Битюков Евгений Алексеевич : другие произведения.

Украине не нужны войска Росии

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


Оценка: 2.42*16  Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Украине не нужны войска Росии. Украина едина и неделима!

  Приветствую всех!
  Меня зовут Битюков Евгений Алексеевич.
  
  Я гражданин Украины. Родился в 1978году в СССР в городе Запорожье и прожил в Украине всю жизнь. Здесь я женился и здесь родились мои дети. По национальности я Русский и мой родной язык Русский.
  Я люблю страну в которой прожил лучшие годы и в которой надеюсь будут жить дальше мои дети.
  У нас НЕТ и не было "бендеровцев". У нас НЕТ и не было ущемлений по каким либо признакам. Это огромная и наглая ЛОЖЬ Путина. Мы любим всех жителей и гостей Украины.
  Кто приезжал к нам хоть раз это отлично знают.
  
  Сейчас я живу в Киеве. У нас 20го февраля из страны сбежал проворававшийся президет которого ВСЕ украинцы ненавидели всем сердцем и против которого устроили 3х месячный протест с трагическими последствиями.
  В Киеве Янукович пролил кровь мирных людей.
  После его бегства у нас наступило впервые за 3 месяца спокойствие, и мы стали строить свою мирную жизнь заново с новой надеждой.
  
  Пусть не идеально но мирно и с уважением ко ВСЕМ людям.
  
  И в этот трудный для нас момент вместо понимания и поддрежки путин вводит войска в Крым и насильно присоединяет его к Росии и останавливатся не собирается.
  
  Занимаясь геополитическими играми он пригревает негодяев таких как янукович и его подельники. Судя по его предыдущим действиям он пойдет до конца каким бы страшным и кровавым он ни был.
  
  Я прошу всех кто выживет вспомнить путину каждую каплю пролитой братской крови.
  Нельзя объединятся силой оружия! Это приведет к горю ненависти и краху.
  
  Правда всегда с народом, а не с царями и диктаторами. Да поможет нам Бог!
  
  
  
   27.05.2016 Пройшло два з чвертю роки гибридної вiйни рф проти України.
   Мiй троюрiдний брат з Москви наговорив менi гадостей, та пообiцяв мене вбити. Ми бiльше не спiлкуємося.
   Мiй двоюрiдний брат з Запорiжжя допомагав мiсiї ОБСЕ пiд Марiуполем. Пiдiрвав здоров'я за поганого харчування та помер.
   На згадку по братовi я повнiстю перейшов на спiлкування Українською мовою. Моя дружина та дiти теж. В мене їх вже троє.
   Я опанував вiйськову справу, маю вдома дозволений законом арсенал та вiйськове спорядження, надаю волонтерську допомогу Збройним силам України.
   Хоч Русин за дiдусями але мої бабусi були Українками. Зараз я послiдовний Український нацiоналiст, "Укроп", "Бандерiвець" та "Хунта". Чiтко розумiю що росiйська федерацiя є аргесором, ворогом та загрозою для моєї країни. Мiф щодо "Братськостi" вже два роки як забутий.
   Служу у територiальнiй оборонi та приймаю участь у громадськiй органiзацiї що займається мiлiтарною пiдготовкою населення.
   При цьому працюю, розвиваюсь професiйно та виховую своїх дiтей.
   Життя продовжується як i вiйна... тож, Слава Українi та Слава Героям!
  
  
  
  
   30.04.2019 Пройшло 5 з чвертю рокiв гибридної вiйни рф проти України.
   В нас є армiя в яку ми вкладаємо 6% ВВП країни.
   В нас ще нема ядерної зброї але вона буде - бо неможливо щоб тебе почула країна агресор яка має адерну зброю.
   Пiд час окупацiї Криму були погрози застосування ядерної зброї з боку рф були та навiть зараз є погрози її застосувати по iнших країнах та по нас.
   В нас зараз новий президент який не має читкої зовнiшньої полiтики. Вiн умовно "слабкий". Отже з нього рф буде максимально знущатись та приньому максимально нахабнiтi та намагатись продовжити агресiю.
  В нього не буде iншого виходу як бути у конфронтацiї з рф, бо здатися ми недамо. А як покаже рiшучисть проти агресора - буде мати пiдтримку активної та згуртованої частини суспiльства.
   Як це не дивно, саме пiд час цiєї вiйни Україна має найшвидши темпи суспiльного та економiчного розвитку на моїй пам'ятi (вiд розпаду совка).
   Життя квiтне вiйна триває... Слава Українi та Слава Героям!
Оценка: 2.42*16  Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"