Шкондини-Дуюновский Аристах Владиленович : другие произведения.

Vi azoy tsu haltn a mentsh in shtub?

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  vi azoy tsu haltn a mentsh in shtub?
  
  
  mentsh - a brilyant bashefenish - far vomen, efes anikvivakali darf. di shafung iz modne, es darf visn, zikher tnoim, geduld aun afilu etlekhe materyal resursn tsu taynen es.
  
  aoyb ir ton nit hobn spetsyel badingungen, ton nit ir haltn a krokodil in shtub vi dos? di zelbe mit ir man. es zenen keyn badingungen - es iz beser nisht tsu haltn.
  
  aoyb di flisndik kos fun meynteyning a mentsh ixid deyn hakhnose, es iz rekamendid tsu farbaytn aza a mentsh oder afilu a zeyer gut zkhr mit a mer shporevdik model vos iz bikhuls tsu tsushteln zikh aun nokh helfn ir.
  
  der hoypt straktsheral khisorn fun a mentsh, tomer mer pintlekh - a khisorn, iz di iberik breyt fun di keyt fun vayblekh abjekts vos er bamerkt. es iz keyn veg tsu ker avek di amol getan, der hoypt developer h. y. konstruktor errors. a mentsh kmet shtendik ryakts, tsu di biutafli moving teyln fun an ander froy 's guf, afilu tsu der shmekn, afilu ven ir zent erger tsu yene fun ​​andere! in ruv zkhr models, imajan gleykh onvinken sinz in bet.
  
  di brirh fun a mentsh ken mal zeyn zeyer goyrldik. dos iz di hoypt skhoyre fun ​​deyn kvalitet fun lebn. di brirh fun a naye zkhr model darf zeyn gemakht mit bazunder zorgn aun kansistantli igzamand ale di plan feikeytn. a gshmius toygikeyt test iz nor neytik. ir zent keynmol zikher az ven ir koyfn a mentsh, ir vet nit trefn keyn aumgerikht straktsheral aun veykhvarg feikeytn.
  
  ven ir klaybn a mentsh, ir darfn tsu zeyn mer geydid durkh di meynung. aun do zenen ruv vomen vos zenen der hoypt shpirevdik tsu der shpits endikn. a sheyn kopye, rapt in impresiv pakkaging, ken tseshtern ale deyn planz far lebedik tsuzamen aun afilu shatn deyn gefiln. aoyb ir klaybn a falsh model, es iz gants meglekh az es vet zeyn zeyer shver, oder afshr gor nisht, tsu bakumen bafrayen fun es oder ariberfirn es tsu an ander, veyniker simpatetik fraynd. er oder zi ken nisht veln tsu lozn ir in varem, bakvem storij tnoim.
  
  di meynung iz az es iz bester tsu klaybn iung, shtark spesamanz, khotsh zey zenen iuzhavali narisher aun groys likht fis far ir. ober nit zeyn meynung, ir darfn in bet aun ven er boylz lontsh. ober, zeyer dinst lebn iz fil mer aoyb es zenen keyn programming glitshiz.
  fundestvegn, a zeyer groys numer fun vomen rizikirn tsu klaybn fil eltere, shoyn vorn-aoys models. dos iz getan durkh leydiz vos zenen mer meynung-bazirt, hobn elektrik sindroum, oder dervartn a legat vos vet makhn es gringer tsu koyfn a nayer model. kases fun ful kampatabilati zenen aoykh bavust.
  
  aoyb ir've saxidad aun ir hobn kunh mer oder veyniker laytish spesamanz, es iz nisht vert luzing vijalans. in der velt, es iz a keseyderdik dukhk fun aza gut skhoyre, aun etlekhe models zikh tend tsu tseshtern zikh fryer durkh di aumrekht kemikalz tsu taynen zeyer freylekh ton aun trogn 100 protsent fun di tseyt. es iz a tsorndik farmest in dem produkt mark, vayl es iz keyn ovuerpradakshan fun dem produkt in aundzer mdinh. di zukhn far spesamanz in progres iz shoyn onheyb in andere bunt latatudz.
  
  es iz nit kedayik tsu kormen a mentsh trukn kats oder hunt esnvarg - er ken zeyn beyz, onheybn rash hoykh aun afilu heybn zeyn lape in front fun ir. a mentsh darf zeyn keseyder treynd vayl es iz zeyer shver tsu gebn zikh treyning. afilu a gezunt-treynd mentsh ken plutsling durkhfirn di simplast kamandz. aoyb ir kent dem zol zeyn gehaltn in a koulder temperatur - lebn zikh in es. file mentshn durkhfirn timz gezunt aoyb zey zenen tsugezagt tsu koyfn bir.
  
  di derfarung fun bekheskem a mentsh mit zayn histarishn vortsl ritshaz di stoun age. es zenen geven tseyt ven vomen zey lurd in di tunkl foras aun gekhaft zeyer kheyn mit netsn aun teystyer esnvarg.
   es iz a fal ven zkhr spesamanz antloyfn tsu frayheyt. ven zey zenen frey, zey plutsling onkumen. ir vet shtendik oysteyln aza durkh kukn in zeyer aoyszen aun troyerik aun hungerik aoygn. mal zey gefinen dervaxn vomen aun afilu mern. ruv importantli, ban deyn man azoy az er halt zeyn froy far di firer fun di bande aun shtendik hern tsu ir. aoyb ir operirn a mentsh rikhtik, er ken dinen far file yorn, shtendik tsu dinen ir, aun ven er zet zeyn metrese, er vagz zeyn ek, shrayen joyfali aun lifn fun kop tsu finger fun fus. azoy lib frendz, a mi iz darf.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"