Edelweiss Анна : другие произведения.

Генацвале

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Повний текст твору можна прочитати у моїй книжці "На кучерявих берегах Бугу": https://andronum.com/product/edelweiss-anna-na-kucheryavih-beregah-bugu/

  Софія їхала нічним курортним містом і з цікавістю споглядала через скло машини на краєвиди за вікном. Таксист-грузин, помітивши Софіїну зацікавленість, охоче і з властивою кавказцям гордістю, розповідав про рідне місто, вихваляючи його красу. Софія уважно слухала і щиро дивувалася. Нічний півторагодинний переліт майже не дав про себе знати, адже попереду були два тижні відпочинку від нудного монотонного життя, сірих буднів і набридлих проблем. Душа була сповнена якоюсь невимовною радістю і очікуванням чогось нового й незвичного. Такий дивний стан Софія відчула ще на підльоті до Аджарії, а щойно шасі літака торкнулися злітної смуги, цей стан посилився.
   Таксист їхав не швидко, даючи пасажирці можливість насолодитися місцевою красою. За вікном вздовж бульвару пробігали стрункі пальми, підсвічені прожекторами. Всі вулиці і будинки, незважаючи на п"яту годину ранку, освічувалися кольоровою ілюмінацією, і це ще більше додавало Софії відчуття, що вона опинилася в якомусь іншому світі, у казці, де саме життя - суцільне свято. Софії так хотілося цього свята...
   Таксі зупинилося біля входу в готель. Дівчина подякувала водію, приємно здивувавши його своїми, хоч і малими, але все ж таки знаннями грузинської мови, і попрямувала до входу. Уладнавши всі формальності біля ресепшену, Софія отримала ключ від номера і, піднявшись ліфтом на четвертий поверх, тихо пішла сонним коридором. Усі ще спали... Адже передранішній сон найміцніший і найсолодший.
   Софія відчинила двері свого номера і ввімкнула світло.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"