Edelweiss Анна : другие произведения.

Contra Spem Spero

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Повний текст твору можна прочитати у моїй книжцi "На кучерявих берегах Бугу": https://andronum.com/product/edelweiss-anna-na-kucheryavih-beregah-bugu/

  Так! Я буду крiзь сльози смiятись,
   Серед лиха спiвати пiснi,
   Без надiї таки сподiватись,
   Буду жити! Геть думи сумнi!
   Леся Українка
  
   Вона щоранку прокидається з першими променями сонця, всiм єством усмiхається небесному свiтилу, заряджаючись його життєдайною енергiєю, вiтається з високим небом, вбираючи очима чисту блакить, остаточно проганяє сон холодною водою, п"є запашну каву i бiжить на роботу, розминаючи кiсточки в мiському транспортi.
   Вiн прокидається рiвно о шостiй, за звичкою дивиться на годинник, застеляє лiжко i впевнено прямує до ванної кiмнати, де пiсля водних процедур голиться перед дзеркалом, мугикаючи пiд дзижчання бритви: "Мої лiта - моє багатство...". Потiм п"є на кухнi чай iз бутербродом, приправляючи снiданок радiоновинами та словесними баталiями сусiдiв згори. Згодом сiдає у власне авто, вмикає улюблену музику, наповнюючи її чарами салон, i теж поспiшає на працю. Машина рухається серпантином давно вже знайомих i вивчених напам"ять вулиць, залишаючи позаду калейдоскоп будинкiв, провулкiв, крамниць i площ... У вiкно зазирають i одразу зникають вдалинi милi серцю краєвиди, близькi й рiднi взимку i влiтку, восени чи навеснi, вранцi або ввечерi. Лише вiдтiнки iнодi змiнюються залежно вiд погоди i часу доби. А на лобовому склi завжди її фото, як оберiг i як наснага...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"