Carter Nick : другие произведения.

81-90 kokoelma dekkareita noin Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  81-90 kokoelma dekkareita noin Nick Carter
  
  
  
  81. Kremlin tapauksessa http://flibusta.is/b/663741/read
  
  Kremlin Tiedosto
  
  82. Espanjan yhteys http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Espanjan Yhteys
  
  83. Kuoleman Pää Salaliitto http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Kuolema on Pää Salaliitto
  
  84. Pekingin asiakirja-Aineiston http://flibusta.is/b/690087/read
  
  Pekingin Asiakirja-Aineiston
  
  85. Kauhu jää Kauhua http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-ansa Kauhua
  
  86. Killer: Koodi nimi Korppikotka http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Koodi Nimi Korppikotka
  
  87. =================================
  
  88. Vatikaanin Vendetta http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatikaanin Vendetta
  
  89. Cobra Merkki http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Merkki Cobra
  
  90. Mies, joka myi hänen kuolemansa http://flibusta.is/b/678851/read
  
  Mies, Joka Myi Kuolema
  
  
  
  
  Kremlin tapauksessa
  
  
  käännetty Lev Shklovsky
  
  
  muistin poikani Anton
  
  
  
  
  
  Luku 1
  
  
  
  
  
  
  
  Kaappaus Amerikkalainen kone on nyt mahdotonta. Sinä tiedät sen, minä tiedän sen, ja jokainen ääliö, joka koskaan lukee sanomalehteä tietää sen.
  
  
  Mutta miksi oli lentoemäntä Rodun 709 Grand Lachlair Saari on niin lähellä tummaihoinen, mustatukkainen matkustaja istuu yksi noin etuistuinten? Hän oli flirttailu hänen kanssaan?
  
  
  Lyhyen piipullisesta asia, että hän pitää alla hänen yhtenäinen koko ajan, lämpeneminen välillä hänen rintojaan, joita en olisi nauttinut katsomassa alusta alkaen lento. Kaikki tuntui olevan unessa, ja aluksi luulin, että mies oli koskettaa häntä hieman ja kerroit emu tehdä, mitä piti tehdä. Hyvässä airlines, asiakas on edelleen kuningas. Ja kun hän avasi vetoketjun hänen tiukka tunika hieman, hän oli jo innolla peeping tom peli. Kunnes hän veti kiiltävä pala metallia, että glinted lyhyesti valossa.
  
  
  Hän laittaa ego ego on käsi, kääntyi, ja käveli ovesta eteenpäin matkustamossa. Mies nousi ylös ja katsoi alas käytävällä uudelleen, ase selvästi näkyvissä Ego on oikea käsi. Minulla oli Luger kainalokotelosta takkini alle, mutta tiesin, että minun olisi välittömästi houkutella egon huomiota, jos otin askeleen sitä kohti. Tikari oli koteloitu mokka nahka tuppi lähellä hänen oikea kyynärvarsi. Se voi olla käytetty äänetön kevät mekanismi vapauttaa ego käteeni huomaamatta, mutta jättää ego oli kokonaan toinen asia. Mies ei näe. Hän ei ehtinyt ampua ennen kuin hänen egonsa olisi, esimerkiksi.
  
  
  Kun olin vielä yrittää päättää, mikä toiminta oli parhaat mahdollisuudet menestyä näissä olosuhteissa, päätös ei ollut minun tekemä. Kaikki heräsi laukauksen äänen ohjaamossa. Hän saattoi kuulla yllättynyt ääniä matkustajat hyppää ylös ja alas niiden paikkaa kaikki hänen ympärillään. Sitten kovalla äänellä ratkaisemaan ohjelmistojen tutkimus-ongelmia. "Pysykää rauhallisina. Lennon suunta on muuttunut. Havannassa, voit pysyä turvassa ja ääni. Ei ole syytä paniikkiin."
  
  
  Hänen aksentti oli espanja. Viereeni, Tara Sawyer otti syvään henkeä, ja hänen takanaan, Randolph Flemingin hengityksensä kiinni hänen kurkkuunsa.
  
  
  'Rauhoitu.. Hän kuiskasi sanat liikuttamatta huuliaan," Yritä hiljentää nainen."
  
  
  'Kuuban? Mutta entä anti-kaappaus sopimuksen?
  
  
  Ei ole aikaa selittää. Ainoat ihmiset, jotka voivat saada pois se Kuubassa olivat Castron aineita tai egot iso ystävä ulkomailla. Mutta jos hän ajattelee sitä ja hiljaa, hän voi selvittää itselleen. Hän ei ollut niin typerä.
  
  
  Mies on tumma katse pyyhkäisi yli matkustajia. Ego on silmät lepäsivät hetken, sitten hän nosti hänen ih mitata reaktion takana.
  
  
  Hänen päänsä kääntyi hitaasti sivuun, kuin jos yrittää puhua tyttö vieressäni. Soveltamisalaan minun kierretty olkapää, käsi liukui minun käänne kohti Luger . Mies jätti minut huomiotta.
  
  
  Oletettiin, että matkustajat eivät olleet aseistettuja. Hän laittoi aseen hänen vasen käsi. Hän istui käytävän oikealla puolella kone ja voisi helposti laittaa ego alas nousematta. Hän veti liipaisimesta.
  
  
  Ase lensi ulos koko ego käsi, ja hänen meni taas. Eteen lumi-valkoinen paita n ego muuttui punaiseksi. Hän kaatui taaksepäin ovea vasten ja roikkui kuin jos naulattiin se. Ego on suu loksahti auki huutaa, että ei koskaan tullut ulos. Ego on polvet tärisi ja hän kaatui. Joku työnsi oven auki toiselta puolelta, mutta ego kehon estänyt kulkua. Sitten kahden Ensimmäisen laukauksen häntä, hyppäsi eteenpäin.
  
  
  Hänen takanaan, hän kuuli hänen hysteerinen huuto nainen. Moraali alkoi riistäytyä käsistä. Ruumis vetää hänet pois yksi jalka, ja ovi heilahti auki. Lentoemäntä on revolveri laukesi ovella. Gawk whizzed kautta minun kainalossa, puhkaista minun takki, ja jatkoi sen kehityskaari, kunnes huuto taas kone ilmoitti minulle, että joku oli loukkaantunut. Hän sukelsi, tarttui tytön ranne, ja pyöräytti hänet ympäri, kunnes hän laski revolverin. Hän yritti puolustaa itseään, testaus hänen pitkät, terävät kynnet naamaani, ja olin pudota minun luger koputtaa hänet ulos karate potku kaula. Hän putosi limply syliini, ja minä heitin hänet kiinni ruumiin hänen ystävänsä. Hän otti kolme revolverit, panttasi kahden minuutin, ja piti Luger valmis.
  
  
  En tiennyt, mitä oli taksissa. Kone tärisi, yhtäkkiä muuttunut suuntaan, ja yhtäkkiä alkoi laskea mereen. Menetin tasapainoni ja lensin läpi ohjaamon oven, ja minun oli pakko napata oven runko.
  
  
  Ohjaaja oli makaamassa alas hänen istuin, notko ohjaussauvalle. Verta oli käynnissä noin ampumahaava selässä. Navigaattori seisoi yli häntä. Co-pilot sitten tekee frantic ponnisteluja saada kone takaisin suoralla radalla. Navigaattori veti ohjaaja pyörä pois ja yritti pysäyttää verenvuodon kanssa nenäliina. Hän voisi yhtä hyvin ovat yrittäneet pysäyttää Niagara Falls. Perämies otti koneen hallinnan ja vaihtaa autopilotille. Hän kääntyi, luultavasti auttaa navigaattori, näki minut, ja jäädytti. Tietenkin, hän ajatteli olin Privateer numero kolme.
  
  
  Luger kotelossa ja se vilkutti Emu. "Voimme lentää Grand Fluetsch. He hävisivät sodan."
  
  
  Ensimmäinen perämies näytti mimmo minut sotku käytävällä. Navigaattori yhtäkkiä kääntyi, jolla lentäjä alas yhdellä kädellä, ja tuijotti minua. Se oli kuolettavasti jauhemaista. "Kuka helvetti sinä olet, räätäli?"
  
  
  "Янтье Параат". Häntä, nyökkäsi ohjaaja. "Onko hän kuollut?"
  
  
  Hän pudisti päätään. Perämies katsoi minua.
  
  
  "Hän ampui Howie ... lentoemäntä!" Sitten ego aivot siirtynyt toisella vaihteella. 'Et . .. Hei siellä . .. mitä teet aseen kanssa?
  
  
  Hänen emu naurahti. "Etkö ole iloinen, että hän oli minun kanssani? Sinun on parasta ottaa yhteyttä JFK Airport, new york ja raportoida takaisin. Sitten voit heti kysyä, jos Nick Carter on lupa kantaa asetta. Kerro heille, kuulla Timothy Whiteside. Jos olet unohtanut, hän on presidentti tämä lentoyhtiö.
  
  
  He katsoivat toisiaan. Sitten perämies pudonnut hänen istuin, pitää hänen silmänsä minuun, ja teki radio-yhteyttä. Reumatismi tuli sen jälkeen, kun. He luultavasti oli ottaa Whiteside pois roskat. Egon ääni on mielettömän levoton ja kiihkeä. Hänen, tiesi, mitä hän ajatteli häiriö. Hän oli jo pystyy murha, jos yksi ego koneet saapuivat minuutin myöhässä.
  
  
  Samaan aikaan, kaksi muuta lentoemäntien ohjaamossa tuli kotiin. Ne nopeasti tuntui, että tilanne oli taas hallinnassa, ja toistaa rauhoittava viestejä läpi äänijärjestelmä.
  
  
  Luotsi otti hänen pulssinsa. Se oli epäsäännöllinen. Hän ilmoitti navigator tästä ja tarjoutui laittaa ego tyhjää paikkaa takaisin.
  
  
  Hänen emu silti pitänyt siitä erittäin paljon, mutta hän ymmärsi, että emu tarvitsi apuani. Irrotimme ohjaajan ja osuma ego takaisin yli ruumiiden käytävällä. Virkapukuinen blondi oli onni pino käsinojat välillä kolme tyhjää paikkaa, jotta voisimme vahvistaa egoa. Hän ei ollut kovin mukava asento, mutta minulla oli tunne, että ego ei olisi vaivautunut paljon kauemmin.
  
  
  Yksi lentoemäntien alkoi antaa ensiapua, ja Tara Sawyer seisoi hänen vieressään. Hän katsoi hetken ja sanoi sitten: "Jättäkää minut rauhaan. En voi käsitellä sitä. Sinulla on vielä paljon tekemistä."
  
  
  Navigaattori ja jätin ohjaajan tytöt. Muutimme vielä tajuton lentoemäntä oli tyhjä paikka luotsin takana.
  
  
  Hän tutki huolellisesti, mutta ei löytänyt aseita. Hän oli sitonut kädet, nilkat ja ranteet tiukasti, jos hän halusi kokeilla jotain, niin hänen myrkyllisiä kynnet, kun hän heräsi. Laitoimme kuollut kaappaaja kaapissa, joten matkustajat eivät näkisi, ego, ja suuntasimme takaisin mökille. Mutta perämies näytti vielä kalpea ja huolissaan. Hän kysyi lentäjä on kunnossa, ja minun reuma-ego ei ollut onnellinen. Hän kirosi. - Koehler ... Miten he voisivat saada aluksella kanssa nämä aseet? Ja sinä?'
  
  
  "Minulla on lupa tehdä tämä, kuten sanoin. Kaksi revolverit olivat piilossa hänen rintaliivit. Tyylikäs, eikö? Sikäli kuin tiedän, miehistö ei ole tarkastanut aseita.
  
  
  Kaksi miestä teki nuuskaaminen ääniä kuin ne tunnustettu turvallisuuden rikkomisesta. Mietin, mitä se oli, kuten co-pilot. Meillä oli vielä pitkä tie kuljettavana.
  
  
  "Luuletko, että voit silti saada kone Port of spain, tai haluatko, että hän ottaa haltuunsa?"
  
  
  Ego on kulmakarvat kaari. Hän luuli, että oli tehdä pilaa hänestä. "Tarkoitatko, että voit lentää tätä konetta?"
  
  
  Hän veti ulos hänen lompakkonsa ja näytti hänelle hänen lisenssi. Hän pudisti päätään. "Kiitos tarjouksesta, mutta teen sen itse."
  
  
  "Jos muutat mielesi, minä jatkan", sanoin. "Minä tulen."
  
  
  Hän naurahti, ja hän toivoi, hän rento. Hänen, menivät pois koko mökki. Lentoemäntä tarjoillaan juomia ja yritti rauhoittaa matkustajia alas. Muut antoi happea vanha mies. Hän luultavasti saanut sydänkohtauksen. Tara Sawyer oli vielä kiireinen luotsin kanssa. Hiljainen ja tehokas. Pidin hänen äänestään enemmän ja enemmän. Ei monet naiset olivat mukava tilanne. Hän katseli, kun hänen miehensä seisoi hänen vieressään. "Hän ei voi ottaa sitä, Nick."
  
  
  "Ei, en katso."
  
  
  Istuu takana lentäjä, sidottu lentoemäntä alkoi elpyä. Hänen silmänsä avasi yksi kerrallaan, ja hän halusi nostaa kätensä aivohalvaus hänen kipeä niska. Kun hän huomasi, että hänen kätensä olivat sidotut, hän yritti katsoa ympärilleen. Prick aiheuttama kipu tämä liike on ainoa siirto sl. 'Oi . .. ", hän valitti. 'Kaulaani.'
  
  
  Hän katseli minua.
  
  
  "Ei ole rikki", hän ilmoitti lakonisesti. "Ja sinun ei tarvitse ottaa paha silmä ammunta."
  
  
  Hän sulki silmänsä ja pouted. Hänen ei ole menossa hotelliin, joten hän menetti tajuntansa uudelleen, ja kutsui yksi noin muut lentoemännät. Hän pyysi häntä tuomaan lasin viskiä ja vettä, ja pyysi häntä varmista, että hänen työkaveri oli juoda. Hän huolellisesti noudatti minun käskyjäni, kumartuen tytön tuoliin, nostamalla hänen päänsä, jonka leuka ja kaatamalla juoma alas hänen kurkun. Tyttö nielaisi, suukapula, ja ihmettelivät kun lentoemäntä kaatoi viskiä osaksi ilmakehän ilmaa. Joitakin, että viskin on hänen yhtenäinen.
  
  
  Kysyin häneltä: "oletko koskaan nähnyt häntä ennen, ennen tämän lennon?"
  
  
  Pitkä lentoemäntä kanssa cerro-smoky eyes suoristaa hänen takaisin ja katsoi minua. Nyt, että hän oli valmis auttamaan matkustajia, siellä oli ripaus hillitty viha äänessään. "Ei, Edith, tyttö, jotka yleensä lentää kanssamme, soitti vähän ennen lennon sanoa, että hän oli sairas, ja lähetti ystävänsä. Tutustu tämän ystävä!
  
  
  "Tapahtuuko tätä usein?"
  
  
  "Sikäli kuin tiedän, se oli ensimmäinen kerta. Yleensä on olemassa varmuuskopio lentoemäntien lentokentällä, mutta tänään yksi näistä tytöistä ei tule meille."
  
  
  Sen kyseenalainen. "Eikö kukaan myös sitä mieltä, että se oli enemmän kuin sattumaa?"
  
  
  Hän vain katsoi minua. "Sir, ilmailu-mail liiketoimintaa, voit aina odottaa mitään viime hetkellä. Pyysimme tyttö muutamia kysymyksiä, ja kun kävi ilmi, että hän ymmärsi, ammatti, otimme hänet mukaamme. Mikä poliisi sinä olet?"
  
  
  "Se, joka sai onnekas tänään. Voisitko heittää peiton yli lentäjä? Kaikki nämä ihmiset ajattelevat, he näkevät ruumiin."
  
  
  Hän näytti katkerasti red-haired lentoemäntä, joka oli hitaasti toipumassa hänen istuin, ja hätkähdin.
  
  
  Hän katsoi minua kuin haavoittunut lintu hyppii pitkin metsän polkua kohti nälkäinen kissa. Hänen sel on vieressä hänen. Se on helpompaa naisille puhua minulle, jos en pelota häntä. Hän yritti näyttää yhtä sympaattinen kuin mahdollista.
  
  
  "Kun pääset ulos vankilasta, et näyttää yhtä herkullinen kuin sinä nyt, Sisko. Mestari murhasta ja sen, mitä he ovat valmiita antamaan sinulle kaappaus lentokoneessa. Mutta toisaalta, jos voit työskennellä minulle vähän, antaa minulle kunnon reumatismi testi, ehkä voin tehdä jotain sinulle. Mikä sinun nimesi on?"'
  
  
  Hän vastasi, ja luulin, että olen kiinni jotain toivoa ja ennakointi hänen ohut, kireä ääni. "Mary Austin."
  
  
  "Ja sinun poikaystäväsi?"
  
  
  "Juan ... Cardosa ... Missä hän on?"
  
  
  Se sanoi hei, pidemmittä puheitta. 'Se on liian myöhäistä miettiä nen.'
  
  
  Halusin tietää hänen reaktionsa. Hän voisi kertoa minulle, jos hän todella ollut mitään tekemistä sen kanssa, misteli. Hänen kasvonsa näytti kuin se olisi revitty ulos hänen pinoaminen dollarin seteleitä puh. En alkanut itkeä.
  
  
  Hän jatkoi ystävälliseen sävyyn. "Kerro minulle lisää siitä, Juan, Mary. Kuka hän oli?'
  
  
  Hänen äänensä oli tukahtunut, kun hän puhui välillä nyyhkyttää. "Kuubalainen pakolainen. Hän oli all-in, ja emu piti mennä takaisin. Hän sanoi, että hän oli sukua Castro, ja että he eivät aiheuta emu haittaa se."
  
  
  Luulin, että hän näytti enemmän kuin salainen poliisi. Se oli vaikea ottaa vastaan pakolaisia; et koskaan tiedä, kuka todella juoksi pois, tai kuka on vihollinen ."
  
  
  "Kuinka kauan olet tuntenut ego?"
  
  
  'Kuusi kuukautta.'Hän näytti lapsi itki rikki lelu. "Tapasin hänet, kun olin töissä Eastern Airlines lento Miamiin. Kaksi sunnuntaita sitten, hän pyysi minua jättämään työni. Ne tarvitsi minun apua. Hän peri paljon rahaa Kuubassa, ja jos hän saa sen, voimme mennä naimisiin. Nyt olet tappanut ego."
  
  
  "Ei, Mary, sinä tapoit hänet, kun annoit heille aseen ja ampui hänet."
  
  
  Hän nyyhkytti äänekkäästi. Matkustajat katseli ympärilleen hämmästyneenä, jotkut heistä ovat edelleen peloissaan.
  
  
  "Minä ammuin, se oli vahinko ... navigator pounced minulle ... hän löi minua ... minua ... en halunnut vetää liipaisimesta ... hänen ... sen vain odottaa oni muuttaa kurssia ... '
  
  
  Häntä nousi ylös, laittaa käsinojat alas, ja laittaa hänet kolme paikkaa. Hän olisi pyytänyt Hawka tehdä jotain-ei. Ainakin, hän ei tiennyt, että ensimmäinen sääntö on käyttää ase: koskaan ottaa revolveri, jos et aio käyttää sitä. Toinen sääntö: lapset eivät saa pelata revolverit.
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 2
  
  
  
  
  
  
  
  Kun minun pomo, David Hawke, kutsuu minua N3, joka on minun virallinen koodi, koska ensimmäinen Killmaster, tiedän, että hän aikoo antaa minulle mahdoton tehtävä.
  
  
  Yleensä, kun kukaan on noin, hän kutsuu minua Nick. Mutta kun hän yskii ja sanoo, N3, hänen ensimmäinen ajatus on, että minun täytyy kaksinkertainen henkivakuutukseni. Valitettavasti, ei yhtiö oli hullu tarpeeksi vakuuttaa minulle, joten sillä ei ole väliä.
  
  
  Minun tuli raportoida hänelle. AX on köyhimpien päämaja-PO-huoneistot kaikki tiedustelupalvelut. Kaverit ympärillä CIA: n ja FBI ovat kääntäneet sille selkäänsä, ja salaisen Palvelun jäsenet ovat jopa vaikeampi miellyttää. He luulevat, että he ovat paras valinta, koska ne on suojella presidentti.
  
  
  Hän oli väsynyt. Hän oli suorittanut työläs tehtävä, ja oli innolla muutaman viikon kalastus pohjois-Michiganissa. Hawk työnsi lehden koko tuoli, yski, ja sanoi, " N3, et ymmärrä, mitä tämä tarkoittaa?"
  
  
  Se olisi voitu antaa reumaa ennen lukemista otsikko huusi, että " Vaikeuksia."
  
  
  
  
  KENRAALI HAMMOND
  
  
  SURMANSA FLYRE
  
  
  
  
  En usko, että monet Amerikkalaiset tietävät, Hammond. Voit tehdä tämän, he tarvitsevat tietää saaren Grand Fluetsch. Yleistä oli diktaattori siellä. Saari oli monimutkainen historia. Sen jälkeen, kun se valloitti espanjan, se putosi käsiin ranskan, ja sitten nappasi ison-Britannian. Väestöstä oli 90 prosenttia musta, polveutuu orjat toivat Afrikan ympäri työtä sokeri istutukset ja metsiä. Kymmenen vuotta sitten, Saarelaiset päättivät kansanäänestyksessä rikkoa Britannian ja julistaa itsenäinen tasavalta. Tam stahl on sääntö Randolph Fleming
  
  
  Fleming oli kaikkein lahjakas ja suosittu henkilö saarella. Hän teki merkittäviä muutoksia ja Stahl oli todellinen isähahmo hänen ihmiset. Sitten ego oli pudonnut. Hän ei anna liikaa armeijan, ja he olivat raivoissaan. Fleming pakeni yhdysvaltoihin, missä Emu myönnettiin poliittinen turvapaikka. Hammond tuli valtaan ja orjuutti kansan, kuin sotilaallinen diktaattori olisi. Nyt Hammond oli kuollut. Onnettomuus? Ehkä ei. Sillä ei ollut väliä. Hän jätti tyhjiön. Jokainen, joka osoitti merkkejä johtajuutta alle diktaattori oli vangittuna tai muuten otetaan pois maan aikana Hammond on sääntö, ja hän pelkäsi, hän tiesi jo, kuka diplomaatit etsivät auttaa järjestyksen palauttamiseksi saarelle.
  
  
  Hawk murahti: "Meillä on älykkyyttä osoittaa, että Venäläiset ovat perustamassa ohjus emäkset saarella. Tietenkin, hyvin rauhallinen, kuten aina. Joten meidän täytyy myös työskennellä hiljaa ja undercover. Harhauttaakseen meitä, Kuuba tekee paljon melua noin Grand Fluetsch. He haluavat auttaa niiden naapurit tarvitsevat. Mutta me tiedämme, että kaikki on käsissä Venäläiset, ja että tarkoituksena on "auttaa", on asentaa ohjuksia saarella. Niin, tämä toiminta päätyy Kremlin aineiston."
  
  
  David Hawke painanut hänen sormensa reunalla tuolillaan ja katsoi minua vakavasti. "Tämä on yhden miehen toimintaa, N3. Meidän hallitus ei halua, että toinen Kuuban ohjus käynnistää. Sinun täytyy saada Randolph Fleming Grand Fluetsch niin pian kuin mahdollista."
  
  
  Hän epäili, että armeija olisi istua tai sanoa siitä mitään.
  
  
  "Se on teidän tehtävänne varmistaa, että ne eivät aiheuta haittaa. Sinun täytyy ottaa Fleming presidentinlinnassa. Ja sinun täytyy toimia siten, että kukaan ei tiedä, mitä maassamme on jotain tekemistä tämän kanssa."
  
  
  Hänen sarkasmia oli selkeä: "olen tottunut ammuttu, myrkytetty, uhkaa kaikin mahdollisin tavoin, siinä ei ole mitään erikoista, mutta en ole löytänyt sitä vielä: tehdä itseni näkymättömäksi. Miten haluat tehdä hänen stahl näkymätön? '
  
  
  Sen hyvä monia asioita, mutta tekee Kanahaukka nauraa ei ole yksi heidän ympärillään. Hän on täysin tunteeton. Hän ei edes hymyile.
  
  
  "Tämä on jo hoidettu. Lucky Fleming ja Tom Sawyer ovat hyviä ystäviä ."
  
  
  "Minä, kuten Huck Finn paremmin, mutta miten Mark Twainin kirja auttaa minua?"
  
  
  Hawke ei ole sellaista nokkeluutta, niin hän antaa minulle hapan ilme. Thomas Sawyer. Olet ehkä kuullut nen. Hän on presidentti Sawyer Hotel Group, suurin maailmassa. Kolme vuotta sitten, Kenraali antoi Em tontin rannalla rakentaa hotelli ja kasino, jossa rikkaat turistit voivat pitää hauskaa ja saada, mitä he viettävät rahaa. He molemmat ansaitsevat sen. Sinun ymmärtää, tietenkin, että Sawyer ei ole hyötyä haltuunotto välittömästi nationalizes ego kannattava yritys. Toivottavasti olet nyt ymmärtänyt, että Sawyer lupasi kaikki meidän apua vastineeksi Fleming on lupaus, että liiketoiminta on ego ei vaarantuisi tulevaisuudessa. Ja Fleming antoi sanansa ."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. Politiikka tekee outoja kumppaneita roskakoriin. Patriot Fleming ja innokas liikemies Sawyer. Ja minun täytyy laittaa kaksi niistä yhdessä. Hän jätti Hawke on liian karu toimisto banaali ajatus, että maailma oli sekaisin.
  
  
  Kaikki Sawyer New York City näytti kaikki muut hotellit samassa hintaluokassa: pieni aula ympäröivät kalliita kauppoja. Mutta yksi asia oli eri. Siellä oli yksityinen hissi, joka johti avoimesti ylimmässä kerroksessa. Kun pääsin portaat ylös, astuin ulos päälle pehmeä matto tilava sali, jossa on tyylikkäästi pukeutunut blondi oli odottamassa minua. Kallista Zhirinovsky kirjoja Internetissä olivat roikkuu seinillä, mutta ainoa, niitä ei voinut verrata laadun kanssa kaksi jalat alta kapea hame. Pieni, hoikka käsi vilkutti minulle. "Mr. Carter? Nyökkäsin hänelle.
  
  
  "Hänen nimensä on Tara Sawyer", hän sanoi. "Minun isä on puhelimessa, kuten tavallista, ja hän pyysi minua tapaamaan sinua."
  
  
  Hän antoi minulle kätensä, ja johdatti minut käytävää pitkin huoneen toiselle puolelle. Huone meillä tuli oli yksi suurimmista olin koskaan nähnyt häntä. Lasi-ikkunat antoivat pääsy terassille, joka on täynnä kasveja ja pieniä puita. Ei ollut tuoleja meille, kaapit meille, ei kansioita meille, vain saaret mukavat tuolit ja sohvat. Ja baari. Mr. Sawyer tiesi, miten vastaanottaa vieraita. Tyttö vapautti minut ja lähti baariin.
  
  
  "Mitä voin saada sinulle, Herra Carter?"
  
  
  "Tietenkin, kiitos."
  
  
  Hän kaatoi minulle lasillisen konjakkia, ja auttoi itsensä sooda. Meillä meni lasi lasiovet ja katsoi ulos lunta parque alla.
  
  
  "Mikä sääli", hän sanoi. "On niin paljon kauniita asioita, ja kukaan ei uskalla mennä sinne yöllä.
  
  
  Ajattelin itsekseni, että voisin ajatella paljon paikkoja, että olisi vaarallinen joillekin ihmisille, ei edes silloin, kun. Esimerkiksi, tämä huone ei olisi niin turvallinen Tara Sawyer, jos hän ei ollut tietoinen hänen isänsä läsnäoloa samassa kerroksessa. Hän oli hyvin kurvikas, paljon naisellisuus alle ohut kangas, joka roikkui niin löysästi hänen rinnassa ja halasi hänen lantion tiukasti. Hän oli antanut hiljaisen paahtoleipää, joita ei varmista, että ihailuni ei luisua ei. Sitten ovi avautui takana ja kaikki oli ohi.
  
  
  Thomas Sawyer ei ollut, mitä odotin hänen olevan. Kuvittelin hänet niin pitkä, energinen mies, säteilevä menestys ja voimaa. Sen sijaan hän näki miehen, ei kuusi metriä pitkä, mutta puoli päätä lyhyempi, vaikka nopeita liikkeitä. Ego on vain vahva kohta nen oli hänen yllättäen matalalla äänellä. Hän pysähtyi muutaman metrin päässä minusta ja katsoi minua ylös ja alas, kuin joku katsoo autoa he ovat ajatellut ostaa. "Mr. Carter?" Hän ei ollut varma.
  
  
  Hän nyökkäsi hieman.
  
  
  "Et ole, mitä kuvittelin hänen olevan."
  
  
  Hän ei ollut valittaa, ja hän tiesi sen. Useimmat ihmiset ajattelevat, että super-agentti näyttää rajat välillä Bogart ja Sir Ogilvie Rennie, onneton mies, joka oli nimeltään "C", jonka ison-Britannian department of M. I. 6, mies, jonka kattaa tarina tuhosi artikkelin saksalainen aikakauslehti Der Stern. Ja sen en katso ollenkaan.
  
  
  "Hänen hotelli, haluaisin puhua kanssasi pöydällä rajalla," hotel moguli jatkoi. Mutta se voi odottaa. Sinä ja Tara on kone kiinni, ja aika on loppumassa. Jätä noin JFK Airport, new YORK on viisi minuuttia yli kaksi.
  
  
  Niin blondi siirtyi. Kyseessä oli saada enemmän mielenkiintoinen. Hän kosketti hänen kyynärpää. "Jos olet jo pakannut tavarasi, meidän on parasta mennä. Laukkuni on jo alhaalla, mutta ennen kuin voimme lähteä, minun täytyy puhua Lady Hema."
  
  
  Hän tuli toiseen huoneeseen kuin Sawyer saattoi minut eteiseen. Hetkeä myöhemmin, hän palasi yllään minkki hattu ja matching minkki takki vaalean sininen mekko. Hänellä oli mukanaan salkku, josta hän tarkoituksella heitti minut viiden metrin päässä. Joten hän tiesi, miten rajoittaa itseään. Jotain ymmärrän. Hänen matkalaukku sai hänet kiinni ja katselin hänen hyvästellä hänen isänsä.
  
  
  Vuonna limusiini, että oli tarpeeksi iso, jotta gangsteri auto näyttää huono Toyota, hän sulki kattoluukun, joka erottaa meidät driver ja yhtäkkiä meni noin hänen yrityksensä. "Nyt voin kertoa teille muutamia asioita. Dr. Fleming, minulla ei ole aavistustakaan, kuka olet tai mitä oikea työ on. Hänen täytyy ajatella, että olet palkkasi isä kuin vartija hotellissa. Hänellä on tämä outo ylpeys, kutsuvat sitä viattomuutta, jos voit, ja jos hän tiesi, että muut paitsi ego oman kansansa auttaisi häntä nousta valtaistuimelle, hän voisi antaa jopa puheenjohtajakaudella.
  
  
  'Kyllä?' - Katselin hänen reaktio. "Eikö hän tiedä, että isä osti juuri armeijaa?"
  
  
  Hän nykimisestä kulmat suunsa hetkeksi, ja hänen huulensa näyttivät laittaa ruma sana, mutta hän päätti olla välttää aihe. "Hän ei tiedä, ja hän ei koskaan tiedä, parempi. Hän uskoo, että sotilaallinen uskoo, että hän on ainoa, joka voi käsitellä nykyistä tilannetta. Mutta isä ei ole varma, että armeijan komento pitää sanansa ja sinun täytyy olla valmis epämiellyttäviä yllätyksiä tältä puolelta.
  
  
  Vasta sitten ymmärsin häntä. Isä lähetti hänen söpö pieni tyttärensä varmista, että tein työtäni. Se ei ollut vain Grand Fluetsch on armeija, että hän ei luottanut. Hän ei luota meihin Ässät, meille, minulle, ja hän oli valmis heittää hänen mehukas tytär syöttinä varmista, että kaikki meni sen tien. No, se oli syötti olin onnellinen ottaa.
  
  
  "Tässä tapauksessa, se ei saisi näyttää kuulumme toinen ystävä. Tietenkin, Thomas Sawyer tytär menisi pieni palvelija. Se on sama kanssa Fleming. Mutta sinun täytyy korjata se."
  
  
  Hänen ehdotti, että jokainen ottaa taksin erikseen saapuvat JFK Airport, new YORK erikseen. Sitä paitsi, hei, ei tarvitse tietää, että minun tarvitsi tehdä mitään muuta. Olin pudonnut pois lentoyhtiö Manhattanin toimisto, osoitti minun asiakirjoja lentoyhtiön puhemies, ja odotti, kun hän tarkastaa kirjanpidon puhelimitse klo AX päämajassa Washington. Hänen hotel nousseet aseistettu ja ei ollut varaa kiinnittää huomiota itse, kun tarkkailun matkustajia.
  
  
  Hawke ' s reaktio oli vaikuttava tarpeeksi, että presidentti soitti välittömästi toimitusjohtaja lentokentällä, ja kun pääsin sinne, olin henkilökohtaisesti saattajan kone.
  
  
  Tara Sawyer oli jo koneessa, puhua komea, koulutettu, kasvot, tummaihoinen mies istuu peräkkäin kolme paikkaa ikkunan. Hän epäili, että tämä oli Randolph Fleming, Thomas Sawyer on uusi helmi Grand Fluetsch Saari. Vilkaisin häntä, kun istahdin hänen viereen ja huomasi, että hän huokui johtajuutta ja rehellisyys. Hän katsoi minua hetken, sitten sivuuttaa minua taas.
  
  
  Luuli kai, että oli tarpeen tien välttämättömyys. Hänen egonsa voisi lukea hänen ajatuksensa. Kun hän saavutti saaren, hän olisi turvassa; mutta niin kauan kuin hän ei ollut presidentin asuntoa, hän oli helppo kohde.
  
  
  Mietin hetken, miksi Sawyer olisi käyttää yksi hänen yksityisiä lentokoneita kuljettaa meitä, ja sitten heti ajatellut ylpeys Tara oli maininnut: Fleming olisi epäilemättä antanut periksi sellainen asia, koska se saattaa tuntua paluu jälkijäristyksiä. Fleming ääni oli pehmeä, hänen sanansa on mitattu, ja hän puhui Taran asiallinen sävy. Se tuntui matkustajille, että he puhu mitään. Kun olimme ilmassa, lentoemäntä toi tyynyt ja peitot. Pian, suurin osa matkustajista sammutetaan valot, ja keskustelu laantunut. Uni ei tule kysymykseen minulle. Ensinnäkin, tietenkin, minun täytyi pitää silmällä Fleming, mutta sen lisäksi, että Tara on viettelevä läsnäolo vieressäni ei tehdä elämästäni helpompaa. Ja hänen, tuntui että jännitys oli molemminpuolista. Kaikki mitä voimme tehdä, on yrittää ajatella jotain muuta. Ainakin se pitää minut hereillä.
  
  
  Olin vain käyttöön Fleming jälkeen kaappauksen tapaus valtasi hänet. Sitten hän vastahakoisesti myönsi, että se oli onnellinen sattuma, että uusi security officer at Sawyer Grand Lachlair Hotelli oli samalla lennolla. Hän toivoi, että ego saaren ja ego asukkaat olisivat miellytä minua.
  
  
  Sitten, esimerkkeinä yhä levoton matkustajille, hän laski takaisin hänen istuin ja antanut itsensä ajautua rauhalliseen uneen.
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 3
  
  
  
  
  
  
  
  Grand Fluetsch Lentokenttä ei ollut niin suuri kuin Chicagon O ' haren Lentokentällä, mutta näytti siltä, että viimeinen kone jätti kaikki matkustajat Grand La Clare. Lentokenttä oli niin moderni, että olen miettinyt, jos Sawyer oli maksanut sen noin etenee hänen hotelli ja kasino. Värikkäitä islanders pidettiin takaisin ryhmä sotilaita shortsit ja lyhythihaiset paidat. Lisäksi heidän aseita, he muistuttivat suuria Partiossa. Jotkut heidän ympärillään muodostivat saartorenkaan ympärillä kone ja musta limusiinit odottaa ih.
  
  
  Lentoemäntä ilmoitti, että olimme kaikki pysyä paikoillamme, kunnes Dr. Fleming lähti lentokentän ympärillä. Portaat lähestyi, ja ovi avautui. Hän oli jo nähnyt valtava yleisö, ja nyt hän voisi kuulla hirveää hurraa kun uusi presidentti saaren asettaa jalka hänen oma maa.
  
  
  Viereeni, Tara Sawyer kuiskasi:: "Katsokaa asennetta häntä kohtaan. Hän haluaa olla alareunassa ja katsella hänen mennä alas."
  
  
  "Sinun olisi pitänyt työnsi pois turvallisuus." Olla iloinen, että olet täällä", sanoin.
  
  
  Ikkunoiden läpi, näimme Fleming, joka oli nyt jalka kone on ramppi, nostaa kätensä tervehtimään islanders. Lihava mies valo yhtenäinen tervehti, sitten käveli Fleming ja pudisti em käsi. Fleming hymyili.
  
  
  "Eversti Karib Jerome," Taran sanoi. "Päällikkö Armeijan Henkilökunta. Mies, joka järjesti Fleming ' s return.
  
  
  Se oli minun yhteyttä. Hänen, katsoin häntä huolellisesti. Ego blackface ei ollut musta. Hän oli itämainen silmät, korkeat poskipäät, ja oliivi iho, mikä osoittaa, että hän oli jälkeläinen Brasilian Intiaanit, joka valloitti saaren esihistoriasta. Hän voisi olla kuluneet iso Vietnam. Jerome laittaa hänen huulensa Fleming korvaan niin, että ego voisi olla kuullut massa hysteria.
  
  
  Voin kertoa, että näyttää hänen ego, että hän varoitti Fleming mahdollisista vaaroista. Hän otti Fleming ' s käsi ja led-Egot odottavaan limusiiniin.
  
  
  Fleming hymyili, pudisti pois Jeromen käsi, ja käveli väkijoukon takana poliisi cordon kätellä ihmisiä - toimet, että hän, kuten mikä tahansa järkevä poliisi ja vartija vihasi. Suosionosoitukset ei lopeta, kun hän joutui suuren auton viralliset liput sen siivet; joitakin katsojia onnistui murtaa poliisin saartorenkaan ja yrittää pysäyttää liikkuvan auton. Jouduimme odottamaan koneessa, kunnes sotilaspoliisi tuli aluksella pidättää lentoemäntä, joka yritti kaapata lentokoneen. Hän katsoi minua, koska ne johtivat hänet pois, ahdistunut ja kyseenalaistamista. Hän hymyili ja nyökkäsi. Ehkä kevyempi lause voisi olla edellyttäen se, kun kaikki, hän oli joutunut vanha temppu. Kun hän käveli alas portaita ympäröivät sotilaita, yleisö pitää hänen VIP ja hurrasi äänekkäästi. Julkisen luultavasti ei ollut tietoa yrityksestä kaappauksesta. Lopulta saimme luvan mennä ulos. Yleisö oli silti hurraavat. Meillä oli kanssa kuuluisa Dr. Fleming lensi. Taran nauroi ja vilkutti saada yleisön huomion. Kukaan ei kiinnittänyt minuun mitään huomiota. Olin iloinen, että. Yksi pahimmista asioista, jotka voivat tapahtua agentti on alttiina. Me vietiin suhteellisen hiljainen tullitoimipaikka, jossa odotimme meidän matkatavarat saapuvat liukuhihnalla. Hänen oli Taran matkatavaroiden määrä ja hänen. Matkalaukut poistettiin ostoskoriin tullivirkailijat ja eteen meille, jotta voisimme avata ne.
  
  
  Tutkimus oli erittäin perusteellinen. Karibialla, kuten tulli ovat yleensä erittäin yleisiä. Ne käsittelevät yleensä varakkaita turisteja, jotka he eivät halua loukata tai pelotella. Ja mikä yllätti minut vielä enemmän oli se, miten olin etsinyt. He löysivät minun olkapää kotelossa, rento takkini,ja rypisti otsaansa klo Luger .
  
  
  "Selitys, kiitos." Tämä mies ei näytä siltä, että hän oli menossa kohdella minua kuin rikas turisti, joka ei pitäisi olla loukkaantunut.
  
  
  Kerroin heille, että olin uusi security officer at Sawyer Hotel. Se ei vaikutuksen mies. Hän tiuskaisi hänen sormensa, ja sitten kaksi poliisia, joka oli seissyt huomaamattomasti näkyvälle paikalle, astui eteenpäin huoneen nurkkaan. Hän määräsi minut vietiin poliisiasemalle kuulusteltavaksi. Yksi poliiseista oli ottanut minun Luger. Tara näytti kuin hän oli menossa taistelemaan avoimesti paikan päällä. Astuin hänen varpaat niin, että hän ei tekisi mitään typerää. Ei kannata riidellä viranomaisten kanssa täällä. Lupasin tavata hänet myöhemmin hotellissa ja meni virkamiehet, poliisi van lentoaseman ulkopuolella. Minulla oli mahdollisuus ottaa minun matkalaukku kanssani. Jos David Hawke oli kuullut tämän, hän olisi kuollut närkästystä. Hän oli ylenkatse tavallisia poliiseja. Se oli kymmenen kilometrin ajomatkan päässä pääkaupungista, ja tie oli pitkä. Yleisö oli vielä rivissä pitkin tietä, ja ennen kuin meille Flemingin kulkue liikkui kolme kilometriä tunnissa. Olimme liikkuvat pitkin viime saattue moottoripyöräilijät. Ihmiset, jotka ottivat minut asemalle olivat, kuten kaikki muut poliisit ympäri maailmaa, huolellinen ja tylsä. Hieronymus julisti vapaapäivän ja järjestäytynyt puolue, joka piti alkaa illalla. Nämä kaverit, tietenkin, se tarkoitti lisää työtä. Kun ohitimme mimmo ja Sawyer Hotel, ihmiset olivat vielä pystyssä kolmannella ja neljännellä rivillä. Suuri nurmikko edessä hotelli oli täynnä turisteja ottaa kuvia. Hotellin arkkitehtuuri oli steriili, joiden tarkoituksena on kunnioitusta herättävä ja pitää matkailijoita unohtaa, mitä he olivat täällä: menettää dollaria at rahapelit pöydät illuusion, että ih oltiin iloisesti viihdyttivät. Valtava rakennus ojensi boulevard pitkin satamaan ja sijaitsee reunalla liiketoiminta-alueella. Näin kolme valtava ilo jahteja satamassa ja ajattelin, että kasino olisi työ hyvin kanssa ihmisiä, jotka voisivat varaa tällaisiin leluja.
  
  
  Poliisiasema oli sijoitettu huomaamaton paikka, jossa hän ei olisi törmännyt terävät silmät turisteja. Ja se oli melkein kuin uusi lentokenttä. Sawyer maksetaan hyvin hänen maansa ja hänen oikeuksiaan. Siellä oli merkki odotushuoneessa ylistäen ego anteliaisuutta. Olin tuonut takaoven kautta. Lentoemäntä, joka ampui ohjaaja oli istuu puinen penkki. Ei, oli käsiraudoissa ja itki hiljaa silmät kiinni. Hän luultavasti kuvitteli kauhea asioita, jotka voisi tapahtua hänelle. Hänen sel on hänen vieressään, ja stahl on hierovat hei kaulaan. Hän antoi minulle joitakin vinkkejä, kertoi vain kertoa totuus ja valhe, ja jälleen lupasi, että haluaisin yrittää tehdä jotain-ei. Sen jälkeen, kun kaikki, hän oli liian houkutteleva viettää elämänsä digitaalikameroissa. Hän yritti hymyillä, mutta pisti päänsä olkapäätäni vasten ja nyyhkytti. Vartija tuli huoneeseen ja johdatti hänet pois. He eivät halua häntä tuntea olonsa mukavaksi.
  
  
  Hän oli yksi tunti jäljellä. Temppu, joka ei tee sinusta levoton. Hänen huolissaan. En voinut paljastaa minun todellinen henkilöllisyys, ja en todellakaan halua saada Sawyer on auttaa tässä vaiheessa. Päätin pelata imbesilli, ja katso mitä tapahtuu sen ympärillä.
  
  
  Lopuksi, kaksi poliisia tuli vuoden odotusaika. Hän meni oven läpi on merkitty hallinnon. Yksi oli auton kuljettaja, jossa olin tuonut, toinen oli siviilivaatteissa.
  
  
  "Olen pahoillani, että jouduit odottamaan", jälkimmäinen sanoi. Hän kuulosti liian innoissaan. "Miksi sinä piilottaa ase teidän olkapää kotelossa?"
  
  
  Minun ei tarvitse kertoa heille mitään. Hän sanoi, " mielestäni tämä on kaikkein mukava paikka ego yllään."
  
  
  Ne ei pidä siitä. "Vain paikallisten viranomaisten on oikeus kantaa aseita, Herra Carter, rikoit lakia.'
  
  
  "Johtajana turvallisuuden Sawyer Hotel, eikö minulla ole oikeus kantaa asetta?
  
  
  'Vain työpaikalla. Kuten olin sanomassa, et ole rikkonut lakeja, jotka on syytä lähetetään ulkomaille kuin toivottuja ulkomaalainen.
  
  
  Häntä, hän naurahti ajatellessaan Hawke ' s reaktio jos soitin Emu ja kertoi hänelle, että minulla oli potkittu pois saarelta. Päätin hakea akupunktio hermoston kirjattu henkilö. Hänen isänsä sanoi mietteliäänä: "Sitten minun on parasta soittaa Tom Sawyer. Emu ei pidä siitä.
  
  
  Se toimi. Hän naarmuuntunut hänen paita, jossa yksi sormi, kuin jos hänen egonsa oli yhtäkkiä purrut loisia. 'Um-m-m... meillä on se joskus On... henkilökohtaista suhdetta Herra Sawyer?
  
  
  "Olemme velipuolia. Hän on vanhin.
  
  
  "Köh... tarkistan asian esimieheni kanssa.... Hän kääntyi toiselle agentille. "Howard, ota ego soluun. Sillä välin, voin nähdä, mitä... "Hän ei valmistunut hänen tuomionsa, ja hätäisesti katosi ovesta merkintä" hallinto ".
  
  
  Mikään niistä ei koskaan olla palveluksessa omat poliisivoimat. Luger oli jo sekaisin nu niin paljon että he eivät edes viitsinyt etsiä enempää. Stiletto en käytä minun kyynärvarren ei ole löytynyt. Mutta en halunnut aiheuttaa enempää ongelmia, kunnes se oli ehdottoman välttämätöntä. Uutiset minun rooli kaappaus tarina ei ole vielä saavuttanut näitä virkamiehiä, mutta korkeammalla tasolla, että se olisi ollut tiedossa. Hän seurasi Howard suuri solun kellarissa rakennuksen.
  
  
  Solu oli soikea muoto, jossa penkit vastakkain kaksi seinät. Yksi penkeillä istui lihava mies, luultavasti Amerikkalainen liikemies. Hän oli väsynyt, ja hän oli yksi musta silmä, joka oli saada sinisempi ja sinisempi. Hän piti niin paljon etäisyyttä kuin mahdollista välillä häntä ja toinen vanki, konstikas Musta mies. Kun Howard vasen, Neekeri nousi ylös ja murahti, ja Stahl yritti kävellä minua. Häntä, kääntyi häntä.
  
  
  "Seiso paikallasi", hän sanoi.
  
  
  Hän yritti kiertää minut, mutta minun piti varmistaa, että hän oli ennen minua. Ilman egon varoitus, nyrkki kiinni vyötäröllä.
  
  
  Ego tarttui häntä ranteesta ja kääntää hänen yli, koputtaa hänet takaisin maahan. Hän näytti tyytyväinen, koska jos tämä oli, mitä hän halusi. Hän hypähti jaloilleen ja alkoi hyökätä uudelleen, mutta kun hän näki stiletto, että hän oli ojensi hänelle, hän antoi periksi hänen suunnitelmansa, kohautti olkapäitään, ja myydään. Sain vaikutelman, että hän ei ollut mikään tavallinen tappelupukari, mutta emu oli maksettu pelotella hänen sellikaverinsa ja voima ih tunnustaa kaiken, hän sanoi poliisi kuulustelun aikana. Hän aikoi ottaa nokoset digitaalisia kameroita, mutta nyt hän päätti, että oli parempi pysyä hereillä ja katsoa sen jälkeen, kun Neekeri. Kuitenkin, seuraavan puolen tunnin aikana, hän ei tehnyt mitään muuta.
  
  
  Sitten Howard ilmestyi, avasi oven ja viittilöi minut ulos. Humalassa Amerikkalainen yritti juosta pois, mutta iso Musta tarttui ego ja pudotti hänet alas. Hänen kyllästynyt häntä, ja löi kätensä ego on kaula. Hän romahti maahan, ja olen epäillyt, että hän saisi nukkua.
  
  
  "Laita ego jossain muualla," Howie kertoi. "Tai minä puhua meidän konsuli." Joka tapauksessa, hän oli menossa varoittaa Fleming, että tämä sikala oli menossa puhdistettava ikuisesti. Se tuntui järkevältä Howard, että hän ei epäröi seurata tilaukseni, vetämällä tajuton mies käytävällä ja jättää ego on.
  
  
  Tara Sawyer istui baarissa. Hän piteli minun Luger, ja hetken luulin, että hän oli tarpeeksi hullu, joka auttaa minua ulos. Hän oli hyvin seikkailunhaluinen. Mutta sitten hän näki hermostunut ilmeitä, kolme poliisia, takana Ei. Kaveri, joka kyseenalaisti minulle oli hikoilu.
  
  
  "Pidätys oli virhe, Herra Carter. Pyydän anteeksi väärinkäsitystä." Hän antoi minulle matkalaukkuni.
  
  
  Tara toimi minulle Luger. Ego laita se hänen olkapää kotelossa, ja yhdessä menimme ulos ovi, joka oli avattu kaksi poliisia. Nyt huomasin, että kamera oli yksi etu: se ei ollut yhtä lämmin kuin ulkona. Jopa helmikuussa, lämpö nousi pihakivien ja heijastuu pois seinät taloja. Hän katsoi Tara kysyvästi. Hän tuntui silti närkästynyt.
  
  
  "Mikä naurettava näky. Hänen, menivät avoimesti Fleming; ego on ensimmäinen virallinen toiminta oli tilata release ja avulla voit kantaa asetta missä tahansa, milloin tahansa. Ja tänä iltana hän käsittelee Parlamentin ylimääräisessä istunnossa. Hän antoi meille liput julkisessa galleriassa, hän haluaa sinun kuulla ego suorittaa. Klo 2: 30. Joten meillä on vielä aikaa lounasta ja juomia."
  
  
  'Siinäkö kaikki?'kysyi juuri hänelle.
  
  
  Hän tarttui käteeni. "Ennen esitystä, jotta. En halua hoputtaa sinua, Nick. Sitä paitsi, hän on liian nälkäinen.
  
  
  En voinut löytää taksin. Kadut olivat täynnä ihmisiä, tanssia, laulaa, ja hurraavat. He eivät halua odottaa illan juhlia. Yrittää murtaa väkijoukon läpi, ohitimme mimmo on "paljasjalkainen kojuja", joka tarjosi turisteille matkamuistoja toi noin Singapore.
  
  
  Siellä oli rivi liiketoimintaa rakennusten välillä markkinoilla ja hotelli, sekä leveä tie, joka johti suoraan pääsisäänkäyntiä hotelli. Aulassa oli poikkeuksellisen suuri, sitä ympäröivät suuret ikkunat kauppoja, ja oikealla oli sisäänkäynnin-kasino. Hän alkoi kohti vastaanotto, mutta Tara kalastaneet avaimen laukustaan. Hän on jo varannut huoneen minulle. Teimme tiemme läpi väkijoukkoja turisteja hissi ja on ylimmässä kerroksessa.
  
  
  Tara näytti minulle huoneeni, valtava huoneisto, jossa on näkymä lahdelle. Hän katsoi ulos nurmikkoa, palmuja, valkoinen hiekkaranta, ja purjeveneet, joka kattaa kirkas vihreä vesi. Rahaa. Siellä oli paljon rahaa kaikkialla. Yön jälkeen lennon ja on alttiina digitaaliset kamerat, hän jopa tuntui liian likainen istua kalliita huonekaluja. Hän käveli makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Suihku oli tarpeeksi suuri kahdelle hengelle. Tara kutsui häntä. "Tuo puhtaita vaatteita, jotta voimme pestä toisen yksi."
  
  
  "Voi ei", hän sanoi nauraen. "Ei tyhjään vatsaan. Minun huone on vieressä, ja aion kylpeä siellä."
  
  
  No, ainakin yritin. Hän kuuli yhdistävä ovi avata ja sulkea, tilasi kaksi juomia puhelimessa, pyyhkiä pois hänen vaatteensa, ja päällä suihkussa. Hän antaa rauhoittava kuumaa vettä virrata ylitseni, kunnes koko kehoni oli punainen, sitten vaihtoi kylmää vettä. Joten, jopa ilman holvit, olen aina tuntuu kuin uusi ihminen.
  
  
  Kun Tara saapui, yllään low cut mekko, joka täsmäsi hänen upea siniset silmät, hänen oli takaisin omat vaatteensa. Tällä hetkellä hän tervehti häntä, he toivat juomat.
  
  
  He toivat Martinique booli pitkä, jäähdytetty lasi, mutta kun hän lopetti, hän ei ollut vielä muuttanut mieltään, joten otimme hissin alas. Hotellin ympärillä on neljä ravintolaa, Tara valitsi yksi toisessa kerroksessa. Me pelannut tätä peliä pöydän alle kevyt sateenvarjo, ja hän kertoi minulle, että siellä oli kuuluisa hummeri tarjoillaan voita ja sitruunan mehu.
  
  
  Mietin, mitä on edessä, kun Venäläiset tekevät seuraavaksi. Se oli tyhjäksi ih yrittää tappaa Fleming, jolloin ego mätänemään kuubalaisessa vankilassa, niin nyt ne olisi kehittää kokonaan uusi ohjelma.
  
  
  Mutta ei ollut mitään järkeä nälkää, kun ih oli odottaa hänen palata liikkua. Me nautitaan meidän koulutus, sitten käveli käsi kädessä hallitus rakennuksen Fleming ' s speech.
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Meidän ei olisi pitänyt tulla paljon myöhemmin. Kaikki istuimet olivat jo varattu, paitsi meidän varattu istuimet, ja yleinen galleria puhalsi lämpöä tungosta sali. Randolph Fleming istui laiturin toisella puolella, välillä pää Lainsäätäjän ja Karib Jerome on tyhjä tuoli toinen. Eversti seisoi mikrofonin takana ja piti avajaispuheen.
  
  
  Kun hän lopetti ja Fleming nousi ylös, seinät lähes romahti myrskyisät suosionosoitukset. Hänen oli myös löi, ja Tara vilkutti, hänen silmät kosteina kanssa jännitystä.
  
  
  Fleming odotti viisitoista minuuttia suosionosoitukset laantua riitä täysin kuolee alas, nostaa molemmat kädet. Kun se oli hiljainen tarpeeksi, ego-lämmin ääni kajahti ympäri kaiuttimet. Hän oli iloinen ja onnellinen, ja kiitollinen siitä, että ihmiset ovat jälleen kerran valtava maa, ego johtaa maata. Hän esitteli ohjelman, joka ei vaikuta järkevältä, ja lupasi julkisen vaalit vuoden sisällä, niin että hän tekisi sotilaallinen asetus, vain yksi vuosi. Hän puhui tunnin, ja se oli yksi parhaista poliittisia puheita hän oli koskaan kuullut.
  
  
  Siellä oli toinen minuutti on raikuvat suosionosoitukset, ja cordon sotilaat estivät Fleming joutumasta aseiden joukosta. Kolme miestä, mukana vartijoita, sitten vasemmalle rakennuksen sivuovi. Toistaiseksi armeija on seurannut sen sopimuksen kanssa Sawyer. Ja minusta tuntui, että he eivät ole voineet tehdä toisin, koska ylivoimainen suosio uusi presidentti. Tara ja odotin paniikki exit laantua hieman. Sparklers kimmelsi Taran silmät. "Mitä mieltä olet, Nick? Tiedätkö, mitä Fleming teki? Kenraali Hammond on perhe edelleen asuu palatsissa, ja Fleming käski heitä ottamaan aikaa ja etsiä jotain muuta. Hän pysyy hotellin pitkään ja on koko lattian alla meidän."
  
  
  Joku tarkoitus tehdä työni helpommaksi. Se olisi ollut lähes mahdotonta seurata Fleming presidentin palatsi, jossa minulla ei ollut mitään tekemistä, kun kaikki. Ja tämä tapahtuma toi ego avoimesti minun virallinen toimiala. Sitten se löi minua. "Et tee ego tehdä sen vahingossa, ethän?"
  
  
  Hänen hymynsä vahvisti epäilykseni. "Mitä pikku juonittelija!
  
  
  "Kiitos apuasi, en voi pitää häntä silmällä."
  
  
  Useimmat ihmiset lähtivät kautta ulos, ja olimme lähdössä samoin. Kontti oli roikkuu minun arm. "Ja nyt tulli on tehnyt ..."
  
  
  "Olet jäänyt mahdollisuutesi, nuori nainen. Velka ei ole vielä läheskään täytetty. Minun päivä on täysin miehitetty. Vien sinut hotelliin, äänestää, ja se on siinä. Paras tapa vastata kiusaaja on taistella takaisin niin, että nyt Tara voi mennä kuuhun kerran. Ja minun todella täytyi tehdä paljon asioita: puhua hotellin johtaja, käy Fleming, ja nukkua. En ole pystynyt nukkumaan viimeiset kolmekymmentä-kuusi tuntia, ja minulla on ollut väsyttävä yö edessä.
  
  
  Hän katsoi minua epäluuloisesti ja pouted hieman, kun sanoin hyvästit hänelle hissi. Hyvä, ajattelin. Johtaja pyysi sitä ja huomasin, että Ego oli jo sijoitettu siipi. Hän ei ollut tyytyväinen minun läsnäolo ego state. Ehkä hän ajatteli, että se oli, koska virheitä hän teki. Hän esitteli minut hänen turvallisuuspäällikkö, Lewis, ja sitten johti meidät pois ego office mahdollisimman nopeasti.
  
  
  Lewis oli pitkä, Musta mies, joka käytetään pelata ammattimaisesti päälle rugby-joukkue yhdysvalloissa. Hän oli töykeä minulle, kunnes hän kutsui hänen ego "ilmaista" (lempinimi lehdistö loi hänelle tuolloin) ja kielsi emu on tiedotusvälineiden siitä, ego on paras otteluissa. Tämä teki ego piristää ja toimia enemmän ystävällinen. Hän kertoi, että erityisiä toimenpiteitä hän oli ottanut suojella presidentti, ja vei minut Fleming ' s office esitellä minut hänen joukkue.
  
  
  Heitä oli neljä, kaikki vanttera-Amerikan Neekerit, piilossa nurkassa sali. Lewis kirosi hänen henkeään ja murahti klo ylimielisyys armeijan upseerit. Silti, hän murisi, aina ajatellut, että he voisivat asettaa kaikki sivuun. Ego oli harmissaan, että luutnantti ja kaksi sotilasta olivat rivissä vartiotupa klo Flemingin oven lähettämisen jälkeen Ego miehet pois. Lisäksi, ne myös lähetti pois kaksi muuta miestä, jotka kuiskivat toisilleen huoneen poikki: lihava, lyhyt, rasvaa Italian-Amerikkalaiset. Näin mafian myös suojattu Fleming, ja hänen kanssaan, heidän etujaan kasino.
  
  
  Tutustuin ihmisiin ympäri hotelli, sitten kolme sotilasta seisoo edessä Fleming ' s apartment. Luutnantti kysyi häneltä, jos presidentti oli takaisin. Hän katsoi minua kuin emu oli tehdä siveetöntä tarjota. Lewis haukkui, että olin Sawyer on personal security detail ja että ne olisi toiminut paremmin minulle. Luutnantti vielä huomannut minua, hän vain kääntyi ja meni ovelle. Ego avattiin henkivartija toisella puolella. Fleming näki minut päälle hyökkäys taito arvo muiden huoneessa ja houkutteli minut tänne.
  
  
  Huone oli täynnä kaikenlaisia virkamiehet haluavat olla kuin ble nuolee k erityistä olevista matematiikka. Eversti Jerome teki paremmin kuin kukaan muu. Hän ei jäädä pitkään, vain tarpeeksi pitkä, kiitos Fleming ja onnitella ego hänen puheensa. Hän oli korviaan myöten rakastunut organisaation hallitus, mutta hän oli kiinnostunut minun hyvinvointia. Hän toivoi, etten hankaluuksia saarella. Ego kiitti häntä ja lähti.
  
  
  Aulassa, Lewis kysyi minulta, jos voisin pitää hänet turvassa toisessa kerroksessa. Menimme alas lattialle ja näki sotilaita, yksityisiä henkivartijoita, ja mafia on kaikkialla. Presidentti Randolph Fleming oli hyvin suojattu.
  
  
  Lewis kiitti häntä, anteeksi itselleen, ja meni hänen huoneeseensa. Pieni ansoja hän lähti hänen ei vaikuttanut. Kukaan ei vaivautunut haku oma huone. Hän ihmetteli, jos Grand Fluetsch on tietoa epäluotettavuudesta joukkoja oli tullut epäluuloisuus joitakin ylityöllistettyjä sotilas. Hän kutsui hänen päämajassa ja odotti Hawke ' s voice tulla puhelimitse.
  
  
  Hän kysyi kimeä ääni, miksi hän ei ollut tarkastettu aikaisemmin, heti laskeutumisen jälkeen. Kun hän kertoi Emu noin Luger tapaus, hän päästää ulos hänen sappi, koska yli-innokas asiakaspalvelu, ja kun hän oli purki hänen vihansa tarpeeksi, hän antoi Emu: lyhyt yhteenveto tapahtumista.
  
  
  "Olen varma, että kaappaus kone oli järjestetty Venäläiset", sanoin. "Mutta tämä tapahtuu pimeässä. Lentoemäntä ei tiennyt hän oli käytetty. En uskonut, että hän oli hyvin fiksu, tai ainakin hän meni paniikkiin. Tehdä jotain-ei." Oli tauko, kun hän teki huomautuksen, sitten kysyi, " Fleming, hän ei epäillä, kun hän oli aluksella? Hän ei ole tyhmä.
  
  
  "En usko, että hän ymmärtää, miksi hän on täällä. Joka tapauksessa, kaikki on hyvin saarella. Ihmiset toimivat ikään kuin uusi presidentti on Jumala."
  
  
  'Erinomainen. Ihmettelen, miten meidän ystävät reagoivat tähän. Joka tapauksessa, pidä silmäsi auki."
  
  
  Suutelin puhelin hyvästi, laita se alas, ja meni lasin viskiä he toivat minut huoneeseeni. Tein paahtoleipää minun pomo, kutsutaan front desk ja sanoi, että haluan olla herännyt viideltä, ja floppasi alas minun sängyssä.
  
  
  Kun puhelimeni soi kello viisi, hymy ilmestyi kasvoilleni. Hän haukotteli laajalti ja nimeltään Tara. Tapasimme baarissa klo 5: 30, ja sitä ennen hänen fretti piristi suihkussa. Se tuntui helvetin loma. Kun saavuin baariin, hän oli jo siellä, martinit, jäähdytetty lasit edessä hänen. Kaikki miehet baarissa olivat ahkerasti riisuu häntä silmillään. Fantastinen! Hän oli tuulella viettelevä kotka, ja hänen oli hyvällä tuulella. Hän tiesi, hyvä ravintola toisella puolella Sturt Bay, jossa on terassi, jolta on näkymät satamaan. Aloitimme hain fin keittoa, mutta olin liian uppoutunut Tara muistaa, mitä muuta tehdä.
  
  
  Valot tuli päälle pimeällä muodostunut kimalteleva hopea kaulakoru noin ranta. Kuulostaa juhla kajahti banneri. "Tule sisään," ehdotin.
  
  
  Torilla, festivaali oli kasvanut orkesteri. Saarelaiset olivat humalassa, turistit nauttivat paikallista toimintaa, ja lapset olivat väsyneitä. Tanssimme jatkuvasti matkalla takaisin hotelliin. Vartijat ylimmässä kerroksessa on vaihdettu, mutta minun erityinen ID-kortin avulla voit siirtää nopeasti. Sanomatta meille mitään, Taran pysähtyi oven huoneeseeni. Se avattiin ego, joka piti sitä takaisin, koska hän yleensä kysyi merkkejä hakkerointi, mutta mitään ei löytynyt. Tara potkittiin pois hänen baletti tossut ja toistaa hänen varpaat syvällä kasa seinästä vaikerrus, kun hänen isänsä kaatoi meille lämmin viski. Hän maistoi sitä, kallistaa päätään taaksepäin, ja hitaasti kaadetaan lasi alas hänen kurkun.
  
  
  "Nyt," hän sanoi käheä ääni,"minä hyväksyn tarjouksesi yhdessä suihkuun."
  
  
  Et saa monet näistä tarjoaa Grand LaClare, joten se on aina viisas hyödyntää niitä. Menimme makuuhuoneeseen riisuutumaan, ja Tara voitti kilpailun, koska kävi ilmi, että Ei ollut mitään alla hänen pukeutua. Ei ollut pitkä, hoikka, täynnä, sileä runko.
  
  
  Hän käveli edelläni, suihku, kääntyi kosketa koko, hieman lämpimämpi, ja astui suihkuun. Huone oli noin kaksi metriä kaksi metriä. Voisimme marssia sinne. Hei, en välitä, jos hänen hiukset on märkä, hän seisoi edessäni, sitten astui takaisin niin, että hänen voisi myös saada hänet kehon märkä. Hänen aloitti vaahtoavalla hänen ylös. Ee kasvot, kaula, vartalo ja jalat.
  
  
  Kun hän oli liukas, ee tarttui häntä ja painoi minua vastaan. Me kääntyi ympäri pestä pois saippualla, ja hän painoi huulensa ja hänen. Suutelimme pitkään ja intohimoisesti, ja hän voisi tuntea hänen vapina halu.
  
  
  Hän oli poimima ee, ja matkalla makuuhuoneeseen, hän tarttui pyyhe, kääri sen ympärille Tara, ja laita se nukkumaan. Hän pyyhki sen pois, sitten repi pyyhkeen kehään. Kun se oli pian kuivattu pois, kaikki oli valmiina. Hänelle tuli ei yhdellä nopealla liikkeellä hän kaareva hänet takaisin saada minut. Hän oli fantastinen, tiesin täsmälleen, mitä halusin ja siirtyi sujuvasti kanssani. En muista kuinka kauan se kesti, mutta nukahdin melkein heti, kun olimme tehneet. Olin täysin uupunut häntä.
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 5
  
  
  
  
  
  
  
  Meillä oli aamiainen ravintolassa. Tara otti joitakin trooppisia hedelmiä, hänen kaksi tusinaa ostereita. Ennen hänen ih saapui, Taran hyppäsi sängystä suihkuun ja pukeutumaan oman asunnon. Minulla oli koko päivän pois. Kun hän oli suihkussa, kun puhelin soi, yli ääni juoksevaa vettä. Yritin sivuuttaa sitä, mutta henkilö toisessa päässä linjaa oli säännöllinen. Hän kiisti tiedotusvälineissä Haukka. En anna sen virrata ja juoksi sen jälkeen puhelimen, jättäen trail tippaa takana.
  
  
  Kuiskaus toisessa päässä linja oli epäilyttävää. "Hyvää huomenta, Herra Carter. Tämä on Carib Jerome. Voinko puhua kanssasi hetken?"
  
  
  Minua varoitettiin siitä, Jerome. AX virkamiehet luulin, että hän olisi ollut venäläinen agentti saarella. Mutta ehkä se oli vain kohteliaisuuskäynti. Joka tapauksessa, se olisi mahdollisimman neutraalia. "Anna minulle kymmenen minuuttia aikaa pukeutua," sanoin.
  
  
  Soitin huonepalvelu, tilasi kahvia ja ylimääräinen kuppi, kuivataan, laittaa baletti tossut, ja muuttunut osaksi puhtaita vaatteita ja takki piilottaa minun olkapää kotelossa, kun kahvi ja eversti saapui. Samaan aikaan kävin läpi, mitä Haukka oli kertonut minulle siitä, Jerome.
  
  
  Jerome oli kolmekymmentä-kuusi-vuotias jäsen näkyvä perhe, vaikka ei saarelta. Hän oli opiskellut Oxfordissa ja otti erityinen kurssin Military Academy Sandhurst. Sen jälkeen hän teki itselleen nimeä kuin asianajaja. Kun Randolph Fleming oli ensimmäinen vaaleilla valittu presidentti ja Britannian joukot jättivät saaren, Parlamentti katsoi, että saari tarvitaan oma armeija. Fleming nimitti Poliisipäällikkö Kenraali uuden armeijan. Jerome nousi asemaan esikuntapäällikkö. Haukka sanoi: "Eversti yllätti meidät. CIA: n mukaan hän oli poliittisesti kunnianhimoinen ja halusi kaapata valta jälkeen Hammond on kuolema. Sen sijaan, se palaa välittömästi Fleming."
  
  
  Hawke on ajatteleva kone suurelta osin kiireinen itsensä kanssa mahdollista ego motivaatioita. Miksi kunnianhimoinen mies, joka oli mahdollisuus kaapata valta lähettää kirjeen poliittinen vastustaja, jolle hän oli aiemmin auttanut kaataa? Meidän asiantuntijat uskovat, että Jerome oli fiksu tarpeeksi ymmärtää hänen epäsuosion. Hän tiesi, että parlamentin olisi koskaan tukemaan häntä. Mutta jos hän nimittää Fleming kuten presidentti, hän voi tulla vahva ihminen valtaistuimen takana.
  
  
  Hawke pyysi häntä, jos Jerome Misteli ollut aavistustakaan minun todellinen henkilöllisyys. Mutta sikäli kuin hän tiesi, hän ei ollut mitään muuta kuin edustaja Thomas Sawyer.
  
  
  Eversti tuli ulos huoneista edessä tarjoilija ja seisoi avoimesti, ei edes hymyilee, kunnes olimme yksin. Vain ego on tummat silmät liikkuivat. He halusivat. He katsoivat iso sänky, viltti lattialla, viski ja lasit pöydälle. Hän tutki minua pitkään hetkellä, kun hän kaatoi Emu kupin kahvia. Mustana, ei sokeria. Vielä ei hymy. Päätin pelata se huolellisesti. Ovi kiinni takana tarjoilija. Jerome upposi syvälle tuoli ja sipped hänen kahvia.
  
  
  "Olet asettui kauniisti," käheä ääni kuulosti tunteeton. Siellä oli korkkiruuvi takana kysymys. Minun olisi pitänyt ajatellut, että paljon nopeammin. Se oli sviitti, VIP. Mitä minun pitäisi tehdä kuin vartija täällä? Hän katsoi kalliita huonekaluja, joilla on liiallinen ihailua ja kateutta ja antoi lyhyen nauraa.
  
  
  "Täällä voit nähdä, kuinka vaikeaa on olla paras kantoja. Voin haistaa sen, koska hotelli on täynnä. Aion siirtää kellariin pian. Tämä kausi, kaikki on täytetty, ja eversti tietää sen. Maissa, kuten Grand LaClare, vasikat on kätensä yli heidän vieras kirjoja poliisille.
  
  
  Erittäin huono sinulle. Hän tuijotti minua kysyvästi. Sitten hän nosti hänen kulmakarvansa ja pudotti aihe. "Hänen hotelli vie tätä tilaisuutta kiittää teitä työstänne koneessa. Presidentti Fleming - ja minä-oli hyvin onnekas, että olet lentokoneessa. Ja aseistettu ." Teki paheksua. "Se oli tiedossa dell itse, että sinulla oli piilotettu ase?"
  
  
  Hän ei hätkähtänyt. Hän hymyili emu, kuten matematiikkaa lahjoittaa toinen mysteeri. "Työnantajani tietää, että en nauti työskentelystä oman aseita. Kuten tiedätte, hän on jonkin verran vaikutusvaltaa ."
  
  
  No hyvä. Nyt, ensimmäistä kertaa, hän hymyili ajatellessaan minun erityinen etuoikeus. "Olen erittäin onnellinen jälleen. Jos et reagoi asianmukaisesti, Puhemies Fleming olisi jo kuollut tai vääriin käsiin. Reagoida niin nopeasti, sinun täytyy olla erittäin kokenut vartija." Toinen korkkiruuvi noin kaksinkertainen pohja. Mikä oli enemmän kuin hotelli: se on vartija? Hänen edelleen varovaiset.
  
  
  "Olen mukana Neiti Sawyer. Hän voi olla loukkaantunut tai kuollut, ja minun refleksit potkia, kun joku osoittaa minua aseella.
  
  
  'O? Niin se todella oli yllätys? Tiesitkö, että Presidentti Stahl oli kohde? Mutta sitten tietenkin, teidän paikka, et voinut tietää, että he yrittivät siepata ego ja ottaa se Kuubaan."
  
  
  Hän kysyi epäuskoisena. - "Mikä on tämä p/?""Tämä lentoemäntä tunnusti?"
  
  
  Ego on silmät, hänen käheä ääni, oli ilmeetön. "Olemme saaneet tietoja toisesta lähteestä. Tyttö pakeni, ennen kuin hän voisi kuulustella häntä.
  
  
  Pakeni vankilan kautta hän oli? Hän ajatteli jälleen hänen hätkähdytti ulkonäkö. Voisiko hän todella olla agentti tarpeeksi hyvä pettää minua, kun kaikki? Jerome arvasi ajatukseni. "Hänen väitetty viattomuus harhaan naispuolinen vartija. Hän käytti karate liikkua, varasti hänen vaatteensa, ja lähti juuri."
  
  
  "Mutta mihin hän on voinut mennä?"
  
  
  Levoton olankohautuksella. "Nämä ylellisyyttä risteilyalukset tulevat ja menevät. Luulen, että hän on fiksu, saada aluksella yksi näistä veneistä.
  
  
  Löysin vaikea uskoa. Mutta hän myös koskaan uskonut, että lentoemäntä voisi salakuljettaa kaksi revolverit lentokoneessa. Eversti heilautti asian syrjään ja nojasi taaksepäin tuolissaan. 'Sillä ei ole väliä. Kiitos presidentti on saapunut turvallisesti. Armeija on vakuuttunut, että on parempi, jos he antavat emu: n täysi tuki, niin nämä ongelmat on saatu ratkaistua kaikkia tyydyttävällä tavalla." Hän päättynyt hänen kahvia ja nousi ylös. "Jos en voi koskaan auttaa sinua, löydät minut palatsiin."
  
  
  Olen ravisteli käsi, hän katsoi ulos ja vapautti hänet. Hän tiesi minusta enemmän kuin hän myönsi. Oli selvää, egosta hakijoiden että armeija olisi vaieta. Vain olla kiitollinen siitä, että kaappauksen tapaus ei olisi tehnyt Jerome tehdä poliittisia lausuntoja pelkkä hotellin vartija. Olen epäillyt, että hän yritti kertoa minulle, että minun ei enää tarvinnut pelata minun kaksinkertainen rooli hänen kanssaan.
  
  
  Hän odotti hetken, kunnes hän tajusi, että hän oli poistunut hotellista, sitten vasemmalle huoneiden läpi. Ei ollut enää sotilaita ylimmässä kerroksessa. Lewisin miehet myös katosi. Vain se oli vielä täynnä mafia.
  
  
  Hän meni alas Flemingin asunnon lattian alla. Vain syndikaatin ihmiset olivat läsnä. Minulle kerrottiin, että Fleming oli vielä unessa. Löysin saman maalaus lattian alla hänen. Outoa! Ajattelin vilkaista Kasino. Haluaisin hänen vastauksia, ja ehkä löydän niitä siellä.
  
  
  Ruletti, uhkapeli, ja poker taulukot on muodostettu suorakulmion ympäri sohvalla, ympäröi sametti kääritty ketjut. Kukaan ei saa täällä paitsi croupiers ja kassat. Pöydät olivat täynnä turisteja. Ei ikkunoita, vain katsoa, ei kello näyttää aikaa. Vain kilinä kolikoiden, crunch pelimerkkejä, innoissaan huutaa ja kiroaa. Tämä ei ole minun peli. Teen varmasti hänen kanssaan joka aamu: minä tahdon palata sänkyyn turvallinen ja ääni yöllä. Kun yritin työntää minun läpi väkijoukon, olin puoli-jostled jonka innoissaan väkijoukon nimikkeeseen kuin norsulauma jättipotin voittaja. Lisäksi auton soi, hän oli yhtäkkiä kuullut soi omassa huoneessa yläkerrassa. Syy oli kymmenen metrin päässä, huulet kiertynyt tyytymättömyyden, kulmakarvat esiin nähdessään kaikki jännitystä.
  
  
  Se lepatti kuin majakka. Pitkät punaiset hiukset, ja housupuku, jossa pullistumat oikeissa paikoissa.
  
  
  Kun olin odottamassa häntä siirtää lauma norsuja, näin hänen puolestaan ja katoavat kautta piilotettu metalli liukuva ovi jossain lähellä kassakoneet. Hän meni samaan paikkaan. Se teki minun käy entistä tärkeämpää.
  
  
  Onnekas mies on kassalla ennen minua. Odottaa Clare ottaa pelimerkkejä ja maksaa mies. Kun onnekas voittaja oli poissa, palvelija katseli minun tyhjin käsin ja sanoi tylsää sävy, " Mitä voin tehdä sinulle, muut?"
  
  
  Vihaan sitä, kun joku soittaa minulle ystävä, en ole koskaan ennen nähnyt tätä henkilöä elämässäni. Tarvitsen Siru Cappola. Haluan puhua hänen kanssaan."
  
  
  Epämiellyttävä kasvot tuli jopa enemmän epämiellyttävä. 'En ole koskaan kuullut.'
  
  
  Laitoin uuden henkilökortin laskuri. Nen sanoi, että hänen uusi johtaja turvallisuuden Sawyer Hotel. Mies vain katsoi minua. "Miksi et kerro minulle tämä ennen?"
  
  
  "Et pyytänyt tätä. Mr. Sawyer odottaa ego asiakkaat olla kohtelias ego henkilökunta. Mikä sinun nimesi on?"'
  
  
  Hän ei ollut odottanut tätä, ja ne ei pidä siitä. Hän oli kaikki heidän ympärillään, joka heti cringes kun hän ei hauku enää. "Tony Ricco". Se ei ollut mitään muuta kuin mumista.
  
  
  "Olet saanut yhden varoituksen. Älä aina luottaa meihin, hetkeksi! Älä anna minun kuulla sinun valittaa. Nyt, missä on Cappola?
  
  
  "Tästä ovesta." Hän huomautti suuntaan, missä punapää oli kadonnut. Hän painoi nappia tiskin alle ja paksu metallinen ovi vedettynä auki. Sen kuori, kautta sokea pass. Rakennus täällä muistutti turvallinen, ja toimi myös turvallinen. Pitkä, musta mies istui pöydän ääressä, puoli-täynnä jonkinlainen ohjauspaneeli. Hänellä oli yllään khaki yhtenäinen ilman lätkää ja voi olla kulunut hotelli poliisi. Hän oli niin ystävällinen kuin kassa. Kun hän tuli, hänen kylmä, riittämätön silmät olivat katsot minua.
  
  
  "Tarvitsen Cappola," sanoin, osoittaa minun HENKILÖKORTTI.
  
  
  Hän kumartui osaksi sisäänrakennettu mikrofoni ja sanoi syvä murina, " Carter täällä. Uusi vartija.
  
  
  Reuma kuulosti intercom. "Lähetä ego."
  
  
  Hän painoi nappia, ja heavy metal panel avasi hiljaa taas. Hänen takanaan oli suuri huone, jossa on paljaat keltaiset seinät, tyhjä tuoli, useita tyhjiä tuoleja, ja syvä yhden sohvalla, jossa punapää istui. Savuke välillä hänen huulet julkaissut ohut sininen savu noro välillä hänen puoli-suljetut silmät. Hän katsoi minua kuin olisin ollut vanha tuttu.
  
  
  Siru Cappola oli ruumiillistuma mies, joka halusi näyttää kolmekymmentä vuotta nuorempi kuin hän itse. Ego on valkoinen silkki puku takki roikkui syyttely telineeseen. Ego on vaalea lila paita, jossa tumma punainen monogrammi hihassa oli ainoa valopilkku harmaassa huoneessa. Egon ääni oli yhtä väritön. "Tänä vuonna hanhet lensi etelään."
  
  
  "He eivät pysy Miamissa", sanoin.
  
  
  En tiedä, kuka keksi nämä typerä koodi sanoja. Niiden pitäisi tuntua huomaamaton, mutta samaan aikaan ne eivät saisi olla jotain, joka voidaan sanoa vahingossa. Cappola antoi minulle vähättelevä näyttää.
  
  
  Nick Carter, eh? Killmaster? Et näytä siltä, että tappajat. Mutta älä anna loukata sinua edessä hyvät." Hän huomautti, punapää. Mitzi Gardner. Ehkä olet kuullut hänestä.
  
  
  Kuulin hänet. Mutta se ei minusta tyypillinen Mitzi. Ei tyhmä. Tietojeni mukaan hän oli emäntä suuri määrä mafian johtajia, joista neljä olivat jo kuolleet. Hän olisi varmaan huolehtia salakuljetuksen rahaa heille. Mafia nukkeja alle lukko ja avain Sveitsin pankit. Se nyt kuului Siru Cappola, korkea-arvoinen gangsteri halusi yhdysvalloissa. Ja tällainen kaveri on nyt töissä AX.
  
  
  Cappola ollut kiinnostunut kansallisen turvallisuuden. Ego uskollisuus oli yksinoikeudella alamaailman kansakuntien. Mutta yksi asia oli varma: hän ei halunnut Kommunistien vallata kasino, joten se oli Emu etu tukea Randolph Fleming. Flemingin satula, Cappola liiketoiminnan Grand Laclare jatkui esteettä, aivan kuten se oli Kenraali Hammond on aika.
  
  
  Cappola huomautti tuoliin, ja hän hyväksyi tarjouksen. "Olen iloinen, että olit koneessa Fleming tuli. Jos menetämme hänet, olemme kaikki riskeeraa oman ihon. Sitten voimme unohtaa meidän kasino, ja Sawyer menettää kaiken."
  
  
  "Emme ole menettäneet meidän ego vielä," hänen mafioso kiisti tiedotusvälineissä. "Hän on presidentti, ja Eversti Jerome sanoo, että se on kunnossa."
  
  
  Se välittömästi sel. "Oletko puhunut Jerome? Sanoi, emu, kuka sinä olet? Hän sylki sanat raivokkaasti.
  
  
  "Miksi olet niin vihainen?"
  
  
  "Kerroitko emu?"
  
  
  'Ei tietenkään. Mitä sinulla on häntä vastaan?
  
  
  Hän laittaa kätensä tuolille ja nojautui eteenpäin. "Carib Jerome määräsi sieppaus Fleming."
  
  
  Hänen oli neutraali. "Mistä tämä ajatus on peräisin, Capolla?"
  
  
  "Ajatus? Me tiedämme. Luuletko, että vain KIRVES tietää, mitä on tekeillä? Meillä on mies Kuubassa. Hän on kuin, että Castro." Hän painoi kaksi sormea yhteen. Jerome haluaa Fleming pysyvästi poistettu.
  
  
  En ollut vaikuttunut. Mitä tietoja Gordeev on Vuohi on meille, se ei voi koskaan suuremmat kuin meidän. Sitä paitsi, se ei sopinut everstin käyttäytymistä. Fleming oli yhdysvalloissa. Jerome kutsui heidät takaisin.
  
  
  Cappola virnisti. 'Kuunnelkaa. Kun Fleming oli mantereella, Jerome ei voinut edes vetää pois hänen vallankaappauksen avulla Venäläiset. Amerikkalaiset lähettää Fleming oikealla hetkellä sekoittaa asioita. Ja se olisi Jerome on virtaus. Mutta Fleming yleisö kuubalaisessa vankilassa, Jerome voi huijata yleisölle, että hän julkaisee Fleming, kun hän nousee valtaan. Hän onnistuu, ja se tulee olemaan viimeinen asia, me koskaan kuulla Fleming."
  
  
  Olen aina kuuntele mitään, mikä ei heti tunnu hölynpölyä. Mutta en halua olla mykistynyt gangsterit ' huutoja. Vaikka kaikki tämä olisi totta, Jerome kädet olivat sidottu avoimesti. Siellä oli buzz, kolme lyhyttä äänimerkkiä. Cappola hyppäsi ylös, lukea epäilyksiä minun kasvot, ja sanoi punatukkainen nainen:: "Tule, rentoutua. Hän oli kiire päästä ulos toimistosta.
  
  
  Mitzi Gardner nousi ylös ja slung hänen pussin hänen harteilleen. Hän otti aikaa ja katsoi minua appraisingly ja hieman ilkikurisesti. "Joku sai sydänkohtauksen kasinolla", hän sanoi flatly. "Joka kerran kun, siellä on iso voittaja tai häviäjä." Ei ääni oli hieman käheä. "Mennään ajelulle, kulta."
  
  
  "Turvallisuuspäällikkö karkasi naisen kanssa? Jos luulet, Jerome haluaa kidnapata Fleming, minun on parasta varmistaa, että hän ei.
  
  
  Hän kohautti olkapäitään. "Siellä ovat edelleen ihmisiä kasino. Fleming on täysin turvallista tänään. Hän nukkuu, ja Niitä ei tarvitse lähteä hotellista illalla. Sitä paitsi, minulla on jotain kerrottavaa ja näytettävää." Hän sanoi tuttavallisesti musta lakeija,"Me menemme alas, Duke."
  
  
  Hän hymyili laajasti. Hän rakasti häntä tuhat kertaa enemmän kuin minä. Painiketta hän nyt painetaan avasi hissiä vastapäätä kasino sisäänkäynti, joka vei meidät kellariin, autotalliin, joka voisi majoittaa neljä autoa. Siellä oli Volkswagen pakettiauto ja kevyt violetti Cadillac. Kätevä käyttäjille, jotka eivät halua ih nähtäväksi. Sanoin hänelle jotain.
  
  
  Hän hymyili vino. "Hissi menee myös Pelimerkkejä' asunnon katolla. "Missä on Fleming nyt?"
  
  
  Hän sai ratissa Cadillac. Hänen sel on vieressä hänen. Piilottaa lattialla, kunnes saamme ympäri hotelli", hän kertoi. Jerome pyytää sinua seurata häntä, jos sinä näytit itsesi edessä inn."
  
  
  Hei pelataan pitkin, kerroit Hei pelota minua, ja tehdä penkkipunnerrus, kun Mitzi painetaan nappia. Teräksinen luukku avataan. Hän sammutti moottorin ja ajoimme pois. Tylsä echo ulkopuolelta, kertoi olimme läpi suuri autotalli. Renkaat creaked kuin me pyöristetty kulma vuoreen. Hän kääntyi sivulle boulevard ja sen jälkeen kilometrin vapauttaa minua minun piilopaikka. yahoo on sekaisin viime yönä oli pyyhkäisi ylös, ja katu oli taas hiljaista. Yleisö oli poissa.
  
  
  "Jerome", sanoin. "Jos Cappola oli oikeassa, miksi hän ei tappanut Fleming? Miksi hän lähettää hänen ego Kuubaan?"
  
  
  Hän ei katso minua. "Kukaan ei halua ruumis. Ja elävä Fleming voisi edelleen käyttää objektina neuvottelut Venäjän kanssa ."
  
  
  'Ehkä. Hänen myös ihmetellä, miksi Jerome haluaa seurata häntä."
  
  
  Hän katsoi minua yllättyneenä. "Hän on jo kompastui kerran. Kaikki tämä meteli ase ei ollut onnettomuus, tietenkin. Hän haluaa sinut pois täältä. Kuinka monta kertaa sinun todella täytyy kosketa päätä kääntää mielessäsi? '
  
  
  Hän piti laittaa se hyllylle. Fleming oli turvassa Cappola on kattohuoneisto, ja nyt minulla oli aikaa ajatella asioita läpi. Teen tämän parhaiten, kun saan rentoutua. Joten päätin rentoutua.
  
  
  Ohitimme mimmo markkinoilla ja palatsi. Kauempana mäkeä ylös, hän näki rapistunut linnoitus, joka on toiminut vankila vanhaan. Kellarissa on täynnä poliittisia vankeja. Likainen paikka. Vanha kaupunki oli rakennettu jalka on kukkula. Tie on kaventunut. Mitzi oli vaikea taktikoida auton mimmo kärryt lasten kanssa leikkiminen ja naiset kuljettavat elintarvikkeita. Täältä löydät todelliset värit ja viehätys saaren. Emme näe mitään turisteja.
  
  
  Meidän kulunut vanha hotelli, joka oli huonossa kunnossa. Se näyttää kuin piparkakku. Nurmikot ovat ruohottuneet, ja windows ja windows ovat nousseet jopa vaneria. Sata vuotta sitten, se oli ylellinen hotelli.
  
  
  "Yritän Poinciana," Mitzi sanoi. "Kun se oli rakennettu, se oli paras hotelli Karibialla. Nyt se on termiitti paratiisi. Joskus ego fretti on edelleen käytössä vuoriston asukkaat, jotka leiri siellä, kun he tarvitsevat olla lähellä kaupunkia ."
  
  
  Joitakin asioita, että tyttö oli väärä. Hän ei kuulostanut kuin huora. Siellä oli koulutus ja älykkyys hänen äänensä. Ja yksinkertainen rahaa kuriiri, hänen mielestään tehty iso ero mafia. He jopa sanoi, hei, minun todellinen henkilöllisyys. Tämä sai minut utelias. Kysyin häneltä siitä. Hän vastasi Mona Lisa smile.
  
  
  Kun Siru oli huolissaan, että hän saattaa menettää kasino, Davey soitti hänelle ja kysyi ego lähettää sinulle täällä pelastaa päivän."
  
  
  Davey? Davey Haukka? Oli Hawk seuraavia tilauksia tämän poikasen? Tuntui kuin olisin ollut löi vyötärön alapuolelle. Oli Mitzi Gardner KIRVES agentti? Oli Hawk pelaa hänen peli uudelleen ja kerroit minulle selvittää asioita itselleni? "Kulta," sanoin, " olen hyvin ihastunut vitsejä, mutta kuka helvetti sinä olet?"
  
  
  Hän vastasi minun korkkiruuvi kysymys reumaa. "Mitä hattu minun pitäisi käyttää sinua?"
  
  
  Hän vannoi hänen henkeään. "Mieluummin pudottaa ne kaikki."
  
  
  Hän ei halua menettää hänen luottamuksensa. 'Olet onnekas. Aika on melkein täällä."
  
  
  Olimme nyt ajamassa läpi avoin alue, jossa tiheä viidakon kasvillisuus. Sitten siellä oli sokeriruo ' plains ja pieni banaani-istutukset. Hän kertoi muuttuvat talouden alueella. Banaanit olivat kannattavampaa kuin sokeriruoko. He kutsuivat sitä vihreää kultaa. Liha, neilikka, turkki, ja tuoksuva tonka-pavut olivat myös yhä houkutteleva kasvaa. Hän sanoi, että Ei ollut hänen oma pieni istutus toisella puolella saarta.
  
  
  Tie ei ollut suoraan lainkaan. Hän käveli pitkin rannikkoa jonkin aikaa, sitten lähestyi vuoret, jotka venytetty, kuten harjun läpi saaren keskellä. Kun lähdimme istutukset, alue tuli soinen länsipuolella, ja toisella puolella näin syviä kanjoneita umpeenkasvu puita ja kasveja. Olimme noin kymmenen kilometrin päässä kaupungista, kun Mitzi kääntyi raskas auto tien päälle maantietä, jonka jälkeen se puoli kilometriä, mutta sitten pysähtyi lagoon.
  
  
  Hän sammutti moottorin, potkittiin pois hänen sandaalit, ja avasi oven. Hän istuutui hetkeksi tarkastelemaan näkymää. Tumma sininen vesi, noin kilometrin päässä, voit nähdä koko hotellin alueella, ja maasto siellä nousi jyrkästi, ja voit vielä nähdä jälkiä vanha linnoitus.
  
  
  Ja näkymä maksut edessäni oli jopa parempi. Mitzi vei pois kaikki hänen vaatteensa ja juoksivat & nb. Hän kääntyi ja vilkutti minulle kutsuvasti. Mutta en tarvitse toinen vihje. Hän nopeasti riisui ja seurasi häntä.
  
  
  Siellä oli vain valo ulkouima-toimintaa, ja vesi oli lähes lämmin. Tyttö ui nopea, tasainen liike, ja oli vain kiinni hänen kaukana rannasta. En voinut sietää häntä, mutta olimme & nb. Hänen ihonsa tuntui pehmeä. Yritin vetää hänet alas hänen lonkat, mutta hän heittäytyi takaisin ja sukelsi ympärilläni. Kukaan ympärillämme oli aivan valmis, kun hän tuli esiin, huokasi, ja sukelsi takaisin minulle. Ei ole mitään pitää kiinni syvällä, mutta meidän ei tarvitse. Hän oli upea.
  
  
  Kun se oli ohi, hän tuli esiin. Uin hänen luokseen ja me levännyt. Hänen nukahti rauhallinen lämmin & nb. En huomannut sitä, kunnes minun tavoite, putosi alas ja syöksyi lämmintä suolavettä.
  
  
  Tyttö oli poissa. Katsoin taakseni, ja näki, että hän oli jo rannalla. Hänen vatsa, ruskea tausta valkoista hiekkaa. Hänen, huomasin, että et näe jakaa hänen uimapuku. Hän ui rannalle, floppasi alas hänen vieressään, ja meni takaisin nukkumaan. Toistaiseksi se ei ole ainoa siirto hänen käheä ääni. "Hyvää huomenta, Carter. Olet aikeissa tavata liittolainen.
  
  
  Hän avasi silmänsä ja näki, että aurinko oli jo asetus lännessä. Kukaan ei ollut näköpiirissä rannalla. Vain muutamia rapuja ja paljon hiekkaa. Sitten hän osoitti niemeke veden yli. Jokin lähestyi meitä veden yli, mutta se ei ollut venettä.
  
  
  Se näytti olevan ihmisen kuva. Hän räpytteli silmiään, pudisti päätään ja katsoi uudestaan. Hän oli vielä siellä. Kolme sadan metrin päässä, ja paikka, jossa hän huomasi, että se oli täysin mahdotonta seistä täällä, mies tuli ulos. Hän oli pitkä, ohut, ja pukeutunut pitkä valkoinen mekko, joka lepatti kuin tuuletin. Hän lähestyi meitä komea, mutta päättäväinen lähestymistapa. Se oli uskomatonta.
  
  
  Tyttö vieressäni seisoi ja vilkutti. Hän pukeutui hiljaa. Tiesin, että se oli hallusinaatio. Tosin vesi oli suolaista ja maistui kuin siirappia, mutta hän melkein hukkui, kun hän nukahti.
  
  
  Mies oli tulossa lähemmäs. Noin kymmenen metrin päässä rannasta, hän piristyi hänen kaapu, syöksyi veteen jopa hänen reidet, ja nousi jälleen, lähestyy rantaa. Luulin, että hän oli noin kuusi metriä pitkä. Hän oli vanha, pitkä parta ja valkoiset hiukset. Hän oli laiha, mutta jäntevä.
  
  
  Hänen istui alasti hiekkaa, tuijottaa pimeässä silmät ja leveä suu, hymyilee Mitzi Gardner. Hän istui viereeni, ja hän otti hänen kätensä, jonka sormet joka voisi olla saavutettu koripallo, varovasti, sillä jos se oli muna. Hän sanoi muutaman sanan emu-kielellä, jota en tunnistanut, ja he nauroivat. Hän katsoi minua ja sanoi: "Tämä on Noah, Nick. Hän on ollut täällä kauemmin kuin kukaan voi muistaa. Hän on myös vastustaja kommunistisen ohjuksia saarella."
  
  
  Sen sai nopeasti. Mitä muuta hän saattoi tehdä hänelle?
  
  
  Noah katsoi minua varovasti, sitten puristi kättäni. Minun täysin katosi ego palm, mutta hän puristaa minun Rivnenskaya käsi vain tarpeeksi innostaa rehellisyys ja luottamus. Hän kosketti hänen lihansa, lämmin, veren alla, elävänä.
  
  
  "Minä todella ihailen sinua, Herra Carter. Hän oli selvästi Brittiläinen aksentti, ja äänellä, että hän voi murista, jos hän halusi. "Mitzi kertoi vastaamaan tekoja, joka sinetöi kohtaloni sinulle."
  
  
  Hän nielaisi sen. "Uskosi minuun?" "Ainakin olen vielä tekemässä mitä voin. Pelkään, että liioittelet huomattavasti.
  
  
  Hän katsoi Mitzi. Siellä piti olla läheinen yhteys niiden välillä. Ilmeisesti, noin kunnioitusta, ystävyyttä ja ymmärrystä. Sitten hän käänsi huomionsa takaisin minuun.
  
  
  "Pyydän anteeksi, Herra Carter. Mitzi kysyi tuoda sinut tänne ennen kuin saat liian kiireinen työ. Valitettavasti, tässä on ongelma ." Hän osoitti vuori. "Minun täytyy karkottaa vakava sairaus. En voi olla juuri nyt, mutta ajattelin, että minun pitäisi edes tavata sinua ja lupaan teille apua, jos tarvitset sitä. Toivottavasti tulet tapaamaan minua uudestaan."
  
  
  Hän kumartui alas, suuteli tytön korvalehteä, nyökkäsi minulle, palasi & nb, piristyi kaapu, ja katosi juuri, kun hän oli tullut.
  
  
  Hän oli katsomassa häntä. Mitzi naurahti. "Mitä on jäljellä teidän malttia? Luulen, että olisit nähnyt aaveen.
  
  
  Hän huomautti sitä aave. 'Miten?'
  
  
  Hän tuli vakava, katsoi minua hetken ja sanoi: "Älä kysy liikaa, Nick. Sen todella nähnyt uskomattomia asioita heidän kanssaan fretti kuin tapasi tämän miehen. Voit kokea sen myös. Nyt meidän on parasta saada takaisin Flemingin ennen kuin hän herää ja ei halua kävellä."
  
  
  Kun hän pukeutunut, hän vilkaisi takaisin pitkä, tumma hahmo, joka oli yhtäkkiä kadonnut kiviä jalka niemeke hill. "Kerro minulle lisää ystävä", hän kysyi.
  
  
  Hän kohautti ruskea olkapää.
  
  
  "Mieti, mitä sanoin. Varaudu yllätyksiä. Noah voi tarjota sinulle paljon heidän ympärillään, ja olen varma, että en ole kuullut tai nähnyt niitä kaikkia vielä."
  
  
  Hän juoksi edeltä autolle. Kun hänen isänsä tuli, että moottori on möly. Ennen kuin suljin oven hänen, hän astui kaasupolkimen ja ajoimme täyttä vauhtia rataa pitkin takaisin tielle.
  
  
  Hän ei kerro meille, hetkeksi, että tämä Nooan kaveri oli erityistä taikaa. Luulin vain, että hän oli erittäin fiksu ja ovela. "Hän on erakko?" Mitzi kysyi. Mitään, mutta että. Hän on johtaja heimo yli sata ihmistä. He elävät vanha linnoitus. Hän sanoo, että ego, ihmiset asettunut tänne muutama sata vuotta sitten, sitten slave revolts. Yhdessä, se on pelottava ryhmä. Ne voivat olla kaikkialla viidakossa ja et voi nähdä ih jos he eivät halua."
  
  
  "Mistä tiedät, että ego?"
  
  
  Hän joka noudattaa hänen huulensa ja katsoi minua.
  
  
  "Se oli myös hyvin outoa. Hänen oli kelluu laguuni, kun hän yhtäkkiä tuli alas antaa minulle viestin. Chips ' avustaja kasino tapettiin, ja Siru pyysi häntä siirtää se Miamiin. Tämä mies oli tappanut kymmenen minuuttia yli kolme. Noah kertoi vartin yli kolme.
  
  
  Se oli helpompaa niin. Ainakin minulla oli joitakin kiinteitä jalkojeni alla nyt. "Jungle drum", minä nauroin. "Puhelin viidakossa".
  
  
  'Luultavasti. Mutta myöhemmin, hän oli nähnyt yhden päivän paranemista hyvin sairas nainen, jolla on voodoo. Hän sanoi, että hän oli hänen kyyhkynen. Hän seisoi yhä, ja nyt se on paranemassa ."
  
  
  Päässäni kihelmöi. Tyttö vieressäni oli tarpeeksi vahva selviytyä ankarissa maailmassa mafia. Voit tehdä tämän, sinun täytyy olla käytännöllinen asenne kaikkeen. Nyt hän puhui voodoota ja mustaa magiaa kuin jos hän uskoi heihin. En kysy enää kysymyksiä.
  
  
  Ajoimme hiljaisuudessa viisi minuuttia. Yhtäkkiä siellä oli musta mies keskellä tietä. Hän viittoili meitä pysähtymään. Mitzi hidastui ja avasi ikkunan. Hän näytti hämmentynyt, hän kysyi ego jotain paikallista murretta, ja hän pudisti päätään. Sanomatta sanaakaan meille, Mitzi varmuuskopioidaan, kääntyi ympäri, ja kiihtyi.
  
  
  "Noah pyysi meistä", hän sanoi. "Siellä oli kiire. Jotain oli tekeillä, mutta hän ei sanonut mitä.
  
  
  Hän katsoi Mitzi ja sitten takaisin messenger. Tie oli autio. Kun me kääntyi seuraava tienviitta, tie oli erittäin huono. Tarvitsemme Jeep helposti voittaa kaikki esteet. Lopetin puoli-tie edessä suuri kuoppa tiellä.
  
  
  "Meidän täytyy jatkaa," Mitzi sanoi.
  
  
  Et kutsuisi sitä kävelyä. Me kiipesi puiden, kuten vuoristo vuohia, kunnes vihdoin saavutimme korkean muurin ympärille rakennettu liuske. Linnoitus käytössä koko niemi ja näytti valloittamaton. Kun olemme läpi portin, sisäpihan seinät olivat myös valmistettu liuskekivi. Kivitaloja rakennettiin vastaan, joitakin huonokuntoisia ja muut erinomaisessa kunnossa. Ih katot toimi alustana seinään. Ihmiset kerääntyivät säätämästä luku Tony ei. Heillä oli tummat kasvot Native Amerikkalaiset. Miehillä oli yllään vain lannevaate, kun taas naiset käyttivät lyhyet värikäs hameet. Kaikki oli hiljaa, tunnelma oli masentunut.
  
  
  Kuten me tuli, Nooa tuli meille. Ego kasvoilla oli synkkä, mutta ego on käytös pysyi ylpeä ja arvokas.
  
  
  Hän rikkoi uutinen meille silmää räpäyttämättä. Dr. Fleming oli siepattu. Siru Cappola kuoli yrittäessään estää sitä. Jerome otti hotellin. Risteilyalukset evakuoivat kaikki Amerikkalaiset ja Eurooppalaiset."
  
  
  Kysyin häneltä, " Missä on Tara Sawyer päässä?"
  
  
  Vasta myöhemmin minulle valkeni, jossa hänen tiedot oli tulossa. Mutta aikana meidän hiljainen ratsastaa Cadillac, hän ei kuullut viidakon rumpu ryhmittymä ollenkaan.
  
  
  Viesti ei kertonut mitään hänestä, " - hän kertoi. Joka tapauksessa viesti oli siellä. Siksi hän ei luota pelkästään visioita. "Miten tiedät tämän kaiken?"
  
  
  Hän vilkaisi ihmiset hänen ympärillään, ja hän näki, että ego on suu oli nykiminen kärsimättömästi. "Älä epäile minua, Herra Carter. Ei ole tarpeeksi aikaa. Dr. Fleming on vangittuna luolastoja alla vanha linnoitus, ja Ego tarvitsee pelastua. Teidän Neiti Sawyer oli luultavasti lähetetään kotiin yksi-alukset.
  
  
  "Se näyttää epätodennäköiseltä. En usko, että Jerome olisi antaa hänen mennä, jos hän voi pitää hänen lunnaita."
  
  
  "Tämä on argumentti. Mutta ei siinä vielä kaikki. Kuvaukset molemmat jaettiin, ja kymmenen tuhatta dollaria tarjottiin teidän kaapata.
  
  
  Hän kirosi ääneen. "Niin pian kuin olen aikeissa tehdä pieni kiertotie, taivas menee alas."
  
  
  "Iloinen, että teit, että kiertotie," Noah kommentoi. "Muuten olisit kuollut." Ainakin nyt voit taistella takaisin."
  
  
  "Olisin mieluummin tehdä jotain", suostuin. Hänen, katseli tytön. 'Jäädä tänne. Olet turvassa täällä. Hänen beru sinulla on auto."
  
  
  'Olemme tyytyväisiä. Et tiedä alue. En tunne häntä, ja minulla on vielä työtä tehdä." Siellä oli metallinen huomautus äänessään, että vihjasi luonteenpiirteitä, jotka olivat ansainneet hänen paikkansa mafia veljeys.
  
  
  "Hän on oikeassa", Noah sanoi. "Et voi mennä takaisin Satamaan Espanjan rannikko-tie. Sinun täytyy mennä kautta vuoret, ja sitten voit käyttää mitä apua voit saada." Hän huomautti pitkä sormella lihava, tumma mies, sitten toinen. "Housut, paita. Pidä kiirettä. Sinä tulet mukaani."
  
  
  En pitänyt siitä. Miten voisin olla varma, että Tony tarina oli totta? Ja kuka olisi tämä saattaa matkalle, että Jumala tietää, miten päättyy? Mutta minulla ei ollut vaihtoehtoa. Noah ja Ego ihmiset muodostivat enemmistön, ja jopa Mitzi asettui Tony ei. Niin, olen samaa mieltä, ainakin toistaiseksi. Kun meillä on Cadillac, pari oli siellä myös, virnisteli. Oppaamme oli nyt yllään polvi-pituus puuvilla housut ja valkoinen paita rullattu ylös hihat. Heillä oli viidakkoveitsiä piilotettu vyötään.
  
  
  He pelaavat tätä peliä takana.
  
  
  Siellä oli minnekään kääntyä, ja Mitzi piti työntää autoa edestakaisin viisi minuuttia, kunnes olimme vihdoin saada alas mäkeä. Päätie oli jo huono, ja tämä oli kauhea. Ajoimme pienellä vaihteella yli, mikä näytti kuin Sveitsiläinen juusto, jossa on reikiä, ja jotta asiat pahempaa, päädyimme kallion toisella puolella harjun. Me kääntyi ja seurasi kapeaa polkua, joka johti hitaasti alas. Auton toisella puolella harjattu vuorenrinnettä, ja toisaalta sen tuijottaa kuiluun käsittämätön syvyys. Hän ei sanonut mitään, jotta ei häiritä Mitzi. Hän voisi keskittyä paremmin ajamiseen.
  
  
  Muutaman kilometrin jälkeen nämä koettelemukset, ajoimme läpi pensaiden uudelleen, ja minulla oli mahdollisuus hengittää jälleen vapaasti. "Niin, et tiedä miten," Mitzi kertoi. "Miten me pääsemme osaksi Jerome on luolastoja?"
  
  
  Hän pudisti päätään. "Meidän täytyy löytää ulos tästä jotain ensin. Ensin meidän täytyy mennä, että vanha hotelli, että hän oli matkalla ensimmäinen tapaaminen Nov. Siellä voimme kehittää meidän suunnitelmia ."
  
  
  Se oli tulossa pimeä, kun vihdoin tuli ulos tie tarpeeksi leveä Cadillac. Voisimme nähdä valot läpi kasvillisuuden alla. Joten, emme ole kaukana kaupungin. Mitzi kytkeä ajovalot pois tiellä.
  
  
  Valonsäde valaistu virkapukuinen mies. Hän osoitti aseella. Tyttö heti hidastui, laittaa auton taaksepäin, ja kiihtyi jälleen. Hänen vaistomaisesti kääntyi ympäri. Takavalot sai toisen sotilaan, joka oli juuri täyttänyt hänen kivääri. Ennen ego haulikko oli tarpeeksi korkea osuma ketään ympärillämme, minun Luger potkut. Samaan aikaan, tuulilasi oli rikki. Siellä oli paljon sirpaleita siitä, Mitzi, mutta hän jatkoi ajamista. Hän oli ammuttu aukko, jos tuulilasi käytetään olla, ja sotilas edessä auto putosi.
  
  
  Mitzi pysäytti auton, ja minulla oli aikaa tutustu oppaita. Kukaan heistä ei loukkaantunut. He olivat käpertyneenä paikkaa takana, ja nyt ne huolellisesti saada ylös taas. Menin ulos ottamaan tarkemmin esittelee Eversti Jerome oli antanut meille. Kaksi sotilasta sai surmansa. IH otti hänen yhtenäinen ja aseita ja heitin ne takapenkille. Tony Voitti miesten tarttui aseensa. Kerroin hänelle. "Voitko käsitellä sitä?"
  
  
  He voisivat. Ne toimi palatsin vartijat, kun Fleming oli presidentti. Ehkä jonain päivänä voimme käyttää tätä tietoa. Toistaiseksi, hän piti hänen aseita itselleen ja määräsi heidät vetämällä ruumiita osaksi pensaat, jossa he makasivat hiljaa, kunnes joku nälkäinen peto ilmestyi.
  
  
  Joka tapauksessa, tien saarto osoittautui, että tieto Tony oli voittanut oli oikea. Tämä vanha mies oli enemmän hihassaan kuin hän välitti myöntää. Jerome oli johdossa, Noah sanoi. Se oli aikaa ajatella tapa ilmainen Fleming. Tony on viranomaisen myös antoi minulle enemmän luottamusta minun ego ystäviä. Sen jälkeen, kun kaikki, he esittelivät itsensä, ja nyt kun ne on todistettu että ne voivat käsitellä aseita, he voivat silti olla hyödyllisiä.
  
  
  Meillä ei ollut ongelmia päästä hotelliin, ja Mitzi pysäköity auto hylätty karistanut rakennuksen takana. Sieltä menimme huonokuntoisia aulassa. Haju hometta ja mätää puuta kilpaili herruudesta. Oppaamme johdatti meidät ylös narisevia portaita keittiöön. Se oli suuri keittiö, jossa hyllyt pitkin yksi seinä ja työpöydän keskellä. Emme olleet yksin. Kynttilä paloi pöydällä, ja kolme miestä olivat syömässä, iguana, paikallinen herkku, joka sai vatsani murinaa.
  
  
  Sitten, kaksi miestä ja kaksi opasta innoissaan chattailuun kolme alkuasukkaat, olimme vihdoin syödä. Kun minun julma nälkä oli tyytyväinen, hänen tuntui hieman vähemmän kuin yo-yo köyden yllätyksiä ja vaikeuksia. Oma levy oli vielä puoliksi täynnä, kun kolme alkuasukkaat jäljellä. Hän oli iloinen nähdessään heidät. Meidän piti treenata taktiikkaa, ja en tuntenut kuten kutsumaton bileisiin.
  
  
  Nooa antoi minulle nimet meidän oppaita, mutta koska en osaa kieltä, ih unohdin sen. Muistan sen vain, koska se oli pitkä ja oli paljon konsonantteja. Kuitenkin, nu halunnut loukata häntä vain soittamalla ih Tom ja Harry, niin hän selitti hänen ongelma hänen luokseen ja kysyi ih hänen mielipidettään.
  
  
  Pitempi kahdesta nauroi ja sanoi: "Voit kutsua minua Lambie." Hän lausutaan se kiinteä "neljä".
  
  
  Mitzi sanoi korvaani, " Lambie. tämä on suuri simpukka. He syövät ego lihaa lisäämään niiden teho."
  
  
  Nen on tyyli, " virnistin. "Hinta monet ihmiset on parempi kuin, esimerkiksi, minun nimeni on N3. Ja sinä?"Hänen, katseli numero kaksi.
  
  
  Hän hymyili laajasti. 'Armeijan henkilöstöä.'
  
  
  "Riittävän lyhyt," suostuin. 'Mitä tämä merkitsee?'
  
  
  Hän nauroi taas. "Petolintu. Erittäin vaarallista.'
  
  
  'Erinomainen.'Ih rakasti häntä. He saattavat olla vitsi mahdollisuus taistelevat koko Grand Fluetsch armeija. Ehkä meillä oli vielä pieni mahdollisuus.
  
  
  "Ymmärrätkö, että me tarvitsemme Dr. Fleming. Saada Fleming vankilasta ikuisesti. Mutta ensin meidän täytyy päästä sinne. Ei ketään, et tiedä mitään siitä, poistumistiet, kuten tunnelit, että vangit voi olla kaivettiin aiemmin?
  
  
  Reuma oli negatiivinen. Siellä oli yksi. Liian kapea kääntyä ympäri ja liian jyrkkä ryömiä takaisin soluun. Missä reikä oli avattu, siellä oli nyt rautaportti. Häntä vastapäätä, haalistunut kallo valitettava mies, joka oli tehnyt viimeinen yritys paeta vielä antaa. Se oli kauan sitten. Joten meidän täytyy työtä, meidän gut vaisto, ja se usein osoittautuu verinen. Sanoin hänelle mitä ajattelin siitä. "Mistä haluat aloittaa?"
  
  
  Oni Arjalaiset säälin heidän harteillaan. Sanoin sen heille molemmille. "Jos Fleming kuolee, niin mekin. Jerome haluaa rakentaa raketti-autoasema planeetallamme. Me taistelemme, mutta meillä ei ole tarpeeksi miehiä ja aseita pysäyttää ego."
  
  
  Aloitin mieleen pari enemmän ja enemmän. Ih-ikä oli vaikea arvata, mutta ih iho oli sileä ja ih koordinointi oli hieno. He muuttivat armon tigers. Hän osoitti yhtenäinen. 'Laita tämä päälle. Voit näytellä sotilaita. Olet kiinni Mitzi ja minä, ja sinä viet meidät linnoitus. Sanot Jerome määräsi meidät lukittuna Flemingin digitaalikamerat.
  
  
  Tytön silmät kapenivat hetkeksi. En halunnut riskeerata elämänsä, mutta "temppu" olisi ollut vakuuttavampi, jos hän oli siellä myös.
  
  
  Sotilas-ja Lambie lähti heidän paitoja ja housut, epäröi niiden loincloths hetken, sitten ujosti kääntyi ympäri ja lähti heidän ih liian. Molemmat heistä käyttivät owang, taistelu taikakaluja heidän vyöt, kaulassaan. Varma, että aseet oli kätevä, mutta ehkä he luulivat, että se ei olisi pahitteeksi saada hieman ylimääräistä suojaa. Ne laittaa armeijan doublets yli niiden taikakaluja, laittaa housut, ja jos he tiesivät, että olimme valmiita lähtemään.
  
  
  Mitzi oli ajo. Hänen sel oli hänen vieressään, ja kaksi meidän käsityöläiset olivat istuu takaisin, aseet, osoitti meidän kaulaa. Matkalla linnoitus, tyttö teki suurimman lyhyt polku. Kadut olivat yllättävän tyhjä. Kaikki pysyi sisällä ja pitää verhot kiinni. Kaupat olivat tummat ja nousta ylös alkaen ryöstäjiä. Port of spain oli yhtäkkiä pimeässä kaupunki, hyvin erilainen kuin hauskaa edellisenä iltana.
  
  
  Linnoitus sijaitsi pienellä kukkulalla. Vihreä nurmikko edessä hän teki parhaansa, jotta se näyttää ystävällinen, mutta että vaikutus oli tuhoutunut rauta-aidan ympärilleen ja tykki asennettu keskelle nurmikkoa. Pysäköinti edessä portilla ei tehdä mitään mukavampaa.
  
  
  Kapralov ja kaksi sotilasta näki meidän valot ja estetty tie, aseet esillä. Mitzi hidastui ja pysähtyi muutaman metrin eteensä. Takanani, Lambie huudahti, " Kapralov, mennään katsomaan, mitä meillä on. Rasvaa kiinni! Hän työnsi minua eteenpäin kuonon hänen pistooli ja nauroi sydämellisesti.
  
  
  Kapralov lähestyi varovasti. Hotelli first on katso tätä. Höyrylaivat yhteinen menestystarina siitä, miten he saivat meidät ja ylitsepääsemättömiä haasteita, joita heillä oli voitettava. Kapralov oli vaikuttunut. Kun he ovat lopettaneet heidän tarinansa, hän hitaasti nosti kiväärinsä ja osoitti sillä minua.
  
  
  Elämäni kutistui. Hän ei ampuisi Mitzi. Hän oli varma siitä. Ei ne voi ottaa takuita tai lunnaita. Mutta mitä Jerome oli suunnitellut minulle oli täysin erilainen. Kapralov jätti minut pimeässä hetken, katsellen minua läpi visiiri. Sitten hän haukkui komento. Sotilaat selvitetty polku. Kapralov sai autoon ja määräsi Mitzi mennä linnoitus. Se oli harmaa rakennus. Ei ole ikkunoita ja vain yksi ovi keskellä, kuten avoin suu. Siellä oli jopa puinen kieli törröttää. Mitzi oli pysähtynyt ja pysäköity laatoitettu parkkipaikalla, ja nyt hän saattoi nähdä, että puinen kieli oli laskusilta yli syvä vallihauta. Siellä oli rikkaruohoja kasvaa nen nyt, mutta kauan sitten siellä oli jono orjia istuu täällä. kaatamalla vettä yli hänen ego läpi hänen pukeutua. Jokainen hyökkääjä oli turvauduttava märkäpuku. Sotilas seisoi keskellä siltaa, ja koko alue oli valaistu kirkas valonheittimet. Kapralov meni ulos. "Ota ih, kun en pidä siitä, että mies aseella uhaten."
  
  
  Olin ajanut auton ympärillä. Mitzi sai ulos toisella puolella. Sotilas-ja Lambie oli heidän aseet painetaan selkämme. Kapralov gloated hieman enemmän ja meni sisälle. Muutamaa minuuttia myöhemmin hän saapui jälleen mukana luutnantti. Sotilas sillalla raaka-tervehti, ja tulokas on käytös kertoi minulle, että hän oli johdossa.
  
  
  Kapralov jutteli kiireinen eleet, kunnes poliisi hiljensi ego ele. Tähdet hänen ego silmät, hän ei voinut arvata, kuka olisi voittanut palkinnon, jos se olisi ollut todellinen kaapata.
  
  
  Lambie huomautti, " Käskyjä Eversti. Nämä kaksi pitäisi olla lukittuna, eli digitaaliset kamerat, kuten Fleming. Näet, kaikki vangitut linnut ovat yhdessä.
  
  
  "Näen," luutnantti sanoi pian. "Ota ih to vartiotupa."
  
  
  Hän kääntyi, ja meidän oli pakko seurata häntä alas kivi käytävä kaikui pelottavan. Todellinen painajainen niille, jotka kärsivät klaustrofobia. Vartiotupaan, luutnantti viestittänyt, että meidän pitäisi etsiä.
  
  
  Sotilaallinen sanoi nopeasti, " Olemme jo etsineet ih, Luutnantti. He ovat sata prosenttia puhdasta."
  
  
  Luutnantti naurahti, " Erittäin hyvä."Nick Carter, eikö olekin? "Hyvin vaarallista", sanoi Eversti. Mutta luulen, että hampaat on vedetty ulos tänä iltana."
  
  
  Hän kohautti olkiaan ja yritti katsoa kuin piesty koira. Nyt hän kääntyi hänen huomiota Mitzi. Jopa kyyneleet silmissä ja cowering kuin pelästynyt kissa, hän oli silti näkemisen arvoinen. Ehkä emu pitänyt siitä, kun hän oli hieman alistuva. Hetken, lonkat rokkasi edestakaisin, ja hän nosti leukaansa yhdellä sormella.
  
  
  Eversti sanoo, että olet arvoinen paljon syndikaatin. Että he haluavat maksaa saada sinut takaisin. Me tiedämme, että." Mitzi katsoi vielä enemmän kauhuissaan, taputus kätensä hänen suunsa eteen ja nyyhkytti. "Please, sir, älä lähetä minua heille. He tappavat minut."
  
  
  Hän kohotti kulmakarvoja. "Jos rakastat ih niin paljon, miksi he tekevät sen?"
  
  
  Hän puri huultaan hetken, sitten, kuin jos hän tiesi, että komisario olisi voitava tehdä hänen puhua, hän kuiskasi, " en tiedä.: "Minun täytyi tuoda joitakin rahaa jonnekin. Mutta ego ei antaa se. Nyt on dollarin merkkejä ego on tummat silmät. Jumala, hän oli mielikuvitusta. Hän on järjettömän kärsimätön. "Missä ovat nämä dollaria nyt?" Hän yhtäkkiä katsoi toiveikas. "Voin näyttää sinulle, jos ... Jos et anna meidän mennä, minä ..."
  
  
  Ego on nauru oli epämiellyttävä.
  
  
  "Haluatko paljon, kulta. Kuten Carter, jos olisin menettänyt hänen ego, eversti olisi kahlittu minut sen sijaan. Hän nosti olkapäitään. "Jostain syystä hän ei oikeastaan ajatellut tätä herraa."
  
  
  Tyttö hieroi käsiään yhteen, ojensi ih emu, ja tuli nuolee hänen luokseen, alistuva ja herätti jokaisessa vaiheessa.
  
  
  "Vain hänelle, sitten?" Vain sinua ja häntä?'
  
  
  Himo oli nähtävissä hänen kasvonsa. Ottamatta hänen silmänsä pois meitä, hän puhui kaksi miestä. "Yksi henkilö noin pysyt täällä, muut vie Carter soluun."
  
  
  Minulla oli pelottava hetki, kun ajattelin, että luutnantti halusi olla yksin tytön kanssa. Sitten hänen, tajusi, että hän voisi lähettää minulle yksi kaverit ympärillä. Hän taivuttaa hänen lihaksensa vähän, koska jos pidin ajatuksesta, ja hän aikoi hyökätä henkilö matkan varrella. Mitzi voi käsitellä luutnantti, mutta siellä saattaa olla taistelu, ja minun ei tarvinnut tapaus, joka olisi mobilisoida enemmän sotilaita. Luutnantti näki minun liikkeitä, virnisti, ja päätti tulla kanssani muutenkin. Hän käveli ulos ovesta ennen Lambie ja minua. Mitzi kutsutaan, kun emu makea sävy, " Luutnantti, nähdään myöhemmin, niin ..."
  
  
  Hän käveli alas sali, ja huomasin, että hänen kävelyä oli enemmän levoton kuin hänen sotilaallinen kävelyä. Komisarion ajatukset eivät ego velvollisuus. Lopussa käytävällä, hän avasi paksu kivi ovi, viittilöi meidät sisään, ja sulki sen perässään. Hänen epäily oli, että tämä graniitti lohko taakse, ei ääniä voi tunkeutua läpi luolastoja pohjakerroksessa. Menimme ylös kivi kierreportaat ja tuli pienempi käytävällä. Vesi putosi ja siellä oli ummehtunut haju. Ei ollut rauhaa, mutta luutnantti on lyhty, ja hän johti tiensä taas, kulkee kaksikymmentä teljettyjen ovien kummallakin puolella haiseva käytävällä. Lopussa käytävällä, hän otti messinki avain noin neljä tuumaa pitkä, avasi oven ja seisoi solu.
  
  
  Dr. Fleming oli istuu seinää vasten, toinen käsi joka noudattaa kunkin heimon. Hän ojensi hänen toinen jalka ulos edessä häntä. Se näytti ruma ja turvonnut. Hän istui vihreä sammal, joka peittää kiven kerroksessa, ja yksi Ego syliin ripustettu yli hänen päänsä rauta smash kiinnitetty notkua.
  
  
  Hän katsoi ylös, räpäytti silmiään, ja näki, Myydä ja minua. Sitten hän näki minun vartija ja lopulta luutnantti. Hänen hartiat romahti jälleen, ja itsekkyys romahti eteenpäin masennus. Upseeri seisoi yli häntä, hymyillen. Hän irrotetaan hänen kotelo, veti pois hänen revolveri, ja astui niin, että hän voisi nähdä Fleming ja minulle selkeästi, hitaasti, jonka tavoitteena aseella minun vyötäröltä.
  
  
  "Herra Presidentti," ääni kuulosti liukas. "Olitko toivoen löytää hyvä liittolainen saarella? Mies, joka on pelastanut jo kerran, ja voi tehdä sen taas? Esittelen ego sinulle. Hän voi pysyä kanssasi."
  
  
  Takanani, Lambie oli ilmeisesti tilalla hänen henkeään. Minulla oli useita vaihtoehtoja. Olisin voinut seistä syrjään ja anna minun matematiikan luokassa ja ampui luutnantti. Mutta ehkä poliisi oli nopeampi, ja hän oli alkanut ymmärtää, Lambie enemmän ja enemmän. Tai olisin voinut ottaa ajatukset pois se ja veti minun Luger.
  
  
  Vaikka hän oli ajatellut tätä, rotan kokoinen kissa syöksyi läpi solun läpi luutnantti saappaat. Sergei ego lanterna luultavasti pelottaa eläin. Luutnantti hyppäsi pois tieltä ja ampui hänet. Se antoi minulle tarpeeksi aikaa napata minun Luger. Hänet ampui Luutnantti Frank päähän. Lyhty lensi ilman halki. Ego pystyi kiinni se hänen vapaat kädet, polttava sormiaan kuuma lamppu, mutta hän pystyi nopeasti laittaa se alas rikkomatta sitä. Luutnantti kaatui naamalleen. Vihreä sammal lattialle hitaasti kääntyi punainen. Lambie tuhahti tyytyväisenä. Olin iloinen, että minun liikkua vienyt ego yllätyksenä. Lopuksi, refleksi, hän voisi vetää liipaisimesta ja ampua minut. Hän kiitti häntä pat olkapäälle.
  
  
  Fleming räpytteli. Hän ei ollut vieläkään tottunut valoon. Hän oli hämmentynyt.
  
  
  "En ymmärrä mitään muuta," hän mutisi. "Eversti Jerome pyytää minua tulemaan takaisin ja ajaa maata. Miksi sitten olen pidätettiin nyt? Miksi tulit tänne?" Miksi olet niin hyvin varustettu tämä sotilas?
  
  
  "Myöhemmin," ego hiljensi hänet. "Ei ole aikaa juuri nyt." YHDYSVALTAIN David Hawke, US Tara Sawyer ei halua Fleming tietää AX on asioihin puuttumista. Kun Jerome on pettämistä, hän oli kiusaus kertoa Ne kaikki. Mutta jos Haukka ja Tara olivat oikeassa, jos Fleming alkoi käyttäytyä itsepäinen ja ei halunnut pelata enää, kuka olisi Frobel Island? Joten minun täytyy valehdella. Hän osoitti hänen jalka. "Miten pahasti olet loukkaantunut?"
  
  
  Hän näytti edelleen hämmentyneeltä, mutta hänen egonsa oli yrittää kääntää sen huomion pois poliittisista aiheista.
  
  
  Hän huokasi. "Minun alkuja ovat rikki."
  
  
  Hän aloitti etsimällä luutnantti on taskut ja pyysi avaimet käsirautoihin. Ego ei ole kanssasi. Olisin voinut ampui ketjun, mutta en ole paljon ammuksia. En ehkä joitakin luoteja yläkerrassa. Laitoin toinen jalka seinää vasten ja veti hänet. Laasti kivien välistä oli vuosisatoja vanha, ja oli heikentynyt toiminta kosteutta. Hän tunsi ketjun solki hieman, mutta se ei tullut pois. Hänen nytkähti pari kertaa, mutta se oli turhaa. Meidän täytyy kaivaa tämä asia pois. Hänen, minun teki nopean liikkeen kädelläni, ja tikari putosi sen mokka huotra minun kaareva sormet. Razor-teräviä metalli-bit osaksi laasti, koputtaa adobe yli tiili tiileltä. Lambie alkoi auttaa. Se vei pidempään kuin hän oli ajatellut. Huolimatta kylmä, hän hikoili. Jos luutnantti ei saavu pian, se saattaa esiintyä joku selvittää, mitä hänelle tapahtui.
  
  
  Sen teki syvän uran toisella puolella kiinnike. Sitten hän veti ketjun kaikin voimin, yhdessä, Lambie. Kun se murtautui vapaaksi, me putosi sileä sammalta. Fleming oli piirretty eteenpäin. Lambie ja nostin meidän egot. Hän voisi seistä hänen hyvä jalka, vaikka hän oli hyvin heikko, ja hänen päässään pyöri melusta meidän piti tehdä. Jätti Lambie pitää hänen ego, kun hän kuvasi luutnantin takki. Ego otti myös hänen vyö ja revolverin ja antoi heille kaikki Lambie.
  
  
  "Ota takki pois ja laittaa tämä yksi. Sinut on ylennetty ."
  
  
  Lambie totteli. Flemingin välillä meitä, me palasi selliin.
  
  
  Mitzi Gardner on hieno rintakehän kaari helpotus. Hän tarttui tuolin Fleming, ja kun hän upposi siihen, hän kysyi:: "Missä olet ollut niin kauan? Me vain mennä ulos ja nähdä. Jumala, mitä he olivat tehneet hänelle?
  
  
  "Avaimet. Katso laatikot.
  
  
  Hän avasi ylimpään laatikkoon ja heitti minut kourallinen. Olen yrittänyt sitä useita kertoja ennen kuin lopulta löytää oikea yksi. Mitä enemmän, lukko oli niin ruosteessa, että minulla oli voittaa ego, paperipaino, ennen kuin se avataan. Vain silloin, kun käsiraudat poistettiin näkikö hän kynnet sisään ja verta haavat Fleming ' s ranne. Ruoste vanha smashing oli haavoja, mutta se oli mahdotonta pestä pois. Ei ollut lääke odotushuoneessa. Sinun pitäisi odottaa.
  
  
  Hän kertoi minulle, kuinka hän aikoi lähteä linnoitus. Karitsa seisoi selkä seinää vasten hänen uusi puku. Minun oli pakko kertoa sotilas sillalla, että luutnantti halusi nähdä ego. Jos hän tuli, me sidottu ego ja suukapula emu. Mitzi sitten juoksi autolle ja toi ee laskusilta. Meillä Fleming sillalla ja Ego vetää hänet autoon. Lambie, hänen luutnantin takki, istui etupenkille, välillä Mitzi ja Muut.
  
  
  Vartioon, Lambie olisi kohta luutnantin revolveri on Mitzi, kääntyen häntä kohti niin, että vartija ei näe, itsekkyys. Hän kertoo alikersantti että Jerome oli määrännyt tyttö on ottanut hänet. Jos se olisi onnistunut, meillä olisi kulunut. Jos se ei toimi, minulla on vielä Luger. Lambie ja Armeija oli myös aseistettu. Ja kolme, kolme on erittäin suotuisa suhde.
  
  
  Meillä on siellä Cadillac, ei ole ongelma. Mitzi kääntyi hänen ajovalot ja ajoi mäkeä alas. Vartijat näkivät, että olimme paratiisissa, ja he menivät pitkin tietä tukkimatta meille ainakin. He eivät odota pakoyritys.
  
  
  Kapralov nosti kätensä tehdä rutiinitarkastus, ja Mitzi rullattu alas ikkunasta. Hän nojautui eteenpäin kattamaan Lambie kasvot ja yritti näyttää kärsimätön. "Eversti muutti mielensä. Hän haluaa tyttö toi hänelle. Nyt.'
  
  
  Kapralov näytti huolestuneelta. "Luutnantti, jos tuo ee itse, kuka täällä on vastuussa?"
  
  
  "Sinä", Lambie tiuskaisi. "Älä anna kenenkään kulkea, kunnes tulen takaisin.....'
  
  
  Kapralov hyppäsi takaisin. Lambie ääni ei kuulostanut luutnantin. "Hei ... hei... sinä et ... hei ... mitä tämä tarkoittaa?"
  
  
  Hän kuuli laukauksen ja sai polvilleen. Armeija ampui alikersantti. Sotilaat eivät olleet varuillaan, mutta kuten Mitzi ajoi nopeasti, yksi heistä onnistui saamaan kätensä kahvalla. Hän murskasi hänen käsivartensa kanssa butt hänen luger ja ampui sitten sotilas. Toinen mies, jonka tarkoituksena hänen kivääri, mutta ei ollut aikaa vetää liipaisimesta. Se oli vain ajan pumpata lyijyä emu vatsaan.
  
  
  Se oli suuri. Olimme nyt ylinopeutta tiellä täydellä nopeudella. Olimme alareunassa mäkeä, kun kuulin auton äänen. Hän tiesi äänen liiankin hyvin. Bensa on loppu. Mitzi pysäytti auton, katsoi minua, ja kohautti olkapäitään. Koska hätä lait olivat voimassa ympäri saarta, ei ollut mitään mahdollisuutta tankkaus. Kaikki huoltoasemat olivat kiinni. Ja Fleming ei ole kunnossa kävellä kaksikymmentä kilometriä vuoristossa.
  
  
  Voimme ottaa egon Tony Ei hotelli, mutta mitä seuraavaksi? Jos Jerome tajusi, että Tohtori Fleming oli paennut, hän ei olisi turvassa missään lähellä Port of spain. Minun täytyi löytää toinen auto. Missä olemme nyt, voisin nähdä rantatien alla. Auto oli pysäköity lähellä vanhaa kaupunkia. Tumma luvut seisoivat hänen ympärillään, ja lyhdyt paloivat tiellä. Se oli tiesulku. Sen päätti.
  
  
  "Tämä on meidän uusi kuljetusmuoto. En tiedä, kuinka monta sotilasta meidän on otettava pois kokoonpanoon, mutta emme voi ampua laukausta.
  
  
  Ehkä on olemassa muita ihmisiä, jotka voivat astua sisään. Te kaksi lähestyä heitä ja kääntää nämä kaverit. Minä huolehdin heistä. Kokeile laittaa ih yhdessä. Mitzi, onko sinulla asetta?" Hän otti rikoksesta minua."Näytänkö alasti?"
  
  
  "Pysy täällä Fleming. Jos joku tulee, ah, tänne, jos ei ole muuta ulospääsyä, mutta kokeile ensin nähdä, jos tämä ei ole temppu."
  
  
  Lambie ja Sotilas oli poissa. Hän käveli ympäri taloa mäellä. Kun mimmo kodeissa kulunut, se tarkasteli ympäristöä. Nyt hän voisi selvästi nähdä, tiesulku-valot. Minun shaggy niistä hukkui ulos saniaisia ja muita kasveja. Hän käveli autolle ja katseli ympärilleen huolellisesti, kunnes hän näki poliisiauton. Ih ei ymmärrä häntä, mutta mitä Lambie ja Sotilaallinen kertoivat meille, että se on ollut hauskaa. Neljä sotilasta seisoo ryhmässä noin minun kaksi poikaa olivat kumartui naurusta. He käänsivät selkänsä minulle. Hän toimi nopeasti, pelkää, että he kääntyisi ympäri. "Hän olisi pitänyt noudattaa niitä Luger valmis", sanoin jyrkästi. "Te olette kaikki vaarassa. Olemme yhden asian liike! '
  
  
  Nauru yhtäkkiä pysähtyi. Ne oli jäädytetty. Lambie otti muutaman askeleen taaksepäin ja otti tavoite. Kulta punos ego paita on epaulettes glinted pimeydessä. Hän juoksi autolle, pääsi tavaratilaan, ja palasi köysi. Loput tehtiin nopeasti. Kun olin sidottuna neljä viimeistä ateriaa ja suukapula hänet, tarkistin Jeep kaasun tarjontaa. Minun helpotus, säiliö oli täynnä. "Laita ih pensaat ja saada ne valot pois tieltä", sanoin. "Olen menossa hakemaan Fleming."
  
  
  Hän ajoi Jeeppi takaisin missä olimme jättäneet Cadillac. Vasta nyt hän huomaa, että jeep on ajovalot eivät toimi. Perkele!
  
  
  Mitzi auttoi minua siirtää Fleming pienempi auto. Hän tuli viereeni, kun hänen isänsä sai ratissa ja ajoi alas. "Lampisen ja Armeija on päästä hotelliin omasta. Sieltä he voivat turvallisesti palata kotiin ."
  
  
  Jeeppi on ollut hyvä, mutta se ei ollut täydellinen ratkaisu. Ilman ajovalot ja mitään tarkastuksia pelastaa, minun ei tarvinnut miettiä, ajaa läpi vuorten. Ajatus ajo kuin tämä, yli kiertämällä mimmo tiet kaikenlaisia jyrkänteitä, antoi minulle kananlihalle. Se olisi riski, ajo pitkin rantatietä.
  
  
  Lambie ja Armeija ei halunnut jäädä jälkeen, mutta he näkivät sen ainoana ratkaisuna.
  
  
  Kun he lähtivät, hän oli tuonut takaisin Jeeppiin. Nyt minulla oli vihdoin mahdollisuus antaa Fleming spin, joka oli piinannut minua jo jonkin aikaa. Häntä, hän huusi olkansa yli: "tiedätkö, mitä tapahtui Tara Sawyer? He anna hänen mennä?
  
  
  'Ei ole. Sotilaat, jotka kiinni minua sanoi, että he vaativat miljoonan dollarin lunnaita ei. Mihin olet viemässä minua?"
  
  
  "Nooa."
  
  
  Egon ääni kaikui kipua ja pelkoa. "Kyllä, tämä on ensimmäinen. Sitten minun täytyy mennä kaupunkiin. Ihmiset kuuntelevat minua."
  
  
  Hän antaa emu huijata häntä. Minulla on ollut tarpeeksi ongelmia, itseäni ei riidellä hänen kanssaan. Olin huolissani Tara Sawyer. En voinut antaa hänelle tapahtua mitään. Hänen, astui kaasu. Mitä nopeammin saan sen Fleming ja Mitzi, sitä nopeammin pääsen takaisin kaupunkiin. Käännyin nurkkaan ja näki valot tiellä eteenpäin. Toinen este.
  
  
  "Sukellus alas," Mitzi sähisi häntä. "Ja saada valmis."
  
  
  En hidastanut häntä. Hänen hotelli, joten he ajattelevat että olin menossa lopettaa, vain murtaa esteen viime hetkellä. Näin se vain kymmenen metrin päässä: valtava kuorma, jossa on pieni, nopea haupitsi takakonttiin. Se tukki koko polku. Ei ollut käytävä.
  
  
  Toisella puolella meitä, öljyinen vesi suolla näkyy pyhä valo lyhtyjä. Niin en olisi mennyt pidemmälle siellä. Toisella puolella olivat palmuja. Ne ei kasva & nb, joten ei olisi ollut vankka maaperä, mutta puut olivat nuolee toisiaan kuin olisin halunnut. Olen miettinyt, jos voisin siirtää se Jeeppi. Mutta tämä oli vähiten huono vaihtoehto. Hänen ohjauspyörä kääntyi ja hän liukui pois tieltä, että täydellä kaasulla taululle. Olen kuullut ne huutaa," Stop", ja sitten laukaus. Gawk whizzed korkea läpi kämmen lehtiä.
  
  
  Varoitus laukaus.
  
  
  Mukavia ihmisiä! Mitzi kääntyi tuolissaan ja tuleen, mutta ei niin huolellisesti, ei ilmassa. En katso takaisin. Tuntui, kuin olisin ratsastus villi ori, ensimmäistä kertaa elämässäni. Hän törmäsi puuhun, hyppäsi toiseen suuntaan, kaksi pyörää, ja melkein kaataa. He ampuivat meitä, mutta he eivät nähneet meitä. Yritin päästä takaisin tielle, mutta kun tein, löysin toinen yllätys.
  
  
  Siellä oli Jeeppi, ja neljä sotilasta juoksi sitä kohti. Fleming päästää ulos huuto kipu takanani. Se ei ollut hänestä hauskaa. Mitzi ampui yli Flemingin pää Jeep, joka oli jahtaavat meitä, kun hän oli työnnetään niin pitkälle kuin hän voisi pienen auton kuljettaja. Se ei ollut tarpeeksi nopea. Yksi noin meidän renkaat oli tyhjä.
  
  
  "Nick, he saavuttavat meitä." Mitzi huusi.
  
  
  Hei, sinun ei tarvitse kertoa minulle. Ih Gawk törmäsi metalli Jeep melkein samalla hetkellä kun hän kuuli laukaukset. Hän antoi minulle Luger.
  
  
  "Yritä päästä ryhmään. Tavoite ja ampua uudelleen." Hän käyttää molempia käsiä, mutta se on hyvin vaikea tähtää liikkuvaan maaliin, kun olet ravistaa puolelta toiselle. Se oli yksi niistä hetkistä, kun olen miettinyt, jos minun nimi olisi lisättävä luetteloon, että Hawke pitää hänen turvallinen, ja jokainen nimi on tähti osoittamaan, että kyseinen henkilö on kuollut.
  
  
  Mitzi huusi. Hänen, ajatteli hän oli loukkaantunut, mutta hän istui suorapuheinen. Näin hänen kaatua taustapeili. Takana Jeep kehrätty käsistä ja kiiti täyttä vauhtia suohon, jossa se hitaasti ja majesteetillisesti upposi pohjaan. Hänen, näki ajovalot flash lyhyesti ennen kuin menee ulos.
  
  
  Mitzi työnsi luger jalkojeni väliin ja käännyin ympäri. Olimme ratsastus sama rengas. Se ei ollut vain melua yöllä. Viidakossa, ääni bambu tikkuja lyömällä ontto puinen rummut voisi olla kuuli. Se oli tukahtunut, pahaenteinen ääni. Hän ihmetteli, jos Armeija ja Lambie voisi lähettää langattoman viestin heimo. Ehkä se oli viesti siitä, että meidän paeta, lähettää näkymätön luvut sademetsässä.
  
  
  Rytmi piristyi. Se oli kuin katastrofi. Takanani, kuulin hänen heikko äänensä Tohtori X. Fleming. "Meitä tarkkaillaan, ja ne ovat nopeasti saavuttamassa meitä."
  
  
  Hän oli ajanut viime nopeus jeeppi on ohjelmisto.
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Edessämme tiellä, joku lyhty viittilöi meitä kääntää päälle maan tie. Stahl ei kysy mitään kysymyksiä, ja väistin. Hän ajoi auton koko hiekkaa toinen soihtu veden äärellä, päällä virta, ja sai ulos.
  
  
  Noah oli siellä, nyt ilman valkoinen mekko ja yllään lannevaate. Tiellä ajoimme alas, kuulin äänen auton lähestyvän. Meillä ei ollut tarpeeksi aikaa. Seisoimme selkä merelle. Ja minun Lugger oli autio.
  
  
  Mitzi tuli ulos liian. Noah veti Fleming jopa polvilleen alle, vahvat kädet.
  
  
  "Tule kanssani, Carter. Ota Mitzi on käsi ja älä anna mennä. Pysy takanani."
  
  
  Luger työntää hänet hänen vyö, otti häntä kädestä, ja seurasi Nov. Mitä muuta hän voisi tehdä? Me kuolemme pian joka tapauksessa. Ja ehkä voisimme jopa uida niin kaukana, että meidän takaa-ajajat eivät löydä meitä, jos me vain pitää päämme tarpeeksi alhainen pimeässä aaltoja.
  
  
  Nooa astui rauhallisesti ja luottavaisesti mereen. Se on helposti liukenee by Fleming. Meri nousi noin egon jalka, lähi-ego on reidet, sitten yhtäkkiä se alkoi jälleen nousta, askel askeleelta.
  
  
  Seuraava askel, hänen varvas osui jotain kovaa. Hän melkein kompastui, sitten nosti hänen jalka. Hänen jalka kaavittu rock ja hieman korkeampi tunsi kovaa maahan. Hänen, laitat alenka sitä. Ojensin jokainen heimo, ja minusta tuntui kuin olisin ollut askeleen edellä ensimmäinen. Menimme jopa neljä askelta ja käveli avoimesti epätasainen kivi pinnoille, ehkä kuusi tuumaa veden alla.
  
  
  Hän naurahti pehmeästi. Hänen oli hyvin perehtynyt tämän loitsun. Se oli ensimmäinen kerta, kun Tony Riivattu oli nähnyt hänet kävelemässä tämä kivi polku. Hän kuitenkin tajusi, että se oli vanha kivi rakenne, luultavasti tulva este, joka oli jo kauan sitten uponnut merenpinnan alapuolella seurauksena maanjäristys. En uskonut, että Nooa ei ollut koskaan nähnyt ego veden yllä. Hän varmaan huomasi, ego vahingossa uidessa, ja vaikka ei ole showmies, hän käyttää sitä pelotella hänen taikauskoinen seuraajia.
  
  
  Takanani, Mitzi kuullut hänen kikatus. "Se on suuri kunnia sinulle, Nick. Nyt tiedät jotain, joka on mysteeri lähes kaikille. Varo liukkaita alueita ja pysyä keskellä. Seinä on vain puoli metriä leveä ."
  
  
  Hän puristi hänen kättään. Tarpeeksi vahva. "Sinun tiesi, ja yritti kertoa minulle tarinoita Santa Claus, senkin likainen huora. Miten sinusta tuli tunnetuksi?'
  
  
  "Kun uima -. Hän löi päänsä ja menetti tajuntansa. Nooa pelasti minut. Hän ei kertonut minulle, mitä en olisi luiskahtanut, kunnes hänen uhkasi Emu, että hoitaisin sen itse. Hän vannoi, pitää sen salassa."
  
  
  Olimme melkein toisella puolella, kun pari valonheittimet loisti veden yli. Siellä oli huutaa lupaa suorittaa ja vihaa. He huomasivat, jeep, mutta ei ollut ihmisiä. Olimme jo pois maailman ulottumattomissa, jotta he eivät näe meitä. Meillä tuli jyrkkiä kapea portaikko on veistetty osaksi sitä. Se oli pitkä ja vaikea kiivetä, mutta Noah, kuljettaa Fleming, ei osoittanut väsymisen merkkejä, kun hän pääsi alkuun vaihe ja hyppäsi viisi metriä alas alustan, joka nyt palveli sekä valli ja katto talojen alla. Luulin, että hän voisi onnistua, koska kunto kouluttaja AX-ohjelman. Hän ojensi Fleming hänen ojossa kädet, ja presidentti oli nopeasti ohjattiin huoneeseen.
  
  
  Kun saavuimme paikalle, huomasin että huone oli jo varustettu ego hoito. Polttava taskulamput ripustaa kiviseinät. Keskellä lattiaa oli pinnasänky peitetty tuoksuva lehdet. Ohitimme eräänlainen kunnia vartija, joka koostuu heimon, joista jokainen kosketti Fleming kevyesti, ikään kuin antaa emu joitakin niiden vahvuus.
  
  
  Kun Fleming oli kirjattu sängyllä, hän kertoi hänelle: "Hänen jalka on rikki, ja siellä on ruostetta hänen ranne. Hän on verenmyrkytys, ja minulla ei ollut aikaa mennä apteekki varten antibiootteja. Emu tarvitsee sitä nyt. On olemassa tapa saada se tänne? '
  
  
  Pitkä, tumma ihoinen mies katsoi minua kiihkottomasti. Fleming ääni kuulosti heikolta, mutta hän hymyili. "Kiitos huolta, Herra Carter, mutta olen hyvissä käsissä. Hänen vetoa Tony on lääketieteellinen tietämys on suurempi kuin kallein asiantuntija Park Avenue."
  
  
  Patriarkka sanoi hiljaa ," Me, on ilmoitettu luonne vammoja, ja voimme aloittaa hoidon heti."
  
  
  Kaksi naisten Fleming. Noah polvistui hänen viereensä ja kastetaan sieni neste, joka oli jo istuu kulhoon sängyn viereen. Kanssa, että hän puhdistaa haavan Flemingin ranne. Sitten hän levittää paksu vihreä hyytelö ei.
  
  
  "Se on lämmin sekoitus coca lehdet ja vihreä saippua," Nooa sanoi. "Meidän täytyy laittaa side päälle. Tämä materiaali on vetää pois lika haavan ympärille, ja sitten käsi paranee nopeasti."
  
  
  Hoitoon jalat oli vähän vaikeampaa. Noah suoristaa jalkansa. Sitten hän kastoi sormensa kulhoon tumma punainen paksu aine. Kanssa, että hän piirsi ympyrän ympäri haavan, ja ympyrän sisällä, hän veti "X".
  
  
  Hän hymyili minulle. "Kukko on verta," hän selitti. "Manaamaan paholaisen luun." Nyt useita kerroksia maustettua lehdet olivat sidottu jalka, jonka päällä oli liittää lämmintä jauhot. Tiukka side ympäri koko jalka.
  
  
  Mietin, kuinka paljon tämä oli osoitus primitiivinen lääke, joka on osoittanut tehokkuutensa vuosisatojen, ja psykologinen vaikutus.
  
  
  En tuntenut häntä. Mutta Fleming uskoi sen, ja ehkä, että usko voi parantaa ego. Kuten monet johtavat poliitikot, hän voi salaa olla syvästi uskonnollinen.
  
  
  Ja jos hän ei myönnä sitä julkisesti, ehkä syvällä sisimmässään hän hyväksyi kielletty voodoo-mystiikkaa. Mutta minulla ei ollut aikaa odottaa ja nähdä, miten se kääntyisi pois hänestä.
  
  
  Tony vei hänet syrjään ja kysyi Mikä hätänä: "Ei rumpuja myös kertoa, että Fleming haluaa mennä takaisin kaupunkiin ja esiintyä ihmisten edessä?"
  
  
  Vanha mies hymyili vino. Fleming on idealisti, ja hyvin itsepäinen hänen uskomuksia. Mutta kun hän saa yli shokki, kerron heille totuuden. Oletan, että haluat mennä takaisin ja ilmainen Neiti Sawyer?"
  
  
  En kertonut Heille, mitä olimme sanoneet hotelli porho tytär. Hän tiesi paljon, että joku, joka asui niin pitkälle ylös mäkeä. Ehkä se oli rummut joka piti ego ilmoitti, yhdistettynä tietenkin, kyky oikein selittää näitä harvinaisia viidakon merkkejä.
  
  
  Naamani meni vähän jäykkä kuin minä sanoi, " Jos en saa häntä takaisin, en usko, että minä hengissä yksin."
  
  
  Mitzi oli salakuuntelu. "Olet hullu jos yrität sitä. Mutta jos et, minä tulen mukaasi."
  
  
  "Väärä", sanoin. "En voi käyttää sinua. Nooa, varmista, että hän pysyy täällä.
  
  
  Yllätyksekseni, hän nyökkäsi. "Minä annan sinulle oppaat ..."
  
  
  "Ei," minä keskeytti. "Otan vain mennä takaisin sinne, mistä tulimme."
  
  
  Hän kohotti kulmakarvoja. Tiesin, että lopulta, hän ei voi muuttaa mieltäni. Hän kohautti olkapäitään, otti Mitzi on käsi, ja meni takaisin Fleming.
  
  
  Hän käveli tikkaita veistetty kallioon. Hänen takanaan, hän saattoi kuulla hänen sykähdyttävä heimon laulu, ehkä tarkoituksena on auttaa Fleming takaisin. Hänen astui muurin yli ja veteen takaisin toiselle puolelle. Jeep näki hänen epämääräisesti. Se tuntui autio. Ei näkynyt sotilaita.
  
  
  Puoliksi alas, jalkani osui liukas tallustella merilevää kasvaa välillä kiviä, ja hän liukastui. Hän nousi ylös, sylkeminen mutaa. hän suoristaa ylös ja käveli varovaisemmin.
  
  
  Kun pääsin rannalle, kastuin.
  
  
  Hän riisui vaatteensa ja yritti vääntää ne pois, koska paras hän voi. Luger kuivatut sitä niin hyvin kuin hän voisi, ja laski aseen etuistuimella Jeep. Hän draped hänen vaatteensa päälle huppu, jotta he voisivat kuivaa lämpöä moottorin.
  
  
  Hänen boot oli vielä päällä. Ne ovat märkiä, mutta ne pitää ratsastaa.
  
  
  Odotin hyvää matkaa tyhjällä renkaalla, ja ei ollut pettynyt. Kun hän saavutti paikan, jossa muut Jeeppi oli tullut suolla, hän pysähtyi kuorma Luger . Minä näin hänet, aktiivisuus paikalla, kolme tai neljä miestä tien laidassa. Ehkä ihmiset, jotka olivat autossa ei hukkunut, mutta en näe, mitä he olivat tekemässä.
  
  
  Odin ympärillä yhtäkkiä astui keskelle tietä ja viittilöi minua ajamaan lähemmäksi. Hän oli melkein tippuu alas Ego nogi, mutta hän näki, lannevaate juuri ajoissa. Hän oli vielä hänen Luger valmis ja ajoi jopa Nuolla. Kuulin hänen nauraa, eräänlainen voittoisa ääni, ja sitten Jeepin nenä ammuttiin läpi suolla. He ottivat pois ego. Se oli autio. Ei kuolleita.
  
  
  Tony Voitti jungle auttajia veti vararengas ja rullattu ego takaisin minulle. Pääsin ulos ja näki kaksi miestä ympärillään nosta edessä minun Jeeppi, muuttaa pyörän ja laittaa auton takaisin iso hymy, joka tarkoitti, että kaikki oli nyt hyvin. Sitten ne nopeasti katosi keskuudessa palmuja. Niin nopeasti, hän ei olisi huomannut sitä, jos hän vain räpytteli.
  
  
  Sen ajo nopeasti, arvaa mitä löydän edessä, jossa on iso kuorma on estetty tien. Tony Marshall miehet olivat kiireisiä siellä liian, mutta auto oli liian raskas, ja he eivät voineet muuttaa sitä. Hän sai ulos, sai rattiin kuorma, ja viittilöi heitä pois tieltä. Laitoin pakin päälle ja hyppäsi ulos. Se oli kaunis näky kuorma työnnä suohon. Vain aseen piippu oli vielä hieman vedenpinnan yläpuolella.
  
  
  Minun edelleen matka kauko hotel, kukaan ei ole tavannut häntä. Pari miestä leikkivät keittiössä. Peli oli minulle uutta. Jokainen mies oli kiillotettu siru, joka näytti oudosti, kuten ihmisen sormi. He vuorottelivat liikkuvan ih pöydän ympärillä. Hän tuli nuolemaan rintoja keskellä vatsa tuoli, - sanoi Pääministeri, päätellen jännitystä, että se aiheutti. Koko oli viimeinen rulla. Hän päästi ääneen itkeä, kun hänen sormensa putosi halki. Häviäjiä maksettu emu kaksi kertaa niin paljon. Kun hän ja Lambie näki minut, he lopettivat pelaamisen. Kun kerroin heille, että heidän piti viedä minut Sawyer Hotel, he eivät näytä kovin innoissaan.
  
  
  Lambie yski merkittävästi. "Se oli vaarallista tarpeeksi pettää luutnantti linnoitus", hän sanoi. "Mutta pettää eversti? "En tiedä."'
  
  
  Tarvitsin pari avustajia. Se oli tärkeää, että he luottivat operaation onnistumiselle. Hermostunut ja epävarmat ihmiset eivät tarvitse meitä. "Noah tietää, minne olemme menossa," ilmoitin. "Ja hän auttaa meitä."
  
  
  He olivat taikasanat. Jos Nooa luulin, että se saattaisi toimia, se olisi. Menimme ylös Jeep hyvällä tuulella.
  
  
  Kaupungin kaduilla oli vielä tyhjä. Yhteensä näimme enempää kuin kuudesosa henkilö. Kun he kuulevat, Jeep, ne ovat yhtä peloissaan kuin hiiret. Liikennettä ei ollut, kaikki julkiset rakennukset olivat kiinni, ja ikkunat olivat tummia, paitsi pohjakerroksessa Sawyer Hotel.
  
  
  Hän huomautti kiväärin selkääni kun ajoimme kohti pääsisäänkäyntiä. Vartiomies varjoissa katseli meitä koko päivän.
  
  
  Hän hyppäsi ulos ja viittasi minua seuraamaan häntä. Hänen isänsä tuli hänen luokseen, mukana Sotilas-ja "Luutnantti" Lambie. Vartija pysäytti meidät. 'Olen pahoillani. Eversti sanoi, että kukaan ei ollut tulossa tänä iltana.
  
  
  Lambie venytetty ja tuijotti sotilas. "Mennään sisälle. Jos haluat estää meitä, saatat lopulta saada satuttaa. Tämä vanki on Nick Carter, mies jolle Jerome tarjosi tuhat dollaria. Saada liikkeelle.
  
  
  Vartija huomautti kivääri minulle ja nuolaisi huuliaan. "Siinä tapauksessa, tuon hänen egonsa on."
  
  
  Lambie murisi. "Voi, ei, et aja ego. Toimitan sen itse. Luuletko, että voit ottaa tämän palkinnon minulta. Tule takaisin, senkin paskiainen! '
  
  
  Vartiomies katsoi syylliseksi ja ei liikkunut tarpeeksi nopeasti. Sotilaallinen mies käveli ohi mimmo minua ja osui hänen egonsa kanssa butt kivääri koko korvan. Samaan aikaan, hän vahingossa kosketti liipaisinta. Gawk jalkani whizzed ohi, välillä, suurempi kuin se olisi ollut. Se oli alkanut saada liian realistinen. Lambie osoitti hänen hampaansa uudestaan. "Eversti. Missä hän on?'
  
  
  Nyt melko vaikuttunut vartija mutisi lähes unintelligibly: "kasinolla, Luutnantti. Opas sinulle?"
  
  
  "Uskon, että voimme löytää sen itse." Siellä oli varoitus Lambie ääni. "Pysy paikallasi."
  
  
  Hän työnsi minut aulaan. Thomas Sawyer olisi ollut järkyttynyt nähdä vaurioita. Suuri penkit olivat vahvistetut. Hyllyt sanoma-ja aikakauslehdet olivat kaadu, mutta mikään näyttö tapauksissa jätettiin koskemattomaksi. Kaupan hyllyt olivat tyhjiä. Mikä sotku!
  
  
  Eversti Karib Jerome voisi olla hyvä juonittelija, mutta hän oli surkea komentaja. Jos hän ei olisi sallinut miestensä ryöstää hänet, hän olisi voittanut enemmän, jos hänen suunnitelmansa olisi onnistunut, tietenkin.
  
  
  Kasino oli jopa huonompi kuin aulassa. Tuhansia pelaamista pöydät olivat tuhoutuneet ja ei voitu korjata. Internetissä, alastonkuvat edellä pitkänomainen baari naarmuuntunut, luvut olivat leikattu. Sotilas-ja Lambie vihelsi. "Hyvä uutinen jäi."
  
  
  Lasi oli kännissä lattialle baarin ympäri. Ei ollut pulloja. Sotilaallinen miehet ja Lambie näytti kömpelösti ympäri tyhjiä huoneita. "Mistä kaikki mennä? Missä eversti?"
  
  
  "Hän nukkuu pois pyörryksissä. Miten noin on kolmesataa huoneita, joissa on mukavat vuoteet. Kuten Jerome, luulen, että hän on Cappola Siru office laskenta-kasino rahaa. Mennään hänen luokseen.
  
  
  Meillä on kulunut mimmo kassakoneet. Ne pysyi koskemattomana. Mutta ei ollut pinot kolikot takana lasi osio, ei laskuja auki laatikot. Sotilaat oli pidettävä poissa. Hän painoi nappia, joka aktivoi normaalisti liukuva metalli ovi.
  
  
  Sen kului kaverit. Epäystävällinen musta vartija ohjaus pöytä oli kiinni pois vartija. Hän saavutti hänen revolveri, mutta sitten hän näki, että Lambie on ase minun takaisin, tunsi minut ja nauroi.
  
  
  "Ei, mutta, Herra Carter. Mistä löysit sen, Luutnantti?"
  
  
  Ehkä hän vaihtoi puolta, mutta se tuntui todennäköistä, että hän oli ollut Jerome on vakooja koko ajan.
  
  
  "Pidätetty tarkistuspiste. Kerro eversti olemme täällä.
  
  
  Mutta neekeri ei anna meille vielä. "Mitzi vasemmalle täällä Carter. Missä hän on?'
  
  
  Lambie Arjalainen kohautti olkapäitään. "Hän ei ollut hänen kanssaan. Ehkä hän on poissa."
  
  
  "No, se ei ole tärkeää." Hän painoi ovikelloa. "Eversti, sinulla on seuraa."
  
  
  Se ei tehdä paljon tunne saada innoissaan. "Olen kertonut sinulle, että minä ..."
  
  
  "Kaksi sotilasta on tullut toimittaa Herra Carter."
  
  
  Stahl ääni on yhtäkkiä valoisammalta nyt. "Se on hienoa. Anna ih in.
  
  
  Ovi vedettynä auki. Karib Jerome istui Cappola on kirjoituspöytä. Hänen edessään oli kasa seteleitä ja monettes. Viime kasino ja hotelli tuloja ja aula-myymälöissä: valtava syndicate ja Sawyer rahaa.
  
  
  Hänen ystävänsä hymyili. "Oletko löytänyt tapa rikastua, Jerome?"
  
  
  Hän hymyili reumaa. Vain ego hymy oli hieman kylmempi kuin minun. "Sinun on myönnettävä, että tämä on hyvä tapa." Hän katsoi Lambie. "Luutnantti, mistä tyttö, joka opiskeli kanssa tämä mies tulee?"
  
  
  Häntä, tokaisi se ulos. 'Kuollut. Hän hukkui.
  
  
  Mustat silmät kapenivat. "Hän ui kuin delfiini, Herra Carter. Älä yritä pettää minua. Se kannattaa paljon Miamissa."
  
  
  Hän katsoi olkansa yli ovelle, joka oli vielä auki. Neekeri oli keskustelumme jälkeen. Kun hän oli takana mieheni, en voinut käyttää minun luger. Se olisi merkinnyt kuoleman Tom ja Lambie. Hän pyysi häntä sulkemaan oven, ja oli valinnut nopein tapa ilmoittaa eversti turvallisuus-ego huomion.
  
  
  Hän sanoi uhmakkaasti Jerome: "Voit saada hyvät lunnaat Mitzi, mutta en pidä rahaa, tämä luutnantti ei koskaan nähdä hänen tuhatta dollaria." Se oli tarpeeksi. Ovi pamahti kiinni. Jerome nojasi osaksi kasa rahaa pöytään. Kun hän katsoi ylös, hän oli etsimässä avoimesti, lähes suoraan minun luger.
  
  
  "Ota mitä tarvitset", Lambie ja Sotilaallinen sanoi hänelle kuin ih pistoolit muutti pois, paljon Jerome on yllätys. Ego on kasvot kiristetty. "Maanpetoksesta, Herra Carter? Lahjoa sotilaat! He sotaoikeuteen niin pian kuin se on ohi. .. '
  
  
  Hän oli nopea. En epäillyt sitä. Mutta silti ei tarpeeksi nopeasti. Hän oli ääressä, ja hänen kätensä liikkui nopeasti hänen kotelossa. Hän oli hieman nopeampi, heilautti luger noin hänen oikea kätensä hänen vasempaan, heitti tikarin hänen kädestään, ja heitti. Stiletto puristuksiin ego on käsi kotelo ja ego epäonnistui.
  
  
  Myönnän, että hän ei ollut pelkuri. Se oli iso riski hänelle. Mutta jos hän voisi tehdä minut ampua, tai jos hän voisi ampua itsensä, se olisi hälytys mutiaiset ulos ja minun mahdollisuudet olisi menetetty. Hän hiljaa sel. Hän otti hänen Luger ja määräsi emu seisomaan seinää vasten. Hänen pieni musta silmät olivat täynnä vihaa, mutta hän teki, kuten emuja kerrottiin.
  
  
  Lambie sijoitettu aseen päälle pinon seteleitä ja antoi eversti perusteellinen haku. Hän veti minun tikari, minun revolveri, ja totesi, vara yhden taskut koko paikka.
  
  
  "Nyt istua sohvalla, niin voimme puhua. Missä Tara Sawyer? Kerroin hänelle.
  
  
  Jerome ei edes räpäyttänyt silmiään. Hän istui mukavasti sohvalla ja ristissä hänen jalat. Hän kiertynyt hänen ylähuuli sarkastisesti ja antoi counter-spin. "Missä on Mitzi Gardner?"
  
  
  Minulla ei ole aikaa tai haluja pelata Q & A. tietenkin, hän piti Tara hotel. Mutta en voinut luottaa Jerome on koko armeija nukkua, ja en halunnut ottaa riskiä, että haluat etsiä koko hotellissa. Hän astui edessä eversti ja sulki piipun luger hänen ego. Se oli ruma naarmu. Hänen egonsa ei halunnut tappaa häntä; hän oli ainoa henkilö, joka voi hallita armeijan tuolloin, ja hän vielä tarvitaan nen. Mutta ennen kaikkea, olin huolissani Tara on turvallisuus. Hän kertoi hänelle, että tämä Jerome ja lisäsi, " en kadu disfiguring kasvot, jos on pakko."
  
  
  Hän oli komea mies. Hän tiesi, että hän oli turhaan. "Hyvä on", hän sanoi. "Sinä voi vapauttaa häntä. Neiti Sawyer on hallissa hänen suite ylimmässä kerroksessa. On kuusi sata-sotilaat alemman ja ylemmän lattiat."
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 7
  
  
  
  
  
  
  
  Kun Lambie piti eversti aseella, Sotilaallinen ja olen riisuttu pois Jerome on takki ja paita ja repi paitansa suikaleiksi sitoa hänet. Emme anna emu istua sohvalla.
  
  
  "Jäädä tänne pitämään häntä silmällä", hän määräsi hänet. Osoitti hänelle, emu, miten oven ohjaimet toimi. "Odota, kunnes Lampinen ja saan oven. Avaat sen Rivnenskaya vain tarpeeksi antaa meidän kulkea, ja sulje se uudelleen.
  
  
  Lambie laita ase minun takaisin, ja aloimme kävellä. Neekeri oli syventynyt etsivä romaani, ja ei katso ylös, kunnes hän oli työnsi sen hänen nenä, kuten emu luger. Kun näin, mitä hän luki, oli pakko hihittää. "Älä lue sitä, tee se; se oli lisätty hetki ennen Lambie osui hänen ego kovan kallon kanssa butt hänen kivääri. Hän rullattu pois tuoli ja lattialle. Onko hän kuollut vai ei riippuu enimmäkseen paksuus ego kallo. Raahasimme ego yksi kasinon kassakoneet ja sitoi hänet tuoliin. Kävelimme nopeasti hissit. Puoliväliin aulan, hissin ovi yhtäkkiä avataan. Sotilas tuli ulos, näki meidät, ja yritti sukeltaa takaisin. Tikari putosi hänen ja hetken löytynyt ego ego aataminomena. Lambie vetää ego takana vastaanotossa. Avaimet Tara on huoneita ei ollut siellä, joten meidän täytyy päästä niin hiljaa kuin mahdollista.
  
  
  Menimme takaisin hissiin, ja hän piristyi kaksi veitsillä, jotka olivat karanneet sotilaan vyön syönnin jälkeen ego. Nyt meillä oli vain 599 vastustajia.
  
  
  Huipulla, meillä juoksi ovelle Tara on asunto. Lukko oli rikki tikari, ja me olimme sisällä, ennen kuin kukaan muu ilmestyi hall.
  
  
  Huone oli tukahduttava. Ilmastointi oli pois päältä. Tara Sawyer makasi sängyssä, kädet ja jalat leviää ulos. Hänellä oli yllään alushousut ja rintaliivit. Ranteet ja nilkat oli sidottu sängyn verho, jotta hän voisi tuskin liikkua. Ei ollut hänen suuhunsa, mutta se luultavasti ei olisi ollut tarpeen. Äänen eristys Sawyer Grand LaClare oli erinomainen. Korkeintaan se voisi olla kuuli viereisessä huoneessa.
  
  
  Hän näki minut ja Lambie. Hänen kasvonsa oli vääntynyt kanssa epätoivoa, ja hän ajatteli hän oli menossa itkeä ulos. Ey laittaa käden hänen suulleen. "Jerome ihmiset ovat täällä. Olla rauhallinen.'
  
  
  Hänen silmänsä syöksyi Lambie. Hän luuli, että olin kiinni, liian. Se oli Ay, joka selitti, että hän oli meidän puolellamme. Hänen kauniit siniset silmät olivat suuret ja tummat . Pelon hänen silmissään oli nyt korvattu viha. Hän irrottaa kätensä hänen ympärilleen rta ja suuteli häntä. Sitten hän julkaisi hänen vapauttaa hänen kengännauha. "He tappoivat minun ego?"
  
  
  Hänet tiesin, että hän oli misteli viitaten Fleming. Kerroin hänelle. "Ei ollenkaan. Pystyimme kattamaan hänelle. Hän on loukkaantunut, mutta hän on turvassa vuorilla Nooan kanssa."
  
  
  ""Kuka se on?'
  
  
  Tietenkin, hän ei ollut koskaan kuullut, että tämä vanha musta velho ja ego-heimoon. "Olisit soittaa minulle valehtelija, jos olen kertonut sinulle lisää marraskuuta, mutta jos emme päästä pois kaupungista elossa, voin esitellä sinut hänelle. Ja jopa niin, et usko sitä."
  
  
  Se oli nopeasti löysätä kengännauha vähentää kipua. Hänen kädet ja jalat olivat valkoiset ja turvonneet verenkierron häiriö. Hei, se satuttaa, ja hän näki, että se olisi jonkin aikaa ennen kuin hän pystyi taas kävelemään. Kuitenkin, en voinut ottaa riskiä kuljettaa sl. Jos joku yritti estää meitä tulossa, en olisi kipeästi minun käsissä, ja luultavasti Lambie liian.
  
  
  Hän dabbed Tara on ranteet ja nilkat kylmällä vedellä ympäri amme. Sitten hän otti pois ohut puuvilla mekko ympäri wc. Hän näytti paremmalta kuin hän oli, mutta hänen pikkuhousut ja semi-läpinäkyvä rintaliivit eivät vain ole ihanteellinen matkoilla sodan aikana.
  
  
  Se otti Tara arvokkaita minuutteja pysyä jalassa. Teimme huone-by-huoneen tarkistaa tämän. Lambie oli lähettänyt hänet alas sali tarkistaa, että ulos oli selkeä.
  
  
  Hetkeä myöhemmin, hän pisti päänsä lopussa päivä ja viittasi meitä. Me juoksi hissiin niin nopeasti kuin Taran kunto sallisi. Heti, kun painoin nappia, näin hänet oven avasi käytävällä.
  
  
  Pääsimme ensimmäisessä kerroksessa ja hissi ovi avautui hitaasti. Näin sotilas kautta crack. Vielä pahempaa, Eversti Karib Jerome oli siellä aseella meitä.
  
  
  Hän ducked takana metallin oven ja samanaikaisesti painetaan kellarissa-painiketta. Gawk suistui metalli seinät hissi. Se oli ihme, että kukaan ympärillämme oli loukkaantunut. Ovi kiinni ja menimme sisälle. Se tuntui tuntia oli kulunut. Jos ei ole auton autotalli, tai exit oli tukossa, David Hawke voinut kirjoittaa yksi pois läpi hänen aineita. Tom Sawyer olisi menettänyt tyttärensä, ja Nooa olisi menettänyt pirun hyvä avustaja.
  
  
  Ihmettelin, missä muut avustaja Tony Hallussaan oli. Luultavasti kuollut. Jos Jerome oli vakuuttunut Ego ego antaa mennä mojova summa, hän saattaa olla odotettavissa luoti. Eversti ei ole syytä pitää sanansa. Se oli selvää, että se oli virhe jättää huono typerys täällä yksin tällaisen merkin.
  
  
  Hissi osuma ilman puskurin kellarissa. Olimme tallissa. Siellä oli paljon autoja, jotka kuuluvat asiakkaat ja enemmän palkattua henkilöstöä, mutta en odottanut löytää avaimet heitä, ja minulla oli tuskin aikaa tarkistaa ih kaiken. Armeijan kuorma-auto oli pysäköity ulos. Se oli luultavasti valmis hätätilanteissa, ja se toimi nopeasti. Paitsi että se näytti kilometrin päässä.
  
  
  Hän huomautti siitä hänelle. "Ajaa autonsa", sanoin. "Ota ego, kun minä kattaa hänen perääntyä."
  
  
  He juoksivat. Vähintään Lambie oli käynnissä niin nopeasti kuin hän voisi, aivan kuten hän oli vetämällä kompastuskivi Tara käsivarteen. Hissin ovet avautuivat. Kun he avasivat kaksi tuumaa, hän ampui läpi aukon, seuraavat Jeromen johtaa. Kuulin hänen huutaa ja toivoi se oli eversti. Hän pitää ammunta kun oven avasi vieläkin enemmän ja enemmän huutoja kuultiin. Vihdoinkin joku keksi loistavan idean lähettää hissi takaisin ylös. Hän pitää ammunta kunnes ovi on täysin suljettu. Nyt meillä oli pieni etu. Hän juoksi autolle ja hyppäsi vieressä Tara, joka nopeasti alkoi moottori, ja sitten asettui istuimen vieressä kuljettaja. Onnellinen. Jos se olisi ollut Mitzi Gardner, olisimme kiistelleet kuka ajaa, ja ei ollut aikaa juuri nyt.
  
  
  Menin hänen taakseen toisen vaihteen ja käänsi päälle poistumisrampin. Ego ei ollut linnoittautunut. Kuten mimmo ohi pääsisäänkäynnin hotelli ja vilkaisi oven, hän näki, Jerome ja muutamia hänen miehiään loppumassa. He pysähtyivät portaissa ampua meitä, mutta he olivat liian nopeita. Laukaukset meni alavaa.
  
  
  En zigzagged se minimoi muita mahdollisuuksia iski mikrofonit ja kaiuttimet, ja kuullut Lambie ampumisen takana. Hänen emu huusi häntä vetää itsensä ylös. Hän ei kuullut minua. Tai ehkä hän oli liian innoissaan reagoida.
  
  
  Se oli liian myöhäistä sitten. Kuulin hänen huutavan lyhyesti, ja taustapeilistä näin Lambie pudota ympäri auton. hän vain makasi keskellä tietä. Edessä ego on paita oli veressä. Hänen ruumiinsa tärisi, kun luoteja osui häntä. Jerome sai kostonsa emu nyt, että olimme liian kaukana kiinni.
  
  
  Hän keskittyi ajamiseen, yrittää sivuuttaa hänen väsymys. Ei enää luoteja vihelsi takana. Jerome ja hänen sotilaansa juoksivat autoja pysäköity sisäänkäynnin hotelli. Olimme kaukana kotoa ja turvallinen.
  
  
  Bulevardilla, minä väistin sen ja astui kaasupoljinta. Kuorma-auto oli sopivampi kuljettaa raskaita kuormia kuin lisätä nopeutta. Meillä oli jonkin aikaa, mutta se ei ollut tarpeeksi välttää everstin harjoittamisesta.
  
  
  Olimme poissa kaupungista, ja suuntasi Tony Ei hotelli. Jotain piti ratkaista nopeasti. En voinut välttää Jerome rannikolla tien. Minulla oli kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen on piilottaa kuorma vuodatti the old inn. Toinen oli huono tie käämitys läpi vuorten.
  
  
  Se tapahtui minulle, että eversti luultavasti tiesi inn on olemassa, ja että Nooa käytti sitä. Emu ei edes tarvitse taistella. Koko rakennus on tehty puusta. Hän olisi voinut polttaa meidät.
  
  
  Joten hän valitsi vuoren reitti. Meidän raskaiden kuorma-autojen voisi hoitaa kuoppia ja kuoppia luultavasti parempi kuin kevyempiä autoja takana, ja he eivät voineet mennä yhtään nopeammin kuin meitä tällä tiellä.
  
  
  Kun saavuimme mutka, ne ei ollut huomannut meitä. Sergei kytkeä se pois päältä ja käänsi ohjauspyörää. Olimme nyt näkymätön jungle ympäristö kaksi Jeeppejä kulkee mimmo meille päätien. Suuri. Hän pysähtyi, otti valonheittimet ympärillä haltija, ja käveli lastauslaituri tarkistaa, mitä meillä oli mukanamme. Tai ehkä Lambie laski aseen. Minun ammuksia tarjonta oli vähissä.
  
  
  En löytänyt aseen välillä patterin köysi, lapio, ja kolme laatikkoa. Hän oli aikeissa ajaa, kun Sergei Lyhdyt pudotti teksti yhdellä laatikot kaikkialla: "Dynamiittia". Hän veti laatikon eteenpäin. Muutama tangot oli pudonnut pois, mutta useimmat heistä olivat vielä kääritty siististi sahanpurua.
  
  
  Jos Eversti Jerome saa tietää, että olemme vasemmalle päätieltä, hän tulee epäilemättä kääntyä ympäri. Mutta olimme valmiita hyväksymään sen. Ajoimme noin 100 metriä viidakkoon. Hänen piipahti ympäri kuorma leikata ja juoksi takaisin risteykseen, saada valmis matkan varrella. Tein sen, kun Jerome on Jeeppejä tuli näkyviin. He ajoivat nopeasti, hyppäsi ulos nurkassa, ja hänen väisti ih valot. He näkivät auton etäisyyden ja ratsasti sitä kohti, huutaen riemuvoitto. Ensimmäinen Jeep lähestyi, sydänlanka palaa se. Hän heitti dynamiittia osaksi takapenkillä ja ducked niin pitkälle kuin hän voisi osaksi lehtineen.
  
  
  Räjähdys tapahtui välittömästi ja heitti minut takaisin tielle. Mutta minun fyysinen kunto oli paljon parempi kuin, että jeep on matkustajia. Olin edelleen tilalla minun hengenvetoon, kun kuulin, että Tara on äänen kutsuvan minua. Hän nousi ylös aikaisemmin kuin hän olisi halunnut ja viittilöi Ay jäädä pois, katsot syvä kraatteri, joka oli muodostunut tiellä. Takanani, toinen Jeeppi veti ylös mutkan. Tyttö ja juoksin takaisin autoon. Olimme jo ajo täydellä nopeudella, kun Jeeppi screeched stop klo kraatteri, kraatteri. Taustapeilistä hän näki, Jerome on pitkä hahmo nojaa yli valtava kuoppa tiellä. Luodit whizzed ohi meille, mutta me olimme jo liian kaukana, jotta ne voivat satuttaa meitä.
  
  
  Tara ei ymmärtänyt, mitä oli tapahtunut. Hän selitti, mitä hän oli löytänyt takaisin kuorma, kumartui antaa hänelle nopeasti suukko, sitten käänsi huomionsa takaisin tielle.
  
  
  "Me olemme turvassa nyt", sanoi hänen miehensä. "He eivät voi ajaa läpi tämä kuoppa, muuten ne täytyy kaataa puita. Ja se vie aikaa. Valmistaudu karkea meri ratsastaa ."
  
  
  Pimeässä, melkein juoksin puuhun, kun käännyin kulman, joka muistutti minua, että minun tarvitsi Sergei. Riski paljastuisi oli vähemmän tärkeää kuin riski törmätä puuhun. Vilkaisu kelloni kertoi minulle, että yö oli jo loppu. Kun me päästä vaikein paikoista, se on lähes kevyt. Tämä tekee siitä paljon helpompi tehdä niin.
  
  
  Mutta nyt se oli vielä pimeää, ja pyhä valot paistoi läpi paksu lehtineen. Tara oli pitää oven jamb päivä välttää lyömällä päätään katolla. Hän käveli muutaman kilometrin, sitten nauroi katkerasti.
  
  
  "Nick", hän sanoi. "En usko että olen oikea henkilö tähän. Hän oli innoissaan tulla tänne ja tavata Fleming. Se oli niin romanttista ." Hänen naurunsa kuulosti pettyneeltä. "Nyt tiedän, että se on oikeastaan Della Street."
  
  
  Hänen naurahti. "On Satu Maailmassa pettymys?"
  
  
  Joten hän oli peloissaan, puhua pitää itsensä kurissa. Me kiipesi korkeammalle ja korkeammalle, ja se on jopa kovempi nyt. Hänen mielestään se oli hyvä tekosyy päästää irti ohjaksista. Nyt ahdistus on nautintoaine, ja seksi on loistava rauhoittava. Hän pysähtyi ja käänsi avainta virtalukossa. Se oli hyvin hiljainen. Hän meni ulos, käveli ympäri auton, avasi oven Taran puolella, ja veti hänet pois. Raahasin hänet auton luokse, jotta voisin tarkistaa alueen ajovalot mitään lohikäärmeitä tai porcupines, joka saattaa pilata hauskaa. Hänen suunsa oli niin nälkäinen kuin minun. Hei, se oli vain niin vaikeaa kuin se oli minulle. Kesti pitkään ennen kuin vihdoin ollut tällainen kuorma peli täysin uupunut ja tyytyväinen. Hymyilin hänelle. 'Oletko kunnossa?' Hän nyökkäsi, nojautui taaksepäin tuolissaan ja sulki silmänsä.
  
  
  Kun saavuimme kallion kasvot, se oli jo valoa. Kerroin Tara pitää silmät kiinni jonkin aikaa, ja totta tosiaan, hän heti avasi ih katsoa pois korkojen kanssa. Kun hän katsoi ulos ikkunasta ja näki vain kuiluun, hän kääntyi kalpea. Hän istui suorana, nosto hänen leuka.
  
  
  Saimme vaarallisia osa kuilu, ajattelin Fleming. Kohdassa, jossa tie tuli tiensä päähän, saimme ulos ja jatkoi kävelyä. Nyt hän oli löytänyt jotain, mitä en ollut ennen huomannut. Polku johti jyrkkä rotko; reunan yli, toiselle puolelle, olivat luolissa, jossa heimo on aiemmin liikaväestöä oli pistetty. Tällä hetkellä, kukaan ei asunut siellä. Paksu puinen portit linnoituksen olivat kiinni. Hän painanut sen kanssa butt hänen ase. Muutamaa minuuttia myöhemmin, hän kuuli helistin ketjut ja siirtämällä puinen pultit. Sitten portti kääntää auki, ja mies valkoinen paita houkutteli meidät sisään. Tara näytti siltä, kuin hän olisi nähnyt aaveen.
  
  
  Noah tervehti tyttöä hellästi, sanoi, että Fleming oli tunne parempi sitten siirtynyt Barentsin Alue on huonoja uutisia-osasto.
  
  
  "Meidän linja leikattiin viime yönä. Emme kuulleet mitään sisältä fretti heille sen jälkeen, kun sinä lähdit. Voitko kertoa minulle, mitä tilanne on Port of spain?
  
  
  Hän epäili, että vanha hotelli laitamilla kaupungin oli enemmän kuin vain paikka asua heimon, joka halusi käydä kaupungin. Sen piti olla keskellä Barentsin alueelle viestit tuli läpi kaupunkien ja toimitettiin käyttää jungle drum. Jos ei ole enemmän raportteja, se tarkoitti sitä, että Jerome oli ratsian Nach.
  
  
  Hän oli hyvin väsynyt. Tuntia pitkä jännitys alkoi kertyä. Tämä suuri linnoitus oli valloittamaton. Kuninkaat, merirosvot, ja kapinalliset ovat aina yritti turhaan haastaa korkeat muurit heidän antiikin aikoina. Mutta tällä kertaa ainoa suoja oli minun Luger ja kourallisen luoteja, Mitzy Gardner on hieno pieni pilttuu, ja muutamia laatikoita dynamiittia. Vähän vastaan moderni varustettu armeija. Häntä, nojasi paksu kivi notkua ja ilmoitti Tony voiton. Kerroin emu, mitä aioin tehdä dynamiittia.
  
  
  "Minun olisi pitänyt räjäytettiin, että kallion heti", minä tunnustin.
  
  
  "Mutta en usko sitä sitten, ja nyt se on liian kaukana. Mutta olen kääntämällä tämän reitin miinakenttään. En odota Jerome tänne jeeppejä. Ego on pieni yllätys. Tarvitsen vahtimestarit.
  
  
  Noah koottu joukkue ja esitteli tytöt.
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 8
  
  
  
  
  
  
  
  Ihmiset veti dynamiittia ympäri auton. He olivat ottaen violetti avaa-ruutuun täältä fort, jättäen koko laatikko laitteita, kaivokset, matkan varrella. Ennen lähtöä kuorma-auton, se oli poistettu, jakelija roottorin niin, että kukaan muu ei voi aloittaa kuorma-auton. Hän kääntyi polku miinakenttä, ja varmista, että sytyttimet olivat asetettu niin, että yksi henkilö voisi räjäyttää jokainen vastaa itsenäisesti toisten. Kuten hän teki, hän voisi kuulla rummut linnoitus; he eivät viestejä, mutta seremoniallinen ääniä. Häntä arvata, oli, että Nooa oli yrittää nostaa moraali vähän.
  
  
  Kun hän lopetti, hän oli tunne täysin uupunut ja nälkäinen. Hän hädin tuskin linnoitus. Todellakin, siellä oli rituaali. Pyhä lintuja kuoli ja keitetty vuonna kiehuvaa vettä. Alasti heimon kanssa spears tanssi ympäri pata. Heillä oli erinomainen päättyy sotilaallinen aseita taistella bazookas ja konepistooli.
  
  
  Nooa otti huolta, että ennen kuin hän oli ehtinyt syödä mitään. En ollut edes puoli unessa vielä. Kun Nooa sai tämän yhden lähetyksen, hänen makasi viileässä pimeässä huoneessa; varjo linja päivänä hänen voisi nähdä, että aurinko oli jo saavuttanut keskipäivän asema. Laitoin miehen vartija, jonka jäljet. Tältä sijainti, sinun pitäisi pystyä kuulemaan ajoneuvojen lähestyy kaukaa. Nyt hän seisoi edessä Nov, ja hän oli innoissaan.
  
  
  
  
  "Armeija lähestyi auto," Nooa sanoi.
  
  
  Sen heti heräsi. - Kuinka paljon on ih?'
  
  
  "Hän ei osaa laskea." Noah puhui tarkkailija.
  
  
  "Hän sanoo:"hyvin, hyvin paljon."
  
  
  Hän nousi ylös ja juoksi portille. Nyt, ne olisi seurannut polkua, ja vienyt hänet hotelliin, varmista, että ne eivät löytäneet mitään dynamiittia. Sota tanssi oli ohi, ja ihmiset, jotka olivat menneet heidän luolat olivat pakenevat takaisin linnoitukseen.
  
  
  Hän läpäisi oven Fleming huoneeseen ja pysähtyi hetkeksi. Hän seisoi päivän välillä kaksi tyttöä. Ei ollut ruma punaisia raitoja hänen siteissä käsi, ei harmaita raitoja hänen suklaa-ruskea kasvot. Minulla ei ollut aikaa viipyä, mutta Flemingin nopea palautuminen yllätti minut. Heitin pääni ympärille kuin jatkoin kävelyä. Hän juoksi portin läpi ja polkua pitkin alas. Jos he olivat nopeita, hänen saattaa törmätä niihin, mutta hänen oli oltava varma.
  
  
  Kun pääsin ohi, en silti voinut nähdä mitään. Hän oli clearing nyt, ja läpi puiden hän näki kuorma-auton alareunassa rotko on noin puoli kilometriä alle. Ryhmä noin kolmekymmentä ihmistä seisoo vierekkäin ei ollut tarkoitus kiivetä. Ihmettelen, miksi. Sitten kuulin äänen takanani. Se oli Mitzi. Ei ollut reumaa.
  
  
  "Siellä on toinen hyökkäys toiselta puolelta, Nick. Veneiden bay. Paljon veneitä.'
  
  
  Tämä selitti, miksi ryhmä oli vielä odottaa. Se oli yhteinen toiminta, tasapurenta liike, joka alkaisi samanaikaisesti kahdella rintamalla. Ee laittaa kätensä hänen ympärilleen olkapää. "Voit räjäyttää miinoja?"
  
  
  "Tämä on aina ollut minun tavoite elämässä. Mitä minun pitäisi tehdä?'
  
  
  Hän näytti hänelle hei sytytys, ojensi hei kevyempi, ja kertoi hänelle, mitä tehdä. "Polku näiden kahden pisteen välillä oli ansoitettu." Hän huomautti, kaksi pistettä. "Virta oikealla syttyy alin maksu kolme minuuttia sen jälkeen, kun sytytys sulake. Kun ensimmäinen ryhmä saavuttaa puolestaan ee on oltava valaistu. Toivon, että riittää, vaikka jotkut sotilaat voi olla tyhmä ajoittain. Ota aikaa. Mutta lopettaa ih."
  
  
  'Ilo.'Hän suuteli minua ja sain vaikutelman, että hän oli suudella minua hyvästiksi. "Onnea laivaston kanssa."
  
  
  Hänen naurahti. 'Tämä toimii. Luottamus Noah."
  
  
  Vakuutin hänelle paremmin kuin minusta tuntui. Meillä ei ole välineitä kestämään piiritystä molemmin puolin pitkään. Minun piti tehdä, mitä voisin rajoissa kykyni mukaan, mutta jotain kertoi minulle, että se veisi ihme hengissä tänä päivänä.
  
  
  Suuria muutoksia on tapahtunut linnoitus poissaoloni aikana. Heimo oli kiireinen. Tikkaat oli kiinteä katto, joka toimi myös suojamuuri, ja kallo-kokoinen kiviä tuotiin kauhat, jotka olivat kiertämään kädestä käteen kuin liukuhihnalta.
  
  
  Kumma kyllä, se oli nostattava näky. Rytminen huojuvat kaikki ne musta kädet kun he kulkivat materiaali kuin elävä käsi antoi luottamusta siihen, että nämä ihmiset, jotka olivat luultavasti koskaan taistellut todellinen sota elämässään.
  
  
  Nooa pitää kulisseja, mutta tuntui vähemmän luottavainen kuin ego ihmisiä. Hän puhui Fleming hiljaisessa nurkassa portti. Fleming nojautui jakkara ja yrittivät vakuuttaa Tony jotain. Lizzie tuli seurata keskustelua.
  
  
  "Okei, Nooa, haluan uskoa, että Jerome pelaa kaksinaamaista peliä. Mutta en voi päästää sinua ja ihmiset vaarantavat oman elämänsä kanssa aiheuttaa. Jos Jerome on, että vahva, sitten minun täytyy totella, aivan kuten tein hänen Kenraali Hammond. Minä antautuminen ja maanpakoon yhdysvaltoihin. Jerome on pystyvä mies, ja tämä saari on, kun kaikki, selvisi sotilasdiktatuurin ennen. Ehkä voin jopa antaa em neuvoja. Hänet anna hänelle oli viestini.
  
  
  Lähettämällä Jerome viesti maailmalle oli kuin allekirjoittaa oman kuolemantuomionsa. Vaikka Eversti oli jättänyt Tony Voitti ja Ego heimo yksin, hän ei olisi kuulunut elävien hetkeksi. Hänen mielestä se oli tarpeeksi huono, tavata tappion. Hän vihasi sitä. Mutta se oli jopa huonompi kuvitella, mitä olisi tapahtunut, jos Jerome olisi ollut yhtä loukkaantunut kuin luulin. Patriarkan vastaus oli odottamassa häntä. Se murtautui tylsiä vuodatus.
  
  
  Fleming, kunnioitan idealismia, mutta se sokaisee sinut. Kun Kenraali Hammond pääsi eroon sinusta, ihmiset vielä uskoivat, että hän jättäisi saaren Islanders. Hänellä oli varaa karkottaa sinua. Karib Jerome voi olla niin antelias. Hän on yhtä epäsuosittu kuin hän on kunnianhimoinen. Niin kauan kuin olet elossa, olet uhka hänelle. Ja se ei ole vain, että sinun elämäsi on vaakalaudalla. Jos Jerome onnistuu, hän kääntyy tämän vuoren osaksi ohjustukikohta. Hän ajaa meidät pois, ja tuo meidän vihollisia. Hän ei voi pysyä vallassa ilman Venäjän tukea. Tämä vuori on ollut meille pyhä koti vuosisatoja. Nämä ihmiset mieluummin kuolla kuin luopua tämän vuoren."
  
  
  Vanha mies puhui hyvin. Hän oli vakuuttunut Fleming, joka osoitti, että hän ei ole herkkä kohtuullinen argumentteja. "Myönnän, että olet oikeassa, Noah. Sen elänyt unelma maailma liian kauan. Toivottavasti joskus ottaa viettelevä ilmaa. Jos tarvitset sitä, en voi heittää kiviä yhdellä kädellä."
  
  
  Hän kosketti Tony Voittaa käden ele kunnioittaa, sitten ontui hänen hyvä jalka kaide.
  
  
  Noah houkutteli minua. Kiipesin katolle ja katseli rintavarustus lagoon sisäänkäynnin. Lähestyy laivasto kiisti media raportoi minulle siitä, kuinka Britannian evakuoitiin Dunkerquen aikana puhkeamisen World War II. Jokainen kalastusvene, joka huviveneitä, lyhyesti sanottuna, kaikki, että voisi löytyä Port of spain, lähestyi meitä.
  
  
  Hänen unelmansa oli Amerikkalainen torpedo veneet ja kattaa jopa ilman otantaa, jossa nopea taistelijoita. Mutta se oli kaunis päiväuni.
  
  
  Ensimmäinen veneitä purjehti yksi toisensa jälkeen suurimmalla nopeudella & nb meidän suuntaan. Veneitä, jotka purjehtivat niitä hengissä. Ensimmäinen niistä on edessä yllätys. Ne nopeasti lähestyi, ilmeisesti tietämättömänä vedenalainen pato, joka olisi pian lopettaa ih liikkumasta. Tony on maine voittaa olisi pelotella ihmisiä pois tämä pieni satama, joten he eivät tiedä mitään tulvii padon.
  
  
  Hän katseli, kun kaksi ensimmäistä jahdit ajoi rinnakkain yhdessä. Jopa ilman kiikareita, hän voisi nähdä singot ja konekiväärit, että ihmiset pidetään kannella. He osui pato samaan aikaan kuin ääni metallin halkeilua. Jouset on kasvatettu, runko tärisi, ja aivotärähdyksen heitti miesten kannelta mereen. Ja juhlia haaksirikko, samaan aikaan, siellä oli pop ensimmäisen maksu, joka Mitzi oli räjäytetty.
  
  
  Takana kaksi ensimmäistä valitettavaa jahdit oli kaksi hinaajaa, että ei voinut enää jarruttaa. He paiskautui seinään ja ripustaa kulmassa. Ympäri miestä, joka putosi yli laidan, osa hukkui painon alla saappaat ja muut laitteet, toiset onnistunut kiinni pato. Seuraava veneitä onnistui pysäyttämään keskellä laguunin. Mutta kolme venettä täynnä sotilaita, hampaisiin asti aseistettuja osui pato saamatta mitään havaittavia vaurioita. He huomasivat, odottamaton este kepeillä. He makasivat korkeus tulva este portaat johtavat linnoitus.
  
  
  Ihmiset ympäri ensimmäinen vene alkoi ylittää padon portaita. Kolmas vene varmuuskopioida hieman ja ampui kyljittäin kannen kaiteella.
  
  
  En huomannut Nooan nousta portaita, mutta huomasin hänen seisovan vieressäni. Hän oli bambu periscope ylimääräinen peili, joka saa hänet näyttämään suorapuheinen kaiteen yli. Hän nosti kätensä, valmis-signaali. Ruskea luvut seisoi pitkin rautatie, jolla jokaisella on rock.
  
  
  Ääni sotilaiden saappaat tuli enemmän ja enemmän kuultavissa yli tulitus veneitä. Sitten kuulin murinaa toisella puolella seinää, ja tiesin, että sotilaat olivat nyt avoimesti alla meitä. Nooa laski kätensä. Siellä oli äkillinen liike seinää vasten.
  
  
  Miehet unohtivat luoteja whizzing ohi päätään, nojasi yli kahdeksan metriä paksu seinä, heitti kiviä, ja otti kansi uudelleen. Kolme ympärillään romahti heidän haavansa. Toiset ottivat ih ja otti ih paikkaa.
  
  
  Kansi tuli yhtäkkiä pysähtyi. Seurasin häntä pitkin muurilta alas portaita. Sotilas näki hänen pudota, ketjureaktion elinten liikkuvan kohti merta.
  
  
  Tony miehet voitti jälleen, he toivat kiviä ja valmis toistaa menestys.
  
  
  Kansi palo oli uudelleen, ja tappava johtaa vihelsi yli rintavarustus uudelleen, lävistys reikiä tuuli-pahoinpideltiin vaikerrus.
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 9
  
  
  
  
  
  
  
  Toinen räjähdys ravisteli viidakko. Niin Mitzi piti sytyttää toinen maksu ensin. Hän ei tarvitse Nooa nyt. Se ei silti osu veneiden Luger, ja luodit ympäri ih tykistö ei vahingoita seinään liian paljon vielä. Vanha jättiläinen hallinnassa portaita hyvin. Hänen, juoksi tielle. Mitzi istui maahan kolmannen sulake kädessään ja näytti huolestuneelta. "He saavat älykkäämpiä", hän kertoi. "Ensimmäistä kertaa minulla oli seitsemän, ja toinen dis oli neljä, kaikki yhdessä. Mutta nyt ne menevät yksi toisensa jälkeen. Etäisyydellä kahdeksan metriä. Se on sääli, koko varasto yksi henkilö.
  
  
  "Ei, he eivät ole sen arvoisia," suostuin. 'Sillä ei ole väliä. Se tuhotaan ih erikseen ."
  
  
  Sotilaat menivät eteenpäin. He eivät halunneet taistella, mutta he eivät lisänneet kiroten upseerit takana. He eivät katso eteenpäin, mutta sivulle ja maahan muodossa ansoja.
  
  
  Juoksin aluskasvillisuuden sopiva paikka minulle. Ulkoneva pala rock, joka kattaa polku alla. Jos hän voisi saada siellä aikaisemmin kuin sotilaat, hän voisi toimia rakentavasti hänen Luger . Hänen omansa oli juuri mennyt sinne, kun ensimmäinen henkilö oli saavutettavissa. Hän oli lyhyt, tanakka, ja hyvin tumma. Egon kasvonsa olivat likomärkä hiki. Hän pysähtyi kiinni hänen henkeään, sitten hitaasti käveli takaisin, pitää hänen silmänsä jäljillä. Hän tähtäsi luger, sitten muutti mielensä ja kotelossa ego taas. Siellä oli parempi tapa. Sen jälkeen, kun kaikki, hän ei tiennyt, että olin siellä.
  
  
  Minun tarjontaa ammuksia jäljellä paljon toivomisen varaa muutenkin, ja en voinut luottaa se vain vielä. Hän oli paljaana, joita tikari hänen oikealla kyynärvarren. Kuin sotilas kulunut alle minut, hän hyppäsi häntä takaapäin. Hän iski ego potkia. Se tuntui kuin pieni otanta ilman, että hän oli jättänyt hänen keuhkot oli puhalletaan ulos hänestä. Se ei ole minun tapana tappaa tajuton vastustaja. Mutta tällä kertaa minulla ei ollut vaihtoehtoa. Nyt hän ei ole varaa ylellisyyttä ottaa vankeja. Vastahakoisesti, hän lopetti työnsä, vetää hänen ego pensaan alla, otti Ego on kivääri ja bandolier, ja juoksi takaisin hänen piilopaikastaan. Jos hän jatkaa näin, hän olisi voinut tuhota melko harvat niistä, sekä kertynyt varaston aseita. Kätevä ja järkevä.
  
  
  Seuraava pisti nenänsä nurkan takana. Hän pysähtyi, ilme yllätys hänen silmissään, kun hän näki veritahroja maahan hänen eteensä. Hän nosti päänsä vielä enemmän, kääntyi, ja näki minut. Hän kantoi konekiväärin kiinni hänen vatsaan, ja se kääntyi lupaa parempaa minun suuntaan.Hän nopeasti veti pistoolin kotelosta ja ampui luodin osaksi emu: n päähän, ennen kuin se voi vetää liipaisimesta. Hän oli hiljaa kiitti Haukka koulutusta nopeutta ja ketteryyttä, jotka kaikki parhaat AX-aineet täytyy tehdä säännöllisesti ja jossa hän yleensä halveksii, koska ne on tapana aina leikkaus alas minun rentouttaa. Mutta joskus sekunnin murto-osan enemmän nopeutta tarkoittaa eroa elämän ja kuoleman välillä. Olla nöyrä, Nick, ajattelin.
  
  
  Mutta se on silti hienosti tehty.
  
  
  Valitettavasti, mies rullattu pois polkua niin pitkälle, että hän ei ollut enää sokea piste. Mutta en voinut luopua kone.
  
  
  Kanssa luger hänen oikea käsi, hän hyppäsi alas ja juoksi ruumiin luo ja alkoi työskennellä nopeasti, koskaan ottaa hänen silmänsä pois trail. Se oli täynnä ammuksia kuin muuli. Kullan putki!
  
  
  Ego rullattu alas hänen puolella tietä pusikkoon, kokosi hänen aseita, ja juoksi takaisin hänen istuin. Kukaan ei ole tullut nurkan takana vielä. Outoa. Olen ollut kiireinen jonkin aikaa. He ovat kuulleet, Luger.
  
  
  Odotin vielä kymmenen minuuttia hänen, mutta kukaan ei tullut, ja minusta alkoi tuntua kuin olisin ollut tuhlaa aikaani. Hän palasi Mitzi hänen ryöstösaalis. Alkaen täällä, hän voisi nähdä, kuorma-autoja ja jeeppejä alla. Sotilaat kerääntyivät mies walkie-talkie. He olivat luultavasti odottaa uusia tilauksia joku ylempänä. Mitzi arvioidusta meidän uusia aseita. Hänen naurahti.
  
  
  "He eivät lopeta mitään Jerome voi heittää meidät, mutta ainakin meillä on pieni valttikortti. Se pieni armeija tietää, että olemme aseistettu
  
  
  Hän huomautti, että ryhmän alla. "He ovat muuttamassa suunnitelmia. Polku on liian vaarallista, ja en usko, että he tekevät toinen suora hyökkäys. Mutta pitää silmällä ih ja varoittaa minua, jos olen väärässä."
  
  
  Hän nuolaisi huuliaan. "Jätä kivääri tänne?" Ehkä voin tehdä jotain hyödyllistä."
  
  
  Lähdin hänen kivääri ja ammuksia. Heti kun hän lähti, hän kuuli uuden äänen - mahtava kaivoksen rannikko-tie. Ehkä se on aika räjäyttää dynamiittia uudelleen.
  
  
  Hän latautunut, kun uudet autot pysähtyivät tien päässä. Sotilaita tuli ulos ja minä näin miehen, jolla on radiopuhelin. Hänellä ei ollut aavistustakaan, että nämä sotilaat olisivat lähestymistapa ryhmissä. Sen sijaan odottaa heitä hajottamaan, Stahl räjäytti ensimmäinen maksu.
  
  
  Se räjähti alla jeep ja tuhosi myös kaksi kuorma-autoa. Kun melu räjähdyksiä laantunut, puhkeamisen automaattinen palo oli ampui autoja hänen takanaan. Autoja, jotka olivat vielä ehjänä siirtynyt taaksepäin ja varovasti siirtää takaisin. Se näytti kuin se olisi olla hiljaa jonkin aikaa, joten hän päätti palata linnoitus. Katto oli meluisa. Kaikki olivat piilossa, kuten bazookas ja pitkän kantaman kiväärit jatkoi ampua kaide. Noah pyysi minua katsomaan läpi ego periscope. Näin suuria ryhmiä sotilaita läpi tulva este portaita. Osa heistä oli jo saavuttanut portaat ja oli kiivetä niitä. Noah näytti synkältä.
  
  
  Kaikki liikenne liikkui nopeammin kuin olisin halunnut. Jos kansi olisi kestänyt kauemmin, he olisivat hit heidän miehiä, mutta emme tavoittaneet heitä, kunnes palo pysähtyi. Olen painanut maksaa puhelimen ja kertoi Noah minulle, kun he olivat yläkerrassa.
  
  
  Kuitenkin, tämä ei ole välttämätöntä. Muutaman sekunnin kuluttua, kansi tuli yhtäkkiä pysähtyi. Se oli merkki minulle. Hänen pohjat tuli nuolemaan hänen, astui välillä kaksi piikkiä. Hän melkein osui sotilas kasvot konepistoolin, mutta hän väisti kuin sotilas otti viimeinen vaihe. Ampui "automaatti" heitti ego mies sen takana. He molemmat putosi reunan yli. Hän jatkoi ampumista, kunnes portaat ja useimmat pato oli selvitetty. Viimeinen miehiä juoksi takaisin heidän veneet ja otti kansi sukellus veteen.
  
  
  Ei ollut enemmän ammunta. Laivasto muutti aivan lopussa pato ja ankkuroitu, jossa Mitzi ja minä halasivat toisiaan suolaisen veden. Se tuntui kauan sitten.
  
  
  Hän meni takaisin Noah. Istuin takaisin ja palaa yksi noin pitkä, ohut ja herkullinen savukkeiden tehty erityisesti minulle Istanbulissa. "Se oli ensimmäinen teko", sanoin. "Voimme varmaan mennä lepäämään."
  
  
  "Se voi olla totta sinulle, Nick. Olen hyvin kiitollinen kaikesta, mitä olette tehneet. Mutta piirityksen ei ole rikki vielä, vain viivästynyt ja ei kauan. Jerome on armeija palaa. Tiedän, että ihmiset ajattelevat, että he ovat voittaneet, ja siksi he odottavat yahoo. Jos en anna heille pidot, ja he luulevat, että olen unohtanut kiittää jumalia voiton, ja he pelkäävät, variksenpelättimiä ei ole hyväksi meille mitään lisää. Sitten he menettävät taistelutahtonsa."
  
  
  Noah jätti minut järjestää juhla pyhä tuli, rummut, ja seremoniallinen tanssi. Hän jakaa aikansa katsomassa juhlaa ja katsomassa vihollisen laivasto. Jotkin alukset olivat ankkuroituna rantaan. Hän oli todella yllättynyt, että sotilaat pysyivät lähellä veneitä ja ei yritä päästä linnoituksen kautta rannalle. Radiopuhelimet on punainen-kuuma tilaukset ja counter-raportit.
  
  
  Hän seisoi katsellen vettä, kun hän tunsi kätensä hänen käsivarteen. Se oli lämmin käsi kiinni minun sormet. Katsoin ympärilleni. Tyttö kumartui minua. Hän oli alasti vyötäröstä alaspäin, ja hänen ihonsa hehkui seremoniallinen tanssi. Hänen rintansa paisui. kasvoni. Hengitykseni alkoi kiihtyä. Ja se ei ole kaikki.
  
  
  Minun olisi pitänyt vahtia häntä nyt, että kaikki oli kiireinen juhlimista. Mutta nuo kirotut rummut ei toimi minulle joko. Myös, ei ollut havaittavaa toimintaa veneitä. Seurasin häntä alas portaita. Löysimme toinen pehmeä kukkapenkki ympäri lehdet hiljaisessa nurkassa portti.
  
  
  Sitten kaikki oli ohi. Rumpujen ääni oli vaimea. Se oli vähän kuin rukoilla, ja hän tunsi oudon rauhallinen. Hän auttoi tytön ylös ja kävelimme takaisin, käsi kädessä. Jätin hänet takaisin kaide ja katsoa seiniin.
  
  
  Laivasto on mennyt ulos merelle!!! Yksi vene oli vielä laguuni, valmistautuu olla viimeinen lähteä luonnollinen satama. Mitä helvettiä tapahtui? Menin alakertaan ilmoittamaan Tony Marshall, joka oli juuri puhunut Fleming ja Tara. Kerroin uutiset.
  
  
  "Nyt voimme saada Fleming ja tytöt pois täältä", sanoin. "Ehkä voimme siirtyä toiselle saarelle ja lähetä viesti yhdysvallat. Sitten he voivat hakemaan meidät lentokoneella. Näin ainakin Fleming olisi pysyä hengissä yrittää uudelleen. Ja en voi tulla takaisin myöhemmin poistamaan eversti."
  
  
  Mutta Fleming ei halunnut kuulla sitä. Ei lentokoneita. Ei poistaminen Jerome. Hän antoi periksi ja happamasti kertoi heille, että se oli ego, henkilökohtainen asia. Hän oli vain ratkaista se Marraskuu, kun hän katsoi romuttui veneitä.
  
  
  Nooa valitsi muutamia ihmisiä auttamaan minua. "Paras uimareita", hän sanoi. En tarvinnut uimareita, vain vahtimestarit. Otin mahdollisuuden kysyä, miten Mitzi oli tekemässä.
  
  
  Se oli silti ee oli jättänyt sen, mutta ei ollut Jeeppejä alle. Vain auto oli vielä siellä. Hän kertoi minulle, että he lähtivät, kaikki kerralla, luultavasti samaan aikaan kuin laivat purjehtivat. Sanoin tämän hänelle ja hän katsoi minua epäilevästi.
  
  
  "Etkö usko, että Jerome ei luovuta, ethän? Mitä se aikoo tehdä?
  
  
  En kertonut Nooa ja Fleming, mitä minä oikeastaan ajatellut Della Street. Mutta hän olisi voinut puhunut Mitzi. "Minä huomaa, että hän rukoili Castro apua. Ennustan, että voimme odottaa pommikoneita, tykkiveneitä, ja kaikkea muuta, että Venäjä voi lähettää meidän pään kautta Kuubaan. Toivon, että me ei olla täällä enää." Kerroin veneitä, jotka olivat haaksirikkoutui dam, ja se on tarkoitus neuvoa Nooa lähettää ego heimo viidakkoon jonkin aikaa sen jälkeen, kun lähdimme. Koko alueen hotelli, ja jalkojen alla voi olla erittäin kuuma.
  
  
  Hän katsoi minua säälivästi. "Toivoton paikkakunnalla Venäjällä. Onnea sen kanssa."
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 10
  
  
  
  
  
  
  
  Vastatuuli oli tarpeeksi vahva ravistaa veden pinnalle, mutta se tuskin hidastui nopeus. Hinaaja ei ollut suunniteltu nopeus, mutta hinata proomuja kuljettaa tuottaa koko sisustus piirit Port of spain, ja vaikka olimme purjehdus huippunopeudella, minulla oli tunne, että olimme indeksoinnin.
  
  
  Avulla ihmiset Tony voitti hänet vapautti tämän veneen, joka oli mukana käynnissä karille aikana vihollisen hyökkäys, ja sitten pieni korjaus, hän tuli tarpeeseen.
  
  
  Nooa lähetti miehet alueen toisella puolella vuoret, jossa he levittää välttää joutumasta käsiin Jerome on sotilaita. Se olisi voinut tehdä Tony Obsal ymmärtää, että linnoitus ei ole enää turvallinen, ja hän oli vaikea saada Ego mukaamme. Hän olisi halunnut jäädä hänen heimonsa, mutta huomautin hänelle, että hän palveli hänen heimonsa paremmin tule kanssamme ja auttaa meitä. Sitä paitsi, nyt, että se oli tiedossa, että hän oli ottanut Fleming nojalla hänen siipi, hän oli epäilemättä pakko maksaa. Fleming, liian, voimakkaasti vaati, että hän mukana meille, ja lopulta hän vastahakoisesti antoi vuonna.
  
  
  Nyt mennään laguunin jää hinaaja. Nopeuksilla, että meillä oli ennen, vaikka lähimmälle saarelle, matka kääntyi osaksi yön matka. Kuitenkin, kirkkaassa auringonvalossa, meidän oli nyt helppo saalis, jos vihollisen lentokoneita ilmestyi ennen kuin lähdimme lagoon. Sitten hän pyysi meitä yrittää uida kannen alla rannikolla ja paeta huomaamatta, ja sitten rajat auki merellä paikkaan, jossa olimme ei ole odotettavissa,.
  
  
  Kaikkialla me purjehdimme, hiekkasärkät olivat matalia, mutta ainakaan minä en näe mitään tulva puolustuksemme merenpinnan alapuolella. Jos me löydettiin? . Sitten meillä on vähän toivoa.
  
  
  Seurasin käyrä lagoon. Ranta on umpeenkasvu viidakon jopa veden äärellä. Liuske meni veden alle osaksi vedenalainen kanjoni. Sen piti niin paljon kuin mahdollista nuolla rantaan. Häntä, toivoen, että hinaaja on tumma lehtineen ei olisi näkyvä etäisyys. Mutta se oli turha toivo.
  
  
  Olimme melkein siellä, kun kuulimme lähestyvän lentokoneen. Se lensi hitaasti ja matalalla, ei tuntunut huomaavan meitä, kunnes se oli avoimesti edellä meitä, ja lensi tehdä nopeasti kääntyä. Kone ei kuljettaa pommi ladata, mutta jotenkin se olisi aseistettu, muuten se ei häiritse lentävät takaisin.
  
  
  Pieni työjuhta meidän olisi varastettu oli hyvä ohjattavuus ja oli nopea kääntää. Noah työnsi Fleming ohjaamoon takanani, sitten työnnetään Tara ulos, levällään kannella.
  
  
  Nopeasti kaupungin luoteja jäljellä ylityksen jälkeen vedellä. Se muutti kurssin, ja luodit eivät osuneet kohteeseensa. Kun kone saapui, toisen kerran sen kuuli ukkosen meidän konekivääri. Nopealla silmäyksellä perässä osoitti minulle, että Mitzi oli silti hyvä tyttö. Ase oli Ei kädet, ja hän myös osua kohteeseen. Kaasusäiliö yksi siivet räjähti ja kone syöksyi mereen. Mitzi alensi hänen konepistoolin ja antoi minulle voiton merkki.
  
  
  Sen ei vielä uskaltanut iloita. Kone varmasti ollut radioyhteyttä tukikohtaan. Nyt kun se on mennyt, muut ohjaajat näyttävät ottaneen varastossa. Mutta se saattaa kestää jonkin aikaa, ja emme odota ih.
  
  
  Suulla laguuni, syvyys oli niin matala, että hiekkasärkät olivat selvästi nähtävissä paljaalla silmällä. Mutta hinaaja oli kevyt luonnos, ja ohitimme ilman vaikeuksia. Käänsin hänet pois niemeke ja merelle. Ja ih näin sen heti: kaksi razor-sharp prows nopeasti partio veneitä viipalointi kautta vettä. Hoikka vinttikoiria oli kilpa kohti meitä, täydellä nopeudella, niin pian kuin he näkivät meidät. Ja he näkivät meidät heti. Meidän nelisylinterinen Väistää pystyisi kestämään voimakkaita ih moottorit moottori huoneet.
  
  
  Kaikki mitä voimme tehdä, on ostaa aikaa. Ehkä meidän pitäisi palata kyseenalainen puolustus linnoitus? Olen miettinyt, jos voisimme käsitellä sitä. Hänen ohjata hinaaja ja kysyi. "Ei kukaan täällä tietää, miten toimia veneen?"
  
  
  Tytöt voisi tehdä sen. Tietenkin, he vain purjehti veneitä, mutta toiminta hinaaja ei ollut paljon erilaisia.
  
  
  "Korvaa minut. Palaamme linnoitus. Meidän täytyy odottaa kunnes tulee pimeää, ennen kuin yritämme uudestaan."
  
  
  Tara livahtanut Flemingin mimmo ja otti pyörän. Hän sanoi, jännittynyt sävy. "Ne ovat liian nopeita, Nick. Emme pääse pois niistä.
  
  
  "Minun väijytys toimii. Luottamus Setä Nick.
  
  
  Minulla ei ole aikaa selittää. Hän juoksi kannelle, tarttui konepistooli ja ammuksia, ja hyppäsi yli laidan. Hän kahlasi rantaan ja syöksyi viidakkoon. Hinaaja ravisteli kömpelösti suoraviivaisesti kohti fort. Partio veneitä kääntyi ja tasoittaa heidän konekiväärit. Takana hinaaja, siellä oli suihkulähteitä vedessä.
  
  
  Mutta he olivat liian kiire. He jatkoivat uida vierekkäin. Tällä tavalla he voivat koskaan läpi kapea käytävä.
  
  
  Tämä ei toimi myöskään. Ensin ajaa karille matalikolle. Nopea laiva kasvatettu ylös, heittää suurin osa sen miehistöä yli laidan. Noin viidakon suojassa, hän sai potkut, kun ihmiset yhä aluksella.
  
  
  Mutta toinen partiovene myös kokeneet saman kohtalon. Mutta se oli ulottumattomissa minun konekivääri. Valitettavasti tämä ei toimi, ja hän muutti hänen asemaansa. He eivät voineet nähdä minua, ja he eivät tienneet tarkalleen, missä olin, mutta kaksi konekiväärit ampuivat kauan murtuu kohti puita, jotka makasivat niiden välillä. Hän odotti häntä takana paksu loki, kunnes he olivat väsyneitä tai loppuivat ammukset. Joka tapauksessa, se ei ollut kauan odottaa. He olivat suurempi ongelma kuin konepistoolin rannalla, joka ei silti osu ih. Ukkosenkaltainen ih moottorin nousi kimeä kirkua, koska he yrittivät vetää pois hiekkasärkkä. Perä pudisti laajalti. Kaikki vaan perämies hyppäsi yli laidan, jotta vältetään terävä kohta. Vene liikkui vähä vähältä, mutta se oli liikuttavaa. Ja sen jälkeen puolen minuutin työ tuli pois. Miehistö hyppäsi laivaan ja palasi Port of spain. Hänen, käveli & nb ja katsoin veden yli laguunin kallion. Meidän hinaaja saapui turvallisesti, ja kaikki oli vain kiivetä portaita. Luulin, että minulla oli valmis miellyttävä yllätys heille. Jos yksi partio veti veneen ulos hiekkasärkän niin helposti, voimme saada toinen ulos. Meidän olisi ottanut nen ja purjehti nopeasti alas Grand Fluetsch. Jotkut ihmiset ympärillämme olisi voinut laittaa niiden miehistön univormut. Jos joku rannikolla oli nähnyt meidät, he olisivat vieneet meidät Jerome on miehiä. Ja saada vene pois vedestä ei olisi pitänyt aiheuttaa ongelmia. hänen, oli hänen suunnitelmansa palata linnoitus, poimia hänen miehiä, ja lähettää hinaaja täällä. Jos hän oli tarpeeksi voimaa hinata proomuja, hän voisi helposti vetää ulos partiovene.
  
  
  Olen yhtäkkiä tuntui erittäin hyvältä. Kunnes kuulin hänen äänensä. Ja ääni saappaat vinkumista mäkeä ylös takanani. Siellä oli ainakin neljä ihmistä. He juttelivat keskenään. Mistä ne tulevat? Ehkä ih oli houkuteltu tänne ammunta. Se oli aikaa minulle löytää turvallisempi paikka.
  
  
  Hän mietti hetken veneen hän oli nähnyt kannelle partio vene. Mutta se ei tuntua paras ratkaisu menee ulos avovettä. Jos he näkivät minut, olisin kuollut. Hän saattaa yrittää uida linnoitus varjolla roikkuvat lehdet.
  
  
  Mutta kaikki veri B & nb, hän voisi olla varma yhtiö. Barracudia tai haita. Paras voisin tehdä, oli yrittää pysyä sotilaita alueella he olivat jo etsineet.
  
  
  Hän meni maahan ja varovasti pisti päänsä ulos yli pensaita. Kolmas partio vene oli ankkuroituna rantaan, ja Ego on vene makasi hiekalla alareunassa mäkeä. Tämä vene voi kuljettaa kourallinen ihmisiä. No, se ei ollut paljon, muuten en olisi pitänyt kuulla enemmän ääniä.
  
  
  Mitä nyt? En halua odottaa sotilaat näyttävät minun näkökentässä. Hän on metsästäjä luonteeltaan. En pidä odottaa vaikeuksia tulla minulle. En ole etsimässä häntä. Hyökkäävä mies on aina etu. Lisäksi minulla oli lisäperuste. Kenellekään hän tapaa täällä voi vain olla vihollinen. Ja jokainen ääni voi olla ääni yksi heidän ympärillään. Ne täytyy odottaa tuleen, kunnes he ovat varmoja, että he eivät tapa meitä yksin läpi niiden miesten, ja voi hyökätä häntä heti, kun näen tai kuulen jotain.
  
  
  Pitämällä konepistooli niin, että se ei jää kiinni suuret lehdet ja viiniköynnösten, hän alkoi hitaasti liikkua eteenpäin maahan. Kolmenkymmenen metrin päässä, näin jotain ruskeaa liikkuvat. Mies kumartui alas ryömiä alle viiniköynnöksen, hänen huomio keskittyi jotain eteenpäin, hänen takaisin minulle. Yhdellä nopealla liikkeen, hän yhtäkkiä katosi lehtien, ja hänen ego menetetty nähdessään hänet.
  
  
  Minä seurasin häntä. Jos hänen egonsa voisi tappaa hänet, se jättää reikä iht. Ja että reikä on tarpeeksi iso neiti Nick Carter.
  
  
  Jos en olisi ampunut häntä, hän olisi ollut houkutellaan pois toiset, mutta hän olisi voinut kääntyi ympäri milloin tahansa, näki minut, ja antoi minulle täyden tuen. Hän ei ollut kivenheiton päässä tikari.
  
  
  Hän otti konepistoolin hänen vasen käsi, puristi hänen tikari hänen oikea käsi, ja alkoi hiipiä häntä. Hänen oli kolme metriä hänen takanaan. Sitten hän kääntyi ympäri. Hän katsoi minua yllättyneenä ja nosti konepistoolin. Veitsi putosi hänen. Se syöksyi emu kurkkuun, ennen kuin se voi vetää liipaisimesta. Se romahti ilman paljon melua. Menin häntä tikari.
  
  
  Sitten pääni räjähti.
  
  
  Kun tulin järkiini, minun päätä ei paljon järkeä kaksikymmentä voittaa ryhmään, jokainen pelaa eri kappaleen ympärille. Hän katseli puiden latvoja ja näki kolme ruma, iloisia kasvoja yläpuolella armeijan yhtenäinen. Käteni olivat sidotut alla minua. Yksi kolmesta oli kersantti, kaksi muuta olivat sotamiehet. Kersantti työntää minun tikari hänen vyön, ja sotilaat kantoivat minun konepistoolin ja Luger. Kersantti näki minut avaamaan silmäni, ja nuolla tuli ja potkaisi minua välillä kylkiluut hänen boot.
  
  
  "Sillä Belmont," hän murahti ja potkaisi minua uudestaan. Niin, Belmont on kurkku oli leikattu. Kurkkuni on seuraava. Hänen kätensä takana hänen takaisin, ei ollut mitään voisin tehdä tätä vastaan ylivoimaisesta esteestä. Hän hieroi käsiään yhteen, tyytyväinen hänen palkinnon. "Nouse, Herra Tuhatta dollaria," hän sanoi. "Ja saat ylennyksen, liian."
  
  
  En liikkunut. Niin, he arvostivat minua enemmän elossa kuin kuollut. Jos he olivat vielä menossa muuttaa minut turvallisesti, se tuntui järkevältä, että heidän pitäisi tehdä kaikki työ, liian. Kersantti tiuskaisi hänen sormensa. Sotilaat veti minut jaloilleni. Odin ympärille painetaan luger vastaan minun lapaluun ja alkoi työntää. Oli kaksi vaihtoehtoa. Tai muuten hän olisi rikkonut hänen lapaluu. Olen siirtynyt.
  
  
  He työnsi minut pois, missä vene oli rannalla. Kersantti haukkui loput hänen miehensä lopettaa näköinen. He ottivat minut kiinni.
  
  
  Kaksi ääntä vastannut, ja sen jälkeen kun sotilaat mukana ih ilmestyi ympäri viidakkoa. He kaikki olivat hyvin tyytyväisiä itseensä.
  
  
  Kersantti määräsi uudet tulokkaat kuljettaa kuollut kollega, ja olemme matkalla. Kehon harjoittajat ovat edessäni, muut kaksi vieressäni, ja kersantti takana. Hän ei välitä hänen tulevaisuuttaan. Luultavasti oli tapaaminen kellareissa ja sadistinen kuulustelija, ja sitten tapaaminen hirttosilmukka.
  
  
  Vaikka Hawk selville kohtaloni, ei ollut mitään hän voisi tehdä. Hänen asema, Emu: n oli vaikea myöntää, että Amerikkalainen agentti oli mukana sisäisiin asioihin, Iso Fluetsch.
  
  
  Kun olimme puolivälissä rannalle, laukaus kajahti ympäri viidakkoa. Huutaa takana sai meidät kaikki vuorollaan. Kersantti pysäytti. Hän oli putoamassa. Edessä ego yhtenäinen takki kääntyi punainen. Sotilaat pounced häntä, kuin jos yrittää saada kiinni hänen ego. Välttänyt häntä, he ottivat heidän kiväärit paksu aluskasvillisuuden ympärillämme. Toisen kiväärin laukaus. Sotilas vasemmalle, pitäen takaraivossa, sai headbutt ja kaatui maahan. Yksi minun aivan paniikissa, taivutettu alas ja juoksi.
  
  
  Hän potkaisi hänet maahan. Hän makasi edelleen. Kaksi muuta sotilasta nosti kätensä korkealle. Mitzi kiipesi ulos aluskasvillisuutta, osoittaa revolverin niitä. Hän ampui yhden, ennen kuin hän pääsi tarpeeksi lähelle purista ranne. Loput sotilas nosti kätensä jopa korkeampi.
  
  
  Hän tuijotti minua. "Et saa tunteellinen, olet, Carter? Meillä ei ole aikaa vankeja." Hän veti ranteensa ilmainen ja kääntyi käsiaseiden takaisin sotilas, joka nyt oli mennyt kalpea.
  
  
  "Lopeta", sanoin. "En halua ottaa ih elossa. Pitää minun ego aseella ja katso jos voit irrotti ranteeni auki yhdellä kädellä.
  
  
  Käännyin ympäri ja hän alkoi irrottaa köysi noin minun ranteisiin. Hierovat kouristukset sormiani, en lähestyi sotilaita köysi ja viittoili, että en ollut menossa kuristaa ih sen kanssa. He ymmärsivät, mitä tarkoitin.
  
  
  Sotilas, joka oli kaatanut hyppäsi hänen jalat kuin jos Nessus oli ton johtaa hänen harteillaan, ja kaksi sotilasta seurasi minua rantaan, Mitzi kansi. Ohut alus oli juuttunut matalikkoon. Me kahlasi veteen ja hän johti kaksi sotilasta niemen. Hän kertoi heille, miten työntää vene, sitten otti Mitzi perään ja auttoi hänet ylös kannelle.
  
  
  Hän meni ohjaamoon ja käynnisti moottorin. Kuulin moottorin käynnistys ja meni keula. Siellä oli käheä mutter. Sitten se pysähtyi. Toinen g? n? veroaste, ja sitten ei mitään. Diagnoosi oli: toimintahäiriö. Ja hän olisi voinut kiittää itseään, että.
  
  
  "Lopeta," Mitzi huusi häntä.
  
  
  Hän hyppäsi aluksella, jotta varma, että olin oikeassa, ja jäljitti reiät vasemmalle minun laukausta. Hän oli oikeassa. Se osui polttoaineletku kun ampui joukkue. Jotta asiat pahempaa, säiliö oli tyhjä pohja. Tarvitsemme tippa bensiiniä.
  
  
  Häntä, tuntui voimaton. Meidän polttoaineen, energian. Voimamme, meidän partio vene, meidän täytyy lähteä saarelta. Ehdottomasti ei ollenkaan.
  
  
  Mitzi huusi koko mökki. "Nick, sotilaat. He juoksevat pois! '
  
  
  Hänen laukaus meni ilmaan, ja he pysähtyivät. Kanssa lysähtäneet hartiat. He olivat luultavasti odottaa luodin takaisin nyt. Hän hyppäsi aluksella ja kahlasi yli heille. Ei ollut mitään järkeä pitää ih, mutta hänen hotelli, ja kuljettaa ammuksia enää. Ih viittilöi hänen pankki ja kutsua Mitzi.
  
  
  Kun hän meidät kiinni, Niin salli hänen pitää yksi niitä aseella uhaten, ja toinen oli vapautettu hänen kengät ja housut. Hän sidottu jalat hänen housut yhdessä, täytetyt hänen housut luoteja, rahapulassa hänen vyön, ja heilautti jalkansa ympärille hänen kaula.
  
  
  "Nyt anna mennä ih", hän määräsi tytön. "Emme tarvitse niitä enää, ja he eivät voi satuttaa meitä enää. Kaksi enemmän tai vähemmän, se ei tee paljon eroa."
  
  
  Hän viittilöi heitä lähtemään. He eivät tarvitse mitään tukea. Kun he olivat menneet, Mitzi ja suuntasin linnoitus niin nopeasti kuin voimme. Nooa oli paistamiseen kalaa, ja taivas sai minut tajuamaan, kuinka kauan olisin kaivannut. Ja minun luut sanoi, että minun pitää nukkua. Vaikka minulla oli töitä ja oli vielä pimeää, se olisi jonkin aikaa ennen kuin pimeys lankesi, ja ajattelin, se oli aikaa hengähtää kanssa rommia, kuumaa kalaa, ja hedelmiä.
  
  
  Hän totesi, tyhjä huone, putosi kivi lattia, ja rento. Mitzin raportti. Minulla ei ollut aavistustakaan, kuinka suuri hän oli Hawke ' s list, mutta jos me koskaan tehnyt sitä hengissä pois, joku hullu kohtalon oikku, lähtisin perään. Hän ansaitsi erityinen mitali.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 11
  
  
  
  
  
  
  
  On aika tuhota tikkaat. Nyt paeta meritse on mahdotonta, Stahl voi enää palvella meitä.
  
  
  Tuhota niin arkeologinen aarre oli vaihe, ettei hän halua ottaa, mutta se oli liian vaarallista pääsy linnoitus. Voisimme kuulla autoja lähestyy rannikkoa pitkin tietä ja polkua pitkin, mutta Jerome saattaa olla ajatus lähettää soutuveneet yöllä ja lähettää hänen miehensä ylös portaita ilman meitä huomaamatta. Ja siellä olivat meitä on liian vähän katsella kaikki rintamilla. Tony Riivattu silmissä pimeni, kun hän kertoi, Emu, mitä tehdä.
  
  
  Hän avasi viime tapauksessa dynamiitti, otti kaksi tikkuja, ja katseli vanha patriarkka. "Se satuttaa minua liian, Noya. Jos selviämme täältä hengissä, lupaan hänelle, että AX on rakentaa uusi portaikko ."
  
  
  Se kasvatti konekivääri kolmas vaihe pohjasta, ammuttu useita reikiä kova liuskekivi, mainostetaan dynamiittia tikkuja pehmeämpi, ei-hapettunut osa, ja palaa sulake. Hän oli taas käynnissä ja oli jo muurien sisällä, kun räjähdys tapahtui. Lumivyöry luonnonkivi jyrisi veteen, ja kun ääni kuoli alas kalliolta tuli jyrkkä, kielletään kaltevuus uudelleen.
  
  
  Joten nyt siellä oli vain kaksi tiet vasemmalle voidaan käyttää yöllä. Dr. Fleming näytti aika hyvältä, ja minulla ei ollut epäilystäkään siitä, että meidän olisi voitava liikkua ego toiselle saarelle Nov. Muu ryhmä pystyi liittymään Tony miehet voitti viidakossa. Minä menen kaupunkiin, löytää Jerome, ja tappaa hänet. Jos armeija olivat teloitetut, asiat olisivat luultavasti rauhoittua ja Fleming voisi olla uudelleen presidentiksi.
  
  
  Esittelin suunnitelman Noah, ja hän ei ole mielessä. Sovimme, että hän olisi vartija coast road, joka yö, ja haluan katsella trail. Sen laatinut ego, osoitti, miten räjäyttää kaivokset ja kertoi kaikki noin ajoitus. Sitten hän katosi toiseen suuntaan. Niin kauan kuin meillä oli dynamiittia, kukaan ei voisi hyökätä yöllä.
  
  
  Tara haluaa auttaa. "Minun isäni lähetti minut, jotta auttaa sinua. Et ole unohtanut sen? Ja sinun täytyy levätä. Luuletko, että en voi räjäyttää, kuten Mitzi, kun minun täytyy?
  
  
  Valaistus ottelut ovat saatavilla, kyllä. Mutta miten hän saisi käsitellä jännitystä? Mutta ainakin ee, yritys tekisi minun tuntia enemmän nautittavaa. Sitä paitsi, hän ei ollut odottanut hyökkäys yöllä. Eversti joukot olivat kärsineet huomattavia tappioita, ja hän epäili, että menetyksen jälkeen partio vene on ego, Jerome olisi aikaa nuolla haavojaan.
  
  
  Sanoin tyttö haluan katsomaan muutaman ensimmäisen tunnin, mutta hän ei halunnut kuulla sitä. Hän luuli, että minun piti rentoutua. Ilman että tarkoittaa mitään erityistä. Joten olen venytetty ja anna nukkua, saada paremmin minua.
  
  
  Se oli jo keskellä päivää, kun aurinko silmissäni herätti minut. Tunsin itseni taas ihmiseksi, lukuun ottamatta kuhmu, jossa sotilas oli lyönyt minua. Tara istui takaisin puunrunko, hereillä, mutta unelias. Ei ollut tumma piireissä nojalla silmät. Hänen rullattu hänen luokseen.
  
  
  Hänen äänensä on järjettömän ontto. "Nick, hän on sairas, elämäni sattuu. Se on mennyt jopa pahemmaksi viimeisen muutaman tunnin ."
  
  
  Meillä oli suuri holvikäytävä, puiden ympäröimänä, ja raitoja keltainen auringonvalo suodatetaan lehdet. Taran iho oli vihertävä-keltainen ja kimalteli pieniä pisaroita verta. Siellä oli harmaa haze edessä hänen silmänsä. Hän oli poimima ee ja juoksi mäkeä ylös portille. Tony Marshall tuli ja kutsui häntä. Häntä, pelkää, että hän olisi silti olla varuillaan. Sen jälkeen, kun kaikki, hän oli ainoa parantaja meillä olisi koskaan ollut, ei ole väliä mitä kustannuksia.
  
  
  Hän tuli linnoitus muutaman sekunnin minun jälkeeni. Tara laski sen varovasti lattialle, ja Noah ryhtyi heti työhön. Hän tunsi rauhaset kaulassa, tarttui häntä ranteesta, avasi suunsa, ja tutki hänen kämmenet. Ennen kuin hän pudotti sen ih näki, rakkuloita hänen ulottuvilla.
  
  
  Vanha mies ei ollut koskaan ollut niin kiire. Hän lensi yksi ympäröivän huonetta. Juoksin hänen peräänsä, mutta ennen kuin pääsin ovelle, hän tuli ulos jälleen paju matto ja kurpitsat. Hän laski matto, potkaisi sitä, ja viittilöi minut laittaa pikku tyttö. Hänen, tajusi, että hän tarvitsi pyhimys ja ei ole aikaa valo taskulamput yksi tumma huoneet.
  
  
  Hän pani hänet alas matolla, ja otti pois hänen pukeutua. Yhtäkkiä Mitzi oli myös pihalla, ensin kiinnostunut, mutta sitten huolissaan, kun hän näki tytön veretön huulet.
  
  
  Noah kävi puoli kurpitsa yksi käsi noin hänen suuret kädet. Hän pudisti sen sisällön, joka näytti veden ja vihreä saippua.
  
  
  """Takaisin". Ego sanat olivat kovia. Kun me totteli, hän nosti Taran pää, avasi Hei suuhun, ja kaadetaan neste alas Hei kurkkuun. "Manchin," hän sanoi hitaasti. "Erittäin myrkyllinen puu. Yhden purema sikiö ' ego voi aiheuttaa äkillinen, tuskallinen kuolema. Jopa koskettaa runko voi olla hyvin vaarallista. Katsokaa huono lapsi." Yhtäkkiä, Tara venytetty. Nooa haki hänet uudelleen ja kaadetaan jonkin verran nestettä hänen kurkkuunsa uudelleen. Kun hän makasi lattialla, haukkomaan henkeään, hänen isänsä muistaa, että hän jo tiesi manzinella. Se oli aika vakava, koska Noah juuri mainitsi.
  
  
  Vanha mies tarvitsi apua. Hän sanoi, " Kaada vähän nestettä sormin. Ei kolme!
  
  
  Minä tein sen. Hän kääntyi häntä niin, että voisimme nähdä hänet takaisin. Se oli myös katettu lehdet. Hän oli doused neste hei kaatoi hänen takaisin, kun hänen ruumiinsa puristi tuskallinen kouristukset.
  
  
  Kuulin vanha mies huokaista helpotuksesta. "Mielestäni teimme sen juuri ajoissa", hän sanoi. "Kyllä hän pärjää."
  
  
  Hetken kuluttua, kouristukset lakkasivat, ja tyttö makasi liikkumattomana. Nyt Noah laittaa alas kurpitsa saippua seos ja piristyi muut kurpitsat. Hän alkoi tehdä paksu emulsio ympäri valkoista jauhetta, ja mitä näytti kuten kupari. Hän käänsi tytön ympäri ja kaatoi lasillisen. Sitten hän pani hänet kyljelleen.
  
  
  'Nyt on sinun vuorosi.' Hän nousi ylös, rento paita, ja käänsi sen nurinpäin. Kangas oli myös myrkyllinen. Hän hieroi minun kädet desinfiointiaineella, parhaimmillaan, niin teki saman kanssa hänen omissa käsissään ja hymyili. "Minun olisi pitänyt varoittaa sinua. Viidakko on yleensä eri, joskus vihollinen. Ota toisella puolella matto; olemme nyt henkisesti varjossa."
  
  
  Tara avasi hänen silmänsä, kun me veimme hänet yksi pimennetyssä huoneessa ja pani hänen pinnasänky. Hän oli tajuissaan, mutta silti hyvin sairas.
  
  
  Tämä tarkoitti sitä, että ei olisi mitään exodus linnakkeen läpi. Meidän piti kuljettaa Fleming ja Tara, mutta se ei ollut mahdollista. Ei jyrkät vuoret. Ei kaikki vaarat, jotka uhkaavat meitä. Odottaa ikuisesti. Hän näki hänet istuu vieressä blondi, ja yhtäkkiä tajusi, että hän oli enemmän huolissaan hänestä kuin hän halusi myöntää. Pidin siitä, ja nyt se on selkeämpi minulle kuin koskaan. Jos Nooa olisi voinut satuttaa heti, hän olisi jo kuollut. Vanha mies pelasti hänet viime hetkellä, ja että hän nousi kuolleista minun itsetunto. Haistoin hänen aamiainen. En kiinnittänyt huomiota, kunnes Nooa huusi. Sitten hän käveli toiset, jotka olivat jo lounaalla.
  
  
  Minulla oli yllätys odottamassa minua. Meillä oli vieraita. Tumma-ihoinen nuori mies lannevaate. Hän toi uutiset, ja päätellen näyttää Tony Ei kasvot, se ei ollut kovin hyvä uutinen. Noah sanoi äänellä, joka kaikui väsymystä kuin Mitzi ja Fleming oli masentuneena yhdessä. Heimo ei tyhjäkäynnillä, että yö. He lähettivät heidän partiolaiset.
  
  
  Karib Jerome sotilaat eivät istu alas, laittaa kädet alas joko. He perustaa cordon pitkin laguunin äärellä rannalle, jossa kolmas partio vene oli ankkurissa. Olimme ympäröi. Kaksi potilaista, en edes tarvitse ajatella läpi cordon. Kysyin kaveri, jos hän voisi saada minut ulos, ja reumatismi oli lyhyt: ei. Hän saapui tänne, ennen kuin motti oli valmistunut. Nyt hän ei voinut mennä takaisin joko.
  
  
  Joten Tara ei ollut huomannut joukkojen liikkeitä. Jos hän olisi ollut unessa, joku ehkä kuullut häntä. Tai ehkä ne olivat liian kaukana, kun kaikki. Hänen, katseli hiljaa luvut ympärilläni, tajusi, miten heikkoja olemme, ja yhtäkkiä hänellä ei ollut enää nälkä.
  
  
  Otin sen itselleni. Ainakin se mitä pitää minut kiireisenä. Lounaan jälkeen istuimme hiljaisuudessa. Me odotimme.
  
  
  Kuulin sen ensin, sekunnin murto ennen kuin Nooa kääntyi kohtaamaan minua. Se oli tumma, laiska hum lentokoneita. Vanha mies hitaasti nousi ylös ja sanoi, ikään kuin kutsui meidät teelle, " ehdotan, että otamme suojaa katakombeissa. Mr. Carter, vie Neiti Sawyer kanssasi?"
  
  
  Kuten Mitzi sanoi minulle kerran, vanha mies oli täynnä yllätyksiä. Niin, hän oli kellarissa alla linnoitus. Ihmettelin, kuinka syvä, ja jos se voi kestää pommeja, ja jos emme olisi haudattu elävänä. Mitzi kasvot paled, ja hän tiesi, että hän oli ajatellut samaa asiaa juuri nyt. Mutta jälleen kerran, meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa.
  
  
  Menin hakemaan Tara. Olin helpottunut nähdä, että hän oli jo mahdollisuus laittaa kätensä kaulani ympärille. Kun hän johti hänet ulos, Nooa avasi oven noin paksu liuskekivi seinä, että hän ei ollut nähnyt häntä ennen.
  
  
  Mitzi ja poika olivat jo poissa näkyvistä. Fleming vain käveli läpi reikä kainalosauvoilla. Minä seurasin häntä. Noah suljettu paksu oven takanaan, jättäen meille pimeydessä.
  
  
  Hetkeä myöhemmin hän iski kipinä pala flint ja sytytti kynttilän. Meillä oli pyhä. Nooa ojensi kynttilän poika, otti Fleming, ja käveli muutaman askeleen pimeän tunnelin sisäänkäynnin, pieni liekin yläpuolella pojan pään kutsuva meitä.
  
  
  Tunneli oli tarpeeksi leveä meille läpi, mutta korkeus jätti paljon toivomisen varaa. Pitkä mies olisi taivuttaa alas. Minun piti taivuta polveni, ja Mitzi kumarsi päätään välttää lyömällä minua.
  
  
  Se oli pitkä kävelymatka. Joka tapauksessa, siellä oli tarpeeksi kiviä edellä meitä kestämään raskas vaikutus. Kun olemme saavuttaneet pohjan, löysimme itsemme seuraavan jyrkän käännöksen melko suuri huone.
  
  
  Me pelannut tätä peliä lattialla, ja Nooa ojensi kynttilän. "Tallenna ilmaa", hän sanoi. Muutaman minuutin kulunut. Koneet saattaa olla jo ohi meille, mutta ei ollut räjähdys rikkoa hiljaisuus. Meidän palvelut. En pitänyt siitä. Mitä he vielä odottavat?
  
  
  Sitten hän ajatteli jotain muuta. Meidän kiire paeta koko nimi, me unohti täysin, että saatamme tarvita ylimääräistä poistua. Onhan se mahdollista, että ilmahyökkäys estää oven katakombit. Siellä oli vain yksi korjaamiseksi, joka aina taattu meille tie ulos: dynamiittia." Ja jätimme sen yläreunassa.
  
  
  Mitzi toi konepistooli, ja haparoi hänen ego pimeässä. Hän meni ylös portaita, palasi alkuun, ja työnsi raskaan liuskekivi oven auki noin kolme tuumaa. Kirkkaassa päivänvalossa pyhän Herran sokaisi minut, mutta minä kiinni hänen liukuva. Jäin missä olin, ennen kuin silmäni tottuivat valoon. Neljä miestä venäjän univormut ilmestyi. Varma. Eversti haluaa Fleming elossa, ei kuollut pommi-iskussa. Sitten hän voisi olla varma, että ego ei ole pysyvästi suljettu pois.
  
  
  Heillä oli automaattiaseet. Kun laskuvarjohyppy alas, he erosivat. Kaksi heistä käveli yhteen suuntaan, kaksi toiseen. He kävelivät ympäri huonetta ja olivat selvästi yllättyneitä siitä, kukaan ei. Vähitellen he alkoivat työskennellä nopeammin. Kukaan ei ympärillä oli etsimässä minun suuntaan. Hän työnsi oven hieman laajempi, ja painoi itseään vasten Vaikerrus, joka oli nyt varjoissa. Tein typerän virheen. Jos olisin odottanut häneltä huipulla, olisin ampunut hänet helposti. Nyt minun piti odottaa täällä ja yrittää tehdä useimmat it.
  
  
  Se otti yhden niistä kauan päästä hänen päänsä sisään ovesta, jossa hän piti siitä. Kaikki nämä tyhjät huoneet tehty ego huolimaton, hänen ase huomautti alas. Hän otti muutaman askeleen taaksepäin. Kun hän oli sisällä hänen, minä lyödä häntä butt konekivääri hänen ego-temppeli. Hän kaatui ja ei liiku. Sen takaisin päivä.
  
  
  Numero kaksi ylitti huone, jossa hänen takaisin minulle. Se oli tarpeeksi lähellä tikari. Häntä melkein koskaan unohda, mutta hän kääntyi ympäri. Veitsenterävä teräs kulunut mimmo häntä, smashing seinään ja kaatuu maahan edessä Ego jalat. Hän katseli ympärilleen hämmästyneenä ja kääntyi minuun. Hän oli jo ulos ovesta. Hän huusi jotain muita staccato venäjän. Heti tuli reumatismi. He aikoivat tulla tulella. Se oli hieno minulle. Häntä, meni portaita alas katakombeihin. Kuten odotettua, he eivät ammu nöyrä, mutta suoraan eteenpäin, hoppu yksi toisensa jälkeen. Se oli viipaloitu puoli ih burst ennen kuin ih: n oma volley oli vaimeita niin, että ääni oma ase ei hälytys neljäs marine.
  
  
  En voinut kuulla Mitzi tulossa ylös portaita takanani melun yli. Nyt hänen äänensä tuli takaapäin. 'Mitä on tekeillä?'
  
  
  "Meillä on taloja. Neljä. Minulla on jo kolme makaa täällä, yksi jossain ulkona.
  
  
  Hänen miehensä meni ovelle, mutta ei nähnyt neljäs henkilö. Hänen äänensä huusi kovaan ääneen, mutta hän pysyi piilossa. Pihalla oli hiljaista. Se on liian hiljaista. Minulla ei ollut aavistustakaan, missä hän oli, ja hän ampuisi minut, jos olen jumissa pääni ulos liian pitkälle ympäri ovella, riskeeraa menettää minun ego nopeasti. En usko, että hän antaisi itsensä olla houkutellaan täällä taas. Ehkä hän oli viisain kaikista.
  
  
  Se oli heittänyt Mitzi venäläinen konepistooli. "Katso ammuksia."
  
  
  'Se riittää.'
  
  
  "Pitää ajan hallinnassa. Tulen takaisin ja kysyä, jos siellä on toinen tie ulos, se on ainoa tie ulos."
  
  
  Sen jälkeen, kun hänen kuvaus tilanteesta, Noah sytytti kynttilän. Hämärässä liekit, hän näki Fleming nojaa seinää vasten. Tara istui hänen vieressään, muutaman metrin päässä. Hän oli jo paremmalta, vaikka hän vielä katseli hämmentyneenä. Tämä tumma reikä syvällä vuoren, haisi mutaa ja hometta, ei ollut ihanteellinen toipilaana kotiin joko. Mutta en voinut muuttaa hänen tilanteensa, kunnes olen tippuu neljäs mies. Noah sanoi jotain pojalle, joka rikkoi kautta linjan Jerome on armeija. Poika nyökkäsi, otti kynttilän,ja viittasi minua seuraamaan. Hämärä lankesi valo maalattu Holst on, että ripustaa eräänlainen primitiivinen alttarille. Hän nosti puolella kankaalle. Käytävä ilmestyi hänen taakseen.
  
  
  Hän toivoi, poika tiesi, että tapa, koska se kanto kynttilä ei palanut pitkään. Me laskeutui portaita ja meni tunneliin kanssa markkinarakoja on seinät. Mitä-missä kynttilät olivat kiinnitetty voihkii haltijat, yleensä ne olivat tyngät useita cm pitkä. Siellä oli virhe, mädäntynyt haju. Olen pian näki, syynä se. Useimmat markkinaraon olivat täynnä ihmisen luurankoja, ja niiden takana, kivi hyllyt, olivat ontot kallot. Sen piti olla tribal röykkiö.
  
  
  Minun suuntavaisto kertoi minulle, että meidän piti mennä toiselle puolelle linnoitus. Sen jälkeen kun näin sen kivilattialla ympyrän maailmaan. Sen yläpuolella oli pyöreä notkua reikä, tuskin leveämpi kuin hartiat. En päässyt ei. Poika näki sen myös. Hän otti kone pistoolin minulta, laita ego lattialla vieressä kynttilä, ja auttoi minut ylös. Laitoin käteni sen päälle ja kiipesi ulos ei.
  
  
  Katsoin ympärilleni. Hänen, seisoo vasten ulkoseinää. Siellä ei ollut mitään liikettä missään. Hän laittoi kätensä reiästä ja noutaa konekivääri.
  
  
  Hän salattu reunan yli katon ja näki hänen neljäs miehensä. Hän makasi hänen vatsaan alla laskuvarjot, hänen ase huomautti ovelle, jossa Mitzi oli pysyvä. Kun työskentelee itsenäisesti, he eivät yleensä ole kovin vaikuttava. Hän oli nuori ja hoikka, mutta tappava, koska tappavia aseita hänen ego-infantiili käsissä. Ego huusi hänelle venäjäksi: "oletko katsonut täällä vielä?"
  
  
  Hän kääntyi ympäri. Hän veti liipaisimesta. Hyvästi, tuntematon sotilas. Mitzi ilmestyi oviaukkoon, näki ruumiin, ja meni yli sen. Hänen, hyppäsi katolta. Vuonna silmänräpäyksessä, viides laskuvarjojääkäri lensi ulos takaa puoliksi avoin ovi. Hän sulki raskas revolveri osaksi Mitzin kaulalle. Jos he olisivat löytäneet hänet ja tappoi ego, minun olisi pitänyt ampua Mitzi. Perkele!
  
  
  Hän katsoi minua ja huusi hyvää englanti, " Heittää pois aseenne."
  
  
  Hän sanoi jotain tytön. Konepistooli putosi.
  
  
  "Tule tänne, älä mene liian lähelle. Seiso seinää vasten."
  
  
  Ego muoto oli noin parempi materiaali kuin ego kollegansa. Nen oli pukeutunut upseeri on olkaimet, ja radiopuhelinta roikkui hänen vyössään. Jopa kaukaa, Mitzi voisi kuulla hänen raskas hengitys. Hän halasi häntä tiukemmin, ja hän vaikeni.
  
  
  Hän nauroi. "Minä annan teille tilaisuuden. Kerro minulle, missä Dr. Fleming on." Jos ette, ammun hänet ensin. Sitten sinä kuolet."
  
  
  Minun tikari oli poissa pihalla. Mitzi ääni tuli läpi puri hammasta. "Anna hänen mennä helvettiin."
  
  
  Käännyin hitaasti, jotta hän ei vedä liipaisimesta. Hän stahl uhkaa. "Sanoin, että älä liiku."
  
  
  Hän teeskenteli olevansa peloissaan. - Älä ammu. Minä kerron teille. Hän on piilossa. Menen hakemaan hänet.
  
  
  Mitzi kirosi minut. Se voi myös toimia. Mitä tappaja tyttö. Jos hän antaa minulle oven läpi, voin napata aseen yhdestä Venäläiset. Mutta temppu ei toimi. Venäjän myös tiesi, missä hänen toverinsa olivat. Hänet, minä näin, miten hän ajatteli.
  
  
  Hän olisi voinut käyttää Mitzi ja minulle, kuten kilvet ja mennyt katakombeihin kanssamme. Meitä panttivangeiksi, hän voi tilata Fleming antautumaan. Mutta mitä jos Fleming ei välitä elämäämme? Mitä jos hän ampuu meidät osuma vihollinen? Tämä oli mahdollisuus, että hän ei voinut ottaa riskiä. Niin hän meni toiseen suuntaan. Hän varmaan ymmärsi, miten tärkeää Mitzi oli minulle, hän tiesi, että nopeus, jolla hänen ase laski heti, kun hän tarttui hänen.
  
  
  
  'Kyllä. Tehdä se. Mennä hänen peräänsä. Mutta jos et yritä mitään, että pala huora kuolee."
  
  
  Minun oli pakko pelata pois. Hän oli päätä pitempi kuin tyttö, ja minä tiesin, että voisin käsitellä Luger tarpeeksi hyvin ampua emu päähän, kun hän katsoi minua ovesta, että hänen olisi tullut.
  
  
  "Kävele hitaasti", hän määräsi . Älä taivuta yli. Olen katsomassa sinua.'
  
  
  Kävimme katakombeissa. Juuri ennen kuin pääsin portaita, hän pysäytti minut. Luultavasti saada silmäsi tottunut valoon. Joten hän ei ollut niin typerä.
  
  
  Minulla oli lupa jatkaa. Hän ei seurannut minua enää. Kun hänen tuli alas, hänen tunsi käden hänen käsivarteen. "Olen nähnyt ja kuullut. Tule mukaani." Noah kuiskasi korvaani.
  
  
  Hän piti minua ja työntää minua eteenpäin. Kuiskasin emu, mitä oli tulossa, ja ego on sormensa kiristetty minun ranne.
  
  
  "Se ei koskaan toimi. Et voi nähdä takana. Riski nähdä varjo ja liipaisimen on liian korkea. Kokeillaan toisella tavalla. Sana "varjo" antoi Noah idea. Ainakin, että on mitä hän kertoi minulle myöhemmin. Hän sytytti kynttilän, joka vain hämärästi valaistu laatikko täynnä pieniä puisia nukkeja. Nooa otti yhden heidän ympärillään, jumissa pitkä neula se, jonka hän myös otti ympärille laatikko, sitten pidetään nukke ylös hänen eteensä.
  
  
  Ego on huulensa alkoivat liikkua hiljainen rukous. Voi Luoja, Mitzi istui ulkopuolella, jossa revolveri huomautti hänelle, kaula, ja Noah ei tiedä mitä tehdä, paitsi kutsua joitakin ukkosen jumala.
  
  
  Fleming ja Tara olivat myös tuijottaa vanhan miehen silmät. Noah suuntasi portaat, vielä mutisee itsekseen. Minä seurasin häntä.
  
  
  Minun oli pakko nähdä se. Lisäksi hän on julkaissut Mitzi, jos juoni oli epäonnistunut.
  
  
  Mitzi ja sotilas seisoi pimeässä oven ulkopuolella, sekä varjossa. Nov ja lopetin portaissa riittävän kaukana, jotta piiloutua heiltä. Venäjän vilkaisi hermostuneena alas portaita avata oven. Mitzi oli jännittynyt ja valmis heittää itsensä at ketään ympärillä, jos tarpeen. Hän murahti hiljaa itselleen. Mahdotonta! Et koskaan voi saavuttaa joitakin hullu temppu.
  
  
  Vanha mies laski nukke. Terävällä klikkaa, se putosi kivi lattia, paljastaen itse ray auringonvalossa. Venäjän tavoite muutti äkillisesti kohti maata. Odottamassa häntä oli ammuttu, että olisi lopussa lanka Mitzi on elämä. Mitään sellaista. Se oli Tony, joka kirosi häntä ja voitti. "Ei temppuja", venäläinen sanoi. Tämä nukke, neula jumissa sen takaisin, oli suurin super temppu se oli koskaan nähnyt.
  
  
  Siellä oli äkillinen, villi liikettä varjoissa. Mies nytkähti molemmat kädet. Ego on sormet erosimme kuin jos hän olisi ollut iski sähköiskun. Ase tömisteli maahan. Hän porrastettu, puristi rintaansa molemmin käsin, pyörivät hänen akseli, ja sitten putosi maahan kuin eloton massa.
  
  
  Mitzi ego oli ase kädessään, ennen kuin olen saanut edes niitä. Hän antoi aseen roikkua limply kun hän katsoi sotilas-nukke pyörryksissä. Hän kääntyi miestä niin, että hän oli selällään. Se kuolee. Ego on kasvot kierretty tuskallinen irvistys. Ego on silmät pullistunut. Klassinen kuva massiivinen sydänkohtaus.
  
  
  Se oli mies tappoi pelko. Tiesin, että se. Koska se oli ainoa vaihtoehto. Sotilas, joka näki neljä hänen ystäväänsä kuoli vanha merirosvo linnoitus, joka oli legendaarinen. Mies ympäröi vihollisia. Jännittynyt maksimi. Kaikki ympärillä, kuoleman symboli osuu ego jalat tyhjästä. Ego lisäämällä jopa dollari on lakannut. Mahdotonta ?
  
  
  Häntä, katsoi Tony ei. Vanha mies oli kiireinen ruumiita. Hän vetää viisi kuolleita sotilaita laskuvarjolla. Hän seisoi jalat ristissä vastaan kaksi niistä. Ikään kuin rennossa asennossa. Hän piti kolmannen vaikerrus, polvet koukussa ja kädet ristissä. Neljäs oli samalla tavalla. Hän laittaa upseeri korituoli, jossa Fleming istui. Luonut ryhmän tyypin miehiä, jotka ovat suorittaneet tehtävän ja odottavat nyt.
  
  
  Mitä? Tietenkin! Miten saatoin olla niin tyhmä? Jos Fleming olisi jäänyt kiinni, hän olisi otettu pois. Miehet oli otettu pois vangin kanssa. Tulossa pian helikopterilla. Ohjaajan tulee yksin, koska kaikki käytettävissä oleva tila on käytössä matkustajille. Se voi olla pois päältä ego! Kaikki mitä tarvitsin oli upseeri on radio.
  
  
  Menin hakemaan sitä. Noah valmistunut vielä elämää ja tutkia taivaalla. . Hän hymyili. "Me saada se helikopterilla. Se voi tulla kätevä joskus.
  
  
  Hän katsoi minua kuin jos hän halusi haastaa minut hyökkäys ego art of voodoo. Sitten hän meni katakombeissa. Mitzi ja minä olimme odottamassa helikopteri.
  
  
  Puoli tuntia myöhemmin, kuulimme äänen potkurin lavat. Hän lensi matalalla, kiersi linnoituksen, ja ääni tuli radiosta. Hän haluaa tietää, jos meillä on Fleming. Se oli helppoa, ei tarvinnut edes valehdella. Kerroin hänelle, että meillä oli Fleming ja että hän oli vielä elossa. Ohjaaja nauroi, rikkoi yhteyttä, ja alkoi laskeutua.
  
  
  Sitten jotain tapahtui, että me ei ennakoida. Näihin on vedetty alas äkillinen tuulenpuuska. Ruumiita venäläisiä sotilaita kaatui kuin vaha lukuja.
  
  
  Ääni moottori välittömästi muuttui kimeä kirkua, ja helikopteri ampui ylös. Kun kävelin hänen kanssaan ympäri oviaukko konepistooli, kone oli kanssani ikuisesti. En nähnyt lentäjää. Se oli mahdotonta saada ego maa. Hän oli ammuttu, helikopteri itseesi. Hän katosi takana kaide ja poltetaan vesillä laguunin. Meidän liikenne on kadonnut. Hän olisi voinut lyödä itseään päähän.
  
  
  Takanani kuulin Mitzi määritellä muutamia kirouksia, jotka olivat uusia jopa minulle.
  
  
  Menimme alas. Kynttilä paloi, mikä näkyi uteliaat silmät. Omaansa, hän pudisti päätään. Huonoa onnea. Meillä oli turvata ansa. Nooa oli hiljaa. Hän katsoi vakavasti ja kohotti kulmakarvoja niin että hänen korkea otsa oli vuorattu. Hän veti syvään henkeä.
  
  
  "On lähes koskaan mitään myrskyt talvella. Yleensä vain kesä -, heinä -, varsinkin elokuussa. Mutta se ei satuta kokeilla. Voisitko jättää minut rauhaan? Olen valmistautuu seremoniaan." Miksi ei? Hyvä show tappaa aikaa, ennen kuin Jerome on seuraava hyökkäys.
  
  
  Hän auttoi Fleming portaita ylös takana tytöt ja nuoret kotoisin. Nooa huusi meille. Tämä on loukkaus jumalia." Äkillinen viha hänen egon ääni vapauttaa minut.
  
  
  Hän oli veti pois tuoli upseerin ruumiin ja saa istua. Sitten hän oli tuonut laite sopii reiän kaide. Yritin vetää hänet ja lopulta onnistui työntää ne kaikki takaisin mereen. Sitten hänen sel vieressä Fleming. Yhtäkkiä Noah ilmestyi. Hän näytti kuin täysin eri ihminen. Hän oli turbaanipäinen ja ripustettu taikakaluja ja ketjut, ja gourds roikkuu hänen ego vyö on valmistettu vaimeita musiikkia, kun hän lauloi. Ego silmät olivat auki, mutta hän ei tuntunut huomaavan mitään. Hän ei tuntunut ymmärtävän meitä täysin ja meni portaita ylös katolle.
  
  
  Siellä hän alkoi tanssia ja laulaa. Esineitä, joita se roikkui tehty kuulostaa mukaisesti rytmi egon liikkeet. Hän levitti pitkät jalkansa, heitti päänsä taaksepäin, ja nosti kätensä kohti taivasta. Tuuli, vahvempi kuin ennen, ryppyiset Ego on hiukset ja parta villisti. Ääni, jonka olin aiemmin ajatellut, voi olla kukoistaa nyt todella kumisi.
  
  
  Nyt hän seisoi ja kuunteli hiljaa. Jotain emu vastasi. Aluksi luulin, että se oli ukkonen lähestyy kaukaa. Olen tärisi. Sitten tajusin, että se oli eri ääni. Nyt olin vilunväristykset jopa enemmän. Se ei ollut ukkonen, joka vastasi, reumatismi tuli lentokoneita. pommikoneita. Ilmeisesti, Jerome ja hänen ulkomaisia avustajia oli luopunut yrittää kaapata Fleming elossa. Nyt Fleming oli vain este, joka estää heitä pääsemästä saaren.
  
  
  Näin hänet lentävät yli kaide, ehkä kahden kilometrin päässä. Sen juoksi sivulle, joka ei ollut antaa pääsy. katakombeihin ja viittasi muut. Tytöt ja poika ottivat Flemingin violetti yksi, tuoli ja kaikki, alas tunneliin. Nooa seurasi heitä. Hän otti kynttilän alttarille, sytytti sen ja meni alakertaan.
  
  
  Kun astuimme maanalainen kammio, oli tylsää räjähdys. Toinen heti sen jälkeen. Ja toinen yksi. Tomua ja kitkerä savu tuli huoneeseen ja kerätään. Siellä oli viisi kaatoa peräkkäin.
  
  
  Tara oli klaustrofobinen. Hän juoksi ylös portaita. Menin hänen peräänsä ja tarttui häntä, ja piti hänen tiukka. Sitten se oli hiljainen. Ei ollut enää räjähdyksiä. Ensimmäinen aktiivinen virkistys ilma katosi. Nyt se oli mahdollista odottaa saapumista helikoptereita ja laskuvarjojääkärit ja tiedustelu tulosten pommitukset. Hänen hotelli maksaa ne pois ajoissa.
  
  
  Aloin kiivetä, ja selvisi, että en ollut ainoa. Jokainen on väsynyt tähän hautausmaa siellä. Tara, Mitzi, ja poika seurasi. Fleming ja Nooa seurasi, tukevat toisiaan.
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 12
  
  
  
  
  
  
  
  Alttari oli täynnä raunioista, ja reikä oli tehty ennen sitä. Ehkä Nooa anna yksi alas, ympäri hänen jumalia hänen sää tanssia. Yläkerrassa oli vielä ehjä. Exit oli selvää, paitsi paksut graniitti ovi, joka oli ollut täysin revitty alas.
  
  
  Pihalla oli kraatteroitunutta, ja raunioista antaa seinästä notkua. Tornin kaide osui. Se vain ei ole siellä enää. Useita huoneita purettiin, ja muuri oli revitty alas noin yksi heistä.
  
  
  Vanha patriarkka laita käsi Fleming ' s olkapää, tarkastaa vahinko. Viha oli ilmeinen ego henkilö. Hän kääntyi ja katseli vuoren huiput, tuntui ajatella hetken, sitten sanoi jotain hänen natiivi murre Flemingin kanssa. Presidentti Grand LaClare päästä pois outo, haikea nauraa.
  
  
  Musta-ja-sininen taivas ajautui kohti puiden latvojen yli. Puunrungot huojuivat edestakaisin, ja voimakas tuuli vihelsi läpi lehtiä. Reiän ulompi syyttely alueella, hän voisi nähdä valtavia aaltoja laguunissa.
  
  
  Pitkä harmaa hahmo ilmestyi suulla lagoon: corvettes. Ihmettelen, mitä he haluavat pois tämä valo aluksen. Pieniä tykkejä aluksella voinut voittaa tulos pommitus.
  
  
  Seuraavaksi minulle, Mitzi Gardner virnisti. "Mitä luulet, että Jerome on merivoimien ovat menossa yrittää uudelleen?"
  
  
  "Tämä alus ei kuulu Jerome. Oni purjeet alle Kuuban lippu, mutta mestarin nimi voi olla enemmän kuin Ivan kuin Juan. Tämä on sukellusveneen metsästäjä, joten he kantavat syvyyspommeja ja kaivokset. Ehkä he ajattelevat, että he voivat räjäyttää meidät räjäyttämällä rock veden alla."
  
  
  Jos näin on, ne täytyy tulla lähemmäksi tai käytä sukeltajat, ja voin käsitellä niitä. Muut liittynyt meihin, katsella huolellisesti, kun alus lähestyi. Se oli lähes olematon nopeus ja siirtää erittäin varovaisesti, välillä matalalla, avoin tulvasuojelu. En uskonut, että he menisivät niin pitkälle kuin hyökkäys, mutta minulla tuntui olevan toivoen, kunnes viime hetkellä.
  
  
  Mutta niin ei tapahtunut. Vain valikoima aseita, he laskivat ankkurin ja heitti neljä uimareita veteen. He tekivät pois syvyyspommeja. Annoin heille aikaa päästä tarpeeksi lähelle minun konekivääri, ja sitten potkut purskahtaa vettä, seuraavat reittiä he luultavasti valitsi. Ensimmäinen vaihe oli onnistunut. Mutta seuraava osui ih kaikki.
  
  
  Suihkulähde vettä räjähti neljä maksuja räjähti samanaikaisesti. Tonnia vettä ja bittiä musta kumi lensi ilmaan. Tämä aiheutti aalto, joka kovan iskun corvette. Laiva alkoi lähteä lagoon, mutta minulla oli tunne, että se oli kärsinyt merkittäviä vaurioita. Ja katsoin karkea meren yli laguunin, hän ajatteli, hän ei ehkä tehdä sen Port of spain. Tummat pilvet olivat nopeasti lähestymässä. Tuuli karjui, lähettävät suuria vaahto päät lentelee .
  
  
  Aluksi en kuullut muuta ääntä ollenkaan. Mutta sitten hän näki laivue helikoptereita lähestyy. Se oli mahdotonta, helikoptereita lentää tällä säällä, mutta joissakin maissa, ihmishenkiä ei lasketa.
  
  
  "Suojaan" huusin niin kovaa kuin pystyin yli tuuli. "He yrittävät hyökätä tänne ja sitten maa täällä kanssa yksi helikopteri. "Pidä kiirettä! '
  
  
  Noah ja poika ottivat violetti Fleming täältä tunneliin. Taran seurasi heitä, ja Mitzi ja suljin linjan. Kun Tara pääsi portaita, hän yhtäkkiä kääntyi ympäri. "Räätäli, olen saanut tarpeekseni. Näytä minulle, miten käsitellä tällaista konetta. Haluan auttaa sinua! '
  
  
  En ollut rohkea, ja jostain syystä hän oli ylpeä hänestä. Hän antoi hänelle lyhyt ohjeita, kertoa hänelle, että älä ammu, kunnes hän oli varma, että vihollinen oli huoneessa.
  
  
  "Pysy täällä, Tara," hänen isänsä sanoi. "Mitzi, sulje toinen reikä. Menen toiseen suuntaan. Sitten et voi ampua miehistön ennen kuin he saavat pois. Ehkä voimme päästä pois täältä, kun kaikki. Hän odotti, kunnes Mitzi oli kadonnut johonkin ympäröivistä rakennuksista. Sitten hän juoksi toiselle puolelle sisäpihalle. Se tuskin hid katon alla, koska se lensi niin alanko suurlähetystö raportoi, lähettää kaupunki 50 mm luoteja seiniin. Kun linjat päättyi, hänen miehensä meni pihalle ja ampui lähimmän yksi. Hän lensi kuin humalainen lintu kohti viidakkoa. Mitzi kuuli crack konekivääri. Se osui yksi helikoptereita, mutta se ei ollut tehokas osuma. Taran ampui useita pitkiä sarjoja, mutta ei osunut mihinkään.
  
  
  Koska melu omia aseita, he luultavasti ei edes kuulla niitä ammutaan. He tulivat takaisin lentää meitä jälleen, ja kattaa lasku yhden helikoptereita, joka ilmeisesti oli ongelmia. Rankkasade alkoi laskea.
  
  
  Helikopteri putosi maahan kuin väsynyt lintu. Ovi avautui toisella puolella, ja kaksi konekivääriä ammuttu at seinät, missä tytöt istuivat. Sitten ohjaaja sai ulos noin helikopteri ja käveli sen ympärille. Tyttöjen konekiväärit karjui. Hän laski, verenvuoto vuolaasti. Mutta toinen mies helikopteri oli vielä ampumisen meidän suuntaan. Ego ei voinut nähdä hänet, missä hän seisoi, ja hän juoksi ympäri huonetta ja juoksi helikopteri. Minun piti hiljentää ego. Hän ampui lasin läpi ja näki ampujan kohde kääntyä punainen sose.
  
  
  Nyt satoi raskaan puuskissa. Taivas muuttui likainen vihreä. Oli salama, ja siellä oli korvia huumaava jyrähdys. Loput, suurlähetystö sanoi, ei voinut enää kestää myrskyn. He yrittivät maata rannalla.
  
  
  Olin juuri aikeissa napata köysi sitoa lasku helikopteri, kun Mitzi on huutaa sai minut pysähtymään. Hän huomautti, että huone, jossa Tara pitäisi olla.
  
  
  Tiesin sen jo ennen kuin pääsin sinne: Tara Sawyer oli lattialla. Hänen kaunis elin muuttui verinen massa, repimä raskas luoteja helikopterista. Nopealla silmäyksellä, hän nopeasti katosi ympäri huonetta. Minulla ei ollut varaa asua meille mitään. Minulla oli sitoa tämä yksi ylös helikopterilla. Mutta se ei ollut helppoa minulle, olin hyvin huolissani hänestä. Huono Tara! Hei, sinun ei olisi pitänyt taisteli.
  
  
  Mitzi auttoi minua. Kun olemme valmis, meidän piti ryömiä matala-valehtelee maahan, jotta vältyttäisiin puhalletaan pois tuuli, joka on korkea paikkoja noin 150 mph. Me ei mennä tunneliin. Hän ei halunnut nähdä Tara taas heti.
  
  
  Hänen hotelli on rauhallinen ajatella. Tony ei halunnut nähdä häntä, joko. Hän pyysi hurrikaani ja sai hänen ego. Helmikuussa! Hänet miettimään muutamia asioita.
  
  
  Me istuimme vierekkäin, sanomatta sanaakaan, molemmat täynnä omia tumma ajatuksia. Myrsky jatkoi raivoa vielä tunnin ennen kuin laantumassa. Yhtäkkiä siellä oli ahdistava hiljaisuus. Etelä -, hurrikaanit kierrä myötäpäivään, pohjois - ja vastapäivään. Nopeus kasvaa keskeltä ulompi rengas. Jos Nooa ei voi vain aiheuttaa hurrikaani, mutta myös muuttaa kurssin ego, me pian saada täysi isku toiseen suuntaan.
  
  
  Hän näytti olevan reiän läpi, että pommit oli tehty ulkoseinä. Minä näin hänen, korvetit. Alus ajoi karille ja rokkasi ylös ja alas. Aallot, jotka olivat useita metrejä korkea osuma hänelle kauhistuttava voima. Useimmat helikopterit jäi kiinni puuhun ja kaatui, ja kerrattu partio vene katosi. Vaurioitunut jahdit kelluu laguuni huuhtoutui ja täysin tuhottu.
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 13
  
  
  
  
  
  
  
  Noah uteliaana kiersi helikopteri ja nyökkäsi itsekseen. Mutta kun hän tuli meille, hänen kasvonsa olivat tummat ja hänen silmänsä olivat synkät.
  
  
  Hän sanoi lempeä sävy kuin mahdollista, "minä aliarvioin sinun ja minun on myönnettävä en ymmärrä sitä, mutta olet jopa palkkasi meille taksin viemään meidät pois täältä."
  
  
  Hän jatkoi etsiä synkkä. "Neiti Sawyer on suuri kunnia meille kaikille. Taidetta en omista on taidetta ylösnousemus. Mutta ainakin voimme antaa sinulle paikka keskuudessa sankareita."
  
  
  Tara on voodoo hautajaiset? En uskonut, että niin. Hän ei voinut edes kuvitella, että hänen isänsä olisi kiitollinen. Hän aikoi ottaa hänen ruumiinsa hänen kanssaan, mutta päätti olla puhua siitä vielä.
  
  
  Noah ei ollut lopettanut vielä. "Tuuli tulee takaisin pian." Hän huomautti täällä. "Linnake on heikentänyt pommitukset. Kun myrsky iskee jälleen, seinät romahtaa. Meidän on parempi saada alas."
  
  
  Hän ei odota meidän reaktio, mutta käveli alas tunneliin. Mitzi ja minä seurasin häntä. Hän yhtäkkiä ajattelin Tara. Ajatus, että hänen kuolemansa sai minut voimaan pahoin. Olisin iloinen, jos haluat käyttää kaikkia menetelmiä organisaatio ja organisaatio, että tiedän vastaan Eversti Karib Jerome.
  
  
  Kaksi kynttilää paloi alttarin edessä. Luultavasti yksi kiittää jumalia ja yksi kerjätä ih hyvää tulevaisuutta. Ja voisimme käyttää mitä tahansa apua. Nooa oli kiireinen mumisi jälleen, ehkä aikovat sileä Taran polku tuonpuoleiseen.
  
  
  Häntä, tuntui tarpeettomalta. Häntä, tuntui levoton ja ansassa. En edes tajunnut, että kävelin, kunnes Noah sanoi minulle matalalla äänellä, "Sinun ei tarvitse jäädä tänne, Herra Carter. Se on sokkelo, on olemassa muita huoneita, saatat haluta tutkia samoin." Hän kosketti kivi, joka näytti olevan osa seinää. Tämän seurauksena osa seinää kääntyi sisäänpäin. Sen takana oli käytävä.
  
  
  Kuulin hieman huomautus moite äänessään. Hän varmaan luuli, että olin häiritsee seremonia ja oli iloinen, että hän pystyi lähtemään. Siellä oli useita kynttilöitä taskussaan, ja hän sytytti yhden. Sitten hän ja Mitzi käveli avoimesta ovesta, ja Noah sulki sen jälleen takanapäin.
  
  
  Löysimme itsemme huoneessa, jossa on hyvin keskellä. Niin, se oli paikka, jossa vesi oli varastoitu ajaksi pitkän piirityksen. Loput huoneet tarjoillaan ruokaa kellareissa. He olivat tarpeeksi viileä pitämään ruokaa niitä pitkään. Ja sitten tulimme koko lihakauppa; huone täynnä ruhoja. Mietin, miten vanha mies ruokki hänen heimonsa, jos he eivät voi metsästää turvallisesti muurien ulkopuolella.
  
  
  Vietimme tunnin kävely läpi maanalainen chambers, mutta siellä oli runsaasti raitista ilmaa näytteenotto kaikkialla. Hänen tehtävänsä on löytää lähde. Kävelimme alas mutkainen käytävä, joka johti maan pinnalle. Siinä vaiheessa, kun epäilin, että olimme tason sisäpihalle, törmäsimme estetty portti estää kulkua. Hän valitsi lukon kanssa hänen tikari, kunnes se avataan. Meillä meni ja löysi portaat nurkassa torni. Ilma tuli läpi embrasures.
  
  
  Törmäsimme lukittu ovi. Se oli unbolted, ja menimme ylös portaita noin mahonki seinään, joka johti suoraan huoneen yläosassa torni.
  
  
  Mitzi oli sanonut, että ennen. Kukaan ei tiennyt kaikkia temppuja tämä vanha huijari! Se oli radio-huone! Täynnä lähettävät ja vastaanottavat laitteet: paras.
  
  
  Hänen sel edessä konsolin ja nauroi. Mitzi reagoivat hyvin eri tavalla. Hän oli raivoissaan.
  
  
  "Nyt puhutaan, että vanha tekopyhä-huijari!", hän huusi. "Hän sai kaikki näyttämään idiooteilta. Hän lähettää kaikki pois niin, että hän voi soittaa jumalia rauhassa, mutta todellisuudessa hän menee hänen radio-huone kuunnella säätiedotuksia. Ei ihme, että hän tiesi, että hirmumyrsky oli tulossa."
  
  
  "Ota räätäli, kyllä," lisäsin. "Hän teki minun kuulla ääniä, joita ei ollut olemassa lainkaan. Viidakon rummut! Luulen, että jossain pusikossa, lähellä Port of spain, on toinen ase piilossa niin, että voit signaali uusimmat uutiset täällä. Katsotaanpa, mitä maailmassa tapahtuu ."
  
  
  Heitin muutaman kytkimet, ja Sergei palaa. Laite alkoi hyräillä. Mutta ainoa ääni, meillä oli ratista staattinen sähkö. Myrsky oli liian vahva ottamaan mitään. Hän sammutti radion. Porsaanreikiä radio huone oli suljettu. Meillä ei ollut paikkaa, katsoa ulos, mutta ainakin kuulostaa voisimme kuulla, voimme sanoa, että myrsky oli takaisin täydellä voimalla.
  
  
  Menimme ulos radio huone, yrittää poistaa kaikki jäljet meidän läsnäoloa. Hän ei aikonut kertoa Noah, että hän avasi ego peli. Ja tuntia myöhemmin, kun vanha mies on mimmo ohi katsella helikopteri ratsastaa läpi myrskyn, hän yritti tehdä viaton kasvot. Mutta se ei ollut kaikki.
  
  
  Myrsky oli ohi. Mutta helikopterilla, liian. Kaikki, että oli jäljellä oli kasa metalliromua vastaan yksi seinä. Potkurin lavat olivat taipuneet kuten lonkerot.
  
  
  Radio oli viimeinen yhteys ulkomaailmaan. Ja me ei voi käyttää ego muutaman seuraavan tunnin. Vaikka hän olisi voinut ottaa yhteyttä Haukka, hän olisi koskaan voinut lähettää helikopterin ulos myrskyn, joka oli edelleen käynnissä. Kaikki jotka jäivät oli odotettava, kunnes seuraavana aamuna.
  
  
  Minulla oli idea siitä, mitä mieltä olisi kuin saarella sillä hetkellä. Joka tapauksessa, se oli selvää, että kaikki tiet olivat tukossa kaatuneiden puiden. Jopa raskaimmat tankit eivät voi ylittää tien. Joten emme voi odottaa, että yö hyökkäys. Menin alas kertomaan hänelle uutiset helikopteri.
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 14
  
  
  
  
  
  
  
  Söimme edu, Tony on ehtymätön tarjonta oli voittanut, kun vanha jättiläinen yhtäkkiä katsoin ylös. Hän oli kuullut sen myös: ääni innoissaan ääniä portin ulkopuolella. Nooa oli portaat kaksi harppauksia. Hän juoksi sen jälkeen, kun hänet portille.
  
  
  Heimo on palannut. Noah työnsi portin auki ja miehet ryntäsivät sisään. Noah käännetty ih sanoja minulle. Kun hurrikaani iski, he piiloutuivat luoliin hajallaan ympäri saarta. Sitten he kuulivat rummut suunnasta Port of spain: pääkaupunki tuhottiin, armeija lakkautettiin. Ja Jerome oli kuollut!
  
  
  He olivat järkyttyneitä valtion linnake, mutta nyt he olivat taas turvassa, he toivoivat korjaamaan vahingot. Kun he alkoi valmistautuminen loma yö, Mitzi ja tein saman, vaikkakin hieman pienemmässä mittakaavassa.
  
  
  Minun täytyy odottaa, kunnes seuraavana aamuna varmista, että tehtäväni on suoritettu. Minun oli pakko nähdä everstin kehon omin silmin ja tehdä sormenjäljet POLIISILLE. Mukaan heimojen virkamiehet, Tony Riivattu ruumis oli vielä Sawyer Hotelli, joten minun täytyy päästä sinne niin pian kuin mahdollista. Jos auto ei olisi tuhottu, hän olisi voinut käyttää sitä saada pääoman nopeasti. Ottaisin hänet mukaani, miehet viidakkoveitsillä selkeä tapa tarvittaessa. Toivotaan, että kuorma-auto ei kärsinyt kohtalo helikoptereita ja veneitä laguunissa.
  
  
  Lopuksi, keskiyöllä, olimme unessa. Seuraavana aamuna, hän päätti olla soittaa Hawke apua vielä. En pidä siitä, ja Hawke sanoi, että se oli tärkeää, että hän teki sen yksin, ilman ulkopuolista apua. Minulla oli vielä mahdollisuus auttaa Fleming ottaa puheenjohtajavaltio omasta.
  
  
  Fleming oli hyväksi kirjoittamalla Port of spain niin pian kuin mahdollista. Mutta Noah näytti vähemmän luottavainen. Viidakon rummut olivat hauskoja, mutta tietenkään hän ei ollut kuullut mitään radiossa vielä. Jotain hän varmasti halunnut sanoa ääneen. Hän lähetti joitakin nuoria miehiä viidakkoveitsillä selkeä tie kanssani, ja menin niiden kanssa autoon. Onneksi, ei yksittäinen puu kaatui sen päälle. En liitetään roottori, kuivatut kaasutin, ja suljettu huppu. Mitzi Gardner istui etupenkillä, laittaa lehdet märkä verhoilu. Ee konekivääri makasi kojelautaan.
  
  
  En protesti. Ei ollut oikeus osallistua päättäjäisiin. Nyt olimme taas yksin, ja vain Tony Kukisti miehet olivat clearing tapa meille. Se olisi voinut olla huonompi. Puut tien varrella olivat enimmäkseen pieniä, ih oli helppo liikkua. Jossa tie meni lähellä merta, joskus kokonaisia laskettiin. Jos tarpeen, ihmiset laittaa lokit syvällä paikoissa, jotta voisimme ajaa niitä pitkin ilman mitään ongelmia.
  
  
  Päivä oli selkeä. Taivas oli viaton sininen, ja meri oli tyyni. Mutta rannat olivat kuin vene hautausmaita, ja taloja rannikolla olivat enimmäkseen täysin tuhottu. Ensimmäinen iso rakennus ohitimme, vanha Poinciana Hotelli, on vain kasa raunioiksi. Siellä, Tony Voitti pojat hyppäsi ulos auton ympärillä syöttää kaatua ja etsiä arvokkaita löytöjä raunioihin. Koko kylän edessä oli surullinen näky. Ihmisiä käveli päämäärättömästi läpi raunioista, joskus poimien jotain, sitten pudottamalla se ja jatkaa eteenpäin.
  
  
  Yritän pitää hill linnoitus, joka on kestänyt niin monia myrskyjä, kesti tämä isku kuin hyvin.
  
  
  Hallitus Square näytti vielä aika hyvältä, paitsi että yksi ikkuna oli ehjä, ja tie oli täynnä roskia. Sotilaat alueella oli aseeton ja käveli kuin hämmentyneenä robotteja. Liiketoiminta-alueella, useita sotilaita oli siivoamassa raunioita, johdolla junior virkamiehet. He katselivat meitä, kun me läpäissyt mimmo, mutta he eivät yritä estää meitä. Nyt, että eversti oli kuollut, he olivat ilmeisesti valtatyhjiö. Tällä Sawyer Grand LaClare, tyylikäs korkeat puut, jotka on koristeltu nurmikot olivat rikki, kuten oksat. He olivat hajallaan siellä täällä. Satamassa useat veneet olivat kelluva täynnä vettä. Vesi oli likainen väri. Valkoinen ranta oli raunioina, jota ympäröi pilalla aurinkotuoleja ja-varjoja. Siellä ei ollut sotilaita lähellä inn.
  
  
  Hän veti ylös pääovelle. Meillä tuli meidän aseet esillä. Hän otti huomioon, että Jerome voi olla useita sotilaat vartioivat häntä kunniavartio. Minun täytyy ottaa tämä huomioon. Mutta siitä ei ollut kyse. Sali oli autio, kuten kasino.
  
  
  "Ehkä Siru lokit?" Mitzi ajatteli ääneen. Menimme sinne. Sillä kassa, tietenkin, ei musta vartija. Yllätyksekseni, sähköinen lukko oli vielä töissä. Siirryimme. Silti kukaan ei näköpiirissä. Avasimme oven Capolla on office-painike ohjauspaneelissa. Jerome ei ollut siellä, mutta rahaa oli siellä. Vieressäni, kuulin hänen huokaus syvä helpotuksen huokaus. Mitzi juoksi hänen kielensä yli hänen huulet, kun hän näki pinot laskut.
  
  
  "Pojat Miamissa on kiva kuulla, että," hän sanoi. "Uskon, että kaikki Sawyer avautuu pian."
  
  
  "Mutta missä on Jerome on ruumis?" Kysyin kärsimättömästi. Tarvitsin sormenjäljet. Mitzi ehdotti, että menisin katsomaan rooftop apartment.
  
  
  "Mene, Nick. Jätän hänelle rahaa. Mitä tahansa voi vielä tapahtua, ja hän ei halua, että rahaa katoaa tingassa."
  
  
  "En halua jättää sinua tänne yksin," hänen isänsä sanoi. "Tällaisissa tilanteissa, tämä kaupunki on täynnä ryöstäjiä."
  
  
  Hänen huulensa kiertynyt. "Ovi voi olla lukittu sisäpuolelta, mutta voit vain avata se noin sali. Se on lähes yhtä turvallinen kuin holvissa. Tiedätkö, miten hissin ohjauspaneeli toimii?
  
  
  Tiesin, että se. Otin lähelle katsokaa häntä, aivan kuin hän teki, kun ensin käyttää ego yhdessä. Hän tuskin tunsi, hissi lopettaa, mutta kun ovet avattiin, hän astui ulos päälle paksu matto ylemmässä kerroksessa.
  
  
  Liikenne oli liian nopea. Käsi revolverin kanssa ja löi minua päähän. Hänen refleksi kumartui, mutta minulla oli lyödä. Käteni oli hetkellisesti halvaantunut. Ase putosi maahan, ja en voinut taivuttaa kyynärpää napata Luger.
  
  
  Hän hyppäsi takaisin, ja tarttui ranne mies, jolla revolveri hänen vasen käsi: se oli Jerome.
  
  
  Joten hän ei ollut kuollut. Hän oli haava otsassa. Ehkä hän oli ollut pois jonkin aikaa, mutta nyt ego lihakset olivat täysin ehjät. Ja hän voisi taistella melkein yhtä hyvin kuin hän voisi. Hän tiesi kaikki temppuja.
  
  
  Kun oikea käteni oli vielä veltto ja ego on vasen ranne oli mukaansatempaava, hän löi minua leukaan ja sitten heti polvea nivusiin. Sen säpsähti kuin satuttaa. Mutta minun piti pitää, että aseen minulta. Hänen lihakset kiristetty ensin, ja sitten yhtäkkiä putosi lattialle. Reumaa, hän irrottaa otteensa. Hän sai polvilleen. Hän kiskaisi ranteensa ilmainen ja yritti tähdätä revolveri. Hän hautasi hampaat ego on jalka ja piti puree. Hän huusi tuskissaan ja kaksinkertaistunut minun takaisin. Revolveri putosi maahan. Hän puri taas. Hän huusi, ja tunsin lämpimän veren käynnissä alas hänen housut. Sitten sormeni löysi aseen. Hän hyppäsi jaloilleen, heitti jopa hänen ego, putosi yksi heimojen, ja ampui Jerome.
  
  
  Hän hieroa hänen oikea käsi, kunnes hän tunsi hänen voimansa palaavat. Sitten hän vetää ruumiin hissiin. Minulla ei ollut aikaa ottaa sormenjäljet. Katkaisemalla sormet Hugo, minun tikari, oli nopeampi. Ih sidottu sen kanssa nenäliina ja laita se hetkeksi.
  
  
  Kun tulin ensimmäisessä kerroksessa, olin hämmästynyt siitä, että Mitzi oli vielä siellä. Kun hänen puhelimensa soi läpi intercom, hän avasi oven sisäpuolelta. "Oletko löytänyt ego?"
  
  
  'Ego löysi hänet.'
  
  
  "Nick, hänen nimensä on. Otetaanpa auton ja toimittaa rahaa Nooa, siellä se on turvassa."
  
  
  'Hyvä. Odota tässä, kun otan auton autotalli."
  
  
  Kuorma-auto otti sen, ja me laittaa rahaa pressun alle ja ajoi takaisin vuorille.
  
  
  Olimme melkein linnoitus, ei kaukana pääkaupungista, kun Jeeppi veti ylös vastakkaiseen suuntaan ja estetty tie suoraan edessämme. Eversti venäjän yhtenäinen sai ulos auton ympäri ja veti esiin revolverin. Hän huusi jotain meille. "Se oli tilata, että ei ajoneuvoihin, olisi sallittava kadulla. Etkö tiedä, että... "Sitten hän näki, Mitzi on punaiset hiukset ja alkoi epäillä jotain. 'Kuka sinä olet? Mitä teet tämän auton?
  
  
  Se pääsi ulos, kone ase ja ampua se. Sen jälkeen, kun pääsin eroon poliisi ja kuljettaja Jeeppi, hän osui kaasu tiellä. Siksi emme näe mitään päällystön kaikkialla saarella. Jopa nyt, he istuivat fort ja kuunnella uusia tilauksia. Port of spain oli lakien sota ja vieraan Vallan!
  
  
  Kun olimme jonkin matkan päässä kaupungin, törmäsimme Noah ja ego ihmisiä. Kanssa marraskuu johtaa ja Fleming puinen palanquin, he olivat tulossa.
  
  
  Hänen murisi ja osui pelottelu poljin. Miten Fleming on suostutteli vanha mies tekisi niin? Jumala tietää, kuinka monta ulko-joukot ovat saarella. Hän hyppäsi ympäri auton ja käveli Noah. Huomasin, että en enää voinut valvoa minun ääni vihasta. Hän jopa alkoi huutaa hänelle, mutta hän ei ajatellut menossa takaisin. Hän kuvaili tilannetta kaupungissa, takavarikointi valtaa. Ei reaktiota!
  
  
  "Nyt, että Jerome on kuollut, ihmiset nousee ylös," hän sanoi. "He tukevat Presidentti Fleming."
  
  
  Miten? Machete? Veitsillä vastaan konekiväärit? Nooa astui ympärilläni ja ylevästi käveli. Heimo seurasi häntä, kulkee mimmo kuorma. He lauloivat ja soittivat musiikkia heidän puinen rummut. Hänen, hyppäsi autosta ja alkoi kääntää autoa. Mutta Mitzi tarttui rattiin.
  
  
  "Me ei olla palaamassa tämän kanssa lastin, rakas. Se on ratsastaa ylös vuorelle ikuisesti, vaikka minun täytyy tehdä se yksin."
  
  
  Nainen. No, Hawke vain palkkasi hänet vuonna Fleming ' s tapauksessa. Jos hän vaati tapetaan ja päättänyt, että hän käy hänen mafian ystävät ainakin saada rahaa, hän ei voinut syyttää häntä. Ainakin hänen henkensä olisi säästynyt. Hänen hyppäsi ulos ympäri auton ja juoksi Fleming kärjessä kulkue.
  
  
  Kun jatkoimme kävelyä, olen huomannut, että hooting takana oli saada kovempaa. Katse takaisin, hän ymmärsi, miksi. Enemmän ja enemmän ihmisiä, jotka näyttivät ilmestyvän tyhjästä, liittyi meihin viidakossa.
  
  
  Asukkaat vanha kylä tuli ulos metsään, kuten hampaiden lohikäärme. Ihmisen joet virtasivat alas kukkuloilta. Tapasimme asukkaat pääomaa.
  
  
  Sitten tapahtui jotain hullua. Paikallinen armeija tuli ulos fort ole hyökätä meitä, mutta liittyä meihin. He alkoivat ampua suuntaan linnoitus.
  
  
  Sitten ymmärsin häntä. Jerome on sotilaita katseli häntä kunnes he huomasivat, mitä hän halusi, kunnes Venäläiset kertoi heille. Nyt he ovat tehneet vallankumouksen. Sotilaat ja ihmiset marssivat Fleming. Ja sotilaat olivat liittyneet virkamiehet, jotka olivat suihkussa Fleming. Ihmiset, jotka olivat olleet Kuubalaiset ja kourallinen venäjän neuvonantajat olivat nyt loukussa linnoitus ja ympäröi massa ihmisiä ja sotilaita. Ja monet ihmiset tietävät nyt, ei pelkoa.
  
  
  Huutaen ja heiluttaen heidän veitset, alkuasukkaat seurasivat latauksen aseistettuja sotilaita. Useita loukkaantui. Mutta paljon enemmän alkoi myrsky seinät linnoitus. He taistelivat, kunnes ammunta linnoitus pysähtyi. Se ei ota enempää kuin puoli tuntia. Ihmiset, jotka olisi tullut ikkunoista ja seinien läpi kaadetaan porttien läpi. Heillä ei ollut meille Kuubalaiset, meitä venäläisiä "neuvonantajia".
  
  
  Sotilaat muodostivat muodostumista ja muutti, jossa Fleming oli katsomassa taistelu. Ne tervehti ja esitteli kivääri merkkinä uskollisuus. Tiesin, että Fleming oli viety paikkaan, jossa minun hallitus voisi nähdä minun ego.
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 15
  
  
  
  
  
  
  
  Vain yksi kone lentokentällä voinut ottaa pois. Siellä oli vain yksi laiva, satama, joka oli valmis purjehtimaan. Kaikki ulkomaiset lentäjät, upseerit ja "neuvonantajia" oli toi laivaan ja lähti maasta, kuten ei-toivottuja ulkomaalaisia.
  
  
  Fleming alkoi puhdistaa tehokkaasti. Tony Voitti heimo on mennyt takaisin linnoitukseen. Hammond perhe kutsui Fleming tulla ja elää palatsissa. He lähtevät heti lentokentällä avataan normaalissa liikenteessä.
  
  
  Mitzi lähetti kuriiri huomaa. Jos hän oli pyytänyt Davey ' s hotel poikia Miamissa, jossa hän oli ollut ja että hän olisi pysyä siellä, kunnes hän sai käskyjä.
  
  
  "Tara Sawyer oli levätä vuonna kaunis seremonialliset hautajaiset", hän kirjoitti. "Hän on haudattu marmori jossain katakombeissa."
  
  
  Hän oli vielä viikko jäljellä auttaa Fleming, jos tarpeen. Mutta ei ollut muita ongelmia, ja emu-ei tarvitse minun apua. Se oli eräänlainen loma.
  
  
  Kun hän palasi Washington, Sawyer huusi että Hawke hänen tyttärensä kuolemasta. Hän vaati, että hän on haudattu kotona. Hän ei ollut vielä tietoa Emu Taran kohtalo. Haukka anna minun selvittää ongelman.
  
  
  Sawyer yritti rauhoittaa häntä alas ja kertoi hänelle, että Tara on hyödyntää. Hän huomautti, että emu valtava kiitollisuus alkuasukkaat ja näki, että jotkut Sawyer on vihaa ja syvää surua oli kääntynyt ylpeys.
  
  
  Emu ei ollut kertonut hänelle siitä, Mitzi. Ei kannata alkaa sota hänen ja mafia. Jos tyttö haluaa poistaa pintakerros kerma, luulin, että hän ansaitsi sen. Thomas Sawyer voisi helposti maksanut remontin, jossa hänen yhtiön voittoja, ja ehkä nyt Mitzi voinut mennä liiketoimintaa ja elänyt hiljaiseloa.
  
  
  Hän kertoi heille, sekä. marraskuuta. Hawke katsoi minua kuin jos hän olisi koskaan kuullut nimeä ennen, mutta Sawyer näytti hyvin vaikuttunut tarinoita hän oli kertonut hänelle nen.
  
  
  Kun Haukka ja minä olimme yksin, otin purkin Jeromen sormien tuoli. Haukka katsoi Nah, kuten hän katseli purkki maapähkinävoita. Sitten, kukoistaa, hän asetti Mitzi Gardnerin huomaa sen vieressä. Hän katsoi ei, ja sitten katsoi minua. En nähnyt lihas liikkua alle pergamentti ihoa. Hän ei edes räpäyttänyt silmiään.
  
  
  'Olen.' Se oli hänen tavallista spa sävy. "Olen odottanut teidän raportti."
  
  
  Aloitin sen kanssa pieniä yksityiskohtia. Lentoemäntä; "olin melko varma, että Jerome tappoi hänet, mutta voisi silti tarkistaa sen ulos. Vankilassa Fleming piti tarkastaa. Dungeons hän kääntyi laboratorioiden yliopisto. Sitten, ilmeettömät kasvot, hän antoi kronologinen katsaus toimintaan Tony Ei.
  
  
  "Hän tiesi, että hirmumyrsky kaksi tuntia ennen," Hawke kertoi hänelle. "Meillä on tarpeeksi aikaa osoittaa, että hän ei pelkää, ja antaa täyden suorituskyvyn. Ihmettelen, miksi muualla saarella oli kiinni pois vartija, joten he eivät voineet saada heidän laivat ja lentokoneet ajoissa turvaan. Voin soittaa hänelle puhelimessa? '
  
  
  Se oli mahdollista. Soitin sää bureau ja otti yhteyttä eräs ystäväni, joka on töissä siellä. "Jim, kun sait hurrikaani varoitus viime viikolla?"
  
  
  Siellä oli jotain kirous toisessa päässä. "Hitto, Nick, se on liian myöhäistä pelastaa mitään. Satelliitti ei näe sitä, kunnes se on kulunut yli Grand Lachlair. Kun meillä on varoitus, ja se kaikki oli ohi. Emme ole koskaan nähneet hurrikaani liikkua niin nopeasti. Ja tämä on helmikuussa! Vaikka Nooa ei varoittanut meitä etukäteen."
  
  
  Luulin, että olin tulossa hulluksi. "Mitä sinä tiedät hänestä?"
  
  
  "Hän on meidän tarkkailija alueella. N. A. O. H. (Noah) nämä ovat ego-koodi kirjaimia. Hän on pirun hyvä. Yleensä hän ennustaa, että sää niin nopeasti kuin me. Miten se on? Se kuulostaa hieman oudolta.
  
  
  'Nooa .. . mitään sellaista. Kiitos.'
  
  
  Löin luurin hänen korvaansa. Hawk laittaa alas toinen. Egon ääni kuulosti synkkä. "Jos hän oli ilmoittanut, että se ajoissa, hän olisi voinut estää paljon vahinkoa. Monia ihmishenkiä olisi voitu pelastaa ."
  
  
  "Ja saaren putosi käsiin isoveli toisella puolella meressä," lisäsin.
  
  
  Hän käveli ulos toimistosta ilman sanaa ja sulki oven hiljaa perässään. Sää satelliitti on jatkuvasti valokuvaus suuria alueita meressä. Ja tämä hullu hurrikaani ei ollut kuvannut, kunnes se osui saaren. On satelliitti koskaan nähnyt myrsky ennen?
  
  
  Hän sytytti savukkeen ja yritti olla ajattelematta sitä enää. Hänen savuke oli heitetty pois. Tämä työ oli alkanut seniili?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Kirjasta:
  
  
  
  
  
  On monia tapoja tappaa ihminen-Kiinan assassins mieluummin veitsellä, kun taas toiset tappaa paljain käsin.
  
  
  Amerikan gangsterit käyttää laaja-kaliiperi revolverit, venäjän assassins käyttää dynamiittia.
  
  
  Kuitenkin, siellä on vain yksi henkilö, joka voi käytännössä kaikki tappaminen tekniikoita. Ego nimi on Killmaster !!!
  
  
  Tällä kertaa Nick Carter täytyy käyttää kaikki hänen taitoa käsitellä teurastajat, jotka hän tapaa matkalla "Kremlin Asiakirja".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Espanjan Yhteys
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Espanjan Yhteys
  
  
  Omistettu jäsenille yhdysvaltain Salainen Palvelu
  
  
  
  
  Ensimmäinen luku
  
  
  Se oli Haukka, ja hän oli omituinen. Hän ei tarvinnut paljoa harjoitella, ja hän ei olisi menestyneet, vaikka hän oli hyvässä kunnossa.
  
  
  "Älä sinä mennä hiihtämään, N3?", hän kysyi minulta puhelimessa.
  
  
  "Tietenkin, en mene hiihtämään. Ja erittäin hyvä, jos näin voi sanoa niin"
  
  
  "Kerää sukset. Olet menossa Espanjaan."
  
  
  "Se on vaikea ski Espanjassa", sanoin. "Puhdasta lunta"
  
  
  "Muutokset. Sierra Nevada. Käännös. Lumihuippuiset vuoret".
  
  
  "No, ehkä sitä lunta aika ajoin ..."
  
  
  "Sinulla on kumppani."
  
  
  "Myös hiihtäjä?"
  
  
  "Aivan loistava. Myös asiantuntija huumekauppaa. Se on lainassa Valtiokonttori on Drug Enforcement Administration."
  
  
  "Lumi lintu?"
  
  
  "Se on hauskaa. Te molemmat olla juhlimassa hiihtokeskus Sierra Nevada."
  
  
  "Nimi on...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Siirto:"aurinko ja lumi / Ei, sir. Tarkoitan, kuka sinä olet?"
  
  
  "Kerron myöhemmin. Sillä välin, ota San Diego lento Ensenada."
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "Pieni kalastajakylä kaupunki Baja California."
  
  
  "En tiedä mitä se on, ja tiedän missä se on. Hänen egonsa on jopa erityinen haju. Mitä autiomaassa kaupunki on tehdä hiihto?"
  
  
  "Tapaat talousagentti siellä."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Ole kiltti hänelle. Me tarvitsemme hänen asiantuntemuksensa."
  
  
  "Hänet?" Kellot soi minun hermo keskuksia.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Mikä se on? Hän on lapsenvahti huumeriippuvaisten?"
  
  
  "Sinun pitäisi nähdä, että kokous järjestetään."
  
  
  "Kokouksessa?"
  
  
  "Välillä se ja yksi linkkejä rikkoa Turkki-Korsika-Kaliforniassa. Hän haluaa laulaa. Haluan kuulla musiikkia, ennen kuin emu on kurkku on leikattu."
  
  
  "Sir, joskus ..."
  
  
  "Älä sano noin! Osoite on La Casa Verde. Kysy Juana Rivera."
  
  
  "Ja sitten?"
  
  
  "Tuo hänet mukaasi."
  
  
  "Milloin?"
  
  
  "Seuraavalla lennolla Ensenada."
  
  
  Hän ei nähnyt minun puristi nyrkkiin.
  
  
  "Nikolai!" Haukka huokaisi. Hän epäilee, että minulla on kevytmielistä.
  
  
  Löin luurin hänen korvaansa. Sulkemisen jälkeen tapaus Filippiineillä, joka haisi ylikypsiä kookospähkinöitä, hänen oli lentänyt San Diego Havaijilta vain kaksi päivää sitten. Hän oli juuri alkaneet päästä eroon kinks hänen lihakset ja jännitystä hänen psyyke. Tappaminen ei ole koskaan miellyttävä, sen ylitti kiintiönsä Mo. Ja.
  
  
  Se on parasta heittää se kaikki pois näky, ympäri pään - avulla parvi kaunis tähteä San Diego ampua TV-sarja. Mutta nyt...
  
  
  Soitin virkailija, kerro hänelle minun erittäin valitettavaa, värin muutos, nopea kasvu suunnitelmia, ja pyysi häntä valmistelemaan minun bill. Sitten hän soitti lentokentälle ja totesi, että seuraava kone Ensenada jätä tunnin ja puoli.
  
  
  Jos en keskeytä minun kiukkuinen suihku, minä vain voi tehdä sitä.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California on pyrstö, joka roikkuu alas Kaliforniasta oikea. Kukaan ei näyttänyt tietävän, mitä tehdä asialle. Tämä on käyty kiista YHDYSVALTOJEN ja Meksikon välillä monta vuotta. Kuukausien tinkimisen yli omistus desert nauhat, Meksikolaiset lopulta antoi periksi ja suostui ottamaan sen takaisin.
  
  
  Hän nojautui taaksepäin tuolissaan ja nukkui koko matkan pieni lentokenttä lika kaistale lähellä pieni kalastajakylä nimeltä Ensenada. Sana itse asiassa tarkoittaa "bay" tai "pieni stream" jos olet osaksi mielenkiintoisia pieniä asioita.
  
  
  Kun menin ulos koneeseen kirkas aurinkoisella saint -, kirkkaus oli niin voimakas, että laitan aurinkolasit.
  
  
  Uusi Mustang taksi oli pysäköity ulkopuolella toimivat torni, ja kuljettaja kutsui häntä ottamaan Ego takaisin kaupunkiin. Jälkeen läpi urautunut tiet, savannien umpeenkasvu marunapensaiden ja rasvainen metsä, me lopulta tuli tärkein kaupungin katu.
  
  
  La Casa Verde - jonka piti olla vihreä, jos espanjan sopii vielä, mutta oli oikeastaan eräänlainen hiipumassa pastelli lime-oli lopussa notko lohko, jossa se makasi aurinkoa kuin lisko rock.
  
  
  Hän nousi ulos taksista, piristyi hänen laukku, ja meni aulaan. Motelli oli pilkkopimeää kirkkaassa auringonvalossa, mutta voisin nähdä mustachioed teini olevinaan kiinnostunut minun saapumista. Emu vilkutti hänelle ja vastasin puhelimeen kotona.
  
  
  "Livi". Se oli tyttö pienoiskoossa vaihde.
  
  
  "Voitko yhdistää minut Senorita Juana Rivera?"
  
  
  Oli napsauta, ja pitkä rengas.
  
  
  "Livi". Se oli eri tyttö.
  
  
  "Juan Rivera?"
  
  
  "Hänen."
  
  
  "Puhutko englanti?"
  
  
  Siellä oli vaihteluita. "Jess?"
  
  
  Häntä, sulki silmänsä. Tämän piti olla yksi niistä tehtäviä. Hän pudisti päätään ja sanoi, että koodi lause, ei yrittää tuntea järjetön:
  
  
  "Lokakuu on kahdeksas kuukausi."
  
  
  "Anteeksi kuinka? Voi, kyllä! Sitten omenat ovat kypsiä."
  
  
  "Hyvä tyttö! Tämä on George Peabody." Se oli minun nykyinen kansi, nimi, ja Hawke ei kysy minua muuttamaan oma ego. Joten olin vielä George Peabody.
  
  
  "Ah, Herra Peabody." Hän oli iloinen kuullessani, että aksentti oli poissa. "Missä olet?"
  
  
  "Olen aulassa", sanoin. "Pitäisikö minun sovi hänelle?"
  
  
  "Ei, ei!", hän sanoi nopeasti. "Olen alakerrassa."
  
  
  "Vuonna barre," huokaisin, katsoin hyvin tumma virtaus aula, jossa mies tiskin takana oli pyyhkimällä kätensä.
  
  
  Hän kääntyi ja lähti pimeässä baarissa. Baarimikko katsoi minua. "Herra?"
  
  
  "Pisco Sour", sanoin.
  
  
  Hän nyökkäsi
  
  
  
  ja kääntyi tehdä se.
  
  
  Tunsin raskas ilma liikkuu hiljaa taakseni, tuo tuoksu tuoreen sitruunan minulle. Hän kääntyi ja näki, hoikka, tummat silmät, tumma tukka tyttö hänen puolivälissä kaksikymppisenä, jossa lähes luminescent kalpea valkoinen iho, että lumpeet yleensä on.
  
  
  "George", hän sanoi espanjaksi. Se oli kuin "Hor-hei".
  
  
  "Juana?" Sanoin hänelle, oikein lausuminen ego välissä "s"ja " w".
  
  
  Hän ojensi kätensä. Otan sen. Sitten hän osoitti pöydän seinää vasten.
  
  
  Tulimme ylös. Hän oli tyylikäs, puhdas, ja erittäin naisellinen. Ruumis oli notkea ja kauniisti muotoiltu. Ee jalat liian. "Hyvä vanha Haukka!" Ajattelin häntä. Miten epätyypillisiä hänelle!
  
  
  Me pelata tätä peliä.
  
  
  Hän määräsi jääteetä, asettui tuoli, ja nojautui eteenpäin, hänen silmät loistaen. "Nyt. Mitä se kaikki tarkoittaa?"
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. "Minulla ei ole aavistustakaan. Esimieheni Washington on lyhyt meille."
  
  
  "Milloin?"
  
  
  "Tänä iltana."
  
  
  Hänen kasvonsa olivat tyhjät. "Mutta se tarkoittaa, että emme ole täällä tänään."
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Hänen suunsa loksahti auki. "Sitten ei ole aikaa..." Hänen suu napsahti kiinni.
  
  
  "Mitä, Juana?"
  
  
  Hänen kasvonsa olivat vaaleanpunaiset. "Hän on olvidado minulle."
  
  
  "Sinulla on lyhyt muisti", sanoin, ja päättynyt minun pisco sour. Kaunis Aguardiente, ajattelin. Jonain päivänä minun täytyy käydä Pisco, Peru.
  
  
  Sen sai nopeasti. "Pakkaa laukkusi, Juana. Otamme seuraavalla lennolla pois täältä."
  
  
  "Mutta sinun pitäisi tietää jotain tehtävä..."
  
  
  "Huumeita", sanoin.
  
  
  "Tietenkin, sen huumeista"
  
  
  "Ja Välimerelle. Olemme menossa Espanjaan."
  
  
  Hänen suunsa muodosti o.
  
  
  "Hiihtämään."
  
  
  Hän oli juonut jääteetä. "Voisitko toistaa?"
  
  
  En ole koskaan tehnyt sitä.
  
  
  Sitten hän huijasi minua. Hänen silmänsä syttyivät. "Ah! Tietenkin, Sierra Nevada! Siellä on ensiluokkainen hiihtokeskus lähellä Granada."
  
  
  Katsoin sen.
  
  
  "Voi hiihtää?" hän kysyi.
  
  
  Tämä oli päivä, kun tämä kysymys. "Mitä sinä teet?"
  
  
  "Erittäin hyvin", hän sanoi levollisesti.
  
  
  Ja vaatimaton, ajattelin. Hän rauhallisesti sanoi, " Me langeta."
  
  
  Baarimikko oli katsomassa minua. Juana vilkutti hänelle, ja hän vilkutti reumaa. Se oli kaunis, hienostunut, ja saavutettavissa.
  
  
  * * *
  
  
  Kuten me astui ulos, flash valon terhakka pois kiväärin piipun kiinnitti katseeni musta aukko lopussa se. Tämä mies makasi tasainen katolla noin kuuma kuja vastapäätä, ja tiesin, että hän oli minua keskitetty keskellä soveltamisala on ego soveltamisalaan.
  
  
  Hän jähmettyi hetkeksi. Sitten hän heitti sen Juana puolella ja kyyhkynen vastakkaiseen suuntaan, kohti tarhan ovella. Laukaus kajahti eri puolilla katua.
  
  
  "Pidä kiinni!" Hei kutsui häntä nimeltä.
  
  
  "Mutta Nick..."
  
  
  "Hiljaa!" Sihisin.
  
  
  Hän nopeasti nousi ylös ja juoksi aulaan ikkuna. Peitin sen ja katsoi ulos ikkunasta. Pilkahdus kivääri tynnyri sai hänet jälleen. Mies oli vielä katolla kuiva tavaroiden myymälä.
  
  
  Koska hänen miehensä lähestyi hänen ase, hän nosti kiväärinsä ja ampui uudestaan. Tuijottavat silmät kaivettu puinen rakenne suorapuheinen edellä Juana pää. Nyt hän oli indeksoinnin takaisin oviaukkoon. "Hyvä tyttö!" Ajattelin häntä.
  
  
  Kun hän katsoi ylös jälleen, mies oli poissa.
  
  
  Kuulin hänen käynnissä jalat. Katselin läpi pölyinen ikkunasta ja näki miehen musta puku tulossa ulos kaupasta kadulla ja etsii paikan, jossa tarkka-ampuja odotti meitä.
  
  
  Hän juoksi ympäri hotelli, vilkuttaa Juana pysyä sisällä, ja meni ylös kuiva tavaroiden myymälä on portaat, kaksi kerrallaan, ylimmässä kerroksessa.
  
  
  Sen liian myöhään. Hän on mennyt.
  
  
  Ei ollut mitään jäljellä katolla, mutta paljon Meksikon tupakantumpit ja sombrero, jonka hän oli ostanut kaksi päivää aiemmin säilytä alle.
  
  
  "Ulkomaalainen", sanoi kaksi miestä kaupassa, mies rasvaa vatsa ja hymyilevät kasvot. Gonzalez.
  
  
  "Tourist?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Voitko kuvailla ego?"
  
  
  Gonzalez kohautti olkapäitään. "Teidän korkeus. Ruskeat hiukset. Ruskeat silmät. Ohut mies. Hermostunut."
  
  
  Se on kaikki.
  
  
  Juana vei hänet syrjään hotellin aulassa, kun odotimme taksia hakemaan meidät ja vie meidät lentokentälle.
  
  
  "Hän oli täällä kaksi päivää sitten," hänen isänsä sanoi.
  
  
  "Eikö?"
  
  
  "Kuinka kauan olet ollut täällä?"
  
  
  Kiertueella."
  
  
  "Luuletko, että hän tietää, kuka sinä olet?"
  
  
  Hänen silmänsä kapenivat. Hän otti sen loukkauksena. Hän oli latina, kaunis, ja täynnä tulta. "En usko niin!" Hän sanoi närkästyneenä.
  
  
  He eivät usko se oli loukkaus.
  
  
  "Mitä töitä teit ennen kuin olet ottanut yhteyttä tämän tehtävän?"
  
  
  "Tippa lääkettä".
  
  
  "Tauko se?"
  
  
  Hän nyökkäsi, alentaa hänen silmänsä.
  
  
  "Kaikki tämä?"
  
  
  "Kyllä." Hänen leukansa nosti uhmakkaasti.
  
  
  "Yksi jäljellä?"
  
  
  "Ehkä niin", hän sanoi vältellen.
  
  
  Hän kääntyi ja katsoi ulos oviaukon yläreunassa kuiva tavaroiden myymälä.
  
  
  "Kyllä", suostuin. "Luulen niin."
  
  
  Hänen kasvonsa kierretty raivosta.
  
  
  Ee tarttui hänen kyynärpää. Taksi on saapunut. Onneksi Nick. Pelasti Ensenada on yritys Taksi.
  
  
  "Tule, Juana. Seuraava pysäkki, Washington, DC."
  
  
  Hyvin autoritaarinen. Erittäin dominoiva.
  
  
  Hän rauhallisesti kiipesi taksi, vilkkuva kaunis pala reiteen. Mutta en melkein huomannut sitä.
  
  
  Kaksi
  
  
  Hawke istui konsoli KIRVES elokuva ohjauspaneeli, työntää painikkeet ja perustamalla levyt. Yhtä painiketta pelata äänen. Yksi nauha-painiketta. Yksi painike 16 mm filmille. Yksi painike live-lähetys. Yksi painike vanha musta-valkoinen elokuva.
  
  
  
  
  
  
  Yksi painike dioja. Tai, jos haluat levätä silmäsi, yksi-painiketta pehmeä naisääni julki tiedustelun tulokset.
  
  
  Keskustelun tähän asti ollut rento pulista. Hänen poisti sen kaikki noin hänen päänsä. Muistan vain, että voisin hahmottaa Juana Rivera visuaalisesti, ja minä todella tein. Kuitenkin, jotain hänen ajatuksensa tuntui ennalta määrätty, ennalta testattu, ja hedelmätöntä.
  
  
  Mutta hän oli kaunis, ja pidän kauniita naisia. Ajattelin häntä: "Jos vain hän voisi poistaa hänen äänensä, kuin Haukka voi poistaa tallennuksen hän ei halua kuulla."
  
  
  Brylev täysin meni pois, ja edessämme oli kuva ruudulla että mukana maagisesti ilmestyi moans.
  
  
  "Enrico Corelli," pehmeä naisääni sanoi kuvan, että välähti ruudun poikki. Se oli vielä valokuva, otettu noin viisitoista vuotta sitten, ja räjäytettiin, jonka pienin osa suurempaa kuvaa. Tausta kohtaus oli Vatikaanin rotunda.
  
  
  "Valokuvataan, esimerkiksi vuonna 1954," ääni jatkoi. "Tämä on viimeinen elossa oleva valokuva Corelli. Loput ego kuvia ostettiin paljon rahaa. Tutkimus ei voi todistaa, että rahaa tulee mafia kassaan. Mutta se, mitä he uskovat."
  
  
  Hänen silmänsä otti pitkän ja huolellista katso kuva. Kasvot oli lähes mahdoton erottaa toisistaan. Kasvojen piirteet olivat melko tavallisia: tummat hiukset, kiinteä leuka, kasvojen muoto ilman eroa. Se oli ulkoa, jonka ego paras mahdollinen, mutta koska se oli ollut puhallettu niin monta kertaa ympäri niin pieni pala rakeinen filmi, ei ollut lähes mitään, että se voisi keskittyä.
  
  
  Kartta välähti ruudun poikki. Se oli kartta Korsikan. Kaupungin Basria oli hahmoteltu ympyrän.
  
  
  "On todettu, että Enrico Corelli asuu täällä, esikaupunkialueella Basria, Korsika, huvila rakennettu Napoleonin aikakauden. Hän on henkilöstöä kymmenen palvelijaa ja kaksi henkivartijaa. Hän asuu nainen nimeltä Tina Bergsonin.
  
  
  "Corelli on nyt neljäkymmentä-viisi vuotta vanha. Hän työskenteli Italian hallitus Kuura, mutta sai potkut muutama kuukausi myöhemmin. Hän oli lyhyesti naimisissa, mutta ego nainen kuoli keuhkokuumeeseen, kun Corelli ei toimi. Tympääntynyt, hän alkoi työskennellä jäsenten jengi väärentäjät ja karkotettiin varkaat ympäri yhdysvaltoja, joka on syntynyt Sisiliassa ja olivat mafian jäseniä New Yorkissa ja Chicagossa. Hän stahl on hyvä enforcer ja erittäin hyvä liikemies heille. Kun apteekki ketju perustettiin, hän oli yksi ensimmäisistä ihmisistä avoin kohta, virtaus, Napolin lähellä.
  
  
  "Huumeiden verkossa kukoisti 1960-luvulla, ja lopussa se aika, Corelli Stahl oli keskeinen hahmo koko mafia ketju.
  
  
  "Heidän kanssaan selvittää, hän oli eri rakastajattaria. Yksi yritti tappaa ego, kun hän jätti hänet toisen naisen kanssa on pöllö. Hänet löydettiin myöhemmin hukkuneena Lahden Napoli."
  
  
  Kartta katosi, ja ylellisyyttä jahti noin 180 metriä pitkä täyttää näytön kanssa kaunis väri dia.
  
  
  "Tämä on corellin ilo jahti, Lysistrataa. Hän purjehtii lipun alla purjehtivien Ranska. Corelli pitää itseään kansalainen Korsika, vaikka hän oli syntynyt Milanossa."
  
  
  Kuvan suuri huvila nyt ilmestyi ruudulle.
  
  
  "Että Corelli Talon. Vaikka hänellä on vain kaksi henkivartijaa vartija ego, Ego kartano on jatkuvasti partioi puoli tusinaa pyssymiehiä."
  
  
  Uusi kuva välähti esiin. Ruumis makasi ruoho. Hän oli ammuttu useita kertoja. Ruumis oli tunnistamattomaksi, mutta ulkonäkö hänen edelleen, päätin, että luodit osuma se oli tyhmä luoteja-tavalliset luodit leikataan terät kirjain X. dumdum-Luoteja, käännä sienet tulee leikata, tuhota kunnossa, kun ne osuma tavoite .
  
  
  "Se oli ranskalainen agentti nimeltä Emil Ferenc. Hän oli yrittänyt murtautua Villa Corelli, koska kiinteistö on nimeltään. Ilmeisesti hän oli löytänyt partioita ja tappoi."
  
  
  Sitten kuva autio, aavikko-kuin maaseutu ilmestyi ruudulle. Linssi zoomataan kuva seisoo lähellä majesteettinen Lombardian poppeli, ainoa puu minkä kokoisia tahansa näköpiirissä. Luku kasvoi, joku voisi nähdä, että mies oli vakituisiksi ikä, mutta melko pitkä ja vahvarakenteinen. Kasvot olivat varjossa.
  
  
  "Enrico Corelli. Tämä on lähinnä kuvan, että joku on onnistunut valokuva viimeisen kymmenen vuoden aikana. Kuva oli otettu teleskooppi linssi turvallisesti äänestyspaikoilla kohta vastakkaisella kukkulalla. Vaikka edessä on mahdoton erottaa, että ihmisen keho voidaan nähdä selvästi . Mukaan tietokone arvioi, Alenka on ego oli noin 182, korkeus-6 metriä, istui suorana, ja terveys-erinomainen pää sotilaallinen."
  
  
  Näyttö meni mustaksi. Sitten elokuva oli käynnistetty. Se oli kohtaus rannalla, mahdollisesti ranskan Rivieralla. Upea blondi pienet bikinit komeilla koko hiekkaa, huojuvat lonkat kuin hänen pitkät, vaaleat hiukset lepattivat noin hänen harteillaan. Hän pysähtyi hetkeksi ja kääntyi, kuin jos joku oli puhunut hänelle. Hän katsoi kameraan ja hymyili.
  
  
  "Tina Bergsonin. Hei, kaksikymmentä-kolme vuotta vanha. Syntynyt Ruotsissa, hän muutti Roomaan, jossa hän oli lyhyt, mutta onnistunut elokuva uransa.
  
  
  
  
  
  Sitten, kaksi vuotta sitten, hän muutti Sveitsiin, jossa hän oli mukana rahaa manipulointi, ilmeisesti eduksi mafia tai jonkin organisaation, kuten mafia. Hän oli kiinni, mutta ei koskaan oikeuteen. Suurin osa rahasta on sanonut, että on vaihtanut omistajaa auttaa häntä paeta Sveitsin viranomaiset.
  
  
  Pian sen jälkeen, hän löysi itsensä Enrico corellin talon. Corelli mennyt naimisiin hänen kanssaan, mutta hän on hänen ainainen. Hän puhuu ruotsin, ranskan, Italian ja espanjan sekä englanti. Ee: n IQ on sanottu olevan 145 tulosten perusteella todellinen testi on otettu, kun hän täytti Swiss bank job sovellus. Hän on hyvä hiihtäjä ."
  
  
  Tässä elokuvassa, hän vilkkuu suksilla rinteessä. Hänen oli myönnettävä, että hän oli erittäin hyvä. Ei ihme, että Ay halusi viettää talvikuukausina laskettelurinteen; hän näytti rakastavat urheilua.
  
  
  Toinen kartta ilmestyi ruudulle. Hän osoitti maailman Mercator projektio linjasta, joka kulkee Lähi-Itä, Turkki, Turkista Sisiliaan, mistä Sisilia Korsikan, Riviera, takaisin Korsika, ja sitten Portugali, sieltä Kuubaan. sitten Keski-Meksikossa, ja sitten San Diego Kaliforniassa.
  
  
  Lääkkeen ketju.
  
  
  "On ollut monia muutoksia tärkein lääke toimitusketjun viime vuosina. Tyypillisesti raskaita lääkkeitä alkaa Idässä ja päätyi länteen, halki Välimerelle, jossa ne käsitellään. Valvonta tämä ketju on ankkuroitu Korsika, vain lopettaa ennen tärkein käsittely Rivieralla. Huumeet sitten palata Korsikan ja sitten Kuubaan kautta yksi kolme lakkaa: Portugalin, Marokon tai Algerian.
  
  
  Uusi kartta. Hän osoitti Korsikan uudelleen.
  
  
  "Näiden tilastojen jakelu linjat ulottuvat Lähi-Itään ja edelleen lopulliseen määränpäähän, Lännessä. Rahaa Lännestä tulee tänne, jossa se on sitten jaetaan linkkejä verkossa."
  
  
  Linssi zoomataan kartalla, joka osoittaa, että Corelli estate lähiössä Basria, jota ympäröi ympyrä.
  
  
  "Rico Corelli on henkilö, joka ohjaa ketjua. Hän saa hänen tilauksia Sisiliasta, missä sijainen gangsteri ohjaa itä-puolet särkeä. Ei lännessä ohjaa loput särkeä, plus leviäminen."
  
  
  Kuva meni ulos, ja Sergei palaa.
  
  
  Istuimme hiljaa jonkin aikaa.
  
  
  Hawk selvitti kurkkuaan.
  
  
  "Mielenkiintoista", minä sanoin.
  
  
  "Akateeminen," Michel sanoi.
  
  
  "Olen samaa mieltä hänen kanssaan", hän jatkoi.
  
  
  Hawk rypisti otsaansa. "Se on vain tiedotus."
  
  
  "Entä Corelli?" Michel kysyi.
  
  
  Haukka sulki silmänsä ja rokkasi takaisin mukava pyörivä tuoli.
  
  
  "Gangsterit ovat tyytymättömiä voittoja huumeiden ohjelma," Haukka sanoi lopulta. "Kuusi kuukautta sitten, he alkoivat lähettää ihmisiä sisältä ulos testata järjestelmän älykkyyttä. Corelli vei huomattavan paljon - liian paljon, mukaan MEITÄ Ei. Mutta Sisilian toiseksi keksinyt keinon korjata tilanne. Kokouksessa päätettiin, että Corelli on jättää. Yksi henkilö oli lähettänyt lyödä häntä, mutta hän katosi läpi kenttien visio. Näit, mitä tapahtui ns kaivannon agentti, joka yritti murtautua estate.
  
  
  "Sitten mafian rikolliset päätti hyökätä Corelli läpi Tina Bergsonin. Etsivä väittää olevansa Sveitsistä yritti pidättää hänet kerran Basria vanha Sveitsin johtoon. Mutta Odin henkivartijat Corelli puuttui asiaan ja pelasti Tina. Sitten he raahasivat etsivä itse lähellä rantaa, sidottu ego, ja saa hänet odottamaan vuorovesi kääntyä ennen kuin hukkuminen. Mies pakeni ja jätti Korsika, ei koskaan palaa ."
  
  
  Hän nosti kätensä.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Miten tiedämme tämän?"
  
  
  "Corelli kertoi meille."
  
  
  "Suoraan?"
  
  
  Haukka huokaisi. "Meillä on joku lähellä Corelli, vaikka hän ei ole koskaan nähnyt sitä. Corelli antoi tietoa oma-aloitteisesti."
  
  
  "Miksi ei?" Michel kysyi.
  
  
  "Hän sanoi, että hän halusi lähteä lopullisesti."
  
  
  "Pelastaa itsesi ja tyttö?" Pyysin häntä.
  
  
  "Aivan loistava. Ja saada turvapaikkaa yhdysvalloissa."
  
  
  "Vastineeksi...?"
  
  
  "Koko command line, oikea ketju, ja miten se toimii."
  
  
  "Mistä tiedämme, että se ei ole ansa?" Pyysin häntä.
  
  
  "Emme tiedä." Haukka avasi silmänsä laiskasti. "Äänestys, jossa voit syöttää". Hän kääntyi Juana.
  
  
  Hän nyökkäsi.
  
  
  "Teidän asiantuntemus, sinun täytyy selvittää, jos Corelli kertoo meille totuuden - tai jos hän johtaa meidät alas puutarhan polkua."
  
  
  Hän huokasi. Joskus Hawk tyyli on toivottoman Victorian.
  
  
  Juana huomiotta sanat. "Otan selville."
  
  
  "Ei mitään asennettu?" Pyysin häntä.
  
  
  "Tapaamme Sol y Nieve. Hiihtokeskus Espanjassa. Olenko kertonut tästä?"
  
  
  "Lyhyesti"
  
  
  Haukka kumartui takaisin. "Joka vuosi Tina Bergsonin menee tämä hiihtokeskus, ja Corelli menee hänen kanssaan. He viettävät noin kuukauden siellä."
  
  
  "Onko hän siellä, kuten Rico Corelli?"
  
  
  "ei. Emme tiedä, mitä nimeä hän käyttää. Mutta me tiedämme, että ne menevät aina. Ja Corelli haluaa tavata minut."
  
  
  "Tämä voisi olla setup," minä mutisi.
  
  
  "Tietysti", Haukka sanoi. "Siksi olet täällä, Nick. Ääni miksi kuva AX".
  
  
  "Odottaa iskee."
  
  
  Hän nyökkäsi. "Sanotaan, että gangsterit tiesi corellin suunnitelmia. Ei he haluavat päästä meidän numero yksi valvoja
  
  
  
  
  
  
  ja meidän numero yksi lääke asiantuntija? "
  
  
  Hän hieroi leukaansa. "Miten näemme yhteyttä?"
  
  
  Haukka sanoi: "Meillä on mies Malaga. Hän on poika Sol y Nieve. Corellin henkivartijat lähestyä häntä. Tapaat meidän mies Malaga ja hän järjestää tapaaminen poika keinona. Sitten tapaat Corelli kasvotusten."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Ja sitten?"
  
  
  "Niin, Neiti Rivera valtaavat *
  
  
  "Oletko valmis meidän passit?"
  
  
  "AX Tunnistaminen on asiakirjoja. Voit silti olla George Peabody, mutta nyt olet ammattivalokuvaaja."
  
  
  "Sir, en voi edes hallita Tonttu, paljon vähemmän Hasselblad!"
  
  
  "Nämä kamerat ovat luotettavia tänään! He ovat myös hyvä saada tietää perusasiat. Ja sinä, Neiti Rivera, on malli, valokuvaaja. Kaikki paperit on tehty. Polttaa ih jälkeen muistaa menneisyyden."
  
  
  "Olen poseeraa alasti?" Michel kysyi.
  
  
  Haukka oli järkyttynyt. Ego on siniset silmät laajenivat. Hän oli viimeinen vanhat, täysin tukahdutettu mies yhteiskunnassa, jossa seksuaalinen vapaus on pääsääntö. "Rakas tyttö!"
  
  
  "Poseeraisitko alasti?" Kysyin nopeasti.
  
  
  "Tietenkin", hän sanoi. "Ammatillisessa mielessä. Kun sain pelata hänen rooli, pelaan häntä koko matkan."
  
  
  Hawke ' s kasvot vaihtoivat väriä. Se oli hyvin punainen. Hän tuijotti käsiään tuskassa staattinen. "Jos olet jo tehnyt," hän keskeytti.
  
  
  Hänen naurahti. "Jatka".
  
  
  "Tiedän, ettet välitä, että me perustaa oman cover-aviomies - ja-vaimo joukkue," hän sanoi nopeasti, hänen silmät loistaen.
  
  
  "Sir", sanoin.
  
  
  "Mr. ja Mrs George Peabody ja Millers Falls, MN."
  
  
  "Rakastan sitä!" Juana sanoi hiljaa.
  
  
  "Minä vihaan sitä!" En murisi. "Tämä on liian kaukaa haettu! Ja se aiheuttaa komplikaatioita!"
  
  
  "Mutta se tekee siitä helpompaa, Neiti Rivera toimia - jos hän on." Hawke ' s kasvot huuhdellaan taas.
  
  
  "En ymmärrä logiikkaa!"
  
  
  "Naimaton nainen, tyttö, Neiti Rivera."
  
  
  "Paheksun sitä!" Juana keskeytti.
  
  
  "... Se olisi paljon vaikeampaa olla, oh, stalked, katsotaanpa vain sanoa, kuin olla naimisissa. Näetkö?"
  
  
  Hänen oli valehtelee alaspäin hiekkaan. En tosiaankaan näe sitä, kierretty logiikkaa.
  
  
  Haukka kääntyi Juana. "Pidätkö siitä?"
  
  
  "Täysin." Hän hymyili viehättävästi.
  
  
  Haukka nyökkäsi tyytyväisenä. Sitten hän katsoi minua. "Mitään haittoja?"
  
  
  Hitto hänet! "Se näyttää luotettava", myönsin. "Meidän täytyy perustaa jonkinlainen hälytys", hän jatkoi. "Tarkoitan, jos kaikki hajoaa. Haluan pystyä säästää Juana ja minun iho, ei väliä mitä."
  
  
  "Meillä on mies Granada, vain puolen tunnin päässä lomakeskuksesta. Malaga ilmoittaa sinulle."
  
  
  "Oikeastaan. Tämän olisi katettava se."
  
  
  "Voit lähettää koodatun viestin haluat kautta Granada."
  
  
  "Hyvä on", sanoin. Hän kääntyi Juana. "Onko sinulla mitään sanottavaa?"
  
  
  Hän katsoi minua ja sitten Haukka.
  
  
  "Mielestäni ei. Hän on tavannut sylissäsi kunnes minä tavata Herra Corelli. Sitten minä haen sen."
  
  
  * * *
  
  
  Minulla oli vain nukahti pois, kun siellä oli terävä koputtaa lukittu ovi erottaa minun huoneeseen, Juana.
  
  
  Sen sai nopeasti. "Kyllä?"
  
  
  "Nick!", hän kuiskasi.
  
  
  "Mikä se on?"
  
  
  "Ikkuna."
  
  
  Hänen, kääntyi ympäri. "Entä tämä?"
  
  
  "Katso ulos."
  
  
  Hän saavutti olkapää kotelossa roikkuu sängynpylväs. Hän käveli ikkunan, pitää varjoissa ja snuggling jopa vaikerrus. Vetää takaisin verhot piipun hänen luger, hän katsoi ulos pimeässä kadun alla.
  
  
  Kadun toisella puolella oli Cadillac, paras auto lohko.
  
  
  Vuonna nen, siellä oli mies istuu kuljettajan puolella, joka oli suoraan päin minua. Sitten, kun hän katseli, toinen mies kiiruhti kadun yli, Cadillac, puhui lyhyesti kuljettaja, ja kiipesi takapenkillä.
  
  
  Caddy käynnistyi ja ajoi nopeasti alas kadulle, kääntämällä oikeassa kulmassa.
  
  
  Hänen meni takaisin seinään erottaa huoneet.
  
  
  "Tunnistitko ego?" Sl kysyi.
  
  
  "joo. Hänen, näki hänet tulossa ulos ympäri auton hetki sitten. Hän katsoi minun huone - tai sinun. Hänen egonsa kasvot näki sen. Ja sitten hän kiiruhti hotellin aulassa."
  
  
  "Kuka hän oli?"
  
  
  "Minä näin - ego at Dulles airport ei ole tänään, kun. Kun saavuimme. Hän oli pieni nahkalaukku. Niiden ympärille, jossa voit laittaa aseen kiikaritähtäin."
  
  
  "Hyvä tyttö", hän sanoi hajamielisesti.
  
  
  Siellä oli tauko. "Mitä me nyt teemme?"
  
  
  "Mene nukkumaan," minä sanoin. "Ainakin tiedämme, mitä he tietävät."
  
  
  "Et aio etsiä ego?"
  
  
  "Washington? Se on iso kaupunki."
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Mene nukkumaan, Juana." Sen mennyt päivä. "Kauniita Unia."
  
  
  Häntä, kuullut häntä marina nojalla hänen henkeään, ja sitten hän käveli pois seuraavana päivänä. Hetken tai kaksi myöhemmin, hän kuuli narina sänky niin hän nousi ja istui alas.
  
  
  Sitten siellä oli hiljaisuus.
  
  
  Hän istui ikkunan luona, katsomassa, odottaa. Mutta kukaan ei tullut.
  
  
  Kolme
  
  
  Olemme läpi alhainen juurella ja laskeutui kiitoradan lähellä Malaga. Taksikuski ajoi meidät kaupungin läpi pyörre pienoiskoossa Euroopan autoja kaikkia merkkejä ja muotoja.
  
  
  Meillä jäi yksi tärkeimmistä hotellit kaupungissa, näköalalla satamaan Malaga. Siellä oli useita kauppa-aluksia ja huviveneitä kiinnitettynä tai ankkuroituna lähellä hyvin hoidettuja satamia.
  
  
  Juana oli väsynyt. Hän lukittu itsensä hänen puolella huonetta, otti torkut, ja suihkussa. Hänet heti meni KIRVEEN turvallinen talo.
  
  
  Se oli pieni toimisto, talo, yhden korttelin päässä
  
  
  
  
  
  
  kaduilla ja nurkan takana.
  
  
  "Rakentaminen parantamiseen", lukea päivän. RSS. RAMIREZ JA KELLY
  
  
  Häntä, tippuu.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Herra Peabody."
  
  
  "Hänen."
  
  
  Ovi avautui. Se oli Mitch Kelly.
  
  
  "Hei, Kelly", sanoin.
  
  
  "Hei, herra." Hän virnisti ja päästi minut sisään. Sitten, katsellen ylös ja alas tumma, antiikki käytävällä, hän huolellisesti lukitsi oven.
  
  
  Hänen, katseli toimisto. Se oli pieni, vain kolhiintunut kirjoituspöytä, kasa vanhoja arkistointi kaapit, ja ovi johtaa vessaan. Takana pöytä, ikkuna katseli ulos yli sataman ja kaupungin Malaga.
  
  
  Kelly löi minua selkään. "En näe ne, fretti, kun sana sai ulos noin punainen appelsiinit tapauksessa, Nick."
  
  
  Tämä tapahtui Kreikassa. "Viisi vuotta sitten, niinkö?"
  
  
  "Oikeastaan. Haukka sanoi, että olit tulossa."
  
  
  Hän avasi laatikon ja otti hieno pari Bausch & Lomb 30x kiikarit, jonka hän painoi mietteliäänä kädessään.
  
  
  "Minulla saattaa olla joitakin uutisia sinulle."
  
  
  "Auts?"
  
  
  Hän laittoi lasit silmillä ja kääntyi katsomaan ulos yli sataman. Tajusin, että hän oli katsomassa veneitä, kun koputin hänen oveensa.
  
  
  Kelly johti TOPOR Malaga vähintään kolme vuotta. Egon tehtävä oli tietää, mitä ja kuka oli tulossa ja menossa noin Malaga.
  
  
  Hän oli etsimässä yli ego on olkapää. Hän opiskeli ilo telakka keskellä satama. Hän oli erityisen kiinnostunut suuri jahti ankkurissa jossain keskellä.
  
  
  "Ääni on kaikki," hän sanoi. "Tämä on Lysistrataa. Corelli Jahdit".
  
  
  Muistin kuvan olin nähnyt hänen TOPOR pääkonttori.
  
  
  Hän ojensi minulle kiikareita. Se oli hänen ego, joka keskittyi hänen. Hän oli erinomainen, Hän oli hyvin nähnyt by jahti. Pari miehistön jäsentä oli vilkasta ympäri kannella. Kaikki oli hiljainen ja rauhallinen aluksella. Hän voisi nähdä rivi mökkiä pääkannella, jossa on kaksi riviä ikkunoita, mikä tarkoitti, että mökit sijaitsevat kahdella kansien alla.
  
  
  Se oli suuri, kaunis ilo jahti. Ranskan lippu liehui perässä.
  
  
  Mitch Kelly istui tuolissaan ja kahisivat paperia. Hänen, tiesi, että hän halusi kiinnittää huomiota siihen, mitä hän oli sanomassa. Kun hän oli aikeissa antaa hänen järjestyksessä, hän näki joku pusero ja housut tulevat pois tärkein mökki ja kannelle. Se oli nainen, jolla oli pitkät vaaleat hiukset. Hän oli erittäin povekas ja oli pieni vyötärö ja tiiviit housut, että kuvattu hänen reidet ja pakarat jättänyt mitään mielikuvituksen varaan. Näissä siniset housut, En ollut hyvä jalat. Hänen ihonsa oli oikeudenmukainen ja sileä, ja hänen silmänsä olivat siniset. Stepping ulos aurinkoinen pyhä valo, hän laittaa tummat lasit ja hajamielisesti ojensi an ih paikan päällä.
  
  
  "Tina Bergsonin", hän sanoi ääneen.
  
  
  Kelly craned kaulaansa ja katsoi ulos ikkunasta, squinting auringossa & nb. "Kyllä, muka."
  
  
  "Täydellinen tyttö", sanoin.
  
  
  "Toinen asia Nick Carter," Kelly sieraimiin. "Miten teet?"
  
  
  "Minä teen vain sitä, mitä mies Washington sanoo," minä mutisi.
  
  
  "Tämä tuli eilen," Kelly sanoi, vapina paperi uudelleen.
  
  
  Hän repi katseensa pois Tina Bergsonin on hoikka hartiat ja villapaita-kattaa rinnassa ja vastahakoisesti laski kiikarit. Kelly nosti sen ylös, kääntyi tuolin ympäri, ja keskittynyt ih Tina Bergsonin, kun hän luki kirjoitetaan tietoja.
  
  
  CALLIE. RAMIREZ JA KELLY. 3 PASEO ZAFIO. SAAPUMINEN TIISTAI KYYTIIN LYSISTRATAA. KÄYTTÄJÄ ON VALMIS. TINA BERGSONIN TUO EGO JAHTI. MYÖHEMMIN PERUSTETAAN SKI TAPAAMINEN HUUMEIDEN ASIANTUNTIJA.
  
  
  "Roomalainen nenä!" - toistaa virnistäen.
  
  
  "Se on corellin lempinimi," Kelly sanoi. "Aika tylsä, eikö olekin?"
  
  
  "Aika kornia, kyllä." Roomalainen Nenä oli intiaanipäällikkö.
  
  
  "Corelli pitää itseään hylkiö. Tiedät - mafia."
  
  
  Hän katsoi viestin uudelleen. "Päätellen sanamuoto, luulen, että hän tapaa minut?"
  
  
  "Oikeastaan. Hän tietää hotelli. Olen jo lähettänyt hänelle viestin."
  
  
  "Kun hän on siellä?"
  
  
  "Hän on pitänyt hakea sinut aulassa keskipäivällä." Kelly vilkaisi kelloaan. "Se antaa sinulle puoli tuntia."
  
  
  "Entä Juana?"
  
  
  "Hän voi odottaa. Tämä on alustava tutkinta."
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään. "Mitä kaikki tämä hölynpöly noin?"
  
  
  "Roman Mys pelotti. Luulen, että hän haluaa tietää, jos hän on seurannut."
  
  
  Tai jos voit, ajattelin.
  
  
  * * *
  
  
  Odotin häntä hallissa puolilta päivin.
  
  
  Kun hän tuli, kaikki silmät aulassa olivat ei, naiset etsivät suuttumusta, miehet katselivat kiinnostuneena. Paikalliset pöydässä yhtäkkiä muuttui ystävällinen Lotharios.
  
  
  Hän nousi ylös ja käveli hänen luokseen. "Miss Bergsonin", hän kertoi hänelle englanniksi.
  
  
  "Kyllä," hän vastasi vain pieni aksentti. "Olen myöhässä. Olen todella pahoillani."
  
  
  "Olet kannattaa odottaa", sanoin.
  
  
  Hän katsoi minua kylmästi. Hän ajatteli jäävuoria ja vuonot. "Anna mennä, sitten?"
  
  
  "Kyllä," sanoin.
  
  
  Hän kääntyi ja sai minut aulasta ja ulos kirkas auringonpaiste Bryliv Saari.
  
  
  "Se on aivan vastapäätä neliö", hän sanoi. "Voimme kävellä"
  
  
  Hän nyökkäsi ja otti häntä kädestä urheasti. Sen jälkeen, kun kaikki, hänen oli Euroopassa. Hän antoi minulle ego-ilman kommentteja. Jokainen espanjan silmä kääntyi kirjaimella tervehtimään meitä on kaksi - minua ihaillen, minua kateudesta.
  
  
  "Se on kaunis päivä", hän sanoi, syvään henkeä.
  
  
  "Pidätkö Malaga?"Hänen silmänsä olivat kiinnittäneet hänen kasvonsa.
  
  
  "Voi, kyllä", hän sanoi. "Se on laiska ja helppoa täällä. Rakastan aurinkoinen brylev. Rakastan häntä lämpimästi."
  
  
  Hän sanoi, että tämä
  
  
  
  
  
  mutta en maininnut sitä. "Miten meni matka?"
  
  
  Hän huokasi. "Olimme kiinni myrskyn pois Costa Brava. Muuten..."
  
  
  "Ja sinun on toveri?"
  
  
  Hän katsoi minua mietteliäänä. "Mr. Roman?"
  
  
  "Mr. Roman." Näytelmä jatkui.
  
  
  "Näet, että ego pian."
  
  
  "Oletan, että olet hiihto", sanoin kuin me lähestyi marina bar.
  
  
  "Minä rakastan sitä." Hän hymyili. "Ja sinä?"
  
  
  "Kohtalaisen", sanoin. "Enimmäkseen yhdysvalloissa. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Haluan mennä Amerikkaan yksi päivä," Tina Bergsonin sanoi, hänen siniset silmänsä lämmin ja tuijotti minua tarkkaavaisesti.
  
  
  "Ehkä Herra-er, Roman - on jotain sanottavaa."
  
  
  Hän oli nauraa. Hänen hampaansa olivat täydellisiä. "Ehkä todellakin." Hän katsoi minua terävästi. "Luulen, sinun ja hän tulee toimeen ihan hyvin."
  
  
  Sitten olimme rannalla, ja nuori mies lopussa seisoi huomiota, ohjaa hänen asenteensa Tina Bergsonin. Hän oli melko ohut, mutta hän näytti jäntevä ja vahva. Hänellä oli kihara musta tukka ja lyijykynä ohut viikset.
  
  
  "Neiti", hän sanoi. Hän ojensi kätensä auttaa häntä alas pieni, tyylikäs moottorivene sidottu telakka.
  
  
  "Kiitos, Bertillo", hän sanoi pehmeästi. "Tämä on Herra Peabody", hän sanoi em, osoittaen minua.
  
  
  "Senor", Bertillo sanoi. Ego silmät olivat tummat ja älykkäät.
  
  
  Hänen hyppäsi sitten pois, kun Tina Bergsonin ja sitten Bertillo käveli pois, otti pyörän, ja teimme kaaren jahti kolmen sadan metrin päässä.
  
  
  Lahti kimmelsi auringossa, lokkeja keräten jätteen päässä rannasta, ja kun me leikata läpi vettä, he lensivät vihaisesti taivaalle, roiskeita meille merivettä.
  
  
  Muutamaa minuuttia myöhemmin, olimme sidottu jahti. Hänen nimensä, Lysistrataa, näkyi nyt. Edellä meitä, kaksi merimiestä katsoi alas ja putosi tikkaat. Kiipesimme kyytiin.
  
  
  Matkustamossa pääkannelle, joka toimii tärkein oleskelutila, hän näki lihaksikas mies istuu mukava lepotuoli. Hän oli tupakointi sikari, joka teki halot sinistä savua muodostavat yli egon pää.
  
  
  Menimme sisään. Hän nousi ylös, hänen iso tavoite nousee pilven savua. Tina! hän tervehti häntä, ja hän hymyili reumaa.
  
  
  "Tämä on Herra Peabody Amerikassa", hän sanoi. "Herra Peabody, tämä on Herra ... er ... Roman".
  
  
  Katsoin ympärilleni. Ympäristö oli upea.
  
  
  Hän nauroi ja pudisti kädet. Ego power oli vankka. "Herra Peabody, hänen, oletan, että menet hiihto?"
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Teen pujottelu."
  
  
  "Niin on Tina. Hänen, liian, mutta ei kauan. Emme viettää aikaa Sol y Nieve. Oletan, että olet menossa sinne?"
  
  
  "Hänen."
  
  
  "Toverisi kanssa?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Tämä kaveri. Hän ymmärtää kokouksessa?"
  
  
  "Hän on hän."
  
  
  "Yksinkertainen?"
  
  
  "Kumppanini on nainen. Hän ymmärtää."
  
  
  Se oli tutkittu "Roomalainen nenä". Kuvassa minä hänet näin, tajusin, että hän olisi helposti voinut Rico Corelli. Itse asiassa, hän oli melko varma, että se oli Rico Corelli. Hän oli oikean ikäinen, vaikka hän ei näytä hänen ikäänsä, niin paljon kuin useimmat miehet hänen sähköpostiosoitteensa liiketoiminnan tehdä.
  
  
  "Minulla on aina ollut hyvä suhde yhdysvaltojen kanssa," Corelli sanoi.
  
  
  Tina hymyili. "Aina."
  
  
  "Odotamme teidän läsnäolo maassamme", sanoin. "Ainakin hänen, ymmärrän, että..."
  
  
  Corelli nosti kätensä. "Toivon tehdä matkaa. Jos voimme tehdä paljon."
  
  
  "Se vie vain yksi kokous," sanoin. "Hiihtokeskus."
  
  
  Hän nyökkäsi.
  
  
  "Mikä on syynä tähän alustavaan kokoukseen?" Kysyin jyrkästi.
  
  
  "Turvallisuus," hän haukkui, puuskuttaen hänen savuke. Paksu savu alkoi vaeltaa ympäri mökkiä.
  
  
  "Tunnut riittävän turvallinen." Hän nojautui eteenpäin ja puhui pehmeästi ja terävästi. "Vakuutan, että niin kauan kuin olen noin, turvallisuus ei ole ongelma."
  
  
  Heikko hymy lepatti koko hänen huulensa. "Luultavasti ei."
  
  
  Stuertti toi juomat. Hänen, nojautui taaksepäin. Kokouksessa oli keskusteltu ja sovittu. Se olisi helppo ottaa häneen yhteyttä keinona ja tuoda Juana pitkin.
  
  
  Joimme.
  
  
  Puhuimme jotain muuta. Viisitoista minuuttia kului. Lopuksi, Tina nousi ylös.
  
  
  "Uskon, Herra Peabody on hyvin innokas saada takaisin hänen hotelli."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Kiitos ajastanne, Herra Roman. Odotan täydellisempi keskustelua lunta maassa."
  
  
  Me katsoimme toisiamme, ja hän kääntyi lähteä. Tina tuli luokseni ja otti minua kädestä.
  
  
  "Olen pahoillani, että en voi mennä takaisin rantaan kanssasi. Mutta Bertillo vie sinut takaisin."
  
  
  Hän hitaasti ravisteli häntä kädestä. "Kiitos, sekä viehättävä vieraanvaraisuus."
  
  
  Olimme kannella, ja menin alas veneen. Hän vilkutti minulle kannelta kun vene alkoi pyöriä ja matkalla satamaan bar.
  
  
  Meillä oli mennyt vain viisikymmentä metriä, kun siellä oli äkillinen huutaa jahti. Hätkähdyttävä ääni levisi nopeasti ja jatkuvasti pinnan poikki vettä.
  
  
  Hän kääntyi nopeasti. "Lopeta, Bertillo!"
  
  
  Hänen, näki Tina mennä ulos salilla, missä hän vain lähti. Hän kompastui.
  
  
  Sarjan oranssi vilkkuu puhkesi matkustamossa, jonka jälkeen mahtava puomi.
  
  
  Kuulin hänen huutavan.
  
  
  Toinen laukaus kajahti, ja hän näki, Tina Bergsonin pudota kannella, hänen äänensä leikkaa puolivälissä vatsa huutaa.
  
  
  Hahmo pimeässä märkäpuku oli liikkuvat nopeasti eri puolilla kannella, kuin mies veneessä.
  
  
  
  
  
  pantteri, ja hyppäsi yli kaiteen toisella puolella veteen. Vedin aseeni esiin, mutta en voinut ampua häntä kunnolla.
  
  
  "Mene veneen ympärillä!" Bertillo näykki häntä.
  
  
  Yllättynyt, peloissani, mutta pystyy, hän ampui ampui moottorivene, ja me whizzed oikealla puolella mimmo keula jahti.
  
  
  Vain kuplia osoitti, missä mies märkäpuku oli mennyt. Hän oli jättänyt hänen scuba pyydyksiä on, että paljon on ilmeinen. Hän on mennyt ikuisesti.
  
  
  Meillä kiersi kokonaisen minuutin, mutta hän ei tullut.
  
  
  Hän meni ylös portaita kannelle, jossa neljä miehistön jäsentä ympäröi Tina, joka hengitti raskaasti, mutta syyttely pehmeästi. Hänen pusero on olkapää oli likomärkä nopeasti kuivuva veri.
  
  
  Hänen, juoksi salonkiin.
  
  
  Iso mies makasi lattialla. Ego kohde oli lähes kokonaan tuhoutunut laukauksia. Hän kuoli ennen kuin hän osui kannelle.
  
  
  Ulkopuolella, hän oli etsimässä ulos rannalla, mutta mies märkäpuku ei ollut siellä.
  
  
  Hän oli poimima laiva suuntaa kohti rantaa ja nimeltään Mitch Kelly. Hän oli järkyttynyt, mutta hän oli ammattilainen. Hän heti kutsutaan Malaga Vartija.
  
  
  Tina avasi silmänsä.
  
  
  "Se sattuu!", hän voihki.
  
  
  Sitten hän näki veren ja pyörtyi.
  
  
  Neljä
  
  
  Mitch Kelly avasi piironginlaatikko kaapit. Hän näki, mitä olin menossa läpi. Minä katselin, kun hän purettu nahka tapauksessa, että piti langaton lähetin.
  
  
  Se oli kaunis pieni sarja: Japani-tehty, solid-state-transistorit. Voisi melkein mennä kuuhun ja takaisin se.
  
  
  Se hyräili pari hetkiä, kun hän kääntyi ego, kunnes se on lämmennyt. Hän ei katsonut minua lainkaan, mutta hän sai työtä, yhteyttä AX muutaman alustavan puhelut, ja lyhyesti jutteli operaattori AX Seurata, käyttämällä tavallista R / T siansaksaa.
  
  
  "Minulla on Haukka."
  
  
  Se vastasi " Sir?" Hänen vihansa oli tuskin sisälsi.
  
  
  "Nick, tämä ei ole valtuutettu soittaa! Hänen, haluan sinun tietävän..."
  
  
  "Olemme puhdas?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Kahakka".
  
  
  "Se on oikein." Hawke Stahl ääni oli varovainen. "Mitä kuuluu, Nick? Saan aina perhosia vatsassa, kun noudatat turvatoimet."
  
  
  "Kuka järjesti tämän tehtävän? Treasury?"
  
  
  "Tiedät, etten ole lupa puhua."
  
  
  "Se on hauska haju."
  
  
  "Sano se uudestaan?"
  
  
  "Se haisee! Corelli on kuollut."
  
  
  "Kuollut?" Tauko. "Ah, hänen rakas."
  
  
  "Kuka järjesti tämän?" Kysyin taas.
  
  
  "En voi..."
  
  
  "Se oli ansa. Ja kuka järjestää se käytti minua tappaa Corelli."
  
  
  "Ei mitenkään! Oh, hänen, tiedän, mitä tarkoitat."
  
  
  "Check it out, sir, olkaa hyvä! Jos mafia on puhdas, niin jotain meni pieleen meidän puoleltamme. Jos Corelli oli pelin pelaaminen, sitten Valtiovarainministeriö oli huijausta."
  
  
  "Oletko varma, että hän on kuollut?" Haukka kysyi terävästi. Ego sävy hänen äänensä tarkoitti, että hän oli toipunut hänen alkuperäinen shokki.
  
  
  "Puoli pää oli purettu? Joo. Hän on kuollut, sir."
  
  
  "Ja hänen toverinsa?"
  
  
  "Hän on elossa, mutta hän on haavoittunut."
  
  
  "Luulen, että se oli oikea asia tehdä", Hawke sanoi. "Roman ohjaus tarkastetaan Corelli."
  
  
  "Roman ohjaus voidaan maksaa mafia!"
  
  
  "Nicholas..." hän läksytti minua.
  
  
  "Mieti, sir, että paikkakunnalla Venäjä on ohi."
  
  
  "Rauhoitu, Nick. Palaan niin pian kuin voin soittaa pari puhelua."
  
  
  "Neiti Rivera ja hänen ei ole käytettävissä kommentoida."
  
  
  "Pysy siellä! Haluan tehdä tämän selväksi."
  
  
  "Se on jo selvitetty, Haukka. Tai ehkä tarkempi termi on kartoitettu. Näkemiin."
  
  
  "Nick!"
  
  
  Olen tilannut sitä.
  
  
  Kelly oli hämmästynyt välinen keskustelu Haukka ja minua. Hän ei harjoittanut tahallista tottelemattomuutta. Siksi hän puhui merkityksettömiä asioita. Hän meni pöydän ja istuimme alas. Hän tutki minua tarkkaavaisesti, odottaa katto romahtaa päälleni.
  
  
  "Luuletko, että se oli KIRVES?" hän kysyi lopulta.
  
  
  "Luulen niin, mutta en tiedä."
  
  
  "Vuoto?"
  
  
  Hän katsoi alas hänen kätensä. "Ehkä."
  
  
  "Entä se tyttö?"
  
  
  "Juana? Sen todella tiedä hänestä. Jos hän oli mukana, hän on jo poissa."
  
  
  "Minne olet menossa?"
  
  
  Hänen, kääntyi päivä. "Mennään takaisin hotelliin. Ihmettelen, jos hän on siellä."
  
  
  Hän oli. Häntä voi kuulla hänen tutkiessani hänen huoneeseensa heti, kun hänestä tuli hänen puoli huone. Ainakin se oli kuin ei. Vain varmista, että hän sai ulos hänen Lugger ja siirtyi viereisen päivä.
  
  
  "Juana?" Sanoin hiljaa.
  
  
  "Ah. Nick?"
  
  
  "Herra Peabody."
  
  
  "Miten meni?"
  
  
  Se oli Juana, okei. Voisin kertoa hänen äänensä. Hän tukivat Lugera, joka päätti, että jos hän oli ollut murhaaja, hän olisi jo lähtenyt Malaga, koska hänen osallistuminen farssi olisi ollut valmis.
  
  
  Hän avasi oven ja meni sisään. Hän oli pukeutunut hyvin tiukka, mutta viileä näköinen puku, joka vihjasi maku ja rahaa, mutta ei ollut kallis. Hän oli hymyilevä, joka tarkoitti, että hän ei tiennyt mitään Corelli.
  
  
  "Näytät väsyneeltä, Nick."
  
  
  "Hänet. Tuoretta energiaa."
  
  
  "Miksi ei?"
  
  
  Hän nosti hänet sängyn reunalle ja katsoin Ei. Hotellissa on eniten pois maailmasta, kun käsittelyssä hänen kasvonsa. Hän kääntyi kasvot minua, voimakkaalle auringonvalolle Malaga kaatamalla ei, valaisee jokaisen yksityiskohdan hänen kasvonsa.
  
  
  "Rico Corelli on kuollut."
  
  
  Hänen kasvonsa paled. Jos se toimi, Ei ollut erinomainen valvoa hänen valtimoiden järjestelmään. Mitään fysiologi
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Se kertoo, että valtimoiden järjestelmä on tahatonta.
  
  
  "Tappoi? Jahti?"
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Merkki märkäpuku."
  
  
  "Entä nainen, joka opiskeli hänen kanssaan?"
  
  
  "Tina Bergsonin oli loukkaantunut, mutta hän on vielä elossa. Se näytti setup, Juana."
  
  
  "Mitä me nyt teemme?"
  
  
  "Me odotamme", sanoin. "Vuonna sanat Haukka. Se on jo ilmoitettu."
  
  
  Hän katsoi minua. "Olisit nähnyt mies, joka tappoi Corelli?"
  
  
  "Vain ego siluetti."
  
  
  "Näyttikö hän ampui meitä Ensenada?"
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään. "Hänen ego ei ole koskaan nähnyt sitä."
  
  
  "Se on ehkä se mies siinä autossa Washingtonissa."
  
  
  "Tällä kertaa hän oli yllään märkäpuku. Hän voisi olla yksi. Hän voisi olla myös Senaattori Barry Goldwater."
  
  
  Juana sivuuttaa sitä. "Hän haki meidät Ensenada ja seurasi meitä Malagan kautta Washington." Nyt hän oli positiivinen ja näytti avoimesti minulle.
  
  
  "Ehkä."
  
  
  "Se on!"
  
  
  "Jos niin sanot."
  
  
  Hän liikkui minua kohti, kunnes hän oli noin kuusi tuumaa pois luotani. "He sanoivat, että olet yksi noin paras. Miten annoit tämän tapahtua?"
  
  
  Hänen katseensa oli keskittynyt Nah, ei salli tahansa lauseke näyttää naamaani. Mutta siellä oli niin paljon vihaa, että aallot tunteiden täytyy olla koskettaa häntä, koska hän kavahti kuin jos hän odottaa minua lyödä häntä.
  
  
  "Minä unohda sinua koskaan sanonut, että."
  
  
  Hän veti itsensä yhteen ja pudisti päätään synkästi. "En"
  
  
  Puhelin soi.
  
  
  "Kelly on täällä", ääni sanoi. "Olen yhteydessä Tina Bergsonin."
  
  
  "Auts?"
  
  
  "Siviili-Vartija vei hänet yksityinen klinikka ei ole kaukana meistä, ei kaukana Alcazaba. Sitten lääkäri saa palkkaa."
  
  
  "Kuinka kätevää."
  
  
  "Hän on tajuissaan. Hän haluaa nähdä sinut."
  
  
  En ajatellut sitä nopeasti. Hyvä. Anna osoite."
  
  
  "Minun täytyy viedä sinut sinne."
  
  
  Hyvä. Haen sinulle takaisin viisitoista minuuttia." Kelly, miten Siviili-Vartija tietää minne viedä hänet?"
  
  
  Kelly naurahti. "Meillä on myös pari noin niitä."
  
  
  Hymyillen, hän ripustaa.
  
  
  "Mitä se oli kyse?" Michel kysyi. Hän oli yhä järkyttynyt uutisesta, Corelli on kuolema. Sillä hetkellä, hänen isänsä päätti, että hän oli syytön.
  
  
  "Tina Bergsonin. Hän on toipumassa. Menen puhumaan hänelle."
  
  
  "Hänet?"
  
  
  Hänen hotelli, niin että Michel oli aina näkyvissä. "Mene vain."
  
  
  Hän rento. "Ah, hyvä." Hymy. "Mietin, mitä aiot tehdä minun kanssani."
  
  
  "Kuten aina, hänen beru vie sinut hänen kanssaan. Olet hyvin kaunis tyttö, ja pidän kauniita tyttöjä." Hänen naurahti.
  
  
  Hän todella punastui. Luulen, että hän oli huolissaan uudelleen, pyytää häneltä hänen järki.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly vietti suurimman osan aseman toimisto-ja klinikat bragging Juana Rivera. Hän rooliin hyvin viileä, hienostunut erikoisagentti. Itse asiassa, hän voisi viehätys naisten, vaikka hän ei pelannut rooli. Juana tuntui päättänyt omaksua ego teko, ilmeisesti käyttämällä heidän kiinnostuksensa Kelly kannustavat minua.
  
  
  Mutta en kiinnittänyt paljon huomiota, olin liian kiireinen ajattelua.
  
  
  Ensinnäkin, hän oli raivoissaan itselleen, ei ennakointi tuotannon. Tämä sniper toiminta ensenadassa ja outo tiimi katsoo meitä Washington, minun olisi pitänyt olla valmis vaikeuksia Malaga. Kuitenkin, ennen häntä, ajattelin, että tappajat olivat perässäni ja Juana, ja ei Corelli. Miten tyhmä!
  
  
  Tämä oli mitä tajusin ajatukseni. Honking sarvet auton ulkopuolella lopulta toi minut pyörryksissä, ja hän alkoi katsella mimmo minun läpi kapeilla kaduilla Malaga.
  
  
  Auto veti ylös pihalle ja menimme ulos ei. Klinikka sijaitsi kapea katu, tummennetut suoralta auringonvalolta, joita ympäröivät rakennukset ei. Rakennukset olivat siistejä ja hyvin hoidettuja. Tämä oli ehdottomasti ole osa slummeissa Malaga.
  
  
  Kelly tuli läpi pääsisäänkäynnin. Kävelimme ylös kaartuva portaikko, jonka jälkeen nainen valkoinen yhtenäinen ja melko pelottava takapuoli, joka myös jutteli lyhyesti Mitch Kelly, kun tuli. Kun kävelimme alas toisen kerroksen käytävällä, ohut mies liiketoiminta-puku ja musta solmio Kelly tervehti leveästi hymyillen.
  
  
  Mukaan Kelly, se oli Tohtori Hernandez, Tina Bergsonin on hoitava lääkäri. Alkaen Hernandez on säteilevä hymy, hän voisi kertoa, että rahaa maksetaan AINA egon laskut ja toi ego täyteen kiehua, kun se tervehti sen työnantajan orjia.
  
  
  "Miten hän voi?" Kelly kysyi.
  
  
  Hernandez taitettu hänen kädet eteensä, otti syvään henkeä, ja huolissaan pitkään.
  
  
  "Se on luoti haavan, tiedät. Tällainen haava joskus todella aiheuttaa sepsis verenkiertoon. Sepsis on noin katkeruutta, " hän kertoi minulle, ikään kuin hän olisi tärkein pölkkypää ryhmässä. "Luulen, että hän tulee ulos hyvin. Jumalan avulla, se tulee ulos!"
  
  
  "Kuinka pian?" Pyysin häntä.
  
  
  "Muutaman päivän", Hernandez sanoi hetken mietittyään.
  
  
  "Ah", sanoin. "Sitten se ei ole niin vakava."
  
  
  Ego: n mustat silmät välähti hetkeksi. Sitten hän hymyili huolestunut, huolestunut hymy. "Tarpeeksi vakava, Herra Peabody," hän julisti. Tämä tarkoitti sitä, että hän ei anna hänen mennä heti. Minun piti hyväksyä se, että ego vastus saattaa olla lääketieteellisesti perusteltua. Luoti haava voi olla ilkeä pikku juttu. "Mutta se on hyvä, että hän on
  
  
  
  
  
  "hän tuli tänne heti", Hernandez jatkoi. Hän oli melkein shokissa. Kun se tulee ampumahaavoja, sinun ei tarvitse huolehtia shokki."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Voimmeko mennä katsomaan häntä?"
  
  
  "Tietenkin, tietenkin," Hernandez loisti, kääntyen Kelly ja heiluttaen niitä kohti ovea käytävällä. "Anna."
  
  
  Kelly avasi oven ja käveli suuri, ilmava huone, jossa on sairaalan sängyssä keskellä. Blindit piirrettiin, ja lamppu paloi yöpöydällä.
  
  
  Tina Bergsonin oli kaunis, vaikka hän oli kääritty hyvin yksityiskohtainen valkoinen pellava kankaalla, ja hänen rintansa oli peitetty sairaala huopia. Hänen hiuksensa oli fluffed yli tyyny, halo kehrätty kultaa.
  
  
  Ei ollut silmät kiinni, kun tulimme, mutta hän avasi ih me katsoimme alas ei.
  
  
  Hänen katsoa halusi. "Herra Peabody", hän sanoi.
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Olen iloinen, että olet niin hyvä."
  
  
  Hän yritti hymyillä. "Se oli... se oli..." Ja kyyneleet kihosivat hänen silmiinsä.
  
  
  Häntä, meni hänen luokseen. "Tina, se oli kamalaa. Onko sinulla jotain kerrottavaa minulle?"
  
  
  Hänen äänensä oli pelkkä kuiskaus. "Olen niin häpeissäni. Minä..." Hän katsoi meitä anovasti.
  
  
  Hänen, kääntyi ympäri. Hyvä. Tyhjennä huone. Hän haluaa puhua minulle yksin."
  
  
  Juana suoraksi ylös. "Ja minua."
  
  
  Silmämme täyttyvät. "Stay, Juana. Loput teistä, menkää pois!"
  
  
  Hernandez ja Kelly kuuliaisesti meni läpi huoneet, joissa nainen valkoinen yhtenäinen.
  
  
  Hän otti Tinan käsi. "Mikä on se, Tina? Mitä sinä häpeät?"
  
  
  Hän kääntyi poispäin minusta. "Saalis", hän sanoi. "Peli soitimme."
  
  
  "Peli?" Juana ääni oli terävä ja jopa.
  
  
  "Kyllä", Tina sanoi hermostuneesti.
  
  
  "Kerro siitä meille," hänen ai määräsi.
  
  
  "Se oli Ricon idea. Tarkoitan, hän oli peloissaan ja tiesi, että joku oli yrittänyt tappaa ego."
  
  
  "Kuinka hän tietää?"
  
  
  "Tätä on jo kokeiltu."
  
  
  Hyvä. Hän epäili, että joku oli yrittänyt tappaa ego. Koska ego järjestely kanssamme?"
  
  
  "Kyllä," hän kuiskasi.
  
  
  "Jos hän tiesi, että joku oli menossa osui hänen ego, miksi hän pudota suoranainen ansa?"
  
  
  "Hän ei tehnyt sitä", Tina sanoi. "Hän ei ansaan. Se on vain se."
  
  
  Hän kääntyi ja tuijotti Juana. Outo ajatus juolahti. Hänen isänsä ahtaalle Tinan käsi tiukasti.
  
  
  "Mene vain", hän kehotti häntä.
  
  
  "Se ei ollut Rico laivalla," Tina sanoi lopulta, liikkuvan hänen silmänsä pleadingly.
  
  
  Tack! Ei ihme, että se kaikki tapahtui niin nopeasti!
  
  
  "Ei?"
  
  
  Henkilö puhui ollut Rico Corelli. Tämä oli mies, Rico oli tuntenut vuosia. Ego nimi oli Basillio di Vanessi. Sisilian.
  
  
  "Entä Riko? Hän oli veneessä?"
  
  
  "ei. Rico Sierra Nevada kuntosali. Heti kokouksen jahti oli ohi, meidän täytyi ilmoittaa ego - ja sitten sinä ja hän olisi tavata ski resort. Tässä alustavassa kokouksessa oli testi. Rico-Hernini kannella."
  
  
  "Guernini?"
  
  
  "joo. A-miten se on? "kaksonen!"
  
  
  "Kaksoisolento," Michel sanoi.
  
  
  "Kyllä! Tiedät, selvittää, jos joku yritti tappaa Rico. Näetkö?"
  
  
  Tai tappaa minut, ajattelin.
  
  
  "Tämä on todellista."
  
  
  "Niin se on Vanessa, joka on kuollut, ei Corelli?"
  
  
  Hän sanoi, " Kyllä. Se on totta."
  
  
  Juana työnsi minut pois ja seisoi sängyn. "Sinä valehtelet", hän tiuskaisi. "En voi kertoa."
  
  
  Tina puoli nousi istumaan vuoteessa, villi-silmäinen. "Miksi puhut minulle noin?"
  
  
  "Et kerro totuutta! Corelli on kuollut! Ja yrität lavastaa meille väärennös!"
  
  
  "Se ei ole totta! Minä vannon sen!" Tinan kasvot oli peitetty hiki.
  
  
  "En usko sitä!" Juana painetaan kovaa.
  
  
  "Rico on nyt Sierra Nevada. Julkaisimme ego päässä jahti Valenciassa. Voin todistaa sen"
  
  
  "Miten?"
  
  
  "Hänen... hänen..." Tina hajosi. Hän alkoi nyyhkyttää.
  
  
  "Miten?" Juana huudahti, nojaten yli ja pudistaa rajusti.
  
  
  Tina tärisi ja voihki, joka satuttaa. Kyyneleet virtasivat. "Se on totta!", hän nyyhkytti. "Corelli on elossa!" Nyt hän oli avoimesti itku. "Valencia on kirjaa ego jättää jahti!"
  
  
  Juana suoristaa ylös, hänen silmänsä kapenivat, mutta tyytyväinen. "Voimme tarkistaa sen ulos."
  
  
  Juana varovasti työnsi hänet syrjään, jolloin Ei mielekäs ja tietäen ilmeen. Juana oli rohkea, ja minä pidin siitä. Nyt tiesimme, että Corelli oli vielä elossa.
  
  
  "Missä hän on?" Hän kysyi Tina.
  
  
  "Sanoin. Sierra Nevada." Hänen silmänsä rullattu takaisin kauhuissaan.
  
  
  "Mutta..."
  
  
  "Hän kertoo minulle, missä hän tapaa sinut."
  
  
  "Onko hän incognito keinona?"
  
  
  Tina nyökkäsi epätoivoisesti. "Kyllä, Kyllä! Oh, Mr. Peabody, olen niin pahoillani siitä, mitä meni pieleen."
  
  
  "Sinun pitäisi olla", minä kivahdin.
  
  
  "Aiotteko mennä sinne tapaamaan ego?"
  
  
  "Olemme tyytyväisiä!"
  
  
  "Ei?" Hänen kasvonsa mureni.
  
  
  Hänelle "ei!" oli ehdoton.
  
  
  "Miksi, miksi ei?"Hän alkoi itkeä uudelleen. "Hän... hän... tappaa minut!"
  
  
  "Kyllä," sanoin hiljaa. "Uskon, että hän tulee."
  
  
  Luvussa Viisi
  
  
  Ei tarvitse hanke ajatellut aaltoja ympäri aivoihin päälle joku muu on. Olen yrittänyt tätä jo vuosia, mutta turhaan. Mutta sillä hetkellä tiesin, että minun oli vain tarkoitus kommunikoida Juana Rivera kautta aivojen aaltoja - todellinen psyykkinen käsitys.
  
  
  Hän kiinteän hänen katseensa hänen kasvonsa ja tuli hyvin harkittuja. Ajattelin, " Tulla hänen avukseen, Juana." Olet hyvä tyyppi;
  
  
  Juana katsoi minua, hänen kasvot huuhdellaan, kuin jos hän oli hämmentynyt, että mies katseli häntä niin läheisesti.
  
  
  Tiesin, että minun ensimmäinen ajatukseni ei ollut tunkeutui hänen. Olet varmaan menettänyt yhden
  
  
  
  
  
  kaveri, vaikka.
  
  
  Hitto, hän ajatteli viimein. Minulla on tunne, hän sai sen.
  
  
  Hän kääntyi Tina ja tiuskaisi, "Meillä saa!" ja sanoi, että se uudelleen. "Se on ohi. Valehtelit meille viimeisen kerran. Ei kokousta."
  
  
  Juana silmät kapenivat, ja hän saattoi seurata hänen ajatteluaan, kun hän kulki convolutions pelata ja counterplay.
  
  
  "Odota hetki", hän sanoi nopeasti. "Emme voi vain jättää Espanja näkemättä Mr. Corelli!"
  
  
  Tina nyyhkytti pysähtyi ja katsoi minua toiveikkaasti.
  
  
  Hän tuijotti Juana kuin puutarha mato raikas salaatti. "Voi, kyllä me voimme!" Sanoin vihaisesti. "He valehtelivat meille, ja tämä on lanka."
  
  
  "Mutta entä tietoa Corelli on antaa meille?"
  
  
  "Emme tarvitse sitä."
  
  
  "Et tarvitse sitä," Juana myönsi, " mutta minä tarvitsen sitä! Hänen on yksi, joka oli lähetetty hänelle. Olet vain henkivartija!"
  
  
  Vilkaisin Tina nähdä, miten hän otti meidän vähän dramaattinen improvisaatio. Hän kääntyi katsoja nopeatempoinen tennistä.
  
  
  "Otan yhteyttä AX, "I murisi, tehdä jotain, kuten myöhään vintage Bogart. "Venäjän paikkakunnalla selvitetty!"
  
  
  "Anna minun puhua!", sanoi Michel, jo hämmentynyt. "Olen tehnyt paljon linjalla!"
  
  
  "Meidän ei pitäisi puhua edessä hänen," sanoin vastahakoisesti, vilkuttaa Tina.
  
  
  "En välitä kuka kuulee! Tämä on minun tehtäväni!"
  
  
  En ajatellut sitä, teeskennellen punnita seurauksia. Lopulta sanoin hänelle: "haluatko mennä ja tavata Corelli?"
  
  
  Juana nyökkäsi. "Tietenkin! Vain koska olet pilannut ensimmäinen kokous..."
  
  
  "Ja sinä?" Minä keskeytin hänet, kääntyen Tina. "Mitä takeita voitte antaa meille, että tapaat todellisia Corelli Sierra Nevada?"
  
  
  "Minä jo sanoin! Tiedät, kun saat oikeaa tietoa."
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään.
  
  
  Juana keskeytti. "Meidän täytyy tavata Corelli", hän sanoi. "Tämä on hirveän tärkeä minulle!"
  
  
  Hyvä tyttö, ajattelin. Pitää hänen kasvonsa tunteeton, hän kumartui Tina. "Yritämme uudestaan."
  
  
  Hän sulki silmänsä helpotuksesta ja hymyili.
  
  
  "Sinun täytyy työskennellä tiiviisti kanssamme, Tina," hänen isänsä sanoi. "Ei ole mitään syytä olettaa, että murhaaja on mennä kotiin nyt. Hän haluaa tappaa sinut myös."
  
  
  Juana rypisti otsaansa. "Miksi ei? Jos Emu oli maksettu tappaa Rico Corelli, hän työskenteli ulos hänen sopimuksensa."
  
  
  "Mutta hän varmasti selville hänen virhe. Mafia tietää, että Corelli on kuollut - tai kuolee. Sitten hitman jahdata Tina - lyijy ego Corelli!"
  
  
  Tina tuhahti.
  
  
  "Laitetaan vartijat tässä huoneessa," ilmoitin. "Minä kerron Mitch Kelly."
  
  
  "Mutta koulutettu salamurhaaja voivat soluttautua mihin tahansa. Miten vartija tietää Hema seurata?" Michel kysyi.
  
  
  Hänen otsa uurteinen. "Meillä ei ole aavistustakaan siitä, kuka murhaaja on. Emu täytyy vain pitää kaikki pois."
  
  
  "Mutta emme tiedä", Tina sanoi yhtäkkiä ja nousi istumaan ja wincing kipua äkillinen liike.
  
  
  Juana ja käännyin häntä, suu roikkuu auki. "Tiedätkö mitä?"
  
  
  "Kuka on murhaaja. Tämä on mies nimeltä Komar. On oltava. Hän on ammattitappaja. Ego on oikea nimi on Alfreddo Moscato."
  
  
  "Mistä tiedät?"
  
  
  "Koska salamurhaaja yritti murtautua Rico on villa Korsika kuusi kuukautta sitten. Siellä oli monia ansoja ja laitteita pitkin seiniä, joten hän ei voinut päästä sisälle. Mutta kun hän yritti, hän löi johdot, jotka olivat ottaa infrapuna kuvia. kuvia ilmestyi, ja hän tajusi, että se oli Moscato."
  
  
  "Ei Rico Corelli tietää Moscato?"
  
  
  "ei. He eivät koskaan tavanneet. Odin noin Riko kansan tunnetaan nimellä Moscato."
  
  
  "Joten sanot, Moscato ei tiedä, Corelli näky ja luulee tappaneensa ego."
  
  
  Tina nyökkäsi. "En ole ajatellut sitä, mutta kyllä, sanoisin niin."
  
  
  "Mitä muuta tiedät Moscato? Mitään, että voi auttaa meitä tunnistamaan egon?"
  
  
  Tinan kasvot kääntyi vaaleanpunainen. "Emu tykkää, tytöt", hän sanoi.
  
  
  "Mitään muuta kuin että?"
  
  
  "Emuja, kuten parit," Tina tokaisi nolona.
  
  
  "Pareittain?" Kysyin iloisesti.
  
  
  "Tämä ei ole hauskaa!" Juana sanoi jyrkästi.
  
  
  Hän kääntyi takaisin Tina. "Ei, hän on kolme-story sukupuoli tapana?"
  
  
  "Kyllä", Tina sanoi. "Se on kytketty hänelle. Hän tekee tämän joka kerta ennen kuin hän lähtee töihin. Se rentouttaa ego."
  
  
  "Ehkä voimme käyttää tätä tietoa löytää hänet, ennen kuin hän löytää meidät."
  
  
  "Löytää meidät?" Juana vahvisti dully.
  
  
  "Hän varmasti yrittää löytää tiensä Corelli taas. Koska hän ei tiedä, ego ensi silmäyksellä." Hän tuijotti ulos sulkimin ikkunan. "Ja helpoin tapa saada Corelli on katsella meitä."
  
  
  Juana on silmät syttyivät. "Sitten näemme itsemme Malaga ja hän on tulossa meille."
  
  
  "ei. Löydämme ego ensin." Mutta minun piti korjata jotain. "Tina, miten voin ottaa yhteyttä todellinen Corelli?"
  
  
  Hän kääntyi pois. "Sinun täytyy odottaa, kunnes hän kutsuu minua."
  
  
  "Mutta kuinka hän tietää, missä olet-tarkoitan, tämä on piilotettu erityinen klinikalla?"
  
  
  Hän kohautti olkapäitään. "Hän tulee. Voin taata, että se"
  
  
  "En halua mennä hiihtokeskus ja odottaa ego siellä," sanoin.
  
  
  "Lääkäri sanoo olen ll olla kunnossa muutaman päivän."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Sitten odotamme. Sillä välin, yritämme swat Hyttynen. Hän haluaisi hänen katoavan, kun teemme työtä tämä ralli."
  
  
  * * *
  
  
  Hän oli nopeasti tiedon Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  Minuutti myöhemmin, hän oli puhelimessa, huijaa komendantti Malaga osaksi määrittämällä jäsen Civil Guard huolehtia Tina Bergsonin. Matkalla takaisin hotellille, minä sanoi Kelly siitä, mihin suuntaan toimintaa.
  
  
  Hän sanoi, että hän ei ollut kuullut, että Mosk oli Malagassa, mutta tietenkin hän ei tunnistaa mitään tunteita alueella. Hän näytti ajattelevan hänen egonsa oli kritisoitu. Vakuutin hänelle, että en tiennyt.
  
  
  "Helvetti", hän sanoi. "Miksi et katso?"
  
  
  "Mitä alamaailman?"
  
  
  "Malaga muhennos", hän sanoi. "Äänestyksen, jossa he oppivat Hyttynen. Räätäli, sinä ja Juana näyttää täysin oikeutettua. Voisit olla pari turmeltunut expats yrittää palkata henkivartija. Minulla on sopimus, joka tietää muhennos sisältä ulos. Ego nimi on Diego Perez. Kuule, minä lähetän hänet teille tänä iltana. Sitä ympäröivät sinua."
  
  
  Hänen, vilkaisin Juana, kaikki jäykkä ja jännittynyt minun maskuliininen sovinismia.
  
  
  Hyvä. Kokeillaan sitä."
  
  
  Olemme valmis ratsastaa hiljaisuudessa.
  
  
  Heti kun pääsimme takaisin hotellille, hänen puhelimensa soi.
  
  
  Se oli Kelly.
  
  
  "Odin. Tein sopimuksen kanssa, Diego."
  
  
  "Hyvä on."
  
  
  "Hän on viisi jalkaa seitsemän tuumaa pitkä, sileä näköinen, pieni viikset, ja erittäin älykäs. Älä anna siteet teitä harhaan."
  
  
  "Aivan oikein"
  
  
  "Kaksi. Se oli vain tulkitsee Interpolin signaali."
  
  
  "Interpol on?"
  
  
  "Lähetin niiden kuvaus kuollut mies yhdessä tulosteita. Tämä ei ole Corelli. Se on Vanessa, okei."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Niin Tina puhuu totta."
  
  
  "joo. Onnea tänään, Nick."
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez osoittautui mitä Mitch Kelly oli kuvattu - sileä näköinen escort tyyppi, joka oli kirkas, mutta oikea vaatteita ja ne on pidettävä ajan tasaista merkityksetön chatit viihdyttää hyvät, tässä tapauksessa Juan Rivera.
  
  
  "Hänen nimensä on Diego Perez," hän kertoi minulle, kun päästin hänet sisään.
  
  
  "Miten voit?" Kerroin hänelle. "Tämä on minun vaimo Juana."
  
  
  "Fair lady", hän sanoi keula. Hän varasti vilkaisu Juana. Hän yritti pitää kasvonsa vielä, mutta voisin nähdä vihaa rakennuksen sisällä hänen. Hän epäili, että olin pilaa hänestä.
  
  
  "Herra Kelly kertoi, että tarkoitus meidän ilta", Diego sanoi pian, antaa minulle mielekäs ilmeen.
  
  
  "Mistä aloitan?" Pyysin häntä.
  
  
  Hän nimetty paikka, ja soitimme taksin ja pelannut peli kuin tämä. Diego istui Juana, säteilevä ja jutteleminen espanjaksi ja englanti. Hän katseli ulos ikkunasta.
  
  
  Malaga, et todellakaan tiedä, missä patoihin alkoi ja missä seurat päättyi. Aloitimme ravintolan, josta on näkymät Välimerelle, vieressä satama-alueella, kaupungin nimeltään La Malaguetan. Aurinko meni alas pinnan yli Välimeren, ja söimme mereneläviä ja joi viiniä ja konjakkia. Tarjoilijat kynttilöitä värillisten lasien, ja yö laski.
  
  
  "Minulla on ajatus, Diego", sanoin.
  
  
  "Ajatus?" Diego alkoi hymyillä. Emu piti juonittelua.
  
  
  "Olen varakas Amerikkalainen turisti. Tämä voidaan nähdä niin minä heittää rahaa ympäriinsä. Sen kävely vaimoni kanssa. Mutta olen kyllästynyt vaimoni kanssa. Haluan hänen mennä nukkumaan ei ole vain yksinkertainen maalaistyttö. En halua niitä kaksi!"
  
  
  Diego oli iloinen. "Mutta miten selität sen, että vaimosi on läsnäolo, herra?"
  
  
  "Hän on kanssasi, Diego."
  
  
  Ego on kasvot murtautui säteilevä hymy. "Ah!"
  
  
  "Ja kun löydämme kaksi tyttöä, jotka työskentelevät pareittain, me selvittää, jos ih on pyydetty esiintymään viime päivinä, varsinkin viime yönä."
  
  
  Diego kasvot oli täynnä ihailua: "mennään Sitten."
  
  
  "Oikeastaan. Näemme, mitä tapahtuu seuraavaksi."
  
  
  Meillä alkoi käydä diskoissa Malagassa. Euroopan disco on lähinnä pimeässä paikassa, jossa on matala katto ja hyvin harvat windows. Pienet pöydät on järjestetty ympäri alustan keskellä. Katosta roikkua kaikenlaisia rihkamaa - kuivattua sammalta, vyöt, köydet, sukkanauhat, stringit, rintaliivit, ruoskat, lähes kaikkea mitä voi kuvitella.
  
  
  Siellä on aina äänekäs stereo nauha pelaa jossain. Kaiuttimet tuottavat ääntä kaikkiin suuntiin ympäri piilotettu markkinaraon. Stroboskoopit flash-multi-värillisiä valoja kaikkiin suuntiin. Väri liukuu alaston elinten ja parit eri asennot yhdynnän ennustetaan seinille. Melu on fantastinen.
  
  
  Sitten kaikki vilkkuvia valoja pois päältä ja ryhmä kitaristit astuvat lavalle. Miehen tai naisen flamenco tanssija tulee näkyviin.
  
  
  Keskiyöllä, me oli kulunut puoli tusinaa paikkoja negatiiviset tulokset.
  
  
  "Kaikki hyvin?" Sen jälkeen, kun Diego kysyi.
  
  
  "Ei mitään, herra", hän sanoi. "On olemassa paljon naisia saatavilla-singleä, kaksinkertaistaa, jopa kolminkertaistaa, mutta viime aikoina kukaan ei ole suoritettu kolminkertaistaa."
  
  
  "Niin, yritetään uudestaan."
  
  
  "Emme ole paikkaa." Diego silmät kapenivat. "Mielestäni meidän pitäisi yrittää Torremolinos."
  
  
  "Missä se on?"
  
  
  "Hieman etelämpänä. Costa del Sol".
  
  
  "Enemmän diskoja?"
  
  
  "Paras. Live. Eläin. Turmeltunut."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Kuulostaa hyvältä. Mennään."
  
  
  Esimerkiksi, yksi-kolmekymmentä tuli paikka puoliksi alas main street Torremolinos. Se oli synkkä paikka. Häkissä eläimet olivat vauhdista edestakaisin häkeissä roikkuu katosta lähellä sisäänkäynnin baarissa.
  
  
  Luminescent maalattu tuolit ja pöydät loistivat pimeässä. Flamenco tanssija katosi hänen tavallista voittajana
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  s pieni näyttämö keskellä huone. Dia kaksi hurmioitunut lesbot heijastettiin seinälle. Täydennetty kitara musiikki kilpailivat hurja bemoaning sekä koskaan ennen-nykyisten laulaja näennäinen yrittää tainnuttaa kaikki asiakkaat.
  
  
  Me istuimme alas, tilata sangriaa, ja katseli.
  
  
  Diego oli poissa.
  
  
  Juana ja minä tuijotimme toisiamme.
  
  
  Käteni tarttui olkapäähäni. Hän pyörähti ympäri, hätkähtää odottamattomia ihmisten yhteyttä.
  
  
  "En tarvitse niitä", Diego sanoi korvaani.
  
  
  Hän kosketti Juana käsivarteen, varoitti häntä siellä, ja sen jälkeen Diego pimeyteen. Siellä oli pieni ovi puolella disco. Diego johti minut läpi se, ja kävelimme alas tumma käytävällä huoneen lopussa. Nainen toistaiseksi iässä likainen, repaleinen flamenco-puku istui pöydässä. Vuonna vaikerrus yli hänen pää, heikko sähköinen brylev hehkui. Ei ollut musta tukka, mustat silmät ja mustat pussit niiden alle.
  
  
  "Bianca," Diego sanoi. "Se on mies."
  
  
  Bianca hymyili tiredly. "Minä pidän sinusta", hän sanoi.
  
  
  Hän hymyili hänelle. "Toverinne?"
  
  
  "Hän ei ole niin hyvä kuin hänen, mutta hän tulee olemaan siellä."
  
  
  "Hänen nimensä on?"
  
  
  "Carla". Hän kohautti olkapäitään.
  
  
  "Bianca", sanoin. "Sinun täytyy olla hyvä. En halua tuhlata rahaa."
  
  
  "Älä tuhlaa rahaa Bianca ja Carla!", nainen tuhahti. "Me olemme hyviä. Erittäin hyvä."
  
  
  "En halua, amatöörit!" Kerroin hänelle. "Haluan tietää, jos olet ennen työskennelleet yhdessä."
  
  
  "Tietenkin me teemme työtä yhdessä", Bianca sanoi heiluttaen rauhoittavaa käsi minua. "Älä huolehdi siitä. Jaamme rahaa."
  
  
  "Kuinka paljon?"
  
  
  "Seitsemän tuhatta pesetaa kappaleelta."
  
  
  "Se on paljon! Sinun pitäisi tietää, jos olet hyvä!"
  
  
  "Kuuntele, kysy joku ..."
  
  
  Diego sanoi, " Kuka, Bianca? Onko teillä suosituksia?"
  
  
  "Tietenkin minulla on suosituksia! Tämä Ranskalainen asuu Marbellassa."
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. "En usko mitään Ranskalainen!"
  
  
  Hän oli nauraa. "Se on hyvä. Hänen lapsensa!"
  
  
  Diego ja minä kohautti hartiat.
  
  
  "Hei", hän sanoi. "Siellä oli yksi, joka meillä oli eilen! Carla ja hänen. Todellinen paskiainen, hän oli! Hän tietää kaiken! Ja heti! Ai niin, minä kerron teille..."
  
  
  "Kuka hän oli?"
  
  
  Hän rypisti otsaansa. "En tiedä. Hän ei kerro hänen nimeään. Hän on tumma mies. Tiedätte. Hän näyttää Italian tai jotain. Hän ei puhu espanjaa."
  
  
  Katsoin Diego, ja hän alensi kansi yksi silmä.
  
  
  "Missä hän asuu?"Pyysin häntä.
  
  
  "Menimme villa avoimesti täällä Torremolinosissa."
  
  
  Hän saavutti hänen kukkaro ja veti kymmenen tuhatta pesetaa. "Anna osoite", sanoin,"ja pidä kymmenen tuhatta."
  
  
  Hänen silmät laajenivat, ja hän näki, hiki puhkeaa hänen otsaansa. Hänen huulensa olivat märkä sylkeä. Hän oli revitty välillä ahneus ja varovaisuutta. Nyt hän epäili, että hänen saattaa olla enemmän kuin vain asiakas outoja seksuaalisia haluja. Mutta hän oli enemmän kiinnostunut rahaa, kuin epävarma.
  
  
  Hän saavutti rahaa.
  
  
  "Osoite?"
  
  
  "En tiedä hänen osoitteensa... minä vien sinut sinne."
  
  
  Palasin hänen rahaa ja peruutti viisi tuhatta ruplaa. "Loppu on, kun pääsemme sinne, Bianca."
  
  
  Diego katsoi ihmeissään. "Senor. Entä muut senora? Sinun...?"
  
  
  "Mene takaisin sinne, Diego, ja viedä hänet kotiin puolen tunnin päästä."
  
  
  Hän ajatteli, että jos joku oli katsomassa Diego, he seuraisivat häntä ja Juana takaisin hotellille.
  
  
  Bianca tarttui hänen käsivartensa ja menimme ulos takaovesta disko.
  
  
  Se oli hyvin pimeää. Neon valot valaistu rakennuksen edessä, mutta takana oli lähes pilkkopimeää.
  
  
  Bianca sanoi: "Odota täällä."
  
  
  Hän lähti, ja puoli minuuttia myöhemmin taksi vetää ylös taloon ja hän vilkutti minulle.
  
  
  Hänen sel on hänen vieressään, haisi ummehtunut haju hänen meikki, hänen jar, ja hänen vaatteensa.
  
  
  Hän puhui taxi driver, surullinen sinisilmäinen Viejo baskeri, ja hän ajoi pois, käämin läpi kapeita katuja, jotka johtivat juurella laitamilla kaupungin. Lähdimme spa jakso Torremolinos ja tuli esikaupunki asuinalueella.
  
  
  Kymmenen minuuttia myöhemmin, Bianca kumartui eteenpäin ja painanut taxi driver olkapäälle.
  
  
  "Aqua! Äänestysten tulokset".
  
  
  Hän kutsui taksin.
  
  
  "Tuo tuolla?" Kysyin häneltä, Bianca, tunnistaa villa hän oli osoittaen.
  
  
  Hän nyökkäsi.
  
  
  "Mies-hän asuu siellä yksin?"Pyysin häntä.
  
  
  "Tämä on todellista. Kukaan muu ei ole."
  
  
  Ey antoi hänelle viisi tuhatta pesetaa, sai ulos taksilla, maksaa kuljettaja, ja heilutti niitä sekä matkalla.
  
  
  Taksi oli poissa.
  
  
  Tarkistin se minun olkapää kotelossa. Luger oli odottamassa.
  
  
  Villa Bianca kirjattiin pieni stukki talossa, jota ympäröi hyvin hoidettu puutarha. Siellä oli avoimen portin talon edessä.
  
  
  Hänen miehensä tuli.
  
  
  Talo oli pimeä.
  
  
  Se oli ohitettu. Oli selvää, että asukas talossa oli joko ulkona tai nukkumassa roskakoriin.
  
  
  Katsoin ulos ikkunasta ja näki, keittiö ja ruokasali.
  
  
  Toinen ikkuna avataan päälle makuuhuone, ja joku nukkui yksi heistä.
  
  
  Katsoin ympärilleni varmistaakseni, ettei kukaan oli katsomassa minua. Sitten, tehdä niin vähän melua kuin mahdollista, hän meni keittiön ikkunasta ja yritti avata sen.
  
  
  Yllätyksekseni se julkaistiin ja lensi ulos.
  
  
  Se sai läpi.
  
  
  Seksiä villa oli kaakeloitu, ja hänen laskeutui ilman ääntä. Piirsin sen
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Vedin pois minun Luger ja suuntasi käytävään vievä ovi takana keittiö.
  
  
  Makuuhuoneen ovi oli raollaan. Hän nopeasti käveli läpi ei makuuhuoneeseen ja huomasin, kevyt kytkin, ikkunan lähellä. Hän toi pala sänkyyn ja kääntyi brylev.
  
  
  "Jäädyttää", sanoin, ajattelu hän voi olla ase kätevä.
  
  
  Ei liikettä. Ei mitään. Katsoin sen. Sergei, joka oli tulvia huoneeseen, näytti minulle, mitä oli tapahtunut, ja minusta tuntui pahalta. Henkilö, joka makasi roskakoriin ei ollut enää siellä. Tyyny ja vuodevaatteet olivat nostaneet näyttää nukkuja.
  
  
  Tunne hetki täydellinen paniikki, olen saavuttanut valon sammuttaa minun ego.
  
  
  Ääni takanani tuli liian nopeasti. Vaikka hän pyörähti niin nopeasti kuin hän voisi, kääntämällä Luger kiinni kuka se oli, hänen koskaan lopettanut liikkuvat. Se oli syöksyi pimeyteen hetkellä kova metalli esine osui päähän.
  
  
  Ensimmäinen asia, tajusin kun tulin tajuihini, oli, että en voinut hengittää. Ja sitten huomasin, että pääni oli vahingoittaa liian. Kolmas asia tunsin oli asemassa, jossa kehoni oli kierretty. Hänen oli hyvin ahdas tila, tuskin tarpeeksi tilaa minun kipeä luut.
  
  
  Minä huohotti, yrittää hengittää puhdasta ilmaa sumu myrkyllisiä kaasuja, jotka ympäröivät minua.
  
  
  Avasin silmäni ja näin, ei mitään aluksi. Silmiini pisti, näön, ja kohdennettava. Yhtäkkiä tajusin, että en voinut liikuttaa käsiä ja jalkoja.
  
  
  Yrittää istua suorapuheinen, näin hämärässä, että olin jumissa etupenkillä hyvin pieni Volkswagen. Moottori oli käynnissä, mutta auto ei liikkunut.
  
  
  Hän yski ja yritti tyhjentää hänen kurkkuunsa, mutta ei voinut.
  
  
  Pakokaasut! Ajatus välähti mielessäni, ja hän nousi istumaan äkillisesti, katson ympärilleni, huomasin ensimmäistä kertaa, kuinka letku oli kiinni lähes suljettu ikkuna.
  
  
  Pakokaasujen valui letkun osaksi kansanomainen auto. Hän tiesi tarpeeksi näitä autoja tietää, että he olivat käytännössä ilma-ja vesitiivis sisällä. Ja saapuminen hiilimonoksidia, minulla ei ollut paljon aikaa.
  
  
  Ranteet ja nilkat oli sidottu tiukka köysi sidottu yhteen niin, että minä muistutti bull jahtaa bull dog. Hän pääsi ulos, yrittää napata avain virtalukkoon ja kierrä sitä, mutta hän ei pystynyt liikkumaan hänen nilkkojen tarpeeksi korkea sisällä auton rajojen päästä avain.
  
  
  Hän makasi huohottaen epätoivoon. Tiesin, että minulla ei olisi aikaa hengittää raitista ilmaa keuhkoihini.
  
  
  Tiesin, että siellä oli Hyttynen odottaa ulkopuolella, ja sen jälkeen viisi tai kymmenen kilometriä, se meni autotalliin, avasi auton oven, sammutti moottorin, ja vei minut jonnekin toimitus. Hän täysin huijannut minua!
  
  
  En voinut päästä minun nilkat oikealla kädelläni, mutta en pystynyt nostamaan ih riittävän korkea koskettaa terä kiinnitetty takaisin minun nilkka. Hän liukui pois istuimen ja paina vaihdevipu, lähes menettää hänen ego kunnossa.
  
  
  Ja sitten terä kosketti häntä.
  
  
  Menetin tajuntani hetkeksi, ja koko kehoni oli kiusannut tuskallinen yskä. Minulla ei ollut aikaa ollenkaan.
  
  
  Terä tuli ulos, ja hän yritti leikata köydet, jotka pitivät minun nilkat. Minuuttia myöhemmin, köysi napsahti. Hän ei voinut enää hengittää, ja piti hänen henkeään. Pimeys alkoi laskea minua joka puolelta. Hän voisi tuskin liikkua hänen sormensa nyt.
  
  
  Hiilimonoksidi jatkuvaa virtaa auto.
  
  
  Sitten jalkani olivat kuin ihmeen kaupalla vapautetaan. Ih työnsi hänet pois hänen ranteensa ja astui kaasupoljin yksi jalka. Volkswagen hyppäsi, mutta kiusaamista pidettiin.
  
  
  Hän kääntyi vaihdevipu puolelle ja alas kääntää, ja laittaa hänen jalka on kaasun uudelleen.
  
  
  Volkswagen ammuttu suljettu autotalli oven ja syöksyi ei.
  
  
  Mutta ovi ei auennut, vaikka en voinut kuulla crack puuta.
  
  
  Volkswagen ajoi häntä eteenpäin.
  
  
  Minun visio hiipui taas, ja hän ei voinut nähdä paljon. Keuhkoni olivat ravistamalla myrkyllisiä ilman näytteenottoa.
  
  
  Takaisin, murtaa se.
  
  
  Päivä muutti erilleen.
  
  
  Näin hänet ulkona yöllä. Eteenpäin.
  
  
  Volkswagen kääntää se uudelleen, ja sen kautta avata ovia se ammuttiin ulos ajotieltä. Se liukui pysähdyksiin avoin alue. Raikas ilma virtasi sisään ikkunasta.
  
  
  Hänen oikea, äkillinen puhkeamisen oranssi liekki ennen laukauksen äänen.
  
  
  Hän katkaisi köydet ranteisiin ja vapautti hänen kätensä. Hän tempaisi oven auki ja rullata alas ikkunasta, yskä raitista ilmaa. Minuuttia myöhemmin, olin ohjauspyörän käsissäni. Volkswagen kääntää se ympäri, palaa pyhä valo, ja joilla ego paikalla, mistä laukaus oli tullut.
  
  
  Joku huusi. Toinen laukaus kajahti. Hän ajoi koko ajotieltä nurmikko ja suuntasi pensaan, joka kasvoi lähellä autotalli. Kun näin hänet, näin ihmisen siluetti hypätä ulos ympäri pensaita ja ajaa koko nurmikon. Se oli Volkswagen, että pidetään se osoitti häntä.
  
  
  Hän kääntyi kerran, hänen hätkähdytti kasvonsa valaistu auto on kirkas ajovalot. Hän oli lyhyt, tumma, pyöreä-edessä mies, paksut kulmakarvat, pitkät pulisongit, ja gnat - jawed sininen parta.
  
  
  Hän ampui uudelleen, mutta jäi, ja oli lyödä kovaa kaasua. Volkswagen hyppäsi eteenpäin.
  
  
  Moscato zigza
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  gged nyt yrittää löytää turvakoti pieni piha. Painoin kaasua ja pakotti Volks mennä niin nopeasti kuin pystyin. Hänet, näkivät hänet hypätä seinään ja hypätä-ei.
  
  
  Hän otti hänen jalka pois kaasupoljin ja äkillisesti painetaan kiusaaminen-painiketta. Volkswagen kääntyi sivuttain, kaivoi ruoho, ja paiskasi seinään.
  
  
  Pyörä on vatsassa, mutta en ollut menossa tarpeeksi nopeasti vakavasti vahingoittaa itseäni.
  
  
  Hän kiipesi ympäri auton ja hyppäsi seinää vasten, katse vyyhti kasvillisuus ja pensaat seuraavassa pihalla.
  
  
  Kukaan ei ollut näköpiirissä.
  
  
  Menin takaisin sisälle ja meni sisälle. Hänen makuuhuone, voin nähdä, missä Komarov piti ja jossa hän piilotti, ennen kuin hän löi minua. Löysin Luger lattialla, jossa hänen ego, ja se putosi.
  
  
  Ego valitsi hänet ylös ja lähti kävelemään ulos makuuhuonetta, suunnittelu asettaa ansa Moscato. Ennemmin tai myöhemmin, emu on tullut takaisin.
  
  
  Yhtäkkiä tajusin, että en ollut yksin hänen talonsa.
  
  
  Mies seisoi käytävällä ja hymyili minulle.
  
  
  Ensimmäinen asia, olen nähnyt oli Webley Mark VI, erittäin tappava ase. Lähes välittömästi, hänen katseensa mies, jolla on ase.
  
  
  Hän oli suuri, säätämästä mies turvavyötä sadetakki. Hän puristi Webley, lähes rennosti, kuin jos se olisi mitään muuta kuin käyntikortti, hänen ego osoitti suoraan minua elämässä.
  
  
  Kuusi
  
  
  Hän oli pitkä, melkein laiha kasvot, tummat silmät ja aaltoileva karva, että huolimattomasti laski yli hänen silmänsä. Ja samaan aikaan, vaikka egon ominaisuuksia olivat liikkumaton on ilmeetön naamio dispassion, hänen huulensa olivat vinot tasainen hymy.
  
  
  "Hän lensi", hän sanoi surullisesti, hyvin British englanti. "Nyt, että se oli tyhmintä, mitä teidän antaa emu paeta."
  
  
  Emu vilkutti hänelle, varo tavoitteena oman hänet. "Voisitko saada että kasvot pois kasvoiltani?"
  
  
  "mitä? Ah!" Hän hymyili. Webley liukui sivutasku belted payt ja katosi. "Oletko Amerikkalainen, vai mitä?" Hän näytti surullinen ajatus.
  
  
  "joo. Ja on turha syyttää minua karkuun. Jos sinulla ei olisi tarvinnut tulla tämän käytävän, kuten Q-E II, hänen egonsa olisi tappanut hänet!"
  
  
  Hän kohautti olkapäitään. "No, se tapahtuu joskus, eikö niin?" "Mitä luulet? Meidän tulee seurata häntä?" Onko mitään mahdollisuutta?"
  
  
  "Hän on jo kaukana täältä", sanoin. "Pelkäänpä, ettemme voi unohtaa ego."
  
  
  Hän tutki minut huolellisesti. "En tunnista sinua, kaveri. CIA: n? Military intelligence?"
  
  
  Hänen rauhallisesti sanoi: "olen Amerikkalainen turisti. Mitä sinä puhut?"
  
  
  Hän nauroi. Adam ' s apple ego pomppi ylös ja alas kuin hänen tavoite takakenossa. Hän oli iso, komea mies, tyypillinen Brittiläinen tyyli tweed-takki. "Sinulla ei ole aavistustakaan, onko sinulla?"
  
  
  Hän huokasi. "Hitto räätälöidä. Hänen Pappi. Barry Parson. Ison-Britannian kansalainen. Lomalla Espanjassa. Ja sinä?"
  
  
  "George Peabody. Samoin sen varma."
  
  
  Hän antoi katkeruuden virne. "Paskaa."
  
  
  "Dell itse, kyllä", hän kertoi hänelle, myös naureskelee. "Se on pimeää. Haluatko paaluttaa ego?"
  
  
  "Anteeksi, kiitos?"
  
  
  "Lay out ego. Tiedätte. Odota ego täällä."
  
  
  "Ah. Säilyttää havaintoja? Myöntävästi. Olen täysin samaa mieltä kanssasi, antiikin."
  
  
  "Soita minulle George."
  
  
  Hän tuhahti. "Sitten George."
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään. "Me odotamme." Hän käveli sängylle ja istui reunalla sitä.
  
  
  Hän käveli ohitseni ja romahti tyynyn, nojaten takaisin vastaan pääty. Kuulin hänen haparoivaa taskussaan. Hän veti pakkaus espanjan savukkeiden, piipahti yksi hänen suuhunsa, ja nopeasti palaa pitkän vaha ottelu. Anteeksi. Savua?"
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. "Lopeta".
  
  
  "Miten sait sen ensimmäinen paikka?" "Mikä se on?", hän kysyi yhtäkkiä.
  
  
  "KUKA?" Hän irvisti, koska hän tiesi, miten typerältä se kuulosti. Mutta siellä oli aina turvallisuus.
  
  
  "Hyttynen," Pappi sanoi, kuin jos hän oli täysin epäpätevä.
  
  
  Sen yrittää nähdä sen tapa oikea kansi. "Tämä nainen asuu Malagassa," sanoin. "Hän on naimisissa liikemies tiedän. Kuitenkin, kun hänen miehensä alkoi pelata pelejä Sveitsissä, jossa hänen rakastajattarensa, nainen päätti on suhde miehen kanssa, soita Hyttynen. Nyt hän kiristää häntä, uhkaa kertoa ih on suhde hänen miehensä kanssa. Sen puolesta toimiva senora saada Hyttynen lopettaa ja luopua ego taita paperi kiristystä ."
  
  
  Tupakan savu nousi ilmaan. Se oli tumma, mutta saatoin nähdä, että Pappi hymyili sekaannusta. Hän virnisti taas, hyvin hiljaa, hyvin halveksivasti.
  
  
  "Tiedätkö miten käyttää kliseitä", hän sanoi keskustelun aikana. "George? George, on tämä tarpeen?"
  
  
  "Pyysit tosi tarina. Se on tosi tarina." Häntä, kääntyi häntä. "Ja sinä?"
  
  
  "Ah. Häntä." Hän veti syvään henkeä. "No, Komarov, joka on tunnettu minulle monin tavoin, mutta ei niin paljon kuin suuri fani."
  
  
  "No", sanoin arasti.
  
  
  "Se on lähinnä tunnettu minulle prezzolata pistooli. Tämä on rikki latinan sanasta Tut mies / Ego oikea nimi on Alfreddo Moscato, joten Hyttynen. Ego on lähetetty kautta Riimi työskennellä täällä Espanjassa, mutta en tiedä, millaista työtä. Hyttynen Napolilainen alkuperä "
  
  
  "Mutta miksi jahtaat häntä?"
  
  
  "Tämä on
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Aluksi se oli ei-sotilaallinen asia, mutta nyt se on tullut puolisotilaallisten asia. Komarov saapui yksi meidän miesten Kuura kuusi kuukautta sitten ja tappoi ego."
  
  
  "On Odin Po tavata ihmisiä?"
  
  
  "Military intelligence," Parson sanoi kuivasti. "Olemme huolissamme huumeiden salakuljetukseen Välimerellä. Asevoimat ovat täynnä sitä. Olemme yrittäneet pysäyttää ego molempiin suuntiin, koska alku World War II. Ja meillä oli tällä hetkellä valmisteilla, kun Kolme kuoli Moscato." Rovasti pysähtyi mietteliäänä.
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Minä näen. Anteeksi."
  
  
  "Olin Espanjassa viime viikolla, kun saimme ilmoituksen, että Hyttynen oli täällä. Yritin löytää sitä, mutta epäonnistui. Sitten, juuri tänä iltana, minä juoksin pois johtaa, ja hänen huomattiin, että puhuit prostituoitu, että hänen pitäisi olla Hänelle vain kuulustelivat häntä, kun hän meni takaisin disco ja tuli tänne ottaa.
  
  
  "Military intelligence?" Olen tottunut siihen. "MI6?"
  
  
  "Itse asiassa, viisi." Hän hymyili. "Olet hyvin tarkkanäköinen, kun ajattelee MI6. Kuudes on, tietenkin, vakoilusta. Ja viisi on vastavakoilu. Oikeassa? Nyt en häiritse sinua erityisesti ID-tunnisteen, koska tiedän, että te Jenkit ovat hirveän tarkkoja siitä, turvallisuus-ja kaikki, että. Tämän ei kuitenkaan pitäisi vaikeuttaa suhdettamme. Ehdotan, että teemme töitä yhdessä ja yrittää saada meidän mies Moscato."
  
  
  "Mitä tilauksia koskevat Moscato?" Pyysin häntä.
  
  
  "Anteeksi kuinka? Auts. Itse asiassa, Hyttynen on erittäin ärsyttävä pelaaja. Minun käskettiin laskea omat egot."
  
  
  "Yhteensä ego?"
  
  
  "joo. Poistaa ego."
  
  
  "Kenen luulet olevan sen takana?" Pyysin häntä.
  
  
  "Mafioson, ei ole epäilystäkään. Hän on tehnyt työtä hänen isät monta kertaa ennen."
  
  
  "Olen pahoillani siitä, Justin."
  
  
  "Kolme?" Hän näytti minulle tyhjä kasvot.
  
  
  "Mies, joka oli tappanut. Sinun..."
  
  
  "Voi, Kolme Delaneys. Kyllä.Huono Kolme." Rovasti huokasi. "No, hän tiesi, mitä hän oli tulossa itsensä osaksi, kun hän liittyi, eikö?"
  
  
  Hänen, tuijottaen häntä pimeässä. Hänen mielestä se oli aivan kuin Britit. Stiff upper lip ja kaikki.
  
  
  "Mitä te saada teidän suojelija?" Hän pyysi minua sardonically.
  
  
  "Pyhimys?"
  
  
  "Kadonnut nainen?" Hän teki tauko. "Otit Hyttynen on paikka hänen ... rakkaus?"
  
  
  Auts. Minun kansi tarina. "Tämä on puhtaasti ritarillinen korkkiruuvi", hän kertoi hymyillen.
  
  
  "Te Jenkit tosiaan on vähän liikaa vanhanaikaista ritarillisuutta. Hyvin tehty!"
  
  
  Meidän vaikeni.
  
  
  Jälkeen tunnin, päätimme, että Moscato ei ollut tulossa takaisin.
  
  
  Kaksi tuntia myöhemmin, olimme juominen hotellihuoneessani. Sitten se oli "Barry" ja "George". Hänen oli edelleen epäluuloinen, mutta päätti, että se voi johtaa tietoja.
  
  
  * * *
  
  
  Michel istui oven hänen huone, hänen hiukset roikkuu alas yli hänen harteillaan, hänen silmänsä täynnä kaaria, ja hänen kauniit kasvot oli otsa kurtussa.
  
  
  "Mikä on tämä visio se?" Pappi huusi, heiluttaen hänen brandy lasi.
  
  
  "Tämä on Juana," sanoin. "Hei, Juana."
  
  
  "On, että minun senora, josta kerroit?", kysyi Pappi, mikä kehittää eleitä. Hän oli lähes yhtä humalassa kuin hän oli.
  
  
  "Ei tietenkään", minä sanoin. "Tämä on minun nainen!" Pappi kääntyi katsomaan minua. Sitten hän katsoi takaisin ja tuijotti Juana.
  
  
  "Minä sanon, nyt! Sinulla on hyvä maku, vanha mies! Hyvä maku!"
  
  
  Hän nousi ylös ja kumarsi. "Kiitos, Barry. Oh, Juana. Olkaa hyvä ja tulkaa sisään." Olen pahoillani, että olen myöhässä. Hän tapasi vanhan ystävänsä."
  
  
  Parson virnisti. "Kyllä, todellakin, rakas. Barry Parson nimi."
  
  
  "Tämä on Juana Peabody", sanoin.
  
  
  Juana oli jo hereillä. Hän tuli huoneeseen, mulkoili minua. "Mitä tapahtui?"
  
  
  "Kerron myöhemmin, nainen", sanoin, muistuttaen hei hänen tila, jossa Pappi. "Riittää, kun sanon, törmäsin minun vanha kaveri Barry Parson kaikki yli Kuusi."
  
  
  "Viisi", Pappi sanoi.
  
  
  "Viisi ja yksi on kuusi, kuten sanoin." Hän hymyili hänelle. "Liity meihin, Juana?"
  
  
  "On myöhä ja olen väsynyt."
  
  
  "Et näytä väsyneeltä," Pappi sanoi, kävely hänen luokseen ja katsomalla Ei tarkkaavaisesti. "Näytät hyvin iloinen." Hän kumartui, nosti leukaansa, ja antoi hänelle nopean suukon suulle. "Näetkö?"
  
  
  Hän sulki silmänsä, odottaen räjähdystä. Se ei koskaan tapahtunut. Kun avasin taas silmäni, näin hänen hymyilevän Pappi ja tupakointi savuke, joka oli maagisesti laskeutui hänen suuhunsa. Espanjan savu nousi noin ego hehkuva alkuun.
  
  
  Hänen isänsä nojautui taaksepäin sohvalla, järkyttynyt. Mitä tapahtui Vapautti Juana?
  
  
  Juana oli nyt tutkii Parsons ' silmät, hänen ruumiinsa ilmainen ja kaareutunut häntä kohti. "Olet British, etkö olekin?"
  
  
  "Vanha Takkuinen Leijona Parson!", hän sanoi nauraen. Hän halasi häntä. "Et Jenkit on luoda super rodun naaraat."
  
  
  Hän ei ravistele se pois. "5?", sanoi Michel. "Mitä tarkoitat, viisi?"
  
  
  "Military intelligence", sanoin. "Vastavakoilu, eh, Barry?"
  
  
  Rovasti nyökkäsi. "Aivan loistava, mies. Hänen, sanon, älä haluatko tulla minun kaivaa sivuston ja juoda?"
  
  
  Juana hymyili kirkkaasti. "Rakkaus."
  
  
  Hän katsoi ylös heikosti. "Hyvä on."
  
  
  "Voit tulla myös, George."
  
  
  "Puhun", hän sanoi, niin vilpittömästi kuin hän voisi. Hän alkoi näyttämään David Niven.
  
  
  * * *
  
  
  Minulla oli antaa minun ego Juana. Hän pelasi ego kuin hyvin, sillä hän pelasi sl.
  
  
  Pyhimys paloi olohuoneessa Barry Parson ' s villa. Se oli kauniisti kalustettu huoneisto.
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  sisätilat on sisustettu tavallista tyyli espanjan rannikolla-mattoja, seinävaatteita, paksu puinen tuolit, sohvat, pöydät.
  
  
  Hän oli vielä pelaa humalassa, kun astuimme huoneeseen. Koska se oli lähin, hänen isänsä käveli sohvalle ja istui reunalla, heittää päätään taaksepäin ja haukottelu pahasti.
  
  
  Juana katsoi minua, sitten kääntyi ja hymyili Parson. Hän vilkaisi minua kohti, hymyili, ja nosti Juana syliinsä. He suutelivat pitkään ja syvästi. Hän katseli heitä rakojen läpi hänen silmänsä, ja jälleen kerran miettinyt, mitä Juan Rivera on täydellinen taiteilija oli.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Häntä, nosti päänsä. Nainen istui oviaukossa, kädet ristissä, katsot Pappi ja Juana. Hän oli kaunis nuori nainen, jolla on ruskeat hiukset, tummanruskeat silmät, ja kermainen iho.
  
  
  Kirkkoherra veti Juana pois hänen luotaan ja kääntyi naisen ovella. "Elena", hän sanoi. "Tämä on George, ja tämä on Juana."
  
  
  "Hmm!" tuhahti Elena.
  
  
  Michel vilkaisi Pappi, sitten takaisin nainen. "Kuka sinä olet?" "Mikä se on?", hän kysyi pehmeästi.
  
  
  "Tämä on minun -" Pappi kääntyi minuun ja näytti wink " - nainen."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Miten voit, Elena?"
  
  
  "Elena Morales,", hän sanoi ja hymyili. Hän kääntyi Pappi, nosti leukaansa ja katsoi häntä, ja käveli sängyn vieressä pyöristyä.
  
  
  Juana kasvot sumentunut hetkeksi, mutta sitten maagisesti selvitetty, kuten Pappi puristi hänet ja johdatti hänet läpi huoneet ovesta Elena oli tullut läpi. Hetkeä myöhemmin kuulin hänen hurja lasit ja pullot. Enemmän juomia!
  
  
  Elena kaapu putosi hänen harteillaan. Hänellä oli yllään ohut yöpaita nojalla hänen viitta, ja hän saattoi selvästi nähdä ääriviivat hänen rintojaan. Ei ollut täysi rakentaa ja hieno muoto, päästä nilkkoihin.
  
  
  "Oletko todella naimisissa Parson?" Pyysin häntä.
  
  
  Hän virnisti ilkikurisesti. "Miksi haluat tietää?"
  
  
  "Koska olen utelias."
  
  
  "I' ll keep you posted."
  
  
  "Sinä et kerro minulle?"
  
  
  "En usko, että se on iso juttu." Hän pääsi ulos ja puristuksiin nenä. "Epäilen, että sinä tiedät sen."
  
  
  Hän pääsi ulos ja tarttui häntä olkapäistä.
  
  
  "Hei, nainen," hän sanoi. "Hän on kaunis. Mielestäni Barry pitää hänestä."
  
  
  "Tule, neiti," sanoin hänelle, kun hän nojautui minua vasten, viitta mukavasti tekemättä.
  
  
  "En ymmärrä, mitä sanot", hän nauroi.
  
  
  "Siellä on aina liian paljon puhetta, joka tapauksessa", hän sanoi hillitysti. "Eikö niin, George?" Hän päätti, että se oli "Hor-hei".
  
  
  "Kyllä, muka."
  
  
  Olemme kokoontuneet yhteen, kuten olimme land of thunder, ja hän muisti, kuulo kilinä pullot ja lasit viereisessä huoneessa. Mutta se oli kaikki. Mitä Pappi oli sekoitus meille ei päädy mitään lasit Elena ja minä. En nähnyt häntä enää, Pappi, tai Juana.
  
  
  Elena ei myöskään kommentoida puute alkoholia. Hän oli liian kiireinen osoittaa minulle, kuinka paljon kaipasin häntä koko elämässäni ei ole.
  
  
  Hän otti ilo minun olkapää kotelossa, ja minun 38-hänen Luger. Hän yritti kumota ego, ja kaikki meni sekaisin. Se oli viimeinen asia, mitä olin pukeutunut, ja jopa enemmän kuin hän oli. Jotenkin, hän otti pois minun kotelossa ja pudotti sen, laatta lattia.
  
  
  Hänestä tuntui-puolustuskyvyttömiä ilman sitä hänen sanoi melkein "alasti".
  
  
  Hän saavutti lampun kytkin ja kääntyi pois brylev.
  
  
  Hän huomasi, että melu pullot viereisessä huoneessa oli pysähtynyt.
  
  
  Seitsemän
  
  
  Päästä Sol y Nieven Hiihtokeskus, pään ympäri Malaga mutkaista tietä ylös eteläisen rinteillä Sierra Nevada. Sierra Nevada-hotelliin, jossa olimme rekisteröitiin alareunassa Prado Llano, ja Juana ja minä oli yllään puku, että unohdetaan laskettelurinteessä.
  
  
  Valkoinen kaltevuus Borreguilas erottaa rinteestä noin puoleen väliin Picacho de Veleta ja Prado Llano. Alempi köysirata päässä Prado Llano päättyy, kun ylä-köysirata alkaa Borregilas. Konehuone on lähistöllä.
  
  
  Kaksi rinnakkaista barrancas sisältävät alempi suksi kulkee Borregilas Prado Llano. Ne on erotettu jyrkästi harjun ympäri graniitti ja kiille, joka, vaikka raskaimmat lumisade vain pieniä laikkuja lunta on näkyvissä.
  
  
  Köysirata, joka kulkee Prado Llano, jotta Borreguilas on keskeytetty edellä tärkein barranca, jossa valo polkuja sijaitsevat. Vaikeampaa kappaleita sijaitsevat itään läheiseen rotkoon.
  
  
  Istuin parvekkeella, joka juoksi ympäri hotelli ja katseli hiihtäjiä, mutta pian päättänyt, että haluan mieluummin hiihtää kuin katsella. Mutta vain antaa minun kansi, otin puoli tusinaa valokuvia Rolleiflex 1, joka toin ilmaiseksi KIRVES prop-osasto varmistaa, että talojen alla näki minut.
  
  
  Se oli väsyttävä matka, ja pian sen jälkeen menin sisälle, potkittiin pois kenkäni ja väsynyt huokaus, minä penkki-painetaan sängylle. Mutta en voinut nukkua. Hänen, ajatella tapahtumia viimeisen kahden päivän aikana.
  
  
  Se on ollut kaksi päivää, koska mosquito tappoi Rico Corelli kaksoset, toinen - in-command. Mitään tapahtui kaksi päivää sen jälkeen, kun tapasin Barry Pappi ja Elena Morales. Mutta hän oli yhteydessä Mitch Kelly, ja useita viestejä tuli Haukka:
  
  
  asia
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Kysyjä: älä yritä kommunikoida suoraan Rico Corelli missään muussa tilanteessa. KIRVES on sopimus hänen kanssaan pysyy ennallaan. Ei merkkiäkään kaksinaamaisuus osa ego. Odota, kunnes saat ilmoituksen kautta Tina Bergsonin.
  
  
  SIJAINTI: Meidän tiedot osoittavat, että Moscato ei ole tällä hetkellä Malagan tai Torremolinoksen. Älä toista sitä, älä yritä seurata sitä. Pidä silmällä sitä.
  
  
  viesti: Sol y Nieve kokous on vielä kehitteillä.
  
  
  SIJAINTI: pyydetyt tiedot Barry Parson ei ole saatavilla. MI5 ei paljasta, onko tällainen henkilö. Ilmeisesti, nimi on salanimi; MI6 luultavasti ei paljasta egon identiteetti, kunnes ego täydentää sen nykyinen tehtävä. Olen pahoillani, mutta meillä ei ole vahvistusta, että meillä ei ole kumottu ego tai ego roolit tässä järjestelmässä.
  
  
  SIJAINTI: Moscato on salamurhaaja, joka on työskennellyt mafia monta vuotta. Hän iskee myös suuri.
  
  
  SIJAINTI: Elena Morales - vähän tiedetään hänestä. Ei ole kirjaa edellisen osallistuminen vakoilu, vastavakoilu, tai peitellyn työtä Espanjassa Hallitus. Kuitenkin, hän ei voi olla espanjan ollenkaan, mutta ranskan tai Italian. Ei johtolankoja.
  
  
  SIJAINTI: Vahvistus Moscato on läsnä Meksikossa, kun ampuja hyökkäsi ensenadassa. Lisäksi siellä on ennätys, että hän teki matkoja eurooppaan samaan aikaan kuin sinä, vaikka ei kautta Iberia.
  
  
  Se oli Hawke.
  
  
  Toisena aamuna sen jälkeen, kun murha varamies Rico Corelli, sain puhelun kun ottaa aamiainen kanssa Juana.
  
  
  "Kelly," ääni sanoi. "Tina sai ilmoituksen Roomalainen Nenä. Sinun täytyy mennä Sol y Nieve tänään."
  
  
  "Se on oikein."
  
  
  "Älä katso ego. Odota, kunnes ensimmäinen yö. Keskiyöllä, mennä köysirata konehuone ja tavata ego yhteyttä siellä. Yhteyshenkilön nimi on Arturo. Hän perustaa tapaamisen ja Roman Nro mihin aikaan sinun pitäisi perustaa tapaaminen Juana. Mutta kaksi ensimmäistä kokousta sinun täytyy mennä yksin."
  
  
  "On se."
  
  
  "Ääni on kaikki," Kelly sanoi. "Onnea."
  
  
  "Pidä kiinni. Miten Tina?"
  
  
  "Liity meihin."
  
  
  "Kun hän tarkalleen on menossa keinona?"
  
  
  "Ei sanota mitään. Hernandez ei ole julkaissut ee vielä ja ei ole sanoi, että kun hän tulee vapauttamaan hänet."
  
  
  "Mitään Parson?"
  
  
  "Negatiivinen".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Aivan sama."
  
  
  "Te todella töitä, eikö niin?"
  
  
  "Oh, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Noin kello neljä iltapäivällä, nousin sängystä ja laittaa minun ski housut, paita ja villapaita.
  
  
  Hiihtäjät olivat yhä rinteillä. Hän ei voinut nähdä, että miehet punainen takit, tytöt vihreä takit, ja luvut sekä sukupuolten takit kävely alas kujilla alin kerros. Ohitettuaan konehuoneen mimmo pienin kaltevuus köysirata, näin alussa toisen rinne, nousee Borregilas suuri U-käännä kaikki huipulle korkein falls - Veleta.
  
  
  Kaapeli-autot olivat vielä käynnissä, menee ylös ja alas samaan aikaan, kulkee toisen, jopa täynnä, menee alas tyhjä. Hän katseli mietteissään konehuone.
  
  
  Mukaan Rico Corelli. Jos vain hän tiesi, mitä hän todella näytti. Hotelli oli pieni - voit ottaa paikkasi aulassa ja tavata hänet ilman kaikkia naurettavia niemi ja tikarit, että Haukka ja hänen kätyrinsä rakasti niin paljon.
  
  
  Vielä. Yksi henkilö on jo saanut surmansa. Rico Corelli oli iso mies, vaarallinen tehtävä. Turvallisuus oli tärkeää.
  
  
  Hän koputti Juana on ovi.
  
  
  "Kyllä?"
  
  
  "Mennään alas, Juana."
  
  
  Tulimme yhdessä aviomies ja vaimo - yritän olla naimisissa pari, joka tulipalot seksi ja rakkaus on pitkään ollut sammunut. Poikamies mies ja neitsyt nainen.
  
  
  * * *
  
  
  Ilma oli kylmä, mutta raikas. Lumi osoittautui täydellinen hiihto, vain kevyt kerros jauhetta oikeissa paikoissa. Ei myrsky oli ennustettu. Mutta minusta tuntui, että siellä saattaa olla lunta, että yö.
  
  
  Me pelata tätä peliä Odin noin viime taulukot Prado ja imee kuumaa kaakaota kanssa konjakkia. Ryhmä neljä tuli alas rinnettä, pysäköity niiden sukset ja sauvat vasten diner, ja etsinyt tuoli ja tuolit.
  
  
  He puhuivat saksaa. Tiedän, vähän saksaa, joten tarjosin heille puolet tuoli. He vilkaisi Juana ja nopeasti sovittu. Puolue koostui neljä ihmistä. Yksi oli hänen nelikymppisiä ja oli ilmeisesti joukon johtaja; muut kolme olivat todennäköisesti heidän myöhään kaksikymppisenä. Johtaja puhui saksaa, mutta Delle oli oikeastaan Sveitsin. Muut kolme olivat mixed-Tanskalainen ja kaksi Saksalaisia.
  
  
  He eivät voi ottaa heidän silmänsä pois Juana, tai jopa sen jälkeen, kun Poika toi ne neljä mukeja höyryssä suklaa.
  
  
  "Herra Bruno Hauptli," iso mies sanoi, päästä ulos ravistaa käteni.
  
  
  "George Peabody. Ympäri States."
  
  
  "Ah, kyllä! Varma. Hän tietää, että jokin Amerikkalainen aksentti teidän saksan."
  
  
  "Olen pahoillani", olen naurahti. "Tämä on Juana, minun nainen."
  
  
  "Niin onnekas mies!" Bruno Hauptli huudahti, kääntyen hänen seuralaisensa ja selittää saksaksi, että hän oli naimisissa.
  
  
  "Kyllä, kyllä", kaksi Saksalaiset sanoi, katsellen Juana. Dane kastettu suklaa.
  
  
  "Olette menossa hiihto huomenna?" Herr Hauptli kysyi.
  
  
  Juana nyökkäsi. "Aiomme."
  
  
  "Ah! En ole rinteillä huomenna, mutta ehkä seuraavana päivänä tai pian
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Herr Hauptli löi reiteen innoissaan."Miksi emme tee duetto - trio, tarkoitan," hän sanoi, muistaa minut.
  
  
  Juana mulkaisi häntä. "Haluaisin, että!"
  
  
  "Herra Peabody?"
  
  
  "Ah, rakastan sitä, rakastan sitä!"
  
  
  Kaikki nauroivat, koska se oli selvää, että en ollut menossa kuin se.
  
  
  Keskustelu jatkui. Hauptli yhtäkkiä tarttui Juana käsivarteen, veti hänet ulos tuolin, ja kumartui hänen kanssaan yli niiden sukset ja sauvat. He olivat syvälle joitakin teknisiä keskusteluja lock hän oli hänen sukset. Juana seethed ja sähisi.
  
  
  "Herr Hauptli," yksi nuorista miehistä sanoi hänelle saksaksi. "Hän on liikemies, eikö?"
  
  
  Saksan vieressäni oli klassisesti sinisilmäinen ja vaalea. "Kyllä! Herr Hauptli on yksi menestyksekkäimmistä liikemiehiä saksan markkinoilla", hän sanoi. "Nen on paljon vastuuta."
  
  
  "On hän lomalla?" Pyysin häntä.
  
  
  "Iso kokous pidetään Pariisissa viikossa. Nyt Herra Hauptli on rentouttava, nauttia auringosta, lumesta ja..."
  
  
  Tauko.
  
  
  Saksalaiset nauroivat ja ei-aivan-melankoliaa Tanskalainen löi pöytään.
  
  
  "Tytöt!"
  
  
  Naurua.
  
  
  Se muistutti minua yksi niistä, vanha saksalainen ooppera koomikot olin nähnyt myöhäisillan suorituskykyä - vanhoja elokuvia 1930-luvulta. Jotain ei tuntunut aivan oikealta. Mutta en voinut selvittää sen.
  
  
  * * *
  
  
  Ravintola perustettiin, kuten tyypillinen ruokala hiihtokeskus, jossa on yksi pitkä pöytä keskellä huonetta tyyliin ylikulkusilta ja pieniä pöytiä pitkin seiniä huoneen.
  
  
  Meidän ryhmä - Michel ja hänen vaimonsa, sekä Herr Hauptli ja hänen ystävänsä-oli suorasanainen keskellä kokousta. Herr Hauptli jatkoi helistin lakkaamatta Saksalaisten chatter, että lähes samanaikaisesti järkyttynyt ja järkyttynyt kaikille. Jopa ne, jotka eivät ymmärrä saksaa tai englantia tuntui täysin haltioissani ego karismaa.
  
  
  Hän otti aikansa aikana pitkän aterian ja huolellisesti kartoitettiin muun hotellin asiakkaat.
  
  
  Hän halusi Roomalainen Nenä, yrittää nähdä todellinen Rico Corelli meressä kasvoja ympärilläni. Ei näyttänyt olevan mitään mahdollisuuksia.
  
  
  Se oli yksitoista-kolmekymmentä, ennen kuin hänen aikansa oli jopa tiedossa. Brandy saapui ja hän istui alas, siemaillen hänen ego. Kun Herr Hauptli pysähtyi kiinni hänen henkeään, hänen isänsä kääntyi Juana ja sanoi: "menen ulos haukkaamaan raitista ilmaa ennen nukkumaanmenoa. Tuletko sinä, rakas?"
  
  
  Hän antoi minulle rauhallinen hymy. "Ei, rakas. Anteeksi. Se on liian kylmä. Älä ole myöhään."
  
  
  Hän hymyili ja valmis hänen brandy.
  
  
  "Herr Hauptli, se oli todellinen herkkupala. Nähdään huomenna tai joskus - todella?"
  
  
  "Kyllä," sanoi Herr Hauptli, hänen kasvonsa huuhdella viini, brandy, ja jännitystä syöminen. "Auf weidersehen".
  
  
  Hän työnsi takaisin hänen tuoli, kumarsi kaksi Saksalaisia ja tanskalaisia, ja käveli läpi tungosta ravintola.
  
  
  Se oli hyvin kylmä. Ilma oli viileä. Hän juuttunut hänen päänsä ulos ja sitten meni takaisin yläkertaan meidän huoneeseen ja osti itselleen joitakin kuulokkeet ja sileää. Olen myös laittaa minun tuulitakki, tarkistaa painoja olkapää kotelossa, ja varmista, että veitsi oli sidottu nilkkani.
  
  
  Hän pääsi alkuun käämitys polku ilman välikohtauksia. Päässä suojelu rakennuksia, tunsin kylmempi kuin fretti tuntui niiden kanssa, kun saavuin Sierra Nevada. Tuuli leikkaa läpi vaatteitani, kunnes tunsin, puoli-alasti.
  
  
  Siellä oli rauhaa konehuoneessa. Ei ole vinkkejä vuorenrinnettä joko. Hän vilkaisi olkansa yli. Keltainen säteet auringon ympäri huonetta ja noin ikkunat edessä Prado teki kultainen kuvioita valkoinen lumi.
  
  
  Rakennuksessa, jossa tuolihissi auto sijaitsi ympäröi lumi. Pääsisäänkäynnin laaksossa näkyi. Konehuoneen ovi oli suljettu, mutta ei lukittu. Hän kääntyi kahva ja työnsi sen auki. Rakennuksen sisätiloihin oli hyvin tumma, vaikka heijastus tähdet lumi toi vähän rauhaa. Se oli hämmästyttävää, kuinka kirkas taivas oli, jopa keskellä yötä.
  
  
  Hän ei voinut nähdä hänet ratin taakse, kunnes U-käännöksen, jossa on kaapeli-autoja kääntyi puoliympyrän vastakkaiseen suuntaan. Siellä oli köysirata keskellä puoliympyrän, on vatsa, joka järjestetään fretti, kunnes auto alkoi aamulla.
  
  
  Hänen oli aikeissa kävellä eteenpäin, kun hän näki jonkun ohi mimmo köysirata. Kuka se oli, että tuli sen on täytynyt olla rakennuksen sisällä tai tullut muulla sisäänkäynti. Luulin, että hän on odottanut minulle. Sitten, tietenkin, hän on oma yhteyshenkilö.
  
  
  Arturo.
  
  
  Hän tarttui hänen pala, veti ego, ja jännittynyt, eteenpäin, avaa suunsa kuiskata " Arturo."
  
  
  En koskaan kertonut hänelle, että.
  
  
  Joku muu teki sen!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Ääni tuntui tulevan takaapäin köysirata. Sen piristyi pala ja teki ego siluetti on. Jos hän nimeltään Arturo, se ei ollut Arturo. Ja koska hän piti olla nimeltään Arturo, hänen, tiesin, että tämä henkilö olisi joku muu, joka yrittää löytää Arturo ennen minua, joku, joka ei ole minun puolellani.
  
  
  "Kyllä?" "Mikä se on?", kysyi ääni toisella puolella iso konehuone.
  
  
  Heti, kova ääni kajahti.
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  kaiku laukauksen-raportin, joka horjui edestakaisin pienessä huoneessa kuin hakkaa satoja rumpuja. Flash oranssi liekki ilmestyi ja heti katosi. Kuulin hänen huutavan minun vasen.
  
  
  Hän heti kyyristyi alas ja ampui kuva takana köysirata.
  
  
  Joku kiroili espanjaksi. Minun vasen, kuulin äänen uuden elimen ja notkua. Hänet ampui jälleen, yrittää nähdä mies köysirata. En voinut tehdä ulos yhden osa ego.
  
  
  Ovi avautui jälleen, ja hänen vartalonsa paljastui; hän teki paeta. Hän ampui kerran kohti ääni päivä, sitten juoksi läpi pimeyden paikkaan.
  
  
  Siellä ei ollut ketään.
  
  
  Siellä oli ovi, joka oli toinen sisäänkäynti konehuoneeseen. Avasin sen ja katsoin ulos. Kukaan ei ollut näköpiirissä. Hän nopeasti meni ulos ja katsoi ylös ja alas luminen rinne. Meistä Odin. Ei kukaan.
  
  
  Takaisin rakennukseen, hänen kuullut jonkun huohottaen ja vinkuminen, hänen löytynyt poika ja Stahl polvillaan hänestä yli betonilattialle. Ego ei voinut nähdä häntä lainkaan.
  
  
  "Arturo?" Pyysin häntä.
  
  
  "Kyllä." Hän tärisi.
  
  
  "Missä voin tavata henkilö tulin katsomaan?"
  
  
  "Alkuun Veleta on Picacho de Veleta. Kaksitoista. Huomenna illalla."
  
  
  "Hyvä on", kuiskasin. Häntä, taivutettu alas. Hänen egonsa kuullut vaivalloinen, repaleinen hengitys. Sitten, ennen kuin hän voi sanoa mitään muuta, hän kuuli tuttu kurina kähinä, joka kuulosti hyvin paljon, kuten helistin, mutta se ei ollut todella helistin ollenkaan.
  
  
  Jotain muuta.
  
  
  Elämä jättää kehon.
  
  
  Arturo oli kuollut.
  
  
  Hän nopeasti nousi ylös ja lähti läpi moottorin huoneita, ajo ympäri paljastuma, jolla on pitkä ja valmis hahmo, kunnes hän pääsi Prado Llano ja juoksi hotelliin.
  
  
  Hän kuitenkin katsoi takaisin vain kerran ja näki, että moottori huone oli valaistu pyhimys, ja tumma luvut olivat vaeltelee ympäri sisään.
  
  
  Laukaukset olivat tarpeeksi kovaa varoittaa koko Sol-i-Nev poliisi. Siviili-Vartija oli paikalla.
  
  
  Järkyttynyt hänen, minä kiipesin portaat ylös ja kävelin aulan läpi, kääntyy vasemmalle baari, yrittäen saada kiinni minun hengenvetoon, jolla on vahva siemailla konjakkia.
  
  
  Se auttoi.
  
  
  Useita.
  
  
  Mutta ei oikeastaan.
  
  
  8
  
  
  Hillityt jännitystä, joka oli huipussaan välittömästi sen jälkeen, kun ammunta Arturo ja myöhemmin murhan tutkinta oli täysin laantunut puolen tunnin sisällä. Kansalliskaartin sijoitettu ski resort hoiti ruumiin ja alkoi pitkä, työläs prosessi kuulustelu kävijöitä ja huoltohenkilökunnan keinona.
  
  
  Hän ei kadehdi häntä poliisin työtä. Se oli uuvuttava, epäkiitollinen, ja varsinkin epämiellyttävä työ näillä korkeuksilla tähän aikaan vuodesta. He olivat hyviä ihmisiä.
  
  
  Olin onnekas. Ei toi ih minulle.
  
  
  Pidän konjakki vähän. Pidin silmäni hotellin aulassa, kun kaikki tulee ja menee. Hän olisi halunnut jonkun, joka näytti kuin mies, hän löysi roskakoriin villa Torremolinos, mies olin alkanut uskoa oli Hyttynen.
  
  
  Lopuksi hän nousi ylös, käveli eteiseen ja katsoi Prado Llano. Siellä näytti olevan kukaan ei ulkomailla nyt.
  
  
  Ylitin aulassa ja meni ylös portaita toiseen kerrokseen, jossa meidän huone sijaitsi. Kun laitoin avaimen oven, kuulin hänen nauravan viereisessä huoneessa. Juana on nauraa.
  
  
  Hymyilevä, Brylev työnsi avaa oven ja kääntyi sen. Niin, hän liittyy Herr Hauptli huoneessaan. Ainakin hän näytti hauska, vaikka hänen moukkamainen Saksalaisen tavalla. Ainoa lohtu oli, että tällainen ulospäin suuntautunut henkilö oli useita piilotettuja ryppyjä.
  
  
  Hän käveli hänen luokseen ja laittaa hänen korvaansa hänelle.
  
  
  Kikatus. Hauskaa valunut ulos ei kuten kuplia noin samppanjaa lasia. Herr Hauptli on parempi ruokasalissa kuin salongissa, hän ajatteli laiskasti. Hän ei luottanut sen matematiikka.
  
  
  "Ole hyvä", Michel sanoi. "Ja laittaa jäitä sinne, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Hän käveli pois päivä, otsa kurtussa.
  
  
  Barry Parson?
  
  
  Sitten hänen ego voisi kuulla hänen äänensä vaimeita, mutta erehtymättömän - erehtymättömän Brittiläinen aksentti, vaimennettu huvi, ja mykistetty jännitystä.
  
  
  "Itse Asiassa, Hunaja. Yksi lasillinen viskiä, kaikki hyvin!"
  
  
  Viimeksi näimme Parson oli Malagassa. Seuraavana päivänä, kun murhat Rico corellin kahden hengen, hän ja Elena liittyi Juana ja minua ostosten ja lounas. Menimme syömään heidän kanssaan yön ennen kuin lähdimme Sol-i-Niev. Mutta me emme kerro kenellekään heidän ympärillään, minne olimme menossa, koska emme tienneet, kunnes varhain aamulla. Miten Pappi tietää, missä me olemme?" Ja miksi hän seuraa meitä? Hän tietää, että Hyttynen oli myös seurata meitä? Hyvin mahdollisesti. Komarov oli täällä - olen epäillyt, että hän tappoi Arturo. Ainakin tämä oli ilmeisin mahdollisuus.
  
  
  Mutta miksi ei ollut Pappi estää Mosquito, jos se seurasi häntä? Ja miksi...?
  
  
  Ajatus Hyttynen pysäytti minut. Hänen mielessään nopeasti kohdennettava ja sekoitetaan kortit tulee täysin uusi käsi. Sitten tajusin, että se oli mahdollista, että Barry Parson voi olla syytön, Britannian MI5: n upseeri, hän väitti olevansa.
  
  
  Näin:
  
  
  Kirpeä liittyy minun huvilalla, jossa Hyttynen oli piilossa, Torremolinos.
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  joka oli auttanut heitä palvelevat ego iltana.
  
  
  Löysin miehen makuuhuoneeseen ja yritti napata hänet, mutta minut keskeytettiin. Mies juoksi pois. Toinen mies, joka tunnisti itsensä Barry Pappi, tuli makuuhuoneeseen, väittäen olevansa Britannian salainen agentti, sitten hyttynen.
  
  
  Oletetaan, että Rovasti ei ollut agentti ollenkaan. Oletetaan, että kyseinen henkilö oli vain John Doe. Sanotaan, että Komarov mainostaa John Doe siellä ja sitten keskeyttää minut antaa vääriä Hyttynen katoavat. Ja sitten oletetaan, että emu onnistunut vakuuttamaan minua siitä, että Hyttynen oli poissa.
  
  
  Hän oli Hyttynen takaisin sitten! Barry Parson! Ja hän vain seurasi minua Sol-i-Niev, seurasi minua konehuone, tappoi Arturo, luultavasti olettaen, että Arturo olin minä, ja juoksi pois. Nyt hän oli suhde Juana, toivoen, että egot johtaisi todellisiin Rico Corelli!
  
  
  Hän mursi pois kylmä hiki.
  
  
  Hän hätäisesti vastasi puhelimeen. Yksi kussakin huoneessa suite. Hänen vastasin puhelimeen, ja tuoli vastasi välittömästi - ei niin ei tehdä paljon puheluita keskellä yötä.
  
  
  "Mrs. Peabody, kiitos."
  
  
  Hetkeä myöhemmin puhelin soi viereisessä huoneessa.
  
  
  "Haloo?" Se oli Juana.
  
  
  "Ei sanat olivat puhuneet meille. Tämä on Nick. Voin kuulla häntä siellä, Pappi. Kuvittele, että tämä on väärä numero."
  
  
  "Olen todella pahoillani. Hänen, uskon, että sinulla on..."
  
  
  "Pidä ego on. Tapaan Corelli huomenna keskiyöllä. Велета. Yhteyshenkilö on kuollut. Pitää Parson on koko yön, jos voit. Hän voi olla henkilö, joka tappoi Corelli kaksoisolento."
  
  
  "Sinä häiritset minua, ole kiltti, ja minun ei tarvitse sietää sitä."
  
  
  "Älä kerro heille mitään. Pidä ego yhteyttä. Jos et ymmärtää kaikki tämä ja voi noudattaa, niin sanoa:"en halua olla töykeä, mutta en voi auttaa sinua. Sitten ripustaa puhelin."
  
  
  "En tarkoita olla töykeä, mutta en voi auttaa sinua."
  
  
  Löin luurin hänen korvaansa. Hän saattoi kuulla Papin ääni ympäri huoneen toiseen päähän.
  
  
  "Kuka oli se, Juana?"
  
  
  "Väärä numero. Humalainen Englantilainen."
  
  
  Rovasti nauroi. "Oletko varma, että hän ei ole Amerikkalainen?"
  
  
  "Hän oli sama aksentti kuin te", Juana huudahti.
  
  
  Hyvä tyttö! Se oli viileä kuin jauhe.
  
  
  Hän tarkistanut hänen tikari, hänen luger, ja muuttunut osaksi poolo pusero ja takki. Olin menossa baariin taas. Hänen hotel ajatella. Ja hän ei halunnut jäädä tässä huoneessa molemmat päät yönä. Ehkä voisin maksaa baarimikko anna minun mennä aula-baarin vieressä.
  
  
  Saint kääntyi se pois ja hiljaa vasemmalle.
  
  
  Baari oli juuri niin kuin hänen egonsa oli sen jättänyt. Katsoin ympärilleni. En usko, että kaikki nukkuivat vielä.
  
  
  Tuoli maistanut sitä. "Missä kaikki ovat?"
  
  
  "Disco" Klera sanoi, yllättynyt. "Kellarissa."
  
  
  "En kuule mitään melua."
  
  
  "Se on äänieristetty, Alan."
  
  
  Hän kohautti olkapäitään ja meni alas portaita, että hän ajatteli johti alemman tason hotelli, jossa tarjonta huoneet sijaitsivat.
  
  
  Kolme ovea johti lasku alle, ja yksi sanoi: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Hän meni baariin ja tilasi drinkin. Baarimikko, pukeutunut kuin flamenco tanssija pitkät pulisongit kiinni hänen kallo, nopeasti valmis juoma.
  
  
  Nyt annoin silmieni vaeltaa huolellisesti yli disco suojelijoita. Hän ei ollut huomannut paikka: se olisi ollut paikka, jossa Hyttynen oli piileskellyt murhan jälkeen, jos todellakin Mosquito ei ollut Barry Parson.
  
  
  Mutta en nähnyt häntä, henkilö, olen ensimmäinen näki makuuhuoneen huvila Torremolinos.
  
  
  Hän oli aikeissa istua alas, kun hän näki tuttava.
  
  
  Hän istui kaukana nurkassa, yksin, alle overhanging osa näytti olevan suuri, tasainen rock. Yksi niitä kirkkaita hetkiä, Sergei löi häntä avoimesti silmiin, ja hän räpäytti silmiään ja kääntyi pois.
  
  
  Se oli ilmeisesti Elena Morales.
  
  
  Mikä oli hänen roolinsa tässä farssi? Tiesikö hän, miksi Barry Rovasti oli tullut Sol y Nieve? Hän oli osa sitä? Vai oliko hän vain viaton sivustakatsoja, osa näyteikkuna Rovasti oli perustettu suojelemaan oman osa?
  
  
  Tai oli hän väärässä Parson?
  
  
  Hän käveli hänen luokseen, yhtäkkiä ilmestyä pimeyden edellä hänen, ja hymyillen leveästi.
  
  
  "Hei, Elena."
  
  
  "George! Mikä miellyttävä yllätys!"
  
  
  "Milloin tulit?"
  
  
  "Barry, ja hänet on täällä noin yksitoista. Me molemmat suihkussa, vaihtanut, ja meni suoraan ruokasaliin, mutta tietenkin se oli aika syödä. Ja näimme vaimosi. Hän sanoi, että sinulla söi poissa." Hänen silmänsä säkenöivät. "Liiketoimintaa."
  
  
  "Mutta nyt olet yksin!"
  
  
  "No, me tulimme tänne, me kolme. Siellä oli toinen viehättävä ihminen. Saksalainen. Barry piti mennä yläkertaan jotain hänen matkatavarat. Hän palasi noin puoli tuntia myöhemmin. jättää. Sitten tanssimme ja ... "
  
  
  "Kuinka kauan saksan jäädä?"
  
  
  Elena hymyili. "Onko tämä mitä sinä kutsut ristikuulustelua, George?"
  
  
  Hänen, oli nauraa. "Tietysti ole. Mitä tapahtui sen jälkeen Barry palasi takaisin kautta matkatavarat?"
  
  
  "Saksan vasemmalle, kuten sanoin, ja sitten noin kaksitoista-kolmekymmentä Barry sanoi, että hän veisi Juana hänen huoneeseensa. Juana oli väsynyt. Hän käski minun odottaa täällä." Hän rypisti otsaansa vihaisesti. "Olen yhä täällä."
  
  
  Hänen tilata juomia.
  
  
  "Mitä tapahtuu, jos Barry ei soita?" Hän oli pyytänyt, g
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  muistaa, mitä minulla oli ohjeistettu Juana.
  
  
  Hän virnisti. "Menen nukkumaan yksin."
  
  
  "Ehkä puhdistaa."
  
  
  Hänen katseensa kasvoihini. "Haluatko kertoa minulle jotain?"
  
  
  "Ehkä."
  
  
  "Okei", hän sanoi, kääntyen minun puoleeni ja laittoi kätensä lanteilleni. "Äänestää, mitä kerron sinulle. Miksi et ota pullo ja mennä huoneeseeni? Odotamme, kunnes Barry saa sinne takaisin."
  
  
  Otin hänen pullo konjakkia ja menimme ylös portaita yhdessä. Elena oli hieman weaver, mutta hän piti viina hyvin.
  
  
  Ih huone oli kolmannessa kerroksessa. Elena otti avaimen laukustaan ja ojensi sen minulle. Hän avasi oven ja päästi hänet sisään. Hän imeytyy pyhimys, ja hän sulki oven takanamme.
  
  
  Hän otti muutaman kupit, avasi pullon, kaatoi konjakkia, ja alkoi juoda, istuu reunalla sängyn.
  
  
  "Vaimosi on hyvin kaunis," Elena sanoi.
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle.
  
  
  "Sinulla on perhe ongelmia?"
  
  
  "Ei ole enemmän kuin kukaan muu."
  
  
  "Mutta näyttää siltä, että Jean haluaa muita miehiä."
  
  
  "Miten Barry?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Barry miehesi?" Pyysin häntä.
  
  
  Hän pudisti päätään. "Emme teeskentele." Hän hymyili.
  
  
  "Kuinka kauan olet tuntenut ego?"
  
  
  "Ah. Ehkä kuukauden."
  
  
  "Missä te tapasitte ego?"
  
  
  Hän kohotti kulmakarvaansa. "Malagassa."
  
  
  "Mitä Barry tekee työkseen?"
  
  
  Hän oli nauraa. "Hän tekee rakkaus."
  
  
  "ei. Tarkoitan, mikä on ego-juttu?"
  
  
  "En sekaantua miesten asioihin."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. Varma. Hän ei suostunut. Hän oli espanjalainen. Espanjalainen ei saa osallistua hänen miehensä on "muiden" elämää koskaan.
  
  
  "Ja sinä", hän sanoi hymyillen. "Mitä teet?"
  
  
  "Olen valokuvaaja," sanoin, yrittää muistaa, mitä oli minun kansi, kun hetki täydellinen muistinmenetys. "Minä myydä verkossa."
  
  
  Elena katsoi minua tarkkaan. "Tiedätkö, en ole koskaan nähnyt sinut kameran kanssa."
  
  
  "Olemme lomalla", sanoin lamely.
  
  
  "No, se on itse asiassa Britannian, liian," hän mutisi hiljaa.
  
  
  "Barry koskaan toimii joko?"
  
  
  Hän pudisti päätään. "Hän sanoo, että hän on yrityksen edustaja BRITANNIASSA. Myyntiedustaja".
  
  
  Se oli uusi. Tämä oli ilmeisesti Pappi on legenda. Päätin oppia lisää nen.
  
  
  "Mitä hän myy?"
  
  
  "En todellakaan tiedä. En kysy."
  
  
  "Ei hän koskaan vastaa UK?"
  
  
  "En usko niin. En ole koskaan nähnyt häntä kirjoittamaan kirjeitä. Mutta hän tekee paljon puheluita."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Luulen, että hän on sihteeri. Hän puhuu aina hänen kanssaan."
  
  
  "Minä näen." Hänen otsa uurteinen. "Missä hän on?"
  
  
  "En tiedä. Hän on puhelimessa, ja en tiedä, missä hän soittaa, koska en ole samassa huoneessa, kun hän alkaa. Tai, kun hän pyytää emu, se olisi annettava emu puhelimitse, ja hän odottaa häntä poistumaan huoneesta."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Espanjan tytöt ovat ihania", sanoin. "Amerikkalainen nainen oli salakuuntelu ovella. Tai kuunnella ego." "Mutta välttää salakuuntelu, tarvitset erityistä kurinalaisuutta."
  
  
  Hän nyökkäsi. Sitten hän hymyili. "Liian paljon minulle."
  
  
  "Kuunteletko sinä?"
  
  
  "En."
  
  
  Hänen naurahti. "Hyvä tyttö."
  
  
  "Kuitenkin, se ei koskaan puhu siitä, mitä postin liiketoiminta on. Hän puhuu aina ihmisille. Ihmisiä en ymmärrä. Hän kutsuu ih " yksi, tai itse, tai mies, tai nainen ."
  
  
  Agentti, se ei ole paljon järkeä, kuin hyvä pulista.
  
  
  "Oletko koskaan puhunut ego sihteeri?"
  
  
  "joo. Annoin hänen hieman aksentti tehdä hänen ajatella, että olin tyhmä." Hän hymyili minulle äkillinen pixies, kuten flash-huumoria.
  
  
  Hän puristi hänen reidet. "Et ole tyhmä ollenkaan, Elena."
  
  
  "Mutta hän luulee, että olen tyhmä."
  
  
  "KUKA?"
  
  
  "Chris. Nainen Barry puhuu."
  
  
  "Tiedätkö hänen toisen nimen?"
  
  
  Elena pudisti päätään.
  
  
  "Hän teki puhua hänelle niin kauan kuin ego tiesi?" Kysyin häneltä, vaikka en tiennyt minne olimme menossa, vain jatkaa tavallista polku kerätä tietoa.
  
  
  "Ah, kyllä. Hän oli aina yhteydessä hänen kanssaan. Hän soitti pitkän matkan numerot ratkaista joitakin hänen yrityksensä asioihin."
  
  
  "Englannissa?"
  
  
  "Voi ei, ei aina. Joskus Ranskassa."
  
  
  "Oletko varma, että se oli Ranska?"
  
  
  Hän rypisti otsaansa. "Luulen niin. En aina kuuntele häntä niin huolellisesti, George. En aina saada oikea mahdollisuus. Miksi olet niin kiinnostunut?"
  
  
  "Pidän Barry." Hän hymyili hänelle. "Mietin vain, missä maassa yritys on, se on yleisö."
  
  
  "Pidän Barry liian."
  
  
  "Tiedätkö, yö Barry ja menin kotiin villa Juana?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Missä hän oli sinä päivänä?"
  
  
  "Hän oli kotona koko päivän. Minä mietin."
  
  
  Joten hän ei ampunut Corelli - se oli Hyttynen tai jokin tuntematon ryhmä. Barry ei ollut Hyttynen - ei ole mahdollisuutta.
  
  
  "Ja hän puhui Chris, joka päivä?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "Tyttö. Sihteeri".
  
  
  "Ah. Ei. En usko niin. Hän majoituspaikassa villa. Menimme rannalle."
  
  
  "The beach? Talvella?"
  
  
  "Olimme istuu hiekka auringossa." Hän naurahti. "Se oli hauskaa."
  
  
  "Entä seuraava päivä? Puhelut Englantiin?"
  
  
  "ei. Mitään, että päivä."
  
  
  "Myöhemmin?"
  
  
  "No, luulen, että hän soittaa tänä aamuna. Tiedät, että se on tänään aikaisin."
  
  
  "Chris on tyttöystävä?"
  
  
  "St. Hän on mukava tyttö. Erittäin tehokas. Minulla on kuva hänestä mielessäni toimisto. Tiedätkö mitä? Istuu pöydän ääressä toimistossa. Hyvin muodollinen."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle.
  
  
  "Näen hänen kanssaan puhelimessa. Häntä, näen hänen puhuvan Barry. Hän luulee, että olen huono, ja hän, hei, ei pidä minusta." Elena näytti hampaita.
  
  
  "Tietääkö hän sinusta ja Barry?"
  
  
  "Voi, tietenkin. Kristina ja minä..."
  
  
  se saavutti
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  hän tarttui ee käsivarteen. Hän melkein kaatoi hänet juoma. "Mikä se on?" Hän vaihtoi aksenttia.
  
  
  "Kristina? Sanoit, Chris."
  
  
  "Se on sama nimi. Onko jokin vialla?"
  
  
  Jotain on pielessä. Jotain oli erittäin oikeassa. Nyt kaikki loksahtivat paikoilleen. Chris oli Christina. Christina oli Christina. Christina, leikata pois keskellä etu osa puuttuu, oli Tina.
  
  
  Elena huokaisi. "Olet lähdössä?"
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. "Mistä sinä niin päättelet joka tapauksessa?"
  
  
  "Mielesi on jo mennyt jonnekin muualle."
  
  
  Hän pääsi ulos ja otti hänet ylös. "Ei enää. Katso. Ei lisää konjakki. Mitään ideoita?"
  
  
  "Olen ajatellut sitä," Elena sanoi, karkaa noin minun kädet. "Olen yllään jotain mukavampaa."
  
  
  Hän nousi ylös ja meni vessaan.
  
  
  Kun hän tuli ulos, hän ei tunne mitään mukavampaa mitään.
  
  
  Ja olin täysin mukava.
  
  
  Yhdeksän
  
  
  Aamulla, hänen aamiainen oli melkein valmis, kun Juana tuli hotellin ruokasalissa, ja lähestyi minua. Hän oli juuri suihkussa ja hymyili.
  
  
  "Hyvää huomenta, Rouva Peabody," sanoin, istumaan ja teeskentelee rusetti vyötäröllä.
  
  
  "Hyvää huomenta, Herra Peabody", hän sanoi kuivasti.
  
  
  Hän istui alas.
  
  
  "Näytät harmitti," sanoin, voita croissant. "Kiviä teidän roskakoriin?"
  
  
  Hän vilkaisi ympärillä varmista, että kukaan ei kuuntele. Tällä hetkellä, siellä oli vain kuusi muiden asiakkaiden ruokasalissa.
  
  
  "Pidin ego siellä koko yön, vain sinua varten!" hän hyökkäsi kimppuuni alle hänen hengitystään.
  
  
  "Kiitos", sanoin. "Olen varma, että nautit siitä."
  
  
  Hän punastui raivokkaasti. "Nyt, mitä tämä kaikki on?"
  
  
  "Sanoin. En ole vielä edes varma, että Barry Parson on kuka hän sanoo, että hän on."
  
  
  Hän katseli ympärilleen. Tarjoilija häämötti yli meille. Hymyillen, hän määräsi, ja tarjoilija kiiruhti pois. Hän kääntyi minuun. "Minulle liian," hän tunnusti.
  
  
  Häntä, katsoi ylös. "Auts?"
  
  
  "Sanoit, että hän olisi ollut henkilö, joka tappoi Corelli kaksoisolento."
  
  
  "Hänen beru on takaisin. Hän ei voinut tehdä sitä. Hänellä on alibi."
  
  
  "Mutta hän näyttää tietävän paljon siitä, mafia."
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään. "Hän väittää olevansa agentti. Ja että Britannian sotilastiedustelu toimii yrittää poistaa mafia on lääke verkko."
  
  
  "Tiedän, että kaikki tämä. Mutta hän näyttää siltä, että epätodennäköistä."
  
  
  Mielenkiintoista, ajattelin. Minulla on aina ollut sama ajatus.
  
  
  "Missä olet ollut koko yön?" "Mikä se on?", hän kysyi yhtäkkiä.
  
  
  Tarjoilija toi tarjotin mannermainen aamiainen ja höyryävää kahvia.
  
  
  "Olin erään toisen kanssa."
  
  
  Yksi kulmakarva nousi, kun hän avasi rulla voideltuun ja ego. "Auts?"
  
  
  "Rouva Kirkkoherra."
  
  
  "Jos on Rouva Kirkkoherra", hän naurahti. "Luulin, että saatat törmätä ei disco."
  
  
  "Se mitä tein."
  
  
  "Mitä todella tapahtui mies, joka kuoli?"
  
  
  Katsoin ympärilleni. "Mosquito seurasi minua sinne konehuoneen ja tappoi hänet. Hän kuitenkin tietää, kohtauspaikka. Tapaan Corelli keskiyöllä."
  
  
  "On se todella parempi, että voit puhua niin vapaasti täällä?"
  
  
  "Vika, kahvi potin?" Hänen naurahti. "Minä epäilen sitä. Mutta älä sano mitään, omassa huoneessa, että haluat pitää salassa. Hänen, olen varma, että se on salakuunnella. Luulen, että se miten olen hyökkäsi mahdollinen Corelli tappaja. Juana, ei Pappi sano mitään Corelli?" "
  
  
  "Corelli?" Hän pudisti päätään. "Ei, miksi ei?"
  
  
  "Luulen, että hän tietää, Tina Bergsonin."
  
  
  Juana jäätyi. "Voit olla varma siitä?"
  
  
  "Ei, ei oikeastaan." Hänen, nojautui taaksepäin. "Miksi ei?"
  
  
  "Hän puhuu italiaa, tiedät. Erittäin hyvä."
  
  
  "Mitä Tina Bergsonin on tekemistä sen kanssa?"
  
  
  "Mitään. Hänen, ajatella Corelli."
  
  
  "Luuletko, että Parson on Italian ja tietää, Corelli?"
  
  
  Juana pudisti päätään. "En usko, että mitään hänestä. Olen juuri kertonut hänelle, että hän yllätti minut, kun hän keksi italialainen lause."
  
  
  "Mikä lause?"
  
  
  Hän punastui. "En muista."
  
  
  "Mutta tiedät, että se oli Italian?"
  
  
  "Hän myönsi sen. Hän oli myös hyvin viileä."
  
  
  "Ja se oli vahinko?"
  
  
  "Erittäin paljon." Juana katsoi alas hänen levy. Hän oli yhtäkkiä primal ja tarkka. Hän ei hymyillyt, vaikka hän oli nauraa sisäisesti. Jotain tahatonta keskellä rakastelu, hän tiesi. Ja hän keksi kiva rikas Italian lause. Mielenkiintoista. Erittäin mielenkiintoisia.
  
  
  "Ei hän mennä hiihtämään?" Pyysin häntä.
  
  
  "En tiedä. Pitäisikö minun tuntea hänet?"
  
  
  "Ajattelin vain. Menemme ylös rinnettä tänään, Juana. Sen pitäisi näkyä kannessa. Ja minun on parempi ottaa joitakin kuvia." Hyvä. Olen kyllästynyt kaikki tämä budoaari työtä."
  
  
  "Tunnut ottavan sen hyvin", sanoin rennosti, katsoen hänen yli. "Oikeastaan, en ole koskaan nähnyt sinua näyttää tältä ennen... Oh, olen iloinen, jos saat mitä tarkoitan."
  
  
  Hän oli vihainen. "Minä otan teidän ..."
  
  
  "Nyt, nyt," he varoittaa häntä, juoden loput heidän con leche kahvia.
  
  
  "Kun sinä mennä hiihtämään?"
  
  
  "Minun täytyy mennä minun huoneeseeni ja siivota ensin."
  
  
  Hän nyökkäsi. "Olen valmis kello yhdeksän-kolmekymmentä."
  
  
  "Yhdeksän-kolmekymmentä sitten. Mennään alkuun. Велета. Pelaat?"
  
  
  "Tietenkin! Hänen leukansa paisuivat. Hän oli haastava minulle. Tunsin hänet paremmin. Hän oli vielä taistelevat hänen merkityksensä ja hänen tasa-arvoa. Hyvä tyttö.
  
  
  * * *
  
  
  Me veti meidän laitteita Prado Llano ja pelata yksi-vastaan-yksi peli pitkin köysirataa tehdä ensimmäinen kilpailu Borreguilas.
  
  
  Se oli virkistävä päivä, aurinko korkealla taivaalla ja tuuli tuo hieman kosteutta.
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  re. "Sataa lunta tänä iltana", ajattelin. Hän muisti, että hän oli haistanut lunta ilmassa iltana. Nyt se tapahtuisi, hän oli varma siitä.
  
  
  Kaapeli auto pomppi ja nykäisi, ja me istuimme kiivetä ylös ja ylös huiput Sierra Nevada. Voisit nähdä kaiken siellä. Se oli tulossa kylmempi ja kylmempi, ja nopeasti. Käännyin ympäri ja katsoin alas, ja se oli kuin maailman loppu. Kaukana edessäni, koko Granada alue oli levinnyt ulos, vaikka siellä oli joitakin haze siellä, tarpeeksi sulkea pois koko panoraamanäkymät kaikki.
  
  
  Me hyppäsi köysirata, kun hoitaja piti sitä, ja meni huoneistoa kadulla. Se oli hyvin korkealla, ilma oli ohutta, ja kylmä ympäröi meidät joka puolelta, ja lävisti ihon kautta vaatteita.
  
  
  Kävelimme hiljaisuudessa alkuun laskettelurinteessä. Se oli autio maa - kaikki peitetty kiille liuske-ja lumi - ei ollut puita tai tiheiköt tahansa. Vain lunta, kiviä, ja taivas. Hän hiljaa rahapulassa itsensä hänen itävaltalaiset ja katseli Juana painia hänen kanssaan Kanadalaiset.
  
  
  Seisoimme muutaman minuutin, etsii alas rinnettä, ja sitten otin hänen korkki pois, veti korkki alas yli minun korville,ja vilkutti hänelle.
  
  
  "Sinä ensin!"
  
  
  Hän nyökkäsi, työnsi itseään eteenpäin, taivutettu polvet, ja alkoi liikkua pitkin jyrkkää osuutta, ensimmäinen lasku.
  
  
  Seurasin häntä, rentoutua ja nauttia raikas lumi reunat sukset. Olimme paras sää olosuhteissa.
  
  
  Yksi päivä me levätä ja hän toi meille pari voileipiä, joka toi hämmästyttävä arvo ih. Söimme ih ja ei sanonut sanaakaan toisilleen. Me vain paistatteli auringossa ja olivat tyytyväisiä yksinäisyyttä ja kauneutta vuorenrinnettä.
  
  
  Olemme päättynyt meidän voileipiä ja siirtyi.
  
  
  Kisa oli hieno.
  
  
  Ihana.
  
  
  Tehtyään lyhyt laskeutuminen alas Borreglas, me istuimme hotellin aulassa koko päivän, vaihtamalla tarinoita Barry Pappi ja Elena Morales tuli ritisi ja turisteja tuli ja meni. Voimme nähdä, alempi piste - alkaen Borreglas Prado Llano-ikkunan ulkopuolella, ja vietti aikaa kommentoidessaan muotoja eri hiihtäjiä.
  
  
  Lopuksi menin levätä ja käydä suihkussa. Ateria oli vaatimaton, normaalisti suuri määrä ruokia, ja yksitoista-kolmekymmentä, hän alkoi saada hieman hermostunut. Tuolloin olimme vielä istuu ja juo.
  
  
  Hän antaa anteeksi itselleen, meni yläkertaan hänen huoneeseensa, ja tarkistanut hänen luger ja serpentiinimutka. Sitten hän otti sen pois, teki kartan alue, ja tarkistaa reitin muistomerkki Velet, joka oli nähnyt sen, että aamulla ylhäältä laskettelurinteessä. Hallitus road noin Granada Motril, Costa del Sol, hän olisi kertonut, juoksi vieressä betonirakenne.
  
  
  Tien päässä Prado Llano kytketty tavallinen valtatie, noin kolmen kilometrin päässä Prado-Museo. Sen merkitty sen reitti pohjois-haarukka ja sitten kaakkoon Velete maantiellä. Hän laittaa alas karttaa hetken, piristyi avaimet vuokra-Renault, ja meni alas aulaan.
  
  
  Vuonna ruokasali, hän näki Juana vielä istuu Elenan kanssa. Ihmettelen, missä Pappi on. Seison siellä, katselee ulos ikkunasta edessä hotelli, jossa Renault oli pysäköity. Useita luvut olivat liikkuvat pitkin Prado, luultavasti bar-Esque muoti. Yksi heistä oli Herra Hauptli.
  
  
  Astuin oven läpi hotellin ja pimeyteen ulkopuolella, ja hän näki minut heiluttaa:
  
  
  "Älä unohda, me teemme tämän rodun jonain päivänä!
  
  
  "Olen mieluummin tehdä se päivänvalossa", hän kertoi saksaksi.
  
  
  Hän nauroi ääneen ja käveli aulaan.
  
  
  Hänen sunset in Reno. Kylmä tuuli puhalsi alas rinnettä. Auto oli kylmä, mutta kodikas. Lämpöä moottorin tulee nopeasti lämmetä ego.
  
  
  Valo alkoi sataa lunta. Se oli liian aikaisin kiinni, mutta se putosi jäinen laikkuja lunta, että oli jo ajorata. Hangessa alkoi kerääntyä reunaa pitkin jalkakäytävää.
  
  
  Renault kiemurtelivat kuin onnellinen lintu. Hän ajoi hitaasti ja huolellisesti katseli kirkas valkoinen viiva keskellä tietä. Kaksinkertainen lane tie oli kapea kaista kaksi autoa ohi. Katselin linja-autoja tuskin välittää mimmo toinen muut matkan aikana noin Granada, muistuttaa norsun pariutumisen kanssa antilooppi, joka kieltäytyy yhteistyöstä.
  
  
  Hän tapasi kaksi autoa kohti Prado Llano, ja sitten ajoi pääkadulle, jossa hän kääntyi seuraamaan kierrosta ja kääntyä takaisin kohti Veleta. Lumi oli jo raskaampaa. Se ylitti säteet maailman ja muodostivat verho edessä. Voisin tuskin nähdä valtatie, ja vaikka se oli laajempi kuin ajotieltä, se ei ollut suunniteltu ohittaminen tai stunt ajo tahansa maahan.
  
  
  Renault ajoi helposti mutkainen tie, mutta saatoin nähdä, että lumi oli alkanut takertua jalkakäytävä vähän. Joskus en voinut nähdä reunaan valtatie ollenkaan.
  
  
  Kylmästi ääni tuli ylös rinnettä
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Nyt Renault ' n oli pakko antaa sille kaikki sen kaasun. Hän siirtyi osaksi pieni vaihde ja muutti hitaasti ja varovasti lisäämällä pinta lunta.
  
  
  Lopulta hän näki merkki: VELETA. Ja sen jälkeen merkki, hiekkatie kääntyi päätieltä ja jopa tuttu konkreettinen muistomerkki päälle kalliolta.
  
  
  Hän oli ajanut Renault ' n päälle hiekkatie ja kääntyi ympäri yli kivien ja jään, kunnes se tuli tasainen alue, ilmeisesti puhallettu noin kovaa kiviä. Ei näkynyt auton.
  
  
  Kelloni sanoi, että viisi minuuttia yli kaksitoista. Ihmettelen, mitä tapahtui Rico Corelli. Sitten toinen ajatus juolahti: Corelli oli päättänyt järjestää kokouksia, kun sana sai ulos, että Arturo oli kuollut? Oli Corelli, liian, piilossa kiven takana, odottamassa häntä tulemaan ulos osaksi auki ampua minut?
  
  
  Sammutin virran ja Renault ' n kuoli. Siellä oli renkaanjäljet kaikkialla jäätynyt loska, mutta ne eivät merkinneet mitään. Hän tärisi. Se oli yksinäinen, eristäytynyt paikka vuoristossa. Se oli vain Corelli ja häntä , ja hän on järjestänyt sen niin. Tappaa minut Arturo kuolemasta? Kuoleman Basillo di Vanessi?
  
  
  Hän huolellisesti sammutti ajovalot. Hän istui siellä jonkin aikaa, punnitsee vaihtoehtoja. Sitten hän laittaa hänen tuulitakki ja veti Luger . Siellä oli tasku taskulamppu kojelaudan lokero, että en yleensä kanna mukanani, ja Ego otti sen ulos ja laittoi sen päälle.
  
  
  Sitten hän avasi oven Renault. Tuuli paiskautui minulle pelottava vaikutus. Nuolee veti hänet tuulitakki hänen luokseen ja seisoi Renault, sulkemalla ovi jysähti. Se oli valmistettu palkki taskulamppu yöllä ja voisin vain nähdä lunta pyörteisiin minua kohti, ruoskinta kaikkiin suuntiin yläosassa huippu, missä tuuli puhaltaa kaikki ilmansuunnat.
  
  
  Muistomerkki oli kasataan siellä, pimeä ja hiljainen, ja Ego käveli sen ympärillä, kunnes hän löysi blue SIM-kortti, että hän vetäytyi takaisin näkymä. Minulla ei ollut aavistustakaan, miten Ego kuljettaja puhui ego osaksi murtaa jää ja jäinen loska, mutta hän seisoi siellä. Se kosketti huppu. Se oli vielä lämmin.
  
  
  Takana muistomerkki oli kasa rakennusmateriaalien vasemmalle ensimmäinen käsityöläiset täydellinen muistomerkki. Seisoin siellä Sim-Kortin, yrittää piiloutua tuulelta, ja se oli siinä, että kuulin äkillinen melu ei minusta kaukana.
  
  
  Hänen miehensä piti Luger tiukasti kädessään ja kääntyi kasvot suuntaan, että ääni oli lähtöisin. Kuin tuuli lyöty noin, repimässä ääni ja sironta ego kaikkiin suuntiin, hän ei ollut varma jos olin katsomassa hänen face-to-face kanssa liike tai ei.
  
  
  Sitten shaggy kuullut häntä.
  
  
  Luger piti sitä kädessään, tavoitteena ja valmis puristaa.
  
  
  "Ah, Peabody," ääni sanoi, ikään kuin läpi huivi.
  
  
  Hän ei tajunnut sitä.
  
  
  Mutta kun hän astui taskulamppu päällä, hänen egonsa oli heti tiedossa.
  
  
  Se oli Barry Parson.
  
  
  Mutta nyt hän ei ollut Brittiläinen aksentti ollenkaan. Hän puhui epämääräinen eräänlainen tapa, joka sai minut uskomaan, että tähän asti hän oli, kun kaikki, vain rooliin Brittiläinen salainen agentti.
  
  
  Kuka hän oli?
  
  
  Hän astui eteenpäin takaapäin kasa rakennusmateriaalien ja pääsi ulos ravistaa käteni.
  
  
  Sen jäädytetty.
  
  
  "Rentoudu," Barry Parson sanoi. "Se on kaikki oikein. Hänen Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Lumi pyöritellään ympärillä pitkään, ja kukaan ei ympärillä liikkui. Se oli tulossa kylmempi ja kylmempi.
  
  
  "Kaikki hyvin?", hän sanoi, nojaten alas ja nuolla minua, yritän nähdä minun kasvot.
  
  
  Luger oli työntää alla hänen tuulitakki, vain siinä tapauksessa. "Miten voin olla varma?" Ego kysyi. "Ensin sanot, että olet Barry Rovasti, ja nyt kerrot minulle olet Rico Corelli."
  
  
  Hän nauroi. "Mennään. Tämän pitäisi olla itsestään selvää! Hyvin tehty=), ja joka voisi olla täällä, mutta Rico Corelli?"
  
  
  "Joku voisi olla täällä vastaamassa teidän korkkiruuvi. Kukaan, joka tiesi kokouksessa."
  
  
  "Kuka, mutta Rico Corelli ja murhatun lapsi?", hän kysyi.
  
  
  "Komarov. Hän saattaisi tietää."
  
  
  "Luuletko, että olen hyttynen?" Pappi kysyi nauraen.
  
  
  "Hän olisi ainoa, joka tietäisi, että Corelli tavannut minut tänne."
  
  
  "Ole nyt järkevä. Sen ei Hyttynen!"
  
  
  "Sanot niin, mutta en tunne häntä."
  
  
  "Jos hän oli hyttynen, mitä hän tekee täällä?"
  
  
  "Yrittää löytää Corelli ja tappaa ego."
  
  
  "Mutta hänen Corelli."
  
  
  Se muuttui yksinkertainen komedia. Hän pudisti päätään alistuneesti. "Siedettävää, olet Corelli. Olen vitun kylmä. Mennään autoon ja puhua."
  
  
  Hän hymyili. Hyvä."Hän johti ego edessä Renault.
  
  
  "Mukava pikku homma", hän sanoi.
  
  
  "Hienoa," sanoin. "Kun vuokra, voit saada paras irti."
  
  
  Hän avasi oven hänen avain ja tuli, sitten pääsi ulos ja avasi matkustajan oven em. Hän kiipesi sisään ja sulki oven. Auton lurched. Se oli vielä lämmin sisällä.
  
  
  "Anna minun kertoa Basillo di Vanessi", hän sanoi hetken kuluttua hiljaisuuden. "Vaihto. He ovat yrittäneet saada minua kiinni kuukausia."
  
  
  "Heitä?"
  
  
  "Joku ympäri huipputason mafia," Parson sanoi. Häntä ei voinut auttaa sitä, Hänen vielä ajatellut nen kuin Barry Pappi,
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  pidä Rico Corelli.
  
  
  "Mutta kuinka sinä sen tiedät?"
  
  
  "Minulla on ystäviä siellä. Yläreunassa. Kapo Kapo haluaa hänet voidaan jättää oletuksena. Hän haluaa olla täydellinen."
  
  
  "Mitä ego on nimi?"
  
  
  Hän hymyili. "Unohda se. Vain luota minuun."
  
  
  Hyvä. Joten Capo Capo haluaa lähteä."
  
  
  "Haluat tappaa minut. Yritti kertoa minulle jo kahdesti. Kerran Korsikalla. Kun Napolissa. Olin siellä toimitus."
  
  
  "Napoli? "Mistä Hyttynen tulevat?"
  
  
  Hän katsoi minua terävästi. "Kyllä sinä pärjäät."
  
  
  "Minulle kerrottiin."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Ei mitään."
  
  
  "Kun toinen lakko epäonnistui..."
  
  
  "Yksi villa Korsika?"
  
  
  Hän rypisti otsaansa. "Kyllä." Hän odotti. Sitten: "Kun hän epäonnistui, hän päätti lähteä liiketoiminnan. Silloin tulin teitä."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Tiedän kaiken." Sitä ei ole olemassa. Mutta se oli turha kuunnella ego on tarina. Minulla ei ollut mitään keinoa tietää, jos se oli totta vai tarua.
  
  
  Hyvä. Kun lähdimme Korsikan jahti, Vanessi otti sen hänen kanssaan."
  
  
  "Ottaa paikkasi?"
  
  
  "joo. Kun saimme Valencia, meillä jäi portti päivässä, ja hänen jäi rannalle, kun he lähtivät."
  
  
  "Ei Lysistrataa purjehtia ilman sinua?"
  
  
  "Aivan loistava. Vanessa pelannut Rico Corelli."
  
  
  "Ja kun he laskeutui Malagan, Vanessa oli vielä pelissä Corelli?"
  
  
  "Kyllä." Hän teki tauko. "Avulla Tina Bergsonin."
  
  
  "Oli Vanessa Malaga?"
  
  
  "ei. Hän jäi veneeseen. Ajattelimme, että olisi parempi näin. Sitten ei ole virhe. Tarkoitan, jos joku tunnistaa ego."
  
  
  "Joku voi Malaga tunnistaa sinut?"
  
  
  "Meillä on mahdollisuus," Rovasti nauroi.
  
  
  "Sitten?"
  
  
  "Sitten yhteyttä Tina ja hän tuli tapaamaan sinua."
  
  
  "Se on oikein."
  
  
  "Uskon, että joku valitsi sinut jälkeen voit jahti, laittaa scuba pyydyksiä, ja saada osuma."
  
  
  "KUKA?"
  
  
  "Moscato, tietenkin. Kuka muu? Hän tietää minusta kaiken. Ja hän on ollut enemmän kuin yksi silmä veneessä, kun se tuli. Hän vain ajoitettu aikaan, jolloin olit lähellä aluksen sinut mukaan."
  
  
  "Miksei Moscato tunnistaa sinut?"
  
  
  "Hän tietää jahti, Tinasta, noin tavata ihmisiä..."
  
  
  "Minä näen. Mutta hän ei tunnistanut sinua."
  
  
  "Se on oikein."
  
  
  "Ja hän puukotti ja haavoitti Tina."
  
  
  "Jumalan kiitos, ettei hän ole kuollut!"
  
  
  Hän oli katsomassa häntä. Hän saavutti taskuunsa ja veti ulos lauma Amerikkalaisia savukkeita. Hän sytytti yhden ja heilutti ottelussa. Viime kerralla, hän otti espanjan savuke. Mutta sitten tietenkin, hän soitti Brittiläinen salainen agentti Barry Parson. Hän oli täydellinen näyttelijä ja tiesi, kuinka tehokkaasti oikea rekvisiitta olivat.
  
  
  "Kuinka hän nyt on?" Pyysin häntä.
  
  
  "Et tarkoita mitä he sanovat noin klinikalla?"
  
  
  "Kyllä." Hän tiesi, että.
  
  
  "Hän on tulossa."
  
  
  "Kun voi hän liittyä sinua?"
  
  
  Hän epäröi. "Pian."
  
  
  "Ja sitten-kokoukset kumppanini kanssa?"
  
  
  "Se on oikein." "Katso, Tina on osa lauseen. Sinä tiedät sen, etkö?"
  
  
  "Kyllä," sanoin. "Mutta emme halua tavata ensin, ja sitten voimme keskustella yksityiskohdista."
  
  
  Hän nyökkäsi. "Siinä kaikki, että asiat nyt."
  
  
  "Yksi asia hämmästyttää minua."
  
  
  "Mikä se on?" Savu nousi edessä ego on kasvot. Tuulilasi Renault, hän voisi nähdä heijastus niiden egot kun hän oli vetää hänen savuke.
  
  
  "Miten pääsit sisään, kun Hyttysen Torremolinos?"
  
  
  Hän nauroi. "Siisti, vai mitä?"
  
  
  "Erittäin siisti. Hänen keskeytetty. "Liian siisti."
  
  
  Ego on silmät liukui yli minun. "Mitä tarkoitat?"
  
  
  "Minä sanon, että en voi täysin samaa mieltä teidän tarina, Corelli. Kirjoitat paljon, kun Hyttynen kulkee kylmä, ja sitten voit pelata Barry Parson, salainen agentti. Mitä antaa?"
  
  
  "Mennään takaisin", Pappi sanoi vakavasti. "Kuunnelkaa. Hänen, tiesin, että olit jälkeen on hyttynen. Oletko samaa mieltä?"
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Et voinut arvata sitä, tietenkin. Mutta miksi sinä olit Malaga ollenkaan? Tarkoitan, Rico Corelli. Olit piilossa Valencia. Miksi mennä Malaga altista itseäsi turhaan?"
  
  
  "Vakuutus", hän sanoi hitaasti.
  
  
  "Vakuutus?"
  
  
  "Olin turvassa hetkellä en lähtenyt jahti Valenciassa. Ymmärrätkö?"
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle.
  
  
  Hyvä. Savchenko oli jahti, kun hän oli töissä, kun" Hyttynen " iski. Todella uudestaan?"
  
  
  He ajattelivat hänestä. Hyvä. Oletetaan, että sinun piti olla Sol y Nieve tässä vaiheessa."
  
  
  "Se mitä sanoin Tina."
  
  
  "Luulin niin. Tarkoitan, että miksi tulla Malaga auttaa? Se oli minun korkkiruuvi."
  
  
  "Ottaa se hotelli ja tietää enemmän sinusta." Hän kohautti olkapäitään. "Elämäni on kääritty mukava pieni nippu. Olen menossa usa: han. Ja sinä ja tyttö olet minun pitäjät. Eikö?"
  
  
  "Se on oikein."
  
  
  "Joten minä odotan sinua takaisin.
  
  
  Siellä oli pitkä hiljaisuus. Hänen katseensa oli kylmä. Hän katsoi minua yhtä kylmästi.
  
  
  "Minne viet minut?" Pyysin häntä.
  
  
  Hän huokasi. Hyvä. Katso. Olit metsästämässä. Hänen, tiesin, että olit menossa yrittää löytää Moscato. Todella?"
  
  
  "Niin kai."
  
  
  "Olin vain odottaa, kunnes löysin sinut."
  
  
  "Kerroitko minulle aiemmin?"
  
  
  "Voi, tietenkin. Katsoin, missä Tina meni."
  
  
  "Ja sitten seurasi Juana ja minulle, että yö?"
  
  
  "Tietenkin, tietenkin."
  
  
  "Villa."
  
  
  "Oikeastaan. Kun osut, että huora - joka oli jo kolmen kimppaa kanssa Moscato, ja toinen oli laaja - tiesin, että olimme dell. Olin vain seuraavat sinua."
  
  
  "Mutta miksi
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Olet taistelevat tiesi takaisin, kun minulla oli Moscato kuollut? "
  
  
  Ego on silmänsä kohtasivat omani. "Me kaikki teemme virheitä, vai mitä?"
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään. Hyvä. Mutta miksi kansi tarina?"
  
  
  "Barry Parson on jazz? Olen juuri harjattu pöly hyllyltä", hän sanoi, liukastuminen osaksi Barry Parson on Brittiläinen aksentti. "Ja näytti siltä, että oli mitä oli tehtävä tällä hetkellä. Mitä teen, teen, minun mieli, ja sanoa:"Mikä ääni hänelle hyvä vanha Rico Corelli! Se ei ole paljon järkeä nyt, ei se? "
  
  
  Hänen, oli nauraa. "En silti pidä fretti kaikki tämä kaksijakoisuus ja kolminkertaistaa. Olisit ottanut yhteyttä Juana heti. Olet maannut hänen kanssaan, on, ja jälleen täällä. Miksi et vain anna hei tietoja ja pyytää häntä katsomaan? "
  
  
  Hän puri alas hänen savuke ja katsoin ulos tuulilasin. Lumi oli laskussa, mutta se on tulossa kevyempi nyt. Katsoin ylös ja näki kahdet kasvot näkyy pimeässä yössä.
  
  
  Ego on silmät tuijotti takaisin minulle.
  
  
  "En koskaan luota makuuhuone", hän sanoi otsa kurtussa. "Tarkoitan, ei edes oma. Tämä on paikka, vuokrasin hänen Torremolinos. Mistä tiedän, Moscato ei kirjaa minua nauhalle, ennen kuin seurasin hänen paikka? Sen jälkeen, kun kaikki, hän ajatteli hän oli tappanut minua laivalla. Mutta ehkä se oli ansa. Todella? Ehkä Moscato ei ollut siellä, ehkä Moscato oli aina ajatellut minua ja odottaa minua. Miten olen tuntenut hänet? "
  
  
  Hänen oli istuu siellä.
  
  
  "Ja tämä hotelli. En luota häneen mitään. Mitään sellaista. Luulen, että siellä on bugeja joka huoneessa. Minun piti mennä läpi tulevan kokouksen, koska se oli alkuperäinen suunnitelma. En pidä poiketa alkuperäisen suunnittelun, koska se jättää liian paljon sattuman varaan. Koska tunnemme toisemme jo, sen vain toistaa viileä ja jatkoi siitä eteenpäin. Olen hyvin pahoillani, jos tämä on loukannut tunnetta järjestyksessä."
  
  
  Se oli järkevää.
  
  
  "Mitä nyt?" Pyysin häntä.
  
  
  "Järjestimme tapaamisen välillä tyttö ja minua", Pappi sanoi, jälleen asiallinen. "Antaa mikrofilmin".
  
  
  "Missä?"
  
  
  "No, te tiedätte, mitä ajattelen hotel. Tämä antaa sinulle oikeuden minkä tahansa numeron. Ja en halua hengailla ihmisten kanssa Prado Llano. Katso, mitä siitä rinteestä?"
  
  
  He ajattelivat hänestä. "Se on hyvin autio, selvä-tällä kertaa. Ei ole hyönteisiä lumessa joko." Hän nauroi, ihmettelet, kuinka totta se oli.
  
  
  "Helvettiin lunta. Voit ampua henkilö pariisiin, jossa on teleskooppi-objektiivi." Hän tärisi. "En pidä sitä ollenkaan."
  
  
  "Mutta jos kukaan ei tiedä, olet Corelli..."
  
  
  "Kuka sanoi niin? Lisäksi siellä on toinen huono kohta. Jos Moscato on edelleen olemassa, ja hänen, varma, että hän on sen jälkeen, kun Arturo osti ego - hän pitää silmällä sinua ja yritystäsi, todella?"
  
  
  "Noin Juan?"
  
  
  "Tietenkin! Joten minun täytyy nähdä se jonnekin, joka on sekä katseenvangitsija ja suojattu samalla."
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään. "Tämä ei ole helppo raamattu täyttää."
  
  
  "Ei? Entä yksi näistä kaapeli-autoja? Kun olet yksi heidän ympärillään, olet yksin, ja turvallinen!"
  
  
  Olen ajatellut sitä. "Gondoli? Hänen, tiedän mitä tarkoitat. Päästä ei hänen kanssaan ja herätä yhdessä. Niin kauan kuin olet siellä, lukittu köysirata, voit saada itsellesi hallittuun ympäristöön ja kukaan ei viisaampi. on kaiken filmille? "
  
  
  "Se on oikein."
  
  
  Olen istunut ja ajatellut. "Mutta joku voi silti ampua sinut rinne."
  
  
  "Se on, jos tulet, vanha mies," Pappi sanoi, kävely takaisin Brittiläisen yliopiston. "Saat sukset, seistä Borregilas asema ja suojata meitä, kun lähestymme."
  
  
  Olen ajatellut sitä. Pidän. Mitä enemmän ajattelin sitä, sitä enemmän pidin siitä.
  
  
  "Ostan tämän", sanoin.
  
  
  "Mitä kello on?"
  
  
  Sen sanoi: "Huomenna kello kymmenen aamulla?"
  
  
  "Itse asiassa," Parson sanoi. "Minä jään pois Juana. En halua mitään komplikaatioita, kun olemme niin lähellä tehdä sopimuksen."
  
  
  "Onnea", sanoin.
  
  
  Hän seisoi lumessa, säätämällä hänen tuulitakki. Hän voisi tuntea kylmä ylitsepursuava läpi avoimen oven, vaikka lumi oli lähes kokonaan poissa.
  
  
  "Alkuvalmistelut", Pappi sanoi. "Minä seuraan sinua alas."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle.
  
  
  Hän paiskasi oven kiinni ja kiiruhti ympäri muistomerkki, jossa hän katosi näkyvistä.
  
  
  * * *
  
  
  Renault aloitti ilman mitään ongelmia. En anna EMU lämmetä hieman, sitten odotti, kunnes näin Simka tulla nurkan takana muistomerkki, hänen vinot ajovalot alas hätävara tien. Sitten hän ajoi pois, indeksoinnin alas lyhyt pihatietä maantielle. Hän vilkutti Kirkkoherra taustapeili.
  
  
  Näin Sim-Kortti, seuraa minua, sen ajovalot välkkyvät lunta.
  
  
  Käänteet olivat melko terävä, joka vaatii jatkuvaa jarruttamista ja vaihtamista alaspäin. Hän alkoi nauttia ajorata, kun hän tunsi ensimmäistä märkä jarru järjestelmä.
  
  
  Se laskeutui läpi laakson musta kiille, joka on kasvatettu ylös, missä tie oli ollut puhallettu osaksi V-muotoinen ojaan. Lopussa se, näin jalkakäytävä tehdä nopea terävä merkki suoraan eteenpäin.
  
  
  Keskellä hänen vatsaan, hän alkoi hidastua ja tuntui lipsahdus. Ajattelin törmäsi jäädytetty paikka tiellä vahingossa, ja yritti uudelleen. Mutta se ei ollut jäässä ollenkaan.
  
  
  Löin kiusaajia taas saada joitakin veto kun downshifting, mutta
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Se ei tuntunut siirtää kaikki valta pyörät.
  
  
  Hänen oli kuumeisesti painamalla vaihdevipu, mutta nyt hänen oli menossa liian nopeasti alkaa, ja ei voinut siirtää osaksi pienempi vaihde.
  
  
  En hidastanut häntä lattiaan niin minä menin alamäkeen, mutta nopeus oli liian nopea. Onneksi käyrä osoittautui erittäin hyvä. Se tehtiin viitteitä. Mutta sitten osuin nopeasti vasemmalle kääntyä vastakkaiseen suuntaan ja osui kiusaajat taas, toivoen ajorata antaisi minulle veto täällä. Mutta en tuntenut mitään, mutta märkä tehottomuutta.
  
  
  Ei mitään.
  
  
  Käännyin pyörä kovaa ja käänsi sen. Tie suoristaa, mutta alkoi laskeutua, koska valtatie muuttui pitkä, taso kulkevat rajan korkea, kivinen rinne. Lopussa vaellus, hän bongattiin pari takaisin merkkien kanssa iso varoitus maantiellä eteenpäin.
  
  
  Klikkasin kiusaaminen taas, mutta ei saanut vastausta. Hän painetaan alas vaihteenvalitsin, mutta hän ei voinut vähentää ego minimiin. Häntä alkoi spinning pyörä edestakaisin, yrittää saada kitka tyyppi lumiaura vähentää Renault nopeutta niin, että hänet voisi laskea mitään pieni vaihde.
  
  
  Epäonnistui.
  
  
  Hän näki Rovasti valot takana häntä, ja olen miettinyt, jos hän oli katsomassa minua S ja fossilryggenin minun selittämättömästi huono ajo.
  
  
  Hänen valo välähti kahdesti, eräänlaisena signaalin apua.
  
  
  Käyrä oli tulossa lähemmäksi ja lähemmäksi, ja Renault ' n ei voinut hallita sitä. Hän ajatteli rajan sisäinen viemäriin, mutta päätti, että mahdollisuus rikkoa akselit ja repimässä pois pyörät oli liian suuri riski. Olen ehkä myös ollut kännissä taulu liuskekaasun pankki, joka nousi noin oja ohjauspyörän kasvoi noin minun takaisin.
  
  
  Renkaat screeched, ja hän kääntyi vasemmalle kääntää liian nopeasti. Se törmäsi jyrkät pankki oikealla. Renault veti pois olkapää tien ja suuntasi suoraan ulompi tien reunaan, jossa oli noin jalka rock kasataan alle valkoiseksi maalattu puinen aita, joka ulottui noin kaksikymmentä metriä.
  
  
  Hän sulki sivuttain kaide, repi jotain pois Renault kehon, ja sitten laukkasi takaisin pengerrys. Mutta se oli vedetty kovaa ja auto suoristaa uudelleen.
  
  
  Edessä, tie jatkui laskeutua nopeasti. Muutaman metrin päässä, näin ajorata tehdä terävä suoraan kääntää, toinen puinen aita suojella tienviitat ja erittäin suuri merkki juuri ennen kaarretta.
  
  
  Sen ikinä voi tehdä tästä viitteitä.
  
  
  Ääni myrskyisät moottorin lähellä hänen korvaansa kiinni häntä, ja hän kääntyi nopeasti.
  
  
  Se oli Pappi.
  
  
  Hän ampui mimmo Sim-kortin minulle ja ammuin sen ajorata eteenpäin.
  
  
  Mietin, mitä helvettiä räätäli yritti tehdä. Hän oli pyytänyt soittaa ulos emu: sta, mutta ei Stahl.
  
  
  Hän leikkaa minut auki edessäni, ja hän melkein huusi hänet pois tieltä tai saada osuma.
  
  
  Hän yritti vaihdekepin jälleen epätoivoisesti yrittää saada alas askel, mutta se oli turha.
  
  
  Pappi oli aivan edessäni. Hän melkein sulki silmänsä, odottaa kaatua tapahtuu.
  
  
  Se ei koskaan tapahtunut.
  
  
  Yhtäkkiä, minun etupuskuri olisi paukutellut vastaan Parson on takapuskuri. Näin punainen jarru valot Simca Parson vilkkuu, sitten menee ulos, menee ulos, sitten menee taas ulos.
  
  
  Sen hidastaa.
  
  
  Se oli vanha temppu lopettaa karannut auto jarruttamalla auton edessä se hidastaa auton takana.
  
  
  Hänen luja ote ohjauspyörästä oli, koska tiesin, että yksi kivi väärässä paikassa ajorata olisi heittää Renault pois Simca puskurin, ja olisin heittänyt vasemmalle tai oikealle, sitten aiheuttaa hänen liukua pois hidastaa auton ja mennä joko kallioon tai reunan yli kallion ilmaan.
  
  
  Parson on kiusaaminen jatkui vilkkua ja vilkkuu, ja kun meidän tuli kääntyä, hän oli pysäytti minut. Laitoin pakin päälle ja sai autoon, vilunväristykset.
  
  
  Ovi avataan ja Pappi astui ulos SIM-kortti. Hän palasi minun puolella, ja lumi oli laskussa kaikki hänen ympärillään.
  
  
  Minun valot ovat päällä ulkopuolella, valaisee takana Simca ja osoittaa Pappi seisoo siellä yötä.
  
  
  "En kysy, mitä tapahtui", Pappi sanoi hitaasti. "Joku osuivat Renault."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Kiitos avustanne. Se oli hyvä temppu."
  
  
  Pysähdyimme Esqui Prado-baarissa, ennen kuin otin hänen auton autotalli. Minulla oli kolme patrickin ja kupin kahvia, ja silti ei tunne aivan oikeassa.
  
  
  11
  
  
  Hänen palasivat hänen huoneeseensa kun lyhyt oleskelua Barre Esquí kanssa Pappi. Rommi ja suklaa lumumba auttoi minua rauhoittumaan hieman, mutta olin silti vapisen, kun laitoin avaimen oven ja meni sisälle.
  
  
  Kääntämällä pyhä valo, hän kuuli kahinaa toisessa päässä huone, sitten yhdistää ovi vedettynä auki, ja Juana oli siellä, silmät auki. Se oli kuin jos hän oli juuri herännyt syvästä unesta.
  
  
  "Oletko tavannut häntä?"
  
  
  "Kyllä," sanoin. Hän nopeasti meni bureau ja otti muistikirjan. Se oli nopeasti scrawled nen bug ja osoittanut, että hei.
  
  
  Hän nyökkäsi, että hän ymmärsi.
  
  
  "Miten se tapahtui
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  mennä? "Mikä se on?" hän kysyi.
  
  
  "Ei mitään raportoitavaa. Minun täytyy nähdä ego uudelleen." Hän oli kiireinen kirjallisesti muistikirjan. "Tapaat hänet huomenna kello kymmenen gondoli. Lisää yksityiskohtia myöhemmin."
  
  
  Hän nyökkäsi.
  
  
  "Nyt menen nukkumaan ja lepäämään."
  
  
  "Hyvä on", hän sanoi.
  
  
  Totesin salin oven, mikä osoittaa, että haluan tavata hänet ulkopuolella pian.
  
  
  "Hyvää yötä, George", hän sanoi, ja meni takaisin huoneeseensa.
  
  
  Otin pois vaatteeni, muuttui puhtaat, ja meni käytävään. Juana la tupakointi savuke.
  
  
  "Oletko varma, että huoneet ovat kuunnellaan?" hän kysyi.
  
  
  "Positiivinen."
  
  
  "Oletko tavannut Corelli?"
  
  
  "joo. Tiedämme, ego, kuten Barry Parson."
  
  
  Hän tutki minua. "Melkein arvasin sen."
  
  
  "Tein saman."
  
  
  "Voit olla siitä varma?"
  
  
  "Kuinka voin olla täysin varma? Mutta hän täyttää sinut köysirata, missä, räätäli ottaa sen, saat materiaalit"
  
  
  "Mikä se on?"
  
  
  "Minä voin hoitaa sen", hän sanoi luottavaisesti.
  
  
  Hyvä. Minä hoidan sinut rinteille. Se mitä Corelli haluaa."
  
  
  "Mutta, miten Hyttynen tietää tapaaminen hänelle ja sinä?"
  
  
  "Hän oli katsomassa meitä koko ajan."
  
  
  "Yritän pitää häntä silmällä."
  
  
  "Älä huoli. Minä hoidan sen. Vain tavata Corelli ja nähdä, jos hän vitsailee meille tai ei."
  
  
  Hän katsoi minua. "Miksi hän ei anna minulle tietoja, aiemmin?"
  
  
  "Hän sanoi, että hän halusi olla varma."
  
  
  Hän kohautti olkapäitään. "Oletan, että järkeä."
  
  
  "Ota kaapeli auton hänen kanssaan ja ski alas Borreglas. Tapaamme alakerran baarissa, kun se on ohi." Sitten me kiire alas ja tarkistaa aitouden hänen asioita."
  
  
  "Malaga?"
  
  
  "Granada. Minä lähetin sinne."
  
  
  "Hyvä on."
  
  
  Häntä, meni takaisin huoneeseen ja penkkipunnerrus nukkumaan.
  
  
  * * *
  
  
  Nyt hän voisi nähdä kaikki pitkin rocky ridge. Aurinko saint oli puhtaan valkoinen. Lumi pyhä Herra sokaisi silmäni, mutta käytin suodattimen minun Zeiss 60 x lasit.
  
  
  Köysirata oli siirtäminen ylöspäin, ja voisin selvästi nähdä, Juana on keltainen pusero. Se oli vain hänen ja Parson sisällä. Gondoli yleensä kuljettaa neljä ihmistä, ja hän tiesi, että Pappi oli vihje palvelu henkilökunta yksityinen ratsastaa, mutta en ollut huolissani. Hän oli rahaa tehdä se.
  
  
  Hänen lasit rullattu poikki kentän uudelleen, ja sitten ego näki hänet.
  
  
  * * *
  
  
  Hän makasi hänen vatsa graniitti hylly puolessa välissä Borregilas ja Prado Llano. Hän oli pukeutunut harmaa vaatteita, joten hän varmasti sekoitettu kanssa kiille ja graniitti liuskekivi. Mutta saatoin nähdä, että hän oli mies, kun kaikki, ja saatoin nähdä, että hän oli tilalla pitkä kivääri pitkin kallion. Soveltamisala oli kiinnitetty kivääri.
  
  
  En voinut kertoa kenellekään tyyppi kivääri pistettä.
  
  
  Hän makasi aivan hiljaa ja odotti. Ja hän katseli gondoli kanssa Juana ja Pappi. Miten hän tiesi, että he olivat ottaen ego? Miten hän voi tietää?
  
  
  Parson? Oli Rovasti korvike? Onko joku perustaa Juana? Miten tiedot vuotaa taas? Meidän huoneet, kukaan ei sanonut sanaakaan meille. Ei kukaan mutta Pappi ja minä tiesin, aika ja paikka.
  
  
  Silti, salamurhaaja antaa odottaa.
  
  
  Moscato? Hyvin mahdollisesti.
  
  
  Hän rento hänen tuulitakki ja veti Luger . Hänen egonsa oli käsitelty ja työntää osaksi minuutin tuulitakki. En olisi rajat rinne ja saada jalansijaa kalliolla päästä se. Sitten minun täytyy ryömiä yli kiviä ja tappaa hänet ennen kuin hän voi iskeä.
  
  
  Ei ollut muuta keinoa. Jos en anna Moscato elää, hän yrittää jälleen päästä Rico Corelli - yritä uudelleen kunnes emu onnistuu!
  
  
  Päätellen nopeus köysirata ja sijainti henkilön jäillä, minulla oli noin puolitoista minuuttia tehdä liikkua.
  
  
  Tarkistin laskeutuminen hieman välttää vaarallisia tycoon ja ajoi vain alla häntä. Kun hänen osuma pohjaan dian, jotain tapahtui muualla lunta huipulla, ja hän yhtäkkiä löysi itsensä uppoamassa osaksi dia polvilleen. Olen ajanut, ja riidellään, ja lumi putosi pois. Olin onnekas. Suuri pallo liikkuvan lumi jatkoi siirtyä pois luotani ja osui kiviä lähellä.
  
  
  Sen menetti kallisarvoisia sekunteja.
  
  
  Kivet olivat ennen minua, mutta en voinut edes nähdä mies makaa alla minua. Minun piti ottaa minun kamera ja hitaasti pannulla pitkin harjun.
  
  
  Sitten ego näki hänet.
  
  
  Olin puhalletaan pois tietenkin noin sata metriä! Hänen oli liian korkea.
  
  
  Se nopeasti alkoi laskeutua mäkeä jälleen palaamassa eri suuntaan, poiketen kurssi ja palaa kohta ihmisen sisällä reach-jäillä.
  
  
  Anna mennä, kiinnikkeet ja laittaa sukset kiviä, joten ne eivät luista. Sitten hän veti hänet ulos ja katseli reunan yli kiviä.
  
  
  Näin esimerkiksi köysirata hitaasti kasvava välillä toisen ja kolmannen teräs pilarit. Ja hän voisi nähdä, että mies, jolla on kivääri, joka tarttui ego tiukasti ja ohjasi gondoli huolellisesti, koska se muutti jopa heiveröinen teräs-kaapelit.
  
  
  Luger, joilla se miestä päähän ja ampui.
  
  
  Gawk osui kiveen ja lensi jonnekin. Kuulin ricochet laulaa.
  
  
  Mies kääntyi nopeasti. Voisin nähdä hämärtää hänen valkoinen kasvot. Hän kaari hänen takaisin nopeasti, kääntyi ja huomautti kivääri minua - soveltamisala ja kaikki.
  
  
  Tuijottavat silmät kiinni lumessa takana minua-liian lähellä
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  viihtyvyyteen.
  
  
  Ammuin häntä uudelleen. Mutta hän katosi näkyvistä heti laukauksen jälkeen. Ego ei voinut nähdä häntä.
  
  
  Hiipivä siellä, ego yritti turhaan löytää hänet.
  
  
  Toinen laukaus rikkoi kivi käteeni.
  
  
  Hän ducked.
  
  
  Gondoli liikkui hitaasti pitkin kaapelia, ja Juana on keltainen pusero voisi nähdä sen, ja se oli kaikki mitä oli kiinnittää huomiota.
  
  
  Asemiehenä nousi ylös ja kääntyi pois, jonka tavoitteena gondoli. Ammuin häntä uudelleen.
  
  
  Hän laski, hiipivä takana, rock, puuttuu se kokonaan. Hänet, näkivät hänet osui kallion, ja tavoitteena on gondoli.
  
  
  Aloitin sen yli kiviä, mutta tiesin, että en saanut sitä ajoissa.
  
  
  Kanssa snap-kaapelin puristimet, hän oli laittaa takaisin hänen sukset ja alkoi alamäki, kaksi patukat kädessä ja luger muissa. Se ei ollut kovin mukava hiihtää asennossa hän olisi voinut kuvitella.
  
  
  Koska se eteni, tajusin, että en voinut ampua suksilla, ja näin kuluu enemmän aikaa.
  
  
  Hän laskeutui tasolle, jossa hän oli kyyryssä, murtautui vapaaksi siteet, ja kyyristyi alas yli kiviä.
  
  
  Ääni on!
  
  
  Ammuin häntä.
  
  
  Hän oli tavoitteena gondoli, ja hän ampui vain niin kuin minä tein - tai ehkä sekunnin murto-osa myöhemmin kuin minä. Mitä meille tapahtui, oma laukaus ilmeisesti aiheutti sen sytytyskatkojen, ja ego maksu on vaaraton, koska se osui pohjaan gondoli, pikemminkin kuin ikkunan läpi Papin dollarin pino.
  
  
  Se osui ampuja.
  
  
  Hän kaatui kasvot edellä kohti kiviä, sitten refleksinomaisesti pyörähti ympäri ja heilautti kiväärin ympärille, kunnes se todettiin lähes suoraan minulle.
  
  
  Hänen, hyppäsi takaisin ja lumeen, liukuva alas vuorelta. Luoteja lensi ympäri minua, mutta yksikään niistä ei osunut minuun. Hänen sunset on kalliolla, roikkuminen ei ostaa.
  
  
  Kivi oli liukas, mutta hänen ryömi yli, ja kun toinen gawk räjähti lähellä korvaani, minä nosti päätään, näki ego selvästi, ja ampui emu niskaan.
  
  
  Hän heti putosi alas. Veren räjähti hänen ympärillään punainen pilvi.
  
  
  Hän oli sitten makaa allas jäinen punoitus kun hän käveli hänen luokseen.
  
  
  Se oli Alfreddo Moscato.
  
  
  Hyttynen.
  
  
  Matchmaker!
  
  
  * * *
  
  
  Kivääri, joka ensin ampui minua ja että oli tarkoitus tappaa Rico Corelli vuonna gondoli oli Winchester Malli 70 Super Luokan kivääri, kalibroitu 30-06 Springfield kierrosta ja varustettu Bausch & Lomb Balvar Lee piste muuttuja-power optinen näky. Se oli kaunis poraus kamppeet.
  
  
  Myös 30-06 Springfield Hi-Speed kasetti, pronssi vinkki, voi toimittaa lähtönopeus 2,960 metriä sekunnissa ja nopeus 2,260 metriä sekunnissa 300 metriä, silmiinpistävää voima 2,920 ft-lb kuono energia ja 1 700 ft-lb. puntaa 300 metrin päässä. Bausch & Lomb teho säädettävissä laajuus on säädettävissä 2 1/2-4x, jossa on vain kaksi liikkuvaa osaa valvoa korkeus ja lämpötila.
  
  
  Jos jotain voi auttaa tappaa henkilön kauko-ammunta sijainti, tämä yhdistelmä voi.
  
  
  Häntä, kumartui kuolleen miehen. Hän oli lompakko ja paperit, mutta he olivat ilmeisesti väärennetty. Nimen sanottiin olevan Natalio Di Cesura, ja paperit sanoi, että hän oli tullut Bari, Italia.
  
  
  Hän oli tumma iho, tummat hiukset, ja ajeltu sininen leuka ja taikasauva. Ego on pulisongit olivat lyhyempiä, mutta ne eivät tunnu liian kauan.
  
  
  Hänellä oli yllään mukava tuulitakki ja tiukka ski housut.
  
  
  Hän kääntyi äänen äkillinen jalanjälkiä jäillä. Odin Siviili-Vartija tuli alas paikkaan, riisui sukset ja tuli luokseni muistikirja kädessään. Hänen, huomasin, että ego kotelossa hänen turvavyön oli rento.
  
  
  Hän katsoi minua, ei sanonut mitään, ja sitten käveli rock, jossa kuollut mies makasi. Hän kumartui alas ja katseli ruumista, sitten huolellisesti ego ja teki muutamia muistiinpanoja.
  
  
  Hän kosketti ruumiin kaulan ja tunsin sen pulssi. Hän olisi voinut kertoa emu, että ego ei olisi olemassa. Hän otti esiin paperit, tutki niitä, ja sitten tutki Winchester 70 soveltamisalaan.
  
  
  Hän nousi seisomaan ja kääntyi minuun.
  
  
  "Anteeksi häiriö, senor", hän sanoi englanniksi.
  
  
  Hän hymyili hänelle. "Miten tiesit, että olin englanti?"
  
  
  "Tiedän, että olet Amerikkalainen", hän korjasi minua hymyillen. "Kanssa sukset".
  
  
  He olivat Itävaltalaiset, mutta ostin sen ih in Sun Valley. Ja se oli painettu niitä.
  
  
  "Oletko nähnyt tätä-ongelmia?" "Mikä se on?", hän kysyi varovasti, mutta ilmeisesti.
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään.
  
  
  "Ehkä olet enemmän kuin todistaja. Ehkä olit osallisena henkilön kuolemaan?"
  
  
  En sanonut hänelle mitään. Kun hän aikoi kertoa minulle oikeuteni? Mutta, tietenkin, Espanjassa et ole lukenut oikeuksia ollenkaan.
  
  
  Hän alkoi unbutton hänen tuulitakki ulos hänen lompakkonsa.
  
  
  Guardia ase, Amerikkalainen Colt .45 kaliiperin, oli heti Egon käteen ja peittää elämäni.
  
  
  "Olen pahoillani, herra, mutta älä ota mitään pois taskuista."
  
  
  "Haluan vain luovuttaa minun HENKILÖKORTTI," hymyilin. "Tulin suosituksesta Senor Mitch Kelly noin Malaga."
  
  
  Tunnustaminen lepatti koko hänen kasvonsa. "A. Selvää. Sinulla on ego-kortti täällä. Myös yksi noin sinun." Hän katsoi ei ja hitaasti laittaa hänen takaisin muovinen kansio. Hän luovutti lompakon takaisin ja sulki ego kiinni smart isku.
  
  
  Otin sen ja laittaa sen pois.
  
  
  "Olen pahoillani, herra. Se ei ole n
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Olen täällä odottamassa sinua kaikissa kuulusteluissa. Jos haluat jättää? "
  
  
  Voi, että ihana pieni KIRVES-logo nurkassa Mitch Kelly on kortti, että kaikki näytti tiedämme ja rakkautta.
  
  
  Hän kääntyi ja osoitti kuollut mies. "Ei hän tuntenut sinua?"
  
  
  Guardian pudisti päätään. "En usko niin. Mutta teen sen pian selville."
  
  
  "Kohtelias neuvoja", sanoin. "Tämä henkilö voi olla halunnut Malaga rikoksesta. Murha."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Ja murha poika viime yönä on auki täällä Prado Llano."
  
  
  Guardia silmät kapenivat. "Tiedätkö, paljon asioita, señor."
  
  
  "Se on minun asiani. Tietää paljon asioita. Ja ottaa kuvia ih", hän lisäsi hymyillen.
  
  
  Hän tervehti. "Prima: anteeksipyyntöni-kun pidätin teidät. Minusta olisi mukavaa, jos et ollut täällä, kun kollegani saapuu. Hän on vähän nuori ja impulsiivinen."
  
  
  Hän katsoi ylös mäkeä. Toinen Guardia oli suksilla ja käynnissä alamäkeen.
  
  
  "Kiitos."
  
  
  Hän kumarsi vyötäröstä alaspäin ja tervehti. "Minä kerron Herra Kelly, että olemme tavanneet."
  
  
  Hän liukui läpi pihdit, piristyi hänen pylväät, ja nopeasti laskeutui Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  Puolen tunnin jälkeen, olen palannut hotellille. Juana oli odottamassa minua olohuoneessa iso takka.
  
  
  Olimme yksin.
  
  
  Hänen kasvonsa loistivat jännitystä. "Minulla on tämä", hän kuiskasi minulle.
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle.
  
  
  "Mitä tuo meteli on?" - hän ajatteli.
  
  
  "En pelkää Moscato pois ja tappoi ego."
  
  
  Hänen kasvonsa paled. "Kuinka hän tietää, että meillä oli kokous cable car?", hän kysyi. "Kukaan ei tiennyt, mutta sinä ja minä - ja Parson."
  
  
  "Luuletko, että Parson on todella Corelli?" Pyysin häntä.
  
  
  Hän kohautti olkapäitään. "Hän varmasti tietää paljon huumeiden verkkoon. Ja hän on valmis antamaan sen meille hopealautasella. Olen hyvin innoissani siitä."
  
  
  "Oletko pettynyt?" Kysyin iloisesti.
  
  
  "Erittäin vankka. Heti kun aloitimme pelaamisen kanssa, että ensimmäinen vaihto Corelli."
  
  
  "Tänään ei ole, kun me toimitamme kaiken Granada."
  
  
  "En voi olla varma, että tiedot ovat tarkkoja, Nick", hän sanoi, kuin jos hän olisi ajatellut sitä jonkin aikaa ja lopulta tehnyt jopa hänen mielessään. "Se näyttää valitettavaa, että olen tullut näin pitkälle ja en voi sanoa, onko Corelli on aito tai ei."
  
  
  "Älä huoli. KIRVES muistiin tietää."
  
  
  "Mutta ihmettelen, miksi minut lähetettiin tänne dell itse." Nyt hän oli partaturska.
  
  
  "Unohda se. Se on osa työtä."
  
  
  Mekaanikko Prado Llano autotalli anteeksi. "Hankin ego kaksi iltapäivällä. On, että pian tarpeeksi sinun, herra?"
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään. "Sen pitäisi olla. Mitä tapahtui?"
  
  
  "Jarru neste valutettu, señor."
  
  
  "Mistä syystä?"
  
  
  "Putki vika". Hän ei halunnut sanoa paljon.
  
  
  "Tauko?"
  
  
  "Hyvin outoa, senor", hän tunnusti. "Ei osaa nestettä line kuluvat tällä tavalla. Itse asiassa, se on mahdotonta."
  
  
  "Mitä sitten tapahtui?"
  
  
  "Linja on rikki."
  
  
  "Leikkaus?"
  
  
  "Se näyttää, señor." Nyt emu oli levoton. Tällaisia asioita olivat käsittämätöntä emu.
  
  
  "Onko joku leikkaa tämä pois tarkoituksella?" Pyysin häntä.
  
  
  "En tiedä. En halua puhua siitä. Tämä on vakava syytös."
  
  
  "Mutta kukaan ei vastaa se, joten miksi ei sanoa sitä?"
  
  
  Hän näki minut hymyilemään. Hyvä. En sano, että joku linja poikki, senor. Snip! Onko siinä mitään järkeä?"
  
  
  "Oh, kyllä," sanoin. "Se järkevää."
  
  
  Poika näytti vakavalta. "Sitten sinulla on vihollinen, senor. Naisen aviomies, ehkä?
  
  
  Espanjalaiset ovat sellaiset, parantumattomia romantikkoja!
  
  
  "Kyllä," sanoin. "Minusta tuntuu, kuin se voisi olla. Mutta se on sen arvoista, tiedät?"
  
  
  Hän kirkastui. "Hyvä sitten. Hyvä!"
  
  
  "Olen siellä kaksi."
  
  
  "Oh, vielä yksi juttu", hän sanoi.
  
  
  "Mikä se on?"
  
  
  Hän epäröi jälleen, katselee ympärilleen nähdä, jos joku kuunteli.
  
  
  "Tiedätkö mikä tämä on?", hän otti jotain taskustaan ja piti sitä kädessään.
  
  
  Ego otti sen ego on palm. Se oli kaunis virhe. Magneettinen-lähetin-yhdistelmä, jossa on suuntaan finder. Kaunis malli! Huolellisesti ammattitaitoista. Luultavasti Japanin tai saksan.
  
  
  Hänen, katseli sitä. "Minulla ei ole aavistustakaan, mitä se on."
  
  
  "Minulle liian, señor."
  
  
  "Mistä löysit tämän-tämä gadget?"
  
  
  "Se oli kiinnitetty pohjaan Renault, señor."
  
  
  "Kuinka mielenkiintoista. Kai se vain otti pois moottoritieltä, kun olin ajo se."
  
  
  "Se on magnetismi, tiedät, senor? Luulin, että olisit kiinnostunut näkemään sen."
  
  
  "Minä... hyvin mielenkiintoista."
  
  
  Suunta finder pani sen alas minuutti ja veti useita sata pesetaa. Ih antoi sen pojalle. "Tämä on sinulle", sanoin. "Oman edun ja oman hiljaisuus."
  
  
  "Ymmärrän, herra."
  
  
  Hän oli varma, että se oli totta.
  
  
  Hän tiesi, että hänen nyt, aivan kuten Moscato oli tunnettu siitä, köysirata kokouksessa.
  
  
  Hänen itse sanoi, että emu: 1
  
  
  Kaksitoista
  
  
  Kuten Juana ja minä istuimme Alhambra garden, lyhyt, tumma tukka, kihara tukka Mustalainen nimeltä Gervasio Albanes tuli meille. Hän johti matkaa, joka oli jo ennen meitä. Suunnittelun, Juan ja hänelle jäi taakse.
  
  
  "Se on lämmin Andalusian", hän sanoi, erittäin hyvä englanti aksentti.
  
  
  "Mutta ei Marokkoa", hän sanoi, reumatismi, taas nolottaa, Hawke ja täysin lapsellinen tunnustamisen järjestelmä luotu AX.
  
  
  Hän nyökkäsi
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Hän katseli ympärilleen. Siellä oli konkreettisia penkki alle pippuria puu, ja hän johdatti meidät sinne. Me istuimme yhdessä, katsellen heijastava allas ja suuri Maurien holvikäytävä vastapäätä.
  
  
  "Minulla on uutisia sinulle", hän sanoi kuiskaten. "Meidän pitäisi tavata heti sen jälkeen klaava päät."
  
  
  "Uutinen?" Pyysin häntä.
  
  
  Hän laittoi sormen huulilleen. "Myöhemmin. Kukkulalla vastapäätä." Hän osoitti sormella mimmo Alhambra rinteessä koilliseen. Meille kerrottiin aiemmin, että siellä oli useita luolia rinteessä, luolia, joissa suuri määrä mustalaiset olivat vielä kirvely. Itse asiassa, että on mitä Gervasio itse kertoi.
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Ja sitten retkiä. Sisäänkäynnin Alhambra."
  
  
  Väkijoukon suulla Alhambra oli harvennus ulos, kun menimme ulos, ja Gervasio käveli meitä parkkipaikalla.
  
  
  "Onko sinulla auto?"
  
  
  "Valitettavasti ei," sanoi Gervasio, hymyillen. Hän lille hurmaa suuntaan Juana. "Minulla on vain hyvin pieni Lambretta ...
  
  
  "Älkää vuodattako verta koko polku", sanoin. "Tule meidän kanssamme. Viemme sinut tänne myöhemmin, ja voit poimia Lambretta."
  
  
  "Sinä olet koko hotellissa, ja tämä on se."
  
  
  "Negatiivisesti. Yritämme vain olla käytännöllinen. Emme voi tuhlata aikaa ajo edestakaisin odottaessaan sinua voittamaan isoja mäkiä. Minne olemme menossa?"
  
  
  "En asu luolassa, senor", hän sanoi murheellisesti, jolloin Juana enemmän mehua silmät.
  
  
  Hän oli katsellut häntä. Hän oli tulossa-ei.
  
  
  "Unohda se, Gervasio. Lyön vetoa, sinulla on neljätoista-litran kannu täynnä kultaa kolikoita alareunassa luola.
  
  
  Ego on silmät kimmelsi. "Olet humoristinen mies, señor."
  
  
  Gervasio ja Juana kiipesi takapenkillä. Hän oli katsomassa häntä varovasti, mutta en voi nähdä, miten hänen silmänsä joskus katsoi minua peilistä.
  
  
  "Tule tänne, herra, ja sitten suoraan", hän sanoi minulle, ja pitää käynnissä kunnes, lyhyen ajan kuluttua, me pysähtyi edessä reikä maassa. Siellä oli muita autoja pysäköity ympärillä, sekä kasa moottoripyörät. Enimmäkseen siellä oli paikkoja ja Peugeot. Se oli yksi iso luotto kortti mudassa.
  
  
  "Me istumme tässä."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. Hänen, katsoin häntä taustapeilistä. "Ja nyt uutisia, Gervasio."
  
  
  "Senor Mitch Kelly haluaa sinun soittaa emu-Malaga välittömästi."
  
  
  "Hän selittää, miksi?"
  
  
  "Ei tietenkään, herra. Mutta se oli pysyvä."
  
  
  "Missä voin soittaa hänelle, ego?"
  
  
  "Olen linjat sisällä talossa."
  
  
  Hän osoitti luolan sisäänkäynti.
  
  
  Hän katsoi Juana. "No, mennään."
  
  
  Saimme ulos ja seurasi Gervasio luolaan. Sisällä, se oli kalustettu kuten mikä tahansa muu talo, jossa raskas espanjan huonekalut ja matot kova-pakattu likaa lattialle. Siellä olivat lamput ja valaisimet kytketty pistorasioihin. Tärkein huone haisi voimakkaasti ruoanlaitto.
  
  
  Gervasio meni kirjahyllyyn lopussa huoneeseen ja veti nahka tapauksessa, että ristiriidassa tiedotusvälineiden Mitchin Kelly on minun R / T turvallinen talo Malaga.
  
  
  Hän kytketty ego ja anna sen lämmetä. Hän istui ja katseli sitä. Juana nousi ylös ja käveli noin, katsellen kunnioitusta verhot seinille, taidokkaasti kudotut kuvakudokset, pitsi, joka kattaa pöydät, Internet.
  
  
  Gervasio antoi koodin kirjaimia ja vastasi Kelly pyynnöstä tunnistamiseen.
  
  
  "Kelly?" Sanoin hetken kuluttua. "Miksi hotline?"
  
  
  "Se on tyttö. Hän on menossa Sol y Nieve."
  
  
  "Oikeastaan. Niin?"
  
  
  "Oliko sinulla mitään ongelmia?"
  
  
  Hän pysähtyi, katsellen Gervasio. "Ongelmia?"
  
  
  "No, et ole ilmaantunut Roman nenä vielä. Todella?"
  
  
  "Itse asiassa, meillä on."
  
  
  Siellä oli hiljaisuus. "Kuuntele", Kelly sanoi. "Roomalainen Nenä kutsutaan tyttö eilen ja kertoi hänelle hei, kuolemasta nuori mies, ja aamulla-kuolemasta toinen mies!"
  
  
  "Se on totta."
  
  
  "Roomalainen Nenä kieltäytyi tavata tai N. X., todella?" N. X. Huumeiden asiantuntija. Erittäin hyvä. Juan Rivera.
  
  
  Odottamassa häntä. "Negatiivinen. Mikä on hänen syynsä?"
  
  
  "Roman Nos sanoo, että hän haluaa peruuttaa kaikki tämä. Hän on varma, että se on ansa. Hän on varma, että ego organisaatio yrittää tappaa hänet. Kuuletko minua?"
  
  
  "Kuuluvasti ja selkeästi."
  
  
  "Tyttö on nyt ajanut jopa punainen Jaguar. Punainen Jaguar. Ymmärrätkö?"
  
  
  "Minä näen. Korkkiruuvi. Miksi se tulee?"
  
  
  "Hän sanoo, hän haluaa puhua Roomalainen Nenä tapaamiseen."
  
  
  "Odota hetki. Olemme molemmat tavannut Roomalainen Nenä. En toista. Olemme molemmat tavannut Roomalainen Nenä. Kuuletko minua?"
  
  
  Tauko. "En lue sinua."
  
  
  "En ymmärrä, miksi hän luulee, että emme ole tavanneet Roomalainen Nenä?"
  
  
  "Ehkä et."
  
  
  "Siellä on tällainen mahdollisuus. Roomalainen Nenä ei dell itse yksilöidä. Mutta hän antoi meille materiaalia."
  
  
  "Tyttö vaatii, että et ole tavannut Roomalainen Nenä. Roomalainen Nenä haluaa palata Korsikan ilman, että tunnistaa sen vihollisia. Joten älä treffeille kanssasi."
  
  
  "Joten luulet meidän Roomalainen nenä ei ole Roomalainen nenä."
  
  
  "Uudelleen suorituskyky näyttää Malagan Bay. Kyllä. Hyvin mahdollisesti."
  
  
  "Se on melko selvää minulle," myönsin. "Kaksi asiaa: Roomalainen nenä on Roomalainen nenä, tai Roomalainen nenä ei ole. Callie. Saada autossa ja liittyä meihin Sol y Nieve."
  
  
  Tauko. "Miksi ei?"
  
  
  "Tarvitsen apuasi. Meidän täytyy varmistaa, että Roomalainen Nenä on mitä se väittää olevansa."
  
  
  "Miten voin auttaa häntä?"
  
  
  "Se on monimutkainen juttu. Mutta en tiedä mitä tehdä nyt."
  
  
  "Hänen hotelli voisi sanoa samaa!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  ol y Nieve. Sierra Nevada-Hotelliin. Tänään. Eikö?"
  
  
  "Se on oikein."
  
  
  "Lanka viestintä."
  
  
  Istuin ja katsoin asetettu pitkäksi aikaa. Sitten näin hänet, kääntyi ympäri, ja näki Juana katsomassa minua.
  
  
  "Kaikki hyvin?"
  
  
  Katsoin ympärilleni. Gervasio oli myös katsoo meitä silmät. Hänen, puhui Juana. "Onko tämä mikrofilmien?"
  
  
  "Kyllä," hän sanoi, saavuttaa hänen laukkuunsa.
  
  
  Hyvä. Anna se Gervasio."
  
  
  Hän teki juuri niin. Hän katsoi alas pieni nippu elokuva kädessään. Sitten hän katsoi minua kysyvästi.
  
  
  "Isku tämä rulla ja lähettää ego, symboli symboli, AX."
  
  
  Gypsy nainen nyökkäsi.
  
  
  "Juana, mene takaisin Renault Sol-y-Nieves."
  
  
  "Ilman sinua?" Hänen silmänsä kapenivat.
  
  
  "joo. Aion kuunnella Tina Bergsonin."
  
  
  "Mutta miksi?"
  
  
  "Heti kun hän ilmestyy resort ja puhuu real Corelli, hän heti tunnistaa."
  
  
  "Mutta...?"
  
  
  "En tarkoita, että joku yrittää tappaa ego."
  
  
  "KUKA?"
  
  
  "Mies, joka kutsuu itseään Barry Parson."
  
  
  Juana silmät laajenivat. "Mutta miksi sen pitää olla Pappi?"
  
  
  "Sen pitäisi olla."
  
  
  "Niin siellä oli kaksi ihmistä tappaa Corelli?" kysyi Juana, otsa kurtussa.
  
  
  "On todennäköistä, että gangsterit ovat päättäneet kaksi sopimusta hänen kanssaan, jos yksi ei toimi."
  
  
  "Se on monimutkaista."
  
  
  "Pidä rahaa, että se on sinun elämäsi. Kuuntele minua. Katsotaanpa analysoida tätä. Oletetaan, että Pappi haluaa tappaa Corelli. Todella? Ja Parson ei tiedä, Corelli näky enempää kuin mekään. Mutta hän tietää, että olen yrittää tehdä ajanvarauksen kanssa Corelli. Ei vain hänen , mutta sinulle ja minulle. Joten se saa nuolee meille. Kuten ble nuolee ."
  
  
  Varas tarkoitti häntä. Juana ei menetä vihje. Hän punastui.
  
  
  "Nyt. Oletetaan, että Pappi oli läsnä Moscato, kun Arturo tapettiin. Pappi oli katsomassa minua, tietenkin. Sitten hän on kuullut ohjeita hän sai Arturo kun hän oli kuolemaisillaan. Niin kaukana?"
  
  
  "Hienoa."
  
  
  "Sitten Pappi menee kokoukseen piilottaa ja odottaa Corelli näy. Mutta kuka tulee tänne? Hänen. Ei Corelli. Pappi seisoo siellä, ja minä kävellä hänen luokseen, ja hänen koko kasvot on peitetty muna."
  
  
  "Mutta miksei Corelli mennä kokoukseen?"
  
  
  "Kuulit, mitä Kelly sanoi. Hän sanoi, että Corelli oli peloissaan, kun Arturo ammuttiin. Oletan, että hän vain käsitellä sitä kaikki ja anna sen tapahtua ilman häntä."
  
  
  "Miksei Mosquito mennä tappamaan Corelli?" kysyi Juana viattomasti.
  
  
  "Olen ajatellut sitä," myönsin. "Oletetaan, hän oli niin kiire paeta sen jälkeen, kun Arturo on murha, että hän ei kuullut, mitä Arturo sanoi minulle."
  
  
  Hän rypisti otsaansa.
  
  
  "Hyvä on, "sanoin, edelleen nopeasti," Se on Papin paikka, ja että se on hänen omansa. Mitä Rovasti sanoo? Ainoa asia, hän voi sanoa, on totuus. Hän tietää, etten ole Corelli. Ja hän tietää, että kokous järjestetään. Hän sanoo, " olen Corelli! Ja hän on vielä pelaa käytännön pila, järjestää tapaamisen kanssasi."
  
  
  "Entä mikrofilmejä. Hän antoi minulle elokuvan."
  
  
  "Olemme tarkistaa sen ulos. Mutta korvaa tämän tyyppinen tieto on hyvin yksinkertainen: nimet, paikat ja päivämäärät."
  
  
  "Hyvä..."
  
  
  "Hän väärennöksiä elokuva, järjestää kokouksen, jossa olet. Hän järjestää tapaamisen pelata Corelli. Hän kulkee sinulle fake elokuva, ja samaan aikaan Moscato on yrittää tappaa ego, ja tapan Moscato."
  
  
  "Mutta miten Moscato tietää kokous?"
  
  
  "Virhe Renault," hänen isänsä sanoi.
  
  
  "Mikä on Parson odottaa nyt?" - hän ajatteli.
  
  
  "Hän odottaa Tina näy. Hän tietää hänet, vaikka hän ei ehkä tunne häntä henkilökohtaisesti. Luulen, että hän on väärentänyt nämä " puhelut "Tina sekoittaa Elena. Mutta hän tietää, että Tina lopulta näkyvät Sol y Nieve. Hän odottaa, että häntä ja anna hei hum ego Corelli, ja bingo! Näet? "
  
  
  "Ja mitä hyvää kuuntelua Tina?"
  
  
  "Haluan varoittaa häntä, että hänen ulkonäkö Sol y Nieve vaikuttaa Corelli."
  
  
  Hän nyökkäsi. "Ja sitten?"
  
  
  "Anna minä teen sen", sanoin pehmeästi. "Minulla ei ole punch line-vielä."
  
  
  * * *
  
  
  Juana Rivera otti Gervasio ja minun auton vuokraus myymälä Granada, jossa hän oli piristyi by Istuin mini manuaalinen gearshift. Juana sitten ajoi Gervasio takaisin Alhambra, jossa ego mini pyörä oli pysäköity.
  
  
  Se lähti paikan Malaga-Granada moottoritien ja matkalla Malaga. Se oli jo melko myöhään, mutta aurinko ei paistaa vielä. Hän on enemmän kuin yksi silmä punainen Jaguar - auto on helppo erottaa.
  
  
  Se on ollut yli kaksikymmentä minuuttia, ennen kuin Ego näki hänet, kun hän oli vetänyt nopea laskeutuminen laaksoon minulta. Hän kääntyi nopeasti takaisin, ajoi ulos poltetun vehnäpellolla, ja tehnyt nopeasti allekirjoittaa kolme kulmat. Minulla oli edessä Jaguar ja suuntaa takaisin Malagaan, kun näin hänet lähestyä minua taustapeilistä.
  
  
  Hän ojensi kätensä ja vilkutti hei, hei pari kertaa, mikä osoittaa lopettaa.
  
  
  Hän näki käsi, sitten hän näki auton, ja lopulta hän näki minut. Hän oli yllättynyt, mutta ei masentunut. Hän osoitti puolella valtatie ja me vedetään pois yhdessä.
  
  
  Hän sai ulos satulan ja käveli Jaguar. Hän istui siellä, etsivät viileä ja tyylikäs samaan Skandinaaviseen tyyliin, että Ei ollut, kirkas vihreä pusero ja harmaa hame.
  
  
  "En puhunut Kelly", sanoin, kun en voinut saada ääni.
  
  
  "joo. Tiedätkö, miksi hän on täällä?"
  
  
  "Tietenkin. Mutta suunnitelmat ovat muuttuneet."
  
  
  Ee henkilö
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  laski. "Ei Riko mennyt kotiin vielä?"
  
  
  "Ehkä, kyllä. Luultavasti ei. Mutta on olemassa ongelmia. Toinen mies poseeraa kuin Rico."
  
  
  "Miten sinä...?" Hän räpytteli silmiään. "Minä näen. Kyllä. Joku on olevinaan Rico."
  
  
  "Ellei Rico muutti mielensä puhua sinulle myöhemmin."
  
  
  "ei. Hän oli varma." Hänen silmänsä siirtynyt hieman. "Kuunnelkaa. Etkö usko minua? Rehellisesti...?"
  
  
  "Minä uskon sinua", sanoin. "Ongelmana on, että meillä on toinen kahden Hengen, toinen korvike, toinen-Rico Corelli."
  
  
  "Sitten hän olisi varoittanut todellinen Riko..."
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. "Joku yrittää tappaa ego. Heti kun lähestyt häntä ja tavata ego, tappaja saa tietää, kuka Rico on. Näetkö?"
  
  
  Hänen kasvonsa muuttunut. "Kyllä, kyllä, ymmärrän häntä." Hän katsoi minua vakavasti. "Mitä haluat minun tekevän?"
  
  
  "Haluan sinun pysyä Granada."
  
  
  Hän puri huultaan. "Se on niin yksinäinen."
  
  
  "Mutta olit klinikalla yksin."
  
  
  "Se oli raivostuttava!"
  
  
  "Miten olkapää jaksaa?"
  
  
  "Erittäin hyvä", hän hymyili. Ilmeisesti, siellä oli vain pieni side. Se ei ollut dramaattinen käyrät hänen pusero.
  
  
  "Okei, voit tehdä sen, Tina?"
  
  
  "Mitä minun pitäisi tehdä?"
  
  
  "Kohteessa Granada?"
  
  
  Hän huokasi. "Hyvä..."
  
  
  "Vien sinut syömään", sanoin conspiratorially.
  
  
  Hänen silmänsä syttyivät. "Te, George?"
  
  
  Hänen, oli nauraa. "Ilo."
  
  
  "Sitten minä teen sen."
  
  
  "Seuraa minua Jaguar. Menemme hotelliin ja tarkistaa sinut."
  
  
  Hän nyökkäsi, hänen silmänsä kirkkaat ja jännitystä.
  
  
  "Luuletko Riko suuttuu, kun kuulee?"
  
  
  "Mitä - että minulla oli illallinen kanssasi?"
  
  
  "Kyllä." Hän kohautti olkapäitään. "Joka tapauksessa, ketä kiinnostaa?"
  
  
  Toistaiseksi fretti hän suonikas vaarallisesti, ja suuri menestys. Hänen, kai hän ajatteli, että hän voisi elää vaarallisesti ikuisesti sama turvataso.
  
  
  * * *
  
  
  Meillä oli illallinen ihana pieni ravintola lähellä sijaitsee alueella Granada. Muusikot pelasivat espanjalaista musiikkia yhdessä nurkassa, ja tarjoilijat olivat leijuu meille, yrittävät parhaansa mukaan pilata meille.
  
  
  Se oli noin kymmenen, kun pääsimme ulos, kiersi ravintolassa ja matkalla hotelliin. Granada on kaunis kaupunki yöllä. Kaupat ovat valaistu pyhän valot, ja ihmiset kävelevät kaduilla ympäri vuorokauden. Kello kymmenen oli melko myöhään, mutta jotkut ihmiset eivät vielä. Siviili-Vartija näytti suojella kaduilla rikoksen.
  
  
  Astuimme hotellista, ja Tina meni hänen avain. Kaikki silmät aulassa kääntyi ja seurasi hänen kävellä. Kuulin hänen huokaus pari kertaa. Tämä oli toista hänen suorituskyky Malaga.
  
  
  Hän piti avain ja kääntyi minua paha katsoa.
  
  
  "Sen niin kömpelö avaimet."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. Hyvä. En tiedä niistä niin paljon."
  
  
  "Joo. Sitten tulevat ja laita avain lukkoon, kiitos." Hänen silmänsä loistivat ruoka, viini, ja ennakointi.
  
  
  "Olen vain ihminen", sanoin, ja seurasi häntä hissiin. Kun päivä suljettu meille, hänen, huomasin, että jokainen ihminen aulassa katsoi minua kanssa kateellinen silmät.
  
  
  Ajoimme hissillä ylös, ja silken lonkeroita hänen hiukset harjattu minua vastaan, hän siirtyi hiljaa vieressäni. Hän kääntyi ympäri ja katsoi hei silmiin. Hän hymyili.
  
  
  Hissin ovet auki ja astui ulos käytävään. Siellä oli pitkä punainen sametti matto lattialla. Siellä oli suuri antiikki sohva asettaa seinää vasten. Kukkia maljakoita ripustaa seinät.
  
  
  Löysin huoneen numeron ja yritti aseta avain lukkoon.
  
  
  Tina naurahti.
  
  
  En tajunnut, että olin niin kännissä. Olen kokeillut sitä uudelleen.
  
  
  Oven avasi maagisesti.
  
  
  Hän käveli huoneeseen edessäni, kääntämällä hieman, kun hän teki niin, ja käveli mimmo minua hänen koko kehon. Hän voisi tuntea yhteyttä päästä varpaisiin, muodossa tasavirralla ravistamalla.
  
  
  Kävelin sisään, ja ovi sulkeutui takanani. Hänen varma, että kukaan kosketti hänen ego. Jotkut hotellit ovat lumottu.
  
  
  Hän seisoi katsomalla Ei typerä hymy kasvoillaan. Tiedän, että se oli typerä virne, koska satuin näkemään kasvoni pieni kultareunainen peili, joka ripustetaan yksi seinä. Ja hän katsoi minua ilmeellä, joka voi vain kuvata raskas alkukantainen himo.
  
  
  Minulla oli sylissäni. Hänen isänsä piti häntä lähellä minua. Hän huokasi. Hän kertoi minulle, että hän oli klinikalla niin kauan, ja oli niin kauhea kipu.
  
  
  Surullinen, surullinen.
  
  
  Kyllä, kyllä, hän kertoi minulle.
  
  
  Kun hän näki, että minä myötätuntoa hänen satuttaa, ja hän näytti minulle haava olkapäässä. Ei ollut muuta keinoa näyttää minulle kuin ottaa pois hänen pusero, ja kun hän teki, näin, että ei ollut mitään alla pusero ollenkaan, että on, mitään mutta tämä kaunis kultainen piilottaa. Se oli kuin luonto oli tehnyt sen.
  
  
  Itse asiassa, hän jopa katseli pieni side hänen olalleen ja ihaillut Tohtori Hernandez on työtä.
  
  
  "Eikö se hirveä?" hän kysyi.
  
  
  En myötätuntoa hänen.
  
  
  "Minulla oli kerran arpi minun hip", hän kertoi. Itse asiassa, se oli, koska en pidä rokotukset laatikko kädessä, hän jatkoi, ja niin rokotus laatikko oli laittaa minun jalka. Se on kamalan turvonnut.
  
  
  En myötätuntoa hänen.
  
  
  Hän uskoi minua. Hetken kuluttua hän otti pois hänen hame ja pikkuhousut, ja osoitti minulle, arpi reidessä. Se näytti todella hyvältä hänen. Hänen sanoi, että se.
  
  
  "Tietenkin", hän sanoi, " sinulla on haavoja, liian.
  
  
  - Olen veteraani monia kamppailulajeja.
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  ars, vakuutti hänelle, hänen, ja alkoi osoittaa todisteita.
  
  
  Me jotenkin päätyi makuuhuoneessa tässä vaiheessa, ja Tina varovasti veti takaisin vuodevaatteet ja taputti arkki hieman siirtäen tyynyt outoon asentoon.
  
  
  Kun kysyin häneltä, miksi hän kertoi tyynyjä niin paljon, hän kertoi minulle, että ruotsalaiset naiset ovat hyvin kehittyneitä ajatuksia rakkaudesta. Todistaa, että ruotsin naiset kohtelevat miehiään ja ystäville, hyvin, hän liittyy nykyinen elinajanodote kaavioita koonnut yk: n, joka osoitti, että elinajanodote ruotsin miehet on 71.85 vuotta, verrattuna elinajanodote Amerikkalaista miestä, joka on 66.6 vuotta.
  
  
  "Minä näytän sinulle, miksi", hän kertoi. Meillä on tiettyjä menetelmiä ylläpitää virtaus elintärkeitä mehut.
  
  
  Kolmetoista
  
  
  Breakfast kohteessa Granada.
  
  
  "Sinun täytyy luvata minulle, asua hotellissa täällä," hän kertoi Tina, katselee ympärilleen upea sisustus ruokasalissa.
  
  
  Tina näytti surulliselta. "Mutta minä kaipaan hiihto!"
  
  
  "Jos menet Sol y Nieve, sinun tulee olla vastuussa Rico on kuolema."
  
  
  "Ymmärrän, että." Hän pouted.
  
  
  "Ja voit laittaa itsesi paikka."
  
  
  Hyvä. Minne olet menossa?"
  
  
  "Olen menossa takaisin keinona. Minulla on töitä."
  
  
  * * *
  
  
  Se oli mukava 40 minuutin ajomatkan ylös vuorenrinnettä Sol-i-Niev. Kun hän saapui, hiihtäjiä oli jo radalla. Oli kirkas päivä, mukava kevyt jauhe, sitten lyhyt syksy iltana.
  
  
  Menin aulaan ja näin Mitch Kelly istuu baarissa vieressä aulassa.
  
  
  Hän asetti tuolin vieressä. "Näyttää siltä, että olet avannut bar tänä aamuna."
  
  
  "Oikeastaan. Juuri tässä."
  
  
  "Olet aikaisin, etkö olekin?"
  
  
  "Ajattelin tulla tänne niin pian kuin pystyin. Mikä on juoni?"
  
  
  "Tiedätkö, mitä se on. Meidän mies on täällä, mutta hän pelkää näyttää hänen käsi. Ja meillä on kaksoisolento, joka haluaa olla johti hänen ego Roomalainen Nenä."
  
  
  "Eikö?"
  
  
  "Äänestää siitä, mitä olemme tekemässä."
  
  
  Me kumarsi päämme yhteen, ja antoi emu-kaavio - mutterit, pultit, vasara, saha ja puutavaraa.
  
  
  * * *
  
  
  Menin huoneeseeni ja vaihdoin vaatteet. Laitan ski vaihde ja odotti Juana soittaa minulle.
  
  
  Hän teki sen oviaukosta.
  
  
  "Näen, että olet tullut takaisin", hän sanoi, hänen korkea, vakava ääni, haavoittunut Puritan.
  
  
  "Kyllä," hän sanoi, että musiikillisesti. "Se on ollut pitkä matka."
  
  
  Hän tuhahti. "Mitä on ohjelmassa tänään?"
  
  
  "Mennään hiihto."
  
  
  "Hyvä!"
  
  
  "Sitten meidän tulee toimia tänä iltana."
  
  
  "Toiminta?" Hänen mieliala parani.
  
  
  "Voit hoitaa Elena."
  
  
  "Miten?"
  
  
  "Pysyä hänen kanssaan koko ajan. Hänelle, mitä-että työskentelen Parson. Kelly ja hänen."
  
  
  Hän nyökkäsi. Hän näytti pettynyt. "Mutta Elena näyttää täysin syytön."
  
  
  "Viattomuus tai syyllisyys ei ole korkkiruuvia. Meidän täytyy eristää Parson. Minä järjestän sen. Mutta en halua Elena häiritse minua."
  
  
  Hyvä. Nyt. Entä nyt?"
  
  
  "Näyttää siltä, että suuri päivä rinteillä."
  
  
  Hän kirkastui. "Oikein!"
  
  
  * * *
  
  
  Vietimme lopun päivää lunta. Se oli ehdottomasti rentoutumista ja rentoutumista. Muutaman tunnin, hän unohti kaiken Corelli, Tina, Elena, ja Hauptley - unohti kaikki ne hankalat ihmiset ja tehtävä, espanjan Yhteys, joka oli osoittautunut niin vaikea luoda. Minulla oli kaikki suunnitelmat. Sinun piti vain odottaa Parson olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kohti iltana törmäsimme Pappi ja Elena lähellä Borreglas. Elena näytti peruutettu ja masentunut, mutta Pappi oli vanha ego vilkasta häntä.
  
  
  "Meillä oli hämmästyttävä ajaa aamulla, vai mitä, Elena?" Hän todella oli niin briteille, että hänen verensä melkein hyytynyt.
  
  
  "Auts?"
  
  
  "Luulin, että se oli loistava! Erinomaiset edellytykset! Todella suuri mittarilukema! "Hän virnisti Juana. "Kuinka sinä, suloinen nainen?" Egon ääni oli aktivoitu.
  
  
  "Hienoa", Michel sanoi.
  
  
  "Luulen, että meidän on kaivannut sinua viime yönä. Missä olet ollut?"
  
  
  "Kaikki ympärillä", Michel sanoi.
  
  
  "Olin Granada", sanoin.
  
  
  Parson kohautti olkapäitään. Ego vei hänet syrjään.
  
  
  "Siellä on joku, sinun täytyy tavata, hema," emu kertonut hänelle matalalla äänellä.
  
  
  "Auts?"
  
  
  "Matkasta".
  
  
  "Matka? Mikä matka, antiikkia?"
  
  
  "Yhdysvaltoihin."
  
  
  "Jo? Tarkoitatko, että olet katsonut materiaalin läpi annoin sinulle...?"
  
  
  "Ei vielä. Mutta tuntuu järkevältä luoda reitin. Sen varma, että siellä on ongelmia logistiikka."
  
  
  Kirkkoherra selvitti kurkkuaan. Hyvä. Mistä me tehdä sen?"
  
  
  "Ei näitä huoneita", sanoin. "Olen vakuuttunut siitä, he suuttuivat."
  
  
  Ego on silmät laajenivat. "Luuletko niin?"
  
  
  Saatanan tekopyhä! Hän oli se, joka oksensi vikoja!
  
  
  "Luulen niin", minä sanoin.
  
  
  "Missä sitten? Lumessa? "Hän virnisti.
  
  
  "Disco".
  
  
  "Kellarissa hotelli?"
  
  
  "Se on oikein."
  
  
  Hän nyökkäsi. "Sinun vuorosi."
  
  
  "Kello kymmenen?"
  
  
  "Hyvä show."
  
  
  "Sanoin Juana tavata Elenaa. Emme vain halua mitään häiriöitä. Tämä on tärkeää."
  
  
  "Tietenkin, muistomerkki."
  
  
  "Neljä meistä on illallinen yhdessä, ja sitten Juana istua Elenan kanssa olohuoneessa."
  
  
  "Minä myönnän, että Elena on melko epämiellyttävä ongelma," Parson rypisti otsaansa. "Olen pahoillani siitä"
  
  
  "Ei mitään, että ei voi käsitellä."
  
  
  Meillä oli illallinen yhdessä ja kaikki meni suunnitelmien mukaan. Juana ja Elena meni olohuoneeseen, ja Kirkkoherra ja hänen vaimonsa meni alas disco " puhua liiketoimintaa."
  
  
  Thu
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Lattia ssa ei ole vielä alkanut. Stereo edellyttäen, kovaa musiikkia, ja tanssijat vaelsi ympäriinsä ja tehdä apinoilla, rätit, ja muuta, että oli "in" in ih-erityinen kohtaus.
  
  
  Pappi ja minä olen pöytä nurkassa. Istuin nurkassa, kaksi seinät johtava pois. Rovasti istui vasemmalla puolellani. Se on mainostettu, jonka ego on nimenomaan. Siellä oli tyhjä tuoli oikealla.
  
  
  Tilasimme pehmeä viini aloittaa. Itse asiassa, se ei kestänyt kauan musiikin saada kovempaa ja toiminta tanssilattialla nopeuttaa. Useita juoppoja olivat jo vetämään pois heidän toverinsa heidän harteillaan.
  
  
  Sitten Mitch Kelly ilmestyi, näki meidät nurkkaan, ja kääntyi välillä tiiviisti pakattu taulukot kävelemään meitä kohti.
  
  
  Hän virnisti minulle. "George", hän sanoi.
  
  
  "Kelly", sanoin. Hän kääntyi Pappi. "Barry Parson, tämä on Mitch Kelly. Hän on mies, josta kerroin."
  
  
  Kelly naurahti ja nousi istumaan. Hän tilasi tarjoilijalta, ja lapsi katosi väkijoukkoon. Oli pimeää, ja siellä oli vilkkuvia valoja keskellä tanssilattiaa.
  
  
  "Et näytä italia," Kelly sanoi ego - leveä, hellyttävä virne.
  
  
  Parson on naama jäätyi. "No, sinäkin."
  
  
  "En kuvittele, että voit tehdä, että," Kelly vastasi.
  
  
  Parsons ' silmät kapenivat. Hän vilkaisi minua, ja sitten näemme, ei ilme kasvoillani, kääntyi takaisin Callie. "Mitä tuo oli tarkoittavinaan?"
  
  
  "Tämän pitäisi tarkoittaa: miten voit todistaa, että olet kuka luulet olevasi?"
  
  
  Parson rento. "No, nyt. Todistin sen kollega. Eikö se riitä?"
  
  
  "Olen henkilö, joka pitäisi järjestää siirron yhdysvaltoihin." Kellyn kasvot kiristetty. "En halua yrittää liikenteen väärä henkilö!"
  
  
  "Minä olen oikea henkilö", Pappi sanoi, hänen aksentti huomattavasti vähentynyt. Hän olisi enemmän kuin rooli " Corelli ", että hän soitti minulle"Velet". Hänen sel, nauttia kompromissi.
  
  
  "Minusta tuntuu siltä, että puhumme nyt kahdesta eri asiasta, Herra Parson," Kelly sanoi kohteliaasti. "Minulla on lupa järjestää kuljetuksen yhdysvallat henkilö, joka on keskeinen hahmo smashing Välimeren huumeita."
  
  
  "Hänen mies," Parson tiuskaisi.
  
  
  "Tämän miehen nimi on Rico Corelli. Oletko Rico Corelli?" Kelly oli epämääräinen hymy, joka ei edes kosketa hänen egonsa on silmät.
  
  
  "joo. Hänen nimensä on Rico Corelli." Parson on huulet olivat valkoisia, ja hän puristi hänen ih erittäin kova. Jännitystä, jännitystä.
  
  
  "Pelkään sinun täytyy todistaa se minun tyytyväisyyttä, Signor Corelli."
  
  
  Pappi laittaa kätensä suuhunsa. "Ei niin kovaa! Tämä nimi on tunnettu kaikkialla!"
  
  
  "Koska kaikki tämä melu, kukaan ei voi kuulla," Kelly hymyili. "Toistan, sinun täytyy todistaa henkilöllisyytesi minulle."
  
  
  "Mutta olen jo antanut George Peabody materiaalia, joka voisi todistaa sen."
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään.
  
  
  Kelly pääsi hänen paidan taskuun ja veti esiin kirjekuoren. Se oli koko kirjeen. Hän avasi sen ja veti ulos pieni rulla elokuva. Hän asetti nipun keskellä tuoli.
  
  
  Tarjoilija toi Kelly juotavaa.
  
  
  Pappi tuijotti nippu.
  
  
  "Minun mikrofilmien?" "Mikä se on?" hän kysyi vaimealla äänellä.
  
  
  "Ei, Rico Corelli," Kelly sanoi.
  
  
  "Mutta minä annoin sen Herra Peabody! Todellinen elokuva on Rico Corelli!"
  
  
  "Negatiivinen, Rovasti. Se on mahdotonta."
  
  
  Pappi oli bluffaa tarpeeksi hyvin, mutta hän voisi nähdä jännitystä ympäri ego silmät - pieni varis jalat hermoja kasvamassa ego, kehon.
  
  
  "Hänen nimensä on Rico Corelli, Rovasti. Ja hänen, et uskalla haastaa sitä."
  
  
  Parson kasvot oli kuin graniitti. Olin muistutti liuske mukana laskettelurinteessä. Hän tuijotti rullaa mikrofilmejä. Hän nosti sen ylös tarkastelemaan sitä uudelleen, vaikka vaivaa avautua se.
  
  
  "Sinun ei tarvitse yrittää lukea sitä," Kelly sanoi. "Se on liian pieni nähdä selvästi. Ja se on kopio, joka tapauksessa."
  
  
  Ohut pisara verta ilmestyi Papin otsaan. "Kahtena?"
  
  
  "Kyllä, todellakin", Kelly sanoi hymyillen, että olisi ollut kateus kobra.
  
  
  "Ja alkuperäinen?"
  
  
  "Herra Peabody meni ego-Washington tarkistetaan Drug Enforcement Bureau hänen suuri maa."
  
  
  Pappi tuijotti Kelly pitkän hetken. Lopulta hän veti syvään henkeä.
  
  
  "Okei," hän sanoi. "Tack tack tack."
  
  
  "Suoraan dell, Barry", hän kertoi hymyillen. "Kaikki hyvin?"
  
  
  Hän kääntyi minuun, hänen huulensa curling. "Mikä sai sinut tekemään tällaista pelleilyä? En ymmärrä sinua."
  
  
  Hän aikoi puolustaa itseään. Mitch Kelly ja hänen on saavutettu tärkein tavoite. Olemme päättäneet, että Rovasti ei ollut Corelli. Jos hän oli Corelli, hän olisi naurahti ja onnitteli minua minun pikku peli. Mutta hän ei anna periksi. Ongelma Parson oli, että hän ei tiennyt, kuka Corelli oli kaikki; hän epäili, että Mitch Kelly saattaa todella olla hänen kanssaan. Ja mikrofilmien ego oli ärsyttävä. Ego oli väärennös. Tämä voi olla totta. Hän ei vain tiennyt mitä tehdä seuraavaksi.
  
  
  "Todella", hän kertoi hymyillen, " tämä kokous oli järjestetty aloitteesta Mr. Corelli." Hän nyökkäsi kohti Kelly.
  
  
  Kelly hymyili. "joo. Hänen hotel tietää, mitä mies, joka oli palkattu tappamaan minulle näytti."
  
  
  Parson ' s kasvot oli naamio vanha nahka tavarat.
  
  
  "Olet hyvin humoristinen, Herra K."
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Ellie "
  
  
  "Voit kutsua minua Corelli. Kuuletko yhdennäköisyys, Herra Rovasti?"
  
  
  Mitä pirun sattuma! Ajattelin häntä. Ei ollut mitään totuutta, mitä Kelly oli ymmärtää - että hän oli ottanut nimen Kelly kuulostaa Corelli. Mutta se soitti kauniisti.
  
  
  Hyvä. Corelli. Se on kissa-ja-hiiri-leikki." Parson on korvalehteen nyt loistivat purkista. "En pidä kissa ja hiiri pelit".
  
  
  "Kukaan ei tiedä," Kelly sanoi. "Varsinkin hiiri. Minuutti sitten, olit kissa. Nyt silmäsi ovat punaiset."
  
  
  Rovasti huokasi. "Mennään. Mitä haluat?"
  
  
  "Haluan tietää, miksi yritit saada minut näyttämään typerys!"
  
  
  Pappi hymyili ohuesti. "Olen pelannut sinua kuin hölmö, koska ensimmäisen minuutin tapasin sinut, George - mikä nimesi on, Herra Salainen Agentti Poe Monotonisesti-ja en ymmärrä, mitä järkeä viittasit."
  
  
  "Se ei ollut tarpeeksi," sanoin hiljaa. "Erittäin epäystävällinen teistä, Barry-vauva." Hänen, kumartui häntä kohti. "Tarkoitan, kun otti roolin Corelli vuonna Velet."
  
  
  Hän kohautti olkapäitään, hänen kasvonsa asettaa jäädytetty hymy. "Hyvin yksinkertainen. Hän katosi auton. Ja hän oli siellä, kun Arturo tapettiin. Kävin Veletan löytää Corelli ja tappaa ego."
  
  
  Katsoin Mitch Kelly, joka kallisti päätään ja joi viinaa.
  
  
  "Olit siis konehuoneessa köysirata ensimmäisenä yönä?"
  
  
  "Tietenkin. Seurasin sinua Sol-y-Niev löytää Corelli. Se on vain asia varmistaa tapaat kaikki tapaatte."
  
  
  "Sinä siis tiesit olin dating Corelli..." käännyin katsomaan Mitch Kelly, " ... midnight in Veleta."
  
  
  "Se on oikein."
  
  
  "Ja olit odottamassa minua, kun saavuin paikalle?"
  
  
  "Täsmälleen. Pappi hymyili heikosti. "Saatoin tuskin selittää sattuma, eikö? Minun olisi pitänyt kertoa sinulle, että olen Corelli, kun löysit minut. Ja sitä paitsi, tiesin, että minun olisi lopulta löytää Rico Corelli läpi." Hän kääntyi Callie. "Ihan kuin minä."
  
  
  "Se oli aika äkillinen inspiraatio, ei ollut se?" Ehdotin sitä.
  
  
  "Se on oikein."Pappi oli saamassa luottamusta.
  
  
  "Ja luulit, että Corelli olisi tullut pintaan selvittää, miksi olit esittää häntä?"
  
  
  "Jotain sellaista"
  
  
  "Ja sinä olit toivoen, että fake mikrofilmejä ei tarvitse tarkastaa sitten?"
  
  
  "Minun oli pakko ottaa riski."
  
  
  Hänen, nojautui taaksepäin, katsellen häntä. "Ei oikeastaan, Barry. Mukava kokeilla. Mutta ei tarpeeksi hyvä."
  
  
  Parson rypisti otsaansa. "En ymmärrä."
  
  
  "Asia on, voit leikata jarruletku Renault ennen kuin lähdin Veleta. Haluat hänen olevan kokonaan pois koko näkökentän. Haluatko Corelli olla täysin yksin muistomerkki, jotta voit tappaa ego ja mennä vapaasti. Eikö?"
  
  
  Kirkkoherra veti syvään henkeä. "En kiellä sitä. Miksi haluaisin mennä kaiken tämän vaivan säästää tästä, kun auto oli lähtenyt hallinnasta?"
  
  
  Kelly katsoi minua. Se oli vakuuttava argumentti.
  
  
  Mutta hänen tiedetään reuma tämän korkkiruuvi: "Sinua tarvitaan minua, kun Corelli ei tullut kokoukseen. Hän oli ainoa, joka voisi johtaa sinut hänelle. Lukuun ottamatta Juana. Mutta Juana, etten saa tavata Corelli, kunnes hän oli valmis minua varten, Barry. Elossa. Miksi ei teeskentele, että olet Corelli ennen Corelli lopulta ilmoittaa itsensä minulle. Todella?
  
  
  Hän istui liikkumattomana.
  
  
  At the disco, pyhä valo yhtäkkiä meni ulos, ja sitten Sergei välähti jälleen. Stereot pois päältä, ja tanssijat lähtivät kerroksessa postimerkkejä. Ammatillinen espanjan tanssijoita pukeutunut flamenco-puvut kokoontuivat pieni näyttämö. Kuusi kitaristit istuivat tuolit takaisin lavalle.
  
  
  Hetkiä, joka seurasi, mies laulaja astui eteenpäin, strummed hänen kitara ja alkoi kertoa tarinaa tanssi.
  
  
  "Mitä haluatte minusta?" Pappi kysyi, katsoen Kelly.
  
  
  "Joku palkkasi sinut, tappaa minut," Kelly sanoi, hänen huulensa erosivat.
  
  
  "En kiellä sitä," Parson sanoi.
  
  
  "Älä anna minulle tuota paskaa," Kelly sanoi matalalla, uhkaavalla äänellä. "Joku palkkasi sinut. Olet ammattilainen salamurhaaja. Barry Parson on kattaa tarina. Koska alussa World War II, on työskennellyt kymmenissä maissa. Tule. Interpol tietää kaiken sinusta."
  
  
  Tämä meidän veti ympäri hattu.
  
  
  Pastorin kasvot kääntyi jään. "Olen yksityisyrittäjä, se on totta. Työskentelen jokainen, joka maksaa minulle."
  
  
  Hän vilkaisi Kelly. Hän jatkoi painostusta. Parson hajosi. Hän myönsi sen. Hän oli raivoissaan. Nyt se toimii Kelly, jos Kelly laittaa se tarpeeksi korkea.
  
  
  Mutta emme halua sitä ollenkaan.
  
  
  "Kuka palkkasi sinut tappamaan minut?" Kelly kysyi uudelleen.
  
  
  "Jos kerron sinulle, olen kohde tänään," parsons sanoi, ontto nauraa.
  
  
  "Jos et, olet nyt kohde istuu tässä disco," Kelly sanoi, laittamalla paljon voimaa sanat.
  
  
  "Olen kuollut joka tapauksessa," Parson perusteltu.
  
  
  "Me saamme sinut pois täältä. Kerro, kuka sinut palkkasi, ja menemme suoraan sinulle." Viemme sinut ympäri keinona. Minulla on auttajia."
  
  
  Kelly kääntyi katsomaan baarissa. Odin Poe tarjoilijat seisoo on katseli Kelly ja nyökkäsi. Sitten Kelly vilkaisi tuoli kaukana nurkassa huoneen. Mies musta oli istuu siellä. Hän kallellaan hänen baskeri sormella kuten Kelly katsoi häntä.
  
  
  Hieman koristeluun, jotta kaikki näytä oikealta.
  
  
  Pappi oli jauhot-pohjainen, puhdas
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  sh.
  
  
  Flamenco-musiikki alkoi pelata, ja solistina tuli ulos tanssimaan. Hän oli nopea ja tasainen. Ego korkokengät meni pois kuin konekivääri tuleen. Tanssi kasvanut tempo ja tilavuus.
  
  
  "Kerro minulle, kuka palkkasi sinut!" Kelly kuoli.
  
  
  "Se ei ole se," Parson tiuskaisi. "Mitään muuta, mutta ei häntä."
  
  
  "Mafioso?" Pyysin häntä.
  
  
  Hän katsoi minua halveksivasti. "Se oli Moscato on pomoja! Ei hänen." Ego on silmät laajenivat. Hän tajusi, että hän oli käytännöllisesti katsoen kertoi, kuka oli palkannut ego.
  
  
  On vain yksi henkilö jäljellä!
  
  
  "Se oli hänelle!" Kuiskasin, nojaa lähemmäs Parson. "Tina!"
  
  
  Se tuntui jäädytetty ajoissa ja avaruudessa.
  
  
  Hän avasi suunsa ja sulki sen taas. Ego Kohde nyökkäsi hieman. Se on kaikki.
  
  
  Sitten hän muutti pois.
  
  
  Hän muutti salamannopeasti. Hänen,näki egon käsi hänen sylissään tavoitella vyö, jossa hän oli piilotettu hänen iso Webley. Kertakorvauksen hänen paita näki hänet. Hän toivoi osuma Kelly kanssa ensimmäisen laukauksen, mutta se oli leikattu pois Egon käsi aseen kanssa heti kun hän veti sen ulos. Tästä syystä, se on mainostetaan ego vasemmalla itse - niin, että se voidaan ohjata ego käsi aseen kanssa. Laukaus kajahti kuuluvasti ja selkeästi, mutta onneksi se laskeutui lattialle.
  
  
  Heti, toinen laukaus kajahti.
  
  
  Parson jännittynyt takana istuin, sitten romahti kuin nukke, kun sen köydet ovat laskeneet, ja anna hänen päänsä nojata eteenpäin vastaan pöydälle.
  
  
  Hän laittaa hänen jalka Webley on revolveri, ja Kelly nopeasti nousi ylös ja käveli Papin elin. Siellä oli niin paljon melua, musiikkia, tanssia ja viihdettä, että meidän yllätys, kukaan ei huomannut toisen pelin pimeässä ja diskoja.
  
  
  Kelly tarttui Papin olkapäälle ja suoristettu hänen ego istuin. Hän pääsi ulos ja otti Webley, tucking hänen egon välillä hänen vyö, ja hänen vatsaan. Sitten hän kääntyi, tarttui Papin oikea olkapää, ja auttoi Kelly nosta Ego jaloilleen. Pitää meidän egot yhteen, teimme tiemme läpi tungosta taulukoita disco sisäänkäynti.
  
  
  "Mui kännissä". Kelly nyökkäsi yksi tarjoilijoista.
  
  
  Tarjoilija hymyili sympaattisesti.
  
  
  Toisena flamenco tanssi jatkui, kone-aseen laukausta tanssijoiden korkokengät mahdotonta erottaa ääniä todellinen konepistoolilla korkokengät paikallisten Jose Greco tanssia.
  
  
  "Joskus minä vihaan tätä työtä", Kelly kertoi minulle, kun kävelimme portaita alas aulaan.
  
  
  Raahasimme Barry Parson on elottoman ruumiin aulan poikki-onneksi autio tällä hetkellä-portaat, ja sitten alkoi hidas nousu.
  
  
  Hän oli aivan kuollut, kun vihdoin laittaa ego, ego, oma sänky ego on oma huone.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly työskenteli etsivä San Francisco Police Department useita vuosia ennen eläkkeelle liittyä KIRVES Vakaa. Heti kun hän sulki oven Barry Papin huone, hän nopeasti alkoi tutkiessani taskuihin Parsons vaatteita.
  
  
  Hän levittää sisällön ulos lipasto ja meni vessaan hakemaan pyyhe. Siellä oli paljon verta Kelly on kehon ja kädet. Kellyn laukaus emu dollarin pino, ja voima vaikutus tappoi Rovasti heti. Kelly käyttää oman Colt.38 Etsivä Erityistä, joissa nämä erityistä patruunat, joilla on korkea lähtönopeus ja korkea levinneisyys.
  
  
  Kun Kelly tuli ulos kylpyhuoneesta, hän kuivasi itsensä huolellisesti ja vilkaisi kelloaan.
  
  
  "Lompakko", sanoin. Katsoin läpi hänen papereita. "Barry Parson, se sanoo niin."
  
  
  "Tiukasti kansi ylös", Kelly mutisi, tulossa minulle, ja minä seison hänen vieressään, katsellen. "Joku teki hyvää työtä."
  
  
  "Asiakirjoja? Luuletko, että se oli MI5?"
  
  
  Kelly pudisti päätään. "Minähän sanoin, että olemme ottaneet yhteyttä yhdistyneen Kuningaskunnan. He eivät vahvista ego, identiteetti."
  
  
  "Kyllä, mutta..."
  
  
  "Kun Britannian älä vahvista, Britannian kieltää. Näetkö?"
  
  
  Se voi olla saatu kautta luottokortit ja passi. Hän vilkaisi hänen passinsa, mutta Kelly pudisti päätään. "Unohda se. Tämä on myös cover-up."
  
  
  "Se näyttää kuin todellinen yksi"
  
  
  "Saat hyvän joukko asiakirjoja, valmistettu Portugalissa, jos sinulla on rahaa maksaa niitä. Mukaan lukien paras fake passit mantereella. On olemassa satoja fake henkilökortit kelluva ympäri Eurooppaa-kaikki tehty Lissabonissa."
  
  
  Hän katseli mietteissään paperit. "Ei se haju, kuten hallitus juttuja?"
  
  
  Hän pudisti päätään. "Sanoisin hän oli freelancer. Palkkasoturi vuokraus. Jotain sellaista. Sanoin, että Interpol on ilmoittanut EMU myynti kieltää." Mutta aion silti tarkistaa sormella tuloste ego."
  
  
  Hän jatkoi lukea sanomalehtiä, ja sitten otti hänen ego matkatavaroita. Siellä ei ollut mitään vihjattavaa mitään muuta kuin rikas Britti, joka vietti suurimman osan hänen aikaa matkustaa mantereella.
  
  
  Kelly veti pieni joukko ja alkoi liikkuvan ulos Papin tulosteet. Kun hän oli lopettanut kaikki kymmenen, hän on pyyhittävä huolellisesti pois muste ja sijoitettu tulosteita pergamentti. Sitten hän otti pienen Japani-tehty mini-kamera, jossa on hänen nimensä leimataan se ja otti muutamia kuvia Papin kasvoja. Kun levossa, Barry Pappi näytti täysin vaaraton, vailla elämän voima, joka aina teki ego, mitä se oli elämässä.
  
  
  Ei ollut kerrassaan mitään näistä asioista, että olisi sitoa Parson että syndikaatti tahansa maa. Luulimme, että Rovasti ei ollut mehiläinen
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Kanssa tahansa bändi, Tina oli keulahahmo, mutta erityisesti hänen kanssaan.
  
  
  Ja se teki Tina numero yksi kysymysmerkki. Kuka hän oli - jos hän todella työskenteli jonkun?
  
  
  Kelly katsoi kelloaan.
  
  
  "Huolissaan aikaa?" Pyysin häntä.
  
  
  "Olen miettinyt, mitä me aiomme tehdä tässä ruumiissa."
  
  
  Hän veti syvään henkeä. "Siellä ei ole paljon voimme tehdä. Me vain mennä ulos ja jätä se tähän."
  
  
  "Mutta Elena Morales?"
  
  
  "Se menee ja löytää ego. Ja hän puhaltaa hänen whistle. Mikään ei yhdistä Parson kanssamme, ei mitään konkreettista."
  
  
  "Me nähtiin hänet diskossa."
  
  
  "Voitko korjata sen?"
  
  
  Kelly ajatellut sitä. "Se on jo melko myöhään. Miksi oli hänen äänensä tarkkailun aikaa? Yksitoista-kolmekymmentä. En usko, että minun yhteystiedot on töissä juuri nyt."
  
  
  "Pitkä mies fu-Manchu viikset?"
  
  
  Kelly sanoi ja virnisti. "joo. Tiedätkö ego?"
  
  
  Hänen sel ja tuijotti mattoa. "Meillä on toinen ongelma murehtia. Tina ei tiedä, että hänen murhaaja on kuollut. Hän luulee, että hän on odottamassa häntä saapua Sol-i-Niev koskettaa Corelli. Ja se tarkoittaa, että hän tulee. täällä. Meidän täytyy pysäyttää hänet."
  
  
  Kelly rypisti otsaansa. "Miten?"
  
  
  Ajattelin sitä pitkään aikaan. "Näyttää. Miten olisi tämä? Kutsumme Tina hänen hotelli kohteessa Granada. Emme jätä viesti Henkilöltä. Nen sanoo, että hän on lähdössä Sol y Nieve, ja haluaa tietää, missä tavata hänet. Sitten me vain odottaa täällä, kunnes hän kutsuu hotel. Selvitämme, ketkä ovat Hema haluaa puhua. Ja tämä mies on Rico Corelli ."
  
  
  Hän tuijotti ulos ikkunasta, odottaa Kellyn vastaus. "Kuulostaa hyvältä. Mitä menetettävää meillä on?"
  
  
  "Oletetaan, hän sanoo Kirkkoherra välittömästi kertoa hänelle, kuka ampua?"
  
  
  Kelly kohautti olkapäitään. "Hän saa tietää, että Kirkkoherra on kuollut, ja sitten yhteystiedot Corelli. Joka tapauksessa, meillä on edessä."
  
  
  "Aion odotushuoneessa siepata Elena Morales", sanoin. "En halua hänen tulevan tänne ja löytää ruumiin. Hän olisi voinut varoitti koko hotelli."
  
  
  "Minä tulen niin pian kuin voin huolehtia Bergsonin nainen."
  
  
  Jätimme oven auki ja meni käytävään. Kukaan ei nähnyt meitä.
  
  
  * * *
  
  
  Molemmat Juana Rivera ja Elena Morales katsoi minua, koska olen tullut aulaan muutamaa minuuttia myöhemmin. Kuulin äänekäs nauru ja huudot hilpeyttä ympäri aulassa. Juana ja Elena olivat keskellä meluisa yahoo Herra Hauptli, kaksi ego Saksalaiset, ego, Dane, ja ryhmä noin kaksikymmentä muiden ski paria kutakin.
  
  
  Hän käveli ohi ja nyökkäsi Juana ja Elena. Niiden välillä, ne teki tilaa minulle. Herr Hauptli näki minut, tervehti minua, ja esitteli minut ryhmälle.
  
  
  Hän virnisti hänelle, heilautti kättään, ja nojautui taaksepäin penkillä välillä tytöt, tuijottaa paahtava tulipalo. Se oli turvallinen ja turvallinen, pois äänen tulitukseen ja verta.
  
  
  Herra Hauptley käsitelty konsernin hänen jännittävä urheilu hyödyntää - hän oli amatööri metsästäjä, asiantuntija kalastaja, erittäin onnistunut purjehtija, ja suuri vuorikiipeilijä - ja hän intiimissä muutaman rivin illallinen kuitti ja kääntyi sen. Juana kanssa varoitus pitää ego pois näkyvistä.
  
  
  Hän ei edes myönnä sitä, mutta tiesin, että hän luki sen pois kaikkien silmistä. Terävä kyynärpää kylkeen kertoi minulle, hän ymmärsi.
  
  
  PARSON ON KUOLLUT. TINA ON MIES. PYRSTÖ PEURA.
  
  
  Laitoin tuon viimeisen osan, koska en tiennyt, mitä tehdä Elena Morales. Jos hän olisi ollut vakavasti mukana Barry Pappi, hän olisi voinut tietää tai arvata, mitä hän oli jopa. Muuten ei ollut mitään tarvetta ottaa häntä tutkimaan. Bella pani häntä, kunnes hotel anna hänen tietää parsonsin kuoleman. Tunsin, että jos Juana voinut käsitellä häntä, en voi.
  
  
  Mitch Kelly ilmestyi olohuoneen oviaukkoon, hymyillen leveästi ja heilutti tuttu param. Sitten hän huomasi minut, käveli nopeasti, kumartui, ja sanoi matalalla äänellä, " aulassa. Nopeasti." Kukaan muu ei kuullut. Hän puristi olkapäätäni, antoi Juana antelias suudella poskelle, ja lähti olohuone, jossa pahoitteli nyökkäys Herr Hauptli.
  
  
  Hän kosketti Juana reiteen ja nousi lähtemään. Kelly istui edessä on lattiasta kattoon ulottuvat lasi-ikkunan takana aulassa, että unohdetaan juurella ski trail. Hän katsoi minun pohdinnan lasi. Aula oli täysin autio.
  
  
  Hän puhui korvaani ilman, liikkuvat hänen huulensa , vanha poliisi temppu lainattu hänen cellmates.
  
  
  "Hän meni ulos, noin hotelli kohteessa Granada. Näyttää siltä, että hän on menossa Sol-i-Niev."
  
  
  "Kun hän lähti?"
  
  
  "Tänä iltana. Emme tiedä, milloin."
  
  
  "Tämä on huono uutinen."
  
  
  Kelly nyökkäsi.
  
  
  Heijastus lasi-ikkunan, hän näki yksi työntekijöistä laittaa alas hänen puhelimeen ja kävele aulan poikki aulassa. Minuutti myöhemmin hän tuli taas ulos. Elena Morales ja sen jälkeen nopeasti ja sulavasti.
  
  
  Kelly tönäisi häntä. Elena suuntasi määrätietoisesti portaita. Se tarkoitti, että hän oli menossa hänen huone - huone hän kertoi Barry Parson!
  
  
  Kelly ja hänen vaihdetaan yllättyneitä katseita. Hänen näin Juana tulossa ulos olohuone, jossa huolestunut ilme kasvoillaan. Kelly löi häntä.
  
  
  "Pitää Juana olohuoneessa. Liity häntä. Haen Elena."
  
  
  "Se on oikein."
  
  
  Hän odotti, kunnes Elena oli puolivälissä portaita, ennen kuin aloitat
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  d sitten ei. On tapahtunut jotain. Joku olisi varoittanut häntä. En voinut selvittää, kuka tai miksi. Silti, se oli selvää, että hän oli menossa huoneeseensa.
  
  
  Kolmannessa kerroksessa. Käytävän mutkan taakse. Hän kaivoi laukustaan hänen avaimet. Mutta kun hän otti ih ja koskettanut kahvaa, ovi avautui. Hän kääntyi skannata käytävällä. Hän odotti tällainen siirto, ja menivät takaisin kulman taakse, pois näkyvistä.
  
  
  Hän ei nähnyt minua.
  
  
  Kuulin oven lähellä hänen takanaan.
  
  
  Hän muutti nopeasti käytävää pitkin ja pysähtyi seuraavana päivänä. Aluksi en voinut kuulla häntä, koska paksuus rungon. Matto estää ääniä tulossa kuilu oven ja rungon.
  
  
  Mutta sitten ajattelin kuulin ääniä whispering sisällä. Yksi valo, kimeä ääni-naisen-kuullut häntä. Tietenkin, ääni Elena Morales. Mutta puhuiko hän Hema?
  
  
  Meistä Odin. Ei kukaan. Tietenkin, hän käytti puhelinta!
  
  
  Sitten mutinaa pysähtyi jälleen, ja hän ei enää kuullut. Odotin äänen vaihtaminen vastaanottimen pohja, mutta se jäi väliin. Sitten ovi avautui ja creaked kiinni. Kaapissa? Pukeutuiko hän mennä ulos?
  
  
  Hän käveli nopeasti aivan lopussa käytävällä ja parvekkeelle, joka ympäröi rakennuksen kolmella sivulla. Hän ducked pois näkyvistä ja kyyristyi ulkoseinää vasten, odottaa Peuroja tulla ulos käytävään.
  
  
  Mutta hän ei tullut paikalle.
  
  
  Hän vilkaisi kelloaan.
  
  
  Viisitoista minuuttia.
  
  
  Hän alkoi takaisin alas saliin ja pysähtyi edessä hänen oven, craning hänen kaulaansa ja laittaa korvan panelointi.
  
  
  Ei mitään.
  
  
  Luger veti sen pois ja halasi Ego rintaansa kuin hän astui eteenpäin ja kääntyi kahva. Salpa oli vielä auki, ja niin olivat Kelly ja minä.
  
  
  Hän nopeasti astui sisään, nojaa taaksepäin seinää vasten ja pitämällä Luger ulos edessä häntä.
  
  
  Siellä ei ollut ketään - kukaan elossa.
  
  
  Parsons ' elin antaa tarkalleen, missä meillä ei olisi jättänyt sitä.
  
  
  Mutta ei ollut ketään huoneessa.
  
  
  Missä oli Elena Morales?
  
  
  Hän vilkaisi wc ovet, mutta kaapissa oli liian pieni kaikille piiloutua. Ja vielä...
  
  
  Se oli vaimeaa ääntä, ja aluksi hän ei ollut edes varma, että hän olisi kuullut sen. Mutta kun hän seisoi siellä, tuskin uskaltamatta hengittää, hänen ego kuullut hänestä uudelleen. Se oli erehtymättömän ääni henkilö yrittää pysyä paikoillaan, mutta liikkuu hieman. Hän vilkaisi kaappiin uudelleen, mutta ääni tulee väärästä suunnasta.
  
  
  Ei. Hän kävi vessassa.
  
  
  Luger tarttui häntä tiukasti ja menin suoraan vessaan. Se oli suljettu.
  
  
  "Elena", sanoin hänelle hiljaa.
  
  
  Ei ollut mitään vastausta.
  
  
  Joku oli siellä, ja se ei ollut Elena. Mihin se meni? Tai hän oli siellä jonkun toisen kanssa?
  
  
  "Elena", sanoin, kovempaa tällä kertaa.
  
  
  Ei mitään.
  
  
  "Minä avaan tämän oven. Minulla on ase. Tule ulos, kädet pään päällä, " en haukkunut, seisoo toisella puolella kuin päivä.
  
  
  Ei mitään.
  
  
  Tartuin kahvasta päivä, vielä seisoo vasten panelointi päivä, ja kääntyi sen. Ovi avautui ja kääntyi sisäänpäin. Hänen ruumiinsa jännittynyt. Meidän palvelut.
  
  
  Avoimen crack, hän voisi nähdä, kylpyhuone. Sergei oli tulessa. Ja siellä, kalpea ja jännittynyt, la Tina Bergsonin, kauhuissaan ydin.
  
  
  Hän muutti kattaa hänen kanssa luger. Sitten hän näki hänet makaamassa altaan hänen kanssaan tarvikkeita, säädetyn, käytettäväksi. Ihonalainen, pullo nestettä, vanupuikkoja.
  
  
  Hän katsoi minua silmät selällään.
  
  
  "Missä Elena on?" Hän oli pyytänyt ee, vaikka hän olisi voinut pyytää sata lisää kysymyksiä sen sijaan.
  
  
  Hän pudisti päätään. "En ole nähnyt Elena. Vain Barry näki hänet. Ja hän oli kuollut." Hänen äänensä laski kuiskaus. Hän oli partaalla pyörtyminen.
  
  
  Hän käveli kylpyhuoneeseen ja tarttui häntä karkeasti jonka kyynärpää. Hän tarttui minua, hengitys kova.
  
  
  "Hän tappoi ego?" hänen äänensä kuiskasi korvaani.
  
  
  En sanonut hänelle mitään. Miten voisin kertoa hänelle, että hei se oli Kelly ja hänen?
  
  
  "Miksi et mene takaisin Sol-i-Niev?" Sl kysyi hiljaa.
  
  
  Hänen silmänsä kääntyi minuun. Hän työnsi hänet alas ja istui alas reunalla amme. Hänen sel on vieressä hänen. Hän oli hallussa Luger hänen rinnassa. Hän oli viekas nainen, ja hänen isänsä ei luota häneen ollenkaan.
  
  
  "Nähdä... nähdä..."
  
  
  "Barry Parson," lisäsin. "Näyttää, että emu Corelli, jotta hän voi tappaa ego."
  
  
  Meidän palvelut.
  
  
  Hänen huulensa vapisi, ja hänen silmänsä jätti minun. "Kyllä," hän kuiskasi.
  
  
  "Sinun palkkasi Barry Parson tappaa Corelli", sanoin jyrkästi. "Et voi kieltää sitä. Hän kertoi meille aiemmin..."
  
  
  "En kiellä sitä", hän sanoi tiukasti. Hänen kasvonsa oli saanut takaisin sen väri. Katseeni liukui ruiskua.
  
  
  "Motiivi?" Pyysin häntä. "Olet narkomaani? On, että kaikki?"
  
  
  Hän kohautti olkapäitään. "Olen kaikki sekaisin. En tiedä, miksi haluan tappaa hänet ego, paitsi että vihaan ego, enemmän kuin kukaan muu maailmassa."
  
  
  "Mutta hän kieltäytyy tehdä niin, kääntämällä jokainen, joka osallistuu huumeiden verkkoon," sanoin.
  
  
  Hän roikkui hänen päänsä.
  
  
  "Miksi tulit takaisin?" Kysyin taas.
  
  
  "Löytää Barry", Tina sanoi hiljaa. "Menin ylös parveke, katsoi sisään ja näki hänet. Kuollut. Hänen tuli..."
  
  
  Hänen oli vilkuilemaan olkansa yli. Tietenkin! Parveke! Tämä on th
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  miten Elena lähti huoneiden läpi näkemättä häntä. Kun Elena löytynyt Barry kuollut, hän oli pelkää kuollakseen ja juoksi pois. Hän vain avasi ranskalaiset ovet, astuivat ulos parvekkeelle, ja kiiruhti pois. Sitten, heti sen jälkeen, Tina nousi takaisin tien tavata Barry ego - huone- ehkä he olivat molemmat suunnittelu tavata - ja hän löysi Barry kuollut. Häntä tarvitaan lääkkeitä sai paremmin hänen ja hän meni vessaan saada paremmin, aivan kuten hänen.
  
  
  "Minä menin ja totesi, että hän oli ammuttu. Luulin ensin, että Elena olisi voinut tappaa hänen ego. Mutta ehkä Corelli selville, että Barry oli ego buster. Ehkä Corelli tiesi, että minulla oli..." Hänen silmänsä täyttyivät kyynelistä. "Olen peloissani, Nick!"
  
  
  Se järkytti häntä. "Sinun täytyy ottaa minut Corelli, Tina. Tämä on ainoa tapaus, reumatismi. Liian monet ihmiset yrittivät estää meitä pääsemästä nimet. Liian paljon. Se on sinun nyt, Tina."
  
  
  Hän kääntyi kalpea. "Hän selviää, Nick! Hän luulee, että olen palkannut jonkun tappamaan ego! Et voi tehdä tätä. Sinun täytyy anna minun mennä!"
  
  
  "Mitä me haluamme, Tina?" "Olet ainoa, jolla on reuma. Sinä viet minut hänen kanssaan avoimesti. Näytä minulle egosi, ja..."
  
  
  "Hän ei myönnä sitä! hän huudahti. "Hän ei kiellä henkilöllisyyttään."
  
  
  "Tina..."
  
  
  Hän saavutti ruiskua. Hän arvasi, mitä hän aikoi tehdä heti, kun hän kääntyi olkapäähän. Hän painoi häntä kuin luger vastaan pehmeä osa hänen kaulaansa. "Ei, ei, Tina! Ei neuloja. Varma, voit olla hyvin muutaman minuutin, mutta voit aina tulla takaisin todellisuuteen."
  
  
  "Nick!", hän nyyhkytti, edelleen tilalla neula.
  
  
  Luger laittaa sen taskuunsa ja otti neulan. Hänen kasvonsa muuttui lähes välittömästi. Että seesteinen, kaunis naamio muutti hänet osaksi kasvot hellcat - silmät vilkkuvat, hampaat baredin, huulet erosivat eläin murina.
  
  
  Neula upposi minun kyynärvarren ennen kuin voisin puolustaa itseäni hurja slash.
  
  
  Hän nauroi, pieni, ankea ulvoa.
  
  
  Häntä, tuntui kaikki menevän lävitseni. Hänen, tuntui kuin pallo tasoite.
  
  
  Hän johdatti minut viereiseen huoneeseen ja sitten työnsi minut tuoliin.
  
  
  "Hieman sekoita omia, Nick", hän sanoi, että saatanallinen hymy hänen. "Sinä pysyt siellä niin kuin hyvä poika. Aion lähteä täältä."
  
  
  Ei, Tina! Yritin sanoa sitä, mutta se ei toiminut.
  
  
  Hän näytti olevan siirtymässä kiihtyvällä vauhdilla-sata kuvaa sekunnissa, käynnissä läpi ranskalaiset ikkunat parvekkeelle. Sitten siellä oli hiljaisuus.
  
  
  Muutaman vuosisatojen se, että kuulin jonkun koputtavan oveen. Se oli Kelly.
  
  
  "Nick! Oletko siellä? Nick?"
  
  
  Hänen suunsa avasi. Ainakin se on muuttanut. Mutta minulla ei ole ääni. Sait polio?
  
  
  Ovi lensi auki ja Kelly ryntäsi huoneeseen, ase piirretty. Hän vain seisoi ja tuijotti minua hämmästyneenä.
  
  
  "Hei, Nick!"
  
  
  Hänen huulensa liikkuivat taas. Hän oli kärsii polio. Hänen, murahti.
  
  
  Kelly katsoi ympärilleen, tarkastetaan kylpyhuone, ja haisi neula. Heti, hän tuli takaisin minulle, löi minua kasvoihin, nosti minut pois tuolilta, ja raahasi minut vessaan. Hän työnsi pääni suihkun alla, ja kylmä vesi osui kaulaani.
  
  
  Kelly puhui minulle, kun hän oli töissä.
  
  
  "Tämä on jotain uutta. Meillä on varastot sitä. Koputtaa sinut ulos, joten et voi siirtää, mutta voit nähdä, mitä on tekeillä. Väliaikainen polio. Se tulee kurari, joka tunnetaan myös nimellä urari, urari, uurali, vurali. ja woorara. Mutta se lyheni jotain muuta. Älä kysy mitä. Kaavat aina katoavat heti, kun saamme ih ."
  
  
  Pian elvyttää.
  
  
  "Nopeasti!" Kerroin hänelle. "Tämä on Tina. Hän ajoi alas Granada tavata Barry Parson, ja löysi Egon elin täällä. Hän on matkalla nyt. Hän luulee, että ego tappoi Corelli. Jos hän pakenee nyt, hän voi tappaa ego myöhemmin."
  
  
  Kelly tiuskaisi. "Tulin etsimään sinua. Tina oli aulassa, tehdä kohtaus!"
  
  
  "KUKA?" Kysyin kärsimättömästi.
  
  
  "Tina Bergsonin".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Aivan loistava. Mutta nyt hän on poissa."
  
  
  "Poissa? Mutta...?"
  
  
  "Hän oli aulassa, mutta hän lähti," Kelly kertoi minulle, kuten me juoksi läpi huoneet ja alas sali. Kun aloitimme alas portaita, huomasin joukko ihmisiä aulassa. Kaikki oli katsot parkkipaikalla.
  
  
  Juana näki hänet, ja hän kääntyi nopeasti ja odottivat meitä.
  
  
  "Mitä tämä on?"
  
  
  "Hän on punainen Jaguar," Michel sanoi osoittaen pysäköity autoja. Hänen, olen nähnyt ajovalot tulla yksi heistä, kaikki heidän ympärillään. Sergei leikkaa läpi pimeyden ja valaisi lumisen vuoren, jossa tie kääntyi Prado Llano ja johti päätielle.
  
  
  "Hän teki iso kohtaus", Michel sanoi nopeasti. "Se oli hyvin dramaattinen."
  
  
  "Liian ankara", Kelly sanoi kuivasti.
  
  
  "Aiotko kertoa minulle, mitä hän teki?" Kysyin kärsimättömästi.
  
  
  "Hän tuli tänne ei enempää kuin kymmenen minuuttia sitten, nosti helvettiin ja pyysi Mario Speranza!"
  
  
  "Kuka on Mario Speranza?" Pyysin häntä.
  
  
  Kelly pudisti päätään. "Kun minulle kerrottiin, että Señor Speranza ei ollut täällä, hän tuli melkein hysteeriseksi, täällä aulassa."
  
  
  Saatoin nähdä hänen
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Jaguar alkoi liikkua. Tina on vaaleat hiukset lepattivat hänen takanaan.
  
  
  "Se pakotti meidät poistumaan salista ajaa," Juana selitti.
  
  
  "Ja sitten hän heti laski, ja desk virkailija oli elvyttää häntä", Kelly totesi. "Seurasin sinua."
  
  
  Hän rypisti otsaansa, ajattelu nopeasti. "Se on suorituskyky-kohtaukset ovat täällä. Mitä tämä on, en tiedä. Mutta minun täytyy pysäyttää hänet."
  
  
  "Itse asiassa," Kelly sanoi. "Mitä teemme?"
  
  
  "Katsokaa tätä Mario Speranza," Kelly kertoi. "En luultavasti ei ole olemassa. Haen Tina!"
  
  
  Hänen selkäkilven tiensä väkijoukon läpi pyörivän ovet ja nähtiin siellä Herra Hauptley ja hänen ego joukkue sycophants. Hän heilutti ja kääntyi pois.
  
  
  Se oli kylmä Renault. Se käynnistyi melko hyvin. Hän jätti sen tiellä ja livahti kahdesti ennen kuin hän on hallinnassa. Siellä oli jäätä laikkuja ajorata, aivan kuten kaksi yötä sitten.
  
  
  Tie laskeutui ja kääntyi suoraan. Punainen Jaguar voinut nähdä häntä, mutta hän muisti, että tie kääntyi suoraan ja sitten alkoi kääntyä vasemmalle pitkä, leveä hevosenkengän merkki siitä, että tarttui reunan barranca.
  
  
  Käynnistin moottorin, koska en halunnut unohtaa Jag.
  
  
  Voisin nähdä tien reunaan minun ajovalot, ja olen vahingossa napsautti kiusaaminen-painiketta tarkistaa vetämällä. Olin helpottunut tuntea jännitystä siteet.
  
  
  Hänen Renault ajautui mutkan takaa, ja näki, Tina Bergsonin on punainen Jaguar puolivälissä leveä hevosenkengän mutka. Hän ajoi hitaasti, mutta sitten piristyi nopeus, kun huomasin hänen, liian.
  
  
  Auto tuntui harppaus eteenpäin pimeydessä, valot heijastaa tien kuin jos he olivat kiipeily läpi taivaalle. Ja sitten - hän ei voinut uskoa, mitä hän näki, Jaguar törmäsi pankki, lähes lyömällä rock seinään.
  
  
  Kääntyä ympäri, Tina! Huusin tahtomattaan. "Muuta!"
  
  
  Onko hän tai ei, en tiedä, mutta seuraava asia mitä näin, oli Jaguar, otsikko ei matalikko, mutta ulkoreunasta tien. "Tina!"
  
  
  Se oli menettänyt itkeä.
  
  
  Jaguar poimii nopeudella ja menee reunan yli, kuin jos egot ovat oppineet tekemään erittäin matala joutsen lätäkkö.
  
  
  Ajovalot kiinni rosoinen kiille liuske alla laikkuja lunta vasten liuske ja palaa vyyhti valot ja heijastukset lumesta, niin auto haudattu itse kiviä, pomppi, rullattu yli ja ohi, ajovalot pyöri kuin väkkärä yöllä ja kaatui törmää pala teräviä kiviä jalka barranca.
  
  
  Oli hetken hiljaisuus.
  
  
  Sitten, voimakas välähdys liekin ampui taivaalle, ja äänekäs räjähdys jyrisi ilmassa. Savua tuprusi mimmo oranssi liekit, terävä, tukahduttava musta savu.
  
  
  Palo noussut, sitten laski takaisin raunioista mangled Jaguar ja alkoi hitaasti syödä pois metallia. Sitten savu nousi hitaasti, palo tanssia reunoilla punainen teräs, kirkas lasi, ja värillinen muovi.
  
  
  Ravistellaan, hän ajoi varovasti pitkin moottoritietä, kunnes hän saavutti paikan, jossa punainen Jaguar oli mennyt reunan yli. Hän katsoi alas. Kaikki voisin nähdä oli halkeama kiviä leikataan olkapää reunalla ajorata.
  
  
  Renault ' n auton, veti esiin avaimen, ja sai ulos auton ympärillä. Se oli kylmä maantiellä. Hän käveli tien reunaan, jossa Jaguar oli läpi kiviä. Hän seisoi siellä katsellen irronnut kiviä, ja seurasi hiiltynyt musta viiva liuske alla, jossa kirkkaan punainen palo crackled yli edelleen Tina Bergsonin ja punainen Jaguar .
  
  
  Muutamassa sekunnissa, ensimmäisen hotellin vieraat revitä Fiat auto, pysäköity, ja liittyi minua reunalla ajorata. Ogling.
  
  
  Ja sitten muut tuli.
  
  
  Ja enemmän.
  
  
  Jännitystä hakevien.
  
  
  Tunsin sairas.
  
  
  Sitten menin alas kivinen rinne, käyttämällä my pocket flash, ja läpäissyt hiiltynyt osa rock, jossa punainen Piikki oli ensimmäinen iski, ja pääsi lopulta alueen vieressä auton itse.
  
  
  Mutta liekit olivat ahmineet hylky, ja se oli mahdotonta lähestyä ilman palovammoja.
  
  
  Hän seisoi kätensä päälle päätään, odottaa.
  
  
  Paloauto screeched ajorata, ja pian iso palomies ski takki ja mukanaan kannettava sammutin kaatui alas rinnettä ja alkoi ruiskutus polttaa roskia.
  
  
  Hän tärisi.
  
  
  Palomies seisoi siellä katsellen karrelle palaneina. Kansalliskaarti liittyi häntä ja teki taskulamppu palanut auto. Säde oli voimakkaampi kuin minun.
  
  
  Lizzie tuli hänen luokseen.
  
  
  Näin se sitten on.
  
  
  Siellä oli hiiltynyt ruumis etupenkillä. Mitä oli jäljellä se oli musta ja kytevä.
  
  
  Tina.
  
  
  Kaikki, että on jäljellä kultainen tyttö, jolla on kultainen iho.
  
  
  Hänen, kääntyi pois, sairas.
  
  
  Hänen on täytynyt pudonnut kiven vieressä hylky ja syöksyi maahan sielukas funk. Joku tärisi minun käsivarren ja olkapään. Tajusin, että ääni oli puhunut minulle taas.
  
  
  Sen sekoitetaan.
  
  
  "Lempinimi."
  
  
  Se oli Kelly.
  
  
  "Hän on kuollut", Kelly sanoi. "Mitään."
  
  
  "Luulen, että hän vain tuntui, että se oli ohi ja hei, parempi ajaa." Hän huokasi. "Hän tiesi, Rico olisi Corelli
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  hänen lopun elämänsä."
  
  
  "Mutta Corelli ei edes tiedä!"
  
  
  "Hän selviää. Siksi hän lähti", sanoin. Äänestää, kuten olen ymmärtänyt sen.
  
  
  "Olen tarkistanut, että nimi, Nick."
  
  
  Hän kohotti katseensa ja rypisti otsaansa. En ymmärtänyt, mitä hän tarkoitti.
  
  
  "Mario Speranza ei ole rekisteröity hotelli."
  
  
  Olen istunut ja ajatellut sitä. "Mutta se on nimi hän antoi virkailija."
  
  
  Hän nyökkäsi. "Clare sanoo hän sanoi. Clare kertoo, että kun hän tuli ulos kallon läpi."
  
  
  Hän tuijotti hylyn alapuolella. "Tarkoitatko, että Rico Corelli oli koskaan Sol y Nieve ollenkaan?"
  
  
  "Minä sanon, että hän ei ole ollut täällä tai muuallakaan tällä Sol y Nieve Hotel-viime kuukausi tai niin. Jos ego nimi kannessa on Mario Speranza."
  
  
  "Mutta sitten..."
  
  
  "Etkö näe, että? Ehkä hän tiesi Tina. Ehkä hän tiesi, että hän olisi palkannut hitman tappaa ego."
  
  
  Hänen, pudisti päätään tyhjentää sen. "Ja kaikki tämä pulista noin kokous oli vain väärennös kuoleman Tina Bergsonin?"
  
  
  "Ei ollenkaan. Sanon, että Rico Corelli on tunnettu siitä, Tina Bergsonin ja Barry Parson. Ja hän vain ei tullut resort ollenkaan. Kaikki luulivat, että hän oli täällä - hitman palkkasi mob, salamurhaaja, palkkasi Tina-ja meitä, koska olimme menossa tapaamaan Corelli. Kaikki muut olivat paikalla paitsi Corelli! "
  
  
  "Missä se sitten on, paskiainen?"
  
  
  Kelly kohautti olkapäitään. "Luulen, että meidän on parempi signaali Hawke ja aloittaa alusta."
  
  
  Meidän täytyy mennä ylös mäkeä, mutta en voinut lähteä minun ego yksin.
  
  
  Sitten hän kääntyi ja katsoi takaisin hylyn.
  
  
  "Miksi hän mennä sinne?"
  
  
  Kelly pudisti päätään. "Hän oli kaunis nainen, Nick. Kauniit naiset tekevät tyhmiä asioita. Hän on rakastanut Corelli. Ja vihasin ego, liian."
  
  
  "Tai rakasti rahaa", sanoin.
  
  
  "Etkö usko, että niin paljon ihmisiä, sinä, Nick?" Kelly huokaisi.
  
  
  "Minun pitäisi olla se? Olen velkaa hänelle, todella?" Hänen äänensä rauhoittui. "Luulen, että hän päätti, että oli parempi tapa kuin käynnissä ympäri ulkouima-allas, yrittää päästä pois Rico corellin maksettu ase."
  
  
  "Hän ei koskaan tiedä, milloin hän aikoo lyödä häntä," Kelly sanoi kiihkottomasti.
  
  
  "Ihmettelen, jos tämä paskiainen on nyt?" Hänen, hän ajatteli puoliääneen.
  
  
  Viisitoista
  
  
  Seuraavana aamuna, olimme ensimmäinen aamiainen. Huolimatta Juana on säteilevä ulkonäkö, hän oli henkisesti masentunut. Hänen selitys oli, että pystyimme hoitamaan tehtävää.
  
  
  Söimme aamiaisen ja istui kirkkaassa auringonvalossa. Ehdotin, että menemme hiihtämään aamulla ennen lähtöä Espanja, mutta hän vastusti.
  
  
  "Haluan vain pakata tavarani."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Menen Veleta ja tehdä pari toimii."
  
  
  Hän nyökkäsi, hänen mielensä on muualla.
  
  
  "Penny?"
  
  
  Hän ei vastannut.
  
  
  "Kaksi penniä?"
  
  
  "Mikä se on?"
  
  
  "Tavata teidän ajatuksia. Mitä tapahtui?"
  
  
  "Luulen, että hän oli ajatellut tuhlaa ihmisten elämää. Tina Bergsonin. Barry Parson. Mosquito. Ensimmäinen ottaa Rico Corelli. Ja vaikka Elena Morales - missä häntä tarvitaan."
  
  
  Hän pääsi ulos ja otti häntä kädestä. "Niin se maailma toimii."
  
  
  "Se ei ole hyvä maailma."
  
  
  "Onko joku luvata teille, mitä se oli?"
  
  
  Hän pudisti päätään surullisesti.
  
  
  Maksoin laskun ja lähdin.
  
  
  Se oli viileä, mutta Velet on edelleen hyvin hiljainen. Aurinko paistoi kirkkaasti. Radan pinnan oli peitetty jauhe. Hän otti sen pois, käyttää kiikarit, ja tutki rinteessä. Kuten aiemmin selitin, siellä oli kaksi laskuja ylhäältä Veleta.
  
  
  Tällä kertaa päätettiin tehdä pitkällä aikavälillä, yksi, joka haarautui vasemmalle, kun meni alas. Laitoin sen vain takaisin sen nahka tapauksessa, kun joku kiipesi kiviä vaihteessa köysirata ja tuli luokseni.
  
  
  Se oli Herr Hauptli, ja tällä kertaa hän oli yksin.
  
  
  Hän vilkutti hänelle. "Hyvää huomenta, Herra Hauptli."
  
  
  Hän hymyili. "Hyvää huomenta, Herra Peabody."
  
  
  "En nähnyt sinua eilen, tai kun olimme menossa hiihto yhdessä."
  
  
  "Siellä on epäilemättä paineita yritysten,", hän sanoi..
  
  
  "Kyllä," sanoin, antaen hänelle nopealla silmäyksellä. Mutta hän kääntyi pois, katso alas rinnettä.
  
  
  "Missä on sinun suosikki nainen?"
  
  
  "Pakkaus".
  
  
  "Sitten olet lähdössä?"
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle.
  
  
  "Liian huono. Sää oli niin mukava."
  
  
  "Todellakin, siellä on."
  
  
  Hän hymyili ja osoitti reunalla kallion yläosassa seurata. Tapasin hänet, kun hän terästetty hänen saappaat tiukasti ja alkoi hieroa sininen vaha hänen sukset.
  
  
  "Missä ystäväsi ovat?" Pyysin häntä, istuu hänen viereensä. Mitä helvettiä, minulla ei ollut mitään muuta tekemistä tällä hetkellä.
  
  
  "He ovat hotellissa", hän hymyili. "Näyttää siltä, että he eivät olleet kovin innokkaita liittymään minua tänään. Se oli myöhään yöllä Esqui Baari, ja he olivat lumumbas lentelee heidän korvansa."
  
  
  "Yleensä olette erottamattomia."
  
  
  "Niin se on rahaa. Ne houkutella kuin magneetti." Hän hymyili jälleen, varis jalat kulmissa hänen ego silmät syvä ja varjostettu.
  
  
  "Olet kyynikko, Herr Hauptli."
  
  
  "Olen realisti, Herra Peabody."
  
  
  Hän otti ensimmäisen ski ja alkoi huolellisesti soveltamalla vaha merkkijono. Hän oli huolellinen ja järjestelmällinen työntekijä, joka oli odotettavissa alkaen hyvä saksalainen.
  
  
  "Fräulein Peabody muistuttaa minua joku minulle läheinen", hän sanoi hetken kuluttua.
  
  
  "Totta kai?"
  
  
  "Tiedätkö, minulla oli tytär." Hän katsoi ylös. "Et tietenkään tiennyt. Anteeksi." Hän jatkoi vaha
  
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  ing. "Hän oli kaunein tyttö."
  
  
  "Oli siellä, Herra Hauptli?"
  
  
  Hän sivuuttaa minun väliintuloa. "Hei, hän oli yhdeksäntoista ja meni yliopistoon", hän jatkoi. "Minun nainen - hänen äitinsä kuoli, kun hän oli pieni viisi vuotta vanha tyttö. Pelkään, en ole koskaan pystynyt antamaan hänelle asianmukaista ohjausta kasvaa. Ymmärrätkö?" Ego on nosti silmänsä ja tapasi minun.
  
  
  "En ole koskaan ollut isä, joten en voi tietää, että Herra Hauptli."
  
  
  "Rehellinen reuma". Hän huokasi. "Onko se oli vanhempien laiminlyönneistä tai perusteetonta tuhlausta materiaali omaisuutensa häntä kohti , kun hän jätti yliopiston, menetimme yhteyden."
  
  
  "Se tapahtuu näinä päivinä."
  
  
  "Hänen tapaus, pahin tapahtui. Hänen seuralaisensa olivat hyvin riippuvaisia huumeista." Hän katsoi minua jälleen. "Ja hän päätyi mukana tässä ryhmässä siihen pisteeseen, jossa en voinut käsitellä sitä." Hän jatkoi vahaus. "Hän on riippuvainen heroiinista."
  
  
  Hän tuijotti Hauptley.
  
  
  "Vuosi sen jälkeen, kun tottunut siihen, että hän kuoli yliannostukseen." Hän katseli ulos Vega-Granada. "Itsenäinen hallinta".
  
  
  "Olen pahoillani", sanoin.
  
  
  "Ei ole järkeä tuhlata aikaa niin myöhään," Hauptley sanoi, hänen äänensä ankara verrattuna hänen yleensä miellyttävä ääni.
  
  
  "Olen pahoillani, että tämä jäte ihmisen elämän," sanoin, ajatella, mitä Juana oli sanonut aamiaisella.
  
  
  Hän kohautti olkapäitään. "Tavallaan syytän itseäni. Hänen kierretty hänen isänsä vastuulla. Hän tuli lähelle muita naisia - ei vain yksi, mutta monia-ja laiminlyöty hänen tyttärensä." Hän mietti hetken. "Ja hän kesti minun halveksien, reagoimaan niin paras hän voisi. Hylkäämällä itsensä juuri kun hän hylkäsi hänet."
  
  
  "Se ei ole mitä psykologi voi kertoa teille," sanoin varovasti. "Itsetutkiskelun on vaarallista peliä."
  
  
  "En vain tavata naisia. Sen tehnyt tämän liiketoiminnan."
  
  
  "Jokaisella pitäisi olla ammatti," sanoin.
  
  
  "Mutta ei minun."
  
  
  Katsoin häntä, tiesi, mitä hän aikoi sanoa.
  
  
  "Huumausaine", hän sanoi katkera hymy. "joo. Hän oli luultavasti huumattu kanssa heroiinin, että minun ainoa lapsi tappoi itsensä. Miten tämä liittyy teidän moraali, Herra Peabody?"
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään.
  
  
  "Se ei mene hyvin kanssa minun. Aloitin analysoimalla hänen liiketoiminta, joka olen aina ollut. Aloin ajatella, että ego vaikutus ihmiskuntaan. En pidä siitä, mitä minä näin."
  
  
  Hän valitsi toisen ski ja alkoi vahaa se.
  
  
  "Päätin, että oli aika mennä ulos liiketoiminnan ja aloittaa vahvistamisesta minun rikoksistaan vuosia."
  
  
  Häntä ei voinut sanoa mitään. Odottamassa häntä.
  
  
  "He kertoivat minulle, mitä tapahtuisi, jos jätin organisaatio. He etsivät minut maailman ääriin. Ja tappaa." Hän hymyili ruefully. "Ymmärrätkö?"
  
  
  "Kyllä, Herra Corelli."
  
  
  "Enrico Corelli", hän sanoi, puoli-hymy. "Rico, Corelli, ja sinä olet Carter. Olen kertonut, että Nick Carter on paras."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Yleensä. Ei aina. Mutta yleensä."
  
  
  "Minä kerron teille, se oli hallinnollinen ongelma alusta asti. Yksinkertainen kokous, eikö olekin? Täytä lumi-lumi! "Hän nauroi, osoittaa hänen vahvat hampaat. "Vitsi, Herra Carter. Vitsi."
  
  
  "Kyllä," sanoin.
  
  
  "Se tuntui yksinkertaiselta. Jätän Corsica Lysistrataa ja tavata Sierra Nevada."
  
  
  "Tietenkin."
  
  
  "Siellä oli ongelmia heti alusta alkaen. Capo sai tietää suunnitelmani. Joku lähellä minua arvata se. Tai kuuli sen. Gangsterit päätti allekirjoittaa minua."
  
  
  "Komar".
  
  
  "joo. Estämiseksi tällainen isku, hän oli vakuuttunut hänen vanha kollegansa Basillio Di Vanessi maalata minua jahti. Ja erittäin mukava tyttö, hän oli maannut hänen kanssaan meni tekemään luonnehdinta todellinen."
  
  
  "Sinun kehystetty teidän oma mies?" Sanoin hiljaa.
  
  
  "En tiedä, jos lakko on onnistunut," Corelli sanoi. "Periaatteessa, tein mitä sanot, olen tehnyt. Mutta hänen todella uskonut, että Hyttynen olisi parantua. Toivoin, että tapaaminen Basilio ja voit mennä pois ilman hankaluuksia, ja että todellinen kokous, välillä sinä ja minä voisi olla järjestetty. "
  
  
  Hän huokasi.
  
  
  "Mutta se ei ole kaikki. Juuri ennen kuin lähdin, minun jahti, Valencia, huomasin, että minun kaunis ruotsalainen nightingale oli piirtämistä päästä minusta eroon!"
  
  
  "Tina Bergsonin?"
  
  
  "joo. Hän haluaa hänen kuolevan. Hän allekirjoitti sopimuksen kanssani." Corelli hymyili sardonically.
  
  
  "Oli jokin syy?"
  
  
  "Olin vain niin utelias kuin sinä, Herra Carter. Sinun pitäisi ymmärtää, Tina hieman selvemmin."
  
  
  Hän ymmärsi häntä täydellisesti, mutta ei sanonut mitään.
  
  
  "Hän on nymfomaani, Herra Carter. En usko, että tämä on yllättävää sinulle. Mutta ehkä syy, miksi se on tullut niin Freudilainen symboli on yhtä mielenkiintoinen kuin se, sen pakkomielle."
  
  
  Hän katsoi häntä uteliaasti.
  
  
  "Iässä viidentoista, hän oli raiskannut ruotsin renki. Hän tuli raskaaksi. Abortti oli onnistunut, mutta sepsis kehitetty. Kun olin viisitoista minulla oli kohdunpoisto. Tämä karu, kaunis, älykäs olento tuli pakkomielle tuhota hänet. naisellisuus, sen kyvyttömyys olla äiti. Koska hän ei ollut nainen, mutta miehen meille, hän tuli, mitä hän olisi tullut-teräsmies! Kauneus ja älykkyys-vakuutan teille, hänen älykkyys on rajoitettu
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Ess, Herra Carter!", hän päätti, että hän ottaisi pieni valtakunta, joka hän oli mestari."
  
  
  "Huumeiden verkkoon," sanoin.
  
  
  "Aivan loistava. Nyt puhun hänen kunnianhimonsa jälkeen päätin rikkoa ketjun ja paljastaa hänen salaisuutensa United States Department of Drug Enforcement."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Ja se oli syy, miksi hän palkkasi Papin tappamaan sinut!"
  
  
  "Tämä on todellista. Onneksi olen tulkinnut hänen ensimmäinen järkyttynyt reaktio minun päätös purkaa ketju epäilyttäväksi ja pidin silmät auki. Vaikka hän lupasi minulle, että hän olisi uskollinen minulle, ja mukaani Amerikkaan, hänen arvauksensa oli, että hän oli valehdellut Hänelle. Käännyin hänen puhelin - meidän villa Korsika on iso, ja kaikki ympärillämme on paljon vapautta - ja lopulta kuulin hänen tehdä käsitellä Barry Kirkkoherra Malaga.
  
  
  "Mielenkiintoisin".
  
  
  "Minun seuraava askel oli lähettää oma vakoilla Parson. Luulen muuten, että löydät Kirkkoherra Interpol tiedostoja, kuten Daniel Tussauds, myöhään ranskan maanalainen. Hän oli kymmenen-vuotias lapsi aikana maailmansodan. Kaksi, ja kasvoi vakooja ja tappaa."
  
  
  "Hän on kuollut nyt."
  
  
  "Olen epäillyt niin paljon." Corelli kohautti olkapäitään. "Kuulin, että olet lähdössä disco ystäväsi päässä Malagan."
  
  
  Hän hymyili hänelle. "Ei paljon pakenee sinua."
  
  
  "Se on tarpeeksi", Corelli huokaisi. "No, Elena Morales pitää silmällä Rovasti, anna em hakea barre, Torremolinos. Ja se oli hän, joka varoitti minua, he sanovat, että hän tuli Sol-i-Niev löytää minut ja tappaa minut. Siksi hän ei halua tavata sinua Velet."
  
  
  "Järkeilin, että."
  
  
  Corelli nyökkäsi. Hän oli tehnyt hänen sukset. "Toivoin, että ehkä Tina voisi olla surmansa Lysistratus' jahti, jos mitään tapahtunut, mutta kuten tiedätte, hän pakeni vakavia vammoja. Rikolliset olivat suunnitelleet toteutuksen hyvin, vaikka. Tämä tarkoitti sitä, että minun täytyi pitää silmällä sää, niin että mitään ei tapahtuisi. Ei vain Capo salamurhaaja, mutta myös Tinan salamurhaaja vuokraus! Hyttynen. Ja pastori. Joten olen juuri stahl herr Hauptli, palkata muutama työtön toimijoiden Valencia näytellä minun pitäisi sycophants."
  
  
  Hänen, oli nauraa. "Olet erittäin kekseliäs mies, Herra Corelli."
  
  
  "Olen elänyt pitkän elämän, koska minun kekseliäisyyttä hyvin vaarallinen ammatti." Hän rypisti otsaansa. "Ei ole ammatti. Se saastuttaa merkityksen ammattiin. Erittäin vaarallinen maila. Se on hyvä sana. Vakavia. Taulu. Unromantic. Raketti".
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle.
  
  
  "Olen tarkkaillut sinua kunnioitusta jo jonkin aikaa." Corelli hymyili. "Tiesin heti, että sinä tapoit Hyttysen. Ja minä ennustin sinä tappaisit Parson, liian. Tina on kuolema tuli minulle yllätyksenä. En usko, että hän teki itsemurhan, koska he sanovat Prado Llano. Mutta luulen, että hän on menettänyt, että auton jälkeen hyvin mahdollisesti huomaavat, että Rovasti oli kuollut ja ajattelin tiesin kaiken hänestä ja tappaisi hänet."
  
  
  Häntä, sanoi ," tässä tapauksessa, hän päätti karata ennen kuin tiesin, että hän oli täällä."
  
  
  "Aivan."
  
  
  "Hän on kuollut. Äänestys ja kaikki siihen liittyvä."
  
  
  Corelli nyökkäsi. Hän kiristetty ski pihdit, oikaistu hänen saappaat, ja laita puristimet. Hän nousi ylös ja taivutettu polvilleen.
  
  
  Hän alkoi pukeutua.
  
  
  "Haluatko kyydin?"
  
  
  "Kaunis."
  
  
  Hän virnisti. "Ennen että, Nick, hän haluaisi sinun saavan tämän."
  
  
  Hän katsoi alas. Hän oli ojensi kirjekuoren. Siellä oli pullistuma nen. Hän avasi kirjekuoren ja näki tutun näköinen rullaa mikrofilmejä.
  
  
  "Se on vain mitä luulet. Nimet. Paikoissa. Päivämäärät. Kaiken. Koko matkan Turkin kautta Sisiliassa ja Riviera Meksikoon. Et voi olla huomaamatta meidän tavarat, meidän mies, jos et noudata tosiasiat. Haluan tämän ketjun tuhottu, joten sitä ei voi laittaa takaisin yhteen. Bella Beatrice ."
  
  
  Beatrice. Ego tytär. Ja ei ole, että Dante on kuvan naiseudesta?
  
  
  "Hyvä on, Corelli," sanoin.
  
  
  Hän löi minua selkään. "Mennään!"
  
  
  * * *
  
  
  Hän alkoi hitaasti kulkea vastaan, pudota linja, sitten ristissä rinne ja juoksi alas päälle ajaa. Sitten hän kääntyi takaisin osaksi kauniisti suunniteltu Christie ja käveli kasa kiviä.
  
  
  Mikrofilmien laita se sisätasku hänen ski takki ja juoksi sen jälkeen. Lumi oli juuri oikea. Voisin tuntea minun sukset puree osaksi jauhe, jossa on mukava pirteä pomppia.
  
  
  Corelli oli alla minua, kun hän muutti pitkin käyrää kiviä. Hän on suorittanut useita käännöksiä, tuli Wedeln, ja kääntyi sitten päälle erittäin laaja kulkea pitkin lempeä nurkassa seurata.
  
  
  Seurasin häntä alas, kun muutama kierros ja ravistelemalla käyrät kehoni. Lopussa rodun, avoin kulkea, hän oli nähnyt kolmannen laskettelija vaihtoehtoisen reitin.
  
  
  Rinteet olivat sellaisia, että vuorotellen osat leikkaavat tietyin väliajoin, jotain kaksi johtoa, jotka olivat löyhästi kierretty tietyissä paikoissa.
  
  
  Se oli nuori mies ruskea takki. Hän näytti teini-ikäinen, tai ainakin hän oli jäntevä, hoikka rakentaa. Riippumatta hänen ikä, hän oli erinomainen hiihtäjä. Ego sukset kaivettu lumeen, ja hän oli mestari kaarteissa ja ajautuminen.
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  oma mittarilukema.
  
  
  Osa rinnettä, jossa kaksi polkua lähentyneet, nuori hiihtäjä kaatui hänen puolella ja hitaasti laskeutui sarjassa tasainen kulkee. Kun hän pääsi Corelli, hän katosi näkyvistä kohti rocky ridge, joka erottaa kaksi polkuja.
  
  
  "Se on kaunis huone", sanoin.
  
  
  Hän nyökkäsi.
  
  
  "Kun saat Todetaan, vien sinut Alta ja Haapa. Ihastut heitä!"
  
  
  Hän nauroi. "En voi nähdä sinua tästä!"
  
  
  "Hyvä juttu", sanoin. "Mennä eteenpäin. Minä seuraan sinua seuraava pysäkki."
  
  
  Hän virnisti ja alkoi kävellä.
  
  
  Hänen tuli hetkeä myöhemmin, sitten hänen. Minun oikea suksi tökki hieman, ja yritin säätää minun viritys on parempi purra.
  
  
  Hän seurasi jyrkempi pudotus hidastuu, jossa on lumiaura, koska silta kahden kalliot oli liian kapea siro ohjailu, ja sitten tuli ulos laaja selvitys, jota ympäröi lumi ja jää, joka nyt näytti piknik-alue tahansa hiihtäjä. Corelli näki hänet aivan lopussa.
  
  
  Hän aloitti alas portaita, seuraavat Corelli vasemmalle, ja se oli silloin, kun poika näki hänet uudelleen.
  
  
  Hän oli mennyt alas nopeammin kuin meidän kahden vaihtoehtoisen ajaa ja oli nyt lähestyy risteyksessä kaksi kappaletta alareunassa leveä, viisto kenttä.
  
  
  Hän pysähtyi hetkeksi, paiskautuvista lumeen jääkiekko-stop, ja vain seisoi siinä. Jauhe oli hyvä. Lumen alla näytti vankka. Mutta en pidä kulma näkökenttä. Tarkoitan, se oli jyrkkä ja lähes tasainen, mutta siellä oli kovera rinne alkuun, että en oikein pidä.
  
  
  Silti, Corelli ollut ongelmia saada se, puolivälissä. Hän ajoi minun vasemmalla, takanani, ja kun katselin häntä, hän meni myrsky ja tuli takaisin oikealta vasemmalle. Hänen takanaan, hän näki nuoren miehen, eri rotu, lähestyy ridge rock, joka erottaa meidät elämässä egosta.
  
  
  Olin juuri aikeissa vetää pois, kun sain varoitus välähdys ulos nurkassa silmään. Hän katsoi ylös jälleen, squinting vastaan kirkas aurinko. Ei silmäni kepposia minua? Ei!
  
  
  Kaveri piteli jotain hänen oikealla kädellä, ja vasemmalla kädellään hän puristi molemmat ski klubeja. Hänellä oli kädessään jonkinlainen ase-Kyllä! Se oli käsiase!
  
  
  Nyt lapsi pysähtyi ja kyyristyi lumessa. Hän oli takana kiviä nyt, ja en voinut nähdä, mitä hän oli tekemässä, mutta tiesin vaistomaisesti, että hän tähtäsi Corelli, joka oli hiihto häntä, tietämättä, että hän tähtäsi soveltamisalaan.
  
  
  "Hauptli!" Minä huusin, käyttää minun ego kuin kansi, vain siinä tapauksessa, olin huijatuksi joitakin optinen harha.
  
  
  Hän käänsi päätään nopeasti, katsoi ylös mäkeä minua. Hän heilautti kättään nuori mies. Corelli kääntyi ja ei voinut nähdä mitään hänen corner. Hän heilutti kuumeisesti hänelle varoitus. Corelli tiesi, että jotain oli väärin ja reagoi. Hän yritti muuttaa käynnissä linja, mutta menetti tasapainonsa ja putosi koska huono pää-syksyllä. Mutta hän veti itsensä yhteen, ja löi hänen reiteen, sitten alkoi liukua.
  
  
  Hän hyppäsi hänen sukset ja osui navat, ryntää alas kiviä, joissa teini istui. Hän työntää molemmat ski patukat alle hänen vasen käsi ja veti luger.
  
  
  Tycoon ilmestyi noin tyhjästä. Katsoin kiviä alueella päähän, mutta en nähnyt mitään. Porho haki minut välissä minun polvi-ja ski-clip ja heitti minut pää edellä lumeen, täysin repimässä pois yksi hiihtää, kun käsittelee turvallisuutta irronnut, ja jatkui läpi löysä alalla. Hänen, liukastui, ja lopulta pysähtyi äkillisesti. Muut ski makasi vierelläni. En edes muista, miten se tuli pois.
  
  
  Corelli oli sekaisin ulos lunta, ja nyt kääntyi katsomaan kiviä.
  
  
  Ensimmäinen laukaus kajahti. Hän jäi. Nyt hän saattoi nähdä teini-ikäinen tulossa ulos ympäri kiviä ja eteenpäin. Emu on luger, joilla pyritään päätään ja veti liipaisimesta. Liian pitkälle oikealle.
  
  
  Hän kääntyi nopeasti ja näki minut. Ego cap laski. Kultainen hiukset virtasi noin egon kurkun.
  
  
  Se oli Tina Bergsonin!
  
  
  Hän oli niin järkyttynyt, että hän ei voinut ajatella.
  
  
  Mutta sitten aivoni toistaa koko tarina kysymättä.
  
  
  Tina!
  
  
  Se ei ollut hänen elin punainen Jaguar.
  
  
  Se on Elena Morales. Minä näin hänet, se on nyt. Näin Elena mennä Papin huone ja löytää Parson on elin, jossa meillä ei olisi jättänyt sitä. Ja ee näki hänen huoneessa - Tina Bergsonin oli jo siellä! Tina tuli Sol-i-Niev löytää Parson, ja lähettää ego Corelli tappaa ego. Ja hän oli löytänyt Parson kuollut ennen kuin Elena oli jopa tuli huoneeseen. Joten hän soitti kelloa olohuoneessa tuoda Elena vuonna. Ja Elena tuli, lähetti viestin.
  
  
  Tina tehty Elena mennä ulos parvekkeelle ja mennä alas punainen Jaguar, koska nyt hän tiesi, että Elena oli corellin silmät ja korvat. Hän laittoi hänet Jaguar ja tappoi hänet. Vuoden vaihteessa hevosenkengän, pois näkyvistä, hän laittaa Elena ratissa, ajoi Jaguar monot tai jotain raskasta, pitämällä kaasupoljinta, ja hyppäsi pois itse.
  
  
  Ja pakeni pimeässä, vaikka hänen shell, oikealla takana häntä.
  
  
  Ja nyt...
  
  
  Nyt hän oli tullut tappamaan Corelli ja ottaa lääke verkko itsensä, aivan kuten hän aina teki.
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  ice hotel tehdä!
  
  
  Hän näki, Corelli taas nousta ja tuijottaa Tina. Tina ampui minua taas. Abe vastasi tuleen. Hänen oli liian kaukana tehdäkseen mitään hyvää.
  
  
  Hän katsoi minua, sitten Corelli, ja alkoi kävellä läpi lumen kohti Corelli. Hän yritti epätoivoisesti päästä pois lumen ja alas rinnettä. Kuten monet miehet erittäin vaarallisia ammatteja, hän selvästi ei pitänyt asetta.
  
  
  Hän tarkoituksella ryntäsi häntä kohti hänen monot, jolla hänen ase korkea.
  
  
  Lunta noin porho on hyvin kylmä. Hän ei voinut nähdä, se rätinä jännitys yläosassa rinne, joka on muodostettu pyöristetty ääriviivat, että kalteva kohti pohjaan kentän.
  
  
  Hän veti Luger ulos lumeen ja ampui kerran, kahdesti, kolme kertaa. Tulitus kaikui ilmassa. Lumi hajallaan kaikkiin suuntiin. Siellä oli jakaminen crack, ja koko laatta lumi ja jää alkoivat sulaa-halkaisu ylemmän puolet porho, joka oli pudonnut maahan.
  
  
  Alusta alkaen, hän liikkui nopeasti. Gorka!
  
  
  Hän oli ennakoinut ego on lähestymistapa, mutta hän ei voinut välttää sitä. Hän ampui Corelli kahdesti ja sitten juoksi häntä kohti, väistelee lumi dia, mutta hän sai sen kiinni ja kantoi sen alas. Häntä, näki hänen keltainen tukka katoaa tämän materiaalin.
  
  
  Sitten lumi kertynyt ja alkoi murentua selkärangan kiviä, estää kolinaa ja kaatua.
  
  
  Olen kerännyt minun sukset ja käveli hitaasti alas Corelli.
  
  
  Hän oli selällään, verenvuoto vuolaasti lumessa.
  
  
  Häntä, meni hänen luokseen. Ego kasvot oli valkoinen, jossa on kipua, ja hänen silmänsä olivat hajanaisia. Hän oli shokissa.
  
  
  "Riko ketju!", hän kuiskasi minulle.
  
  
  Hänen egonsa nosti päätään lumessa. "Minä teen sen, Riko."
  
  
  Se oli ensimmäinen kerta, kun ego ei ollut koskaan kutsunut häntä etunimellä.
  
  
  Hän nojautui takaisin pieni hymy huulillaan.
  
  
  Kuusitoista
  
  
  Hänen egonsa sulki silmäluomet.
  
  
  Hän auttoi Civil Guard hoitaa corellin kehon, sitten hiihti pois, kun useita miehiä lapioiden kanssa alkoi kaivaa Tina Bergsonin. Mies fu-Manchu viikset vei hänet syrjään ja ilmoitti heille, että surullinen lopussa Barry Parson.
  
  
  Suihkun alla, se oli mukava vapauttamaan jännitystä ja jännitystä, jotka liittyvät tämän espanjan-Yhteyden tapauksessa. Olen toweled pois hänen huoneessani ennen saada pukeutunut ja koputtaa varten Juana Rivera. Se on aika kertoa viimeisessä luvussa tarina ja aloita matka Malagaan sen kanssa.
  
  
  Hän tarkistanut hänen Luger olkapää kotelossa, että ripustettu yli sängyn ja saavutti hänen kaapu. Koska jalkani oli kuivunut, liimasin hänen tikari ja kääritty hänen harteillaan viileässä froteeta. Kylpyhuoneen peili oli pimentynyt, mutta onnistuin harjaamaan hiuksiani. Tarkistin uudestaan ja totesi, että harmaa säikeitä ei enää esiintynyt sen jälkeen, kun vedin sen ulos ih viikkoa ennen.
  
  
  Tiesin, että tulevaisuudessa haluaisin nähdä ih enemmän, ei vähemmän.
  
  
  Laukkuni oli pakattu - tein sen ennen kuin menin suihkuun, ja hänen, ajattelin laittaa joitakin vaatteita ennen kuin soitin Juana, ja sitten ajattelin, mitä helvettiä, käveli ovelle ja hyödyntää sitä paljain nyrkein.
  
  
  "Tule sisään," hän kuuli hänen vaimeita ääni sanoi.
  
  
  "Oletko valmis?"
  
  
  Ei ollut mitään vastausta.
  
  
  Hän avasi oven ja meni sisään.
  
  
  Ovi sulkeutui takanani ja käännyin yllätys löytää Juana istuu tuoliin minua vastapäätä. Hän oli täysin alasti, nenäliina sidottu noin hänen suuhunsa, ja hänen kätensä oli sidottu selän taakse ja sidottu tuoliin. Hänen jalkansa oli sidottu jalat tuolin. Hän katsoi minua mykkä, kirjelmän silmät.
  
  
  Hän tarttui ovenkahvaan.
  
  
  "Ei, ei, Nick!" ääni sanoi hiljaa.
  
  
  Verhot ikkunoissa lepattaa, ja Tina Bergsonin astui ulos heidän takanaan ase kädessä. Se tuntui valtava - sillä ei. Se oli Parsons Webley Mark IV. Hänellä oli yllään ski vaatteet - samalla niistä hän oli kulunut, rinteessä. Se oli märkä ja kylmä, mutta muuten aivan normaalia. Hänen silmänsä paloi intohimo ja hulluus.
  
  
  "Hei, Nick", hän sanoi iloisesti nauraa.
  
  
  "Tina", sanoin.
  
  
  Hän ei kuollut lumivyöryssä sinulle aiheuttanut."
  
  
  "Minä näen."
  
  
  Hän kääntyi katsomaan Juana on alasti elin uudelleen. Se on kun näin savuke palaa hänen paljas rinta. Hän tärisi. Tina Bergsonin oli sadomasochistic suuntauksia, mahdollisesti lesbo taipumuksia, jotka johtivat nymfomania.
  
  
  "Olet sairas, Tina," sanoin hiljaa. "Mitä hyvää ihmisille pahaa, kuten Juana?"
  
  
  Tina räjähti. "Rico oli typerys yrittää rikkoa huumeiden ketju! Hän oli paras rahaa tehdä järjestelmä maailmassa, ja hän oli aivan vitun päästä eroon!"
  
  
  "Mutta tämä menetelmä tappoi tyttäreni on ego."
  
  
  Tina naurahti. "Tämä tytär tuli huora, aivan kuten kaikki naiset - jokainen meni niin tyhmä college, hän meni."
  
  
  "Vain mielikuvitus, Tina," sanoin. "Tarvitset psykiatri."
  
  
  Hän heitti takaisin hänen päänsä ja nauroi. "Olet Puritaani, Nick! Tiedät, että?" Puritaani!"
  
  
  Luulin, että olkapää kotelossa roikkuu pääty huoneessani ja kirosin itseäni, koska olin tyhmä hölmö. En lähde minnekään ilman sitä. Kaikki johtuu typerä tunteellinen
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Hänen kiinnostuksensa Juana Rivera laittaa hänet kuoliaaksi.
  
  
  "Anna minulle mikrofilmien, Nick," Tina sanoi, siirtymässä pois verhot, jossa hän oli ollut odottamassa minua. "Minä näin sinut Riko. Sinulla on oltava se. Anna se minulle, tai minä tapan sinut."
  
  
  "Ei ole liiketoimintaa, Tina," sanoin. "Jos annan teille nauha, voit tappaa kaksi ja lähteä."
  
  
  "Ei", Tina sanoi, hänen silmät loistaen. "En välitä, mitä te teette, että narttu. Voit lähteä ja lentää takaisin yhdysvaltoihin, en välitä. Tarvitsen vain mikrofilmien ja annan sinun mennä."
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. "Me emme välitä, vauva."
  
  
  Hänen silmänsä olivat kirkkaat ja siniset, kuten ice-kylmä jää. Hän ajatteli Skandinavian vuonojen ja jään kuori. Ja ajattelin, että kaunis elin under my ski vaatteet.
  
  
  Tina huomautti raskas Brittiläinen Webley osoitteessa Juana. Hänen katseensa oli kiinteä Ei lähes kuvottava ihmetellään. Juana silmät rullalle hälytys. Olen nähnyt hänet vapisemaan. Kyyneleet virtasivat alas hänen poskiaan.
  
  
  "Sinä olet hirviö", sanoin rauhallisesti. "Kuuletko minua, Tina? Olisit voinut ottaa minut sijaan piinaavat Juana." Millainen epäinhimillinen olento olet?"
  
  
  Tina kohautti olkapäitään. "Minä tapan hänet lasken kolmeen ja jos et tuo minulle niitä elokuvia, Nick."
  
  
  "Minulla ei ole elokuva," sanoin nopeasti. Yhtäkkiä, minulla oli suunnitelma. Hänen hotelli, niin hän luulisi, että olen mieltään liikaa.
  
  
  Hänen silmänsä kapenivat. "Minä näin sinut Riko. Sinun täytyy saanut elokuva häneltä. Niitä tarvitaan yksi oma tapaaminen sinua. Äänestää ja se on siinä. Ja hän sai ego. Hän on antanut hänen ego sinulle. Odin, Nick."
  
  
  Sen hikoilu. "Tina, kuuntele minua! Hän lähetti mikrofilmi postissa. Hän meni ego Washingtonissa."
  
  
  "Rico ei luota sähköpostin," Tina tuhahti. "Tiedän, että ego paremmin. Ajattele jotain parempaa, Nick. Kaksi."
  
  
  "Tina, se on totta!" Hänen impulsiivisesti muutti häntä kohti. "Nyt makaa ase alas ja vedä Juana noin tuoli!"
  
  
  Tina kääntyi minuun. Pieni raskas pistooli osoitti rintaani. "Tämä on Webley.455 Nick", hän sanoi jyrkästi, irvistäen. "Hän on yhtä voimakas kuin Colt Frontier. Älä pakota minua repiä sinut kappaleiksi. Niin lyhyen matkan päässä, rinnassa ja sydän, siellä tulee olla mitään jäljellä. Minun täytyy mennä läpi juttuja löytää elokuva. Ja pidän teidän iso kova elin liikaa tuhoa ego. Anna se minulle, Nick. Elokuvaa! "
  
  
  Juana oli itku.
  
  
  Se sekoitetaan hieman.
  
  
  Tina huusi, sitten laittaa aseen Juana on pää, vain senttien päässä hänen hiukset. "Anna minulle, että elokuva, Nick. Tai hän kuolee!"
  
  
  Hän tuijotti ei epätoivoon.
  
  
  "Sanoin, että yksi ja kaksi, Nick! Nyt on viimeinen hetki äänestää... ", Hän huokaisi.
  
  
  "Odota!" Hänen itkevän. "Se on toisessa huoneessa!"
  
  
  "En usko sitä", Tina sanoi pieni virne. "ei. Voit kuljettaa sitä mukanasi. Niin arvokas tuote."
  
  
  Minun kasvot laski. "Miten voit olla niin varma?"
  
  
  Hän hymyili. "Minä tiedän! Äänestää ja se on siinä. En tunne häntä!" Hän alkoi minua kohti. "Anna se minulle!"
  
  
  Hän pääsi nurkkaan hänen frotee-kangasta kaapu. "Tina..."
  
  
  "Hitaasti!"
  
  
  Se nosti sen raskas kuono-osa ja pyrki se kaulaani.
  
  
  Hänen muutti pois. "Se on minun taskussani."
  
  
  Hän katsoi minua, hänen silmänsä puristuksiin kiinni, hänen mielensä toimi nopeasti.
  
  
  "Sitten ottaa pois teidän kaapu ja siirtää sen minulle. Hitaasti."
  
  
  Hän sitomatonta hänen vyö, ajattelu raivokkaasti. Ei elokuva taskussa, tietenkin...
  
  
  "Pois!" hän tiuskaisi.
  
  
  Hän oli liian kaukana napata hänen vaatteensa, kun hän oli toivonut aluksi. Ego otti sen pois hänen olkapää ja nostaa sen pois hänen ruumiinsa. Hän seisoi alasti ja suojaamaton. Jos vain hän olisi ollut lähempänä, kaapu olisi voinut ravistaa hänet pois, nappasi Webley kädet pois, ja ...
  
  
  "Heittää sen sängylle!"
  
  
  Hän huokasi.
  
  
  Hän muutti häntä kohti, ase minun rinnassa ja sydän. Hänen vasen käsi, hän rummaged hänen taskustaan. Tyhjä. Ja sitten toinen. Tyhjä.
  
  
  "Valehtelija!" hän huusi. "Missä se on? Missä se on?"
  
  
  Näin hänen silmänsä polttaa sininen liekki, kun hän tuijotti minua, hänen katseensa liikkuu ylös ja alas ruumiini ja alas jalkani. Muutin hänen jalka hieman, wincing, yrittäen olla anna hänen nähdä, että tahmea nauha, jossa se juoksi alas takaisin minun nilkka.
  
  
  Hänen katseensa tahattomasti siirtynyt hänen oikea jalka. Hän näki katseeni katoavat, ja hänen silmänsä kapenivat ajatteli. Hän katsoi tarkemmin, minun jalka, sitten minun jalka, ja hän näki pieni pala teippiä käynnissä alas takaisin minun nilkka.
  
  
  "Äänestää sitä!", hän tiuskaisi. "Kiinnitä nilkkaan! Tuo se, Nick. Tuo se ja..."
  
  
  "Tina, vannon!"
  
  
  "Haluat, että hän tappaa sinut ja ottaa teipin pois itse?"
  
  
  Tiesin, että hän olisi.
  
  
  Tunne, alasti ja haavoittuva, I kumartui ja tarttui minun oikea nilkka. Kun Ego laita se, ilmastointiteippi oli irronnut, koska kosteutta suihkussa, ja hänen hiusneula oli välittömästi poistettava.
  
  
  "Nopeasti!" Hän huusi minulle, kallistuu yli minua ja tavoittaa hänen vasen käsi ottaa sen minulta.
  
  
  Hän veti tikarin ja käveli hänen luokseen, ojensi hänen vasen käsi, kuin jos hän oli tilalla mikrofilmejä. Hänen silmänsä lepattaa minun puristi nyrkkiin, ja hän refleksinomaisesti pääsi ulos.
  
  
  Hän työnsi sen nyrkillä. Hän antaa hänen sormensa koskettaa ego. Ee tarttui häntä ranteesta. V-s
  
  
  
  
  
  
  Tyypit siirto
  
  
  Tekstin Käännös
  
  
  Lähde teksti
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Käännös tulokset
  
  
  Jossain vaiheessa, hänen oikea käsi otti yhteyttä hänen ruumiinsa ja jumissa tikari vuonna hei kaula, oikea alla hänen korvaansa.
  
  
  Gurgling itkeä, hän ampui Webley.
  
  
  Gawk löi läpi hotellin seinään, jolloin hänen tavalla toiselle puolelle.
  
  
  Rintaani poltti tulella ruuti räjähtänyt.
  
  
  Hän astui takaisin.
  
  
  Hän laski, ja valtimoiden veri vuoti ulos noin hänen ruumiinsa on kultainen iho.
  
  
  Mitä tuhlausta.
  
  
  Mitä helvetin jätettä.
  
  
  Hätkähdytti, hän nousi ylös, piristyi hänen ruumiinsa, ja kantoi hänet sänkyyn.
  
  
  Yksi päivä, hän avasi silmänsä.
  
  
  "Nick", hän kuiskasi ja hymyili iloisesti. "En koskaan elää seitsemänkymmentä-seitsemän, minä?"
  
  
  "Olet valinnut väärän ammatin," sanoin.
  
  
  Hän meni veltolta.
  
  
  Hän kirjoitti kirjeen Juana, yrittää lohduttaa häntä avaamaan hänen tuoli, ja sitten vetää hänet kaappiin, jossa hän muuttunut. Sitten menin huoneeseeni ja kiipesi minun.
  
  
  Menin takaisin. Hänen oli tilalla hänen Rolleiflex nyt, etsivät tarkalleen, kuinka hänen olisi pitänyt katsoa minun kansi. Rakas vanha Haukka.
  
  
  Itse asiassa, hän oli onnellinen saada pukeutunut. Kun olet pukeutunut, se on aina helpompi puhua arjen asioista.
  
  
  "Missä on tämä mikrofilmien?" Michel kysyi.
  
  
  Se oli poimima Rolleiflex. "Täällä", sanoin. "Hyvä kuvaaja aina kantaa hänen elokuva hänen kamera."
  
  
  Hän erottui hänen kielensä minuun.
  
  
  Näin sen elokuvan. Sen jälkeen, kun kaikki, hän oli yksi parhaista valokuvaajia Keskilännessä, ei ollut hän? Ja Juana ei tarvinnut tietää, että minulla oli mikrofilmien minun housut taskussa, kuten tupakkaa tai avaimenperä, teki hän?
  
  
  
  
  
  
  Kuoleman Pää Salaliitto
  
  
  
  
  Kuoleman Pää Salaliitto
  
  
  Prologi
  
  
  Mumura Saari oli kuin pieni vihreä helmi deep blue velvet Etelä-Tyynenmeren. Piilossa nurkassa, Tuamotu Archipelago, Mumura oli yksi harvoista todella Polynesian saarilla, että ei ollut vaikuttanut lähetyssaarnaajat ja sivilisaation. Ihmiset Mumuran oli vielä ilmainen täydessä merkityksessä. Kukaan ei laita tiukka kengät jalat tai peitetty kaunis ruskea rinnat naisia. Yhteensä ih noin viisisataa ihmistä, he olivat tietämättömiä paratiisi, joka oli ih island, koska he eivät tiedä mitään muuta.
  
  
  Lähes koko väestö oli nyt odottamassa golden beach niin moottorivene leikkaa läpi lempeä katkaisijat rannalla. Keula-tämä ulkomainen alus seisoi Atmatov, pitkä ja suora, peloton laivan nopeus tai myrskyisät moottorin, niin johtajan pitäisi olla.
  
  
  Kun vene pysähtyi muutaman metrin päässä rannasta, miehet juoksivat heidän pomo, mutta naiset jäivät rannalle, nauraa innoissaan keskenään ja varoittaa lapsia ei häiritse.
  
  
  Kun kävely ympäri veneen, Atm otti suuren matkalaukun miehistön jäsenet ja kahlasi veteen, pitämällä sitä korkealla, jotta se pysyy kuivana. Vene karjui elämään ja riensi takaisin valkoinen jahti, joka oli jo siirtymässä helposti puolen kilometrin päässä.
  
  
  Atm astui alas rannalla, ylpeänä kuljettaa matkalaukku hänen eteensä. Hän loi ego kivi, että ego on esi-isämme kuin uhrautuva alttarille, mutta nyt hän stahl seisoo.
  
  
  Se Mumurans tungosta ympärillä. Musiikillinen rytmi ih kielen ross jännityksestä.
  
  
  Atm nosti kättään hiljaisuutta, ja heti ainoa ääni joka kuului oli huokaus illalla tuulta hänen kämmenet. Valkohapsinen päällikkö hymyili pehmeästi hänen miehensä, ja kumartui kumota lukot matkalaukku kuin emu osoitti valkoisia miehiä isolla veneellä.
  
  
  Hän juoksi hänen kätensä yli kiiltävä ruskea materiaali matkalaukku. Hän ei ollut koskaan koskettanut tällaista aiemmin, ja PANKKIAUTOMAATTEJA olivat hyväillen sitä hämmästyneenä. Sitten, nähdä kärsimättömyys hänen miehensä, hän tarttui kansi molemmin puolin ja poistaa se.
  
  
  Hän toi esiin aarteita yksi kerrallaan, jotta ihmiset voivat nauttia jokainen ympärillään. Pala kangasta, joka on uskomattoman joustava ja täynnä värillinen kierteet, toisin kuin meille, kuten yksi kukka Polynesiassa. Kaulakorut koukussa kanssa uskomattomia kivet näkyy auringon pyhä valo ja kääntyi ego sateenkaarelle. Pieni pitkulainen paketteja, paperi-kääritty nauhat, joka maistui makea. Atm laittaa yksi hänen suuhunsa ja alkoi pureskella osoittaa, mitä emu osoitti valkoisia miehiä. Hän jakoi loput cordon nauhat, näki, että mahdollisimman monet lapset on ah. Ihmeitä edelleen säteillä ympäri matkalaukku. Siellä oli asioita, jotka pomppi, asioita, jotka kimmelsi, asioita, jotka saivat ääniä. Jokainen uusi aarre aiheutti yleisö sivuääni ilosta..
  
  
  Tämä päivä muistetaan varmasti edelleen Mumura.
  
  
  Aluksella jahti, nyt vetämällä pois Mumura, kaksi miestä seisoi kaiteeseen, katsellen saaren väistyä läpi kiikarit. Yksi oli raskas, karhun kaltainen, vyyhti mustat hiukset, jotka tarvitsevat pesua. Toinen oli pitempi ja laiha kuin ruoska, hopea hiukset slicked takaisin korkea, sileä otsa. Vaikka miehet olivat siviilivaatteissa, siellä oli jotain sotilaallista noin ih käytös. Takana pidempi mies istui valtava saksanpaimenkoira ja lihaksikas musta Dobermanni, joka katsoo maailmaa vihaa.
  
  
  Fjodor Gorodin, raskaampi, toinen sanoi. "Miksi emme saat tämän yli, Anton? Meidän pitäisi olla riittävän kaukana island nyt. Egon ääni oli kova murina, joka teki ego näyttää enemmän kuin karhu.
  
  
  Valkohapsinen Anton Zhizov painoi päänsä ja nyökkäsi hitaasti. Ego on pieni tummat silmät olivat piilossa syvällä pistorasiat alla suora musta kulmakarvat. "Kyllä, luulen, että aika on tullut."
  
  
  Zhizov kääntyi kolmannen miehen, joka oli levottomasti vauhdista kannella takana. "Mitä sanot, Varnov? Oletko valmis?"
  
  
  Varnov oli laiha mies, jolla on kapeat, kumara hartiat, joka sai hänet näyttämään vielä pienempi kuin hän itse oli. Hän oli kalpea, epäterveellistä iho mies, joka harvoin menee ulkopuolella lääketieteellisiin tarkoituksiin.
  
  
  "Kyllä, kyllä, se on valmis," Varnov tiuskaisi. "Olen ollut valmis jo viime kaksikymmentä minuuttia."
  
  
  "Liiallinen kiire voi olla hyvin kallista," Zhizov sanoi hiljaa. Sen pitäisi näyttää aika nyt laskevaa aurinkoa." Hän kääntyi nuori matematiikka pääaineena merimies yhtenäinen. "Boris, kerro kapteeni pitää meitä, haluan ottaa kuvan."
  
  
  Nuori mies tuli hälytys. Hän alkoi liikkua kohti siltaa, mutta epäröi. "Sir?"
  
  
  "Mikä on se Boris?" kysyi Zhizov kärsimättömästi.
  
  
  "Ihmiset saarella. He ehtivät evakuoida? "
  
  
  "Ihmiset? Tarkoitatko niitä ruskea ihoinen raakalaisia?
  
  
  "Kyllä, sir. Ne tuntui harmittomalta.
  
  
  Gorodin ampui alta kaide, ego lihakset hänen valtava hartiat clenching. "Mitä valitat, poika? Sinun annettiin käsky! "
  
  
  Zhizov nosti hoidetut käsi. "Boris on nuori, Fjodor. Se säilyttää ripaus humanismia,
  
  
  
  
  joka ei ole aina huono asia."
  
  
  Hän kääntyi nuori merimies. "Jos haluamme saavuttaa tavoitteemme, Boris, meidän täytyy uhrata ihmishenkiä. Kuten tiedätte, kiitos muutoksia, että me viljellä, edellytykset sille, että kaikki maailman kansat on parantunut huomattavasti, joten nämä yksinkertaiset alkuasukkaat auttoi heidän elämänsä ihmiskunnan hyväksi. Ymmärrätkö, poika?
  
  
  "Kyllä, sir", Boris sanoi, vaikka oli vielä epävarma hänen ego on silmät. Hän muutti eteenpäin sillalle.
  
  
  "En tiedä, miksi olet yrittää selittää sitä", murisi Gorodin. "Tilaus on tehtävä välittömästi. Aivan kuten sinä ja minä olimme opettaneet."
  
  
  "Meidän on tunnustettava, että ajat ovat muuttumassa," Zhizov sanoi. "Kun me olemme vallassa, tarvitsemme tällaisia kirkas nuoria kuin Boris. Se ei olisi viisasta työntää ego pois nyt ."
  
  
  Piki moottorit muuttunut, ja jahti hidastui. Hieman muutos tasapaino, kaksi koiraa murisi, tippuu pois niiden jalat epävakaa tukea. Zhizov nappasi lanka ih kaksinkertainen hihna liu ' utetaan yli kaide, ja löi molemmat koirat kasvoihin. Ne painetaan itseään vastaan mökki laipio, mustat huulet jakaus vahva valkoiset hampaat hiljainen murina.
  
  
  "En tiedä, miksi nämä koirat eivät revi sinua kappaleiksi, miten kohdella heitä," Gorodin sanoi.
  
  
  Zhizov antoi lyhyen, haukkuu nauraa. "Pelko on ainoa asia, mitä nämä eläimet ymmärtää. He tappaisivat minut komento, koska he tiesivät, että minulla oli valta tappaa ih. Sinun pitäisi oppia lisää siitä, psykologia, Fjodor. Nuori mies, kuten Boris, sinun täytyy olla kärsivällinen. Vain julmuutta toimii nämä söpö devils." Hän juoksi nahka johto yli koirien kasvoja uudelleen. He eivät tee ääntä.
  
  
  "Jos olet leikkii lemmikki," Varnov sanoi vahvaa sarkasmia, " minä edelleen esittelyn."
  
  
  "Jokaisessa merkityksessä. Katsotaanpa, jos kaikki aikaa ja rahaa olemme investoineet mitä maksaa osinkoja ."
  
  
  Varnov pääsi sisälle ja veti musta nahka tapauksessa. Näistä hän piristyi ohut metalli sylinteri, kuusi tuumaa pitkä ja suippokärkisiä. "Se on sähköinen kynä," hän selitti. "Tämä on, miten voin hallita liipaisinta, monimutkainen joukko asetuksia, jotka vain minä tiedän."
  
  
  "Tarvitsemme kaikki tämä puhe?" Gorodin valitti. "Katsotaan, mitä tapahtuu."
  
  
  "Ole kärsivällinen, Fjodor," Zhizov sanoi. "Tämä on tärkeä hetki Herra Varnov. Meillä oli antaa hänen nauttia siitä täysillä. Lopulta, jos ego hanke epäonnistuu, mitä on jäljellä hänen elämänsä on kaikkein epämiellyttävä." "Hän ei onnistu," Varnov sanoi nopeasti. "Sinun täytyy muistaa, että tämä on yksi noin minun vähemmän tuhoisa laitteita. Kuitenkin, se on enemmän kuin tarpeeksi saari koko Mumura." Pitämällä sähköistä kynää kädessään, hän alkoi unbutton paitansa. "Kauneus on, että vaikka toimivaltaisen tullin tarkastajien olisi koskaan löytänyt pommi matkalaukussa, koska siellä on pommi sinne."
  
  
  "Me kaikki tiedämme, että," Gorodin sanoi kärsimättömästi. Varnov jatkoi jos ego ei hajamielinen. "Ei ole pommi joukossa rihkamaa, koska laukku itsessään on pommi. Pehmeä, taipuisa, konelevitettävät tahansa muoto, perimmäinen laajentaminen räjähtävää periaate on ydinvoima halkeamiskelpoista muovi. Sen räjähtävä laite on pieni ja asennettu metallinen salpa. Ääni ja laukaista." Nyt, että hänen rintansa paljastui, Varnov kaivoi hänen sormenpäät, mitä näytti olevan parantunut pystysuora arpi vasemmalla puolella rintaansa.
  
  
  Iso Fjodor Gorodin aloitti ja kääntyi pois. "Voi, en voi odottaa nähdä hänen tehdä sitä," Varnov sanoi lyhyt nauraa. "Et tule katumaan katsomassa useita satoja ihmisiä kuolee kaukaa. Ja silti vihaat nähdä mies avaa läppä oman nahkansa." Tarttumalla reunat arpi hänen ulottuvilla, hän varovasti veti sen ulos. Kanssa imee äänen, liha erillään hänen rinnassaan, paljastaen hänen leveys, joka sisälsi pyöreä metalli objektin kokoa hopea dollaria. Sata pientä yhteyttä pistettä, joka ei ole suurempi kuin nuppineulan pää, peitetty ego.
  
  
  Varnov kevyesti kosketti reuna levyn kanssa hänen stylus. "Pääsyavain, kutsun sitä ego minulle avain vaurautta ja muutti, sinulle avain valtaan."
  
  
  "Ja niille, jotka seisovat tiellämme," Zhizov lisäsi, " avain unohduksiin." "Täysin, itse asiassa," Varnov sanoi. Hän alkoi koskettaa neulan kärki on useita pistettä laukaista levyn. "Sinun ei tarvitse muistaa, jotta kontakteja", hän kertoi Zhizov. "Se muuttuu automaattisesti sen jälkeen, kun jokainen valmis signaali. Ihminen tarvitsee peitellä ."
  
  
  Gizov hymyili ohuesti klo emu. "Ihailen perusteellisuus teidän self-defense. Se oli mukava liitä salasana sydämentahdistin."
  
  
  "Kyllä, ajattelin niin," Varnov sovittu. "Jos jostain syystä minun pino dollarin pysähtyy, pääsy avain on ohjelmoitu signaali räjähdys kaikki olemassa olevat ydinenergia-muovi-koko nimi. Kun me aloittaa liiketoiminnan ja kaikki ehdot sopimuksen täyttyvät, se on, tietenkin, poistaa salasanan syke ."
  
  
  "Tietenkin"
  
  
  
  
  
  Zhizov sanoi.
  
  
  Varnov valmis manipuloimalla stylus ja tasoittaa ihon läppä. "Siellä. Se on tehty."
  
  
  Kolme miestä tuijotti saari horisontissa. Gorodin hitaasti kääntyi hänen massiivinen pää.
  
  
  "Mitään ei tapahtunut, Warnow,"hän sanoi," pommi ei toimi."
  
  
  "Katso," Varnov kertoi emu. "Siellä on automaattinen viive kolmekymmentä sekuntia välillä kirjoittamalla access key ja laittoi sytyttimen kattilan. Tämä antaa minulle aikaa, jos koskaan on tarpeen, jotta signaali peruuttamista.
  
  
  "Viisas varotoimi." Zhizov hyväksyi sen. "Mutta tällä kertaa, tällainen viive ei ole tarpeen."
  
  
  Varnov katseli, kun toinen käsi täytetty puoliympyrän edessä ego rannekello. Hän laskea alas viimeiset sekunnit ääneen. "Viisi, neljä, kolme, kaksi, yksi."
  
  
  Aluksi se oli toinen aurinko, nousee, kuten muut asetukset. Ego on keltainen-oranssi tulipallo kasvoi kuin valtava instant syöpä, kuten mustaa savua ja valkoinen höyry peitettynä Mumura Saari. Shokki toiminta-aallon, joka pyyhkäisi & nb kohti jahti, joka voisi olla nähnyt kuin kymmenen-jalka breaker ylinopeutta pois onnettomuuspaikalle. Ulkoilu osui perä, engulfing aluksen ja egot matkustajia. Samaan aikaan, ääni osuma ih. Pitkäaikainen jyrinä karjaisu kuin ukkonen lisääntynyt moninkertaisesti.
  
  
  Anton Zhizov kääntyi hänen toverinsa, jonka ohut huulinen, voitonriemuinen hymy. "Luulen, että olemme nähneet tarpeeksi. Mennään sisälle ja kuivua, kun kerron kapteeni liikkua."
  
  
  Molemmat koirat cowered, pyllähdys vatsa-ensimmäinen kannelle, heidän silmänsä kasvamassa kauhu kuin tulipallo, nyt tylsä punainen, nousi taivaalle mustaa savua sarakkeessa. Zhizov kiskoi hihnassa, kiinnitys tukehtuminen kaulukset tiukasti, ja puoliksi raahasi eläimet hänen kanssaan, suuntana mökki.
  
  
  Jahti on etäisyys, pilvi savua oli raivoaa kauneus. Mumura Saari, nyt mustuneet ja kuihtuneet, ei ollut enää kaunis. Vain tuulenpuuska veti täyttämään tyhjiön, jossa kiehuvaa liekit olivat kuluttaneet happea. Muuten, siellä oli hiljaisuus. Ja kuoleman.
  
  
  Odin
  
  
  Ydinvoima räjähdys alkoi ottaa veronsa elämäni kaksi sunnuntaisin, kun tulinen kuolema Mumura ja hänen miehiä. Se tapahtui kaikkein intiimi hetki.
  
  
  Hänen nimensä oli Yolanda. Ei ollut suora, jet-musta tukka ja kermainen iho. Hän tapasi ee aiemmin illalla pieni flamenco club vain off Broadway. Hän tanssi siellä, yllään tiukka punainen sametti mekko, joka osoitti pois hänen kauniit rinnat ja pieni vyötärö ja levenevät noin tanssija on pitkät jalat. Hän antoi minulle pitkä ja haastava ilme kun hän pysähtyi hänen tanssia edessä pöytä. Se on kutsu ja haaste. Se oli korkkiruuvi katsoa, että en voinut sivuuttaa.
  
  
  Nyt, että hän oli loikoilla sängyllä, Ei vain ollut ylpeä hymy kasvoillaan. Hän halusi olla ihaillut hänen alastoman ruumiin, ja en elää jopa odotuksia jostain syystä.
  
  
  "Tule, Nick", hän sanoi, " päästä eroon teidän vaatteet nyt ja tule mukaani."
  
  
  Hän otti pois hänen paitansa, virnisti, ja otti toisen kulauksen hänen Remy Martin.
  
  
  Yolanda juoksi hänen silmänsä yli minun paljas rinta, ja ruumiini. "Tule", hän sanoi imperiously: "minä haluan sinut nyt."
  
  
  Hänen virne kasvoi hieman. "Hauska juttu annettiin minulle. En vastaa hyvin tilauksia omassa makuuhuoneessani. Meidän täytyy sopia kuka on vastuussa."
  
  
  Hän istui tuolissa, hänen espanjan silmät kuohuviini, hänen carmine huulet erosivat sanoa jotain. Hän nopeasti käveli sängyn ja ratkaista ee: n tutkimus-ongelmia suunsa. Aluksi hän jännittynyt ja tarttui paljain hartiat, kuin jos yrittää työntää minua pois. Hän liukui kätensä alas hänen samettinen puolin, vaivaamista notkea liha, jossa pullistuma hänen rinnassa alkoi.
  
  
  Hän huohotti alle suuni, ja hänen kielensä syöksyi ulos, epäröiden aluksi, sitten suurella kärsimättömyys. Hänen kätensä siirtyi selkääni ja tunsin purra hänen kynnet hänen sormensa liukui yli minun ruumiini. Hänen utelias kädet liukui osaksi vyötärönauha housut, etsimistä, etsimistä.
  
  
  Yhtäkkiä hän veti suunsa pois minun. Hän hengitti raskaasti, ja hänen ihonsa hehkui huuhtele halu. Hän löysi minun vyö solki ja kumosi sen kanssa hieman hutera käsissä. Häntä on ylös ja valmis, ei työtä, paluu valehdella alasti hänen vieressään. Hän suuteli häntä suu auki, vannoutuneita hänen kielensä kautta hänen terävät hampaat. Hän otti minun ego hänen suuhunsa ja imi, liikkuvat hänen suussaan edestakaisin kieleni aistillinen lupaus ilo tulla.
  
  
  Hänen äitinsä varovasti vedetty pois, suudella häntä pyöristetty leuka, sitten muutti ontto hänen kurkkuunsa. Yolanda piti hänen henkeään jyrkästi, kun kieleni liukui alas linjan välillä hänen rintojaan.
  
  
  Hänen nosti hänen kasvonsa edellä hänen ja hän gastropods rinnat hänen pitkät sormet, joka tarjoaa ih minulle. Hänen nännit olivat pystysuora, märkä ruusut vastaan tumma ruskea haloja. Hänen isänsä kumartui ottamaan ostotarjous, itsepintainen kitistä kajahti pieni huone vieressä olohuone, jota en käytä kuin minun tutkimuksessa.
  
  
  "Oh, Nick, älä lopeta," Yolanda hengitti kuin hänen äitinsä epäröi.
  
  
  "Kulta," sanoin, " on vain yksi asia maailmassa, joka voi tehdä minut jättää kaikki kerralla.
  
  
  
  
  
  Kirous se, ja ääni, jonka kuulet, on se.
  
  
  Hän heilautti jalkansa reunan yli sängyn ja astui poikki makuuhuoneeseen, toimistoon. Pöydälle, punainen puhelin jatkoi kimeä soittaa. - Minun lisäkseni vain yksi muu henkilö oli tämä puhelinnumero - David Hawke, Johtaja ja Päällikkö Toiminnan AX, YHDYSVALTAIN Tiedustelupalvelu. Sähköinen salaus signaali estää ketään liittäminen line. Otin puhelimen ja puhui mikrofoniin, jolloin minun ääni äänetön huoneessa.
  
  
  "Sinulla on kyky valita kaikkein hankalaa aikaa soittaa", sanoin.
  
  
  Hawke ' s ääni vastasi tuttu kuiva New England ääntä. "Nainen on odotettava, Nick, hema hän olisi meille. Se on kiireellinen ."
  
  
  "Niin minäkin luulin", sanoin, välittämättä minun ego on tarkka arvaus siitä, mitä hän oli tekemässä.
  
  
  "Siellä oli ydinräjähdys Tyynellämerellä. Pieni saari nimeltään Mumura vuonna Tuamotu-ryhmän puolesta ."
  
  
  "Tarkoitatko, että joku alkoi testaus uudelleen?" Pyysin häntä.
  
  
  "Se ei ollut testi. Saari tuhoutui, mukana useita satoja Polynesialaiset, jotka asuivat siellä."
  
  
  "Kuinka kauan sitten tämä tapahtui?"
  
  
  "Kaksi Sunnuntaisin."
  
  
  "En ole kuullut siitä mitään."
  
  
  "Tiedän. Siellä on täydellinen shutdown nykyinen laite. Tietenkin, kaikki isot maat tietävät tämän. Meillä kaikilla on säteilyn havaitsemiseen järjestelmiä, joiden avulla kuka tahansa voi etsiä ydinräjähdys kaikkialla maailmassa. Mutta yksikään niistä maista, joissa ydinaseita myöntää, että he tietävät siitä mitään."
  
  
  "On joku valehtelee?"
  
  
  "Se on vaikea sanoa varmasti, mutta en usko niin. Tänä aamuna, meidän hallitus on saanut lunnasvaatimuksen ihmisiltä, jotka väittivät on räjäytetty Mumuru."
  
  
  "Tarkoitatko, että he pyytävät rahaa?"
  
  
  "Paljon enemmän. Mitä he pyytävät on ehdottoman antautumisen kaikki YHDYSVALTAIN asevoimien ja siirto hallituksemme IHC."
  
  
  "Voi viesti olla peräisin outo?"
  
  
  "Olimme varmoja, että se oli aito. Ne ovat faktoja Mumura räjähdys, että vain syylliset olisi voinut tietää."
  
  
  "He varmasti pyytää korkea hinta. Mitä jos me hylkäämme heidät? "
  
  
  "Raportin mukaan, nämä suuret kaupungit ovat räjäytettiin kuten Mumura. New York City on ensimmäinen, ja sen jälkeen yksi noin kaupungit tuhotaan joka kaksi sunnuntaisin, kunnes antaudumme ih vaatimuksia tai ei ole mitään jäljellä ." "Missä voin sovi hänelle?"
  
  
  "Presidentti haluaa tehdä kaikkensa tehdä tämä, mutta meillä ei ole varaa erittäin näkyvä toiminta. Meillä on täysi tuki Yhteisen Intelligence Komitea, mutta työ itsessään kuuluu KIRVES. Ja olet mies, Nick.
  
  
  "Kun sinä haluat hänen olevan Washingtonissa?"
  
  
  "Kuinka nopeasti voit tehdä sen?"
  
  
  Ensimmäistä kertaa näin Yolanda seisoo ovella, katsellen minua. Hän oli vielä alasti. Toinen käsi lepäsi oven runko, ja hänen pitkät jalat olivat hieman toisistaan. Hänen espanjan silmät valaisi kanssa halu.
  
  
  Hän sanoi puhelimeen, " en voi lähteä heti, jos tarvitset minua, mutta jos huomenna aamulla?"
  
  
  Hawke ' s huokaus soi, kirkas lanka. "Joka tapauksessa, hänen, en usko, että voimme tehdä tänään mitään. Edelleen viihdyttää nainen, mutta yrittää säästää energiaa. Hänen, haluan sinun olla täällä ja hälytys ensimmäinen asia aamulla. Siellä on aika tekijä täällä, ja aamulla tiedotustilaisuus on ratkaisevan tärkeää.
  
  
  "Tulen sinne", sanoin, ja ripustaa.
  
  
  Yolanda on silmät liukui yli minun ruumiini, viipyvä, koska he huomasivat, keskellä hänen kiinnostuksensa.
  
  
  "Luojan kiitos", hän sanoi. "Hetken jo luulin menettäneeni huomiota."
  
  
  "Meillä on mahdollisuus," sl vakuutti hänelle. Hänen nopeasti eteenpäin ja otti hänet ylös. Hän oli iso, harteikas ja pitkä, leveä, tiukka lonkat, ja hän ei ollut tottunut siihen, että nostetaan ilmaan mies. Hän vei hänet makuuhuoneeseen ja laski hänet alas levyt.
  
  
  "Oh, Nick," hän huokaisi, " älä jätä minua näin uudelleen."
  
  
  "Ei tänä iltana", isä lupasi. Sitten hänen, kumartui eteenpäin, ja jatkoi toimintaa, josta olisimme lähteneet pois.
  
  
  Toinen luku
  
  
  Kun pääsin ulos 747 at Dulles International Airport, olin tavannut hiljainen nuori mies, joka veti minut odottaa limusiini. Hän ohjasi huolellisesti läpi aamulla liikennettä, ja lopulta pysähtyi edessä mitäänsanomaton Du Pont Center rakennuksessa.
  
  
  Hän tietää, että mies, joka tuli ulos, että päivä sen jälkeen, kun hän tuli. Hän oli presidentin päällikkö kansallisen turvallisuuden neuvonantaja. Hän ei ollut hymyillen. Ihmiset aulassa - lehden myyntimies skannaus kävijöitä, vartija hissi-tuntui aivan tavalliset jos sinulla ei katso heitä silmiin. Sitten näit, kova, vakava analyysi, joka näkyy silmissä hallituksen agentteja töissä. KIRVES päämaja oli täysin turvallista.
  
  
  Olen esittänyt valtakirjaa kolme kertaa, kasvoni oli skannattu käyttäen telecomputer, ja minun palm tulosta vahvisti sähköinen anturi. Lopulta, elektroniset ja ihmisen vartijoina olivat vakuuttuneita siitä, että olin todellakin Nick Carter, KIRVES N3 agentti luokiteltu Killmaster, ja minulla oli mahdollisuus nähdä David Hawke. Hän oli istuu hänen kolhiintunut nahka tuoli, märehtiä yksi kauan sikareita, että hän melkein koskaan palaa.
  
  
  Ego on sinisilmä pettänyt mitään tunteita, koska hän nyökkäsi tuolin häntä vastapäätä.
  
  
  
  
  
  "En ymmärrä,"hän sanoi," miten sinun pitää näyttää niin terveellistä, koska turmeltunut elämää välillä tehtäviä."
  
  
  Hän virnisti vanha mies, joka istui suoraan kuin ramrod, etsivät enemmän kuin mies hänen fifties kuin seitsemänkymmentäluvun. "Salaisuus on aina ajatella siististi," emu kertoi.
  
  
  "Tietenkin," hän sanoi. Yksi puoli rta on ego, hieman kaareva, joka oli lähimpänä hymy, hän oli koskaan nähnyt hänen Uuden-Englannin nahkamies. Sitten hän tuli hyvin vakava. "Nick, olemme pulassa."
  
  
  "No, se on samanlainen. Sanoit, että saimme viestin eilen."
  
  
  "Se on oikein. Tämä mies väittää, että hän ja hänen ihmiset ovat vastuussa Mumura pommitukset, ja he ovat valmiita tuhota kaupunkimme yksi kerrallaan."
  
  
  "Kuka on ihminen?" Pyysin häntä.
  
  
  "Anton Zhizov. Oletan, että et tiedä nimeä."
  
  
  "Tietenkin. Numero kaksi mies venäjän armeijan komento. Luulin, että sanoit, ettemme ole yksi suurvaltojen mukana."
  
  
  "Neuvostoliitto kieltää mitään vastuuta Zhizov. Kuten tiedätte, hän oli johtaja militantti kovan linjan Kremlissä. Hän on yhä tyytymätön kasvava detente maidemme välillä. Näyttää siltä, että hän pääsi pois omasta. Hän otti Puna-Armeijan Eversti Gorodin ja jotkut merivoimien upseerit, jotka eivät usko rauhanomaiseen rinnakkaiseloon. He näyttävät myös saanut pois, varastaa suuri tarjonta venäjän kulta."
  
  
  "Ja Zhizov ajattelee, että pieni määrä ydinaseita, he voivat voittaa yhdysvallat?"
  
  
  "Mukaan asiantuntijamme, hän odottaa, että heti kun hän työntää meidät neuvottelemaan tai räjähtää useat kaupungit, Neuvostoliiton hallitus ei muuta politiikkaansa ja tukea ego."
  
  
  "Luuletko, että Venäläiset tekee, että?"
  
  
  "En halua edes spekuloida," Hawke sanoi. "Meidän tärkein huolenaihe juuri nyt on pysäyttää Zhizov. Presidentti teki selväksi, että ei tule antautua. Jos Zhizov on totta - ja meidän täytyy olettaa, että hän on-ego pommeja on jo istutettu useita Yhdysvaltain kaupungeissa."
  
  
  "Sanoit, että New York on ensimmäinen tavoite. Zhizov antoi meille määräaika? "
  
  
  "Kymmenen päivää. Hawke ' s silmänsä näpäytti avaa sivu työpöydällä kalenteri. "Meillä on yhdeksän päivää jäljellä."
  
  
  "Sitten mitä pikemmin aloittaa, sitä parempi. Onko meillä johtolankoja? "
  
  
  "Vain yksi. Agentti Los Angeles kanssa Atomienergiayhteisön Komissio näki salaista tietoa Mumura räjähdys ja Gizov on viesti, ja otti yhteyttä meihin, vain muutama tunti sitten. Agentti sanoo, että Ei on arvokasta tietoa ja pyytää, että mies lähetetään niin, että hän voi toimittaa sen henkilökohtaisesti."
  
  
  "No," I keskeytti, " sanoit, että hän oli?"
  
  
  Hawke hieman alas kovaa hänen sikari ja rypisti otsaansa, mutta hän näki pilke Ego silmät. "En ole varma, miten voit saada näitä asioita, Nick, mutta agentti on nainen. Erittäin houkutteleva, mukaan kuvan hänestä."
  
  
  Hän luovutti kahdeksan-by-ten musta-valkoinen valokuva koko tuoli.
  
  
  Kasvot, joka katsoi minua oli korkeat poskipäät, suuri, laaja-set vaaleat silmät, ja suu, jossa on ripaus huumoria, kehystävät paksut vaaleat hiukset, joka putosi vapaasti yli hänen harteillaan. Käänsin valokuvan ympäri tarkista tilastot väestön luonnollisen liikkeen. Rona Voelstedt, 26, 5-jalka-7, Alenka 115 kiloa.
  
  
  Ojensin sen takaisin Hawke.
  
  
  Hän sanoi ," Jos olisin ollut yhtä onnekas kuin sinä, olisin tehnyt omaisuuden raviradalla ja eläkkeellä kaksi sunnuntaisin."
  
  
  Hänen naurahti. "Kuten aiemmin sanoin, olen kaiken velkaa hänelle puhtaita ajatuksia. Haluatko aloittaa sen heti? "
  
  
  "Olet varattu kello yksi iltapäivällä. lento rannikolle. Ennen kuin lähdet, katso erityisiä vaikutuksia. Stuart haluaa näyttää sinulle joitakin uusia leluja.
  
  
  Kuten tavallista, Stewart on nirso ja huolellinen osoittaa minulle hänen uusimmat mallit, mutta koska ego leluja on pelastanut henkeni useammin kuin kerran, en anna emu käyttöön ih niin kuin parhaaksi näkee."
  
  
  "Näet pieni tulipalo polttava takana lasi osio," Stewart sanoi, jonka tapa hei.
  
  
  "Sinä teit sen tällä kertaa, Stuart," sanoin. "Et keksi tulta!"
  
  
  Hän sivuuttaa minun kommentti ja jatkui. "Nämä pyöreä valkoinen pillereitä olen kädessäni on parannus meidän tavallista polttaa pellettejä. Voin osoittaa sen ." Hän liukui yksi käsi suun kautta-kuten kumi tiiviste laipio ja heitti yksi pelletit tuleen, nopeasti vetää kätensä.
  
  
  Siellä oli pehmeä pop, ja sininen usva täytti pieni, lukittu huone.
  
  
  "Onko tämä se?" Kysyin häneltä, hieman pettynyt.
  
  
  "Kuten näette," Stewart sanoi, kuin jos hän olisi sanonut, " savu näyttää hyvin ohut, tuskin värejä ilman, ja tietenkin ei häiritse visio tai toiminta. Kuitenkin, se olisi sen arvoista, jos sinulla haisteli vähän.
  
  
  Kääntämällä kasvonsa pois, Stewart avasi kumi huuli tiiviste hänen peukalot. Savu tulee ulos oli liian ohut ego voi nähdä, mutta menin eteenpäin ja otti vähän henkeä. Heti, hän yski ja aivasteli. Kyyneleet kuinka monet uskonnot ovat siellä täällä silmäni, ja limakalvojen nenän ja henkitorven tuntui polttaa. Kun noin viisitoista sekuntia sen jälkeen, kun Stewart suljettu kansi, oireet katosi, ja hän pystyi päästä ulos.
  
  
  
  
  
  En voi hengittää ja nähdä taas.
  
  
  "Kovaa tavaraa", sanoin, huomaamatta, että Stewart näytti hieman omahyväinen minun epämukavuutta.
  
  
  "Vaikutus, kuten voitte kuvitella, on väliaikaista", hän sanoi, " mutta savua yhdestä pelletti voi pysäyttää jokainen keskikokoinen huone kolmen sekunnin ajan. Nyt haluan kokeilla sitä." Hän ojensi minulle mitä näytti kuin tavallinen pellava nenäliina.
  
  
  "Haluatko, että hän puhaltaa hänen nenä?" Pyysin häntä.
  
  
  "Super-fine mesh on kudottu kangas", hän sanoi. Kulmat tulee liittää pään varmistaa, maski on suojattu savu altistuminen ."
  
  
  Hänen nenäliina oli vedetty alas hänen nenä ja suu, ja hän painoi kaksi kulmat takaisin hänen päänsä. He pysyivät yhdessä ja piti maskin paikallaan. Hän avasi kumi pad lasi osio, otti pieni kokeellinen henkeä, ja otti syvään henkeä. Pistävä haju oli edelleen läsnä, mutta tällä kertaa minulla ei ole mitään ikäviä vaikutuksia. Hän sulki sinetillä ja poistaa nenäliina-naamio.
  
  
  "Hyvää työtä, Stuart," hän kertoi häntä vakavasti.
  
  
  Hän yritti olla katsomatta liian tyytyväinen. "Minulla on toinen pieni kohde että saatat tarvita." Ympäri häkki, hän otti ruskea nahka vyö, ja piti sitä ulos edessäni kuin ylpeä isä, osoittaa pois hänen vastasyntynyt vauva.
  
  
  Kun vyön ympäri Ego on kädet, hän sanoi hänelle, " Stewart, sinun täytyy olla liukastui. Tämä on yksi ilmeinen fake soljet olen nähnyt vuosiin. Tämä ei hölmö, ammatillinen agentti kymmenen sekuntia. Mitä on sisällä, Kapteeni Keskiyö-dekooderi?
  
  
  "Miksi et avata ego ja löytää pois?"
  
  
  Jotain Stewartin sävy kertoi minulle, että hän oli ennen minua, mutta olen tutkinut erityistä solki, ja nopeasti löytyi pieni kevään salpa, joka ei avaa salainen lokero. Se avattiin ego, ja siellä oli terävä viesti kuin kirjan kansi irtosi solki.
  
  
  Stewart sanoi: "todellinen malli, siellä on pieni räjähteitä sisällä sen sijaan, että ymp: n hallissa. Ole tarpeeksi voimakas tuhoamaan, mutta melko pystyy tappaminen tai vammauttaminen terävä-havaittu vihollisen agentti, joka otti oman egon päässä sinua.
  
  
  Hänen oli puoli tusinaa savua pallot ja nenä mask-naamio ja vaihdettiin hänen oma vyö Stewart on stunt-malli. Otin sen pois noin pieni laukku olisin tuonut minun kanssani, työvälineitäni - Wilhelmina on, minun yhdeksän millimetrin. Luger ja Hugo, minun kaksiteräinen, terävä tikari. Se on mainostetaan Luger FBI-tyyliin vyö kotelossa, ja tikari erityisesti valmistettu mokka nahka tuppi, jonka hän sidottu hänen oikea kyynärvarsi. Oikea taipumista minun kyynärvarren lihakset, Hugo olisi pudota korviaan myöten ensimmäisen käteeni. Hän laittaa hänen takki jälleen, otti laukkunsa ja suuntasi ulos taksin Dulles. Killmaster oli back in action.
  
  
  Kolmas luku
  
  
  Se oli yksi niistä harvoista päivää Los Angelesissa, kun tuuli kääntyi, picturing kaupungin uima-altaalla levällään kuin elävä organismi, betoni ja asfaltti, valtavia moottoriteitä auki kuin dissecting valtava veitsi.
  
  
  Se oli kauan taksi ratsastaa ympäri Los Angeles Rona Folstedt osoite jalka kanjoni Santa Monica Mountains. Sytytin savukkeen, kun kuljettaja kertoi minulle, mitä hän tekisi, jos hän olisi ajo Dodgers.
  
  
  Hän toi minut edessä viihtyisä mökki syrjässä tiellä joukossa mäntyjä. Hiljaisuus canyon oli rikki ääni noin kymmenkunta moottoripyörää kulkee tietä pitkin. Se tuntui oudolta paikka tavata pyörä club, mutta et voi sivuuttaa mieltymykset moottoripyöräilijät.
  
  
  Hän kiipesi lyhyt kivi portaikko ja trudged koko maton ympäri männyn neulasia ovelle. Ei ollut kelloa, joten koputin siihen.
  
  
  Tyttö, joka avasi oven oli ainakin parempi kuin kuvan olin nähnyt hänen Hawk ' s office. Hänen iho oli kirkas ja valkoinen, hieman punastua hänen poskipäät. Hänen silmänsä olivat nyt tumman sininen pohjois-Vapaamuurariuden, ja hänen pehmeä vaaleat hiukset näytti olevan valaistu kuutamo.
  
  
  "Hänen nimensä on Carter," sanoin, " by AX."
  
  
  Hänen silmänsä tuijotti kasvojani hetken, otti sitten kiinni minun hartiat ja juoksi ympäri kehoani. "Tule sisään," hän sanoi. "Hänen nimensä on Rona Voelstedt."
  
  
  Hänen olohuone näytti räjähdys levykaupassa. Palasia kitarat olivat hajallaan, ilman mitään näkyvää menetelmä, pullot liimaa ja sellakka istui matolle, ja muutama elossa välineet olivat rekennettiin vastaan seinät.
  
  
  Rona on nähnyt hänen ottaa se kaikki. Hän sanoi ," Minun harrastus on suunnitella ja korjaus kitarat. Minusta se on hyvin rentouttavaa ."
  
  
  "Sinun pitäisi viettää paljon aikaa yksin työstää niitä", sanoin.
  
  
  "En tajunnut, miten paljon fretit siellä oli, kunnes nyt."
  
  
  "Ehkä voimme tehdä joitakin muutoksia, miten voit viettää vapaa-aikaa", sanoin. "Mutta ensin, olet menossa antaa meille joitakin tietoja Mumura räjähdys."
  
  
  "En ole varma, että ymmärrän mitä tarkoitat", hän sanoi epäröiden.
  
  
  Se oli tapaus, reumatismi. En tietoisesti anna hänen tunnistusmerkki. Hänen, tiesi, että Haukka olisi opettaa hänelle, ja hänen hotelli olisi varmistettava, että puhuin oikea nainen.
  
  
  "Voit tallentaa ottelu?"
  
  
  
  
  
  Kerroin hänelle.
  
  
  "Anteeksi, en pidä ih, kun lopetin tupakoinnin."
  
  
  "Olen yrittänyt lopettaa tupakoinnin itselleni viime vuonna, mutta minä vain kesti kaksi sunnuntaisin." Olen aina tuntui hieman typerältä läpi näitä menettelyjä, mutta tällaiset pienet varotoimenpiteet voivat tehdä eron erottaa live-spy kuollut vakooja.
  
  
  Rona Folstedt rento ja istuutui sohvalle. Hänellä oli yllään sininen housut, jotka pidetään hänen jalat salaisuus, mutta hänen löysä pusero gaped niin paljon, että se altistuu yritys, nosti rinnat, jotka ei tarvitsevat tukea alusvaatteet teollisuudelle. Hän oli laiha, mutta ei laiha. Hänen sel oli hänen vieressään, hengitys kevyt kukkainen tuoksu, ja hän puhui.
  
  
  "Kuten olet ehkä kuullut, sitä sanotaan ydinvoimalan. Suurin osa meidän salainen työ ja tutkimuksia on tehnyt FBI: n toimesta, mutta voimme tehdä osan työstä itse. Se oli yksi niiden ympärille, jotka häntä tavannut Knox Varnov.
  
  
  "Viisi vuotta sitten, hän piti hyvin pieni kanta, yksi meidän energian hankkeita. Hän alkoi puhua juhlissa, ja ilmeisesti ilmaissut outoja poliittisia näkemyksiä. Minulla oli neuvottu saada niin lähellä häntä kuin pystyin nuolemaan kuunnella häntä. Se ei ollut vaikeaa. Hän todella haluaa jonkun kuunnella hänen ajatuksiaan. Hän viittasi prosessi tehdä ydinräjähdettä muovista, joka voidaan antaa lähes minkä tahansa muodon. Ego kysyi häneltä, mitä tavoite olisi, ja ego on silmät todella kännissä. Mukaan ego, viattoman näköisiä esineitä voidaan tehdä noin tämä materiaali, joka voi helposti olla salakuljetettu tahansa maailman maassa ja sijoitetaan ih kaupungeissa. Voit vaatia, että osapuolet antautua tai kaupungit tuhoutuvat yksi kerrallaan."
  
  
  "Tietenkin se näyttää Mumura."
  
  
  "Tämä on mitä ajattelin, emu tarvitaan rahaa parantaa sen prosessin, paljon rahaa. Hän kertoi NPP virkamiehet hänen järjestelmään, ja ne käytännössä potki hänet ulos toimistosta. Keskitymme pääasiassa rauhallinen constellation of atomic energy tänään, ja kukaan ei edes halua puhua aseita.
  
  
  "Sillä estestvenno, Varnov julkaistiin töistä asioille. Hän oli hyvin loukkaantunut. Hän vannoi, että hän olisi saada edes koko mätä maa ei tue ego. Pian sen jälkeen hän katosi näkyvistä, ja me emme yritä liian vaikea löytää ego, koska, rehellisesti, pidätkö itseäsi ego-friikki."
  
  
  "Teit hyvää työtä Varnov", sanoin. Sitten kiusata häntä hieman, hän lisäsi, " Kuinka lähellä sait hänet?"
  
  
  Hän alensi hänen kannet ja katsoi minua hänen tumman siniset silmät. "Itse asiassa, hänen ei ole koskaan tullut näin lähelle. Warnow oli niin syventynyt hänen plastiikkakirurgia prosessi, että hän voisi olla kiinnostunut... muita asioita. Hän tuntui hieman helpottunut. Hän oli sähköinen tahdistin, että säännellyt hänen egonsa on syke, ja se olisi ollut aika noloa, jos hän oli lukinnut itsensä aikana intiimi hetki. Kerro minulle, Nick, et voi käyttää tällaisia keinotekoisia korjaustoimenpiteitä, tehdä sinulle?
  
  
  "Ei", olen naurahti. "Olen edelleen fretti käyttää kaikki alkuperäiset osat."
  
  
  "Olen iloinen kuullessani sen. Haluatko drinkin?" "
  
  
  "Se on hyvä idea", sanoin. "Soitan sitten Hawke Washingtonissa ja kertoa hänelle, mitä kerroit minulle. Jos olemme onnekkaita, voimme viettää iltaa yksin.
  
  
  Kävelimme yhdessä kirkas, kompakti keittiö takana mökki. Hän sanoi, " Sinulla on melko eristyksissä täällä."
  
  
  "Kyllä, minä tunnen hänet. Olen rakastava sitä. En ole koskaan ollut erityisen puoleensa väkijoukkoja. Tämän tien ulkopuolella cul-de-sac päättyy pari kilometriä ylös mäkeä yksityisellä tilalla, niin ei ole paljon autoja.
  
  
  "Jos se ei ollut myrskyisät moottoripyörät kadulla, saatat päätyä kauas pois kaupungista. Oni osat ovat täällä kävellä? "Ei, tämä on ensimmäinen kerta, kun olen nähnyt hänet. He näyttävät odottavan, että jotain tapahtuu. Se on vähän kammottava, mutta he eivät tulleet taloon."
  
  
  Hälytys kellot soi kuuluvasti ja selkeästi päähäni.
  
  
  "Rona, että soittaa sinulle tehty Hawke aamulla - näitkö käyttää puhelinta täällä?"
  
  
  "Kyllä, tein. Miksi? "Hän huohotti, kun ymmärrys valkeni. "Luuletko minun linja on painanut?"
  
  
  "Turvallisin veto on olettaa, että kaikki kuunnellaan, kunnes toisin todistetaan. En pidä tästä biker jengi. Onko sinulla auto?" "
  
  
  "Kyllä, se on pysäköity kadulle johtava ylös mäkeä."
  
  
  "Laita pari asioita yhdessä ja lähdetään pois täältä."
  
  
  "Mutta minne me olemme menossa?"
  
  
  "KIRVES on Malibussa, jotta agentit voivat käyttää ego, kun tarvitaan. Sinun tulee olla paljon paremmassa turvassa siellä." Se ei ollut Stahl, joka lisäsi, "Jos me siirtää mimmo väkijoukkoja moottoripyöräilijöille", mutta se on mitä ajattelin.
  
  
  Neljännessä luvussa
  
  
  Menimme takaovesta ulos ja livahti läpi pensaiden jyrkkä rinne, jossa Rona auto oli pysäköity.
  
  
  "Sinun on parasta anna minun ajaa," hänen isänsä sanoi. Tämä saattaa edellyttää joitakin monimutkaisia liikkeitä ."
  
  
  Hän ojensi minulle avaimet ja nopeasti käveli matkustajan puolella. Hän sai ratissa, huomaamatta, että takapenkki oli täynnä suuri määrä ee kitara laitteet-paneelit noin ruusupuu, kelat teräs ja nylon jouset, ja griff tyynyt noin ebony.
  
  
  Ryhmä moottoripyöräilijöiden ollut huomannut meitä vielä, mutta ne olivat oleskelun levottomasti alareunassa tien. Otin moottorin ja kuuli huudot takanamme. Hän sulki vaihdevipu
  
  
  
  
  
  
  pieni yhden, ja auto hyppäsi ylämäkeen. Meidän screeched pitkin S-käyrä, hetkellisesti pois näkyvistä, mutta kuulin ih autojen möly ylös mäkeä takana.
  
  
  Me heti onnistunut saamaan vauhtiin lyhyen kiivetä, ja hän hiljaa kiitti Rona ottaa auton, jossa on lihaksen alla huppu. Moottoripyörien ilmestyi taustapeiliin, ja hän kuuli pop, joka ei ollut osa ih pakokaasujen. Gawk lensi pois takaisin auton, jonka jälkeen toinen low-tavoitteena yksi.
  
  
  Hän kääntyi, että auton ympärillä toinen mutka ja veti Wilhelmina ulos kotelosta. Hän julkaisi turvallisuuden kiinni ja luovutti Luger Rona. Sen sanoi: "en voi hidastaa antaa sinulle hyvän laukauksen, mutta pitää ammunta ja se antaa heille jotain ajateltavaa."
  
  
  Rona nojasi ulos ikkunasta ja ammunta pyöräilijät hänen vasen käsi. Olin iloinen huomatessani, että hän tiesi, miten käsitellä asetta. Pitää auto tiellä, olin liian kiireinen katselee ympärilleen nähdä, jos se oli osunut mitään, mutta muutos moottorin piki takana ehdotti minulle, että se oli ainakin hidastaa ih.
  
  
  Kun olen kiinni minun hengenvetoon välillämme ja pyöräilijät, pistävä haju bensiinin kertoi, että heillä oli palanut reikä säiliö. Polttoainemittarin neula oli jo huojuvat pisteessä E, joten tiesin, että emme olleet menossa paljon pidemmälle. Hänen kaasupoljin osui lattiaan, ja otimme kaksi enemmän vaarallisia kierrosta.
  
  
  Pyörät olivat vielä jyrinä alas tien takana, mutta minulla oli pari kierrosta välillä meitä, kun moottori yski ja tiesin, että se oli huono. Viime kolmekymmentä sekuntia, hän on keksiä epätoivoinen suunnitelma saada meidät pois sieltä hengissä. Meagan oli tyhjennetty Luger ,ja ei ollut aikaa ladata. Bush kummallakin puolella tietä oli liian paksu meille ajaa pidemmälle. Takaa-ajajat olivat vain sekunnin päässä ryhtyä toimiin, jotta minun ensimmäinen yritys olisi vain yksi voisimme saada.
  
  
  Hän pysähtyi äkillisesti keskellä tietä, tarttui kela steel-kitara string takapenkiltä, ja ajoi napa, jonka puolella tietä. Hän liu ' utetaan lanka noin hänen kuusi, kiertämällä lanka kahdesti lukitse se. Juosten autoon, hän heitti kiekon läpi takalasi, hyppäsi etupenkille, ja puristetaan viimeisetkin rippeet voimaa ympäri auton, joka saa meidät hieman rinne ja pois näkyvistä joukko chapparal tiellä. toisella puolella tietä.
  
  
  Thunderbolt oli vain yksi käännä alas meille, kun hän kumartui istuin ja samalla sanoi, Rona, "Tulla ulos ja istua autossa."
  
  
  "Mutta, Nick, he näkevät meidät niin pian kuin he saavat läpi pensaiden täällä."
  
  
  "Luulen, että he on jotain ajateltavaa," sanoin. "Nyt tee niin kuin minä sanon."
  
  
  Seuraavat Rona ohjeita, hän tarttui kela kitara lanka ja vetää sen. Hän avasi oven hänen, kääritty lanka ympäri ikkunan kehys, ja rullattu ikkuna pitää ego paikallaan. Sitten häntä, paiskasi oven kiinni. Moottoripyörät karjui avoimesti tiellä kun se putosi vieressä Rhona, jättäen steel-kitara merkkijono koukussa tien yli noin neljä metriä korkea.
  
  
  Kaksi johtajaa moottoripyörän ryhmä ansalankaan lähes samanaikaisesti. Näytti, että he olivat nyökkää toisilleen, mutta seuraavassa hetkessä, molemmat päät olivat jäädytetty ilmassa, ja pyörät räjähtää ulos niiden alle. Kypäräpäinen päät osuma asfaltti ja pomppi hullun lailla pitkin tietä kuin kammottava jalkapalloja. Moottoripyörät, ohjaustangot edelleen pidetään käsissä päättömän ratsastajaa, karjui ylös mäkeä muutaman metrin ennen kuin kääntyi lyödä muita, lähettämällä ih sekä vyyhti lihaa ja koneita.
  
  
  Loput pyöräilijät yritti porrastaa ja liu ' uta liukas asfaltti. Tuloksena oli kasa, vyyhti taivutettu autoja ja rikki johtoja. Rona tarttui hänen käsivartensa ja olimme pois. Olimme makaa kasvot alaspäin pensaisiin, kun kuulimme perhe moottoripyörän jengi alkaa heidän polkupyörää ja katoaa kaukaisuuteen.
  
  
  Rhona on ohut runko tärisi. "Mitä luulet, että he olivat, Nick?"
  
  
  "Ne on kytketty ihmisiä, jotka räjäyttivät Mumuru ja uhkaa New Yorkissa. Puhelin on ollut painanut kauan sitten. Tänä aamuna, kun soitit Hawk, he tiesivät, että olette oikeilla jäljillä. He odottivat nähdä, kuka AX lähettää, ja sitten he suunnittelivat päästä meistä eroon.
  
  
  "Kyllä, mutta se on vain armeija. Kuka antaa määräykset? "
  
  
  "Johtaja oli Anton Zhizov, todellinen taistelu hawk Puna-Armeijan. Näyttää siltä, että yksi miehistä hänen kanssaan oli Fjodor Gorodin. Ole niin fiksu kuin Gizov, mutta yhtä vaarallisia. Ja jos arvaus on oikea, siellä on Vorn Knox.
  
  
  "Niin, kaikki sinun täytyy tehdä, on löytää ih ja estää heitä puhaltaa suurimman osan yhdysvalloissa."
  
  
  "Se on kaikki. Mutta, minun räätäli, minulla on kahdeksan päivää.
  
  
  Sitten, tauon jälkeen, palasimme tielle ja käveli limivuorauslauta-fronted store hoitaa omena-cheeked nainen, joka aina näytti siltä, että kaikki äiti. Rone osti sen
  
  
  
  
  
  
  Minulla on olutta ja kourallinen muuttaa minun puhelimeen.
  
  
  Ensinnäkin, hän kutsui yhteyshenkilö Yhteisen Intelligence Komitea Los Angeles. Hänen kertoi Emu siitä kertyy velka tiellä ja Rona on auton pensaita. Pyysin häntä soittamaan taksin, ja Rona ja istuin alas odottamaan
  
  
  Luvussa Viisi
  
  
  Malibu. Leikkipaikka elokuvan tähdet, viikonloppu talon rikas, ja sijainti hätä naapuruston Nro 12 AX. Jotkut heidän ympärillään on nähty eri puolilla maata käytettäväksi AX-aineet erityisissä muissa olosuhteissa. Tunsin, että Rona ja tapasin vaatimukset.
  
  
  Jokainen AX agentti oli sama avain, joka avasi oven niitä. Ne sijaitsevat kaikenlaisia kaupunginosia ja rakennuksia. Yksi Malibussa oli puutteellisesti kuvattu termillä "Hätä Neljäsosaa". Moderni rakennus, jota ympäröi lasi ja mahonki, oli suojattu tie Pacific Coast Highway, jonka seitsemän-jalka aita. Alakerrassa oli iso olohuone, jossa korkea katto ja mukava huonekalut ympärille roikkuu takka. Kymmenen-jalka-korkea blackwood bar kesti olohuone, pieni, toimiva keittiö. Kierreportaat ympäri takorauta johti kolme-tapa lasku, jossa makuuhuoneet sijaitsivat.
  
  
  Rona huomannut kylpyhuone, jossa on uponnut Roomalainen amme. "Se olisi kuin hotellissa kylpyyn", hän sanoi. "Luuletko, että siellä on jotain täällä en voi piiloutua myöhemmin?"
  
  
  "Katso kautta makuuhuonetta," sanoin. "Nämä paikat ovat melko hyvin varusteltu."
  
  
  Hän meni yläkertaan ja rummaged läpi kaapit ja laatikot, kun taas baarissa katoit. Pian hän liukastui ja kompastui jälleen velour viitta draped yli hänen kätensä, ja hänen kätensä olivat täynnä pulloja ja tölkkejä.
  
  
  "Hän luultavasti perustaa hänen piilopaikkoja kaikissa tilanteissa, ei ole hän?"
  
  
  "He eivät ole, että menisi posh," sanoi hänen miehensä. "Olin pari, jossa minun piti taistella rottien paikka holveissa."
  
  
  Rona tuijotti minua pitkään hetkellä pohjasta portaita. "Tämä on web-palvelu, joka meillä ei ole täällä."
  
  
  "Ainakin yksi", suostuin. "Mitä haluat juoda? Hei, minulla on pari valmiina, kun tulet ulos.
  
  
  "Mitä haluat," hän sanoi, kun hän käveli kylpyhuoneeseen.
  
  
  Osa seinään amme on valmistettu kivi-lasi ja edessä baarin ulkopuolella. Kun kylpyhuoneen valot oli päällä ja lasi oli melko läpikuultava, ja kaiken, mikä oli tekeillä sisällä oli selvästi näkyvissä, ainakin ulkonäöltään, kaikille katsomassa baarin ympäri. En voinut olla varma, jos Rona tiesi tästä voyeuristic vaikutusta tai ei, mutta armon hänen liikkeitä olin opiskellut, epäilin, että hän teki.
  
  
  Hän ojensi pulloja ja tölkkejä hyllyyn, sitten otti pois hänen pusero. Jopa läpi vääristynyt lasin ympärille kiviä, vaaleanpunainen väri hänen nännit oli erilainen valkoisemmat lihaa hänen rintojaan. Hän astui ulos hänen musta sininen housut ja liukui kaistale musta bikinit pohjat alas hänen pitkä, hoikka jalat. Hän sökötti veden kanssa yksi jalka, otti viimeisen katsoa itseään täyspitkä peili, ja meni alas ammeeseen.
  
  
  Hän meni puhelimeen perällä baarissa soittaa Haukka. En heti soittanut hänelle takaisin hänen henkilökohtainen numero. Tietenkin, on olemassa mahdollisuus, että Malibu puhelin oli painanut, mutta koska liikenteen nopeus, hän ei voinut lakata huolehtimasta siitä.
  
  
  Ennen kuin voisin kertoa teille, mitä et olisi oppinut Rhone, Haukka avasi keskustelun.
  
  
  "Minä vain otti yhteyttä erittäin innoissaan JIC edustaja, joka sanoi, että jätit emu melko likainen puhdistus työtä, jonka hän pitäisi hävitä ja selittää paikalliselle poliisille."
  
  
  Hän oli tunnustettu tarkkuus raportti
  
  
  "Nick, minä ymmärrän," Haukka jatkoi, " että meidän työtä, jotkut kalusteet tulee varmasti jätti jälkeensä. Eikö se olisi liikaa, jos olet tehnyt tarvittavat heittää enemmän varovainen tavalla tulevaisuudessa?.. sanoa, ampumalla heitä lisätä jopa dollari?"
  
  
  "Yritän olla varovainen", lupasin, " jos olosuhteet sen sallivat."
  
  
  Hyvä. Nyt, kerro minulle, onko Neiti Volstedt ole mitään arvoa meille?"
  
  
  Hän tukahdutti hymyn, kun hän näki Rona nousta ammeessa ja päästä ulos paljain käsi pyyhe. "Kyllä," sanoin,"luulen niin."
  
  
  Hänen kertoi Hawke noin Rona Knoxin tutkimuksen Varnov viisi vuotta sitten, ja Ego on järjestelmä kiristää kansakuntien uhkaamalla räjäyttää hänen kaupunkeihin yksi kerrallaan. Haukka oli erityisen kiinnostunut, kun hän kertoi Emu noin Varnov on ajatus tehdä muovi ydinräjähteitä.
  
  
  Hän sanoi: "Tämä menee hyvin uuden kehityksen tällä alalla. En halua keskustella asiasta puhelimitse, mutta hän haluaisi sinun lentää takaisin Washingtoniin aamulla."
  
  
  "Se on oikein. Tulen sinne huomenna."
  
  
  Rona oli jo ulos, ympäri amme, kuivaus itsensä pyyhkeellä. Rento aistillisuus, hän muutti pörröinen pyyhe ylös ja alas sileä sisällä hänen reiteen. Kun Houkou vastasi, minulla on kuulostanut hieman pettynyt, että niin lupaava esittely oli päättynyt niin pian. Hawk selvitti kurkkuaan hänen tuomitseva tavalla. "Voit ottaa Neiti Folstedt kanssasi. Oma projekti on työtä kaksi."
  
  
  "Olemme siellä", hän sanoi innokkaasti.
  
  
  Löin luurin korvaan ja teki pari martinia.
  
  
  
  
  
  jääkaappi alkoholijuomien palkin alle. Sellaisena kuin hän oli parhaillaan heitti siivu sitruuna jokaiseen lasi, Rona tuli ulos ympäri kylpyhuone. Hänellä oli yllään lyhyt velour kylpytakki sidottu vyö. Se oli tarpeeksi päästä prässi, jossa reisi täyttää pakaraan.
  
  
  "Pelkään, että tämä takki ei ole pitkä tyttö," hän sanoi.
  
  
  "En sanoisi, että," hänen isänsä sanoi. Rona on jalat, sillä ne olivat nyt, ei näyttänyt edes hieman ohut. Sen sijaan he näyttivät pyöristetty, sileä ja notkea. Hei Martini antoi sen minulle.
  
  
  "Kiitos", hän sanoi. "Oletko soittanut Washington?"
  
  
  Haukka haluaa lentää sinne huomenna. Hän sanoi, hän oli työtä molemmille. Oletko kunnossa?"
  
  
  "Miksi ei? Se olisi parempi kuin täällä, jossa moottoripyöräilijät ja räätäli tietää, kuka muu on ampuvat minua.
  
  
  Rona otti huikka noin hänen juoda, aseta lasi pöydälle ja alkoi vapisemaan rajusti, kuin jos hän olisi ollut fanned puuska kylmä ilman näytteenottoa.
  
  
  Hän otti askeleen kohti häntä. "Ron, mikä sinua vaivaa?"
  
  
  Hän otti syvään henkeä. - Luulen, että tämä on myöhäinen reaktio kaikki jännitystä tänään, ei kun. En usko, että hän on niin viileä ja kerätään kuin luulin."
  
  
  Hänen miehensä tuli ja halasi häntä. Hänen ruumiinsa, joka näytti niin hoikka ja pystyy vaatteet, suli osaksi minua lämmin joustavuutta, joka oli hämmästyttävä. Hänen rintansa vasten rintaani, kevyesti liikkuvat, joissa hänen henkeään.
  
  
  "Olen niin peloissani, Nick", hän sanoi, " sinulle, minulle, ja kaikille muille maailmassa. Miten se päättyy? "
  
  
  "Huono", sanoin. "Mutta ei meille. Nyt vain rentoutua ja anna minun huolehtia."
  
  
  Hän hierotaan sileä lihakset hänet takaisin läpi velour-aamutakki.
  
  
  Hän kallisti päätään tavata silmäni. "Toivottavasti olet oikeassa, Nick", hän sanoi.
  
  
  Hän kumartui ja suuteli häntä huulille. Ei haisi saippua ympäri amme, mieto kukkainen tuoksu hänen hiukset. Ei huulet olivat hienoja ja taipuisa, ja ne maistui minttu.
  
  
  Käteni liukui ylös ja totesi, avoin helma hänen viitta, sitten liukui alas lämmin, jyrkät kumpuja rinnat. Pieni huuto halu, hän veti pois luotani. Juuri tarpeeksi aikaa löysää vyön ja liu ' uta kaapu takaisin yli hänen harteillaan, jolloin emu-pudota lattialle.
  
  
  Hitaasti, tarkoituksella, hän juoksi käteni läpi hänen alastomuus, vasten hänen rintojaan hetken, sitten anna minun nännit nousevat jälleen, kun hän juoksi hänen kätensä yli hänen ruumiinsa ja litteä vatsa kanssa ego-pehmeä, mokka-kuin iho.
  
  
  Hänen silmänsä olivat ihastunut kuin hän kallisti päätään katsomaan, hän teki sormiani hänen silkkinen tyyny kohti hänen lämmin center, ja hänen nälkäinen silmät nosti tavata minun.
  
  
  Kun hänen miehensä astui taaksepäin ja hätäisesti poistaa hänen vaatteensa, hän opiskeli minulle aitoa kiinnostusta ja ihailua, ei koskaan kääntyy pois, vaikka olin täysin alasti. Sitten hän vain avasi hänen kätensä tervehtimään minua.
  
  
  Vilkaisin makuuhuone lasku, mutta hän pudisti päätään ikään kuin sanoa, että hänen tarve oli liian kiireellinen viive -, että paikka oli täällä, aika oli tullut. Me ojensi paksu sininen matto, ja hän silitti hänen ruumiinsa. Aluksi hänen moans olivat niin pehmeä kuin huokaus tuulessa, mutta ne muuttui pian kiihkeä huudot kysyntä, kun hän kääntyi ympäri ja veti minut päälleen.
  
  
  Kun hänen tuli ei, hän kaari hänen hoikka kauniimpi elin tavata minut. Sitten oli kiertämällä, kiertämällä rytmi hänen tuskallinen halu, rakentaa yhdessä aallonharjalla aalto huipentuma, jota seuraa pitkä, nopea laskeutuminen tyhjä rannalla makea uupumus.
  
  
  Luvussa Kuusi
  
  
  Seuraavana aamuna, Rona meni töihin ja valmistaa runsaan aamiaisen. Myöhäisillan liikunta antoi meille molemmille iso ruokahalu, ja me innokkaasti laittaa alas edu. Kuten kahvia meidän kupillista jäähtynyt, kaikki muu alkoi lämmetä. Kuitenkin, se oli työ-päivä, ja ympäri, mitä hän tietää Ron iltana, paikka levätä, sitten aamiainen voi pitää meidät kiireisenä, kunnes myöhään illalla.
  
  
  Sen sijaan hänen, pääsin ammeeseen ja otti kylmän suihkun.
  
  
  Menimme ympäri Los Angeles. International yhdeksän lentoa, ja Dullesin olimme tavanneet AX limusiini toinen Hawk on vähäpuheinen ja tehokas autonkuljettajat.
  
  
  Kävimme läpi rituaali, turvallisuus, ja pian peli kuin tämä tuolille vastapäätä David Hawke. KIRVES johtaa mies juoksi hänen silmänsä yli Rona Voelstedt ja kääntyi minua ääneen lausumaton kysymys hänen silmissään. Hän kohautti olkapäitään ja hymyili hänelle niin viattomasti kuin pystyi.
  
  
  Hawk rykäisi terävästi ja sai alas liiketoimintaa. "Tällä kertaa soitit minulle eilen, Nick, olimme tilalla merimies nimeltä Juan Escobar pois Karibian risteilyalus Gaviota. Ego oli vangittuna Fort Lauderdale jälkeen toimii epäilyttävästi, kun kulkee tullin läpi. Ei tavaraa löytyi meille nen, meidän ego matkalaukku, mutta koska kaikki ihmiset olivat kaksinkertainen hälytys näinä päivinä, Floridan viranomaiset soitti toimistoomme. Escobar tuotiin kuulusteltavaksi, mutta emme saaneet hänestä mitään irti. Sitten, kun annoit Neiti Voelstedt tietoa Knox Varnow ja Ego on ydinvoima-muovia räjähteitä, otimme tarkemmin matkalaukku, jonka hän toi. Tietenkin, meidän laboratoriot ovat osoittaneet, että tämä on halkeamiskelpoista materiaalia.
  
  
  
  
  
  
  Salpa, löysimme mikroelektroniset sytytin, joka voisi olla aktivoitu by pitkän kantaman radio-signaalin. Ja mielenkiintoisesti, kahva oli kaiverrettu pieni kallo - pieni kuolema kohde.
  
  
  "Opit mitään muuta kuin merimies?" Pyysin häntä.
  
  
  "Hieman. Annan hänen tehdä matematiikka ja kertoa itse.
  
  
  Hawk painetaan nappia hänen intercom ja sanoi, " Lähetä Escobar." Minuuttia myöhemmin, pari synkkä-kohtaamia valtion virkamiesten tuli, ja juro, rokonarpinen mies seisoi niiden välillä. Hallituksen virkamiesten vasemmalle, ja Hawke viittilöi Escobar tuoli.
  
  
  Hän käveli ja seisoi miehen edessä. "Haluan kuulla sinun tarinasi", sanoin.
  
  
  Escobar siirtynyt epämiellyttävän. "Olen jo sanonut, että se kaksikymmentä kertaa."
  
  
  "Sano se uudestaan", sanoin. "Minua."
  
  
  Hän katsoi kasvojani ja alkoi puhua epäröimättä. "Iso kaveri, hän antoi minulle laukun ja viisi sata dollaria. Hän sanoi, että pitää taukoa pari viikkoa. Sitten, kun minä kiinni hänen laivansa, hän antaa minulle viisi. Kaikki mitä tehdä, on laittaa matkalaukku kaappi Cleveland ja lähteä minun ego on. Se on kaikki mitä tiedän. Hänen, minä vannon."
  
  
  "Kuka on niin iso mies?" Hän pyysi häntä.
  
  
  "En tiedä hänen nimeään. Joskus se tulee aluksella yksi portti, joskus toinen. Kaikki tiedän on, että hän on uudet omistajat, ja kun hän antaa käskyn, kaikki tottelee."
  
  
  "Uudet omistajat, sanoit?"
  
  
  "joo. Viisi tai kuusi kuukautta sitten, he ostivat Gaviota. Useimmat vanhat oni joukkue on lomautettuna, ja jotkut ihmiset ympärillämme ovat jääneet. En työskentele kenellekään. Näet, se on työtä. Uudet kaverit he palkkasi joukkue, ei ympäri Etelä-Amerikassa, kuten me muutkin. He puhuvat hauskoja ja pysy kaukana meistä."
  
  
  "Kerro lisää siitä iso mies."
  
  
  "Hän on pomo, ja että on kaikki mitä tiedän. Hän näyttää karkea ja puhuu matalalla äänellä. Iso hartiat, kuin härän."
  
  
  Hän vilkaisi Haukkaa.
  
  
  "Tämä kuvaus sopii Fjodor Gorodin", hän sanoi.
  
  
  Hän sanoi Escobar, " Ei kukaan muu antaa käskyjä?"
  
  
  "Minä vain nähdä yksi henkilö kaksi kertaa. Ohut, synkkä, harmaa hiukset. Hän on vain yksi hän on koskaan nähnyt antaa käskyjä iso kaveri.
  
  
  Hän kääntyi takaisin Haukka. "Zhizov?"
  
  
  Hän nyökkäsi.
  
  
  Hän työnsi kätensä hänen taskut ja hitaasti käveli kaukana vaikerrus. Sitten hänen, hän tuli takaisin ja seisoi edessä merimies uudelleen. Hän tuijotti Emu silmissä, kunnes hän käänsi katseensa pois.
  
  
  "Juan," emu kertoi hänelle, " olet varmaan kuullut, että yhdysvallat kohtelee rikollisia oikeudenmukaisesti ja että sinun ei tarvitse olla pelkää kohdellaan kaltoin. Mutta tämä on eri tilanne, Juan. Ei ole aikaa kärsivällisyyttä. Jos valehtelet meille, minä henkilökohtaisesti varmistaa, että vaikka olet elossa, olet hyödytön senorita. Ymmärrätkö, Juan?"
  
  
  "Kyllä, herra!", hän tiuskaisi. Hänen pullollaan silmät kertoi minulle, hän tiesi, se ei ollut vitsi. "Äitini puolesta, puhun totta! Siellä oli kuusi muut ihmiset, joita he auttoivat myös matkalaukut. Kuda oni ihk, en kuullut sitä. Minun asiani oli Clevelandissa. Se on kaikki tiedän, herra, usko minua.
  
  
  En tehnyt sitä. Nyökkäsin Hawke, ja hän otti Escobar.
  
  
  "Oletan, että olet tarkistanut aluksen ja nämä uudet omistajat," sanoin, kun kolme meistä oli jälleen yksin.
  
  
  Gaviota on Venezuelan versio heidän tulevaisuuden oikeinkirjoitus lukutaito. Entiset omistajat olivat maksoi valtava summa rahaa mieheltä, joka sanoi, että hän edusti Halcyon Risteilyjä. Tämä, tietenkin, on väärennös.
  
  
  Rona puhui. "Voisitko ottaa laiva ja kuulustella miehistöä? Selvittää, missä pommit tuli? "
  
  
  "Me voisimme," Hawke myönsi. "Mutta emme voineet olla varmoja siitä, että Gorodin olisi aluksella, ja näyttää siltä, että ei juuri ole Yllätyksiä. Vaikka tietäisimme, missä pommit olivat tehneet ja missä laukaisija oli tallennettu, sana aluksen kaappaamiseen olisi saavuttanut ih ennen meitä. Ja sitten he voivat räjäyttää pommeja jo istutettu ties mitä kaupungeissa. Ei, tämä harjoitus on oltava hillitty, ääni, miksi hän haluaa sinun ja Nick täällä.
  
  
  "Ihmettelin, kun olisi tullut ennen sitä," sanoin. "Ei millään pahalla, Ron, mutta olen tottunut työskentelemään yksin."
  
  
  "Ei tällä kertaa", Hawke sanoi. "Ensimmäinen askel on laittaa joku aluksella risteilyalus. Ja yksi ihminen ei houkutella liikaa huomiota."
  
  
  "Miksi ei?" Pyysin häntä.
  
  
  "Se vain on niin, että Gaviota on erikoistunut ..." - tässä vanha mies katsoo tarpeelliseksi tyhjentää hänen kurkun uudelleen - " ... häämatka risteilyt."
  
  
  Rhona Voelstedt alkoi hymyillä, mutta nopeasti selvisi, kun Haukka antoi hänelle yksi niistä kovasti New England näyttää.
  
  
  Hän sanoi: "minulla on järjestetty Atomic Energy Commission for Ms Voelstedt voidaan kohdistaa yhdysvaltoihin kesto tämän hätä. En usko, että jos pyysin sinua pelata rooli nuoripari, voit laajentaa vt kykyjä liikaa.
  
  
  "Uskon, että voimme käsitellä sitä," sanoin, häiriöttömät.
  
  
  "Kun hän on töissä," Rhona lisäsi, silmäniskuja, kun Hawke ei ollut näköinen.
  
  
  "Tiesin, että voisin luottaa yhteistyötä," Hawke sanoi kuivasti. "Voit liittyä risteily huomenna Antigua. Se Gaviota soittaa useita Karibian satamat, purjehtia läpi Panaman Kanavan, ja pää ylös länsirannikolla Meksikon kanssa pysähtyä Los Angelesissa. Mutta jos et ole paikalla toiminnallinen pohja ja sen käytöstä kun alus saapuu Panama, sitten
  
  
  
  
  
  
  se on liian myöhäistä. Koska kahdeksan päivää on tarkoitus räjäyttää pommi New Yorkissa."
  
  
  "Lyhyt kuherruskuukausi", hän kommentoi.
  
  
  Hawke jatkui kuin jos hän olisi sanonut mitään. Retki paikkakunnalla Venäjä-selvittää, minne laittaa matkalaukku pommeja aluksella, ja palata lähde. Siellä sinun pitäisi löytää Anton Zhizov ja, todennäköisesti, Knox Varnov. Sitten olet omillasi. Minä annan sinulle kaikki mahdollinen tuki tätä varten, mutta mitään laajamittaista toiminta on mahdotonta."
  
  
  Rhona ja lähdin läpi vanhan miehen toimistoon ja otti samalla lennolla alas Document Management Center. He antoivat meille kaikki asiakirjat ja valokuvia, meidän täytyy siirtää itsemme pois, koska Herra ja Rouva Nicholas Metsästäjä.
  
  
  Kun lähdimme AX päämaja, Rona oli pelissä, joka toimii kuin morsian-to-be maailmalle.
  
  
  "Etkö luule, "hän sanoi ujosti,"että koska" avioliitto " ei virallisesti alkaa vasta huomenna, meidän pitäisi pysyä kaksi erillistä huonetta tänään?"
  
  
  "Hyvä idea", sanoin, koska olen tervehdittiin taksin. "Minun täytyy mennä ulos melko myöhään tänään, ja en halua herättää sinut, kun tulet."
  
  
  "Todella, liian?" "Mikä se on?" hän kysyi raskasta sarkasmia. "Mikä hänen nimensä on?"
  
  
  "Tule, kulta, et kadu minua nauttia viime yönä polttarit."
  
  
  Olimme pelaa tätä peliä pakkaus, ja Rona muutti niin kauas minusta kuin istuin olisi mahdollista. Hän istui kädet ristissä ja polvet puristetaan yhteen, otsa kurtussa ulos ikkunasta.
  
  
  Hän antaa hänen murjottaa puoli tusinaa lohkot, sitten myöntyi. "Jos se tekee sinusta tuntuu paremmin, olen KIRVES päämaja tänään, ja pitää silmällä."
  
  
  Hän kääntyi ja katsoi minua hänen kanssaan Pohjoismaiden siniset silmät. "Dell itse?" "Mikä se on?" hän kysyi pienen tytön ääni.
  
  
  "Aivan", sanoin. "En välitä sekoittaminen liike-ja viihde, kun ei häiritse muita. Mutta nyt kaiken pitäisi olla liiketoimintaa. Haluan jakaa kaiken, mitä meillä on noin Anton Zhizov, Fjodor Gorodin ja Knox Varnov."
  
  
  Rona ojentaa kätensä ja panee kätensä kevyesti olkapäälleni. "Olen niin pahoillani, Nick. Hän ei ollut tarkoitus olla lapsellinen.
  
  
  Hänen, Hei naurahti. "Ei olisi mitään muuta keinoa."
  
  
  Sitten hän liukui viereeni, ja hän kumartui alas antaa hänelle pehmeä suudelma.
  
  
  Luku Seitsemän
  
  
  Seuraavana aamuna pari tuntia ennen Gaviota saapumista, lentokoneella veti meidät pois Antigua. St. John ' s, pääkaupunki pieni saari, on edelleen erittäin Britannian keskiosissa kaupungin. Mutta kun olet saada teidän native lähiöissä, voit alkaa kuulla, pehmeä musiikillinen kieli calypso ja nähdä värikkäitä pukuja, että ihmiset käyttävät, ei vaikutuksen turisteja, mutta koska he, kuten värejä.
  
  
  Matkatoimisto Queen ' s Hotel ei ole kiirettä myydä meille lippuja Gaviota risteily.
  
  
  "Olet jo nähnyt ensimmäisen osan lennon,"hän sanoi," ja minun täytyy silti veloittaa täysi hinta."
  
  
  "Mitä sanot, kultaseni?" hän kysyi, ikään kuin jälkeen suorittaa tarkka geometria yksityiskohtaisesti.
  
  
  Ron juoksi hänen kielensä sensuously yli hänen huulet. Olen varma, että voimme tehdä kaikki, että on jäljellä lennolla.
  
  
  Hän vilkutti matkatoimisto. "Voit nähdä, miten se toimii."
  
  
  Hieman vastahakoisesti, hän kirjoitti ulos pari lippua Herra ja Rouva Hunter. Hieman vähemmän vastahakoisesti, hän vei rahani.
  
  
  Rona ja kävelin ympäriinsä jonkin aikaa, katsomalla ikkunat ja tilalla käsissä, pelaa nuoripari siltä varalta, että joku katseli meitä. Itse asiassa, se ei ollut ollenkaan vaikeaa.
  
  
  Sen jälkeen kun menimme satamaan katsomaan Gaviota enter-näppäintä. Se oli sileä ja valkoinen, nopean näköinen siluetti, ehkä vähemmän kuin viisi sata metriä pitkä. Koska hän teki niin, että syvänmeren telakka, onnellinen häämatka matkustajat olivat huomattavasti poissa.
  
  
  Eristetty pari täällä ja siellä katsoin kaiteen yli hymyillen, mutta laiva tuntui olevan purjehdus kanssa paljon vähemmän matkustajia kuin sen kapasiteetti. On selvää, että uusia omistajia ei edistää heidän tuote erittäin paljon, mikä oli ymmärrettävää, koska muut yritykset, he olivat.
  
  
  Katselin useat matkustajat ja miehistön jäsenet poistua aluksesta, ja vähintään määräajoin lastaus, mutta en nähnyt mitään epäilyttävää tai tuttuja kasvoja. Mukaan Juan Escobar, useimmat joukkue näytti enemmän Slaavilaisten kuin latinalaisen.
  
  
  Rona ja olen pelannut tätä peliä ja totesi rahastonhoitaja. Varsin innokkaana, hän osoitti meille, meidän mökki, ulompi huone yhden kannen alle Boardwalk. Se oli harvaan kalustettu: tuoli, sohva, pieni tuoli, commodus, ja kaksi yhden hengen vuodetta. Jälkimmäinen tuntui epätavallista vastanainut risteily, mutta Rona ja huomasin pian, että he voisivat helposti rollerblade yhdessä. Loistelampun yli pukeutuja peili antoi pois melko kylmä hehku. Hän avasi verhot ja anna lämmin Karibian aurinkoon Brylev.
  
  
  Rona tuli seisomaan viereeni. Hän sanoi,
  
  
  "No, mitä haluat tehdä nyt, rakas ukko?"
  
  
  "Minun ei tarvitse kertoa teille, mitä haluan tehdä. Kuitenkin, ensin meidän on kävellä ympäri laivaa. Muista, että teet sen kanssa ilo?
  
  
  "Hyvä," hän sanoi. "Mutta jos tämä kuherruskuukautta ei elvyttää hyvin pian, en voi mennä kotiin äidin luo."
  
  
  Hänen hit hänen kaunis pyöreä perse ja työnsi hänet ulos
  
  
  
  
  
  
  kannelle. Vietimme pari tuntia kävelyä ympäri kannet, katsot baareja, kuntosali, ruokasali, teatteri, pelihuone ja lahjatavaraliike. Puute muita matkustajia oli kauhea. Häämatka parit tapasimme tuntui liian mukana toinen ystävä huomata, jos joku muu oli purjehdus niitä tai ei. Muutamat miehistön jäsenet jotka tapasimme olivat hyvin kiireisiä heidän tehtävänsä ja tuntui tuntea, meille näkymättömiä.
  
  
  Vietimme koko päivän istuu observation lounge, siemaillen pari hedelmäjuomat rommi, salaa katsomassa kuka nousseet, ja arvioida ih matkatavaroita.
  
  
  Iltahämärässä, ei yksi etäisesti muistuttava Fjodor Gorodin tai Anton Zhizov tuli aluksella, ja ei ole outoa, matkalaukut ilmestyi käsissä palaavien matkustajien tai miehistön jäseniä. Samaan aikaan, makea rommi juoda pohjanmaan kautta epämiellyttävän vatsassani.
  
  
  Kuten pimeys rullattu päässä Atlantin Valtamerellä, Gaviota antoi pari sarvet kutsua eksyneitä matkustajia, ja olemme valmiita purjeet. Paikallinen teräs rumpu bändi lauloi meille, kun alus lähti laiturista.
  
  
  Meillä oli illallinen lähes luovuttu ruokailutila, kävelin kannelle ja palasi meidän mökki. Oven ulkopuolella, Rona kääntyi katsomaan minua, ja ee halasi häntä ja suuteli häntä. Se kaikki alkoi yksinkertainen, ystävällinen suudella ja sitten illallinen. Mutta sitten tunsin kärki hänen kielensä harjata huulet kevyesti, melkein ujosti, ja minulla oli aavistus, että "honeymoon" ei olisi farssi. Minulla oli enemmän kuin aavistus, kun hänen suloinen pikku käsi liukastui alla elastinen minun housut ja leikkisästi pääsi alas, odottaa lempeä hyväillä, että luvattu pitkä yö eroottinen akrobatiaa.
  
  
  Hän astui taaksepäin ja liikkuvat kanssa aistillisuus kaikki naiset, mutta käyttää tehokkaasti vain muutama, riisuttu pois hänen vaatteensa. Hän teki sen hitaasti, ensimmäisestä painiketta hänen puseron viime puristaa hänen lonkat, joka aiheutti hänen pikkuhousut liukumaan lattialle, paljastaen hänen ruskettunut, samettinen. Kaksi kapeaa valkoista nauhat cordon hahmotellut ääriviivat bikini että hän käytti, kun ottaa aurinkoa kylpy. Valkoinen rajojen kehystetty pehmeä-pehmeä kolmio, joka oli vain sävy tummempi kuin hänen oikeudenmukainen johtaja.
  
  
  Aikana meidän kiihkeä rakastelu Malibu house, minulla ei ollut todellinen mahdollisuus arvostaa Ronas ' uskomattomia body. Lean greyhound hän näytti olevan hänen vaatteet oli pettää. Vaikka ei ollut grammaakaan mihinkään, mutta ei ole teräviä kulmia joko.
  
  
  Hän aiheutti edessäni, nautin ihailua. "Etkö usko, että olen liian laiha?", hän sanoi, hänen kasvonsa ei näy pienintäkään epäilystä.
  
  
  Hän silitti hänen leuka ja yritti ottaa kriittinen, " No, nyt kun mainitsit sen..."
  
  
  Hän kosketti huuliani kevyesti sormillaan. "Ymmärrän viestin. Se on aika lopetin kalastuksen kohteliaisuuksia."
  
  
  Ee laittaa kätensä hänen ympärilleen vyötärö ja veti hänet lähellä, suudella pehmeä kolahtaa hänen elämänsä.
  
  
  Rona käpertyi luokseni, joten whimpering ääniä ilo, kun hän tutki hänen elämänsä kanssa hänen kielensä hitaasti ympyrää, jatkuvasti laskeva.
  
  
  Anna mennä, se ja se kaatui päälleni, villisti halua suuhuni. Hän nosti hänet ylös ja kantoi hänet sänkyyn. Siellä laskin hänet varovasti satiini päiväpeite.
  
  
  Rona puri alahuuli välillä hänen hampaita ja katseli nälkäisesti kuin hän liukui ulos vaatteita.
  
  
  Se on totta, että emme olleet huoleton nuoripari me teeskenteli olevansa. Mutta en usko, että mitään perusteltua vastanainut pari on koskaan ollut enemmän tyydytystä häät yö kuin me teimme. Ennen me vihdoin nukahti, ensimmäinen harmaa säteet dawn palaa itäisessä horisontissa.
  
  
  8
  
  
  Kun Gaviota tuli Martinique, olimme ylös, pukeutunut, ja ottaa hyvä aamiainen. Rhone-Hotelli, käy värikkäitä putiikkeja rannalla Fort de France, mutta sanoin, hei, minun pitäisi jäädä sinne, mistä voin katsoa kuka ja mitä saa aluksella. Lähetin hänet pois yksin, mutta hän tuli takaisin vähemmän kuin tuntia myöhemmin, sanomalla, että täällä ei ole hauskaa.
  
  
  Kuten kävi ilmi, hän ei voinut mennä hänen kanssaan, huolimatta siitä, että hän piti katsomaan häntä. Vietimme neljä tuntia Martinique, jonka aikana useita nuoripari meni maihin ja palasi shaggy olki hatut ja muut turhat noin matkamuistomyymälöitä. Miehistö enimmäkseen asunut aluksella. Ei ollut mitään epäilyttävää matkalaukut. Ei raskas, karhumainen Venäläiset. Ei laiha Venäläiset, joilla on harmaat hiukset.
  
  
  Viime yönä, Rona ja kävelin ympäri leikkipaikka uudelleen. Aktiivisuus kyytiin Gaviota oli, kuten tavallista, mahdollisimman vähän. Olemme eläkkeellä aikaisin, meidän oma mökki, jossa toiminta oli huomattavasti kiihtynyt.
  
  
  Meidän seuraava pysäkki oli La Guaira, seaport Caracas. Koska Gaviota oli rekisteröity vuonna Venezuela, toivoin, että jotain saattaa tapahtua, että maan glitzy pääomaa.
  
  
  Hän oli pettynyt jälleen.
  
  
  Sinä yönä, aloin pelätä meidän tehtävämme, vaikka en myönnä epäilykseni Rona. Sen jälkeen, kun kaikki, meillä ei ole mitään hyvä syy uskoa, että Gizov ja Ego joukkueet eivät olleet aiemmin määrittänyt kaikki matkalaukku pommeja kohtalokas tunti.
  
  
  
  
  
  
  Tai kaupungit Amerikassa voi jo olla ansoitettu ja valmis räjähtää ydinalan pilvi niin pian kuin painiketta painetaan joitakin tuntemattomia sijainti. Jos Juan Escobar oli kertoa totuus, ainakin kuusi täyttä nimet lähetettiin Gaviota miehistön jäsentä. Sikäli kuin tiesimme, voi olla muita tapoja ih jakelu.
  
  
  Ja viisi päivää myöhemmin, ensimmäinen pommi New Yorkissa oli menossa pois. Epävarmassa tuulella Amerikkalaisen yleisön näinä päivinä, tuhoaminen meidän suurin kaupunki voi olla kaikki se kestää aloittaa meluisa neuvottelut. Tietenkin, ei ole mitään neuvotteluja ihmisten kanssa, kuten Anton Zhizov.
  
  
  Meillä oli vain kaksi vaihtoehtoa: luovuttaa tai taistella. Todennäköisesti, sitten pieni demokraattista keskustelua, hallitus päätti taistella. Mutta se olisi ollut naurettavaa, koska ei ollut näkyvä vihollinen. Piilotettu pommeja, jotka käynnistyvät radiosignaaleja noin tuntematon sijainti eivät edusta näkyvä kohde. Kun alkaa toinen ja kolmas kaupunkien räjähtää, kansan tahtoa taistella voi kadota. Jopa jos näin ei tapahdu, tuhoaminen maan suurimmissa kaupungeissa olisi ryöstetty kansa voimaa vastustaa.
  
  
  Niin Gaviota oli ainoa peli. Valpas tulli upseeri, joka oli kiinni Juan Escobar esitteli meille pieni aukko vihollisen panssareita. Minun tehtäväni oli saada läpi, että aukon ja toimita tappaminen isku, ennen kuin hän voisi iskeä.
  
  
  Enää viisi päivää.
  
  
  Meidän rakastelu, että yö ei ollut samaa spontaanisuutta, ainakin minun osaltani. Tietenkin, Rona vaistosi, että jotain oli vialla.
  
  
  "Mitä kuuluu, Nick? Oletko huolissasi tehtävä? "
  
  
  "Meidän olisi pitänyt jo ryhtynyt joihinkin toimiin," sanoin. "Huomenna menemme Curacao, ja jos mikään kehittää siellä, meillä on ongelmia."
  
  
  "Olisit mieluummin hänen liikkua hänen puolella sängyn ja antaa sinun nukkua?" "Mikä se on?" hän kysyi vakavasti.
  
  
  Ee tarttui häntä ja piti hänet alasti elin hänelle. "Kulta, jos meillä on vain viisi päivää, ennen kuin maailma alkaa räjähtävä, hän pitäisi viettää niin vähän aikaa kuin mahdollista, nukkuminen ympärillä."
  
  
  Hieman kehrätä iloa Ron, hän kietoi jalat noin minun. Ja kun, en ajatellut ydinpommeja muodossa matkalaukut, hän ei ajattele kuollut päät.
  
  
  Curacao, Fjodor Gorodin ilmestyi aluksella Gaviota. Hän oli niin iloinen, että scowling, harteikas venäjän ettei hän voinut suudella häntä. Curacao on kansainvälinen freeport joitakin parhaista ostos-Karibialla. Suurin osa matkustajista oli lähtenyt laiva aamulla etsimään bargain ostoksia, ja kun he tulivat kotiin, he huomasivat, vanttera Gorodin joukossa, yritän turhaan näyttää tyypillinen risteily matkustaja-Palm puku, mitä se oli. . Ego huomasi hänet heti ja piti Ego näky, kun hän teeskenteli vaeltaa ympäri kantta, ennen kuin salainen osaksi päällystön.
  
  
  Olin hieman pettynyt, että hän ei tuo yksi pommi matkalaukut hänen kanssaan aluksella. Mutta koska Curacao on historiallinen päämaja salakuljettajat, minulla oli epäilys, että aika oli tullut. Jos yksi koko nimi po ilmestyi, voisin yrittää jäljittää se, joka yksinkertaistaa huomattavasti työtä. Mutta jos ei ole, voin aina pin alas Gorodin.
  
  
  Kun selvittää, missä mökissä iso mies asui, hän liittyi Rona, barre tarkkailuhuoneessa.
  
  
  "Gorodin on aluksella," hänen äänensä sanoi.
  
  
  Hänen siniset silmät laajenivat innostuksesta. "Oh, Nick, se tarkoittaa, että voit seurata pommeja läpi."
  
  
  "Se on joko booli minun kallo. Koska toistaiseksi fretti on ollut vika ."
  
  
  Lyhyt satuttaa näyttää kiinni hänen silmänsä ja hän otti häntä kädestä. "Älä ymmärrä minua väärin. Niin, se oli paras kolmen päivän elämäni. - Työ on etusijalla, ja se ei ole liioiteltua sanoa, että koko maailma on harteillani."
  
  
  "Tiedän, rakas", hän sanoi. "En tarkoittanut olla itsekäs."
  
  
  "Kun tämä on ohi, voimme ottaa vähän lomaa", sanoin. "Se olisi ollut mukava päästä sänkyyn, jos ei olisi liittynyt Zhizov, Gorodin, ja Knox Vamov."
  
  
  Ron katsoi-Ei yllätys. "Minä toivon niin!" Sitten hän hymyili minulle ja kaikki oli taas hyvin.
  
  
  "Mitä aiotte tehdä?" hän kysyi.
  
  
  "Rukoilen, että yksi matkalaukut pommeja saatetaan aluksella siten, että se voi liikkua. Muuten, minun täytyy mennä Gorodinym. Nopeasti ja tarkasti. Koska jossain Zhizov ja Varnov odottavat painiketta, joka voi helposti räjäyttää useimmat yhdysvallat. Jos olen huolimaton, joku voi lähettää heille viestin, jotta heidän ei tarvitse odottaa määräaikaa."
  
  
  "Mitä voin tehdä, Nick?"
  
  
  "Pysy pois tieltä", hän tiuskaisi, sitten myöntyi. "Rona, asiat voivat saada hullu ja tappava nyt. Ne on koulutettu tekemään tätä, mutta et ole. Haluan mennä takaisin meidän mökki ja lukitse itsesi. Älä avaa ovea, kunnes annan merkin.
  
  
  "Hyvä on", hän pouted.
  
  
  Ron lähetti hänet menemään. Hän oli hyvä yritys. Ja hyödyllisiä. Mutta ei tässä vaiheessa toimintaa.
  
  
  Hän palasi kannelle saada paremman kuvan aluksen. Illansuussa, olemme valmiita lähtemään, eikä yksittäinen matkalaukku oli toi laivaan. Ajoimme ulos Willemstad Harbor
  
  
  
  
  
  
  Ohitettuaan svengaava ponttonisilta, he nimesivät sen Kuningatar Emma, ja olen päättänyt, että minun olisi pitänyt kohdata Herra Gorodin. Sitten kuulin, että se alkaa.
  
  
  Se oli nopea vene, jossa twin perämoottori moottori ja ei valoja. Kun hän veti itsensä ylös, joku heitti köyden yli. Kyykky, kalju mies veneessä näytti olevan antaa käskyjä. Ego ihmiset nostetaan tumma suorakulmainen esine kannelle. Se oli matkalaukku, ja hän ajatteli se oli vain kuin Juan Escobar.
  
  
  Kuten rintareppu alkoi nousta, hän muutti perässä pitkin rautatie nähdä, kuka oli nosto. Se oli minun toinen Fedor Gorodin, edelleen yllään jäätelöä puku, ja hän ohjasi pari ei-latinalaisen jäsenet ih-ryhmä. Päästä osaksi poninhäntä Wilhelminan paita, hän veti sen ympärillä kotelossa vyöllä. Puristi tuttu Luger ,hän otti askeleen kohti Gorodin ja hänen ystävänsä.
  
  
  Yksi askel oli kaikki en onnistunut. Jotain osui selkääni, ja kannen rokkasi ja iski jättiläinen nyrkki. Siellä oli välitön puhkeamisen äänen päässäni, että tuntui haihduttaa takaisin läpi minun kallo kuten kaikki meni hiljainen ja musta.
  
  
  Luvussa Yhdeksän
  
  
  Kumma kyllä, aluksi hänen, en vain tajusi, että nenääni kutitti. Hän yritti päästä pois ja raapia hänen ego, mutta hänen kätensä ei liikkunut. Hänen silmänsä avasi. Sitten tajusin, että pääni. Se satuttaa kuin yksi iso hammas, kun hermo oli kiinni räjähdys kylmää ilmaa näytteenotto. Hänen silmänsä taas kiinni ja avasi hitaasti ih. Kipu ei mene pois, mutta minun ympäristössä tuli keskittyä.
  
  
  Hän oli selällään kapea kerrossänky pieni sisäinen mökki. Huomasin, että jalkani olivat sidottu useita kelat maalarinteipillä. Minun kädet olivat ristissä ranteista selän taakse, ne olivat myös liimattu yhteen. Rona Vohlstedt istui kerrossänky minua vastapäätä, yllään kirkas raidallinen pusero ja housut. Hänen kädet ja jalat olivat myös teipattu kiinni.
  
  
  "Mukava nähdä että olet palannut kanssamme, Herra Carter," raskas ääni murisi jonnekin noin edessä mökki. Vaivaa, hän käänsi päänsä suuntaan ääni. Fjodor Gorodin oli levällään ulos vinyyli nojatuoli edessään kaksi punkkaa. "En usko, että on järkevää kutsua sinua Herra Metsästäjä," hän jatkoi. "Tämä naamiaiset päättyi melkein heti kun se alkoi."
  
  
  Edessä mökki ovi, nuori mies, jolla on siististi kammattu ruskeat hiukset istui taitto metalli tuolin vieressä kortti taulukko. Hän tietää, Luger hän oli tilalla, osoittaen minua-Wilhelmina. Hän siirtyi hänen kätensä tuuman murto, ja oli harmissaan siitä, ettei paine, jossa olisi ollut paineita. Ei ollut tikari. Näin se makaa Gorodin on vyö.
  
  
  "Kyllä, Carter," Gorodin murisi, " meillä on aseet. Ja sinun ... "nainen". Ehkä voit puhua kanssamme nyt.
  
  
  "En ymmärrä sinua," sanoin, aivan kuten vanha college. "Minun nimeni on Nicholas Metsästäjä."
  
  
  Gorodin kääntyi nuori matematiikkaa ja haukkui, " Boris, anna minulle kartan." Hän nappasi viisi-seitsemän kortin ympäri Boris on käsi, ja Stahl lue se ääneen. "Nick Carter, agentti AX-N3. Luokitus: Killmaster. Raportit David Hawke, Washington, DC, Johtaja AX. "Eikö nämä ihmiset tietävät sinut? Carter? Kun ystäväsi Neiti Voelstedt nimeltään AX, tiesimme, että he oli lähettänyt agentti. Ehkä jos meidän toverit Los Angeles tienneet, he olisivat varovaisempia pyrkiessään.
  
  
  "Ei vain maineen, mutta kasvosi on tiedossa joitakin ympärillämme, keitä me olemme, jos kopioita kuva on tehty, Carter. Kapteeni tunnisti sinut, kun olet pysäyttänyt naisen kanssa Antigua. Hän kertoi siitä minulle, radiossa ja he ovat fretit katsomassa sinua. Kun hänen tuli aluksella, tiesimme, että olisit tehdä liikkua nopeasti, ja olimme valmiit sinua varten."
  
  
  "Hyvä on, Gorodin," sanoin, kävely läpi pelejä, " mitä tarvitset?"
  
  
  "Sinun on myös tietää nimeni, en voi nähdä häntä. No, se oli odotettavissa. Haluan sen hyvin yksinkertaisesti. Ensinnäkin, hänen, haluan sinun kertovan minulle kaiken, mitä tiedät ja epäillä toimintaamme. Oletan, että sinulla on nimi Gaviota Juan Escobar. Näimme ego otettu pois Fort Lauderdale.
  
  
  Hänen nopeasti laskettu, että mitään noin mitä tiesimme, että olisi tullut yllätyksenä Gorodin, joten hän altistuu se emu, käyttäen toinen osa hänen mielessään etsiä ulospääsyä.
  
  
  "Me tiedämme, että Anton Zhizov on menossa ylös näytä", sanoin. "Se oli selvää, koska hän allekirjoitti ransom sähke. Me tiedämme, mitä pommeja käytät, miten voit toimittaa ih näissä kaupungeissa. Epäilemme, että ih on tehnyt sinulle, jonka tiedemies nimeltä Knox Varnov. Tämä on se."
  
  
  "Erittäin hyvä," Gorodin sanoi. "Se on reuma yksinkertainen osa. Nyt haluan, että kerrot minulle siitä. Tietenkin, kun otamme yli hallinto -, organisaatio ei ole väliä, mutta se on edelleen yksinkertaistaa tilannetta, jos on perehtynyt sen toimintaan. Voit aloittaa kertomalla, mitä fysiologisia aineita ovat."
  
  
  En sanonut hänelle mitään. Pääni throbbed. Yritin ajatella.
  
  
  "Carter, minulla ei ole kärsivällisyyttä pelejä," Gorodin napsahti, ja kaikki näennäinen vitsi katosi. "Voin tehdä sinulle puhua - en voi tehdä mitään miehen puhua - mutta ehkä se olisi nopeampi saada työtä."
  
  
  
  
  
  
  ih nainen ".
  
  
  "Hän ei tiedä siitä mitään", sanoin nopeasti. "Tämä on kertaluonteinen tehtävä, ei."
  
  
  Gorodin hyppäsi ylös tuoliltaan ja otti askeleen eteenpäin yllättävää, nopeus, suuri mies. Kanssa takaisin hänen karvainen käsi, hän piiskasi minua suuhun. Olen maistanut verta.
  
  
  "Hiljaisuus", hän määräsi, " Kun olen tehnyt naisen kanssa, sinulla on toinen mahdollisuus puhua."
  
  
  Kuten kömpelö venäjän kääntyi pois minua ja seisoi Rona, minun kipu-sumea aivot muistutti stunt vyö Stewart oli ollut niin ylpeä erikoistehosteita. Yksi, joka räjähti käsiin huono kaveri, kun hän otti egon pois voit opiskella ilmeisesti väärennettyjä solki. Miksi et etsi Gorodin? Hänen katsoi alas ja näki, reumatismi. Minun urheilu paita peitti sen.
  
  
  Hän yritti kiemurrella sohvalla saada hänen vyö pois. Nuori Boris, joka istui päivä, viittilöi minulle valehdella vielä kuonokopan kanssa hänen luger. Vaikka hänen vyö olisi voinut piirtää sen ja Gorodin oli kiinni se, Rona ja minulla olisi vielä ollut täysin sidottu ase, joka kattaa meitä ja laivan ilmeisesti vihamielinen miehistön jäsentä. Hän makasi hiljaa, yritän ajatella vaihtoehtona.
  
  
  Gorodin näytti avoimesti osaksi Ronas kasvot. Mistä hän istui hän voisi nähdä, että hänen siniset silmänsä olivat leveä ja peloissaan, mutta hän ei menetä valvontaa.
  
  
  "Nyt on sinun vuorosi, Neiti Voelstedt,"hän sanoi," kerro minulle siitä."
  
  
  "Mitä Nick sanoi, on totta", sanoi Rona rauhallisesti. "En tiedä mitään siitä, KIRVES."
  
  
  "Ennemmin tai myöhemmin tulet kertoa minulle, mitä haluan tietää," Gorodin sanoi. "Älykkäämpi olet, sitä nopeammin voit puhua." Kanssa, että venäjän pääsi ulos ja tarttui Rona on pusero, liukuva hänen paksu sormet välillä napit. Hän nauroi ja veti, ja pusero repi pois, jolloin emu-kourallinen hauras materiaali.
  
  
  Rona on rinnat tuli näkyviin, yläosa hieman ruskettunut ja pyöristetty alaosa valkoinen, koska se ei ollut piilotettu bikinit liivi.
  
  
  Gorodin kääntyi Boris ovella. "Mitä sanot, poikani? Ole niin suuri kuin jotkut, mutta vankka ja täynnä.
  
  
  Boris nyökkäsi curtly, mutta hänen egonsa on silmät osoittivat paheksuntaa Gorodin toimia.
  
  
  "Ja se tuntuu hyvältä," Gorodin sanoi, käynnissä hänen isot kädet yli Rona on rinnassa. "Mikä sääli, että meillä ei ole aikaa hauskaa ennen kuin kuulustelu alkaa. Ehkä sen aika tulee myöhemmin, mutta jos nainen vastauksia oikein.
  
  
  Hän ei voinut nähdä lihaksia ison miehen kädet liikkuvat kuin hän alkoi puristaa tytön rinnat.
  
  
  "Aloitetaan alusta", hän sanoi. "Kerro minulle kaikki nimet, jotka tiedät liitetty AX."
  
  
  Rona huohotti kuin Gorodin puristaa rinnat kuin kypsä hedelmä hänen massiivinen käsissä. "En tiedä muita ihmisiä!!" hän huudahti.
  
  
  Gorodin suoristaa ylös, jättäen punainen sormenjäljet, jossa hän piti Rona. Hän pudisti päätään surullisesti ja kääntyi minuun. "Ystäväsi on myös itsepäinen. Näyttää siltä, että olen menossa satuttaa yksi ympärilläsi, ja luulen, että haluaisin satuttaa sinua eniten." Hän juoksi hänen kätensä yli Rona on paljas vatsa ja alkoi kumota painikkeita hänen housut.
  
  
  Tämä on, jos sankari elokuva olisi sanoa, " Odota, älä koske lady! Kerron hänelle, mitä haluat tietää. Se ei ole niin. Varma, Ronu rakasti häntä, ja mitä Gorodina aikoi tehdä hänelle olisi arpinen minulle, mutta hän oli ammattilainen, ja et päästä vakooja liiketoiminnan, onko se oli Killmaster AX tai kaksi ... teen vähän vakoilusta Atomic Energy Commission, jos et ole valmis ottamaan riskin. Ja mistä käytännön näkökulmasta, minuuttia se kestää Gorodin tuhota Rona Folstedt vain saada selville, että onko ollut mitään sanottavaa emu antaisi minulle paljon enemmän aikaa, jotta löytää tie ulos, jotta hän voisi suorittaa tehtävän. Lopulta tärkein näkökohta pitäisi olla paikkakunnalla Venäjällä. Niin hän puri hampaitaan ja yritti keskittyä hänen paeta suunnitelma.
  
  
  Rystyset pounded ohjaamon ovi.
  
  
  Gorodin vannoi venäjän kuin ovi avautui ja kalpea merimies seisoi tuijottaen häntä, yrittää olla katsomatta puoli-alasti blondi kerrossänky.
  
  
  "Radio-viesti teille, sir", kalle mutisi.
  
  
  "Ei nyt, idiootti," murisi Gorodin. "Ulos täältä!"
  
  
  "M-mutta, herra, tämä on Yleinen Zhizov. Kiireellinen ".
  
  
  Kun murisija harmi, Gorodin kääntyi pois Rona.
  
  
  "Erinomainen. Sanokaa, että olen siellä.
  
  
  Miehistönjäsen tervehti fiksusti ja katosi.
  
  
  Gorodin pysähtyi tuoli, jossa Ego on nuori avustaja istui. "Boris, aina pitää silmällä näitä ihmisiä. Varo Carter.
  
  
  "Kyllä, sir", Boris sanoi, epäröimättä, osoittaa Wilnelmina minua.
  
  
  Gorodin meni ulos ja sulki oven perässään. Toimi hänen selkänsä takana, hän yritti vetää ylös hänen paitansa niin, että Boris voisi nähdä taika vyö. Kun hän muutti, näin Boris on peukalo kiristä liipaisimella.
  
  
  "Sinun on parasta mennä makuulle", hän sanoi. "Älä epäile, että ammun sinut, jos on pakko."
  
  
  Hän tarkoitti sitä. Hän ei enää liikkunut.
  
  
  Rona tukahduttaa nyyhkyttää. Hänen silmänsä syöksyi, jotta Ei. Hän ei näyttänyt suunsoittaja. Boris katseli, liian. Kun hänen katseensa osui hänen paljaat rinnat, hän näytti kauhea.
  
  
  
  
  
  
  Rona nyyhkytti jälleen päästää ulos sarja säälittävän kitinän ääniä, ja huohotti. "Boris", hän sanoi kyyneleet silmissä, " sinä anna hänen tehdä tämän minulle?"
  
  
  Sitten ymmärsin häntä. Rona oli enemmän ammatillista kuin hän oli kuvitellut. Hän oli kiinni aiemmin flash myötätuntoa nuoren miehen silmät, ja nyt hän oli leikkii se.
  
  
  "En voi auttaa sinua", sanoi Boris. "Sinun täytyy kertoa eversti, mitä hän haluaa tietää."
  
  
  "En voi", sanoi Rona. "En tiedä mitään. Helvetti on pahaksi minulle. Et näytä hänelle, Boris. Näen ihmisyyttä. Ole kiltti ja kerro minulle."
  
  
  Hän oli hyvä, todella vakuuttava, ja vain puolivillaisesti.
  
  
  Boris puri huultaan, mutta pudisti päätään. "En voi auttaa sinua."
  
  
  Arvokasta sekuntia kulunut. Minulla oli tietty määrä fyysistä vapautta, tarpeeksi epätoivoinen peli - jos Rona voisi häiritä minua. Hän kiinni hänen huomionsa, sitten katsoin kärjistäen klo askin makaa kortin pöydän edessä Boris.
  
  
  Hän antoi hänelle pieni hymy ja huokaisi raskaasti. "Ymmärrän, Boris," hän sanoi. "Olet töissä, mitä uskot, aivan kuten mekin. Mitä he olisivat tehneet meille minua, tiedän, että se olisi ollut erilainen, jos olisit vastuussa."
  
  
  Poika katsoi Ei jotain hyvin lähellä kiitollisuutta.
  
  
  "En pyydä sinua paljastamaan uskomuksia," Marcus jatkoi. "Mutta, voisitko tehdä minulle yhden palveluksen?"
  
  
  "Jos voin," Boris vastasi lähes kuulumattomalla tavalla.
  
  
  "Ennen, että peto Gorodin alkaa kiduttaa minua, olen kevyt se ylös." Hei, onnistuin toinen heikko hymy.
  
  
  "Se on pieni hoitoon, mutta luultavasti viimeinen. Voisitko antaa minulle yhden?" "
  
  
  Boris epäröi, sitten nyökkäsi. Hän otti repun eteensä. "Nämä ovat Venäläiset. Haittaako?" "
  
  
  Hän pudisti päätään. "Savuke on savuke, kun hermot tarvitsevat helpotusta."
  
  
  "Tämä on kiusallista", hän sanoi. "En voi päästää irti kätesi."
  
  
  "Ota sytyttää ego ja laita se suuhun", hän vastasi.
  
  
  Se oli hyvin pitkä laukaus. Minulla oli vain pari sekuntia. Hän jännittynyt, käpertyneenä.
  
  
  Boris sytytti tupakan, nousi ylös, ja työntää pistooli hänen vyö. Hän ylitti mökki ja laita savuke välillä Rona huulilla. Kun hän muutti, hän kääntyi hänen jalat kerrossänky kannelle ja hitaasti istumaan.
  
  
  Hän oli aikeissa syöksy häntä, kun hän kääntyi. Hänen, toivoen hän olisi yli Rona, nostaen ajoittain savuke hänen huulensa. Mutta on selvää, hän oli menossa palata istuimeltaan.
  
  
  Ja nyt hän näki minut ulos nurkassa hänen silmien. Hän pyörähti ympäri kohtaamaan minut ja tarttui luger . Mutta täällä minulla on odottamaton tauko. Kun Boris kääntyi kasvot minua ja kääntyi pois. Ron, hän nosti polvet melkein alla hänen leukansa, joilla hänen jalkansa tavoite, ja paiskasi ne eteenpäin voimakas työntövoima. Se tehtiin hämmästyttävän ketteryyttä ja salamannopeasti.
  
  
  Boris oli pistooli kädessään, mutta ennen kuin hän voisi nostaa sen, hän oli nostanut minua kohti, menettää tasapainonsa, sellaisella voimalla, että hän putosi pää edellä jaloilleni, ja Luger kaatui kannelle kaatua. Se kesti vain sekunnin murto-osan nostamiseen bandaged jalat, nyt klubi, jossa on kaksinkertainen nahkapohja, ja murskaa heidät minun ego on kallo. Ensimmäinen lyönti oli upea liioittelematta, mutta seuraavan kolmen, nopeasti peräkkäin, suoritetaan terhakka ja lävistys alas täysi mitta, minun paino, laittaa ego unohduksiin.
  
  
  "Huono Boris", sanoi Rona, kun hän oli hypännyt yli ja katseli alas hänen vastenmielinen ilmaisu,"olin melkein alkanut pitää hänestä."
  
  
  Kymmenes luku.
  
  
  Minulla ei ollut aikaa ilmaista kiitollisuuteni ja ihailuni Rona on hämmästyttävä ketteryyttä ja nopeus on totuuden hetki. Olin liian kiireinen tarkkailun kuntosali terävä pää jotain painaa meidät alas. Mutta ensi silmäyksellä, ei ollut mitään terävämpi kuin tylppä kulma mirrorless bureau.
  
  
  Sitten fluoresoiva valo yläpuolella desk kiinni hänen silmä. Tietenkin, se oli poissa, mutta putki voi helposti rikkoa, jos hän voisi lyödä sen kanssa jotain. Ehkä hän on unohtanut hänen Luger, joka oli nyt lepää kannella lähellä. Käsilläni selkäni takana, en ole kovin hyvä laukaus; lisäksi, laukaus olisi tehdä liian paljon melua. Samasta syystä hän ei voinut heittää aseella Brylev.
  
  
  Hän heilui hänen rahapulassa nilkoissa reunan yli kerrossänky ja Myivät hänet. Työskentely kannoilla toinen toisiaan vastaan, olen onnistunut löysää yksi noin kenkäni niin, että se ripustaa pois varpaat oikea jalka. Minulla oli aikaa vain yksi yritys. Hän varovasti kääntyi hänen jalat hänen sylissään pari kertaa, sitten nousi ylös ja suoristaa ylös kaikki hänen voimansa.
  
  
  Vapaa boot vasemman jalkani ja kasvaneet ylöspäin. Se näytti liikkuvan hitaasti, kun katsoin sen edetä kohti tavoitetta. Kantapää hänen kenkä osui keskellä loisteputki, jolloin yksi kauneimmista pikku kuoppia, että hän on koskaan kuullut.
  
  
  Mökki oli syöksyi pimeyteen, ja hän juoksi lattian poikki, missä hän voisi kuulla lasinsiruja laskussa. Hiipivä alas, hän haparoi hänen taakseen ja totesi, ohut lasinsirpaleita. He olivat melko terävä,
  
  
  
  
  
  
  mutta useimmat heistä olivat liian pieniä. Poiminta minun läpi sirpaleiksi, olen vihdoin löytänyt yhden, tarpeeksi iso, pitää minun ego välillä minun peukalon ja etusormen välissä, ja näki nauha minun ranteisiin. Kun olin työskennellyt kaareva lasi, käteni yhtäkkiä tuli märkä. Tiesin, että olisin leikata itseäni, mutta käteni ovat liian tunnoton tuntea kipua.
  
  
  Kun ainakin lovi oli muodostettu nauha kunkin paksuus, ranteet auki ja ne räjähtää ulos. Kun hän jatkoi työtä pimeässä, liimaa hänen nilkkojen repi pois.
  
  
  "Voila," Rone sanoi hänelle. "Sano jotain, saada hänet löytämään sinut."
  
  
  "Minä olen täällä", Rona ääni kajahti ympäri pimeydessä.
  
  
  Hän oli siirtymässä kohti ääni hänen äänensä, kun hän kuuli, että joku raapi kannen ulkopuolella oven. Sitten salpa avataan.
  
  
  Hyppääminen laipio, hän painoi itsensä seinää vasten. Ovi aukeni, ja pyhä Herra tulvii sisään Gorodin, joka epäröi hetken. Se oli sekunnin murto-osan kauemmin. Se osui häntä ego-tylppä oikea leukaan, lähettämällä shockwaves aina olkapäähän.
  
  
  Ego tarttui hänen vyötärö kun hän oli notko ja veti hänet ulos ovesta. Se oli revitty Gorodin on vyö, jonka stiletto, ja Hugo liukui takaisin tuppeen hänen kyynärvarren. Siellä oli tarpeeksi valoa kannella löytää Wilhelmina, ja Luger oli ottanut hänet liian.
  
  
  Nyt hänen, hän meni sänkyyn, jossa Rona oli odottaa kärsivällisesti, ja repi nauhan hänen ranteissa ja nilkoissa.
  
  
  "Tule", sihisin, tossing hei, mitä oli jäljellä hänen puseron. "Pysy takanani, voin yrittää heittää meille reunan yli. Tämä on meidän ainoa mahdollisuus.
  
  
  Astuimme käytävään. Yritin orientoitua. Saatoin nähdä hänen jokaisen käytävän päässä, paitsi kapea metalli portaikko. Minulla oli fifty-fifty mahdollisuus arvaamaan mihin suuntaan olisi turvallista. Olen valintani tehnyt ja juoksi portaat, Rona takanani.
  
  
  Mutta olen tehnyt väärän valinnan.
  
  
  Kun pääsimme alas portaita, kuulin äänen raskaat jalat lähestyy. Se oli vedetty ulos Luger ja ampui laskeva miehet.
  
  
  Käytin vapaalla kädellä työntää hänet pois Ronin tavalla kuin ruumis lensi meidän ohi ja osui kannelle. Se oli yksi noin Slaavilainen merimiehet. Meidän kuuli jalanjälkiä tulossa alas käytävällä yläkerroksessa.
  
  
  Sitten hän kääntyi ja seurasi Rona portaat toiseen päähän sali. Hän ei voinut nähdä, että olimme alakerroksessa, ja hän tiesi, että meidän piti kiivetä kaksi tasoa korkeampi, ennen kuin voimme päästä kaide.
  
  
  Meidän clattered ylös metalli vaiheet ja saavutti seuraavan kannella juuri kun ryhmä Gorodin: n miehet tulivat vauhdilla nurkan takana. Se oli potkut ih suuntaan, mikä hidasti ih Rivne niin, että voisimme ajaa ylös seuraavaa lentoa portaita. Alas alla, joku yhtäkkiä ampui kaksi mahtavan laukausta. Luodit suistui teräs laipio kuin hyppäsimme seuraavaan kannen pois ih ulottuvilla.
  
  
  Tässä käytävällä, siellä oli ovet johtaa pelastusvene-alueella. En ajatellut vapauttaa yksi noin veneitä, mutta siellä oli pelastusliivit säilytetään sekä laipiot, ja jos voisimme napata pari kaikki heitä, voimme selviytyä & nb.
  
  
  Kun me hajosi kadulle päivää myöhemmin, kolme miehistön jäsentä olivat seisoo välillämme ja kaide. Yksi heistä oli ase ympärille. Hän nosti aseen tuleen, mutta Wilhelmina oli jo kädessäni. Hänen lähetti luodin ego koru, ja se laskeutui kivääri. Yksi muiden tiimin jäsenten veti kiväärin ilmainen se kuollut mies, ja kolmas veti käteen pistooli hänen vaatteita ja ampui meidän suuntaan. Wilhelmina vastasi. Pyssymies puristi hänen rintaansa ja porrastettu takaisin kaide, liikkuvan yli puolella splash musta Karibian alla. Perhe luopui yrittää vapauttaa hänen kivääri ja juoksi perässä.
  
  
  Olen repi kansi pois puinen astiaan merkitty "pelastusliivit", mutta löytyi vain yksi sisällä. Ego Rone heitti sen hänelle, ja hän kohautti olkapäitään, yrittää kerätä jäänteitä hänen puseron.
  
  
  Siellä oli terävä huutaa nyt, ja ihmiset molemmin puolin olivat käynnissä koko kannen meitä kohti. On aika pelastaa itsesi. Hän nyökkäsi Rona, sitten kiipesi kaiteelle, kiipesi alas kapea ulompi reunalla, ja sukelsi.
  
  
  Raivoissaan shootout paeta häntä, unohti raaka haavan minun särkyneet kallo. Hän muisti sen hyvin, kun hän osui suolaisen veden kovaa.
  
  
  Sitten brylev meni ulos. Mutta pian hän tuli, yskii ja sylkee vettä kuin jäähdytin rikki.
  
  
  Se Gaviota oli purjehtinut pari sataa metriä, mutta nyt hän oli tulossa lähemmäksi, hänen hakuvalot pelaa veden yli.
  
  
  Tuuli oli terävä ja meri oli karkea. He olla vaikea huomata tässä pyörteisiin meri autiomaassa. Vesi oli lämmintä, mutta täynnä epäystävällinen olentoja, joilla on terävät hampaat ja se oli yksinäinen.
  
  
  Se on yksinäinen! Se tapahtui minulle, että en ollut nähnyt Ron ja fretti hypätä yli laidan. Oliko hän todella sukeltaa kanssani? En voinut olla varma. Hän oli kelluva laaja ympyrä, uppoaminen veteen kuin valonheittimet pyyhkäisi ohitseni, mutta Ronu voinut nähdä häntä.
  
  
  
  
  
  
  Se Gaviota oli nyt hitaasti lähestyy minua. Omasta näkökulmasta, milloin veden taso, se oli valtava ja uhkaavia. Noin viidenkymmenen metrin päässä, laiva pysähtyi, ja valot alkoi suunnitelmallisesti darting edestakaisin & nb.
  
  
  Jotain valkoista kellui aalloilla välillä minua ja laiva. En voinut soittaa ulos. Ääneni kuljettaa helposti veden yli, ja laivan moottorit olivat nyt hiljaa. Hänen indeksoinnin kehon siirtynyt kohti objektin & nb, mutta pysähtyi äkillisesti, kun käteni kosketti kangasta ja lihaa.
  
  
  Se ei ollut Rona. Kanssa sekoitus helpotusta ja pettymystä, huomasin, että se oli ruumis matruusi, joka oli pudonnut aluksella sen jälkeen, kun ammuin häntä.
  
  
  Pitkä peukalo taskulamput löytyi meille sokaiseva liekit. Hänet heti sukelsi, jättäen kuolleet merimies pystyssä minua ikuisesti. Veden alla, hän vilkaisi suuntaan laiva. Hän saattoi kuulla vaimeaa ukkosen tulitus ja ääni luoteja lyömällä vettä.
  
  
  Kun olen noussut, aluksen rungon häämötti edessäni kuin valkoinen teräs seinään. He olivat yhä käynnissä kannella, ja hän kuuli äänen pelastusvene laskettiin. Hän käveli takaisin pitkin rungon perä, jossa hän alle piiloon ylitys niin paras hän voisi. Täällä se oli ulottumattomissa taskulamput, ja minun olisi ollut vaikea nähdä veneestä, jos se ei ollut ajaa ylitseni. Valitettavasti, ei ollut paikka kiinni kaide, joten minun piti uida pitkin & nb pysyä lähellä runkoa.
  
  
  Vene plopped keskilaivalla, ja soutajat menossa hopeanhohtoinen patch vettä, jossa pyhä lyhty oli kaatunut. He saapuivat paikalle, veti vettynyt ruumiin veneeseen muutamia voimakkaita iskuja. Joku vannoi, sitten nousi ylös ja huusi Gaviota läpi megafoni.
  
  
  "Se ei ole Carter tai nainen! Hän on yksin, kaikki ympärillämme! "
  
  
  Hetken huiman hiljaisuus Gorodin ääni kumisi: "Saada takaisin alukseen. Meidän tulee etsiä uudelleen, kun se saa valoa."
  
  
  Vene kuuliaisesti palasi Gaviota ja raahattiin kyytiin. Päivänvaloa oli vielä runsaat seitsemän tuntia pois, ja en odottanut olla täällä, kun se saapui. Hyvin karkea arvio, hänen, oletin, että olimme jossain Lahden Honduras. Otin hänen tietenkin tähdet, ja niin pian kuin äänet kannella laantunut, hän höyrytetty ilman splash-itään, jonka olen laskenut, oli suunta lähimmästä maasta. Vesi oli vielä lämmin, ja meri oli rauhoittunut tarpeeksi, jotta uinti helpompaa. Jos olen onnekas, saatan päästä maata tai olla täplikäs ystävällinen vene.
  
  
  Uima-hiljaa, hitaasti, jotta säästää hänen energiaa, hän ihmetteli jälleen, mitä voisi tapahtua Rona. Hän tunsi syvää surua.
  
  
  Luvussa yksitoista
  
  
  Se oli iltapäivällä pyhä, kaikki vaaleanpunainen ja kulta, jonnekin eteenpäin, kun hän silitti hänen, ui hänen, silitti hänen Karibialla. Kehoni lämpöä oli haihtunut pari tuntia sitten, ja kerran-lämmin vesi tuntui jääkylmältä. Kun se oli tarpeeksi kevyt, hän pysähtyi skannata horisontin. Aluksi en voinut nähdä maa minun näkökentässä, ja minun lihakset huusi protestina, että minulla oli vielä uinti, joilla ei ole ilmeistä palkita. Sitten hän huomasi, laastari ruskea, jossa sininen taivas ja taivas tapasi idässä. Päätin, että se oli joko Honduras tai, jos virtaukset oli ottanut minut pohjoiseen, Yucatan. Se ei ole oikeastaan väliä. Mitään pala kuiva, tasainen maa on tervetullut.
  
  
  Hän antoi itsensä muutaman minuutin uida, sitten kääntyi ympäri ja alkoi pitkä, kevyt ryömiä kohti kaukana pankki. Hetken kuluttua sain seuraa.
  
  
  Aluksi se oli vain aaltoilu sileä pinta oikealla. Astumalla & nb, katsoin sitä ja näin uuden aaltoilu. Sitten toinen. Ja toinen yksi. Hänen, tiesi mitä se oli, jopa ennen ensimmäistä sirppi-muotoinen selkä roll ilmestyi pinnalla.
  
  
  Haita.
  
  
  Kun se pysähtyi, he muuttivat suuntaa, ristissä edessä, ja kääntyi sitten takaisin, nyt nuolee. Hän voisi tehdä ulos kolme ihmistä ympärillään, vaikka hän ei ollut epäilystäkään, että siellä oli ystäviä lähellä. Kun sen upottaa veteen, se voi selvästi nähdä ih ympyröimällä ylitseni etäisyydellä noin viisikymmentä metriä. He olivat liuske rakoja ja valkoinen string blue shark elämää. Vaikka valkohai on enemmän sitkeä mies-syöjä, blue shark ei ole minun suosikki kumppani pitkän matkan uinti.
  
  
  Kolme näytettä ympäröivän minua oli välillä kahdeksan ja kymmenen metriä pitkä. Hänen oli outo tunkeilija ih vedet-kömpelö, hidas, mahdollisesti vaarallisia, mutta mahdollinen lounas. Ajoittain, yksi kolmesta olisi kiire kohti minua ja sitten väistää pois, kuin jos testaus minun reaktio. Tiesin, että ennemmin tai myöhemmin joku niistä voisi keksiä ja puukottaa minua niiden terävät hampaat.
  
  
  Hän jatkoi uimaan harjanne maa. Vaivaa, pidin aivohalvaus hidas ja rento, kuin jos kolme saalistajat eivät vaivaa minua ollenkaan. Se oli enemmän oma etu kuin niille, et älä kiusaa hain.
  
  
  Minun saattajat veti tasaisesti lähempänä kuin jatkoin tuskallinen edistymistä kohti rantaa. Onneksi veri oli jo kauan sitten pestä pois pään haava ja haavan hänen peukalo.
  
  
  
  
  
  
  
  jos hänen egonsa oli leikannut hänen loisteputki valaisin. Jos kaadoin tuoretta verta veteen noin minulle, hait ei epäröi repiä minut kappaleiksi.
  
  
  Kun huomioni oli keskittynyt haita, en huomannut ruskea purjehtia välillä minua ja maa, hieman pohjoiseen. Koska en tiennyt koko veneen, en voinut kertoa etäisyys ei. Mutta se oli tulossa lähemmäs minua, ja olin henkisesti yrittää tavoittaa ja nopeuttaa ego. Purjehtia, se tuskin olisi ollut päässä Gaviota, ja vaikka se oli, mieluummin ottaa riski kanssa Gorodin miehistö kuin tappava torpedot, että pitää lähestyy minua.
  
  
  Kun mietin näitä ajatuksia, jotain välähti suorapuheinen allani. En ollut vaikuttanut, mutta turbulenssi lähetti minut pyörimään kuin ruuhkassa. Minun leikkikavereita olivat valmistautuu hyökkäämään.
  
  
  Hän lakkasi uimasta ja heilutti vimmatusti veneellä. En voinut kertoa, jos hän oli nähnyt minut, mutta veneen pitää liikkuvat minun suuntaan, joka oli rauhoittavaa. Kun toinen hai kulunut kuuden metrin päähän minusta, Hugo veti sen tupesta ja piteli korviaan myöten valmis veden alla. Tikari ei voi muuttaa kertoimet paljon vastaan kolme tappajia, jotka painavat kolmesataa ja neljäsataa kiloa kunkin, mutta se ei anna minulle mahdollisuutta.
  
  
  Hän sukelsi useita kertoja ja katsella hait pitäen katseensa lähestyvän veneen. Nyt toinen hai rikkoi pois sen seuralaiset ja hyökkäsi kimppuuni. Siellä on suosittu teoria, että koska hain suuhun sijaitsee alapuolella sen pään, se täytyy heittää päälle sen takaisin purra. Älä usko se. Kun alaleuan tulee alas sen sarana, synkkä crescent avaa tappavan luolan hampaita. Hain voi purra sinua lähes missä tahansa asennossa.
  
  
  Tämä yksi päätti hyökätä minua roviolla. Hänen meni pinnan alla tavata ego samalla tavalla, esittelee niin pieni kuin mahdollista tavoite. Hän oli päälle minua kuin poika,musta vedenalainen ohjus, ennen kuin Hugo voisi laittaa hänet puolustuskannalle. Ihmisen ohjattavuus veden alla on rajoitettu parhaimmillaan. Ja siellä oli vain aika heittäytyä ja antaa valtava musta muoto siirtää allani. Se oli niin lähellä, että rakeinen hain ihon naarmuuntunut minun olkapää.
  
  
  Löytää minut puolustuskyvyttömiä, hain heti muuttunut suuntaan, ja liittyi kaksi muuta. Ih innoissaan liikkeitä ehdotti, että he valmistautuivat keskitettyä hyökkäystä. Tarkasteltaessa veneen, hän tajusi, että se oli yksinkertainen puinen vene, jossa yksi purje. Pieni, tumma-edessään miehet olivat seisoo keula, osoittaen minua. He näyttivät olevan huutaa, mutta en voinut kuulla sanoja.
  
  
  Selkä peili leikata läpi vettä lähellä. Tällä kertaa hänen sukelsi syvemmälle, ja niin teki hai. Se teki kiertotie alla minua, ja matkalla ylös, leuat leveä, sen paha silmät näennäisestä haaste minulle. Hän teki kuperkeikan ja väisti tappava hampaat muutaman tuumaa, mutta tällä kertaa Hugo oli valmis. Sen jumiin terän yläosaan hain elämässä. Käteni nykäisi kuin jos se olisi jäänyt ylinopeutta juna, mutta pidin kiinni kuin hain vauhtia kantanut meidät molemmat, ja tikari terä viilsi läpi kova valkoinen iho elämän.
  
  
  Ennen kuin pääsimme pinnalle, hän työnsi pois loukkaantunut hai, joka sitten jätti jälkeensä tumman punainen veri, kuten savu, silmukka sisua pullollaan hänen ympärilleen kokoontuivat pitkin pituus elämän.
  
  
  Hän nousi ylös ja käveli pois surmansa salamurhaajan, vilkuillen takaisin vain kerran nähdä yksi hänen ego on viime kavereita isku hänen ego vatsassa ja väkivaltaisesti repiä pois iso kimpale lihaa ja sisälmyksiä. Kolmas hain pysynyt.
  
  
  Hän veti itsensä pintaan ja hengitti raikasta ilmaa keuhkoihinsa. Hetken kuluttua, minun korvat ei enää soi ja kuulin ääniä. Kymmenen metriä takanani, vene keikkuivat pieni turvota, purjeen nosto koralliriuttoja. Siellä oli neljä miestä veneessä. Ne olivat lyhyet ja tummat, herkkä ominaisuuksia asetettu symmetrisesti pienet pyöreät päät. Sanat, että he puhuivat olivat käsittämätön minulle, mutta tunsin, että he olivat Mayojen muinainen kieli, pienempi Meksiko, joka on nyt puhunut kaakkois osa Yucatan, Quintan-a-Ru.
  
  
  Ruskea kädet lihaksikkaat käsivarret pääsi ulos ja veti minut veden poikki puinen vene. Kuulen äänen takanani, hänen isänsä kääntyi katsomaan verinen vaahto rannalla, jossa kaksi haita oli revitty haavoittunut mies palasiksi. Muutaman minuutin kuluttua, hänen olisi seuraava.
  
  
  Hänen isänsä ojensi kätensä kiitokseksi hänen pelastajat, mutta ih suljettu silmät ja ilmeettömät kasvot ei vastannut. Odin ympärille viittasi minua istumaan keulassa. Hän teki niin, ja he laskivat purjeet. Tuuli piristyi kankaalle, ja kevyt vene tuntui nousevan vedestä ja ajaa kohti rantaa.
  
  
  Luku Kaksitoista
  
  
  Kun vene siirtyi sujuvasti ja äänettömästi kohti rantaa, minun pyrkimyksiä viimeisen kuusitoista tuntia, alkoi minua kiinni. Taistella ja paeta Gaviota, pitkä uida, ja taistelu hait väsynyt minua. Hän nyökkäsi ja sulki silmänsä anna heidän levätä, ja toinen myöhemmin, tac
  
  
  
  
  
  Veneen pohja näytti kaavi soraa, ja ihmiset olivat käynnissä alas ryhmien majoja vetää veneen rantaan.
  
  
  Kaikki toiminta pysähtyi, kun hänen miehensä tuli ja pysähtyi rannalla. Odin on nam po Maya oli suurempi kuin minun kainalossa. Ja kuten minun vene-kaverit, he eivät näytä mitään tervehdyksiä tai vihamielisyyttä heidän kasvonsa, vaikka he katsoivat minua hieman uteliaisuutta.
  
  
  He olivat jälkeläisiä kova ja kuriton Maya-Intiaanit, jotka olivat koskaan toimitettu espanjan vallan aikana kolonisaation. Kun 1847 kansannousun länsi-Yucatan oli murskattu espanjan, he pakenivat, koska paras he voisivat viidakoissa Quintana Roo, jossa aseellinen vastarinta jatkui, kunnes vuosisadan. Jopa nyt, syrjäkylillä, kuin minä oli tuonut on jätetty täysin liittovaltion hallitus hallitsemaan itseään mukaisesti vanha heimojen perinteet.
  
  
  Kaksi miesten kalastus vene lähestyi minua molemmilta puolilta. Jokainen niistä laittaa pieni ruskea käsi kyynärpäähän ja työnsi minua eteenpäin. En tiedä, jos minulla oli saattamassa tai kiinni.
  
  
  Ne johdattivat minut läpi kylän, noin kaksikymmentä taloa rivien hiljainen, valpas Mayojen. Pysähdyimme edessä kota pienempi kuin toiset ulompi kehä kylässä. Katto oli olkikattoisia, ja mutaa seinät ei ollut ikkunoita.
  
  
  Kuten odina, noin minun seurue, alkoi johtaa minua läpi oven, hän työnsi Wilhelmina on metallinen lohko, vielä vasten reittäni. Hän nosti minun kostea paita ja veti luger .
  
  
  "Ase!", hän tiuskaisi, ensimmäinen sana espanjaksi hän kuullut kenenkään ympärille.
  
  
  "No se funciona," emu kertoi. Se oli totuus. Ase ei toiminut, kunnes yön jälkeen on upottamalla suolaveteen. "No tiene balas," lisäsin. On myös totta. Hän käytti kaikki hänen ammuksia samalla, kun ammunta takaisin Gaviota.
  
  
  Ei vastausta Maya. Ilmeisesti he tiesivät vain muutaman sanan espanjaa. Kun takavarikoi Wilhelmina, Intian työnsi minut ohjaamoon ja sulki puisen oven takanani. Hän puhui hänen toverinsa Mayojen kieltä. Hänen sävy, voisin sanoa, että yksi heidän ympärillään oli tarkoitus pysyä siellä ja vartija oven, kun toinen oli pois joitakin asioita. Hän nosti hänet törmäsi maahan lattialle ja nojautui seinää vasten.
  
  
  Ensimmäistä kertaa monta tuntia, hänen ajatuksensa kääntyivät tehtävä, että mukana liittymällä minua Karibialla. Oliko se todella vain eilen, että hänen poikansa oli partaalla tappion tontti matkalaukun kanssa ja pommi, kun hän siirtyi kohti Fjodor Gorodin kanssa Luger kädessään? Kuitenkin, kuinka kaukana olen, että voi tehdä mitään, estää ydinaseiden tuhoaminen New Yorkissa kolme päivää.
  
  
  Yritin tuoda ajatukseni takaisin minun nykyinen ahdinko, mutta visio Rona Folstedt, hoikka greyhound ja blondi Pohjoismaiden blondi, välähti mielessäni. Missä hän oli nyt? Kuollut? Se on parempi hukkua kuin olisi kiskaistu ylös Gorodins.
  
  
  Oven minun kota vedettynä auki ja kaksi vartijaa tuli. Eleet ja hymyilee, he tekevät selväksi, että hän olisi liitettävä ih. Hän nousi ylös ja käveli niiden kanssa takaisin kylään.
  
  
  Tulimme suurempi hut kuin toiset. Kun maalattu valkoinen, se oli vähitellen muuttumassa harmaa. Kaksi Mayat johti minut oven läpi, sitten pysähtyi edessä vanha mies istuu lavalla. Hän oli takkuinen harmaat hiukset ja kasvot kuin kova ja ryppyinen kuin saksanpähkinä kuori.
  
  
  Hän nosti vino varsi, ja kaksi vartijoista astui takaisin, jättäen minut yksin hänen kanssaan.
  
  
  "Hänen Cholti," hän sanoi, että vahva, matalalla äänellä, joka tuntui ulos paikka hänen ikä ja pienet rinnat. "Hänen äänensä on El Jefe, Päällikkö."
  
  
  "Se on kunnia", sanoin," ja on ilo löytää joku, joka puhuu englantia."
  
  
  "Se on kaikki hänen kylässä, en puhu englantia", hän sanoi ylpeänä. "Menin kouluun Merida. Ne olisi opettaa poikiaan, mutta he eivät halua tietää Jenkkien kieli." Sitten hän pysähtyi, kädet ristissä sylissään, odottaa minun sanovan jotain.
  
  
  "Minun nimeni on Nick Carter," sanoin. "Hänen agentti on peräisin yhdysvalloista. Jos voisit ottaa minut lähimpään kaupunkiin, jossa minun puhelimeen, olisin kiitollinen. Minä maksan sinulle hyvin.
  
  
  "Minulle kerrottiin, että sinulla oli ase," Cholti sanoi.
  
  
  "joo. Työssäni minun on joskus puolustaa itseäni, joskus tappaa hänet."
  
  
  "Valkoiset ihmiset eivät ole kovin suosittuja Quintana Roo, Carter. Minulla ei ole kuin valkoisia ihmisiä aseilla ollenkaan. Mieheni hoidettiin erittäin huonosti valkoiset miehet joilla on aseet."
  
  
  "En halua satuttaa meitä, sinä, me, sinun kansasi, Jefe. Ihmiset taistelen ovat pahoja ihmisiä, jotka haluavat tuhota suuret kaupungit maani ja tappaa niin monia ihmisiä ."
  
  
  "Mitä tämä tarkoittaa meille täällä Quintana Bur?
  
  
  "Jos nämä pahat ihmiset voivat voittaa, ei paikka maailmassa tulee olla turvallista, ei edes oman kylän. Ne tuhosivat saari Tyynellämerellä, jossa ihmiset olivat hyvin paljon omaa.
  
  
  "Kerro, miten päädyit mereen, Nick Carter."
  
  
  Hän kertoi Heille tarinan siitä, kun Rhona ja nousin risteilyalus Antigua. Cholti kuunteli hänen silmänsä kapenivat, hänen kätensä yhä hänen sylissään, hänen silmänsä lähes kiinni. Kun se oli valmis, hän istui täyden minuutin.
  
  
  
  
  
  
  hiljaisuudessa. Sitten ego on silmät avautuivat, ja hän etsi kasvoni.
  
  
  "Minä uskon sinua, Nick Carter," hän sanoi. "Äänesi ei valehtele, ja silmäsi kertoa totuus. Puhelin etsit löytyy jopa pohjois Vigfa Chico. Olisin ottanut sinut siellä, mutta ...
  
  
  "Mutta mitä?" En kannattanut sitä.
  
  
  "Olet valkoinen mies. He toivat ase kyläämme. Näistä syistä, minun ihmiset haluavat tappaa sinut. He kuuntelevat minua, kuten el jefe, ja ehkä voin tehdä ih uskoa, että, kuten hänen, että et halua satuttaa meitä. Mutta on yksi, joka ei saa ravistaa ."
  
  
  "Kuka on tämä?" Pyysin häntä.
  
  
  "Ego nimi on Tihok. Hän on minun poikani. Kun minä kuolen, hän on pomo täällä. Pelkään, että tapahtuu hyvin pian. Teehawk ei koskaan suostu antaa sinun mennä, kunnes tapaat hänet."
  
  
  "Törmätä häneen? Luulin, että sanoit, että kukaan ei puhu täällä englantia."
  
  
  "On olemassa muilla kielillä," vanha mies sanoi. "Poikani on odottaa sinua ulkopuolella taloni juuri nyt. Miten käyttäytyä hänen kanssaan, määrittää oman kohtalonsa. Tämä on, miten se pitäisi olla ."
  
  
  "Ymmärrän," hän sanoi vanha mies. Cholti nyökkäsi kohti ovea hänen kota. Sitten hän kääntyi ja lähti.
  
  
  Ennen kuin hän oli ottanut kaksi askelta aukealle edessä chiefsin kota, jotain jyrisi ilmassa ja osui maahan jalkojeni juureen. Se oli kuuden jalka keihäs, sen kapea, kaksiteräinen terä tunkeutuminen maahan.
  
  
  Vastakkaisella puolella clearing seisoi nuori Maya, riisuttu vyötärö, hänen ruskea iho kireällä ja hohtavan yli kireällä lihaksia. Hän puristuksiin kahden hengen keihäs jalkoihini, jolla ego kulmassa, perinteinen haaste aiheuttaa. Siellä kyläläiset olivat kaikki ympärillämme, heidän kasvonsa välinpitämätön, mutta heidän silmissään varoa.
  
  
  Niin, tämä on Tihok, päällikön poika. Tämä oli mies, minun olisi pitänyt kohdata taistelussa, jos hän oli jättänyt kylän elossa. Mutta jos ego tappaa hänet, voi Ego isä anna minun mennä Vigia Chico? Vaikka vanha mies on samaa mieltä, en anna ego ihmiset elävät? Jotenkin minulla oli voittaa Teehawk, mutta en ottanut ego ulos hänestä.
  
  
  Ennen kuin kosketat keihäs, Hugo tarkoituksella veti sen pois tuppeen hänen kyynärvarren. Se nosti tikari niin, että kyläläiset voivat nähdä ego, sitten lähetetään ego raju kohti oven chiefsin kota, jossa se oli kiinni, kahva ravistamalla. Vaikka ei ollut kuultavissa vastaus watchers, hän voisi tuntea hänet epäsuora hyväksyntä.
  
  
  Sitten hän veti keihään ympäri maata ja pitämällä ego samassa asemassa kuin Teehawk, muutti keskellä selvitys. Ei, me kosketti keihäänkärkenä tervehdys kumma samanlainen, jota käytetään taistelussa henkilökunta. Tappava ero oli, että nämä keihäät lävistivät kaksitoista tuumaa teräs terä, terä pystyy lävistyksiä henkilö tai leikkaamalla pois osa niiden elin.
  
  
  Hän otti askeleen taaksepäin valmiina asenne, ja rauhallisesti heti hyökkäsi, svengaava keihäs kahva ylös. Pudotin keihäs estää isku, sitten nopeasti esille se kääntää terä, joka olisi pitänyt jakaa minun kallo.
  
  
  Minun reuma oli oma vastaus, joka Maya ennakoida ja estää. Sitten hän muutti laskuri odotettu isku, mutta hän vain feinted terä ja heilautti butt sivuttain vastaan ego on rintakehä. Teehawk voihkaisi kivusta, mutta näppärästi ristissä hänen keihäs, valmis estää tappaminen isku.
  
  
  Vetäydyimme, palasimme alkuasentoon, ja taistelu alkoi taas.
  
  
  Taiteen warstaff on paljon kuin virallisesti kuten aidat tai jopa tanssia. Jokainen osuma on korttelin, kukin lohko liikkuu laskuri. Vain ääniä Jukatanin clearing olivat clank akselit ja clash of terät, rytmittävät raskas hengitys Teehawk ja itseäni. Olen nähnyt sen useammin kuin kerran, avaamalla reikä keihään terä osaksi, mutta olen hidastunut minun syöksy Rivnenskaya tarpeeksi, jotta nuori Maya estää. Olen onnistunut pitämään minun ego oma terä pois minua niin pitkälle, paitsi prässi minun laskelmat, että se jättänyt crimson tahra paitani.
  
  
  Läpimurto tuli, kun hän oli tippuu ulos keihäs yksi kerrallaan Ego ruk kaksinkertainen upstroke, ottaa huomioon, että hän oli odottanut normaali upstroke ja slash hyökkäys. Ego keihäs roikkuvat turhaan yhdellä kädellä, Teehawk on kurkku oli baredin minun terä. Push työntää hänet tuuman murto puolelle, tuskin leikkaus hänen ihonsa. Mayan silmät, huomasin, että hän tiesi, mitä olin tehnyt.
  
  
  Takaisin hallita hänen keihäs, Teehawk syytetään tappavan raivokkaasti. Hänen egonsa väistyi ja hyökkäys alkoi pelätä, että kaksintaistelu voi vain päättyä Teehawk kuolemasta tai minun.
  
  
  Lanka tuli hätkähdyttävän nopeasti. Hiljaa, hän lunged minua korkea, sitten kyyristyi ja kääntyi butt kivääri, kuten pesäpallomailalla, minua kiinni juuri nilkkojen yläpuolelle ja koputtaa jalat altani. Pudotin maahan ja rullattu päälle minun takaisin juuri ajoissa nähdä terä Teehawk keihäs sukeltaa minun kasvot. Viime hetkellä, se vajosi maahan niin lähelle korvaani, että tunsin ego kuori.
  
  
  Hän hyppäsi jaloilleen, keihäs valmiina jälleen, ja kohtasi vastustajansa. Siellä oli uusi viesti ego silmät : toveruus. Olimme nyt tasoissa. Hänen egonsa oli pelastanut hänen elämänsä, josta hän ei voinut antaa anteeksi, kunnes hän oli menettänyt sen.
  
  
  
  
  
  pelasti minun.
  
  
  Hän on pelannut. Ottaa askel eteenpäin, hän kallellaan hänen terä kohti Teehawk tervehdys. Hän toi oman keihään alas tavata minun, ja taistelu oli ohi. Me putosi meidän aseita ja piti meidän ranteisiin Mayan muoti. Kyläläiset jutteli hyväksyvästi, ja ensimmäistä kertaa hän näki hymyilee tumma kasvot Intiaanit.
  
  
  Vanha päällikkö tuli luoksemme ja puhui Tihok Mayojen. Sitten hän kääntyi minuun ja sanoi: "sanoin pojalleni, että hän taisteli urheasti ja kunnialla. Olen kertoa hänelle sama asia, Nick Carter. Vigia Chico on tunnin ajomatkan päässä. Kaksi minun vahvin miehet vie sinut sinne kanootilla.
  
  
  Hän antoi minulle laukku kääritty vedenpitävä kangas. "Puhdista ja voitele ase ennen suolavettä kuivuu, muuten se on hyödytön vastaan pahat ihmiset, jotka etsivät."
  
  
  Ego kiitti ja otti Hugo ulos päivän kota. Sitten seurasin kaksi lihaksikas miehet, jotka olivat jo odottamassa minua kanootti.
  
  
  Kolmetoista
  
  
  Rannikolla kanootti matka oli nopea ja hiljainen. Kaksi Mayat tervehti meitä sydämellisesti klo surf ' s edge. Yksikään heistä puhui meille.
  
  
  Emme poistuneet klo Vigla Chico, ratkaisu kolme kertaa koko kylän lähdimme. Talot näyttivät enemmän pysyvä, ja rautatiekiskoja idästä päättyi kaupungin laidoilla. Minun soutajat otti minulle, mitä ajattelin oli talon paikallisen headman, puhui lyhyesti häntä Maya-kieltä, ja sitten yhtäkkiä jätti minut katsomatta häntä.
  
  
  Hän pyysi puhelinnumeron, ja minut vietiin yleinen rakennus, joka ilmeisesti toimi koulu, kauppa, kokous-huone, varasto -, ja niin edelleen. Puhelin oli varhainen malli karu puinen tapauksessa, jossa kahva puolella.
  
  
  Seuraavat kaksi tuntia kuluivat ajo-Merida, pääkaupunki Yucatan, ja sieltä kautta sokkelo toistimet ja keskitason toimijat, kunnes tuttu ääni David Hawk Chronicle kajahti linjalla.
  
  
  Kerroin emu missä olin ja antoi emu tiivistetty versio siitä, miten pääsin sinne, puhuivat nopeasti siinä pelossa, että saatamme menettää yhteyttä milloin tahansa.
  
  
  "Tarvitsen nopea tapa pois täältä," emu kertoi. "Siellä on rautatie, mutta ilmeisesti juna on ajaa, kun joka kerta on yhteensä auringonpimennys."
  
  
  "Minä otan teidät helikopterilla. Mikä on tilan tehtävä? "
  
  
  "Matkalaukut saapuvat aluksella Gaviota alkaen Curacao. Fjodor Gorodin näyttää olevan johtaja toimintojen kanssa Zhizov, ilmeisesti majoittuessaan ih pääkonttori ja vain satunnaisesti näy kadulla. Ei ole vahvistusta, että Knox Vornov on keskeinen henkilö, mutta näyttö on tarpeeksi vahva, että sitä voidaan pitää varmaa." Hän epäröi, sitten lisäsi ," Olemme menettäneet Rona Folstedt."
  
  
  "Olen pahoillani, Nick," David Hawke sanoi. Hänen, tiesi, että oli mitä hän tarkoitti. Kuten johtaja KIRVES, hän tunsi kuoleman, mutta hänen agentti joukkue aiheutti Emu syvemmälle kipua kuin monet ymmärtävät. "Voit työskennellä täällä yksin?" hän lisäsi.
  
  
  "En voi, mutta se olisi mukavaa, jos siellä oli joku, joka tuntee tämän alueen. Se on tulossa pimeää täällä, ja minun ei tarvitse muistuttaa teitä siitä, että olemme kokoukseen mennessä."
  
  
  "Ei tietenkään", Haukka sanoi kuivasti. "Odota hetki."
  
  
  Puhelin ritisi äänettömästi korvaani muutaman sekunnin, ja hän tiesi, että Haukka oli tietojen syöttäminen hänen pöytätietokoneen. Sitten hän tuli takaisin vastauksen:
  
  
  "CIA: n agentti nimeltä Pilar kohteessa Veracruz. Hän ottaa yhteyttä Hotellissa Baia Bonito."
  
  
  "Hänet?"
  
  
  "Kyllä, Nick, sinulla on onnea. Minulle kerrottiin, että se oli punainen tukka, hyvin varustettu... erm... kaikki muut laitteet ". Hawk selvitti kurkkuaan, jatkoi sitten eri sävy. "Voit järjestää helikopterin laskeutuessa Vigia Chiu?"
  
  
  "Siellä on selvitys juuri tämän rakennuksen takana. Kuinka pian voit lähettää sen helikopterilla? "
  
  
  "Minulla on työn kautta ulkoministeriö. Jos he merkkiin, sinulla on lintu, kolme tai neljä tuntia."
  
  
  Hyvä. Teen varmasti syttyy lasku alueella, jossa soihdut tai kokkoja. Kuten olemme keskustelleet nämä tiedot, se tapahtui minulle, että normaaleissa olosuhteissa, tällaisia tietoja ei koskaan lähetetään salaamattomana julkisen puhelinlinjoja. Olosuhteet olivat kuitenkin kaikkea muuta kuin tavallinen, olosuhteet olivat alkeelliset.
  
  
  "Olet menossa tarvitse rahaa," Hawke sanoi. "Minä odotan hotelliin eri Keski-Amerikan valuutoissa. Mitään muuta?"
  
  
  "joo. Minun Luger otti suolaisen kylpyamme, joten haluan olla ase cleaning kit kätevä. Lapset 9mm ammuksia ".
  
  
  "Se on odottamassa sinua." Siellä oli tauko linjalla, kuin jos Hawke halusi lisätä jotain muuta. Mutta sitten hän vain sanoi, " Siellä on sinulle enemmän kuin onnea, Nick."
  
  
  Minulla oli työpaikka, jossa hän oli vakuuttunut, että paikallinen prefekti suora varoitus valot helikopteri. Hän ei halunnut auttaa minua. Alkuasukkaat Vigia Chico olivat hieman vähemmän vihamielinen uima-allas kuin Maya rannikon kylässä, mutta niiden siteet vanhoja perinteitä pysyi vahvana. Valkoiset harvinaisia paranemista tuli Yucatan rauhanomaisia tehtäviä, ja ihmiset eivät olleet innokkaita vastaamaan niihin.
  
  
  
  
  
  
  yksi noin ih lentävät autot.
  
  
  Se oli lopulta saatu ih on haluton yhteistyöhön, vanhanaikaisella tavalla. Lupaamalla heille rahaa. Yksityisesti, hänen toivonsa oli, että CIA, ulkoministeriö ohjaaja toisi vuonna rahaa. Se olisi vähän hankala saada ulos Chico ' s Vigia jos asukkaat luulivat huijataan.
  
  
  Muutaman seuraavan tunnin, tällaiset huolenaiheet olivat piilossa takana hänen mielessään, kun hän ohjasi sijoittaminen varoitus valot. Siellä oli paljon kuivaa kuollutta puuta noin, ja minä sytytti kuusi tulipaloa ympyrän ääriviivat vaativuutta.
  
  
  Heti kokkoja syttyivät ja selvitys palaa, Sel-ja Stahl odotti. Ja odottaa. Ja odottaa.
  
  
  Hänen olisi pitänyt tietää, että asiat eivät mene niin sujuvasti, että ulkoministeriö on mukana. Kun kuulin äänen, helikopterin roottori alkoi rikkoa, ja palokunta oli ehdottomasti onneton viiveellä. Lentäjä huomasi meidän pieni ryhmä ja toi alus, lähettää jopa valtava pilvi paksu punainen-ruskea pöly.
  
  
  Ohjaajan nimi oli Martin. Hän oli laiha nuori mies, jolla on terävä nenä. Vaihdoimme Tunnukset, kun kyläläiset tungosta ympärillä, katsot helikopteri suuri epäily.
  
  
  "Toivon, että he lähettivät rahaa sinua", sanoin.
  
  
  "Rahaa? Miksi?"
  
  
  "Auttaa hälytys tulipalot, minun piti luvata, että nämä ihmiset joitakin maksu."
  
  
  Martin squinted salama taivaalta. "En tiedä, mitä tarvitset varoitus valot; lähes koko päivän.
  
  
  "Kun hän oli pyytänyt helikopterilla", sanoin kylmästi, " se oli pimeä. Toivoin, että ulkoministeriö ei vastata tarpeeksi nopeasti saada minut pois täältä ennen aamua. Minulla on aika kiireinen aikataulu, vanha kamu.
  
  
  "Kukaan ei sanonut mitään, tuo rahaa", hän murahti.
  
  
  Ihmiset ympärillämme olivat mutisten, ja hän pelkäsi, että he kiinni käydyn keskustelun.
  
  
  "Toitko ne niiden rahaa?" Pyysin häntä.
  
  
  "no... jotkut heistä," hän sanoi varovasti.
  
  
  Hän oli menettämässä malttinsa. "Joten ulos, ottaa räätälöidä! Lupasin näille ihmisille rahaa, ja epäilen, he rikkoa luita, jos et saa ih."
  
  
  Katse loukkaantunut, Martin veti hakattu lompakko takataskussa ja alkoi selailla laskuja. Harmitti hänen kanssaan, otin lompakon häneltä ja vetää ulos lompakon. Määrä laskut oli hieman yli viisikymmentä dollaria. Se oli ohi ego vanhempi, joka juhlallisesti lasketaan egot, sitten nyökkäsi ilman hymyillen. Hän puhui kyläläiset, jotka oli siirretty pois, jotta selkeä tapa meille.
  
  
  Kun me pelannut tätä peliä helikopteri, Martin sanoi: "Sinun piti antaa heille kaiken? Ne Intiaanit olisivat todennäköisesti tyytyväisiä puolet.
  
  
  "Ehkä", sanoin. "Ja ehkä ei olisi onnellinen, kunnes ne laittaa keihään kautta kurkkuun. Se maksaa sinulle kaksikymmentäviisi dollaria?"
  
  
  Hän käynnisti moottorin elämään ilman huomautuksia
  
  
  "Älä huoli," emu kertoi. "Aion tehdä täyden raportin osuus, ja sinun tulee korvata tavanomaisten kanavien kautta ulkoministeriö. Jos olet onnekas, saat rahasi takaisin Jouluksi. Ehkä ei tänä Jouluna... "
  
  
  Ensimmäistä kertaa, Martin rento hieman, ja jopa onnistui virne. "Hyvä on", hän sanoi. "Minun täytyy myöntää, se on halvempaa kuin keihäs kurkussa. Minne?"
  
  
  "Veracruz," emu sanoi hänelle, ja me hyppäsi.
  
  
  Luku neljätoista.
  
  
  Hernando Cortez nousi maihin vuonna Veracruz vuonna 1519, hänestä tuli ensimmäinen Espanjalainen asettaa jalka Meksikon maaperällä. Heidän kanssaan, Fretti kaupunki oli kaapattu eri sodat, joita Amerikkalaiset ja ranskalaiset kahdesti.
  
  
  Kuten me liukui poikki Lahden Campeche, ja hän squinted aurinkoinen kaupunki, se oli selvää, että Veracruz oli nyt ainakin palkinnon arvoisia kaikki, että veri ja ukkonen.
  
  
  Me asettui purkamisen Amerikan Konsulaattiin, jossa hän laski kutsun jäädä lounaalle. Tunsin jäykkä ja nihkeä alkaen rasituksessa, uupunut unettomuus, ja en halunnut jutustella martineja joitakin meidän ulko-palvelun henkilökunta. Hän pudisti Martin kädestä, vakuutti hänelle kerran, että hän saisi rahansa takaisin, ja käyttää ulkoisen puhelimen soittaa taksin.
  
  
  Taksimatka Baia Bonito Hotel vei sinut läpi joitakin kaupungin antiikin mukulakivikatuja käytävänpäällyskivi jossa on viehättäviä vanhoja taloja, kautta sekä laaja moderni kaduilla vieressä teräs ja lasi pilvenpiirtäjiä.
  
  
  My inn oli päivätty, mutta mukava, jossa on suuri piha, avoin taivas ja kolme riviä huoneet sen ympärillä. Hän kertoi kuljettaja odottaa ja meni sisälle. Kun hän antoi minulle hänen nimensä, mies vastaanotossa antoi minulle huoneeni avaimen, paksu suljettu kirjekuori, ja paketin koko klarinetti tapauksessa. Se tuli eri kokoja ja värejä: dollaria, pesoa, quetzal, cordoba, colonas, lempirs, balboa, bolivars, gourdes, puntia, frangeja, ja guldenia. Vedin ulos peso, maksetaan kuljettajalle, ja menin jopa minun huone kolmannessa kerroksessa laukku kainalossa. Emme kuulleet kenenkään muun, Pilar.
  
  
  Hän otti pitkän kuuman kylvyn, jonka jälkeen viileä suihku, sitten paketoitu pakkaus kulman siivooja.
  
  
  
  
  
  
  Aloin työstää Luger. Hän voi pyytää Hawke, että tuo uusi ase, mutta Wilhelmina oli vanha ja luotettava ystävä.
  
  
  Luger otti sen lisäksi ja tutki kaikki yksityiskohdat. Koska se oli hyvin kumartui maahan ja suojattu vedenpitävä pinnoite, suola vesi ei ollut vielä vaurioitunut metalli. Hän käyttää liuotin jokainen osa, jopa pieni ruuvit, ja työskenteli tahrat reiän läpi kunnes ne olivat puhtaan valkoinen. Purkaa ase kuivataan nukkaamattomalla puuvilla moppi, kosketti kriittiset osat, joilla on alhainen viskositeetti voiteluöljyä, ja kootaan Luger. Hän työntää kahdeksan kierroksen leikkeen ympärille laatikko kuoret Hawk oli tuonut, sitten liukui Wilhelmina osaksi vyö kotelossa.
  
  
  Kehoni tarvitsi nukkua, mutta mieleni ei anna periksi. Siellä oli suunnitelmissa tehdä tämän, sulje porsaanreikiä. Ja joka kerta, kun hän antaa hänen aivot levätä, kuva Rona olisi tullut näkyviin. Blondi, jonka hoikka, notkea ruumis oli sylissäni niin monta yötä voinut olla pitää vain yksi menetetty työ kumppani.
  
  
  He eivät salli meidän aikaa meidän täytyy pakokaasujen teidän surut, ajattelin katkerasti, ja lensi ympäri huonetta. Pöydässä, kysyin häneltä, jos siellä oli kauppa lähellä, mistä voisin ostaa vaatteita.
  
  
  "Kyllä, herra. Aguilarz, joka sijaitsee kadun toisella puolella, on loistava valinta, " sanoi Clera.
  
  
  "Gracias. Odotan kävijä. Jos hän tulee, sano, hei, mistä minut löytää."
  
  
  Hän ylitti kadun ja vietti kourallinen Hawke on rahaa vaatteisiin. Kun kastike on uusi puku, jossa on kaikki tarvittavat tarvikkeet, hän kuuli hänen desk virkailija kerran ja sauntered ylös kadun street cafe. Hän istui pöytään, jossa hän voisi katsella sisäänkäynti ja tilasi pullon paikallista brandy, joka paloi kuin tuli, mutta ei maku huono. Kuten olen sipped minun brandy, olen miettinyt, kuinka kauan minun pitäisi odottaa ennen kuin päätin, että minun kumppani, Pilar ei näy.
  
  
  Sillä hetkellä, tumma-ihoinen tyttö avokaulainen pusero, joka tuskin sisälsi hänen upea rinnat heiluivat välillä taulukoiden ja pysähtyi minun paikka. Hänen hiuksensa olivat mustat ja paksut, hieman pörröistä, tuoretta roskaa. Ei ollut kahvi-värinen silmät että lupasi nautintoja.
  
  
  "Voit säästää ottelu?", hän kysyi hieman aksentti.
  
  
  "Anteeksi, en pidä ih, kun lopetin tupakoinnin." Hei sai sen.
  
  
  "Viime vuonna yritin lopettaa tupakoinnin itse, mutta kesti vain kaksi sunnuntaisin", hän oikein vastasi.
  
  
  "Sinun täytyy olla Pilar."
  
  
  "joo. Ja sinä olet Nick Carter, Jonka nimi on Killmaster. Maineesi kulkee edelläsi." "En tiedä, jos minun pitäisi käyttäytyä vaatimattomasti tai pyytää anteeksi."
  
  
  Hänen koko huulet kaartuvat hymyyn. "Koskaan ei pidä pyytää anteeksi. Voin istua hänet alas?" "
  
  
  "Tietenkin. Käytöstapani ovat hieman kuluneet tänään, kuten kaikki muukin.
  
  
  Pilar istuutui tuoliin minua vastapäätä. "Näytät siltä, että haluat nukkua", hän sanoi.
  
  
  "Business tulee ensin", hän sanoi mielistelevä hymy. "Me voimme puhua täällä?"
  
  
  Hänen kauniit silmät vaelsivat yli mokkasiinit kahvilassa ja ohikulkijoita jalkakäytävällä. "Tämä on yhtä hyvä paikka kuin mikä tahansa," hän sanoi olankohautuksella.
  
  
  Hän viittilöi tarjoilija pyytää toinen lasi, ja sitten kaadetaan Pilar brandy. Sitten hän kysyi terävästi: "Mitä sinä teit hiuksillesi?"
  
  
  Vaistomaisesti hänen kätensä meni Golov hetkellinen sekavuus, sitten hän hymyili. "Sinulla on on kertonut, olin punapää. Kuten tiedätte, meidän postin liiketoiminta on osa täytyy muuttaa ulkonäköä. Tykkäätkö musta? "
  
  
  "Rakastan sitä. Lyön vetoa, rahat, olet yhtä hullu kuin punainen.
  
  
  "Kiitos," hän sanoi, ja antoi minulle ilkikurinen ilme alta hänen pitkät ripset.
  
  
  Hetken, Pilars ominaisuuksia näytti katoavat, korvataan ohut kasvot Rona Folstedt. Hän otti kulauksen vahvaa konjakkia ja kuva katosi.
  
  
  "Ainoa asia, mitä meillä on," sanoin, "on vene, joka toi matkalaukku aluksella Gaviota. En voinut tehdä, meidän nimi on, meidän tunnistenumerot pimeässä. Se ajoi liian alhainen B & nb ja on powered by kaksi perämoottorit ."
  
  
  Pilar puri huultaan ja pudisti päätään.
  
  
  "Ei mitään sellaista. Näitkö ketään ihmistä veneessä?
  
  
  "Tärkein henkilö oli lyhyt, tanakka ja kalju."
  
  
  Hän nosti kätensä pysäyttääkseen minut. "Tanakka, kalju mies?"
  
  
  "Se on oikein. Tiedätkö ego?"
  
  
  "Luulen niin. Siellä on mies, joka johtaa jengi salakuljettajien Curacao. Ego nimi on Torio.
  
  
  "Voitko kertoa minulle, mistä löytää ego?"
  
  
  "En voi viedä sinut sinne. Curacao tuntee hänet, ja voimme siirtyä nopeasti ."
  
  
  Hetken hän oli aikeissa kohde. Hän ei ollut lähettänyt hotellissa, kuten Rona. Mutta Pilar oli oikeassa, hän voisi viettää arvokasta aikaa Curacao ilman johtoja, ja aika oli ratkaiseva tekijä.
  
  
  "Voimmeko lähteä?" Kerroin hänelle.
  
  
  "Voimme saalis aikaisin kalaan aamulla. Järjestän kaiken hänelle.
  
  
  "Voimme aloittaa aikaisemmin?"
  
  
  "ei. Ja se on tärkeää, että voit levätä tänään. Huomenna sinun täytyy olla vahva ja valpas."
  
  
  Minun kipeä lihaksia sovittu. Meillä oli toinen lasi konjakkia, ja hän käveli minua takaisin minun hotelli.
  
  
  "Minä tulen hakemaan sinut aamulla", Pilar sanoi, " ja lähdetään lentokentälle."
  
  
  He jättivät hänet pihalla ja nousi väsyneesti
  
  
  
  
  
  
  huoneeseeni.
  
  
  Luku Viisitoista
  
  
  Hän otti hänen toinen suihku päivä ja veti kaihtimet vastaan ilta-aurinko. Hän otti pois hänen uudet vaatteet ja laittaa ne tuolille. Sitten hän ojensi alasti sängylle, veti lakanan hänen päälleen, ja tuijotti kattoon.
  
  
  Vain pakottaa itsesi uneen on yleensä mahdotonta. Jokainen hermo ruumiini tarvitsi lepoa, ja silmäni olivat kuin hiekkasäkkien, mutta hän ei voinut nukkua.
  
  
  Jonnekin, entinen Amerikkalainen tiedemies ja entinen venäläinen kenraali oli valmistella pyyhkiä minun maa, kaupunki kerrallaan. Ylihuomenna, ensimmäinen menee New Yorkiin. Sen on kiire jonnekin lopettaa ih, ei lentää sänkyyn nukkumaan hotelli Veracruz.
  
  
  Mutta taisteluun ilman valmistelua olisi typerää ja vaarallista. Ja jos Pilar voi löytää salakuljettajan, Torio, hän voi silti olla tarpeeksi aikaa suorittaa tehtävä loppuun. Häntä, sulki silmänsä. Rhona on visio ui ennen minua, haalistuneet, sitten palasi.
  
  
  Auringonvalon suodatuksen läpi oranssi kaihtimet vähitellen himmentää läpi kaikki harmaan sävyt, ja lopuksi se oli tumma. Kuitenkin, mieleni ei rauhoittunut.
  
  
  Jokainen ääni kadulta alla tuntui tavoittaa korvani avoimesti. Flushing wc viereisessä huoneessa, suihkulähde Niagara Falls.
  
  
  Sitten joku koputti kevyesti oveen.
  
  
  "Kyllä?"
  
  
  "Tämä on Pilar," tuli lievä vastauksen reumaa.
  
  
  Hän ryömi ympäriinsä roskakoriin, tarttui pyyhe, ja avasi oven. Pilar oli yllään musta mekko, jossa pieniä kukkia, jotka näyttivät kasvavan onnellisina mäkiä ja laaksoja hänen rikas maa.
  
  
  "Tule sisään," sanoin.
  
  
  "En todellakaan uskonut, että olisit pystynyt nukkumaan", hän sanoi, ja meni sisälle.
  
  
  "Kauneus ylittää vain viisautta", vastasin.
  
  
  "Toin sinulle jotain auttaa sinua." Hän istui alas kevyesti reunalla sängyn.
  
  
  "Pillereitä?" hän kysyi. "En koskaan ota ih."
  
  
  Hän antoi minulle laiska hymy. "Ei, ei pillereitä. Minulle."
  
  
  "No," minä vastasin, toipumassa hämmästyksekseni, " olet varmasti herkullinen tabletti, ja se ei ole vaikea niellä ollenkaan."
  
  
  Hänen kauniit kasvot kääntyi vakava, lähes perä. "Älä vitsaile", hän sanoi. "Molemmat elämämme riippuu fyysinen kunto huomenna, ja..." - Tässä hän epäröi, hänen silmänsä liikkuvat yli minun pyyhe-verhottu muodossa. "Ja ehkä minä loput levottomasti yksin tänä iltana, too."
  
  
  "Ehkä", sanoin.
  
  
  "Aiotteko jättää kaiken minulle?"
  
  
  "Pilar, hän on teidän käsissänne."
  
  
  "Bien. Haluan sinun valehdella täällä sängyssä ensin."
  
  
  Hän kuuliaisesti käveli sängyn ja oli aikeissa istua alas, kun hänen vahva ruskea sormet liukui pyyhkeen alla hänellä oli yllään ja harjattu pois ego.
  
  
  "Meidän ei tarvitse pyyhe", hän sanoi jyrkästi. "Vahvistaa elämää, ole hyvä."
  
  
  Hänen ruumiinsa oli loikoilla sängyllä, kädet päätyvät tyyny. Jotain siistiä koskettaa kaulaani juuressa minun kallo ja hitaasti ryömii ylös selkääni. Heikko tuulahdus kaneli saavutti hänet. Olan yli, näin Pilar ottaa pienen pullon ympärille laukku, hän kantoi ja kaada sisältö alas minun selkärangan.
  
  
  "Kaneli öljy," hän selitti. "Nyt haluan sinun laske päätäsi uudelleen ja anna minun auttaa sinua rentoutumaan."
  
  
  "Kyllä, rouva", olen naurahti. Siellä oli kuiskaa, silkkinen ääni. Flash tumma reiteen kiinni hänet ulos nurkassa hänen silmien, ja tajusin, että Pilar oli riisuttu pois kaikki hänen vaatteensa.
  
  
  Jos sensing ajatukseni, hän sulki silmät, kevyt kosketus hänen viileä, pehmeät sormet. "Rentoudu", hän mutisi. "Nyt kaikki sinun tarvitsee tehdä, on rentoutua."
  
  
  Sitten hänen kätensä lepäsi minun takaisin sileä pikku piireissä, hänen sormensa painamalla lujasti ja lempeästi. Hän sotkee öljyä minun hartiat ja rinnassa, mikä hyväksymisestä ääniä itselleen. Hän löysi prässi minun puolella, jossa Maya keihäs oli hipaisi minua, ja hänen sormensa silitti kipua.
  
  
  Hän soveltaa öljy minun vyötärö, kädet liukuvat herkullisen yli ihoni kanssa tuoksuva liukuvoide. Alas ja alas, yli pakarat ja reisien takaosassa. Kosketa ontto minun polvet vähän enemmän, niin minun vasikka lihaksia, sekä akillesjänteen, niin että minun korkokengät ovat lepää hänen kämmenet.
  
  
  Pilar varovasti sovellettu öljy-pohjat minun jalat, liukuva hänen sormensa ympärillä ja välissä jokainen minun varpaat.
  
  
  Ihoni oli elossa ja antaa hänen koskea. Se oli kuin, jos voisin tuntea läheisyyttä hänen alastoman ruumiin läpi minun huokoset.
  
  
  Hän sanoi, " Pilar, en tiedä, jos olen innoissani hänelle, tai jos haluan nukkua. Tee päätös! "
  
  
  "Rauhoitu," hän torui lempeästi. "Olemme juuri aloittelemassa."
  
  
  Sitten hän otti minun varpaat, yksi kerrallaan, houkutella ih, liikkuvan ne välillä hänen sormensa. Hänen peukalon ja etusormen välissä, hän teki öljytty huotra, että liukui ylös ja alas kukin toe.
  
  
  Sitten Pilar otti jokaisen jalka hänen kädet ja vaivataan kunnes tunsin luut halkeilua. Sitten hän muutti hänen kätensä ylös, jalkani uudelleen, hänen asiantuntija sormet kaivaa kireällä lihaksia, puristamalla, manipuloimalla, piirustus ulos kipeä kipua.
  
  
  Erityistä huomiota kiinnitettiin takamukseni. Yhdellä kädellä kunkin pakaraan, hän kumartui alas ja puristetaan yllättävää voimaa nainen, hänen kätensä liikkuvan rytmikkäästi hänen kantapäät hänen ulottuvilla.
  
  
  Bed sagged hieman, kun Pilar
  
  
  
  
  
  
  hän oli minun jalat. Tämän kannan, hän kumartui eteenpäin ja juoksi hänen notkea sormet alas selkääni, maagisesti rentouttava jännittyneitä lihaksia.
  
  
  Kun hän pääsi eteenpäin, hieronta minun hartiat ja niska, hänen tunsin nännit hänen huojuvat rinnat harjalla minua vastaan. Nyt hänen kätensä liukui alas minun paljain takaisin minun hartiat jaloilleni.
  
  
  "Käänny nyt," hän sanoi,"ja minä teen sen toisella puolella."
  
  
  "En tiedä, jos voin hoitaa sen."
  
  
  "Älä huoli, se on turvallista, et voi ottaa sitä."
  
  
  Hänen, rullattu selälleen.
  
  
  Pilar huokaisi. "Miksi, Nick, luulin, että olit rentouttava!"
  
  
  "Hitto räätälin!" Hänen naurahti, kun mahdollisuus vilkaista minun alasti hieroja. Hänen ihonsa oli kuin kiillotettu kupari-sileä ja virheetön. Hänen rintansa olivat täydelliset ja kypsä. Ne upposi, sitten nousi jyrkästi. Hänen kapea vyötärö ja pyöreät, kiinteät reidet kiilsivät hieman kiilto kullan.
  
  
  Hän daintily kumartui poimia pullon öljyä yöpöytä ja suihkutetaan ego minulle, leviää hänen syliinsä.
  
  
  "Älä huoli", hän sanoi, ikään kuin lukeminen mielessäni jälleen, " mikään ei jää kesken!"
  
  
  Joten nyt hän on saanut käsiinsä se. Hänen silmät kiinni , ja ei ollut häiritseviä kuvia hänen päänsä. Minulla oli tunne painottomuuden, kuin jos ruumiini, ohjaavat ne, tietäen, sormet, oli ajelehtimassa avaruudessa. Hänen näytti olevan tehty kinuski... kireällä, venytetty, herkullisen kireällä pisteen dolly breaking point.
  
  
  Hänen silmänsä tiuskaisi auki ja hän tarttui Pilars ' käsivarteen. "Se on tarpeeksi", sanoin. "Olemme juuri saavuttaneet rajat hieronta. Onko sinulla muita kykyjä? "
  
  
  Pilar antoi minulle laiska, kiusoitteleva hymy. Tunsin iskun hieno ilo kuin hänen suunsa kiinni omaani.
  
  
  Ja hetken aikaa tuntui, kuin olisin vedetään läpi pieni sametti reikä maailmaan käsittämättömän ilo. Sitten tunsin väristyksiä julkaisu. Ja ensimmäistä kertaa monta tuntia, että se oli tyhjä meitä ajatuksia, meille tunteita, kelluu mitätön, kelluva syvä hyvin unohduksiin.
  
  
  Hänen lämmin, polttava kehon vieressä minun veti hänet alas ja peitti meidät molemmat kanssa arkki.
  
  
  Alle minuutti, unelma, joka oli himoinnut häntä niin kauan kääritty minua lämmin, kanelia tuoksuinen omaksua.
  
  
  Luvussa Kuusitoista
  
  
  Heräsin aamulla tunne, että kaikki vanhat osat oli vaihdettu uuteen, Teflon-pinnoitettu pysyvä painamalla osia. Kuulin veden roiskeita kylpyhuoneessa ja naisen ääni laulaa espanjaksi. Hänen piipahti noin roskakoriin, käveli Päivä ja työnsi hänet.
  
  
  Purojen höyry tunkeutui huoneeseen. Takana semi-läpinäkyvä suihkuverho, voisin nähdä siluetti Pilar on kaunis elin kuin hän lathered ylös ja lauloi jotain päivän Pancho Villa. Ajoittain, verho kiinni hänen iho, paljastaen kiiltävä pinta kuin kelmu ikkunan candy box.
  
  
  Hän seisoi siinä hetken, nauttien nähdessään, sitten tarttui verhon ja veti sen syrjään.
  
  
  Pilar ihmettelivät lipun lupaa suorittaa ja peitti kasvonsa hänen kätensä vaistomainen naisellinen ele. Sitten hän kietoi kätensä alas ja istui hymyillen suihkun alla suihkukoneita, kun vesi valuu alas mäkiä ja notkoja hänen ruumiinsa teki hänestä kimmeltää kuin tiiviste.
  
  
  "Hyvää huomenta, kerido", hän sanoi. "Toivon, että tämä on hänen ainoa lähetys, ei sinun." Hänen silmänsä vaelsivat ruumiini. "Onko sinulla herää aina näin?"
  
  
  "Se kaikki riippuu siitä, kuka on suihkussa viereisessä huoneessa."
  
  
  "Toivottavasti nukuit hyvin."
  
  
  "Kuin tukki. Jos maailma saa koskaan tietää tästä unilääke huumeiden omasi, nähdään viimeistään barbituraatit.
  
  
  "Flatterer. Istu alas ja pesen selkäsi."
  
  
  Astuin suihkuun, ja Pilar kääntyi minua ympäri. Hän lathered ylös kätensä, mutta alue minun anatomia, että hän lathered ylös oli ehdottomasti ei minun takaisin. Käännyin häneen päin, ja vesi roiskuu meille molemmille. Ensimmäistä kertaa hän tajusi, mitä pitkä tyttö hän oli.
  
  
  "Se tapahtuu minulle", sanoin, " että minä saavat paljon tilauksia sinulle. Se on aika minun ottaa ohjat.
  
  
  "Mitä tarkoitit, Kerido?" hän hengitti kun hän kumartui eteenpäin, ne upeat rinnat huojuvat minua kohti.
  
  
  Kun hänen aseiden, Pilar nosti hänet ylös ja johti hänet hänen puolellaan. Sitten hän alensi sitä edelleen, tuuman murto kerrallaan.
  
  
  Hän päästi pienen äänen iloksi kuin sylissään kiedottu rintaani, ja hän veti meidät yhteen, painamalla rintaansa vasten. Meillä alkoi hidas, aaltoilevaa, liikkumaton tanssi, ei suihkussa, kasvaa vähitellen rytmi, kunnes Pilar oli spinning ja ravistamalla kuin riivattu nainen. Yhtäkkiä hän huusi, hänen äänensä lävistyksiä yksitoikkoinen hum vettä.
  
  
  Sen sijaan, seisoimme yhdessä, päästä kehomme pestä.
  
  
  Puimme nopeasti ja sitten meni läheisessä kahvilassa herkullisen aamiaisen huevoa rancheros. Me pestään meidän egot alas Meksikolainen olut, joka jopa aamiainen on parempi kuin katkera Meksikon phi kahvia.
  
  
  Taksi vei meidät Aeropuerto Nacional, jossa meillä oli pieni kone peli kuin tämä. Lähdimme klo kuusi-kolmekymmentä. Kahden tunnin aika ero, meidän olisi laskeutunut Curacao puoliltapäivin.
  
  
  Kun olimme lentävät
  
  
  
  
  
  Rauhallinen vihreä Jukatanin ja syvän sininen Caribbean Sea, hänen mielensä ei voinut auttaa, mutta muista, että ei niin monta tuntia sitten, hänen, joka taistelee henkensä edestä siellä.
  
  
  Ikään kuin yhteisestä sopimuksesta, Pilar ja en puhunut matkan aikana. Aiemmin tänä aamuna, olimme vain mies ja nainen nauttia elämästä, ja toinen ystävä, kuin jos meidän suurin ongelma oli päättää, mitä syödä aamiaiseksi. Mutta nyt meillä oli kaksi ammattilaista kävely kohti tuntemattomia vaaroja, tiedän, emme koskaan mene takaisin. Tämä ei ollut aikaa jutustella. Me istuimme hiljaa, hävisi oman yksityisen ajatuksia.
  
  
  Ohjaajan ääni rikkoi hiljaisuuden. "He ovat kaikki ympärilläsi, jotka ovat salin oikealla puolella, voi nyt nähdä saarella Aruban eteenpäin. Aruba on pienin kolmesta saaresta, jotka muodostavat Alankomaiden Antillit. Curacao on vielä viisikymmentä kilometriä itään. Aloitamme laskeutumisen, ja laskeudumme noin viisitoista minuuttia."
  
  
  Koska ohjaaja jatkoi kerro meille Curacao on sääolojen (täydellinen kuten aina), katsoin Aruba liukuvat ohitsemme. Salmen välillä Aruba ja Curacao oli täynnä valkoisia purjeveneitä ja paljon pieniä ruskea saaret, joilla ei ole pysyvää asutusta, vaikka ne olivat joskus käytetään kalastajien.
  
  
  Koneemme laskeutui Plesman Lentokentältä, ja löysimme maksut viiden kilometrin matka pääkaupunki Willemstad. Mökki oli vanha "Moe", jossa katto pois, niin että sitä voitaisiin käyttää ulkoilmassa.
  
  
  Kuljettaja oli puhelias pieni mies, joka näytti päättänyt kertoa meille kaikki paikalliset juorut aikana meidän lyhyt matka. En maksa paljon huomiota siihen, mitä mies tarkoitti, kunnes yksi lause meni läpi mielessäni kuin jääpiikki.
  
  
  "Odota hetki", hän haukkui kuljettaja. "Mitä sanot siitä, blondi vedetään ylös, että mekko?"
  
  
  Hän kääntyi hänen istuin leveä virne, iloinen ja uteliaisuuteni heräsi. "Kyllä, herra. Kaksi päivää sitten, siellä oli paljon jännitystä kalastus satamaan. Yksi veneistä palasi keltainen-tukkainen nainen. Hänellä oli yllään pelastusliivi, joka piti hänet pystyssä, vaikka hän ei ollut tajuissaan, kun hänet tuotiin sisään. Se on hyvin outoa, koska vain yksi meidän veneistä ei ollut mukana onnettomuudessa."
  
  
  "Missä hän nyt on?" Hänet keskeytti,
  
  
  "Kun se tuli tunnetuksi kalavesillä, naisen aviomies pian saapui ja vei hänet mukanaan."
  
  
  "Hänen miehensä?" - toista se.
  
  
  "Ah, kyllä. Tämä on iso karhu-kuin mies, joka joskus ui kanssa Goviota."
  
  
  Gorodin! Hän on mennyt takaisin Curacao, kun hän ei löytänyt minua tai Rona in & nb. Epäilemättä hän oli odottamassa, kun sana tuli, että hän oli ollut toi kalastajat. Se oli kaksi päivää sitten. Olen lasketaan todennäköisyys, että Rona oli vielä elossa. Se oli pitkä laukaus: "Et tiedä, missä mies on menossa... hänen miehensä otti naisen?" Pyysin häntä.
  
  
  "Ei, senor, mutta ehkä ystäväni Saba, kalastaja, voi kertoa." Se oli hän, joka veti naisen mekko."
  
  
  "Voitko viedä minut Saba?"
  
  
  "Nyt, herra?"
  
  
  "Tällä hetkellä." Hän veti kymmenen guldenia bill ympäri hänen pullottava lompakko ja ojensi sen kuljettaja. "Ja tehdä se nopeasti."
  
  
  "Viiden m: n", hän sanoi, tallettaa rahaa hetken.
  
  
  Viiden minuutin kuluttua, lähes toiseksi, teimme tapa kiemuroissa kapeita katuja, kalastus sataman ulkopuolella Willemstad, clearing tavalla horn, että kuljettaja aina nojautui. Pysähdyimme äkillisesti penkereen edessä puurunkoinen talo, jossa on yksi suuri ikkuna sotkee savua ja haalistua merkki siitä, että sanoi Vanvoort on Piilopaikka.
  
  
  Kun kävelin ympäri auton, tunsin hinaaja minun hihassa ja tajusin, että olin melkein unohtanut Pilar.
  
  
  "Nick, blondi... onko tämä Rona?"
  
  
  "Sen pitäisi olla."
  
  
  "Mitä aiot tehdä?"
  
  
  "Löydät hänet, jos voit."
  
  
  "Mutta meillä on paikkakunnalla Venäjällä."
  
  
  Jos se ei ollut Ron, ei ole tehtävää. Se oli hän, joka antoi meille avaimen, ja nyt hän voi johtaa meidät Gorodin. Sitä paitsi, hän ei ollut koulutettu tekemään vaarallista työtä, kuten me olimme. Jos hän oli Gorodin kädet nyt, hän joutuisi maksamaan kauhea hinta. Sen täytyy yrittää löytää hänet. Hänen miehensä on velkaa hänelle paljon ."
  
  
  "Hei, sinun ei tarvitse tehdä mitään", Pilar sanoi. "Et voi pakottaa häntä tekemään tehtäviä. Ja aika ... tiedätkö, mikä päivä se on?
  
  
  "Kyllä, minä tunnen hänet. Huomenna on määräaika ."
  
  
  "Unohda hänet, Nick. Tule kanssani ja minä otan sinut Torio." Löydämme ego rannalla, ei kaukana täältä."
  
  
  Hän pysähtyi oven eteen ja Vanvoort pyhäkkö ja katseli ylös Pilars ' kasvot. Kun puhuin, ääneni oli kylmä. "Päätös on minun, ja hänen egonsa on tehnyt. Tuletko kanssani?" "
  
  
  Hän tapasi silmäni hetkeksi, sitten kääntyi pois. Hän pääsi ulos ja kosketti kättäni. "Olen niin pahoillani, Nick. Sinun täytyy toimia mukaan omatunto. Minä autan sinua millään tavalla kysyt. "
  
  
  Hän puristi hänen kättään ja käveli oven läpi.
  
  
  Luku Seitsemäntoista
  
  
  Vanvoort on Hideaway ei ollut turisti-baarissa. Valo oli hämärä, ilma tunkkainen. Seinät olivat täynnä julisteita mainonta oluen ja poliitikot. Linoleum lattia oli kuluneet alas paljas puu nauhat pitkin edessä maalaamatonta lankkua.
  
  
  Asiakaskunta oli kalastajat ja merimiehet.
  
  
  
  
  
  monet kansat. Ja kaikki miehet. Hum keskustelun ja kilinä lasit yhtäkkiä pysähtyi, kun asiakkaat huomannut Pilar, joka oli jo etsimässä näyttäviä lyhyessä sitruuna-keltainen mekko.
  
  
  Tiskin takana istui club-jalkainen Hollantilainen kanssa meloni-kuten hauis törröttää alta lyhyt hiha hänen ego paita.
  
  
  "Etsin kalastaja nimeltä Saba", sanoin.
  
  
  Hollantilainen on pienet silmät lepattaa yli minua kuin hyönteisiä. "Kuka sanoo, että hän on täällä?"
  
  
  "Ego on toinen taksinkuljettaja. Yksi Hudson-Jokeen.
  
  
  Hän ravisteli hänen massiivinen pää puolelta toiselle. "Ei tarkoita minulle mitään."
  
  
  Asettamalla molemmat kädet tanko, hän painoi kasvonsa vasten sitä. "Herra, minulla ei ole aikaa pelata pelejä, ja minulla ei ole aikaa selittää. Mutta haluan sinun tietävän tämän: jos et näytä Sub viidessä sekunnissa, tai kertoa minulle, mistä voin löytää hänet, aion kävellä koko tämä baari ja rikkoa luut, kunnes saan reumatismi."
  
  
  Hollantilainen tiesi, että olin tosissani. Ego poskipuna paled. "Tuolla", hän croaked. "Yksin kojun seinään."
  
  
  Kun käännyin pois baarista, leperrellä alkoi uudelleen, ja kaikki oli kiireinen katsot Pilar.
  
  
  Yksinäinen mies kopissa oli musta Neitsyt Saarilta.
  
  
  "Saba?" Pyysin häntä.
  
  
  "Itse asiassa, kaveri. Istu alas. Ja nainen, liian. Tässä ego-esityksiä, musikaali osa oli Brittejä, ja osa oli calypso-melodinen, jossa voit kuulla joissakin osissa Länsi-Intiassa. "Sinun täytyy istuttaa Hans Jumalan pelko, ego väistyä, kuten tämä."
  
  
  "Haluan kysyä nainen toi kaksi päivää sitten. Yksi olet löytänyt meressä."
  
  
  "Ah, nainen keltainen tukka. Hyvin kaunis. Hän ei herää, sanoa sanoja meille. Hyvin, hyvin väsynyt. Mereen valuu voimaa. Mutta en usko, että se satuttaa. Mikään ei ole rikki ."
  
  
  "Ja mies otti hänet pois? Se, joka sanoi, että hän oli hänen miehensä?
  
  
  "Oh ho, ehkä hän ei ole hänen miehensä," häh? Hän ei näytä siltä, keltainen-tukkainen nainen, joka on väärässä, hänen miehensä. Liian karkea, liian ruma. Oletko mies, kaveri?
  
  
  "Ei, mutta hänen palvelijansa, ja mies, joka vei hänet pois, ei todellakaan ollut. Tiedätkö, missä hän vei hänet?"
  
  
  "Kyllä, minä tunnen hänet. Kerron heille tapa Queen ' s Hospital. Hän sanoo, hän ei koskaan min ', hän ottaa nainen, jossa hänellä on ystäviä. Hän sanoi, että he olivat hänestä huolta. Joten katson minne se menee. Hän vie tytön moottorivene, jossa kaksi muuta miestä. He aikovat Pieni Koira, pieni saari kaksitoista mailia offshore. Mitään, mutta iso Pieni Koira kiviä. Isoja kiviä ja kalastajan mökki. Kalastajat enää käyttää tätä paikkaa. Miehet joilla on aseet nyt pelotella kaikille.
  
  
  "Voitko näyttää minulle, miten saada Pieni Koira?", hän kysyi.
  
  
  "Tietenkin. Mene alas satamaan, voit nähdä tämä paikka. Näytän sen sinulle."
  
  
  Musta mies nousi ylös ja käveli pois kautta kioskeissa. Pilar seurasi meitä ulos kadulle ja alas pari jyrkkä korttelin ranta, jossa Saba, yksin koko kuohuviinien vettä, kiinni, mitä näytti olevan rosoinen hylly ympärillä ruskea kiviä.
  
  
  "Pieni koira", hän sanoi. "Ehkä 500 metriä pitkä, 200 metriä leveä. Ainoa turvallinen paikka purkaa vene on toisella puolella. Et voi nähdä sitä täältä.
  
  
  "Tarvitsen pikavene", sanoin. "Tiedätkö ketään, joka vuokraa minulle yhden?"
  
  
  "Tietenkin. Minulla on myös yksi nopein vene satamassa, lukuun ottamatta salakuljettajia ja poliisi. Hän laskuttaa sinua paljon rahaa, mutta voit saada omaa rahaa."
  
  
  Hyvä."Hänen", hän kääntyi Pilar. "Nyt aion pyytää sinua tekemään jotain, joka tulee olemaan hyvin vaikeaa sinulle."
  
  
  "Mitä kuuluu, Nick?"
  
  
  "Odota minua. Odota, kunnes pääsen takaisin tumma, kerro David Hawk Washingtonissa ja kerro kaikki, mitä tiedät ."
  
  
  "Ble hänen mennä sinun kanssasi? En voi ohjata venettä. Voin auttaa sinua monin tavoin ."
  
  
  "Ei," sanoin tiukasti. "Tämä on minun tehtäväni, ja minä haluan, että jäät tänne."
  
  
  "Kyllä, Nick", hän sanoi epätyypillisiä eroaminen.
  
  
  Puristin hänen kättään ja seurasi Saba satamaan, jossa olimme löytää ego, toinen vene. Se osoittautui erittäin nopea vene, jossa hänen ylpeä miehensä huolella pidetty hyvässä kunnossa. Mies ei ollut liian huolissaan noin kerroit vieras liidellä hänen ylpeyttä ja iloa, mutta tarpeeksi guldenia oli vaihtunut vähentää ego vastus. Moottori oli jättiläinen Evinrud ,joka heti tuli elämään, ja pian se oli jo hoppu läpi valoa kohti salmen Pieni Koira. Ennen kuin se on liian lähellä, se sai laajan kehän kallioinen saari. Sisäänkäynnin toisella rannalla, veneessä, jossa mökkejä oli sidottu maalaamaton harbor bar. Siellä oli puinen kota Laiturit. Vaalean harmaa savu kiharaa savupiipun ympärillä.
  
  
  Hän oli kuristettu by Evinrud, tutki mökki ja ympäröivän kalliot mitään elonmerkkejä. Ei ole. Joten aloin moottorin ja meni takaisin ympäri saarta.
  
  
  Hänen vaelsi pitkin kallioranta, toisella puolella pyysin mahdollinen lasku paikalla. Rosoiset huiput nousevat viisitoista tai kaksikymmentä metriä, kuin jos joitakin valtava häiriötä maan keskipisteeseen oli heittänyt ih merenpohjasta. Lopulta löin kapea kiila vettä välillä pari ulkonevat kivet, ja onnistuin puristaa veneen läpi. En turvattu häntä, nousi kiviä, ja teki minun tapa mökki vastakkaisella puolella saarta.
  
  
  
  
  
  
  
  Liikenne oli hidasta parhaimmillaan, ja hän siirtyi varovasti, jos Gorodin oli perustaa valvontaa. Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin, hän saavutti mukava paikka, jossa hän voisi makuulle ja katsoa mökillä. Täällä se tuntui suurempi kuin valtameren puolella, ja se tuntui olla jaettu kaksi huonetta. Ainoa ikkuna, hän voi nähdä, oli täynnä laudat vain ura reikiä. Vielä ei näy ihmisten elämässä, vain ravistelemalla savu leviää ilman kautta. Nyt, että hän oli myötätuuleen savua, hän on huomannut epämiellyttävä haju. Ehkä hänen sisimmässään, tiesin, mitä se oli, mutta hylkäsin ajatuksen ja ryömi kohti shack, yrittää välttää nähdään, menee ikkunan jos joku oli katsomassa sitä.
  
  
  Hän teki kota ilman mitään ongelmia ja istui alas alla boarded-up-ikkunan.
  
  
  Löyhkä oli erehtymättömän. Se oli haju poltettu lihaa ja hiuksista. Hän puri hampaitaan ja yritti pyyhkiä mielikuva siitä, mitä voisi tapahtua Rona Folstedt. Sisällä majassa, terävä, tuskin sisälsi ääni vihaa kajahti. Se oli raskas murina Fjodor Gorodin.
  
  
  "Olet antanut minulle paljon vaivaa, voit ja Carter," hän sanoi. "Mutta voit silti ansaita minun anteeksiantoa. Sinulla on tietoa, en tarvitse sitä tietoa. Yksinkertainen vaihto. Ja todella, Della, miten voit sanoa, ei matematiikkaa, kuten hänen, joka on niin lahjakas suostuttelua? "
  
  
  Hän hitaasti nosti päänsä karsastaa koko väli levyt, ja Gorodin ääni jatkoi.
  
  
  "Me tiedämme, että Carter ei hukkunut. Ego on sanottu tuotu rantaan Mayan kalastajakylä Yucatan. Lisäksi, emme voineet seurata ego. Siellä olisi, ja yhteyspiste, josta voisit ottaa häneen yhteyttä hätätilanteessa. Hänen, haluan sinun kertovan minulle, missä se on."
  
  
  Nyt hän voisi nähdä huoneen läpi ikkunalaudalle. Rona-Folstedt oli istuu puinen tuoli vieressä Gorodin. Web-köysi oli sidottu noin hänen vyötärö, sitoa hänen kätensä hänen puolin ja tilalla hänen alas takana tuoli. Hän oli vain päällään romu housut hän oli kulunut, kun sukellus laivalta. Vyötärön yläpuolelle, hän oli alasti, paljastaen pieni, hyvin muodostuneet rinnat. Hänen silmänsä ovat punaiset ja hänen hiukset on takkuinen. Kun hän puhui, se oli kaukainen, väsynyt ääni.
  
  
  "Ei ollut mitään yhteyttä henkilö," hän sanoi.
  
  
  "Olet valehtelija ja typerys," Gorodin sanoi. "Sinun pitäisi tietää, mitä voin tehdä sinulle sanoa. Olen huutaa tuskaa nyt tai myöhemmin. Yksi tapa, tai toisella, aion löytää hänet Carter. Hän on tappanut jo joitakin parhaista ihmisiä, ja joka minuutti, että hän on yhä elossa, hän on uhka meidän suunnitelma. Nyt-jälleen kerran-mistä voimme löytää Nick Carter?
  
  
  "Minulla ei ole aavistustakaan, missä hän on", Rona sanoi väsynyt yksitoikkoinen.
  
  
  "Minulla ei ole enää kärsivällisyyttä," murisi Gorodin. "Nyt minä näytän sinulle mitä tapahtuu kansalle, että olen menettänyt kärsivällisyyteni kanssa."
  
  
  Iso venäläinen astui syrjään, ja lähde savua savupiipun ympärillä oli löydetty. Suuri rauta hiilipannu, punainen-kuuma kasa höyrysi ympäri puuhiiltä. Kumi-kata kahvat joitakin pitkän työkalu työntyi hiilet. Gorodin huolellisesti tarttui kahvaan ja veti työkalu. He olivat pitkä, terävä laskelmoiva pihdit. Pihdit loistivat tylsä oranssi valo, kun hän osoitti ih Rona.
  
  
  "Olet ehkä kuullut tätä tekniikkaa," hän sanoi.
  
  
  "Liha on revitty kehon hyppysellinen kerrallaan. Erityistä huomiota kiinnitetään herkkä rintojen nainen. Voit elää varsin pitkän aikaa, mutta joka hetki, joka aika, voit olla kerjäämässä kuolla."
  
  
  Rhona on katse lepäsi hypnoottisen on hohtavan vinkkejä pihdit. "Mutta en tiedä mitään", hän sanoi kyyneleet silmissä," ei mitään."
  
  
  Gorodin huomiotta häntä. "Minä annan sinulle toisen mahdollisuuden vastata kysymyksiini", hän sanoi kylmästi. "Sitten me aloitamme."
  
  
  Hän katsoi hänen toimintasuunnitelma. Gorodina voinut tappaa hänet ampumalla ikkunasta säleet, mutta varjot pimennetyssä huoneessa, hän voisi nähdä, että kaksi muuta miestä seisoivat vastaan lähimpään seinään. He ovat aseistettuja, ja he luultavasti tappaa Rona, ennen kuin voin saada hänet kulman taakse kota ulkoseinään. Toinen ovi, auki, vastapäätä ikkuna, ilmeisesti johti toisessa huoneessa. Se ei auttanut. Jos huoneessa oli ikkuna, ego olisi pistänyt sitä.
  
  
  Vaikka hän yritti ajatella toteuttamiskelpoinen suunnitelma, Gorodin asetettu pihdit hiilet ja kääntyi heitä kohti. Hänen kadonnut näkyvistä, kun hän sanoi, että yksi näkymätön ihmiset: "Ota ego täällä. Näyttää Neiti Wohlstedt, mitä hän voi odottaa, jos hän ei suostu yhteistyöhön kanssamme."
  
  
  Slaavilainen mies lyhyet hiukset ylitti itsensä edessä minun ikkunan, ja kun katsoin uudelleen, hän avasi oven vastakkaisella puolella. Haju palaneen lihan levisi kuin myrkytetty kaasua. Slaavilainen palasi hetkeä myöhemmin, vetämällä jotain lattialla muutaman metrin päässä Rhone.
  
  
  Olento lattialla oli muotoinen ihmisen, jolla on pää, vartalo, kaksi vartta ja kaksi jalkaa. Mies ei kerro paljon muuta. Lihan ja lihasten olivat revitty, poltettu, revitty ja revitty joka osa pään ja kehon. Siellä ei näytä olevan urut missä tahansa, että voisi käyttää.
  
  
  
  
  
  
  se ei ollut häirinneet. Monissa paikoissa, luut osoitti läpi reikiä lihassa, kun olento oli verta ja muita ruumiin nesteitä.
  
  
  Huulet olivat täysin revitty pois, jättäen kallo-kuten irvistys alttiina hampaat. Jos toinen silmä oli ollut, oli nyt vain märkä, mustuneet reikä.
  
  
  Mikä pahinta, tämä jäännös mies oli vielä elossa.
  
  
  Rona hiljaa ja kääntyi pois, kun ilmestys kaavittu lattialaudat kanssa spastinen käsi.
  
  
  "Et voi kääntää selkääsi vanha ystävä," Gorodin sanoi. "Tai ehkä et tunnista komea nuori Boris."
  
  
  Ron päästi hutera nyyhkyttää.
  
  
  "Löysimme ego tajuton, mutta edelleen hengissä," Gorodin jatkoi. "Olemme elvytti sen. Meillä hoiti ja ruokki hänen ego ennen kokeita. Sitten hän maksoi hinnan, ei kovin kiivaasti, minä myönnän, että huolimaton hetki, kun hän kierretty hänen velvollisuutensa, ja antaa sinulle ja Carter paeta. Nousee äkillisesti, ego Stahl ääni kovettunut. "Ja nyt se on sinun aika. Tarvitsen Nick Carter, ja voit kertoa minulle, mistä löytää ego."
  
  
  "Minä... en tiedä", nyyhkytti Rona.
  
  
  Gorodin vannoi venäjän ja saavutettu kumi kahvat pihdit.
  
  
  Vedenpitävä putki kuusi savua palloja, että Stewart oli antanut minulle oli kädessäni. Jotenkin minun oli pakko heittää yksi pelletit osaksi hehkuva hiili. Se oli helppo matka - ongelma oli lähettää pelletti kautta raastettua ikkuna. Tarvitsin ilma-ase, ja kun kuva piipahti päähäni, olen nopeasti vetää kuulakärkikynä noin minun paidan taskuun ja irrottaa korkki, heittää ulos ego yhdessä kasetin sisällä. Tämä jätti minut kolme-ja-puoli-tuumainen putki, kapea ja leveä tarpeeksi toisella saada yksi polttaa pellettejä. Hän laski luoti keskellä kahva, jumissa se välillä ikkunan levyt, ja alkoi huolellisesti säätämällä sen, varmista, että raketti on kehityskaari oli tarkka.
  
  
  Gorodin nyt lähestyi Rona. Tilalla pihdit jokaisen käden, hän painoi kuuma pihdit hänen vasen nänni. Hänen teki pikku kotitekoisia puhalluspistoolin hehkuva hiili. Minun ensimmäinen yritys pitäisi olla täydellinen, koska en usko, että voin tehdä sen uudestaan.
  
  
  Hän veti syvään henkeä, painoi huulet putken, ja uloshengitysilman räjähtävä puff.
  
  
  Pallo lensi hiili-ja aasi on hiilloksella herkullinen viheltää ja sieni savua, levittää sen kalpea, tukahduttava savu joka nurkkaan.
  
  
  Siunaus Stewart on kekseliäisyyttä, hän veti nenäliina naamio ja kattaa hänen nenä ja suu sen kanssa. Hän kääntyi kulman kota ja harteilleen oven auki. Se tärisi ja sitten murskasi hänen vahva potku osui se.
  
  
  Hänen purskahti tkk Luger kädessä, hän näki Gorodin kompastua ulos ovesta seuraavaan huoneeseen, kun yksi ego ihmiset sokeasti halusi kohdistaa hänen konepistooli.
  
  
  Hän ammuttiin ja putosi. Hän oli vielä yrittää poimia konepistoolin lattialta, joten hän ampui hänet jälleen, ja hän pysähtyi.
  
  
  "Toinen henkilö huoneessa hyökkäsi kimppuuni punainen-kuuma pihdit poimimisen jälkeen ih ylös lattialta, jossa ih oli pudonnut Gorodin. Emu ampui häntä päähän, sitten lunged Rona ja nopeasti vapautti hänet. Välillä yskii, Hei onnistui hengittää nimeni.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Oikeastaan", sanoin. "Rauhoitu, minä vien sinut pois täältä pian."
  
  
  Plathin naamio putosi pois minun rta kuin minä kannoin hänet ulos Ron ja laski hänet maahan. Hän odotti silmäni selkeä, sitten palasi Gorodins.
  
  
  Hän astui yli lepattava edelleen Boris ja toinen huone hökkeli. Tyhjä. Siellä oli lankku ikkuna, mutta se oli rikki. Hän katsoi ympärillä kiviä, mutta ei nähnyt Gorodin.
  
  
  Rhona on kaukainen itkeä heitti minut pois ikkunasta. Hän juoksi takaisin majan läpi ja ovesta ulos. Gorodin juoksi pitkin lyhyt polku välillä lohkareita laiturille, missä vene oli parkissa. Kun hänen tuli ovesta, hän kääntyi ympäri ja ampui minua pitkän piipullisesta Erma pistooli. Gawk on ego sai minut kiinni hihassa, Rivnenskaya tarpeeksi pilata minun tavoite kun hänen kaksi palaa laukauksia. Odin ympärille hit risteilijä on polttoainesäiliö, ja vene ampui kovalla räjähdys Gorodin heitti itsensä pois polulta ja päälle kiviä.
  
  
  Hän polvistui vieressä Rona. "Pystytkö kävelemään?"
  
  
  "Minä... minä luulen niin."
  
  
  "Sitten pitää avoin mieli takanani. Minulla on vene ankkurissa toisella puolella saarta. Se ei ole helppo menossa, ja Gorodin on tuolla jossain aseen kanssa.
  
  
  "Olet ajo, Nick", hän sanoi. "Minä teen sen"
  
  
  Hänen paitansa oli otettu pois ja vasemmalle ee Rone, ei ulos vaatimattomuus, mutta koska se oli lähes väri kivi. Oma iho oli ruskettunut tarpeeksi ole niin ilmeinen tavoite. Kanssa Rhona takanani, en tieni takaisin yli rosoinen kiviä suuntaan minun vene, tuskallisen varoa pienintäkään ääntä tai liikettä.
  
  
  Kun ego näki sen, oli vain yksi kapea ridge rock välillämme ja vene, kimaltaa metallin auringossa.
  
  
  
  
  
  
  Hän oli heittänyt raskaasti maahan Ron, joka romahti hänen vieressään aivan yhtä tasainen crack on Erma pistooli särkyneet hiljaisuus ja sora roiskuu kaksi askelta edessämme.
  
  
  "Pysykää missä olet, "Rone sähisi häntä, ja pyrki Luger paikassa, missä hän oli nähnyt salama ase on kuono. Hän ampui kerran, kahdesti.
  
  
  Gorodin on käsivarsi ja olkapää kiedottu boulder, ja hän ampui villi laukaus, joka kimposi kiviä edellä päämme. Hänen ampui reumatismi ja kuuli venäjän huutaa kuin satuttaa kun minun gawk repi emu on kyynärvarren.
  
  
  Nyt huolimattomasti, Gorodin siirtynyt tarkastelemaan hänen haavansa ja heittää täydellinen varjo boulder eteensä. Ilmeisesti hän ei ollut vakavasti loukkaantunut, koska olen nähnyt varjo purra ja ojentamaan hänen oikea käsi, sitten poimia aseen uudelleen ja ryömiä ylempänä kiviä laukaus.
  
  
  Kun Gorodin kohde ilmestyi, hän oli valmis hänen luger suunnattu. Hän veti liipaisimesta. Vasara osui tyhjä kamera seinään. Käytin kaksi patruunaa, ja minulla ei ollut toinen.
  
  
  Venäjän ammuttu, mutta koska luoti haavan hänen ego, hänen tarkkuus oli huono, ja hän sukelsi takaisin näky.
  
  
  Hänen silmänsä skannattu rosoiset kalliot ympärillämme, etsivät paikka, joka voisi olla paremmin suojassa. Kymmenen metrin päässä polku olimme tulleet, oli arkku-muotoinen onkalo.
  
  
  Kävin Rona on korva, hän kuiskasi, " olen pahoillani.: "Kun minä sanon sinulle, nouse ylös ja ajaa sen reikä, joka on siellä. Liikkua nopeasti ja pitää kiinni.
  
  
  Hän avasi suunsa sanoa jotain, mutta Gorodin sai uudelleen ja tähtäsi. "Mene!" Sanoin hiljaa. Rona hyppäsi ulos, ducked, kompastui, ja ducked osaksi alkovi kuin Gawk puraisi palan boulder tuumaa reikä.
  
  
  Hän hyppäsi jaloilleen ja seurasi häntä. Kun hänen, kyyhkynen osaksi matala allas, tuijottavat silmät polttaa olkapääni ja osui maahan. Hän lensi ulos suojaisaan paikkaan ja tunsi tahmea kosteus verta, että paikalla.
  
  
  "Olet ollut lyödä!", sanoi Rona.
  
  
  "Tuskin."
  
  
  Gorodin ääni tuli ulos, ja hän voisi nyt varmaan, miksi en ollut palannut hänen tulipalo. "Carter, kuuletko minua? Toista kuin tämä tappaa sinut! Tule ulos kädet ylhäällä! "
  
  
  Muutaman sekunnin hiljaisuus, kaksi laukausta kajahti. Yksi luodeista osui meidän kapea aukko ja kimposi takaisin ja edestakaisin, roiskumisen meille shards of rock.
  
  
  Lähestyy Rona, hän kuiskasi hänelle:: "Ensi kerralla, kun hän ampuu, huutaa."
  
  
  Hän nyökkäsi ymmärryksen, ja seuraavan laukauksen, hän päästää ulos tuskainen huuto. Se oli Ay, joka antoi hänelle selvä merkki, ja Stahl odotti.
  
  
  "No niin, Carter," Gorodin mylvi. "Tule ulos, tai nainen kuolee!"
  
  
  "En voi!" huusi hänen reumatismi, ääni, järjettömän kireät kuin tuskallista. "Hän oli haavoittunut, ja nainen haavoittui vakavasti. Anna hänen mennä, ja teen sopimuksen sinun kanssasi."
  
  
  "En usko, että sinulla on kaikki ammukset joko, ah. Heitä ase pois, sitten me puhumme."
  
  
  Hän sotkee verta ja haava Rona on hiusraja ja hänen kasvonsa, laittaa hänet takaisin ja kertoi hänelle, mitä tehdä. Sitten hän kutsui Gorodin ja heitti aseen pois.
  
  
  Kun hän kuuli Gorodin on lähestymistapa, hän kaataa elämään ja antaa selän yli ja paikallaan. Raskas shaggy hiljaisuus kaatui meille. Tauon jälkeen Gorodin sanoi: "Pois, Carter, ulos!"
  
  
  Sitten Rona sanoi heikosti, " Hän on ... hän on tajuton."
  
  
  "Luultavasti ei," murisi Gorodin. "Anna minun tietää, jos hän teeskentelee."
  
  
  Ego ase räjähti räikeästi yli minua, ja tuijottavat silmät särkyneet maahan ja raunioista sentin päässä päästäni. Ego on sanoja viestitti temppu, ja hänen ei hievahtanutkaan.
  
  
  Varjo putosi kiviä. Näin se ulos nurkassa silmään, kun hän kumartui minua ikuisesti. Hän tiesi, että hän oli ase kourassa, huolellisesti jolla hänen ego, ja odotti innokas ennakointi. Rona, sanoin, älä anna minun alas nyt!
  
  
  Sitten hän kuuli push hänen jalka, pehmeä tömähdys hänen jalka, koska se liittyy Gorodin ruumis, ja hän kompastui.
  
  
  Mukaansatempaava tikari kädessään, hän heti kääntyi ja ajoi terä osaksi Ego on massiivinen rinnassa. Pitkä huokaus ja gurgling notkua, hän antoi aseen - ja hänen elämänsä.
  
  
  Rona johti hänet pois osaksi hämärä iltapäivällä ja sanoi: "vene juuri läpäissyt ridge. Odota minua - minulla on yksi viimeinen asia tehdä."
  
  
  Hän katsoi minua kysyvästi, sitten kääntyi ja käveli takaisin veneelle. Hän saavutti Erma on pistooli, joka Gorodin oli laskenut, ja tyrmäsi kaikki, mutta yksi niistä kuoret. Sitten hän meni takaisin yli kiviä kalastajan maja. Ovi vedettynä auki ja savu poistuu.
  
  
  Hän käveli huoneen poikki Boris on revitty edelleen. Siellä oli tuskin kuultavissa uikuttaa ympäri särkyneet kurkun, ja toimii käsi kaavittu lattia.
  
  
  Minusta tuntui, että minulla oli jotain tärkeää sanottavaa, mutta en löytänyt sanoja. Hänen vain laittaa aseen lattialla liikkuva käsi ja käveli ulos ovesta.
  
  
  Hän oli kävelemässä takaisin Rhone ja vene, kun hän kuuli laukauksen
  
  
  Luku Kahdeksantoista
  
  
  Kun liityin Rona veneeseen, hän oli selän yli keula, halaa itseään kuin pieni hylätty lapsi. Kyyneleet virtasivat alas hänen poskiaan,ja hän tärisi surkeasti.
  
  
  "Kaikki on hyvin nyt", sanoin. "Kukaan ei seuraa meitä."
  
  
  Hän pääsi ulos ja ristissä kätensä yli hänen rinnassa.
  
  
  
  
  
  
  kohti minua, kiinni minua kuin olisin lauttaa pelastuksen. Sen jälkeen pitää hänen viileä läpi painajainen väkivallan ja pitkä oleskelu meressä, hän oli lopussa hänen kestävyyttä-romahduksen partaalla. Ja hänen, tietäen, että Hi tarvitaan lepoa ja hoitoa.
  
  
  Tilalla Rona vierelläni yhdellä kädellä ja ohjata venettä muiden kanssa, hän ylitti vettä ja matkalla Curacaon satamassa. Kuten me lähestyi ylikulkusilta, jossa vene on laiturissa, näin hahmo seisoo siellä odottamassa. Se oli Pilar. Ilmeisesti, kun katsot vene, hän näki meidän lähestyvän.
  
  
  Se hidastui, ajautui telakka, ja heitti köyden Pilar. Hän varmisti ego piikki kuin hän hyppäsi ulos ja varmistettu perä. Sitten hän piristyi Rona ja nosti hänet laiturille, missä trance-kuin katatonia shokki, hän istui ylös kuin zombie.
  
  
  "Se on Rhones," Pilar sanoi.
  
  
  "joo. Hän on huonossa kunnossa. Otamme taksin sairaalaan.
  
  
  "En voi tehdä paremmin. Jeep vuokrasin sen, kun olit poissa. Se on pysäköity suoraan sinne. Otat Rhona takaisin; hänelle, minä menen. Tiedän, että matkalla sairaalaan. Sitten hän lisäsi koomisesti, " Sinun Rona on hyvin kaunis."
  
  
  "Pilar", sanoin, " olen iloinen nähdessäni sinut. Olet kätevä kumppani. Mennään."
  
  
  Kuten Pilar ja minä ajoi Jeeppi kaduilla Willemstad, hän sanoi, " Mitä tapahtui saarella?"
  
  
  "Gorodin oli siellä pari hänen miehensä," hänen miehensä sanoi. "Hän aikoi kiduttaa Rona tehdä hänen puhua. Mitä hän ei tiennyt oli, että hän ei voinut vastata hänelle. Hän oli vain fani peli innokas ammattilaisia ."
  
  
  "Mutta hän todella oli vapaaehtoinen," Pilar sanoi.
  
  
  "Oikeastaan, mutta kukaan ympärillämme vei aikaa kertoa mahdollisista riskeistä."
  
  
  Pilars ' mustat silmät kohtasivat minun taustapeili. "Älä sinä välitä hänestä, Nick?"
  
  
  Hän pysähtyi hetkeksi ennen vastaamista. "Jos tarkoitat sitä rakastan ee, viulut ja kynttilöitä, niin minulla ei ole reumaa. Olen tehnyt tätä likaista niin kauan, en tiedä, jos en voi todella rakastaa ketään perinteisessä merkityksessä. Mutta jos tarkoitat, en välitä, mitä hänelle tapahtuu, tietenkin. Muuten hän ei olisi mennyt Pieni Koira Island auttamaan Hei. Hänen tietää, että se tuntuu liian ihmiseltä, mutta hänen ei ole muuttunut estää jään vielä."
  
  
  Pilar puhui hiljaa, katse suoraan eteenpäin. "Nick, kerro minulle jotain."
  
  
  "Tietenkin."
  
  
  "Älä sinä välitä mitä minulle tapahtuu?"
  
  
  Hän pääsi ulos ja asetti kätensä lämmin liha hänen olkapää. "Erittäin paljon", sanoin.
  
  
  Pilar huokaisi ja sanoi sitten uteliaana:: "toivon, että et koskaan katumaan sitä."
  
  
  Samalla hetkellä, me kääntyi ja veti ulos sisäänkäynti, Queen ' s hospital-Sairaala, hohtavan uusi rakennus pastelli sininen. Jätin hänet pakkaus kassalla, ja Odin vakuutti puhelimessa, että Rona olisi tarjota parasta mahdollista hoitoa. Hän kertoi lääkärille, että kaikki ylimääräiset kulut olisi maksanut Amerikkalainen konsuli, ja sitten soitin konsulaattiin tehdä järjestelyjä.
  
  
  Hän palasi Pilar Jeeppiin. Oli pimeää, ja taivas kimmelsi, jossa on infinity-tähteä. Hän sanoi, " mennään ryöstää salakuljettajat."
  
  
  Hän oli laittaa rattiin jeeppi; Pilar antoi hänelle suosituksia. Palasimme rantaan ja kääntyi sitten etelään.
  
  
  "Täytyy olla muita uutisia, että et ole kertonut minulle", Pilar sanoi. "Miten sinä jätä Gorodin?"
  
  
  "Kuollut."
  
  
  "Ja ne kaksi, jotka olivat hänen kanssaan?"
  
  
  "Myös kuollut. Ja kaveri nimeltä Boris, joka kuoli, koska hän oli liian hyvin varustettu ja liian huolimaton pelata."
  
  
  "Niin lähdit taakse neljä ruumista?"
  
  
  "Se on oikein. Mutta jossain Anton Zhizov ja Knox Varnov valmistautuvat räjäyttää New Yorkiin huomenna. Jos emme saa niitä ensin, sillä ei ole väliä, jos he löytävät neljä elinten Pieni Koira Island tai neljä tuhatta."
  
  
  Pilar näytti harkittuja. Ja hän oli hiljaa.
  
  
  Ajoimme kaikkein rähjäinen osa ranta, jossa köyhimmät noin paikalliset kalastajat ankkurissa heidän säälittävän näköisiä veneitä paksua öljyä ja roskia. Parin kilometrin jälkeen, Pilar huomautti harmaa, karkea runko rakennus, valaistu edestä yhden kalpea valo lamppu. Vertailun Varnov on Piilopaikka oli kuin hökkeli, Huusi Kauppias.
  
  
  "Tämä on, jos meidän täytyy alkaa", Pilar sanoi. "Jos tarvitset Torio, mennä Pikku-Lisa."
  
  
  Ääntä aallot lyövät meitä, kun olimme vielä viisikymmentä jalkaa pois maasta. Mellakka ei voinut olla kovempaa. Alla, me liittyi sata tai niin pirteä ihmisiä, jotka, kun ei mellakoinnin, oli vähintäänkin hysteerinen. Kaikki tuntui olevan jatkuvassa liikkeessä. Se oli mahdotonta hukuttaa melua, niin kaikki huusivat. Ajoittain, terävä naisen nauru leikkaa läpi kakofonia. Jukeboksi soitti jonnekin, mutta vain jälkikaiunta syvän basson muistiinpanoja voidaan kuulla.
  
  
  Pilar ja minä taisteli tiemme läpi vimmattu elinten yksinkertainen hallitus perustaa takana rakennuksen. Naisen koko Godzilla oli istuu puolella, kaatamalla juomat osaksi merkitsemättömiä pulloa. Ja lähes yhtä houkutteleva.
  
  
  Pilars huusi hänen korvaansa. Se oli tuskin wild hunt.
  
  
  "Pikku Liza!", hän vahvisti virnistäen.
  
  
  Lisa oli cascade tiukka kiharat hänen shortsit.
  
  
  
  
  
  
  punainen väri, joka ei voinut olla ihmisen hiukset. Jossain välillä kuusi ja seitsemän metriä pitkä, Lisa oli katettu laukut, taskut, ja omituisen muotoinen paloja lihaa. Se oli kuin amatööri kuvanveistäjä hätäisesti läpsiminen savi runkoon. Aikomuksena työn loppuun myöhemmin, hän oikeutetusti menettänyt uskonsa hänen luovuutta ja luopui.
  
  
  Kun vihdoin sain hänen huomionsa, Lisa muutti kömpelösti kohti minua muista puolella bar, lihaa hänen eri osat tanssia eri rytmejä.
  
  
  "Mitä se on?" hänen äänensä jyrisi kuin tyhjä tynnyri liikkuvan mukulakivi.
  
  
  "Haluan, Torio," minä huusin.
  
  
  "En ole koskaan kuullut nen," kumisi Vähän Lisa Reumaa.
  
  
  "Gorodin on minut lähettänyt."
  
  
  "En ole koskaan kuullut nen joko."
  
  
  Hän veti ulos hänen lompakkonsa. Olin loppumassa guldenia, niin minä levittää muutama Amerikkalainen muistiinpanoja taululle edessä valtava nainen.
  
  
  "Olen kuullut Andrew Jackson," hän sanoi. "Torio nukkuu takahuoneessa." Hän huomautti sormella koko suolakurkku.
  
  
  Pilarin kanssa perässään, olen menossa kapea ovi perällä bar. Pienessä huoneessa takana se, että siellä oli vain yksi tuoli, yksi tuoli, ja yksi pinnasänky. launch.
  
  
  Ovi sulkeutui hänen takanaan, ja melu hiljeni. Hänen, tarkastetaan muut oven vastakkaiseen voihkii. Tämä johti ulos ulkoilmaan rakennuksen. Hän meni hyväuskoinen salakuljettaja, etsinyt Ego, ja löysi Colt .38 automaattinen. Annettuaan tämän Pilar, hän työnsi sen, otti hänen luger emu hänen nenänsä alla, ja löi häntä koko kasvot.
  
  
  Hän oli huusi " Torio!".
  
  
  Hän käänsi päätään, murahti surkeasti, ja avasi hitaasti silmänsä. Kun hän näki aseen hänen nenäänsä, hänen silmät laajenivat.
  
  
  "Hei, mitä tämä ryöstö?"
  
  
  "Nouse ylös, Torio," I murisi. "Olemme menossa ajelulle."
  
  
  Tämä ego oli hätkähdytti. Hän sel. "Odota", hän vetosi. "En edes tunne sinua."
  
  
  "Tämä ei ole niin ei peli," emu kertoi. "Pelata vilpittömästi kanssani, ja sinulla on edestakainen matka. Nyt siirrä ego! "
  
  
  Ego tönäisi häntä kevyesti piippu aseensa korostaa se, ja Torio hyppäsi ylös kerrossänky yllättävää ketteryyttä joku raskas krapula. Ego työnsi hänet ulos takaovesta, ja hän kuuliaisesti käveli sinne, missä olimme pysäköity Jeep.
  
  
  Pilar oli ajamassa, ja hänen oli takaisin Torio, luger koulutettu.
  
  
  "Aja tietä pitkin noin sata metriä ja sitten vetää pois, kun löydät tumma piste," hänen isänsä sanoi.
  
  
  "Nyt, Torio,"sanoin, kun ajoimme alas hämärä tie-ja pysäköity," haluan tietää matkalaukut."
  
  
  "Matkalaukut." "Mikä se on?", hän kysyi.
  
  
  "Minulla ei ole paljon aikaa, Torio," sanoin, " ja kumpikaan ei malttini. Vain minuutin tai kaksi, voit kuulla luut halkeilua ja nähdä paljon verta. Nämä luut ja veri on sinun, Torio, joten ota tämä mahdollisuus jakaa tietoa."
  
  
  Kuutamossa, hän näki tippaa vettä nousee egon päänahan ja valuu alas sileä puolin ego on pää.
  
  
  Hän nopeasti nyökkäsi, " hyvä, Hyvä. En aio olla sankari ulkomaiset nartut. Tarkoitatko, matkalaukut, joka vei hänet Gaviota, todella?
  
  
  "Fiksu johtopäätös, Torio. Haluan tietää, kuka antoi sinulle ih ja missä otit sen."
  
  
  "Se oli isokokoinen mies, jolla on ulko-ääni, että tein sopimuksen kanssa kuusi kuukautta sitten. Iso karvainen apina. Hän ei koskaan kertonut minulle hänen nimensä, ja hän ei ollut sellainen mies, minun piti kysyä. Hän on aina maksanut etukäteen, sitten kertoi minulle, kun hakemaan matkalaukkuni. Hänen oli matkalla etelään täältä, vähän matkaa vuorille, ja hän tuli helikopterilla matkalaukku ja otti hänen ego laivaan. Luota minuun, se on kaikki tiedän, muut. En edes katsonut matkalaukkuni ja se oli tyhjä. Se on hemmetin outoa liiketoimintaa, mutta minulla ei ole varaa olla utelias.
  
  
  "Kuinka monta matkalaukkua laitoit laivalla?", hän kysyi.
  
  
  "Anna minun nähdä, viime kerralla kesti se oli kolme päivää sitten. Siellä on kahdeksan yhteensä.
  
  
  "Voitko viedä meidät sinne, missä helikopteri laskeutuu?"
  
  
  "Toki, mutta siellä on aina pari vartijaa. Oni ja ohjaaja, mies nimeltä Ingram, joka tarttuu noin, kun hänen helikopterin lentäjä on hallissa sisällä.
  
  
  "Se on sinun", sanoin, " nähdä, että pääsemme turvallisuus. Ja nyt meillä on ohjeet.
  
  
  Pilar ajoi etelään ja kääntyi päälle kapea hiekkatie merkitty Torio. Sitten olimme ulkona. Onneksi Pilar vuokrasi neljä-wheel-drive jeep: se oli vaikea ajaa: tie muuttui trail, koko alueella hotellin, mutta rocky, ja maasto muuttui hills.
  
  
  Nyt minulla oli salakuljettaja istuu edessäni, niin että kun valonheitin lyödä meitä, hän voisi hypätä ylös ja aalto kätensä niin, että ego olisi tietää, ennen kuin kukaan alkoi ammunta.
  
  
  "Se on hänen, Torio," hän kutsui.
  
  
  Mies haulikon kanssa liikkunut hitaasti eteenpäin ja pysähtyi muutaman metrin päässä. "Mitä sinä täällä teet? Ei pickup tänään "
  
  
  "On olemassa ongelmia Gaviota," Torio sanoi. Iso mies sanoi, että minun pitäisi tulla ja kertoa Ingram.
  
  
  "Ketkä ovat kaksi muuta?"
  
  
  
  
  
  Vartija kysyi epäluuloisena.
  
  
  "He... he ovat... Torio alkoi hankalasti.
  
  
  "Olemme Gorodin", sanoin. "Meillä on tietoja, että meidän täytyy päästä Zhizov välittömästi."
  
  
  Nimet olivat tärkeitä vartijat. Ego kivääri on nenä alensi, ja hän käveli autolle. "Näytä minulle sinun ID-kortti, ole hyvä, sir", hän sanoi kunnioittavasti.
  
  
  "Tietenkin", sanoin, ja ojensi paperin. Se oli hallussa ego niin, että vartija voisi saavuttaa hänet. Kun hän teki niin, ego tarttui hänen ranteen ja työnsi häntä eteenpäin. Pilar nopeasti löi miestä korvan taakse, jolloin ego jäätyä ennen hän voisi itkeä ulos.
  
  
  Hän suukapula hänet ja sitoivat hänen pala nylon köysi, että hän oli löytänyt veneen ja käyttää tällaisia vaarallinen tilanne. Kääntämällä ego on valonheitin, se valaisi hänen pieni puinen rakennus viidenkymmenen metrin päässä. Vain sen takana oli pieni, kestävä helikopteri. Saint kääntyi se pois ja viittilöi Pilar sammuttaa jeep moottori. Työntää Torio ennen minua, Luger kädessä, hänen miehensä munakokkelia ulos rakennuksen kanssa, kela köyden ja kiiruhti pois, Pilar seuraavat minua. Kun lähestyimme ovea, hän työnsi sen auki ja ryntäsi sisään, työntää painiketta valonheitin. Kaksi miestä nukkumassa punkkaa vasten pitkälle seinälle oli pelaa tätä peliä. Yksi oli raskas Slaavilainen tyyppi, joka olisi ollut veli käytöstä vartija ovella, toinen oli kalpea, laiha mies, jolla on iso nenä ja heikko leuka. Hän päätti, että hän olisi Ingram, ohjaaja.
  
  
  Vartija oli päästä hänen kivääri, joka oli rekennettiin vastaan notkua lähellä pään hänen kerrossänky.
  
  
  "Sinun kuolla yrittää," emu kertoi hänelle, ja mies jähmettyi. Ingram jäädytti, hieroen silmät ja vilkkuu.
  
  
  Pilar löytynyt Mira on valokytkin, ja ego on paahtava liekit tulvii yhden huoneen rakennuksia. Vasemmalla oli monimutkainen shortwave radio-asemalta.
  
  
  "Torio! Olet myynyt meidät, " vartija syytti.
  
  
  "Tietysti", sanoi salakuljettajat, " aseen kanssa minun tavoite, minä myydä pois nopeasti - aivan kuten sinä, kaveri."
  
  
  "Ingram, pukeutua," tilasin. "Helikopteri tankattiin kaasulla?"
  
  
  "Kyllä, täysillä", hän sanoi hermostuneesti.
  
  
  Mies vapisi pelosta. Sillä ei ole väliä, että hän on niin peloissaan, että hän ei voi lentää", sanoin. "Seuraa vain käskyjä ja et saa satuttaa." Tämä rauhoitti hänen ego, ja hän alkoi vetää hänen vaatteisiinsa.
  
  
  "Torio, istua tässä tuoli", sanoin, ja salakuljettajat kiiruhti tottelemaan. Hän heitti kela köyden vartija ja sanoi, " Sitoa hänet. Minun ei tarvitse varoittaa sinua tekemään hyvää työtä.
  
  
  Torio tavoitteena oli myös se, että vartijat hänen luger, varmista, että Torio oli vakuutena hyvin tiukka solmua. Pilar oli tilalla salakuljettaja on .38-kaliiperin pistooli ja pitää silmällä Ingram, mutta hän ei aikonut aiheuttaa meille ongelmia.
  
  
  Kun Torio oli voimakkaasti sidottu, hän sanoi vartija, " Nyt istua tuolissa toisessa päässä huone." Kun hän totteli häntä nyrpeästi Pilar sanoi: "Ota köyden ja sitoa se ylös, lapset."
  
  
  Pilar ojensi minulle Colt ja käveli vartija. Tämä oli vakava virhe. Hän astui minun ja meidän vanki. Yhdessä nopean liikkeen, mies veti veitsen jostain alla hänen vaatteensa ja tarttui Pilar, kääntämällä hänen eteensä, kallistamalla päätään taaksepäin ja pitämällä terä veitsi hänen kurkun.
  
  
  "Pudota ase, tai nainen kuolee", hän rasped.
  
  
  Hiipivä alas, kun hän seisoi takanani Pilar ruumis, mies ei tarjonnut kohde, hän ei voinut olla täysin varma, että tulisin kaipaamaan sitä ja paina kuoleman paikalla. Jos käänsin aseen saada parempi tavoite, että se leikkaa hänen kurkkunsa. Joten hän epäröi.
  
  
  "Hitto, räätäli käski hänen pudota ase." "Ei", hän tiuskaisi. "Luuletko että huijaan häntä?"
  
  
  Kun hän ei siirrä, vartija nykäisi veitsen, ja punainen mato verta ryömi alas Pilars ' kaula. Luger silti pitivät häntä valmis.
  
  
  "Ingram, ota se idiootti on ase," vartija murahti.
  
  
  "Minä... en voi tehdä sitä", ohjaaja sanoi hutera äänellä.
  
  
  Vartija ärähti hänelle: "Ole kerrankin mies, sinun whimpering maanjäristys, tai minä..."
  
  
  Me koskaan selville, mitä vartija olisi voinut tehdä Ingram, koska hänen ohjaajan raivoa, hän kääntyi Rivnenskaya päähän tarpeeksi niin, että Luger voisi laittaa hänet paikallaan ja ampua emu kautta suojaamaton vasen silmä. Hän kääntyi pois Pilar, suistui seinään ja kaatui lattialle. Veitsi osui harmittomasti pois.
  
  
  Pilar tuijotti minua loukkaantunut ilme. "Sinun olisi pitänyt antaa ne leikata kurkkuni ennen kuin luopui ase, eikö niin?", hän sanoi.
  
  
  "Tietenkin", myönsin. "Jos hän oli aseeni, sinulla ja minulla olisi molemmat olla kuollut."
  
  
  Hän nyökkäsi hitaasti. "Kyllä, hänen, luulen, että olet oikeassa. Mutta silti... ", Hän pudisti päätään. "Olet viileä. Annat minulle hiipii."
  
  
  "Meidän tulee lämmin sinut myöhemmin," hän sanoi nopeasti ja kääntyi ohjaaja. "Nyt, Ingram, olet menossa vie minut paikka, jossa voit poimia matkalaukut, että olet ottaen Torio."
  
  
  "Tarkoitatko Gisov on piilopaikkaan?"
  
  
  "Se on oikein. Missä on se sali?"
  
  
  "Vuoristossa, rajalla Venezuela ja British Guayanassa. Mutta hänen ei koskaan voi maata pimeässä. Ei kun se on tarpeeksi kovaa.
  
  
  Hän katsoi hänen katsella. "Jos lähdemme nyt, sen pitäisi olla kirkas
  
  
  
  
  
  kun pääsemme sinne. Ja Ingram, jos olet vahingossa kohta minua väärään suuntaan, voit olla lukkojen takana Kuusi metriä maan alla ikuisesti..."
  
  
  "Minä en ole rohkea tai tyhmä", hän vastasi. "Teen mitä kerrot minulle."
  
  
  "Se on hyvä, Ingram. Saatat elää edelleen kirjoittaa äitisi kaikki epämiellyttävät yksityiskohdat."
  
  
  Pilar, joka oli istunut hiljaa sivussa, puhui ylös. "Nick, kuulostat siltä, että olet tulossa alkaen Odin on paikka."
  
  
  "Häntä", sanoin. "Tämä on lanka, jonossa, ja todennäköisesti siellä on ilotulitus. Nainen voi olla haittaa ."
  
  
  "Ei", hän sanoi, levittää hänen jalat päättäväisesti. "Olemme tulleet niin pitkälle yhdessä, ja nyt en voi jättää taakse. Sen auttoi paljon, ei ole se? "
  
  
  "Se on totta, mutta ..."
  
  
  "Ota minut mukaasi, Nick", hän sanoi. "En voi ampua niin hyvin kuin sinä, mutta kaksi pistoolia ja tupla mahdollisuudet menestys. Tämä merkitsee minulle paljon, mccalister "
  
  
  Sillä hetkellä en voinut tehdä jopa mieleni.
  
  
  Mutta mitä Pilar sanoi järkeä. Hän oli kokenut ammattilainen, kovempi kuin useimmat miehet. Ja hän tiesi, että hän oli uhrattavissa, että jos on tarpeen, Pöllö tehtävä uhraisi sen hänelle.
  
  
  "Mennään sitten", sanoin. "Koska et aio käyttää Jeep saada takaisin kaupunkiin, mene ja vedä virranjakajan kansi niin, että se ei ole hyödytön kaikille, jotka löytää se hyödyllistä." Hän ei voinut auttaa, mutta lisää, " tiedätkö, mitä jakelija korkki on?"
  
  
  Hänen koko huulet kaareva hieman ivallisesti hymyillen. "Kyllä, mccalister, tiedän jakelija korkit ja monia muita asioita, te ette usko."
  
  
  Häntä, virnisti reumatismi. Hyvä. Ja voit antaa ystävämme toinen knock laittaa hänet nukkumaan hetkeksi.
  
  
  "Olen kiire", hän sanoi, ja otti .38 minulta ja kiiruhti pois.
  
  
  Hän käveli radiopuhelin, murskasi sen lattialle, kunnes tapaus avata, ja sitten tuhosi sisua butt vartija on kivääri. Tänä karkea jälkipuinti, katsoin Ingram, vaikka hän oli hyvä poika, ja ei ole enemmän uhka kuin hampaaton musta koira köysi.
  
  
  Hänen Torio sanoi: "Voit työskennellä jonkin aikaa, ja sitten voit mennä takaisin Willemstad. Se on pitkä tie, mutta sinun on aika miettiä, miten parhaiten tehdä elantonsa. Marja putkisto", sanoin.
  
  
  Hän tuskin hymyili. Hän ei ole paljon huumorintajua.
  
  
  Pilar palasi annostelija kansi, jonka hän ojensi minulle pilkata niiata. "Se, joka on siellä pitäisi herätä ennen puoltapäivää," hän sanoi. "Ja sitten hän on päänsärky, joka ei määrä aspiriini voi parantaa."
  
  
  "Hyvä on, Ingram,"sanoin," mennään sinun jopa helikopteri." Sitten meitä on kolme trudged alas urautunut tie odottaa helikopteri.
  
  
  Luku yhdeksäntoista
  
  
  Ingram tuntui ottaa vastaan, kun hän otti haltuunsa helikopterin ja otimme pois yötaivaalle. Lähdimme itään ja hieman etelään, pian jättäen valot Curacao takana. Pieni saari Bonaire myös luiskahtanut pois, ja kun siellä oli vain musta Karibian Meren alla meitä ja tähtitaivas yllä.
  
  
  Pian saimme valot Caracas ja käveli rannikolla Venezuela jonkin aikaa.
  
  
  "Te sanotte tälle vuorelle piilopaikka Gisov on vaikea löytää", sanoin.
  
  
  "Lähes mahdotonta", Ingram sanoi. "Ei airlines lentää yli tämä paikka. Mutta jos he olivat, he eivät koskaan nähneet sitä. Rakennukset on rakennettu ympäri aka oranssi-ruskea rock vuoret. Ego on lähes näkymätön ilman näytteenottoa. Ei ole teitä siitä. Kaikki tarvikkeet tulee toimittaa lentokoneella. Zhizov tehty sopimus, jossa on yksi Etelä-Amerikan hallitukset, en tiedä kumpi, rahdin. Minun tehtäväni oli kuljettaa VIP kahden hengen huoneet nämä matkalaukut. Ja jos en tiedä, maamerkit, jotka ovat ohjanneet minua, en olisi koskaan löytänyt tätä paikkaa yksin."
  
  
  Ohitimme Trinidad meidän vasemmalle, ja kääntyi etelään sisämaahan läpi soinen maasto Orinoco Delta. Itäinen taivas alkoi keventää, ja tiedot maahan tuli näkyviin kuin meillä jyrisi osaksi vuoristoinen maasto tunnetaan Guyanan Highlands.
  
  
  Sitten meillä oli saada korkeutta, ja Ingram säätää sävelkorkeutta pääroottorin ottaa syvemmälle gulp ohuempi ilma. Stahl päivä on kirkkaampi, mutta korkea pilvipeite osoitti merkkejä katoaa.
  
  
  A-ajattelin tietoisesti välttää mielessäni. Se oli päivä, että New Yorkissa olisi kuolla, jos en voinut estää sitä.
  
  
  Ingram tönäisi olkapäähän, keskeyttäen ajatukseni. Hän osoitti eteenpäin rock muodostumista, kuten yksi muoto raised fist, jolloin säädytöntä kunnianosoitus.
  
  
  "Voit nähdä, että edessä?"ohjaaja huusi yli ääni moottorin. "Tämä on maamerkki, joka lentäjät on läpäistävä. Me kutsumme sitä Sormi Mountain. Takana on pieni rocky valley, jossa Zhizov pystytti talonsa.
  
  
  "Mitkä ovat mahdollisuudet, että he alkavat ammunta heti, kun he näkevät meidät?"
  
  
  "En usko, että se on todennäköistä. Ingram näytti kerännyt rohkeutta ilmassa, että emu puuttui maahan. "He ovat melko varmoja niiden turvallisuudesta täällä, ja kuten suurlähetystö raportoi, ne tulevat ja menevät melko usein. Ellei ne jotenkin tietää, mitä tapahtui
  
  
  
  
  
  meillä ei pitäisi olla mitään ongelmia lasku Curacao."
  
  
  "Hyvä on", sanoin.
  
  
  "Mutta se on vain alkua. Niin pian kuin he paikalla sinua tai nainen, helvetti pääsee irti.
  
  
  "Voitko antaa minulle ajatus fyysisen asettelun tämä paikka on?" Pyysin häntä. "Mistä Zhizov pääkonttori on peräisin? Mistä tutkija Varnov tehdä hänen työnsä?
  
  
  "Ei", Ingram sanoi, ja sitten katsoi minua nopeasti, kuin jos voit vakuuttaa minulle, hänen vilpittömyys. "Usko minua, olisin kertonut, jos olisin tiennyt. Kaikki mitä tehdä, on yöpyä helipad, kun joku saa ulos tai istuu alas, tai kun he ladata mitä he haluavat kuljettaa sitä."
  
  
  "Entä jos haluat lähettää viestin?"
  
  
  "Minä annan minun ego vartijan helikopterin laskeutumispaikan. Hän tulee ulos ja tavata meitä. Ja hän on ensimmäinen hema sinun täytyy käsitellä."
  
  
  Me pyöristetty ulkoneva peukalo rock ja alkoi laskeutua kapea kanjoni kanssa silkkaa kallioita puolelta. Jopa niin, jos et halua sitä, et näe sitä kaikki rakennukset karkeasti rakennettu kivien ympärillä. Laskin neljä melko suuria rakennuksia, yksi pieni ja yksi lähellä tasainen maa oli laskeva. Matala kivinen harjut ja lohkareita täynnä koko alue, ja siellä oli vain heikottaa jälkiä polut yhdistävät rakennukset.
  
  
  Kun olin katsomassa, mies tuli ulos pieni rakennus lähellä helikopterikenttä ja katseli meitä. Hän kuljettaa kivääri olkansa yli.
  
  
  "Se on vartija," Ingram sanoi.
  
  
  "Onko hän ainoa?"
  
  
  "Hän on ainoa, jonka olen koskaan nähnyt. Siellä voi olla muitakin ."
  
  
  Pilar sanoi hänelle, " tule alas pois näkyvistä." Sen jälkeen, kun hän otti kantaa, hän oli myös tehnyt näkymätön Stahl.
  
  
  "Kun maa", hän sanoi Ingram, " anna vartija tule lähemmäksi, avoin päivä."
  
  
  "Mitä jos en voi saada ego täällä?", ohjaaja kysyi hermostuneesti, ego rohkeutta ilmassa alkaa haihtua.
  
  
  Yrittää kovasti", sanoin. "Ikään kuin elämäsi riippuisi siitä. Koska, Ingram, vanha ystävä, se on totta.
  
  
  Olemme huolellisesti laskeutui pienelle aukiolle, ja Ingram oli ratkaista tutkimuksen ongelmia moottorin kanssa. Kuten iso roottori pysähtyi, mies kivääri huusi jotain, mistä hän seisoi parinkymmenen metrin päässä.
  
  
  Ingram työnsi oven auki ja huusi, " minulla on jotain yleistä."
  
  
  "Oletko tylsä?" vartija huusi takaisin. "Ota tämä."
  
  
  "Minulle... tarvitsen apua," Ingram sanoi. "Se on minulle liian vaikeaa."
  
  
  Siellä oli hiljaisuus. Mutta sitten kuulimme shaggy jalanjälkiä ympäri sora meitä kohti. "Tiedätkö, se ei pitäisi olla porter," vartija valitti. "Sinun pitäisi..."
  
  
  Hän pysähtyi yhtäkkiä, kuin jos hän voisi nähdä meidät. Tiesin olimme pulassa, kun kuulin, erehtymättömän ääni vartija poistamaan hänen kivääri ja kääntämällä sitä vankilassa. Luger oli valmis, mutta se olisi ollut kohtalokas riski laukaustakaan nyt ja varoittaa koko miehistö. Sen sijaan, painoin sen alas minun kyynärvarren, ja Hugo putosi minun kämmen. Tikari käänsi hänet ympäri, ja hän piti terän peukalon ja etusormen välissä, kun hän nousi nopeasti oviaukosta. Vartija kohotti kiväärin, ja sen terä oli tehty egon suuntaan.
  
  
  Tikari käänsi ilmassa ennen kuin terä tuli miehen kaulaan. Hän teki kuulostaa käheä kuiskaus, otti kaksi askelta taaksepäin, ja kaatui maahan, veren ylitsepursuava alas ego kurkkuun.
  
  
  Pilar hyppäsi noin kopteri. Ingram tuijotti kuollutta miestä ohjaajan paikalta.
  
  
  "Mitä nyt?" Pilar kysyi.
  
  
  "Nyt olen menossa hiipiä ja tutkia tämä kivi kylässä. Voit jäädä tänne katsomaan Ingram. Kun saan hänet takaisin, hän voisi ajaa, ja tarvitsen jonkun suojella minua.
  
  
  "No niin, Nick," hän sanoi alistuva sopimuksen, joka yllätti minut.
  
  
  Hän suuteli häntä kevyesti, sitten kumartui kuollut vartija, jenkki stiletto pois hänen kurkun, ja pyyhkiä terä puhdas. Ego palautti sen tuppeen hänen kyynärvarren, sitten kiipesivät kivien yli, välttäen polku johtaa ulos vartioon.
  
  
  Muistaa, kuinka minä näin hänet, tämä paikka lintuperspektiivistä, hän ryntäsi kohti suurin rakennus. Se tuntui loogiselta olettaa, että tämä olisi päämaja toimintaa. Olen makaa pieni harju, joka avautuu polku, joka johtaa suoraan pitkä, matala rakennus nimeltä kasarmi. Kun hän katseli, ihmiset karkea sininen vaatteet ja työn caps muutti pois exit. He olivat aseettomia. Muut olivat kotelossaan pistoolit ja ruskea Neuvostoliiton Armeijan univormut, jossa punainen leikata. Yli kasarmi, hän huomasi suuren neliön rakennus, että hän oli tehnyt hänen ensimmäinen tavoite.
  
  
  Hänen kuulustelija jätti näköalapaikka ja käveli varovaisesti ympäri hökkeleissä pisteen yläpuolella. Kuin muut, se oli vain noin kuusi jalkaa korkea, ja hän arvasi, että sisätilojen tilaa laskeutui maanpinnan alapuolella. Kuulin ääniä ja polvistui kuunnella kapea ilmanvaihtojärjestelmä.
  
  
  "Lähetit minulle, Yleensä Zhizov?" Se oli nuori ääni-aktiivinen, sotilaallinen.
  
  
  Zhizov vastasi öljyinen-sileä holhoavaa intonaatio. "Olen lähettänyt teille, Majuri Rashki, koska en saanut viestiä sovittuun aikaan Eversti Gorodin. Näin, meidän täytyy olettaa, että se ei ole käytettävissä aikana, loppuvaiheessa toimintaa. Tarvitsen käteni,
  
  
  
  
  
  ja hän valitsi sinut."
  
  
  "Olen kunnia, herra Kenraali."
  
  
  Kerro minulle, Majuri, olet täysin perehtynyt suunnitelma?"
  
  
  "Kyllä, sir. Olemme asettaneet ydinräjähteitä seitsemän Amerikkalaista kaupunkia, ja viimeisin laite oli sijoitettu Panaman Kanavan. Kaupunkien nimiä ja tarkan sijainnin koko nimi on tiedossa vain sinulla ja Amerikkalainen tiedemies ."
  
  
  "Erittäin hyvä, Rashki. Tiedätkö, kun ensimmäinen pommi on tarkoitus mennä pois? "
  
  
  "Tänään, sir." Hän tyhjentää hänen kurkun hämmennystä. "On huhuja, koko leiri, sir."
  
  
  "Kyllä, se on tuskin salaisuus; mekanismit ovat ilmeiset. Hänen, voin kertoa, että ensimmäinen Amerikkalainen kaupunki tuhotaan New Yorkissa. Koska ih hallitus ei hyväksy ehtomme, Tohtori Varnow räjähtää ensimmäinen Rivne pommi neljä tuntia."
  
  
  Hän katsoi hänen katsella suuri helpotus. Siellä oli jäinen pelko, että se kiersi Venezuelan sky at dawn, New York City saattaa jopa sitten on tasaantunut, joita helvetillinen liekit ydinräjähdys.
  
  
  Kun he ajattelin kertoimet olivat minua vastaan, hyytävä murina kaikui ympäri tuuletin.
  
  
  "Ah, näen hänet, minun koira, ystävät ovat hereillä," Zhizov kehräsi. "Älä huoli, Majuri, niin kauan kuin minä hallita kaikkea, ne ei satuta sinua. Mutta yksi sana minulta ja he tappavat sinut sekunneissa." Zhizov on innostunut nauru oli jäljitelty, jonka vakuuttunut Raschke. "Nämä pedot ovat tehneet kaksi tehokkaimmista voimia maailmassa, Majuri," Zhizov jatkoi. "Pelko ja viha. Muista tämä "
  
  
  "Kyllä, sir", Majuri vastasi epävarmasti yli snarls petoja.
  
  
  Hän muutti pois tuuletin ja istui alas, katsoen kulkutiet rakennusten välillä. Ensinnäkin, minun tarvitsi vihjeen Knox Vornow murhasta, joka oli avain koko murhaava tapauksessa.
  
  
  Työntekijöiden kulunut yksittäin ja pareittain. Aseistettuja sotilaita heidän ih uhmakas laakeri vaikutti tyytyväiseltä siihen pisteeseen välinpitämättömyys. Ehkä, kuten Ingram oli vihjannut, he olivat tulleet huolimattomasti olettaa, että ih turvallisuus sellaisessa paikassa oli haavoittumaton.
  
  
  Se oli selvää, että minun olisi pitänyt vapaa liikkuvuus. Joten hän odotti seuraava työntekijä välittää hänen allaan ja pudota hänen takanaan. Ego osui häntä Luger ,ja hän meni ontua sylissäni. Hän oli nopeasti vetää ego kiviä ja vaiennettu ikuisesti ego.
  
  
  Hän riisui siniset haalarit yllään hänellä oli ja veti ego yli hänen vaatteet. Housut olivat hieman liian lyhyet, mutta muuten ne sopivat. Hän laittaa hänen hattu ja painetaan visiiri hänen otsaansa. Kohtuullisen välimatkan päästä, se voi jäädä huomaamatta. Kun piilossa työntekijän kehon välillä kaksi jättiläinen lohkareita, hän suuntasi takaisin jäljen ja seurasi sitä. Kuulin shaggy ääniä takanani. Hän ducked osaksi matala oviaukko, joka näytti varasto. Hän polvistui, hänen takaisin polulle, ja muokkasimme kahva koko päivän, ikään kuin tarkkailun viallinen lukko.
  
  
  Lämmin haju ruokaa saavuttanut minun sieraimiin, koska kaksi työmiestä pysähtyi viipyä polku takanani.
  
  
  "Minun ei tarvitse arvata, kuka saa aamiaista sinä kannat", sanoi yksi niiden ympärille. "Amerikkalainen, eikö? Tiedemies."
  
  
  "Tietysti", sanoi toinen. "Hän on kunniavieras."
  
  
  "Mitä hän sai tänä aamuna, kun me syömme tavallista roskakoriin?"
  
  
  "Tuoreita munia, kinkkua, leipää ja kypsiä tomaatteja."
  
  
  Ensimmäinen työntekijä voihki nimenomaisesti. "Rukoilen, että ei ole kuorrutus, kunnes me kaikki voimme jättää tämän kiirastulen vuori ja elää ihmisinä uudelleen. Miten kadehdin hyvä Eda ja naiset, että Amerikkalaiset nauttia."
  
  
  "Tämä aika on lähellä, toveri. Tänään meidän täytyy iskeä Amerikkalaiset."
  
  
  "Jos näin on, niin tänään me juhlimme. Mutta nyt minun täytyy mennä."
  
  
  Kun hän katseli, yksi kaksi miestä seurasi lähellä polku, aluevaltaus pois vasemmalle, kun taas muut, kuljettaa tarjotin ruokaa, jatkoi kävelyä avoimesti. Hän antaa emu kävellä polku ja sitten seurasi, joka kattaa hänen kasvonsa hänen korkki.
  
  
  Mies ei käänny ympäri, joten seurasin häntä yksi suurempia rakennuksia, joka seisoi erillään ryhmä rakennuksia. Hän meni alas muutaman askeleen, avasi oven ja katosi sen kautta, antoi heille muutaman sekunnin, sitten meni läpi saman oven.
  
  
  Hänen löytö oli, että nämä rakennukset olivat kaivaneet paljon syvempi ja valmiiden paljon perusteellisemmin kuin hän oli kuvitellut. Ih hyvin suunniteltu suunnittelu tarkoittaa pitkän valmistelun aikana.
  
  
  Siellä oli yksi pitkä käytävä, jossa on seinät ympärillä sileä kivi, joka kaareva varovasti kaaren. Vaikka en voinut nähdä työntekijä, hän oli kuullut shaggy on ego edessä. Käytävä oli valaistu sähkövalo säännöllisin väliajoin, ja ei ollut epäilystäkään, että siellä oli voimalaitosta.
  
  
  Sitten muistin, että pari vuotta sitten oli huhuja, että venäläinen tukikohta oltiin valmiita jossain Etelä-Amerikassa. Tämä oli aikana Kuuban ohjus kriisi, esimerkiksi, ja myöhemmin detente, kuten huhut kuoli pois. Nyt on käynyt ilmi, että tietokanta on tosiasia. Se oli luultavasti hylännyt virallisen venäjän hallinto, mutta käynnistää Ruohonjuuritason ja ego ryhmä piilotettu keskellä ih toimintaa.
  
  
  Kaikki pitkin käytävää, hänen
  
  
  
  
  
  
  Minä vain meni läpi yksi ovi. Ilmeisesti, ei ollut monia huoneita, koska ne oli veistetty kiveen. Kuulla ääniä edessä, hän pysähtyi äkillisesti.
  
  
  "Toin kuninkaallinen aamiainen teidän Korkeutenne' ego." Se oli ruoka toimitus kaveri ääni, täynnä sarkasmia.
  
  
  "Vain toimittaa edu ja jättää typerät kommentit." Vastaajan ääni oli karkea ja asiallinen ."
  
  
  "Mikä on Amerikkalainen teet siellä?" työntekijä kysyi. "On hän valmis erityinen päivä?"
  
  
  Nyt hän liikkui hitaasti pitkin kaareva seinä tarkastella prosesseja, ja saavuttanut pisteen, jossa hän voisi nähdä lanka käytävällä. Sotilas vaikuttava musta viikset seisoi siellä, vartiointi massiivinen ovi. Hän otti tarjottimen työntekijä ja joka noudattaa hänen huulet ennen sanonta, " Se ei eroa tavallista, paitsi että hän nousi ylös aamunkoitteessa tänä aamuna. Mutta en voi tietää, mitä hänen päässään liikkuu."
  
  
  "Ei, en usko niin. No, paras häntä, pahin minulle. Sen tulee aamiainen harmittaa velliä.
  
  
  Hän kiiruhti takaisin alas, että käytävällä, miten hän oli tullut. Nyt kun tiesin mistä löytää Barnabas, minun täytyi löytää tapa saada hänelle. Pohtiessaan tämän ongelman, minä swerved sen merkkejä, ja liian myöhään näin hahmo lähestyy etäisyys. Voisin kertoa muoto, että se oli yksi muita sotilaita.
  
  
  Vahingossa, kuin jos sen jotain unohdin, kääntyi se takaisin. Hän huusi minulle, mutta hän oli ollut kuuro ja mykkä. Mutkan taakse, pois näkyvistä sotilaita, hän ajoi takaisin pyhäkkö Varnova. Mutta " shaggy oli tulossa tähän suuntaan. Hän pysähtyi. Koulutuksen toimitus työntekijä palaa, seurasi toinen sotilas ovella Lato.
  
  
  Nopeasti hän koostuu hänen mielessään ja kiirehti ainoa ovi, joka johtaa käytävällä.
  
  
  Ovi oli lukossa, joten menin nojalla työntekijän haalarit minua hetken ja totesi, ohut joustava nauhat, terästä. Tämä laite on vahvempi ja joustavampi kuin perinteinen pala muovia, ja toimii nopeasti yksinkertainen lukko.
  
  
  Koska työntekijä oli edelleen lähestyy toiselta puolelta ja sotilas muista, häntä, työnsi oven auki ja ryntäsi sisälle.
  
  
  Luku kaksikymmentä.
  
  
  Muutamassa sekunnissa, ylellinen sisustus tämän huoneen tuli yhdessä. Ei ollut karkeita pintoja, ei tylsää värejä. Pehmeä tekstuurit-tyynyt, sohvat, sängyt, tuolit-kaikki karnevaali sateenkaaren sävyt.
  
  
  "Voisit edes koputtaa," selvästi naisen ääni sanoi jostain vasemmalle.
  
  
  "Suuri tutkija pitäisi herätä aikaisin tänään", toinen ääni sanoi toiselta puolelta.
  
  
  Kun silmäni tottuivat hämärässä, hänen, huomasin, että äänet olivat peräisin rivi satiini sängyt ja pehmeät tyynyt syveni soikio kummallakin puolella huonetta. Kun hän katseli, epäsiisti, vaalea päänsä ilmestyi vasemmalle ja oikealle, jonka jälkeen ruumiit joka näytti college cheerleader-ohjelmisto. Blondi numero yksi oli yllään vaaleanpunainen yöpaita tarpeeksi lyhyt, jotta ei jätä mitään epäilystä siitä, että hän oli syntynyt blondi. Numero kaksi oli päällään haaremi pyjamat, jotka olivat avoimia tarpeeksi vahvistamaan, että hän oli myös todellinen blondi.
  
  
  "Toivottavasti en häiritse", sanoin.
  
  
  "Hänen nimensä on Terri", sanoi blondi numero yksi vaaleanpunainen sato alkuun.
  
  
  "Ja hänen nimensä on Jerry", sanoi numero kaksi haaremi pyjama.
  
  
  "Molemmat ovat kirjoitettuna "i"." Terri selitti
  
  
  "Tärkeää tietoa", sanoin.
  
  
  "Olemme kaksoset," Jerry ehdotti.
  
  
  "Toinen hätkähdyttävä löytö", sanoin.
  
  
  Tytöt saivat ylös sängyistään ja tuli vierelleni.
  
  
  "En ole koskaan nähnyt sinua ennen", Terri sanoi.
  
  
  "Sinä et kuulu tänne, ethän?", lisäsi Jerry.
  
  
  "Sinulle tuli kuin myrsky", Terri sanoi. "Luulen, että olet jahtaa ja haluat piilottaa. Kuinka suuri!"
  
  
  "Et ole poliisi, te?", sanoi Jerry. "Emme piilota poliisit."
  
  
  "En ole poliisi," ih vakuutti hänelle. "Kuka olen ja mitä teen, on aivan liian paljon selittää alle tunnissa, ja en on kolmekymmentä sekuntia. Mutta voit kertoa, että olen ainoa ympärillä on hyviä tyyppejä - ja en vitsaile ollenkaan - tarvitsen apuasi ."
  
  
  Sillä hetkellä, meidän on kuullut ääniä ja meni kuuntelemaan ovelle.
  
  
  "Miksi et kääntyä ympäri ja tulla takaisin, kun hän oli soittaa sinulle?" Se oli ääni sotilas, joka oli huusi minulle käytävällä.
  
  
  "En tiedä mistä puhut. Hän on vain pudonnut pois aamiaiseksi. En näe sinua juuri nyt, " työntekijä vastasi.
  
  
  "Olit kävely täällä hetki sitten, sitten kääntyi ympäri ja käveli takaisin."
  
  
  "Ei hänen."
  
  
  "Kukaan ei tullut kanssasi?"
  
  
  "ei. Pyydä Yuri professorin oven. "Minä. Aion muuttaa hänen ego. Ja jos valehtelet, se ei ole väliä. Anna mennä, toveri! "
  
  
  Äänen työntekijän jalanjälkiä tulossa alas käytävällä. Avaimet rengas oven ulkopuolella.
  
  
  Hänen käpertyi jopa vaikerrus alkaen liu ' utetaan puolella päivä, Luger kädessä. Kaksoset tuijottivat aseen kanssa laaja ruiskukka-siniset silmät, sitten katsoimme toisiamme, naureskelee turhautumista. Että pikkulapset kautta ih pienet aivot tässä vaiheessa voi merkitä elämää tai kuolemaa paljon ihmisiä.
  
  
  Vartija avasi oven ja avasi sen raolleen.
  
  
  "No, no, te tytöt herätä aikaisin," hän sanoi.
  
  
  "Mitä on sen ympärillä?" Terri sanoi.
  
  
  "Voimme lähteä milloin haluamme," Jerry lisäsi.
  
  
  "Ylös ja alas, ylös ja eteenpäin.
  
  
  
  
  
  
  No, se on koko elämä, " vartija tuhahti.
  
  
  "Kuka ympärillämme haluaa puhua tänä aamuna?", Terri kysyi.
  
  
  "Vai onko se meille molemmille taas?"
  
  
  "Me tarvitsemme tätä, meidän täytyy keksiä jotain muuta. Hän vain oli aamiainen, ja hänen työnsä tulee ensin. Sitten eda - ja naisten jälkiruoaksi ."
  
  
  "Mitä sitten teet täällä, Marcus?" "Et saa tulla meidän huoneeseen, ellei professori lähetti noutamaan meitä."
  
  
  "Etsin mies", hän sanoi anteeksipyytävästi.
  
  
  Emu vastasi tyttöjen kikattaa.
  
  
  "Luulin nähneeni työmies käytävällä," Marcus jatkoi raakaversioina. "Joku, joka ei kuulu joukkueeseen. Luulin, että hän olisi tullut tänne."
  
  
  "Emme näe yksi henkilö", Terri sanoi viattomasti.
  
  
  "Se on niin suuri pettymys," Jerry lisäsi disgustedly.
  
  
  "En ole noin ihmisiä, jotka näkevät aaveita," Marcus sanoi. Kuulin hänen ottaa varovainen askel eteenpäin. "Se tulee olemaan jonkin aikaa ennen kuin professori päättyy hänen aamiainen, ja lähettää yhden ympärilläsi. Koska hän on jo täällä, ehkä voisimme viihdyttää toinen osapuoli hieman ...
  
  
  "Ehdottomasti ei!" Terri leikata. "Meidän sopimuksessa lukee, että olemme täällä yksinomaan Dr. Varnov. Meitä varoitettiin ei pelata pelejä muiden kanssa."
  
  
  "Mutta mieti tarkkaan," Jerry sanoi ilkikurisesti.
  
  
  "Kiusoittelu," vartija sanoi. Hän astui taaksepäin ja tytöt sulki oven. Lukko kiinni.
  
  
  "Nyt me olemme todella pulassa", Terri naurahti.
  
  
  "Mutta meillä on niin paljon hauskaa", hänen sisarensa sanoi.
  
  
  "Kiitos paljon", sanoin, ja liukui Luger takaisin sen koteloon. Hänen naurahti. "Ehkä voin löytää aikaa maksaa takaisin. Se on totta, että olet vain täällä... err... palvella Warnow?"
  
  
  "Kuulit mitä sanoimme Marcus, me vain tuuli - up leluja Amerikkalainen tiedemies," Terri vastasi.
  
  
  "Ja kun otetaan huomioon, millainen ihminen hän on, se ei vie paljon aikaa," Jerry sanoi ja tuli luokseni.
  
  
  "Miten sinä tänne päädyit?" Pyysin häntä.
  
  
  "Et tarkoita sitä, mitä hyvä tytöt tykkää meistä tekevät tällaisessa paikassa?"
  
  
  "Jotain sellaista."
  
  
  "Me vastasi mainoksen maanalainen sanomalehti San Francisco," Jerry sanoi. "Liittyvien tytöt haluavat matkustaa, jännitys, seikkailu."
  
  
  "Ja ilmeisesti sinulla on työtä."
  
  
  "Tietenkin. Siellä on ollut viisikymmentä muut tytöt, mutta meillä oli etuna on kaksoset."
  
  
  "Ei sinun olisi tarvinnut", sanoin, huomata, ih antelias muotoja.
  
  
  "Minä pidän sinusta", Terri sanoi.
  
  
  "Lyön vetoa, että olet myös syytä paljon enemmän mies kuin professori" Jerry lisäsi.
  
  
  "En ole kiinnostunut ego seksuaalinen kykyjä tai ih puuttuminen," hän kertoi häntä vakavasti. "Mutta hän osoittautui kaikkein vaarallisin ihminen maailmassa, joka on uhka yhdysvalloille ja koko maailmalle. Säästän teidät karmeita yksityiskohtia, mutta uskokaa minua, ei ole mitään tärkeämpää ihmiskunnan tulevaisuus nyt kuin minulle päästä Varnov on lab. Ja hänen, haluan sinun tytöt auttaa minua ",
  
  
  "Tarkoitatko, että tyhmä minä, yrittää olla tärkeämpää kuin tämä?", sanoi Terri, nosto hänen lyhyt yöpaita jopa korkeampi.
  
  
  "Ja tämä on?" Jerry keskeytti, katkaiseva vyötärönauha hänen pyjaman pohjat ja liu ' uttamalla sitä alas keskellä hänen pyöristetty reidet.
  
  
  "Sanoin tärkeämpää, tytöt, ei ole enää hauskaa."
  
  
  "Miksi meidän pitäisi auttaa?", kysyi Jerry. "Et edes olla kohtelias meitä."
  
  
  Se oli selvää, että isänmaallisuuden ja humanismin olivat sanoja, jotka eivät ole havaittavissa ih melko kirkas päät. Mutta ilman ih apua, minun mahdollisuudet olivat nolla.
  
  
  "Kuten vanha sanonta menee," pokeri - kohtaamia mies kertoi hänelle, " raaputa sinä minun, minä raavin sinun."
  
  
  Pari säteilevä hymyilee tiedon valaisi huoneen. "Tarkoitatko sinä?" kaksoset sanoivat yhteen ääneen.
  
  
  "Jos voit auttaa minua päästä Varnov on lab."
  
  
  Nyökkää iloisesti, ne otti minua kädestä ja johdatti minut kasa värikkäitä tyynyjä, jos ne poistetaan nopeasti ohut kattaa. Vuonna silmänräpäyksessä, he olivat alasti, kun eri viettelevä aiheuttaa keskuudessa tyynyt. Hän huomasi, että Terri oli pieni syntymämerkki hänen vasemman rintansa alapuolella, ja se oli ainoa keino, hän voisi kertoa hänelle, lukuun ottamatta kaksoset.
  
  
  Se oli ainoa kerta elämässäni, että hänen oli kiire loppuun, mikä on luultavasti kaikkein jännittävä asia noin kaikki ihmisen toiminta. Ja niin se asettaa uuden maailmanennätyksen poistamiseksi niin paljon vaatteita kuin mahdollista mahdollisimman lyhyessä ajassa.
  
  
  "Mmm, herkullista," Terri kommentoi.
  
  
  "Tiesin, että hän olisi enemmän kuin, että vanha professori" Jerry hyväksytty.
  
  
  "Tule tänne", Terri määräsi, " se on auki meidän välillämme."
  
  
  Hän sai nopeasti polvilleen ja asettui classic asema Terry on enemmän innokas vähän kehon.
  
  
  "Hänen misteli ei ole tarkoitettu minun välillä, ja meidän kesken", hän sanoi huokaisten, matala vaikerrus, joka ei kuulostanut valituksen ollenkaan.
  
  
  "Haittaako?" Pyysin häntä edelleen syöttämisen jälkeen paratiisin portit.
  
  
  "Oooooooh", hän voihki.
  
  
  "Soitan hänelle soittaa tulevaisuudessa," sanoin hänelle, ja syöksyi tunnel of love.
  
  
  Se on, miten se kaikki alkoi, vaikka hyvin lyhyessä ajassa hyväksyimme loputon määrä voimistelu-asentoja, joista useimmat ovat ei kuvattu avioliitto-oppaista.
  
  
  Sen jälkeen kun meistä tuli niin syventynyt toinen ystävä, että Jerry sanoi matalalla, surullinen ääni:: "en todella pelaa seitsemänkymmentä."
  
  
  Olin laittaa hankalassa asemassa puhua, mutta kääntämällä pääni, valtava ponnistus, kysyin häneltä,
  
  
  
  
  
  
  Viattomasti: "Mitä tarkoitat, Jerry? "seitsemänkymmentä pelata."
  
  
  "Jumala, kaikki tietävät, että," hän sanoi grumpily. "Seitsemänkymmentä-kuusikymmentä-yhdeksän yksi silmä."
  
  
  Hän lähestyi kanssa kirjeen hänelle, ja hieman coaxing, hän tuli kolmas kumppani yksi vaikeimmista, eksoottinen, ja tylsiä esityksiä muistan. Ja muistan, että se aika paljon.
  
  
  Sen jälkeen, kun hän oli pyydetty pukeutumaan nopeasti, kaksoset katsoi minua ja iloisia kasvoja välissä pieni hymyilee ja iskee silmää kiitollisuutta. Se oli Jerry, joka sanoi pitkä, onnellinen huokaus,"tiedätkö, luulen, että kolme meistä tekee loistava pari."
  
  
  Mutta mieleni oli jo uppoutunut ongelma Warnow ja yritykset. "Hyvä on," sanoin, " hauskaa ja pelit ovat ohi. Nyt katsotaanpa, jos voimme löytää tapa shrine of Nox-Servin.
  
  
  He nyökkäsi lähes yhteen ääneen. Mutta ei ollut todellista kiinnostusta heidän kasvonsa.
  
  
  "Muistatko, pikku juttu?" Hänen ih kysyi.
  
  
  "Kyllä", Terri sanoi otsa kurtussa. "Mutta se voi olla vaarallista auttaa sinua."
  
  
  "Sitä paitsi," Jerry lisäsi. "Meillä on paljon menetettävää. Oni maksaa meille enemmän kuin olemme koskaan nähneet elämässämme. Kun lähdemme täältä, me aiomme käyttää sitä avata pieni vaatekauppa."
  
  
  Tuolloin, minulla oli vahva käsitys siitä, että kaksoset eivät ole niin tyhmiä, kuin he teeskenteli olevansa.
  
  
  "Niin olet menossa avata vaatekauppa, kun et ole täällä," sanoin. "Ja mitä luulet, että et koskaan lähteä täältä? Olet vankeja, etkö tiedä? "
  
  
  Terri pudisti päätään, " Me emme ole vankeja ollenkaan. Me tulevat ja menevät kuin meitä huvittaa. Kun saamme väsynyt olemaan teljettynä, me kävellä ympäri taloa. mesto. Ja kukaan ei estä meitä ."
  
  
  "Tietenkin", sanoin. "Voit mennä minne haluat, koska ei ole mitään keinoa ulos noin tämä kivi linnoitus paitsi ilmateitse. Mutta kerro heille, että haluat lopettaa tupakoinnin ja kysyä ih saada sinut pois täältä. "sitten voit tietää, mitä sinun olisi pitänyt tietää jo kauan sitten, että et voisi yhtä hyvin olla orjia kahleissa."
  
  
  Nyt ih oli hänen jakamattoman huomion. Ih söpö hehkuva kasvot kääntyi vakava, ja he vaihtoivat hätkähdytti katseita.
  
  
  "En halunnut riskeerata elämäni tulla tänne nauraa," hän hätäisesti jatkoi. Nämä ihmiset ovat menossa ottamaan, Amerikan ja koko maailman kanssa atomic force. Ih pommeja on jo sijoitettu avain YHDYSVALTAIN kaupungeissa, ja ovat valmiita räjähtää yksitellen, jos emme noudata ih vaatimukset ."
  
  
  Hän katsoi hänen katsella. "Jos en voi saada Varnov, joka on ainoa, joka voi aktivoida laitteita, ensimmäinen atomipommi tuhoaa New Yorkissa ja kaikki ego asukkaat vain kaksi tuntia."
  
  
  Hänen isänsä nyökkäsi, koska ne gaped. "Kyllä, nämä ovat tosiasioita. Ja haluan sinun tytöt lopettaa yrittää pakottaa tämä tyhmä blondi minua ja pitää menossa. Koska lukuun ottamatta Varnov, joka tuomitsi hänen maa, me olemme vain kolme Amerikkalaista keskellä vihollisen leiriin.
  
  
  "Ilman minua, et koskaan pääse täältä elävänä ulos."
  
  
  "Voi Luoja," Terri sanoi. "Miten voimme auttaa?"
  
  
  "Haluan, että tämä menettely voidaan käyttää saada teidät kaksi Warnes' lab, oleskelutiloihin, ja kaikkea muuta, ja takaisin. Haluan sinun kertovan minulle kaiken, mitä näit siellä, että voisi antaa minulle vihjeen egon toimintaa. Ja tehdä se nopeasti; se on aika siirtyä nyt! "
  
  
  He molemmat alkoivat puhua kerralla. "Odota", sanoin, " Terry, mennä eteenpäin."
  
  
  "Siellä on vartija," hän sanoi. "Mutta Marcus on töissä suurimman osan ajasta. Hän nukkuu pienessä huoneessa takana professori on ovi, joka näyttää siltä kuin se on valmistettu täysteräksinen. Ja hän on ainoa, joka näkee meidät edestakaisin. Hän painaa hälytysnappia, ja Varnov menee toisella puolella ovea, avaa se, ja puhuu läpi eräänlainen rauta ritilä. Ei ole avain tämän oven, se avaa sisällä, ja professori ei koskaan kerro meille, miksi ."
  
  
  Hyvä. Mitään muuta?" Minä tiuskaisi. "Mitä sisällä?"
  
  
  "Kun menet sisään", Jerry sanoi, " näet toimistoon, jossa on kirjoituspöytä ja puhelin. Paikka on tyhjä, siellä ei ole muita huonekaluja. Mutta on olemassa arkistointi kaapit. Ja suuri kehystetty kartta yhdysvaltojen roikkuu moans lähellä tuoli. Toinen ovi johtaa läpi office-b ...
  
  
  "Odota hetki!" Terri keskeytti. "Siellä on seinä turvallinen takana tämän kortti. No, ei aivan turvallinen. Mutta neliön nurkka.
  
  
  "Mistä tiedät, että?" Sl kysyi.
  
  
  "Koska eräänä päivänä, kun olin tulossa, näin se. Kartta oli otettu pois koukku ja makasi lattialla tämän reiän huokaukset esimerkiksi neliö jalka. Warnow oli paperit leviävät ulos hänen pöydällään, että hän on lukenut, kun hän oli odottamassa minua. Luulen, että hän unohti laittaa paperit pois ja kansi město, jossa on kartta.
  
  
  Hän virnisti. "Tai sitten hän luulee, että olen liian tyhmä tietää ero syyttely reikä ja tiedät-kyllä-mitä. Joka tapauksessa, olen teeskenteli ei huomata, ja en ollut erityisen utelias aikaan. Seuraavan kerran hän lähetti minulle, että kartta oli vielä siellä, ei papereita."
  
  
  "Miten se kertoa toisistaan?" Kysyin, vain vahvistaa minun arvaus.
  
  
  "Minulla on syntymämerkki oikeassa täällä", Terri sanoi harmainta aavistuksen hymyillen, osoittaen ala hänen vasemman rintansa. "Ja kuten näette, me pukeutua eri puvut erottaa meitä."
  
  
  "Hyvä on, anna mennä. Mikä on huoneen vieressä toimistoon? "No, se on todella yksi iso huone, erottaa verho.
  
  
  
  
  
  Toisella puolella on sänky, pari kappaletta huonekalut ja kylpyhuone, joka yhdistää suoraan toimistoon. Toisaalta, älä kysy. En ole koskaan nähnyt sitä, mutta luulen, että se on luultavasti jonkinlainen laitteet. Ai niin, ja vieressä sängyssä, siellä on toinen noin nämä sisäiset puhelimet.
  
  
  "Oletko koskaan kuullut hänen puhua nämä puhelimet?"
  
  
  "Vain kerran. Mutta se oli tavallaan kaksitahoinen keskustelun, ja hän ei ymmärrä sitä "
  
  
  "Kahdesti, kun hän oli siellä, Emu sai puhelun," hänen siskonsa sanoi. "En ymmärtänyt, mitä hän puhui joko. Mutta luulen, että tiedän nyt ."
  
  
  "Kerro minulle siitä, Terry."
  
  
  "No, hän näytti hyvin vihainen. Ja hän sanoi jotain, " älä mene minut, Kenraali, ja älä uhkaile minua. Muista, että jos lähden, ja kaikki menee minun kanssani. Kuten Moskovassa, kenraali, joka tuli konferenssin kaksi matkalaukkua. Mutta jostain syystä, yksi niistä on menetetty ." Ja sitten hän pysähtyi ja sanoi, " Ei se merkitse mitään, Kenraali?"
  
  
  "En tiedä, mitä hän sanoi kenraali," hän kommentoi. "Mutta se kertoo paljon. Varnov on tällainen järjestelmä, että jos hän kuolee, kaikki kaupungeissa, kuten Moskovassa, kuolee hänen kanssaan. Ei vain on hän paha paskiainen, hän on myös fiksu.
  
  
  Mielessäni pyöri hetken aikaa kuin minä selvittäneet eri näkökohtia toimiva suunnitelma. Sitten hän sanoi, " toisaalta, aika on tärkein tekijä. Mutta en näe sitä. Saan Marcus ottaa yhden voit Ond. Mutta en voi pakottaa Warnow avata sitä, jos hän ei ota aloitetta. Että on, jos hän ei ole jo lähettänyt Marcus jälkeen.
  
  
  "Myös, en voi murtaa sen jälkeen, kun olet tappamatta Markus, joka seisoo auki päivä, jossa Varnov ego voi nähdä. Ja ennen kuin ehdin hoitaa Marcus, hän sulki oven nenäni edessä. Niin se kaikki riippuu teistä tytöt. Kuka tulee nähdä häntä tänään, olen pitää kiinni jotain, että oven niin, että se ei sulkeudu kokonaan, ja tehdä se niin, että Varnov ei huomaa häntä. Ja se vie ihme aikaa ."
  
  
  "Minulla on parempi idea", Terri sanoi. "Se, joka on saanut professorin hyväksyntä menee hänen makuuhuone, pumput ylös ego ja laittaa hänet nukkumaan. Sitten hän herää hänen mennä vessaan. Hän ei voi väittää vastaan, niin hän lukitsee itsensä vessaan, aallot vesi pois, niin toimii tutkimuksen ja avaa teräs oven sinulle. Sitten hän palaa suoraan sieltä ja kiipeää sängylle kanssa Varnova.
  
  
  "Puhdas nero", sanoin.
  
  
  "Sillä välin, sinun täytyy päästä eroon Marcus," Terry sanoi, " ja odota päivä."
  
  
  "Anna minulle viisi minuuttia", sanoin. "Ja hänen, haluan Marcus olla houkutellaan tänne jäljellä oleva tyttö, niin että hän voi olla hoidettu nopeasti ja hiljaa nen."
  
  
  "Yleensä hän ei halua meitä molempia aamulla puolue," Jerry sanoi. "Mutta oletetaan, että hän tietää?"
  
  
  "Älä huoli, olen valmis lähes mitään," hänen isänsä sanoi.
  
  
  Siellä oli toinen huomaavainen hiljaisuus, ja sitten hän sanoi, " Nyt kaikki meidän täytyy tehdä, on odottaa. Mutta kuinka kauan?
  
  
  "Hän on kuin kello," Terri sanoi. "Sen pitäisi olla täällä minä hetkenä tahansa."
  
  
  "Varma", Jerry sanoi. "Mutta jos se on ego on iso päivä pyyhkiä pois New Yorkissa, ehkä hän on hermostunut ja pirun hyvin, ei halua nukkua."
  
  
  "Jeesus," Terri voihki.
  
  
  En sanonut hänelle mitään, koska suuruus kysymys ja mahdollinen katastrofi vastaus hukkua minun aivot.
  
  
  Kaksikymmentä yksi
  
  
  Siellä oli jonkinlainen peilipöytä pimeässä huoneen nurkassa, ja minä istuin alas se, täysin sulkea pois valoa. Minuuttia rastitettu loputtomasti, ja minun ahdas, lihaksikas lihaksia pyysi helpotusta. Lopulta hän nousi ylös. Se oli tyhmää jäädä tukalaan tilanteeseen, kun kuulet varmaan varoitus ääni-näppäintä kerran päivässä.
  
  
  Puoli tuntia oli ohi, kun hän katsoi, että reuma on valtava korkkiruuvi oli poistettu, Varnov oli aikeissa luopua kevytmielisiä huvituksia ja keskittyä synkkä asioiden päivä, hänen kätensä valmis lähettämään signaalin, että olisi räjäyttää New Yorkin kaupunki. taivaalle. Ja jos viimeisen tunnin presidentti ei päättää riski kansallinen paniikki ja evakuoida Manhattan, kohtalo kaikki nämä ihmiset oli käsissäni.
  
  
  Niin hän odotti häntä, hän taisteli kasvava tunne pelko, laskettaessa mahdollisuuksia puoli tusinaa vaihtoehtoisia suunnitelmia. He olivat kaikki käytännöllinen ja fiksu. Mutta jokainen tuli umpikuja - valloittamaton teräs seinään ja minun välillä Varnov.
  
  
  Ajoittain epäselvä vaimeita ääniä kuului pitkin tunnelin käytävällä. Epäselvät äänet, jysähti raskas jalat, kalahtaa metallia. Tytöt kuunteli minua heidän korvansa seinää vasten, mutta ilmoitti, että he eivät olleet kuulleet mitään tärkeää, vain hyödytön pulista kuin useat miehet, ilmeisesti kiire, kulunut mimmo.
  
  
  Sitten, kun pitkään hiljaisuuden, kun hän oli aikeissa ottaa riskiä juoni, ei väliä kuinka hullu riski, oli kärsimätön koputtaa oveen, jota välittömästi seuraa helistin avain lukkoon.
  
  
  Se oli jo hyvin piilossa, kun Marcus ryntäsi huoneeseen professorin sivuvaimoa ja huusi: "Sinä olet Neiti Myyrä," Amerikan vaatimuksiin.
  
  
  
  
  
  
  Palvelut kahdelle! Professori pidätettiin, koska vierailun hänen esimiehensä, ja hän sanoo, että jos et tule heti, hän ruokkii sinua kenraalin koirat syömään.
  
  
  "Voi Luoja, nämä koirat ei syö pikku minua kolme puree," Terri sanoi hänen makea ääni. "Mennään äkkiä ennen kuin professori menettää malttinsa."
  
  
  "Luulen, että tarkoitat ego - cool, ei ego-kuuma, hyvä Terri," Jerry korjattu.
  
  
  "Kutsun ih mielestäni ih, rakas", hän vastasi ja juoksi ovelle.
  
  
  "Voi Marcus," Jerry huudahti: "voisitko tulla takaisin pieni hetki, ennen kuin toimitat siskoni?
  
  
  "Tule takaisin?" Marcus tiuskaisi ärtyneesti. "Miksi?"
  
  
  Olen yksinäinen ja tarvitsen todellinen mies, ei tämä väsynyt vanha pussi luita.
  
  
  "Että menisi? Onko tämä asia nyt? Marcus sanoi, hänen äänensä tärisi jännityksestä. "Mitä voisit tehdä todellinen mies vain pienen hetken?"
  
  
  "Voisitko kaksi pientä minuuttia?"
  
  
  "En voinut pelastaa paljon, mutta en voi olla ongelma."
  
  
  "En kerro sinulle. Ja eikö minun pitäisi ottaa riski?"
  
  
  Ja sitten, sitten kauhea, epävarma tauko: "Kyllä, minä tulen heti takaisin. Alle minuutti. Olla valmis!"
  
  
  Koska jos se oli huutomerkki sopimuksen, ovi pamahti maahan. Ja sitten siellä oli valtava tyhjiö hiljaisuus.
  
  
  "Älä tuhlaa meille toinen," Jerry kertonut hänelle matalalla äänellä,"ja pitää hänet kiireisenä!"
  
  
  "Räätäli, koskaan ei tiedä, mitä osuma ego", hän mutisi, ja hän kyyristyi alas.
  
  
  Marcus palasi muutaman sekunnin kuluttua.
  
  
  "Kuten näette, hänen miehensä, hänen rakastaja," Jerry sanoi.
  
  
  "Olen enemmän valmis kuin sinun koskaan olla," hän sanoi Vaughn hermostunut hihittää. "Mutta minun on vartija Warnow oven, ja minulla ei ole aikaa riisua."
  
  
  "Unohda tämä typerä päivä", Jerry vastasi. "On villi norsu torni kaksikymmentä metriä korkea ei voi rikkoa sen jos sisempi huone oli päällystetty lattiasta kattoon maapähkinöitä."
  
  
  On selvää, Marcus oli liian kaukana haluavat vastata. Mutta hetken kuluttua hän päästi pari asiallinen hymyilee, kun Jerry sanoi, "Voi Luoja, olet liian paljon!" ja hän hiipi ulos takaa peilipöytä.
  
  
  Hänen kevyesti mutta nopeasti astui esiin tikarin kanssa. Hänen Bosnia ja Hertsegovina tuomioistuimessa tuomittu heitä hetken, kun se nosti aseen yli ego on leveä selkä. Jerry on avata silmät laajenivat nähdessään minut.
  
  
  Yhtäkkiä, ehkä taustalla joku eläin vaisto tai katso Jerryn hätkähdytti silmät, Marcus nosti päätään ja kääntyi puoliksi minulle.
  
  
  Joten sen sijaan, hän puukotti emu: n terä hänen rintaansa.
  
  
  Ego on suu oli auki ja hänen silmänsä olivat avoimesti epäuskoisena. Mutta sitten, hieman itkeä ja kauhea irvistys, hän oli nopeasti vetää ulos veitsi, ja kuuliaisesti romahti päälle Jerry ja jäädytti.
  
  
  Hänen pyyhkiä terä ego on yhtenäinen takki ja talteen ase, kun Jerry, kaikkein kauhistunut ilme kasvoillaan, yrittivät turhaan työntää ruumiin pois-ei. Ego tarttui häntä olkapäästä ja veti, ja hän kierähti lattialle. Hän oli etsimässä ulos ääretön tilaa.
  
  
  Gerry nousi istumaan ja pyyhki verta pois hänen alastoman ruumiin kanssa nurkassa lakana, kun hän katsoi minua ilmeellä, en voinut aivan paikka. Paitsi että ehkä se oli sekoitus ihailua, epäusko lähellä todellisuutta savage kuolema, ja sävy inhoa. Onko hän vihasi minua, verestä tai ruumiista, en voinut kertoa.
  
  
  "Kyllä," sanoin, ikään kuin reagoi ääneen lausumaton korkkiruuvi, " ääni kuin tämä tapahtuu. Ja jos en pidä kiirettä, miljoonia muita, paljon enemmän viattomia ihmisiä kuolee."
  
  
  Sitten hän jätti hänet ja, katsellen ylös ja alas käytävällä, hän sprinted valtava teräsovi, jonka Varnov ja kauko-ohjauslaite olivat odottamassa.
  
  
  Pari ahdistunut, hikinen minuuttia kulunut. Ja sitten hän kuuli napsautuksella salpaa, ja ovi avautui vain crack. Se alkoi swing minua kohti, mutta sain sen minun ego ja puristetaan, juuri ajoissa nähdä vilauksen Terri on alasti takaisin, joka oli lähes piilossa, sulkemalla oven.
  
  
  Hän sulki oven hiljaa ja katseli ympäri huonetta yhdellä kulauksella. Mukaan Gerry kuvaus, nen oli tuoli puhelin, kaapit, suuri kehystetty kartta yhdysvaltojen, ja osa Keski-Amerikassa, että hän ei maininnut. Hän meni läpi laatikot tuoli, mutta ne olivat lukossa. Se oli tehnyt toisen syötön cab-tiedostoa, tulos on sama.
  
  
  Olen tutkinut karttaa. Renkaat, piirretty punainen kynä ja huopakynä, meni noin seitsemän YHDYSVALTAIN kaupungeissa ja Panaman Kanavan. Tavoitteita tuhoa. Yksi niistä kaupungeista, täällä oli Cleveland, mutta emme voi olla huomioimatta sitä, koska ego-tuhota pommi oli pysäyttänyt tulli. Kartalla, kaupungit olivat numeroitu, ja lukuun ottamatta Cleveland, he olivat poikkeuksellisissa tilata: New York, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco ja Washington, DC.
  
  
  Olen kuitenkin huomannut, että pääoma oli säilynyt viimeiseen, epäilemättä antaa hallitukselle mahdollisuuden neuvotella, kunnes viimeinen tunti.
  
  
  Kartta oli keskeytetty wire-vahva kupari koukku. Ego oli päästänyt hänet pälkähästä varmasti, että Terri oli sanonut, että hän olisi löytynyt ammottava reikä tai piilossa paikka, jossa salaisuus asiakirjat oli piilotettu. Mutta ei ollut sellaista reikä
  
  
  
  
  
  Seinät kartan alla oli sileä.
  
  
  Se tapahtui minulle, että yksinkertainen hole-in-the-vaikerrus kartta ei ollut kovin kekseliäs varten Servin-tason tutkija. Ja nyt hän alkoi kokeilla kanssa messinki koukku, kiertämällä ego eri suuntiin, mutta todennut, että se oli tukevasti kiinni ja liikkumatta. Mutta ei aivan liikkumatta. Koska kun koukku oli vedetty takaisin, se napsautetaan hieman. Heti, neliö osa seinä liukui takaisin ilman ääntä, paljastaen purkki sisältää pienen nahka-sidottu muistikirja ja sarjan numeroitu piirustuksia, jokainen punaisella ympyröity kallo kaikki yli sen, mikä minulle ainakin selvästi merkitty sijainti pommi matkalaukkua, jotka oli istutettu.
  
  
  He set paikkoja, että on, jos sinulla olisi sopiva selitys, joka rakennus on kaupunki, joka hall. Ilman apua tai opastusta, tulosteet ei ollut mitään järkeä.
  
  
  Vaikka se näytti kuin ikä näissä jännittynyt, muuten hermostunut olosuhteissa, vilkaisu kelloni kertoi minulle, että vain kaksi minuuttia oli kulunut. Ja koska hän tiesi, että Vamou voisi elää vielä kymmenen minuuttia tai enemmän, kun Terri oli varoittaa minun tarvitsee aikaa, hän oli nosti tuoliin ja alkoi nopea tutkimus nahka-sidottu taskussa kirja.
  
  
  Aluksi kirjaimet ja numerot sisältyvät nen oli niin selvää, useimmat ihmiset kuten Kiinalainen ristisanatehtävä. Mutta olen tottunut kaikenlaisia palapelit, ja ei ole monia toimijoita maailmassa, joka on niin hyvin perehtynyt taiteen ratkaisemaan tunnusluvut. Pian hän tuli tietoiseksi Yhdysvaltain koodi, jota tutkijat Varna aikakauden nen. Ja vaikka koodi oli periaatteessa yksinkertainen riitä, jos joku olisi tarjonnut ihanan fiksu matemaattinen kaava ego dekoodaus, minun tietääkseni se ei ole koskaan ollut hakkeroitu vihollinen sisällä tai ulkopuolella MEILLE.
  
  
  Olen selattava läpi minun muisti, ja periaate koodi tuli mieleeni melkein heti. Hän löysi kynän haltija pöydällä vieressä hänen muistikirja ja teki pika-pika toteaa, selvittämisessä ja lyhentää vain perus perusteet tekstiä ja numeroita, mukaan lukien pää-kuoleman juoni. Se sisälsi salaisuuksia Servin pommi räjähtänyt laitteita aktivoidaan self-powered stylus. Mikroelektroniikan oli suunniteltu osaksi dollari-kokoinen levyn koko ihon läppä tehdä ego, jolla voidaan lähettää voimakas, korkea - taajuus signaalin yli pitkiä matkoja-laite, hieman samanlainen sydämentahdistin, mutta paljon kehittyneempiä, räjäyttää kaikki pommit ääneen sekuntia sen jälkeen, kun Varns ' viimeksi syke.
  
  
  Tämä monimutkainen, uskomattoman pieni kaukosäädin laite oli merkitty "avaimena" ensimmäisellä sivulla. Ja viimeinen sivu, otsikolla: ASEISTA, oli sarjan viisi numeroa, joka, kuten edellä tekstissä, olivat avain poistamalla koko nimi edes sen jälkeen, kun he saivat räjähdys signaali. Tämä hätä-turvallisuus päivitys tulee välttää sitominen sydämentahdistin Warnow sydän.
  
  
  Mutta siellä oli saalis. Sen jälkeen, kun time-lapse-signaali, joka laukaisi pommeja lähetettiin, oli vain kolmekymmentä sekuntia jäljellä peruuttaa räjähdyksiä.
  
  
  Hän nopeasti henkisesti kuvannut numerot ja ennustetaan ih kuvat päälle etuseinän hänen mielessään. Minulla on lähes virheetön muisti, ja muistaa tusina numeroita ei olisi todellinen ongelma. Kuitenkin, hän kirjoitti numerot paperille, jonka hän on kerännyt ja laittaa alas pian.
  
  
  Olen opiskellut sitä vielä minuutti kynällä ja levy, ja sitten kirjoitti sijainti matkalaukut-koko nimi eri kaupungeissa.
  
  
  Kun tämä on tehty, laitoin kirjan ja muistiinpanot transkriptio sen olemus sen muut leveys. Se kesti noin viisi minuuttia aikaa kirjoittaa purkaa tosiasiat, koska minun piti olla suora osattava laitetta, jos se olisi keskeytynyt Warnow on murhanhimoinen suunnitelma. Huomasin, että muistan melkein kaiken, jos en laita tiedot kirjallisena. Joka tapauksessa, kun olet saanut laitteen tajunnut, se oli yhtä helppo käyttää kuin koskettamalla eri kompassi kynällä.
  
  
  Nyt hän työnsi piirustukset, jotka olivat liian iso ih kuljettaa, seinään säiliön, tiuskaisi messinki koukku lähellä reikä, ja ripustaa kartan takaisin ylös.
  
  
  Häntä hiljaa tuli kylpyhuone ja käveli toinen päivä. Nojaten lähellä häntä, en kuullut mitä oletin, että oli Varnov ääni ja Terry vastaa ääni. En välittänyt keskustelun, koska vedin luger kotelossa ja noutaa oven kahva. Mutta se ydin oli, että Varnov anteeksi kiireellä, koska "kiireellinen kokeita, jotka täytyy olla valmis välittömästi," ja Terri rukoili hei, muutaman minuutin viehättävä professori, joka oli niin iso mies, että hän teki hänen tukehtua. lisää samaa.
  
  
  Kun hänen äitinsä hitaasti avasi oven ja katsoi, Knox Warnow, yllään valkoinen lab takki yli hänen housut, seisoi profiilin minua, hänen kätensä hänen olkapää-käänteen, kun hän pukeutunut budoaari pukea, näytti Emu silmään fake ilmaa. ihailun.
  
  
  Se Varns ' hiukset oli musta, raskaasti streaked harmaa. Se oli pieni niemeke
  
  
  
  
  
  hoikka ominaisuudet ja hoikka ruumiin, joka näytti melkein hauras. Ennen kuin fretti, kunnes hänen katseensa tapasi Ego on kirkkaan vihreät silmät, että ei ollut mitään tunteita, vaikka ne olivat kovat ja kimaltelevaa, kuten smaragdeja, hän oli epätodennäköinen uhka selviytymiselle tehokkain kansakunta maailmassa. Ja en usko, että siellä on mies, joka voi saada läpi yhden kierroksen Terri tai hänen twin.
  
  
  "Minä lähetän hänet sinulle ja siskollesi tänä iltana", hän sanoi nyt. "Siellä on jotain juhlia vintage samppanjaa ja erityinen illallinen. Ja sitten viettää pitkä, eksoottinen nautinnon yön yhdessä ."
  
  
  "Epäilen sitä hyvin paljon, Varnov," emu kertoi hänelle, kun hän tuli huoneeseen takana Luger . "Odotan sinun palata yhdysvaltoihin tänä iltana, koska minun vanki."
  
  
  Ego on kasvot laski suorituksen lupa lippu, kun hän kääntyi minuun. Hän haparoi sanoja, hän sanoi hänelle, " mene takaisin huoneeseesi. Haluan, että sinä ja siskosi pukeutunut ja odottaa hänen tulla hakemaan sinut."
  
  
  Hän avasi suunsa sanoa jotain, sitten kiiruhti pois
  
  
  "Tiedän kuka olet", Varnov sanoi rauhallisesti, hänen kasvonsa rauhallinen. "Hämmästyttääkö se sinua?"
  
  
  Tein, mutta en kertonut hänelle.
  
  
  Varnov upposi valtava nahka tuoli sängyn vieressä, ristissä jalkansa, ja ylitti syliinsä yli rintaansa. "Luuletko, Carter," hän jatkoi kuiskasi hymyillen, " että en ole valmis tällaiseen tilanteeseen? Ei tietenkään. Sen ikinä päästä pois tästä huoneesta, jossa olet elossa. Ja jos kuolen, melkein heti puolet maailman tuhkaksi."
  
  
  "Tiedän sen", sanoin. "Minulla on purettu salaisia asiakirjoja, ja järjestelyt ovat turhia. Numerot 5-21-80-54-7 tehdä mitään poikkeavat sinulle?"
  
  
  Ego-maaninen ilme leimahti kuin kynttilä tuulessa ja meni ulos. Hetken hän saattoi melkein nähdä gears of ego mieli shift alas, törmää jyrkästi, ja sitten lajitella vaihtoehtoja.
  
  
  Hän kohautti olkapäitään ja laittaa kalpea, erosi hymyillen. "No", hän sanoi, " lopulta on mitään merkitystä. Kaikki miehet, kaikki typerää olentoja kuolevaisten, lanka on tullut."
  
  
  "Jalo filosofia", sanoin.
  
  
  "Meitä on kaksi", hän jatkoi, " ovat yksin tässä dungeon huoneen määräysvallassa tiheys maailmaa. Ajattele sitä. Vain ajatella sitä! Sanoin kuvaamaton voima, joka meillä on käsissämme ." Hän teki tauko. "Voimme yhdistää voimamme ja yhdessä hallita maailmaa. Tai voimme tuhota toinen, toinen muutaman seuraavan minuutin. Mitä se tulee olemaan? "
  
  
  "Me tarvitsemme tätä, meidän täytyy keksiä jotain muuta," sanoin. "Jopa huono häviäjä tietää, kun peli on ohi. Ja hyväksyy sen tappiot. Nyt, minä annan sinulle kolmekymmentä sekuntia aikaa päättää. Tule kanssani ja oikeudenkäyntiin, tai kuolla tässä tuoli." Henkilökohtaisesti toivon, että voit valita kuolema. Koska se vie enemmän kuin vähän riski kaulaani saada sinut pois täältä.
  
  
  Varnov nyökkäsi hitaasti, yhden käden sormilla kouristuksenomaisesti vaivaamista paksu pehmustettu käsi tuolin. "No niin, hänen ja minä tulen mukaasi", hän sanoi. Hän unclenched hänen jalat ja näytti siitä seisomaan.
  
  
  Mutta yhtäkkiä hän työnsi tuolin käsinoja. Ylempi pehmeä osa käsi heti taittuu piilotettu saranat, paljastaen pieni valaistu konsoli. Nen oli iso punainen painike, kytkin, ja numeroitu dial.
  
  
  Kun hän sulki hänen kämmen alaspäin-painiketta, se ammuttiin läpi emu: n rinnassa. Kuitenkin, hänen toinen käsi oli jo ojentamassa dial. Joten ammuin häntä uudelleen. Käteni tärisi, ja meni takaisin vaihtaa. En tiedä, onko se oli refleksiivinen kouristus of death tai viimeinen yli-inhimillisiä ponnistuksia mies, joka oli vain sekunnin päässä ikuisuuden, mutta yllätyksekseni, käsi edelleen laskeutua, ja koska se teki niin veti kytkin.
  
  
  Ohut click seurasi kaukainen vaimeita ääniä kelloja ja sireenit. Jos tällaisia ääniä voi tunkeutua valtava kivi seinät ja puoli tonnia terästä ovet, hän tiesi, että ulkopuolella, tässä kunnassa sotilaita ja työntekijöitä, se oli huutoa, kolinaa, korva-halkaisu soittaa apua.
  
  
  Hänen suunnitelma oli saada Warnow kertoa minulle, missä hän syötti ratkaisevan stylus, jota ilman olisi mahdotonta peruuttaa räjähtävä signaaleja sydämentahdistin. Mutta nyt hän oli kuollut, minulla ei ollut kynää, ja viimeiset sekunnit olivat tikittää. tuhoisin useita räjähdyksiä ihmiskunnan historiassa.
  
  
  Vamov silmät rullattu takaisin hänen päänsä, sokaiseva kuoleman, kun hän katsahti kädessäni katsella, kumartui, repi auki Ego on takki, ja lähes saman liikkeen repivät pois hänen paitansa. Ja sitten siellä oli kynä, se oli keskeytetty Ego on kaula on pitkä hopeinen ketju!
  
  
  Ego on rinta oli paljas, mutta huikea verta. Mielettömästi, hän pyyhki veren neljän tuuman neliö piilottaa, reunustaa kolmelta suunnalta muovi sauma. Hän liukui hänen sormensa reunan alle ja veti takaisin läppä piilottaa avata access key ego raju noin pieni numeroitu yhteyspisteet.
  
  
  Pitämällä neula yhtä huolellisesti kuin neurokirurgi voisi pitää veitsellä, hän kosketti kärki neula pistettä yhteyttä, liipaisu sähköinen yhdistelmä signaali LÄMMIN-up signaalin.: Viisi-kaksikymmentä yksi... kahdeksankymmentä... fifty-neljä-Seitsemän!
  
  
  Nyt silmäni putosi kello. Neljä-kolme-kaksi-yksi-ja-bug
  
  
  
  
  
  
  ! Aika räjäyttää ja tuhota kaupungit, joka ei koskaan tullut, minulla oli neljä sekuntia ennen varasto. Ja se tapahtui!
  
  
  Tai se oli?
  
  
  Hän katsoi alas käsi tuolin. Yllä punainen painike oli kirjoitus: SELF-DESTRUCT. Edellä kytkin on teksti: HÄLYTYS. Numeroitu dial tutkia sitä nyt. Se oli otsikoitu "VIKA VIIVE" ja arvostellaan nollasta kuusikymmentä minuuttia. Osoitin, joka Varnov yritti selvästi pienempi kuin nolla, pidettiin kuusikymmentä.
  
  
  Kuusikymmentä minuuttia, mikä? Yllä punainen itsetuhon painike, vihreä brylev palaa. Ei ollut muuta painiketta peruuttaa väliaikaisesti lukita, joten en toivottavasti napsauttaa samaa painiketta uudelleen. Ei mitään. Vihreä saint edelleen polttaa.
  
  
  En kuunnellut häntä. Etäisyys, hälytyskellot ja sireenit edelleen hyräillä äänekkäästi. Hänen ketju ja höyhenet heitettiin yli Warnow on pää, hän laittaa laitteen hetken ja ryntäsi ovelle ase kädessään. Vedin oven auki ja oli hätkähtää korvia huumaava ääni kelloja ja sireenit. Hän tarkistaa, että teräs ovi oli suljettu niin, että kukaan ei voisi tulla ja löytää Varnow ruumis, sitten romutti kautta turvallisuuden tilaa ja tunneliin. Ensin hän ei nähnyt ketään ja kiiruhti kaksosten makuuhuoneen oven.
  
  
  Kun hän pääsi sen, kaksi sotilasta kiväärit tuli mutkan takaa ja tähtäsi. Omaansa vasten kameran näytössä, koska ne potkut, mutta jäi. Hänen huolellisesti potkut suora varsi ampui johtaa. Koska se romahti ja laski, muut perääntyivät nopeasti vinkkejä.
  
  
  Hän koputti oveen ja huusi hänen nimeään. Terri katsoi ulos valtava silmät, sitten avata päästä minut sisään ja sulki oven.
  
  
  Molemmat tytöt olivat pukeutuneet mitäänsanomaton, lähes vakava harmaa puvut. Siellä oli pari pientä samat matkalaukut päivä.
  
  
  "Unohda se", sanoin. "Meillä on tiukka paikka, ja voit olla siirtymässä liian nopeasti kuljettaa ih. Oletko valmis?
  
  
  He molemmat nyökkäsi vakavasti.
  
  
  "Onko kukaan ympärillä oletko koskaan ampunut aseella?"
  
  
  "Isäni opetti minut ampumaan tavoitteet ympäri hänen ase," Terri ehdotti.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Hän pudisti päätään. "Olen aina vihannut aseita. Mutta jos minun täytyy, voin tavoite ja vedä liipaisimesta."
  
  
  Hän käveli Markus ' levällään elin ja veti ego pistoolin kotelosta. Terri on ego antoi hänet. "Ammu tappaa," hänen isänsä oli sanonut. "Tule, mennään!"
  
  
  Ih johti hänet huolellisesti tunneliin. Hälytys lakkasi, ja hiljaisuus oli rikki. Me ryömi sivuttain ensimmäinen mutka tunneli, snuggling jopa vaikerrus. Siellä menin alas ja ryömi eteenpäin, kunnes en voinut nähdä ohi tienviitat.
  
  
  Kolme jalkaa pois, vetäytyvät sotilas seisoi vastaan lähimpään seinään, kivääri valmiina. Hän näki minut sekunnin murto-osaa myöhemmin, ja hän ampui emu rinnassa. Minun tavoite oli korkealla tässä hankalassa asemassa, ja se oli yhtäkkiä kiinni ego suussa, gawk puncturing pari etuhampaat ennen kuin menee läpi ego aivot.
  
  
  Kun ohitimme mimmo ego elinten, tytöt pysähtyi ja katsoi alas ilmaisuja inhoa. Sotilas oli mukanaan pistooli. Hän kumartui poimimaan sen ylös ja ojensi sen Jerrylle. Hetken hän tuijotti aseen, koska jos se oli tappava ase. Mutta sitten, olankohautuksella, hän kysyi minulta, miten käyttää sitä ja näytti minulle hänen puhelinnumeronsa.
  
  
  Nyt olemme menossa ulos, noin tunneli, jossa hän oli tarkkailun piilotettu sotilaat. Ei löytää mitään, meillä meni päivä brylev. Me kiiruhti tiellä muutaman metrin ja törmäsin pari sotilasta. miesten työvaatteet ovat kävely reippaasti kohti meitä. He olivat aseettomia, joten ih ei yritä ampua häntä. He eivät edes katso minua. mutta hän katseli tyttöä uteliaana ohimennen.
  
  
  Ja sitten muistin, että olin myös työvaatteet, miehet olivat niin hajamielinen nähdessään tytöt, että he eivät katso minua tarkkaan. Ehkä siellä oli niin paljon työntekijöitä, että malli, että ei ne kaikki olivat hyvin tiedossa toinen ystävä.
  
  
  Hän kääntyi pois polkua ja led-tytöt ylös mäkeä täynnä suuria lohkareita, jotka palveli suojaa ja suojaa. Kun pysähdyin suuren kiven ja katsoin alas varmista, että meitä tarkkailtiin, kaksi virkapukuista miestä, yksi yllään upseerin arvomerkit, tuli ulos kiven takana kiväärit osoitti avoimesti meille muutaman metrin päässä.
  
  
  Hän ei voinut kuulla äänemme, ja olin kiinni luger, joten ei ollut aikaa nostaa minun ego.
  
  
  "Seison tässä nyt ja kerro kuka olet," upseeri sanoi minulle venäjäksi.
  
  
  Onneksi olin opettanut kieltä, täydellinen sujuvuus, ja hän oli nopeasti sanoi venäjäksi: "minä olen Boris Ivanov ja Suuret Rashki on käskenyt minua saattamaan nämä tytöt korkealle kivien, jossa he ovat turvassa, kunnes vaara on ohi."
  
  
  Poliisi virnisti, katsoi minua suoraan silmiin, ja sanoi, " Merkittävä Stahl ei lähettää työntekijän tekemään sotilaan työtä. Joka tapauksessa, nimittäminen työntekijöiden on minun henkilökohtainen tehtävä, ja kuten nimi Boris Ivanov ei ollut listallani. En muista hänen, ja en muista yhtään kohtaa, jossa ulko-sävy, epäilemättä Amerikkalainen. Joten, olisit Nick Carter olemme jälkeen. Suuria vaikeuksia, koska olet pukeutunut yksi ympärillämme." Kuten upseeri lukea tämän melko pitkä syyte, hän varasti vilkaisu tytöt.
  
  
  
  
  
  Kuten upseeri lukea pitkiä syyte, hän varasti vilkaisu tytöt. Heillä oli otsa kurtussa, ymmällään näyttää ihmisiä, jotka eivät ymmärrä kieltä he puhuvat, mutta samalla he näyttivät pelokas ja tyhmä, kuin Terri katsoi armoton venäjän kannan kanssa cocked kiväärin kanssa jotain lähellä paniikkia.
  
  
  "Sinun avata oikea käsi", sanoi upseeri, " ja vain pudota ase maahan. Ja sitten tulet kanssamme."
  
  
  Kun hetkeäkään epäröimättä, sillä molemmat miehet tuijottivat unblinkingly aseella, jotka pitivät häntä ontua, hänen sormensa rento ja luger kaatui maahan. Pehmeä tömähdys hän teki, kun lasku oli koskaan kuullut. Ääni oli keskeytynyt kaksi kolistelee tehty lähellä toisiaan, kuten jättiläinen käsissä läpsiminen minun korvat.
  
  
  Hän katseli kanssa mielessä täydellinen epätodellisuuden, upseeri hitaasti porrastettu takaisin, laita yksi silmä hänen päänsä läpi, putosi rock, pudotti kiväärinsä, ja putosi sivuttain maahan.
  
  
  Ego toveri, joka oli saanut ampumahaavan kaula vuoti punainen, kun hän putosi polvilleen ja kaatui eteenpäin, silti puristi kivääri käsissään.
  
  
  Ja takanani, yhä osoittaen Marcus on raskas, tupakointi ase, istui Terri, hänen kaunis suu muodostaen iso pyöreä, hiljainen oooooh ...
  
  
  Gerry oli myös ase kädessä, vaikka hän oli yksi. hän nosti sen ylös ilman innostusta ja pyritään ilman menestystä.
  
  
  Yhtäkkiä, Terri alentaa hänen ase, kaatui maahan, ja huusi. "Sinun pitäisi saada potkut samalla," hän nyyhkytti, syyttäen Jerry, joka katsellen kuolleiden sotilaiden, myös alkoi itkeä.
  
  
  Taputtaen takkuinen, vaalea pää Oratuomi, hänen isänsä sanoi hiljaa:: "olen sinulle yhden velkaa, vauva. Luoja, miten rakastan sinua! "
  
  
  Hän oli piristyi hänen maadoitettu Luger, ja sitten hän vei heidät molemmat syliinsä, halasi heitä ja sanoi, " Mene, pikku sotilaita, mennään!"
  
  
  Kaksikymmentä kaksi
  
  
  Kuten me nopeasti kiipesi huipulle kukkula, hiipivä alhainen, käynnissä rock rock, aloimme kiertää kohti helikopterikenttä. Edessä meitä, alueen yllä rakennukset oli täynnä sotilaita etsimään meitä. Jotkut työntekijät olivat antaneet aseita, ja he myös metsästivät meitä. Se oli mahdotonta päästä läpi, niin me piiloutui pieni tasku välillä kaksi valtavaa lohkareita muotoinen kyykyssä esihistoriallisia hirviöitä.
  
  
  Tytöt istui järkyttynyt kasvot, aseet lepää niiden kierrosta.
  
  
  "En ymmärrä, miten sait pois tästä", sanoin. "Miksei sotilaat nähdä aseesi?"
  
  
  "Koska", Terri sanoi, " kun menimme alakertaan ja näki, työmies tulossa, hän oli ase työntää alla vyötärönauha hänen hame ja takki heitetään yli hänen. Jerry viestitti hänelle, ja hän teki samoin. Näitä paakkuja ei voinut satuttaa meitä, mutta ajattelin, että jos he näkivät aseen, he nostaa hälytyksen. Joten kun upseeri ja ego palvelijoita hyppäsi ulos heidän kiväärit ja alkoi puhua venäjäksi, hänen, Jerry kuiskasi ja sanoi: "Vedä aseesi ja ampua, kun tökin sinua."
  
  
  Terri huokaisi, " Mutta hän ei voinut sietää sitä. Hän sai kylmät jalat, ei hän, sis? "
  
  
  "En luultavasti olisi voinut ampua käärme, jos se oli kietoutunut lyödä minua," Jerry vastasi.
  
  
  "Joka tapauksessa", sanoin, " se oli rohkea peli ja helvetin fiksu peli. Olette molemmat fiksuja kissoja. Miksi esität tyhmää blondia? "
  
  
  Jerry vastasi hymähtäen. "No", hän sanoi, " olemme tienneet jo pitkään, että miehet haluavat tuntea ylivoimainen. Ja jos olet seksikäs blondi, voit saada paljon enemmän irti mies, jos annat heille söpö, mutta typerä rutiinia."
  
  
  "Se ei ole puolet siitä", Terri sanoi. "Jos et piiloutua, kuten hämäystä, voit katsella, kuunnella, ajatella ja tulla ulos päälle joka kerta. Koska, kun näyttää tyhjältä-matkalla, voit mennä kelkasta. Näytät vaarallinen, kuten huonekaluja. Ja niin isot pyörät, jotka yrittävät pettää sinua eri tavoin, voit paljastaa kaikki salaisuudet "
  
  
  "Oletko koskaan harkinnut vakoojaksi?", hän kysyi naurahtaen.
  
  
  Ih heads nyökkäsi lähes yhteen ääneen.
  
  
  "Meidän oma", Jerry sanoi, " me tehdä vähän vakoilemassa. Yritysten avainhenkilöt. Liiketoiminnan eriä. Mutta se on kova, armoton peli, ja haluamme lopettaa se. Luulimme, että tämä farssi olisi normaali loma." Hän katsoi ylös jyrkkää reunalla kallion. "Jotkut loma-aikaa. Voisimme liittyä WACS, on enemmän lepoa, ja on turvallisempaa."
  
  
  Nyökkää, hän ladata uuden leikkeen Luger . "Jos me koskaan päästä pois täältä elossa, minä muistan sinut, tytöt", sanoin. "Sinulla on paljon lahjakkuutta," hän lisäsi virnistäen.
  
  
  "Etkö usko, että on hyvä päästä ulos hengissä, ethän?", Terri sanoi, puree huultaan.
  
  
  "Olen rehellinen sinulle. Mutta se ei näytä kovin hyvältä juuri nyt. Hän tutki hänen katsella. "Minulla on tunne, että jos emme katso alas tämä Stone Age linnoitus tästä Rivne helikopteri kaksikymmentä-viisi minuuttia, me etsimme alas taivaalta. Tai helvetistä ."
  
  
  "Mitä se tarkoittaa?" Jerry sanoi, hänen kulmakarvat nousevat. "Katso, sen kaukana onnellinen tässä maailmassa. Mutta en ole valmis kuolemaan."
  
  
  "En usko, että sinun pitäisi tietää, mitä se tarkoittaa", sanoin. "Joka tapauksessa, tämä on vain valistunut arvaus. Ja jos hän on oikeassa, se ei tee mitään hyvää varoittaa sinua etukäteen. ".
  
  
  
  
  
  
  "Voit lentää helikopterilla?", sanoi Terri.
  
  
  "Kyllä, en voi lentää lähes mitään. Ja minun muisti topografia veisi meidät lähimpään kaupunkiin. Mutta jos kaikki menee hyvin, meillä on ohjaaja, joka tietää jokaisen sentin tämä maa."
  
  
  Hänen katseensa vinot alas läpi avaruuden kivien väliin. Minun vasen, helikopteri istui päässä keskustasta sen päällä. Ego oli muuttanut lyhyen matkan päässä, lähempänä säiliö. Ja hänen, hän toivoi, mikä tarkoitti, Ingram oli kuristi lintu. Missä hän oli? Missä Pilar? Leikkipaikka, ja ympäröivä alue oli autio. Ruumis kuollut vartija oli poistettu.
  
  
  Pilar on oltava piilossa. Tai oli hän kiinni? Lopuksi hän kysyi itseltään, miten sotilaat, että he olivat sen jälkeen, kun Nick Carter? Kanssa Varnov kuollut, kuka voisi siirtää sana?
  
  
  Looginen valinta selitys näytti olevan, että joko Pilar oli ollut kiinni ja ei kidutettiin totuutta, tai Ingram oli karannut ja anna sen liukua.
  
  
  "Olen menossa katsomaan helikopterin laskeutumispaikan," sanoin. "Ja hänen, haluan sinun tytöt jäädä tänne. Kolme meistä voi koskaan tehdä sen yhdessä. Toisaalta, jos jäit yksin, et voi teeskennellä olevansa tyhmä ja sanoa, että olit vain peloissaan ja piiloutui, kunnes ammunta oli ohi."
  
  
  Hänen naurahti. "Se ei ole vaikeaa, voit teeskennellä olevansa tyhmä?"
  
  
  Ne naurahti heikosti, ja antoi minulle pari vesitetty hymyilee.
  
  
  "Nyt," jatkoin, " voit selvästi nähdä pad kautta tämä pieni spy reiästä kivien väliin. Ja en halua ketään ympärillä, voit pitää sitä silmällä koko ajan. Kun käyn siellä, jos kaikki on selvää, otan pois minun haalarit ja odottaa hänen puku päälläni. Tämä on signaali siirtää kaksinkertainen. Ja siis kaksinkertainen."
  
  
  He molemmat nyökkäsi vakavasti.
  
  
  "Jos näet, että minulla on ongelma, pysy paikallasi kunnes annan merkin, että se on ohi. Hänen, liian, voi olla täysin kuollut. Jos se on selvää et, mene ulos ja aloita viaton teko. Ja älä jää kiinni aseen kanssa. Päästä eroon niistä."
  
  
  Hän alkoi lähteä, sitten pysähtyi. Hän vilkutti hänelle ja antoi heille pienen tervehdyksen.
  
  
  "Hyvästi, Nick" Jerry sanoi.
  
  
  "Hyvästi ja onnea, Nick," Terri sanoi.
  
  
  Häntä, kääntyi ja sukelsi
  
  
  Luku Kaksikymmentä-kolme
  
  
  Siellä oli paljon sotilaita ja muutamia työmiehiä pesu rinteillä edellä klusterin rakennusten takana. Mutta kun hän hiipi suorapuheinen ranta kautta helikopterikenttä, kukaan ei ole tavannut häntä.
  
  
  Ympäröivä alue näytti autio ja hiljainen nyt. Koska joukot eivät näytä erityisen uhkaava minulle. On mahdollista, että kun kampaus helikopteri ympäristössä, sotilaat keskittyi ponnistelunsa korkeampi maanpinnan yläpuolella keskellä monimutkaisia, jossa oli paljon enemmän turvakoteja.
  
  
  Toisaalta.
  
  
  Hän sprinted ympäri suojaa ja ajoi ylös penkereen kohti helikopterikenttä. Näin hänet helikopterilla. Hän kyyristyi alas tyhjä ja suojaamaton, valmis lentämään taivaalle. Sähköinen kello kertoi minulle, että neljätoista minuuttia jäi vielä pitkä aika. Sillä Wilhelmina häntä, meni kohta lähellä päivän betoni vartija virkaa. Ovi oli kiinni, ja hän meni yksi noin kapea metalli-ikkunat katsoa sisälle.
  
  
  Sillä hetkellä, ovi vedettynä auki. Hän putosi hänen kasvonsa, ja kohotti Luger ampumaan lähietäisyydeltä. Mutta minun tavoite oli pitkät mustat hiukset ja ystävällinen, leveä hymy.
  
  
  Se oli Pilar! Jos se ei olisi ollut ase, että oli jättänyt hänet, joka oli sidottu hänen vyötärö, hän näytti täysin naisellinen ja toivottavaa.
  
  
  Hän rento hänen sormi liipaisinta ja nousi virne, sitten pääsi sisälle hänen haalari ja piti Luger kotelossa.
  
  
  Pilar tuli luokseni avosylin. Hän halasi minua ja suuteli minua. "Nick!", hän sanoi. "En ollut varma, mutta kuulin laukauksia ja ajattelin, että sinulla voisi olla ..."
  
  
  Hänen, oli nauraa. "Hänen on vain puoli kuollut", hänen isänsä sanoi. "Uupumuksesta. Missä Ingram?
  
  
  "He ottivat sen pois. Rangaista ego, että toin sinut tänne."
  
  
  "Et voi kuolla ih kuria", sanoin.
  
  
  Hän astui taaksepäin ja ihaili minua taas. "Näytät uupuneelta, Nick. Hän huokasi. "Sinä olet iso mies, ja en halua menettää sinua." Hän veti aseensa ulos sen kotelosta ja joilla ego minun rinnassa kädellä niin tasainen, että se olisi ollut pala teräs kääritty ruuvipenkkiin. "Mutta," hän jatkoi, " ääni on kuin, kuten he sanovat, evästeen murenee, vai mitä?"
  
  
  "Olit siis toinen joukkue koko ajan", sanoin, todella änkkä, koska olen epäillyt, että minä hetkenä hyvänsä hän aikoi tappaa minut.
  
  
  "Ei", hän sanoi, " ei oikeastaan. Hänen kaksoisagentti, kolikko, jolla on kahdet kasvot. Olen salaa palvella Venäjää, ja myös teeskennellä agentti oman Amerikassa. Molemmat maksaa minulle hyvin, hyvin, erittäin hyvin. Ja minun rakkaus rahaa on suurempi kuin rakkauteni tahansa maassa, et tiedä? Hän vain hymyili.
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. "Ei, en ymmärrä. Ei liian selkeä.
  
  
  "Venäjä", hän selitti, " todellinen ja virallinen NEUVOSTOLIITON hallitus kehotti minua antamaan tämän pohjan toiminnan niin, että Varnov, Yleensä Zhizov, ja ego riippumaton ryhmä voisi hillitä ennen kuin ne räjäyttää ydinpommin.
  
  
  
  
  
  Tämä on selkeä sota yhdysvaltojen kanssa. Niin, taas, hän oli teidän liittolainen. Mutta sitten, kun näin, että hyvä kenraali ei voinut hävitä Varnov on auttaa voittaa voimakas yhdysvalloissa, olin vakuuttunut voimansa. Tämä on suuri strategia, Venäjä, ja hallituksen vallassa on noudatettava heti, kun vallankaappaus on valmis."
  
  
  Hän pysähtyi, ja nyt hänen sormensa kiristetty liipaisinta.
  
  
  "Sitä paitsi," hän lisäsi, " yleinen maksoi minulle fantastinen summa. Minun rahaa vyö on tullut paksu valuutta vyö. Ja todellakin, rahaa on web voimaa, että minä palvelen."
  
  
  Aioin kertoa hänelle, että Varnov oli kuollut, mutta minä tiesin, että hän ei usko minua. Ja tämän huoneen ovi on räjäytetty voimakas räjähde, ennen kuin tämä seikka voi olla todistettu. Lisäksi vilkaisu kelloni kertoi minulle, se oli vain kymmenen minuuttia.
  
  
  Mikä se oli, nämä myrskyisä ajatuksia oli tylysti keskeytti, kun Pilar paljasti hänen hampaansa irvistys ja päästää ulos äänekäs, kimeä pilli.
  
  
  Heti, kolme sotilasta konepistooli ryntäsi ympäri takaisin nurkkaan guard post. He olivat tiiviisti seuraa Yleensä Zhizov, häikäisevä hänen vaippa yhtenäinen. Dobermanni ja saksanpaimenkoira taistelu ketju; hihnat olivat hyppii eteen.
  
  
  Kun tämä epäpyhä ryhmän puolesta, joka ympäröi minut, Gisov määräsi Pilar eroon minua minun aseita. Ja käsi, joka oli hyväillyt minua niin hellästi aiemmin oli tunkeutunut minun vaatteita, löytyy sekä luger ja tikari, ja ottaa ih.
  
  
  "Ihailen niin pelottava vihollinen, Carter," kenraali sanoi. "Mutta ihailuni ei sisällä armoa. Siksi uskon, että rangaistuksen tulee vastata rikosta. Ja mikä voisi olla niin asianmukaiset kuin ruokkia yhden eläimen toiseen omalla tavallaan? Vaikka tietenkin, tämä on korkeampi tyyppi ." Hän katsoi terävästi alas koiraa, joka katsoi minua vihainen silmät, murisi ja näytti minulle heidän kiiltävä, kidutettu hampaat.
  
  
  Kun hän sanoi, että hän alkoi pelata kanssa järjettömän ylimitoitettu vyön solki, joka Stewart oli antanut minulle Washingtonissa. Ajattelu odottamattomissa tilanteissa tulevaisuudessa, hän kiinnitti ego-tukeva vyö noin hänen haalari. Se teki minun vaatteet näyttävät hauska, mutta se myös kiinnitti erityistä huomiota solki.
  
  
  Muistaa, että vyö oli ollut upotettuna suolaisessa vedessä pitkään, hän henkisesti kehuskeli Stuart tehdä solki täysin vedenpitävä.
  
  
  Kun hänen ilmeisesti ovela vaihe oli peru solki, yleiset kiinni ele.
  
  
  "Ota kätesi pois solki!", hän karjui. Minä tottelin kuin jos olisin ollut kiinni käteni tappava cookie jar.
  
  
  "Ota vyö pois hänet ja tuot sen minulle!", hän käski Pilar.
  
  
  Kanssa vähättelevä "kiinni" - "sinä-on-ei-me"? Hymyilevä, Pilar avannut turvavyönsä ja noussut ojensi sen Egomedov. Kun yksi Po sotilaat ottivat haltuunsa koirat, hän alkoi tutkia ih, joskus katselin antaa minulle kapea-eyed look of self-tyytyväisyys.
  
  
  "Amerikkalainen menetelmä salaaminen pienoiskoossa aseita", hän sanoi, " ei ole tarpeeksi älykäs typerys tahansa viisi - vuotias venäläinen poika. Mitä sinulla on sisällä täällä, vai mitä? Yhden laukauksen pistooli? Puukko vaihtaa? Tai perinteinen syanidia pillereitä? "
  
  
  Työskennellessään löytää huonosti piilotettu kevät salpa, hän sanoi, " Kuinka vain olla typerä. Tässä curl on piilotettu saalis-ja...
  
  
  Hän squinted nuken solki kuin ansa räjähti hätkähdyttävä ääni, ääni pomppii pois kukkuloille ja lyhyesti kaikuvat läpi kanjoni alla.
  
  
  Kädet, joilla solki katosi, ja yleensä hitaasti muutti verenvuoto kanto kohti hänen kasvonsa, joka oli alttiina ikään kuin se olisi mätää vesimeloni. Hän putosi maahan.
  
  
  Sitten hän heittäytyi hänen ja leikkaa kaulan sotilas, joka oli kädessään talutushihna toisessa kädessä ja konepistooli toisessa. Ennen kuin hän laski, hän tarttui aseen ja niitetty alas hänen kaverinsa ' egot on lyhyt sarja, että ei kolhi ih alas kuin lelu maalitauluja. Pilar osoitti minua aseella elämässä, joten hänet, suuteli häntä hyvästit raskas suudelma ilman katumusta.
  
  
  Sotilas hän oli silvottu karate oli tulossa takaisin elämään, alkaa nousta. Ego veti hänet takaisin ja puristuksiin hänet maahan, jossa toinen nopea hinaaja.
  
  
  Odotin, että koirat hyökätä kimppuuni heti. Mutta, päinvastoin, he kääntyi heidän avuton mestari, joka oli niin julmasti loukkasi ih ja julmasti pureskella tätä verinen jäännös mies.
  
  
  Nyt otin pois minun haalarit ja, jälkeen varmista, että kynä ja pieni nahka-koodi kirjanen selostukset olivat vielä minun takin taskuun, kääntyi hirvittävä lohkareita. Reilusti nostaa ja levittää kätensä, hän lähetti tytöt laaja voitto signaalin ja terveisiä.
  
  
  Hetken katselin heitä ryntäily pois kiviä ja kilpailu kohti ranta, heidän vaaleat päät keikkuivat auringossa. Sitten hän oli poimima Luger ja stiletto maasta lähellä Pilar. Katsoin häntä ja ajattelin: miten paha on kaunis. Mikä menetys!
  
  
  Hän avasi sen, kääntyi lähteä, sitten jälkikäteen, että ei ollut tarkoitettu ahneus, avasi sen.
  
  
  
  
  
  ee pusero ja otti pois, mitä hän nestettä ja verta kuin paksu valuutta vyö, eli rahaa vyö.
  
  
  Kun ego hänen kanssaan, hänet, juoksin helikopteri. Hän tarkisti polttoainemittari, melkein itkin ilosta, kun hän löysi säiliö täynnä, ja lämmitettävä moottori, iso terä pyörii, kun tytöt sukelsi ja nousi kyytiin.
  
  
  Hän revved, oikaistu hänen vauhtia, ja me lensi maahan kuin valtava siivetön lintu hätkähtää haulikon räjähdys. Alla rakennuskokonaisuus, jossa Knox Varnov ja Anton Zhizov on kohtalokas juoni tapahtui, se näytti liueta maahan kuten olemme nousi ja livahti pois.
  
  
  Ajo läpi lovi vuorten välissä, kulkee mimmo jättiläinen laajennettu sormi rock, olemme melkein unohtaneet alueella.
  
  
  Mutta hetken kuluttua, se tuli järkyttävän tiettyjä meille, koska se oli räjäytetty, poltettu, murskattu, jonka atomi räjähdys, että odotin milloin tahansa toinen, kun katsoin kelloani. Kun ääni saavuttanut meille, että paineaalto saavutti meidät. Helikopteri nostettiin, pomppi, ja kierretty, kuin jos jättiläinen käsi oli kiusanteko ego.
  
  
  Sokaiseva valkoinen saint oli niin kirkas, että meidän oli pakko katsoa pois. Mutta kun helikopteri lennon pysähtyi, me katsoimme takaisin klo räjähdys sivuston ja näki hennon savuinen nuotta nouseva, laajeneva pilvi.
  
  
  Hän nyökkäsi kaksosten väsynyt kasvot ja sanoi," Kyllä, itse asiassa. Se oli iso, isoisä räjähdyksiä. Ja hänen, tiesi, että se oli tulossa. Oletko utelias, että en näe syytä varoittaa? Voisit olla hysteerinen paniikki."
  
  
  "Miksi, etkö sinä pelkää?" Terri kysyi järkevästi.
  
  
  "Koska kuolema uhat ovat lähes arkipäivää minulle", sanoin. "Jokaisen tehtävän, hän noudattaa minun kyynärpää."
  
  
  "Vihkisormus?", sanoi Jerry. "Mikä tehtävä? Kerro meille, mitä olet tekemässä." Kerro meille, mitä tämä kauhea liiketoiminta on kyse."
  
  
  "Keitä nämä ihmiset olivat?" "Mitä siinä oli niitä rakennuksia?"
  
  
  "Mitä rakennuksia?" Kerroin hänelle. "Mitä ihmiset? Ei ollut ihmisiä. Ei ollut rakennuksia. Ih ei ole koskaan ollut olemassa ."
  
  
  "Uutinen räjähdys osuma otsikoihin, ja sitten voimme kertoa kaikille ystävillemme, mitä tapahtui", Gerry sanoi.
  
  
  "Se ei koskaan saa papereita", sanoin. "Ja jos minulta kysytään, minä annan jopa pienintäkään tietoa siitä, räjähdys ja tapahtumista sen ympärillä. Aihe on suljettu. Kaudella! "
  
  
  "Miten voit olla niin salaperäinen edessä -" Terri alkoi.
  
  
  "Minun tehtäväni on mysteeri", sanoin. Sitten, hymyillen: "Ja hänen phantom, joka ei ole olemassa Della Street, on vain kuvan unelmiesi."
  
  
  Terry antoi hänelle rahaa vyö ja sanoi: "minä olen velkaa sinulle, rakas, ja siellä on pieni käsiraha. Olen kiitollinen teille molemmille. Ja epäilen, että siellä on tarpeeksi tässä likainen-rikas vyö avata vaatekauppa.
  
  
  Luku Kaksikymmentä-neljä
  
  
  Kaksi päivää myöhemmin, minulla oli venytetty ulos välillä satiinilakanat sänkyyn koko tenniskenttä kallein ja ylellinen suite Royal Curasao Hotel Pescadera Bay. Toisessa kädessä oli lasi kuiva oranssi likööri, joka on nimetty saaren, ja toinen oli pehmeä sininen puhelin. Korvaani, kuulin äänen David Hawke, joka oli juuri antanut minulle epätavallisen iloinen signaali valtaistuimeltaan, Washington, DC.
  
  
  "Ja älä unohda lähettää rahaa!", sanoi talous-ja rahaliittoa.
  
  
  "Aurinkoinen?", hän huusi . "No, se ei ole aurinkoinen täällä. Se on satanut koko päivän! Sitten hän naurahti pehmeästi.
  
  
  "Lähetä rahaa telegraph!" emu reumaa huusi hänelle. "Olen mies, ääretön kärsivällisyyttä. Joten seuraavan tunnin on hyvin. Ja jos se on todella satanut, muista käyttää kumia! "
  
  
  Olen ripustaa puhelin.
  
  
  Minä rullattu yli ja iski silmää Rona Voelstedt, joka makasi vieressäni, rekennettiin tyynyt, ja juo lasillinen aka paikallinen kaava.
  
  
  "Hawk haluaa tietää, jos haluamme saada extra jättää hallituksen," sanoi hänen miehensä. "Hän ehdotti rauhassa Karibian risteily."
  
  
  Rona kierretty hänen sitruuna-hapan kasvot. Sitten hän virnisti. "En tiennyt, että tämä vanha mies oli huumorintajua."
  
  
  "Hän kätkee sen hyvin", sanoin. "Ja se vain kiristyy ego, kun on olemassa erityinen tilaisuus arvoinen pieni hymy. Esimerkiksi, kun koko kansa oli pelastettu atomic tuhoaminen kaupungissa toisensa jälkeen."
  
  
  Rhona sipped hänen juoda. "Mitä muuta hän sanoi?"
  
  
  "Vain että, seuraavat ohjeet, ego kaverit löysi kaikki matkalaukut kanssa pommeja. Hän ilmoitti, että venäjän hallitus, että murhan juoni oli voitettu; tiedosto oli suljettu."
  
  
  "Voi Luoja", hän voihki. "Ja se on kaikki noin koko homma asia? Pieni risteily, muutamia laukauksia, uida meressä, kidutuskammioon, enemmän laukauksia, ja pienen räjähdyksen?"
  
  
  Hän virnisti. "Niin, mitä meidän pitäisi tehdä on hauskaa?"
  
  
  Hän ei sanonut sanaakaan meille.
  
  
  Mutta en silti vietti seuraavat kaksi sunnuntaita vastaa tämän korkkiruuvi.
  
  
  
  Lanka.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Pekingin Asiakirja-Aineiston
  
  
  käännetty Lev Shklovsky muistoksi hänen kadonnut poikansa Anton
  
  
  Alkuperäinen nimi: Pekingin asiakirja-Aineiston
  
  
  
  
  Ensimmäinen luku
  
  
  En maksa paljon huomiota otsikkoon. Se sanoi jotain senaattori, joka oli ammuttu.
  
  
  Hän laittaa kolikon kiiltävä counter Waldorf on newsstand. Se on ottanut tunnin ego niin kiiltävä. "Kun teet tämän,"hän sanoi tyttö tiskin takana," haluaisin ostaa hänelle pakkaus Onnekas Iskee."
  
  
  Hän kumartui ja tutki hylly alla. Pidin todella, mitä tapahtui, kun hän kumartui. Se lisäsi puoli dollari.
  
  
  "Ei, ei", hän sanoi. "Savukkeita seitsemänkymmentä-viisi.
  
  
  Hänen, katsoin ei. "New York Cityn alueella on tarpeeksi, jotta meidät lopettaa tupakointi", sanoin.
  
  
  Hän antoi minulle hänen hymynsä.
  
  
  "Kaikki on hyvin", sanoin, tossing kolikon tiskille. Nick Carter, viimeinen noin suuri rahamäärä.
  
  
  Hän näki heijastus aulassa peili. Olen aina ajatellut, katsoin, mitä hän luuli. Salainen agentti. Hänen on liian pitkä ja tarkoitus mahtua tyylikäs spa-puku. Lisäksi olen myös näyttää, että olen ollut kävely tuulessa ja huono sää liian kauan. Pikku tytöt kutsuvat tätä kasvot "vanha." Isot tytöt kutsuvat sitä " menee läpi paljon." Minusta se on vain ryppyjä, ja loput ei häiritse minua.
  
  
  Hän katsoi hänen katsella. 1:50. Hänen saapui aikaisin. Haukka halusi tavata joku PUHELIMESSA kertomaan minulle joitakin hätä tilanne. Hän olisi lähettänyt minut tyttö. Punapää. Hän pyytää minua, jos olisin tiennyt, miten Tornin Ravintola. Ja ei ole olemassa sellaista ravintolassa New Yorkissa.
  
  
  Hän käveli yksi iso pehmustettu tuolit odotushuoneessa — joka oli tuhkakupin vieressä. Käytin viime pack minun erityistä ruokaa ja unohdin tilata toinen. Mutta Lucky Strike oli hieno, liian. Hän avasi lehden.
  
  
  "Viime yönä klo exclusive Casino Grenada Nassau, Senaattori John. Saybrook, puheenjohtaja Military Asioiden Valiokunta, ammuttiin pitkä hyökkääjä on frakki. Silminnäkijöiden mukaan senaattori oli juuri voittanut pari kertaa, en pelaa Blackjack, kun pelaaja hänen vierellään, huutaen "huijata", veti esiin aseen ja ampui häntä kahdesti. Paikallinen poliisi sijoittaa epäillyn. Alustava psykiatrinen raportti osoittaa, että tämä mies, Chen-lee Brown, on henkisesti epävakaa. Suurin taulukko vetoa oli kaksi dollaria."
  
  
  Hänen, katsoin kuvaa. Chen-li Ruskea ei näyttänyt ollenkaan henkisesti epävakaa. Hän näytti enemmän kuin kissa, joka oli juuri syönyt kanarialinnun. Kapea Aasian silmät laaja vaikea kohdata. Hänen suunsa kierretty paha nauraa. Hän katsoi kuvaa uudestaan. Jokin vaivasi minua. Jotain nuo kaksi kuvaa vierekkäin: etsi virhe.
  
  
  "Anteeksi, mutta voitteko kertoa minulle, kuinka saada Torni ravintola?"
  
  
  Hyvin punainen tukka. Paksu kupari-värillinen pilviä noin kauniit kasvot. Kasvot, jotka tuntuivat olevan kaikki silmät. Silmät, jotka näyttivät täysin värillinen. Vihreä, ruskea, punaruskea. Hänellä oli yllään jonkinlainen sotilaallinen asu. Vain Fort Knox: siellä on kultakaivos piilossa täällä.
  
  
  Kerroin hänelle. "Torni?" 'En ole koskaan kuullut nen."Hän oli sanottavaa, ja hän sanoi, että se on kuin täydellinen näyttelijä.
  
  
  'No?'"Ei", hän sanoi, rypistymistä ihana linjat hänen kaunis otsa. — Ehkä sinä tarkoitat Tower Inn?" Tämä oli myös osa minun tekstiä.
  
  
  'Oh, ei ole. Miten typerää, vai mitä? Olin menossa tapaamaan ystäviä, ja ajattelin, he sanoivat, "Torni" - ravintola. Hän oli erinomainen näyttelijä itse.
  
  
  "Tiedätkö mitä", sanoin hänelle, tarpeeksi kovaa kaikille, jotka saattavat olla kiinnostunut kuulemaan. — En pidä rahaa, ja siellä on puhelinluettelo baarissa. Meidän tulee löytää kaikki ravintoloita, jotka ovat sanan "Torni" niiden nimiä.
  
  
  "Se voi kestää useita tunteja", hän sanoi.
  
  
  "Tiedän", sanoin.
  
  
  Löysimme pimeässä nurkassa. Tilasin hänen bourbon, ja hän on sherry. Nainen oli nainen. ""No?"Sanoin hänelle, että kun tarjoilija toi juomat. Ei sillä, että hän oli niin kiire päästä asiaan.
  
  
  Hän pyysi. — Oletko lukenut päivän lehden?" Niin hän voi saada pohjaan sitä.
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään. "Vain etusivulla."
  
  
  Hän nyökkäsi. Se, mitä hän oli pyytänyt puhumaan.
  
  
  "Tarkoitatko, että Senaattori Saybrook?"
  
  
  'Ei oikeastaan. Itse asiassa, hän kutsui sitä misteli viitaten Chen-li Ruskea.
  
  
  — Onko se sukua hänelle?"
  
  
  "Mmmmm. Osittain.'
  
  
  Kaikkivaltias Jumala. Toinen tyttö, joka on mukana tykkää pelata pelejä. Vain en pidä peliä lainkaan, eivätkä tytöt, jotka pelaavat niitä. Hän otti kulauksen viskiä ja odotti.
  
  
  En ole yrittää pelata kepponen-se on vain vitun mahtava... hän etsinyt oikea sana,"... räätäli ottaa se... no, vaikeaa — ei ole aivan oikea sana." Hän saavutti hänen kukkaro, yksi sen vieressä.
  
  
  — Muistatko, miten Senaattori Morton kuoli?"
  
  
  Tarkistin muistini. "Se oli noin kolme tai neljä kuukautta sitten. Lento-onnettomuudessa, ei ole se?
  
  
  Hän nyökkäsi. "Yksityinen suihkukone. Ohjaaja ei selvinnyt.
  
  
  'Mikä on?'
  
  
  'Hyvin. Hän avasi laukkunsa ja otti sieltä leikkaaminen vanha sanomalehti. "Se oli, että pilotti", hän sanoi. Jopa hämärässä valossa se, että tiesin, mitä hän tarkoitti misteli. "Chen-lee Brown", sanoin.
  
  
  Hän pudisti päätään. ""Ei, ei. Charles Bryce.
  
  
  Kuva tutkinut sitä uudelleen. Se oli todellakin Chen-li kasvot. "Jos näin on, niin kaikki nämä Kiinalaiset ovat keskenään samanlaisia, ja en voi ymmärtää tarina."
  
  
  Hän melkein nauroi. "Ehkä tämä on ainoa selitys. Mutta se ei voi olla sama henkilö, koska "— hän pysähtyi — " koska Charles Bryce on kuollut. Hän nojautui taaksepäin ja odotti pommi mennä pois.
  
  
  'Kaksoset?'
  
  
  "Entä kolmoset?" Hän saavutti hänen kukkaro jälleen ja veti esiin valokuvan. Hän oli salaisuus, AX tapauksessa. Tunnistin sen Henderson käsialaa. Se oli kirjoitettu "Lao Zeng". Kuva on suuri ja selkeä. Terävämpi kuin kuvia vanhoja lehtileikkeitä, ja terävämpi kuin tilannekuvan nykypäivän sanomalehti. Epäilemättä se oli samat kasvot uudestaan. Lähietäisyydeltä se näytti vanhemmalta, mutta kasvot pysyivät samana. Nyt olen yhtäkkiä ymmärtänyt, mitä olin ajatellut, oli outo ennen. Siellä oli syylä keskellä otsaansa. Vähemmän selkeitä kuvia, se näytti kuin yksi maalattu laikkuja Intian kastiin symbolien ympärille. Paitsi, että se oli todellinen syylä. Tarkemmin sanottuna kolme syyliä. Suorapuheinen keskellä kolme eri otsaan. Tämä on mahdotonta, vaikka se oli kolmoset. Chen-li Brown, Charles Bryce, ja Lao Tseng piti olla sama henkilö. Mutta jos tämä Charles Bryce ei olisi noussut kuolleista, ei olisi ollut mahdollista.
  
  
  "Kuka on Lao Zeng?"
  
  
  "Chief Agent of KAN .'Joten äänestys on se, että; KAN oli sen takana. Aasian salamurhaaja joukkue. Ilmainen federation of Kiinalainen, Kambodžan, Laosin, Vietnamin ja joku muu, joka luulee, että MEITÄ on juuri kaikki ih-ongelmia. Mitä se sana tarkoittaa heille, se merkitsee meille, "Amerikkalaiset ovat heidän kurkkunsa leikattu." Koska KAN enimmäkseen teki sen.
  
  
  Hänen, katseli tytön. Hän tuijotti hänen lasi, kuin jos yrittää nähdä tulevaisuuteen. "Lao Zeng on M1-tutkinnon", hän sanoi.
  
  
  Ensimmäisen luokan salamurhaaja. Jos hän oli havainnut tämän Lao Zeng, hän olisi tavannut häntä yhtä suuri. Hän katsoi minua silmät täynnä pelkoa. En anna hänen katseensa suoraan minuun. Hänen paras konsti on pitää se katse hänen silmissään. Se oli ensimmäinen merkki siitä, lempeys hän oli nähnyt siitä lähtien, kun tapasimme. Viehättävä, kiiruhti tyttö aulassa kääntyi tiukasti liikenainen heti, kun olimme yksin pimeässä baarissa. En halua toimia niin kuin Don Juan, mutta se on yleensä toisinpäin. Katseeni kääntyi silmänräpäyksessä, ja nyt oli minun vuoroni saada alas liiketoiminnan. Hänestä tuntui, että hän ei ota asioita liian kevyesti.
  
  
  "Lao Tseng", sanoin lyhyesti, " missä hän on nyt?"
  
  
  Tunteet hänen silmistään katosi, kuten hidas fade-tv-kuva. "Emme tiedä," hän sanoi hitaasti. "Missä hän yleensä mennä?"
  
  
  Hän huokaisi ja kohautti olkapäitään. — Emme tiedä myöskään. Kiina? Indokiinassa? Noin viisi vuotta sitten, menetimme jälkeen. Se voi olla missä tahansa.
  
  
  Hän saavutti pian savukkeen. Hän on jättänyt hänelle ih aulassa.
  
  
  Hän katsoi minua ja hymyili. — Jätit ih aulassa. Hän veti hänet pack ympäri hänen kukkaro.
  
  
  Otin hänen yksi ei, suodatin, ja sytytti savukkeen, ja niin edelleen. Onneksi hän ei kuulu viimeisin sukupolvi, niiden kautta, jotka ovat loukkaantunut tällaisia asioita. Kutsukaa minua vanhanaikaiseksi, mutta olen vakuuttunut yhdestä asiasta: nainen voi vain osoittaa aggressiivisuutta julkisesti.
  
  
  "Nyt", sanoin, " mitä on minun tehtävä?"
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. "Tämä on tehtävä nyt."
  
  
  "Hawk kuvittelee, että joku yrittää vetää Chen-li vankilan ympärillä. Kuka se on, se voi olla avain kaikkeen." Hän osoitti epämääräisesti ilmaan. "No", hän sanoi," se on poliittinen salaliitto."
  
  
  "Sano se, mennä eteenpäin. Tämän täytyy olla vitsi. Kaksi senaattoria kuoli kaksi Kiinalaista miestä, jotka näyttävät samalta, mutta eivät ole sama henkilö, ja he myös osoittautua kaksoisolennot korkea-arvoisen KANNA agentti, ja luulet, että se on poliittinen salaliitto.
  
  
  Hän katsoi minua kysyvästi. — Mitä te sitten teette?"
  
  
  "Olisin mieluummin kutsua sitä sci-fi-tarina."
  
  
  Hän tuijotti minua hetken, sitten nauroi. "He eivät kerro minulle, että olet niin hauska", hän sanoi.
  
  
  "En yritä olla hauska ollenkaan. Näyttää siltä, että tämä on työtä John Brunner tai joku muu. Hän on täällä vain lihasten työtä."
  
  
  "Mmmm", hän sanoi, nuolee sarkasmi pois hänen huulet. Jos se tapahtuisi uudestaan, hänen, toivoin, että hän antaisi minun tehdä sitä. "Lihas", hän sanoi, " on välttämätön edellytys. Ne kaverit, jotka haluavat päästä Chen-li ei tee sitä aseilla." Hän otti kulauksen hänen juoda. Muutama toimisto pellejä etäisyys etsivät Ei ilman toivoa heidän silmissään. Ajattelin, että voisin myydä asuntoni täällä neljäkymmentä tai viisikymmentä tuhatta dollaria.
  
  
  Ja kuten aivot, "hän sanoi," et olisi elossa jos sinulla ei ole ih. En usko, että "n" N-3 ei tarkoita nolla.
  
  
  "Aivan", sanoin. "Hänen nero. Mutta olen aina ajatellut, että kirjoittaisit "nolla", jossa "s" sijaan "0". Hänen kiitosta sai minut vihaiseksi. En ole aivan varma miksi. Hän myös ei tiennyt mitään muuta, ja vaihtoi puheenaihetta. "Gar Kantor odottaa meitä Nassau. Otamme häneen yhteyttä heti, kun olemme perillä."
  
  
  'Me?"Kävi ilmi, terävämpi kuin minä suunnitellut sitä. Nyt. En halua tehdä töitä naisten kanssa. Pelata. Ole erityisen vaikea työskennellä. Kun se on vaikeaa minulle, olen vain yhden naisen kanssa noin minulle: Wilhelmina. Oma kiva, 9mm Luger pistooli.
  
  
  "Oh, ei, — sanoin. "Se ei tule tapahtumaan. Myös, jos lihakset ovat etualalla, niin et ole ainoa, ympärillä. Sinulla ei ole tarpeeksi. Hän nousi istumaan äkillisesti. Siellä oli vihaa hänen silmissään. "Ei niin, että he luulevat, että se on haitta," I lisäsi, " mutta en vain pidä lihaksikas tädit."
  
  
  "Niin se on vain laiha täti, joka ei tee mitään vaan tiellä?"
  
  
  Hänen, katsoin ei. — En kutsuisi sinut laiha ollenkaan.
  
  
  Hän ei ota se niin ystävällinen kommentti. Hän teki opettajan kasvot. "No, Herra Carter, se näyttää HQ haluaa osallistua. Muun muassa tiedän, soe-toan murre Kiinan, ja mielestäni se voisi olla meille hyötyä.
  
  
  "Nassau?" Hän nauroi.
  
  
  "Nassau, ja ehkä jossain muualla. Hän ei nauranut.
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. 'Ymmärrän häntä."En ymmärtänyt sitä ollenkaan. Mutta jotain oli alkanut upota. Oliko se juoni tappaa kaikki yhdysvaltain senaattorit tai jotain muuta, se ei Voi on työ. Ja paitsi silloin, kun se tuli murhasta, KANNA ja hän ei puhu samaa kieltä. Sitten siellä oli tämä Lao Zeng. ja ennemmin tai myöhemmin sen jälkeen, voi johtaa hänet. Ja se voi olla missä tahansa. Kiinassa, Indokiinassa ehkä. Joten se oli enemmän kuin todennäköistä, että saatan tarvita ee tietoa.
  
  
  — Milloin me lähdemme?".
  
  
  "Neljä-kolmekymmentä." Ei, sai kaksi ensimmäisen luokan lentolippuja. — Olen valmis suite meille Paratiisi Saarella.
  
  
  Sillä tavalla, että voisimme jakaa sekä kotityöt ja sänky. Hän viittoili tarjoilijalle ja maksaa juomia.
  
  
  "Muuten. Mikä on nimesi?'
  
  
  "Stuart", hän sanoi. "Linda Stewart." Hän pysähtyi. "Rouva Stewart."
  
  
  "Voi, sanoin. Ja mitä sitten? Hänen ei halunnut hänen kanssaan naimisiin.
  
  
  "Kuka on onnekas mies, Mr Stewart?"
  
  
  'Sinua.' Hän huomautti liput pöydällä.
  
  
  Herra ja Rouva John Stewart Race New York-Nassau
  
  
  — Muut asiakirjat ovat meidän matkatavarat. Ajokortti, passi, jne. Kaikki nimissä Herra John Stewart. Hänen matkatavarat oli jäljellä vastaanotossa. Kun tilaat taksin, minä poimia hänen ego. "Kerron loput koneessa.
  
  
  Olimme istuu edelleen pöydässä. Mukava, siisti, pimeässä nurkassa tuoli. Ee tarttui hänen ranteeseensa ja veti hänet alas. Vedin hänet kovaa, koska tiesin, että hän ei ollut huutaa. Hän muutti hänen kyynärvarren, ja stiletto liukui käteni. Tein varma, että hän oli nähnyt hänet. "Kaikki hyvin, Linda. Hänen vahva piteli ee: n käsi. — Haluan tietää sinun nimesi." Tarvitsen teidän ID, ja haluan ego juuri nyt.
  
  
  Hänen kasvonsa oli valkoinen ja hänen silmänsä olivat tummat. Hän puri alahuuli ja katsoi alas. Sanomatta sanaakaan, hän tarttui hänen laukkunsa. "Voi ei, rakas, teen sen itse."
  
  
  Ottamatta hänen silmänsä pois hänen kasvonsa hän otti pussin pois ja Ei etsinyt sisältö kanssa hänen vapaat kädet. Avaimet, kompakti, huulipuna, lompakko. Siellä oli myös ase, että hän vilaukselta. Tarkka.22. Se oli säädetty ego minuutissa. Kun vähän puuhastelun, löysin mitä halusin: suihkulähde kynä.
  
  
  Hän laittaa sen alas tuolille ja veti tapauksessa. Pitämällä häntä tiukasti, hän purki hänen koodi. Tara Bennett. Ikä kaksikymmentä-kahdeksan. Punaiset hiukset. Vihreät silmät. Joten virallisesti, hänen silmänsä olivat vihreät. "IDAX-20. Luokka R. ' Hän työskenteli tiede-osastolla ja oli erittäin luotettava. Kun olen lukenut sen, hän opiskeli minun kasvot. Hän tiesi, että luin, mutta silti hän näytti järkyttynyt.
  
  
  "Okei, laita se pois. Hän osoitti kynän. Häntä en päästä häntä, kun hän laittaa ee pois.
  
  
  — Luotatko minuun nyt?" Hänen äänensä oli vielä liian hutera sarkasmia.
  
  
  "En ole koskaan pyytänyt sinua, Tara", sanoin.
  
  
  Hän katsoi minua quizzically. — Niin, mitä se kaikki hyvä?"
  
  
  "Ei mitään hyvää", sanoin. "Se on vain, että kun olen töissä naisen kanssa, se on helpompaa minulle tietää, että minulla ei toimi ei. En ollut varma, jos tietäisit siitä.
  
  
  Menin ulos. Hän piristyi hänen tavaransa ja seurasi minua hiljaisuudessa. Kuten olemme läpi aulassa, hänen isänsä kääntyi häntä. "Kerro ovimies soittaa taksin. Tavataan ovella muutaman minuutin."
  
  
  Hän alensi hänen muodollinen vihreät silmät ja vasemmalle.
  
  
  "Kaksi askia tupakkaa", sanoin. Hänen gill on nyt Herra John Stewart kustannuksella huomioon.
  
  
  Tyttö tiskin takana tuijotti minua hetken, sitten ojensi minulle molemmat pakkauksissa. Hän pudisti päätään.
  
  
  Ja hän kysyi. 'Kuka sinä olet?"Jonkinlainen masokisti?
  
  
  
  
  Luku 2
  
  
  
  
  Jos haluat tietää, miksi teen tämän, haluan kertoa teille, että en tee sitä rahan takia. Jos olit työttömänä kuusi kuukautta edellisen vuoden aikana, olet todennäköisesti ansaita enemmän kuin häntä, ja se ei lasketa työttömyysetuuksia. Jos haluat tietää, miksi teen tämän, minun on pakko kertoa, että todellinen syy on isänmaallisuus. Tietenkin, tämä voi aina olla totta. Mutta jos et laita minua telakka, ja haluat totuuden ja vain totuuden, hänen pitäisi lisätä, että se oli 40 astetta Nassau, ja hänen nyt oli vaaleanpunainen hiekkaranta vieressä yksi maailman parhaista elinten yksi pienimmätkin bikinit maailmassa. Tämä tyttö oli kaikkea. Jopa ee lisäys. Tara Bennett oli kauniisti kuvattu. Odin D seitsemänkymmentä viisi; kermainen kehon. Yksi ja puoli, jonka ympärille oli jalat... Hän oli yksi kauneimpia naisia mitä olen koskaan katsonut häntä. Ja minulla oli tunne, että jos pelaan korttini oikein, se ei ollut vain minun silmät, jotka olisivat hänen.
  
  
  Kuten he sanovat, se oli hyvä. Mutta en usko, että se tehnyt minusta yhtään vähemmän isänmaallista. Edellisenä yönä hän oli saanut viestin, että Yritys on juna-asema sanonta, " Pidä pää alaspäin, kaikki on rauhallinen." Hän kertoi minulle, että hän ottaa minuun yhteyttä, kun aika tuli. Ennen ne oli fretti, meidän piti toimia kuin normaali Amerikkalainen pariskunta lomalla. Tämä tarkoittaa sitä, jos tein, että kun olimme syöminen, emme saa kertoa mitään muuta kuin - ääneen - voimmeko mennä uimaan vai ei.
  
  
  Hän jätti hänet hänen huoneessaan, muistuttaa itse, että hän oli Linda ja hänen nimensä oli Mr. John Stewart, ja meni ulos saada hyvän kuvan. Vihaan saari juomia, ja saaren baarimikot kunnioittaa minua siitä. Tämä on ilmainen vinkki: jotta Karibian rintareppu ja he sivuuttaa sinua. Jotta puhdasta viskiä ja ne tarjoavat sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset.
  
  
  Hänen hotel pyytää paikallista lausunto ammunta. Sain mitä hotellin tarpeisiin. Sisäpiiriläisten väitti, että se oli vain likainen liiketoiminta. Chen-li ei saarelta, ja ei ole turisti. Joka tapauksessa, hän ei ollut henkisesti epävakaa. Kun hän vieraili ensimmäisen kerran kaupungin, hän oli varsin pettynyt nen, mutta sen jälkeen hän vain katosi. Jotain likaista oli tapahtumassa.
  
  
  Kun hän tuli takaisin meidän huoneeseen, hän ei mene makuuhuoneeseen. Hän otti vaatteensa pois ja penkki paina nukkua sohvalla. Tämä on toinen ilmainen vinkki: mikään ei sytytä naista kuin mies, joka ei selvästikään ole ruokahalu häntä.
  
  
  Hän sytytti savukkeen ja katsoi Taraa. Hän oli nukkunut rannalla. Olen miettinyt, jos hän olisi ollut unessa viime yönä. Mutta en halunnut jatkaa, että ajatus. Se oli kaikki mitä hän teki, tietenkin, se oli liian mukava.
  
  
  "Mr Stewart?" Se oli hotelli messenger. Hänen kätensä oli hallussa ennen hänen silmänsä, vasten aurinkoa. "Herrasmies satama, joka haluaa puhua kanssasi." Se on Gar. Tietenkin, hotelli välttää ihmisiä hotellissa. Nyökkäsin ja seurasin häntä. Saavuimme lanka pink sand beach, alussa mutkainen kivinen polku. "Sinun täytyy kulkea täällä," hän sanoi. — Voit tulla tänne takaisin. Et saa aulan läpi uimapuvussa.
  
  
  "Kiitos", sanoin.
  
  
  - Äänestää tällä radalla. Toisella puolella on portaat alas.
  
  
  "Kyllä," sanoin. En ymmärtänyt, miksi hän epäröi, mutta tarjosi em tupakan sijasta on vihje. "Nähdään myöhemmin", sanoin, ilman kanssa lomailija:"saat vihje huomenna." Luulimme, että Herra Stewart oli hyvin antelias henkilö, eikö?
  
  
  Seurasin polkua, joka johti satamaan. Näkymä oli ainutlaatuinen. Muualla, missä saaren kaareva, rose, vihreä trooppisten kukkuloiden ympäröimänä kapea vaaleanpunainen rajalla. Minun vasemmalle, siellä oli muuri ympärillä vaaleanpunainen kivi, jossa on raitoja tumman punaiset esikot, kuten pomppii saat, kun laitat kymmenen kellertävä-ruskea pallot se. Toisella puolella, noin seitsemän metriä ja alla minua, makasi vesi kimmelsi kuin safiiri auringossa. Mikä se oli, se on varmasti ollut lyhyempi reitti. Satama oli vielä kolme sadan metrin päässä, ja Nuolla vielä ollut saavuttanut sitä.
  
  
  Jos hän ei ollut kuullut thunderbolt, että boulder, split-sekunnin, ennen kuin se saavutti minut, hän olisi ollut iso tasainen pannukakku sijaan hyvin noin kuusi metriä halkaisijaltaan. Hän ei juuri kuulu, hän oli ajanut-ego. Hänen, juoksi ja tarttui kivi vaikerrus. Boulder hit polkua ja upposi syvemmälle veteen. Hän jäi missä hän oli ja kuunteli. Kuka se oli saanut yliotteen. Hän olisi seurannut minua ylhäältä. Kaikki minun piti katsoa oli kapea polku ja vettä seitsemän metriä alla. Teräviä kiviä pohjassa loistivat kuin terävät hampaat himokas suu.
  
  
  ""No? Joku kuuli häntä kuiskaten. Se ei ota Harvardin tutkinnon tietää, että ih oli kaksi ihmistä. Ei sillä, että tämä ilmoitus auttoi minua paljon. Hänen miehensä oli kirjaimellisesti seisoo selkä syyttely ja oli alasti. Aseen sijasta, kaikki hän voisi saada hänen oli tupakkaa ja tulitikkuja. Siellä ei ollut edes mitään kiviä lähellä minua. Hänen oli kiertynyt seinää vasten. Jos menin alas, minun piti seurata polkua. Ei veden yli, odottaa saada laukaus.
  
  
  Toinen kaveri luultavasti nyökkäsi reumatismi, koska tähän asti hyökkäyksiä ei ollut kuullut meidän ääniä. Luoja, se oli iso. Yksi tonni tiiliä. Koko tuhatta kiloa. Se on kuin minä osui Leopard tank.
  
  
  Me törmäsi kapea, kivinen polku, ja hän törmäsi minuun ham-kokoinen käsin, osuen minun takaisin. Minulla ei ollut voimaa kestää, että isku. Paras voisin tehdä, oli yrittää vastustaa. Hän yritti laittaa ego jokainen heimo, mutta hän kääntyi ympäri ja kiinni isku raskas lihakset hänen reiteen. Ei tarkalleen, murskaus isku.
  
  
  En voinut päästä eroon paskiainen. Se kirjaimellisesti kiinni minua, kuin yksi iso tynnyri liimaa. Hän laittoi kätensä kaulani ympärille, ja se tuntui ei ollut mitään tekemistä. Minun oikea käsi oli kiinni jossain alapuolellamme. Kaikki voisin tehdä, oli osuma ego silmiin sormilla vasenta kättäni. Hän ei halunnut tehdä sitä, mutta tällä etäisyydellä hän tuskin neiti. Tunsin jotain kääntyä marmeladia alla minun kynnet, ja hän teki epäinhimillinen ääni pelkoa. Hän rullattu pois ja putosi polvilleen. Verta tihkui välillä sormiani. Hän nousi ylös jälleen.
  
  
  Ensimmäisellä kierroksella, mutta paras oli vielä tulossa.
  
  
  Seuraava vastustaja oli jo odottamassa. Hän seisoi hiljaa hieman pidemmälle alas trail, vaiennettu .45-kaliiperin revolverin piippuun.
  
  
  Hän katsoi hänen paras Pääsiäisenä hänen valkoinen puku. valkoinen paita ja valkoinen solmio. Sitä paitsi, se oli selvää, että hän ei aikonut saada verta hänen ego. Hyvä ottelu, nämä kaksi. Tämä blondi tukka dandy kanssa vaaleat silmät ja tota ex-raskaansarjan mestari on värikäs. Ja sitten Nick Carter hänen violetti uimahousut. Hän seisoi siellä, huohottaen, käynnissä kätensä yli syvän haavan päähänsä. Ex-mestari putosi muutaman metrin edelläni polulla.
  
  
  Vaalea kaveri kehui minua. "Niin, Herra Carter, näen, että olette järkevä mies. Tiedätte tietenkin, että se olisi erittäin typerää yrittää hyökätä minua?
  
  
  Hän on ollut Brittejä. Sanat tulivat ulos noin hänen kurkun tuttu, ällöttävä aksentti.
  
  
  "Kyllä, tietysti", sanoin. "Äitini opetti minulle, ei koskaan väittää vastaan aseistettu mies. Jos se on ulottumattomissa.
  
  
  — Harmi, ettet anna sen boulder pudota päällesi. Se olisi paljon mukavampaa monille ihmisille. "Amerikkalainen turisti kuoli pudotessaan rock." Ei quibbles, ei vaikeita kysymyksiä. Ei monimutkaisia suunnitelma päästä eroon kehon.
  
  
  "Kuule", sanoin. "En halua olla taakka sinulle. Miksi emme vain ottaa tauko?
  
  
  Hän nauroi. Tai pikemminkin, hän neighed. Ego ase oli vielä osoitti suoraan minun elämästä. "Ah", hän sanoi, " sinulla on jo jättänyt minut yksi elin, joka täytyy hävittää. Kaksi ruumista on todella vähän suurempi ongelma.
  
  
  Kerroin hänelle. "Kaksi ruumista?" Ex-mestari ei ole kuollut. Hän vain koskaan voi kirjoa uudelleen. "Kane — - hän osoitti silti-undead kehon -" en tarvitse häntä enää. Mutta tule ajatella sitä", hän tiuskaisi hänen sormensa kuin college-komedia professori," hän ei ole luodin haavan, ja hänen ego kuolema voi johtua syksyllä. Hän hymyili tyytyväisenä. "Luulen, että Kane tulee syksyllä. He mutainen kiviä siellä, veden alla.
  
  
  Ego on hymy kasvoi. Paskiainen todella hermoilleni. Minun ammatti, murha on osa työnkuvaani. Hän ajatteli, että se olisi viisasta vain anna hänen puhua. Se säästää hänelle aikaa yrittää selvittää, mitä tehdä sen kanssa. Web-ongelma oli se, että en keksinyt mitään. Hän saattoi jo kuvitella sanomalehdestä itsestään: "Killmaster tuhoutui Rohkea Daan." En pitänyt siitä ollenkaan.
  
  
  Se ei ollut pahin tilanne, hän olisi koskaan ollut, mutta se ei kerro meille mitään. Hän oli viiden metrin päässä minusta, ja hän oli ase kädessään. Hän oli ulos päästä, mutta olin hänen nähtävyyksiä.
  
  
  Takanani, tie oli auki kuin nuoli. Oikealla ovat korkeat kalliot. Vettä vasemmalla. Välillä meitä on sokea puoliksi irti jättiläinen. kuka olisi voinut tappaa minut näkemättä minua, jos hän voisi. Jos gawk olisi lyönyt minua ensin. Mutta ehkä voin silti käyttää häntä jotenkin, tämä Kane. Minun olisi pitänyt ajatellut sitä. Tarvitsin aikaa.
  
  
  — Ja miten aiot luovuttaa ruumiini?" Oletan, että siellä on luodinreikiä nen."
  
  
  Siinä tapauksessa, reumatismi, hän pääsi osaksi sisätasku hänen jakku ja veti kehittää suuri viskin pulloon. Hän nosti hopea kansi, jossa hänen peukalo.
  
  
  En ymmärtänyt häntä.
  
  
  Hän whinnied uudelleen. "Ei viskiä, Carter. Bensiinin. Siellä on luola rock mutkan. Kane olisi rakennettu tulen sinne...
  
  
  "Käytä minua kuin polttopuut."
  
  
  "On ääni." Hän huokaisi raskaasti. "Kai minun täytyy tehdä se itse nyt." Toivon, Chen-li kiittää sinua kunnolla."
  
  
  Hän oli nälkäinen joitakin tietoja. — Miksi et vain odottaa häntä tekemään sen itse?"
  
  
  Haluaisin nähdä hänet. Mutta hän ei tule ulos vankilasta vasta huomenna. Ja kukaan ei löytänyt sinua aiemmin.
  
  
  Noin vain. He suunnittelivat ego on paeta. Haukka oli taas oikeassa. Mutta mitä se sika on tekemistä sen kanssa? Kane pysähtyi ja päästi pienen huokauksen. Hän otti askeleen sitä kohti.
  
  
  "Seiso takaisin, Carter. Vaalea mies otti nopeasti askeleen eteenpäin, tilalla ase ulos edessä häntä. Hän työnsi pullon bensiiniä takaisin, unohtamatta laittaa korkki takaisin. Bensiinin tahra levisi ego on takki. Hän ei huomannut.
  
  
  Kane voihkaisi hiljaa taas. Häntä, katsoi alas häneen. Yhtäkkiä, ulos näki hänet. Hän otti toisen askeleen eteenpäin. Vaalea, liian. "Takaisin ylös", hän sanoi terävällä leffa kätensä.
  
  
  "Haluatko Kane herätä? Se on vaikea käsitellä häntä, kun hän tulee järkiinsä. En voi tappaa häntä ego yhdellä iskulla.
  
  
  — Ja miksi haluat olla niin hyvä?"
  
  
  "Kunnia", sanoin. "Jos minun täytyy kuolla, en halua häntä ottaa ainakin yksi minulle, noin kaksi. Tarkoituksella hänen, hän käveli Kane on kehon. Se sai minut hieman nuolla. Ehkä ei tarpeeksi lähellä, mutta sen pitäisi olla tarpeeksi. Ei vielä...
  
  
  Hän kumartui alas, mitä oli jäljellä Kane on kasvot ja tarttui hänen aseensa kanssa näkymätön käsi. Kane teki äänen, joka kuulosti "Gaaa" kuin mitään muuta.
  
  
  "Jeesus Kristus," minä sanoin, tulossa nopeasti uudelleen. — Luulen, että hänellä on suunnitelma."
  
  
  'Mikä?' Wittmans astui esiin hieman ymmärtää minua paremmin. — Suunnitelma, - toista se. "Planier tai ribel".
  
  
  Hän tuli takaisin nuolla vähän ymmärtää minun puuroutuminen sanoja. Ääni huomautti hänen ja ryhtyi töihin. Heilautuksella peukalo, hän sytytti laatikko ottelut ja heitti sen hänen ego-liottaa takki. Se heti palaa. Hän pudotti aseensa ja yritti laittaa ulos liekit, mutta se ei toiminut. Liekit leviävät nopeasti. Hän hyppäsi ja kiemurteli, huusi kuin polttava nukke. 'Auttaa minua. Jumala auttaa minua. Kiitos.'
  
  
  Katsoin häntä ja kohautti olkapäitään. "Jos et pidä tulta, vettä on lähellä."
  
  
  Sitten hän kääntyi ja käveli takaisin alas polku pale pink beach.
  
  
  
  
  Luku 3
  
  
  
  
  Tara oli poissa. Hän luultavasti jo meni yläkertaan hänen huoneeseensa. Olin mustelmilla ja veressä, ja minä tarvitsin kylpyamme. Ja juoda. Ja jotain muuta. Minun piti käsitellä tämä asia ensin.
  
  
  Hänen egonsa löysi hänet keittiössä, ravintolassa ja kotona uima-altaalla. Hän-ale-hampurilainen lisukkeet, tarttui hänen ego kauluksesta ja löi sen poikki leuan. Kokki, joka työskenteli grilli ymmärsi ja lähti.
  
  
  "Niin, Lolly, kuinka paljon he maksaa sinulle tästä?"
  
  
  Hänen reumatismi, hän saavutti hänen lihakirves. Se oli väärin. Selkä oli vasten vaikerrus, ja molemmat ranteet oli kiinnitetty. Ih käänsi sen hieman pidemmälle, vain olla varma.
  
  
  "Hei, poika, etkö olekin kunnossa? Anna minun mennä.'Ego nimi oli Carlo. Se oli kirjoitettu koko hänen yhtenäinen.
  
  
  "En, ennen kuin kerrot, kuka se oli, Carlo." Kuka maksoi anna minun kävellä tämä tie ikuisuuteen?
  
  
  "Anna mennä", hän huusi. Hän kiristetty otteensa ja antoi hänelle valoa polven potkia elämää. Hän voihkaisi. 'Häntä, vannon. En tiedä, kuka se on.
  
  
  "He sanovat, että se on Carlo. Hänellä oli yllään valkoinen?
  
  
  'Ei ole. Mies valkoinen... hän pysähtyi äkillisesti.
  
  
  "Kuka oli se, Carlo?" Hänen egonsa paiskasi hänet seinään.
  
  
  "Mene helvettiin," hän sanoi.
  
  
  Ego vetää hänet grilli. Liha roiskunut rasvaa. Hän oli ajanut alas ego pään niin, että hän voisi katsoa läpi baareja ja kuvitella, mitä ego Gol näyttäisi myöhemmin. "Bb-Rannerengas", hän sanoi.
  
  
  "Kaunis Christian. Ja se, joka sinut lähetti?
  
  
  — En tiedä, " hän vaikeroi. 'Häntä, vannon. En tiedä.'
  
  
  Ego julkaissut hänen ja otti askeleen taaksepäin. Todennäköisesti hän ei aiheuttaisi enää ongelmia. "Kerro sitten minulle, mitä hän näytti."
  
  
  Hän upposi takaisin hänen tuoli. "Iso mies", hän sanoi. 'Kiinan. Mutta hyvin iso. Joissakin hullu harmaa puku.
  
  
  En ole koskaan nähnyt sitä ennen.
  
  
  "Ja tämä Bangel, joissa Ego voi löytää häntä?"
  
  
  Hän antoi minulle hätkähdytti ilme. Hänen, kääntyi häntä vakava ilme. Mitä hän pelkäsi sanoa minulle, hän oli myös ei pelkää sanoa sitä minulle.
  
  
  "Nämä ovat kaksi miestä alkaen Grenada Hotel.
  
  
  Senaattori oli ammuttu casino Grenada. Vähintään kaksi palapelin palaset jo kunnossa, ja mietin, mitä se kaikki näyttää. — Mitä muuta tiedät?"
  
  
  'Ei mitään muuta. Olet tervetullut. Mitään sellaista.'
  
  
  "Hyvä on", sanoin. En pidä piinaavat pelokas mies. Mitä muuta minun tarvitsi tietää, yritän selvittää toisella tavalla. Hän kääntyi lähteä, mutta siellä oli jotain muuta hän halusi tietää.
  
  
  "Muuten." Hänen, kääntyi ympäri. "Kuinka paljon hän maksaa voit hakea tämän makea viesti?"
  
  
  Hän hieroi hänen ranteisiin. "Viisitoista."
  
  
  "Sitten hän valehteli sinulle. Maksan hänelle kaksikymmentä dollaria.
  
  
  "Nick, oletko se sinä?" Hän oli suihkussa.
  
  
  Kerroin hänelle. "Ei, ' Likainen Raiskaaja'.
  
  
  — En ymmärrä sinua", hän huusi. 'Odota hetki.'
  
  
  Hän istui alas sängylle. Ovi avautui ja hän ilmestyi pilvi höyryä,hänen hiukset curling suihkussa. Hänellä oli yllään pitkä valkoinen frotee-kangasta takki. Mietin, miksi olen aina ajatellut, musta pitsi oli niin seksikäs. "Gar nimeltään -" Hän pysähtyi ja katsoi minua. "Voi Luoja, Nick. Mitä tapahtui?'Hän oli ryntäsi minua kohti kuin tulinen valkoinen enkeli.
  
  
  "Löin oven," minä sanoin.
  
  
  Hänen silmänsä skannattu haavoja ja mustelmia selkääni. "Näytät kamalalta", hän sanoi.
  
  
  — Sinun pitäisi nähdä tämä ovi."
  
  
  Hän huokasi. "Istu alas äänestää, kuten tämä." Hän katosi ja palasi hetken kuluttua lämpimällä pyyhkeellä ja kulhoon vettä. "Kuten he aina sanovat, elokuvissa, se voi satuttaa."
  
  
  "Ja, kuten he sanovat elokuvissa — en niele se kuin luoti. Mikä oli se Gar?
  
  
  — Hän haluaa syödä päivällistä kanssamme tänä iltana." Kahdeksan Kahvilassa Aruba. Hän kohteli minua takaisin, melkein hellästi. — Voitko kertoa minulle tämän tarinan?"
  
  
  "Se oli ansa. Chen-li ystävät tietävät, että olen kaupungissa. Mutta en ymmärrä, miten he tietävät, että. Hän kääntyi häntä ja kiinni hänen silmä. Hän katseli huolissaan, ja yritti piilottaa sen. Sanoin, vauva. Tämä ei ole peli naisille." Hänen olisi pitänyt tietää, että se olisi hänelle vihainen, mutta hän varovasti veti hänet takaisin sängylle. "Katsokaa", sanoin. "Olen varma, että tiedät oman veneen, mitä se on meille, mutta mitä se on meille, hänen, varma, että se ei ole kädestä-käteen torjumiseksi. Se on kaikki, mitä minulla oli mielessä.
  
  
  Hän katsoi alas ja huokaisi. "Olen koulutettu agentti ja en voi ottaa erittäin hyvää huolta itsestäni." Se kuulosti kuin ääni koulutettu agentti, mutta se ei tee paljon järkeä, kuin huonosti dubattuna elokuva: se ei vastaa kuvaa. Aurinko antoi hänelle sumun pisamia, joka sai hänet näyttämään nuori, viaton, ja hyvin hauras. Ja niin se oli. Hän oli poimima ee. Se tuntui pieni ja lämmin. Ne haisi sitruunat, ja hän suuteli iloisesti häntä suu auki. Hän juoksi hänen sormensa pitkin sillan hänen nenä. "Sinulla on pisamia," sanoin.
  
  
  "Mutta ainakaan en saa palanut," hän hymyili. "Useimmat blondit saada ruskettunut."
  
  
  Se muistuttaa minua jostain. Puhelin nappasi hänet. Anna poliisille. "Sanoin hänelle operaattori. Bahaman poliisi vastasi puhelimeen. "Siellä on kivinen polku Paradise Hotel harbor. Tiedätkö, tuo on?" Hän tiesi sen. Noin puoli tuntia sitten, liekki näki hänet siellä. Se näytti jotkut pojat leikkivät tulella. Sinun on parempi katsomaan siellä. Kersantti ymmärtänyt, ja hän ripustaa.
  
  
  Käännyin takaisin Tara. "Meidän ei pitäisi tavata Gar-vasta kahdeksan..."
  
  
  "Kuule, Nick." Hän näytti levoton. "Mielestäni meidän on tehtävä, ja..." hän änkytti... en keskeytti hänet ja jatkoi lausettani. "Se antaa meille aikaa ajaa meidän asioita ensin." Hänen hotel haluaisi katsomaan kasino Grenada.
  
  
  Luulin, että näin pettymyksen hänen silmissään.
  
  
  Häntä, meni kylpyhuoneeseen suihkuun. Hän kääntyi radiossa. Katsoin itseäni kylpyhuoneen peilistä ja ihmetteli, miksi minulla ei vielä ollut yhden harmaat hiukset välillämme. "One Note Samba" soitettiin radiossa, kunnes musiikki oli leikattu "tärkeä julkaisu Barentsin alueella".
  
  
  Senaattori Paul Lindale oli kuollut.
  
  
  Senaattorin ruumis löytyi Ego ovella. Luultavasti hän laski ikkunoiden läpi hänen toimistoonsa kymmenennessä kerroksessa. Tietenkin, he luulivat, että se oli onnettomuus.
  
  
  
  
  Luku 4
  
  
  
  
  Se on aina kolme aamulla pimeässä-kasino. Joka tunti, joka päivä, joka säällä, se on aina kolme aamulla. Minulla pelata korttia ja noppaa väsynyt naisten ja miesten kanssa roikkuvat päät, nojaten yli taulukoita ja huutaa, "Tule, kulta." Se on melkein orkesterin kokoonpano. Tuolla nurkassa oli rumpu osa, joka on pidettävä ajan tasaista voittaa rullat peliautomaatteihin ja joskus vati voitot: viisikymmentä palloja neljäsosaa. Tilaa tulee hiljaisempi kuin viihde hinta nousee. Esimerkiksi, craps taulukot, voit kuulla neulan putoavan, varsinkin kun kymmenen tuhatta dollaria on vaakalaudalla.
  
  
  Kasino Grenada oli eroa. Se oli vaihtaa tarkista viisikymmentä dollaria-Jon Stewart varmasti halua pelata enemmän, koska ainoa tapa saada kautta casino, on liikkua pelin aikana. Hänen, näki Tara katsomassa tulokasta cum yksi niistä yksi-aseellinen killers he täynnä neljäsosaa. Sitten haisteli ilmaa, mutta ei ymmärtänyt mitään.
  
  
  Meidän tiet erosivat pitää silmällä kaksi todennäköisesti pistettä. Tara pelataan rulettia Kiinan croupier, ja hänen sel blackjack tuoli, jossa senaattori teki voittoa ja tappiot.
  
  
  Minulla on kaksikymmentä-yksi kädet omakohtaisesti, sekä ensimmäisen ja toisen. Laitoin pelimerkit kolmannella kierroksella, mutta myyjä pysäytti minut. Pelimerkit olivat puuttuva kirjain G Grenada. Hän käski minun ottaa ih takaisin kassakone. Nämä olivat uusia pelimerkkejä, hän sanoi. Heillä oli vaikeuksia aiemmin päivällä.
  
  
  Olen jo ollut joitakin vaikeuksia, ja tällä kertaa en halua ottaa sitä riskiä. Tällä kertaa hän oli aseistettu. Häntä, meni kassa. Hän pahoitteli vuolaasti ja antoi minulle muita siruja, jotka hän ystävällisesti työnsi käteeni.
  
  
  Viisi sekuntia myöhemmin, hän oli täysin järkyttynyt.
  
  
  En tiedä, mitä he antoivat minulle, mutta se on ollut hölynpölyä. Kun avasin silmät, kaksi Chen-li, jossa on kaksi syyliä keskellä heidän otsansa oli kumartunut minua. Mutta jos he olivat siellä, he olivat poissa, koska kun hän lopulta tuli, molemmat olivat poissa. Aivan kuten aseeni: Wilhelmina lähti toisen miehen kanssa. Tällä kertaa Kiinalainen. Hän istui vastapäätä minua ja hymyili minulle. Se oli pieni, savua täynnä, äänieristetyt huoneet, ilmeisesti käytetty Krasnojarsk toimisto, joka meni noin sen liiketoiminnan ja jaetaan pelimerkit. Siellä oli noin kuusi muuta henkilöä huoneessa lisäksi mies aseen kanssa, ja kukaan ei nauranut paitsi mies aseen kanssa.
  
  
  "Tervetuloa meidän nöyrä kerääminen. Hän vain painoi päänsä. Hef oli lyhyt, hyvin rakennettu mies, pukeutunut tyylikäs silkki puku. Saanen esitellä itseni sinulle. Nimeni on Lin, Lin Qin.
  
  
  "Mr. Qin." Hän nyökkäsi, liian.
  
  
  "Mr. Lin," hän korjasi. Viimeinen nimi mainitaan aina ensin.
  
  
  Kaikki tämä kohteliaisuus oli liian kiltti. Olen miettinyt, jos hän olisi haaste minun haarukka kaksintaistelu. "Se surettaa meitä," hän jatkoi, " että meidän on ollut pakko pyytää teidän läsnäolo meidän pieni kokoontuminen tällainen, sanoisinko, äkillinen muoti. Mutta mieti itse kunnioitettu vieras.
  
  
  Ympyrä kivi kasvot tutkituista häntä. "Gut, kaverit, hän ei olisi jäänyt mitään."
  
  
  Nauraa, Lin kääntyi toisiin. "Mr. Carter on leikkiä," hän kertoi heille.
  
  
  He eivät naura.
  
  
  "No", hän kohautti olkapäitään, " kuten näette, ystäväni, älä kuuntele herrojen vitsejä keskenään. He haluavat saada alas enemmän tärkeitä asioita heti. Hän otti savukkeen ja painanut sen takana kulta-onyx tapauksessa. Odin po ego rikoskumppaninsa hyppäsi jopa antaa valoa. Heikko makea tuoksu leviää huoneeseen. "Oi, kuinka töykeä. Hän ojensi puhelimen minulle. "Savukkeen, Herra Carter?"
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. Olen ihmetellyt, miksi en välittänyt niin paljon tästä Jon Stewart hölynpölyä. Nimeni tuntui olevan hyvin tiiviisti vartioitu salaisuus tässä kaupungissa. "Kai se olisi paljon auttanut, jos olen kertonut sinulle, että olet löytänyt väärän miehen, ja että minun nimeni on John Stewart?"
  
  
  Lin kohotti kulmiaan. "Olen pahoillani, Herra Carter.
  
  
  Odin Po tapaa vanhoja vihollisia-meidän vanha ystävä. Hän näki saavut lentokentälle ja ilmoitti Herra Bangel. Hän nojautui taaksepäin mukavasti tuolissaan. — Ja kun me puhumme meidän entinen työnantaja—" — oletan, että olet kuullut ego varhainen kuolema?"
  
  
  Kyllä, traaginen, sanoin. "Otetaan pois äänestää, kuten tämä, prime of my youth."
  
  
  Itse asiassa. Hymy palasi. "Mutta ehkä sopimaton tragedia. Katsos, jotkut ympärillämme eri mieltä Herra Bangel on tapa tehdä liiketoimintaa, ja nyt, että hänen on toteuttanut yli, ne erimielisyydet katoavat. Hän puhui kirjeen muille, "on pois tästä maailmasta."
  
  
  Nyt he nauroivat. Muutama savukkeiden ilmestyi ja valaistu. Se alkoi edustaa luonteeltaan ihc. Menestyksen tuoksu täytti huoneen.
  
  
  — Ja nyt, Herra Carter, olemme valmiita tekemään sinulle tarjouksen. Ei niin, että meidän pitäisi. Mutta välitön kuolema ilman meidän apua ei ole mitään hyötyä meille.
  
  
  Olin yllättynyt, että Bungel huomannut tämän etu. Löysin tämän ristiriidan melko outoa.
  
  
  Pyysin häntä. — Mikä on tämä etu?
  
  
  Viisi prosenttia. Viisi prosenttia voittoa. Tämä on hyvä ehdotus. Mutta älä odota miljoonia. Retail hinta heroiini on paljon korkeampi kuin hinta, me saada se."
  
  
  'Ja muut?'Hänen,' katsoi hänen savukkeiden tapauksessa. 'Ruoho. Hash?
  
  
  "Tietenkin, viisi prosenttia kokonaismäärästä. Hän hymyili jälleen. Ja muut, kuten sanoit, on hiukan... Se pyytää meitä oopiumia.
  
  
  "Tuo ego täällä Nassau ja salakuljettaa yhdysvaltoihin itse." Sen teki se sovellus, ei ole kuin korkkiruuvi.
  
  
  Hän nyökkäsi. Mutta tietenkin tiedät jo, että. Muuten, sinä ja Herra Bungel "— hän epäröi — " kannata väitellä.
  
  
  Tämä viimeinen lausunto hätkähdytti minua. Hän tarjosi minulle sopimusta, kuin jos hän olisi huumeagentti, ja jos Bangel vain jaetaan lääkkeet. No, ehkä se oli. Ehkä tämä Chen-li oli vain jäsen huumekauppaa. Ehkä hän oli vain niin pilvessä, että ne täytyy auttaa YHDYSVALTAIN senaattori. Ehkä se kaikki oli yksi iso hullu yhteensattuma. Tai ehkä Lin halusi hänen ajatella niin.
  
  
  "Huomaan, että olette epäröivät, Herra Carter. Haluat ehkä kuulla joku ennen lopullista päätöstä. Oooh! Hän nyökkäsi miehelle, joka istui päivä.
  
  
  Chu nousi ylös ja avasi oven.
  
  
  Kontti.
  
  
  Hänen ranteensa oli sidottu yhteen, hänen pukunsa oli revitty, ja hänen hiuksensa oli irronnut kamppailun aikana. Hiukset olin nähnyt hänet laittaa ylös ja kiinnitetty ylös, ennen kuin hän lähti. Syvästi onneton, hän katsoi minua, vain minua.
  
  
  'Olen pahoillani.'
  
  
  Kaksi miestä olivat tilalla hänen alas. Yksi kummallakin puolella. Molemmat kantoivat Sten konepistooli; lyhyt, kevyt British aseita, jotka voivat ampua viisi sata kierrosta minuutissa. Vaistomaisesti, hän lähestyi häntä. He päästivät irti ja nosti aseensa kuten minä ja toinen mies tuli napata minut. He vain tekivät virheen. He ovat lakanneet etsimästä minua, kun he löysivät aseen.
  
  
  Kanssa nopeaa liikettä hän muutti hänen tikari hänen kämmen niin, että vain terä oli kiinni ulos. Hän on minulle ensimmäinen, ja minä romahti minun emu tikari osaksi dollarin pino. Ego on suu auki ja hän kuoli yllätys. Se tapahtui niin nopeasti — ja ilman näkyvää syytä — että toiset hetkellisesti menettäneet vartija. Hetki käytti sitä hyväkseen.
  
  
  Kävin Lin Jing.
  
  
  Yhdellä swing hänen vasen käsi, hän toi ego ylös eteensä, sitten piti sitä rautaisella otteella, jolla tikari ego kurkkuun.
  
  
  Kaksi konepistoolin sankareita jähmettyi paikoilleen. Muut jäi, missä he olivat ymmällään. Lena voinut käyttää häntä panttivankina saada Tara ja itsensä ulos. Mutta en halunnut sen näin.
  
  
  "Päästäkää hänet irti," tilasin.
  
  
  Sillä hetkellä kukaan ei liikkunut. Vain hänen. Lina työntää häntä eteenpäin, kunnes pääsimme yksi Tara on vartijat. Terävyys terän teki Lin nostaa hänen leukansa, ja hänen kurkkunsa oli paljaana. "Ma-vapauta hänet," hän onnistui. Vartija laski aseensa ja teki, niin kuin emu oli kertonut.
  
  
  Se oli Tara, joka määräsi sen. — Ulos täältä.
  
  
  'Mutta,. Nick. †
  
  
  'Mene!'
  
  
  Hän tuli ovelle. Lina teki hänestä huohottaa ja työnsi ego kohti vartijaa, joka perääntyi kauhuissaan, kun hän oli tarttui konepistooli yksi heistä ja alkoi ampua. Ensin se osui toinenkin ampuja, ja sitten se oli lasten leikkiä.
  
  
  Kymmenen sekuntia myöhemmin, se kaikki oli ohi.
  
  
  Konepistooli putosi hänen ja piristyi Wilhelmina. Pöydällä nurkassa, hän huomasi, pieni avoin laatikko pelimerkkejä. Hän huolellisesti otti yksi heidän ympärillään hänen käteensä ja tarkasteli sitä. Siellä oli hyvin pieni neula sojottaa puolella, kaksi millimetriä pitkä. Siru mursi hänet kahtia. Vaalean keltainen neste tuli ulos. Käytöstä tippaa. Pelimerkit he käyttivät minua vastaan. Laitoin laatikon kansi ja laita se hetkeksi. Kuka tietää. Jos peli meni sinua vastaan, ehkä he voivat tulla kätevä. Hän juoksi kätensä kautta hänen hiukset, suoristettu hänen tie, ja suljettu ovi hajosi Nassau Kiinan Unionin ikuisesti.
  
  
  Hän katsoi hänen katsella. Olimme kaksikymmentä minuuttia myöhässä. Kun saavuimme Kahvilaan Martinique, asema oli poissa.
  
  
  Mutta nyt hän oli todella innolla sitä.
  
  
  
  
  Luku 5
  
  
  
  
  Vein hänet hotelliin ja meni etsimään juna-asemalle. Hän asui pieni hotelli lähellä rannikkoa. Kun sain siellä, se oli täynnä poliiseja; ambulanssin hälytyksen kertoi minulle, saatan olla myöhässä. Kävi ilmi, että minulla oli vain aikaa.
  
  
  Lääkäri katsoi minua ja antoi toivoton olankohautuksella. — Hänellä on vain muutama minuutti jäljellä. Se ei ole paljon voin tehdä asialle.
  
  
  Hän kyyristyi vieressä Gar. "Huomenna", hän kuiskasi.
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. En tunne häntä. Chen-li on paeta. Häntä, kuullut kelloni tikittää alas ego on elämä. Vai oliko se minun dollarin pino? 'Muuta?'
  
  
  'Hän sanoi. "Jätin sinulle viestin. Kerro Taralle..."
  
  
  Se on jotain, mitä äänestää. Gar ja hänen voi olla työskennelleet yhdessä viisi tai kuusi tehtäviä. Hän oli ammattilainen, niin hyvä kuin voi toivoa. Luulin, että hän olisi aina hänen tukenaan. Äänestä mitä saat kuoleman kanssa. Voit pysyä kuolematon, kunnes viime toinen.
  
  
  Menin takaisin autolleni ja riensi pois kuin jos nopeus oli nopeuttanut minun käsite maailman. Mutta siitä ei ollut kyse. Itse asiassa, mitä enemmän hän oppi, sitä vähemmän ego ymmärtänyt sitä. Kolme samanlaista Kiinan miesten. Kolme kuollut senaattorit ovat nyt auki. Casino. Paeta kuolemaa. Ja Lao Zeng, joka oli jossain Indokiinassa. Se ei ollut sama ja se ei täsmännyt. Taustalla kaikki tämä oli CANNAH, ja CANNAH oli salamurhaaja joukkue. Ja jos senaatti metsästys kausi oli avattu, kolme oli jo kuollut, ja yhdeksänkymmentä-seitsemän oli vielä elossa. Nykyisellä, ne pian tuhota koko Amerikan hallintojärjestelmä. Se oli minun asiani selville, mitä he olivat jopa päästä eteenpäin ih ja estää sitä. Hän jätti viestin minulle. Vai oliko se tarkoitettu minulle? Hän sanoi, " Kerro Tara Tara Bennett. ID = AX-20. Tara Bennett, oppinut nainen.
  
  
  Yhtäkkiä, hän oli vihainen.
  
  
  Tara tiesi jotain, mitä hänen ei ollut. Esimerkiksi, hän tiesi, miksi hän oli kanssani. Ja ei, koska Sutoan murre. Kun hän kertoi minulle, että baari että minulla oli tällainen nero, hän tiesi, että ei ollut aivot tätä työtä, ja kuten minulle ... "Lihaksia", hän sanoi, " ovat edellytys tässä tehtävässä. Yhtäkkiä ymmärsin classic naisten loukkaus, että haluat houkutella minua, koska minun vahvuus.
  
  
  No, se saattaa muuttaa tänään. Tara ja olisin mukava ja hyvin pitkä keskustelu. Onko hän halunnut sitä tai ei. Ja hän olisi kertonut minulle totuuden.
  
  
  Hän makasi sängyssä, ja pyhä valo oli pois päältä. 'Ei ikuisesti.'"Ei", hän sanoi, kun Brylev pääsi pois kytkeäksesi sen päälle. Brylev on kytketty päälle. Pieni violetti arpi koko neljänneksellä paisui hänen poskeaan. Hän kohotti hänen sormet kattaa hänen ego. Onko se sattuu, tai noin turhamaisuus. Hän katsoi pieni ja avuton jälleen.
  
  
  Hän sanoi hänelle," Gar on kuollut. "" ... ja mielestäni se on aika kertoa minulle, mitä hän kuoli."
  
  
  "Gar? Voi ei. Hän käänsi päätään, ja kyyneleet kihosivat hänen vihreät silmät. Hän melkein odotti, että kyyneleet vihreä.
  
  
  "Mitä hän teki?"
  
  
  Hän katsoi minua jälleen. "En tiedä, Nick. Aivan... en todellakaan tiedä.
  
  
  "Sano se, kulta." Et ole ensimmäinen, tuhma nainen, olen kyseenalaistaa, ja jos joskus ajatella, että olen antaa sinulle etusija...
  
  
  "Oh, Nick. Kyyneleet olivat nyt virtaa täydellä voimalla. Hän suoristaa ylös ja hautasi kasvonsa rintaani. En vastannut.
  
  
  Hän veti itsensä yhteen, nousi istumaan, ja sanoi, nyyhkytti, "en saa puhua. Minun ei pitäisi kertoa", hän korjattu itse.
  
  
  Hänen isänsä pani sormen hellästi arpi poskessa. "Sitten sanotaan vain, että voitan sen ympärillä."
  
  
  "Et koskaan tee sitä."
  
  
  Hänen, katsoin ei. "Meillä on muita keinoja." Kerroin hänelle. Kuuluisaa totuusseerumia Kolodezny, esimerkiksi.
  
  
  "Ja tämä on?" hän kysyi.
  
  
  "Ja tämä, sanoin. Ee otti hänet syliinsä ja suuteli häntä pitkään ja hitaasti. "Enemmän", hän sanoi. "Hei, enemmän. "Hyvä on", hän sanoi huokaisten. 'Olet voittanut. Amerikkalaiset maa-Normandian rannikolla.
  
  
  Hän tiukensi otettaan hänestä. "Das weissen vie", sanoin. Häntä, tuntui hänen rintojaan. "Mitä, Neiti?"
  
  
  Hän alkoi nauraa ja puri huultaan. "Pommi putoavat Shirohima."
  
  
  Hän laittaa kätensä takana hänen korvaansa. "Jotta Sirohima?"
  
  
  "Hiroshima." Olimme molemmat nauraa nyt.
  
  
  "Erittäin mielenkiintoinen," sanoin, sidonnaisuuksien purkamista hänen kaapu, luultavasti paras rinnassa koko läntisellä pallonpuoliskolla. Tai ehkä paras pallonpuoliskon Länteen. "Ah, tyttö, tyttö. Olet todella suuri. Kylpytakki peitti sen uudelleen. "Niin, puhutaan nyt.
  
  
  "Pidän aktiivisesti osaa paremmin."
  
  
  Hymyilin hänelle. "Tiedän", sanoin. "Mutta se, miten minä tietää totuuden." Ei seksiä ennen kuin kerrot. Minun menetelmä kidutus on seksuaalinen tyytymättömyys." hänen sitoa rento'
  
  
  "Minä varoitan sinua, olet raivoissaan tunnin päästä."
  
  
  Hän katsoi minua ja naurahti hieman hermostuneesti. "Peto", hän sanoi. 'Oh, ei ole. Makea sanoja, ei auta sinua. Hän nojautui taaksepäin ja risti kätensä. — Teen sinulle rehellinen tarjous. Jos et anna minulle, mitä haluan, en aio antaa sinulle mitä haluat."
  
  
  Hän rypisti otsaansa. "Ei rumaa kieltä," hän sanoi.
  
  
  "Ah! Se on osa suunnitelmaa. Jos et puhu nopeasti, voin loukata sinua, kunnes minä pudota.
  
  
  "Vakavasti, Nick. Minun on käsketty...
  
  
  'Vakavasti. Kontti. Minä en välitä. Hän katsoi häntä suoraan silmiin. "Ensinnäkin, en halua ottaa riskiä niskaani, jos en tiedä kaikki VCS. Toiseksi, en pidä ajatuksesta, että ei ole luotettu. En ole koskaan nähnyt Haukan salata minulta mitään.
  
  
  — Se ei ole, että hän ei luota sinuun, tietenkin. Jos on yksi henkilö, hän ei luota, että se on minulle. Tai ainakin minun teoriani siis. Hän sanoi, että voit lopettaa, jos kertoisin. Saatat ajatella, että koko maailma on tullut hulluksi."
  
  
  "Ja Gar, ja kolme senaattoria arkkuun, se on erittäin epätodennäköistä, että jätän. Joten mene eteenpäin. Mikä on teoriasi?"
  
  
  Hän otti syvään henkeä. "Oletko koskaan kuullut yksisoluinen kulttuuria?"
  
  
  'Mmmm.' Biologia... genetiikka. Jotain sellaista?'
  
  
  — No, olet jo lähellä. Tämä on uusi tapa lisääntymiselle."
  
  
  — Mitä vikaa vanhassa?"
  
  
  "Kuuntele", hän sanoi. — Olen breaking my tilaukset kertoa sinulle tämä. Joten sinun täytyy olla vakava ja kuunnella."
  
  
  "Minä kuuntelen", sanoin.
  
  
  "Kiitos prosessi, he kutsuvat yhden solun elinsiirrot, ble kautta tuma on solun ympärillä kypsä elin-mistä tahansa solun koko tahansa osa kehon — luo uusi organismi, joka on geneettisesti identtinen."'
  
  
  Hänen, katsoin ei hymyillen. 'Toista.'
  
  
  "He voisivat poimia solu noin minun leikattu kynsi, laita se oikeaan kemiallinen ympäristö, ja tulos olisi vauva tyttö, joka näyttää täsmälleen samalta kuin hänen jokaista yksityiskohtaa myöten."
  
  
  — Sellaista tapahtuu?" "En luota häneen mitään ympärille.
  
  
  'Joo. Se ei ole salaisuus. Tarkemmin sanottuna, siellä oli artikkeli siitä Kerran vuonna 1971. Toistaiseksi tämä on vain tehty sammakoita. Ainakin niin pitkälle kuin me tiedämme. Mutta Kiinan hinta on meitä paljon edellä monia asioita."
  
  
  'Odota hetki. Tarkoitatko, että Chen-li ja Charles Bryce ovat klooneja sama kasvi?
  
  
  Hän nyökkäsi ujosti. "Sanoinhan, ettet pidä siitä", hän sanoi.
  
  
  'En ymmärrä. Tarkoitan... Miksi? Tarkoitan, vaikka jos se on mahdollista, se ei silti ole mitään järkeä.
  
  
  'Kuuntele. Jopa tässä maassa, siellä oli opintoryhmiä. Yritimme selvittää, millaisia ihmisten pitäisi olla yksisoluinen lisääntymään. Ja yksi syistä, miksi emme ole tehneet mitään kokeita tähän suuntaan, on, koska vastaus tähän korkkiruuvi: pahin ihmisiä. Hitlereitä. Ihmiset, joilla on suuruudenhulluus. Ihmiset, kuten Lao Zeng, esimerkiksi. Ensimmäisen luokan salamurhaaja.
  
  
  "Sanotaan, että Lao-Zeng on moninkertaistunut..." Se ei ollut vaikea uskoa, että tällainen super fantasia. "Mitä he hyötyvät tästä? Lukuun ottamatta itsekkyys. Ja mitä tällä on tekemistä sen kanssa, CANNES ja nämä senaattorit? Mitä tällä on tekemistä koko Nassau tilanne?
  
  
  Hän pudisti päätään. 'En tiedä. Minä en tiedä mitään siitä. Kaikki tiedän on, että nämä kopiot ensimmäisen luokan assassins kasvaa ensimmäisen luokan salamurhaajia. Ne näyttävät ja ajatella — ja tappaa-kuten alkuperäinen. Ja minun teoria on, että KANG otti Lao Zeng on materiaali luoda joukkue puhdasverinen assassins."
  
  
  Sinua tietää tämä...'
  
  
  ""Mitä hölynpölyä...?'
  
  
  "Olen pahoillani kysyä, että.
  
  
  Hän tutki minut huolellisesti. "Luuletko, että hän on hullu?"
  
  
  "Tietenkin luulen, että olet hullu. Mutta hänen, liian. Terve miehet ovat nyt makaa sängyssä ihmettelevät, miten päästä eroon rikkaruohot omassa puutarhassa. Ja normaali naiset nyt pakata lounaat. Sinun täytyy olla hullu työtä KIRVES."
  
  
  "Se on minun teoria", hän sanoi.
  
  
  "Se on hullua, mutta se ei tarkoita, se ei voi olla totta."
  
  
  Hän hengitti huokaista helpotuksesta. "Kiitos, Nick." Sitten hän hymyili. 'Kerro minulle...'
  
  
  Kyllä.'
  
  
  Hän työnsi hänen hiukset takaisin hänen otsaansa. — Oletko koskaan tavannut yhtään tavalliset naiset?"
  
  
  "Ei".Sen sanoi. "Eivät he ole minun tyyppiäni."
  
  
  "Mikä on sinun tyyppiäsi?"
  
  
  Brunetit", sanoin. Hän näytti loukkaantuneelta. "Lyhyt, lihava ja tyhmä. Vaikka, "I lisäsi," olen avoin kaikelle."
  
  
  "Miten se on auki?" hän kysyi, avaan paitani.
  
  
  "Hyvin avoin", sanoin, ottaen pois hänen mekko. "Hyvä," hän sanoi. Ja se oli lanka keskustelun.
  
  
  Haluan kertoa teille, että olen tuntenut useita naisia. Ja häntä, ajattelin tiesin jo paras. Mutta haluan kertoa sinulle, että olin väärässä. Tara oli jotain muuta. Hyvin erilainen. Ja hyvin erilainen kuin. Minusta tuntuu, että joka kerta kun joku nörtti yrittää kertoa jotain, kuten tämä kirja, se kuulostaa korkeus ikävystyminen. Hän on aina "aaltoilu", hän on "kiemurtele", hän on "lävistyksiä" hänen, ja hän on aina "räjähtänyt". Jotain tällaista aina kuulostaa transkriptio paini ottelu.
  
  
  Tara oli erilainen, ja minulla ei ole sanoja. Hän sai minut tuntemaan kuin jos hänen ruumiinsa oli keksitty, ja se tuli elämään ensimmäistä kertaa ja vain minulle. Hän oli avoin ja viaton, hän oli kuuma kuin voita ja rauhallinen. Hän oli tyttö yhtä hyvin kuin nainen. Se oli kysymys ja vastaus. Hän oli Tara. Ja hän oli minun. Hänen oli erilainen, liian.
  
  
  Hänen, katsoin ei. Siellä hänen silmänsä olivat kyynelissä. Hän suuteli olkapäätäni. 'Kiitos. Kiitos.'
  
  
  Hän anna hänen käsi pelata läpi punainen pilvi. Luulisi, että olet maatilan kukko, jos et sanonut mitään, vain toistensa tunteita. Joten hän vain hiljaa ja suuteli häntä uudelleen.
  
  
  Olimme niin lähellä toisiaan, kun kuulimme koputtaa oveen. Hänet sängystä. Jos se oli tyttö yöksi, hän olisi tullut, jos emme vastaa. Mutta sitten taas, ehkä se ei ollut tyttö.
  
  
  Hänen kääritty pyyhe noin hänen vyötärö, piristyi aseen ja meni ovelle. Hän avasi sen raolleen.
  
  
  Se oli huonepalvelu. Rattailla oli laaja, ajo järjestelmä, jossa samppanja hopea jäähdytin.
  
  
  Hän seisoi katsomalla sitä, ja huokaisten raskaasti, yhtäkkiä hyvin nälkäinen. "Haluaisin tilata tämä hänelle", hän kertoi tarjoilija, " mutta sinulla taitaa olla väärä numero."
  
  
  Hän pyysi. "Mr Stewart?"
  
  
  'Kyllä. Hänen Stewart.
  
  
  "Herra Garson Cantor tilasin tämän sinulle." Keskiyöhön asti, hän sanoi. Yllätys.'
  
  
  "Okei, sanoin, kun tarjoilija oli mennyt uudelleen. Asemalla on viesti hallissa on jossain keskellä omaa elämäänsä.
  
  
  — Tarkoitatko pavut Ristiäiset piirakka?"
  
  
  Minulla ei ole aavistustakaan, mitä tarkoitan, mutta Gar kertoi minulle, hän jätti viestin, ja tämä eda on kaikki hän jätti meidät, niin... " Hän katseli ympärilleen tuoli, ja pyysin jotain huomionarvoista. Pala paperia. Se oli samppanjaa. Kirjekuoren sisällä vain käyntikortin, jossa teksti " onnea suuraakkosin. Gar kirjoitti myös jotain, joka piti olla koodi.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  "Kuinka kamalaa", sanoin. "Tämä on hölynpölyä." Hän oli jälleen kysyneet ego viesti: "Ehkä tämä on kaava." Annoin kortin Tara: "Ääni. Olet tutkija perheessä."
  
  
  Taran palasi ego minua ja kohautti olkapäitään. — Se ei ole minun nimeni, että tiedän. M miinus 1, kerrotaan 4 plus jotain." Hän pudisti päätään. "Olet oikeassa, tämä on järjetöntä.
  
  
  Hän katsoi karttaa uudelleen. Hei, odota. Ymmärsi häntä.'Yhtäkkiä se kaikki oli järkeä. "Tiedätkö, mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa, että olit oikeassa.
  
  
  Hän katsoi minua ilmeettömästi. "Kuten mitä?"
  
  
  "Niistä pbx. Katso. Hänen isänsä näytti hänelle kortti uudelleen. "Se ei ole M miinus 1. Tämä on bändi, M-1. Ml. Koodi nimi Lao Zeng. Ja Ml x 4 Ml kerrottuna 4. On olemassa neljä MI. Neljä miestä, jotka näyttivät Lao Tseng. Neljä oksat. Plus kysymysmerkki. Plus ties kuinka monta muuta.
  
  
  Hämmentynyt, hän nojautui taaksepäin tuolissaan. "Olet todistamassa historiallista hetkeä."
  
  
  "Älä viitsi", minä sanoin. "Olit oikeassa ennen."
  
  
  "Kyllä, — hän sanoi. "Mutta en ole katunut sitä, että on juuri ennen."
  
  
  Se on ollut minun kymmenes savuke. Niin se oli liikaa. Heitin tumpin parvekkeelta kaide ja katseli sitä sukeltaa kuin urhea pikku pommikone. "Me elämme kunniakkaasti ja putoavat kuin mätä päärynät." Tuuli oli piristyi dark harbor, ja ankkuroitu kalastus veneet keikkuivat hermostuneesti aallot, kuten kärsimätön lapset, joilla on herännyt, ennen kuin heidän vanhempansa ja ovat nyt innolla uuteen päivään. En voinut nukkua. Hän odotti, kunnes Tara nukahti pois, sitten kaatoi itselleen lasillisen samppanjaa ja meni ulos parvekkeelle. Tuhansia tähtiä ja kuu valkea krapulassa maailma pelkkää vettä ja rantaa. Hetkeksi, halusin unohtaa, että muut maailman, jossa ego ja kova linjat ja veri-punoitusta. Tämä maailma murha ja kuolema, missä ensimmäinen ampua, ja sitten esittää kysymyksiä.
  
  
  Mutta minulla oli niin paljon kysymyksiä kysyä ih itseäni. Ja nyt vastauksia ei voinut lykätä, kunnes myöhemmin. Chen-li oli yksi niistä Vaihteet. Hän tappoi senaattori. Nyt, joku aikoi pelastaa Chen-li ympäri vankilassa tänään. Mutta kuka oli tämä "joku"? Ja kun oli se "tänään"? Tämä "hema-to" voi olla kaksitoista ihmistä, joilla käsikranaatteja tai yksi henkilö, jolla on hyvä suunnitelma. Ja tänään — pisin sana. Se kestää iltaan seuraavaan aamunkoittoon. Siellä oli jotain muuta. Lin Qing sanoi, että minulla oli kohteena "vanha vihollinen". Mitä vanha vihollinen? Minulla oli tuhat vihollisia. Ja jos hän oli vielä saarella, hän voisi vain ylittää minun polku. Jotenkin hän oli löytää vastauksia. Ja sitä ennen, " tänään."
  
  
  Hän kääntyi ja katsoi sisälle, Tara nukkuu siellä. Kuu näkyi lasi päivältä; se näytti kuin jos se oli keskeytetty ilmassa sininen neljänneksen kuu yövalo. Hänen silmänsä ajautui jälleen pois. Siellä oli myös jotain vastaavaa. Minulla oli vielä Tara huolehtia ja suojella. Hän oli agentti ja vanhempi tutkija, mutta hei, minun piti suojelua. Toinen syy, en voinut nukkua. Tämä ei olisi mahdollista, jos minulla ei ole suunnitelmaa, kuin mistä aloittaa, seurata alas kaikki nämä "miksi".
  
  
  Hän aloitti etsiä häntä. Laatikossa hänen desk-tuoli, löysin mitä tarvitsin. Nämä kitsch flyers he lähtevät turistit. "Hauskaa Nassau". "Missä on tämä kaikki tapahtuu?"
  
  
  "Missä on tämä kaikki tapahtuu?" oli kartta saarelle. Hän poimi sen lähemmin. Vankilan löysi hänet. Hyvä. Jos hän oli lähettänyt hotelli paeta vanki, jossa olisi hänen ego ottaa hänet? Hänen hotelli olisi saada hänet pois saarelta. Joten haluan mennä rannikolle. Pieni kone voi käyttää rannalla kuin kiitotien. Tai vene olisi käyttänyt sitä. Oma alus -, loma-ja etuoikeutettu jahteja. Minä jäljittää hänet vankilasta mekko. Mekko oli erittäin kallis, siellä oli paljon teillä. Koko saari otti sen pois.
  
  
  Kun katsoin ylös, hänen olemuksensa oli muuttunut. Aurinko piipahti ulos takaapäin Maa line, ja taivas peitetty Äiti Maan kanssa tuttu vaaleanpunainen viltti. Kalastajat menivät ulos, noin kodeistaan, päälle Bay Sturt ja suuntasi niiden aluksia ankkuroituna pier. Naiset avasivat torit markkinoilla homo olki hatut ja pramea pussit simpukankuoria. Jos olisin Jon Stewart, voimme kävellä läpi tämän markkinat ja mennä vesihiihtoa merellä, ja sitten lounaalle kaupungin kanssa juuri kiinni sea bass. Jos hän oli Jon Stewart, hän ei tiennyt Chen-li lähestyvästä paeta juuri nyt, ja jos hän teki, hän olisi mennyt poliisi estää sen. "Mutta Nick Carter auttaa Chen-li paeta.
  
  
  Tappaja oli vain ratas koko auto, ja hänen olisi koko auto, kuten paikka, jossa he massa tuottaa PBX. Ja hyvällä tuurilla, Chen-li johtaa minut sinne. Jos vain hän voisi tehdä ego ajaa pois. Kaikille, mutta minulle.
  
  
  - Kello oli kuusi aamulla, ja nyt minulla oli suunnitelma. Hän ei voinut nukkua nyt.
  
  
  
  
  Luku 6
  
  
  
  
  Sääntö yksi: tunne vihollisesi.
  
  
  Hän kääntyi pois Interfield Tien ja suuntasi lentokentälle. Minun vanha vihollinen, ainakin mukaan Lin Jing, näki minut saapuvat lentokentälle. Ehkä lentokentältä voisi antaa minulle aiheuttaa. No, se oli villi ratsastaa, mutta se oli sen arvoista kokeilla.
  
  
  Hän katsoi kasvoja tiskin takana. Tulli. Tiedot. Hertz autovuokraamo. Varaus. Ei ole ketään niitä kieltänyt minulta mitään, joka ilmestyi tiedotusvälineissä. Kävin lehtikioski ja ostaa lehden. Pakko on jotain tehdä, kun hänen ajatella mitä tehdä. Nen ei olisi mitään kasinot, Grenada. Ulkomaalaisille. Mutta ei niin eikö olisi outoa. He luultavasti halua pelotella turisteja. Tai ehkä poliisit vain tiennyt siitä. Ehkä joku muu tuli aikaisemmin ja siivota tämä sotku. Joku muu tämän lääkkeen kaupan.
  
  
  Tai joku noin toiset . Luettelo kuollut tarkistanut sen. Bangel kuoli sairaalassa. Huolimattomuudesta savuke. Ego äitini, joka asui Kensingtonin, oli ego perhe. Ei mitään, mutta hyviä asioita kuolleet. De mortuis nil nisi bonum. Katsoin ympäri aluetta, koska minun sanomalehti. Ei vanhat viholliset vaanivat varjoissa.
  
  
  Siellä oli yksi asia, hän voisi tehdä. Kaunis englanti BOAC tyttö tarkistanut matkustajaluettelo minulle maanantai-iltana. Maanantai-iltana saavuimme ympäri New York at 7: 30 am. Pan Amin lähti Miami seitsemän, ja Britannian kone ympäri Lontoota saapui kahdeksan-o, varttia vaille kahdeksan. Se oli hieman etuajassa. Lontoo. Olen ajatellut sitä jonkin aikaa. Charles Okun oli vihollinen ympäri Lontoota. Mutta ei, niillä on ego, kun he ryöstivät hänen lab. Kahdeksan! Vin Vuonna! Se olisi voinut olla hän. Carlo, toimitus poika, sanoi mies, joka maksoi emu oli suuri Kiinalainen. Wing Tak oli viisi-jalka-tall agentti KAHN Lontoossa. Ja se on epätodennäköistä, että hän on unohtanut, että hän koskaan tavannut minua. Saanen muistuttaa, että hän oli nyt kolmen sorminen käsi.
  
  
  'Kultaseni. Hän hymyili tyttö tiskin takana. "Voitteko kertoa minulle, jos Herra Siipi oli lennolla maanantai ympäri Lontoota?"
  
  
  "Oh, olen pahoillani." Hän jopa näytti hyvin surullinen. — Mutta pelkään, että en saa antaa tietoja."
  
  
  "Tiedän, et voi", sanoin.
  
  
  Hän katsoi häntä suoraan silmiin. Katso numero kaksi: tuskin hallinnassa, kuohuu intohimo.
  
  
  Hän antoi minulle tietoja. Vin Vo oli todellakin matkustaja-luettelosta. Hän ei ollut yksin tällä matkalla. Ego matkakumppani oli nimeltään Hung Lo.
  
  
  "Jos mietit," hän lisäsi avuliaasti, " he ovat varanneet matkan Lontooseen kello kymmenen illalla."
  
  
  Hän oli kiinnostunut.
  
  
  Otin riskin ja kutsui hänet Grenada Hotel. Mr. Vin Po oli rekisteröity heidän kanssaan. Minun gamble alkoi maksaa pois. Mutta toisaalta, tietyn Hung Lo. Et voi voittaa koko ajan, joko.
  
  
  Menin takaisin hotellille ja löysin Carlo, ystävämme. Hän olisi ymmärtänyt Syyllisyys. Hänen kertoi, emu, mitä hänen hotelli tiesi, ja kertoi emu kuinka paljon haluan maksaa hänelle siitä. Pääsimme sopimukseen.
  
  
  Kerroin Tara, mitä odottaa. Hän ajatteli, että olisi hauskaa.
  
  
  Hän suuteli häntä hyvästi ja meni takaisin autoon.
  
  
  Sääntö kaksi: mennä vankilaan. Mennä avoimesti vankilaan.
  
  
  Mutta matkalla, hän pysähtyi Putket Rauhan, englanti sikari valmistaja Nassau. He olivat minun ruma brändi kulta suukappale. Hän käski hänen lähettää pari askia hotelliin ja otti muutaman pakkauksissa hänelle välitöntä hyötyä.
  
  
  Menin baariin Bay Street ja oli voileipä ja olut. Sitten toinen. Ja toinen yksi. Ja bourbon lämmetä. Kun hän lähti, hän oli humalassa ja kompastui. Minulla oli väitteen kanssa baarimikko lasku. Pointti on se, että hän oli oikeassa, kun kaikki. Hän sai ulos riehakas tunnelma, sai autoon ja ajoi pois. Hän otti väärään suuntaan on yksisuuntainen katu ja tööttäsi vastaantulevan autoja. Pidin todella ääni torvi. Hän alkoi tööttäillä, " Tämä-on-koti-me-jatkaa-taistelua."
  
  
  Tämä poliisi saapui Parlamentin Sturt. Minulla ei ollut mitään asiakirjoja minulle. Hän oli hyvin ystävällinen. Hän tarjoutui ottamaan minut takaisin hotelliini. Anteeksi ja unohtaa. Hän halusi nukkua.
  
  
  Hänen egonsa osui häntä leukaan. Myös hyvä tapa saada vankilaan.
  
  
  Nassau vankilassa ei ollut niin paha kuin tavallista. Se oli kömpelö, kaksikerroksinen kivirakennus, länsi-puolella saarta. Paikalliset kutsuvat sitä "hotelli", koska se on mitä se näyttää. Se on paljon luonnon kauneutta tarjota. Siististi hoidetut nurmikot ja kapea puutarhat. Asiakaskunta koostuu pääasiassa ihmiset nukkuvat pois heidän juoppous yhden yön, satunnainen varkaita ja satunnaiset paikalliset "rikollinen maniacs". Kunnes nyt, fretti rotumellakoiden eivät ole johtaneet väkivaltarikokset. Niinpä ihmiset, kuten Chen-li ei ole pidetty millään tavalla, kun he perustaa niiden turvajärjestelmä. Mutta he tekivät emu parasta, mitä heillä oli. Vartija seisoi edessä ego-kamera.
  
  
  Hän oli hyvin humalassa. He sanoivat, että minulla oli oikeus yhteen puheluun. Kerroin heille, että halusin soittaa Saint Peter. He sanoivat, että olin hyvin humalassa.
  
  
  Olemme vie minut yläkertaan. Lisäksi Chen-li, siellä oli vain kaksi muuta vankia. Laita minut samaan selliin, jossa nämä kaksi miestä.
  
  
  Odin oli nukkumassa ympärillä, selvästi humalassa.
  
  
  Toinen näytti kuin mies, joka et halua olla ansassa samassa sellissä. Hän oli suuri mies, jolla on kiinteä rakentaa, ja arvet, haavat, joka teki hänen sininen-musta kasvot näyttävät kuin tilkkutäkki.
  
  
  Hän oli ajatellut jotain, kun hän tuli.
  
  
  Chen-li solun toisessa päässä. Tuolla lopussa käytävällä. Jos hän olisi pysynyt vasemmalla, hänen egonsa ei olisi nähnyt häntä. Ensimmäinen katso haara. Hän oli viileä ja rauhallinen.
  
  
  Hän sytytti savukkeen ja ojensi pack suuri sellitoveri. Hän piristyi yksi, tutki sitä, tuntui kultaa haltija, ja piti sitä valoa vasten. "Sellaista." Ja hän hymyili.
  
  
  Ego nimi oli Wilson T. Sheriffi, ja hän omisti baarin nimeltään Puiset Nikkeli, paikallinen perustamista kaupungin ulkopuolella. Yhtäkkiä poliisit tulivat ja löytänyt pakettia heroiinia palkin alle. "Se oli istutettu, mies. En ole niin tyhmä. Hän levittää kätensä. Ne olivat puhtaat. "Toisaalta", hän naarmuuntunut takaisin hänen päänsä, " jos sen niin fiksu, niin miksi sen tänne?"
  
  
  He kiinni ego bar ja sitten tappoi ego. Mukaan Ego, siellä ei ollut paljon huumeiden ongelma Nassau, niin poliisit vain teeskenteli, että hän oli bigwigger. Se oli ikään kuin ne todella iso pomo. — Samaan aikaan jotkut viisas kaveri nauraa perseeseen pois."
  
  
  "Kyllä," sanoin. "Mitä jännitystä."
  
  
  Wilson T. Sheriffi ja hänen tuli ystäviä. Hän kertoi minulle hänen Jean ja lapset ja keltaisen talon hän rakensi itselleen. Kysyin häneltä, jos hän oli mitään vakavaa vihollisia, ja hän nauroi. "Jeesus, kyllä. Mutta minun vihollisia. Ne ovat todennäköisesti leikata sinut palasiksi kuin koristella sinua tällä tavalla. Äänestys mikä tekee minut niin vihaiseksi, mies. Kukaan ei ympärillä saavat mitään sen ympärillä."
  
  
  "Ja teidän palkki?"
  
  
  Hän nosti olkapäitään. Jos joku ei tarvitse sitä, he silti täytyy ostaa se. Se on joko minä tai hallitus. Joka tapauksessa, ne vielä maksaa."
  
  
  "Elleivät he tee sitä johonkin muuhun tarkoitukseen." Hän tiesi jo, kuka "he" olivat.
  
  
  Hänen jotain on tiedossa tässä vankilassa. Poliisit alakerrassa olivat töissä kymmeneen asti. Vartija Jung-lee oli vain vartija yläkerrassa. Ego muuttunut välein viisi tuntia. Seuraava vartija tulee tänne vartin yli kuusi. Warden Bruckman korvataan Vanginvartija Crump.
  
  
  Hän oli pyytänyt muutamia kysymyksiä, joita emu noin Chen-li. Meidän nukkuminen sellitoveri sekoitettiin lyhyesti hänen nukkua. Sitten hän kääntyi ympäri ja alkoi kuorsata.
  
  
  Chen-li oli vain yksi asiakas. Merimies, Wilson ajatteli. Laiha verkkarit. Chen-li nimeltään ego Johnny. Johnny tuli joka päivä. Viimeksi tänä aamuna. Hänellä oli tatuointi suuri punainen perhonen käsivarressa. Olet voinut missata sen kilometrin päässä.
  
  
  Yksi asia sen oppinut vuosien varrella. Erät, että ei voi olla jäi säteellä 1 km sijoitetaan yleensä siellä jostain syystä.
  
  
  Kersantti tuli luokseni. Hän oli jo hyvin selvänä. Minulla oli paljon katumusta. Hän kysyi häneltä, jos voisin soittaa hänelle Jean.
  
  
  Kello kuusi, kuten on suunniteltu, Tara saapui. Hän ei voinut ymmärtää, miten olen voinut olla niin tyhmä. Hän kertoi heille, että olin hyvä ihminen, hyvä kansalainen, hyvä aviomies, ja että en ollut koskaan tehnyt mitään niin villi, ennen kuin. Ja hänen olisi koskaan tehdä sitä uudelleen. Myöhemmin, hän kertoi minulle, että hän oli itku todellinen kyyneleet.
  
  
  He luopuivat syytteistä vastineeksi hyvin.
  
  
  Kymmenen minuuttia yli kuusi, seinä puhelin minun lohko soi. Kaartilainen Bruckman lähti paikaltaan ja meni käytävää pitkin vastata emu. 'Kyllä. Hän katsoi minun suuntaan. 'Kyllä. Lähetän hänen ego alas välittömästi.
  
  
  Hän käänsi selkänsä syyttely. "Hei," hän sanoi puhelimeen, " hänen hotelli haluaa kysyä.".. Ego Stahl ääni on alhainen ja luottamuksellisia. Toivoin, että korkkiruuvi ego ei kestä liian pitkään, koska se saattaa häiritä minun aikataulu.
  
  
  Hän katsoi Wilson. T. Sheriffi. En todellakaan halunnut sitä. Ja hän on kypsä kuolla tänä iltana. Kuolla VOI, koska hän oli todistaja. Hän ei luottanut meidän hiljainen digitaalikamera kumppani. Hän oli liian hiljainen. Ja hieman humalassa. Ego haju voi tuntua Pariisissa.
  
  
  Mutta mitä minä välitän? Ainakin voisin tehdä, oli suojella Wilson. Hän oli istuu hänen kerrossänky. "Se on sinun, mies", hän sanoi. "Voit mennä kotiin nyt."
  
  
  "Saat lähteä", sanoin. 'Hyvin pian.'
  
  
  — En löisi vetoa Stahl, että.
  
  
  - kyllä. Olla rehellinen. Sauma hänen jakku kosketti häntä: "en uskalla laittaa kaiken sen alla." Nyt, avaa nyt.
  
  
  Hän oli laittaa ih emu käsivarteen. Hän tiesi, että pelimerkit toi kasino olisi tulla kätevä.
  
  
  Kun Vanginvartija Brookman tuli minulle, Wilson oli jo unessa, ja Brookman johdatti minut portaita. "Hyvä on, Stuart. Sinun täytyy mennä yksin. En voi lähteä tästä maailmasta.
  
  
  "Kiitos, Agentti Brookman", sanoin.
  
  
  "Alareunassa portaita, käänny vasemmalle. Nainen on odottamassa.
  
  
  Häntä, nyökkäsi hymyillen. "Todellakin", sanoin. "Haluan todella kiittää teitä. Olet ollut niin hyvä minulle. Hän ojensi kätensä. 'High five.'
  
  
  Hän ojensi kätensä.
  
  
  Viisi sekuntia myöhemmin, se oli purjeissa.
  
  
  Hänen kolme kertaa annos anestesia on kunkin merkki. Molemmat miehet ovat noin viisi, ulos kuudes tunti. Tämän pitäisi olla tarpeeksi pitkä.
  
  
  Chen-li katsoi minua ja nyökkäsi hiljaa. Hän ajatteli se oli kaikki osa suunnitelmaa.
  
  
  Se oli varttia yli kuusi. Portaissa hän kohtasi Johtaja Crump, Bruckman on korvaava hoitaja. "Bruckman on viesti sinulle", sanoin.
  
  
  'Oi? Hän pysähtyi, hämmentynyt.
  
  
  Hän pääsi hetken ja veti esiin taitellun paperin. Hänen tiukasti sijoitetaan tämä yhdessä siru ego odottaa käsi.
  
  
  Hänen ego vetää hänen nukkuvan kehon takaisin yläkertaan vankilassa lohko.
  
  
  Alakerrassa, kersantti saarnasi minulle vaaroista juominen.
  
  
  Hän kertoi kersantti, että hän olisi ollut kiltti poika muuten. Me säälin toistensa käsiä.
  
  
  Virkailija odotushuoneessa kuulin kersantti syksyllä ja tuli katsomaan, mikä oli hätänä. "Se vain kallistuu yli." Kerroin hänelle. 'Noin vain. Tule ja katso." Ego tarttui hänen kätensä ikään kuin yrittää häntä kiirehtimään.
  
  
  Poliisi kirjailija putosi päälle vääpeli.
  
  
  Tara oli odottanut minua tiskillä.
  
  
  "Minä kätteli kaikki poliiseja, jotka olivat niin ystävällinen minulle", sanoin.
  
  
  "Meidän täytyy olla varuillamme", hän sanoi, kun lähdimme. — En tarkoita, että kaikki täällä nukkuu niin hyvin nyt.
  
  
  Hän alkoi hyräillä Brahma on Kehtolaulu.
  
  
  
  
  Luku 7
  
  
  
  
  Tara ja hänen halusi paikka puhua. Löysimme paikka ei ole kaukana vankilasta. Todellinen fake antiikki pad-muovi tiilet ja puu vinyyli. Tämä paikka oli nimeltään "Het Schelmenhor", ja olen miettinyt, jos se oli todellinen konna.
  
  
  En odottanut mitään vaikeuksia vankilasta. Ne kaikki nukkua pari ensimmäistä tuntia. Ja kuten joku sanoi kerran, sleeping kunnes keskiyöllä on tärkeää. Hänen epäili, että ih uni olisi keskeytynyt. Vihollisten ensimmäinen auto ei olisi siellä, kunnes kymmenen, ja koska devs oli varannut lippuja kymmenen tunnin matka Lontooseen, paeta piti tapahtua ennen kello kymmentä.
  
  
  Ja pako tapahtui. Hänen, hoiti sen. Toisaalta poliisi myös auttoi häntä. Ainakin hän oli pitänyt heidät hengissä. Hyvällä tuurilla kukaan ei ollut ammuttu. Chen-li ystävät katsoisi poliisi, ja hän toivoi, ei herätä sleeping dogs. Se oli hyvä asia, tein, että päivä.
  
  
  Hän johti Tara pöydän nurkassa ja tilasi viskin. Hän määräsi sherry. Minun nainen on edelleen nainen. "Tahansa sana Carlo?"
  
  
  Hän alkoi rummaging hänen kukkaro. "Hän kutsui," hän sanoi. "Pelasti hänet." Hän keksi kourallinen tupakantumppeja, irvisti, ja sukelsi taas. Meidän päämäärätön etsintä johti meidät minnekään. Sitten hän alkoi järjestelmällisesti tyhjentää pussi, yksi kohde kerrallaan. Kompakti laatikko. Savukkeet. Lompakon. Hän katsoi minua sekaannusta. "Jos teet vielä yksi kommentti tästä, Carter, sinun on hieno."
  
  
  Hän jatkoi hänen reid.
  
  
  Jatkoin etsiä sopiva kommentti.
  
  
  Oletko kuullut uutisia vielä? 'Ei, ei tietenkään. Pöydälle oli alkanut muistuttaa Waterloo Square. "Senaattori Cranston." Hän katsoi ylös. 'Auto-onnettomuudessa. Ainakin tämä on virallinen app.
  
  
  — Onko todellista tietoa?"
  
  
  Hän nyökkäsi. "Kun soitin hänelle Washington ilmoittamaan hänelle meidän havainnot, ymmärsin kaiken. Todellinen syy on se, että kone oli vaurioitunut.
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. Toinen päivä, toinen kuolema. Ja toistaiseksi fretti kotona, Cannes on ollut kaikki valtteja. "Halusit viestin Carlo," hänen miehensä kielsi media raportoi. — Luulen, että sinun on parasta pitää kiirettä kanssa etsiä." Hän oli rummaging hänen pussiin. Hän tiuskaisi hänen sormensa. "Olen varma, että se oli."Carlo kammattu ympäri Grenada, aivan kuten sanoit, emuja oli, ja kun ne keksittiin Ranskassa, Carlo meni heidän peräänsä. On seaside mansion", hän sanoi. Lopussa Cascade Road. Sitten hän kääntyi vasemmalle tai suoraan eteenpäin. No, ainakin voit kieltäytyä syömästä
  
  
  Hän oli antanut kaikkein kieroa näyttää viime päivinä, joita Ei. "Tara!" Ääneni on järjettömän kova. Hän löysi paperi. "Käänny vasemmalle", hän sanoi.
  
  
  Hän yritti muistaa, hotellin esitteen. Karttaa hän opiskeli parvekkeella ensimmäisessä valossa aamulla. Mukaan" Missä on kaikki tämä tapahtuu? " Cascade road juoksi samanaikaisesti Atlantin Valtamerelle, sanoa muutaman kilometrin päässä merestä. Mukaan" Hauskaa Nassau, "Cascade Road tunnettiin main street miljonäärejä." ... mukana joitakin kaikkein tuhlaavainen huviloita kaikki Bahama." Joka tapauksessa, se oli hyvä piilopaikka Chen-li. Ja hyvä paikka aloittaa teidän paeta saarelta. Ei ole epäilystäkään, että Po Vin oli odottaa siellä, Chen-li.
  
  
  "Muuten," hän sanoi. "Se on vielä siellä."
  
  
  "Kuka", sanoin, " missä muualla?"
  
  
  "Vin on edelleen Cascade Road. Ainakin, todennäköisesti, hän on siellä. Carlo sanoi, että Ego oli poistettu rekisteröinti Grenada. Otin laukkuni. Se näytti siltä, että hän aikoi asettua sinne.
  
  
  Siinä se olisi ollut. Onneksi Carlo oli katsomassa Siipi. Mutta mahdollisuus, että se olisi maksaa pois oli hoikka. Carlo olisi ollut lahjottu. Vain olla onnekas saa minut hermostuneeksi. Se muistuttaa minulle, kuinka paljon elämämme ja kohtalomme on piilotettu helmassa oikkuihin ironista jumalia. "Juoda", sanoin. "Meidän täytyy mennä töihin."
  
  
  "Cascade Road?" Hän näytti kärsimätön.
  
  
  "Osittain", sanoin.
  
  
  — Mitä tarkoitat 'osittain'?"
  
  
  — Olen e-osa, joka käsittelee menossa Cascade Road. Olet toinen osa, matkalla takaisin hotelliin.
  
  
  Hän kierretty hänen kasvot. "Saat aina kaikkia hauskoja juttuja." Mitä on velkaa?
  
  
  Minulla on aavistus. — Haluan pakata ja ajaa ympäri hotelli.
  
  
  Kirjoitin muistiin hänen osoitteensa ja lisätty viestin, että myöntäisi hänen pääsy. Abe ojensi sen hänelle. "Tapaamme taas siellä."
  
  
  Hän vältteli katsettani. "Ja jos"... ja jos et tule?
  
  
  Hänet huomiotta hänen aikeensa. "Jos en ole täällä, kunnes keskiyöllä, ota yhteyttä Hawk ja varmista, että voit saada pois täältä mahdollisimman nopeasti."
  
  
  Hän katsoi minua jälleen, että hauska, huomaavainen ilme. Hän oli ajatellut, mitä tapahtuisi, jos me koskaan tavannut uudestaan.
  
  
  "Olen tulossa", sanoin. "Älä huoli. "Häntä, minä lähden.'
  
  
  Hän oli suuteli ee, mutta ajatukseni olivat muualla.
  
  
  
  
  Luku 8
  
  
  
  
  Monet ihmiset sanovat, että onni ei ole kyse rahasta, mutta olen alkanut epäillä, että he saattavat olla väärässä. Talon Cascade Road näytti hirveän onnellinen. Moderni linna ympäri vaaleanpunainen kivi, jossa on lasiseinät, josta on näkymät merelle. Voit saavuttaa sen seuraamalla pitkä U-muotoinen ajotieltä. Ja päätellen mitä oli autotallissa, sinulla on vain siellä Bentley tai Aston Martinin tai Lamborghini. Kun olet siellä, voit valita aivan muutamia mukavia asioita. Siellä oli talli, tenniskenttä ja pieni satama, jossa on viisitoista-metrinen jahti oli esillä. Ja jos olet kyllästynyt kaikki tämä, voit vain katsoa ympärilleen. Vain paikka oli juhlava kiire luonto. Vieressä ajotieltä, vanha viikunapuu on luonut sarjan luonnollinen portit. Ego on paksu oksat kumartui maahan laittaa alas juuret, kuten uusia puita. Siellä oli muita puita scarlet lehdet sekä koko hotellissa, ja se oli täynnä tuoksuja ja kukkia. Se oli kuin ottaa puutarha osapuoli, ja vain kutsuva kukkia.
  
  
  Piilotin auton lähellä päätietä ja jatkoi kävelyä. Hän oli kulunut yli talon, mutta sillä ei ollut väliä. He olivat turvallisuutta. Mutta nyt se on poissa.
  
  
  Yhdellä iskulla, se rikkoi jotain emu: n kaula. Hänen ego otti aseen kanssa. Matkamuistoksi. Et koskaan tiedä milloin saatat tarvita asetta. Se sijaitsi noin kolmenkymmenen metrin päässä talosta, siististi maisemoitu alue. Minulla oli näkymä kivetty terassi. Siellä oli baari, jossa ruoka ja juomat. Terassi oli odottamassa vieraita. Odotin häntä, liian.
  
  
  He jättivät talon. Vin vanhempi mies ja ego-vaimo. Vin ei ole muuttunut. Hän oli yksi pitkä, kalju miehet heidän ympärillään, koko komerot, joiden kasvot eivät heijasta aikaa tai tunteita. Yhtä hyvin voisi raivata ego noin keltainen saippua. Hänellä oli yllään mitä Carlo nimeltään "outo harmaa puku-yhtenäinen kaikkien Maolaisten." Päätellen vaatteita, aviomies ja vaimo olivat englanti. Hopea-valkoiset hiukset, erittäin mauton ylellinen tavalla. Ehkä yksi näistä fancy header kantajia. Herttua ja Herttuatar Atwaters-Kent. Kreivi ja Kreivitär Massa-to-menestys.
  
  
  Mies kaatoi juotavaa, ja nainen läpäissyt lautasen yli. Kaikki oli yhtä miellyttävä. Ole tyypillinen alkusoitto verta ja sankaruutta.
  
  
  MG saapunut. Blondi, yhdeksäntoista-vuotias, mukava, kaunis. kanssa ulos, kuorma laatikot ympäri vaatekauppoja. Hän suuteli miestä ja nainen, tuli taloon, ja palasi hetkeä myöhemmin iltapuku slung yli kätensä. Hän painoi hänen ego, hänen ruumiinsa ja pirouetted hymyillen. Kaikki, mukaan lukien Po Vin, hymyili reumaa.
  
  
  Aloin ajatella, että olin tehnyt virheen. Tämä onnellinen kohtaus Britannian yläluokka voi hyvin olla juuri sitä, mitä se näytti: onnellinen kohtaus Britannian yläluokan. Kuten sentry, monet varakkaat höyrylaivat palkata vartijat vartioimaan omaisuuttaan. Se voi hyvin olla, että Vin johdatti minut umpikujaan, tiedän, että hän johdatti minua, ja salaa nauroi osaksi hänen nyrkki. Jos näin oli, se on suuresti pilalla kaiken.
  
  
  Mutta tämä ei ole tapauksessa.
  
  
  Muutamaa minuuttia myöhemmin, hovimestari tuli ulos. Hän oli suuri laatikko savukkeiden hänen kanssaan. Hovimestari näytti kuin Kiinalainen. Tyttö oli aikeissa palata taloon, ja hovimestari kääntyi häntä, ja siksi minua. Hän katsoi läpi kivääri soveltamisalaa. Hovimestari oli pieni syylä keskellä otsaansa. Osasto numero kolme.
  
  
  Hän oli myös ase-askin. Kun hän toi sen, Po Vin myös sytytti savukkeen ja osoitti varjot ulkopuolella pihalla.
  
  
  Kolme rosvot tulivat läpi aluskasvillisuutta. He olivat kaikki Easterners. Tiesin, että yksi heidän ympärillään. Viisas mies valkoinen paita, farkut ja kuluneet bordelleja.
  
  
  By partizan. Kambodžan terrori.
  
  
  Ensin hän taisteli hallitusta vastaan Prinssi Sihanouk, ja sitten, kun, että kuninkaallinen hallitus kaatui, hän funktiona Lon Nolin hallinnon. Jos et hyväksy Kambodžan politiikassa, mitä se on, voit soittaa ego isänmaallinen fanaatikko. Mutta ego on läsnä täällä tehty ego Kommunistien myötäilijä. Noppaa peli Aasian politiikassa, on vaikea sanoa, kuka on, mitä ilman kristallipalloa.
  
  
  Muut kaksi olivat minulle uusia. Mutta he luultavasti oli vaikuttava rikosrekisteri. He käyttivät ruoho-värjätään khaki housut ja vakosametti doublets. Jos olet nähnyt ih, kuten tämä, olet luultavasti antoi ih puutarhurit. He kierretty niiden omistajat kuin kynitty kukkia ja työnsi ih taloon. Tyttö huusi muutaman kerran, mutta butler oli luultavasti jo hiljentänyt muuta henkilöstöä, koska kukaan ei tullut ulos katsomaan, mitä oli tekeillä.
  
  
  Vangit lähetettiin neljännessä kerroksessa. Tyttö vietiin erilliseen huoneeseen. Katsoin kohtauksen kautta paksu lasi-ikkunat, kunnes yksi näistä rosvoja, sovitus äärimmäistä varovaisuutta, veti verhot ja piilotti paikalle minulta.
  
  
  Hän nopeasti käveli läpi perusteita ympyrän puiden lähellä pihalla. Sergei oli jo kääntämällä vaalean sininen. Hän katsoi hänen katsella. Se oli puoli kuusi. Ilotulitus voi räjähtää milloin tahansa.
  
  
  He palasivat terassille, nyt mestareita tilanteen ja talo. Siipi kaatoi itselleen drinkin ja nosti hänen muki juusto sandwich. Hän päättynyt hänen juoda yhdellä kulauksella. "Meidän on parasta mennä läpi pistettä."
  
  
  He kaikki pelata tätä peliä ympäri tuolin. Jäntevä herrasmies alkoi yleinen tutkimus, jotain: Ica eno, lucky tao.
  
  
  Ilman pienintäkään tekstitys näytöllä. Hienosti. Ey oli nokkamies ssa, ja nen piti olla paljon "Oo zurab tao"siinä.
  
  
  Tajuamatta sitä, Siipi tuli minun pelastus.
  
  
  "Vain englanti, Kwan. Englanti. Keskenämme puhumme neljä eri murteita. Joten katsotaanpa puhua englanti kuin me alun perin sovittu." Hän kääntyi Wang Tong. — Mitään ongelmia veneen kanssa?"
  
  
  Van pudisti päätään . 'Kuinka sinä voit. Johnny tarkistanut kaiken. Hän on jo mukana.
  
  
  Johnny. Merimies. Kanssa, että tatuoitu perhonen hänen käsivarteen. Yksi joka vieraili Chen-li vankilassa. Hän oli nyt komento Herttuan jahti.
  
  
  Siipi hymyili ja kääntyi ryhmä. "Sinun tulee ymmärtää, että Johnny on erittäin huono kapteeni. Ei kaukana täältä, jahti on onnettomuus. Voit olla salaa pelasti sukellusvene ja virheitä. "ne haudataan meren pohjaan."
  
  
  Minulla oli tunne, että nämä "vikoja" oli ihmisiä, yläkerrassa talossa. Ei niin wouldnt on vaikea purkaa ih suunnitelma. Sukellusvene pelastus oli hyvä ja fiksu temppu. Mutta teeskentelee, että onnettomuus oli puhdas nero. Se on vanha temppu piilottaa yksi rikos sitoutumalla toinen. Ne olisi voinut esittää se kuin epäonnistunut kaappaus kone elinten kanssa Briteistä aluksella kuin mykkiä todistajia. Muutama rasvainen jälkiä Chen-li läsnäolo aluksella oli tarpeeksi osoittamaan, että hän oli hukkunut merellä. Et voi etsiä koko valtameren löytää ruumiin. Hän ihmetteli, jos Johnny, "kapteeni," menisi pöllö jahti kaiken tämän jälkeen. Se olisi hyvä vetää. Ego tatuointi kahlittu ego Chen-li, koska hän voisi olla nähnyt Pariisissa. Hän ihmetellyt, jos se oli jo osuma Johnny. Hän päätti, että Johnnyn äiti pitäisi huolehtia siitä.
  
  
  Minulla oli muutama koskee itseäni. Esimerkiksi: miten purkaa sukellusvene? Miten voisin pelastaa iäkäs pariskunta ja tyttö?
  
  
  "Kuin tyttö." Se oli kolmas mies, joka avasi suunsa. Hän näytti tyylikkäin noin, ja hänellä oli koko joukko ruostumaton teräs hampaat. Kun hän hymyili, hän näytti mekaaninen hai. Nyt hän oli nauraa. — Minä tarkoitan, "hän sanoi himokas, ovelasti katsoa," miksi me tappaa hänet nyt?" Voisimme kaikki nauttia hei-ehkä merellä. Ego on nauru muuttui kuumeinen kikatus. Ego suunnitelma on laajalti hyväksytty. Wang ja Kwam myös hymyili.
  
  
  Enemmän ylimielinen nauru oli keksitty. "Hyvä on", hän sanoi. Sitten on hauskaa. Hän kääntyi butler. — Tiedätkö, mitä tehdä vielä?"
  
  
  Hovimestari näytti ottavan korkkiruuvi loukkauksena. Tietenkin, hän tiesi, mitä tehdä. "Tappaa muutamia ihmisiä, ja sitten nousta." Hän näytti melkein hävettää nämä pienet työpaikat. Mutta hänellä oli omat syynsä tehdä niin. Syylä otsassa osoitti, että hän oli nuori. Hän peri Lao Zeng on kauhea kykyjä ja ylimielisyys, että mukana ih. Oli selvää, että emu ei ole kuin alisteinen asema. Vin, Po tutkittu haara on kasvot. — Älä huoli, Hyun Lo. Sinun aikasi on tullut.'
  
  
  Voi Luoja. Jos se oli sarjakuva, olisin Sergei tulessa juuri nyt.
  
  
  Seuraa tätä skenaariota.
  
  
  Butlerin nimi oli Hong Lo. Hung Lo saapui, noin Lontoo Siipi. Lo: n lippu oli varannut takaisin Lontooseen, jossa Siipi. Kymmenen tänään. Mutta Hung Lo odotetaan saada veneeseen. Joten Chen-li, ego kaksoisolento, on koneessa. Komea kaksoisolento.
  
  
  Toki lentokenttä on täynnä poliiseja. Mutta hän on kaikkien asianomaisten henkilöllisyys todistukset ja Britannian passi, kaikki järjestyksessä, sekä todiste siitä, että hän on juuri saapunut ympäri Lontoota. Epäilemättä siellä on ihmisiä lentokentällä, jotka vannovat, että he näkivät ego siellä pari yötä aiemmin. En voinut unohtanut seuranta tämä sukellusvene. En olisi huolissani seuranta kone myöhemmin.
  
  
  Se on aikaa murehtia jotain muuta.
  
  
  Komissio jatkoi valvonta, terassilla. Hänen liukui hiljaa läpi talon. Ovi oli lukossa. Ja windows näytti olevan siellä vain huvin vuoksi. Kiinteä, saumaton kaaria - kuten kaaria katedraali - on valmistettu paksu, särkymätön lasi, sitten suljettu ja asettaa osaksi kiviä. Raikasta ilmaa oli siis asia, ilmastointi näytteenotto. Vain neljännessä kerroksessa olivat windows todellinen. Suuret ikkunat, jotka voidaan siirtää vaakasuunnassa. Yksi heidän ympärillään oli auki. Se oli, kuten he sanovat, web-hevonen panostaa. Kiviä, jonka ympärille he rakensivat palatsin ollut pieni ollenkaan. He olivat suuri, tasainen kiviä epäsäännöllinen muoto, pinottu yhteen epäsäännöllisin väliajoin. Tukipiste pistettä olivat joskus sijaitsee etäisyydellä puolentoista metrin päässä toisistaan. Joka tapauksessa, sen vain alkoi kiivetä ylös. Kun olin noin kolmekymmentä jalat ylös, tiesin, etten ollut Tarzan. Kolmekymmentä metriä korkea ei ole hyvä asema tietää, että et ole Tarzan. Se on jopa pahempi ymmärtää, että olet juuttunut yksinkertainen vaikerrus noin rock, joilla ei ole muita jalansijaa lähellä. Ja silloin jalka olin tasapainotus häntä hajosi, jättäen hänet roikkuu minun vasen käsi, joka oli nyt jumissa markkinarako pääni yläpuolella. Se on kaikki, että piti minua siellä. Laskussa ei tapa minua heti, mutta se ei ollut pääasia. Tämä maksaa elämää tyttö ja iäkäs pariskunta.
  
  
  Vaivaa, hän tarttui hänen raskas pito yhdellä kädellä ja huolellisesti pääty oven lopullisesti. Ei ole mitään, joka voisi auttaa minua. Ei jalansijat, ei temppuja, kädet. Vain kivi. Kanssa nopeaa liikettä hän otti tikarin hänen oikea käsi ja yritti raivata toinen jalansijaa, ajo ego läpi kivi sirpaleiksi. Hänen olisi tehnyt sen kuusi kuukautta, mutta minun vasen käsi pitää satuttaa ja hänen olisi voinut kestää vielä kuusi minuuttia. Se sai hänet miettimään uudelleen vaara mahdollinen lasku. Kaikki asiat huomioon, rikki pää oli käytännössä kuolemantuomio.
  
  
  Hän yritti uudelleen, ovi auki hänen päänsä yli, nähdä, jos siellä oli pala hieman haalistua sementtiä keskenään. Se oli antanut vahvan sysäyksen, ja se mureni osaksi yksi iso pala. Nyt minulla oli tilaa oikealla kädellä, esimerkiksi samalla rivillä kuin vasen. Hän laittaa veitsi välillä hänen hampaansa, tarttui kahvaan ja veti itsensä ylös hitaasti, huohottaen.
  
  
  Annoin sen jokainen heimo missä käteni oli. Sieltä, kaikki meni hyvin. Minulla oli luonnollinen syvennys, ikkunan kehys. Lopullinen, huokauksen vaivaa, hän sai siellä.
  
  
  Ikkuna lensi auki.
  
  
  Hän menee sisälle.
  
  
  Löysin itseni jonkinlainen vierashuone. Ja jos se on vierashuone, parasta, mitä voit kysyä (muut kuin rikkauksia) on vierailla rikas. Suuri teak lattia oli peitetty itämaisia mattoja. Ei niitä ostaa paikallisia kauppoja, mutta teemat saat kaikki yli Persia. Pick-up service. Sänky oli sijoitettu eräänlainen alustan ja peitetty kymmenen neliömetriä turkista. Kiven kuva oli allekirjoittanut Herra Van Gogh.
  
  
  En voinut liikkua viisi minuuttia. Käteni tärisivät viime rasitusta. Anteeksi. Ymmärrän myös, että heroes olisi koskaan kyllästy. Mutta tämä tapahtuu vain mielikuvituksen kirjailijat vieraantunut todellisuudesta. Tarkoitan, että älä usko kaikkea, mitä luet.
  
  
  Hän sai hänen hengityksensä uudelleen ja ryhtyi töihin.
  
  
  Hänen tyttöystävänsä löysi hänet ensin. Hän oli sidottu sänkyyn. Hän oli niin kiinni, että en voinut olla ajattelematta, että heillä olisi hauskaa hänen kanssaan ennen kuin he lähtivät. Läheltä, hän oli silti kaunis ja varovasti kaunis. Se oli tällainen näky saippua kaupallinen. Erittäin mielenkiinnoton. Hänen ruumiinsa oli jotakin muuta. Sanotaan vain, että se oli mielenkiintoinen. Hänen valkoinen mekko oli osittain rento, paljastaen jopa valkoisemmat lihaa. Hän katsoi minua silmät selällään. Hän yritti huutaa, mutta hei, laittoivat hänet. Niin muuta kuin" Mmmm, mmmm, " hän ei voinut sanoa mitään.
  
  
  Hänen kertoi, hei hiljaa, ja että olin hänen ystävänsä. Hän rauhoittui hieman, ja vedin tulpan ympärillä pistorasiaan. Hän makasi sängyssä, jossa hänen kädet ja jalat leviää ulos. Hän alkoi irrottaa köysiä noin hänen jalka. Hän alkoi nyyhkyttää. Ey kertoi hänelle, että ei ollut nyt aikaa. Kuvailin häntä hei, meidän mahdollisuudet selvitä, että päivä, ja kysyi häneltä, jos hän haluaisi auttaa minua parantaa niitä mahdollisuuksia. Hän sanoi, että hän oli valmis. Hän sitoi hänet jälleen, ja suukapula hänet.
  
  
  Kuulin, että ne tulevat takaisin. Se tuntui, että he olivat toisessa kerroksessa. Äänet olivat äänekkäitä. Siellä oli naurunremahdus, ja joku sanoi, "Tule..." ja joku sanoi, "Kyllä..." ja sitten siellä oli takkuinen portaissa. Mahdollisuudet olivat fifty-fifty. Yksi mahdollisuus, että se on Hyun Tem tuli tappaa Herttua ja herttuatar. Toinen luulee, että se on hän, joka tulee vierailla kaunis neito.
  
  
  Ehkä Vin halusin vain kusella.
  
  
  Joko niin, minun piti tehdä valinta. Se voisi olla vain yhdessä paikassa kerrallaan.
  
  
  Hän pujahti takaisin tytön huoneeseen ja seisoi oven vieressä.
  
  
  Ovi avautui.
  
  
  Tyttö nielaisi.
  
  
  Godforsaken paskiainen sai niin kuljettaa pois, että hän purettu hänen lentää, ennen kuin hän sulki oven perässään... syöksyin hänen peräänsä ja tarttui ego kurkusta. Hän tarttui käteni, mutta käänsin hänet ympäri minun ego ja puristuksiin hänet takaisin vaikerrus. Ja hän löi minua.
  
  
  Hän huusi. Veri alkoi virrata. He nauroivat alakerrassa. Näitä sadisteja luulin, että se oli tyttö kuka huusi.
  
  
  Vin yrittänyt laskea, mutta hänen ego valitsi hänet takaisin ylös. Luulen, että se oli ego, joka sai minut vihaiseksi. Hän hyökkäsi kimppuuni, jossa voima, että hän ei tiennyt olemassa nen. Myös veitsen kanssa, että en odottanut. Hän tähtäsi minun taitto dollari ja löi minua olkapäähän ja Hän tähtäsi minua jälleen, mutta tällä kertaa hän ei ollut valmis. Hän oli tarttui ego veitsi kädessä ja soveltaa perusasiat judo. Hän lensi läpi ilman upeita kuperkeikka ja laskeutui kasvot ensin makuuhuoneen lattialta. Sen jälkeen hän ei liiku enää. Hänen ego, hänen ruumiinsa, potki häntä. Se paskiainen laskeutui avoimesti omasta veitsi. Tällä kertaa, ajattelin, että se on auki, voit lisätä enintään dollari. Hän raahasi ruumiin sängyn alle. Sitten hän vapautti hänet.
  
  
  'Mikä on nimesi?'Hän vain tuijotti ilmeettömästi...
  
  
  Hänen oli itsepintainen. 'Sinun nimesi on? Mikä on nimesi?Tyttö oli shokissa. Hän osui ee. Sitten hän alkoi itkeä ja anna itsensä pudota päälleni. Hän tarttui minua, nyyhkytti. Hän suuteli häntä kerran, päälle päätään. "Kuule, rakas," sanoin. "Jutellaan myöhemmin. Nyt sinun täytyy saada pois täältä. Minun täytyy mennä löytää toinen vene. Hän nyökkäsi ja yritti vetää itsensä jälleen yhdessä.
  
  
  "Onko tikkaat takana?"
  
  
  Ee kohde nousi ja laski.
  
  
  'Hyvä. Sitten mennä eteenpäin.'
  
  
  Hän avasi oven hänelle. Siellä oli enemmän ääniä, alla nyt. Chen li ja egon seuralaisensa saapuivat. Chen-li kuvattu nukkuu vankilassa. Hän sanoi, että se oli vitsi. Silti hän ajatteli, että se oli osa suunnitelmaa. Ego tarina osuma kaikki kuin pommi. Siellä oli dead silence.
  
  
  "Se oli Carter," Poe-Vin sanoi.
  
  
  Tyttö ja menin ulos päin laskun takaisin portaita. "Pidä kiirettä", kuiskasin. Hän aloitti alas portaita.
  
  
  Hänen, hän kääntyi saliin.
  
  
  "Emme voi antaa Carter pilata suunnitelmiamme." "Aivan", sanoi Van. "Meillä ei kiinnosta."
  
  
  Hän oli lähes pariskunta on tilaa.
  
  
  Tyttö oli palannut. 'Minne minun pitäisi mennä?'
  
  
  "Kristus on Jumalan", sanoin. "Se on oma puutarha. Et tiedä minne piiloutua, älä sinä?
  
  
  Hän katsoi minua ilmeettömästi ja nielaisi. Hän oli vielä shokissa.
  
  
  "Chen li," Siipi määräsi, " muutos nyt. Meidän täytyy näyttää normaalilta lentokentällä.
  
  
  Tyttö vain istui siellä. Ee tarttui häntä olkapäähän. Mistä sinä aina piilottaa kun olet leikkivät piilosta?
  
  
  "Vakaa", hän sanoi. "Alle olkia."
  
  
  Hung alkoivat ylös portaita.
  
  
  "Mene sitten", kuiskasin. "Pidä kiirettä." Hän juoksi pois.
  
  
  Hän on oikea huone, vain toinen ja puoli ennen ego. Tyylikäs pari istuivat lattialla suut tukittu, ja heidän selkänsä toisilleen. Hän ducked takana verhon ja veti aseen esiin heti, kun Hung Lo avasi oven. Hän ammuttiin kahdesti, ennen kuin hän tajusi, mitä oli tapahtumassa. Kun hän tajusi tämän, hän oli jo kuollut.
  
  
  Kaksi heistä makasi alas.
  
  
  Ego ruumis laittaa se seinään kaappiin ja määräsi pari näkyvän kuollut. He eivät ymmärtäneet sanoja. "Kuollut", toista sitä, työntää ih. Olkapääni oli värjätään oikeaa verta, ja hän juoksi hänen kätensä yli, että se saa verta ih.
  
  
  "Selvä, me lähdemme," Wing sanoi portaikossa. "Ja minusta sinun pitäisi saada vene niin pian kuin mahdollista."
  
  
  Siellä oli hum useita ääniä. Hänen ei ollut aavistustakaan, kuinka paljon ih oli mukana. Ja kuinka monet ihmiset olivat Chen-li. Mutta mitä he olivat meille ne enimmäkseen pelataan toista viulua. Wang Tong otti komennon.
  
  
  "Ota Hong Luo ja vedä, että seksiä paholaisen kana."
  
  
  Hän nauroi. Löysin vanhanaikainen, vitsi. Myönnän, että se ei ollut niin hauskaa, mutta se oli jo hyvin lähellä.
  
  
  Hän meni takaisin hänen vanha piilopaikka verhon Takana. Pariskunta näytti vakuuttavasti kuollut. Tämä seikka antoi minulle ehkä kolme minuuttia.
  
  
  Äänet hälinä ja erilaisia huudahduksia kuului käytävällä. He avasivat oven tytön huoneeseen. Ei, meille, seksuaalinen paholainen, meille kanaa. "Lisko, lakkiaiset," Kwan sanoi. — Mitä heille tapahtui?"
  
  
  Siellä oli lyhyt keskustelu. Sitten he vaikenivat, ja huoneen oven hän oli avannut halki. Se oli Wang ja kolme ego seuralaisia. He tuijottivat synkästi "kuollut pari" ja jutteli innoissaan. Odin noin ne meni etsimään Hong Luo. Siellä oli kolme miestä, mutta he eivät olleet aseistettuja.
  
  
  Noin niitä, Odin avasi oven seinäkaappi.
  
  
  Ah", hän sanoi. Loput meistä liittyi häntä auttamaan. Jokainen kumartui katsomaan ruumista. Wang tiivistää ytimekkäästi. "Murha", hän sanoi.
  
  
  Tämä hetki ei toistu. Joka tapauksessa, hän oli toimittava nyt. Olkapääni oli vielä verenvuoto taustalla verhot, ja pian he vetivät johtopäätöksiä päällä. Olen kuvitellut, mitä se olisi sama kuin: haluan mennä ulos ja ampua, bang, bang, bang, ja ampua kaikki kolme heistä, kun he olivat vielä seisoo seinä kaappi.
  
  
  Hän meni ulos ampua.
  
  
  Minun ajatus oli väärä.
  
  
  Hän ammuttiin alas yksi niiden ympärillä, mutta Wang ja muut hyppäsi pois tieltä. He molemmat dove minua vastakkaisista päistä. He hyökkäsivät samanaikaisesti ja jakaa työtä. Ensimmäinen isku oli isku minun ranne, ja Wilhelmina hyppäsi ulos käsivarteni ympärille. Van Alanko kumartui, kuten latauksen härkä ja löi minua kylkeen. Hänen ruumiinsa tuplasi yli sietämätöntä kipua, päästää ulos ilmaa, kuten puhjenneen renkaan. Se löi minua hieman, mutta matkalla hänen lattia, sukelsin Van nilkat. Hän putosi ja putosi jysähtäen. Yksi hullu hetki, ajattelin tehdä se. Hän otti tikarin käteensä, mutta se oli kaikki turhaa. Muut nukkunut. Tällä kertaa hän ei ollut tarkoitus minun ranne, mutta keskittyi lähde kaikki suurvallat. Kymmenen kilon club laskeutui pääni kanssa narina.
  
  
  Kun hän tuli, hän makasi lattialla, mikä näytti kuin kirjasto. Hetken luulin, että olin julkisessa käsittelyssä huoneessa. Huone ei ollut kovin suuri. Minun tavoite oli kuin ylikypsä meloni, ja avaa silmäni oli, kuten nostamalla painoja. Kuitenkin, vaivaa maksaa pois. Nyt hän tiesi, yksi asia, hän ei ollut tiedossa ennen: nyt hän tiesi, kuinka paljon ih siellä oli. Koska kaikki kymmenen oli ilmeisesti niitä tässä huoneessa kanssani.
  
  
  Aseeni oli poissa, ja niin oli minun tikari. Olkapääni ei ole mennyt, mutta hän halusi sen olevan poissa. Se tuntui kuin joku oli jatkuvasti puree kättäni.
  
  
  Jos olet koskaan tehnyt erityistä toimintaa sodassa, olet ehkä ollut tässä asennossa. Tai jos olet joskus ollut lapsi, alueella, jossa se on noin "meidän" jengin " vs. 'ih'. Ja" ystävät " olivat puristettu umpikujaan kuja. Kortit ovat sinua vastaan, ja ratsuväki ei hievahdakaan. Se olet sinä vastaan muu maailma, ja sinulla ei ole mahdollisuutta. Ellei sinulla ole jotain "erityistä". Hemingway käytti sanaa sisua, joka tarkoittaa "pallot" espanjaksi; tunnetaan myös nimellä macho. Tai, minä sanon, hollanti, jalo deien. En oikein ymmärrä, miksi kivekset on tullut symboli kaikelle, rohkea ja rehellinen, mutta sitten taas, se ei ole noin niille, jotka kysymys niin klisee. Uskon vahvasti siihen, että sellaiset ilmaukset kuin" työstää aika tekee sinusta valmis "ja"ihminen on yhtä arvokas kuin ego muna". Joten minulla on ih kolme.
  
  
  Minun henkilökohtainen aarre.
  
  
  Tietenkin, sinun pitäisi tietää, että en ollut syntynyt kolme munaa. Kolmas oli lahja AX. Dell itse, tämä on myös pallo-muotoinen kranaatti. Tappava kaasu pommi. Painettu käyttöopas sitä lukea: (1. Vedä sokka pois. 2. Pudota pommi. 3. Ajaa niin pitkälle kuin voit.) ja "Luettelo mahdollisista pysäköinti spot", joka on AX-slangia, jossa voit piilottaa piilotettu aseita. N +3 virke ("käytä joustava jatke Z-5 ja aseta kranaatti kehon osat") sisälsi joitakin viitekehyksenä.
  
  
  Mitä en tiedä, ja tiedän nyt, oli se, että "Välillä omia osia" siellä oli turvallisin suojaa maailmassa. Kukaan ei osaisi etsiä kranaatti siellä. Ja tämä tosiasia on pelastanut henkeni useammin kuin kerran. Mutta on yksi ongelma tämän kranaatti: miten saada ee noin suojaan.
  
  
  Voit äänestää edessä ampumalla. Kaksitoista aseita, tavoitteena on pino dollarin. Sinulle tarjotaan sokkona, ja sanot "ei". He tarjota sinulle savukkeen ja sanot ei. He kysyvät, jos sinulla on viime pyynnöstä, ja sanot, " Kyllä, sir." Hänen hotel haluaisin tehdä itse mukava viimeisen kerran.
  
  
  Tämä on ongelma kranaatti.
  
  
  "Luulen, että hän on hereillä. Kwan sanoi. Van oli tullut nähdä, jos se oli niin... en voinut teeskennellä olevansa kuollut ikuisesti.
  
  
  "Nick Carter,"hän sanoi.
  
  
  Hän hitaasti veti itsensä ylös ja tunsi päänsä. "Minulla sattui olemaan alalla, ja ajattelin pysähtyä ja käymään."
  
  
  Hän hymyili. "Toivon, että meillä olisi tiennyt, että olit tulossa."
  
  
  "Tiedän", sanoin. — Sinun pitäisi tehdä kakku."
  
  
  Ele, hän puhui kirjeen muille. "Hei, tule tänne. Haluan, että tapaat kuuluisa mestari salamurhaaja, Nick Carter, viimeisen kerran." Tapa, jolla hän sanoi sen, hän oli odottanut aplodit, ja ehkä muutama enemmän.
  
  
  Sen sijaan hän sai armoton sarja hymähtää.
  
  
  'Nyt', sanoi Van. — Siellä on toinen ongelma. Kuka on kunnia tappaminen meidän Killmaster? Se oli retorinen korkkiruuvi, tietenkin, Van hotel saada ihmisiä auttamaan emu kruunu.
  
  
  "Minulle. Kwan yhtäkkiä veti aseen esiin: "olen seurannut tilaukset tarpeeksi kauan. Tarvitsen tämän kunnian edistämiseen." Wang myös veti ja teki ego-Kwan. Hän sanoi. "Enemmän sen arvoinen."
  
  
  Mietin vain, kuka oli enemmän arvoinen niiden ympärille. Aloin todella kiinnostua.
  
  
  Kaksi miestä seisoi katsellen toisiamme, kaksi asetta osoitti toistensa sydämet.
  
  
  Ympyrä miehistä otti askeleen takaisin niitä, ikään kuin ne olisivat esittävät katrillia ilman musiikkia. Tämä siirto lisääntynyt jännitys, kehotukset kaksi sankarit aseita taistella. Nyt se on jopa ylpeyttä. Jos joku noin ne vetäytyivät, he menettävät kasvonsa. Tai jotain muuta.
  
  
  — Käsken teitä laskemaan aseenne. Se oli turhaa peli, ja Vahn tiesi sen.
  
  
  — Ja minä kerron teille, että en ota enää käskyjä.
  
  
  Mielestäni Kwan ampui ensin. Kaksi välähdystä tapahtui silmänräpäyksessä, ja hän oli jo puolivälissä huoneen poikki. Kaksintaistelu antoi kaikille häiriötekijä he tarvitsevat. Istuu alas lattialle, hän otti kranaatin käteensä ja alkoi ryömiä vähä vähältä kohti ovea. Ensimmäinen laukaus, hän pudotti sen, piti hengitystä, ja juoksi ulos. Kaasu luotu tappava savu-näyttö. He ihmettelivät ja putosi, yrittää tavoittaa minua. Yksi meni läpi-ei, mutta hänen ego potkaisi elämässä ja se on taivutettu. Hän otti ison harppauksen ja pakotti itsensä hypätä pois. Se oli raskas antiikki tammi ovi koriste-avain koriste lukko. Oven napsautetaan vakuuttavasti ja itsevarmasti. Hän ei pysty kestämään kahdeksan rosvot lopullisesti. Mutta sitten taas, he eivät ole paljon aikaa. Kaasu olisi tippuu ih pois sen jalat kuusikymmentä sekuntia, ja kolmessa minuutissa he kaikki olisivat kuolleet.
  
  
  Hän meni ylös neljänteen kerrokseen, avasi ikkunan ja veti syvään henkeä. Kaasu pysyy missä se oli: suljettu kirjaston toisessa kerroksessa, huoneessa, jossa ikkunat olivat kiinni.
  
  
  Vanhempi pariskunta oli silti ee oli jättänyt heidät. He olivat niin peloissaan, että he vielä teeskenteli olevansa kuollut. Ihk valitsi hänet ylös, takaisin takaisin, ja kantoi hänet alas portaita.
  
  
  Pääsimme ruoho talon edessä ja makaamaan ruohon kiinni meidän hengenvetoon. Hän katsoi kirjaston ikkunasta. Kolme ruumista makasi käpertyneenä nen. Ikkunan voi avata, mutta he kuolivat yrittäessään avata sitä.
  
  
  
  
  
  Luku 9
  
  
  
  
  Ei ollut suites jäljellä Britannian Siirtomaa, joten vuokrasin hänen kolme huonetta. Kaksi heidän ympärillään olivat Thestlewaites. Se osoittautui sukunimi Herttua ja Herttuatar. Ja he todella olivat Herttua ja Herttuatar. Kävi ilmi, että tyttö, Nonnie, oli ih: n tytär. Ja ottaen huomioon, että herttua oli kahdeksankymmentä-kolme vuotta vanha, hänen isänsä tunsi kunnioitusta aateliston.
  
  
  Nonnie sai toisessa huoneessa.
  
  
  Nonnie vain pitää tulossa kolmas.
  
  
  Kolmas huone oli minun.
  
  
  Varovasti, yritin selittää hänelle, että en ollut hänen tyyppiään. Hän protestoi raivokkaasti, ja sanoi, että hän piti minusta. Olen varovasti selitti, että hän ei ollut minun tyyppiäni. Se sai hänet itkemään. Sanoin, valehtelin. Sanoin hänelle, että löysin hänet erittäin viettelevä ja hyvin seksikäs. Hänen isänsä kertoi hänelle, että hän oli pahasti loukkaantunut.
  
  
  Hän oli hyvin ymmärtäväinen.
  
  
  "Soitin ja oli kaksi keskusteluja. Ensimmäinen oli Lontoon kanssa, Roscoe Kline. Roscoe oli AH agentti. Kuten tarkka-ampuja, hänen lahjakkuutensa oli selvästi alle keskiarvon, mutta kun se tuli seuranta Hema tahansa, Roscoe Kline ei ole sun häntä.
  
  
  Roscoe näytti kuin mitään hän oli koskaan ennen nähnyt. Emu onnistui näyttämään kolme eri ihmistä samalla alueella. Hän oli erityinen tapa muuttaa hänen ilme ja asento. Eräänä päivänä katsoin ympärilleni ja näin juoksupoika. Jos katsot takaisin, juoksupoika on mennyt ja näet joku muu — asianajaja tai kilpa-ajaja-missään tapauksessa: joku muu kokonaan. Sitten se oli vain tunteita, luulit, että olit ei seurata... Tarina menee, että Roscoe kerran karkasi läpi Dachau yksinkertaisesti kävely ulos että Natsi-linnake, yksinkertaisesti koska, kuten hän asian ilmaisi, "hän näytti kuin saksan."
  
  
  Usko tai älä. En täysin usko tähän pitkällä aikavälillä.
  
  
  Roscoe lupasi ehtiä Nassau. Se jatkaa valvoa, Chen li ja Vin Wo, kunnes pääsen sinne. Se oli kymmenen minuuttia yli kymmenen. Kutsuin häntä lentokentällä. Matka Lontooseen lähti ajoissa. Sitten hän kääntyi radiossa. Siellä oli uutinen paeta, mutta mitään Chen-li on mahdollista kaapata. Roscoe on keuliminen hänen temppuja.
  
  
  Hotellin lääkäri tutki minun olkapää, sitoi minun ego, ja antoi minulle ruiskeen.
  
  
  Hän ei luottanut meille yhdellä sanalla, että törmäsin oven.
  
  
  Hotellissa suihkussa, juoda ja pitää neljäkymmentä tuntia holvit. Mutta hän on myös kiinnostunut näkemään, Tara, ja en ole niin suora, että en voi ymmärtää, että hän on ollut läpi helvetin muutaman viime tunnin aikana. Se oli liikuttavaa, kun hän irvisti ja sanoi, " Teillä on aina hauskaa." Sen tiesi myös, että hän todella oli misteli mielessä. Mieluummin alkaa etsiä hänet itse kuin istua ja odottaa. Hän toivoi, että Tara oli peruttu hänen hotelli varaus-ja poissa osoitteeseen hän oli antanut hänelle. Hän ajoi jopa keltaisen talon toisella puolella kaupunkia.
  
  
  Rouva Wilson. T. Sheriffi vastasi minulle. Ei, hän kertoi minulle, Tara ei ollut siellä. Hema oli tämä Tara? Ja hema oli ei hänen? Veri alkoi humina päässäni. Tara olisi ollut täällä pari tuntia sitten. Se oli turvallisin paikka, jossa hän voisi ajatella. Mutta minun ei olisi pitänyt päästää Ay mennä takaisin hotellille. Hänen olisi pitänyt lähettää hänen suorapuheinen täällä. Viesti, että Rouva Sheriffi lähetti hänet tarkoitti sitä, että haluan päästä hänestä eroon häiriköistä. Hän kuvassa kaksi naista istuu yhdessä, juomassa kahvia ja pelaamassa lasten kanssa.
  
  
  Spektaakkeli, että nyt esitellyt itsensä ennen silmäni oli yhtä miellyttävä.
  
  
  He olivat Astiaan.
  
  
  Mutta, ääni ongelmia uudelleen. Keitä he ovat'? Ja minne he veivät hänet? Häntä enää tiennyt, mistä aloittaa. Ja jopa nyt, Tara voisi...
  
  
  Hänen nimensä on Rouva. Sheriffi, Hema oli siellä.
  
  
  Hän antoi minulle pullon rommia.
  
  
  Sen jumissa ei. Se olisi typerää lähteä, kun en tiedä, minne mennä. Grenada? En usko, että he ottivat Tara on. Mutta se oli ainoa paikka, jossa hän voisi ajatella. Ja, joka on miksi he eivät vieneet häntä sinne. Hän otti toisen kulauksen rommia.
  
  
  Hänen päällikön lähetti hänet. Nimismies haki paperia ja kynän ja kirjoitti lapun poliiseille siitä, Wilson. Hän kertoi heille, keitä syylliset olivat ja että he luultavasti löytää ih viisi jalkojen alla, nurmikko. Kerroin heille, että siellä voi olla lisää ruumiita, mutta en tiennyt missä.
  
  
  Sitten tämä pyhä paikka syttyy uudelleen.
  
  
  "Puiset Nikkeli" oli juuri sitä, mitä Ego Wilson oli kertonut hänelle. Hieman ajaa alas tavernassa puolella tietä. Mimmo ratsasti hänen ohitseen ja pysäköity puiden välissä.
  
  
  Ikkunat olivat tummia, mutta kun pääsin lähemmäksi, näin, että he olivat peitetty mustat verhot.
  
  
  Kuulin hänen äänensä.
  
  
  Hän saavutti Wilhelmina. Otin sen, kun ilmaa huoneeseen tuli hengittävä taas, ja minun oli pakko napata se pois kuolleet temppu tukahduttava Thai. Tikari löysi hänet jonnekin kirjaston lattiaa. Se oli mukava saada vanha luotettava ase takaisin. Uusi ase on kuin uusi rakkaus — olet aina pelkää, että se ei anna sinun alas.
  
  
  Lizzie nojautui kohti tummennettu ikkuna.
  
  
  Eh bien, Lotto?
  
  
  Nous käyntiä.
  
  
  He odottivat jotain, ja he puhuivat ranskaa. Ranska oli yhteinen kieli Indokiinassa. Monet näillä vallankumouksen runtelemaan maat olivat kerran ranskan siirtomaita ja sitten edessä itsenäisyyttä, kun taas ajattelu yhdessä siitä, mihin suuntaan ottaa. Vasemmalle tai oikealle. Sen koskaan ollut niin hyvä näissä itä-kieliä, mutta ainakin sen ranskaa.
  
  
  "Si le Jahti on kirjava. Näetkö merkki?
  
  
  He olivat odottamassa merkki siitä, että vene oli poissa.
  
  
  — Плюс важно, où sont les autres?
  
  
  He olivat myös odottaa "muut". Jos nämä "muut" olivat, jossa toivoin, että he olisivat, he ehkä ovat odottaneet hyvin pitkään.
  
  
  Hän kireät kiinni jokaisen sanan he sanoivat. He ihmettelivät, jos oli ottanut yhteyttä les autres Carterin kanssa. He luulivat, että se oli sääli, he eivät saaneet auttaa.
  
  
  "C' est dommage", sanoi yksi, " que la femme est mort."
  
  
  Minun dollarin pino lakkasi lyömästä.
  
  
  Tara oli kuollut.
  
  
  Viisautta, varovaisuutta, itsepuolustus, mahdollisuus, tarkoitus, ah, elämä, kaikki mureni osaksi merkityksetön pölyä. Sen vain hulluksi. Hän hyppäsi ylös ja potkaisi oven auki. Hän hyökkäsi ensimmäisen liikkuvan kohteen näköpiirissä. Hän ei edes piirtää ase. Hänen hotelli voisi tuntea lihaa käsissään, ja tunsi primitiivinen halu repiä ja kostaa. Hotellissa voi olla hänen oma ase.
  
  
  Yhtäkkiä kävi ilmi, että olin taistelevat kolme miestä. Yhdessä, he olivat kuusi metriä pitkä ja kolme sata ja viisikymmentä puntaa, mutta kun se tulee hulluuteen, en pidä auringosta. Sokea raivo, paahtava rage — että on mitä kääntyy tyhmät osaksi superihmisistä.
  
  
  Hän oli jatkuvasti raivoissaan kone. Hän oli tehdas, joka jaetaan lyöntejä ja potkuja. Kukaan heistä pakeni minua. Meillä oli järjestetty kuin Kiinalainen palapeli-yhden, pyörii, potkii palloa. He olivat kaikki peloissaan ampua, uskalla lyödä läpi.
  
  
  Hänen hotel haluaisin kertoa teille, kuinka tein sen. Itse asiassa hotellissa olisi tiennyt itse. Mutta kaikki muistan on oma raivoa. Kun se oli ohi, he olivat kaikki kuolleita. Ja hän teki sen vain paljain käsin.
  
  
  Taran keho oli levällään pöydällä. Ei ollut pulssia. Ei merkkejä elämästä. Hän otti hänet ja kantoi hänet ulos. Hänen punaiset hiukset poltti minua kuin kourallinen liekit. Hänen kasvonsa oli kalpea kuutamossa, mutta heikko sumun vielä peitetty pisamia hänen nenäänsä. Kiinteä tuskallisen jumissa kurkussa, ja minä huusin irrottautua tuhoisa nyyhkyttää. Mutta se ei mene pidemmälle; hän vain pysyi siellä.
  
  
  Hän suuteli häntä hyvästi.
  
  
  Hän herätti hetkeksi syliini.
  
  
  Ee suuteli häntä uudestaan.
  
  
  Hän naurahti ja irvisti. "Hei, Nick", hän sanoi nauraen. — Hän pelottaa sinua huonosti?"
  
  
  Melkein pudotti sen, olin niin järkyttynyt, tämä odottamaton esitys. Hän ei voinut sanoa sanaakaan meille. Hän purskahti nauruun. 'Rauhoitu. Et ole hullu. Prinsessa ruusunen on elossa ja voi hyvin."
  
  
  Vihdoin, onnistuin sanomaan "Mitä-ha-hoo". Tai jotain vastaavia.
  
  
  Hän nauroi taas. — Anna minun mennä ja minä kerron sinulle kaiken."
  
  
  Se alensi ee. "Mmmm", hän sanoi. "Se on mukava olla jälleen liikkeelle." Hän ojensi kätensä ja pyörähti ympäri kuutamossa.
  
  
  Hän oli upea. Hän oli myyttinen nymfi. Nymfi vanha legenda, joka syntyi jälleen, nousee sää mekko, maaginen olento läpi satuja, herännyt vahingoittumattomana alkaen loitsu, joka kesti sata vuotta.
  
  
  Hän katsoi Ei, enemmän tai vähemmän haltioissani itse. Hän päättynyt hänen tanssi, pudisti päätään ja virnisti. "En haluaisi kertoa totuuden, rakas. Se on todella erittäin unromantic."
  
  
  Kokeile sitä", sanoin.
  
  
  "Biofeedback", hän sanoi.
  
  
  Orgaaninen palautetta?
  
  
  Orgaaninen palaute".
  
  
  "Olet jo sanoi, että," minä sanoin. "Mutta mitä se on?"
  
  
  No, epäilemättä olet kuullut nämä teoriat siitä, miten lopettaa päänsärky, miten hallita astma vain ohjaamalla aivojen aaltoja... "Niin mitä?" Siellä oli bestseller nimeltään Biofeedback. En lue mitään bestsellereitä, mutta olen kuullut näitä teorioita. Se ei ollut mitään tekemistä sen kanssa, "miten voin matkia kuollut henkilö matematiikassa?"
  
  
  "No", hän sanoi, " tein. He kysyivät minulta, missä olit, Odin ympärille löi minua, ja kaaduin. Sitten se vain alkoi tällä bio-palaute. Laskin hänen pulssi, kunnes en voinut tuntea hänen egonsa enää, ja piti minun hengenvetoon. Olen aina tiennyt, että kun he tulivat liian lähelle."
  
  
  Aivan kuten että? Minä tiuskaisi sormiani.
  
  
  Ei. Ole helppoa. AX on valmis ryhmä naispuolinen aineita. Tämä harjoitus kesti monta kuukautta. Mutta se toimii."
  
  
  Mutta kerro minulle, miksi et ota yhteyttä? Hän kohautti olkapäitään. — En ollut varma, että se olit sinä. Mutta myös "— hän pysähtyi ja katsoi maahan — " mennä hotelliin nähdä, jos se häiritsee sinua."
  
  
  Hän antoi hänelle myrkyllisiä näyttää. "Olin niin helvetin huolissani, kun he sanoivat et oli kuollut, että minä ryntäsi tämä klubi kuin mielipuoli."
  
  
  'Moi.'Älä huuda noin. Luuletko, että hän tuli tänne pitämään hauskaa?
  
  
  "Ei".Mutta et ollut hauskaa. Olet nukkunut töissä.
  
  
  Hän tietää, että tämä menetelmä on useita etuja. Voit jopa pysäyttää pulssi, kun korvat toimivat edelleen. Ja ihmiset vain yleensä ole ujo niiden sanoja läsnäolo kuolleen.
  
  
  Tara oppinut paljon. Ei sillä, että se sai meidät pidemmälle, mutta ainakin secrets of Nassau oli selvitetty.
  
  
  Lin Jing ja Bangel oli itämainen apteekki. Bangel oli myös hotelli kohteessa Nassau. Kun se kaikki tuntui liian hyvältä ollakseen totta, Kiinalainen yritys KAN tehty tarjous, josta he eivät voineet kieltäytyä. Vastineeksi ei sammuttamista lähde huumeita, KAN vaati kaksikymmentä prosenttia tuotosta ja säännölliset palvelut. Tämä "random palvelu" oli hyvin yksinkertainen: kaikki heidän oli tehtävä oli antaa kansi ja kansi PBX-sarja, joka KANG oli yrittää istuttaa jonnekin.
  
  
  Nassau oli ihanteellinen kerääntymisalue. Lähellä Amerikassa, mutta silti ison-Britannian alueella. Tämä pelasti ih paljon ongelmia ja riskejä. Ja kuten viimeisen osuuden ih matka, se oli erittäin helppo nousta kalastusvene ja maa kauko Florida reef. Järjestelmä toimi hyvin.
  
  
  Charles Bryce, esimerkiksi, on mies, joka tappoi Senaattori Morton. Aluksi hän työskenteli yksinkertainen keittiö avustaja kasino Grenada; sitten KANG nimitettiin ego, vetää oikeista naruista siellä täällä, ohjaajana "Flying Aces"; - hän kaatui tasossa senaattori nen. Mitä VOI järjestelmä toimi sujuvasti, mutta Lin Jing vastusti tätä taita paperi. Se on pääasiassa tarkoitettu käyttöä vastaan teräviä leikkauksia. Siellä olivat muut osallistujat, jotka murahti.
  
  
  Tämä huipentui, kun Chen-li ampui Saybrook. Se oli mahdotonta. Senaattori Saybrook on saattanut Chen-li on tavoite, mutta ego olisi pitänyt tappaa itsensä kotonaan Mainessa. Kun Saybrook tuli kasino kanssa suorapuheinen silmät, Chen-li ajatteli: "Miksi minun pitäisi odottaa häntä?"
  
  
  Se oli typerä asia tehdä. Joten sinun tulee avata oma pesä.
  
  
  Chen-li pidätettiin.
  
  
  Lin Jing päätti lähteä. Tarpeeksi paha kääntää Bangel sitä, jos tarpeen. Muu porukka oli myös kapinan partaalla.
  
  
  Koko kasino liiketoiminta Grenada oli yhtäkkiä uhattuna.
  
  
  He lähettivät Vin. Ih iso mies Lontoossa, ja pelastus joukkue Kang päästä Chen-li. Siipi oli vakiinnuttanut itsensä oopiumin jälleenmyyjä, ja tämä asema saa hänet saada Lin Jing on luottamus, sekä lähettää Lin Jing hakemaan minua. Mutta koska tämä kaaos ja kapina vuonna Grenada, KAN oli löytää uusi sijainti. Niin he olivat Puiset Nikkeli tapauksessa, piilossa lääkkeitä Wilson. T. Sheriffi. Tämä baari Stahl ih on uusi päämaja. Siellä he kokoontuivat suunnittelemaan ensi toimia. Useimmat ihmiset heidän ympärillään jopa söi ja nukkui siellä. Suunnitelma oli hyvä.
  
  
  Siipi oli sielu takana Chen-li on paeta vankilan ympärillä. Hän suunnitteli myös onnettomuus, jossa tämä jahti ja toi sukellusvene. Sitten hän järjesti "business meeting" herttuan kanssa, ja myös varmisti, että duke on uskollinen hovimestari oli kadonnut. Se ei ollut sattumaa ja miellyttävä, että Vin tiesi, suuri hovimestari? Juuri saapunut Lontoosta Lady Cheryl suosituksia.
  
  
  Hän jätti väkivaltaiset teot, Wang Tong. Nämä luokat eivät olleet huonoja, hyvin, väkivaltainen. Mikä oli ärsyttävää oli käännöksiä. Jonnekin, ranskasta Kambodžan, Thaimaan, Kiinan, ja special englanti Van Tong, että virheitä on päässyt livahtamaan, ja hyvin mietitty suunnitelmat ovat menettäneet merkityksensä. Mitä seurasi näytti jotain "Keystone Cops"elokuva komedia.
  
  
  Joka kerta, kun yksi pojista noin KAN kompastui kehon, he luulivat, että se oli KAN on tekemässä.
  
  
  Sen jälkeen, kun kaikki, KANNA oli täysi syy tappaa Bangyeol, ja KANG myös tarkoitus tappaa Lin Ching. Niin kaikki luulivat, että se oli joku muu ryhmä, joka teki sen, ja hiljaa siivonnut ruumiit he olivat jättäneet hänelle.
  
  
  Loput se oli vähemmän hauskaa. Tämä oli aya osa, joka käsittelee misteli on suhteessa Garou. He saivat hänet, kun hän otti minuun yhteyttä. Kaverit Puhelimessa teki sen, ja ilmoitus tuli, että " Amerikkalainen on kuollut." Vin on vain ajatteli itsestäänselvyytenä, että minulla oli tämä Amerikkalainen. Se oli myöhään illalla, kun Siipi on ryhmä teki tiensä Cascade Road, ja muut alkoi heidän tarinoita yli yleinen keskustelu.
  
  
  He päättivät, että olisi parempi saada minua — ja nopeasti. Mutta olin jo Cascade Road. He ottivat Tara sen sijaan minulle.
  
  
  "Mistä he ottavat sinuun?"
  
  
  Hän kääntyi ympäri.
  
  
  Sanoit, että ne olivat sinun. Haluan tietää, missä.
  
  
  Hän päästää hiekka juoksemaan alas rintaani. - "Luulen, että se on hyvin sairas, korkkiruuvi." Hän veti dollarin pino hiekkaan rinnassani. 'Mitä on tekeillä?'Mitä se on?', hän kysyi nauraen. "Oletko mustasukkainen, Carter?"
  
  
  Tietenkään en ole mustasukkainen. Ja älä kutsu minua Carter. Näytät naispuolinen reportteri elokuvan ympärillä.
  
  
  "Satuin vain pelata Lauren Beckall." Hän nousi seisomaan arvokkaasti ja juoksi pitkin rantaa kuutamossa. "Jos hän tarvitsee minua", hän sanoi, " vain pilli." Ainoa asia, joka olisi vähennä hänen ihmisarvonsa oli, että hän ei ollut yllään mitään vaatteita. Kun tapasimme, hän vaikutti melko kunnollinen nuori nainen. Mutta viime aikoina, hän näytti enemmän kuin rikkinäinen nuori nainen kuin oikea lady.
  
  
  Hänen ehdottomasti hotelli sl. Hänen hotel ee uudelleen. Mutta pahinta oli, että en voinut viheltää.
  
  
  Hän nousi ylös ja seurasi häntä rantaan.
  
  
  Kävimme uimassa.
  
  
  Ja huom, keskellä aaltoja, me liukui toinen toiselle.
  
  
  "Se ei toimi", hän sanoi. Kerroin hänelle. "Vetoa?"
  
  
  No, se olisi ollut, jos emme olisi repineet toinen viikko ulkoilua. Joten teimme rakkautta aivan reunalla meressä, joskus peitetty vettä, joskus taas alasti. Me putosi sama rytmi kuin aalto tai aalto — osaksi sama rytmi kuin meillä, niin, että se ja se tuli aallot ja rannalla, kokous niiden luonnollista ja sanoa hyvästit; meistä tuli jopa ystäviä enemmän, tervehdys ja jäähyväiset hellästi, märkä suolainen suukkoja. Itse asiassa, se ei koskaan lakannut. Suuni hänen rintojen heti teki hänen aloittaa kaiken uudelleen kun me laskeutui yhteen ravistelemalla vettä ja nousi jälleen yhdessä, huohottaen ja jännitystä.
  
  
  Muutamaa päivää myöhemmin, hän sanoi,"tiedätkö, minä pelkäsin häntä ensin."
  
  
  Hän juoksi hänen kätensä yli hänen vatsaan. "Se on pelottava peli, kulta. Ja jos et voi pelata kanssa veitset tai kung-fu... no, en syytä sinua. Hän katsoi syvälle hänen silmiinsä. "Sitten kerron sinulle mitä.: Olin hyvin vihainen sinulle."
  
  
  Hän pudisti päätään. — En tarkoita sitten. Tarkoitan, että ennen kuin tämä päivä, kun sinä ja minä istuimme baarissa, kun istuivat siellä, toisella puolella tuoli, miljoonien kilometrien päässä.
  
  
  "Katsokaa", sanoin pehmeästi. "Ääni kuin hänen omansa. Ja kukaan ei voi tehdä minulle maksaa. Sinä tiedät nyt, että hän on kanssasi, hänen on kaikki sinun. Ja lopun aikaa... no, sitten sen varmaan kaikki sen oma.
  
  
  Hän hymyili. Siellä oli usva ja surua se. "Älä huoli. Carter. En yritä muuttaa sinua. Yksinkertaisesti... Hän pysähtyi, harkitsee, mitä sanoa, sitten päätti jatkaa — " että en tiennyt ennen. Sitten, jos hänen nimensä ei ole Lauren Beckall, sitten minulla on kauhea, inhottava taipumus olla Orphan Annie. Hän hymyili jälleen, mutta tällä kertaa hänen kasvoillaan oli iloinen. Älä huoli. Nyt sen erittäin iso ja vahva, ja rakastan sinua juuri sellaisena kuin olet."
  
  
  Minulla on sisäänrakennettu refleksi lause "minä rakastan sinua", sarja pomppii. Hän ei koskaan luvannut hänelle mitään, me kaikki täytyy pitää sen ei-sitova... katsoin Tara. "Luulen", hän sanoi, " ehkä minä rakastan sinua."
  
  
  "Voi Luoja", hän sanoi...
  
  
  
  
  Luku 10
  
  
  
  
  British Museum oli houkuttelevampi kuin koskaan. Minulle, siellä oli aina jotain synkkää tästä vetovoima. Katsot joitakin haarniska, että Kuningas Arthur on kerran kuluneet, tai munkki kaapu, että "juontaa juurensa 610". Se yhtäkkiä tapahtuu, että historia ei ole vain pieni tarina, joka on puristettu ja kuivattu näissä historian kirjoja, kuten yksi merkkijono karu ihmiset ja tapahtumat menee käsi kädessä päivämäärät, jotka ovat aina muistetaan. (1066, Viking voittoja). 1215 Magna Carta.) Historia on myrskyisä, myrskyisä sekamelskaan tosiasioita, kirjoitettu rohkeutta, luottamusta, ja verta. Historia on siitä, että ihmisiä kuten sinä ja minä, ikuisesti tuomittu palvelemaan yksinkertainen, arkipäiväinen olemassaolo. Ei metalli kilpi, tai pala kangasta.
  
  
  Kuten sanoin, se on pelottavaa.
  
  
  Hän oli järjestänyt tavata Roscoe yksitoista huoneessa, jossa Konstaapeli sormi tulostaa pidettiin. Erityisen kulkuluvan oli syötettävä. Minulla oli passage, ja ajo-ohjeet sinne, sekä loistava lehtinen John Constable (1776-1837). Hän luovutti ohi Margaret Rutherford kaksoisolento, joka sitten ojensi minulle jättiläinen kansioon tulosteita. "Romanttinen realisti," lehtinen sanoi. "Konstaapeli Hotel takaisin luontoon." Jos näin on, niin luonto (1776-1837) oli ihana paikka. Yksi näky, loistava vihreä.
  
  
  "Mutta kyllä. Sitten ei ollut wc talossa.
  
  
  Hänen, kääntyi ympäri. Se oli Roscoe Klein.
  
  
  "Edelleen ihailla maalaus", hän sanoi. Hän kääntyi ympäri ja ihaili maalaus. "Yhteinen ystävämme päässä Nassau tuli tänne. Hän vuokrasi maa cotswoldsiin. Häntä, meni toinen maalaus. Taloja olkikatoilla ja kirkkaan vihreä joki. "Chen-li on edelleen olemassa. He menivät sinne suoraan lentokentän ympärillä ja heidän kanssaan fretti ei mene pois minnekään. Ei ollut kävijöitä. Ei ollut mitään puheluita", joka on epätavallinen. He ovat vain joukko squires johtava hiljainen, siisti uima-elämää. Tietenkin, heillä oli ollut täällä vain kaksikymmentä-neljä tuntia.
  
  
  Hän kääntyy uusi lehti ja tällä kertaa tutkitaan tehtaan ja stream. "Oletko nähnyt muita KANG agentteja?"
  
  
  "Ei kukaan, Nicky. Kukaan.'
  
  
  — Ei kukaan häiritse sinua?"
  
  
  Kuka on minulle? Lamong Cranston? Kyky pilvi mieltäsi? Kukaan ei näe varjo, vauva.
  
  
  Sitten minulla on toinen korkkiruuvi, Roscoe, Miksi olet viittaa siihen, että katson näitä kuvia?
  
  
  Hänen, kääntyi ympäri. Roscoe kohautti olkapäitään. — Ajattelin, että sinun pitäisi tietää jotain siitä taidetta."
  
  
  Mitä minä sanoin sitten ei sovellu tiivistymistä.
  
  
  Meillä oli lounas at West End diner nimeltä Metsästäjän Mökki. Puu paneloitu ja ruokailutila, jossa on eräänlainen ankerias-in-hyytelö ja hare-back menu. Soitin Tara ja käski hänen tulla tänne. Olimme oleskelevat on" asunto", joka kuului ystävä Roscoe on, tyttö, joka oli parhaillaan ympäri kaupunkia. Olimme enemmän omillamme, ja meillä oli vähemmän ongelmia kanssa kaikki, että John Stewart hölynpölyä siitä, vahtimestarit, tarjoilijat ja piikoja. Se oli myös kaikkein rauhallinen tapa olla vuorovaikutuksessa kaupungin kanssa. Näin Roscoe katsoi Taraa, kun hän tuli sisään. Hänellä oli yllään smaragdi vihreä kashmir mekko, jossa kapea kaula ja tiukka kuin rutto, joka altistaa hänet hänen paras, ja auttoi hänen yritys, pyöreä rinnat. Hän on käynyt ostoksilla ja osti ego, joka aamu. Ainakin en ole koskaan nähnyt sitä ennen, ego. Voin joskus unohtaa hänen mekko, mutta en unohda koskaan hänen tiukka mekko.
  
  
  Hän esitteli Roscoe. Hän hymyili hänen oma hymy. Kuten sanoin ennen, Roscoe voi katsoa, mitä emu tykkää, mutta nyt hän on erikoistunut katsomassa ilman ilmaisua. Herra Poe, Keskimääräinen Henkilö. Keskimääräinen korkeus, rakentaa, kasvot ja vaatteet. Arvioisin, että hän oli noin viisikymmentä vuotta vanha tai niin, ja tiedän, että luku laskemalla yhteen kaikki, mitä hän teki. Mutta hänellä on omat paksut hiukset, se ei ole harmaa, ja se ei ole, että aggressiivinen musta väri, joka tapahtuu, kun väritys.
  
  
  Joten Tara hymyili. Muutamia hetkiä myöhemmin, kun Roscoe katsoi häntä, se oli Gary Grant. Hän oli pitkä ja laiha, ja yhtäkkiä nen oli yllään räätälöity puku, ja hän näki, että hän oli yllättävän valkoiset hampaat. Ah, valkoinen, että häikäisee, ja Tara näytti sokaista.
  
  
  Hän istui alas, selvitti kurkkuaan, ja yrityksen kanssa, ylimielinen ele kutsutaan tarjoilija yli ja tilata juomia. "Kerro minulle", hän sanoi Roscoe, " kuka on katsomassa kauppa nyt?"
  
  
  'Kaupankäynnin?'
  
  
  'Ulkopuolella. Oman ulkomaankaupan.
  
  
  "Oh, väitetyn kaupan. Charlie Mace. Oletko koskaan nähnyt ego?'
  
  
  Hänen egonsa on koskaan nähnyt sitä.
  
  
  "No, se on hyvä. Aseet ovat myös hyviä. Jos jotain tapahtuu ja en usko, että se on-hän antaa minun tietää. Siellä on poika, Pearson. Joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä."
  
  
  'Poika?'
  
  
  Roscoe katsoi minua suoraan silmiin. — Luulen, että olit aika fiksu, kun olit kaksikymmentä."
  
  
  Olen ajatellut sitä jonkin aikaa. — Silti se tuntuisi paljon parempi, jos olit istuu siellä juuri nyt."
  
  
  Roscoe pudisti päätään. — Olen verikoira, Nicky. Ei vahtikoira. Sitä paitsi, olen liian - "liian vanha", hän yritti sanoa, mutta sai itsensä juuri ajoissa," hänen stahl on ollut liian laiska viime aikoina valehdella märkä ruoho viikon odottaa."
  
  
  "Miten voit olla niin varma, että ne pysyvät niin kauan?"
  
  
  - Tuotteita, esimerkiksi. He tilasivat elintarvikkeita-esimerkiksi viikossa. He jopa palkkasi taloudenhoitaja. Tämä tarkoittaa, että he aikovat olla hyviä poikia jonkin aikaa. Tällainen uutinen leviää nopeasti kylän läpi. Ja uskokaa minua, se on jo uutinen näissä kaupungeissa, jos joku aivastaa kaksi kertaa.
  
  
  "Joten mitä me teemme?"
  
  
  "Vain odottaa?"
  
  
  Hän veti esiin kaksi e-mail laatikot. Pieni tasku mustat laatikot. 'Yksi sinulle, yksi minulle.'
  
  
  'Työskentely etäisyys?'
  
  
  'Kyllä. Vain mennä lähimpään puhelimeen, ja dial yhdeksän-kolme-kuusi-neljä-nolla-nolla-nolla. Kaupungin ulkopuolella, sinun on ensin kääntää nolla-yksi. Klikkaa sitten koodi tämä söpöläinen ja kuulet tallennus Mace mietintö. Raportti tunnin välein.
  
  
  "Siinäkö kaikki?"
  
  
  "Ei", hän sanoi. "Siellä on jotain muuta. Voit myös soittaa ja jättää viestin nauhalle. Sitten Mace ja hänen ego voi kuunnella. Dolores on seurata jatkuvasti seurata, jotta saamme hälytyksen, jos jokin menee pieleen. Kerro myös, missä olet oleskelevat. Dolores oli KIRVES vaihde.
  
  
  — Ja tämä talo — on mahdollista laittaa Zhukov sen?
  
  
  Hän teki hapan kasvot ja pudisti päätään. 'Tuskin. Tai niiden pitäisi olla poissa jonkin aikaa, mutta he eivät ole osoittaneet mitään merkkejä vielä. Voisimme yrittää lähettää työntekijä jostain syystä. Mutta jos Poe Vin laski tällaisen temppu, hän olisi ollut jo kuollut. Meillä on yhteys paikalliseen puhelinverkkoon, joten emme voi siepata kaikki lähtevät viestit.
  
  
  En pitänyt siitä. Se oli ikuisesti odottaa. Mutta en voinut laittaa itseni vaarassa. Vin Vo muisti minut. Vain näyttää emu kasvosi kerran ja koko operaatio olisi epäonnistunut.
  
  
  Hän katsoi hänen katsella. Se oli kaksi minuuttia yksi. "Jos henkilöhaku järjestelmä toimii, luulen, että sinulla on aikaa tehdä se."
  
  
  Roscoe antoi minulle hänen häikäisevä hymy. — Miksi et tee sitä nyt?" ystävä? Pidä sitä kädessäsi jonkin aikaa. Kokeile sitä itse.
  
  
  "Minä luottaa sinuun epäsuorasti, Roscoe", sanoin. Hän virnisti Tara. "En tarkoita, että puhelimen kanssa. Tiedän sinun antaa minulle tarkka raportti.
  
  
  Hän voisi väittää, että, mutta N-3 on aina tärkeämpää kuin K-2. Roscoe vastasi puhelimeen.
  
  
  Tara hymyili.
  
  
  Se oli makea, mutta tyhjä hymy nainen, joka ei tiedä, että laivastossa on vain purjehti. "Minulla on nälkä", hän sanoi, katsot valikosta. "Sitä paitsi, hän ei ole minun tyyppiäni", hän lisäsi, katsomatta ylös.
  
  
  Hänen otsa nousi. "En edes ajattele meille hetkeksi", sanoin.
  
  
  Mace ei ole Barentsin alueella, kerro meille. Joka periaatteessa antoi meille vapaapäivä. Ostin hänelle joitakin lippuja musikaaliin. Yksi asia, jota kutsutaan "Kerro äidillesi", joka ylimielinen New York Times myyntimies nimeltään"aika hauska jos tykkää tuollaisesta."
  
  
  Tara oli saada valmis ostoksille, ja hänet hieman hermostunut siitä, ettei tee mitään. Ääneni kuulosti varmaan järjettömän kammottava, koska hän yhtäkkiä lakkasi puhumasta.
  
  
  "Tiedän, mitä ajattelet", hän sanoi viimein. "Luuletko, että tämä tulee olemaan yksi heidän godforsaken turisti ansoja, niin mitä teet tämän tytön kanssa? Tai pikemminkin, mitä hän teki täällä? Kaikki hän voi tehdä, on saada siepattu ja käydä ostoksilla."
  
  
  En vastannut. Ee ajatella-oli lähellä.
  
  
  — No, minulla on syy olla täällä. Ja syy on se, että kun selvittää, missä labs ovat Hall ih, tiedän, kuka kloonit ovat heidän ympärillään ja mitä tehdä niiden kanssa. Hän katsoi minua samalla ei-töykeä, niukkasanainen, miten hän oli ensimmäisenä päivänä tapasimme Waldorf. Ja hiukset niskassa nousi ylös juuri niin kuin se teki sitten. Hänen, tiesi, että hänen reaktio oli puhtaasti puolustava. Hän istui siellä ja tuntui, että hän ärsytti minua, ja ei ollut paljon hän voisi tehdä asialle. Ja hän oli kohtuuttoman arka, ja hän myös voinut tehdä asialle mitään.
  
  
  Me seisoi nurkassa Piccadilly Circus, katsellen toisiamme avuton raivoa.
  
  
  Hän sanoi. — Lisäksi, siellä on jotain muuta voin tehdä.
  
  
  "Ja niin se on," sanoin. "Tarkoitatko, että voit myös sanoa jotain."'hän sanoi. — Voin myös tehdä sinusta hyvin onnellinen."
  
  
  Se on vaikea väittää vastaan tällainen kaunistelematon totuus. Sovimme tapaamisen asunnolla kello viisi. Kunnes sitten, fretit ympärillämme tulee huolehtia itse. Menin pad Charing Cross Road. Se on hieman utuinen. Ei ihan sumussa, vaan pikemminkin jonkinlainen paksu kylmä. Paranemista haavan päälle olkapääni satuttaa. Hän ihmetteli, miksi ihmiset pitivät satuttaa toista ystävää niin paljon, kun se tuska oikeastaan ollut olemassa.
  
  
  
  
  Luku 11
  
  
  
  
  Varttia vaille kolme, hän saapui pad. Juuri ajoissa muistuttaa minulle, että se oli lähes kolme kello. Englanti ei juo ollenkaan, ei silloin kun. Siksi-ainakin mukaan Roscoe - et voi luottaa englanti. Tilasin oluen ja selattava läpi lehden.
  
  
  Sivulla kymmenen Lontoon Kertaa, siellä oli pieni pala uutisia ympäri yhdysvaltoja. Kävi ilmi, että Senaattorit Bale ja Croft olivat uhreja helikopteri kaatua, kun tarkkailun vaikutukset Hurrikaani Carla. Ainakin, että on mitä he ajattelivat. Helikopteri ja lentäjä olivat hukassa, ja tutkimus lykättiin, koska Hurrikaani Dora.
  
  
  Niin ih tuli kuusi. Morton, Saybrook, Lindale, Cranston, ja nyt Neil ja Croft. Hän ei voinut kuvitella, että Washington on akrobatiaa. Yksityinen keskustelu siitä, murhayrityksistä ja salaliitto. Kannustaa hallituksen lausunnot. Samaan aikaan, top-salaisia neuvotteluja käytiin Hawke ' s office. Miten voimme ottaa turvatoimet ilman aiheuttaa laajaa paniikkia?
  
  
  Mietin, miten — jos Hawke ei, että-hän hoitaa klooni kyseessä. Kunnes nyt, fretti on ollut ratkaisevia todisteita teoriaa. Ja jos hän olisi ollut edes etäisesti taipuvainen hyväksymään teorian, minä en olisi tavannut häntä vähään aikaan. Epäilemättä kloonit olivat jo maassa. Mutta miten ih laittaa halusivat luettelosta, jos et tiedä, kuinka monta kertaa sama henkilö on noin?
  
  
  Mutta tietenkin, että oli Hawke ' s ongelma. Toistaiseksi minulla on ollut oma ongelma. Minun tehtäväni oli löytää pesäpaikka nämä PBX-järjestelmissä, missä ne sijaitsevat. Tappaa alkuperäisen ja tuhota kopiot. Myös yrittää selvittää, kuinka paljon-jos on olemassa muutamia ihs vasen-ovat kävely ilmaiseksi murha järjestyksessä. Jos hän oli tehnyt, että ja elänyt tarpeeksi kauan kertoa tarinan, Washington olisi voinut aloittaa täysimittainen sammutus. Ei ainakaan jos minä elää tarpeeksi kauan.
  
  
  Kaikki meni ympyrää, ja sitten tuli takaisin minulle. Washington oli odottanut minun ensimmäinen liikkua. Ja Chen-li odotti hänen ensimmäinen siirto. Ja sitten siellä tulee kohta, että sinun ei pitäisi ajatella ollenkaan: mitä jos tämä Chen-li ei liiku ollenkaan? Mitä jos hän vain istuu piilossa ja siellä on vähemmän ja vähemmän senaattoreita?
  
  
  Kello alkoi soida. Baarin tyttö kertoi minulle, se oli sulkemisaika. Maksoin ja lähdin.
  
  
  Joskus olet ihme, jos olemme osa jotain jättiläis shakki peli. Iso Käsi tulee ja ylpeilee, että se laittaa sinut missä ei olisi ollenkaan. Se näyttää hyvin satunnainen liike. mutta lopulta, se kääntyy pois, että tämä oli viimeinen siirtää koko pelin.
  
  
  Kävin lyhyen kävelymatkan päässä. Päämäärätön, luulen. Po Bond-poistetaan. Hyvään aikaan, hän löysi itsensä Burlington Arcade, pitkä, kapea galleria kauppoja. Hänelle, hän craned kaulaansa, kuten kaikki muutkin katsoa ylös lippu-koristeltu katto galleria. Hän katseli näyteikkunoita paidat ja kamerat, ja windows-Kiinan hahmoja.
  
  
  Olin kiertotietä, kun mies Virginia otti kuvan hänen vaimonsa.
  
  
  Sitten törmäsin sattumalta.
  
  
  Ensimmäinen reaktio oli kääntää pois, joten hän ei halunnut nähdä minua; katsokaa kasvojani peilistä, kauppa-ikkuna. Mutta sitten tajusin, että hän ei tunnista minua lopulta. Hänen egonsa tiesi, että hänen kasvonsa melkein yhtä hyvin kuin hän tiesi, että hänen oma. Olen tavannut hänet kahdesti ennen. Hänen egonsa oli jo tappanut hänet kerran. Mutta ei tässä kehossa. Chen-li oli jossain maaseudulla. Hung Lo oli helvetissä, ja en usko, että Lao-Zeng on ostoksilla juuri nyt. Tämä kasvot kuului joku muu. Sama laaja, kova kasvot. Sama taulu, epäystävällinen ilme. Samalla täydellisesti sijoitettu syylä.
  
  
  Toinen haara.
  
  
  Seurasin häntä rento, rauhallinen kävely. Piccadilly putki, takaisin Russell Square.
  
  
  Se oli riskialtista seurata häntä niin läheisesti. Mutta on olemassa joitakin riskejä kannattaa ottaa. Lisäksi hän alkoi, kuten mies, joka ei odota ongelmia. Hän ei katso hänen ajajia tai kääntyä ympäri. Tuotanto: useita vaihtoehtoja. Joko hän ei tiennyt, että olin stalked, tai hän tiesi, ja oli johtava minut ansaan.
  
  
  Hän seurasi sitä pari korttelia, kunnes haara katosi punatiilinen rakennus. Ovi oli numeroitu 43, ja pronssinen nimilaatta lisätään merkityksetöntä tietoa: "Featherstone Yhteiskunta", jossa on merkityksetön postscript:"Perustettiin vuonna 1917." Mikä ihmeen Featherstone Yhteiskunta oli? Seuraava asia mitä oli tehtävä oli löytää ulos.
  
  
  Siellä oli makrobioottinen ravintola kadun toisella puolella. Yhtäkkiä minulla oli iso ruokahalu terveellistä ruokaa.
  
  
  Se oli ottanut haltuunsa taulukko, jossa on näkymä kadulle; tarjoilija, joka ei näytä niin terveellisiä kuin luulisi tässä ympäristössä, harjattu pois muutaman murusia ja ojensi minulle valikosta. Minulla oli kaksi vaihtoehtoa: auringonkukka-sorbetti (lyöty jogurtti siemenet) tai luettelon yhä tappava concoctions. Pinaatti mehu, kaali kohokas. Hän on pysähtynyt karahvi orgaanisten limonadi, ihmettelet, mikä elin ne olisi onnistunut kokki egon ympärillä.
  
  
  Pari leskien kanssa kävelykepit tehnyt tuskallisen vaelluksen kautta Featherstonen Yhteiskunnissa.
  
  
  Mehukas teini T-paita ja farkut otti pöydän vieressä minua ja määräsi auringonkukka . Hän katsoi minua niin vähän tyttöjä.
  
  
  Nainen tuli suuri määrä paketteja. Päässään heillä oli liian punainen hattu ja lähes pröystäilevä ryppyjä. Aluksi luulin, että hän puhui itsekseen. Mutta olin väärässä. Hän puhui hänen laukku. "Hyvä on", hän sanoi, " ja ole hyvä pysyä rauhallisena.
  
  
  Hän oli aivan oikeassa. Ostoskassi liian iso suu VOI olla erittäin ärsyttävää.
  
  
  Hän istui pöydän vieressä minua ja otti pois hänen pörröinen ruskea viitta. Hei, se ei ollut kaukana kahdeksankymmentä, mutta hän oli silti pukeutumista vastaamaan hänen nuorekas vuotta. Hän oli jonkinlainen teini-ikäinen tyttö. Helmi kaulakoruja ja myskin hajuvettä.
  
  
  "Istu alas", hän sanoi pussiin. Hän kääntyi ja antoi minulle anteeksipyytävä hymy. "En ymmärrä, miksi egot eivät ole sallittuja ravintoloissa. He sanovat, että se on tekemistä sen kanssa, siisteyttä tai jotain. Mutta se on erittäin siisti. Hän katsoi hänen laukku. "Eikö niin, kulta?"
  
  
  Purista oli kuuden punnan Yorkshiren Terrieri. Tunnetaan myös nimellä Roger. Sattumalta, en pidä kaikki ne pienet räksyttävät koirat ollenkaan, ja jotain siitä on kirjoitettu koko naamaani. "Toivottavasti et pelkää koiria."
  
  
  Sanoin hänelle, että en ollut pelkää koiria.
  
  
  Ai, hyvä. Hän hymyili ja taputti kättäni. "Koska Roger ei tekisi pahaa kärpäsellekään."
  
  
  Hän ihmetteli ääneen, koska egon kasvua, jos lentää satuttaa emu. Hän päästi kimeä nauraa, ja keimailevasti istui nuolla.
  
  
  Hänen nimensä oli Neiti Mabel. Hän oli elänyt lohko yli viisikymmentä vuotta talossa, että hän vaatimattomasti kuvata varsin ylellinen. "Ah, haluan vain sanoa, että... lahja, sanotaan ... vielä. Neiti Mabel haluaa kertoa minulle, että En harrastanut seksiä. Tein selväksi, että Neiti Mabel, että en ollut yllättynyt.
  
  
  Tämä toi minulle muutamia kohtia, ja keskustelu otti tiettyyn suuntaan. Olin kertonut, että hei olin istuu ja odottaa ystävä, joka oli tällä hetkellä osallistuu Featherstone Yhteiskunnassa.
  
  
  "Mmm", hän sanoi. "Ja et halua mennä sinne." Etkö usko nämä asiat? †
  
  
  Sanoin hänelle, etten tiedä paljon siitä.
  
  
  "Kukaan ei tiedä, aaveista, Herra Stewart. Meidän täytyy vain hyväksyä, että he ovat siellä."
  
  
  Noin vain. Featherstone Yhteiskunnan voit puhua kuolleiden kanssa.
  
  
  Hän ihmetteli, jos tämä sivuliike oli kyseenalaistanut senaattorit.
  
  
  Kysyin häneltä, jos hän olisi koskaan ollut siellä, ja hän tuhahti.
  
  
  "Ha. Ei, se on epätodennäköistä. John Featherstone kirosi minut vuonna 1920. Kirous, kuvitella, että. Hän sanoi, että minun oli tappelupukari, lievästi sanottuna. Oi, hän oli mies, säädyllisyyttä, todellinen fanaatikko. Hän on painanut päänsä hänen etusormi, joka kimmelsi kokoelma timantti renkaat. Muistoja viime skandaali.
  
  
  "No, jos minulta kysytään—", hän sanoi hiljaa korvaani, " ei ole yksi ruumis parlamentissa, että meidän täytyy puhua. Kuollut tai elossa, sinun täytyy olla enkeli tulla sisälle. Ja enkelit, kultaseni, olet erittäin tylsää. Hän antoi mitä voisi kutsua ilkikurinen vinkki.
  
  
  Tarjoilija toi hei, sooda runsaasti vitamiineja. Hän otti kulauksen ja teki kasvot inhoa. Tämä juoma on erittäin hyvä sinulle.
  
  
  Mitä minä sanoin uudestaan? No, kun hän kuoli, hänen tyttärensä otti. No, puhun omituisuuksia... Alice Featherstone, rakas rouva, Neiti Mabel joka noudattaa hänen huulensa paheksuntaa. "Pelaa virgin liian kauan ei ole koskaan hyvä asia."
  
  
  Hän jättää huomiotta Neiti Mabel on responsiivinen teorioita.
  
  
  No, hölynpölyä. "Ah, Touwe" tai "Wauwe". jotain sellaista. En tiedä tarkalleen. Jos kysyt minua, kulta, se on, koska perinteistä Kiinalaista ruokaa hän oppi lapsena. He syövät hirvittäviä asioita, tiedäthän. Luulen, että se vaikuttaa hänen aivot.
  
  
  Hän on oppinut paljon tarpeeksi ihmisiä vuosien tietää, että sinun pitäisi kuunnella kaikkea. Ih suosikki lentävä lautanen teoriaa askel-askeleelta replay ih paras golf-peli. Jokainen haluaa tulla kuulluksi. Ja jos olet halukas kuuntelemaan asioita, joita kukaan muu ei halua kuulla, mahdollisuudet ovat he kertovat sinulle asioita, joita kukaan muu ei. Niin pöllö, että koko maailma ei olisi keskeytti hänet, jos se ei ollut katsomassa street. Mitä olen nähnyt siellä kertoi minulle, että olisin voinut voittaa pääpalkinnon.
  
  
  Hän antaa anteeksi itselleen ja meni puhelimeen. Ego löysi miesten huoneeseen ja soitettujen hänen numeronsa. Mace ei ole nykyinen.
  
  
  Olen teippaamalla se.
  
  
  Haara lähti juuri läpi numero 43. Menin nurkkaan lähettää viestin. Ellei se ei ollut oksa, joka oli jahtaavat häntä täällä. Ellei hän olisi ollut muuttumassa ja ontuu viimeiset puoli tuntia. Tietenkin se oli mahdollista. Mutta hän ei luottanut häneen. Minun haara näytti viitsinyt vaivautua naamioida. Ja jos se olisi ollut joku muu, hän olisi havainnut jotain suurempaa. Nämä ovat kloonaus asemille.
  
  
  Se oli kymmenen vaille neljä. Jätin hänelle viestin Roscoe. Sanoin, että emu tule tänne ja pitää silmällä seuraava klooni. Sillä välin, aion istua täällä ja katsella. Katson, jos joku muu tulee."
  
  
  Neiti Mabel puhui Roger uudelleen. Hänen miettinyt, jos voisin saada hänet minun seuraava reumatismi testi ilman luentoa kemiallinen koostumus ruokaa. Otin riskin häntä. "Miksi Alice Featherstone kasvaa Kiinan ed?"
  
  
  Neiti Mabel tuntui, että se oli typerä korkkiruuvi. No, rakas. Mitä muuta Kiinalaiset syövät?
  
  
  Odota hetki. — Tarkoitatko Featherstones ovat Kiinalaisia?"
  
  
  "No," hän osoitti minua. 'Ei oikeastaan. Mutta jälleen kerran, ei tarkalleen.
  
  
  Lyhyesti sanottuna, Vanha John oli kahvin viejä. Hän on asunut Kiinassa monta vuotta. Mutta vallankumous 1912, se tuli selväksi, että Länsimaalaiset, että he eivät olleet enää tervetulleita. Ego tapauksessa takavarikoitiin. Tappoi ego vaimo. Joten John palasi Lontooseen, jossa hänen pieni tyttärensä.
  
  
  Ja mieltymys mystiikkaan.
  
  
  Hän väitti, että hän puhui hänen vaimonsa joka päivä. Ja emu onnistuneet vakuuttamaan monet vanhat aateliset, että hän voisi olla ih: n " ota yhteyttä kuolleiden kanssa." He auttoivat emu ja perusti Featherstone Yhteiskunnassa. Se oli aika paljon kaikki Neiti Mabel tiesi siitä. Paitsi, että John ja hänen tyttärensä Alice elivät erakkoina. Vain tulla ulos aika ajoin heittää kirouksen vähemmän puhdas hyväsydäminen.
  
  
  Hän päättynyt hänen tarinansa juuri ajoissa. Alle toinen, hän katsoi hänen laukku. "Roger!", hän puri häntä. 'Huono koira.'
  
  
  Hän anteeksi itsensä ja lähti.
  
  
  Se oli 4:30, kun Roscoe saapui. Hän otti pöydän toiseen päähän huoneeseen ja pudotti huomautus sylissäni, kun hän läpäissyt mimmo:"Siellä on takaovi kujalla."
  
  
  Alkoi sataa heti, kun jätin ravintola. Hän pysähtyi tarhan sisäänkäynti ja katsoin ulos ikkunasta kadun toisella puolella. Nainen hänen kuusikymmentäluvun musta silkki mekko oli polvillaan ikkunalaudalle, katselee ulos.
  
  
  Läpi sateen häntä, kuulin hänen äänensä. "Kyllä, köysi. hän sanoi. "Ah, köysi. Ugh.'
  
  
  
  
  Luku 12
  
  
  
  
  Se oli kapea mukulakivi kuja, joka juoksi pituus block. Jotkut missä se oli hieman laajempi, jos siellä käytetään olla sisäänkäynnit joidenkin vakaa tai pieni piki. Se päättyi tunnelissa noin kaksitoista metriä pitkä. Ja sitten siellä oli kadun puolella.
  
  
  Numero 43 oli neljän tarina kartano. Ei ollut paloportaat, mutta siellä oli takaovi.
  
  
  Ovi avautui.
  
  
  Ja siellä oli minun ensimmäinen haara. Hän näki myös minut, ja antoi minulle nopeasti, kyseenalaistaminen näyttää. "En ole nähnyt sinua ennen"look.
  
  
  Jos olet epävarma, sinun pitäisi improvisoida. Kävelin hänen luokseen ja hymyili. Anteeksi, mutta etsin Marsden ' s house. Vedin Roscoe huomautus taskustani ja teeskenteli tutkia sitä. Se sanoo, että minun pitäisi olla numero neljäkymmentä-neljä, mutta — - minä kohautti olkapäitään - " ei ole neljäkymmentä-neljä ollenkaan.
  
  
  Hän vilkaisi minua. 'En tiedä. Mutta ainakin et löydä ego kujalla." Tämä oli hänelle ensimmäinen kerta, kun puhun klooni. Olen kuullut muiden puhuvan hänelle, mutta ei minulle. Nyt se iski minuun. Kaikki heistä puhuivat täydellistä englantia ilman aksenttia. Amerikan aksentilla englantia. He olivat perusteellisesti koulutettu.
  
  
  "Kuule", sanoin, " ehkä käytän puhelimen. Minulla Marsden on useita - " minä haparoi kanssa Roscoen huomaa jälleen.
  
  
  Hän pudisti päätään. "Se on huonosti."
  
  
  "Voi, sanoin. "No, kiitos".
  
  
  Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin mennä ulos kujan läpi. Sade oli laskussa kovemmin nyt. Se osui jalkakäytävän ja vastakaikua kapea käytävä. Paikka oli pahaenteinen. Kuja on tumma. Sade on tumma. Se on liukas, koska äkillinen sade. Hänen kaulus kääntyi ylös.
  
  
  Se ei ole jotain olen nähnyt tai kuullut. Se oli vain vaisto.
  
  
  Hän pysähtyi sytyttää savukkeen. Hän pysähtyi Rivnenskaya vain askeleen päässä minusta.
  
  
  Hän ei käänny ympäri. Hän antaa stiletto liukua pois hänen kättään ja jatkoi matkaansa. Kuulin, Tara sanoi taas, "minä olen ensimmäisen luokan assassin',", hän sanoi,"minun pitää olla ensimmäinen-luokka salamurhaaja."
  
  
  Hyvä. Joten en seurattiin. Välillä kaiku oman jalanjälkiä ja rummutus sade, hän voisi tehdä ulos toisen äänen.
  
  
  Tunneli oli edessäni. Hänen tuli tunneli. Se oli tummempi on. Hän kyyristyi varjossa seinään ja katsoi takaisin kujalle.
  
  
  Mitään sellaista.
  
  
  Ja vielä... en nähnyt sen tulevan. Karvat niskaani seisomaan syystä.
  
  
  Ainoa ääni joka kuului oli ääni sateen. Hiljainen gawk lensi tyhjästä. Se osui seinään. Hänen kutistui takaisin ja vaihdoin hänen miekka Wilhelminan. Vain siinä tapauksessa. En odottanut tappaa ego. Hän oli yrittää saada joitakin vastauksia. Tässä vaiheessa tapauksessa, toinen kuollut haara johtaa toiseen umpikujaan.
  
  
  Hän ryömi takaisin varjoihin ja riisui takkinsa. Minä ripustaa hänet kuin kivi voihkii. Gawk-eyed mimmo whizzed ohitseni ja hipaisi minun takki... hänen vatsaan, alkoi ryömimään tunnelin suuntaan, josta luodit olivat tulleet.
  
  
  Asia on, hän ei ole tottunut puuttuu ammuttu. Hän oli odottaa hänen uhri sanoa "huh huh" tai " argh." Hiljaisuus sai Emu hermot, jos hän olisi mitään. Hän poistui läpi suojien niin pian kuin hän pääsi tunnelin sisäänkäynti. Hänen laukaus meni pienempi ja osui emu käsi aseen kanssa. Ei käsi itse, mutta ase, joka kaatui maahan, Hän kääntyi nostaa omaa egoaan. Hänen, hyppäsi ylös ja hyökkäsi. Kun hän saavutti hänen ase, hän oli lentänyt pois ego. Se oli vaikea taistella häntä vastaan. Hän oli hyvä. Hän tiesi, että jokainen temppu, joka tunsi hänet. Hänellä oli veitsi. Juuri niin se oli siellä, ja lähetettiin suoraan minun dollarin pino. Ego tarttui hänen ranteen ja onnistui estää häntä liikkumasta. Mutta ei kauan. Hän piristyi jokainen heimo, ja melkein löi minua, jos se todella harmitti minua. Hänen, kääntyi ympäri ja nojautui hieman eteenpäin ja se löi minua elämässä.
  
  
  Isku tyrmäsi minut pois minun jalat, ja veitsi melkein osui minuun. Sen sai nopeasti. Alkuun pääni osui ego on leuka kovalla kalahtaa hampaita. Tämä rikkoi ego aikeet. Kanssa karate potkia ego on käsi veitsellä ja tippuu pois ego, ase oli suoranainen välillä lohkareita, kohta alas. Hänen edelleen pitää egon ranne ja muuttivat ego kiinni hänen takaisin. Hän yritti päästä eroon hänen voimansa käyttämällä judo liikkua, mutta hänen jo valmis ego liikkua. Hän liukastui ja putosi märkä kiviä. Kuulin kuiva murtaa luita. Hän makasi siellä, katsoi ylös yllättyneenä. Ego on jalat olivat kohoava, hän oli vielä tajuissaan ja ei tunne mitään kipua. Järkytys vain kasvoi kaikki nämä tunteet. Ehkä hänen jalkansa olivat pysyvästi käytöstä. "Hyvä on", sanoin. "En tiedä, kuka olet. Haluan kuulla lisää yksityiskohtia. Kuinka monta teitä on?
  
  
  Hän sulki silmänsä ja hymyili ylimielisesti.
  
  
  "Paljon." "Liian monta pysäyttää meitä."
  
  
  Missä on pohja?
  
  
  Että taas hymyillä. 'Seuraavaksi. Paikka, jossa et koskaan löydä meitä.
  
  
  He laittoivat aseen hänelle. 'Hyvä. Aloitamme tyhjästä. Ja en tarvitse vastauksia, kuten "paljon" ja "enemmän". Haluan saada vastauksia, kuten miten paljon ja missä. Joten mene eteenpäin.
  
  
  Ego kasvot oli rauhallinen.
  
  
  "Tai voit ampua minut?"
  
  
  Hän pudisti päätään. "Ei ole mitään eroa kuoleman ja elämän. Te Länsimaalaiset eivät ymmärrä. En löytänyt sitä. Joten hänen on jo kuollut.
  
  
  Olet jäänyt joitakin uhkia, kun viimeisin uhka saa, kuten reuma. Se oli umpikuja. Hänen on myös epäonnistunut. Mutta sitten, jos en voinut saada, mitä hotelli sanoi, että voisin aina yrittää saada vahvistus siitä, että luulin tuntevani hänet.
  
  
  — Mutta luuletko, että muut onnistuvat. Että et voi tappaa koko sadan senaattorit?
  
  
  Meidän ei tarvitse tappaa heidät kaikki. Tarpeeksi pelotella ih kaikki kuoliaaksi. Kutsua kingdoms oman hallituksen. Sinun-Kongressi, kuten sanot ego. Sitten otamme yhteyttä teidän, arvoisa puhemies, ja kaikki tapahtuu niin kuin me haluamme."
  
  
  Nyt oli minun vuoroni näyttää joitakin halveksuen. "Luulen, että olet unohtanut jotain." Tämä presidentti on henkivartijat ja melko tiukka turvajärjestelmä."
  
  
  Hän pudisti päätään. "Luulen, että olet unohtanut jotain." Tämä security system on ohitettu ennen. Ja sitä paitsi, emme aio tappaa ego. Me vain aio hallita ego brain.
  
  
  Näin ollen alexander ih master plan. Lamauttaa Kongressi ja tehdä puhemies teidän nukke. Edessä kaaos Kongressissa, aktiivinen palvelu on rajaton valta. Ja KAHN on täysi valvoa sitä. Se ei ollut niin mahdottomalta kuin se tuntui. Henkivartijat ovat vain suojattu luoteja. Ja älä välitä teidän munakas täynnä mielialaan huumeita. Tai vastaan aspiriinia, joka ei ole aspiriinia. Se oli kaikki mitä he tarvitsevat. Se on sanoi, että Rasputin oli kuningas ego valtaa. Mutta tänään, sinun ei tarvitse edes olla Rasputin tehdä, että. Sinun tarvitsee vain olla lääkkeen tyyppi. Kings Keskiajalla oli oma maistajat. Ihmiset yrittävät ruoka ja juomat varmista, että ne eivät ole myrkytetty. Se oli työ. Mutta näin ei ole nyt. Siksi, houkutella heidän loistavia pedagogisia kykyjä, hallitsijat ovat puolustuskyvyttömiä. KANG on suunnitelma oli hullu. Mutta se ei ollut niin hullu.
  
  
  Hän menetti tajuntansa. Tai niin se tuntui. Minulla ei ollut paljon tekemistä. Joka tapauksessa, en ole saanut mitään lisätietoja. Mutta yksi asia oli selvä: hän oli kuolla. Tai koko KANG klikki tulee sen jälkeen meille.
  
  
  Hän katsoi alas hänen liikkumatta elin. Hänen, ajatteli hetken. Hänen, ajatella paras tapa kuolla. Hänen poissa. Hän palasi tunnelin ja otti takkinsa ja tikari hän oli pudonnut. Sieltä se jatkui kadulla.
  
  
  Kuulin vaimeaa ääntä. Tietenkin, hän ei ollut tajuton. Hän kääntyi ja otti esiin aseen.
  
  
  Hän ampui itseään silmään.
  
  
  Ensimmäisen luokan murha.
  
  
  
  
  Luku 13
  
  
  
  
  Suorituskyky" Kerro äidillesi " Lyric Theater, kuten luvattiin, oli "melko hauskaa, jos pidät tällaista asiaa." Huono asia on, että minä luultavasti ei ole ego-katsomassa. Ainoa mielenkiintoinen asia oli tyttö, joka oli jo ryömi ulos hänen vaatteensa. Janice Venus. Hän muisti hänen päivää, kun hänen nimensä on Janice Wood.
  
  
  Janice Venus oli blondi jumalatar, ja mikä hänen nimensä oli, kaunis kuva. Hän oli kuuma seuralainen matkalle Riviera, luultavasti viisi vuotta sitten. Erosimme ystävinä. Minun asiani ja hänen tulevan olivat pelasti ystävällinen ja varakas Kreivi Hoppup. Hän antoi minulle joitakin tietoja Almazov on salakuljettajia, ja Janice antoi minulle kasan Almazov. Viimeksi ih näki hänet, Mukava, he olivat menossa naimisiin.
  
  
  Miten se näytti nyt, kaikki olisi voinut osoittautui hieman eri tavalla. Tauon aikana, soitin hänelle ja sain äänitetyn viestin Mace. Noin, mitä Emu onnistunut keräämään kaukoputken läpi, lähde hyvä puuro oli kaurapuuro.
  
  
  Se oli kaikki, he olivat juuri nyt.
  
  
  Roscoe ilmoitti, että hän oli laskenut kolme puhelinkeskukset. Odin oli Addison Hotel, yksi oli vielä Featherstone on, ja kolmas oli Old Vic, katsomassa Sir Laurence Olivier pelata Hamlet. Jätin hänelle "Kerro äidillesi" viesti, joka oli varsin hauskaa, jos olet osaksi tällaista asia.
  
  
  Hän palasi juuri ajoissa aloittaa alusta toisen toimia. Valot oli jo mennyt pois, ja Tara oli aalto minut takaisin paikalleni. Orkesteri suorittaa alusta toisen kerran.
  
  
  'Uutinen?'Mitä se on?', hän kysyi kuiskaten.
  
  
  'Kyllä. On olemassa kolme.
  
  
  "No, kolme? Tai kolme enemmän?
  
  
  "Kyllä."
  
  
  Hän pysähtyi. "Niin se on vain seitsemän.
  
  
  'Kyllä. Hän nyökkäsi hänelle. 'Silti fretti.'
  
  
  Bändi soitti kappaleen, että Janice oli laulaa. "Tämä tyttö," Tara sanoi, " tiesitkö, hänen, tai olivat nämä merkkejä rakkautta ensi silmäyksellä?"
  
  
  En tiennyt, että minulla oli tällaisia oireita. "Tiesin jo hänen", sanoin. "Muutama vuosi sitten. Mukava tyttö. Ei mitään muuta.'
  
  
  Taran kohotti kulmakarvaansa. "No, hän ei näytä, että tyttömäinen enää."
  
  
  Hän oli luultavasti oikeassa. Janice on nykyinen koko oli 90-60-90.
  
  
  "Olemme vain ystäviä", sanoin. "Kunniasanallani."
  
  
  Tara katsoi minua. "Kerro äidillesi.
  
  
  Esityksen jälkeen menimme lavan taakse. Janice oli kuuma. Tara oli viileä. Janice esitteli meidät hänen uusi rakkaus, Mickey. Tara sulanut pois. Neljä meistä meni oluelle.
  
  
  Taksilla kotiin, Taran sanoi: "Olet oikeassa, hän on mukava tyttö. Hän lisäsi, melko jyrkästi,"ei Mitään muuta."
  
  
  On olemassa useita tapoja selvittää, jos joku vastasi ovea, kun olit poissa.
  
  
  Valitettavasti, kaikki tietävät, että nämä tavat.
  
  
  Erityisesti niille ihmisille, jotka yrittävät avata oven sinulle poissa ollessasi.
  
  
  Kiitos Jan Fleming, nämä multi-hiukset ansoja on tullut laajalti tunnettu. Ja mikä tahansa kokenut agentti tietää, miten tehdä se. Ja muut kirjoittajat spy tarinat ovat alttiina muita hyviä temppuja. Temppu on salainen agentti on se, että ego taktiikka pysyy salassa. Tänään, hinta pokkarit, jokainen lapsi on ilmetty Carter.
  
  
  No, Carter on enemmän ovela.
  
  
  Ja jos joskus ajattelen, että aion pilata hyvä asia antamalla sen pois niille pari guldenia, mieti uudestaan. Asia on, joku otti minun syötti. Kun tulimme takaisin asunnolle, tajusin, että siellä oli joku. Tai muuta siellä oli. Hän viittilöi Tara tulla ulos uudestaan ja odota merkkiäni. Hän tarttui hänen aseensa ja avasi oman lukitus yleisavain. Pehmeä klikkaa sijaan kakofoniaa kuultavissa clanking avaimet. Se oli tumma sisällä. Ja se oli hiljainen. Tällainen erittäin äänekäs hiljaisuus aiheuttanut joku yrittää ei olla siellä. Hänen miehensä tarttui Wilhelmina tiukasti kädessään ja alkoi kävellä varovasti ympäri asunnon. Huone kerrallaan. Läpi sekainen olohuone, ruokailuhuone, ja lopulta olohuoneessa, toivoen, että Roscoe ystävä oli ottanut kissansa pois ennen kuin hän lähti, koska se kissa oli kiinni perässäni.
  
  
  Hyvä. Joten, meidän vieras odotti makuuhuoneessa tai piilossa suihkussa. Tai ego oli pitkään poissa.
  
  
  Hänen pysäytti makuuhuone. Siellä oli joku. Voisin kuulla hänen hengitys. Minun seuraava askel oli mestariteos koordinointi. Yhdellä liikkeellä hän heitti oven auki, päällä pyhimys, ja tähtäsi.
  
  
  Hän hyppäsi sängystä, kuten leipää leivänpaahdin. Jeesus, Nick. On tämä taito sanoa hyvää huomenta?
  
  
  Hän laski aseen ja pudisti päätään. — Ei, Roscoe. Mutta se on todella hyvä tapa sanoa hei luoti, vitun huora. Tiedät, että olisin voinut tappaa sinut?
  
  
  Hän työnsi hänen hiukset takaisin ja haukotteli. Sitten hän raapi leukaansa ja tuijotti minua. "Te Amerikkalaiset ovat kuten että," hän sanoi. Kuuntele. Tämä on minun tyttöystävä on paikka, eikö olekin? Siksi en halua puhua kanssasi. Joten minulla on avain. Niin, sen tuli. Joten miten olisin voinut tietää, että olit tulossa?
  
  
  Roscoe... - hänen myydä reunalla sängyn, -...mitä näitä menetelmiä oman työ... †
  
  
  Hän nosti kätensä. "Älä saarnaa. Nick. Olet tervetullut. Hän sytytti savukkeen, ja minä näin, että liekki vapisi hieman. "Missä Tara?"
  
  
  Hän meni ikkunaan ja vihelsi hänelle.
  
  
  Ei saarnoja, Roscoe. Sana.'
  
  
  Hän huokasi. 'Sana?'
  
  
  A.'
  
  
  "Fire".
  
  
  Äänestäminen on sana.
  
  
  Hän painanut hänen savuke vastaan aseen. "Se on työtäni, Roscoe. Olet varjo. Ammun hänet. Mikä tarkoittaa, että on paljon ihmisiä ympärillä, jotka aikovat ampua minut. Ja sitten, jos en pysy minun vartija, he onnistuvat.
  
  
  Pif-bang, ja sen kuollut. Selvää?
  
  
  Hän nyökkäsi ja hymyili. "Väärin", sanoin. "Se ei ole hauskaa. Tämä on helvetin vakavaa. Luulen, että olet nero, Roscoe, mutta taidat olla liian itsevarma. Käännös, tämä on nimeltään, että sinusta on tullut välinpitämätön. Ja se on erittäin hyvä tapa kuolla.
  
  
  Ymmärrätkö?" Hän nyökkäsi. Hän ei hymyile.
  
  
  Minun olisi pitänyt pysäyttää. Mutta, kuten kaikki saarnaajat, hän oli ollut hänen saarnatuoli liian pitkä, ja hän oli kärsinyt vain yksi moraalinen isku, josta hän ei voinut palauttaa.
  
  
  Roscoe kohautti olkapäitään. "Hyvä on", hän sanoi. No, olen kuullut sen kaiken ennen. Mutta tänä iltana... olet tehnyt myrsky lasi vettä. †
  
  
  Tara istui ovensuuhun. "Joten voit olla juomassa teetä.
  
  
  Hän hymyili. Yksi tai kaksi lusikkaa?
  
  
  Roscoe hymyili reumaa. "Tämä toinen omasi on jäänyt hänen kutsumuksensa.
  
  
  'Mikä on?'
  
  
  "Luoda sotilaallinen koulutus elokuvia".
  
  
  Tara teki teetä.
  
  
  Roscoe on syy tulla oli Featherstone on yritys, ja hän halusi tietää, mitä tehdä sen kanssa. Katso huomenna uudestaan, vai mitä? "Kyllä," sanoin. "Pitää katsomassa. Meidän täytyy tietää, kun nämä kloonit tulevat voimaan. Liian vähän tapahtuu; en pidä siitä. Sillä välin, katsotaanpa lähemmin. Katsotaanpa, jos voimme selvittää, mitä on tekeillä sisällä. 'Hmm. En vain tiedä vielä, Nick. En epäile sitä.
  
  
  'Niinkö?'
  
  
  — Mitä sitten aiot tehdä?"
  
  
  "Kohteessa Featherstone Yhteiskuntaa vastaamaan edesmennyt Täti Myrtti.
  
  
  — Tarkoitatko, että vain kävellä sisään?" Noin vain.'
  
  
  "no... minä voisi lentää, mutta mielestäni se olisi liian räikeä, eikö?"
  
  
  Roscoe nousi ylös. — Ja kerrot, ei vitsi." Olet tullut tänne asti?
  
  
  Jos tämä on Leiri CANNA, olet lanka. Näytät aika tuttu kaveri. Olet melkein yhtä anonyymi kuin Nixon klo Demokraattisen yleissopimuksen.
  
  
  "Luotin siihen, että erityisiä vaikutuksia osasto antaa minulle naamio ja sopiva naamiointi saattaa auttaa.
  
  
  Roscoe huokaisi. "Meidän erikoistehosteita laitos," hän sanoi, " on kuollut."
  
  
  'Kulunut pois?'
  
  
  "No, tiedäthän... se on todella hieman tuskallista... Se oli vanha nainen, joka oli kerran työskennellyt Ealing. Tiedätkö, tämä elokuva studio. Ja ... no... hän kuoli. En tunne häntä! Hän leikkaa minut pois ennen kuin hän voisi sanoa muutaman sanan. Tämä on naurettavaa, tämä on hänen, tämä on lapsen työtä, ja se on mahdotonta. Mutta pelkään, että se on vain London branch AX.
  
  
  Sen tekemät emu, älä sano mitään.
  
  
  Hän sanoi. = "Voinko saada hänet siellä?".
  
  
  "Olen pahoillani, Roscoe. Tarvitsen sinua enemmän ulos. Jos yksi henkilö noin nämä PBX-asemat menee yhdysvaltoihin, sitten toinen senaattori menee ruumishuoneelle. Meidän täytyy selvittää, mitä nämä alukset ovat jopa.
  
  
  Hän heitti kätensä ilmaan.
  
  
  ""Sitten kaikki on hyvin. Olemme takaisin meidän lähtökohta. Menet sinne. Niin voisin yhtä hyvin kysyä sinulta nyt. Jos kuolet, voinko ottaa tämä tie häneltä?"
  
  
  En tunne häntä. Olla vakavia. Mutta vakavasti, mitä ehdotatte?
  
  
  Ehdotan, "Tara katsoi meitä", että menen sinne."
  
  
  Ei, sanoin hänelle. 'Ehdottomasti ei.'
  
  
  "Mutta, Nick. †
  
  
  Ei.Sen sanoi.
  
  
  'Mutta...'
  
  
  Sitten kukaan ei kuuntele minua täällä. Tämä on kierre.'
  
  
  
  
  Luku 14
  
  
  
  
  Joten Tara meni joka tapauksessa.
  
  
  No, ei aivan Tara. Ei Tara, " kurvikas punapää." Kurvikas punapäät ovat liian helppo paikalla kadulla, joka on täynnä ihmisiä, ja liian helppo jäljittää. Nainen, joka tuli vastaanoton numero 41 seuraavana päivänä oli hiiri-edessä vanhapiika. Kanssa dodo-ruskeat hiukset, koukussa nenä, ja laukku mekko. Meillä oli puku, peruukki ja meikki, kiitos Janice ja "Kerro äidillesi" yritykset. Jos Tara ei palaa teatteriin seitsemän viimeistään ssa ei ehkä edelleen - peruukki ja nenä kuului hänen äidilleen.
  
  
  Sähköinen äänitys ja kameran rannekello oli valmistettu alumiinista.
  
  
  Nauhuri oli uusin malli , pieni akkukäyttöinen Sony. se oli noin kokoa savukkeiden tapauksessa ja naamioitu siten, että se myös näytti savuke tapauksessa. Se oli ohjataan äänen, joka tarkoitti sitä, että se ei ollut tallennus tishchina. Tuulen nopeus 4,75, en onnistunut tallentamaan selkeä ääni noin kaksi tuntia. Kääntämällä äänenvoimakkuuden säädintä kaikki alas, hän voi tallentaa naisen käsilaukku, aivan kuten Tara on. Suuri avoin canvas ostoskassi.
  
  
  Jos olet koskaan miettinyt, millaista hulluja ihmisiä on puhua kuolleiden kanssa, vastaus on rikas hulluja ihmisiä.
  
  
  Bibi Hodgson, esimerkiksi. Tara törmäsi hänen matkalla (klikkaa). Hyvä. Niin en tiedä, kuka hän on, liian. Mutta Tara sanoo, että mukaan Vogue, tämä nainen on "maalle," otsikko, joka voi ansaita vain, jos olet viettänyt paljon rahaa baletti tossut ja vyöt. Noin niitä naisia, joille pienet kulut silti tarkoita, Dior mekko. Rouva Hodgson saa hänen rahaa Mr. Hodgson. William A. Hodgson, jonka Hodgson kiinteistönvälittäjät. Ja en tiedä, kuka hän on. Hodgson on kiinteistönvälittäjien oma puoli Floridan ja suuri osa saaren he kutsuvat Manhattan.
  
  
  Siellä oli myös Rouva Wentworth Frogg, joka oli noin neljäkymmentä-viisi miljoonaa dollaria. Tara tavannut hänet alakertaan odotushuoneessa. Hän kuvasi myös vastaanotto-alueen itse. Victorian huone, jossa on punainen muhkeat sohvat ja paljon pussitettu kämmenten. Tara piti täyttää lomake. Muutamia kysymyksiä hänen henkilökohtaisen elämän ja elämän kuolleen. Mukaan täytetty lomake, G. Louise Rigg St. Louise, Missouri, on vierailulla tätinsä Myrtle Rigg. In "Syitä vierailla" - osiossa, Tara kirjoitti: "Kysy neuvoja investoimalla monumentteja." Hän ei tiennyt, miksi hän oli kirjoittanut sen. Hän sanoi, että se vain tapahtui minulle.
  
  
  "On, että paljon rahaa, rakas?" Vastaanottovirkailija kysyi. Ja Taran vastasi: "Niin iso, että se pelottaa minua."
  
  
  Vastaanottovirkailija hymyili,
  
  
  Ohut Itämainen poika johdatti hänet yläkertaan violetti odotushuone on täynnä palmuja. Hän kertoi, että hei Sun Ping olisi järjestää tapaaminen. Sun Ping tulee nähdä hänet puoli tuntia. Sillä välin, ehkä hän voisi lukea lehteä jonkin aikaa. Haluaisitko kupin teetä?" Hän katosi ja palasi hetkeä myöhemmin höyryävän kupin. Tara otti sen, ja poika katosi jälleen.
  
  
  Hän odotti vain minuutin tai kaksi, sitten avasi oven. Kukaan ei ollut näkyvissä käytävällä. Käytävän toisella puolella, naisen humalainen nauru kajahti suljetun oven taakse. Oli heikko hum noin alussa toinen päivä. Medium, joka voihki hän vaipui transsiin. Kolmas ja viimeinen ovi oli merkitty "Levätä". Ei ollut ääntä sieltä. Tara yritti avata sen. Se oli lukittu.
  
  
  Hänen ylimitoitettu laukku, hän otti pois hammastikulla ja kaistale muovia. Hän ei ollut tottunut siihen, ja hän ei toimi hyvin. Mutta ei ollut jalanjälkiä portaissa, eikä kukaan tullut kaksi muuta huonetta. Lopulta hän avasi oven.
  
  
  Hän sulki sen perässään ja katsoi ympärilleen. Se oli pieni valkoinen huone. Siellä oli useita lavuaarit, pieni jääkaappi ja kaksinkertainen liesi ja vedenkeitin. Lasi vitriineihin vuorattu seinät. Heillä oli kaikenlaisia teetä yksi koko paikka. vihreää teetä. kamomilla. Lapsang Souchong. Kokoelma vaaleanpunainen ja valkoinen kukallinen kahvikupit istui siististi ylähyllyllä. Aivan kuten kulho poika toi ay. Toisessa vitriinissä, toisella puolella huonetta, istui kokoelma ruskea pullot. Jokainen sisälsi jonkin sortin rakeinen jauhe. Tarrat yksinkertaisesti sanoi, "A", " B " tai "S". Toinen joukko pulloja sisälsi nestettä, ja pohjassa hyllyllä oli ohut neuloja.
  
  
  Ikkuna oli lukittu.
  
  
  Siellä oli käytetty neula uppoaa. Tara esiin hänen ego. Siellä oli vielä muutama tippa nestettä jäljellä nen. Hän huolellisesti pistetään ego tyhjään ampullin hänen vieressään. Hän haisteli injektiopullo. Tieteellisen tietokoneen takana hänen mielessään juoksi läpi useita tuhansia booli kortteja ja antoi ulos reumatismi vähemmän kuin toinen. Hän laittaa ampulli hänen laukkunsa ja meni ovelle.
  
  
  Ääniä kajahti käytävällä.
  
  
  Hän jäädytti.
  
  
  "Niin, Neiti Alice. Älä huoli. Se oli miehen ääni. Korkea nenän Aasian aksentti. Hän puhui ikään kuin hän olisi puhunut lapselle. Painotetaan jokainen tavu erikseen. "Myös, ei pidä, muistatko?"
  
  
  Alice vastasi epämääräisesti. 'Kyllä. En tunne häntä. Paha on ollut olemassa vuodesta... mutta joskus ihmettelen...
  
  
  "En ihmettele, Miss Alice. Luota minuun. Isäsi luotti minuun liikaa. Silti...
  
  
  Muistatko mitä hän sanoi sinulle eilen?
  
  
  Alice huokaisi. Kyllä, Jan. Minä luotan sinuun.'
  
  
  "Hyvä on", hän sanoi. "Muistatko, mitä tehdä?"
  
  
  "Ei mitään," hän sanoi matalalla äänellä.
  
  
  'Ei mitään sellaista. Juuri niin.'Sitten oli lyhyt tauko." No, mikset sitten mene ylös ja tehdä se?"
  
  
  Ehkä hän nyökkäsi reumaa. Web-otti pari askelta ylös portaita. Toinen pari kesti vain muutaman askeleen. Käsi koputti oveen. Ovi avautui. Taustalla, humalassa nainen oli vielä puhu. "Voi, rakas, rakas Robert." Joissakin surullinen laulu.
  
  
  ""No? Mies sanoi.
  
  
  Emu-vastasi nainen, terävällä äänellä. "Koska sinä annoit majesteettinen näyttää tähdet. Huomenna viimeistään.
  
  
  "Yritä saada se tänään. Saatamme tarvita sitä huomenna."
  
  
  'Hyvä. Sitten jätä minua yksin.
  
  
  Ovi kiinni, ja miesten shaggy ääniä kaikui alas portaita.
  
  
  Tara odotti, kunnes käytävällä oli taas hiljaista. Hän kiiruhti takaisin hänen tuoli odotushuoneessa. Hän katsoi jääteetä hän olisi koskettu. Hän haisteli sitä. Se oli teetä.
  
  
  Hän otti lehden. Ovi avautui.
  
  
  Nainen oli yllään musta kimono. Se kattaa suuren ruumiin kanssa merkittäviä pullistuu. Ei ollut lyhyt, maskuliininen aliarvostus ja perä kasvot. Hän puhui mitattu, husky ääni.
  
  
  Nimeni on Sonny. Virhe on tapahtunut. En voi nähdä sinua tänään. Voitko tulla huomenna?" Se oli enemmän kuin käsky. Huomenna kello kaksi. Hän kumarsi päätään lyhyesti, eivät salli hänen silmänsä osallistua. He liukui mimmo Tara, kuten musta valonheittimet.
  
  
  Taran nousi ylös. 'Mutta...'
  
  
  Kello kaksi.'Kun Tara oli tulossa alas portaita, hän kutsui häntä nimeltä. "Sinun täti on siellä, sitten."
  
  
  Taran pysähtyi tallennus ja kääntyi minuun. "On Louisa Rigg menossa nähdä hänen Tätinsä Myrtti?" Huomenna sama aalto, ja voit kuulla kaiken."
  
  
  Hän oli hyvin tyytyväinen itseensä. Hän oli täynnä jännitystä. Se oli Hansje Brinker, joka oli löytynyt reikä padon ja nyt juuttunut hänen peukalon se pelastaa maan jättimäinen katastrofi. Hän oli niin onnellinen, että olen todella halunnut kertoa hänelle, että hän ei tiennyt yhtään mitään. Vain valokuvia voi olla joitakin arvo. Roscoe piristyi kehitystä elokuva. Seuraavana aamuna saamme reumaa.
  
  
  "Toivotan teille voisi olla kuva siitä, mitä ego nimi on taas — yksi, joka puhui Alice."
  
  
  "Yana?"
  
  
  Kyllä. Egon ääni kuulostaa kuin ääni kuuluisa agentti KANG.
  
  
  Taran silmät laajenivat. — Tarkoitatko, että muut ihmiset eivät ole mukana?" Ja että narkologia? Joten se ei ole mitä olisin soittaa lapsellinen, viaton hauskaa.
  
  
  Ei aivan."Hänen hymyili.
  
  
  Mikä oli, että ruisku? A pentothal?
  
  
  Hän alensi hänen suuhunsa. — Mistä tiesit?" Jätin sen viimeiseksi.
  
  
  Hymyilin hänelle. "Kuule, rakas. Mukaan kaksitoista temppuja ne ovat huijaaminen rikkaat, ne on yksitoista siellä. Tiopentaali on totuusseerumia, eikö olekin? Joten, he antavat nämä hyvät hyvät mahdollisuudet antamalla ih tämä tee etukäteen, ja naiset kertovat heille kaiken, mitä he haluavat tietää. Kaikenlaisia tietoja lähti rakastaja. Sitten, sanasta sanaan, medioissa toistaa sitä myöhemmin. On käynyt ilmi, erittäin vakuuttava suorituskyky. Nämä naiset eivät muista mitä he sanoivat ennen. Nämä naiset ovat mykistynyt. Sekä kiitollinen ja antelias.
  
  
  Taran suu muodostivat hiljainen "O".
  
  
  "Se on useita muita etuja. Jos tämä totuus on raskauttavaa, siellä on aina mahdollisuus kiristää. Ja jos on tarpeeksi rahaa mukana, henki kertoo teille, mitä tehdä sen kanssa. Mitä se on meille — hyväntekeväisyys, tarjouksia, Sveitsiläinen pankkitili — voit olla varma, että ne ovat haravointi rahaa. Tara näytti hämmentyneeltä. "Mutta mitä tämä on tekemistä sen kanssa, KANG?"
  
  
  'Ei mitään sellaista. Että on oikeassa. Minusta se on kaikki Nassau uudelleen. Se Featherstones olivat mukana petos, KAHN sai tietää siitä ja kiristi ih. Luultavasti sama kuin Bangel. Se yhtäkkiä tapahtui minulle, että Bungel ja Featherstones oli jotain yhteistä: he molemmat olivat huumekauppiaita.
  
  
  Hänen sanoi, että hei,:
  
  
  "Niin KAN voinut ottaa saman polun päästä sisälle. On uhannut lopettaa ih lasinaluset, jos he eivät saa osan tuloista sekä muutamia palveluja. Palvelut kuten ehkä asunto-klooneja.
  
  
  Hän pudisti päätään. 'Viehättävä.'
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään. 'Viehättävä. Turvallisesti. Mutta pidä järki itsestäsi.
  
  
  Tällä tavalla me ei saada mitään lähempänä PBX päämaja. Sitä paitsi, emme ole täällä ratkaista mysteereistä yhteiskunnassa. Meidän tehtävä: iht.
  
  
  Hän tärisi hieman. — Se on lievempi sana kuin murha, eikö olekin?"
  
  
  Hänen, katsoin ei. Hän istui silkki tuoli makuuhuoneessa, hänen jalat työntää alla häntä. Hänellä oli yllään vaaleanpunainen puku, ja hän näytti vaaleanpunainen ja valkoinen ja sileä kuin silkki. Kuten yksi tytöistä noin niitä, jotka sulkevat silmänsä Sam Peckinpah-leffa. Kuten yksi niistä tytöistä, jotka itkeä Fove Tarina.
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. "Silläkin uhalla, että kuulostan triviaali, mutta mitä tyttö kuin sinä todella tehdä työtä kuin tämä?"
  
  
  Korkkiruuvi vaivasi häntä. Hän opiskeli hänen kynnet. Pitkä. Se on kuin hän on koskaan nähnyt ih ennen. -"No", hän sanoi viimein, " se on se... Se on pitkä tarina. Jokin aika sitten tapasin hänet-mies.
  
  
  Kauan aikaa sitten. Se oli kulunut kaikkien ehdokkaiden, kuten paras, ja sitten... tämä mies... menin AH... Me - no, ei se haittaa. Tämä oli aikana Johnson on aikaa, kun Vietnamin Sota oli jälleen kerran huipussaan. No, minä ... allekirjoittanut sen. Hän kallisti päätään taaksepäin ja hymyili iloisesti minua. "Ajattelin myös, että se olisi erittäin jännittävä ja romanttinen työskennellä ihmisten kanssa, kuten James Bond-joka päivä."
  
  
  "Älä unohda mainita Nick Carter?"
  
  
  Ah", hän sanoi. "En ole tarpeeksi rohkea unelma siitä."
  
  
  Hän käveli huoneen poikki ja istuutui hänen viereensä. Hän otti hänen leukansa hänen käsiinsä.
  
  
  Kuuntele", sanoin. "Aiomme tuoda elämään vähän enemmän täyttää toiveesi."
  
  
  Hmm. 'Hän tuijotti minua. — Miten voit tietää, mitä olen haaveillut?"
  
  
  Hyvä on, " sanoin. "Anna kun arvaan. Häntä, sulki silmänsä. "Haluat kellua vapaasti ilmassa ja tehdä rakkautta siellä."
  
  
  Mmmm... Hän näytti harkittuja. 'Mielenkiintoinen. Mutta ehkä se on liian tuulinen.
  
  
  Sitten kaikki on hyvin. Entä... entä museo? Siellä on sänky kuudennentoista vuosisadan-mukaan vanha taverna. Voisimme livahtaa takana sametti verhot ja tyhjästä nimet pääty, kun olemme valmiit.
  
  
  Rakastan sitä, " hän sanoi. "Mutta museo ei ole auki, kunnes kymmenen aamulla." Hän katsoi minua. — Oletteko samaa mieltä minun idea?"
  
  
  Hänen isänsä suostunut.
  
  
  Kupla kylpyamme.
  
  
  Vaahtokylpy?
  
  
  "Kupla bath."
  
  
  Kuuntele, voin suositella sitä. Ottaen huomioon, kuplat ja kaikki, joka menee sen kanssa, se on siisti, puhdas seksi. Sinun vain pitäisi koskaan kokeilla sitä tällaisessa tapauksessa. Ainakin jos olet minun kokoa.
  
  
  Hän kuivasi minut ulos. Suuri, pehmeä lämmin pyyhe.
  
  
  "Haluan kysyä teiltä, mitä, mitä", sanoin.
  
  
  Mitä?'
  
  
  Hän teki joitakin mielenkiintoisia asioita tämä pyyhe.
  
  
  "Älä välitä", sanoin.
  
  
  Oikea tyttö maailmassa, liian, ei kaikki on niin huono. Sinun ei myöskään tarvitse pukeutua asettaa hälytyksen oikeaan aikaan. Ei kaksi ihmistä, jotka pitävät toisistaan, ja eri sukupuolta. Ongelma on, että se ei koskaan kestä tarpeeksi kauan. Vaikeuksia palata.
  
  
  Hän otti häntä kädestä, astui syrjään, ja sytytti savukkeen. "Hänen pitäisi kysyä.".. "Minä puhalsi ulos savua rengas. "On olemassa Kiinalainen sana, kuten 'voi, tove, vau'?"
  
  
  Hän juoksi sormi läpi hiukset rintaani. Haluatko vaihtaa puheenaihetta, rakas? Tai haluatko kokeilla pelaa, että kylpy kohtaus Kiinan?
  
  
  Se oli selitti Alice Featherstone laulaa. Tara rypisti otsaansa. "Ah, köysi, wow?" Hän kohautti olkiaan ja ajatteli hetken. "Ha. Odota hetki. Sanoit, että se oli laulu. Hän nyökkäsi hänelle.
  
  
  Hän nousi sängystä. 'Älä mene pois. Hän tarttui hänen pukunsa ja meni olohuoneeseen. Kuulin, että nauhuri toimii taas.
  
  
  Hän tuli takaisin hymyillen. Ei, oli ne sanat. "Ymmärrän," hän sanoi ylpeänä. "Tao".
  
  
  "Dao? Miten on Tao, Hän muinainen Kiinalainen uskonto?
  
  
  Hän nyökkäsi. Ih iltarukoukset ovat jatkuva laulaa: "Oi Tao! O Tao! Mahdollisuudet ovat, se kuulostaa samalta kuin "Oh, tauwe, vau". Jos vain tietäisit, mitä olit kuuntelemassa.
  
  
  Hän floppasi takaisin sängylle ja käpertyneenä pallo, kääri hänen syliinsä hänen polvilleen. Hän oli melko luottavainen. Tietenkin, paras selitys fretti oli keksiä niin pitkälle, oli varsin kyseenalainen teoria, että Alice oli pakkomielle köydet ja heiluttaa koko ajan.
  
  
  Tara loisti. "Oh, Nick. Täydellinen. Kaikki on todellista. He ovat Featherstones, jotka elävät kuin hermits-Taolainen askeettien. Mitä puhua kuolleille. Taolaiset mystikot. Ja he olivat kirosi Neiti Mabel, sanomalla, että Taolaiset olivat fanaatikkoja. Ja myös. Hän pysähtyi kuin Boltini kun ilmoittaa Lentävät Wallands. Ja Alice, joka on mukana lakkaamatta toistaa, että paha on puhdasta. Oho. 'Hän osui sänkyyn. "No, oletettavasti tämä haara, joka kertoo, että elämä ja kuolema ovat yksi ja sama. Nämä molemmat ovat Taolainen ideoita. Miten he näkevät sen, se on aivan sama. Hyvä ja paha, elämä ja kuolema. He kaikki tullut yksi taas suuren Yhtenäisyyden Tao."
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. "Se tarkoittaa suunnilleen sama kuin Suuri Electric Chopper, joka on Taivaassa."
  
  
  Hän huokaisi ja irvisti. "Tyypillinen filosofinen ajatus. Mutta ei paha.
  
  
  Hänen jalka oli vääntynyt. 'Seuraavaksi?'
  
  
  "no... koska he luulevat, että paha ei ole olemassa, he eivät voi tehdä mitään lopettaa ego. Tehdä mitään, ja kaikki on niin kuin se on ikuisesti. Tämä on ih on hyvä motto.
  
  
  'Mm-hmm. tämä voi olla totta, Alice. mutta ei PBX, CANNES ei varsinaisesti tee mitään juuri nyt."
  
  
  Mmmmm. En tiedä. Ihmiset tulkitsevat uskonnollisia oppeja outoja tapoja. Katso Inkvisitio. Tai ne loputtomat sodat Graalin malja. Se ei ole sulkea pois mahdollinen yhteys.
  
  
  Hän ajatteli johdonmukaisuus ja hylkäsi mahdollisuus. Politiikka on web uskonto näissä osissa. Ja jos joku kirjoittaa ilta rukouksen, se on enemmän kuin "O Mao" kuin "O Tao".
  
  
  Asia on, "hän jatkoi," en voi saada Alice puhua. Jos hän todella on Taolainen, hän ei kierrellä ja kaarrella. Ehkä hän voi kertoa paljon siitä, mitä tapahtuu talossa. Itse asiassa, se voi antaa sinulle kaikki vastaukset.
  
  
  Hän juoksi hänen kätensä väsyneesti yli hänen silmänsä. "Toivottavasti meidän ei tarvitse olla niukka, mutta olet ole menossa takaisin siihen taloon."
  
  
  Se on se vihreä-silmäinen katso mistä ei.
  
  
  Haluamme viettää paljon sanoja.
  
  
  Ja miksi ei?'
  
  
  Tämä johtuu siitä, niin pian kuin he näkevät sinut, he pumpata sinut täyteen pentothal ja voit kertoa heille kaikki . Käytä järkeä, Tara. Se on vaarallista siellä. Emme edes tiedä, kuinka vaarallista se on, kunnes me tunnistaa nämä kuvat. Joten pysy kaukana niistä. Teit oman osasi. Roscoe ja aion jatkossakin tutkia, Alice.
  
  
  Ja miten aiot tehdä, että jos hän koskaan tulee ulos?
  
  
  Sitten voimme päästä sisälle ikuisesti.
  
  
  Hän nousi ylös ja alkoi vauhdilla vihaisesti ympäri huonetta. Mutta tämä on niin tyhmä. Ja sinun menettää niin paljon aikaa, koska se. Myös, se on jopa enemmän vaarallista sinulle. Minulla on jo ohi tulla. Huomenna. Kello kaksi.'
  
  
  Hän oli oikeassa. Tein virheen, että en ole koskaan tehnyt ennen. Tein emotionaalinen päätös. Enemmän kuin mitään, hänen oli halu suojella häntä. Ja se oli väärin. Tunteet ovat hyväksyttävää työssäni. Voit jättää ih päivä heti, kun aloitat.
  
  
  Hänen kanssaan sovittiin, että hän olisi mennä. Alle kaksi ehtoa.
  
  
  Ensimmäinen: niin, että voimme käsitellä kuvia ensin. Jos tämä paikka oli todellinen linnoitus KANNA agentit, hän ei olisi mennyt sinne. Hän suostui.
  
  
  Toiseksi, Roscoe, ja haluan odottaa ee vuonna makrobioottinen ravintola kadun toisella puolella ja pitää yhteyttä hänen kautta mikrofoni. Jos kuulimme jotain, kuten salasana, voimme tulla apuun.
  
  
  Hän suostui. Muuten, joidenkin yllätys. "No, Nick, en voi kuvitella, mitä olisi tapahtunut toisin. Se ei ole, että pelkään häntä, "hän sanoi," se on vain, että minä... ", hän ajatteli, hetken —" pelkään."
  
  
  
  
  Luku 15
  
  
  
  
  Se on ollut paska päivä. En leikata itse parranajo. Tara laski peili. Kahvi oli liian heikko. Ja alkoi sataa. Se oli hyvä osa.
  
  
  Ennen yksitoista, Tara lähti talosta. Hän oli laittaa hänen meikki ja pukeutua aikaa saada Featherstone alussa. Hän toivoi, liukua ylös portaita kautta kätevästi odottaa huone toisessa kerroksessa tavata Alice Featherstone.
  
  
  Puhelimeni soittaa Muskotti klo 11 oli toinen isku. "Anteeksi, kaverit," bändin jäsenet sanoi — " vielä ei ole toimintaa."
  
  
  Hän soitti Lightfoot kahvila ja kerrottiin, että tilaukseni ei olisi valmis ennen puoltapäivää. Heillä ei ollut kuriirit.
  
  
  "En voi saada ego?" He sanoivat kyllä. Se oli monimutkainen järjestys.
  
  
  Tämä tarkoitti sitä, että valokuvat, jotka Tara otti tällä Featherstone ei ole niin helppo tunnistaa. Ne piti lähettää ih Washingtoniin. Luultavasti. Joko niin, otan hänen reumatismi keskipäivällä. Siellä on vielä runsaasti aikaa ottaa yhteyttä Tara teatterissa, jos tarvetta ilmenee. Hän lähti läpi asuntoja ja käveli pitkin katuja. Roscoe tapasivat makrobioottinen ravintola kello yksi iltapäivällä. Päätin syödä jotain ensin.
  
  
  Klo kymmenen vaille kaksitoista, hän oli Lightfoot on kahvila. Pieni likainen paine keskikokoisia ja pieni myymälä pohjakerroksessa ränsistynyt rakennus jossain Sohossa. Seinät oli vuorattu lattiasta kattoon hyllyt täynnä valtavia purkkia teetä. Ikkunat kadulle päin olivat myös täynnä pinoja teetä.
  
  
  Suttuinen näköinen mies kuluneet ruskea esiliina seisoi tiskin takana. Hän katsoi papereitani ja nyökkäsi. Hän otti purkin hyllystä ja asettaa sen pöydälle. Hän alkoi kääre ego ruskea käärepaperi.
  
  
  "Minä ... haluaisin käyttää ego täällä", sanoin.
  
  
  Hän pudisti päätään. "Myymälä on tuskin sopii tähän, on se?"
  
  
  — Ehkä yläkertaan?"
  
  
  Hän katsoi minua epäluuloisesti. "En tiedä," hän sanoi. — Minun täytyy tarkistaa se pois." Hän meni kassalle ja painetaan N-3. Hetken kuluttua puhelin soi kahdesti ja sitten hiljeni. "Hyvä on", hän sanoi. Hän painoi nappia tiskin alla ja pieni osa takaisin seinä liukui auki.
  
  
  Aukko antoi minulle pääsyn kapea portaikko, joka johtaa paikallista AH päämaja. Portaat johtivat pieni, epäsiisti vastaanoton alueella. Kaksi oranssi muovi tuolit, tuoli täynnä numeroita Barentsin Teehuoneita, ja suuri, kolhiintunut työtuoli. Tumma tukka kauneus istui pöydässä, purukumi. Hän katsoi minua uteliaana, pysähtyi pureskelua, ja ristissä hänen jalat toiselle puolelle. Oikealla oli toinen ovi. Kaikkein pyhimmässä. Hän katsoi hänen katsella. Se oli kaksitoista. Hän laittoi molemmat kädet tuolille ja nojautui hieman eteenpäin. "Haluan puhua Dolores", sanoin.
  
  
  Hän laittaa täysin ilmeetön kasvot. Hänen ID välähti ylös. Hänen silmänsä lopulta osoitti ymmärrystä, ja hän nyökkäsi. "Et tiedä mitään varmasti tässä kahvila", hän sanoi. "Tarvitsetko Dolores tai viestisi?"
  
  
  "Viesti", sanoin. Hän painoi muutamia painikkeita hänen puhelimeen, koska hän alkoi purkaminen teetä purkki. Hän ojensi puhelimen minulle. Siellä oli teipattu viesti Roscoe. "Nähdään kello yksi iltapäivällä." Sitten Mays taas: "Anteeksi, kaverit, ei toimintaa."
  
  
  Hän avasi purkin ja istahti tuolille. Jokainen kuva on siististi kiinnitetty tietokone-kortin. Rakas Zhirinovsky Hyvät Rouva Hodgson ja Frogg kirjattiin sellaisenaan. Featherstone sihteeri oli keskeinen irtisanomisen Agnes Corona, entinen sihteeri Scotland Yard, koska jotkut asiakirjat Ei oli varastettu sieltä. Mitään todisteita hänen osallistumisestaan ei koskaan löytynyt. "Huolimattomuus" oli syynä hänen eroamiseen. Kuitenkin, hän oli epäiltynä. Poika, joka toi Tara teetä ja ohjattiin hänet odotushuoneeseen oli Pam Hevonen, nuori terroristi, joka on erikoistunut psykologinen sodankäynti. Erityisen hyvä psyykenlääkkeiden. Hän oli chief tutkija KAN. Jossain Aasiassa, he menettivät ego ulkonäkö. Kiitos kuva Tara AH päivitetty ego tietoja arkistosta. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, siellä oli Sun Ping. M-2. Toisen luokan salamurhaaja. Toisella luokalla ei tarkoita, että hän oli huono. Se ei tarkoita mitään muuta kuin että hän oli tappaja. Ja ne kaikki ovat feministit, jotka ovat nyt vihaisia miehiä, lähetä valitukset Mao Tse-tung. Sun Ping oli paha täti. Mukaan tietokoneen kartan, hän oli asiantuntija koukerot fyysistä kidutusta.
  
  
  Hyppäsin puhelimeen ja soitti theater.
  
  
  Tara oli jo mennyt.
  
  
  Löin häntä puhelimessa niin kovaa, että tuoli tärisi, ja kerroin hänelle, että halusin Dolores. "Dolores henkilökohtaisesti. Ja nopeasti! Vastaanottovirkailija nopeuttanut hänen märehtiä neljä tai neljä kertaa ja painoi muutamaa nappia. Ovi Ei oikein avannut halki. "Et menetä Dolores," hän sanoi. Tämä on web-pohjainen kojelauta malli.
  
  
  Tyttö vaihde oli pitkä, roikkuva mies, jolla on harmaa tukka, pitkä-kuollut paita, ja riutuneet kasvot.
  
  
  Kerroin hänelle. "Dolores?"
  
  
  Hän huokasi.
  
  
  "Katso", hän sanoi, ja nosti korvansa pois pari kuulokkeet.
  
  
  "Hänen Carter," sanoin.
  
  
  'Oi.' Hän näytti hieman suorempi.
  
  
  Käskin antaa Roscoe kiireellinen viesti. Suunnitelmat ovat muuttuneet. Meidän piti siepata Tara, ennen kuin hän tuli leijonan luolaan. Menen takaisin asunto siinä tapauksessa, että hän tulee. Nyt hän oli menossa makrobioottinen ravintola. Jos en voi tavata häntä, että minä tapaisin hänet siellä yhden-kolmekymmentä.
  
  
  Otin taksin kotiin ennätysajassa. Tara ei ollut siellä. Kaikki voisin tehdä, oli odottaa. Jos hän ei ollut teatterissa tai täällä, hän voi olla missä tahansa. Ja Lontoo on iso kaupunki. Ei ollut mitään todellista syytä paniikkiin. Ennen Roscoe näin hänet, minulla oli täysi syy varoittaa häntä ajoissa. Vaikka se oli aivan viime hetkellä. Kuitenkin, hänen isänsä tuntui hieman levoton. Hän jatkoi kävellä tyhjä asunto. Sade pattered hermostuneesti vastaan ikkunat. Oli heikko hum jazz päässä seuraavalla kadulla. Kuulin autojen huokauksen kadulta itse. Jossain korkealla yläpuolella, kone lensi. Kissa räjähti. Kello tikitti.
  
  
  Hänen hotelli pitäisi purkaa. Ehdottomasti katsella. Ehkä pysäyttää ajan. Tai ehkä se oli, koska he eivät olleet oikean äänen hänen kuulla. Ääni Tara tulee oven läpi. Koko kauhea aikaa, jos mitään ei tapahdu, se kaikki uhkaa tapahtua kerralla ja pidä se.
  
  
  Kello yksi iltapäivällä, hänen numero soittaa. Hänen on reuma Roscoe minun viesti. Sitten kolme rengasta ja Mace bändi: Sonny, kaverit. Vielä ei ole toimintaa.
  
  
  Löin luurin hänen korvaansa. Hän hieroi silmiään ja hieroi niskaansa. Se pisti taas. Hän pysähtyi hankausta se. Mitä minun tutka varoittaa minua noin? Häntä, katsoi seinään. Sitten puhelimeen. Hän poimii puhelimen ja soittaa numeroon uudelleen.
  
  
  ROSCOE: turpa Kiinni. Nicky. Me löydämme hänet.
  
  
  Bi-en, bi-en, bi-I. Irina: Anteeksi, kaverit. Vielä ei ole toimintaa.
  
  
  Hän piti puhelinta hieman pois hänen korvaansa.
  
  
  Nämä olivat juuri ne sanat, jotka Mays käyttää kahdesti!
  
  
  Joka tunti hän antoi uuden viestin. Tietenkin, hän ei voinut keksiä mitään enempää, mutta se ei satuta toista sitä joka tapauksessa. Tunnin välein muutaman päivän, hän tulee takaisin joidenkin outo raportti tai uutinen siitä, mitä oltiin syöty kylässä. Ja jos hän ei voinut ajatella mitään lainkaan, että Matt olisi tullut muutenkaan.
  
  
  Hän laittaa puhelimen takaisin hänen korvaansa... kuuntelin häntä tarkasti. "Anteeksi, kaverit. Vielä ei ole toimintaa. Kyllä! Äänestää sitä! Tässä ego-oli heikko murina viime sanoja. Lentokone, joka lensi. Tämä ääni oli siellä ennen. Siellä oli jotain kieroa sinne.
  
  
  Dolores kutsui häntä. Hän vahvisti minulle, että sama viesti on ollut siellä jo kolme tuntia. Ei, hän sanoi, hän ei löytänyt sitä epäillä. Hän vain ajatteli, että Mace oli yrittää tehdä vitsi käyttämällä saman viestin uudestaan ja uudestaan.
  
  
  Hän kertoi Emu noin kone. Hän oli hetken hiljaa. "Kaikkivaltias Jumala.', hän sanoi. 'Olet oikeassa.'
  
  
  En ole Mace enää. Hänen oli jossain välissä viha ja paniikki. Vihaa, että olisin saanut niin kiinni Taran turvallisuudesta, että olisin menettänyt seurata ih: n todelliset aikeet ja ollut siitä Mace viesti aiemmin. Kaikki meidän toiveita "constellation tänään on tapaus" perustuivat Chen-Li Brownin jälkeen-show, kun-show, joka oli johtaa kloonaus lab ja Lao Tseng. Jos hän on jo tehnyt liikkua, kaikki toivo on menetetty. Emme koskaan löytää tämä PBX-liitäntään. Emme olisi koskaan voineet lopettaa ih. Jumala rankaisee minua tällä narttu, joka sai ihoni alla.
  
  
  "Hyvä on," Dolores kertoi. "Tarkoitus on seuraava. Tarvitsen helikopteri, joka voi viedä minut sinne. Anna Roscoe ylimääräistä apua...
  
  
  — Oletko tosissasi?" hän keskeytti minut. "Lontoon toimisto ei ole kovin suuri. Emme yksinkertaisesti tarvitse lisää apua — ei ainakaan sellaista, että tarvitset.
  
  
  "Helikopterilla?"
  
  
  "Se on yhä meneillään."
  
  
  'Hyvä. Kerro sitten Roscoe shell Odin. Ja Jumalan tähden, kerro Em, olla varovainen!
  
  
  'Kuunnelkaa. En olisi huolissani Roscoe, jos olisin sinä. Joskus hän voi olla hieman pikkutarkka, mutta ei silloin, kun hänen oma ego on vaakalaudalla. Hän rakastaa elämää liian paljon.
  
  
  Hänen huokaisi. "Toivotaan niin."
  
  
  Helikopteri oli tarkoitus hakea minut kello puoli yksi Hyde Park. Kukaan on yllättynyt, mutta se ei kuulu minulle. Joko niin, he puhuvat sitä muutaman päivän. Wilhelmina puhdistetaan ja ladataan akkua. Hän liukui tikari takaisin tupesta ja lisätään toinen kaasu pommi. Onnekas Pierre, niin vilpitön keskellä.
  
  
  Laitan sadetakki ja meni ulos sateeseen.
  
  
  
  
  Luku 16
  
  
  
  
  Roscoe vilkaisi kelloaan. Se oli viittä vaille kaksi. Tara sanoi, että hän oli menossa Featherstone on yksi-kolmekymmentä.
  
  
  Hän ei halunnut näyttää liian epäilyttävältä, joita juoksentelee ravintolassa kuin mielipuoli. Joten hän maksoi, sai sanomalehti, ja meni lukemaan sen eteinen. Sade alkoi laskea kovemmin. Joten henkilö lukee sisäänkäynti ei erotu. Hän oli varmaan ajatellut hänen unohdettu sateenvarjo.
  
  
  Hän on nähnyt, Tara, kun hän tuli nurkan takana tien toisella puolella. Hän ei nähnyt häntä. Ei ollut sateenvarjoa, ja se tarjosi tarvittavat silmälaput rajoittaa hänen mielestään.
  
  
  Roscoe lähestyi häntä hänen puolella katua. Kulunut sekatavarakauppa mimmo. Lisäksi suutari. Mimmo Lane. Luultavasti hän ei olisi ottanut hänen silmänsä pois Tara, joten hän ei ollut huomannut miestä. Se olisi ollut kaksi miestä. He tulivat hänen luokseen. Luultavasti hän ei ollut varoittanut siitä, että mies ei käytä niin hyvä musta sade sateenvarjo. Ja niin pitkälle, fretti oli pitänyt hänen ego taitettu kätensä.
  
  
  Ainakin tämä oli tapauksessa, kuten olemme myöhemmin kuvitellut.
  
  
  Nuolee illalla löysimme Roscoe ruumis. Hän oli kujalla. Ego on kädet olivat yhä kiinni iso musta sateenvarjo, veitsenterävä kärki, joka oli vaipunut emu-on taitto dollari.
  
  
  
  
  Luku 17
  
  
  
  
  Helikopteri laskeutui soinen alalla, noin kilometrin päässä talosta. Iso Fiat 130 oli odottamassa minua. Kuljettaja ojensi minulle avaimet, osoitti minut oikeaan suuntaan, ja istui viereeni. Seuraavaksi minun kuljettajan istuin. Sitten me kaikki meni meidän erillinen tapoja.
  
  
  Sade oli lakannut, ja maisema loisti epätodellinen keltainen-vihreä. Yksi näistä kukkia Konstaapeli maalauksia. Se oli yksi noin upeita maisemia mökit ja hotellit alkaen, kun Richard Leijonan Dollarin pino. Häntä, tunsin vereni kiehumaan tässä universaali haaste. Auliisti. Ristiretki. Hänen sel on iso Fiat tappaa lohikäärmeitä. Minun pistooli ja tikari olivat uuden Excalibur. Hän oli osa historiaa ja teki historiaa. Voin jo kuulla sarvet tervehdys minun saapumista. Hänen, kaikki-valloitusta sankari.
  
  
  Voi luoja. Mutta: nyt::
  
  
  Hän pysäköi auton taakse metsikköön ja jatkoi läpi pienten pensaiden takana estate. Se oli suojassa he vuokrasivat itselleen. Talo olkikattoinen katto, joka huokuu outo tunnelma. Se oli hyvin hiljainen.
  
  
  Se on liian hiljaista.
  
  
  Hän katseli ympärilleen. Vieressä päärakennus oli kaksi pientä taloa, yhtä outo. Lähin oli noin kahdenkymmenen metrin päässä päärakennuksesta. Molemmat olivat nousseet ylös. Ihmettelen, millaisia ohjelmistoja Mace käytetään. Hän oli melko varma, että hän ei käyttänyt sitä enää.
  
  
  Hän muutti yhdestä puusta toiseen ja saavutti toisen talon. Hän sai myös katsella ajotieltä. Onneni oli liian hyvää ollakseen totta. Siellä oli auto.
  
  
  Se oli vanha Amerikkalainen farmariauto. Nämä vanhat 1952 Chevy pseudo-puu autoja. Kattoteline oli kiinni matkatavarat. Ja pyydyksiä.
  
  
  Minne he menivät, he eivät voi mennä kalaan. Mutta he olivat menossa jonnekin, ja hän saapui juuri ajoissa.
  
  
  Minulla on toinen talo. Ovi oli lukossa. Hän katsoi sisälle läpi lasimaalauksia. Hän pääsi ikkunan. Se avattiin. Ehkä liian helposti. Wilhelmina valmis ja meni sisälle.
  
  
  Jos se oli joku muu kuin Mace, olisin pulassa. Vanhat lattialaudat antoi minut pois pienimmänkin liikkeen. He creaked alla minun sisäänkäynti. Mutta jos joku oli siellä, he olivat hiljaa.
  
  
  Sen piti mennä. Siellä oli vain kaksi huonetta alakerrassa, ja he näyttivät hyvin tyhjää. Takka oli ripustettu kanssa kupari ruukut ja puhdas, mutta palanut arina.
  
  
  Hän meni ylös portaita.
  
  
  Kylpyhuone.
  
  
  Se oli ego paikalla domk. Mace on nauhuri oli vielä sängyssä. Voimakas kiikarit olivat edelleen jumissa ikkunan ympärille. Sänky oli täynnä levyt. Mace ja Pearson otti vuorotellen nukkua täällä. Siellä oli yksi näyttö tölkit nurkassa. Heikko haju kalaa vielä viipyi ilmassa.
  
  
  Ei ollut merkkejä kamppailusta.
  
  
  Mitä hyviä uutisia tämä voisi tarkoittaa. Jotain pakko ih astua pois tehtävästään. Mutta se ei välttämättä tarkoita, että he olivat kuolleet.
  
  
  Katsoin läpi kiikarit. Chen-li näin hänet talossa. Hän puhui kaksi miestä. IH jalat voi nähdä häntä, mutta ih kasvoja voinut nähdä. Käytin voice recorder avulla voit lähettää viestin Dolores. Tämä asia oli langaton yhteys, jossa Hän kauneus kahvila. Sitten hän meni takaisin alas ja kiipesi ulos ikkunasta.
  
  
  Tihkuinen sää. Häntä, tuntui hankala. Luulin, että se oli sää. Mutta sitten taas, hänen, ajattelin, että tämä voisi olla varoitus.
  
  
  Hän johti toisen talon. Yksi, joka oli lähimpänä päärakennus. Levyt, joka oli ollut kädenvääntöä ovi oli revitty pois. Wilhelmina puristaa se ja avasi oven.
  
  
  Mitä näin on tehnyt minun vatsaan purra.
  
  
  Verta oli kaikkialla. Vanha puinen lattia oli kastettu ja maalattu sopimattomia väri kuoleman. Se jäädytti välillä saumat lattialaudat. Valkoinen puuvilla huonekalut oli sotkee likaa. AX on rannekello lay murskattu. Se .38-kaliiperin pistooli, KIRVES oli veren peitossa jauhotetulle tuoli. Ja kirves, maalattu punainen, makasi takan vieressä.
  
  
  Takka.
  
  
  Se oli edelleen polttava. Silti antoi lämpöä. Siellä oli kasa lämmin tuhka arina. Nurkassa, vieressä tulipalo, lay... käsi. Kuulin kummallista ääntä, ja sitten tajusin, että lisäämällä omaa oksennusta sotku.
  
  
  Menin keittiöön ja päällä napauta sitten roiskua kylmää vettä kasvoilleni ja jumissa minun ranne hanan alla. Korvani prickled. Napauta sen pois päältä. Luulin, että kuulin jotain. Puulattia narisee.
  
  
  
  
  Luku 18
  
  
  
  
  Tara kertoi minulle myöhemmin, mutta voin kertoa teille nyt. Oikeassa järjestyksessä.
  
  
  Hän ei nähnyt Roscoe. Mutta hän ei katsonut takaisin, joko. Hän tiesi, että hän oli siellä. Yhdessä kanssani. Ravintola. Hän tuli Featherstone Toimisto suunnitellusti klo 2:30 p. m. hänen kaulansa Ympärillä, Ei yllään helminauha, joka voisi lähettää kaikki keskustelun kuluessa viisi metriä Ei puhelimeen kadun toisella puolella. Hänen laukku, Ei ollut sama nauhuri, että hän oli käyttänyt edellisenä päivänä.
  
  
  Tara tunsi hyvin.
  
  
  Vastaanottovirkailija huomasi, hieman ärtynyt, että Tara oli liian aikaisin. Pam nopeasti saattoivat hänet samalla toisen kerroksen odotushuoneessa kuin edellisenä päivänä ja tarjosi hei, toinen kuppi teetä. Hän lähti sitä opiskelemaan samoja lehtiä.
  
  
  Tällä kertaa Tara otti kupin teetä. Se tuoksui iloisesti kanelia. Hän kastoi sormensa neste ja nuoli sen pois. Tyttöni sai kiitettävän kemian syystä. "Teetä", hän kuiskasi helmiä ja Sonny " on täynnä methaqualone." Hän laskea noin viisisataa milligrammaa. Tämä lääke antaa sinulle, mitä he kutsuvat " hyvin valmisteltu." Toisaalta, tunne uneliaisuus, toisaalta tunne riemua. Kuten lakon itse, se voi tappaa sinut kahdella tavalla. Lääkkeen itse, tai koska tämä lääke. Vieroitusoireet ovat samankaltaisia kuin epilepsia — muutaman päivän kohtauksia, jotka voivat päättyy täydellinen romahdus: kuolema. Nämä ihmiset täällä tiesi, mitä he olivat tekemässä. Että viisisataa milligrammaa oli tarpeeksi räjäyttää pääsi irti. Ainakin tarpeeksi, jotta uskot Täti Myrtti on noussut noin kuollut.
  
  
  Tara kaatoi kupin sisältö osaksi yksi niistä pussitettu liangs. Jos tämä köynnös ei ollut kunnolla juurtunut maahan, se olisi varmasti tullut pois.
  
  
  Hän tiptoed ulos käytävään uudelleen, ja jälleen kerran ei ollut ketään pysäyttää hänet. Hän meni ylös portaita ylimpään kerrokseen. Kaksi ovea johti huoneet rakennuksen edessä. Yksi noin nämä huoneet kuului Alice. Hän sulki silmänsä ja yritti kuvitella ikkunan hänen isänsä oli huomautti. Seison talon edessä, se oli oikealla ei. Joten sen pitäisi olla ovi vasemmalla.
  
  
  Hän koputti oveen.
  
  
  Alicen ääni on järjettömän huono: "Tule sisään."
  
  
  Alice Featherstone makasi sängyssä hänen sininen silkki pyjama, piilotettu välillä viisi painettu silkki tyynyt. Alice Featherstone ei näytä kovin terveellistä. Pieniä helmiä tin erottunut Ei otsaan, ja hän yllytti itsensä kanssa itämainen tuuletin. Hänen valkoinen, korostettu hiukset lay märkä takaisin hänen päänsä, ja oppilaat hänen silmänsä olivat pinpricked. Hän muistutti, Tara ja suttuinen queen Alice in Wonderland.
  
  
  Alice Featherstone oli täynnä huumeita. Ja se teki Tara on työtä paljon helpompaa. Hei, ei tarvitse murehtia looginen kuulostava tekosyy ollenkaan. Alice oli kaukana looginen, tällä hetkellä. Hän oli jossain raja-alueella, jossa ainoa lause on hölynpölyä, ja logiikka luo sekaannusta.
  
  
  Hän alkoi puhua matalalla äänellä. Jostain syystä, hän ajatteli-hän oli kuusi vuotta vanha, ja Tara oli hänen äitinsä. Todellakin, on olemassa lääkkeitä, jotka voivat tehdä luulet, että tapa. Hasis on jo pystyy paljon asioita, mutta ne asiat että et niele, haistella tai pistää, vain lopettaa työnsä hyvin. Mutta ehkä se oli vain naamiointi "Kerro äidillesi" soittoäänen kelloa. Joka tapauksessa, Taran huusi ja soitti Äiti.
  
  
  Äiti tietää Ianista. Äitini ei luota minuun niin paljon kuin isäni teki. Alice sanoi, että hän ei tehnyt sitä itse.
  
  
  Yang oli kiihkeä Taolainen. Mutta Jan oli muuttunut. Alice ei tiennyt, miksi. Hän vain tunsi, että tapa. Alice rakasti tuntea. Nah oli myös nice-to-touch teddy hiiri. Ei Mo halua nähdä sitä?
  
  
  Myöhemmin, hän sanoi väsyneesti. Mitä tästä Ian?
  
  
  No, noin viisi vuotta sitten, kuolemanjälkeinen neuvoja paavi, Jan otti johdon. Kaikki oli hyvin, kunnes kaksi vuotta sitten. Sitten hän erotti kaikki ne vanhat henkilökunta ja nimitti uutta henkilöstöä. Ne ovat myös Taolaisten, hän sanoi. Mutta silti... Alice ei pitänyt niistä erittäin paljon. Ei uusia, tietenkin. Pam Hevonen, Ota Yhteyttä. Ja sitten neloset.
  
  
  Neloset?
  
  
  Nämä neljä miestä, jotka kaikki näyttävät samalta. Aikana IHC, vain yksi noin ne meni metsästys. Ei, hän ei voinut. Ei metsästys, hän oli kiusanteko häntä... Alice alkoi itkeä. Ehkä hän oli menossa kiusaa häntä.
  
  
  Tara sanoi, että hänen äitinsä olisi suojella häntä. Alice pysähtyi itku. Hän alkoi laulaa. Tara katsoi ylös ja tarkistaa hänen katsella. Se oli viittä vaille kaksi. Hei, minun piti saada takaisin nopeasti, kun hän odotti odotushuoneessa. Mutta entä ne neloset? Alice sanoa mitään muuta?" Alice nyökkäsi. Hän naurahti. Heillä on kolme veljeä, ja nämä veljekset ovat kolmoset. Ja ne näyttävät nämä neloset. Osoittautuu, että he ovat seitsemänkymmentäluvun... tai ei? Alice piti vain kikattavat. Kolmoset ensin. Sitten nelikko... Alice jatkoi vain kikattavat. Siellä oli myös Chen-li Hong Lo, jotka olivat jossain Irlannissa. Tai Islannissa. Tai jossain muualla. Ja sitten siellä oli Peng Li, ohjaaja. Alice heilautti käsiään. Hän oli Amerikassa. Ja sitten siellä oli, ja sitten siellä oli "— Alice laskea sormiaan — " Vilkas, Hänelle, ja Doe. Hän naurahti. Mutta he kulkivat muutaman viikon. He menivät yhdessä Amerikkaan Pam Hevonen. Tavata ohjatun. Ei, tavata Presbyterian. Puhua lehdistölle. Mennä hammaslääkäriin. Se on valmistettu. Puhdas, puhdas. No, hän ei muista.
  
  
  Tara ajatellut sitä. Niin he lähtivät muutamaa viikkoa myöhemmin. Presidentin! Se olisi ollut kuin tämä. He menivät tapaamaan heitä.
  
  
  Se oli kaksi minuuttia yli kaksi. Taran puristi Alicen käden. "Nämä ovat kaikki veljekset tiedät?" hän kysyi.
  
  
  'Oi. "Ei", sanoi Alice. "On paljon enemmän. Tämä on hyvin iso perhe. Mutta muut ovat kaukana. Alice pysähtyi humina.
  
  
  "Oletko varma?" Tara kysyi ankarasti. "Sinä et mene taivaaseen, jos valehtelet."
  
  
  Alice näytti selvin päin. "Ainakin se mitä Ian sanoo. Hän sanoo, että muut saavat pysyä kotona jonkin aikaa ja että meidän pitäisi saada ih pois sieltä. Joten kun Pam on Hevonen, ja muut lähtevät, uudet tulevat. Oikeasti, Äiti. Se, mitä hän sanoi. Alice oikeasti yritti parhaansa.
  
  
  Taran nousi ylös. "No, rakas", hän sanoi. "Nyt minun täytyy mennä, ja olet hyvä tyttö, ja" - hän yritti ajatella jotain äidillinen sanoa - " nyt syöt cashew kuuliaisesti, ja tulen pian uudelleen." Tara sulki oven takanaan ja otti syvään henkeä. "Kuulit, kultaseni", hän sanoi, hänen kaulakoru. "On vain yksi in-Amerikka nyt. Ja tämä on pilotti. Helikopterin lentäjä, luulen. Tai ehkä hän kuoli, samoin senaattorit hän tappoi. Hän pysähtyi, sitten ei voinut auttaa lisäämällä, " Ja et halunnut hänen tulla tänne." ha-ha.
  
  
  Hän hymyili ja meni portaita alas. Alareunassa portaita pitkin, matkalla ylös, Pam oli Hevosia ja Sonny. Ne näytti vihaiselta. Hyvin vihainen.
  
  
  Pam Kona oli lääkeruisku kädessään.
  
  
  Kaikki Tara voin sanoa on, " Kyllä, Nick.'
  
  
  
  
  Luku 19
  
  
  
  
  Jos vietät koko elämäsi yrittää arm itseäsi vastaan päivä tämä päivä paskaa tulee.
  
  
  Hänen ase oli sijoitettu vieressä pesuallas, ja narisevia lattia sai minut sukeltaa hänen. Sen liian myöhään. Veitsi pyyhkäisi huoneen poikki, pinning käteni uppoaa kuin uusi perhonen kokoelma.
  
  
  "No niin, Carter. Käänny ympäri hitaasti."
  
  
  Ih oli kolme. Se ei ollut "he", hän oli odottanut. He näyttivät kolme paikallista Ivanovs. Super dandy. Ih Ruotsalaiset ja hiustenleikkuu oli kymmenen vuotta nuorempi kuin ih, ja pehmentänyt lihaksia ei sovi moderni vaatteita. He tulivat luokseni ja niiden aseet esillä. Johtaja on edessä.
  
  
  "Laita kädet pään taakse," hän sanoi.
  
  
  Ego katsoin häntä ylös ja alas. Ainoa hyvä asia nen oli ego puku. "Hän olisi ottanut hänen kätensä,"sanoin," mutta minulla on tekninen ongelma." Hän huomautti veitsi vielä tarttui käteeni.
  
  
  Hän kääntyi yksi hänen seuralaisensa. "Giles", hän sanoi. Ole hyvä tunnistaa, sir. Giles tuli luokseni ja veti esiin veitsen. Vereni oli kuplivaa. Giles etsinyt minua. Hän löysi stiletto, mutta se ei tule lähelle kaasu-kovuus. Se on luultavasti ole hänen ego tyyppi.
  
  
  Giles hymyili. Hyvin luottavainen. "Selvä, pomo. Se on puhdas.
  
  
  "Sitten sinun ja Robbie ottaa ego taloon."
  
  
  Giles ja Robbie otti käteni, ja pari pistoolia painautuvat selkääni, olin johti taloon.
  
  
  Ei ole epäilystäkään. He tekevät parhaita tappajia noin näinä päivinä. Bangel, Lin Jing, ja nyt nämä höyrylaivat ovat todella ylittänyt itsensä kohteliaisuutta. Vin Vo oli jotain muuta. Kun tapasin hänet huoneeseen, hän antoi minulle murhanhimoinen ilme ja näykki paskiainen: "Kasvi ego." He työnsi minut tuoliin. Jokainen heistä otti olkapäälleni ja painoi sen: hänen istuin. Siipi nyökkäsi. Tärkein konna on myös sel. Hänen oli toinen puuta-paneloitu kirjasto. Vain se ei ollut niin suuri kuin yksi Nassau. Ja ikkunat olivat auki. Lisäksi Chen-li ei ollut täälläkään.
  
  
  Siipi käveli huoneen poikki, kolmisormi-sormet voimistelu hänen savuke kuin liikkuva vuori. Se muistutti häntä onnellisempi kertaa. "Olemme erittäin väsynyt, Carter," hän sanoi viimein. Egon ääni oli korkea ja jäinen. — Sitä paitsi, olet aina tyhmä.
  
  
  En aio vastata tuohon rehellisesti. Kaikki tein oli nostaa kulmiaan. Sitä paitsi, ei norsu voi estää häntä kertomasta minulle, että olin tyhmä.
  
  
  "Luulit ystäväsi, että pieni talo oli katsomassa meitä, joten voit vihdoin meidät kiinni." Hän hymyili. Joko niin, hän joka noudattaa hänen huulensa. "Dell itse... se oli juuri päinvastainen. Meillä oli meidän silmällä tavata ystäviä ja tiesimme, että se johtaa meidät sinua. Ainakin meillä oli valmis vierailusta.
  
  
  Hän oli oikeassa. Hän oli tyhmä. Hänen putosi ih ansa silmät auki. Mutta toisaalta, AH tiesi missä hän oli. Ja Vinh Po tietäisi paremmin, jos he tiesivät, että Hän nousi seisomaan tuolille. Hän avasi laatikon. "Jos sinä luulet, että ystäväsi auttaa sinua..." hän ojensi pieni kasettisoitin. — Olemme pyytäneet agentti, Mace, tehdä lopullinen raportti. "Kostya, hän teki kolme. Emme ole löytäneet toistuva viesti, joka houkuttelee muutkin täällä — koska se on houkutellut sinua. Hän laittoi nauhan pieni kannettava tallennin. "Kun kolmas viesti alkaa toistaa, me ei olla täällä enää." Hän kääntyi takaisin minuun. "Ajattelin, että saattaisit olla kiinnostunut kuulemaan virallinen omistautumista, mitä tänään tapahtui."
  
  
  Hän painoi nappia, ja Mace alkoi hänen ruumiinavauksen.
  
  
  "Anteeksi, en kalassa. Älä syö ruokaa. Pilaantunut puuro maistuu vieläkin paremmin. Nopeasti maistanut, nopeasti surullinen. Ah.'
  
  
  Hetkeksi, ajattelin, Mace oli tehnyt virheen, mutta olen nopeasti rukoili, että hän antaisi anteeksi minulle, ei ole väliä missä hän oli sumussa tällä hetkellä.
  
  
  Mace ei menettänyt hänen tavalla. No.
  
  
  Tavallista sulkeminen on "viestiketjun".
  
  
  "Ohjelma" tarkoittaa, että viesti on hallissa koodi. Yksinkertainen koodi nopeasti viestin lähetyksen. Yhdessä ensimmäinen kirjain, sinun pitäisi aina ottaa seuraava neljäs sana. Laskin sen ulos. Mace on viesti meille oli: "olen pahoillani. Eda on vioittunut. Nopeasti!'
  
  
  Vahvistuksia saapuu juuri, kun bändi soittaa. Päiväkoti vai ei. Hän voi odottaa apua tunnin sisällä.
  
  
  Siipi kääntyi tärkein konna. "Cornelius, "hän sanoi," nyt aseta tämä nauha."
  
  
  Cornelius otti nauhan ja meni ulos huoneiden läpi.
  
  
  "Nyt, Carter, Nyt, että olet auttanut meitä niin paljon, minä teen sinulle palveluksen... Saada Chen-li", hän sanoi Giles.
  
  
  Giles oli poissa. 'Hyvä. Mitä sinä todella haluat tietää meistä?
  
  
  Hän meni läpi hänen koko arsenaali grimaces ja kikattaa, ennen kuin hän löysi reumaa. — Haluatko tietää, missä pääkonttori alkaen, etkö?" Ja nyt—", hän sanoi, kun Giles ja Chen-li tuli huoneeseen," että on, jossa me aiomme viedä sinut."
  
  
  Hän katsoi Chen-li.
  
  
  Mitä löysin vähiten houkutteleva noin nen oli ohut neuloja ego käsi.
  
  
  Minulla ei ollut aikaa kokeilla mitään, joten tein toisen epäonnistuneen emu kurkkuun, mutta Robbie ja Giles voittamaan minut siihen. Minulla oli heitetty takaisin minun tuoli. Isku leukaan, joka tuntui tyrmätä kaikki täytteet noin hampaani. Vin tuli ja löi minua. Se kaikki tapahtui hyvin nopeasti. Giles ja Robbie olivat tilalla minut alas. Chen-li rullalle minun hihat. Ei ollut mitään räätälöidä voi tehdä sen. Yksi nopea liike, neula katosi kädestäni.
  
  
  He pitivät minua muutaman minuutin. Sekuntia kulunut, ehkä. Tai katsella. En tunne häntä enää. Cornelius tuli takaisin ja sanoi, että hän oli rikki nauha kasetti. Hän sanoi olevansa pahoillaan. Vin Wo vannoi ja halusi liimaa korjata häntä. Hän kääntyi Cornelius ja sanoi, " Koira pentu. Kusipää.'Ja sitten ego kasvot kääntyi punainen. Punainen ruusu. Terälehdet avautuivat, ja yksi kerrallaan he putosi lattialle. Hän rakastaa minua, hän ei rakasta minua...
  
  
  "Capulets", sanoi Giles. Hän oli nauraa. Lihava vettä beetle ryömi ulos rta. Ego yritti työntää hänet pois hänen kädellä. Pysy yhtä järkevä kuin mahdollista.
  
  
  Se oli menettänyt pelin.
  
  
  Suuni meni kuiva. Hän yritti nousta ylös. Mutta hän ei näytä tietävän, miten tehdä sitä enää. Hän katsoi alas hänen baletti tossut. Väärän molemmat päät kiikarit. He olivat kaukana. Mutta soljet. Ne olivat kauniita. He olivat kultaa. Ne loistivat.
  
  
  
  
  Luku 20
  
  
  
  
  Seuraavalla kaudella oli jatkuva painajainen. En muista kuinka monta tuntia tai päivää se kesti. Ei ollut enää mitään eroa ei ole aikaa ja yön, välillä nukkuminen ja herääminen. Unissasi, olet joskus jahtaa hirviöitä. Koko kansa nauraa sinulle. Jalkakäytävät halki ja oksentaa. Mutta sitten avaat silmäsi, ja ravista päätäsi ja nähdä tuttu sängyssä jalka uudelleen, verhot, paita heitti lattialle viime yönä. Voit mitata järki omilla ehdoillasi, jonka rauhoittava kontrasti todellisuuden.
  
  
  Ainoa todellisuus ei ole olemassa minulle.
  
  
  Kun avasin silmät, näin hänen muita hirviöitä. Nauraa peili kasvot. Kirjava näkemyksiä. Muuttuvassa, leveä, hitaasti liikkuvat maailmankaikkeuden yhdistämällä muotoja ja muuttamalla värejä. Myyttisiä olentoja ja mahdotonta tapahtumia. Unissani, Tara pitää tulossa takaisin. Hänen hiuksensa ovat vihreät. Hänen silmänsä ovat villejä. Kun hän puristi kättäni, kunnes se vuosi verta. Hän piti häntä sylissään, kun hän huusi iät ja ajat.
  
  
  Hitaasti unelmia kulunut. Se tuli vähemmän pelottavaa. Minun tavoite muuttui yksi valkoinen tyhjä näyttö. Ilman kuvia. Ei ajatuksia. Eräänä päivänä hän avasi silmänsä ja ajattelin, "lentokone". Hänen oli koneessa. Yrittää koukku, että sana minun käsitys lähettää minut takaisin syvään, levoton uni.
  
  
  Hänen oli autossa. Hän katseli ulos auton ikkunasta. Hän sulki silmänsä jälleen.
  
  
  Kun katsoin uudestaan, näkymä oli sama. Taivas oli vielä sininen. Ruoho oli vielä vihreää. Bussin ulkopuolella, ei muutos muoto tai väri. Siellä oli useita kirjeitä takaisin. Mutta en voinut nähdä, mitä se oli. Se oli hölynpölyä, se oli hieroglyfejä. Hän tärisi. Mitä he tekivät meille, mitä huumeita he antoivat meille, en voinut lukea!
  
  
  Sitten hän katsoi toiseen suuntaan ja varovasti, puoli-auki silmänsä, katsoi auton ympärillä. Olin käsiraudoissa joku minun oikealle. Minä tunsin sen. Mutta hänen ei ollut menossa katsomaan egon suuntaan vielä. En lähettänyt hänet hotelliin, jotta he saisivat tietää, että olin jo hereillä.
  
  
  Auto oli limusiini. Etupenkillä oli piilossa, kun raskas harmaa verho. Ei meille, eikä ääntä, mutta ääni moottorin ja ääni tien. Yksi istuu vieressäni ei ollut puhuja. Hän hitaasti kallistaa päätään oikealle ja katsoin hänen ryhmänsä kaventuneet silmät. Minun ei tarvinnut olla niin varovainen. Hän oli unessa. Ohut, jäntevä mies. Vietnam, luulen. Lääkäri tai avustaja valkoinen sairaalassa puku. Ei. Se on luultavasti vain toinen CANNES agentti pukeutunut pelata lääkäri.
  
  
  Hänen ovea. Suljettu. Sillä estestvenno.
  
  
  Hän katsoi ulos ikkunasta uudestaan. Bussi oli vielä edessämme. Hän voisi vielä lukea, mutta mitä oli kirjoitettu, että linja oli luettavissa. Se oli kirjoitettu Itämaisia kirjaimia.
  
  
  Meillä jyrisi sillan yli. Muiden ajoneuvojen tiellä oli kärryt ja polkupyöriä. Siellä oli vain yksi toinen auto. Toinen limusiini. Hän ratsasti takana.
  
  
  Hän katsoi taas ulos. En tiedä, kuinka kauan katsoin. Seuraava asia mitä näin, oli kaupungin katu. Meluisa raitiovaunut, ihmisiä, polkupyöriä. Mullin kärryt ja ihmiset vihreä univormut ja olki hatut kaikkialla. Hänen katseensa mimmo hänen nukkuva vartija ikkunan läpi hänen oikea. Näin hänet Moskovan Portille." Kaiken takana on tämä portti. Miten olen tuntenut hänet? Jotain tuli takaisin. Hän katseli ulos hänen oma ikkuna uudelleen. Hotelli sijaitsee rakennuksen katolle, näin mitä halusin. Valtava väri muotokuva Ho Chi Minh City alaltaan 40 neliömetriä.
  
  
  Vain rakennus kuului Vietnamin valtion pankki. Kaupunki oli Hanoissa. Vin Vo vei minut Hanoi.
  
  
  Hän katseli ympärilleen uutta mielenkiintoa. En ole nähnyt häntä Hanoi kahdeksan vuotta. Muutamia rakennuksia puhui sodan, mutta vahinko ei ollut niin suuri.
  
  
  Hanoi on kaunis kaupunki.
  
  
  Kaupungin pitkä, varjoisa bannerit pisteviiva täällä ja siellä vanha ranskan siirtomaa kartanoita. Buddhalainen monumentit, Kiinan temppeleitä. Red river on selkeä ja selvä, ja junks sen pankit roll laiskasti pitkin sinistä. Yllättävää, ei ole anti-Amerikkalainen iskulauseita ilmoitustauluilla. Ei ole merkkejä vihaa. Nämä ihmiset eivät vihaa.
  
  
  Tämä on väärä asenne sotaan. Vihaat, ja sitten heti mieleen, että muut vihaa sinua. Yksi asia ajatella. Mutta ensinnäkin, hän ei voinut ajatella suoraan. Toiseksi, hänen agentti AX. Se ei ole, että he eivät usko. Mutta ih valmistellaan sotaa.
  
  
  Puolella tietä, toinen limusiini veti jopa Nuolla. Hänen välähdyksen meni sisälle. Siellä oli verhot taka-ikkuna. Mutta eteenpäin, Chen-li istui kuljettajan vieressä. Chen-li näki minut ja näki, että olin hereillä. Hän tönäisi kuljettaja, joka soitti torvea.
  
  
  Lääkärini heräsi. Hän antoi hänelle hämmentyneenä, hätkähdytti katsoa, mitä se olisi ollut kuin viime päivinä. "Rugby", sanoin. "Mukava pallo..."
  
  
  Hän oli nauraa. "Se ei ole mitään järkeä. Carter. Et ole ottanut tätä lääkettä kaksikymmentä-neljä tuntia. Vaikutus on ohi. Olet jo pommiin kaiken. Ja tämä S-2, on olemassa mitään sivuvaikutuksia."
  
  
  Hän katsoi minua appraisingly. "Hyvä yritys."
  
  
  Hän oli, Jumala tietää miksi, Amerikkalainen. Ainakin hän puhui kuin yksi noin Amerikkalaiset. Mutta toinen? Vai vihollinen?
  
  
  "Miten... miten kauan se on ollut purjeissa?"
  
  
  "Ah", hän sanoi. "Tämä on salaista tietoa. Sanotaan näin, että tarpeeksi Kauan saada teidät tänne. Ja älä kysy minulta, missä "täällä"on.
  
  
  "Hanoi", sanoin.
  
  
  Ego-ystävällinen ilme oli poissa. Ego silmät kapenivat. Hän painoi nappia ja ikkunan takana etuistuimen rullattu alas. "Herra Wing", hän sanoi. "Vanki on hereillä."
  
  
  Verhot liukui takaisin. Litteä Vin kasvot ilmestyi, katkaista kaulan, jonka ikkunan kehys. Hän näytti hirvittävän nukke. Hän katsoi minua ja murisi.
  
  
  "Hän tuntuu ajattelevan, että olemme Hanoissa."
  
  
  "Ah," Siipi sanoi. Sitten hän nyökkäsi. "Kyllä, Hanoi. Näet se on? Hän muistutti klusterin harmaa rakennuksia. "Li Nam De".
  
  
  Yritän ranskan vankilassa. Tunnetaan myös nimellä Hanoi Hilton. Paikka, jossa sotavankeja pidettiin.
  
  
  "Epäilemättä olet kuullut tarinoita tästä paikasta", hän sanoi. — Mutta tulet huomaamaan, että vankila, jonka lähetämme teille on hyvin vaarallinen... täysin erilaisia. Vaikka en näe mitään syytä, miksi sinun pitäisi tietää, missä hän on hallissa. Hän painoi nappia ja verhot kiinni jälleen, estää mielestäni.
  
  
  "Tohtori Kuoi?" Joten se oli todellinen lääkäri. — Hölmö Herra Carter, ei niin tarvitsisi olla tyhmä. Ilman hyvä tutkimus, se voi silti laskea sen suuntaa ja aikaa. Ei niin, että hän tuli takaisin, mutta luulen niin... ehkä joku toinen ampui."
  
  
  Käteni vapisi sanoja. Hän ei voinut lopettaa ravistamalla ollenkaan. Meillä on tunne pahoinvointia minun suolistossa. En muistanut lääke itsessään aiheuttaa tällaisia tunteita. Mutta ehkä kehoni teki sen omasta. Quoy katsoi minua ja hymyili taas. Ego on tunne paremmuudesta on palautettu. "Älkää huoliko, Herra Carter. Tämä kuva on vain laittaa sinut nukkumaan. Ei, siellä on enemmän huonoja unia. Ei mitään vaarallista. Haluamme olla niin tuoretta kuin kamomilla, kun pääsemme sinne.
  
  
  Minulla ei ollut paljon valinnanvaraa. Helvetin Jeesus.
  
  
  Toinen laukaus.
  
  
  Autiomaata.
  
  
  
  
  Luku 21
  
  
  
  
  Kun heräsin, oli pimeää. Valehtelen jotain pehmeää. Ilma oli täynnä tuoksua vitek. Oli heikko, rauhoittava humina, refleksi liikettä, ja katsoin kelloani. Tietenkin, minulla ei ollut vartiomies enää. He ottivat ih pois minun kauan sitten. Kun olin nukutuksessa.
  
  
  Sen stahl navigoida. Hänen makasi lattialla, pehmeä patja, päällystetty puuvilla arkki. Huone oli valaistu, ja se kasvoi myöhään hämärässä, ja aikaisin tähdet paistoi läpi tuuletusaukot. Siellä oli lämpötila. Tämä aiheutti hälinää.
  
  
  Se ei ollut melua. Se oli laulu. Matala, selkeä sekoitus satojen miesten ääniä, jotka tulivat yhteen lauseeseen: "Oi Tao; o Tao.
  
  
  Huone oli suuri. Niukasti kalustettu, mutta mukava. Joukko-lamput. Ei ollut tuoleja, mutta siellä oli kasoittain tyynyjä lattialle, lattia oli peitetty kudottu mattoja. Toisessa päässä huonetta oli toinen patja toinen kasa tyynyjä.
  
  
  Mutta ei. He eivät olleet tyynyt. Kontit olivat siellä.
  
  
  Hän ei halunnut liikkua. Hän oli vielä unessa. Tai hän oli vielä vaikutuksen alaisena unilääkkeet.
  
  
  Hän nousi ylös ja meni toiselle puolelle huonetta. Minulla oli vielä ravistamalla. Hän kosketti häntä olkapäähän. Se oli todellinen. "Tara?"
  
  
  Hän huokasi, kääntyi, ja hautasi kasvonsa patja.
  
  
  "Tara," toista se. Hän ravisteli päätään villisti. "Ei, ei, ole kiltti," hän sanoi.
  
  
  Hän ravisteli hänen olkapäälle edestakaisin. "Tara". Hän avasi silmänsä. yhtäkkiä, yhtäkkiä. Auki. Hän vain katsoi minua. Meidän helpotus, meidän reaktioita, meidän tunnustamista.
  
  
  Hänen katseensa oli levoton. Lopuksi, hänen huulensa liikkuivat. "N-Nick?", hän sanoi pehmeästi.
  
  
  Mitä he ovat tehneet hänelle viime päivinä ei ole muuttunut hänen. Se oli juuri sitä, mitä olen nähnyt viimeksi. Vihreät silmät, että skannattu minulle oli laaja ja kimaltelevaa. Ei ollut mustia viivoja on se sairaus, että hän oli kärsinyt. Jopa hänen pisamia oli edelleen hajallaan kaikki yli hänen kasvonsa.
  
  
  Hän nosti kasvonsa ja otti minua kädestä, käynnissä se hitaasti alas olkapäähän, niskaan ja alas minun posket. Hän yrittää vakuuttaa itselleen, että hänen sormet. Ikään kuin hän ei oikein luota hänen silmänsä vielä.
  
  
  "Voi Luoja", minä sanoin. "Oh, Nick", hän sanoi. Ja me sulatetaan toisiinsa, kunnes väri katosi. Suutelimme, ja satoja ääniä valmis laulaa.
  
  
  Hän veti pois ja juoksi kyseenalaistamista kätensä yli hänen kasvot. "Oikeastaan, en olisi pahoillani nähdä sinua täällä sen sijaan, että onnellinen. Miten... pudistin päätäni, " kuinka sinä pääsit tänne?" Kun hänet lopulta voisi miettiä uudelleen, hänen luulin, että olet turvallinen ja ääni Lontoossa.
  
  
  Hän nojautui takaisin patjalle ja hautasi kasvonsa käsiin, muistaen miten hän oli päässyt tänne. Yhtäkkiä hän katsoi minua.
  
  
  "Mutta jos et ollut siellä.".. etkö sinä ollut siellä?".. Et ollut siellä.
  
  
  Yritin ymmärtää häntä. "Tällä Featherstone on?" Ei, se oli Roscoe.
  
  
  "Roscoe? Ei, ego ei ollut nähnyt häntä. Mutta en ajatellut sitä... tarkoitan, viimeinen asia, tein oli soittaa sinulle... ja kun sinua ei näy, hänen ajatteli, hänen ajatteli, että he kiinni sinua, liian. Lapset kertoivat minulle, mitä tapahtui. Nick, minä muistan hänet. tai, kyllä. Luulen, että muisti hänet nyt, se oli myös järkytys, mutta..... Minulle sanottiin silloin, että ei ole mitään muuta voit tehdä minulle. Että olit ih on vanki.
  
  
  Heillä on ollut jokin yhteys välillä tämä kartano ja Featherstone luona. Ehkä radio. "No, he olivat oikeassa. Kerroin hänelle. "Hän oli ih vanki. Mutta ei Lontoossa. Menin ih kartano.
  
  
  'Manor? Chen-li?
  
  
  "Odota", sanoin. Tarkistin tilaa mikrofoneja tai muita piilotettuja mikrofoneja. Siellä ei ollut mitään. Olin kertonut mitä tapahtui minulle, minun viimeinen päivä Lontoossa. Kukaan ympärillämme tiesi, mitä oli tapahtunut Roscoe. Me vain tiesi, että se voisi olla liian hyvä.
  
  
  'Ja sinä?'
  
  
  Pyysin häntä. — Mitä he tekivät sinulle?" Hän juoksi kätensä kautta hänen punaiset hiukset enkelien.
  
  
  "Muistakaa", hän sanoi. Hän kosketti minun kasvot uudelleen. "Muista, sinä varoitti minua ei mennä sinne. Sanoit, "He pumpata sinut täyteen pentatol, ja sitten voit kertoa heille, Hawke' s toinen nimi." Olit oikeassa yhdestä asiasta. En tiennyt, Hawke ' s lähi nimi. Oh, Nick, olen niin häpeissäni. Hän alkoi itkeä. Ei nämä isoja pullistumia kyyneleitä täynnä itsesääliä, mutta nämä kärsimykset henkistä kipua.
  
  
  "Hei, rauhoitu", sanoin pehmeästi. "Älä syytä itseäsi nyt. Nyt se on korkkiruuvi tahtoa tai valtaa. Ja mitä lääkkeitä on tekemistä sen kanssa? Ne vievät. Vuonna ruiskua sodassa ei ole sankareita. Sinun pitäisi tietää, mitä.'
  
  
  Hän nyökkäsi, ja ryömi jopa enemmän salkoruusut. "Tiedän sen", hän sanoi. — Mutta se ei paljon auttanut. Varsinkin kun olin ajatellut laittaa sinut vaarassa.
  
  
  No, voit kantaa syyllisyyttä, koska ainoa henkilö, joka laittaa itse vaarassa oli hänen miehensä. Sen on räikeästi loukkuun Vin ja teki sen täysin ilman apuasi. Ja uskon, että jos me todella tutkia tätä, mielestäni se on minun vikani, että sinulla on kiinni. Minun olisi pitänyt kuunnella minun ajatuksia ja ei anna sinun saada yhtään lähempänä, että paikka on Pariisi.
  
  
  Hän hymyili. Se oli ensimmäinen hymy hän ollut pitkään aikaan, ja hänen huulensa olivat vielä taistelee sitä vastaan. "Luulen", hän sanoi, " sinun pitäisi soita se kohtalo. Hänen olisi pitänyt kuunnella mielipiteesi, mutta hän on hiton kapinallinen. Kaikille, jotka kohtelee minua kuin pikkutyttö, tai ainakin kuin pikku tyttö, haluan todistaa, että olen erittäin hyödyllisiä käytännössä."
  
  
  Hän kosketti ee tikkuja. "Liian hyvä", sanoin.
  
  
  Hän alensi levyn, joka kattaa sängyn hieman.
  
  
  "Haluatko kokeilla sitä ja katso jos voit käyttää sitä nyt?"
  
  
  Hän todella halusi nähdä sen.
  
  
  Oli koputtaa oveen.
  
  
  Hän avasi sen ja kaksi miestä tuli. Jossain vaiheessa unohdin, että olimme vankeja. Miehet olivat pukeutuneet yksinkertainen kangas vaatteet. Ih päänsä oli ajeltu. Ih kasvonsa olivat-vihaan käyttää tuota sanaa, kun se tulee Easterners, mutta ih kasvonsa olivat käsittämättömiä. Odin oli ympäröi suuri kannu vettä. He kumarsivat.
  
  
  He eivät sano sanaakaan meille.
  
  
  Mies kannu käveli huoneen poikki ja kaatoi vettä kannu, tai ainakin jotain, joka näytti kuin se. Toisen päällä on himmeä katto valo, himmeä päärynä himmeä lasi pallo. Se ei ollut lävistyksiä, todella, mutta se silti tehnyt meille vilkkua.
  
  
  Hän avasi kaapin. Siellä oli meidän oma, Ruotsalaiset '— no, minun, Ruotsalaiset, ja jotkut turhat lainataan Tara — mutta hän veti pois kaksi muuta sopii. Pari harmaa silkki pyjama. Ei niitä voit käyttää lomalla, mutta itse voit pukeutua virallisia tapahtumia.
  
  
  Tara, hän oli kaunis, silkki-brodeerattu aozai, perinteinen ruotsalainen nainen mekko.
  
  
  He jatkoivat hiljaisuudessa. Meidän piti pestä, pukeutua ja olla valmis puolessa tunnissa, niin, meille, jos on signaali. Valmis, mitä emme tienneet. Pantomiimi on Ih ei ilmoittanut meille tästä.
  
  
  He olivat munkit", sanoin kun he olivat menneet uudelleen. 'Vai ei?'
  
  
  — En tiedä. Hän oli pesu kannu.
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "He olivat munkit. Äskettäin ih kuullut hänen laulavan. "O Tao: O Tao Ja Hänen, meni ikkunan luo ja avasi nivelet. Siellä oli raasta niiden takana. Sikäli kuin olen voinut nähdä, rakennus oli osa "valtava vanha kivi linnoitus." Maisema kaukaisuudessa kuin Eedenin Puutarha. Se oli hiljainen ja rehevä, lukuun ottamatta sirkutusta sirkat. Pieni kulkue ajeltu otsikkona miestä käveli yksi toisensa jälkeen, päänsä kumarsi, läpi pitkää ruohoa.
  
  
  ""Kyllä."Hänen oli katsomassa silent movie, ja yhtäkkiä vihainen tilanteesta. "Ne ovat munkkeja. Taolainen munkkeja. Ja tämä on luostari. Olit oikeassa. Tao ja KANG ovat jotenkin yhteydessä toisiinsa. Vaikka ego luoja tietää miten. Ja miten on mahdollista, että luostarit voivat edelleen olla olemassa, tässä maailman kolkassa? Kaihtimet suljettu uudelleen. "Grand Prix peli", sanoin. "Hit-tai kaksinkertainen seuraavalla kierroksella." Häntä, muutti pois ikkunasta. "Kulta," hän sanoi, tulossa takanani sienellä ja saippualla. "Tärkein asia", hän alkoi silittää selkääni pehmeällä sienellä, " on, missä olemme, saat meidät ulos täältä.
  
  
  Hänen vihje oli yhtä selkeä kuin minun ärtyneisyys. Mutta se toimi. Jos jotain, se sai minut nauramaan. Hän tarttui hänen sienellä, ja suuteli häntä.
  
  
  "Jos olet menossa vaahdota minut joka tapauksessa, tee se hieman suurempi, ja hieman oikealle." Hän teki pienen äänen hänen kurkkuunsa. "Hmm?" ja heitti päätään taaksepäin. "Voi Luoja", hän sanoi, " kaikki nämä päivää, tai tuntia tai vuotta-tämä on kauhea lääke, joka minulle annettiin. Oh, Nick. Se on tehnyt maailman niin kauhea. Kaikki oli painajaista. Paitsi silloin, kun näin unta, että olit tilalla minulle. Sitten aloin itkeä, ja kaikki, että oli jäljellä minulle oli sanonta, "Pidä kiinni, Nick." Ja luulen, että siksi pidin hänestä. .. nyt istumme täällä taistelevat meidän oma pikku kinastelua, ikään kuin se ei koskaan tapahtunut. tapahtua.'Hän katsoi minua: "minä todella rakastan sinua, tiedäthän sen?"
  
  
  Yhtäkkiä minulla oli flashback. Tara, vihreä-silmäinen ja nyyhkytti sylissäni. Minulla oli sama unelma, " minä sanoin. "Luultavasti sama lääke. Olen alkanut ihmetellä, miksi he toivat meidät tänne. Mitä he haluavat meiltä. Koska olen alkanut ajatella, että he haluavat meidän olevan yhdessä. Ei vain hänen, tai et. Mutta olemme yhdessä.
  
  
  Hän pudisti päätään ja rypisti otsaansa. 'En ymmärrä.'
  
  
  Hymyilin hänelle. 'Luojan Kiitos. Koska en ymmärrä sitä. Nyt. Kuitenkin, sen tuntuu, että me pian selville. Samaan aikaan, ennen kuin voimme aloittaa huolestuttava, murehditaan näitä klooneja. Tiedämme jo jotain näistä aikuisten klooneja, mutta nämä kloonit ovat parhaillaan luotu, hautoa mainitsit, meidän täytyy tuhota ego.
  
  
  Hän kietoi itsensä aodai. Se oli vaalean vihreä keltainen kukkia ja laski puoliksi alas hänen uhkea reisien yli hänen satiini housut. "Ah", hän sanoi. "Mitä nämä aikuisten Vaihteet, kuulin sen Alice."
  
  
  Hän kertoi Alicen tarina, kun harjaamalla hänen hiukset. Tilanne oli hieman parempi kuin hänen, hän olisi toivonut. Tuolloin siellä oli vain yksi haara Amerikassa, ja hyvällä onnella se oli jo mennyt shadow realm. Kuollut.
  
  
  Lontoossa, ih oli kolme, mutta se ei kestä kauan jos en saa tahtoani läpi. Kanssa hieman onnea ja muutaman viikon elämän, en voi lopettaa ih. Oli jopa mahdollista, että AX Lontoossa oli vastuussa tästä. Jopa niin ruosteinen KIRVES (S) joskus toimii hyvin. Joten nyt se on jopa Tara ja minä. Jos voisimme tuhota tämän pesä, kaikki hyppivät paikasta toiseen olisi ohi.
  
  
  Hänen kamppaillut pääntie hänen silkki pyjama. Jouduin sitomaan sen olkapäälleni.
  
  
  "Mitä niin jälkikasvu pbx näyttää?"
  
  
  Hän huokasi. — Aivan kuten he ovat — kuten ihmisen alkioita. He ovat luultavasti valvotussa ympäristössä — ehkä yrityshautomo - tai jossain labrassa."
  
  
  "Miten koeputkilapsia?"
  
  
  Hän nyökkäsi grimly. "En uskonut, että minulla oli helpoin työtä tässä tehtävässä. Olen jatkuvasti täytyy pakottaa itseni muista, että nämä lähes-lapset ovat tulevia murhaajia."
  
  
  Hän heitti pirun purettu pyjamat lattialle ja saavutti hänen omat vaatteensa. Hän katsoi alas hänen sininen paita. Käytin sitä niin kauan, että se oli laittaa lähes ilman apua. Luoja, hän ei ollut menossa fancy-mekko pallo. Ja sitä paitsi, peli oli jo edennyt liian pitkälle yhtäkkiä tehdä vaikeuksia Oriental etiketti.
  
  
  "Miten pääsen eroon siitä?"
  
  
  "Minulla oli pieni laser laukussani. No, odota. Ehkä minulla on vielä se. Hän meni kaappiin ja rummaged laukustaan. "Ei, ei enää", hän sanoi. "Mielestäni meidän täytyy improvisoida jotain. Ehkä jotain kemiaa. Kaikki voimme löytää tässä laboratoriossa.
  
  
  Lopuksi hän kammatut hänen hiukset viime kampa. Minun punatukkainen geisha. Voin laittaa hänen sukat. "No, mitä teet on sinun. Taidan vain huolen omista asioistani.
  
  
  Hän rypisti otsaansa. — Ajattelin vain... he ottivat aseen, eikö niin? Joten, mitä luulet...
  
  
  Hän puri huultaan.
  
  
  Hän veti hänen housut. Minun alusvaatteet, joita he eivät ota pois. Siitä hyvä vanha Pierre, silti kaunis, piilotettu keskellä.
  
  
  "No", hän sanoi tiukasti, ja aivan vastoin hänen luonnetta, " miten teet se on sinun. Taidan vain huolen omista asioistani.
  
  
  Hän nosti kulmiaan, mutta ei vastannut.
  
  
  
  
  Luku 22
  
  
  
  
  No, Herra Carter, me vihdoin tavata. Se oli Lao Zeng, iso-iso-isoisä koko yrityksen. Suuri-iso-isoisäni on syylä keskellä otsaansa. Hän oli pyörätuolissa. Joka tuntui selittää paljon. Miksi hän itse katosi taistelukentällä. Pyrkimys kohottaa itsesi korkein oksat. Kymmeniä kertoja päivässä katsoa, mitä hän kerran oli jälleen toiminnassa jälleen yritys. Hän kaatoi viskiä ja tarjosi sitä meille, liian.
  
  
  Tara sanoi ei. Stanan otti sen.
  
  
  Hän nosti lasinsa. "Nick Carter,"hän sanoi," ja kaikki pienet tulevaisuutta Cartersin."
  
  
  Hän saavutti pian savukkeen. He olivat poissa. Lao Zeng antoi minulle yksi suuri lakattu laatikko. Savukkeet oli kultaa suukappale. Ilmeisesti hän takavarikoi minun.
  
  
  Olimme ego huone. Tai ego toimisto. Se oli suuri tila. Se olisi ollut iso, mutta ikkunat olivat kiinni, ja tunnelma oli hieman tunkkainen. Täällä, liian, kalusteet olivat hieman harva. Pitkä teak tuoli, pyöreä valkoinen sohva. Yksi tuoli. Ainoa koriste oli erittäin värikäs kangas ja kokoelma aseita seinällä hänen takanaan. Siellä on noin sata aseita. Ole erityisen harvinainen tai erityisen vanha, mutta ne roikkui siinä moans, ja tämä seinä itsessään oli peitetty valtava arkki särkymätön lasi. Lisäksi pistoolit, oli muita aseita: useita veitsiä ja kranaatteja, sekä joitakin tarpeettomia asioita kiistaton kuolleisuutta. Jokainen yksittäinen osa oli valaistu pieni valokeilassa, ja sen alla oli pieni kuva.
  
  
  "Näen sinut ihailla kokoelmaani", hän sanoi. "Tule ja katso tarkemmin." Nousin ylös sohvalta, ja hän kääntyi hänen pyörätuolissa seurata minua. Alle YHDYSVALTAIN Armeijan pistooli näyttö oli merkki, jossa luki " Bristol, Kenneth, Daejeon, 1952." Sen vieressä oli helmi-käsitellään stiletto. Hample, Stewart, Pariisi, 1954. Hän katsoi alas kirottu tikari ja päästi suhina. Se oli kuin näkisi miekka ja Napoleon Bonaparte alle, tai vaunut, joissa Har ja Ben alle. Stu Hample oli yksi niistä, kulkurit, joiden nimet ovat jo luoda myyttejä. Se oli paras, että AX, N1 on koskaan ollut, koska Pariisin 1954. Kun joku otti helmi-käsitellään stiletto häneltä. Yhdessä ego elämää.
  
  
  'Olet?"Hänestä," kääntyi Lao Zeng.
  
  
  — Tiesin, että olisit vaikuttunut", hän sanoi. Hänen henkilökohtaisesti kiinni kaikki nämä aseiden kanssa huokaukset.
  
  
  Se osoitti suoraan minua. — Mutta luulen, että siellä on jotain jotka saattavat kiinnostaa sinua enemmän." Menin osoitettuun suuntaan. Minun ei tarvinnut lukea kyltin nähdessäni, että hän olisi lisätty Wilhelmina sitä. Ja minun tikari. Ei äiti-of-pearl kynä, mutta silti minun Hugo.
  
  
  "Vain siinä tapauksessa, jos luulet, että voit ottaa ego takaisin", hän sanoi. "Se on särkymätön lasi, se on sähköistetty ja tiukasti lukittu."
  
  
  Hän virnisti. "Mutta istu alas ja juo juomasi loppuun." Eda on tehtävä välittömästi, ja meillä on vielä paljon puhuttavaa."
  
  
  Hän oli varma omasta turvallisuudestaan. Hän on saattanut olla pyörätuolissa, mutta hän oli myös ajo valvontaa. Ja se oli hyvä asia. Siinä on jotain olemisesta ohjaus, joka tekee ihmiset menettävät valvoa niiden sanoja. Se on väärin, mutta se on totta. Voit osoittaa miehen aseella päätään ja pyytää ego varten ego tarinoita, mutta kaikki mitä saat on pari suljettu huulet. Mutta mies, joka osoittaa aseella on pakko sylkeä ulos hänen vatsastaan. Jos et ymmärrä jotain, kerro minulle.
  
  
  Hän nojasi takaisin sohvalle. -"Vaikuttava", sanoin. - Kuvaannollisesti.
  
  
  Hän keskittyi hänen katseensa Tara. "Olet tiedemies", hän sanoi. — Erikoistuneet mikrobiologia. Epäilemättä tiedät jo kaiken meidän klooneja.
  
  
  Tara katsoi minua. Hän viittilöi häntä jatkamaan.
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. "Olen hukkua oman leikkaus-reuna teknologia."
  
  
  Emu näytti siltä, että. "Se on tarpeeksi... fantastinen, eikö olekin?"
  
  
  — Miten kauan olet tehnyt tätä?"
  
  
  Hän hymyili. "Kaksikymmentä-kaksi vuotta sitten. No, dell itse ennen sitä... Mutta siinä vaiheessa aloimme perheeni kanssa. Tohtori Kuoi... Hän kääntyi minuun päin, " oletan, että olet nähnyt tämän ennenkin... no, isäni aloitti. Hän oli hyvin kiinnostunut genetiikasta ja onnistui saamaan hallitusta toimittamaan talous-ja rahaliiton pieni laboratorio. Edellyttäen tietenkin, että ajan hän tuplaa alas joitakin parhaista mielissä kommunistisessa maailmassa. Hän alkoi työstää Nguyen Shogun..."
  
  
  "Fyysikko?" Tara näytti yllättyneeltä.
  
  
  Lao Zeng nyökkäsi. 'Kyllä. Mutta Shogun oli useita geneettisiä poikkeavuuksia. Tara näytti tietävän sen jo. "Se on juuri sitä, mitä pyysin häntä sanoa. Brakdon on oireyhtymä, ei ole se? Ego oireet näkyvät vain, kun olet 30-vuotias."
  
  
  Täsmälleen. Mutta, kuten näette, alkioita ei voi selviytyä chill inkuboinnin aikana koeputkissa. Useita ryhmiä Shogunin pbx kuoli ennen kolmatta kuukautta. Aluksi, Kuoi ajatteli egot olivat väärässä. Hallitus ajatteli samaa. He ovat vetäneet tukensa. Sitten, muutamaa vuotta myöhemmin, Shogun itse alkoi näkyä poikkeavuuksia."
  
  
  "Ja sitten KANG päätti tukea meitä varten uusi yritys?"
  
  
  Hän kääntyi minuun. 'Kyllä. Mutta vain tällä kertaa KANG on todennut, emu, joka on sekä fyysisesti ja geneettisesti täydellinen."
  
  
  "Niin, se oli sinun."
  
  
  Haluan sen olevan minulle. Sitä paitsi minun, minun fyysisen täydellisyyden, minulla oli useita, sanotaanko, 'kykyjä', että CANNES oli intohimoinen yllä.
  
  
  "Kyky tappaa kylmäverisesti", sanoin.
  
  
  Hän punastui hieman. Mutta sinä, Herra Carter, on myös lahjakas salamurhaaja. Hän teki tauko. "Vaikka, jos haluat kuulla sen, sinun veri on vielä pari astetta lämpimämpää." Kuka on hän vaikuttaa ego?" Hän hymyili minulle nyt, sama kissamainen hymy hän oli nähnyt hänet käyttöä, Chen-li kuva on otettu seuraavana päivänä, sitten Senaattori Saybrook murhia. Hong Luo naurua, kun hän tuli tappamaan herttua ja herttuatar. Tämä ei ollut aikaa selittää em ero psykopaatin ja joku, joka vain tappaa itsepuolustukseksi. Kauan sitten, hän oli jo perusteellisesti tutkittu itse. Kauan sitten, hän oli maannut ilman holvissa, ihmettelevät, jos hän oli yhtä huono kuin ne olivat, ihmiset, joita hän oli tuhoutunut. Jos sinun ei tarvitse antaa sille kaikki ylös ja eläkkeelle country house. Siellä oli valtava ero minun ja Lao Zeng. Se toi aiheen takaisin siihen, missä hotelli oli.
  
  
  — Ja nämä kloonit sinun jumissa?"
  
  
  Kyllä. Ca alkoi toinen yritys. Koko ryhmä selvisi. Tohtori Kuoi oli työskennellyt kolmas ryhmä, kun hänen dollari pino epäonnistui. Ymmärrät, että kukaan ei ollut korvata ego. Koko ego operaatio oli salainen. Emu oli ainoastaan avustaa hänen poikansa. Että poika yritti sitten tuo kolmas ryhmä, mutta hän ei ollut tarpeeksi tietoa. Emme halunneet, että hallitus tietää, mitä olimme tekemässä, joten salakuljetimme sen yhdysvaltoihin. Siellä hän sai erinomaisen geneettinen koulutus. Meidän Tohtori Kuoi on Harvardin käynyt mies. Tämä tosiasia tuntui miellyttää emu.
  
  
  Tara sanoi: "Ja sen jälkeen hän pystyi seuraamaan isänsä jalanjälkiä."
  
  
  Lao Zeng tuntui iloinen, että hän pystyi vastaamaan "kyllä". Hän itse oli hyvin onnellinen, on enemmän poikia, varsinkin onnettomuuden jälkeen. Ja ääni ego unelma. Tässä vaiheessa Tohtori Kuoi oli kuoriutumisen kolmekymmentä-viisi uutta Vaihteet. Kolmekymmentä-viisi uutta Lao Tsengs. Kaikki on erinomaisessa kunnossa. Kiitos providence.
  
  
  Hetken hän ihmetteli, kuinka paljon ih oli alkuperäisessä ryhmässä.
  
  
  Lyhyt puhelu keskeytti ajatukseni.
  
  
  "Ah, se on aika syödä," hän sanoi. Mikä päivä avattiin pari munkkeja, jotka näyttivät samanlaisia-klooneja? Ei, se on turhaa - ja meille, me johtaa pitkin kivi käytävä ruokasali.
  
  
  Se oli juhla, joka meillä on ollut. No, juhlaa, jos pidät apina aivot, vuohi hännän ja raaka-kalmari. Se otti Tara hetki tajuta, mitä hän oli vastaan, ja hän söi halukkaasti kolmen päivän raittiutta paljon "ah" ja "mmmm." Dell itse, apina aivot ovat herkullisia. Tämä on mitä sanoin itselleni, ja mitä minun täytyy syödä pitää voimissaan. Mutta hän jatkoi hiljaa toivoen, että siellä oli sandwich shop nurkan takana, ja hän ihmetteli, jos olisin satuttaa häntä itseäni popping ulos saada hampurilainen. Sen ajattelin: mitä talonpoika ei tunne, hän ei ole.
  
  
  Edu oli tarjolla silent munkit. Pääruoan jälkeen, Lao Zeng antoi heille tehtävän käsittämättömällä kielellä. Super final. Centennial munia.
  
  
  Keskustelu pöydässä oli erittäin miellyttävä. Mitä hän todella halusi sanoa oli myöhemmin. Samaan aikaan, hän oli iloinen ja avoin. Yksi päivä, hän kääntyi alas rooli on rauhallinen, ystävällinen isäntä. Odin on ympyrä munkit jättää keittiön oven auki hetkeksi, ja Lao Zeng räjähti, vetämällä hänen takki lähempänä suojella itse alkaen tappava luonnos. Munkki nopeasti juoksi ja sulki oven, ja Lao Zeng takaisin hänen malttia. Hänen otti etu ja ego on fyysisesti hyväksi ja kysyi ego suhteesta KANNA ja Tao ja miten tämä luostari selvisi Kommunistisen puhdistuksen.
  
  
  Hän taputti käsiään, ja hiljainen tarjoilijat alkoi clearing pois tarjottimet. "Mikään ei estä sinua sanomalla, että", hän sanoi. "Ei ole mitään voit tehdä tietoa. Ainoa suhde, joka on olemassa meidän välillämme on molemminpuolista hyötyä." Sitten munkki ilmestyi teetä. Hän kaatoi cup Tara ja yksi minulle. Hän lähestyi Lao Zeng, mutta jälkimmäinen heilautti hänet pois, kun hän jatkoi puhettaan. "Luostarin antaa meille kaksi tärkeää asiaa. Ensinnäkin, laboratoriot kokeita. Ei vain kokeet, mutta kokeiluja, mitä te kutsutte mieleen vaikuttavia lääkkeitä." Hän nojautui taaksepäin ja hierotaan kädet hänen pyörätuolissa.
  
  
  — Luulen, että sinulla oli kunnia kokeilla heidän ympärillään?
  
  
  "Vakuutan teille, Carter, että olemme melko kaukana perässä. S-20 on vain hallusinogeeni ilman sivuvaikutuksia." Kuoi sanoi saman asian, mutta se ei satu kuulla hyviä uutisia toisen kerran.
  
  
  "Ja toiseksi?"
  
  
  Toiseksi, katso itse. Vain mennä ikkunaan.
  
  
  Häntä, meni ikkunaan.
  
  
  Ja näin alan kukkia. Se venytetty horisonttiin kaikkiin suuntiin. Se oli kenttä unikkoa. Oopiumiunikot. Hetkeksi hänen yritti joku ego markkina-arvo, mutta hän vain ei tiedä, mitä tulee seuraavaksi biljoonaa. Hän jatkoi tuijottamaan ulos ikkunasta.
  
  
  "Kaunis näköala, eikö olekin?"
  
  
  Minun ei tarvinnut nähdä ego on kasvot tietää, että nen oli yllään ohut hymähtää.
  
  
  "Olet toimittaja," minä sanoin, " tämä Nassau klikki ja Featherstone Yhteiskunnassa.
  
  
  Hän antoi kuristi nauraa. - 'Muun muassa. Niistä monet, monet muut. Uskomme, että oopiumi on paras voimavara rakentaa maailmanlaajuinen organisaatio. Oopiumi oli myös meidän tärkein ase edellisessä sodassa.
  
  
  "Nämä munkit," kysyin häneltä, " samaa mieltä teidän politiikka?"
  
  
  "Nämä munkit," hän sanoi, " en tiedä mitään politiikasta. He eivät edes tiedä, mitä me teemme näiden lääkkeiden kanssa. Tiedämme, mitä on tekeillä laboratoriossa. Kaikki he tietävät on se, että kun valtio oli kirjoittaa muita temppeleitä ja luostareita, KANG piti ih heille ja heidän omaisuutensa ennallaan. He ovat hyvin kiitollisia. He eivät kysy kysymyksiä. Jos he tiesivät totuuden, he olisivat olla myös hyvin järkyttynyt. Mutta se on epätodennäköistä, että he löytävät ulos.
  
  
  Hänen, katseli kaksi munkkia päivässä. He alensi heidän silmänsä.
  
  
  "He eivät puhu englanti," Lao Zeng sanoi. Joten jos olet ajatellut kertoa heille, mitä me todella tehdä, pelkään se tulee olemaan hyvin vaikeaa. Ellei, "hän hihitti," voit hallita melko monimutkainen ja epäselvä Susoy murre."
  
  
  Hänen isänsä yritti kovasti olla katsomatta Tara.
  
  
  "Mutta", hän sanoi. 'Istu alas. Tee on kylmä. Ja meillä on vielä paljon puhuttavaa.
  
  
  Hän palasi pöytään. Hän katsoi Taraa. Hän näytti heikompi kuin hän oli ajatellut. Ne tunnit oli ottanut veronsa hänen nyt. Ei silmäluomet olivat raskaat. Hän saavutti cup. Hänen silmänsä yhtäkkiä välähti minua. Vihreät valot. Mutta se tarkoitti: Stop! Hän katsoi takaisin Ei. Teetä oli huumattu, ja hän tajusi sen liian myöhään. Otin kupin ja teeskenteli ottaa kulauksen. — Mitä muuta sinä haluat puhua?" Lao Tseng pyysi häntä.
  
  
  "Lapset", hän sanoi. "Sinun ja Neiti Bennet.
  
  
  "Meidän mitä?"
  
  
  "Lapset", hän sanoi. — Mutta ehkä se olisi parempi, jos Tohtori Quoy selitti kaiken." Hän työnsi itsensä pois tuoliltaan ja kaataa pieni intercom. Hän painoi nappia ja Stahl odotti. Kun hän teki tämän, hänen takaisin minulle, hän kaatoi teetä takaisin osaksi teekannu. "Nyt", hän sanoi yksinkertaisesti osaksi ääni-ruutuun. Sitten hän oli taas pöydässä. Hän katsoi Taraa. Hän oli hieman hämmentyneenä, mutta hän silti istui suorassa. Kuoi tuli ja selitti.
  
  
  Se oli oikeastaan hyvin yksinkertainen.
  
  
  Hän meni meitä rokotetaan. Ne tuovat esiin pienen armeijan N3 tekijöille itselleen. Mutta tällä kertaa, nämä N3-agentit toimii KAN. Tara olisi antanut heille useita loistavia asiantuntijoita näillä alueilla genetiikan. Klooneja Tara, joka jatkaa rokoteta ihmisiä. Ensimmäinen tieteellinen kyky oli jo geeneissä, ja KANG oli vain antaa tarvittavat käytännön koulutusta.
  
  
  Mutta he voivat ottaa sen askeleen pidemmälle.
  
  
  Mitä tapahtuisi, he ajattelivat, että jos Tara ja minulla oli vauva? Lasta tai enemmän. Tilastollinen kertoimet olivat neljä-yksi, että emme tuottaisi agentti, joka päihitti kaikki muut aineet. Loistava tappaja tieteellisestä näkökulmasta. Molempien maailmojen parhaat puolet. Ja sitten, käyttämällä tätä kuin alkuperäinen, he saada tarvittava määrä kaksoiskappaleet varttamalla. Mitkä ovat parhaat hinnat CANNES? Tohtori Kuoi oli iloinen. Viisikymmentä tai sata näistä superclones, KANG voisi valloittaa maailman.
  
  
  Tara alkoi laskea eteenpäin. Hän näytti hieman hidas. Hän lepäsi hänen leukansa hänen kätensä ja näytti taistelua pitämään sitä paikallaan. Hänen oli myös juoda teetä, joten häntä alkoi matkien hänen oireita.
  
  
  Lao Zeng kääntyi Kuoi. "Luulen, että pian he nukkuvat nyt," hän kuiskasi. — Milloin aiot suorittaa ensimmäinen operaatio?
  
  
  "Ennen auringonnousua", hän sanoi. "Jos ne ovat vielä unessa." Sillä välin, tarvitsen hieman aikaa valmistautua itse laboratoriossa. Toiminta on merkityksetön. Jokaisen solun kehon kuljettaa kaikki geenit, joita tarvitaan tarkka kopio. Sen vain beru ohut kaistale piilottaa ih käsivarret. Kun he saavat takaisin niiden solujen, tarkistan hänet ulos.
  
  
  Tara oli jo unessa, hänen päänsä rekennettiin tuolilla. Hän mumisi jotain ja myös painoi päänsä.
  
  
  Lao Zeng taputti käsiään.
  
  
  Useita munkkeja ilmestyi. Se oli liian raskas yksi munkki kantaa minua, ja minä tehtiin kaksi. He olivat ottaen violetti yksi pois ja takaisin meidän jasmine tuoksuva vankilan sellissä.
  
  
  
  
  Luku 23
  
  
  
  
  Avaimet clanked ketju, ja ovi avautui. Olimme sijoitettu kaksi erillistä matot, ja munkit saivat lähteä. Noin hänen nurkkaan, hän katseli silmät kiinni kuin Quoy kumartui Tara. Pieni valo ego Thalia on avain ketju lepattaa. Hän tarkistaa hänen verenpaine kourallinen hänen oma, sitten painanut rintaansa kanssa persoonaton sormella. Sitten hän otti stetoskoopin taskustaan. Hän on ollut todella herkkä. Nappikuulokkeet olivat tavallista kauemmin ja meni syvemmälle hänen korvansa. Hän näytti tyytyväinen. Sitten hän tuli luokseni.
  
  
  Nyt hän seisoi edessäni, kiroten hiljaa. Munkit ei voi ottaa pois minun takki, ja Niitä tarvitaan paljas käsi mitata verenpaineeni. Kävimme läpi koko farssi. Esitin kuollutta painoa. Emu oli vaikea saada takkini pois. Hän sitoi käteni ja alkoi pumppaus. Ajattelin, että jos emu olisi kertoa minulle, minun verenpaine, jos olin todella unta, jos en ollut faking sitä.
  
  
  Arvasin, että ei ollut kyse.
  
  
  Hän taputti rintaan, sitten vedetään ulos stetoskooppi uudelleen. Odotin kylmä metalli koe pala painaa rintaani vasten. Sitten ego tarttui hänen päänsä ja veti kovaa.
  
  
  Kipu on ollut kovaa. Hän heitti päänsä taaksepäin, ja kyyneleet kihosivat hänen silmissään. Hän voihkaisi. Ego tarttui hänen tie ja veti taas puoli tukehtuminen hänen. Me rullattu yli, kunnes hänen oli päällä, ja hän oli käsitellyt emun isku leukaan ja sitten isku ego on kaula, joka pitää ego tajuton pitkään.
  
  
  Hetken hän ajatteli tappaa ego. Se olisi voinut kuristi häntä. Mutta se tuntui tyhmä liikkua. Voin voittaa kierroksen, mutta häviän ottelun. Ego kuolema olisi kuolemantuomio. Kun toivoo tehdä automaattinen puhelin vaihtoon kauttamme haihtunut, Lao Zeng olisi välittömästi lähettää teloituskomppanian eteen. Joko he vain ampui meitä, tai he tappoivat meitä niiden rauhoittava ruiskulla. Ainakin sitten he tappavat meidät. Samaan aikaan, ats perhe olisi edelleen olemassa yhdessä kolmekymmentä-viisi veljestä, jotka olivat luukku. Ei, se oli parempi jättää unelma Lao Zeng jonkin aikaa. Ainakin jonkin aikaa.
  
  
  Tarvitsin työskennellä Kuoi on tajuton kehon. Se oli Thalia on ego charmia, joka otti sen pois. Se oli koko kokoelman avaimet. On oltava vähintään kaksikymmentä. Odin ympärillä pitäisi olla avain ego lab. Ja tämä on lab toivoin päästä.
  
  
  Sitten hänen ego hoiti valkoinen takki. Tästä jonkin matkan päässä, tämän pitäisi antaa minulle joitakin rajauksella. Takaapäin, liian. Joka tapauksessa, nämä munkit pitää alentaa heidän silmänsä.
  
  
  Meidän roolit olivat päinvastaiset. Tällä kertaa hän oli kuollut paino, ja se oli vaikea riisua ego. Hän roikkui hänen avainnippu vyötäisillään ja laittaa Ego on valkoinen takki. Hän oli noin kahdeksan tuumaa pitempi kuin Tohtori Quoy, mutta en välittänyt. Hän kumartui, kääntyi ego on liikkumatta elin osaksi vaikerrus, ja katettu ego puuvilla viltti. Jos he olivat olleet varovaisia, he olisivat löytäneet ratapölkyt järjestyksessä. Niin kauan kuin he älä katso liian tarkkaan.
  
  
  Hänet, tajusin, että olin vedoten erittäin paljon onnea ja muista lyhytnäköisyyttä.
  
  
  Hän otti yhden viimeisen katsoa, Tara, joka nukkui rauhallisesti, ja meni käytävään.
  
  
  Minne mennä?
  
  
  On epätodennäköistä, että laboratorio sijaitsi tässä rakennuksessa. Ehkä se on hall yhdessä ulkorakennukset enemmän tai vähemmän etäinen sijainti. Joten minun piti löytää tie ulos ensin.
  
  
  Tilava kivi käytävä oli kylmä ja pimeä. Vain kynttilöitä sijoitettu säännöllisin väliajoin seinille. Siellä oli myös päivä lukot. Munkkien soluja, jotka olivat nyt tyhjä? Tai kiireinen vankilaan soluja?
  
  
  Menin vasemmalle ja seuraa käytävän molempiin suuntiin. Hän meni ulos joka päivä. Ovi ei ollut suljettu. Vaikka Kuoya on avain ketju noin minun vyötärö, hänen tuntui, että minulla oli avaimet koko valtakunta.
  
  
  Yö oli selkeä ja rauhallinen. Tähdet olivat jo näkyvissä, vaikka taivas ei ollut vielä pimeää. Se oli vain puoliksi viimeisten kahdeksan tai kymmenen, mutta Taolainen veljekset olivat jo siirtymässä yhden hiljainen linja, suuri rakennus, joka saattaa olla sijaitsee ih asuntoloita.
  
  
  Tämä tarkoitti sitä, että se voisi olla laboratorio.
  
  
  Siellä oli viisi rakennukset yhteensä.
  
  
  Kaikki rakennukset monimutkaisia ovat rakennettu noin raskas harmaa kivi, joka on yksi jalka paksu. En pidä rahaa, se oli tehty käsin. Ystävällisin terveisin, kuin Kiinan Muuri. Mutta sitten iso-iso-lastenlasta niitä rakentajia. Nämä rakennukset oli vain kuusi sata vuotta vanha. Mutta. Se oli alun perin linnoitus. Tai ehkä se on aina ollut luostari.
  
  
  Lao Tseng on chambers, sekä "vieras solut", sijaitsi pienin viisi rakennusta. Niiden takana, joka ulottuu kaikkiin suuntiin, olivat unikkopeltoja etäisyys. Hieman vasemmalle, valtava kaksikerroksinen suorakaide, olivat munkkien asuintilat. Päinvastoin tämä oli lato-kuten rakenne, joka osoittautui temppeli. Joten on olemassa kaksi rakennusta jäljellä.
  
  
  Valitsin kauimpana siipi kuin mahdollista laboratoriossa. Ehkä kaksinkertainen kalterit ikkunoissa ja plumes savua savupiippu tehty se todennäköisesti minulle. Yritän kertoa hänelle, että se ei ollut edes niin tyhmä valinta.
  
  
  Sen saavuttaa tämän hyvin yksinkertaisesti. Se oli myös juuri ohi mimmo kaksi munkkia, jossa on kirjoja, jotka olivat vartioimassa ovea. Laaja eteinen oli sama kuin se, joka oli jättänyt hänet. Märkä ja tyhjä. He kynttilöitä. Ottaa riskin, hän valitsi yhden hengen huonetta ja pysähtyi hetkeksi varmista, että ei ollut ääntä sisällä.
  
  
  Lukko yritti sitä. Ovi avautui.
  
  
  Se oli luostarissa solussa. Sänky ei ollut mitään muuta kuin huoneen nurkassa, peitetty matto.
  
  
  Siellä oli pesuallas, tyyny, kirjoja, ja pieni lukuvalo. Hän sytytti lampun ja katseli kirjoja. Nämä olivat kaksi määriä Marxilainen Bible: Kommunistinen Manifesti ja Pääoma, sekä useita pamfletteja. Ih selattava läpi. Yksi niistä oli nimeltään "Miten voin ottaa yli alikehittynyt maa? "ja toinen" Miten voin vaikeuttavat ylikehittynyt maassa?" Ja sen mukana kaikki, paitsi Islannissa.
  
  
  Siellä oli varmasti munkki elää täällä. Mutta ei Taolainen munkki. Kommunisti munkki. Yksi näistä julma, uskollinen, kommunistisen askeettien. Ihmettelen, kuinka monet ympäröivät tilat olivat käytössä tällä tavalla. Mutta olin tuhlaa aikaani. Hän meni ulos solujen kautta ja käveli, mimmo muita, samanlaisia puiset ovet. En tiedä, miten tunnistan sen, mitä oikea ovi näyttäisi. En uskonut, että siellä olisi neon valo laatikko LAB kirjaimet vilkkuvat sen yläpuolella. Mutta jotenkin odotin oven olla erilainen, ja ehkä hieman modernimpi.
  
  
  Oven kiinni takanani. Pehmeä takkuinen tuli luokseni. Se oli yksi mies. Hänen päänsä kumarsi, ja hän jatkoi kävelyä, joka kattaa hänen leuka yhdellä kädellä: Kuoi pohtiminen teräväkärkiset geneettinen ongelma.
  
  
  Mies käveli ohitseni katsomatta minua ja katosi mutkan takaa alas sali.
  
  
  Nyt minun oli tehtävä nopea päätös. Hän ei voinut jäädä, missä hän oli, ja siten herätti epäilyn. Hän voi olla mennyt ulos, joka olisi ollut turvallisempaa, mutta ei kovin kannattavaa.
  
  
  Siellä oli myös kaksinkertainen mahdollisuus, että en ole löytänyt mitä halusin. Mutta jos hän teki, hän olisi kirjanpitäjä New Jerseyssä, ei salainen agentti Hanoi.
  
  
  Hän jatkoi ja kääntyi nurkkaan. Ja viisikymmentä tuhatta New Jersey kht naurahti kuin lyijy putki liukui alas jyrkästi, lähes laiduntaminen pääni ja iskevää seinään takanani kaatua.
  
  
  Hän oli odottamassa minua lopussa puhelimessa valmiina kädessään. Nyt putki osui seinään, Ego tarttui ranteesta ja kääntyi, mutta tämä putki ei ollut ainoa, tehty lyijystä. Ego power oli horjumaton. Edelleen tilalla puhelin, hän lunged uudelleen, tällä kertaa tavoitteena minun korkea. Mutta nyt hän lujasti tarttui ego on ranteen ja osui hänen ego, hänen polvi...
  
  
  Se oli konttori. Sen ei ole syytä aliarvioida häntä. Yksi onnekas booli ei ollut edes tarpeeksi lyödä tärkkelys pois kaulus on ego.
  
  
  Hän oli aivan oikeassa. Toinen potku, se sukelsi minun jalat, ja hän kaatui maahan. Hän istui päälleni ja alkoi lyödä minua. Minä rullattu yli, mutta hän tarttui minua kurkusta. Hän yritti vetää hänen ego, hänen kätensä pois, mutta en uskonut, että minulla oli tarpeeksi.
  
  
  Tämä hetki ennen kuolemaa on hyvin kirkas. Monta kertaa hän oli vain minuutin päässä kuolemasta, ja se oli vain viime hetken kirkkautta, että kello pysähtyi.
  
  
  Puhelin on lattialla, ulos päästä. Hän keskittyi intensiivisesti yksi keskittynyt liike. Jalkani olivat minun ego tulee takaisin. Hän laittaa jalkansa maahan ja potki kuin hevonen aikeissa heittää sen ratsastaja. Se ei ollut koputtaa ego ulos noin satula, mutta hän menetti tasapainonsa hieman, ja kun osuimme maahan jälleen, hän oli noin kuusi tuumaa oikealle. Käteni kosketti putki, ja se osui hänen ego enemmän päätä.
  
  
  Ugh.
  
  
  Hän kierähti pois päältäni ja makasin liikkumattomana kivi lattia, verta tihkuu suuri oranssi haava hänen päähänsä. Hän ei vuoda verta pois liian kauan. Hän oli kuollut.
  
  
  En voinut jättää ego täällä, ja en voinut ottaa riskiä vetämällä ego, kehon jonkin aikaa. Olimme vain muutaman metrin päässä toinen puinen ovi — toinen solu. Hän avasi oven ja veti ego sisällä.
  
  
  Hänen isänsä oli kumartuneena kehon, kun hän kuuli äänen ympäri ovella.
  
  
  "Ongelmia On, Tohtori?"
  
  
  Hän ei käänny ympäri. Hänen oli selän yli, joten nyt minun korkeus ja kasvot ei voinut antaa minulle pois. Hän yritti tehdä hänen äänensä niin korkealle kuin Kuoi on.
  
  
  "Kyllä hän pärjää."
  
  
  "Voinko tehdä jotain sinulle?'
  
  
  "Varmista, että egoni ei ole häirinnyt, kun en ole paikalla."
  
  
  "Mutta tämä on minun huoneeni.
  
  
  "Sitten ottaa egon huone, ottaa räätälöidä. Tämä matematiikka tarvitsee lepoa. Minun kimeä ääni laski hieman, mutta hän ei huomannut sitä.
  
  
  "Kyllä, Tohtori", hän sanoi lyhyesti. Ja meni vasemmalle. Kun hän sulki oven liian tiukasti hänen takanaan anna minun tietää, että hän ei halunnut ottaa tilauksia ja ei välittänyt, että minä tiesin siitä.
  
  
  Hän vietti hetken täydellisessä pimeydessä arvioida, missä määrin sotku hän oli tehnyt hänen tutkimusta. En ole löytänyt mitään vielä. Lukuun ottamatta vaikeuksia. On hyvin todennäköistä, että päädyin väärään rakennukseen, ja jos en ollut onnekas, minulla ehkä on päätyi umpikujaan. Siitä hetkestä lähtien Nassau jäljellä, kaikki meni pieleen. Mutta toisaalta, he olivat väärässä oikeaan suuntaan. Tara ja hänen päätyi, jossa meidän olisi pitänyt olla. Yhdessä, elossa, PBX päämaja. Nyt kaikki jotka jäivät oli saada alas liiketoiminnan. Hän avasi oven halkeama ja katsoin ulos käytävään. Se oli erittäin hyvä asia, tein. Juuri silloin ovi avautui käytävän päässä, ja solinaa ääniä oli kuullut. Ensin oli kolme. Kolme oksat seisoi ovella ja toivotti toisilleen hyvää yötä. He kaikki puhuivat englantia. Sen arvasi, että tämä oli osa ih koulutustilaisuuksia. Sitten ovi avautui laajempi, ja se oli kuin seisoo lopussa liukuhihnalta, neljä, kymmenen-kahdeksantoista-kaksikymmentäviisi-yksi identtisiä kopioita. Serial klooneja.
  
  
  Kokous, tai mikä se oli, oli ohi. He olivat matkalla huonetta. Se oli valinnut sijainti PBX sijaan laboratoriossa.
  
  
  Jos odotit, että pelottava kohtaus, jossa Carter samanaikaisesti tappaa kaksikymmentä-yksi tappajat lyijyputkella, niin olit väärässä. Mitään sanomatta, hän sulki oven ja meni ikkunaan.
  
  
  Kuitenkin, jos olet odottanut minun ongelmia lopulta, sinun täytyy odottaa hieman kauemmin. Paikka näytti täysin autiolta. Varjolla alhainen, siististi leikattu aluskasvillisuutta, hän käveli viimeinen rakennus. Tämä on ollut lab.
  
  
  Hän oli jo melkein päivän vanha, joka oli nyt suojeluksessa nartut nämä arjen munkit. Välillä pbx miehet, jotka olivat samanlaisia kuin syntymä ja munkkeja, jotka näyttivät identtisiä niiden identtinen maksoin ja ajellaan päät, minulla oli tunne, että olin stahl osallistujan elämän koko nukketeatteria. Joku vain olisi tarpeeksi mielikuvitusta, kun emu oli luoda eri merkkiä.
  
  
  Olin vain ohimennen mimmo rakennus noin viiden metrin päässä, kun se piipahti tyhjästä.
  
  
  "Vielä töissä, tohtori?"
  
  
  Painotetaan viimeinen sana tarkoitti sitä, että hän uskoisi, että tämä "lääkäri" sata vuotta. Hän tunsi väsynyt nostalgia vanhoja hyviä erikoistehosteita osasto naamioida Washingtonissa. Hän tarttui putken taskuunsa ja kääntyi ympäri.
  
  
  Branch oli odottamassa minua, ase kädessä. "Hienoa, N3," hän sanoi. Ego on huulet kiertynyt halveksiva hymy. "Jumalani. miten kasvoin, Tohtori Kuoi.
  
  
  Hän ei ottanut askeltakaan minua kohti, ja hän oli vielä ulos päästä.
  
  
  'Hyvä."Hänen, olen kuullut, että olet jonkinlainen pyhä lehmä. Joten en voi tappaa sinut. Mutta olen varma, että he haluavat sinut takaisin. Joten mene takaisin.
  
  
  Hän tiesi, mitä hän halusi. Hän ei voinut tappaa minut, mutta hän pumppaa minut täyteen lyijyä, jos emu halusi. Hankitut ominaisuudet, kuten bullet haavat, joita ei siirretä lapsia. Se piti riisua hänet. mutta en olisi voinut ottaa ego yllätyksenä. Ennen kuin hän voi ampua. Vaikka hän jäi, ääni, että .45 olisi piirtää koko joukkue täällä.
  
  
  Hänen oli niin edelleen kuin kivi. "Pidä kiirettä", hän sanoi.
  
  
  Hän vain jatkoi tuijottaa häntä kivinen kasvot.
  
  
  'Miksi? Miksi haluaisin tehdä niin? Et voi ampua minua, jos se ei ole tehnyt sinulle mitään. Et voi satuttaa minua", minä valehtelin. "Hänen verensä joukkue viivästyttää pieni operaatio he ovat valmiita minulle. Joten jos haluat saada hänet takaisin, sinun täytyy vakuuttaa minut ensin.
  
  
  Hän epäröi. Hän ei ollut varma, jos minun pieni panos tiede oli totta tai ei. Jos mitään, hän oli hänen epäilyksensä. Jos hän antaa minun paeta, hän on pulassa. Jos hän pumppaa minut täyteen luoteja, hän saattaa olla jopa enemmän ongelmia. Tämä tarkoitti sitä, että ego oli haastettu tappeluun.
  
  
  Hän otti haasteen vastaan. Vain ego on ensimmäinen valinta ase ei ollut nyrkkiä, mutta karate. Minulla on musta vyö karatessa. Mutta minulla oli myös musta johto putki. Se kaikki oli erittäin hyvin suunniteltu. Aluksi, toisen kerran puoli tuntia, minulla oli ruumis, että minun piti päästä eroon.
  
  
  No, ääni oli suljettu irtoa. Mutta Tohtori Kuoi saattaa olla avain siihen. Se kesti kuusi yrittää, mutta lopulta ovi avattiin. Hän oli vetää sisällä toimialoittain ruumis ja lukittu seraglio oven.
  
  
  Munkit olivat vielä pystyssä heidän silmänsä laski, vartiointi sisäänkäynti laboratorio. Se oli uskomatonta. Todennäköisesti, kloonit olivat ih veljekset, mutta he näkivät kaiken ja ei mitään. Hän alkoi ymmärtää vähän Taran selitys Taolainen moraalin. Ei ole kuolemaa, ja varoituksia ei ole, joten jos olet joutunut yksi, törmäämme toiseen. et vain tee mitään. Hänen, astui läpi lab oven.
  
  
  Sisätilojen tämä rakennus oli erilainen kuin muut rakennukset. Siellä oli pieni vastaanotto alueella luostari ja suuret valkoiset pariovet. Kymmenes avain antoi minulle pääsyn, ja ovet avautuvat.
  
  
  Mielestäni tämä on pahin paikka olen koskaan ollut.
  
  
  Rivi suuret lasi putket täynnä kasvava hedelmä vuorattu seinään. Minä teen sinulle palveluksen ja jättää kuvaus.
  
  
  Siellä oli muita koeputkia. Pienempiä - möykky aine kelluu nestettä. Laskin viisikymmentä. Joka heidän ympärillään oli ihminen ja kuka ei, hän ei voinut kertoa. Siellä oli tuoli keskellä huonetta. Nen oli häkeissä sammakoita ja rottia, ja useita marsuja, jotka ilmestyi, kun Brylev on kytketty päälle.
  
  
  Kadun toisella puolella oli toimisto. Suuri lasi-ikkuna erottaa Ego laboratoriosta, mutta se saa hänet pitämään silmällä kaikkea sieltä. Seinää vasten kulmassa ikkuna oli joka hullun tiedemiehen unelma. Noin kuusi metriä korkea työtuoli, täynnä kuplivaa tynnyriä syötetään sähkö lämmitys kelat, vesi-lauhduttimet, ja pieni kaasun taskulamput. Koko paikka oli katettu by jonkinlainen metallinen katos, kuten huppu yli liesi, ja siellä oli särkymätön lasi näyttö, joka peitti kaiken.
  
  
  Mutta ei siinä vielä kaikki.
  
  
  Siellä oli toinen pari pariovet takana lab, aivan oven Quoy toimistoon. Avasin sen, haparoi avaimet, ja avasi ih. Hän oli vuonna kapea käytävä. Kuusi suljettu puinen ovet.
  
  
  Avain ensimmäinen löysi hänet.
  
  
  Nuori Thai mies hänen kaksikymppisenä oli rocking lattialla nurkassa. Kun hän näki minut. hän alkoi ulista ja ryömi syvemmälle hänen nurkkaan.
  
  
  Toisessa huoneessa, vanha nainen villi, tyhjä ilme hyppäsi päälleni ja alkoi lyödä minua rintaan villi, päämäärätön puhaltaa. Ee tarttui hänen käsivarteen ja hellästi mutta päättäväisesti työnsi hänet takaisin. Sen sijaan minut, hän alkoi takoa pehmeä vaikerrus. Hän sulki oven jälleen, ja mietti hetken.
  
  
  Kuoi sanoi hän myös kokeillut huumeita laboratoriossa. Hän sanoi, että se oli mielialaan huumeita. No, nuo kaksi mielipiteet ovat selvästi muuttuneet. Tiede etenee. Luulin, että olin nähnyt tarpeeksi hänen aikaan.
  
  
  Hän palasi laboratorioon ja vieraili Kuoi on toimisto.
  
  
  Seinät olivat täynnä kirjoja ja kansioita. Luultavasti hänen henkilökohtainen arkisto. Ego tuoli etsinyt häntä. En tiedä mitä odotin löytää. Mutta mitä löysin oli erinomainen. Joukko kahdeksan avaimet. Ih verrattuna sen avaimet minun vyö, joka antoi minulle pääsy laboratorioon, ja solut. Kyllä. Kaikilla oli oma suunnitelma. Pienempi joukko kaksoiskappaleet per minuutti liukastui sen. Sitten toinen ajatus juolahti, ja hän piilotti ih in helma hänen alushousut. Minun piilotettu mahdollisuuksia voittaa alkoi kasvaa.
  
  
  Hän sulki lab oven perässään ja astui ulos, mimmo roikkuvat munkit, yöhön.
  
  
  Noin puolimatkassa, näin jotain mielenkiintoista. Kaksi munkkia, joilla oli melko lämmitetty argumentti. Se oli hämmästyttävää, että nämä munkit voisi lainkaan puhua, mutta vielä hämmästyttävämpää oli, että he riitelivät toistensa kanssa. Hänen, piiloutui pensaisiin, kun he kulkivat mimmo minua, nyt he olivat vaiti.
  
  
  Loput matka läpi hänen monimutkainen oli rauhallinen. Se on hyvin tärkeää, että minulla on aikaa. Hänen on täytynyt olla poissa noin puolitoista tuntia. Hän tuntui kuin hän oli käsitellyt tämän Kuoyu kahden tunnin isku, mutta hän silti otti riskin. Kun tulin pääportin meidän talo, ih vartioi kaksi munkkia. Kun lähdin hänen, en ollut siellä. Mutta kuten kaikki muutkin, he laskivat niiden silmät, ja ei kiinnittänyt huomiota minuun.
  
  
  En nähnyt ketään käytävällä. Nopeasti ja äänettömästi häntä, on päivä meidän cell. Hänen oli hiljaa avasi oven. Tara oli vielä siellä. Vielä unessa. Hän näytti kameran läpi muiden matto. Kuoi oli vielä siellä. Varma hänen asemaansa, Dellee tuli huoneeseen. Mutta hän ei ollut niin varma.
  
  
  Pari kättä tarttui minuun takaapäin. Käsi kiinni kaulaani. Yritin vääntää pois, mutta toinen käsi piti minun ranne paikoillaan ja rullattu ylös minun hihassa niin, että käsi kiristetty kaulassa. Hän katsoi takaisin. He olivat kaksi munkkia. He seurasivat minua hiljaisuudessa. Kolmas odotti minua oven ulkopuolella. Ruiskulla. Tohtori Kuoi nousi sängystä. Tunsin prick se. Hänen vahvat kätensä veti vapaa ja hän purki hänen vihansa ensimmäinen munkki, joka tuli käden ulottuvilla. Esimerkiksi, kun pari sekuntia, kanin reikä avautui ja hän alkoi pudota.
  
  
  Syvempi.
  
  
  Syvemmälle ja syvemmälle.
  
  
  Back in Wonderland.
  
  
  
  
  Luku 24
  
  
  
  
  Tara istui edessäni ja sanoi jotain käsittämätöntä. Hän oli yllään hänen oma kalpea vaaleanpunainen pikkuhousut. Ei ollut neliö sideharso kiedottu hänen kyynärvarren. Hänen silmänsä putosi hänen kyynärvarren. Siellä oli samanlainen neliö sideharso.
  
  
  He tekivät sen. Ne rokottaa meitä.
  
  
  Nämä perilliset olivat jo kelluva koeputkissa, jossain labs ympäri painajainen, jossain joukossa kompastuskivi rottia ja sammakoita.
  
  
  Hänen hyppäsi sängystä.
  
  
  "Rauhoitu", hän sanoi. 'Rauhoitu. Olet vielä liian heikko. Päivä suojattu. Emme voi tehdä mitään vielä. Hän kääntyi ympäri ja alkoi mutisten jotain. Hän pudisti päätään, yrittää saada tolkkua hänen sanansa.
  
  
  Sitten ego näki hänet. Hän puhui munkki. Tämä siansaksaa piti olla nyt-kuuluisa Sutoi murre. Tämä oli vasta toinen kerta, että rauhoittava kokemus sai minut epäilemään omaa järkeäni.
  
  
  Mies istui lattialla, pidellen yhä ruokaa, että mukana ego liittyy meidän cell. Hän näytti täsmälleen samalta kuin muut. Skinhead. Mutta kun hän avasi silmänsä, hän tiesi, että hän oli erityinen. En ole koskaan nähnyt hänen näyttää, että ennen. Ne sisälsivät kaikki tieto ja viattomuutta miljoonia vuosia ihmiskunnan.
  
  
  Tara kääntyi minuun.
  
  
  "Ning Tan on apotti. Hän tuli auttamaan meitä. Ainakin varmistaa, että eda ei ole huumattu. He aikoivat tappaa meidät, unilääkkeitä." Hänen äänensä on naurettavan vähän hutera.
  
  
  Hänen, katseli Ning Tang, ne loputon silmät. "On, että kaikki apua hän antaa meille?"
  
  
  Hän kohautti olkapäitään. 'En tiedä. Auta meitä millään tavalla on vastaan ego uskon. Mitä meille tapahtuu, se on on, sanovat, Jumala. Hän tuntuu hän on tulossa tielle, ja se häiritsee hänen ego."
  
  
  "Mikä ihmeen uskonto on tässä, räätäli?" "Huumaavan ja tappavan ihmisiä Jumalan tahto?"
  
  
  Hän katsoi minua rauhallisesti. Hän sanoo, että ego toimet voi estää murha. Se voi vain vaikuttaa, joka saa surmansa. Jos hän ei tee jotain, he tappavat meidät. Jos hän auttaa meitä, me tapamme hänet.
  
  
  — On se kaikki murhata hänet?"
  
  
  Hän nyökkäsi vakavasti. "Se on kaikki tappaa hänet."
  
  
  Hänen otsa uurteinen. — Miksi hän sitten auttaa meitä?"
  
  
  "Hän sanoo, että hän auttaa meitä jopa kertoimet."
  
  
  Hän katseli ympärilleen. Meitä oli kaksi, ja olimme lukittuna digitaalisia kameroita. Aseeton. Ulkopuolella, siellä oli paljon ih. Kaikki aseistettuja. — Onko se, mitä hän kutsuu sitä?"
  
  
  Munkki sanoi jotain. Taran käänsi sen. "Hän sanoo, hän ymmärtää meidän tunteita... mutta toivotan teille voisi ymmärtää sitä. Hän sanoi, hän epäröi, ikäänkuin peläten minun reaktio. "Hän sanoi, että ymmärrys tuo rauhan."
  
  
  'Oh, eikö? Sitten se on hyvä. Hän puhuu helposti maailmasta. Täällä, ego vähän Taolainen temppeli. Mutta entä siellä? Entä ne kaikki naudat, jotka tekevät tiensä läpi elämän ansiosta unikot hän kasvaa hänen puutarha? Kysy häneltä, mitä hän ajattelee siitä. Tara katsoi alas maahan ja huokaisi.
  
  
  "No, kiirettä", sanoin. "Kysy häneltä."
  
  
  He puhuivat toisilleen lähes kymmenen minuuttia. Se on ollut hyvin mielenkiintoinen. Ning Tan pysähtyi ja mietti pitkään ja puhui surullinen ääni. Lopuksi hän sanoi jotain, joka sai Tara kääntyä ympäri.
  
  
  "Hän ei tiennyt mitään tästä oopiumia", hän sanoi. "Hän ei tiedä paljon siitä, mitä siellä tapahtuu. Hän on viettänyt koko elämänsä täällä. Mutta hän sanoo, hän uskoo-päätellen tulipalo äänesi", hän sanoi," että olet lähellä lähde universaalia energiaa. Sitten hän kertoi minulle, varoittaa, että ei kaikki munkit on munkit. Jotkut ovat heidän ympärillään... noin puolet siitä... noin sata... KAN partisaanit".
  
  
  Olen jo ajatellut jotain vastaavaa itse. Se selitti munkit olin nähnyt väittäen, ja munkkeja, jotka olisivat tarttui minua ja anna minulle injektio. Mutta viimeinen pari, näin oli täsmälleen sama kuin kaikki muut. Alas alensi silmät. Hän kohautti olkapäitään, tunne tylsää viha rakentaa. "Hienoa," sanoin. 'Hyvä tietää. Joten puolet heistä on partisaanit ympärille. Mutta jos he kaikki näyttävät samalta, miten voimme tunnistaa ih?
  
  
  Taran ojensi Korkkiruuvi yli ja kääntyi minuun. "Hän sanoo, ettemme voi todella tehdä sen dell."
  
  
  Hänen kanssaan, nousi ja alkoi vauhdista edestakaisin digitaalinen kamera. ""No, jos se voi rauhoittaa ego on omatunto, hän kertoi meille jotain, mutta hän ei sanonut mitään. Tällaisia arvoituksia emu sielu.
  
  
  Ning Tan nousi ylös. Hän on mennä, hän sanoi kohteliaasti. Mutta hän tulee takaisin aikana seuraava hyväksytty valittaminen istunto. Ja ennen heitä, fretti, hän jätti meille Taolainen latteuksia:
  
  
  "Toiminta tarjoaa vähemmän vastauksia kuin ihmiset ajattelevat."
  
  
  "Ajatukset ovat voimakkaampia kuin aseet."
  
  
  Johon hän lisäsi hänen juhlallinen sulkeminen osoite:
  
  
  "Päivänä Ihmeitä, kaikki on totta." Ja vielä, tämän ymmärtäminen oli avain ulkouima-allas. Tällainen puhe on todella ajaa minut hulluksi. Mutta hän katsoi minua hyvästiksi hänen vanha silmänsä, ja hetken hän tunsi mitään. Sillä hetkellä, hän tiesi kaikki vastaukset ja ne vastaukset olivat oikein.
  
  
  Hän lähti, ja minä kuulin ego avain meidän ovi. Ääni toi minut takaisin raakaan todellisuuteen. Halusin lyödä jotakuta. Mutta ainoa, oli Tara. Hän jatkoi vauhdilla ylös ja alas huoneeseen.
  
  
  "Se on hyvä, että olet vihainen minulle, nyt," hän sanoi. — Mitä ajattelit silloin?" Että kääntyisin ego osaksi vakuuttunut siitä, AX-agentti kymmenen minuuttia.
  
  
  — Voisit edes yrittää, rakas. Sen sijaan, toistaen tätä hölynpölyä minulle, tämä ymmärrys olisi tuo minulle rauhan."
  
  
  'Voi Luoja. miten tyhmä olet.
  
  
  "Ah. Hyvä. Olet fiksu, ja hän on paska.
  
  
  Hän huokasi. "En kertonut hänelle, että.'
  
  
  Voi ei? Hänet valitsi yhden ylös noin tyynyt lattialta ja vilkutti hei yli. Se on kaikki täällä, vauva, piilotettu mikrofoni. Haluatko pelata sitä?
  
  
  Hän huokaisi jälleen. "No, se ei ole mitä misteli tarkoitti. Sen vain vaikea sanoa, että jos vain ymmärtää...
  
  
  "Kyllä, Kyllä. En tunne häntä. Sitten aion vihdoin löytää rauhan."
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. Hän pudisti päätään, otti toisen tyynyn ja heitti sen minulle. Että on, kun se tapahtui. Hän heitti tyynyn hänen kätensä hänen. Hän sukelsi puolelle, menetti tasapainonsa, ja laskeutui takaisin patjan. Sieltä hän alkoi heittää tyynyt minua, joka v äh heitti hänen. Hän nousi ylös, jossa iso oranssi tyyny, ja alkoi lyödä minua. Tartuin häntä ja työnsi hänet takaisin alas patjalle ja aloimme suudella raivokkaasti. Tämä rauhoitti meitä hieman. Me huohotti ja halasi. Sitten se oli-ei. Kaikki oli juuri niin kuin se on aina ollut meidän kanssamme. Vasta viime hetkellä, en ole ajatellut. Hän kavahti. "Älä huoli", hän sanoi. "Jos he haluavat tehdä super vauva heille, he saa odottaa vielä muutaman viikon." Mutta se ei toiminut. Ajatus CANNES on hotelli, meille tehdä tämä oli vastenmielinen. Hänen kiivetä alas ei, ja varovasti suuteli. "Olen pahoillani, kulta. Pelkään, että en halua ottaa sitä riskiä.
  
  
  Hetken kuluttua hän sanoi: "Olet oikeassa. Valehtelin sinulle. Hän voi olla lapsen kanssa juuri nyt." Hän suuteli minua. Haluan teidän vauva.
  
  
  'Tällä hetkellä?'
  
  
  — Haluan, että kun pääsemme ulos täältä, ja ... ei näin... no, hän ei halua heidän tietävän, että." Sen parempi tappaa itseni, kuin tämä. Mutta minä uskon sinuun, Nick", hän sanoi hymyillen. "Luulen, niin että henkilö sanoi, olet lähellä tiedon lähdettä. Uskon, että sinulla on jalo luonne, ja olet onnekas tähti, ei ole väliä, mitä hän kertoo meille. Uskon, että saat meidät ulos täältä.
  
  
  Minun olisi pitänyt ajatellut sitä. Hän nousi, kietoi pyyhkeen ympärilleen, ja alkoi vauhdista uudelleen. Juuri nyt, hänen olisi onnellisesti muuttaa hänen jalo luonne savukkeen. Hänen, katsoin ulos ikkunasta. Se oli keskipäivällä. Menetin sen puoli päivää.
  
  
  "Löysin hänen lab," hänen isänsä sanoi. 'Tule tänne.'
  
  
  Hän teki sarong noin puuvilla arkki ja meni ikkunaan. Olimme yhtäkkiä hyvin masentunut. Hän osoitti lab ja kertoi sen sijainti. Hän osoitti hänen avaimet, hän oli otettu Kuoi on tuoli. Minulla oli vielä niitä. "Meidän täytyy nyt tehdä, on päästä pois täältä.
  
  
  "Luuletko, voit tehdä sen?" — Mitä se on? " hän kysyi pehmeästi.
  
  
  "Tietenkin", sanoin. "Kultainen sielu, ja lucky star? Sillä estestvenno. Miten voi neiti?
  
  
  Hän huokaisi raskaasti ja puri minua korvalehdestä. "Ihana", hän sanoi.
  
  
  Joukko avaimet kilisivät päivä. Me molemmat nopeasti ducked meidän vuodepaikkaa, missä me teeskenteli nukkumaan.
  
  
  Ovi sulkeutuu jälleen. Hän katsoi alas ruokaa. "Parasta syödä", sanoin. "Eda on tarkoitus huumata meidät."
  
  
  "Mmmm." Hän writhed hänen matto, kuten taide-luokan malli. "Olen iloinen, että se on ei tapauksessa. Uskon sen nälkä. Hän kantoi lokero matala pöytä ja nosti kannen pois, vielä höyryävä lautanen.
  
  
  Kuitenkin, hän haisteli sen epäilyttävästi. Hän haukotteli. "Älä huoli", sanoin. "Tämä on Kiinan eda. Heräät tunnin päästä uudelleen.
  
  
  Otimme yli. Se oli yksinkertainen eda, riisiä ja vihanneksia. Mutta se oli herkullista ja ainakin se oli täyttävää. Hän katsoi Taraa ja tuntui taas nälkä. Mutta se joutui odottamaan. Eri paikassa ja eri aikaan. Hän tunsi silmäni häneen, katsoi ylös, hymyili ujosti ja käänsi huomionsa takaisin hänen levy.
  
  
  Yritin ymmärtää häntä. Se on äkillinen hämmennystä. Minulla oli vielä paljon ymmärtää noin hänen. Minun reaktio naisten on yleensä yksinkertainen. Kun minulla on kysymyksiä, ne ovat kaikki heidän ympärillään, joka voidaan helposti vastasi sekä kyllä ja ei. Vain tällä kertaa, ei ollut mitään yksinkertaista ympäri ollenkaan. Ei kysymyksiä tai vastauksia. Ei minun nainen, ja minun tunteita häntä kohtaan. Yksinkertaiset nimet eivät ole enää sovellettavissa.
  
  
  Hän ei ollut kaunis tyttö, jolla on silmälasit tai kalenteri kauneus, vaikka en voinut kuvitella, että kuukausi, että ei kuule paremmin-ei. Hän oli sekä Luokka A ja luokka B. Hän oli sertifioitu tieteellinen nero ja erinomainen työntekijä. Hän oli älykäs ja seksikäs. Lempeä ja jännittävä. Se on kannustanut minua ärsytti minua, haastoi minut, nosti mielialaani. ja jos se harmitti minua, se myös kiihotti minua.
  
  
  — Entä me mennä töihin?"
  
  
  "Miten", hän kysyi, " oletko kuvitella, että?"
  
  
  Lokero työnsi hänet pois, vastustavat halu polttaa savuke. Kun laser päässä Tara on yksi asia, mutta kun tupakat on kidutusta.
  
  
  "Olen ajatellut nämä munkit hetkeksi", sanoin. — Ja minulla on idea. Voit puhua nopeasti?"
  
  
  "Vuonna Sutoan murre?"
  
  
  "Vuonna Sutoan murre."
  
  
  "Se on vain kuin luulin. Mennä.'
  
  
  "No, puoli munkit ovat agentteja, CANNES, eikö? On noin sata Ih, ja he ryntäävät paikalle milloin tahansa häiritä suunnitelmia. Joten meidän täytyy tuhota ih. Tai ainakin tuo ih pelin ympärille."
  
  
  'Hyvä. Mutta miten me tiedämme, keitä he ovat?
  
  
  — Emme voi selvittää, ih. Se on koko pisteen. Vain todellinen munkki voisi tehdä sitä."
  
  
  Tara rypisti otsaansa. — En usko, että voimme vakuuttaa ego kertoa meille, jos se mitä olet ajatellut." Ei, jos hän tietää, että olemme menossa ottaa pois näitä aineita, tai ehkä jopa pahempaa.
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. — En halua hänelle kertoa ollenkaan. Haluan, että nämä todelliset munkit kaapata nämä CANNES aineita tai huonompi.
  
  
  Hetken hän vain tuijotti minua.
  
  
  "Haluatko, että se sade, tai ehkä tehdä kultaa noin olki?
  
  
  Hän hymyili hänelle. — En usko, että se on niin muka vaikeaa.
  
  
  — Voit sanoa, että helposti. Mikä argumentti ehdotat käyttää? Tarkoitan, miten vakuuttaa miehiä, jotka ovat sitoutuneet tekemään mitään tehdä jotain? Ja toiseksi, jos onnistut vakuuttamaan ih, mitä aseita suosittelette he käyttävät?
  
  
  Hän nousi ylös jälleen ja vauhdikas ylös ja alas huoneeseen. "Kuten ensimmäisessä osassa kysymykseesi, sen varaan ih itsesäilytyksensä vaisto."
  
  
  Hän pudisti päätään. "Se ei toimi. He eivät pelkää kuolemaa.
  
  
  "Tiedän, että. Mutta en tarkoita ih henkilökohtainen selviytyminen. Tarkoitan pelastaa ih uskoa. Katso, siellä on vain yksi syy, miksi he liittoutua kanssa KANG: pelastaa niiden luostari. Tämä on viimeinen jäljellä Dao linnake kaikki Indokiinan. Jos ei koko maailman.
  
  
  'Niinkö?'
  
  
  — Niin, kun nämä munkit kuolla, ih usko kuolee. KANG ei aio hyväksyä uusia munkkeja. Tämä paikka tulee CANNA linnoitus, ei Taolainen temppeli. Jos he eivät halua taistella sen puolesta. Tässä tapauksessa tee mitään merkitsee, että tuhoat itsesi."
  
  
  — Mutta eikö se kuoli ilman ih suojelua?"
  
  
  "Meidän avullamme, he voivat siirtyä toiseen paikkaan."
  
  
  Yhdessä minuutissa, hän sulki silmänsä ja ajatteli. "Kuulostaa aika, niin pitkälle kuin voin nähdä." Mutta sitten taas, se on vain kuin olet pragmaattinen Amerikkalaiset, ja olemme tekemisissä täysin erilainen ajattelutapa."
  
  
  "En usko sitä", sanoin. "Uskon, että kaikki idealistit ovat samat lopussa. He ovat valmiita kuolemaan niiden ideoita, mutta he eivät halua antaa itsensä kuolla heidän ideoita."
  
  
  Siellä oli toinen vettä mutteri lähti tarjottimelle. Hän nosti sen ylös sormillaan ja otti purra. Hän hymyili. Hyvä idea", hän sanoi. "Se kannattaa kokeilla joka tapauksessa. On vain yksi ongelma dell itse.
  
  
  Hän huokasi. 'Mikä on?'
  
  
  "Miten voit sanoa, 'idealisti' in Sutoen?"
  
  
  Heitin hänet sängylle tyynyn kanssa.
  
  
  ""Ei, ei.', hän sanoi. "Tietokilpailu ei ole vielä ohi. Entä alussa toinen osa?
  
  
  "Mikä on toinen osa?"
  
  
  "Mitä heidän pitäisi käyttää aseena?"
  
  
  "Voi että", hän kertoi hymyillen. "Mikä on noin Lao Zeng toimistoon." Minun piti odottaa hieman, kunnes hän oli samalla tasolla kuin minä. Se ei ota ei liian pitkä.
  
  
  'Jumala. Aseita huokauksen.
  
  
  "Aseet ego vaikerrus. On noin sata ego yksikköä roikkuu siellä, ja siellä on noin sata todellinen munkkeja. Ja minun matematiikan opettaja olisi sanoa, että hän antaa sinulle yksi ase per henkilö.
  
  
  "Hei, hetkinen. Sikäli kuin muistan, tämä lasi seinää vasten on särkymätön, sähköistetty, ja lukittu.
  
  
  — Ja maalaisjärkeni sanoo, että jos on lukko, on oltava keskeinen." Ja, että siellä missä on sähköä, on myös kytkin. Ja yksi munkkien Lao Tseng chambers pitäisi tietää, missä he ovat."
  
  
  Hän katsoi minua vakavasti hetken, sitten naurahti, hyppäsi yli ja halasi minua. "Joskus,"hän sanoi," olet kaunis."
  
  
  "Et ole nähnyt vielä mitään", sanoin.
  
  
  
  
  Luku 25
  
  
  
  
  Joka yö, Päivä, Ihmeitä alkoi.
  
  
  Ensimmäinen ihme tapahtui, kun Tara veti askin hänen kukkaro. Et voi ajatella, että tämä ihme tarkoittaa saada vettä noin rock, mutta et ole niin riippuvaisia tupakoinnista kuin olet sitä.
  
  
  Toinen ihme kesti hieman kauemmin. Noin tunnin, olla tarkka. Mutta kun Tangning lähti jälleen meidän illallinen tarjotin, hän suostui puhumaan hänen Korkein oikeus. Jos Tuomioistuin suostuu, se ei liity minun suunnitelma.
  
  
  Kolmas ei voida pitää 100% ihme, mutta olen valmis ajattelemaan niin. Koska, ensinnäkin, se ei ollut minun ideani. Jos en olisi käyttänyt Tara on viimeinen ottelu, en olisi ehkä koskaan päässeet kaappiin nähdä, mitä oli jäljellä minun taskuihin, ja en ehkä koskaan löytänyt kolme ihanaa pelimerkkejä, että olen piristyi klo Kasino Grenada, keltainen sisältö ympäröivä tippaa. Jonkin ihmeen, he olivat saumat jakku.
  
  
  Aika oli myös aivan ihana. Koska vähemmän kuin neljä sekuntia, päivä, päivä, avain jangled ja munkki tuli, ilmeisesti agenttien kautta CANNES, tarkistaa meille.
  
  
  Se oli vain pari tuntia sen jälkeen, kun viimeinen lääke-hoitoa aterian, ja meidän oli tarkoitus olla rento. Sillä hän saattaa olla ase kädessään, mutta hän ei ollut varuillaan. Ja kun hän kumartui ottamaan tarkemmin, minulla ei ollut vaikeuksia lyödä emu-siru piilotettu minun kämmen. Otin aseen häneltä. Outo venäjän-tehty revolveri. Seitsemän ammuttu kaliiperi revolveri suljettu jopa 7.65.
  
  
  Kun noin kymmenen minuuttia, niin hän odotti, hänen kumppaninsa tulivat katsomaan, mitä oli tekeillä.
  
  
  Nyt on aika toimia. Hän ei tiennyt, tulos Ning Tang kokouksessa, mutta tämä oli tilanne juuri nyt. Ja se ei ole noin niille, jotka missaa mahdollisuus.
  
  
  Tara ja hänen muuttunut osaksi heidän nunnan kaapuihin, huput kattamaan päätään. Se oli vain yksi heikko valepuvussa. Mutta ainakin munkit olivat kaikki koot ja korkeudet, joten meidän ruumiinrakenne ja korkeus ei annettu pois. Hän sulki oven meidän välillämme ja meidän tajuton vartijat, ja me helposti lipsahti rakennuksen ympärillä ja tummalla alueella.
  
  
  Menimme avoimesti laboratorioon.
  
  
  Tara tuntui kotona yksi pyörteisiin tynnyriä ja monimutkaisia laitteita. Hän nopeasti tunnistettu kolmen kuukauden ikäinen pbx. Uusia klooneja Lao-Tsen. Muut olennot olivat apinoita, hän sanoi. Sitten hän tuijotti rivi koeputkia, kuin jos iski salama. "Meidän", hän sanoi käheästi. Ja hän kääntyi pois.
  
  
  Seisoin vartija, kun hän rummaged läpi kaappi täynnä kemikaaleja, yrittää selvittää, mitä tehdä niiden kanssa. "Mitä luulet", hän sanoi viimein. "Voisin tappaa pbx lisäämällä viha ih ruokavalio. Mutta sitten labrassa olisi vielä ehjä, ja Kuoi voisi alkaa vetää uusi ryhmä jälleen huomenna... Hän oli ajatuksiinsa vaipuneena, salakuuntelu hänen kynnet häntä vastaan hampaat.
  
  
  'Tai muuta?'
  
  
  "Tai voin tehdä joitakin glyseroli tri-nitraatti-ja se on siinä."
  
  
  "Glyserolia glyseryylitrinitraattia?"
  
  
  "Nitroglyseriini sinulle".
  
  
  'Se on sama sinulle.
  
  
  Hän hymyili hänelle.
  
  
  'No?'
  
  
  'Kyllä. Mennä eteenpäin, pitää mennä. Kiirettä ja tehdä joitakin nitroglyseriini. En halua antaa heille toisen mahdollisuuden."
  
  
  Hän ryhtyi työhön, nostamalla lasi näyttö, joka esti kiehuvaa kemikaaleja. Hän valitsi suuri pyöreä pullo täynnä kirkas neste, joka lisättiin tipoittain seuraavan putki, jonka toinen kirkas neste. Tämä asia oli lämmityspatteri ja tehty iso meluisa kelloja. Tiivistyminen sarake oli sijoitettu päälle pulloon, ja kylmä vesi säilyttää lämpötilan jopa silloin, kun sekoittamalla aineet automaattinen sekoitin. Se ei ollut Stahl, joka kysyi häneltä, mitä tapaus oli dell itse. Joka tapauksessa, hän heitti kaikki ne, cashew viemäriin.
  
  
  Sitten hän otti kaksi enemmän nesteitä, sekä väritön, ja laita ne yksi pullo ja toinen ruokinta putki. Jos olisin koskaan ollut mitään epäilyksiä, että he olisivat nyt poissa. Ei todellakaan ollut syy olla täällä. Hän työskenteli nopeasti ja tehokkaasti helpottaa joidenkin punatukkainen mies ruskea huppu, hyvä keiju, sekoittamalla salamander on silmän yksisarvinen kyyneleet. Se korvataan jääkaappi putki ja sekoitin.
  
  
  "Hyvä on", hän sanoi. Mutta Ihmeiden aika tuotti ensimmäisen vääriä huomaa.
  
  
  Ja monet muut fake notts.
  
  
  Nämä väärät muistiinpanot olivat - vasen oikealla Vin. Tohtori Kuoi ja kymmenkunta fake munkit kymmenkunta todella iso aseet. Nuo typerät seitsemän ammuttu revolveri pistoolit.
  
  
  En ole helposti pelottaa. Jos hän olisi ollut Odin, hän olisi ollut panttivangiksi Kuoi. Mutta he tiesivät, panttivangin teoria itse. Kaksi munkkia lähestyi Tara, työnsi revolverin hänen takaisin, ja Po Vin määräsi minut pudota ase.
  
  
  Hän huokasi. Hän pudotti aseen. Hän oli alkanut päästä paha tapa vangiksi häntä.
  
  
  Hänen emu sanoi, että.
  
  
  Hän sanoi, että se oli aika potkia tapana. Että se oli viimeinen kaapata. Että en karkaa enää. Kuoi lisäsi, että se oli aika kehittää uusi tapa. Hän oli kokeillut jotain, mutta hän ei olisi kokeillut sitä ihmiset vielä... olimme suunnilleen vietiin takahuoneeseen lab. Kameran vieressä vanha nainen, joka oli jatkuvasti pelaajan vastaan seinät, ja kamera nuori mies, joka taantunut lapsuuden. Me heitettiin sisälle, ovi pamahti kiinni, ja sitten oli raskas äänen pultti liukuva edessä.
  
  
  Shaggy katosi.
  
  
  Ikkunoissa oli kalterit. Häkki oli pieni. Sisällä ei ollut mitään, mutta tikattu seinät. Meillä oli yllään pehmeä digitaalikamerat. Ja he aikoivat käyttää mikrofoneja ja kaiuttimia ajaa meitä hullu, että tämä pehmeä kamera saattaa tulla kätevä. Ainakin he olivat menossa kokeilla.
  
  
  Tiesin vain, että he eivät onnistu. Kamikaze ei ollut minun tyyli, mutta minun kaasua pommi oli vielä piilossa välillä minun jalat. Jos en anna hänen mennä ahtaaseen tilaan solun, hän vie meidät hänen kanssaan. Mutta ainakin hän olisi ottanut yhteyttä Kwoi. Minä päästä minun luoja, kun omat kyvyt ovat vielä ennallaan.
  
  
  Hän katsoi Taraa. Hän oli kauhuissaan. Hänen tieto on tärkeää. Hänen silmänsä olivat auki, hänen kasvonsa ilmeetön. Ahdistus eroaa pelosta. Pelko tekee sinusta huoli täysillä. Pelko on lamaannuttavaa.
  
  
  Ee valitsi hänet ylös ja yritti piristää häntä. Hän yritti puristaa ulos fit pelon kautta ei. Hän oli vielä ravistamalla. Se järkytti häntä. Hän osui ee. "Herää, rakas. Tarvitsen sinua."'
  
  
  Hän kaivoi kyntensä käteni. "Olen pahoillani", hän sanoi kuristettu ääni. "Räätäli, olet oikeassa", sanoin. — Miten luulet tunnen?"
  
  
  Hän katsoi minua yllättyneenä. 'Hälytys?'
  
  
  "Kristus", sanoin. "Jos häntä ei olisi tehnyt sitä, hänen olisi jo ollut valmis pehmeä digitaalinen kamera."
  
  
  Hän pani päänsä olkapäälleni ja roikkui siellä. "Miksi minusta tuntuu nyt parempi eikä huonompi?"
  
  
  "Koska olet lukittu sisään ihminen, ei kone." Hän hymyili ohuesti minua. Hermostuneesti, mutta hymyillen. "Jos niin on", hän sanoi, "miksi sinulla on" Made in Japan " kirjoitettu kimpussasi?"
  
  
  "Koska olin luonut siellä," sanoin, seuraavat häntä matkalla. Hän juoksi kätensä kautta hänen hiukset. Hän matki itseään, mutta ainakin hän oli taas hallinnassa.
  
  
  "Pidä kiirettä", sanoin, " ja anna olla kohtuullinen." Ensinnäkin, kun on tämä hiton juttu menossa räjähtää?
  
  
  Hän pudisti päätään. "Älä huolehdi siitä. Jos kylmä vesi kääntyi se pois, me olisimme nyt kuolleita. Mutta räjähtää, kemiallinen täytyy olla lämmitetty 240 astetta, ja itsessään se ei saavuttaa tämä. Olen myös onnistunut saamaan, että lasi verho alas. He eivät edes tiedä, että vaihdoin kemikaaleja, koska ne voivat tappaa heidän oma PBX. Aluksi se oli siellä... no, sanotaanko eda varten PBX.
  
  
  ""Sitten kaikki on hyvin. Kuten Kuoi ja ego hauska ase, minulla on idea. Hän arvasi, että jos Kuoi tuli takaisin, hän ei ehkä tule koko joukkue. Muutamia munkkeja revolverit olisi luultavasti tarpeeksi. Hän ajatella sitä. Kerroin Tara, mitä tarkoitin.
  
  
  Ne olivat ole kiirettä palata. Ehkä se vain kesti hieman aikaa saada valmiiksi.
  
  
  Olemme määritelleet itsemme kummallakin puolella ovea. Tara oli oikealla. Kun ovi avautuu, hän on sitä.
  
  
  Raskas hiljaisuus rakennettu ja hyökkäsi meidän cell. Jos nainen vieressä meille oli paukutti seinälle, täyte olisi haudata ääni. Hänen kertoi Tara nukkua, jos hän ajatteli hei tarvitsi sitä. Hän ajatteli Hei tarvitsi sitä. Jäin hereillä ja katseli hiljaa. Odotin, että se murtaa.
  
  
  Mietin, mitä huumeiden Kuoi oli valmistanut meille. Mietin niitä vanhoja scifi-elokuvia, joissa yliopiston kemian professori kääntyy hänen opiskelijat osaksi jättiläinen bugeja. Tai siinä, jossa astronautit yliannostus moonbeams ja muuttua mieletön kaktukset. Carter täyttää Tohtori Vail Tweet. Lähitulevaisuudessa tämä teatteri. Kaksi pussia popcornia ja paljon Kokaiinia. Sitten menet kotiin ja rakastella Irina.
  
  
  Tara sekoitettiin hetken unissaan. Hänen arvio oli, että se oli noin viisi aamulla. Lintuja oli ollut ylös ja lentää tunnin, ja saint virtasi läpi vanhentunut windows. Hänen ravisteli häntä.
  
  
  Ensimmäisen minuutin elpyminen on vaikein. Katselin häntä, kun hän säätää käsitys minun ruskea huonekalut ja tikattu seinät. Hän hieroi hänen kätensä yli hänen silmänsä. 'Mitä kello on nyt?'Hän katseli ympärilleen.' Oi. Niin, hän lopulta palasi elävien kirjoihin. "Emme taida tietää, emmehän?"
  
  
  "Aika herätä", sanoin.
  
  
  "Minulla oli niin hyvä ja turvallinen nukkua. Näin unta, että olimme...
  
  
  "Shh."
  
  
  Hän kuuli oven käytävällä auki. Lab oven. Tara taas sängyt suorapuheinen nurkassa kuin harjoittelimme. Kun oven avasi, hänen ruumiinsa oli piilotettu, mutta hänen kätensä ulottuvilla. Hän oli valmis toimintaan. Hänen mielestään, ajoitus oli täydellinen. Hän ei ollut nukkunut tarpeeksi kauan olla hereillä, eikä tarpeeksi kauan pelkää. Hänen makasi toisella puolella päivä, nojaten päätään vasten vaikerrus. nukkua.
  
  
  Ovi avautui. Kaksi aseistettua munkit ympäröivät Tohtori Kuoi. Siellä oli veitsi Kuoi on käsi.
  
  
  Kaikki meni nopeasti ja hyvin.
  
  
  Ensimmäinen munkki, Agentti KANG, pisti minut hänen revolveri. Ensimmäistä kertaa päivässä, Taran käsi ilmestyi. Toinen munkki tuntui hieman prick hänen paljas jalka. Uusin pelimerkkejä Grenada. Hän lunged ja tarttui hänen revolveri. Hän ampui sattumanvaraisesti, osaksi tikattu seinään. Quoy säpsähti. Toinen munkki putosi tajuttomana. Minulla oli ase kädessä nyt. Ensimmäinen munkki oli ammuttu kahdesti vatsaan. Kuoi alkoi ajaa pois. Hänen emu kamppasi hänet ja piti häntä alas, kunnes Tara nappasi pennut ja antoi emu-laukaus. Ego on silmät rullattu takaisin pelossa. Hän pyörtyi. Hän piristyi toisen aseen maasta ja ojensi sen Tara. Sitten hän otti avaimen ja lukinnut Kuoi ego ja ystäviä digitaalikamerat.
  
  
  Olimme jälleen vapaa. Tämä tarkoittaa sitä, että olen poikkeuksellisen älykäs ja poikkeuksellisen tyhmä. Valitse yksi. Mutta älä kerro minulle, reumatismi...
  
  
  Tara nojautui Vaikerrus ja sulki silmänsä. "Voi, en käännä se pois nyt?" Se oli todellakin erittäin heikko.
  
  
  "Luuletko, että voit pitää pois toinen tunti?"
  
  
  Hän huokaisi ja nousi ylös jälleen. "Lupaan."
  
  
  "Tule", sanoin.
  
  
  'Odota hetki.'Hän antoi aseen takaisin minulle, että ay antoi minulle. "Hetkinen, eikö? Hän sitomatonta jono hänen munkki kaapu. Munkki oli yhtä pitkä kuin minun oli, ja helma hänen viitta hinattava noin kuusi tuumaa lattialle. Hän veti ego ylös, kunnes se oli suurempi kuin hänen nilkkojen. "Pidä tätä nyt." Hän piti häntä alas, kun hän sidottu kengännauha tiukka uudestaan ja taittaa ylimääräistä kangasta yli.
  
  
  "Tiedän," hän sanoi. "Se ei ole erityisen kaunis, mutta se on parempi, jos minun täytyy juosta." Hän otti hänen aseensa. 'Hyvä. Minne olemme menossa, pomo?"
  
  
  "Lab."
  
  
  Kävelimme ovelle, ja sen säröillä auki. Hän viittilöi Tara pysyä poissa. Kaksi lab teknikot olivat kiireisiä sisällä. He olivat pukeutuneet kuin munkit, mutta järjestelmän peitti valkoinen lab takit. He työskentelivät kattaa pöydän, mutta he eivät kosketa Taran luomiseen.
  
  
  Hän pujahti ovesta ja käveli äänettömästi huoneen poikki. Kun hän oli noin kymmenen metriä heidän takanaan, hän sanoi, " Roikkua siellä, ja laittaa kädet ylös. Käänny ympäri hitaasti.
  
  
  He tekivät niin kuin käskettiin. Sanoin hänelle, Tara.
  
  
  "Mitä meillä on tässä lääkekaappi hiljentää ih muutaman tunnin?"
  
  
  Hän meni hyllyt taika juoma ja opiskeli lajittelu. "Mmmm, entä jotkut amobarbitaalia? Se on tarpeeksi mukava, rauhallinen cola."
  
  
  "Olen kunnossa."
  
  
  Hän alkoi valmistella ruiskua. "Mitä haluat. Normaalin unen tai kenelle?"
  
  
  "Jeesus", sanoin. "Valinta on ostaja". Pidin silmäni kaksi munkkia. Odin muutti kätensä huolellisesti pöydän ympärille.
  
  
  Sillä holvit, sitten, " hän sanoi, puoli-täyttö-ruiskut-neulat.
  
  
  Hänen laukaus osui cup hän tavoitteli. Lasi särkyi, ja keltainen neste valui ulos. Se syöpynyt pinta tuoli.
  
  
  Me kaikki katseli sitä. Omaansa, hän pudisti päätään. — Luulen, että sinun on parasta päästä pois sieltä." En halua, että sinulle tapahtuu mitään." He eivät liiku jonkin aikaa. "Minulla on viisi enemmän laukauksia ja ammun hyvin. Joten sinun on todella vain yksi vaihtoehto. Nukkua... totesin säiliö ja neuloja.
  
  
  Hän heilutti revolveri hänen. He suuntasivat huoneen keskelle.
  
  
  En tiedä, miksi en anna heidän valita. Se oli kuin ampuisi aseettomia ihmisiä kylmäverisesti. Hän oli hallussa revolverin nenään, kun Tara pistetään ne neulalla, hankausta ih alkoholin kanssa, koska jos sillä on väliä. Hyvät tavat ovat niin vaikea murtaa niin huonoja.
  
  
  Pian he pyörtyi ja nukahti. Hän kääntyi minuun.
  
  
  'Mitä nyt? hän yritti puhua rauhallisesti, mutta hänen äänensä oli hutera.
  
  
  "Et silti voi siirtää pois," hän pyysi häntä
  
  
  "Voinko istua hänet alas sitten?"
  
  
  Hei hymyili hänelle. Koska hänen outo yhdistelmä kyky ja arkuus, vahvuus ja heikkous, nainen ja lapsi. Hän nousi istumaan ja oli suuteli päälle päätään ee.
  
  
  — Sinulla on jotain muuta tekemistä, kulta.
  
  
  "Nitroglyseriini".
  
  
  Nitroglyseriini. Voit tehdä ego tarpeeksi vahva räjäyttää koko rakennus? Tarkoitan, mukaan lukien meidän shining star. Tohtori Kuoi?
  
  
  Hän nyökkäsi. "Mukaan lukien ego, toimisto -, ja kaikki ego paperit."
  
  
  "Tee se."
  
  
  Hän yhtäkkiä ajatteli viattomia uhreja soluissa. Poika, vanha nainen, ja joku muu oli suurenmoinen onni, että ihmisen marsu Tohtori Kuoi. Hän oli rukkaamalla hänen joukko kahdeksan avaimet. Avaimet soluja. Jotenkin minun oli pakko yrittää pelastaa nämä ihmiset. Mutta miten selität sen, että ne ihmiset, jotka eivät ymmärrä, mitä olet tekemässä? Miten voit kertoa heille, " Seuraa minua. Älä huoli.'...
  
  
  Hän meni lääkekaapille ja otti lääkettä, että Tara oli käyttää vastaan munkit. "Kuinka paljon on tarpeeksi normaali anestesian?"
  
  
  "Oh ... viisisataa milligrammaa riittää. Voit sekoittaa tämän? Hän huomautti pullon kirkasta nestettä. "Tiedätkö miten antaa jonkun ruiskeen?"
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. Hän alkoi sekoittamalla rauhoittavia lääkkeitä.
  
  
  'Hyvä. Aion yrittää saada heidät pois täältä. Temppeliin, jos minulla on aikaa. He varmasti turvassa siellä jonkin aikaa...? Häntä, katsoi kuppi kädessään. "Kun tulen takaisin, tiedät, miten heittää tätä kamaa?
  
  
  "Älä luovuta ego ikuisesti, rakas. Miksi käännä vesi pois päältä ja päälle lämmitys?
  
  
  'Hyvä. Minä teen parhaani tulla takaisin hakemaan sinut. Tai aiotteko tavata minut temppeliin?" En jätä häntä.
  
  
  'Lempinimi?'
  
  
  Hänen, kääntyi ympäri. 'Mikä se on, kulta?
  
  
  "Varmista, että kaikki on kunnossa?" Se oli kuin rukous. Hän kohotti pullon ja neulan ja otti hänet ylös. Hänet tunsi kaikki, hänen pehmeyttä alla karkea kangas. Tunsin itseni pehmentää hieman hänen sykkivä lämpöä, että tarttuvaa lämpöä, joka leviää kehoni läpi ja tunkeutui minun taitto dollari. Siellä on sana se. Se on hauska sana, joka on painettu Valentine kortteja ja pelataan baarien levyautomaatit sata kertaa tunnissa. Hän oli suuteli ee. Hänen suuteli hänen tervehdys ja näkemiin, hänen halua sinua ja rakastan sinua, ja hän piti minua kuin jos hänen stahl olivat osa häntä. "Se tulee olla kunnossa", kuiskasin. 'Kaikki on hyvin.'
  
  
  Hän roikkui hänen päänsä. "En tiedä, mitä siellä on—" "Kaikki nämä ihmiset, joilla on kaikki nämä revolverit?
  
  
  "No, he eivät etsi minua juuri nyt. He luulevat, että olen muuttumassa jotain käsittämätöntä täällä.
  
  
  Silmät hän avasi minulle oli uncomprehending.
  
  
  "Kasvi", sanoin. "Tuote Kuoi Taika Eliksiiri yritys. Joten jos pelaan oikein, en voi välttää joutumassa vaikeuksiin. Sitä paitsi, "minä nostin hänen leukaansa," olen tavannut paljon miehiä elämässäni, jossa on paljon aseita. Ja sen vielä elossa.
  
  
  Hän yritti hymyillä ja epäonnistui surkeasti.
  
  
  "Piristää", sanoin. "Sen haavoittumaton. Jalo ja lucky star, muistatko? Myös sankari on koskaan haavoittuva. Olet lukenut tarpeeksi tarinoita, tietää, että.
  
  
  Hän pudisti päätään. "Tämä ei ole tarina. Tämä on todellisuutta. Hän pysähtyi. "Peter Hansen oli tällainen sankari, ja jotain tapahtui."
  
  
  Hansena tavannut hänet kerran. Komea ja tarkka-ampujan kivääri. Hawke nimeltään ego todellinen lahjakkuus. Mutta jotain oli tapahtunut Hansen. Ei iso hyvästit, mutta mitä olisi voinut olla huonompi. He Hansen osui selkärangan. Tuppisuuna kanssa neljäkymmentäviisi mittari on katkennut hermoja, joiden avulla voit tehdä asioita, kuten kävellä. Ja rakastella. Hän työnsi ajatuksen pois niin nopeasti kuin mahdollista. "Se on toinen juttu", sanoin. 'Ei minun. Ei meidän.
  
  
  Hän suuteli minua uudelleen, hänen silmäluomet hulmuaa kanssa uuden pelko.
  
  
  Hän vetäytyi pois ja tarttui häntä olkapäistä. "Lopeta", sanoin. — Kerroin kaiken piti olla kunnossa. Joten kaikki on hyvin. Ja pitää vahva ote tästä ase. Hän osoitti revolveri makaa pöydällä. "Ota ego mukaasi, kun menet ulos ja käytä sitä, kun haluat."
  
  
  Hän huokaisi ja nyökkäsi hitaasti takaisin hallita itseään.
  
  
  "Nähdään temppelissä." "Menin häkeissä.
  
  
  'Lempinimi.'hän kysyi. "Voi, en käännä se pois nyt?"
  
  
  
  
  Luku 26
  
  
  
  
  Siellä oli toinen uhri Dr. Kuoi on käytäntö. Mies minun ikäiseni, Euroopan, pitkä. Hän hymyili paljon. Ja hän kuolasi. Olen miettinyt, miten tämä köyhä mies on täällä. Ja minun henkilökohtainen onni, että pääsin täältä pois yksin.
  
  
  Olisin väärässä, jos mitään erityistä turvallisuutta joukkue halusi minua. Perusteet olivat hiljaa. Aurinko oli jo korkealla, ja ilma oli vilunväristykset lämpöä. Tavallista riviä maahan näköinen munkit olivat matkalla kohti temppeli. Huput ovat kuluneet suojella ih kalju hyökkäys taito arvo. Hän vaivihkaa paneutui tilanteeseen. PBX ei ole näkyvissä. Puhkeamisen karkea naurua ympäri asuntolan ikkunasta ilmoitti minulle, että puolueellinen munkit olivat vielä sisällä sillä hetkellä.
  
  
  Minun kolme mentoroitavilla oli rauhoittanut. Temppelin sisällä todellisia munkkeja, he ovat turvassa.
  
  
  Ih toi hänet ja pani hänet kudottu rukous matot vieressä polvillaan munkit. Se oli viileä sisällä. Tulos paksut ulkoseinät tai puute intohimo sisällä. Hiljainen munkit olivat kuin patsaita. Mutta ei ole kuin kivi patsaita. Kivi on likainen ja maanläheinen, ja jopa sujuvin marmori vielä kantaa vinkkejä kallio, vuori, ja mutaa.
  
  
  Jos se olisi mahdollista, kuvia pilviä otettava. sitten se oli kaikki. Yksi iso kuva taivas.
  
  
  Ning Tanga näki hänen etualalla huone. Hänen ego yritti kiinni hänen silmänsä, mutta se oli kääntynyt sisäänpäin, korjata joitakin abstrakti ajatus. Jätin hänet temppelin läpi. Jos minulla ei ole kiire, voin silti mennä labraan ja Tara. Hän ei ollut lähettänyt hotelli rajat perusteella yksin.
  
  
  Lähteminen oli vaikeampaa kuin tulossa. Kun hänelle tuli temppeliin, hän oli yksi noin paljon. Nyt hän oli yksi harvoista Po on. Fake munkit tiesivät, että todellinen munkit rukoilivat vaikeaa. Ja jos se ei ole todellinen eikä fake, niin sen täytyy olla Carter. Mutta ehkä minä vain pitää saada onnekas.
  
  
  Hän oli todella yrittää pysyä tahdissa mies, joka näkee aikaa ja etäisyyttä kuin kuolevaiset ja merkityksettömiä asioita. Se vain ei ollut tarkoitus mennä hyvin.
  
  
  Niin se ei mene hyvin.
  
  
  Tämä ei ollut ensimmäinen haara, hän katseli aurinko kaventuneet silmät. Ja laboratorioon.
  
  
  Laboratorioiden ja Kontit.
  
  
  Askel kyytiin.
  
  
  Hänen arvaus on, että se on.
  
  
  Kaikki kuusi olivat valmiina hyvin. Noin kahdenkymmenen metrin päässä minusta. Kuusi automaattinen puhelin vaihtoon. Odin ympärillä nosti päätään, kun he puhuivat. Hän näki minut ja alkoi huutaa. Sitten he kaikki tulivat minua kohti. Hän ducked puun taakse ja ampui. Yksi heistä oli ammuttu olkapäähän, mutta hän jatkoi etukäteen. Minulla oli neljä laukausta jäljellä. Jos se osui neljä kertaa, on silti olemassa kaksi oksat täynnä muodostumista. Olin juuri pohtinut tätä tilannetta, kun vahvistuksia saapui. Muut kloonit. Kaksikymmentä kaikissa. He ryntäsivät ulos niiden asuntolan ja menossa minun suuntaan.
  
  
  On aikoja, jolloin sinun täytyy ajaa nopeasti.
  
  
  Menin ainoa mahdollinen tapa. Tämä tarkoitti sitä, että minun piti mennä pelloilla. Kun näet kaveri tehdä jotain niin typerää elokuvan, tiedät, että hän on tuomittu. Mikään hullu, joka kiipeää telineen tai kulkee tasainen kenttä on armottomasti dooming itsensä.
  
  
  Mutta joskus ei yksinkertaisesti ole muuta ulospääsyä.
  
  
  Jos en olisi mennyt laboratorioon, ih k Tara olisi tuonut hänelle. Jos vien hänet temppeliin, en vaaranna muita ja tehdä vähän auttaa itseäni. Minulla ei ollut mitään suunnitelmaa mielessä. Ei pitkän aikavälin smart alan liikkeitä. Korkkiruuvi ei ollut siitä, onko en olisi hengissä. Mutta kuinka kauan.
  
  
  Unikko kenttä houkutteli minua kuin kohtaus Oz. Loputon matto violetti kukat. Unelma vaiheessa. Erittäin epätodennäköistä, Waterloo.
  
  
  Minulla oli kolmenkymmenen jaardin johtaa ja neljä luotia. Se on kaikki. Se oli lopussa minun siunaukseni laskea. Luodit paiskautui maahan jalkojeni juureen, lähettää ilkeä tuulenpuuskat kuin he whizzed ohi olkapääni. Hän jatkoi ajaa ja sai muutaman metrin päässä. Jossain keskellä kenttä oli pieni kivi ruutuun. Jos vain ee voisi saada, ja ee voisi käyttää sitä väliaikaisena puolustus, kuten väliaikainen tukikohta.
  
  
  Carter on viimeinen linnake.
  
  
  Nyt he hajallaan ja yritti piirittää minua. Luodit whizzed ympäriinsä minua, kuin olisin ajautunut tukkoinen huoneessa, kun hän pääsi kivi rakenne. Ovi oli lukossa. Hänen käpertyi jopa voihkia ja katseli ympärilleen. Kloonit lähestyi minua. Kaksikymmentä samanlaisia kasvoja lähestyä minua kaksikymmentä eri suuntiin. Kaksikymmentä revolverit osoitti minua.
  
  
  Hän ampui lähin kohde. se on suunnattu suoraan kohta keskellä otsaa. Hän nopeasti putosi hänen kukka-täynnä hautaan. Toinen kaupungin tulitus satoi alas minua kaikkiin suuntiin. He paiskautui seinään takanani, leikkaa kukat jaloilleni, mutta jotenkin ne eivät kosketa minua.
  
  
  Sitten ymmärsin häntä.
  
  
  He olivat vielä ole tilannut tappaa minut. Eivät he voineet tietää, että Kuoi oli minun vanki, ja että ego lab oli vain muutaman minuutin päässä ikuisuuden. Sikäli kuin he tiesivät, hänen oli vielä kultainen muninta kana. He haluavat vain kiinni minua ja laittaa minut takaisin häkkiin. Yhtäkkiä se tietää tarkalleen, mitä tehdä. Päinvastoin kertoimet ei enää vaivannut minua. Voittajat eivät koskaan ole realistinen.
  
  
  Ammuin kaksi automaattinen puhelinkeskukset, jotka olivat tielläni suuntaan halusin, ja sai ulos. Hän olisi koskaan tehnyt, että. Vasta sitten, samaan aikaan. lab räjähti. Se räjähti kuin pieni tulivuori, vapina maa, spewing tulipalo, heittää kiviä ja säteet auringon, ja vain räjähteli, bang, bang, bang. Ja keskellä lamauttava hämmennys, joka seurasi, hän eteni muutaman metrin. Olen kiirehtivät poikki kentän, ukkosen läpi kaikki, jotka seisoivat tieni kuin god of war.
  
  
  He alkoivat toipua ja antoi chase. Tämä oli juuri sitä, mitä hänen hotel oli. He olivat menettäneet paljon aikaa, ja hänen isänsä oli ottanut johtoaseman.
  
  
  Hän oli saavuttanut oven Lao Tseng chambers. Kukaan ei vahdi ovea. Ei munkkeja. Ei partizan. Kun kaaos puhkesi, kukaan dell itse uskaltautui ulos osaksi auki.
  
  
  Kun hänen täytyy Lao: n toimisto, hänen ymmärtänyt, miksi. Lasiseinä erosivat, ja ase katosi. Taolaisten ovat liittyneet suunnitelmani. He pitivät po KANG kaverit aseella, ja kaukana minusta.
  
  
  Hän löysi Lao Zeng ja Vin ruokasalissa. Kaksi munkkia pidettiin ih aseella kanssa revolverit. Hän jahtasi munkit ympäri rakennusta ja vaihtaa aseita yksi heidän ympärillään. Ego seitsemän laukausta yksi, joka minulla on jäljellä.
  
  
  Siellä oli kaksi ihmistä kahvilassa. Yksi käytävällä, toinen keittiössä. Avasin oven käytävään halkeama, mutta lukko onnistui. Kun ovi on suljettu, se todellakin oli lukossa. Ulkopuolella. Hän otti sen itse ja seisoi keittiön ovella, osoittaa revolveri klo vangit. Lao Zeng näytti synkältä. Vin, joka näytti vihaiselta. Mutta he eivät ole antaneet periksi.
  
  
  Onhan ih pelastus joukkueet olivat jo matkalla. Lao Zeng klooneja saapuu juuri ajoissa pelastaa ih. Ainakin, että on mitä he luottivat.
  
  
  Lao Zeng tarttui syliin hänen pyörätuolissa. "Nauti lyhyt hetki teidän kunniaa, Carter. Koska minä varoitan sinua: tämä on hyvin lyhyt aika. Minulla on sata aineet ja kaksikymmentä parasta poikaa siellä. Sinulla ei ole mahdollisuuksia.
  
  
  "No, katsotaan", sanoin. — Joka tapauksessa, teidän kiehtoo tyhjäksi. Jos et ole kuullut, sinun lab lähti — kloonit, asiakirjat, Tohtori Kuoi, ja koko ego vitun jengi.
  
  
  Vin Vo yritti kumota tämän, joilla on positiivinen mielentila. "Emme voi palauttaa sitä", hän sanoi, enemmän Lao Zeng kuin minulle. "Siellä on uusi Tohtori Kuoi ja uuden sukupolven tehokas ats. Samaan aikaan, meidän tehtävämme onnistuu lamauttava maassasi. PBX, joka tekee tämän oli enää laboratoriossa."
  
  
  Kaikki voisin sanoa oli, " älä unta näe." Siellä oli hälinä käytävällä. Saappaat kahisivat. Ovet avataan. Kloonit ovat saapuneet. Vain muutaman sekunnin, ja he kävely minun vanha kaveri Chen-li. Vin Wo hymyili. "Sinusta tulee tylysti herännyt." Saatat olla hyvä, Carter, mutta et ole tarpeeksi hyvä kaksikymmentä-yksi.
  
  
  "Saa nähdä", sanoin taas.
  
  
  Ovi käytävällä avattava ja kloonit ryntäsi sisään. Koko perhe. "Sulje ovi!" Lao Zeng sanoi. Revolveri on ego pään pelottaa ego vähemmän kuin ajatus luonnosta. Ovi sulkeutui ja päätti ego on kohtalo.
  
  
  Ne olivat ole kiirettä lähestyä minua. Se oli kaksikymmentä yksi, ja hän oli valmis lähtemään. Hän pudotti aseensa. Yksi käteni oli keskittynyt keittiön pöydälle, ja toinen oli piilotettu poimuihin minun kaapu, jossa pommi oli piilotettu se. Hänet, tajusin, että se oli aika. Sitten hän hylkäsi ee. Kuin kova pallo. Avoin Lao Tseng on pää. Kaksinkertainen vahinko! Hän menetti hänen ego, ja samalla pommi räjähti, täyttö huone tappava savu. Hänen oli käynnissä ympäri keittiötä, ennen kuin he edes tajusivat, mitä oli tapahtumassa. Hän lukitsi oven takanaan ja meni temppeliin.
  
  
  Tara oli siellä. Yhdessä Ning Tang. Hän sanoi, että muut munkit pitivät KANG aineet asuntolan rakentamiseen. Kaikki ihs oli huolellisesti sidottu ja laski lattialle. Todellinen munkit olivat käynnissä niiden luostarin uudelleen.
  
  
  Hän kysyi Tara kysyä egot, miten he tunsivat käyttää aseita ja oikeastaan uhkaa muita ihmisiä kuolemaan. Tara kuullut reumaa, sitten kääntyi minuun silmät kiinni. Hän pudisti päätään.
  
  
  "Et voi uskoa sitä."
  
  
  "Kokeile", sanoin. "Tänään minä uskon kaiken."
  
  
  "He kaikki todella vihasi käyttää näitä aseita. Ääni miksi — "hän pudisti päätään," ääni, miksi ne otti luoteja aseet ensin.
  
  
  'Kuinka? Hän katsoi asetta kädessään, että hän oli vaihdettu munkin kanssa. Hän tähtäsi avoimen oven temppelin ja potkut. Mitään sellaista. Vain tylsää klikkauksella.
  
  
  Hän nauroi.
  
  
  Kaikki tämä kapina tapahtui ilman luoteja. Se, että po KANG kaverit luuli, että siinä oli tarpeeksi luoteja voittaa led-ih ansaan.
  
  
  Hän katsoi Ning Tang silmät ja muisti, että hän oli sanonut, että ideat olivat vahvempia kuin aseita. Sitten häntä, ajattelin ymmärsin.
  
  
  Jonkin aikaa.
  
  
  
  
  Luku 27
  
  
  
  
  Luokitus on yksi niistä uusia sanoja, että vihaan sitä. Yksi niistä on huonoja tapoja perustamisesta, kun ponnistelut eivät koskaan ole "kovaa", ja kun armeija ei koskaan yksinkertaisesti "lähettää pois" eikä"käyttöön." Arvosanat ovat vain iso sana sille, mitä minä sanon Hawke siitä, mitä tiedän, ja mitä hän kertoo minulle, mitä hän tietää, ja meidän on päätettävä, ei kerro kenellekään.
  
  
  Tara ja hänen olivat matkalla se.
  
  
  Se oli kaunis kevät päivinä, kun Washington kimaltelee ja jokainen muistomerkki näyttää monumentaalinen merkitys.
  
  
  Tara oli epämiellyttävän hiljaista taksi. Mukaansatempaava käteni tiukasti, hän puri häntä huuleen, hävisi oman mahdoton kääntää ajatuksia. Hän on ollut tuollainen siitä lähtien, kun fretti kone laskeutui. Kuljettajan radio oli viritetty yksi niitä asemia, jotka pelaavat vanha standardi sävelet, ja nyt he leikkivät vanha kunnon Cole Porterin laulua, " Niin Lähellä mutta Silti Niin Kaukana." Se oli hänen äänensä.
  
  
  Ajoimme jopa Dupont Circle ja pysähtyi edessä tietty unmonumental oven Yhteisen Lehdistö-ja lennätinlaitos. Ainakin parempi julkisivu KIRVES päämaja kuin että ajaa alas London tea shop.
  
  
  Hawk tervehtivät meitä innokkaasti. Hän katseli ylös hänen sekainen tuoli ja murisi.
  
  
  "Istu alas", hän sanoi. "Onko sinulla hetki aikaa?"
  
  
  Hän luki jotain punaista salainen kansio, märehtiä pala sikari. Meidän pikku taistelu klooneja oli ohi, mutta täällä Hawke ' s kirjoituspöytä, sota jatkui. Uusi tapaus. Uusia tarinoita.
  
  
  Tara katsoi ulos ikkunasta aurinkoinen latvoihin. Hänen ylähuuli oli vedetty tiukka. Hän kääntyi ja kohautti olkapäitään. Mikä häntä vaivaa, hän saa selville ennemmin tai myöhemmin. Hän oli yksi niistä naisista, jotka ei pitäisi pelata pokeria. Ainakaan, jos et oli niitä tunteita.
  
  
  Sen sijaan tarkasteltaessa ei häntä, hän katsoi Haukkaa. Hänen vanhat kasvot nuoret siniset silmät. Sellaista aivot, joka voi nimetä mitään osoite Natsi-ajanviettopaikka vuonna 1940, mutta ei voi muistaa, mikä paita hänellä oli yllään eilen.
  
  
  Nyt hän katsoi ylös. "Olen pahoillani", hän sanoi käheästi. "Niin pian kuin hän tiesi olevansa turvassa, sinun katosi noin minun prioriteettilistan." Hän kääntyi Tara. "No, Neiti Bennet. Miten pidät aktiivinen osa maali?
  
  
  Tara hymyili. Outo, vakuuttava hymy. "Erittäin mukava", hän sanoi pehmeästi. ""Kyllä, erittäin mukava. Mutta... en usko, että haluaisin tehdä sen uudestaan."
  
  
  'N? Hän kohotti kulmiaan ja katsoi minun suuntaan. "No niin, Carter. Sinun vuorosi. Hän nojautui taaksepäin hänen narisevia kääntyvä tuoli ja sytytti pureskella sikari.
  
  
  — Tiedät jo kaiken sen, sir. Löysimme pesän nämä Vaihteet ja tuhosi sen. Tara hoiti klooni alkioita, labs, ja hullu tiedemies hänen takanaan. Ei JAKSA enää olla levittävät ih. Ainakin niin kauan kuin olemme elossa, Vin Po, Lao Tseng, ja kaikki aikuisten PBX on ottanut hänet pois. Ainakin kaikki ne, jotka olivat Indokiinassa
  
  
  "Ja me olemme niitä, jotka olivat täällä, ja muutamia, jotka olivat Lontoossa", hän keskeytti minut. "Olemme myös yhteyden ih huumeiden asiantuntija. siellä on. Mitä-on-ego kutsutaan-on nyt?
  
  
  "Pam Hevonen." †
  
  
  'Kyllä. Meillä on hänet, ja hän myöntää kaiken huolellisesti. Tietenkin ensin meidän antaa emu hieman ego oman totuusseerumia. Haukka irvisti. Hän rakasti käyttää häntä yhtä paljon kuin hän rakasti häntä hyväkseen. — Meidän ei tarvitse huolehtia enää. Tämä Featherstone tulos oli myös suljettu. Tämä on vastuu Scotland Yard. Näyttää siltä, että ne on osuma paljon siellä. Ja tämä raha on rahoitetaan monia KAN tapahtumia.
  
  
  Hän kertoi Hawke noin oopiumin kentät ja miten KANG käytetty huumekaupan välineenä ajatteli. Hän pudisti päätään synkästi ja stubbed ulos hänen sikari koska jos tappaminen loinen sen kanssa. "Valitettavasti huumekaupassa ei ole meidän hommaamme. Mutta minä pitää kertoa heille, että siellä on paljon enemmän näitä lääkkeitä kuin vain ahneus."
  
  
  Hän huokasi. "Ehkä he kuuntelevat hieman enemmän nyt. Joka tapauksessa, tämä erityinen unikko kenttä ei ole enää käytössä - yhdessä haara Nassau, että sinulla suljettu. Se tekee kaksi.
  
  
  "Ja satoja enemmän tällaisia paikkoja aloittaa."
  
  
  Haukka antoi minulle lävistyksiä näyttää. "Tuhannet olisi paremmin sopivaksi." Hän kääntyi takaisin Tara. 'Hyvin. '- Itse asiassa, sinun pitäisi olla onnellinen. ... Mikä hänen nimensä olikaan?" .. hullu, käsittämättömän teoria... No, se oli oikea.
  
  
  Tara selvisi kurkkuun. "Sinä kutsui sitä jumalan hylkäämä, hullu unelma, sir", hän sanoi vilpittömästi.
  
  
  Haukka katsoi hämillään. Ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni. "Selvä", hän mutisi. — En anna mennä läpi sen kanssa, eikö?
  
  
  "Kyllä, sir —" oli ainoa reumaa hän sai.
  
  
  ""Sitten kaikki on hyvin.'Hän valmistautui päästämään meidät pois. 'Jopa enemmän?'
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. 'Kaksi asiaa. Lupasin nämä munkit, että meidän olisi yritä löytää ne uuden luostarin. Jossain vapaa alue. Hänen hotelli olisi pitänyt sanansa. Luuletko, että voimme hoitaa tämän?
  
  
  Haukka teki huomautus hänen muistikirja. "Uskon, että siellä on sotilastukikohta Etelä-Koreassa. Anna minun nähdä tämä ensin. Uskon, että voimme tehdä sen. Ja hän aloitti toisen korkkiruuvi.
  
  
  "Roscoe."
  
  
  Haukka yritti sytyttää vielä sikari. Sitten hän katsoi ylös ja kertoi Roscoe. Siitä hemmetin lämpötila ja miten he löysivät ego.
  
  
  "Ehkä oli parempi, että tapa, tapa", hän sanoi. Sitten hän päästi synkkä nauraa. "Ota se, Räätäli, se on typerä asia sanoa.
  
  
  Hän kääntyi hänen nariseva tuoli ja katsoin ulos ikkunasta. Katsoin ulos. "Hänen on, että olemme saaneet paljon huonoja arvosteluja tästä Roscoe kaveri. Hän oli liian vanha ja liian huolimaton. Abington Lontoossa pyysi lupaa vetäytyä ego. Vähän ennen kuin tämä tapahtui, sinut kutsutaan ulos ego. Joko niin, se olisi ego, viimeinen asia tehdä. Ja en ole varma, miten Roscoe olisi ymmärtänyt. Hänen paras vuotta, hän oli erinomainen agentti. Se oli ego, elämä.
  
  
  Haukka veti syvään henkeä. Olen miettinyt, jos hän oli ajatellut itseään. Siitä päivästä, kun hän itse tulee huolimaton, ja joku päättää eläkkeelle ego. Jumala, nyt hän oli ajatellut itse, liian.
  
  
  Haukka kääntyi pois ikkunasta.
  
  
  "Mitä aiot tehdä? On viettää yksi hyvin ansaitut lomat ulkomailla?" Se oli ego on tapa kertoa minulle, että hän oli antaa minulle muutaman viikon pois.
  
  
  Hän katsoi Taraa ja ajattelin Riviera. Tai Tahiti. Kyllä, autiolle saarelle olisi täydellinen meille. "Ehkä", sanoin.
  
  
  Hän jatkoi. 'Ja sinä. Neiti Bennet? Ansaitset muutaman päivän pois, liian. Olemme varmistaneet, että Peter saa erinomaista hoitoa, mutta voit viettää lomaa yhdessä. Te kaksi.'
  
  
  Hän siirtyi suuremmalle vaihteelle.
  
  
  'Peter?'Häntä, kääntyi häntä.
  
  
  Hän katsoi minua suoraan silmiin. "Peter Hansen", hän sanoi pehmeästi.
  
  
  Peter Hansen, haavoittunut sankari. Jonka nimen hän mainitsi laboratoriossa, kun hän varoitti minua olemaan varovainen. "Mieheni", hän totesi.
  
  
  Joku, joka ei ole paljon aikaa tahdikkuutta, Haukka teki antelias ele. Hän selvitti kurkkuaan, nousi ja meni eteiseen.
  
  
  Tara katsoi minua surullisesti. "Minä rakastan häntä", hän sanoi. — En voi jättää häntä. En tekisi sitä vaikka voisinkin. Mutta, Nick, minä rakastin rakastaa sinua niin paljon. Hän pääsi ulos, tarttui minuun ja piti minua lähellä. Häntä, katsoin hänen kasvojaan. Viimeisen kerran. Ne, upea, vihreät silmät, ne auburn hiukset, ja niitä tyhmiä pisamia, jotka olivat vielä siellä. Ja hänen, ajatus siitä, millainen elämä hänellä olisi ollut, sillä ei. Turvallinen ja hyvä elämä, jossa kaikki pysyy, koska se on ja koskaan muuttuu painajaiseksi. Elämää, että Ay voi koskaan luvata hänelle. Elämän hän koskaan voisi elää. Elämän hän luultavasti koskaan olisi halunnut.
  
  
  "Ehkä se on parempi niin", minä sanoin. "Jumala rakastaa minua puhua hölynpölyä."
  
  
  
  
  
  Kirjasta:
  
  
  Olipa kerran siellä oli julkaisu omistettu kokeet: ota kehon solun joku, kehittää sitä oikeissa olosuhteissa ja saada kopion tämän henkilön. Kaksoisolento on sama ulkonäkö, se on identtinen kyvyt.
  
  
  Nick Carter ei voinut uskoa sitä, mutta emu oli, kun hän kohtasi tällainen "klooneja" tai identtiset kaksoisolennot. Tässä tapauksessa ne ovat kaksoisolennot nero salamurhaaja, jolla on vain yksi tavoite mielessä: pelotella Kongressin, Senaatin ja Presidentti Amerikassa, ja alistaa ih niiden salvo. Ja siten hallita maailman politiikkaa eri näkökulmista.
  
  
  Nick Carter voi tuhota niin monta Vaihteet niin kuin hän haluaa, mutta se on turhaa. Ja kun YHDYSVALTAIN senaattorit ovat tapetaan, Carter tekee hänen toivoton tehtävä: pysäyttää tuotannon PBX ja poistamaan ainoa todellinen tappaja.
  
  
  Mutta voi jokainen haara olisi todellinen mies?
  
  
  
  
  
  
  Sisällysluettelo
  Luku 2
  
  
  Luku 3
  
  
  Luku 4
  
  
  Luku 5
  
  
  Luku 6
  
  
  Luku 7
  
  
  Luku 8
  
  
  Luku 9
  
  
  Luku 10
  
  
  Luku 11
  
  
  Luku 12
  
  
  Luku 13
  
  
  Luku 14
  
  
  Luku 15
  
  
  Luku 16
  
  
  Luku 17
  
  
  Luku 18
  
  
  Luku 19
  
  
  Luku 20
  
  
  Luku 21
  
  
  Luku 22
  
  
  Luku 23
  
  
  Luku 24
  
  
  Luku 25
  
  
  Luku 26
  
  
  Luku 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Kauhu jää kauhua.
  
  
  käännetty Lev Shklovsky muistoksi hänen kadonnut poikansa Anton
  
  
  Alkuperäinen nimi: Ice Ansa Kauhua
  
  
  
  
  
  Ensimmäinen luku
  
  
  Se oli jo tulossa pimeä yläpuolella korkea katto ja ympärillä latvoihin. Varjot liukui poikki yhteenkietoutuvista lehdet, paksuuntuminen höyry verho masentava Savchenko, että vuotanut yli kaiken. Se teki hidas, väsynyt tunne minulla oli vielä pahempi. Leppymätön voima vaanii viidakossa — jättiläinen iilimato imee kaikki energia, ja jopa elää. Tämä voima on työskennellyt minua päivä ja puoli. Hän kehotti minua lopettamaan ja makuulle, vain antaa periksi ja päästää nämä pirullinen laumoista hyönteisiä, tappaa minut lopullisesti. Lanka Nick Carter-super-agentti, AH, Killmaster N3. Ja hänen äänensä tuli tämä helvetillinen nurkassa Nicaragua kutsutaan Mosquito Coast. Ironista kyllä, nimi tämän alhainen, kuuma soinen alue ei ole otettu näitä pirullisia hyönteisiä, mutta Intiaanit-hyttynen .
  
  
  Hän kuitenkin sinnikkäästi, koska hän tiesi, että hänen täytyi päästä hänen määränpää ennen pimeää. Lähes läpitunkematon aluskasvillisuus oli viivästynyt minua tarpeeksi kauan. Minulla oli selkeä jokaisen sentin viidakon viidakkoveitsellä. Hän vannoi ja melkein kompastui kuin massa vihreys, että hän vain leikata lensi taas.
  
  
  Hän oli kaivamassa paksu muta lähes kuivunut stream, yksi tuhansia virtoja, jotka rönsyillyt tässä, kuten hiussuonten. Hänen selkäkilven hierotaan häntä, liukas, limainen olentoja alkoi kiivetä pysähtynyt sonta. Hiki trickled alas kasvojani, liotuksen vaatteet ja reppu. Se oli kuin jos hihnat reppu oli leikattu minun hartiat.
  
  
  Varhain eilen aamulla, KESKI partio alus jätti minut Laguna de Perlas . Sieltä menin lounaaseen, noin rinnan Tungla Joki.
  
  
  Se oli joulukuussa, joten lanka sadekausi. Olin kiitollinen, että. Sademäärä vaihtelee suuresti Nicaraguassa, mutta Bluefields Karibian rannikolla saa 750 cm vuodessa. Heinä-tai elokuussa, matkani, joka on jo täydellinen kurjuutta, olisi ollut täysin mahdotonta.
  
  
  Ei ole teitä tässä nurkassa. Web-selkäranka on Panamericano toisella puolella maata. Valtion rataverkosta on noin neljäsataa ja viisikymmentä kilometriä pitkä, ja se on enimmäkseen sijaitsee Tyynenmeren rannikolla. Joka tapauksessa, hän ei olisi koskaan uskaltanut käyttää sitä, aivan kuin hän ei olisi uskaltanut näyttää itsensä vain tien alueella. Valkoinen muukalainen olisi huomannut ja epäluotettavia, ja se olisi tuhoisaa tässä kriittisessä vaiheessa.
  
  
  Se jatkoi matkaansa läpi kirkkaat värit tämän epätodellinen twilight world jopa itä-tasangolla, alhainen harjun huippu. Korkein huippu tässä on vähemmän kuin kaksi tuhatta metriä, ja keskimääräinen korkeus on seitsemän sataa. Toisella puolella, vuoret laskeutuvat hedelmällinen tasanko, tasangoilla ja järvet. Tällä puolella kuitenkin, se oli viidakon peittämä rinne, loputon rivi syöpäläisten peitossa puut, tiheä, meheviä kasveja ja sieniä. Valtava viiniköynnöksiä twined noin puut ja oksat; haisevaa hometta ja tumma sammal peitti maahan. Siellä oli pistävä haju homehtuneet kasvillisuutta on kaikkialla.
  
  
  Vähitellen nousu tuli jyrkempi; melat tuli terävämpi ja kuilut syvemmälle. Rotkon olivat astioiden tippuvaa sadevettä, ja ih pysähtynyt suot olivat pesimäpaikkoja miljoonia vihamielisiä olentoja, jotka pitävät itseään minun herkkua. Ilma oli aina täynnä hyönteisiä. Sammakot ja pienempiä nisäkkäitä ilmestyi vain öisin. Lintuja ei saada yliotteen, kun, mutta yleensä istui korkealla latvoissa. Häiriköiden, sammakoita, ja jatkuvasti sirkutusta linnut kokoontuivat lähellä vesiputous. Siellä oli yksi, noin kokoa varis, mutta hyvin värikkäitä. Hän vihelsi lähes täydellinen mittakaavassa, kertaakaan toistamalla viimeinen huomautus. Se oli tehdä minut hulluksi. Lisäksi hyönteisten puremat ja lintu hulluus, olen myös kärsinyt käärmeitä ja liskoja. Siellä oli myös päivällä drifters kuten haiseva lisko maahan. Siellä oli myös boa constrictors koloissa ja oksat, keskisuurten puu käärmeitä, ja limainen saalistushinnoittelua käärmeitä, kuten fanged hurja spearman . Ih on kotimaa oli tappava maa, joka oli hädin tuskin tutkittu tai kartoitettu, ja että olisi nopeasti niellä jokainen, joka oli niin tyhmä, että yrittää päästä sinne.
  
  
  Loput päivänä hän kahlasi läpi tukahduttava syvyyksiin, pysähtyen vain kerran syömään. Olin varma, etten selviäisi, mutta kun pimeys laski, hidastunut valo vielä tulossa takaapäin muutaman harjut pilvi, törmäsin suuri klusterin Hondurasin palmuja. Se oli kuin metsä, metsä koostuu kokonaan näiden palmujen kanssa höyhenpeitteinen lehdet ja melko sileä rungot. Pienempi viikuna puita kasvoi niiden välillä, jota ympäröi laumoittain verenhimoisia hyttysiä.
  
  
  Hondurasin kämmenet kasvaa useimmissa viidakoissa Keski-ja Etelä-Amerikassa, mutta ih-klusterin, kuten tämä oli harvinaista. Tämä osoittaa, että tämä alue oli kerran viljelty, kuten Maya-Intiaanit käyttivät hedelmää tämän puun tuotantoon öljyä. Vaikka se ei ollut helppo kaataa tämän puun kivi kirveet, ne myös käytetään puuta ja niiden rakennuksia. Tällä alueella, tämä puu kukoisti, ja lopulta se otti maa, joka oli kerran viljellään kaikkialla.
  
  
  Siitä hetkestä, astuin palm grove, avasin sen hitaasti ja huolellisesti. Frank eteenpäin pitäisi olla Eversti Zembla pääkonttori. Se vähä, mitä AH oli paljastui noin salaperäinen eversti ja ego toimintaa, hän tiesi, että tämä venyttää metsää oli raskaasti vartioitu miesten kanssa, soihdut, hajanaisuus kaivokset, ja herkkä signaalin mikrofonit osaa hakea edes harmainta ääni.
  
  
  Hän ryömi eteenpäin nelinkontin, tutkimalla jokaisen sentin maastossa. Hän työnsi läpi aluskasvillisuuden ja liukui kuin lohikäärme läpi lohkareita. Hän tietoisesti valitsi kaikkein vaikea ja ylitsepääsemätön tien. Jos eläin tai kasvi tehty pienintäkään melua tai kahinaa, se oli käytetty ego eteenpäin, hukkuminen ulos ääntä tein. Reppu oli raskas ja kääntyi ympäri puolelta toiselle. Pankki tuskallisen suljin silmäni, joten en voinut nähdä kunnolla. Se ärsytti minua vielä enemmän, kun minä pyyhki kasvojaan minun hihassa.
  
  
  Koulutus leiri metsässä ja pelloilla, jotka olivat muka ansoitettu, se oli käytännöllinen peli, joka antoi meidän ohjaajien sadistinen ilo. Kaikki oli tappava tosissaan, ja hän kireät löytää joka taivutettu terä ruoho, laastari murskattu moss, tai köynnös, joka voisi olla todettu tahansa. Se löysi useita kaivoksia ja ohittaa nu, koskematta. Leikkaus johdot olisi itsemurha. Juuri ennen kuin hän saavutti trail, flare, kaapeli löysi hänet. Mimmo nim ryömi läpi ja löysi signaalin kasetti, jossa hän purki.
  
  
  Polku oli ruohon peittämä tie, joka alun perin juoksi Tungla Joen ja meni pohjoiseen. Siellä oli luultavasti kanootti telakka alareunassa, ja siellä saattaa olla muutama tarkka-ampujat pensaat, liian. Polku itse, tietenkin, oli täynnä miinoja ja muita ansoja lähellä Eversti Zembla ' s jungle piilopaikkaan. Joten en todellakaan ei olisi pitänyt ottaa tämä suora, kapea polku. Hänen katosi takaisin varjoihin, ja Stahl valitsi tiensä varovaisemmin kautta aluskasvillisuus. Kolmenkymmenen metrin päässä, polku yhtäkkiä swerved ja leikkaa minut pois. Hän tutki huolellisesti pieni, sammaloitunut selvitys. Se näytti niin rauhallinen pieni siivekäs ja kimaltelevat perhoset tanssivat hämärässä.
  
  
  Akseli oli haudattu mossin kanssa hiusneula ylöspäin. Kuka laittaa sitä meille ei tehdä sitä ammattimaisesti tarpeeksi, koska siellä oli pieni laastari sammal törröttää oikeassa yläreunassa. Minun vasen ja oikea olivat paksuja suojaukset ympäri piikkejä. En voinut välttää sitä, muuten olisin täytyy mennä takaisin ja kävellä tämän paikan kaukaa.
  
  
  Crouching pieni, hän kuunteli ääntä. En kuullut häntä ja miettinyt, mitä tehdä. Pitkä tie takaisin voi olla vaarallisempaa kuin clearing minun. Ehkä se oli ansa, joka ei räjähtää, kun sitä kosketti, mutta se ei tunnu sopivan Eversti Zembla luonnetta. Hän ei ollut niitä, jotka tuhlaa minun, se oli jo mahdotonta kaivaa turvallista kulkua.
  
  
  Hän katsoi olkansa yli viidakon pimeys takanani. Se kestää liian kauan saada takaisin, ja pimeässä en ehtinyt. Hän ryömi eteenpäin ja huolellisesti piristyi laastari sammal. Minun misteli on yksi paine sytytys. Hän piti hänen hengitystään, pyyhki kätensä hänen housut, ja käänsi virta-avain. Lanka oli syöpynyt, ja kahva ei liiku helposti. Lopulta se toimi. Hän otti pois sulake, korvata kahva minun, ja korvattu pala sammalta. Sitten hän huokaisi taas.
  
  
  Hän nousi ylös ja käveli varovasti alas polkua, kunnes hän voisi ankka takaisin pensaat hänen vieressään. Piilotin sen loppuelämäni matka pusikossa. Jokainen yksityiskohta vaaditaan suurta vaivaa. Löysin taas minun saada sen ympärille, ja hätäraketteja. Kaivokset olivat hajallaan niin paksusti kuin hyönteiset. Lopuksi hän astui ulos enemmän avointa tilaa. Muutaman metrin päässä oli korkea, kulmikas hill, paksusti peitetty pensaita ja köynnös peittämät puut.
  
  
  Ensi silmäyksellä, se näytti kuin pyramidi-kuten hill. Mutta sitten hän näki, että säätiö oli tehty kerroksittain toisiinsa kiviä, ja toisella puolella oli portaat, jossa on satoja vaiheita. Seinät oli peitetty kaunis orkideat ja muut päällyskasveina, että tunsin enemmän mukava halkeamia muuraus kuin oksille. Hän katsoi rauniot muinaisen Maya-rakennus . Ih oli lähes mahdotonta tunnistaa, koska työtä ihmisten käsissä. Ne tuli sellainen viidakko, että kulutetaan ih tuhat vuotta sitten. Rakenne on ilmeisesti suunniteltu temppeli, nousi näyttävästi eri syvyyksiin viidakon, tumma ja salaperäinen tässä syrjäinen paikka.
  
  
  Tärkeämpää kuin sen historiallinen arvo oli tarkoitukseen, johon se oli nyt käytetty. Kertomuksissa tämä tuli meille hajanaisia ja osat olivat vielä tulossa ulos korvakuulolta. Kuitenkin, jos meidän tiedot oli oikea, nämä yksittäiset ja näennäisesti hylättyjä raunioita sisälsi eniten kehittyneitä elektronisen sodankäynnin kuviteltavissa.
  
  
  Kaikki alkoi kaksi kuukautta sitten, jossa on sekaisin radio viesti meidän agentti Oaxaca, Meksiko. Siitä lähtien, kuvan erikoinen nero, joka kutsui itseään Eversti Zembla vähitellen kehittynyt Academy. Hän keksi jotain ilmastonmuutosta, ja sitten käyttää tätä climate control-aseena. Kuka hän käyttää ego vastaan, ja miksi, oli tuntematon. Kuitenkin, kaikki viittasi siihen, että hän oli tarpeeksi laitteita tässä Maya-temppeli puolestaan laaja kiehuvaa viidakon osaksi jättimäinen jäätikkö.
  
  
  Sisällä päivää, tai ehkä tuntia, hän aikoi tehdä juuri niin: ilman varoitusta, käännä Keski-Amerikka yhdeksi laaja Arktinen maisema.
  
  
  Hänen egonsa olisi pitänyt pysäyttää hänet.
  
  
  
  
  Luku 2
  
  
  
  
  Otin pois minun reppu ja huolellisesti sijoitettu ego maahan. Aikana kahden päivän matkan täällä, olen todella halunnut sitä. Hän antoi minulle koulutuksen ja suojaa, ja toivoin, että hän auttaisi minua taas. Mitä minun piti tehdä seuraavaksi oli tehtävä huolellisesti ja hiljaa. Kaikki pystyin tuomaan mukanani oli pieni joukko työkaluja, että kaverit AX lab tehty nimenomaan tässä tapauksessa. Ego pystyi kiinnitä se vyöhön kiinni, joten käteni olivat vapaat. Minun kaasua pommi oli teipattu nilkka, ja tikari oli kiinnitetty ympäri käteni. Jätin hänet minun Luger. Nyt minulla oli 7.65 mm: n Chi-Com pistooli, jota käytetään Vietnamissa, suljettu nostaa. Se oli sisäänrakennettu äänenvaimennin ja tarvitaan erityinen patruunat reunattomat hylsyjä. Se oli kaukana Luger: se ei ole niin paljon valtaa, mutta se oli yhtä tehokas lähietäisyydeltä. Varsinkin kun et voi oikeastaan laittaa äänenvaimennin Luger. Tämä kahva ei silti sovi kovin hyvin kädessä, koska olen tottunut raskaampaa saksan pistooli.
  
  
  Ajattelin ottaa machete kanssani, mutta en tarvitsisi ego käydä läpi rauniot, koska he eivät olleet umpeenkasvu, ja jos minä käyttää veistä, ääni olisi varmasti antaa minut pois. Pitkä-bladed veitsi oli hyvä ase, jos sinulla oli tilaa, mutta se olisi vaikea käsitellä temppelissä kuin Luger. Joten jätin ego minun reppu ja meni selvitys ympäröivä temppeli. Siellä oli luultavasti enemmän mikrofonit piilotettu täällä kuin missä tahansa broadcast studio. Luotin siihen, että henkilö seurata sekoittaa minut eläin ympäri viidakkoa, koska hälytysjärjestelmä ei enää antanut varoituksia. Hän hyppäsi ylös ja veti itsensä ylös ensimmäinen hylly-temppeli. Minun täytyi käyttää juuret, viiniköynnökset, ja kannot sekä tukea, koska en luottanut murenevan portaita.
  
  
  Hänen lähes sokeasti putosi toinen ansa. Onneksi näin pieni reikä korkealla puussa. Mies, joka loi minun huomautti, jossa hän oli laittaa ammuksen. Sen uskaltamatta liikkua. Se vei minut ikuisesti löytää sytytys. Se oli ohut kellertävä kaapelilla, jossa on pieniä teräviä piikkejä juuttunut se. Se ojensi välillä kaksi puuta ja katosi kokonaan lehtineen. Jos menen yhtään pidemmälle, se leikkaa läpi minun lihaa kuin partaveitsi. Samaan aikaan, pin puhkeaa noin kuormaa takana puu, ja puu, ja haluan mennä ylös yhdessä. Vieraanvarainen mies, Eversti Zembla!
  
  
  Kaapeli skirted sitä ja hiipi varovasti. Jokainen muutaman metrin, hänen jalka kiinni viiniköynnöksen kuunnella ja levätä. Sitten hän nousi ylös jälleen. Tukena hän käyttää rakoja ja ulokkeita. Korkealla latvustoissa, hän näki kuun nousevan, valu kalpea valo.
  
  
  Kun huipulla, hän kyyristyi alas kahden lohkareita battlemented hylly. Hän tutki katto, joka oli yleensä tasainen ja suorakulmainen. Etuosa johtavat portaat ja takaosa olivat kaksi kertaa niin kauan kuin puolella hän oli kiivennyt. Katto oli puhdas ja luultavasti juuri pukille. Nurkassa toisella puolella oli eräänlainen kota, kuin kasa raunioiksi.
  
  
  Päästä temppeliin, minun piti mennä läpi oven päällä on kota, koska ei ollut muita sisäänkäynnin katolle. Kaksi vartijaa ja helikopteri seisoi minun ja kota. Odin noin vartijat nojautui helikopterin laskuteline. Toinen hitaasti kuori pitkin kaide. Molemmat olivat lyhyitä, tanakka Mestitsit; kuin seitsemänkymmentä prosenttia Nicaragualaisia, puoliksi intiaani ja puoliksi Latino. Heillä oli yllään löysät housut ja paidat ja pehmeä mokka saappaat. He näyttivät olevan hyvin ja ei tee mitään ääntä. He eivät olleet pukeutuneet kuin todellisia sotilaita, mutta he ovat voineet käyttää niiden valo automaattinen kiväärien, jos meni liian lähelle niitä. Nämä olivat Belgian 7,62 mm NATO-FAL kiväärit; erittäin hyvä ja erittäin suosittu Etelä-Amerikkalaiset.
  
  
  Helikopteri oli Bell Sioux 13 T, kolmen istuttava. Se näytti vähän kuin suuri sudenkorento sen hännän ylös. Se oli luotettava työjuhta, joka oli laajalti käytetty, koska Korean aikakausi. Tässä jumalan hylkäämässä paikassa, niin asia oli vain kulkuväline parhaimmillaan. Siksi, katon temppeli oli tehty sopiva lasku. Hawke otti ilmakuvia, joka osoitti, että helikopteri oli yleensä pysäköidä katolla. Tutkimuksen päätökseen viikko sitten paljasti, että helikopteri ei kuulu virallisen arkeologinen ryhmä. Se on hankittu läpi sarjan hyvin varovainen tapahtumat armeijan varikolla-Mexico City. Tämä tapahtui muutamaa päivää sen jälkeen, kun kaupunki iski vahvin lumimyrsky miesmuistiin. Ei niin vahva itsessään, mutta vielä riitä nostamaan pahimmat epäilykset AH. Siksi Haukka päätti lähettää minut tänne.
  
  
  Hän oli ensimmäinen meidän ihmiset ottaa tarkasti helikopteriin. Oli utelias tunnus ovet, kultainen aurinko, jossa on kolme crimson linjat nen. Se oli kuin joku olisi leikata koriste veitsellä, ja metalli oli nyt verenvuoto. Olen miettinyt, mitä se tarkoitti. Kun poliisi lähestyi Nuolee, hän huomasi, sama tarra hänen rintataskussa.
  
  
  Hän piti tulossa, nuolee ja nuolee. tilanne on tullut monimutkainen. Kaksi vartijaa olivat nyt niin kaukana toisistaan, että en voinut ampua ne samaan aikaan sieltä missä istuin. Jos ammun yksi, hän varoittaa muita ennen kuin voin kääntyä ympäri ja seurata häntä. Jos hänen siirretty liian aikaisin, hänen oli kiinni niiden välillä; kuitenkin, jos hänen oli myöhässä, hänen olisi myös ansaan kuin rotta. Niin, jotenkin olisin riisua molemmat kerralla, ja sitten, ilman ääntä.
  
  
  Vartija astui noin muutamia kiviä, jotka oli pudonnut kiskoilta. Hän oli kävellyt ympäri katon niin monta kertaa, että nyt hän heitti pieni korkki Ei ja tuijotti päämäärättömästi kaiteen yli, hänen kivääri slung olkansa yli. Tällä kertaa, hän ei edes vaivaudu vastaamaan; jotain, että jopa juokseva koira ei. Ensimmäinen vaatimus on, että sinun pitäisi aina tietää, mitä tapahtuu ympärilläsi, koska elämäsi voi riippua siitä. Se maksaa emu-sen elämän.
  
  
  Hän laittaa tikari kädessään. Minulla oli vaiennettu pistooli toisen käteni. Varjo täysin nielaisi minut. Hän oli yksi pala kiviä. Esineet ovat joskus vaikea nähdä hämärässä kuin pimeässä, ja voin taata, että. Hän piti tulossa, nuolee ja nuolee. Hänen hengityksensä kiinni hänen kurkkuunsa. Yhtäkkiä, hänen egonsa ei voinut nähdä häntä enää. Hän oli todennäköisesti kävely noin joitakin kiviä uudelleen. Hetken pelkäsin, että hän oli nähnyt minut, ja minä ducked kansi. Sitten, ulos nurkassa silmään, näin hänen ego jalat. Joten hän vielä tiennyt, että olin siellä. Nyt hänen egonsa voisi kuulla hänen hengitys ja kahinaa hänen ego housut katolla. Hän laski kolmeen ja hyppäsi ylös.
  
  
  Dell itse, minun tärkein huolenaihe oli vartija helikopterilla. Hän tarvitsee saada ih pois tieltä ensin, ja käyttää muutkin kuin kilpi. Kun otetaan huomioon etäisyys, ego on arvaamaton reaktio, ja se, että en saa tehdä mitään melua, hän oli suurin uhka. Hän oli nopeasti ampui kahdesti. Ensimmäinen laukaus osui emu rinnassa, ja toinen niskaan. Ilman ääntä hän putosi takaisin vastaan pyöreä teräs pilari helikopteri. Pohjat saappaat on valmistettu enemmän melua jäillä kuin laukausta noin aseeni.
  
  
  Hän käytti hänen tikari osui toinen vartija munuaisissa. Hän odotti hänen jäätyä, kun hän näki hänen kuollut ystävä. Mutta hän reagoi kuin pantteri. Vaistomainen liike, hän kääntyi, taivutus alas. Sen jälkeen, se kaikki tapahtui, on hämärän peitossa.
  
  
  Jos hän oli koulutettu, hän tulisi käyttää hänen ase nyt. Mutta sillä hetkellä, hän reagoi tavalla, jota hän ei ollut odottanut. Hän kumartui, laski hänen kivääri, ja saavutettu commando tikari, joka roikkui hänen vyöllään. Hän oli tottunut taistelemaan häntä. Hän oppi lapsena. Hänen ase oli vain kömpelö pala rautaa.
  
  
  Odotin väistää hänen kivääri, mutta pitkä piippu VIRHE on kivääri törmäsi minun ranne, lähettämällä tikari lentää noin minun käsivarteen. Sen jälkeen kaikki meni salamannopea. Kivääri putosi maahan väliimme. Oikea käteni meni kanssa savuava ase. Ego on vasen käsi ojennettuna vastaanottamaan iskua. Ego oikea käsi kahdeksan tuumaa terästä, jonka tarkoituksena elämäni. Minun vasen käsi tarttui egon oikeaan ranteeseen ja veti hänet takaisin. Hänen selkänsä oli minulle nyt, ja hän ei voinut liikkua käsi, joka piteli veistä. Hän avasi suunsa huutaa. Hän painoi oikean kätensä ego kasvot ja puristi aseen välillä ego on hampaat. Hän huohotti ja yritti vääntää pois. Minun vasen käsi painetaan alas niin kovaa, että jouduin taipumaan takaisin. Hän potkaisi minua sääreen ja yritti päästä minun kasvot ja silmät hänen vapaat kädet.
  
  
  Emu laittaa aseen suuhunsa ja veti kätensä. Jotain säröillä. Ego on käsi meni veltoksi, ja veitsi putosi ego on heikko sormet. Minun vasen käsi oli takana hänen niskaansa. Hän yritti vetää taas pois. Ilman menestystä. Hän ei antanut meille äänen, kun hänen niskansa murtui.
  
  
  Hän työnsi elottoman ruumiin ulos itsensä ja otti veitsen. Kun vartija romahti maahan, hänen tavoite oli outo kulma, ja hän juoksi jo kohti Päivän. Sisällä oli yritän kapea portaikko. Suuri telineet ympäri sapodilla puu kaiverruksia olivat vielä selvästi näkyvissä ja tuskin vaikuttaa aika. Kivi seinät oli peitetty bas-reliefejä, jonka väri erottui valossa sähkö-valaisimet kattoon. Siellä oli myös joitakin valo tulee läpi tumma katot mitä oli kerran ollut windows ja olivat nyt umpeenkasvu vihreä hämähäkinverkkoja.
  
  
  Puolivälissä portaita, hän epäröi. Emme voineet kuulla mitään, ylhäältä, alhaalta. Hän verhotun hänen tikari, piristyi kivi, ja heitti ego alas. Hän suistui kiviä. Siellä oli vain kaiku. Hän jatkoi matkaansa, ase piirretty.
  
  
  Hän tuli ulos foorumi, jossa holvattu katto ja käytävä kääntyi vasemmalle. Edelleen, kaikki on hiljattain uusittu kauttaaltaan betonia, terästä ja alumiinia. Lamput vielä ripustaa katosta kuin string Joulun valot, mutta niiden vieressä oli metalli -, ilmastointi-putki, jossa on reikiä välein muutaman metrin, että anna jäähtyä ilmaa ulos. Nyt, Maya Stahl temppeli ei ole mitään muuta kuin kuori, kuori Eversti Maan ultra-moderni rakenteita.
  
  
  Toisessa päässä käytävä oli teräs ovi, joka ei näytä yhtä hyvä kuin pankin holvin oven. Ei ollut ääntä meistä. Oven karmi oli upotettu lukko punainen kahva. Se oli mahdollista, että ovi olisi auki kun painoin nappia. Kuitenkin, se on hyvin todennäköistä, että joku toisella puolella vastaanottaa signaalin avaamaan oven.
  
  
  Hän pisti korvaan kylmää terästä. En kuullut häntä aluksi. Sitten kuulin, matala jylinä, että tunsin kuin kuulin, yhdessä kimeä, heikottaa kitistä generaattorit. Hän katsoi takaisin lukko. Ympäri työkalu pussi, hän vetää ulos tiirikan: väline, jossa on kevät, joka tekee automaattisesti neula hypätä osien välillä lukita ja siten rikkoo ego. Se oli yksinkertainen asia, ja se vaatii paljon kokemusta ja kärsivällisyyttä käyttää sitä. Kolmen yrityksen jälkeen, ovi avautui. Hänen ryömi nopeasti ja äänettömästi kuin kissa. Temppeli tuntui hiljainen ja hylätty. Tärinä lisääntynyt, täyttö huone, jossa on supersonic rumble voimakas energian lähde. Menin suoraan ääntä, koska tiesin intuitiivisesti, että se oli lähde, mitä halusin. Minun shaggy jalanjälkiä kaikui karkea betoni. Toinen käytävä, toinen portaikko, toinen käytävä, ja lopulta toisen teräs ovi, jonka takana melu oli jopa kovempaa kuin ennen. Hän käytti lukon uudestaan ja astui varovasti sisään.
  
  
  Se oli pieni huone, jossa rivit neon valot. Kummallakin puolella olivat teräs kaapit, laskurit, anturit, ja rivit tietokoneen kelat lasin takana. Keskustassa oli puhelinvaihde lähes metrin ja puoli pitkä ja käsittämätön määrä painikkeita, johdot ja potentiometrit, jonka olivat tarjottimet merkityksetön kirjoituksia minulle: Labion. Indeksi, vastavirtaan kytkimen, ja cataridin Tekijä. Tehoa tämä elektroninen laite toimitetaan kaapelilla yhtä paksu kuin käteni ja juoksin poikki lattian notkua kytkin toisella puolella. Siellä oli oven lähellä, ja kimeä kirkuna voimalaitoksen kuului sieltä. Mutta en ollut kiinnostunut. Hänen oli siellä, missä sen olisi pitänyt olla. Hän meni tietokone kaapit ja työnsi rotary switch paneelit eteenpäin.
  
  
  Kelat yhtä ohut kuin jouset, transistorit, ja olennainen taita paperit loistivat valoa. Poe otti polyester spray voi, että näytti kuin tavallinen spray voi hyönteismyrkky. Se oli suihkutetaan laitteet, jossa on läpinäkyvä kerros erittäin syövyttävä liuotin happoa. Joten siivosin kaikki kaapit ja suljettu paneelit uudelleen, kun olin tehnyt.
  
  
  Happo oli keksintö AX lab . Pommi voi ottaa pois osa esineen, kun se on koottu, mutta ei luultavasti kaikki se, ja varmasti ei kaikkia tärkeitä osia, ellei sitä käytetä niin paljon räjähtävää, että koko Maya-temppeli tuhottiin. Kuitenkin äkillinen tuhoaminen temppelin voi olla vähemmän miellyttävä kansainvälisiä seurauksia.
  
  
  Sitten oli logistinen ongelma siitä, miten salakuljettaa jotain niin raskas. Siellä on myös vaara, että pommi on todettu ja purettu kanssani. Happo ei voinut havaita, ennen kuin se oli liian myöhäistä, ja se voisi olla havaittu sen jälkeen, kun se oli ruiskuttaa. Vaikka bussi olisi kadonnut, jättäen meille mitään aavistustakaan siitä, mitä tapahtui sen jälkeen, kun lähdin.
  
  
  Hän huolellisesti suihkutetaan emäksinen aine kaikkialla. Muutaman tunnin ja happo olisi syönyt kaiken läpi. Osat sulanut, kaapeli-yhteydet liuennut, ja aiheutti oikosulku metallinen kotelo. Kun pääsen takaisin viidakkoon turvallisesti, Zembla on menetelmiä, repivät hiuksiaan pois. Keskiyöllä, jokainen varuste hän hoiti vähennettiin kasa metalliromua. Että antaisi meidän diplomaatit aika saada Nicaragua ja Amerikan Valtioiden Järjestön tutkimaan. Sabotaasi oli minun tehtäväni. Kun se on valmis, kaikki nauravat sitä. Paitsi Eversti Zembla.
  
  
  Hän sijoittui tietokoneet ja suihkutetaan sisällä vaihde. Yhtäkkiä ovi avautui ja kaksi teknikkoa ja vartija tuli. Minun tunne yllätys oli niin suuri kuin minun shokki. Menetelmät — luulin, että he olivat menetelmiä, koska heillä oli yllään valkoinen takit ja kuljettaa paperit - olivat aseettomia. Harmaa-asuinen vartija misteli Rossi on Brasilian .38-kaliiperin revolveri hip holster. He kehittivät ego omasta käyttäen Smith & Wesson, ja se oli neljän tuuman aivot. Hän tarttui ego ja huusi, " Alto."
  
  
  Kuitenkin, en aio seistä paikallaan. Kaikki, mitä hänellä oli aikaa tehdä rip itsetuhon nauhat ulos ilmapallo ja heittää ego pimeään nurkkaan. Hän tähtäsi ja ampui kahdesti. Vartija huusi tuskasta ja tarttui hänen kurkkuunsa. A gawk at ego revolveri kulunut yli pääni ilman lyömällä mitään. Vartija laski vastaan kaapin takana häntä. Hän voihkaisi, tarttui metalli, ja hitaasti liukui maahan.
  
  
  Hän hyppäsi ovelle ja törmäsi kaksi teknikkoa, jotka olivat ilmeisesti seuraavat vartijan käskyjä ja seisoivat edelleen. Tämä vei minut ulos vastapainot. Tuntui, että joku napata minun paita. Hänen ruumiinsa kääntää 360 astetta paeta ego on temppuja. Sillä hetkellä, enemmän vartijoita ryntäsi sisään. Sitten toinen teknikko syöksyi minua kohti, päänsä kumarsi, ja voimakkaasti työntää minut takaisin huoneeseen.
  
  
  Vartijat ryntäsi minua. Yksi nyrkki kiinni pallea ja muut leukaan. Hän kavahti. Hän yritti kiinni hänen henkeään, ja potkut viimeinen kaksi luotia hyökkääjät. Minulla oli tyydyttävällä kuulo yksi itkeä. Kaupunki nyrkkiin ja teräs laskeutui minua. Ase oli tyrmätty noin minun käsissä. He olivat vahvoja, aktiivisia taistelijoita. Jos se pääsee eroon yksi, muut kaksi pidetään paikallaan.
  
  
  Tässä sekavuus, olin yhtäkkiä potkaisi kovaa nivusiin. Hän kaksinkertaistunut sietämätöntä kipua ja putosi betonilattialle. Boot löi minua korkea. Puoli-tunnoton, hän saavutti hänen ympärillään, löysi hänen jalka, ja jenkki. Mies laski välillä toiset, huutaminen. Nyt hän voisi saada hänen veitsi.
  
  
  Olin pilkkomassa se kaikki noin minulle, ja tunsin jotain lämmintä roiskeita minun kasvot ja kädet. Minun tikari oli liian liukas minun ego pitää. Vartijoiden karjaisu kuullut häntä. Ih on liian paljon, ja ih oli vielä tulossa. Olin potki ja löi kanssa peput revolverit. Jotkut heistä oli aseet, ja he yrittivät parhaansa lyödä minua heidän kanssaan. Ih saappaat olivat kaikki yli minun haavoittunut elin. Huudot kasvoi heikompi ja enemmän epäselvä: sumun varjoja ja ääniä. Revolveri laukesi. Se oli kuin dynamiittia vastuussa räjähtäviä pienempi huone. Minulla on epämääräinen tunne, että tappaminen hyökkäys on pysähtynyt. Vartijat seisoivat asennossa, hengittää raskaasti. Mies seisoi ovella, hitaasti alentaa Colt Python 357. Ei ole yllättävää, että laukaus kaikui huoneessa. Hän oli pukeutunut samaan kastiin kuin muut, mutta hänen ego-odotuksiin käytös ilmaisi luottamusta ja auktoriteettia. Hänen kasvonsa olivat ohuita ja teräviä. Joka noudattaa hänen huulensa oli rosvo viikset, ja Hans Emu on kotkannenä oli ilme petolintu. Hän seisoi siellä kuin rento, välinpitämätön katsoja, mutta hänen silmänsä olivat niin kovaa kuin kivi.
  
  
  'Mitä täällä tapahtuu?'Mitä se on?', hän kysyi, melko rauhallisesti. "Sir," sanoi eräs vartijoita, " löysimme tämä Englantilainen täällä. Hän tappoi ja haavoitti Juan...
  
  
  "Silencio". Mies osoitti revolverilla minua. 'Tule minun kanssani.'
  
  
  Pudotin stiletto ja porrastettu minun jalat, lihakset huutaa kivusta.
  
  
  
  
  Luku 3
  
  
  
  
  Hänen oli pimeässä luolassa. Yksi saint oli tehdä tiensä läpi crack alla paksu puinen ovi. Ullakko oli hyvin pieni, ei ole suurempi kuin suuri vaatekaappi. Kuka tietää, kuka tai mikä oli kerran sisällä. Ainakin hän oli istuu siellä nyt, keskellä likainen sotku. Se on ollut jossain temppelin alla, juuret puita ja kasveja oli tunkeutunut kiviä, mutta ilmeisesti niin hitaasti, että he olivat nyt tilalla seinät yhdessä.
  
  
  Hän nojasi seinään, syyttely, alasti ja voimaton haiseva ilma, odottaa kärsimättömästi, mitä tapahtuisi seuraavaksi. Minulla oli löytynyt, etsinyt, ja kaikki oli otettu pois. Sekä minun kaasua pommi ja minun rannekello.
  
  
  Tutkimus johti henkilö, jonka nimi ja virka-asema, sitä en tiedä. Hän ei kyseenalaista minua. Ego sanat olivat vain muutama lyhyt tilaukset minulle tai kaksi ego-saatto vartijat. Hän kohteli minua rauhallinen, ylimielinen halveksuntaa, että suututti minua jopa enemmän kuin jos hän olisi ollut sadistinen. Hän jätti minut tänne, ja sikäli kuin olen voinut kertoa, että hän olisi unohtanut hänet.
  
  
  Tunti kului niin hitaasti, että olen melkein menettänyt järkeni. Vietin osan aikaa ajatella minun paeta suunnitelmia. Ei ollut Ih. Lopun aikaa, ajattelin syövyttävää happoa, miten hitaasti, mutta todella, yhdessä, Zembla on laitteet, se oli syömässä elämäni. Joka toinen toi minut lähemmäksi hetkeä, jolloin prosessi tuhoaminen olisi huomannut, ja sitten he varmasti ei anna minun mädäntyä täällä enempää.
  
  
  Ääni pultti toisella puolella oven hätkähdytti minua. Ovi creaked auki. Minun tutkija palasi kaksi hermostunut vartijat. Hän heitti housut minua, sitten nojautui doorjamb ilman kanssa rento, puolueeton tarkkailija.
  
  
  "Pue päällesi, amigo, ja me mennä juhlimaan naisten kanssa."
  
  
  'Minne?'
  
  
  "Sulje suusi. Tee kuten käsketään.
  
  
  Hän odotti, kunnes minulla oli napit ylös minun rento housut, sitten viittilöi minut saada hänet ulos hätävara matkapuhelin. Hän räpytteli valossa suojaamattoman lamppu käytävällä, ja epäröi hetken saada hänen laakerit. Tämä aiheutti vartija säkissä minua piippu aseensa. Otimme eri reittiä kuin olimme tulleet, ja tavannut useita sotilaita ja teknikot, jotka katsoivat minua sekoitus inhoa ja uteliaisuus. Kävelimme jonkin aikaa läpi pitkä, paljaat seinät käytävillä, ylös ja alas portaita. He olivat kaikki niin samanlaisia, että olin auttamattomasti menetetty sokkelo. Vihdoin tulimme laaja sali, joka avasi muihin käytävillä, niin että se näytti kuin jos olisimme päässeet akselin pyörän pinnoja. Tämä sali kääntyi nopeasti osaksi suurten keskuspankkien hall. Suurin osa oli hämärästi valaistu hehku takaapäin ruusunpunainen verhot, jotka roikkuvat ympyrän kattoon. Siellä oli yksi vahva paikalla muodostaen kirkkaan ympyrän keskellä lattiaa. Seinät olivat vuorattu lähes kaikki puolin kirjahyllyt. Paksu nahka-sidottu folioita seisoi vieressä vehreässä lentolehtisiä. Seinän edessä, jonka hän piti, että se oli autio, lukuun ottamatta valtava salaperäinen tarra, joka aina roikkui korkea ja vilpittömästi keskellä. Kultainen aurinko paistoi vaiheeseen, jossa laite konsolin sat, näköinen kuin jos se olisi peukaloitu. Viisi ihmistä istuu ympyrän ympärille ei.
  
  
  Siellä oli kaksi keski-ikäistä miestä. Yksi olisi tavoite, niin kalju kuin biljardipallo. Muut oli kasvot, ensi silmäyksellä, törmäsi paiskautuvista oven. Yksi naisista oli lyhyt ja rasvaa, raskas, kömpelö rinnassa ja terävä, lävistyksiä akaatti silmät. Toinen oli nuorempi ja hieman paremmin kuvata. Hän näytti siltä, että hän oli tylsää.
  
  
  Viides henkilö oli henkilö, hyvin erilainen kuin muut. Hän istui naisten keskuudessa konsoli upea musta nahka kääntyvä tuoli. Nen oli yllään vaalea beige ja spa-puku, jossa on sininen kashmir huivi. Hän nojautui konsoli, nostaa hänen kyynärpää ja pitämällä minun työkalu laukku kädessään, ikään kuin pyytää minua katsomaan ei. Hän katsoi minua suoraan kasvoihin viisas ja surullinen katse silmissään.
  
  
  Se oli pieni ja ketterä. Ei vanha mies, mutta vuotta ei säästynyt häntä. Syvä linjat hänen kasvonsa ja piireissä hänen silmänsä näyttivät ollut kädenvääntöä niitä, poistamatta mitään jälkiä nuoriso-tai guilelessness. Hän ei ollut kuin me, tai joku muu, mitä olen koskaan nähnyt häntä. Alkuperäinen kaareva nenä, otsa linjat, ja tiiviisti pakattu ylähuuli antoi pois täysiverinen Maya. Emu ei tarvinnut esitellä itseään. Hän juoksi vaikeasti Eversti Zembla. "Askel ulkopuolella, senor", hän sanoi. Egon ääni oli korkea ja terävä kuin miekka.
  
  
  Ase työnsi minua eteenpäin.
  
  
  Hän seisoi keskellä sokaiseva valonsäde, ja monta pitkää minuuttia, kukaan ei sanonut mitään. Zembla ei liiku, mutta toiset siirtynyt levottomasti paikoillaan, opiskelu minua kireät silmät. He eivät olleet niin puhdasta vaihtolämpöisten kuin ih johtaja, mutta Maya verta jääneet ih on voimakkaasti ruskettunut kasvot.
  
  
  "Olemme etsineet kaiken kahdesti," Zembla sanoi viimein, " mutta emme ole löytäneet mitään piilotettuja räjähteitä ja missä tahansa.
  
  
  Hän ei sanonut mitään.
  
  
  Kuuntelen häntä, " hän sanoi. Egon ääni oli yllättävän ystävällinen. Tönäisi aseen selässäni ei ollut sellaista lainkaan.
  
  
  En jättänyt sitä hänelle", sanoin.
  
  
  Ehkä", hän sanoi. Hän kääntyi minun työkalupakki ylösalaisin niin, että sen sisältö rullattu koko konsoli tarjotin, ja piristyi minun mikrofilmille kamera. "Olet tullut pitkä ja vaikea tie vain ottamalla kuvia, senor", hän sanoi. Valokuvaus oli vain toinen osa tehtävääni. Minun oli tarkoitus kaapata niin paljon laitteita kuin mahdollista-elokuva, mutta vasta sen jälkeen, kun minulla oli mahdollisuus käyttää spray. Hawke oli varma siitä. Tuhoa tuli ensin. Hän ei voinut auttaa, mutta hymy, vaikka hän tunsi hankala ja hermostunut, kuten tiikeri haistaa ansan.
  
  
  Yhtäkkiä Zembla heitti tavarani maahan terävä liike kätensä.
  
  
  'Kuka sinä olet? Mikä sinun nimesi on? Mitä sinä teet täällä?"
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään. "Minun nimeni on Nick Carter - ja tiedät miksi hän on täällä. Sinulla oli syy tavata kädet hetki sitten.
  
  
  "Carter," Hän sanoi nimen huolellisesti. "Taidan muistaa jotakin hänestä.".. Kyllä! Äänestää sitä! Kuuba vuonna 1969 ja Chilessä viime vuonna. No, sinua ei tällä kertaa, Herra Carter.
  
  
  "Ehkä olet oikeassa", sanoin katsoen häneen. Silmäni liikkui edestakaisin, yrittäen löytää heikon kohdan Zembla, toisessa neljä, tai mies ja vartijat, jotka seisoivat välillämme, minun ja pimeä käytävä. Ei ollut mitään paeta vaihtoehto meille. Zembla näytti vaistoavan minun kasvava levottomuutta, ja hän päästi lyhyen, terävä nauraa, ja sanoi: "rauhoitu. Emme teloita sinua täällä.
  
  
  "Odotan seremonia, jossa he repivät minun rinnassa ulos ja repiä pois dollarin lasku."
  
  
  — Sinun täytyy myöntää, että olet ansainnut sen, Herra Carter. He olivat hyviä ihmisiä, jotka tapoit. Mutta olemme keksiä tapa käyttää sinun itsellemme, ja kun et voi ottaa kuvia se, on olemassa mahdollisuus, että voit anna meidän tietää, mitä aiot nähdä. Muuten, ihan vain uteliaisuudesta, ei petosta näyttää sinulle tapa täällä?
  
  
  Hän kohautti rennosti uudelleen. "Kuulo ympäri hotelli, ja saada täysi."
  
  
  — Olin jo pelännyt, että. Se oli vain avulla petturi, että olet pystyivät läpi minun puolustus vyö. Ainoa yhtälö, en osaa ratkaista on, että ihmisen arvaamattomuus. En usko, että se ei häiritse minua tämän illan jälkeen.
  
  
  Hän ei tiennyt kuinka oikeassa hän oli. Mutta eri syystä kuin hän ajatteli. Ja kun hän tietäisi totuuden?.. Katsoin ympärilleni uudelleen ja nielaisi. Se oli ansa, hauta. Jopa häikäilemätön saint edellä näytti säteillä vaara.
  
  
  "Tämän illan jälkeen" Zembla jatkoi, " siellä on... Mutta olet luultavasti jo tietää kaiken pikku asennus täällä!"
  
  
  — Luulet vain, olet suurin jääkaappi maailmassa."
  
  
  "Ei aivan," hän naurahti. "Olen vain menossa tehdä joitakin kuvitteellinen vuori. Eli radioaaltojen avulla teeskennellä, että metsä on siellä, ulkoneva kaikkia sen ominaisuuksia ilman virtaukset troposfäärin. Tämä täytyy tapahtua, korkeudessa noin 15000 metriä, jotta se lumi. Tietenkin, kukaan ei näe näitä radioaaltoja, ja kone voi yksinkertaisesti lentää läpi niitä. Vain ilmasto on ajatella, että siellä on metsää.
  
  
  "Koska olet ajatellut Mexico City?" Kysyin happamasti.
  
  
  Joten, olet huomannut! Se oli, niin sanoakseni, kokeellinen lähetys. Takaisin sitten, minun koordinointi kohdat olivat vain muutaman kilometrin päässä toisistaan lähiöissä. Mutta tällä kertaa se voi kattaa useimmat Keski-Amerikan...
  
  
  - Koordinointi pistettä?
  
  
  Ego keskeytti hänet. 'Mitä tarkoitat?'
  
  
  Se tulee selväksi teille, että en voi tuottaa radiosignaalin aallonpituus on yhtä suuri kuin vuori. Minun täytyy projektin joukon pistettä tai, sanoa, linjat voima, joka muodostaa ääriviivat vuoren alueen yli olen valinnut maalia. Erittäin tarkat laskelmat ovat tarpeen määrittää, mihin paikkaan varmuuskopio lähettimet niin, että ne ovat oikeassa suhteessa matemaattinen pääakselin kaavio."
  
  
  "Avustajani", hän lisäsi, nyökkää neljä hänen takanaan," ovat kukin seuranta tuki-asema omassa maassaan."
  
  
  Kurkkuni tuntui kuivalta. — Mutta se akseli, keskus, jonka ympärillä kaikki pyörii, on täällä, eikö olekin?"
  
  
  Kyllä, tietenkin.'
  
  
  Puolet hänen hengitti huokaista helpotuksesta, toinen puoli kirottu ego on ovela.
  
  
  Ja mitä tapahtuu, kun olet kattaa kaiken lumen?
  
  
  Hän naurahti arvoituksellisesti. "Sitten tulee kolmas Mayojen valtakunta."
  
  
  Olin järkyttynyt, kun hänen suuruudenhulluus iski aivoihini täydellä voimalla. Sitten hän tiuskaisi, " et ole liian kaukana etelässä, että?"
  
  
  Tämä on itse asiassa siinä mielessä, että kehto sivilisaatiomme sijaitsi Dukatan. Mutta kaksi ensimmäistä Mayojen empires laajentaa entisestään etelään." Hän lisäsi terävällä nauraa, " älä Koskaan sano Yucatecan Meksikolainen. Meidän historia riidoissa kanssa Atsteekit on edelleen olemassa, vaikka meillä on sama Teules, ne ovat samat scarecrow kuin Siivekäs Lohikäärme Kukulkan.
  
  
  Hän kääntyi ja osoitti valaistu kuva vaikerrus. "Se muistuttaa meitä nen."
  
  
  "Ja punaiset viivat?"
  
  
  "Ne muistuttavat meille, kuka meidän todellinen viholliset ovat. Vuonna 1519, Cortez tappoi Maya Tabasco ja sitten veistetty kolme menee puunrunko. Puolesta Kuningas Kaarle I Espanjan, hän otti haltuunsa meidän alueella." Zembla katsoi minua jälleen. "Sinä olet meidän vihollinen, Carter. Ystävällisistä on miehittänyt maamme viisi vuosisataa, ja pakotti meidät elämään köyhyydessä.
  
  
  — Mitä sitten aiot tehdä, Sam?" Tämän laitteen kanssa, voit aiheuttaa vielä enemmän köyhyyttä. Kaikki jäätyy. Kumia, banaaneja ja arvokkaita puulajeja kuolee pakkaselta. Kahvi ja kaakao tuhotaan. Teollisuus tuhoutuu. Koko talouden Keski-Amerikka tuhoutuu yhdessä yössä."
  
  
  Hän heilautti kättään, kuin jos emu olisi ollut tarpeeksi hyönteinen. "Koska luonnon resurssit, maamme on melkein neitsyt. Pieni osa, joka on kehitetty on tyhjentynyt kapitalistisen riiston. Elämämme ei muutu, koska me edelleen kärsi nälkää ja köyhyyttä. Kun tämä on ohi ja he ovat poissa, me rakennamme talouden, mutta vain itsellemme. Voit sanoa, että olen tekemässä Keski-Amerikan tilapäisesti kannattamatonta."
  
  
  "Tarkoitatko asumaton.
  
  
  "Kannattamatonta, asumaton, sillä imperialistisen on vähennetty sama asia."
  
  
  'Tämä on hölynpölyä. Ja paikalliset eivät ole samaa mieltä kanssasi. Miksi et varoittanut ih, Eversti? Ainakin he voivat valmistautua kylmä sää.
  
  
  "Sinun täytyy olla realistinen näiden asioiden suhteen. Kuka uskoisi minua? Sen ei partizan. Sen insinööri on Sizov. Ja tämä eversti, tämä on kunniatohtorin listalla suonut minulle Arkansas Konfederaation Miliisi palveluja se kerran sulatettu. Jos olisin luottanut, en olisi tarpeeksi vahva torjumaan hyökkäyksen, Herra Carter. Kuten olet todistanut, sen haavoittuvia. Et varmasti ymmärtää, että minun täytyy pitää kaiken salassa, kunnes minun valta voidaan voittaa. Ja vastaus sinun korkkiruuvi kysymys: siksi minä elän, satojen kilometrien päässä Jukatanin, tässä autio osa Nicaraguassa.
  
  
  Mutta tuhannet ihmiset tapaavat ihmisiä, kärsiä ja kuolla."
  
  
  Olemme kärsineet vuosisatojen ajan. Olemme paatuneet luonnon olosuhteet. Voit sanoa, että olemme kuin reed. Ylellisyyttä ja runsautta on tehnyt ihmiset pehmeä ja heikko. Kyllä, ihmisiä kuolee, valitettavasti. Ih Mutta se on paljon vähemmän kuin jos se oli verinen vallankumous. Ihmiset on aina kuolla toisten elää. Etkö näe, että? Se on erittäin tärkeää, että sinun on ensin luoda oman vuoren ja vasta sitten ilmoittaa, ulkouima-allas vaatimukset."
  
  
  Mitä tapahtuu, jos vaatimuksia ei hyväksytä? Teidän lähettimet jatkaa ja tuoda kaiken takaisin ice age?
  
  
  Tämä on ollut meidän unelma liian kauan lopettaa. Olemme vuosien ajan haaveillut päivä, kun saamme niittää sitä, mitä olemme kylväneet."
  
  
  Vaikka tulipalo egon puhetta, hänen silmänsä olivat täysin normaali kun hän katsoi minua. "Joka päivä piti alun perin olla huomenna, Herra Carter, mutta se on selvää, että väliintulo on ajanut aikataulussa eteenpäin."
  
  
  "Tänään?"
  
  
  'Nyt!' Ego on sormet juoksi yli rivi kytkimiä. "Meidän tappava sato alkaa nyt!"
  
  
  Ei nyt! Vasta pari tuntia on kulunut ! Minun oli pakko purra alahuuli pitää huutaa hänelle, koska työkalut tulivat elossa alle ego käsissä. Ajattelin, että noin kolme kanavaa, että olisi lähetys muissa Keski-Amerikan maissa.
  
  
  Lisäämällä jopa dollari kaikki olisi ollut täällä, mutta tämä täsmää dollari oli vielä pelaajan. Jumala, olisi, että happo ei toimi, liian? Minun ensimmäinen paniikki oli poissa. Se tapahtui minulle, että mikään ei voisi pysäyttää tämä säälimätön tuhoaminen. Zembla varaa jäähtyä jonkin aikaa, mutta lopulta, hänen suunnitelmansa oli tuomittu epäonnistumaan.
  
  
  Zembla rypisti otsaansa, kun mittari rekisteröity poikkeus, ja Ego on käsi vapisi hieman, kun hän säätää käsittelyssä. Mutta egon ääni on järjettömän luja ja varma. Hän puhui samalla tasolla sävy. "Tiedätkö, Carter, olin valmis voit saapua."
  
  
  — Tiesit, että olen tulossa?"
  
  
  "Oh, ei heti, mutta todennäköisyys jotkut valtion lähettämällä tuhoaminen asiantuntija oli melko korkea." Hän katseli levottomana tanssia nuolet ohjauspaneelissa. Yksi kerrallaan, hän kääntyi smash. "Siksi hänen äänensä otti ylimääräisiä varotoimia. Minun lähettimet toimivat toisistaan riippumatta.
  
  
  'Mitä?'- "Eikö sinulla ole valvoa näitä muita pisteitä?"
  
  
  ""Kyllä, tietenkin. Laitan sen päälle, jossa on ih rele signaali täällä, " hän sanoi. Hän painanut paneeli. — Ja minä käännä se takaisin ih samalla tavalla. Vasta sitten tehdä ne saada toinen radio pulssi.
  
  
  Tunsin tahmea välillä minun lapaluiden. "Tarkoitatko, että kun he ovat, voit vain ottaa ne pois kaukosäätimellä?"
  
  
  'Se on oikein. Tämä on suojaa sabotaasi. Eräänlainen vakuutus oman turvallisuuden ja turvallisuuden minun asennukset. Jos kaikki täällä oli tuhottu, ja Jumala siunatkoon idiootti, joka yritti tehdä sen, metsä olisi vielä luotu. Tulos voisi olla tuhoisaa.
  
  
  Kysyin häneltä, epäselvä ääni ," Mitä tarkoitat katastrofaalinen?"
  
  
  Tuhoamalla yksi lähetin olisi kuin poistamalla yksi viestikapulan teltassa. Teltta on erilainen muoto, mutta on edelleen pystyssä. Minun laskelmat ovat hyvin tarkkoja, ja en halua ajatella ilmatieteen häiriöitä, jotka voivat ilmetä, jos minun voimakenttä oli päätellä, vastapainot tällä tavalla. Jotta asiat pahempaa, jos tämä asema meni ulos assembly, muut eivät enää kykene lähettämään signaalia. Se on täysin mahdollista, että niin Keski-Amerikan on peitetty lumen ja jään ikuisesti."
  
  
  Pirullinen totuus egon profeetalliset sanat osui minua kuin isku.
  
  
  "Jumalani," minä huusi, katsellen häntä, " älä aloita! Pidä kiinni! hänen...'
  
  
  Äänekäs räjähdys leikata pois minun varoitus kesken lauseen. Se osui maahan. Kaksi vartijaa hyppäsi selkääni. He melkein murskataan minua, ja puristaa ilmaa noin minun keuhkot. Hänen writhed ja taisteli kuin mielipuoli. Ei tulosta. Nämä kaksi olivat vahvempia kuin minä. He puristuksiin minut lattialle. Mies on lihaksikas aseita piti minua tiukka. Karkea, ei ole mitään käsi puristi suuni niin kovaa, että hampaat melkein meni läpi minun huulet. Hänen päänsä oli vapautettu.
  
  
  'Lopeta! Ei ole...'
  
  
  Karkea sormet kiristetty noin minun rta.
  
  
  Minun huudot kiinni kurkussa. Se oli toivoton tilanne.
  
  
  Zembla nauroi pehmeästi. "Rauhoitu, senor . Olen jo päällä muita kanavia, ja niin pitkälle kuin voin kertoa, kaikki toimii hyvin. Nyt ne ovat vain synkronoinnin.
  
  
  Hänen hame, hän katsoi avuttomana, kun Zembla vaihtoi sen neljä asemien samalla aaltopituudella. Hänen ruumiinsa alkoi vapista, eläin lihas reaktio. Ole lainkaan vakuuttunut, että hän odotti häntä nähdä, mitä tapahtuisi. Jos Zembla strategia oli todella toimi, minun liikkumavaraa olisi ollut haitallista. Sabotoimalla ego setup täällä, se olisi tietämättään aiheuttaa katastrofin jatkaa ikuisesti. Seuraukset olisivat tuhoisat. Zembla anna hänen sormensa hover näyttävästi suuri-painiketta. "Ja nyt voima nykyisen." Hän hymyili tyytyväisenä ja painaa nappia kanssa kaikki hänen ehkä. Sergei haalistunut. Syvällä sisällä temppeli, nouseva ääni generaattorit voisi olla kuuli. "Tarvitsen lisää energiaa," hän sanoi. Hän kääntyi useita suuria nupit.
  
  
  Hän sai mitä hän pyysi, mutta eri tavalla. Haavoittuvia taita paperit ilmeisesti ei selvinnyt äkillinen ylikuormitus. Minun syövyttävä happo eroosion ih liian paljon. Melu generaattorit oli äänekäs ja kimeä, ja löyhkä ylikuumentunut osat leijui ilmassa-ilmastointi ritilät. Kaukana, kaukana kuulin roiskuu ja rätisee kuin jännitystä juoksi rajattomasti läpi laitteet, olin työskennellyt minun spray. Hän saattoi kuulla vaimeaa, kimeä huudot ihmisiä loukussa tässä huoneessa.
  
  
  Vain Zembla tuntui ymmärtävän, mitä äänet ja haju tarkoitti. Hän kuumeisesti käänsi nupit, yrittää saada kätensä takaisin nollaan. Mutta nyt, että hän oli kytketty virta, se ei ole paljon järkeä.
  
  
  ""Ei, ei! Tämä ei voi olla totta. Hänen silmänsä pullistuivat kauhusta kuin välineitä kilpaili ja neula muuntaja tuli punainen vyöhyke. Ego on oma paneeli alkoi lyhyt pois, koska ylikuormitus. Kellertävä savu tihkui saumat metalli paneelit. Miehet hänen takanaan anna pois tukahduttaa kirouksia. Yksi nainen yski ja tarttui tuoli kynsi sormet. Paneelit pullistunut kuin jos he olivat hyvin korkeassa paineessa. Siellä oli kapea käytävä. Valkoinen liekit paisuivat ja poltti Zembla kädestä. Tunsin oudon pahoin. Se oli pelottavaa katsella ego on koko suunnitelma romahtaa omasta. Sähköinen hirviö hän loi nielaista itsensä. Hän sulatti hänen hauras osia, löi läpi hänen omat anturit ja johdot, rangaista itseään staattista sähköä, ja hengitetään ulos löyhkä palaneen eristys. Voisin nähdä Zembla kasvot läpi savun. Se katosi ja ei ollut enää ihminen.
  
  
  Siellä oli kyyneleitä ego on silmät päässä savua, tai jännitystä, tai molemmat. Epätoivoinen ääni pakeni ego kurkkuun.
  
  
  "Carter, Carter, sinä teit sen. Tiedätkö mitä...
  
  
  Yhtäkkiä minut valtasi kauhea paine ilman näytteenottoa. Zembla on loukkaantunut ääni hinattava pois. Sokaiseva salama lävisti huoneen. Zembla ja hänen ystävänsä kuolivat korvia huumaava räjähdys. Vartijat tilalla minut heitettiin pois kuin nukkeja. Räjähdys tyhjentää minun keuhkot. Sade metalli -, lasi -, ja kahina bittiä hehkuva kaapeli täytti taivaan. Hänen ruumiinsa painetaan kovaa vasten. Olin iloinen, että vartijat tyrmäsi minut alas ja laittoi minut lattialle. Se luultavasti pelasti henkeni.
  
  
  Melu ja kirkas saint katosi yhtä nopeasti kuin se oli alkanut. Pääni oli pyörällä ja minun korvat soivat. Minä odotin häntä. Sitten hän katsoi ylös. Höyryä ja savua vielä roikkui riekaleina hallissa. Hämärästi hänet voisi nähdä sotku, joka jäi. Ohjauspaneelin piipahti kuin kypsä tomaatti. Zembla oli ilmeisesti mennyt savuna ilmaan. Ainakin siellä oli merkkejä hänestä. Loput olivat hajallaan lattialla, jossa he olivat kaatuneet. Kalju mies makasi hänen kasvonsa. Toinen mies, ja rasvaa nainen makaa selällään. Pala metallia paneeli kiinni kyllästynyt nainen on kaula. Hän on kuollut, ja olen polvillani johdolla. Veri juoksi alas hiiltynyt osa. Se virtasi rasvainen purojen poikki syyttely ja sora-strewn vaiheessa.
  
  
  Hän hyppäsi jaloilleen, veti syvään henkeä ja katseli ympärilleen. Odin oli levällään lattialla noin vartijat, verenvuoto rta. Mies, joka tarttui minua katosi, luultavasti nostaa hälytyksen. Toinen vartija kierähti kyljelleen ja pyritään kivääri minun elämän alueella.
  
  
  Hän saavutti hänet yhdessä hypätä. Hän ei ehtinyt reagoida tai ampua. Ego potkaisi häntä kasvoihin. Minun oikea kantapää törmäsi ego on nenä hurja voima. Kuulin luun halki. Kappaletta ego nenän luun on tunkeutunut ego brain. Hän kaatui kuolleena.
  
  
  Se oli ego ase, joka nosti hänet. Hän joutui lähtemään. Sireenit huusi. Hän kuuli raivoisa karjunta miehet kiirehtivät käytävillä. He ovat pian täällä, ja he eivät kysy kysymyksiä, vaan ampuvat ensin. Jos minulla oli mahdollisuus paeta, se olisi ollut myllerryksessä muutaman sekunnin.
  
  
  Mutta hänen, kääntyi ympäri ja juoksi lavalle. En voinut lähteä vielä, vaikka se tarkoittaisi kuolemaani. Minun piti etsiä vaatteita näistä neljä ihmistä. Mistä he tulevat ja missä olivat muut neljä lähettimet piilotettu? Hän olisi löytänyt ulos ensin. En onnistunut soluttautua ja tuhota tämän asennuksen. Tämä on myös osoitettu minulle. Mutta minun tehtäväni ei ollut vielä valmis.
  
  
  Se on vasta alkanut dell itse.
  
  
  
  
  Luku 4
  
  
  
  
  Tiheä pilvi pölyn ja savun, paloina kierretty teräs törröttää, kaikuu huudot pelko ja kipu — Danten helvetti oli mitään sen jälkeen. Yskä, hänen paljaat jalat kompastui lattialla. Hän saavutti veren liottaa vaiheessa ja polvistui vieressä kunkin kolmen johdot. Nopeasti ja perusteellisesti etsinyt läpi hänen repaleinen ih vaatteita.
  
  
  Tämä ei ollut aikaa pikkupiirteinen. Minulla ei ole aikaa perusteellisen tutkimuksen. Minun oli pakko napata mitä pystyin ja sitten ajaa niin nopeasti kuin pystyin. Kuolleen vartijan FOUL kivääri oli tallessa kainalossa. Passit, henkilökortit, outoa, tähteet paperi — mitään, että voisi myöhemmin osoittaa, missä muut lähettimet hän oli kerännyt. Laita se kaikki rasva naisen laukku. Se oli suuri nahka naisten laukku, jossa on olkahihna. En voi ripustaa se noin minun ego kaulaan kuin laukku. Hän oli melkein valmis, kun hän kuuli äänen saappaat ulkopuolella. Hän pyörähti ympäri, kivääri valmiina.
  
  
  Miehet puhkesi huoneeseen. Hämmennystä ja pelkoa, he huusivat. Heidän hämmennys näkyi huolimaton tapa, jolla he pitivät aseita. Hänet takaisin roikkuivat syyttely vaiheessa. Yhtäkkiä, kahdeksan sotilasta näki minut ja pysähtyi huutaa. He katsoivat minua huolestuneina. He kävelivät hitaasti takaisin taloon. Hänen kivääri heilui uhkaavasti. Hän käski heitä lopettamaan ja pudottaa aseensa.
  
  
  Voimia osapuolet olivat lähes tasoissa. Hänen oli hieman parempi asema, mutta olin yksin. Hän olisi saanut surmansa muutama heidän ympärillään; mutta en olisi ammuttu. Luojan kiitos, kukaan ei halunnut olla yksi pariskunta. Refleksinomaisesti, he näyttivät ymmärtää niiden paremmuudesta. Hänen menetti pelin. Sitten, tuskallisen hitaasti, ih kiväärit ja pistoolit putosi lattialle yksitellen kaatua.
  
  
  Melu voimistui salin ulkopuolella. Enemmän sotilaita oli lähestymässä. Hän siirtyi sivuttain seinää pitkin. Hän piti kuono hänen kivääri osoitti koko ajan. Pari olen pidettiin aseella uhaten lukea epätoivo silmiin. Kukaan ei liikahtanutkaan. Kaikki heidän ympärillään olisi ampunut minua epäröimättä, jos se ei ollut henkilökohtainen riski. Ih käveli ympäri hänen hiljaisuudessa. Kivi seinä käytävällä tuntui oudon kylmä ja tahmea paljain takaisin. Hän saavutti risteys, jossa toinen käytävä, joka päättyi umpikujaan. Joten minun piti mennä läpi pääsalissa. Mietin, miten monta sekuntia, mitä minulla oli jäljellä. Milloin tahansa, muut sotilaat voisi hyökätä kimppuuni.
  
  
  Olen tehnyt sen seuraavaan risteykseen ilman mitään ongelmia. Tämä käytävä oli lyhyt, ja muistutti portaali rakennuksia. Portaat johtivat ylös. Hän juoksi alas portaita, pysähtyi ja ampui lyhyen salvo kohti hall. Se pitää heitä jonkin aikaa. Hän aloitti portaita pitkiä harppauksia. Portaat johtivat alue, jossa todellinen verilöyly oli tapahtunut. Yksi seinä oli vihdoin tuhottu. Putket jutted ulos takkuinen, kiemurtele massa. Vilkas höyryä muodostuu suuria pilviä höyryä. Se oli kuin todellinen taistelukentällä. Alla kahdeksan sotilasta keräsi rohkeutensa. He huusivat äänekkäästi verta, joka on minun vereni. He olivat ampumisen sokeasti; void, ukkosenkaltainen ih kiväärit tuntui räjähdyksiä. Kolme laukausta yhtäkkiä kajahti noin pieni alkovi vasemmalle. Paloina tiili lensi seinän läpi lähellä minun pään ja rintakehän. Hän ducked kansi. Se oli kuin jos hän olisi pudonnut ansaan. Jos olisi ollut uloskäynti temppeli katto, se olisi estänyt suuri muutos, joka oli tapahtunut. Mies alkovi taas potkut. Hän oli ampunut reumaa. Tumma hahmo katosi. Heiluttivat ase, seurasin häntä. Hän makasi kiemurtele likaa lattialle. Hänen rinnassa ja elämä oli katettu tumma veritahroja luoteja. Hän kumartui ja tarttui Ego on revolveri. Hän oli laukaus kohti portaita. Eversti Zembla sotilaat olivat törmäämättä toiseen, kiiruhtivat olla ensimmäinen perääntyä. Ammunta pysähtyi hetkeksi. Hän ryömi läpi raunioista, mitä oli kerran ollut portaali. Turhaan, hän nykäisi betoni lohkot ja murskattua kiviä, yrittää avata poistua. Ei tulosta. Hän kuuli sotilaiden kokoontuminen taas alla. He ryömivät ylös portaita. Kuulin kovaa kaavi saappaat ja clank aseita.
  
  
  Käteni löysi romahti seinään. Yhtäkkiä hän tunsi tuulahdus kylmää ilmaa näytteenotto hänen sormensa. Hän repi raivoisasti hylky. Hän heitti löysä kiviä ja paloina konkreettisia portaita alas hänen takanaan. Mies huusi hänen kallo estää laski. Hän kaivoi tunnelin läpi raunioista ja työnsi kiväärinsä läpi. Toisella puolella oli leveä kaareva käytävä. Siellä oli yritän kapea portaikko, joka ei johtaa katolle. Se oli ensimmäinen kerta, kun se nostettiin tällä tavalla.
  
  
  Ilman epäröintiä, hän lensi ylös jäljellä olevat vaiheet ja katolle. En välitä ihmisistä, jotka saattavat olla odottamassa. Tiesin, kuinka monet kaverit, minulla oli takanani, ja he olivat vieressäni. Jos olisi enemmän kavereita, huolellinen taktinen lähestymistapa ei olisi pelastanut ihoni joko. Ei yhtään laukausta oli ammuttu.
  
  
  Siellä oli noin kymmenen ihmistä seisoi Sue Bell helikopteri, kun se lähti. Myrskyisät moottorit ja potkuri-odotuksiin laskee potkurin tehnyt minun äkillinen ulkonäkö huomaamatta. Mutta minulla oli vain lyhyt mahdollisuuden tarkastella kohtauksen edessäni. Sitten he löi minua silmiin. Helikopteri leijui muutaman metrin yläpuolella landing pad ja huojui epävakaasti. Ohjaaja oli mies, jolla oli viikset, joka sai minut ensimmäisen kerran. Ego matkustaja ei ollut kukaan muu kuin Eversti Zembla! Jotenkin Zembla onnistui paeta kuolemaa. Ainakaan hän ei ollut vakavasti loukkaantunut, kun konsoli särkyneet edessä hänen kasvonsa. By outo kohtalon, hän pakeni tuhoisa räjähdys. Ja nyt hän juoksi pois! Ego on kasvot olivat veren peitossa. Ego koru oli kääritty hätävara side. Ego on kimaltelevaa silmät heijastuu savage raivoa.
  
  
  'Tappaa ego! Ampua Öljypohja! Egon ääni nousi yli myrskyisät helikopterin. Otin kopterin. Egon ääni vielä kaikui ilmassa. Hän nosti kiväärinsä ja tähtäsi paine säiliöitä. Hänen, liian, hän toivoi, yhdessä Zembla, pyyhkiä pois puolet temppeli. Mutta sotilaat olivat jo avasivat tulen minua. Minulla oli valita marttyyri tai tallennetaan alkaen itse, ja laukku oli aina roikkuu kaulaani. Vihani kertoi minulle, " Ampua tämän alas helikopterin ja unohtaa se." Minun järkeä, kuitenkin, käski kuljettaa pussin turvallisuutta.
  
  
  Hän kuuli Zembla viimeinen heikko huuto: "Kukulkan ei kostaa!" Sitten helikopteri nousi majesteetillisesti ilmaan ja kääntyi etelä-länsisuunnassa. Hän katosi kaukaisuuteen. Se hyppäsi kaiteen yli temppeli. Sotilas kumartui reunan yli. Hänellä oli ase. Falling, hän ampui sattumanvaraisesti. Se oli sen arvoista. Hänen, näki miehen porrastaa ja pudota vastaan kivi seinään. Toiset tungosta hänen ympärillään, heiluttaen aseet vihaisesti ja ampumisen. He olivat ikionnellinen. Avuttomana, se kaatui alas. Oksat puita pehmennetty minun syksyllä, kun se iski viisto puoli pyramidin muotoinen temppeli. Puun juuret, jotka eivät ole liian tiukasti juurtunut rock rakoja piipahti ulos niiden kautta. Yhdessä puun kanssa, se putosi kuusi metriä. Vaikutus, joka lopulta löi minua puristaa ilmaa noin minun keuhkot. Kuitenkin, oksat ja lehdet pehmennettyä isku. Hän ryömi lehtien kansi ja rullattu alas rinnettä. Sotilaat ympäri temppelin liittyi heidän toverinsa. Luoteja repi maahan ympärilläni. Aluskasvillisuutta oli palanut kappaleiksi. Loukussa tappava johtaa sade, hänen ruumiinsa oli oudon pysty tuntemaan häntä enää. Hänen kaksi luotia whizzed ohi korvieni. Aina kun minulla oli mahdollisuus, hän vastasi tuleen. Yksi mies ammuttiin kasvoihin. Toinen oli ammuttu rintaan ja myös katosi taistelukentällä. Hän juoksi pensas puu, ja puu bush. By mutkitellen, hän toivoi saada alas ilman, että kuolettavasti haavoittunut. Hän saavutti pohjan ja pysähtyi hetkeksi. Sitten hän juoksi niin nopeasti kuin hän voi läpi karu venyttää ei-kenenkään-maata ympäröivä temppeli. Gawk suistui lähellä boulder kanssa nenän vinkumaan. Toinen gawk repi jalkansa hänen housunlahje. Sillä ei ollut väliä, koska olin lähdössä tänne ikuisesti. En voinut saada minun reppu ja machete takaisin. He olivat aivan nurkan takana, ja Nu ei näkynyt missään. Hän sukelsi syvälle viidakkoon. Paksu pimeys lehtien verhoutunut minua. Hän heti kääntyi vasemmalle, suuntana on polku, joka johtaa temppelin Tungla Joki. Hänen voisi koskaan mennä takaisin, miten hän tuli.
  
  
  Ylitys viidakon ilman ruokaa ja paljon kokeneempi Mayojen kapinallisten takana oli liian suuri haaste. Minun piti ottaa riski laskee + itseni tiellä. Rukoilin, että minun onnea ei petä minua, kunnes olen saavuttanut joet. Olen hartaasti toivonut, että löytäisin veneen purjehtia alas jokea.
  
  
  Yhtäkkiä, ääni tuli noin tiheä aluskasvillisuus. "Kuka tuo on?" Loikki eteenpäin, hän repi läpi kapea aukko piikki pensaat ja lähes kompastui hiipivä sotilas. Hän piristyi valtava vanha pistooli. Hänen, ducked puolelle.
  
  
  Hän oli sokaissut laukauksen. Ruuti poltti kasvojani. Se gawk osuma minut korkea minun vasen olkapää läpi pektoraalilihaksen. Kompastuin siihen. En tuntenut mitään kipua isku. Jos olen onnekas, se tapahtuu paljon myöhemmin. Toinen gawk lensi mimmo minun sauva. Sen kumosi. Hän kaatui maahan ja melkein menetti tajuntansa. Sotilas ampui kolmannen kerran, mutta jäi. Hän nousi ylös, tähtäsi huolella, ja potkut. Hän päästi kimeä huutaa, epätoivoinen, ja yritti ampua uudelleen, mutta putosi alas kuolleena.
  
  
  Hän nousi ylös ja huokaisi raskaasti. Omaansa, hän kohautti olkapäitään. Kattaa haavan yhdellä kädellä, hän trudged alas kapeaa likaa polku. Hän saattoi kuulla Zembla on henkilökohtainen armeija jahtaa hänen takanaan. Oksa katkesi lähellä pääni osunut luoti. Jotkut yöeläin, ajaa pois melusta noin sen kolo, hyppi kuin hullu pitkin polku edessäni. Tuijottavat silmät puhallettu maahan suoraan edessä eläin. Se pysähtyi äkillisesti ja katosi kuin tuhka tuuleen yhdessä sidottu enemmän luoteja alkoi lyödä alueella. Ei näyttänyt olevan mitään loppua tälle mutkitteleva polku. Nyt hän oli alkanut kokea kivulias sykkivä hänen rinnassa. Hän juoksi, gritting hänen hampaansa. Ajoittain, hän melkein kompastui. Kerran hän purskahti nauraa hysteerisesti. Hänen takanaan, hän kuuli terävä, murskaus ääni räjähdys, jota välittömästi seuraa kimeä huuto. Minun ajajia olivat uhreja yksi oman ansoja.
  
  
  Viimeisen muutaman metrin näytti loputtomalta. Lopuksi, viimeinen merkitty häntä. Hän tuli pienelle aukiolle, joka juoksi hitaasti alas laiturille. Kun kulkee mimmo, hän ammuttiin kaksi miestä vartioi satamaan. Yksi putosi veteen, ja muut taitettu kahtia kuin sarana.
  
  
  Laituri itsessään ei ollut mitään muuta kuin puoli-lahonnut lankku makaa pimeässä Tungla. Tässä vaiheessa, joki oli kapea ja matala. Tupakointi viidakon kaareva sekä pankit. Tämä kasvillisuus olisi hyvä kansi, kun sen menossa alas jokea. Mutainen ranta oli lähes ylitsepääsemätön. Tämä estää Zembla miehet yrittää jahdata minua.
  
  
  Kaksi veneet olivat ankkuroituna satamaan bar. Veneet rokkasi ympäri puolelta toiselle . Edessä ja takana ne olivat kaventuneet, kuten kanootti. Aluksen runko oli niitattu lukuisia T-muotoiset ristikot. Toisella puolella oli todella konehuone, noin seitsemän ja puoli metriä pitkä ja kaksi metriä leveä. Laiva oli pieni mökki kannelle. Puolella laipiot olivat asennettu molemmin puolin mökki, ja vahva sinkki katto valmistunut koko rakenne. Runko oli peitetty kupari. Syväys voi olla paljon enemmän kuin muutaman metrin.
  
  
  Olen ryntäsi vanha vene ikään kuin se olisi kadonnut matematiikka suosikki. Samaan aikaan, hän ampui useita laukauksia veneestä. Vain pommi voisi upota veneen, mutta se oli hyödytöntä. Hän julkaisi hänen venepaikkaa ja sukelsi matkustamoon. Samaan aikaan sotilaat tuli selvitys. Siellä oli käynnistin-painiketta vieressä puinen ohjauspyörä. Hän repi ilmaan läppä ja painetaan startti. Luoteja lensi auki ohjaamoon. Sen sukelsi alas. Pahaenteinen ääniä ajautui alas ruumaan. Sykkivä ja yskä raivokkaasti, moottori tuli elämään protestina. Laitoin kaasua ääriasennossa. Sen vino puoli, se purjehti satamasta bar keskellä riversin vatsa.
  
  
  Jäänteitä Eversti Zembla on lauma oli kerännyt rannalla. Käsky oli annettu, vastauksia huusi. He olivat ampuminen kuin hullu. Luodit screeched pois sinkki katto ja kupari runko, väsyttävä ohut puinen laipioiden ympärilläni. Kun tulitus laantui hetkeksi, hänen viimeiset laukaukset ammuttiin noin FOUL kivääri. The longboat purjehti vaikeuksia.
  
  
  Ego Corps tärisi niin kovaa käsittelyä. Mutta meidän on keskellä ja alkoi alas jokea. Toivoin, että olisimme lopulta saavuttaa porttiin kaupungin Prinzapolz. Nykyinen antoi meille kunnon nopeudella, ja ammunta vähentynyt. Lehtien uskomattoman rehevä kasvillisuus krapulassa meitä. Hetken kuluttua, pieni satama ja jungle clearing katosi kuin jos ih ei olisi koskaan ollutkaan. Melu miehet ja aseet myös laantunut. Ennen häntä, hänen poikansa näki green saint iltataivaalla. Ruosteinen-ruskea joki virtasi ympärilläni. Tumman vihreitä puita towered yläpuolella kummallakin puolella. Oksat olivat koristeltu jättiläinen viiniköynnöksiä. Uskomattoman suuria kasveja, kattaa se kaikki. Tukahduttava höyryä, ripustettu yli joen. Pistävä haju homehtuneet kasvillisuus oli kaikkialla.
  
  
  The longboat osoittautunut vaikeaksi ohjata. Se vei kaikki minun nopeasti vähenemässä voimaa pysyä keskellä Rek vatsaan. Kunkin kurssin korjaus lähetti kiire kipua kautta minun olkapää. Veri on käynnissä alas minun rinnassa. A gawk julkaistiin lähietäisyydeltä. Joten haavat, missä gawk tuli minun kehon ja missä hän poistui olivat siistejä ja yllättävän pieni. Mutta tiesin, että en kestäisi pitkään ilman hoitoa.
  
  
  Luulin, että iso laukku vielä slung kaulaani. Vasta nyt, että vaara oli ohi, ainakin väliaikaisesti, tunsin hänen nopeasti heikkenemässä. Hän nojasi rattiin, pitää hänen ego oikeassa asennossa, ja purettu hänen laukku. Sisällä oli valkoinen pitsi nenäliina. Se tuoksui iloisesti pistävä hajuvesi, että useimmat naiset etelä-kulumista. Hänen nenäliina oli käärittynä sideharsoa ja sidottu ego hänen olalleen. Hampaita kiristää solmu. Että olisi pysäyttää verenvuodon. Hänen, hän ajatteli loput pussista. Mutta tämä ei ollut oikea aika tai paikka tutkia. Niin hän käänsi huomionsa takaisin laivaan, joka tällä välin oli uinut ylös vasemmalle pankki.
  
  
  Hän oli ollut ruorissa yksi, ehkä kaksi tuntia. Hänen, jatkuvasti puuhastelun kanssa kamppailee vene. Uudestaan ja uudestaan se uhkasi ajautua kohti kiviä tai mutainen hiekkasärkät. En voinut kertoa, miten kauan se kesti. Kipua olkapäähän ammuttu läpi koko kehoni. Se tuntui painajainen. Hän ei voinut ajatella selkeästi. Jotenkin hän pysyi tajuissaan. Intuitiivisesti tiesin, että kuolisin, jos en ajoi karille.
  
  
  Vähitellen, joki laajeni ja syveni. Käynnistää alkoi liikkua kiihtyvällä nykyinen, ja hän nojasi mökin seinään. Liian väsynyt ja heikko, hän laiskasti liukastui ja istuutui lattialle. Hän oli ajatellut sisällön hänen laukku, mutta hän oli liian heikko ajattelemaan. Suuri tippaa verta, joka on muodostettu otsaani. Pääni tuntui kuumeiselta.
  
  
  Istuu kuin tämä, hän menetti kaikki tunnetta aikaa. Hänen mökki, Poe katsoin viidakon ahoja, että hän oli läpäissyt. Hän saattoi kuulla elonmerkkejä rannalla, haikea moans vanha laiva, ja jysähti moottorin pienessä pidä. Hän makasi huohottaen vastaan mökin seinään. Ilmeinen tietoisuus hänen tilansa oli korvattu epämääräinen tunne, pahoinvointi. Se tuntui siltä, että pääni oli menossa räjähtää viuh-viuh. Kannen siirtynyt hieman. Se oli kuin olisimme koskaan ollut Maya-temppeli, Eversti Zembla.
  
  
  Sää alkoi muuttua. Vähitellen, taivas tuli pilvinen. Haihduttamalla kuuma ilma oli nyt viileä, ja joskus jopa kylmä. Siellä oli jotain uhkaavaa ilmassa. Tuuli ulvoi alakuloisesti. The longboat jyrisi. Hän kamppaili hänen jalkansa ja kiristetty katto tukee ohjaamon. Kömpelö puut kumarsi protestina tuuli. Taivas muuttui inky musta. Massiivinen arkut huojuivat uhkaavasti nouseva tuuli. Etäisyys, mahtava ääni oli kuullut, sekoittaa ääniä peloissaan tai loukkaantuneita eläimiä. Tuuli tyyntyi hetkeksi. Sitten, jossa korvia huumaava voima, se puhkesi täydellä voimalla toiseen suuntaan.
  
  
  Jos olet koskaan epäillyt, Eversti Zembla on voimakenttä, sinun olisi pitänyt luottaa häntä nyt! Joen vesi pyöritellään. Ulvonta myrsky kallistaa longboat uhkaavasti ja ajoi. Salamat yhtä leveä kuin comet ' s tail välähti. Taivaalla loisti violetti tässä älyttömään kevyt, mutta ukkonen, pimeys tuli taas. Sitten alkoi sataa. Aluksi se oli tihkusadetta. Mutta se tuli pian toinen joki. Torrent vettä vuoti läpi synkkiä pilviä. Kauhea myrsky aiheutti Zembla sidottu veneen. Minun hengenvetoon kiinni minun kurkkuun. The longboat rokkasi ja creaked jokaisessa sauma. Hän tarttui ohjauspyörään, kunnes äkillinen tuulenpuuska lähetti hänen ego spinning. Hänen egonsa olisi pitänyt antaa hänen mennä. Minun voimani oli poissa. Tuuli ja sade nyt on täysi vapaus toimia. Alus siirtyi nykyisen.
  
  
  Hän tarttui häntä epätoivoisesti. Minuuttia tuntui ikuisuudelta. Joki tuli delta. Hänet, tajusin, että olimme lähestymässä suistoon. Läpi ulvonta myrsky, voin vain tehdä ulos valot Prinzapolka, tuikkivat koko laaja suisto vasemmalle.
  
  
  Pois oikealle pyöritellään levoton massat merivettä. Aaltoilevaa vaahto on merkitty paikka, jossa joki tyhjennetään mereen.
  
  
  The longboat oli kiinni poreallas. Keskellä hurja pyörre vaahto, tuuli ja sade, nopeus kasvoi edelleen. Aallot yhtä pitkä kuin talo häämötti edessämme. Koska ne kallistuu laiva kyljelleen, peräsin nykäisi. Kahdesti olen tuntenut aluksen köli ravista, ja luulin meidän olevan uppoamassa. Olin jo menettänyt toivoni kun pyörteisiin meri pelasti meidät. Vene pyöritellään poreallas, nosti yli jyrkkä kivinen outcroppings ja syöksyi käsi-joen. Lopulta, meri lopulta kääntyi ympäri. Olimme takaisin eteen suhteellisen rauhallinen vedet satamaan.
  
  
  Hän oli tuonut väsynyt longboat alapuolella rannalla. Verrattuna hetki sitten, on ollut monia aaltoja. Aluksen lävistäjä, käynnissä karille. Hän jäi matkustamossa hetkeksi takaisin hänen malttia. Hän ei voinut uskoa, että se oli ohi. Ja hän oli vielä elossa! Hän kiipesi kaiteen yli ja kiipesi pankin. Vesi oli viileä. Koko hotellin alueella oli tahmea alle paljain jaloin. Se vapisi voimalla Zembla on keinotekoinen myrsky. Polttava kipu ammuttu rintaani. Hän putosi polvilleen kallioisella rannalla. Hengittää raskaasti, hän sulki silmänsä ja istui hetken aikaa, ennen kuin jatkat.
  
  
  Kun pääsin boulevard, myrsky oli melkein ohi. Tuuli kääntyi jäinen tuuli. Sadepisarat olivat kuin jäätä neuloja.
  
  
  Kun sain neliön kaupungin, alkoi sataa lunta.
  
  
  
  
  Luku 5
  
  
  
  
  Hän trotted hänen vilunväristykset paljain jaloin torin poikki. Se oli kylmenee hetki hetkeltä. Kymmeniä kapeita katuja, vuorattu neliö kolmelta puolelta. Neljäs puoli takanani oli pengerrys. Siellä oli värikkäitä kalastuslaivaston kaupungin Prinzapolca. Veneet repi niiden kaapelit. Mastot olivat kadonneet pyörteisiin valkoinen lumi.
  
  
  Normaalisti, muissa olosuhteissa, neliö olisi tungosta tähän aikaan päivästä. Kun ne käveli edestakaisin, he tekivät uusimmat ostot ja joskus keskeytti paikallisia juoruja. Myyntikojuja, vanhoja hevosia ja jopa vanhemmat kärryt, no, se olisi lähes mahdotonta laskea. Kauppiaat näkyvät heidän tuotteitaan. Sleepy aasit seisovat nyökkää vieressä niiden omistajat, täynnä maitoa tölkit, tynnyrit viiniä, säkkejä jauhoja ja sementti, ja jopa pitkä rauta baareja ja tuolit, pöydät ja kaapit. Mutta ei nyt. Zembla sää laittaa seurat pyörät. Jäinen tuuli ulvoi autio aukio ja pitkin pääkadulla. Kun green park, vasemmalle se näytti surulliselta. Nivelet kömpelö rakennukset olivat kiinni. He näyttivät asumaton. Korkea kulmissa banneri oli savea tarjottimet nimiä.
  
  
  Calle Montenegro halusi hänet. Mukaan luetteloon, joka oli päämaja asunnon ja kuka opetteli sen ulkoa, meidän agentti, Tohtori Hector Mendoza, gilles klo 10 Calle Montenegro. Hän ei ollut koskaan tavannut tätä miestä. Niin pitkälle kuin hän oli huolissaan, että hän saattaa olla huippu rehellisyys, vaikka hänen oli hyvin kyseenalainen. Hän oli listalla syystä. Prinzapolza oli erilainen kuin mikään muu kaupunki latinalaisessa Amerikassa, jossa yksi on kaksi salaisuuksia myydä ja yksi viidestä on salainen agentti. Toinen korkkiruuvi, agentit, mikä maa tai organisaatio ne ovat. Uskollisuus on yhtä suhteellinen ja haihtuvia kuin rahaa vaihtaa omistajaa. Voit vain luottaa heihin, jos voit pitää heitä silmällä, ja jopa he voivat pettää sinua avoimesti teidän kasvot, ja se on lähes mahdotonta löytää luotettava agentti vieraan vallan.
  
  
  Sen piti käsitellä tämä. Kokouksessa Tohtori Mendoza oli riski piti ottaa. Eversti Zembla organisaatio oli melko kansallismielisiä. Siksi olen välttänyt Prinzapoltsy kun saavuin kaksi päivää sitten. Olisin tehnyt sen nyt, mutta minun haavat oli käsiteltävä. Tarvitsin myös Ruotsalaiset. Et voi päästä kovin pitkälle märkä housut yksin. Joka tapauksessa, en olisi voinut saada drop-off piste, jossa partio vene oli odottamassa minua. Tarvitsin apua, ei väliä kuinka epäilyttävä tai vaarallinen, että se oli meille. Toiselle puolelle neliön, Calle Montenegro löysi hänet. Se oli kapea, nouseva katu, reunustaa molemmin puolin talot — asunnot-kahvilat , kopeissa, ja muita pieniä kauppoja suljettu ikkunaluukut. Hän kiiruhti läpi pimeyden tilaa kymmenen. Minun oli taivuttava ja taistella jäinen myrsky. Ja se oli vasta alkua! Verrattuna siihen, mitä se voisi tulla, se oli keskipäivän Saharassa.
  
  
  Edellä on vähemmän myymälöissä. Viimeisen korttelin talot olivat rakennukset on rakennettu noin suuria kiviä. Lumi sekoittaa tumma ruoho laski avoimesti minun kasvot
  
  
  Hän käveli läpi lukittu vakaa. Sisällä, siellä oli haikea ääniä ja kulkuri kylmä, peloissaan eläimiä. Numero kymmenen ei ollut kaukana tallista. Sisäänkäynti oli kuin pimeässä luolassa. Hänen tuli rakentaa. Se oli kuin pakastin. Tuuli oli laantunut, mutta ilma pysyi jäinen.
  
  
  Portaat creaked ja seinät oli maalaamaton. Ensimmäisessä kerroksessa suunnitelma oli lasku. Hämärässä välkkyvä valo yläpuolella lamppu, hän yritti tulkita kaikki nimet. Tohtori Mendoza ei ollut siellä, meidän päälle, seuraava kerros. Ego löysi hänet toimiston kolmannessa kerroksessa, vieressä tyhjä huone, jonka ovi oli ihana luonnos. Merkki kanssa Mendoza nimi oli yläpuolella enemmän vanhanaikainen kello, asettaa keskelle huonetta, kuten kupari napa. Vedin sen ja kuuli kovaa clank. Oli heikko sekoitus jalat taloon. Mendoza ilmeisesti käytössä useita huoneita. Äkillinen ajatus sai minut ota pussi pois kaulaani. Ee heitti hänet tyhjään huoneeseen ja sulki oven. Lääkärin ovi avautui ja nainen pisti päänsä ulos.
  
  
  "Tohtori Mendoza?"
  
  
  "Hänen."
  
  
  "Sää on hyvin lämmin,"sanoin," vaikka tähän aikaan vuodesta." Se ei ole paljon järkeä nauraa.
  
  
  Ego on jo pienet silmät kaventuneet entisestään. Nen oli yllään likainen sininen pusero valkoinen paita. Vinkkejä ego kaulus oli käpertyneenä kuin siivet kuollut perhonen. Raskas paino krapulassa pari haalistuneet siniset housut. Ego on vaaleat kasvot oli muotoinen meloni. Hän hengitti raskaasti ja haisi joitakin paikallisia kosteutta.
  
  
  Hänen katsoi häntä kärsimättömästi. 'No?'
  
  
  "Minä... toivon, että se sade pian viljelijöille." Hän otti kirkas kangas taskustaan ja pyyhki hänen ylähuuli. 'Jeesus! Se on niin tyhmä, senor. Katso ulkopuolella.
  
  
  — Sinun pitää kertoa minulle", sanoin käheästi.
  
  
  'Mitä haluat?'
  
  
  Ego työnsi hänet pois ja tuli ego toimistoon. — Mitä tarvitsen?".. Lääkäri?
  
  
  'Ahh ...!' hän tuntui nähdä minun olkapää ensimmäistä kertaa. Hän pyöräytti silmiään ja veti liinalla yli hänen kasvot. "Federalistit ?"
  
  
  "Ei".
  
  
  'Kuka sitten?'
  
  
  'Sillä ei ole väliä. Vain paikata minut ja älä huoli enää. Maksat hyvin.
  
  
  - Sillä estestvenno. En ajattele sitä ollenkaan. Hän sulki oven ja viittilöi minua istumaan tuoliin häntä vastapäätä. Ego on äkillinen hymy tuntui aivan pakko. 'Kiitos.'
  
  
  Huone oli kylmä ja synkkä. Verho ripustetaan katosta lattiaan, jakamalla huoneen kahteen osaan. Nyt ego on työnnetty syrjään. Siellä oli useita kiikkerä tuolit ja sohva edessä hänen. Toisella puolella oli pieni mahonki pöytä, tuoli, tavanomaiset ensiapupakkaukset, hyllyt työkaluja, tuoli hän istui, säädettävä lamppu, ja avoin sterilointilaite, joka muutaman neuloja keitettiin. Lukittu ovi johti muun asunnon. Se tuoksui pöly ja tunkkainen olutta.
  
  
  Tohtori Mendoza laittaa kangas taskussa ja sitomatonta nenäliina olkapäälleni. Hän tutki haavan edessä ja takana. "Luut eivät vaurioituneet verisuonet eivät vaurioituneet", hän sanoi. "Kiva pieni reikä lihaa. "Pieni kaliiperi, sanoisin."
  
  
  "Se ei olisi näyttänyt näin muuten."
  
  
  "No, se ei ole koskaan sama, on se?" Hän avasi kaapin ja otti sieltä pullon desinfiointiainetta.
  
  
  "Se on kaikki, mitä minulla on. Valitettavasti minulla loppui penisilliini. Mutta jos nenäliinaa ei ollut likainen, että pitäisi riittää. Et voi saada tartunnan luoti itsessään."
  
  
  "Tiedän," I murisi. Hänen kätensä tarttui kaiteeseen. Räätäli, hän ei laimenna desinfiointiaine! Hän ei tappaa bakteereita; ei, hän poltti ih hiillos. Hän puristi hänen hampaansa pitää huutaa. Hän soveltaa dermatol haavan ja kääri koko minun olkapää steriili sideharso.
  
  
  "Nyt levätä, muuten haava avautuu uudestaan." Näyttää minun ego silmät kertoi minulle, että voisin levätä missä päin maailmaa tahansa, mutta ei ego toimisto.
  
  
  — En voi", sanoin.
  
  
  "Varmista, että se ei vuoda enää."
  
  
  Hän rypisti otsaansa ja mietti hetken. Hän rummaged vuonna toinen kaappi ja veti elastinen side. Siellä hän kääri minut niin tiukasti, että aloin vakavasti epäillä liikkeeseen käteni. Hän varmisti asian kanssa metalli clip. Hän otti askeleen taaksepäin ja katsoi minua odottavasti.
  
  
  "En tarvitse rahaa, ja Ruotsalaiset", sanoin. "Sitten jätän hänet."
  
  
  -"Kyllä, mutta se ei ole ...
  
  
  "Millainen agentti olet, Mendoza?" Hän oli äkillisesti keskeytynyt. Olen saanut tarpeekseni tämä pyrkyri palkkasoturi, tohtori tai ei. — Et odota minun lähteä äänestämään kuin että, ethän?"
  
  
  "Senor, sen täysin palveluksessanne. Mutta sen huono. Minun shvedov ei sovi sinulle, voit nähdä itse. Se on rahaa... Hän veti syvään henkeä ja veti pois hänen värikäs rätti taas. 'Mutta odota. Veljeni Miguel voi auttaa sinua. Hän on suunnilleen samanpituinen kuin sinä, herra, ja hän äskettäin myyty maa. Niin hänellä on rahaa. Miksi en ajattele, nen ennen?
  
  
  'Hyvä. Soita Miguel ja käske hänen tulla tänne.
  
  
  "Valitettavasti, meillä ei ole puhelin. Mendoza asteli pöytänsä. Hän otti kortin yläosaan laatikko ja intiimissä jotain. Hän antoi sen minulle. "Anna tämä Miguel ja kaikki on hyvin."
  
  
  Hän kirjoitti osoitteen takana.
  
  
  "Missä on Noevo Street?"
  
  
  "Katu on suoraan eteenpäin, senor . Tämä on kolmas talo oikealla, ensimmäisessä kerroksessa. Onko jotain muuta, mitä...?"
  
  
  Hän nousi ja ojensi hänen märkä jalat. — Minun täytyy hyväksyä se.
  
  
  "Ehkä lasillinen tequilaa?"
  
  
  "Minun kunto? En olisi voinut saada oven läpi enää."
  
  
  "Minulla on joitakin Kafion."
  
  
  Kafion on vanhanaikainen nautintoaine; on olemassa parempia lääkkeitä nyt. Niin Mendoza oli vielä noin näitä asioita. Hän oli lääkäri. Emu ei välitä, mitä hän antoi minulle. Hän nyökkäsi hänelle. Minun piti vain ottaa mitä voin saada täältä.
  
  
  Hän liuennut kaksi pillereitä lasilliseen vettä. Hän joi sen, hän meni ikkunaan. Hän asetti lasin alas ikkunalaudalla ja vetää takaisin verhot katson ulos. Kapea katu alla oli harmaa ja tumma. Lukuun ottamatta lunta, mikään ei voisi nähdä. Olen miettinyt, jos hän voisi puhua. Mendoza oli ovela tarpeeksi liitä muutos sää äkillinen ulkonäkö haavoittui Pohjois-Amerikan. Ja minulla oli salainen epäilys, että hän oli niin varovainen kuin juorut kolumnisti. Hän oli ainoa, joka tiesi, että olin vielä elossa. Hän ihmetteli, jos se olisi turvallisempaa tappaa ego.
  
  
  Hän antaa verho syksyllä ja kääntyi ympäri. Mendoza oli hänen pöytänsä ääressä, hänen oikea käsi ylälaatikossa. Voisin arvata mitä hän oli tilalla siellä. Epäilemättä muut ennen minua olisi ollut sama ajatus. Aseen hän oli luultavasti tilalla nyt olisi pitänyt ih muuttaa mielensä. Tämä on muuttunut mielestäni, ainakin nyt.
  
  
  - kiitos. Minä lähden hänen kanssaan.'
  
  
  "Mene veljeni, herra, ja Miguel auttaa sinua." Egon ääni oli alistunut.
  
  
  Hänen, tuli loppu. Kahvi teki minun dollarin pino lyömään nopeammin. Hän odotti hetken ennen kuin avaa oven. Ei ollut ääntä ulkopuolelta. Hän otti viimeisen katsoa lääkäriin. "Ei sanaakaan siitä, Mendoza.
  
  
  "Herra, vannon äitini kunniaa!
  
  
  "Jos sinä puhut, minä tulen takaisin", sanoin,"ja katso, jos sinulla on vielä äiti."
  
  
  Mendoza kohautti alistuneesti. Ilmeisesti hän oli kuullut tällaisia uhkia kymmeniä kertoja ongelma potilaille. Ego ei enää välitä. Hän meni ulos ja sulki oven perässään. Hän katsoi vasemmalle ja suoraan tyhjään käytävään. Sitten hän tutki kortin osoite Mendoza on kyseenalainen veli. En pitänyt siitä. Ajatus lämpimiä vaatteita ja Ed oli houkuttelevaa, mutta Emu ei luottanut ollenkaan. Se haisi pahemmalta kuin Mendoza toimistoon. Hän katseli ympärilleen kysyvästi. Suorapuheinen pieni metallinen laatikko kimmelsi yläpuolella oven karmi. Puhelimen pistorasiaan. Läski kusipää valehteli minulle.
  
  
  Hän käveli tyhjän huoneen vieressä toimisto-ja livahti sisään. Hän piristyi hänen laukkunsa lattialta. Huone oli tyhjä ja haisi hapan ja ahmattimainen. Kulmat olivat täynnä nyyhkyttää pölyä ja hiekkaa. Pimeydessä, hän hiipi jopa vaikerrus, joka erottaa tämän huoneen lääkärin vastaanotolla. Hän istui alas kylmä hyllyt ja laittaa hänen korvaansa ohut vaikerrus. Mikään ei tulla kuulluksi. Sen kätevä sel. Kun odotin häntä, yritin unohtaa kipua olkapäähän. Mitä hän tekisi? Kahvi sai minut tuntemaan paremmin. Huolimatta piristävä vaikutus, minut valtasi nukkua.
  
  
  Hän oli herännyt nainen on vihainen huutaa. "Missä on se mies, lihava sika."
  
  
  Mendoza vastasi mielistelevä sävy. Häntä, vannon! Ego state, hän ei voi olla kaukana. Annoin em-kortti Miguel on osoitteen. Ehkä hän oli menettänyt.
  
  
  Eksyksissä? Jopa henkilö, jolla on huono mieli ei eksyisi, jos kaikki emu oli tehtävä oli kääntyä kulmasta. Miguel oli odottamassa niitä fretti, kun soitit. Olemme kaikki odottaneet-aivan liian kauan. Mistä tämä agentti AH mennä?"
  
  
  "Oh! Kyllä hän tiesi, tunnuslauseet, mutta hän ei maininnut, että hän oli ah, senora.
  
  
  'Señorita!'
  
  
  "Senorita. Vaikka tämä haava, hän voisi silti tappaa minut. hän oli hyvin viileä! Luulin, että se olisi viisaampaa houkutella ego sinulle. Saatat pystyä käsittelemään sitä. Vaikka minun ase, hän olisi...
  
  
  "Olet iso pummi, Mendoza," nainen keskeytti. "Kerro minulle tästä haavan nopeasti." Miten hän sai sen?
  
  
  Hän ei koskaan sanonut, senorita . Mutta me puhumme Zembla...
  
  
  "Eversti Zembla!", hän saattoi kuulla nainen Mendoza toimisto kiroilua ja leimaamalla hänen jalkansa. 'Miten Agentti AH jätä häntä? Hänen mielestään tiedämme vain, että ego suunnitelmia!
  
  
  Painamalla korvansa vaikerrus, hän ihmetteli, kuka muu olisi voinut tietää miten. Kuka tämä nainen oli? Joka kolmas osapuoli ei se kuulu? Se osoittautui lämpimin lumimyrsky hän oli koskaan kokenut. Kuuntelin tarkkaan, mitä hän sanoi seuraavaksi.
  
  
  "Olet typerys, Mendoza. Jos hän tulee takaisin, käytä aseesi. Älä aina katso minua noin. En sano, että sinun pitäisi tappaa se, ei ainakaan jos se ei ole välttämätöntä. Haluan ottaa hänen ego elossa. Sitten Miguel voidaan kysyä, ego.
  
  
  "Miguel on hyvä tässä," Mendoza mutisi. "Miten hän kohtelee ihmisiä. Hän voisi olla hyvä kirurgi."
  
  
  "Joten sinulla on se," hän sanoi virnistäen. "Hänen täytyy mennä. Oletko varma, että haluat nähdä rahaa jälleen?
  
  
  "Ah, neiti
  
  
  Hän kuuli pehmeä kahina laskuja.
  
  
  "Ääni".
  
  
  "Muchas gracias, senorita. Hyvästi!'
  
  
  Hän hiipi ovelle ja avasi sen raolleen. Nainen tuli ulos lasku. Hän murahti itsekseen. Hän oli nuori ja ohut, ja ei ollut kaunis jalat. Rolled-up kaulus hänen raskaan takki ja lerppahattu tehdä se vaikeaa minulle nähdä hänen ominaisuuksia hämärässä. Ee on lämmin, Ruotsalaiset teki selväksi, että hän tiesi Zembla suunnitelmia. Ainakin hän oli hyvin valmistautunut!
  
  
  Hänen korkokengät napsautetaan kärsimättömästi lattialle. Se oli nyt tasolla päivä. Yksi askel. Käteni lensi ulos. Hän oli tarttui ee: n kanssa, judo-ote. Yksinkertainen tukehtumisen. Hänen täytyi olla varovainen. Takin kaulus ei pitäisi puuttua. Häntä, tuntui hänen ihonsa. Peukaloni painoi hermoja niskassa. Ei ole hengityksensä kiinni hänen kurkkuunsa. Hänen pitkä punainen kynnet lensi takaisin, laiduntaminen minun vasen korva ja tarttumalla minun poskelle. Painoin kovempaa. Kaksi sekuntia myöhemmin, hän menetti tajuntansa. Hän ei antanut meille äänen. Hänen veltto elin kaatui päälleni, kun hän romahti. Ee tarttui häntä käsivarresta ja veti hänet kynnyksen yli tyhjään huoneeseen juuri, kun ovi Mendoza on asunto räjähtää auki ja lääkäri juoksi ulos.
  
  
  "Senorita. Unohdit - Madre Dios !"
  
  
  Hänen, hyppäsi eteenpäin. Järkyttynyt minun äkillinen hyökkäys, hän seisoi liikkumatta. Törmäsimme toinen ystävä ja purskahti Ego toimistoon. Mendoza huusi kuin sika. Hän osui hänen ego, hänen vasen käsi. Hetkeksi hän unohti hänen haavansa. Isku puuttui voimaa ja tarkkuutta. Kuvottava kipu ampui läpi minun olkapää. Se oli ollut typerää yrittää käyttää sitä, ja nyt se oli jopa hänelle, saada palkintoja. Mendoza lunged minua hänen vatsa. Hän koputti yksi yli noin hänen vanhentuneita tuolit ja kaaduin maahan. Hänen, hyppäsi jaloilleen. Valmistautumaton mutta vahva nyrkki laiduntaa minun korkea. Huojuvia käsi tarttui hänen. Olkapään heittää lähetti Ego lentää huoneen poikki pöydän. Mendoza romahti vieressä hänen työpöytä, suihku, paperia, kirjoja, ja sirpaleet puuta. Vanha revolveri oli pudonnut noin tuoli laatikko ja makasi avata Ego on jalka. Ego on käsi ampui häntä. Nousin ylös vaivalloisesti. Pitkä sormi osoitti suoraan kohti mun napaa.
  
  
  "Ase ei ole ladattu?" "Mikä se on?" hän kysyi yhtäkkiä hellä. Mendoza lankaan. Hän katsoi alas hänen ase. Yksi, hypätä hänen, oli hänen vieressään. Ego tarttui hänen oikea käsi ja kierretty se sivuun. Tuumaa pois minun jalka, gawk osui lattiaan. Kaksi kertaa minun nyrkki katosi, tällä kertaa se oikea, minun ego on vatsa. Isku adam ' s apple tippuu ego pään takaisin. Hän putosi polvilleen ja kaatui maahan.
  
  
  Hän juoksi ulos toimistosta ja sulki oven perässään. Nainen oli edelleen samassa paikassa, jossa hän pudotti. Hän veti hänet tyhjään huoneeseen ja sulki oven. Olen polvillani, ja olen alkanut etsiä häntä. Ei ollut laukku mukana, mutta lämmin takki oli paljon sisäisiä taskuja. Hän näytti myymälävaras. Hyvin harvat ihmiset löysivät sen. Nicaraguan henkilökortti, jossa todetaan, että hän asui Managua, joka muissa olosuhteissa olisi väärennös. Hän myös keräsi rypistynyt pakkaus savukkeita, kampa, ripsiväri, kynsiviila, huulipuna, jotkut nahistuneita mandariinit, noin kaksikymmentäviisi dollaria paikallista rahaa, ja 9 mm Makarov PM. Makarow on hyvin samanlainen Lindner-S hotel, joka toimi mallina sitä. Se on iso pistooli, liian raskas nainen. Voin kertoa, kuka hän oli katsot hänen asioita, mutta en voinut selvittää, kuka hän oli vielä.
  
  
  Hän voihkaisi. Hän pudisti päätään varovasti. Hän tuli järkiinsä. Hänen sel ja stahl odottaa. Hänen tavaransa olivat kasataan vieressä. Kun hän heräsi, hän ei halunnut olla liian lähellä häntä. Hän voisi yrittää tehdä jotain.
  
  
  Hän kaataa tumma, likainen lattia ja työnsi hänen jalkansa paksu, laskostettu hame. Housut olisi ollut lämpimämpi. Mutta Nicaraguan naiset eivät kanna ih, ja tietenkin se oli pakko jäädä paikallinen muoti. Hitaasti hän nousi istumaan. Hän painoi kätensä hänen otsaansa, ikään kuin Ei olisi paha krapula. Iso hattu liukastui pois hänen päänsä. Hänen vaaleanruskeat hiukset putosi aallot noin hänen harteillaan. Hänen kumara hahmo erottui vastaan hämärässä kaatamalla noin pölyinen ikkuna. Hän käänsi päänsä minua kohti ja laski kätensä. Heikko pyhä valo loisti hänen kasvonsa.
  
  
  Se oli näky, jota en muistanut. Hän oli niin naisellinen. Hänen koko, muodokas rinnat alla tiukka villapaita hänen jalat hänen puoli-saappaat. Hänen kasvonsa olivat sydämenmuotoiset ja lupasi sama hellyys ja intohimo kuin hänen ruumiinsa. Ja, tietenkin, nen oli kylmä, tappava kovuus, että jokainen aine on. Tämä on yksinkertaisesti väistämätön meidän ammatti. Mutta katsoin tarkemmin. Ja mitä minä näin, oli pari hyvin suuri, hyvin peloissaan siniset silmät.
  
  
  Hän tunnisti hänen kasvonsa. Näin hänen kuvansa kortti laatikot päämaja asunto. Se oli par uusia ihmisiä ja toimintaa vastapuolen joukkue, joka tarkasteli sitä. Kesti jonkin aikaa selvittää tarkalleen, kuka-ee: n sijainti oli. Kun hän sai takaisin hänen tavallista composure, hän tunsi hänet. Tamara Kirova, toiminnan keskus Meksikossa, on yksi lupaavimmista nuoria jäseniä Valtion Turvallisuusasioiden Komitean, joka tunnetaan paremmin nimellä venäjän Salainen Palvelu.
  
  
  Tai vain KGB: n.
  
  
  
  
  Luku 6
  
  
  
  
  Hän räpytteli silmiään pari kertaa, sitten pidetään hänen hengenvetoon, kuin jos hätkähdytti. "Hei, Tamara", sanoin.
  
  
  "Nimeni ei ole Tamara", hän sanoi sujuvasti espanjaksi. "Hänen nimensä on Rosita, mukava tyttö, joka ei..." Hän ei valmistunut hänen tuomionsa, ja huokaisi.
  
  
  Hän nauroi ja katsoi minua. "Älä hymyile niin omahyväisesti," hän tiuskaisi englanti nyt. "En tunnista sinua, liian, Nick Carter. Jos aiot tappaa minut, tee se nopeasti.
  
  
  — Jos hän olisi ollut lähettänyt hotelli antaa sinun kuolla, olisit jo kuollut", sanoin, niin rauhallisesti ja hellästi kuin pystyin. "Haluan tietää, miksi KGB käsittelee Eversti Zembla, Tamara. Nyt kun olemme tavanneet, ei se voi olla niin kova enää, voi se?
  
  
  "Ei mitään," hän sähisi. — Et opi mitään minulta.
  
  
  He tutkivat kätensä, varmista, että se oli toisinpäin. Joten olen heti kysyi, mitä halusin tietää,
  
  
  "On olemassa tapoja, Tamara", sanoin hiljaa. Hän nauroi, mutta se oli ohut ja hutera. Hei, ei voinut piilottaa pelkosi. Hän ei ollut heikko, kuten Tohtori Mendoza, joka oli helppo huijata. Hän oli misteli tekemisissä kokenut agentti AH, ja se oli hyvä syy pelätä. Mutta hän yritti pysyä häiriöttömät.
  
  
  "Me tiedämme, käytöstavat, Carter," hän irvisti. — Klo päämaja, voit saada minut puhumaan. Modernit menetelmät ja lääkkeet, kaikki alkaa puhua jossain vaiheessa. Mutta me istumme täällä tyhjässä huoneessa, yksin. Voit hakata ja kiduttaa minua kunnes minä huudan, joka on tuskallista. Se on vahvempi kuin luulet. Hän nojautui eteenpäin hieman, hänen silmänsä kapenee. "Ja jos yrität, jos et tavoita minua, minä huudan."
  
  
  "Sitten se on lyhin huutaa historiassa."
  
  
  'Ehkä. Se voi hyvinkin olla paras ratkaisu. Jos en voi estää sinua kuolemaani, se on minun voitto.
  
  
  'Voitto?'
  
  
  "Sitä paitsi, et aio voittaa, Carter. Et voi voittaa.
  
  
  En ymmärrä häntä enää. 'Voittaa? Voittaa mitä? Raivoissaan, hän osoitti lunta. "Emme voi olla liian myöhäistä estää tämän pikku imperialismin kätyri on suunnitelma; minä myönnän sen...'
  
  
  "Imperiumin kätyri?
  
  
  "...mutta me laittaa kierre tämä. Minä lupaan. Vapautta rakastava sosialismi..."
  
  
  "Hei, odota hetki! Hän keskeytti ee. "Luuletko, että Eversti Zembla on vain yksi ympärillämme?" Mikä on tämä Amerikkalainen salaliitto?
  
  
  "Se on selvää," Tamara sanoi ivallisesti. "Hän on Amerikkalainen, tai ei?"
  
  
  "Sikäli kuin tiedän, hän työskenteli maassamme. Mutta se ei tarkoita, että meillä on mitään tekemistä sen kanssa. Miten voimme hyötyä tästä? Selittäkää se minulle."
  
  
  "Luuletko, että hän on hullu, Carter?" Kun kuulimme ego on toimia Meksikossa ja näki, mitä hän teki Mexico City, me heti ymmärtää, mitä oli tekeillä. Annat sähkö-aseita, laitteet, ja rahaa. Sinun ohuemmiksi häntä, että hän pitää itseään todellinen vallankumouksellinen, ja muutamaa päivää myöhemmin julistaa Zembla vihollinen ja uhka. Läpi nuket Amerikan Valtioiden Järjestön, voit vaatia toimia. Ja se jos tykkivene diplomatia tulee. Oman armeijan, tietenkin, puuttuu, kuten vuonna 1965 Dominikaanisessa Tasavallassa. Sinun laajennussuunnitelmat ovat niin typerästi läpinäkyvä! Mutta he epäonnistuvat!"
  
  
  "Hitto, sinä olet hullu, Tamara!" Minä tiuskaisi. Hän alkoi suuttua. Normaalisti, muissa olosuhteissa, hän olisi nauranut sitä. Nyt hän oli väsynyt, nälkäinen ja vihainen. Tehtäväni meni pieleen ja siellä oli luodinreikä olkapäässäni. Alkuun se kaikki pois, minulla oli nyt tutkitaan platitudes, iskulauseita, ja vanhojen naisten tarinoita. Se oli enemmän kuin hän saattoi kantaa. Ainoa selitys oli, että hän uskoi sen itse. Hän oli ilmeisesti vastaan Zembla. Mutta tämä ei välttämättä koske koko organisaatiota ja KGB: n. Joskus he eivät sano niiden vasemmalla kädellä, mikä heidän oikea käsi tekee.
  
  
  "Molemmat lausunnot eivät toimi samaan aikaan," minä ärähti. "Et voi soittaa OAS Amerikkalainen organisaatio ja yhteen hengenvetoon syyttää meitä yrittää tappaa joitakin sen jäseniä. Miksi? He ovat jo samassa veneessä? Ihmettelen, jos olet koskaan kuuntele, mitä sanot? Se on paljon todennäköisempää, että Zembla on teidän puolellanne, valmis tulemaan ulos kulissien takana ja puhdistaa ego onnistuessaan, joka, muuten, ei tapahdu.
  
  
  'Me? Sinun sotaisa lackey imperialismin, miksi meidän eliitti SWAT tiimi jo räjähtää ego Maya-temppeli ja tuhota ego sääasema? Ego turvatoimet olivat amatöörimäinen. Olemme jo oppineet ego eritteiden. Jos henkilö temppelissä voi olla yhteydessä meille aiemmin, tämä lumi ei edes olisi täällä...
  
  
  Hän peitti suunsa kädellään, hänen silmänsä leveä. Hetken kuluttua hiljaisuus, hän alensi hänen kätensä. Hän hieroi leukaansa ja sanoi matalalla, jäinen ääni, " Se on hyvä temppu, Herra Carter, mutta sen vähän mitä sinulla on minua ei auta sinua.
  
  
  Hänen, katseli ulos. "Ei", myönsin, " en minäkään usko, Tamara. Ja luulen, että ihmiset ovat oppineet, että Zembla päämaja on jo raunioina, ja hän on poissa ties missä. Ainakin, jos he voivat silti löytää tiensä tynnyrissä.
  
  
  "Niin sinä sanot.
  
  
  "Ota räätäli, en sano niin!" Ärähdin hänelle. Hänen ruumiinsa oli lämmin uudelleen. Hän osoitti hänen harteilleen. "Miten luulet sain tämän? Jos olisit vain anna sen päästä teidän typerät aivot.
  
  
  "En usko sinua. Kaikki, että lunta...
  
  
  — Se, rakas, on, koska ego on turvallisuusjärjestelyt olivat parempia kuin sinä tai joku muu epäilty. Hän tarkoituksella ei tämä antaa hänen ihmiset jotain puhua ja saada apua. Hän on fani vallankumouksellinen pelejä, joten luulen, että hän on tehnyt hieman enemmän kuin on tarpeen. Emme ole täällä mitään. Mutta mitä hän ei ilmoittaa, että niissä oli jopa enemmän kanavia hallintaan sää. Kolme, jos tarkkoja ollaan, kolme muut Keski-Amerikan maat!
  
  
  — Mi-mitä ?" Tamara huohotti.
  
  
  "Kyllä, ja jotta asiat pahempaa, he toimivat itsenäisesti tärkeimmistä lähetin. Se on kuin jalat tuolin. Erona on, että tämä tuoli ei kuulu, kunnes kaikki jalat ovat tuhoutuneet. En kerro hänelle mitään, Tamara. Hän oli siellä. Se tuhoutui tärkein lähetin ennen ymmärtämättä, että se oli tarpeen yhdistää varmuuskopio lähettimet.
  
  
  - Mutta... jos se, mitä sanot on totta, niin...
  
  
  "Sitten jokainen kanava on avattava erikseen. Kyllä. Myös, kuten olen ymmärtänyt, ei vain voimakenttä ei romahda, kunnes kaikki nämä lähettimet ovat pois päältä, mutta se tulee myös enemmän ja enemmän tuhottu. Tämä tekee sää vielä epävakaa. Ego ei ole enää hallinnassa."
  
  
  'Ei! Ei, en voi uskoa sinua. Yritätte saada minut ansaan uudelleen teidän valheita ja petosta, Carter.
  
  
  Hän pudisti päätään tiukasti. Mutta voisin nähdä hänen silmänsä, että olin voittanut. "Tamara, sinun on parasta valehdella hänelle", hän kertoi hänelle, hitaasti ja rauhallisesti. — Mutta minulla ei ole mitään syytä. Se ei tee minulle mitään hyvää. Se on totta, Z."
  
  
  "Se on niin uskomaton. Se on kuin hullu painajainen...'
  
  
  Hän kääntyi ja katsoi ulos ikkunasta uudestaan. Hänen hiljaisuus oli vain osittain seurausta hänen hämmennystä ja päättämättömyys. Hän ei pelkää minua, koska hän käyttää olla. Ainakaan hän ei ollut tyhmä, tai hän ei olisi toiminut KGB: lle. Ehkä hän oli vain hieman naiivi ja kokematon. Hän saattoi melkein kuulla hänen ajatuksensa, kun hän harkinnut vaihtoehtoja. Toivoin, että hän oli myös pohtia, miten hän voisi käyttää minua. Itse asiassa, sitä toivoinkin, koska se oli selvää, että haluan käyttää sitä.
  
  
  "Nick", hän sanoi viimein. Hän katsoi minua jälleen. Siellä oli ennennäkemätön lämpöä hänen äänensä, ja hän vain sanoi nimeni. "Nick, nämä muut kanavat. Tiedätkö, missä he ovat?"
  
  
  "Ehkä, ehkä ei."
  
  
  "Me molemmat tiedämme jotain. Nyt, jos me laittaa tämän yhdessä. Voisimme työskennellä yhdessä.
  
  
  — Tarkoitatko, että uskot, että AH ei yhteistyötä Zembla?"
  
  
  Hän nyökkäsi. "Ja sinun täytyy uskoa minua, Nick.
  
  
  ""Miksi minun pitäisi uskoa sinua? Venäjällä on paljon voitettavaa, jos Zembla voittaa."
  
  
  'Ei, ei mitään! Jos Zembla onnistuu yhdistävä tällä alalla, se on vaikeampaa meille, ja se kestää paljon kauemmin meidän vallankumous onnistu. Mutta on jotain muuta, Nick. Pelaatko shakkia?
  
  
  "Olen pelannut niitä ennen."
  
  
  "Meille Venäläisille, tämä on intohimo, kuten tiedätte. Ja miksi? Koska se kuoppia rajoitettu määrä ovela, älykäs ja hyvin sijoitettu vastustajat toisiaan vastaan ääretön määrä pelin ominaisuuksia. Niin on meidän politiikka. Haluamme tietää, mitä vaihtoehtoja on ja onko voimme käsitellä niitä. Eversti Zembla on aivan erilainen. Hän on villi-ihminen. Se on poistettava. Muuten, se voi vaarantaa ei ainoastaan Keski-Amerikassa, mutta koko voimatasapaino maailmassa."
  
  
  "Ja me ollaan pelinappuloita pelissä, vai mitä?"
  
  
  "Ole pelinappuloita, Nick, mutta Connie. Hän hymyili hetken, hänen huulensa nykivät hieman. "Hevoset voivat hypätä sivuttain ja yli muiden. Ole pelinappuloita. Ne ovat pakko tehdä lyhyt, turhaa shaggy asioita yhteen suuntaan."
  
  
  — Tämä ehdotus hypätä teidän suuntaan, Tamara?" Hänen lyhyt mutta terävä nauraa tuli ulos. Tällainen hypätä olisi itsemurha. KGB: n on laittaa korkea hinta päähäni.
  
  
  "Tiedän, että. Mutta tiedän myös mitä tapahtui ennen. Se voi tapahtua uudestaan — "hän huokaisi," ja se tulee tapahtumaan uudelleen, jos et ole liian tyhmä." Katso sinua! Sinulla on aseeni, ja Tohtori Mendoza on vanha revolveri, mutta loput siitä?" Vain märkä housut! Aiotko voittaa Eversti Zembla tämän kanssa? En väitä, että me olla ystäviä. Mutta meillä on yhteinen tavoite. Ääni miksi voimme työskennellä yhdessä! Meidän täytyy työskennellä yhdessä!
  
  
  Tamara on silmät loistivat pimeässä ja tyhjä huone. Luulin, että hän pilkkasi minua yksin. En välitä myöskään. Tarvitsin apua KGB: n avulla organisaatioiden, kanssa laitteet ja ruokaa. Hän tuijotti Ei, koska jos otetaan huomioon hänen kommentteja. Hän katseli ympärilleen vakava ja rehellinen katse. Hän näytteli osansa hyvin, erittäin hyvin, mutta hän oli liian naiivi, koska se on usein tapauksessa, jossa naiset meidän ammatti. Hän puolusti hänen asemansa kanssa hänen musta graniitti silmät. Se muistutti minua kaunis Venus flytrap on lihansyöjä kasvi, joka on haju niin makea, että se ruokkii hyönteisiä.
  
  
  — no, sanoin epäröiden, " mitä ehdotat?"
  
  
  'Tule minun kanssani.'
  
  
  "Tällä Miguel on talon nurkan takana?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  — Kuinka moni muu kuin te kaksi?"
  
  
  Hän nuolaisi huuliaan, ihmettelevät, jos Ay pitäisi olla. "Vain yksi, tietty Diego pandora prue."
  
  
  Tämä voi olla totta. Se oli epätodennäköistä, mutta sillä ei ollut väliä. — Onko sinulla lähetin sinne?"
  
  
  "Lyhyet aallot, kaikki alueet", hän sanoi nopeasti, huomata minun sopimuksen. — Me löydämme sinulle vaatteita ja ruokaa.
  
  
  Hän huokaisi, ikään kuin vastahakoisesti periksi väistämätöntä. Hän nousi ylös ja veti pois hänen märkä, tahmea housut. 'Hyvä.
  
  
  "Se on viisas päätös, Nick", hän sanoi juhlallisesti. — Saan tavarani?"
  
  
  "Joo", sanoin, kurottelee macaroon ja sitten kynsiviila. "Ei taas."
  
  
  Hän näytti loukkaantunut, kun hän täytti hänen taskunsa. "Nick, minä luulin, että luotimme toisiimme nyt."
  
  
  Hänen olisi pitänyt hymyili. - Sillä estestvenno. Mutta tällä tavalla voin luottaa häneen enemmän. Hän avasi oven ja menimme ulos käytävään. "Muuten, Tohtori Mendoza sanoi, että unohdit jotain." Mikä se oli?'
  
  
  Hän ojensi hänen suunsa kuin tuhma pieni tyttö. "Unohdin maksaa ne kaikki, hän sanoi. Hän oli pettänyt hänen ego, kuten sanot, Amerikassa.
  
  
  Hänen virnistys jatkui, se oli merkityksetön tarpeeksi ollakseen totta. Sisäisesti, se olisi pitänyt nauraa, mutta jotain muuta. Kunnes nyt, Tamara fretti oli studiously välttää sanomasta mitään siitä laukusta vielä vieressäni. Hän ei edes katso sitä. Ilmeisesti hän tunsi, että se oli jotenkin tärkeää. Se oli ensimmäinen asia, mitä hän tekisi, jos annetaan mahdollisuus.
  
  
  Jälkeen saada pois Calle Montenegro, kävelimme seuraavaan risteykseen, muutaman askeleen päässä talosta. Talot molemmin puolin katua oli hiljainen ja pimeä. Tamara kääntyi valkoinen kuin lunta putosi hänen hiukset ja kaivoin hänen takki .
  
  
  "Nick", hän sanoi kun me kääntyi sivulle Calle Noevo, " Eversti Zembla on pysäytettävä hinnalla millä hyvänsä! Silmäni olivat kiinnitetty kolmas talo oikealla, rakennuksessa, jossa Mendoza ajatellut Gilles Ego oli veli. Se sulkimin ikkunat olivat tummat ja autio. "Ei Zembla, Tamara. Hän menetti työnsä."
  
  
  "Kanavat kuuluvat emu muutenkin. Se mitä misteli tarkoitti." Hänen äänensä oli terävä, " olisi kauheaa, jos meillä ei ole."
  
  
  "Kasvit, puut, hyönteiset, eläimet — kaikki ekologia alueelle tuhansia neliökilometriä tuhoutuu."
  
  
  "Ja ihmiset! Hän tärisi ja seisoi hetken ovella talon, harjata lunta pois hänen kengät. — Ih tarpeisiin olla varoitti, Nick. Se olisi epäreilua olla kertomatta niitä.
  
  
  "He eivät luota minuun", sanoin. "Luulen, että he eivät voi uskoa silmiään enää. He eivät ymmärrä, mitä on edessä ih."
  
  
  'Se ei ole reilua!'"Kyllä," hän vahvisti, impetuously. "Tuhansia ihmisiä kuolee nälkään ja kylmä!"
  
  
  Ee tarttui hänen kätensä ikään kuin ohjaamaan hänet alas sali. Hän oli vankina hänen oma pistooli osoitti ei. "Hyvin sanottu", minä sanoin. "Tämä on varmasti osa draamaa, että olet opettanut KGB: ssä. Voit itkeä käskystä liian?
  
  
  "Miten hän voi sanoa tällaisia asioita!" hän huokaisi aitoa suuttumusta. Se oli melkein kuin jos kyyneleet olivat kumpuaa hänen silmissään. "Olemme eri puolilla, se on totta. Mutta ihmiset, jotka kärsivät ja kuolevat Eversti Zembla kuolema eivät ole samalla puolella. He yrittävät elää parhaansa mukaan! Nick, olet niin itsepäinen, että olet menettänyt kaikki tunne ja inhimillisyys?
  
  
  — Olen kerran julkaissut vangiksi Vladimir leiri "Kymmenen" lähellä Potma . Tiedän Neuvostoliiton hyväntekeväisyys hyvin."
  
  
  Hän jäykistetty ja painoi huulensa yhdessä. Olimme jo lähellä ensimmäinen päivä oikealla. Niin paljon kuin me ehkä halunnut vastata minun irvailla, hän ei sanonut mitään, peläten, että hänen väijytys epäonnistuu. Huolimatta kylmä, siellä oli epämääräinen haju vaara ja kuolema ilmassa, että tuskin se on rekisteröity.
  
  
  "Olemme täällä", hän sanoi. 'Käytäviä sisälle.'
  
  
  'Sitten. Sen pysyä perässä. Ensimmäinen henkilö, joka yrittää hyökätä minua ammutaan selkään."
  
  
  "Nick, hänen, minä vannon..."
  
  
  "Mene sinä ensin, Tamara. Hänen kätensä kiristetty omaansa. Peukaloni painoi hermoja, kunnes hän voihki avuttomana. "Katsotaanpa, millaiset juhlat olet järjestänyt minulle."
  
  
  Hänen käsi kahvalla vapisi. "Nick, tämä ei ole tapa työskennellä yhdessä. Laita se ase pois.
  
  
  "Anna mennä."
  
  
  Menimme sisään. Mitä näimme, kukaan ei odottanut meiltä. Se oli verilöyly. Yksi mies oli levällään kentällä. Muut istuutui limply tuoli, hänen kädet rauhallisesti taitettu hänen sylissään. Molemmat oli kurkku leikattu korvasta korvaan. Tumma hyytynyttä verta, joka on muodostettu suuri lätäkkö lattialla. Se kaadetaan rinnassa istuu mies, ja putosi tuolilta. Seinät oli roiskunut verta, joka oli alun perin purkautui alas kaulavaltimoiden.
  
  
  "Rakas äiti," Tamara kumarsi päätään ja oksensi.
  
  
  Jos vatsani ei ollut niin tyhjä, etten olisi oksentanut liian. Vatsani puristi kurkkuani, mutta onnistuin hillitsemään itseni. Hän opiskeli muualla huoneessa. Kaikki oli kääntynyt ylösalaisin. Laatikot tyhjennettiin, istuimen kannet revitty pois, ja moderni transistori radio hän oli laskenut, oli hyödytön. Hän kääntyi Tamara. Hän purskahti kuiva nyyhkyttää. Hän löi häntä poskelle hänen palm, ei kovaa,mutta kovaa.
  
  
  "Lopeta", sanoin. "Jatketaan..."
  
  
  "Oh... voi Luoja. Hänen silmänsä olivat selkeitä kerran, mutta hän oli istuu hänen jalat, vapina kuin kissanpentu.
  
  
  "Teidän ihmiset?"
  
  
  — Y-kyllä . Miguel ja ... ja Diegon johdolla. Miten...?'
  
  
  "Ih on ollut kiinni kenet. Ih aseella ja tappoi veitsellä tehdä niin vähän melua kuin mahdollista."
  
  
  Hän huokasi. Ääneni oli synkkä: "Se näyttää siltä kuin Tohtori Mendoza ei ole äitiä, kun kaikki."
  
  
  'Miten?'
  
  
  "Hän on ollut hyvin kiireinen, kun jätin hänet", selitin. — Hän kertoi siitä minulle. Ja lyön vetoa rahaa, että hän kertoi Zembla on ihmisiä, Prinzapolz sinusta samaan aikaan.
  
  
  "Sillä estestvenno! Hän petti meidät molemmat! Hänen kasvonsa oli vääntynyt vihasta ja viha. "Meidän pitäisi mennä takaisin ja käsitellä häntä."
  
  
  "Tuo on hyvä ajatus, mutta säästetään se myöhemmäksi. Meidän täytyy päästä ulos täältä."
  
  
  "Toivon, että tappajat tulevat takaisin ja löytää meidät täältä."
  
  
  "Tallenna kostaa parempaa elämää, Tamara. Meidän täytyy sulkea nämä kanavat, ja ne ovat hajallaan kolmessa maassa. Ei ole mitään muuta voimme tehdä täällä Prinzapolz.
  
  
  "Kyllä, kyllä, ymmärrän häntä. Hän katsoi minua ilmeettömästi. "Olen pahoillani, Nick. Hän oli yrittää houkutella sinua ansaan niin, että hän voisi vetää pois kaiken, mitä tiedät hänestä.
  
  
  "Älä huolehdi siitä. Et ole koskaan pettänyt minua peli. Kommando-ryhmä on mennyt ja toverit ovat kuolleet. Se näyttää, että me todella täytyy työskennellä yhdessä, nyt, mutta sitten meidän täytyy luottaa toisiimme. Haluatko tämän?'
  
  
  Hän nyökkäsi. "Nyt se on vain meille."
  
  
  'Tack ääni.' Se oli palauttanut A. Makarov pistooli. Olen miettinyt, mitä Hawke sanoisi noin kanssa venäjän agentti. Minulla ei ollut paljon valinnanvaraa, mutta se saattaa aiheuttaa tarpeettomia ongelmia. Minun oli pakko ottaa yhteyttä AH pääkonttori niin pian kuin mahdollista ja selittää asian. Mutta tärkein asia on ensimmäinen. Menin pieni huone, jossa kaksi ruumista makasi ja kysyi: "Onko Ruotsalainen, joka on mukana, joka sopii minulle?"
  
  
  'Lempinimi
  
  
  Hän kääntyi hitaasti, kerätä hänen voimansa. Tamara heilutti suuria automaattinen revolveri minua, ikään kuin hän ei tiennyt mitä tehdä. Hän nyökkäsi jälleen ja laittoi aseen taskuunsa. "Ruskea matkalaukku. Se kuuluu Miguel, ja se on suunnilleen samalla korkeudella kuin sinä. Hän oli kuin että, tarkoitan.
  
  
  "Iso tyttö", olen naurahti, tossing lehden Hei, kuka otti esiin aseen jokainen ennen sanomalla hei. Hän läpäisi testin. Hän punastui korviaan myöten, mutta ei sanonut mitään.
  
  
  Miguel oli lyhyempi ja lihavampi kuin minä. Kuitenkin, hänet löydettiin yllään jotain alle hänen paitoja, paksu villapaita, worsted housut, ja pari paksua sukat, jotka sopivat hyvin. Se oli kuluneet kaikki olla hyvin suojattu kylmä, lunta ja jäätä. Paras yllätys oli pari nahka saappaat, jotka olivat melko suuria, joten älä hätäänny vaikka ylimääräiset sukat.
  
  
  — Onko sinulla muita transpondereita lisäksi tämä paskiainen?"
  
  
  Kysyin Tamara siitä, kun olin pukeutumassa. "Ei", kuului hirveää ääntä reumaa. "Se oli ainoa asia, meillä oli."
  
  
  "Ei se mitään," I murisi. "Toivoin, että voisimme soittaa apua. Partio vene odottaa merellä.
  
  
  — Meillä on troolari siellä. Ei kukaan ympärilläsi täällä on radio?
  
  
  "Pelkään ole. Muuten, se olisi ollut käytössä ego. Ne harvat ihmiset, meillä on täällä kaikki kyseenalainen, aivan kuten Tohtori Mendoza. En usko, että se on mitään parempaa kuin kvartsi-lähetin. Meidän täytyy varastaa veneen sataman ympärille. Toivotaan, että saamme tätä kautta, ennen kuin myrsky iskee meihin.
  
  
  "Emme voi lentää," hän sanoi rennosti.
  
  
  Hän laittaa hänen kengät ja polki ympäri huonetta. "Kone? Mikä kone?
  
  
  Cessna 150, joka toi hänet Diego koko matkan Mexico Cityyn. Tuki joukkue saapui troolari. Hän heitti lehden ilmaan, kiinni ego taas, ja nauroi ilkikurisesti. "Tietenkin, jos et luota naisten lentäjät..."
  
  
  — Liityt ego täällä, etkö olekin?" Jos laitat ego ilmaan tässä myrsky, lady, sen ei koskaan tule olla kriittinen naisten ajo uudelleen.
  
  
  Hän nauroi, syvä kurkku ääntä; antelias, kirkas hymy, välillä mies ja nainen, ei agenttien välillä. Hän oli vakava uudelleen. "Kone on oleskelutila, kova ranta kylästä pohjoiseen. Hänen ego on sidottu hänen tiukka jos emme saa Zembla aika ja sää muuttuu. Joten toimme myös lämpimiä vaatteita. Hänen-iloinen, että otimme tämän varotoimi. Mutta kun Karibian Merellä...
  
  
  Hei, ei ollut tarvetta lopettaa lauseen. Hän voisi helposti kuvitella, tuulen tuoma aallot kaatuu alas pieni kone, smashing laskuteline ja murskaus ego kuin se oli pahvilaatikossa. Lähdimme talosta välittömästi. Hän vain onnistui napata Miguelin turkis takki koukku takana päivä. Tamara oli avarakatseinen nainen, joka nopeasti tottui kaikkeen. Hän voisi pakottaa itsensä katsomaan kaksi kuollutta miestä kiihkottomasti. Hän ei puhu siitä enää. He olivat kuolleet, ja se oli parempi ih unohtaa. Jotain oli tehtävä, joka voi johtaa meitä minnekään, ja jopa johtaa hänen oma brutaali death. Myöhemmin, kun kaikki on ohi, hän voi surra ih. Se tapahtui minulle, että kun se tuli taistelut, hän oli vielä minun vihollinen. En halua tappaa häntä.
  
  
  Noevo Katu oli yhtä tyhjä kuin koskaan. Hyvä kansalaiset Prinzapoltsy olivat järkyttyneitä jään myrsky, josta he eivät ymmärrä mitään. Asuimme lähellä katuojaan toisella puolella katua. Tamara automaattisesti siirtyi lähemmäksi minua, ikään kuin etsien suojaa ja mukavuutta.
  
  
  "Eda oli asunnossa . Tarvitaan jotain.'
  
  
  "Outoa", sanoin. "Olen yhtäkkiä menettänyt minun ruokahalu on."
  
  
  "Ehkä siellä on jotain muuta koneessa."
  
  
  Olemme kääntyi sivulle Calle Montenegro, takaisin mimmo town square Dr. Mendoza on talo. Ei ollut mitään nähtäväksi. Mitään muuttanut, mutta siellä oli kummallinen hiljaisuus. Se pelotti minua. Hän kuunteli tarkkaavaisesti. Jälleen kerran, minun vuoden kokemus teroitettu minun vaistosi, että jotain oli vialla. Hän laski jalkansa helposti, erittäin huolellisesti. Tamara käveli viereeni hiljaa.
  
  
  Olimme kulkee mimmo Mendoza luona, kun hän puhui. "Diego oli hyvä mies," hän sanoi mietteliäänä. "Miguel oli lääkäri on veli, jos se yhtään lohduttaa.
  
  
  Meillä tuli karkea-rakennettu aasi cart, joka oli nyt istuu vetoaisa frank edessä vakaa. Hän katsoi talli. Nyt ne olivat auki. Se oli täysin pimeää.
  
  
  Melkein vihaisesti, hän kuiskasi hänelle:: "Olemme loukussa". Ennen Tamara voisi reagoida, tuhat aseet ammuttiin noin pimeydessä vakaa. Todellinen della ih oli vain noin kymmenen, mutta se on liian paljon, kun se tulee teille. Hänen, hän tuntui clay pigeon ammutaan kaikkiin suuntiin.
  
  
  Hän huusi ja tönäisi Tamara. Hänet ammuttiin reuma on noin antiikki Mendoza revolveri. Liian hätäinen. Hän epäili hän oli lyönyt ketään. Olimme ampui uudelleen, punaista valoa noin vakaa. Ammuin häntä uudelleen. Mimmo meille pyyhkäisi vielä enemmän johtaa. Lähestyimme ostoskoriin, ja heitti itsemme tähän kyseenalainen barrikadi.
  
  
  'Lempinimi. Tamara otti minua käsivarteen. "He ovat ympäröi meitä!"
  
  
  "Ei ole syytä paniikkiin," reumatologi kuiskasi hänelle. Häntä, kumartui niin alhainen kuin hän voisi peer rattaiden alla. "Kymmenen yhtä vastaan, ne ovat samat paskiaiset, jotka tappoivat miehiä." He eivät ota vankeja. Meidän täytyy taistella.
  
  
  Volley jälkeen volley kaatui osaksi vanha puinen puinen kärryt. Luodit särkyneet paksu lankkuja ja kimposi osaksi vielä lunta. Näytti, että heillä oli paljon ammuksia. Meillä ei ole mitään enemmän kuin meillä oli meidän revolverit. En tarvitse huomauttaa, meidän ahdinko Tamara. Hän ampui vain satunnaisesti, vain silloin, kun hän voi pyrkiä flash tulipalon. Yksi seitsemän laukausta osui. Äkillinen huutaa ja kalahtaa kuuluvat ase. Tummaihoinen mies talonpoika puku tuli ulos, tanssia kuin jos teet piruetti, hänen kädet ristissä yli hänen verinen kasvonsa. Tamara ei tuhlaa toinen luoti sitä. Mies huusi. Sitten yksi hänen ego ystäviä vakaa ampui hänet. Hän kaatui pää edellä lumeen.
  
  
  "Olemme melkein loppuu ammukset," Tamara hengitti.
  
  
  Teloitusta on aseita jatkoi tuleen. Perkele! Jos vain oli tapa räjäyttää sen ja kaikki! Tämä antoi minulle idean. "Nopeasti," tilasin — " anna minun saada tämä puinen tappi ulos, sen akselin ympäri, ja ota pyörä pois!"Kanssa butt Mendoza on pistooli, hän veti hätävara kiila ympäri akselin. Yhdessä me irrottaa puinen pyörä. Se tuli pois narina. Ostoskoriin laski toisella akselilla ja toisella puolella nousi. Joten meillä oli parempi kattavuus.
  
  
  "Anna minulle yksi noin mandariinit."
  
  
  Tamara tuijotti minua. "Mandariinit? En ymmärrä, mitä tarkoitat.
  
  
  Liidin lensi ympäri meitä, jos olisimme hornetin pesä. Ei ole aikaa selittää. "Hitto", sanoin jyrkästi. "Nämä mandariinit kannat näyttävät todellinen, mutta tiedän yhtä hyvin kuin sinä, että ne ovat naamioitu kranaatteja. British käytetään myös ih sodassa Hitleriä vastaan. Ja minusta tuntuu, että savukkeet ovat todella sytyttävät aika pommeja. räätäli ottaa sen AH, me tiedämme tällaisia temppuja myös. Tänään tai huomenna voin kertoa keinotekoinen latex koiria, jotka käytämme räjäyttää linnoja kanavat. Tule!'
  
  
  Hän pääsi osaksi yksi hänen takin taskuihin ja ojensi minulle täydellisesti naamioitu räjähtävä.
  
  
  "Varsi on virta," hän sanoi. "Lyhyempi tauko ego, sitä nopeammin räjähdys seuraa."
  
  
  Se oli täytetty by fake mandariini in-akseli reikä pyörän. "Nyt on jahdata näitä rottia ympäri pesä!" Hän rullattu pyörä kohti koriin.
  
  
  "Suojaa minua."
  
  
  "Minulla on vain kolme laukausta jäljellä."
  
  
  "He eivät taistele takaisin, kun se tapahtuu," lupasin. Tamara alkoi ammunta. Hän nousi ylös ja työnsi pyörän. Se rullattu alas kadulla lumen läpi, hyppäsi yli ojan toisella puolella katua, ja porrastettu avoimesti kohti tummaa vakaa. Oli hetken hiljaisuus. Yhdeksän jäljellä olevan tarkka-ampujia, tuntui mietin, mitä oli tekeillä. Jos olemme onnekkaita, he ovat pyörän ympäri juuri nyt.
  
  
  Sitten kranaatti räjähti. Korvia huumaava ukkonen kajahti sisältä vakaa. Ovi vedettynä pois sen saranat ja leijui kadun toisella puolella. Taivas tärisi kirkkaita värejä, jonka jälkeen sokaiseva valkoisuus. Kielet tulipalo puhkesi ympäri särkyneet ovella. Muutaman sekunnin kuluttua, pari kääntyi paahtava inferno.
  
  
  Takaapäin hänen cart, hän kuiskasi — " Se ei ollut vain kranaatti. Se oli myös palopommi samaan aikaan!"
  
  
  Hän kohautti filosofisesti. "Tärkeintä on, että teet työsi ilman kuolemaa yksin, kuin sankari."
  
  
  Yhdessä me juoksi alas katua läpi rauniot vakaa. Kun Tamara melkein liukastui jäätynyt lumi. Hän toipui ja punastui päässä häiriöitä. Sitä paitsi, hän piti minut. Tulimme kulmassa Calle Montenegro ja ylitti tavallinen valkoinen neliöt.
  
  
  Nyt se oli Tamara vuoro tietä. Hän tiesi, missä Cessna 150 oli lounge-tilassa, mutta hän ei ollut. Rukoilin, että saisimme koneeseen ilman mitään vaikeuksia.
  
  
  
  
  Luku 7
  
  
  
  
  Yllättävää kyllä, ei ollut muita vaikeuksia. Ainakaan kaksi-jalkainen ystävät. Sää näytti ovat ajaneet jopa Zembla fanaatikot taloon olin pyytää suojaa ja lämpöä.
  
  
  Lunta alkoi laskea kovemmin. Vahva tuulenpuuskat lähes tippuu meidät pois meidän jalat. Jäinen ilma on painaa keuhkoja ja sattuu silmiin. Sormet olivat kuin jääpaloja. Hän ei ollut yllään käsineet. Karibian Meri oli heittoliina ja muuttuvuus: valkoinen vaahto musta. Myrsky oli tulossa lännestä, kautta alanko. Seurauksena, matala rannikko ei ole veden alla. Kun yli tunnin kova kävely rannalla, Hyttysten Costa, pääsimme koneeseen, tunnoton kylmältä.
  
  
  Tamara rahapulassa itsensä osaksi vasemmalla istuin.
  
  
  Kytke lämmitys", sanoin, hampaat chattering. Hän käynnisti moottorin, tehdä nopeasti tarkistaa, ja nousi hänen nopeutta tarkista moottori. "Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen ollut päälle jäänestoa nousuun", hän sanoi. Hän tuijotti lumen peittämä ranta. 'Odota. Voisimme kestää muutaman puhaltaa tuuli.
  
  
  Hän päästää irti kiusaamisen ja hitaasti työnsi kaasun eteenpäin. Cessna tärisi ja ravisteli alle hyökkäystä tuuli, vaahto, ja lumi. Me rullasi pitkin laaja venyttää vulkaaninen kivi ja kiviä, joskus luiston jäälautoille. Kone on pää olisi koskaan pitänyt huomautti tuuleen. Se oli puhaltaa kaikkiin suuntiin. Olga astui kaasun pohjaan. Muutamia lyöntejä, hän ajatteli itsekseen, se on selvä! Minulla oli CLV-lisenssin Ilman Kuljetus luokkaan. Nämä ovat edelleen samat oikeudet kuin säännöllinen kaupallinen lisenssi. Vain vaatimukset olivat korkeammat. Ohjaajan on oltava parempi lennon taitoja ja erinomainen fyysinen kunto. Lähinnä kaupallinen ja ammatillinen lentäjät ovat sitä. Hänen on hyvin tietoinen kehitys lentävät koneet, joissa niitä fretti, kuten Icarus ensimmäinen peitti itsensä kanssa vaha ja höyhenet. Mutta nyt, että olimme aikeissa haastaa tämä ulvonta myrsky, kanssa mitään muuta kuin matchbox siipien kärkiväli on noin 12m, olen ajatellut, miten voisimme ottaa pois.
  
  
  Meidän flitted rantaa pitkin kunnes saavuimme nousun nopeus. For Cessna 150, tämä on noin 90 kilometriä tunnissa. Me murtautui vapaaksi ja hyppäsi ilmaan. Se oli kauhea tunne. Saatoin nähdä, että Tamara ei ollut tyytyväinen hänen nousunsa ollenkaan. Puree hänen alahuuli, hän hoiti tiller ja polkimet kuin urkuri pelaaminen "Gladiator Exit" boogie-woogie-tyyli. Tamara vähitellen nousi lentäen korkeudessa 2000 metriä. Tässä korkeudessa, se jatkoi lentää. Hän rauhallisesti veti kaasua, kunnes kierroslukumittari lukea 2,300 kierrosta minuutissa.
  
  
  "Olet luonnollinen pilotti," hänen isänsä sanoi.
  
  
  "Mistä hän tulee, sää on kuin tämä joka vuosi kuudes kuukausi", hän sanoi. 'Minne olemme menossa sinne?'
  
  
  — Tiedätkö, tämä on ensimmäinen kerta, kun minulla on ollut aikaa huolehtia siitä?" Hän avasi laukkunsa ja alkoi tuijottaa läpi hänen passeja ja asiakirjoja. Samaan aikaan, Ey selitti, miten ih osti sen ja kenelle ne kuuluvat. Omistaja laukku oli Senora Ana Mojada, leski elää Vacaciones Hotelli kohteessa Puntarenas, Costa Rica. Löyhästi käännetty, hän asui täysihoitolassa ja työskennellyt taloudenhoitaja siellä. Ainakin jos voisimme katsoa hänen valtakirjansa. Olen miettinyt, kuinka todellisia ne olivat, kun seuraavaksi joukon asiakirjoja tarkistaa hänet ulos.
  
  
  Kalju pää nimi oli Tonichi Alexander. Hän oli uskotaan olleen työmiehen Polencia, Honduras. Toinen mies, Ramon Batuc, asui saarella Isla de Sangre, Panama. Hän oli tunnettu pitsi kauppias. Isla de Sangre - "Verta Saari". Tamara säpsähti, kun Abe lukea se. "En usko, että tämä on oikea paikka pitsi myyntimies."
  
  
  "No, kun sinulla on satoja pieniä saaria, kuten Panama, voit joskus saada hullu nimet." Tarkistin uudelleen, laittoi paperit takaisin laukkuuni. Meillä ei ollut paljon aikaa jäljellä. Honduras, päätin.
  
  
  Hän kallisti koneen länsi-luoteeseen. Lensimme takaisin sisämaahan Nicaraguassa. Toinen sata ja viisikymmentä kilometriä, ja meidän olisi ohi Honduras. Näkyvyys oli nolla. Ulkopuolella, siellä oli täydellinen pyörre takkuinen valkoinen puuroa. Tamara tutki kaikki välineet, magneettinen kompassi, ja käyttää hänen käytännön intuitio. Työ oli hyvin intensiivistä aikaa. Suhteellisen hiljaista aikaa, Olga kääntyi puoleeni kysyvästi.
  
  
  "Polencia, Honduras?" Missä on tämä kaveri nimeltä Alexander ?
  
  
  'Alun perin sieltä. Tiedätkö, missä se on?'
  
  
  'En ole koskaan kuullut siitä. Ainoa paikka, joka tuntuu tutulta on Puntarenas. Se näyttää lupaavalta matkailukohde Lahden Nicoya."
  
  
  "Se menee hyvin nimi, kuten Hotel Vacaciones. Ne olisi pitänyt hieman enemmän alkuperäinen. He voivat oppia paljon Panaman kanssa sen kaunis saari nimet."
  
  
  — On olemassa kortit pussiin vieressä, Nick. Katso jos voit löytää kartan Honduras. Sitten en voi saada minun laakerit.
  
  
  Siellä oli karttoja paikka, hän totesi. On kasana kortteja dell itse. Enemmän kuin olen koskaan nähnyt häntä tahansa yksityinen suihkukone olen koskaan kohdannut. WLK-Maailman Ilmailu Kartat-jokaista osa Keski-ja Etelä-Amerikassa, yksityiskohtaisia karttoja saatu yksityinen virastot, ja hyvin tutkittu FAA Ohjaajan Käsikirja yhdysvallat.
  
  
  Löysin kartan halusin. - Ja ääni-ja Polensia. Koosta päätellen, se on kylä, joka koostuu kaksi ihmistä ja kanaa. Se on välillä pääkaupunki Tegucigalpa ja kolme tuhannesosa huippu El Picacho . Hmm, miten hyvin maa vuohi polkuja?
  
  
  — Me maa-Tegucigalpa, jos et pahastu." Mielestäni tämä on ainoa lentokenttä Hondurasissa. Joka tapauksessa, se on nuolla kaiken lattialle.
  
  
  Annoin koordinaatit ja laittaa kortit takaisin. Hän kääntyi radiossa, toivoen kiinni majakka. Dynaaminen tehty vain joitakin staattinen rätinä ääntä. Mitään järkevää voi tehdä asialle. Radio kompassin neula kääntyi hitaasti. Se ei tunnu uskottavalta, että kaikki asemat olivat pois ilmaa. He yksinkertaisesti voinut olla kuullut, ja siellä voi olla vain yksi syy. Signaalit keskeytti muutokset Eversti Zembla on sää. Epäsuotuisissa olosuhteissa yksin ei voi aiheuttaa epäonnistumisen tätä suuruusluokkaa. Ajattelin sitä, tajusin myös, että me Prinzapolz olisi koskaan voinut soittaa apua radiossa. Olimme todella yksin. Enemmän kuin hän aluksi pelkäsi. Kerroin hänelle, että Tamara. hän antoi hänelle tumma ilme. Hänen huulensa olivat kalpeat.
  
  
  "Ironia", sanoin, " on, että Zembla oli kyky kommunikoida hänen vaatimuksensa maailman radiossa. Ehkä hän aikoi tehdä sen jossain muualla, ulos tästä sotkusta, mutta epäilen sitä. En usko, että hän täysin ymmärsi, mitä hän oli tulossa itsensä. Luulen, ego valtava ego on sumentunut ego laskelmat hieman. Tämä on usein tapauksessa, jossa suuruudenhullu diktaattorit. Sen jälkeen, kun kaikki, hän ei ollut niin fiksu.
  
  
  "Ei, hän oli liian älykäs, Nick. Tamara sulki suunsa ja keskittyi hänen välineitä. Se oli vähän tekemistä sen kanssa lentämistä. Pidä silmällä teidän käsissänne, ja korjaa ne tarvittaessa. Se on kaikki. Cessna heittelivät ja kehrätty kautta ravistelemalla pyörteitä ilman näytteenottoa. Tamara näytti turkki ratsastus villi hevonen. Hän lensi lentokone. Ee on kädet ja jalat vastasi luottavaisesti ja nopeasti jokaisen liikkeen laitteen. Hän lensi hyvin, pirun hyvin, jopa. Ainoa haittapuoli lentää sokea, että et näe vuori, joka saattaa suuriksi edessä.
  
  
  "Miksi Polencia, Nick?" — Mitä se on? " hän kysyi hetken kuluttua.
  
  
  "Miksi me sinne menemme? Koska tämä on pohjois-Prinzapolca, ja kaksi muuta ovat etelään. Myrsky paheni, ja hän päätti, että meidän on parasta ottaa pisin osa ensin, ja sitten lyhyempi.
  
  
  "Se on vain kuin luulin. Mutta hänen misteli mielessä, miten voit olla varma, että siellä on lähetin sinne? Alexander, Batuk ja Senhora Mohada on voinut tulla mistä tahansa ja mistä tahansa. He ovat voineet käyttää vääriä asiakirjoja.
  
  
  "Sinun pitäisi tietää, että," minä sanoin, " Senorita Rosita Managua."
  
  
  "Älä naura minulle, Nick. Nyt vakavasti!
  
  
  Hän huokasi. "On olemassa neljä syytä. Ensinnäkin, en ole vain ih passi, mutta myös ih kansallisen identiteetin varmenteet. Tiedät yhtä hyvin kuin minäkin, että voit helposti syöttää toisen maan kanssa väärennetty passi. Mutta yritä elää omassa maassa, fake henkilökortti. Tämä on erityisen vaikeaa. Erityisesti latinalaisessa Amerikassa. Poliisi tarkistaa. Toiseksi, kaikki ympärillä nämä kaverit hallinnassa lähettimen. Näin ollen he ovat asuneet lähellä hänen asennukset. Kolmanneksi, en ymmärrä, miksi Zembla olisi käyttää vääriä asiakirjoja. Tämä ei ole riskitöntä. Ei, luulen, että nämä paikat vastaavat todellisuutta.
  
  
  "Ja neljäs syy?"
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään. "Meillä ei ole mitään parempaa."
  
  
  Ymmärrän häntä. Sitten meidän täytyy vain tehdä se. Hän joka noudattaa hänen huulensa. Hän huomasi, että se oli hänen tapansa, kun hän oli huolissaan jotain, kysy. Sitten hänen kasvonsa kirkastuivat. "Siellä on kori takana tuoli, Nick. Diego oli hyvin nälkäinen, kun hän valmistautui matkaa varten, ja ehkä siellä on jotain muuta.
  
  
  Löysin hänen kori, yksi niistä paju Meksikon ostoskassit. Todella, Diego, ei paljon ollut jäljellä. Siellä oli vielä pullo halpaa punaviiniä pullon, ja siellä oli muutama ystävä lähti, sekä jamon ja tostadas tapaksia . Ne olivat kylmiä, mutta he olivat silti herkullinen. Se tostadas olivat vielä rapeita ja täynnä kaikenlaisia herkkuja, kuten vihreä paprika, jotka olivat tarpeeksi kuuma polttaa sisuskalut.
  
  
  Hän tyhjensi pullon yhdellä kulauksella laittaa ulos tulipalon. Hän laittoi korin takaisin alas ja rento tuolissaan. Lämmin tunne syyllisyyttä, lämmitys, ruokaa, ja täysi vatsa sai minut uneliaaksi. Yritin pitää silmäni auki. Mutta se ei kestänyt kauan. Cessna rokkasi ja rokkasi. Minun korviini, ääni moottori oli jyskyttävä, unelias rumble.
  
  
  Häntä hitaasti heräsi. Vailla unia pimeyttä, jossa hän oli uponnut vähitellen muuttui tumman harmaa todellisuutta. Hän tuntui jyskyttävä kipu hänen loukkaantunut olkapää. Lihakseni olivat ahdas, koska olin istunut samassa asennossa liian pitkään. Vielä puoli hereillä, hän avasi silmänsä. Luulin ensin, että olin vielä veneessä ja oli lähdössä temppelistä. Hän tuijotti ulos valtava harmaa infinity. Kesti muutaman sekunnin ymmärtää, että olin lentänyt edestakaisin lentokoneessa. Hän makasi hänen päänsä seinään, katselee ulos ikkunasta Honduras. Kaikki oli lumen peitossa. Hän käänsi päätään Tamara ja haukotteli.
  
  
  'Nukuitko hyvin?'
  
  
  "Kohtuullista olosuhteet huomioon ottaen. Missä me olemme?'
  
  
  "Lähes Tegucigalpa. Laskeudumme viisitoista minuuttia. Onko kukaan koskaan sanonut sinulle, että olet kuorsaus?
  
  
  "Jos vain voisin palata kohteliaisuus," minä naurahti. "Onko jotain muuta, mitä radiossa?"
  
  
  Hän pudisti päätään. — Minulla on sellainen käsitys, että kaikki kanavat ovat yksinkertaisesti pois päältä. Minusta tuntuu, että Zembla kantaa täyden vastuun tästä hiljaisuudesta.
  
  
  "Siinä tapauksessa", sanoin, ei enää naureskelee, " he luultavasti evakuoida kaupunki." Hallituksen riippuu viestintävälineitä, erityisesti vaikeina aikoina, kunnes todellinen virtaus tulee."
  
  
  "Nämä köyhät ihmiset", hän kuiskasi, " tämä huono, onneton mies, ja..."
  
  
  Kymmenen minuuttia myöhemmin, näimme tumma massa liikkuvat allamme. Meillä lensi pääkaupunki Hondurasin. Äkillinen pelko löi häntä. Tegucigalpa pitäisi olla valopilkku tässä harmaa sotku. Meidän pitäisi nähdä valot vilkkuvat, tai ainakin ih näkyy lumessa. Tegucigalpa on lähes neljä vuosisataa vanha. Se on kaupunki, joka ylpeilee yliopiston ja sen kahdeksastoista-luvun katedraali, joka on näkyvissä kaukaa sen ego kupoli ja kaksi tornia.
  
  
  Tegucigalpa, sen kaksisataa tuhatta asukasta, tuntui, ei enää ole olemassa.
  
  
  Tamara alensi koneen läpi raivoava myrsky. "Lentokenttä on show hall etelään kaupungin, melko korkea, lähes 3000 jalkaa. Kiristä vyö. Se tulee olemaan kova lasku, jos minä menettää näkyvyyttä."
  
  
  "Varmista, että voit ottaa pois taas pian", hän varoitti häntä edelleen. "Emme voi olla tyytyväisiä komitea odottaa meitä."
  
  
  "Mitä tarkoitat?"
  
  
  "Emme tiedä, mitä heille tapahtui, fretit, kun lähdimme Prinzapolce. Tegucigalpa voi olla lähes autio. Mutta ne voivat myös olla poikkeustila. Ja jos näin on, sitten Zhenoy sotilaat voi yksinkertaisesti ampua joku muu on kone. Siellä on toinen mahdollisuus. Jos Zembla otti hyvää huolta hänen pr -, viestintä -, ja kuljetus, hän saattaa hyvinkin päätyä hänen rikoskumppaninsa ' egot. Myrsky voi olla merkki lakko nyt, että puoli on halvaantunut. Epäilen sitä, mutta me tiedämme, mitä meillä ei voi olla varma. Tamara katsoi minua huolestuneena. Se kiersi kaupungin laitamilla. Kun hänen nukkua kesti, hän alkoi lentävät hinta on hieman korkeampi kuin alkuperäinen korkeus 2,000 jalat. Se laskeutui useita satoja metriä ja kääntyi suuntaan kicker. Tegucigalpa tuli selvästi näkyviin ja katosi vasemmalle kuin me lensi yli maaseudulla.
  
  
  Honduras on hyvin samanlainen kuin Nicaraguassa. Lukuun ottamatta kapea rannikon nauhat, se on vuoristoinen maa. Maatalous on tärkein elinkeino, mutta suurin osa maasta on edelleen viljelemätöntä. Kuten Nicaraguassa, se näytti nyt karu Arktinen maisema. Tummat pilvet, raskaana snow, ripustettu ympäri kuvitteellinen vuoren huippu korkeudessa neljä-viisi tuhatta metriä.
  
  
  Minun pilotti tuntui tietävän lentoradan. Se oli todennäköisesti, että hän oli laskeutunut täällä ennen. Hän antaa auton kääntyä jälleen hidastui noin tuhat kierrosta minuutissa, ja päälle laskuvalonheitintä. Hitaasti, hän alensi kone. Yksi levoton hetki, luulin, että hän halusi meidän maa keskellä lehtoa. Sitten lopetimme laskeutuminen. Betoni kiitotien Tegucigalpa Lentokenttä häämötti hehku meidän lasku valot. Tuuli ja lumi piiskasivat torrents. Näkyvyys ei ollut ulottuu paljon pidemmälle kuin ruuvi. Hämärästi, hän voisi nähdä massiivinen muotoja control tower ja hallissa kävi ilmi, ennen kuin hänet. Ihmettelin kuka oli odottamassa meitä näissä rakennuksissa. Jos joku oli siellä.
  
  
  Me osui maahan, pomppi, osui maahan jälleen, ja liukui. Tamara takaisin koneen hallinnan, ja me rullattu kohti tower. Ohitimme mimmo paria vanha P-51 Mustangit, sota pyhäinjäännöksiä, DC-4s, ja ryhmien käytöstä F-5s. Ei ollut kaupallinen lentokoneet näköpiirissä. Hallien, lennonjohtotorni, ja tuloaulassa olivat kaikki tummia; ei ollut mitään elonmerkkejä. Epäilen, että kaupunki oli evakuoitu oli vahvempi kuin koskaan. Tietenkin on myös mahdollista, että vain lähiöissä evakuoitiin. Väestö voisi olla kokoontuivat leirin keskellä kaupunkia odottaa loppuun tämän käsittämätön katastrofi. Toisaalta, se voisi olla myös yksi iso väijytys. Tamara oli hyvin tietoinen mahdollisesta vaarasta. Kuten me lähestyi saapumiset hall, hän vaihtoi pois lasku-valot, jarrutetaan voimakkaasti, ja kääntyi Cessna 180 astetta. Hätätilanteessa, meillä oli nyt tarpeeksi tilaa ottaa pois nopeasti uudelleen. Kukaan ei tullut ulos tervehtimään meitä. Kukaan ei tuntunut olevan piilossa varjossa rakennus joko. Tamara sammutti moottorin ja katsoin ulos varovasti.
  
  
  "Näetkö mitään?"
  
  
  'Ei ole. Katsotaanpa odottaa!'
  
  
  Ovi avautui ja mies juoksi pois. Hän porrastettu, liukui, porrastettu, ja juoksi niin nopeasti kuin hän voisi. Se ei ole tiedossa ego. Joka tapauksessa, hän oli sotilas ja oli aseeton. Hän ducked osaksi vettä. Kuulimme vaimeaa ääntä auton käynnistys ja ajo pois täydellä nopeudella. Odotimme hetken, mutta mitään muuta ei tapahtunut.
  
  
  "Luultavasti rosvo,"sanoin," ja juoppo siinä." Hän kamppaili oven. Jäinen kylmä tuuli oli kauhu jälkeen kodikasta lämpöä koneesta. "Odota", hän huusi hänelle, Tamara. — En kerää vuosittain. Hänen, juoksi ovelle, joka jätti miehen. Mendoza on ase yksi luoti kädessäni, valmiina lähtöön. Se oli melkein liian pimeää nähdä mitään selvästi. Tunsin ympäri seinään ja totesi, valokytkin ja kääntyi sen. Mitään sellaista. Olen kokeillut sitä pari kertaa. Hän pysähtyi äkillisesti kuunnella häntä. Tuuli ulvoi ulkona. Paperi oli puhalletaan ulos suurista ikkunoista.
  
  
  Toisella puolella suuri marmorinen odotushuoneessa oli rivi lippu laskurit. Hän käveli lähimmän laskuri ja antoi ei kyseenalaistaminen näyttää. Hän tutki hänen toimistot ja wc. Lentokenttä oli tyhjä. Hän meni takaisin tiskille ja yritin puhelimeen, joka oli pöydällä. Se ei tullut minulle yllätyksenä, että linja ei toimi. Shaggy sekoitus kuulostaa tuli takaapäin. Kääntyy ympäri, hän pudotti puhelimen ja piristyi aseen.
  
  
  Se oli Tamara. Hei, sinun ei tarvitse kertoa minulle, että hän oli hermostunut. Hänen pyöreät silmänsä olivat kuin teevadit. Se oli kuollut valkoinen. "En voinut ottaa sitä enää siellä", hän sanoi.
  
  
  — Ei kaikki jalat ovat paremmin täällä. Hän huomautti, että puhelimen vieressä pöytänsä. "Täällä ei ole ketään. Puhelin ja pyhä ovat myös enää toimi.
  
  
  — Niin mitä me nyt teemme?"
  
  
  "Polensia".
  
  
  Hän tarttui minun hihassa hermostuneesti. "Mennään Tegucigalpa ensimmäinen, Nick. Jälkeen kaikki, kaupungin voi olla täysin evakuoitu. Ei niin lyhyessä ajassa. Siellä täytyy olla joku, joka voi auttaa meitä. Poliisi tai armeija.
  
  
  "Haluaisin nähdä hänet, mutta en voi. Meidän täytyy ensin löytää joku selittää tämän korkkiruuvi. Ja jos me löytää joku tuollainen, ainoa ongelma on, ovatko he luottavat meihin. Olemme ulkomaalaisia ilman passia tai viisumia. Ei, he mieluummin ajatella, että me aiheutimme tämän."
  
  
  — Mutta emme voi pysäyttää Zembla. Vain kaksi meistä.
  
  
  Minä silitti hänen kättään, joka oli nyt tilalla minun. "Varmasti?"..
  
  
  
  
  Luku 8
  
  
  
  
  Tuntia myöhemmin ajoimme alas Tuguigalpa varastetulla armeijan land Rover vuoren kylä Polencia.
  
  
  Olimme onnekkaita löytää jotain, joka oli matkalla autio lentokenttä. Rover oli pysäköity pieni lentokenttä poliisi autotallin vieressä vanha potkuri lentokoneita. Auto oli tunkilla ylös ja oikea etupyörä oli poistettu. Heti, kun Hondurasin viranomaiset päättivät toimia, siellä oli ilmeisesti yleistä paniikkia. Rover oli vain jäänyt. Se oli ruosteinen, säröillä tuulilasi ja heikensi jäähdyttimen säleikkö. Mutta vielä tärkeämpää, se oli täysin suljettu. Tässä korkeudessa, sekä ylempänä vuoristossa, jossa meidän piti mennä, siellä on sellainen asia kuin talvella. Tietenkin, ole mitään verrattuna nykyisiin olosuhteisiin, mutta se, että Hondurasilaiset käytetään suljettu autoja järkeä. Olin kiitollinen, että.
  
  
  Löysin vastaavan renkaan autotallissa. Samaan aikaan Tamara oli tutkiessani useita kaasupulloja ulkopuolella huoltoasema. Olin vaihtamassa hänen pyörän, kun hän tuli kertomaan minulle, että pumppu ei toimi - ei ole korruptiota. Onneksi löysimme useita tynnyriä bensiiniä. Onnistuimme pumpata tarpeeksi vettä käsi pumpun täyttää kuusi purkkia ja säiliö all-maasto ajoneuvon. Sen jälkeen, kun kaikki, korkea oktaaniluku olisi varmasti polttaa reikä sylinterit. Korkkiruuvi oli vain kuinka nopeasti. Ei ollut aseita Rover, mikä ei ole yllättävää. Löysimme kela köyden ja ensiapulaukku . Ennen lähtöä, Tamara muuttunut side olkapäälleni. Hän oli iloinen siitä, että verenvuoto oli lakannut ja reiät olivat hyvin kiinni. Kuitenkin, ei ollut lääkkeitä vähentää kalvava kipu. Sen yrittää unohtaa kipua. Tutkimukseni itämainen filosofia ja minun laaja jooga luokat pitäisi auttaa minua tekemään tätä. Henki voittaa materian - ja se toimii!
  
  
  Lopulta, matkalla huomasimme, että uunin toimi niin huonosti ja äänenvaimennin oli säröillä. Jatkuva ukkosen ja polttava haju täytti mökin. Häntä, ajattelin, kuinka ironista olisi, jos hiilimonoksidi myrkytys aiheutti meille kuolla ennen kuin meillä oli mahdollisuus kuolla sopivampi tapa. Henkilökohtaisesti, hän mieluummin jäinen lumi tai kuumaa lyijyä.
  
  
  Ajoin hänet. Tamara löysi tiensä läpi kartta, että hän oli avattuna hänen sylissään. Reitin otimme koostui jatkuva siksak kukkuloiden läpi ja lopuksi viimeinen, kovin jyrkkä kiivetä Polencia. Kiipeily nämä huiput ei voida pitää jotain näyttäviä. Ne eivät ole erityisen jyrkkä, ja eivät kuulu samaan luokkaan kuin Alpeilla tai nuorempi Rocky Mountains. Mutta nyt meidän oli pakko leikata läpi lumisten metsien. Kiipeily tuulisia kulkee ja jäinen hevosvetoinen ja mountain trails oli vaarallisempi kuin se näytti. Tummat pilvet häämötti yli meille. Wisps harmaa sumu ja lumi, seka paikoin rakeita, sidottu all-maasto ajoneuvon puolelta.
  
  
  Molemmin puolin kapea tie, pieni armeija alkuasukkaat oli liikkeellä. Pakolaisia, jotka ovat lähteneet kyliinsä ja majoja. He trudged suojaa Tegucigalpa. Jotkut olivat asennettu hevosia tai muuleja, toiset oli kärryt, mutta useimmat olivat kävely. He käyttivät virtaa ponchoja, löysä puuvilla housut ja sandaalit. Huonosti pukeutunut ja onneton, he trudged yhdessä niukan omaisuutensa selässään. Jos he olivat kannattajia Zembla, he eivät näytä sitä.
  
  
  Yksi päivä hän pysähtyi päästämään kärryt kulkevat. Tamara avasi sivuikkunan. — Kuinka kaukana Polencia?" — Mitä se on? " hän kysyi, puoli-rotu . Hän pysähtyi hetkeksi, ja sitten veti poncho tiukempi ympäri hänen jäädytetty ruumiin. "Ehkä tunnin. Tie on huono. Mennä takaisin, jos voit.
  
  
  — Ei, meidän täytyy siirtyä eteenpäin. Kiitos.'
  
  
  Mies laittaa kätensä ikkunasta. — Se on mitään hyötyä, senorita. Jotkut heistä ovat ympärillämme puoli-eläke. Ihmiset, joilla on aseet jahtasi meitä ympäri kotimme."
  
  
  "Sotilaat?
  
  
  'Ei ole. muut. En tiedä, miksi he halusivat meidän pikku kylässä. Kun edessä ase, sinun on parasta kysyä kysymyksiä ja totella."
  
  
  "Meidän tulee olla varovainen. Muchas gracias senor. Tamara suljettu ikkuna. Hänen kasvoillaan oli synkkä kuin ajoimme. "Ei ole epäilystäkään siitä, Nick. Olit oikeassa. Lähetin on siellä.
  
  
  'Kyllä. Ja vielä yksi asia. Zembla oli jo siellä.
  
  
  Hän antoi minulle terävä ilme. — Miten voit olla niin varma?"
  
  
  "En ole varma, mutta se sopii aikatauluun. Kanavien pitäisi olla kovin suuri. He olivat ennalta valmistettu ja viritetty kiinteä aallonpituus. Komennot olivat tehty ympäri Maya-temppeli. Zembla asennettu ih salaa, ilman valvontaa. Näin, ei valtion tulee epäilyttävä ja lähettää sotilaita tutkimaan egon toimintaa. Nyt kun kaikki oli mennyt pieleen, hänen täytyi tehdä valinta. Hän voisi purkaa hänen kanavat ja unohtaa hänen program, tai hän voisi toteuttaa hänen suunnitelmansa hinnalla millä hyvänsä. Ja en vieläkään ymmärrä, tämä fanaatikko luopua. Mukaan seppä, se on jotain tekemistä sen kanssa, marttyyrikompleksi. Nyt Polencia on käytössä ego aseellisen rosvot, se on selvää, että Zebla on päättänyt taistella katkeraan loppuun molempiin suuntiin. Koska ei ole yhteyttä, sanoisin, että hän lentää edestakaisin hänen virkaa tukea ja johtaa miehiään."
  
  
  "Tarkoitatko, Eversti Zembla on täällä Polencia?"
  
  
  "Hän on mennyt pois päältä ja jätti vartijat."
  
  
  "Emme ole varmoja, Nick.
  
  
  Hän tarttui Rover ohjauspyörä, ikään kuin se olisi Zembla kaulaan.
  
  
  "Ei, emme ole varmoja."
  
  
  Meillä oli vaikeuksia löytää tiemme ylös. Joskus ryhmien välillä puita, joiden oksat ovat taipuneet alle epätavallinen lumikuorma. Joskus sumu-verhottu vuoret kallioiden toisella puolella ja harmaa tyhjyys toisella. Kylmä lisääntynyt. Jäinen tuuli viipaloitu läpi matkustamon kuin partaveitsi paperin läpi, ja meidän hampaita jutteli kuin kastanjetit. Vihdoin pääsimme pieni tasanne, laaja-lopussa kolmion valley. Toisella puolella laaksoa oli Polencia.
  
  
  Valtava, kimaltelevaa plain ojensi ennen meitä. Sergei oli häikäisevän heijastuu koskematon lumi. Vain taivas tuntui kimallus ja pilke silmäkulmassa. Pyllähdys massat pilviä kimmelsi kuin elohopea. Laaksossa paistoi valkoinen ja hauntingly kaunis. Siro ice kupolit kattaa kerran vihreä maa. Joki virtasi keskellä laaksossa. Hän ei voinut nähdä, missä se virtasi laaksoa. Mäkinen taskut alle paksu kerros lunta osoitti rapids. Monet cascades, nyt ympäröi jään, merkitty korkeampi asema. Polencia oli joka sijaitsee sen jalka suuri vesiputous. Yleensä kylän talot olivat valmistettu beige-harmaa kivi ja kipsi, mutta nyt se oli klusterin ränsistynyt norsunluu majoja noin yhtä valkoinen kirkko.
  
  
  Hän tiesi, että siellä olisi mies vartiossa kirkon torni. Muut partioivat kaduilla, ja jotkut istuvat jyrkillä rinteillä ympäri valley. Vartijat voimme nähdä, kuusi heistä oli muodostaa tummia pilkkuja vaalealla pohjalla. Kaksi heistä seisoi hätävara saarto muodostama aita ympärillä lokit johtavan tien Polencia. Muut ovat järjestetty puoliympyrän meidän puolella kylää, esim.
  
  
  He eivät ole nähneet meitä. Muuten he olisivat tehneet jotain", Tamara sanoi. "He vain seisoo siellä... Tai ehkä he tietävät, että olemme tulossa ja odottaa ampumatta, kunnes saamme nuolla."
  
  
  — No, ei anneta ih enää odottaa.
  
  
  — Emme voi yrittää ottaa pois viimeinen vartiomies kanssa kiertotie. Voisimme käyttää ego ase.
  
  
  Hän ei vastannut heti. Olen opiskellut alueella ja ajatteli. Hän yritti keksiä suunnitelma, joka oli hyvä mahdollisuus menestys. En todellakaan pidä siitä.
  
  
  "Ei, emme tiedä oman aikataulun," sanoin hänelle, kun taas. — Ja meillä ei ole aikaa seistä tässä ja selvittää tämä." Lisäksi kylä on täysin auki. Se tulee olemaan helvetin paljon vaikeampaa päästä sinne. Ja vaikka se toimii, emme voi tietää ih sijainti. Sitten annamme itsellemme pois. Ei, ainoa mahdollisuus on iskeä ennen kuin ne tietävät että olemme täällä.
  
  
  "Okei, kerro minulle, miten!"
  
  
  Kävin läpi kaiken. Sitten kela köyden takaa auton vei. "Anna minulle ase", sanoin.
  
  
  'Miksi? On vain kolme kierrosta jäljellä nen.
  
  
  'Erinomainen. Se on kaksi enemmän kuin mitä minulla on jäljellä. Niin, ja toinen kranaatti, kiitos.
  
  
  Hän näytti surulliselta, mutta hän teki niin kuin hän pyysi.
  
  
  'Minne me menemme?'Mitä se on?', hän kysyi, kun hän valmis kiivetä ulos ympäri Rover.
  
  
  "Ei meille, mutta minulle. Jäädä tänne.'
  
  
  "Nick, ei!
  
  
  'Tämä on, miten se pitäisi olla. Samaan aikaan, voit kääntää jeeppi ympäri ja täyttää säiliön, jonka kanisterit. Jos en onnistu, nopea perääntyä voi olla tarpeen. Jos en tule, niin...
  
  
  'Älä sano, että.'
  
  
  "Jos en onnistu," hän toisti, " niin sinulla on mahdollisuus." Bensiini on enemmän kuin tarpeeksi saada takaisin Tegucigalpa.
  
  
  — Minä vihaan sinua", hän huusi perääni. Hän katsoi olkansa yli hoikka hahmo istuu land Rover . Jos vain se ei ollut niin pirun kylmä, ja tilanne ei ollut niin vaarallinen ja kiireellistä! Sitten haluaisin tietää, jos hän tietää, mitä rakkaus on, liian. Kuudes aistini kertoivat minulle, että minun rakastettava venäjän agentti oli intohimoinen tarpeeksi tehdä meistä unohtaa, että me koskaan ollut kylmä.
  
  
  Hän saavutti molemmat päät tasangolla ja alkoi kiivetä mäkiä, jotka johtivat kallioseinämää yläpuolella laaksossa. Minun piti tampata alas lumen kanssa yksi jalka, kunnes se oli tarpeeksi vaikeaa pitää minun alenka. Sitten, toinen jalka, seuraava pala ja niin edelleen. Se oli uuvuttavaa kuolemaan. Askel askeleelta, se nousi. Pian, hänen jalkojen lihaksia pysäyttää tunne, koska polkee. Erittäin jyrkissä osissa, sinun piti ryömiä polvillaan. Hän kamppaili saada hänen kädet. Hän pääsi lopulta laella. Nyt matkani rock on avoinna yli puolen kilometrin päässä.
  
  
  Ensimmäinen osa ei ollut liian vaikeaa. Se koostui pääasiassa sokkelo pensaita ja pieniä puita, joiden ympärille satunnainen oksat kasvoivat kummallisimmista paikoista. Mutta sitten pusikko niitä tuulisia vanhoja puita pysähtyi. Tulin tiheä metsä. Suuri havupuu puut, tammet ja jalavat kumarsi alla tuulenpuuskat. Oksat liikkuivat nopeasti. Se näytti käsivartensa olivat heiluu puolelta toiselle pitää lämpimänä. Jotkut puut romahti lumen painosta ja rikkoi jäädytetty runko. Olin kävellä niitä tai niiden alle, konttaa enemmän kuin kävely.
  
  
  Huolimatta lumi, joka peitti kaiken ja tasoittaa se, hän näki, että puut seisoivat kukkulalla. Tämä mäki makasi yläpuolella uoman, juuri ennen paikkaa, jossa joki jyrisi alas laaksoon. Siellä oli suuri joukko angelesas; tummat, kaarevat muodot lähelle toisiaan. Kävin siellä kannen alla puiden. Täällä tuuli oli vähemmän vahva ja lunta vähemmän tiheää. Hän meni pois joen ja katseli ympärilleen huolellisesti. Tuuli hiipui. Tämä mahdollisti paremman hallinnan polku. Lumi ympärilläni näytti rauhallinen ja ystävällinen. Köysi painoi vahvasti minun haavoittui olkapäähän. Olisin halunnut heittää sen yli minun olkapää, mutta minun piti pitää minun oikea käsi vapaasti ampua.
  
  
  Hän veti salpa automaattinen pistooli useita kertoja ilmainen ego öljy, joka oli paksuuntunut kylmältä. Hän pysähtyi, ja Stahl odotti. Minun olisi pitänyt kuunnella häntä, jos joku oli lähellä. Ei ollut mitään elonmerkkejä missään.
  
  
  Joki — mitä ne soitti meille virtasi läpi jään ja lumen kuin viemäriputki. Hän epäili, että se olisi jäädyttää normaali talvi. Puut ja pensaat, juuriltaan myrskyn, oli ankkuroitu kivien keskellä. Puut muodostivat karkea padon ympärillä, joka ulottuu yhdestä pankista toiseen.
  
  
  Hän siirtyi läpi matala masennus reunaa kohti. Noin vesiputous, juuri ennen kuin joki tyhjennetään laaksoon, suuren kuusen puu kaatui. Hän oli puoliksi pankki, puoli jokeen. Alaoksat olivat syvällä lumen alla, mutta juuret näytti vielä tuore. Tämä tarkoitti sitä, että puu oli ollut juuriltaan aivan äskettäin.
  
  
  Sen lopettanut täällä. Yhden säikeen köyden sidottu hänet puuhun. Hän toinen merkkijono sidottu noin hänen vyötärö. Hän ylitti jäätyneen joen ja lähti vesiputous. Kävely jäällä jokien olisi ollut helpompaa, mutta en halua löytäjäänsä. Suunnitelmani oli yksinkertainen. Kun hän oli käyttänyt koko pituus köyden, hän olisi ollut tarpeeksi lähellä vesiputous käyttöön Tamara on täysin naamioitu kranaatti ja tuhota iso pato. Hän luotti siihen, että vastaperustetun jään ei täysin asetettu. Jos jää murtui, tämä kertynyt massa olisi vouhottaa alas kuin vesi ympärillä säiliö. Polencia oli oikeassa alas laaksoon. Väestö on kadonnut. Vain Zembla miesten ja lähetin jäljellä kaupungissa.
  
  
  Se ei ollut turvallinen. Kranaatti olisi voinut mennä pois ennen kuin olen saavuttanut turvallisuuden puita. Seinä lunta ja jäätä olisi slide reunaa pitkin pikavauhtia. Tulos olisi yhtä tappava kuin maanvyörymä. Ja en aikonut antaa itseni saada kiinni, että kurimuksesta. Hän ei tiennyt mitään siitä, sytytyksen ajoitus asetukset. Köysi oli ainoa toivoni.
  
  
  Pato oli vielä viidentoista metrin päässä, toinen kymmenen. Hänen tavalla oli mimmo oksia ja kiviä. Hän oli mandariini pommi yhdellä kädellä, automaattinen pistooli muut. Luulin, että kuulin ääniä, mutta en voinut nähdä mitään. Ei kauan. Hänen indeksoinnin nuolee, minun tavoite ja kehoni olivat niin alhainen kuin vain omaansa voi kumartua. Hän oli lähes saavuttanut kalliolta, kun hän kuuli ääniä uudelleen. Tällä kertaa ei ollut virhe! Jotkut miehet tuli läpi että spruce grove. He olivat kävelemässä kohti jokea. Ih ääniä kaikui läpi lumen. Voisin selvästi kuulla mitä he sanoivat. "...siellä on jalanjälkiä täällä, sanoin, luulin nähneeni jotain outoa. Hän ei voi olla kaukana.
  
  
  Siellä oli kirjaudu sojottaa jää noin metrin päässä minusta. Hän sukelsi suojaan jään ja löysi itsensä huoneessa, kahina oksat. Minun ajajia on kuullut minua. Hänen hengityksensä kiinni, venäjän pistooli valmiina kädessäni. Toinen ääni kuullut hänen huutaa espanjaksi. 'Maailman. Äänestäminen köysi. Se menee joen yli.
  
  
  Hänen, katsoin läpi kuolleet oksat. Hän voisi tehdä ulos neljä numeroa pysäyttää rannalla. Miehet olivat yllään muodoton yhtenäinen tunnus että hän oli nähnyt temppelissä. Ih hansikkaat nyrkit tarttui heidän kiväärit, koska ne tuijotti herpaantumatta jäätä. Kevyt tuuli puhalsi, joten ihk kiinni kehoaan. "Niin pakkasella kuin siskosi", sanoi kolmas, naureskelee. 'Hei!'toinen mies vastasi säädytöntä ele. "Ota köysi, Jose. Katsotaanpa, jos olet hyvä kalastaja.
  
  
  Hän saavutti köysi noin hänen vyötärö ja sitomatonta sitä. Hän ei ollut pakko ampua neljä miestä kolme kertaa. Hän pudotti köyden ja katseli sitä kiemurrella jään. Hän alitajuisesti nosti vasemman kätensä, jossa Tamara on pommi. Tippaa verta yhtäkkiä muodostunut otsaani. Hän tuijotti kranaatti epäuskoisena. Sen vahingossa rikki sytytys putki kolme neljäsosaa asti. Oletettavasti tämä tapahtui, kun hän sukelsi suojaan. Kolme neljäsosaa mitä? Kuori oli viritetty ja voi räjähtää milloin tahansa — mutta milloin? Olen kyyristyi alas takana kaatunut puu, ihmettelevät, jos kranaatti olisi räjähtänyt kasvoilleni. Yhtäkkiä kuulin hänet: "Hei ystävät ! Jalanjäljissä Ombre. Joku istuu joen rannalla!
  
  
  Neljä miestä tuli avoimesti minulle. Yksi taivutettu hänen päänsä tutkia kappaleita. Ne kaikki oli kiväärit käsissään, valmiina ampumaan. Se oli huolellisesti tehty Tamara on pistooli johtaja neljä. Hän oli vain kahdenkymmenen metrin päässä, kun hän ampui häntä kerran. Hänen, näki miehen kädestä kiinni ja putoaa polvilleen. Jätin hänet mandariini pommi haarukka haara. Odin on jäljellä trio liukastui ja putosi tasainen jäällä. Kaksi muuta heti avasi tulen. Luodit jahtasi paaluilla lumen ja jään sirpaleet, että satuttaa kasvoni. Se voitti muutaman sekunnin ansiosta yllätys vaikutus. Sitten nämä kaverit tavoitteena on parempi. Ja hän oli melkein ih hänen nähtävyyksiä. Niitä voinut missata.
  
  
  Sekuntia oli täysin kulunut, kun kranaatti räjähti. Räjähdys löi minua takaisin, kuten rauta nyrkki. Tunsin ice ravista jalkojeni alla, kun räjähdys repi läpi karkea dam. Se lensi ilman halki, laskeutui jälleen, ja liukui. Olin iski kaatosade jäätä, lunta, ja puu. Hän kuuli muiden miesten huutaa kuin ukkonen räjähdys kuoli pois... ja sitten jää alkoi halkeilla kanssa uhkaava myrskyisät. Kylmä vesi jään alla ei ollut jäätynyt vielä. Nyt se alkoi virrata nopeasti reunassa kraatteri. Ice huusi ja tärisi alla raskas paine; se alkoi murtaa. Suuria reikiä tuli näkyviin. Jään massa ei enää katsonut takaisin ja yhdessä jäänteitä metsän, alkoi liukua kuin massiivinen jäädytetty ruijanpallas läpi reunan yläosassa kaupunki.
  
  
  Hän yritti nousta ylös. Jään tanssi ja keinui ylös ja alas. Hän putosi polvilleen jälleen. Hän ei voinut edes ryömi pari metriä rantaan. Hän vilkaisi sivuttain hänen ajajia. Mies, joka ampui häntä oli poissa. Kaikki voisin nähdä oli kädet, jotka olivat epätoivoisesti tarttumalla mitään. Hän kaatui läpi rako jää. Muut luikerteli ja huusi. Hän ei voinut tehdä mitään, mutta kiinni oksat puun. Vapautti joen kasvoi rajusti läpi kymmenen-jalka kuilu. Molemmat pankit olivat peitetty vahva nykyinen. Odin noin Zembla on ihmiset yrittivät päästä ulos ympäri tätä kuplivaa suihkulähde. Jää murtui. Yksi huuto, ja raivoaa tulva nielaisi ego. Kaksi jäljellä miesten ulvoi kuin miehet kohtaavat kuoleman. Ei ollut mitään tekemistä. Tasaisesti me liukui kohti kallion. Paloina jään ja edelleen puita löi meitä joka puolelta.
  
  
  Alkuun vesiputous muistutti jättiläinen poreallas. Kaikki oli spinning ja vedetään keskelle pyörre. Olin ajautunut se kamala kurlutusäänen. Sitten se laski.
  
  
  Pääsin ulos epätoivoisesti mitään, mikä voisi hidastaa minun laskeutuminen. Nappasin sen, tarttui loki, menettänyt egoni taas, mutta otin sen taas. Monet oksat olivat katkennut tai murtunut rungon läheltä. Mutta siellä oli vielä tarpeeksi oksia ja neulasia pehmentää minun pudota. Stahl melu on kovempaa. Se oli kuin jos varoventtiilit tuhat kattilat oli yhtäkkiä avasi poistamaan ylimääräistä höyryä. Lumen ja jään kaadetaan keskellä Polencia. Koko kaupunki oli nielaisi massa jäätä, joka nopeasti nousi ylös ja laski alas. Hänen oli keskellä tämä pyörre kun tuijottavat silmät tuli takakonttiin suorapuheinen puu jalkojeni juuressa.
  
  
  Hän tuijotti sinisilmäinen ryhmä miehiä. He ajettiin ulos ympäri kaupunkia ja hajallaan tavallinen. Samaan aikaan, olen ammuttiin. Kaikki voisin tehdä, oli roikkua ja rukoilla. Toivoin liikkui niin nopeasti, että he eivät voineet lyödä minua. Mutta ei liian nopeasti, joko, koska silloin olin taittaa niskani. Hän oli kiinni pyörre hoppu vettä, kiviä ja puita. Gawk pamahti haara ruoho oikeus yli minun korvaan. Toinen gawk metallinen ujellus kimposi pois boulder, että mimmo oli kulunut. Se sai minut jännittynyt ylös pelossa. Joki sitten iski laakson pohjalla voimalla cannonball. Olin tippuu pois minun jalat, ja heitetään jonnekin. Näkymätön esineitä törmäsi minuun. Olin nielaisi aallot jäisessä vedessä, kunnes se kääntyi musta silmieni edessä.
  
  
  Voimakas virta vei minut takaisin pintaan ennen kuin tajusin, mitä oli tapahtumassa. Puolivälissä litteä ja lähes täysin tuhoutunut kylä hänen, hän tuli pinnalle. Oksensin vettä ja räätälöidä tietää, mitä muita juttuja. Sen yrittää uida. Puukottaa selkään sai minut pudota. En ole edistynyt yhtään. Siksi hän jatkoi pysyä paikallaan pitää hänen päänsä vedenpinnan yläpuolella. Hänen toivoi, että tätä kautta myös edistää minun verenkiertoa. Se oli kuin jäämerellä. Joka tapauksessa, minun selviytymismahdollisuuksia ollut paljon suurempi! Toinen laukaus oli lähetetty sen jälkeen, kun minut. Sitten hän oli kantaman ulkopuolella, lähellä, mikä on ollut kirkon Polencia.
  
  
  Joen rullattu villisti. Minun veri jäätyi suonissaan. Minun hermot olivat tunnoton. En tuntenut häntä enää. Johtaa käsipainot näytti olevan liimattu minun kädet ja jalat. Se meni alle, rikkoi pinnan, ja alkoi upota uudelleen.
  
  
  'Nick! Nick, odota...
  
  
  Ääni tuli ympäri sumu, jossain kaukana. Hän heilautti kätensä convulsively. Vahva käsi tarttui ranteeseeni. Hän nykäisi hänet ja yritti auttaa häntä. Hänen kamppaillut nykyinen. Hän taisteli kiusausta luopua. Hän taisteli lähes ylivoimainen halu mennä nukkumaan ja vaipua suurin vesisänky maailmassa. Mutta käsi ei anna periksi ja jatkoi vetää minua. Nyt hän tunsi kiinteää maata. Olin vielä raahataan. Vesi pyöritellään noin minun reidet, polvet, nilkat... ja sitten se lensi pois! Hän otti muutaman epävarman askeleen ja kaatui.
  
  
  'Lempinimi. Luojan kiitos. Kuulin vapina äänessään. Iso kyyneleet kihosivat Tamara silmät. "Luojan kiitos, ui tarpeeksi lähelle rantaa, että ne voidaan helposti kiinni." Oletko kunnossa?"
  
  
  'Ei mitään sellaista. Ääneni särkyi. Hän pudisti päätään väsyneesti ja tuijotti Ei. Se on mukavaa, että on naisen huolehtia sinusta, ajattelin.
  
  
  
  
  Luku 9
  
  
  
  
  Se oli illalla, kun palasimme Tamara on Cessna. Ei tähti taivaalla meitä varten. Äkillinen kaatosade lumi peitti puut ja peitetty maa, joka oli jo katettu valkoisella liinalla. Se oli kylmä. Jokainen hengenveto sattui. Minun tahaton uinti on kattanut minun kulmakarvat ja parta huurretta.
  
  
  Olimme iloisesti yllättynyt siitä, utuinen bändi tylsä keltainen valo keskellä Tegucigalpa, pääkaupunki Hondurasin. Joten meidän arvaus oli oikea. Kaupunki on antanut lämpöä ja suojaa kodittomille ja kerrattu hallinta johtaa menetys. Lentokenttä ja johtavat tiet se oli vielä autio. Me vain lyhyesti harkita mahdollisuutta menossa kaupunkiin. Mutta vanha argumentteja oli jälleen ratkaiseva. Emme viettää liian paljon aikaa etsivät oikeaa viranomaiset. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että he luottaa meihin, ih apua on kyseenalainen, ja jos he eivät luota meihin, me ' ll olla häviäjä. Lisätään tähän oli olemassa vaara, että jotkut saattavat tehdä yhteistyötä Zembla ja salaa toimi hallitusta vastaan. Ilman tarkkoja tietoja, emme olisi koskaan tienneet, kuka olemme tekemisissä.
  
  
  — Ja mitä selitys pitäisi antaa, mitä tapahtui Polencia?" Tamara pudisti päätään. "Nick, joka oli hurjin temppu, mitä olen koskaan nähnyt. Jos en paremmin tietäisi, voisin vaikka vannoa, että sinulla oli koko pullon vodkaa.
  
  
  "Hänen hotelli olisi yksi frank nyt", vastasin, nuuskaaminen. "Muuten, onko sinulla parempi idea tuhota tämän asennuksen kanssa meidän rajalliset resurssit?"
  
  
  "No ... ei, ei aivan heti, mutta olen edelleen sitä mieltä..."
  
  
  "Maanantai-aamuna pahoinvointia rehtori!"
  
  
  'Mitä tarkoitat?
  
  
  'Unohda se. Vain muistaa, että vain yksi lähetin on tuhottu. Kaksi muuta eteenpäin. Ja meidän täytyy "tehdä sen kanssa yhteensä kolme luotia ja, tietenkin, teidän savukkeita."
  
  
  "Nick, tämä ei ole reilua! hän sanoi, partaturska. "Ei ole mitään vikaa minun savukkeita."
  
  
  "Ei mitään Smokey voisi tehdä parantaa karhu", sanoin. "Haluatko, että valoa hänen savuketta?"
  
  
  "Ei aivan," hän nauroi. "Kuka on Smokey Bear?"
  
  
  "Se kestäisi liian kauan selittää. Muuten, haluaisin, että hän on nyt polttaa siemailla vodka. Mutta vain oma tuotemerkki kulta suukappale.
  
  
  "Golden suukappale! Mennä eteenpäin, pitää mennä. Miksi tämä on tarpeen?
  
  
  "Tämä on minun T-alue."
  
  
  "T-alue ?"
  
  
  "Kaikkivaltias Jumala! Tamara, eikö teille opeteta mitään tällä akatemian Ulyanovsk Avenue? Et viimeinen viisitoista minuuttia Manhattanilla.
  
  
  "Ainakin he eivät voi opettaa meille T-alueilla . Sitä paitsi, se kuulostaa säädytön.
  
  
  Se oli huulilleni sanoa, että se ei ollut. Mutta sitten muistin loppuunmyyty elokuvan hän oli nähnyt muutama viikko sitten. Hän saattaa olla oikeassa. Hän selvitti kurkkuaan ja murisi, " Anna minulle evästeen."
  
  
  Hän antoi minulle evästeen. Se oli yksi niistä juustoa ja maapähkinävoita evästeet löydät automaatteja. Se oli web-pohjainen syötävät tuote, että voisimme löytää autio lentokenttä, ja raja meidän kykyjä, me murtautui automaatti ja otti tusinan pakkauksissa kanssamme. Pieni suklaata automaatista naapurissa olivat täysin syötäväksi kelpaamattomat, jopa sen jälkeen, kun me sulattaa niitä. Sitten, kun meidän raid, se oli täynnä Cessna säiliöt. Tamara koneeseen ja tyhjä auto, pois tuuli.
  
  
  Me olimme vielä siellä. Olimme Cessna. Moottori oli joutokäynnillä, ja lämmitys oli päällä täydellä teholla sulattaa meidät. Me pureskella näitä keksejä. Olin pukeutunut Tamara on takki, kun minun oli kuivaus. Minun housut ja sukat jumissa minulle, kuten estää jään. Tutkimme rakennuksia, huopia tai vaatteita. Ei tulosta. Aikana evakuointi lentokentältä, kaikki hyödyllisiä, ilmeisesti, oli ottanut heidän kanssaan. Hän katsoi Tamara pehmeä vihreä valo kojelautaan. Hänen viileys, rohkeus ja rohkeus olivat vielä ihaillut. Hän taisteli, kirottu, ja auttoi minua elvyttää minua land Rover . Olin lähellä sammumista, kun me kierretty muutamat jäljellä olevat kaverit Zembla oli sijoitettu nyt-tuhoutunut Polencia. Hän onnistui. Hän ajoi koko matkan takaisin. Väittelimme siitä, onko hän olisi ottaa pois hänen kastelemasta vaatteita ja jäädyttää hänen paljas perse, tai pysyä niissä ja vaatimattomasti muuttua estää jään. Lopulta tulimme kompromissiin. Otin pois hänen takki ja paita ja laittaa hänen takki. Loput oli kuivua kunnolla.
  
  
  Nyt olimme vihdoin levätä rauhassa, se oli selvää, että Tamara oli myös lopussa hänen voimansa. Hän oli ajaa kaksi täyttä päivää ja yötä. Hänen kasvot ja ryhti osoitti väsymisen merkkejä. En olisi voinut tehdä paljon paremmin. Tamara harjattu murusia hänen syliin ja nuoli sormensa.
  
  
  'Hyvä. Ja mistä nyt? Puntarenas, Costa Rica?
  
  
  'Ei ole. Pudistin päätäni.
  
  
  "Mutta Nick, Panama on paljon enemmän etelään! Et usko...
  
  
  "Kyllä, mennään Puntarenas ensin", sanoin keskeyttäen hänen protesti ... katson sinua, Tamara. Olet kuollut väsynyt. Voisin lentää tämä kone sinulle, mutta en usko, että monet ihmiset ovat parempi. Ja tällainen sää, se olisi aika pirun vaikea vain pysyä ilmassa. Meidän täytyy levätä.
  
  
  — Mutta meillä ei ole aikaa siihen.
  
  
  "Sitten meidän täytyy löytää aikaa," sanoin tiukasti. Hän katsoi minua kysyvästi, sitten huokaisi. "Olet oikeassa, Nick, kuten tavallista. Muutaman tunnin holvit olisi tietä ulos.
  
  
  Cessna 150 on ei suunniteltu holvit. Mutta Tamara on laatinut toinen yllätys minulle. Ei ollut lepotuoleista, jotka ovat usein löytyy autoja näinä päivinä. Taitettu takaisin, he olivat hieman kömpelö vuodepaikkaa, mutta voit nukkua niitä. No, se ei ollut FAA: n luettelo tarvittavat laitteet, mutta Tamara ei välittänyt liikaa YHDYSVALTAIN turvallisuusstandardit. Tässä vaiheessa, en välitä myöskään. Me ojensi, kukin omalla tuoli, noin kahdeksan tuumaa toisistaan. Me makasi hiljaisuudessa, katsellen toisiamme. Hiljaisuus tuli ahdistava.
  
  
  "Emme voi jättää moottori käynnissä koko yön", hän alkoi.
  
  
  "Ei".
  
  
  "Se on hyvin kylmä täällä ilman jotain lämmetä."
  
  
  Vielä hetken hiljaisuus. Tunnelma syytettiin lausumaton toiveet ja viettelevä ajatuksia. "Voimme jakaa takki, sitten meidän ei tule kylmä", hän lopulta kertoi hänelle.
  
  
  Kyllä, hän suostui. Hän nousi ylös ja kääntyi pois virtalukosta. Moottori yskäisi muutaman kerran ja sitten pysähtynyt. Äkillinen hiljaisuus kaatui meille. Tamara epäröi... Hän hitaasti istuu alas vieressä minua minun kapea istuin. Kääntämällä kohdata minua, hän ojensi hänen harjakorkeuteen. Hän avasi takkinsa ja kääri meidät. Hän piti hänen ruumiinsa hänelle. Hänen pyöreä, korkea rinnat tuntui kuin jäädytetty omenat paljain rinnassa, kun hän automaattisesti käpertyi luokseni. Meidän reidet kosketti. Väristyksiä juoksi läpi hänen. Ja se ei ollut kylmä.
  
  
  Hän ei halua pelotella häntä tai satuttaa häntä. Tarvitsen sitä liian monia muita asioita. Yhtäkkiä tulee hänen rakastajansa oli liian riskialtista. Mutta en voinut hallita enää käsiäni. Hitaasti ja unstoppably, he liukui alas hänen hoikka vyötärö ja alla hänen villapaita. Sormeni liukui kevyesti yli hänen kireällä, litteä vatsa. Tunsin hänen vapina minun touch. Polttava, rajoittavaa lämpöä kasvoi läpi ruumiini. Käteni hyväili hänen samettinen, etsimistä, toivoen. Ja sitten hän tunsi sen — pistely tykyttää, epämääräinen mutta merkittävä reumaa.
  
  
  Me suutelimme. Laiska ja kiusanteko aluksi. Sitten kovemmin. Kytevä intohimo näytti leimahtaa Tamara. Hänen ruumiinsa vapisi käsissäni aaltoilevaa liikkeitä. Hänen suunsa oli kuin katkera hedelmiä. Hän tärisi ja jännittynyt voimasta hänen syleilyynsä. Vihdoin hän murtautui vapaaksi. Hän nauroi. Ylpeä, omahyväinen hymy, ikään kuin pilkaten minun halu. Mutta jos hän teki pilaa mitään, se oli hänen oma halu, ei minun. Ei ollut raakuutta tai taka-ajatuksia hänen hymynsä.
  
  
  Hän ei voi vastustaa minun käsissä. Toisaalta, hän hiljaa kehotti minua hänen liikkeitä, kunnes me makasi alasti vierekkäin. Mökki oli kuuma ja kostea, eikä vain lämmitetty. Hitaasti ja hiljaa, hän veti hänen takki takaisin. Sen tuijottanut ei tosiaan tuijottaa ei, kaikki tavalla. Hänen pehmeä, hohtavan ihon, hänen täydellinen rinnat heidän crimson nännit, hänen rehevä suu, joka nousi ja laski hänen kanssaan nopea hengitys, hänen pyöreät, pehmeät reidet, joka muuttui pitkät, kauniit jalat. Silmäni söivät hänet. Hän näytti ihana. Hän ojensi kätensä halata minua. "Nick, Nick... — Mikä se on? ", hän kuiskasi. "Sinä olet niin vahva, kuten todellinen mies. Ääni kuin sen pitäisi olla tänä iltana, ääni kuin minä annan itseni sinulle. Ei valheita, ei temppuja. Ei Venäjä ja Amerikka. Vain mies ja nainen yhdessä suutelin rintojen varovasti, sitten muut. Hän hätkähti, otti hiuksistani kiinni ja veti minut taas nuolla. Käteni liukui välillä hänen jalat, ja sitten ylös pehmeä sisällä hänen reidet. Lonkat rento. Polvet levällään, kutsuva minua ottamaan hänet kokonaan.
  
  
  Hän teki meidät roll yli meidän pikku tuoli. Nyt meillä oli jotain muuta. Se on pienempi. Yksi hänen pitkä, huojuva jalat roikkuvat lopusta tuoli, tukemalla kehomme. Hitaasti, hän alensi hänen kätensä välillä kehomme. Hän painoi minut hellästi vastaan hänen märkä, lämmin, vapisevan lihan. Pieni, leikkisä piireissä, hän alkoi kiemurrella ja kiemurrella. Hänen sormensa painoi minua nälkäisesti osaksi ei.
  
  
  "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" hän hengästyneenä huokaisi. Se oli kuin jos hän oli täysin nielaisi minut syvällä sisällä hänen. Hänen ruumiinsa kierretty. Syyttely ilo, hän potkaisi jalkansa. Hänen kädet ja jalat kiedottu minun jännittynyt, mobiili kehon. Chill juoksi alas minun selkärangan. Hän tunsi hänen lihakset kiristä, kuin jos he eivät enää olleet osa hänen elin. Lyödä häntä. Kaikki hänen sielun ja ruumiin, olin autuaan autuutta tällä hetkellä. Hän kietoi jalat vielä tiukempi ympärillä minun nykiminen reidet. Hänen intohimoinen sormet hieroa minua rytmisiä liikkeitä. Minun patoutunutta ekstaasin valunut ulos syvällä sisällä ei. Hän tärisi. Hän ei enää voinut valvoa hänen liikkeitä.
  
  
  Tamara on sormet kaivoi syvemmälle lihaani. Vielä nuolee, hän puristi minua välillä hänen toivottoman kireällä reidet. Hän voihki ja voihki allani kuin hänen oma intohimo leimahti voimalla hyökyaalto. Kehomme puristi convulsively. Se ei koskaan tuntui päättyvän.
  
  
  Kun kaikki oli ohi, me makaamaan hetkeksi pidempään, väsynyt ja täynnä. Suumme puristi. Ääni meidän hengitys oli syvä ja raskas.
  
  
  "Nick", hän kuiskasi kun aloimme pudota syvään uneen.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, joka on Smokey Bear?"
  
  
  
  
  Luku 10
  
  
  
  
  Costa Rica myös koostuu pääasiassa vuoret. Jotkut heistä ovat lepotilassa tulivuoria, joka joskus saavuttaa korkeus yli kolme tuhatta metriä. Mutta teoriassa, edes alin osa alanko oli nyt tällä korkeudella. Vuoret towered yläpuolella häntä käsittämättömän korkeus. Kuten Eversti Zembla oli ennustanut, sää oli pahenemassa, koska voimakenttä häiriö. Nyt, että kaksi lähettimet olivat tuhoutuneet, pato on kaiteet olivat kiinni. Euroopan lumimyrskyt, että Tamara ja olen kokenut Hondurasissa muuttui hurrikaani.
  
  
  Kauhea kylmä tarttui lentoaseman lensimme etelä myöhään yöllä. Tamara lensi laajassa kaaressa yli Tyynenmeren välttää myrsky niin paljon kuin mahdollista. Mutta kun me kääntyi sisämaahan kohti Puntarenas, olimme kiinni ulvonta, sokaiseva lumimyrsky. Kuitenkin, Tamara onnistui laskeutua turvallisesti niityllä lähellä Costa Rican satamakaupunki. Cessna on siivet olivat peittää paksu kerros jäätä. De-icers ei kestä.
  
  
  Kaksi karjatilalliset laskeuduimme vieressä omistuksessa 1940 Buick neliovinen sedan. Auto oli suojattu rautalankaa. Takapenkillä väistyi kanoja. Viljelijä ei pidä Nicaraguan rahaa hyvin paljon, mutta meillä ei ollut mitään muita maksuvälineitä. Olemme myös ei pitänyt siitä, että meidän piti maksaa kymmenen kertaa päivittäin hinta tämä harvinaisuus. Me jahtasi kukko ympäri van ja ajoi pois.
  
  
  Kontrasti ylämaa Honduras ja rannikkoalueiden Costa Rica oli heti havaittavissa. Lumi, joka oli pudonnut siellä metsässä oli vielä pehmeä. Täällä, tuuli puhalsi vapaasti laajoilla Lahden Nicoya . Lumi oli puhalletaan pois tasangoilla ja kertynyt laaksoissa tai alle suojaan rakennusten ja möhkäleitä puita. Tuuli puhalsi meihin kaikkiin suuntiin. Tuulenpuuskat joskus ajoi auton vaarallisen lähellä ojia, jotka juoksivat rinnakkain molemmin puolin tietä. Joskus meillä oli lähes pysähdyksissä, kun kaupungin ja lumi oli laskussa meitä vastaan. Jatkuva tuuli kääntyi lunta ja kaupungin osaksi massa jäätä, joka jähmettyi vähitellen osaksi betoni-kova kuori. Se creaked, kun ohitimme ego. Taivas oli häikäisevän valkoinen, täynnä heijastuksia ja välkkyviä valoja. On hämmästyttävää, että tällainen voimakas kylmä ja niin häikäisevä kauneus voidaan yhdistää. Näiden kahden hetkiä sokaisi minut, koska olen kamppaillut ohjauspyörä. Voisin tuskin nähdä oksat puita ja pensaita ruoskii meitä. Auto osui ihs yksi kerrallaan. Tamara käpertyi luokseni lämmetä hieman.
  
  
  Lopuksi me livahtanut Puntarenas. Se on tärkein satama Costa Rican Tyynen Valtameren. Kaupunki sijaitsee noin 140 km länteen pääkaupunki San Jose. Tämä on yleensä kaupunki, jossa asuu yli 30 000 ihmistä. Nyt se näytti enemmän kuin tyhjä hautausmaa. Kukaan ei ollut näköpiirissä. Edes eläimet, jotka tac osat vaeltaa kuten kaupungeissa. Vanha risteilyalus ja useita tonnikala troolarit oli ankkuroitu satamaan. He olivat jäädytetty jään. Kaupunki, lumi, ja tuuli heikensi laivojen ja rikkoi heidän mastot.
  
  
  Jatkoimme ajaminen pienimmällä vaihteella. Epäilimme, että kaikki Vacaciones oli osa tourist resort, toisella puolella satamaan. Meillä tuli Kippari on kahvia. Savua tuprusi savupiipun ympärillä, ja punainen hehku liian kirkas liesi paistoi läpi windows. Sen pysäytti. Tamara meni sisään pyytämään suuntiin. Kun hän palasi, hän oli huomattavan kalpea. "Se on kauheaa, Nick", hän sanoi, hänen äänensä vapina. "Näyttää siltä, että koko alue on siellä. Naiset ja lapset väristyksiä edessä liesi. Miehet seisovat hänen ympärillään ja tuijottaa apaattisesti. He ovat hämmentyneitä. He ovat peloissaan ja lähes ilman ruokaa. Odin ympärille kertoi, että ei ollut mitään syötävää katedraali, jossa jopa enemmän ihmiset istuivat. He kuolevat, Nick. Meidän täytyy laittaa lanka tähän!
  
  
  Hän silitti hänen jalat rauhoittavasti. "Teemme kaiken, minkä voimme. Missä on kaikki hallissa?
  
  
  Hän nyökkäsi surullisesti. "Mitä teemme, kun pääsemme sinne, Nick? Et voi sanoa, että Neiti Mohada lähetti meidät. He eivät koskaan ostaa sen! Lisäksi emme tiedä, onko Zembla kannattajia hotellin. He voivat olla siellä, mutta lähetin voi olla piilossa missä tahansa.
  
  
  "En tiedä, mutta meidän täytyy aloittaa jostain, Tamara, kuten Polencia."
  
  
  Lopuksi tulimme leveä bulevardi hotelleja, baareja ja matkamuistomyymälöitä. Seurauksena matkailun kasvu viimeisten viiden vuoden aikana ne ovat levinneet sateen jälkeen. Kaikki Vacaciones oli yksi noin suurin rakennuksia. Se oli erotettu tien puoliympyrän ajotieltä. Päässä tien, se näytti isolta chrome nokka ja pieni parveke. Kaksi alinta kerrosta on laajennettu ympäröivät aurinkoterassi ja jo jäätynyt uima-allas. Koko sivusto on ympäröi korkea kivimuuri.
  
  
  Viisitoista metrin päässä sisäänkäynnin, kapea sisäänkäynti oli estetty Fiat auto. Noro savu pakeni pakoputkesta. Joten moottori oli käynnissä. Ikkunat olivat kiinni. Mutta kun se pysäytti, ovi kuljettajan vieressä heti auki, ja mies tuli ulos ei. Hän jätti oven auki, tulossa meille. Sen takana, hän näki toisen miehen ajo. Molemmat miehet olivat tilalla konepistoolin osoitti Buick. Hän varovasti veti aseen esiin ja sijoitettu ego istuin hänen vieressään. Ase oikeassa kädessään, hän rullattu alas ikkunasta hänen vasen. Hänen olisi pysyä kohtelias niin kauan kuin mahdollista.
  
  
  "Herra?" Mies kysyi epäluuloinen ilme.
  
  
  "Voitko siirtää autosi", sanoin. "Haluamme mennä hotelliin."
  
  
  "Hotelli on täynnä. Uudet asiakkaat eivät saa enää.
  
  
  "Emme ole vieraita", sanoin nopeasti.
  
  
  'Ah, ei? Mitä sitten?'
  
  
  "Meidät on kutsuttu," Tamara sanoi.
  
  
  "Liiketoimintaa", lisäsin.
  
  
  Mies räpytteli silmiään ja katsoi valppaampi kuin koskaan. Oletko taiteilijoita, jotka on tarkoitus suorittaa syntisille ilman Syntiä?
  
  
  Tamara ja minä vaihtaa nopealla silmäyksellä. Emme ymmärrä, mitä hän tarkoitti, mutta me nyökkäsi nopeasti.
  
  
  "Tietenkin", sanoin. "Me olemme taiteilijoita. Anna meidän kulkea?"
  
  
  Keitä he ovat, Juan? "Lopeta se!"kuljettaja Fiat huusi.
  
  
  Esiintyjät, " Juan kutsutaan takaisin. Ego on silmät kaventunut rakoja. "Mutta he eivät näytä yhtään samalta. Luulen, että ...'
  
  
  Ego keskeytti hänet. "Me laulaa ja leikkiä ja..."
  
  
  Puh! mies naurahti. "Voimme ajatella jotain parempaa."
  
  
  "Olen tanssia", Tamara sanoi matalalla, kutsuva ääni, katselin häntä. Hei, en onnistunut nojata eteenpäin, kun puuskuttaen pois minun rinnassa. Ei pieni feat, kaikki vaatteet hänellä oli yllään. Halveksiva hymy vartijan kasvot katosi kuin lumi auringossa.
  
  
  -"Bueno ! Se on parempi!'
  
  
  "Kyllä, amigo", hän keskeytti, " ennen kuin näet Senorita a. noire the complete edition päässä Fandango ja Jauhaa." Eksoottinen tanssija, jolla on maailmanlaajuinen maine. Jos näet hänet...
  
  
  "Hänen," mies sanoi. Hän laski kiväärin ja käveli takaisin fiat .
  
  
  "Epäystävällinen poika," minä mutisi, kun hän sai takaisin autoon.
  
  
  Hän jätti oven auki ja katseli meitä kiinteästi. Hän piristyi radio kojelautaan ja sanoi muutaman sanan. Siellä oli yhden minuutin viive. Sitten tuli reumatismi. Että olisi pitänyt kuulosti hyvältä. Ainakin mies nyökkäsi kuljettaja, ja Fiat ajoi takaisin.
  
  
  "Ensimmäinen este on ohi", sanoin, kun olimme viime ego. "Lähetin on täällä hotellissa."
  
  
  "Koska siellä on vartija?"
  
  
  "Kyllä, ja myös, koska inn polttaa pyhä valo. Tämä tarkoittaa, että heillä on oma generaattori. Siksi he olivat valmiita tulevista tapahtumista. Oletettavasti Zembla on jo sijoitettu hänen miehet täällä ennakoiden tapahtumia.
  
  
  "Toivon, että kaikki on lämmitetty," Tamara sanoi, väristen.
  
  
  Hän tunsi hänen harteilleen. Haava on parantunut hyvin. "Ihmettelen," hän kertoi häntä mietteliäänä, " missä he kätkivät lähetin."
  
  
  "Hänelle, muuten ihmettelen, kuka tai mikä näitä syntisiä ilman syntiä' ovat?
  
  
  'En tiedä. Voit tanssia, muuten?" Hän hymyili. "En ehkä tiedä mitään Smokey bear, Nick, mutta olen oppinut muutamia temppuja, Uljanovsk."
  
  
  "Tämä tulee kätevä," minä sanoin, " koska en tiedä mitään temppuja."
  
  
  En ollut yllättynyt puute ovimies. Sali oli autio lukuun ottamatta vastaanottovirkailija. Se oli, kuten museum of fine arts-taidemuseo. Seinät olivat täynnä seinämaalauksia ja maalauksia. Keskellä kultainen matto oli suihkulähde koristeltu muovi kukat. Vuonna kauimmaiseen nurkkaan, tiskin takana seisoi hitaasti nuori mies, jolla satiini silmät ja ilmeikäs sieraimiin. Ego oli avoin mail ja avainkehysten hänen takaisin, ja pieni vaihde hänen vasen. Siellä oli luultavasti toinen radiopuhelin alla kiiltävä ruusupuu laskuri. Joka tapauksessa, hän katsoi meitä odottavasti kuten me lähestyi. Niin oli lihaksikas herrasmies nojaa tiskin vieressä. Kuten kaikki hotellin johtajista, tämä kaveri oli yllään raidallinen housut ja neilikka hänen napinläpi. Mutta samankaltaisuus päättyy sinne. Ego takki näytti turvonnut sian virtsarakko. Neilikka oli kuihtunut, ja hänen ego-raskas rinnassa pullistunut läpi huonosti istuva puku. Ilmeisesti hän otti pois todellinen johtaja on vaatteita ja kätkivät hänet jonnekin. Hänen, toivoen hän ei pääse kylmä hänen alusvaatteet.
  
  
  Kuulin Tamara on nopea hengitys. Seurasin hänen intuitio. Zembla estänyt kaiken sisälle ja ulos. Onnistuimme ohittamaan ensimmäinen rivi puolustus, mutta siellä oli vielä paljon tekemistä.
  
  
  Pseudo-manager suoristaa ylös ja katsoi meitä ylös ja alas. Egon ääni tuntui tulevan noin hyvin syvä. "Fandango ja Jauhaa?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  — Et ole listallani, Senor a. noire the complete edition.
  
  
  "Hänen Jauhaa; hän on a. noire the complete edition. Mutta en voi antaa teille selityksen.
  
  
  "Meidän agentti," Tamara keskeytti, " se on kaikki sekaisin.
  
  
  "Muiden taiteilijoiden voinut tulla", sanoin.
  
  
  "Tämä kauhea sää. †
  
  
  Johtaja nosti kätensä. 'Lopeta! Ole kiltti ja lopeta! En halua kuulla sitä uudelleen. Luuletko, sekä tanssia?
  
  
  Hän yski anteeksipyytävästi. "No, sen enimmäkseen mennyt noin, ja..."
  
  
  "Hän on minun johtaja nyt, ja..."
  
  
  "Mutta jos välttämättä haluat, haluan sen silti."..
  
  
  'Riittää! Se on varmaan yhtä hyvä kuin jos et tanssi, Senor Jauhaa. He pyytävät nainen ja nainen, he saavat. Jotain viihdyttää hyvin, eikö? Missä on teidän puku, señorita ?"
  
  
  "Älä huoli siitä", Tamara sanoi jyrkästi. "Mutta minä tarvitsen musiikkia."
  
  
  — Eivätkö he kertoneet sinulle?" Hotelli Vacaciones on koko ajan joukkueen kolme ihmistä. Se on cocktail-baari, koko kauden. Tämä yhdistelmä on käytettävissänne. Johtaja huokaisi lähes valitettavasti. Toivon, että olet yhtä hyvä kuin Carmen...
  
  
  "Carmen?"
  
  
  "Carmen LaBomba, senorita ! Hän on hyvin kuuluisa tällä alueella. En ole koskaan kuullut sinusta.
  
  
  "Se ei muutu, ennen kuin tänä iltana," Tamara lupasi nyrpeästi. Hän viittasi ego taas. Häntä ei tunnu mukavalta. Minun kaulus alkoi puristaa kaulaani. Se oli kuin olisimme hakevat hyvää työtä Union City, New Jersey.
  
  
  "Senor, olemme kylmä ja väsynyt ja nälkäinen, '", sanoin jyrkästi. "Hei, jos sinulla on vielä tehdä..."
  
  
  'Kyllä. Pepe, näyttää niitä ih tilaa.
  
  
  Vastaanottovirkailija hyppäsi huomiota. "Sinä! Mitä huoneessa on?'
  
  
  "Eikö täällä ole pysyvää tilaa taiteilijoille? Yksi näistä erillään palvelut, takana hotel?
  
  
  "Sinun, sinun," Pepe sovittu . Hän nyökkäsi voimakkaasti ja tarttui avain laudalta hänen takanaan. Hän kumartui tiskin alle. "Tämä tapa, fretti suosikki."
  
  
  "Me soitamme teille", johtaja sanoi. "On hyvä aika, senorita, ja voit olla niin hyvä kuin Carmen."
  
  
  Tamara antoi ego aistillinen hymy. Seurasimme ylläpitäjä kautta. "Ei ole kovin ystävällinen, on se?" Tamara huomannut tämän, kun ohitimme mimmo hissi.
  
  
  "Luulen, että hän todella halunnut tätä Carmen", sanoin. Hänen vielä tiennyt, tuntuu erittäin mukava, miten asiat olivat menossa.
  
  
  Kävelimme pitkin käytävää, joka johti pääsalissa. Sitten tuli suuri pyöreä huone täynnä valkoinen pyöreä sohvat ja mukavat tuolit, taulukot ja sarakkeet. Toisella puolella oli suuri ikkuna, josta on näkymä aurinkoisella terassilla. Toinen puoli muuttui cocktail-lounge. Korkealla välillä kaksi suurta pilaria ripustettu banneri, jossa suuri kultainen kirjaimet:
  
  
  TERVETULOA, PYHÄT TOTTA EVANKELINEN KIRKKO-hurskaus-siveys-puhtaus-SIUNATTU ASUINPAIKKAA.
  
  
  "Sinun täytyy tanssia siellä myöhemmin," Pepe sanoi. Hän osoitti cocktail lounge, joka oli täynnä kovaa naurua.
  
  
  Hän katsoi olohuoneen suuntaan Pepa oli ilmoitettu. "Keitä nuo ihmiset tuolla?" Kysyin, taaksensa Pepe.
  
  
  Pepe kohautti olkapäitään. "Pyhät Totta Evankelinen Kirkko, senor . Kuka muu voi olla tässä hotellissa?
  
  
  - Sillä estestvenno. Kuka muu?'
  
  
  Suuntasimme alas eteisen ja olohuoneen läpi. Olin muistutti vartijoiden kommentti" syntisiä ilman syntiä." Lopuksi, vastaanottovirkailija tarttui häntä olkapäähän. "Pepe, he kutsuivat meidät hyvin yllättäen. Emme ymmärrä sitä ollenkaan. Keitä ovat nämä Pyhät?
  
  
  'Norte Amerikkalaiset, Senor Soraa. He uskovat, että juominen, tupakointi, tanssia, tai nukkuu kanssa jonkun muun vaimo on syntinen. He ovat varanneet huoneen tässä hotellissa, koska osa heidän ristiretket ulkouima-altaan ympärillä muuntaa jokainen, joka nauttii muutaman iloja. Kerron sinulle tämän ystävänä, senor . Odotamme olla hyvin kyllästynyt nämä Pyhät. Valitettavasti ih viivästyi äkillinen muutos sää. Erittäin ärsyttävää.'
  
  
  "Voisi sanoa, he ovat kääntyneitä," Tamara sanoi viekkaasti hymyillen.
  
  
  Pepe rullattu hänen silmänsä. "Jos minä, kuten ne, ajattelin, että lanka, maailman loppu on lähellä, pyydän häntä polvillani anteeksiantoa, hänen piintynyt syntinen. Ainakin jos saan tilaisuuden! Toisaalta, jos ei ollut mitään vikaa minun elämäntapa...
  
  
  "En ymmärrä. Nyt heillä on mahdollisuus, he ovat kiinni."
  
  
  "Se näyttää", Pepe sanoi. Hän rullattu hänen silmänsä jälleen. Törmäsimme tyhjä ruokailutila. Kävelimme noin keittiössä läpi kapealla käytävällä. Pepe avasi yhden pienen ovet ja viittilöi meidät sisään. 'Äänestys. Pelkään, että tämä ei ole meidän paras huone, mutta.....
  
  
  "Ymmärrämme, että," minä sanoin. — Mitä siitä?" Miksi meitä pyydettiin tekemään tämä?
  
  
  "Kaikki Pyhät ovat naimisissa, senor, todella naimisissa. Ja naiset, he toivat mukanaan... sihteeri hymyili ujosti ja sekoitetaan hänen jalkansa kuin jos hän ei aivan tiedä, mitä tehdä hänen vartalonsa. "Ajattelimme, että on parasta tavata ih uutta tarvitsee niin paljon kuin mahdollista. Emme halua niitä saada tavalla tai tehdä mitään melua."
  
  
  "Kyllä, se olisi todella sotkea tilannetta, jossa tämä myrsky, eikö?"
  
  
  Pepe jäykistetty. Rauhallisesti ja maltillisesti, hän sanoi, " Älä kysy enää kysymyksiä, senor. Olet hyvin maksetaan.
  
  
  Varsinkin jos voit viihdyttää vieraita miellyttävällä tavalla. Muuta kuin, että se ei kuulu sinulle. Ehdotan, että pysyt täällä, kunnes olet suorittaa. hyvästi.'
  
  
  Pepe oli oikeassa. Ei ollut monia kohteita huoneeseen. Seinät ja katto olivat kerma-värinen. Lattia oli peitetty sama kultainen matto kuin salongissa. Siellä oli tuoli, tuoli ja mukava työtuoli raskas tumma tyyli, joka matkia espanjaa. Parisänky oli peitetty tumman sininen brocade päiväpeite. Siellä oli myös pieni kylpyhuone, jossa on bidee, että tuntui suurempi kuin suihkukaappi. Terassi oli lumen peitossa. Ikkunat liukuovet taivutettu alle voima tuulen. Mutta kaiken sen jälkeen, mitä olemme käyneet läpi, patterit säteilevät miellyttävä, mukava lämpöä. Joten meillä jäi huoneessa, kunnes oli pakko nousta. Pepe hoiti että, muuten. Hän lukitsi meidät!
  
  
  "Se paskiainen," I murisi, yanking doorknob.
  
  
  "Nick," Tamara sanoi, " tule katsomaan."
  
  
  Hän istui liukuovet. Hän käveli ja seisoi hänen vieressään. Hän huomautti laajennus keittiö kohtisuorassa meidän huoneessa. Keittiössä, läpi kirkkaasti valaistu ikkunat, hän voisi nähdä rasvan manager puhua joitakin pyssymiehiä. Koska epäsuotuisa näkökulmasta, en voinut tehdä kaikkea. Näin kaksi miestä istuu pöydän. Ih konepistooli hung hankalasti selällään. He ovat Ali. Hahmo raidallinen housut viittoi villisti käsillään. En uskonut, että hän oli hullu. Näytti siltä, että hän antaa tilauksia. Höyrylaivat nyökkäsi säännöllisesti ja jatkoi syödä. Sen jälkeen kun, johtaja katosi.
  
  
  "Mitä luulet?" Tamara kysyi.
  
  
  "En tiedä," minä sanoin. "Se näyttää kuin he syövät. Hänen hotelli olisi tietää, missä he olivat menossa!
  
  
  "Odota, he nousevat ylös!"
  
  
  Miehet nousivat ylös. Lihava vanha nainen muodoton mekko ilmestyi. Hän selvitti hänen tuoli. Mitään ei olisi tapahtunut kuukausia. Pelkäsin, että olimme unohtaneet hänet. Sitten hieman kauempana, pyhä valo tuli, ja näimme ih uudelleen. He venytetty, haukotteli väkivaltaisesti, ja raapi itseään. Lopulta he löysivät peli pieni neliö tuoli, ja alkoi pelata korttia. Noin miehet, Odin nojautui taaksepäin tuolissaan, hänen käynnistynyt jalat kiedottu tuolin jalat. Huomioni kiinnittyi esineen hän nojasi vastaan. Se oli paksua tammea ovi raskas rauta varusteet jääkaapissa tai pakastimessa.
  
  
  "Kyllä", sanoin hitaasti, " kyllä, olen alkanut ymmärtää häntä.
  
  
  'Mitä?'
  
  
  — Lyön vaikka vetoa, että Zembla asennus on pakastimessa." Jäähdytys estestvenno on kytketty pois päältä. Putket ja putket sisällä se muodostaa kaunis siirtoverkkoon."
  
  
  'Oletko varma?'
  
  
  "Ei", myönsin, " mutta oletko varma, ettei asia ole ?"
  
  
  "Ei".
  
  
  "Ainakin, että kaveri ei ole vartiointi pihvejä", sanoin. "Minun täytyy tutkia. Voimme yhtä hyvin aloittaa siellä kuin missä tahansa muualla.
  
  
  Hän käpertyi luokseni. Siellä oli huoli hänen silmissään.
  
  
  'Mutta miten?'
  
  
  Ee halasi häntä. Hänen ruumiinsa tärisi. Olen ajatellut sitä pitkään ja hartaasti. Jos minulla vain olisi, että kela köyden jätin hänet Polencia. Tai minun tikari, joka oli otettu minulta Maya-temppeli. Tai minun Luger vasemmalle Washington... Ei löytää looginen ratkaisu jonkin ajan kuluttua, hänen henkilökunta alkoi pohtia, vähemmän ilmeisiä vaihtoehtoja. Mutta jopa ne näyttivät vähemmän tarkoituksenmukaista kuin tavallisesti. Sitten pitkän tauon jälkeen, hän sanoi mietteliäänä,"No, ehkä siellä on tie ulos, jos emme käytä tupakkaa." Ee silmät laajenevat kauhusta, kun hän osoittaa hänen suunnitelma. Hän huohotti henkeään. "Älä yritä sitä! Se on mahdotonta!
  
  
  "Aivan kuten kaikki muutkin. Meidän täytyy tehdä jotain. Jäädä tänne ja antaa minulle alibin jos Pepe tai joku muu osoittaa ylös.
  
  
  Hän tarttui takkini tiukasti molemmissa käsissä ja pudisti päätään. — Ei, älä tee sitä nyt. Meillä voi olla pieni mahdollisuus, mutta vain jos saamme ulos huoneesta käyttämällä tavanomaisia menetelmiä. Ei, jos olet murtaa oven ja Jumala tietää, mitä hälytys tulee esiin. Sinun täytyy tehdä liikkua avajaisissa Senorita a. noire the complete edition, Nick. Ole hyvä ja odota. Sitten en voi auttaa sinua ainakin häiritsevät Zembla on miehiä.
  
  
  "Senorita a. noire the complete edition debyytti, ei ole se?" Hänen hymy oli vino. — Luuletko todella, että olet tarpeeksi hyvä hypnotisoida koko hotellissa?"
  
  
  Hän painoi hänen vapina kehon minun täyspitkä. Kanssa näppärä, nopea, sormet, hän rento takkini. Hän otti askeleen taaksepäin, nauraa hän kohautti pois hänen oma takki. "Nick, hän on voinut keksiä paremman nimen?"
  
  
  "Minun oli pakko improvisoida", sanoin puolustautui. Hän pudotti takkinsa lattialle vieressä Tamara. "Mmm ... Tamara rento villatakki hän oli kuin puseron, niin että hänen suuret, täyteläiset rinnat olivat vain osittain katettu. Hän otti muutaman askeleen pois, ennen kuin hän lopulta oli tarpeeksi tilaa.
  
  
  "Senorita Fandango alkaa hänen suorituskykyä!"
  
  
  Hän rento hänen hame ja lasketaan se. Hänen neuletakki laski uhmakkaasti hänen reidet, kuin pieni mini-mekko. Kuin ujo tyttö, hän nosti helma hänen liivi ja kääritty hänen egonsa noin hänen vyötärö. Hän oli alasti hänen reidet hänen jalkansa, paitsi pieni pari valkoiset pikkuhousut.
  
  
  Sitten hän alkoi tanssia. Hänen ruumiinsa pysyi liikkumattomana. Vain osa välillä hänen navan ja polvet tärisi ja kiertämällä vaikeampaa kuin puita ulkona myrsky!
  
  
  "Mitä luulet, Nick?" — Mitä se on? " hän kysyi hymyillen.
  
  
  Joka on mielestäni sen sanoi. "Luulen, että olet enemmän Senorita Jauhaa kuin a. noire the complete edition. Ja Senorita La Bomba hänen kanssaan.
  
  
  Hän alkoi nauraa hiljaa. Hän repi painikkeita hänen liivit. Hänen villainen hännät näytti putoavat hänen harteillaan. Hän saavutti hänen takanaan takaisin, voit poistaa hänen rintaliivit. Hän piristyi vauhtia. Hän tuli luokseni, melkein alasti.
  
  
  "Eikö meidän pitäisi...?" hän kysyi käheästi, nyökkää päätään minua kohti.
  
  
  Tehdään mitä? Mieleni oli kaukana, ja se kesti hetki ymmärtää, mitä hän oli sanomassa. Puhuu kerrallaan, kuten tämä! Tämän ei pitänyt tapahtua! Sitten hänen kielensä löysi sen itse. "Räätäli, kyllä, tietenkin! Olemme menossa on kova aika!
  
  
  Tamara huokaisi jälleen. Hän pääsi ulos, tarttui minun vyö, ja antoi minulle hyvä hinaaja. Hän tunsi hinaaja hänen jännittynyt kehon. Tamara oli vielä spinning, spinning. Hän pääsi ulos ja otti ohut valkoinen nylon. Vedin sen. Miksi ei? Hän oli oikeassa. Meidän on parempi odottaa." Mikä on paras tapa tappaa aikaa? Hän pysähtyi tanssia ja painetaan hänen alasti elin omaani vastaan. Hän suuteli minua kiivaasti. Hänen huulensa olivat kosteat ja kuumat. Ee otti hänet ja kantoi hänet sänkyyn, meidän huulet edelleen painettuna yhdessä. Laskeuduimme avoimesti sängylle. Nopeasti, meidän on edelleen suudelma. Kieleni upposi syvälle välillä minun kaipuu huulet osaksi lämmin ontto ja sitten rta.
  
  
  Hän nosti kätensä kääri ne kaulaani. Mutta ih piti häntä kaukana toisistaan ja työnsi hänet takaisin pehmeyttä tyynyt. Hän nousi ylös ja riisui hätäisesti. Tamara nojautui taaksepäin vastaan tyynyt ja katseli. Kädet levällään, jalat hieman toisistaan. Hän hengitti raskaasti.
  
  
  Nick", hän kuiskasi, kun hänen sänky oli vieressä hänen.
  
  
  "Tee se uudestaan kuten teit viime yönä... käteni vaelsi yli mäkisessä maastossa rinnat, mimmo nännit, alas hänen sileä vatsa pehmeä valo lämpöä. Hän voihkaisi. Hänen ruumiinsa löydettiin " itsenäinen elämä minun hyväilee. Hänen äänensä huokaisi korvaani, kun pyysit minua ottamaan hänet kokonaan ja laittaa ulos paahtava tulipalo, joka syttyi sormeni hänen kupeet. Hän suuteli hänen huulensa, hänen leukansa, pehmeä ontto hänen kaulaansa. Kieleni kiersi hänen kovat nännit. Uusi tärinää osuma meille. Minun märkä huulet hyväili hänen elämänsä. Hänen, tuntui hänen silkinpehmeä iho kiristää. Minun haparoiden suun laskenut jopa alhaisempi, kunnes Tamara huusi ilo. Hän rullattu puolelta toiselle, syyttely ilo kuin huuleni harjattu hänen, lisäämällä hänen voimakas jyskyttävä kiihottumisen. Hän ojensi kätensä äkkinäisiä liikkeitä. Hänen sormensa kaivettu minun hiukset.
  
  
  Hänen ruumiinsa suoraksi ylös, vapina ja vääntelehti allani. Häntä, tuntui hänen märkä lämpöä. Hän makasi lattialla, odottamassa villisti, valmis vastaanottamaan minut. Hän tarttui minua voimalla, että oli melkein ajaa minut hulluksi. Hän ilmaisi ilonsa ääneen. Hänen kätensä kääritty convulsively kaulaani, ja hän painoi minua vastaan kapeneva käyrät hänen rinnassa. Hänen ruumiinsa alla minua toistuva minun rytmisiä liikkeitä villi, hallitsematon työntää. Hänen kynnet kaivettu syvälle selkääni, liukui alas, ja vähän lihaan minun kupeet. Hän työnsi minut syvemmälle hänen, levittää hänen lonkat niin kaukana toisistaan kuin mahdollista.
  
  
  Tyydyttävä Tamara on kiihkeä tarpeet oli työläs tehtävä. Hän anna hänen kielensä liukua edestakaisin hänen suussaan rauhoittaa häntä alas ja takaisin hänen malttia. Se oli toivotonta. Hurmioitunut, hän kietoi jalat ympärilleni. Hänen alasti elin oli liukas pankki palava intohimo. Hän kaareva hänet takaisin. Ylös ja alas. Hitaasti aluksi, aaltoilevaa liikkeitä, sitten nopeammin ja nopeammin, kunnes lopulta kaikki aistit karkotettiin noin kehomme. Uupunut me putosi sängylle hänen oli päihtynyt, ei voi liikkua hänen halusi sanoa jotain, mutta ei voinut löytää hänen sanansa, kumartui häntä ja veti peiton meidän hikinen elimet. Tamara itseesi lempeästi syliini.
  
  
  
  
  Luku 11
  
  
  
  
  Cocktail-baari oli nimeltään El Coyuntura . Jos joku ympärillä asiakkaat — saints tai syntisiä — olisi ollut siellä aiemmin päivällä, ne olisi jo puristettu. Toisin sanoen, kaikki tiesivät, että olimme tulossa.
  
  
  Aulassa oli laaja veistetty mahonki baari, jossa on tarvittavat peilit ja pullot sen takana, ja seurallinen baarimikko, joka puhui kolmea kieltä, ja kaikki kolme olivat huonoja. Sen sijaan, messinki sauva, tynnyri sisälsi kirkkaasta muovista putki loisteputki valot. Vuonna aistillinen punainen neon valo, jokainen nainen näytti ainakin kymmenen vuotta nuorempi. Siellä oli muutamia pehmeät istuimet vastapäätä baarissa, mutta useimmat olohuone oli miehitetty tilaa takana, joka näytti amfiteatteri, jossa on pyöristetyt seinät peitetty keltainen paperi. Pyöreän pöydän perustettiin noin postimerkin kokoinen tanssilattia ja pieni näyttämö. Puolet vaiheessa oli käytössä lupasi yhdistelmä kitaraa, trumpettia ja pianoa. Muusikot soittivat enemmän intoa kuin lahjakkuus. He pysähtyi nyt, suorittamisen jälkeen Äiti Katsos Boo Boo suurella innolla vähän ennen . Jotkut vähemmän pyhiä harrastanut pirullinen synti tanssia ja luiskahtanut takaisin tungosta taulukoita tai baari liittyä heidän ystävilleen. Miehillä oli yllään mustat puvut ja solmiot-vaikka useimmat siteet olivat nyt auki.
  
  
  Naiset olivat jopa enemmän hapan, ih leuat olivat puristi, ih hiukset oli slicked takaisin ja veti ylös pulla. Muodoton mekkoja, joka ulottui hänen kaula hänen jalkansa peitti luku. He olivat hieman hiprakassa, nauraa, liikkuvan heidän lasimainen silmät ja huutaa heidän pitkiä sanoja myrskyn yli.
  
  
  Ulkona myrsky iski kaiken pelottava voima. Huolimatta huudot ja vaimennus vaikutus raskaat verhot, hän toistuvasti kuuli äänen rikki puita, kiviä, ja hylyn lyömällä seiniin. Rakennus tärisi, ja juomia ravisteli heidän lasit. Äänestää, kuten tämä, Titanic on mennyt, hän ajatteli itsekseen. Vasta sitten oli rohkeutta ja päättäväisyyttä kuoleman edessä vielä perinteisesti arkipäivää. Täällä hurskaat pyhät joi kuumeisesti, päättänyt nauttia itse, kunnes viime tunnin. Kuten krapula, he luultavasti haluavat he olivat kuolleet seuraavana aamuna.
  
  
  Hänen oli takahuoneessa, lavalla oli auki edessäni. Tamara istui vieressäni, kääritty valkoinen arkki me olisi varastettu sänky huoneessa. Hän kääri se kuin sarong ja sidottu punainen verho johto noin hänen vyötärö. Se antoi hänelle ulkoasua neitsyt, intohimoinen mutta silti virheetön morsian odottaa hänen miehensä. Vaikka ennakointi makuuhuoneessa, hän ei ollut vieläkään varma, mitä hän aikoi tehdä takaisin lavalle. Hän ei tiennyt sitä itse. "Pelata yhdessä korvakuulolta", hän sanoi kun me laittaa hänen puku. Kuultuaan combo, hän ei ollut varma, jos se toimisi. Tärkeintä oli miellyttää yleisölle ja häiritä työntekijää. Olemme sopineet tästä.
  
  
  Käännyin Pepe, joka oli nojaten pilariin noin kolme metriä takanamme. Hän tuli meille viisitoista minuuttia sitten ja oli nyt isäntänä. Tai vartija, koska pullistuma vasemmalla puolella paita on ego.
  
  
  "Jatkan esitellä hänet," emu kertoi.
  
  
  Bueno . _ Ryhmä ...?'
  
  
  "En puhunut siitä heille muutama minuutti sitten. Loppujen lopuksi löysimme melodia, että he sanovat, että he tietävät. En usko ennen kuin kuulen sen.
  
  
  "He ovat hyviä poikia, senor.
  
  
  "Oh, he ovat mahtavia!" Combo viestitti hänelle. Trumpetisti puhalsi fanfaari kuin jos ego väline sisälsi hedelmäsalaattia. Hän otti askeleen eteenpäin ja viittoi käsillään, kunnes kaikki oli hiljainen lukuun ottamatta hyvin lihava nainen, joka oli hikka.
  
  
  Hänen, huusi äänekkäästi. - 'Yahora, hyvät naiset ja caballeros, la señorita fandango! mui celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  He luultavasti ei ymmärrä espanjaa, mutta se mitä sanoin oli riittävän selkeä. He alkoivat taputtaa. Ensin hiccuping nainen, ja sitten koko huone. Epäröiden, muusikot alkaa tehdä "Rumba Tamba". Tamara otti vaiheessa. Hänet sai pois. Kulkee mimmo ei hänen näki kerros maali hohtavan hänen kasvonsa. Hän oli peloissaan. Luultavasti enemmän peloissaan kuin jos hei piti tehdä, mitä hän aikoi tehdä hänelle. Hän kompastui. Odin ympärillä, miehet ihmettelivät. Hän sai takaisin hänen tasapaino. Kanssa strippari harppauksia, hän käveli keskelle vaiheessa. Hän vilkaisi combo, kiinni raskas rutiini, ja alkoi aistillinen liikkuu hän oli osoittanut minulle ennen. Hänen ylävartalon tuskin muutti. Hohtavan taittuu levyn pyöritellään nopean liikkein hänen reidet ja pakarat. Hän kääntyi ja alkoi hitaasti vapauta punainen string. Hän anna sen repsottaa kuin hän sitomatonta sitä. Ee sulautuminen alkoi avautua vain omasta. Hän piti hänen ego tiukasti rintaansa ja katsoi Pepe ja minä. Hymyillen, hän heitti minua kengännauha.
  
  
  Hän jatkoi pidä arkki hänen vasen käsi. Hän laittaa hänen toisaalta hänen pitkät, vaaleat hiukset ja nosti ih ylös. Sitten hän alkoi tanssia. Levy avautui hitaasti, kunnes yleisö voisi nähdä hihna hänen rintaliivit ja pikkuhousut. Kitaristi kauniisti tuettu ee värähtely jouset ja terävä sointu jokaisen liikkeen. Yleisö piti siitä. Vain muutama naisista paled hieman. Pepe katseli jokainen nykiä ja tienviitta kanssa ovela ilme silmissään.
  
  
  Pepe laittaa merkkijonon ympäri hänen kaulaansa ja kuristi hänet. Hän ryntäsi puolelle pakoon. Hän kiristetty hätävara silmukka sen ympärille. Hän putosi polvilleen. Se oli helpompaa ja nopeampaa niin. Hän yritti huutaa, mutta kengännauha hukkui ulos mitään ääntä. Hän veti hänet kovemmin. Käyttää köyttä apuna, hän painoi peukalot taakse Ego on pää. Ääliö, ja kohde rullattu sivuttain.
  
  
  Kukaan ei tuntunut huomaavan. Yleisö ja ihmiset sijoitettu" manager " olohuoneessa katseli Tamara jokaista liikettä. Musiikin rytmin kasvoi nopeammin ja nopeammin. Kaikki silmät olivat Tamara. Hän oli vetää kuollutta reseptionisti varjoihin siivet ja heittänyt egon päälle kasa tyhjiä laatikoita olutta. Tamara on takki makasi yksi laatikot. Hän kääri loput hänen vaatteensa ja vei kaiken hänen kanssaan, vaikka Pepe on vastalauseita. Hän veti takin yli vaiheessa ja rento se. Jos ongelmia, Tamare voisi nyt nopeasti napata hänen vaatteet. Hänen, katseli häntä suorittaa.
  
  
  Hän otti pois pöydältä. Hänen rintaliivit ja pikkuhousut, hän rokkasi ylös ja alas liioitellun nopea ja hutera liikkeitä. Hän tanssi kuin jos hänen elämänsä riippui siitä.
  
  
  Ja niin se oli. Kuten minun, muuten. Hän liukastui ulos siivet ja alas kapea käytävä, joka johti pääsisäänkäynnin aulassa. Se pysähtyi hetkeksi, kun se saavutti hall. Hän muisti nähneensä kaksi miestä seisoo siellä matkalla olohuoneeseen. Ne näyttivät aivan kuin Pepe, kuin hotellin asiakkaille. Oni haisi suojelijoita halpa Pariisilaisessa bordellissa. Ilmaa haisteli sitä. Haju nousi vettä Stahl tsenymnogy on heikompi.
  
  
  Hän kurkisti varovaisesti nurkan takana. Tamara meni paremmin kuin olisin voinut toivoa. Kaksi miestä olivat vain muutaman metrin päässä, kun hall oli tullut tärkein olohuone. Yksi oli jatkuvasti tönäisi toisen kylkeen. Ilmeisesti tuntijoiden taidetta. Kanssa .22 - kaliiperin Trejo ja automaattinen pistooli kädessään, Pepe hiipi toiseen suuntaan niin hiljaa kuin pystyi, kunnes hän pääsi tyhjä kahvila.
  
  
  Pöydät olivat järjestetty niin, että se oli vaikea kulkea avoimesti, keittiö, toiselle puolelle huonetta. Taulukot olivat täysin asetettu. Meidän piti olla varovainen, ettei törmää mihinkään tai rikkoa mitään. Valo virtasi läpi pyöreät ikkunat kaksi svengaava ovet. Joskus olen kuullut ääniä päässä. Hän varovasti työnsi oven auki ja livahti sisään. Omaansa vasten huokauksen pieni alkovi välillä keittiö ja ruokasali.
  
  
  Siellä oli senkki, jossa hyllyt alareunassa ruokailuvälineet ja nesteiden. Sen vieressä, ovi auki, oli suuri liinavaatteet kaappi täynnä pyyhkeet ja pöytäliinat. Siellä oli myös luudat ja mopit, useita kauhat, puhdistus jauhe, ja neljän litran tölkki lattiavaha. Hänen olkoon päivä hiljaa lähellä ja kurkisti todellinen keittiö. Vain osa se voisi olla nähnyt: kaksiovinen jääkaappi, automaattinen astianpesukone, ja tuoli, että hän oli aiemmin nähnyt ikkunan läpi. Äänet hän kuuli ruokasalissa tuli lihava nainen selvitys-tuoli. Nuuskaaminen ja hyräilee itsekseen, hän on siirtänyt noin. Käytävän kylmä huone olisi ollut nurkan takana, pois minun näköyhteyttä. Sen ei stahl etsiä enempää. En halunnut näyttäytyä. Se ei ole väliä muutenkin.
  
  
  Hän otti yhden Tamara on savukkeet ja sytytti sen tulitikulla yli hotellin laatikko hän oli tuonut huoneeseen. Hän seisoi vielä hetken, kuunnellen tarkkaavaisesti. En voinut kuulla häntä, lukuun ottamatta satunnaista kolinaa kattilat ja pannut ja nainen on astmaatikko hengitys.
  
  
  Polttamisen jälkeen, hän meni liinavaatekaappiin ja heitti pyyhkeitä tyhjään ämpäri. Hän ripotellaan hieman vahaa ei ja heitti savukkeen päälle. Nähdä, että se olisi edelleen kyteä, hän käveli läpi swing ovet päivä sitten ruokasali ja Stahl odottaa. Lähdin hänen vaatekaappi auki. Tamara sanoi, että se veisi kaksi ja puoli minuuttia, mutta se oli vaikea sanoa tarkkaa aikaa, koska salin koko. Sytyttävät savukkeet on toisessa päässä pallo, sama koostumus kuin match — tässä tapauksessa, lanka kanssa tavaramerkki vaikutelman. Savuke oli lisäksi täytettyjä ruskea puuvilla kasteltu salpietaria. Avoimet päät savukkeiden tehtiin oikea tupakka. Istuu ruokasalissa odotusaika oli hermostunut, mutta ei ollut mitään muuta hän voisi tehdä. Hänen luotettu Tamara pitää kaikki kiireinen. Sekunnit kuluivat tuskallisen hitaasti. Sitten savuke palanut.
  
  
  Hän sytytti palamaan noin viiden sekunnin ajan, joka riitti kääntämään kauhat osaksi savu pommeja. Vuodevaatteet syttyi tuleen, ja sitten pyyhkeet alkoi kyteä. Hapan savu tuprusi päässä kaapit keittiöön. Jopa toisella puolella oven, haistoin hänen heikosti, kun nainen lopulta alkoi huutaa, " Fuego ! Fuego !
  
  
  Paikallaan hänen kyykistyi, kuunnellen huudot. Sitten raskas shaggy kuuli hänen, ja kaksi vartijoista huusi " Auts ! Fuego ! Hänen, olen kuullut erään sanoa. Hän astui alkovi, pistooli kädessä. Vartijat yrittivät selvittää, mikä oli polttava. Rasvaa nainen huusi, heiluttaen käsiään. Kaikki kolme olivat yskii ja yskii savua.
  
  
  "Kädet ylös", määräsin.
  
  
  Nainen wheezed kovempaa kuin koskaan. Virkapukuinen miehet kääntyivät ja haukotteli epäuskoisena. Nyt palo on saavuttanut huippunsa. Paksu, rasvainen savu tuprusi yli kaappi, peittää se, että tulipalo oli polttaa vain ämpäriin. Savu ja haju on sekoittanut minun refleksit, kun yksi kaveri tarttui hänen aseensa ja muut hyppäsi minua. Hänen laukaus oli ensimmäinen joka heimo. Tasainen, terävä pop .22 hävisi huudot nainen ja myrskyisät toinen kaveri loikki luokseni. Otin askeleen eteenpäin, niin hän oli kanssani hetki aiemmin kuin hän odotti. Häntä, polvistui ja kyyhkynen välillä ego jalat. Kun hän kaatui päälleni, hän kääri hänen syliinsä hänen ego jalat ja nousi ylös samaan aikaan. Se oli eräänlainen rugby flip. Hän kääntyi hieman ja käyttää hänen ego on oma voima heittää ego osaksi senkki. Että narsisti kännissä hopea hylly rytinällä. Se romahti, kylmempi kuin sää ulkona.
  
  
  Huolimatta tappion jokainen heimo, ensimmäinen vartija ei voinut pysäyttää. Notkua ja puri hammasta, hän yritti avata läppä hänen kaunis kotelo luodin päähäni. "Mui bravo", sanoin, potkiminen ego elämässä ja sitten leuka. Hän penkkipunnerrus, jossa hän makasi. Nainen oli niin sekaisin, että hän ei voi enää kuunnella argumentteja. "Yksinkertainen, senora," sanoin. Minun vasen käsi lensi hänen leukansa kanssa puristi nyrkkiin. Hän voihki ja sammui, kun hän hellästi painoi naisen lattialle.
  
  
  Hänen hyppäsi niiden yli kaapissa. Paksu savu, hän tarttui hänen moppi ja työnsi sen palavaan ämpäri. Palo oli sammunut, mutta pyyhkeet oli jäänyt kytemään. Kun hänen palo oli hallinnassa, hänen työntää moppi kahva kahva hiljainen ja otti kauhat koko kaapissa.
  
  
  Hän jätti ego, tarttui vartijoiden aseita, sitten työnsi kaikki kolme toimistoon. Hän lukitsi laatikon, laittaa avaimen hetken, ja juoksi ympäri keittiön digitaalinen jääkaappi, svengaava höyryssä ämpäri moppi kahva. Hänen toinen kätensä oli purkki vahaa.
  
  
  Hän lensi alas lyhyen käytävän toisella puolella keittiö ja löysi itsensä huoneessa, jossa vartijat olivat pelikortit. Kortit olivat yhä pöydällä, ja miehet oli heittänyt kuda ih. Siellä oli suuri oven takana kaukaisin paikka. Hän työnsi tuolissaan ja nojasi olkapää vastaan suuri metallinen salpa. Ovi avautui. Hänen, ryntäsi sisään katsomatta.
  
  
  "Johtaja" tarttui suuri revolveri ja pyritään sitä minun kasvot. Solu oli vain viisi metriä seitsemän metriä ja oli täynnä erilaisia koukkuja ja putket. Emu olisi ollut tavoitteena, melko huonosti kaipaamaan minua. Hän seisoi radion takana solu. Hän oli luultavasti ihmettelevät, miksi hän ei voinut löytää meille yksi kanava. Vähän hän tietää, tietenkin, että myrsky hän oli auttanut luoda myös esti emu vastaanottamasta kaikki radioasemat. Revolveri oli pöydällä hänen vieressään, vieressä vastaanotin. Ego on käsi tarttui häneen kuin salama.
  
  
  Hän juoksi pysähtymättä. Nojasin häntä kohti, lepää minun pään välillä hänen harteillaan. Heiluin moppi hänen kanssa kaikki voimaa minulla oli. Punainen-kuuma ämpäri hit Itsekkyyden edessä. Ase laukesi vieressä minun korvaan. Rolling thunder laukauksen pieneen tilaan hämmästytti minua. Häntä, näki hänen pudota. Hän pysähtyi ja alkoi liikkua jälleen. Sitten hän putosi paikalla. Serene on jälki oli ilmeinen ego huonosti poltettu kasvot, kun hän olisi kulumista sekä päättyy hänen elämänsä.
  
  
  Lähetin oli yksinkertainen kotelo verrattuna control center-temppelissä. Se koostui useista metalli kaapit, muotoinen ja kokoinen kuin pystysuora arkkua, joka sisälsi anturit, nupit ja kytkimet. Yläosa kaapit muodostui ympyrä, suuri voima alalla, ja massa kelat paljas kuparilanka. Paksut kaapelit katosi reiän kautta ilma-aukko. Elektroniset laitteet hyräili hiljaa. Hotelli on generaattorit, jotka toimittivat sähköä, olivat luultavasti sijaitsee kellarissa vieressä kattilat.
  
  
  Hän kääntää pääkytkintä. Surina lakkasi. Kädet tanssivat edestakaisin muutaman metrin hetken, mutta laski sitten takaisin. Se oli poimima vihollisen ase ja huolellisesti murskasi kaiken, joka voisi rikkoa. Sitten cold storage manager raahasivat hänet ulos ja vieritti hänen ego tuolin alla, jossa vartijat istuivat. Hän meni takaisin, avasi kaapit, ja suihkutetaan sisällä, lattia ja seinät vahalla. Hän käyttää viimeinen osa sytyttää tulipalon ämpäri. Hän oli heitetty palava pyyhkeet osaksi lätäköitä vaha asennus. Liekit hyppäsi ylös, fanned luonnos ympärillä purkaa. Hänen loppui, vaikka puristi nyrkki, joka katosi hänen vatsaan.
  
  
  Johtaja jotenkin tajuihinsa ja hyppäsi jaloilleen, täynnä kostoa. Toisen kerran, hän hyökkäsi yllättäen. Ego on nyrkki iskeytyi butt revolveri yksi vartijoista, joka oli työntää hänet hänen vyö. Se pelasti minut. Hänen hengityksensä tuli ulos, ennen kuin hän voisi paiskata oven kiinni, muuten hän olisi poltettu elävältä. Se murtautui vapaaksi ja hyökkäsi hänen kimppuunsa. Palo oli jo nuolee minun takki.
  
  
  Hän näytti kuin gorilla. Hän syöksyi minua kohti, kiroten espanjaksi. Ego sai hänet kiinni hänen tavallista judo pito, kova käsi. Minun vasen käsi oli mukaansatempaava kaulus ego on takki, minun oikea käsi oli mukaansatempaava ego on paita. Hän epäröi. Hänen egonsa on oikea jalkansa kiedottu hänen oikea vasikka ja potkaisi hänen ego. Hän horjui puolelle ja alkoi laskea. Emu auttoi häntä hieman.
  
  
  Raivoissaan viha ja vihaa, hän kynsi minua silloinkin, kun hän putosi. Ego on kenkä kiinni kynnyksellä kylmä varasto. Heiluttaen käsiään, hän kaatui taaksepäin osaksi polttava vaha. Jokaisen liikkeen yllytti liekkejä jopa enemmän. Hän sai alas kontallaan. Alentaa hänen päänsä, hän huusi tuskissaan. Kuin liekki, se paloi silmieni edessä. Hänen emu ei voinut auttaa, mutta sulje ovi. Ego huudot eivät enää kuultavissa, ja paloa ei olisi havaittu välittömästi. Lopulta hän pystyi ottamaan syvään henkeä. Hän todella tarvitsi sitä. Vähitellen minulle valkeni, että olin pahasti loukkaantunut. Haava olkapäässä avasi jälleen, luultavasti kun hänen vartija hyökkäsi. Myös noidannuoli lävisti käteni tuskallisesti. Hän yritti liikkua sormien hänen vasen käsi. Nyt hänen voisi menettää tajuntansa tai jatkaa toimia; Hänen edelleen. Valkoinen-edessään, minä porrastettu läpi huonetta, keittiö ja alkovi.
  
  
  Odin ympäri miestä koputti pellava kaapin oven ja kutsui äänekkäästi apua. Hän pysähtyi ja koputti oveen. "Herra ?"
  
  
  "Sinä! Hänen!
  
  
  "Jos haluat ampua luoteja sinua tuon oven läpi, sitten potkia häntä äänekkäästi."
  
  
  Oli hetken hiljaisuus. Sitten hän sanoi: "olen hiljaa, amigo."
  
  
  "Bueno".
  
  
  Kun tulin takaisin alas johtava käytävä vaiheessa, näin kaksi miestä istuu olohuoneessa, seisoo suulla El Koyountoura . He leimattu jaloillaan ja vihelsi rohkaisevasti. Kun hän pääsi siivet, hän ymmärsi, miksi. Tamara oli yllään vain hänen pikkuhousut. Miten hän olisi kestänyt niin kauan on ollut yksi suurimmista salaisuuksista, tanssi.
  
  
  Yhdistelmät olivat loppuneet. He soittivat kuoro sadannen kerran, mutta rytmi oli edelleen vahva, ja Tamara otti täyden hyödyn.
  
  
  Kanssa strippari vaiheet, hän keinui ylös ja alas, huojuvat lonkat ja ravistamalla hänen paljaat rinnat. Yleisö taputti hyväksyvästi, vaikka jotkut naiset näytti lähellä shokki. Kaikki silmät olivat hänen vapisevan nännit. Siellä oli huolestunut ilme hänen silmissään, kunnes hän näki minut. Hänen kasvonsa kirkastuivat. Olen viestittänyt Ay kiirettä. Hän nyökkäsi huomaamattomasti ja alkoi hänen voittoja.
  
  
  Ja mikä huipennus!
  
  
  Bändi oli aikeissa aloittaa pelaamisen virittää uudelleen. Tamara otti ensimmäisen sointuja ja kumartui poimia arkki ja hänen rintaliivit. Hän antoi kaikille täydellinen katsomaan uhmakkaasti rehevä pyöreys hänen pakarat. Katsojat voivat selvästi nähdä kapea nylon linja hänen pikkuhousut välillä hänen yritys reidet, jotka vain lyhyesti kiristetty, kun hän nojautui eteenpäin. Hänen pikkuhousut liukui uhmakkaasti alas hänen perse ja pysyi siellä, kun hän nousi ylös ja toi minulle levyn ja rintaliivit.
  
  
  "Suuri Jumala", hän sähisi. — Luulin, ettet ikinä tule."
  
  
  "Lopeta heti", vastasin.
  
  
  Näin hänen tanssia takaisin lavalle. Hänen huojuvat pakarat oli ihana näky. Pyhät ovat menneet hulluksi. En tiedä, mitä naiset ajattelivat, mutta jotkut heidän ympärillään näytti siltä kuin he olisivat koskaan toipua siitä. Miesten verisuonet olivat räjähtämäisillään. Juomat olivat kulutetaan nopeammin kuin tarjoilijat voisivat tuoda niitä. Ensimmäistä kertaa elämässään mustat vaatteet, he näkivät, että pehmeä kauneus todellinen naisten käyrät ja reveled. Sen jälkeen, kun kaikki, he olivat päin maailmanloppu, Armageddon, ja mahdollisesti Toinen Ilmiö samaan aikaan. Ja jos he aikovat kuolla , mikä tapa sanoa hyvästit!
  
  
  Huutaa kannustusta kajahti. Tamara alkoi ottaa pois hänen pikkuhousut. Bändi tuntui huipentuma lähestyy ja syöksyi muistaa melodia. Hän pitää katse takaisin yli hänen kalju hyökkäys taitoja ja rukoilee, että paksu tammi ovi kylmä huone pitää tulta, ja että vartija liinavaatekaappiin oli edelleen kauhuissaan. Tamara vedetään alas tiukka kuminauha hänen pikkuhousut. Jumala, miksi ei olisi hän ollut kiire? Alla. Pehmeä tukka tuli näkyviin. Enemmän melua ja huutaen!
  
  
  Hän pyyhki paksu tippaa verta hänen otsa ja hieroi kipeä olkapää. Hänen pikkuhousut hitaasti liukui alas hänen jalka. Hän otti pois hänen ih ja kääntyi ympäri. Hän kumartui poimia hänen oma egonsa. Suoristus jalat, nosto hänen pakarat, hän osoitti miehille jotakin, mitä he eivät koskaan unohda.
  
  
  Yleisö vaikeroi.
  
  
  Combo karjui.
  
  
  Tamara ryntäsi lavalle ja heitti hänen suorapuheinen sanoja käsiini.
  
  
  Siellä oli paljon suosionosoituksia, mutta ei ollut tarpeeksi aikaa mennä takaisin. Käärin hänet takkiini ja kertoi hänelle, että minulla olisi ollut riittävästi aikaa saada pukeutunut, kun menimme ulos ympäri hotelli. Esteettömän hänen vaatteensa, hän seurasi minua käytävää pitkin tärkein olohuone.
  
  
  "Nick, Nick", hän huohotti — " mikä hätänä?"
  
  
  "Ei sen väliä", sanoin.
  
  
  'Mutta...'
  
  
  "Kolme kanavaa tuhoutuivat, yksi jäi. Kerron yksityiskohdat myöhemmin.
  
  
  Me juoksi ympäri hotelli. Se oli helpompaa kuin hän oli ajatellut. Hän pysähtyi hetkeksi tiskiltä, ja kuten epäilinkin, ei ollut radiopuhelinta hyllylle tiskin alta. Ego kutsui hänen yli, ja murinaa, pseudo-johdon sävy, määräsi ihmiset Fiat rakennuksen edessä astua syrjään ja anna Buick pass. Pieni halpa mikrofoni hid ääni muuttuu, ja Reumatismi oli lyhyt "Si, senor!" Alas sali, ovesta, me hyppäsi vanhan auton ja elvytti sen.
  
  
  Fiat ja sen turvamiehet olivat pysäköity pois ajotieltä. Kun Tamara näki, että olimme menossa on onnistunut, hän antoi meille ystävällisesti kaksi miestä, kun ohitimme mimmo. Hän rento takaisin mätä sohva ja alkoi nauraa. Se oli hysteerinen nauraa helpotuksesta. Hengästynyt, hän huudahti, " Oh, näitkö nuo kaksi miestä?"
  
  
  'Mitkä? Tässä Fiat?
  
  
  "Ei, Nick, kaksi niistä ovat parempia olohuoneessa!" Hän alkoi nauraa vielä kovemmin. Ne näytti niin yllättynyt, kun meidän kiiti ohi mimmo niitä. "Ah, se ilme ih kasvoja!" Tamara oli ottaa hillittömästi. — Olin todella niin hyvä?"
  
  
  "Kyllä, olet kaunis."
  
  
  "Todella ?"
  
  
  "Tarpeeksi hyvä saada minut kateelliseksi."
  
  
  Tamara rauhoittui hieman ja naurahti, kun hän kamppaili ohjauspyörä Buick ja ajoi kohti konetta. Kun hän alkoi pukeutua, nauru lakkasi, ja toisella puolella Puntarenas, hän sanoi matalalla, epäröivä ääni, " Nick, sää. Se muuttuu.'
  
  
  Itse asiassa. Lunta oli nyt laskussa pyörteisiin pyörre. Kerran-loistava heijastava taivas pimeni, tuuli ulvoi kuin haavoittunut ghost yli hum ylikuormitettu moottori. Puita, kiviä, ja muuta, että voisi liikkua lensivät ympärillämme ulvonta hurrikaani. Rakeita kimposi pois ovet ja ikkunat. Löysimme itsemme maailmassa hulluksi toimia hullu.
  
  
  "Käytöstä hotelli-lähetin aiheutti blizzard", sanoin synkästi.
  
  
  "Ja se pahenee," Tamara kuiskasi.
  
  
  "Kyllä, ennen kuin tuhoamme viime lähetin Panama."
  
  
  Hän kääntyi minuun, valkoinen kuin lumi ulkopuolella. "Mutta, Nick", hän sanoi, ja selvää kauhua. "Meidän pitäisi pystyä tekemään niin, eikö?
  
  
  
  
  Luku 12
  
  
  
  
  Kartan mukaan Sangre Saari oli noin kuuden sadan kilometrin päässä Puntarenas. Mutta kun olimme tarpeeksi hullu, joka lentää tällainen sää, emme olleet tarpeeksi hullu kiire ulos suorapuheinen lento. Kun ilmassa, me lensi laajassa kaaressa yli Tyynenmeren. Tämä teki lento lähes kaksisataa kilometriä pidempi ja mahdollisesti vielä 150 kilometriä, koska jatkuva zigzags. Lensimme Chiriki Lahden suurin saari Coiba, rangaistussiirtola. Sitten me pyöristetty Azuaro Niemimaalla ja tuli 150 kilometriä leveä Gulf of Panama. Matkan varrella oli Lahden Panaman Panama City ja Balboa.
  
  
  Kaikki tällä kertaa, kone ei tehnyt mitään, mutta rock ja sukeltaa. Tamara ja minä luisteli puolelta toiselle, edestakaisin. Emme koskaan istui edelleen. Vain turvavyöt piti meitä paikallaan. Yksi push seurasi toinen. Rungon voihkaisi ja creaked, ja siivet näytti valmis snap milloin tahansa. Kun kone laskeutui ilmassa-alue, ja se olisi osunut tilalla jotain kovaa sen olkapään ja kokea sietämätöntä kipua. Ennen kuin lähdimme, Tamara pukeutunut haavan ja kiristetty side, mutta tämä ei riittänyt. Veren edelleen tihkua harteilleni, liotus paitani.
  
  
  Hän huusi. "Mitä ovat saaren koordinaatit, Nick?"
  
  
  "Ei vielä", hän huusi melun yli. "Ensimmäinen Panama City."
  
  
  'Miksi? Sangre Saari on salissa de las Perlas saaristossa, joka on hallissa itään täällä, ei pohjoiseen.
  
  
  Hänen, ja nyökkäsi. Saaristossa tarkoittaa "meri monta saarta", ja tässä tapauksessa se viittaa noin kahdeksankymmentä pienet "helmet" toisella puolella lahden. Hän osoitti avaa kartta. "Et voi löytää kohde tässä keitto vielä, ja et voi luottaa välineiden enää. Tarvitsemme maamerkki, ennen kuin voimme löytää pieni saari tässä ryhmässä. Kaupungin hallissa on vain kuusikymmentä kilometriä luoteeseen saaristossa. Tästä voi tehdä tehtäviä.
  
  
  Kun Tegucigalpa ja Puntarenas, luulin, että minulla oli ollut tarpeeksi sään vastaan julma ja säälimätön tuhoaminen, että Eversti Zembla olivat tehneet. Mutta siellä oli käsittämättömän katastrofin Panama City. Tämä on yksi minun suosikki kaupungeissa, joissa on paljon hyviä muistoja. Olin muistutti illalla kauniin naisen kanssa hänen asunnossaan on jalka Mount Ancona ja herääminen tuuli-pahoinpideltiin kellojen katedraali lähellä Avenida Central. Kuten me lensi yli kaupungin, se oli huomannut edelleen katedraali, vanha Hallitus Palatsi, kaunis Kansallinen Teatteri, Malecon Boulevard ja Bovedas Bulevardi vanha maanalainen vankila. Kaikki, ihan kaikki, oli kännissä ja murskattu, rikottu ja revitty kappaleiksi julma vitsauksia epäinhimillinen myrsky. Kaupunki, jossa asuu 300 000 ihmistä lakkasi olemasta ja muuttui samalla valtavat rauniot sekä vanhan kaupungin yhdeksän kilometrin päässä, revitty maan tasalle vuonna 1671, jonka corsair Henry Morgan.
  
  
  Balboa, englanti Channel satamakaupunki, oli myös vapaana paljon. Meidän näkökulmasta, voimme tuskin nähdä Miraflores Locks kymmenen kilometrin päässä rannasta. Kaksi kanavaa mikä se oli täysin tukossa. Useita rahtialuksia ja tankkereita olivat jumissa kahden maailman suurimmista jään kentät, jokainen lähes kaksisataa metriä leveä ja viisi metriä syvä. Hirveä tuuli pyyhkäisi läpi kanavat. Mikään ei viitannut siihen, että asiat olivat paremmin toisella puolella kannaksella.
  
  
  Hän oli täynnä vihaa, mitä Zembla oli tehnyt tämän kerran hedelmällinen ja rikas maa.
  
  
  "Käänny ympäri", hän tiuskaisi Tamara. Sen voi hyvin. - Etelä-itä-Isla Sangre . _
  
  
  "Luuletko Zembla on siellä?"
  
  
  "Toivon niin", sanoin, ottaen vielä viimeinen katkera katso pyörteisiin valkoinen maisema. "Jos ego löytää hänet, saari on likomärkä ego on verta, lupaan sen."
  
  
  Tärkeimmät saaret San Miguel, San Jose, ja Pedro Gonzalez oli helppo löytää, mutta Zembla viimeinen piilopaikka oli vain murunen kartalla, ja mitään muuta todellisuudessa. Se oli klusterin kiviä ulkoneva noin veden alle paksu lumipeite, kaupunki ja meri vaahtoa, jota ympäröi hiekkaranta. Kun ohitimme sen yli, Cessna heitti ja itseesi siirtymässä ilmavirtaukset. Tamara kamppaillut tiller, kun hän oli pyytänyt lasku paikalla.
  
  
  "Luulen, että meidän pitäisi maata rannalla. Jopa kivi vuohi voi seistä omilla jaloillaan näitä kiviä."
  
  
  — Mikä se on?" — Mitä se on? " hän kysyi, osoittaen vasemmalle.
  
  
  Hän kallisti koneeseen kahdeksankymmentä-asteen kulmassa niin, että hänen voitaisiin katsoa sitä, liian. Läpi kaupungin, joka näytti kuin konekiväärin luodit, hän voisi nähdä heikottaa hehku joitakin vanhoja rakennuksia. Ne oli ryhmitelty tavalla vanha hacienda sisäpihan ympärille. Se oli ympäröi kolme-tuuman paksuinen kivimuuri, jossa on raskas portti, rauta palkit. Ainakin ennen ih tak rakennettu, ja ei ollut mitään syytä uskoa, että nämä seinät eivät olleet aivan yhtä paksu ja vahva. Zembla näytti nauttivan tehdä asioita vaikeaksi, varsinkin kun se tuli puolustus tai paeta.
  
  
  "Hän on täällä", sanoin. Käteni puristaa Tamara on. 'Katso! Ego helikopteri on ankkurissa pihalla.
  
  
  'Ymmärrän häntä. Mutta et anna mennä minun käsi nyt? Hänen mieluummin ei kuulu avoin ego katto. Anna mennä kätesi ja löytää paikka purkaa, okei?
  
  
  Hei hymyili iloisesti häntä. Lopuksi, olemme jäljitti Zembla vuonna Ego lehtiä. Minun virne hitaasti hiipui, kun tajusin, että ei ollut sopiva lasku-alue missä tahansa ympäri kehä. Kaksi-vuotias ja pitsi myyntimies Ramon Batuc rakennettu hänen hacienda päälle round hill. Tärkein portti, polku johti alas kallioita venevaja luonnollinen cove. Mäki oli suhteellisen liukas, mutta ei liian jyrkkä. Muualla saarella oli joko liian kova tai umpeenkasvu hankala, ryhmyinen pensaita.
  
  
  "Se on tarkoitus olla rannalla," hänen isänsä sanoi grimly.
  
  
  "Hieman takaisin on erinomainen ranta, joka edelleen näyttää melko ihmisarvoisen," hän vastasi, toimeenpanon hänen huulensa. Hän kallisti Cessna uudelleen ja lensi kohti pieni venytys tuulinen ranta. "Se tulee olemaan hyvin vaikeaa, Nick, ja emme voi saada lähellä kotia."
  
  
  "Kuka välittää vähän kävellä? Toivon, että voimme vielä kävellä, kun meidän maa."
  
  
  Kone syöksyi alas. Tuuli piristyi ego ja ulvoi koko metalli. Hiekka paisui ympäri pyörien. Osat kone tärisi kuin jos ih oli yhtäkkiä halvaantunut. Tamara kamppaillut ja kamppailee tiller. "Meillä Venäjällä on sanonta," hän tokaisi, ajoittain. "Pidä tiukasti kiinni ohjauspyörästä tässä tilanteessa!"
  
  
  Olimme imetään alas ilma reikä. Cessna rokkasi, rokkasi, ja liukui pitkin rantaa harmaa, hiekka sade turvonnut hiekkaa. Edessä meitä, terävä kivi huiput jutted ulos kaikki yli hiekkaa. Vasemmalla makasi valli noin enemmän kiviä ja lohkareita, ja oikealle uhkaava wall kiehuvaa surf. Kone meni alas.
  
  
  Hän murisi hänelle. - 'Ylös! Ylös!' Huutoni oli refleksiivinen, koska tiesin, että Tamara oli tekemässä hänen paras nostaa nenäänsä. Ranta oli lähestyy tuhoisa tahtiin. Nenä haudattiin hiekkaan. Pitkä viheltää, niin potkaisseen pop. Me pyörähti ympäri, siiven alapinnasta katkesi, ja potkurin taitettu yli moottorin lohko, joka oli puoliksi peitetty hiekalla. Lattia nousi ja heitti meidät katolle kuin kasa ihmisen kädet ja jalat. Kone lähes selattava yli, sitten kaatui takaperin osaksi jäinen aallot. Suolaa vettä roiskuu yli meitä, kun me vetäytyi. Meillä oli rujo, mutta me kestettiin. Kone rokkasi edestakaisin surf. Olimme rocking aalloilla. Tamara pudisti päätään, nosti sen ja katsoi ulos rikki windows rannalla. Hätkähdytti, hän veti syvään henkeä ja tutkittu hiekasta ja aallokosta alla meitä. "Äänestää mitä pidän nämä kaupalliset lennot", hän sanoi pieni hymy. "Olet aina pehmeästi."
  
  
  "Älä naura minulle ikuisesti!" hän sanoi kyyneleet silmissä. — Olen pilannut kaiken, tunnen hänet! Emme koskaan nostaa ego jälleen ilmassa!
  
  
  "Se luultavasti ei olisi tapahtunut. muuten," sanoin. "Hiekka on liian pehmeä ja tuuli on saattanut kaataa meidät pois meidän jalat."
  
  
  — Mutta mitä me teemme nyt ?"
  
  
  'Mitä minun pitäisi tehdä?' Hän tarttui pajukori, että eda oli kerran ollut hänen takanaan. Nyt nen oli Tamara on Makarov pistooli, Tohtori Mendoza on vintage-pistooli, Pepe on .22 automaattinen revolveri, ja revolverit kaksi vartijaa ja johtaja. Hän antoi Tamara hänen ase ja Pepe on, ja laittaa loput aseet hänen taskut. 'Mitä minun pitäisi tehdä?'- toista se. "No, mennään kävelylle. Tehdään se!'
  
  
  
  
  Luku 13
  
  
  
  
  Kävely teimme tapa mimmo petollinen kukkuloita alle ulvonta ja polttava taivas. Lumimyrsky oli vielä koota voimia. Pimeys kasvoi paksumpi. Muutama hankala puita creaked tuulessa. Kivet olivat jatkuvasti laskussa. Tuuli imi ilmaa ympärillä meidän keuhkot kuten me juoksi vastaan. Meillä oli tukahduttava, kuten hukkuminen ihmisiä, ja joskus emme voineet liikkua eteenpäin. Myrsky oli nyt kiinteä massa, kova, armoton ja tappava. Tamara kasvot olivat veren peitossa putoamisen surumerkkejäni. Hänen, tiesin, että en katso paljon parempi. Kipu olkapäässäni oli yllään minut ulos. Se oli enää pelkkä korkkiruuvi lihaa, kipu ampui läpi minun sieluni ja minun luut. Olen kamppaillut sen kanssa, ja minun jäykkä sormet. Kamppailimme ja porrastettu itsepäisesti, tukevat toisiaan.
  
  
  Puoli tuntia kulunut, neljännes tunti, ja toinen puoli tuntia. Lopulta pääsimme mäen. Katsoimme paksu, tasainen seinät hacienda sadan metrin päässä. He makasivat alle paksu kerros lunta. Jos siellä oli vartijat - hän oli lähes varma heitä-heillä ei olisi ollut syyttely. He olivat huddled kyseenalainen suojaa seinää. Se on tuskin havaittavissa linja repaleinen miesten univormut kiinni jäätyneet ruumiit.
  
  
  "Mennään aidan yli", sanoin. "Kaksi tai kolme porttia on liian raskaasti vartioitu."
  
  
  Tamara pudisti päätään puistattaa. "Emme voi, Nick!
  
  
  "Emme voi seistä paikallaan joko.
  
  
  Aloimme kiivetä mäen takana hacienda, avoin edessä pääsisäänkäynnin. Jollain tavalla, se oli vaikeampi siirtyä eteenpäin nyt. On vähemmän esteitä, mutta paljas pinta hill on karhennetussa tuulen ja kääntyi liukkaalla jäällä rinne. Tamara oli ensimmäinen laskevan, ja minun oli tuettava häntä. Sitten hän menetti tasapainonsa. Tamara yritti auttaa, ja yhtäkkiä me molemmat rullattu alas, puristi meidän käsissämme uhkaavasti. Meidän kestävyyttä kuoli, mutta se nousi jälleen noin oma tuhkaa. Elämä tuntui vähemmän arvokkaita kuin lämpöä ja rauhaa, että kuolema toisi, ja elämä voitti.
  
  
  Huipulla, meillä ryömi loppuun suojissa seinään. Hän oli vanha. Muuraus oli kulunut, ja siellä oli suuret erot luonnon kiviä, he sanoivat. Keskimäärin se oli kolme ja puoli metriä korkea. Hän katsoi ylös varovasti ja huomasin, jalka ja käsi tukea pistettä useissa paikoissa. "Seuraa minua, kun olen ylös," hän sanoi Tamara.
  
  
  "Kun olet hereillä?" Tarkoitatko, että jos teet tämän!
  
  
  "Kun olen yläkerrassa, Tamara", sanoin lujasti. Hän ei halunnut ajatella totuuden hänen sanansa. "Ja odottaa merkki." Voi olla vartijat toisella puolella.
  
  
  Hän alkoi vaarallista kiivetä vanha seinä. Minun piti ottaa pois minun suojakäsineitä pitää sormet sileä kiviä. Chill ampui läpi minun sieluni. Hänen, tunsin käsissäni kiristää. Minun verta ja lihaksia jäätyi. Kivi mureni painon alla minun jalka. Hänen käpertyi jopa vaikerrus, ja kuullut Tamara on pehmeä huuto kauhu. Hetkeksi, ajattelin, että en voinut mennä enää pidemmälle. Sitten muistin, kuinka lähellä Zembla oli ollut, ja ajatus lämmitti minua. Hänen varovaisen löysi toisen jalansijaa. Sl löysi hänet. Vähä vähältä, se nousi.
  
  
  Viimeinen ponnistus kantoi minut yli reunan leveä, tasainen huippu. Terävät lasinsirpaleet olivat hajallaan pitkin koko pituudeltaan, mutta lunta ja jäätä romutettu ih vaikutus. Itse asiassa, he auttoivat minua pysymään liukkaalla pinnalla.
  
  
  Olin aikeissa ele Tamara seurata minua, kun olen vilaukselta vartiomies. Hän oli mukana ylös, ja hänen päänsä kumarsi, hänen kätensä syvälle hänen taskunsa, hän käveli hitaasti edestakaisin seinän ja lähimpään rakennukseen. Automaattinen kivääri ripustetaan hänen oikea olkapää. Hän käveli sinne, missä hän makasi syyttely. Hänen, katseli Tamara varoittaa häntä. Hän ei tottele käskyäni ja oli jo kiipeilyä jälkeen minulle! Vartiomies tuli jopa nuolla. Tarpeeksi lähellä kuulla hänen, jos jotain on tapahtunut. Hänen hengityksensä kiinni hänen kurkkuunsa.
  
  
  Tamara menettänyt hänen tasapaino ja putosi. Hän päästi hätkähdytti itkeä. Ei paljon, vain hieman kovempaa kuin tahaton huokaus, mutta tarpeeksi kovaa. Vartiomies välittömästi katseli uteliaana ja näki minut. Hänen hyppäsi.
  
  
  Mies tiesi, että hänen velvollisuutensa ja yritti puolustaa itseään. Liian myöhäistä! Hän oli edelleen nostaa kivääri, kun hän oli heittänyt syrjään ego, lasku päälle, polvet emu elämässä. Hänen kivääri oli nappasi pois Ego torni, pyörähti ympäri ja löi. Pusku osui emu puolella kaulan. Hän huokaisi ja jäädytti. Ego tavoite oli luonnoton kulma vartaloon.
  
  
  'Nick!'- kuiskasi ylhäältä. Katsoin ylös ja näki, Tamara istuu syyttely.kerroksessa.
  
  
  "En voinut odottaa häntä...'
  
  
  "Se ei ole väliä", sihisin. 'Hypätä.'
  
  
  — Voitko kiinni minua?"
  
  
  "Aina hyvä."
  
  
  Hän asetti kiväärin päälle eloton vartiomies ja ojensi kätensä. Hän laski. Hän nappasi ee. Myös, vaikka se ei ollut pehmeä halaus, se oli aika hemmetin mukavaa. Hän käpertyi luokseni ja suuteli kaulaani. 'Mitä nyt?'Mitä se on?', hän kysyi pehmeästi.
  
  
  "Tärkein rakennus. Siellä on hyvä mahdollisuus, että löydämme Zembla ja Ego on viimeinen voimakenttä-lähetin. Meidän täytyy tuhota ih molemmat.
  
  
  "Siinäkö kaikki?", hän sanoi sarkastiseen sävyyn. Hän tönäisi laskenut vartiomies kanssa toe hänen boot. "Kuinka paljon ih tuleeko meidän välillämme ja Zembla?"
  
  
  'En tiedä. Liian paljon, luulen.
  
  
  'Kyllä. Ja heidän pitää löytää meidät ja sitten tappaa meitä tai pitää meidät, kunnes me jäätyä kuoliaaksi. Olemme jumissa nyt, että olemme seinän takana. Ne ovat muutamia luoteja, jotka meillä on, hieman muuttaa. Onko teillä muita hyviä ideoita? Kuuntelin häntä hiljaisuudessa. Hän yritti kätkeä hänen pelkonsa hänen kyynisyyttä. Tämä on täysin luonnollinen reaktio. Jokainen, joka ei pelkää hyvästä syystä, on hölmö. Tamara oli kova, käytännöllinen, rohkea nainen, ja ole hölmö.
  
  
  — Minulla ei ole aavistustakaan", myönsin. "Voimme vain tehdä parhaamme ja toivoa. Se tulee olemaan vaikeaa, mutta meidän täytyy yrittää."
  
  
  Hän nyökkäsi alistuneesti. "Ja kun tämä on ohi, Nick, yritän sanoa jotain mukavaa."
  
  
  "Minä huudan apua", hän kertoi hymyillen. Varjoissa rakennusten, me ryömi takaisin kartanolle. Se oli edullista vartiomies automaattinen, kunnes huomasin, että sen mekanismi jäässä. Ego löysin sen ja otin yhden aseet.
  
  
  Meillä tuli nurkkaan ja pysähtyi. Edessämme oli sisäpiha, jossa on helikopteri. Hän opiskeli pitkä, kapea päärakennus, jossa hän toivoi löytävänsä Zembla. Se oli suurempi kuin ulkorakennukset, katettu kuisti käynnissä koko pituudeltaan. Keskustassa oli portti, jonka kautta autot voi tulla pääsisäänkäynnin.
  
  
  Eteinen oli pimeä ja tuskin näkyvä kautta ravistelemalla lumi. Minulla oli vahva epäilys, että siellä oli vartiomies jossain muualla. Yksi tai useampi, kaikki hermostunut ja kylmä, pistely sormet. "Otamme pisin reitti", sanoin. Me juoksi takaisin seuraavan rakennuksen. Hän olisi halunnut pitää käynnissä, mutta varovaisuutta ja hiljaisuus olivat päivän sana. Hitaasti siirryimme. Tällä puolella hacienda oli toinen rakennus, joka näytti autotalli. Teimme sen toinen pää ilman välikohtauksia. Oikealla, siellä oli avointa tilaa noin kymmenen metriä. Sen takana oli tärkein rakennus.
  
  
  Olemme seisoi ja kuunteli tarkkaavaisesti. Emme kuulleet mitään, ja juoksi takaisin päärakennukseen. Edessämme oli pitkä rivi ikkunoita takorauta-baareja. Yksitoikkoisuus keskeytyi kaksi kaduilla jakamalla Rivnenskaya rivi kolmeen osaan. Siellä oli portin takana, ja toinen rivi ikkunoita, joista osa oli kirkkaasti valaistu. Lyhyt mukulakivi tie juoksi portista sisään rakennuksen massiivinen main portti. Siellä oli kioski lähellä portti, joka näytti kuin maksaa puhelin. Odottaa kioskit. Kapea aukko oli valaistu.
  
  
  'Kirous. Meidän täytyy ylittää ajotieltä, ja se on vartioitu.
  
  
  "Ehkä he eivät ammu nainen", Tamara sanoi.
  
  
  "Miksi?"
  
  
  "Ehkä he haluavat kysyä ensin."
  
  
  "Tamara, jos luulet, että voit ottaa syötin..."
  
  
  Hän olisi yhtä hyvin voinut puhua seinään. Taivutus alas, hän nopeasti ohi alle ikkunat. Seurasin häntä, toivoen, että hän ei ole liian holtiton. Minulla oli tunne, että he olisivat ampua ensin ja kysyä sitten kysymyksiä. Me hiipi mimmo ensin kaksi ovea ja seuraava ryhmä ikkunat. Tamara oli puolen metrin päässä minusta. Hän oli varma hänen liikkeitä, ja hän tiesi, en voinut estää häntä vaarantamatta kiivasta keskustelua ja mahdollinen löytö. Yritin miettiä vaihtoehtoista, mutta en löytänyt sitä. Tulimme alussa toinen päivä ja seuraava ikkuna. Yhtäkkiä hän kuuli ääniä.
  
  
  'Odota! hänen oli kuiskasi energeettisesti. Minun erityistä yllätys, hän pysähtyi ja ryömi luokseni. Lamppu räpytteli. Me katsoin ikkunasta.
  
  
  Eversti Zembla oli vauhdista ylös ja alas vihaisesti. En kuullut, mitä hän sanoi. Kuitenkin, hän hakkasi nyrkillä pöydälle keskelle huonetta. Tuoli oli täynnä elektroniset osat, transistorit, piirilevyt, juottokolvit, ja pihdit. Takana Zembla olivat samaa metallia, kaapit ja paneelit kuten Maya-temppeli. Vain nämä olivat auki. Baarit oli poistettu, ja johdot oli kiemurrellen kuin outo perm. Se ei ollut vaikea kuvitella, mitä hän oli tekemässä tässä huoneessa. Hän on rakentanut uuden master control-järjestelmä, hänen tappava juoni valloittaa Keski-Amerikan ja luoda Kolmannen Maya Imperiumi.
  
  
  Olen miettinyt, jos hän oli puhunut Hema, kun toinen mies, ohuella, viiksekkäät kasvot tuli seisomaan hänen viereensä. Zembla on rikoskumppani tuntui jopa enemmän tarkoittaa ja kylmäverinen kuin kukaan muu. Hän avattuna nippu kaavio papereita. Kaksi miestä olivat niin syventynyt keskustelemme heidän suunnitelmansa, että en uskaltanut lähestyä hieman nuolla. Ulos nurkassa hänen silmänsä, hän näki kuusi muuta miestä, kaksi aseistettua vartijaa, ja neljä teknikot valkoinen takit, luultavasti työskentelee kokoonpanolinjalla. Tamara katsoi minua kysyvästi.
  
  
  Reumalääkäri totesi, että oven takana. Hän varovasti työnsi avaa salpa ja nojautui paksu puu. Ovi ei ollut suljettu. Me hiipi sisälle ja kuunteli ääniä viereisessä huoneessa kylmä sali.
  
  
  '...tappaa heti! Eversti Zembla ääni oli kiivaasti dogmaattinen. "Jos en saa tilannetta hallintaan parissa tunnissa, myrsky tulee liian vahva kahva — jopa minulle! †
  
  
  "Emme voi pysäyttää asennuksen," alisteinen ehdotti ego.
  
  
  "Tohel, tämä on työtä petturi."
  
  
  ""Ei, sir. Katso R-osiossa täällä. Kaverit eivät vain ole tarvittavat osat laittaa tämä kohta yhdessä. Ego voi olla rakennettu muutaman tunnin, joten...
  
  
  "Uskallat saarnata R Kohdat! Kuka loi teema? Sen yksin, eikö niin? Meidän täytyy löytää tapa kytkeä johdot. Ja en halua kuulla enää tappiomielialaa puheet sinulla. En koskaan anna periksi Tohel, vaikka minun valtakunta on ikuisesti haudattu jäätä! Se ei ollut minun vikani. Tein sen täysin. Jos se on Nick Carter...
  
  
  Siellä oli yleinen solinaa protesti, joka katkesi äkillisesti Zembla kätyri, Tochel. — Oletko vielä vakuuttunut siitä, että hän on takana meidän vika?"
  
  
  "Väliaikainen takaisku, mutta ei vika. Mutta jatkuva heikkeneminen sää malli osoittaa, että muut asemat eivät enää toimi. Kyllä, hänen, varma, että Nick Carter oli jotain tekemistä sen kanssa. En tiedä, miten hän sai tietää ih sijainti, mutta hän myös löysi minun Maya-temppeli. Ja talous-ja rahaliiton, perkele, onnistui täysin tuhota ego.
  
  
  "On olemassa raportteja, nainen..."
  
  
  Zembla hymyili halveksivasti. "Carter antaa mahdollisuuden ottaa poikasen hinata ja käsitellä tätä romantiikkaa, kuten piknikin sukupuoli club . Mutta tämä myrsky, se ei koskaan päästä saarelle. Ja jos ihmeen kaupalla hän selviää, mikään ei pelasta häntä. Muut asemat ollut valmis ego-hyökkäys, niin olemme valmiita!
  
  
  Shaggy käynnistyksen kuullut häntä. Yhtäkkiä, virkapukuinen mies ilmestyi lopussa hall. Ego on suu loksahti auki suorituksen lippu kun hän pääsi hänen kivääri. Tamara ja minä vaistomaisesti kääntyi ympäri. Me potkut ilman ajattelua. Yksi gawk tuli emu on kurkku aivan kuten se alkoi huutaa, toinen tippuu pois emu: n silmään. En tiedä kuka on missä. Hän kaatui taaksepäin, hänen kivääri kolisten maahan. Verta suihkutetaan kaikkialla. Emme näe, että se koskettaa maata; olimme jo liikkeellä taas. Älä sano sanaakaan meille, olemme työskennelleet yhdessä hyvin koulutettu joukkue.
  
  
  Me puhkesi huoneeseen. Nämä revolverit olivat spewing tulipalo jo ennen kuin ovi oli täysin auki. Kanssa järkyttynyt ilme, Odin noin vartijat tarttui hänen kätensä ja laski. Tamara pyörähti ympäri ja löi mukava reikä toinen vartiomies kun hän kohotti aseensa. Yksi teknikko romahti, muita vajosi hitaasti polvilleen. Nopea kuin pantteri, Tohel kaatoi paksu puinen tuoli. Osat ja työkalut lensi pois. Hän veti Eversti Zembla osaksi kattaa hänen takanaan. Ego on Colt .357 alkoi syöstä tulta. Viimeiset kaksi teknikkoa, järkyttynyt ja masentunut meidän hyökkäys, hiipi ylös avata oven. He olivat molemmat myöhässä. Tamara otti tavoite ja kuolettavasti haavoittunut, ih, ne laskivat.
  
  
  Hän ducked välttää Tohel laukausta. Minun revolveri oli tyhjä. Ego heitti sen Tohel ja tarttui alussa toinen. Tochel ducked, ja ase pamahti kaappiin takanaan. Zembla hyökkäsi kimppuuni kuin hullu. Hän hyppäsi yli tuoli, kuin jos hän oli voittaa este. Kuin tiikeri, hän lunged eteenpäin ja tyrmäsi minut pois minun jalat. Me putosi lattialle yhdessä. Meidän sormet ei ole aikaa puristaa lujasti nyrkkiin. Mutta toinen revolveri oli tippuu pois sormieni ympärille, ja kolmas liukui pois minun jakku lämpöä maali. Zembla on kova kallo törmäsi minun leuka ja laidunnettu nenää, joka vuoti sen ympärille, ja sormet kaivoi minun ego on hiukset alla side. Minun nyrkki nousi ja palasi emu: n hyväksi. Hän naurahti tyytyväisenä, kun hän kuuli hänen nenä tauko. Ego on iho ja liha oli revitty kappaleiksi. Hän ulvoi, joka satuttaa. Nopea ääliö, hän käänsi päänsä pois, ja se pelasti hänet. Muuten, tappava luun palasia olisi lävistetty ego aivot.
  
  
  Ego vastaus oli luinen polvi elämäni. Hän yritti napata kiinni minun jalka, joka ei ollut pitämällä hänet. Me rullattu yksi yli muiden. Me, Tamara, ja Tokhel ei uskaltanut ampua meitä. Kuitenkin, he ampuivat taas, toinen lähietäisyydeltä, ilman saada meidät yhden osuman. Zembla oli vielä yrittää rikkoa minun nivelsiteet tai jalkaani. Jokainen heimo minun on sen ego sen suojaamaton nivusiin. Ajattelin tappaa hänet. Kuulin hänen voihkivan ja tuntea häntä, vapina. Seuraava toinen, Tohel ampui sanctifications. Huone oli verhottu pimeydessä, ja pimeys Zembla irtosi ja katosi.
  
  
  Sireeni huusi. Ääni oli melkein menetti myrskyisät myrsky. Tamara ja haluaisin mennä ulos sattumanvaraisesti. Zembla ja Tochel eivät ole. He tiesivät, että rakennuksen sisälle ja ulos. Ih shaggy kuullut häntä käytävällä. He ovat poissa. Hänen kuumeisesti rummaged läpi vaati aseita. Revolveri löytyi. Siellä oli vielä korkkiruuvi, onko se oli ladattu. Hän tunsi käden hänen hihassa. Tamara. Me vaelsi ulos käytävään.
  
  
  Ulkona, pihalla ja takana taloja, Zembla on ihmisiä tuli elämään. Siren jatkoi ulvoa, ja ovi avautui ja kaksi tappava vilkkuu tulipalon tuli hoppu meille. Hän oli ampunut reumaa. Hän tunsi vahva rekyyli, ja tuoksui pistävä haju ruuti. En tiedä, jos se osuu mitään, mutta olin pirun onnellinen selvittää, minulla oli revolveri, joka on täynnä luoteja. Me romutti alas käytävään ja ulos pihalle. Yöllä voisimme kuulla huudot kaikkialla ympärillämme.
  
  
  Me juoksimme. Jotkut huusi vihaisesti, toiset innoissaan, ja kaikki tämä on täydennetty polkemista saappaat. Odin noin Zembla miesten kompastui ja kaatui maahan. Luoteja lensi oven läpi, täyttää ilman sirpaleita ja johtaa. Meidän pitää käynnissä ovelle lopussa hall. Tamara, kauhuissaan, mutta päättäväisesti, juoksi seisomaan taakseni ja vaikerrus.
  
  
  Me juoksi ulos ovesta ja osaksi pihan. He eivät olisi voineet pyytää parempaa tavoite. Ääni käynnissä jalat oli mukana ratista tulitus. Sisällä, palo pysähtyi yhtä nopeasti kuin se oli alkanut. Meidän impulsiivisesti ryntäsi vain suojaa voisimme nähdä, kasa rikki puinen laatikot. Ne rakennettiin noin paksu lankkuja metalli hihnat ja käytettiin liikenteen herkkiä elektronisia laitteita. He olivat kasataan palvelemaan sytykkeet. Tulitus karjui ja luoteja paiskautui maahan takana meitä, kun me kyyhky kuumeisesti välillä laatikot.
  
  
  Kaupunki luoteja repi meidän hätävara piilopaikkaan. Hän oli vedetty alas Tamara. Kaksi ensimmäistä ihmistä lähestyy armeija oli liian kärsimätön olla varovainen. Kaksi laukausta ja ne putosi lunta. Hän alkoi liikuttaa laatikoita kuin mielipuoli vahvistaa puolustuksemme. Paksu levyt imeytyy luoteja. Vain ärsyttävää suora osuma voi lyödä meitä nyt, muuten heidän täytyisi ryömiä ympäri taloa takana. Hän katsoi ylös, mutta ei nähnyt yksi windows. Ympäröivän miehet kasteli meidät johtaa, kuin jos meidän aseet olivat puutarha letkut. Ei ole väliä, mihin suuntaan hän katsoi, siellä oli liikaa ihmisiä paeta. Ja meillä on vain pari kierrosta jäljellä.
  
  
  Yhtäkkiä, ennen kaikkea melu, hän kuuli äänen sähköinen käynnistin. Helikopterin roottori alkoi kiertää hyvin hitaasti. Glass cockpit, voisin nähdä siluetit kaksi miestä. Kolmas mies, seisoo yksin noin vartijat, oli hätäisesti valokuvaus helikopteri pysähtyy ja köydet puolelta. Siellä oli vain yksi gawk jäljellä minun revolveri. Hän otti varovainen tavoite ja osua kohteeseen. Vartiomies huusi ja alkoi nykiminen. Hän huusi niin äänekkäästi, että tulitus pysähtyi hetkeksi, kun kaikki tuijottivat häntä.
  
  
  "Tamara, anna minulle jotain ampua."
  
  
  "Vain käyttää aseeni." Siellä on kuusi enemmän luoteja", hän sanoi, luovuttamalla minulle Makarov .
  
  
  Hän piti .22 Pepe itse. Se, että hän ei epäröi antaa minulle hänen oma revolveri oli ele, jota en koskaan unohda. Hän tuijotti helikopteri. Moottori oli käynnissä täydellä teholla lämmetä. "He kaatua myrskyssä."
  
  
  "Ehkä, mutta emme voi istua täällä ja katsella. He haluavat paeta, ja jos he onnistuvat, he alkavat uudestaan. Pahempaa, he lähtivät lähettimen päälle, ja olet kuullut, mitä Zembla sanoi siitä.
  
  
  "Mutta luulin, että huone oli..."
  
  
  "Se oli vain uusi basic control-järjestelmä, että he olivat asennat. Laitoimme lanka tähän, mutta aloitti toisen lähettimen jossain muualla. Dell itse, ego oli odottaa häntä toisella puolella portti, jossa voisimme nähdä kaikki nuo valot."
  
  
  "Tämä tarkoittaa, että kukaan ei voi pysäyttää myrskyn muutaman tunnin. Ainakin jos Zembla puhui totta. Sitten sää malli tulee koskaan olla hallinnassa taas!
  
  
  'Kyllä . Ja ongelmana on, että Zembla on yleensä oikeassa.
  
  
  Ammunta uudelleen kuin helikopteri hitaasti ja epävakaasti lähti. Hän rokkasi edestakaisin. Ammunta keskeytettiin toisen kerran, kun ohjaamon ovi vedettynä auki. Matkustajan istuin, hän huomasi Tohel on laiha, lihaksikas runko. Ego pitää oven auki alussa. Hänellä oli Colt pistooli oikeassa kädessään, jonka hän oli tilalla hänen vasen käsi taivutettu, ja hän oli osoittaa se meille. Hän huusi jotain, mitä en ymmärrä. Ilmeisesti huuto oli tarkoitettu Zembla, joka toimi ohjaajana. Kopteri keikahti hieman ja liukui meidän suuntaan.
  
  
  "Senkin paskiainen! Hän oli täynnä vihaa. — Hän tulee tappamaan meidät kuin kanit!" Älä laske päätäsi, Tamara!'
  
  
  "Hyvä on", hän sanoi, hänen äänensä yritys.
  
  
  Split toinen, meidän oli pakko valita. Jos saamme pois meidän barrikadi, Zembla miehet ampuvat. Jos emme pysy missä olemme, me ammutaan ylhäältä. Turhautuminen ja viha pyyhkäisi ylitseni, kun helikopteri lensi jopa nuolla.
  
  
  "Pirun paskiaiset!" Kuulin itseni murina. Minun käsi kiristetty aseen. Hän on toiminut epätoivoinen ja holtiton brusqueness. Hän hyppäsi välillä laatikot. Terävä kipu ampui läpi minun loukkaantui olkapäähän ja rintaan, kun törmäsin raskas puu. Levyt pomppi, laatikot putosi. Hänen hyppäsi pihalla alle lähestyy helikopteri. Hän vilaukselta Tohel on yllättynyt kasvot . Hän reagoi vaistomaisesti, nopeasti, kiitos vuoden koulutuksen. Ego aivot Colt .357 magnum ampui minua kohti ja ampui. Raskas gawk paloi käteni ja repi pitkä reikä hihassa. Makarov on ase lensi noin minun kädet ja laskeutui muutaman metrin päässä.
  
  
  Tochel kuullut hänen nauravan. "Yritä saada Ego Carter!"
  
  
  Hän sukelsi ase, rullattu yli, ja kömpelösti veti ego alta hänen ruumiinsa. Ase jyrisi, nykimisestä, ja jyrisi jälleen. Kehoni tuntui, että se kuului kaksi eri ihmistä. Minun vasemmalla puolella palaa enemmän kuin kivulias ja oli lähes halvaantunut; minun oikealla puolella oli hieno, vaikka uusi haava. Helikopteri rokkasi hieman. Zembla voinut pitää egon pystyssä kovassa tuulessa. Ehkä ego oli myös järkyttynyt minun laukausta. Tohel ampui ja jäi. Hän rokkasi edestakaisin, yrittää torjua pitching. Ego massiivinen tylsä luoteja törmäsi lumen vieressä.
  
  
  Tamara oli polvillaan, nojasi päänsä laatikon. Välein välillä volleys, hän kuuli hänen kimeä huuto. Ensimmäinen ja ainoa kerta, kun näin hänet, hän oli peloissaan ulos hänen älynsä. Lähes vaistomaisesti, hän ampui kolmannen luoti. Hän näki hänet hetkeä myöhemmin, kun Tohel yhtäkkiä säpsähti, kuin jos hiipivä ovella. Ego on silmät pullistuivat hänen päänsä ympärillä. Egon ääni teki ääniä, jotka eivät ole sanoja, mutta merkityksetön yskää. Hän yski, huusi ja veti liipaisimesta hänen tyhjä Magnum. Hän jännittynyt ja tärisi. Sitten hän hitaasti nojautui eteenpäin ja laski ulos helikopterin.
  
  
  Tohel osui maahan tömähtää. Järkyttynyt, ego ihmiset tuijotti jännittynyt hiljaisuus, ikään kuin he eivät voineet ymmärtää, että ih päällikkö oli kuollut. Hänen istui hiljaa ice-katettu sisäpiha. Hän tunsi heikko ja pahoinvoiva. Ainoa ääni oli Tamara on pehmeä ulina ja äkillinen kiihtyvyys helikopteri Zembla noussut ylös ja pois.
  
  
  Pahoinvointi oli poissa, mutta ei ole heikkous. Sain polvilleni, välittämättä riski ampui ihmisiä ympärilläni. Hän nojautui eteenpäin tuuleen helikopterin potkuri. Makarov oli oksentelu ja lihasten nykiminen, kuin jos hän olisi oma elämä. Viimeinen kolme luotia whizzed kautta hauras paine säiliöitä. Hetken hän pelkäsi, että hän oli potkut liian myöhään, ja että helikopteri oli jo liian korkealla. Mutta sitten tärkein ruuvi alkoi tehdä outoja hionta ääniä. Helikopteri ravisteli ja ravisteli kuin Zembla yritti ohjata sitä. Se horjui ja kohosi korkeammalle ja korkeammalle edellä hacienda. Sitten äkillinen shokki. Hän alkoi liukua alas. Jotain räjähti ja pala metallia lensi ylitsemme. Kuulimme pienen räjähdyksen. Helikopteri leijui liikkumatta hetken. Pienet liekit nuolivat huppu. Sitten se sukelsi suuren kaaren ja syöksyi toinen siipi hacienda päärakennus.
  
  
  Kauhea järkytys, helikopteri törmäsi viereisen rakennuksen yhdessä Zembla. Minulla oli heitetty maahan. Paloina seinään lensi ympäri pihalla, yhdessä, palkit, ikkunat,ja muuraus. Katto romahti vuonna paikka, jossa helikopteri löi iso reikä. Nälkäinen liekit loimusivat korkealle taivaalle. Hänen huimausta, hän hyppäsi jaloilleen. Se ei riko mitään, mutta minun on jo vaurioitunut nenä oli nyt vuotaa jatkuvasti. Huohottaen, hän kompuroi läpi laatikot löytää Tamara. Meidän oli pakko päästä pois täältä. Minun haparoiden käsi kosketti hänen pehmeä käyrät. Hetken hän käpertyi luokseni ja varovasti juoksi sormiani läpi hänen vaaleat hiukset. Suojattu nyt-purkaa barrikadi, se on ehjä.
  
  
  Paahtava tulipalo levisi nopeasti. Hehkuva valo, hän näki Zembla on jäljellä miesten käynnissä ympäri. Heillä ei ollut mitään paikkaa minne mennä ja en tiedä mitä tehdä. Ei organisaatiossa enää. Ih johtaja oli kuollut, ja heillä ei ollut tavoitteita jäljellä. Tällaisissa olosuhteissa, he ajattelevat kahdesti ennen kuin kuoli sankarin kuoleman. Mutta he olivat yhä vihollisia, vaarallisia vihollisia. Jos meillä oli mahdollisuus paeta kaikki tämä, se on vain nyt.
  
  
  Me ryömi ympäri laatikoita ja juoksi takaisin lähimpään rakennukseen. Joka kerta, kun me hyppäsi pois tieltä ja ducked kun joku juoksi ohi mimmo. Hengästynyt, me juoksi takaisin mimmo on polttava päärakennus. Hymy Tamara huulilla kertoi minulle, että hän oli ajatellut samalla tavalla kuin häntä. Tässä blazing tulipalo, Zembla on viime lähetin tuhoutui ja muuttui metalliromua.
  
  
  Ryhmä miehet löysivät meidät pääsisäänkäynnin ja avasi tulen. Luodit whizzed uhkaavasti ympärillämme, väsyttävä tiiliä seinään kummallakin puolella meitä. Me ducked portin läpi, sulki ih takana, ja juoksi alas leveä mukulakivi polku. Ulvonta viheltää jäinen tuuli sekoittui ratista palo-ja narina romahtamassa rakennusten takana. Se oli kuin sinfonia helvetistä.
  
  
  Olimme tulleet alas mäkeä ja oli nyt pakko kahlata läpi korkea kumpuja kiviä. Kova myrsky tippuu Tamara pois hänen jalat useita kertoja. Hän oli auttanut hänen jalat Ay, joka välittömästi kaatui liukkaalla jäisellä tiellä. Olemme edelleen matkalla.
  
  
  Huohottaen, me vihdoin suojaisan lahden venevaja. Kaikki voisimme ajatella, oli vene, ja miten tehdä sen liikkua. Siellä vain piti olla vene, jos aiomme selvitä tästä. Hän työnsi oven auki. Se ei hievahtanutkaan, ja minulla ei ollut voimaa iskeä sen pois minun hartiat, mutta sitten Tamara hiljaa ammuttu lukko Pepe on revolveri.
  
  
  Viimeinen ponnistus, me munakokkelia yli-telakka. Siellä oli vene. Hohtavan kymmenen-jalka cruiser yacht nykäisi villisti kuin valjastettu ori. Menossa meri ei tuntunut turvallinen, ilman riskiä. Jahti on rakennettu liukua läpi aaltojen suurella nopeudella, mutta tässä myrskyssä, se helposti kaatuu raskas turvota suoranainen venevaja. Mutta viimeinen asia, jonka halusin tehdä, oli jäädä saarelle.
  
  
  Tamara avasi ison oven ja sitomatonta köydet. Hän rummaged kojelaudan alla ja esilämmittää moottorin. Minun lihaksia särki koko ruumiini. Miehet juoksivat venevaja. Kuulin heidän huutavan ja ammunta. Hänen, painetaan start-painiketta. Moottori alkoi, aivasti, chirped, ja sitten murisi elämään. Hän oli hämärästi tietoinen siitä, että käteni oli vaistomaisesti kurkottaa kaasua. Murinaa jalkoihin tuli väkivaltainen tykyttää. Jahti lensi ympäri venevaja ja puroon kuin ensimmäinen, miehet puhkesi vuonna takaoven kautta.
  
  
  Lahden ulkopuolella, karkea aallot Lahden Panama osuma meille. Hänen nopeus oli alennettu, kunnes fretti on nopeus ylitti kolme solmua. Meri oli kuohuu massa valkoinen vaahto, joka nousi hitaasti vaakasuoraan yläpuolella. Vene ei ole aikaa kääntyä ympäri. Keula oli haudattu ja leijui ylös toisella puolella aalto. Vesi ryntäsi kuumeisesti eteenpäin kannen ja ohjaamon katolle. Hän oli liian heikko pitämään vene. Veri trickled alas syliini ja minun nenä. Minun oli pakko lopettaa ajaminen. Häntä, tunsin itseni laskussa. "Hallita", hän sanoi, melkein unintelligibly. "Tamara, ratin taakse. En voi... ammottava pimeys tajuttomuus suljettuna minua. Hän otti yksi viime katsoa taivaalle ja hymyili. Sää on muuttunut.
  
  
  
  
  Luku 14
  
  
  
  
  Näin unta, että olin makaa riippumatossa. Jännitystä rokkasi minua hellästi edestakaisin. Hänen oli venytetty ulos ilman kenkiä ja takki pään alle, sen sijaan tyyny. Vene istui liikkumatta kanssa hiljainen koneita. Kevyt tuuli puhaltaa, aurinko oli kuuma.
  
  
  Toinen vaikutelma oli, että olin vielä unta. Minulla oli yksi niitä ihania eroottisia unia, että aina näytä loppua, kun asiat alkavat saada paremmin ja jätä sinua tunne pettynyt aamulla. Tamara oli nojaa taaksepäin kaide vain hänen rintaliivit ja pikkuhousut. Hänen pitkä, notkea jalat venytetty ulos kannelle, hänen pilkkominen kaareva, rinnat pullistuivat, ja hänen kasvonsa kallistaa jopa kiinni niin paljon aurinkoa kuin mahdollista, on aistillinen visio, että rakastan nähdä unissani. Mutta hän oli todellinen, todellinen kuin aurinko! Hän huokaisi ja flexed kätensä. Kipu oli todellista, liian. Hänen sel on suorapuheinen. Veneeseen tulvi sininen vesi. Meri oli tyyni ja taivas oli häikäisevä selkeä. "Hei," Tamara sanoi hymyillen. Hän nosti kätensä yli hänen silmänsä sulkea pois kirkas aurinko.
  
  
  "Hei," naurahti hänen reumatismi. "Olemme matkalla."
  
  
  "Olemme loppuu polttoaine."
  
  
  'Kyllä.'
  
  
  "Muutaman minuutin kuluttua olet menettänyt tajuntansa, moottori kehräsi ja pysähtyi. Se ei ole mitään muuta voin tehdä.
  
  
  'Ei, ei tietenkään.'
  
  
  "Nykyinen vie meidät rantaan muutaman tunnin."
  
  
  "Me olemme kiireisiä. Hieman lepoa ei satuta meitä.
  
  
  "Luulen niin liian", hän sanoi. Hän kallisti päätään taaksepäin jälleen. "Se on liian kuuma näitä vaatteita, ja hän halusi saada aurinkoa. Toivottavasti et pahastu."
  
  
  "Kuka on hän? Ei koskaan!'
  
  
  Katseeni liukui poikki kirkas turkoosi vesillä sumuinen rannalla etäisyys. Panama loisti valo, ja meri oli vielä. Hän voisi tuntea hiljaisuus. Meillä ei ollut henkäys tuulen. Ei yhden eläimen kahisivat vuonna vyyhti heiniä, ja me ei kuulla yhden äänen kautta tiheä emerald forest. Se oli liian aikaista. Joet ja kanavat olivat edelleen tukossa paksu massat jään. Mutta jään pian halkeilla ja murentua. Sulava lumi vuorilla saattaa aiheuttaa tilapäisiä tulvia siellä täällä, mutta se oli tulevaisuudessa. Mies ja peto olivat edelleen mykistynyt, yrittää paeta uskomaton kauhut luoma Zembla on dominoiva myrsky. Myöhemmin, he alkavat surra kuolleita sukulaisia ja aloittaa uudelleenrakentaminen niiden kodeissa. Mutta se tulee myöhemmin...
  
  
  Hän hengitti lämmin, tuoksuva ilma ja istutettu hänen jalat tiukasti kannella. Minulla oli iso hymy kasvoillani. "Se oli taistelemisen arvoista."
  
  
  Tamara nousi raukea grace. Hän tuli luokseni ja varovasti kietoi käsivartensa kaulaani. Hänen sormensa tarttui painikkeet minun pusero. Hänen kätensä liukui poikki rintaani.
  
  
  "Jännitys on ohi", sanoin. "Sinun ei tarvitse huolehtia enää."
  
  
  "Minulla ei ole koskaan ollut voit tehdä tämän, Nick, mutta rakastan sitä."
  
  
  "Kun saavumme Panaman, polkumme eroavat. Kunnes ...'
  
  
  "Ei", hän kuiskasi surullisesti korvaani.
  
  
  "Sinulla on oma vastuunsa, ja minulla on omani, ja me ei koskaan muutu avulla muita. Kaikki oli hyvin ja menee hyvin, kunnes saamme Panamaan."
  
  
  "Vene ajelehtii."
  
  
  — Ja ei ole mitään emme voi tehdä asialle.
  
  
  "Paitsi hauskaa, kun vielä voimme."
  
  
  Hän suuteli häntä karkeasti ja veti hänet hänelle, ja sitten kova ja joustava elin.
  
  
  Hän oli väärässä. Jännitystä ei ollut vielä ohi.
  
  
  Kirjasta:
  
  
  Se kaikki alkoi sekavaa radio viesti, jonka KIRVES agentti Meksikossa. Nyt Nick Carter oli tehdä tiensä läpi tiheän viidakoissa Nicaragua, jota he kutsuivat Mosquito Coast. Ego oli piirittivät hyttysiä, myrkyllisiä käärmeitä ja sietämätön Savchenko. Ego matka oli julma, mutta hän oli löytää muinaisen Maya temppeli. Eversti Zembla pääkonttori sijaitsevat siellä. Ja tämä voisi puolestaan Keski-ja Etelä-Amerikassa, osaksi napa-alueella. Ja niin jäädyttämistä kylmä uhkaa rikkoa, Nick on myös vakuuttaa venäjän KGB: n agentti Tamara Kirova, että Amerikassa ei ole mitään tekemistä sen kanssa tämä pirullinen järjestelmään.
  
  
  Mutta Eversti Zembla onnistuu sytyttää hänen jäinen kauhu. Sitten Nick Carter on velvollinen tekemään mahdottomia...
  
  
  
  Sisällysluettelo
  Luku 2
  
  
  Luku 3
  
  
  Luku 4
  
  
  Luku 5
  
  
  Luku 6
  
  
  Luku 7
  
  
  Luku 8
  
  
  Luku 9
  
  
  Luku 10
  
  
  Luku 11
  
  
  Luku 12
  
  
  Luku 13
  
  
  Luku 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killer: Koodi nimi Korppikotka
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killer: Koodi nimi Korppikotka
  
  
  Omistettu ihmiset Salainen palvelu yhdysvallat
  
  
  
  Ensimmäisessä luvussa.
  
  
  Hän nuolaisi hänen kuivat huulet hänen paksu kielen ja squinted auringossa yläpuolella. Hänen suunsa maistui vanha paperi, ja siellä oli tylsää, mutta itsepintainen surina korvissa.
  
  
  Se oli mahdotonta tietää tarkalleen, kuinka kauan hän oli maannut tajuttomana reunalla pieni, ruipelo piikki bush. Kun ensimmäinen tuli, hän ei voinut muistaa, missä hän oli tai kuinka hän sai siellä. Sitten hän näki, kierretty, hohtavan massan hylky, Mooney on vähän kone syöksyi kuin haavoittunut haukka ulos pilvettömältä taivaalta. Puoliksi rikki nauhat metalli - jäänteitä väkivaltainen vaikutus - nousi vain kolmenkymmenen metrin yläpuolella ruskea ruoho veld, ja ohut wisps savua silti hinattava taivasta kohti. Nyt muistan, kuinka olin heittänyt koneen ympärille, kun se osui maahan, ja sitten ryömin pois raivoaa liekit. Asema auringon, hän tiesi, että monta tuntia oli kulunut siitä, kun aamulla kaatua.
  
  
  Suurta kipua ja vaikeuksia, pakotin hänet istuma-asentoon, tunne kuuma valkoinen savi minun reidet läpi minun revitty khaki housut. Paita noin pensaat hänellä oli yllään tarttui selkääni, ja haju oman kehon täytti sieraimeni. Nostaa kätensä suojaamaan silmiään auringonvalossa, hän katsoi ulos pitkä ruoho leijona, että nyt tuntui venyttää loputtomasti kaikkiin suuntiin, keskeytti vain harva vihreä yhden lämpötila akaasia puu. Ei ollut mitään merkkejä sivistyksestä, vain suuren meren ruohoa ja puita.
  
  
  Yläpuolella, korppikotka siirtyi hiljaa, kiertelee ja pirouetting. Valu varjon maahan edessäni, lintu hung pakkomielteisesti, katsomassa. Surina korvissani tuli selvemmin nyt, ja se tapahtui minulle, että se ei ollut minun päässäni ollenkaan. Ääni tuli onnettomuuspaikalle. Se oli ääni lentää.
  
  
  Hän keskittyi hylky. Sitten korppikotka ja parvi lentää muistutti minua, että Alexis Salomos oli koneessa kanssani - hän oli pilotointi ego, kun ongelma ilmeni. Hänen silmänsä kapenivat, mutta hän ei nähnyt egoa missä tahansa lähellä onnettomuuspaikalle.
  
  
  Kun nousin ylös heikosti, huomasin, että jalkani olivat jäykkiä. Koko kehoani särki, mutta minulla ei ole katkenneita luita. Pitkä leikkaus hänen vasen kyynärvarsi oli jo paranemista, ja veri oli kuivunut. Hän katsoi synkästi klo kytee raunioista. Minun piti löytää Alexis nähdä, jos hän oli vielä elossa.
  
  
  Surina kärpäsiä voimistui, kun hän lähestyi koneen rungon. Hän kumartui ja katsoin ohjaamoon, mutta ei nähnyt hänen ystävänsä. Tunnen sairas minun vatsaan. Sitten, kun hänen kuori oli noin edessä hylky, mimmo hiiltynyt potkurin ja rypistynyt pala runko, häntä yhtäkkiä pysähtyi.
  
  
  Alexey ruumis makasi groteski kasaan verta noin kymmenen metrin päässä. Ego oli myös heitetty ulos, mutta ei ennen kuin ego on kone kaatui. Edessä ego on pää ja kasvot olivat puristetaan ulos lyömällä koneen tuulilasi, ja se näytti ego on niska oli murtunut. Ruotsalaiset ' ego oli revitty kappaleiksi, ja hän oli likomärkä kuivunutta verta. Iso ruskea lentää katettu ego on elin, ryömivät hänen violetti niistä, he sanoivat. Hän alkoi kääntyä pois, ja voin pahoin, kun näin liikkeen pitkää ruohoa takana ruumiin. Huomasi hyeena lähestyi hitaasti, tietoinen läsnäolo, mutta liian nälkäinen hoitoa. Kun ego ulkonäkö oli vielä kirjattu aivoissa, hyeena suljettu pieni etäisyys itse ja kehon ja tarttui alttiina lihaa Alexis Salomos laskelmat, repiminen pois kimpale.
  
  
  "Seiso takaisin, hitto räätälöidä!", hän huusi peto. Hän piristyi kiinni palaneen puun ja heitti sen hyeena. Eläin ryömi poikki ruoho, kuljettaa pala verinen liitä. Hetki, ego oli poissa.
  
  
  Hän katsoi alas mangled elin uudelleen. Minulla ei ollut edes lapiota haudata sen, joten minun piti jättää ego eläinten kanssa kaksikymmentä-neljä tuntia.
  
  
  No, ei ollut mitään hän voisi tehdä. Alexis Salomos oli myös kuollut, kanssa tai ilman hautaaminen. Lopulta he kiinni ego ja tappoi hänet, ja he melkein sai minut myös. Ainakin tässä vaiheessa, olen jotenkin selvinnyt. Mutta suurin testi minun onnea voi olla edessä, koska se kuuluu heille, että olen noin puolivälissä välillä Salisbury ja Bulawayon, syvin osa Rhodesian bush maassa.
  
  
  Hän käveli ympäri hylky, kunnes se piilotti ruumiin uudelleen. Vähän ennen huonosti kone alkoi aivastelu ja yskä viisi tuhatta jalkaa, Salomos mainitsi, että meillä olisi pian lentää mimmo pieni kylä. Noin, mitä hän sanoi, hän arvioi, että kylässä oli vielä hallissa viisikymmentä-seitsemänkymmentä-viisi kilometriä lounaaseen. Ilman vettä ja aseita, minun mahdollisuudet saada siellä oli hyvin ohut. Luger ja vaippa veitsi, että hän yleensä kuljettaa mukanaan jäivät minun hotelli kohteessa Salisbury. Yksikään niistä voisi olla piilossa minun T-paita, ja joka tapauksessa, en näe tarvetta tämän erityisesti lentomatkan Bulawayon. Olin lomalla ja lepää.
  
  
  Surkea oli työskennellyt AX, top-secret intelligence agency of the Americas, ja oli yksinkertaisesti saatto vanha ystävä Ateenan ympärillä, jonka hän oli tavannut sattumalta Salisbury. Nyt toinen mies oli kuollut, ja villi tarina hän oli kertonut minulle oli nyt uskottava.
  
  
  Menin läheiseen kasa termiittiä, koira kova valkoinen savi yhtä korkea kuin minun pää, jossa monet savupiiput toimii sisäänkäynnit. Hän nojasi raskaasti vastaan, tuijotti kaukana linja kuumeinen puita, ja yritti sivuuttaa surina lentää toiseen suuntaan hylyn. Vain kolme päivää sitten, hän tapasi Alexis Salomos pieni ravintola lähellä Salisbury on Pioneer Memorial Park. Istuin terassilla, katselee ulos yli kaupungin, kun Salomos yhtäkkiä ilmestyi vieressä minun tuoli.
  
  
  "Nick? Nick Carter?", hän sanoi, ja hidas hymy levisi hänen komea ruskea kasvot. Hän oli neliö-jawed kihara-tukkainen mies hänen nelikymppisiä, jonka silmät tuijotti herpaantumatta sinulle kirkas kirkkautta, kuin jos hän voisi nähdä salaisuuksia. Hän oli päätoimittaja sanomalehden Ateenassa.
  
  
  "Alexis", sanoin nousten ojennan käteni. Hän otti ego molemmin käsin ja puristi sitä voimakkaasti, hänen hymy vielä leveämpi kuin hänen. "Mitä helvettiä sinä teet Afrikassa, räätäli?"
  
  
  Hymy haalistuneet, ja ensimmäistä kertaa, hän tajusi, että hän ei katso hänen ego muistivat hänet. Hän auttoi minua seurata alas KGB: n mies, joka varasti asiakirjoja tärkeää Länsi-Ateenassa pari vuotta sitten. Se näytti, kuin hän olisi iältään huomattavasti fretti. Ego kasvot on menettänyt terveen näköisiä, varsinkin silmien ympärillä.
  
  
  Hän pyysi. "Haittaako jos liityn seuraanne?"
  
  
  "Olen loukkaantunut, jos et halua", sanoin. "Olkaa hyvä ja istukaa. Tarjoilija!" Nuori mies valkoinen esiliina tuli pöytään ja me molemmat tilasimme British ale. Juttelimme, kunnes juomat tarjoiltiin ja tarjoilija lähti, ja sitten Salomos oli ajatuksiinsa vaipuneena.
  
  
  "Oletko kunnossa, Alexis?" Olen vihdoin kysyi.
  
  
  Hän hymyili minulle, mutta se oli ohut ja pakko. "Olin pulassa, Nick."
  
  
  "Onko mitään mitä voin tehdä hänen hyväkseen?"
  
  
  Hän kohautti square hartiat. "En usko, että mitään voidaan tehdä." Hän puhui hyvää englantia, mutta on havaittavissa aksentti. Hän otti long drink hänen ale.
  
  
  Pyysin häntä. "Haluatko kertoa siitä?""Vai onko liian henkilökohtaista?"
  
  
  Hän nauroi katkerasti."Ah, se on henkilökohtaista, toinen yhden. Voit sanoa, että se on hyvin henkilökohtainen." Ego on silmänsä kohtasivat omani. "Joku yrittää tappaa minut."
  
  
  Hänen, katselin hänen kasvonsa. "Oletko varma?"
  
  
  Ironinen hymy. "Kuinka varma hänen pitäisi olla? Ateenassa, laukauksen kivääri rikkoi ikkunan ja kulkee mimmo pääni muutaman tuumaa. Niin saan vihjeen. Hänen beru loma on vierailla hänen serkkunsa täällä Salisbury. Hän on script kauppias, joka muutti tänne kymmenen vuotta sitten. Luulin, että olisin turvassa täällä taas. Sitten, kaksi päivää sitten, musta Mercedes melkein osui minuun tärkein bulevardi. Kuljettaja, joka veti jopa hillitä näytti aivan kuin mies, jonka hän oli nähnyt aiemmin Ateenassa. "
  
  
  "Tiedätkö, kuka tämä mies on?"
  
  
  "Ei", Salomos sanoi, ravistellen päätään hitaasti. "Olen viime aikoina nähnyt hänen kävelevän Apollo Rakennus, kun olin vakoilu on vähän." Hän pysähtyi ja katsoi alas hänen ale. "Oletko koskaan kuullut Apollo linjat?"
  
  
  "Öljytankkeri yritys, ei ole se?"
  
  
  "Tämä on itse asiassa, ystäväni. Maailman suurin säiliöalus linja, jonka omistaa maanmieheni Nikkor Minourkos."
  
  
  "Ah, kyllä. Tiedän, että häntä Minurkosa. Entinen miljardööri merimies. Erakko; kukaan ei näe ego näinä päivinä."
  
  
  "Se on oikeastaan tapahtuu taas," Salomos sanoi. "Minourkos vetäytynyt julkisuudesta lähes vuosikymmen sitten, kun hän oli vielä suhteellisen nuori mies. Uskotaan, että hän viettää suurimman osan hänen aikaa hänen penthouse Apollo-Rakennus, lähellä syntagma-Aukiolla, jossa hän juoksee hänen liiketoimintaa. Henkilökohtaiset kontaktit ovat perustettu pääasiassa lähellä kumppaneita Minurcos. Lähes kukaan ei koskaan saa oma yleisö hänen kanssaan."
  
  
  "Hyvin rikas ihmiset näyttävät arvostavat yksityisyyttä erittäin paljon," sanoin, siemaillen minun ale. "Mutta mitä Minurk täytyy tehdä yrittää teidän elämän?"
  
  
  Salomos veti syvään henkeä ja anna sen ulos hitaasti. "Noin kuusi kuukautta sitten, Monurco käytös alkoi muuttua. Tämä oli erityisen mielenkiintoista minulle ja, tietenkin, muut lehden toimittajat, koska mitään tietoa Minurkos on jännittävä ja tärkeä lukijoiden Ateenan Olympialaisissa. Huomautus kun Minurk, joka on aina pysynyt erossa politiikasta, alkoi tehdä julkisia lausuntoja hallitsevan sotilasjuntan Ateenassa. Yhtäkkiä hän ilmoitti, että johtajat everstit ' yhteiskunnat olivat heikkoja ja sosialisti. Hän väitti, että ne oli pettänyt "vallankumous" 21. huhtikuuta 1967. ja ymmärtää, että Kreikan olisi parempi, että palautuksen Konstantinus II tai jokin muu ihailua persoonallisuus uusi tuttavuus on kuullut. Hän viittasi vaaroista vasemmistolaiset, kuten Todistaja, ja arvasi, että toinen "ravistella-up"oli tapahtumassa kreikan hallitus.
  
  
  "No," sanoin, " tämä mies on oikeus yhtäkkiä tullut kiinnostunut politiikasta kaikkien näiden vuosien jälkeen. Ehkä emu on kyllästynyt menojen hänen rahaa."
  
  
  "Se näyttää siltä kuin se menee vielä pidemmälle. Henkilö, kuten Minurkos voi ostaa paljon ystäviä. Kenraalit ja everstit ovat tulossa
  
  
  kattohuoneistoon ja takaisin, mutta he eivät puhua vierailevat paina. Huhu on se, että Minurk on rahoitus yksityinen armeija, vuonna erityisesti rakennettu leiri pohjois-Kreikassa ja yksi leiri, Mykonos, saari Egeanmerellä.
  
  
  Lopuksi on viime katoaminen Eversti Demetrius Rasion. Se Minurkos-hallitsee sanomalehti toteaa, että hän hukkui, kun matkustaa veneellä Pireuksen, mutta hänen ruumistaan ei koskaan löytynyt. Nickor Minurkos on nyt käynnistämässä suurta kampanjaa korvata Rasion kanssa miehen oma valinta, fasisti nimeltä Despo Adelphia. Juntta ei halua Adelphia, mutta sen uusi ja jalo johtajat pelkäävät Minurka ja ego ystäviä kenraalien päämaja."
  
  
  "Se on mielenkiintoinen tilanne", myönsin, " mutta luuletko, että Minurcos on käynnistää kampanja kauhua ajatus verinen vallankaappaus?"
  
  
  "Se on mahdollista. Mutta on olemassa muita ratkaisuja. On uusia kasvoja, että kukaan ei ympärillä toimittajien on ennen nähnyt tulevat ja menevät ympäri penthouse huipulla Apollo; yksi Minurkos on vielä piilossa. Olen kuitenkin huomannut, että yksi uusia kasvoja kuuluu kreikan-Amerikkalainen nimeltä Adrian Stavros."
  
  
  Silmäni kapenivat hieman Salomos. "Stavros Ateenassa?" Olen mutisi hitaasti. "Pitää Minurkos yritys?"
  
  
  "Se vaikuttaa niin. Ellei ..."
  
  
  "Ellei mitä?"
  
  
  "No, koska Minourkos' uusimmat kommentit olivat niin out of character, ehkä hän ei ollut ih lähde itse."
  
  
  "Stavros' haltuunotto Minurkos empires?"
  
  
  Ehkä vastaan Minurkos toivomuksia, Salomos arvata. "Siellä voi olla jo pieni vallankaappaus, piilossa. Koska Minurkos ovat hyvin salainen ja aina harjoittaa liiketoimintaa kautta alaisia, minän voisi olla tapettu tai pyydystetty ja toimivat ego on nimi, ja viettää valtavasti rahaa ego kenenkään huomaamatta. Välittömästi sen jälkeen, kun esitin tämän teorian minun pääkirjoitus, ensimmäinen yritys oli tehnyt elämäni Ateenassa."
  
  
  Ahdistunut ilme palasi ego silmät. Muistin AX-tiedoston, noin Adrian Stavros ja tajusi, että hän pystyy tällaisen liikkumavaraa. Stavros järjestetään kyltti mielenosoituksia Yalen Yliopistossa opiskelijana. Sitten hän tuli mukana radikaali pommitukset CIA: n toimisto, ja myöhemmin pyritty elämään senaattori. Hän pakeni kynsistä FBI: n ja CIA: n ja hautautui jonnekin Brasiliassa, missä hän meni tekemään vakavia rikoksia, kuten salakuljetusta ja murha. Koska siellä oli vain vähän todisteita häntä vastaan yhdysvalloissa, yhdysvallat ei yritä palauttaa hänelle. Mutta hän oli tarkkaillaan Brasiliassa.
  
  
  "Ja mies, joka yritti ajaa sinut alas täällä Salisbury?" Pyysin häntä. "Näitkö hänet tulossa ulos penthouse at the Apollo Rakennus?"
  
  
  "Kyllä, Nick," Salomos sanoi. Hän sipped viimeinen hänen ale ja katsoin ulos yli hibiscus-kata kaide mäkeä alas kohti kaupunkia. "Olen epätoivoinen. Toinen serkkuni, joka asuu pois kaupungista ulkopuolella Bulawayon, pyysi minua tapaamaan häntä lyhyesti, kunnes tämä kuoli. Hänen egonsa hyväksynyt kutsun. Vuokrattu kone odottaa minua lentokentällä. Aion lentää nen, koska hän on lisensoitu lentäjä, ja nauti kyydistä. Tarkoitan, että jos voin unohtaa - " Siellä oli lyhyt hiljaisuus, sitten hän katsoi minua. "Nick, olisin todella kiitollinen, jos voisitte seurata minua Bulawayon."
  
  
  Hän tiesi, että Alexis Salomos pyytäisi, jos hän oli epätoivoinen pelosta. Ja minulla oli vielä pari päivää vapaata ennen kuin sain toisen tehtävän David Hawke, salaperäinen johtaja AX.
  
  
  "Olen aina nähdä Bulawayon Hotelli", sanoin.
  
  
  Alexis näytti helpottuneelta. "Kiitos, Nick."
  
  
  Kaksi päivää myöhemmin, me lähti. Salomos oli kokenut lentäjä, ja näytti siltä, että lento yli villi Rhodesia olisi rauhallinen ja miellyttävä. Salomos lensi matalalla, jotta voisimme huomata harvinaisia villieläimiä ja mielenkiintoinen topografiset ominaisuudet tiheiköt. Lento tuntui nostaa Salomos ' henget, ja hän näytti hyvin paljon, kuten hänen vanha itsensä. Mutta mid-aamuna, noin puolivälissä Bulawayon, seesteisyys aamu muuttui painajaiseksi.
  
  
  Mooney on pieni, standardi kaksi-paikkainen kone yski. Aluksi, Salomos välittänyt, mutta sitten se vain paheni. Se ratkaisee tutkimuksen ongelmat pieni moottori, mutta tämä vain tehdä asioista monimutkaisempia. Menetimme korkeutta ja alkoi laaja ympyrä tienviitat.
  
  
  Salomos vannoi, kreikan, sitten hänen kasvonsa paled. Hän tutki paneeli ja katsoi minua. "Polttoainemittari näyttää täyttä," hän huusi yli tupaten moottori. "Se ei liiku sen alkuperäiseen asentoon tänä aamuna." Hän painanut lasi, joka kattaa anturi, mutta mitään ei tapahtunut. Neula pysyi kirjain F.
  
  
  "Bensa on loppu", sanoin epäuskoisesti. Tämä on huono uutinen kaikille lentokone, varsinkin pieni.
  
  
  "Ei oikeastaan, mutta olemme laskussa nopeasti," Salomos sanoi, laittoi Muni tilapäisiin jyrkkä suunnittelu ja kamppailevat valvontaa. "Tämä kone oli vaurioitunut, Nick. Anturi oli jäätynyt paikoilleen, mutta säiliöt oli lähes tyhjä, kun otimme pois.
  
  
  Tämä olisi pitänyt tehdä tarkoituksella ."
  
  
  "Jeesus," minä mutisi. "Voit istuttaa ego?"
  
  
  "Siellä ei ole lentokenttää täällä," hän sanoi, yrittäen pitää lentokone menee syöksykierteeseen. "Mutta meidän täytyy yrittää laskeutua avoin veld - jos en voi pitää minun ego tulee mukaan suunnittelua suunnitelma."
  
  
  "Onko mitään mitä voin tehdä hänen hyväkseen?"
  
  
  "joo. Rukoilla." Alexis katsoi minua. "Olen pahoillani, Nick."
  
  
  "Älä välitä", sanoin. "Vain kasvi tämä asia." En edes kysyä hänen ongelmasta. Ei ollut aikaa. Me purjehti alas jyrkkää rinnettä ruohoinen veld.
  
  
  Moottori yski ja sähisi taas, sitten pysähtynyt hyvä kuin näimme koko hotellissa sekä kiire meitä kohti. Häntä, päätti, että se kaikki oli ohi. Ei näyttänyt olevan mitään järkevää odottaa selvitä tästä.
  
  
  Viisisataa metriä alas menimme, kuten lintu rikki siipi. Kolmesataa. Akaasia puita liukui niiden alla. Sadan. Salomos ' kasvot oli jäykkä jännitteitä, ja hänen kätensä olivat kahleissa alkaen yrittää hallita. Sitten siellä oli liikettä ruoho ja piikkejä pikavauhtia, siipi oli revitty haara kierretty puu ja kone, viime hetkellä, hieman nosti sen nenä ja liukui sivuttain. Vaikutus tippuu meidät takaisin eteen. Siellä oli ärsyttävä ääni, ja narisevia metalli ja äänekäs crack lasi, ja kehomme olivat selkäsauna pieni mökki. Sitten tuli lopullinen hätä-seis: oma ovi lensi auki, ja minun ruumiini lensi päästä varpaisiin ruoho ennen murskaukseen osaksi kovaa maahan.
  
  
  En muista mitään muuta, paitsi. tuskallinen ryömiä ruoho, vaistomaisesti poispäin koneesta, ja sitten räjähdys äänen rätinä liekit jossain takanani.
  
  
  Toisessa luvussa.
  
  
  Hän yritti työntää muisti kaatua ulos hänen mielessään, nojaten vahvasti kovaa savea pitkä termiitti laastari. Mutta se oli vaikeampi päästä eroon katso Alexis Salomos ' kasvot, kun hän sanoi, että hän olisi lentää Bulawayon hänen kanssaan Salisbury.
  
  
  Voisin vielä kuulla itsepintainen surina kärpäsiä takana hohtava metalli rungon romuttunut kone, mutta yritin olla kuuntelematta. Hän keskittyi jälleen kaukainen line kuumeinen puita ruoho horisontti. Jonnekin, tunsin, että kuume-puita joskus raportoitu läsnäolo vettä. Mutta ne puut eivät suuntaan, että hän olisi ollut menossa päästä kylään.
  
  
  Tavallaan hän tunsi vastuussa Salomos ' traaginen kuolema. Hän luotti minuun hänen suojelua, ja hänen oli voinut tehdä niin, kun hän tarvitsi minua. Hän odottaa minun neuvoja, ja en ennakoida vaara pieni kone. Sitä paitsi, tunsin syyllisyyttä, koska en täysin luota minun ego uskomaton tarina. Kuitenkin, ego verinen ruumis oli selkeä todiste siitä, että ainakin osa ego teoriansa olivat oikeita. Joku on egon kuolema. Onko tämä henkilö oli hema, joku, joka asui yläkerroksessa Apollo toimistot Ateenassa, oli vielä kyseenalainen.
  
  
  Hän sai liikkeen ulos nurkassa hänen silmänsä ja kääntyi kohti yksi poistuu noin termiitti-laastari. Pieni kirkas vihreä lohikäärme, liukui ulos kerääminen ei ole kaukana minun vasen käsi, ja tuntui tuijottaa minua kiihkeästi. Hän hyppäsi takaisin. En tiennyt, että käärmeitä oli asettunut asumaan termiitti kumpuja. Se oli vihreä mamba, yksi kolmesta vaarallisin käärmeitä maailmassa. Jos pureman uhri voi kävellä noin kolme askelta itsensä ja matelija ennen kuin se kauna tappaa sen. Mamba, joka on tällä hetkellä koulutetaan oli kantaman ulkopuolella, luisumassa lähellä reikä.
  
  
  Kompastuin hylky minun pulssi hidastui. Hän katseli ympärilleen hetken ja totesi, terävä pala metallia noin jalka pitkä kentällä. Yksi lanka oli erittäin terävä. Repii pala puuta runko, osittain hiiltynyt, mistä osa rungon, hänen laskenut ego jakaa kaksi kappaletta samanpituisia ja jakaa leveä virta sirpaleita, sitominen patukat hänen nenäliina, jotta kahva minun hätävara veitsi. . Hän työntää raakaöljyn ase hänen vyö, ja ilman taaksensa hylky, matkalla puita.
  
  
  Se oli vaikea vain kävellä läpi maaseudulla. Pitkä ruoho ja hankala pensaat repi vaatteeni ja repi lihaani, tarttumalla minua ja pitää minua takaisin. Sarvikuono lintu screeched minua lähellä acacia puu. Löysin itseni laskettaessa minun selviytymismahdollisuuksia. On olemassa sata tapoja kuolla, ja meille, Odin ympärillä ei ole miellyttävä. Tässä ruoho, henkilö voi törmätä leijona, ennen kuin hän näkee sen. Mutta yleensä pienet olennot aiheuttavat eniten ongelmia: käärmeitä ei ole suurempi kuin ihmisen sormi, scorpions ja punkit kaivautuvat syvälle ihon alle. Jos löydät vettä ja juoda sitä, voit tulla tartunnan maksan valaan pyrstö ja muita loisia, jotka syövät ihmisen sisältä ulos. Ja jos voit välttää sen, voit silti olla hyökkäyksen hyttysiä, keltakuumeen vektoreita, ja malaria.
  
  
  Kun hän lopulta saavutti puita, hän löysi vain edelleen kastelu reikä. Paikka on kuiva. Siellä oli paksu musta muta keskustassa, ja tulosteet monien eläinten sorkat ja kierrosta ympäri kehä sivuston.
  
  
  Hän nojautui vastaan vihreä runko läheiseen puuhun ja lepäsivät varjossa. En tuhlannut aikaa ja energiaa tänne. Suunta lähimpään kylään, että Salomos oli maininnut koneessa oli yhdeksänkymmentä astetta kurssi, joka oli tuonut minut tänne. Kävely kuuma aurinko heikentynyt minua vielä enemmän. Suuni oli kuin parkittu nahka. Hän muistutti termospullo kylmää vettä, että Salomos oli tuonut koneeseen. Se nähtiin ego kuin murskattu sylinteri keskuudessa hylky; sen sisältö kuivui tulessa. Hän yritti olla ajattelematta trooppisen auringon yläpuolella tai jano hänen kurkkuunsa, ja meni.
  
  
  Se on ollut pari tuntia myöhemmin kun tajusin, että en voinut mennä pidemmälle ilman lepoa. Jalkani vapisivat heikkous, ja hänen keuhkot olivat imetään sisään pitkä, riehakas hengitä. Hän oli nähnyt kuollut puu kanto, osa ego, harva varjossa lähellä piikki bush, vain muutaman metrin eteenpäin. Hän putosi raskaasti maahan ja nojasi puun kanto. Hyvin prosessi istuu, helpotusta fyysisen rasituksen, kun kävely, toi tyydytystä.
  
  
  Minun silmäluomet kiinni, ja hän sivuuttaa kipua kehossani. Hän yritti unohtaa pieniä lihaksia hänen reidet ja hyönteisten puremat hänen kasvonsa ja kätensä. Tarvitsin taukoa, ja hän oli menossa saada se. Helvettiin kaikki muu.
  
  
  Siellä oli ääntä ympärillä pensas.
  
  
  Minun silmäluomet lepattivat auki. Hänen virheensä? Hän tähyili osaksi pitkää ruohoa, mutta ei nähnyt mitään. Se on ollut minun mielikuvitusta. Hän sulki silmänsä uudestaan, mutta ääni tuli jälleen.
  
  
  Silmäni avautuivat nopeammin tällä kertaa. Ei ollut epäilystäkään siitä, että se oli ääni on ihmisen ääni. Hän kireät hänen korvat ja kuuli oksan katkeavan.
  
  
  "Se oli jotain!"
  
  
  Sitten ääni muuttuu jatkuvasti ja erillisiä. Kaksi miestä puhuivat murretta, hän ei ollut koskaan ennen kuullut.
  
  
  "Hei siellä!" Hänen huusi noin viimeisen hänen voimansa."Täällä!"
  
  
  Toisessa vaiheessa, näin ih päänsä minua kohti yli ruohon. Musta päät, ja khaki paitoja. Kun he näkivät minut, heidän äänensä voimistui, ja he kaikki näyttivät samaa identiteettiä.
  
  
  Hän rento hieman. Hän oli saada nuolla, pahempi kuin hän ajatteli. Siellä on kylä jossain lähistöllä, tai ainakin tie. Miehet tulivat ulos ruohoa ja katsoi minua. He olivat pitkä, hoikka, ja synkkä.
  
  
  "Hei," sanoin. "Onko teillä vettä?"
  
  
  Kaksi miestä katsoimme toisiamme, ja sitten takaisin minulle. He tulivat ja seisoi minua ikuisesti. Hän ei yritä nousta ylös. "Vettä", sanoin.
  
  
  He olivat molemmat pukeutuneet hyvin nuhjuinen Länsi vaatteet ja yllään kotitekoinen sandaalit. Pitempi kahdesta osoitti minun jalat, ja hetken kuluttua hän kumartui ja kenkäni sitomatonta. Ennen kuin hän voisi kysyä häneltä, mitä hän oli tekemässä, hän otti sen irti ja näytti sen hänen toverinsa. Henkilö, joka piti minun kenkä tarkastus oli suuri, leveä arpi kulkee vinosti koko hänen kasvonsa. Toinen oli pieni peili laajentunut koru hänen oikean korvan. Molemmat oli veitset heidän vyöt-veitsillä - pungs.
  
  
  Pitkä puhui toiselle, ja tajusin, että hän puhuu Swahilia. "Mzuri sana", hän sanoi hymyillen, viitaten minun baletti tossut. Hän jatkoi Swahili. "Tämä on minun onnen päivä."
  
  
  "Kuuntele minua", sanoin heikosti.
  
  
  He eivät välittäneet minusta. Pitkä mies kumartui ja sitomatonta minun hyvin toisen boot. Yritin vetää jalkaani pois, mutta hän nauroi ja katsoi minua ja veti toisen kengän alta ei. Hän heitti pois hänen kolhiintunut sandaalit ja veti minun baletti tossut, ei vaivaa sitoa minun nauhat. "Savasawa!", hän sanoi hänen toverinsa, täysin huomioi minua.
  
  
  Yhtäkkiä tajusin, että nämä ihmiset eivät olleet minun pelastajia. Ja se tapahtui minulle, että olen voinut huonommin kuin olin ennen ih saapui ellen olisi laskettavissa elossa.
  
  
  "Kengät sopivat hyvin." Se oli korkein.
  
  
  Muita ei ollut nauttien tilanteesta. "Mitä luulet, että nämä ovat teidän baletti tossut? Ei me tulla hänen kanssaan yhdessä?"
  
  
  "Tämä on hänen ensimmäinen kerta nähdä, ego," pitkä mies sanoi. "Saat ego housut. Jos hänellä on laukku, me jakaa sen sisällön."
  
  
  "Se ei ole oikein, että olet ottaen teidän baletti tossut," peili-koristeltu mies mutisi.
  
  
  Pitkä mies kääntyi minuun. "Ota housut pois", hän määräsi, vielä Swahili. Ego silmät olivat keltainen ja punaisia raitoja, ja siellä olivat ohuet arvet kunkin poski, jotka eivät ole havaittavissa aluksi, koska suuri arpi.
  
  
  Käteni lepää kahvan hätävara veitsi, piilottamalla sen mielestäni. Tuntui, että olisin voinut käyttää sitä. Mies nyrjäytti korvalehteen otti panga hänen vyö. Ei ollut epäilystäkään siitä, ih: n aikeista. He eivät voineet riistää valkoinen mies kaiken, mitä hänellä oli, ja sitten anna ego elää.
  
  
  "Okei, minä otan häneltä housut pois", sanoin. Hän oli saanut voimaa, mutta hän ei halunnut näyttää sitä. "Mutta minun täytyy päästä takaisin jaloilleni." Hänen vasen käsi ojennettuna kohti pitkä.
  
  
  Hän katsoi Ei halveksivasti hetken, sitten tarttui hänen.
  
  
  hän nosti hänen kyynärvarren karkeasti ja kiskoi minut jaloilleni. Nyt hänet jätetään maahan, häntä veti metalli veitsellä hänen vyö ja voimakkaasti puukotti ego keskellä Afrikan.
  
  
  Ego on silmät laajenivat yllätys kun razor-teräviä metalli liukui läpi lihan ja lihasten. Ego on oikea käsi automaattisesti tarttui kahva panga, mutta tämä oli ego on viimeinen vapaaehtoinen toiminta. Hän murahti ruma ääni ja liukui pöly jalkojani.
  
  
  Toinen tuijotti sinisilmäinen hänen laskenut toveri hetkeksi. Sitten hän päästi villin kurkku ääni, ja kääntyi vasta nappasi panga.
  
  
  Hänen ducked takaisin. Suuri terä sähisi kasvojeni ohi, viipaloitu ilmassa, ja melkein löin pääni ja olkapää. Jos en olisi muuttanut, olisin ollut mestattiin. Kuitenkin, kun hän oli kierretty, jonka pangi, hän putosi alas. Afrikkalainen tuli luokseni ja heilautti veistä uudelleen, ja hohtavan kaareva terä whizzed ilmassa kohti kaulaani. Hänen rullattu nopeasti oikealle, ja terä iski kovaa savea. Kun hyökkääjä oli takaisin hänen tasapaino, hänen, kääntyi ympäri ja raa ' asti potkittiin hänen ego. Crunch ego luut kuullut häntä. Hän kaatui maahan viereeni suurella äänellä.
  
  
  Jos se oli kovaa kuin tavallista, se olisi ego-kierre. Mutta minulla ei ollut kiire hyödyntää etuja olin luonut. Kun hänen isänsä sai polvilleen, Afrikkalainen oli jo pystyssä, ja etsiä epätoivon ristissä hänen kasvonsa. Hän huitaisi minua jälleen, ja tällä kertaa kaari oli laaja. Terä viilsi läpi hiha paita, viipalointi se alas. Se osui hänen egonsa kanssa sen sirpale ja teki pinnallinen haavan rintaansa. Hän murahti uudelleen ja osui minua päähän panga, kun se osuu puun kantoon. Voima keinu aiheutti ego menettää tasapainonsa ja pudota minun oikea käsi. Hän tarttui ego on repaleinen kaulus vasemmalla kädellään, veti ego on pään takana, ja ajoi metalli sirpale osaksi ego kurkkuun.
  
  
  Veri tulvii minun kasvot ja rinnassa, kuten Afrikan huohotti äänekkäästi ja saavutti convulsively hänen kurkun. Hän putosi hänen kasvonsa, silti puristi hänen kurkkuunsa, ja sitten rullattu kovaan maahan liikkumattomana.
  
  
  Hengitys kova, hän nojautui taaksepäin yhden kyynärpäähän. Hän oli vihainen, että hän oli käyttänyt jopa elintärkeää energiaa tarvitaan selviytyä tässä taistelussa, mutta hän oli kiitollinen siitä, että hän oli vielä elossa. Kun hänen mielensä huomattava vaara bush onnettomuuspaikalle, hänen mielensä unohti yksi asia: ihminen. Näytti siltä, että mies oli aina yläreunassa luettelosta. Jos ohitat tämän tekijä, et voi kuolla ennen kuin pensaat tappaa sinut.
  
  
  Ainakin tässä tilanteessa, minulla oli yksi seikka. Nämä ihmiset tulivat länsi-suuntaan, ei lounais-yksi, että se teki. Ne voivat olla läpi kylän, tai vasemmalle tie jonnekin. Samaa voi sanoa suuntaan he olivat menossa. Se nousi hieman ja otti länsisuunnassa.
  
  
  Kuuma Afrikkalainen aurinko kumartui taivaalle kuin hänen luopui jälleen. Hän romahti pitkää ruohoa, ihmettelevät, jos siellä oli vielä kaikki mahdollisuudet selvitä. Olen todella tarvitaan vettä. Ei ollut enää tunteita, kielen tai suussa. Makasin siellä ja katseli scorpion hitaasti ryömiä mimmo minua ympäri ruohoa. En tiedä, jos en voisi liikkua, jos se hyökkäsi, mutta se ei tuntunut huomaavan minua. Hetken kuluttua hän oli poissa. Hän irvisti ja kadehti emu, koska se ei ollut ongelma elossa, ainakaan tällä hetkellä. Se tuntui hieman ironista, että tämä laji oli ollut indeksoi planeetan pinnalla enemmän kuin neljä sata miljoonaa vuotta sitten, kauan ennen dinosauruksia ilmestyi, ja että se olisi luultavasti näkyvät Maan päällä kauan ennen sukupuuttoon ihmisille. Jotenkin se tuntui epäreilulta, mutta sitten hän oli puolueellinen.
  
  
  Kun makasin siellä, toinen ääni löi korvani. Se oli kaukainen hum, ei toisin kuin edellinen kuhina kärpäsiä. Mutta tämä ääni tuli nopeasti kovempaa ja enemmän tunnistettavissa, kuin että auton moottori.
  
  
  Hän istui ylös ja kallistaa päätään kuunnella. Kyllä, se oli auto-onnettomuuteen. Hän nousi epävakaasti, ja alkoi kohti ääntä. En nähnyt mitään, mutta ruoho ja harva puita. Mutta melu oli tulossa lähemmäksi toista.
  
  
  "Hei siellä!" Hänen, huusi koko ruoho. "Hei, täällä!"
  
  
  Hän kompastui ja kaatui. Nousee huojuen jaloilleen, hän porrastettu taas eteenpäin. Hetkeä myöhemmin, hän näki sen - Land Rover, pölyinen ja naarmuuntunut, törmäämättä toisen tien, joka ei nyt ole mitään muuta kuin jäljet ruohikossa. Rover, avoin auto, oli käytössä kaksi miehiä, jotka eivät näe minua, kun se lähestyi lähimmän tien ja jatkoi matkaansa eteenpäin.
  
  
  Minä huusi,"Hei!"
  
  
  Hän kömpelösti valitsi tiensä läpi ruohon ja vihdoin tien. Hän huusi jälleen, kun hän sai siellä. Hän juoksi sen jälkeen, kun auto, huojuvat kuin humalassa, mutta putosi hänen kasvonsa.
  
  
  Hän makasi siellä kiroten ääneen, tunne epätoivon nousevan rinnassaan. Tämä auto voi olla viimeinen mahdollisuus selvitä.
  
  
  Sitten hän kuuli Rover, hidastaa ja pysäyttää. Yritin nousta ylös katsomaan, mitä oli tapahtunut, mutta minulla ei ollut voimaa.
  
  
  Kuulin moottorin käydessä joutokäyntiä, niin Rover liukui takaisin ensimmäinen vaihde, kääntyi ympäri tiellä, ja tuli minua kohti. He joko kuulit tai näit minut.
  
  
  Muutaman sekunnin kuluttua, auton revitä vierelläni, moottori sammui, ja hän kuuli, että kaksi miestä juttelee Brittiläinen aksentti.
  
  
  "Jumalani, se on Euroopan."
  
  
  "Mitä hän tekee täällä, pensaat, kaikki yksin?"
  
  
  "Ehkä meidän pitäisi kysyä ego."
  
  
  Pian kylmä vesi virtasi suuhuni, valunut edessä minun likainen paita, ja kieleni tunsi sen taas.
  
  
  "Voi Luoja, mies, mitä kuuluu?"
  
  
  Olen keskittynyt kahden mehevä kasvot kumartui minua ikuisesti. He olivat keski-ikäinen valkoinen Rhodesians, luultavasti herrasmies viljelijöille, jotka oli viettänyt päivän autiomaassa.
  
  
  "Lento-onnettomuudessa", sanoin. "Kävelin pois."
  
  
  Kun he laittoivat minut all-maasto ajoneuvon, tiesin, että olin tehnyt sen. Mutta en voinut unohtaa, että ruumiin Alexis Salomos oltiin söivät hyeenat kuin joku muu Ateenassa. Toivoin, että David Hawke olisi anna minulle kaivaa mitä oli tekeillä Apollo Rakennus selvittää, jos Adrian Stavros oli todella hallissa Brasiliassa, kuten kaikki luulivat. En ole nähnyt sitä pitkään aikaan.
  
  
  Kolmannessa luvussa.
  
  
  "Et näytä kovin hyvin, Nick."
  
  
  David Hawke, johtaja, super-salainen Amerikkalainen virasto AX, piti lyhyen sikari sormea oikean kätensä, nojaa eteenpäin hänen laaja mahonki pöytä. Me istuimme ego at AX päämaja toimisto, asunto, joka oli nyt taidokkaasti piilotettu vuokra-Amalgamated Press & Wire Palvelut DuPont Circle laitos Washingtonissa.
  
  
  Hänen, katsoin häntä ironinen hymy. "Oni haluaa hänen pysyä sairaalassa Salisbury vielä vähän aikaa. Mutta tiedätkö, kuinka nopeasti kyllästy. Jos sen kalpea, se on koska en tarvitse aurinkoa ja mukavaa kehän sisäfileetä. Mitä luulet historiasta Salomos? "
  
  
  Haukka otti vedä hänen sikari ja puhalsi savua rengas minun suuntaan. Pöytään, hän näytti pieni ja ohut, ego, pörröistä harmaat hiukset ja kasvot Connecticut maanviljelijä. Mutta tiesin, että hauras ilme oli petollinen. Hän oli todellinen dynamo.
  
  
  "Se pelottaa minua hieman," hän sanoi. "Mitä myös pelottaa minua on, että olet melkein kuollut välillä tehtäviä. En ole koskaan nähnyt henkilö, joka löysi ongelmia niin helposti."
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään. "Salomos oli ystävä. Minun ja AX on. Hän yritti parhaansa mukaan auttaa meitä löytämään Borisov, muistatko?"
  
  
  "Kyllä, muistan hänet," Hawke sanoi hillitysti. "No, sinun Rhodesian syrjähyppy on ohi, joten unohdetaan se. Kuten mahdollisuudesta, että Adrian Stavros voi olla piirtämistä vastaan kreikan hallitus, se ei olisi Stahl on ego jättää pois."
  
  
  "Ei hän silti oma istutus Brasiliassa?"
  
  
  "Mukaan meidän lähteistä, tämä on edelleen ego päämaja. Meillä ei ole tuoreessa raportissa." Haukka kumartui takaisin hänen iso nahka tuoli. "Jos se todella oli Stavros, kuka ystäväsi näki tulossa ulos Minurkos kattohuoneisto, olemme varmasti edessä mielenkiintoinen tilanne. Unelmat käynnissä koko maa sopii hyvin sen kanssa, mitä olemme oppineet nen."
  
  
  Hawk opiskeli hänen luiset nivelet. Adrian Stavros on aina ollut neuroottinen, mahdollisesti psykopaatti. Lisäksi johtava onnistunut salakuljetus rengas Brasiliassa, että hallitus ei eliminoida, hän myös sitoutunut poliittisiin murhiin, joista viimeisin on uskotaan olleen murhan Israelin virallinen Moshe Ben Canaan."
  
  
  "Sitten en ymmärrä, että AX on kiinnostunut tarina Alexis Salomos", sanoin.
  
  
  "Pelkään, että on, miten se pitäisi olla. Ja hänen, uskon, että koska pidät itseäsi ystävä Salomosa, haluat saada tämä tehtävä."
  
  
  "Kyllä, sir, hän olisi pitänyt siitä."
  
  
  Hawk stubbed pois hänen sikarin lähimpään tuhkakuppi. "Minun ensimmäinen impulssi on sanoa" ei " ja siirtää asian toisen matematiikkaa. Tiedätkö kuinka paljon yritän aina välttää agentin henkilökohtainen osallistuminen lähetystyöhön."
  
  
  "Minulle on tärkeää, että Alexis' tappaja ei pääse ulos", sanoin hiljaa.
  
  
  Hyvä. Voit hoitaa tämän. Mutta olla erityisen varovainen, Nick. Mielestäni se on parasta mennä Rio ja puhua CIA: n upseeri siellä. Selvittää, jos Stavros on kuntosali maan ulkopuolella, ja jossa hän vietti aikaa. Sitten jos johtaa johtaa sinut Ateena, mene sinne. Pidä minut ajan tasalla."
  
  
  Hänen naurahti. "En aina tee sitä?"
  
  
  "No, joskus unohtaa, että on olemassa ihmisiä, täällä istuu niiden kolkko työpaikkoja, ja se on ih vastuu ajaa show." Egon ääni otti, että ankara sävy, joka joskus tuli, kun hän puhui pöytäkirjan ja järjestyksen alaisuudessa. "Jos tarvitset apua milloin tahansa, pyydä sitä. Sitähän varten me täällä olemme."
  
  
  "Tietenkin."
  
  
  Hän avasi laatikon tuolissaan ja otti sieltä kirjekuoren. Ego on silmät välttää minun. "Ennustan teidän pyynnöstä ja lopulta myönnytys, ja harkiten, jos ei viisaasti, ostaa lippuni."
  
  
  Hän hymyili hänelle. "Kiitos." Hän oli koko tuoli ja otti kirjekuoren.
  
  
  "Sinun on parasta odottaa nähdä, miten tämä kaikki pelaa, ennen kuin voit päättää, jos hän soitti sinulle mitään velkaa," Haukka vastasi.
  
  
  Seuraavana iltana hän oli ottanut Pan Am kalastus matka Rio de Janeiro. Sen levännyt kaikki
  
  
  yksi päivä, ja tuntui kuin vanhan ajan uudelleen. Lento oli rauhallinen, mutta ajattelin, että toinen Mooney on pieni kone, kun Salomos näytti veld, noin vaivaa ja laskeutuminen, ja miten Salomos ' ruumis näytti kuumassa auringossa.
  
  
  Seuraavana aamuna hän saapui Rio ja tarkistin Floriano Hotelli, lähellä Copacabana Palace. Se oli vain korttelin päässä rannalta, ja nen oli maku siirtomaa Brasilia. Huoneessa oli tuuletin ja ikkunan kaihtimet, ja kapea parveke tarjotaan pieni näkymä merelle.
  
  
  Se oli kuuma Rio. Kaikki Brasilialaiset, jotka pystyivät saamaan siellä oli rannalla, ja useimmat ihmiset heidän ympärillään on ollut Copacabanan alueella, lähellä hotel. Ennustan, kuuma päivä, ja toin hänelle hävitä trooppinen villa puku. Keskipäivällä, kävin suihkussa, laittaa kevyt puku yli Wilhelmina, minun Luger, ja Hugo, tikari vaippa minun oikea käsi, ja meni lounaalle yksi suosikkini pikku ravintoloita, emme voi käyttää Rua da Matriz 54. Tämä ravintola oli ennen siirtomaa kotiin ja on vielä fretti-täynnä arvokasta antiikkia ja maalauksia. Negro orjia odotti taulukoita ja yleensä baarissa. Hän määräsi mixto churasco, joka koostui noin paloina naudan-ja sianlihaa, kasviksia, ja laski tavallista pilkkoa, suuri paikallinen hanaolut, hyvin, erittäin hyvä viini-Grande Uniao Cabernet. Mutta olin vain alkaa syödä sitä, kun näin tytön, tule sisään ja istu viereisessä pöydässä. Hän oli pitkä ja hoikka, ja harja tulinen punaiset hiukset tehnyt hänestä maitomainen valkoinen iho jopa vaaleampi. Hänen häikäisevä vihreä mini mekko poikkesi jyrkästi hänen hiukset ja kävi ilmi, suurin osa hänen pitkä, täydellinen reidet ja henkeäsalpaava pilkkominen edellä hänen vyötärö. Hänellä oli yllään vihreä baletti tossut vastaamaan hänen mekko, ja vihreä rannerenkaat hänen vasen käsi.
  
  
  Hänen punaiset hiukset sekoittaa minua hetken, mutta sitten tajusin, että viimeinen kerta, kun näin hänet, hänen hiuksensa olivat lyhyet ja ruskeat. Tämä oli Israelin enemmän kuin vuosi sitten. Tytön nimi oli Erica Nyström. Hän oli jäsenenä Israelin tiedustelupalvelu verkko-Shin Bet. Hänen koodinimensä oli Liekki, kun olemme työskennelleet yhdessä estääkseen venäjän juoni vastaan Israelin hallituksen, mutta nimi muuttui jokaisen tehtävän.
  
  
  Hän nousi ylös ja käveli pöytänsä luo. Kun hän nosti hänen pitkät ripset tavata minun katse, hymy levisi hänen kasvoilleen. "Auts!" hän huudahti. "Se olet sinä. Mikä miellyttävä yllätys." Hän puhui englantia ilman minkäänlaista aksenttia.
  
  
  Erikan vanhemmat olivat Skandinavian Juutalaisia. Hänen perheensä asui ensin Osloon ja Kööpenhaminaan ennen muuttoa Israeliin, kun hän oli vain kahdeksan vuotta vanha.
  
  
  "Olin menossa sanoa sama asia", sanoin. Erica ja minä vietti intiimin illan Tel Aviv, odottaa kuriiri saapuu; se oli ilta, olemme molemmat todella nauttinut. Hänen silmänsä kertoi minulle, että hän muisti sen hellästi. "Aiotteko liittyä minua minun pöydässäni."
  
  
  "No, joku liittyä seuraan myöhemmin, Nick. Haittaako?"
  
  
  "En halua puhua kanssasi", sanoin.
  
  
  Hän liittyi minun pöytääni ja määräsi kevyen lounaan itselleen, ja kolmas henkilö, joka hän selitti, oli agentti, sanoi ," näytät tosi hyvältä, Nick."
  
  
  "Sinun olisi pitänyt nähdä minut viikko sitten", sanoin. "Haluan punaiset hiukset, Erica."
  
  
  Hän välähti minulle hymy. Pitkä kotkannenä korostunut laaja, aistillinen suu. Ei silmät olivat tumman vihreä, ja hänen mekko loistivat. "Kiitos", hän sanoi. "Ne ovat minun, paitsi väri. Se ei ollut kauan kun olemme työskennelleet yhdessä Israelissa."
  
  
  "Muistan", sanoin. "Oletko täällä töissä?"
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. "Ja sinä?"
  
  
  "Kyllä", olen naurahti. "Se on aina bisnestä, eikö olekin?"
  
  
  "Melkein aina".
  
  
  Hän muistutti, lukeminen lehdestä hiljattain, että Israel oli tyrmistynyt murhasta Moshe Ben Canaan ja että ih presidentti oli vannonut saada pohjaan sitä. Se oli murha, että Amerikkalainen tiedustelu uskoi, että Adrian Stavros oli mukana. Hän ei voinut auttaa, mutta ihme, jos Erica oli Rio joko siepata Adrian Stavros ja ottaa hänet Israeliin, joka oli Israelin tyyliin, tai tappaa ego.
  
  
  Pyysin häntä. "Aiotko olla Rio kauan riitä meille on juoda ja puhua yhdessä?"
  
  
  "Ehkä", hän sanoi. Hänen kätensä siirtyi hänen pilkkominen, kun hän teki ih tuoli, ja minun verenpaine meni jopa kymmenen pistettä. Hänen vihreät silmänsä katsoi minua silmiin ja kertoi minulle, että hän tiesi, en puhunut siitä, viiniä ja keskustelua.
  
  
  Hän otti lasinsa. Hän tilasi ja nyt sama Grande Uniao Cabernet oli tarjolla. "Tästä mahdollisuudesta", sanoin.
  
  
  Hän piristyi hänen lasi ja clinked se minun. "Tässä vaiheessa."
  
  
  Olimme juuri lopettamassa meidän paahtoleipää, kun nuori mies ilmestyi. En edes nähnyt häntä, kunnes hän seisoi vieressä meille. Hän oli massiivinen, lihaksikas kaveri, joilla on hyvin lyhyet vaaleat hiukset ja kovaa, neliön kasvot. Osa ego vasen korva puuttui, mutta tämä vika ei ego miehen ulkonäkö. Nen oli yllään beige kesä puku, joka ei täysin piilottaa pullistuma alle hänen vasen käsi.
  
  
  "En näe sinun ensin, Erica," hän sanoi melko ankarasti.
  
  
  katsot minua. "En odottanut sinua olla hema-to."
  
  
  Nämä sanat olivat tarkoitettu lievä nuhtelu. He puhuivat jossa lausutaan aksentti. Muistin kuvan mies Israelin tiedustelu-tiedoston, TOPOR. Se oli Zachariah Ghraibin, Shin Bet pyöveli." Minun teoria siitä, ego ja Erica on läsnäolo Rio tuntui jähmettyä.
  
  
  "Se on vanha talo, Zach," Erica sanoi. "Hän työskenteli kanssani Israelissa."
  
  
  Gareb otti kolmannen sijan. "Tiedän," hän sanoi. "Carter, hänen, kai."
  
  
  "Se on oikein."
  
  
  "Maineesi kulkee edelläsi."
  
  
  Hänen käytöksensä oli ankara, lähes vihamielinen. Aistin hänen ego, kateutta, että tiesin, Erica. Ennen hänen emu voisi vastata, hän kääntyi häntä. "Tilasitko Vichisoise kuten ehdotin?"
  
  
  "Kyllä, Zach," Erica sanoi, hieman hämmentynyt hänen ego on puute ystävällisyys. "Se on täällä pian."
  
  
  "Vichisoise on ainoa asia, joka kannattaa syöminen tässä ravintolassa," Zach valitti liian äänekkäästi.
  
  
  "Olen pahoillani teidän huonoa onnea", vastasin rauhallisesti. "Uskon, että useimmat ruokia täällä ovat hyvin valmistautuneita. Ne voivat olla muuttunut heidän kokkeja viime käyntisi jälkeen."
  
  
  Zach kääntyi ja antoi minulle tiukka hymy. "Ehkä."
  
  
  Päätin, että tästä lähtien, keskustelu olisi olla vähemmän kuin miellyttävä. Olen lopettanut minun aterian, joten soitin tarjoilija tuo laskun. Hän tarjoutui maksamaan koko puolue, mutta Zach nopeasti vähentynyt.
  
  
  "Missä sinä majailet?" Erica kysyi.
  
  
  "Vuonna Corumba Avenida Rio Branco", hän sanoi.
  
  
  Zak tuijotti Ei.
  
  
  "Millä nimellä?"
  
  
  Hän epäröi. "Vargas".
  
  
  "Hän voi soittaa sinulle?"
  
  
  "Sinulla ei ole paljon aikaa seurusteluun",
  
  
  Hei, Zack sanoi nopeasti.
  
  
  Hän jättää huomiotta ego ja hymyili suloisesti minua.
  
  
  "Kyllä, voit soittaa minulle. Toivon, että tapaamme uudelleen, Nick."
  
  
  Sen sai nopeasti. "Toistensa tunteita." Laitoin käteni hänen, ja katseemme kohtasivat hetkeksi. Tiesin, että Zach oli mustasukkainen hänestä, ja koska en pidä hänestä, olen pelannut sitä pois hänen etu. Hän istui siellä katsellen minua. "Saat puhelun minulta."
  
  
  "Okei", Erica sanoi.
  
  
  Hän kääntyi pois heistä ja meni ulos ovesta. Kun hän lähti, hän saattoi melkein tuntea hiillosta Zach on vihamielisyys hänen takaisin.
  
  
  Samana päivänä, hän otti köysirata ylös vaikuttava Corcovado-Vuorelle, jonka päällä oli valtava patsas Kristus vapahtaja. Kun hän pääsi place, hän meni havainto kaide, pysähtyi nimetty paikka, ja Stahl odotti. Noin viisitoista minuuttia myöhemmin, mies liittyi minua kaide. Hän oli noin minun pituiseni, mutta ohuempi. Vaikka hän ei ole vielä keski-ikäinen, hänen pitkät kasvot oli peitetty syvät rypyt. Se oli Carl Thompson, ja hän työskenteli CIA: lle.
  
  
  "Kaunis näköala, eikö olekin?", hän sanoi johdantona, heiluttaa kättään kohti kaupungin alla, joka loisti valkoinen auringossa ja ympäröivät vihreät kukkulat ja koboltti meri.
  
  
  "Henkeäsalpaava", sanoin. "Miten voit, Thompson?"
  
  
  "Esimerkiksi, sama asia", hän sanoi. "Se on ollut aika hiljaista täällä viime muutosta hallinto-Brasiliassa. Miten asiat ovat AX näinä päivinä? Jonkin aikaa, teillä on ammuttu enemmän ammuksia kuin armeijan Aasiassa."
  
  
  Hänen naurahti. "Joskus tuntuu, että tapa. Olin kiireinen, ja olen varma, että sinäkin olet."
  
  
  "Ja nyt he laittavat sinut Adrian Stavros."
  
  
  "Se on oikein."Minä katselin, kun risteilyalus liikennöivät blue & nb kanssa sen tyylikäs nenä hitaasti tuli satamaan. Se näytti lelu vene siellä. "Kun oli viimeinen kerta, kun näki ego?"
  
  
  Hän mietti hetken. "Meillä on paikalla surveillance plantation. Viisi tai kuusi viikkoa sitten, hän oli nähnyt jättää tämä paikka. Uskomme, että hän nousi lentokoneessa matkalla Madridiin."
  
  
  "Tämä lento on voinut edelleen Ateenaan."
  
  
  "Niin kai. Näitkö Ego on?"
  
  
  "Emme usko niin. Mitä tapahtuu istutus?"
  
  
  "Istutukset ovat ego meidän pääkonttori. Täällä Rio, hän on jako kutsua Apex-Tuonti ja uskomme, että salakuljetus on tehty kautta, että yritys. Mutta hän ei käy hänen toimistoissa hyvin usein, vaikka hänen egonsa nimi on avoimesti liittyy hänen. Presidentti yritys tekee säännöllisesti matkoja Parakata."
  
  
  "Missä on ääni hall plantation?"
  
  
  Thompson nyökkäsi. "Hän on hall kylän lähellä, keskellä ei mitään. Ego on vartioitu by Stavros ' pienen armeijan ex-vankeja, poliittisia fanaatikkoja, ja Natseihin. Mutta nyt siellä on vain jotain valtaa on."
  
  
  Pyysin häntä. "Huomasitko mitään epätavallista?"
  
  
  "No, jos tarkoitat joukko ihmisiä tai aseita, reumatismi on negatiivinen. Mutta siellä oli vieras, ettei yksikään meistä ei ollut koskaan ennen nähnyt. Fretti on heidän kanssaan, aivan kuten se esiintyi Stavros yhdeksänkymmentä päivää sitten, ja olemme olleet katsomassa sitä melkein jatkuvasti. ja kukaan ei nähnyt hänen jättää tämä paikka. Tämä ei ole epätavallista, paitsi että yksi minun kaksi miestä vaatii, että uusi kaveri, keski-ikäinen mies, on oikeussalissa on pidätettynä. Egot olivat siirtyneet noin rakennuksesta toiseen aseistetut vartijat."
  
  
  "Miltä tämä henkilö näyttää?"
  
  
  Thompson kohautti olkapäitään. "Meillä on ego kuva, mutta tämä on kaukaa. Hän oli hänen myöhään fifties, sanoisin, lyhyet tummat hiukset, jotka oli käännetty hieman harmaa temppelit. Hän on tanakka mies, joka pukeutuu aina silkki paitoja."
  
  
  Se näyttää siltä kuin se voisi olla Minourkos, kreikkalainen laivanvarustaja, joiden apps äskettäin rokkasi Ateenan ja jonka penthouse oli nähnyt tilalla Adrian Stavros.
  
  
  "Saan hänet kopio kuvasta?"
  
  
  "Se voidaan järjestää", Thompson sanoi. "Carter, esimerkiksi viime viikolla meillä oli tilapäisesti vähentää surveillance plantation satunnaisia tarkastuksia, ja en voi olla täysin vetäytyä meidän ihmiset siellä pari päivää, koska siellä on toinen ongelma, joka on jo tapahtunut meille. Haluatko hänen saada lupa lähettää henkilö takaisin kanssasi? "
  
  
  "Ei, en kertonut hänelle. "Hawk lupasi apua, jos sitä tarvitsin. Milloin voin saada hänen kuvansa?"
  
  
  "Entä tänään?"
  
  
  "Hyvä on."
  
  
  "Käytämme hieman eri siirto sijainti", Thompson sanoi. "Tämä on kaupungin linja. Voit mennä hotelliin. Minun mies on nyt siellä. Voit mennä takaisin bussiin, jossa kukaan ei mene, ja ottaa viimeinen paikka oikealla. Kuva on kiinnitetty istuimen alla. . Bussi on merkitty Estrada de Ferro ja vie sinut keskelle, jos haluat mennä niin pitkälle ."
  
  
  "Kun ei bussi kulje mimmo hotelli?"
  
  
  "Seitsemän-viisitoista. Bussi tulee olla numeroitu yksitoista."
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Ja kiitos."
  
  
  "Milloin", Thompson sanoi. Hetkeä myöhemmin, hän oli poissa.
  
  
  Nuolee, illalla se lyhyesti meni toimistoon yrityksen Apex-Tuonti. Se sijaitsee yksi vanha kunnostettu hallituksen rakennuksia, jotka oli tyhjennetty, kun pääkaupunki siirtyi Brasilia. Toimistot olivat kolme lentoa ylös, ja hissi ei toiminut.
  
  
  Hänen tuli melko pieni vastaanotto-alue yläkerrassa. Kiivetä toi hiki otsaani, koska rakennuksen ilmastointi ei tunnu toimivan yhtään paremmin kuin hissi, ja se oli hiostava päivä Riossa. Tumma tukka tyttö istui metalli tuoli ja katsoi minua epäluuloisena, kun en tullut.
  
  
  "Onko mitään mitä voin tehdä sinulle?" "Mikä se on?" hän kysyi portugaliksi.
  
  
  Vastasin hänelle englanniksi. "Herrasmies Stavros haluaisivat nähdä hänet."
  
  
  Hänen tummat silmänsä kapenivat entisestään. Kun hän puhui taas, se oli rikki englanti. "Luulen, että olet tullut väärään paikkaan, señor."
  
  
  Kerroin hänelle. "Mutta Herra Stavros itse kertoi minulle, että voin ottaa yhteyttä häntä läpi Apex Tuontia."
  
  
  "Senor, herrasmies Stavros ei ole, täällä toimistossa..."
  
  
  Oven oma toimisto avattiin ja vanttera, tumma-tukkainen mies ilmestyi. Hän pyysi. "Onko vaikeuksia?" Ego sävy ei ollut kovin ystävällinen.
  
  
  "Halusin vain, Herra Stavros", sanoin.
  
  
  "Mitä varten?"
  
  
  Hänen epäkohteliasta jätettiin huomiotta. "Herra Stavros neuvoi minua ostamaan Japanilaisia kameroita irtotavarana häneltä, jos en ota häntä täällä." Hän katsoi ymmällään. "Olen väärässä toimistossa?"
  
  
  "Herra Stavros on puheenjohtaja hallintoneuvoston," tumma mies sanoi, " mutta hän ei ole täällä toimisto, ja hän toimi yhtiön liiketoimintaan. Se on edelleen presidentti; voit käsitellä minua."
  
  
  "Tämä on Herra Carlos Ubeda,"tyttö sanoi hieman ylpeänä.
  
  
  "Mukava tavata teidät, sir", sanoin, ulottuu käteni. Hän otti sen raskaasti. "Minun nimeni on Johnson. Muutama viikko sitten, hän oli vahingossa tapasi Mr. Stavros at-Chale-ravintolassa. Hän sanoi, että hän olisi takaisin kautta matkoja eurooppaan noin tällä kertaa, ja että voisin ottaa häneen yhteyttä tänne."
  
  
  "Hän on yhä Ateenassa," tyttö sanoi.
  
  
  Ubeda antoi Nach lävistyksiä näyttää. "Kuten sanoin, Herra Stavros voi ottaa yhteyttä täällä. Mutta en mielellään eteenpäin tilauksesi."
  
  
  "Minä näen. No, hän oli todella kiinnostunut tekemisissä hänen kanssaan henkilökohtaisesti. Voitko kertoa minulle, kun hän voi palata noin Ateena?"
  
  
  Lihasten nykimisestä edessä Ubeda on ego-suun. "Egot ole odotettavissa ympäri Eurooppaa viikkoja, Herra Johnson. Jos haluat tehdä liiketoimintaa, sinun täytyy käsitellä minua."
  
  
  Hän hymyili hänelle. "Soitan sinulle, Herra Ubeda. Kiitos ajastanne."
  
  
  Jätin hänet ih katsella minun mennä. Ulkopuolella taas, hän ylistettiin taksin ja palasi hotel. Tyttö on huomautus, antoi minulle tarvittavat vahvistus siitä, että Adrian Stavros oli todellakin Ateenassa, kuten Salomos oli kertonut minulle. Ja jos tämä kuva osoittautui kuvan Nikkor Minurkos, kaikki oli mielenkiintoista.
  
  
  Hän suihkussa ja levätä hetken, sitten nousseet numero yksitoista linja-seuraavat Thompsonin ohjeita. Kun hän oli odottanut, valokuva oli kiinnitetty istuin pieni ruskea kirjekuori. Ego valitsi hänet ylös, meni pieni kahvila kaupungin keskustassa, ja määräsi hyvää portugalilaista viiniä. Vasta silloin tämä henkilö hänen ottaa kuvan noin kirjekuoren ja tutkia sitä.
  
  
  Kuten Thompson oli sanonut, kuva ei ole kovin hyvä, vaikka ei ollut epäilystäkään siitä, että teleobjektiivi käytettiin. Se oli kuva kolme miestä, jotka oli juuri lähtenyt ranch house ja olivat kävelemässä kohti digitaalinen kamera. Mies keskellä oli yksi Thompson oli kertonut minulle, ja vaikka pieni koko kasvot hän piti tunnistaa, en ole paljon epäilystä, koska hänen egonsa oli vertaamalla hänen kasvot olisin ollut esitetty AX kuvia, että henkilö oli itse asiassa Nikkor Minourkos. En ole koskaan nähnyt muita miehiä ennen.
  
  
  Se Minurkos astui nyrpeästi välillä kaksi muuta.
  
  
  Kukaan ei puhu noin, mutta mies Minurk on jäljellä, pitkä, Saksalaisen näköinen mies, katsoi Minurk kuin jos hän oli juuri puhunut hänelle, odottaa vastausta. Minurkos kasvoilla oli synkkä ja vakava.
  
  
  Laitoin kuvan takaisin kirjekuoreen ja laita se hetkeksi. Jos CIA: n agentti on havainto oli oikea, ystäväni Salomos ' teoria on tosiaan todistettu. Jotenkin Stavros oli ottanut Minurkos toimintaa Ateenassa ja oli piirtämistä vallankaappaus sen puolesta.
  
  
  Sen jälkeen kevyt ateria hänen kahvila, soitin Erika Nyström on huoneen Corumba Hotel. Hänen äänensä oli ystävällinen ja lämmin. Hän sanoi, että hän voisi viettää loppuillan yksin, yksin, ja että hän olisi iloinen, jos olisin hänen luonaan. Hän ja Zach oli hieman taistelua, ja hän meni yökerhoon raivoa.
  
  
  Kun olet määrittänyt päivämäärän yhdeksän, hän meni takaisin hotellille ja nimeltään Hawk. Hän vastasi väsynyt ääni ja aktivoitu scrambler hänen rivin loppuun, jotta voisimme puhua ilman, tulevat kaikki koodi.
  
  
  "Mitä huono tunti, Nick", hän sanoi hieman testily. "Se näyttää olevan ainoa kerta, kun olen kuullut sinusta tällä hetkellä."
  
  
  Hänen naurahti. Hän ei voinut kuvitella, että hän istuu erityinen puhelimen hänen super-salainen huoneisto, hänen harmaat hiukset pörröistä, luultavasti yllään silkki smokki yli hänen ohut runko, ja väistämätön sikari puristi välillä hänen hampaat.
  
  
  "Ainakin hänen ei ole jonkun tytön makuuhuone", hän sanoi, kanssa kyseenalainen rehellisyys.
  
  
  "Hmm! Ilta ei ole vielä ohi, on se? Älä valehtele minulle, minun poika. Kävin läpi kaiken itse."
  
  
  Joskus luulin, että Hawke oli psyykkisiä voimia, että paljasti syvimmät ajatukseni ego-analyyttinen mieli.
  
  
  "Ei, sir", sanoin. "Ilta ei ole vielä ohi. Mutta sitä käytettiin hyvin, jonka ensimmäinen osa ego, luulen, että Minurkos on vanki Stavros istutukset, ei kaukana Parakatu. Hän tietää myös, että Stavros on kuntosali Ateenassa."
  
  
  "No", Haukka sanoi mietteliäänä,"se on mielenkiintoista."
  
  
  "Tämä on sopusoinnussa Salomos' teoria."
  
  
  "Niin olet menossa Parakata?" Haukka kysyi.
  
  
  "Oikeastaan. Ehkä saan sen selville. Thompson CIA: n sanoo, että istutus on tällä hetkellä huonosti vartioitu. Mutta on olemassa komplikaatioita."
  
  
  "Kyllä?"
  
  
  "Täällä Riossa, sali on vielä vanha. Tyttö olen työskennellyt Israelin Operaatio koko hotellissa, luvattu maa."
  
  
  "Ah, kyllä. Nyström. Miksi kauniit naiset näyttävät seurata sinua ympäri uima-allas?"
  
  
  Hänen naurahti. "Älä ole kateellinen, sir. Kuten voit huomata, sinun on myös ollut päivää - ja yötä."
  
  
  Siellä oli huokaus toisesta päästä. "Tule, Nick."
  
  
  "No, sir, se tapahtuu minulle, että Miss Nyström saattaa olla täällä Brasiliassa samasta syystä kuin omaansa. Tai pikemminkin, ohjelmisto sama henkilö. Epäilemme, Stavros murhasta Ben Canaan, älä me?"
  
  
  Pieni hiljaisuus. "Kyllä, me tiedämme. Ja sanoisin, että arvasit oikein."
  
  
  "Pyöveli on hänen kanssaan", lisäsin. "Luulen, että he ovat metsästys Stavros. He eivät ehkä tiedä, että hän on Ateenassa tällä hetkellä. Mutta en halua, että meidät kaikki osoittaa ylös istutus samaan aikaan ja päättyy nopeasti ammunta, yksi toisessa, vahingossa tai muuten sinun pilata työtä. Minun ajatus on, että voit vahvistaa Nyström on tehtävä avulla Israelin tiedustelupalvelu. Olet vielä vanha ystävä hänen pomo, Giroud, ja luulen, että hän on samaa mieltä kanssasi, eri olosuhteissa.
  
  
  Hawk murahti samaa mieltä.
  
  
  "Siinä tapauksessa, mielestäni meidän pitäisi olla rehellisiä ja istua alas nähdä, jos voimme auttaa toisiamme. Tai ainakin pysyä kaukana toinen."
  
  
  Tällä kertaa hiljaisuus oli pitkittynyt. "Hyvä on, poikani. Soitan Rasvaa ja saada yhteyttä sinua."
  
  
  "Kiitos", sanoin. "En lähde, ennen kuin saan ilmoituksen."
  
  
  Minun ei tarvinnut odottaa kauan. Tuntia myöhemmin, juuri ennen kuin lähdin Erica ' s hotel, sain puhelun Hawke. Hän on vetänyt Rasvaa noin roskakoriin ennen aamunkoittoa Jerusalemissa. Giroud on reuma vastaus oli myöntävä, ja minä neuvottiin keskustelemaan avoimesti Stavros ' korkkiruuvi kanssa Nystre, joka ei vastannut tehtäviä, vaikka Zach Gareb oli hänen kanssaan. Minulle, jos se oli koodisana, joka osoitti, että Giroux oli tilannut ay keskustelemaan hänen työstään kanssani.
  
  
  Hän saapui Erica on huoneessa pari minuuttia yhdeksän jälkeen. Hän tapasi minut ovella lyhyessä rentouttava kaapu, joka altistuu eniten hänen reidet. Hänellä oli yllään tukahduttava tuoksu ja leveä, aistillinen hymy.
  
  
  "Luulin, ettet tulekaan", hän sanoi, sulkien oven takanani ja lukitsemalla se.
  
  
  Hän meni huoneeseen ja tutki sitä. Hän oli isompi kuin minä, ja olen miettinyt, jos ee jaettu Zach hänen kanssaan.
  
  
  "Otatko konjakkia? Minulla on avaamaton pullo ja se on parasta mitä voit ostaa Rio."
  
  
  "Kuulostaa hyvältä", sanoin.
  
  
  Hän kaatoi kaksi lasillista. Kun lasia, hän antaa hänen silmänsä hyväillä hänen kauniita kasvoja. "Olet aina ollut nätti tyttö vaativat parasta."
  
  
  "Ja minä yleensä ymmärtää, että", hän sanoi. "Sinä?"
  
  
  "Sinä olet minun kanssani Tel Aviv", hän kertoi pehmeästi ja hymyillen.
  
  
  Hänen pitkät ripset lepattivat kun hänen silmänsä välttää omani hetkeksi. Kun hän katsoi ylös jälleen, hän hymyili. Hän pääsi ulos ja kosketti hänen poskeaan. Hän otti kulauksen konjakkia. Laitoin käteni hänen
  
  
  Hän katsoi alas hänen pieni vyötärö ja veti hänet minulle. Se ei haisi makea ja pehmeä.
  
  
  "Muista, että yö, Nick?" hän hengitti korvaani. "Oletteko todella muistaa tämä, samoin kuin hänen?"
  
  
  "En muista."
  
  
  "Se oli erittäin hyvä, ei ollut se?"
  
  
  "Hyvin paljon."
  
  
  Laitoimme lasit lähimpään pöytään. Hän veti hänet lähelle ja kosketti hänen huulensa hänen. Hänen kielensä liukui suuhuni.
  
  
  "Nick", hän mutisi.
  
  
  Hän juoksi hänen kätensä yli hänen pakarat, tunne käyrät, joka laskeutui hänen reidet. Alla minun koskettaa, lonkat alkoivat huojuvat hitaasti.
  
  
  Hän varovasti työnsi minut pois hänen luotaan ja kääntyi pois brylev. Sitten hän alkoi riisua hitaasti ja kauniisti. Alla kaapu, hänellä oli yllään vain pieni pari bikinit pohjat. Rinnat siirtyi kärsimättömästi minua kohti, kun hän otti viitan pois hänen harteillaan. Hänen rintansa olivat täydelliset, kypsä, ja maitomainen valkoinen. Toinen hetki, pieni pala alusvaatteet liukastui pois hänen reidet ja reidet ja laski ohut kasa lattialle.
  
  
  Erica katsoi minua avoimesti, antaen katseensa kulkea yli minun alasti elin hämärässä huoneessa.
  
  
  "Kaunis", hän kehräsi. "Niin paljon kovia lihaksia."
  
  
  Hän veti häntä, tunne hänen alastomuus omaani vastaan. Hän juoksi hänen kätensä yli minun rinnassa ja olkapäät, liikkuvat alas ruumiini. Hän silitti minua, hyväili minua, rakastaa minua, hänen kätensä minun sormet tutkivat hänen. Hänen reidet erosimme minun koskettaa, ja hän voihki.
  
  
  Siellä oli pehmeä, paksu matto alta. Erica polvistui nen, antaen kätensä liukua minun ruumiin, kun hän laskeutui. Hän tiesi kaikki tapoja herättää mies, ja ei ollut mitään epäilyksiä käyttää niitä. Hetken kuluttua, hän liukui alas hänen vieressään, ja karkeasti työnsi hänet takaisin vasten paksu karvamatto. Hän polvistui hänen, käynnissä kätensä yli hänen rintojaan. Hän huohotti. Minun pitkät reidet olivat kiedottu minua. Hän juoksi hänen kätensä alas silkkisen sisällä hänen reiteen.
  
  
  "Voi, kyllä", hän kehräsi. Hänen suunsa oli hiukan auki, ja hänen kauniit vihreät silmät olivat kiinni.
  
  
  Kun hänen tuli ei, koko suun laajenivat hetkeksi, ja pieni väristys kävi läpi hänen ruumiinsa. Sitten hän alkoi liikkua minun kanssani, hänen sormensa mukaansatempaava minun hartiat, lonkat sulkeminen noin minun vyötärö. En ole varma kuinka kauan olemme jäi lukkojen takana yhdessä, ennen kuin se päättyi meille molemmille.
  
  
  Sitten makasin hänen kanssaan pitkään, en halua liikkua. Lämmin rentoutumista vähitellen tunkeutunut syrjäisimpien kuituja minun lihaani ja sisin syvyyksistä sieluni.
  
  
  Myöhemmin, meillä on pukeutunut, pelataan tämä peli on pieni sohva, ja valmis meidän konjakki. Erica oli kammattu hänen pitkät punaiset hiukset, ja se näytti niin tuoretta kuin silloin, kun hän tuli huoneeseen.
  
  
  "Olen iloinen, että Zach ei koputtaa oveen," hän sanoi.
  
  
  "Hän näyttää hyvin mustasukkainen, Erica. Olitteko läheisiä?"
  
  
  Hän katsoi minua. "Yksi päivä. Ego on ajatusta, ei minun. Ja hän oli hyvin taitamaton. Kerroin emu, että siellä olisi koskaan mitään fyysistä väliimme. Hän paheksuu sitä. Hän ei halua olla osa tätä dell, mutta en hylättiin. Hän on erittäin hyvä aseiden kanssa."
  
  
  "Hänen täytyy olla tämä tehtävä, ei hän?"
  
  
  Hän katsoi minua mietteliäänä. "Kyllä."
  
  
  "Erica, en arvannut, miksi olit Brasiliassa. Meillä näyttäisi olevan jahtaa sama henkilö. Pomoni otti yhteyttä sinun ja hän vahvisti mun ajatuksia. Käsittelemme näitä yksittäisiä tehtäviä ja tehdä yhteistyötä toistensa kanssa, jos se näyttää mahdolliselta ."
  
  
  Vihreät silmät kaventunut hieman. "Giroud ei ollut yhteyttä minuun ja Zach."
  
  
  "Saat sähke muutaman seuraavan tunnin. Sillä välin, anna minun tietää, jos on koodi, sana, että voit luottaa minuun. Sanat ovat Goljat."
  
  
  Hän näytti yllättynyt. "Se on oikea sana!"
  
  
  "Giroud lähetti tämän."
  
  
  Hän kaatoi itselleen uuden brandy. "No niin, Nick. Mutta minä odotan hänen sähke, joka kertoo minulle, kuinka onnellinen hän on kanssasi." Hän hymyili ja suuteli minua poskelle.
  
  
  Odotin hänen olla varovainen. Hän oli hyvä agentti. "Se on kaikki oikein. Kerron muutamia ideoita. Sinun ei tarvitse puhua ollenkaan."
  
  
  "Se on reilua."
  
  
  "Me molemmat etsimme kuvia Stavros, mutta eri syistä." Hänen kasvonsa olivat ilmeettömät. Hän ei antanut mitään pois. "Haluat Poe on ego tappaa Ben Canaan. Vielä ei ole selvää meille, miksi sitä tarvitaan, mutta se voi liittyä kreikan politiikka ja sieppaus Nikkor Minourkos."
  
  
  "Kreikkalainen laivanvarustaja?"
  
  
  "Oikeastaan. Se voi olla Parakatu, ja ego pidetään vastaan ego on. Stavros on kuntosali Ateenassa, joten sinun täytyy joko odottaa ego palata tai mennä eurooppaan saada se. Mutta luulen, että tapa se on kaikki, mitä voimme oppia Parakatu, minun täytyy puhua Minurkos.
  
  
  "Jos olet kiinnostunut, otan sinut kaksi Paracatta kanssani. Tämä voi lisätä mahdollisuuksia saada siellä. Puhua sen yli kanssa Zach ja anna minulle huomenna, kun saat sähke."
  
  
  "Jos olemme todella jälkeen Stavros," Erika sanoi , " eikö olisi parempi, jos me meni suoraan Ateena?"
  
  
  "Stavros uskotaan jolloin hänen väliaikainen päämaja siellä, Minurkos kattohuoneisto, joka on todellinen linnoitus. Et voi vain myrsky tämän paikan, ja Zack. Ja niissä harvoissa tapauksissa, kun se jättää tämä paikka, se voi olla yhtä vaikeaa,
  
  
  mutta Minurkos voi kertoa meille, miten päästä Stavros."
  
  
  Hän pysähtyi yhtäkkiä, ottaen huomioon minun ehdotukseni. Kun hän katsoi minua pieni hymy ilmestyi hänen koko huulet. "Tulen takaisin huomenna aamulla, Nick dear."
  
  
  Hän kumartui ja kosketti hänen huulensa hänen. "Sinä teet sen." Hän nousi ylös, saavutti hänen ase, ja laita se päälle. Sitten hän heitti takkinsa yli. "Ja pitää Zach lyhyt ketju, okei?"
  
  
  Hei, pidin siitä. Hän oli vielä nauraa, kun hän käveli ympäri huonetta.
  
  
  Neljännessä luvussa.
  
  
  Ajattelin Adrian Stavros kun lähdin Erica ' s hotel. Se oli jo myöhään illalla, ja ei ollut taksi näköpiirissä. Hän oli huolellisesti opastettu pitkin Rio Branco Avenue. Päästä Stavros ' päämaja Parakata, vaikka ego-vähentää turvallisuuden, voi olla varsin vaikeaa. Stavros ' pieni ryhmä oli huono maine. Hän kokosi yhteiskunnan pohjasakkaa hänen ympärillään Parakata. Itse asiassa, he olivat samanlaisia kuin itse, mutta ilman ego johtajuutta kykyjä. Thinking takaisin, päätin, että Adolf Hitler on alkanut vuonna paljon samalla tavalla. 1930-luvulla Saksassa, siellä pitäisi olla muutamia ihmisiä, jotka ottivat ex-lance-corporal vakavasti. Tämä esimerkki oli opetus, mutta maailma ei ole koskaan näyttänyt hallita sitä.
  
  
  Hän käveli muutaman korttelin huomaamatta taksilla. Se oli osa alueen kaupat ja toimistot kadulla. Kun käännyin kujalle takaisin minun hotelli, hetkellisesti luopumista liikenne, minulla oli yllätys minulle. Kolmannessa ikkunassa, tumma hahmo astui esiin varjoista ja heilutti nyrkkiä minulle. Siellä oli veitsi kourassa.
  
  
  Kun hyökkäys alkoi, hän oli melkein ohi sisäänkäynti. Jos hän oli odottanut vielä hetken, Ego ei olisi nähnyt häntä lainkaan, hyökkäys olisi ollut onnistunut, ja veitsi olisi uponnut minun takaisin. Mutta hänen intoa saada työ, hän oli liian nopea, ja hänen ääreisnäköön kiinni liikkeen.
  
  
  Kuin veitsi yllätti minut takaisin, minä pyörähti ympäri ja heitti minun vasen käsivarsi estää isku, jota en onnistunut, mutta terä leikkaa kankaan läpi minun jakku ja paita, ja juuri ja juuri viipaloitu minun kyynärvarren. En anna miehen painon kantaa minun ego minua. Sitten hän kääntyi ympäri, pitämällä ego käsissään, ja sulki hänen ego vastaan rakennuksen vieressä.
  
  
  Hetkeksi, ajattelin, että se oli Zach, ego, mustasukkaisuus ottaen yli, koska mies oli tanakka ja vahva. Mutta kun minulla on parempi näin, että hän oli isompi kuin Zach ja oli tummat hiukset. Hän näytti Brasilian ja oli todellinen roisto.
  
  
  Pääsin Wilhelmina vapaalla kädellä, mutta hyökkääjä ei anna minulle, on, että etu. Hän puukotti hänet jälleen rajusti, tällä kertaa tavoitteena kasvoni. Olen väisti ja osittain taipuneen terän, mutta se leikkaa minun korvaan. Hän nosti aseen kolmannen kerran ja löi minua hänen paino.
  
  
  Ego impulssi oli liian vahva. Hän tyrmäsi minut pois minun jalat, ja me osuma jalkakäytävä yhdessä. Hänen egonsa lyödä häntä lyhyesti leuan kanssa sen oikealla kädellä, mutta hän ei tuntunut edes huomaavan. Me kaataa kerran, kun hän yritti suojella itse alkaen puukotus veitsi. Hän oli pakko ottaa pois Hugo, minun tikari, mutta hän ei voinut vapauttaa hänen käsi ja Nam on hetki antaa veitsen liukua minun kämmen.
  
  
  Lyhyen aikaa, iso mies oli kanssani. Hän vannoi, portugalin ja nauroi ja löi minua rintaan. Veitsi ei ollut pitkä, terä oli melko laaja, mutta terä oli teroitettu partaveitsi terävyyttä. Se hehkui himmeästi yötä kuin ego tarttui hänen veitsi kätensä viime hetkellä, ennen kuin terä pääsi rintaani. Meidän kädet vapisi hetken, kun hän yritti ajaa terä asti. Hän julkaisi hänen oikea käsi ja sokeasti tarttui hänen ego kasvonsa, tunsimme hänen ego silmät ja kaivettu niitä hänen indeksi ja keski sormia. Hänen keskisormi, hän lävisti hänen vasemman silmämunan, ja hänen etusormi, hän lävisti hänen oikean. Minun silmään kiinni, ja minun peukalo on märkä.
  
  
  "Ahhh!" Hyökkääjä huusi, puristi hänen silmänsä hänen vapaat kädet ja unohtaen veitsi toisessa. Hän huusi uudelleen ja osittain putosi pois.
  
  
  Aikana tämä lyhyt lepo, Hugo viimein liukui minun oikea käsi. Hän oli juuri ollut kiinni tästä, kun iso mies huusi villisti ja nosti veitsen uudelleen sokeasti puukottaa niitä. Tikari lisätään sen alle egon nosti kätensä, ja terä upposi egon puolella vain alla egon rintakehä ja meni kaikki alas molemmissa päissä.
  
  
  Sitten huomasin, että hyökkääjällä on jäljellä silmä oli etsimässä yli pääni pimeyteen, ja samalla hetkellä näin selvästi harmaa märkyys hänen oikealle poskelle murskattu silmien alle. Stiletto laajennettu hänen puolin, ja hän kaatui raskaasti päälleni, hänen oma veitsi clattering jalkakäytävällä.
  
  
  Hän työnsi hänen ruumiinsa pois ja nousi ylös. Sen jälkeen nopealla silmäyksellä ympäri, hän kuitenkin näki, että ei ollut jalankulkijoita lähellä nähdä, mitä oli tapahtunut. Hän rummaged läpi miehen taskut ja löysi asiakirjoja, hänen lompakko. Yksi korteista ilmoitti, että hän oli työntekijä Apex-Tuonti.
  
  
  Näyttää siltä, että hän oli enemmän vaikuttunut mies nimeltä Ubeda kuin luulin. Tai ehkä hän kutsui Stavros Ateenassa, ja Stavros kielsi koskaan kuullut minusta. Ubeda varmaan luuli, että olin jonkinlainen poliisi, joka sekaantuu Apex-Tuonti liiketoimintaa. Tai CIA: n mies, joka on liian utelias. Hema ei olisi vakuuttanut minua, mutta hän oli ilmeisesti seuraa minua ja tiesi missä hän asui. Se oli minun paras etu mennä Parakata niin pian kuin mahdollista.
  
  
  Hän jätti hänet kuolleista Brasilian ja nopeasti palasi hänen hotelli. Ei ollut muita tapauksia, että yö, ja aamu tuli ilman välikohtauksia.
  
  
  Erica Nyström, Zach, ja hänen kokoontui yhdeksän aamulla. pieni kahvila Avenida Presidente Vargas, näköala kukkuloiden takana downtown Rio ja värikäs favela mökit rinteessä kaupungin yläpuolella. Zach oli arvannut minun läheisyys Erica ja oli tyytymätön mahdollisuus työskennellä kanssani edes lyhyen aikaa. Hän oli jopa enemmän vihamielinen kuin ennen. Erica sai koodatun sanoman Jerusalemin ympärillä kertoo Hei ja Zach tehdä yhteistyötä kanssani millään tavalla välttämätöntä menestyksen kannalta yhteinen tavoite lopettaa Adrian Stavros.
  
  
  "Jos tarvitset tietoa Minurkos, mennä Parakata," Zak kertoi lujasti, hänen siniset silmät vilkkuu viha. Ego kahvia pöydälle eteensä pysyi koskemattomana. "Tavoitteemme Venäjällä on löytää Stavros ja tuhota ego. Tietenkin, emme löydä ego Paracat."
  
  
  Ego on vaikeaa, silmät tylsää osaksi minun. Täytin sen Erica. Hän oli selvästi järkyttynyt hänen käytöksensä. "Mitä sanot, Erica?"
  
  
  "Kerroin jo Zach. Minusta sinun lähestymistapa sopii ei vain sinä, vaan myös meille."
  
  
  Zak tuhisee ei. "Aivot varjostavat seksiä!" "Tämä mies on selvästi rakastaja. Kaikki mitä hän sanoo tuntuu järkevältä."
  
  
  "Ole kiltti, Zach," Erica sanoi jyrkästi.
  
  
  "Voi Luoja," minä mutisi, pudistaen päätäni. "Kuule, minä en tarvitse mitään hienostunut rakkaudesta saada tavalla. Ehkä olin väärässä työskennellä yhdessä. Voin saada apua Hawke vain kysymällä. Tai ehkä CIA: ta. Mutta en mene leikkaukseen sotkeutua joidenkin hilpeä toiminta sankari, joka voi pitää hänen henkilökohtaiset tunteet hallinnassa."
  
  
  Zack kasvot yhtäkkiä muuttui punaiseksi ja hän hyppäsi ylös tuolistaan. "Kuule, Carter ..."
  
  
  "Istu alas!" Erica tilata alhainen, mutta komentava sävy.
  
  
  Zak antoi Ei perä ilme, sitten istui takaisin alas. Hän murahti hänen henkeään, mutta välttää silmäni.
  
  
  "Jos siellä on toinen kepponen, kuten tämä, meidän täytyy puhua", Erica sanoi. "Ymmärrätkö, Zach?"
  
  
  Hän epäröi. Kun hän puhui, hän sanoi sanaakaan. "Kyllä."
  
  
  "Ei ole mitään meidän välillämme, Zach. Kuunteletko sinä minua?"
  
  
  Hän tuijotti ei. "Tietenkin."
  
  
  "Siellä ei ole mitään meidän välillämme ja koskaan tulee olemaan. Joten mitään, että välillä tapahtuu Nick ja minä ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi. Jos haluamme toimia yhdessä, sinun täytyy ymmärtää, että."
  
  
  Hän näytti hieman rentoutua. Hän katsoi minua, ja sitten Erica. Ego on kädet nyrkissä pöydälle. "Jos niin sanot."
  
  
  "Olen todella älä sano, että. Nyt aion Parakata. Jos luulet, että tällainen suunnitelma on viisasta, yritän säästää teidät tähän tehtävään."
  
  
  Hän katsoi Ei, ja hänen kasvonsa muuttui, ja pehmennetty. "Tiedätkö, hän ei olisi pitänyt antaa sinun lähteä ilman minua." Ego on silmät kohtasivat jälleen. "Näyttää siltä, että sinä ja Carter ovat käynnissä show. Jos lähdet, minä lähden."
  
  
  Pyysin häntä. "Ja me voimme lykätä seurustelun kilpailua, kunnes se on ohi?"
  
  
  "Oletko kuullut hänestä," Zach sanoi grimly. "Ole kilpailua." Hän katsoi alas hänen kahvikuppi.
  
  
  "Olen pahoillani, Zach," Erica sanoi.
  
  
  Hän selän yli. "Milloin aiomme Parakata?"
  
  
  Ego tutki häntä hetken. Ehkä se on treenata, kun kaikki. "Mitä pikemmin sitä parempi."
  
  
  "En tiedä missä vuokrata auton," Erica sanoi. "Emme voi ottaa Brasilia tie, joka vie meidät kaikkein läpi Tijuca Metsä."
  
  
  "Oikeastaan", sanoin. "Jos saamme auton tänään, ehdotan että lähdemme tänään. Se olisi parempi ajaa yön läpi kuuma tahmea viidakko."
  
  
  "Olen kunnossa kanssa, että," Zach sanoi.
  
  
  "Sitten se on ratkaistu", Erica lisätty. "Zach, voit auttaa minua valitsemaan luotettava auto?"
  
  
  Hän vilkaisi ei. Pieni virne ilmestyi hänen kasvonsa. "Mitä olen lukenut hänestä, hän on auton asiantuntija. Miksi emme kaikki mene?" Hän katsoi minua kysyvästi.
  
  
  Hänen ego piti katseensa hetkeksi. Kyllä, hän voisi tehdä sen. "Mä soitan meille valmiina," sanoin.
  
  
  * * *
  
  
  Lähdimme sinä iltana. Minun suositus, Zach valitsi musta BMW 3.0 CS sedan matkaa varten. Ego: n ajo-ominaisuudet olivat erinomaiset, ja se oli vaihteisto joka oli ilo työskennellä. Zach ajoi asti lähes keskiyöllä, ja sitten hänen otti kuljettajan istuin. Tie ei voi pitää hyvänä, vaikka se oli valtatie Brasilia ja loitommalla. Huolto oli yleensä huono, ja paikoin läpipääsemätön viidakko näytti valmis vallata kapea kaistale leikataan ih pino dollarin.
  
  
  Osa päivä me levännyt, valmistautuu matkaa, mutta yksitoikkoisuus matka ei salli
  
  
  rentoutua. Ajoimme koko yön ja nukkui kaksi kertaa seuraavan päivän kuumimpaan aikaan: kun autoon istuu alas, mikä oli vaikeaa, koska hyttynen ja lämpöä, ja taas likainen hotelli pienessä kylässä. Sinä iltana ajoimme vielä pitkään, ja seuraavana aamuna saavuimme Paracata.
  
  
  Se oli suuri kylä, jossa asuu useita tuhansia, jossa kaupungin aukio ja lukuisat kahvilat. Me ei lopu tähän, koska meillä ei ollut halua kiinnittää huomiota itse. Se olisi järkevää, jos Stavros ' miehet olivat hauskaa vierailevat kylässä, ja yksi niiden kautta saattaa olla epäluuloinen valkoinen vieraita.
  
  
  Tie istutus, jos se voisi olla nimeltään tie, oli viiden kilometrin päässä Parakatu. Se oli hiekkatie, jossa syvä ruts, joka leikkaa lähes huomaamatta viidakkoon on yhdeksänkymmentä asteen kulmassa valtatie. Auto oli hitaasti kanssa Zach ratissa. Oksat ympäri aluskasvillisuus naarmuuntunut, veti meidät autoon, ja puukotti meitä läpi windows. Koska meidän piti ajaa hitaasti, hyttysiä parveili auton ja vähän meille mitään avoin alue. Thompson CIA: n kertoi minulle, että istutukset sali on lähes kymmenen kilometrin päässä tien. Meidän piti ajaa noin puoliväliin, ja se kesti lähes tunnin päästä niin pitkälle. Onneksi emme nähneet yhtään autoa lähdössä, koska sillä hetkellä meillä ei ollut mitään auki törmäykset.
  
  
  Esimerkiksi kuusi kilometriä pois moottoritieltä, olemme löytäneet paikka, jossa voit kääntyä BMW pois kapea tie ja osaksi aluskasvillisuutta, joten se oli melko hyvin piilotettu. Heti kun pääsimme ulos, olimme hyökänneet hyönteiset. Me suihkutetaan hylkivä ja lähti.
  
  
  Siellä oli pitkä eukalyptus puu, noin puolen kilometrin päässä Lea Stavros ' ranch-tyylinen kartano. Puu seisoi ympärillä kehä selvitetty maa, jonka vieressä on korkea aita, mitä ilmestyi kerran ollut osa-alueella, mutta niiden kanssa fretti oli ottanut haltuunsa viidakkoon. Jonkin aikaa, puu oli käytetty CIA: n kuin tarkkailulle. Se oli tämän puun, että Erica ja Zaka johti hänet kävelimme läpi märkä, tahmea lämpöä. Olimme matkalla suunnilleen samalla nopeudella kuin auto, ja saapui perille alle tunnissa. Yläosassa puu, piilossa näkymä istutukset, oli bambu alustan kiinnitetty oksat pandan kierteet. Bambu vaiheet olivat kiinnitetty runko ja oksat eri paikoissa, jotta kiipeily helpompaa.
  
  
  "Olemme menossa sinne?" Erica kysyi.
  
  
  Hän osui hyttynen. "Jos se yhtään lohduttaa, niin ei luultavasti tule mitään tällaisia virheitä."
  
  
  "Sitten mennään ylös ja jäädä viikon," Zach sanoi. Ego on vaalea tukka oli takkuinen otsaansa, ja hänen khaki paita, kuten muutkin Ruotsalaiset, oli värjätään verta.
  
  
  Hänen emu naurahti. Koko ego asenne oli muuttunut, koska fretti Erika veti ego alas, ja hän näytti hyväksyä se, että hän ei ollut fyysisesti kiinnostunut hänestä. Hän katsoi alas Smith & Wesson-revolveri, 38 vyö holster hänen vyön, ja oli iloinen, että hän oli ottanut ego hänen kanssaan. Erica oli älykäs agentti, mutta Zach oli lihaksikas. Hän oli aseiden asiantuntija ja oli tuonut laatikollisen erilaisia aseita hänen kanssaan autossa.
  
  
  Me kiipesi puuhun. Puolimatkassa alkuun, hän alkoi kehittää uudenlaista kunnioitusta CIA: n agentteja, jotka piti tehdä tämän vuoden aikana säännöllisesti ih on keskittynyt viime valvonta. Kun pääsimme foorumi, olimme uupuneita. Erica oli vielä hermostunut kiivetä ja korkeus hän oli tällä hetkellä.
  
  
  Hän huohotti. "Jumala, oli se sen arvoista?"
  
  
  Hän tarttui pari high-powered kiikarit kaulassa ja katseli ulos istutus. Sitten hän huomautti siitä hänelle. Kysyin häneltä, " Mitä luulet?"
  
  
  Hän katsoi, mitä Zach ja olin jo nähnyt - avoin näkymä läpi lehdet tilalla. Tästä asennosta, tarkkailija kiikareilla voi nähdä, mitä oli tapahtumassa jossain plantaasilla. Lisäksi päärakennus, joka oli karjatila, siellä oli klusterin muut rakennukset sen ympärillä, enimmäkseen takana, joka näytti kasarmi-ja ulkorakennukset. Se oli vaikuttava peli. Aidattu alue oli täysin istutettu puita ja pensaita, oli lika tiet ja Pysäköintipaikkoja. Aidan takana oli alue, joka käytetään olla istutettu kumi puita, kun edellinen omistaja asui täällä, mutta ih viidakon kuristi pois ituja.
  
  
  Erica oli kiikarit ja oli etsimässä ympäri paikka. Hän huokaisi onnellisena. "Olit oikeassa, Nick. Hyttysiä voi lentää, että korkeat."
  
  
  "Ehkä me olimme kaikki väärässä," Zach sanoi hetken kuluttua. "Tämä kivääri kiikaritähtäin, että minulla on auto tänään, voisin istua täällä ja tappaa Stavros' miehet koko päivän.".
  
  
  Pyysin häntä. - "Miten aiot saada ih kadulla? "" Ja vetää hyvin, miten meidän pitää ih siellä, kun me puhdistaa ih?"
  
  
  "Sitä paitsi", Erica lisäsi, " jos emme hyökkäys ulkopuolelta, ne on kaikki mahdollisuudet saada Minurkos ennen meitä ja tappaa ego."
  
  
  "Se on totta", sanoin. "Ja jos he tappavat hänet, emme välttämättä tiedä mitään."
  
  
  "Se on totta, että emme voi vaarantaa Minurkos," Zak sovittu. "Mutta en voinut käyttää kivääriä varsin hyvin täällä. Mikä sääli."
  
  
  Hänen Zak ajatellut, liian innokkaita tappaa. Se oli liian paljon, kuten metsästys häntä. Olin päättänyt päästä eroon jokainen, joka todella sai minun tavalla, mutta en näe järkeä tappaa niitä tarpeettomasti. Et voinut kokeilla, lause, ja suorittaa jokainen ihminen vain, koska he työskentelivät Stavros.
  
  
  Seuraavat pari tuntia, kunnes keskipäivällä, katsoimme istutus, vuorotellen kiikareilla. CIA: n arvioitu, että määrä militantteja tällä alueella oli noin puoli tusinaa, ja ei ole enemmän kuin kahdeksan ihmistä. Kun viettää niitä tunteja laiturilla katsellen ihmiset tulevat ja menevät, omat havainnot vahvistivat tätä päätelmää. Kun vastakkainasettelua kehittyy, meidän tulee olla vähintään kaksi-yksi.
  
  
  Emme näe Minurkos, kunnes lähdimme alusta. Sitten ego läsnäolo paikka oli perustettu. Hän meni ulos, talliin rakennuksen toisen miehen kanssa, meni pääsisäänkäynnin estate ja tuli. Hän oli nähnyt häntä koko ajan, Ego kiikareilla, ja kun hän katosi, hän ei ollut epäilystäkään siitä, että mies, joka oli nähnyt hänet oli Nikkor Minurkos. Ainakin me olemme tulleet tänne pyrkiessään aave.
  
  
  Vähän ennen me laskeutui puusta taas, meidän piti toistaa meidän sisäänkäynti suunnitelma.
  
  
  "Niin," sanoin, "menemme takaisin autoon ja ajaa avoimesti, että paikka, kuten olemme Stavros' parhaat ystävät. Anna minun puhua mies portilla. Voimme sanoa, että olemme Brasilian Liigassa, ja kun olemme sisällä, meidän tulee vaatia kokouksen Heinz Gruber, mies vastaa Stavros poissaoloon. Toivon vain, he eivät jo tiedä miltä näytän täällä istutus."
  
  
  Erica avasi hänen olkalaukku ja veti pieni, tylppäkuonoinen Belgian .25-kaliiperinen revolveri. Se oli kaunis pieni pistooli helmi kahva ja hieno kaiverrus. Tiesin, että hän voisi ampua sitä, koska minun menneisyyden yhteys hänen kanssaan. Hän tarkistaa hänen ego ja laittaa sen takaisin hänen kukkaro.
  
  
  "Kaikki on hyvin", hän sanoi.
  
  
  Zach todella haluaa mennä, liian. "Me käsitellä niitä", hän sanoi.
  
  
  "Kyllä", suostuin. Hotelli pitää hänen olla täysin varma.
  
  
  Viidennessä luvussa.
  
  
  Ajoimme hitaasti viimeiset viisikymmentä metriä portille. Mies päivystää siellä oli jo katsomassa meidän lähestymistapa. Hän oli pukeutunut khaki housut, kuten meille, taitto automaattinen kivääri slung olkansa yli. Hän otti pois hänen ego ja valmistaa meitä toimimaan, katselee meitä lähestymistapa.
  
  
  "Jos emme läpäise tämä kaveri on mimmo, pallo-pelit ovat ohi," hän kertoi heille. Erica nyökkäsi.
  
  
  "Kyllä," Zach lisätty. Nen, kuten minä, oli jälleen yllään kevyt takki piilottaa hänen aseita. Minun aseet olivat tavallisia, mutta Zack oli uskomaton lajitelma. Lisäksi .38-kaliiperin revolveri, hän kantoi pieni Sterling 380 PPL submachine gun taskussaan, ja myös hid heitto veitsi ja garrote hänen hallussaan. Hän oli kävely arsenal. Häntä, toivoen, että se auttaisi häntä oli hengissä.
  
  
  Pysähdyimme vain kymmenen metrin päässä vartija. Hän oli ajamassa, niin hän puhui äänekkäästi ja päättäväisesti hänelle englanniksi. "Hei siellä!"
  
  
  Vartija tuli minun ikkuna. Hän oli ilkeä nuori mies, jolla on raskas arpi hänen vasen leuka. Hän ei palaa minun hymy.
  
  
  "Mitä sinä täällä teet?" "Mikä se on?", hän kysyi, peering epäilyttävästi autoon. "Sinun on yksityisomaisuutta."
  
  
  Kerroin hänelle. "Hei, todella!" "Me olemme ystäviä Adrian Stavros."
  
  
  Hän tutki kasvoni huolellisesti. "En ole nähnyt sinua ennen. Kuka sinä olet?"
  
  
  Antoi emu meidän keksittyä nimeä. "Olemme Rio", hän kertoi rennosti. "Brasilian Liiga". Liiga oli alamaailman ryhmä Rio, joka aktiivisesti kilpaillut Stavros sen salakuljetuksesta. KIRVES oli syytä uskoa, että Stavros oli viime aikoina yrittäneet yhdistää ih omaan ryhmään, ja Stavros oli ohjata koko juttu.
  
  
  "Jos olet vielä täällä, mitä teet täällä?" vartija kysyi.
  
  
  "Stavros kutsui meidät", sanoin. "Ja koska sinä, olemme myöhässä, kerron Stavros."
  
  
  Hän katsoi minua. "Stavros puhdasta istutukset. Hän on työmatkalla."
  
  
  "Hän sanoi, että se voisi olla. Hän kertoi meille mahdollisuuden nähdä Heinz Gruber."
  
  
  Tietääkseni Luutnantti Stavros ' nimi tekee vaikutuksen tämä mies. Hän hieroi leukaansa mietteliäänä. "Okei, odottakaa täällä."
  
  
  Hän meni takaisin portille, ja me katselimme hänen jokaista liikettään. Alla pieni markiisi, hän piristyi mitä näytti armeijan radio puinen tuoli. Hän puhui sen pari minuuttia, kuunteli, ja sitten laittaa ego takaisin, ja meni takaisin autoon.
  
  
  "Voit kirjoittaa. Ajaa jopa paikka suoraan talon edessä ja puisto. Sinun tulee täyttää ulkopuolella."
  
  
  "Erittäin hyvä," sanoin.
  
  
  Vartija avasi lanka portti. Hän tuijotti ase kainalossa pitkän hetken. Tämä, luultavasti, on vielä otettavana. Hän vilkutti minulle portin läpi ja vei auton.
  
  
  "Mennään", hän sanoi Erica ja Zach.
  
  
  Ajoimme portista ja se suljettiin takanamme. Zak virnisti kun hän katseli portin lähellä.
  
  
  Olin ajo pitkin hiekkatielle kohti monimutkaisia. Se oli kaunis paikka: kaaria, punainen kukkia ja ihmeköynnöksiä. Se pysähtyi edessä valtava adobe talo ja pääsimme ulos, kiertää auton kuin neljä miestä sai ulos. Laitoimme auton väliimme ja vartija portilla.
  
  
  Miehet, jotka kohtaavat meitä oli hieman karkea. Kolme noin niitä, niitä, jotka sai ensin oli pukeutunut khaki housut, ja jokaisella oli ase hänen lonkan. Noin niitä, Odin oli tanakka, tumma ihoinen mies, joka näytti kuin Brasilian. Toinen oli pitkä, laiha mies, jolla ulkonäkö nuori John Carradine, ja kolmas näytti Amerikkalainen hippi, jolla on pitkät hiukset ja parta. En pidä hänen kasvonsa. Neljäs mies oli yllään rento, valkoinen paita ja räätälöity housut. Hän oli pitkä, hyvin rakennettu mies harmaantuu hiukset ja neliö, kova kasvot. Hän piti olla entinen Natsi-Gruber.
  
  
  Kolme alaistensa fanned ulos, joten he ympäröivät meitä aika hyvin. Olin iloinen, että meillä oli laittaa auton väliimme ja vartija portilla, joka oli noin kolmenkymmenen metrin päässä.
  
  
  "Herra Gruber? Häntä, nyökkäsi kohti mies valkoinen paita.
  
  
  "Itse asiassa," hän sanoi ylpeänä, paksu aksentti. Hän käytti Luger pistooli, kuten minun vyö kotelossa. "Ja mitä on tämä tapaaminen Adrian Stavros?"
  
  
  Zack ja pitkät hiukset olivat arvioitaessa muut. Tanakka Stavros mies tuntui innokas vetää pistoolin hänen lonkan, ja pitkä, hoikka mies ei voinut ottaa hänen silmänsä pois Erica.
  
  
  "Hän kutsui meidät tänne", sanoin rennosti. "Me tarjotaan emu erän puhdasta heroiinia. Pari meidän jälleenmyyjät ovat pulassa, ja he eivät voi käsitellä sitä. Kai hän kertoi sen sinulle?"
  
  
  Gruber tutki minua hetken. "Ei", hän sanoi. "Olet Amerikkalainen. En tiennyt, että Amerikkalaiset olivat töissä Liigan."
  
  
  "Live-ja oppia," emu kertoi.
  
  
  "Kuka sinä olet?" Hän kysyi Erica.
  
  
  "Juutalainen", hän sanoi flatly.
  
  
  Ego silmät kapenivat ja hän hymyili jyrkästi. "Erittäin mielenkiintoinen", hän sanoi, etsivät Erica Zach. "No, ehkä me voidaan neuvotella. Pääsemme ulos aurinkoon."
  
  
  "Se kuulostaa hyvältä", sanoin. Toivoin jotenkin erillinen Gruber muista, kun olimme sisällä.
  
  
  Mutta siitä ei ollut kyse. Yhtäkkiä, viides mies tuli ulos talosta, meidän silmänsä kohtasivat, ja olemme tunnistaneet toisensa heti. Se oli keskustelua Apex-Tuonti toimisto.
  
  
  "Mitä täällä tapahtuu?" "Mikä se on?", hän kysyi Gruber. "Tämä on mies, joka prowled kaupungin. Hän lähetti miehen perään, mutta hän ei tullut takaisin."
  
  
  Gruber silmät kapenivat, kun pitkäkarvainen mies huolellisesti veti esiin revolverin. Ah, hyvin, Gruber sanoi itselleen. Ego on silmät syöksyi minun kasvot Erican ja Zach on jännittynyt niitä, ja sitten takaisin minulle. "Kuka sinä olet todella, Della?"
  
  
  Hänen katseensa siirtyi Ubeda Gruberin kanssa. Loput militantteja ei ole vielä laadittu niiden aseita. "Minä olen se, joka kutsui itseään Hema. Aivan kuten me muutkin. Nyt, haluatko paljon vai ei?"
  
  
  "Miksi hän tullut Apex poseeraa kuin laillinen maahantuoja?" kysyi Ubeda. "Hän vielä sanoo hän haluaa Japanilaiset kamerat?"
  
  
  "Ei", Gruber sanoi hitaasti. "Ei oikeastaan. Voit mennä sisälle, Arvoisa...."
  
  
  "Johnson", sanoin.
  
  
  "Mr. Johnson. Mutta ensin meidän täytyy tarkistaa, jos olet aseistettu."
  
  
  Ulos nurkassa hänen silmien, voisin nähdä vaikea katsoa Zach antoi minulle. Hän ei aikonut päästää nämä ihmiset riisua hänet, ja hän oli sama henkilö. Jos he olisivat onnistuneet, kukaan meistä ei olisi todennäköisesti koskaan jättänyt tätä paikkaa elossa. Annoin Zack katsoa, että hän toivoi, kertoi Ne olin hänen kanssaan.
  
  
  "Hyvin, Herra Gruber," sanoin. Aloin päästä Wilhelmina, minun 9mm luger.
  
  
  Gruber sanoi, pysäyttää minut. "Minä otan tämän, Herra Johnson."
  
  
  Se on tarkasti, kuinka hän toivoi, että hän tekisi sen. Heti kun hän pääsi minun takki, hän tarttui hänen ego ja tiukasti tarttui häntä kaulasta alle ego on leuka. Pitkäkarvainen mies, jolla pyritään pääni, ja Zach veti .38-kaliiperin pistooli. Pitkäkarvainen mies siirtyi soveltamisala minulta Zack ja potkut aivan kuten Zack kyyristyi alas; Gawk lensi pois BMW: n takana. Zack on ase vastasi terävä karjaisu ja osui pitkäkarvainen mies suoraan rintaan, koputtaa ego vastaan stukki pilari, joka tukee nyt holvikäytävä sisäänkäynti rakennukseen. Hän avasi suunsa lyhyen aikaa ja kuoli ennen putoamista maahan.
  
  
  Niin paljon asioita tapahtui samanaikaisesti tai nopeasti peräkkäin. Huusin Zach ei ampua, mutta se oli liian myöhäistä. Hän asettaa kaiken vimma liikkeen. Tanakka mies ja pitkä mies sekä tarttui aseensa, kuten Erica. Ubeda kääntyi ja juoksi talon, ja Zak ampui ja osui emu: n selkärangan. Ubeda huusi ja kaatui kasvot edellä maahan.
  
  
  "Pidä kiinni, tai tapan hänet Gruber," hän uhkasi muut pyssymiehiä. Hugo oli anna sen liukua kuin tikari käteeni, ja nyt hän oli tilalla se lujasti Gruber kurkkuun. Kuulin, äänekäs, levoton, huutaa portin vartija takanani.
  
  
  Pitkä, laiha mies pysähtyi päästä, mutta tanakka mies oli jo laadittu hänen revolveri ja oli tehdä Zack ampua. Erica polvistui vieressä sedan ja veti lyhytpiippuinen revolveri ympäri hänen kukkaro. Tanakka pyssymies ampui ja osui Zack rinnassa. Zach pyörähti ympäri ja osui takana fender auton taas kovasti.
  
  
  Erica tähtäsi ja ampui Belgian pistooli, ja tanakka pyssymies tarttui hänen käteensä ja huusi. Ego revolveri osui maahan kahdesti, kun hän horjahti hänen harteilleen ja kaatui maahan.
  
  
  Gruber sai itseluottamusta kaikki tämä ja, kun huomioni oli muualla, tarttui veitsi käteen ja onnistui urkkia sen pois hänen kurkun. Samalla liikkeen, hän osui minun vasen jalka ja potkaisi minun shin, ja shin. Hänen äänensä murisi, ja teho heikkeni. Sitten hän liukui pois minun juoni, kääntämällä hänen veitsi kädessä, kun hän meni. Hugo välttivät minua, koska me molemmat putosi maahan auton viereen.
  
  
  Kun kaikki tämä, pitkä mies osui maahan ja veti aseensa. Erica ampui häntä, mutta laukaus jäi. Hän palasi palo-ja naarmuuntunut metalli-auton vieressä hänen olkapää. Näin hänet, kun hän oli pulassa. Hän osui Gruber, joka putosi hänen takaisin kauemmas minusta. Tarttumalla stiletto mudassa takana, heitin hänen ego takaapäin kätensä kohti pitkä mies, kuten hän, jonka tarkoituksena Erica uudelleen. Tikari iskeytyi hänen ego on rinnassa, osuen melkein äänettömästi. Ego on silmät laajenivat, ja ase laukesi, mudan roiskumisen välillämme. Hän putosi, puristi korviaan myöten hänen veitsi.
  
  
  Kuulin portin avaaminen takana kuin Gruber on käsin kaavittu kasvoni. Hän oli kova isku hänen ego taas, ja kuuli crunch luut hänen ego ja leuka. Minun toinen nyrkki iskeytyi hänen ego on kasvot ja rikkoi emu-nenä. Hän putosi tajuttomana allani.
  
  
  Zack on heikko ääni saavutti meidät. "Varo!"Hänen, kääntyi ympäri ja näki, että laukaus ei tappanut häntä. Hän kamppaili hänen jalkansa ja tuijotti portille.
  
  
  "Tule alas!" Sanoin hänelle, että tämä Erica, joka oli jo istuu hyvin lähellä minua vieressä musta sedan.
  
  
  Vartija huomautti konekivääri meidän suuntaan. Zak nousi seisomaan ja tähtäsi aseella mies, mutta vartija ampui hänet alas. Burst fire jyrisi Ego on automaattinen kivääri, kaivaa maahan Zack, sitten lyömällä emu rinnassa ennen kuin he alkoivat lentää pois metalli-auton. Erica ja en liiku, kun Zach osui pöly hänen takaisin, kuollut.
  
  
  Hän kierähti kahdesti autoon on varassa saada alle etupuskuri, vetää pois hänen Luger kuin hän meni. Kun sain siellä, vartija alkoi ampua toisella puolella ase. Hän ampui kolme nopeaa laukausta häntä, tilalla ase hänen toisaalta. Luger luoteja osui aidan takana häntä, sitten vartijan nivusiin ja rintakehän tässä järjestyksessä. Automaattinen kivääri ampui osaksi koboltti taivas kun hän putosi pölyä. Sitten, yhtäkkiä, alue hiljeni.
  
  
  Hän makasi siellä, kiinni hänen henkeään. Jossain viidakossa, lintu screeched närkästyneenä meidän melua. Se oli katettu pöly ja lika. Hän hitaasti nousi ylös ja auttoi Erica jaloilleen. Hän tuijotti Zach epäuskoisena, hänen kasvonsa valkoinen.
  
  
  Käännyin Gruber ja näki hänen lähestyvän. I kumartui ja löi hänen ego pari kertaa, ja hän katsoi minua drunkenly. Hän voihkaisi. Emu on Luger jumissa häntä kasvoihin. "Kuinka monta miestä talossa vartioivat Minurkos?" En vaatinut häntä.
  
  
  Hän yritti puhua, mutta emu oli ongelmia leuan sijoiltaan. "Minä ... en ..."
  
  
  Emu luger työntää häntä leuan alta. "Kuinka paljon?"
  
  
  Heikosti hän kohotti kaksi sormea. Hän kääntyi Erica. "Pysy täällä ja katsella häntä."
  
  
  Hän nyökkäsi numbly.
  
  
  Häntä, meni sisäänkäynti talon. Laaja kaareva ovi oli auki. Hän tuli suuri aula juuri sopivasti törmäämään tumma-edessään mies, jolla oli konepistooli kädessään. Hänen laukaus meni pois hänen luger, ja se meni alas karjunta hallissa. Mies osui seinään hänen vieressään. Sitten se putosi iso kasa pieni tuoli ja sisältää nyt ego samoin, lyömällä lattialle.
  
  
  Mies lähti kiertämään pitkä käytävä vasemmalle. Kävelin alas sali nopeasti, mutta varovaisesti. En voinut laittaa pois etsivät Minurkos, muuten hän olisi todennäköisesti ollut kuollut, kun vihdoin tein. Ehkä he ovat jo tappanut hänet.
  
  
  Kaikki käytävillä, joka arvasin olivat makuuhuonetta, olivat auki, paitsi yksi lopussa. Kuulin pehmeän äänen sisällä kuten olen pysähtyi hänen eteensä. Ottaen syvään henkeä, hän astui taaksepäin ja raa ' asti potkittiin ovi. Se pamahti, ja hän meni läpi.
  
  
  Erittäin ohut ja ruma mies seisoi Minurkos, joka oli sidottu suora-karmituoli, osoitti aseella ja emu: n päähän. Kanssa sormi liipaisimella, hän kääntyi minuun päin, kun ovi avataan rytinällä. Hän ampui ensin, mutta kiivaasti, ja gawk gnawed läpi puu-oven runko vieressäni. Hän ampui luger ja osui emu rinnassa. Hän nykäisi ja putosi lattialle. Mutta hän ei pudota ase. Hän tähtäsi minua taas. Tällä kertaa, ego voittaa hänet ja ampui emu kasvot, tuijottavat ja lävistys emu: n päähän.
  
  
  Minurk tuijotti hänen kuollut vangitsija epäuskoisina, kun Ei kotelossa hänen luger . Hän katsoi minua hitaasti.
  
  
  Pyysin häntä. "Nikkor Minurkos?"
  
  
  "Kyllä," hän sanoi pehmeästi. "Kuka sinä olet..."
  
  
  "Olemme tulleet vapauttamaan teidät, Herra Minourkos", sanoin.
  
  
  Hän veti repaleinen hengitys. "Luojan Kiitos. Hän oli menossa..."
  
  
  "Tiedän." Hänen sitomatonta häntä, ja hän nousi tuoliltaan, hankausta hänen ranteisiin.
  
  
  "Oletko kunnossa?" Pyysin häntä huolestuneena.
  
  
  "Kyllä, minä pärjään." Hän pudisti päätään ja mutisi jotain kreikaksi. "En voi uskoa, se on todella lanka."
  
  
  "No, enimmäkseen."
  
  
  Hän alkoi kysellä ego kertoa hänen tarinansa, kun hän kuuli laukauksen alueelta. Muistin, Erika ja saksan. Sitten hän kääntyi ja juoksi alas sali.
  
  
  Hetken kuluttua hän vastasi minulle. "Olen kunnossa." Ennen kuin voin siirtyä edessä lämpiö, hän yhtäkkiä tuli nurkan takana ja tuli luokseni, täyte Belgian revolveri osaksi hänen käsilaukussa.
  
  
  Kysyin häneltä, " Mitä tapahtui?"
  
  
  "Gruber tapasi ennenaikainen kuolema." Hänen silmänsä välttää minun.
  
  
  "Ammuit hänet?" Pyysin häntä.
  
  
  "Hän alkoi mutista hänen sijoiltaan leuka. Kun kysyin häneltä, mitä hän sanoi, hän soitti minulle likainen Juutalainen ja sanoi, että minun olisi pitänyt muiden kanssa hän näki, joka kuoli Dachaun. He eivät uskoneet, että Juutalaiset pitäisi olla oikeus elää tässä maailmassa, jossa ihmiset pitävät hänestä. Siksi hänen egonsa on siirtymässä toiseen maailmaan. Toivottavasti se on tarpeeksi lämmintä hänet sinne ."
  
  
  Lopuksi, vihreät silmät kohtasivat minun uhmakkaasti, jolloin minut ajattelemaan . Hän muisti, että hänen vanhempansa omaisten teloitettiin Natsien buchenwaldissa. Jostain syystä, en voinut ajatella mitään sanoa Heinz Gruber on puolustus.
  
  
  "Tule tapaamaan Herra Minourkos", sanoin.
  
  
  Meillä tuli huoneeseen ja Erica tuijotti ruumista lattialla. Se Minurkos nojasi vasten lähellä seinää. Hän suoristaa ylös, kun hän näki, Erica.
  
  
  "Miss Erica Nyström," ih esitteli. "Israelin tiedustelupalvelu".
  
  
  Se Minurkos silmät kaventuneet. Hän katsoi minua. "Ja sinä?"
  
  
  "Minun nimeni on Carter. Nick Carter. Työskentelen YHDYSVALTAIN hallitus samoin kuin Ms Nyström. Olemme täällä vapauttaa sinut ja kaapata Adrian Stavros."
  
  
  Se Minurkos astui pois seinästä. "Minä näen. No, Herra Carter, ensimmäinen asia, jonka haluan olla vapaa mies on ottaa yhteyttä viranomaisiin." Stahl on ego sävy on samanlainen kuin liiketoiminnan porho puhui hänen työntekijää. "Sitten minä hoidan Adrian Stavros yksin."
  
  
  "Herra Minourkos", sanoin hitaasti, " sinulla ei ole mitään syytä tehdä mitään tässä vaiheessa. Kaikki se voi päätyä, jossa on punainen nauha ja viive. Mieluummin anna meidän hoitaa tämä."
  
  
  Hän näytti harmissaan. "Miten tiedän, että olet hema sinä kutsut itseäsi?"
  
  
  "Te tiedätte, että vaaransimme henkemme vapauttaa sinut. Menetimme miehen tämän dell", sanoin sarkastisesti. "Luulen, että se antaa meille etua epävarma."
  
  
  Ego kasvot oli piirretty äkillinen väsymys. "Olet luultavasti oikeassa. Anna minulle anteeksi. Olen käynyt läpi paljon."
  
  
  "Mitä sinä otat Stavros yksin, Herra Minourkos," jatkoin, " se on aika epäkäytännöllinen. Tämä mies on koko armeija."
  
  
  Se Minurkos kohotti kulmakarvoja ja puhalsi hänen sauva, " okei, Okei, Herra Carter. Minä menen sinun kanssasi ja tämä tyttö. Mutta jos näen jossain vaiheessa, että menetelmät eivät toimi, minun täytyy ottaa tilanteen omiin käsiini."
  
  
  Hänen hymynsä oli lyhyt. "Kuulostaa reilulta", sanoin. "Sinä olit siepannut Stavros noin Ateena?"
  
  
  Minurkos istui suora-karmituoli hän oli istunut, kun hän purskahti huoneeseen. Hän istui alas, päin meille.
  
  
  "Et usko, että tämä mies on viisas", hän aloitti hitaasti. "En pidä itseäni syytön, Herra Carter, mutta en ole koskaan tavannut ketään kuten Adrian Stavros. Hänen idea oli rakentaa laivaston noin tietokone-ohjattu vedenalainen öljysäiliöalusten. Stavros sai tietää tämän ja halusi auttaa minua sen kanssa - tai niin hän minulle kertoi.
  
  
  "Aluksi, ego ei edes halua nähdä häntä, mutta hän lähetti minulle sähköpostia, jossa joitakin erittäin hyviä ideoita. Lopulta hän oli kutsunut ego hänen penthouse Ateenassa. Puhuimme pitkään.
  
  
  "Herra Minourkos, muistan, mitä hän sanoi minulle:"minulla on sama suunnitelma kuin sinulla. Jos voit vain antaa minulle, voin tehdä sinusta kuolemattoman aikakirjoissa merenkulun historia. Hän oli erittäin vakuuttava.
  
  
  "Mutta, Herra Stavros," sanoin, " siellä ovat monimutkaisia teknisiä ongelmia, jotka on ratkaistava.
  
  
  "Minulla on kaksi insinöörejä, jotka voivat tehdä tämän", hän kertoi. Vaikuttunut, vaikka sitten näin jotain muuta miehen kasvot, jotakin, mistä en pitänyt, mutta olen esittänyt sen kuin liiallista jännitystä projektista."
  
  
  Pyysin häntä. "Hän toi insinöörit sinulle?"
  
  
  "Ah, kyllä. Heillä oli myös luovia ideoita. Hän oli vakuuttunut siitä, että he saattavat olla taitoja tehdä tämä kaikki tapahtuu. Se oli tässä vaiheessa, Herra Carter, että hän rento hänen vartija. Hän pyysi tapaamista kattohuoneistossa. Ja olen hyväksynyt sen. Vain minun henkilökohtainen sihteeri ja yksi muu avustaja oli läsnä. Hän toi kaksi ihmistä hänen kanssaan, että hän ei ollut nähnyt häntä ennen."
  
  
  "Milloin tämä tapahtui?" Erica kysyi.
  
  
  "No, en uskonut häntä ensin," Minurkas sanoi, hänen kasvonsa niin kalpea kuin hän muisti. "Sitten, lähes ilman varoitusta, Stavros pyysin avustajiani mennä toiseen huoneeseen. Hän seurasi yksi Stavros ' miehet. Siellä oli ammuttu kaksi laukausta." Minurkas vaikeni.
  
  
  "Hän tappoi ihk täällä?" Pyysin häntä.
  
  
  "Viileästi. Egoni hännystelijät tyrmäsi minut pois minun jalat, ja tappoi minut lähes pisteen tajuttomuus. He veivät minut toiseen huoneeseen ja sai minut katsomaan veriset ruumiit. En koskaan unohda sitä.
  
  
  "Salaka, sihteeri, oli makaa allas oman veren. Toisen miehen kasvot oli revitty auki. Stavros sanoi en voi odottaa samaa, jos en tee yhteistyötä."
  
  
  "Mitä sen jälkeen tapahtui?"
  
  
  "Seuraavana päivänä, he toivat miehen, joka näytti aivan kuten Salaka Madupas. Tämä mies jopa puhui kuin Silakka, ja toisti kaikki ego maneereja. Se oli uskomatonta, todella uskomatonta. Se oli kuin kauhea painajainen."
  
  
  "He on henkilö, ne antaa sinulle?" Erica kysyi.
  
  
  "Ei, se ei ollut tarpeen. Olen harvoin nähnyt niissä laitoksissa, lukuun ottamatta lähellä liikekumppaneita. Oni he toivat sanelin ja toistaa joitakin tallenteita ääneni, että ne oli kirjattu tietämättäni aiemmissa kokouksissa. Stavros aseella päätäni ja sanoi, että hän voisi tappaa minut avoimesti täällä ja kukaan ei tiedä, hyvin pitkän aikaa. Mutta mukaan ego, se olisi elänyt, jos hän ei olisi ottanut liikaa vaivaa. He tarvitsivat sitä, hän sanoi, edelleen muistiinpanoja ja kirjoittaa kirjeitä minun omia sanoja ja ajatuksia. Ja he laittoivat minut yksityiskoneella ja vei minut tänne."
  
  
  "Ei Stavros kertoa, mitä hän aikoo tehdä?" Erica kysyi, ymmällään.
  
  
  Se Minurkos nauroi kuivasti. "Hän oli hyvin avoin. Hän sanoi, että he aikovat kaataa kreikan hallituksen puolesta, että he olisivat kutsua ystäväni armeijassa ja muilla aloilla, käyttää henkilö, joka aiheutti niin minun sihteeri puhelujen ja henkilökohtaiset kontaktit. . Koska minulla oli yksityinen kansalainen, kukaan ei olisi epätavallista, että en halua tavata heitä henkilökohtaisesti. Ja jos joku tahtoo tavata minut, he voivat ottaa minut Ateenaan, ja saada minut tapaamaan heitä ja kertoa heille, mitä he haluavat.
  
  
  "He näyttivät minulle toinen henkilö, joka voi tarkasti väärensi allekirjoitukseni. Tämä mies kirjoitti tarkistaa minun eri tilit ja viettänyt rahani sotilasvallankaappaus, että he aikoivat järjestää."
  
  
  Pyysin häntä. "Antoiko hän sinulle mitään tietoja?"
  
  
  "Herra Stavros, jotka minua hävettää myöntää, että se on kreikkalaista syntyperää, on puhunut vapaasti minulle tästä, sekä Ateenassa ja täällä. Hän sanoi, että ego suunnitelma on jaettu kolmeen osaan. Ensin hän aikoo päästä eroon hallitsevan juntan ja laita ne ihmiset vallassa, jotka tuntevat uskollinen minulle. He tuntevat tämä uskollisuus ei koska he ovat ystäviä, koska useimmat heidän ympärillään ei ole, mutta koska Stavros on luvannut heille voiman ja kunnian puolesta ."
  
  
  "Erittäin fiksu", sanoin.
  
  
  "Toiseksi, ego suunnitelma edellyttää pakottaa näitä uusia kenraaleja ja everstejä vaatia, että hänen, Nikkor Minurkos, nimittää presidentti, jossa täydet valtuudet juntan. Stavros ilmoitti, että voisin käyttää tähän suunnitelmaan, koska minun henkilökohtainen elämä riippuisi siitä. Tarkoitan, että minun olisi pitänyt käyttää, jos se oli selvää, että Stavros voisi luottaa minuun hiljaa siitä, mitä oli todella tekeillä Della Street. Muuten hän olisi löytänyt toinen huijari, tällä kertaa sen sijaan minua."
  
  
  "Tämä on myös työtä", Erica kommentoi. "Hyvin harvat ihmiset tietävät teidän kasvot tarpeeksi hyvin, huomaa pieni ero kasvonpiirteitä ja huijari."
  
  
  "Aivan loistava," Minourkas sanoi. "Se on uskomatonta, että minun halu yksityisyyden osaltaan tämän kauhu. Joka tapauksessa, kolmannen vaiheen suunnitelma vaatii tähdistössä joko itse tai huijari kuin Kreikan Presidentti lyhyen aikaa, jonka aikana aion nimittää häntä Stavros ' varapuheenjohtaja. silloin, hän, kuten kansalainen, ja hänen nimensä olisi vähitellen tullut tunnetuksi Kreikan kansalle. Sitten hän olisi ollut sankari vallankaappaus. Sitten, kun ilmoitti, huono terveys, hän olisi eronnut hyväksi Stavros kuin presidentti."
  
  
  Se Minurkos vaikeni. "Se on villi", sanoin. "Mikä tekee Stavros ajatella, että Kreikkalaiset saavat katsoa vierestä, kun tämä tapahtuu?"
  
  
  "Miksi ei?", sanoi Minurkas, väsynyt ilme kasvoillaan. "Muistatko, mitä tapahtui päivänä huhtikuuta 1967, kun juntta oli muodostunut? Se ei ollut verinen vallankaappaus, se oli vain vallankaappaus. Kuninkaan hallitus oli kaadettu väkivalloin. Monet artikkelit perustuslain keskeytti juntta asetuksella. Se on paradoksaalista, eikö se, että tällainen henkilö näyttää täsmälleen, kun perustuslaki on palautettu, ja kun juntta on tullut maltillisempaa, ja kehottaa vaaleissa seuraavana vuonna. Jos Stavros ' suunnitelma kaapata valta onnistuu, Kreikka voisi tulla tyrannian enemmän täydellinen kuin Hitler tai Stalin."
  
  
  Erika katsoi Minurkos minulle. "Sitten meidän täytyy pysäyttää hänet, eikö?"
  
  
  Se Minurkos tutki Erika kasvot huolellisesti. Meidän täytyy tehdä tämä!" Fat kreikan nousi ylös ja kiinni hänen neliö leuka. "Tämä mies on jopa käyttämällä perheeni vastaan minun kotimaa. Hän kerskuu, että poikani-in-law, Yleensä Vassilis Kriezotou, uskoo, että minä olen tämän takana juoni, ja on tukenut ego, koska hän luulee, että haluan sen. Kyllä, minä autan sinua millään tavalla voin. Mitä meidän pitäisi tehdä ensin? "
  
  
  "Olemme puuskuttaen pois Ateena", sanoin. "Äänestyksen, jossa pysähdymme Stavros."
  
  
  Kuudennessa luvussa.
  
  
  Alle neljäkymmentä-kahdeksan tuntia, ja saavuimme kreikan pääkaupungin. Hän oli varannut osaksi yhdistettäviä huoneita pieni hotelli nimeltään Odeon 42 Pireus, lähellä Omonia-Aukiolla. Sää oli miellyttävä ja toi miellyttävä helpotusta lämpöä.
  
  
  Ateenan sanomalehdet olivat täynnä kommentoidaan nopeasti muuttuvassa politiikassa. Siellä oli uutinen, Rhodesiassa, että toinen ystäväni Alexis Salomos oli tapettu, ja huhut leviävät. Se oli yleisesti tiedossa, että yritys oli tapahtunut hänen elämässään ennen kuin hän lähti Rhodesia. Yksi sanomalehti erityisesti välttää mainitsematta Salomos kuolema. Hän myös säännöllisesti julkaistut pääkirjoitukset tuomitsi hallitsevan juntan johdolla hyökkää päälle kenraali tai eversti lähes joka numerossa. Salomos mainitsi minulle, että tämä kustantaja oli häikäilemätön ja oli ensimmäinen tukemaan hardline juntan jälkeen 1967 vallankaappaus.
  
  
  "Se on aika selvää, että kustantaja oli ostanut minun rahat," Minourkos huomautti, istuen makuuasentoon tuoli omassa huoneessa aurinkoisena päivänä saapumispäivänä. "Ja katsokaa tämä otsikko toisen lehden: MINURCOS ALTISTAA JUNTAN KOMMUNISTISEN SUUNNITELMIA. Herra Stavros oli mukana propagandan työtä."
  
  
  Erika otti kuppi paksua kreikkalaista kahvia lokerosta, joka oli tuotu meille, ja aseta se alas Minorkos. Hän hyväksyi sen synkkä kasvot. Erica otti maljan itselleen ja istuutui viereeni pieni sohva.
  
  
  "Toivon vain, että kukaan muu ei ole nähnyt sinua vielä", Minurkosu kertoi hänelle," varsinkaan Odinin ego-smacking ihmiset. Elämäsi ei olisi syytä drakman jos Stavros tiesi olit täällä Ateenassa."
  
  
  "Hän löytää ulos heti, kun hän ottaa yhteyttä Parakatu," Minurkos kiisti media raportoi minulle.
  
  
  "Kyllä, mutta se saattaa olla muutaman päivän, jos olet onnekas. Ja silloinkin, hän ei tiedä varmasti, että jotain on vialla ilman lähettää joku yli Rio. Sen jonkun täytyy olla ego-alainen, koska Ubeda on kuollut . "
  
  
  "Mitä me teemme ensin, Nick?" kysyi Erica. "Emme voi vain myrsky mökki, kuten teimme plantaasilla. Se on liian hyvin suojattuja."
  
  
  "Voisin soittaa mökki", ehdotti Minurkos, " nähdä, miten he käsittelevät tekemisissä ulkopuolisten kanssa. Mutta he tunnistavat minun ääneni."
  
  
  Hän ojensi Ne lautasliina ja tarjotin. "Nostaa sävy äänesi ja puhua sen kautta. Kerro heille, että et halua puhua itse. Kun he kieltäytyvät, kysy vastaanottovirkailija, Salaka Madupas. Kerro heille, että olet päätoimittaja sanomalehti noin Thessaloniki, ja haluat saada selvitys siitä, Nikkor Minourkos ' poliittisia tavoitteita."
  
  
  Se Minurkos hymyili minun suunnitelma, sitten kutsutaan takaisin. Hän peitti suunsa lautasliina ja yrittänyt muuttaa hänen äänensä. Hetkeä myöhemmin hän puhui joku kattohuoneisto. Hän kysyi Nickor Minurkos ja sitten kuunnella ih on tekosyy. Hän pyysi saada puhua Madupas. Siellä oli paljon enemmän neuvotteluja, ja hän väitti. Sitten hän puhui mies, joka esitti Madoupas, Ateenalainen näyttelijä, jonka oikea nimi, Stavros Minourkos sanoi, oli Yanis Zanni. Minourkos kysyttyihin kysymyksiin itse ja odottaa yksinkertaisia vastauksia, ja kysyi jos hän voisi sopia ajan henkilökohtaiseen haastatteluun, jossa Herra Minourkos. Emu kieltäytyi, ja keskustelu oli ohi. Hän sulki puhelimen ja katsoi meitä.
  
  
  "Se on kuin pahaa unta", hän sanoi," kuten olen todella kattohuoneistossa ja Madupas on vastaa minulle, kuten hän aina tekee. He tietävät minun tottumukset hyvin. Ja Zanni ääni on täsmälleen sama kuin minun kuolleen ystäväni Salaka."
  
  
  "Kuka vastasi puhelimeen ensin?" Pyysin häntä.
  
  
  "Joku nuori mies. Hän ei ollut kreikkalainen. Luultavasti Odin noin Stavros ' taistelijoita."
  
  
  "Näyttää siltä, että ne ovat vakiintunut," Erica sanoi.
  
  
  "Kyllä, se on," suostuin. "Koska kaikki Ateenan mielestä se on Nikkor Minourkos siellä tässä kattohuoneistossa, se on vakava tilanne. Stavros saattaa jopa olla poliisin vartija. Tai noin ego sotilaat kasvava yksityinen armeija."
  
  
  "Jos minä vain mennä poliisille tai junttaa itsensä ja kertoa heille, mitä tapahtui," Minurk sanoi, " he eivät usko minua. Vaikka he luulevat, että olen yhtäkkiä menettänyt järkeni, ne täytyy tarkistaa minun tarinani. Sitten selviää, mitä tapahtui."
  
  
  "Se voi olla vaarallista", Erica sanoi.
  
  
  "Hän on oikeassa", suostuin. "Tällä hetkellä emme tiedä, kuinka monta ystävää Stavros on tehnyt omissa nimissään. Joka tapauksessa, jos me vain heittää sen ulos auki, meillä on voima Stavros tehdä liikkua - mahdollisesti iso. Hän saattaa päättää vetää pois vallankaappaus ilman sinun nimesi. Hän on armeijan joukkue valmiina, ja hänen ympärillään on monia kunnianhimoisia sotapäälliköt, jotka eivät välitä kuka on takana haltuunotto. Ja vaikka hän yrittää takkuinen ja ei, verta ei vuodateta. Paljon sl. Ei, Herra Minourkos. Aiomme hiipiä Stavros. Kotimaassani tämä on 1 yksikkö, jota kutsumme taistelutoimia. Erika oli tilannut suorittaa Stavros, ja niin tapan hänet. Jos meidän paikkakunnalla Venäjä onnistuu, tämä on täsmälleen, mitä tapahtuu. Jos se epäonnistuu, viranomaiset on paljon enemmän sivistynyt sen kanssa. Ja Jumala auttaa sinua, jos he eivät voi lopettaa ego aikaa ."
  
  
  "Hyvä on, Herra Carter," sanoi Minurkos. "Asetan itseni teidän osaavissa käsissä. Miten me hiipiä Herra Stavros?"
  
  
  Hymyilin Erica, ja hän vastasi minulle. "Taisit mainita, että Stavros kehuskeli käyttäen yksi teidän sukulaisten ohjelmisto tavata, Amed Krizota, armeijan kenraali? "
  
  
  "Kyllä," sanoi Minurkos. "Minun täytyy sanoa, hän ei ole vahva ihminen. Hän meni naimisiin minun nuorempi sisko, ennen kuin hän on rikas, ja heillä on hyvä avioliitto. Mutta Vasilis olisi jäänyt armeijan alempi sijoitus, jos ei minun yhteyksiä. Hän tuntee olevansa velassa minulle, ja oikeutetusti niin, mitä hän on elämässä. Niin hänelle se olisi estestvenno hyväksy mitään suunnitelmaa, että hänelle on ehdotettu.
  
  
  "Stavros löysi tämän. Hän on kunnon mies, Herra Carter, mies, joka ei pitäisi suhtautua kevyesti. Hän on tehnyt jonkinlaista tallennus pelata Vasilisa puhelimitse, ja sitten lähetetään mies poseeraa kuin Salaka Madupas, sihteerini. Pettäjä on löytänyt ulos, Vasilisa, että luotin häneen.
  
  
  "Tiedätkö, kuinka Stavros saattoi käyttää yleensä?"
  
  
  "Hän vihjasi, että Vasilis olisi pyytänyt järjestää ja kouluttaa salaisuus joukkue sotilaita ja vakuuttaa muut sotilaita liittymään juoni."
  
  
  Kyllä, ajattelin. "Erittäin huolellisesti. Ei veljesi-in-law elää täällä Ateenassa?"
  
  
  "Hän asuu täällä", Minourkos sanoi. "Laitamilla kaupungin pohjoiseen."
  
  
  Pyysin häntä. "Vie meidät hänen luokseen?"
  
  
  "Olen onnellinen," että Minurkos vastasi.
  
  
  Soitin hänelle taksin, ja alkuillasta ajoimme Yleinen Kriezotu asuinpaikka. Hän oli pakotettu Minurkosa laittaa hattu, joka ei peitellä joitakin niiden egot, kunnes menimme sinne. Kenraalin talo oli pieni kartano vauraassa lähiössä Ateenan kanssa mutkaista soratietä johtaa jopa talon. Hän oli vaikuttunut, mitä Minurkos voisi tehdä keskimääräinen henkilö.
  
  
  Kun yleinen tapasi meidät ovella, Minurkos otti pois hänen hattu. Krizotu vain katseli hyvin pitkään. Sitten hän levitti kätensä leveä omaksua Minurkos.
  
  
  "Nikkor!", hän huudahti, jolloin Minurk lämmin halaus. Hän oli pitkä, harmaapäinen mies, jolla on kiltti, de Gaulle-kuten kasvot ja pehmeä silmät. Hän oli pukeutunut ruskea yhtenäinen punos olkapäillä ja nauhat purettiin edessä.
  
  
  "Agnia mera sas, Vasilis," Minurk sanoi lämpimästi, palaamassa halata. "Sigha, sigha. Se on kaikki oikein."
  
  
  "Kiva olla täällä", Vasilis sanoi. "Tule sisään. Tule sisään." Ego ele tarttui meitä kaikkia.
  
  
  Meillä tuli suuri sali, jossa kierreportaat takana ja uurnat koristelu seinät. Yleisen sitten johti meidät tammi-paneloitu kirjasto, paksut matot ja paljon pehmeä nahka tuolit. Olimme kaikki pelaa tätä peliä, ja kenraali kysyi, jos haluaisimme juoda, mutta me kieltäydyimme. Se Minurkos esitteli minut ja Erica vain viimeinen nimet.
  
  
  "Tämä on suuri shokki, Nikkor," Kriezotu sanoi. "Haluaisin Anna olla täällä. Hän on vierailemassa serkkunsa Piraeus."
  
  
  "Ehkä se on parempi näin, Vasilis," sanoi Minourkos.
  
  
  "Ei Dhen katalave," Kriezotu sanoi. "Oletko kunnossa? Näytät kalpealta."
  
  
  "Olen kunnossa," Minurkos vastasi. "Kiitos näille ihmisille."
  
  
  Kenraali katsoi meitä. "Nikkor, se kaikki oli niin outoa. Et halunnut nähdä minua kun alkoi sinun... voinko puhua vapaasti?"
  
  
  "Kyllä, heikosti," sanoi Minurkos.
  
  
  "No, en tiennyt, että olit pyytänyt apua niin tärkeä tehtävä, ilman face-to-face kokouksessa. Ollakseni rehellinen, olin hyvin järkyttynyt tästä kaikesta. En ollut varma, jos se oli sopiva..."
  
  
  Se Minurkos valmis hänen tuomiotaan. "Vallankaappaus?"
  
  
  Crisotu katsoi takaisin meille. "No, kyllä". Hän taivuttaa hänen suuret nivelet. "Olen antanut ohjeet ihmisille erityisiä leirejä Delphi ja Mykonos, ja olen vakuuttunut siitä, Adelmo ja muille, että uusi asia on oikeudenmukainen, mutta..."
  
  
  "Mutta et usko sitä itse?"
  
  
  Minurkos kysyi toivottavasti.
  
  
  Crisotu painoi päänsä. "Minua sinhori te, Nikkor", hän sanoi. "Olen pahoillani, mutta en usko, että Kreikka tarvitsee uuden vallankaappauksen. Sen tehnyt mitä pyysit, mutta sen hotellin, puhua se on kaikki, mies, mies, alusta alkaen, monta viikkoa sitten."
  
  
  "Älä huoli, Vasilis," Minurk sanoi rauhoittavasti. "En halua vallankaappaus."
  
  
  Jo toisen kerran lyhyen aikaa, Krizotu kasvot osoitti shokki. Hän sanoi. "Oletko muuttanut mielesi?"
  
  
  "Vasilis, minun täytyy kertoa sinulle jotain, ja haluan sinun kuunnella tarkasti," sanoi Minurkos.
  
  
  Krizotu nojautui takaisin iso tuoli ja kuunteli kuin Minurkos kertonut Heille koko tarinan. Krizotu koskaan keskeyttää häntä, vaikka useita kertoja hänen suuret kasvonsa osoittivat epäusko. Kun Minurkos valmis, Krizotu vain istui ja hitaasti pudisti päätään. Hän saavutti taskuunsa, veti ulos hänen harjat, ja alkoi käynnissä hänen sormensa yli ih rauhoittaa itsensä.
  
  
  "Uskomatonta!", hän lopulta sanoi.
  
  
  "Mutta se on totta," Minourkos sanoi.
  
  
  "Yleensä, olemme täällä lopettaa tämä mies ikuisesti, ja tarvitsemme apuasi. Vain sinä voit antaa meille viimeisen minuutin sisällä tietoa Stavros", sanoin.
  
  
  Krizotu lopulta takaisin hänen malttia. "Tietenkin," hän suostui. "Minä teen parhaani. Olen niin iloinen, Nikkor ei ole tämän takana!
  
  
  "On mustamaalauskampanja menossa läpi yksi sanomalehti, joista suurin osa on suunnattu Eversti Anatol Kotsikas. On jopa ehdotettu, että Kotsikas on petturi, ja on velkaa hänen uskollisuutensa Moskovaan. Se ei ole totta. Kotsikas on liberaali, mutta hän ei ole kommunisti.
  
  
  Hän on kantava voima viime poliittisia uudistuksia ja toimeksiantajan tulevissa vaaleissa."
  
  
  "Joku muu?" Pyysin häntä.
  
  
  Crisotu huokaisi. Hyökkäyksiä myös suunnattu ihmisille, jotka yleensä äänestää Kotsikas - Everstejä Plotarchu ja Glavani. Itse asiassa, mies, joka teeskentelee olla oma sihteeri, Nickor, äskettäin tuli minulle tietoa, että kaikki kolme ihmistä noin nämä ihmiset pitäisi tappaa."
  
  
  Erica ja minä vaihtoivat katseita. Stavros asettaa hänen suunnitelmansa.
  
  
  "Tiedätkö mitään erityistä?" Crisota kysyi.
  
  
  "No, vähän. Minua pyydettiin järjestämään tapaaminen nämä kolme miestä ja sinä, Nikkor. Mutta sitten mies hän ajatteli oli sihteeri soitti. Hän sanoi, että he olivat kokous kattohuoneistossa. Mielestäni se on. tässä kokouksessa, yritys tehdään asuu kolme everstiä ."
  
  
  "Meidän täytyy selvittää, mitä Stavros on suunnitellut ja milloin", sanoin.
  
  
  "Kyllä," Krizotu sovittu. "Olin aivan epätoivoinen siitä. En voinut uskoa, että haluat tehdä tämän."
  
  
  "Kaikki on hyvin," Minourkos vakuutti ego.
  
  
  Hänen hotelli olisi samaa mieltä hänen kanssaan. Kävi ilmi, että Stavros oli partaalla verinen vallankaappaus, ja meillä oli pysäyttää hänet, ennen kuin se tapahtui. "Soita juntan johtaja Kotsikas ja yrittää selvittää, jos Stavros' ihmiset ovat ottaneet yhteyttä häneen, " hän kertoi Kriezot. "Älä mainitse määrä murhia ihan vielä."
  
  
  "Erittäin hyvä," Krizotu vastasi. "Kotsikas, että voit puhua minulle. Aion ehdottomasti kokeilla sitä."
  
  
  "Ja te, Herra Minurkos," sanoin, " voi myös auttaa. Voit ottaa yhteyttä johtajat kaksi emäkset Stavrosin sotilaalliset ryhmät sijaitsevat. Epäilen, että jos Ateenalaiset aikoivat aiheuttaa Stavros mitään ongelmia, kun tämä murha on tarkoitus tapahtua, Stavros yrittää saada nämä erikoisjoukot Ateena hyvin nopeasti tukahduttamaan minkä tahansa reaktion. Hänen pyyntönsä olisi kertoa komentajat nämä leirit ja siellä ei liiku ih joukot, elleivät he vastaanottaa ilmoituksia sinulle henkilökohtaisesti."
  
  
  "Erittäin hyvä, Herra Carter," että Minurkos sovittu.
  
  
  "Se on melko selvää, että Stavros voi vain tappaa nämä ihmiset ilman joitakin temppuja." Hänen, katseli Tyhjyyteen. "Luuletko, että hän voisi yrittää kuvata kaikki tämä onnettomuus tai toimintaa noin radikaali poliittinen ryhmä?"
  
  
  Crisotu nosti hänen harmaantumista kulmakarvat. "Joko niin, Herra Carter, tai hän yrittää heittää mudan at ih muodossa propagandaa olemalla suorapuheinen ennen tappamista ih, niin että he menettävät sympatiaa ihmisiä."
  
  
  Seitsemännessä luvussa.
  
  
  Kolme meistä meni takaisin hotellille. Se Minurkos halusi jäädä Kriezotu, mutta pelkäsin että se olisi liian vaarallista. Jos Stavros ei luota Kriezot jostain syystä, hän voi murtautua yleensä asuinpaikka ilman varoitusta. Hän ei halunnut, että hänet löytää Minurkos siellä, jos hän teki.
  
  
  Lähetimme edu siihen Minurkos huone, ja sitten Erica ja menin hänen huoneeseensa. Aloimme pian keskustella Stavros ' suunnitelmia.
  
  
  "En voi vain istua täällä ja odottaa, mitä Stavros on mielessä juntan johtajat", sanoin kun istuimme pienessä bahar ja sipped brandy Erica oli tilannut.
  
  
  Erica muutti minua vastapäätä. Hän suuteli minua hellästi poskelle. "Et voi vain rikkoa osaksi mökki, kuten sanoit itse," hän kommentoi. Hänen pitkät hiukset loistivat hämärässä.
  
  
  "Ei," sanoin, laskemisesta minun käsi lanteilla. Hän kääntyi häntä, ja me suutelimme. "Mutta en voi mennä penthouse ja yritä saada. Voin ehkä vilkaista ih puolustus."
  
  
  Hän suuteli minua poskelle ja kaulalle, ja kevyt chill, miellyttävä, juoksi yli ihoni.
  
  
  "Miten me sen tekisimme?" Hän kysyi käheällä äänellä koska hänen käsi alkoi avata paitani.
  
  
  "Me ei tehdä tätä yhdessä," Sl korjata häntä. Käsi oli hyvin häiritsevää. "Minä menen sinne yksin, joissakin juoni."
  
  
  Pitkä valkoinen reiteen liukui poikki polvillani, ja hänen pukunsa oli vedetty ylös paljastaa rikas käyrä hänen pakarat. Hänen lantionsa liikkui lähemmäs minua. "Mutta haluan mennä kanssasi."
  
  
  Lämmin huulet harjattu minun jälleen. Hänen kielensä liukui varovasti suuni, tutkimalla ja etsimällä. Hänen oikea käsi siirtyi muutaman metrin alempana ja löysi, mitä oli seuraava, ja hän ei voinut ajatella Adrian Stavros enää.
  
  
  "Minä menen yksin", kuiskasin. "Huomenna."
  
  
  Hänen auringonlaskun hänen pukeutua ja silitti hänen rintansa. Sileä käyrät olivat pehmeä, mutta yritys, painamalla nälkäisesti vastaan minun touch.
  
  
  "Okei, kulta", Erica hengitti korvaani.
  
  
  "Hyvä on", hän kertoi pehmeästi. "Ei vastaväitteitä."
  
  
  "Voin lyödä vetoa häntä?", hän sanoi, painamalla hänen huulensa omilleni.
  
  
  Se oli pitkä suudelma, ja Erica oli valmis. Kun se oli ohi, hän riisui minut. Otin, ja hän nousi ylös ja käveli iso parivuode huoneen poikki. Hän otti pois hänen pukunsa, sitten hänen rintaliivit ja vaaleanpunainen bikinit pohjat. Hän oli hyvin kuvattu ja kaunis. Jokainen käyrä hänen ruumiinsa oli virheetön. Hän heittäytyi pehmeä sänky ja makasi siellä, odottamassa minua. En laita sitä pois. Jossain vaiheessa, olin vieressä hänen sängyssä, päästä ulos, tarttumalla ja koskettaa hänen ruumiinsa, tunne se sulaa minut.
  
  
  Se oli intohimo rakennettu molemmille.
  
  
  "Ah, Nick", hän sanoi, koskettaa minua, hänen hengitys repaleinen.
  
  
  Käteni löysi sen noin, ja hän muutti sen yli. Muutaman sekunnin kuluttua, kaunis ääniä voidaan kuulla kaikkialla Ei. Hän tuli kynsi, vihainen, primitiivinen nainen, menettää kaikki ohjaus kun hän yritti hyväksyä tyytyväisyys syvällä sisällä hänen.
  
  
  Myöhemmin, kun Erica nukahti, hän nousi ylös hänen roskakoriin ja hiljaa meni hänen huoneeseensa. Hän ei herätä.
  
  
  Seuraavana aamuna jätin Erikan ja Minurkos hänen kanssaan hotelliin ja suuntasimme Apollo-rakennus. Hän sai hänen yhtenäinen paikallinen ikkuna siivoojat, jotka säännöllisesti työskennellyt rakennus-ja saivat tulla penthouse pass. Minourkos auttoi minua saada pass, ja hän myös mustuneet hänen hiukset hotellissa ja laittaa tummat viikset ja tehdä hänet näyttämään kreikan. Hän oli valehdellut vartija ulkopuolella, virkapukuinen rakennus työntekijälle, sanomalla, että Madupas määräsi penthouse windows puhdistettava.
  
  
  Hän ei voinut edes päästä erityistä hissi, kunnes hän esitteli itsensä. Hissi operaattori oli ilmeisesti vain yksi noin Stavros ' miehet. Siellä oli ase hänen sininen yhtenäinen. Hän silmäili minua ja minun kauhat epäilyttävästi kun kävelimme ylös. Mikään muu hissi meni ylös, ja mukaan Minourkos, web portaat alas ylin kerros oli suljettu ja vartioitu.
  
  
  Kun käveleminen hissin, hän löysi itsensä diivaileva käytävä, joka juoksi edessä rakennuksen takana. Nen oli paksu kokolattiamatto, kukkaruukut, ja fancy kattokruunut roikkuu korkea katto. Kaksi vartijaa oli istuu pöydän lähellä sisäänkäynnin penthouse. He olivat Stavros palkkasi roistot, osa hänen henkilökohtainen armeija. Se Minurkos omat vartijat, jotka olivat harvassa, oli potkut pian sen jälkeen, kun virta penthouse.
  
  
  Odin, jota ympäröi kaksi miestä, yksi pitempi, tapasi minut keskellä käytävää. Hän ei ollut ystävällinen lainkaan.
  
  
  Hän vaati selitystä. "Mitä sinä täällä teet?"
  
  
  Vastasin hänen minun paras kreikan. "Ei ole minun asiani selvää?" Pyysin häntä. "En tule pestä ikkunat."
  
  
  "Kuka sinut lähetti?"
  
  
  Hän osoitti liinalla laastari päälle yhtenäinen, jossa luki nimi pieni ikkuna siivous yritys.
  
  
  "Ei työnantaja ole mitään tilauksia penthouse?"
  
  
  "Jos heitä ei olisi, en olisi täällä", sanoin. Otin riskin häntä. "Kuulin Madup nimi mainitaan."
  
  
  Toinen mies rypisti otsaansa synkän takaapäin hänen tuoli. Hänellä oli vaaleat hiukset ja hyvin ankara ilme, ja hän päätti, että hän oli yksi niistä miehistä, Stavros oli tuonut mukanaan ympäri Brasiliaa. Kun hän tutki kasvoni, hän tuntui kuin hän voisi nähdä minut läpi minun valepuvussa.
  
  
  "Hmm," mies vieressäni murahti. "Käänny ympäri voihkia ja kädet ei."
  
  
  Olen miettinyt, kuinka varovaisia he olivat heidän aseet. Hän jätti Wilhelmina hotellissa, poistaa Hugo on tikari hänen käsivartensa, ja sidottu Ego sisällä hänen oikea nilkka. Hänen neuvonsa on, ettei anna leijonan den ilman asianmukaista suojaa. Käännyin ja pidetään minun hengenvetoon, kuin roisto etsinyt minua asiantuntevasti. Tutkittuaan minun vartalo ja käsivarret, hän hitaasti laskea vasen jalka polvi. Sitten hän muutti alas minun oikea reisi kohti veitsi. Hän seisoi jokainen heimo ja läpäissyt alla. Elämäni kutistui. Hän pysähtyi noin tuuman päässä kahva stiletto.
  
  
  "Hyvä on", hän sanoi. "Käänny ympäri ja anna minun nähdä asiakirjoja."
  
  
  Hän veti fake kortti, ja hän tutki se huolellisesti. Mitään sanomatta hän otti kortin toiseen matematiikka luokka ja näytti sitä heille. Mies lopulta nyökkäsi, ja pitkä, tumma mies tuli takaisin, ojensi kortin takaisin, ja katsoin kauhat.
  
  
  Hyvä. Hän vie sinut sisälle."
  
  
  "Kiitos", sanoin nöyrästi.
  
  
  Toinen mies nousi ylös takaapäin hänen tuoli ja tutki minut huolellisesti kuin hänen emu käveli minua kohti. Hän oli alkanut tuntea, että saa Fort Knox olisi helpompaa ja vähemmän vaikeaa. Hän avasi oven ja hän tuli penthouse ennen häntä.
  
  
  Olin lopulta linnoituksen sisällä. Se oli kauhea tunne, kun ajattelee haavoittuvuus, jos he löysivät minut. Mahdollisuudet ovat, jos se tapahtuu, en koskaan kävele rakennuksen elossa. Ja miten Stavros tappoi vakooja, ehkä ole kaikkein miellyttävä tapa kuolla.
  
  
  Meillä tuli tilava olohuone. Se oli suorastaan ylellinen. Rikas matot peitetty kaksi kerrosta lattia ja korkea katto oli maalattu freskot kuvaavat kohtauksia antiikin Kreikassa. Perällä huone oli lasiseinä, jossa on näkymä kaupunkiin, avautuu pieni parveke lasisen liukuoven läpi. Täällä hän aloitti työnsä. Hän kääntyi ympäri ja näki, kalliita huonekaluja, enimmäkseen antiikki, kaikkialla. Niiden puiset uurnat lepäsi kauniisti kiillotettu taulukoita.
  
  
  Hänen oikealle, läpi puoli-auki oven, hän näki toisen huoneen pöydät ja kaapit, jotka Stavros oli ilmeisesti muunnetaan tutkimus. Minun vasen oli käytävällä huonetta, oletettavasti makuu-ja oleskelutiloihin.
  
  
  "Aloitan isot ikkunat täällä", sanoin.
  
  
  "Odota täällä", mies, joka oli saattanut minut määrännyt.
  
  
  Hänen harteillaan kyyryssä. "Tietenkin."
  
  
  Hän meni toimistoon ja katosi hetkeksi. Hän muutti oikeus saada parempi käsitys sisätilojen huone. Useita ihmisiä tummat puvut olivat liikkeellä, ja joku puhui puhelimessa. Se oli viestinnän keskus. On ollut puoli tusinaa miehiä. Kun odotin häntä, kaksi muuta miestä tuli alas sali, suuri huone, jossa olin, katsoi minua, ja myös toimistossa. Stavros oli paljon ihmisiä täällä - ehkä kymmenkunta tai enemmän, milloin tahansa. Ja siellä oli vähän epäilystä siitä, että useimmat ihmiset heidän ympärillään kuljettaa aseita, ja he osasivat käyttää niitä.
  
  
  Muutama minuutti myöhemmin, mies, joka oli osoittanut minulle ulos ilmestyi ja hiljaa palasi käytävään. Hän oli seurannut toimiston kautta toinen mies, joka kantoi hänen hiukset pitkät ja näytti radikaali opiskelija, joka oli kasvanut ulos hänen vaatteensa ja kampauksen. Hän oli pukeutunut rennosti ja kantoi suuren revolveri avoimesti kainalokotelosta yli fringed nahka liivi.
  
  
  "Kuinka kauan se kestää?" "Mikä se on?" hän kysyi englanniksi.
  
  
  Hänen arvaus oli, että hän, kuten mies Paracat, oli Amerikkalainen. Stavros otti kiinteä ydin poliittisten aktivistien kanssa.
  
  
  Vastasin hänen rikki englanti. "Miten kauan? Ehkä puoli tuntia, ehkä tunnin. Riippuu siitä, kuinka likaiset ikkunat ovat."
  
  
  "Madupas ei muista soittaa sinulle." Hän katsoi minua läpi suuri sininen-lensed lasit. Ego kasvoilla oli hieman rokko-merkitty, ja hänen huulensa olivat hyvin ohut, melkein poissa. Kautta file manager, hän oli tunnistaa ego, kun toinen Stavros; hän oli tunnettu Vasara, erittäin mukava kaveri, joka oli uskotaan tappaneen kaksi naisten vanteita tikkuja dynamiittia heidän ih vyöt.
  
  
  "Ei, hän ei soita?" Se oli otettu pois noin taskustaan palan paperia ja stahl ihk. "He kertovat minulle, Herra Minourkos' house."
  
  
  Sillä hetkellä, toinen mies tuli huoneeseen ja pysähtyi vieressä Hummer. Hän oli lyhyt, tumma, ja luultavasti kreikan. Näin kuvan Salaka Madupas vuonna KIRVES tiedostoja, ja mies näytti aivan häneltä.
  
  
  "En muista soittaa ikkunanpesuun yritys," hän kertoi Vasara englanniksi. "Kun oli viimeinen kerta, kun tulin tänne?"
  
  
  "En muista ilman muistiinpanoja", sanoin hermostuneesti. "Ymmärrät, että sinun täytyy olla kirjaa."
  
  
  Vasara lähestyi minua ylimielisesti. "Mutta olet ollut täällä ennen?"
  
  
  Hänen epäröi. "Kyllä, hänen, työskennellyt täällä ennen."
  
  
  Hän veti esiin revolverin ja osoitti sillä kasvoni. Aivojen ego oli epämiellyttävän lähellä. "Kerro minulle, mitä keittiö näyttää."
  
  
  Noro verta puhkesi alle minun vasen käsi. Yritin muistaa kuvaus keittiö, että Minurkos oli antanut minulle. "Se on iso, pesuallas ja kaapit! Mikä on se joka tapauksessa?"
  
  
  "Ah, anna hänen aloittaa," sanoi fake Madupa.
  
  
  Vasara huomiotta häntä. "Kuinka monta ikkunat ovat siellä keittiössä?"
  
  
  Ihmettelin, kuinka nopeasti voin saada stiletto jos minä kaaduin lattialle ego jalat. Mutta sitten häntä, muistaa, että keittiö on sisempi huone, käytävällä rakennuksen, ja ei ole ulkopuolella vaikerrus. "Mutta ei ole windows", sanoin viattomasti.
  
  
  Vasara on peukalo vasten laukaista. Vähitellen valkoinen rystyset haalistuneet, ja hän laski aseensa hänen puolelle. Mies lyhythihainen paita tuli ulos toimistosta.
  
  
  "Ihmiset ympäri Raid-Sivuston sanovat, että he lähettivät mies," kaveri kertoi Vasara.
  
  
  Hän yritti olla katsomatta helpottunut. Lahjoin tyttö Plakkia toimisto tarinani, jos se oli tarpeen, mutta olin huolissani, että hän olisi itse mennä molempiin suuntiin.
  
  
  Vasara kotelossaan hänen pistooli. Hyvä. Puhdista pirun windows", hän määräsi. "Mutta tee se nopeasti."
  
  
  "Kyllä, sir", sanoin. "Herra Minourkos joskus haluaa puhua meidän vanha purjehdus päivää. Näen hänen ego, ennen kuin lähden?"
  
  
  Vasara antoi minulle terävä ilme. "Et näe ego", hän sanoi. "Jatka työtäsi."
  
  
  "Kiitos", sanoin.
  
  
  He anna minun mennä alas sali täyttää kauhat vedellä, ja hän nopeasti tutki fyysinen ulkoasu huonetta. Kun aloin työstää isot ikkunat, jokainen jätti minut yksin. Näin, miksi olin täällä ja yritti ajatella siisti tapa keskeyttää minun käy, kun joukko miehiä tuli ulos toimistosta ja alkoi avoimesti keskustella Stavros ' business huomaamatta minua. Hänen oli parvekkeella ovi auki.
  
  
  "Molemmat leirit ovat valmiina," yksi mies sanoi. "Mielestäni meidän pitäisi suositella Stavros toimia heti, kun..."
  
  
  Toinen mies pysähtyi ego ja osoitti minua. Ensimmäinen mies kääntyi pois ja puhui jälleen hiljentynyt sävy. Kuitenkin, tällä hetkellä, kolme miestä tuli huoneeseen noin sisempi käytävä, ja minulla on iso bonus minun käy. Ystävällisin terveisin, kuin seipään, etualalla oli Adrian Stavros. Hän oli keskimittainen, jossa väistymässä tummat hiukset. Hän näytti paljon kuin kuvia hän oli nähnyt hänet, melko ruma, perä mies, joka näytti vanhempi kuin hänen kolmekymppinen. Mutta se näytti vielä dynaaminen. Hänellä oli leveät hartiat ja kantoi itsensä kuin West pointista valmistunut. Hänellä oli yllään pitkähihainen paita ja tumma solmio kaulassaan. Hänellä oli kädessään nippu papereita kädessään, ja oli selvää, että hän oli hyvin väsynyt.
  
  
  "Okei, tehdään tämä kokous lyhyt", hän sanoi toisille suuri huone. Olen huomannut, että Zanni ei ollut siellä. Hän ei ollut tarpeeksi tärkeä tässä organisaatiossa. "Rivera, mikä on viimeisimmän raportin Mykonos?"
  
  
  Minä seistä siinä ja katsoa tämä pieni ryhmä, muistaa, kuinka fiksu he olivat, he toimivat, hän melkein tunsi kunnioitusta Adrian Stavros.
  
  
  "...Ja komentaja sanoo, että maa on valmis ja joukot..."
  
  
  Stavros yhtäkkiä katsoi ylös ja näki minut ensimmäistä kertaa. Hän nyökkäsi hänen alaisensa, otti muutaman askeleen minua kohti, sitten pysähtyi, viha hänen kasvonsa.
  
  
  "Kuka helvetti on tämä räätälöidä?" "Lopeta se!", hän karjui.
  
  
  Odin noin Stavros ' miestä lähestyi häntä varovasti. "Uskon, että joku sanoi, että he olivat täällä, puhdistaa ikkunat."
  
  
  "Sinä uskot!" Stavros huusi äänekkäästi. Hän katsoi ylös ja näki minun ämpäri parvekkeella vieressä minua ja kumi-apajille työkalu kädessä. Hän tilasi sen. "Sinä! Tule tänne!"
  
  
  Jos Stavros oli ollut vihainen tarpeeksi päättää, että hän halusi päästä minusta eroon, kukaan ei olisi kyseenalaistanut ego on tuomio. Hänen vahingossa tuli huoneeseen. "Kyllä?"
  
  
  Hän kääntyi pois minulta vastaamatta. "Kuka päästi ego täällä?"
  
  
  Vasara, olen seisoo nurkassa kuin pantteri käveli huoneen keskelle. "Hän on kunnossa. Emme tarkista ego."
  
  
  Stavros kääntyi ja tuijotti hänen bandit pitkään hetkellä kuin musta hiljaisuus täytti huoneen. Kun Stavros puhui, se oli hiljainen. "Olen idioottien ympäröimä?"
  
  
  Vasara katsoi häntä happamasti. Sitten hän kääntyi minuun. "Okei, ikkunoiden pesu tehdään tänään."
  
  
  "Mutta olen vasta alkanut! Herra Minourkos haluaa aina kaikki ikkunat puhdistaa. Hän sanoo, että..."
  
  
  "Ota räätäli, mene pois!" huusin Vasara.
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään. "Minun ämpäri..."
  
  
  "Unohda se."
  
  
  Stavros ' mimmo rauhallisesti kulunut siitä, ja hän katseli minua koko ajan. Kun hän ajoi hissillä alas kadulle, hänen mielessään pani merkille äänieristys, tietoliikenneyhteyksiä, ja lukot, jotka on lukittu pieni hissin ovet. Ihmettelen, jos hänen epäilykset olivat herättäneet Adriana Stavros. Vierailuni oli ehdottomasti sen arvoista. Ei vain hän saada hyvä katsoa, että henkilö, hän halusi tappaa, mutta hän on myös huomannut, fyysinen sijainti linnoitus on ego. Hissi oli ainoa tapa päästä sisälle, ja hän tiesi, mitä odottaa, kun saimme sisällä.
  
  
  Kun pääsin takaisin hotellille, Erica ja Minorkos odotti minua huoneessani. Heti, kun kävelin ovesta sisään, ja Erica näki, että olin kunnossa, hän työnsi lehden minulle. Rohkea otsikko lukea sitä.
  
  
  VIRALLINEN ESIINTYMISIÄ KOTSIKAS SALALIITTO.
  
  
  Se Minurkos napsautti hänen kielensä.
  
  
  "Tietty hallituksen jäsen, vähän tunnettu hahmo nimeltä Aliki Vianola, sanoo, että hänellä on todisteita siitä, että Kotsikas aikoo myydä hänen puolueensa Kommunistit ja että elämää muiden juntan johtajat ovat vaarassa."
  
  
  Katsoin läpi ensimmäisessä sarakkeessa leima. "On käynyt ilmi, että yleinen olettamus oli oikea", sanoin. "Stavros heittää lapiollisen multaa klo Kotsikas sekoittaa tilannetta, juuri ennen kokousta, jossa hän aikoo tappaa ego ja ego hänen kollegansa."
  
  
  "Ja huomaa, miten hän yrittää ei mainita minun nimeni," Minurk sanoi raskaasti.
  
  
  Erica otti minua kädestä. "Poliisi tutkii maksuja, mutta kun ne on todettu olevan perusteeton, kolme everstiä on kuollut."
  
  
  "Ei, jos kenraali menee meille", sanoin. "Hän soitti?"
  
  
  "Ei vielä," sanoi Minurkos. "Pääsit penthouse?"
  
  
  "Kyllä, minä", sanoin. Hän kertoi heille keskusteluja hän oli kuullut hänen on, ja mitä hän oli nähnyt Stavros.
  
  
  "Haluaisin sinun on ase", Erica sanoi katkerasti.
  
  
  "Jos se oli, se ei olisi siellä," hänen miehensä kielsi raportit joka ilmestyi tiedotusvälineissä. "He antoivat minulle hyvä haku. Ei, meidän täytyy mennä takaisin. Toivon, että meillä oli Zach."
  
  
  Erica katsoi minua. "Hän oli erittäin hyvä työssään."
  
  
  "Kyllä," sanoin. "No, en voi saada apua oman ihmiset, jos tarvitsen sitä. Luulen, että siellä on AX-aineita alueella. Tiedän hänen varmasti." Hän kääntyi Minurkos. "Pääsit läpi leirin komentajat?"
  
  
  "Sain heidät molemmat", hän sanoi. "Sanoin heille, mitä sanoit. Molemmat miehet kertoivat minulle, että he ei ota mitään toimia, kunnes he saivat ilmoituksia minulle henkilökohtaisesti. Olen myös neuvoi heitä ottamaan yhteyttä penthouse ja sivuuttaa mitään vastoin käskyjä ns. sihteeri."
  
  
  "Teit hyvin, Herra Minourkos", sanoin. "Nyt, jos me tiedämme..."
  
  
  En keskeytyi puhelimen.
  
  
  Erica vastasi, ja soittaja esitteli itsensä. Hän nyökkäsi ja ojensi puhelimen Minurkos. Hän piristyi puhelin ja piti sitä hänen korvaansa. Siellä oli muutamia sanoja ego puolella. "Kyllä, Vasilis. Kyllä. Voi, kyllä. Kyllä, mennä eteenpäin. Se on selvää. Kyllä. Ah, hyvä." Kun hän lopetti ja löi luurin kiinni, hän katsoi meitä viekkaasti hymyillen.
  
  
  "Kaikki hyvin?" Erica kysyi kärsimättömästi.
  
  
  Vasilis nimeltään mökki, ja Zanni kieltäytyi nähdä meidän ego tänään, meidän ego huomenna, koska hän oli liian kiireinen. Hän ehdotti, että Vasilis soittaa ensi viikolla. Siellä oli argumentti ja kiivaita sanoja vaihdettiin, mutta Zanni pysyi järkkymätön. Hän myös kieltäytyi. keskustella everstejä ' käy puhelimitse ."
  
  
  "Niin, mitä hän teki sinut hymyilemään?" Pyysin häntä.
  
  
  "Muistatko Despo Adelphia?
  
  
  Mies, joka korvasi Rasion on everstejä ' komitea? Stavros ' oma mies? "
  
  
  "Kyllä", Erica nyökkäsi.
  
  
  "Vasilis meni tänä vuonna matematiikka. Hän epäili, että se oli Adelphia, joka järjestää kokouksen, ja hän oli oikeassa. Adelphia tietää koko suunnitelma. Vasilis väitti noin kolme everstiä ja voitti Adelphia on luottamus. Adelphia kertoi heille aika ja paikka kokouksen. Kotsikas, Plotarchu, ja Glavani on jo järjestetty tavataan Kotsikas asuinpaikka. Hän on maa, estate vain pohjoiseen kaupunkiin, melko syrjäisellä alueella. Adelphia tulee myös."
  
  
  "Milloin?" Pyysin häntä.
  
  
  "En tiedä, kun tänään" Minurkos vastasi. "Vain muutaman tunnin."
  
  
  "Miten ne tappaa everstiä?"
  
  
  Se Minurk selän yli. "Adelphia olisi sanonut, että kun hän sai selville, Vasilis tiennyt. Näyttää siltä, että meidän täytyy odottaa ja nähdä."
  
  
  "Se voi olla erittäin vaarallista", minä sanoin. Hän vilkaisi kelloa ranteessaan. "Erica, soittaa taksin. Me, t Kotsikas. Herra Minourkos, pysyä tässä hotellissa, ja pysy pois näkyvistä. Jos joku tunnistaa sinut, olemme pulassa."
  
  
  "Erittäin hyvä, Herra Carter."
  
  
  Kun Erica soitti taksin, hän otti takkinsa pois ja rahapulassa luger kotelossa, niin tikari hänen oikealla kyynärvarren. Se Minurkos tuijotti, hiljainen ja synkkä. Hän otti Luger ympäri koteloa ja liukui pultti takaisin, asetetaan kasetti kasetin kevyt liike, ja sitten laittaa aseen pois.
  
  
  Erica oli puhelimessa. "Meidän taksi tulee kadulla viisi minuuttia."
  
  
  "Mennään sitten", sanoin. "Meillä on tapaaminen."
  
  
  Kahdeksas luku.
  
  
  "En ymmärrä," Eversti Anatole Kotsikas sanoi saatuaan meitä aulassa ja hänen iso talo. "Adelphia sanoi, että se olisi yksityinen kokous, Kenraali."
  
  
  Haimme Yleistä Kriezota matkalla, koska tiesin, että Kotsikas hylkäisivät meidät, jos Erica ja minä menin yksin. Kotsikas, ohut mies hänen fifties, seisoi khaki yhtenäinen ja katsoi minua epäluuloisena.
  
  
  "Ei ketään muita täällä, Eversti?" Krizotu kysyi.
  
  
  "He ovat odotettavissa pian."
  
  
  Hyvä. Anna meille vähän aikaa, " Krizotu sanoi.
  
  
  Kotsikas katsoi meitä hiljaisuus, odottaa vastausta. Vaikka hänen sotilasarvonsa oli pienempi kuin yleensä, tuolloin hän oli vaikutusvaltaisin henkilö Kreikassa. Kun vallankaappaus vuonna 1967 tapahtui, ihmiset, jotka johti ego tarkoituksella pidetty top virkamiehet pois juntta, koska kenraalit olivat ensisijaisesti etuoikeutettu yläluokka.
  
  
  "Selvä", hän lopulta sanoi. "Tule toimistoon, kiitos."
  
  
  Hetkeä myöhemmin neljä olimme seisoo ympyrän keskellä melko tumma toimisto. Palvelija avasi verhon, ja huone kirkastui. Kotsikas tarjosi meille juotavaa, mutta me kieltäydyimme.
  
  
  "Eversti, hän olisi kuin sinä, jotta nämä kaksi ihmistä etsimään oman talon ennen kokousta ja pysyä täällä, kunnes kokous," Krizotu sanoi.
  
  
  "Miksi ei?" Kotsikas kysyi. "Mikä naurettava pyyntö."
  
  
  "Kuuntele minua. Tämä kokous on ansa, " kenraali sanoi. "Meillä on paljon selittää myöhemmin, kun meillä on aikaa, mutta Nickor Minourkos ei ole henkilön takana viimeaikaiset hyökkäykset sinua. On mies nimeltä Adrian Stavros, joka piiloutuu nimi Nikkor ja suunnitelmia verinen vallankaappaus vastaan juntta. Sinä, Plotarchu, ja Glavani pitäisi kuolla täällä kotona, tänään, ei kun ."
  
  
  Kotsikas ' kasvot otti kovat, suorat linjat. "Olen ajatellut", hän sanoi.
  
  
  "Epäilen, että Adelphia pitäisi paeta vahingoittumattomina," yleinen lisätty. "Nikkor ei ole täällä, tietenkin, koska hän ei ole mitään tekemistä sen kanssa."
  
  
  Kotsikas tuijotti ulos ikkunasta pitkään. Kun hän kääntyi takaisin, hän kysyi: "Ja tämä mies ja tyttö?"
  
  
  "He ovat täällä auttamassa," Krizotu sanoi yksinkertaisesti.
  
  
  "Mistä tiedän, että se ei ollut kolme, jotka tuli tappaa minut?", kysyi Kotsikas rauhallisesti.
  
  
  Crisotu irvisti.
  
  
  "Eversti", sanoin hiljaa," jos en olisi tullut tänne tappamaan sinut, olisit jo kuollut."
  
  
  Ego on silmät tuijottivat syvälle minun. Hyvä. Voit tarkistaa kotona. Mutta olen varma, että siellä ei ollut ketään sisällä, joka olisi aiheuttanut haittaa kaikki talot ympäri minua tai ystäviäni."
  
  
  "On siellä kellarissa, Eversti?" Pyysin häntä.
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Aloitamme sieltä," Ericke kertoi. "Sinä ja yleensä voi puhua nyt, Eversti. Kuinka paljon meillä on aikaa ennen kuin ih saapuu?"
  
  
  "Sanoisin, että vähintään viisitoista minuuttia."
  
  
  "Sen pitäisi riittää." Hän kääntyi Erica.
  
  
  "Eiköhän aloiteta."
  
  
  Olemme nopeasti etsiä suuri kellari ja totesi, ei pommeja, ei räjähteitä. Me katseli ympärilleen loput talosta, ja lopulta toimistossa, jossa kokous oli tarkoitus toteuttaa. Me huolellisesti tutkinut tutkimus. Vaikka ei ole täydellinen nimi löytyi, löytyi kaksi sähköisiä vikoja.
  
  
  "Se on uskomatonta," Eversti Kotsikas sanoi, kun hän oli yksin. "En tiedä, milloin tämä olisi voinut tehdä."
  
  
  "Nämä ihmiset ovat ammattilaisia", sanoin. "Nyt sinun täytyy uskoa minua."
  
  
  "No, se on aika", Erica sanoi. "Ne saapuvat erikseen?"
  
  
  "Koska he olivat komitean päämajassa aamulla, he voivat tulla yhdessä," Kotsikas sanoi.
  
  
  "Jopa Adelphia olisi voinut olla muiden kanssa, vaikka he eivät rakasta häntä valtavasti. Sen jälkeen, kun kaikki, tämä on muka pyrkimys sovinnon ."
  
  
  Eversti arvaus oli oikea. Kymmenen minuuttia myöhemmin, suuri musta limusiini veti ylös, ja kaikki kolme everstiä olivat nen. Plotarchu ja Glavani oli iäkkäitä miehiä, Glavani valkoiset hiukset. Adelphia oli hänen puolivälissä nelikymppisiä, lihava, lihava mies, jonka muoto näytti hänelle kolme kokoa liian pieni. Hän säteili kaikkiin suuntiin ja puhuvat äänekkäästi siitä, suostumus ja suostumuksen, ja oli hyvin yllättynyt, kun aulassa hän laittoi käsiraudat hänen oikea ranne.
  
  
  Ego käytös muuttui kuin salama. Hymy haalistuneet, ja tummat silmät olivat jäiset vaikeaa. "Mitä sinä teet?", hän huudahti.
  
  
  Kotsikas ja Kriezotou sanonut mitään. Hän kääntyi Adelphia karkeasti ja sidottu emu on kädet selän takana. Ego on vaikea kohdata nopeasti täynnä raivoa. "Mitä se tarkoittaa?", hän kysyi äänekkäästi, etsivät minua Kotsikas ja yleinen.
  
  
  "Mr. Carter sanoo, että tulit kotiini tänään tappaa meidät," Kotsikas sanoi kylmästi.
  
  
  Muut kaksi everstiä katsoimme toisiamme shokissa. "Onko se totta, Anatole?" Glavani kysyi Kotsikas.
  
  
  "Tämä on järjetöntä!" Adelphia huudahti. "Kuka on tämä henkilö?" Ennen Kotsikas voisi vastata, Adelphia siirtynyt muodollinen tavalla, joka käytännöt tuulenpuuska kuuma kreikan, sylkee sanat kuten myrkkyä ja säännöllisesti heittää päätään minun suuntaan. En saanut kiinni paljon.
  
  
  "Näemme, Eversti," Kotsikas lopulta vastasi.
  
  
  Hän tarttui häntä karkeasti jonka käsivarteen. "Voit viettää seuraavan lyhyen ajan toimistossa,"sanoin," jos me menetä mitään yllätyksiä." Hän katsoi Kotsikas. "Kaikki muutkin ympärilläsi, paitsi Erica, jäädä huoneessa koko sali, kunnes kuulen häntä enää."
  
  
  "Erittäin hyvä," Kotsikas sanoi.
  
  
  Everstejä ja Yleinen Crisotu tuli olohuone, vastapäätä tutkimuksessa, kun taas Erica ja nauhoitin Adelphia on mehevä suussa ja sidottu ego tuoli. Se oli otettu ego on hip, jonka revolveri ja juuttunut hänen vyö. Erica ja menin takaisin aulaan, ja Adelphia mutisi loukkauksia meitä yli nauhan.
  
  
  "Odotamme nyt?" Erica kysyi.
  
  
  Hänen, katsoin ei. Hänen punaiset hiukset oli slicked takaisin ja hän näytti hyvin fiksu hänen housupuku. Hän otti .25-kaliiperi Belgian pistooli ympäri hänen kukkaro ja tarkastetaan ammuksia.
  
  
  "Kyllä, me odotamme", sanoin. Hän meni avaa oven ja katsoi ulos pitkä tie vuorattu pitkä Lombardian poppelit. Ainoa tie kulkee läpi paikka oli lähes kilometrin päässä. Täydellinen paikka tappaa. Korkkiruuvi oli tulossa Stavros ' kierretty merkitys? Hän pitää kyseenalaistaa Adelphia, mutta ei ollut paljon aikaa, ja hän oli liian peloissaan Stavros. Se osoitti hänen kasvonsa.
  
  
  Erica tuli taakseni ja painoi hänen ruumiinsa vastaan minun. "Meillä ei ole paljon aikaa yksin, Nick."
  
  
  "Tiedän", sanoin.
  
  
  Hänen vapaa käsi, yksi ilman asetta, taputti olkapäähän ja käsivarteen. "Kun tämä on ohi, me piilottaa Ateenassa, syödä, nukkua ja rakastella."
  
  
  "En usko, että meidän pomoja arvostaa sitä", olen naurahti.
  
  
  "He voivat mennä helvettiin. He voivat antaa meille muutaman päivän", hän sanoi ärtyneesti.
  
  
  Hän kääntyi häntä. "Tiedän, mukava pieni hotelli, jossa..."
  
  
  Hänen, kääntyi päivä, - kuulla äänen auton moottori. Aivan lopussa ajotieltä, ennen kuin se katosi näkyvistä, musta sedan oli lähestymässä. Se oli poliisi valo päälle.
  
  
  "Täällä on poliisi!" sanoi Erica.
  
  
  "Kyllä", suostuin. "Luuletko, Stavros lahjoi piirin mestari?"
  
  
  "Se kestää vain muutaman ihmiset," Erica ehdotti.
  
  
  "Varsinkin jos Stavros kestää pari oman miehen kanssa," lisäsin. "Mennään."
  
  
  Me kiiruhti huoneeseen, jossa juntan jäsenten ja yleiset odottivat.
  
  
  "Siellä on poliisiauto tulossa ulos", hän kertoi hänelle nopeasti. "Se on kuin Stavros gambit. Olet aseistettu?"
  
  
  Ne kaikki olivat, lukuun ottamatta Krizotu. Annoin emu Adelphia on revolveri. "Nyt, vain istua täällä niin rennosti kuin voit, kuin jos olet harjoittaa vakavaa keskustelua. Pidä aseet valmiina, piilossa teidän puolin. Erica, mennä, että varastointi huone." Hän lähti nopeasti.
  
  
  "Olen vilpittömästi takana nämä ranskalaiset ovet," hän jatkoi. "Kun ne kaikki tulee huoneeseen, yritämme ottaa ih. Jos joku noin haluaa lähteä, voit mennä takaoven kautta."
  
  
  Hän katseli hiljaa virkamiehet. He jäivät missä he olivat.
  
  
  Hyvä. Yritämme välttää shootout. Luota minuun."
  
  
  Kävelin läpi ranskalaiset ovet, kun kuulin etu-oven auki rytinällä. Palvelija yritti estää poliisia, mutta ego oli ajanut pois. Hän kuuli heidän slam lukitun oven tutkimuksen, jossa Adelphia oli sidottu ja suukapula, ja sitten hän kuuli palvelijan ääni uudelleen. Se ei ole paljon järkeä, jos siellä oli enemmän kuin yksi mies. Hetkeä myöhemmin, ih voisi selvästi nähdä hänet sellaisena kuin ne räjähtää olohuoneeseen. Siellä oli kuusi Ihs - viisi yhtenäinen ja yksi tavallinen-vaatteita. Kaikki miehet yhtenäinen oli revolverit heidän vyöt.
  
  
  "Mitä se tarkoittaa?", sanoi eversti, seisomaan, mutta piilossa pistooli hänen selkänsä takana.
  
  
  Myös siviilipukuinen mies astui esiin mies univormussa luutnantti on raidat. Myös siviilipukuinen mies oli Stavros ' henkivartija, jonka hän oli nähnyt kattohuoneistossa. Luutnantti oli luultavasti poliisi Stavros oli lahjottu. Sen on oltava todellinen poliisi. Sen piti olla keksitty, mutta luotettava tarina lehdistölle.
  
  
  "Emme odottaneet teitä, Kenraali," luutnantti sanoi. Hän katseli ympäri huonetta, luultavasti yksi Adelphia. "Teidät on kaikki pidätetty maanpetoksesta. Meillä on näyttöä siitä, että tulit tänne tapaamaan kommunisti-agentti ja neuvotella salainen sopimus kansainvälisen rosvot." Hän näytti erittäin hermostunut.
  
  
  "Tämä on järjetöntä", Kotsikas sanoi.
  
  
  "Te olette kaikki pettureita," luutnantti vaati äänekkäästi. "Ja sinä toteutetaan sellaisenaan." Hän katseli, kun luutnantti veti pois hänen revolveri.
  
  
  Se Stavros mies virnisti julmasti. "Ja siellä on teloitus täällä", hän sanoi englanniksi. "Kun et vastusti pidätystä."
  
  
  "Meillä ei ollut mitään fyysistä vastarintaa pidätyksen aikana," Kotsikas kertoi nuori matematiikan opiskelija, joka oli esiintynyt tiedotusvälineissä.
  
  
  "Ei?" palkkasoturi kysyi Stavros. "No, ainakin se, mitä raportissa lukee. Joten ihmiset kuulevat radiosta."
  
  
  Luutnantti osoitti revolveri on Kotsikas. He olivat jo arvanneet, että hetken kaikki poliisit alkaisivat pistoolit luutnantti signaali. Se Stavros mies pääsi hänen takki ja nyökkäsi luutnantti, joka kääntyi hänen miehensä. Hän astui nopeasti läpi leveä oviaukko, jonka tavoitteena Wilhelmina luutnantti rintaan.
  
  
  "Pysy täällä avoimesti."
  
  
  Luutnantti tuijotti minua, yllätys syövyttänyt hänen kasvonsa. Stavros ' mies ei ollut saavuttanut hänen ase vielä, ja vain pari poliisia oli päästä niiden koteloita. Kaikki jäätyi, ja katseet kääntyivät minuun.
  
  
  "Laske aseesi", hän määräsi hänet luutnantti. "Ja sinä, huolellisesti poistaa tämä käsi teidän jakku."
  
  
  Kukaan ei seurannut minun tilauksia. He olivat mietitään, mitä heidän pitäisi tehdä minulle. Niiden vasemmalle, kylpyhuoneen ovi avautui ja Erika tuli ulos, osoittaa hänen Belgian revolveri klo Stavros ' mies.
  
  
  "Minusta sinun olisi parasta tehdä niin kuin hän sanoo", hän sanoi kylmästi.
  
  
  Turhautuminen ja viha olivat rakennuksen kasvot thug Stavros ja poliisi luutnantti, koska he katsoivat Erika. Hänen silmänsä tuijottivat ih kasvot pitkään, yrittää arvata ih aikeet. Sitten helvetti pääsi valloilleen.
  
  
  Sen sijaan alentaa aseen, luutnantti osoitti hänen ego, minun rinnassa ja veti liipaisimesta hänen ego sormella. Hän näki salaman-nopeasti liikkeen ja alkoi pudota lattialle. Ego ase laukesi kuin haulikko, ja hän tunsi kuuma, polttava kipu, ampua läpi minun vasen käsi. Gawk kulunut mimmo minua ja murskasi lasi koko päivän. Häntä, putosi lattialle ja kaataa tuolissa kuin luutnantti ampui jälleen, tuijottavat silmät pirstaloituminen puulattia vieressäni.
  
  
  Hän huusi. - "Tappaa ih!" "Tappaa ih kaikki!"
  
  
  Aivan kuten luutnantti osoitti hänen revolveri minua, Stavros ' mies seurasi häntä ja veti pois oman pistooli. Se oli kiiltävä musta konepistoolin, ja sen tarkoituksena Erika on ego hänen päänsä. Erika ampui häntä, mutta jäi, kun hän putosi yksi heimojen. Laukaus osui yksi poliiseista reiteen. Mies huusi kivusta, kun hän putosi lattialle.
  
  
  Muut kaksi poliisia ducked alhainen. Haavoittunut mies, ja toinen poliisi ducked kansi takana pieni pala huonekalut.
  
  
  Krizotou ja kaksi everstiä, joka oli saapunut olivat edelleen liikkumattomana, mutta Kotsikas veti revolverin ja ampui luutnantti. Mies kaatui ja törmäsi matala tuoli, järisyttäviä se, kun hän putosi ego lattialle.
  
  
  Hän meni jopa ampuma-asentoon. Stavros ' mies oli juuri ammuttu Erika. Hän jäi, koska hän oli edelleen menettää tasapainonsa, välttäen hänen laukaus, ja koska hän itse kyyristyi nopeasti alas.
  
  
  Useita aseet olivat ampumisen samanaikaisesti. Kriezotu surmansa yksi poliisi, ja hän ampui kaksi muuta. Erika tarkasti ammuttu Stavros ' palkkasoturi suorapuheinen kertaiseksi dollari.
  
  
  Luutnantti oli valmistautuu hänen toinen yrittää hyökätä Kotsikas, mutta hän näki hänet liikkua ja nopeasti astui edessä jokainen heimo. "En olisi Stahl tehdä, että."
  
  
  Muut poliisit kieltäytyi taistella. Laskee aseensa, he nostivat kätensä pään yläpuolelle. Luutnantti vilkaisi niitä, alensi hänen pistooli, ja pudotin ego lattialle. Hän katseli liikkumatta elinten, sitten minua.
  
  
  "Tämä on häpeällistä", hän sanoi käheästi. "Olet estynyt laillista työtä poliisin ja tappoi virkamiehet tehtäviään. Et pääse pakoon..."
  
  
  Hänen pistooli osui häntä ego päänsä, koputtaa ego jalka pois. Hän makasi lattialla, huohottaen, tilalla hänen päänsä. "Ole hiljaa," I murisi.
  
  
  Everstejä ja Kriezota käsiraudoissa kaksi poliisia. Erica nojasi raskaasti seinään. Pyysin häntä. "Oletko kunnossa?"
  
  
  "Kyllä, Nick."
  
  
  "Olen iloinen, että minä luotin sinuun, Herra Carter," Kotsikas sanoi. "Olemme velkaa"
  
  
  "Ja yritys epäonnistui," Glavani lisätty.
  
  
  "Otan yhteyttä poliisin arvoisa komission jäsen, ja puhun hänelle pitkään siitä, mitä täällä tapahtui," Kotsikas sanoi katsoen synkästi klo haavoittunut luutnantti.
  
  
  "Haluaisin, jos minulla on kaksikymmentä-neljä tuntia ennen kuin teet, Eversti", sanoin. "Mustekala tavoite on edelleen elossa. Neiti Nyström ja haen Stavros."
  
  
  Hän epäröi hetken. "Hyvä on, Herra Carter. Pidän hänen hiljainen kaksikymmentä-neljä tuntia. Mutta sitten sen jopa hänen tehdä hänen liikkua."
  
  
  "Hyvä on," sanoin. "Jos emme löydä Stavros huomenna tähän aikaan, voit käsitellä sitä itse kuitenkin haluat."
  
  
  Kotsikas ojensi kätensä. "Onnea."
  
  
  Ego otti häntä kädestä. "Tarvitsemme sitä!"
  
  
  Yhdeksäs luku.
  
  
  Kun palasimme, löysimme Minurkos vauhdista hotelli huone. Se oli selvää, että hän ei voi antaa meille monia mahdollisuuksia tulla takaisin.
  
  
  "Ovat everstejä okei?" Hän kysyi, ilme helpotusta hänen kasvonsa.
  
  
  "Kyllä," sanoin.
  
  
  "Ja Vasilis?"
  
  
  "Hän on turvassa ja ääni", Erica sanoi. "Olimme hyvin onnekkaita. Se voi olla verilöyly."
  
  
  "Jumalan kiitos", sanoi Minurkos.
  
  
  "Emme olisi voineet tehdä sitä ilman yleistä", sanoin.
  
  
  "Olen iloinen, että Vasilis osoitti itse hyvin. On elossa tappajat pidätetty?"
  
  
  "ei. Kotikas pyysi häntä antamaan meille kaksikymmentä-neljä tuntia, ennen kuin pääsemme Stavros."
  
  
  Hän oli hetken hiljaa. "En ole varma, olen samaa mieltä tämän salaisuuden. Mutta en tee sitä vielä. Pidän hänen hiljainen kaksikymmentä-neljä tuntia, liian, Herra Carter."
  
  
  "Kiitos, Herra Minourkos. Nyt meillä on töitä tehtävänä. Meidän pitäisi mennä sen jälkeen Stavros."
  
  
  "Näyttää siltä, että huono edelleen ratkaista ongelman itse," Minourkos sanoi. "Tämä edellyttää apua poliisin, Herra Carter. Tiedän joitakin ihmisiä, joihin voin luottaa."
  
  
  Pyysin häntä. "Kuten ne, jotka tulivat Eversti Kotsikas, jotka aikovat sitoutua massa-murhaan? "" Ei, minun pitäisi on mahdollisuus ottaa ego, Herra Minourkos. En voi uskoa, että poliisi on pysty tai halua tuoda Stavros oikeuden eteen. Hallitus voi joko. Siksi minulla on määräys tappaa Stavros paikan päällä. Nuo käskyt ovat samat kuin ne, Neiti Nyström sai hänen hallitus."
  
  
  "Mutta mennä jopa penthouse olisi itsemurha", hän sanoi.
  
  
  "Ehkä", sanoin. "Mutta ei ehkä, kun otetaan huomioon, mitä tiedän tästä paikasta. Ja mitä sinä tiedät."
  
  
  Hän pyysi. "Milloin lähdette?"
  
  
  Hän vilkaisi Erica. "Oletko kunnossa?"
  
  
  "Mitä sanot, Nick."
  
  
  "Esimerkiksi Stavros on nyt ihmettelet, miksi hän ei kuule hänen mies. Mielestäni on mahdollista, että Stavros odottaa kattohuoneistossa, kunnes hän on varma, että jotain on mennyt pieleen. Joten hänen pitäisi olla siellä tänä iltana."
  
  
  "Itse puhui aseistettuja vartijoita", sanoi Minurkos. "Et voi mennä läpi sisäänkäynnin käytävällä."
  
  
  "Se on mahdollista. Mutta Erica ja minulla on kolmas henkilö auttamaan. Olin yhteydessä esimieheni ennen kuin menimme Kotsikas ' house. Toinen agentti on kuntosali Ateenassa eri tehtävään ja hän auttaa meitä."
  
  
  "On vain kolme?" Se Minurkos kysyi. "Kertoimet voi olla kaksi tai kolme yhtä vastaan, vaikka saat hit paikan päällä."
  
  
  "Mr. Carter pitää pitkistä kertoimet," Erica sanoi hymyillen.
  
  
  Hän hymyili reumaa. "Minulla on myös suunnitelma, joka käsittää neljä."
  
  
  "Neljä?" Se Minurkos kysyi hämillään. "Jos olet luottaa minuun, luota on aiheeton. En edes tiedä, miten ampua aseella."
  
  
  "Ei sinun", sanoin. "Tässä koneessa, sinua mainitsi jotain, että en muista. Sanoit, että murhattu sihteeri, Salaka Madupas, oli veli, joka näytti hyvin paljon häntä."
  
  
  "Kyllä," sanoi Minurkos. "Huono kaveri, hän ei edes tiedä, että ego veli on kuollut. Hän ja Salaka ei näe toisiamme kovin usein, mutta siellä oli paljon kiintymyksen välillä."
  
  
  Pyysin häntä. "Miten paljon se näyttää Silli?"
  
  
  "Paljon ihmisiä. Siellä oli vain vuosi on ero niiden välillä. Jotkut sanovat, että ne näyttävät kaksoset, paitsi että Salaka oli noin tuuman pidempi ja hieman raskaampaa kuin hänen veljensä."
  
  
  "Voimme korjata tämän", hän sanoi enemmän itselleen kuin Erica ja Minorkos. "Ei tämä kaveri elää Ateenassa?"
  
  
  Minurk katsoi minua kysyvästi. "Vilpittömästi kaupungin ulkopuolella pienessä kylässä."
  
  
  "Soita heille ja kerro hänelle siitä Silli", sanoin. "Sitten kysyä häneltä, jos hän haluaa auttaa kostaa veljensä kuoleman."
  
  
  Erica katsoi minua. "Nick, sinä tarkoitat ..."
  
  
  "Jos Stavros voi keksiä huijari, niin voimme me", sanoin. "Janis Zanni ei ole ainoa, joka voi puhua kuollut ihminen."
  
  
  "Kolmas Salaka Madupas?" Erica kysyi.
  
  
  "Oikeastaan. Ehkä vain hän voi saada meidät penthouse". Hän kääntyi Minurkos. "Soitatko ne?"
  
  
  Minurk epäröi vain lyhyesti, " tietenkin. Ja tuon sen ego täällä."
  
  
  Kaksi tuntia myöhemmin, vain iltahämärässä, Sergiu Madupas saapui hänen hotellihuoneessa. Hän oli nöyrä, arka ihminen, mutta pinnan alla oli synkkä päättäväisyyttä auttaa kostaa matematiikkaa vastuussa hänen veljensä kuolemasta. Annoin Heille pari korkeakorkoiset baletti tossut ja pehmeä vuori ja antoi hänelle nopeasti touch-up. Kun se oli ohi, hän näytti lähes täsmälleen kuten huijari hän oli nähnyt hänet kattohuoneistossa. Sen jälkeen, kun kaikki, se oli petkuttaja Sergiu oli poseeraa kuin meidän järjestelmään, dell, itse ego veli.
  
  
  Hänen hotelli haluaa ihmisten penthouse hyväksyä Sergiu varten Zanni, fake Madup.
  
  
  Kun hänen valmis, hän astui takaisin, ja me kaikki otti hyvä tarkastella. "Mitä luulet?" Se Minurkos kysyi.
  
  
  "Se näyttää hyvin paljon kuin Salaka - ja siksi myös kuin Zanni," Minourkos sanoi.
  
  
  Oma pettäjä, hymyili epävarmasti minua kohti. "Teit hyvää työtä, Herra Carter," hän sanoi. Egon ääni oli hyvin samanlainen Zanni, ja ego on englanti oli suunnilleen sama laatu.
  
  
  "Uskon, että voimme käsitellä sitä", Erica sanoi.
  
  
  * * *
  
  
  Tuntia myöhemmin, saavuimme Apollo rakennus. Se oli lounasaikaan Ateenassa, ja kadut olivat lähes autio. Itse rakennus oli pimeä, lukuun ottamatta aulassa ja distant vilkkuminen valot penthouse. Istuimme vuokra-musta sedan noin kymmenen minuuttia, ja sitten pitkä mies tuli nurkan takana talon. Hän käveli suoraan autoon ja istuutui viereeni etupenkille. Erica ja Sergiu istuimme takapenkillä. Minourkos yöpynyt hotellissa.
  
  
  "Hei, Carter," pitkä mies sanoi. Hän katseli kaksi muuta ja piti Eric katseen.
  
  
  "On jotain meneillään?"
  
  
  "Ei mitään sellaista. Kukaan ei ollut fretti, kun hän saapui." Se oli Bill Spencer, kollegani at AX. Hän oli uusi virasto, ja oli tavannut hänet vain lyhyesti ennen häntä. Kuitenkin, Hawk oli vakuuttanut minulle puhelimessa aikana meidän lyhyt keskustelu aiemmin, että Spencer oli hyvä ihminen. Mukaan ohjeet, hän katseli erityistä hissillä kattohuoneistoon lasin läpi rakennuksen julkisivu lähes kolme tuntia.
  
  
  Ego esitteli Erica ja Sergio. "Käymme läpi palvelun ovi aulaan," sanoin, " tämän avaimen kanssa. Sergiu menee ensin, ja me ikään kuin tämä paikka kuuluu meille. Jos me mennä alkuun, jatkamme kuten kuvattu aiemmin. kysymyksiä?"
  
  
  Oli huomaavainen hiljaisuus pimeässä autossa. "Hyvä on", sanoin. "Hoidetaan tämä pois alta."
  
  
  Neljä meistä pääsi ulos noin musta sedan ja kävelivät yhdessä rakennuksen edessä. Vasemmalla puolella tärkein sisäänkäynti oli lukittu lasi huolto-ovi. Sergiu lisätään avain Minurkos oli antanut Emu osaksi lukko ruostumatonta terästä ja kääntyi sen. Aulassa, hissi vartija kääntyi meitä epäuskoisena.
  
  
  Sergiu tuli ensin, ja me seurasimme. Hänen ihmetteli, jos olisimme todella otettu Stavros yllätyksenä. Hänen pitäisi olla vauhdista penthouse odottaa kuulla, mitä tapahtui Eversti Kotsikas ' house. Toivoin, että hän olisi lähettänyt joukkonsa oman ihmiset siellä tutkimaan. Siellä oli myös mahdollisuus, että hän oli yrittänyt soittaa Parakata viime päivän tai kaksi, ja totesi, että hän ei voinut päästä Hema ja minua siellä. Ei pysty ottaa yhteyden mihin tahansa viidakon istutukset kertoi Stavros, että jotain oli vialla.
  
  
  Me lähestyi vartijaa hississä. Hän katsoi Sergiu oudosti.
  
  
  "Missä olet ollut?"
  
  
  "Nämä ovat lehdistön edustajat," Sergiu sanoi, pelissä pois hänen uusi rooli. "He ovat kuulleet kauhea verilöyly everstien juntta, joka tapahtui vain muutama tunti sitten. Poliisi ilmoitti heille tragedia. He haluavat tehdä lyhyt haastattelu päästä Herra Minourkos mielipiteen siitä tämä kauhea tapahtuma, ja puhun ih yläkerrassa."
  
  
  Hugo on stiletto tunsi sen hänen oikea kyynärvarsi, ja olen miettinyt, jos minun täytyy käyttää sitä. Jos vartija oli ollut töissä jonkin aikaa, hän olisi tiennyt, että Zanni ei mennä ulos ympäri rakennuksia.
  
  
  "Hyvä on", hän sanoi. "Minä otan hissi kanssasi."
  
  
  Hissi oli jopa kattohuoneistossa. Hän soitti ovikelloa, ja hän alkoi hitaasti laskeutua. Se tuntui ikuisuudelta ennen kuin hän saapui ensimmäisessä kerroksessa, mutta ovet vihdoin avautuvat. Sama hissi operaattori, joka vei minut ylös ja alas oli töissä. Kiipesimme kyytiin, kun hissi operaattori katseli Sergio. Päivän kiinni takanamme, mutta operaattori ei paina-painiketta hakemaan meidät.
  
  
  "En tiennyt olit ympäri rakennusta", hän kertoi Sergiu, katsoo meitä varovasti.
  
  
  "No, nyt tiedät," Sergiu vastasi ärtyneesti. "Lähdin täyttämään nämä lehtimiehet. Vie meidät yläkertaan." Annan haastattelussa."
  
  
  Mies tutki Sergiu kasvot huolellisesti. "Soitan hänelle yläkerrassa", hän sanoi.
  
  
  "Se ei ole tarpeellista!", sanoi Sergiu.
  
  
  Mutta, hän meni comm konsoli puolella autoa. Nyökkäsin Spencer, ja hän meni yli nuolla sitä. Hän veti ulos hänen Smith & Wesson 38, ja toinen mies huomasi liikkeen. Hän kääntyi juuri ajoissa nähdäkseen ase hänen temppeli. Hän huohotti ja liukui lattialle.
  
  
  Erica meni ohjauspaneeli. "Ota se itsellesi," minä sanoin.
  
  
  Matkalla mökille, muutimme veltto hahmo hissi operaattori nurkassa hissi, missä ego ei ole heti näkyvissä, kun neljä meistä pääsi ulos. Hetkeä myöhemmin ovet avattiin penthouse käytävällä.
  
  
  Kuten epäilinkin, siellä oli kaksi muuta miestä töissä. Yksi heistä oli blondi roisto hän oli tavannut aiemmin. He olivat toiminta elokuvia, ja hän ei halua pelata pelejä heidän kanssaan. Vaalea mies nousi tuolin takana sisäänkäynnin kattohuoneisto, kun taas muut pysyivät paikoillaan.
  
  
  He molemmat katsoivat Sergio ikään kuin ne olisi nähnyt aaveen.
  
  
  "Mitä helvettiä..." vaalea mies huudahti. "Mitä täällä tapahtuu?"
  
  
  Sergiu kiinni blondin huomion, ja Spencer lähestyi tumma-tukkainen mies pöydässä. Mies käveli hitaasti jopa Spencer.
  
  
  "Annoin luvan haastatella näitä ihmisiä," Sergiu sanoi.
  
  
  "Miten pääsit ulos penthouse?" Vaalea mies kysyi.
  
  
  Kävelin hänen luokseen, kun Sergiu vastasi. Spencer oli vieressäni tumma mies. Erica peitti meidät molemmat kanssa pieni Belgian revolveri piilossa hänen kukkaro.
  
  
  "Etkö muista, kun lähdin?" Sergiu kysyi närkästyneenä. "Se oli noin tunti sitten. Sanoin, että..."
  
  
  Mitään selitystä ei tarvita. Hugo liukui äänettömästi käteeni. Blondi tarttui hänen vasempaan käteensä ja veti hänet häntä kohti, kun hän menetti tasapainonsa. Hän oli nopeasti laadittu koko ego on kurkun kanssa veitsi heiluttavan kättään. Verijälkiä Sergio on paita ja takki.
  
  
  Tumma mies otti aseen, mutta Spencer oli valmis siihen. Hän veti ruma garrote taskustaan ja nopeasti sijoittaa se rosvo on pää, sitten vedetään kovaa ristissä lanka kanssa kaksi puiset kahvat. Miehen käsi ei koskaan saavuttanut ase. Ego on silmät laajenivat ja hänen suunsa loksahti auki, kun lanka leikataan kautta lihaa ja valtimoiden luun. Enemmän verta roiskunut paksu matto meidän jalat kuin ampuja hyppäsi ja kierretty hetkellisesti Spencerin pitoa, hänen jalat tärisi ilmassa. Sitten hän liittyi hänen toverinsa lattialle.
  
  
  Erica irrottaa otteensa laukaista hänen revolveri. Sergiu katsoi ruumiita ja vaaleat kasvot, kun Hugo pyyhkiä terä vaalea takki. Spencer nyökkäsi minulle, luopua hirttosilmukka, joka oli uponnut syvälle miehen kaulaan , ja suuntasi kattohuoneisto lattia. Hugo piti sitä kädessään, ja Spencer veti erityinen pistooli hän mainitsi minulle aiemmin. Ego on esittänyt yritys, erikoistehosteet ja Editointi-ilma-ase, joka ampuu tikanheitto. Darts olivat täynnä kuraren, nopeasti vaikuttavaa myrkkyä, että minulla oli lainattu Intiaanit Kolumbia.
  
  
  Sergiu tuli järkiinsä. Hän meni ovelle, liitetään toinen keskeinen Minurkos oli antanut Heille, ja käyttää sitä avata raskas ovi. Hän katsoi minua ja nyökkäsin. Hän hiljaa työnsi oven auki ja astui syrjään, koska hän ei voinut tulla penthouse. Hän ei ollut valmis auttamaan tässä vaiheessa hyökkäys.
  
  
  Kolme meistä tuli nopeasti ovella, fanning pois, Erica tilalla revolverin hänen eteensä, valmiina ampumaan, mutta hän oli vain vara-pistooli. Hän ei tarvinnut varoittaa Stavros on ihmisiä yhtään enempää kuin oli ehdottoman välttämätöntä, ennen kuin löysimme Stavros itse.
  
  
  Se olisi ollut täydellinen, jos Stavros oli ollut suuri olohuone suulla. Se olisi ottanut virtaa kaikki tämä hyvin nopeasti. Sen sijaan löysimme vanttera Hummer istuu pitkä baha ' i-hänen takaisin meille, lasi konjakkia kädessään. Minä näin hänet, kotelo hihnat siitä missä seisoin. Hän oli edelleen aseistettu , vaarallinen mies.
  
  
  Ei näkynyt elämän sisäinen johtavalla käytävällä makuuhuonetta, mutta äänet kuului hyvin valaistussa toimistossa. Olin juuri aikeissa suunnata Humvee, kun kaksi miestä käveli ympäri toimistoon ja olohuoneeseen. Noin niitä, Odina oli vanttera pyssymies, jossa on konepistooli kainalokotelosta, ja toinen oli toinen fake Madupa, Janis Zanni.
  
  
  He pysähtyi, kun he näkivät meidät, ja he molemmat katsoivat Sergio kirkkaat silmät. Kaksi huijarit pysähtyi hetkeksi, katsellen toisiamme, ja Vasara kääntyi heitä ja näki ilmeet kasvoillaan. Sekunnin murto myöhemmin, roisto ja Zanni saavuttanut niiden pistoolit.
  
  
  Spencer, joilla tikka ja potkut. Siellä oli tylsä pop huoneessa, ja hetkeä myöhemmin, black metal tikka lensi pois noin miehen kaulaan, vieressä Adam ' s apple. Ego on leuka alkoi työskennellä äänettömästi kuin Zanni tuijotti kauhusta musta esine. Vasara alkoi kääntyä yksi kissamainen liikkeen ja vetää aseensa esille.
  
  
  Hänen katseensa minuun ensin, ja näin uhka kuin hänen kätensä löysi ase kotelossaan. Hän putosi yksi kustakin heimosta ja samalla heilautti kättään, suorittaa silmukan alla, vapauttaa stiletto. Se viipaloitu ilmassa niin hiljaa kuin silmiinpistävää lohikäärme, ja sen vasaran osuma rinnassa vieressä egon ja sydämen. Terä upposi egon ja kehon pamaus, ja tuli alas korviaan myöten.
  
  
  Vasara on ruma silmät, ensimmäinen paljasti minulle, koska nen ei ollut yllään sininen aurinkolasit, tuijotti minua hetken epäuskoisena, että olisin onnistunut tappamaan ego niin nopeasti. Hän katsoi alas tikari, jossa ego on paita oli tihkuu crimson. Hän piristyi veitsi, ikään kuin vetää se ulos, sitten nostetaan ase kädessään minua kohti. Mutta hän oli jo kuollut. Hän kaatui kasvot alaspäin sohvalla, hänen pitkät hiukset piilossa miehen ego sekaannusta.
  
  
  Muut pyssymies oli juuri lopettanut nykiminen lattialle. Zanni kääntyi juosta takaisin toimistoon, mutta toinen tikka Poen ilma pistooli pysähtyi ego, lyömällä häntä takaisin.
  
  
  Hän epätoivoisesti yritti ottaa sitä, ei voinut tavoittaa sitä, ja sitten kaatui päistikkaa osaksi toimiston ovella, vapina siellä hetken, ja sitten meni ontua.
  
  
  Menin ovelle ja näki, että siellä oli kukaan muu toimistossa. Hän kääntyi takaisin muiden luo. Nyökkäsin kohti eteinen johtaa makuuhuonetta, ja Spencer ehti ennen minua. Erica seurasi minua.
  
  
  Tutkimme loput paikat. Toinen olohuone, makuuhuoneet ja keittiöt. Löysimme aseellinen rikollinen syö voileipää keittiössä. Joten Spencer löysi ego ensin. Hänen tuli vain kuten hän ampui jälleen ilma pistooli. Hän oli hell bent tappaminen, lähes yhtä innokkaita kuin Zach. Mies osui puolella, kun hän veti pitkän Welby revolveri.32. Jostain syystä kaunaa ei vaikuta häneen niin nopeasti, ja talous-ja rahaliiton onnistui ampumaan. Ase karjui ulos huoneesta ja hit Spencer reilusti kylkeen, koputtaa hänen egonsa takaisin vaikerrus. Hän sieppasi tuolin ja löi kasvoihin, kun hän tähtäsi revolveri minua. Tuoli iskeytyi häntä ja murskasi hänen kasvonsa. Ase laukesi kattoon, ja mies löi lattialla, hänen takaisin, menettää ase. Spencer murahti seinään, koska hän pyrki ilma pistooli uudelleen.
  
  
  Hänen huusi hänelle. "Pidä kiinni, ottaa räätälin!"
  
  
  "Miksi?" "Kusipää päästä minut!"hän kysyi käheästi.
  
  
  Hän pyrki uudelleen. Hänen egonsa löi häntä kasvoihin ja hän löi päänsä seinään. Sitten ase tippuu hänet pois, joten hän menetti hänen ego. Se tömisteli ympäri laatoitettu keittiön lattia, ja hän katsoi minua pyörryksissä.
  
  
  "Sanoin, että odota," I murisi.
  
  
  Meidän katseensa kohtasivat hetkeksi, sitten hän katsoi alas, puristi haava kyljessään. Se oli kuin yksinkertainen haava lihassa, mutta se ei häiritse minua paljon juuri nyt. Hän käveli ympäri ja polvistui edessä gunslinger. Ego silmät olivat auki, ja hänen ruumiinsa oli vielä kamppailee myrkkyä. Hän oli yksi niistä harvoista henkilöistä, jotka olivat luonnollinen immuniteetti tiettyjä myrkyllisiä kemikaaleja, joka, vaikka ei ole täydellinen, aiheutti kuraren tappaa egot hitaasti eikä heti. Olin iloinen, että oli kyseessä. Ehkä saan vastauksia.
  
  
  Erica tuli keittiöön sillä hetkellä, mutta hänen aseensa ei ollut ampunut vielä. "Ego ei ole täällä", hän sanoi.
  
  
  Hän tarttui häntä paidan ja ravisteli häntä. "Missä Stavros?" Vaadin.
  
  
  Mies katsoi minua. "Mitä asiaa?" oli toinen noin Stavros ' American fanaatikkoja, mutta ego on hiukset ei ollut niin kauan kuin Vasara on.
  
  
  Se oli Luger, joka veti hänet ulos sen kotelosta ja painoin hänen ego vastaan pyssymies on vasemman poskiluun. "Jos kerrot minulle missä hän on, minä varmista, että olet kirjoittaa lääkäri aikaa pelastaa teidät." Se oli valhe, tietenkin. "Jos kieltäydyt, vedän liipaisimesta. Puhua."
  
  
  Hän katsoi minua silmiin ja arvostettu, mitä hän näki. "Räätäli, kaikki hyvin", hän sanoi käheästi. Kauna oli jo työskentelevät hänelle. "Jos sinä todella pelastit minut."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle.
  
  
  "Hän meni Mykonos."
  
  
  Hän vaihtaa katseita kanssa Erica. Saarella Mykonos oli yksi vain kaksi paikkoja, joissa Stavros rakennettu hänen eliitti kapinallisten joukot. "Kerro nyt", sanoin, painamalla Luger Ego on kasvot. "Oliko hän saanut ilmoitusta siitä, everstiä?"
  
  
  Bandit naurahti, sitten hänen kasvonsa vääntynyt äkillinen kipu. "Zanni kutsutaan Kotsikas kotiin. Yksi poliiseista vastasi. Hän sanoi, että luutnantti ja nämä miehet olivat kunnossa, ja että everstit olivat kuolleet."
  
  
  "Mitä helvettiä?" Spencer huudahti.
  
  
  Spencer oli yllättynyt vastaus, mutta hän ei ollut. Eversti Kotsikas ajatteli nopeasti, kun kello soi, ja antoi sen yksi poliiseja. Kotsikas kertoo heille, että jos hän ei lähettää väärän viestin kattohuoneisto, Stavros menee sinne miehineen. Kotsikas ei ollut aikaa koordinoida kanssamme, niin hän meni ja teki, mitä oli paras. Se on järkevää, mutta eversti ei voinut tietää, että reuma hän pakotti poliisin avulla Stavros jättää kattohuoneisto, ennen kuin menimme sinne.
  
  
  "Miksi Stavros mene Mykonos?" kuoleva gunslinger kysyi häneltä, tartly. "Kuulustella joukkoja?"
  
  
  Toinen vihlaisu kivun lyödä häntä. "Päästä minut lääkäriin," hän hengitti.
  
  
  "Jutellaan ensin."
  
  
  Hän kuiskasi sanat. "Hän kutsui molemmat leirit yhdessä. Hän haluaa joukot toivat Ateena. Komentaja Mykonos sanoi jotain, ei liiku hänen joukkonsa, kunnes hän sai ilmoituksen Minurkos. Stavros oli hyvin vihainen hänen kanssaan. Hän lensi sinne itse komento."
  
  
  Sen kasvanut. Mies jäykistyi ja tärisi. Ego kasvot on jo sininen.
  
  
  "Lähdetään pois täältä," tilasin. Hän kääntyi Spencer. "Pysy täällä."
  
  
  Katkeruutta ei ole paljon järkeä ego ääni. "Olen loukkaantunut, Carter."
  
  
  Hänen tarkasteli sitä. Se oli vain haava, joka ei ollut mitään tärkeää, se. "Sinun on hieno", sanoin. "Laita side ja soittaa Hawke päässä. Kerro emu: n viimeisimmästä kehityksestä. Otan Minurkos soittaa lääkäri hoitaa haavasi. Kysyttävää?"
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. "Miksi et halua hänen olla sinun kanssasi Mykonos?"
  
  
  "Sinun täytyy saada hieman paremmin, Spencer.
  
  
  Stavros on liian tärkeä minulle. "
  
  
  "Kerro Hawk, että?" "Mikä se on?", hän kysyi happamasti. "Hän suositteli minulle tilapäistä työtä tämän tehtävän."
  
  
  "Kerro, mitä haluat." Hän kääntyi häntä, holstering hänen luger . "Tule, Erica."
  
  
  "Mitä odotat minua, vain odottaa, kunnes saan ilmoituksen sinusta? Spencer kysyi.
  
  
  Häntä, pysähtyi ja mietti hetken: "Huomenna aamulla, voit lähteä. Se on liian myöhäistä sanomalehdet kertoa tämä tarina. On Minurkos soittaa poliisille ja kertoa heille kaiken. Soita Eversti Kotsikas ja pyytää häntä tukemaan Minurkos ego. Sitten, olen Mykonos ja löytää Stavros, jos siellä on yksi. Se on liian aikaista hänelle saada mitään uutisia siitä, mitä täällä tapahtui ja Kotsikas ' house."
  
  
  "Entä Sergiu?" Erica kysyi.
  
  
  "Tuomme ego kotiin", sanoin. "Hän teki hyvää työtä ja nyt hän voi mennä takaisin hänen perheensä."
  
  
  "Carter", Spencer sanoi.
  
  
  "Kyllä?"
  
  
  "Teen paremmin seuraavalla kerralla."
  
  
  Hänen, katsoin häntä. "Hyvä on", sanoin. "Tule, Erica. Meidän pitää kiinni korppikotka."
  
  
  Kymmenes luku.
  
  
  Mykonos satamaan makasi kuin massiivinen kasvot safiiri aamulla aurinko. Se oli lähes täysin suljettu satama pieniä kalastusaluksia ja pikaveneiden alla ja kaksi suurta risteilyalusta ankkurissa merellä seinään. Alukset eivät anna Mykonos. Matkustajien piti kävellä alas epävakaa tikkaat matkatavaroiden kanssa niiden kädet vene, joka vei ih rantaan pienissä ryhmissä.
  
  
  Erica ja minä en selviä tästä lyhyt seikkailu. Saavuimme uuden lentokentän toisella puolella saarta vain tunti sitten ja bussilla alas kuoppainen tie kylään. Nyt olin istuu suorassa keltainen tuoli beachside cafe alla kankaalle markiisi, katsomassa puoli tusinaa mustachioed kreikan merimiehet opas hiljattain maalattu kalastus vene veteen, vain viidentoista metrin päässä. Penkereen kääntyi pois minua molempiin suuntiin , rivi kalkittu taloja, kahviloita, kauppoja, ja pieniä hotelleja. Otin kulauksen Nescafe, kreikan on symbolinen kunnianosoitus Amerikkalainen kahvi, ja katselin, kun mimmo oli ajanut vanha mies hattu myy viinirypäleitä ja kukkia. Tässä ilmapiirissä, se oli vaikea muistaa, että olen täällä tappaa miehen.
  
  
  Erica ei ollut kanssani. Hän hävisi sokkelo lumi-valkoinen bannerit, ei kaukana rannasta, löytää vanha nainen, hän tiesi, että hänen jäädä Mykonos pari vuotta sitten. Jos tarvitset tietoja Mykonos, sinun kääntyi tumma-tukkainen vanha naiset musta huivi, joka vuokrasi huonetta kotinsa läheisyydessä. He tiesivät kaiken. Erika meni selville sotilaallisen leirin saarella, ja selvittää, missä leirin komentaja voi elää, koska me luultavasti löytää Stavros on.
  
  
  Olin juuri lopettamassa Nescafe kun Erica, rocking kiven tie edessä, kahvila, oli pukeutunut keltainen housut, hänen pitkät punaiset hiukset sidottu takaisin, jossa on keltainen nauha. Löysin silti on vaikea ymmärtää, miksi kaunis tyttö, kuten Erica olisi piirretty maailmaani. Hei, sinun olisi pitänyt naimisiin rikkaan miehen kanssa, villa ja pitkä valkoinen jahti ulkopuolella Tel Aviv. Kaikki tämä hän olisi ollut hänen ulkonäkö. Ehkä hän ei tiennyt, että. Tai ehkä jahdit eivät vain ole hänen tyyppi.
  
  
  "Näytät kuin turisti, Nick", hän hymyili, istuu viereeni. "Paitsi takki ja solmio."
  
  
  "Anna minulle toinen tunti", sanoin. "Mitä opit?"
  
  
  Hän tilasi kupin kuumaa teetä tarjoilija ja hän lähti. "Se on hyvä, että menin yksin. Maria ei todellakaan halua puhua ensin. Nämä saarelaiset ovat hyvin kaukana vieraita, ja kaikille, jotka ei asu täällä on vieras."
  
  
  "Mitä hän piti sanoa?"
  
  
  Erica alkoi puhua, mutta hei, minun piti odottaa, kunnes tarjoilija jätti hei, teetä. Kun hän oli mennyt, hän kaatoi sokeria kuppiin avoimen kulhoon. "On leirin lähellä Ornos Beach, ja vain pari islanders on ollut sisällä. Komentaja asuu vuokra huvila lähellä leirin. Ego nimi on Gallialainen. Odin pyöristettynä kaksi paikallisten taksinkuljettajat ja ajoi kaksi Amerikkalaiset Renia Hotel. laitamilla kylän, myöhemmin sama henkilö otti ih villa ja Gallialainen."
  
  
  "Erinomainen tiedustelutoimintaa, Nyström Neiti", sanoin. "Tule, mennään Renya."
  
  
  "Minä vain istuin alas", hän valitti. "Minulla on vielä puoli kupin teetä."
  
  
  "Haen toisen kupin myöhemmin." Hän heitti hänet muutaman drakmaa pöydälle.
  
  
  "Okei", hän sanoi, hätäisesti ottaen toisen kulauksen teetä, sitten nousi ja seuraa minua.
  
  
  Kävelimme pitkin mimmo kahvia boardwalk ja pieni ryhmä avoin neliö, missä bussit menee laidalla pysäyttää. Postin ja poliisin päämajan portin edessä neliö, ja siellä istui tahranneet pronssi patsas antiikin sankari. Ohitimme tämän neliö, kääntyi pois penger pieni naapurustossa, ja pian saapui Renia. Se oli multi-tason hotelli on rakennettu kukkulalle, jossa lähes trooppinen puutarha edessä.
  
  
  Hoikka nuori mies vastaanotossa oli erittäin ystävällinen. "Kyllä, kaksi Amerikkalaista saapui eilen. He ovat sinun ystäviäsi?"
  
  
  Mitä ih nimi? Minä kysyin.
  
  
  "Anna minun nähdä." Hän veti lehden esiin tiskin alta ja avasi sen. "Ahh. Herra Brown ja Herra Smith."
  
  
  "joo. Ne on meidän ystäviä", sanoin. "Missä huoneessa he ovat? Haluamme yllättää ih."
  
  
  "He at 312. Mutta he olivat jo poissa. He mainitsivat, että he tulevat takaisin hotellissa, lounas-ennen puoltapäivää."
  
  
  Pyysimme huone muutenkin. Hän koputti oveen ja sitten käveli sisään erikoistehosteet esittänyt kaverit ympärillä erikoistehosteita osasto. Suljimme oven takanamme ja katseli ympärilleen. Molemmat isot sängyt olivat vielä petaamatta, ja puoliksi tyhjä pullo viskiä istui yöpöytä. Stavros ei ollut juonut paljoa, joten ajattelin, että se oli ego palkkasoturi, hän toi mukanaan, jotka joivat alkoholia.
  
  
  Sen lisäksi viskiä ja muutaman tupakantumppeja, he eivät jätä mitään muuta. Stavros luultavasti ei tuo mitään matkatavaroita. Se oli jotain, mitä hän piti tehdä, ja se ei kestä kauan. Ne oli selvittää puhelun mieheltä, joka väittää olevansa Minurkos, ja testi uskollisuus Gallialainen, leirin komentaja. Gallialainen 'elämä olisi ollut välittömässä vaarassa, jos hän totteli Minurkos tilaukset eivät liiku, ennen muita kertomuksia saatiin hänet. Koska Stavros oli saapunut eilen, Gallialainen saattaa olla jo kuollut.
  
  
  "Meidän on parasta mennä villa", sanoin.
  
  
  "Minä olen sinun kanssasi, Nick."
  
  
  Puolen tunnin jälkeen ja odottaa, lopulta löysimme taksin kuljettaja siemaillen ouzo hänen kahvia. Hänellä ei ollut pienintäkään aikomusta ajaa meidät villa, kunnes hän osoitti em nippu drakmaa, jolloin hän selän yli ja johti meidät taksilla. Se oli beat-up 1957 Chevrolet, useimmat kukat ovat poissa ja pumpulia sojottaa verhoilu. Taksinkuljettaja otti vanhan moottorin kanssa, hänet, joka teki äänekäs röyhtäys kun ajoimme.
  
  
  Useimmat ratsastaa pidettiin huonosti päällystettyä tietä pitkin saaren kallioranta, jossa silkkaa kallioita pudonnut pois osaksi Egeanmerelle. Kun olimme melkein Ornos Beach, kuljettaja kääntyi päälle repaleinen soratietä kohti leiri ja villa. Kun ohitimme korkea piikkilanka-aita, me vain vilaukselta camp, vihreä rakennukset vaanii etäisyys. Me kääntyi pois aidan ja päälle pitkä tie, joka johti suoraan villa. Kun saavuimme talon tiilikatto, hän pyysi taksinkuljettaja odottaa, ja hän näytti erittäin halukas tekemään niin.
  
  
  Olimme valmiita mitään, kun hänen isänsä koputti koristeellinen puinen ulko-ovi. Erica jälleen kerran oli Belgian revolveri piilossa hänen kukkaro, ja tällä kertaa hän toivoi käyttää sitä. Hän istui rauhallisesti vieressäni päivän ja odotti. Luger oli sijoittaa sen puolella taskussa takki, ja minun käsi oli sen kanssa. Palvelija, vanhusten kreikan, avasi oven.
  
  
  "Cali on päivitetty", hän tervehti meitä. Hän jatkoi kreikan. "Haluatko nähdä komentaja?"
  
  
  "Anteeksi," sanoin varovasti työntää ego sivuun. Erica ja minä muutti suuri olohuone, jossa on yhden lasin seinään päin puu-vuorattu rinteellä.
  
  
  "Kiitos!" Vanha mies huudahti englanniksi.
  
  
  Siirryimme varovasti huoneesta toiseen, ja vihdoin tapasi suuressa huoneessa. Siellä ei ollut ketään.
  
  
  "Missä on komentaja?" Erica kysyi vanha mies.
  
  
  Hän pudisti päätään rajusti puolelta toiselle. "Ei villa. Vierailevat".
  
  
  Pyysin häntä. "Missä?"
  
  
  "Menin Amerikkalaisten kanssa. Leirin."
  
  
  "Efaristo," sanoin, kiittää häntä.
  
  
  Menimme ulos ja pelataan tämä peli ohjaamossa uudelleen. "Vie meidät sotilaallinen leiriin", hän kertoi kuljettaja.
  
  
  "Mitä aiomme tehdä, kun pääsemme sinne?" Erica kysyi.
  
  
  Taksi veti pois talosta ja suuntasi takaisin alas soratietä. "En ole varma vielä", myönsin. "Minusta vain tuntuu, että meidän pitäisi ainakin katsoa ulkopuolelta."
  
  
  Mutta emme saa mennä liian pitkälle. Kun me kääntyi takaisin tielle, joka nyt juoksi yhdensuuntainen aidan ja seurannut sitä muutaman sata metriä, näin paikalla, jossa renkaan kappaleita tuli ulos ajorata ja pysähtyi lähellä joitakin tiheikköjä.
  
  
  Käskin hänen kuljettaja. "Stop!"
  
  
  "Mitä kuuluu, Nick?" kysyi Erica.
  
  
  "En tiedä. Jäädä tänne."
  
  
  Hän kiipesi ohjaamon ympärille ja veti luger . Hänen hitaasti muutti mimmo renkaan jälkiä kohti pusikko. Siellä oli merkkejä taistella lähellä, jossa auto oli pysäköity. Kun pensaat, hän löysi mitä hän oli pelännyt. Takana paksu pensas, pitkä, laiha mies makasi kurkku oli viilletty auki korvasta korvaan. Galatisa on löytänyt hänet.
  
  
  Tulin takaisin autoon ja sanoi Erica, ja me vain istuimme siellä jonkin aikaa, kun taksikuski katseli meitä taustapeili.
  
  
  "Stavros olisi ollut yksi Gallialainen' alaisensa virkamiehet hänen puolellaan nyt", sanoin raskaasti. "Jos emme löydä Stavros, hän on nämä joukot Ateenassa huomenna."
  
  
  "Emme voi seurata leirille, Nick", Erica sanoi. "Hän on pieni armeija suojella egon siellä."
  
  
  "Palaamme hotelliin ja toivon, että mitä Stavros kertoi heille on totta, että hän aikoo olla siellä keskipäivällä. Odotamme ego siellä."
  
  
  Tällä Renya, Erica ja tein sen Stavros ' huone ilman nähnyt. Lukitsimme itsemme ja odotti. Se oli keskellä aamulla. Sängyt tehtiin nopeasti, joten meidän ei tarvitse huolehtia siitä, piikoja. Hän kaatoi meille molemmille pieni laukaus viskiä, ja me pelasimme reunalla sängyn juomisen jälkeen.
  
  
  "Miksi emme voi olla täällä lomalla kuin turisteja?" Erica valitti. "Ei mitään tekemistä, mutta käy tuulimyllyjä, mennä rantoja, ja istua kahviloissa katsellen maailman menoa?"
  
  
  "Ehkä me olla yhdessä jonain päivänä," minä sanoin, ei uskoa sitä hetken. "Eri olosuhteissa, eri olosuhteissa."
  
  
  Erica lähti pieni gillette hän olisi kulunut hänen housut. Hänellä oli yllään vain pelkkä pusero työntää osaksi hänen housut. Hän istui takaisin sängylle, jalat vielä lattialla, hänen punaiset hiukset sekaisin tavallinen vihreä päiväpeite.
  
  
  "Meillä ei ole paljon aikaa yhdessä," hän sanoi, katsellen ylös kattoon. Kevyt tuuli tuli läpi avoimesta ikkunasta, kevyt merituuli. "Ei ole väliä miten se kaikki toimii."
  
  
  "Tiedän."
  
  
  "En halua odottaa jotain mahdollista nyt ja tulevaisuudessa yhdessä. Se ei ehkä koskaan tule." Hän alkoi unbutton hänen puseron.
  
  
  Hänen, katsoin ei. "Erica, mitä helvettiä sinä teet, räätäli?"
  
  
  "Riisuudun", hän sanoi, katsomatta minua. Pusero oli poistettu. Hän purettu hänen pienet rintaliivit ja harjattu pois hänen ego. Hän katsoi alas hänen.
  
  
  "Tajuatko, että Stavros voi tulla tänne milloin tahansa?" hän kysyi.
  
  
  "Se on ainoa lähi-aamuna." Hän oli tekemättä snap hänen keltaiset housut vyötäröllä ja oli vetämällä hänet ih yli lanteilla. Siellä oli vain pala alusvaatteet alla, pieni pala kangasta, joka tuskin kattaa mitään.
  
  
  En muistanut hänen, ja kurkkuni kuiva. Hän muisti puhdas eläin ilo, jota hän oli tuntenut hänen kanssaan.
  
  
  "Erica, en usko, että -", yritin protestoida.
  
  
  "On aika", hän vakuutti minulle, liikkuvat languidly poikki. Hän katseli hänen ruumiinsa liikkua ja venytellä. "Sanoit itse, että Stavros luultavasti viettää koko aamun puhua uuden leirin komentaja."
  
  
  "Emme voi olla varmoja siitä," sanoin, kun hän undid minun vyö. Pulssini kiihtyi, ja hän tunsi tutun sisäinen reaktio hänen kosketuksensa.
  
  
  Hän veti minut hänen ja muutti minua kohti. Minun vasen käsi siirtyi rintaan oma-aloitteisesti.
  
  
  "Kuinka varma, että meillä on oltava, Nick", hän hengitti, päästä osaksi minun vaatteita.
  
  
  Mitä helvettiä, ajattelin. Ovi oli lukossa. Luger tulee olla helposti saavutettavissa." Kuulemme Stavros ennen kuin hän astuu huoneeseen. Ja minulla oli sama tunne kuin Erica. Tämä voi olla viimeinen kerta.
  
  
  Hän kääntyi ja anna hänen silmänsä vaeltaa yli Erika on kehon ja harja flaming hiukset kaatumasta hänen maitomainen hartiat, ja ihmetellyt, jos siellä oli joskus ollut nainen enemmän toivottavaa kuin Erika Nyström. Minne tahansa. Tahansa.
  
  
  Hän oli suuteli ee ja hänen suunsa oli kuuma ja märkä, ja siellä oli tarvetta, tavalla, hän painoi huulensa minun. Kun me suuteli, hän riisui minut, ja en estänyt häntä. Sitten me makasi sängyssä, ja hän veti läpinäkyvät pikkuhousut pois hänen reidet ja reidet. Lopulta hän auttoi minua sekava ih.
  
  
  Hän makasi takaisin, hänen silmänsä melkein kiinni, ja tarttui minua. Kävelin hänen luokseen, ja hän veti minut hänen luokseen. Suutelimme kiihkeästi jälleen, ja hän piti minua ja hyväili minua. Kun hän veti minut sisään, siellä oli hetki, kun suunsa avasi ilo, ja sitten matala vaikerrus karkasi hänen kurkustaan.
  
  
  Lonkat muutti minua vastaan, kun aloitteen ja vaativa. Hän vastasi häntä työntää häntä kovaa. Pitkät reidet nostetaan pois sängystä ja lukittu takana minua, pakottaa minua syvemmälle.
  
  
  Ja sitten siellä oli räjähdys. Se tuli aiemmin ja joilla on enemmän valtaa kuin koskaan ajatellut mahdollista, joten minun ruumiini värisi ja värisi sen alasti virtaa ja kulkee sen jälkeen, kun olimme molemmat säästynyt kaikki myllerrys, joka oli jo rakennuksen sisällä meille. Me jätettiin pehmeällä aaltoilu ilo, joka tunkeutui hitaasti syvin ja kaikkein intiimi osat meille.
  
  
  He pukeutunut hitaasti. Se oli vielä aikaisin aamulla. Kuitenkin, hän alkoi pelätä, että Stavros eivät ehkä näy. Hän voi olla lentokentällä odottamassa koneeseen Ateena. Hän saattoi sanoa, että hän palasi keskipäivällä vain heittää kaikki ajajat pois hänen trail.
  
  
  Se oli yksitoista-kolmekymmentä. Erica joivat enemmän viskiä ja jännitystä sisällä Ei oli kasvussa, joka oli ilmeisesti heijastuu hänen kasvonsa.
  
  
  "Olen menossa aula", hän sanoi kello yksitoista-kolmekymmentä-viisi.
  
  
  "Miksi?"
  
  
  "Ehkä hän soitti ja suunnitelmat muuttuivat", hän sanoi, kun nopeasti vetää pitkä savuke. "He saattavat tietää jotain."
  
  
  En yritä estää häntä. Hän oli levoton, vaikka meillä oli rakastellut aiemmin.
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Mutta jos olet joutunut Stavros, älä ota sitä itseesi. Anna hänen tulla tänne."
  
  
  "No niin, Nick. Minä lupaan."
  
  
  Sitten hänen isänsä Erica alkoi vauhdilla huoneeseen. Hänen sam oli hermostunut. Se oli tärkeää, että toimme Stavros täällä. Olemme jahdanneet ego tarpeeksi kauan.
  
  
  Se oli vain viisi minuuttia sen jälkeen, kun Erica meni alas hotellin vastaanottoon, kun hän kuuli hälinää käytävällä. Hänen ja veti 9 mm luger ja meni ovelle. Hän kuunteli tarkkaavaisesti. Siellä oli toinen ääni. Odotin häntä, mutta mitään ei tapahtunut. Hän avasi oven varovasti ja hiljaa. Avaa se tuuma, hän katsoi ulos käytävään. Kukaan ei ollut näköpiirissä. Hänen miehensä katsahti alas sali ja katsoin edestakaisin.
  
  
  Ei mitään. Misteli käytävä avoin kaaret johtavat puutarhaan. Menin ja katsoin ulos, ja taas en näe mitään. Siellä oli uloskäynti puutarhaan noin viisikymmentä metriä alas sali. Hän nopeasti meni alas, katseli ympärilleen, ja lopulta antoi periksi. Minun hermot on ollut reunalla, päätin. Hän meni takaisin puoli-auki ovi huoneeseen ja tuli.
  
  
  Juuri kun hän oli tarttumalla oven lähellä se hänen taakseen, hän huomasi liikkeen ulos nurkassa hänen silmänsä, mutta se oli liian myöhäistä reagoida. Murskaukseen isku päähän on aiheuttanut huimaa kipua pään ja kaulan. Luger liukui käsivarteni ympärille. Hän tarttui doorjamb ja pidettiin kuin omaansa, nojaten sitä. Hän näki kasvot hänen edessään ja tunsin nen, mitä hän oli nähnyt kattohuoneistossa Ateenassa. Se oli ankara, scowling kasvonsa Adrian Stavros. Hän teki eläimen ääntä hänen kurkkuunsa, ja saavutti sillä, että rumat kasvot. Mutta sitten jotain muuta löi minua päähän taas, ja kirkkaat valot välähti sisällä. Se leijui osaksi musta meri, ja ei ole horisonttiviivan välillä mustanmeren ja musta taivas. Se kaikki kiinni minua ja sulautui pyörteisiin tumma massa.
  
  
  Yhdestoista luku.
  
  
  "Hän on hereillä."
  
  
  En voinut kuulla hänen äänensä epäselvästi, ikään kuin se oli tulossa minulle toisesta huoneesta. Silmäni avasi, mutta en voinut keskittyä niihin. Hän näki kolme epämääräisiä muotoja ympärillään.
  
  
  "Itse asiassa, avaa silmäsi."
  
  
  Ääni oli tuttu. Se kuului Adrian Stavros. Hän yritti keskittyä sen lähde. Ego on kasvot kirkastuivat minun visio. En tuijotti kovaa, kovaa kasvot sen väistymässä hiusraja, tummat hiukset, ja jäinen kylmä silmät, ja vihasin itseäni varten, anna heidän viedä minua. Hänen katseensa siirtyi häneltä kaksi muuta kasvot kummallakin puolella. Yksi kuului terve, tummaihoinen, sinertävä silmien edellä hänen vasemman silmänsä. Se oli ottanut haltuunsa ego Stavrosin ' Brasilian henkivartija. Toinen mies oli aika nuori ja kantoi khaki yhtenäinen. Hän arvasi, että tämä oli upseeri, joka oli korvannut teloitettiin Gallialainen.
  
  
  "Niin", Stavros sanoi myrkyllisiä ääni. "Ikkunanpesijä". Hän päästi tavallaan käheä nauru. "Kuka sinä olet todella, Della?"
  
  
  "Kuka sinä olet todella, Della?" Vastasin hänelle, yrittää tyhjentää pääni, miettiä. Ajattelin Erika ja ihmetellyt, jos he olisivat löytäneet hänet, liian.
  
  
  Stavros veti minut ylös ja lyödä minua kanssa takaisin hänen kätensä, ja vasta sitten hän huomaa, että istuin suorassa tuolilla. He eivät yhdistä minua, mutta ei ollut Luger. Hugo oli vielä kyydissä minun kyynärvarren, alla minun rento takki. Hän melkein putosi tuoliltaan, kun isku osui.
  
  
  Stavros kumartui hyvä toimenpide, ja kun hän puhui, hänen äänensä oli kuin murista naisten leopard. "Näen et tunnista minua", hän sähisi. Hänen, näki armeijan upseeri katsomaan häntä. "Nyt tiedät millaisen miehen kanssa olet tekemisissä."
  
  
  Kyllä, hullu, ajattelin. Häikäilemätön mies, joka saalistaa toisia. Nyt hän ymmärsi, miksi he kutsuivat ego Korppikotka. Tällä kertaa hän piti suunsa kiinni. Hän suoristaa ylös, tarttui edessä paitansa ja repi sen auki. Hän tuijotti massa arvet hänen torso, ilmeisesti tulesta. Kävi ilmi, että ne kattavat suurimman osan kehon ego.
  
  
  "Näetkö tämän?", hän murisi, hänen silmänsä kimaltelevat liian kirkkaasti. "Sain tämän asunnon tuleen, kun olin pieni poika. Isäni vei valaistu savuke nukkumaan hänen kanssaan, viimeisin sarjassa vastuutonta toimia vastaan hänen perheensä on ego. Mutta minä selvisin, näet. Usko, että olen menossa helvettiin, koska olen jo ollut siellä."
  
  
  Tämä oli siis suuri puuttuva pala Stavros ' palapeli. Tulen tiuskaisi jotakin hänen sisällään. Se polttaa pois kaikki, että oli jäljellä sielu, jättäen vain hiiltynyt ydin. Kun hän napit ylös hänen paitansa, hän ymmärsi, miksi hän seisoi niin avoimesti. Hänen koko vartalo on ollut jäykkä arpinen kangas.
  
  
  "Nyt ymmärrät", hän sähisi minulle. "Nyt voit kertoa minulle kuka olet ja mitä teet täällä, Mykonos, vakoilee minua."
  
  
  Husky, tumman-kohtaamia kaveri vieressä veti jotain lyhyt noin taskussaan, oletettavasti club, vain siinä tapauksessa, että hän oli tarpeeksi typerä haaste Stavros.
  
  
  "On tämä CIA: n?" Stavros ' ruma ääni tuli takaisin minulle. "Soititko Gallialainen kun olevinaan Minurkas?"
  
  
  Hän oli säästänyt itseään, muuten se olisi ollut ohi. Jos Erica ei ollut kärsimystä hotellissa laskuri, kuten kävi ilmi, hän olisi palannut tänne pian. Jos olen onnekas, ja hän maksaa huomiota, hän ei anna tilaa ja tulla ih on vanki. Hän on kamppailevat tämän, ja minun täytyy olla tietoinen antaa hänelle apua.
  
  
  "Kyllä," sanoin. "Se on CIA: sta."
  
  
  "Joo, totuus on tulossa ulos," Stavros sanoi. "Ja sinä olet täällä vallankaappausta minua vastaan?"
  
  
  Stavros silmissä välähti minua mielipuolinen viha.
  
  
  "Jotain sellaista."
  
  
  "Mitä ovat yksityiskohtia CIA: n juoni?" vaati Stavros.
  
  
  Hänen epäröi. Jos hän sanoi liian paljon, se kuulostaa väärennös. Husky nosti seuran jälleen.
  
  
  "Odota," nuori upseeri sanoi paksu aksentti. "Viime aikoina Kreikassa, olemme tutkineet tiettyjä menetelmiä, joiden avulla voimme saada täyden yhteistyön vankeja. Mutta se on liian meluisa aloittaa tällainen kuulustelu täällä.
  
  
  Joka tapauksessa, meidän pitää palata leiriin. Otamme ego kanssamme."
  
  
  Stavros mietti hetken. "Hyvä on", hän sanoi grimly.
  
  
  Ne voitti minut ylös tuolistani. Ihmettelen, missä Erica on. Hän piti mennä takaisin front desk. Ehkä he löysivät hänet, kun kaikki. Mutta hän ei voinut kysyä.
  
  
  Kun he ahdisti minut nurkkaan odottamassa autossa ulkopuolella talon, parkkipaikalla kaukana sisäänkäynti, ajattelin yrittää paeta jossa on tikari. Jos he olivat ottaneet minut leiriin, Ego olisi pitänyt jättää se elossa.
  
  
  Mutta se ei ollut hyvä idea siirtää veitsellä. Husky mies piti asetta alla kylkiluut, ja Stavros istui mun toiselle puolelle. Upseeri oli ajo.
  
  
  Matkalla ympäri kaupunkia jyrkkä tie, hän piti ajatella Eric. Se oli vaikea ymmärtää, mitä hänelle oli tapahtunut. Hän tiesi, että hei, että hän olisi mennä takaisin huoneeseen heti, kun Stavros ilmaantui.
  
  
  Olimme pois kaupungista-on the mile, esimerkiksi-kun me kääntyi päälle jyrkkä tienviitta ja näki auton pysäyttää vain kaksikymmentä metriä edessämme kapealla tiellä. Kuitenkin muistin, että olin nähnyt tämän auton pysäköity hotellin ulkopuolella aiemmin, ja tulin siihen tulokseen, että se kuului hallinta. Upseeri painetaan kiusaaminen-painiketta, ja armeijan ajoneuvo pysähtyi muutaman metrin päässä toisen auton kanssa.
  
  
  "Mikä se on?" Stavros kysyi curtly.
  
  
  "Näyttää siltä, rikki auto," konstaapeli murahti.
  
  
  "No, mene saada hänet pois tieltä", Stavros käskenyt.
  
  
  Oikealla meidän auto oli kallion, ja toisella puolella oli jyrkkä pudotus. Poliisi sai ulos vasemmalla puolella ja siirtyi varovasti kohti auton estää tien. Stavros, joka istui oikealla puolellani, avasi oven puolella kallion ja seisoi jalkakäytävällä katsomassa. Olin yksin autossa husky mies, jolla on ase vierelläni.
  
  
  "Heittää hänet alas kalliolta!" Stavros määräsi heidät seistä vieressä meidän auto.
  
  
  "Yritän", upseeri sanoi.
  
  
  Ne olivat ego viimeiset sanat. Kun hän pysähtyi toinen auto, hän näki, Erica kohde-lentää kalliolta. Hän on ollut salakuuntelua ulkopuolella hotelli huone ja kuullut heidän päättää ottaa minut leiriin. Hän varasti hotelli auton ja pysäytti meidät tiellä.
  
  
  Stavros huusi upseeri kun hän näki, Erika osoita revolveri on mies.
  
  
  Kreikan kääntyi niin, että Erica on ase laukesi. Reikä ilmestyi upseerin otsa. Hän porrastettu takaisin ja törmäsi auton Erika osoitti aseella Stavros. Hän veti ulos hänen oma ase, ja hän ihaili hänen Erika saada upseeri ensin, koska tiesin, kuinka hän voisi ampua Stavros. Hän, jonka tarkoituksena Stavros, ja hänen ase haukkui taas, lyömällä häntä.
  
  
  Käheä mies vieressäni autossa oli tähtäimessä, ei tiedä mitä tehdä ensin. Lopuksi, kun Stavros oli haavoittunut, hän päätti tappaa minut ensin ja sitten mennä Erikan jälkeen. Hänen, olen nähnyt hänen sormensa käännä valkoinen liipaisimella revolveri. Minä huitaisin käteni ja lyödä hänen ego, käsi ase, ja ase laukesi, väsyttävä ikkunalasia vieressäni. Tikari oli kädessäni. Ase etäisyydellä, työnsin hänen kova veitsen kanssa ja tuntui se anna hänen käsivarteen. Se oli ohi.
  
  
  Stavros oli ammuttu olkapäähän, mutta se oli vain haava. Hän kaatui maahan ja vastasi Erica tuleen, koska hänen hyppäsi ulos noin perällä auto. Hiipivä alhainen ja käyttämällä auton kansi, hän suuntasi toisen auton kanssa ase kädessään. Stavros pakko Erika piiloutua cliff uudelleen. Hänen hotel, ottaa tarkka ampui häntä, jossa hän vähiten odottaa sitä, koska hän luuli, että minulla oli vielä vankina.
  
  
  Mutta kun sain toisen auton, Stavros näki minut. Hän ampui kaksi laukausta, ja luodit piiskasivat paloina asfaltti vieressäni. Hänen ja menivät nurkan takana auton ja pois tulilinjalta. Seuraavassa hetkessä Stavros oli taas sodassa kone. Erica kohde piipahti ympäri kallion, ja hän ampui auto, mutta jäi. Stavros oli ajo. Moottori alkoi.
  
  
  Hän nousi ylös ja ampui hänet. Yhtäkkiä auton lurched ja lensi suoraan minua kohti. Hän yritti pin minut toiseen autoon. Hän ampui yhden päämäärätön laukaus, sitten ducked pois lähestyvän auton. Hän kaatui äänekkäästi toiseen autoon. Makasin hyvin lähellä vaikutus, joka kattaa kasvoni ja toivon, että revitty metalli löisi minua. Stavros kääntyi auton ja ajautui jyrkästi päässä vaikutusta sivuston. Hän oli matkalla takaisin kaupunkiin. Sekunnin murto-osaa myöhemmin, hän oli liikkeellä. Hän otti varovainen tavoite, osuma rengas ja repi sen auki, mutta hän jatkoi matkaa. Erika ampui kaksi kierrosta, luoteja whizzing pois auton ja puuttuu Stavros.
  
  
  Hänelle, kuulin hänen huutavan. "Räätälin!"
  
  
  Hän nousi ylös ja avasi oven romuttunut auto. Ovi putosi minun käsiini, ja osuma jalkakäytävä. Hän sai autoon ja yritin käynnistää auton. Kolmannella yrityksellä, kaikki toimi.
  
  
  Erica tapasi minut autolla, kun laitoin hänet vaihde.
  
  
  Me karjui alas Stavros tien. Pidimme silmällä ego, kunnes saimme kaupungin, ja sitten löysimme hylätty auto lähellä merenrantaa. Me putosi alas ja näytti, kaasu loppui.
  
  
  "Hän ei voi olla kaukana täältä", Erica sanoi. "Käyn kahvilassa."
  
  
  "Okei, tulen katsomaan veneitä. Olla varovainen."
  
  
  "Sinäkin, Nick", hän sanoi.
  
  
  Hän käveli polku kahvila. Siellä oli paljon piilopaikkoja. Menin ulos pieni laituri, jossa useita turisteja odotti vene. Olin juuri aikeissa kysyä, Stavros, kun kuulin myrskyisät moottorivene. Sitten ego näki hänet veneeseen lopussa telakka. Vene oli muuttamassa pois.
  
  
  Juoksin häntä, mutta oli liian myöhäistä. Hän oli matkalla. Hän osoitti aseella häntä, mutta ei tulta. Tiputtelua pienen veneen vieressä minua, minä hyppäsi aluksella omistajan kanssa, joka seisoi siellä hänen suu roikkuu auki, katsomassa koko juttu. Ase oli yhä.
  
  
  "Tehtaita," tilasin.
  
  
  Hän totteli hiljaisuudessa. Moottori karjui.
  
  
  "Nyt menen hakemaan hänet."
  
  
  "Mutta..."
  
  
  "Ulos, ottaa räätälin!"
  
  
  Hän meni ulos. Sillä hetkellä, hän ajoi pois satamasta bar, seuraavat Stavros. Katsoin taakseni, ja näki, Erica perällä paneeli, huutaen nimeäni. En voinut mennä takaisin. Ei heiluttivat hänet pois.
  
  
  Hänelle, kuulin hänen huutavan. "Ole varovainen!"
  
  
  Toivoin, että hän voisi olla minun kanssani, koska Stavros oli hänelle tärkeää. Mutta olosuhteet määräsivät toisin. Hänen, näki Stavros läpi sisäänkäynnin inner harbor, jättäen selkeä valkoinen trail hänen jälkeensä. Ulkopuolella suojattu alue, siellä oli pieni, nykii aallot, ja kun sain siellä, minun pieni vene alkoi rokkaamaan, ja roiskua suolavettä kasvojani, kaikki ympärillä tumma sininen Egeanmeren. Se oli selvää, että Stavros oli matkalla asumaton saari lähellä Delos.
  
  
  Veneeni oli nopeampi kuin pikavene Stavros varasti, niin samalla epätoivoisesti kiinni hänen pieni veneet, hänen hitaasti kiinni se. Samaan aikaan, ajattelin Erik takaisin Mykonos. Poliisille tulee antaa selvitys. Mutta puhelun Eversti Kotsikas tulee kertoa viranomaisille kaiken, mitä he haluavat tietää. Kun tulen takaisin, he luultavasti on myönnetty Erica mitalit. Jos saan sen takaisin.
  
  
  Olin yhtäkkiä ulottuvilla, mutta Stavros voittamaan minut siihen. Hän ampui minua kahdesti, ja he rikkoivat tuulilasin veneen. Ottaen huomioon, miten oma vene hyppäsi, se oli melkoinen saavutus, että Stavros sai missä hän oli. Hän veti pistoolin ja otti varovainen pyritään Stavros ' siluetti. Hänet ampui ja jäi. Minulla on vain kaksi kuvaa jäljellä.
  
  
  Suuntasimme pieni hylätty alueella saaren ja veden rauhoittui. Stavros juoksi särkyneet edelleen punainen-kuuma, aurinko-valkaistu rakennus. Näin hänet uudelleenlastaus hänen pistooli matkalla, joten hän oli etu ammuksia. Kun hän veti ylös laiturille, hän ampui minua kahdesti pitää minut pois. Hän pyörähti veneen ympäri laaja ympyrä, yrittää ovelampi häntä. Mutta palo pitivät häntä takaisin. En voinut tuhlata yhtään laukausta.
  
  
  Stavros oli kumartui alussa, työstää jotain. Vene oli jo telakoituna. Häntä, ajattelin, että tämä voisi olla tilaisuuteni, ja teki veneen sisällä uudelleen. Juuri kun pääsin tarpeeksi lähelle ampumaan, Stavros tuli näkyviin ja heitti jotain minun vene. Hän laskeutui suoraan ohjaamoon. Hän oli nähnyt sulake polttaa ja tiesi, Stavros oli löytänyt dynamiittia. Mykonos, ego oli tarkoitus rakentaa uusi tie aivan loppuun saaren. Minulla ei ollut aikaa yrittää heittää minun ego yli laidan. Sulake oli lyhyt. Tucking pistooli hänen vyö, hän sukelsi yli puolella ja ui.
  
  
  Räjähdys repi korvani ja ravisteli kuumaa ilmaa, lähettävät suuria aaltoja veteen. Roskia satoi noin minulle, mutta se ajautui pois. Hän katsoi taakseen ja näki liekehtivä hylky, pinnalla vettä, mustaa savua liikkuvan kohti taivasta.
  
  
  Olin onnekas. Sen edelleen kellua rantaan, vieressä satamaan bar. Stavros näki minut ja ampui kaksi laukausta. Luoteja osui veteen takanani. Hän ampui kolmannen kerran ja leikkaa läpi minun kyynärvarren. Hän vannoi hänen henkeään. Vaikka saan hänet rantaan, en ehkä voi kantaa asetta, koska luoteja ase saattaa kastua.
  
  
  Kun Stavros näki minut jatkaa kävelyä kohti rantaa, hän kääntyi ja juoksi pois, merilevän peittämät telakka. Se johti osaksi tasainen, matala osa saaren, suoraan taakse, rauniot puoli tusinaa kalastus hökkeleissä, joka oli jo kauan sitten luovuttu. Hän ilmeisesti tarkoitus väijyä minua siellä.
  
  
  Se oli vaikea nähdä vanhan meri-seinä, joka nyt tuli telakka suorassa kulmassa. Katsoin avoin tila edessäni, mutta en nähnyt Stavros. Kuuma aurinko alkoi kuiva suola vesi minua, koska olen opiskellut maasto suorapuheinen eteenpäin. Etäisyydellä noin kolme sadan metrin, koko omaisuus oli suhteellisen tasainen, lukuun ottamatta hajallaan kivi, lohkareet ja kivet, jotka ympäröivät ja jos taustana lyhyt rivi murenemassa kivi hökkeleissä. Takana, rocky hill nousi jyrkästi kohti saaren keskellä, ja kukkulalla oli toisessa rakennuksessa. Se oli kaksikerroksinen talo ilman kattoa tai yksi seinä, luultavasti jonkinlainen yleinen rakenne.
  
  
  Hän squinted kirkas valo, toivoen nähdä Stavros, mutta Stavros ei ollut siellä.
  
  
  Vetämällä revolverin hänen vyö, hän otti patruunoita ja pyyhki ih. Hän avasi hänen aseensa ja tähyili osaksi sitä. Vesipisarat kimmelsi sisällä metalli putki, kimalteleva vuonna auringonvalo heijastuu. Hän laittoi sen suuhunsa ja puhalsi sen ulos tyhjentää hänen ego. Kaksi patruunat, että hänen niin huolellisesti säilytetty saattaa epäonnistua, kun hänen riippui niistä. Minulla ei ollut muuta asetta, koska Luger oli vielä hotellissa, ja tikari oli jumissa sivuilla ampuja tiellä johtavan sotilaallisen leirin. Erica vie ih, mutta se ei auta minua tällä hetkellä.
  
  
  Mutta Stavros ollut varma, etten ammu, tai hän ei olisi karannut. Se oli pieni tauko, minun hyväksi. Kun tämä parasta, mitä minulla oli, sain jopa seinästä ja lähti mökki, ase kädessä. Jos olisin osoittanut hänelle aseen, hän olisi tehnyt Stavros olen valmis tuleen se, märkä tai ei, ja laittaa ego puolustuskannalle. Mutta toivoin, että se olisi tarpeen.
  
  
  Hän varovasti lähestyi kivitaloja. Pitkä ruoho kasvoi kaikkialla, jopa sisällä luurankoja pieniä rakennuksia, joissa ei ole ovia tai ikkunoita. Ruoho muutti hieman lämmin tuulahdus, missä hän oli. Aurinko tuntui jotenkin kirkkaampi kuin naapurimaassa Mykonos. Se ja lämmin tuulahdus hitaasti kuivattu paidan ja housut, mutta minun Ruotsalaiset vielä tarttui ruumiini.
  
  
  Hän muutti hänen huolellisesti läpi pitkä ruskea ruoho. Kaksi liskoja, harmaa ja esihistoriallisia, hyppäsi yli kiviä pois tieltä. Se ei haise kuten kadulla. Kuuma ilma täytti sieraimeni ja lähes peitossa minun kanssa sen mätää hajua. Lentää buzzed vuonna rikkaruohon peittämä kenttä välillä mökkejä ja minua, ja takana hänen mielessään näin Alexis Salomos makaa kierretty hylky lentää hänen nen. Sitten hän huomasi liikettä ennen hänen lähellä lähin mökki.
  
  
  Hän hieroi kätensä yli hänen silmänsä ja katsoi uudestaan. Mikään ei voi nähdä nyt, ei vielä liikettä, mutta aistin Stavros oli siellä. Pystyin tuntemaan se, jokaisen luun ruumiini lähettää varoitusmerkkejä.
  
  
  Hän juoksi rinta-korkea boulder lähellä ensimmäinen mökki ja seisoi siinä, katsellen ja kuunnellen. Ääni hyönteisiä oli jatkuvasti korvissani. Hän muutti kätensä kiven ja asetti sen liskon takaisin. Hän hyppäsi takaisin, hätkähdyttävä minua. Sillä hetkellä, Adrian Stavros pisti päänsä ulos takana toinen rivi mökki ja ampui pistoolilla.
  
  
  Laukaus näytti kaiku tahmea ilmaa. Tuijottavat silmät jakaa kiven lähellä minun oikea käsi. Hetkeä myöhemmin, toinen laukaus osui kiveen ja hajallaan jyvät hiekkaa kasvoilleni. Hän sylki sen ulos ja räpytteli ne pois. Kun Stahl näki hänet jälleen, Stavros oli poissa. Mutta nuolee minua kohti, välillä ensimmäisen ja toisen mökit, hän huomasi liikettä ruohoa.
  
  
  Stavros ilmeisesti päättänyt, että en halua ampua märkä ase. Sen sijaan jahtaa hänen ego, se jahtasi minua.
  
  
  "Metsästäjä tulee saalista!" kuului ääni, jota seurasi pieni, vertahyytävä nauraa.
  
  
  Että syvä, hullu ääni tuntui tulevan pääni sisään eikä ympäri mökkiä. En voinut kertoa tarkalleen, missä Stavros oli ääni.
  
  
  "Tule sitten hakemaan minut, Stavros," minä huusin.
  
  
  "Ilyas," Stavros korjata minua jostain. "Alexander on annettu nimi." Tätä seurasi toinen purskahti naurua, kimeä, psykoottinen, huojuvat kuuma lämpötila.
  
  
  Hän oli kuullut melua pensaikkoon lähellä ensimmäinen mökki. Hän katsoi läpi tyhjä silmät rikki ikkunat ja näki mitään. Sitten kuulin hänen äänensä minun oikealle ja hieman taakse, pitkää ruohoa.
  
  
  "Ase on hyödytön, ei ole se?"
  
  
  Minä käännyin katsomaan, Stavros takanani, täysin eri asemassa kuin olisin kuullut hänen viimeinen ääni. Hän saattaa olla hullu, mutta hän oli silti ovela. Hän osoitti minua aseella ja ampui.
  
  
  Hänen laski litteänä maahan vieressä boulder, kun hän veti liipaisimesta. Kivi oli enää väliimme. Gawk repi hihan hänen paita ja naarmuuntunut hänen vasen käsi. Hänen, kaataa kerran, kun hän ampui uudelleen. Tuijottavat silmät potki ylös pölyä vieressäni. Totesin revolveri häntä epätoivoissaan, kun hän veti liipaisimesta kolmannen kerran. Hän oli loukkuun tyhjään soluun. Hän katsoi minua, kun hän veti liipaisimesta hänen ase. Se myös napsautetaan ampumatta laukaustakaan
  
  
  Stavros ' kasvot muuttunut, ja hän nauroi korkea, villi nauraa, kun hän liukui luotia hänen ase. Hän heitti aseen pois, kaivoi hänen jalat maahan, ja hyppäsi häntä.
  
  
  Se osui Stavros, kun hän nosti minua aseella. Hänellä ei ollut aikaa vetää liipaisimesta, kun hänen pohtineet hänen kanssaan. Ase putosi kuin me molemmat osui kovaa maahan, potki ja raapi pitkä ruoho.
  
  
  Stavros lyö kovaa leukaan, lähettää hänet rönsyilevän selällään. Mutta kun hän käski hänet jälleen, hän oli silti tosi hurja voimaa jäljellä. Hän jotenkin löysi tyhjän aseen, ja kun hän oli taas nen, hän väkivaltaisesti sulki piippu päähäni. Se osui vilkuillen potkia, ja hän putosi pois.
  
  
  Kun hän pystyi keskittymään nen uudelleen, hän hyppäsi ylös ja juoksi kohti kaksi-tarina rauniot mäen takana mökkejä. Yritän puinen ovi, roikkuu hankalasti yksi sarana, ja kun hänelle tuli, se oli vielä vinkumista pehmeästi. Stavros meni näin.
  
  
  Hän hitaasti tuli ränsistynyt rakennus. Siellä oli melkein yhtä paljon ruohoa sisälle, koska siellä oli ulkona kentällä. Joissakin paikoissa se oli litistetty, jossa Stavros kulunut. Mutta olin tyytyväinen, muistaa, että tämä mies oli niin vainotaan kaikki hänen aikuiselämään, ja hän onnistui selviytymään. Kuten olen pyöristetty kulma romahti seinään, minä näin hänen ilme vihainen, itsekkyys, ja sitten ruosteinen rauta baari löin pääni. Minä ducked, ja baari hipaisi hiuksiani ja törmäsi kivi seinän vieressä.
  
  
  "Räätälin!" Minä mutisi. Hän löysi pala rautaa vasemmalle viimeinen saaren asukkaille. Jälleen kerran hän on ollut etu minulle.
  
  
  Hän tarttui baari, mutta menetti tasapainonsa. Hän tyrmäsi minut pois minun jalat, ja hän menetti otteensa. Hetkeä myöhemmin, hän heilautti aseen uudelleen. Se tuli alas minun kasvot ja olisi murskasi pääni, jos se oli osunut. Minä rullattu yli, ja barbell laiduntaa minun oikea korva ja osui maahan kovaa allani.
  
  
  Nappasin baari uudelleen, yrittää riistää sen pois Stavros ' temppu, ja menetimme sen. Stavros kääntyi ja juoksi murenemassa portaat huipulle taso rakennuksen, jossa lopussa toisessa kerroksessa sijaitsi. Hän oli minun kanssani ikuisesti, kun hän sai vihdoin takaisin jaloilleen. Hän tarttui suuri pala kiven ja heitti sillä minua. Hän liukui pois minun olkapää, ja kipu ampui hänen kauttaan. Hän alkoi ylös kiviportaita. Hän oli menossa kiinni Stavros ja tappaa Ego paljain käsin.
  
  
  Kun pääsin alkuun, toinen pala rock lensi minua. Minä ducked, ja hän putosi alas kaatua. Stavros seisoi takana kapea osa hame, altistuvat puolella rakenne takanaan. Epätoivo ilmestyi Ego on neliön kasvot, kun hän oli otsa kurtussa minua. Hän katsoi jyrkät maahan rakennuksen takana, joka oli täynnä kiviä ja kivinen. Sitten, hieman epäröintiä, hän hyppäsi.
  
  
  Näin hänet osui kiviä ja rulla. Hän tarttui hänen nilkkansa, ja Ego on kasvot vääntynyt kipu ja raivoa. Hän ryömi erityinen pyöreä siirtolohkare asettunut arveluttavan rock hylly. Lohkare oli noin kolme metriä halkaisijaltaan ja pienempi kivi oli kiilata sen etureuna on hieman viisto hylly ympärillä kiveä ja ruohoa. Stavros saavutettu pieni kivi käyttää hänen ego minua vastaan.
  
  
  Hyppäsin maahan hänen vieressään, ja vaikutus pisti jalat. Hän kaatui eteenpäin, mutta nousi nopeasti, vahingoittumattomina. Stavros kuumeisesti työntää kiveä pois siirtolohkare. Kun aloitin sen jälkeen, kun hänelle, hän repi kivi pois inhimillisen ponnistuksen ja pysyi siellä, huohottaen, odottamassa minua.
  
  
  "Mene," hän sähisi. "Murskaan kallosi. Hänen..."
  
  
  Me molemmat näki liikkeen samaan aikaan. Boulder vieressä häntä, ilman tukea poistettu, rock, alkoi liikkua alas kaltevan pinnan rock-hylly alla Stavros ' jalka. Se tuntui pysähtyvän hetkeksi, kun se tuijotti häntä kauhuissaan, sitten se liikkui eteenpäin pieni hylly häntä kohti.
  
  
  Koska raskas rock hänen käsi ja nilkka murtui, hän ei voinut liikkua tarpeeksi nopeasti. Hän alkoi huutaa varoituksia, mutta sitten tajusi turhuuden. Stavros ' kasvot kierretty kauhu kuten boulder saavuttanut ego.
  
  
  "Ei!", hän huusi, kun hän tajusi, kuten mies putosi korkea rakennus, että kuolema oli vain sekunnin päässä.
  
  
  Kun boulder saavuttanut Stavros, joka kattaa ego, hän heitti kätensä ylös kuin jos lopettaa egon etukäteen, mutta hän oli saamassa liian paljon nopeutta. Se pyöri hitaasti ympäri ego on rinnassa, horjui hieman, ja jäi sinne. Kun hän ensin kosketti ego, terävä, lävistyksiä itkeä pakeni ego kurkkuun. Sitten, aivan yhtäkkiä, se meni kuollut, kuin jos joku oli sammuttanut radion.
  
  
  Synkkä kasvoiltaan, hän käveli sinne, missä hän voisi nähdä Stavros ' pää ja hartiat kiinni alta boulder. Ego silmät olivat auki, tuijottaen unseeingly on valkoinen, kuuma taivas. Käsi pysähtyi ja nytkähti kuin lihas kuoli, ja sitten se tuli eloton.
  
  
  Kahdestoista luku.
  
  
  Nikkor Minourkos ja hänen istui viileä markiisi rannikko kahvila ja katseli mimmo kirkkaasti maalattu kalastusaluksia koboltti-sininen Egeanmeren. Se oli miellyttävä aamuna ja nautimme siitä.
  
  
  "Eversti Kotsikas ja hänen on selittänyt viranomaisille, ja ne ovat erittäin kiitollinen teille ja Erica," Minourkos kertoi.
  
  
  Erica oli mennyt kahville muutaman minuutin ja ei ollut kaukana myymälä, josta hän osti englanti sanomalehti.
  
  
  "Meidän on aiheuttanut hälyä paikallisesti," olen naurahti, " kunnes he saivat selityksen koko ammunta. Olen pahoillani siitä, Gallialainen. Hän tuli ulos vastaan Stavros väärään aikaan."
  
  
  "Jokainen sota, iso tai pieni, on uhreja", sanoi Minurkos, viimeistely hänen ouzo.
  
  
  "Yksi ihminen voi aiheuttaa paljon polttaa", toistan.
  
  
  "Stavros olisi voinut aiheuttaa paljon enemmän, jos et olisi pysähtynyt ego," Minourkos sanoi. "Siksi tulin tänne Mykonos kiittää sinua henkilökohtaisesti. Kotsikas haluaa myös kiittää sinua. Hän haluaa esitellä sinut ja Neiti Nyström arvosanoin julkinen seremonia Ateenassa heti, kun palaat."
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. "Kiitos ego, että luulin", sanoin. "Mutta minun dell, emme saa julkisia kunnianosoituksia." Hän ei voinut kuvitella, Hawke ' s reaktio yleisölle seremonia.
  
  
  "Mutta on olemassa käskyjä," torjua Minurkos. "Voimme ainakin lähettää ih sinulle ja Neiti Nyström?"
  
  
  Hänen naurahti. "Miksi ei? Olet takaisin penthouse?"
  
  
  "Minä lähden tästä paikasta," sanoi Minourkos. "Tämä jakso sai minut tajuamaan, että mies ei voi eikä saa piiloutua ulkomaailmaan. Uskon, että minulla on vielä paljon tekemistä minun maassani, ja minä voi saavuttaa enemmän, kiitos minun henkilökohtaisia kontakteja. Joka tuo minulle toinen syy tulla tänne katsomaan sinua."
  
  
  Ouzo sipped se ja katsoi Minurkos. Pidin ego kasvot. Hän oli mies, joka voisi olla kunnioitetaan. "Mitä, sir?"
  
  
  Ego on tummat silmät tuijotti minun. "Olen sinulle henkeni velkaa, Nick. Mutta enemmän kuin, että pidän sinusta. Pidän tavastasi toimia. Hänen, haluan sinun stahl toimi minulle. Haluan miehen, hallita turvajärjestelmä ja olla lähellä minua. Tarvitsen sinua, Nick."
  
  
  Aloin puhua, mutta hän otti käteni.
  
  
  "Sinulla on palkka, että olen varma, että tulee olemaan enemmän kuin tarpeeksi hänelle. Ja se antaa sinulle osuus tuloista shipping lines. En aio elää ikuisesti. Saatat päätyä saada hyvin rikas."
  
  
  Ee otti häntä kädestä. "Olen pahoillani, Herra Minurkos ..."
  
  
  "Nikkor".
  
  
  "Hyvä on, Nikkor. Olen pahoillani, mutta en voi."
  
  
  "Miksi ei?"
  
  
  Hän veti syvään henkeä ja anna sen ulos. Olin etsimässä ulos sininen satama, jossa kiiltävä valkoinen risteilyalus oli matkalla meitä kohti kaukaisuudessa. "Sitä on vaikea selittää", sanoin. "Kerron itselleni, useita kertoja vuodessa, että olen hullu, pitää tehdä tätä työtä, että se on epäkiitollinen työ, että kukaan ei välitä. Mutta ihmiset eivät välitä. Ja huolimatta huono palkka, pitkät työpäivät, ja vaara, se on osa minua. Se on mitä teen parhaiten, Nikkor. Tämä on, jos hän tarvitsee sitä eniten."
  
  
  Siellä oli pitkä hiljaisuus. Lokki välähti sen siivet auringossa. Lopuksi Minurkos puhui. "En ymmärrä."
  
  
  Hetkeä myöhemmin, Erica istui tuolilla Lontoon sanomalehti. "En tiedä, miten he voivat lentää täällä joka päivä ja lataa tak malo drakmaa kappaleelta", hän sanoi.
  
  
  Pyysin häntä. "Mitään mainintaa Stavros?"
  
  
  Hän kohotti sanomalehti niin, että voisimme lukea otsikko: KREIKAN OLIGARKIN KÄSITELLÄ, siellä oli kuva Minourk.
  
  
  "Ehkä tämä nostaa arvo osakekurssi," sanoin hymyillen.
  
  
  Hän nousi ylös ja halasi Erica. Minun piti viettää pari päivää hänen kanssaan Renya, kuten David Hawk olisi kertonut meille. Se kuuluu heille, että meillä on oikeus tehdä niin.
  
  
  "Olemme menossa takaisin hotellille," Minurkosu kertoi. "Haluaisitko tulla meille?"
  
  
  Hän pudisti päätään. "Luulen, että tiedän hänet, kun kaksi ihmistä haluaa olla yksin. Minä vain istua täällä, kunnes kone lähtee ja katsella risteilyalus tulla. Olen aina nauttinut katsomassa kaunis laiva anna harbor sulavasti."
  
  
  "Hyvästi sitten, Nikkor", sanoin. "Ehkä tiemme kohtaavat jälleen parhaaksi eri olosuhteissa."
  
  
  "Kyllä," hän sanoi.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vatikaanin Vendetta
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Vatikaanin Vendetta
  
  
  
  käännetty Lev Shklovsky
  
  
  
  Alkuperäinen nimi: Vatikaani Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Luku 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Se oli myöhään illalla, ja hän oli odottamassa haku Maxim Zhukov on tilaa. Nainen, joka oli jo odottaa minulle oli Daphne. Kello yöpöydällä sanoi varttia yli yhdeksän. Hänen, tiesi, että hän jätti huoneen Villa Favorita joka ilta, noin 9: 30, joten se oli aika saada valmiiksi. Hänen nousi suuri messinki pinnasänky, jossa Daphne antaa herkullisen alasti , hänen pitkät tummat hiukset hulmuten tyyny, hänen suuret silmät ja leveä suu hymyillen ulos laaja ja viime tyytyväisyyttä. Venyttely hänen ruumiinsa ulos valkoinen arkki, hän näytti kuin elävä nukke.
  
  
  Hän pukeutunut mukavasti. Kuten olen myöntyivät hänen olkapää kotelossa minun 9mm Luger-pistooli, jonka minä hellästi soittaa Wilhelmina - Daphne katseli minua hänen suuret, vihreät silmät. "Miksi olet pukeutunut, rakas?", hän kysyi. 'Se on vielä alussa.'
  
  
  "Enkö sanonut teille, että? Minulla on myöhään liiketoiminnan kokouksessa.
  
  
  "Se on kauhea lopettaa niin aikaisin", hän pouted.
  
  
  "Vaatimattomuus on hyvä ihminen", sanoin. Mutta kun Daphne anna hänen pitkä, aistillinen reidet liu ' uta koko levyt, en välitä vaatimattomuus. Helvettiin kanssa Zhukov! Hän veti Luger kotelossa ja tarkastetaan ammuksia. Kuten Daphne katseli, kiehtoi, hän veti pultti ja tarkistaa lehden. Et voi olla liian varovainen, joku kuten Zhukov. Hän oli agentti Märkä Dels, "Raskas Dels" - osiossa KGB: n. Kuten hänelle, hän oli valtuuttanut Hallituksensa toimia parhaaksi katsomallaan;, joka on, tappaa tarvittaessa.
  
  
  "Pitäisikö minun odottaa sinua, Nick?"
  
  
  Olen ajatellut sitä jonkin aikaa. "Se voi olla varsin myöhään", sanoin. "Soitan sinulle.'
  
  
  "Oletko varma, että et voi jäädä?", hän mutisi.
  
  
  Hän leikkisästi taputti hänen pakarat. 'Pukeutua.'
  
  
  Hän teki niin, rikkomatta ulos lupaus, että kutsuisin hei; ja nyt hän lähti. Tiesin, että en ehkä koskaan näe häntä enää, mutta se on työtäni.
  
  
  Hän oli rahapulassa osaksi stiletto, oikealta erikoistehosteita osasto AX Hugo HQ, ja laittaa takki päälle ase, hänen koulutettu tappamaan ihmisiä monilla eri tavoilla, mutta mikään menetelmä ei voi korvata kaksi tärkeimmät aseet. Olen aina kuljettaa sitä minulle . Luger ja stiletto pelastanut henkeni useammin kuin jaksan muistaa.
  
  
  Hän ajatteli jälleen Maxim Zhukov. Hän oli laiha, jäntevä venäjän, joka oli liittynyt KGB kuin nuori mies.
  
  
  Kauan sitten, ego oli määritetty "hangman" Märkä Tapauksissa, ja hän oli perfektionisti, joka rakasti työtään . Polkumme ovat kohdanneet vain kerran aiemmin, vuonna Caracas. Tapasimme sattumalta hotellihuoneessa, ja hän tarjoutui ostamaan varastettuja salaisuuksia Kiinan yhdysvalloissa. Kun emu määrättiin hylkää tarjouksen, hän yritti tappaa minut. Em melkein onnistui. Todiste tästä on arpi vatsassani, ja yöllä hotellissa, hän oli vielä kysyä itseltään, häntä vihaa, että tarjouksia voi vaihtaa vain kerran, tai egon kuolema. Mutta se ei ollut minun tehtäväni tappaa Zhukov. Halusin vain välttää häntä, jos mahdollista. Minun tehtävä oli seuraavanlainen: kun Ego oli pois, mene ego huone ja etsi asiakirja, että hän ja hänen KGB-kätyrit oli varastettu kuriiri yliopiston muutamaa päivää aiemmin Kuura ja että hän aikoi luovuttaa tietoja KGB: lle. Asiakirja sisältää suunnitelma uuden ydinaseen sytytin, laite, joka on tehty taktisten ydinaseiden käyttöä käytännöllisempää ja helpompaa. Tämä järjestely antaa yhdysvaltojen selkeä sotilaallinen etu yli Neuvostoliiton, ja siksi, tietenkin, olisi voinut saada Moskovaan.
  
  
  
  Yhdeksän-kolmekymmentä, hän otti taksin Villa Favorita Hotel Via Flaminia. Vaikka se oli lauantai-iltana, se oli hyvin hiljainen Kuura. Ainoat äänet olivat noin intiimi terassia, kirkkaasti valaistu pizzerioita, tai lähellä skootteri, jossa nuori pari istui nauraen.
  
  
  Villa Favorita on saanut nimensä parasta aikaa. Ei ollut mitään ulkopuolella kannustaa matkailija viettää yön siellä. Stukki julkisivu oli säröillä ja lohjennut, ja maali oli kuorinta pois. Vanha rystyset ripustaa ylempi windows . Sisällä oli naarmuuntunut laskuri, jossa vanha italialainen mies oli nukkumassa. Hän hiljaa läpäissyt mimmo häntä ja meni ylös portaita takaisin pieni aula. Hän pysähtyi toisessa kerroksessa ja katsoin alas himmeästi valaistu käytävä, huone 307. Hän meni huoneen ovelle ja kuunteli. Se oli hiljainen alla, ja maailma ei voinut nähdä häntä. Mutta se ei tarkoita, Maxim Zhukov ei ollut odottaa sisällä. Hän otti erityinen lukko poimia taskuunsa ja valittu avain, joka avasi lukon. Ilman sanaa, hän työnnetään avain lukkoon ja käännetään kytkimet. Lukko napsautetaan. Hän hitaasti kääntyi kahva ja työnsi oven auki. Sisältä, ei ollut ääntä, meille, ei ongelmia meille . Luger veti hänet ulos ja nopeasti astui sisään. Yksi silmäyksellä osaksi pimennetyssä huoneessa vakuutti minut siitä, että Zhukov oli todellakin ottaa iltakävelylle lähimpään lehtikioski ostaa sanomalehden. Hän sulki oven perässään ...
  
  
  Muutaman minuutin kuluttua silmäni tottuivat hämärässä. Katsoin vielä varmistaa, että olin todella yksin, sitten kotelossaan Luger ja katseli ympäri huonetta ja kylpyhuone. Huone oli niukasti kalustettu ja oli epämiellyttävä haju. - alkaen likainen pesuallas, puinen lattia ja hikinen patja yhdistettynä hyönteisten hylkivä aine. Paikkoja syömiseen asiat olivat harvassa. Huonekalut koostui leveä sänky, yöpöytä, pieni kirjoituspöytä, tuoli, suora tuoli ja nojatuoli. Siellä oli reikiä tuoli, jossa pehmuste oli kiinni ulos. Se ei ollut Cavalier Hilton, mutta Zhukov saattaa silti olla fretti piilossa siellä .
  
  
  Hän arvasi, että Zhukov ei ole tätä asiakirjaa. Tietenkin se oli mahdollista, mutta se olisi vastoin kaikkia sääntöjä, meidän ammatti. Sinun pitää tärkeä kohde, jossa olet vain niin kauan kuin on tarpeen, ja sitten siirtää ego joku muu, tai löytää sopiva paikka ruokkia kunnes ego on kuollut . Tässä tapauksessa se oli odotettavissa, että kätkö olisi täällä, Zhukov on tilaa.
  
  
  Kun viisitoista minuuttia myöhemmin hän löytänyt mitään, hän alkoi ihmetellä, jos olin väärässä. Hänen huone oli kirjaimellisesti käännetty päälaelleen. Zhukov on patja oli riekaleina, ja siellä oli tasoite lattialle. Tuoli näytti samalta. Laatikot hänen tuoli ja yöpöytä vedettiin ulos ja heitettiin lattialle. Kaikki tutkittiin perusteellisesti, jopa wc pesuallas. Ja en löytänyt mitään.
  
  
  Hän meni ikkunaan ja katsoi kelloaan. Se oli jo kymmentä vaille kymmenen. Jos Zhukov pitää jopa hänen tavallista rutiinia, hän tulee takaisin kymmenen tai pian sen jälkeen. Hän vannoi hänen henkeään. Minun piti löytää tämä asiakirja ennen kuin se tuli takaisin. AX kuuluu heille, että hän luovuttaa ego oman harkintansa harjoittaja aikaisin seuraavana aamuna, joten tämä oli ainoa mahdollisuus päästä ego takaisin.
  
  
  Näin, että ei ollut tuuletusaukkoja huoneessa, ja olen epäillyt, että se oli koskaan ollut siellä. Vuokralaiset luultavasti vuokra-tuuletin alakerrassa, kun se oli kuuma, ja suljettu hyvin, kun se oli kylmä. Se todella oli kolmannen luokan hotelli, niiden kautta, jossa sänky jouset tökkiä takaisin koko yön, ja jossa ei ole kuumaa vettä ajella .
  
  
  Koska ei ollut reikiä seiniin tutkia, aloin pelätä, että etsintäni oli äkillisesti pysähtynyt. Olin juuri kääntymässä ottamaan toisen tarkastella vessaan, kun kuulin melua käytävällä. Luger tarttui hänen, käveli hänen luokseen, seisoi hänen vieressään ja kuunteli. Hän kuuli toisen äänen käytävällä - oven avaaminen ja sulkeminen . Hänen rento ja työnsi luger takaisin. Koska hänen miehensä kääntyi kylpyhuone, ovi avautui.
  
  
  Se oli Zhukov.
  
  
  Hänen, kääntyi ympäri. Käteni lensi Luger.
  
  
  "Ei ikuisesti," Zhukov sanoi tyynesti, osoittaen venäjän revolveri minun rinnassa. Hänen kätensä laski, hän sulki oven ja tuli luokseni.
  
  
  Hän oli noin minun korkeus ja melko ohut. Mutta hän oli jäntevä, kestävä kuva, että ei voinut aliarvioida. Ego on kasvot näytti nuorelta, vaikka hänen harvennus hiukset.
  
  
  Hän astui minun takki auringonlaskun aikaan, piristyi Luger ,ja huomautti revolveri minun rinnassa. Hän heitti Wilhelmina leikata yksi patja.
  
  
  "Niin se olet sinä, Carter," hän sanoi ottaen muutaman askeleen taaksepäin.
  
  
  "Olet aikaisin takaisin." I nopeasti ajattelin keskustelu minulla oli. Olen miettinyt, kuinka kauan hän oli valmis puhumaan, ennen kuin hän päätti vetää liipaisimesta.
  
  
  "Minulla on tapana muuttaa minun käyttäytyminen", hän sanoi hymyillen. "Se pitää minut elossa. Sinä, minun toinen poni, minun olisi pitänyt kohdella sinua paremmin Caracasissa."
  
  
  Verenpaineeni alkoi rastat. Ja hänen äänensä oli taas väärällä puolella Zhukov on revolveri. Ja tällä kertaa hän yrittää entistä kovemmin.
  
  
  "Anteeksi tätä sotkua", hän kertoi hänen ele. "Mutta tämä huone, voit harkita sen parannus."
  
  
  Hän pyysi. "Et löytänyt ego, ethän?" Ego on hymy kasvoi.
  
  
  "Ei, te piilotti sen hyvin. Tietenkin, minulla oli hyvin vähän aikaa ."
  
  
  "Tietenkin", hän sanoi.. Ja koska olet vielä täällä, Carter, pelkäänpä, että sinun on vielä vähemmän aikaa.
  
  
  "Taidan tietää missä se on."
  
  
  "Niin?", hän sanoi kärsimättömästi. Hän oli valmis ampumaan, mutta emu oli utelias.
  
  
  "Paikka, jossa ei aina voi ajatella suoraan," hän jatkoi. "Miehen älykkyyttä."
  
  
  Hymy kääntyi vihaisen ilmeen. "Mistä luulet, että se on piilotettu, Carter? Sinun viimeinen johtopäätös on oikea tai väärä?
  
  
  "Luulin, että se oli siellä." Hän osoitti kylpyhuoneen oven, kun hän seisoi oven välissä ja Zhukov . Samaan aikaan, lihakset hänen kyynärvarren kiristetty, ja stiletto liukui huomaamattomasti osaksi minun kämmen.
  
  
  Kuulin Zhukov nauroi minun väärä arvaus, mutta sen sijaan kääntyi kohtaamaan häntä, minä putosi maahan. Zhukov on revolveri pyyhitty pois, tuijottavat silmät kiinni takkini, koska se rullattu pois ja heitti veitsen.
  
  
  Se oli hullu heittää, mutta onneksi stiletto edelleen jumissa Zhukov oikeaan olkapäähän. Kun hän päästi huudon ja käsi revolveri putosi, hänen isänsä hyppäsi häntä maasta. Olemme osui seinään. Ego kääntyi hänen käsivarteen, ja revolveri lensi ulos, osui lattiaan, ja liukui kulmaan.
  
  
  Kävely ylös häntä, hän nopeasti toimitettu oikealla kädellä isku ego on kapea kasvot, jonka aikana hän kuuli crack luut . Hänen suunnitelma käynnistää toinen lakko alkoi, mutta näki, että se ei enää ole välttämätöntä. Ego taistelee henki on poissa.
  
  
  Se oli veitsi, joka vei hänet pois ego on olkapää. Hän avasi silmänsä leveä ja sähisi, joka satuttaa. Hän painoi tikarin Ego on leuka ja opiskeli ohut kasvot. Kysyin häneltä, " Missä on se hallissa?'Hän voihkaisi. Hänen egonsa löi hänen kasvonsa ja ravisteli häntä edestakaisin. "Kerro minulle, missä asiakirja on piilotettu, Zhukov," sanoin.
  
  
  "Ego ei ole täällä", hän sanoi, hengitys nopeasti.
  
  
  "Jutellaan", sanoin. "Se on liian myöhäistä pelejä."
  
  
  Hän pudisti päätään. Kärki stiletto painetaan kovaa vastaan Ego on niskat nurin, kunnes se vuosi verta. Kuulin ääniä käytävästä. Laukaus oli kuullut. Joku kysyi italiaksi, jos kaikki oli kunnossa.
  
  
  Hänen sazaal. - "Va Bene!" Se on okei! Hän kääntyi takaisin Zhukov. "Näetkö nyt? Nyt sinulla ei ole paljon aikaa jäljellä. Poliisin pitäisi olla täällä minä hetkenä tahansa." Haluan tietää, missä tämä asiakirja on yleisö. Puhu!'
  
  
  Hän tuijotti minua ja hengitti raskaasti. "Ajattelit, että olen vain tavallinen ihminen, joka rankaisee sinua vain, koska olet uhkaillut minua kuoleman kanssa? Pelkään, että et tiedä Maxim Zhukov hyvin."
  
  
  Mutta ego tunsi hänet paremmin kuin hän ajatteli. Hän muisti AX-tiedosto, joka oli hänelle. Maxim Zhukov oli paitsi puhuja, mutta myös metsästäjä naisia. Hän oli hyvin ylpeä hänen teho, misteli naiset ympäri uima-allas ja oli maine ottaa huomattavan seksuaalinen ruokahalu. "Hyvä on, Zhukov," sanoin hiljaa. "En aio tappaa sinua. Otan osa kehon että olet ylpeä - leikkaan irti ."
  
  
  Ylimielisyys oli mennyt ohut kasvot on ego. 'Mitä? W-mitä?
  
  
  Siellä oli enemmän ääniä käytävällä: "etkö kuullut, mitä sanoin."
  
  
  Hän antoi minulle hätkähdytti ilme. "Et tee sitä!"
  
  
  'Minä olen.'
  
  
  "Sinä olet hullu", hän sanoi, hiki puhkeaa hänen ylähuuli.
  
  
  "Hölmö."
  
  
  Emu leikata hänen lentää auki. "Niin, Zhukov?"
  
  
  'Tappaa minut!'
  
  
  'Voi ei. = Tämä tekee paljon ihmisiä, enemmän hauskaa.-"Kaikki hyvin?""Hän oli hallussa stiletto elastinen band ja ego hänen alushousut. Hänen reumatismi halusin. Paniikissa, hän katsoin ulos ikkunasta. Sitten hän keräsi rohkeutensa. "Ei", hän sanoi. Mutta se oli liian myöhäistä. Hänen, ryntäsi ikkunan, työnsi ego, rookery katkesi ja putosi katuojaan. Siellä, reunalla oikealle luukulle, oli piilotettu paperille.
  
  
  Runko luukku koostui kolmesta puukerroksesta vaihtelevasti rappeutuminen. Tässä luukku, keskimmäinen kerros lahonnut nopeammin kuin maalattu uloimmat kerrokset, ja suuri paloina puuta putosi muodostaa tilaa . Siellä oli taitettu pala paperia tässä huoneessa. Kun luukku oli suljettu reunan ikkunan kehys, paperi oli katettu.
  
  
  'Ei! Zhukov huusi, konttaa luokseni ja yrittää päästä ylös.
  
  
  Hän otti paperin ympäri välimuisti ja avattuna se.
  
  
  Se oli todellakin suunnitelma virta mekanismi. Olin juuri laittamassa ego alas, kun Zhukov sukelsi hänen revolveri.
  
  
  Ennen kuin voisin päästä häntä, hän tarttui aseen ja osoitti sillä minua. Hän sukelsi jo revitty patja, jossa Luger antaa . Zhukov on revolveri laukesi, ja gawking naarmuuntunut minun oikea reisi. Hän laskeutui patjan ja heti tarttui Luger. Kun Zhukov tähtäsi uudelleen, Luger nosti sen ylös ja ampui kaksi nopeaa laukausta ilman, kun tavoitteena. Ensimmäinen gawk osuma ovi. Siellä oli ääneen huutaa käytävällä ja koputtaa oveen. Toinen gawk osui beetle alapuolella sydän. Hän hyppäsi ja putosi, istuu lattialla. Hän istui hetken hänen silmät auki, sitten putosi alas kuollut.
  
  
  Ihmiset olivat huutaen käytävällä: "Polysia! Polysia! "Se oli aika katoaa. Hän kiipesi ulos ikkunasta kiinni kiikkerä paloportaat, ja anna sireenit ulvoa kaukaisuudessa kun hän laskeutui alas pimeällä kujalla.
  
  
  
  
  
  
  Luku 2
  
  
  
  
  
  
  Illalla ylimääräisenä varotoimena, hän meni toiseen hotelliin. Uusi asuinpaikka oli lähellä Via Marco Aurelio, pienellä kukkulalla vastapäätä Colosseum. Se oli huono naapurustossa, ja sen jälkeen muutin pieni, tukkoinen huone, olin enemmän huolissaan siitä, saalistushinnoittelu kuin KGB: n. Sen ollut levoton yö .
  
  
  Seuraavana aamuna hän nousi varhain, veti ulos cache, joka ei ollut läheskään yhtä kekseliäs kuin Zhukov, ja pukeutunut. Mutta aika siirtää asiakirja oli parempi. Hän olisi täyttänyt kuriiri lentokentällä Riimi en tiedä, milloin ja ojensi Emu-dokumentti, kun hän nousi koneeseen New Yorkiin. Se tapahtui minulle, että jos Zhukov oli hävitettävä asiakirja kuluessa kaksikymmentä-neljä tuntia, hän voisi olla vielä elossa.
  
  
  Kun hän meni ulos kahville, hän jätti hänen ego, hänen huone. Kuten Zhukov, hän ei ollut pyytänyt jäämään luokseni pidempään kuin on tarpeen. Osa rakastaja ajattelee, että tuotteet ovat turvassa, kun hän ih kuljettaa heitä mukanaan. Mutta ammattilainen tietää, että jos kohde on piilotettu hyvän piilopaikan, se on turvallisempaa siellä. Kokemattomat upseerit ovat yleensä huolissaan tästä, mutta tätä huolta ei pitäisi mennä pidemmälle ominaisuuksia turvakoteja.
  
  
  Vietin aamun kaksinkertaisen tarkkailun take-off aika minun harjoittaja on kone ja koodaus lyhyt viesti David Hawke,oma esimies ja johtaja, AX-Washington. Haukka haluaa tietää, niin pian kuin mahdollista, mitä muut olosuhteet asiakirja oli löytynyt. Kuriiri antoi heille viestin.
  
  
  Ei kun se oli ottanut asiakirjan paikkoja ruokaa, laittaa hopea savukkeiden tapauksessa ja laittaa savuke tapauksessa minuutin. Lentokentällä, hän piti tarjota kuriiri savukkeen, ja sitten kaksi samanlaista kohdetta vaihdettiin.
  
  
  En ole tilannut taksin hotellille, mutta vain meni alas mäkeä, jonka lähistöltä löytyy Colosseum. Mutta tämä varotoimi ei ollut tarpeeksi. Kun vain muutaman minuutin ajo se, huomasin, että olimme jahtaa musta Fiat.
  
  
  "Käänny vasemmalle", hän kertoi kuljettaja.
  
  
  "Mutta sanoit, että halusit mennä lentokentälle!"
  
  
  "Unohda se nyt."
  
  
  "Kippis o coraggio!" mies murahti, kun hän kääntyi nurkkaan.
  
  
  Katsoin ulos ikkunasta ja näki Fiat auton seuraavan minua. Nyt oli minun vuoroni marmattaa. Hänen, luulin, että kaikki meni hyvin sen jälkeen, kun hän pettänyt häntä. Mutta jotenkin Zhukov ystävät löysivät minut.
  
  
  Olemme nopeasti kääntyi nurkkaan kaksi kertaa enemmän, yrittää päästä eroon niistä. Kuljettaja, löytää, että auto seurasi meitä, vei mahdollisuuden osoittaa hänen ajotaitoa. Hän vetää meidät alas Via Labicana, takaisin ylös mimmo, jonka lähistöltä löytyy Colosseum ja Via dei Fori Imperiali, sitten mimmo Basilika Constantine ja lumi-valkoinen Roman Forum, jossa ego-väsyttävä temppeleitä kiehuvaa vuonna keskipäivän aurinko.
  
  
  "Minne nyt, signor?"
  
  
  "Mene vain suoraan", sanoin, katse takaisin Fiat. Vaikka taxi driver on näppärä käsittely, me pidettiin nopeasti liikenteeseen ja Fiat piti meidät, se oli liian lähellä minua. Ajoimme pitkin Corso Vittorio Emanuele Tiber, ylitimme Ponte Vittorio Emanuele ja johtaa kohti Vatikaania. Musta auto oli vielä jahtaa meitä. Ensin ajattelin piilottaa asiakirjan taksilla jonnekin, mutta koska agentit takana tunnistaa auton, tämä suunnitelma lopulta tuntui liian riskialtista. Joten jatkoimme ajamista alas Via della Conciliazione, jonka läheltä löytyy Piazza Pius XII. Pietarin häämötti edessämme . Kun katsoin neliö iso suihkulähde keskellä, olen yhtäkkiä oli ajatus. Ilmeisesti se oli korkkiruuvi nyt tai ei koskaan.
  
  
  "Seis, kuljettaja," hän sanoi nopeasti, ja samalla katsoi takaisin ja näki, että Fiat oli yli kaksisataa metriä takanamme . Tungin nippu liiraa osaksi kuljettajan käsi, ja hän nosti hänen paksut, tuuheat kulmakarvat.
  
  
  "Benissimo"hän huusi perääni, kun lähdin. "In bocca al lupo!"
  
  
  Mutta sitten tajusin, että minun tarvitsi niin paljon enemmän kuin minun ego on hyviä toiveita.
  
  
  Hänen askel haki hänet, kun hän katsoi nopeasti olkansa yli, hän näki, että Fiat oli pysähtynyt toisella puolella neliön . Siellä oli kaksi miestä etupenkillä, heidän kasvonsa näkymätön iltapäivän auringossa. Ih näennäisestä päättämättömyys kannustivat minua . Tiesin, että jos voisin päästä Basilika museo , minulla olisi mahdollisuus päästä pois heidän joukossa väkijoukkoja turisteja.
  
  
  Joten otin vauhtia taas ja kiiruhti läpi pylväikkö, mimmo valtava Gemini sarakkeet museoiden ulkopuolella. Hän katsoi takaisin. Molemmat miehet saivat ulos, kiersi häijyn näköinen musta auto, ja seurasi minua.
  
  
  Yhtäkkiä hän nykäisi oikealle, ducked osaksi varjot ensin kaksi museota, ja astui kolmas, tumma rakennus. Siellä oli virkapukuinen vartijat sisäänkäynnin. Hän käveli heidän ohitseen ilman taaksensa ja tuli saliin, jossa turistit olivat tankkaamalla matkamuistomyymälöitä. "Hitto räätäli," hän mutisi, nämä kaverit oli terävämpi silmät kuin hän oli ajatellut.
  
  
  Noin niitä, Odin oli jo saliin, kun hän kiipesi portaita kaksi kerrallaan. Minulla oli aikaa huomata huolissaan ego ilme kulmikas, kaiverrettuja kasvot. Hän oli lihaksikas mies, jolla tummat hiukset, pukeutunut mitäänsanomaton löysä harmaa puku. Ja hän oli luultavasti KGB: ssä.
  
  
  Yläreunassa portaita, missä hänen, huohotti, katseli ympärilleen, hänen, näki, että olin galleria Vatikaanin Kirjasto. Se oli pitkä, kapea tilaa reunustaa lasi vitriineihin, joka sisältää lahjoja Paavit Pius IX, Leo XII, ja Pius X. Se oli todellinen aarreaitta jeweled scepters, hopea pienoispatsaat, ja häkellyttävän kauniisti veistetty kulta kulhot ja uskonnollisia esineitä; antiikin maljakoita seisoi lattialla ja välillä vitriineihin . Vasemmalla galleria, hän näki ulkoseinään päin sisäpiha, jossa hän oli juossut muutaman sekunnin aikaisemmin .
  
  
  Hänen huone oli skannattu ja Stahl etsinyt mahdollinen paikka syödä asiakirja. Se oli liian riskialtista pitää ego itse, ja hän tiesi, että hyvällä tuurilla, KGB ei koskaan voisi löytää ego-jos piilotti sen oikeassa paikassa.
  
  
  Virkapukuinen henkilökunta liikkui käytävillä molemmin puolin galleria. Hän saattoi kuulla narisevia lattialaudat, kuten huoltohenkilöstön tempoinen edestakaisin . Sitten otan kourallinen omat toimet yli vaimeita ääniä jalanjälkiä, joten he eivät voi nähdä, mitä olen tekemässä. Hän otti sen taskustaan hopea savukkeiden tapauksessa. Tumma tukka KGB: n agentti saattaa esiintyä milloin tahansa. Hän nopeasti työnsi taitettu paperi hänen oikean kätensä ja työnsi savukkeen tapauksessa takaisin hänen kaksinkertainen tasku. Odin Poe hoitaja oli viheltämistä. Pysähdyin ja teeskenteli ihailla hopean yksi näyttö tapauksissa, katsomassa hoitaja jatkuvasti, kunnes hän oli poissa näkyvistä. Sitten hän työnsi asiakirjan Etruskien maljakko, joka istui ikkunan lopussa galleria. Minun piti taita paperi kahtia uudelleen saada se läpi kapea kaula.
  
  
  Hän oli juuri mennyt toiseen vitriinissä, kun venäjän ilmestyi oviaukkoon. Hän tuli nopeasti, näki minut seisomassa, ja hidastui. Hän myös pysähtyi edessä vitriinissä ja sisältö tutkitaan.
  
  
  Olin varma, että kukaan ei ollut nähnyt minua laita asiakirja maljakko. Toivoen näyttää tavallinen turisti, hän vietti muutaman minuutin katselee ympärilleen näyttely. Sitten hän käveli hitaasti läpi huoneet ja palasi nyökkäys hoitaja ovella. Kun hän oli käytävällä, hänen isänsä meni ikkunaan ja katsoin ulos pihalle. Hänestä näki, että sisäänkäynti rakennukseen oli odottaa aloittaa toisen venäjän .
  
  
  Olen siirtynyt. Niin, he luulivat, että he saivat minut loukkuun. Mutta jos he luulivat, niin he eivät ole kirjaa vielä. Tämä asiakirja oli enemmän turvallisesti tallennettu Sveitsin turvallinen. Minun harjoittaja oli tilannut lykätä ego matkoja kaksikymmentä-neljä tuntia, jos en ilmesty, niin se on hieno liian. Nyt kaikki mitä oli tehtävä oli päästä pois näistä kaksi Venäläistä elossa.
  
  
  Menin alas portaita ensimmäisessä kerroksessa rakennuksessa, jossa löysin käytävä, jossa on useita käymälöitä. Sen jälkeen se oli tärkein käytävällä, jossa on pieni eteinen, joka johtaa palvelun sisäänkäynti. Hän meni molemmat päät lyhyt aulassa, kääntyi nurkkaan,ja odotti. Lähes välittömästi, turvallisuus upseeri tuli juosten kulman takana, luultavasti ajattelevat olin kadonnut läpi palvelun sisäänkäynti .
  
  
  Kun hän antoi hänet pois, Stahl pääsi ulos, tarttui ego, ja painetaan hänen voihkia. Hänen egonsa saattaa tappaa hänet, mutta se ei tarvitse. Minulla oli vielä poistaa turvallisuus asiakirjan, ja kun tein niin, hän ei tarvitse poliisia tutkimaan murhaa. "Olet myöhässä", valehtelin, painamalla my ego notkua. "Asiakirja meni Washington."
  
  
  Sen osunut hänen ego nyrkki elämässä. Hän kumartui, joka sattuu. Hänen egonsa osui häntä kaulaan, ja hän putosi polvilleen. Kun olin aikeissa paeta häntä, hän yhtäkkiä tarttui minun jalat ja veti minut häntä kohti.
  
  
  Hän croaked. 'Sinä valehtelet!'
  
  
  Hän tarttui kasvoni ja jäi minun oikea silmä muutaman millimetrin. Ego ruku pysäytti hänet ja löi nyrkkinsä osaksi Ego on mehevä kasvot. Hän huusi ja kaatui seinää vasten. Nousin ylös, ja kun hän oli aikeissa nousta ylös , löin hänen ego kasvot uudelleen. Gol-ego oli heitetty ulos tieltä vaikutus. Kun hän osui seinään, hänen rystyset iskeytyi hänen ego kalvo. Ilman ryntäsi ulos ego hänen keuhkot, ja hän romahti jälleen. Hänen egonsa potkaisi häntä kasvoihin. Hän oli tajuton.
  
  
  Se oli selvää, että kukaan pääkäytävä oli kuullut taistella. Kävin palvelun sisäänkäynti ja löysi ovi oli lukossa, kuten odotin. Mutta en uskonut, että pystyin ohittamaan muita upseerin mimmo pääsisäänkäynnin . Hänen äänensä vilkastui sen erityinen lukon, vaikka se ei ollut varma, jos se olisi työtä, jolla on iso vanha lukko. Se oli yrittänyt useita minuutteja, jatkuvasti toivoen, että palvelu henkilökunta ei näy. Lopuksi, lukko avasi sen.
  
  
  Takana häntä, kuulin hänen vaikerrus kuin vartija. Hän tuli järkiinsä. Hän kääntyi kahvasta ja avasi oven. Aurinkoinen Brylev tuli huoneeseen . Hän käveli ulos pieni pysäköintialue rakennuksen takana ja käveli nurkkaan, jossa taksi oli odottamassa. Kuljettaja oli dozing ratissa. Hän nojautui yli ja ravisteli Ego on olkapää.
  
  
  "En halua mennä Hotel Della Lunetta," sanoin.
  
  
  "Mi si live dai piedi", hän vastasi, jos vain hänen hotelli olisi vain ottaa kyydin.
  
  
  Hän oli ojensi tukun liiraa, jonka Emu ja istui taksin, kun hän keräsi rahaa. Kun hän lopetti, hän nauroi.
  
  
  "Nyt, nopeasti."
  
  
  "Sinun, sinun, herra."
  
  
  Hän käynnisti moottorin, siirtynyt vaihdetta, ja ajoimme pääsisäänkäynnin, mimmo turisteja ja vartija. Hän otti sanomalehden kuljettajan istuin ja piti sen edessä hänen kasvonsa, kun me vedetään ylös sisäänkäynti. Saimme mimmo, se oli tähyili reunan yli klo KGB: n agentti, mies lyhyempi kuin hänen egonsa kollega. Hän vilkaisi lyhyesti maksut, sitten kääntyi ja katsoi rakennukseen kuin jos hän odottaa nähdä hänen kollegansa .
  
  
  Ajoimme St. Peter ' s Square joen, hän laittaa alas sanomalehti ja rento. Asiakirja oli turvassa - kunnes joku fretti. Nyt minun oli pakko löytää tapa päästä minun ego takaisin ennen kuin kuriiri lähti seuraavana päivänä.
  
  
  
  
  
  Luku 3
  
  
  
  ;
  
  
  En voinut ottaa yhteyttä harjoittaja, kunnes seuraavana päivänä, mutta se ei ollut tarpeen. Kuten asiakirja , Vatikaanin museot olivat kiinni puoli tuntia sen jälkeen, kun hän lähti pakkaus, ja ei ole auki, kunnes seuraavana aamuna. Joten, jälkeen rentouttava ateria, hän oli siirtynyt kolmannelle hotellissa siinä tapauksessa, jos KGB: n näytti sen jälkeen, kun alussa toisen. Lounaan jälkeen menin pieneen baariin, tilasi cinzano, ja oli hidas ego juoda . Se tapahtui minulle, että jos Hawke oli tiedossa, missä asiakirjat olivat hallissa, hän olisi ollut tyytyväinen siihen, mitä olin tehnyt heidän kanssaan, ja että olin jo tajunnut tapa saada asiakirjan takaisin. Menin apteekki ja osti extra-pitkä pari lääkäri on pinsetit. Seuraavana aamuna menen galleriaan pinseteillä takkini alle, ja jos kukaan ei ole noin, olen dip-pinsetit on Etruskien maljakko ja vetää paperia ulos. Olen saapua aikaisin, koska pian kuin museo avautuu , niin että siellä ei ole paljon turisteja.
  
  
  Minulla oli vain toiminut minun suunnitelmia, kun tyttö tuli ja istui minun pöydässäni. Katselin häntä, kun olin vielä ajatellut Vatikaani. Hän oli ilmeisesti huora: ohut, ohut, musta tukka ja liikaa meikkiä. Hänellä oli yllään halpa raidallinen pusero ja hame hädin tuskin peitti hänen reidet enää. "Hei, Johnny. Olet Amerikkalainen, vai mitä?
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Tuulella vähän hauskaa, vai mitä?"
  
  
  "Ei tänään."
  
  
  Minulla ei ole mitään huoria vastaan. Vain useimmat ihmiset heidän ympärillään näyttävät henkisesti häirinneet, ja pidän nainen on terve, ei vain kehon, vaan mielessä.
  
  
  Hän vaati. "Oletko varma, Johnny?"
  
  
  "Kyllä," sanoin. 'Sen varma.'
  
  
  "Hei, minä tiedän kuka sinä olet," hän sanoi yhtäkkiä. "Olet Amerikkalainen poliisi."
  
  
  Hänen katseensa kiinnitetty Ei. 'Mitä luulet, että?'
  
  
  ""Tietenkin! Poliisi! Voin antaa hänen nähdä sen?" Työskenteletkö Rooman poliisi ?
  
  
  "En ole copp", sanoin.
  
  
  Hän antoi minulle kova hymyilemään. "Hei, Johnny," hän sanoi, " siellä on joku, että haluat tavata. Hei, Gina! Favoriska ! Ennen kuin ehdin protestoida, hän huusi tyttö, joka oli juuri tullut meille ja seisoi epäröiden puheenjohtaja, etsivät minua silmiin. Tämä yksi ei näytä huoralta. Ja hän oli hyvin kaunis.
  
  
  "Si encodi!" ohut tyttö sanoi kaunis tyttö, koputtaa kolmas tuoli. Sitten hän nojautui eteenpäin ja sanoi luottamukselliseen sävyyn: "Gina, hän puhuu hyvää englantia. Hei tykkää Amerikkalaisista. Haluat puhua hänelle, etkö vain?"
  
  
  Gina yritti vastustaa laiha tytön kutsusta, mutta lopulta saa itse olla vakuuttunut istua alas.
  
  
  "Gina on kaunis, eikö olekin?", sanoi laiha ylpeys.
  
  
  "Mitä diabolo!", sanoi Gina, ja alkoi nousta ylös.
  
  
  Mukava tavata, Gina", sanoin. 'Nimeni on Nick. Istumaan meidän kanssamme."
  
  
  Hän epäröi hetken, sitten nojautui taaksepäin ujosti. Ei ollut kaunis ominaisuuksia ja vaalean ruskeat hiukset pohjois-asukkaiden Milan ja Vicenza. Ei hiukset oli pitkä ja paksu, jossa on vaaleita raitoja. Hänen silmänsä olivat ruskeat, hänen suunsa oli laaja ja aistillinen, ja alla hänen asennettu pusero ja lyhyt hame, hänen vartalonsa oli enemmän kuin hienostunut.
  
  
  "Gina on serkku Amerikassa", toinen tyttö sanoi, välittämättä Gina suuttumusta. "Mutta hän puhuu englantia, paremmin kuin hänen. Hän kertoo. Sitten hän nousi ja lähti, ensin silmää minulle.
  
  
  "Mitä se tarkoittaa?"
  
  
  Gina onnistui hymyillä. "Rose haluaa esitellä minut miehiä. Hän luulee, että olen yksinäinen.
  
  
  "Ja sinä olet?"
  
  
  Hän ampui minua nopealla silmäyksellä, sitten välttää katseeni. Jokainen saa yksinäinen joskus, ei ne?
  
  
  "Kyllä", myönsin, muistaa, että se oli ehdottomasti minun linjan työtä. "Oletko töissä täällä, Gina?"
  
  
  Hän on tarjoilija, emäntä, jos haluat soittaa hänelle. Mutta en nuku miesten kanssa töissä." Hän päätti viimeiset sanat hitaasti ja päättäväisesti. En halunnut mennä liian paljon yksityiskohtia. Ystäväsi Rosa luulee, että olen poliisi, mutta se ei oikeastaan minulle kuulu.
  
  
  "En välitä, jos se oli sinun työsi.
  
  
  Pyysin häntä. "Saisiko olla jotain?"
  
  
  Hän katsoi minua silmiin. "Haluaisin, Nick", hän sanoi, " mutta kuten sanoin, en ole huora."
  
  
  Hymyilin hänelle. [Luulin niin. Mitä sinä haluat juoda?"
  
  
  Hän viittilöi tarjoilija, ja hän määräsi alkupala. Juttelimme jonkin aikaa. Hän kertoi hänelle, että hän oli Amerikkalainen virkamies, joka vieraili suurlähetystön Kuura.
  
  
  "Mistä olet kotoisin Amerikassa?" Gina kysyi.
  
  
  "Ympäri New Yorkissa."
  
  
  "Olen aina halua mennä sinne. Veljentytär Rose puhui elämästä New Yorkissa. Hän on erittäin arvot kahviloita ja ravintoloita. Ovatko ne todella niin hyvä kuin hän sanoo, että he ovat?
  
  
  Olen odottanut häntä jo jonkin aikaa. "Ah," sanoin, " ne ovat hyviä omalla tavallaan. Kuinka kauan olet ollut töissä tässä baarissa, Gina?"
  
  
  'Ei niin kauan. Voin tuskin varaa vuokraan." Hän alentaa hänen silmänsä. "Minä menen kotiin," hän sanoi arasti. "Ei ole työtä täällä tänään, ja he eivät tarvitse sitä. Voit tulla drinkille kanssani, jos haluat." Miksi ei, ajattelin. "Mielelläni", sanoin.
  
  
  Soitin hänelle taksin ja menimme Gina huone. Se oli huone katolla vanha talo Via delle Quattro Fontane. Aloitimme neljännessä kerroksessa, ja kun me uloshengitysilman aloittaa toinen lasku, hänen isänsä kumartui ja suuteli häntä hellästi. Hänen huulensa olivat pehmeät, lämmin ja hellä .
  
  
  Huoneessa, juttelimme juoden viiniä. Gina puhui, kun hän oli emäntä voimakas pomo Rooman alamaailman, tietty Giovanni Farrelli. Hän aloitti yksinkertainen murtovaras, ja sitten tienasi miljoonia, kiinteistöjen petos. Hänen mukaansa hän kohteli häntä huonosti.
  
  
  "Mutta se on mennyttä. Nyt en pysy kaukana miehiä, kuten Giovanni. Seison jaloilleni ja ansaita rahaa rehellisesti ."
  
  
  Verenpaineeni nousi nähdessään hänet hymyilemään. Hän tuijotti minua hetken, sitten nousi ylös ja kääntyi valo-kytkin niin, että vain pyhät ympäri dormer ikkuna olisi tulla huoneeseen . Hän riisui mitään sanomatta. Hänen vaaleat hiukset laski yli hänen harteillaan, ja hänen koko rinnat kerjäsi kosketusta. Vedin hänen lämpimän ruumiin minua, ja hän suli osaksi minua, koska minun kädet varovasti juoksi hänen samettinen. Hänen huulensa, yhtäkkiä kuuma, löysin omani, ja suut avattiin vuonna keskinäistä etsintä. Kehon hän oli pelaaminen oli notkea ja sileä, kuin kuusitoista-vuotias on.
  
  
  "Ota minut, Nick", hän kuiskasi korvaani.
  
  
  Riisuin hänet, ja hän näki Luger . "Niin olet poliisi."
  
  
  "Olen kertonut sinulle totuuden", sanoin. Ee halasi häntä ja hän unohti aseen.
  
  
  "Sänkyyn", hän kuiskasi. "Vie minut sänkyyn."
  
  
  Minä tein sen. Kuten makasin hänen vieressään, käteni hyväili hänen ruumiinsa kunnes hän erosimme hänen pitkä, laiha reidet ja hän juoksi hänen kätensä yli samettinen sisällä.
  
  
  "Va benissime!", hän mutisi.
  
  
  Hän antoi kätensä nousta korkeammalle.
  
  
  "Tule", hän hengitti.
  
  
  Hän suuteli häntä täysi rinnat, ja hän piti hänen henkeään. "Basta", hän kutsui. 'Se on tarpeeksi. Nyt. Haluan sinut nyt.'
  
  
  Häntä hitaasti tunkeutui ei. Käheä huudot purkautui noin hänen kurkun. Hänen kehon writhed kanssa intohimo, ja minä vauhditti vahva ja ylivoimainen fyysinen halu. Tunsin hänen märkä reidet lähellä minua, ja ääni hänen vinkuminen, huohottaen huudot kaikui korvissani. Hän raapi käteni hänen kynnet, kietoi käsivartensa kaulaani ja hartiat, ja veti minut alas, lähes hätääntynyt loppuun, mitä olimme aloittaneet.
  
  
  Sitten tuli hetki, jolloin jokainen ajatus, jokainen tahdonvoimaa, oli poissa. "Enemmän, enemmän, Nick!", hän huohotti. Minun huulet kiertynyt virnistys, joka oli jo puoliksi ivallinen, puoli ymmärrystä. Hän halasi minua tiukemmin, enemmän omistushaluinen, ja hänen lantionsa alkoi keinuttaa kun hän menetti hallinnan. Yksi viime kouristus vapina, ja kokoonnuimme yhdessä päättää, mitä tehdä; hän voihki raivokkaasti, laulu kaipuu, ja näennäisesti loputon ilo.
  
  
  
  
  Kun heräsin seuraavana aamuna, oli hetken paniikki; ensimmäinen välähdyksiä pelkoa tuijotin vieraassa ympäristössä. Vieressä minua, lämmin kehon mutisi hiljaa. Hän katsoi ylös ja nauroi, kun hän näki, Gina nukkuu muodossa. Tukka oli takkuinen tyyny , ruskehtava halo hänen valkoinen alusvaatteet. Hyvin huolellisesti, hän liukastui pois Ei, kunnes hänen kätensä putosi rinnastani. Hän herätti hetken , sitten hänen hengitys tuli vielä uudestaan, ja hän vaipui syvään uneen.
  
  
  Hiljaa, jotta ei herätä häntä, ja anna minun kysyä häneltä, minne olin menossa, sain sängystä ja keräsimme vaatteita. Olin yllättynyt, että en voi mennä takaisin hotellille ja vietimme koko illan Gina sylissäni. Mutta ei ollut mitään arvoa hotellihuoneessani, koska Etruskien maljakko Vatikaanin Kirjaston hallussa vielä arvokas asiakirja, joka sisältää hänen tappava salaisuus. Mutta nyt, että olin onnistunut pitämään dokumentin käsistä, KGB: n, minun oli pakko saada se takaisin, ja niin pian kuin mahdollista. Kun hän oli pukeutunut, hän tasoittaa hänen sormensa läpi hänen hiukset, otti toisen katsoa sängyssä sen sekaisin, kosteat lakanat ja lahja Gina on kaunis nuori elin, ja suuntasi ovelle.
  
  
  Hän ei ole mielessä herättää hänet, kuten hän tiesi, että hän ei ole mielessä . Mutta hän oli minun todellinen rakkaus, ja naisten iloista ei olisi koskaan pitänyt minut takaisin alkaen työpaikka, joka piti olla valmis. Hän antoi Ei yksi viime intohimoinen näyttää. Hän ei sanonut mitään; hänen rintansa nousi ja laski jokaisen hengenvetoon . Hän liukastui ulos huoneesta ja sulki oven hiljaa perässään .
  
  
  Se oli aikaa laittaa kaikki ajatukset Gina pois päästäni. Minun piti keskittyä talteen dokumentti, saada se huomiota herättämättä. Jos olin vahingossa kiinni yrittää palauttaa asiakirjan, ei olisi , lievästi sanottuna, vakavia komplikaatioita. Ensimmäinen, pahin asia, joka voi tapahtua aineet-muut kuin kuolema, tietenkin-on houkutella julkista huomiota. Mahdollisuus minun naamiointi osoittaa kautta oli vaarallista tarpeeksi, mutta jos en löydettiin yrittää napata paperi, asiakirja olisi tarkistettava ja tutkinut mitään Italian poliisi, joka voisi nähdä ego. Vaikka en voi nyt vakuuttaa viranomaisille, että asiakirja kuuluu YHDYSVALTAIN hallituksen salainen lakkaa olemasta salaisuus niin pian kuin mahdollista. Hän oli varma, että kaikki Italian poliisi ei ole halukas myymään niin huippusalainen asiakirja, joku suuri nippu liiraa käsissään.
  
  
  Ja jos meillä oli kertoi Venäläisille, jossa asiakirja oli hallissa, he olisivat yrittäneet saada sitä ennen tein. Otteita asiakirjasta, Etruskien maljakko on nyt minun tärkein tavoite. Kaikki muu oli merkityksetöntä . Onneksi heräsin aikaisin olla Vatikaanin Kirjastoon, kun se avattiin.
  
  
  Olin Piazzale XII, sisäänkäynnin Vatikaanin, kun näin suuren väkijoukon kokoontuivat aukiolle edessä, St. Peter ' s Square. Tämä ei ole harvinaista. Paavi näyttää usein parvekkeella hänen palatsi siunaa uskollisia ja pyhiinvaeltajat seisoo aukiolla. Mutta tänä aamuna, joukko turisteja ja Roomalaiset tuntui suuremmalta kuin tavallisesti.
  
  
  Minun piti tehdä minun läpi väkijoukon, mutisten anteeksi jokaisessa vaiheessa. Päät nostettiin windows Paavin Palatsi, ja hänen miehensä lähestyi reunaan tiheä väkijoukkoon, siellä oli huutaa, seurasi outo ja lähes pahaenteinen hiljaisuus nielaisi yleisö. Hän seisoi liikkumattomana ja katseli ylöspäin kuin valkoinen-verhottu hahmo Paavi Paavali VI tuli ilmi.
  
  
  Hän kohotti kätensä siunauksen. Mutta hän oli juuri alkanut siunaus, kun terävä vaikutus split taivas kuin ukkonen. Aluksi ajattelin, että se oli auton äänenvaimennin.
  
  
  Valitettavasti, se oli paljon vakavampi.
  
  
  Sekunnin murto-osaa myöhemmin, rikki lasi putosi alas Paavin suuri lasimaalaus ego parveke särkyneet kaatua. Joku joukosta alle parveke alkoi huutaa, ja Paavi katosi näkyvistä enemmän kuin lasi putosi joukko ihmisiä torilla.
  
  
  Huudot olivat vastakaikua muille, kun väkijoukko tuli paniikissa. Hän näytti kaikkiin suuntiin nähdä, missä laukaus oli tulossa; laukaus on pyritty Isä ja jäi häntä muutaman tuumaa .
  
  
  "Se on Isä!" kimeä Italian ääni huusi.
  
  
  "He yrittävät tappaa ego! toinen huusi.
  
  
  Ihmisiä juoksi sisäänkäynnin Vatikaanin, ja melu ih paniikissa ääniä nousi ilmaan kuin valittaa surua ja epätoivoa. Lasinsirpaleet laski edelleen torilla, mutta johtava osa joukosta juoksi ovet ja eivät kuulu kaupungin sirpaleita.
  
  
  Hän vilkaisi vielä kerran parvekkeella, ja tällä hetkellä kaksi hahmoa baareissa tuli näkyviin. He kumartui auttamaan Papski ylös. Mistä hän pitää sitä, hän voisi nähdä, että se oli ilmeisesti vahingoittumattomina.
  
  
  Taakseni, siellä oli toinen myrskyisät noin joukosta. Hän katsoi olkansa yli ja näki pitkä musta auto ylinopeutta pois neliö. Se oli vain sattumaa, mietin , vai pitikö auton olla jotain tekemistä sen kanssa, mitä olin juuri katsoin?
  
  
  En tiedä, miksi hän yhtäkkiä katsoi suuntaan, Vatikaanin museot ja kirjastot, joissa hän oli otettu. Mutta kun katsoin sitä, huomasin helikopterin laskeutuvan ja katoaa rakennuksen taakse. Se selvästi näytti Amerikkalainen sotilaallinen helikopteri Skyhook.
  
  
  Minun ei tarvinnut miettiä hetkeäkään.
  
  
  Kun hän teki tiensä väkijoukon läpi, hän tajusi, että hän oli päästä kirjastoon mahdollisimman nopeasti. Hän työnsi läpi hätkähdytti ihmisiä ja käveli päässä main square colonnaded museo. Kun hänen isänsä tuli tärkein pihalla, Stahl Vidny oli takaisin helikopterilla. Hän laskeutui hitaasti suorapuheinen yli Vatikaanin Kirjasto. Ja sitten hänet, tajusin, että jotain oli vialla, pahasti pieleen.
  
  
  Hän alkoi juosta, koska hän ei ole hetki menettää. Hänen, tunsin dollarin pino jytinä, ja adrenaliini kasvoi suonissani kuin hänen juoksi kohti museon sisäänkäynti . Kiinni paniikkia tiheä väkijoukkoon, virkapukuinen lähes kaikki työntekijät jättivät työpaikkansa edessä Paavillisen kirjasto. He juoksivat mimmo minua, ih silmät jäädytetty pelosta. Katsoin takaisin parvekkeelle, jossa Isäni oli kotoisin. Parveke oli autio, vain lasinsirpaleet pysyi vaiti todistajia, mitä olin juuri nähnyt.
  
  
  Ilmeisesti, he eivät tienneet, saint tila vielä; se ei juuri olla vihainen, paniikissa joukosta. Vartijat juoksivat edestakaisin torin poikki, kuin jos etsit jalanjälkiä. Mutta tiesin, että he eivät löydä mitään , ja olin varma, että siellä oli enemmän taistelua ja yleistä hämmennystä kuin oli pinnallinen.
  
  
  Nyt toinen kiiltävä musta limusiini tuli näkyviin. Hänen ducked takana yksi noin pilarit kirjaston sisäänkäynti. Auton screeched pysähtyy. Siellä oli narina pelottelua, ja kaksi laaja-harteilleen, lihava mies hyppäsi ulos auton ympäri ja hyökkäsivät rakennukseen. Samaan aikaan, luukku pohjassa helikopteri avasi, ja hän oli kiinni useita liikkeitä tasossa.
  
  
  Hämärä hahmo istui ratin takana limusiini. Miehen kasvot oli mahdotonta nähdä kuin auton lurched eteenpäin ja lensi ohitseni. Hän squinted ja yrittänyt kirjoittaa rekisteritunnus. Mutta vaikka auto pysähtyi, sinun pitäisi silti pitää X-ray silmä nähdä numerot. Ennätys oli peitetty karkea, läpinäkymätön musta kangas kansi.
  
  
  Kun auto oli poissa näkyvistä, hän siirtyi. En voinut kirjastoon, kun auto oli edessä, mutta nyt se oli ylinopeutta pois, juoksin sisäänkäynti paavin muistomerkki ja katsoin sisälle. Jotkut työntekijät hermostuneesti puhunut siitä, mitä oli tapahtunut.
  
  
  Mutta kaksi vahvaa rakennettu miehet, jotka olivat vain hyppäsi ulos auton ympärillä ei näkynyt missään. Ja kukaan ei ympärillä innoissaan ih museon henkilökunta tuntui huomata. Ehkä he eivät olleet nähneet miehet ajaa kirjastoon, mutta ne oli nähnyt hänet. Kuten hän lähestyi portaat johtavat galleria, kaksi laukausta kajahti. Hän oli erittäin hienostunut ballistiset kurssin AX , ja minulla ei ollut mitään ongelmaa määritetään, että laukaukset olivat tulossa läpi gallerioita, joissa on top-secret piirustus oli piilottanut hänet.
  
  
  Hänen, juoksi ylös portaita kolme dis, Luger kädessä, sormi liipaisimella. Kun olen vihdoin saavuttanut ensimmäisessä kerroksessa, minun pahimmat epäilykset vahvistettiin. Virkapukuinen palvelija, joka oli päättänyt pysyä hänen postitse ei ollut vielä lähtenyt, nyt makaa suuri uima-allas verta päivä. Minun ei tarvinnut kumartua hänet nähdä, että hän oli kuollut.
  
  
  Liian myöhäistä, hän näki, massiivinen veistetty tammi ovet galleria sulkeminen sisäpuolelta. Juoksin sinne, mutta ei tarpeeksi nopeasti. Vaikka se oli käytetty Wilhelmina, se olisi mahdotonta estää ovet päässä slamming kiinni.
  
  
  Kuulin napsautuksella avain lukkoon. Hän veti liipaisimesta ja puun ympärillä lukko auki. Mutta gawk murtautuivat puoli paksu puinen ovi. Sitten hän kuuli taas jysähti ja tajusin, että sama asia tapahtuu toisella puolella pitkä käytävä. Galleria oli suljettu sisältäpäin niin tarmokkaasti, että se oli selvää, että toiminta - mitään, mikä voisi liittyä se - oli tehty asianmukainen pätevyys ja valmistelu.
  
  
  Katsoin noin villisti nähdä, jos se oli mahdollista syöttää galleria. Kuulin vaimeita ääniä takanani. En ottanut enää riskejä hänen kanssaan. Hän kääntyi ympäri kuin kolme turisteja tuli nurkan takana. Yksi heistä, punakka nainen kirkas mekko, vilkaisi Luger ja huusi.
  
  
  Hänen huuto kannusti minua toimimaan. Hän juoksi rivi ikkunoita lähellä suljettu galleria ovet. Hän lukitus salpa, avasi yksi noin windows, ja nojautui eteenpäin katsoa ulos pihalle. Noin kolmenkymmenen metrin päässä helikopteri, metalli kori yli kolme metriä halkaisijaltaan ja korkeus, kiinnitetty paksu teräs-kaapeli, laski . Mies oli kyyryssä sisällä kori, ja olen huomannut, että kori oli valmistettu panssaroitu teräs , samaa metallia, joka kattaa pohjan helikopterilla.
  
  
  Se oli nyt selvää, että mitä hän aluksi oli arvannut, oli todellakin totta. Hyökkäys Paavi oli harhauttavaa taktiikka on kääntää huomio pois todellinen rikos, joka oli parhaillaan sitoutunut. Ne, jotka olivat tämän takana aikonut tappaa Paavi. Tämä hyökkäys suoritettiin aiheuttaa paniikkia ja yleinen sekavuus. Todellinen kohde oli kokoelma kulta-ja hopea-aarteita Galleria Po Vatikaanin Kirjasto, erittäin galleria, jossa se kirottu, korvaamaton salaisuus piirustus oli piilottanut hänet.
  
  
  Huudot peloissaan turisti herättänyt huomiota muiden kävijöiden museoon. Hän katsoi takaisin ja viittilöi heitä lähtemään - hän vilkutti hänen herätti hälytys hämmentynyt ja peloissaan väkijoukkoon. Hän meni takaisin gallerian ovi, taivutettu alas, ja kuunteli tarkkaavaisesti . Häntä, kuuli lasin särkyvän, ja epäillään, että windows-galleriassa oli murtauduttu, ja pian ih kallisarvoisia aarteita varastettiin-lahjoja kaikki hallitseva Euroopan hallitsijoiden, korvaamaton esineitä välittyminen paavin päässä kings ja kirkolliset ruhtinaat . Ja niiden välillä oli asiakirja, joka oli tarkoitus palauttaa hänen-hinnalla millä hyvänsä.
  
  
  Jossain museossa, hälytys kello soi. Mutta kukaan ei voinut pysäyttää kaikkein julma ryöstö historiassa Italia. En voinut auttaa, mutta ihailla kekseliäisyyttä suunnitelman ja tehokkuutta ja ammattimaisuutta, jossa rikos on tehty. Mutta asiakirja tarvitsin oli Etruskien maljakko, näkymätön takana tiukasti suljettujen ovien galleria.
  
  
  "Soita huolto henkilökunta!" Huusin tämä nuori matematiikka opiskelija vieressäni, ja ego on laaja silmät ja suu muuttunut, kun hän oli ajanut alas portaita ego.
  
  
  "Kyllä, sir", hän sanoi, kamera ego tanssia hänen rintaan, kun hän teki tiensä läpi innoissaan turisteja .
  
  
  "Kerro heille, että Paavin Galleria on ryöstetty!" Ego nimeltä jälkeen häntä.
  
  
  Ehkä se oli vakuuttava ääni minun joukkue tai se, että puhuin englantia, mutta mitä se oli, yleisö rauhoittui. Hän osoitti heille turvallisen kaiteen portaikkoon. Jopa nainen, joka oli jo huusi, kun hän näki minun Luger rauhoittui ja näytti olevan taas oma itsensä.
  
  
  Hänen silmänsä kääntyi takaisin Päivä. Sirpaleista, poltetun puun yläpuolella linna merkitty polku minun ensimmäinen laukaus. Yksi luoti olisi ollut tarpeeksi . Ehkä se on muuttunut, joissa toinen tai jopa kolmas laukaus. Hän otti varovainen tavoite ja ampui kolme laukausta peräkkäin.
  
  
  Kaikki vaikeroi kuin raskas luoteja lyödä niitä. Metalli lukko creaked äänekkäästi, ja läpi savun ja sirpaleet puuta, hän näki, että lukko oli suunnilleen pakko. Wilhelmina jälleen kerran osoittanut hänen arvoinen, kun hän oli ammuttu läpi raskaan oven uudelleen. Takanani, toinen nainen huusi, ja kauhuissaan turisteja juoksi sokeasti portaita alas aulaan.Nyt että he olivat ei enää vaarassa, hän astui takaisin, nosti jalkansa ja potkaisi. Tae Ex Tee on yksi parhaista taistelevat tekniikoita. Räjäyttää, On Cha-Gi -, päivä-split. Toisen oven ja metallinen lukko lensi pois puinen runko ja clattered lattialle.
  
  
  Sitten ovet avautuvat ja hänen mittaamattoman näki kaksi hyvin rakennettu miehet astua ulos noin musta limousine . Se tuntui kuin se oli tapahtunut pari tuntia sitten. Mutta ei enempää kuin kymmenen tai viisitoista minuuttia oli kulunut siitä, kun fretti oli niiden kanssa, kun kaksi miestä - ih toverit helikopteri-purskahti-museo.
  
  
  He olivat täyte yhden kallisarvoisen esineen toisensa jälkeen useisiin jo ylikuormitettu raskas kangas laukut. Metalli kori, hän oli nähnyt ripustettu edessä avaa galleria ikkunassa ja oli kiinnitetty leveä kivi sill kaksi metalli koukut . Kolmas mies ladattu liinavaatteet laukut koriin. Lasi vitriineihin oli kännissä, ja kiillotettu lattia oli täynnä lasinsirpaleita .
  
  
  Heti kun olen hajosi oven ja otti nopeasti katso kohtaus, varas lähimpänä minua kääntyi ja huomautti revolveri minua. Hän kutsui kaksi hänen toverinsa, ja yksi heistä putosi pellava säkki lattialle ja alkoi ampua sattumanvaraisesti.
  
  
  Hän ducked takana doorjamb kuten luoteja whizzed ilmassa. Kuulin äänen johtaa ricocheting ympärilläni . Luodeista iskeytyi oven runko, ja lähes löi minua päähän ja rintaan. Hän vannoi hänen henkeään ja vedettävä takaisin hieman enemmän .
  
  
  Toinen gawk whizzed ohi mimmo on oven karmi. Hän odotti hetken, sitten pisti päänsä nurkan takana ja ampui. Galleria jos vähän kattaa kolme miestä. Mies, joka ampui ensimmäiset laukaukset yritti väistää. Mutta Wilhelmina oli nopeampi, ja hän osui hänen ensimmäinen tavoite luoti, joka osui Ego on vasemman kyynärvarren.
  
  
  Tukahdutettu huuto pakeni ego huulilla. Hän voihkaisi ja kaatui vastaan särkyneet näyttö tapauksessa, revolverin kuuluvat yli egot veltto ja hyödytön sormet. Silmäni putosi toinen mies, aivan kuten hän ampui minua.
  
  
  Tämä yksi ei aikonut antaa periksi yhtä helposti kuin ego toisella. Hän vetää hänen raskas laukku avaa ikkuna, " haluan laittaa aarre metallinen kori." Hänen Luger veti liipaisimesta, puuttuu hänen vasen reisi tuumaa, ja Ne onnistuivat siirtämään laukku kolmas mies, joka oli vielä seisoi avoimen ikkunan.
  
  
  Niiden takana oli lasi vitriinissä toisessa päässä huone. Päivä ennen, Etruskien maljakko oli sijoitettu vieressä tämä näyttö tapauksessa. Mutta nyt kun näin sen, suuni oli kuiva. Ei ollut maljakko.
  
  
  Ongelmat ovat suuria ongelmia. Jos varkaat eivät ole lakanneet ja maljakot ovat ei palasi, seuraukset ovat arvaamattomia. En usko paljon tilanteesta, mutta törmäsin galleria, ammunta. Hän tähtäsi haavoittunut mies, ja ampui emun toisen kerran oikeaan reiteen. Hän oli tippuu pois, jättäen vain kaksi egot hänen joukkuetoverinsa.
  
  
  Mies hän oli nähnyt kiipeily alas metalli kori kiipesi takaisin, ja sieltä, missä hän seisoi, hän näki topit kaksi täyttä pellavaa pussit. Tummahiuksinen mies, joka oli auttanut heitä oli valmis lähtemään. Galleria oli käytännössä tyhjä, riisuttu sen kallisarvoisia aarteita. Kun mies palasi tulipalo, olen romahti maahan. Luodit whizzed uhkaavasti oikeus yli pääni. Mutta pidin ammunta, ja puu ja lasi särkyneet ympärilläni. Tunsin lasinsirpaleet putoavat minun reidet ja rinnassa.
  
  
  Jos hän ei olisi saanut surmansa kaksi muuta miestä, jos hän ei olisi saanut asiakirjan takaisin Etruskien maljakko, Hawke ei olisi koskaan antanut minulle anteeksi, liioittelematta.
  
  
  "Caita hattu!" mies ikkunassa huusi, kehottaen hänen toverinsa kiire. Hän puristuksiin minut alas hänen laukausta kuin haavoittunut mies porrastettu ikkunasta, jättäen verijälkiä lattialla. Hetkeä myöhemmin, kaksi miestä olivat metalli kori kumppaninsa kanssa .
  
  
  Hän hyppäsi ylös ja ampui kaksi kertaa enemmän kuin kori noussut kohti ammottava vatsa leijuu helikopteri. Mutta kun hänen miehensä meni ikkunaan ja taas potkut, katselee ulos, kori ihmisten kanssa se oli jo kadonnut sisällä huminaa auton.
  
  
  Panssari-paneeli tiuskaisi takaisin paikalleen, ja viimeinen gawk suistui metallia. Hänen kirottu kuten useat museon työntekijät ja kymmenkunta poliisia purskahti pihalle suorapuheinen allani. He ampuivat helikopterin, mutta turhaan.
  
  
  Se tuntui mahdottomalta pysäyttää rosvoja. Minä riensi ulos ikkunasta ja käytävään, välittämättä rauniot takanani - rauniot, jotka viime aikoihin asti pidettiin museon arvokkain aarteita. Muutama utelias turistit etsivät hauskaa - se - oli vielä huddled yläreunassa portaita. Yksi heistä, lihava mies, bermuda shortsit, oli kiikarit kaulassaan.
  
  
  "Anna minulle kiikarit", sanoin.
  
  
  Hän katsoi minua ja tuhahti. 'Mene helvettiin.'
  
  
  Se oli heti tavoitteena hänelle luger. "Kiikarit," toista se. "Ja vilpittömästi nyt."
  
  
  Yhtäkkiä, hän oli peloissaan. Hän ojensi minulle kiikarit, hänen sormensa hermostuneesti. Hän nappasi kiikarit on ego kädet, juoksi takaisin ikkunaan ja pyritään kiikarit helikopterilla.
  
  
  Luukku lattiassa oli nyt kokonaan suljettu, suojella matkustajien ja aarteita Vatikaanin kokoelma , sekä asiakirja, joka oli valitettavasti piilotettu häntä Etruskien maljakko. Helikopteri alkoi ottaa pois ja poiketa museo. Se oli katsottu läpi kiikarit helikopterilla, mutta nen ei ole tunnistettu symboleja tunnistaa omistajat. Sitten hän teki kiikarit läpi ikkunan vasemmalla puolella helikopteri ja kiinni kasvot sen ikkunan takana. Se oli kasvot, että sai karvat niskaani seisomaan. Hämmästyttävä, ajattelin, vielä katsot profiilin mies, jonka olin nähnyt niin monta kertaa ennen .
  
  
  En ollut pettänyt meitä silmiin, meille katsoja. En ollut uskoa mitä näin. Se oli kallo - kuten kasvot, tyhjä, pergamentti-kuten iho, paksu ja vahamainen. Miehen silmät olivat ilkeä käärme -, kuten klustereita ohut, hiili-musta oppilaiden asetettu kellertävä, nahkea kasvot. Leveä suu ohuet huulet kiertynyt pääkallon virne. Se oli profiilin pidin katsot: yksi puolella hänen kasvonsa, jotka kuuluvat kaikkein turmeltunut ja hirviömäistä matematiikkaa olen koskaan tavannut. Luulin, että pääsin eroon hänestä ikuisesti päivä hän syöksyi Niagara Falls.
  
  
  Ilmeisesti hän selvisi pudotuksesta. Juudas oli vielä elossa.
  
  
  Helikopteri lähti nopeasti, ajautui jälleen, ja katosi hetkeä myöhemmin.
  
  
  Hän meni takaisin galleria ja katseli ympäri huonetta. Vain muutama vitriineihin pysyi koskemattomana, ei ole epäilystäkään, koska ih: n sisältö ei ollut tarpeeksi arvokas. Näyttää siltä, että varkaat tiesivät, mitä he halusivat ennen tunkeutumalla huoneeseen .
  
  
  Hän kysyi vielä kerran Etruskien maljakko, toivoen epätoivoisesti, että se oli vain siirretty tai rikki . Mutta maljakko ei ollut siellä, ja ei ollut lasinsirpaleita osoittaa, että se oli tuhoutunut ryöstön aikana. Hän kuitenkin tiesi, että maljakko ei ole merkittävää markkina-arvoa. Se oli jonkin arvoinen vain keräilijöille. Sergei palaa minulle. Juudas, mies, joka oli niin kauan häirinnyt AX työtä , otti erityinen kiinnostus antiikin Italian esineitä. Minulla ei ollut epäilystäkään siitä, että silmäni oli nähnyt kaiken oikein. Juudas oli vielä elossa. Ja hän veti pois kaikkein fantastinen heist aikamme . Ja hän oli Etruskien maljakko, koska hän nimenomaan neuvoi miestä ottamaan se liian.
  
  
  Hänen peräytynyt kuin hän kuvitteli ego on iloa löytämässä yllätys piilotettu maljakko. Se oli epämiellyttävä ajatus.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Uskomatonta!" huusi Hawk, vauhdista raivokkaasti edessä mahonki pöytä hänen väliaikainen Pariisin päämaja Rue de Fleur. Hän antoi minulle hapan ilme ja astui pois hänen tweed-puku. Ego on harmaat hiukset oli epäsiisti, ja hän oli pureskelua voimakkaasti ohut pala sikari, joka pomppi varovasti välillä ego on hampaat.
  
  
  "Olen pahoillani", sanoin.
  
  
  "Se ei olisi ollut niin vaikea tehtävä, Nick", hän sanoi jyrkästi. "Sinulla oli se kirottu asiakirja kädet. Ja sitten... No, en ole koskaan kuullut niin outo tarina kuin se, mitä olet juuri kertonut minulle.
  
  
  'Minulla ei ollut vaihtoehtoa. Minun olisi pitänyt tehdä se. Se oli vain sattumaa, että
  
  
  "Tiedätkö, kuka minun pitäisi vastata tähän?" Haukka keskeytti minut. "Se oli yhteinen toiminta, muistatko? On ihmisiä military intelligence. Minun on ilmoitettava tästä Pentagon ja ... onko sinulla mitään käsitystä siitä, miten presidentti reagoivat tähän? Kun suljen puhelimen, sitten puhua hänelle, en voi nukkua minun oikealla korvalla koko viikon."
  
  
  "Katsokaa", sanoin ärtyneesti, " jos haluat riistää minun tehtäväni ..."
  
  
  Haukka tuijotti minua hetken, kuin jos hän olisi nähnyt minut istuu siellä ensimmäistä kertaa. Niiden egot muuttunut. Järkytys huono sää Barentsin Meri näytti ovat laantunut. Jumala, Nick, hän sanoi, ei haittaa minua. En voi syyttää sinua kaikki, että tiedän. Vaikka monet ihmiset yrittävät tehdä sitä. Jos on olemassa ainakin joitakin vika, aion jatkossakin jakaa sen. Tiedäthän, siellä oli paljon tyytymättömyyttä siihen, että presidentti määräsi tämän kannan AX . Lyön vetoa, he hypätä niskaan .
  
  
  "En tiedä, mitä muuta olisin voinut tehdä hänen kanssaan", sanoin. "Ehkä... en haluaisi tapa tehdä se eri tavalla.
  
  
  Roskaa. Jos tämä ryöstö ei olisi tapahtunut tänä aamuna, sinulla olisi jo tullut iso sankari. Ollakseni rehellinen, se oli varsin fiksu ja voit piilottaa asiakirjan tässä maljakko .
  
  
  Hän hymyili heikosti. "Miten mukavaa, että voit sanoa, että. Täytyy myöntää, että ajattelin niin itsekin."
  
  
  Mutta ymmärrät toki, että se on turha vakuuttaa ketään tämä, " hän sanoi happamasti. "Olemme kriisissä, kunnes palaamme tämän asiakirjan. Muuten, miten sait noin tämä museo sen jälkeen, kun helikopteri katosi?
  
  
  "Se oli sijoitettu palvelu sisäänkäynti, jotta ei jää kiinni, joita vartijat rakennuksessa.
  
  
  Mutta matkalla sinne hän tapasi Odin käytävässä ensimmäisessä kerroksessa, jossa ikkuna oli auki, että vain rukoili voidaan käyttää. Hänen, hyppäsi esimerkiksi viisi jalkaa, äänestys, ja se on siinä.
  
  
  "Hmm," Haukka murisi. "No, et ainakaan jää kiinni. Oletko varma, että näit Juudas?"
  
  
  "Jos se ei ole häntä, se on hänen veljensä," minä sanoin. "Kasvot näyttivät samanlaisia. Haukka pudisti päätään. Hän otti iso-rta sikari, käveli ympäri tuolin ja istui alas. "Juudas on vielä elossa ... Emme löytäneet Ego on kehon, kun hän putosi osaksi vesiputous. Joten se on mahdollista ."
  
  
  "Olin ajatellut tämä art theft", sanoin. "Tyylillä, se muistuttaa useita muita taide-varkaudet sitoutunut Italiassa viime vuosina. Ihmettelen, jos Juudas oli sielu takana kaikki nämä ryöstöt.
  
  
  "Luulen", Haukka vastasi, " että jos tämä sarja varkauksia on Juudas tekee, lyön vetoa, siellä on muita motiiveja kuin taloudellista hyötyä. 'Ehkä. Mutta juuri nyt, olen enemmän huolissani asiakirja kuin Juudas ' suuria suunnitelmia. Hän varmasti löytää ego tässä maljakko, ja ainakin hän voi tehdä, on myydä se Venäläiset tai Kiinalaiset ympäri maailmaa hänen viha Länttä kohtaan.
  
  
  Haukka näytti hyvin pieni ja hyvin väsynyt nahka tuoli pöydän takana. Se vaivasi minua, että olin kuormittaa egoni kanssa nämä huolenaiheet.
  
  
  "Jos muut kopioi tämä sytytin, Nick", hän sanoi hiljaa, " me emme voi olla vakavia ongelmia. En mene yksityiskohtiin, kun annoin sinulle tämän tehtävän, koska sinun ei tarvitse tällaisia tietoja saada työtä tehnyt, mutta uskon sinun pitäisi nyt tietää, mitä olemme menettäneet, jos tieto päätyy käsissä mahdollisia vihollisia.'
  
  
  "Tämä asia, Nick, voit luoda ydinaseita hyvin pienessä mittakaavassa. Kranaatinheittimiä ja haupitsit voi olla täynnä pieniä ydinkärkiä, aivan kuin aseet. Yksi mahdollisuus tankin tykki voi tappaa satoja ihmisiä."
  
  
  "Ja ei ole neuvotteluissa taktisia aseita", sanoin.
  
  
  En usko, että meillä olisi käyttää tällaisia aseita, vaikka olemme suunniteltu ja valmistettu niitä. Mutta Venäläiset ei saa asettaa tämä rajoituksia itse. "Ydinaseita olisi ihanteellinen pienten sotureita, jotka älä lopeta ih rajoja." Omaansa, hän pudisti päätään. "Toivon, että olit väärässä Juudas. Voimme tehdä ilman sitä ja liittyvät komplikaatiot. En koskaan unohda toimintaa hän suoritti muutama vuosi sitten, kun hän aikoi jättää oman jälkeen Amerikassa-määräajoin sähkökatkoja, musta sumu, likainen vesi, veri-punainen jokia ja järviä ."
  
  
  "Dell itse", Haukka sanoi, " mutta kaikki me olemme kiinnostuneita juuri nyt on saada tämä asiakirja Juudas, tai kuka se on tämä helikopteri. Poliisi Kuura tuntuvat olevan sinun puolellasi, mutta en odota heiltä liikaa. Älä mene niitä, jos huomaat, että heillä on selkeät ohjeet."
  
  
  "Entä Interpolin Kuura? Tiedän muutamia ihmisiä, ja ne varmaan tutkii tapausta."
  
  
  "Aion työskennellä heidän kanssaan. Tietenkin, he eivät voi tietää tarkalleen, mitä tehdä."
  
  
  'Ymmärrän häntä.'
  
  
  "Oliko teillä mahdollisuus nähdä Vatikaanin Kirjaston galleria ennen kuin piti lähteä niin nopeasti?"
  
  
  "Minun ympärilleni."
  
  
  "No, mielestäni meidän pitäisi ottaa hyvä tarkastella tätä tilannetta siellä", Haukka sanoi, laittoi sikarin takaisin hänen hampaat ja puree sitä.
  
  
  "Mutta miten me sen teemme? Siellä on kaksinkertainen turvallisuus, kunnes poliisitutkinta on ohi.
  
  
  Ehkä se sopisi sinulle kuin ystäväsi Interpol, Hawke mietti. Mutta emme voi luottaa siihen. Luulen, että se on parempi mennä suoraan huipulle kuva."
  
  
  "Mitä Riimi?"
  
  
  "Ei", Haukka naurahti. "Isä".
  
  
  Hän kumartui eteenpäin tuolissaan. "Puhua Isälle?'
  
  
  "Miksi ei?"
  
  
  "Jumala, en tiedä mitä tehdä. Tarkoitan, sinulla on protokolla, ja kaikki. Joku muu voi tehdä sen ? Hän vihasi kokous eturivin poliitikot, ja mitä Hawke oli ehdottanut, oli täysin mahdotonta hyväksyä .
  
  
  "Nick, tarvitset luvan etsiä rikospaikalta. Niin, olet sellainen mies, joka voi puhua Paaville. Uskon, että löydät Paavali VI viehättävä mies ."
  
  
  "Mutta ei hän hyväksy minua?"
  
  
  "Jos presidentti kutsui emu, niin kyllä. Jos meidän oli pakko yrittää taas saada Zhukov asiakirjan takaisin, Paavi voi kieltäytyä, koska hän olisi puuttua asiaan kahden maailman voimia. Mutta koska on selvää, että meidän valtion salaisuus oli vahingossa varastettu rikolliset, uskon, että Paavi mielellään auttaa meitä millään tavalla mahdollista. Ja jos hän sanoo, että voit katsoa ympärilleen kirjasto, poliisi ei voi pysäyttää sinua."
  
  
  Hänen huokaisi. "' Hyvä. Milloin voin palata Roomaan?
  
  
  "Tänään", Haukka sanoi. "Että on, jos se ei häiritse suunnitelmia illaksi." Viimeinen kommentti kuulosti sarkastiselta.
  
  
  Hän sanoi vakavalla naamalla, että " kyllä se vähän lentoemäntä koneesta. Ei on kaksikymmentä-neljä tuntia pois ennen seuraavaa kisaa, ja hän sanoi, hei ... "
  
  
  "Se on tarpeeksi, Nick," Haukka sanoi grimly.
  
  
  Hän virnisti ja nousi ylös. "I' ll keep you posted."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Lämmin sää Kuura oli ohi, se oli pilvinen ja sateinen. Colosseum oli syvä altaat, joka heijastuu antiikin arkkitehtuurin loistoa. Mukulakivet ja kujilla oli pesty pois, ja turisteja käveli noin kanssa monivärinen ajoneuvojen valuu vettä.
  
  
  Sanomalehdet olivat täynnä raportteja Vatikaanin ryöstö. Mutta se oli yllättävää, kuinka harva tuntui tietävän, mitä oli tapahtunut dell itse. Joissakin tarinoita, se oli ilmoittanut, että laskuvarjojääkärit laskeutui koneen ympärille pihalla museo. Muut silminnäkijät olivat varmoja, että saalistajat olivat naamioita. Yksi sanomalehti kertoi, että siellä oli kymmenkunta miestä rakennuksessa, ne kaikki aseistettu konekiväärit ja uhkaa turisteja kuoleman kanssa. Toinen sanomalehti kertoi, että naamioitu muukalainen ilmestyi tyhjästä ja pelasti ne, jotka uhkasivat rikollisia. Tämä naamioitu muukalainen kuulemma oli saksalainen ampuma-aseen ja puhui joko Slaavilaisten tai hepreaa.
  
  
  Toivoin vain, että poliisi olisi paremmin ajan tasalla. Ei ihme, että huhut ja spekulaatiot olivat niin laajalle levinnyt, kun tällainen sensaatiomainen rikoksesta, mutta en ole koskaan nähnyt paina-painiketta, jotta sekoittaa. Hän ei lue meille yhden artikkelin, joka kuvaili, mitä tapahtui, että aurinkoinen aamu.
  
  
  Parasta, mitä voisin tehdä, oli ottaa yhteyttä ystäväni Antonio Benedetto Interpolin päämajassa vuonna Kuura . Antonio oli nuori, komea tarkastaja, joka kahdesti auttoi minua läpi Interpol tiedostoja. Luulin, että voisin luottaa häneen uudelleen. Minulla on hyvä tarkastella kasvot mies, hän ampui galleriassa, ja halusin tutkia kuvia rikollisia. Tiesin, että voisin luottaa Tony pitää minun identiteetti itsensä eikä esittää kysymyksiä.
  
  
  Häntä lähestyi häntä myöhään aamulla. Egon ääni oli lämmin ja ystävällinen.
  
  
  "Nick", hän sanoi jysähtäen, " mikä yllätys kuulla sinusta taas, amigo. Mitä teet Kuura? Olet sielu takana massiivinen Vatikaanin heist? Ego on nauru oli tarttuvaa.
  
  
  "Se ei ole minun tehtäväni", sanoin. "Olen vain käsitellä todellisia rahaa. Tölkit. Kassat ja niin edelleen.
  
  
  Hän nauroi taas. "Mutta tämä tapaus vaati paljon mielikuvitusta, amigo."
  
  
  "Kyllä," sanoin. "Ollakseni rehellinen, minulla oli sellainen mukana."
  
  
  "Neljä kertaa ?"
  
  
  En halunnut mennä liian paljon yksityiskohtia. "Tony, haluan nähdä joitakin kuvia hänen joka vuosi. Voitko järjestää sen?"
  
  
  'Tietenkin. Tulos tänään ei ole, kun. Parempi vielä, meillä on lounas. Tiedän, kiva kahvila ole kaukana täältä.
  
  
  'En voi tehdä sitä tänään. Minulla on tapaaminen.
  
  
  Auts. No, toivon, että hän on kaunis nainen."
  
  
  Sanoin, " Ei. "Isäni Kanssa."
  
  
  "Mahdotonta ! Antonio sanoi.
  
  
  'Se on oikein. Pyhä Isä näkee minut kello kaksi iltapäivällä ."
  
  
  'Armoa!', hän sanoi pehmeästi. "Sinulla on enemmän vaikutusvaltaa kuin häntä, ajattelin, amigo."
  
  
  "Kanssa vähän apua Washingtonista", sanoin. "Kerron siitä myöhemmin. Voinko tulla aamulla töihin?'
  
  
  "Benissimo," Antonio sanoi. "Näytät aina kääntyä minua, Nick."
  
  
  Samana päivänä hän palasi Vatikaaniin. Ympärillä museo eristettiin, ja poliisi oli näkyvissä kaikkialla. Se olisi mahdotonta palata gallery ilman lupaa viranomaisilta . Voit yhtä hyvin yrittää murtautua Fort Knox.
  
  
  Isä on turvallisuus oli nyt paljon parempi kuin se oli tuntui aluksi. Tekijät olivat kauhuissaan ammuttiin häntä sinä päivänä, jona ryöstö, ja kukaan ei voinut lähestyä häntä ilman vaikuttavia asiakirjoja, ja sitten perusteellinen tarkastus.
  
  
  Ensimmäinen puolustuslinja koostui useita poliiseja ympäri sisäänkäynti siipi, jossa paavin asuntoa ja toimistot sijaitsivat. He olivat hyvin koulutettuja miehiä, ja se vei heidät jonkin aikaa testata minua.
  
  
  Tietenkin, hän jätti kaikki hänen aseita - ja erityisesti Wilhelmina on - hotellissa. Kun he eivät löytäneet mitään epäilyttävää, he ojensi minulle yli plainclothes poliisi, joka ojensi minulle yli Vatikaaniin Vartija.
  
  
  Lopuksi, olin saattajan paavin chambers. Huoneet olivat runsaasti Länsimaisen sivilisaation. Sen seinät oli koristeltu freskot, katot olivat mosaiikit, lukemattomia seinät ja haalistuneet seinävaatteita. Vielä nen oli askeettinen, lähes askeettinen. Tunne minulla on, kun katsoin hänen ympärillään oli tunnetta juhlavuutta, täydellinen puuttuminen keveys.
  
  
  Olin osoittanut paikan suuri odotushuone, ja kun olin odottamassa häntä, ajattelin häntä laitteet kaikkien valtionpäämiesten ja arvohenkilöiden, jotka istuivat samassa huoneessa. Ja nyt se on Nick Carter on puolestaan Killmaster N3 AX. En tiedä, jos vertailu sai minut nauramaan tai surettaa minua.
  
  
  Se on ollut vähintään puoli tuntia, ja aloin saada hieman hermostunut, kun ovi avataan. Pitkä, arvokkaan näköinen mies, tulinen punainen kardinaali on porukka tuli vastaanoton alueella.
  
  
  "Teidän Ylhäisyytenne", sanoin, nousta ylös liian nopeasti.
  
  
  Hän tuli luokseni, hänen kasvonsa ilmeetön. "Oletan, että sinä olet Herra Carter?" "Mikä se on?", hän kysyi pehmeästi.
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Hänen Kardinaali Pei. Ego Pyhyytensä voi saada sinut nyt. Voit seurata minua." Hän huomautti huoneeseen hän oli juuri tullut.
  
  
  Hän seurasi tarkasti, kuulo ääni oman jalanjälkiä. Kun hän sulki oven takanamme, hän nyökkäsi kahdelle muulle cardinals, oletettavasti kunnia vartija. Ih kaventunut, mutta ei vihainen silmät kertoi minulle, että minun jokaista liikettä tarkkailtiin huolellisesti, jos ei ole arvioitu.
  
  
  Lopussa sali oli kaksi ruskea-robed munkit. Yhteensä viisi miestä katseli minua kuten olen hitaasti laskea päätä, koska en tiennyt mitä muuta tehdä. Paavi Paavali istui avoimesti eteeni, ympäröi kaksi munkkia. Hänellä oli päällään valkoinen työtakki ja korkki, ja hänen rintansa oli suuri kultainen risti.
  
  
  Kardinaali Pei sanonut mitään. Hienovarainen muutos niiden ilmaisuja käski ottaa terävä askel eteenpäin. "Teidän Pyhyytenne", sanoin, alentaa pääni jälleen, ei ole varma, onko keula tai ei. Hymy ristissä, että Isä on joka noudattaa huulet. Ehkä hän näki, kuinka epämukava olo oli . Ehkä hän aisti epävarmuutta, että ajattelin oli nyt näkyy minulle. Joka tapauksessa, olin erittäin vakuuttunut hänen hymynsä. "Mr. Carter,"hän sanoi täydellinen englanti," istu alas." Hän viittasi tuolin vieressä häntä, ja ego paavi rengas glinted lyhyesti valossa.
  
  
  Hänen sel, tuskallisen tietoinen siitä, että uskottavuutta hallituksen, puhumattakaan Hawk ja KIRVES, on nyt vaakalaudalla. Mutta Isä on alentuva käytös oli tarttuvaa, ja se ei ollut kauan ennen kuin löysin itseni alkaa rentoutua.
  
  
  Kardinaali Pei otti kantaa Paavi on oikeassa. "Tämä on nuori mies, jonka on lähettänyt yhdysvaltain Presidentti, Teidän Pyhyytenne," Kardinaali sanoi.
  
  
  "Kyllä, hänen, muistan, että tämä yleisö oli pyytänyt."
  
  
  Paavi Paavali VI kääntyi minuun, ja minun silmät sumentunut hetkeksi. "Näyttää siltä, että hallitus on tullut mukana viime - ja hyvin valitettavaa, erittäin valitettavaa-varkaus."
  
  
  "Kyllä, Teidän korkeutenne", sanoin. "Erittäin tärkeä asiakirja oli varastettu yhdessä paavin lahjoja. Suojella egon päässä ... er ... vihollisen elementtejä, hän otti vapauden piilossa ego yksi tapaa kaunis Etruskien maljakoita. Joitakin osia mukana minua museo; ihmiset, jotka tuli ottaa asiakirjan minulta ."
  
  
  Tiesin, että minun oli liukkaalla alustalla, alueella kansainvälisen diplomatian. Siksi hän valitsi hänen sanansa mahdollisimman huolellisesti. Kun Isä nyökkäsi, kuin jos hän on samaa mieltä kanssani, hän oli iloinen, että huolimatta epäselvyyttä minun lyhyt selitys, hänen oli selkeä.
  
  
  "Presidentti", hän sanoi, " sanoi tämä asiakirja, kuten sanot ego, on erittäin tärkeää."
  
  
  "Dell itse, Teidän Pyhyytenne. Siksi olimme niin innokkaita tutustua galleria ja ehkä kysyä muutamia kysymyksiä museon henkilökunnalle. Ymmärrämme, että poliisi suorittaa perusteellinen tutkimus. Mutta koska tämän asiakirjan merkitystä minun Hallitus, se on tarpeen suorittaa oman ... er ... huolellinen tutkinta ." Kardinaali Pei nyökkäsi, etsii ensin Paavi, ja sitten takaisin minulle. Olen siirtynyt.
  
  
  "Esimerkiksi, meidän täytyy tarkistaa, onko maljakko on yksi varastettu kohteita. Tietenkin, on olemassa mahdollisuus, että se siirrettiin Etruskien museo kirjaston jälkeen se jäi."
  
  
  "En usko niin", sanoi kardinaali.
  
  
  "Suoraan dell," Isä vahvisti. "Uskon, että inventaario on valmis, Herra Carter. En vain vilkaisi häntä kursorisesti, mutta en muista hänen ottaa Etruskien maljakko hänen kanssaan. Tietenkin, useimmat varastettu kohteita poistettiin näyteikkunoita." Hän pysähtyi ja katseli huoneen poikki minulta vastakkaiseen seinään. Aika tuntui kulkevan hitaasti, mutta hän ei sano hänelle mitään. Lopuksi hän katsoi minua . "Erinomainen, Herra Carter," hän sanoi. "Olet saa viettää loppupäivän galleriassa ja muun kirjaston. Olen myös avulla voit tehdä pyyntö - että on, antamatta muita tietoja, mutta en luultavasti ei tarvitse kertoa - milloin Etruskien Museo."
  
  
  "Se on hyvin ystävällinen, Teidän Pyhyytenne."
  
  
  Hän kääntyi Cardinal Pei. "Valmistella kirjeen niin, että ego voi allekirjoittaa sen. Mr. Carter ei pitäisi olla mitään tarpeettomia ongelmia meidän poliisi.
  
  
  "Teidän Pyhyytenne," Kardinaali sanoi, nyökkää taas.
  
  
  "Varmista, että se tapahtuu välittömästi." Isä kääntyi takaisin minulle. "Me henkilökohtaisesti toivotan teille löytää tämä asiakirja, Herra Carter."
  
  
  "Paljon kiitoksia, Teidän Pyhyytenne", sanoin, seisomaan ja ottaa muutaman askeleen taaksepäin. Hän kumarsi ja lähti huoneiden läpi, jonka jälkeen Kuori Cardinal Pei.
  
  
  Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin, hän sai huomata, Paavin allekirjoitus ja sinetti. Olin hukkua aktiivinen vapaa-aika helpotus. Minun yleisön kanssa Paavi Paavali VI meni hyvin, mutta se oli kaikkein hermoja raastava osa tehtävääni.
  
  
  
  
  Hänen ensimmäinen meni Etruskien Museo. Koko alue oli tilapäisesti suljettu. Meillä ei ollut meidän kävijöitä, meidän turisteja, joten minulla ei ollut mitään ongelmia saada tietoja. Kuten muut Vatikaanin museot, tämä näytti enemmän kuin palatsi kuin mitään muuta. Se oli nastoitettu arvoesineet ja esineitä Etruskien aikakauteen. Hän muistutti, että suurin osa kohteita löytyi lähellä Etruria aikana kaivauksissa Paavi Gregorius XVI. Minulla ei ollut aavistustakaan, että siellä olisi niin paljon maljakoita, pullot, kulhot ja muut aarteet museossa. Valitettavasti, toivon, että voisin tunnistaa maljakko oli turhaa. Mutta avulla joitakin ihmisiä ympäri museo, ih on laaja arkisto häntä ja huomasi, että maljakko oli antanut Vatikaanin lähes kaksi vuotta aikaisemmin, ja että ei ole mitään kirjaa hänen palata.
  
  
  Myöhemmin samana päivänä, hänen puhui joitakin galleria työntekijää, joka vahvisti, että maljakko, sikäli kuin he tiesivät, oli galleriassa aamulla ryöstö. Tämä jätti minut johtopäätökseen, olin jo pelännyt: saalistajat oli ottanut hänet.
  
  
  Hänen vietti osan päivästä galleriassa, sitten perusteellisesti poliisi tarkistaa. Nuori plainclothes poliisi katsoi epäluuloisesti Isän huomaa.
  
  
  "Se on tarkistettava, signor."
  
  
  "Tee se sitten nopeasti", sanoin. "En vain ole aikaa katsella ympärilleen tänään."
  
  
  'On olemassa tietty menettely
  
  
  "Katsokaa", sanoin. "Isäni itse kertoi minulle, että minulla ei olisi mitään ongelmia tämän huomaa. Pitäisikö minun kertoa hänelle, että epäilet sitä?
  
  
  Nuori mies katsoi minua hetken. Sitten hän katsoi huomaa jälleen. "Yksinkertainen", hän sanoi. Hän meni ulos suoraan galleriaan ja ojensi viestin toinen plainclothes poliisi. Mies, lue se. Sitten he katsoivat minua ja sanoi jotain hiljaa toisilleen italiaksi. Mies, joka seisoi päivä kääntyi ympäri, osoittaen minua, ja sitten puhui päättäväisesti toinen etsivä. Reumatismi oli rauhallinen ja mukana on rento aalto käsi. Nuori mies ojensi lapun takaisin. "Pomo sanoi, että voit mennä galleria", hän sanoi grimly .
  
  
  "G", sanoin, ja otti huomautus.
  
  
  Menin sisään ja katselin ympärilleni. Myös nuori mies, siellä oli kolme poliisia. He puhuivat hiljaa keskenään. Pitkä sali näytti erilaiselta kuin ensimmäisellä kerralla, ego oli nähnyt sen. Ikkunat olivat kiinni, koska se oli satanut, se oli synkkä. Rikki kannet lasi vitriineihin poistettiin ja tutkittiin sormenjälkiä. Hän oli varma, että jos varkaat olivat jättäneet mitään fyysisiä todisteita, poliisi olisi jo otettu ih. Mutta ei olisi ollut mitään mielekästä jäljellä noin mitä näin, että aamulla, jos se ei olisi ollut sormi tulostaa ...
  
  
  Hän katsoi ovea. Se olisi mahdotonta tunnistaa yksittäisiä tulosteita kengät joukossa monia käytettävissä, jos he eivät sijaitsee ikkunan kehys tai muita erityisiä paikkoja, joissa vain varkaat olivat läsnä.
  
  
  Hän pyysi Etruskien maljakko uudestaan, vaikka hän oli varma, että se ei ollut pääsalissa . Hän oli pyytänyt poliisin, jos maljakko tai fragmentteja maljakko oli käytetty todisteena. Hän sanoi, että se ei ollut.
  
  
  Menin takaisin käytävään, yrittää muistaa, mitä olin nähnyt tulossa ylös portaita, että aamulla: kuollut palvelija ja ovet, jotka oli juuri pamahti kiinni. Sitten hän kääntyi ja meni takaisin galleriaan. Sitten hän käveli sinne, missä ruumis oli, ja näki, että nen oli vielä veritahroja hänen. Ovet olivat nyt auki, ja kun hänen isä kurkisti läpi oikeanpuoleisen oven, hän näki, että rikki lukko ei ollut korjattu vielä. Poliisi oli luultavasti utelias 9mm luoti veti puun ympäri. Hän katsoi alas maahan ja näki jotain muuta. Ovi oli vasten notkua metalli koukku lattialle, joka oli työnnetään aukon alareunassa oven. Se oli mielenkiintoinen. Tämä tarkoitti sitä, että lukita päivä, varkaat oli seistä ulkopuolella ovet vapauta koukut . Hän kumartui alas ja katsoi lattiaan. Ohut kerros pölyä oven ulkopuolella jättäneet selkeän vaikutelman viimeaikaiset kengät .
  
  
  Todennäköisesti tulosta oli tehnyt henkilö, joka tappoi vartijan, ja lukitsi oven tällä puolen-galleria . Luulin, että se oli crepe-pohja, jossa melko epätavallinen ruudullinen kuvio. Tulosta muutti hänen ympärillään, unhooked ovi koukku, ja työnsi oven auki, päästää enemmän valoa . Miniatyyri kamera, jossa on erittäin herkkä musta-valkoinen elokuva veti sen ulos taskusta. Otin kolme kuvaa kenkä tulostaa ja laittaa kamera takaisin. Ja kun hän suoraksi ylös, hän näki kertakorvauksen kuivatut valkoinen mutaa vieressä tulosta. Todennäköisesti se putosi kenkä, jossa tulosta on tehty. Hän otti nenäliinan hänen muiden taskuun, otti palan savea, ja kääri se nenäliina heti, kun nuori etsivä palasi. Kun hän katseli, hän työnsi oven auki uudelleen ja kiinni koukku.
  
  
  "Onko jokin vialla, herra?", hän kysyi. Hänen egonsa sävy ehdotti, että hän oli ottanut minut tunkeilija.
  
  
  En aikonut kertoa hänelle mitään sen jälkeen kun se on paljastettu. Jos mahdollista, hän olisi pyytänyt löytää Juudas ennen poliisia. Poliisi voi olla erilaisia ajatuksia siitä, omistus -, asiakirja -, ja kansainvälinen juonittelu voi alkaa, ennen kuin se palautetaan ego - ja vasta sen jälkeen, kun Italian armeijan viranomaiset ovat huolellisesti tutkittu ego.
  
  
  "Minä vain näin nuo veritahroja lattialla," valehtelin. "Kauhea kunnossa."
  
  
  "Kyllä, se on kauheaa", hän sanoi rauhoittavasti.
  
  
  "Kiitos yhteistyöstä," sanoin, kääntyen lähteä.
  
  
  Hän pysäytti minut. "Kerro minulle, Herra, olet Interpolin tai ehkä maailman paina?"
  
  
  "Me tarvitsemme tätä, meidän täytyy keksiä jotain muuta," sanoin. "Hänen ammatillinen kävijä museoon. Käyn museoissa ympäri uima-allas, ja sitten kuvata ja luetteloida sisältöä eri julkaisuja. Tähän mennessä yli kymmenen tuhatta ihmistä on käynyt sitä. En voinut odottaa galleria avata, koska minulla on vielä fifty-kolme museot seitsemän muun Euroopan kaupungeissa meno-paluu sunnuntaisin. Minun täytyy mennä nyt, koska minulla on muutama museoita vierailla täällä Kuura tänään."
  
  
  "Tietenkin," hän sanoi.
  
  
  Kun lähdin, nuori mies katsoi minua hämmästyneenä, ihmettelevät, jos hän oli pettänyt.
  
  
  
  
  Interpolin toimisto sijaitsi osoitteessa 23 Via Filippo Turati, mitäänsanomaton rakennus. Sää oli selvitetty, ja siellä oli raikas kevät ilma ilmassa. Se olisi suuri aamulla kävellä ympäri Roomaa ja kokemus tunnelma-siirry Tivoli Gardens, Caracallan Kylpylä tai kuuluisa Villa Adriana. Mutta siellä oli vielä tehtävä työtä, ja että työ odotti takana likainen julkisivu Interpolin päämaja.
  
  
  Hän löysi hänen ystävänsä Tony Benedetto Ego on pieni toisen kerroksen toimisto. Dim seinät ja huonekalut toimistoon oli valaistu auringonvalo streaming kautta avoimen ikkunan ja Tony on iso hymy .
  
  
  "Nick, minun toinen!" hän tervehti minua ja käveli hänen tuoli antaa minulle halauksen.
  
  
  "Buon giorno, amico," hän kertoi naurahtaen.
  
  
  Tony oli melkein minun pituiseni, paksut tummat hiukset ja kirkkaat silmät. Olemme auttaneet toisiamme ennen ja oli paljon hauskaa yhdessä. Tony piti pitää vähän hauskaa.
  
  
  Me pelata tätä peliä. Hän veti askin Lucky Strike ja tarjosi Tony savukkeen.
  
  
  ""Ah! Nyt muistan, miksi pidän sinusta niin paljon, Bambino. Koska sinulla on hyvä Amerikkalaisia savukkeita.
  
  
  Hän sytytti sen, ja me istuimme hiljaa jonkin aikaa, tupakointi hiljaisuudessa. "Niin, sinulla ohjain nyt?" hän lopulta kertoi hänelle.
  
  
  Hän kohautti olkapäitään. "Jos et pysy organisaatiossa tarpeeksi kauan, sinun lopulta tullut pomo, onko pidät sitä tai ei." Hän hymyili minulle hänen hammastahnaa.
  
  
  "Ehkä minun pitäisi lähteä AX ennen pomo eroaa", sanoin. "En usko, että voin käsitellä office-työtä."
  
  
  "Minulle liian," Tony sanoi. "Onneksi minun pieni edistäminen antaa minulle mahdollisuuden työskennellä myös ulkona." Tummat ruskeat silmät olivat vakavat nyt. "Minulla on kyseessä ryöstö Vatikaanissa, Nick. Miten sinä olet mukana tässä?
  
  
  Se oli kiteyttää, mitä oli tapahtunut tähän mennessä fretti. Hän kertoi Emu noin asiakirjan, mutta ei sitä, mitä se sisälsi. Hän kuunteli grimly. Haluaisin nähdä poliisi kuvia, päätin. "Minulla on hyvä katsoa, että henkilö loukkaantunut."
  
  
  "Katsomme ih yhdessä, Nick", hän sanoi. "Lähetin miehen Vatikaaniin, mutta hän ei löytänyt mitään. On mahdollista, että voimme toimia yhdessä tässä asiassa? "
  
  
  "Ehkä", sanoin. "Mutta ei virallisesti. Olen mieluummin, että Interpol ei tiedä syy minun läsnäoloa."
  
  
  Hän nyökkäsi.
  
  
  "Ja vielä yksi asia," lisäsin. "Jos voisimme löytää asiakirjan, se on minun. Et voi edes mainita olemassaolo ego esimiesten."
  
  
  Tony ajatellut sitä. "No niin, Nick", hän sanoi. "Olemme kiinnostuneita saamaan Vatikaanin aarteet takaisin, meidän ei tarvitse kaivaa valtion secrets of the Americas." Hymy hitaasti palasi hänen kasvoilleen. "Minulla on tunne, että sinulla on johtaa."
  
  
  Hän oli ottanut pois hänen tasku, jonka miniatyyri kamera. Se oli Minolta erittäin nopea suljin, ja hän käyttää superpanchromatic elokuva se. "Luulen, että tämä kiinnostaa sinua," sanoin. "Kuinka nopeasti se ilmenee ?"
  
  
  "Meillä on pieni pimeä huone", Tony vastasi. "Ja ammatillinen. Voimme zoomata puoliltapäivin."
  
  
  "Hienoa," sanoin. Hän otti nenäliinan ja avattuna se. "Ja sitten hän haluaisi tietää, missä, että kertakorvauksen savea tuli." Voit selvittää?
  
  
  "Tämä on menossa olla hieman vaikeampaa, amiko," hän nojautui eteenpäin ja tutki kertakorvauksen savea. "Annan minun ego meidän kemisti. Mitään muuta?'
  
  
  'Ei tällä hetkellä. Otetaanpa vilkaista oman valokuva-albumeita ."
  
  
  Vietimme yli tunnin katsellen poliisi valokuvia suuri harmaa huone täynnä arkistointi kaapit, pöydät, ja naisten toimistotyöntekijät. Kun lopetimme, hän ei tunnistanut yhden kasvot koko kuva-arkisto, jonka hän tunsi.
  
  
  "Olin varma, että tämä kaveri olisi siellä," sanoin. "Jos henkilö oli Juudas," Tony sanoi, läpsiminen viimeisin albumi,"hän on ollut hyvin varovainen valitessaan hänen ihmisiä."
  
  
  'Aivan. Mutta tämän ryöstön teki todellisia ammattilaisia, ja yleensä ihmiset tällä tasolla on rikosrekisteri ."
  
  
  Tony laittoi käden olkapäälleni. "Meillä on valokuvat ja pala savea", hän sanoi. 'Tule tänne. Meillä on hyvä lounas, ripottele viiniä iltapäivällä, ja sitten mennä takaisin päivän työ virkeänä.
  
  
  Hän virnisti ja nyökkäsi. Yksi asia olen aina pitänyt siitä, Tony. Ego ja huoleton käytös olivat aitoja, mutta tiesin, että takana huolimattomuudesta antaa älykkyyttä ja ovela omistettu poliisille upseeri.
  
  
  "Olet oikeassa", sanoin. "Emme voi tehdä mitään täällä, kunnes kuvat ovat valmiina."
  
  
  Menimme Mediterraneo Cafe ja pelannut tätä peliä terassilla. Se oli lämpimämpää nyt, että pilvet oli selvitetty, mutta tuuli oli edelleen vahva. Tony on suositus, tilasimme paistettua kalaa. Pääruoka edelsi spagetti ja sitten valkoinen juusto. Meidän valo valkoinen viini oli herkullista. Juttelimme vanhoista ajoista, ja Tony kiisti tiedotusvälineissä tyttö, me molemmat tiesimme sen. Me nauroimme paljon, ja kun paine viime sunnuntaina helpotti, ja hän pystyi rentoutumaan.
  
  
  Yli tuntia myöhemmin palasimme Interpolin toimisto. Kuvat olivat kehittynyt ja laajentunut 18x24. Tony otti ihs pois kansiosta ja ojensi ne minulle katsomatta niitä.
  
  
  "He tekivät hyvää työtä", sanoin. "Katsokaa tätä."
  
  
  Hän tutki ensimmäisen valokuvan. "Kyllä," hän sanoi, " se on kuva, selvästi näkyvissä. En usko, että olen koskaan nähnyt mitään, kuten se, Nick. Hyvin epätavallista.'
  
  
  "Olen samaa mieltä, ja se on hyvä meille."
  
  
  'Erityisesti. Teen enemmän tulosteet ja valitse tyyppi kenkä ."
  
  
  Meillä tuli pimennetyssä huoneessa, ja lab avustaja välittömästi lupasi tehdä lisää kopioita parhaita kuvia. Sitten Tony otti luettelo shoe myymälää kaupungissa, ja hänen teki muutamia puheluita tarkistaa kengän valmistajat. Siellä oli kymmenkunta ihs ympäri Italiaa.
  
  
  Kun Tony tilasi useita miehiä käy kenkäkauppa, hän palasi hotelli koodi raportin Haukka. Minun piti laittaa ego on "postilaatikko", jossa ego kuriiri noutaa sen ja lähettää sen Kinner. KIRVES ei voi käyttää puhelinta, vaikka puheeksi-muunnin, paitsi silloin, kun kiireellinen viesti oli toimitettava. Kirjoitin raportin ja lähetti sen Ego on postilaatikko.
  
  
  Kun pääsin takaisin huoneeseeni, huomasin, Tony pyytää minua soittaa em.
  
  
  "Löysimme valmistaja", hän sanoi. "Tämä on web yritys maassa, joka on mukana tuottaa tällaisen suunnittelu. Olemme tällä hetkellä listaa jälleenmyyjien perustuu valmistajan tilikirjat."
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Olen siellä ennen kuin olet valmis. Minun kehuja tehokkuutta ."
  
  
  -
  
  
  Kun hän palasi Tony Nuolee, illalla hän oli oppinut, että kenkä tehdas salissa Milanossa oli nimeltään Italian Uuden Yhteiskunnan. Edustaja Kuura sai vain pieniä määriä kengät tehtaita, ja ih myydään vain kaksi myymälää kaupungissa. Odin noin nämä kaupat meni konkurssiin vuosi sitten. Seurauksena, siellä oli vain yksi kauppa laitamilla kaupungin .
  
  
  Kun kysely, selvisi, että omistaja myymälä oli tietty Luigi Farnese.
  
  
  "Nyt me löydämme ego", sanoin. "Että on, jos meidän mies osti baletti tossut Kuura."
  
  
  "Luultavasti", Tony sanoi. "Uskomme, että meillä on myös tunnistanut pala savea, amiko. Meidän kemisti mielestä se on Sisilia.
  
  
  "Hmm", sanoin. "Mafiosot".
  
  
  -
  
  
  Tony oli muuta tekemistä, joten hän otti taksin kauppaan yksin. Se sijaitsee kapealla kadulla yksi Riimi on uusia asuinalueita. Kengät ja muut tuotteet myytiin nahkoja. Farnese, lyhyt, lihava mies, jolla on kapeat viikset, oli hyvin avulias.
  
  
  "Kolme asiakasta äskettäin ostanut nämä ohukainen-kengät", hän sanoi. "Kirjoitin ih nimet."
  
  
  Hänen, katseli nimet. Barzini. Aranchi. Pallotti. He eivät kerro minulle mitään.
  
  
  Pyysin häntä. "Voinko kopioida hänen nimensä?"
  
  
  'Tietenkin, sillä estestvenno.'
  
  
  En ole koskaan tehnyt, kiitti myyjä ja vasemmalle.
  
  
  
  
  Seuraavana päivänä, Tony otti minut poliisiasemalle, jossa hänen ego avustaja piti olla, ja emuja päätti mennä läpi laajoja tiedostoja. Keskipäivällä, löysimme mitä halusimme. Rocco Barzini oli vapaapotku. Lista oli vanha, ja nen mainittiin vain vähäinen rikos. Tuntia myöhemmin löysimme ego keskuudessa valokuvat. Se oli mies, joka ampui hänet Vatikaanissa .
  
  
  Tony siirretään lyhyesti arkistonhoitaja.
  
  
  "Poliisi ei ole kuullut Barzini jo jonkin aikaa,"hän sanoi," ja he ovat menettäneet ego ulkonäkö."
  
  
  "Eivätkö he tiedä, missä hän on?"
  
  
  "He sanovat ei".
  
  
  "No, me tiedämme, että hän oli Sisiliassa viime aikoina."
  
  
  "Kyllä, rakas muut, mutta tämä tieto on juurikaan hyötyä. Sisilia on suuri saari, jossa on vähäpuheinen väestöstä. Huomaatte, että se tulee olemaan hyvin vaikeaa saada ketään puhumaan Barzini tai joku muu." Olen samaa mieltä hänen kanssaan. Sitten hän yhtäkkiä ajattelin, Gina, tyttö, joka ei ollut kytketty mafia. "Ehkä", sanoin," voimme tietää jotakin meidän crepe - pohjainen ystävä täällä Kuura."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kävin Gina, joka yö. Hän tiesi, että olin tulossa ja tehty herkullinen edu. Pääruoka oli scallopini alla Firenze, sulanut juusto liha ja pinaatti. Ensin oli spagetti, sitten vasikan, ja lopuksi juusto ja mukava läsnä. Punainen viini oli erinomaista.
  
  
  "Onko kaikki Italian naisten kokata niin hyvin, liian?" hän kysyi, kun me pelataan peli kuin tämä penkillä.
  
  
  Gina laittoi kätensä olkapäilleni. "Ei jokainen on noin heitä", hän sanoi,"mutta useimmat Italian naiset ovat." Hän veti jalat ylös alla hänen, ja hänen hame liukui ylös hänen reidet, paljastaen hänen valkoiset pakarat.
  
  
  "He tekevät paljon asioita hyvin", sanoin pehmeästi.
  
  
  Hän hymyili ja kevyesti suuteli kaulaani. "Luulin, että olit tulossa takaisin minulle, Nick", hän kuiskasi.
  
  
  "Pelkään, että se on liiketoimintaa," sanoin, syyllisen näköisenä. "Ainakin se on tärkein tavoite tänä iltana."
  
  
  Hän nykäisi kätensä pois. "Se ei ole täsmälleen mairitteleva, on se?", hän sanoi, partaturska.
  
  
  Hän hymyili hänelle ja veti hänet lähelle. "Tämä on erittäin tärkeää, mutta se ei tarkoita, en halua nähdä sinua jälleen."
  
  
  Hän käänsi kasvonsa häneen ja suuteli häntä huulille. Hän kietoi kätensä kaulani ympärille. "Se on parempi, että jalat," hän mutisi. Sitten hän murtautui vapaaksi. "Mitä asiaa teillä sitten on?" hän kysyi. "Luulin, että olit vieraassa palvelu."
  
  
  "Niin," sanoin. Gina, en voi kertoa sinulle täsmälleen, miksi hän on Kuura. Mutta ehkä voit auttaa minua, jos se mitä olet kertonut itsestäsi, on totta."
  
  
  Hän suuteli minua korvalehdestä. 'Mitä tarkoitat?'
  
  
  "Sanoit, että tiedät ihmisiä, manalan."
  
  
  Hän kavahti hieman. "Mutta sinä et ole poliisi."
  
  
  Hänen epäröi. Sitten sen päätti sanoa hei niin paljon kuin mahdollista. "Jostain syystä en voi selittää sitä sinulle, Gina, "sanoin," olen kiinnostunut siitä, mitä tapahtui Vatikaanin Kirjasto pari päivää sitten."
  
  
  Hänen tummat silmänsä olivat jopa suurempi kuin tavallisesti.
  
  
  "Diavolo ! Oletko kiinnostunut Vatikaanin ryöstö?
  
  
  "Kyllä," sanoin.
  
  
  'Ah. En tiedä. On olemassa tietyn tyyppisiä rikoksia, että et voi saada tietoa. Se on tällainen rikos. Kukaan ei tiedä siitä mitään."
  
  
  "En odottanut sinua kertomaan minulle siitä rikoksesta, joko", sanoin. "Toivoin vain, että kertoisit minulle jonkun."
  
  
  Hän kohautti olkapäitään. 'Kuka on tämä henkilö?'
  
  
  "Ego nimi on Barzini," sanoin. "Rocco Barzini".
  
  
  Hän mietti hetken. Sitten hän sanoi: "en tiedä, että nimi."
  
  
  "Mieti tarkkaan, Gina," sanoin, suudella häntä käsi. "Tämä on minulle hyvin tärkeää."
  
  
  Hetken kuluttua, hän sanoi, " Nick, minä en tunne sitä miestä."
  
  
  Hän huokasi.
  
  
  "Poliisi itse ei ole mitään vihjeitä, tässä tapauksessa", hän jatkoi. "Olisi parempi, jos laitat tämän asian ympärillä pään."
  
  
  Voisin nähdä huoli hänen silmissään. "Gina", sanoin," en voi."
  
  
  Hän nojautui taaksepäin sohvalla ja pureskella hänen alahuuli mietteliäänä. "No", hän sanoi hitaasti," jos en voi saada sinua luopumaan, mitä voimme tehdä jotain."
  
  
  'Kyllä?'
  
  
  "On nainen. Tapasin hänet läpi Rosa, ystäväni kahvila."
  
  
  "Muistan, Rose", sanoin.
  
  
  "Tämä nainen omistaa bordellin Piazza Montecitorio. Hän tietää, että Roman rikolliset paremmin kuin hänen veljensä. Ehkä hän haluaa puhua sinulle." Maksua vastaan.'
  
  
  "Minä maksan sinulle," minä sanoin.
  
  
  "Sinun täytyy mennä sinne yksin. Hän ei päästä naisia kotiinsa, paitsi tytöt, jotka työskentelevät hänelle."
  
  
  "Saanko nähdä hänet tänä iltana?"
  
  
  "Minä tulen katsomaan."
  
  
  Hän meni puhelimeen, soitetut numero, ja puhui vaimealla sävy. Muutamaa minuuttia myöhemmin, hän lopetti ja istui viereeni sohvalle.
  
  
  "Kaikki on hyvin", hän sanoi surullisesti. "Voit mennä sinne kello kymmenen jälkeen.
  
  
  Hän on valmis puhumaan sinulle. Hän ei maininnut henkilön nimi etsit. Hän pelkää, että hänen puhelin on joskus painanut poliisin."
  
  
  "Kiitos, Gina", sanoin. Hän katsoi hänen katsella. Se oli lähes kymmenen. "Sitten minun on parasta lähteä", sanoin.
  
  
  "Siellä on jotain muuta."
  
  
  'Kyllä?'
  
  
  "Jotta vierailun näyttää normaalilta, löytää yksi noin tytöt, ennen kuin voit puhua Rouva Vasari."
  
  
  Hän nosti hänen juro leuka hänen etusormi. "Ehkä en voi välttää sitä", sanoin.
  
  
  Hän näytti vakavalta. "Älä pelaa pelejä, että Rouva Vasari, Nick. Hän sanoi, hei, saat maksaa, tyttö ja että sinun pitäisi takaisin rahaa."
  
  
  'Katson sen.'Se ei ollut miellyttävä ajatus jättää Gina ja mennä nukkumaan prostituoidun kanssa. "Älä pelkää ikuisesti. Tarkoitan, tyttö. Rose vakuutti minulle, että Rouva Vasari on erittäin tiukka noin hänen terveytensä."
  
  
  Sen sai nopeasti. "Jos sinä olet kunnossa, minä tulen takaisin tänne sen jälkeen, kun puhun hänelle."
  
  
  Hän katsoi minua kyyneleet silmissä. "Se olisi todella mukavaa", hän sanoi.
  
  
  
  
  Otin hänet taksilla Piazza Montecitorio. Aukio oli ruma osa kaupunkia, ei illalla kävelee. Talo oli hyvin vanha, rapautunut julkisivu. Kaikki ikkunat oli valaistu, vaikka pohjakerroksessa blindit piirrettiin, ja ikkunoiden yläpuolella ne olivat suljettu, jättäen vain raitoja keltainen valo .
  
  
  Hänen selkäkilven ylitti jalkakäytävä, hän näki miehen, joka seisoo vieressä kuistilla. Hän ei ollut etsimässä minun suuntaan, mutta hänen itsekkyys sai minut varoa. Ohut nuori tyttö päästi minut sisään. Muutama lisää asiakkaita muutti iso olohuone, jossa he tapasivat tytöt; kun odotin käytävällä ulkopuolella juhlasalissa, he kaikki tuntuivat olevan tietoisia olotila.
  
  
  Hoikka, keski-ikäinen nainen, jolla on mustat hiukset slicked takaisin lähestyi minua. Pyysin häntä. "Rouva Vasari?"
  
  
  Hän hymyili ohuesti. "Ei, häntä Rouva Vasari. Haluatko tyttö?
  
  
  Hän ei tiennyt miten vastata. "Kyllä."
  
  
  Kun menimme olohuoneeseen, useita naisia katsoi meidän suuntaan. Nuori blondi nainen tuli luoksemme. Hänellä oli yllään pari lyhyt musta pikkuhousut, jotka altistuvat eniten hänen reidet ja rinnat. Hänen arvioivat hänen noin kahdeksantoista; hänestä tuntui, toinen ripaus viattomuutta hänen sydämen muotoinen kasvot. Hän kysyi minulta, italiaksi, jos hän voisi pitää minut kiireisenä . Hänen päätelmänsä oli, että hän oli yhtä hyvä tai yhtä huono, kuin toiset. Hän nyökkäsi hänelle.
  
  
  Hän hymyili ja tarttui käteeni possessively. Rouva Vasari äiti lähti, ja tyttö kysyi, haluaisinko jotain juotavaa ennen kuin menimme hänen huoneeseensa. "Ei,"sanoin," mennään yläkertaan."
  
  
  "Ah, sinä olet innolla sitä, etkö olekin?" Hän johdatti minut portaita ylös huoneeseen pohjakerroksessa.
  
  
  Heti kun ovi sulkeutui takanamme, hän alkoi riisua minua. "Olet suomalainen, vai mitä?" Mary sai monet Englantilaiset ."
  
  
  Hän antaa sen jatkua jonkin aikaa. Näyttää siltä, että hei, pidin siitä. En ottanut aseet, riskialtista liikkua, mutta en halunnut herättää turhaa huomiota tässä paikassa . Hän nosti hänet reunaan rauta sänky ja poistaa hänen baletti tossut ja housut, kun taas Maria näppärästi poistaa hänen ohuet vaatteet. Ei ollut kaunis nuori elin pieni vyötärö ja yrityksen koko rinnat. Siellä oli mustelma Ei vasempaan reiteen, ei ole epäilystäkään jäljellä kuuman asiakas.
  
  
  "Pidätkö Mary?", hän kysyi.
  
  
  Hän seisoi sängyn viereen ja riisui loput vaatteensa. "Kyllä, Maria, olet hyvin kaunis." Häntä, hymyili ja tarkoitti sitä .
  
  
  Hän istui alas lattialle jalkojeni juureen ja alkoi aivohalvaus minun reidet. "Olet hyvin kaunis", hän sanoi. Hänen kätensä meni ylös minun sukupuolielimissä ja työskenteli siellä. Hän nojautui eteenpäin ja suuteli minua reiteen. Hän oli nosti sängyn reunalle ja muutti minun reidet käpertyä toisiaan vastaan.
  
  
  Kun hän tuli huoneeseen, hän oli ajatellut, puhui Rouva Vasari. Mutta kuten Maria toimi hyvin asiantuntevasti kanssani, minun kiihottumisen kasvoi, ja kun hän ojensi sängyllä ja työntää tyynyt alla hänen reidet, hänen oli valmis.
  
  
  Hän tiesi, että hänen ammattinsa hyvin. Hän tiesi tarkalleen, mitä tehdä, ja kun tuo minun räjähtävä huipentuma. Kun se oli ohi ja olimme makaa hiki ryppyinen levyt, hän näytti onnellinen, että olin fyysisesti tyytyväinen. Hän ei ollut odottanut mitään muuta. Kuten minulle... No, se oli mitä olen maksanut.
  
  
  Kysyin Rouva Vasari.
  
  
  'Ah. Olet yksi, joka haluaa puhua Madame.
  
  
  'Kyllä. Voitko viedä minut hänen luokseen?"
  
  
  'Tule minun kanssani.'
  
  
  Hän johdatti minut toisen kerroksen toimisto-ja kävelimme alas pimeässä eteisessä takaisin huoneeseen. Hän koputti kahdesti, ja kun hän avasi hänen, hän lähti.
  
  
  "Haluat puhua vaimon kanssa?" tummahiuksinen nainen kysyi.
  
  
  Hänen näytti mimmo ei huoneeseen. Se oli pehmeästi valaistu punainen ja sininen valo. Haju suitsukkeita leijui alas käytävällä .
  
  
  "Kyllä, hän sanoi hän halunnut nähdä minua", sanoin.
  
  
  "Tule sisään", nainen sanoi, tehostamalla syrjään.
  
  
  Hänen tuli huoneeseen, ja haju Stahl oli tukahduttava. Luku rikas silkki kallistaa alhainen baha ' i-paksu-kokolattiamatto huoneessa . Kun hän tuli nuolemaan häntä, hän näki että hän oli harvinaisen lihava nainen. Hei, hän olisi ollut vähintään seitsemänkymmentä, mutta hän oli raskaasti koostuu, kuten varoitus varhaisesta äänen elokuva. Hänen notkea, ryppyinen kasvot oli peitetty meikki, hänen silmänsä olivat mustat ja hänen silmäluomet olivat tumman sininen . Poskipuna oli sotkee hänen rasvainen posket, ja punainen huulipuna muodostunut fake suuhun. Tämä kaikki oli peitetty oranssi peruukki. Hänen paksu valkoinen kädet erottui noin hänen silkki mekko kuin kaksi kutistunut pallot taikina, ja sitten hänen nahka sormet olivat koristeltu ainakin tusina renkaat.
  
  
  "On, että Mr. Carter?" Nostin hänen vanha ääni.
  
  
  "Kyllä, ma 'am", sanoin.
  
  
  Avustaja työnsi tuolin yli sohvalle ja viittilöi minua istumaan alas. "Olen pahoillani siitä, tuoksuva tavaraa," hän kuiskasi. "Madame on outo hienhaju, jossa hän naamarit kanssa suitsukkeita."
  
  
  Myydä nyökkäsi, liian.
  
  
  "Stop kuiskaten ja varpaisillaan," Rouva Vasari kertoi nainen. "Et voi jättää meitä rauhaan hetkeksi."
  
  
  "Kyllä, rouva." Hän kääntyi ja käveli ulos huoneiden läpi. "Näytät hyvältä," Rouva Vasari sanoi englanti. "Haittaako, jos otan pois tämä peruukki? Hyvin kuuma."
  
  
  "Ei tietenkään", minä sanoin.
  
  
  Hän joka noudattaa hänen puckered huulet ja poistaa oranssi peruukki hänen päänsä. Hän oli lähes kalju, nukka, valkoinen tukka sojottaa sinne tänne. Yllään peruukki, hän oli kaikkein outo nainen, hän oli koskaan nähnyt. Ilman hänen peruukki, hän oli karikatyyri surullinen vanha nainen. Kumma kyllä, pidin siitä.
  
  
  "Hyvä on", hän sanoi vanha mies on hauras ääni. "Ymmärrän olet tullut pyytää tietoja." Keskustelu kesti Ei sanattomaksi.
  
  
  "Suoraan dell, ma 'am", sanoin.
  
  
  "Soita minulle, Nellie."
  
  
  "Nellie?" Pyysin häntä epäuskoisesti.
  
  
  "Isäni oli englantilainen merimies. Vaikka minun Italian äidin protesteja, hän väitti, että annoitte minulle nimi Nelly."
  
  
  Hän ryppyinen hänen ohut, maalattu huulet osaksi irvokas hymy. "Voisitko luottaa siihen, että minulla oli erittäin houkutteleva nainen?"
  
  
  ""Tietenkin."Hänen toivoen, että ääneni kuulostaa ystävälliseltä.
  
  
  "Kun olin seitsemäntoista, sain tarjouksen Venetsialainen aateli", hän croaked. "Hän kieltäytyi. Näet, hänen hotelli on enemmän kuin kylpylä avioliitto.
  
  
  En sanonut mitään, koska en tiennyt, mitä sanoa.
  
  
  "Kun hän perusti tämän talon, hän isännöi joitakin kaikkein merkkihenkilöitä Euroopassa, Herra Carter. Tytöt tiesivät, valtiomiehet ja korkea-arvoiset virkamiehet. Nimi tietty ministeri oli tunnettu kaikkialla Italiassa . Hän ei koskaan nukkunut tyttöjen kanssa. Hän katseli heitä riisuutumaan ja kysyi sitten ih seistä alasti hänen eteensä, kun hän pelasi itsensä kanssa. Et koskaan tiedä, mitä jokaisen ihmisen halut ovat ."
  
  
  Hän oli jo tukehduttamia tätä keskustelua. "Myöhemmin", hän sanoi, " underworld olisi usein tänne. Mafiosot ja muut. Ih tiesi, että hänen kaikki pitkin, Herra Carter. Olin kertonut paljon asioita, mutta en ole koskaan myynyt tietoja ihmisistä, pidin."
  
  
  Haju huoneessa ripustaa minun sieraimiin. Ryppyinen maski jatkoi. "Olet tullut kysyä mies."
  
  
  "Kyllä."
  
  
  'Ego nimi on?'
  
  
  "Rocco Barzini".
  
  
  Silmät tuijotti minua pitkään yli ryppyinen iho, sitten palasi kasvoilleni. "Tiedän, että ego . Mitä tietoja on mukana? '
  
  
  "Voitko kertoa minulle, mistä löytää ego?"
  
  
  "Ehkä", käheä ääni vastasi. "Jos tiedot on syytä paljon rahaa."
  
  
  "Minulla on rahaa", sanoin.
  
  
  "Kaksikymmentä tuhatta liiraa?"
  
  
  Hänen epäröi. Se oli paljon rahaa, mutta minulla oli ajatus, että en voinut tinkiä Nelly Vasari.
  
  
  'Hyvä.
  
  
  "Onko tämä sinun?"
  
  
  Hän pääsi hetken, otti nippu liiraa, laskea ulos kaksikymmentä tuhatta, ja ojensi rahaa Nellie. Hän piristyi ego ja laskea sen uudelleen hänen kömpelö vanhoja sormet. Kun hän oli valmis, hän katsoi bill jopa hänen silmät ja opiskeli kaiverrus ja tekstuuri paperia.
  
  
  Pyysin häntä. "Tyytyväinen?"
  
  
  "Et voi olla liian varovainen minun työtä", hän sanoi, " vaikka kyse Amerikkalaiset. Mutta siinä ei ole mitään väärää rahaa, niin minä kerron teille kaiken, mitä tiedän tästä loinen Rocco Barzini.
  
  
  Hän pakoili osaksi veistetty oriental tuolin vieressä sohva, pehmeä liha hänen olkapää huojuvat edestakaisin.
  
  
  "Barzini tuli tänne aika ajoin. Hän oli pieni varas, joka kaltoin tyttöjä. Hän oli vankilassa. Hän asuu ja työskentelee Kuura, mutta joskus katoaa useita vuosia. Hän vietti jonkin aikaa Napolissa, jossa hän tuli kiinnostunut prostituutio ja huumeet. Ja äskettäin hän palasi Roomaan, jossa on mies, jonka nimeä et voi tietää-Giovanni Farrelli."
  
  
  "En usko sitä", sanoin. Mutta en muistanut hänen nimeään, noin Ginan tarina.
  
  
  "Jokainen poliisi Kuura tietää, että nimi, Herra Carter. Hän on rikas mies, jolla on useita laillisia etuja. Kannattavin yksi on onnistunut kehittäminen ja rakentaminen yhtiö Makelaardij Farelli . Mutta tämän takana kunnioitettavan julkisivu, Signor Farrelli on johtaja alamaailman huumediileri ja muuta laitonta yrityksille. Hän liittyy gangsteri, Herra Carter, ja hänen nimensä on yhdistetty taidetta varkaudesta, joka tapahtui Venetsiassa noin vuosi sitten.
  
  
  "Mielenkiintoista," minä mutisi.
  
  
  "Kun Rocco Barzini palasi Roomaan, hän oli farrellin henkivartija."
  
  
  'Uskollinen. Ja että Farrelly asuu Kuura?
  
  
  "Signor Farrelli on monta asuntoa", hän croaked. "Hänellä on paikka asua kaupungissa, mutta hän ei juuri koskaan siellä. Hänellä on huvila pohjois-Riimi-ja suite-hotelli Capri, että hän omistaa . Se on lähes aina Capri tähän aikaan vuodesta.
  
  
  Hän piristyi pullo ja ruiskuttaa tuoksuva haju huoneessa. Neste teki hänen hiukset näyttävät märkä ja kiiltävä pehmeä valo. Hän haisteli makea tuoksu, sieraimiin puhkeavat, niin yski rajusti.
  
  
  Pyysin häntä. "Oletko kunnossa?"
  
  
  "Kyllä, kyllä", hän sanoi. "Hyvä on, nuori mies."
  
  
  "Uskotko, että Barzini ja Farrelli voi olla tässä hotelli kohteessa Capri?"
  
  
  "Todennäköisesti, Herra Carter. Hotelli on nimeltään Caesar Augustus ja sijaitsee saaren keskellä ."
  
  
  "Olet ollut erittäin hyödyllistä."
  
  
  "Olen aina arvo henkilön rahaa." Hänen maalattu, nahkea suu hymyili vino.
  
  
  Hän nousi ylös lähteäkseen.
  
  
  "Sinun täytyy maksaa viisitoista tuhatta liiraa tyttö," Rouva Vasari croaked. "Voit maksaa alareunassa. Ja tulla takaisin, Herra Carter.
  
  
  "Kiitos", sanoin.
  
  
  Käytävällä, otin syvään henkeä ja se. Alakerrassa, hän maksoi tumma-tukkainen nainen lyhytaikaista oleskelua Marian kanssa ja lähti. Ulkona, raittiista ilmasta ei ollut koskaan haisi niin hyvä.
  
  
  Hän kertoi minulle, että voisin löytää taksi bulevardilla hieman kauempana, joten menin samaan suuntaan. Se oli painostava iltaa, iltaa. Mutta toisella puolella seuraavan lohkon, shaggy kuullut häntä. Hän kääntyi ja näki kaksi miestä lähestyy nopeasti .
  
  
  Minulla ei ollut mitään syytä uskoa, että olin vaarassa, mutta koska ne lähestyi, hänen ruumiinsa vasten syyttely talon. He hidastui. Yksi kulunut noin ne mimmo minua, toinen vieressä. Sitten mies, joka kulki mimmo kääntyi ympäri, ja leikkaa minut pois . Tunnistin kasvot olin nähnyt Nelly Vasarin talo.
  
  
  "Firth Mar!", hän sanoi, pysähtymättä minua huomattavasti.
  
  
  Minulla ei ollut vaihtoehtoa. Sanoin, " Mitä tapahtui?" . "Hofretta!"
  
  
  Minulla oli kiire.
  
  
  "Mitä sinä puhut Rouva Vasari noin?" Toinen, vähemmän lihaksikas mies kysyi englanniksi.
  
  
  Hän katsoi, että mies on neliö, rokko-merkitty kasvot, ja yhtäkkiä tunsin itseni alastomaksi ilman luger tai pari korkokengät.
  
  
  "Hän on vanha ystäväni."
  
  
  Iso mies murisi. Et ole koskaan ollut siellä, Signor.
  
  
  Hänen työnsi hänelle. 'Siirry!'
  
  
  "Ei ennen kuin sanot mitä sanot, Madame", hän sanoi.
  
  
  "Olen jo sanonut, että. Se oli uusiminen vanha ystävyys ." Hänen hotel pass mimmo niitä.
  
  
  Lihaksikas mies löi minua päähän. Se putosi hänen toverinsa, joka antaa hänen nyrkki elämääni. Näiden kahden yhdistelmä puhaltaa tyrmäsi minut hetkeksi . Se tuli kovaa, ja huohotti kuin kala . Näin toinen nyrkki tulee minua kohti ja yritti väistää sitä, mutta sai nopeasti läpsäistä poskelle. Hetkeä myöhemmin olin tarttui takaapäin. Isorokko-merkitty kasvot muutti edessäni.
  
  
  "Kerro meille tämän keskustelun", hän tiuskaisi.
  
  
  'Mene helvettiin. Olen vaikeroi.
  
  
  Nyrkki iskeytyi rintaani. Ennen kuin hän voisi toipua puhaltaa, hänen kaksi ensimmäistä osui kasvoihin. Häntä, tunsin pääni kallistaa puolelle. Nämä gangsterit tiesi niiden juttuja. He luultavasti ei edes ollut mitään tekemistä sen kanssa, millaisia miehiä hän olisi halunnut, mutta se ei tee paljon eroa tällä hetkellä.
  
  
  "Lopeta," hän murisi. Näin flash-terä, ja sitten stiletto järjestetään nenäni alla.
  
  
  "Sano se tai tapan sinut!"
  
  
  Hän voi taas hengittää. "Hyvä on", sanoin. "Minä sanon sen." Veitsi ei katoa, mutta se pysyi liikkumattomana.
  
  
  Nyt hän oli takaisin hänen vahvuus. Kapea terä veitsi oli vain kolme tuumaa pois minun vasen silmä. Minun olisi pitänyt tietää erittäin hyvin, mitä olin tekemässä.
  
  
  "Puhuimme slam liiketoiminnan paljastetaan," sanoin, silti hengittää raskaasti. Hän muutti hänen oikea jalka niin, että se oli välillä ego on hajavarpaiset jalat . "Rouva Vasari on yritys?" "Mikä se on?" hän kysyi epäluuloisesti. "Miksi?"
  
  
  Toinen mies piteli käsiäni vähän vähemmän tiiviisti.
  
  
  "Kyllä," sanoin, piristävä itse toimia. "Katsos, ottaa hänet hotelliin, pyydä häntä avaamaan talon Milanossa."
  
  
  'Mitkä? Rouva Vasari ei koskaan -"
  
  
  Hän raahasi massiivinen mies yksi askel eteenpäin ja ajoi hänen oikea polvi kova osaksi hänen kivespussin. Ego on kasvot kierretty. Hän pudotti stiletto kadulla. Kun laitan jalka alas, astui tanakka mies on jalkapöydän minun oikea jalka . Hän huusi, ja ego teho heikkeni. Löin minun vasen kyynärpää osaksi hänen ego rintakehä niin kovaa kuin pystyin. Olen kuullut, että se crack. Hän huusi, kaatui kyljelleen ja törmäsi seinään takana.
  
  
  Toinen löi minua. Hän oli estänyt vasenkätinen booli ja palasi sen kanssa oikein. Kun hän kaatui maahan, hän saavutti stiletto, mutta se liukui pimeyteen. Sitten hän tunsi murskaus puhaltaa hänet takaisin. Iso kaveri vasten vaikerrus, ja hyökkäsi uudelleen. Ego nyrkki iskeytyi takaraivooni, ja hän putosi polvilleen. Se kaatui kyljelleen. Kova boot löi minua kasvoihin. Löin sitä takaisin käteni, ja se lensi pois.
  
  
  Kun olin potki puolella taas, minä voihki äänekkäästi. Hän pääsi ulos hänen boot ja jäi. Lihaksikas mies nousi ylös jälleen .
  
  
  "Basta cosi!", hän sanoi. Hän päätti lähteä.
  
  
  Ego kumppani riensi hänen jälkeensä, ja he katosivat kulman taakse. Sen vaikea sel. Se tuntui kuin olisin käynyt läpi valtava lihamylly. Minulla oli niin voimakasta kipua kehossani, että se oli mahdotonta sanoa, mitkä alueet olivat vaurioituneet. Hän nosti kätensä hänen kasvoilleen. Se oli verinen sotku.
  
  
  Hän nojautui vastaan talon muutaman minuutin, toivoen, että kipu olisi laantua. Hänen, oli liian optimistinen. Hän luiskahtanut alas pimeässä kadulla usean sadan metrin ja vihdoin boulevard. Aivan kuten hän oli sanonut, taksi pian saapui. Ego kutsui häntä ja meni sisälle.
  
  
  "Mitä diavolo !?" kuljettaja huudahti, kun hän näki kasvoni.
  
  
  Hän antoi emu Gina Romano on osoitteen. Hän ajoi nopeasti saada minua ympäri hänen taksin mahdollisimman pian. Hän meni ylös portaita, ja sulki Ginan ovella. Kun hän avasi sen, hänen silmät laajenivat shokissa.
  
  
  "Dia mio!", hän huudahti.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Minun käsivarret olivat raskaita ja suuni oli kuiva. Hän yritti palauttaa. En voi muistaa, kun Ginan oli, että onnistuin saamaan Hawke kanssa puhelimessa ääni converter anna em tietää . Hän sanoi, että hän soittaa minulle takaisin aamulla. Hän muutti yksi hänen jalat. Hän voisi tuntea muita lihaa levyn alle . Hän juoksi hänen kätensä yli pehmeä turvota elämän, lämmin paikka, jossa hänen reidet tavannut. Gina kääntyi minuun. Hänen vasen rinta harjattu minun puolella, ja tunsin hänen nänni liu ' uta mimmo minua. Hän pääsi levyn alle ja kosketti hänen pehmeä, lämmin talja . Yrittää sivuuttaa kipua, hän kierähti kyljelleen, puristamalla kovaa ympäri pakaraan.
  
  
  "Mm", hän sanoi, edelleen sulkemalla silmänsä.
  
  
  Hän käpertyi jopa minun kehon ja kietoi kädet noin minun vyötärö. Sitten hän päästi toisen äänen, ja hänen silmänsä avasi, vilkkuu.
  
  
  'Lempinimi? Oletko varma, että et tunne paremmin?
  
  
  Hän veti hänen lantio ylös minulle, ja hän slung käsi olkapääni yli. Hänen rintansa vasten paljain rinnassa.
  
  
  "Ei paljon mitään", mutisin. "Mutta luulen, että tilanne paranee lähitulevaisuudessa."
  
  
  Hän erosimme hänen koko huulet. Äskettäin haudottu kieli oli lämmin ja makea. Lonkat pomppi varovasti minua vastaan. Suudelma sai meidät haukkomaan. Gina kääntyi hänen oikea lonkka yli minun hip, ja minun särky oli unohdettu kiire, joka tarttui meitä kuin omaansa kääntyi ja nosti hänen ruumiinsa ottaa minun työntää. Hän tuli luokseni vapaaehtoisesti, ja samaan aikaan meidän saavutti huippunsa.
  
  
  Sitten hänen penkkipunnerrus on hänen takaisin lepoon. Gina makasi vierelläni, katsellen ylös kattoon. Lopuksi hän nosti kätensä ja varovasti kosketti haavoja edellä hänen vasemman silmänsä, ja hänen oikealle poskelle. He olivat kuivat, mutta koko puolella minun kasvot satuttaa . Jonkin ihmeen, hampaat näytti olevan vielä siellä. Hän veti alas arkki ja näki muutamia mustelmia hänen torso.
  
  
  "He kohtelivat minua hyvin", sanoin, " mutta epäilen, että he eivät voi liikkua niin sujuvasti tänä aamuna."
  
  
  "Köyhä poika", Gina kehräsi pehmeästi. Hän laittaa kätensä lanteilleni.
  
  
  "Toivottavasti ne eivät häiritse Nelly Vasari," sanoin.
  
  
  "He eivät tee sitä, Nick. Ei, on paljon vaikutusvaltaisia ystäviä ."
  
  
  "Luulin, että he olivat Sisilialaisia," sanoin. "Vaikka ei ole suoraa yhteyttä, nyt Barzini tai Farrelli on kuullut sen."
  
  
  .
  
  
  "Nick", Gina sanoi, kääntyen minuun päin. "Aiotko Capri?"
  
  
  Pyysin häntä. "Miksi haluat tietää?"
  
  
  "Kun kerroit minulle kaiken sinun osallisuudesta varkaus viime yönä, et ehkä ole tiennyt siitä, mutta pakko minun auttaa sinua", hän sanoi. "Ja en voi auttaa sinua. Voit yhtä hyvin luottaa minuun täysin nyt, että olet uskonut minua pitkään. En tiedä, tämä Farrelly kaveri. Muistatko hänen kertoa teille, että olin ego-rakastaja. Tiedän hänen ego kaiken, ego, id, ego tottumukset. En voi olla hyötyä sinulle."
  
  
  Pyysin häntä. "Kuinka kauan olet ollut ... Farrelly?"
  
  
  Hän vältteli katsettani. 'Muutaman kuukauden. Hän osti minulle paljon asioita, mutta ego julmuus oli sietämätön minulle."
  
  
  "Miten voin olla varma, että voit nyt auttaa minua häntä vastaan?" Hänestä tuntui edelleen.
  
  
  Hän kaventuneet hänen silmänsä. "Vihaan Farrelly, Nick. Vannon voit luottaa minuun.
  
  
  Häntä, ajatellut sitä ja päätti kokeilla sitä. "Hyvä on," sanoin, " minä otan sinut Capri. Minun Interpolin upseeri on tulossa meille."
  
  
  "Tuo poliisi?"
  
  
  "Kyllä." Hän pysähtyi. "Farrelly ryöstetty Vatikaani, Nick?"
  
  
  "Siellä on hyvä mahdollisuus, että."
  
  
  "Mutta miksi hallitus hoitaa?" Hän katsoi Ei mietteliäänä. "Ryöstön aikana, jotain, jotka kuuluvat minun hallitus oli varastettu. Sinun ei tarvitse tietää Jin enää. Älä kysy uudestaan."
  
  
  
  
  "No niin, Nick."
  
  
  Puhelin soi. Gina nousi ylös, meni huoneen toiseen päähän, ja vastasin puhelimeen. Hänen alasti elin näytti vielä houkutteleva. Hetkeä myöhemmin, hän kääntyi ympäri . 'Tämä on sinua varten.'
  
  
  Se oli Haukka. Se oli hänelle.
  
  
  "Kuka helvetti se oli, että räätäli?" hän karjui yli kilometrin valtameren.
  
  
  Omaansa, hän naurahti, vaikka hänen kovaa, sairaalloinen kasvonsa. "Oh, tyttö", sanoin viattomasti.
  
  
  "Kyllä, vie räätäli, tyttö!"
  
  
  "Kaikki on hyvin", sanoin. "Ja minä vain laittaa sen palkkalistoilla."
  
  
  "Missä määrin?" Hänen äänensä kuulosti hapan.
  
  
  "Tiedätkö, en koskaan syyttää sinua tähän", sanoin. "Palkkasin Gina väliaikaisesti. Se liittyy minun lähde, se on tärkeä tieto, että olen keskustellut kanssasi.
  
  
  "Niin kauan kuin tiedät mitä olet tekemässä!" Hän pysähtyi löytää hänen sarkasmia, " toivottavasti sinulla oli hyvää yötä, Nick."
  
  
  Ego aikomukset olivat selkeät, mutta hän pysyi kylmäksi. "Voi, kyllä, sir. Hänen, tunnen paljon paremmin itsestäni.'
  
  
  "Kuule, oletko kunnossa? Kuulostit vähän hakattu viime yönä.
  
  
  "Olen kunnossa", sanoin.
  
  
  "Olemme tarkastaneet Juudas' tiedostoja, "hän jatkoi," ja meillä on uutisia sinulle. Farrelly nimi ilmestyi Juudaksen tiedoston useita vuosia sitten. Hän varasti joitakin hallituksen asiakirjoja Englannissa. Farrelly on iso poika. Joko hän on mobster tai on tiiviit siteet niihin."
  
  
  'Kyllä. Kuin mies, joka voi tarjota työvoimaa ja laitteet sarja ryöstöjä Juudas kehitetty."
  
  
  "Äänestää siitä, mitä se tuli, Nick. Mielestäni sinun on parasta mennä Capri.
  
  
  "Minä lentää Napoliin myöhemmin."
  
  
  'Hyvä. Pidä minut ajan tasalla. Tässä tapauksessa voi olla suurempi kuin uskommekaan ."
  
  
  'Juuri niin.'
  
  
  "Yritä nukkua yöllä."
  
  
  Hän hymyili hänelle. Hän tiesi, että Haukka oli hymyilevä, liian, hänen ohut kasvot. "Kyllä, tietysti", sanoin.
  
  
  -
  
  
  Myöhemmin samana aamuna, menin Interpolin toimisto-ja tiedotti Tony Benedetto viimeaikaisesta kehityksestä. Hän oli vankka tiedosto Farrelly. Siellä oli viittaus "Herra J." päivä oli myöhemmin kuin täsmennetään AX.
  
  
  "Juuda ja Farrelly näyttävät on tullut hyviä ystäviä", Tony sanoi.
  
  
  "Mitä Farrelly, en tiedä." "Mutta kukaan ei ole Juutalainen vielä. Hän vain väittää, häikäilemätön kontakteja." Katsoin kansion tiedostot. "Juudas ei ole aivan ihminen, näet, hän menetti kätensä onnettomuudessa, kun hän oli nuori, ja hän on keinotekoinen kädet, jotka näyttävät kuin lihaa ja verta, mutta ovat alle 'iho' on valmistettu vankka terästä. Nämä kädet symboloivat henkilö. Hän melkein tappoi minut kerran.
  
  
  "Me rukoilemme, että hän ei ole toista mahdollisuutta", Tony sanoi.
  
  
  "Oletko valmis menemään Capri?"
  
  
  'Kyllä . "Mihin aikaan meidän kone lähtee?"
  
  
  'Kello neljä. Olemme Napoli tunnissa, ja saarella alkuillasta."
  
  
  
  
  Se oli vielä valoa, kun me otimme vuoristorata juna kaupunki Capri, snow-white island likomärkä kukkia. Saari oli niin pieni, että koboltti-sininen meri näkyi lähes kaikkialle kaupunkiin. Kapeita, mutkittelevia mukulakivikatuja oli lukemattomia portaat johtavat ylös ja alas muilla tasoilla. Turisteja täynnä pieniä neliön keskellä ja istui juoda cinzano auringonlaskun aikaan. Kahden korttelin päässä neliön oli Caesar Augustus Hotel, suuri, kaunis rakennus, jossa bougainvillea puu yli sisäänkäynti.
  
  
  "Ääni on kaikki", Gina sanoi, kun seisoimme sen edessä. "Suite Farrelly asuu on kolmannen kerroksen lounge. Voit nähdä, parveke täällä. Kun Farrelly on siellä, hän on kaksi henkivartijaa, mutta et voi vain nähdä yksi heidän ympärillään. Toinen hän piilottaa kun vieraita tulee kylään . Pieni huone vieressä olohuone, on metalli tuoli, joka on aina lukittu. Siellä voi olla jotain tärkeää." Sitten hän kysyi: "Mitä aiot tehdä, kun Farrelly saapuu?"
  
  
  "Meidän pitää ihmiset salassa niin kauan kuin mahdollista", vastasin. "Voimme oppia maan tai taloja saarella. Tietenkin, hänen, ja toivon, että Ego ei ole siellä, koska meillä ei ole tarpeeksi todisteita pidättämään hänet. Juudas on oikea henkilö minulle. Toivon, että hän on mitä olen etsinyt." Sitten: "Et voi mennä yläkertaan."
  
  
  "Miksi ei, Nick? En voi odottaa häntä eteisessä, ennen kuin kysyn."
  
  
  "Ei, se on liian vaarallista. Voit mennä kahvila torilla drinkille."
  
  
  "Selvä", Gina sanoi, pettynyt.
  
  
  "Jos et kuule meiltä tunnin sisällä, ole hyvä ja varaa huone Paradiso Hotel."
  
  
  'Minä teen sen. Hän kohautti olkapäitään ja käveli kohti neliö.
  
  
  Tony hymyili ja pudisti päätään. "Hyvä tietolähde, amiko", hän iski silmää minulle.
  
  
  "Sinun olisi pitänyt nähdä Nelly Vasari," sanoin.
  
  
  Tilanteessa, kuten Tony ja minä olimme, meillä oli pelata koskettamalla . Se on kuin shakkia, koska ensimmäisen jälkeen kaksi tai kolme puolestaan välein, on olemassa paljon mahdollisuuksia. Joten menimme huoneisto, jossa hyvin alustavia ideoita. Koputimme, toivoen ei olisi vastausta . Mutta ovi aukesi ja näimme tyttö, joka seisoo siellä . Ei ollut platina blondi tukka ja pinkki huulipuna hänen pullea huulet. Hänen kukka-kuviollinen talo, takki, löyhästi napit vyötäröllä provosoiva muoti, ei piilota hänen uhkea käyrät. Se oli selvää, että hän oli alasti alla takki. Hänen pitkä, muodokas reidet ja suuret rinnat kurkisti viettelevän nurkan takana, ja jokainen raskas askel hän otti. Ja päätellen käheä mutterings ja hutera jalanjälkiä, se oli yhtä selvää, että Ay ei tarvitse juoda kädessään. "On, Herra Farrelly täällä?" Tony kysyi.
  
  
  "Ei", hän sanoi Skandinavian-painollinen englanti," Herra Farrelly ei ole täällä." Hän nojasi seinää vasten, ja taittuu hänen aamutakki erosivat entisestään.
  
  
  "Anteeksi", sanoin, yrittäen olla katsomatta hänen uhkea elin, " olemme tulleet pitkän tapa nähdä se. Voimme puhua Hema taas?"
  
  
  "Voit puhua minulle, pomo", hän sanoi, kikattavat. "Hän on täällä, kuten aina, kaikki yksin." Hän panee kätensä oven karmi, kuin jos hän aikoo repiä mekko pois kokonaan. Tony katsoi minua ja hymyili hieman. "Olemme iloisia hyväksyä kutsun, rouva."
  
  
  Hän viittasi meitä ja sulki oven perässään. Huone oli avokätisesti kalustettu, mutta siisteys oli selvästi ole hänen vahva puku. Tyhjiä pulloja, tuhkakupit täynnä, eikä puoliksi tyhjä lasit olivat kaikkialla, ja paksu matto oli täynnä sanomalehtiä ja kuvitettu lehtiä.
  
  
  Rento ele, tyttö viittilöi meitä istumaan alas. 'Haluaisitko jotain juotavaa?', hän naurahti drunkenly. Hän pudisti päätään, ja hänen huulensa kiertynyt turhautumista . "Huonoa onnea", hän sanoi.
  
  
  Blondi kompastui penkille vastapäätä kaksi tuolia Tony ja minä olimme istuu. Kovalla ja tuskainen huokaus, hän putosi takaisin sohvalle, ja löysä solmu hänen vyö aukesi, jolloin lähes mitään hänen kypsä elin. Epäilemättä olimme kasvotusten Farrelly rakastajatar. 'Mitä haluat?'Mitä se on?' hän kysyi. "Voit kertoa minulle. Giovanni pitää minut ajan tasalla kaikesta." Hänen sanansa vielä kuulosti pakko, mutta hän ei ollut niin humalassa kuin olin alun perin ajatellut.
  
  
  Kun Tony selitti, että halusimme ostaa huviloita saarella, hänen, hän kääntyi ja katsoi pieneen viereisessä huoneessa Gina oli mainittu. Mistä minä istuin saatoin nähdä, metalli tuoli puhelin nurkassa.
  
  
  "On hyvin vähän huvila myytävänä Capri", sanoi blondi, joka vain esitteli itsensä Herta, " ja jos joku myy jotain, se on erittäin korkea hinta. Jäsenet, muut kalliita Zhirinovsky asioita? Viimeinen sana oli annettu, aavistuksen..
  
  
  "Suoraan dell," Tony sanoi hymyillen Hei. Hän selvitti kurkkuaan. "Herta, näen hänen puhelin toiseen huoneeseen. Voi ystäväni soittaa meidän hotelli? '
  
  
  Tony rypisti otsaansa.
  
  
  "Tietenkin," hän sanoi käheä ääni. "Minä kääntää sinut pyhä." Hän nousi ylös sohvalta, ja kaapu liukui alas hänen reidet hetkeksi, paljastaen hänen vaaleat kolmio.
  
  
  Kun hän meni toiseen huoneeseen päälle pyhät, Tony kohotti kulmakarvaansa. Ja kun hän läpäisi mimmo ei mennä toiseen huoneeseen, hän otti egon käsi.
  
  
  Hänestä näki, että hän oli halailemassa hänen paljaat rintansa. Hän heilutti edestakaisin ja hymyili. Tony astui huoneeseen ja sulki oven. Gerta tuli minun tuoli ja seisoi minua, laittoi kätensä olalleni: "Olet komea mies", hän sanoi.
  
  
  Hänen, katsoin ei. "Kiitos", sanoin. "Kerro minulle, Gerta, on Herra Farrelly tehdä uutta liiketoimintaa ystäviä lähiaikoina?" Kuulin hänen, hänellä on uusi kumppani." Hän palasi sohvalla drinkki kädessä. "Giovanni aina on uusia kasvoja", hän sanoi hitaasti. "Mutta meidän pitäisi vain puhua Giovanni?" Sinä ja isäsi eivät vain elää keskellä liiketoimintaa, onko sinulla?
  
  
  "Tietenkin olet hyvin vieraanvaraisia," palvelija pysähtyi hänen, toivoen, että Tony oli kiireinen etsivät tuoli.
  
  
  "Tiedätkö, ihmiset, kuten hänen. Se on aina ollut näin. Minulla on, mitä he haluavat. Voin järkyttää teitä?
  
  
  "Ei ollenkaan", sanoin. Mitä Tony tekee siellä?
  
  
  'Hienoa työtä. Olen iloinen, että olet ollut shokissa. Sitten olet aivan kuin hän. Tiedät, että sinun täytyy tilaisuutta, kun se tulee, älä sinä?
  
  
  "Kyllä, se on," sanoin, ajatella seuraavaan huoneeseen.
  
  
  Herta laittaa alas hänen lasi ja ojensi laiskasti sohvalla. Hän rennosti rento hänen kaapu kuin Tony tuli.
  
  
  "Benissima !", hän sanoi pehmeästi.
  
  
  Herta ei katso meitä. "Tiedän mitä haluat," hän sanoi käheä ääni. "Ja voit tehdä sen. Kukin vuorollaan, tai molempia samaan aikaan. Ei hätää, en kerro Giovanni.
  
  
  Tony seisoi hänen edessään, katsoen alas hänen alasti elin. "Nick", hän sanoi kautta suun kuivuminen, " ehkä meillä on pari minuuttia, okei?"
  
  
  "Jumala, ole, Tony."
  
  
  "Mene sitten pois. Nähdään myöhemmin."'
  
  
  "Tony, hän tulee kohta takaisin!"
  
  
  Tony katsoi sohvalta ja kääntyi minuun. "Se on helppoa, kun tyttö odottaa sinua neliöt." Nyt hän oli järkyttynyt ja vihainen. Ei minua, mutta tilanne. Hän tiesi, että olin oikeassa.
  
  
  "Tee mitä haluat", sanoin, " mutta anna minulle tiedot, sinun on puhelimessa."
  
  
  Ego on kohdata muuttunut. "Olen pahoillani, Nick. Olet oikeassa. Hän otti viimeinen pitkä look at Hertha, sitten kääntyi ja käveli kohti ovea.
  
  
  "Anteeksi, kulta", hän sanoi alaston tyttö. "Ei vain ole oikea aika tai paikka."
  
  
  Herta katsoi minua hieman ihmeissään. "Etkö halua nukkua kanssani?"
  
  
  "Sinä olet kaikkein toivottavaa nainen saarella," sanoin, " mutta ystäväni ja minulla on tärkeitä asioita hoidettavana."
  
  
  
  
  Tony oli hiljaa, kun olimme hississä. Kun astuimme aulassa, sanoin hänelle: "Katso sitä tällä tavalla, amiko. Saatat saada ongelma ."
  
  
  Tony nauroi. 'Luulen, että kylmä suihku hotel ...'
  
  
  Pyysin häntä. "Mikä se on?"
  
  
  'Katso. Että mies. Tämä on Farrelly.
  
  
  Pitkä, tumma mies hänen nelikymppisiä tuli aulassa toisen miehen kanssa. Se oli huolellisesti tutkinut ego, niin että hän voisi selvittää seuraavalla kerralla. Sitten häntä, katsoi toista miestä hobbling kepin kanssa, ja tuntui ego. Se oli Barzini, joka oli ampui häntä reiteen aikana ryöstö Vatikaanissa . Kun kaksi miestä lähestyi lähin laskuri , hänen miehensä kääntyi sanomalehti counter niin, että Barzini voinut nähdä kasvojani.
  
  
  "En ole pyytänyt vielä?" Farrelly, kysyi virkailija.
  
  
  "Ei, Herra Farrelli."
  
  
  'Erinomainen. Lähetä ruokaa jopa kolme. Sanotaan, tagliatelle alla bolgnese.
  
  
  "Minä huolehdin siitä, Signor Farrelli."
  
  
  Farrelli ja Barzini meni hissiin huomaamatta meitä. Barzini ontui pahasti. Muutamia hetkiä myöhemmin, hissin ovi sulkeutui heidän takanaan.
  
  
  "Ego baletti tossut", sanoin.
  
  
  "Tällä Barzini on?"
  
  
  'Kyllä. Se on crepe-pohja.
  
  
  
  
  Matkalla takaisin neliö, Tony veti pala paperia taskustaan. "Avasin tämän tuolin kanssa kätevä lukko pick ja löysin kaksi mielenkiintoista asiaa. Yksi oli kannettava, jossa Juudas on osoitteen. Purin sen. Tämä vahvistaa toinen todiste, että löysit Vatikaanissa."
  
  
  Häntä, katsoi paperia. Se oli kirjoitettu: "Vanhempi. Jude, San Marco Tuonnin Kautta Sachetti, Pancino, Sisilia " .
  
  
  "Tietenkin", sanoin. "Juudas on pääkonttori ovat Zala Sisiliassa, niin se on luultavasti missä hän palkkasi roistot."
  
  
  "Tämä tarkoittaa, että meidän etuja ovat myös siirtymässä sinne. Jos varastetut esineet ovat nyt Sisiliassa, minun tapauksessa on ratkaistu, kun löydämme ih.
  
  
  "Todellakin", sanoin, " vaikka minun tehtävä ei ole niin helppo suorittaa. Ei, jos Juudas löytynyt asiakirja maljakko . "
  
  
  "Käännä paperi ympäri," Amiko Toni jatkoi, " ja sitten voit lukea, mitä olen kopioinut." Se oli kirjoitettu muistikirja. Tarkoittaako tämä teille mitään?
  
  
  Hän pysähtyi alle valo hotelli on pieni veranta ja tutkinut Tony käsialaa. Luin sen: "Leonardo on lasti" sekä päivämäärä.
  
  
  "Se on luultavasti viittaus varastettu kohteita," Tony sanoi , " ja Leonardo voisi olla keräilijä ostaa ih."
  
  
  'Ehkä.'
  
  
  Jotain huomaa, kiehtoi minua. Jos se oli vain ajan kysymys, kuljettaa varastettua tavaraa, se ei kuulu minulle, koska olin varma, että maljakko oli tarkoitettu Juudas ' yksityinen kokoelma. Mutta minulla oli tunne, että, jostain syystä, aika oli todellista merkitystä - minulle enemmän kuin kukaan muu !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  48 tunnin jälkeen saavuimme Sisiliassa. Saari oli karu ja kivinen, jolla on synkkä, mutta maalauksellinen näkymä. Selvitimme ensimmäisen kylässä ja totesi, että sen asukkaat olivat noin kuvatulla tavalla opaskirjoja. Miehet joko murisi käsittämätön vastauksia kysymyksiimme, tai jättää meidät kokonaan. Naiset katosivat, kun saavuimme paikalle. Lopuksi Tony kysyi vanha mies kertomaan, missä Kautta Sachetti sali oli. Se osoittautui pitkä tie, kivinen ja epätasainen, mikä toisen stream saarella. Olemme oppineet, että yrityksen San Marco Tuonti oli suljettu melko kauan aikaa sitten, vaikka sen oli ostanut ulkomaalainen. Mukaan vanha mies, rakennus nojasi kalliolla, josta on näköala merelle.
  
  
  Tiesimme, että talo olisi epäilemättä vartioitu, joten jos otimme taksin, jos voisimme löytää taksi kylässä, meidän olisi heti ongelmia. Joten päätimme lähestyä Juudas ' piilopaikka toiselta puolelta, veneellä.
  
  
  Seuraavana aamuna, kun saapuu, me palkkasi kalastusvene ja tehty se paikka, jossa musta kivi towered lähes kaksi sataa metriä meidän yläpuolella. Tanssi venettä, kalliolla näytti lähes pystysuora. Olemme laittaa pieni valkoinen vene kapea ranta, että jalka kalliolta.
  
  
  "Ehkä meidän pitäisi ottaa tie, se toinen," Tony arvata, kallistamalla päätään taaksepäin opiskelemaan kallion yläpuolella. "Minusta se on erittäin vaikea kiivetä."
  
  
  Gina istui vieressä meille tumma hiekka, hänen vaaleat hiukset huojuvat kuin harja tuulessa. "Nick", hän sanoi," voin vain kiivetä kiviä paljain jaloin."
  
  
  "Et häiritse", sanoin. "Sinä jäät tänne vartioimaan venettä."
  
  
  "Ei", hän sanoi. Hän kääntyi Tony. Hän nosti olkapäitään.
  
  
  "Ei vastalauseita", sanoin. "Olet enemmän arvokas kuin jos olisit yrittää kiivetä alas. Jos kuulet laukauksia, odota 15 minuuttia. Jos nam Odin ei näy ympärillämme, lähteä veneellä. Ymmärrätkö?"'
  
  
  "Kyllä", hän sanoi grimly. 'Varttitunnin.'
  
  
  "Okei", sanoin, ja hymyilin. "Katso vene huolellisesti. Lähitulevaisuudessa, se voi olla ainoa vaihtoehto. Tulemme takaisin tunnin päästä."
  
  
  Lähdimme Gina veneeseen ja alkoi kiivetä. Meillä oli yllään vaalea tuulitakki ja kumipohjaiset saappaat, jotka ostimme kylässä, ja Tony oli kela köyden slung olkansa yli. Minulla oli kiivetä koukut roikkuu minun vyö.
  
  
  Siellä oli kapea hylly juuressa kallion. Valitsimme polku, joka johti sieltä. Hänen selkäkilven on eteenpäin, etsivät liukkaita paikkoja ja osoittaa ih Tony. Egosta-synkkä ilme kasvoillaan, voisin sanoa, että ego työskentelee Interpolille yleensä oli erilainen. Tosiasia on, että Toni harvoin piti lähteä mukavasti sivilisaation . Olin utelias näkemään, miten paljon Interpol maksaa verrattuna AX.
  
  
  Se kesti vain muutaman minuutin päästä keskellä kallion, mutta muuten se oli huomattavasti hitaampaa. Reitti oli käytännössä poissa, ja meidän piti löytää käsi ja jalka tuki rakoja. Se oli riskialtista liiketoimintaa. Nyt olimme niin korkealla, että jos me putosi, se oli vaikea sanoa, mitä tapahtuisi. Ja kun meidän oli noin kolmenkymmenen jalan alla alkuun, Tony liukastui löysä rock, menetti tasapainonsa ja alkoi laskea.
  
  
  "Ojenna kätesi!"
  
  
  Hän julkaisi hänen oikea kätensä ja tarttui minuun. Hänen egonsa tarttui hänen kätensä, ja Alenka on ego tippuu minun vasen jalka pois sen tukea. Kun hänen, liukastuin ja yritti siirtää jalat, hänen, luulin, että olin menossa syksyllä. Mutta hänen oikea käsi, hän tarttui terävä kivi pään yläpuolella ja pidetään tiukasti kiinni.
  
  
  "Löytää jotain pitää jalat," I murisi. Minun alyonka alkoi irrota kivi. Se tuntui ikuisuudelta ennen kuin Tony löysi jalansijaa jälleen, ja anna minun mennä joten en voi laittaa minun vasen jalka takaisin ylös ja nojata ei.
  
  
  'Hyvä? Kysyin, hengittää raskaasti.
  
  
  "Häntä", hän murisi, hänen kasvonsa peloissaan.
  
  
  Tony ihaillut häntä. Hän oli paljon enemmän pelkää kiivetä kuin hän oli hänen, mutta hän aloitti sen ilman vastalauseita .
  
  
  "Ei se ole kaukana", sanoin.
  
  
  Hän huolella valitut paikat kiinni ja jatkoi. Gina tuli nukke kaukana kapea ranta.
  
  
  Olemme vihdoin tuli noin viisikymmentä metriä alempana huippukokouksessa Tonyn kanssa vain alla minua. Rystyset olivat valkoiset, ja hänen huulensa suutelemassa. Hän otti köyden hänelle ja liu ' utetaan sitä kautta kiipeily koukku, joka sai hänet kiinni hänen vyötärö . Pitämällä tiukasti rock-hänen oikea käsi, hän antaa koukku ja silmukka köyden roikkua löyhästi puolelta ja heitti sen kaiken päälle kalliolta.
  
  
  Koukku katosi reunan yli kallion. Köysi roikkui vieressäni. Hän oli vetää ee. Muutaman decimeters, koukku kiinni jotain ja pysähtyi. Hän veti köyden ja katsoi Tonya. "Olemme melkein perillä", sanoin.
  
  
  Ego kasvot oli kyseenalainen. Hän tarttui solmitut köyden ja alkoi kiivetä. Kädestä, hän kiipesi huipulle. Puolivälissä, koukku päästä irti ja pudotti kolme decimeters, sitten koukku tarttuu uudestaan. Hän voisi tuntea hiki, hänen huulensa ja hänen silmänsä.
  
  
  Hän varovasti kiipesi edelleen, ja lopulta kurkisti ulos takaa huippu. Vain kahdenkymmenen metrin päässä oli valkoinen rapattu San Marco Tuonti rakennus. Se oli matala, yksi-kerroksinen talo boarded-up ikkunoita, ja rikkaruohot kasvoivat takana korkea aita, joka ympäröi rakennuksen .
  
  
  Sitten hän kiipesi reunan yli ja ryömi jossa koukku oli ankkuroitu takana jyrkkä rock. Ego veti sen ylös, sitten katsoin Tony ja nyökkäsi. Hän kiipesi köyttä. Kesti hieman vaivaa Emu, mutta vihdoin hän teki sen ja istui viereeni.
  
  
  "Sinulla on hulluja ideoita, amiko", hän sanoi.
  
  
  "Tiedän," hän kertoi naurahtaen. Kävin kallion reunaa ja heilutti Gina antaa hänen tietää, että olimme turvallisesti ylös. Hän vilkutti reumaa. Hänen, katseli kallioinen maasto. "Siellä on helpompi tapa alas noin puolen kilometrin päässä täältä", Tony kertoi. "Meidän tulee käyttää niitä myöhemmin."
  
  
  "E-Conte", hän sanoi . "Olen samaa mieltä."
  
  
  Me ryömi ylös portille. Ei merkkejä elämästä.
  
  
  "Minä voin vilkaista", Tony sanoi. Hän ryömi kohti nurkassa aita, hänen kasvonsa hikoilu. Hän katseli rakennuksen edessä, sitten tuli takaisin minulle.
  
  
  "Siellä on vartija pääsisäänkäynnin, joka mielestäni on aseistettu," - hän sanoi.
  
  
  'Se on vain kuin luulin.'
  
  
  "Ainakin yksi auto on pysäköity edessä, mutta näin se palvelu sisäänkäynnin puolella vaikerrus. Uskon, että tämä antaa meille mahdollisuuden tulla ilman vartijan huomaamatta meitä."
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Mutta en vain löytänyt hälytysjärjestelmä tässä aita. Meidän täytyy tehdä asialle jotain."
  
  
  Kesti vielä viisitoista minuuttia improvisoida kiertotie hälytys-järjestelmä niin, että voisimme leikata pieni reikä alareunassa aidan. Sitten me ryömi sisälle ja suuntasi sivuovi, että Tony oli löytänyt . Kun pääsimme sinne, huomasimme, että vartija ei voinut nähdä meidät hänen asemansa portilla. Mimmo rakennuksen livahti hänen ohitseen, kunnes ego voi saada hyvä tarkastella. Hänellä oli yllään avonainen paita ja suorittaa AK-47 rynnäkkökivääri kainalossa. Vieressä portti oli pieni vartija on kioski; sidottu booth oli jotain Tony ollut ennen nähnyt: suuri saksanpaimenkoira. Onneksi tuuli puhalsi meidän suuntaan, joten koira ei haise meille . Mutta tiesin, että meidän piti olla hyvin hiljaa, kun avasimme palvelun sisäänkäynti.
  
  
  Me hiipi metalli-oven ja katsoi lukko. Se ei ollut vaikea avata ego; erityinen tiirikka, se kesti vain muutaman minuutin. Hän varovasti työnsi avaa oven ja kurkisti sisään.
  
  
  "Tule", Tony kuiskasi hänelle.
  
  
  Me veti meidän aseet ja meni sisälle. Tony sulki oven takanamme. Olimme käytävällä johtava edessä pieni rakennus. Siellä oli tylsää huminaa etäisyys. Se näytti kuoren alla, mutta ei ollut portaita näköpiirissä.
  
  
  Hän viittilöi Tony pysyä lähellä minua kuin me hiipi talon edessä. Löysimme itsemme vastaanotto-alue tai toimistossa. Siellä oli mies valkoinen lab takki istuu pöydässä, joka oli mielestäni jonkinlainen teknikko. Nurkassa, vartija luki italialainen sanomalehti. Kukaan ei niitä nähnyt tai kuullut meitä.
  
  
  Siellä oli L-muotoinen laskuri edessä pöytä, erottaa mies avaa oven ja sentry. Kun Tony nyökkäsi hänelle, hän käveli portista tiskillä, ja hän otti muutaman askeleen kohti vartija.
  
  
  "Istu alas", hän huusi hänelle italiaksi.
  
  
  Vartija hyppäsi nopeasti istuimeltaan, ja ego on käsi meni revolveri hänen lonkan, mutta sitten hän näki, että minun Luger tarkoituksena oli, että emu on rinnassa. Mies valkoinen lab takki katsoi Tony ja sitten minua, hitaasti nousta istuimeltaan.
  
  
  "Missä on Juudas?" Kysyin häneltä, pitää minun ase huomautti, ja minun katse vartija.
  
  
  "Mitä sinä tarvitset sitä?" vartija kysyi.
  
  
  "Tule, mennään", Tony sanoi, ajo hänen .38 Beretta miehen takaisin. "Älä yritä kärsivällisyyttä."
  
  
  "Juudas ei ole täällä", mies sanoi. Hän vastasi italiaksi, mutta hän vaikutti saksan, tai ehkä Skandinavian. Nyt hän kääntyi meille ja tutkittu kasvomme. Hän oli laiha mies, jolla reunattomat lasit ja kylmä siniset silmät. Hän näytti kuin mies, Juudas olisi palkata. Mutta jos hän oli teknikko, mitä oli ego-toiminto täällä?
  
  
  "Voit ottaa yhteyttä sentry ulkopuolella?" Pyysin häntä.
  
  
  "Kyllä," hän sanoi.
  
  
  "Älä kerro!" vartija juoksi nurkkaan.
  
  
  Menin hänen luokseen, otti ego revolverin ulos sen kotelosta, ja työntää sen alle minun vyö. Sitten hän kääntyi teknikko," Kerro, että vartiomies ulkopuolella tulla tänne", sanoin.
  
  
  "Hän voi jättää hänen virka!"
  
  
  "Älä puhu heille!" vartija vaati.
  
  
  "Hiljaa, idiootti!" teknikko sanoi jäätävästi.
  
  
  "Kerro hänelle, että Herra Juudas on puhelimessa ja haluaa antaa ne erityiset henkilökohtaiset ohjeet", sanoin.
  
  
  Mies katsoi minua Tony. "Tee kuten hän sanoo," Tony sanoi.
  
  
  Teknikko avasi laatikon tuolissaan ja löysi lähetin. Hän painoi nappia ja sanoi, " Carlo." Tule tänne. Herra Juudas haluaa puhua hänen kanssaan puhelimessa.
  
  
  Odotimme hiljaisuudessa, kun vartija käveli portilta rakennuksen uhkaava AK-47 kainalossa. Kun hän lähestyi ovea, vartija nurkassa huusi: "Varo! Heillä on aseet!
  
  
  Mies ovella vilkaisi Tony ja minä, sitten nosti hänen automaattinen. Hän ampui ja osui emu rinnassa. Kun se osui oven, auto ravisteli rajusti. Luodit repivät maahan, laskuri, ja rinnassa vartija, joka oli nimeltään varoitus. Hän törmäsi seinään ja putosi tuoli, jossa hän istui. Molemmat olivat kuolleet.
  
  
  Hän meni ovelle ja katsoi ulos. Kukaan ei ollut näköpiirissä. Kun hän kääntyi takaisin teknikko, hänen kasvonsa oli valkoinen.
  
  
  "Nyt mennään", sanoin. "On Judas mennyt, liian?"
  
  
  "Olen täällä yksin", hän sanoi. Voisin kertoa ego hänen äänestään, että hän puhui totta.
  
  
  "Missä on rahat?" Tony kysyi.
  
  
  'Mitä?'
  
  
  "Vatikaanin aarteita. Missä he ovat piilossa?
  
  
  "Ah, sinua luulin, että aarre oli täällä?"
  
  
  Hän meni tiskin taakse ja painoi Luger miehen vasemman korvan. 'Missä he ovat?'
  
  
  Ego kasvot oli valkoinen kuin liitu, ja hän hengitti raskaasti. "Kuulin heidän puhuvan luola," hän sanoi, nielemisvaikeuksia.
  
  
  "Millainen luola on?"
  
  
  'Käärme Luolaan. Jossain täällä.
  
  
  "Minä tiedän", Tony sanoi.
  
  
  Hän oli puristuksiin alas kovemmin K-mies Luger. "Mitä on maan alla täällä?"
  
  
  Näyttää säälittävää kauhu ristissä hänen kasvonsa. 'Ei mitään sellaista!'hän sanoi äänekkäästi.
  
  
  Tony ja minä katsoimme toisiamme. Pyysin häntä. "Jos aarre on piilotettu luola lähellä, mitä luulet huoneen alla meitä?"
  
  
  "Mielestäni meidän pitäisi selvittää", Tony sanoi.
  
  
  "Sido hänet", sanoin. "Meillä on vain muutama minuutti, ennen kuin Gina lähtee veneellä."
  
  
  Tony suukapula mies ego hänen oma tie, sitominen ego köysi, kun hän oli odottamassa tikkaat. Siellä ei ole portaita, mutta kun hän avasi oven siivouskomerossa, hän näki, hissi.
  
  
  Hänen huudahti. "Tule, Tony!"
  
  
  Meillä tuli pieni hissi ja laskeutui äänettömästi, utelias näkemään, mitä meidän olisi löytää alle. Muutamia hetkiä myöhemmin meillä syntyi silmät auki.
  
  
  'Hyvä Jumala!'Tony sanoi.
  
  
  "Olet oikeassa", hän sanoi ja vihelsi hiljaa.
  
  
  Meillä tuli uskomaton maanalainen monimutkainen. Voimme nähdä, käytävät ja huoneet joka suuntaan, paitsi kallion. Kun kävelimme, en voinut uskoa silmiäni. Yksi jakso sisälsi täydellinen ydin "tehdas", ja viereisessä huoneessa sisälsi kaikki siihen liittyvät laitteet ja mekanismit. Juudan Stahl kuin atomi tiedemies! Lopulta löysimme eräänlainen laboratorio, jossa on suuri työpöytä ja tallelokero. Tony meni töihin turvallisia, mikä hän oli iloinen voidessani sanoa, hän ei voinut avata, kun hän tutki hänen tuoli. Kun turvallinen avataan, löysimme mielenkiintoisia asiakirjoja. Liitteenä on ih tuoli.
  
  
  "Menneisyyden ratkaisemattomia art varkaudet", Tony sanoi. "Juuda ja Farrelly on työskennellyt yhdessä koko ajan."
  
  
  Hän otti palan paperia ympäri turvallinen ja katseli sitä. "Voi Luoja", minä sanoin. "Juudas on pitänyt salaisuuksia NATO-maat vuosia . Ja lopulta, hän oli tarpeeksi ih rakentaa omaa atomipommia."
  
  
  "Se on luultavasti miksi hän alkoi ryöstöt", Tony sanoi. "Rahoittaa tätä hanketta."
  
  
  Hän otti toisen paperin ja tuijotti sitä pitkään. "No, no," sanoin, naureskelee happamasti. Se oli varastettu asiakirja, joka laittaa hänet Etruskien maljakko.
  
  
  "Oli se mitä halusit, Nick?"
  
  
  "Kyllä."Sen siististi taitettu paperi ja laita hetkeksi.
  
  
  "Sitten teidän paikkakunnalla Venäjä on valmis", Tony sanoi, " ja minä olla valmis, kun en kerää taidetta aarteita luola."
  
  
  Hän ojensi Emu mustetta piirustuksia. "Ei, minun paikkakunnalla Venäjällä ei ole valmistunut. Ajattelimme, että Juudas olisi myydä tämä asiakirja Venäläisille, mutta näyttää siltä, että hän voi käyttää sitä itse. Tämä on yksityiskohtainen kehitys piirustus asiakirjan, joka loi sen hetken. Ja muut paperit on olemassa muistiinpanoja suunnittelu laitteet."
  
  
  "Väitätkö, Amiko, että asiakirja, että Juudas tietämättään varasti sisältää suunnitelman osa atomipommi?"
  
  
  "Kyllä," sanoin. Se oli selvää, että Juudas näki, että nalli olisi tehdä ego arsenaali tehokkaampia, ja niin ego hotel käyttää. Tämän totesi myös, että Juudas pommi oli pieni, mahdollisesti kannettava. Se tapahtui minulle, että jopa kannettava pommi, joka voi tuhota täysin suuri kaupunki.
  
  
  "Luuletko, että hän käyttää sitä?" Tony kysyi.
  
  
  "Minä tunnen hänet varmasti."
  
  
  "Niin missä on pommi?"
  
  
  Hän katsoi häntä mietteliäänä. "Oletetaan, että pommi on valmis", sanoin. "Juudas oli aika tehdä laitteen ja laittaa ego hänen pommi. Oletetaan, että kaikki on valmiina, ja pommit mennä jonnekin?
  
  
  "Ah", Tony mutisi.
  
  
  Hän otti toisen palan paperia ja tutki sitä. "Katsokaa tätä, Nick."
  
  
  Jotain oli scrawled lyijykynällä paperille. Se oli italiaksi, ja siinä luki: "Valta yhden megatonnin valikoima neljäkymmentä viisi km, maanpinnan tasolla."
  
  
  "Voi Luoja", minä sanoin.
  
  
  "Mutta mitä hän aikoo tehdä tällainen ase?" Tony kysyi.
  
  
  "En tiedä," minä sanoin. "Mutta mitä hän halusi, piirustus ympärillä maljakko valmistettu ego suunnitelma enemmän todellisia . Ja hänen, olen vastuussa siitä."
  
  
  "Hölynpölyä", Tony sanoi. "Kukaan ei voi ennakoida niin uskomaton syy-seuraus-tapauksessa."
  
  
  Hän piristyi painettu esite, joka oli juuri pudonnut pois tuolin alla. "Se on mielenkiintoinen."
  
  
  "Mitä kuuluu, Nick?"
  
  
  "Laiva liikenteen aikataulu Italian linjat". Katsoin luettelo risteilyaluksia kannessa esite ja näki nimi, joka välähti päässäni. "Ääni Leonardo".
  
  
  Tony silmät kapenivat. "Leonardo. Odota, me olemme... "
  
  
  "Mukaisesti Farrelly," hänen emu kiisti tiedotusvälineissä. "Olet kuunnellut sitä. On nen oli kirjoitettu: "Kuorma Leonardo seuraa päivämäärä. Se oli eilen.
  
  
  "Leonardo on kauppatavaraa," Tony sanoi hitaasti. "Che diavolo, ystäväni. Luuletko, että tämä huomautus viittaa ... "
  
  
  "Näyttää siltä, todennäköisesti minua." Hän avasi kansion ja löysi luettelon lähtöpäivämääräsi eri aluksia. Ensi Leonardo päivämäärä oli ympyröity punaisella. Kun hänet näki, mitä numero se oli, hän kirosi hänen henkeään.
  
  
  Tony katsoi olkapääni yli, sitten takaisin minulle. "Aivan loistava", sanoin. Leonardo purjehtia jälleen neljä päivää . Se on luultavasti atomi pommi aluksella. Ja sitten hän menee New Yorkiin."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Myöhemmin, Gina ja minä palasi Roomaan. Tony Benedetto jäi Sisiliaan odottamaan hänen Interpol työtovereiden ja kerätä Vatikaanin aarteita ympäri Juudas Luola. Hän on jo antanut teknikko yli Sisilian poliisi ja Interpol pyysi vuonna Kuura värvätä apua Rhyma ja Capri poliisi pidättää Giovanni Farrelli ja Juudas niin pian kuin ne näkyvät .
  
  
  Noin Gina huone, me kutsutaan airport ja varata paikkaa lento Napoli seuraavana aamuna. Leonardo oli Napolissa, ja sieltä hän purjehtia New Yorkiin.
  
  
  Ei silloin, kun hän otti yhteyttä Haukka. Hän oli iloinen kuullessani, että minulla oli asiakirja takaisin, ja pysyi hyvällä tuulella, kunnes kerroin heille, että Juudas oli lähes varmasti jo aktivoitu sytyttimen.
  
  
  'Mitä?'
  
  
  "Luulen, että hän laittaa tämä atomi pommi aluksella Leonardo,"sanoin," ja laiva lähtee New Yorkiin."
  
  
  "Hyvä Jumala," Haukka mutisi. "Luuletko, että hän aikoo käyttää tämän pommin täällä ?"
  
  
  "En voi kuvitella mitään muuta," sanoin.
  
  
  Siellä oli pitkä hiljaisuus, jonka rikkoo vain Hawke ' s raskas hengitys toisella puolella. Hän veti syvään henkeä ja jatkoi, ei aio tehdä tilanne näyttää ruusuinen, jos hän tiesi, että se oli täysin erilainen.
  
  
  "Kuten tiedätte, pommi hän on luotu erilaisia viisitoista kilometriä. Puhumattakaan toisen ja kolmannen asteen shokki aaltoja. Mukaan piirustuksia löysin, Emu onnistunut tekemään pommi tarpeeksi pieni tallennettu asema turvallinen muutamassa päivässä . Mutta koko ei ole mitään tekemistä tuhovoima ... '
  
  
  "Kyllä, ymmärrän, että, Carter. Mennä eteenpäin", Haukka sanoi, selvästi harmissaan tosiasiat hänen emu oli raportoitu.
  
  
  "Kaikki hän oli tehtävä oli heittää pommin yli laidan. Se voi sitten valehdella alareunassa New Yorkin Satamaan päiviä, jopa viikkoja. Ehkä kuukausia. Nyt se on sytytin, kaikki emu on pari ego pitkän kantaman sytytin. Hän saattaa olla retkelle Philadelphiassa ja emu tarvitsi vain painaa nappia. Ja sitten-Hyvästi, New York ."
  
  
  'Mutta miksi? Haukka kysyi. "Se ei ole väliä, jos hän putoaa pommi laivasta, Carter. Haluan tietää, miksi hän on pakkomielle niin hullu suunnitelma."
  
  
  "Koska Juudas pettää, sir. Tiedät sen yhtä hyvin kuin minä. Hän vihaa meitä ja meidän maassamme, varsinkin kun viimeksi tapasimme Niagara. Ehkä se oli ego-käsite, joka muutti-kuka tietää.
  
  
  'Kosto? Haukka huudahti, ja nyt hän oli melkein vihainen minulle laskemisesta ego edessä minun ajatus Juudas on kierretty merkki. "Tappaa kymmenen miljoonaa ihmistä, Carter? Voi Luoja, mies, meidän täytyy pysäyttää hänet ennen kuin tämä asia todella karkaa käsistä. Sinun täytyy löytää pommi, Carter. Ja, tietenkin, Juudas."
  
  
  "Lyön vetoa, että," sanoin nopeasti. "Mutta jos se yhtään lohduttaa, lyön vetoa rahaa, että Juudas ei mennyt läpi meidän salainen sytytin kenellekään." Ainakaan vielä . Jälkeen huolellisesti lukea asiakirjoja, jotka hän löysi laboratoriossa, epäilen, että hän läpäisi suunnitelmia työntekijöilleen useita fragmentteja. Joten kukaan ei tiedä koko laitteen; kaikki vain tietää osa. Toivottavasti meidän ei tarvitse huolehtia siitä enää, kun me kaapata Juudas."
  
  
  "Jos New York ei räjähdä ensin, tarkoitat."
  
  
  "Dell itse, sir", sanoin.
  
  
  "Tule, Nick. Anna minun tietää tarkalleen, milloin Leonardo saapuu New Yorkissa, niin, että aineita voi olla kohtaus. Voit löytää pommi, ennen kuin alus saapuu tänne . Jos ei, minun täytyy varoittaa paljon ihmisiä."
  
  
  'Minä tiedän sen.'
  
  
  
  
  
  Kun lopetin soittaa, Gina ja menin toimistoon Italiassa. Minulle kerrottiin, että lennon aikataulu oli viime aikoina muuttunut ja että minun pitäisi mennä kapteeni Napolin satamaan tai edustaja Italian line .
  
  
  Lounaan jälkeen yksi Gina suosikki ravintoloita, me palasi huoneeseen. En voinut tehdä mitään, kunnes seuraavana aamuna, kun kone lähti Napoliin. Hänen on myös varattu paikka Gina, mutta ei ole sanonut hei vielä.
  
  
  Kun kaadoin hänelle drinkin, Gina, joka oli myös yllään läpinäkyvä yöpaita, tuli ja istui alas viereeni pieni sohva ja käpertyi jopa käteni.
  
  
  "Tämä on meidän viime yönä yhdessä, Nick?"
  
  
  Katsoin nuo tummat silmät ja tajusin, miten paljon Gina Romano oli tehnyt minulle. Olisin kaipaamaan häntä erittäin paljon, jos meidän täytyy erota. Tämä oli epäonnistunut työssäni. Et voi päästä emotionaalisia ongelmia. Se vain sattuu. Joten se olisi parempi, jos tämä oli meidän viime yönä. Mutta en silti tarvitaan Gina.
  
  
  "Oikeasti", sanoin, " tämä ei ole meidän viime yönä. Että on, jos haluat työskennellä AX hetken pidempään."
  
  
  "Voi, kyllä, luulen niin", Gina sanoi. Hän suuteli minua, ja minun verenpaine nousi jyrkästi.
  
  
  "Odota, kunnes näet, että se on työtä ennen kuin saat liian kuljettaa pois", hän kertoi hymyillen.
  
  
  "Voinko saada hänet olla kanssasi?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "Sitten kaikki on hyvin."
  
  
  Hän katsoi hänen nännejä, jotka olivat tumma alla pelkkä yöpaita. Se ei ollut helppoa keskittyä Juudas."
  
  
  "Gina", sanoin," sinun ei tarvitse tietää joitakin asioita fretti on piilotellut häntä, kunnes nyt."
  
  
  Hän katsoi vakavasti, odottaa minun selitys.
  
  
  "Tarkistimme Leonardo lento aikataulu, koska uskomme, että on atomi pommi aluksella."
  
  
  "Nick, sinä tarkoitat pieni atomipommi?"
  
  
  "Tietty tyyppi, kyllä." _
  
  
  "Mutta mitä tämä on tekemistä Vatikaanin ryöstö ja Giovanni Farrelli?"
  
  
  "Uskomme, että Farrelly ja tietty Juudas, tai ehkä Juudas yksin, toi pommi laivassa matkalla New Yorkiin. He loivat pommi käyttämällä asiakirja on varastettu minulta."
  
  
  "Nick, joka kuulostaa uskomattomalta."
  
  
  'Mutta se on. Hänen täytyy löytää pommi, ennen kuin Juudas räjäyttää sen. Jos Juudas on aluksella, hän on todennäköisesti naamioitu. Hän on mestari valepuvussa, joten en voi luottaa häneen löytäjäänsä. Minun täytyy alkaa etsiä pommi välittömästi."
  
  
  "Ja tarvitset apua sen kanssa?"
  
  
  "En pidä ajatuksesta, jossa sinua, Gina. Mutta Tony Benedetto on kiireinen etsivät Farrelli, ja en ole varma, jos Interpol on tehdä mitä sanon, kun pääsemme laivaan. Sinun täytyy vain seurata minun käskyjäni, ja voit läpi päivän, että pysyy kiinni minua."
  
  
  Hetken hän näytti mimmo minua. "Kuulostaa vaaralliselta", hän sanoi pehmeästi.
  
  
  "Kyllä, se voisi olla hengenvaarallisia."
  
  
  "Mutta uskotko, että Giovanni suunnitellut tämän kauhean teon?"
  
  
  "Uskon, että hänellä oli jotain tekemistä sen kanssa."
  
  
  Hän otti syvään henkeä. "Vihaan Giovanni Farrelli," hän sanoi hitaasti. "Jos en voi tehdä mitään ego, olen hyvin onnellinen . Mutta "- hän pysähtyi - " siellä on jotain muuta. Minun veljentytär Anna asuu New Yorkissa. Hän on viimeinen elossa ollut sukulainen, ja rakastan häntä hyvin paljon. Olisi hänen elämänsä myös olla vaarassa koska tämä pommi?
  
  
  "Todennäköisesti", myönsin.
  
  
  "Sitten minä tulen mukaan, Nick."
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Sitten voit silti saada maksettua." Hän laittaa alas hänen lasi ja halasi häntä. Hänen suunsa oli kuuma ja kärsimätön. Hänen nännit olivat kovat nojalla hänen yöpaita.
  
  
  "Olen iloinen, että tarvitset minua, Nick", hän kuiskasi.
  
  
  "Lyön vetoa, että," minä sanoin.
  
  
  "Ja että et luota minuun."
  
  
  En voinut kertoa hänelle, että en luota kehenkään, mutta oli pettymys hänen tai vähättelevästi häntä siitä, mitä hän aikoi tehdä-JÄRJESTELMÄSSÄ. Hän työnsi hänet alas sohvalle, ja olemme käpertyi yhteen, ja vaikka me emme välitä Juudas, tai Giovanni Farrelli, tai Leonardo kuoleman ase. Siellä oli vain lämmin iho, aistilliset tuoksut, äänet ja hyväilee, Giniä ja möly helvetissä hän loi sisälleni.
  
  
  Seuraavana aamuna, se oli lyhyt lento Napoli. Laskeuduimme heti kahdeksan jälkeen, otimme taksin lentokentälle ja lennettiin avoin Napoli-satama-alue, jonne saavuimme, ja kaikki suuret ylellinen matkustaja-alusten käytössä. Meillä on siellä kello yhdeksän ja sai ulos edessä portti master ' s office. Muutamaa minuuttia myöhemmin olimme istuu ego master ' s office, puhumme Leonardo.
  
  
  "Haluatko ratsastaa Leonardo , signor?" nuori mies kysyi.
  
  
  "Kyllä."
  
  
  "No, hän ei ole täällä."
  
  
  'Miten?'
  
  
  "Olen varma, että ego ei ole satamassa, Herra Carter," hän sanoi. "Mutta odottakaa hetki, käyn katsomassa." Gina katsoi minua kuin hän lähti toimistosta. "Se on huonoa onnea, eikö olekin?", hän kysyi.
  
  
  'Ehkä.'
  
  
  Kun nuori italialainen tuli, hän oli valtava kirja kainalossa, joka todennäköisesti painoi ainakin kymmenen kiloa. Hän putosi hänen ego raskaasti tuolille.
  
  
  "Luottamuslause, Herra Carter," hän sanoi. "Leonardo lähti kaksi päivää sitten mukaisesti uusi aikataulu Italian line."
  
  
  "Jumalani", sanoin katkerasti.
  
  
  "Voit selvittää täällä Italiassa Line toimistossa, kun aluksen on määrä saapua New Yorkiin."
  
  
  Pyysin häntä. "Kuinka kaukana laiva mennä?"
  
  
  Hän katsoi ylös. "Jos muistan oikein, se on nopea alus.
  
  
  Se on jo puolessa välissä nyt. Hän hitaasti ravisteli päätään. Pommi oli ehdottomasti aluksella. Ja vähemmän kuin kolme päivää, laiva saapuu New Yorkiin. Hän yritti muistaa missä lähin YHDYSVALTAIN sotilasjohdon oli hallissa. Minun piti päästä minun puhelin nopeasti.
  
  
  Sen sai nopeasti. "Kiitos", hän sanoi nuori matemaatikko.
  
  
  
  
  Jos sinun täytyy kiireellisesti apua armeijan, sinun täytyy puhua oikealle henkilölle. Löysin tämän mies Yleensä MacFarlane on kasvot. Hän sai puhelun EMU lähimpään US Air Force base. Kun puhuimme, hän tarkistanut minun ID-kortti toisella linjalla.
  
  
  "Olen pahoillani pyytää teitä, Kenraali," minä sanoin, " mutta minun täytyy olla kone, joka voi kiinni Leonardo.
  
  
  "Joten tämä kone pitäisi olla täällä pian", kenraali sanoi. "Tiedän, että. Onko sinulla mitään?"
  
  
  Oli lyhyt hiljaisuus. "On supercargööri, että he olivat valmistautuu lentää Washington. Jatkamme matkaa eteenpäin ja tehdä pieni kiertotie sinulle. Luuletko, että tämä on normaalia?
  
  
  "Kuulostaa hyvältä, Kenraali."
  
  
  "Kone on Napoli lentokenttä yksitoista. Olen aluksella tunnistaa sinut."
  
  
  "Hyvin Yleinen", sanoin. "Me tarvitsemme kaksi laskuvarjo ja pelastuslautta."
  
  
  Hän pyysi. "Kaksi laskuvarjot?"
  
  
  "Minulla on nuori nainen, jolla minut, Kenraali. Hän toimii AX.
  
  
  "Selvä, me hoidamme sen, Herra Carter.
  
  
  "Kiitos paljon, Kenraali."
  
  
  Matkalla takaisin lentokentälle, hän pyysi Ginaa jos hän oli koskaan skydived ympäri konetta. Hän katsoi minua kuin jos hänen mielessään oli tullut hulluksi.
  
  
  Pyysin häntä. "Luuletko, voit tehdä sen?"
  
  
  Hän huokasi. Selvitän sen sitten.
  
  
  Me hypätä mereen, niin me maata hieman pehmeämpi kuin maalla", sanoin. "Tietenkin, sinun täytyy vapauttaa itsesi laskuvarjo niin pian kuin voit pudota veteen, muuten joudut ongelmia. Mahdollisimman pian päästä eroon laskuvarjot, meillä on pelastuslautta."
  
  
  Luulen, että en voi tehdä sitä", hän sanoi, mutta hän näytti hermostunut. Pian sen jälkeen, kun saavuimme lentokentälle, suuri kuljetuskone laskeutui vihreä tausta . Yleinen ja adjutantti tavannut Gina ja minä asemarakennus. Yleistä oli pitkä mies, kun lentäjä . Hän katsoi minun ID-kortti huolellisesti. Sitten hän antoi minulle iso hymy.
  
  
  "Air Force vie onnettomuuspaikalle, Herra Carter. Miten kiireellistä on tämä matka dell itse?
  
  
  "Voin vain kertoa, että siellä on vaarallinen mies aluksella Leonardo, Yleensä, ja meidän täytyy "löytää" hänet.
  
  
  Yleensä MacFarlane joka noudattaa hänen huulensa, hän halusi kysyä lisää, mutta hän tiesi, en voinut vastata hänelle. Lopuksi hän ojensi kätensä ja sanoi, " toivotan teille menestystä."
  
  
  "Kiitos," sanoin. "Meidän on parasta lähteä nyt."
  
  
  Yleensä ei palata rahtikone. Hän sanoi, että hänellä oli jotain tekemistä Napolissa ja sen jälkeen, että hän palaisi hänen base. Sanoimme hyvästit hänelle cargo terminal asemarakennuksen ja meni koneen mukana adjutantti. Moottorit olivat jo käynnissä, ja olemme nousseet voimakas tuuli. Pian sen jälkeen, kun me otettiin käyttöön puoli tusinaa virkapukuinen sotilaat ja upseerit lähtivät.
  
  
  Italia-Linja, joka antoi meille yksityiskohtainen suunnitelma Leonardo matka, ja meille kerrottiin esimerkiksi, jos löydämme ego. Olemme myös ottaneet yhteyttä kapteeni, Kapteeni Bertholdi, ja hän tiesi, että minun piti varmistaa, että kaksi laskuvarjohyppääjiä ei menetetty merellä. Aikana viimeisen puolen tunnin aikana ennen yhteyttä ilma-aluksen ja aluksen, radio viestintä säilyy .
  
  
  Ohjaaja laskea, kuinka kauan kestäisi ohittaa Leonardo ja lasketaan neljä-viisi tuntia. Tämä sopi minulle hyvin , koska aika oli tulossa tärkeä tekijä . Me syötiin kylmää ruokaa kuin auto lensi etelä-Ranskassa. Kun liityimme, manner-Eurooppa jäi taakse.
  
  
  Saimme laskuvarjot, ja erittäin kärsivällinen Amerikkalainen kersantti osoitti, Gina, miten ne toimivat ja mitä tehdä, kun aika tuli. Katselin ja kuuntelin sitä.
  
  
  "Ja kaikki minun täytyy tehdä, on vedä rengas? Gina kysyi.
  
  
  "Aivan loistava, ma 'am", sanoi kersantti. "Mutta ensin sinun täytyy saada pois koneesta kokonaan, muista se."
  
  
  'Kyllä. Se pitäisi laskea hitaasti kymmeneen", hän sanoi.
  
  
  "Mielestäni se tulee olemaan kunnossa, Kersantti", sanoin.
  
  
  "Kyllä," Gina vastasi epäröiden. Hän katsoi pieni ja heiveröinen seison siellä vihreä lento puku, että hei Lee. Hän työnsi hiukset pois hänen kasvonsa. "En voi tehdä sitä."
  
  
  "Älä anna mennä, että rengas", kersantti sanoi. "Voit pudota paljon ennen kiinni ego uudelleen."
  
  
  "Älä anna mennä rengas," Henki vahvisti.
  
  
  Samaan aikaan, luotsi otti yhteyttä Leonardo ja ilmoitti kapteeni meidän hypätä ja mistä etsiä. Hän kysyi kapteeni ottaa meidät huomioon ja auttaa meitä millään tavalla hän voi .
  
  
  Se oli pilvetön päivä. Gina ja tuijotin ikkunasta ulos, kunnes voimme nähdä pitkä valkoinen ocean liner makaa liikkumattomana alla meitä koboltin sininen meri.
  
  
  Kersantti nyökkäsi minulle. "Olemme valmiita hyppäämään, Herra Carter."
  
  
  Muutamaa minuuttia myöhemmin, olimme seisoo auki rahaa kone. Tuuli vihelsi ympärillämme. Mikään ei voisi nähdä, mutta sininen taivas ja sininen taivas.
  
  
  "Kaikki oikeassa," sanoin. Hän kunnioitti häntä hänen rohkeudestaan. "Älä katso alas. Sinun vain kävellä ulos ovesta ja pitää rengas. Laske kymmeneen ja vedä se.
  
  
  Minä seuraan sinua koko sydämestäni."
  
  
  No niin, hän sanoi, yrittää hänen paras hymy.
  
  
  Hän kääntyi ja hyppäsi. Näin hänet syksyllä, ja sitten näin pullistuma valkoinen silkki hänen takanaan. Hei, se onnistui. Hän nyökkäsi kersantti ja hyppäsi ulos koneen ympärille.
  
  
  Jos et hypätä tac-osa, muutaman ensimmäisen sekunnin jälkeen hypätä, sinun vatsa on oudon vihainen. Minun pomppi ylös ja alas kuin hänen syöksyi meren alla, ja tuuli vihelsi noin minun korvat ja pää, tilalla minun hengenvetoon. Venyttely rengas, katsoin sen kääntää ympäri, koska se teki kuperkeikka alaspäin ilmavirran näytteenotto. Yhtäkkiä laskuvarjo nykäisi voimakkaasti. Seuraavassa hetkessä, se oli hitaasti kelluva kohti kimmeltävä meri ja valkoinen ilmapallo yli pääni. Suoraan allani, Gina noussut, hänen laskuvarjo keinuu kevyesti tuulessa. Ei kauas oli hitaasti laajentaa valkoinen runko Leonardo, piirustus vaahtoava kuvan tyyni meri.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina kaatui osaksi syvän sininen vesillä Atlantin Valtamerellä muutaman sadan metrin päässä tyylikäs valkoinen runko Leonardo, joka oli pysähtynyt autoja ja tuntui lähes liikkumatta. Hänen k & nb laskeutui, hän näki pelastusvene laskettiin laivasta . Kolmas valkoinen laskuvarjo, meidän pelastuslautta, lepattivat edessäni. Toisen taulukon jälkeen näki hänen, hänen, sukelsi mereen.
  
  
  Hän oli täysin upoksissa vedessä, ja kun hän nousi ylös jälleen, hänen laskuvarjo hihnat poistettiin. Suolavesi kirveli silmiäni. Ih pyyhki sen pois ja yritti nähdä Gina läpi aaltojen. Ee vihdoin löysivät hänet kahden sadan metrin päässä . Pöytään laskeutui vain lyhyen aluksen keula nousee.
  
  
  Hänen mielessään ajautui Gina. Kun hän oli viisikymmentä metriä pois, ei häntä, hän näki että hän oli kunnossa. Hän otti pois hänen laskuvarjo ja ui minua kohti. Tapasimme vilkas & nb ja ee pisti käsivartensa ympäri hänen vyötärö.
  
  
  "Minä tein sen, Nick!", hän huudahti kanssa säteilevä hymy kasvoillaan.
  
  
  Hänen naurahti. "Tule", sanoin. "Mennään ulos veden läpi."
  
  
  He tekivät sen-kanava ilman mitään ongelmia, ja sen jälkeen avaamalla hänen turvavyöt, hän paketoitu paketti. Kun se oli vedetty ulos venttiilin puolella, siellä oli viheltää ilman otantaa, ääneen viheltää meren yli, ja keltainen lautta liioiteltu. Sain aluksella ja vedetään Gina .
  
  
  "Ah!", hän sanoi, putosi takaisin pöydälle. "Mikä helpotus!
  
  
  "Meillä tulee olemaan aluksella ennen kuin huomaatkaan", sanoin. "Katsokaa tätä." Ja hänen, osoittaa pieni vene tulossa meitä kohti.
  
  
  Sluupin oli meille hyvin nopeasti. Siellä oli useita nuoria Italialaiset aluksella. Kun he ladattu meille veneeseen, he katsoivat toisiaan yllätys, kun he näkivät Gina ottaa pois hänen lentävät korkki niin, että hänen märkä hiukset laski yli hänen harteillaan . Odin noin miehet vihelsi, mutta Gina huomiotta ego ja tarttui käsivarteeni.
  
  
  
  
  Kun nousimme, miehistön jäsenet ryntäsivät onnittelemaan meitä. Useat matkustajat jostled, mutta kapteeni ei löytynyt mistään. Ajattelin, että jos Juudas oli aluksella, hän on nähnyt meidät. Se oli huono meille, mutta siellä ei ollut mitään voisimme tehdä asialle.
  
  
  Me vietiin laivan lääkäri, joka totesi lyhyesti tutkimus. Hän oli erittäin mukava, mutta hän ei puhu englantia.
  
  
  Sitten nuori laivan upseeri saattoi meidät tyhjään ensimmäisen luokan hytti.
  
  
  Kysyin häneltä, kun hän oli lähdössä. "Kun voin puhua teidän kapteeni?"
  
  
  "Kysyn häneltä, herra,", hän sanoi, katseli kaivaten klo Gina.
  
  
  "Ainakin he ovat täällä hakemassa kuivat vaatteet", Gina sanoi osoittaen vaatteita parivuode. Gina oli yllään pusero, hame ja villapusero, kun olin pukeutunut trooppinen puku ja urheilu paita. Myös oni, onko meidän pehmeä nahka sandaalit.
  
  
  "Ne näyttävät oikein kiinnostanut meidän saapumista", sanoin. "Jos poliisi viivästyksiä, etsin mestari itse."
  
  
  Puimme nopeasti. Gina katseli upea hänen asu. Hän näytti Sisilian gigolo. Avasin raskaan vedenpitävä laukku minulla oli päällä ja tutki, minun aseita, luger, ja pinnit. Hän sitoi sen hänen lyhythihainen paita ja piilotti Wilhelmina. Mutta odotin, kunnes Gina meni pieni kylpyhuone harjata hänen hiuksiaan, ennen kuin kytket Hugo ympäri ja sitomaan hänet minun kyynärvarren. Kun hän palasi mökille, takkini oli jo kattaa minun ase.
  
  
  "Näytät kauniilta", Gina sanoi.
  
  
  "Sinäkin", sanoin. "Mennään katsomaan. Meillä ei ole paljon aikaa."
  
  
  Menimme kannelle. Näin suuri alus, se oli vaikea selvittää, miten päästä laiturille. Kävelimme noin kaksikymmentä minuuttia, ennen kuin päästiin vihdoin ylä-matkustaja-kannella.
  
  
  "Mistä voimme löytää mestari?" Merimies kysyi.
  
  
  "Mestari, sir? Se on mahdotonta.'
  
  
  "Hän odottaa minua", sanoin.
  
  
  Hän epäröi. "Ehkä sinun pitäisi kysyä luottamusmies."
  
  
  "Helvettiin ego! Missä on ensimmäinen perämies?"
  
  
  "Ah, Herra Ficuzza. Sen pitäisi olla komentosillalla.
  
  
  "Kiitos," hän sanoi hänelle, ja mimmo käveli hänen ohitseen portaat, jossa ketju roikkui edessä. Hän ojensi kätensä.
  
  
  "Sinä ja nainen pitäisi mennä sinun opas ensin, sir."
  
  
  "Wada al diavolo!", sanoi Gina ääneen. "Mikä typo!"
  
  
  Hän torui häntä. Ay laittaa kätensä hänen olalleen.
  
  
  "Katso", hän sanoi merimies. "Menemme etsimään Herra Ficuzza, kanssa tai ilman oman yrityksen. Voitko viedä meidät sinne?"
  
  
  Hän katsoi minun synkkä kasvot hetkeksi. "Hyvä," hän sanoi. "Seuraa minua."
  
  
  Hän julkaisi tikkaat, ketju-ja seurasimme häntä silta. Hän pyysi odottamaan käytävällä, kun hän meni ylös komentosillalle. Hän vilaukselta miesten valkoinen univormut, ja hetken kuluttua yksi heistä tuli ulos heidän ympärillään. Se oli Ficuzza ensimmäinen perämies.
  
  
  "Ah, Herra Carter ja Neiti Romano", hän sanoi leveästi hymyillen.
  
  
  Pyysin häntä. "Missä on kapteeni?"
  
  
  "Hän sanoi, että hän haluaisi nähdä sinut pian."
  
  
  Hän alkoi huolestua. Linja henkilökunta upseeri Italiassa olisi kertonut EMU, kuinka paljon meidän paikkakunnalla Venäjällä oli menossa, vaikka hän ei tiedä yksityiskohtia.
  
  
  "Haluamme puhua hänelle nyt," sanoin. "Meidän täytyy keskustella erittäin tärkeä korkkiruuvi."
  
  
  "Mutta, Herra Carter, kapteeni, on hyvin kiireinen. Hän... "Hitto räätäli, Ficuzza", sanoin. "Tämän aluksen turvallisuus ja egot matkustajat ovat vaarassa. Aika on loppumassa.'
  
  
  Hän näytti harkittuja. Sitten hän sanoi, " Seuraa minua."
  
  
  Lyhyen kävelymatkan jälkeen löysimme itsemme ovella kapteenin hytti. Ficuzza tippuu. Kun kuulimme äänen sisällä, Ficuzza avasi oven ja kolme meni sisään.
  
  
  Pitkä, lihava mies, jolla on hopea-harmaa tukka, istui puinen pöytä. Hän nousi ylös ja tervehti meitä äänekkäästi, kun Ficuzza esitteli meidät.
  
  
  Hän sanoi," Niin he kaksi laskuvarjojääkärit!", joka oli alentuva. "Dramaattinen tapa saada aluksella, eikö vain, Herra Carter?"
  
  
  "Pelkään, meillä ei ollut valinnanvaraa, Kapteeni", minä sanoin.
  
  
  "Ole hyvä ja istu alas", hän sanoi osoittaen kaksi tuolia.
  
  
  Me pelata tätä peliä.
  
  
  "Hyvä on," Bertholdi sanoi. "Oma yritys on ilmoittanut minulle, että etsit tiettyjä matkustaja-aluksella. Kerro minulle, Herra Carter, miksei tämä mies voidaan pidättää, jos hän tulee maihin New Yorkissa?"
  
  
  "Ensinnäkin," sanoin, " ei ole epäilystäkään, että tämä mies on valepuvussa, joten meidän on löydettävä hänet ennen kuin pääsemme New Yorkiin. Toiseksi, en ole poliisi, ja vaikka olisinkin, tämä mies ei olisi lähtenyt todistajia elossa. Joten se ei ole vain yksinkertainen pidättää."
  
  
  "Kyllä, tietysti", sanoi kapteeni. "Saanko nähdä henkilöllisyystodistuksesi, Herra Carter?"
  
  
  Hänen emu osoitti sen ID-kortti.
  
  
  "Ah, American älykkyys. Ja nuori nainen?
  
  
  "Hän toimii meille", sanoin.
  
  
  Hän hymyili tietoisesti. "Herra Ficuzza auttaa sinua tarpeitasi, Herra Carter. Et saa käyttää ampuma-aluksella, paitsi itsepuolustukseksi, ja sinun täytyy kunnioittaa yksityisyyttä minun muita matkustajia. Myös, sinun pitäisi tehdä paras ei sotkea niitä."
  
  
  Hän alkoi suuttua uudelleen. "Kapteeni Bertholdi," minä sanoin, " en ole valmis väittelemään. Kannattaa kuunnella mitä minulla on sanottavaa ennen kuin voit päättää, mitä meillä on ja eivät tehdä."
  
  
  Bertholdi ja Ficuzza katsoivat toisiaan vihaisesti. "Minulla ei ole koko päivän keskustella tästä korkkiruuvi, Herra Carter," Bertholdi sanoi kylmästi. "Jos sinulla on jotain sanottavaa, pidä se lyhyt."
  
  
  "Kapteeni," minä sanoin, " emme puhu vain tästä miehestä. Me uskomme, että hän toi erittäin vaarallinen ase aluksen .
  
  
  Asetta?'
  
  
  'Niin, että äänestää.'Hänelle näytti avoimesti häntä. - "Ydinaseita".
  
  
  Ego on silmät laajenivat hieman.
  
  
  "Uskomme, että se on pieni atomipommi."
  
  
  Ficuzza nousi tuoliltaan. "Diavolo!
  
  
  Kapteeni Bertholdi kasvot osoitti, aavistuksen shokki, sitten hän palasi nopeasti hänen epäilevä katse. "Mitä todisteita sinulla on tästä?"
  
  
  "Ei ole todisteita", myönsin. "Merkille nimi aluksen ja paljon lisätiedot. Mutta yhdessä ne johtavat kohtuullisen johtopäätös ." Siellä oli pitkä, syvä hiljaisuus. "Mutta et ole varma, jos siellä on pommi aluksella?"
  
  
  "Se on enemmän kuin todennäköistä, Kapteeni", minä sanoin.
  
  
  "Ja haluat etsiä aluksen mahdollisen pommi?" "Kapteeni", sanoi Ficuzza, " en voi laittaa pari miestä .
  
  
  "Tarvitsemme ainakin tusina miehiä", sanoin. "Tämä on iso laiva, ja aika on loppumassa. Meidän täytyy alkaa etsiä mökkiä kaikki matkustajat, jotka pelata tätä peliä Napolissa , koska olen varma, että oikea nimi etsimämme henkilö, Juudas, ei ole matkustajaluettelossa. Tietenkin, meidän täytyy tarkistaa se."
  
  
  "Suurin osa matkustajista nousi Napoli, Herra Carter," kapteeni sanoi. "Et halua häiritä ja häiritä näitä ihmisiä . Kuten tiedätte, matkustajilla on tiettyjä oikeuksia.
  
  
  Ja yksi asia heidän ympärillään on oikeus turvallisuuteen, tällä aluksella, " sanoin. Lisäksi pyydän, että uskotte minua etsiä, koska minulla on kokemusta tällaisia asioita. Sitten hän haluaisi voit hidastaa aluksen, jotta voimme olla enemmän aikaa."
  
  
  Mennä hitaammin! Bertholdi huudahti närkästyneenä. Emme välitä. Sen on noudatettava aikataulu. Matkustajia on myös omat aikataulut. Et edes tiedä, jos siellä on pommi aluksella. Ei, alus ylläpitää normaali matkanopeus.
  
  
  Kapteeni!
  
  
  "Ja," hän keskeytti, " Herra Ficuzza on vastuussa search. Saat hänen tilauksia, Herra Carter, muuten ei tule etsiä ollenkaan. Onko selvä?"
  
  
  "Se on tulossa selkeämpi."
  
  
  Kapteeni Bertholdi kääntyi Ficuzza. "Ota kymmenen ihmistä ja nämä kaksi ihmistä ja etsiä mökkiä. Alkaa kolmannella luokalla ja mennä sieltä."
  
  
  "Kapteeni,"minä sanoin," en usko, että Juudas ei voinut mitään, mutta ensimmäisen luokan hytissä."
  
  
  "Toistan, että Herra Ficuzza, aloittaa kolmannen luokan," Bertoldi sanoi. "Jos haku epäonnistuu siellä, näemme, jos meidän täytyy haku muualla aluksen."
  
  
  Miehen tyhmyys oli uskomaton. Hän päätti lähettää hänet yrityksen päämaja että hän oli estää täysimittainen etsiä.
  
  
  "Kiitos yhteistyöstä, Kapteeni", sanoin kylmästi ja nousi ylös.
  
  
  "Palveluksessanne, Herra Carter," hän sanoi. "Yksi asia, Herra Ficuzza. Jos on matkustajia, jotka eivät suostu tutkimaan heidän mökkiä, eivät vaadi. Lähetä ih minulle ja minä selitän ."
  
  
  "Kapteeni, meillä ei ole aikaa tähän ...
  
  
  "Voit mennä nyt, Herra Carter."
  
  
  Hänen mulkaisi häntä. "Hyvä on", sanoin. Hän kääntyi ja lähti mökki, jossa Gina, ja Ficuzza seurasi minua.
  
  
  Ficuzza oli paljon arvokkaampi kuin hänen isäntänsä. Hän nopeasti kiinni purseri Fabrizio, ja yhdessä he pyöristettynä yhdeksän merimiehet, jotka olivat voit etsiä kanssamme. Hän toivoi, että se ei ollut niin iso työ, jotta hän voisi käsitellä sitä omaa.
  
  
  
  
  Se oli ilmoittanut yli kaiutin, että kaikki kolmannen luokan matkustajat olivat edelleen heidän mökkiä lounaan jälkeen tarkistaa matkatavarat. Se olisi ollut toinen varoitus Juudas siitä, mitä oli tekeillä , mutta siellä ei näytä olevan mitään syytä pitää toimintamme salaisuus. Vietimme koko illan haku matkatavarat, mutta mitään ei löytynyt. Jos matkustaja ei matkustamossa, haku ei suoritettu komento omistaja. Onneksi suurin osa matkustajista olivat siellä. Meidän piti lopettaa keskiyöllä, myös kapteenin käskyjä.
  
  
  Jälkeen jonkin verran vastustusta, hän antoi meille mahdollisuuden etsiä moottorin huoneessa, mutta emme löytäneet mitään.
  
  
  
  
  Seuraavana aamuna, ryhmä etsiviä, myös Gina ja minä levännyt jonkin aikaa. Meidän oli pakko tehdä se. Italian miehistön jäsenet olivat vaarassa nukahtaa, ja meillä oli myös käytetty. Vähän ennen puoltapäivää meillä oli nopea välipala ja jatkettiin matkalla. Hän oli vakuuttunut Bertholdi mennä suoraan kolmannen asteen ensimmäisellä luokalla niin, että voisimme jättää alussa toisen luokan viimeiseksi. Haku jatkui koko päivän. Suurin osa matkustajista olivat hyvin accomodating. Jotkut vaati tavata kapteeni, mutta lopulta suostui tutkimaan heidän omaisuutensa.
  
  
  Loppuun mennessä toisen päivän, meillä oli koottu koko matkustajaluettelo, mutta emme löytäneet mitään, että näytti kuin atomipommi, ja emme nähneet ketään, joka edes etäisesti muistutti Juudas. Jos hän oli aluksella, hän piilotti hyvin, tai ego vieraili yksin noin yksitoista muuta ihmistä tekee työtä. Mutta olimme silti tyhjin käsin.
  
  
  Kolmantena päivänä, pyysimme Bertholdi, jos voisimme etsi miehistön tiloihin. Hän oli raivoissaan. "Eikö se ole selvää nyt, että olit väärässä pommi , Herra Carter?"
  
  
  "Ei ollenkaan", sanoin. "Ja jos et anna lupaa tähän tutkimukseen, lähetän hänet teidän päämaja. Ja sitten aion ottaa yhteyttä myös Washington, joka sitten ottaa yhteyttä hallituksen Kuura."
  
  
  Että haughtiness vasemmalle Bertholdi kasvot. "Oliko tuo uhkaus, Herra Carter?"
  
  
  "Voit kutsua sitä mitä haluat, Kapteeni. Teen parhaani tutkia aluksen. Olemme menossa täyttä vauhtia New Yorkissa, ja me ei päästä sinne vasta huomenna . Tämä kaupunki on koti kymmenen miljoonaa ihmistä. Jos et ole huolissaan matkustajille, ajatella näitä ihmisiä. Jos on atomi pommi aluksella, jotka voivat helposti räjähtää milloin tahansa, haluatko olla tällainen katastrofi teidän omatunto? Että on, jos saat ulos hengissä, jota epäilen suuresti.
  
  
  Ficuzza sanoi hiljaa, " Kapteeni, ehkä miehistö ei haittaa tämän ongelman."
  
  
  Bertholdi nousi ylös takaapäin hänen tuoli, ja alkoi vauhdilla. Kun hän kääntyi minuun, hänen kasvonsa olivat vakavat. "Hyvä on, Herra Carter," hän sanoi. "Voit tehdä oma tutkimus. Mutta minä henkilökohtaisesti teidät minun päällystön."
  
  
  "Kuten haluat", minä sanoin.
  
  
  Haku kestänyt hitaasti, kunnes keskipäivällä. Se ei tuottanut mitään tulosta ja herätti vihaisia kommentteja Master Bertholdi. Hän oli erityisen vihainen, kun me lyhyesti vieraili egon neljäsosaa samoin. Hän pyysi. "Nyt tiedät, ei ole pommi?"
  
  
  "Sanoin hänelle. "Ei, nyt haluan haku päällysrakenteen, kaikki pelastusveneisiin."
  
  
  "Järjetöntä!", hän mutisi, mutta katsotaanpa eteenpäin. Ficuzza auttoi meitä jonkin aikaa, ja sitten Gina ja minä olimme yksin. Tutkimme keittiöt, varastot, kaikki kuoppia ja kulmat iso laiva, mutta turhaan.
  
  
  "Ehkä kapteeni on oikeassa, Nick", Gina sanoi yli illallinen, että yö. "Ehkä siellä ei ole pommi aluksella. Ehkä Juudas jäi hänen mahdollisuus, koska lennon aikataulu muuttuu."
  
  
  "Toivon, että se oli totta", sanoin. "En todellakaan halua Bertholdi olla oikeassa. Mutta minä tunnen hänet Juudas, Gina." Hänen otsa uurteinen. "On oltava paikkoja, että emme ole etsineet. Tai ehkä yksi meidän avustajat tekivät huonoa työtä. Sitä emme tiedä. Ja huomenna me purjehtia New Yorkin Satamaan . Minun täytyy lähettää Hawke viesti radiossa tänään. '
  
  
  "Mitä sanot?"
  
  
  "Se on vain, että emme löytäneet Juudas ja ego pommi. Haukka keksin jotain.
  
  
  
  
  Hänen unensa oli levoton. Kun heräsin seuraavana aamuna ja katsoin Gina, joka oli vielä nukkumassa toisessa osassa mökki , olen ajatellut, miten lähellä olimme New Yorkissa . Aamiaisen aikana saimme tiedotteen, jossa todetaan, että matka kestäisi kolme tuntia.
  
  
  "Jos alus saa telakka?" Gina kysyi.
  
  
  "Jos näin on, siellä on kutsuva komitea", vastasin.
  
  
  Kun muut matkustajat pakattu ja valmis lähtöön, hän jäi meidän mökki Ginan kanssa. Noin kello kymmenen menin ensimmäisen luokan kannella, toivoen tavata joku, joka voisi näyttää Juudas. Puolen viimeisen kymmenen manner oli näköpiirissä, ja vähän ennen puoltapäivää laskeuduimme New Yorkin Satamaan. Suurin osa matkustajat olivat kannella, joka unohdetaan Manhattanin horisonttiin, ja vapaudenpatsas.
  
  
  Kuten odotettua, olimme tervehditään. Rannikkovartiosto kiinni Leonardo satamaan ja pyysi Ego lopettaa. Kapteeni totteli, mutta voisin nähdä hänet huutaa vihaisesti hänen virkamiehet. Pian puolenpäivän jälkeen, useita Coast Guard upseerit ja sotilaat astuivat, mukana useita AX-aineet, New Yorkin Pormestari, ja David Hawke.
  
  
  Kapteeni Bertholdi pyysi saada tavata minut hyttiin. Kaksi vanhempaa Coast Guard upseerit, Pormestari, Haukka, Ficuzza, Gina, ja hänen oli tarkoitus mennä sinne. Hawkeye hieman osaksi pala sikari kuin ego ilmoitti hänelle, meidän epäonnistumisia.
  
  
  "En usko, että Juudas on aluksella," hän sanoi. "Ja jos hän on hallituksen, että pommi on todennäköisesti myös siellä." Hän vilkaisi Gina. "Voit palkata kauniita naisia, Nick", hän sanoi.
  
  
  Gina selvää, kohteliaisuus, ei sarkasmia. "G", hän sanoi, ja hymyili.
  
  
  "Prego", David Hawke sanoi.
  
  
  Hän halusi nauraa, mutta ajatus Juudas veti kulmat suustani alas.
  
  
  "Oletko etsinyt koko laiva?" Haukka kysyi.
  
  
  "Ylhäältä alas", sanoin. "Jumalan tähden, me katsoimme jopa wc. En vain tiedä mitään muuta."
  
  
  En sanonut mitään. Haukka ja Gina katsoi minua.
  
  
  'Mitä se on? Haukka kysyi.
  
  
  "Olin vain ajatellut toinen paikka", sanoin. "Kerro Bertholdi tulen sinne."
  
  
  Olen kiiruhti purseri pöydälle, muistaa, että alussa meidän haku, purseri oli kertonut miehestä, joka oli tullut jopa kapteenin pöytä puhua turvallisuudesta asioita . Nämä ovat arvokkaita kohteita. Tämä tarkoitti sitä, että siellä on oltava turvallinen aluksella.
  
  
  "Kyllä, Herra Carter," Fabrizio sanoi, kun ego kysyi häneltä siitä. "Meillä on iso turvallinen toimistossamme. Mutta en voi kuvitella mitään, että olisi kiinnostaa sinua.
  
  
  "Ehkä meidän pitäisi katsoa", sanoin. Fabrizio ei ärsyttää meitä. Hän ei edes viitsinyt kutsua mestari. Hetkiä myöhemmin, miehen kokoinen kassakaappi oli auki. Hän painoi päänsä ja seurasi häntä sisälle. Me kaikki näytti. Suuri paketti sisälsi hopea esine Espanjasta. Se oli pettymys.
  
  
  "Olen pahoillani, herra," Fabrizio sanoi.
  
  
  "No, se oli vain idea."
  
  
  Lähdin hänen ego ja meni takaisin kapteenin pöytä. Jotain oli menossa läpi pääni, mutta en voinut selvittää sen.
  
  
  He alkoivat toimistossa. Kapteeni harppoi takaisin hänen tuoli. Kaikki muu oli istuu lukuun ottamatta Hawke, joka seisoi nurkassa sikari nurkassa rta ja hänen laiha kädet ristissä yli rintaansa. Kävelin häntä ja pudistin päätäni, mikä osoittaa, että olin epäonnistunut .
  
  
  "Mutta Herra Carter on tutkinut aluksen ylös ja alas!", sanoi Bertholdi. "Jos siellä oli sellainen asia aluksella, hän olisi löytänyt sen."
  
  
  "Anteeksi, Kapteeni", sanoi vanhempi kahdesta Coast Guard virkamiehet, luutnantti komentaja. "Emme voi sallia, että tämä alus saapuu New Yorkin Satamaan vasta perusteellisempi tutkimus on suoritettu."
  
  
  "Itse asiassa, "pormestari suostui," meidän pitäisi jatkaa etsimistä. Miljoonia ihmishenkiä on vaarassa ."
  
  
  Bertholdi tuijotti minua, kuin jos hänen egonsa oli johtanut hänet tähän kiusalliseen tilanteeseen. "Olet menossa", hän kysyi, " jättää matkustajia merellä, kun haluat jatkaa hakua minun laiva?"
  
  
  "Ei", Haukka vastasi puolesta Coast Guard upseeri. Kaikki katsoivat häntä. - "Meillä on parempi suunnitelma, joka tekee monet ihmiset turvallisempaa matkustajille. Tällä hetkellä, siellä oli useita lautat käynnissä täällä. Matkustajien siirtää nämä lautat ilman matkatavaroita ja mennä satamaan . Ne on hyvin hoidettuja, kun alus on etsinyt uudelleen. Itse alus palautetaan avomerelle, ja tutkimus tehdään mieheni ja Luutnantti Komentaja miesten alle minun suuntaan.
  
  
  "Takaisin avomerelle!", sanoi Bertholdi ontto sävy. "Liikkuvia matkustajia?"
  
  
  "Mielestäni tämä on ainoa turvallinen ratkaisu, Kapteeni," Hawke sanoi. "Lautat on pian täällä," luutnantti komentaja sanoi.
  
  
  "Mutta sinulla ei ole oikeutta!" huudahti Bertholdi. "Tämä on hyvin tyhmä."
  
  
  "Kapteeni", Haukka sanoi jäätävästi,"se olisi typerää sivuuttaa uhka."
  
  
  Kapteeni Bertholdi romahti raskaasti tuoliin. Hän tuijotti käsiään. "Erinomainen," hän sanoi. "Mutta jos pommia ei löytynyt, hyvät herrat, hän on pyytänyt kutsua minun yritys protestoida tämä valitettava tapaus."
  
  
  "Hän on kohdeltava kaikella kunnioituksella," Haukka vastasi. "Nyt, Kapteeni, mielestäni sinun olisi parempi ilmoittaa matkustajille, mitä on tekeillä."
  
  
  Ajatus, että oli ollut pyörivät päässäni yhtäkkiä muotoutui. Hän odotti, että muut miehet lähteä. Kun vain kapteeni, Haukka, Gina, ja hänen oli vielä matkustamossa, hän kysyi: "Kapteeni, onko se totta, että matkustajat tulevat sinua luovuttamaan arvoesineet enemmän kuin tietty määrä?"
  
  
  Bertholdi antoi minulle hapan ilme. Uskon, että hän katsoo minua hänen henkilökohtainen kiusaaja. "Todella, Herra Carter," hän sanoi .
  
  
  Haukka katsoi kasvojani, yrittää selvittää, mitä ajattelin.
  
  
  "Oliko sinulla paljon tällaisia pyyntöjä matkan aikana?"
  
  
  "Ehkä viisi tai kuusi."
  
  
  "Ja sitten nämä ihmiset tulevat tänne, eivät he?"
  
  
  "Kyllä, Kyllä."
  
  
  "Mitä teet, Nick?"
  
  
  "Ajattelin, sir", sanoin. "Odin noin nämä matkustajat laittaa melko suuri paketti kaapissa ?"
  
  
  'Kyllä, vuonna dell itse. Siellä oli useita Ihs."
  
  
  "Ja sinun piti lähteä yksin, noin nämä ihmiset yksin tähän mökkiin, vaikka vain lyhyen aikaa?"
  
  
  Hän katsoi minua omituisesti; sitten huomasin, että hän muisti jotain. Se oli ensimmäinen kerta, kun fretti oli puhunut heille, koska tapasin hänet , ja hän puhui tietyn määrän kunnioitusta äänessään. "Kyllä, todellakin", hän sanoi hitaasti.
  
  
  'Mitä hän näyttää? Haukka kysyi.
  
  
  "Hänellä oli parta. Hyvin outoa näköinen mies. Erittäin ohut kasvot.
  
  
  'Juudas! Haukka huusi.
  
  
  "Niin minäkin uskon", sanoin. "Ja ehkä hän muutti hänen suunnitelmiaan, kun tässä mökissä. Hän voi olla tarkoitus laittaa pommin suuri turvallinen, mutta voi olla päätti, kun hän oli täällä yksin, löytää parempi paikka. Tai ehkä hän ei halunnut herättää rahastonhoitaja on uteliaisuus kohde."
  
  
  Bertholdi rummaged tuoli laatikon ja veti esiin paperin. Hän katsoi Nah hetkeksi. "Ääni ego on nimi," hän sanoi. "Benedict Arnold." Hän on ensimmäisen luokan hytissä numero kaksitoista kannella A.
  
  
  Sillä hetkellä, pormestari ilmestyi oviaukkoon pala paperia kädessään ja hätkähdytti ilme kasvoillaan.
  
  
  "Hyvät herrat, jos oli epäilyksiä tilanteen vakavuutta, ih ble selventää nyt."
  
  
  'Mitä se on? Haukka kysyi.
  
  
  "Toimistoni juuri saanut sähkösanoman kautta Riimi,", hän sanoi ankarasti.
  
  
  Haukka otti paperin ja luki sen ääneen:
  
  
  
  
  
  "Herra Pormestari. Atomipommi on sijoitettu sellaiseen paikkaan, että kaupunki voi tuhota yhdellä napin painalluksella . Sinun täytyy uskoa meitä, kun sanomme, se ei ole vitsi. Todisteena tästä, me anna koodi meidän sytytys mekanismi: HTX 312.
  
  
  Pommi räjäytetään 48 tunnin kuluessa, jos summa sata miljoonaa dollaria kultaharkkoja ei ole maksettu. Se on noin kymmenen dollaria asua New Yorkissa. Mieti tätä huolellisesti. On hyvin vähän lähteitä rahaa käytettävissä. Saat toisen viestin, jossa tarkemmat ohjeet 24 tunnin kuluessa.
  
  
  
  
  
  Hawk katsoi minua. "Se on hän", hän sanoi. Sitten hän kysyi: "voitteko kuvitella, mitä hän voisi tehdä numerot miljoonia dollareita?"
  
  
  "Tiedätkö, kuka on lähettänyt tämän viestin?" Pormestari kysyi.
  
  
  "Se mies, jota etsimme," Haukka vastasi. "Sähke oli lähetetty yksi egot rikoskumppaneita vuonna Kuura , niin, että se olisi samaan aikaan saapumista Leonardo New Yorkissa."
  
  
  "Luultavasti Farrelly," minä mutisi.
  
  
  "Päinvastoin", sanoi kapteeni. "Se ei sano mitään siitä, Leonardo , ei mitään."
  
  
  "Ilmeisistä syistä", Haukka mutisi. "On selvää, he eivät halua kiinnittää huomiota tämän laivan, Herra Bertholdi."
  
  
  Hän huomasi katso kapteenin silmät, kun Haukka osoitettu kirje hänelle ilman ego tavallista otsikko. Ego, ylimielisyys oli ärsyttävää, mutta ei läheskään yhtä ärsyttävä kuin ego haluttomuus auttaa minua. Mutta nyt Haukka oli vastuussa, ja Bertholdi otti käskyjä HÄNELTÄ, onko emu-piti siitä tai ei.
  
  
  "Minulle kerrottiin, että presidentti ja kuvernööri sai samat sähkeet, "pormestari sanoi." He haluavat yhdessä nostaa tarvittavat rahat. Mutta sata miljoonaa kultaa, Luoja, millainen typerys on tämä?
  
  
  "Hullu, että meidän pitäisi ottaa hyvin vakavasti, Herra Pormestari - psykopaattinen roisto, joka on päättänyt toteuttaa uhkauksensa, jos kulta ei ole toimitettu", sanoin.
  
  
  "Järjetön, järjetöntä," Bertholdi sanoi otsa kurtussa. "Tämä on vitsi - huono vitsi."
  
  
  "En haluaisi nauraa, jos pommi räjähti," Hawke sanoi. Hän craned kaulaansa kohti ovea ja huusi rannikkovartiosto upseeri seisoo ulkopuolella.
  
  
  ""Kyllä, sir? Luutnantti komentaja sanoi, kun hän tuli.
  
  
  "Mr. Carter ja hänen tulee etsiä tämä mökki. Sillä välin, ota adjutantti ja pari upseeria ja katso jos voit löytää Benedict Arnold hytissä kaksitoista Kannella A. Hän voisi olla, että henkilö. Ah, kyllä, Kapteeni", Haukka lisäsi," hän on aseistettu ja vaarallinen. Siksi prima ottaa kaikki mahdolliset varotoimet ." Upseeri nyökkäsi ja kääntyi.
  
  
  "Hänellä on parta," kapteeni sanoi. Vanha hyökkäävyys oli lähes täysin poissa, ja hänen ahavoituneet kasvot oli taittunut kanssa huoli linjat. "Ja on hyvin, öh, laiha kasvot. Niin, ja en muista yksi asia."
  
  
  'Kumpi? Hawk tiuskaisi, huolellisesti seuraavat maisterin jokaisen kursiivilla.
  
  
  "No, en tiedä, jos se on tärkeää", Bertholdi epäröi, " mutta hän pyysi minua, jos se on mahdollista saada insuliinin aluksella kone. Hänen epäily on, että hänellä on diabetes.
  
  
  "Ei ihme, että hän näyttää niin pahalta", sanoin hiljaa, nähdä Juudas on kammottava profiili mielessäni. Haukka nyökkäsi. "Ja Kapteeni, aiotteko lähettää kaksi kaivosalan asiantuntijat täällä valmistautua mitään odottamattomissa olosuhteissa ? Ja anna meille, kun Arnold on löytynyt."
  
  
  "Se on hyvä", luutnantti komentaja sanoi. Hän meni pois koko mökki. Gina istui viereeni, kiertämällä hänen sormensa välillä minun. "Miten voin auttaa sinua?" hän kysyi.
  
  
  "Mene ja ota kuppi kahvia aulassa," Haukka sanoi. "Olet ansainnut sen."
  
  
  Gina hymyili minulle ja lähti mökille. Kapteeni kohteliaasti seurasi häntä. Lopulta hän alkoi osoittaa hieman kunnioitusta. Kun Haukka ja minä olimme yksin hytissä, hän kääntyi minuun ja virnisti.
  
  
  "En tee paljon ulkona työtä, Nick", hän sanoi, " ja minä vain rakastan sitä. Onko sinulla muita maagisia ajatuksia?
  
  
  ""Ei, sir. Nyt katsotaanpa kääntää tämä mökki sisältä ulos.
  
  
  Ja me teimme sen. Tiesin, että lautat olivat matkalla ja matkustajat olisi tulossa rantaan pian, joka sai minut tuntemaan hieman paremmin. Mutta jos Juudas oli käynyt nalli on pommi, hän olisi voinut räjäyttää meidät milloin tahansa.
  
  
  Meidän rummaged läpi mestarin taulukko, etsitään kaapit, ja etsinyt koko mökki. Hawk väsynyt nopeasti. Hän istui tuolilla takana kapteenin pöytä , ja hän huomasi, noro verta hänen otsaansa.
  
  
  "Olen tulossa vanhaksi, Nick", hän sanoi. "Se näyttää aika pirun tunkkaista."
  
  
  "Olet oikeassa", sanoin. Hän katsoi sivuseinän ohjaamo, näki ilmanvaihto raasta, ja ajattelin.
  
  
  Hän istui vieressä baareja. Se oli sijoitettu melko suuri paneeli, joka oli sitten kiinnitetty notkua ruuveilla. Odin on po ruuvi oli irronnut.
  
  
  Pyysin häntä. "Onko sinulla mitään kynsien sakset?"
  
  
  "Kyllä," hän sanoi, saavuttaa autoon ja luovuttamalla minulle sakset.
  
  
  Kun hän näki, että olin alkanut irrota ruuvit paneelin, hän tuli ja seisoi minua kiinnostuneena. Olen työskennellyt kuumeisesti, ja vaikka paneeli kiinni yhdestä kulmasta jonkin aikaa , olen vihdoin onnistunut siinä.
  
  
  Etsimme kanavaan ja siellä näimme: kolme-jalka-pitkä nippu kääritty ruskea paperi. Se täytti avaa kanavan, ja lepäsi sen lopussa kohdassa, jossa kanavan kaareva ja meni vaakasuoraan ulos ohjaamosta.
  
  
  "Ota räätäli," Haukka sanoi.
  
  
  Hän käyttää sakset leikata reikä paperin ja katseli sisältöä. Se oli boxed noin kevyt metalli, luultavasti kaikki yli alumiiniseos. Siellä oli mekanismien ulkopuolella, mukaan lukien pienoiskoossa pitkän kantaman sähköisen vastaanotin. Pieni punainen valo oli epäilemättä signalointi, että pommi oli valmis räjähtämään heti.
  
  
  Hän kavahti.
  
  
  "Soitan kaivos-asiantuntijoita", Haukka sanoi hiljaa. "Minulla on myös joku, joka ymmärtää sen."
  
  
  Pyysin häntä. "Mitä me teemme matkustajien kanssa?"" "Meidän pitäisi saada pois ensin?"
  
  
  Hawk on kylmä silmät kapenivat mietteliäänä. "En usko niin. Milloin tahansa, me voimme kohdata vastakkainasettelua, jossa Juudas. Lisäksi, meidän on oletettava, että pommi voi räjähtää lähes suoraan nenämme edessä vähemmän kuin minuutti, ja ehkä jopa toinen. Olemme vieressä satamaan. Jos pommi menee pois, manner kärsii niin paljon vahinkoa kuin jos olimme satamassa . Ei, Nick, meidän täytyy yrittää sammuttaa ego."
  
  
  Hän nyökkäsi, päättäväinen, kuten Haukka, pakoon Juudas. Hän meni ulos mökistä hakemaan asiantuntija. Hän lukitsi oven takanaan ja tutki järkyttävä nippu uudelleen.
  
  
  Punainen saint edelleen hehkua uhkaavasti, mikä osoittaa, pelottava ja tuhovoima pommi. Sitten hän ihmetteli, jos Juudas olisi todella paina sulakkeen painiketta, vaikka se tappoi hänen ego . Tämä henkilö, koska tiesin hänen aiemmista kokemuksista, oli ruumiillistuma pahan. Ehkä, jos hän olisi tiennyt, että olimme löytäneet pommin, hän ei olisi epäröinyt toteuttaa hänen epäinhimillinen suunnitelma, vaikka ego räjähdys olisi tappanut hänet. Emme voineet ottaa mitään riskejä, että paljon oli varma, varsinkin, kun olimme miehen kanssa yhtä arvaamaton ja henkisesti kieroutunut kuin Juudas.
  
  
  Hän näki, että kauhea lopputulos tästä painajaisesta-sieni pilvi leviää sen atomi katkeruutta. Miljoonat ihmiset sisällä neljäkymmentä viiden kilometrin säde tuhoa kuolee. Monet tuhannet kuolevat aikana toisen ja kolmannen asteen shockwaves. Ja tuhannet kuolee hitaan ja tuskallisen kuoleman säteilyltä.
  
  
  Ajatukseni olivat pian keskeytti koputus oveen. Hän meni hänen luokseen ja kysyi häneltä, kuka se oli. Niin pian kuin Haukka nimeltä ego on nimi, hän avasi oven ja astui syrjään päästämään hänet sisään.
  
  
  Hän seurasi Kapteeni Bertholdi ja kolme synkkä näköinen miehiä, en tiedä. "Katsokaa tätä, Bertholdi," Haukka sanoi ärtyneesti, kyllästynyt maisterin epäluottamus ja puute myötätuntoa. Bertholdi kääntyi kalpea. Hän seisoi vavisten, nyrkkejään puristi impotentti raivo.
  
  
  "Ja päästä pois täältä, sir," Haukansilmä tiuskaisi, mikä osoittaa, että hän tulisi saattajan mestari päivä .
  
  
  Bertholdi Schell käveli puiset vaiheet, hänen silmät oudosti frank eteensä. Hän lukitsi oven takanaan ja kääntyi takaisin Hawke ja kolme muuta. "Herra Gottlieb, Nick Carter," hän sanoi.
  
  
  Hän kätteli ohut, jäntevä mies, jolla reunattomat lasit, stereotypia tiedemies. Haukka selitti minulle, että Gottlieb oli keksinyt sytytin, laite, joka saa Juudas ja hänen seuralaisensa luoda pommi.
  
  
  Samaan aikaan, kaksi virta-asiantuntijat olivat kiireisiä poistaminen pakkauksesta pommi. "Se olisi kamalaa... Se olisi kamalaa, "Gottlieb mutisi," jos minun laite käytettiin tällä tavalla."
  
  
  Tämä, tietenkin, oli vähättelyä. Gottlieb liittyi kaksi muuta miestä kumartui pommi. "Oletko varma, että se on hän?" kysyi Ego Haukka.
  
  
  Gottlieb nyökkäsi. "Ei ole epäilystäkään siitä. Henkilö, joka laittaa tämän yhdessä, on hyvin perehtynyt thermonuclear fissio. Valitettavasti olemme laajentaneet tätä tietoa entisestään." Hawk katsoi minua, ja hänen, ja irvisti. Gottlieb ja kaksi miestä olivat ilmeisesti toimimasta pommi. Punainen-palaa aavemainen hehku loisti ih kasvot kuin Gottlieb napsautti hänen kielensä ja mutisi itsekseen. "Täällä", hän sanoi viimein. "Siellä on ääni lanka siellä. Kyllä, tämä on se. Ei, ei se toinen.
  
  
  Me tungosta ympärillä oven, huokauksen. Yritin olla ajattelematta, mitä tapahtuisi, jos pommi räjähti juuri nyt, vaikka en tunne sitä. Ihmiset, jotka työskentelivät pommi näytti olevan rautaiset hermot. Hawk meni ovelle ja pyysi Luutnantti Komentaja oli vielä raportoitu. Ei se ollut sellaista.
  
  
  "Ei tämä asia ole voimaa, että he lukevat sinulle? Gottlieb kysyi.
  
  
  Hän puhui hitaasti, ei näytä minun suuntaan, koska kaikki hänen huomionsa oli keskittynyt suurien. 'En usko niin. Täältä pommi tuhoaa kaiken säteellä kuusikymmentä, seitsemänkymmentä kilometriä." Hän keskittyi sytytin mekanismi, ja sitten, ikään kuin korostaa hänen ajatuksensa, sanoi: "Me, jotka ei ole yksi mahdollisuus."
  
  
  En voinut muuta kuin pudistaa päätäni. Gottlieb, kuin mies, joka lukee tappava katekismus, edelleen, edelleen tarkkailla työn asiantuntijoita: "Mutta ensimmäinen räjähdys, ensimmäinen shokki aaltoja, ei olisi loppuun käsitelty. Sadetta, hyökyaallot - säteilyn sairaus-ja laastari asumaton maa, laastari dead sea. Manhattan on tullut neutraali vyöhyke, täysin asuinkelvottomaksi vuosikymmeninä ."
  
  
  En halunnut häntä enää. Gottlieb antoi minulle tarpeeksi valittaminen ajatella.
  
  
  'Kuinka voit? Haukka kysyi hermostuneesti, vielä märehtiä hänen tunkkainen sikari.
  
  
  Odin ympäri miehiä kääntyi kohtaamaan häntä. "Meillä on toinen riskialtis tapauksessa, sir", hän sanoi. Hiki tippui hänen otsaansa hänen kasvonsa.
  
  
  Haukka ja minä kumartui muut ja katseli tarkkaavaisesti.
  
  
  Jossain vaiheessa, kun hän ajatteli, he olivat melkein valmiit, Gottlieb huusi: "Ei, hitto, räätäli! Ei tämä yksi!'
  
  
  Mies työskentelee laite pysähtyi ja nojasi päätään seinään. Hänen, näki ego, kädet tärisi vähän kuin hän sulki silmänsä ja veti syvään henkeä. Sitten hän ravisteli itseään, saada otteen itse. Hän jatkoi kaksi muuta, ja vähemmän kuin kymmenen minuuttia, kolme miestä kääntyi, synkkä linja tyytyväisyys muodostaen huulillaan.
  
  
  "Se on tapahtunut", Gottlieb kuiskasi. "Harmiton pommi.
  
  
  Haukka ja minä katsoimme toisiamme. Hän uloshengitysilman. "Se oli liian paljon minun väsynyt elin", hän sanoi. Hän nojautui vastaan kapteenin pöytä ja veti syvään henkeä.
  
  
  Hän nousi ylös ja yritti hymyillä.
  
  
  Hawk piristyi uuden sikarin, sytytti sen, ja varovasti puhalsi ulos ympyrän. Se nousi matkustamon kattoon, kun hän näytti avoimesti minulle. "Nyt se on tehty, Nick, on vain yksi asia jäljellä tehdä."
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. "Juudas", sanoin. "Ja, jos saan sanoa, sir, parempi kuolleena kuin elävänä."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Matkustaja hälytykset olivat heti nosti, ja Kapteeni Bertholdi kiitti meitä hyvin tehdystä työstä. Lautat, joka oli juuri saapunut alus lähetettiin takaisin laiturille. Leonardo tulee harbor useita tunteja myöhässä.
  
  
  Pian sen jälkeen, kun määräys on annettu, luutnantti komentaja rannikkovartiosto saapui komentosillalle, missä Haukka ja menin kuulemaan kapteeni. "Benedict oli löydy mistään," luutnantti komentaja ilmoitti Hawke. "Ihmiset ovat vielä tutkitaan, mutta hän on piilossa ja toiveita paeta meitä, kun muut matkustajat rantautua."
  
  
  "Se on okei," Haukka sanoi happamasti. "Sekaannusta matkustajille yrittää saada pois, se on lähes mahdotonta saada hyvä tarkastella kaikki. Ja tietenkin, hän voi aina muuttaa hänen ulkonäkö uudelleen."
  
  
  "Uskon, että voimme luottaa, että," minä sanoin.
  
  
  Laiva saapui kello viisi. New York Post oli jo erityinen kysymys kadulla rohkea otsikot. Yleisö tungosta osaksi Porta baari ja ympäri ei; poliisi yritti pitää ih takaisin. Raportit ja valokuvaajat olivat kaikkialla.
  
  
  Hawk sijoitettu virkamiehet alussa ja lopussa käytävillä.
  
  
  "Tästä lähtien, olen mieluummin tehdä se yksin," Emu kertoi.
  
  
  "Hyvä on", hän sanoi. "Minä jään aluksella jonkin aikaa niin tiedät missä olen, jos tarvitset minua."
  
  
  Gina ja minä jätti aluksen ennen matkustajia maihin. Ee vei hänet tulli-rakennus ja käski hänen pysyä siellä.
  
  
  Se oli kaoottinen satamasta bar, ja minulla oli pessimistinen tunne löytää Juudas.
  
  
  "Olet oleskelevat lähellä, etkö olekin?"
  
  
  "Ei, aion etsiä koko marina. Jos menetämme toinen, saada huoneen Hilton Hotelli ja pysyä siellä, kunnes saat ilmoituksen minulta."
  
  
  "Okei", hän sanoi, suudellen minua poskelle. 'Ole varovainen.'
  
  
  'Sinäkin.'
  
  
  
  
  Toimittajat sekoittui utelias ympärillä satamaan bar, ja poliisi oli luovuttava niiden pyrkimyksiä säilyttää järjestyksessä. Hän pysähtyi sisäänkäynnin käytävän, jossa kaksi muut AX-agentit olivat myös pysyvän. Kun he pysähtyivät matkustaja, jolla on parta ja piti ego tiukka. Hän nopeasti lähestyi heitä ja kertoi heille, että heillä oli väärä . Parta oli todellinen.
  
  
  Vain kello kuuden jälkeen, miehen, joka oli juuri astunut pois kannelta näki hänet. Sen sijaan menee tulliin, hän meni molemmat päät rakennus, jossa vartija oli sijoitettu portti. Ensin näin hänet, ego vain takaisin. Hän oli hyvin pukeutunut, ja Schell oli mukanaan kävelykeppi. Ego on kävely oli tuttu. Hän katsoi tarkemmin ja näki, karvaton käsi salkku. Se ei näyttänyt aidolta nahka. Ja käsi ei taivu kahva laukku kuin oikea käsi olisi. Juuri kun hän oli aikeissa seurata häntä, hän käänsi päätään niin että hän voisi nähdä Ego on kasvot. Hänellä oli viikset ja aurinkolasit, mutta tämä kallo oli erehtymättömän. Se oli Juudas. Kun hän näki minut, hän riensi lanka rakennuksia. Siellä oli paljon ihmisiä ja meidän välillämme, ja minun piti liikkua väkijoukon läpi. Hänen edistyminen oli hidasta , ja kun hän nukkui, Juudas oli jo portilla. Kun Wilhelmina veti sen ulos ja juoksi, hän oli nähnyt koputtaa alas vartija ja kävely portista parkkipaikalle.
  
  
  Kun hän saavutti hänet, Juudas katosi näkyvistä. Vartija, joka oli hyppäsi jaloilleen, yritti estää minua, mutta minä huusi, kuka olin ja juoksi portista. Kun hän käveli ympäri rivi pysäköity autoja , hän näki taksi vetää ylös. Juudas oli katsot minua läpi takaisin ikkunaan.
  
  
  Luger kotelossa häntä ja juoksi moottoripyörän pysäköity siellä. Siellä oli ryhmä pitkäkarvainen nuoria miehiä lähellä, ja arvasin, että moottoripyörä kuului yksi heidän ympärillään. Katsoin sitä ja näin, että avain oli virtalukossa. Hänen, hyppäsi satulaan. Se oli iso Honda suunniteltu valtatie, ja moottori teki rauhoittavaa ääntä. "Hei siellä!" Yksi nuorista miehistä karjui heidän ympärillään.
  
  
  "Lainaan ego taas!" huusi hänen reumaa. Otin pois ja juoksi taksin.
  
  
  Kun vedin ulos kadulle, taksi kääntyi vasemmalle, kahden korttelin päässä. Ajoin hänet läpi liikennettä. Aloin kulkee taksilla ja ajattelin, että voisin kiinni Ego liikennevaloissa. Sitten auto alkaa kulkea krasny Bryliv. Juudas joko antoi kuljettajalle paljon rahaa tai laittaa aseen päät ' egot. Kymmenen minuuttia myöhemmin olimme johtavaa JFK: n Kansainvälinen Lentokenttä, new YORK . Maantiellä, taksi veti pois luotani, mutta luulin, että olin tullut oikeaan paikkaan. En ymmärrä, miten Juudas olisi päässyt koneeseen ilman Ego kiinni hänet lentokentällä.
  
  
  Hän oli väärässä. Kun käännyin pois valtatieltä kohti juna-asemaa ja yritti sulkea etäisyys minun ja taksin , olin veti päälle öljy-kasteltu tienviitat ja biker liukui ulos avoimesti edessäni.
  
  
  Onneksi hänelle, minä laskeutui penkereen umpeen korkeita pensaita, ja minulla oli mustelmia, ruhjeita, ja revitty puku. Mutta pyörä ei voinut enää käyttää. Päätin maksaa korvauksia omistajalle myöhemmin ja meni suoraan lentokentälle. Hän pysäytti kaikki kulkee autoja, mutta ne ei enää ottanut liftareita .
  
  
  Lopuksi, kuorma-auto otti minut kyytiin ja saavuimme lentokentälle vähintään 45 minuuttia sen jälkeen, kun Juudas .
  
  
  Mutka se kävi ilmi, että kymmenkunta ulkomaisten lentojen oli tarkoitus lähteä sinä iltana. Yksi niistä oli Pan Am-kilpailussa Roomassa. Kyllä, mies kirjautui sisään viime hetkellä. Herra Benedict.
  
  
  Pyysin häntä. "Voinko silti saada hänet?"
  
  
  Mies kääntyi tarkistaa lennon aikataulun, sitten katsoi kelloaan. "Ei", hän sanoi.
  
  
  Kone lähti kymmenen minuuttia sitten. Rivne alueella ajoissa aikataulun mukaan.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Se oli selvää, että Juudas olisi lentää takaisin Roomaan viipymättä. Siellä hän voisi olla lähellä hänen päämaja ja Erven ja hänen jengi. Hän ei tiennyt, että olimme löytäneet ego maanalainen monimutkainen Sisiliassa.
  
  
  En lähtenyt Roomaan vasta seuraavana aamuna. Mutta puolitoista tuntia oli kone Lontooseen ja sitten matka Roomaan, joten meidän piti saapua aamiaiselle, kuten tuntia myöhemmin, sitten Juudas lasku .
  
  
  Hän soitti Gine ja otimme taksin päässä Hilton koneeseen, kun ostin nämä liput. Hänen hotel halusi olla kanssani, koska hän tiesi, Giovanni Farrelli niin hyvin. Kun Hawke kutsui häntä ja pyysi anteeksi varten menettää Juudas , hän sanoi, " No, hän on helppo löytää Kuura. Mutta muista, jos hän pakenee, hän on vielä sytyttimen."
  
  
  "Jos hän ottaa yhteyttä poliisin Kuura tai Interpolille, jotta he voivat yrittää poimia hänet, kun hän laskeutuu?"
  
  
  "Ei", Haukka sanoi. Siellä oli niin kova, kylmä ääni hänen äänensä, että hän käyttää joskus. "Jos poliisi saalis ego, et tiedä, mitä voi tapahtua. Nick, en halua nähdä ego kuollut, kuten ehdotit.
  
  
  En ollut yllättynyt kuullessani, että.
  
  
  Kun otimme pois, Gina ja minä olimme täysin uupunut ja nukkunut suurimman osan matkasta. En saanut paljon unta, mutta olin levännyt tarpeeksi jatkaa matkalla. Gina nukkui kuin vauva.
  
  
  Lontoossa meillä oli mahdollisuus siirtää nopeasti ja helposti, ja saapui Roomaan heti kahdeksan jälkeen. Se oli kirkas, aurinkoinen aamu. Annoin taksikuskille osoitteen apartment Gina oli antanut minulle. Farrelly toi naisten siellä, ja Gina sanoi hän joskus käyttää hänen ego tavata muita alamaailman pomot. Poliisi ei tiennyt asunnon olevan olemassa, mutta ajattelin, että Juudas teki . Jos hän oli kutsunut Farrelli heti laskeutumisen jälkeen , Emu on kerrottu, että se ei ollut turvallista mennä Sisiliaan . Tällä tavalla, he saattavat päättää, että tämä huoneisto on turvallisin paikka, ja oli todennäköistä, että he tapasivat siellä keskustella uusia suunnitelmia .
  
  
  Lähes tunti myöhemmin, kun lasku, pysähdyimme edessä huoneisto rakennuksessa. Olimme astumassa, kun kuulin melua nurkan takana.
  
  
  "Seiso paikallasi täällä", Gineh kertoi.
  
  
  Juoksin nurkassa talon, ja näki kaksi miestä ulos kadulle ja kävellä hopea Lancia pysäköity kadun toisella puolella. Yksi oli ympäröi pitkä, tyylikäs Farrelly, ja toinen oli Juudas, joka näytti kuin Kuoleman hänen puku . Hän oli paljastettu, mutta silti liukoinen jolla on kävelykeppi.
  
  
  Päätin iskeä heti. Wilhelmina veti sen ulos. "Se on tarpeeksi", huusin. "Rooma on viimeinen pysäkki."
  
  
  Hän reagoi kaksi jalat nopeammin kuin hän ajatteli. Kun hän oli ammuttu, hän juoksi auton. Wilhelmina potkut, mutta kaipasin, ja Gawk kaivettu mukulakivillä aivan hänen takanaan. Ammuin häntä vielä kerran, iski häntä vasten, ja hän katosi auton takana.
  
  
  'Hitto! Minä mutisi.
  
  
  Sitten Farrelly potkut. Gawk lensi pois seuraavaan taloon. Minun oli pakko piilottaa, kun hän ampui uudelleen, ja tunsin puukottaa haavan ulkopuolelle vasen käteni. Näin hänet toisella puolella auton ovi avattiin, mutta olin liian kiireinen yrittää pitää Farrelly lyömällä minua .
  
  
  Yhtäkkiä hän kuuli Gina huutaa. Hän huusi. "Hän on pelkää ampumista!"
  
  
  Katsomassa Farrelly kääntyä Gina, hänen, hän muisti, että hän oli ego rakastaja. Kun hän näki hänet, hän oli hetkellisesti täynnä vihaa. Hän tähtäsi ja ampui, ei. Gawk kulunut mimmo ei muutaman tuumaa.
  
  
  Hän vastasi tuleen. Ensimmäinen laukaus osui seinään vieressä Farrelly; toinen osuma emu niskaan. Hän nykäisi convulsively ja putosi jalkakäytävälle.
  
  
  Kaksi luotia whizzed ohi metrin päässä auton takana. Hetkeä myöhemmin moottori karjui ja Juudas riensi pois alas kapea katu. Ammuin häntä autossa, mutta en vain onnistunut rikkomaan ikkunan takana.
  
  
  'Oletko kunnossa? Jinwoo kysyi.
  
  
  "Kyllä."
  
  
  Mene asuntoosi ja pysy siellä, " sanoin. "Tulen tapaamaan sinua myöhemmin."
  
  
  Hän protestoi, mutta minulla oli jo käynnissä, Alfa Romeo 2000 pysäköity samalle jalkakäytävälle. Se ei ollut lukossa. He toivat moottori, jossa sytytys johdot, hänen, hyppäsi autoon ja ajoi sen jälkeen, kun Juudas.
  
  
  Kaksi korttelia myöhemmin, hänen ego näki hänet. Hän ajoi kolme korttelia eteeni ja ajoi suoraan eteenpäin, yrittää päästä minusta eroon. Hänen, läpi merkkejä siisti lipsahdus takapyörän ja vinkua renkaat . Edessä, Juudas kääntyi vasemmalle pieni katu, joka johti suoraan teollisuusalueella. Viiden minuutin kuluttua, me hätkähdytti puoli tusinaa jalankulkijoiden ja lähes törmäsi kaksi autoa. Mutta Juudas ei hidasta, eikä myöskään hänen. Jos meillä olisi ollut maantiellä, Alfa olisi kiinni hänen kanssaan , mutta tämä menetelmä ajo, nopeuden autoja oli lähes sama, ja Juudas ymmärsi tämän.
  
  
  Sen jälkeen vielä viisi minuuttia, Juudas otti johdon ja hävisi hänen ego. Mutta kun hän kääntyi kulman varasto, hän näki auton asfaltti ovi auki. Luger screeched stop, hyppäsi ulos, ja veti ylös. Juudas ei näkynyt missään. Hän katsoi varastoissa ja ihmetellyt, jos hän olisi mennyt sinne. Hänen selkäkilven liukui kohti häntä, kun katseeni osui kaivonkanteen. Siinä ei ollut mitään erikoista, paitsi että se oli hieman kallellaan. Hän avasi sen, käveli ohi ja katsoi kansi huolellisesti . Vanteen jättänyt jälkensä muta kadulla. Hän kumartui alas ja kuunteli. Vaimeita shaggy äänensä hänelle. Epäilemättä, se oli takkuinen Juudas.
  
  
  Huolimatta itse, hän ihaili hänen ego, hänen ovela. Huolimatta hänen huono terveys ja keinotekoinen kädet, mies oli yhtä fiksu kuin sananlaskun fox. Olen nopeasti avasi lattialuukun ja laskea itse kunnes minun saappaat kosketti kolmannella askelmalla metalli portaikko huoneeseen. Terävä haju nousi ympärilläni. Tällainen höyry tekee vaikea hengittää, ja syvempi se laskeutui kuoppaan, tummempi se tuli. Pimeydessä alla minua, kuulin kärhämä rottia. Jos Juudas pakeni hyödyntämällä laaja maanalainen verkosto kanavia ja käytäviä, jotka muodostavat Riimi on viemäriverkkoon, oli olemassa hyvä mahdollisuus, en koskaan löytää ego taas.
  
  
  Ja se oli viimeinen asia, jonka hän halusi.
  
  
  Hän vältteli minua, Niagara Falls-vesiputoukset. Mutta nyt hän ei voi vältellä minua, nyt se oli vain välillä kaksi meistä miehiä. Hän nousi hänen nopeutta ja nopeasti laskeutui liman peitossa metalli portaat.
  
  
  Kun hän lopulta pääsi alas, hän tuli koko kapea kivi hylly. Purojen likainen ja haiseva vesi hitaasti gurgled yli antiikin kivi. Haju oli lähes sietämätön, ja ilma oli tuskin hengittävä.
  
  
  Heikko ympyrä valon putoamisen kadulla ennen minua, antoi minulle jonkinlaisen käsityksen. Hän seisoi hiljaa ja kuunteli piki-musta varjoja. Sitten kuulin sen taas, ääni riensi jalanjälkiä kaikuvat pimeässä, ehkä sata metriä oikealla.
  
  
  Wilhelmina oli kädessäni. Hänen nöyrä kumartui ja jälkeen Juudas osaksi hämärä pimeys.
  
  
  Lämmin, karvainen asia, harjattu minun jalat. Melkein huusin lipun lupaa suorittaa, mutta en vaimeita ääni kuin rotta lensi mimmo minua, ulisee, ja juoksi alas kapea hylly. Se oli vaikeaa pysyä tahdissa, varsinkin kun hylly oli tulossa liukas ja märkä, koska sammaleinen kerrokset vanha, haalistua kiviä.
  
  
  Suuri, silmätön hyönteisiä ripustaa matala katto. En olisi yllättynyt, jos näin lepakot, liian . Limaa tiputtaa kaikkialla, ja ilma oli tukahduttava ja ahdistava. Mutta ei läheskään niin masentava kuin Juudas.
  
  
  Hän keskittyi hänen hiipumassa jalanjälkiä. Jotain glinted pimeyden edessä. Hänen käpertyi jopa vaikerrus, ja piti hänen henkeään. Mutta sitten Juudas riensi päälle, ja hän seurasi Wilhelmina kädessään.
  
  
  Kun hän kääntyi kulman, minun oli yhtäkkiä pakko sukeltaa, ja hän melkein menetti hänen tasapaino ja putosi viemäriin. Gawk vihelsi korkealla minulle, ja saatoin kuulla Juudaksen ontuu taas. Hän seurasi häntä osaksi pienempi viemäriputki, tumma käytävällä huomattavasti kapeampi kuin ensimmäinen.
  
  
  Hän kääntyi kulman uudelleen, löysi hänet, tähtäsi, ja ampui. Gawk hit kulmakivi ja pomppi pois. Missasin sen ja juoksi sen jälkeen, kun Juudas ennen kuin hän voisi saada liian kauas minusta .
  
  
  Se oli klassinen kissa-ja-hiiri-peli. Hän vastasi jokainen ego liikkua samalla gambit. Mutta kun käännyin kulmasta, hän oli löytynyt mistään. Tämä jätevesi-alue ei ole enää käytössä. Se oli kuiva ja lähes hajuton. Tämä yllätti minut aluksi. Mutta hän oli pian löysi syy, miksi Juudas valitsi tämän käytävällä, alla kadulla. Hän näki reiän notkua, joka oli nyt peitetty pelti. Se oli hätävara luukku. Hän pysähtyi, kuunteli ja kuuli ääniä, toisella puolella oviaukon. Sitten auringonlaskua.
  
  
  Nyt hän voi seistä suorana. Hän löysi itsensä tunneli täynnä roskaa ja erilaisia kiviä. Kun hänen seisoi siellä, hänen kuuli äänen etäisyys. Ilmeisesti Juudas tiesi, että tämä irtautuminen viemäri ja päätti käyttää sitä päästä eroon minusta. Hän pian selville, miten hän aikoi tehdä sen. Sergei ilmestyi eteeni, ja minä näin Juudas siluetti. Hän ampui minua kahdesti. Yksi gawk lähes murtautuivat minun hihassa. Nyt auliisti tuli enemmän vaarallista, koska pimeys.
  
  
  Hän käveli valaistu avaamista. Kun hän pääsi sen, hän näki, että tunneli johti pieni huone, missä lamppu roikkui. Katsoin ympärilleni. Nyt hän tiesi, missä me olimme. Luut noin viisikymmentä miestä makasi huokauksen markkinarako, niiden kalloja kasataan niiden päälle, ja he tuijottivat minua grimly. Juudas vei minut katakombit, tunnelit kaupungin alla, jossa ensimmäiset Kristityt piiloutuivat heidän tormentors. Hänen johtopäätös oli, että sen täytyy olla catacombs of St. Callixtus, kuuluisin kaikki Rooman katakombit. Vaikka siellä oli vihkiminen, nämä paikat eivät ole turisti-luettelosta.
  
  
  Hän käveli huoneen poikki ja jälkeen Juudas. Se oli täysin pimeä jälleen, vaikka oli lamput roikkuu siellä täällä . Kuulin Juudas huohottaen nyt, todistaa, että hän oli tulossa heikompi. Hän laski, että se oli ollut melko kauan, koska fretti oli antanut emu-insuliini injektio, ja että chase oli häirinnyt ego aineenvaihduntaa. Hän ei olisi kestänyt hyvin kauan. Mutta en halua hänen saada siihen pisteeseen, jossa hän voisi sekoittaa turisteja . Vauhti otti hänet ylös.
  
  
  Pian hän tuli toisesta huoneesta, jossa on sama valaistus kuin ensimmäinen. Juuda ei nähnyt häntä, joten hän ryntäsi huoneeseen. Aivan kuten ensimmäisessä huoneessa, siellä oli kasoittain luita ja pääkalloja hyllyt seiniin. Hän oli toisella puolella huonetta, kun hän kuuli raskasta hengitystä hänen oikea.
  
  
  Hän kääntyi nopeasti. Juudas nojautui kasa kuiva, hauras luut. Egon kasvonsa oli ashen ja hikinen. Mies oli iho ja luut , ja hänen kallo näytti enemmän kuin pääkalloja hyllyillä kuin tavoite elävän ihmisen. Hän oli ruma mies, mutta nyt hän on tulossa pelottavan groteski.
  
  
  Hänen hengitys oli epäsäännöllinen, hengityksen vinkuminen. Siellä oli kerros vaahtoa hänen alahuuli. Hän oli tilalla lyhentää Smith & Wesson revolveri .44 Magnum. Jos se löi minua, se olisi hyvin nopeasti liittyä loput jää katakombeissa.
  
  
  Hän nauroi käheästi kun hän katsoi hänen seuraava siirtonsa. Naurua rullattu ulos hänestä, kuten kiviä ikkunan ruudussa; proteeseja heilutti vinkkejä niiden ego-vapina sormet epävarmasti. Oikea käsi revolveri oli sileä ja vahamainen .
  
  
  "Nyt voin vihdoin tappaa sinut, Carter," hän croaked.
  
  
  Sukelsin maahan ja laskeutui välillä luut, jotka tunsin, crack alla minua. Juudas on revolveri haukkui ja jäi Pariisiin. Hän nousi ja, joilla emu on luger sen rinnassa. Minun sormensa kiristetty liipaisinta, mutta se ei välähdä.
  
  
  Juudas laski revolverin hänen syliinsä ja laski välillä luut. Ego on naama oli vääntynyt, hänen silmänsä lasitettu. Hetken, hengenahdistus tuntui erittäin kovaa, ja sitten yhtäkkiä pysähtyi. Ego on kehon jännittynyt, ja revolveri putosi koko ego käsivarteen. Sitten ego kohde osui seinään-ego silmät olivat auki, diabeettinen kooma.
  
  
  Nousin ylös ja kävelin hänen luokseen. Nyt hänen kumartui häntä, hänen ruumiinsa nykäisi rajusti ja jäädytti. Hänen ego otti pulssi. Ei ollut pulssia.
  
  
  Hän nousi ylös, kotelossaan luger ,ja katsoi alas alasti luurangon. Juudas oli kuollut, hänen nuclear sytytin oli turvassa, ja hän kaipasi aurinkoa.
  
  
  Hän jätti ruumiin sinne, ja meni läpi paremmin valaistu tunnelin sisäänkäynti katakombeihin. Juudas ei ehkä löydy, kunnes hän näytti muita luurankoja nämä tunnelit. Jos ego ei olisi löydetty ennen ruotsin ego lahonnut pois, ego saattoi nähdä jäänteitä varhain Kristitty. Juuri kun hän oli imevää mustaa huumoria ja ajatteli, hän tuli koko ryhmä turisteja menossa ulos.
  
  
  Italian opas katsoi minua. Hän sanoi. 'Tule!' - Sinun täytyy pysyä yhtiön kanssa, signor! Se on melkein ohi."
  
  
  Hänen, liittyivät ne, ja käveli valoa kohti edessämme. "Yksinkertainen," sanoin hänelle, opas. "En viivästyi melko kammottava kohtaus."
  
  
  Hän naurahti. "Pahin on vielä tulossa, herra."
  
  
  Hänen, ajatella vuotta ja tehtäviä piti tehdä, jos en pysynyt elämää. "Toivottavasti et ole sukua profeetta Nostradamus", sanoin.
  
  
  Hän ei näytä ymmärtävän vitsin.
  
  
  Mutta en välittänyt. Yksi asia oli varma: Juudas oli kuollut. Kukaan ei tiennyt, mikä minua odotti seuraava. Joten sen sijaan ajatella tulevaisuutta, hän palasi läsnä, tässä ja nyt. Ja sitten hänen ajatus Gina, ja alkoi hymyillä. Paras virne voit kuvitella.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kirjasta:
  
  
  
  
  
  Miten tämä on mahdollista? Nick Carter oli yhtäkkiä pakko piilottaa asiakirjan Vatikaanin Museo aikana rutiinitehtävät . Satunnainen Etruskien maljakko tuntui sopivalta tähän tarkoitukseen.
  
  
  Mutta se ei ollut noin Carterin Nike ja ego toimintaa, kuten kävi ilmi myöhemmin, kun Carter yritti löytää asiakirjan. Sillä hetkellä, hän oli odottamattoman todistaja erittäin ammattimaista taidetta varastamisesta.
  
  
  Ja kuten taide-aarteita, kuten Etruskien maljakko, katosi yksitellen läpi ikkunan , Carter näytti avoimesti silmiin, hänen pitkäaikainen vihollinen, Juudas.
  
  
  Juudas oli mahdollisuus tehdä enemmän tämän asiakirjan kuin Haukka ja Carter olisi voinut kuvitella heidän pahin unelmia ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Cobra Merkki
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Cobra Merkki
  
  
  käännetty Lev Shklovsky
  
  
  omistettu kuolleen poikansa Anton.
  
  
  Päähenkilöt:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  alias agentti N3 AX
  
  
  "SHIVA"
  
  
  Johtaja Cobra organisaatio
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  Intian salaisen Palvelun agentti
  
  
  PURAN DASS
  
  
  johtaja Intian salainen Palvelu
  
  
  NIRAD ja RANJIT
  
  
  jäsenet Cobra organisaatio
  
  
  REEVA SINGH
  
  
  shiva on tyttärentytär
  
  
  
  1
  
  
  Hän käpertyneenä sylissäni, pehmeä ja hauras, ja toistaiseksi täysin tyytyväinen. Hänen harvinainen parantava kokemus oli naisen kanssa, kuten Reeva. Varjot toistaa koko hänen kultainen iho ja mustat hiukset, ja hetken luulin, että olin tilalla unelma. Huone oli pimeä, ja Rystyset olivat laskeneet sen. Ja onneksi hotellissa oli ilmastointi näytteenotto ilmasta yöllä lämpöä New Delhi.
  
  
  "Et kertonut minulle miksi," Reeva kuiskasi. Hänen pehmeät, lämpimät huulensa kevyesti harjattu ontto välillä niska ja lapa, rinnat vasten kättäni.
  
  
  Hänen käänsi kasvonsa ja katsoi linja hänen pullea huulet. Seuraavaksi Lobka oli otsa kurtussa, jossa itsepäinen ilme on nainen, joka on tottunut saamaan kaiken mitä haluaa... nainen, joka oli kihloissa oli vielä lapsi. "Mitä, Reva?" Kysyin, käynnissä minun sormenpäästä yli samettinen hänen elämänsä.
  
  
  "Miksi tulit tänne, Nick?" Hän veti takaisin, pudottamalla hänen päänsä tyynylle. Hänen pitkät mustat hiukset muodostivat tuuletin valkoinen kangas tyyny, kuten halo, joka kehystetty hänen kasvonsa kanssa täydellinen ominaisuuksia... kasvot jotka sillä hetkellä näkyy sisäistä ahdistusta ja käsittämätön epäusko.
  
  
  — Minä sanoin, " minä sanoi, yrittäen kuulostaa potilaan ja vakuuttava. "Minun yritys lähetti minulle neuvotella ostot. Kankaat, silkkiä, brocades-sanat, kaikki. Kaikki se maksaa vähemmän tässä maassa kuin missään muualla.
  
  
  Tietenkin hän valehteli hänelle. Tietenkin, hän ei voinut kertoa Reeva kuka hän oli. Kuitenkin, mitä eroa? Ei ollut mitään syytä ottaa tyttö, polttaa minun kansi, ja paljastaa hei, että hänen nimensä oli Nick Carter, KIRVES agentti tällä hetkellä lähetystyössä New Delhi.
  
  
  Varhain aamulla samana iltana, hän saapui Ilma-Intia lento. Ja viimeinen henkilö, jonka odotetaan täyttävän oli nainen kuten Reeva, ihastuttava seuralainen, että kukaan voisi luottaa. Hän istui hotellin baarissa kun hän palasi uida uima-altaassa. Hänen täydellinen kuva oli kääritty sininen ja hopea sari; katsoimme myös välitöntä fyysistä ihastumista ensi silmäyksellä. Sitten yksi sana johti toiseen, ja lähes tajuamatta sitä, kutsuin hänet syömään.
  
  
  Kävimme ranskalaisen ravintolan Chanakyapuri, punainen ja musta keidas keskellä tukkoinen kaupunki. Se oli tilaisuus houkutella häntä ja vakuuttaa hänelle, viettää yön yhdessä.
  
  
  Kuten kävi ilmi, minun ei tarvitse yrittää liian vaikea vakuuttaa hänet.
  
  
  Hänen silmänsä, kuten kiiltävä ja aistillinen kuin hänen hiukset, puhui selkeästi. Tietenkin, siellä oli kysymyksiä ja sana pelejä... yleinen käytäntö taiteen viettely. Alkusoittoa yö rakkautta ja intohimoa.
  
  
  
  Sanomattakin on selvää, New Delhi merkitsi paljon minulle enemmän (ja AX) kuin Rewa Singh. Hän oli lähetetty Intiaan Hawke, ja vaikka hän tunsi, että se oli epätoivoinen idea, se oli mahdotonta saada Vanha Mies. "Mutta meillä ei ole pienintäkään näyttöä siitä, että tämä mies on!" Huomautin.
  
  
  "Kaikki enemmän syytä mennä sinne, Nick," Hawke sanoi sarkastinen nauraa. "Kapinat ja mellakat ovat osoitus siitä, eivätkö olekin?" Kalkutta sali on valtion semi-anarkiaa. Ja joka on toimittanut kapinallisille aseita? Ammuksia ei kasva puissa, olla tarkka.
  
  
  "Tämä on sisäisen turvallisuuden kysymys Intian hallitus", sanoin.
  
  
  "Oikeastaan. Aivan fantastinen. Olen täysin samaa mieltä hänen kanssaan. Itse asiassa, jos se oli vain mellakoita ja levottomuuksia, tämä ei olisi tehtävä, Nick.
  
  
  "Mitä sitten?"
  
  
  "Katso tätä. Hän ojensi minulle taitettu pala paperia. "Tämä kertoo enemmän meidän salaperäinen mies, Herra 'Shiva'.".. ehkä jotkut epämääräinen vihje, että toinen todella on olemassa. Katkera savu hänen sikari paloi minun sieraimiin, ja muutin kauas tuoli, lukea asiakirjan.
  
  
  Kun olet lukenut artikkelin, minulla oli aika hyvä käsitys siitä, mitä Hawk ei.
  
  
  Pomo huomautti virnistäen. "Kuten näette, tämä on likaista peliä, eikö vain?
  
  
  "Sanoisin, että moraalitonta.
  
  
  "No sanoi, Nick. Meidän mies on menossa laiva kymmenen miljoonan dollarin arvosta heroiinia yhdysvaltoihin. Mutta kuten olet nähnyt, tämä ei ole kaikkein häiritsevä elementti. Jos se oli vain huumeita, olisin soittanut joku muu. Mutta kun se tulee kansainvälinen diplomatia... ja maailman rauhaa. sitten minä vain antaa tämän tehtävän sinulle.
  
  
  Hän nyökkäsi avaamatta rta.
  
  
  Asiakirjan, että hän oli juuri lukenut oli mäntyniemen. Se on mahdotonta mennä enemmän. Hän viittasi jotain olin lukenut siitä lehdistä, tapaus, että emme koskaan ajatellut olisi liittyvät AX, saati minun linjan työtä.
  
  
  Joku soitti Neuvostoliiton suurlähetystössä Washington, väittäen olevansa yhdysvaltain Presidentti. Ääni oli täysin simuloitu. Se saattaa olla vitsi, mutta sanat eivät olleet viattomia ollenkaan. "Presidentti" antoi uhkia tulehduksellinen luonne, uhkia, joka sai Neuvostoliiton suurlähettiläs kiirettä raportin Moskovassa.
  
  
  Lopulta väärinkäsitys oli ratkaistu, ja Valkoinen Talo julkaisi lukuisia anteeksipyyntöjä. Tämä olisi voinut olla lopussa, mutta siellä olisi ollut jatko-osan sijaan. Ensimmäinen sihteeri keskuskomitean NKP, tärkein poliittinen hahmo Neuvostoliiton, puhui presidentti on "hotline". Vain hän ei ollut ensimmäinen sihteeri ollenkaan. Kertoa totuuden, kukaan Washington tai Moskova tiesi, kuka oli jäljittelemällä venäjän ääni. Vaihtoa sanat oli kaukana ystävällinen ja sai presidentti vaatia ylimääräisen kokouksen Kansallisen turvallisuusneuvoston.
  
  
  Kaikki oli selvää, taas... mutta ei kauan. He fretti, alle kaksi viikkoa sitten, oli kokenut samanlaisia tapauksia; vaihto uhkia ja loukkaukset välillä Intian ja Pakistanin, Israelin ja Egyptin välillä, Kommunistinen Kiina ja Japani. Joka kerta, ääni diplomaatti oli täysin jäljitelty, joka johti runsaasti vihainen uhkia ja torjua uhkia.
  
  
  Maailma oli partaalla ydinsodan. Nyt, mukaan Valkoinen Talo asiakirja, joku yritti heittää meidät kuiluun. "Niin et epäillä, että tämä salaperäinen "joku", joka kutsuu itseään Shiva on aivot takana on organisaatio nimeltä Cobra, ja että hän on vastuussa siitä, mitä on tekeillä..."
  
  
  "Ehkä, Nick. Edellyttäen, että Shiva on henkilö, eikä jotain muuta, " Pomo selvitetty. "Tiedämme, että Cobra on olemassa. Ja olemme melko varma, että se on aseiden ja huumeiden salakuljetuksen järjestämisestä. Mutta se ei ole mitään verrattuna tähän", hän selitti hermostuneesti, napauttamalla asiakirjan, että hän oli juuri päättynyt tarkastelemalla. "On tämä Shiva todellinen henkilö?" Vai onko se kansi jostain kumman kansainvälinen organisaatio antaa käskyjä Cobra? Äänestys mitä meidän täytyy selvittää mahdollisimman pian, voisin lisätä.
  
  
  "Olet siis sitä mieltä että jos Shiva on mies, hän on itse asiassa jäljittelemällä ääniä?"
  
  
  Haukka nyökkäsi väsyneesti.
  
  
  "Mutta et edes tiedä, jos Shiva on olemassa."
  
  
  "Härän-silmään."
  
  
  - Niin, hän on löytää henkilö, että kukaan ei ole koskaan nähnyt, jotka voivat jäljitellä ääni joitakin merkkejä, kuin hän voi... Missä luulet minun pitäisi aloittaa?
  
  
  "He eivät soittaa sinulle Taistelija 3 mitään, Carter.
  
  
  Se ei ollut reumaa hän olisi toivonut. Mutta kuten sanoin, joskus se on mahdotonta neuvotella jonkun kanssa, kuin Haukka. Joten minun piti mennä ympäri maailmaa ja pyytää joku tai jotain, joka kutsui itseään Shiva.
  
  
  Hän tietää, että tämä on salanimi, ja sitten tutkimukset asiakirjoja kotona. Itse asiassa, Shiva oli Hindu jumala on yleisesti tunnettu Hävittäjä. Sodat, nälänhätä, ja kuolema. nämä onnettomuudet olivat ego on ehdoton ja kiistaton herruus, alle ego on ohjaus-ja valvontaviranomainen. Mutta siellä oli enemmän, mitä kirjoja hän luki sisälsi piirroksia ja valokuvia patsaat kuvaavat Shiva koristeltu käärmeiden kanssa. Nämä eivät ole tavallisia käärmeitä, mutta cobras, tappava Intian vipers.
  
  
  Ja niin, minulla oli seurata polkua, joka näytti olematon ja mahdoton... miten laskea hiekanjyviä pankit Ganges!
  
  
  Mutta jos Shiva oli juttu, että joku on kierretty mielikuvitus, sitten Reeva Singh ei todellakaan ollut. Tyttö oli todellinen, makea, pehmeä ja yllättävän vilkas.
  
  
  
  Häntä, kääntyi häntä ja ratkaista ee korkkiruuvi tutkimuksen ongelmia, painamalla hänen huulensa hänen pullea suuhun. Hänen kultainen iho oli täynnä valoa verhon valon, ja kun hänen rintansa vasten ne epäkypsä ja kovaa rinnat, olin hukkua hallitsematon halu.
  
  
  "Ei, en", kuiskasin, kun hän yritti kysyä toisen sarjan kysymyksiä, jotka olivat alkaneet huolestuttaa minua. "Olen Nick, ja olet Reva-sinun ei tarvitse tietää enempää... tällä hetkellä. Ee halasi häntä tiukasti, ja hän tukahduttaa notkua.
  
  
  Työntää viltin sängyn hänen jalka, hänen isänsä piti häntä tiukasti hänelle. Reeva silmät olivat leveä, mutta hän näytti olevan jotain toisella puolella huonetta. Juuri sillä hetkellä hän tiesi, että hän oli pulassa.
  
  
  Melua kuullut häntä. Sekuntia myöhemmin, hän oli tunnistettavissa alkuperä metallinen narina, joka tuli huoneen kuin käheä kuiskaus... Joku oli rukkaamalla lukko. Minun Smith & Wesson oli ylimmässä laatikossa yöpöytä vieressä sängyssä, mutta tällä hetkellä se oli ulottumattomissa käteni. Kohinahäivettä pysähtyi, jonka jälkeen valitse... ja sitten hänelle, tajusin, että minulla ei olisi aikaa napata aseen.
  
  
  Hänen hyppäsi pois tieltä heti, kun ovi vedettynä auki. Kaksi parrakas miehiä, pukeutunut valkoinen kirjailtu paita ja kangas housut samanlainen pyjamat kuluneet useimmat Intiaanit, oli vastaan tuleva valo käytävällä. Mutta mikä järkytti minua enemmän kuin Ruotsalaiset oli lyhyt piipullisesta pistooli pidetään lujasti yksi turbaanipäinen lukuja.
  
  
  Ase oli suunnattu minulle, ja ei ollut mitään voisin tehdä asialle. Oven kiinni hiljaa takana kaksi miestä, ja aseeton mies kääntyi pyhä valoa huoneeseen.
  
  
  Hän räpytteli äkillinen hehku ja katseli kaksi hyökkääjät, yrittää löytää tie ulos. He olivat vahvoja ja lihaksikas, niiden parrakas kasvot ilmeetön, ja päätellen niiden parrat ja turbaanit, he olivat molemmat Sikhejä.
  
  
  "Hyvää iltaa, sahib," ase sanoi, ja tervehdys muuttui rivo virne, kun hän tajusi, että Reeva ja minä olimme alasti, ja siksi alttiimpia.
  
  
  Tällä hetkellä ainoa kortti, joka voidaan toistaa oli pysyä kannen alla turisti ja liikemies. Vuonna loukkaantunut sävy, hän sanoi, " Mikä tarina?" Tein ele tarttua puhelimeen, mutta aseettoman Intian Sikhien muutti vanhanaikainen puhelin vieressäni.
  
  
  "Mitä hölynpölyä, sahib! hän huudahti, virnistäen. "Kukaan ei antanut sinulle lupaa liikkua, ei edes mem sahib", hän huomautti Reeva, joka oli jo vedetty ylös kannet ja oli käpertyneenä alla lakanat.
  
  
  "Katso laatikot, Mohan," mies pistooli sanoi hänen toverinsa.
  
  
  "Jos se on ryöstö, et löydä mitään varastamisen arvoista," ih varoitti häntä. "Minulla on vain kuitit. MEILLE rupiaa YHDYSVALTAIN dollaria.
  
  
  He eivät olleet vaikuttuneita lainkaan. Ei ollenkaan.
  
  
  Mutta kun hän puhui, hän alkoi keskittyä valmistautuu hänen kehon ja mielen väkivaltainen ja jakamattoman fuusio. Viimeksi hän nautti tauko tehtävien välillä, Haukka halusi ottaa hänet pois tavallista lepoaika ja loma mennä läpi intensiivisen koulutuksen aikana, jotta täydellinen hänen taitojaan kaikkein epätavallinen muodot itsepuolustusta. Joukossa erilaisia tekniikoita, jotka hän hallitsee, siellä oli myös eräänlainen itsesuggestio, että olin opettanut, musta vyö, "rette dan", mestari taekwondo, korealainen versio "kung"." Ohjaaja myös koulutettuja minua taekwondo. Tämä muoto karate perustuu käyttää voimaa ja vauhtia saanut käyttämällä koko kehon, erityisesti reidet ja jalat.
  
  
  Joten, kun yksi kaksi hyökkääjät alkoi tutkiessani tavarani ja oli aikeissa paljastaa koko henkilökohtainen arsenaali, olin valmis tekemään ensimmäisen siirron. Hän kuvitteli itsensä kuin keväällä, voi hypätä ulos noin roskat ja heittää hänen ruumiinsa avaruuteen.
  
  
  Revu työnsi häntä ja hyppäsi pois sängystä, lasku hänen korkokengät kuin kissa. A gawk whizzed ohi minun pään kuin se osui lattiaan. Mohan on kumppani oli tehokas äänenvaimennin hänen ase.
  
  
  "Nick-o! Reeva huusi, kuin jos kerjäämisen minua alkaa taistella tai yrittää vastustaa kaksi miestä.
  
  
  Mutta en aio tuhlata enempää aikaa.
  
  
  Mohan ja hänen kumppaninsa ei uhata tyttö, mutta siirtyi kohti minua, heidän huulensa kiertynyt matching virne. Ih hampaat ja ikenet olivat värjätään punainen alkaen raskas märehtiä lehdet paan. Vuonna sokaiseva valo ih lamppu, heidän suunsa näytti bloodied, kuin jos ne oli juuri päättynyt paloja raakaa lihaa.
  
  
  "Aliarvioitte meitä, sahib," irvisti yksi pistooli. — Emme voi tappaa tytön, mutta haluaisimme tehdä erittäin hyvää työtä olet ensimmäinen."
  
  
  Hänen ei tarvinnut odottaa, mitä "työtä", hän oli mielessä. Kanssa kimeä huuto "ki-app", joka heti laittaa kaksi miestä puolustava, hänen, hyppäsi jaloilleen ja hyökkäsi. "Ymmärrän-rio-cha-gi" - pyöreä potkia, joissa kaikki Alenka on tasapainoinen taaksepäin. Ego julkaissut hänen kaikki voima ja keskittyminen hän voisi koota. Hän laittaa pois hänen oikea jalka ja osua kohteeseen.
  
  
  Hirveä lorina mukana notkua mies aseen kanssa; paljain kantapää potkaisi ego pallea. Ilma ryntäsivät ulos hänen ego keuhkoihin, kun hän romahti lattialle haukkomaan henkeään. Ase roikkui hänen sormensa, mutta hän nosti ase, ampua toinen laukaus, hän hyppäsi sen yli ja hyppäsi klo Mohan ennen hän voisi vetää pois.
  
  
  "Älä pelkää, veli," kuiskasin, kun muut yritti epätoivoisesti napata minun jalat heittää minut takaisin. Hän oli nopeampi kuin hän oli.
  
  
  Täällä, hän palkittiin hänen toimiaan, kun hän alkoi harjoitella taekwondo ja kung fu.
  
  
  Hänen kätensä nostettiin ikään kuin se olisi perusta tappava "ma-nal-chi-ki", eräänlainen hyökkäys, että olet oppinut hallitsemaan täydellisesti. Käteni liikkui ilmassa kohti tiettyyn pisteeseen avaruudessa kohti Mohan on tavoite. Ja kun minun kovaa sormet kosketti pohja ego on nenä, en tarvitse lääkärin tutkinto tietää, että mies oli kuollut.
  
  
  Hän puukotti pala emu luun aivoissa, tappaen sen. Virta veri virtasi alas rta on ego, ja hänen katseensa asettui minuun... sitten, ego silmät näön ennen tulossa auki ja lasimainen kuin kaksi kappaletta mustaa marmoria. Käheä, kuristi ääni pakeni kautta rta on ego, kun hän osui lattiaan. Inertti kuin räsynukke, hänen nenä tunnistamattomaksi, punainen ja murskattu kuten mehu kypsä hedelmä.
  
  
  Mohan oli enää "tappaja", "hän oli ruumis.
  
  
  Mutta muutaman sekunnin se vei minut lopettaa ego, ego rikoskumppani talteen tarpeeksi yrittää palata hyökkäys. Hänet, tunsi hänet indeksoinnin lattian poikki suoraan takanani, ja minulla ei ollut aikaa ajatella kahdesti.
  
  
  Hänen oli valmis heti. "Hanna, dol, seth" ... yksi, kaksi, kolme... olen henkisesti ajatteli. Sitten hänen vasen kyynärpää oli jenkki takaisin kauhea "pal-kuch chi-ki".
  
  
  Hänen vastustajansa osui häntä suoraan leuan alle. Hän huusi, ja hän kääntyi ympäri, vain ajatella, mitä oli jäljellä, täydellinen hampaisto. Koska nyt leuka oli täysin löysä, särkyneet. Veri trickled alas Ego on leuka ja kaula, valuu päälle hänen tahraton paita. Alempi osa hänen kasvonsa oli kirjaimellisesti revitty palasiksi; mustelma oli jo leviämässä hänen poskiluun hänen silmänsä.
  
  
  Mies yritti puhua, mutta siellä oli vain vaimeita ääntä ympäri ego rta, mutta ennen kuin ego voi lyödä hänet ulos, hän onnistui vetää liipaisinta aseen. Kaaduin eteenpäin, makaa lattialla pitkään. Toinen laaja-kaliiperi gawk whizzed ohi kaksi tuumaa edessä ja iskeytyi vastakkaiseen seinään. Se oli goggle-eyed dum-dum, että voisi gut henkilö kuin juuri teurastettu kana on valmis paistamiseen. Mies nousi ylös ja tukena kohti ovea.
  
  
  Ennen kuin hän voisi ampua toisen läpi hänen helvetillinen luoteja, hänen siksak meni alas linja, joka harjoittaa liittyy minulle vilpittömästi joka päivä. Mutta hän oli mennyt ennen kuin hän voisi napata aseen pois Ego käsissä. Hän ryntäsi käytävälle ja näki ohut trail verta ja kuulin raskas shuffle metalli portaat perällä uncarpeted käytävällä.
  
  
  Sitten hän meni takaisin huoneeseensa ja veti housut hän oli jättänyt sängyn viereen. Reeva katsoi minua leveä, peloissaan silmät. Hei, sanoi se. "Älä ole vihainen, ole hyvä! - Kun myy kankaita, siellä on aina kova kilpailu.
  
  
  "Hän ei ollut nauraa. Häntä,jättäen hänet yksin verissään kuva, joka oli kerran ollut ihminen.
  
  
  Sitten hän juoksi häntä ympäri huonetta. Kukaan ei nähnyt häntä jahtaavat hyökkääjä. Hän piti häntä kiinni, koska nyt, että Mohan oli kuollut, ei ollut mitään keinoa tietää, jos hän oli todella Della. En usko, että he olivat mautonta varkaita; he osoittivat suurempi taito kuin tavalliset rikolliset.
  
  
  Hän oli varma, että he eivät olleet toimivat illuusion pyytää rahaa. Jotain oli kaatuu päähäni, jotain, mitä en pystynyt ilmaisemaan aikaan. Se oli kuin arvoitus... jotain, joka sai minut miettimään, mitä Hawke oli kertonut minulle. On mahdollista, että joku on jo paljastanut henkilöllisyyttäni, koska en saapunut Intiassa turistiviisumilla? Monet kysymykset voivat olla vastattu, jos hän ei olisi kiinni Mohan on rikoskumppani.
  
  
  Hotellin aulassa oli lähes autio, ja yö virkailija oli unessa tiskillä. Hän huomasi hyvin nopeasti liikkeen takana verhot, jotka kätki suuret lasiovet johtavat ulos terassille ja puutarhaan. Paljain jaloin, hän ryntäsi teltat, työnsi ih syrjään, ja juoksi pimeään puutarhaan.
  
  
  Ruoho oli märkä ja kylmä jalkoihin. Kuu oli kadonnut takana kasa pilvet peitti oranssi kasvot. Sitten minä näin heijastus pilviä uima-altaassa, jossa hän teki kuuluisan uida ennen kokousta Reeva ja syömään hänen kanssaan. Poissa ovat kilinä lasit, rytminen liike keinut, ja kurkku huutaa katukauppiaiden.
  
  
  Nyt siellä oli vain ääni minun hengitys, pelaajan minun pulssi. Olen hiipi varovasti eteenpäin, aistini kovia tahansa liike, kaikki melu, joka sallisi minun löytää minun saalis... ennen kuin se löydettiin.
  
  
  Hänen kiire, hän ei ehtinyt kiinnittää hänen ase. Joten minun täytyi luottaa vain minun äly ja käteni. Vaikka sinun ei tarvitse luottaa älyn ja kädet kun löydät vaientaa ase, jolla pyritään elämään.
  
  
  Ohjaajani tunsi minut, jonka lempinimi "Chu-Mok", joka tarkoittaa"Nyrkki" koreaksi. Mutta siinä vaiheessa minulla ei ollut aikaa laittaa sitä, mitä olin tutkimiseen käytännössä. Kaikki oli hiljainen puutarhassa. Banyan lehdet vain horjui hieman, peittää osa kotelo heidän jättiläinen runko.
  
  
  Hän olisi nähnyt jälkiä Intian verta, kun hän huomasi, äkillinen välähdys, jonka jälkeen raivoissaan viheltää tappava luoti. Tällä kertaa minä olin se, joka huusi. Sitten otin häntä kädestä suuhun, hänen tuijottavat silmät raapiminen minun olkapää.
  
  
  Se oli pinnallinen haava, mutta se pisti pahasti. Stahl puri hampaansa ja odotti, tunne alttiimpia kuin koskaan. Asemiehenä, kuitenkin halunnut ottaa enempää riskejä ja odottaa minua hyökätä häntä kostoksi.
  
  
  Hän alkoi käynnissä kohti aita. Olisin luultavasti ajaa hänen perässään, koska en halunnut päästää häntä karkuun ilman opetus emu-opetus. Ilmeisesti hän oli toipunut hoidosta, että ego oli antanut hänelle vähän ennen, niin paljon, että hän hyppäsi yli rajan seinään yllättävää ketteryyttä. Hän muutti enemmän kuin kissa kuin ihmisen. Mutta siitä huolimatta kipu hänen kätensä, hänen tuntui aivan kuin mobiili. Hän otti sen, kiipesi muurin yli ja laskeutui paljain jaloin patch soraa. Toinen soittoääni räjähti korvissani, mutta se ei ollut laukauksen.
  
  
  Intialainen valkoinen turbaani onnistui päästä skootteri pysäköity lopussa soratietä aidan takana. Moottori möly, skootteri veti pois, ja Intian ei edes katsonut taakseen. Olen ehkä yrittänyt taksi tai pyörä taksi, mutta tiesin, että mies aseen kanssa oli jo kadonnut sokkelo kujilla kaupungin.
  
  
  Joten, sen sijaan, että jatketaan nyt näennäisesti turha metsästää, hän meni takaisin aidan ja tarttui kaksi puinen virkaa, kiivetä yli sen uudestaan. Tällä kertaa hän laittaa vähemmän vaivaa. Ruoho oli todellinen helpotus, minun jalat, verrattuna soraa. Hän meni allas, pestä kätensä, ja ylitti nurmikon, liukastuminen äänettömästi aulaan.
  
  
  Ovimies heräsi unestaan, joka epäilemättä saa kaksi Intiaanit tulla huoneeseeni ilman että huomannut. En kuitenkaan aikonut syyttää ego ruumiille, joka jätti hänet sinne ja että minun piti päästä eroon. "Unettomuus, sahib?", hän kysyi minulta, haukottelu, kun hän hitaasti nousi ylös. Sitten hän kumartui tiskin yli, antaa minulle taipua näyttää... Itse asiassa, hänen oli vain hänen housut. "Lähetän joillekin unilääkkeitä, eikö niin?"
  
  
  "Kiitos, ei tarvitse," olen laskenut, tiukka hymy.
  
  
  Jos hän huomasi pitkän, verinen naarmu jäljellä minulle Sikhien luoti, hän teeskenteli että mitään ei olisi tapahtunut. Laitoin käteni taskuihin ja käveli hissit, eikä kukaan näkisi minua. Ei sillä, että minua hävettää, mielessä et, mutta en haluaisi kiinnittää huomiota. Taistelija Nro 3 piti löytää mies nimeltä Shiva puhelimitse.
  
  
  
  2
  
  
  Reeva Singh ei ollut siellä auttaa minua siivota huoneeni.
  
  
  Ovi makuuhuoneeseen oli auki, vaikka kukaan ei ollut piilossa takana se jatkaa työtä, joka Mohan ja hänen kumppaninsa egoa oli keskeytynyt. Huone oli tyhjä lukuun ottamatta jäätyneen ruumiin mies, hän tappoi kanssa karate potkia. Intian makasi hänen kädet ja jalat leviää ulos outo asema, lähes upotetaan allas tumma veri, joka oli vielä levittää.
  
  
  Sekaisin peitot osoitti, että hän vietti suurimman osan iltaa hänen kanssaan ja Reeva. Ilmeisesti, tyttö kyllästyi ja livahti ulos huoneesta ennen kuin kukaan voisi pysäyttää häntä. En ollut tarpeeksi tyhmä ajatella hetkeäkään, että voisin luottaa hänen hiljaisuus. Joten he päättivät muuttaa hänen hotelli seuraavana aamuna. Hän ei halunnut kenenkään päässä New Delhin Poliisi tulee kysymään minulta kysymyksiä. Hän olisi voinut vastata enemmän valheita suojella hänen kansi.
  
  
  Mutta sen lisäksi huolta Reeva Singh, joka ei edes tiedä, jos hän oli menossa pitämään suunsa kiinni tai ei, hänen täytyi huolehtia Mohan. Tietenkin, saada ego out of my room ei ollut helppoa, varsinkin kun hänen hotelli välttää mitään melua lainkaan kustannuksia. Onneksi, muut vieraat olivat jo unessa. Yksi ovi ei avaudu meille, että vedin hänen ruumiinsa alas autiolla käytävällä. Ei peloissaan kasvot voi nähdä minun punaiset-rimmed silmät, minun haavoittunut käsivarteen, tai my bloody taakka.
  
  
  Ego panttasi se hissin edessä ja löytänyt mitä tarvitsin minun housut taskussa. Terä minun linkkuveitsi osoittautui erittäin hyödyllinen laite; itse asiassa, Della on linkkuveitsi, minulla oli mahdollisuus avata ovi ja lukitse mökki ylimmässä kerroksessa, vapauttaa hissikuilu, heittää kehon useita kymmeniä metriä alas.
  
  
  Tämä on Mohan on ikuinen leposija.
  
  
  Hän oli jo pää ja hartiat ilmaan, loput hänen ego kehon valmis lopullinen sysäys syvään kuoppaan hyvin, kun hän huomasi jotain, joka sai minut hyppäämään klo lupaa suorittaa lippu. Hiha hänen Intian kurta oli rullattu ylös hänen ruumiinsa oli vetää alas sali, ja nyt näin yksityiskohtaisesti en ollut ennen huomannut.
  
  
  Se oli tatuointi tehdään pysyvä sininen muste, joka erottui selvästi minun kyynärvarren, ja kun tajusin, että se oli piirustus, epäilykseni vahvistettiin. Tatuointi oli kietoutunut-up king cobra käynnissä ylös käsivarteen tyypillinen hyökkäys asennossa. Kiila-muotoinen kohde ja lepattava kielen menetettiin Mohan on jäädytetty lihaa.
  
  
  Ja niin Cobra ilmestyi. He lähettivät Mohan ja ego rikoskumppani varmista, että Nick Carter ei altista ih on salainen järjestö. Vain suunnitelma epäonnistui. Yksi kaksi agenttia oli kuollut, ja toinen kanssa rikki kasvot ehtinyt saada mitään tietoa, ei edes pienintäkään todisteen siitä, että olin todella Taistelija Nro 3, agentti palvelun AX.
  
  
  Kohta minun puolesta, ajattelin, tugging hihaan kuolleen miehen paita ja potkiminen ruumis. Mohan on jäädytetty ruumis lensi alas, terhakka pois tumma seinät hissikuiluun. Häntä, kuuli hän saavuttaa hänen lopullinen määränpää... siellä oli jysähti kuin ruumis putosi. Jos Shiva voisi vielä auttaa emu, ei olisi mitään sitä vastaan.
  
  
  Ongelma oli, että en vieläkään tiedä, kuin fretti, jos tämä salaperäinen hahmo oli koskaan ollutkaan, aivot toimivat varjolla Cobra, valittu järkeä vetää naruista tämän kansainvälisen verkoston.
  
  
  
  Liikennettä siirretään hitaasti kautta Nehru Park. Tungos autoja, pyörä taksit, skootterit ja polkupyörät, valkoiset pylväät Connaught Circus katseli tungos jalankulkijoita, kuten hiljainen vartijaa. Miehet leveä valkoiset housut ja valkoinen "kurtas", jotka eivät paljon poikkea vaatteet Mohan ja ego sputnik, käveli nopeasti, vakavasti ja itsetyytyväisinä. Musta-tukkainen naisten kääritty itsensä" saris", toiset silkki tunikat ja vaatimaton" churidar " (housut, jotka sopivat nilkoissa ja vyötäröllä). He kaikki muodostuu sekava joukko, jossa kiire leijuu niitä, ja samalla odottaa.
  
  
  Mutta enemmän kuin nähtävyyksiä ja ääniä kaupungin, enemmän kuin eksoottinen ilmapiiri, joka on aina tehnyt, New Delhi on ainutlaatuinen kaupunki, kiinnostukseni kohdistui vain yksi asia.
  
  
  Shiva.
  
  
  "Väitätkö, että Palvelu vain kuullut Cobra, etkö olekin?" Kysyin häneltä, henkilö istuu vastapäätä minua, koska me molemmat sipped minttu teetä street cafe puiston lähellä.
  
  
  Sinä aamuna, otin yhteyttä Intian Salainen Palvelu. Minun "ota yhteyttä" - Salaisen Palvelun upseeri, joka oli erityisen suositeltavaa minulle. Ashok Anand oli mies, noin minun ikäiseni, mutta ohut ja haggard, terävä ja läpitunkeva silmät, aggressiivinen ilme kasvoillaan... ilmaus joku, joka tietää kaikki säännöt peli, ei väliä, jos he ovat inhottava tai ei. .
  
  
  "Oletko kuullut Cobra?" — Mitä se on? " hän kysyi otsa kurtussa. Hän nosti kupin huulilleen ja otti pitkän kulauksen teetä, ennen kuin jatkat. "Tietenkin, Herra Carter. Olemme kuulleet Cobra... noin Kashmirissa, jonka Kalkutta, Madras, Bombay... ympäri maamme. Missä on mellakoita ja kapinoita, on aina Cobra.
  
  
  "Ja Shiva?" Vaadin.
  
  
  "Näetkö tämän?" Anand vastasi, osoittaen pinta tuoli, erittäin kiiltävä puinen hylly. "Se on sileä, muodoton, nähdä?
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle.
  
  
  "No, sitten ymmärrät, kun kerron hänelle, että Shiva on muodoton, ilman kasvoja, ilman persoonallisuutta, Herra Carter. Hän kumartui tuolin ja katsoi minua puoli-suljettu mustat silmät. "Se on vain nimi lainattu paha jumaluus, jopa meille IISA, Intian salainen palvelu.
  
  
  Ja hänen äänensä on lähtökohta, samassa paikassa, jossa se oli päivä, ennen kuin... vain hotellissa on erilainen. Hawk saa minut ottamaan yhteyttä Intiaanit, vaikka hän neuvoi minua ei luottaa ih apua.
  
  
  Siellä oli huhu, vuonna dell itse, että misteli Intiaanit kutsui sitä " maanpetos." Vaikka hänen itsekäs kollega oli vakuuttanut Hawke hienovarainen, ettei kannata ottaa turhia riskejä, varsinkin kun oma elämä ja menestys minun tehtäväni oli vaakalaudalla.
  
  
  "Saanko kysyä, miksi hallitus on niin innokas löytää meidän Shiva?" Anand sanoi samaan sävyyn, varovasti ja varovasti.
  
  
  "Heroiini", sanoin. "Kymmenen miljoonan dollarin lasti matkalla yhdysvaltoihin. "En uskonut, että olisin paljastaa minun tavoitteet liian paljon, jos puhuin hänelle todellinen syy, nimittäin se, että yritin jäljittää lähde ääni monta persoonaa, jotka ovat aiheuttaneet paniikkia kansainvälisen diplomatian viime kuukausina, uhkaa rauhaa maan päällä.
  
  
  "Ah, kyllä, lääkkeet ovat todella huonoa bisnestä! Intian hymyili ja alkoi nousta ylös. "Suokaa anteeksi, että muutaman minuutin, mutta aion ehdottomasti soittaa esimiehelleni. Ehkä hän voi antaa minulle enemmän tietoa Cobra.
  
  
  "Tietenkin", sanoin. Anand työnnetään takaisin hänen tuoli ja käveli poikki terassi.
  
  
  Katsoin häntä, kunnes hän katosi. Sitten hän katsoi alas alareunassa kuppi, melkein pahoitteli, että hän ei ollut koskaan oppinut lukemaan kohtalo alkaen teelehdet. Kuka tietää, jos hän oli oppinut sen, hän olisi nyt voi ennustaa, onnistumisen tai epäonnistumisen hänen tehtävänsä.
  
  
  Hän nojautui taaksepäin ja anna hänen katseensa drift poikki tungosta terassi liikennettä, joka haavan noin Connaught Circus. Siellä oli niin monta kysymystä, niin monta aukkoja meren kanssa, että minun olisi pitänyt tehdä paljon ilakointia tehdä mitään edistystä. "Lisää teetä, sir?"
  
  
  Hän oli hämmästynyt nähdä tarjoilija nojaa yli sohvapöytä. "Tuo kaksi", sanoin osoittaen Anand on tyhjä kuppi.
  
  
  "Kaksi minttu teetä, tarjoilija sanoi. "Voinko tarjota sitä Pakora, tai ei herrasmies haluavat kokeilla allekirjoitus Intialainen ruokalaji, liha karhu nimeltään samosa?" Ne ovat erinomaisia, sahib.
  
  
  Hän antoi hänelle myöntävä nyökkäys, hieman hämmentynyt ego-lähestymistapaa. Mies otti tyhjät lasit, ja kun hän kääntyi mennä takaisin keittiöön, löysin itseni tuijottamasta hänen paljaat käsivartensa shokki. En ehtinyt katsomaan sitä pitkään, mutta olen myös ollut tarpeeksi aikaa tehdä, mitä oli painettu nen.
  
  
  Kietoutunut cobra on jotain, joka ei ole helppo unohtaa! Hän työnsi takaisin hänen tuoli ja hyppäsi jaloilleen.
  
  
  "Kuda, räätäli ottaa se, jossa on Anand?" - Luulin, matkalla taulukoiden välillä. Kilinä levyt, lävistetyt korvat, kirkua, että sekoitetaan honking sarvet ja ääniä autoja ympäri kahvia ja Nehru Park. Mutta ainakaan minä en ole yhtä haavoittuva kuin olisin ollut eilen, kun minulla oli puolustaa itseäni vastaan kaksi Sikhejä, jotka olisi tullut huoneeseeni.
  
  
  Olkapää kotelossa hän kantoi oli rakas Wilhelmina, että .38 Luger, joka pelasti minut niin monta epätoivoinen tilanteissa, enemmän kuin olen halunnut muistaa. Ja jos ase ei ollut tarpeeksi, minulla oli Hugo, minun tikari, vaippa alle paitani hihassa.
  
  
  "Haluatko jotain, sahib?" Yksi tarjoilijat valkoiset takit kysyi.
  
  
  "Puhelin", sanoin.
  
  
  Hän osoitti pyörivä ovet huoneeseen. Se iski minulle, että Anand oli liian kauan puhelimessa. Tämän lisäksi tatuointi huomasin tarjoilijan käsi, sai minut tuntemaan levoton.
  
  
  Hän löysi hänen puhelimensa, seuraavia ohjeita mies valkoinen takki, rivi musta ja vanhanaikainen puhelimet perustaa vasemmalla puolella kapea käytävä. I nopeasti katsoin ympärilleni ja huomasin merkki päivä oikealla. Ehkä hänen oli hermostunut ilman syytä, ehkä hänen huolissaan mitään.
  
  
  No, siellä oli vain yksi tapa varmistaa, että.
  
  
  Hän liukastui kätensä hänen valoisa kesä takki, tuntui rauhoittavan kosketuksen Wilhelmina on korviaan myöten, ja meni alas käytävällä vessaan. Käytävä oli autio. Avaa oven, hän laittaa hänen oikea jalka eteenpäin.
  
  
  Ovi creaked auki, jolloin minulle nopealla silmäyksellä, musta-ja-valkoinen kaakeloitu kylpyhuone. Siellä ei näyttänyt olevan ketään. Hän astui eteenpäin, kerroit ovi swing auki takanani. Kuiskasin, " Ashok?" - Pukuhuoneet olivat kiinni kello kolme iltapäivällä.
  
  
  Hän odotti hetken ja sitten soitin hänelle uudestaan. Ei vastausta. Hiljaa kuin kissa, jolla on kohonnut tunne pelko loukkuun, luger veti hänet ulos sen kotelosta ja notkistaa sen laukaista sormi hieman. Suurin osa, moderni luger-pistooleita on tunteeton laukaista, mutta Wilhelmina oli muutettu varsinkin minulle, jonka kaverit AX lab päämajassa Washington. Liipaisin oli valmis lähtemään pois niin pian kuin hän veti liipaisimesta.
  
  
  Menin ensin wc vasemmalla. Kanssa tiukka ote kahva metallia, hän työnsi oven auki ja sulki sen yhtä nopeasti. Ensimmäinen pukuhuone oli tyhjä, niin oli toinen. Ja kolmas, nojaten laskea wc-istuin, makasi liikkumaton, eloton ruumis Ashok Anand.
  
  
  Hän ojensi kätensä ja nosti ego on pää. "Paskiaiset! hän sihahti hänen henkeään. Anand on laaja silmät tuijotti takaisin minulle. Hän juoksi hänen sormensa yli egon silmäluomet, siten pyyhkien hämmästynyt ilme jäljellä kuolema ihmisen ego.
  
  
  Ohut viiva, nyt violetti, merkitty egon kaula. Deadened ituja, tulin siihen tulokseen, tutkimalla mustelma. Hän rento kaulus Egon paita saada parempi katsoa mustelma, ja näki merkkejä kaksi pientä reikää, alle tuumaa toisistaan. "Mutta miksi?"hän kysyi itseltään. On selvää, että Anand oli haudutettu kuollut, koska ego, kieli roikkui rta; mutta nämä merkit kaulassa näytti olleen vasemmalle hampaat käärme.
  
  
  Jokin aika sitten, välillä yksi tehtävä, ja toinen, satuin lukemaan useita kirjoja herpetology, tiede matelijat. Ja hän tietää, että reaktiot myrkyllinen käärme puree alkavat yleensä vartin tai puolen tunnin jälkeen purra.
  
  
  Ashoka Ananda hieman lohikäärme, mutta tämä ei aiheuta egon kuolema: ehkä nämä merkit tarkoitettu varoitus tai oli uskonnollinen symboli. Yksi asia oli selvä: hän ei aio lopettaa siellä.
  
  
  Luger poistaa se ja liukui ulos ympäri ohjaamoa. Wc oli edelleen tyhjä. Jos olisin mennyt takaisin tapa olin ennen, en olisi epäilemättä törmätä tarjoilija. Niin pitkälle kuin hän voisi kertoa, että hän ei ollut ainoa, joka työskenteli baarissa, osa Cobra organisaatio.
  
  
  Hän oli pyytänyt toista ulos. Lasitettu ikkuna yli posliini pesuallas katsoin ulos yli pölyinen polkuja Nehru Park. Hän kiipesi reunan yli pesuallas ja katsoin ulos. Ikkuna avataan takaisin kahvila, pois näkyvistä suojelijoita istuu terassilla, jossa tarjoilijat, tatuoitu tai ei, odotti pöydissä.
  
  
  Hän avasi ikkunan raasta jossa on tikari ja nostetaan se, vapauttamalla ruosteinen metalli koukut runko.
  
  
  "On olemassa parempia tapoja ulos, sahib.
  
  
  Se on liian myöhäistä nappaamaan Wilhelmina nyt. Hän käänsi päätään ja näki virnisteli kasvot tarjoilija, jolla on ase. "22 Beretta oli osoitettu suoraan silmiini. Ne olivat pieniä-kaliiperi aseita, mutta hän tiesi, että Kaikki tarpeeksi hyvin tietää, kuinka vaarallisia ne voivat olla lähietäisyydeltä.
  
  
  "Hän vain kysyi, saada raitista ilmaa," selitin.
  
  
  Hän ei hymyile, vain heilautti minua aseella, signalointi minua nostamaan käteni pääni yläpuolella ja hypätä pois altaan. Hän oli tilalla Beretta osoitti minua. Kaikki mitä oli tehtävä oli hyväksyä ego on kutsu. Hänen, laskeutui lattialle ja tuijotti häntä. Oli selvää, että hän oli hermostunut, näyttää hänen silmissään, tuntui, että hän oli vain vähän kokemusta tällaisissa tilanteissa.
  
  
  "Luulin, että Intiaanit olivat vieraanvaraisia ihmisiä", sanoin. "Luulen, että minun toinen tuonne" - ja hän käänsi päänsä kohti kaapissa, jossa Anand ruumiin oli löytänyt hänet - " se oli onnettomuus."..
  
  
  "Sama asia tapahtuu sinulle, sahib, "tarjoilija naurahti, ottaa askeleen eteenpäin, beretta nyt suunnattu elämäni. "Pian saamme varmaan kuulla iso kaatua ulkopuolella, kauhea sotku. Siellä on niin paljon melua, että se peittää laukauksen.
  
  
  Niin, hän ei ollut ainoa, Barr, joka oli kytketty Cobra. Miten he tiesivät, mistä minut löytää, ja miten he tiesivät Anand — kaksi avoimia kysymyksiä muiden lisäksi kartutin.
  
  
  "Todella?" Vastasin, jolloin Arjalaiset nauraa. "Ehdotan, että voit toistaa, että poliisi on takanasi."
  
  
  Hän oli oikeassa.
  
  
  Tarjoilija oli kokematon, uusi tällaista työtä, ja ei edes tiedä, tämä on vanha temppu. Ennen kuin ehdin lopettaa lausettani, hän kääntyi äkisti kohtaamaan olematon poliisi. Ja sekunnin murto-osassa, hänen oli toiminnassa.
  
  
  Hän loikkasi eteenpäin ja potkaisi tarjoilija niskaan. Hän huusi kuin pelkästään minun kenkä osui ego on solisluu. Hän laski jalkansa ja antoi kohtalokas isku vasemmalle emu: n perna. Beretta lensi pois, koska mies puristaa arkaan paikkaan, jossa hänen kätensä, ja oksentaa tiputtaa alas puolin rta on ego.
  
  
  Kun hän kaatui eteenpäin, hän nosti sen ylös kunkin heimon ja löi hänen ego kasvot uudelleen. Kuulin hänen gritting hampaani tällä hetkellä, kun minun rta ego kosketti jokainen heimo. Mies liukui lattialle. Ulkopuolella kylpyhuone, astianpesukone ravisteli deafeningly, jonka jälkeen kolinaa ruokia.
  
  
  Tietenkin, tämä oli suunnitelma, jonka tarkoituksena on peittää laukaus tarkoitettu minulle. Hän otti beretta ja täytetyt sen pari pellava housut tarpeeksi suuri piilottaa pistooli.
  
  
  Sitten hän tarttui miehen hiukset ja nosti päätään ikään kuin hän oli nukke sen jouset leikata. "Et näytä hyvältä, mies!" Huudahdin matalalla äänellä.
  
  
  Hän mumisi jotain, mitä en voinut kuulla, sylkee verta ja katkenneita hampaita, tahroja hänen leuka. "Missä hän on?" - painetaan sitä. "Haluan tietää, missä minä voi löytää pomo.".. Shiva.
  
  
  - Shiva... Shiva on poissa, " tarjoilija mumisi, roikkuu päätään. Mies sulki silmänsä, ja hänen suustaan alkoi vuotaa uudelleen.
  
  
  "Mieti uudelleen", sihisin, nostaa käteni. Hänen sormensa muodostunut harppuuna-muotoinen booli kutsutaan penn Siirtomaa-kenttään gee-roo-ki, joka piti löysää emu: n kielen. Ja se teki ego avata sen tuskan sumentamat silmät.
  
  
  Toinen riipaiseva notkua mukana vaikutus. Mutta se paskiainen ei ollut ajatellut tappaa Anand, joten en jaksa olla laupias Samarialainen. Hän jumissa emu on kynsien alla hänen silmäluomet, puristamalla hänen silmämunat.
  
  
  Tarjoilija hätkähdin, vapina convulsively. Ego kohde osui lattiaan, mutta kun toinen sitä, hyppäsi hänen päälleen, vannoutuneita emu sormet takaisin hänen silmiinsä. Hän olisi voinut olla sokaissut hänen ego elämää. Mutta lukuun ottamatta on siirretty kuoleman Intiaani agentti hänen hotelli, saada reumaa.
  
  
  "Kerro minulle: missä on Shiva?" - toista se.
  
  
  Se oli epämiellyttävä näky; miehen piirteet olivat vääristyneet, pelkoa ja kipua. Hänen kasvonsa ja edessä hänen paita oli jo erottamattomat, he olivat tahriintumaan verta ja oksennusta, hänen silmänsä olisi pop ulos niiden pistorasiat, hän ei voinut hengittää.
  
  
  "S - s -", hän vaikeroi.
  
  
  "Missä hän on eteisessä?" Minä tiuskaisi. "Missä?"
  
  
  Mutta edellisen pelaajan kanssa, lisäksi "peukalo silmässä" tekniikka tippuu ego ulos ahdingosta. Tarjoilija nojautui taaksepäin ja välttää fyysistä kärsimystä, jolloin itse ajelehtia pois unohduksiin.
  
  
  Hän poistaa hänen sormensa, ja hänen silmäluomet suljettu yli hänen silmänsä. Hänen ego yritti elvyttää häntä ravistamalla häntä väkivaltaisesti, mutta henkilö oli tajuton ja kääntyi varjo itsestään. Hän oli aikeissa vetää hänen eloton ruumiinsa kaappiin, laittaa päänsä veden alle ja tuoda hänen egonsa takaisin tietoisuuteen, kun hän kuuli äänen jalanjälkiä. Joku käveli käytävällä kohti kylpyhuoneen oven.
  
  
  "Nirad?" Ääni huusi.
  
  
  Tarpeetonta sanoa, Nirad ei pysty vastaamaan.
  
  
  Tällä kertaa, hän ei anna itsensä olla kiinni off-guard. Hän meni lavuaarin luo ja kiipesi posliini c; ikkunan karmiin hän olisi irronnut aiemmin oli raollaan.
  
  
  Hän työnsi ikkunan kehyksen eteenpäin hänen vapaat kädet. Kylpyhuoneen ulkopuolella oven, huolestunut ääni huusi Nirad uudelleen.
  
  
  Onneksi ikkuna oli iso mahtuakseen läpi. Tukee lasi paneeli yhdellä kädellä, hän hyppäsi alas terassille ja katsoi takaisin kylpyhuoneeseen.
  
  
  Ovi vedettynä auki, ja otin mielikuva kasvot tuijottaa alas Nirad on ruumista epäuskoisena. Se oli tuntematon kasvot, yksi, että Ego ei ollut koskaan ennen nähnyt. Mutta tiesin, että haluaisin nähdä nuori Intialainen uudelleen, joka tuijotti epäuskoisena klo Nirad on liikkumaton kuva sillä hetkellä... ja luultavasti lähitulevaisuudessa.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Se on helppoa, jopa Länsi-tarkkailija havaita todellinen olemus Jumalan hengen inkarnaatio Shiva-cobra. Polveutuu pre-vedic jumaluuksia, tämä ikivanha jäsen Intian kolminaisuuksia on lopulta liittyy fallinen symboliikka. Itse ego iconography, olemme aina löytää turvonnut huppu cobra hyökkää asennossa. Joten se ei ole yllättävää,, että Shiva on hyvin usein kuvattu vaatteet ympäri cobra nahat, myös korvakorut valmistettu nahat, propitiating johto ja vyö noin live sikiöt..."
  
  
  
  Hän sulki kirjan ja katsoin läpi kirjaston ikkuna, seuraavat laaja kivi portaat, jotka johtivat terassi kahvila vieressä Nehru Park. Kukaan ei huomannut minun nopea lähtö noin takaisin klubille.
  
  
  En odottanut Nirad kumppani huutaa, ja olin oikeassa. Eikä hän näe mitään ambulansseja tai poliisin autot saapuvat paikalle keräämään Ashok Anand ruumis. Turistit ja liikemiehet tuli ja meni. Baari jatkoi ajaa ilman keskeytyksiä, ja hänen näköalapaikalle Connaught Place kirjakauppa, hän voi jopa nähdä Nirad on rikoskumppani, nuori Intialainen mies tarjoilija on yhtenäinen.
  
  
  Kuten Nirada, että egot eivät ole nähneet meitä, seisten tai makuulla tahansa. Toinen on ego varmaan toi hänen ego, yksityinen huone tai ravintola niin, että sen voisi palauttaa. Epäilemättä viraston johtaja tiesi toisen toimintaa sen työntekijöiden, muutoin jotain epätavallista olisi ollut huomannut.
  
  
  Joka tapauksessa, hän oli päättänyt pitää katsella, kunnes yksi tai molemmat tarjoilijat lakkasi toimimasta. Nirad "vasen", ennen kuin hän voisi saada mitään tietoa häneltä. Joten, joilla ei ole muita voimassa todisteita siitä, web-johtaa seuraa oli valvonta-kahden Cobra palkkatappajat.
  
  
  En ollut tarpeeksi tyhmä ajatella, että ne johtaisivat minut vilpittömästi salaperäinen hahmo, mutta olin melko varma, että kun mekanismit olivat liikkeelle, Shiva, jos hän todella olisi ollut olemassa, olisi lopulta näkyviin.
  
  
  Joten olen edelleen teeskennellä, että olin erittäin kiinnostunut kirjoja esillä myymälässä, aina ostaa äänenvoimakkuutta Intian matelijat, jotka oli opiskellut sitä. Kun hänen vihdoin ulos kirjahylly, hänen piiloutui varjoihin, yrittää tulla lähes näkymätön. Siellä oli tarpeeksi turisteja lähellä, joten en ollut niin näkyvästi. Viimeinen asia mitä hän tarvitsi tehdä oli herättää huomiota.
  
  
  Monien vuosien jälkeen palvelevat hänen ARMEIJANSA, tajusin, että kärsivällisyys on eniten hyötyä hyve. Dell itse, kun hämärä alkoi putoavat taivaalta, olen vihdoin näki mieheni tulossa kahville. He laskeutuivat laaja kivi portaat, hitaasti, askel askeleelta.
  
  
  Nuori mies kumartui Nirad on bloodied muodossa, johti hänen toverinsa. Nirad silmät olivat silmät sidottuina; ego toveri led ego ikään kuin hän olisi sokea. Niin pitkälle kuin hän oli huolissaan, tarjoilija on tilapäinen sokeus tarkoitti sitä, että Cobra oli yksi vähemmän agentti.
  
  
  Otin askeleen eteenpäin ja pitää minun silmällä niitä kaksi, niin se ei livahtaa ulos minun havainto, kun olen viettänyt koko päivän odottamassa häntä. Connaught Place oli täynnä työntekijät ja toimistotyöntekijät tulossa töistä kotiin. Olin aikeissa ylittää tungosta neliö, kun kaksi miestä teki äkillinen ele, mutta olin helpottunut, kun näin toisen Nirada pysäyttää polkupyörä taksi ja lähteä hänen kumppani istuin kapea auto.
  
  
  Nuori Intialainen heilautti kättään, ja moottoroitu taksi syöksyi stream terävällä rumble. Nuori mies griffin silmät seisoo yksin jalkakäytävällä käänsi päänsä minun suuntaan, ilmeisesti ei tiedä, mitä tehdä.
  
  
  Jos hän oli epävarma, hän ei ollut.
  
  
  Piilotin takana valkoiset pilarit, odottaa nähdä, mitä hän tekisi. Toinen hetki päättämättömyys ja lopulta hän astui pois jalkakäytävä. Hän laittoi kaksi sormea huulilleen ja päästi kimeä pilli lopettaa toinen pyörä taksi.
  
  
  Tarjoilija oli vielä yllään valkoinen yhtenäinen housut, mutta hän oli muuttunut hänen takki. Sen sijaan, nen oli yllään tumma auki-aukkoinen paita. Jotain metallista loisti hänen kaulaansa, mikä sunset hehku kuin peili. Nuori mies sai kolmipyörä ja kuljettaja astui kaasupoljinta, seuraavat liikennettä ympäri Nehru Park.
  
  
  En tuhlaa enempää aikaa.
  
  
  Alle toinen, hän oli hillitä ja tervehdittiin toinen taksi unohtamatta tarjoilija.
  
  
  Kun hän oli ränsistynyt vanha auto, hän työnsi nippu seteleitä kuljettajan käsi, ei antaa hänelle aikaa vastustaa.
  
  
  "Seuraa ystäväni siellä," tilasin.
  
  
  Kuljettaja, keskittyen ensin rahaa emu oli antanut hänelle, ja sitten pyörä taksi, että tarjoilija oli pysähtynyt vähemmän kuin minuutti sitten, ei epäröi totella. Hän otti etu-kaista, ja hän kumartui osaksi istuin, pitää hänen silmänsä pyörä taksi, jonka hän toivoi vie minut askeleen lähempänä vaikeasti ja salaperäinen Shivan.
  
  
  Toistaiseksi kaikki näytti menevän hyvin, sanoin itselleni, varma, että tarjoilija ei ollut nähnyt minua odottaa häntä ulkona baarissa tai saada taksiin seurata häntä. Sanoin kuskille nopeuttaa, kunnes olimme vain kolme autoa pois nuori tarjoilija.
  
  
  "Missä on minun toinen menossa?"
  
  
  Päässä Connaught Place, suuntasimme kohti Connaught Circus käänny kujalle johtava päässä New Delhi Mall. "Vanha kaupunki", kuljettaja selitti. Sitten hän antoi minulle nopean silmäyksen ja lisäsi, " hän ryöstää sinut, sahib?" Jos ei, soitan poliisit...
  
  
  "Ei, ei mitään sellaista," Ego vakuutti hänelle, ja kumartui istuimen kuiskata jotain Emu korvaan.
  
  
  Hän punastui hänen ruskehtava iho. "Ymmärretty, sahib." Mitä te kutsutte sitä-kokouksiin, vai mitä?
  
  
  "Aivan," I vahvisti, iso hymy, olettaen seurasin nuori mies matkalla romanttinen päivämäärä.
  
  
  "Ole varovainen, sahib," taksikuski varoitti minua. "Delhi naiset ovat hyvin älykkäitä", ja hän liittää lauseen hieromalla hänen peukalon vastaan hänen etusormi korostaa hänen valtuuksien havainnointi.
  
  
  "Kyllä, mutta älä unohda ystävämme", sanoin.
  
  
  Se oli melkein pimeä, ja sen jälkeen Connaught Circus poistu, liikenne helpotti. Kuljettaja vaihtoi puheenaihetta ja kiinnitti huomiota monumentteja. Lopussa laaja, pölyinen avenue, hän osoitti kuuluisa minareetteja Jama Masjid, valtava linnoitus-kuten moskeija, jota ympäröi punainen hiekkakivi.
  
  
  Ja frank edessä moskeija ja lähellä basaari oli toinen muistomerkki noin punainen kivi, vaikuttava monimutkainen vasemmalle Mughal Keisarit, Red Fort. Hän ajatteli varmaan, että tarjoilija olisi katoavat bazaar, mutta ilmeisesti hän ei tajunnut, että hän oli seurataan. Sen sijaan saada pois lähellä moskeija ja ulkoilmamarkkinat, hän otti pyörän taksi suoraan eteen portin joka johtaa fort.
  
  
  "Lopeta", hän sanoi kuljettajalle.
  
  
  Hän pysähtyi aivan kuten tarjoilija katosi portista. Pääsin puolestaan ja kiiruhti sen jälkeen minun mies, iloinen, että pimeys oli antanut minulle jonkinlainen suoja. Edessä portti, siellä oli kojuja "matkamuistoja", postikortit, opaskirjoja, ja paikallisia herkkuja.
  
  
  Mutta en ole turisti, ja minulla ei ollut aikaa pysähtyä ja ihailla nämä "hurmaa". Pitää jonkin matkan päässä, hänen silmänsä seurasivat tarjoilija on valkoiset housut ja tumma paita.
  
  
  Ainakin hän olisi nähnyt minua, mikä tarkoitti, että hän ei tuntenut minua. Ellei Cobra on jakanut kuvani, jolloin Nick Carter Stahl on vähemmän anonyymi kuin hänen hotelli myöntää.
  
  
  Eteenpäin, lopussa ajotieltä, tarjoilija pysähtyi edessä kapea puinen koppi. Merkki ilmoitti alussa Lumiere ja Poika näyttää. Kun tajusin, että nuori Intiaani oli ostanut lipun pelata, en epäröinyt seurata häntä.
  
  
  Se oli historian oppitunti, "matka" ei ilman apua psykedeelit. Sora polku johti lipunmyynti courtyard fort. Täällä, puutarhassa, jota ympäröi marmori palatsit rakennettiin keisarit, lukuisia riviä tuoleja oli sijoitettu yleisölle.
  
  
  Spotlight lähetti keltainen valonsäde sarakkeisiin edessä marmori rakennukset, ja audio selostus lähetettiin yli kaiuttimet. Puhuja kuvaili Peacock Throne varastettu Persian joukot, jotka hyökkäsivät Intian kahdeksastoista-luvulla.
  
  
  Sitten pyhä valo meni ulos, ja minä kuulin äänen kavioiden takanani. Hän käänsi päätään, puoli odottaa löytää itsensä keskellä maddened lauma.
  
  
  Sen sijaan hän oli kiinni polku terävää tikaria.
  
  
  Terä sähisi, repimässä vasemmassa hihassa minun jakku. Ajattelematta kahdesti, hän lopulta veti pois ja alkoi colonialmacke siirtää yhdellä kädellä. Intialainen tarjoilija ei kokeilla onneaan toistamiseen.
  
  
  Ego on valkoiset hampaat välähti ivallinen hymy, ja tikari terä pyörähti ilmassa. Sitten spotlight paistoi koko ego kasvot, sokaiseva häntä. Nuori mies heittäytyi käytävällä rivien välissä tuolit ja juoksi.
  
  
  Yleisö, enimmäkseen länsimaalaisia turisteja, tuntui uskoa, että intiaani oli osa show ' ta. Joku alkoi hurraavat, ja ääni hevosten kaviot kuului ilmassa. Trumpetit blared noin kaiutinta, mukana battle cry. Hän juoksi sen jälkeen, kun hyökkääjä.
  
  
  En tiedä, miten hän tiesi, kuka olin, tai että seurasin häntä. Mutta voin silti kuulla viheltää tikari on ego terä, koska se viipaloitu ilmassa ja repi hihan minun jakku. Se melkein lävisti ihoni.
  
  
  Edelleen käynnissä, hän pääsi hänen takki hänen ase. Kukaan ympärillä yleisö löytynyt mitään outoa meidän liikkeitä, ja kuten valokeilassa kaivoin marmori rakennukset, häikäisevä heijastus kehystetty tarjoilija on piilopaikka.
  
  
  "Royal kylpyjä..." kertoja ilmoitti.
  
  
  Olin yksi marmori pilarit ennen spotlight sai minut kiinni. Hänen silmänsä kapenivat ja Stahl etsinyt ympäröivän varjot. Pistävä haju sammal ja mätänevä kasvillisuus tunkeutui palatsi ilman seiniä. Hän oli piilossa siellä, odottamassa minua ansaan, että olen nyt tajusi oli asetettu minulle.
  
  
  Olisin voinut kääntyi ympäri ja lähti takaisin hotellille tutkimuksen seuraava askel, mutta luovuin ajatuksesta, nyt, että olin lähellä paljastamiseksi Cobra on ilkeä toiminta-ja Shiva. Ennemmin olen löytää tämä henkilö on, sitä parempi se on kaikille.
  
  
  Ääni nuori tarjoilija jalanjälkiä oli mukana jysähti. Kuulin hänen juoksevan kohti rakennuksen taakse, kauemmas ja kauemmas turisteja, jotka olivat katsomassa pelata puutarhassa. Hän oli myös iloinen siitä, koska hän ei halunnut viattomien katsojien olla mukana väkivaltainen äänestää-ja äänestää vastakkainasettelua, joka oli aikeissa tapahtua.
  
  
  Hän juoksi, taivutettu kaksinkertainen, pilarin pilarin, korvat pystyt ylös jokaisen kahinaa. Se oli vaikea kuulla muita ääniä, kuin niitä tehdään taustalla tallennettu video. Vaimeita notkua sekoittui drum roll, monistettiin tehokas äänijärjestelmä asennettu puutarhassa. Jos se ei ollut valkoiset housut mies oli yllään, hän olisi voinut piilottaa varjoissa, ilman epäilystäkään.
  
  
  Mutta kun pyhä valo meni ulos, hänen ego näki hänet uudelleen. Hän oli kulunut lyhyt marmori portaikko, joka on kytketty rakennuksesta toiseen, ja nyt hän oli levällään lattialla.
  
  
  Hänen sormi oli jo liipaisimella ase. Liipaisinta napsautetaan juuri kun hän veti liipaisimesta. Rumpujen noin kaiutin oli liittynyt haukkuminen tulitus, peittää laukaus.
  
  
  Hänen, näki gawk jumiin marmori pilari, lähettää pilvi valkoista savua ilmaan. Laukaus oli hukkunut toinen korvia huumaava ääni hevosten kaviot. En osunut, joten juoksin eteenpäin. Tarjoilija hyppäsi jaloilleen, ja Ego ei näkynyt missään.
  
  
  Hän läpäisi lyhyitä portaita hän oli vain ajaa alas, ja löysi itsensä keskellä kapea, ruohoinen polku ympäröi marmori rakennukset. Takanani kuulin viheltää raskas hengitys. Sitä on turha miettiä, ammunta tykki. Joten nostin molemmat kyynärpäät, voimistelu. Se sai nuori Intialainen kylkeen, mutta vaikka hän huohotti hetken, emu onnistui työntää minut takaisin askel.
  
  
  Tappaa ego ei ollut osa minun suunnitelmani. Kuollut, hän olisi ollut hyödytön minulle, ja polun, jonka piti johtaa minut Shiva päättyi siellä pihalla Punainen Linnoitus. Live-tarjoilija voisi antaa minulle arvokasta tietoa.
  
  
  Yhtäkkiä, ympärillä pimeys takanani, käheä, tuskin kuultavissa ääni kajahti.
  
  
  "Erittäin hyvin, Ranjit.
  
  
  Heiluin hänen oikea jalka takaisin voimakas potkia, ja kantapää jalka laskeutui jonkun toisen heimon. Toinen hyökkääjä vaikeroi tuskissaan ja hätkähdin. Hän hyppäsi pois tieltä, huohottaen, ja otti askeleen taaksepäin, jonka tavoitteena Wilhelmina kaksi hyökkääjät.
  
  
  Kaksi vastaan yksi, Ranjit oli tarjoilija, mies hänen jälkeen, mutta toinen ei ollut vieras myöskään. -"Niin, me tapaamme jälleen, sahib", hän sanoi karkea, pakko nauraa. Sanat tulivat ulos hänen suustaan, iso-rta joitakin vaikeuksia, koska pienempi osa ego kasvot oli kääritty valkoinen side.
  
  
  "Joo", sanoin, tunnustaa ego: hän oli Mohan on rikoskumppani, parrakas Sikhien, jonka leuan hän murskasi iltana.
  
  
  Ranjit käytti lyhyen sananvaihdon ankka pylvään takana, hetkellisesti välttää Luger kuolemaan johtanut kehityskaari. "Se on hyödytöntä jatkaa, sahib," sanoi Intian Sikhien. "Jos tapat meidät, sinä et tiedä mitään.
  
  
  "Mitä tapahtuu, jos en tapa sinua?" Pyysin häntä. Mutta siinä hetkessä, hetken jotain metallista nopeasti ylitti minun näkökentässä. Hän kääntyi ympäri ja veti liipaisimesta. Gawk lensi läpi ilman, terhakka pois hylly seinää pitkin rakennuksia. Ja sitten, että sama ase kirjaimellisesti liukui pois sormieni ympärille, piipun kääritty metalli silmukka.
  
  
  Ranjit tuli ulos hänen piilopaikastaan ja tarttui aseen. Tajusin sitten, että se oli jotain, mitä en ollut huomannut aikaisemmin, esine, joka kimmelsi noin egon kaula. Se oli pala kuparilanka, epäilemättä ansa käytetään tappaa Ashok Anand.
  
  
  "Et ole niin fiksu kuin luulet, sahib", toinen Hindu huomautti naurahtaen.
  
  
  Hän yritti perääntyä, mutta Ranjit tuhlannut aikaa. Tarjoilija laittoi aseen rintaani, varoitus minulle tarpeeksi estää minua äkillisesti. Ja en ollut tarpeeksi lähellä napata aseen pois ego käsissä. Ja jos joku yritti potkia häntä, hän oli varma, että nuori tummahiuksinen tarjoilija ei epäröi vetää liipaisimesta.
  
  
  "Nyt nosta kädet pään yläpuolella, sahib," poika käski. Ja hän otti askeleen eteenpäin, hänen suunsa kiertämällä osaksi pirullinen hymy.
  
  
  Hän kohotti kätensä ja katsoi varovasti suuntaan muiden Sikhien. Ranjit luovutti emu kuparilanka. Lanka kiemurtelivat kuin mies kääri päättyy noin hänen ranteensa.
  
  
  "Mohan on kuollut", hän sanoi, hänen äänensä lähes äänetön, koska musiikkia soitetaan ympäri kaiuttimet. Show ei ole vielä ohi, eikä ollut Taistelija # 3 elämää, kuin toivoin. "Gurnek, kuitenkin, on edelleen elossa,' sahib.' Intialainen Sikh lähestyi minua Ranjit tuli nuolemaan minua.
  
  
  Minulla oli tynnyri Wilhelminan luger alle nenäni, ja yhtäkkiä se tapahtui minulle, että hän ei ollut enää minun vanha vielä. Puhumattakaan kupari lanka, joka Gurnek pidettiin molemmissa käsissä.
  
  
  "Olet ansainnut pahempaa, sahib, paljon pahempaa", sanoi tarjoilija.
  
  
  Hän oli leikkii "kevyt" laukaista. Erittäin kevyt paine oli tarpeeksi ja Hawke olisi pitänyt palkata Taistelija Nro 4. Mutta ennen kuin nuori mies voisi suorittaa hänen uhkia, Gurnek siirtyi taakseni. Vain tällä kertaa, minun taaksepäin potkia katkesi ilmassa, puuttuu sen kohde.
  
  
  Hirttosilmukka kiristetään kaulaani, ja minun piti nostaa käteni uudelleen. Katsoin häntä avoimesti läpi kuono Luger, mutta Ranjit päästä irti liipaisimesta ja ampui aseella, lyömällä minua otsaan perällä se. Samaan aikaan, kupari lanka, joka oli painanut alas henkitorvi yritti työntää sen pois.
  
  
  Lanka leikkaa läpi ihoni, ja en voinut hengittää. Se teki kuristettu ääni, ja Ranjit, naureskelee, nosti sen ylös ja löi minua nivusiin. Kipu sai minut notkua, tekee minut kumartumaan.
  
  
  Jokainen heimo on sydän nousi toisen kerran, jolloin minut räjähtää sietämätöntä kipua. "Olet typerys, sahib... Cobra tietää... Cobra tietää kaiken, Herra Carter.
  
  
  Egon ääni tuntui tulevan noin pimeässä tunnelissa. Yritin vapauttaa itseni, työntää pois lanka Gurnek käytti kuristaa minut. Mutta en kestänyt ei, se oli liian ohut. Notkua, hän kaatui eteenpäin, yrittää hengittää.
  
  
  Sitten butt ase pamahti päähäni, ja etäisyys, ääni kiertää kaiuttimen ilmoitti, " en voi päästä pois täältä.": "Jos on paratiisi maan päällä, se on täällä, täällä, täällä!
  
  
  Emu ei luota häneen. Samaan aikaan, olen miettinyt, jos olisin koskaan on mahdollisuus uskoa, että jotain tällaista uudestaan.
  
  
  
  
  4
  
  
  Se oli helppoa aluksi.
  
  
  Samettinen, pehmeä ja sileä, tumma ja viihtyisä haze. Suojaava pimeys, joka harjoittaa sai minut hymyilemään. Mutta sitten se alkoi kirvellä, leikkaus ihoni kuin lasinsiruja. Minun oli pakko lähteä, tai hän olisi repinyt minut kappaleiksi, nylkenyt minut elävältä. Joten olen hypännyt eteenpäin, kuin olisin juuri tullut ylös meren pohjaan. Ja korkeammalle kiipesin, sitä enemmän minulla oli revitty kappaleiksi.
  
  
  - Ei! Hänen, en halua sitä! En kuullut omaa ääntäni. Yritin toistaa sitä kovempaa, yrittää nostaa painoa, joka oli painanut alas silmäni. Hän räpäytti silmiään, ja jotain määräämättömäksi väri alkoi liikkua edestakaisin edessäni, tärisevä ja tilaa.
  
  
  Hänen avasi silmät alkoi toisen kerran, sitten kolmas, ja samalla hänen yritti mennä pidemmälle, kunnes minun tavoite lyödä jotain kovaa. Tärinä lakkasi, ja hän vajosi alas, liian heikko ja väsynyt tehdä toisen liikkua.
  
  
  En tiedä, kuinka paljon aikaa on kulunut. Hänelle, tunsin, että olin vangiksi unelmia, ja joka kerta kun yritin työntää hänet pois ja avata silmiäni, mutta jotain naarmuuntunut ihoni, jotain paloi. Lopuksi, se kaikki alkoi uudestaan, siirtymässä eteenpäin, keskellä vaihteleva aallot Vlad ja kipua.
  
  
  Sitten "asia" tuli yhdessä. Se oli muuri, savi seinä, joka oli nyt istuu edessäni, suurentaa tai pienentää... ja sitten normaali. Minun tavoite oli murskattua munankuoren... se on kuin ei juo sitä kuukauden putkeen. Nojasin vastaan lähimpään seinään, kuunnellen kaunein ääni maailmassa, ääni minun rinnassa nousee ja laskee jokaisen hengenvetoon.
  
  
  Joka raapi ja repi ihoni-aikana, että pitkä kiirastuli välillä tietoisuus ja tajuttomuus, koska se on vuodevaatteet, joka makasin selälläni. Heti kun hän tajusi, että olin elossa, hän heilautti jalat pois olki-kata penkki ja nousi ylös, vilunväristykset.
  
  
  Painan käteni seinää vasten ylös. Häntä, minusta tuntui kuin narkomaani peruuttamista, olin sairas. Puhaltaa hänen golovs saanut, sekä lanka-kiristys kurkussa, tyrmäsi minut ulos.
  
  
  Nyt, ensinnäkin, hän oli takaisin hänen vahvuus.
  
  
  Hän otti muutaman askeleen, kunnes polveni pysähtyi taivutus. Hän käveli noin hänen solu. pieni neliö huone, jossa clay seinät ja lattia. Siellä ei ollut ikkunoita, ei ikkunoita, ei ovia. Myöhemmin, jos oli tulevaisuus, olin varma, että voisin löytää nivelten notkua, jossa ovi pitäisi olla, koska joku.... Ja joku olisi vetänyt minut pois.
  
  
  Toisessa päässä solu vasemmalle lavan, kaksi baaria oli upotettu seinään. Molemmat heistä tuli minun vyötärö ja oli peitetty metalliverkko. Hänen, tietenkin, ollut odottaa minulle esitellään minun tormentors, joten menin kaide, yrittää toipua kipu iski Ranjit kanssa butt hänen ase.
  
  
  Mutta ennen kuin kosketat wire mesh ja tutkimalla kaksi baaria nähdä, jos ih voisi poistaa hänen kenkänsä olivat poistettu. Ihmiset, jotka kiinni minua jätti minut, minun paita ja housut. Tikari oli poissa, koska oli Beretta, ja tietenkin Luger. En voinut edes nähdä hänen paita, mutta se ei ollut kylmä digitaaliset kamerat... ainakaan vielä.
  
  
  Hänen kenkä otti sen ja heitti ego osaksi baareja. Mitään ei ole tapahtunut. Ei kipinöitä. Onneksi ritilät ollut sähköistetty. Hän laittaa hänen baletti tossut uudelleen ja saavutti yhden noin neljä metalli ruuvit, jotka järjestetään baareissa notkua. Mutta kun sormeni kosketti nu, siellä oli ääni, hiljaisuus, ääni, joka sai minut hyppäämään.
  
  
  "Hyvää huomenta, Herra Carter. Koska se on päivällä, tiedät. Toivottavasti sinulla on ollut joitakin hyviä unia, sahib...
  
  
  Ääni tuli takana yksi tai kaksi baaria. Ei epäilystäkään, että oli vahvistimen takana metalli näytön. Mutta mikä oli kaikkein huolestuttavin asia oli, että ääni oli tuttu... pelottavan tutulta.
  
  
  "Hei, tämä on Carter, tämä on Agentti 3. Itse asiassa; Haukka kertoi sinulle kaiken kertomatta. Niin, tämä agentti omasi, Anand, luulen, että se on hänen nimensä. No, hän ei tullut kokoukseen. Ei, sinun ei tarvitse pyytää anteeksi. Tiedämme, että mies on poissa, ja.. ei, ei ollenkaan! Ego ei ole olemassa, se on kaikki. Ei, tulen takaisin huomenna Washingtonissa. Cobra? Olen hyvin paljon pelkää, että meidän hallitus ei voi puuttua asioihin Intian turvallisuuspalvelu. Ymmärrät, tietenkin. Kyllä, ja kiitos kysymästä. Kerro Mr. Anand, että olen pahoillani, että minulla ei ollut tilaisuus tavata hänet."
  
  
  Siellä oli pitkä tauko. Ja sitten hiljaisuus taas. Hän muutti pois baareja ja palasi sänkyyn. Huolimatta tyhjyys hänen vatsaan, huolimatta kauhea tunne pahoinvointia, hän oli myönnettävä yksi asia: Shiva oli todellinen, häikäilemätön, kylmäverinen roisto, ovela vastustaja, kuten hän ei ollut koskaan ennen tavannut.
  
  
  Lyhyen puheen olin juuri kuunnellut, puhelinkeskustelun, joka oli epäilemättä jo tapahtunut, toimitettiin täysin tuttu ääni. Se oli oma ääneni, samalla täydellinen intonaatio, puheen ja intonaatio.
  
  
  Shiva kehystetty minua ja tuhlannut aikaa poistamalla Intian salainen palvelu kohtaus. Vaikka Anand ei ollut enää hänen pöytä, kukaan ei ajatellut yhdistää kaksi meistä. Ja miksi ne, kun kaikki? Ei "Nick Carter" soittaa vähän ennen ja kertoa heille,, että Shiva on väärennös? Sama "Nick Carter" huomautti, että vaikka "Cobra" on todella olemassa, organisaatio, joka on niin huolissaan Intian hallitus ei ole mitään tekemistä sen kanssa salaperäinen hahmo.
  
  
  "Nick Carter," Trump sanoi kaiken tämän. Ja ilmeisesti hän oli jo matkalla kotiin AX päämajassa Washington. "Olen hyvin vaikuttunut, Shiva. Miten sinä edes hallita lisääntymään ääneni?
  
  
  "Siellä oli sound-laite on asennettu huoneeseen, Herra Carter," minun ääni vastasi, jäljentää sähköisesti niin tarkasti, että en voinut auttaa, mutta on hämmästynyt kuulla itseäni.
  
  
  "Niin, olkaa hyvä ja välittäkää kiitokseni elektroniikka ihmisiä. Hän etsi tämän huoneen neljä kertaa ja ei löydä yksi mikrofoni, jopa kaikkein epätodennäköistä paikkoja, " sanoin korottaen ääntäni ikään kuin epäilin, että hän voi kuulla minua. Piilotettu mikrofoneja ei voinut nähdä häntä, vaikka se oli selvää, että Menestys hotellihuoneessa olisi mitään ongelmia laskemisesta Odin solussa.
  
  
  "Tämä on yksi Haji uusimmat keksinnöt; erittäin herkkä, voimakas, pienikokoinen mikrofoni," kaksoiskappale minun ääni selitti.
  
  
  "Se on kuin löytää neulaa heinäsuovasta", sanoin.
  
  
  Minun nauru kaikui ilmassa, sitten ääni jatkoi, " Erittäin hyvä, Herra Carter. Olen iloinen, että et ole menettänyt huumorintajuaan. Mutta Haji, jos et ole kuullut nen, on web — arvoinen asia, että Albania on viety viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana. Ja nyt hän työskentelee minulle, Cobra-sillä Shiva! Ääni oli voitonriemuinen.
  
  
  "Hema toimiiko se?"
  
  
  "Tiedät hyvin, Herra Carter. Sen jälkeen, kun kaikki, AX ei lähettää sinut Intiaan vain paljastaa jengi asekauppiaiden tai heroiinia! Olet kiinnostunut ihmeellinen löytö Haji, ego on nerokas keksintö... laatikko!
  
  
  "Laatikko? - toista se.
  
  
  - Nimimerkki ääni simulaattori, sen keksinnön, joka kykenee toistamaan kaikki nykyiset laulu ääni. Ja se on pieni, Herra Carter, jopa tavallisesta pienoismalleja. Ei muuta kuin tupakkaa... mutta paljon enemmän vaarallista, tietenkin.
  
  
  Pyysin häntä. "Ja mitä aiot tehdä teidän laatikko?" Pidin silmäni kiinteä metalli näytön, ikään kuin se voisi tallentaa jokaista liikettäni.
  
  
  "Luuletko, että hänen hullu, eikö?"
  
  
  "Hullu? Ei aivan, Shiva. Olet paljon fiksumpia kuin monet ihmiset. yleensä, hullu, ihmiset eivät voi keksiä niin monimutkainen suunnitelma.
  
  
  "Kiitos, Herra Carter. Arvostan kohteliaisuus. Ei, hän ei oikein innostanut, ainakaan minun näkökulmastani. Kuten Box, keksintöjä, Haji, palveluntarjoaja on jo nähnyt, miten nerokas ja tehokas se on. Nämä tapaukset olivat vain testejä, kokeita, olla tarkka.
  
  
  "Mutta pian, kun Haji on tehnyt joitakin muutoksia hänen laite, onnettomuudet lakkaa olemasta pelkkiä kokeiluja. Kuten näette, Herra Carter, Intia on tällä hetkellä neutraali voima Kiinan ja Lännen välille. Avulla minun kanssa Pekingissä, tämä puoli toimii vastapainona romahtaa hetkessä, ja sitten unelma minun esi-isät tulevat totta, kun Kiinan ja Intian niemimaalla lyöttäytyä kuin hyviä liittolaisia, liitto, joka kestää pidempään kuin mikään muu maailman historiassa."
  
  
  "Kysyin häneltä. "Millainen liitto?" Hänen mielessään jotted alas kaikki, mitä hän sanoi, yrittää ostaa aikaa. Samaan aikaan, silmäni olivat huolellisesti skannaus rajojen kamera. Nousin ylös hitaasti, jotta ei tehdä melua; se ei ole kuin Shiva olisi kuullut minua, liikkuvat, tai kuulla minua naarmuuntumista seinät yrittää avata halkeamia. On oltava oven, mutta en nähnyt häntä enää.
  
  
  "Kiinan ja Intian Liitto, Herra Carter, on vaihtoehto sekä kansakuntien eroon maailman sotivien ryhmittymien. Ei, en ole suuruudenhullu, en välitä, jos maailma putoaa sen kasvot jalkoihini. Minulla on enemmän rahaa kuin voin viettää. Minulla on myös jonkin verran vaikutusta minun hallitus. Mutta kun Kiina ja Intia on tullut yksi kansakunta, minun kansani ei enää "hungry horde", kuten Länsi-toimittajat soittaa muita ego. Meistä tulee yhtä voimakas kuin Bharat, antiikin Intia. Ja sitten ihmiset palaa antiikin jumalat, Nagas... käärmeen jumaluuksia esi-isäni.
  
  
  "Olemme viime vuosisadalla, Shiva. Se ei ole helppo muuntaa miljoonia ihmisiä. Nykyään ihmiset ovat enemmän kiinnostuneita täyttämällä heidän vatsansa kuin käärme palvonta.
  
  
  Tiedätte hyvin vähän siitä, Intialainen mentaliteetti, Carter. Hänen sukujuuret juontaa juurensa kuninkaallisen perheen, joka menee takaisin Naga käärme esi-isä. En käytä turbaani kuin jos se olisi lohikäärme, kietoutunut cobra ylpeä pää lepää otsaani, " Shiva vastasi. Ääni Ego Stahl ääni oli kylmä kuin matelijan. Olin kaksin verroin vaikuttunut, että hän voisi puhua ja kääntää hänen tunteita kiitos Haji keksintö.
  
  
  "Miksi et ruoki miehet ensin?" Jos sinulla on paljon rahaa, miksi et anna ih hallitukselle niin, että lapset eivät näe nälkää? Tai pelkäätkö, että he eivät kiitollinen, että he eivät halua tyydyttää ahne pyytää? Hänen päänsä heitetään takaisin ja Stahl pilkkaa klo ego unelmia, hän on kauhea tavoite, että hän asettaa itselleen.
  
  
  Mutta Shiva ei ollut hauskaa ollenkaan.
  
  
  "Olen puhunut liian paljon, Carter," hän ilmoitti. "Mutta hänen hotellissa on täällä kertoa, että olet todella luiskahtanut pesä käärmeitä, ja että en suvaitse vähän ihmisiä kuin sinä." Hallitus ei edusta poliisin maailman, ja se ei voi estää minua näkemästä minun unelmat. Jo Kiinan Kommunistisen joukot ovat keskittyen niiden huomiota pohjoisen rajamme, valmis eroon Intian ja muiden kehitysmaiden iga köyhyyttä.
  
  
  "Älä unta näe, Shiva. Pekingin viranomaiset tehty näytät kuin idiootti, ja otit syötti... edestakainen matka. Kun joukot rajat Intian pohjoisrajalla, voitte olla varmoja, että Länsi ei seistä toimettomana katsomaan, mitä tapahtuu. Sinun tulee sotia, jotka täysin pyyhkiä ihmiskunnan maan päältä. Niin ehkä... mutta tämä ei ole varmaa, vain käärmeet pysyy, ääretön käärmeet ryömiä läpi aavikon ja radioaktiivinen planeetta.
  
  
  Häntä, nojasi vaikerrus, ja piti hänen henkeään. Miten voit puhua jonkun kanssa, kuten Shiva? Ja miten voisin puhua älykkäästi, kun kaikki voisin ajatella oli, miten paeta? Olen tuntenut hulluja ihmisiä elämässäni, mutta ei niin looginen ja hullu kuin mies, joka kutsui itseään Shiva.
  
  
  Ei, hän ei halua hallita maailmaa, hän halusi vain mennä ajassa taaksepäin, kustannukset vapauttaa kolmannen maailman sota. Ja se, että hän oli kuuro minun kommentteja, että hän ei näe vaaraa hänen hullu suunnitelma, lähetti väristyksiä alas minun selkärangan.
  
  
  "Joka tapauksessa, Herra Carter, sinä, joukossa niin paljon ihmisiä, ei nähdä niin traaginen loppu täällä. Gurnek kertoi Mohan kuolemasta; se voi antaa sinulle muutamia mahdollisuuksia. Mohan Carter, Carter Mohan. Vain tällä kertaa, kuolema ei ole nopeaa ja välitöntä. Tiedätkö, kuinka paljon ihminen voi kärsiä, ennen kuin hän kuoli käärmeen purema, Herra Carter? Shiva sanoi kylmästi.
  
  
  "Se riippuu käärme.
  
  
  "Itse asiassa," Shiva sovittu. "Olen iloinen, että voit silti syy, Carter. Mutta siinä tapauksessa et menetä mitään yksityiskohtia, olemme valmiita tarjoamaan sinulle tarvittavat tiedot.
  
  
  Hän nojautui vastaan likainen ovi, huokauksen, pysähtyi etsivät piilotettu ovi, ja kääntyi takaisin kaiuttimen takana metalli näytön. "Tule, Shiva,", hän sanoi kuivasti. "Olen pelkkänä korvana.
  
  
  "En epäile sitä hetkeäkään, Herra Carter," hän nauroi. "Mutta puhun lyhyesti, koska minulla on tärkeämpää tekemistä. Herpetology on ollut harrastukseni jo useita vuosia, ja uskallan sanoa olevani todellinen auktoriteetti matelijat, erityisesti myrkyllisiä niistä. Minulla on kokoelma noin kaksi tusinaa erilaista.
  
  
  "Mitkä valitsit minut?"
  
  
  "Viisi käärmeitä, Carter. Et voi tunnistaa ih ensi silmäyksellä, mutta he varmasti tunnistavat sinut. Käärmeet on syvää alueellisuus. Ne eivät ole eri, kun ih on häiriintynyt ih talon. Riippuen ih kohtalokas purema, henkilö voi kärsiä missä tahansa kaksi tuntia seitsemän kahdeksan päivää.
  
  
  — Jos hammastettu viper upottaa hampaansa lihaasi, voit pian vuotaa verta kaikki fretit, Herra Carter, teidän sylki voidaan värjätään verta, virtsa muuttuu punaiseksi. Voit kärsivät sietämätöntä vatsakipu, ja kuolet seurauksena aivoverenvuotoon."
  
  
  "Todella houkuttelevalta! Huudahdin, pitää silmällä mitään liikkeitä, etsivät vahvistusta siitä, että he eivät ole vain uhkia.
  
  
  "Jos et valitse oma suosikki, king cobra, kuolet hapenpuutteeseen, hidas ja tuskallinen muoto tukehtumisen. Toisaalta, king cobra on serkku, Aasian kobra, on myrkkyä, joka on todettu olevan kaksi kertaa niin myrkyllinen kuin strykniini. Joten valinta on sinun, Herra Carter. Jos valitset cobras, kuolet suhteellisen onneton kuolema muutamassa tunnissa; jos valitset vipers, varaudu kaikkein groteski ja sietämätön kipu kuviteltavissa.
  
  
  "Ja jos en valitse häntä, Shiva?" Mitä tapahtuu?
  
  
  Sinulla ei ole valinnanvaraa, Carter, ei ole vaihtoehto. Lopulta, olet ll ymmärtää, mitä vakava ihminen hän on! Joten, ennen kuin tiedän teidän seuraaja, sallikaa minun jatkaa tätä keskustelua kanssasi. Minulla on joitakin mielenkiintoisia tietoja, Herra Carter. Erittäin mielenkiintoisia.
  
  
  Se oli viimeinen asia, kuulin, että "itse", tai pikemminkin, mistä Shiva oma ääni. Siellä oli hiljaisuus taas, rikki vain minun hengitys. Hänen meni täysin kylmä, varma, että nämä eivät ole kaukaa haettu uhkia. Shiva oli päättänyt tappaa minut niin, että hän ei voinut nähdä kuoleman tullut minulle tuskissaan. Ehkä hän oli päättänyt satuttaa joku, aivan kuten hän oli ruokkivat hänen järjetön unelmia ja toiveita.
  
  
  Mutta mitä ego on motiivi, hän ei epäile vilpittömyyttä egon sanoja. Hänen silmänsä skannattu pieni solu, ja hänen, vielä epätoivoisesti haluaa ulos, kun narina, tai pikemminkin hieman hum, sai minut kääntämään huomiota kaksi baaria.
  
  
  Yksi nousi hitaasti katoavan moans. Neljä metalli ruuvit olivat hyödyttömiä, koska näyttö oli elektronisesti ohjattu. Tässä vaiheessa ego ei ole enää näkyvissä; sen paikka oli neliön reikä. Järki käski olla hiljaa ja hiljaa niin paljon kuin mahdollista.
  
  
  Mutta minun oli pakko tehdä yli-inhimillisiä ponnisteluja, pysyä missä olin, kun, minuutti myöhemmin, king cobra vähintään kymmenen metriä pitkä rullattu ulos reikien ja lattialle solun.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  King Cobra oli jo siirtynyt hyökkäävä asenne, päätään nosti sen niskaan, kun toinen lohikäärme putosi noin notkua reikä. En tunnista sen nimeä, mutta se oli kova ja tiheä asteikot, ja kun se levittää lattialle, se teki outo suhina, kuten ääni tuli.
  
  
  Hän liukui pitkin seinää, yrittää päästä olki sängyssä. Shiva sanoi, että hän lähettää minulle viisi käärmeitä. Kolmannen, yli metrin ja puoli pitkä, oli laskeva reiän ympärillä sillä hetkellä. Se oli Aasian cobra, tyyppi, joka tunnisti sen välittömästi alkaen erottuva kiila-muotoinen merkinnät takana sen pään.
  
  
  Hänen kauna oli kaksi kertaa niin myrkyllinen kuin strykniini, hän muisti, kun hän muutti hitaasti kohti lava nostetaan maanpinnan yläpuolella.
  
  
  Sen hurina ja viheltäen kolme matelijat oli lisätty minun hullu nauru noin kaiuttimen takana baareja, naurua, joka täytti solun kanssa sen aavemainen pidättäytyä. Shiva nauroi, käyttäen Albanian tiedemiehen keksintö toistamaan naurua oma ääni, ja se soi korvissani.
  
  
  "Hyvästi, Herra Carter." minun näkymätön vihollinen huudahti iloisesti. "Hyvää päivää!"
  
  
  Nauru kuoli yhdessä groteski lopullinen kuoro. Hän näki kaksihaarainen kieli ja hehkuva silmät neljäs käärme kehystetty ovella. Se oli krait, tyyppi Aasian kobra, ja se liukui lika kerroksessa.
  
  
  Hän avasi hänen sieraimiinsa; siellä oli voimakas haju ilmassa, eltaantunut maku. Se oli myskin tuoksu. Hänen on hengästynyt, mutta Stahl tuoksu on vahvempi, lähes käsin kosketeltava ahtaassa rajojen solun.
  
  
  Shiva ajatellut sen kaiken ulos.
  
  
  Käärmeitä on ih innokas hajuaisti tuntui vielä enemmän ärsytti: mitä luonto ne meille, tuoksuu teroitettu minun ärtyneisyys vimma. King cobra, kaksi kertaa niin kauan kuin muut, liukui sulavasti lattian poikki. Hän jatkoi lähestymistapa lava sänky, välttäen nopeita liikkeitä, jotka saattavat aiheuttaa matelija käynnistää tappava hyökkäys.
  
  
  Heti alusta kosketti loppuun puinen penkki, viides lohikäärme ilmestyi ympärillä pimeys, reikä vastakkaiseen vaikerrus. Hän oli pienin kaikista, varsinkin verrattuna king cobra. Mutta koko ei ollut mitään tekemistä hänen kyky tappaa; ja hän oli pelätty tämä viimeinen matelija kuin muut neljä yhteensä. Nyt he olivat lähestymässä minua, joka seisoi selkä valittaa.
  
  
  Kuten se tai ei, minun oli pakko liikkua.
  
  
  Hän heittäytyi eteenpäin avaruuteen, ensin intensiivistä henkistä keskittymistä, sitten hyppäsi lattialle ja laskeutui olki-kata penkki. King cobra vihelsi ja veloitetaan minua. Hän ei voinut nähdä tippa venom hohtavan hänen terävät hampaat.
  
  
  Otin pois, kun tunsin hänen purra butt kenkäni. Hän ei voinut purra minun nilkka. Myrkyllinen kellertävä neste tiputettiin pisara, missä se oli varastoitu. Cobra ryömi poikki. Hän nopeasti rento paitansa ja julkaissut hänen kätensä ympäri hihat.
  
  
  Käärme on huppu tuntui laajempi kuin ennen, ja matelija heilahti oikealta vasemmalle, valmiina iskemään uudelleen. Samaan aikaan, muut neljä olivat kiemurtele lattialla, kaikki nuolee ja nuolee niiden tapa patja. Hän veti takaisin niin kovaa kuin pystyi ja suoristi paitansa, kuten matador, jolla on punainen kangas edessä vihainen sonni.
  
  
  Kuten cobra lunged eteenpäin, upottaa hampaansa minun ruumiini, hän draped hänen puuvilla paita yli ei ja nojautui sivuttain. Paita muutti, ikään kuin se olisi elossa. Alla kangas, matelija sihisi ja kiemurteli, yritti paeta ympärillä hätävara ansa.
  
  
  En aikonut odottaa cobra irrottautua, joten olen nopeasti undid nahka vyö housut jalkaan. Tilalla hänen kanssa loppuun solki muutaman tuumaa edellä olki, hänen isänsä käveli takaisin penkki. Tässä vaiheessa, vain asia tehdä, oli yrittää saada notkua reikä.
  
  
  Elektroninen ohjaus metalli ruudukko ei ollut aktivoida ne fretit kuin näyttö meni ylös seinälle. Avaaminen, päätellen siitä, missä hänen oli aivan lopussa solu, tuntui riittävän suuri antamaan minulle pakotie.
  
  
  Ja yleensä, se oli sen arvoista kokeilla. Muuten, liskot olisi hyökätty kaikki yhdessä, ja sitten ei olisi ollut mitään paeta väkivaltainen ja tuskallinen kuolema, joka odotti minua. Lohikäärme rosoiset asteikot oli kiemurtele täydellä pituus reunalla sängyn.
  
  
  Se oli matelija Shiva oli kertonut minulle, jonka myrkky on niin vahva, että jos se vähän, se aiheuttaa sisäistä verenvuotoa ja tee minusta vuotaa verta kuin fretti. Muut kolme käärmeitä, houkuttelemina king cobra on viheltää, ryömi lattian poikki kohti lepattava paita, joka peitti suuri matelija.
  
  
  Lohikäärme, toisaalta, tuntui vain kiinnostunut minusta, mutta kylmä silmät, jotka näyttivät heijastavat verta. Ja minun mielestäni, se ei ole kobra, mutta matelijan viper, jossa Shiva voisi löytää hänen inkarnaatio.
  
  
  Se oli noin kuusikymmentä cm pitkä, jossa on havaittavissa vaalea ja tumma kuvioita sen hilseilevä puolin. Hänen liikkeensä eivät olleet puolustava ollenkaan, ja viheltää hän teki, kun hän ryömi reuna patja sai minut säpsähtää.
  
  
  Hänen vyö string kiristetty, nosto ego korkealle ilmaan, ja samaan aikaan, lohikäärme katkaisi kanssa uskomaton nopeus, kiitävän ilmassa. Hän alensi lanka vyö solki matelija pää. Metalli kimposi karkea asteikot, mutta vaikutus lähetti hävittäjät liukuva takaisin, käämintä toistensa päälle.
  
  
  Tämä oli se hetki hän oli odottanut.
  
  
  Ulos nurkassa hänen silmänsä, hän näki, hupullinen pään king cobra tönäisi ulos alta hänen paita. Nyt elämäni riippui siitä, miten nopeasti muutin sen, vedin syvään henkeä ja hyppäsin niin korkea kuin voisin puolelle.
  
  
  Kuin hänen syöksyi kohti aukon vastakkaiseen notkua, viisi matelijat vihelsi ja sähisi kuin kuoro vihainen demonit. Hän vilkaisi olkansa yli. Haju, että Stahl oli haistanut aiemmin oli vahvempi, haiseva miasma niin läpitunkevaa, että se näytti käsin kosketeltava.
  
  
  Liskot olivat nyt lähestymässä minua, valmiina hyökkäämään ja tappamaan. Kun pääsin avaa huokaukset, he olivat alle kahden metrin päässä minusta. Hän istui, mutta hän kuuli cobra viheltää niin lähellä, että hän kääntyi ja leimattu hänen jalka kovaa likaa lattialle.
  
  
  Hän pääsi alas kuin salama, piristyi kourallinen likaa, ja heitti sen cobra on valtava pää. Matelija pää napsahti ylös, ja sen omistaja ducked osaksi reikä, kiinni loppuun kapea käytävä.
  
  
  Viimeinen asia hänen mielessään oli, kun tunneli oli menossa, tai jos olet kulkua muut matelijat. Jotain osui nahka ainoa ja kenkäni, voi tunkeutua ei. Hän nykäisi hänen jalka pois ja muutti tumma passage, hakkaa päätään vasten alkuun matala, kapea tunneli.
  
  
  Ei tilaa kääntää päätäni ja nähdä, jos jokin lohikäärme muoto oli seurannut minua tunneliin ja digitaalikamerat. Hän muutti eteenpäin, silti kuulo kiihkeä viheltää matelijat hänen takanaan. Onneksi ääni kasvoi vaisumpaa kuin hän muutti alttarille.
  
  
  Polku otin, oli ainoa mahdollinen vaihtoehto varmaa kuolemaa. Vaikka en onnistunut tappamaan muutamia käärmeitä, perhe varmasti voi upottaa niiden fangs minun lihani, ennen kuin ih voi pysäyttää hänet. Ja vaikka kaikki viisi niistä oli poistettu, hän oli varma, että Shiva olisi epäröi lähettää toisen ryhmän myrkyllisiä matelijat soluun. Niin tavalla, hän voi pitää itsensä turvassa.
  
  
  Nyt, että hänen valinta oli tehty, hänen jatkuva konttaa kontallaan. Tunneli tuntui nousevan hieman, hieman rinne. Se oli hämärästi valaistu; heijastus maailman suodatetaan pois takanani, ja on kalpea hehku laski ylhäältä. Mutta mitä pidemmälle se meni, tummempi se on. Valonlähde ei tullut voimakkaampi. Hän voisi tuskin nähdä hänen kätensä, kun hän käveli alas kapea käytävä.
  
  
  Kaikki ympärilläni oli märkä lika ja tunkkainen haju. Hän jatkoi useita minuutteja ja lopulta pysähtyi kiinni hänen henkeään, ja selvittämään päätään. Hän oli valmis lyömään vetoa hänen elämänsä, että sähköiset laitteet asentaa Shiva digitaaliset kamerat ei ole video ja sähköinen silmä. hän luultavasti vain kuullut minua, vaikka hän ei sanonut sitä. Mutta olin melko varma, että hän ei ollut aikaa katsella minun liikkeitä.
  
  
  Aika tuntui pysähtyneen, kun yritin löytää lanka tunnelin ja samalla selvittää, missä olin, löytää tapa murtaa ulos noin Shiva on net ja paljastaa ego suunnitelmat Kiinan ja Intian liitto. Meillä ei enää tuntenut viheltää matelijat, meillä ei hajua, että haiseva haju, mikä oli valunut digitaalikamerat.
  
  
  Raitista ilmaa näytteenotto harjattu minun kasvot, huomaamaton haju. Kannusti, hän jatkoi liikettä. Ei hälytyksiä meni pois, ei ainakaan tavallista hälytyskellot tai sireenit. Selvästi, Shiva oli vakuuttunut siitä, että hän oli päässyt eroon Nick Carter.
  
  
  Mutta sen sijaan, Nick Carter viittasi vain hänen ystävänsä Shiva, mieli, Cobras, ja ego on voimakas ase, - laatikko. Jos se ei ollut apua keksinnön suunnitelma tai vehje sinänsä, koko maailma ei voi käsitellä Shiva. Mikä antoi minulle kattavan kuvan siitä, mitä ego suunnitelmat olivat kaikki noin. Mutta Shiva jäänyt tärkeä kohta: hän ei paljastanut minulle, miten hän käyttää hänen Laatikko saavuttaa hänen uskomaton tavoite.
  
  
  Tulin Intiaan, josko Shiva on oikeasti olemassa. Ja nyt, että hänen egonsa oli löytänyt hänet, hän oli vielä kasvoton hahmo, vaikkakin lihaa ja verta. Niin hän päätyi tuntematon, ratkaisematon yhtälö. Minun olisi pitänyt saada käsiinsä Haji keksintö, lähinnä koska minulla ei ollut aavistustakaan, miten ääni matkivat voitaisiin käyttää luoda absoluuttinen valta ympäri maailmaa.
  
  
  Kostea seinät täynnä maa naarmuuntunut minun käsivarret ja olkapäät, ja hiki tippui rintaani. Hän ei voinut lopettaa nyt, mutta tunneli oli kaventumassa, ja minun täytyi jatkaa eteenpäin, vaikka pinta seinät oli kuorinta iho pois.
  
  
  Minulla oli visio itseni loukkuun tunneliin, jossa ei ole exit ympärille. Kynteni olivat rikki ja verinen, ja minusta tuntui, että minulla oli myyrä, joka siirtää helposti kehossani. Mutta juuri kun olin menettämässä toivoa, katseeni laskeutui jotain, joka sai minut pysähtymään äkillisesti.
  
  
  Siellä oli este edessäni. Keinotekoinen saint tunkeutui läpi kaksi kokoontuivat neliön muotoinen puinen paneeli. Ilman ääntä, hän ryömi eteenpäin, vetämällä hänen taivutettu elin tunneliin.
  
  
  Ei ääntä tuli toisella puolella puinen este. Hänen painetaan yksi silmä k oli menossa, joilla ei ole harmainta aavistustakaan, mitä oli hänen takanaan. Muutamia lohkareita, kiviä, suuria paloja puuta, ja suuren uima-altaan seisovan veden olivat ensimmäiset asiat näin. Sitten tuli tuttu hurina käärmeitä.
  
  
  Nousemassa lohkareita kallion, meri käärme nosti sen pitkä, hoikka kaula, jossa on yllättävän pieni pää pinnan yläpuolella seisovan altaan vettä. Jotain putosi ylhäältä, raaka, verinen liha. Lähes välittömästi, ego oli syönyt nälkäinen lohikäärme. Sitten iso lisko oli heitetty reikään. King cobra koko, sanoa, minun olisi jäljellä digitaaliset kamerat nousi tyypillinen ei hyökkäys asennossa.
  
  
  Lisko juoksi kiviä, mutta kobra oli nopeampi. Virität hänen hupullinen pään toiselle puolelle, hän lunged eteenpäin, puree osaksi peto on hilseilevä kaula. Lisko taisteli hetken, ja cobra liukui takaisin; Hän näki purrut eläin liikkua kuin humalassa, kallistui kyljelleen ja tärisi sen jalat convulsively. Cobra sitten niellä ee pää edellä.
  
  
  Kun suuri matelija oli kylläinen, se käpertyneenä noin kivinen boulder, kuin jos kylpee keskipäivän aurinko. Enemmän ruokaa joutui kolo - rottia, liskoja, raaka liha. Häntä, nosti päänsä, yrittää nähdä, kuka oli ruokinta lohikäärme Shiva kokoelma.
  
  
  Mutta misteli reikä peitetty kivi seinät ja puinen luukku pohjassa ei anna minulle koko tutkimuksen. Kun lohikäärme oli ruokittu, hurina laantunut. Tajusin sitten, että Shiva oli käytetty tunnelin houkutella nälkäinen matelijat selliini, epäilemättä herää ih kanssa haiseva haju hän levitä pieni huone.
  
  
  Nyt puinen luukku laskettiin, ja pidin silmäni kerääminen, odottaa kaikki matelijat ruokittava. Mikään maailmassa tekee minun yrittää paeta, kunnes jokainen lohikäärme on enemmän kuin täynnä. Syömisen jälkeen, ne eivät ole yhtä aggressiivinen kuin viisi henkilöä lähdin hänen katsella digitaalisia kameroita. Hän tiesi, matelijan tottumukset tarpeeksi hyvin tietää, että mitään äkillistä liikettä joka uhkasi ih turvallisuus aiheuttaisi ih hyökkäys, vaikka nälkä laantunut.
  
  
  Joten odotin niitä syödä joka viime purra. Se oli inhottava näky: käärmeitä, kobria ja muita matelijoita toistuvasti hyökätty, kuten nieleminen niiden uhrit, jotka convulsively potkaisi. Samaan aikaan, hänen oli yrittää selvittää, kuka oli vastuussa elintarvikkeiden jakelusta. Lopuksi hän huomasi, pitkä, kiemurteleva varsi ulottuu ulos reunan yli snake pit.
  
  
  "He syövät, mitä he ovat antaneet", sanoi kylmä, sarkastinen ääni.
  
  
  Jos Shiva oli vielä kasvoton ääni, tällä kertaa muistini petti minut. Ääni oli hirveän tuttu. Viimeksi kuulin, että hän oli kaksi päivää sitten, kun hän kuiskasi makea rakkauden sanoja minulle. Sitten tunsin hänen halu, intohimo. Nyt voisin tuntea minun viha kasvaa.
  
  
  Se oli Reeva Singh, kaunis, tumma-tukkainen tyttö, joka käsittelee dragon ohjaustanko.
  
  
  
  
  6
  
  
  Ehkä minun ei olisi pitänyt olla niin yllättynyt. Ehkä minun olisi pitänyt kohdella tätä tavallista kyynisyyttä, että niin monet ihmiset syyttää minua, kutsuen minua kylmä, kova, kykenemätön tunteita. Loppujen lopuksi, kun ihmiset riski heidän elämäänsä, se on mahdotonta ei tulla "cool", jossa armoton kyynisyyttä kohtaamaan julman todellisuuden maailmassa.
  
  
  Silti hän piti häntä sylissään, ei noin, mutta tunne tarjouksen hellyyttä, että hän oli tuntenut ennen paranemista huoneet. Vaikka hän oli muukalainen, muistin, lämpöä ja halu, että hän oli herättänyt minut, hieno ilo hän oli antanut minulle. Kokemus, joka ei unohdu helposti.
  
  
  Mutta kuullessaan naisen sanat, ymmärtämättä, että se oli vain syötti, syötti, joiden tarkoituksena on kääntää minua, kun Mohan ja Gurnek purskahti minun hotellihuoneessa, hänen mielensä meni villi raivosta. Paeta nyt Stahl on enemmän kuin vain selviytyminen. Hänen hotelli, niin että Reeva tuntuisi samalla järjetön kauhu, että hän oli joutunut digitaaliset kamerat, sama sietämätön kipu.
  
  
  Pitkä, ohut varsi katosi koko näkökentän. Viimeinen uhri oli musta hiiri, purra ja niellä käärme yhdellä kulauksella. Lopuksi, kun siellä oli hiljaisuus, hänen isänsä pääsi ulos ja alkoi varovasti työntää avoimen puinen luukku, joka seisoi minun ja vapautta.
  
  
  Ei ollut mitään estää minua nostamasta paneeli nyt, mutta olin vielä mitään kiirettä. Minun oli toimittava erittäin huolellisesti, tekemättä virheellistä käynnissä voitto. Hänen silmänsä skannattu kolo, jos joku noin lohikäärme ei olisi rauhoittunut. Mutta mikään ei liikahtanut. Pelkkä puinen este.
  
  
  Lopuksi nostamalla luukku, hän liukui takaisin varjoihin ja piti hänen henkeään. Täällä, liian, ajankäyttö oli olennainen osa, tärkeä osa suunnitelmaa. Minulla oli edelleen kontallaan, tunnelin seinien raapiminen minun hikinen kädet ja hartiat. Se ei ole helppoa, ensin vedät itsesi yli pass ja sitten rajan reikä mittakaavassa karkea kivi seinät.
  
  
  Mutta kyllä, tämä viimeinen paikkakunnalla Venäjällä ei ole helppoa alusta alkaen. Vaara on minun vahva puku, haaste on perusta minun olemassaolon, hän ehdottomasti ei pidetä Nro 3 Taistelija, koska hänen kauniit kasvot. Joten tämä ei ole minun kokemukseni, joita olen saanut toimimasta vuonna AX monta vuotta.
  
  
  Siksi hänen äänensä ei halunnut ottaa mitään riskejä. Pidättelin kunnes fretti oli varma, että minulla ei ollut tarjota mitään muuta apua kuin olin tällä hetkellä tekemisissä. Vasta silloin se heittää sen koko painoa puolelta toiselle, mikä vapauttaa itsensä karkea seinät tunnelin.
  
  
  Silmäni olivat jo säätää valoa, joten en enää tuntenut kuin myyrä ulkopuolella minun ego pesään. Hän laittaa hänen pää ja hartiat eteenpäin ja kurkisti varovasti reikään. King cobra oli vielä käpertyneenä suuri siirtolohkare, sen hupullinen pää kääntyi pois, muut käärmeet olivat makaa rento, ei-aggressiivinen asenne.
  
  
  Ajaa, Carter, ajaa nopeammin!
  
  
  Hän ryömi eteenpäin, edelleen kaksinkertaistui. Ei yhtään utelias silmäyksellä kääntyi minun suuntaani kirjaimella, ja mitään muutti reikään. Okei, hyvä niin. Nyt, sen täysin pois, noin tunneli ja haisi kitkerä matelijan haju roikkuu kuin sumun alareunassa ih pesään.
  
  
  Hänen mielessään nopeasti laskea etäisyyden välillä elämän ja kuoleman, kuoleman ja sitten pitkä tuskaa käärmeen purema. Minun oli pakko päästä vastakkaiseen seinään ja kiivetä reikä, ennen kuin käärmeitä huomannut, mitä oli tapahtumassa.
  
  
  Hän muutti kunnes hän oli täysin jaloilleen, nojaten hänen selkänsä seinää vasten. Häntä, kuuli jonkun liikkuvan yli kuoppaan, lukea, että valo shuffle. Hän toivoi, että Reeva oli yksin, mutta ei ollut mitään keinoa kertoa. Hän veti syvään henkeä, suoristettu äkillisesti, ja loikkasi eteenpäin.
  
  
  Se laskeutui kelattu takaisin kuningas cobra. On sanomattakin selvää, että tämä ei ollut suunniteltu. Mutta hän ei voinut odottaa nähdä, mitä cobran reaktio olisi. Hän oli jo kiinni suuria lohkareita, jotka muodostivat ulkoseinään kolo, kun hän kuuli käärme on tuttu viheltää taas.
  
  
  Minulla ei ollut edes aikaa katsoa olkapääni yli. Hän työnsi hänen ruumiinsa eteenpäin kaikki hänen voima, kovasti hänen jalkansa ja liikkuu samaan aikaan. Olen huomannut, että minun kenkä oli koskettaa jotain pehmeää, mutta en katso takaisin nähdä, mitä se oli. Hän tarttui reunan kivimuuri, jossa hänen kätensä ja astui reunan yli kuoppaan.
  
  
  Reikä oli täynnä suhinaa ja kirkuna herätti matelijat. He olivat huojuvat, hyppää ilmaan, lentävät rock rock; minulle, se oli kuin katsot uusintana show. Minulla ei ollut aikaa pysähtyä ja hengähtää. Sekunnin murto-osaa myöhemmin, hän oli taas jaloillaan, ja samalla Reeva Singh päästi huutaa lupaa suorittaa.
  
  
  Hän juoksi hänen luokseen ja laittaa kätensä hänen suunsa eteen, tukahduttava hänen huutonsa protesti. Hän taisteli voimakkaasti jonkin aikaa, potkivat ja raapivat kuin pieni eläin, mutta viimein hän vaikeni. Hän oli juuri lopettanut imettämisen muut matelijat pidettiin pienempi lasi häkit huoneeseen, joka oli nyt yhdistelmä yksityinen eläintarha ja herpetology lab.
  
  
  Hänen koukussa hänen kätensä ennen kuin hän kaatui eteenpäin; hänen huomasi, että hänen luut creaked. Villi ajatus välähti minulle-muistia hänen pehmeä, lämmin kehon, kun hän piti häntä sylissään. Reeva oli yksi seksikkäin naisista, joita hän oli koskaan tavannut. Ja nyt ymmärrän, että hän petti minua, antoi sen!
  
  
  "Älä kerro minulle! Sihisin. "Ei sanaakaan!
  
  
  Hän nosti hänet taivutettu varsi jopa enemmän ja laittaa hänen verisiä sormia hänen suuhunsa. Nainen huohotti paniikissa. Pyysin häntä. "Yllätys?" "Älä sano, et tiedä, että olen täällä, senkin huora!"
  
  
  Kun hän yritti puhua, minä veti kätensä pois ee rta niin, että hän voisi mumble, " en tiedä, vannon sen."..
  
  
  "Joo, etkö tiennyt Mohan ja Gurnek, ethän?" Tämä ei ole peli, Reeva, tämä on elämää, muistakaa tämä.
  
  
  Hän pudisti päätään rajusti, erottaa minun syytös. Hän irrottaa otteensa hänen huulensa uudelleen niin, että hän voisi puhua.
  
  
  — En tiennyt", hän vahvisti, huohottaen, kun hän piti hänen kätensä takana hänen takaisin. "En tiennyt mitään, Nick. Usko minua, minä rukoilen sinua! Sinun täytyy uskoa minua.
  
  
  "Hyvin tehty, ammuttiin päähän, miten se oli tarkoitus tapahtua, häntä öisin? Kysyin, pitäen silmäni laboratorion sisäänkäynti. "Missä on avain?" "Mutta hän ei voi odottaa Reeva vastata minulle. Hän pääsi osaksi ego minuutin viitan ja löysi mitä hän halusi. Hän veti hänet pitkin, hänen puuvilla-tossut liukastumisen likainen lattia.
  
  
  Hän sulki oven ja laittaa avaimen hetken; sitten hän työnsi Reva takaisin aivan lopussa pitkä, kapea huone. Hän pysähtyi kamppailee, ja kun painoin käteni hänen notkea elin, en voisi tuntea hänen sydämen sykkeen nopeammin.
  
  
  — Hän... hän ei koskaan kertonut minulle mitään sinusta", hän voihki.
  
  
  "Kuka?"
  
  
  - Shiva-setäni.
  
  
  "Oman kuka?"!
  
  
  "Setäni. Hän on setäni. Nick, anna minun selittää, mitä hän teki minulle... - hän mutisi. "Kuuntele minua, sitten... ja sitten, jos et usko minua, mennä eteenpäin ja tehdä mitä haluat.
  
  
  Hän pysyi häiriöttömät. Hän ei sallinut itsensä tulla petetyiksi toisen kerran tämä pieni tyttö on naisellinen juonia. Kuitenkin, se ei ollut iso juttu kuulla, että hän perusteltu, varsinkin, kun, kun mies rukoili hänen elämänsä, hän oli aina puhunut totta. Ja sitten Reeva, jos hän puhui totta, oli lähin polku Shiva.
  
  
  "Kyllä, olen yrittänyt tavata, saada tietoa, myönnän sen", hän huohotti uudelleen, koska hän pakotti hänen istua puinen tuoli.
  
  
  Minulla ei ole mitään muita aseita kuin minun käsissä, mutta en uskonut, että tyttö oli aseistettu ja voi pelata temppuja minuun.
  
  
  "Niin, se oli sinun. Miksi valehtelet, Reeva? Olet ollut huijaa minua alusta alkaen, myönnä se!
  
  
  Hän ei ymmärrä kaikkia sanoja, mutta hän näytti ymmärtää, mitä sanoin hänelle. "Minun piti vain kysyä muutaman kysymyksen," hän vastasi. - Selvittää, miksi tulit Intiaan. Setä ei sanonut mitään, hän ei maininnut kaksi miestä, joka murtautui huoneeseen!
  
  
  Hän kääntyi hänen kasvonsa minulle, naiivi ja ilkikurinen pikku kasvot, osa-mustat hiukset kaatumasta hänen korvalehteen. Hän kuiskasi, hänen sanat tuskin kuultavissa. Jos hän ei olisi ollut niin viaton kuin hän väitti olevansa, hän olisi jo yrittänyt huutaa, päättelin, saada jonkun huomion. Mutta ehkä hän oli yrittää ostaa aikaa, ajattelu, että muut huomaisi hänen poissaolonsa. En voinut ottaa mitään itsestäänselvyytenä.
  
  
  Joten, sinun piti saada joitakin tietoja. Miksi? hän jatkoi kylmällä äänellä.
  
  
  "Koska Shiva sai minut tekemään sen, Nick. En tiennyt, että olet täällä." Itse asiassa, en edes tiedä mitä tapahtui sen jälkeen, kun kävelin hänen kanssaan ympäri hotelli. En voinut jäädä sinne, kun Mohan oli kuollut...
  
  
  "Niin, hän "pakottaa" sinua?" - toista se.
  
  
  "Kuuntele minua", hän mutisi. "Anna minun selittää kaiken alusta.
  
  
  Hän epäillään vielä, että hän oli yrittää ostaa aikaa, mutta sävy egon ääni oli vilpitön, ahdistunut. Minun olisi pitänyt kuunnella häntä. Jos hän olisi kertonut totuuden, Reeva olisi voinut johtaa minua Cobra; jos hän valehtelee, olisin silti täytyy kuunnella häntä ja yrittää löytää vihjeen hänen sanat, mitään, joka antaisi minulle, että vihje. Hän seisoi aivan hänen vieressään, valmis äkillisesti keskeyttää hänen tarinansa, jos joku ilmaantui laboratoriossa.
  
  
  Reeva ei tee mitään vääriä liikkeitä. Sävy hänen äänensä ei muutu, kun hän selitti, että Shiva oli pakottanut hänet liittymään Cobra organisaatio. "Hän pitää minun isä, Nick... isoveli on ego, ja jos hän oli mennyt poliisille tai kenellekään hallitus, hän ei olisi epäröinyt ennen kuin tappaa ego. Isäni on hyvin sairas, todella sairas. Setä uhkasi ei ainoastaan tappaa ego, mutta myös riistää ego mitään hoitoa, jos en seuraa minun ego on tilauksia.
  
  
  "Missä on isäsi?"
  
  
  "En tiedä." Shiva pitää egonsa vankina jossain, mutta ei tässä talossa.
  
  
  Olen aina pitänyt itseäni tuntija ihmisiä, voi arvata, onko henkilö on vilpitön tai ei. Ja nyt, vaikka olen ollut pitää silmäni auki merkkiäkään maan hänen äänensä, joka voisi petä häntä, vaikka minun ensimmäinen viha, huomasin, että minulla oli uskottu hänen Reeva tarina. Ensisijaisesti, koska se oli järkevää. Varsinkin jos Shiva kiristi häntä, koska hänen isänsä saada hänet osallistumaan hänen likainen suunnitelmia.
  
  
  "Siellä on jotain muuta selittää", sanoin.
  
  
  Mutta tällä kertaa minulla oli keskeytynyt. Joku liikkui toisella puolella tietä. "Reeva?" Miehen ääni kutsui. "Miksi ovi on kiinni?" Päästä minut sisään!"
  
  
  "Kuka tuo on?" Kuiskasin, pakottaa tytön ylös tuoliltaan.
  
  
  "Odin on noin setäni miehet, Nirad.
  
  
  "Minä tunnen hänet. Teeskennellä, että mitään ei tapahtunut. Luottavainen hei oli riskialtista, mutta tässä vaiheessa minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa.
  
  
  "Hetkinen! Reeva huusi. Ja hän antoi minulle hätkähdytti ilme, kun hän ojensi hänelle avaimen ja työnsi häntä kohti ovea.
  
  
  Tein nopean haun laboratorioon, mutta ei voinut löytää mitään tarvitsin aseena taistelussa Nirad. No, joka tapauksessa, näytin emu pari asiaa edellisenä päivänä, joten se ei ollut vaikea tehdä sitä yksin. Hän seisoi oven ulkopuolella ja odotti, korvat pystyssä, kun nuori Intialainen jatkoi kääntää kahvaa kysyä Reeva avata sitä.
  
  
  Mitä pikemmin hän sai, pikemmin voisin riisua hänet, hän päätti.
  
  
  Siellä oli Nirad, Ranjit, Gurnek, Hakshi, Shivas, ja ties kuinka monet muut. Joka tapauksessa, olen todennut itselleni, että minun piti alkaa etsiä ääni simulaattori, joka Shiva omistama jonnekin, ja Nirad oli hyvä alku, aivan kuten kaikki muutkin.
  
  
  Reeva pääsi ulos vapisevalla kädellä, työntämällä avain lukkoon.
  
  
  Jos hän petti minua nyt, asiat saavat monimutkaisempi, mutta se oli ainoa tapa selvittää, jos hän oli valehdellut minulle. Tällä kertaa hän oli kääntämällä avainta lukossa, avaa laboratorion oven.
  
  
  
  
  7
  
  
  "Mitä se tarkoittaa?" Nirad kysyi. Intian enää yllään siteet ja korvata tarjoilijan asun, jossa on perinteiset vaatteet.
  
  
  "En... tajusin, että ovi oli lukossa," Reeva vastasi, taustalaulu pois. Olen jännittynyt, koska en ollut vielä varma, että hän ei varoita Nirad minun läsnä oven ulkopuolella.
  
  
  Nuori mies ei viitsinyt katsoa taaksepäin, kun hän tuli laboratorioon ja sulki oven perässään. "Älä anna sen tapahtua uudelleen! hän huudahti, kun koppavasti koska hän oli sported kohteessa barre.
  
  
  Reeva otti askeleen taaksepäin, näennäisesti partaalla menettää valvoa hänen hermot. Ego eleitä petti ego hermostuneisuus. Ja sitten luotettu hänen, ja päätti luottaa, jopa sen jälkeen, mitä tapahtui.
  
  
  "Setä haluaa nähdä hänen tutkimus," Intian ilmoitti kuivasti. "Välittömästi".
  
  
  Sana roikkui ilmassa, kuten signaalin, joka sai minut toimimaan. Jälleen kerran, se oli "taekwondo", joka veisi minut läpi vaikea tilanne. Hänen ryntäsi eteenpäin, lähes lentävät ilmassa antaa voimakas isku.
  
  
  Se oli suunnattu Nirad on perna; vaikutus cha-cha-gi ego tippuu maahan. Intian rullattu kiinni hänen puolella, hänen kasvonsa vääntynyt on irvokas irvistys kipua.
  
  
  Hän kyyristyi alas ja käyttää koko pituudeltaan hänen rinta ja reidet lyödä Ego leukaan. Nirad putosi taaksepäin alle ji-lu-ki, ego potkia, kohde romahti toisella puolella; tajusin, että minun rystyset olivat särkyneet emu on kasvojen luut. Mutta hän ei anna periksi.
  
  
  "Sulje ovi!" Rehve sähisi häntä. Tyttö ryntäsi aseta avain lukkoon.
  
  
  Nirad onnistui kääntymään ympäri ja päästä jaloilleen. Hän tärisi ja oli osaksi vyötärönauha hänen housut, jossa hän näki aseen hän oli yrittää pitää. Sitten kaikki tapahtui kuin sekava unelma, sarja toimia sanelee pohdintaa. Nopeasti hän syöksyi oikealle ja pyörähti ympäri, nostaa hänen vasen olkapää kunkin heimon vyötärö. Seisoo yhdellä jalalla, hänen laskeutui jokainen heimo, ja heti kireät hänen vasen jalka, jossa on täydellinen potkia.
  
  
  "Jop-mitä-gi" hänen ego, ranteessa, koputtaa aseen lattialle. Nyt, että hän oli aseeton, nuori Intialainen katsoi minua villi silmät. Ego on tavallista ylimielisyyttä katosi säikähtää, hän alkoi vetäytyä, ja tumma sininen mustelma alkoi laajentaa hänen leuan isku hän oli juuri laskeutunut.
  
  
  Hän avasi suunsa huutaa, ja sitten hän kirjaimellisesti hyppäsi ylös hänen kurkkuunsa, painamalla hänen peukalot hänen kurkkuunsa. Nirad näytti olevan haukkomaan henkeään, mutta Ei vielä ollut voimaa nostaa hänen jalkaansa ja potkaista minua munille. Sokaiseva kipu sai minut löysää minun pitoa toisella on kaula. Olen porrastettu kiinni minun hengenvetoon, minun piti kumartua lattialle, kädet ristissä yli rintaansa.
  
  
  Nirad ryntäsi ovelle. Hän hyppäsi eteenpäin, vielä toipumassa kauhea isku hän oli saanut. Hän hyppäsi häntä, tarttui hänen jalat. Se putosi jysähtäen.
  
  
  Hän oli heti päälle nen, hänen polvet Ego on reidet. Pyysin häntä. "Kuinka silmäsi, Nirad?" Siellä oli vielä jälkiä hoito Emu oli antanut hänelle baarissa, jossa hän työskenteli.
  
  
  Vastaamisen sijaan, hän heitti hänen koko painon eteenpäin, yrittää heittää minut pois. Jos hänen solisluu oli murtunut emu, hän olisi rikki emu ja hänen rintakehä, ja hän ei voi nousta uudelleen. Joten hän nosti kätensä ottamaan karatessa.
  
  
  Mutta Nirad on ollut fani taistelulajien elokuvia, muuten joku olisi opettanut ego perusteet karate. Heti kun hänen kätensä nostettiin, hän parried minun leikkaus isku "kara-nal McKee". Se oli melkein tulee taistella, ja se oli mitä hän halusi.
  
  
  - niin... Olet parempi kuin luulin", sanoin, vetäen pois päästä takaisin jaloilleni.
  
  
  Hän myös nousi ylös ja hoippui kuin se alkoi ympyrä hänen ympärillään. Käheä huuto hänen, hän lunged eteenpäin, lasku kohtalokas isku pallea ja sitten kyynärpää leukaan. Yhdistetty toiminta "pan-te-le-lu-ki" ja "pal-kuch chi-ki" oli tarpeeksi, ei vain ravistella ego ja luottamusta, mutta myös rikkoa kaksi emu-kylkiluut.
  
  
  Nirad astui takaisin, päihtyneenä kipua. Hän ei anna itsensä olla koskettu. Shiva oli päättänyt tehdä minun kuolla hirvittävä kuolema, ja muistin Ashok Anand on tappaja oli vielä elävästi mielessäni. Varsinkin kun Ashoka koskaan aiheuttanut vakavan uhan meidän Shiva, meidän laiton Cobra toimintaa.
  
  
  Joten hän ei sääliä Nirad. Hän oli palkkasoturi... hitman palveluksessa hullu salamurhaaja. Joku, joka aliarvioi minua sivuuttamalla pysyvyys ja itsesäilytyksensä vaisto.
  
  
  En usko, että hän pystyi taistelemaan jälleen, murtunut leuka, ja kaksi murtunutta kylkiluuta. Ehkä jopa puhjennut keuhko.
  
  
  Mutta kun hän katseli, hän jatkoi taistella fyysistä tuskaa hänen elämänsä. Hän oli kirjaimellisesti clawing lattialle, yrittää napata pudonnut ase. Hän jopa onnistui saamaan hänen sormensa ympärille ego, ennen kuin ego voisi pysäyttää häntä.
  
  
  "Luulin, että olet vihdoin alkanut ymmärtää ajatukseni, Nirad.".. Sanoin ja potkaisin sormet emu, lähettämällä ase lentää jälleen. Ase kimposi yksi lab pöydät ja laskeutui lattialle.
  
  
  Se ei ollut enää kysymys, kun nuori Intialainen tien päällä jonkin aikaa. Hän oli nähnyt liian paljon, varsinkin Reeva on osasyyllinen. Vaikka ego sidottu hänet ylös ja suukapula hänet, ennemmin tai myöhemmin hän olisi kertoa Shiva, miten ego veljentytär auttoi minua pakenemaan.
  
  
  En usko, että tunsin sen, tai edes ripaus myötätuntoa köyhiä kaveri. Mutta olin tietoinen siitä, että lopulta, ei vain yksi henkilö oli mukana, mutta miljoonia ihmishenkiä. Jos Shiva oli toteuttaa hänen suunnitelmansa, Länsi ei olisi nähnyt muodostumista Indokiinan bloc ilman väliintuloa. Tämä edellyttäisi koko arsenaali ydinaseita, alkaen Triton intercontinental ballististen ohjusten kanssa thermonuclear taistelukärki. Ja lopputulos oli pelottava jopa kaikkein karkaistu ja kylmäverinen miehet.
  
  
  "Cold-blooded" ei ole oikea sana minulle. En ole sadisti, mutta aikaa ja kokemusta minulla on varmasti "kovettunut". Nirad oli minun polku, polku, joka johti menestykseen lähetystyössä. Minun oli pakko kohdata todellisuus. Joten, kun nuori Intialainen kyyristyi lattialle, nyyhkyttäen kuin pelästynyt lapsi, hän kiskoi ego hänen jalkansa ja työnsin hänet kohti kivimuuri käärme kuoppaan.
  
  
  Ego on kasvot olivat veren peitossa, mikä aiheuttaa outoja kuvioita muodostavat hänen poskiaan, hänen suunsa oli puoliksi auki, ja hänen kielensä roikkui alas kuin lintu rikki siipi. - ei... "sahib.".. Ole kiltti, ei... minulle...
  
  
  "Olit vain käskyjä, minä tunnen hänet," I keskeytti, viimeistely virke. "Minulle liian, Nirad, hänen liian.
  
  
  Hänen takanaan, hän saattoi kuulla matelijat viheltäen ja sihinää, kun ne osuma kivi seinät kuoppaan. Nirad ei ollut pakko työskennellä Cobra, hän teki sen omasta tahdostaan. Tässä, nyt, hän voisi lopettaa työnsä, paljon nopeammin kuin hän oli odottanut.
  
  
  Kun hän tajusi, että olin tosissani, pari ego yhtäkkiä muuttunut. Hän yritti vapauttaa itsensä hänen jalka, joka oli jo osui minua kasvoihin, ja sähisi, " Shiva haluaa nähdä sinut kuolleena!" "Se ei ole Stahl on ajatus asua, että näköpiirissä.
  
  
  "Ehkä, Nirad, mutta et ole täällä nähdä, mitä tapahtuu." "En voinut tuhlata enempää aikaa. Minun nyrkki kiinni häntä leukaan ja hän kaatui taaksepäin. Ego tarttui häntä vyötärönauha hänen housut. Nirad yritti huutaa, mutta hänen rikki kylkiluita vain saa hänet vaimeita notkua. - Hyvää matkaa! Huudahdin, ja heitin ego reunan yli kuoppaan.
  
  
  Hän yritti takertua reunaan, mutta ei voinut. Ego on lahkeet lepattivat ilmassa, sitten Intian kaatui taaksepäin ja löysi itsensä keinotekoinen lampi, jossa hän voi nähdä kauhea meri käärmeet liikkuvat päätään.
  
  
  Gurgling b & nb, wiggling renkaat ja hännät. Nirad on kehon kierretty tuskissaan. Intian kääntyi hänen puolellaan, yrittää päästä ulos seisova vesi. Sea dragon upposi sen lyhyen hampaansa ego on kyynärvarren, sitten se tuli ulos omasta, liikkuu epävakaasti sen elementti. Mutta se pysyi sen hampaat upotettu miehen käsi, outo, pelottava sitkeys.
  
  
  Kun hän lopulta putosi hänen saaliinsa ja Nirad yritti nousta ylös kuin hullu, king cobra puuttui näyttää, että kukaan voisi häiritä sen rauhaa alueellaan. Hän katseli kohtaus eräänlainen kiehtoi kauhu. Tämä oli mitä Shiva oli suunniteltu minulle. Cobra nousi ylös ja huojuivat ilmassa.
  
  
  Nirad ei ollut aikaa huutaa meille, ennen kuin olemme ajatelleet karkuun. Matelija juoksi salamannopeasti, ja samalla rosoinen hilseilevä viper upposi sen hampaat tulee nuori Intialainen on nilkka. Puuskittainen solina pakeni Nirad huulilla. Hän katseli sitä kuin kuoppa tuli elämään kanssa suhina, suhina, ja ruoskat.
  
  
  Puuskittainen puistattaa ravisteli Intian kehon. Ego on jalat buckled, hänen kätensä puristi kaulus hänen paitansa kuin jos hän ei voinut hengittää. Hän oli tukehtua kobra myrkky, joka oli halvaantunut hermo keskuksia hänen hengitys.
  
  
  Punaisia täpliä ilmestyi Nirad on kädet ja käsivarret; oli sisäinen verenvuoto. Käärmeet, sihisee lakkaamatta, olivat toistuvasti ego - odotuksiin, uppoaminen hampaansa kidutettu liha sarjassa tappava puree. Hänen, kääntyi pois, kun Nirad kielen pisti ulos rta, ja nyt hän ei osannut ääntää sanoja.
  
  
  Ääni silvottu ruumis putoaa kaivon pohjalle oli väistämätön valituslaulu; Kuolema olisi tullut muutaman minuutin. Mutta se ei ollut minun vuoroni, onneksi.
  
  
  "Tämä on mitä setäsi ei minulle," Niitti kertoi. "Yksi purra toisensa jälkeen.
  
  
  Hän istui tuolissa, hänen kasvonsa haudattu käsissään. Kun joku puhui hänelle, hän nosti päätään ja katsoi minua silmiin. Hänen syömäpuikot eivät ole märkä salkoruusut, ja hänen mustat silmänsä olivat vakavat ja kylmä. Hän ei olisi menettänyt hermonsa, ei edes sen jälkeen, kun kauhistuttava näky hän oli todistamassa.
  
  
  "Selvä", hän kuiskasi. "Olen onnellinen. Eräänä päivänä minä kerron teille kaikki noin julma ja nöyryyttävä asioita setäni sai minut tekemään hänen ihmiset... siat, jotka työskentelevät hänelle, jotka palvovat häntä, oli kuin hän olisi Naga, jumala. Nirad ansainnut pahempaa, vakuutan teille.
  
  
  Vasta silloin Reva näyttää olevan partaalla pyörtyminen, hänen kasvonsa osoittaa vahvoja tunteita. Hän nosti hänet varovasti ja nostin hänet ylös. Hän vapisi. Hän piti häntä lähellä, kosketti hänen kaulaansa kevyt suudelma. Pian toivoin, että aikaa olisi tullut myös meille, kun kukaan ei keskeytä. Mutta nyt minun oli pakko lähteä, ja ennemmin minä jätin hänet, parempi.
  
  
  Hän aisti minun huoleni ja vetäytyi minusta.
  
  
  "Kysyin häneltä. "Missä olemme?" Mikä on lähin kaupunki?
  
  
  "Kerron sinulle kaiken", hän sanoi. "Mutta ensin sinun täytyy sitoa minut, muuten enoni tietää, että olen auttanut sinua paeta ja anna minun isäni kuolla." Hän luultavasti tappaa minut, liian.
  
  
  Hän meni hakemaan köyttä, ja hän osoitti tuoli. Sitten, kun hän selitti kaikki, mitä minun tarvitsi tietää, hänen kääritty köysi noin hänen vyötärö ja nilkat, haluan kohtaus näyttää estestvenno.
  
  
  Hänen kertoi lyhyesti hei, mitä tarkoitusta minun tehtäväni oli; hänen voisi olla luotettu hei, nyt, että hän oli arvokas liittolainen. Mutta en halua laittaa hänet vaarassa.
  
  
  Ja kun tajusin, että hän tarvitsi minua, ehkä enemmän kuin tarvitsin häntä, viimeinen epäilys katosi, väistymässä kaikkein täydellinen luottamus.
  
  
  "Agra on vain muutaman kilometrin päässä," tyttö selitti. - Vain ulkopuolella villa, seuraa päätietä: se johtaa sinut suoraan kaupungin. Meidän piti tavata tänään: yritän saada enemmän tietoa. Sinulle.
  
  
  "Meille tarkoitat. Elämän ja pelastuksen isä, " hänen miehensä kielsi raportit joka ilmestyi tiedotusvälineissä.
  
  
  Kun se oli sovittuun aikaan tapaamiseen, hän löysi joitakin riepuja hänen kaappi, suukapula hänen, ja sai valmis lähtemään. Hän varmisti viimeisen kerran, että hänen kengännauhansa olivat tiukasti sidottu jotta ei herättää Shiva on epäilyjä.
  
  
  Nirad on ase makasi lattialla. Ego laita se taskussa, sitten tarttui lyhyt valkoinen kaapu, joka ripustaa kaappiin ja laita se... primitiivinen paita, että olisi ainakin tyydyttää välittömiä tarpeita.
  
  
  Reeva kääntyi pois. Kyyneleet alkoivat märkä häntä kepeillä. Hän pyysi minua tulemaan takaisin, anna hänen tietää, että kaikki olisi paras, mutta jokin pysäytti minut, ehkä pelko ei koskaan nähdä hänet jälleen. Hänen, ajatteli Reeva Singh, mutta ensimmäinen asia, joka tuli mieleen oli tunne KIRVES agentti. Hän saattaa pettää Riva, mutta en voi pettää minun hallitus ja luottaa siihen sijoitetaan minulle... ei kun miljoonia ihmishenkiä oli vaarassa järjetön päiväunia, rikos-suunnittelu hullu.
  
  
  
  
  8
  
  
  Sananlaskut ovat kätevä käyttää, koska ne ytimekkäästi ilmaista universaaleja totuuksia: he helposti sopeutua kaikenlaisia tilanteita. Mitä tuli mieleeni, kun Reeva Singh jätti hänet yksin laboratoriossa, jossa hänen kokoelma myrkyllisiä matelijoita ja groteski ruumis tarjoilija valehtelee siinä, oli: "Kun sataa, ei tarvitse kastua."
  
  
  Tapahtumia ei tapahtunut hitaasti; he kirjaimellisesti tuli kaatuu alas minua ne fretti kuin se saapui New Delhi kaksi päivää aikaisemmin. Siinä lyhyessä ajassa, kun toistuvasti mietin, olinko jälkeen syötti, joka johtaa minut umpikujaan, Shiva onnistui houkuttelemaan minut hänen pesäänsä. Se ei ollut helppo matka, ja en ehtinyt nähdä salaperäinen Shivan... viimeinen mestari Haksha ja Cobra aivot. Mutta olen saanut enemmän kuin tarpeeksi todisteita vakuuttamaan itselleni, että tämä ei ole fiktiota. Mies oli olemassa, vaikka emme tavanneet kasvotusten.
  
  
  Ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu, liian, kauan ennen kuin hän tiesi, että minulla oli jotain sanottavaa hänelle. Mutta nyt minun oli pakko saada Agra ennen kuin hän tai gorilla ego huomasi minun paeta, ennen kuin he näyttivät soluun ja se oli tyhjä lukuun ottamatta viisi vihainen käärmeitä.
  
  
  Ovi avautui kapea käytävä, jossa törmäsi maa seinät. Ulkopuolella Shiva ' s mansion, hän kuuli alhainen, kukoistaa harjalintu ääniä. Line "Poo ... kakkaa...kakkaa" oli korvattu hälytyksen, joka näytti olevan heijastuu minun jokainen ajatus, jokainen liike. Minä tiptoed alas kapea käytävä, ja samaan aikaan, ääni kajahti ilmassa, kaikuvat ympäri aivan lopussa käytävällä.
  
  
  "Nirad?" Mitä sinä täällä teet?" Tiedät, että hän ei pidä odottaa...
  
  
  Se on ollut Ranjit tai Gurnek, luultavasti entinen, koska Gurnek kasvot oli vielä siteissä. Hän kiinni kärsimättömyys miehen ääni, ja kyyristyi alas alkovi käytävällä kuin shaggy lähestyi minua. Katsoin ylös ja näki, Ranjit. Ego on paita oli auki rinnassa, ja garrote hän kantoi kaulassaan antoi pois metallinen kiilto. Intian koputti lab oven, ja hän ei odota hänen ego reagoida.
  
  
  Taivutus kaksi, hän juoksi toiseen käytävään, jonkinlainen labyrintti. Hän oli villa, päättelin, ja yleensä villa on ovi tai enemmän. Ee löysi sen hetken kuluttua. Hän työnsi avaa massiivinen, taidokkaasti upotettu puinen ovi ja räpytteli, yrittää sopeutua sokaiseva valo aamu auringon.
  
  
  Piha näytti olleen täysin liikkui jonkinlainen Välimeren ympäristössä. Tiheä viherkasvit, kukkivat pensaat, reheviä kasveja. Se on selvää,, että Shiva säästellyt kustannuksella jäljentää tarkka kopio nurkassa hedelmällinen maaseutu etelä-Ranskassa.
  
  
  Oven sulkemista pehmeästi, hän juoksi alas soraa polku, joka aina alkoi iltapäivän puolella julkisivu. Polku liittyy tiheä klusterin kataja puita ja pensaita, siististi leikattu ja hoidetut. Yleinen hälytys ei ollut vielä lauennut, ja hän varmasti ei odota sen mennä pois. Nopealla silmäyksellä olkapääni yli vahvisti, että Ranjit vielä olisi ollut aikaa varoittaa muita.
  
  
  Mutta tiesin, että se oli muutamassa minuutissa. En löytänyt meidän portti, meillä ei ollut muuta ulospääsyä kuin aita ympärille puita. Hän painoi pään ja kaulan hänen hartiat, ja astui eteenpäin, työntää syrjään esteen ympärille oksat paljain sormin. Se teki enemmän melua kuin hotelli, mutta tällä paikkakunnalla Venäjällä on jo tullut katastrofi alusta saakka, ja vaikka nyt asiat eivät ole paranemassa.
  
  
  Oksat kirjaimellisesti repi vaatteeni, lyöty minun kasvot ja silmät. Kuulin hieman liikkeen takanani, sekavuus ääniä yhä selkeämpi. Hänen edelleen läpi oksat ja vihdoin vapaa; Hänen seisoi reunalla pölyinen polku, joka johti pitkin villa.
  
  
  Minulla ei ollut edes aikaa kiinni minun hengenvetoon. Hän juoksi, potkiminen ylös pilvien pölyn kanssa joka askeleella. Heikko äänet vaimeita musiikki kaikui ennen minua, koska seurasin ääntä, toivoen, että se oli tulossa kuorma-auton tai van tiellä, Agra.
  
  
  Jos muistan sen maantieteellinen sijainti oikein, Agra oli noin kolmen tunnin ajomatkan päässä New Delhi, ja oli myös tunnettu paikkana, jossa Taj Mahal sijaitsee. Jos vierailet ollut osa minun suunnitelmia, niin Shiva oli.
  
  
  Hänen, menivät pois päätien. Se oli uskomattoman kapea, web-kaistan liikennettä molempiin suuntiin. Monsuuni kausi alkaa muutaman kuukauden, joten roadbed oli paljas ja lohduton, yhtenäinen lakeus tummaa pölyä. Kuihtuneet puut reunustavat puolin tietä, ja korppikotkat kyydissä kierretty oksat, hiljainen syövillä pelottava, paljain-johdossa ruumiita.
  
  
  Reeva ei ole aikaa antaa minulle yksityiskohtaiset ohjeet. Katsoin alas tiellä molempiin suuntiin, mutta mikään ei näytä tarkka tapa Agra. Hän squinted vastaan kirkas aurinko, ja hetkeä myöhemmin hän näki, perhe huddled noin pieni nuotion toisella puolella tietä.
  
  
  Kaksi aikuista ja neljä lasta katsoi minua kanssa peittelemätön uteliaisuus. Hän päätti ottaa riski ja juoksi kadun yli, pysäyttää äkillisesti, kun hän pääsi ryhmään. Ohut mies, pukeutunut vain vyötärön alueella nosti hänen kasvonsa katsomaan minua ilman yrittää nousta ylös. Hän on ollut kymmenen vuotta nuorempi kuin minä, mutta hänen ryppyinen, uponnut kasvot sai hänet näyttämään paljon vanhempi.
  
  
  "Agra?" Kysyin, kun se oli todettu, että kukaan ei ympärillä puhui englanti. Hän osoitti kadulla ja kysyi uudelleen: "Agra?"
  
  
  Äiti ja isä vaihtoivat yllättyneitä katseita, ja kaksi lasta, neljä kukin alkoi tugging minun housut. "Baksheesh, baksheesh!" pieni tyttö, täysin alasti, toistuva, tugging minun pant jalka yhdellä kädellä ja osoittaen suuni muiden kanssa. Ego on ohut, marina ääni jatkoi vedota.
  
  
  Villa, he ottivat takkini yhdessä minun lompakko ja rahaa pidin mun taskusta, joten kaikki minulla oli mukana oli kourallinen rupiaa, että olen saanut Reeva. Tämä on toinen ongelma, joka voit lisätä toiset. Hän kuitenkin totesi, kupari kolikon ja laittoi sen kämmenellä nälkäinen lapsi on ojennettuun käteen.
  
  
  "Agra", hän sanoi, vilkuillen hermostuneesti hedge joka piilotti villa. - Taj Mahal...
  
  
  "Ah, Sahib, Taj Mahal! mies sanoi. Hän oli vielä hiipivä alas, mutta hän nosti hänen luinen käsi näyttämään minulle tietä, vasemmalla puolella villa.
  
  
  Hän juoksi jälleen, tunne terävä kipu hänen reidet. Voin vain toivoa, että auto, cart, tai jokin muu ajoneuvo kulkisi mimmo auttaa minua saamaan Agra. Mutta sen sijaan auton tai van, kuulin äänen, joka välittömästi toi minut takaisin sekamelska tapahtumia, että oli tapahtunut minun ensimmäinen yö New Delhi. Se oli yskä, ja sitten myrskyisät moottoripyörän takana.
  
  
  Hän pitää käynnissä, kääntämällä joka kerta. Valitse polku, joka nyt ympäröi villa, moottoripyörä, jossa on kaksi ihmistä aluksella veti ulos päätielle; ih päät oli kääritty turbaanit ja he olivat tulossa minua kohti. Nirad on ase, jonka hän piti hänen housut taskussa, tarttui hänen.
  
  
  Se oli Astra. 32, joka pystyy lyömällä tahansa kohde säteellä useita metrejä. Astra tekee pistoolit, jotka ovat identtisiä Colt ja Hotelli Lindner pistoolit (joka maksaa huomattavasti enemmän), ja sitä on käytetty ih enemmän kuin kerran aiemmin. Mutta kun hän pysähtyi tavoite ja vedä liipaisimesta, hän tajusi, että ase oli tyhjä. Hän työnsi aseen takaisin hänen housut ' leveys ja juoksi taas, vaikka gawk lensi tuumaa pois luotani, ja kimpale kuori lensi puuhun muutaman askeleen vasemmalle.
  
  
  Kuka ampui harjoitellut ja harjaantunut silmä. Aloitin käynnissä zigzags, etsivät suojaa, joka ei salli minun saada pois polkua, välttää luoteja satoi, kuten maapähkinät. Toinen laukaus, ja tällä kertaa gawk laiduntaa minun oikea olkapää. Viisikymmentä metriä ennen häntä, hän näki, puinen hökkeli, jossa on sarake mustaa savua nousee sen tiili savupiippu.
  
  
  Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä se oli, mutta minä pitää käynnissä kuin olisin koskaan ajaa elämässäni. Pyörä lyhentää etäisyyttä, mutta pöly nousee tiestä vaikeuttanut kuljettaja näkee, ja siksi ajaa ajoneuvon suurin sallittu nopeus. Hän käytti tätä ja ryntäsi piha täynnä roskakoriin, kun toinen miehistä käski hänen toverinsa lopettaa ja jatkaa kävelyä.
  
  
  Se on ollut Ranjit ja Gurnek, ajattelin, vaikka olin varma Shiva oli enemmän kuin kaksi henkivartijaa. Puinen ovi avautui puolella rakennus, ovi ripustaa vain yksi sen ruosteinen saranat. Hän ryntäsi sisään, ja kuvottava haju veren ja eläinten ulosteet täytetty hänen sieraimiinsa.
  
  
  Olin teurastamossa, ja minusta tuntui kuin olisin ollut takaisin yhdeksästoista luvulla. Hindut eivät syö naudanlihaa, Muslimit eivät. Raavat karjan, kärsimätön kolinaa karjan sorkat, ja hätkähdytti tuijottaa miehiä, valmistautuu teurastaa lehmiä selvästi ilmi, että olin tullut vähiten sopiva paikka piiloutua.
  
  
  Miehet alkoivat huutaa, nostaa nyrkkejään. Hän oli kutsumaton vieras, joka ei ollut mitään tekemistä eläinten kanssa, jotka piti tappaa. "Anteeksi," minä mutisi, darting välillä kaksi isoa lehmää amme täynnä verta, joka johti suoraan ulkoiseen viemäriin.
  
  
  Haju oli tarpeeksi kääntyä kenenkään vatsaan; hän oli halunnut lopettaa Shiva miehet. Ilma haisi teurasti lihaa ja pelkoa. Scott fidgeted paniikissa, hänen sorkat mahtava likaa lattialle. Takanani, kuulin hänen vaihtaa sanoja kielellä, jota en ymmärtänyt. Sitten ääni jalanjälkiä lähestyy minua, ja kaikuvat melua eläimiä.
  
  
  "Carter! Ranjit huusi. "Haluamme vain puhua." Shiva haluaa tehdä kaupat!
  
  
  Se oli hyvä asia, hän järkeili, että minun elämä oli arvoton hänelle...
  
  
  Eläimet, enimmäkseen ei sitoumuksia, uhkasi karata yhdessä. Hänen on myös sallittu se. Murskaa lauma kauhuissaan lehmiä ohjaa vaisto itsesäilytyksen. Vain, tietenkin, sama vaisto tunsin häntä kohtaan. Joten, minä pitää käynnissä, ja toinen gawk whizzed ohi pääni, terhakka pois vaiheet, vieressä kylpyhuone.
  
  
  Tuppisuuna toi spray verta, lantaa ja virtsaa, joka värjätään housut. Hän juoksi kuollut center, syyttely takana iso huone, jossa emme voi nähdä windows, emme voineet nähdä ovet.
  
  
  Hän halusi jotain, joka antaisi minulle muutaman sekunnin arvokasta aikaa. Hän kiipesi reunan amme ja tarttui hanko hän oli nähnyt yli kasa rehuja. "Carter! Ääni huusi taas. "Se on ohi, sahib!
  
  
  "Ei aivan! Vastasin kovalla äänellä, jolla hanko kuin keihäs.
  
  
  Ranjit ampui toisen laukauksen, mutta samaan aikaan, neljä terävät piikit hanko upposi emu: n rinnassa. Ruosteinen työkalu heitti hänet niin kovaa kuin se voisi. Nyt hän seisoi liikkumattomana, katsellen nuori Intialainen porrastaa takaisin, hänen suu roikkuu auki, hänen kätensä puristi puinen varsi ase.
  
  
  Gurnek, joka seisoi takana hänen toverinsa, ei huomannut minua lainkaan, tuijottaa ihmetellään neljä valuu verta, joka ruiskutetaan haavan ympärillä. Hän yritti vetää hanko ilmainen, mutta Ranjit jatkoi huutaa, villi huuto kipu kasvaa himmeämpi toisella.
  
  
  Se oli Ranjit on tuskainen huudot, ego moans vihaa ja tuskaa kun Gurnek yritti vetää hanko koko ego on rinnassa, lähettää lehmät, kaikki tusinaa heistä, mielettömästi hoppu osaksi kapea kulku pitkin. Ih kuullut hänen thudding, kavioiden kopinaa, mölinä, Hänen, hyppäsi ulos ja alkoi ryömiä kohti viemäriin.
  
  
  Gurnek huusi, heiluttaen käsiään ilmassa. Ego lyötiin takaisin sarvet ja kirjaimellisesti heitettiin ilmaan, lasku vieressä iso kylpyhuone. Ranjit romahti keskellä maddened karja. Lopullinen notkua kipua pakeni ego on huulet kuin hänen kädet avataan ja suljetaan groteski parodia nyrkki.
  
  
  Sitten haiseva hengitys eläinten harjattu minun posket ja olen romutti alas käytävällä, jatkuvasti lyömällä seinään perällä teurastamoon. Likainen ja haiseva, jossa turvonneet kasvot veren peitossa ja hikeä, hän on ollut miellyttävä henkilö", hän sanoi, kun hän astui tielle, jättäen jälkeensä tämä kohtaus kauhea kipu.
  
  
  En ollut varma, mitä oli tapahtunut kaksi Intiaania. Gurnek olisi todennäköisesti vielä elossa, mutta toivoin, että wil haavat poistaisi Ranjit ikuisesti. Eri olosuhteissa, tunsin, että olin tehnyt kunnon työtä.
  
  
  Ihmiset teurastamossa on myös ollut Shiva on ihmisiä. Hänen ei tarvinnut odottaa heitä esittämään kostaa heidän toverinsa. Lähdin kävelemään kohti kadun, mietin, miten voisin vakuuttaa joku antaa minulle kyydin, niin likainen.
  
  
  Mimmo kulunut vanha Ford. Hän oli matkalla Agraan, mutta se oli turha heiluttaa raivokkaasti heidän lopettaa. Olen vilaukselta hänen kupari-punainen kasvot, sitten auto katosi pölypilven, joka nousi kuin se kulki mimmo.
  
  
  Hän jatkoi kävelemistä, päättänyt olla lopettaa.
  
  
  Tarvitsin puhdas kylpyhuone, Ruotsalaiset, rahaa ja aseita. Sikäli kuin tiedän, YHDYSVALTAIN hallitus ei ole konsulaatti, valtuuskuntamme Agra. Kaupunki oli liian lähellä New Delhi. Mutta ehkä hän olisi löytänyt mitä tarvitaan hotellissa.
  
  
  Ja muutenkin, hänen täytyi tehdä se. Se oli jo ohi puolenpäivän, ja minulla oli tapaaminen Rhea, että illalla. Siellä oli vielä paljon asioita, jotka piti tehdä, joten hän piristyi vauhtia. Reeva sanoi, että Agra hall on vain muutaman kilometrin päässä villa.
  
  
  Muutaman kilometrin tai ei, se oli aina uuvuttava kävellä. Keskipäivän aurinko voittaa alas pääni armottomasti, ja taivas oli sokaiseva, pilvetön lakeus täynnä vääriä heijastuksia. Se oli noin kymmenen minuuttia, varttitunnin ennen ostoskoriin veti jopa minua. Se oli ränsistynyt koriin vetämässä pari luiseva härkiä kuljettaa cartload heinää.
  
  
  Hän vilkutti kuljettaja, harmaa-parrakas talonpoika, joka veti ylös ohjakset ja veti kärryt pihalle. "Puhutko englanti?" Kysyin talonpoika.
  
  
  "Puhdasta vettä", hän sanoi. "Ei Englanti...
  
  
  Hän osoitti sormella ensin hänelle, sitten itsensä. "Agra?" "Kysyin häneltä. "Agra?"
  
  
  "Agra?" - toista talonpoika, heiluttaa kättä puolelta toiselle, ele, joka tarkoittaa "Kyllä"universaali kieli.
  
  
  Hän nyökkäsi voimakkaasti ja kiipesi koriin lähi-seine. Mies virnisti minulle, osoittaa minulle, hänen hampaat ja ikenet sotkee paan. Sitten hän hellitti ohjaksia ja härät jatkoivat hidasta vauhtia, joka oli vielä parempi kuin pitkä kävely kävely.
  
  
  Hän nukahti pois, tuudittaa rytminen rocking ja narisevia ostoskoriin. Minun piti mennä nukkumaan, vaikka se oli vain tunnin. Mutta ajatukseni keskeytti itsepintainen hum, hum, joka kasvoi kovempaa kuin koriin rullattu alas aurinkoinen tie.
  
  
  Vaistomaisesti hälytys, hän vilkaisi takaisin. Pöly nousee kaukaisuudessa, pieniä pilviä hienoa hiekkaa peittää melun lähteeseen hän oli kuulo. En halua ottaa turhia riskejä, niin ei kompromissi meille elämäni, meidän tehtävämme menestys, hänen kiiruhti sukeltaa tuoksuva heinää, paalutus melko paljon päälle tehdä itsensä näkymättömäksi.
  
  
  En voinut selvittää, mitä oli tulossa. Hän katsoi ulos yöhön puinen van, kuunnella jatkuva myrskyisät useita moottoreita. Ja kun hänet näki, mitä se oli, hänen upposi syvemmälle heinää ja piti hänen henkeään.
  
  
  Nämä olivat uusia kasvoja, mutta siitä hetkestä alkaen, ih voinut unohtaa hänet. Kolme miestä, kaikki Sikhien Intiaanit... moottoroitu joukkue lähetti Shiva minut löytää ja metsästää minua alas, tappaa minut, tai tuoda minut takaisin villa, odottaa viimeinen tilauksia Suuri Johtaja. He karjui ohi mimmo ox-kärryt; kaikki kolme moottoripyörää matkalla Agra.
  
  
  Jos vain Hawk voisi nähdä minut nyt, ajattelin.
  
  
  Hän oli likainen, rahaton, aseistettu vain lataamaton pistooli, ja tietoni taekwondo ja karate. Se ei ollut vaikea ennustaa, jos tuomio Shiva on totta, että päivä on stressaavaa
  
  
  
  
  9
  
  
  Saavuin Agra tuntia myöhemmin, ja auto toi minut laitamilla kaupungin. Pölyinen päällystämättömiä katuja, kujia, sokkelo kujilla, joka tuntui olleen luotu erityisesti sekoittaa satunnainen kävijä. Saatuaan joitakin tietoja, hän löysi itsensä edessä American Express toimisto.
  
  
  Ei siksi, että minun tilanne oli erityisen hauska, mutta se sai minut nauramaan. Hänen äänensä on kaukana kuvan tavallinen Amerikkalainen turisti, jolla ei ole passia eikä rahaa, lukuun ottamatta muutamia rupiaa Reeva antoi minulle ennen kuin olin sidottu.
  
  
  Ajattelin vuokrata auton ja ajaa takaisin New Delhi, mutta se olisi vaatinut ainakin kuusi tuntia, ja minulla ei ollut tarpeeksi aikaa. Minun piti saada yhteyttä Hawk ja saada valmis tapaamaan Reeva myöhemmin samana päivänä. Joten Nick Carter, likainen, repaleinen, naarmuuntunut ja verinen, potenssiin hänen harteillaan, veti syvään henkeä ja käveli ovesta siisti rakennus, joka oli ainoa toivo vieraassa kaupungissa ja minulle kauhea vihollinen.
  
  
  Agra ei ole megacity. Kolme asemiestä moottoripyöriä voi lakaista koko kaupungin syke. Lattia oli jo häämöttävät pääni, kun hän tuli valkoinen talo ja pyysi johtajan toimistoon.
  
  
  Olen ollut vaikeissa tilanteissa ennen, mutta se on reunustaa pilkan. Ilman penniä, ostaa aseita tai vaatteita, tai vuokrata auton, en olisi valinta käsitellä Shiva ja Ego on henkilökohtainen gorilla joukkue. Minun passi, rahaa, ja minun tavarat olivat turvassa hotellissa New Delhissä, mutta loput minusta oli Agra, kolmen tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista.
  
  
  Heti kun hän tuli sisään, virkapukuinen vartija tuli ovelleni. Hän, muka, se oli hän, kuka ei voinut syyttää huono kaveri, varsinkin kun hän näki hänen peilistä syyttely... kuva on likainen ja repaleinen koditon mies.
  
  
  "Haluan nähdä manager", hän ilmoitti vartija. "Siellä oli onnettomuus.
  
  
  "Ohjaaja on koolla, voi olla häiriintynyt, 'pucka hippi', mies vastasi, heittää loukkaus minun kasvot.
  
  
  Okei, olen haisi kuin vuohet, ja hän ei ollut tarkoitus olla malli, mutta minulla ei ollut aikomustakaan seisoo siellä ja väittäen kanssa vartija... Ei, kun kaikki, mukaan lukien American Express ,olisi ollut pilalla, jos Shiva oli suorittaa hänen suunnitelmansa.
  
  
  "En välitä, jos hän on istunto", hän räjähti vihaisesti. "Tämä on hätätapaus. "Ja hän alkoi menettää malttinsa, kun toinen Stahl työnsi minut seinää kohti, joka aikoo heittää minut tiellä. "Et voi kohdella herrasmies kuin että!" Huudahdin, gritting hampaani.
  
  
  Vartija pääsi kotelosta hänen palvelu pistooli. Virhe numero kaksi. En pidä siitä, "huligaanit" ja en pidä tönimisestä. Joten, nopea aalto kätensä ja potkia munuaisissa, hän lähetti pitkä mies rönsyilevän kiillotettu marmori lattia. Odin po klerkov katsoi ylös ja hyppäsi jaloilleen.
  
  
  "Ei tarvitse huolehtia," Ego vakuutti hänelle. "Muuten, minun manager on toinen... Ja minun täytyy puhua hänen kanssaan liiketoimintaa. "Välittömästi". En aio istua täällä ja odottaa teidän kollega "- totesin, että vartija on kuva - " päättää, jos hän on sosiaalisesti edustava tai ei.
  
  
  Se on ollut minun äänensävy tai kiireessä jossa vartija hylkäsi hänet, sillä nuori virkailija nyökkäsi hätäisesti ja juoksi rivi pöytiä. Seisoin liikkumatta eteisessä, virne rapattu minun huulet, valmis tulemaan ulos kanssani, jos en toimi hetken.
  
  
  Virkailija oli Hindu, mutta mies, joka ojensi minulle kätensä oli Amerikkalainen, pitkä, laiha mies muutaman vuoden vanhempi kuin minä. Hän näytti lähes epämukavaksi hänen pinstriped puku, tahraton, kun taas Ruotsalaiset vaatteet olivat likaiset ja repaleiset.
  
  
  "Mitä voin auttaa?" hän kysyi, katsoen minua ylös ja alas.
  
  
  "Ei kannata puhua julkisesti," Minä tiuskaisi.
  
  
  "Anteeksi?", hän sanoi otsa kurtussa hämmästyneenä.
  
  
  "Ehdotan, että menet toimistoon. Työskentelen hallitus, hallitus. Erityinen Salainen Palvelu.
  
  
  "Salainen palvelu?" Clera huudahti nauraen. "Haluatko leikkiä minun kanssani ikuisesti! Mikä vitsi tämä on?
  
  
  "Ihan totta. Ja jos et halua minua omassa toimistossa, minun täytyy puolustaa itseäni. Mutta en halua satuttaa sinua...
  
  
  Vartija tuli järkiinsä ja alkoi kävellä meitä kohti. Hän piti katse virkailija silmänsä, toivoen, että hän olisi samaa mieltä. Ego tilanteen ymmärtää häntä: niin pitkälle kuin hän tiesi, hän oli edessään hullu, joka oli suunniltaan ja haisi pahalta.
  
  
  Hän näytti minulta ja katsoi vartijaa. Hän epäröi hetken, sitten lopulta katsoi minua ja nyökkäsi hitaasti. — En tiedä, mitä se on, mutta vakuutan teille, että en pelkää sinua, " hän sanoi kireä ääni.
  
  
  "Älä aina pelkää ketään. Sen jälkeen, kun kaikki, hän on silti asiakas, vaikka remburssi on vielä New Delhi.
  
  
  Hän seurasi häntä läpi rivi on työpöytä ja pieni puu paneloitu toimisto -, miniatyyri seinä-tehtaan Intian niemimaalla. Hän vilkaisi nimi kaiverrettu pöydälle, istuutui nahka tuoli, rykäisi ja alkoi kertoa hänen tarinansa alusta.
  
  
  Hänen ei mainita Shiva on nimi, ei määritä meitä olemus, hänen tehtävänsä, hänen suhteensa KIRVES. Hän esitteli itsensä hänelle, koska CIA: n agentti on erityinen haara, toimistossa, joka voisi on hyvin erityinen merkitys, johtaja. Olen selittänyt minun tilanteessa emu huomauttaa, että minun asiakirjoja ja rahaa oli vielä New Delhi, ja että minun paikkakunnalla Venäjällä ei salli minun palata pääkaupunkiin, ehkä muutaman päivän.
  
  
  Kun olin lopettanut kertomukseni, mukaan lukien miksi esittelin itseni kuin koditon henkilö, johtaja halusi tietää nimeni ja tarkistanut tietoja käyttämällä tietokoneen vieressä pöydällä. Olen yleensä melko hyviä numeroita, mutta en ole koskaan vaivautunut muistaa kortin numero. Joten olen vain antoi Herra Reynolds, johtaja, täydellinen nimi ja osoite Washington, joka oli kortilla.
  
  
  Joskus, lentokentillä, en osta "etsivä" tai spy kirjoja, jännittävä lukemat, jotka auttavat minua rentoutumaan ja tyhjentää pääni. Mutta en ole koskaan voinut löytää tilanne, että on edes etäisesti verrattavissa yhden löysin itseni. Kuka tietää, sankareita kirjoja oli aina upea summia käytettävissään eri valuutoissa, he eivät koskaan loppuivat passit, meidän henkilöllisyystodistukset, meidän aseita. Mutta hän ei ollut päähenkilö mysteeri kirja.
  
  
  Kaikki mitä tapahtui minulle oli aika "todellinen". American Express toimisto oli todellinen, aivan kuten kaupungin Agra. Kaiken, joka tapahtui minulle henkilökohtaisesti. Hän oli katsomassa Reynolds tarkasti, sillä hän opiskeli tietokoneen tiedot. Jos hän ei olisi auttanut minua, olisin ollut hänen niskaani. Helppo ja yksinkertainen.
  
  
  "Hyvä on, Herra Carter, et ole aave," Reynolds lopulta sanoi lukemisen jälkeen tiedot. "Ja olet kiireinen mies, liian, voisin lisätä. Oletko matkustanut uima-allas? Hymy ilmestyi hänen kasvonsa, sitten johtaja pyysi anteeksi sitä, miten olin kohdellut.
  
  
  "Ainakin olet joku, joka voi kuunnella," sanoin. - Tämä on laatu, että monet ihmiset puuttuu juuri nyt.
  
  
  "Pelkään, että se kaikki", hän suostui. Hän tarjosi minulle savukkeen ja kysyi jos haluaisin siivota hänen talossaan, ja hän kutsui Jean lähettää kuljettajan hakemaan minut.
  
  
  Hän arvosti tarjouksen, mutta ei halunnut antaa hänelle mitään ongelmia. Mitä vähemmän ihmisiä, hän vetää tämän, sen parempi se oli kaikille. Ego kiitti häntä hänen ystävällisyydestään, mutta kieltäytyi kutsusta. "Mitä haluan ensinnäkin on muutama sata dollaria Intian valuutta, jos mahdollista, ja toimisto soittaa minun pomo Washingtonissa.
  
  
  "Ei se mitään", Reynolds vakuutti minulle. Hän sai nopeasti ylös tuoliltaan, kaikki onnellisia ja innoissaan mahdollisuus osallistua, vaikkakin supistetussa muodossa, toimintaa tällaisen salaisen ja maanalainen luonnetta.
  
  
  Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin, turvonnut housut taskussa alkaen nippu laskuja, hän istui ohjaajan vastaanotto, odottaa Hawk herätä Otto holvit. "Mutta ymmärrät, että se on puolenyön jälkeen?" pomoni mutisi.
  
  
  "Luulin, että et koskaan meni nukkumaan ennen kolmea."
  
  
  "Kolme tuntia?" Räätäli, minun ei tarvitse nousta ylös kello kuusi, Numero Kolme!
  
  
  Olin aina # 3, kun Hawke oli vihainen, hänellä oli Nick-tai Carter, kun hän oli sydämellinen tunnelma. Tietenkin, Suuri Johtaja ei anna minulle anteeksi varten unohtamatta aikaero välillä Washington ja Intiassa.
  
  
  "Okei", sanoin. "Minä annan sinun mennä takaisin nukkumaan hetkeksi, ajattelin kuitenkin, että saatat olla kiinnostunut tietää, mitä tapahtui."..
  
  
  — Tiedän tarkalleen, mitä tapahtui", hän räjähti. "Olen jo puhunut Intian turvallisuuspalvelu. Minulle kerrottiin puhelun. Nick, ei aloiteta sama vanha tarina. Myönnän, että olin väärässä. Aluksi, Shiva ei ole koskaan ollut olemassa.
  
  
  "Taas väärässä. Shiva on olemassa, toivon, lyhyen aikaa...
  
  
  "Mitä sinä puhut?" Haukka huusi. "Luulin, että olet tehnyt, että sinun piti lentää kotiin."
  
  
  "Ehkä ensi viikolla, jos kaikki menee hyvin", sanoin. Kerroin Hawk kaikki yksityiskohdat, ensimmäinen tapaaminen Mohan ja Gurnek, murhan Anand, minun valtaa Red Fort, mitä seuraavaksi tapahtui. Kun hän kertoi Emu kaiken, mitä hän tiesi Laatikko, hän oli kirjaimellisesti järkyttynyt.
  
  
  Muilta linjan molempiin päihin tuli terävä g? n? veroaste poikki tuhansia kilometrejä ennen kuin reuma tuli. Hawke ' s ääni on mielettömän pehmeä ja ohut, mutta en tarvinnut tulkkia kertomaan, että hän oli syvästi huolissaan. "Nyt tiedät, mitä haluan sinulta, Nick...
  
  
  "Minulla on epämääräinen käsitys," minä sanoin. "Laatikko, eikö olekin?"
  
  
  "Haluan enemmän." Haluan Shiva ja Haji, jos tarpeen. Ja en halua ih hajanainen, on selvää, Nick?
  
  
  — suuri. Sen jo päättänyt ajaa tilanteen mukaan teidän kriteerit. Mutta mitä minä teen kanssa heroiinin tarjonta? Minun pitäisi jatkaa taistelua sen?
  
  
  "Käsitellä Shiva ensin. Muuten, otan yhteyttä Intian turvallisuuspalvelu. Laatikko on paljon tärkeämpää, tietenkin.
  
  
  "Tietenkin, tietenkin", mutisin.
  
  
  "Haluatko työskennellä yksin, vai haluatko mieluummin olla hänen kysyt Intiaaneilta askel ja auttaa sinua?"
  
  
  "Ei vielä", sanoin. "Jos Shiva epäilee, että Intian turvallisuuspalvelu on menossa häiritä ego on suunnitelmia, hän tulee kiire ympäri maata turvaudu Kiinassa, ja sitten emme koskaan löytää ego taas. Kuitenkin, tällä hetkellä, en usko, että hän näkee minut sellaisena kuin välitöntä vaaraa, joten pyydän teitä ei mainita sitä, kun soitat virkamiehet New Delhi. "Uskon, että Anand sai minut ymmärtämään, miten, mukaan ego, siellä oli 'vuotoja' luottamuksellisia tietoja johtopaikoilla ego-Palvelu. "En halua meidän toinen lentää pois ennen kuin minulla on mahdollisuus clip emu on siivet."..
  
  
  "Ja nyppiä ego on höyhenet", Haukka lisäsi.
  
  
  "Oh, me otamme laatikon häntä, tietenkin.
  
  
  Sitten huomasimme, koodi, koodi, nimi, jotta hän voisi olla varma, että hän oli puhuminen todellinen Nick Carter, eikä sähköinen ääni, loistava keksintö Albanian tiedemies. "Tämä on tärkeää liiketoimintaa, Nick. Meidän Moskova, Washington ei katsella kuin Kiina valmistelee niellä niemimaalla ilman ih interventio. Ne on pakko ottaa aloite, sota tai ei. Siis...
  
  
  "Nyt riittää," I keskeytti, yrittää nauraa, mutta en voinut. - Minulla on kontakteja organisaation sisällä. Ja en hyväksy hänen tappioita.
  
  
  "Kyllä, me tiedämme," Haukka huokaisi. "Siksi en voi menettää sinua nyt avoimesti... Ja en voi menettää Ruutuun.
  
  
  "Ja Shiva, liian," lisäsin. "Älkäämme unohtako, reumatismi Intian Alexander the Great... tai pitäisikö sanoa Hitler?"
  
  
  "En usko, että vanha Marcelo oli niin ovela, tai jopa niin määritelty, Nick. Onnea; Sen innolla kuulevani takaisin sinulle pian.
  
  
  "Hurry up, pomo. Lupaan, hyvin pian.
  
  
  Tuntia myöhemmin, hän käveli häntä hänen huoneessaan, etsivät täysin erilainen, kun hän tuli American Express-toimistot. Hänen kaapu, pitkät housut ja baletti tossut heitettiin ulos, joka korvaa ih tyypillisiä paikallisia vaatteet: valkoinen puuvilla paita, kesä housut, nahka sandaalit. Anonyymi Ruotsalaiset. Hän suihkussa, ajeltu huolellisesti, ja lopuksi hierotaan kasvot, kädet, ja jalat kerros rasvaista vettä.
  
  
  Tämän seurauksena minulla oli kupari iho, ja tämä meikki saa minut sulautua väkijoukkoon. Shiva on ihmiset halusivat Länsimaalainen, ja jos he eivät olleet tarpeeksi fiksuja vartioimaan exit American Express, he halusivat hänet, niin he eivät olleet tarpeeksi fiksuja kuvitella, että olisin vaihtaa vaatteet ja ulkonäkö.
  
  
  Virkailija tiskin takana hotellin aulassa oli tahdikas, vaikka fiksumpi kuin hänen New Delhi vastine. Itse asiassa, katsellen minua kanssa peittelemätön uteliaisuus (hän näytti mitään, kuten mies, joka oli juuri tullut), hän ei maininnut, että meille muuttaa vaatteeni, traumaattinen muutos väri, nopea kasvu väri ihoni.
  
  
  "Hän olisi pitänyt lähettää sähkeen," Emu kertoi.
  
  
  "Olen pahoillani, mutta meillä ei ole oikeutta laitteet, sahib", hän vastasi. Sitten, tiskin alta, hän veti topografinen kartta Agra väri piirroksia kaupungin maamerkit, mukaan lukien, tietenkin, Taj Mahal. "Sinun pitäisi mennä Gwalior Tie lennätinlaitos. Voit lähettää sähkeen siellä", hän totesi osoittaen piste paperi, jossa on punainen kynä.
  
  
  Kiitin häntä kuin minä taittaa ylös kartan ja pysäytti pyörän taksi aivan hotellin ulkopuolella. "Jotta Gwalior Road Post Office", hän kertoi kuljettaja. Minun aksentti ja puheen varmasti ei ottelu väri ihoni. Kuljettaja vilkaisi minua, katsellen minua samalla uteliaisuus, sillä hotelli virkailija.
  
  
  Mutta hän ei tehnyt mitään tyydyttää hänen ego on uteliaisuus. En voinut odottaa päästä lennättimeen lähettää sähkeen hotellin johtaja New Delhi, ja kertoa Heille, että en halua olla täällä pari päivää. Lopulta hän päätti soittaa Intian turvallisuuspalvelu ilmoittaa heille, mitä oli tapahtunut ih agentti Ashok Anand.
  
  
  Lopuksi minun piti käydä asioilla ennen kokousta Reeva seitsemän. Tuhlaamatta aikaa, taksinkuljettaja menossa suuntaan postiin. Samalla hän vilkuili ympärilleen varoa silmät, varsinkin, kun hän näki jonkun moottoripyörän.
  
  
  Niin pitkälle kuin tiesin, Shiva on ihmiset vielä halusi minut, joten minun piti pysyä niin huomaamatta kuin mahdollista. Okei, minun uusi meikki ja meikki auttoi minua paljon, mutta en halunnut ottaa turhia riskejä.
  
  
  "On Sahib näyttelijä?" "Mikä se on?" kuljettaja uskaltautui kun hän veti ylös Gwalior Road post office.
  
  
  "Jotkut ihmiset ajattelevat, että olen näyttelijä, sanoin.
  
  
  "Sitten ehkä sahib haluaa antaa minulle hänen nimikirjoituksensa.".. Dostal, Intian, intiimissä nimi, kynä ja paperi, hymyilevän hänelle, paperille en saanut. Pidin ulos. "Kiitos hyvin paljon, sahib! kuljettaja huudahti iloinen hymy.
  
  
  Hän ei tarvitse odottaa egon reaktio, kun hän ratkaisi sepustus. Loppujen, kaikki tietävät, että James Bond on ollut eläkkeellä jo useita vuosia.
  
  
  Keski-oven posti oli tyhjä; hän tuli ilman houkutella paljon huomiota tai nähdä Shivan kolme moottoroitu gorillat.
  
  
  Olen kiinteä se, maksanut sen kanssa kiiltävä uusia seteleitä, ja sitten ne on asennettu sen viereisessä huoneessa-paikallis-ja kaukopuhelut. Siellä oli pitkä rivi edessä laskuri, joten se oli vielä kaksikymmentä minuuttia ennen kuin se oli minun vuoroni tulla phone booth, kun operaattori antoi line New Delhi.
  
  
  Vaikka hotelli numero lensi ulos pääni, en unohda puhelinnumero Ashok on pomo. Hän nosti hänet kiinni puinen jakkara ja suljettu lasi oven perässään. Kun puhelin soi, hän nosti sen ylös ja löysi heti itselleen linjalla Hawke ' s Intialainen kollega, mies nimeltä Puran Dass.
  
  
  Intian Salainen Palvelu ei tiedä todellinen tarkoitus tehtäväni. Tietenkin, se oli multimillion dollarin lähetyksen heroiinia, mutta kukaan ei vihjannut jäljittelijä Haji ääni.
  
  
  Hänen ei tarvinnut edes puhua siitä nyt Anand on pomo. Mutta hän kertoi Heille, mitä tapahtui ego agentti. Kuten epäilinkin, he eivät ole löytäneet ruumista. Hän antoi Dass kaikki tarvittavat tiedot, mukaan lukien osoite, katu kahvila lähellä Nehru Park, Delhi.
  
  
  "Sanoit, ettei sinulla ole aikaa tavata Anand," Dass huomautti minulle, kun annoin ne kaikki yksityiskohdat Ashok kuolemasta. "Ja kuitenkin sinä puhuit minun avustaja vasta eilen, luulen."..
  
  
  "Pelkään, se on liian pitkä selittää", sanoin. "Minulla oli paineita, jos tiedät mitä tarkoitan...
  
  
  "Ei, en ymmärrä, Herra Carter," Dass sanoi kuivasti. "Ja en löydä sitä hauska, että agentti on kuollut." En ymmärrä, mitä on tekeillä; yksi päivä voit kertoa meille, että et ole koskaan tavannut Anand, seuraavana päivänä tulet ja kertoa meille, että hän on kuollut. Tämä voi olla jos omassa maassa, mutta täällä Intiassa, arvo ihmisen elämää enemmän kuin mitään muuta.
  
  
  "Kuule, Dass: en soittaa sinulle saarnata minulle. Kun hänen sanoi, että olin hukkuminen, hänen tarkoitti, että joku oli laittanut aseen selässäni, määräsi minulle sanoa, mitä sanoin. Uskokaa minua, teidän agentti kuolema on syvästi häiriintynyt minua. Ja jos se yhtään lohduttaa, voin kertoa, että Ashok tappaja ei voi enää näytellä pyöveli nimellä Cobra.
  
  
  "Saanko kysyä, missä olet nyt, Herra Carter?"
  
  
  "Hän ei voi antaa sinulle kaikki tiedot: ei vielä, joka tapauksessa.
  
  
  "Pitäisikö minun muistuttaa hänelle, että sinun vapaus toimia tässä maassa pidetään kohteliaisuus teidän Hallitus?"
  
  
  "Olen hyvin tietoinen Rouva Gandhin yhteistyötä.
  
  
  "Sitten kerro minulle, mitä teidän syyt olivat tulossa Intiaan." En voi antaa sinulle enemmän vapaata liikkuvuutta, jos olen onnellinen, pitää jokainen pimeässä.
  
  
  Jotain ei kuulosta oikealta.
  
  
  Muistin vuotoja Hawk ja Ashok Anand oli minulle kertonut. Dass oli kaikkea muuta kuin sydämellinen ja osuuskunta, hänen äänensä kuiva, lähes aggressiivinen. En tunnistanut häntä vasta kahden Cobra ammattitappajat, Ranjit ja Gurnek selville tapaan Anand kahvilassa parque. Jos se oli tuntunut kuin sattumaa, sitten, hän oli melkein varma nyt...
  
  
  Ellei, hän totesi, Dass oli varoittanut ih.
  
  
  Tietenkin, emu, se ei olisi vaikeaa tai epätavallinen kysyä agentti, missä hän on menossa tapaamaan minua. Sen sijaan hän voi olla yhteyttä Shiva, toivoen tappaa kaksi lintujen kanssa yksi kivi.
  
  
  "No, Herra Carter," Dass sanoi kärsimättömästi. "Oletko päättänyt kohdella minua kuin olisin pomosi, Herra Haukka, tai väität, että toimistoni kohtele sinua oikein?"
  
  
  "Ei, en ole edes unta, Herra Dass. Ja koska olet niin vaativa, annan sinun tietää, että soitan Bombay. Mainitsin hotelli olen asunut muutama vuosi sitten, ja lisäsi , " Jos haluat, voit lähettää minulle yksi kautta ihmiset." Se on rekisteröity Kent, Clark Kent, huone 747.
  
  
  Jos hän oli Amerikkalainen, hän olisi ymmärtänyt. Mutta hän oli syntynyt Intiassa, joten hän ei löydä sitä outoa, että olin oleskelevat hotellissa väärällä nimellä. Ehkä ego oli aliarvioinut hänet, ehkä hän oli vain harmitti, jonka avulla KIRVES oli pyytänyt.
  
  
  Samaan aikaan, kuitenkin, se näytti mahdollista, että epäilykseni ego uskollisuus ja siteet Shiva on organisaatio oli hyvin perusteltu. Ja en voinut ottaa sitä riskiä, koska Shiva on ilmainen sali ja omistaa Ruutuun.
  
  
  "En voi odottaa puhua joitakin ihmisiä, Herra Dass," I totesi. "Ja hänen, haluan ilmaista osanottoni kuoleman Anand. Toivon teidän agentti tänään.
  
  
  "Hän on täällä noin kymmenen, Herra Carter," Puran Dass sanoi nopeasti. Ja on täysi luottamukseni.
  
  
  "Toivon niin, Herra Dass.
  
  
  Löysin vaikea tukahduttaa sarkasmia, joka uhkasi näyttää minun ääni. Mutta virkailija ei tuntunut huomaavan. Hän lopetti ja nousi ylös, saavuttaa lasi-oven puhelin booth.
  
  
  Ulkopuolella, joku tukossa tieni. Ja hän ei ollut muukalainen.
  
  
  
  
  10
  
  
  En tiedä, onko sanoa "hei" tai "hyvästi".
  
  
  Toisen ilme oli huomattavasti parempi, kun otetaan huomioon, että mies edessäni, takana liukuovi, oli yksi kolmesta Sikhejä olin nähnyt kilpa kohti Agra, jahtaa minua.
  
  
  "Sinulla on täysin muuttunut ulkonäkö, 'sahib' Carter , " mies huomautti, työntää oven auki muutaman tuumaa heimon enter-näppäintä. Hän piti tylppä pistooli toisessa kädessä. Intian aikeista olivat melko intuitiivinen.
  
  
  — Tiedätkö, mitä ihmiset sanovat, " minä sanoin, jossa on pakko nauraa. "Kun olet Kuura, näyttää Roomalaiset.
  
  
  Hän kommentoi. "Ja kun olet Intiassa, tehdä mitä Intiaanit eivät, vai?"
  
  
  - Sillä estestvenno. Luulet aina olevasi hyvä paholainen, kaikki asiat huomioon. Mutta et kerjätä minua seuraamaan sinua, sahib?" Vai haluaisitko mieluummin lopettaa keskustelun enemmän räjähtävää huomaa? Ase osoitti suoraan rintaani.
  
  
  Intian Sikhien ei ole idiootti. Ja ego ei naurattanut ollenkaan minun kevytmielistä ja kevytmielistä asenne. Sen ei pelaa komedia ilman mitään syytä; se vain yrittää ostaa aikaa. Hän avasi oven ja viittilöi minua tulemaan hänen kanssaan.
  
  
  "Kerro minulle, miten löysit minut?"
  
  
  "Olet aina niin sarkastinen, 'sahib' Carter?"
  
  
  "Vain silloin, kun he yrittävät astua minun varpaat, mem sahib," minä tiuskaisi, käyttämällä sanaa ego kuin jos olisin käsitellä nainen.
  
  
  Vastauksena reumatismi loukkaus, Sikhien työnsi .45-kaliiperi pistooli minun takaisin ja teeskentelee edelleen iloisesti chattailuun minun kanssani, johti minut läpi aulan posti pyörivä ovet kadulle. "Hotellin työntekijät rupia", hän naurahti lopuksi vastannut korkkiruuvi. "Ja ei ole monia hotelleja kohteessa Agra. Näytä kuva" Sahib "Kolodezny , ja sitten hotelli virkailija sanoo," Kyllä, tämä mies vain meni postiin, noin kymmenen minuuttia sitten..." "Sahib" Carter uskoo, että hän on erittäin fiksu, että hän nauraa Shiva! Mutta nyt" sahib " Carter ymmärtää, että hän on tyhmä, ja ei Cobra ihmisiä.
  
  
  Siellä oli ripaus turhamaisuutta ja voiton Intian ääni. Mutta olin enemmän huolissani minun ihoa kuin minun ego, minun ylpeys. Lasin takana ovet, hän näki kaksi ego toverit istuu moottoripyörät, ih katse päivänä postia.
  
  
  "Et halua satuttaa viattomia naisia ja lapsia kaikki talot ympäri sinua?" Kysyin toverini, kun hän piti asetta minun selkärangan, käskee minua avaamaan oven. "Ajattele, kuinka paljon verta on vuodatettu turhaan, sahib!
  
  
  "Se on sinun verta, sahib, ei jonkun muun.
  
  
  "Sitten on sääli puolustuskyvyttömiä kerjäläinen," minä mutisi, kädenojennus ja painamalla avaa kämmen rintaan. Suoraan edessäni, rasvaa, raskas nainen trudged ylös portaita tuskallinen hitaus. Hän painoi oven, avaa se pari tuumaa, jotta hän voisi kuulla kahinaa pitkä silkki sari marmori vaiheet. Aurinko glinted hetkellisesti jalokivi nainen oli yllään hänen nenä, kun hän pääsi portaiden yläpäähän.
  
  
  Hän ei katsonut ylös ja alkoi avaamaan oven.
  
  
  "Kiitos", hän sanoi ääneen, väistelee puolelle. Hän oli varma, että Sikhi ei vedä liipaisimesta niin lähellä nainen. Hän hymyili ja nyökkäsi hieman, molemmat kädet mukaansatempaava paketti kääritään arkki tumma paperi ja sidottu vahva köysi.
  
  
  "Toivon, että se ei ole hauras," minä mutisi, ottaen nipun ympäri sylissään.
  
  
  Naisen suu aukesi hieman lipun lupaa suorittaa. Hän ei tiennyt, jos Shiva oli antaa käskyjä miehilleen tuoda minut takaisin villa elossa tai kuollut, mutta en aikonut kertoa itselleni, että. Hänen laukkunsa oli heittänyt Intian, hänen sormi katkesi, ja Gawk whizzed ilmassa.
  
  
  Laukaus herätti kaikkien huomion. Rasvaa nainen huusi jyrkästi, ja ampuja juoksi kohti häntä paniikkia. Ihmiset postissa alkoi huutaa ja käynnissä kaikkiin suuntiin, kun Intialainen yritti paeta. Hän ei halunnut hänen liukua pois niin helposti.
  
  
  Hän näpäytti hänen vasen jalka, tuottaa voimakas isku mies alle jokainen heimo. Hän porrastettu ja veti liipaisimesta uudelleen. Alkuun lasi ovi säröillä. Ääni laukauksia ja lasia ratkaisemaan tieteellisen tutkimuksen ongelmia hysteerinen huudot läsnäolijat, jotka ajattelivat, että he olivat lukittu postissa.
  
  
  Suuret lasinsirpaleet olivat hajallaan lattialla ja marmori vaiheet. Hän heitti itsensä kanssa kaikki hänen paino, liikkuvat hänen jalat hyvin nopeasti, suoraan eteenpäin, vasemmalle hieman koukussa säilyttää vastapainot. Hän löi Intian polvi kolme kertaa voima ensimmäinen isku.
  
  
  Ego alkuja äkillisesti myöntyivät kun hän yritti kiinni oven jamb; se oli räikeä takana. Hän ei katsonut taakseen, kun hän yritti päästä jaloilleen. Hän veti kätensä takaisin niin, että hänen nyrkkejään lepäsi hänen alemman kylkiluun; sitten hän antoi ilkeä rysty, että särkyneet useita hänen luita.
  
  
  Mies ei voinut pidätellä pelottava huuto ennen kuin liu ' uttamalla eteenpäin. Nyt hän oli kätensä hänen harteillaan, painamalla niin kovaa kuin pystyi. Ulkopuolella, kaksi muuta hyppäsi pois heidän moottoripyörien. Aseet heittää pahaenteinen pyhä valo auringossa kuin ne kiiti kohti kaupunkia.
  
  
  Tappaminen ih yksi kerrallaan oli helpompaa kuin poistamalla kaikki kolme yhdessä. Ensimmäinen Intialainen edelleen valittaa, yrittää vapauttaa itsensä minun tekosyy. Lihakseni jännittyivät, kun hän taisteli tuoda hänen pää ja hartiat alas hohtavan lasinsirpaleita.
  
  
  Hän nousi kauhea notkua, joka päättyi kimeä huutaa kuin ensimmäinen sirpale lasin repi kautta hänen ego ja lihaa. Hän jatkoi työntää sitä katsomassa lasi pierce ego on iho ennen kuin ego on sonni kaula.
  
  
  Toinen laukaus ratkaisemaan tutkimusongelmat kuoro hysteerinen huutaa, ja gawk lähes naarmuuntunut pääni. Hän piti häntä Intian alaspäin yhdellä kädellä, ja toinen yritti napata kivääri häneltä. Nyt hänellä ei ollut voimaa jäljellä kuin sirpale lasia, lävistetty ego on lihaksikas kaula, hitaasti luun.
  
  
  Kun lasi osui emu on kaulavaltimon, se oli kuin jos puutarha letku oli leikata se. Stream verta purkautui ulos ja roiskui ympäri kasvojani ja edessä paitani. Mies päästää ulos huuto, joka muuttui sekava solina kun hän oli heitetty maahan ego, rönsyilevän suuria lasinsirpaleita. Sormet irronnut, ja tylppä laskelmoiva pistooli putosi lattialle. Intian yritti nostaa päätään, mutta veri oli liian syvä kaula-aukko haavan.
  
  
  Sitten ego ruumis alkoi täristä convulsively, keinuvat kädet ilmassa kuin jos yrittää raapia joku... viimeinen tanssi päätön kana, joka vuotaa.
  
  
  Minulla oli vielä kaksi muuta miestä neutraloida. Heillä ei ollut äärimmäinen huoli viattomia sivustakatsojia tragedioita, ja he alkoivat ampua minua taas.
  
  
  Se gawk osui mies, joka oli kiemurtele lattialla kauhea tuska. Jos lasi smashing osaksi kaulavaltimon ei olisi jo tappanut ego, tuijottavat oli tehnyt työnsä. Mies romahti kouristus nykiminen hermoja ja lihaksia.
  
  
  Hän seisoi takana eloton kuva, naarmuuntumista lattian kanssa hänen jalka, kunnes hän löysi aseen. Hänen kohotti aseen ja palasi ampua kaksi muuta Sikhejä. Joku asettaa hälytyksen. En halua olla täällä, kun poliisi saapui, joko, koska pidätti heidät olisi estänyt minua menossa kokoukseen, jossa Reeva.
  
  
  Joten, sen sijaan, että ammunta kaksi pyssymiehiä, hän tähtäsi edessä pyörän moottoripyörä pysäköity edessä post office. Tuijottavat silmät kiinni nen kuin voita. Viheltää paeta ilmaa näytteenotto aiheutti toinen miehistä kääntyä ympäri nähdä, mitä oli tapahtumassa.
  
  
  Hän veti liipaisimesta kerran ja kuullut luoti kiitää ilman halki. Hänen tavoitteena oli suunnattu Intian takaisin, mutta sen sijaan lävistyksiä Egon selkärangan, Gawk hit Emu takana reiteen. Haava ei ollut tappava, mutta mies ei voinut enää kävellä. Itse asiassa, hän meni veltolta kuin paperille, kun hän katseli ympärilleen toisen poistu.
  
  
  En uskonut, että olisin jahtaa viimeinen kolmesta Cobra palkkatappajat. Hän kumartui ruumiin hänen ystävänsä, ja kun hän veti liipaisimesta loppuun hänet, hän tajusi, että hän oli ampunut viimeinen laukaus. Ja hänen vielä ehtinyt saada ammuksia Astra, että hänet sai Nirad ennen kuin omaansa, meni ego helvettiin.
  
  
  Hänen käsi oli juuttunut hänen takataskussa. Hän piristyi Astra, pudotti sen lattialle, ja sijoitettu .45-kaliiperi pistooli sen tilalle, joka oli parempi kuin Astra, paljon kevyempi pistooli. Puhumattakaan siitä, että en halua kantaa kahta asetta. Yksi oli enemmän kuin tarpeeksi, varsinkin kun olin hieman ylpeä huomatakseen, että minun lyöntejä ja potkuja oli lähes luotettavampi puolustus kuin Wilhelmina on luger.
  
  
  Hän katsoi taakseen ja näki yhden Sikhejä auttaa hänen haavoittunut toveri kiinni moottoripyörän renkaat ehjät. Minun sandaalit creaked äänekkäästi kuin hänen pyyhkäisi aulan poikki ja syöksyi takana post office laskuri.
  
  
  Siellä oli kasoittain säkkejä täynnä postia. Hän liukastui välillä laukut ja juoksi kuin hullu nenän hämmästynyt, postmen, jotka olivat jäädytetty pelosta. Posti-ja lennätin työntekijöiden tuntui olevan valtion hypnoosi. He avasivat suunsa ilman liikkuvia ja vain seurasi minua silmillään.
  
  
  Takaisin huoneeseen avautuivat lastauslaituri. Hälytys bell jatkoi rengas, ja tuttu ujellus poliisi sireenit voidaan kuulla matkan. Olen miettinyt, jos kaksi Intiaanit, joka oli ollut elossa, hänen oli onnistunut paeta. Jos he onnistuivat, olin varma, että he seurata minua alas, kun olin vielä Intiassa. Mutta en halunnut unohtaa nam ih, nam Riva... meille ah. Hawk heti ymmärtäneet minun tehtäväni, joten minun piti saada Ruutuun ennen kuin Shiva käyttää sl.
  
  
  Mikä vaivasi minua eniten, ja mikä sai minun nalkuttava mielessään, kun hyppäsin pois lastauslaituri rodun välillä kaksi pakettiautoa, oliko Shiva olisi jäädä tänne, kun minulla oli mahdollisuus häiritä Ego on suunnitelmia. Jos ego ihmiset olivat palanneet villa, yksi luoti hänen jalka, ilmoittaa, että toinen oli kuollut, Shiva olisi ollut täysin kykenevä pakkaamaan ja katoaa, jos hänen ei olisi raportoitu nen Intian poliisi. On mahdollista, että hän on jo ottanut shaggy vaiheet olla valmis lähtemään maasta.
  
  
  Ellei, tietenkin, Reeva voi pitää sitä yhdessä. Siellä oli jotain muuta, joka voisi vakuuttaa Shiva, että en ollut välitöntä uhkaa egon suunnitelmia, ja se perustui minun epäilystäkään siitä, että Puran Dass oli rikoskumppani Cobra on suunnitelma. Jos Dass oli puhunut Shiva kun minun puhelin soita (joka tarkoitti sitä, että epäilykseni upseerin lojaalisuus perustuvat kovat faktat, ei vain intuitio), Shiva olisi pitänyt tietää, että valehtelin, kun väitin olevan Bombayssa, ja olen epäillyt, Dass. Sitten hän olisi myös voinut kuvitella, että vakuuttunut siitä, että Dass oli mukana Cobra juoni, hän olisi ollut varuillaan yhteyttä Intian poliisia tai mitään salaisen palvelun haara.
  
  
  Se oli vain hypoteesi, mutta en voinut ottaa riskiä, että Intian poliisi häiritsee minun tehtäväni, ja en voinut antaa Shiva lentää Kiinaan, jossa Laatikko hänen hallussaan. Reeva oli ainoa henkilö, jolta hän voi saada tietoa, lyhyesti selittää hänen tehtävänsä, ja paljastaa hänen setänsä on absurdi ja pelottava suunnitelma. Tyttö lupasi auttaa minua. Tämä ei ole enää Samarialainen ele korkkiruuvi, mutta järkeä korkkiruuvi. Kerroit hänen setänsä paeta ennen kuin ehdin ovelampi häntä Shiva oli varmaa kuolemaa ego, isä.
  
  
  Hän ei edes tiennyt, missä Shiva oli tilalla hänen isänsä vankeudessa, koska hän vain saa hänen puhua hänen kanssaan puhelimessa. Minun piti selvittää, mutta jos Shiva katosi ympäri maata ennen kuin minulla oli mahdollisuus suorittaa tehtävä loppuun, sitten molemmat meistä ei ollut toivoa vapauttaa vanki. Onneksi pääsin pois postista ennen Intian poliisi on estänyt minua.
  
  
  Sireenit olivat vielä itku, kun hän löysi itsensä kujalla kauppoja toisella puolella post office. Hän ei lopeta katsoa taaksepäin, mutta jatkoi kävelemistä, liukastumisen osaksi pieni kauppa, jossa oli suuri sekamelskaan esineitä ja tavaroita, jotka näyttivät piilottaa aivan kuten monet synnit.
  
  
  Kaksi, vanhempi mies kumartui hartiat mutta fiksu tunnistaa todennäköinen ostaja välittömästi, astui esiin heti, kun hän tuli kauppaan. Mies puhui englantia vahvalla brittiaksentilla, ja kun hän selitti hänelle, mitä tarvitsin itsekkyys, hän oli tarpeeksi fiksu, ei keskeytä tai kysy mitään utelias kysymyksiä, Amerikkalainen aksentti.
  
  
  Vaikka epäsuhta minun aksentti ja Intian vaatteet, se antoi minulle niin, jos ei ollut mitään outoa. Hän ei voinut antaa minulle ammuksia .45-kaliiperin tykki, että hän oli lainattu Sikhien, mutta tarjosi minulle suuri pala buffalo piilottaa. Nahka, kun tajusin kun ostin sandaalit, ei ole helppo löytää Intiassa. Mutta buffalo ruoska oli hyvässä kunnossa, kuten puuvilla takki. Se paita, joka oli tällä hetkellä yllään oli veren peitossa, mutta liikkeen omistaja ei ollut kovin kiinnostunut asiasta. Rupiaa ovat aina rupiaa, ja se on tärkeintä.
  
  
  Vaihdoin vaatteet kaupasta. Kun hänen verinen "takki" luovutettiin omistajalle, hän rullattu se ylös nippuun ja heitti sen puisen tiskin takana myymälä. "Haluatko jotain muuta, sahib?" — Mikä se on? ", hän kysyi pilke silmäkulmassa, kun hän otti muutaman wad toteaa hän piti taskussaan.
  
  
  "Sinulla on luuta?"
  
  
  "Luuta?" — Mitä se on? " hän kysyi, ei ymmärrystä.
  
  
  "Se on luuta," hän selitti, ja teki lakaistaan ele molemmin käsin.
  
  
  "Voi, kyllä, ymmärrän häntä. hän vastasi säteillen. Hän katseli ympärilleen, mitä hänen ego kyseli häntä.
  
  
  Se oli luultavasti sama luuta hänellä oli tapana lakaista hänen liikkeessään, mutta hän ei malttanut antaa sen minulle, varmasti oikeaan hintaan. Hinta on varmasti melko korkea Agra hinnat, mutta samaan aikaan se tuntui naurettavan alhainen minulle. Mies yritti kääri luuta arkki tumma paperi, mutta hän selitti hymyillen, että ottaisin sen, koska se on.
  
  
  Hän näytti hieman hämmentynyt, niin paljon, että hän rypisti otsaansa ja katsoi alas, melkein pettynyt ja loukkaantunut, että en kielsi hänelle mahdollisuuden suorittaa tavallista rituaali, sitten ostaa tuote. Hän pyysi. "Ei se riitä, sahib?"
  
  
  - Kyllä, uskon, että luuta ja buffalo hirttosilmukka on riittävä nämä muut olosuhteet. Sinulla ei ole ammuksia, ethän?
  
  
  Mies pudisti päätään useita kertoja. Hän veti toisen upouusi bill ja työnsi sen hänen palmu. "Et ole koskaan nähnyt minua, okei?"
  
  
  "En ole koskaan nähnyt ketään," kaksi miestä sanoi, ilman toisen epäröintiä, liukastuminen rahaa hetken.
  
  
  Saada hänen toisen laskun ja toista toimenpide. "Voitko kertoa minulle missä minä voi löytää ammuksia?" Toinen ystäväni kutsui minut metsästämään maassa...
  
  
  "Ollakseni rehellinen, sahib, en tiedä, jossa voit löytää ammuksia tarvitset. Olemme rauhallisia ihmisiä täällä Agra. Vain viranomaiset omistavat aseita.
  
  
  "Oletko varma, ettet muista mitään myymälää, jossa voit löytää mitä tarvitsen?" Painoin häntä, ja sanoin, annoin heille rahaa.
  
  
  Hän sanoi. "Vain hetken!Hän laittaa alas yhden minuutin bill ja käveli takaisin kauppaan. Katsoin häntä raapustaa jotain pala tummaa paperia. Kun hän ojensi minulle paperin, häntä, ja katseli nimi ja osoite kirjoitettu nen. "Se on paras asia, mitä voin tehdä, sahib," mies pyysi anteeksi. "Jos Basham ei ole mitä tarvitset, en usko, että löydät ammuksia täällä Agra. Tämä on vaatimaton kaupunki... me myydä asioita vain turisteja varten. Ymmärrät, eikö?
  
  
  "Tietenkin," ego vakuutti hänelle.
  
  
  Joten tässä hän oli, kadulle, aseistettu luuta, ihoa ruoska, ja .45 kaliiperin pistooli, että olisi kätevää, jos vain hän voisi ampua. Mutta tässä vaiheessa hänen ei olisi voinut valittaa. Joka tapauksessa, hän oli vielä elossa. Varsin tyydyttävä, kun otetaan huomioon kaikki, mitä olen käynyt läpi.
  
  
  
  
  11
  
  
  Se oli uskomaton näyttö primitiivinen ja hallitsematon fyysistä voimaa, että hänen harvinainen parantajia oli nähnyt. Mies muutti tällainen uskomaton nopeus ja ketteryys, että en voinut auttaa, nojaten takaisin minun tuoli, tunne lihakset elämää sopimus convulsively. Hän hyppäsi ilmaan ja syöksyi alas kuin tiikeri, jossa on kissan armon, joka oli aina olennainen osa ego tappava kyvykkyys.
  
  
  Ja, kuten tiikeri, se oli tassu-kuin sormet aseinaan kynnet yhtä terävä kuin kynnet. Seuraava toinen, hän käyttää hänen tappava ase raapia toisen henkilön kasvot, jättäen suuri verinen haavat, jotka näyttivät olleen veistetty lihaa.
  
  
  Verta alkoi tippua, crimson puroja welling ylös noin syvä leikkauksia luun. Mies näytti mielenkiinnoton, hänen ominaisuuksia tunnistamattomaksi, hänen ego liha roikkuu riekaleina kuin nyljetty iho. Huikea, hän yritti perääntyä, mutta hyökkäsi jälleen.
  
  
  Ei sisältöä kääntämällä hänen vastustajan kasvot osaksi verinen massa, Tiikeri swooped alas hänen päällensä. Minä näin hänet, hampaat terävä kuin sapelit, terävä ja rosoinen. Olin ravistamalla inhoa, mutta en voinut ottaa silmiäni pois kohtaus, sen raakuus ja välinpitämättömyys ihmisten elämään.
  
  
  Hän jatkoi tuijottaa ihmetellään. Kuva, jossa kynnet nosti kätensä iskeä reuna hänen palmu: se oli kaikkein täydellinen ma-nal-chi-ki punch hän oli koskaan nähnyt.
  
  
  Tämä on varoitus, että en voinut vain sivuuttaa, siitä, mitä voi tapahtua, kun tiettyjä "tieteenalojen"-erityisesti karate ja "kung fu" - käytetään vahingoittaa pikemminkin kuin vain aiheuttaa. Hänen ei ollut koskaan uskonut tällaisen rangaistuksen tai väkivaltaa alusta väkivaltaa. Hän pudisti päätään surullisesti, ja vilkaisi hehkuva soittaa hänen katsella.
  
  
  Ostin hänelle Japani-tehty watch aikaisin aamulla. Se ei ollut vielä kello viisi. Minulla oli kaksi tuntia jäljellä, joten käänsin huomioni takaisin elokuva, Hong Kong-tyyliin draamaa.
  
  
  Pohjois-elokuva oli näkymä Taj Road, vain muistuttaa minulle, että minulla oli vielä vierailla kuuluisa Taj Mahal. Mutta hän ei uskalla näyttää kasvonsa niin suosittu ja tungosta paikka. Hänen, tietenkään, ei ollut leffateatterissa, vain pitää hauskaa, kun whiling pois päivä. Koska hänen, olin varma, että Cobra ihmiset olivat vielä prowling kaupunki, yrittää löytää minut, jotta he voisivat tappaa minut, hän oli valinnut elokuvan, teatterin jäädä huomaamatta niin kauan kuin mahdollista.
  
  
  Minulla oli pakkomielle menossa takaisin Shiva ' s mansion kohdata häntä, mutta hän ei tiennyt, kuinka monta henkivartijaa olivat hirviö on palvelu, ja hän ei edes tiedä, jos hän oli vielä siellä. Tapaaminen Reeva oli suunniteltu seitsemän vuonna pieni kaupunki, noin kahdenkymmenen kilometrin päässä Agra.
  
  
  Paikka, jossa meidän piti tavata tunnettiin Fatehpur Sikri, hylätty kaupunki noin marmori ja hiekkakiveä. Avulla opaskirja, että hän osti samassa kaupassa, missä hän osti kellon, hän pystyi kaapata hänen mielessään topografinen kartta paikka. Siellä oli paljon palatsin salit, jotkut suuret portaat ja parveke, jolta on näkymät suuri piha. Pitkän hylätty Stahl rakennuskompleksi oli täydellinen paikka meille molemmille, paikka, jossa he voivat puhua hiljaa ilman, että löysi hyvin koulutettu Cobra aineet.
  
  
  Oli ilta, kun sain siellä, ja se oli myös minun puolesta. Pimeys suojaa minua katseilta Shiva on moottoroitu prikaati. Ainoa ongelmani oli kuitenkin se, että en voinut saada tarpeeksi ammuksia minun pistooli.
  
  
  Hän seurasi liikkeen omistaja neuvoja ja meni käymään Intiaani nimeltä Basham. Hän oli rautakaupan vieressä basaari, pieni kauppa, jossa voit löytää kaiken vasarat oopiumia. Mutta se ei ollut osa egon välillä pistoolin patruunoita. Se ei ollut rahasta, se oli saavutettavuus.
  
  
  "Tarvitsen vähintään kaksikymmentä - neljä tuntia, sahib," kauppias sanoi, kun Ego vei hänet syrjään selittää, mitä olin etsimässä.
  
  
  "Kaksikymmentä-neljä tuntia on liian pitkä", sanoin.
  
  
  Hän kohotti kätensä, kämmenet ylöspäin. Tyhjä, niin tyhjä oli .45-kaliiperin pistooli, joka oli kerran kuulunut Cobra matematiikan opiskelija, joka olisi vuotanut kuiviin postissa. Basham nuolaisi huuliaan ahnaasti, hänen silmänsä kiinnitetty rahat hän oli heiluttaen edessä Ego on kasvot.
  
  
  "Haluan olla onnellinen palvella sinua, sahib.".. mutta käteni ovat sidotut. Patruunat kyselet eivät ole helposti löydettävissä Intiassa. Tarvitsen ainakin päivä löytää ih...
  
  
  "Se on todella sääli... meille molemmille. Olla kärsivällinen!
  
  
  "Mutta ehkä en voi näyttää sitä sinulle, jotain muuta," kauppias sanoi, ja katosi takaisin kauppaan, vain tulla ulos minuuttia myöhemmin hohtavan tikari, jota hän pitää käsissään kuin kallisarvoinen esine tai tarjoaa variksenpelätin. Jos matelijan jumaluuksia, Nagy, olivat katsomassa tämän kohtauksen, hänen, varma, että he eivät olisi tyytyväisiä. Tikari oli nyt kiinnitetty minun kyynärvarren erittäin kevyt huotra, lähes identtinen olisin kulunut, kun Shiva miesten oli onnistunut riisumaan minua.
  
  
  Joten minulla oli veitsi, luuta (muuttui kaksi samanlaista seurat noin jalka pitkä kukin), ja buffalo ruoska. Kaikki, jotka oli tarkoitus korvata ase. En ollut täysin aseeton, okei, mutta en ollut hänen kävely arsenal joko.
  
  
  Kuitenkin, jos kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan, en ehkä edes tarvinnut käyttää asetta. Minulla ei ollut aikomustakaan dating Cobra miesten kanssa ennen kuin olin valmis kohtaamaan Shiva paljon enemmän yksityishenkilöinä kuin aikaisemmissa.
  
  
  Joten oli tärkeää, että tapaaminen Rhea meni sujuvasti. Hän lupasi tytön löytää ja vapauttaa hänen isänsä. Puolestaan, hän osoitti, että hän on enemmän kuin halukas yrittää saada kaikki mahdollinen tieto. Sopimus syntynyt ja tehty keskinäinen epätoivoon. Reeva tarvitsi minua, hänen tarvitsi häntä yhtä paljon, jos ei enemmän.
  
  
  Joten minä istuin alas minun paikkani ja jatkoi katsella elokuvaa, kuunnella out-of-sync ääniä, värejä niin kirkas ja upea, kuten alumiini Joulun toivoa. Kuvatekstit, yksi in Hindi ja muut Bengali, luultavasti oli hyvin vähän tekemistä merkitys englanti vuoropuhelua. Mutta rytmi, uskomaton taito päähenkilö taiteen "kung fu" kiehtoi minun mielessä.
  
  
  Elokuva päättyi neljä-kolmekymmentä. Ohjelma ilmoitti jatkoa elokuva, joten nousin minun istuin ja käveli yksi, noin uloskäynnit, mingling kanssa chattering ja kommentointi joukosta. Kun hän oli kadulla, minulla ei ollut vaikeuksia pysyä huomaamatta, kunnes taksi löysi hänet, valmis ottamaan minut hylätty kaupunki Fatehpur Sikri.
  
  
  Kuljettaja, hyvin ajeltu ja ilman turbaani, onneksi (sillä hetkellä hän oli nähnyt kaikkialla Sikhien), pyysi viisikymmentä rupiaa puolen tunnin matka. Pimeillä markkinoilla, dollari oli arvoinen kaksitoista rupiaa. Se oli kohtuullinen hinta, joten annoin Ne rahat etukäteen ja laittaa hänet takapenkille vanha Citroen.
  
  
  Ei yhden moottoripyörän seurasi meitä, ja he eivät yritä ohittaa meidät. Olla tarkka, matka Fatehpur Sikri oli rauhallinen. Se oli sama tie otin sen jälkeen kun olin karannut noin Shiva ' s mansion. Hän levällään penkillä, kun ohitimme rivin pensasaidat, joka erotti talon päässä street. Kukaan ei ollut näköpiirissä, ja kartano, sen pakattu maa seinät, näytti tyhjä ja hylätty.
  
  
  En ollut onnellinen, tietenkin, koska ajattelin, Shiva, Haji, ja jopa Reeva kohti Kiinan rajaa. No, hän päätteli, aika näyttää.
  
  
  Hän katsoi hänen katsella uudestaan ja yritti rentoutua. Siellä oli vielä runsaasti aikaa, mutta mitä lähemmäksi hän tuli hylätty kaupunki nuolla sitä, enemmän hermostunut ja ahdistunut, että hän tuli. Hän otti mahdollisuuden lopettaa, mitä hän oli alkanut, ostaa luuta ja buffalo ruoska.
  
  
  Basham oli ystävällisesti lainata minulle käsi pora. Hän porattu kaksi reikää luuta kahva, yksi kummassakin päässä club. Nyt hän sidottu ruoska buffalo ruoska ensin yksi reikä, sitten toinen, kiinnitä se tiukasti narulla sivuilla. Niinpä, välillä kaksi tikkuja se on jotain kuin venytetty nahka hyppääjä. Tarkistin solmua; reikiä puuta tikkuja olivat pieniä, ei ollut vaaraa ihon kuorinta pois.
  
  
  Kun hän oli lopettanut laitteen kokoaminen, hän näki kaukaisuudessa fluted minareetti asetetaan Jami Masjid Moskeija. Mutta massiivinen rakennus näytti pieni verrattuna jättiläinen seinä, joka nousi etelä-puolella moskeija. Seinät oli rakennettu kunniaksi voittoja Akbar, Mughal Keisari, joka perusti legendaarinen kaupunki Fatehpur Sikri. Seinät unohdetaan ympäröivä maaseutu ja ryhmä surkeissa majoja, jotka muodostivat kylän jalka hylätty kaupunki.
  
  
  "Ei Sahib halua ego odottaa täällä?" Taksinkuljettaja ehdotti, hidastaa pysähtyä sisäänkäynnin autio parkkipaikalla vieressä autio ja hiljainen kaupunki. "Minä annan sinulle hyvän hinta: kolmekymmentä rupiaa ottamaan sinut takaisin Agra.
  
  
  "Olen pahoillani, mutta minulla on muita velvoitteita", selitin, täyte buffalo iho tikkuja osaksi housut taskussa. Häntä, avasi oven ja tuli ulos, ympäri auton.
  
  
  "Oppaat eivät ole enää täällä, sahib", taksikuski vastasi. "Etkö halua, että Weed näyttää sen sinulle?" Sen tuntee Fatehpur Sikri. Minä näytän sinulle jotain, että mikään muu turisti ei ole koskaan ennen nähnyt...
  
  
  "En epäile sitä," olen samaa mieltä, nauraa. "Mutta minun täytyy tavata Intian opas muutaman minuutin." Turvallista matkaa, sahib!"
  
  
  "Kuten haluat", kuljettaja sanoi, pettynyt. Hän käynnisti moottorin, kääntyi nurkkaan, ja ajoi pois, jättäen pölypilven taakseen.
  
  
  Hänen kävely polku jatkui.
  
  
  Viime turisti bussi on jo lähtenyt Agra. Kauppiaat, jotka olivat näkyvissä tuotteitaan pihalla noin moskeija myös palasi kylään, jolloin marmori ja hiekkakivi rakennuksille hylätty. Hän nopeasti ylitti piha, tarkastetaan kartta hän oli revitty pois opaskirja, ja löysivät rakennuksen, joka tunnetaan nimellä house of Maruam.
  
  
  Se oli siellä, että Reeva varasi minulle ajan alle tunnissa. En tuntenut mitään, ja en nähnyt mitään liikettä, jotka saattavat herättää epäilykseni. Rakennuksen, sen freskot ja kullattu maalatut katot, oli grand ja juhlallinen, testamentti Akbar vaurautta ja poliittista valtaa. Hän istui ensimmäinen askel kapea portaikko, joka johti parveke, joka juoksi ympäri taloa.
  
  
  Ja odotus alkoi. Minä vain rukoilin, että Reeva Singh ei päästänyt minua alas.
  
  
  Seitsemän, aloin hermostua. Kymmenen minuuttia yli kuusi, hän oli kaksin verroin huolissaan. Mutta varttia yli kuusi, hän kuuli äänen auton pysähtyminen parkkipaikalle. Sitten, heikko ääni jalanjälkiä kaikui läpi marmori-kivetty piha, joka muodostuu kuvio suuri shakkilauta.
  
  
  Ilmeisesti Akbar oli pelaamassa shakkia, käyttäen hänen sivuvaimojensa ja tanssijoita, kuten live pelinappuloita. Hänen, liian, kun hän hitaasti nousi ylös, tuntui kuin pelinappula liitetään osaksi peli, mutta juuri päättänyt matti vastustajan. Shiva oli vakuuttunut siitä, että hän voisi hallita kaikki minun liikkeitä, sanelee omat likaiset sääntöjä.
  
  
  Mutta jos minulla oli mahdollisuus sanoa tai tehdä jotain, tämä olisi varmasti viimeinen peli, että nero rikollinen pitäisi pelata.
  
  
  "Nick?" Nick, oletko siellä?
  
  
  Se oli tuttu ääni, mutta ripaus pelkoa, paniikkia. Se ei ollut aivan vielä pimeää, ja vaikka taivas oli saada tummempi, hän saattoi nähdä Reeva on hoikka hahmo astelee pihan poikki. Hänellä oli yllään avoin-Länsi-aukkoinen mekko. Hän oli kauniimpi kuin hän muisti, mutta tämä ei selvästikään ole aikaa tällaisia ajatuksia.
  
  
  Kun Reeva näki minut, hän juoksi hänen sandaalit clattering marmori laatat kiihtyvällä tahdilla.
  
  
  "Pyydän sinua, pidä minua tiukasti!", hän mutisi. "Se, mitä todella haluat juuri nyt, Nick.
  
  
  Ee haki hänet ja piti häntä lähellä. Hän vapisi, väreet juoksi läpi hänen koko kehon, hän tarttui minua, jossa hänen päänsä rintaani.
  
  
  "Älä pelkää", kuiskasin hiljaa. "Lupaan teille, että kaikki toimii ulos parasta. Näet isäsi, ja asiat muuttuvat hänelle liian, älä huoli.
  
  
  Hän nosti päätään ja yritti hymyillä. Hän oli kevyesti suuteli huulet ee: hän astui taaksepäin ja työnsi hänen hiukset takaisin hänen silmänsä. "Minä luotan sinuun, Nick", hän sanoi pehmeästi. "Setäni opetti minua ei voi luottaa kehenkään, en voi ajatella minun aivot enää, koska se on niin paljon päässäni. Mutta uskon sinua, Nick. Minulla ei ole muuta vaihtoehtoa. Jos et voi auttaa minua, jos et voi pelastaa isäni, niin kukaan ei voi. Ja minulla ei ole ketään muuta, jonka puoleen kääntyä, Nick! Meillä on joku mennä.
  
  
  Musta silmät, ih surullinen ja pelästynyt ilme, siellä oli myös päättäväinen ilme. "Olemme tehneet askel eteenpäin", hän sanoi rauhoittavasti. Hän johdatti hänet sisälle ja hän istui portailla, yrittää rauhoittua.
  
  
  Se ei ollut helppoa, koska hän oli kourissa jännitystä ja pelkoa, joka teki hänen vapisevat päästä varpaisiin. "En uskonut, että voisin tehdä sen kokouksessa," - hän selitti hetken kuluttua. "Minun oli pakko keksiä tekosyy kertomaan setäni, että olin menossa Agra ostoksille. Hän yritti lähettää minulle yksi hänen miehiä, mutta olen vihdoin onnistunut vakuuttamaan hänelle, että se ei ollut tarpeen.
  
  
  Hänen kertoi lyhyesti hei noin päivän tapahtumista, kertoo nooa kaikki mitä tapahtui heille fretti kuin hän lähti-en.
  
  
  "Kuinka monta miestä hänellä on jäljellä?" Kysyin, viimeistely minun tarinani.
  
  
  "Viisi ihmistä, ei enempää. Ranjit on sairaalassa, mutta en usko, että hän on hengissä. Ego keuhkot ovat tuhoutuneet sisäinen verenvuoto.
  
  
  "Ja toinen luoti hänen jalka?"
  
  
  "He ottivat Ego takaisin huvilalle. Hän ei voi kävellä, joten hän ei pitäisi olla vaaraksi meille. Tyttö alkoi selittää mitä oli tapahtunut, kun hän oli löytänyt sidottu ja suukapula. Se saattaa kuulostaa vakuuttava meille tällä hetkellä, mutta Shiva oli epäilyttävä hahmo. Huolimatta Reeva kyyneleet ja kanneperusteet, hän jälleen kerran kieltäytyi hänelle lupaa nähdä hänen isänsä. Hän ei myöskään paljasta, missä hän oli tilalla hänen veljensä vankina.
  
  
  "Puhuin isäni kanssa puhelimessa. Hän oli hyvin heikko, hän voi vain mumisi muutaman sanan, Nick, " Rhea lisätty kaukainen ääni. "Jos et voi vapauttaa hänet, missä hän on, en usko, että hän elää kauan."..
  
  
  "Itsekkyyden" ee vakuutti hänelle, vaikka hän ei ollut aavistustakaan, mistä löytää Reeva isä. Ensinnäkin, se oli Shiva, joka oli neutraloida häntä. Vaikka olin onnistunut välttämään ansoja asettamat hirviö, olin hyvin tietoinen siitä, että se ei olisi helppo päästä se. "Tiedätkö mitään Haji keksintö, että pirullinen laite setä kutsuu Laatikko?"
  
  
  "Yritin päästä labraan, mutta setäni turvallisuus ei päästänyt sisään. Mutta aistin jotain... Hän sulki silmänsä ja rypisti otsaansa, yrittää muistaa. "Ehkä se ei ole väliä... hän lisäsi hetken kuluttua.
  
  
  "Kaikki on tärkeää. Mikä on se noin?
  
  
  — no... olen kuullut Shiva puhua jonkun puhelimessa ja sanoi jotain Bombay. Luulin, että se oli outoa aikaa, koska hän ei ole Dell Bombay... tai ainakaan en tiedä siitä.
  
  
  Kello soi päässäni, ja se tuskin oli miellyttävä ääni. "Oletko varma?" Vaadin. "Kuulitteko mitään muuta, selvittää, kenen kanssa hän puhuu?"
  
  
  Reeva pudisti päätään. "Kuulin hänen vain sanoa, Bombay." Muutaman sanan hotel, äänestää ja se on siinä. Mutta kun hän muutti pois puhelimesta, minun setä ei näyttänyt tyytyväinen.
  
  
  Puhuiko hän puhelimessa ennen tai jälkeen ego ihmiset tulivat takaisin yli Agra?
  
  
  - Ennen. Se vakuutti hänet. Kaksi heistä saapui noin tunnin, ehkä vähemmän, " Rheeva vastasi. "Hän oli puhelimessa ennen kuin he saapuivat.
  
  
  Joten Puran Dass oli Cobran rikoskumppani!
  
  
  Kaikki alkoi selvittää, että järkeä. Nyt ymmärrän, miten Cobra ihmiset tiesivät, olin menossa olla street cafe aamulla Ashok ja minä tapasimme. Se ei ollut sattumaa. Dass oli asettaa kaiken ylös, ilmeisesti alle Shiva on tilauksia. Ei ole yllättävää, Intian salainen Palvelu löysi itsensä päin seinää, kun ne yritti selvittää, kuka oli takana Cobra. Ei ihme, he olivat niin tehottomia ja tehoton, kun mellakoita ja levottomuuksia puhkesi eri puolilla Intiaa viimeisen kuuden kuukauden aikana.
  
  
  Sen mukaan, mitä tiesin Intian Salainen Palvelu organisaatio, Dass oli perimmäinen auktoriteetti.
  
  
  Tieto tuli ulos ego kaappiin. Hawke puhui" vuotoja " sisällä IISA, vastavakoilu, mutta hän ei ollut koskaan epäillyt mitään niin vakavaa. Onneksi se päätti toimia yksin. Päätös, että nykyinen asiaintila on jo tullut pätevä syy.
  
  
  - Onnistuit tietää enemmän?
  
  
  Reeva pudisti päätään uudelleen. "Olen pahoillani, Nick. Yritin parhaani, mutta saan sen vaikutelman, että setäni ei luota minuun... nyt se on vähemmän kuin koskaan. Hän ja Haji puhui suurimman osan päivästä, mutta vartijat ei jätä lab. Minulla ei ollut aikaa opetella enää mitään.
  
  
  "En ymmärrä. Teit kaiken, mitä voit, ja siinä kaikki, että asiat, " hänen isänsä sanoi. Joten minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin palata villa. Kerran siellä, minä otan ohjat käsiinsä.
  
  
  Mutta se oli iso riski. Lähes ylitsepääsemättömiä.
  
  
  Jos en olisi yrittänyt saada Ruutuun ennen kuin sitä käytetään uudelleen, kukaan ei voinut sanoa, mitä Shiva olisi tehnyt kolme ässää hihassaan... vaikka se oli jätetty pois, neljäs varaukseen. Hän ei olisi pitänyt pysäyttää nyt, kun tänne asti.
  
  
  "Minun täytyy mennä takaisin villa kanssasi," Niitti selitti hänelle. "Olen kertonut sinulle, mitä hän aikoi tehdä-Ruutuun. Jos odotamme, että kaikki menee mukaan meidän ego suunnitelmia, onko haluamme sitä tai ei. Minulla ei ole muuta vaihtoehtoa, Reeva.
  
  
  "Minä myös", hän kuiskasi. Hän tarttui käteeni ja puristi sormeni hänen. "Jätin auton ulkopuolella, se on vain muutaman askeleen päässä.
  
  
  Menimme ulos kadulle, jättäen jälkeensä koristellut huoneet talon Marouam. Taivas oli crimson punainen, aurinko vaalean oranssi laastari kaukana horisontissa.
  
  
  Reeva oli vielä kädestä, ja hän kuunteli ääni jalanjälkiä hänen sandaalit tömisteli ympäri laatoitettu piha. Sitten siellä oli äkillinen crack korvissa, karjaisu, joka olisi täyttänyt useimmat ihmiset on verta kylmä. Mutta vuosien koulutus ja kokemus on tehnyt minusta sitkeän, kääntämällä minun hermot terästä. Silti valehtelisin, jos sanoisin, etten ollut peloissani.
  
  
  Ääni hylättyjä rakennuksia kaikui kuin ukkonen. Reeva ei voinut auttaa, mutta itkeä ja halasi minua, puristi kättäni kauhu. Sekuntia myöhemmin, olin sokaistunut moottoripyörä ajovalojen, joka oli jo piippuun.
  
  
  Siellä oli kolme Sikhejä, jokainen ratsastus moottoripyörän, kuten ratsuväen yksikkö. He alkoivat kiertää minut; ih sarkastinen nauru lävistetty minua kuin niin monet puukottaa haavat. Shiva oli jälleen haastava. Mutta jos hän oli ollut ego pelissä, Nick Carter olisi pian ollut kuollut mies. Jotain olen ehdottomasti ei anna hänen tehdä sitä.
  
  
  
  
  12
  
  
  Kaksi miestä hän tiesi miltei välittömästi. Yksi heistä oli Gurnek, hänen kasvot siteissä ja arpinen, mutta silti elossa ja hyvin. Toinen oli mies, postista, sama yksi, joka oli onnistunut ottamaan haavoittunut toveri pois. Kolmas, parrakas ja turbaani kiedottu hänen päänsä, kuten muutkin, oli minulle tuntematon. Mutta tiesin, mitä hän oli ajatellut, vaikka emme olisi tavanneet.
  
  
  "Olet herättänyt minun setä on epäilyjä, Reeva," yksi kolmesta selitti. "Siksi hän määräsi meidät seuraamaan sinua, tiedän, että sinun johtaa meidät avoimesti 'Sahib' Carter ...
  
  
  Reeva ja minä seisoin liikkumatta, jäädytetty. "Älä sano sanaakaan meille," hän kuiskasi hänen tyttö. "Tee, mitä minä sanon teille, ja sinun on hieno."
  
  
  "He aikovat tappaa meidät, Nick!"
  
  
  - ei. Setäsi on suuruudenhullu: jos jonkun on kuoltava, olen varma, että he haluavat tappaa hänet henkilökohtaisesti.
  
  
  Olen suojattu silmäni häikäisyä ajovalot ja katseli ympärilleen. Jokainen Cobra-agentti on aseistettu .45-kaliiperin pistooli, joka sillä hetkellä oli suunnattu minulle, yksi rintaan, yksi pää, ja kolmasosa takana. "Joten mitä aiot tehdä, ampua meidät molemmat?" Huusin yli myrskyisät moottoripyörät.
  
  
  "Ampua sinua, 'Sahib' Carter ?" Odin naurahti ympäri miehiä. Se oli joku, en tiennyt, pitkä, pullea nuori mies, joka selvästi nautti nähdessään minut tässä asennossa. "Liian helppo. Ei, Shiva antoi meille erityisiä henkilökohtaisia ohjeita. Tämä on kaikki hyvin selkeä. Et voi vastustaa meitä, koska jos yrität tehdä niin, meidän tulee tappaa tyttö; sitten, kun me tuoda sinut takaisin villa, Shiva tulee hoitaa henkilökohtaisesti.
  
  
  "Miten sinua kohdellaan Nirad," Gurnek lisätty.
  
  
  Kuva välähti mielessäni. Näin Nirad falling päistikkaa kuoppaan käärmeitä, näin matelijat toistuvasti hyökkää häntä, ja kuulin ego huutaa ja ymmärtää iloa Shiva nähdä minut kärsimään saman kuoleman tuskan.
  
  
  "Tietenkään en voi vastustaa", sanoin. - Kolme vastaan yksi ei ole urheilua, hyvät herrat. Mutta älä satuta tyttö; hän ei ole mitään tekemistä sen kanssa.
  
  
  "Hän on auttanut sinua paeta.
  
  
  "Minun olisi pitänyt tappaa hänet, jos hän ei olisi." Ego isä on vankina oman master. Hän ei välitä mitään muuta. En välitä, jos asun tai kuolla. Hän kääntyi Reeva ja katsoin häntä kasvoihin. "Eikö niin, huora?"
  
  
  Hän nosti kätensä ja löi häntä kovaa kasvoihin. Hän kuiskasi sen. "Tule, juokse niitä... Tee niin kuin minä sanon! -
  
  
  Hetken tyttö porrastettu, hämmentyneenä ja kauhuissaan. Hän ei tiennyt, mitä olin tekemässä, mutta lopulta hän juoksi, huutaa yläreunassa hänen keuhkot. "Hän yritti tappaa minut!"
  
  
  Miehet eivät ymmärrä, mitä oli tekeillä.
  
  
  Gurnek sai pois pyörä, ja Reeva juoksi häntä. Tämä oli se hetki hän oli odottanut. Muut kaksi Sikhejä välttää heidän silmänsä, pohjat heidän ih kengät liukuvat marmorilattia, koska ne pysähtyi ratsastus ympärilläni.
  
  
  Reeva kirjaimellisesti heitti itsensä Gurnek jalat, nyyhkytti kuin hysteerinen nainen. Hän näytteli osansa täydellisesti, jolloin ulkonäkö todenperäisyyttä, joka tuntui aseista Gurnek — ainakin tarpeeksi anna minulle aikaa tehdä minun tikari noin tupesta ja heittää ohut pyörittämään tikari.
  
  
  Hetken, kaikki kuulin oli Reeva on jatkuva, riipaiseva vaikerrus. Sitten Gurnek porrastettu takaisin, puristi hänen kasvonsa convulsively. Stiletto syöksyi emu on vasen silmä, leikkaa sipuli kahtia. Verinen, hyytelömäinen massa tiputettiin emu kasvot; hän päästi sydäntä raastava huuto ja yritti vetää pois hänen tikari.
  
  
  En halunnut seistä siellä ja katsella, mitä oli tapahtumassa.
  
  
  Heidän käskettiin ottaa minut elossa, mutta ei välttämättä vahingoittumattomina. Tietenkin, he yrittävät pelastaa oman nahkansa ensin, ja jos en toimi nopeasti, kaikki katsotaan menetetty. Hän juoksi, ja muut hyppäsi pois pyöränsä. Tämä oli toinen virhe tehdään Shiva on gorilloja, kun hän onnistui kiivetä hetkeksi poimia kaksi ristiä tehty noin luuta.
  
  
  Se on luotu ase, joka ensi silmäyksellä näytti vaarattomia. Mutta Della Street, kaksi ristiä, liittyi pala kovaa ja vahva ruoska noin buffalo piilottaa, olisi erittäin vaarallinen, lähes kohtalokas uhka.
  
  
  Se oli "nunchaku", joka teki sen, itämainen laite, joka olen ensimmäinen näki aikana väkivaltaisia mielenosoituksia, koska minun karate mestari AX päämajassa Washington.
  
  
  Ase tyypillinen taistelulajien oli kiistaton monipuolisuus, ja tässä tapauksessa hän aikoi kokeilla sitä.
  
  
  Pitämällä kiinni yhdellä kädellä, toisella stream alkoi kierrä sitä, kunnes se sai riittävästi voimaa ja nopeutta. Minun tuijottavat silmät olivat jumissa marmorilevyt jalkoihini, mutta minä pitää käynnissä, unohtamatta kertoa kenellekään, mutta Sikhien olisin valinnut kohteeni ja kuka minun tavoite olisi.
  
  
  Gurnek olisi ollut aseista, mutta hän ei ollut parhaassa kunnossa, joko. Kuulin Reeva huutaa kauhuissaan kuin toinen gawk whizzed ilmassa ja hipaisi vasenta olkapäätä. Tunsin kauhea polttava tunne, joka jätti minut tulinen punainen jälkeenpäin. Mutta tuppisuuna ei osunut käteeni. Rani teki tuskallista kohdata minua, mutta se ei estänyt minua jatkamasta kierre nunchaku.
  
  
  "Minä tapan sinut, Carter!" mies huusi.
  
  
  "Vastaan Shiva käskyjä?" En huudahti virnistäen. Mutta .45-kaliiperi pistooli osoitti rintaani. Riskien ottaminen on yksi asia, mutta tyhmä on aivan toinen. Hänen venytetty, kunnes viestikapula menetti nopeutta ja lopulta ripustaa minun ranne.
  
  
  "Alas, että kamaa! Intian määräsi.
  
  
  "Teidän tilauksia, Mestari," minä mutisi, vapauttaen nunchaku läpi sormiani.
  
  
  Sikhien oli vielä tähtäimessä, mutta heti kun hän päästi irti hänen syömäpuikot, hän kumartui poimia ih. Se oli hänen kolmas virhe viime minuuttia.
  
  
  Kun hän oli kumartuneena, hänen vastustajansa lunged häntä. Hän sulki sormensa ympärille ranne käsi, joka nyt piti aseen kanssa kaikki voima, että hän voisi koota. Hän veti liipaisimesta ja melkein osui minua jalkaan. Mutta tällä kertaa olin päättänyt viettää loppuelämäni päivää liikkuvat kuin rampa, niin että muu ruumiini olisi pysyttävä ehjänä ja ennallaan.
  
  
  Cobra agentti hätkähdin, yrittää vapauttaa itsensä. Käteni löysi kohteen se halusi: ojennettuna, se muuttui sirppi, ympäri luut ja lihakset. Kova puoli kämmen laskeutui miehen kaulaan, samalla, hänen synkroninen näpäytti hänen oikea jalka.
  
  
  Tuloksena cha-cha-gi en rikkonut emu: n shin, mutta kipu puhaltaa antoi minulle muutaman ylimääräisen sekunnin, joka tarvitsin epätoivoisesti. Hän oli tarttui käteen, joka oli jo ase molemmissa käsissä. Sikhien Intian writhed kuumeisesti, yrittää siirtää pois, vaikka hän oli varma, että hänen ase oli enää osoitti häntä.
  
  
  Siellä on äkillistä liikettä takanani. Kolmas salamurhaaja, lihaksikas nuori Intialainen, jolle hän ei ollut koskaan ennen nähnyt, ryntäsi auttamaan hänen toverinsa. Vaikka se oli jo vaikea taistella: se ei olisi vaikea selviytyä kaksi miestä aseistettu pistoolit.
  
  
  Joten heti, kun olen onnistunut kankea ase ympäri ensimmäisen miehen sormet, jolloin ego pudota hänen marmori punokset, minä kiirehdin hakemaan "nunchaku", joka oli pudonnut hänen jalkojensa juureen. Yhteensä, se kesti viisi sekuntia aikaa saada tarvittavat nopeus ja vauhtia se.
  
  
  Kolmas henkilö holtittomasti lähti hyökkäykseen. Hänen hyppäsi takaisin ja laskeutui suorasanainen ego rikoskumppani. Kun hän hyökkäsi, hänen keppi oli jo suunnattu muihin ego on kallo.
  
  
  "Nunchaku" on nyt saavuttanut vahvuus useita kertoja suurempi kuin tarvitaan murtaa ihmisen luita.
  
  
  Mitä seuraavaksi tapahtui, hän oli koskaan nähnyt hänen elämäänsä.
  
  
  Intian kallo kirjaimellisesti räjähti. Hyytelömäinen massa vielä pulssi jossa turbaani oli rullattu ylös. Bittiä luun, sirpaleiksi hiukset ja päänahka kiinni niitä, roiskunut minun kasvot, ja minun aivot, harmahtava-valkoinen outoa kierteelle, hajallaan ilmassa, kuten lava noin erupting tulivuori. Mutta jos Nunchucks teki hyvää työtä, minulla oli vielä kaksi vastustajaa jäljellä. Gurnek oli elossa, vaikka vain yksi silmä. Ja edelleen elossa, oli nuori Intialainen, joka oli saapunut liian myöhään, jotta pelastaa hänen toverinsa.
  
  
  Lihasten Sikhien pysähtyi, inhon ja epäusko kasvoillaan. Tappava patukat käynnistettiin uudelleen, ja hän perääntyi hermostuneesti, osoittaa aseella minun kasvot.
  
  
  "Tappaa minut ja Shiva ruokkii sinut käärmeitä." Minun täytyy antaa heille joitakin tärkeitä tietoja, ja jos hän ei kuule sitä ympäri suuni, saatat unohtaa, että olet olemassa.".. hän sähisi hänen läpi puri hammasta.
  
  
  Hän uhkaili häntä. Hän katsoi tunnistamattomaksi kuva hänen rikoskumppani. Hän käytti murto vapauttaa nunchakuja, joka lensi ilman halki kuin bumerangi yhtenä virtana. Hänen egonsa ei ollut koskaan käyttänyt sitä ennen, ja ei tiedä, miten se toimisi.
  
  
  Onneksi primitiivinen aseita ei petä minua. Yksi tai molemmat patukat (en voi sanoa varmasti, Nunchucks olivat lentävät uskomattomalla nopeudella) syöksyi Intian automaattinen pistooli. Voima isku tyrmäsi aseen Torni on ego. Ase laskeutui muutaman metrin hänen takanaan. Iso Sikhien veloitetaan minulle kuin vihainen karhu, hänen kasvonsa vääntynyt raivosta.
  
  
  Karate tai ei, tällä kertaa se oli minulle.
  
  
  Ennen hänen ego voisi pysäyttää hänet, ennen kuin hän voisi ymmärtää, mitä oli tapahtunut, mies, joka oli osa Shiva on joukkue ja "admissions komitea" tuli alas minua kuin tonni tiiliä. Minun hengenvetoon kiinni minun kurkkuun kun kaaduin taaksepäin, lyödä pääni marmori laatat ympäröivä valtava shakkilauta sisäpihalle.
  
  
  Jotain kuumaa ja limainen tiputetaan kasvoni, hetkellisesti sokaiseva minua. Kyyneleet virtasivat poskilleni, kun hän yritti avata silmänsä jälleen. Heti voisin nähdä hänet jälleen, minä katsoin ylös ja näki Gurnek vieressäni. Loukkaantunut silmä, sen vähän mitä siitä oli jäljellä, jatkoi karkottaa hyytelömäinen ja verinen asia kuin hana auki.
  
  
  Sitten Intialainen jalka koukussa aivan kuin hänen oli yrittää päästä ylös. En puri hampaat kuin teräs toe minun ego boot osui takaraivooni. Hän oli vain yksi kolmesta on miehiä, jotka eivät käytä sandaaleja. Ja nyt hän käytti hänen moottoripyörä saappaat lyödä minua rintaan.
  
  
  En voinut nähdä häntä, koska kipu oli sumensivat näköni. En edes tiennyt, missä hän oli tai mitä Gurnek oli tehnyt hänelle, mutta hän ei voi auttaa minua, se on varma. Tunsin rintakehäni oli halkeilua, kuten minun luut olivat järisyttäviä kaikki kerralla, kun Gurnek löi minua taas.
  
  
  Hänen tärisi rajusti, kuin villi hevonen yrittää heittää pois sen ratsastaja. "Shiva ei ole väliä nyt, Carter," Gurnek sanoi, tehdä selväksi, että ego on selvää, vaikka siteet, jotka piilottaa pienempi osa ego.. "tapan sinut, joten voit olla valmis lopullisesti!"
  
  
  Sävy hänen ego on ääni, tiesin, että hän tarkoitti sitä. Toinen Intialainen, joka oli hyökkäsi kimppuuni ja löi minut maahan hetki sitten, oli yrittää napata minun jalat. Hän kyyristyi alas edessäni, ja hänen edelleen potkia kuin epätoivoinen mies, varsinkin kun Gurneka on nachah nykäisi jälleen, lasku murskaus isku rintaan.
  
  
  Se oli tällä hetkellä, että hänen Yi ojensi molemmat kätensä ja tarttui miehen nilkka, voimakkaasti kaartuva ego on jalka. Hän yritti olla menettää tasapainonsa. Sitten toinen Sikhien ajoi nyrkin elämääni. Se oli sietämätöntä kipua. En voinut hengittää, mutta jos annoin periksi juuri nyt, nämä kaksi olisi lisää minut heidän kunniakas trophy-lista.
  
  
  Ympäri viimeksi vähän voimaa minulla oli, minulla tarttui Gurnek on nilkan ja pitää kiertämällä sitä, en halua kuulla crunch luun rikkomatta pian. Sen sijaan, mies kaatui eteenpäin, menettää tasapainonsa. Ja hän vapautti hänen jalat temppu toisen Intialaisen. Kääntämällä takaisin, hän hyppäsi jaloilleen.
  
  
  Odotin Gurnek on iso kaveri taas kimppuuni, mutta sen sijaan hän juoksi vastakkaiseen suuntaan. Hänen egonsa voinut antaa mennä liian pitkälle, myös siksi, että hän oli käynnissä jälkeen laskenut aseen. Hän oli hänen takanaan, kun hän kumartui poimia aseen. Hänen teki ison hypyn ilmassa, ja kireät hänen jalkansa toimittaa "lentävät" isku.
  
  
  Iskun voima, vaikutus minun jalka lyömällä Intialainen takapuoli, lähetti ego kaatuu maahan. Hän kierähti pari kertaa lattiaan, ja ase laskeutui muutaman metrin päässä, ulottumattomissa.
  
  
  Jopa niin, hän vilkaisi hermostuneena olkansa yli, ennen kuin ryntää hakemaan aseen. Gurnek ollut yksi antaa periksi helposti. Hän nousi ylös ja käveli luokseni. Vaikka hän ontui, kuljettaa kaikki hänen paino yhdellä jalalla, hän voisi silti kävellä. Mutta huomiota herättävin oli synkkä metallinen hehku, joka kiinnitti huomioni... metalli tippuu hyytelömäinen aine yli Intian on puolitettu silmään.
  
  
  Takana Gurnek on epäselvä hahmo myöhään iltapäivällä varjot. Reeva Singh on lopulta takaisin lavalle. Ei kauan ennen, hän oli ollut hänen osittain täysin, ja hänen huudot kauhua ja lennon, hän antoi minulle mahdollisuuden liikkua päässä puolustava loukkaavaa toimia.
  
  
  Hän ei voinut nähdä häntä nyt, kun hän kiipesi satulaan moottoripyörän pysäköity pihalla. Gurnek ei voinut juosta, hän oli vielä ontuu, kun hän lopulta varmuuskopioidaan, kaksinkertaistui. Mutta en väärin minun laskelmia, olettaen, että hän oli hyökännyt minua, ennen kuin käytät tikari kädessään.
  
  
  Intian nykäisi kätensä pois, sitten pääsi ulos ja heitti veitsen. Terä sihisi ilman halki. Ja tällä kertaa Gurnek melkein jäi.
  
  
  Veitsenterävä terä upposi minun reiteen lihas. Polveni pettävät, ja tunsin oloni heikoksi. Hän halusi huutaa, mutta en tukahdutettu huuto, joka tuntui paeta huuliltani. Kipu ampui läpi minua, kiertämällä minun hermoja. Hän syöksyi minua kuin kuuma neula, syvemmälle ja syvemmälle, kunnes koko kehoni oli turta, nyt raja fyysinen vastus.
  
  
  Tämä ei ollut tarkoitus tapahtua.
  
  
  Hän puristi nyrkkiin, puri hampaitaan, kunnes ne puri, ja yritti estää sietämätöntä kipua. Sitten hän alensi hänen kätensä, sulki silmänsä hetkeksi, ja lopulta veti veitsen pois hänen lonkan. Minulla ei ollut aikaa pysäyttää veren virtausta. Mutta onneksi stiletto epäonnistui verisuonia reiden lihakset.
  
  
  Joka tapauksessa, hän oli yhä verta kuin teurastettu sika.
  
  
  Kangas housut tarttui jalkaani, jossa on suuri tumma tahra leviää, märkä verta, olisin jo menettänyt. Gurnek on villi nauru kaikui ilmassa. Intian alkoi lähestyä minua, ja hänen oli yrittää ryömiä ympäri rakennusta ympäröivä piha. Onnistuin vääntää Ne on nilkka, ja hän ei voinut kävellä ilman ontua. Mutta hän voi edelleen liikkua. Hän astui eteenpäin kolmanneksi Cobra agentti myös alkoi liikkuvan takanani.
  
  
  Katselin ympärilleni ja näin ase, että mies oli löytynyt. Hänen oli jäänyt tikari, kuten Nunchucks olivat kantaman ulkopuolella. "Reeva", he sanoivat. "Mistä sinä mennä?"
  
  
  Ehkä se oli telepatiaa. Mutta mitä se oli, hän "kuullut" minua.
  
  
  Myrskyisät moottoripyörän misteli pyyhittäisiin pois voiman siunaus, dulling minun kipua ja fyysistä kärsimystä. Hän tuli ulos pimeyden läpi, jäljittämisestä Gurnek luku valossa suuri majakka, kuvastua vastaan varjot auringonlaskun edessä. Intian käänsi päätään ja nosti kätensä ikään kuin pysäyttää auton. Ego muu henkilö, lihaksikas nuori Sikhien, toisaalta, näytti kuin hän ei halua muuttaa hänen ohjelma. Hän jatkoi tulemista. Hän saavutti hänen tikari, yrittää sivuuttaa jyskyttävä kipu, joka jätti Nachah täysin tunnoton.
  
  
  Gurnek yritti piiloutua yksi autio marmori saleissa palatsin. Nyt, että hän ei ollut enää välitön uhka ja vaara, kiitos Reeve, minulla oli mahdollisuus keskittyä minun huomiota hänen rikoskumppani. Ase haukkui ja hengitti tulta, mutta äkillinen pimeys, joka näytti sateen alas taivaalta, kun viimeinen twilight valot sammuivat esti häntä ottamasta varovainen tavoite, ja gawk lensi muutaman metrin päässä minusta.
  
  
  Hän pidätteli henkeään ja seisoi samalla tiellä kuin mikä tahansa heimo, venyttely hänen loukkaantunut jalka takaisin. Hän ei voinut nähdä valkoinen turbaani hyökkääjän ja jopa piippu. Hän oli menettänyt laskea, luodit hän olisi käyttänyt, joten hän ei voinut kertoa, jos ase oli tyhjä, tai jos se oli vielä muutama jäljellä.
  
  
  Kun hän kuuli, että klikkaa liipaisinta, hän jäykistetty itsensä ampunut. Sen sijaan Intian vannoi pehmeästi. Hän heitti aseen pois, ja se putosi jysähtäen marmori lattia. Lopuksi tuntui, että kaikki oli piirretty minua vastaan.
  
  
  Ehkä Reeva oli tukenut Gurnek osaksi " nurkkaan." Jos ei nyt ihan "kulmassa", sitten Intian oli pois tieltä. Voin purkaa minun ego myöhemmin, kun olen tyrmäsi minun kumppani on ego. Hän tiesi, että Gurnek oli aseeton, joten Reeva olisi mahdollisuus käsitellä tilannetta yksin.
  
  
  Nyt kaikki mitä oli tehtävä oli käsitellä outo Intian, Shiva on henkilökohtainen agentti. Hän jännittynyt ja piti hänen henkeään. Ihmisen oli vain massiivinen muoto esiintyy ympäri pimeydessä. Pilvet peittivät kuun, peittää paistaa kasvot, ja piha-Fatehpur Sikri oli varjossa. Hän squinted hänen silmänsä ja yritti peer pimeyteen. Vastustajani ei halunnut ottaa mitään riskejä, koska en voinut kuulla hänen liikkeitä. En ollut varma, jos hän oli nähnyt minut, kun hän veti veitsen pois hänen lonkan, tai jos hän olisi tiennyt minun oli aseistettu.
  
  
  Stahl on stiletto on arvokas ase nyt, että Nunchakuja on menettänyt sen. Ja en voinut luottaa minun syvä tuntemus karate jalka, joka tuli ulos kokoonpano alkaen haava, joka vuoti lähes koko ajan, ja jossa minulla ei ollut aikaa parantua. Hänen veren tarjonta oli tehdä minut heikompi ja heikompi, ja jos hänen jalkansa ei ollut siteissä, olisin pian olla pulassa.
  
  
  Hänen, huusi. "Tule, senkin paskiainen! Mitä odotat? - Siellä ovat herjauksia, määreillä ja solvauksia, että Intiassa välittömästi vaikuttavat ihmisen ylpeys. Ehkä "paskiainen" ei ollut yksi heidän ympärillään, mutta jo tietääkseni tulli-ja tulli niemimaan jätti paljon toivomisen varaa. "Pelottaako sinua?" Se on totta? Aloin huutaa, yrittää löytää massiivinen muoto in the shadow of my ego.
  
  
  Ajovalojen moottoripyörän Reeva oli hypännyt on ollut osoittaa minun suuntaan. Se oli tulossa tummempi ja tummempi toinen, ja hän katseli häntä, toivoen löytävänsä jonkun, lihaa ja verta. Sitten valtava paino putosi päälleni. Olin heittänyt päälle minun takaisin, minun loukkaantunut nachalah työntää minua.
  
  
  Kipu oli ylivoimainen, ja outo fosforoivat valot tanssivat silmieni edessä. Hänen päänsä tärisi ja yritti ajaa pois pisteitä maailmaan. Hänen jalka kierretty puoli, hän oli kirjaimellisesti kiinnitetty maahan, jonka pääosan lihava nuori Sikhien. Mutta en kirjaimellisesti tunsin itseni nosta irti maasta, koska hänen nyrkki iskeytyi minun leuka. Hän kallisti päätään sivulle, hengitys kovaa. "Senkin paskiainen! Sihisin, lopuksi muistaa oikea sana.
  
  
  Emu ei tunnu pitävän valinta epiteetti, niin se löi toisen kerran. Hän tunsi, että mies on kuuma, haiseva hengitys hänen kasvoillaan. Hän oli peto, härkä ihmisen muodossa. Ja hän vastasi sanomatta sanaakaan, vain nyrkit. Emu sitten onnistui saamaan kätensä reisiini ja potkia minun loukkaantunut jalka.
  
  
  Pääni oli edelleen verta, ja se sattui enemmän kuin koskaan. Tikari terä kaavittu vastaan marmoria. Mutta en vieläkään tiedä, jos Intian Sikhien oli huomannut, että olin aseistettu. "Minä annan sinulle takaisin Shiva, Carter!" Hän huohotti, panevat minut lattialle. "Mutta eivät kaikki yhtenä kappaleena!
  
  
  "Kauheaa! Minä mumisi pilkaten sävy, huulet curling tuskainen irvistys, kun hän istutettu polvilleen minun reidet. Minun kädet ja sormet alkoivat mennä tunnottomiksi, verta tiputetaan haavan ympärille, ja Intian hallussa käteni. Muutama sekunti lisää, ja en voi pitää miekkaa enää. Ja jos näin tapahtuu, se on ohi minulle.
  
  
  Hän alkoi liikkua hänen kätensä eteenpäin, yrittää tuoda terävä, silti verinen terä lähempänä Intian laskelmat. Hän kuiskasi sen. "Mikä on nimesi?" Sen jälkeen, kun kaikki, emme ole esittäytyneet!
  
  
  "Kuori", hän sanoi virnistäen. - Voitokas Haukkuminen.
  
  
  "Haukkuminen, häviäjä," ego korjata häntä, ja yhtäkkiä muutti hänen veitsi kädessä tarkistaa minun vastustajan laskelmat. Se vei kaikki voimaa minulla oli vasen, oikea raja.
  
  
  Mutta se toimi. Luojan kiitos se toimi.
  
  
  Terävä terä repi nuori Sikhien on puuvilla paita kuin voita. Hän ei estänyt häntä. Tikari upposi syvemmälle kuin hän nosti polvilleen, yrittää vetää pois. Se on liian myöhäistä vaihtaa taktiikkaa. Nyt hän ei voinut pysäyttää minua enää. Tikari putosi välillä hänen ego on kaksi kylkiluuta, viipalointi kautta lihaa ja lihasten kuin teurastaja repimässä läpi vasikka.
  
  
  Nuori Intialainen kierähti kyljelleen ja putosi raskaasti selälleen kuin veitsi vapautti hänet. Vahvuus epätoivo, ryömin hänen päälleen homman, ei estä meitä edes hetken tuntea, että sietämätöntä kipua minun verenvuoto jalka. Tikari oli haudattu korviaan myöten Laia puolella. Mies huohotti, yrittää hengittää. Hän kääntyi kahva veitsen ilman vetämällä se ulos.
  
  
  Virta paksu, kuuma veri virtasi alas egon puolella kuin tikari oli ajettu hänen terä kiinni ego on rinnassa. "Sika! Intian huohotti. "Mutta olet myös kuolee... Sinä kuolet, Carr...
  
  
  Ne olivat ego viimeiset sanat.
  
  
  Hänen hotelli, joten ne eivät osoittaudu profetiat.
  
  
  
  
  13
  
  
  Käteni olivat liukas ja tahmea Laia on verta. Hän jatkoi kiinnittämättä ulos vuolaasti kuin hänen emu viipaloitu auki sen rinnassa, pysähtymättä, kunnes se oli aivan varma, että se oli kuollut. Gurgling ääni tuli ego hänen kurkkuunsa, hän ei enää puhunut, mutta heittelivät hänen rintansa ylös ja alas convulsively. Lopulta puuskuttaen pysähtyi, hänen emu laittaa kätensä taitto dollari. Nippu lihaksia aiheuttanut kouristus syke, seurasi tahaton hermostunut vapina, vapina ravisteli ego päästä varpaisiin.
  
  
  Hän sekoitetaan kerran, sitten jäätyi.
  
  
  Hänen liukui takaisin, minun haavoittunut alkuja ojensi edessäni. Nopeita liikkeitä, hän otti paitansa pois, leikkaa se auki tikari, ja alkoi pukeutuminen haavan kanssa hätävara siteet. Se kesti kaksi liuskaa cordon pyyhkiä pois veren, joka oli mukana koko ajan virtaa alas syvä haava.
  
  
  Sen jälkeen, kun hän yritti päästä takaisin jaloilleen, hänen silmänsä etsivät Reeva. Tyttö oli tehnyt hienoa työtä, ja nyt minun piti auttaa häntä ottamaan alas Gurnek. Myöhemmin... no, minä poistaa Gurneka ensin, ja sitten otan esille seuraavaksi.
  
  
  Hän kuunteli, ja melkein heti kuulin heikottaa huminaa... hum moottoripyörän moottorin korvien etäisyys. Pihalla oli kylpee valossa kuin pilvet kätki kuu katosi. Se iski minulle, että luonnonvoimat olivat minun puolella, koska jos he olivat luvanneet suojella minua. Se oli tumma aluksi, ja puute rauhan suojeli minua, jotta voin voittaa ja tappaa Laia.
  
  
  Mutta nyt, että nuori Sikhien oli kuollut, hätkähtää minun voimaa tai viekkautta, kuu oli palaamassa, tulvia pihalle hylätty kaupunki ja sen kalpea hehku. Häntä, katsoi luku Laia, joka oli selällään, hänen valkoinen paita sotkee kuivunutta verta. Ego on huulet käpertyneenä virne, joka osoitti Ego oikea, valkoinen hampaat, ja hänen kumit olivat värjätään punainen alkaen paan purkkaa. Ruumis makasi liikkumattomana marmori laatat, kyyristyi asentoon kauhea tuska.
  
  
  Hän ei tuntenut katumusta ja ei vastustanut nuori Intialainen kuolemaan, osittain koska se oli korkkiruuvi selviytymisen. Se on joko Haukkuminen tai hänen. Hän katsoi pois jäädytetty, ruumista ja yritti saada jaloilleen jälleen. Minun piti tehdä useita yrityksiä ennen kuin hän voisi pysyä jaloillaan.
  
  
  Hän raahautui pitkin hänen loukkaantunut jalka, joka oli vielä hakkaa ja edelleen tunnoton verenhukasta. Aloitin pihan poikki, pysähtyen hetkeksi hakemaan Nunchakuja, jossa he olivat laskeneet, ja samalla poimia Laia on pistooli.
  
  
  Sikäli kuin tiedän, Gurnek oli aseeton. Minulla oli alkeellinen Itämainen ase ja arvokas saksan tikari, jossa on veitsenterävä terä, joka pelasti henkeni. Ja päälle, että Reeva oli moottoripyörä. Epäilemättä tyttö ja Gurnek tiesi, topografia Fatehpur Sikri paljon paremmin kuin minä, joka oli sekä etu että haitta. Koska jos siellä oli tapa ulos tämän sokkelo tyhjiä ja hylättyjä rakennuksia, Gurnek luultavasti olisi pitänyt tietää, ellei Reeva oli mahdollisuus estää ego on paeta ja pitää egonsa vankina, kunnes sain ei.
  
  
  Hän pysähtyi hetkeksi kuuntelemaan, ja jälleen hän kuuli heikko hum on moottoripyörän moottori. Se tuli takaapäin erityinen yleisö sali, divan-i-khas. Muistan nähneeni kuvan palatsin opaskirja olisin ostanut, musta-ja-valkoinen valokuva asettaa rakennus, jossa on valtava keski-sarake, josta neljä samanlaista käytävillä haarautui päästä puolin ylempi parveke muotoinen neliöitä.
  
  
  Ei tarvitse tulla tytön pelastus nopeasti. Minun piti siirtyä askel kerrallaan, vetämällä jalkani takana minua kuin iso pala matkatavarat. Kipu oli vähentynyt nyt, että haava oli sidottu, ja verenvuoto lakkasi. Mutta minulla oli kipuja. Jotta asiat pahempaa, se sai minut entistä haavoittuvampia kuin koskaan, vakavasti hidastaa minun liikkeitä, minun kyky liikkua normaalilla nopeudella.
  
  
  Käyttö karate potkuja ei nyt tule kysymykseen, ja jokainen liike käsi ja nyrkki tuli ongelmallista ja vaikeaa, koska se vaatisi valtavan määrän vaivaa säilyttää riittävä painopiste ja tasapaino. . . . Nyt, enemmän kuin koskaan, minun oli pakko luottaa lähes yksinomaan nunchakuja ja stiletto.
  
  
  Mitä lähemmäs hän pääsi Aulaan, kovempaa auton moottori kiemurtelivat hänen korvissaan. Mitä kerran oli ollut etäinen ja epäselvä hum tuli tylsää rumble, vaimeita karjunta. Se tarttui yksi noin ulomman pilarit, jotka oli peitetty misteli silmiinpistävää muoto ja muistutti tusk jättiläinen norsu. Hän pysähtyi levätä ja kerätä ajatuksiaan. Voimakas valonsäde lävistää päällä edessäni. Sitten ääni jalanjälkiä käynnissä.
  
  
  "Karjaisu! "Minä huusin. "Missä hän on?"
  
  
  Hän ei vastannut minulle, mutta hetkeä myöhemmin Gurnek tuli ulos rakennuksen ympäri ja juoksi pihan poikki. Hänen ego alkoi kummittelemaan häntä, vaikka hän tiesi, en voinut saada sitä. Hän oli käynnissä lähes normaalia vauhtia, joten tiesin hänen nilkkansa ei ollut satuttaa enää. Se oli silloin, että Reva tuli paikalle. Hän vilkastui mimmo minulle ja viittilöi minua pysymään paikallaan. Ego kasvot oli jännittynyt, hänen korvannipukka ryppyinen, se oli kasvot absoluuttinen määrittäminen, naamio kylmä ja laskelmoiva päättäväisyyttä.
  
  
  En voinut kieltää, että olin ylpeä hänestä. Hän teki työnsä täydellisesti, pitää Gurnek loitolla kuin loukkuun jäänyt eläin, kunnes onnistuin pääsemään eroon Lai. Ja nyt, että Lai oli kuollut, oli vain yksi Cobra agentti jätti korjata. Se oli nunchaku on patukat, joka nosti hänet hänen päänsä yli, tarttui yhteen tiukasti, ja heitti ulos muut.
  
  
  Liikkein käden asettaa pysyä liikkeessä... Joka, toivoin, olisi päättäväisesti tuhota Gurnek on suunnitelmia... ja ego elämä itse. Reeva oli suunnattu Intian molemmista päistä pihalle. Säde valon majakka, valaistu aavemainen pelisaleissa ja pylväiköt, royal palace, kehystys se kuin ekspressionistinen maalaus.
  
  
  Mutta ei ollut mitään kuvankaunis siitä, miten Gurnek alkoi liikkua, toistaen hänen takkuinen liikkuu. Hän oli nähnyt minut, ja nyt ei ollut mitään keinoa hän voisi välttää törmäys kuin Reeva jahtasi häntä hänen moottoripyörä, kuten moottoroitu paimen yrittää saada kiinni puuttuu Scott. Nyt Intian oli eläin, pelko, pelko ja epätoivo.
  
  
  Hän yritti kiertää minut, mutta jälleen kerran Rhea osoittivat hänen taitoa, katkaisemalla ego on tiellä. Hän melkein osui häntä. Tyttö oli tekemässä hänen paras välttää suora törmäys, ja hän ei voinut syyttää häntä. Hän ei myöskään halua heittää pois pyörä.
  
  
  Kuitenkin, edes koskematta sitä, hei onnistunut pitämään ego pois tieltä, estää sitä pakenemasta. Nunchaku-pyöritellään ympäri päätäni, ja kun Reva siirtyi taas eteenpäin, pakottaa Gurnek tulla minua kohti, hän oli julkaissut kyseisen välineen kuoleman, ja katselin, kun se on viipaloitu ilmassa.
  
  
  "Tappaja" tikkuja olivat erittäin hyödyllisiä uudelleen. Hän oli vielä katsomassa kohtaus, ottaa askeleen eteenpäin, kun Gurnek huusi ja ducked sivuttain kuin klubeja lyödä emu rinnassa. Isku oli kuin nyrkki lyömällä keskus, ja se vei sanattomaksi. Hän porrastettu, humalassa kuin helvetti, ei voi pitää hänen tasapainon.
  
  
  Hän nilkutti eteenpäin, liikkuvat niin nopeasti kuin hän voisi, jolla tikari käsivarren mitan. Ei ollut aikaa tuhlata, koska sen jälkeen Gurnek poistamista, minulla oli vielä kohdata Shiva, mies, jonka pirullinen ansoja hän oli paennut, mutta joka ei ollut osoittanut minulle hänen kasvonsa vastineeksi.
  
  
  Gurnek oli taas jaloillaan, ennen kuin hänen saapunut hänelle. Hän tarttui nunchaku ,mutta ilmeisesti ei ollut koskaan nähnyt tai käyttänyt asetta ennen. Hän ei tiennyt miten käsitellä sitä, joten hän vain heitti sen minulle. Seurat laski, ja hän kumartui poimia nu, aivan kuten Gurnek syöksyi minua kohti.
  
  
  Löysin itseni makaa minun takaisin, taistelen elämästäni, Intian välillä minun nyrkkiin. Hän ei pystynyt enää syy: hyytelömäinen ja verinen aine oli tippuu alas ego revitty silmä, se ei ole vain kasvot hullu, mutta kasvot hirviöitä.
  
  
  Hän löi minua roisto kyynärpää, ja minun sormet tahattomasti irrottaa otettaan. Tikari liukui käsivarteni ympärille. Pääsin pois sokeasti, mutta Intian iski minua taas kurkun kanssa palm kätensä. Hän ei tiennyt paljon siitä, karate, mutta hän on oppinut jotain meidän edellinen kokouksiin. Ja nyt hän käytti hänen lahjakkuutta ja älyä lopettaa.
  
  
  Reeva pyörä pysäytetään kimeä voihkaisu, valaiseva meidän kietoutuvat elinten kanssa valonsäde. Kuulin hänet ulos autosta, mutta tiesin, että hän ei voinut auttaa minua. Ja koska Gurnek oli kovin loukkaantunut jalka, nopea ja helppo voitto, että hän olisi toivonut ei ollut näköpiirissä. Mies oli paniikissa, ja tämä antoi hänelle koston voimaa ja päättäväisyyttä. Hän taisteli elämästään.
  
  
  Hänen, liian.
  
  
  Hän seisoi hänen kämmenet ja yritti heittää sitä pois. Minä rullattu yli minun puolellani, mutta hän kaatui päälleni uudelleen. Samaan aikaan olen kuitenkin onnistunut napata seurat, yksi kumpaankin käteen, pala ruoska noin buffalo piilottaa keskellä. Nyt ei ollut muuta keinoa käyttää asetta, menetelmä, jota hän ei ollut kokenut vielä. Jos vain voisin sitoa nahka johto noin Gurnek kaulaan, kaksi ristiä auttaisi minua käyttää minun ego, minun ruumiini.
  
  
  Hän laittaa polvensa minun puolella ja löi minua munuaisissa, jolloin se on notkua, joka satuttaa. Marmori laatat näytti tanssia ennen hänen silmänsä, ja kaukainen pilarit kaksinkertaistui ja kolminkertaistunut. Hän yritti keskittyä hänen visionsa, mutta kaikki näytti epäselvä, on lähempänä, ja sitten katosi.
  
  
  Gurnek, nyt vimma, sylki sanoja Intian murretta en voinut ymmärtää. Mutta jos en kuullut mitä hän mumisi, se ei ollut minulle vaikeaa poimia merkitys hänen sokkeloinen lauseita, se oli, lievästi sanottuna, ei ole optimistinen, ole ystävällinen.
  
  
  Hän tunsi tuskallisen krampin jalkaansa, joka oli taivutettu painon alla hänen ego. Hän käänsi päänsä vain kuten Intian saavutettu stiletto, liikkuvat hänen alenka oikeus nostaa tikarin. Tällä hetkellä, se alkoi nousta tasolle, joka heimon.
  
  
  Mutta hän ei aio antaa periksi niin helposti.
  
  
  Hän hyökkäsi eteenpäin sokea tikari iskee, käyttäen veitsi puukottaa. Muutin niin kauas hänestä kuin pystyin, yrittää pitää etäisyyttä. Yhtäkkiä Reeva ilmestyi takana maddened Intian ja alkoi lyödä ego selässä ja hartiat nyrkeillään. Onko se satuttaa häntä tai ei, sillä ei ollut väliä. Hänen interventio hajamielinen nuori Sikhien niin paljon, että olen onnistunut välttämään verinen tikari terä ja kääri nahka johto kaulassaan.
  
  
  Se on, miten se kaikki alkoi: ensimmäinen hyökkäys hotellihuoneessa, sitten Ashok Anand, ja sitten ituja kylpyhuone bar. Ja nyt verho oli menossa pudota toinen jäsen surullisen bändi roistot palvelun Shiva.
  
  
  Hänen isänsä tarttui kaksi ristiä tiukasti kuin hän kiristetty buffalo-iho johto noin Gurnek kaulaan. Intian lausui huuto yllätys ja kauhu samaan aikaan, putosi stiletto, yrittää työntää johto ulos hänen kurkkuunsa. Hän olisi selvinnyt, jos hän piti ahtaalla.
  
  
  Hän kierretty syömäpuikot ympärilleen ja nosti heidät ylös. En nähnyt Gurnek kasvot, ja en halunnut nähdä hänen ego. Hän yritti niellä ilmaa, hänen hengitys oli astma ja hengityksen vinkuminen, mutta ilma ei pääse keuhkoihin. Tukee epätoivo, hän taisteli hänen elämänsä, kaikki hänen jäljellä voimaa. Ja se ei ollut tarpeeksi.
  
  
  Hän oli nyt hallinnassa, vaikka hänen tunnoton jalka ja väsymys. Hänen kengännauha kiristetty, kiitos tikkuja, joka salli hänen painostusta. Toinen solina pakeni Intian huulilla, ja sitten mies antoi periksi, ei enää tarjonnut meille pienintäkään vastarintaa. Ego on kehon nykäisi eteenpäin, ja hän kaatui kasvot alaspäin. Jopa niin, "nunchaku" ei anna mennä hänen, kunnes se oli aivan varma, että Gurnek oli palannut laumaan hänen jumalia, Naga-käärmeet, jota hän niin hartaasti uskoi.
  
  
  Kun hän lopulta tajusi, että hän oli eloton, että hänen ruumiinsa makasi liikkumattomana kylmä marmori lattia, ja että vain yksi lihas hänen reiteen värähtelemään convulsively, hän kääntyi häntä ja vapautti hänet kaulan kohtalokas nahka merkkijono. Ego kasvot oli raivoissaan, ja hänen kielensä oli purrut, melkein kahtia hänen hampaat, jotka hän puristi kauhuissaan.
  
  
  "Olisi voinut olla huonompi, mies," minä mutisi. "Ajattele, mitä tapahtui köyhille Nirad...
  
  
  Mutta hän ei kuullut minun kommentti. Kanssa paljon vaivaa, hän hitaasti nousi ylös, pitäen katseensa Gurnek on kuva. Mutta hän ei nouse jälleen noin kuollut. Intian taisteli kovasti töitä, jotta emu: n sen takia. Mutta lopulta kaikki päättyi mitään.
  
  
  Hän oli kuollut.
  
  
  "Auttaa minua ottamaan pois hänen vaatteensa," Niitti sanoi hänelle, välttäen tytön katseen, joka tuntui antavan minulle huolissaan, hiljainen ilme.
  
  
  Hän ei kysy mitään, ja hän näkee, että olen ilman paitaa ja oikealla puolella housut on kastettu verta. Hän kumartui ja kääntyi pois, unbuttoning Gurnek paita. Intian takki oli värjätään verta, mutta se oli parempi kuin ei mitään.
  
  
  Reeva koskaan katsonut kuollut mies ei kunnioituksesta tai vaatimattomuus, mutta mies oli epämiellyttävä näky, ja en voinut syyttää yrittämisestä ei katso, että turvonnut, verinen kasvot sen sininen kieli törröttää. Luun ympärillä vuotaa silmä glinted kumma valokeilassa moottoripyörä ajovalojen.
  
  
  Sitten muistin jotain, että Reeva oli maininnut minulle, että päivä, takaisin Shiva ' s mansion. Hän ei kertonut yksityiskohtia, mutta se ei kestänyt kauan selvittää, mitä hän tarkoitti misteli. Hänen enonsa häntä kaikkein julmimpia asioita, koska sadistinen maku pakottaa hänet tyydyttää intohimoja miesten egot.
  
  
  Ja nyt en tuntenut minkäänlaista katumusta Gurnek, sillä kaksi muuta miestä, joka makasi kuolleena pihalla, uhreja ei ole niin paljon vihaa kuin minun päättäväisyyttä pysyä hengissä ja suorittaa operaation.
  
  
  Hän riisui veriset siteet hän oli kiedottu hänen jalka, sitten riisui housut, jättäen Reeva kyyristyi vieressä Gurnek ruumis. Hän ylitti pihalla ja matkalla kivi altaan, hän olisi huomannut aikaisemmin. Se oli täynnä sadevettä. Hän istui yksi kustakin heimosta ja pestä haava, sovelletaan märkä laikkuja revitty paita tartuntavaaran haavan ja kuolioon jalka. En ollut edes varma, että vesi ei ole saastunut, mutta sillä hetkellä minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa, joten päätin ottaa riskin.
  
  
  Kun hän palasi Reeva, tyttö otti pois kuolleen miehen housut ja kurta. He olivat hieman leveä vyötärö, mutta hän oli tehnyt sen kanssa myöhään Gurnek on vyö. Reeva auttoi minua laittaa minun paita, sitten astui takaisin, hieroen käsiään yhteen ikään kuin se oli kylmä.
  
  
  Hän kuiskasi. "Mitä me nyt teemme, Nick?"
  
  
  "Otetaanpa auton ja mennä takaisin", minä sanoin. Ego kasvoilla oli kireä, uponnut, ikään kuin vailla kaikki tunteet. Hän oli käynyt läpi paljon, ja kuitenkin hän oli vielä kapeampi, päättäväisemmin kuin koskaan. Hän ajatteli isäänsä, ihmettelevät, jos hän oli niin paljon sisäistä voimaa, koska hänen tyttärensä on ego. Tässä tapauksessa hän voi selviytyä ja pitää pois kunnes löydämme ego.
  
  
  - Mitä tapahtuu seuraavaksi? Reeva kysyi. - Miten aiot tehdä sen?", hän lisäsi osoittaen oma loukkaantunut jalka.
  
  
  Kipukin oli laantunut, ja hän voisi kävellä vähemmällä vaivalla kuin ennen. Nunchucks laittaa hänet alas, työntää ih osaksi takataskussa hänen housut, ja liukui tikari osaksi nahka tuppeen, että piti häntä kyynärvarren.
  
  
  "Miten?" - toista se. "Älä huoli. Löydän hänet jollakin tavalla.
  
  
  "Voit aina löytää jotain", hän yritti nauraa.
  
  
  Hän kertoi minulle, että Ego-setä jäi viisi miestä, ei lasketa Ranjit ja nuorten Sikhien hän ammuttiin jalka Agra post office. Niin siellä oli vain kaksi miestä jäljellä johtoon, lukuun ottamatta Shivan ja Haksha. Se ei ole helppoa... mutta, tällä paikkakunnalla Venäjä ei ole helppoa alusta alkaen.
  
  
  
  Ajoimme hiljaisuudessa. Reeva oli molemmat kädet ohjauspyörässä pieni auto. Kun Fatehpur Sikri oli takana, hämärän peitossa ja pölyä, hän käänsi päätään ja huomautti kojelautaan laatikko.
  
  
  "Hän on sinulle lahja", hän selitti. "Olen pahoillani, että en antanut sitä sinulle aikaisemmin, mutta en tiennyt, että tarvitset sitä."
  
  
  Hän avasi laatikon ja pääsi sisälle, tunne, kunnes hän kosketti aseen. Hän tarkasteli pistooli kojelaudan valo: se oli pieni .22-kaliiperin Beretta, melko epätavallinen nuori nainen.
  
  
  Mutta Reeva oli myös erinomainen tyttö kaikista näkökulmista.
  
  
  Beretta oli tehokas ase lähietäisyydeltä. Hänen olisi pitänyt muistaa, että, hän totesi, tarkistaa aseen, tyytyväinen siihen, että Reeva ei ollut unohtanut ladata sen.
  
  
  "Kun olemme näköetäisyydellä villa, hidastaa ja toimia ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut," tilasin hänelle, venyttely istuin, joten en voinut nähdä. Erityisesti tämä huono jalka, se tulee olemaan kova testi, mutta jos kaikki menee, kuten hän toivoi, että tulen takaisin kuntoon pian.
  
  
  "Eikö olisi parempi saada joku auttaa, Nick?" Se tuntuu niin vaarallista minulle, kaksi vastaan kaikki... tarkoitan, "hän lisäsi, etsivät hermostuneesti silmiini," aiomme ottaa riskin.
  
  
  "Se on ainoa tie eteenpäin," sanoin, ja sanoin Hei kaikki tiesin Puran Dass, ja syyt, miksi hän ei ollut kirjoittanut Intian Salainen Palvelu auttaa suorittaa toiminta. Kun Ey lopettanut kertoo hänelle tarinan siitä, vuodot Dass on toimisto-ja ego-yhteyden Shiva, olimme jo näkyvissä talon.
  
  
  Hän istui penkillä kuin Reeva hidastui. "Olet silmäni nyt", kuiskasin. "Mitä näet?"
  
  
  "Ei vielä mitään.
  
  
  Hänen silmänsä syöksyi jotta Ei alla. Hän istui jäykästi ratissa, hänet takaisin vasten istuin, hänen silmänsä tuijottavat suoraan eteenpäin. Hän kääntyi pois moottoritieltä kohtuullisella nopeudella, kiviä ja kiviä terhakka auton alle.
  
  
  Yhtäkkiä, Reeva jarrutetaan pysähdyksiin. "Heitä on kaksi! "Mikä se on?", hän huudahti. "Kaksi vartijaa!
  
  
  Sounds of tulitus jälkeen. Viimeinen pysäkki. Siitä hetkestä lähtien minulla ei ollut varaa tehdä yhtään virhettä.
  
  
  
  
  14
  
  
  Hänen, huusi. "Saada alemmas!" -
  
  
  Hän pääsi ulos ja veti hänet istumaan. Reeva oli hyvin helppo kohde. Luodit haka ja ricochet raivokkaasti. Sade kaataa tuulilasi kuten lyijyä, aiheuttaa suuria lasinsirpaleita pudota meille.
  
  
  "Makaa paikallasi ja odota, kunnes annan merkin jatkaa," Reva varoitti häntä. Hän painoi kahvaa ja avasi oven, konttaa pitkin pölyistä polkua. Oven estänyt minua, luoteja whizzing yläpuolella. Ääni jalanjälkiä käynnissä kaikui läpi koko hotellin. Hän nosti beretta ja nosti Rivnenskaya pää vain tarpeeksi ottamaan tavoitteena.
  
  
  Turbaani-verhottu pyssymies laski kuin haavoittunut sotilas.
  
  
  Joku odotti minua siellä, ja se ei ollut Nag, siitä olin varma. Hänen osuma mies avoimesti rinnassa. Toisin kuin hänen toverinsa, hänen kuolemansa oli nopea ja suhteellisen kivuton. Mutta toinen vartija oli näkynyt missään. En kaventunut silmäni ja skannattu polku puolelta toiselle, vain siinä tapauksessa, että hän yritti saada minut kiinni kenet ja törmätä minuun takaapäin.
  
  
  "Pysy siellä! Reve mutisi hänelle, kertoa hänelle ei saada ulos, ympäri auton. Hän alkoi liukua pois istuin, sitten pysähtyi äkillisesti ja teki juuri niin kuin hän käski.
  
  
  Toinen laukaus kajahti, antaa minulle hyvä ajatus näkymättömän ampuja on piilopaikka. Ääni tuli oikealta, kuin korkea ja tiheä pensasaita seinä, joka ympäröi villa. Marjakuusi ja kataja puut täysin piilossa minun vastustaja. Jos hän olisi tullut taakseni, jossa hän oli ollut suojassa koko päivän, minulla ei olisi ollut yksi mahdollisuus paeta. Joten minun piti siirtyä, ja nopeasti.
  
  
  Vilkaisin nopeasti alas kujalla ja löytänyt mitä tarvitsin; hänen sormensa olivat tarttui nyrkki-kokoinen rock olisin huomannut reunalla pölyinen polku. Kanssa nopeaa liikettä, heitin hänen egonsa yli auton oven ja kuuli jysähti, kun se törmäsi maahan noin kymmenen metriä edessäni.
  
  
  Toinen gawk whizzed ilmassa. En voinut nähdä ampuja, mutta hän ei voinut nähdä minua, joko. Kuuntelin, ja pian kärsivällisyyteni palkittiin ääni jalanjälkiä käynnissä, ei minua kohtaan, mutta vastakkaiseen suuntaan. Shiva ' s guard viimeksi gorilla seisoo välillä hullu ja minua, juoksi mimmo, piilossa takana paksu hedge.
  
  
  Hän oli heittänyt toista rock, tällä kertaa isompi kuin ensimmäinen. Ase haukkui taas, ja Tuijottavat silmät näpäytti pieni murunen jopa keskellä kapeaa polkua. Huuto karkasi huulilta, kimeä vaikerrus tuskaili kipua. Ei huono joku, joka ei koskaan ole ollut teatterissa, päättelin. Se ei ollut pitkä-drawn-out huutaa, että voitaisiin kuulla pitkän matkan päässä, mutta se oli todella hyytävä huuto, ja se oli vaikutusta.
  
  
  Suojaukset erosivat myöntää hahmo turbaani kiedottu hänen päänsä. Liian myöhään, hän tajusi, että ei ollut kuollut mies jäljillä. Liian myöhään, hän tajusi, että scream oli juoni vetää ego ympäri suojaa. Hän veti pois, ei edes etsimässä minun suuntaan. Mutta nyt hänellä ei ollut aikaa... ikuisesti, hän toivoi.
  
  
  22-kaliiperinen pistooli ajoi luoti emu olkapää, kiertämällä sitä kuin nukke niin kovaa, että emu oli takertua aidan pitämään sen tasapainossa ja ottaa kansi. Minä veti liipaisimesta uudelleen, ja katseli häntä suorittaa kammottava tanssia, kun toinen gawk löi reikä keskellä hänen ego otsa.
  
  
  Ei ääntä karkasi miehen huulilta.
  
  
  Kerran valokeilassa ajovalot, hän nosti kätensä ja ampui toisen turhaa ampui aseen. Sitten hän liukui alas hitaasti, ikään kuin istua keskellä polku, jalat ojennettuna eteensä, kehon kallistaa eteenpäin, pää roikkuu hänen rinnassa.
  
  
  Reeva katsoi ylös, nousi ylös, ja katsoin ympäri vuoden kojelautaan. "Mutta, Setä -" hän aloitti.
  
  
  "Hän tulee olemaan täällä pian, vakuutan teille", kuiskasin. Hän laski, että Beretta oli vielä pari kierrosta jäljellä, enemmän kuin Sikhien on raskas .45-kaliiperin pistooli. Joten en halua tarttua aseisiin. Hän hitaasti nousi seisomaan ja astui ulos takaa luotien repimä auton oven. Kaksi miestä makasi kuolleena tiellä, uhrien omaa tyhmyyttä, heidän naiivi uskomus, divinity kuolevaisen Shiva.
  
  
  Mutta laatikko oli todellinen. Ego aikoo valloittaa koko Intia ovat myös oikea ja määrätietoinen. Hän puhui "humanitaarinen" tarpeet, halu ruokkia ja vaatettaa hänen ihmisiä, mutta Shiva oli tyranni, joka pyrki kaikkein häikäilemätön diktatuuri, ja ego keino saavuttaa valta oli niin epäinhimillinen kuin ego menetelmiä olisi ollut, jos hän oli saanut vallan.
  
  
  Pitkän linjan suojaukset yhtäkkiä palaa kun valot tuli ympäri taloa, suuri elohopealamput pakottaa minut ottaa askel taaksepäin, koteloinnin silmäni sokaiseva valo. Sadat hyönteiset, perhoset, ja jättiläinen hyttysiä näytti leijuvat valonsäde minun polku. He kiemurtelivat ja pyöritellään, mingling pöly ja haju kuolemaa.
  
  
  Suuri kärpäsiä pyöri kuin pienoiskoossa korppikotkat, jotka kuuluvat kaksi verissään ruumiita ja nostaa itsepintainen korvia huumaava humina ilmassa. Ääni, joka sai minut wince, koska hänen korvat pystyssä jopa raivoa muita ääniä. En kuullut mitään, mutta lentää, meidän ääni kirkkaasti valaistu villa.
  
  
  "Ravi! Arun! yhtäkkiä kuului metallinen ääni, ääni, joka ei kuulosta meitä, tai ketään, mutta itse.
  
  
  Katsoin häntä, ja hän antoi minulle pieni nyökkäys hyväksynnän. "Shiva", hän kuiskasi. "Se on hän, minun setä. Olla varovainen, Nick, kiitos!
  
  
  "Saatanan pummit! Missä olet? Mitä tapahtui? Arun? Ravi? Shiva kutsui kaksi miestä jälleen, ja hänen äänensä tuntui kellua kohti minua kuin kaiku vanha levy.
  
  
  Se on aika suoraa vastakkainasettelua, face-to-face vastakkainasettelua. En steeled itse, viittilöi Reeva jäädä taakse, ja käveli tasaisesti tielle. Shiva huusi taas, mutta egot henkivartijat olivat pysty vastaamaan. Kärpäset, erityisesti ahnaita kärpäsiä, jotka swooped alas eloton elinten kaksi Intiaanit, pitää keskustelun käynnissä.
  
  
  "Minä tapan sinut oman tyhmyys!" Shiva huusi kimeä ääni, joka petti viha ja pelko.
  
  
  Kuitenkin, hän ei uskalla tulla ulos tapaamaan minua. Siellä oli hiljaisuus taas. Olen kyyristyi alas niin kovaa kuin pystyin, yrittää pitää minun jalka menee tunnottomaksi. Kun useita polvi taipuu peräkkäin, veri alkoi kiertää säännöllisesti. Toisella kädellä hän työnsi syrjään hänen paksu pensas.
  
  
  Alkaen täällä, hän voisi nähdä sisäpihan puutarha, rehevä ja hyvin hoidettu. Mitä minuun jälleen kerran oli, että tämä puutarha oli ristiriitainen nuona, niin vehreä ja hedelmällinen sen kuiva maasto, liian runsaasti kasveja ja kukkia voi viljellä niin kuiva ja pölyinen tavallinen. Mutta kyllä, Shiva oli rahaa, rupiaa ja dollaria, houkutella Haji hänen net. Ego oli rajattomasti resursseja käytössään, se tarkoittaa, että se saa vallan, ja lukuisia yhteyksiä asianomaisissa piireissä. Mietin, kuinka paljon hän antaa Dass pitämään pään Intian turvallisuuspalvelu palkkalistoillaan. Tai ehkä Dass oli toinen fanaatikko, joka sokeasti uskoi Shiva on unelmat kunnian, golden age of India, mahtava Mori ja Gupta sivilisaation.
  
  
  Mitä miehen motiivit, vaara maailma jäi. Mutta ei niin vaarallinen ja petollinen kuin Shiva itse. En kuvaksi paksu oksat hedge, toivoen, että ei kahina tai vinkumista pettäisi minun läsnäoloa.
  
  
  "Carter?" Ääni huusi, joissa on enemmän kuin ripaus sarkasmia mukana. Se oli muuttunut ääni, joka otti dramaattiset mittasuhteet. "Se on sinun, ja toinen on?" Oletko tullut katsomaan minua?
  
  
  Hän oli kylmä, ohjattu uudelleen. Hän ei ollut juttutuulella tai ego sanaleikkejä. En olisi halunnut lopettaa keskustelun terävämpi huomaa. Mutta en voinut nähdä sitä. Hän pysähtyi ja työnsi syrjään oksat, pitää silmänsä tiellä, hän oli hätäisesti kiipesi... se tuntui sunnuntaisin sitten, ei tuntia.
  
  
  Mitä... Mitä, ottaa räätälöidä!...
  
  
  Hän räpäytti silmiään ja katsoi uudestaan vakuuttaa itselleen, että tämä oli vain temppu, optinen harha. Mutta ei, silmäni eivät pettää minua. Se oli Shiva, mutta hän ei katso kuten ihminen kuvittelin hänen olevan, ei ollut mitään nen noin mitä kuvittelin. Hän oli täysin eri meiltä, ainoa henkilö olen koskaan nähnyt elämässäni.
  
  
  Sen sijaan oikean käden, alusta palm... tai jos sormet ovat yleensä sijaitsevat, mies kantoi ruostumaton teräs proteesi... jopa olkapäähän. Hän ei ollut aivan käsi, mutta Reeva on pirullinen ja ovela setä laittanut meille tavallisille proteeseja, meitä, tavallisia esineitä, meille puisia tai muovisia käsissä. Ei, sir.
  
  
  Teräs cobra kiinni hänen olkapää liikkui edestakaisin ilmassa, "cobra", joka muistutti elävä matelija kaikin tavoin, sen metalli hampaat tippuu voimakas kaunaa!
  
  
  Sanoa, että se oli loistava, ja oli uskomatonta vähättelyä. Hän piti vilkkuu, mutta se ei ollut kangastus tai hallusinaatio. Se oli mitä on p/, kauhea ja pelottava, mikä on p/! Teräs cobra on anatomiset yksityiskohdat olivat tarkkoja alas pienintä yksityiskohtaa: kiilamainen pää, jossa on huppu, avaaminen ja sulkeminen leuat. Hampaat olivat epäilemättä injektioruiskut, joka pystyy ruiskuttamalla tappava matelijan kaunaa osaksi uhrin verta.
  
  
  Hänen katseensa siirtyi outo ja uhkaava laite Shiva on kasvot. Kylmä, kulmikas, matelijan kasvot. Hänellä oli kapeat mustat silmät ja paksut, tuuheat kulmakarvat. Hän oli keskikokoinen, laiha, laiha elin, joka huokui henki, demoninen pahuus.
  
  
  Hän ei ollut tavallinen vastustaja, mutta ihminen, kuten useimmat minun vihollisia kokoontuivat yksi jengi... ihmiset, kuten Karak, vaikeasti Ihmissusi, tai henkilöityi demoni, joka kutsui itseään nimellä " Herra Juudas."
  
  
  Ikään kuin teräs-cobra ei ollut tarpeeksi, koska puolustava ase (ja, jos tarpeen, koska loukkaavaa ase), Shiva on hyvä käsi piti .45-kaliiperin pistooli, maailman-kuuluisa Amerikkalainen Colt. Shiva heilautti aseen edestakaisin, odottaa mitään liikettä tai ääntä, joka saattaa paljastaa oman sijainnin hedge.
  
  
  Hän huusi. "Rehellisesti, Carter! "En ammu. Meidän täytyy puhua, keskustella... Jopa keskustelun kanssa Herra Dass tänään ei aio lopettaa, muuten. Ja kun olemme sitä, kerro minulle mitä sinä teit minun veljentytär, kaunis Neiti Singh." En löydä tätä söpö tyttö.
  
  
  En vastannut.
  
  
  Sen sijaan hän nosti beretta ja pyrki se Shiva on rinnassa. Hitaasti hän veti liipaisimesta, ajattelua itsekseen, että painajainen olisi pian ohi. Mies erottui täydellisesti, ja en olisi voinut toivoa helpompaa tavoite: itse asiassa, valo streaming della sviatum takana häntä joka toinen päivä täysin valaistu hänen hoikka hahmo.
  
  
  Mutta sen sijaan nähdä hänen pudota polvilleen, sen sijaan kuulo ego on viime vaimeita itkeä tai nähdä häntä kiemurrella tuskissaan, hänen oli järkyttynyt, kun hän näki, että goggle-eyed Beretta pomppia pois hänen rinnassa. Sitten gawk putosi antiikin kivi patsas keskellä puutarha.
  
  
  "Niin, sinä olet siellä! Intian virnisti ja veti liipaisimesta colt ampua tappava luoti muutaman sentin päässä päästäni.
  
  
  Hänen vaistomaisesti kaksinkertaistunut yli, vielä ei ole uskoa silmiään. Se gawk pomppi pois hänen rinnassa, mutta ei ollut merkki siitä, että Shiva oli yllään luodinkestävät korsetti alla hänen valkoinen kurta . Todellakin, hänen ego voisi nähdä hänen paljas rinta paidan alle, ääriviivat hänen rintakehä, lihakset. Kaikki on selvästi näkyvissä minun epäuskoinen silmät.
  
  
  Ellei hän teräs, liian, hän totesi. Mutta se oli mahdotonta. Ihminen ei ole robotti vai ei?
  
  
  Ei, tietenkään se ei ollut, mutta siellä oli, ei voi kieltää, mitä olen nähnyt, ja ei ollut kiistatonta, että Shiva tuntui, jolla on yliluonnollisia voimia. Guo, joilla se toisen kerran ja veti liipaisimesta. Hänen tarkoituksena oli Intian pään, mutta samalla hetkellä hän kavahti, ja gawk juuttui oven karmi, suppeasti puuttuu merkki.
  
  
  Joten hän oli haavoittuva, tai ainakin hän oli haavoittuvia joitakin osia hänen elin. Koska en tiennyt, kuinka monta kierrosta olin lähtenyt, hän ei tarvitse odottaa Shiva tulla ulos kartanon ympärillä. Kanssa nopeaa liikettä, huolimatta hänen loukkaantunut jalka, hän työnsi pois hänen paksu hedge ja alkoi lentää läpi puutarhaan. Hänen, tiesi, että ego ase voi mennä pois milloin tahansa. Se oli ääni, hän ei halunnut kuulla, mutta hän riskeerasi se joka tapauksessa, rukoilee, että mies pysyisi poissa näkyvistä, kunnes hän saavutti puolella julkisivu villa.
  
  
  "Etsitkö jotain?"
  
  
  Hän kääntyi ympäri ja veti liipaisimesta samaan aikaan. Mutta Beretta oli hiljainen: myymälä oli autio. Yksi klikkaus ja se on siinä. Hän oli heittänyt revolveri osaksi Shiva on kierretty, virnisteli kasvot. Cobra-muotoinen metallinen käsi paisuivat. Beretta suistui metalli varsi ja kaatui maahan.
  
  
  "Älä liiku, Herra Carter. Askel eteenpäin", Shiva määräsi. Hän piti colt osoitti suoraan kohti rintaani, ja olen aikonut irrottautua, että anatominen osa kehoani... ainakaan niin ennenaikaisesti.
  
  
  "Mitä odotat, Shiva?" Miksi et ammu, joten hoidetaan tämä yli kanssa?
  
  
  "Nähdä kuolet ilman kärsimystä kurja kuolema, rakas muita?" Ei, pelkään, että ei ole minun tyyli. Sen jälkeen, kun kaikki, minun kaunis käärmeet ovat vielä nälkäinen, huolimatta runsaasti edu ansiosta nuori Nirad. Luulen, että poika oli enemmän hyötyä kuin tarjoilija. Mutta haluan Cobra olla yksittäinen ja kompakti organisaatio. Ja koska Nirad on vanhempi veli oli jo minun palvelu, en nähnyt mitään syytä ei palkata poika samoin. Valitettavasti, et ajattele, loppu urasi. Hirviö napsautetaan sen kieli moittivasti, ase osoitti minua pino dollarin.
  
  
  Takanani, hänen, kuulin jonkun liikkuvan varovaisesti. Hän käänsi päätään ja näki luku Sikhien hän oli haavoittunut aiemmin tänään, ammunta EMU oikea jalka edessä Agra post office. "Ai, se olet sinä, Krishna! Shiva huudahti iloisesti. Sitten hän katsoi minua wink. "Luulen, että te kaksi tiedätte, toinen.
  
  
  "Meillä oli ilo tavata jälleen tänään," minä mutisi.
  
  
  "Jo. Muistan, Krishna kertoo minulle yksityiskohtia kokouksessa. Mutta mitä te ette tiedä, Herra Carter, oli se, että Krsna on Nirad on vanhempi veli. Hän oli nimetty Hindu jumalan rakkautta, vaikka hän oli kasvatettu hartaaksi Sikhien. Mutta sillä ei ole väliä nyt — Shiva leikata hänet pois. "Riittää, kun sanon, että Krishna on tietty viha sinua kohtaan, rakas Carter, varsinkin kun hän on havainnut, että olet vastuussa traaginen kuolema veljesi on ego.
  
  
  "Jos Nirada ei olisi tappanut häntä, hän olisi tappanut minut," minä sanoin. "Tiedät hyvin, Shiva. Tämä on viidakon laki, vahvimmat selviää.
  
  
  "Itse asiassa, oikeastaan," Intian naurahti. — Mutta sinä, olen pahoillani kertoa teille, et ole vahvin enää, Herra Carter.
  
  
  Krsna ei sanonut sanaakaan meille. Hän halusi hän olisi huomannut pullollaan Nunchakuja hänen takataskussa. Mutta yhdellä aseella rintaan ja toinen minun takaisin, hän ei uskalla tehdä väärän liikkua, tai he molemmat vetää laukaisee. Joten seisoin siellä, ei yrittää laittaa liian paljon stressiä minun loukkaantunut jalka.
  
  
  "Et ole vastannut minun korkkiruuvi kysymys vielä, Carter," Shiva jatkoi. "Et kertonut, mitä tapahtui minun kaunis veljentytär."..
  
  
  "Hän on kuollut.
  
  
  Hän kohotti kulmakarvoja, koska ego on uhkaava mustat silmät välähti. "Kuollut?"
  
  
  "Kuollut", minä valehtelin. "Gurnek tappoi hänet ennen kuin ego voisi pysäyttää häntä. Hän kuoli heti, jos se lohduttaa.
  
  
  "Ei ollenkaan", Shiva vastasi pilkaten nauraa. "Hän on aina ollut valehtelija, omahyväinen huora, koska hän oli lapsi. Mutta kaipaan häntä erityisesti, mitä hän teki minun miehiä, ja mitä he löysivät niin hauska, koska hän asui kanssani...
  
  
  "Niin, hän oli vanki, tarkoitat.
  
  
  "Kuten haluat, sillä ei ole väliä. Lukuun ottamatta hänen huono isä, rakas veljeni kärsii syvästi menetys hänen rakas tytär.
  
  
  Jokaisen kulkee toinen, hän oli alkanut ymmärtää, kuinka helppoa se oli vihata tätä miestä. Hän oli perverssi hirviö mieli kuin teräs ansa, loistava, mutta kiero, hullu. Mies nuolaisi huuliaan ja antoi minulle sadistinen, sarkastinen hymy.
  
  
  "Minulla on hauskaa kanssasi, Carter," hän sanoi naurahtaen. - Kuten näet, vähän aikaa vietämme yhdessä on hauskaa!
  
  
  "Kerro minulle yksi asia, Shiva, vain ennätys," I keskeytti, nostaa ääneni, toivoen, että Reeva saattoi kuulla minua, ja jos hän jäi ensimmäistä riviä vuoropuhelua. "Missä on Reeva on isä?" Tyttö nimeltä I. kertoi minulle siitä... haluatko tietää? Hei, en luota häneen...
  
  
  Shiva on kierretty psykologia toimi juuri niin kuin olin toivonut.
  
  
  "Sinä olit tyhmä epäillä minun veljentytär", sanoi Intiaani. "Veljeni on turvallinen ja ääni, vain muutaman askeleen päässä. Jos muistan oikein, et meni teurastamolle samana päivänä. Jos sinua alkoi sekasorto, voisin lisätä.
  
  
  "Missä hän on?"
  
  
  "Mitä, Herra Carter?" Veljeni ei ole voinut aiheuttaa vahinkoa kaikki talot ympärillä, ääni ja kaikki, olla tarkka, hän ei ole voinut aiheuttaa vahinkoa kaikki talot ympärillä veden alue. Hän gloated, nauttien valtaa, hän piti käsissään.
  
  
  Ja hän seisoi siellä, voi tehdä liikkua, kääntää tilanne. Hänellä oli kaksi asetta osoitti häntä, edessä ja takana, valmiina muuttua pala Sveitsiläistä juustoa muutamassa sekunnissa. Se ei ollut paras aika minun suosikki temppuja, erityisesti Krishna, joka oli hyvin innokas ampua minua kostaa kuoleman hänen veljensä.
  
  
  Mutta yhtäkkiä tuijottavat lyhyeen ego haaveilee sivu. Laukaus oli ammuttu suuntaan hedge, jossa Reeva oli piilossa. Tyttö oli täydellinen tavoite. Hän hyppäsi pois tieltä Shiva on ase ja katsoi Krishna ulos nurkassa hänen silmänsä: tulipunainen tahra ilmestyi edessä hänen valkoinen paita. Hän meni alas kuin tukki, vaikutus luodin koputtaa ego vastaan avoimen oven puolella julkisivu villa.
  
  
  Halusin ottaa hetki pyytää lupaa suorittaa Shiva. Hän hyppäsi eteenpäin, silmiinpistävää käden tilalla ase, pakottaa ego päästää irti aseesta. Hän ampui aivan kuten cobra-muotoinen teräs käsi tuli alas olkapäälleni.
  
  
  Hampaat, tippuu deadly venom, olivat kaksi tuumaa alkaen kaulaani. Löin Intian leuan, välttäen ego rinnassa, koska en vieläkään ymmärrä, mitä hän oli yllään alle takki," ja en halua rikkoa käteni teräslevy.
  
  
  "Et voi voittaa, Carter! Ei koskaan! Mies sähisi kuin hänen ego lyönyt kämmenellä kätensä pilkkominen välillä hänen niska ja lapa. Isku toimi; mies irrottaa otteensa hetkeksi, ja ase putosi maahan.
  
  
  Se oli lentänyt syrjään ego, ja ase lensi pitkin soraa tielle. "Niin olemme sujut", sanoin, ottaen askeleen taaksepäin. Laitoin käteni hetkeksi ja piristyi nunchakuja.
  
  
  Shiva kaventunut hänen silmänsä, kunnes ne olivat kaksi ohut rakoja, hänen kasvonsa enemmän matelijalta kuin koskaan. En usko, että hän tiesi, mitä "nunchakuja" olivat, mutta hän varmasti ymmärtää, että he eivät olleet viattomia aseita. Hän varmuuskopioitu ovelle, tehostamalla yli Krsna on ruumis... samalla hetkellä, laukaus kajahti jälleen. Mutta tällä kertaa Reeva tavoitteena ei ollut aivan yhtä tarkka, ja hänen tuijottavat silmät jäi kiinni pölyä ja soraa setänsä jalka.
  
  
  "Sitten huora on elossa," hirviö sanoi, " ei kauan, Carter, vakuutan teille.
  
  
  "Sinulla ei ole varaa vakuuttaa vastaan onnettomuus!" Sanoin ironisesti, pitää etäisyyttä, koska cobra on hampaat. Hohtavat hampaat on metallinen tanko muistutti minua Shiva on erikoinen hulluutta, hänen sadistinen menetelmiä.
  
  
  "Se on jumissa!" Älä ammu, Nick! Reeva ääni oli kimeä paniikkiin takana paksu hedge.
  
  
  "Pysy siellä, älä mene! Hei huusi hänelle takaisin.
  
  
  Olin käyttää minun nunchakuja murskata hirviö pään tai kuristaa se. Mutta en päässyt yhtään lähemmäksi, ainakaan vielä.
  
  
  "Sinun on huomannut, että hampaat ovat minun cobra... Intian on erittäin mustat silmät näpäytti metalli-käsi hetkeksi ...ne ovat täynnä tappava myrkky, seos muodostuu noin myrkky neljä käärmeitä. Hän yritti ottaa hänen aikaa, pysähtyen kuvaus dragon. "Se oli tehty sekoitus vihreä mamba myrkky, hilseilevä viper venom, Australian käärmeen myrkky, ja minun suosikki matelija syistä arvata saattaa, nimittäin kuningas kobra myrkky. Kaikki yhdessä, Herra Carter, he tekevät vaikutuksen, joka tekee nuori Nirad kuoleman tuntua armollinen lahja, kuin jos poika ei ollut loukkaantunut lainkaan. Mutta tiedätkö, kuinka paljon hän kärsi, et, Carter?
  
  
  "Missä on Laatikko, Shiva?" Kysyin häneltä, välittämättä hänen lyhyen puheen ja saatanallinen hymy että kiertynyt hänen egonsa on huuli. "Olen valmis tekemään kanssasi sopimuksen, vaihto. Elämäsi on keksintö Haji.
  
  
  "Juttu? hän sanoi nauraen. "Sinä vitsailet, Carter. Kuvittele, hän jopa otti varotoimi tuhota kaikki Haji toteaa ja huomauttaa, jos hän koskaan päättänyt ajaa pois! Ei, siellä on vain yksi Laatikko, ja se on minun, Carter. Kukaan muu ei saa sitä.
  
  
  "Niin hyviä tyyppejä Pekingissä antaa sinulle vapaat kädet, eikö?" Petätte itse, Shiva. Puhumattakaan siitä, että olet tuhlaa arvokasta aikaa.
  
  
  Sikäli kuin hän tiesi, Intian oli bluffaa. Ehkä Albanian Hadji oli liukumassa pois villa juuri sillä hetkellä, kun hänen arvokas keksintö hänen kanssaan. Sen mennyt liian pitkälle nähdä minun paikkakunnalla Venäjällä epäonnistuu surkeasti. Siksi tein päätöksen. Niin kauan kuin pidän ulottumattomissa metalli cobra käsi, en voi saada pois sen kanssa.
  
  
  Hän otti askeleen eteenpäin, ja Shiva perääntyi. Hän pelkäsi, huolimatta kauhea ase, joka näytti olevan olennainen osa ego kehon, ego on. Virnisteli, hän jatkoi vetämällä hänen jalka pitkin sora ajotieltä. Hän perääntyi taas, mutta tällä kertaa se oli hänen, astui syrjään ja juoksi kohti minua, yrittää saada sen jälkeen, kun hänet ennen kuin hän voisi liikkumavaraa minun metalli käden tappaminen isku.
  
  
  Liikkeen tarvittava aika lasketaan sadasosa dolly toinen, kun se otti vedä nahka johto noin hirviön kaula, ja aikaa se vei väistää ja välttää pureman ihon alle hampaat. Samalla hän hyppäsi eteenpäin, yrittää kääri gaur piilottaa noin Shiva kurkun, teräs käsi heilahti alas ja leikata johto puoli. Hänen "nunchaku" keppi osui metalli sauva on kirottu laite, mutta puu liukui yli sileä pinta.
  
  
  Venomous hampaat tuli vaarallisen lähelle kaulaani. Shiva työnsi hänet kohti edessä, anna mennä, mitä oli jäljellä minun nunchakuja (entinen luuta), ja tarttui teräs cobra molemmin käsin. Mies hengitti raskaasti, ja keinotekoinen käsi tuli eteeni. En tiennyt, miten se toimi, mutta en voinut lopettaa kysyä sitä.
  
  
  Minun kyynärpää kosketti miehen rintaan. Intian oli yllään jotain kovaa, mutta ei metalliset. Se on ollut muovia. Shiva edelleen virne niin kuin hän taisteli, ja ikään kuin lukeminen mielessäni, hän sanoi, " Erittäin kevyt ja luodinkestävä." Toinen suuri keksintö-Haji. "Hän käyttäytyi kuin hullu, jopa kaikkein epätoivoinen tilanteissa.
  
  
  Hän oli niin ylpeä, niin varmoja. Samaan aikaan, myrkky-sylkeminen hampaat piti nuolee ja nuolee, tulossa kaulaani. Käteni oli yliluonnollisesti vahva, kuin robotin, kun taas Intian on toista kättä ei voinut voittaa minun fyysistä voimaa. Mutta minulla oli liian vahva hänelle, ja hän taisteli kovasti pitääkseen hohtava metalli hampaat vajoamassa minun kaula.
  
  
  Se oli piristyi yksi kustakin heimosta ja lähti hyökkäykseen, lyömällä ego nivusiin. Shiva päästää ulos notkua, kun hän kaksinkertaistunut, ja samalla hän ajoi hammas-kuten ohut neuloja ego on lihaa, osaksi ego on ohut, lihaksikas kaula.
  
  
  Ensimmäinen ilmaus hämmästyneenä ja lipun lupaa suorittaa seurasi ilmaus kauhu, että vääristynyt ego ominaisuuksia.
  
  
  Vedin takaisin niin, että teräs käsi olisi lyönyt minua, ensimmäinen tai toinen, ja sitten pysähtyi, katsellen Shiva huohottaa, yrittää hengittää. Loukkaukset alkoivat vaikuttaa hengitysteiden keskukset, outoja näppyjä ilmestyi iholla. Tumman punaiset läiskät nopeasti ilmestyi iholla - sisäinen verenvuoto.
  
  
  Auto - Carter-Ann... vastalääkettä... hän vaikeroi, yrittää siirtää hänen jalkansa niin, että hän voisi tulla villa taas, ja luultavasti tehdä sen laboratorioon. Mutta ego on jalat olivat jo halvaantunut.
  
  
  Shiva kaatui maahan, kiemurtele väkivaltainen, kouristus vapina ravisteli hänen koko ego, kehon.
  
  
  Reeva ilmestyi vierelleni.
  
  
  Mutta hän ei katso pois tai hautaa päänsä rintaani. Siellä hän istui vilunväristykset, katsomassa hänen setänsä kuolee, koskaan lakkaamatta tuijottaa kiemurtele kuva, kääntämällä edelleen ja kylmä kuoleman edessä.
  
  
  Koska se oli kuolema, joka oli laittaa tämä näyttää siellä, tämä puutarha, joka näytti niin väärässä paikassa, niin rikas ja vihreä, ja niin ulos paikka kuivilla köyhyyden paljaat ja pölyinen Intia.
  
  
  Se oli epämiellyttävä kuolema. Mutta, tämä Shiva ei ole koskaan mukava ihminen.
  
  
  
  
  15
  
  
  En voi sanoa, että lopulta kaikki päättyi hyvin, että on kaunis paketti, jossa pieni laatikko sidottu nauha, vastaanotot ovet Academy. Itse asiassa, kun Shiva on death, vain yksi matematiikan suuria (siellä oli vain yksi jäljellä) onnistui pakenemaan verkon kautta organisaatio, joka kutsui itseään Cobra.
  
  
  "Haukka kertoi minulle, että hän tiesi, luotettavasta lähteestä, että Haji oli ylittänyt Intian rajalla kadota osaksi rajaton alueella Kiinassa. Sen jälkeen, ei mitään muuta oli tunnettu siitä, Albanian tiedemies. Mutta en ollut niin naiivi, että uskon, että ennemmin tai myöhemmin ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa, meidän ei tavata ego matkan varrella.
  
  
  Kuten Shiva, aluksi Haji oli vielä arvoitus, kasvoton uhka, jonka tieteellinen kekseliäisyys oli luultavasti jo käyttää hyväkseen ihmisiä, jotka hallitsivat Pekingin.
  
  
  Joka tapauksessa, se ei kuulu minulle... ainakaan vielä.
  
  
  Kymmenen päivää sitten, minulla oli muita asioita tehtävänä, nimittäin tappaa Shiva ja hakea ruutuun. Shiva oli kuollut. Laatikko, että Reeva ja minulla oli löytynyt turvallinen hullu villa oli jo käsissämme. Sitten hän lähti Agra poimia hänen asioita, New Delhissä, kun Reeva hänen kanssaan. Ja tällä hetkellä, Shiva veljentytär, makaa vieressä minulle suuri matto kultaista hiekkaa pieni rantaa pitkin Malachar rannikolla. Kymmenen minuutin kävelymatkan päässä oli kuvankaunis kaupunki Panaji, kun käytössä portugali. Olimme Goa hyvin ansaittu loma.
  
  
  Reeva oli käpertyneenä viereeni, mumisi unissaan, hänen hoikka, ruskettunut kehon hajuisia aurinkovoidetta. Pehmeä, rytminen ääni aaltojen liplatusta vasten rantaa sai minut tuntemaan syvästi unelias, ihana tunne. En ollut uhannut enää, en tarvitse juosta enää, en tunne epätoivoinen. En enää taistellut elämäni, tai kohdannut tilanteita, että monissa tapauksissa tuntui selvästi minua vastaan, mutta lähes koskaan suosinut minua.
  
  
  Mutta silloinkin minulla oli hyvin vähän mahdollisuuksia tässä tapauksessa. Kaikki tämä aika, se oli Shiva, joka loi tilanteita, sanelee pelin säännöt. Lopulta hän oli häviäjä, joka minun mielestäni, hän ei koskaan ajatellut mahdollista. Jopa lähetys huumeiden arvoltaan kymmenen miljoonaa ei koskaan päässyt määränpäähänsä kiitos nopeita toimia Intian hallitus.
  
  
  Helikopteri kuljettaa heroiinia ympäri Kiinaa oli lyhyesti lentänyt Intian ilmavoimien koneet tällä hetkellä, se ylitti rajan ja oli matkalla taivas Intiassa.
  
  
  Kaksi päivää myöhemmin, ministeri teki itsemurhan: hänen kuolemansa ilmoitti, että hän oli yhteyksiä Cobra-järjestö. Ja Puran Dass, entinen Intian tiedustelu-upseeri, long arm of the Law on vihdoin osoittanut tehokkuutensa.
  
  
  Dass oli vankilassa New Delhi odottamassa oikeudenkäyntiä. Emu olisi ollut paljon kerrottavaa tuomarit, varsinkin kun hallitus lupasi Emu oleskelua kuolemantuomio, jos hän suostui paljastamaan kaiken, mitä hän tiesi Cobra toimintaa.
  
  
  Siitä, miten hänen ego tunsi hänet, minulla ei ollut epäilystäkään siitä, että Dass olisi yhteistyöhaluinen todistaja, kertoo hallituksen virkamiehet kaiken, mitä he halusivat tietää, ja ehkä enemmän.
  
  
  Näin ollen nykyisessä tilanteessa, aukot täytettiin. Lukuun ottamatta Haji, onnistuin suorittamaan tehtäviä, Hawke on ilmeinen tyytyväisyys. Hän ei ollut vielä unohtanut lupauksensa Reeva. Löysimme hänen isänsä salaiseen paikkaan, takaisin teurastamossa.
  
  
  Nyt köyhä mies oli otettu oma huone paras sairaala, New Delhi, jossa lääkärit ja hoitajat tekivät kaikkensa hänen elpymistä kaikkina aikoina ja öisin. Niinpä hän piti sanansa Reva ja KIRVES.
  
  
  "Kestää kuukauden pois", Haukka sanoi puhkeamisen anteliaisuus nyt, että hän oli suorittanut tehtävänsä kanssa jonkin verran menestystä.
  
  
  Haavan jalkaani alkoi parantua, mutta joka kerta se ei saa mitään parempaa. Ja minulla oli aavistus, että pomoni soittaa minulle takaisin parin viikon päästä laittaa uusi tehtävä selkää, josta en voinut kieltäytyä.
  
  
  Kaikki nämä ajatukset parveilivat läpi pääni kun makasin rannalla auringosta.
  
  
  Hän pääsi ulos ja kietoi kätensä hänen ympärilleen harteillaan, piirustus hänen häntä. Mutta joku tökki minua kylkeen...
  
  
  Uneliaisuus katosi, ja hän oli heti jalassa. Reeva purskahti nauruun, kun me molemmat kääntyi kohtaamaan parrakas mies, joka oli asetettu alas suuri pajukori hiekalla. "Pyydän vähän, sahib", hän sanoi leveä hymy. "Vain parikymmentä rupiaa ja minä näytän sinulle, miten lumota käärmeitä.".. Erittäin myrkyllinen, sahib... cobras!
  
  
  Annoin em kaksikymmentä rupiaa sanomatta sanaakaan meille.
  
  
  Kaksikymmentä rupiaa sanomalla "ei" käyttäydy kuin käärme hurmuri, mutta on etuoikeus ei nähdä cobra edessä, vaikka se on kesytetty.
  
  
  "Tiedätkö, sinun rakkaus show," Reeva sanoi naurahtaen.
  
  
  "Ei niin paljon kuin minä pidän sinusta", sanoin, halaa häntä jälleen.
  
  
  Edellä, lokkeja kohosi pilvettömälle taivaalle. Onneksi he eivät ole korppikotkat, ajattelin. Sitten korppikotkat ja lohikäärme unohdin sen, jopa Intiassa.
  
  
  Minulla oli Reeva kanssani, ja se oli enemmän kuin tarpeeksi pitää mieleni miehitetty.
  
  
  lanka.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mies, joka myi hänen kuolemansa
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Mies, joka myi hänen kuolemansa
  
  
  käännetty Lev Shklovsky muistoksi hänen kadonnut poikansa Anton
  
  
  Alkuperäinen nimi: Mies, Joka Myi Kuolema
  
  
  
  
  Prologi
  
  
  Hxiang Shu Zhang odotti. Yksin kaamos. Hän kyyristyi moonlit lunta kuin lohikäärme valmis hyökkäämään. Ego on sieraimet lepattivat ja turvonnut pois pilvet höyryn. Ego on silmät välähti mielettömästi yli oman trail.
  
  
  Valkoinen naamiointi sadetakki ei juurikaan suojella hänen jäntevä runko ankara tuuli ja sub-zero lämpötiloissa. Hänen takanaan, ego-kuollut rekikoirien antaa levitä-jalkainen alati muuttuvaa lunta. Ego kelkka oli murskattu, jonka ulvonta raivoa koirien kuoleman kourissa. Katkeruutta, Hsiang tiesi nyt. Hitaita epäkohtia. Älä välitä, hän ajatteli. Hsiang uskonut, että noin pakene enää. Hän ei enää ajatellut selviytymisen. Kaikki hän voisi ajatella oli kuolema ja ase lonkalla, että oli tarkoitus tappaa ego.
  
  
  Sata kilometriä itään, kauas pois aavemainen maisema, rauniot ego elämäntyö vielä höyrysi. Kimeä huuto eläimellinen raivo purkautui noin Egon kurkun at muisti kaiken sen ajan, kun hän oli tehnyt sen, ja ego on julma, äkillinen tuhoa. Ego lab. Hetken hän sortunut luulin, että se oli alun perin tarkoitettu. Hetken hän kuvitteli, tuhoa se on aiheuttanut.
  
  
  Hän kuvitteli valtavat kentät Amerikkalaista vehnää, kitukasvuinen ja mätää auringossa, värjätään ja haiseva kanssa tappava sieni ego lab. Hän näki, miten venäjän byrokraatit olivat epätoivoisesti uusia tarvikkeita viljaa nälkiintyneelle väestölle, jota se ei ole voinut löytää mistään. Hän hymyili tiedostamatta.
  
  
  Mutta vain sekunnin murto-osan. Tuuli repi hymy ego huulilla, muistuttaen hänelle, missä hän oli ollut ja joka oli muuttunut ego on kohtalo. Ei ole kunnianosoitus Hshang Sjo Jan. Se epäonnistui. Ja ego johtajat olisi onneton siitä.
  
  
  Mutta hän ei ollut tulossa takaisin kohtaamaan niitä. Hsiang tiesi, että hän kuolisi tänne, lumessa erämaassa, tässä loputon yö. Mutta ennen kuin hän voi maistaa kuolemaa, hän tyydyttää hänen jano murhasta: kuolema tämän American.
  
  
  Hsiang oli varma, että pitkä Amerikkalainen olisi tullut pian, koska tämä Amerikkalainen oli vankka mies. Hän huolellisesti tappoi Sung ja Jiang, itseoppinut tappajia. Ja sen jälkeen tappaa ne kaksi vartijaa, hän meni paljon vaivaa kasvi palopommein. Tuhoaminen lab oli täydellinen.
  
  
  Amerikkalainen iski, kun Hshang oli nukkumassa. Hän oli herännyt viime vaimeita räjähdyksiä ja näki liekit ammunta ulos ympäri ovet ja ikkunat.
  
  
  Hän juoksi hänen reki ja koirat, pakenevat hyvin kaukainen hahmo, Amerikkalainen, että Eskimot oli kuiskasi noin etelä-ratkaisun aiemmin tällä viikolla.
  
  
  Kun koirat kuolivat matkalla, Hsiang tajusi, että Amerikkalainen oli ottanut varotoimiin. Hän ei aikonut antaa Hsiang mennä, joten oli selvää, että Amerikkalainen ei ollut tyyppiä, joka jättää mitään sattuman varaan. Hän tulee varmista, että Hsiang on kuollut .
  
  
  Hsiang vapisi vihasta. "Die, Amerikkalainen," hän kuiskasi yön. "Kuolen."
  
  
  Tunnin, kaksi. Hän kyyristyi alas, lämmittää vihaa. Ja lopuksi, heikottaa alkaen nouseva tuuli, koirien.
  
  
  Hsiang nopeasti otti pois hänen oikea käsi ympäri mitt on lampaan ja juuttunut sen pysäköintitila suuhun. Hänen sormensa kiristetty ympäri pistooli. Kiinalaiset tietävät ego Tyyppi, 54, ih kopio venäläinen 7.62 mm TT M 1933 Tokarev . Hsiang hitaasti otti pistoolin taskustaan ja nosti kahdeksan Mauser kierrosta kukin, raskas tarpeeksi mennä läpi jalka mänty, Odinin huoneessa. Sitten hän istui alas hänen vatsa lumessa, avoinna ego-kännissä kelkka kappaleita, ja peering kautta visiiri hänen ase.
  
  
  Se ei ole vaikeaa ammuttu kuutamossa. Hyvin määritelty tavoite lähestyy, sen suorapuheinen silmät eteenpäin. Hsiang laittaa aseen takaisin hetken päästä, painoi valkoinen peittämä pää, ja tuli lähes näkymätön lunta. Sitten hän alkoi laskea. Amerikkalainen olisi hyvä koirat, sellainen, joka voisi elää kolmekymmentä-viisi. Mutta minun piti ottaa minun väsymys huomioon: kaksikymmentä-viisi tuntia. Noin kaksi ja puoli minuuttia per kilometri. Neljäsataa metriä minuutissa. Seitsemän metriä sekunnissa.
  
  
  Kun hän kuuli äänen taas, se tuli selkeämpi. Vuoteen pistely ylös hänen korviinsa, hän voisi erottaa ääniä eri koiria. Hetkeä myöhemmin, kelkka helisi.
  
  
  Hsjan veti aseen esiin. Hän ei nähnyt kelkkaa, kunnes hän oli noin sadan metrin päässä. Hän juoksi ulos lumimyrsky, koirat ryntää, kuoppainen kasa huopa-kata tarvikkeita käynnissä pituus kelkka, ja sitten pitkä, tumma hahmo nojasi ulos ympäri takana juoksijoille, huojuvat läpi aavemainen maisema.
  
  
  Hsiang laskea hitaasti kymmeneen, sitten avasi tulen. Etsii yli visiiri tumma hahmo seisoo latauksen koirat, Hsiang näki pieni tupsu, ehkä kallo ja hiukset, jotka savustettu hetken kuunvalossa ennen romahtamassa lumeen. Mutta liikkumattomana driver ja haukkuvat koirat edelleen ajaa.
  
  
  Hsiang ampui uudelleen ja uudelleen. Ja taas. Koirat, kelkka, ja mies jatkoi rumble, uhkaava korkealla ego visiiri. Hän ei voinut neiti nyt. Hsiang indeksi sormensa kiristetty liipaisinta. Ase kolahti.
  
  
  Ego on näkökenttä oli täynnä villi koira, silmät, kieli roikkuu kuolaava suu, tassut hionta läpi lumimyrsky, kuten männät pakenevat helvetillinen kone. Hsjan polvistui ja ampui jälleen ero itsensä ja kuva pimeässä parque. Sitten hän heittäytyi pois tieltä ylinopeutta kelkka.
  
  
  Läheltä, kuten reki kulki mimmo, Hshang näki, että hahmo ei ollut kasvoja. Puisto oli tyhjä. Hän vietti hänen kallisarvoisia luoteja scarecrow. Seuraavassa hetkessä hän näki, paino kelkka nostaa kuin lentävä kuva lepattivat noin piilopaikastaan peiton alle.
  
  
  Ohut terä glinted kuun valossa.
  
  
  Hsiang heilautti aseen ylös kuin kehon hit hänet, lähettää hänet rönsyilevän selällään lumessa. Vahva käsi tarttui Ego on ranteen ja murskattu luu.
  
  
  Heikosti, Hsiang yritti nostaa aseen uudelleen.
  
  
  'Kuka olet?'hän huusi. "Kuka sinä olet, joka tappaa niin hyvin? Tikari välähti alas.
  
  
  Viime, lyhyt hetki hänen elämänsä, Hsiang kuullut kaksi asiaa.
  
  
  Ego on verta tippuu lunta.
  
  
  Ja nimi: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Mies, joka myi hänen kuolemansa
  
  
  
  Alkuperäinen nimi: Mies, Joka Myi Kuolema
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prologi
  
  
  
  
  
  
  Xiang Shuyang odotti. Yksin kaamos. Hän kyyristyi vuonna moonlit lunta kuin lohikäärme hyökkää. Ego on sieraimet vapisi ja turvonnut pois pilvet höyryn. Ego on silmät tuijotti ilmeettömästi ego on oma polku.
  
  
  Valkoinen naamiointi viitta ei juurikaan suojella hänen jäntevä runko ankara tuuli ja pakkasta. Hänen takanaan, ego-kuollut kelkka koirat makasivat ojennettuna alati muuttuvaa lunta. Sani on ego oli murskattu, jonka ulvonta raivoa koirista. Katkeruutta, Xiang tiesi nyt. Hitaita katkeruutta. Älä välitä, hän ajatteli. Xiang ei enää ajatellut karkuun. Hän ei enää ajatellut selviytymisen. Kaikki hän voisi ajatella oli kuolema ja ase lonkalla, että oli tarkoitus tappaa ego.
  
  
  Sata kilometriä itään, kauas pensaikkoon aaveita, rauniot ego elämän asiat vielä höyrysi. Kimeä huuto eläimellinen raivo purkautui noin egon kurkun at muisti kaiken sen ajan, kun hän oli tehnyt tämän, ja että julma, äkillinen tuhoa. Ego lab. Hetken hän ihmetteli, mitä se oli suunniteltu. Hetken hän kuvitteli, tuhoa se aiheuttaa.
  
  
  Hän kuvitteli valtavat kentät Amerikkalaista vehnää, kitukasvuinen kasvuun, ja mätänevät alle paahtavan auringon, sotkee ja haisee tappava sieni ego lab. Hän näki, miten venäjän byrokraatit tarvitsi kipeästi uutta viljaa tarvikkeet nälkäinen väestö, jota se ei ole voinut löytää mistään. Hän hymyili tiedostamatta.
  
  
  Mutta kaikki tämä oli mennyt vain Dolly sekuntia. Tuuli leikkaa hymy ego huulilla, muistuttaa hänelle, missä hän oli ollut ja joka oli muuttunut hänen kohtalonsa. Ei Xiang Shu-palkinnon tammikuussa. Se epäonnistui. Ja ego johtajat olisi onneton siitä.
  
  
  Mutta hän ei halunnut kohdata heitä. Hsiang tiesi, että hän kuolisi tänne, lumessa erämaassa, tässä loputon yö. Mutta ennen kuin hän voi maistaa kuolemaa, hän tyydyttää hänen jano murhasta: tappaa Amerikkalaisia.
  
  
  Xiang oli varma, että pitkä Amerikkalainen saapuisi pian, koska tämä Amerikkalainen oli huolellinen henkilö. Hän siististi tappoi Sung ja Jiang, itseoppinut tappajia. Ja sen jälkeen tappaa ne kaksi vartijaa, hän teki parhaansa, jotta kasvi palopommein. Laboratorio tuhoutui täysin.
  
  
  Amerikkalainen iski, kun Xiang oli nukkumassa. Ego oli herännyt viime vaimeita räjähdyksiä, ja hän näki liekit purkautuvan noin ovet ja ikkunat.
  
  
  Hän juoksi hänen kelkka ja hänen koirat, pakenevat toinen kaukainen hahmo, Amerikkalainen, että Eskimot oli kuiskasi noin etelä-ratkaisun aiemmin tällä viikolla.
  
  
  Kun koirat kuolivat matkalla, Xiang tiesi, että Amerikkalainen oli ottanut varotoimiin. Hän ei aikonut antaa Xiang paeta, joten oli selvää, että Amerikkalainen ei ollut henkilö, joka voisi jättää mitään sattuman varaan. Hän tulee perustaa Xiang on kuolema.
  
  
  Xiang tärisi vihasta. "Die, sinä kirottu Amerikkalainen", hän kuiskasi yön. "Kuolen."
  
  
  Tunnin, kaksi. Hän kyyristyi alas, kylpemään vihaa. Lopuksi, koirat alkoivat haukkua heikosti nouseva tuuli.
  
  
  Xiang nopeasti vetää pois hänen oikea käsi noin hänen lampaan mitt ja juuttunut sen taskuun hänen jakku. Hänen sormensa kiristetty ympäri pistooli. Kiinalaiset tietävät ego-Tyyppiä 54, ih kopio venäläinen 7.62 mm TT M 1933 Tokarev. Xiang hitaasti veti pistoolin taskustaan ja kohotti se yksi kahdeksan Mauser patruunaa, raskas tarpeeksi tunkeutua jalka mänty. Sitten hän upposi vatsa-ensin tulee lunta, välillä ego-kännissä kelkka kappaleita, ja peering yli visiirin hänen ase.
  
  
  Se ei ole vaikeaa kuutamossa. Hyvin määritelty tavoite lähestyy häntä frank silmät. Hsiang laittaa aseen takaisin taskuunsa, alentaa hänen päänsä valkoinen korkki ja seisoi lähes näkymätön lunta. Sitten hän alkoi laskea. Amerikkalainen on hyviä koiria, joiden nopeus voi nousta jopa kolmekymmentä-viisi kilometriä tunnissa. Mutta väsymys oli jotain olla varautunut: kaksikymmentä-viisi tuntia. Esimerkiksi, kaksi ja puoli minuuttia per kilometri. Neljäsataa metriä minuutissa. Seitsemän metriä sekunnissa.
  
  
  Kun hän kuuli äänen taas, se tuli selkeämpi. Ja kun hän oli hereillä, hän voisi erottaa ääniä eri koiria. Hetkeä myöhemmin, kelkka helisi.
  
  
  Hsiang veti aseen esiin. Hän ei nähnyt kelkkaa, kunnes se oli noin sadan metrin päässä. Hän sprinted ulos luminen väijytys: koirat olivat kilpa, kuoppainen kasa huopa-kata tarvikkeita venytetty koko pituus kelkka, ja sitten pitkä tumma hahmo työntyy takaisin kelkka huojuivat koko aavemainen maisema.
  
  
  Xiang hitaasti laskea kymmeneen ja avasi tulen. Etsii yli visiiri tumma hahmo pään takana latauksen koirat, Xiang näki, pieni pulla, mahdollisesti pään ja hiukset näyttävät lyhyesti kuutamo ennen kuin sukellus lumeen. Mutta liikkumattomana driver ja haukkuva koira jatkoi matkaa.
  
  
  Xiang potkut uudestaan ja uudestaan. Ja taas. Koirat, kelkka, ja mies jatkoi tehdä melua, vaanivista Ego väijytys. Hän ei voinut neiti nyt. Xiang etusormi kiedottu laukaista uudelleen. Ase jyrisi jälleen.
  
  
  Ego on näkökenttä oli täynnä villi silmät koirat, kielensä törröttää kuolaava suu, tassut hionta blizzard-kuin lumi, kuten männät pakenevat helvetillinen kone. Xiang nousi polvilleen ja ampui uudelleen läpi kuilu hänen ja tumma-vaipalla kuva. Sitten hän heitti itsensä ulos polku ylinopeutta kelkka.
  
  
  Läheltä, kuten reki kulunut, Xiang näki, että hahmo ei ollut kasvoja. Puisto oli tyhjä. Hän vietti hänen kallisarvoisia luoteja scarecrow. Seuraava asia, hän tiesi, paino kelkka nostetaan jotain lensi ympäri suojaa viltti.
  
  
  Ohut terä glinted kuun valossa.
  
  
  Hsiang heilautti aseen ylös kuin tikari osui häneen, lähettämällä ego rönsyilevän selällään lumessa. Vahva käsi tarttui Ego on ranteen ja murskattu luu.
  
  
  Hsiang yritti nostaa aseen uudelleen.
  
  
  Hän huusi. 'Kuka sinä olet?"Kuka sinä olet, joka tappaa niin hyvin?" välähti stiletto.
  
  
  Viime lyhyt hetki hänen elämänsä, Xiang kuullut kaksi asiaa.
  
  
  Kuten veri tippuu lunta.
  
  
  Ja nimi: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  Luku 1
  
  
  
  
  — Oletko aivan varma, Hsiang on kuollut, Nick?"
  
  
  On aikoja, jolloin David Hawke " voi olla ärsyttävää, ja tämä oli yksi niistä hetkistä. Istuu päämajassa Washington, d. c: ssä, kun hänen ego-sekaisin tweed puku reeked ego haisee halpoja sikareita, Hawk näytteli omaa tuotantoa "Täydellinen Byrokraatti."
  
  
  Ruskea kansio on merkitty "Carter-Hsiang" oli sijoitettu vinottain edessään, ja Haukka veti butt hänen savuke ja teki parhaansa, jotta varma, että en nähnyt mitään noin sen sisällöstä. Lisäksi kansioon, ja sikari, ego on tärkein kainalosauva oli yritän suihkulähde kynä, joka olen edelleen kirjoittaa kansioon, kun olen kuvannut tapahtumia Arktisella alueella.
  
  
  Hän vilkaisi kelloaan ja tuijotti sininen pilvi savua, että ripustettu yli Hawke on harmaa pää. "Hsiang on kuollut vuonna Rivne at fifty-neljä tuntia, seitsemän minuuttia ja kuusitoista sekuntia", sanoin.
  
  
  Hawke ' s pen jatkoi raapia paperia.
  
  
  "Emu-puukotettiin kahdesti kurkkuun, jossa on tikari. Ensimmäinen haava vaurioitunut kaulavaltimon, toinen avasi henkitorven. Ruumis on yhä siellä. Jos haluat mennä ja nähdä ruumiin, voin kertoa nen sisälle ja ulos.
  
  
  "Nyt, nyt, Nick", Haukka sanoi. "Ei niin vihamielinen. Tiedät, miten asiat ovat meidän ihmiset Washington. Elämme paperityötä. Miten muuten voimme perustella itsellemme? Agentit, kuten sinä, Killmaster playboys, saada kaikki hauskaa, kaikki seikkailu, kaikki matkustaa. Älä säästä meidät näitä muutamia onnettomia hetkiä.
  
  
  Haukka hymyili minulle noin pituus ego sikari butt. "No niin, Nick", hän sanoi. 'Kiitos. Ei vain omasta puolestasi ja AH. Jotkut vanhemmat virkamiehet, jotka haluavat sinun tietävän, että he arvostavat, mitä teit siellä."
  
  
  Hän teki asianmukaiset äänet kiitollisuutta.
  
  
  "Hsiang työskenteli aiheuttaa meille vakavia ongelmia", hän sanoi. "Ja hänen, pelkäänpä, että näemme enemmän hänen tavallaan nyt." Lisäksi on melko kallis harrastus, sota on tullut hirveän harvinaisia. Se on sota vanhanaikainen tapa, jossa armeijoita ja aseita, massiivinen tuho kedolla.
  
  
  Hsiang oli uuden tyypin sotilaan: taloudellinen soturi. Vähemmän kopioita, enemmän aivoja. Wen on lähellä-kirurginen tietoa maailmasta talouden ja hullu halu leikellä ih. Tulos pysyy samana: tuhoaminen kansakuntien ja kansojen, kaataa kaikki sivistyneet järjestelmien tuottamat elämää. Mutta toimien kustannukset on alhaisempi, ja tavoitteet on helppo piilottaa."
  
  
  Haukka otti iso-rta sikari, kumartui hänen desk, ja puhui hyvin hitaasti, hyvin selvästi, ja hyvin tietoisesti. "Mutta vaarana on, ei vähemmän.
  
  
  Hän heilutti kättään hänen kasvojensa edessä, kuin jos haluat poistaa näkymätön kauhu.
  
  
  "Näitkö kirsikankukkia täällä?", hän kysyi.
  
  
  "Kyllä," sanoin.
  
  
  "Washington on paljon tarjottavaa keväällä", hän sanoi.
  
  
  Hänen, katsoi häntä terävästi. Tiedän, että ego on outo tapa päästä siihen pisteeseen, ja ei se ollut vaikea epäillä ego yrittää taakka minulle joitakin toimistotyötä. Ego olisi tuntenut hänet paremmin.
  
  
  "Niin hyvä kuin Washington on", hän sanoi, " uskon, että on olemassa parempia paikkoja."
  
  
  "En sinulle", sanoin.
  
  
  Haukka nauroi. "Entä loma, Nick?"
  
  
  Minun kulmakarvat ampui minun hiusraja, mutta ennen kuin Haukka voisi nauttia hänen pieni yllätys, se laskettiin jälleen ih.
  
  
  "Mikä on vitsi?"
  
  
  'Vitsi?'hän sanoi, valaistus toinen hänen likainen sikareita.
  
  
  "Kuulit", sanoin.
  
  
  Hawke näyttelee loukkaantunut viattomuuden. Jonain päivänä voin maksaa jonkun paljon rahaa tehdä kopion Oscar heille. — Miksi et usko minua, Nick?" Ei hänen koskaan valehdellut sinulle?
  
  
  Meillä molemmilla oli nauraa.
  
  
  "Vakavasti", hän sanoi. — Entä matka?" Hän nojautui taaksepäin kääntyvä tuoli, hänen silmänsä skannaus kattoon, ikään kuin se olisi maailman kartta.
  
  
  "Joitakin mukava ja lämmin paikka, jossa voit päästä eroon Arktisen kylmää", hän sanoi.
  
  
  Odotin häntä, mutta en sanonut mitään.
  
  
  "Ah, ota ranskan Riviera, esimerkiksi. Kyllä, olen kuullut, että se on kaunis keväällä, juuri ennen kuin turistit parven täällä. Paikka kuin Mukava. Minulla oli tarpeeksi tietoa. "Kuule", sanoin. "Sinä puhut lomaa tai työtä?"
  
  
  Hawke on ajatus rehellinen vastaus oli uusi kysymys. — Tiedätkö, kuka on Mukava nyt?"
  
  
  "Kerro minulle", sanoin.
  
  
  "Vain yksi paras elokuva tähdet Amerikassa."
  
  
  Kerroin hänelle. "Ihanko totta?"
  
  
  "Kyllä, todellakin", Haukka sanoi hai-virne. "Ja hän näyttää olevan yksin, liian." Viime yönä hän oli siellä yksin , kun Mediterrane Palace, pelaa ja menettää ruletti, ja kukaan ei voinut lohduttaa häntä. Hawke pudisti päätään "murheet" se kaikki. "Hyvä on", sanoin. "Sen antaa periksi. Kuka tuo on?'
  
  
  Ego silmät kapenivat hieman, kun hän vastasi, "Nicole Cara."
  
  
  "Nicole Tekee", sanoin,"kuoli lento-onnettomuudessa neljä vuotta sitten."
  
  
  'Todella? Haukka sanoi, asettamalla lentolippuni koko tuoli.
  
  
  
  Luku 2
  
  
  
  
  Hän oli todellinen kummajainen.
  
  
  Häntä, seisoi ja tuijotti häntä ego lasi häkki, tietämättömänä mitään, mutta ego työtä. Pieni, lintumainen kohde, hermostunut silmät tuikkivat takana lasit kyydissä pitkä nokka nenä. Ego on luinen kehon nykimisestä kanssa hermostunut jännitteitä, kuin jos hän oli aina menossa juosta pois, kun hän on peloissaan. Nikotiini sormet selattava läpi kuvia ego tuhka-katettu pöytä. Yksin hänen pieni huone, jossa on hyvä näköala hänen arkistointi kaapit, joka seisoi siellä, kuten asettamalla riviä hautakivien tungosta hautausmaa, hän tunsi hänen elementti. Hubert Wicklow, uskovainen tosiasiat, pitäjän muistoja, siirtotie unohdettu tiedot. Empire on Ego oli pölyinen arkisto yksi Kansallinen uutistoimisto.
  
  
  Valonsäteet, jotka suodatetaan saastunut New Yorkin ilmaa läpi korkeat ikkunat huone oli vain helpotus. Ilmassa roikkui edelleen ja raskas pölyn huoneeseen.
  
  
  Tässä valtava mausoleumi, menneisyys on balsamoitiin: journalistinen katsoo everstiä, joka hallitsi jossain latinalaisessa Amerikassa viikon tai kuukauden; murhaajia, joiden rikokset innoissaan yleisön neljätoista päivää; roistoja, urheilijat, presidentit, pääministerit, kuninkaita maanpaossa, valtava kansainvälinen string ihmisiä, jotka hetkellisesti voitti oikukas huomiota lehdistössä, ja sitten liukastui olla käytännössä unohdettu. Mutta ei Hubert Wicklow.
  
  
  Jättimäinen kolot ego mielessä, nimet, faktat, data ja tilastot olivat kasataan kuten saituri on aarteita. Mitä hän ei voinut heti muistaa ulkoa, hän voisi löytää kymmenen minuuttia, vetämällä ulos viimeisen haudan ympärillä-kuten laatikot hänen arkistointi kaapit.
  
  
  On olemassa ihmisiä, jotka voivat tehdä tällaista muistia kannattavaa, mutta ei Hubert Wicklow. Laita ego edessä vieraita, saada ego suorittaa, ja kertoa emu-miten rikastua antamalla vain yksinkertainen tosiasia, ja kaikki, joka puhkesi noin ohut ego nykiminen rta oli avuton änkyttää. Hän kohautti olkapäitään ja ojensi kätensä, kämmenet ylöspäin. Hän pudisti päätään heikosti. Sadepisarat toistaa hänen otsaansa ja rullattu alas hänen nenä.
  
  
  Hubert Wicklow oli outo ja hienovarainen nero. Ruma oli hyvä sana hänelle. Toinen, liian.
  
  
  Hän selvitti kurkkuaan.
  
  
  Hätkähdytti, hän katsoi ylös. Hänen käsi kosketti kasa valokuvia lattialle. Ego on kasvot kääntyi punainen. Käsi löi kytevä savuke tuhkakuppi, jäi, ja vieritti savuke pöydän toisella puolella.
  
  
  "Ota räätäli," hän sanoi.
  
  
  "Rauhoitu", sanoin. "Se on vain minua."
  
  
  Ne oli onnistuneet löytämään hänen oma savuke, ja nyt, taivutettu kaksinkertainen hänen tuoli, hän oli ahkerasti etsivät valokuvia pöytänsä alla.
  
  
  Ego sanoja pyöritellään läpi savun. "Anna minun puhdistaa sotku ensin. Yli siellä. Kirous. Kuulin hänen bang päänsä tuolin alla, ja sitten uudelleen hänen valokuvia; huuhdeltu, mutta onnellinen.
  
  
  Hän huolellisesti sijoitettu ih tuolille, nousi ylös ja ojensi kätensä. "Miten sinä, Nick?"
  
  
  "Kuten aina", sanoin. 'Ja sinä?'
  
  
  "Teen kaiken, minkä voin," hän sanoi.
  
  
  Hän otti pinon kuvia tuoli nurkassa hänen huoneeseensa ja asetti ne lattialle. "Istu alas", hän sanoi.
  
  
  'Istun alas.'
  
  
  Selvittämisestä hänen luuranko takaisin tuolin, hän stubbed pois hänen savukkeiden, sytytti toisen, laita se nurkkaan, rta, ja otti nopeasti vetää. Tuhkaa lensi ilman halki ja laskeutui Emu: n paita. "Vielä united press ja lennätinpalvelut?" Tämä nimimerkki oli ainoa asia, mitä hän koskaan huomautti noin kielletty aihe työni. "Todellakin", sanoin.
  
  
  "No, mitä me voimme tehdä tänään meidän kaveri toimittajia?", hän kysyi hymyillen.
  
  
  "En tarvitse tietoa", sanoin.
  
  
  Hubert liukui eteenpäin pöydälle. "Kerro minulle siitä", hän sanoi.
  
  
  "Nicole", sanoin.
  
  
  "Kuoli 3. Maaliskuuta 1972, lento-onnettomuudessa Frankfurtin Lentokentällä, joka tappoi kolmekymmentä-kuusi matkustajaa ja miehistön Caravel palkkasi..."
  
  
  Hän nosti kätensä. "Hoo-hoo."
  
  
  "En halunnut tehdä sinusta tuntuu, kuin en olisi ollut siellä enää."
  
  
  "Se ei edes tapahdu minulle", sanoin. "Katsotaanpa keskittyä yksityiskohtiin. Ensinnäkin, oletko varma, että hän on kuollut?"
  
  
  'Ilman epäilystäkään.'
  
  
  Pyysin häntä. "Etkö ole koskaan kuullut mitään toisin? "Epäilyksiä tunnistaminen elinten. Huhuja kuulee aina tällaisissa tapauksissa: ei aivan kuollut, pahasti häirinneet, lukittu solussa jonnekin?"
  
  
  "Ei", Hubert sanoi. "Hän on kuollut. Kukaan, ei edes fang club, on ilmaissut olevansa eri mieltä."
  
  
  "Koskaan ei ole mitään viitteitä, päinvastoin?"
  
  
  "Ei, ehdottomasti ei."
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Alussa toinen ja viimeinen korkkiruuvi: kai tavata nainen, joka näyttää täsmälleen samalta kuin Nicole Tekee, niin sanotusti, koko puhelu. Mistä tiedän, onko hän oikea vai huijari?
  
  
  "Vaikea tehtävä", Hubert sanoi. Hän ojensi savukkeen, laittaa kätensä päänsä taakse, ja nojautui taaksepäin, sulkemaan silmänsä. "Nicole", hän mutisi. Nicole Ei. Sinun pitäisi tietää, mitä häntä koskevia tietoja. Alyonka, korkeus, silmien väri, hiukset. Hän on luonnostaan vaalea, tai oli. Hän puhui mietteliäänä. "Tärkein tieto on vain tosiasia. Tarvitset jotain erityistä, että et ole nähnyt elokuvaa vielä."
  
  
  'Ääni oikeastaan on?'
  
  
  "Kuin pieni syntymämerkki, erittäin korkea ylös sisällä hänen vasempaan reiteen."
  
  
  'Oletko varma?'
  
  
  "Enemmän kuin vain huhu," hän sanoi. "En muista, mistä luin sen, mutta en usko sitä. Mielestäni voit luottaa siihen, Nick. Tämä on parasta mitä voin tarjota sinulle.
  
  
  Hän nousi ylös ja pudisti Emu: n käsi. "En tiedä miten teet sen", sanoin, "mutta sinä olet ihme".
  
  
  Hubert saa itse tyytyväinen virne ja nousi ylös. "Siellä on jotain muuta saatat täytyy tietää, Nick." Hän antoi hänelle kyseenalaistaminen näyttää.
  
  
  "Olet toinen henkilö, jolla on vahva kiinnostus Nicole Cara, joka on tullut tapaamaan minua viimeisen kuuden viikon aikana."
  
  
  "Mene", sanoin.
  
  
  "Kuten tiedätte, Uni-National News ei ole vain liittyvät painamalla. Olemme myös kaupallisia viraston. Kuka tahansa voi tulla tänne ja ostaa mitä me tarjoamme. Enimmäkseen se on valokuvia, enimmäkseen kirjoja. Noin kaksi viikkoa sitten, mies tuli tänne ja pyysi minua ostamaan kopiot kaikista kuvia Kara arkistosta."
  
  
  "Olet jo saanut tällaisia pyyntöjä, etkö ole?"
  
  
  "Joskus", Hubert sanoi. "Yleensä, kuitenkin, he tulevat tänne ensin katsoa kaikki valokuvat, ja vasta sitten kertoa heille, mitä he haluavat. Tämä kaveri osti sen katsomatta. Tämä oli ensimmäinen epätavallinen ominaisuus.
  
  
  "Ja toinen?"
  
  
  "Toiseksi, ei ole ollut paljon kiinnostusta Nicole viime vuosina." Useita kirjoja on julkaistu hänen kuolemansa jälkeen. Yhden kerran memoir of fang club on julkaistu. Ja se oli kaikki. Sitten saimme pyynnöstä yksi kuva havainnollistaa suosittu historia vuosina. Kysyy niin ei, sillä kaiken mitä meillä oli, oli vain toinen ego oikku."
  
  
  "Ja kolmas?".
  
  
  — Sinulla on tyttö nimeltä Wilhelmina. Se oli toteamus, ei korkkiruuvia.
  
  
  Wilhelmina on aika tappava tyttöystävä, tai pikemminkin, Luger-tyyppinen pistooli. Hän ei ollut koskaan kaukana minusta. Ei muuta kuin Hugo, minun tikari, ja Pierre, kaasu pommi.
  
  
  "Hänellä oli tyttöystävä, kuten, että," Hubert sanoi. "Alla vasemmalla kainalossa."
  
  
  'Mitä hän näyttää?'
  
  
  "Iso mies", hän sanoi. "Yksi näistä laaja-harteilleen, tanakka tyypit. Neandertalin kasvot. Hänen silmänsä ovat piilossa takana aurinkolasit. Arpi on piirretty vasemman poskiluun, noin kaksi ja puoli tuumaa pitkä.
  
  
  — Sanoiko hän, mitä hän aikoi tehdä näitä kuvia?" "Se oli aika paljon kaikkia, hän sanoi. Hän sanoi hän työskenteli oli hulluna ei.
  
  
  — Tiedätkö hänen nimensä?"
  
  
  Hubert rummaged läpi kasa kuitteja tuoli laatikko. "Rakastat sitä", hän sanoi, poiminta yksi.
  
  
  Katsoin paperia hän ojensi minulle. Asiakkaan allekirjoitus oli alareunassa. Sen vieressä on scrawls, että olisi nolata kuusi-vuotias: John Smith.
  
  
  "Hän oli aivan yhtä upea kuin hän katsoi," Hubert sanoi. Siellä on täytynyt olla jotain syyttävä tavalla hän katsoi hänen vanha ystävänsä, koska ego kuulostaa lähes absurdi, kuten puolustus. "Tule, Nick. Miten olen tuntenut hänet? Kuka tahansa voi tulla tänne ja ostaa mitä he haluavat."
  
  
  "Ei haittaa minua", sanoin. — Sen jälkeen, kun kaikki, tämä henkilö olisi voinut olla täysin eri. Ehkä se on vain sattumaa.
  
  
  "Tietysti", Hubert sanoi, kun hänen kuori valmis päivä. 'On olemassa sellainen mahdollisuus.'
  
  
  Hän pudisti Emu on käsi taas, ja sanoi hyvästi. Hän jatkoi katsella hänen kun hän käveli alas pitkä sali hissi.
  
  
  Hyvästi, Nick, Ego kuulin hänen sanovan. 'Pidä huolta itsestäsi. Olla varovainen.'
  
  
  
  Luku 3
  
  
  
  
  'Pidä huolta itsestäsi. Olla varovainen.'
  
  
  Jopa raivoissaan myrskyisät moottorit kolmekymmentä tuhatta jalat edellä Atlantin voinut hukuttaa sanat. Se oli pahaenteinen. Loma, joka ei ollut lomaa. Kirottu Haukka. Kaunis tyttö, joka on mukana voi tai ei voi olla kuollut.
  
  
  Hän katsoi alas hänen tarjotin ruokaa. Hätkähdytti kimpale sipuli tähyili alas puolella ruskea kastike, joka ympäröi puoli-kypsennetty liha, kuten kyklooppi silmä.
  
  
  Varjo ylitti minun visio.Kuulin lentoemäntä pyytää häntä. 'Ei ole nälkä?'
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään.
  
  
  Hänen pitkä, hoikka käsi siirtyi eteeni tarjottimen.
  
  
  Hän edelsi lasin viskiä. "En pidä siitä", sanoin. "Ehkä tämä auttaa minua nukkumaan."
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. "Tämä on myös Odin ympäri maailmaa. Hän katseli pari kirkkaan siniset silmät ja ilkikurinen hymy.
  
  
  "Kuulin, että on olemassa muita juomia saatavilla."
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. "Ja parempi paistetaan sinun."
  
  
  Hän sytytti yksi noin hänen kulta -, kuitu-savukkeita. "Ja keuhkoihin, liian, mielestäni.
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. "Keuhkoihin, liian. Viivyt Pariisissa?
  
  
  'Ei ole. Minulla on siirto matka Orly neljäkymmentä minuuttia, kun meidän maa on.
  
  
  'Valitettavasti. Muuten, voisin näyttää sinulle paikkoja.
  
  
  "Kyllä, tietysti", sanoin. "Mutta ehkä joku toinen kerta."
  
  
  'Ehkä.'
  
  
  Hän otti kirjan ja kääntyi lähteä .
  
  
  "Minusta sinun olisi parempi saada toisen viskiä," hei sanoi häntä takaapäin.
  
  
  Hitto Hawk, ajattelin taas. Vaikka viski ei auta.
  
  
  Hän oli edelleen huonolla tuulella, kun hän laskeutui Nizzan Lentokenttä myöhemmin samana päivänä lennolla ympäri Pariisia. Valitse taksi, joka vei minut Beau Rivage Quai des Etats-Unis, voisin nähdä aurinkoinen lakeus Välimeren toiselta puolelta. Toisaalta — lähes ehjä rivi hotelleja, huviloita ja korkea kerrostalo rakennuksia, töniminen toisiaan kuin narttu pilalle kakarat legendaarinen leikkikentät rikas.
  
  
  Oma huone oli näkymä merelle. Korkealla ranskan päivä, viileä tuuli puhalsi. Purin laukkuni, laita Wilhelmina, Hugo, ja Pierre, kaksi rullattu-up pyyhkeet, ja kantoi ih pikkukivirantaa.
  
  
  Tunnin hän makasi silmät kiinni, kuunnellen veden kuiskaus vastaan rannalla.
  
  
  Kun hänen miehensä palasi huoneeseen, ei ollut tarvetta tehdä rutiinitarkastus. Siellä oli kiistatonta, että joku oli sisällä.
  
  
  Siellä oli suuri hedelmäkori päälle aamiainen pöydän. Ihmiskunta oli valkoinen kortti kiinnitetty vihreä nauha. Käsiala oli se, että ranskalainen kauppias, mutta ei ollut epäilystäkään aitous lähetin. "Tervetuloa ranskan Riviera," kortti lukea. "Anna loma on kaikki, mitä voimme toivoa.
  
  
  Kusipää haukka! Siitä hetkestä sain takaisin altaaseen, hän vaivasi minua, raivostunut minulle, pilkata minua ikuisesti. Aluksi oletettiin, että Hsiang olisi voinut pakeni minua. Takaisin sitten, se oli vähemmän ilmeinen kutsun ottaa vähemmän ilmeinen loma. Siellä oli ollut myös kertoja, kun Hawke oli kitsasteli tietoja tehtävä. Hän ei voinut ymmärtää, että. Siinä oli joitakin asioita, että hän tiesi, ei ollut niin turvallinen kuin hän tunsi hänet, koska riski joutua kiinni. Sitä paitsi, en tarvitse tietää kaikkea suorittaa tehtäväni. Mutta, totta puhuen, hänen misteli ei ollut aavistustakaan, miksi hän oli Mukava. Mitä Hawke välitä, jos Nicole oli elossa tai ei?
  
  
  Käteni olivat nyrkissä osaksi nyrkkiin. Ja veri jyskytti hurjasti korvissani. Rauhoitu, hän kertoi itse. Oletetaan, että vanha mies hänen reikä Dupont Circle, Washington tietää, mitä hän tekee. Ja sitten, jos et tiedä mitä se on, yrittää selvittää jotain. Vain antaa asioiden tapahtua. Se on tämä tietämättömyys, joka aiheuttaa sinulle niin paljon vaivaa.
  
  
  Toimia. Tämä oli se, mitä tarvitsin. Olen aina tuntenut paremmin sitten. Odotusaika on päättynyt. Kävin suihkussa ja pukeutunut illalla. Sisällä tasku minun jakku oli minun uusi passi nimissä Nicholas Anderson. Minne tahansa hän menee, ase, stiletto, ja kaasua pommi voi tulla yllätyksenä, varsinkin jos vartijat olisivat yhtä viisaita, kuin epäilinkin.
  
  
  Tällä kertaa Wilhelmina, Hugo ja Pierre pysyy. He eivät seuralaisia Nicholas Anderson, turisti. Mutta mies nimeltä Nicholas Carter listalla Killmaster AH olisi tyhmä tulla ulos yksin. Hän työnsi kaksi single-apajille terät osaksi hänen kaulus . Kolmas oli vyö hänen takaisin. He litteänä, näkymätön, rauhoittavaa, ja tappava.
  
  
  Olen ehtii vielä syömään ennen illan työ alkaa. Poistumisen jälkeen hotellin ympärillä, hän kääntyi vasemmalle, ylitti Quai des Etats-Unis, seuraavassa kulmassa, ja alkoi pitkä, mutkainen kävellä pitkin rannikkoa satamaan lounaalle jossain ulkosalla, yksin ja kynttilänvalossa, paistettua katkarapuja, ratatouille ja valkoviini. .
  
  
  Sen ei ole kiire. Nyt hän oli valmis toimimaan, hänen kadonneen tämä yli-stimulaatio . Hänen nauttinut ruoka ja ympäristö. Toisella puolella satama, jahteja ja troolarit tuli yöllä. Taivas pimeni, kääntämällä sininen musta kaikki ympärillä. Valot välkkyivät, ravintolat kadun toisella puolella. Hän otti viimeisen kulauksen viiniä ja stubbed pois hänen savukkeiden.
  
  
  Jos minulla oli loma, se olisi ohi nyt. Se oli aika aloittaa.
  
  
  Paljain rinnoin ja tukee nuorten käsissä, hän kiipesi polkua pitkä ruoho ja scarlet kukkia, vaalea, uhkea enne tumma nautintoja ja läpitunkevaa nautintoja niille, jotka ovat valmiita antamaan periksi houkutuksille kerma-värinen maailma. takana ei. Jos patsas oli nimi, kukaan ei olisi uskonut, lisää se. Mutta koska asetus, sisäänkäynti-kasino, ehkä nämä ponnistelut olivat turhia. Lady Fortune riittää.
  
  
  Palais de la Méditerranée Promenade des Anglais, Nizza ei ole meille paras, mutta meille pahin casino Cote d ' Azur. Kuitenkin, se on ammattimainen, tehokas, ja yhtä kutsuva, sekä turisteja, jotka rajoittavat niiden riski kymmenen tai kaksikymmentä dollaria yö, ja pelaajille, jotka vaativat korkeampia.
  
  
  Yläosassa kaksinkertainen kaareva portaikko johtaa ensimmäiseen toisessa kerroksessa, joka ulottuu kaikkiin suuntiin, joka tunnetaan nimellä Les Salons de la Mer, hänen, kääntyi Sihteeristö. Takana laskuri, joka näytti enemmän kuin kaappi, istui kaksi miestä tailcoats, kalpea, ilman särkymätön skeptisyyttä. Niiden vieressä istui raskas sinisilmäinen nuori nainen, joka on pukeutunut suru mekko, jakaa hänen epäilyjä siitä, että ihmiskunta välähti ih on väsyneet silmät. Useita turisteja, ilmeisesti yksi monista konferenssien, että Nizzan kaupungin Neuvosto järjestää säännöllisesti, olivat kokoontuneet ympäri tuolin.
  
  
  Kun hän selvitti tiensä niiden läpi, hän talletettu hänen passinsa ja viiden frangin pala pöydällä. Kolikko oli tarpeeksi sisäänkäynti lippu eräänä iltana. Viisitoista frangia viikossa, kolmekymmentä kuukaudessa, kuusikymmentä kausi. Kaikki sain tehdä sisällä, sen teki ison kai täällä. Olin vetoa sitä onnea itse, vedonlyönti, että yksi ilta haluan voittaa, mitä Hawk on minut lähettänyt.
  
  
  Yksi muita skeptinen näköinen miestä avasi my passport "Nicholas Anderson", tuijotti valokuvaa, ja sitten tutki kasvojani.
  
  
  Täytin lomakkeen, kun hän tarkisti passini arkisto nurkassa hänen takanaan. Tyytyväinen, hän intiimissä nimeni keltainen casino-kortti, jossa on kaksi viininpunainen raidat puolella ja liukui sen poikki minua.
  
  
  Kaksi vartijat sisäänkäynnin Les Salons de la Mer nyökkäsi minulle kun lähestyin häntä.
  
  
  Hänen oli alkuun kolme marmori portaat johtavat jopa runsas hall, huone, eri tasoilla, leveä ja pitkä kuin jalkapallokenttä, täysin katettu punainen. Minua vastapäätä, scarlet verhot kehystetty merinäköala windows. Pieni parveke ulkopuolella, kylpee kuunvalossa ja märkä kevät lämpötila, parit istui juominen juomia ja puhuu yli liikenteen aiheuttama melu. Siellä oli pöytiä ja minun välillä parvekkeet vasemmalle ja oikealle. Ruletti, craps, baccarat, blackjack, ecarte, trente et quarante . Alla pehmeän hehkun veri-punainen näytöt, hopea vaihdetta kehrätty, kortit kuiskasi vastaan vihreällä kankaalla, noppaa ravisteli ja pelimerkkejä virtasi jatkuvia tappioita ja voittoja.
  
  
  Hän käveli nopeasti huoneen poikki, pysähtyen yksi kaksi ravintolaa drinkille. Ei ollut monia ihmisiä, alussa kaudella. Useita pöytiä oli suljettu. Ajoittain ääni sanoisi jyrkästi edellä din, "Rien ne va plus", ja sitten hän kuulee rastin norsunluun pallo vastaan seinät rulettipyörän.
  
  
  Ei ollut mitään erikoista yleisö. Amerikkalaiset crowded ympäri blackjack ja craps taulukot . Baccarat ryhmä koostui lähinnä Britit ja eläkeläiset, ja kansainvälisen kohtaus oli keskittynyt ruletti pöydät. Siellä oli muutamia arjen Japanilaiset ihmiset siniset puvut, valkoiset paidat, ja todellisia siteitä, kaksi Arabien, Kreikkalaisten, muutaman Pohjoismaalaiset, Espanjalaisia, Saksalaisia, Englantilaisia ja Amerikkalaisia.
  
  
  Istuu puinen tuolit, jännittynyt iäkkäät naiset, aseistettu kynä tyngät kumartui arkkia paperia, laatimalla tiukkoja järjestelmiä, kuten D ' alembert ja Kumoamista .
  
  
  Hän seisoi takanani yksi vanhemmat naiset, pöydässä lähellä sisäänkäyntiä. Siellä, minulla oli näkökentän, joka teki siitä mahdotonta kenenkään päästä läpi pääsisäänkäynnin ilman että huomannut.
  
  
  Annoin jokaiselle croupier kaksisataa ja viisikymmentä frangia. "Viisi pelimerkkiä," emu kertoi. Laskut katosi kirjoituspöytä turvallinen kautta ahne slot kanssa messinki juoksuputki. Noin aarrearkku värillinen rahakkeita eri nimityksiä, viisikymmentä keltainen levyjä liukui minua kohti. Hän antaa heille sateen alas hänen jakku.
  
  
  Jonkin aikaa, hän salli itsensä nukahtaa kalahtaa vetoja, jyrinää pyörä, rituaali itkee croupier sekoitettu osaksi loputon rytmi:
  
  
  - Nave . Poskipuna. Loukkaus. Faites fox jeux. Rien ei ole iso plus. Korianteri. noir. Loukkaus. Vous Faites jeux. Rien ei ole iso plus. Ruuvi-koukku. Poskipuna. pari.'
  
  
  Joka kerta, kun ovi avattiin, hän katsoi ylös toivottavasti, mutta turhaan.
  
  
  Hän pääsi hetken kuluttua ja alkoi vetoja. Joskus tuoli otti minun pelimerkkejä, joskus se antoi ne pois. Ajatukseni olivat vain puolet pyörän. Sen pelata korkeampi panokset.
  
  
  Puolitoista tuntia kulunut. Tylsää, vaihdoin vetoa yksittäisiä numeroita. Sen vain asettaa määrä, kirjaimellisesti Nike Carter, toi jopa kymmenen — ja hävisi. Sen yksinkertainen laittaa määrä kirjaimellisesti Nicholas Anderson, veto kuudentoista ja menettää jälleen. Sen vain laittaa kirjaimet David Hawk, veto yhdeksän ja hävisi. Sen numero päättyi kirjaimellisesti Nicole, ja jälleen laittaa kymmenen.
  
  
  Siru oli vain numero vihreä arkki, tilaisuus oli 37 1. Jakaja siirtää hänen ranne ja valtava pyörä alkoi pyöriä vastapäivään. Norsunluun pallo pomppi osaksi pyörää myötäpäivään, virtausta vastaan eebenpuu, kuten meteori yötaivaalla. 'Rien ne va plus' croupier haukkui. Pyörän hidastui. Pallo putosi alta vanteen, pomppi yli laipiot, hidastui, pomppi kerran, kahdesti, ja putosi ruutuun numero kymmenen. Rake työnnetään pinon keltainen sirut ja yksi vaaleanpunainen sadan frangin pala minua kohti.
  
  
  Ih nosti sen ylös, heitti joitakin keltainen kortti jälleenmyyjä, joka sijoittaa vedon, ja kumartui kerätä loput.
  
  
  Kun katsoin ylös, hän oli siellä, suoraan minua vastapäätä, toisella puolella johdolla. Se oli jännittävää. Hänen kulta-vaaleat hiukset, veti takaisin hänen ruskettunut kasvot ja sidottu vaalean vihreä nauha, kävi ilmi, korkeat poskipäät, tukee kauneus, että aikaa ei voi jäljittää. Ohut valkoinen mekko pieni leikkaus kaulan osoittaa pois täyteys hänen täysi rinnat roikkui hänen hyvin rakennettu runko. Hän näki, että mikään ei estänyt hänen kovat nännit painamalla vastaan viileä, pehmeä kangas.
  
  
  Hän kaivoi laukkuaan ja veti sata-frangin setelin. "Viisi pelimerkkejä", hän sanoi myyjälle.
  
  
  Hän taitavasti kiedottu bill noin puinen levy ja pudotti sen kyltymätön kaari on kupari ränni. Hän työntää hänen laukku kainalossaan ja käyttää molemmat kädet purista pelimerkkejä kuin lapsi puristi vuori evästeet. Ele oli niin viaton, että minun oli pakko hymyillä. Sillä hetkellä, hän katsoi ylös ja tuijotti minua koko tuoli, hänen silmät loistaen, kuten polttava smaragdeja. Sitten hän katsoi alas, ne poskipäät sekaannusta, ja jatkoi tuijottaa tuoli. Hänen ilmeensä muuttui vakavaksi, synkkä. Kädenojennus välillä istuvien pelaajien, hän järjesti yksi hänen ympärilleen keltainen pelimerkkejä seitsemän. Hän on menettänyt, hän on laittaa kuusitoista, ja hän on menettänyt. Hän on betted on seitsemäntoista ja hävisi. Hän on betted yhdeksäntoista ja hävisi. Hän on betted on kaksikymmentä-kuusi ja hävisi. Hän on kolmekymmentä-kolme ja hävisi.
  
  
  Kymmenen kertaa peräkkäin, hän panostaa yhtä paljon, pahin kertoimet taulukkoon, ja menetti kymmenen kertaa peräkkäin. Nyt hänen hengityksensä kiihtyi, ja hänen rintansa liikkui ylös ja alas jännitystä, tyhjennys ohut kangas hänen pukeutua. Hänen vaaleanpunainen-lakattu kädet vapisi, kun he tarttui hänen sulaminen aarre, ja sen jälkeen kaksi kierrosta, hän pystyi pitämään, mitä oli jäljellä yksi käsi.
  
  
  Sen koskaan ajatellut, että hän pelaa hauskaa. Ohut kerros jäätä loistivat pohjassa hänen kaulaansa, ja kerran kun pyörä kääntyi, hän puri häntä huuleen. Hänen, katseli, kun sormet hänen oikea käsi vetää ulos toinen palauttaa merkkijonon yli hupenevat varastosta hänen vasen käsi.
  
  
  Hän katsoi häntä. Ee huulet, että laittaa mute sanoja. "Kiitos", hän sanoi. 'Kiitos.'
  
  
  Hän tuo numero yhdeksän siru edessä hänen. Rituaali toistettiin: pyörä kääntyi vastapäivään, sali kääntyi toiseen suuntaan; tällä hetkellä, kun pallo putosi, siellä oli huutaa: "Rien ne va plus" - ja hiljaisuus, jossa pelaajat odottivat.
  
  
  Vaikka olin kuuro, kaikki mitä oli tehtävä oli etsiä hei silmiin, nähdä tuloksen. Kaksi kyyneleet welled jopa hänen silmäluomet, tasapainotus ei rulla alas hänen poskiaan. Häntä, näki hänen ruumiinsa jännittynyt. Hän nielaisi kuuluvasti, ja hänen kyyneleensä pysähtyi.
  
  
  Hän katsoi alas hänen kätensä. Kuusi pelimerkkejä jäljellä. Hänen pitkät ruskeat käsivarsi kääritty yksi heidän ympärillään ja sijoitetaan se numero kaksikymmentäneljä. Tällä kertaa hän sulki silmänsä kuin pyörä kääntyi. Tulos ei ollut sen parempi. Alle kymmenen minuuttia, Ei vain oli kaksi pelimerkkejä jäljellä. Hänen levottomuus oli ole väistynyt, mutta nyt hän tuntui melkein alistunut hänen epäonnea. Hän ei epäröinyt. Hän laittaa numero kolmetoista siru edessä hänen.
  
  
  "Onnellinen", hän soitti koko tuoli.
  
  
  Hän katsoi minua ja yritti hymyillä. Mutta hän ei voinut lopettaa hänen leuka ja huulet vapisi, ja hänen silmänsä olivat hohtavan hollyhocks. Hän sulki jälleen silmänsä, välttäen katsettani.
  
  
  Hänen silmänsä edelleen tuijottaa Ei. Oven avasi taustalla edellä. Mies tuli. Hän näytti iso kaveri, joka on kerätty tietoja hänen.
  
  
  
  Luku 4
  
  
  
  
  Hän vain seisoi siellä hetken, ennen kuin ego on terävät silmät seurata häntä edelleen. Ja sitten ego on super-söpö musta teräväkärkiset baletti tossut tömisteli portaat alas punainen matto. Hänen oli jo tulossa noin tuoli häntä kohti.
  
  
  Vilpittömästi hänen takanaan hymyillen julma ilo, että poimutettu Schrammel on ego hänen poskeaan, hän nosti kätensä ja upposi hänen pullea sormensa lihaa hänen oikea käsi, juuri kyynärpäiden yläpuolelle. Hän kuiskasi jotain hänen korvaansa.
  
  
  Hän jäykistetty, hänen kasvonsa jäykkä pelosta. Päättäväinen, mutta varovaisia, pelkää mikä aiheuttaa ongelmia, hän yritti murtautua ulos ympäri ego pysyviä veruke. Hänen ruskettunut iho näytti valkoiset täplät karkea paine ego on temppu.
  
  
  Häntä lähestyi häntä toiselta puolelta, kaikki hyvyys ja viattomuus.
  
  
  "Ah, sinä olet siellä", kaikui se. — Aloin ajatella, että olin menettänyt sinut. Jos olet kyllästynyt ruletti, entä juoda?
  
  
  Hiljaisuus, joka seurasi, hän kuuli jakaja sanovat, " Yksi." Hän menetti jälleen.
  
  
  Kun halpa hajuvesi osui häntä kuin viemäri haisee, ja hänen musta silkki puku glinted pehmeä casino kevyt, Pollard Paju kumartui ja antoi minulle kaikki hänen henkisiä voimia. Huolimatta hajuvettä, huolimatta hänen puku, hän on aina on etsiä mies, joka on viettänyt suurimman osan elämästään baarit jossa lentää vilistää yli piirakoita.
  
  
  "Kuka helvetti sinä olet, räätäli?" — Mitä se on? " hän kysyi kuiskaten. Se oli hyvä merkki. Hän ei aikonut tehdä kohtaus.
  
  
  'Ehkä, herra. Smith? oli minun reumaa.
  
  
  Hän sanoi, "Vai mitä?"
  
  
  Hän ei halunnut katsoa häntä. "No, entä juoda?" Hänen isänsä sanoi. — Näytät siltä, että olet menossa tarvitsevat jonkin verran virkistäytyminen."
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. 'Kyllä, kiitos. Tietenkin voin.
  
  
  "No, se on hyvä, sitten," sanoin. "Mennäänkö?"
  
  
  "Tämä nainen on tapaaminen", hän sanoi.
  
  
  "Voit sanoa, että," minä sanoin. "Olen yllättynyt, että hän ei kertonut minulle."
  
  
  "Kuule, poika," hän sanoi. "Ottakaa minun hyviä neuvoja ja päästä pois täältä. Älä työnnä nenääsi mitään, että ei kuulu sinulle.
  
  
  "Kyllä, mutta se koskee minua," sanoin. — Oletko kuullut nuori nainen. Hän haluaa juoda minun kanssani."
  
  
  Ego on kasvot kääntyi punainen. "Älä pakota minua pyytää sinua liian monta kertaa," hän sanoi.
  
  
  Ego rukan rennosti veti takaisin hänen takki, tarkoituksella osoittaa minulle, mitä oli työntää hänen vyö, ja myös osoittaa minulle, että hän oli enemmän sisua kuin järkeä, ja että turvallisuus Palais de la Mediterranee ei ollut yhtä turvallinen kuin hän ajatteli. Päätellen hän dolly sekuntia, että näin tämä ase, se näytti minulle, että hän tukena hänen voimansiirto Meksikon Trejo .22, Malli 1. Meksiko voi olla tunnettu sen aseteollisuutta, mutta muutaman kaunottaret, jotka tulevat siellä on niin rauhallinen kuin pyromaani on jauhe alus. Malli 1 on likainen ja hyvin epätavallinen ase. Se on valitsin vasemmasta yläkulmasta myymälä. Kun käännät ego ja paina liipaisinta, ase ampuu kahdeksan laukausta automaattinen räjähtää.
  
  
  Tyttö oli haukkomaan henkeään. "Älä ole idiootti, Guido," hän sanoi.
  
  
  "En usko, että olet käyttäen ego," Emu kertoi.
  
  
  — En ottaisi sitä riskiä.
  
  
  "Toivoin, että sinä voisit sanoa, että," minä sanoin.
  
  
  Hän varovasti otti häntä kädestä, ja yhdessä kävelimme ovelle. Takana, Guido mutisi kirous.
  
  
  Ego, mieli, tai mitä oli takana, että Neandertalin otsa, piti mennä läpi paljon taistelu tullut tulokseen, tai muistaa, mitä joku oli kertonut sen tehdä. Hän ei vaikuta tyypiltä, tulla nero itsenäistä ajattelua.
  
  
  Samaan aikaan, mahdollisuus, että hän avaisi tulen laski jokaisen sentin että me laittaa meidän välillämme. Guido on koulutettu toimimaan, ei ajatella, ja jos hän saa alas liiketoimintaa heti ajatella asioita läpi, meillä on runsaasti aikaa kävellä Pariisiin.
  
  
  Pitäen hänen jännittynyt kehon pois tulilinjalta, me kiiruhti ovelle. Guido oli enemmän sisua kuin järkeä, mutta joka toinen vahvisti minun uskoa, että hän oli ohjelmoitu välttää räikeä kohtauksia.
  
  
  Se oli vain muutaman sekunnin ennen kuin pääsimme portaat ylös, mutta se tuntuu aina kauemmin, kun yksi niistä kuriiri-tyytyväisiä asiakkaita on hionta jotain heidän päässään.
  
  
  Kulkee oven läpi, olemme läpi sisääntulo vasemmalle siiven portaikko, joka polveutui kaksi kaaria sisäänkäynnin Mediterrane Palace .
  
  
  Muutamia hetkiä myöhemmin, Shaggy ääni kuuli hänen toisella puolella portaita, ja kun minä katsoin ulos toisella puolella, näin Guido käynnissä alas, melkein vieressä meille. Ego silmät olivat täynnä raivoa hänen kiinni kulmakarvat.
  
  
  Hän oli vain kaksi tai kolme askelta pois, kun me romutti pois oven Palatsin kylmänä iltana. Ilo hakijoita tuli silti, vaikka pienempi määrä. Kun katsoin takaisin, musta Citroen ja valkoinen Mercedes liukui ohi sisäänkäynti. Saimme mimmo patsas Lady Fortuna, näin Guido seisoo liikkumatta, pullea siluetti vastaan kasino, valot, kohotti nyrkkiin ja heiluttaa sitä.
  
  
  "Run", sanoin hänen tyttöystävänsä.
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. ""En tunne häntä.'
  
  
  Me juoksimme pitkin Promenade des Anglais ' n ranta. Kevyt sumu, joka ajautui sisämaan tuntui kattamaan string valot sisäänkäynnin Angel Cove, kuten pehmeällä liinalla. Kolme-värinen viirit ripustettu limply pitkin pylväät raskas ilma, joka piti antaa tietä juhlava ilmeen. Liikenne rauhoittui, joskus myrskyisät moottori, breaking the silence.
  
  
  Outo, synkkä ilma krapulassa rannalla, tunne, kostea mädännäisyyden kasvava pimeys, pilkahdus tosi hilpeyttä päivä ja ilta, nyt hälventää hiipivän yön.
  
  
  Hiljaisuudessa, me kiiruhti läpi pyhimys ja varjo. Westminster-Hotellin terassi oli aivan keltainen lamput, ja keltainen kynttilät lepattaa pöydillä ulkopuolella, jossa vanhusten palvelut huddled vastaan kostea, siemaillen kahvia ja taistelevat syleilyyn yksinäinen holvissa. He voisivat nähdä huonokuntoisia Pratt Villa, eloton ruudun takana palmuja ja haalistua ikkunaluukut.
  
  
  Hänen, katseli ympärilleen. Guido oli poissa. Silti minulla oli tunne, että meitä tarkkailtiin. Ohitimme West End Hotel ja Massena-Museo , jossa valonheittimet pelataan välillä palmuja takana rautaportin. Eteenpäin, dome of Negresco-Hotellin häämötti kuin pullea nainen rintaa vasten täysikuun taivaalla.
  
  
  Hän pysähtyi ja kääntyi hänen kasvonsa hänelle . Hänen kasvonsa oli huuhdeltu jännitystä, ja hänen silmänsä olivat kuohuviini. Hänen kehon rasvaton yli minua hetken.
  
  
  "Kiitos", hän sanoi hengästyneenä. 'Kiitos, herra...'
  
  
  "Anderson", sanoin. "Nicholas Anderson".
  
  
  "Kiitos, Herra Anderson.
  
  
  "Et ole kiittänyt minua vielä", sanoin. — En ole varma, et ulos metsään vielä." En usko, että ystäväsi Guido oli tyytyväinen siihen, mitä tapahtui kasinolla.
  
  
  "Ei, — hän sanoi. "Ehdottomasti ei. Siellä on enemmän vaikeuksia. Paljon enemmän ongelmia.
  
  
  "Kerro minulle", sanoin. "Nimesi on Nicole Tekee?"
  
  
  Hän katsoi minua silmiin pitkään. Kauniit kasvot, joka oli jotenkin sekoitettu syyttömyys lupaus hienostunut intohimo, nyt näytti epätoivoiselta.
  
  
  "Monet ihmiset uskovat, että," hän sanoi. "Ainakin yksi ihminen on luottavainen."
  
  
  Se oli reumaa, joka ei ratkaise mitään, mutta ennen kuin hän voisi sanoa enempää, näyttää toivottomuuden katosi hänen kasvoiltaan. Hän kallisti päätään ilkikurisesti. "Mr. Anderson", hän sanoi. — Oletan, että haluat tarjota minulle juotavaa." Onko parempi aika kuin nyt?
  
  
  Negresco-Baari on lähes kuollut sukupuuttoon. Valtava huone oli kuin synkkä luola, jolla on heikko vaaleanpunainen valo valittu tasaisempi vanha naisten haalistuneet ihoa.
  
  
  Me istuimme vierekkäin sinisellä penkillä pyöreä marmori-täydentää taulukko, joka lepäsi keinotekoinen leopardi iho.
  
  
  Tunsin hänen hauras kauneus taas, lämpöä hänen yritys reiden vieressä minun sinisen penkki, käyrä rinnat, klassinen muoto hänen kasvonsa, rikkaus hänen kultainen ruskeat hiukset ... emerald jännitystä hänen silmissään.
  
  
  Tarjoilija valkoinen takki ui jopa meille tutkittu nöyryytys hotelli, joka pyrkii palvelemaan ääripään maku.
  
  
  'Mitä sinä haluat juoda?'Kysyin hänen tyttöystävänsä.
  
  
  Hän nauroi viekkaasti, kuin teini-ikäinen, joka on ollut päästää irti siitä, Willie kahvilassa.
  
  
  "Ah", hän sanoi. — En todellakaan ole ajatellut sitä. Täytyy myöntää, että en ole tuntija viinaa, mutta eräänä päivänä se tapahtui hänelle juoda koko cocktail-lista.
  
  
  Tarjoilija sekoitetaan hänen jalkansa, ilmaista hiljainen seos huolta ja loputon hylkääminen miellyttävä chatter-sovelluksessa. Olin taipuvainen tarjota Em draama koulun stipendi.
  
  
  Tytön käsi rummaged kahden lautasia oliiveja ja keksejä poimia postikortti.
  
  
  "Yritän tätä", hän sanoi.
  
  
  Kortissa luki: "Royal Negresco 14 F".
  
  
  Se oli koostumukseltaan po Kirsch, vadelma siirappi, appelsiinimehu ja Moet samppanja. Vain luet tätä tehnyt minun vatsaan polttaa kapina.
  
  
  "Ei, en usko, että olet asiantuntija," sanoi hänen miehensä.
  
  
  Sanoin tarjoilijalle, " Yksi Royal Negresco." Ja viski jäillä. Hän kumarsi ja lähti.
  
  
  Se on vaikea piilottaa Barra Negresco. Itse asiassa, se on loistava lopetus sotilaallinen mesto olla hyvin näkyvissä, joten sen ollut ilo olla siellä. Se oli myös syy, miksi tulin tänne sen jälkeen, kun lähdimme kasino. Mikä puolestaan sai minut poikkeuksellisen onnellinen, että tyttö valitsi tämä paikka on juoda. Tässä vaiheessa taistelu, hänen suunnitelma oli mennä maan alle. Hänen pyrkimys on oppia lisää siitä tytöstä, lisää Guido, ja enemmän, paljon enemmän miehestä, joka lähetti tämän luolamies, että Mediterrane Palace. Ja hän oli pyytänyt saada selville, mutta varmista, kukaan ei etsinyt minua.
  
  
  Toistaiseksi fretti ilta on siunattu. Tyttö löysi sen. Tämä peli päättyi hyvin. Guido löysi minut. Ja jos hän oli ollut oikeassa, näkymätön mies Stahl olisi nähnyt meidän hätäinen paeta Negresco . Ja sitten illalla ei vain siunattu, mutta oli tuskin alkanut.
  
  
  "Madame", tarjoilija sanoi. Taivutus vyötäröllä, hän antoi hänen juoda pyöreä servetti kirjain "S Imperial" ja sanat "Negresco" ja "Mukava" kolme blue-renkaat.
  
  
  "Monsieur."
  
  
  Hän kääntyi tyttö ja kohotti lasia. "Onneksi", sanoin.
  
  
  Hän katsoi minua reunan yli lasin. Ilkikurinen ja huvittunut ilme katosi hänen silmistään. Näin hänen kyyneleensä uudelleen.
  
  
  "Ei, en kertonut hänelle. — Otan sen, se ei ollut niin onnellinen ilta."
  
  
  "Ei, — hän sanoi. "Ei tietenkään." Hänen äänensä oli heikko ja epätoivoinen.
  
  
  "Jos sallitte minun töykeä kommentti," sanoin, " te tiedätte niin paljon siitä ruletti kuin viinaa, koska oma peli ei."
  
  
  "Tiedän," hän sanoi.
  
  
  "Ihmiset aina tehdä", sanoin. "Useimmat ihmiset menevät sinne pitämään hauskaa, mutta et ilmeisesti antoi vaikutelman, että joku oli tekemässä enemmän vakavia asioita."
  
  
  Hän pudisti päätään. Jopa hämärässä, hänen hiuksensa loistivat . "Ei, Herra Anderson."
  
  
  "Minusta sinun pitäisi soittaa minulle, Nick", sanoin. "Hyvä on", hän sanoi. 'Lempinimi.'
  
  
  "Noin on parempi", sanoin.
  
  
  "Ei, hän ei ollut, että kasino hauskaa."
  
  
  "Olet menettänyt yhdeksänkymmentä viisi frangia", sanoin.
  
  
  "Maksat paljon huomiota minulle," hän sanoi. "No,"sanoin," olen yksin Mukava, ja oli vaikea olla huomaamatta."
  
  
  Hän hymyili lyhyesti. 'Hänen, luulen, että...'
  
  
  Hän saavutti hänen pieni kukkaro. Hän näki valkoinen nenäliina, passi, huulipuna, ja viimeinen keltainen siru. Hän otti hänen ego ja kevyt napsauttamalla, hän laskeutui marmori työtaso. "Viisi frangia", hän kuiskasi.
  
  
  "Se oli kaikki, mitä sinulla on, eikö niin?"
  
  
  'Kyllä. On myös niin helppo nähdä?
  
  
  "Minä pelkään."
  
  
  "Se ei ole oikeastaan viisi frangia", hän sanoi. "Se on pala muovia."
  
  
  Pyysin häntä. "Miksi ei voittaa tämän kasino tarkoittaa sinulle niin paljon?"
  
  
  Jo toisen kerran sinä iltana, hänen silmänsä tutkivat kasvojani.
  
  
  "Et näytä huono," sanoin, " et näytä nälkäinen." Se ei näytä siltä, että tarvitset Ruotsalaiset ja suojaa. En saanut vaikutelman, että olit yrittää voittaa loma tai kultakauppa. Ahneus on myös tule kysymykseen.
  
  
  - ei.
  
  
  "Mutta olet pelannut voittaa paljon rahaa. Se oli sinulle tärkeää.
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. Ono on ääni.
  
  
  "Luulen, että hän haluaisi tietää, miksi."
  
  
  Hän tutki kasvoni jälleen niiden kanssa, älykkäät vihreät silmät, nyt kylmä ja syvä kuin meri.
  
  
  'Mitä sinä näet?
  
  
  "Vaara", hän sanoi. "Vaikeuksia".
  
  
  "Voit luottaa minuun", sanoin.
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. — Luulen niin, liian.
  
  
  "Sitä paitsi,"minä sanoin," vain yksi viiden frangin hävitä line, sinulla ei ole paljon valinnanvaraa."
  
  
  Hänen kostea, lämmin huulet erosimme hänen jopa valkoiset hampaat tahaton hymy. "Mutta jos vaimo ei luota sinuun, hänen olisi pitänyt jättää", hän sanoi. "Sitten olisin yrittänyt löytää joku muu."
  
  
  — Onko se niin tärkeää?"
  
  
  Hän piristyi hänen lasi ja otti long drink.
  
  
  "Haluatko lisää?"
  
  
  "En ole tottunut juomaan", hän sanoi. "Uskon kuitenkin, että haluan toisen lasin. En tiedä, jos haluan hänen olevan humalassa unohtaa tai juhlia. Kyllä, Nick, toinen yhden.
  
  
  Tarjoilija kutsui hänen yli, ja me odotimme hiljaisuudessa, kun hän toi meille toisen Royal Negresco.
  
  
  Hän otti toisen kulauksen, ja kun hän lopetti, hän näytti tulleen päätöksen. "Kyllä," hän sanoi. "Minä luotan sinuun. Toivon, että olet päälle kaverit, jotka ovat apua. Se ei oikeastaan minua, ei vain tyttö, kun tapasimme kasino.
  
  
  "Tiedän", sanoin, rauhoittava hänen.
  
  
  "Tämä menee paljon pidemmälle kuin sinä ja minä. Kyllä, minun täytyy voittaa paljon rahaa ja nopeasti. Sinä näit sen. En tarvitse tätä, jotta palkata joku.
  
  
  Hänen kulmakarvansa nousivat ääneen lausumaton kysymys.
  
  
  "Joku hyvin erikoinen," hän jatkoi. "En edes tiedä, kuinka paljon se maksaa. Tiedätkö, Nick? Tiedätkö kuinka paljon se maksaa palkata palkkamurhaaja?
  
  
  Hän pääsi ulos ja otti keltainen siru tuolista. "Viisi frangia", sanoin.
  
  
  
  Luku 5
  
  
  
  
  Hetken hänen ilmeensä muuttui yllätys. Sitten, kääntyen sekava kasvot minua, hän nojautui minua vastaan. Häntä, näin hänen silmänsä, nyt valaistu sananlaskun emerald fire, hänen huulensa erosivat, tulossa lähempänä omaani.
  
  
  Seuraavassa hetkessä, hän jännittynyt ylös. Hänen kasvonsa kääntyi ashen. Hänen silmänsä olivat kiinteät takanani puolella oven Negresco bar.
  
  
  Hänen, kääntyi ympäri. Guido oli ensin nähdä hänet, virnistäen hieman. Sitten hän näki, kulmikas, jäntevä Kiinalainen mies, hänen pitkä, siro kehon verhottu musta päästä varpaisiin. Ja niiden välillä, näistä ego-odotuksiin palvelijoita, on vastenmielinen olento en tiedä kuin Tohtori Valkoinen. Lothar Inuris. Hetkellä ego näki hänet ensimmäisen kerran, hänellä oli vaikeuksia hallita viha valtasi hänet, kun hän näki tytön valmis painaa huulensa omilleni. Hän sai takaisin hänen ilmeensä ja veti hänen ego osaksi kertaiseksi ystävällinen sydämellisyys. Tämä ilmaus meni hyvin ego asu: hyvin leikattu sininen bleiseri harmaa housut, paita, että usein julisti itse yksi uusimpia luomuksia Turnull & Asser vuonna Jeremin Street Lontoossa, silkki huivi, ja baletti tossut Gucci.
  
  
  Mutta kaikki hoito ja kustannuksella, joka oli mennyt hänen vaatteet, Tohtori Inuris oli äly orjuuttama kieroutunut ja tehokas ajaa.
  
  
  Ego silmät, eebenpuu helmiä, jotka olivat orjia ego on kyky piilottaa sen todelliset aikeet, oli asetettu pieni, pallomainen pään päällä paksut mustat hiukset slicked takaisin kapea otsa. Kohde itse, sen ohut violetti huulet ja kapea sieraimiin sen suuri nenä, oli peittäneet sen pitkä ja leveä vartalo. Vielä se ei ole viipyvä aavistus voimaa, mutta vain ajatus lempeys juurtunut ikuinen itsensä hemmotteluun. Hänen kätensä olivat satunnaisia. Pitkä palms, poikkeuksellisen pitkä, teräväkärkiset sormet, lyhyet kynnet. Käsissä kirurgi tai kuristaja. Sileä, parraton kasvot ja outo, sairas-kalpea iho antoi vaikutelman, että rauhas tasapaino oli häiriintynyt, ensimmäinen turmelee kehon ja sitten pakottaa mielen palvella luonnotonta pakkomielteet. Hän näytti mieheltä, joka nauttii satuttaa jotakuta ja alistamista muiden hänen outo perversiot, jotka ohjaavat häntä. Hän uloshengitysilman vihaisesti. Hän näki, että ego huivi oli irronnut hieman, paljastaen kaksinkertainen rivi syyliä, jotka kuuluvat ego on ohut, kiukkuinen kaula kuin groteski kaulus ympäri sen ryppyinen silmät.
  
  
  Toiset, kuten emu ristissä minun polku. Ih yhteinen henki itseluottamusta onnistuneesti toteutuksessa ajatella asioita ja uskoa omaan nero, joka on myös vakuuttunut siitä, ih ja läpitunkematon immuniteetin kostoa. Jopa ennen kuin hän puhui, hän oli jo tunnettu Tohtori Lothar Inuris, jo mies, jonka luonne saa mitään, mutta valheita.
  
  
  Hän hymyili ja kumarsi. Hän nosti yhden hänen notkea aseiden epäröivä kunniaa ja käveli luokseni. Hänen isänsä nousi ylös tervehtimään häntä.
  
  
  "Ah", hän sanoi. "Hetken jo luulin, että menetimme sinut. Ja se olisi todella surullista. Mutta olen pahoillani. Anteeksi huonot tapani. En ole vielä esitellyt itseäni. Anna minun." Hänen lääkäri. Lothar Inuris.
  
  
  Ei ollut voimaa käden hän ojensi minulle. Emu kutsui häntä kaikki ystävällisyyttä, että hän voisi koota. "Mukava tavata teidät, Tohtori", sanoin. "Minä, Nicholas Anderson."
  
  
  "Amerikkalainen, hänen, oletan," hän sanoi.
  
  
  "Todellakin", sanoin.
  
  
  "Rakas Zhirinovsky ihmisiä", hän sanoi. "Eurooppa on velkaa paljon."
  
  
  "Kiitos, että sanon, että Tohtori", sanoin. "Muuten, mitä olen lukenut, emme ole aina tervetullut tänne."
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. "On niitä, jotka unohdin, mutta se ei ole noin ih numerot. Niille, jotka unohda, paras asenne on suvaitsevaisuus."
  
  
  "No, Tohtori, saako olla jotain juotavaa?"
  
  
  Hän pudisti päätään surullisesti. — Arvostan anteliaisuus, Herra Anderson, mutta minun on kieltäydyttävä." Syy, miksi hän on täällä, ei ole maallinen, vaan puhtaasti ammatillinen."
  
  
  Hän astui hänen ja tyttö, joka oli vielä opiskelee pöydässä. Hän kallistaa päänsä hänen suuntaan, alentaa hänen jo pehmeä, viljellyt ääni entisestään.
  
  
  Se oli ääni, täynnä vihjailu. Ja tämä toinen ääni, joka oli tarkoitus yllättää kuulija. Inuris ' ylivoimainen älykkyys, ego-vertaansa vailla kykyjä, hänen paras tarkoittava vilpittömyys, ja jos kaikki tämä ei riitä, vaara pilkkaa mies, jonka kaksi seuralaisensa olisi katsottava pystyy käyttämään voimaa.
  
  
  "Jos olet perehtynyt Euroopassa, Herra Anderson," hän sanoi, " ja erityisesti Etelä-Amerikassa, sinua voi tiedämme, että osaston lääkäri on käytetty melko vapaasti. Mutta minun tapauksessani, se on otsikko ansainnut ja hankkinut sen jälkeen, kun monta vuotta kovaa koulutusta. Hänen M. D., Herra Anderson, on erikoistunut leikkaus, joka käsittelee jossain määrin mekaanisen taiteen. Tunnustavat tämän, ja joilla ei ole aikomustakaan välittämättä älykkyys parantaa, hän yritti hankkia lisää erikoisuuksia. Hänellä on myös psykiatri käytäntö, joka käsittelee" — hän tuijotti häntä - " kaikkein vaikeimmissa tapauksissa.
  
  
  Hän kuuluu heille,, että se olisi kunnossa lietsoa egon kanssa vahingonilo. "Niin olet mestari?"
  
  
  Hän oli palkitaan väristyksiä juoksi läpi hänen ruumiinsa. "Kyllä," hän sanoi ja yritti nauraa. "Luulen, että on mitä he kutsuvat meitä Amerikassa." Erittäin mielenkiintoinen ja primitiivinen termi. Mutta en saa saada hajamielinen. Kuten olin sanomassa, tämä nuori nainen oli yksi minun potilaiden.
  
  
  Hänen äänensä laski järkyttynyt luottamusta. "Tarkoitatko, että hän on sairas, Lääkäri?"
  
  
  Tohtori Inuris yritti parhaansa olla suvaitsevainen, mutta en voisi nähdä, että yritin parhaani mukaan olla kärsivällinen. "No, se on aika yleinen termi, laittaa sen niin. Ammattimaisesti, kaikki on paljon monimutkaisempi. Mutta haluan vain sanoa, häiritsemättä suhde lääkärin ja potilaan välillä, ja menemättä teknisiin kuvauksiin, että nuori nainen kärsii vakava tunne-elämän häiriö."
  
  
  "Ymmärrän", sanoin. — Olisit voinut huijata minua. Ja toivon niin,hän sanoi itselleen.
  
  
  "Ei kaikki emotionaalinen sairaudet ilmenevät siten, että ih voidaan helposti tunnistaa ei-asiantuntijoita kuin sinä."
  
  
  "Ei varmaan", sanoin.
  
  
  Tohtori Inuris hymyili minulle. "Olen iloinen, että sinulla on niin laaja näkymät, Herra Anderson," hän sanoi. "Guido teki selväksi minulle, että teidän käytös häntä kohti kasinolla oli, miten sen nyt sanoisi, hieman sotaisa."
  
  
  "Kyllä," sanoin. — Mutta toisaalta, tämä herra omasi ei ollut kovin ystävällinen nuori nainen." Tarkoitan, että hän satuttaa häntä, ja hän ei vaikuttanut erityisen innokas itsekkyys.
  
  
  -"Minun täytyy pyytää anteeksi jälleen," Dr. Inuris sanoi, kun hän puhui minulle tekopyhä, säteilevä hymy. "Jokainen nyt ja sitten Guido saa liian kovaa. Ja hänen, luulen, että hän pelkäsi minun viha. Näet, en juokse säännöllisesti klinikalla. Nuori nainen on uskottu minun hoitoa huvila, ei kovin kaukana täältä, ja tässä vaiheessa hänen hoitoa, se ei ole tarkoituksenmukaista alistaa hänet, mitä sinä ja minä harkita normaalia sosiaalista tuottoa.
  
  
  "Viime viikolla", hän jatkoi, " hei, onnistui jättämään villa luvaton matka kasino. Guido ei ole ammattimainen hoitaja, ja ehkä se on miksi sinun pitäisi odottaa virheitä, hänen puoleltaan. Kuitenkin tyttö on väliaikainen katoaminen sai minut hyvin vihainen Guido, ja hän juhlallisesti lupasi minulle, että tyttö olisi enää väistää hänen saattajan. Silti, hei, se onnistui toista se on tänään.
  
  
  Joten se on ymmärrettävää, ei se, että Guido on, miten minun pitäisi laittaa se, melko kärsimätön hänen kanssaan? Ja, " sanoi lääkäri. Inuris sanoi suorasukaisesti ," on myös selvää, että, kuten Amerikkalainen herrasmies, olet jalo, puuttui suojella häntä jotain, että oli täysin hyväksyttävää käyttäytymistä sinulle."
  
  
  "No, Tohtori", sanoin, " en tiennyt, siellä oli niin paljon takana. Ajattelin vain, että palvelijasi oli jopa jotain."
  
  
  "Ulkonäkö voi pettää", hän sanoi.
  
  
  "Kyllä, minä", suostuin. "Räätäli ottaa häntä, en ole koskaan ajatellut, että hän oli sairas."
  
  
  Tohtori Inuris taputti kättäni rauhoittavasti. -"No, no", hän sanoi. "Se vie liikaa sinua ymmärtämään asioita, jotka perustuvat lyhyen huomautuksen, jopa lääketieteen joskus saa sekoittaa."
  
  
  "Näen", sanoin.
  
  
  — Ja nyt, Herra Anderson, sinun ymmärtää, kun minun täytyy pyytää sinua anna minulle-ja-er -".. my henkilökunta lopettaa niiden ilta tytön kanssa ja vie hänet takaisin meidän villa. En tiedä, kuinka monia muita keskusteluja sinulla oli hänen ystävänsä, mutta jos voit antaa minulle hyvää tarkoittavia neuvoja, on viisasta katso kaikki hän saattoi valossa hänen sairautensa. Joskus ei on kiusaus sanoa asioita, jotka voivat tuntua uskottavalta ensi silmäyksellä, mutta valitettavasti ne johtuvat hänen sairaudestaan, joka toivon, että voin parantaa."
  
  
  Hänen, ja nyökkäsi. — Toivon todella, et voi parantaa häntä, Tohtori. Se näyttää niin sääli, että söpö tyttö kuin hänen..."
  
  
  "Toivon," Dr. Inouris sanoi. "Mutta hoidon kesto on todennäköisesti melko pitkä."
  
  
  "Harmi", sanoin.
  
  
  "Todellakin", hän sanoi, ripaus kärsimättömyyttä. — Mutta nyt meidän pitää mennä." Oli ilo tavata teidät, Herra Anderson. Todella mukava. Hän tiuskaisi hänen sormensa, ja Guido muutti, valmiina toimintaan.
  
  
  En tarvitse sitä. Tyttö nousi ylös, työntää hänen kukkaro kainalossaan, ja käveli heidän luokseen. Lääkäri hymyili iloisesti häntä.
  
  
  Ilmaus lannistumaton inhoa, hän läpäissyt lääkäri ja Guido on mimmo revolving ovi, josta he olivat tulleet. Pitkä, kulmikas Kiinalainen mies estetty Ey on polku, mutta kun hän lähestyi häntä, hän astui syrjään avaa oven hänelle ja seurasi häntä. Guido seurasi häntä .1
  
  
  "Olen pahoillani vaivata sinua," Dr. Inuris sanoi minulle.
  
  
  "Sääli," minä sanoin. "Tällainen söpö tyttö..."
  
  
  "Yritä unohtaa hänet, rakas mies," Dr. Inuris sanoi hän meni nähdä Päivä.
  
  
  "Minä saatan teidät ulos", sanoin.
  
  
  "Ei tarvitse, rakas muut," hän sanoi mairea ääni. "Voi, sanoin. — Haluaisin, että."
  
  
  Lääkärin kasvot pimentynyt. 'Kuten tahdot.'
  
  
  Häntä seurasi häntä osaksi päivä. Valkoinen Mercedes oli pysäköity jalkakäytävälle. Tunnistin sen auton en nähnyt tulevan ulos kasino. Tyttö, Guido, ja Kiinalainen olivat lähellä.
  
  
  Lääkäri taputti käsiään. Hän sanoi, " Mitä me sitten odotamme?"
  
  
  Kiinalainen mies avasi takaoven, sitten astui eteenpäin ja sai ratissa.
  
  
  Flash hänen pitkä, näyttävä jalat, tyttö liukui osaksi takapenkillä. Huomasin, että hänellä oli yllään baletti pumput korkokengät. Nykyään, naiset harvoin käyttää lääkärin ih, mutta ei kenkä on koskaan elänyt nainen on jalka niin hyvin. Näit ih muutama vuosi sitten, kun Nicole Kara oli vielä elossa.
  
  
  Tohtori Inuris liukui sisälle. Guido sulki oven ja istui vieressä Kiinalainen. Moottori oli jo käynnissä, ja auto liukui pois hillitä.
  
  
  Hänen, katsomassa niitä ajomatkan päässä, kun hän ulkoa rekisterikilpi. Mercedes liukui pysähdyksiin kulmassa. Takaikkunasta, näin lääkäri nostaa kätensä hänen kauniit kasvot.
  
  
  Sitten muutin mieleni. Valtava käsi rento kuin valtava hämähäkki. Hetken, vain peukalon ja etusormen välissä pilkotti noin käsi.
  
  
  Kuten aave auto kääntyi nurkkaan, lääkäri. Inuris hyvin hitaasti ojensi kätensä, huolellisesti ja hymyillen intensiivistä mielihyvää, ja laittaa hänen sormensa tytön henkitorven ja alkoi puristaa sitä.
  
  
  
  Luku 6
  
  
  
  -
  
  
  Sitten hän kääntyi ja käveli takaisin baariin. Jos Paljon Enemmän. Inuris tarkoitti nopeaa kuolemaa, hän olisi antaa Guido tehdä se. Ehkä lääkäri halunnut hidas kuolema, hän oli varma siitä. Mutta jos hän voisi tehdä sen, hän olisi valitse paljon mukavampi paikka kuin takapenkillä auton.
  
  
  Hän oli ottanut takaisin hänen tuoli, alle kriittisen katseen tarjoilija, joka näytti hieman helpottunut, kun hän palasi pikku kävellä ulkona Tohtori Inuris ja hänen uhkaava pieni jengi. En ohuemmiksi itselleni, että tarjoilija oli huolissaan turvallisuudestani tai todiste. Hänen epäillään ego on reaalikorko oli minua olettaen, että olin terve tarpeeksi maksaa minun bill, nähdä, jos, kuten monet turistit, en välttämättä tiedä, että kärki oli mukana laskun, ja siksi maksaa emu kaksinkertainen.
  
  
  Tein ele ilmassa, ja hän kiiruhti pöydän, varovasti alentaa hänen silmänsä, työntää marmori bill minua kohti. Kuten olen jäljittää polku käteni on ego, silmäni putosi käsialaa. Se oli kirjan stand, vääristynyt varsi lasi, jonka ympärille tyttö oli juonut.
  
  
  Hän piristyi lasi ja otti paperin. Kun Muut Yksi. Inuris ja hänen valehtelevan toisiaan, hän oli hyvin kiireinen jotain.
  
  
  Hän kirjoitti viestin, jossa on kulmakynä. "Villa Narcissa", hän sanoi, " Cap Ferrat. Auta minua, Kostya Jumalan. 'Se ei ollut allekirjoitettu, ja tajusin, että fretti vielä tiennyt, kuka hän oli.
  
  
  Mutta tiesin, mitä hän oli kuin: terve, kaikesta huolimatta Tohtori Inuris oli sanonut. Kaunis, epätoivoinen, ja luottavainen tarpeeksi synkkä lääkäri ilman vastarintaa. Mutta hema hän oli, ja pysyi mysteeri.
  
  
  Se oli mysteeri, että hän oli menossa ratkaista molemmat päät illalla.
  
  
  Mutta minun on toimittava nopeasti. Hän vilkaisi kelloaan. Esimerkiksi, puoli yksi, ja Tohtori Inuris oli iso etu. Hän maksoi laskun, ei kallistuu, vaan tarjoilija on erityisen pettymys, ja lähti Negresco läpi pääsisäänkäynnin. Taksit odottivat matkustajia. Renault, edessä jono, kuljettaja, rasva-kohtaamia mies, makasi hänen päänsä heitetään takaisin, kuorsaus voimakkaasti rattiin. Kun ego taputti häntä olkapäälle, hän heti heräsi. Hän katsoi minua, säteilevä hymy, joka oli aina sekoitus eläinten itseironia ja juonittelu, hymy ex-sotilas. "Monsieur", hän sanoi, ikään kuin herättää huomiota.
  
  
  Pyysin häntä. "Tiedätkö, Cap Ferrat?"
  
  
  "Tietenkin," hän sanoi.
  
  
  — Tiedätkö, Villa Narcissa ?"
  
  
  "Kyllä."
  
  
  — Voit viedä minut sinne?"
  
  
  "Kuten haluatte, sir." Mutta olen pahoillani, tämä on outo paikka.
  
  
  "Ihanko totta?"Sanoin, yanking avaa takaluukku ego Renault ja saada. "Kerro minulle, miksi, mutta nyt, nyt on kiirettä."
  
  
  Auto liukui länteen pitkin rantatietä ja kääntyi ensimmäisen kulman.
  
  
  "Kukaan ei asu siellä. Se on autio täällä", hän sanoi.
  
  
  — Oletteko käynyt siellä?"
  
  
  — Ei, en voi sanoa, että. Mutta kukaan ei ole asunut siellä vuosia, Monsieur. Tunnen hänet varmasti. Muutama viikko sitten, ehkä kuukausi sitten, se oli ohi mimmo nim yöllä. Siellä on kivi seinän väliin villa ja tie, ja rauta gate-portilla. Hänen, katseli portilla. Ei ollut mitään rauhaa. Voit tuntea sen, kun kukaan ei ole talossa. Tämä huvila oli niin kotiin.
  
  
  — Tiedätkö kenelle se kuuluu?"
  
  
  — Ei, sir, en tiedä. Omistus täällä kulkee omistajalta toiselle, ja joskus läsnäolo muukalainen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että nämä kaksi ovat antaneet luvan elää niiden villa."
  
  
  Renault oli poimien nopeus nyt. Näin Beau Rivage Hotel katoavat takana, ja sitten tuli mutka tiellä, että kalteva hitaasti alas satamaan, jossa tie leikkaa kiviä, että unohdetaan mereen.
  
  
  "Aina on uusia kasvoja huviloita," kuljettaja sanoi.
  
  
  "Kulkee Lähi-Guinea Cormiche? "Sanoin.
  
  
  "Kyllä, sir."
  
  
  Nyt olimme kiipeily, ja kaupungin Mukavaa oli takanamme. Alla minua, minun oikealle, meri makasi liikkumattomana peiton alla sumu.
  
  
  — Arvostan sitä, "sanoin," jos et ota minua portit Villa Narcissa ja anna minun päästä pois kilometri aiemmin."
  
  
  "On se", kuljettaja sanoi. Hän oli varmaan hyvä sotilas. Rasvaa ja fiksu, vaikka sitten. Ymmärtää, mitä se antaa emu-jos se ymmärtää, ja unohtaa loput. Ensinnäkin, pidä huolta itsestäsi ja hengissä. Survival oli aina paras mainos sotilas voisi tehdä itse.
  
  
  Hän ajoi nopeasti ja sujuvasti, nauttia haaste yksi mielenkiintoisimmista tiet maailmassa. Tie oli täysin autio, ja hän sytytti muutaman keltaiset lyhdyt rikkoa verhon sumu. Vaikka yö oli hiljainen, nopeus luotu miellyttävä lämpötila.
  
  
  "Täällä", hän sanoi.
  
  
  Kyltti, jossa lukee " St. Jean-Cap-Ferrat häämötti ja välähti mimmo. Minun oikea, kuvattu jossain valot, Cap Ferrat antaa kuin peukalo törröttää mereen. Renault ' n moottori valitti kuin kuljettaja liukui osaksi pieni vaihde, valmistautuu laskeutumiseen erittäin hyvä Corniche.
  
  
  — Olemme pian perillä", hän sanoi ripaus huvi. — Ovatko ystäväsi odottaa sinua?"
  
  
  Hän ei ole mielessä emu vastaa. "Ei," sanoin, " pelkään ole.
  
  
  "Ehkä se on mitä haluat, too."
  
  
  Hän laittaa yksi käsi ratissa ja tuntui penkin alle muiden. Kun hän veti ego takaisin, hän oli renkaan rauta kädessään. Hän oli nauraa. — Ehkä voit käyttää tätä?"
  
  
  'Ehkä. Mutta minä teen ilman sitä. Kiitos ystävällisyydestä.
  
  
  "Älä välitä", hän sanoi. "Tämä huvila on outo paikka. Yritän todella kovasti. Erittäin epäystävällinen. Tämä ei ole koti, jossa tunnet olosi mukavaksi ja tervetulleeksi."
  
  
  "En ole koskaan ollut siellä," sanoin. "Mutta uskon sinua.
  
  
  "Sammutan pyhä", hän sanoi. "Tämä auttaa teidän yö visio."
  
  
  Pyysin häntä. "Armeija?
  
  
  "Muukalaislegioonaan", hän sanoi," sulje silmäsi muutaman minuutin. Kerron kun pääsemme sinne.
  
  
  Hetken kuluttua auto pysähtyi. "Hyvä on", hän sanoi.
  
  
  Hän avasi taas silmänsä. Se oli piki musta kaikki ympärillämme. Hän ojensi kuljettaja pino laskuja.
  
  
  "Lucky minulle," hän sanoi.
  
  
  Sen ulos, ympäri auton.
  
  
  Kuljettaja kumartui ulos. - Kilometri auki. Oikealla. Kivimuuri. Kolme metriä korkea. Rikkoutuneen lasin päälle. Portti on seitsemän metriä pitkä. Huomautti alkuun. Siellä ei ole mitään varastettavaa sisällä. Ainakin kuukausi sitten. Mutta ainakin hyvää onnea.
  
  
  Hän oli silti hymyillen kuin auto hiljaa perääntyi tien. Odotin kunnes en voinut kuulla sitä enää, ja sitten menin. Kun hänen kuori oli vielä tarkistin, että partakoneen terät olivat vielä paikallaan.
  
  
  Bittiä sammalta täynnä vanhoja vaikerrus, kuin jos itäneet mätä. Ruoste irronnut rauta portti. Kuutamo paistoi läpi havu-puita, joka kasvoi yhdessä noin laikkuja sumu, ja pelataan hoitamaton ruoho, joka jumissa ympäri maata, kuten parta on ruho.
  
  
  En voinut nähdä paljon tien. Vain polku auto, joka oli juuri ohitettu, kun otetaan huomioon urautuu litteä ruoho. Korkeat puut seisoivat kuin sentinels välillä uteliaat katseet ja villa.
  
  
  Hän seisoi portin ulkopuolella jonkin aikaa, kuunnellen. Vain hiljaisuus. Ei koiria signalointi minun läsnäoloa. Ole kuudes aisti-merkintä partioita, tunne, että on pelastanut minut niin monta kertaa.
  
  
  Hän riisui takkinsa ja heitti sen muurin yli suojella kätensä likainen lasinsirpaleet, että makasi kiviä, odottaa utelias vuotaa kuiviin. Hän hyppäsi ylös, löysi jalansijaa, ja veti itsensä ylös yhdellä liikkeellä, vetämällä hänen takki hänen kanssaan.
  
  
  Hiipivä jalka seinään, hän pysähtyi ja kuunteli. Vain hiljaisuus. Hiipivä alhainen ja käyttämällä puiden suojaan, hän muutti eteenpäin, yhdensuuntainen polku. Hänen liikkui hitaasti. Minun jalat astuivat märkä ruoho. Sumu, joka haisi männyn neulasia ja meriveden pyöritellään ympäri minua.
  
  
  Kun olin kiivetä mäkeä, minä näki pilkahdus valoa läpi puita, ja sumun läpi. Muutaman sekunnin kuluttua, se oli avoin kenttä.
  
  
  Pysähdyin metsän reunalla ja näki auton kappaleita minun oikealle käänny vasemmalle ja sitten käänny oikealle takaisin etuovelle. Valkoinen Mercedes, lähes hämärtävät sumu, oli pimeä ja hiljainen pihalla.
  
  
  Villa itsessään, viileä kuin kivi, kelluva yö meri-ilma, häämötti ympäri sumu, kuten kohtaus kauhea painajainen. Korkealla ikkuna, jota ympäröi roikkuu ikkunaluukut, pala maitomainen valkoinen verho kiinni kuutamo ja katsoi alas paikalle alla kuin unseeing eye. Kaksi ylintä kerrosta villa oli tumma. Sergei oli polttava kolme windows ensimmäisessä kerroksessa suunnitelma.
  
  
  Pitää puurajassa, talon nopeasti pyöristetty sitä. Takaisin, puolella toisella puolella, ja edessä on pysynyt musta ja hiljainen. Hän alkoi lähestyä läpi karkea ruoho. Vain ohut verho peitti oikealla olevassa ikkunassa. Nousee hänen reidet, hän kurkisti sisälle.
  
  
  Se oli keittiö. Pitkä Kiinalainen mies istui selin minuun puinen pöytä, juominen höyryävä kupillinen teetä.
  
  
  Minä ducked alas ja meni toisen ikkunan, siunaus kosteus, joka oli jo vaimennus minun takkuinen korvat. Hitaasti, nostin pääni jälleen ja löysin itseni etsivät huoneeseen, jossa oli vain sänky. Guido oli valehdellut tässä sängyssä, hänen päänsä rekennettiin seinää vasten, selailee lehden. Näin häntä ottamaan pois hänen takki ja siirtää pistooli vyöllä hänen olkapää kotelossa.
  
  
  Kolmas kolme valaistua huonetta sijaitsee huomattavan matkan päässä kaksi ensimmäistä. Ja koska hänen selkäkilven laski, pitää tason alla ikkunalaudat, lääkäri on hänen äänensä.
  
  
  "Kulta," hän sanoi. — Olen yrittänyt kovasti olla kärsivällinen. Ja huomaan, että kärsivällisyyttä ei palkita ymmärrystä ja kiitollisuutta teidän; vain uskottomuus ja petoksesta. Ja nyt, valitettavasti, minun kärsivällisyyteni on loppunut.
  
  
  Hänen oli nyt tasolla ikkunasta. Se oli auki, ja lääkäri on ääni, joka on täynnä uhka, oli selvästi näkyvissä. Hän meni ikkunalaudalla. Toisessa osassa, että ohut valkoinen verho, joka on vain osittain piirretty, ripustetaan huoneessa kuin hämähäkinverkko haudassa. Katselee ulos ikkunasta, hän näki selvästi, Tohtori Inuris ja tyttö. Lääkäri oli ottanut pois hänen takki ja laittaa huivi takaisin, mutta muutama tupla syyliä olivat vielä räikeä taittuu silkki side.
  
  
  Hänestä näki, että tyttö oli vielä pukeutunut täsmälleen sama kuin silloin, kun ee tavannut häntä. Ei kädet olivat ristissä selän taakse kuin lapsi on torui huono käytös, hänen päänsä kumarsi hieman, ja hänen kiiltävä hiukset oli vielä sidottu takaisin, jossa vaalean vihreää nauhaa.
  
  
  "Toivoin, että sinä voisit näyttää minulle joitakin arvostusta," lääkäri sanoi. "Toivoin, että olisit tullut luokseni teidän salvo aarteita, että vain nainen voi antaa, että olisi alkaa maksaa minulle antaumuksella, että hänen on vuodattanut niin selvästi ja niin jatkuvasti. Et ehkä usko minua, mutta se oli todella vilpittömät toivoa. Mutta ehkä sen liian toiveikas. Se ei ole ensimmäinen kerta. Ja niin, tiedän myös, että se, mitä ei ole annettu vapaaehtoisesti voidaan ottaa väkisin." Tyttö katsoi häntä avoimesti. Hän puhui hitaasti ja tietoisesti. "Olet kamala", hän sanoi.
  
  
  Inuris ' kasvot kierretty vihaa. Hän nosti kätensä ja laski sen jälleen. — Tämä ei ole toisen kerran tänä iltana, että olet aiheuttanut minulle tarpeeksi, jotta minut halua näyttää julmuutta erittäin kauniit kasvot." Mutta minun ei pitäisi tehdä, että, minun pitäisi? Hänen, näyttää niin kamalalta. Kyllä, ymmärrän, että minun ominaisuuksia, joita ei ole ratkaistu sinulle. Muut ovat jo selitti tämän minulle.
  
  
  "Älä ymmärrä minua väärin, Lääkäri," tyttö sanoi. — En maininnut ulkonäköä. Minulla on ainakin oikeus tehdä niin.
  
  
  'Oi, Lee?', sanoi lääkäri.
  
  
  "Ei, — hän sanoi.
  
  
  "No, rakas?"
  
  
  "Pidän sinusta, koska olet niin tavattoman huono," hän sanoi.
  
  
  Lääkäri nauroi, kimeä hihittää pakenevat ympäri ego on säädytöntä kurkun.
  
  
  "Kuinka vähän tiedät huono puhua nen niin helposti. Mutta pian opit lisää siitä, ja minä olen teidän opas, opettaja, kumppani."
  
  
  "Ei koskaan", hän sanoi.
  
  
  "Voi, kyllä, rakas," Dr. Inuris sanoi. "Ja hyvin pian. Täällä, omassa huoneessa, sängyllä.
  
  
  Tyttö vilkaisi nopeasti ovelle.
  
  
  Lääkäri pudisti päätään. "Ei", hän sanoi. "Se ei auta sinua.
  
  
  Tyttö irvisti.
  
  
  Sillä hetkellä en halunnut toimia, kiirehtiä huoneeseen tapaamaan Tohtori Inuris ja kuulla hänen pehmeä, sielukas ääni. Mutta pakotin itseni rauhoittumaan. Kunnes nyt, fretti ollut tehnyt mitään, vaan chatter-sovelluksessa. Tyttö selviää tästä. Ja kuten olen odota, minulla on enemmän ja enemmän mahdollisuuksia oppia lisää siitä, tämä perverssi mies ja ego salaperäinen vankeudessa, joka käsittelee hänen upea kasvot ja virheetön elin herättää ego uhka.
  
  
  Virne raakuuden ja ennakointi baredin ego on hampaat. "No, minun dollarin pino", hän sanoi. — Minä annan sinulle viimeisen mahdollisuuden. Annoin sinulle kaiken voisin. Aiotteko antaa minulle mitä saat vastineeksi, vai pitäisikö se ottaa pois?
  
  
  "Et voi olla minua, Tohtori," hän sanoi tiukasti, " mutta tiedätkö, ja tiedän, että et koskaan hallita minua."
  
  
  Lääkärin kasvot paled ja hänen leuka puristi vihaa. Vein pulssi hänen temppeli, kuten lohikäärme, käpertyneenä hänen ego on kalpea lihaa. Hän käveli tyttö, joka nyt istui hiljaa ja rauhallisesti, katsellen häntä mimically kuin jos ego ei enää ollut. Ego on valtava käsi nousi ja repi nauha noin hänen hiukset, joka putosi hei, yli hänen harteillaan kultainen vesiputous.
  
  
  Viha leimahti ylös vastenmielinen osa ego kasvot, voimistaen niitä muutaman sekunnin se vei emu napata vihreä nauha ja heittää sen lattialle. Hän pysähtyi hetkeksi, käsitellä se ja valmistautua kylmäverinen hyökkäys ei. Tyttö jatkoi mimm häntä, kuin jos hänen ego aikomukset eivät enää koskettaa häntä, kuten surina lentää.
  
  
  Lääkäri ojensi kätensä uudelleen. Ego on pitkä, hoikka sormet suljettu ympäri herkkä pääntie hänen mekko, ja hänen rystyset tarkoituksella pysähtyi rehevä pilkkominen välillä rinnat.
  
  
  Hän teki nopean liikkeen, jossa hänen ranne, ja veti kankaan pois hänen ruumiinsa. Hän istui liikkumatta, kun hän veti liinan pois hänen harteillaan ja anna sen pudota lattialle kahinaa.
  
  
  Hän ei halunnut liikkua suojella hänen paljas rinta ahne kiihottumisen raivoaa hänen ego on silmät. Hänen kätensä roikkuivat hänen puolin. Hänellä oli yllään vain valkoinen pikkuhousut ja baletti pumput.
  
  
  Lääkärin hengitys sihisi ulos hänestä. "Ah, niin", hän sanoi.
  
  
  Kun hän pakotti itsensä sivuuttaa ääni sisälläni huusi minulle rikkoa minun ego on käärme kaulan, hänen kätensä liukui hänen reidet, ja hänen pikkuhousut alkoivat liukua alas hänen ruskettunut reidet.
  
  
  Hubert oli oikeassa Nicole Tehdä, jos hän oli Nicole Pakottaa. Hän oli luonnostaan blondi.
  
  
  Sänky oli oikealla puolellani, nurkassa seinän ja ikkunan. Tyttö, edelleen liikkumattomana, oli vasemmalla puolellani, Tohtori Inuris välillä hänen ja sänky.
  
  
  Saada polvilleen huohottaen hieman jännitystä ja uupumus, hän rullalle hänen pikkuhousut hänen nilkkojen.
  
  
  Tohtori Inuris pääsi jaloilleen, tarttui ee käsivarteen ja alkoi vetää häntä takaisin sänkyyn.
  
  
  Hän anna hänen ottaa yksi askel, sitten toinen, vain varmista, että. Ei myyrä sisällä hänen vasempaan reiteen. Ei ollenkaan. Sitten hän hyppäsi yli ikkunalaudalla ja ducked osaksi huone.
  
  
  Lääkäri kääntyi katsomaan minua. Tyttö liukui takaisin hänen nippu pilasi vaatteita.
  
  
  Huivi putosi lääkärin kaula, paljastaen ego on kuvottava kaulus ympärillä syyliä. Ennen kuin hän voisi siltaa kuilu meidät, hän sulki sen hänen hämmästyneenä.
  
  
  "Makarooni! hän huusi. "Makarooni!
  
  
  
  Luku 7
  
  
  
  
  Ulos nurkassa hänen silmänsä hän näki tytön nosta hänen repaleinen mekko ja paina tähteet kangasta vasten hänen uhkea elin. Tohtori Inuris oli loukussa kuin hämähäkki, tuhlaa aikaansa odottamassa saapumista tappava Guido.
  
  
  Hän ei yrittänyt juosta ovelle. Se välähti mielessäni, että hän oli luultavasti pelkää törmätä hänen pikku kiduttaja pimeässä eteisessä, ja sitten maksaa sakko Guido on virheellinen älykkyys ja kiukuttelu muodossa .22-kaliiperinen pistooli-luoti sen paskiaisen. Samaan aikaan, minulla oli mielikuva kääpiö luolamies hyppää sängystä, vetää hänen Trejo pistooli kainalossa, ja käynnissä kohti tytön huoneeseen.
  
  
  Kuin nurkkaan ajettu boxer, Tohtori Inuris siirtyi vasemmalta oikealle pitkin seinän huoneen, ego, kämmenet ulos, ikään kuin ele sovinnon.
  
  
  Minulla ei olisi paljon aikaa. Lääkäri oli yhtä paljon fyysinen uhka kuin hattara, mutta ei ollut mitään järkeä siinä välillä häntä ja Guido. Web taistella, että hän voisi päästä oli sellainen, jossa kertoimet olivat hänen puolellaan.
  
  
  Hän antaa emu lähestymistapa aalto hänen olkapää ja vasen käsi. Hän potkaisi minua, tarttumalla minun oikea käsi. Hän oli julkaissut booli, ja kunnon ego isku leukaan. Hän törmäsi seinään, sitten liukui alas, tajuttomana, verta streaming alas ego violetti huulet.
  
  
  Hänen stahl ei ole kiire nauttia silmissä, vaan kääntyi ja ryntäsi kohti päivässä. Myöhään. Se heilahti auki.
  
  
  Guido oli siellä. Trejo tarkoituksena oli elämäni. "Seiso paikallasi", hän sanoi.
  
  
  Hänen kätensä olivat ylhäällä. Hän kertoi heille, että tuolloin Nicholas Anderson, suojelija neitoja hädässä, ei ollut mitään erityistä syytä käsitellä Guido. Se ei ollut ehdottoman välttämätöntä.
  
  
  Ase pysyi liikkumattomana. Lääkäri oli vielä yksinäinen nyt. Guido hymyili. — Niin otit sen paskiaisen alas, etkö vain?" No, siinä kaikki, luulisin. Mutta en silti voi hyväksyä, mate. Tämä tarkoittaa sitä, huono minulle. Ja en pidä siitä. Sinun olisi pitänyt ajaa pois, kun käskin. Nyt saatat katua sitä.
  
  
  Guido on terävä silmänsä oli tyttö ja levennetty. "Pue päällesi", hän sanoi. "Ja saada Tysoeng ." Kerro lääkäri tarvitsee apua. Ja älä yritä olla tuhma.
  
  
  Tyttö käänsi selkänsä meille, otti matkalaukku sängyn alta, valitaan muutama vaatteita, ja alkoi pukeutua.
  
  
  "Sinä," Guido sanoi, " poimia pala seinää ja laita kädet sen päälle.
  
  
  Tein sen, koska minulla oli kerrottu. Guido teki hyväksyttävän etsiä minua. Hän olisi luultavasti ollut butt tällaisia vitsejä usein tarpeeksi oppia hänen kaupan. Ego on haku olisi voinut tuoda Emu-ase, veitsi, ja kaasun pommi, mutta hän ei ollut tarpeeksi hyvä saada kolme partateriä. Guido ei ollut kovin mielikuvituksellinen. "Okei," hän sanoi, " sinä olet puhdas. Kääntyä ympäri, laittaa kädet pään taakse ja pidä ih siellä, kunnes käsken sinun laittaa ih alas."
  
  
  Shaggy äänet olivat kuulleet oven ulkopuolella. Tyttö palasi Kiinalainen mies, joka oli kuljettaa pyyhe ja mitä näytti kuin pieni kulhoon vettä. Se oli ensimmäinen kerta, kun Ruki on ego oli nähnyt hänet. Kynnet hänen indeksi sormet ja pikku sormet jumissa ulos kuin neljän tuuman tikarit.
  
  
  "Kerro lääkärille, Tysoeng," Guido sanoi.
  
  
  Kiinan nyökkäsi.
  
  
  "Sinä," Guido sanoi tyttö, " seistä vieressä, että valkoinen ritari sinun, ja ei vitsejä. Hän on ollut tarpeeksi sinulle. Jos se olisi minusta kiinni, olisin ampua sekä täällä paikan päällä. Sitten olisin enemmän mukava.
  
  
  Kiinalainen mies polvistui vieressä Tohtori Inuris, pyyhkimällä Ego kasvot pyyhkeellä. Lääkäri huusi, ja ego on pää roikkui alas sen ruma kaula. Ego on silmät räpytteli. Kiinalainen mies jatkoi pyyhi ego, kunnes lääkäri työnsi ego syrjään, älä kosketa ego on pitkät kynnet. "Auta minut ylös, Chang," hän sanoi.
  
  
  Kiinalainen mies tarttui Ego alle kainaloihin ja nosti hänet ylös. Hän jatkoi nojata selkä seinää vasten ja vaikerrus. "Tuo minulle konjakkia, Chang," hän sanoi.
  
  
  Kiinalainen mies meni ulos huoneiden läpi ja palasi hetken kuluttua lasi konjakkia. Lääkäri kastoi sika kasvot lasiin ja hengittää savua ennen juomista. Hänen vapaat kädet, hän tunsi hänen loukkaantunut leuka. Sitten hän kääntyi minua väsynyt hymy. "Mitään todellista vahinkoa, Herra Anderson," hän sanoi. 'Ainakin minulle. Mitä sinä... no, se saattaa olla eri asia.
  
  
  "Kuule", sanoin.
  
  
  Mutta Guido keskeytti minut: "turpa Kiinni," hän sanoi.
  
  
  Tohtori Inuris heilautti hänet pois kuin kouluttaja tekemisissä yapping nuori koira. "Se on tarpeeksi, Guido, "hän sanoi.
  
  
  Guido antoi hänelle näyttää, että ei ollut töykeä. Ilmeisesti ih suhteet eivät ole rakennettu kiinnitys. Guido olisi ollut yhtä onnellinen kohta pieni hänen Tohtori Inuris automaattinen pistooli tyttö ja minua, vain katsella meitä romahtaa alle ego luoteja.
  
  
  — No, Herra Anderson, mielestäni se on aikaa sinulle ja Minulle tullut joitakin lopullinen ymmärrys. Luulin tehneeni selväksi takaisin Negresco, että tyttö, joka herätti huomiota oli itse hyvin sairas. Ja teidän läsnäolo täällä voi vain pahentaa ja vaikeuttaa hänen sairautensa. Olet valmis hyväksymään melko dramaattinen tavalla, joka on niin tuskallisen osoittanut uskollisuutesi, koska ilmeisesti mitään vahinkoa on tehty. Mutta sinun täytyy ymmärtää, että minä olen mies, tieteen ja ei siedä mitään häiriöitä, kun se tulee hyvin vakava asia hoitaa sairas ihminen."
  
  
  "Jos joku tässä huoneessa on sairas, Tohtori", sanoin, " se olet sinä.
  
  
  Hän tunsi jälleen valtaa egon pyrkimykset hillitä vihaa, joka uhkasi repiä pois ego naamio hyväntahtoinen lääkäri purkaa kierretty viha, joka paloi hänen sisällään.
  
  
  Väristyksiä juoksi läpi hänen ruumiinsa. Hän otti toisen kulauksen konjakkia. Ego on silmät tuijotti keltainen neste, kun hän pyöritellään brandy hänen käsissään. Hän alkoi ymmärtää, mitä olin kuullut ja nähnyt, enemmän kuin hän epäili. "Mr. Anderson", hän sanoi yksi hänen alentuva hymy. "On joitakin tapauksia, välillä lääkärin ja potilaan, jotka näyttävät, miten minun pitäisi laittaa se, outoa kouluttamaton tarkkailija. Kohtaus, joka saattaa jopa tuntua järkyttävä matematiikan joku kuten sinä olisi heti ymmärrettävä yksi kollegoistani.
  
  
  "Lopeta, Tohtori", sanoin. "En hyväksy sitä, ja jos luulet niin, niin olet hullumpi kuin hän epäili, ja epäilin, että olit täysin huijaaminen ja häpäisee oman ammatti."
  
  
  Lääkäri pisti kuono osaksi pallomainen kulho hänen konjakki lasi ja veti syvään henkeä, ennen kuin mulkoili minua.
  
  
  "Mikä sääli", hän sanoi surullinen hymy. "Liian huono. Sinulle. Olet hölmö, Herra Anderson. Jos sinulla olisi vain kuunnella minua, voit nyt nauttia mahdollisuus upottamalla itseäsi hyvin rikas kauneus Cote d ' Azur. Mutta sen sijaan, itsepäisyys pakottanut sinua häiritä suunnitelmiani. Ja että, sir, on hyvin valitettavaa.
  
  
  "Valitettavasti", sanoin. "Mutta hän ei ole täällä tyttö, kai."
  
  
  "Heroes huvittaa minua, Herra Anderson," hän sanoi, siemaillen hänen konjakki. "Ehkä teidän kokemus on juurtunut Lännenelokuvissa, kuten monet maanmiehensä, mutta minun perustuu tosiasioihin. Ja niin hänen, toivon, että voit uskoa minua, kun kerron teille, että, perustuu minun huomattavaa kokemusta, äkillinen kuolema on tavannut enemmän sankareita kuin pelkureita. Ja sen varma, että tämä on aivan kuten ei-toivottuja heille kuin se on ih pienempi, mutta viisaampi veljeni. Mutta tarpeeksi philosophizing. Riittää, kun sanon, ettet tee meille, meidän tyttö, palveluksen. Ja minulle, et ole mitään muuta kuin vähäistä haittaa.
  
  
  "Se jää nähtäväksi, Tohtori", sanoin.
  
  
  "Todellakin", hän sanoi. "Ja se on nyt tulossa."
  
  
  Tohtori Inuris laittaa alas lasinsa. "Tiong, pakata kaikki matkatavarat ja laittaa kaiken autossa. Lähdemme niin pian kuin mahdollista.
  
  
  Hän kääntyi takaisin minuun. "Nyt, Herra Anderson, olet tehnyt minut epämukavaksi. Hänen pitäisi antaa periksi tämän talon nyt. Pian Guido, Chang, hänen, ja nuori nainen, jonka hyvinvoinnista olet niin huolissaan ei olla lähdössä. Meidän tulee etsiä uusia majoitus varotoimenpiteenä vastaan kaikki häiriöt, jotka voivat johtua ihmisiä, jotka ovat uteliaita sijaintisi. Ja liiketoiminta "- ego on ohuet huulet erosivat vuonna omahyväinen hymy, ja hänen silmänsä syöksyi tytön - " jatkuu, kunnes sen väistämätön molemmissa päissä.
  
  
  Guido heilutti minua aseella. — Ja mitä tapahtuu hänelle?"
  
  
  "Ah, Guido. "Rakas Guido", sanoi Tohtori Inuris. 'Olla kärsivällinen. Me kirjoittaa reseptiä Mr. Anderson oikeaan aikaan. Sillä välin, ehdotan, että otat ego yksi kellarissa huoneet ja sitoa hänet kiinni. Kysy Chang mukaasi. Ja sitten, kun Chan on pakattu ja kaksi on lisätty ostoskoriin, näemme, mitä voimme tehdä Herra Anderson on ego-odotuksiin erottaminen tämä nuori nainen.
  
  
  "Mene," Guido sanoi osoittaen ovea.
  
  
  Chang liittyi yhdysvaltain ulkopuolella käytävällä. He olivat hyvä joukkue dell itse. Chang tukena käytävällä edessäni, pitää hyvin kaukana minusta. Guido jäi tarpeeksi kaukana takana minulle, että en voinut liikkua nopeasti kohti ase.
  
  
  Lopussa portaita, siellä oli pieni portaat, jotka johtavat alas. Alareunassa portaita, meillä tuli pieni huone, tyhjä, lukuun ottamatta puinen-karmituoli ja valkoiseksi maalattu tuoli, jossa sanomalehti oli siististi taitettu hämärässä valossa paljain päärynä puu ruuvataan kattoon. Pöydän alla, siististi rullalle kuin jos ih oli otettu siellä aiottuun tarkoitukseen, olivat pituudet köysi.
  
  
  "Istu alas," Guido sanoi.
  
  
  Hän oli tehokas työntekijä. Se vain otti Em-hetken tie minun kädet takana tuoli ja jalat jalat.
  
  
  "Voit mennä nyt, Chang," hän sanoi.
  
  
  Kiinalainen painoi päänsä pintapuolinen keula, sitten meni portaita ylös hiljaisuudessa.
  
  
  "Olen lähettänyt hänet pois," Guido sanoi, " koska minulla on jotain kerrottavaa sinulle.
  
  
  'Oi?'
  
  
  "Lääkäri luulee, että olet jonkinlainen kujeilija, kaveri. Voit tehdä ego nauraa. Hän pisti kuono aseen leukani alla ja kallisti päätään taaksepäin. — Mutta en usko, että olet niin hauska." Olet aiheuttanut minulle paljon vaivaa tänä iltana, ja en pidä siitä ollenkaan. Joten mitä minun täytyy kertoa teille, mitä lääkäri on suunnitellut sinulle-ehkä hän antaa sinun elää — kuolee. Teen varmasti tulla tänne, ennen kuin voimme lähteä." Sitten minä tapan sinut." Lääkäri saattaa olla vihainen minulle jonkin aikaa, mutta hän ei silti ole kovin tyytyväinen minuun. Ja tunnin tai niin, hän päättää, että se ei ole oikeastaan väliä. Niin olet kuollut, ja olen hyvin onnellinen.
  
  
  Hän kuuluu heille, ja se ei satuta tehdä tämä apina uskoa, että hän on tekemisissä heikko. "Minulla on paljon rahaa, Guido", sanoin. — Jos et anna minun mennä, minä annan hänet sinulle."
  
  
  "Voi mies", hän sanoi. "Rakastan pyydetään."
  
  
  "Et voi olla rikas, Guido", sanoin. 'Anna minun mennä. Kiitos.'
  
  
  — Haluan vain kertoa sinulle yhden asian", hän sanoi, painamalla ase hieman vaikeampaa. Hän alensi äänensä kuiskaukseksi. — Sinä kuolet, kaveri. Hän otti esiin aseen ja käveli nopeasti ulos ovesta. Hän näki oven lähellä takana hänet ja kuullut lukko klikkauksella. Hän alkoi liikkua hänen sormensa suuntaan vyö. Muutaman sekunnin kuluttua, hän veti terän ympärille piilopaikka ja oli jo työskennellyt köydet. Guido olisi ollut flirttailee Nicholas Anderson, mutta Nicholas Carter oli kokonaan toinen asia. Viaton turisti kiertue on päättynyt. Se vei minut ei enempää kuin kolmekymmentä sekuntia näki läpi köyden.
  
  
  Hän otti sanomalehden johdolla. Tämä-Mateen oli rasvaa tarpeeksi vetää temppu. Hän avasi lehden ja jätin sen taitettu vain kerran. Sitten hän rullattu se ylös ja sitten vinosti osaksi tiukka sylinteri ja kumartui sen puoleen. Valmis tuote oli kartiomainen kahva ja rock-hard head. Se oli halpa ase, mutta tappava.
  
  
  Hän piristyi leikkaa köydet, sitoi hänen jalkansa löyhästi tuoli, ja liukui hänen kätensä takaisin, puristi sanomalehti hänen selkänsä takana.
  
  
  Minun ei tarvinnut odottaa kauan. Ego shaggy tömisteli portaat alas, ja lukko napsautetaan. Guido naama oli kirkkaan punainen. Hän potkaisi oven.
  
  
  "Paskiaiset", hän sanoi. — Hän haluaa Chang tappaa sinut. Rangaista minua. No, he kaikki voivat saada paskaa minulle. Kun se on valmis, olet kuollut.
  
  
  "Älä tee tätä, Guido", sanoin.
  
  
  "Lopeta rukouksesi, kaveri", hän sanoi, tulossa minulle aseen kanssa.
  
  
  Avasin suutani hieman, jotta hän luulisi minun piti sanoa jotain muuta. Sitten hän oli heittänyt bidu po itselleen, ja hän löi ego on käsi aseen kanssa. Ase arced yli Ego on olkapää ja törmäsi maahan hänen takanaan.
  
  
  Guido silmät laajenivat. Hän kyyristyi alas puolustautui, tunne hänen mustelmilla käsivarsi ja laahustavat hänen jalkansa. Ego on hengitys juoksi ympäri hänen heittoliina keuhkoihin kuin hänen adrenaliinia järjestelmä säätää aalto kipu. Ego kirkkaat silmät älä koskaan anna minun mennä.
  
  
  Seurasin häntä, kun hän liukui taaksepäin. Hän pysähtyi hieroen loukkaantunut käsi. Hän pääsi takaisin, haparoiden ase.
  
  
  Yhtäkkiä hän putosi polvilleen, ja hänen oikea käsi ampua hänen ase. Odotin, kunnes hänen kätensä oli täysin laajennettu, sitten näpäytti sanomalehti klo ego on kyynärpää. Luun rikki, ja eläin ulvoa pakeni Ego huulilla.
  
  
  Jossain edellä, kuulin hänen äänensä, kun lääkäri... "Guido?", hän sanoi. "Makarooni! Missä olet?'
  
  
  Guido oli nurkkaan tässä pimeässä kellarissa huone, hänen kasvonsa vääntynyt kipua kuin hänen loukkaantuneet käsi syöksyi hänen ase. Ego on sormet suljettu ympäri korviaan myöten kuin hän antaa hänen ase osuma Ego on nenän alla, sieraimiin. Ego nenä oli murskattu, ja sirpaleiksi luun tunkeutui ego on murha-pakkomielle aivot.
  
  
  Kimeä itku huuto pakeni ego on bloodied kasvot. Sitten hän kaatui selälleen, nykimisestä, ja jäädytti. Hän sai alas hänen polvilleen, siirtynyt bidah hänen vasen käsi, ja otti aseen hänen oikea.
  
  
  Katse ylös, hän näki aavemainen hahmo pukeutunut musta yläreunassa portaita. Ego on kädet olivat levällään, ja tumma neste oli hitaasti tippuu neljä tikari-kuten nauloja. Hän pysähtyi portaiden yläpäässä, ja siellä kuulin, että Zhang puhua ensimmäistä kertaa, ja kaksi sanaa, hän sanoi, teki veren hyytymistä, hyytymään suonissani.
  
  
  "Mactan on Latrodectus", hän sanoi tasaisella äänellä.
  
  
  Kiitos kyseenalainen ilo akselit learning miten selviytyä Hänen, tiesi, mitä tippuu ego kynnet: keskittynyt epäkohtia musta leski.
  
  
  
  Luku 8
  
  
  
  
  Ja niin se oli. Ei ole virhemarginaalia. Joko pääsen eroon Chang, nopeasti ja tarkasti, tai hän saa minut ja kyyneleet minun ruumiini erilleen joitakin pahoja myrkkyjä vapautuu mikään muu olento Maan päällä. Kauna on viisitoista kertaa suurempi kuin kalkkarokäärme. Mutta kuolema, jos se oli yhtään lohduttaa, niin todennäköisesti tule pian, koska tätä vastaa myrkky tuhansia hämähäkkejä tippuu joka jättimäinen kynsi tämä Kiinalainen.
  
  
  Hän lähestyi minua kuin jos hän oli aseeton, askel askeleelta, kuin joku kävely hautajaiset kulkue. Hänen takanaan, yläreunassa portaita, etsii alas kanssa pilkkaa hymy, Tohtori Inuri tehty rento ele jäähyväiset, koska jos sanot hyvästit kaksi ping-pong pelaajia, ja katosi koko näkymä.
  
  
  Hän vetäytyi syvemmälle huoneeseen ja asetti valkoiseksi maalattu tuoli itsensä ja lähestyvän Chang. Ego on kasvot olivat ilmeettömät, hänen hengitys uupumaton, hänen tumma katse.
  
  
  Hän laittaa hänen jalat yhdessä. Tämä ei ollut aika huono ammunta tuloksia. Hän oli oikeassa Guido on ase. Se oli .22-kaliiperin Trejo, Malli 1. Valitsin nuppi oli asetettu tulinopeus: kun liipaisimesta vedetään, kahdeksan kierrosta räjähti, ja se oli ajaa hit Chang on luinen rintakehä. Jos se oli emu-tavoitteena pää, oli olemassa mahdollisuus, että jotkut luodit olisi ikävä, koska ego on rekyyli."
  
  
  Chang pysähtyi alareunassa portaita pitkin, vieressä huone, varjossa ego-uponnut kasvot. Ja sitten musta pitkähihainen kädet, nuo hirveät kädet, huojuvat hypnoottisesti edestakaisin kuin kylmä alkusoitto balettiin of death, liukui kynnyksen yli.
  
  
  Hänen ase oli nostanut molemmat kädet. Hitaasti, hauta on kaareva aseita writhed, kuten jättiläinen ankeriaat rituaali suorituskykyä, ja ajoittain tippa paksu myrkky rullattu alas kynsien maahan.
  
  
  Tunsin aseen vaappua kädessäni, mutta vastusti kiusausta avata tulen. Hän halusi Chang siirtyä syvemmälle huoneeseen, kohti valoa.
  
  
  Hän laski aseensa huolellisesti lievittää hänen lihasten ja nivelsiteiden rasitusta odottaa. Juuri silloin, Zhang hyppäsi yli tuoli.
  
  
  Ei ole aikaa kaksi kättä. Ei ole enää aikaa huolellinen tavoitteena. Leffa hänen lonkan, hän nosti aseen ja veti liipaisimesta.
  
  
  Siellä oli räjähdys... täydellinen hiljaisuus.
  
  
  Guido on suloinen kuolema kone on jumissa.
  
  
  Chan seisoi toisella puolella tuoli, tönäisi hänen sormensa silmäni. Vaimennuksen, löin häntä paperia bat, mutta tavannut vain ilmaan, kun hän otti kätensä pois. Hän kiersi nopeasti tuoli, liikkuvat sivuttain, mutta kun hän muutti, hänen teki saman, pitäen samalla etäisyyttä.
  
  
  Sisällä mikrosekuntia toisiaan, musta, rasvainen kynnet välähti eteenpäin kuin neljä nuolta, etsivät silmäni. Hänen työnsi aseen minuuttia, huitominen edestakaisin, lyömällä vain ilmaa.
  
  
  Jokainen gramma pitoisuus aivoni ja silmäni kireät mitata suunta ja nopeus kunkin Chang on mahdollisesti tappava hyökkäyksiä.
  
  
  Ja hypnoottinen malleja, hän kutoi minulle olivat vain osa enemmän monimutkainen ääriviivat vanha suunnitelma, joka lopulta päättyy kuolemaan. Ilma-lävistyksiä kynnet välähti ja nuoli ja nuoli, aseiden leviämisen kauemmas toisistaan, silmien kuormittavien enemmän ja enemmän pysyä pimeässä, heikko liikkuvuus. Sitten oli hetken huolettomuus, terävä kipu naula ajetaan lihaan, ja sitten tuska ja kuolema.
  
  
  Ellei Chang kuolemasta tuli nopeammin.
  
  
  Hänen klubi oli suunnattu emu on leuka, ja kun hän nykäisi päätään taaksepäin, hänen vasen käsi iskeytyi emu: n head kaikki sen vahvuus. Hän huohotti ja porrastettu takaisin, mutta pian takaisin hänen tasapaino ja hyökkäsi jälleen.
  
  
  Kävelin häntä, vetää pois tuolin edessä. Chan seisoi hänen tilalleen.
  
  
  Ego on vasen käsi yhtäkkiä ampui jopa silmäni. Hän heitti päätään taaksepäin, mutta tajusi liian myöhään, että se oli harhautus. Ego on oikea käsi oli huomautti alas, kaksi myrkkyä keihäitä suunnattu verkosto suonet minun ranne, joka oli jo työntää tuoli eteenpäin.
  
  
  Hänen tuoli oli jenkki takaisin viime hetkellä, ja Chang kamppaillut tehdä hänen liikkua. Hän oli myöhässä. Ego on pinky sormi lensi tavoite, ja kärki pitkä kynsi hänen etusormi törmäsi pöydälle.
  
  
  Hänen oikea käsi, hän osui hänen ego päähän mailalla. Hän kumartui välttää häntä kuin hänen tuoli kääntyi toisinpäin. Se palkittiin hauras ratista. Sihisevä hengitys, viha sekoittaa hämmennys, pakeni Chang huulilla. Neljän tuuman kynsi seisoi vavisten, sen kärki haudattu syvälle puuhun.
  
  
  Hän veti hänet tuoli hänen luokseen uudelleen. Tiong ei halunnut kuulla enempää. Tuoli häiritsi Emu on ego aikeet. Ego vasen käsi ei halunnut minun kasvot ja silmät, ja oikea käsi tarttui tuoliin ja yritti vetää ego pois minun vahva temppu.
  
  
  Välillä meille, värjätään, rikki kynsien vapisi valkoinen maalattu puu; terät olivat enintään millimetrin ja puoli pehmeä kuusen, kuin pieni nuoli, kaikki katettu tappavaa myrkkyä, mistä terävä pää säröillä toisella puolella .
  
  
  Väistelee yksi, noin Chang on korkea potkuja kanssa, hänen vasen käsi löi häntä mailalla ego hänen oikea käsi, joka oli jo kiinni tuoliin. Chang käveli pois kimaltaa jännitystä hänen silmissään.
  
  
  Hänen, tiesi, mitä hän oli odottanut: yksi hetki piittaamattomuudesta. Kun minä kumartui pöydän lakko, selkä ja niska olivat altistuneet minun ego, minun vasen käsi.
  
  
  Jos hän olisi pitänyt kiinni pohjaan tuoli, hän olisi vaihtanut mitään muuta kuin kipeä ranne puhdas ja lopullinen vasen käsi kaulaani. Se oli lause, en aio toistaa, vaikka Chan toivoi.
  
  
  Tuoli hitaasti työnsi hänet häntä kohti, heiluttaen klubi uhkaavasti. Nyt puu oli saavutettavissa uudelleen, Chang ojensi oikean kätensä ja tarttui ahnaasti tuoli.
  
  
  Meillä on jälleen kerran otti meidän hinaaja-of-war-tehtävissä ympäri tuoli, joka ulottuu Ego on käsi kohti minun tavoite, kun hänen pomppi edestakaisin, väistelee hänen armoton hyökkäyksiä.
  
  
  Yhtäkkiä hän putosi polvilleen ja hyppäsi alta tuoli.
  
  
  Sitten toinen pitkä kynsien Chang oikea käsi irtosi ja putosi hiljaa lattialle.
  
  
  Ennen kuin hän voisi toipua lipun toteutus välys, hän nousi ylös jälleen. Ja ensimmäistä kertaa, hänen äänensä näin pelon hänen ego on silmät. Ase Ego on oikea käsi oli nyt täysin tylsä.
  
  
  Hän tarttui tuolin uudelleen. Se oli liikkua, että Chang voisi vain sivuuttaa hinnalla hengenvaarassa. Kädenojennus hänen vasen käsi, hän tarttui pohjaan puun uudelleen. Ja äänestää seisoimme kuin kaksi duelists nenäliinan kokoinen pinta, vain muutaman liikkeitä ja kuolema on hyvin lähellä.
  
  
  Hän vastusti kiusausta lähestyä Chang näissä tappavia tikareita, riskeeraa elämänsä murskata hänen kasvonsa yhdellä iskulla club. Kertoimet olivat yhä enemmän ja enemmän minun hyväksi toisen. Se oli puolittunut vuoteen arsenal edessäni. Hänellä oli varaa odottaa häntä. Mutta Chang hajosi. Hän heittäytyi koko tuoli, hänen päänsä työntövoima eteenpäin kuin ihminen keihäs.
  
  
  Bidu heitti sen, hyppäsi sivuun, ja tarttui Ego on ranteen molemmin käsin. Ego kynnet halusi minun lihaa kuin pari tumma, hohtavan hampaat. Ego on lihaksikas elin, makasi kasvot alaspäin pöydälle.
  
  
  Hän otti toisella kädellä pois egon ranne ja painetaan egon kaula pöytään hänen kyynärpää, kun taas muut veti ego on käsi takaisin. Hän kamppaillut minun paino ja minun pitoa, hermoja ja lihaksia katkaiseva ja luu murtui. Ego on suu avattiin hiljaa huutaa. Hänen paine helpotti, hänen kätensä putosi avuttomana reunaan tuoli. Tiong makasi huohottaen. Ego on silmät ilmaisivat sietämätöntä tuskaa ja suunnatonta vihaa.
  
  
  Otin askeleen taaksepäin ja katsoi häntä.
  
  
  Me molemmat näki sen samaan aikaan: rikki kynsi oli edelleen jumissa puun, ja hän tiesi, että Chan oli päättänyt napata sen, huolimatta kipu ja hyödytön käsi, käyttää ego hänen viimeinen hyökkäys. Kun hän nousi ylös hänen loukkaantuneet oikea käsi, hän käveli ympäri hänen ego ja laskeutui karate potkia emu on kaulan puolella hänen kätensä, aiheuttaen ego kasvot murtaa puuta vasten.
  
  
  Kauhea huuto purkautui noin egon sisukset, ja kun hän stahl pyörähti ympäri kuin lohikäärme, huojuvat edestakaisin päälle valkoinen alttarin tuoli.
  
  
  Oli kynsien sirpale noin hänen oikea silmä. Hän huusi vielä, kun hänen ruumiinsa sortunut myrkkyä, liukuva pois tuolin ja lasku lattialla jysähtäen.
  
  
  Minulla ei ollut aikaa hukattavana meidän egot-meidän kunnioitusta kuolleita, meille-edelleen tuijottaa Guido ja Chang ruumiita tässä synkkä areenalla. Minulla oli jotain tekemistä sen kanssa, Tohtori Inuris, ja olen nopeasti meni ylös portaita.
  
  
  Talon ulkopuolella, hän kuuli myrskyisät Mercedeksen moottori. Hän oli ohjattiin ulos ovesta aivan kuten auto peruutti pihatieltä ja katosi nurkan takana talon. Näin tyttö etupenkillä, kamppailee inhottavaa hullu.
  
  
  Kun hän saavutti kulmassa huvila, auto oli yläosassa rinne alas portille. Hän olisi ollut portilla ennen minua, mutta Tohtori Inuris on pysäyttää avata tapauksessa. Sitten minä kiinni hänen ego ja smash emu on kallo cashew-pähkinöitä. Tohtori Inuris on tuntunut samalla tavalla.
  
  
  Oikeanpuoleinen ovi vedettynä auki, ja tytön ruumiin, pyöritellään, jonka ego käsi, lensi pää edellä.
  
  
  Hän juoksi hänen auto kiiti kohti porttia. Siellä oli kiljua pelottelun alla Inuris toi hänet yhtäkkiä lopettaa ja syntyi, kiertää auton. Ajovalot, hän oli epätoivoisesti yrittää avata portin.
  
  
  Minulla ei ole nyt aikaa.
  
  
  Hän polvistui hänen viereensä ja otti hänen päänsä käsiinsä. Katselin Hei kasvot, hän kuuli moottorin pauhu jälleen Inuris ajoi portin ympärillä.
  
  
  Tyttö herätti.
  
  
  Taivas oli kevyempi idässä. Sumu oli hälvennyt ja virkistävä tuulahdus puhalsi pois taivas.
  
  
  Tyttö yhtäkkiä tajuihinsa, hänen silmät pelosta.
  
  
  "Se kaikki juuri nyt," sanoin, antaa hänelle iso hali. "Hän on poissa, ja en usko, että hän koskaan tule takaisin."
  
  
  Tunsin jännitystä hänen ruumiinsa helposti, ja muutaman minuutin kuluttua, hän katsoi minua ja onnistui hymyilemään.
  
  
  Se oli kaunis.
  
  
  
  Luku 9
  
  
  
  
  Istuimme kuistilla vaiheet, jossa juomia, jotka hän oli tuonut pois sisältä. Siinä ei ollut mitään vikaa scotch Inuris oli. Tyttö näytti normaalilta, lukuun ottamatta muutamia naarmuja hänen kyynärpäät.
  
  
  Kysyin häneltä, jos hän halusi tulla, mutta hän pudisti päätään. En voinut syyttää häntä. Villa ei näytä kovin houkutteleva kasvava dawn. Paloja lohjennut rikki ja pinkki kipsi pullistunut, ja tumma ruoste täplät levinnyt koko pinta kuin räjähtää kapillaareja vanha juoppo on nenä.
  
  
  Ei, hän ei voinut syyttää häntä, että hän ei halua mennä enää. Sillä Ei, se oli todella ahdisti talo, jossa on muistoja todellinen kauhujen, jopa ilman ruumiita Guido ja Tiong ylimääräisenä, kammottava touch.
  
  
  Hän nojautui vastaan yksi kuorinta puinen pilarin nurkassa portaita ja tuijotti merelle.
  
  
  Ey kertoi hänelle, että Guido ja Tiong oli kuollut. Hän otti uutiset nyökkäys, ikään kuin tällaisia asioita olivat väistämättömiä maailmassa, jossa oikeudenmukaisuus kulkee aina sen kurssin ja paha ei voi paeta kostoa.
  
  
  En vaadi, että hän puhua. Hän tekee sen tarpeeksi, kun hän on valmis. Tiesin, että se. Mutta hei, ensin hän piti istua ja nauttia raikkaasta lämpötila, tuoksu havupuiden, ja herkullinen tiedon, että hän oli vapaa Tohtori Inuris ja ego pieni jengi.
  
  
  Hänen päänsä heitetään takaisin, hänen kultainen hiukset kuin tyyny vanha pilari, hän oli nauttia puhdasta ilmaa uusi päivä.
  
  
  Kun hän lopulta puhui, hänen äänensä oli järjettömän haikea. "Se on niin mukavaa täällä", hän sanoi. "Oh, en halua suoraan täällä, täällä, tässä paikassa. Tarkoitan täällä, pitkin Riviera, jossa on puita, kukkia, meri, taivas ja aurinko. Olisin pyytänyt häntä tulemaan eri aikaan, jonkun toisen kanssa. Mutta vaikka joku Tohtori Inuris voi poistaa ego kauneuden. Ja nyt, että hän ei ollut täällä, hän olisi pitänyt jäädä tänne. Ainakin väliaikaisesti. Mutta että ei voi olla totta, ei nyt. Minulla on muutakin tekemistä. Inuris ' pako oli vasta alkua, ainakin minulle. Etkö usko, että hän palaa takaisin, sinä, Nick?"
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. "Ei, hän ei ole tulossa takaisin tänne," sanoin. — Mutta se ei tarkoita, hän ei enää näy. Tiesin, että ihmiset, kuten häntä ennen. He eivät pidä siitä, kun ih on nöyryytetty. Ne voi antaa ih suunnitelmia saada sekaisin. Ja kun he tekevät, he yleensä haluavat kostaa. He eivät lepää ennen kuin he saavat kostaa, vaikka se vie vuosia. Tohtori Inuris on juuri tällainen henkilö.
  
  
  — Miten lopettaa ih?
  
  
  — Sinä tapat ih. Kuin hullut koirat.
  
  
  Hänellä oli yllään sininen työpaita muutaman napit auki ylhäältä ja valkaistut farkut. Aamulla, sitten kauhu yön, ja vaatteita hän oli hätäisesti tarttui ympäri hänen matkalaukku hänen huone, jossa yksi väärä liike voi tehdä Guido ampua, hän näytti niin hyvä, jos ei parempi, koska hän oli, että aamu-kasino, hetki ee ensimmäinen näki hänet.
  
  
  Hän veti ylös hänen polvilleen ja kietoi käsivartensa ympäri ih. Hän kumarsi päätään kattaa hänen kasvonsa hänen kultainen viitta, joka peittää kaiken paitsi silmät ja otsa. Hän katsoi ylös minuun vinkkejä hänen polvet.
  
  
  "Voit istua tähän, Nick", hän sanoi. "Vapautit minut Tohtori Inuris. Se on kaikki mitä pyysi.
  
  
  "Luulen, että muistan jotain viiden frangin murha järjestyksessä", sanoin.
  
  
  Hän nosti päätään ja hymyili. "Mielestäni sopimus on täytetty", hän sanoi. "En usko, että olet hema kuten Guido, joka tappaa pöllöt."
  
  
  "Kaukana siitä", sanoin. "Mutta jotkut ihmiset vain täytyy tappaa. Ja minusta tuntuu, että Tohtori Inuris on yksi niistä ihmisistä.
  
  
  "Olet enemmän oikeassa, kuin sinä luulet", hän sanoi. — Mutta sen ei pitäisi olla ongelma. Ehkä voin löytää apua muualta, jos tarvitsen sitä.
  
  
  "Luulen, että ongelma on nyt," sanoin. "On mahdollista, että Tohtori Inuris kannattaa käsitellä myöhemmin, hänen, ajatteli hän voi olla jotain minullekin. Sanoin, että ihmiset pitävät häntä eivät ole erilaisia, kun he ovat keskeytti ihc. Ja uskon, että minulla on hieman häiritsi minun ego suunnitelmia. Se voi tehdä minut nukkumaan huonosti, mietin, missä hän on, mitä hän on, tai ehkä ajatella, että hän on suunnitellut joitakin juonittelua, että ei voi olla niin muka hyvä minun terveydelle.
  
  
  "Luulen, että olet oikeassa, Nick", hän sanoi. — Mutta voit huolehtia itsestäsi. Sinun ei tarvitse viipyä minun ja huolet.
  
  
  Pidin sen. — Pitääkö sen olla näin?"
  
  
  Hän katsoi minua ja sanoi mitään. Hän vain katsoi minua silmiin. Hänen, näki kyyneleet kumpuaa hänen silmissään. Hän pudisti päätään ja nielaisi kuuluvasti.
  
  
  Hänen sel istui hänen viereensä ja kietoi kätensä hänen ympärilleen harteillaan. ""Sitten kaikki on hyvin. Mitä se on, me korjata sen yhdessä. Ok?'
  
  
  "Okei", hän sanoi leveästi hymyillen.
  
  
  "Muuten," sanoin, " minusta se on tyhmää rikkoa voittavan yhdistelmän. Emme olisi jäänyt virtaus tästä maailmasta mitään."
  
  
  "Kiitos, Nick", hän sanoi.
  
  
  "Nyt yksi asia", sanoin.
  
  
  'Mitä?'
  
  
  "Vilpittömästi nyt, nopeasti, ennen kuin mitään muuta tapahtuu, voit vain kertoa minulle nimesi, ja mitä on tämä kaikki?"
  
  
  "Se on pitkä tarina", hän sanoi. "Miksi et kaada itsellesi juotavaa ja istua täällä yksin, pilari, jossa sinun on mukavampi olla."
  
  
  Pidin sen. "Olen valmis tekemään kaiken. Mutta ennen kuin ehdin ottaa askeltakaan, ennen taivas romahtaa, tai kuisti katto osuu sinua, tai minulla matka kynnyksen yli ja rikkoa kaulaani, hän haluaisi tietää, kuka olet ja mitä me yritämme tehdä.
  
  
  Se meni alas ei, kuten puhkeamisen automaattinen palo.
  
  
  "Minun nimeni on Penny Doane, ja yritämme estää varkauksia 15 miljardia dollaria yhdysvalloista."
  
  
  
  Luku 10
  
  
  
  
  Penny Dawn. Hän sanoi muutamia kertoja itsekseen, kun hän sekoittaa jäätelön kanssa väkijuomaa hän kaatoi itselleen. Nimi ei sovi. Se sopi hänelle, noste, hänen kultainen hiukset, ruskettunut iho, ja hänen halukkuudestaan hyväksyä se, kun kertoimet kääntyi häntä vastaan.
  
  
  Hänen sel on päinvastainen-ei kun jalka sarakkeen. "No, Penny, kerro minulle tarina."
  
  
  Hän nojasi päätään vasten pilari antaa auringon lämmittää hänen väsynyt kasvot. "Tarina Penny Doane," hän aloitti, hänen äänensä pehmeä ja huomaavainen, " alkaa tarina Philip Doane, isäni..."
  
  
  Philip Doane oli syntynyt Kiinassa, poika Amerikkalainen lähetyssaarnaaja. He asuivat kylässä, jossa ne hoidetaan sairaita, auttoi köyhiä, ja jossa Philip Doane vietti lapsuutensa. Kiinan elämäntapa oli kaikki, että nuori Philip tiesi.
  
  
  Monien nuorten Philip Ei ystäviä oli vanha Shan Ji Jo. Hän oli laiha, kyttyräselkäinen mies, jolla on pitkä valkoinen viikset, joka roikkui alas molemmin puolin rta. Ego iho oli kuin pergamentti, mutta hänen kätensä olivat yhtä joustava kuin teini. Hänen nuorempi vuotta, Jie Shan Jo oli kuuluisa taikuri.
  
  
  Philip Doane oli vanhan miehen suosikki kylässä, ja hän oppi Philip joitakin hänen temppuja. Gee rakasti arvoituksia ja haastavia asioita. Hän voisi viettää monta tuntia veistos esineitä, kuten monimutkaisia laatikot hän koottu - laatikko, sisällä laatikko, sisällä laatikko, joka voisi vain avata joku, joka tiesi ih monimutkainen, mutta yksinkertainen yhdistelmä. Napauttamalla yksi spot, napauttamalla kevyesti toinen, aiheutti laatikko avata.
  
  
  Ji Shan Jo opetti nuori Philip taidetta näitä temppuja, ja kun Philip oli ottaa hänen vanhempansa Amerikkaan, hän ei koskaan tiennyt, hän oli tullut varsin taitava luomaan ih. Haastava Joe palapelit . Muistoksi ja kunniaksi heidän ystävyytensä, vanha mies antoi Philip yksi hänen laatikot, taideteos peitetty kaunis norsunluun kaiverruksia. Philip Doane oli kymmenen vuotta vanha, kun hänen vanhempansa palasi Amerikkaan. Hän ei koskaan unohtanut meitä, vanha mies paha silmä ego. "Elämä on täynnä taikaa," Tse sanoi . Shang Jo kertonut poika. "Et koskaan tiedä, mitä temppuja se tulee olemaan tai mitä ihmeitä se tuottaa. Se on suurin show kaiken aikaa."
  
  
  Kun asuu Amerikassa, Philip jatkoi ratkaista arvoituksia ja taikatemppuja. Hän rakasti linnoja. Näppäilty lukot, yhdistelmä lukot-kaikki tämä kiehtoi häntä. Kun Philip meni yliopistoon, hän opiskeli tekniikan ja jossain vaiheessa meni töihin yritys, joka kehitti security systems pankkialalla. Se oli täydellinen työ Philip Doane.
  
  
  Aivan alussa uransa, hän alkoi saada tietyn maineen ansiosta hänen harkintansa, ilmeisesti maaginen lahjakkuus suunnittelussa turvajärjestelmät. Kun muut yritykset lähestyi häntä, hän meni liiketoimintaa itse. Ottaen huomioon hänen maineensa, se ei ole yllättävää, että hallitus otti häneen yhteyttä pian sen jälkeen, kun tehtävän hän sai.
  
  
  Gold Mine ja Fort Knox on tullut lähes synonyymi yhdysvalloissa. Mutta mitä monet ihmiset eivät tiedä, on, että siellä on nyt enemmän kultaa Federal Reserve vault lähellä kohdetta Nassau-murskattu Manhattanilla kuin missään muualla maailmassa. Ja kun hallitus päätti päivittää tätä varastoon, se kääntyi Philip Doane.
  
  
  Penny Dawn siirtynyt ja työntää jalkansa nojalla hänen. Toinen lasi saapui, ja hän otti kulauksen, kertoo hänen tarinansa.
  
  
  "Se on hyvä asia, Philip Et on rehellinen mies," sanoin.
  
  
  "Ah", hän kuiskasi, " mutta tämä ei ole hänestä. Oh, kyllä, " hän lisäsi hätäisesti. "Älkää erehtykö tästä. Rahaa, kultaa tai määräyksiä; - tunnistaa, tai mitä tahansa he pyysivät meitä ego suojella, se ei välittänyt. Se oli vaikea tehtävä hänelle kehittää jotain, että Ji Shan Jo olisi ylpeä. Äänestys siitä, mikä motivoi heitä. Suunnittelu linnoja, jotka olivat sekä yksinkertainen ja monimutkainen samaan aikaan."
  
  
  "Joten päivittäminen security järjestelmän Nassau-Sturt ego varastoon oli suurin haaste", sanoin. "Ja hän valmis?"
  
  
  Hän hymyili salaperäistä hymyä. ""Ah, kyllä. Hän teki. Se oli suurin mestariteos ego elämä..."
  
  
  Hallitus haluaa väittää, että kukaan ei tiedä, yhdistelmä tarvitaan avata turvallinen, että kukaan ei ole tarvittavia tietoja murtautumaan siihen. Mutta tietenkin, Philip Doane on ainoa henkilö, joka tietää ego. Ja ne fretti kuin hän suunnitteli holvissa, hallitus palkkasi ego konsulttina säilyttää laatu ih turvatoimet. Se tekee kaikki tarvittavat korjaukset mukaan uusimmat uutiset sellaisilla aloilla kuin turvallisuus tai varkaus tekniikoita. Hän tekee lopullisen päätöksen siitä, kenet palkataan, koska aseistettu vartija, on tärkeä osa puolustusjärjestelmää. Philip Doane voinut elää pitkän ja onnellisen elämän. Elämä oli hyvää. Hän oli hyvin kunniallinen asema, hän meni naimisiin kaunis Jean, ja he saivat tyttären, jolle he olivat molemmat erittäin omistettu: Penny.
  
  
  Mutta elämä oli täynnä temppuja, Ji Shan Jo oli sanonut sen niin monta kertaa. Ja yksi päivä tämän kohtalokkaan taika muutti kaiken.
  
  
  Oli helteinen kesäpäivä, ja Dawn on perhe ajoi rannalle paeta ahdistava kaupungin lämpöä. Kun he palasivat illalla, väsyneenä ja virkistynyt, he olivat vain muutaman kilometrin päässä kotoa, kun se tapahtui. Kuljettaja auto on tulossa toiselta puolelta menetti hallinnan ja törmäsi Doane auton nokkakolari. Philipin vaimo kuoli heti. Philip itse oli vain muutamia naarmuja. Mutta Penny Dawn meni pää edellä tuulilasin läpi. Hän oli pahasti häirinneet.
  
  
  Lääkärit sitoi tytön ylös parhaansa mukaan, mutta kertoi Philip, ei ollut mitään muuta he voisivat tehdä. Hän olisi arpinen loppuelämänsä, ja Philip Doane oli pistelee syyllisyyttä onnettomuudesta, joka oli niin kauhea seurauksia lapsen ego. Penny kasvoi päin sellaista julmuutta, että muut lapset voivat näyttö: solvaamista häntä häirinneet, arpinen kasvot. Philip tuntui enemmän loukkaantunut kuin Penny. Hän hemmoteltu Penny kaikin mahdollisin tavoin kompensoimaan hänen epämuodostuma, joka oli tullut jonkinlainen pakkomielle hänelle. Hän otti hänet tuhlaavainen matkoja, lähetti hänen paras koulut, palkkasi piano ja laulu opettajia, opettajia, vei hänet konsertteja, baletti, teatteri, kaikkea ei. Ja, tietenkin, me veimme hänet kaikki plastiikkakirurgit maassa.
  
  
  Tuntui siltä, että joka kuukausi oli eri lääkäri, ja joka kuukausi sama reuma: arpikudosta, epämuodostumia liian täydellinen. Ei ollut mitään muuta, mikä voisi olla tehty. Kasvaa, menee kouluun, ja saada hänen tutkinto, Penny oppinut elämään hänen arvet. Hän oli sopeutunut hyvin, ja ajatteli hänen elämänsä oli ohi. Mutta hänen isänsä jatkui, huolimatta hänen protesteja, etsien tämä maaginen kirurgi, joka ei ollut olemassa.
  
  
  Mutta se osoittautui, että se on olemassa. Ja yksi päivä, ilmoittamatta ja kutsumatta, hän osoitti Philip Doane on Manhattanin toimisto. "Minä otan sen", mies sanoi, " että olet etsimässä kirurgi tyttäresi?"
  
  
  - kyllä... mutta kuka sinä olet...?
  
  
  "Olen kirurgi," mies sanoi. 'Voinko esitellä hänet? Dr. Lothar Inouris.
  
  
  
  Luku 11
  
  
  
  
  Niin paljon enemmän. Inuris viittasi yksinkertainen vaihtokauppa: pääsy Federal Reserve vault vastineeksi uudet kasvot Pennin.
  
  
  Se tuntui naurettavalta. Vain hullu olisi tarjota sitä, ja vain hullu ottaisi sen vastaan. Tämä ei tarkoita, että Lothar Inouris ja Philip Doane olivat yhtä hullu. Jos Philip Doane oli vihainen, hän oli hullu rakastunut hänen tyttärensä. Kaikki vanhemmat haluavat tehdä jotain, heidän lapsilleen; Philip meni äärimmäisyyksiin. Ja hinta oli korkea, sillä Don Philip. Ego pyydettiin maksamaan korkein hinta varaa: tuhoaminen ego mestariteos. Crypt hän suunniteltu on vahvistettu betoni seinät. Se on kaksikymmentä-seitsemän metriä alle Nassau Street. Ulkopuolella on portti, jossa on monimutkainen kahden avaimen järjestelmään. Mutta pääsy itse holvissa on läpi kapea käytävä, läpi kolme metriä, yhdeksänkymmentä-ton teräs sylinteri. Sylinteri pyörii yksi-sata ja neljäkymmentä tonnin runko. Kun sisäänkäynti on suljettu, sylinteri kääntyy niin pitkälle, että runko on täynnä terästä, ja sitten uppoaa yhden senttimetrin, kuin valtava korkki pulloon. Se on ilmatiivis, vesitiivis, ja lukittuna jonkin aikaa, puhumattakaan kaikki elektroniset laitteet, televisio, ja muut havainnosta laitteita, sekä ihmisten turvallisuutta järjestelmän ympärille rakennettu yksi suurimmista yksiköistä laatuaan maassa: tarkka-ampujat harjoittelevat säännöllisesti. pienet aseet ja automaattiaseet.
  
  
  Hälytysjärjestelmä voi estää minkä tahansa exit ympärillä rakennuksia. Ja holvissa on lukittu osastoja, triple lukot. Ne sisältävät noin neljätoista tuhatta tonnia kultaa yhdysvalloissa ja noin seitsemänkymmentä muissa maissa. Jokainen palkki painaa noin kaksitoista kiloa. Se ei ole jotain, voit kuljettaa taskussa, ja et voi tehdä sitä huomaamatta koko laivaston kuorma.
  
  
  Saada kultaa pois oli mysteeri, että vaikka Zhang Ji Jo olisi halunnut. Ja talous-ja rahaliiton olisi myös, kuten Philip Ei ole ratkaisu. Se oli yksinkertainen ja vaikea samaan aikaan.
  
  
  Ensimmäisessä kokouksessa, kaksi miestä tuli kasvotusten niiden ehtoja. Philip Ei, mies pakkomielle hänen tyttärensä on tragedia, ei heti päättää vaihtaa hänen ainutlaatuinen taika, että Dr. Lothar Inuris. Web ongelma oli luottamus.
  
  
  -"Mutta, rakas ystävä," sanoi Tohtori Inuris: "Voimme luottaa toisiimme. Uskon, että voit tuoda tämän projektin onnistuneesti päätökseen, ja sinun pitäisi antaa minulle, onnistunut toiminta tyttäresi. Sinulla ei ole valinnanvaraa.'
  
  
  "Tietenkin sinä olet oikeassa", Philip Doane sanoi. "Ei kukaan, toistan, kukaan ei voi tehdä mitä voin tehdä. Se oli täydentänyt pisimmällä menetelmiä. Oma menetelmiä, jotka perustuvat vuosien tutkimus.... Ja hänen ainoa kirurgi, joka voi parantua arpi kudos, joka on vaikuttanut tyttäresi, ja antaa hänelle paitsi uusi kasvot, mutta myös kaunis."
  
  
  "Ja hänen," Philip Ei sanonut kiihkottomasti, " hänen on vain yksi maailma, joka on täynnä turvallisuuden tietoja, jotka tarvitset."
  
  
  'Se on oikein. Joten kumpikaan meistä haluaa pettää luottamuksen toiseen, ei se? Mitä molemmat miehet olivat vaativat, oli valtava urakka. Inuris, tarkoituksenaan paeta noin kuudesosa maailman kultaa louhitaan ikimuistoisista ajoista lähtien, suostui antamaan Philip Doane kanssa lojaali niin kauan kuin on tarpeen. Kuitenkin, oman turvallisuutensa, hän kieltäytyi nimi muut johtajat mukana tämä suuri ryöstö. Vastineeksi, hän päätti perustaa Toiminta Pennin, jos Philip osoittaisi hänen yhteistyötä tarjoamalla pääsyn kultaa. Kun pitkän aikavälin suunnittelu saavuttaa peruuttamaton vaihe, hän alkaa Pennyn muutosta. Se kestää kuukausia, mahdollisesti vuosia, varastaa kultaa. Toiminta on viime sunnuntaisin.
  
  
  Jo ennen ih ensimmäinen kokous päättyi, Philip Doane ja Inuris kehittynyt järjestelmä pitää yhteyttä. Niin Filippus sanoi lääkäri, että hän ei anna em tietää, kun hän oli valmis aloittamaan suunnitelmansa.
  
  
  Siitä päivästä lähtien, Philip Ei tuntunut täysin eri henkilö, hänen tyttärensä. Ensimmäistä kertaa vuosiin, hän näytti onnellinen ja iloinen. Penny ei kysy kysymyksiä tämän värin muutos, nopea zoom. Hei, halusin uskoa, että hän oli vihdoin toimeen tilanteen. Mutta tämä onni oli haitta. Penny huomasi, että hänen isänsä oli tullut kulutetaan kuumeinen jännitystä ajan, ja kun hän ilmaisi huolensa, hän piti sitä jännitystä uusi projekti. Penny pysähtyi siellä. Hän oli iloinen, että hän ei enää vetää häntä ympäri maata, kaikenlaisia lääkäreitä, ja että hän oli imeytyy hänen työstään. Hän ei ollut edes huomannut, että ego on muuttunut ulkonäkö; egon hiukset oli luonnollisesti muuttunut harmaaksi vuosien varrella, mutta ajan mittaan, egosta uuden projektin, hän oli laihtunut ja kumartui. Ego on kasvot ryppyinen ja vanha. Vihdoin eräänä iltana hän huomasi, ego on fyysisiä muutoksia.
  
  
  Hän tuli aikaisin kotiin, hyvällä tuulella, ja kaatoi kaksi lasillista hänen paras sherry, odin, jonka ympärille hän antoi ay. "Maljaa, Penny. Juodaan elämän taian."
  
  
  Penny katsoi isänsä kanssa huvitti hämmennys. Se oli ollut vuotta sitten fretti oli nähnyt ego niin onnellinen. "Mitä nyt, Isä?"
  
  
  Philip Doane istui hänen suosikki johdolla. "Olet leikannut kirurgi huomenna. Ja kun heräät, sinulla on uudet kasvot. Siellä ei ole jälkeäkään vanhan arvet ja käytön jälkiä. Penny katsoi häntä epäuskoisesti.
  
  
  "Se on totta", hän sanoi. Hän laittaa alas hänen lasi ja nosti kätensä ikään kuin vannomaan. — Olen ehdottomasti tosissani. Olen nähnyt tämän miehen työtä, ja minä kerron sinulle, emu ei ole auringossa."
  
  
  "Mutta, Isä", Penny sanoi. "Minä en enää välitä." Philip Ei nyökkäsi. "Tiedän," hän sanoi. "Ja siksi minä olen niin ylpeä sinusta." Mutta, Penny, ei viitsitä riidellä. Vaikka et välitä, tee se minulle, vanha mies. Teidän isä tuoda emu-onnea ja iloa.
  
  
  Penny ei ollut vaikeuksia hyväksyä pyynnön. Hän meni isänsä luo ja suuteli Ego poskelle. Philip laittaa kätensä noin Dawn Sl.
  
  
  "Jumala siunatkoon sinua", hän sanoi. Kyyneleet valuivat ego on posket. "Älä mene pois, Isä", hän sanoi. "Vain iloa." Hän ajatteli siitä. "Kerro minulle, mitä minä näyttää?"
  
  
  "Totta puhuakseni, en tiedä," sanoi Philip. "Jätin kaiken lääkäriin. Hän tietää, että. Mutta hän kertoi minulle niin paljon, että sinulla on hyvin, hyvin kaunis.
  
  
  "Hän näyttää olevan hyvin vahva ihminen."
  
  
  "Kyllä, hyvin", sanoi Philip.
  
  
  "Kerro minulle nen?"
  
  
  "Siellä ei ole paljon sanottavaa tästä. Mutta hieno mies. Hänen äänensä oli heikko ja huomaavainen.
  
  
  "Miten hän voi?" Kuka tuo on?" Missä on hän kotoisin?
  
  
  "Sillä ei ole väliä." Hän tuntui melkein vihainen hänelle kysymyksiä. "Hän on paras alallaan, ja se on ainoa tärkeä asia, eikö olekin?" "Isä," Penny sanoi, " on jotain mitä haluat kertoa minulle?"
  
  
  "Ei, ei", sanoi Philip, keinotekoinen hymy. — Se ei ole totta ollenkaan. Mutta siellä ei ole paljon sanottavaa nen yksin. Tarkoitan, mitä eroa? Tärkeä tulos."
  
  
  "Tämä kaikki on hyvin outoa, Isä," Penny sanoi.
  
  
  "No, tämä ei ole vielä tapahtunut,
  
  
  Hyvin? Ja hänen hermostunut ääni ja kaikki, nyt, että se on niin lähellä. Ja tämä ristitulessa kysymyksiä ei tehdä ego paremmin, joko.
  
  
  "No, en näe mitään pahaa siinä on. Tämä on estestvenno. Lopuksi, tämä on tärkeää. Tarkoitan, et voi jättää minua joitakin epäilyttävää lääkäri.
  
  
  Philip Ei hyppäsi ylös kuin jos hänen egonsa oli potkittu.
  
  
  'Isä.'
  
  
  Hän alkoi nyyhkyttää. Ego on tytär polvistui hänen viereensä. "Minusta sinun olisi parempi kertoa minulle kaiken", hän sanoi. Philip nosti kätensä hänen kasvoilleen. "En voi", hän sanoi välillä nyyhkyttää. ""En voi tehdä tätä.'
  
  
  "Sinun täytyy," Penny sanoi.
  
  
  Ja kun nyyhkytti pysähtyi, Ei Philippe, silti joka kattaa hänen kasvonsa käsillään, kertoi hänen tyttärensä, mitä hän oli tehnyt. Hän selitti, miten hän ja salaperäinen Tohtori Inuris oli onnistunut laittaa uusia ihmiset ovat uskollisia lääkäri kaikki keskeiset turvallisuus viestejä ympäri holvit vuosien varrella. Joskus Philip Ei onnistunut, kun yritän Vartija lähti ja oli palkata uuden. Philip Ei järjestetty, että kun uusi henkilö oli toi, Tohtori Inuris tota oli valittu ja nimetty. Mutta ei siinä vielä kaikki. Miehet lähtivät terveyskeskukset. Tiedot kerännyt ja esittänyt Philip, Inuris järjestetty, mitä hän kutsui " maaginen katoamisista." Vartija oli katoamassa, mutta kukaan ei tiennyt siitä. Heti, jotta voidaan ottaa egon ja ego on työtä, siellä oli ihanteellinen maailman luonut Tohtori Inuris.
  
  
  Hetken kuluttua, koko holvi-järjestelmä oli hallinnassa koko joukkue keskittyi yksi asia: varastaa kultaa.
  
  
  Don Philip ratkaisu oli niin yksinkertainen kuin se oli monimutkainen. Vaikeinta oli korvata miestä, mutta Tohtori Inuris teki sen. Ja yksinkertaisuus oli, että Philip Doane tiesi alusta alkaen, että ei ole järkeä käyttäen raakaa voimaa murtaa osaksi valloittamaton vault hän oli luonut. Ei ollut heikkouksia metallia. Heikko kohta, hän tiesi, oli vartijat.
  
  
  Nyt toiminta on tullut paljon helpompaa. Useimmat kultaa omisti yhdysvallat. Jotkut bullion varastot olivat omistama muissa maissa, ja kun velka piti olla maksettu pois, "kulta trukki" heidän erityisiä kengät muutti kultaa haluamasi lokero käyttää, hydrauliset, hissit ja hihnakuljettimia.
  
  
  Joka päivä, mukaan asettamassa aikataulussa Ei Philip, jokainen vartija muutti gold bar ja korvataan egon kanssa väärennös, kun kukaan ei tiedä mitään, mutta vartija itse, ja hän ei aikonut puhua siitä. Miten termiitit syövät talon. Hidas, mutta tehokas. Muutaman vuoden kuluessa tuhansia kultaa baareja katosi. Yleensä, kun olosuhteet olivat ehdottoman turvallista, kuorma-auton kyytiin ja toimitetaan suuria kuormia. Sen jälkeen, kun tietty määrä aikaa, määrä kultaa baareja lähti holvista tuli vähemmän kuin määrä fake kulta baareja. Miljardeja varastettiin. Tällä hetkellä kullan hinta maailmanmarkkinoilla pysyi vakaana: $ 35 unssilta. Sitten, yhtäkkiä, yhdistelmä joukot alkoivat valua dollarin vahvuus. Liian monta dollaria oli painettu. Siellä oli liian paljon paperia rahaa. Luottamus dollari alkoi heiketä. Ihmisten gold hotel.
  
  
  Virallisesti, oli kultaa arvokkaampaa. Virallisesti, dollari oli arvoltaan pienempi, ja siellä oli valtava lennon kullaksi, pois dollari. Kun suuri taloudellinen viisaat maailman päätti luoda ilmainen kullan markkinoilla, hinta pilviin yli sata dollaria unssilta.
  
  
  Kaikki oli valmiina taloudellinen isku. Tohtori Inuris ja hänen ystävänsä hallinnassa lähes kuudesosa kaikista maailman kultaa. Heillä oli todellinen alenka markkinoille ja pystyivät vastaamaan korkeat hinnat ja korkeat vaatimukset.
  
  
  Hän ja Philip Ei selitti kaiken Penniäkään, ja kun hän vaati, että hän mennä viranomaisille, hän kieltäytyi.
  
  
  'Ei vielä. Se olisi katastrofi tässä vaiheessa. Jotain vuotaa ulos, ja yhdysvaltain talous ei suistaa kaaokseen. Tulos olisi niin tuhoisa, että ehdottomasti kukaan ei olisi koskettu. Teollisuus romahtaa, työttömyys lisääntyy huimasti, ja osakemarkkinoiden romahtaa. Mutta niin kauan kuin olemme hiljaa, on vielä mahdollisuus, että MEIDÄT löytää sen jälleen kultaa. Minä sanon nyt, voit vain tuhota yksi hyvä asia tässä koko tarina: uuden elämän teille. Jos olemme hiljaa, kunnes operaatio, kaikki on hyvin. Hallituksen tulee kuulla aikanaan, mutta ei ole mitään syytä rikkoa pato, kunnes saamme voittoa. Meidän on tehtävä nyt, muuten kaikki näen työssäni on ruma tyttö, ja isä tuomittu kuin varas." Penny nopeasti tajusi. Hänen isänsä oli oikeassa. Hänen ainoa mahdollisuutensa oli leikkaukseen, siten peruuttaa sopimus Philip Doane ja Tohtori Inuris. Ja sen jälkeen hän voi edelleen tehdä mitä se tekee korjata tilanne.
  
  
  Hänen isänsä tuntui lukea hänen mielessään. "Kun tämä operaatio on tehty," hän sanoi, " Dr. Inuris maksaa velkansa minulle, ja minun sopimus on päättynyt. Sitten, Penny, voit tehdä mitä sinun täytyy tehdä.
  
  
  Ja niin hän suuteli hänen isänsä hyvästi seuraavana yönä. Auto oli odottamassa edessä ih talon. Pitkä Kiinalainen mies otti hänen paikkansa ratin taakse ennen kuin hän voisi saada takaisin. Mies hänen takanaan istui varjoissa. Egon ääni tuli ego puoli-piilotettu kasvot. "Hänen lääkäri ei Inuris", hän sanoi. "Teidän kirurgi, Neiti Dawn."
  
  
  Ennen ne olivat kilometrin päässä hänen talo, hän antoi hänelle lääkettä. Ja Penny Dawn oli tajuton, kun he pääsivät määränpäähänsä.
  
  
  
  Luku 12
  
  
  
  
  Tajusin, että olin katsot Penny Dawn on makea kasvot, kun hän kertoi minulle tämän tarinan. Kun hän pysähtyi hetkeksi, hän oli kamppailee monia kysymyksiä ja huolenaiheita, joita hänen tarinansa kirkas aurinkoinen päivä. Siellä oli vielä monia keskeneräisiä kuvia, jotka hän toivoi, että hän olisi täydellinen. "Joten tämä hyvä lääkäri teki näytät Nicole Cara", sanoin, ravistelemalla viimeinen minun juoda käsissäni.
  
  
  "Kyllä, hän oli vaikuttunut kuva elokuvatähti hän ihannoi." Hänen ruumiinsa tärisi, joilla tukahdutetaan naurua. "Totta kai olin kiitollinen. En voinut uskoa silmiäni kun näin itseni peilistä. Uudet kasvot, kaunis kasvot. Sitten tajusin, että en ollut koskaan tiedossa ennen että kauneus, fyysinen kauneus, on todella ihana lahja. Mutta lahja, "hän jatkoi, hänen äänensä kireät epämiellyttäviä muistoja," edellyttää korkea hinta.
  
  
  Inuris selitti, että Penny oli tajuton, hieman yli 72 tuntia. Vielä innostunut hieno kauneus hänen uudet kasvot, täydellisyyttä, joka toi takaisin hänen ihaillen katse ympäri peili, hän ei huomannut lääkäri lähestyy häntä. "Mies voisi viettää koko elämänsä etsii tällainen nainen", hän sanoi, seisoo avoimesti hänen vieressään. "En koskaan tiennyt, Nicole." Mutta minä myönnän, että minä antaisin paljon, tiedä häntä. Ja sen näkeminen tekee minut menettää mieleni.
  
  
  Yhtäkkiä, hän pääsi ulos ja veti hänet lähelle. Käsi kiedottu ee. Ego on vapaa käsi nykäisi ohut yöpaita ja noin puristaa rintaansa. Hän painoi huulensa ja hänen ja juuttunut hänen kielensä välillä hänen hampaansa.
  
  
  Hätkähdytti, Penny murtautui vapaaksi. "Älä koske minuun!"
  
  
  "Minusta sinun olisi parempi oppia hyväksymään huomioni," lääkäri hymyili.
  
  
  Penny kysyi ego jättää. Sitten lääkäri kertoi hänelle, missä hän oli kuntosalilla: vuonna etelä-Ranskassa, huvila. Ja, kuten hän selitti, hei, älä anna hänen lähteä, ennen kuin hän ja hänen isänsä loppuun käsitellä. Penny oli pakko jäädä vangiksi. Hän teeskenteli ei tiedä välisen sopimuksen Philip Doane ja Tohtori Inuris, joka osoittautui hänen hyväkseen. Hän päätti, että paras strategia ei olisi alistuva käyttäytyminen ja tietämättömyys. Hei, emme saa jättää villa missään muussa tilanteessa.
  
  
  Tohtori Inuris, ilmeisesti ymmärtämättä, että hänen ensimmäinen karkea lähestymistapa hänen oli vakava virhearvio, ei tee mitään fyysistä työtä useita päiviä. Hän kuitenkin kohdistuu häntä "blitzkrieg" hänen perverssi viehätys. Ja" henkilökunta", Guido ja Tiong, tuli vähemmän valppaana.
  
  
  Inuris kertoi hei itsestään. Ja ympäri bittiä tietoa, että hän olisi selvittänyt katsomalla ja kuuntelemalla, hän pystyi kuvittelemaan, kieroutunut, epämuodostunut mies, joka pitää hänen vankeudessa.
  
  
  Ensimmäinen, Inuris oli koukussa heroiiniin. Ego ja rakkaus peittelemätön käyttää ruisku oli ilmeinen. Hän oli saksalaista syntyperää ja oli lääketieteen opiskelija sodan aikana. Tänä aikana hän pystyi harjoitella ja kehittää kirurgisia tekniikoita, vankien keskitysleirien, johon hän oli kiintynyt. Kuinka monia satoja ihmisiä oli hän silvottu, tapettu täydellinen tekniikoita hän oli nyt bragging? Sitten hän pakeni Sveitsiin, jossa hän avasi pieni klinikka. Hän oli kasvanut rikas kiitos fanaattinen harjoittamisesta uusia nuoria, joita vanhemmat naiset. Kasvava varallisuus kannustanut ego, ahneus, ja hän on kokonaan keskittynyt sammutus hänen jano rikkaus.
  
  
  Kaikki hänen muistelmissaan, hän ei koskaan maininnut, miten hän tiesi siitä, Philip Doane. Hän ei myöskään puhu Penny noin ih on liikesuhde.
  
  
  Muutama päivä kulunut kanssa Inuris tarinoita, kun Penny oli ottamassa aurinkoa villa on puutarha. Sitten, eräänä iltana, kun hän aisti, että Inuris ja Egot olivat rauhoittui tarpeeksi nukahtaa kiitos niiden ilmeinen yhteistyötä, hei onnistunut livahtaa pois ja tehdä siitä Mukava. Hän oli juuri saapunut kasino, kun Guido kiinni hänen kanssaan. Kun hän oli palannut villa, Inuris oli raivoissaan, ja varoitti häntä sopimattomia uhkia ei ole toista joka ilta.
  
  
  Viikkoa myöhemmin, Ay onnistunut livahtaa ulos. Ja Guido löytänyt hänet uudelleen. Mutta tällä kertaa siellä oli mies, nimeltä Nicholas Anderson.
  
  
  Hän vihelsi hänelle. "Tämä on erittäin mielenkiintoinen tarina minulle. Mutta on yksi asia. Nicholas Anderson oikea nimi on Nick Carter. Hän on agentti yhdysvaltain hallitus.
  
  
  Penny silmät laajenivat ja hänen suunsa muodosti pieni, hiljainen O.
  
  
  "Nyt, että teet sen niin selvä", sanoin," ajattelin tehdä samoin."
  
  
  "Minun täytyy tottua siihen," Penny sanoi. "Mutta en näe, että se tekee mitään eroa."
  
  
  "Minulle liian," sanoin. "Me molemmat vielä haluavat kaapata Inuris ikuisesti, ennen kuin hän tappaa meidät. Ja niin pian kuin ego-napata hänet, haluan tietää hieman enemmän siitä, kultaa ja kuka Inuris ' kumppanit ovat. Et ymmärrä, et, että, ennen kuin isäsi, sinulla on edessään jonkinlainen rangaistus?
  
  
  Penny alensi hänen silmänsä. "Kyllä," hän sanoi. 'Minä tunnen hänet. Mutta luulen, että hän tietää, liian. Ja emu eivät välitä. Ainoa asia, hän oli huolissaan kertoi. Ja nyt olen hoidettu hiljaisuudessa.
  
  
  "Ota räätälöidä, jos se ei ole totta, Penny Doane," sanoin. "Olet hyvin kaunis nainen."
  
  
  Siellä, pilalla kuisti, hän punastui. "En ole tottunut tällaisia kohteliaisuuksia vielä", hän sanoi.
  
  
  "No, sinun on parasta tottua siihen", sanoin, nousematta portaita.
  
  
  "Se kaikki on niin outoa", hän sanoi. "En tiedä, jos en koskaan totu siihen."
  
  
  Hän käveli hänen luokseen ja nosti hänet ylös. "Minä autan sinua kokeilla sitä," sanoin. "Se on vain spin, käytäntö." Hän otti hänen kasvonsa käsiinsä ja toi hänen suunsa hänen. Hän oli odottamassa minua. Hänen kätensä kiedottu minua, ja hänen ruumiinsa, leikkiä kiinteitä pisteitä ja pehmeät linjat, sulautui minun. Hänen kätensä tuli ja takkuinen tukka.
  
  
  "Ah", hän sanoi viimein, " oh, Nick.
  
  
  Hän hengitti raskaasti, ruskettunut topit rinnat pullollaan pitkä V-kaula-aukko hänen paita. Hän näki tytön silmät syttyvät vihreää tulta. Hänen kätensä kääritty kaulaani, ja hänen huulensa harjattu minun, lämmin ja märkä, jossa intohimo, joka oli aina enemmän kuin vain kiitollisuutta. Hänen reidet vasten reisiäni rytmi hallitsematon halu. Ja hänen kätensä, palvelijat hänen halu, siirretään alas koskettaa minun reidet. Hän rento hänen paita, otti rinnat käsiinsä ja suuteli hänen kovat nännit. Hän päästi paidan liukua pois hänen harteillaan kärsimättömästi. "Hurry up, Nick", hän hengitti. 'Nopeammin.'
  
  
  Hän pysähtyi, kun hän veti pois hänen valkaistut farkut ja pikkuhousut. Molemmat hänen sormensa ja ryntäsi minun riisua minulta vaatteita ennen kuin laskeuduimme alas yhdessä kasteinen ruoho, jossa hänen kädet ja jalat kiedottu minua samettinen lihaa. Hänen suunsa voihki innoissaan korvaani, kuten voice tornado ympäri, nostat meidät ylös ja laskee takaisin alas altaaseen käsittämättömän ilo. Uudestaan ja uudestaan, kunnes olimme tehneet valtava räjähdys ja vasemmalle rauhallinen, lämmin ja lähellä toisiaan aurinko uusi päivä.
  
  
  Siellä, makaa nurmen, hänen stahl kertoi hänelle, mitä hän ajatteli. Tohtori Inuris päätti ottaa hänet hänen kanssaan, kun hän pakeni. Jos emu oli onnistunut, kaikki olisi ollut hyvin, ainakin hänelle. Emu sitten voi pitää Pennyä vankinaan, kunnes fretti on varkaus kulta oli täydellinen. Mutta se epäonnistui. Ne piti heittää Penniä ympäri auton kääntää minulle ja paeta. Niin kauan kuin hän oli elossa, hän oli vaarassa. Mutta hän ei halua takaisin huvilalle. Se oli liian vaarallista. Ennemmin tai myöhemmin, joku löytää Guido ja Tiong kuollut kellarissa. Ja heti sen jälkeen joku alkoi kysellä paljon kysymyksiä siitä, henkilö, joka vuokrasi huvila.
  
  
  Ei, Lääkäri. Inuris ei koskaan palaa. Hän oli vielä ajaa. Taistelu ei ollut peliä ego. Hän odottaa ja valmistella kostotoimia hänen pyövelit, jotka marssivat sitä. Vuonna golden age, hän oli teknikko, demoni luoja, korvaa vartijat, jotka "maagisesti" katosi. Hänen, tiesi mitä se tarkoitti. Siellä oli aina joku, joka oli hyvissä väleissä tämän, kuten" loppuunmyynti "tai"ehdoton yhteistyötahoille." Nämä vartijat olivat kuolleet ih korvata. Alexander oli Inuris vaikutus varkaus kultaa.
  
  
  Joku muu on tarjota työvoimaa, brawn, ja joukko aivoja tarvitaan toiminnan laajuus ja monimutkaisuus. En tiedä kuka, mutta en löytänyt läsnäolo Guido ja Tiong vieressä lääkäri hyvin opettavainen. He eivät näytä kuin vanhoja ystäviä lääkärin tai vanhoja ystäviä joku muu. Se oli ikään kuin Guido ja Chang oli määrätty lääkäri kuin hyötyä allianssin jäseniä.
  
  
  Joten kun lääkäri jäi ilman henkivartijoita ja menettänyt tyttö, että emu olisi pitänyt pitää poissa näkyvistä, hän olisi voinut päätellä, että hän oli menossa hänen ystäviensä suojaa kuoppaan niin pian kuin mahdollista. Jos hän oli tarpeeksi nopeasti, hän voisi mennä takaisin hänen toverinsa, kertoa heille, mitä tapahtui, ja luottaa päätöksen, että he eivät anna anteeksi ego tai ei ainakaan rangaista sitä, kunnes jotain ratkaisevaa menee pieleen.
  
  
  Samaan aikaan, ego kumppanit voisivat tehdä parhaansa varmista, että mikään meni pieleen seuraamalla alas tyttö ja mahdollisesti "Nicholas Anderson." Ne varmista, että ih: n suu on sinetöity ikuisesti.
  
  
  Jos arvaus oli oikein, Tohtori Lothar Inuris on palaamassa New Yorkiin.
  
  
  "Kuulostaa hyvältä," Penny sanoi.
  
  
  Hän ei halunnut kertoa hänelle toinen hyvä syy, miksi Tohtori Inuris oli luultavasti New Yorkissa. Ei vielä. "Hyvä on", sanoin. 'Mennään. Tarvitsetko muuta talossa?
  
  
  Penny pudisti päätään. "Kaikki mitä tarvitsen on minun passi, ja se on taskussa. Mennään. Hänen kätensä liukastui osaksi minun kuten me käveli polku portti sisäänkäynnin Narcissa on villa. Aurinko paistoi kirkkaasti, ja se oli miellyttävä osa synkkä rauniot villa ja sen kuollut asukasta.
  
  
  "Liftataan Kiva," sanoin. — Meillä on vielä mennä läpi mimmo minun hotelli. Sen vain tunne, että tarvitsen ystäväni missä mennään. Ih nimet ovat Hugo, Wilhelmina, ja Pierre.
  
  
  Pian olimme taas ympäri hotelli. Otimme taksin Nizzan Lentokentältä, kaupungin itäpuolella, ja kun pysähdyimme edessä lentokentälle rakennus, Penny nykäisi minua hihasta.
  
  
  "Katso", hän sanoi.
  
  
  Pysäköity ulkopuolella — tai pikemminkin, hylätty — oli valkoinen Mercedes.
  
  
  "Olemme oikealla tiellä", sanoin. "Luultavasti hän otti Air France lento Pariisiin klo 7: 30 am."
  
  
  Otimme Muun lennon noin Hieno kello 9: 30, jossa yhteydet Pariisissa ja New Yorkissa.
  
  
  Meillä ei ollut paljon aikaa jäljellä ennen kuin lähdimme. Hän oli tuonut kahvia meille molemmille, jotkut croissanteja, ja kopio International Herald Tribune. Suuri otsikko ensimmäisellä sivulla heti kiinnitti huomioni. Kullan hinta on huipussaan. Kysyntä oli ennätystasolle kansainvälisillä markkinoilla, ja huoli tulevaisuudesta dollari tehostettava.
  
  
  Hän tarvitsi kipeästi saada tietoa siitä, kuka oli tämän takana koko kullan varastamisesta toimintaa, jos siellä oli vielä mahdollisuus torjua koko katastrofi. Jos useimmat MEISTÄ kulta oli vuotanut, kansainvälinen kullan kriisi olisi muuttua kansainvälinen paniikkia. Paperi dollaria olisi arvoton. Leipä olisi syytä milj. euroa. Hänen, muistin lukeneeni jostain siitä, Germania sitten Ensimmäisen maailmansodan. Muutaman vuoden, arvo merkkejä on pudonnut neljä markkaa neljä miljardia markkaa. Kaikki oli perustettu historia toistaa itseään, mutta tällä kertaa yhdysvalloissa.
  
  
  Matka Pariisiin oli ladattu ilman välikohtauksia. Kone ajautui yli Lahden Angels saada korkeutta, sitten ottaa pois.
  
  
  "Haluan saada takaisin pian," Penny sanoi.
  
  
  "Kun tämä kaikki on ohi," hänen isänsä sanoi.
  
  
  "Kun" tai "jos"?"
  
  
  Pariisissa, meidän piti vaihtaa konetta, ja iso Boeing 747 lähti aika Orlov . Jos arvaus oli oikein, Lothar Inuris oli enintään kaksi tuntia meitä edellä. Emme olleet menossa kiinni ego, mutta ainakin se tuntui, että olimme menossa oikeaan suuntaan. Yli Atlantin Valtameren, Penny oli nukkua minun olkapää. En syytä häntä. Ei ollut rankka yö. Olin väsynyt, liian, että asia, mutta en tunne unelias. En halunnut olla lukittuna koneessa. Hän on kiinnostunut olemaan maan päällä ja perässä Inuris ja hänen ego seuralaisia. Mutta lopulta, joku opettajista tuli intercom ja kertoi meille, kiinnitä meidän turvavyöt. Ilmoitus herätti Pennin. Hän haukotteli, venytetty, sitten käpertyi luokseni ja sulki silmänsä.
  
  
  "Hei, Sonya", sanoin. Hän avasi yksi vihreä silmä ja katseli minua alta hänen paksu kultainen hiukset. 'Aika herätä. Meidän täytyy mennä töihin.
  
  
  Hän nosti päätään ja työnsi hänen hiukset takaisin. "Pikemmin, sen parempi", hän sanoi. 'Mitä teet?'
  
  
  "Aiomme käydä isäsi", sanoin. — Tämä on ensimmäinen asialistalla. Hän on paras johtolankamme kanssa Inuris. Muista, että hän oli communication system kanssa Inuris, ja haluan tietää, mitä se on.
  
  
  Taksi pysähtyi edessä yksi viisikymmentä-vuotias kerrostalojen Riverside Drive.
  
  
  Kun hänen maksettu kuljettaja, hänen nopeasti katseli ympärilleen. Ei ole mitään kadulla tuntui epänormaalia minulle. Jos joku oli katsomassa asunnon, se oli hyvin piilossa.
  
  
  Hän piristyi hänen matkalaukku, koska taksi veti taas pois.
  
  
  'Mitä kello on nyt? Penny kysyi.
  
  
  Häntä, katsoi kelloaan. '5: 20.'
  
  
  — Hän tulee pian kotiin."
  
  
  Otimme hidas hissi ylös kahdeksanteen kerrokseen. Hän otti Wilhelmina Poe on kotelossa ja työnsi sen liivinsä taskuun, pitää sormi liipaisimella. Pennyn jarrusatula kiristetty, kun hän näki Luger. "Haluan vain kutsua sitä rutiinia varotoimi", sanoin. "Tulen ensimmäinen mennä ulos ympäri nosta."
  
  
  Penny nyökkäsi. Kun hissi pysähtyi, hän istui takana hänen matkalaukku ja huolellisesti avasi oven. Jos joku odotti käytävällä, ne olisi ampua pieni, matala tavoite saada läpi aukon päivä. Sitten emu on parasta olla todella hyvä ja nopea.
  
  
  Hän työnsi oven auki ja katsoi ulos toiselta puolelta. "Kaikki on hyvin", sanoin.
  
  
  Penny oli avaimet valmiina. "Pysy kaukana oven, kun avaat sen," hänen isänsä sanoi. "Ja anna minun mennä ensin."
  
  
  Hetkellä ovi avautui, hän tajusi, että asunto oli tyhjä. Se oli täynnä tunkkainen ilma ja pöly motes ripustaa lähes liikkumaton valo, joka suodatetaan windows vinot wisps. Penny suljetun oven takana. 'Isä?'Ei!' hän huudahti.
  
  
  — En usko, että hän on kotona", sanoin, laittaa aseen pois.
  
  
  "No, se ei ole kauan, sitten," hän sanoi. Hän avasi ikkunat ja vuodatti lasi Philip Doane sherry. "Se on kaikki mitä meillä on", hän sanoi.
  
  
  "Kaikki on hyvin", sanoin.
  
  
  — Mitä kello on?"
  
  
  "Puoli viisi."
  
  
  "Tee olosi mukavaksi", hän sanoi. "Aion käydä suihkussa ja vaihtaa. Jos hän tulee, kun olen poissa, sinun täytyy esitellä itsesi.
  
  
  Hän nousi ylös, irrottaa hänen tie, ja alkoi unbuttoning paitansa.
  
  
  "Mieluummin et hyväksy ehdotuksia, ja en voinut käydä suihkussa häntä yksin", sanoin.
  
  
  Ee otti häntä kädestä. Hän antoi minulle ilkikurinen ilme ja johdatti minut alas sali.
  
  
  "Haluat elää vaarallisesti, etkö?"
  
  
  "Voit sanoa, että," minä sanoin.
  
  
  Hän naurahti. "En tiedä, mitä tapahtuu, kun hän tulee kotiin ja olemme vielä suihkussa."
  
  
  — Voimme sanoa, hei, " ehdotin.
  
  
  Tilavassa kylpyhuoneessa oli suihku. Otimme pois meidän vaatteita ja meni alle ei. Hänen taas ihaillut kaarevuus hänen ruumiinsa.
  
  
  "Miten sinä haluat sen?" — Mitä se on? " hän kysyi, hänen kädet hanat.
  
  
  "Kuuma ja vahva," sanoin.
  
  
  Terävä jet laukaus ulos suihku pään. Saippua tarttui häntä, ja Penny istui alle vesiputous, hänen rinnassa hieman omaani vasten. Hän antaa saippua liu ' uta varovasti alas hänet takaisin. Hänen kätensä pääsi ulos ja veti minut hänen luokseen. Hän laittoi kätensä olkapäilleni ja istui hänen jalat hieman erillään, kun hän veti jälkiä vaahtoa pitkin ja välillä hänen rintojaan, ja sitten vielä pienempi, yli hänen litteä vatsa ja takaisin-ja edestakaisin välillä hänen reidet.
  
  
  "Haluan olla teidän kylpyamme sieni", hän sanoi, painamalla hänen ruumiinsa vastaan minun, ff-sileä kuohuva lihaa solinaa ympärilläni. Hänen hierotaan vastaan ei. Hän hymyili laiskasti minua kohti, hänen silmänsä leveä.
  
  
  "Pese minut", hän sanoi. "Pese minua kaikkialle."
  
  
  Hänen kätensä kiinni kaulaani. Hän pääsi ulos ja nosti hänen jalat, kunnes ne olivat minun reidet, sitten painetaan hänen selkänsä notkua kylpyhuone ja tuli ei. Pieni, pitkä "ah" karkasi hänen huuliltaan. Ja sitten, meidän oma villi, virtaava maailmankaikkeus, olemme luoneet raivoaa surf, ja sitten pyörre vastustamaton imu, johon olimme pyyhkäisi pois ja katosi pyörteisiin puhdasta jännitystä.
  
  
  Missä me olimme, me palasi ääni juoksevaa vettä meidän elinten kietoutuvat.
  
  
  "Olin varma, että hän oli täällä," Penny sanoi, kun palasimme olohuoneeseen.
  
  
  Hän päättynyt hänen juoda ja sytytti savukkeen. Älä kerro hänelle, mitä olen ajatellut.
  
  
  Penny siirtyi levottomasti tuolissaan. "Ehkä hän on myöhään töissä," hän sanoi viimein. — Sen jälkeen, kun kaikki, hän ei voinut tietää, että olin tulossa kotiin tänään.
  
  
  Hän ei sanonut mitään. Hän luultavasti aavisti jo sama asia kuin hänen, mutta hän silti voinut uskoa sitä. Penny Dawn ei ollut hullu.
  
  
  "Soitan ego toimistossa", hän sanoi. Siellä oli puhelin hallissa. Kuulin hänen puhelun yksi numero, sitten toinen. "Keski", hän sanoi. "Saan automaattinen vastaus että numero yritän tavoittaa on vapautetuksi. Mielestäni se on virhe. Kuulin hänen soittaa numeroon, ja siellä oli hetken hiljaisuus, ennen kuin hän puhui taas. — Oletko aivan varma?" En kuullut vastausta, mutta tiesin, että se oli totta.
  
  
  Hän tuli takaisin olohuoneeseen ja katsoi minua. "Jotain on vialla", hän sanoi.
  
  
  Hän tyhjensi lasin. 'En tiedä, mitä on tekeillä.'
  
  
  — Sinä tiesit koko ajan, eikö niin?", hän sanoi.
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle. — Luulen, että isäsi on panttivankina." Tohtori Inuris pitää sinut täällä varmista, että isäsi ei ole tehnyt mitään estääkseen, että viime hetken kullan varastamisesta. Kun hän menetti sinä, hän ja hänen ystävänsä kääntyi isäsi varmista, että et tee mitään, mikä voisi pilata suunnitelmiani.
  
  
  "Mutta sikäli kuin hän tiesi," Penny sanoi, " en tiennyt mitään siitä, mitä oli tekeillä hänen ja isäni."
  
  
  "Kun on viisitoista miljardia dollaria vaakalaudalla, he eivät ota mitään riskejä", sanoin. Ja sitä paitsi, se on nyt noin $ 45 miljardia euroa. Viisitoista miljardia on virallinen hinta, joka lasketaan kolmekymmentä-kahdeksan dollaria per unssi, että hallitus maksaa kultaa. Vapailla markkinoilla hinta on lähes kolme kertaa suurempi."
  
  
  Penny vihelsi. 'Mitä me nyt teemme?'
  
  
  — Onko sinulla aavistustakaan, kuinka isäsi aina yhteyttä lääkäriin?" Inuris?
  
  
  Hän pudisti päätään. "Ei", hän sanoi," hän ei kertonut minulle."
  
  
  "Koska valtion talo,"sanoin," hän ei ole mielessä."
  
  
  "Ehkä he eivät ota ego pois täältä," Penny sanoi, " ehkä toimistossa."
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. "Voin olla väärässä", sanoin, " mutta liian monet asiat eivät tapahdu kuten he tekevät toimistorakennus. Siellä on hissi toimijoiden lähellä. On liian monia ihmisiä kaikkialla, sisäänkäynnit, kadulla, kuka voi nähdä ja muistaa jotain. Asuinrakennukset ovat pricetypes parempi, hiljaisempi. Ihmiset mennä noin oman yrityksen. Se olisi paljon helpompaa ja paljon vähemmän riskialtista kaapata isäsi oma ego dom. Koska aika ero, että tämä paikka ja Euroopassa, se ei ollut vaikeaa Inuris ystäviä tulla aikaisin, jos lääkäri kutsui heidät lentokentällä.
  
  
  — Ja missä ne ottaa ego?"
  
  
  "En tiedä," minä sanoin. — Mutta sen jälkeen, mitä olet kertonut isästäsi, hän on yksi niitä ihmisiä, jotka ottaa ilo jättäen johtaa jonnekin."
  
  
  "Olet oikeassa," Penny sanoi. 'Mutta missä?'
  
  
  "Sano se", sanoin.
  
  
  Penny on silmät syöksyi ympäri huonetta. "Kaikki näyttää samalta", hän sanoi. En olisi huomannut häntä, jos minulla oli. Hän on todella siisti. Hän työntää jalkansa nojalla hänen tuolissa ja käpertyneenä masentuneena.
  
  
  "Mieti sitä", sanoin.
  
  
  Penny sulki silmänsä. Huone oli hiljainen. Läpi ikkunoiden Ministeriön Hätätilanteiden, hän voisi nähdä oranssi pallo auringon hehkuva suorapuheinen yli horisontin. Hän katsoi hänen katsella. Se oli kuusi, New Yorkin aikaa. Pankit ympäri Amerikkaa olivat kiinni. Maailma oli rauhallinen ja turvallinen, ainakin huomiseen asti. Ja sitten ehkä paniikki laittaa koko langan loput.
  
  
  Yhtäkkiä Penny hyppäsi ylös. "Ymmärrän," hän huudahti.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Luku 13
  
  
  
  
  Hänen isänsä hyppäsi tuoliltaan.
  
  
  'Mitä tarkoitat?'
  
  
  "Tiedän, missä hän jätä se vihje", hän sanoi. "Jos hän jätti sen."
  
  
  'Missä?'
  
  
  "Laatikko G".
  
  
  Hän katsoi häntä kysyvästi.
  
  
  "Että norsunluu laatikko, että vanha Jie antoi esi-isäni, kun hän oli lähdössä Kiinaan. Se tallentaa kaikki sen securities nen. Jos hän jätti vihjeen jossain, se on tässä laatikossa.
  
  
  "Missä on tämä laatikko?"
  
  
  "Ego huone," Penny sanoi, ja oli jo kilpa alas sali perään.
  
  
  Hän tuli hetken päästä takaisin. Se oli kaunis teos, suorakulmainen norsunluu tapauksessa, jokaisen sentin puolin ja ylhäältä koristeltu kauniita reliefejä näennäisesti jokainen eläin kuviteltavissa. Penny antoi minulle ego.
  
  
  Hän tarttui kansi ja veti. Laatikko pysyi tiiviisti suljettuna. Penny katsoi minua säälivästi.
  
  
  "Ei se ole niin helppoa", hän sanoi. "Gee oli hauskaa kerätä laatikoita, jotka olivat täynnä arvoituksia, muistatko?"
  
  
  "Miten se on auki?"
  
  
  "En tiedä," oli reuma.
  
  
  "Meillä on kaksi vaihtoehtoa", sanoin. "Meillä voi olla joko rikkoa ego, jota en halua tehdä, tai meidän täytyy paljastaa salaisuus."
  
  
  "Se on liian arvokas tauko," Penny sanoi. "Isäni ei ikinä anna minulle anteeksi."
  
  
  "Neljäkymmentä-viisi miljardia dollaria, on myös erittäin arvokasta", sanoin. "Ja olen ehdottomasti vihaan jokaista, joka yrittää ryöstää yhdysvaltain hallitus. Joko me tiedämme nopeasti, tai Philip osuus e, paljon vaivaa on kasa rikki norsunluuta.
  
  
  Hän piristyi laatikko huolellisesti, kääntämällä sen yli käsissään. Hän taputti sen kansi, pohja ja sivut. Painoin sitä. Minä puristuksiin sen ja tunsin sen kulmat. Yritin napauttamalla ja napauttamalla yhdistelmiä. Se järkytti häntä. Mikään ei toiminut.
  
  
  Hän katsoi Pennin. Mitään ideoita?'
  
  
  Hän pudisti päätään. Mitä se on, se on sekä yksinkertainen ja monimutkainen. Tämä oli Ji tavalla . Antaa sinulle ongelma, että ajattelin, että oli hirveän vaikeaa, mutta ratkaisu olisi aina katsoa sinua suoraan kasvoihin.
  
  
  "Tuijottaa sinua kasvoihin koko ajan," hän sanoi. 'Hyvä.
  
  
  Oletetaan, että tämä on "ratkaisu".
  
  
  Laatikko oli sylissäni. Hänen, katsoin kantta. Mitään, mutta eläimiä. Leijonia, tiikereitä, apinoita, pantteri, laamat, norsuja, käärmeitä, karhuja, kirahveja, mäyriä, valaita, pöllöt, gorillat, antilooppeja.
  
  
  Penny nauroi.
  
  
  'Mitä se on? Kysyin, katsomalla Ei, kun hän kumartui tarkastamaan laatikko.
  
  
  "Oh, olin vain ajatellut vanha Jie . Hän varmaan olisi halunnut, että. Seeing laatikko hän oli tehnyt pikku poika oli niin häiritsevää.
  
  
  "Minulla olisi ollut paljon onnellisempi, jos vanha Jie oli kiinni yksinkertaisempi temppuja", sanoin.
  
  
  "Mutta se on yksinkertainen," Penny sanoi. "Hänen mieli on rauhoittunut.'
  
  
  "Minä annan sinulle viisitoista minuuttia aikaa ratkaista se, ja sitten minä rikkoa sen palasiksi", sanoin. "Sillä välin, nähdä, missä voit löytää kynä ja paperi."
  
  
  Penny oli takaisin hetkessä.
  
  
  Aloin laskea sitä. "Web hosting", sanoin. "Fifty-neljä eläimiä siellä. Kolmetoista kummallakin puolella. Mitään alareunassa. Yhteensä sata ja kuusi. Kuusi lions. Kahdeksan norsuja. Apinat, viisi. Karhuja, kolme. Käärmeitä, viisi. Kaksi pöllöt. Valaat, neljä. Laamat, viisi. Kolme kirahvit. Yksi pantteri. Gorillat, neljä. Buffalo, viisi. Viisi riikinkukkoja ja kolme dandies.
  
  
  Hän piti laskea se. Penny piti kirjoittaa, kunnes sanoin, " Se on kaikki."
  
  
  "Yhdessä", hän sanoi. "Se on yhteensä sata ja kuusi."
  
  
  Otin listan Ei, ja tutki hänen ego, kun hän katsoi olkani yli. — Näetkö mitään epätavallista?" Pyysin häntä.
  
  
  Penny pudisti päätään. "Ei mitään muuta kuin vieras lista Nooan Arkki puolue", hän sanoi.
  
  
  "Ehkä läksiäiset", sanoin. "Saapuessaan, kaikki pitää poistua, pareittain."
  
  
  Penny oli vielä tarkastella luetteloa huolellisesti. "Sitten se tulee olemaan vaikeaa.
  
  
  'Mitä tarkoitat?'
  
  
  "Sillä pantteri ja mäyrä", hän sanoi. "On vain yksi heidän ympärillään. Luuletko, että he tiedä mitään?"
  
  
  Sitten näin sen. "Olet oikeassa, he tietävät jotain. Tarkista ih.'
  
  
  "Minä menen katsomaan," Penny sanoi.
  
  
  — Et huomaa mitään niistä?"
  
  
  "Ei mitään erityistä", hän sanoi. "Paitsi, että siellä on vain yksi heidän ympärillään, ja enemmän muita."
  
  
  Se oli otettu Ei listan mukaan. Hän katsoi laatikon toisessa kädessä ja kirja toisessa. "Hyvä on", sanoin. "On enemmän kuin kaksi eläintä per eläin, jolla on kolme poikkeusta."
  
  
  "Kyllä," hän sanoi. "Pari pöllöt, pantteri ja mäyrä."
  
  
  'Oikea. Mitä ovat pöllöt?
  
  
  "Viisauden symboleja", hän sanoi.
  
  
  "Uudelleen." Missä ovat pöllöt?
  
  
  "Avaa yli pantteri ja mäyrä", hän sanoi. 'Niinkö?'
  
  
  "Panther, ja mäyrä," toista se.
  
  
  Penny on otsa uurteinen.
  
  
  "R & D", sanoin. "Nimikirjaimet Philip Doane."
  
  
  Hänen, napsautti pantteri. Mitään ei ole tapahtunut.
  
  
  "Oh, Nick," Penny sanoi hiljaa.
  
  
  "Älä anna periksi", sanoin. — Voimme kokeilla jotain muuta."
  
  
  Hän laittaa yksi sormi pantteri ja toinen mäyrä. Hän katsoi Pennin. Hän pyysi.
  
  
  Painoin sitä. Molemmat eläimet liukui under my thumb. Oli heikko klikkaa jossain laatikon sisällä. Hän irrottaa kätensä, ja kansi heilui auki. Philip neuvoja Donna oli ensimmäinen näimme.
  
  
  
  Luku 14
  
  
  
  
  Se ei ollut paljon, mutta se oli tarpeeksi: valkoinen paperi musta painokirjaimin.
  
  
  Fu-Kuan Yeon Acrobatic Troupe. Nyt Sun Teatteri Min .
  
  
  Yhdessä nurkassa, pieni, siisti käsi, että Penny tunnustettu hänen isänsä, oli aika ja kokouksen päivämäärä: 8: 05. Tohtori Inuris tuhlannut aikaa. Kuten epäilinkin, hän varmaan kutsui hänen kollegansa ympäri Nizzan lentokentältä ja kertoi hänelle, poimia Philippe Doane niin pian kuin mahdollista. Hän pitää selitystä, kunnes hän saapuu New Yorkiin.
  
  
  Joten joku on maksanut Philip Ei käydä aikaisin aamulla. Hän oli luultavasti tarkkaavainen, mutta ole tarkkaavainen riitä pitämään vanha mies mikä paperi laatikko norsunluun; luultavasti silloin, kun hän oli pukeutuminen.
  
  
  "Tule," Penny sanoi.
  
  
  'Ei niin nopeasti.'Vuodesta ilme kasvoillani, hän tiesi, että en halunnut hänet kanssani.
  
  
  — Et ole menossa naimisiin Odin, oletko?"
  
  
  "Pelkäänpä, että minun täytyy", sanoin. "Tiemme eroavat tässä, ainakin väliaikaisesti."
  
  
  "Haluan mennä, Nick", hän sanoi. — Minä raahasin sinut tänne. Ja hän on minun isäni.
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. "Heti kun se saa pimeää, käyn teatterissa ja kaivaa noin vähän.
  
  
  Tiedän, että tämä teatteri. Se sijaitsee risteyksessä Bowery ja Chinatown. Haluat erottua liikaa siellä.
  
  
  "Entä sitten?"Ehkä meidän pitäisi kertoa heille, että olemme täällä.' Ehkä ih houkuttelee sinut ulos.
  
  
  "Ja oletetaan, että tapahtuu", sanoin. "Mitä jos he löytävät meidät molemmat?"
  
  
  "He voittavat ja me menettää", hän sanoi olankohautuksella.
  
  
  "Minulla ei ole varaa sitä", sanoin. "Ja yhdysvaltain hallitus, liian. Tämä ei ole minun peli, jossa "huomenna" saat toisen mahdollisuuden. Jos ne voittaa, ja me menetämme, se on menetys ei vain sinulle, minulle, isäsi, mutta monet muut ihmiset. Tohtori Inuris ja hänen ystävänsä täytyy olla hieman peloissani juuri nyt. Sinun paeta ja ottaa isäsi panttivanki on tarpeeksi häiritä ih aikoo tehdä ih hermostunut. Pidä mielessä, että Tohtori Inuris on jätettävä sinut hoito jostain syystä. Tämä gold heist on lähes huippunsa. Tällä hetkellä, he eivät tiedä, missä olemme, mutta ainakin ne pitäisi epäillä, että olemme aiheuttaa heille ongelmia. Joten on mahdollista, että he nopeuttaa toimintaa. Jos teemme virheen, kun meidän laskelmat, he ovat vapaita kuin taivaan linnut, ja katastrofi sattuisi yhdysvalloissa, koska se todennäköisesti muualla maailmassa. En usko, että haluat tämän olevan teidän omatunto, Penny-Donu.
  
  
  Hän alentaa hänen silmänsä.
  
  
  "Kuule, anna minun tietää, yhdeksän aamulla. Jos en ole takaisin siihen mennessä, soita Yhteisen Paina ja Wire Service Washington ja kysyä mies nimeltä Hawke. Kerro kaikki, mitä tiedät. Sitten tehdä mitä haluat. Että pyydän häntä. Ainakin tällä tavalla sinulla on mahdollisuus tavata isäsi.
  
  
  Penny nyökkäsi. "Mitä tapahtuu, Nick?" Hän painoi lämpimän vartalon omaani vasten.
  
  
  "Älä huoli", sanoin. "Muistin juuri, että minulla on paljon elää."
  
  
  Hän ei voinut auttaa, mutta hymy. "Yritä muistaa tämä", hän sanoi.
  
  
  "Se häiritse minua liikaa", sanoin.
  
  
  Hän otti askeleen pois. "Nyt saat valmis lähtemään", hän sanoi.
  
  
  Minulla oli yllään kevyt bleiseri, tumman harmaat housut ja tummansininen villapaita olisin ottanut pois minun matkalaukku. Wilhelmina ja Hugo Pierre meni takaisin heidän tavallinen paikkoja, kun hänen oli täytetty muutaman partakoneen terät poimuihin hänen villapaita.
  
  
  Penny vapautti minut. "Ole varovainen, Nick", hän sanoi.
  
  
  "Älä päästä ketään, mutta minulle," minä sanoin.
  
  
  "Älä huoli", hän sanoi.
  
  
  Ehkä se oli Sung-Min Teatteri hauskaa luvun, joka oli hitti , mutta epäilin sitä. Yksi asia oli varma: jos se oli koskaan oli sen kukoistus, olettaen, että se on koskaan ollut, se on ollut pitkä aika sitten. Iso, vanha, neliö rakennus näytti olevan piilotettu varjossa Manhattan Bridge, joka kaareva yli. Hän oli jatkuvassa semi-pimeys, ikään kuin nöyristely näyttää korruptio, joka oli kohdannut ego vuosien varrella.
  
  
  Se menetti sen iso vaiheessa kauan sitten ja toiminut elokuvateatteri suurimman osan vuotta. No, jälleen, ei silloin, kun Hollywood-asiakkaat odottavat ensi-iltaa. Siellä oli vanha Lännenelokuvissa ja halpaa tuonti Hong Kong elokuva-alan. Akrobaatteja astui lavalle kerran tai kahdesti vuodessa ympäri Taiwan. Erityinen kunnia tällä kertaa meni Kuan Yeon Joukkue.
  
  
  Hänen oli kyyristyi likainen katto, peering kautta yksi pölyiset kattoikkunat. Alla minua, lavalla, näin mies alasti vyötärö ja tyttö paljain takaisin mekko kumartaen yleisölle. Siellä oli hillitty aplodit.
  
  
  He hyppäsi takaisin lavalle ja seisoi kaukana toisistaan. Siellä on tyttö toisella puolella ja mies toisella. Lasi tupsullinen darts istui paljain puinen pöytä.
  
  
  Tyttö otti yhden ja kääntyi mies, joka oli hänen takaisin hänelle. Hän flexed kätensä ja heitti emu: n keihäänheitto, jossa kaikki hänen voimaa. Tikka tärisi vasikka on ego, ja pisara verta tuli ulos ihon alle.
  
  
  Hän katsoi sitä hieman kauemmin, sitten varovasti käveli poikki tervattu katto. Siellä oli toinen kattoikkuna, joka tarvitaan löytäjäänsä. Se oli rankkaa, mutta ei läpinäkymätön, ja etsivät alas vanha lasi teki minun pulssi quicken. Dr. Lothar Inuris seisoi huoneen alla minua.
  
  
  Hän ei ollut yksin. Hän oli yhtiön kaksi muuta miestä. Ja vaikka hän ei ollut koskaan ennen nähnyt, nam yksi, meille muille, hän heti tuli tietoiseksi ih. Hänen nähnyt ih kuvia tekoja ja ah.
  
  
  Noin niitä, Odin oli pitkä ja laiha, tumma kihara tukka ja tummat, kauniit kasvot. Hän tuli heti tietoinen Don Mario on nen Periaate. Jos mafia olivat jalkapallo, joukkue, hän olisi paras maalintekijä ja pelaaja vuonna samaan aikaan. Hän oli uusi mafia; syntynyt MEILLE, hyvin koulutettu, älykäs, kokenut ja kova. Hän ei käytä lihas, jossa hän voisi käyttää maalaisjärkeä. Hän tiesi, että laki sisältä ulos, ja käyttää jokaisen porsaanreiän hän voisi löytää. Et voi epäillä ego monia asioita-ryöstöt -, laina-sharking, huumeet, prostituutio, ja uhkapeli, mutta todistaa sen. Ego on nimeltään "prince", ja jopa vanha dons antoi hänelle hänen johtuen. He olivat vanhoja koiria, joilla on vanhoja temppuja. Prinssi tiesi uusia. Hän on taitava rahanpesua ulkomailla. Hän tiesi kuinka tunkeutua ja ottaa laillisen liiketoiminnan murehtimatta lakia. Hän tiesi kaikki temppuja ja ansoja, poliisin ja tuhat ja yksi tapaa välttää ih. Jos joku oli 45 miljardia kultaa, prinssin läsnäolo todella järkevää.
  
  
  Yhtä mielenkiintoista oli kolmas mies huoneessa. Hän oli tanakka, voimakas runko ja tasainen ominaisuuksia, kun kuu oli täynnä. Jopa ilman yhdenmukaista, ego oli helppo tunnistaa. Poika Voen, tai pikemminkin Eversti, Poika Sieh. Hän toimii Kiinan Armeijan Tiedustelupalvelun kasvoivat Lännessä, ja sai taloustieteen tutkinto Oxfordin. Sotilaallisesti, hän pidettiin loistava strategi. Hän ansainnut maineensa ensiluokkaista johtaja intelligence agency nimellä m / s ulkopuolella Macao 1950-luvulla. Hän järjesti armeijan tiedustelutoimintaa Pohjois-Koreassa ja Hanoi. Venäjän tiedustelupalvelun pitää ego vaarallisin Kiinalainen agentti, joka heillä oli koskaan kohdannut. Se oli sanonut, että hän oli niin rauhallinen kuin hän oli loistava, ja yhtä kunnianhimoinen kuin hän oli kylmäverinen. Nyt, tämä näennäisesti rauhallinen kevät ilta, hän löysi itsensä rähjäiseen Manhattan teatteri, ja päätellen ilmeet kasvoillaan, hän oli hyvin vihainen.
  
  
  Hänen Poikansa on eversti voinut kuulla mitä hän sanoi, kun hän istui suora-karmituoli klo puinen pöytä tyhjä huone, mutta ei ollut epäilystäkään aihe ego, hänen vihansa. Ego on naama oli vääntynyt vihasta. Tumma veri virtasi vapaasti hänen ihonsa alle, ja kun hän puhui, etusormi oikean kätensä syöksyi luinen keihäs kohti Lothar Inuris.
  
  
  Prinssi seisoi sivuun, käsivarret ristissä, ja hymyili halveksivasti klo petollinen lääkäri.
  
  
  Inuris ojensi kätensä Eversti ele sovinnon. Mutta Kiinalaiset eivät halua tietää. Tohtori Inuris yritti puhua, mutta reumatismi Eversti, Poika hyppäsi ylös ja löi nyrkkinsä pöytään. Hän ei kuullut meidän saarnoja. Ei edes ääntä Eversti Pojan nyrkkiä pöytään kuului.
  
  
  Mutta hän ei voinut arvata, mitä oli tekeillä. Tohtori Inuris palasi kaupunkiin ja antoi Riviera yksityiskohtia hänen epäonnistunut hanke. Ja Eversti, Poikani reagoi odotetusti. Hän oli sellainen maine, että on perfektionisti. Ja hänen äänensä räjähti. Inuris oli hölmö. Ego on rooli toiminnassa oli tarpeeksi yksinkertainen: pitää, että tytön pois. Nyt hän pilasi suunnitelman. Ei kerran, vaan kahdesti. Ja nyt hän on juosta karkuun. Puhumattakaan siitä, että jalo Amerikkalainen Nicholas Anderson, joka tuli auttamaan.
  
  
  Eversti Poika lopetti kävelyn. Ego on käsin tehty pilkkominen liikkeet, kun hän puhui. Tohtori Inuris yritti olla niin huomaamaton kuin mahdollista, mikä on tärkeää huoneessa, jossa on vain kolme ihmistä.
  
  
  Rakastin nähdä Lääkäri Inuris hakataan. Hän sai mitä hän ansaitsee ja enemmän, mutta kun yksin ei olisi auttanut minua, ottaa toisen askeleen eteenpäin.
  
  
  Eversti rauhoittui. Hän meni takaisin pöytänsä. Hän sytytti pitkän savukkeen, hengitettynä syvästi, ja hitaasti vapauttaa ego noin hänen paksu sieraimiin. Savu oli virtaa kaksi tasa-syötteeseen. Hän alkoi puhua uudelleen.
  
  
  Laitoin korvani kattoikkunan kehys, mutta en voinut kuulla mitään. Ja kuin hänen varovasti nojauduin kattoikkuna, käyttäen yksi käsi vastapainot, hänen tuntui yksi windows liikkua sormieni alla. Hän muutti pois hänen luotaan, peering osaksi huone. Kukaan ei ympärillä näytti kuullut mitään. Eversti Poika vain jatkoi kuten ennenkin.
  
  
  Sormeni tutkivat löysä lasi. Tasoite tilalla ego paikka on kuivunut vuotta sitten. Lasi liikkui helposti. Hänen kätensä liikkui, ja Hugo, tikari, liukui käteni. Hänen hiljainen stahl katkaista kitti. Sitten hän huolellisesti sijoitettu veitsen terä puinen runko ja takoi sen. Kanssa kärki hänen tikari, hän nosti lasin ja otti sen pois. Nyt hänen Poikansa ääntä voisi kuulla hänen . "Nyt meidän täytyy vain jatkaa eteenpäin. Totta ammattilaisia, kuin että idiootti, "Inuris huomautti tohtori," seuraa hänen ohjeita oikein." Hän otti toisen vetää savua hänen savukkeen ja puhalsi ego läpi hänen sieraimiinsa uudelleen. "Pohjimmiltaan, meidän on toimittava ikään kuin tämä tyttö ja Herra Anderson ei ole olemassa. Ne voivat uhata meidän toimintaa, mutta on myös mahdollista, että tämä ei pidä paikkaansa." Hän katsoi Inuris. — Luuletko, että tämä tyttö ei tiedä meistä mitään. Hänen, toivon, että sinulla on se oikea. Mitä tämä Anderson, hänen ego näyttää mitään muuta kuin valitettava yhteensattuma. Joka tapauksessa, se on liian myöhäistä nyt lopettaa meidän suunnitelmia. Siellä on liian paljon vaakalaudalla meille kaikille, ja me olemme nyt lähellä loppua.
  
  
  "Uskon kuitenkin, että joitakin muutoksia tarvitaan." Hän päättynyt hänen savuke. — Puhun siitä hetken kuluttua." Mutta ensin "— hän nousi ylös tuoliltaan, otti tyhjän askin ympärille hänen taskussa, ja rypistynyt se — " en tarvitse tupakkaa. Hän meni ulos huoneiden läpi.
  
  
  Minä vain katsoin häntä. Tohtori Inuris katsoi Don Mario. Yksi niistä hirveä, kimeä, hermostunut kikattaa puhkesi ympäri ego syyläinen kurkun. Ego on hermot olivat hieman vähemmän jännittynyt, kun Eversti Poika ei ollut huoneessa. Don Mario katsoi häntä kylmästi.
  
  
  "Älä huoli," Dr. Inuris emu sanoi. 'Kaikki on hyvin. Tiedän, että se on totta.
  
  
  Don Mario odotti pitkään ennen kuin vastaa. Egon ääni oli täynnä inhoa. "Älä pelaa mitään sillier kuin on tarpeen", hän sanoi. "Kaikki sujui hyvin, kunnes olet päättänyt, että minun pitäisi olla rakastaja."
  
  
  "Kaikki on hyvin," Inuris sanoi. "Älä huoli.'
  
  
  "Kuuntele" Don Mario sanoi, " ja kaikki ihmiset, joilla on jotain pelättävää, olet ensimmäinen paikka. Jos jokin menee pieleen, sinun täytyy huolehtia minusta ja Eversti Poika, olet raukka, kun olet täällä. Ja jos et, siellä on aina jotain murehdittavaa."
  
  
  "Näet ääni," Dr. Inuris sanoi. 'Kaikki on hyvin. Luota minuun. Olettaa...'
  
  
  En kuullut loput. Seuraava toinen, minun hengitys pysähtyi kuin metalli ketju suljettu noin minun kurkun. Kuin omaansa taisteli hengenvetoon, näytteenotto ilman alle teräs paine smash puree osaksi kaulus minun pusero, käteni vaistomaisesti saavutettu luger. Kieleni tökki pois rta. Silmäni tuntui hypätä, joka satuttaa. Jossain minun happea riistetty aivot, tiesin, että takanani oli käyttää tappavaa nunchakuja niin rakas karate taistelijoita.
  
  
  Ketjun välillä kaksi kahvaa puristetaan kaikki elämäni minulle. Mutta käteni oli edelleen ase.
  
  
  "Ei, ei, Carter, tämä ei tule toimimaan," ääni sanoi. Sitten siellä oli terävä isku takaraivoon ja flash kuvottava valot ennen kuin minulla oli niellä pimeys.
  
  
  Luku 15
  
  
  
  
  Kun tulin tajuihini, huomasin lattialla pienen huoneen lavan takana. Minun kädet ja jalat oli sidottu, ja takaraivossa tuntui kuin joku olisi murskasi egoni kanssa hiekkasäkeillä. Eversti Seung, Don Mario, ja Inuris seisoi ja katsoi minua.
  
  
  — Oletko tunne hieman paremmin?" Eversti kysyi hänen poikansa.
  
  
  Hän varovasti liikutti päätään edestakaisin. "En usko, että mitään on rikki," sanoin.
  
  
  Eversti Poika palaa yksi noin hänen pitkä savukkeiden ja anna savu tihkua läpi hänen sieraimiinsa. "Itse asiassa, sinun täytyy kuolla", hän sanoi. "Jos vain koska olit niin huolimaton. Huolimattomuus meidän työ on hyväksyttävää, tiedät. Ja se oli hyvin huolimaton voit vetää ikkunan ympärillä kattoikkuna. Onko koskaan tapahtunut teille, että kun olet poistanut lasi, tuoreus huoneessa on ilmastointi näytteenotto lisää? Tarkemmin, hyvin pieni ilmavirta näytteenotto. Mutta noro on tarpeeksi hajottamaan pilviä savua noin minun sieraimiin. Havaintoni savua on pelastanut henkeni useammin kuin kerran." Hän hymyili. "Voit sanoa, että olen yksi harvoista ihmisistä maailmassa, jotka polttavat heidän terveyttään."
  
  
  "Jos voisin, olisin keula voimiasi havainnointi, Eversti", sanoin. — Mutta pelkään, että on vähän vaikea minun nykyinen tilanne."
  
  
  "Otan tuon ajatuksen, Carter," hän sanoi. Hän tuijotti Tohtori Inuris. "Kyllä, se on Carter, idiootti. Nick Carter, ei Nicholas Anderson. Hän on agentti AH.'
  
  
  Tohtori Inuris avasi suunsa. Don Mario katseli yllätys.
  
  
  -"Hänet, minulla ei ollut aavistustakaan -" Tohtori Inuris alkoi.
  
  
  'Hiljaa!"Eversti, minun poika keskeytti hänet. "Tietenkin sinulla ei ollut aavistustakaan. Tämä aivoissasi on käden ulottuvilla, teidän haara, ehkä kaikkialla, mutta pääsi. Niin luulit, että hän oli vain turisti, melko uljas jokapaikanhöylä, joka sattui pelastamaan neitoa hädässä? Olet vielä suurempi idiootti kuin luulin. Miehen nimi on Nick Carter. Jokainen itseään kunnioittava intelligence agency Maan päällä on hänen kansionsa. Hän on mestari salamurhaaja ammatiltaan . Eversti Poika katsoi minua. "N3, eikö olekin?"
  
  
  Hän ei sanonut hänelle mitään ja yritti liikkua istuma-asennossa. Pääni oli halkaisu.
  
  
  "Lisäksi ego ulkonäkö," Eversti Poika jatkoi, kuin jos luennon, " Carter on myös tunnettu hänen arsenaali aseita. Luger, joka tunnetaan nimellä Wilhelmina. Hän piristyi Ego tuolista ja vilkutti heille. Hän toistaa esityksessä. "Pieni, mutta tappava kaasu pommi tunnetaan Pierre."
  
  
  Tohtori Inuris nyökkäsi jokainen tuote on esitetty talous-ja rahaliittoa. Ego on kasvot muuttui punaiseksi, ja hän näki jälleen pulssi-kuten sininen worm alle ego on temppeli. Emu oli niellä paljon loukkauksia, ja emu ei pitänyt siitä. Hän vapisi vihasta.
  
  
  Yhtäkkiä hän astui eteenpäin ja potkaisi minua kylkeen. Häntä, putosi ja rullattu pois. Potku jäi minulle, mutta liikkuvan ei auttanut pääni paljon. Tuskallisen, hän istui uudelleen.
  
  
  Eversti nousi ylös takaapäin hänen tuoli. Hänellä oli tikari kädessään. Hetken luulin, että hän oli seurannut minua, mutta sen sijaan hän astui Tohtori Inuris, joka astui takaisin, kunnes ego pilkkominen oli seinää vasten, jossa ei ole muuta ulospääsyä. Eversti, Poika nosti veitsen alle leukaansa. Hän puhui hyvin rauhallisesti, mikä vain lisäsi ego, viha.
  
  
  "Kuuntele tarkasti", hän sanoi. — Olet jo aiheuttanut tarpeeksi ongelmia. Olet onnekas, että en ole tappanut sinua vielä.
  
  
  Vain Kunnia vaatii, että et saa osallistua tähän toimintaan. Ja jos olisin sinä, en halua luottaa siihen, että kunnioitamme liikaa. Joten ota minun neuvoja ja vaalia sitä hyvin: pysy rauhallisena. Älä kiirehdi mitään; ehkä voit hengissä. Mutta jos jätät minun neuvoja, aion leikata inhottavaa kurkun ilman pienintäkään epäröintiä. Kuten Carter, hänen ja hänen yksin, saan hänestä eroon tällä hetkellä, kun se miellyttää minua, ja ei ennen. Teitkö itse selvää?"
  
  
  Hän kevyesti korosti korkkiruuvi kärki stiletto lääkärin kurkkuun. En laita tarpeeksi painetta Inuris Rivnenskaya kaulan raapia häntä, mutta ei lävistää hänet. Lääkärin silmät pullistuivat hänen päänsä ympärillä. Em onnistunut curt nyökkäys tunnustus.
  
  
  Eversti Poika muutti pois hänen luotaan ja palasi istuin pöydässä. "Hyvä on", hän sanoi. "Nyt, hyvät herrat", hän sanoi, vahvistaa hänen silmänsä jokainen meistä. "Mennään takaisin asiaan. Ennen kuin lähdemme tänä iltana, haluan kaikkien pysy ajan tasalla viimeaikaisesta kehityksestä. Hän hymyili minulle. "Jopa sinä, Carter.
  
  
  "Älä tee minulle mitään palveluksia, Eversti", sanoin.
  
  
  'Palveluksen? hän nauroi. 'Tuskin. Anna minun kertoa sinulle jotain", hän sanoi, nojaa eteenpäin tuolissaan. — Sinä kuolet hyvin hitaasti ja erittäin tuskallisesti. Ja hänen, haluan sinun tietävän, että osa tämä kipu on mielessäsi. Jotkut heidän ympärillään liittyvät kehon, mutta vakuutan teille, että mitä osuu mieltäsi varmasti paljon enemmän tuskallista. Kunnes se on valmis, voit kerjätä minua kuolemaan. Voit edelleen kysyä."
  
  
  "Älä ole liian varma siitä, että Eversti", sanoin.
  
  
  Eversti Poika nosti kätensä. "Ole kiltti, Carter, säästäkää minua uhmakkuus ja anna minun jatkaa, mitä minulla on sanottavaa. En välitä, että sinä istut täällä ja osallistu meidän keskustelun tänään. Haluan ilmoittaa teille, että olette epäonnistuneet. Ja niin kauan kuin elät, tai pikemminkin, niin kauan kuin en anna sinun elää, haluan tietoa oman jättäminen paina alas kuin iso kivi, puristamalla kaikki tulee elää ympärilläsi." Hän alensi ääntään. "Haluan sinun ajatella sitä, Carter, ajoissa."
  
  
  Hän taputti käsiään yhteen ikään kuin rikkoa loitsun.
  
  
  "Nyt ensimmäinen kohde on tyttö."
  
  
  "Älä sotkea häntä tähän", sanoin.
  
  
  "Turpa kiinni, Carter," eversti sanoi pojalleen. "Olisin idiootti, jos en hyödynnä tyhmyys kollegani, Tohtori Inuris. Teidän ritarillinen taipumuksia ei ole mitään tekemistä minun kanssani. Jopa sinun täytyy myöntää, että se olisi viisasta ei tuoda heidät ulos.
  
  
  "Hän ei tiedä siitä", sanoin.
  
  
  "Uskon, että hän puhuu totta", Tohtori Inouris sanoi. "Hän kertoi minulle, että hän ei tiennyt mitään hänen isänsä suhteeseen kanssani."
  
  
  Joko Lothar Inuris oli isompi idiootti kuin hän näytti, tai ego hullu tunne oli vielä kätkeminen ajatus jakaa rakkautta pesä jossain, jossa ego on henkilökohtainen ylösnousemus Nicole." Joka tapauksessa, en välitä.
  
  
  Mutta Eversti Seung tietää... "sanoin hiljaa," hän sanoi. Lääkäri mumisi jotain noin yrittää auttaa ja sulki suunsa, mutta säpsähti alle Eversti Poika on halveksiva katse.
  
  
  "Ei, Carter, pelkään, että tyttö on neutraloitava. Sanon tämän kollegani. Häntä, laita itsesi minun kengät. Oletetaan, että, kuten sanot, että tyttö ei tiedä mitään. Mutta voisin lisätä, että en oleta tämän, koska se olettaa myös, että en luota sinuun, ja en koskaan luottaa häneen. Mutta oletetaan, että tyttö ei tiedä mitään. Että on, mitään liiketoimintaa suhde hänen isänsä ja Tohtori Inuris. Kuitenkin, siellä on yksi asia, että hän löytää ennemmin tai myöhemmin, jos hän ei ole avannut ee vielä. Everstin Pojan silmät tuijottivat unblinkingly minua. "Ja koska hänen isänsä on kadonnut."
  
  
  Hän yritti pitää kasvonsa välinpitämätön.
  
  
  — Ja jos hän saa tietää sen, hän todennäköisesti tarkistaa Ego on sijainti; tutkimuksia, jotka osallistuvat viranomaiset." Ja kun viranomaiset alkaa kyseenalaistaa hänen isänsä, nuori nainen on epäilemättä kertoa heille, että hänen isänsä oli suhde Tohtori Inuris, lääkäri, joka suorittaa leikkauksen. Ja vaikka hän oli olettaa, väärä identiteetti, ego, mestaruus hänen veneet on sellainen, että ego on todellinen henkilöllisyys pian pintaan. Mutta hän ei käyttänyt väärää nimeä. Ja sitten viranomaiset huomaavat, että tämä Tohtori Inuris on ansainnut mainetta, jos luulet, että nimi voi olla tiedossa, jos se näkyy tuomioistuin kirjaa useissa maissa. En halua nolata kollegani tarpeettomasti, mutta jotkut itsekäs rikokset ovat erityisen epäsuotuisa maine, jopa yhteisöissä, jotka ovat varsin suvaitsevainen seksuaalisen ylilyöntejä. Muut liittyvät tai viittaavat siihen, huumeiden väärinkäyttö, erityisesti henkilökohtaiseen käyttöön. Ja vielä toiset viittaavat siihen, osallisuudesta vakoiluun. Puhumattakaan joitakin rikoksia vastaan alaikäisiä, jotka, lyhyesti sanottuna, voi helposti olla luokiteltu sotarikoksista."
  
  
  Hänen, katseli Inuris. Hän alensi hänen silmänsä, kun kolme miestä tuijotti häntä täydelliseen inhoa. Mutta samaan aikaan, hän tunsi palavan vihan kohteena, kuten julkisen nöyryytyksen Everstin Poika. Hän ajatteli itsekseen, että jos koskaan oli tilaisuus, kun Tohtori Inuris voisi tehdä Kiinan maksaa, hän olisi iloinen voidessani tehdä niin.
  
  
  Eversti Poika jatkoi... Ja niin viranomaisten olisi väistämättä mennä Tohtori Inuris ja sen jälkeen. Inuris, kuten olemme nähneet, on niin täysin riippuvainen omasta ilo. Hän kaipaa voimakasta mielihyvää. Hän on kauhuissaan siitä mitään haittaa. Hän pelkää, että satuttaa, käsittämättömän pelkuruutta. Hemmottele ego käsissä viranomaiset, paljastaa ego pienintäkään kipua, ja mikä on tulos? Hän olisi tokaisi kaikki toivo pelastaa hänen hirvittävän piilottaa. Ja miksi? Kaikki unohdimme neutraloida tyttö. Eversti Seung pudisti päätään, ikään kuin pilkaten ele katumuksen. "Ei, pelkäänpä, että meidän täytyy ottaa hänet. Etkö ole samaa mieltä, Carter?"
  
  
  Sinulla on jotain sanottavaa.
  
  
  "Mutta minun täytyy ottaa hiljaisuus puoltavan lausunnon, Carter," Eversti sanoi pojalleen. "Joka tuo meidät väistämättä kysymys: missä on tyttö?"
  
  
  "Pelkään, en tiedä, herra Eversti", sanoin.
  
  
  Eversti hymyili minulle. "Carter, puhuimme juuri sinun luotettavuutta. Perustuu, tietenkin, teidän tunnettu maine. Sanoin sitten, ja minä kerron teille taas: en luota sinuun.
  
  
  Eversti Poika palaa toinen pitkä savukkeen ja sytytti yhden noin kaksi puinen vastaa, että hän otti pois lakattu laatikko hänen takkinsa taskussa. Sitten hän otti minun tikari tuolilta ja meni terävöittää toinen ottelu.
  
  
  "Älä pakota minua satuttamaan sinua, Carter. Aika, minä aiheuttaa sinulle kipua sen kaikissa muodoissa, mutta toivoin välttää tavallista kidutusta. Muista, että ei ole todellista halua satuttaa sinua, mutta tiedän, että se on ilo on minun arvoton kollegani täällä, " hän nykäisi päätään lääkärin suuntaan. Inuris: "Se tekisi minulle ei tehdä sitä. Hän ei ansaitse sellaista vetovoima.
  
  
  "Mene, herra Eversti," emu kertoi. Mitä pikemmin se alkaa, sitä parempi. Kidutusta, siellä on kohta, jossa mieli ei enää saa viestejä kipu lähetetään kehon, vaikka et pysyy tajuissaan. Sitten sielu kelluu saavuttamaton taso, vapaa ja turvallinen. Voisin odotan sitä, ja tiedän, että jos voisin saavuttaa sen tason, ja pysyy siellä, kunnes aamulla, Penny Dawn täyttää Hawke vuonna.
  
  
  Eversti nousi ylös, käveli ympäri tuoli, ja pysähtyi eteeni. Hän kumartui, tarttui käteni, joka oli sidottu kiinni ja kärki ottelun alla kynsien minun oikea etusormi. Sitten hän kosketti tulikiveä pään punainen-kuuma kärki hänen savuke, ja se palaa kanssa ilkeä viheltää.
  
  
  Hän istui ja katseli liekki polttaa läpi ottelun, jättäen musta kiertynyt jäänteitä. Eversti Poika saavutti pöydän toisella puolella, tarttui stiletto, ja piti kiiltävä kärki se murto-osa tuumaa silmään.
  
  
  "Älä liiku", hän sanoi," tai silmä saattaa muuttua oliivi vartaassa."
  
  
  Hänen, näki ottelun edelleen polttavan.
  
  
  "Missä tyttö on?" - sanoi eversti hänen poikansa.
  
  
  Hänen, tunsin lämpöä tulossa lähempänä ihoani.
  
  
  "Älä liiku, Carter," eversti varoitti.
  
  
  Kipu lisääntynyt, ja tunsin, että minun lihakset kiristä tahtomattaan. Terä oli heikko hämärtää silmieni edessä.
  
  
  Ja sitten, yhtäkkiä, kaikki oli ohi. Eversti Poika pääsi ulos hänen vapaat kädet ja sammunut liekki. — Minun olisi pitänyt tietää minun olisi pitänyt kokeillut, Carter, mutta minun oli pakko. Et saa koskaan tietää. Hän kääntyi Don Mario ja hymyili.
  
  
  "Löydän itseni melko vaikeassa tilanteessa", sanoi eversti hänen poikansa. "Minun täytyy antaa Carter luotto, olen varma, että hän olisi antanut minulle luottoa. Olemme molemmat hyviä ja erittäin hyviä. Vaikka se oli riskin arvoista nähdä, jos hän voisi olla herkkiä yksinkertaisempi kidutus, syvällä hänen tiesi, ettei se ollut niin, ei enemmän kuin omaansa." Hän kääntyi minuun. — Oikeastaan, olet aika hyvä ajatus, et, Carter?" Toivoit että sinulla olisi siirtää alkuvaiheen taso yhteensä unohduksiin kuten me kaikki tiedämme, ego. Hän oli nauraa. "Se on kuin voin lukea ajatuksesi, eikö olekin?"
  
  
  Don Mario keskeytti hänet. "Erittäin hyvin, Eversti. Minusta se on aika lopettaa leikkiä ja pelejä.
  
  
  Eversti Poika katsoi kelloaan. "Olen pahoillani", hän sanoi, " sinun ei pitäisi koskaan tuhlata aikaa. Ja meillä on hyvin-del - iltana.
  
  
  "Anna minulle veitsi," Don Mario sanoi.
  
  
  Hieman keula, Eversti luovutti Emu kiiltävä stiletto.
  
  
  Don Mario painoi ego ihaillen hänen käsi. Sitten hän katsoi minua hänen siniset silmät. "Vähemmän kuin viisitoista minuuttia, voit kertoa minulle missä se tyttö on, Carter."
  
  
  Hän ylitti huone, ja kuiskasi jotain lääkärin korvaan. Lääkäri nyökkäsi ja meni ulos huoneiden läpi. Muutamaa minuuttia myöhemmin, hän palasi ja nyökkäsi Don Mario. Don Mario vastasi curt nyökkäys hyväksynnän. Mitä voit kertoa meille nen, hän ei ollut mies, joka hukkaan sanoja. Eversti Poika istuutui jälleen. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä olimme odottaneet.
  
  
  Alle kymmenen minuuttia myöhemmin kuulin terävä koputtaa oveen.
  
  
  'Kuka siellä? Don Mario kysyi.
  
  
  "Vito", oli reuma.
  
  
  "Hyvä on," Don Mario sanoi.
  
  
  Ovi räjähtää auki, ja pieni hakattu patsas porrastettu ja kaatui jalkojeni juureen. Ego kasvot oli epäselvä ja hänen paitansa oli revennyt. Yksi ego lasit puuttui. Huolimatta minun sekaannusta, se kesti vain pintapuolisesti ymmärtää, että säälittävä olento edessäni ei ollut kukaan muu kuin Philip Doane.
  
  
  — Tiedät, kuka se on, eikö niin?" Don Mario sanoi.
  
  
  Jos se oli tarkoitettu korkkiruuvi, hän jo tiesi, reumatismi, päätellen, miten tunnustamista välähti minun kasvot, ehkä sekunnin murto-osassa.
  
  
  "Muistatko," sanoi Eversti Poika, " minulla on suunnitelmia Herra Doane.
  
  
  "Älä huoli," Don Mario sanoi. — Tiedän, että teidän suunnitelmat. Voit silti saada ego takaisin, suurin osa.
  
  
  "Erittäin hyvä", sanoi Eversti hänen poikansa.
  
  
  — Onko sinulla mitään lääketieteellisiä tarvikkeita kätevä, Tohtori?" Prinssi kysyi.
  
  
  "Kyllä," Dr. Inuris sanoi.
  
  
  "Tuo ih täällä. Tarvitsen puristus-ja gag-tyynyt ja ehkä morfiinia, kunnes saamme ego takaisin tajuihinsa. Ja ota kaikki mitä on pysäyttää verenvuodon.
  
  
  Eversti Poika näki silmäni laajentaa maininta huumeita
  
  
  "Usko, että olet kuullut mitään, mitä ei olisi pitänyt, Carter," hän sanoi. — Olet huumata itseäsi lähitulevaisuudessa.
  
  
  Tohtori Inuris juoksi ympäri huonetta ja palasi mustan laukun kanssa.
  
  
  Philip Doane makasi lattialla, huokauksen aika ajoin. Don Mario polvistui hänen viereensä ja kääntyi häntä, kunnes hän oli kasvot ylöspäin, huohottaen hieman, kuin kala kiinni veden ympärille.
  
  
  Don Mario on vasen käsi ammuttu, tarttui vanha mies on alaleuan, ja pakko ego on suu auki. Sitten hän lisätään kärki stiletto ja painetaan ego vastaan hänen poskeaan, kunnes hän voisi nähdä ihon pullistua ulos silmieni edessä.
  
  
  Don Mario katsoi minua. "Carter, ja ajatella nopeasti. Hänen veitsi asiantuntija. Luota minuun. Sen myös, ei vastaan ego käyttää. Pyydän sinua missä tyttö on. Haluan nopeasti ja rehellinen vastaus. - Et ole tosissasi. Ei vääriä todisteita. Jos en saa vastausta, leikkaan vanhan miehen poskelle ja pyytää häntä uudelleen.
  
  
  Eversti Poika loisti. Mario, ilmeisesti, oli lähellä emu-hengessä henkilö.
  
  
  Don Mario jatkoi puhettaan. "Ja jos en saa reumatismi pidän, teen sen hieman enemmän. Sitten hänen beru toinen poski ja kysyä uudelleen. Niin minä työskennellä minun korvat ja nenä. Leikkaan pois hänen silmänsä, hänen sormensa. Varpaat. Koko jalka. Lääkäri pitää niitä elossa, koska eversti tarvitsee hänet elossa. Mutta se on hylky, ja jopa lääkäri ei voi korjata ego. Ja olet yksi syyllinen. Pitää suusi kiinni, kuten suuri sankari, Carter. Miten haluat sen?
  
  
  Hän saattoi melkein nähdä terän läpi vanhan miehen kalpea, ohut poskelle. Hän makasi silmät kiinni, hänen hengityksen vinkuminen yli hänen kyyryssä rinnassa. Mitä tahansa hän oli, Philip Doane ei ollut kummoinen. Hän aiheutti minulle paljon ongelmia, mutta se oli ainakin se. Mitä hän teki uhkasi katastrofi miljoonille ihmisille. Niin, toisaalta, egoa ei kannata säästää. Mutta hänen pakkomielle, hän ei ollut niin paha. Hänen arvaus on, että omassa mielessään, hän vain avata muutaman ovet harvat ihmiset vaihtavat tehdä tyttärensä elämästä kirkkaampi. Jos en anna Don Mario leikata minun ego kappaletta, se voi pelastaa Penny. Ja pelastaa hänet, ehkä voin pelastaa hänet, kulta.
  
  
  Toisaalta, jos avasin suuni ja kerroin, missä ja miten saada Penniäkään, se saattaa antaa vanha mies käsityksen siitä, mitä hän oli tehnyt ei. Hän luultavasti ansaitsee sen, mahdollisuus nähdä hänet kerran: kaunis.
  
  
  Mutta on todennäköistä, että yksi vilkaisu maksaa ulkouima-allas noin neljäkymmentäviisi miljardia dollaria.
  
  
  Puhtaasti ammatillinen taso, vain yksi reuma voi antaa. Ja se oli täysin äänetön.
  
  
  Hän avasi suunsa ja sanoi: "Sinä löydät hänet hänen isänsä asunnossa. Hän odottaa minua.'
  
  
  
  Luku 16
  
  
  
  
  Eversti Poika löi Mario takana. "Kaunis," hän sanoi, hymyillen tarpeeksi leveä paljastaa joukko teräs poskihampaat. "Vain kaunis."
  
  
  Don Mario ei vastannut talous-ja rahaliittoa. "Vito", hän kutsui. 'Tule sisään.'
  
  
  Fretti-edessä thug pisti päänsä ovesta sisään. Don Mario heitti emu-nippu avaimia.
  
  
  "Mene takaisin vanhan miehen talossa", hän sanoi. "Löydät tytön. Vie hänet takaisin laivaan. Nähdään siellä."'
  
  
  "Hyvä on", sanoi fretti, ja katosi. Vaikka minun ohjeita, Penny, minulla ei ollut epäilystäkään siitä, että fretti olisi näppärästi seurata egon komento. Hän kuulee avain lukkoon ja, mikä-huolimatta kaikesta, mitä olemme sanoneet toisillemme, että hänen isänsä on tullut sen jälkeen, kun kaikki, ja on nyt avautumassa ovi. Vain se ei ole häntä.
  
  
  Eversti Poika katsoi minua uteliaana.
  
  
  Tietenkin myönnän, että se tuntui hullulta, varsinkin silmissä ammattilainen, kuten Eversti Poika. Hän melkein nauroi. Hän haisi ansa. Ei ollut mitään selitystä tyttö yrittää pelastaa hänen isänsä. Ei ollut mitään hyötyä hänelle. Koska ego on mielestämme ollut hyvää tulevaisuutta vanha mies, meillä ei ollut suurta tulevaisuutta, meillä ei ollut suuri tulevaisuus tyttö.
  
  
  En voinut syyttää häntä. Egosta näkökulmasta, peli oli melkein ohi, ja hän voitti. Tyttö ego viranomaisten, hän oli melkein kaikki kortit: salaperäinen Herra Anderson, joka putosi ego on kädet ympärille tyhjästä ja osoittautui KIRVES agentti; tyttö, joka voisi helposti aiheuttaa heille paljon vaivaa, ja Philip Doane, joka on aina ollut mysteeri Eversti Poika, koska hinta kullan on ollut, Sen on täytynyt näytti uskomattoman alhainen hänelle.
  
  
  Hän ei ollut pyytänyt kertomaan Heille, mitä hänen motiivinsa olivat. Hän ei olisi ymmärtänyt sitä joka tapauksessa. Tietenkin, minä rikkoi kaikkia sääntöjä. Nämä säännöt sanoi, " Anna tämä vanha mies. Ota aikaa tyttö saada Hawk. Pilttuu aikaa. Istua ja katsella Don Mario leikkaa Philip Doane palasiksi. Teeskennellä et näe verta, kauhua ja tuskaa. Kuvitella kaikki hyvät asiat, jotka voit saavuttaa istumalla ulos. Poistaa kuvia veren kaatamalla noin vanhan miehen kasvot ja silmät. Tee itsellesi immuuni huudot. Mieti, mitä ohjeet sanovat.
  
  
  Joskus täytyy hävitä ohjeita. Jotain sisälläni äänekkäästi sanoi, ei ajatusta, Ei Mario hakkaa vanhan miehen kappaleiksi, kun eversti ja Poika suosiotaan ja Inuris nuolaisi huuliaan ja ego on silmät lasitettu yli ilosta. Se ei ollut yliherkkyys. Jokin sisälläni kertoi minulle, että nyt Ei Mario saa hänet saada hänen tavalla kiduttamalla Philip Doane, haluaisin aloittaa myöntää, että olin menettämässä. Ja hänen tosi-della-ei ole vain hotelli tai mitään. Hänen hotel voittaa kaiken.
  
  
  Hänen hotel takaisin kultaa, tuoda takaisin hänen tyttärensä on vanha Philip Dawn ego vahingoittumattomina ja käyttää mikrofonit ja kaiuttimet ratkaista pisteet. Hänen tavoitteenaan on tuhota ih pois maan päältä. Se oli iso gamble. Mutta kun se tuli alas liiketoimintaa, hetki Don Mario pisti kärki veitsen Philip Doane poskelle, jotain syvällä sisälläni sanoi, heittää pois kirjan ratkaisuja ja pelata sitä omalla tavallasi. Eversti Synti ei koskaan ymmärrä. Hän oli prosenttiosuus pelaaja. Ja periaate oli, että niin kauan kuin en kuollut, minulla oli mahdollisuus voittaa. Hänen poikansa näytti yllättyneeltä. "Olen yllättynyt, Carter. Todella yllättynyt. Ja vähän pettynyt. Luulin, että olet näytä enemmän rohkeutta."
  
  
  "Kukaan ei tule Eversti", sanoin.
  
  
  "Ehkä ei, Carter," hän sanoi. — Mutta sinulla oli maine hyvin lähellä sitä. Ja luottaa minuun, minun raportit, olet äskettäin. Viimeaikaiset riitä ymmärtämään viime kohtaaminen hyvä ystäväni Hsiang Arktisella alueella, puhumattakaan Tohtori Inuris. Hän kääntyi Inuris kanssa salaliittomaiseksi hymy. — Muistatko, Hsiang, eikö niin, Tohtori?" Tarkoitan, ainakin olet nähnyt ego kuva, vai mitä? Lothar Inuris nyökkäsi.
  
  
  "Se oli hyvää työtä — oman edun Hsiang," Poikani, eversti kertoi. - Erittäin mukava ja hieman ajoissa minun osaltani. Jos Hsiang oli onnistunut, ego yrityksen olisi erittäin onnistuneesti yhdistetty tässä tapauksessa, viimeinen vaihe, joka on liittymässä minua omassa maassa. Uskon kuitenkin, että maailma on hyvin vaikeaa tulevaisuudessa jopa ilman Hsiang ponnisteluja." En vastannut hänen ylpeillä. Hän hymyili minulle. "Ja sinä, liian, Carter, on hyvin vaikea tulevaisuus. Kun olemme Kiinassa, olemme erittäin pitkiä keskusteluja. Ja kerrot minulle paljon asioita. Mutta ensin on pitkän merimatkan, joka alkaa muutaman tunnin. Eikö niin, Vai Mario? Don Mario nyökkäsi. "Alus on töitä", hän sanoi. "Olemme nopeuttanut asioita."
  
  
  "Meidän täytyy lähteä ennen aamunkoittoa," Everstin Poika sanoi, " kiitos yhteistyöstä, Carter. Herra Doane on täällä — hän huomautti vanha mies, joka oli vielä makasi paljas lattia — " seuraamme, koska olet kotona, hän on joitakin taitoja, joita haluaisimme saada. Mitä tyttö... Eversti Poika kallisti päätään taaksepäin ja tuijotti kattoon. — Mitä tyttö, Lothar, ehkä minä annan hänet sinulle myöhemmin, kun pääsemme safe harbor." Kun olemme merellä, voit pitää hauskaa hänen kanssaan, koska meillä ei riski on yhtä turvallista kuin me olemme Riviera. Kun pääsemme Kiinaan, voit pysyä siellä niin kauan kuin haluat tytön kanssa. Mutta tiedän, Lothar, ja epäilen, että olet väsynyt-ei kauan, ennen kuin pääsemme sinne. Jos se on tapauksessa, me annamme sen miehistön, joka voi tehdä mitä he haluavat sitä, ja sitten me päästä eroon ei. Tämä ei ole käytännön arvoa meille.
  
  
  Tohtori Inuris loisti ilo ja kumarsi komeasti. "Kiitos avusta", hän sanoi.
  
  
  "Tiedätkö, et todellakaan ansaitse sitä", sanoi Eversti poika, " mutta uskon, että kaikki on kunnossa, kun tyttö on meidän hoito, ja niin olen valmis antamaan anteeksi hänen oman hairahdus Riviera."
  
  
  "Kiitos, herra Eversti, Poikani," Dr. Inuris sanoi.
  
  
  Eversti Poika kääntyi gangsteri. — Sinulle, Don Mario, pelkään, että minulla ei ole erityistä jakaus lahja, vaikka olet melko arvoinen egot. Oli ilo asioida kanssasi. Sinä olet ihminen usein, ja vakaumus, kuten näimme tänään, on kaikkein ihailtavaa. Hän todella haluaa ilmaista syvän kunnioitusta sinulle.
  
  
  "Minä haen sen tänne", Mario sanoi osoittaen tuolia. "Erittäin tarkka", sanoi Eversti. "Se on erittäin hyvä, että sinä, joka johti valtava Agentti AX Carter pettää nuori nainen, olet perillinen Arsenal on ego. Se on lähes runollisesti sopiva. Erittäin hyvä, Ei Mario. Saat ego-Luger, ego, stiletto, ja ego vähän kaasua pommi. Kunnia ih teidän palkinnot.
  
  
  Don Mario laittaa pommi minuutin, ja ase ja veitsi vyöllä.
  
  
  Eversti Poika katsoi kelloaan. — Meillä on muutaman minuutin, ennen kuin kuorma saapuu, kuten sovittu. Hän sanoi minulle, " Kun hän saapuu, Carter, aloitamme matkamme. Nauttia siitä niin paljon kuin voit, koska tämä on viimeinen ratsastaa. Olet menossa Kiinaan, jossa neljäkymmentä viiden miljardin dollarin arvosta kultaa, niin olet luultavasti jo tietää. Avulla Tohtori Inuris, että huono-onninen Herra Ei, ja arvokasta apua Don Mario, joka toimitti tarvittavan työvoiman, pystyimme maitoa Federal Reserve."
  
  
  "Ja huomenna, huhuja on raivoaa ympäri uima-allas, että suurin osa YHDYSVALTAIN kultavarannot ja kullan varannot monissa ih uskollisia ystäviä ovat kadonneet. Hallitus antaa rohkaisevia viestejä, mutta huhut jatkuu ja kasvaa vahvemmaksi. Ja pian, pankkiirit ja muut hallitukset vaativat takaa, ja lopulta todistaa sen. He eivät voi antaa todisteita. Sitten dollari ei ole minkään arvoinen, koska luottamus on tuhottu. Ihmiset, jotka ovat dollareita yrittää vaihtaa ih, mutta mitä? Ison-Britannian punta poistoja. Saksan tuotemerkkejä, jopa Sveitsin frangia, on devalvoitu, koska kukaan ei luottaa paperin rahaa enää. Kultaa, joka on jäljellä maailmassa tulee korvaamaton. Ne, jotka ovat sen pitää ego. Ne, jotka eivät ole egoa ei paniikkia.
  
  
  Omistaja myymälän leivän tulee kieltäytyä myymästä, jos leipä ei ole maksanut jotain muuta kuin paperia rahaa. Matematiikkaa, joka tarvitsee lääkäriä ei ole mitään maksamaan paitsi hyödytön paperi rahaa, että lääkäri ei hyväksy. Kohtauksia kuten tämä toistetaan monta kertaa eri paikoissa. Ja pian, jengit ovat roaming kaduilla ja ryöstelyä kauppoja etsimään, mitä he tarvitsevat selviytyäkseen. Tehtaita on halvaantunut, koska kukaan ei voi varaa autot, pesukoneet ja televisiot, ne tuottavat. Ja työntekijöiden tulee potkut. Arabien sheikki Persianlahden vaativat maksun kullassa ennen toimitusta hänen öljyä. Ja ei ole kultaa maksaa. Joten ei ole öljyä. Ja lähitulevaisuudessa, ei autoja, ei junia, ei lentokoneita, ja meidän tehtaita ei vain tyhjäkäynnillä, mutta myös hyödytön. Yhdysvalloissa, kuten tiedätte, tulee taloudellinen autiomaassa. Kaupungit on täynnä nälkää näkeviä ihmisiä. Maaseudulla on runtelema ulkomaalainen ryöstelyä jengit, jotka tappavat Scott Smith on ruokaa ja varastaa vihanneksia." Hän ei halunnut kuulla enempää. Hän katsoi Don Mario. Hän ei näyttänyt maksaa mitään huomiota siihen.
  
  
  Kerroin hänelle. 'Ja sinä?'"Tämä on teidän maanne. Sinä asut täällä. Haluatko sen?'
  
  
  Eversti, minun poikani nauroi. "Don Mario on tuote, uusi kulttuuri, Carter. Älä odota häntä ohjaavat hänen tunteitaan. Ego on selviytymisestä ja voittoa, ei empatiaa. Olemme kumppaneita tässä yrityksessä. Olemme eri mieltä vain yhdessä asiassa, meidän valinta maksu meidän osallistumista. Kiina, huono kultaa, valitsi kultaa. Don Mario on vähän kiinnostusta kultaa. Oh, mitä hän pitää itselleen, mutta löytää se liian mahtipontinen ja, periaatteessa, filosofisesta näkökulmasta, mielenkiinnoton. Mutta on rahti, joka on runsaasti Kiinassa, rahti, joka lupaa suuria voittoja, jos myyt ego viisaasti.
  
  
  Ja tämä, Carter, on Mac ja mitä voit tehdä ympäri tätä maailmaa: heroiinia. Näet, Carter, kun dollari heikkenee, siellä tulee aika, jolloin ihmiset etsivät toinen tapa maksu. Ja tämä vaihdon väline, jotka Eivät Mario ehdottaa, on heroiini. Älä luulet, että se tekee ihmiset unohtaa heidän ongelmia? Ja vakuutan teille, että ne on ongelmia. Tietyt ihmiset hallitus on kiinnostunut palauttaminen, jotta hinnalla millä hyvänsä, ja väestö, joka on onnellinen juoda heroiini tulee olla houkutteleva kiusaus. Eikö niin, Tohtori?"
  
  
  Eversti Seung ei odota vastausta. — Tiedäthän, lääkäri itse on kovasti unikot, etkö olekin, Lothar? Niin näet, Carter, että Don Mario, kiitos ego kumppanuus kanssamme, on ehtymätön tarjonta. Ja tämä varaus antaa emu valtavasti voimaa. Joten aikaa, kun rauhaan palaa maa, Ei Mario on hyötyä paljon enemmän kuin sen kullan arvon, hän myi dn. Ego voitot lasketaan kannalta myönnytyksiä lakeja, jotka kieltävät nyt jotkut yli-ego toimia. Tämä lasketaan omistamalla maa, ehtymätön voimavara, joka hän ostaa heroiinia."
  
  
  Ja kun paniikki laantuu ja muihin maihin, nähdä viisaus ottaa mitä on jäljellä sinun väestöstä jonkin verran teollista toimintaa, niin Ei Mario vie yli käynnissä tehtaat. Väestö motivoi tarve heroiinia, aivan kuten ihmiset ovat nyt motivoi tarve dollaria. Ja Don Mario on tullut de facto hallitsija maan, puhumattakaan siitä, että samalla hän tulee sen lainsäätäjä. Nyt ihmiset voi tietää, ego kuin prinssi, mutta vakuutan teille, Carter, pian ihmiset kumartavat emu kuin kuningas.
  
  
  "Sinä olet hullu", sanoin.
  
  
  Eversti Poika nosti kätensä. "Ole kiltti, Carter, hänen, minä rukoilen sinua. Olla realistinen. Minulla ei ole taipumusta hulluuteen. Yritä ajatella heroiinia kuin uusi valuutta. On se loogisempi arvioida tac pakkaus valkoinen jauhe kuin jotkut keltainen metalli tai värillistä paperia? Ei, Carter, se ei ole totta. Emuja vain annettava eri muodossa luottamus. Säätö. Ja vastoinkäymisistä, jotka ovat kohdanneet teidän tarjota keinoja toteuttaa tämä säätö. Myönnän, että tämä on radikaalia sopeutumista, mutta tällainen mukautus on tarpeen, sillä Don Mario ymmärtää egon tavoitteita. Katsos, kulta ei tee emu mitään hyvää. Omistaminen kulta olisi nyt alisteinen ego sääntöjä ja ajattelua, jotka ovat merkityksellisiä tällä hetkellä. Sekä näitä sääntöjä ja tämä ajattelutapa, Ei Mario on rikollinen, ja se tarkoittaa, varastaa hänen omaisuuttaan. Ei, ennen kuin Don Mario voi saavuttaa tilan, että ego kunnianhimoa ja hiljainen nero määrite ego, siellä on ensin vallankumous. Ja hänen kultaa joukkue aiheuttaa vallankumouksen yhdysvalloissa.
  
  
  Kuten niille, jotka ovat kulta, olemme vakuuttuneita siitä, että aina tulee olemaan ihmisiä, jotka janoavat kultaa. Joka, niin sanoakseni, pitää vanhan uskon. Kiinan kanssa ego unikot ja kulta on kaksin verroin rikas, vaikka merkittävä osa meidän unikko sato on tarkoitettu Don Mario useita vuosia. Kiina ja yhdysvallat on tullut erittäin hyviä ystäviä.
  
  
  Ja sen varma, että ne, jotka uskovat, kultaa, ja ne, jotka uskovat unikonsiemeniä elää yhdessä vuosisatoja."
  
  
  Noin vain. Koko suunnitelma. Se oli kauhea. Voit kutsua sitä hullu. Mutta linjan välillä hulluus ja nerous on kapea, ja Eversti ja Poika olivat oikeassa. Ei ollut mitään AX-tiedostot osoittavat, että siellä oli jotain vikaa egotietoisuus. Mitä hän lähti tehdä oli suorastaan mestarillinen, luonnollinen lopputuote risteyksessä taloustieteilijä on erikoisuus ja kylmäverinen ahneus sotilas tunnettu hänen taitoa sodassa. Ja mitä hän sanoi, Emu oli vain muutaman tunnin pois täyttämällä sitä. Hän katsoi hänen katsella uudestaan. "Hetki vielä, herrat. Sitten hän kääntyi minua yksin. "Carter, siellä koputtaa oveen hetken. Kun tämä tapahtuu, se tarkoittaa, että kuorma-auto on odottamassa ulkopuolella. Tämä kuorma-auto vie meidät satamaan, jossa Don Mario on muuttajia nopeasti ladata kullan aluksella. Olet tämän aluksen ja me olemme lähdössä parin tunnin päästä.
  
  
  Kysyn Don Mario irrottaa jalat. Ja kysyn voit saada ylös ja kävellä hiljaa pois tästä huoneesta ja mene autoon. Kun pääsemme laivaan, hänen, haluan sinun tulla mukaan hiljaa ja mennä sinne minne olet menossa. Jos et tee niin kuin sanon, saat eroon tarpeetonta kipua. Mutta, tiedän, että sinun taipumus sankaruudesta, sen tarpeen ryhtyä varotoimiin.
  
  
  Hän piristyi nunchakuja tuolista. Hän näki, puiset kahvat ja ketju roikkuu niiden välillä. Eversti rennosti slung ketju päähäni ja veti linkkejä tiukka tarpeeksi, jotta purra läpi kurkkuuni ja kurkkutorveani.
  
  
  "Voit tulla mukaan yksin," hän sanoi, " tai voit mennä tajuttomaksi. Tee päätöksesi.'
  
  
  Don Mario polvistui jalkojeni juureen ja sitomatonta köydet. "Tohtori Inuris," Eversti Poika sanoi osoittaen Philip Doane. "Saada vanha mies ylös. Hänen, en halua häntä olla hyvässä kunnossa, kun saavumme Kiinassa." Hän oli nauraa. "Katsos, Carter, tarvitsemme uuden "turvallista".
  
  
  Ruosteinen rungon rahtialus hung syvä sumu, kimalteleva kuutamossa, ankkuroitu laituri kiikkerä. Huolimatta matalalla, perä likainen aluksen
  
  
  Sarah Chamberlain-Cardiff towered yli meitä, kun me seisoi kuorma-auton ulkopuolella. Sitten, lopussa laituri, valtava nosturi voihkii kaapelit kuljettaa valtava säiliö aluksella.
  
  
  "Kulta, Carter," eversti sanoi pojalleen. Alla lahonnut katto vanhan seraglio, että juoksi pitkin laituri, muutama paljaat lamput paloi, valu keltainen säteet valon tiellä. "Katsokaa auton itään. Ei mitään erikoista, eikö?
  
  
  Hän ei odota vastausta.
  
  
  "Mutta se on harhaa, Carter. Tämä törkeää näköinen cargo proomu liikkeitä ja purjeet nopeammin kuin taistelija jet. Edelleen, elektroniset laitteet on suunniteltu tekemään ego näkymätön tutka. Mutta epäilen, että "Sarah Chamberlain" täytyy tarjota todisteita sen vahvuus. Kuka täysjärkinen maksaa mitään huomiota huono vanha Britannian lipun alla purjehtiva rahtialus?
  
  
  "No, Poika", Mario sanoi. "Nyt minä sanon hyvästit hänelle. Minun ihmiset kertoivat minulle, että he saivat viime heroiinin pari tuntia sitten, ja kaksi tuntia myöhemmin he ovat turvaamassa loput teidän rahti. Sen jälkeen, voit jättää milloin tahansa." He tunsivat sääliä toistensa käsiä.
  
  
  Eversti katsoi kelloaan. "Luotan sinuun, Mario," hän sanoi. "Minä annan ohjeet lähteä kello yksi iltapäivällä."
  
  
  "Älä huoli," Don Mario sanoi. "Minä pysyn huoneessani, kunnes voit mennä purjehdus varmista, että kaikki on kunnossa."
  
  
  "Erittäin hyvin", sanoi Eversti hänen poikansa. "Tyypillinen oman perusteellisuus, Ei Mario. Uskon, että jonain päivänä me tapaamme jälleen."
  
  
  "Hyvästi sitten", Don Mario sanoi. Hän katsoi Tohtori Inuris, joka tukee Philip Doane . "Koeta kestää, Tohtori," hän sanoi. "Yritä käyttäytyä kuin hyvä poika."
  
  
  Tohtori Inuris ei usko, että ego on syytä vastata.
  
  
  "Lucky minulle, Carter," hän sanoi. Hän taputti hänen vyö, missä Hugo ja Wilhelmina olivat piilossa takin alla. "Kiitos matkamuistoja." Hän veti oven kahva ja katosi talliin.
  
  
  "Hyvä on," eversti sanoi pojalleen. "Kaikki kyytiin. Sarah Chamberlain oli lupa purjehtia ennen aamunkoittoa — "hän nauroi," lasti terästä.
  
  
  Eversti, minun poika nykäisi kahvat nunchaku, jolloin ketju kiristää kaulaani ikään kuin kehottaa hevonen. Jatkoimme laiturille ja laivaan. Katsoin ylös ja näki Kiinan kapteeni katselee meitä korkea laituri. Kiinan miehistön parveilivat kaikkialla, yhden ennakkoluulottomuutta, että aina ominaista hyvin koulutettuja sotilaita.
  
  
  Mitä koneiden ja elektroniset laitteet oli aluksella, Sarah Chamberlain ei kahdennenkymmenennen vuosisadan synopsis, kun se tuli vankilan tilat. Kannen alla, Eversti Poika työnsi minut, kunnes hän pääsi rautaa solun vanhentunut ikkuna ilman lasia. Hänen edessään oli kaksi Kiinalaista miesten aseistettu konepistooli. Eversti Seung otti nunchaku kaulastani ja laita nippu avaimia ympäri taskussa.
  
  
  Hän avasi sellin oven. "Tule sisään, Carter. Ja niin on Herra Dawn", hän kertoi Tri Inouris.
  
  
  Lattia oli tehty raudasta ja katettu oljilla, ja Tohtori Inuris anna mennä Don Philippe, joka oli pudonnut pisara. Vartijat oli auki päivä, kuonokopat ih tähtäimissä.
  
  
  "Voit jättää vanha mies kuin hän on, Lothar," eversti sanoi. "Carter, pelkään tarvitset käsiraudat ja jalka rautoja."
  
  
  Omaansa, hän kohautti olkapäitään. Käsiraudat ja jalka rautoja oli kiinnitetty seiniin. Yksi pari käsiä, yksi pari jalkoja. Hän kuuliaisesti tuli. Eversti Seung lukittu ih hänen avaimet.
  
  
  "Minä myös lähellä solun ovi", hän sanoi. "Ja hänen, haluan sinun tietävän jotain, Carter. Minulla on web-avaimenperä. Joten älä edes ajattele pilkata vartijat. Ei ole mitään he voivat tehdä sinulle. Mutta ne voi ampua hyvin. Mieluummin se ei koskaan tapahtunut, tietenkin, mutta jos se ei, teen itseni ymmärtää sitä.
  
  
  Hän astui takaisin soluun. Ovi kiinni ja Eversti kääntyi avain lukkoon. Hän nousi ylös jälleen ja vilkutti minulle kaltereiden läpi. "Minä tulen vierailemaan ajoittain, Carter, ja ehkä voimme puhua." Mutta nyt kaikki mitä voin sanoa on, turvallista matkaa. Hän kääntyi ympäri ja katosi koko näkökentän.
  
  
  Hetken vartijat tuijotti minua kaltereiden läpi, päät lähellä toisiaan. Ohitin heidät. Pian he kyllästyi ja katosi.
  
  
  Se on ollut puoli tuntia myöhemmin, kun kuulin ääniä solun ulkopuolelle. Eversti Poikansa kasvot ilmestyi edessä baareja. Hän hymyili, ja avain kolahti lukkoon. Ovi vedettynä auki ja paljastaa hänen poikansa, kaksi vartijaa, ja Penny Dawn.
  
  
  
  Luku 17
  
  
  
  
  "Nick," Penny kutsutaan. 'Isä.'Hän juoksi soluun ja putosi polvilleen vieressä Philip Doane.
  
  
  Eversti tuli hänen luokseen ja tarttui hänen käsivarteensa. "Uskollisuutenne on ihailtavaa, Neiti Dawn", hän sanoi. — Mutta olen pahoillani, että vapaus on jonkin verran rajoitettu. Voit olla käsiraudoissa, aivan kuten muut Carter. Ei ainakaan, kun emme ole merellä. Ja sitten sinulla on mahdollisuus huolehtia teidän isä "— hän nauroi tiukasti — " edellyttäen, että Tri Inuris voi ikävä sinua." Joskus merellä, saa nähdä, jos voimme tehdä elämästä hieman helpompaa isäsi. Mutta nyt, meidän täytyy säilyttää maksimaalisen turvallisuuden. Toivon, että ymmärrätte sen.
  
  
  Hän kahlita hänet ja jätti solujen kautta. Hän kääntyi avain lukkoon uudelleen.
  
  
  Kuulimme shaggy on egot kuolla alas rauta-käytävällä. Sitten hiljaisuus.
  
  
  Penny katseli minua kameran läpi.
  
  
  "Oh, Nick", hän sanoi. "Mitä tapahtuu?"
  
  
  "Penny Dawn", sanoin. "Uskokaa minua tai ei, aiomme pilata tätä hanketta."
  
  
  Philip Doane voihkaisi ja siirtynyt hänen ohut runko olki sänkyyn.
  
  
  "Hänen täytyy herätä," Penny kertoi.
  
  
  "Hyvä on", hän sanoi. Hän alkoi kutsua. 'Isi. Daddy. Tämä on hänen. Penniäkään.
  
  
  Vanha mies sekoitetaan uudelleen.
  
  
  "Nouse ylös, Isä. Tarvitsen sinua.'
  
  
  Egon silmien nykimisestä ja hän pakotti itsensä istumaan. "Sinäkö se olet, Penny?", hän sanoi. "Se on niin pimeää täällä. En löydä minun rahaa."
  
  
  "Se on suoraan vieressä vasemmalla kädellä, Isä", hän sanoi.
  
  
  Hämärässä valossa, hän haparoi ih, tarttui se, ja laita se hänen nenä. Puutteesta huolimatta objektiivi, hän voisi nyt nähdä. Ego on kasvot kirkastuivat, kun hän näki hänet. "Voi Luoja", hän sanoi. "Oletko se todella sinä, Penny?"
  
  
  "Kyllä, Isä.
  
  
  "Olet ihana", hän sanoi. 'Kaunis'.Ja hän alkoi itkeä.
  
  
  "Shhh , Isä," Penny sanoi. "Sinun ei tarvitse itkeä."
  
  
  "En voi auttaa se," hän sanoi.
  
  
  "Isä, siellä on joku täällä. Tarvitsemme apuasi. Ensimmäistä kertaa, vanha mies tajusi, että hän ja Penny ollut yksin edessä digitaalikamerat. Hän kääntyi ja tuijotti minua.
  
  
  "Tämä on Nick Carter, Isä," Penny sanoi. — Hän haluaa auttaa meitä pääsemään pois täältä."
  
  
  "Todella, Herra Doane," sanoin. "Haluan saada sinut ja Penny pois ja pitää aluksen uppoamisen. Mutta en voi tehdä sitä ilman apuasi.
  
  
  'Mitä voin tehdä?'hän sanoi.
  
  
  "Lopeta valittaminen," emu kertoi. — Ainoa kysymys on, aiotteko tehdä sen?"
  
  
  "Jos en voi, minä teen sen", hän sanoi. — Olen velkaa Lothar Inuris mitään muuta. Sopimus hänen kanssaan päättyi kun hän käyttää Penniäkään. Mutta hän ja hänen petollinen ystäviä petti minua. He tulivat minua tänä aamuna. Ja he veivät minut aluksen ja heitti minut selliin. Kun vaadin selitystä, Kiinan nauroi ja kutsui minua idiootiksi. Minä autan sinua, Carter. Olen vanha mies ja en tiedä miten taistella, mutta minä autan sinua. Nyt, että Penny on okei, en välitä, mitä tapahtuu, Tohtori Inuris ja hänen ystävänsä, tai minulle. Tämä on kaksinaamaista peliä."
  
  
  'Mitä tarkoitat?'
  
  
  "He luulivat, että minulla oli vain vanha, tyhmä ihminen. Vanha idiootti. Mutta siellä oli jotain he eivät tiedä minusta. Hän oli syntynyt Kiinassa. Puhun IH kielellä. Ja tänään kuulin hänen sanovan jotain Kiinan, joka ilmaisee kahden hengen peli.
  
  
  "Mene", sanoin.
  
  
  "Toma hyväksyä, että se oli läsnä. En ota Penniäkään kertonut tästä?"
  
  
  Hän nyökkäsi hänelle.
  
  
  "No, sitten, oletan, että tiedät minun rooli. Häntä, meni Penny tapauksessa. Mutta hän ei koskaan tiennyt, kuka hänen ystävänsä olivat. Vasta tänään. Ja sitten hän sai tietää, että hänen ystävänsä ' ego sisältyvät Kiinan ja Amerikan mafian jäseniä. Sopimus oli, että mafia olisi tarjontaa kultaa Kiinan vastineeksi heroiinia. En voi sanoa, että pidän siitä hyvin paljon, mutta olen myös sitä mieltä, minulla ei ole varaa valittaa siitä. No, ensin kaikki käänsivät selkänsä minua, toit minut tänne ja kääntämällä minut ympäri Eversti Synti. Mutta muut pettämistä on edelleen olemassa. Kiinalaiset ovat pettää mafia."
  
  
  Pyysin häntä. 'Miten?'
  
  
  "Heroiinia", hän sanoi,"on myrkytetty."
  
  
  'Mitä tarkoitat?'
  
  
  "Mitä minä sanon," Philip Doane sanoi. "En tiedä, mitä ne laittaa sinne, mutta yhden asian tiedän: heroiini on pakattu kaksi erilaista muovipusseja. Asioita, vihreä laukut tappaa nopeasti. Asioita sininen, pussit toimivat hitaasti. Mutta jos jokin niistä osui kehon, voit kuolla.
  
  
  Minun piti ottaa minun hattu pois Eversti Synti. Neljäkymmentäviisi miljardia dollaria emu-kulta ei riittänyt. Ampumatta laukaus, hän on konkurssissa yhdysvallat ja tappaa miljoonia ihmisiä. Se oli parempi kuin ydinsota. Jos meillä ei ole säteily, meillä ei olisi teollisuuden tuhoaminen. Vain väestö, kuollut ja tasaisesti kuolee, voi puolustaa itseään.
  
  
  Ja hän oli varma, että Kiina ymmärtäisi Hänen Poikansa suunnitelmista ja hyödyntää niitä. Don Mario todella olla kuningas: kuninkaan hautausmaa. Jossain hänen ego jemma oli luultavasti useita tuhansia kiloa todellinen heroiinia. Hän tarkistanut sen, ja päätti, että Everstin Poika oli vilpittömässä mielessä. Hän olisi pitänyt tietää paremmin. Mutta ei ollut mitään syytä tuntea sääliä häntä. Hän oli vain hieman enemmän ahne kuin emu: n piti olla. Ajatus minun ego huijataan ajoi minut hulluksi ilosta. Paitsi että, jos hän oli tajunnut, Eversti, Poika olisi istunut päälle kultainen hevonen, ja paljon viattomia ihmisiä olisi kuollut tai kuolemaisillaan kaduilla yhdysvallat lähtien.
  
  
  Mutta ei, jos minulla on jotain sanottavaa.
  
  
  "Kuuntele," sanoin, kääntyen Philip Doane. — Minulla on sinulle tehtävä." Ja sinun täytyy tehdä se nopeasti. Mutta etköhän sinä selviä, ottaen huomioon, mitä Penny sanoi sinusta.
  
  
  "Minä teen parhaani", hän sanoi. 'Mikä on?'
  
  
  "Penny kertoi minulle, että olet asiantuntija lukot ja että tiedät kaiken on tietää niitä."
  
  
  "Se voi olla totta," Don Philip sanoi.
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Haluan sinun vapauttaa minut näistä kahleista ja avaa oven minulle."
  
  
  "Se on kovaa työtä," vanha mies sanoi. "Varsinkin ilman työkaluja."
  
  
  "Oletetaan, että olen kertonut sinulle, että meillä on joitakin työkaluja, primitiivinen, mutta työkaluja."
  
  
  'Missä?'
  
  
  "Minun kaulus," emu kertoi. "Löydät kaksi partateriä siellä.
  
  
  Vanha mies nousi ylös maasta ja ontui jäykästi minua kohti. Hän veti takaisin hänen kaulus ja otti kaksi terää. "Hyvä terästä," hän sanoi. "Kyllä, mielestäni meidän olisi käyttöä ih. Kahlita lukot dell itse ovat edelleen alkeellinen, " hän sanoi, kun pintapuolinen tarkastus. "Mitä oven mekanismi, näet, että tämä on myös ole ongelma."
  
  
  "Kuinka kauan se voi kestää?"
  
  
  Ego on silmät syttyivät mahdollisuus on hyödyllistä jälleen veneet hän tiesi parhaiten. — Se riippuu siitä, kuinka kauan olen töissä." Ehkä kaksikymmentä minuuttia.
  
  
  "Pidä kiirettä", sanoin. "Jos joku tulee, piilottaa nämä terät alle olkia."
  
  
  Vanha mies oli jo ojensi täyspitkä lattialla, pidellen kädet neliön laastari valon streaming läpi vanhentunut ikkunasta. En voinut nähdä, mitä hän oli tekemässä, mutta voisin kuulla heikko kitkaa metalli kuin hänen kätensä haparoi alla kosteaa kerrosta olkia.
  
  
  Hän yritti tyhjentää mielensä, kun hän työskenteli. Hän yritti ei tuhlaa energiaa murehtia, onko ego on toimivalta olisi viimeinen, tai onko Everstin Poika olisi yhtäkkiä sisälle nähdä, miten ego vangit olivat tekemässä. Hän yritti karkottaa rytminen kähinä terä betoni -, hidas hengitys, ja unohtaa ajan. Mutta ulkopuolella, hän tiesi, tämä nosturi heilui kuin suuri heiluri välillä laituri ja aluksen, täyttö ego on omistaa tonnia kultaa. Hän voisi pakottaa itsensä ei ajatella aikaa, mutta hän ei voinut lakata ego elämässä. Ja hetki tulee, jolloin tämä nosturi vie sen viimeinen vaihe, ja voittoisa matka Eversti Poika alkaa. Sitten se olisi liian myöhäistä minulle, mitä olen tarkoitus tehdä.
  
  
  "Okei", Philippa Doane kuulin hänen sanovan.
  
  
  Hän nousi ylös ja hänen ego käsi näki yksi terät, tai mitä siitä oli jäljellä. Se oli kuin jos hän olisi ensin jaettu ego kahtia pituussuunnassa ja leikata jotain pois, mitä oli jäljellä. Hän muutti hankalasti minua kohti ja tarttui lukko ranneke minun oikea käsi. Hän antaa terävä metallinen liukumäki sisällä, pitää korvan lähellä lukko. Hän on siirtänyt hätävara-avain välillä hänen peukalon ja etusormen väliin, kääntyi sitten se huolellisesti.
  
  
  "Melkein", hän sanoi. "Mutta ei tarpeeksi hyvä."
  
  
  Hän vetäytyi takaisin rauhan aukiolla, ja jälleen hän kuuli kaavi metalli betoni.
  
  
  "Sen täytyy olla niin", hän sanoi, kun hän tuli takaisin.
  
  
  Täynnä luottamusta, hän liukui teroitettu terä takaisin lukkoon ja väänsi ranteensa jyrkästi. Oli napsauta silti hiljaisuus solun. Lukko heilahti auki. Philip Doane kasvot huuhdellaan jännitystä. "Loput on yksinkertainen nyt," hän kuiskasi. Muutaman sekunnin kuluttua, hän julkaisi minun toinen käsi ja jalka.
  
  
  Hän laittaa suunsa lähelle ego korvaan.
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Nyt vapauttaa Pennin, hyvin hiljaa. Sitten me huolehdimme solun ovi.
  
  
  Vanha mies nyökkäsi minulle. Alle minuutti, Penny on kädet ja jalat olivat vapaat.
  
  
  Hän soitti vanha mies hänelle ja sanoi kuiskaten jälleen, " Miten avaat solun ovi?"
  
  
  Hän ojensi kätensä. Vuonna egon palm oli hänen toinen terä, vielä ehjä. Hän piti ego tylppä puoli, ja hänen muut peukalon ja etusormen välissä, hän pihisti terä edestakaisin.
  
  
  "Mitä aion tehdä, on nimeltään loiding. Tämä tehdään yleensä kaistale selluloidi. Se on jäykkyyttä, sekä, joustavuus ja push-lock-välilehti edestakaisin. Terä tekee saman.
  
  
  — Ei se tee paljon melua?"
  
  
  "En tiedä," sanoi vanha mies. "Todellinen loiden pitäisi olla erittäin hiljainen. Mutta niin pian kuin tämä kieli putoaa takaisin, en tiedä mitä tapahtuu. Meidän täytyy vain ottaa riski.
  
  
  "Meillä ei ole paljon valinnanvaraa", sanoin. — Minä voin laittaa penniäkään nurkassa oven välissä ja seinään, kun ovi on auki. Jos jotain menee pieleen, hän on pois tulilinjalta. Sinä, jos kaikki menee hyvin, et anna minulle merkki, kun lukko on ilmainen, ja sitten seistä vieressä Pennin. Kun kävelen ulos ovesta, älä liiku. Pysy siellä, kunnes kutsun sinua." Edellyttäen, olen edelleen voi soittaa ulos.
  
  
  Vanha mies polvillaan päivä, ja alkoi kiivetä linnaan veitsellä.
  
  
  Hän yritti pitää hengitys tasaisesti. Olin kiusaus lopettaa hengitys kokonaan niin, että ei olisi täydellinen hiljaisuus.
  
  
  Ego on ranne muutti kerran, kahdesti, kolme kertaa. Se toimi väli ovi ja laatikko. Sitten hän pysähtyi.
  
  
  Vanha mies kääntyi minuun päin ja nyökkäsi. Se oli aika päästä töihin. Ja tämä työ koostui syömällä useita konepistooli.
  
  
  
  Luku 18
  
  
  
  
  Hän juoksi ulos ovesta kuin härkä, joka näkee noviisi härkätaistelija, selän yli, kovaa ja kerätään samanaikaisesti.
  
  
  He seisoivat käytävällä, yksi vasemmalla, yksi oikealla ja ih ajatukset olivat tarpeeksi hitaasti, että niiden leuat putosi, kun he näkivät minut näy. Kääntämällä vasemmalle, hän nosti kätensä, kuten veitset ja murskattu vartija olkapäälle, kun hän oli vielä puristi hänen konepistooli. Kun hän kaatui maahan kaatua, hän tarttui hänen ego, yksi käsi puristuu hänen suunsa estää häntä huutaa, ja toinen käsi noin hänen vyötärö tukea ego. Hän oli ajanut hänen kumppaninsa egoa suoraan hänen kumppani on ego, kaventamalla kuilua niitä niin nopeasti kuin mahdollista, niin että edes toinen vartija tarttui hänen aseensa hänen kumppani käsivarteen. Hän nosti kätensä hän oli pitänyt miehen vyötärön ja viilsi koko ego-särkyneet olkapää vanttera vartijan kaulaan. Se ei ollut täydellinen booli, mutta hän kallellaan hänen kaulan puolelle. Kun hän pääsi ulos, hän oli osuma ylhäältä käsin räikeä emu kasvot. Luita murtui alla minun nivelet, ja veri virtasi alas ontua rta. Ego kohde osui seinään kovaa, ja hän liukui maahan tajuttomana. Toinen on ego, käänsi ympäri ja murskasi hänen aataminomena kanssa kämmenellä hänen kätensä ennen kuin hän voisi hyödyntää sitä, että en ollut enää kattaa emu suuhun.
  
  
  Hän veti hänen elimiä syrjään, kokosi hänen aseita, ja juuttunut hänen päänsä kameraan. "Hyvä on", sanoin. "Aika hengähtää."
  
  
  Penny ja hänen isänsä nopeasti liittyi minua. Antoi Odinin emu ympäri automaatteja. "Haluan päästä pois tästä aluksesta ilman ih," emu kertoi. "Emme ole menossa läpi ylhäältä, olemme menossa takaisin läpi tämän kannen. Tiedän, mitä etsin. Se on pois laiturilta. Seuraa minua, ja jos me törmätä mitään hema, jätä ih minulle. Ja jos minulle tapahtuu jotakin, voit käyttää tätä ase ottaa alas Hema missä tahansa ja niin kauan kuin fretti on jotain käsitellä. Hänet, näin hänet, kun tulimme laivalla: pikku oven vasemmalla puolella Sarah Chamberlain. Teimme alas himmeästi valaistu käytävä kyltin perässä. Siirryimme varovasti, mutta ei tavannut ketään.
  
  
  Ovi oli odottamassa meitä.
  
  
  "Anna minulle ase", sanoin.
  
  
  Hän nykäisi kahvasta ja avasi oven varovasti. Katselin synkkä, liikkuvat vesillä East River viisi metriä alapuolellani.
  
  
  "Mene sinä ensin, Penny," sanoin. "Jalat ensin. Anna itsesi kiinni reunaan. Ja sitten vain anna mennä. Pienempi etäisyys putoat, vähemmän melua siellä on. Sitten uida niin hiljaa kuin voit, laituri ja odota minua siellä. Sama koskee sinua, Herra Ei. Sieltä löydät portaat laiturille, vain ohi oikeanpuoleinen puomi.
  
  
  Se kulki ilman virheitä. Hän sulki oven niin paras hän voisi ennen putoamisen lopussa. Voin vain toivoa, että kukaan ohikulkija olisi yllättynyt kirkas valo vasemmalla puolella Sarah Chamberlain. Mutta epäilin, että ketään miehistö oli rannalla. Kun lähtö oli jo liian lähellä. Toisaalta, meillä on aina ollut kaverit Eivät Mario murehtia.
  
  
  Eversti, poikani olisi ollut niin innokas näyttämään minulle alusta. Se saa minut spot-ovi ja portaat laiturilta, k & nb.
  
  
  Penny ja hänen isänsä olivat odottamassa minua alareunassa portaita.
  
  
  "Hyvä on", sanoin. — Minä menen ylös portaita ja ota minun aseita kanssani. Seuraa minua yläkerrassa." Niin pian kuin pääsemme alkuun, menen Don Mario. Haluan teidät pois täältä. Suorita niin pitkälle ja niin nopeasti kuin voit.
  
  
  "Ei, Nick," Penny sanoi. 'Ei nyt.'
  
  
  "Hän on oikeassa", vanha mies sanoi. "Sinä tarvitset apua."
  
  
  "Tiedän", sanoin. "Ja en sitten Ole Mario." Ainakin kaikkein välitöntä apua. Mutta en halua, että te kaksi, tulkaa mukaani. Se ei kannata satuttaa sinua.
  
  
  "Minä tulen mukaasi, Nick," Penny sanoi.
  
  
  Omaansa, hän pudisti päätään. — Jos haluat tehdä minulle jotain, voit. Mutta se ei ole jotain, voit tehdä täällä.
  
  
  "Kerro sitten meille, mitä haluat," sanoi vanha mies.
  
  
  "Soita David Hawke. Penny tietää, mihin ottaa yhteyttä häneen, Yhteisen Paina ja Lanka Palvelut Washingtonissa. Kerro heille, että Sarah Chamberlain on pysäytettävä hinnalla millä hyvänsä. Kerro heille, että Nick Carter kertoi, että soitat em. Haluatko tehdä tämän?
  
  
  "Jos voimme, me teemme sen," hän sanoi.
  
  
  "Hyvä on", sanoin. 'Mennään. Aika on lyhyt. Hän alkoi nousta portaita. Alkuun katsoin yli reunan laituri. Se näytti hyvältä. Kaikki katseet on kiinnitettävä erityistä napauta. Hän oli vielä matkaa, nyt menossa takaisin laiturille. Minun täytyi vain toivoa, että hän lähti ainakin yksi kontti kultaa, ja ego-työ, ilta ei ollut vielä ohi. Tiesin, että työni ei ollut aivan vielä ohi, joko.
  
  
  Kuulin, että Penny ja hänen isänsä päästä takaani. Vanha mies hengitti raskaasti. Hän käänsi päänsä heihin päin. "Pysy matalana ja pysyä varjoissa. Minä suojaan sinua. Ulos nyt. Juokse!"Hän oli yksin, mafian piireissä, ja Kiinan, ja aika oli loppumassa.
  
  
  Hän ryömi pitkin polku hänen vatsaan laiturille pitkä notko markiisi jos Et Mario oli tullut. Hän astui ylös suojaamaan oven runko ja yritti salpa.
  
  
  Se ei ollut lukossa. Hänen nopeasti liukastui läpi ja pimeyteen.
  
  
  Edelleen, by the river, saint näki hänet. Lähdin kävelemään siihen suuntaan, aseeni valmiina kädessäni. Hän oli valmistautunut pahimpaan. Jos minulla olisi ollut onnea, Ei Mario ei olisi huomannut minua. Toivoin, että voisin onnistua.
  
  
  Crouching pieni, hän jatkoi kävelyä kunnes hän näki, polttava pyhä valo toimistossa windows kaikkialla katselee ulos yli varasto ja joki. Office koko leveys joen.
  
  
  Don Mario istui tuolin pöytänsä takana, katsot Sarah Chamberlain . Lukuun ottamatta muutamia puhelimia ja kopio Lloyd ' s register raatimiesten, tuoli oli tyhjä.
  
  
  Oleskelevat irtoa itsestään, piilossa itse laivasta, hän nykäisi oven auki ja ampui aseella. "Erittäin hiljainen, Mario", sanoin. Hän ei liikkunut. Hän vain katsoi ulos ikkunasta aluksen.
  
  
  "Tämä on Carter," sanoin. "Haluan sinut ylös ja vetää verhot ikkunan edessä aluksen. Sitten istua alas. Haluan puhua kanssasi." Pidä kädet lähellä kasvoja, kun istut alas. Minulla on uutisia sinulle, sinun Kiinalaisille ystävillemme, että luulen, että sinun kannattaa kuulla.
  
  
  "Mitä, mitä sinulla on sanottavaa, olisi kiva kuulla se, Carter," hän sanoi.
  
  
  "Sinun ei tarvitse kuunnella mitään, Mario. Mutta jos et kuuntele, se voisi olla kohtalokasta", sanoin. "Ja kun kaikki työ, et halua olla show' kuningas on kuollut, kauan eläköön kuningas ' tilanne, ethän?"
  
  
  Hänen reumatismi, Mario työnsi takaisin hänen tuoli, meni ikkunan luo ja veti verhot. Kävelin huoneeseen ja törmäsin häneen, kun hän istui jälleen alas.
  
  
  "Puhu nopeasti", hän sanoi.
  
  
  "Se on juuri sitä, mitä aion tehdä", sanoin. "Ystäväsi pettänyt sinua."
  
  
  Mario nauroi. - Tietenkin, ja ratsuväki on myös tulossa.
  
  
  "Sinun olisi parempi alkaa uskoa, että, liian," sanoin. "Sanasi ei täyty. Ainoa korkkiruuvi on jäljellä, onko ystäväsi, Eversti Poika, voi paeta vapauteen, kun hän huijasi sinua.
  
  
  "No niin, Carter, älä tee näitä arvoituksia. Mikä on homman nimi?
  
  
  "Heroiinia".
  
  
  "Heroiini on kunnossa," Don Mario sanoi. "Hänen egonsa oli testattu ihmisiä, joihin luotan."
  
  
  — Tarkistitko kaikki?"
  
  
  "Ei tietenkään", hän sanoi. "Mutta otimme näytteitä useita tonnia kunkin."
  
  
  "Se oli hyvää", sanoin. "Muut ovat myrkytetty."
  
  
  "Lopeta, Carter," hän sanoi. "Minä en ole tyhmä. Sinulla on yksi-in-a-miljoonaa mahdollisuus räjäyttää tässä tapauksessa, ja se tarkoittaa, että kääntyy minua vastaan, minun poikani. En syö sitä.
  
  
  "Olen täällä kääntyä sinua vastaan Poikasi pettää sinua. Heroiini on myrkytetty . Tämä on todella roskaa. Ja likaisimmat yksi vihreä laukkuja.
  
  
  Mario joka noudattaa hänen huulensa. "Tiedätkö, Carter. Olen alkanut saada kiinnostunut sinusta. Miten tiedät nämä vihreät pussit?
  
  
  — Aivan kuten tiedän hänen sininen laukkuja ja syöminen." Jos sinulla oli joku muu aluksella, joka myös ymmärtää Kiinan, tietäisit tämän. Tämä vanha mies oli syntynyt Kiinassa.
  
  
  "Kuinka pian voimme tehdä testi?" Mario sanoi. "Ota tämä viimeinen vähän roskaa laivasta. Vihreä laukkuja. Mitä on vihreä laukut tappaa nopein.
  
  
  Mario vastasi Odin on puhelin. "Vito", hän sanoi. "Tuo minulle yksi, noin vihreä laukkuja." Välittömästi.
  
  
  Hän sulki puhelimen ja katsoi minua. "Okei, Carter, sinulla on mahdollisuus. Askel takaisin. Siellä on luukku edessä pöytä. Hetken kuluttua, se avaa ja Vito menee yläkertaan. Älä ole hermostunut aseita. Vito on tehdä niin kuin minä sanon. Voit olla varma, että se ei tee mitään.
  
  
  Siellä oli humina alla minua, ja osan lattiaa liukui pois, paljastaen Viton fretti-kuten kasvot, kun hän kurkisti huoneeseen.
  
  
  "Kaikki on hyvin, Vito," Don Mario sanoi. "Ei ole vaikeuksia."
  
  
  Vito kiipesi huoneeseen, ja laudan liukui takaisin. Hän asetti vihreä laukku Mario on tuoli.
  
  
  "Tarvitsemme marsu", hän sanoi. "Ja luulen, että tiedän, että oikea henkilö siihen." Hän piristyi puhelin. Everstin Poika, " hän sanoi. 'Nopeasti.'Hän oli odottanut. Kun hän puhui taas, hänen äänensä oli niin kiireellinen. "Eversti, Poika?" Ei Mario. Kuuntele. Onnettomuus tapahtui yksi pojista. Lähetä Tohtori Inuris oman salkun. Tarvitsemme sitä pian.
  
  
  Hän sulki puhelimen, ennen kuin Eversti Synti voisi kysellä enempää. Hän veti verhon takaisin murto-osa tuumaa ja katsoi ulos aluksen. Pian sen jälkeen, äreä Tohtori Inuris saavuttanut molemmat päät ramppi ja alkoi laiturille.
  
  
  "Hän on tulossa", sanoin.
  
  
  "Ota se, Vito," Don Mario sanoi. Vito lähti huoneiden läpi. "Älä huoli, Vito" Don Mario sanoi. "Vito on rehellinen. Kaikki sinun tarvitse murehtia on heroiini. Mutta ainakin sinun on myönnettävä, että annan sinulle mahdollisuuden, Carter. Kuka parempi käyttää koekaniinina kuin huumeriippuvaisia lääkärin?
  
  
  Shaggy kuuli hänen, ja seisoi, jossa hän uskonut, että saisin Don Mario ja Vito lyhyessä räjähtää, jos ne yritti jotain. Ovi avautui hitaasti, ja Tohtori Inuris tuli huoneeseen, Vito seuraavat.
  
  
  Ego on silmät laajenivat teloituksessa puhdistuma lippu, kun hän näki minut seisomassa siellä. "Carter!"
  
  
  "Itse Asiassa, Lääkäri. Vanha vielä. Hän oli hallussa piippu EMU rynnäkkökivääri alla hänen leukansa.
  
  
  Hän sanoi, " Mitä se tarkoittaa?"
  
  
  Löin häntä ego henkitorvi tynnyri minun ase. "Shut up, Doc.
  
  
  "Tohtori," Don Mario sanoi. "Carter ja hänen haluavat tehdä rahaa. Se johtuu siitä, että heroiinia.
  
  
  Hänen, astui takaisin aseen kanssa.
  
  
  — Mitä tapahtui, että heroiinia?" Inuris kysyi. "Se on vain tavallinen heroiinia."
  
  
  "Se on mitä haluan sanoa, Lääkäri," Don Mario sanoi. "Mutta Carter sanoo toisin. Hän sanoo, että hän on myrkytetty.
  
  
  -"Älä kuuntele häntä," Dr. Inuris sanoi. — Mitä hän tietää siitä?"
  
  
  "Hän sanoo, hän tietää tarpeeksi, Lääkäri.
  
  
  — Uskotko emu?" Inuris kysyi. "Agentti KIRVES?"
  
  
  "Tähän asti, fretti, se herätti kiinnostukseni."
  
  
  "Eversti Seung valehtelisi sinulle," Dr. Inuris sanoi.
  
  
  "No, se on mitä yritän sanoa, Carter," Don Mario sanoi. "Edelleen, emu onnistui vakuuttamaan minulle, että se on parempi olla varma kuin katua myöhemmin. Siksi kutsuimme sinut tänne. Koska sanoin itselleni: "Mario", sanoin, " kuka on paras henkilö arvioimaan, onko tämä heroiini on hyvä vai ei? "ja sitten sanoin itselleni,"No, kukaan muu kuin vanha ystävä, Tohtori Lothar Inouris, joka osoittautui erinomainen tiedemies ja omistettu ystävä." Joten, Lääkäri, antaa sinulle ilmaisen näytteen.
  
  
  "En halua sitä", Tohtori Inuris sanoi.
  
  
  "Sinä et halua?" Don Mario sanoi. 'Etkö halua? Kuulitko, Vito? Hän sanoo, että hän ei halua ilmainen näyte.
  
  
  "Onko hän rikas?" Vito sanoi. "En ole koskaan nähnyt addikti sammuta ilmainen näyte ennen."
  
  
  "Luulen, että hän todella haluaa jotain, Vito," Don Mario sanoi. "Kuten mikä tahansa narkomaani. Mutta hän on liian harkittuja. Olet vain kohtelias, eikö niin, Tohtori?"
  
  
  Inuris ' hirvittävän kasvot oli likomärkä verestä. — En halua tätä", hän huusi.
  
  
  -"No, no, Tohtori," Don Mario sanoi. — Olet mennyt liian pitkälle tämä kohteliaisuus. Hän veti minun hiusneula ulos hänen vyö ja teki viillon vihreä laukku. Jotkut valkoinen jauhe valunut ulos.
  
  
  "No, Tohtori, me aiomme pitää läksiäiset täällä. Meillä ei ole kynttilöitä, mutta minulla on tulitikkuja, ja Vito, luulen, että löydät injektiot ja neulat jos katsot lääkärin laukku. Ja en olisi yllättynyt, jos siellä on pala kumi letku ja ehkä muutamia muita asioita, jotka me tarvitsemme." Vito pääsi ulos ja nappasi pussin ympäri lääkärin syliin. Don Mario avasi ego, ja alkoi tutkiessani nen.
  
  
  "Älä anna heidän tehdä tätä, Carter," Dr. Inuris vetosi. "Miksi ei, Tohtori? Kerroin hänelle. "En näe, kaikki talot ympärillä, mikä tämän voi aiheuttaa. Jos puhut totta, se on.
  
  
  "Ole Kiltti, Carter. Kiitos.'
  
  
  Hän ei katsonut minua. Ehkä hän vain katsoi minua. Mutta hän ei voinut. Hän ei voinut ottaa hänen silmänsä pois tuolilta, jossa Ei Mario ja Vito istuivat. Ja hän aneli. Sanat virtasivat kuin ilma ympärillä puhjennut sisäkumi.
  
  
  "Kulta, Carter. Minä annan sinulle kultaa. Minun jakaa. Voit olla rikas. Sinun ei koskaan tarvitse tehdä töitä. Paljon rahaa. Enemmän kuin sinun koskaan nähdä AX. Voisit mennä jonnekin. Voisit olla rikas. Vain pelastaa minut täältä. Voit tehdä se. Tiedän voit. Teen sen arvoista sinulle. Et tule katumaan sitä.'
  
  
  Don Mario nousi ylös takaapäin hänen tuoli. Vito seisoi hänen vieressään, koko ruisku kädessään.
  
  
  "En voi olla samaa mieltä, Tohtori", sanoin.
  
  
  "Kukaan ei voi kuulla sinua, Lääkäri", Mario sanoi. "Siellä on liian paljon melua ulkopuolelta. Tämä hana on hirveän meluisa.
  
  
  Tohtori Inuris putosi polvilleen. Hiki trickled alas Ego on kasvot. "Älä tee tätä", hän vetosi. 'Älä tee tätä. Kysyä. Älä tee tätä minulle.
  
  
  Mario löi hänen ego kasvoihin. "Turpa kiinni, senkin typerä koira", hän sanoi.
  
  
  Hän tarttui Inuris ' oikea käsi ja veti hihan ego on takki ja paita kyynärpäiden yläpuolelle. Nappi irtosi hänen paita ja rullattu pois. Vito oli edessä seisoo lääkärin ruisku kädessään.
  
  
  Tohtori Inuris alkoi ulista. Don Mario hit hänen ego taas. "Sinun täytyy pysyä rauhallisena, Lääkäri," Don Mario sanoi. 'Katso valoisaa puolta. Muutamassa minuutissa, voit olla pois hyvää matkaa... tai kuolla. Joko niin, teidän ongelmat ovat ohi, rakas.
  
  
  Tohtorin silmät laajenivat pelosta.
  
  
  "Hyvä on, Vito," Don Mario sanoi.
  
  
  Hän kiskoi Inuris jaloilleen ja ojensi paljas, arpinen käsi.
  
  
  Inuris yritti vääntää pois. Hän potkaisi Vito ja teki ego hypätä pois.
  
  
  Don Mario on synkistyi. "Ei käy", hän murahti.
  
  
  Lothar Inuris oli vielä kiemurtelevan. Don Mario laittaa yksi käsi ympäri Ego kaulaan ja katsoi lääkärin käsi ojossa muiden kanssa. "Hyvä on, Vito,"hän sanoi," katsotaanpa kokeilla sitä."
  
  
  Vito lähestyi varovasti puolelta, kuin härkätaistelija pienoiskoossa miekka lopullinen isku. Tohtori Inuris silmät pullistuivat hänen päänsä ympärillä. Hän yritti sanoa, "ei, Ei, ei", mutta mitään ei tullut ulos, paitsi pitkä, tuskallinen 'NNNN' iso-rta.
  
  
  Vito oli vieressä hänet nyt, pitämällä neula hänen paljaat käsivartensa, ja Don Mario oli auttaa niitä, pidellen käsi vielä löytää suoneen. Neulan kärki sai hänen ihonsa alla, ja Vito työntää mäntää alas. Don Mario julkaistiin Inuris. Hän ja Vito astui takaisin. Tohtori Inuris nousi ylös. Hän veti alas hiha hänen paita ja jakku. "Minä lähden nyt", hän sanoi tukehtunut äänellä, " kun olet tehnyt minulle."
  
  
  Näin Mario käsi tavoitella luger.
  
  
  Tohtori Inuris hymyili emu. "Tarvitsen minun salkku", hän sanoi. Hän otti askeleen kohti pöytää. Kaksi askelta.
  
  
  Se oli tehnyt Don Mario on auto.
  
  
  Inuris katsoi minua. "Harmi, Carter," hän sanoi. "Et voi olla rikas." Oli outoa, lasimainen ilme ego silmät. "Mutta et ole Stahl kuunnella. Anteeksi, Carter. Mutta mitä tämä sanonta tarkoittaa? Kuka on viimeksi nauraa...
  
  
  hahaha..."
  
  
  Ja sitten ei mitään, mutta verta tuli ulos rta. Se trickled alas hänen paita, värjäys valkoinen kangas. Hän katsoi uteliaasti pelottava tulva kuin jos se oli joku muu.
  
  
  Valtava kouristus takavarikoitu ego, kehon, ja heitti sen maahan. Veri oli vielä kaatamalla ulos, kääri huivi ympäri ego on kaulan ympärillä neste rubiineja. Tohtori Inuris oli järkyttynyt. Ego on kantapäät osuvat lattiaan. Sitten hän penkkipunnerrus liikkumatta.
  
  
  "Jeesus," Vito kuiskasi.
  
  
  
  Luku 19
  
  
  
  
  "No niin, Carter," Mario sanoi. — Olit oikeassa. Tehdään kaupat nyt.
  
  
  "Teemme aselepo", sanoin. — Me teemme töitä yhdessä ja varmista, Eversti Seung ei ajaa pois kultaa. Sen jälkeen se on jokaisen ihmisen itselleen uudelleen.
  
  
  "Kuulostaa reilulta", hän sanoi.
  
  
  Mario piristyi Odin hänen puhelimissa. "Sammuta hana", hän määräsi.
  
  
  Hänen, katsoin ulos ikkunasta. Ääni crane kone alkoi hiipua. Korkealla aluksen, yksi dangled edellä luukku noin säiliöt.
  
  
  Don Mario kääntyi Vito. "Mene alas", hän sanoi. "Ottakaa pojat. Kerro heille tuoda kaikki ilotulitteet, ne voi kerätä. Tarvitsemme sitä. Ja tuo enemmän dynamiittia ja bensiiniä.
  
  
  Vito katosi luukun kautta.
  
  
  "Niin kauan kuin olemme samalla puolella", sanoin," haluan aseeni takaisin."
  
  
  "Tietysti", Mario sanoi. Hän veti luger ja tikari vyöllä.
  
  
  "Älä unohda tätä pikku juttu taskussa", sanoin.
  
  
  Hän otti Pierre. "Kaasun pommi sen jälkeen, kun kaikki, ei ole se?"
  
  
  "Ole varovainen sen kanssa," emu kertoi.
  
  
  Mario hymyili. "Teemme työtä yhdessä, Carter." Hän antoi ego minulle, ja laittaa hänen ego minuutissa.
  
  
  Mario on miehet aloitti portaat, täyttö toimisto. Nostaa kätensä, Mario viittoili hiljaisuus.
  
  
  "Tämä on Carter. Hän työskentelee kanssamme. Joten älä hermoile, älä aina tee virheitä, kun asiat menevät hieman väärin. Olemme alukseen. Haluan ego kone räjähtää, ja haluan sen tapahtuvan nopeasti. Jos joku Kiinalainen mies haluaa estää, leikata alas teidän ego. Meillä oli petetty. Mennään.'
  
  
  Miehet juoksivat ympäri toimistoa, läpi pitkän irtoa, ja ulos päin laituri kävellä. Siellä oli noin kaksikymmentä ihmistä yhteensä, mukaan lukien Mario ja minä. Prinssi otti konepistoolin. Olla varovainen sen kanssa, hänen ego varoitti häntä. "Hän oli & nb."
  
  
  "Kiitos", Mario sanoi. "Minä annan sille yrittää, ja jos se ei toimi,"hän taputti hänen kainalossa," minulla on jotain jäljellä."
  
  
  Päässä satamasta, Barnes katsoi ylös juuri ajoissa nähdä Eversti hänen Poikansa, megafoni kädessä, näkyvät kaide silta, kapteeni hänen rinnallaan.
  
  
  "Mitä on tekeillä, Mario?", hän huusi. "Miksi nosturi lopettaa?"
  
  
  Ensimmäinen Mario miesten kiirehti laivaan.
  
  
  Mario nosti konepistoolin ja ampui lyhyen purskeen klo nosturin kaapeli. Puff sininen savu ilmestyi, ja sitten kireällä kaapeli tiuskaisi. Valtava kontti lurched ja paiskautui Sarah Chamberlain rungon kanssa korvia huumaava jysähti. Siellä oli hiljaisuus, ja sitten hän kuuli huudot.
  
  
  Eversti ei tarvitse kenenkään selittää tilannetta emu. Seuraavassa hetkessä, hän kääntyi ja viestitti kapteeni, lähettämällä ego käynnissä ohjaushyttiin. Hän kumartui laiturin kaiteeseen ja antoi käskyn miehilleen kannella. Kiinan ryntäsi kaide, heiluttivat niiden akselit. Hän näki, metalli crack kuten kirveet alkoivat vilkkua, leikkaamalla paksua nippua köydet, jotka pitivät Sarah Chamberlain laituri.
  
  
  Mario pysähtyi puolitiehen alas ramppia. Hän nosti konekivääri. Kaupunki luoteja laiduntaa kaide, tugging metallia ja lihaa. Miehet huusi ja laski...
  
  
  Se pienensi luger sillalla ja potkut. Eversti Poika ducked kuin teräs alle ohjaushytti windows iski terävästi vastaan hänen tuijottavat silmät. Kun hän palasi, hänellä oli ase kädessään. Olimme kannella. "Vito", Mario henkäisi. — Et mene puolet miehistä Carterin kanssa." Ota dynamiitti. Muut tekevät tiensä ohjaushyttiin.
  
  
  Pikku fretti nyökkäsi. Mario oli jo lähtenyt ja ampui läpi myyntiautomaatti kannella. Hänen, näki Kiinalainen napata päätään ja pudota verinen sumu.
  
  
  Ja sitten olin laivan sisällä, jossa Vito ja loput Mario miesten seuraa minua ylös portaita. Alla, Kiinalainen putosi toinen polvi ja nosti kiväärinsä. Laukaus kajahti vieressäni, ja hän näki ampujan kädestä kiinni ja laskea eteenpäin.
  
  
  Ulos nurkassa hänen silmänsä, olen nähnyt Vito virnisteli kuin me kiiruhti kannelle jälkeen kannella. Hänen kuullut laukauksia takana, ja Odin noin Mario miesten päästi vaimeita huutaa ja putosi lopussa mökin portaat.
  
  
  Ampuminen lakkasi. Siellä oli vain ääni jalanjälkiä rauta toimiin nyt, ja ennen hänen hän näki merkki, jossa on nuoli, joka osoittaa konehuoneeseen.
  
  
  Olimme käytävällä. Edessä metalli ovi vedettynä auki, ja piippu konepistooli alkoi tulittaa meitä. Se oli liian korkea ja liian pitkälle, ja luodit olivat raapiminen seinät ja katto. Hän sukelsi maahan ja hyppäsi jaloilleen, luger kädessä. Hän oli ammuttu kerran. Huuto kajahti, ja aseen piippu kaatui alas. Kurkistin kynnyksen yli ja löysin itseni katsomassa mimmo lehden tulossa alas toinen portaita. Gawk whizzed pääni yli ja törmäsi vesitiivis laipio. Hän viittilöi Vito ja miehet jäädä taakse. Hän katsoi alas konehuoneeseen. Valtava männät kiillotettu täydellinen kiilto, alkoi liikkua hitaasti. Hän näki, virkapukuinen insinööri elehtiminen raivokkaasti, ja ihmiset käynnissä niiden virkaa.
  
  
  Toinen laukaus whizzed yli pääni. Toisella puolella konehuoneessa, kymmenkunta kiväärimiehet purskahti ovesta, litistetty itse rampin, ja avasi tulen.
  
  
  Olen ryömi ulos päivä ja paiskasi sen kiinni, kun laukaus osui minuun. Hän kääntyi Vito. "Heillä on ase sisäänkäynti."
  
  
  'Mitä me teemme?'hän kysyi.
  
  
  "Anna minulle dynamiittia."
  
  
  Minulla oli se käsissäni melkein ennen kuin korkkiruuvi sen valmiiksi. Sulake palaa se. "Yritän räjäyttää iso ansa," Vito kertoi. "Kun tämä asia selviää, kaikki ajaa oven läpi. Pysyä kannella.
  
  
  Kannen alla alkoi täristä, ja moottorit revved. Jos Eversti Seung olisi ollut loukussa edellä ja onnistui vapauttaa aluksen kaapelit, Sarah Chamberlain olisi pitänyt ulos merelle nyt. Hänen, toivoin että Don Mario olisi lopettaa ego.
  
  
  Hän seisoi vieressä vesitiiviit laipiot ja palaa sulake. Sitten hän heitti oven auki ja heitti dynamiitti isoon huoneeseen. Hän kavahti. Kun hän kuuli bang, hän työnsi oven auki taas. Se oli kaleidoskooppi kuolemia: ansa murtautuivat keskellä, nuolet verenvuoto ulos, tarttumalla mitään napata kiinni, ja väsyttävä kuin metalli irtautui kiinnityspisteet. Ei ollut aikaa jatkaa katselua. Huudot olivat jo kertoi koko tarinan.
  
  
  Hän nousi ylös, ylittänyt kynnyksen, ja riensi alas portaita. Miehistönjäsen tarttui käteeni ja murskasi butt hänen luger koko hänen nenä hänen ego. Luu murtunut.
  
  
  Kuljettaja seisoi lähellä ja veti pistoolin hänen vyö. Ammuin häntä ja näki, että oli verta tihkuu alta paitansa alta hänen sininen jakku.
  
  
  Takanani, kuulin enemmän laukauksia ja huutoja. Kiinalainen mies veti kirveen pois seinästä clip ja kääntyi kohtaamaan minua. Kiiltävä terä krapulassa Ego pään kuin Luger piti sitä ego suuhun ja veti liipaisimesta. Kohde on ego katosi, ja kirves putosi.
  
  
  Mimmo whizzed minulle sinisilmäinen, repii putken auki. Hänen, näki, yksi miehistön jäsenistä pyrkiä kaikki yli kivääri. Se putosi yksi joka heimosta ja potkut. Hän kutistui takaisin ja huuto. Kaikki ympärilläni, en voi kuulla helvetillistä staccato tulitus ja ulvovat ja suhina ricocheting luoteja. Satunnainen huutaminen, kiroilu, snarling, tai vaikutus kehon kaatoi luoti. Mimmo minua rullattu katkaistu pää. Odin noin Vito on miehiä, uhri kirves. Ja sitten ammunta lakkasi.
  
  
  Hän katseli ympärilleen. Vito näki hänet. Hän painoi kätensä rintaansa. Verta tihkui välillä hänen sormensa. Hän kohotti toisella kädellään ja heilutti asetta voitokkaasti. Ego on kasvot murtautui kiukkuinen virne. "Reitti on selvä", hän huusi.
  
  
  "Hyvä on", sanoin. "Laittaa dynamiittia ja lähdetään pois täältä."
  
  
  Ego räjähteitä asiantuntijat olivat jo laittamalla tikkuja dynamiittia autoja.
  
  
  "Minä sytytän sulake", sanoin. "Muut mene takaisin ylös portaita, ulos ovesta."
  
  
  He näyttivät niin onnellinen, että saan tehdä niin. Vito nojautui hieman vasemmalle vastauksena laskelmia, mutta yksi muiden hallussa ego pystyssä.
  
  
  Hän muutti nopeasti yhden pussin seuraavalle, jolla ottelut sulakkeet. He alkoivat viheltää kuin Joulun tähdet.
  
  
  Se on aika kadota. Hän katsoi ovea. Vito katsoi minua, sitten viittilöi minut kiire. Sitten kuulin laukauksia ja kirkuu käytävällä takanani. Vito silmät laajenivat. Hän tarttui hänen takaisin ja sitten kaksinkertaistui. Hän oli melkein kuollut, kun hän lopulta juoksi alas portaita.
  
  
  Brylev konehuoneessa meni ulos. Metalli ovi pamahti kiinni. Hänen oli loukussa.
  
  
  Loukkuun piki pimeydessä, rikki vain keltainen ilotulitus polttaa sydänlanka. Hän todella olisi pitänyt pysäyttää "Sarah Chamberlain." Mutta se olisi viimeinen tekoni.
  
  
  Muutamassa sekunnissa, nämä viisi pakettia dynamiittia räjäyttää koko perä Eversti Poika on alus, kääntämällä Ego osaksi Nick Carterin lentävä arkku.
  
  
  
  Luku 20
  
  
  
  
  Mutta ei, jos hän ei toimi nopeasti.
  
  
  Hän kiiruhti pois portaat, sukeltanut ensin sulake, ja veti sen ulos. Se oli aika-ajossa, ja voitin sen. Se on ollut noin kymmenen sekuntia, ennen kuin viimeinen sulake julkaistiin.
  
  
  Hän sytytti tulitikun, meni takaisin portaita, ja meni ylös. Ennemmin tai myöhemmin, joku tulee ovesta, jos Eversti Seung haluaa ego aluksen purjehtia. Ja kun se tapahtui, hän oli valmis. Käteni liukui poikki sen leveys ja suljettu ympäri kaasua pommi.
  
  
  Hänen, toivoen, että minun ei tarvitse odottaa liian kauan. Hänen on myös uskonut, että se olisi tällaista.
  
  
  Poika ei ollut aikaa, olettaen, että hän ei ollut kiireinen Don Mario.
  
  
  Mutta kun sen sai mahdollisuutensa, sen piti olla nopea. Minulla ei ollut varaa missata. Toivoin, että kuka olimme ulkopuolella, joka johti pieni retkikunta, joka tuhosi Vito ja loput ego taisteluosaston, oli kärsimätön.
  
  
  Jos hän olisi nähnyt sulakkeita polttaa, ennen kuin hän sulki oven, hän oli luultavasti odottanut räjähdys, ja nyt hän ihmetteli, miksi Ego fretti ei ollut kuullut sitä vielä. Jos hän ei voinut nähdä, hän oli luultavasti yhdistämällä, valmistautuu hänen miehensä ottaa mikä tahansa elävä hyökkääjät konehuoneessa.
  
  
  Joka tapauksessa, hän oli toimittava nopeasti, sillä hän tiesi, että Eversti Poika ei ollut paljon aikaa jäljellä. Sarah Chamberlain ei ole menossa minnekään niin kauan kuin ego ihmiset eivät hallitse konehuone.
  
  
  Oven avasi pitkä vivut, yksi kummallakin puolella. Kukaan ei voisi työntää ego ulos siirtämättä sitä. Tämä oli minun hyväksi. En olisi yllättynyt mitään. Hän lepäsi sormenpäät yhden käden vipu, jokainen hermo hälytys pienintäkään liikettä. Toisaalta, minulla oli Pierre.
  
  
  Sitten se melkein tuli yllätyksenä, niin nopeasti, että melkein menetin vipu. Sergei palaa häikäisevän. Aluksi valo, Piera pitää sitä ladattuna. Hän heitti pommin käytävään ja sulki oven kanssa kaikki hänen ehkä.
  
  
  Kuulin vaimeita räjähdys, sitten ei mitään muuta. Hän tiesi, että ihmiset olivat nyt tarttumalla heidän kurkkunsa käytävällä ulkopuolella ja kuolemaa. Tällä hetkellä, se olisi ohi. Kukaan ei saa paeta. Ja kun minuutin tai kaksi, se olisi turvallista päästä pois täältä. Pierre nopeasti teki työnsä ja katosi jälkiä jättämättä.
  
  
  Yläreunassa portaat, päivä oli työntämällä kahvaa alas, katselin hänen katsella. Kun minuutti ja puoli, hän irrottaa otteensa ja meni takaisin alas konehuoneeseen.
  
  
  Tällä kertaa hän oli päättänyt, ettei anna minkään mennä pieleen. Hän palaa sulakkeet, juoksi ylös portaita, ja veti oven auki. Ruumiit kasataan käytävällä. Hän sulki oven perässään ja juoksi niin nopeasti kuin hän voisi, laskenta, kun hän meni. "Kaksikymmentä yksi, kaksikymmentä kaksi..."
  
  
  Klo kaksikymmentä-neljä, hän sukelsi kannella. Siellä oli korvia huumaava räjähdys, joka ravisteli koko aluksen. Valot välkkyivät pääni yli, ja alus tasaantui jälleen. Gathering hänen voimansa, hän alkoi kiivetä ylös keula. Jätin hänet Mario keskilaivassa, jossa hän taisteli tiensä eteenpäin. En tiennyt, miten hän teki sen, mutta jos hän voisi päästä lähelle keula, hän olisi takana kuljetukseen. Ehkä hän voisi käyttää häiriötekijä.
  
  
  Hän otti portaat ja kiiruhti läpi pitkiä käytäviä. Häntä, tunsin tukehtuvani vähän. Sitten hänet, tajusin, että olin menossa hieman ylämäkeen. Sarah Chamberlain runko katkesi kahtia. Alus oli uppoamassa. Nyt vesi oli virtaa konehuoneeseen.
  
  
  En tiennyt, kuinka pitkälle olisin juosta, mutta kulma oli vähitellen saada jyrkempi. Luukku yläosassa portaat kiinni hänen silmä. Hän meni ylös portaita ja työnsi päänsä ulos. Sitten hän kääntyi ja meni kannelle. Kukaan ei nähnyt minua.
  
  
  Ammunta oli vielä tekeillä. Hänen, olen nähnyt kolme Kiinan miesten ammunta takaapäin luukku. Sormet suljettu ympäri luger . Hän ampui jokainen niistä läpi kerran.
  
  
  Se oli hiljainen minun puolella kannella nyt. Vilkkuu automaattinen palo olivat vielä näkyvissä keskilaivalla.
  
  
  Crouching pieni, hän juoksi kohti Mario on miehiä. Olen huomannut, että he olivat käyttämällä pelastusvene kuin kilpi. Vain Mario ja kaksi muuta jäi. Odin ympärillä oli myös loukkaantunut.
  
  
  Hänen kyyhky vieressä niitä. Pyysin häntä. 'Kuinka voit?'
  
  
  Mario potkut suuntaan silta. Hän nosti olkapäitään. "Olen menettänyt paljon ihmisiä", hän sanoi. "Eversti on edelleen olemassa kapteenin kanssa.
  
  
  "Vito ja muut ovat kuolleet", hän kertoi heille. "Mutta konehuone on räjäytetty.
  
  
  "Kyllä," sanoi Mario. "Kuulimme räjähdyksen. Hyvin tehty. Mutta en lepää ennen kuin olen käsitellyt eversti itse.
  
  
  — Miksi et jätä se minulle, Mario?"
  
  
  "Ei", hän sanoi. "Se on henkilökohtainen asia. Kukaan ei pettää minua rangaistuksetta."
  
  
  Luodit ja törmäsi perä rungon.
  
  
  "Se on turha jäädä tänne", hän sanoi. — Et ole samaa mieltä mitään. Menen heidän luokseen. Anna minulle yksi noin nämä kaasu tölkit.
  
  
  'Mitä aiotte tehdä?'
  
  
  "Me mennä hyökkäys," hän sanoi. — Otamme portaat sillan alla. Olemme vaikeassa kulmassa, mutta ei ole mitään järkeä jäädä tänne.
  
  
  "Minä tulen kanssasi", sanoin.
  
  
  "Tee mitä haluat, Carter. Nyt minulla on oma liike. Tulkaa, pojat.
  
  
  He hyppäsi ulos kummallakin puolella pelastusvene. Laukausta soi ulos sillalta. Jokainen heimo haavoittunut mies kaksinkertaistunut yli ja liukui koko kannen alla kiskot. Hän huusi kerran, ennen kuin romahtaa päälle laituri.
  
  
  Se muodostettiin jälkijoukko. Luodit repivät kannella ympärillämme, mutta nyt meitä on kolme olivat portaissa. Mario oli oikeassa. Eversti Poika ja Isäntä oli huono kulma tulipalon. Luodit whizzed ohi meille. Odin lensi alas noin konepistooli ja laskeutui kaatua kannella. Tämä tarkoitti sitä, että ne oli loppunut ammukset. Mario avasi kaasun säiliö. Kun hän pääsi portaiden yläpäässä, hänen poikansa ja kapteeni astui ulos ohjaamon ovi. Viimeinen laukaus osui Mario on kumppani. Hän tarttui hänen elämänsä ja kaksinkertaistunut. Siellä oli vain kaksi meistä sillalla nyt, Eversti Synti ja kapteeni ohjaushytissä. Mario virnisti minulle me ducked alla tulilinjalle.
  
  
  "Näetkö, mitä hän näkee?"
  
  
  Hän huomautti kiero sormella ohjaamon ikkunat. Luodit repivät ammottavia aukkoja nen. Mario nykäisi hänen peukalo bensa-kanisteri ja virnisti. Sitten hän nosti sen ylös ja alkoi kaatamalla bensiiniä reiän läpi.
  
  
  Ovi vedettynä auki. Hänen, näin kapteeni tuijottaa keskittyneesti Mario. Hän ampui hänet suojaamaton korvalehteen ja silmä. Ne katosi punaisen sumun, ja kapteenin ruumis liukui alas sillalta.
  
  
  Kun hänen isänsä katsoi takaisin Mario, hän nousi ylös ja heitti ottelun ulos ikkunasta.
  
  
  Sitten Eversti Seung ampui hänet.
  
  
  Hän oli hieman myöhässä. Ottelu osui täydellisesti. Oli karjunta, ja sitten koko mökki syttyi tuleen.
  
  
  Mario oli vielä siinä, typerä virne kasvoillaan.
  
  
  Hän katsoi minua ja antoi minulle peukkua. "Hei, Carter, luuletko, että hän on Setä Samin kanssa nyt?"
  
  
  Sitten hän nousi istumaan ja laski hänen puolellaan. Menin hänen luokseen ja tunsi pulssi. Ei pulssi enää. Liekit vuotanut läpi rikki ikkunat ja alkoi hiipiä ympäri kuorinta maali, joka oli osa Sarah Chamberlain on valepuvussa.
  
  
  Se on aika lähteä. Häntä, meni portaita. Gawk suistui metallia. Sitten hän kääntyi ympäri ja veti liipaisimesta Luger. Tuijottavat silmät osuma mitätöidään.
  
  
  Hän seisoi Everstin Poika on mustuneet kasvot. Ego iho oli hiiltynyt ja ryppyinen kuin äidin. Ego hampaat ihmiset eivät ole töykeä paljasti minulle. Hieman aalto kätensä, hän nosti aseen.
  
  
  Hän oli jo transsissa, kun hän veti liipaisimesta. Tikari oli jo kädessäni, ja se puukotti hänen ego osaksi elämää. Se oli liian myöhäistä lopettaa, kun hän kuuli vasara hakkaa tyhjää tilaa. Veitsi liukui sisälle. Eversti Poika huohotti.
  
  
  Veitsi nykäisi hänet pois. Hän porrastettu takaisin kuin tulipallo purkautui noin ohjaushytti, noin hänen ego, hänen kasvonsa, ja hänen hiuksensa.
  
  
  Minun arvaus on, että hän oli jo kuollut, kun hän porrastettu pois kaiteeseen ja kaatui siihen. Hän oli varmasti kuollut, kun hänen aivot särkyneet edelleen kannen alla. Rätinä liekit alkoivat levitä pitkin reunaa sillan. Häntä, meni alas portaita.
  
  
  Hänen, tunnoton ja fyysisesti väsynyt, kun hän heittäytyi laiturilla. Muurin lähestyvät sireenit tihkui minun mieleen, ja lopullinen silmäyksellä takanani kertoi minulle, se ei ollut pahaa unta. Ensimmäinen paloauto oli jo lakannut. Ih valot olivat heikko valo verrattuna kirkas, liekehtivä hehku aluksen silta.
  
  
  Edelleen laiturille, mimmo näki pieni mies sekaisin tweed puku siemaillen sikari.
  
  
  Häntä, meni hänen luokseen. Hän nosti kätensä tervehdys. "No, Nicholas," hän sanoi. Täällä? Ja hänen, ajattelin lähettää sinulle lomalla.
  
  
  
  Luku 21
  
  
  
  
  Toimisto edelleen haisi sama: sikarin savua ja vanhat tweed. David Hawke istui pöytänsä ääressä, ravistellen päätään paheksuvasti.
  
  
  "Erittäin huolimaton, Nicholas," hän sanoi. "Hyvin huolimaton."
  
  
  "Pelkään, että se oli parasta, mitä olisin voinut tehdä olosuhteissa," sanoin. "Tärkeintä oli estää Eversti Synti purjehdus pois kultaa. Kerran hän sai auki mekko, asiat voivat muuttua hieman monimutkaisempi. Ja siellä olisi huhuja menetys kultaa.
  
  
  Hawke otti vedä hänen sikari. "Olemme onnistuneet nip tämä alkuunsa", hän sanoi. "Kun sinä olit nukkumassa eilen hallitus julkaisi vaikuttava kauppatase tilastot, ennustaa parantamalla talous ensi vuonna, ja vahvisti myös sen vahva kieltäytyminen nostaa virallisen kullan hinta. Tämän seurauksena kullan hinta vapailla markkinoilla, Zürichissä, Pariisissa ja Lontoossa on laskenut ja dollarin suhteessa muihin valuuttoihin kokee sen paras päivä viime kuukausina. Ja hänen, uskon, melko väkivaltainen kuolema Everstin Poika on jo saapunut, ennen kuin ne ihmiset, jotka odottivat signaali "Sarah Chamberlain".'
  
  
  "No, — sanoin. Asiat näyttävät olevan paranemassa.
  
  
  "Siellä on vielä paljon siivottavaa," Hawke sanoi. "Olen iloinen voidessani sanoa, että viranomaiset Washingtonissa on ollut suuri apu minulle. Palokunta vähentää tulipalon aluksella minimiin. Poliisi oli iloinen päästä eroon Mario ja perheen ego, mukaan lukien löytää heroiinia. Hän oli kunnollinen määrä, siellä on koko varaston alle, että laituri, joenuomasta." Hawk laittaa ottelu hänen tuore sikari. "Kun selventää tilannetta Don Mario, poliisi oli vain liian onnellinen tuoda tahansa meidän pyyntöjä. Siellä on poikkeuksellisen tiukka, mutta huomaamaton turvallisuus-järjestelmä aluksen ympärillä. Valtiovarainministeriön virkamiehistä ja vanhempi sotilaallinen tiedustelupalvelun virkamiehet ovat mukana palaamassa kultaa holviin. Kaikki vartijat, jotka liittyvät Federal Reserve holvissa ja kaikki virkamiehet, jotka liittyvät ego turvallisuus on otettu huostaan. Se luultavasti vie meidät kaikkein sunnuntaina on aikaa selvittää asioita, mutta loppuun sunnuntai, odotamme kultaa takaisin säilytykseen ja fake kulta hävitettävä. Takavarikoidun heroiinin on tuhottu.
  
  
  — Sanoit, että jokainen, joka osallistuu suojella holvit on otettu huostaan?" Kerroin hänelle. Hawke otti vedä hänen sikari ennen vastaamista. "No, — hän sanoi. 'Ei oikeastaan. Paitsi yksi henkilö.
  
  
  "Philip Doane?".
  
  
  Haukka nyökkäsi. "Näin hänet eilen, Ego tytär", hän sanoi. "Kun hän soitti minulle edellisenä yönä, hän kertoi minulle, mistä löytää hänet. Joten kun kaikki oli hiljaista satamasta bar, menin käymään hänen luonaan. Puhuimme pitkään. Hän kertoi minulle, että olit erittäin hyödyllistä hei, Nick. Ja sanoin hänelle, että hän oli hyvin avulias. Koska joka tapauksessa, jos jotain oli tapahtunut aluksella, ja hän ei ollut soittanut, en ole varma, missä tilassa tämä maa olisi tänään. Hieman tuhkaa emu on sikari putosi Gillette. Hän ei huomannut sitä.
  
  
  "Ja hänen isänsä on?"
  
  
  Hawk puhalsi puff sinertävä savu ja laittaa sikarin tuhkakuppiin. "Philip Doane on kuollut", hän sanoi. "Tyttö kertoi. Hän kuoli pian sen jälkeen, kun he saivat kotiin. Hänen arvaus on, että koettelemukset aluksella ovat kuluneet hänet ulos. Hän kertoi minulle, että he olivat tulossa kotiin, ja hän näytti iloiselta. Hän pesi ylös ja istui tuolissa olohuoneessa. Hän pyysi lasin sherryä ja pyysi häntä kertomaan kaiken, mitä hänelle oli tapahtunut. Hän oli hyvin vaikuttunut, Nick. Hän sanoi, että siellä oli vanha Kiinalainen...
  
  
  "Kyllä," sanoin.
  
  
  "Kyllä, se on mitä se oli nimeltään," Hawke sanoi. "No, hän sanoi, että hänen isänsä ajatteli, että tämä Ji olisi ihailla sinua. Että olet jonkinlainen velho. Mies, joka kunnostautui jossain aika maagisia asioita. Sitten hän nojautui taaksepäin tuolissaan ja ihaillut hänen tyttärensä. Hän kertoi minulle, että hän sitten kohotti lasin ja kohotti maljan. "Magic of life". Sitten hän otti kulauksen, laittaa alas lasi, ja sulki silmänsä. Penny sanoi, että hän tiesi, että hän oli kuollut.
  
  
  "Olen pahoillani", sanoin. "Hän aiheutti paljon ongelmia, mutta lopulta hän ei ollut paha ihminen. Ego virhe oli, että emu ei välittänyt mitään, mutta hänen tyttärensä on ego.
  
  
  "Ego haudattiin tänä aamuna", Haukka sanoi. 'Kaikki on hyvin. Tyttö luulee niin. Jos hän olisi vielä elossa, meidän pitäisi syyttää häntä suoraan. Hän olisi viettänyt loppuelämänsä kaltereiden takana."
  
  
  "En löisi vetoa Stahl päälle, että," minä sanoin.
  
  
  Hawke hymyili grimly. "No, en tiedä, ego on lahjakkuutta, se olisi myöskään Stahl laittaa sen," hän sanoi. "Mutta tiedän, että ego tytär tuntuu hyvältä, hän todennäköisesti ei olisi aiheuttanut hei, liikaa vaivaa. Lisäksi, hän teki parhaansa korjatakseen virheensä. Hän jätti täydelliset piirustukset uuden holvin turvajärjestelmä. Lopussa, hän kirjoitti, että vaikka hän ei ollut löytänyt tapa murtaa ei vielä."
  
  
  "Sitten se on ohi", sanoin. "Kaikki päät näyttävät olevan sidottu uudelleen. Tohtori Inuris, Eversti, Poika, Don Mario, Don Philippe: kaikki kuolleet. Kulta turvallinen ja heroiinia takavarikoitiin.
  
  
  "Osapuolet ovat turvallisia uudelleen," Hawke sanoi. "Ainakin toistaiseksi." Hän otti pitkän vetämällä hänen sikari. "Edelleen, Nicholas, se oli hieman huolimaton. Sitten hän virnisti, pääsi ulos ja tarttui käteeni. "Jälleen kerran," hän sanoi, " kiitos ja arvostusta merkittävä luottamushenkilö."
  
  
  "Kiitos", sanoin.
  
  
  "Olemme kiitollisia," Hawke sanoi. "No, Nick, mielestäni sinun ansaitsevat lomaa."
  
  
  "Hetkinen", sanoin.
  
  
  Haukka kohotti kätensä hiljaisuutta. "Ei, tällä kertaa se on vakavaa. Olet ansainnut sen. Jonkin aikaa. Mennä minne haluat.
  
  
  'En voi uskoa sitä.'
  
  
  'Kokeilla sitä.'
  
  
  "Ehkä", sanoin, valmistautuu lähtemään toimistoon.
  
  
  "Ah", Haukka sanoi. 'Odota hetki. Unohdin hänelle jotain. Hän saavutti hänen desk. "Tyttö pyysi minua antamaan tämän sinulle. Hän sanoi, että hänen isänsä haluaisi sinun olla hänen. Hän poimi suorakaiteen muotoinen paketti kääritään ruskea paperi ja sidottu köysi.
  
  
  Hän istuutui jälleen ja purkanut sitä. G: n postilaatikkoon . "Tyttö sanoi jotain muuta. "Anna minun nähdä, mitä se oli?" Toinen ego vitsi. — Älä sano, että muisti pettää. Hänen viestinsä lukea: "Kerro Mr. Carter, lyön vetoa, viisi frangia, että hän ei muista, kuinka avata tämä asia."
  
  
  Hymyilin hänelle, koska painoin pantteri ja mäyrä. Kansi laatikko lensi pois.
  
  
  Sen sisällä, näin lista lennon lähtöä kertaa, kiersi matkan numero ja aika. Hän nopeasti sulki kannen, ennen kuin Haukka voisi nähdä, mitä oli sisällä. Hän katsoi kelloaan ja nousi ylös. "No, minun on parasta mennä. Haukka nousi ylös ja puristi kättäni uudelleen. "Oh, Nicholas," hän sanoi. "Muista jättää viestin, jossa voimme löytää sinut."
  
  
  "Tietenkin", sanoin. 'Vaivatonta. Voit löytää minut Hong Kong. Kokeile Peninsula-Hotellissa.
  
  
  Emu vilkutti hänelle, ja kiiruhti ovelle. Hän seisoi siellä, virnisteli kuin Cheshire cat tupakointi sikareita.
  
  
  Korkealla kukkuloilla Riviera, pieni kaupunki, lopussa tie, seisoo aidattuja hotel. Ne, jotka ovat sisällä voi nähdä kaiken ulkopuolelta. Mutta ne, jotka ovat ulkopuolella ei näe sisälle. Se on paikka, joka estää pois maailmasta.
  
  
  Takaseinästä, lumoava maisema oranssi lehdot ja viinitarhoja laskeutuu kaukana häikäisevä Välimerelle. Muurien sisällä on puutarha, jossa paljon puita ja kukkia ja värikkäitä lintuja. Ei silloin, kun aurinko hohtaa vanhan kiviseinät, ja sininen vesi uima-altaalla kutsuu kehon kutsuvasti.
  
  
  Iltaisin, satoja kynttilöitä kääri pöydät ulkona pehmeästi hohtava läheisyyttä alla viileässä tähtisumuun taivas.
  
  
  Ja sitten sinulla on vielä aikaa välillä illalla ja seuraava, ei kun...
  
  
  Kuu saint tulvii huoneeseen, hänen kasvonsa kylpee hopea hehku. Hän makasi lattialla roskakoriin, hänen iho pehmeä ja märkä, painamalla minua vastaan.
  
  
  "Mitään samppanjaa?"
  
  
  Hän hymyili ja pudisti päätään. "Ilma on jo huumaava." Hän kumartui nuolemaan minua:"Nick?"
  
  
  Hän lepäsi hänen päänsä olkapäälleni. Hän hengittää makea tuoksu hiuksiaan . 'Mitä?'
  
  
  'Sillä ei ole väliä.'
  
  
  "Ei, en kertonut hänelle. 'Mennä eteenpäin. Mitä aioit sanoa?" Hänen kätensä liukui alas minun reiteen. 'Sillä ei ole väliä.'
  
  
  "Hyvä on", sanoin.
  
  
  — Olin vain utelias."..
  
  
  'Mitä?'
  
  
  "Tämä on typerää." Hänen kätensä oli todellakin erittäin lahjakas ja taitava.
  
  
  "Ei mitään", sanoin. "Se ei ole väliä, jos se on tyhmä."
  
  
  "No, se on tyhmä .
  
  
  "No, jos se häiritsee sinua, voit sanoa sen heti", sanoin.
  
  
  Hän ducked alle arkki hetkeksi. Ei myös ollut hyvä idea, mitä tehdä siellä.
  
  
  Ilkikurinen, partaturska, ja otsa kurtussa samalla hän ryömi ulos alta arkki uudelleen. Käsi oli kiireinen uudelleen.
  
  
  "Ei, — hän sanoi. "Minun ei pitäisi kysyä."
  
  
  "Kiitos", sanoin. 'Vain kysyä. Miellyttää minua.
  
  
  Hänen kätensä oli hyvin kiireinen juuri nyt. — Haittaako sinua?"
  
  
  "Ei, en kertonut hänelle. "Olen varma, etten välitä."
  
  
  'Oletko varma?'
  
  
  "Aivan, aivan varma."
  
  
  — Saanko kysyä kaksi kysymystä?"
  
  
  "Kysy minulta, kolme, viisi, sata kysymystä."
  
  
  "Täällä on kaunista, eikö olekin, Nick?"
  
  
  "On se Odin, joka täyttää teidän kysymyksiä?"
  
  
  "Ei", hän sanoi, painamalla hänen huulensa omilleni. — Hän oli vain pyytänyt, kiitos."
  
  
  "Ja näihin kysymyksiin?"
  
  
  "Hyvä on", hän sanoi. "Ensimmäinen korkkiruuvi: maksat minulle takaisin viisi frangia olet minulle velkaa?"
  
  
  Hänen reumatismi pääsin yli yöpöydälle ja otti sieltä viiden frangin setelin hänen lompakko. Hei antoi sen minulle.
  
  
  "Alussa toisen korkkiruuvi?"
  
  
  "Nyt ihmiset sanovat, että olen hyvin kaunis. Ja vielä, ihmiset aina sanovat, että kauneus ei ylitetä ulkopuolella. Nick, jos sen kaunis, on minun kauneus vain ulkopuolella?
  
  
  Ei tarvittu sanoja. Hänen reumatismi, tuli koko hänen ruumiinsa.
  
  
  * * *
  
  
  
  Kirjasta:
  
  
  Nick Carter näki Nicole Lions-kasino ranskan Rivieralla... Nicole oli poissa. Muutama vuosi sitten, hän kuoli auto-onnettomuudessa.
  
  
  Kuka sitten oli nainen, jolla oli kuollut tytön kasvot? Carterin tehtävänä oli selvittää.
  
  
  Mutta muutama ihminen kertoi itse, että ego-kauhea asetus maksoi miljoonia dollareita. Samaan aikaan joku on ottanut merkittäviä kimpale maailman kultavarannot kautta vakooja juoni, joka ulottuu ylellisyyttä ranskan rannat, New York on "haisevia" ranta...
  
  
  Mitä mieltä ylentävä rooli ei Penniäkään Alas pelata tätä arveluttavaa dell?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"