Чорна Ведьмочка : другие произведения.

Любов - зла або полюбиш таку як

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  Алiса
  
   Я немогла подумати шо колись таке станеться зi мною... Йду я собi по вулицi нiкого нетрогаю а тут "бац" летить на мене велика Панда i збиває з нiг, падає на мене...
  - Бля, встань з мене!!!
  Це ходяче представництво мiсцевого зоопарку i незбиралось вставати з мене. Тому менi прийшлося скiнути його з себе( це звичайно вийшло не з першого разу... але вийшло). Я вставши з асвальту i обтрусивши запачкану одежду сказала цьому дибiлу (а точно знаю шо це вiн... неможе девушка бути ростом пiд два метри)пару ласкових,пiшла до своєї машини.
   Мене звати Алiса Сергiївна Федорчук. Менi 20 рокiв, живу в зйомнiй квартирi в центрi Києва.Брюнетка, рiст 1,70, фiгура спортивна, очi - голубi, волосся хвилясте достає до лопаток. Я студентка 3 курсу нашого рiдного Унiверситету Культури на спецiальностi журналiст. Незамiжня, коханої людини немає i ненаблюдається в даний час. Родилася в багатiй сiм'ї. Папа Сергiй Борисович Федорчук - бiзнесмен, мама Полiна Iгорiвна Федорчук - дизайнер весiльних суконь.
   Сiвши в свою кохану чорненьку Lamborghini Gallardo поїхала на зустрiч зi своєю кращою подругою(козою драною)Карiною.
   Полонинська Карiна Вiкторовна - блондiнка, з довгим прямим волосям яке доходить неї до пояса, рiст 1,70, фiгура спортивна, очi - сiро-зеленi. Також вчиться зi мною в унiверситетi на спецiальностi журналiст.
  
   Не печалься, не кричи, телефон опять молчит
  Наступает ночь, и он уходит прочь
  Застывает в венах кровь, вам ведь не спасти любовь
  Он вернется и бросит тебя вновь
  
  Сколько было ссор, сколько было боли
  И каждый разговор - ничего не стоит
  Ты ушла опять, он захлопнул двери
  И твоим словам он уже не верит
  
   - Да Сонце)))
   _ Дура, ти де???
   _ Їду в машинi
   _ а конкретнiше!!!
   _ проїжаю бiля пам'ятника
   _ бiля якого пам'ятника???
   _ якогось бородатого дядька
   _ якого бородатого дядька???
   _ Незнаю
   _ А на якiй вулицi стоїть цей бородати дятько???
   _ Незнаю. Тут табличкi немає
   _ ТИ IДIОТКО НЕ ЗЛИ МЕНЕ!!! КРАЩЕ СКАЖИ ЧЕРЕЗ СКIЛЬКИ ТИ БУДЕШ???
   _ А то шо буде???)))
   _ Я скажу твоїм батькам як ти танцювала стриптиз на барнiй стойцi в Малiбу..
   _ ТИ ЦЕ НЕ ЗРОБИШ!!!
   _ Я ще вiдео для закрiплення ефекту покажу)))
   _ Ти шантажистка чортова!!!
   _ Вся в тебе)))
   _ Моя школа))) Буду через 10 хвилин. А ти вже в кафе.
   _ Да. Сиджу за нашим столиком. Тобi шось заказувати???
   _ Не. Я ше незнаю шо буду...
   _ Добре. Я вiдключаюсь. Приїджай скорiше!!!
   Не встигла я нiчого сказати в вiдповiть як це чортеня в лютськiй плотi вiдключилось.
   Пiд'їджаючи до кафе пiд назвою "Мармеладка" мене пiдрiзала машина такогож колiру як в мене незнайомої менi марки(ну незнаю я маркi машини... я свою ледве запам'ятала!!!)
   _ Який дибiл видав ньому права...
   Припаркувавшись зайшла в кафе, оглявнувшись побачила свою подругу яка флiртувала з офiцiантом. Пiдiйшовши до них я вирiшила трохи поiздiватися з цеї парочкi.
   _ Карiна, шо це має бути!!! я все твому чоловiковi розкажу..
   _ Якому чоловiковi??? - спиталась в мене ця дура i подивилася як на пацiєнтку псiхушкi.
   - Як якому... боксеру!!!
   _ Нема в мене неякого чоловiка-боксера!!!
   _ Як нема!!! А Грiша - це хто по твоєму???
   _ Який Грiша??? Алi в тебе часом жару нема??? А то я якось переживаю за твоє здоров'я... - сказала вона пробуючи мiй лоб на наявнiсть температури...
   Я вже не могла держати маску серьозностi на своїй мордашцi
   _ А про своїх п'ятеро дiтей ти теж... А де наш офiцiант???
   _ Ти нього налякала чоловiком-боксером i вiн втiк...
   _ Як це??? яж ще не закiнчила свiй концерт... - обiжено надув губкi i подивилася своїми чесними очима на цю козу.
   "В кого це чеснi очi???" прошептала моя шизi.
  Я неї просто про iгнорiрувала, хай собi шо хоч говорить, я знаю шо я хороша дiвчинка.
   " ага... коли спиш зубами до стенкi!!!"
  
   Посидiвши в кафе десь около години i перемиваючи костi нашим знайомим, засобиралась додом. Треба ше вивчити пари на завтра(я не ботанiк, але хорошi оцiнкi ше некому не помiшали).Попрощавшись з карiною, я сiвши в свою кралю, поїхала додом.
  
   МА-ма-мало мне-е звука
  Ра-а-скачаем ногами руками клубы
  МА-а-а-мало мне-е звука
  Ра-а-скачаем ногами руками клубы
  ногами руками клубы
  ногами руками клубы
  ногами руками клубы
  покажи мне что ты можешь
  можешь ли ты показать
  чтоб ты как и мы модный
  сможешь ли меня украсть
  меня украсть
  меня украсть
  ломаными битами пропитаны мышцы мои
  поддержи меня в ритме, мне нужны руки твои
  руки твои
  руки твои
  
   Шо це за смертник дзвонить до мене в таку рань... Недивлячись на екран я пiдняла трубку.
   _ Алло... Да... Чого ви мовчите... Вам шо нема шо робити???
   Глянувши на екран я прочитала "Будильник"
   Ото я дура!!!
   " Прям в точку"
   Заткнись..
   Вставши з теплої кроваткi я пiшла збиратись в унiвер. Коли я докрашувала праве око тушю в дверi подзвонили. Проклинаючи незваного гостя всiма проклятьями якi знала ( а знаю їх ооооййй як багато) я пiшла вiдкривати дверi.
   _ Шо нада??? - не культурно спиталась я вiдчинивши дверi
   На порозi стояв сiмпатiчний брюнет спортивної фiгури i перелякано дивився на мене
   _ Ти шо вилупився на мене??? не бач я спiшу!!!
   _Кхххммм...!!! Мене звати Алекс. Я твiй сусiд по площадцi. Переїхав тiльки вчора... - сказав цей iдiот
   _Мене звати Алiса... ше шось??? - проричала я
   _ Да. Немогла ти зробити музику тихiше, а то вона менi мiшає!!! - попросило це "чудо"
   _ Не. допобачення!!! сказала я закриваючи дверi перед його носом i пiшла дальше збиратись.
  
   Вибiгаючи з пiд'їзду я замiтила знайому машину чорного кольру яка вчора мене пiдрiзала.
   " мало таких машин в Українi водиться"
   Я була згодна зi своєю шизi.
  
   Пiд'їджаючи до унiвера i паркуючись на парковцi, я знов замiтила ту саму машину. Це якiйсь бред. Першою парою в нас був пiар, тому я поспiшила в аудиторiю ( нехочу злити цю Бабу Ягу)
   Пiар в нас вела Кащеєва Свiтлана Федорiвна, в студенському колi названа бабою ягою через свiй довгий нiс i протiвний характер.
   Тiльки зайшовши в аудиторiю i сiвши за останю парту, я тiльки повернулась привiтатися з Карiною як пролунав дзвiнок на пару. Яга не заставила себе довго ждати i вплила в аудиторiю (канешно з такими формами...) з другим дзвiнком.
   _ Доброго дня студенти!!! перед тим як ми начнем нашу пару я хочу вам представити нового студента.
  Тiльки вона це сказала як в аудиторiю зайшов хлопець з чорним волосям. Коли вiн повернувся до нас я чуть з стульчика не впала...
   _ Не може бути!!!- прошептала я щоб нехто непочув - Мамочкi!!!
   " вона тут тобi непоможе" заржала моя шизi
   _ Дiти познайомтесь з вашим новим одногрупнiком Сокловим Олексiєм Iвановичом.
   _ Можна просто Алексом. - усмiхнувшись сказав брюнет обводячи своїм поглядом аудиторiю. Його очi зупинились на менi.
   Блiн я попала, вiн мене впiзнав.
   " попала ти покрупному, деточко"
   Мамооооо....... спаси мене....
   _ Алексей присiдай будь-ласка за вiльну парту i ми начнем нашу пару... - прощебетала наша яга
   З якого це часу вона так щебече над новенькими.... подумала я
  
   Всю пару я вiдчувала на собi погляд карих очей ( да.... в нього карi очi... я встигла це побачити коли зустрiлася з ним поглядом). Але робила вигляд шо нечого такого невiдбувається. Коли пара закiнчилась я чим скорiше зiбрала свої речi i поспiшила до дверей. Але по закону подлостi менi дорогу перегородив чорнявий iндивiд в стилькому одязi i сексуальною фiгурою ( да в нього така фiгура... але ньому я це нескажу). Карiна вже давно вибiгла з аудиторiї i побiгла в столову займати нам мiсця.
   _ Кого я бачу!!! - усмiхаючись проговорив цей iндивiд
   _ Зiйди з дорогi поки я тобi не врiзала... - зашипiла я
   _ Сонечко чого так грубо... аяяяй... хiба так подобає казати юним ледi... - оскалившись проговорив цей майбутнiй трiп
   _ А я хотiла по мирному... Не обiжайся я тебе попереджала!!! проговорила я i врiзала хлопцевi мiж ногi.
   " а тепер бiжим... i поскорiше поки неприйшов до тями"
   Перший раз в життi я була згiдна зi своєю шизi i рванувши з аудиторiї зi швидкiсть лiтака. Пробiгши до першого повороту вперлась в стiну щоб перевисти дихання. Ноги гудiли як будто я пробiгла 100 км.
   "звичайно яка дура ше побiжить на 12 см шпильках по слизькому коридоровi"
   Ти закриєшся нарештi...
  
  
  Алекс
  
   Все я бiльш неп'ю - подумав я просинаючись в 3-тiй год дня.
  
  Как бы мир не сбивал меня с ног
  Как бы рок ко мне не был строг
  И какой бы моя жизнь не была длинной
  Они всегда со мной, мои друзья!
  
   _ Да...
   _ Прiвет старiк))) ти пам'ятаєш шо сьогоднi ти маєш виконати моє бажання)))
   _ Яке бажання??? - так я непоняв це скiльки я вчора випив
   _ Я яке!!! Ти ж вчора програв менi бажання в карти!!!
   _ Даааааааа
   _ Ну ти i тугодум... Так кароче пiднiмай свою жо... п'яту точку з лiжка i дуй до мене... - проговорив мiй друг кiнув трубку оставив мене самого згадувати вчорашнiй вечiр.
  
   Через 30 хв я вже сидiв в крiслi в свого кращого друга i в шоцi дивився на костюм, який менi потрiбно одягути на себе i походити в ньому 2 год по центру мiста.
   _ А чого панда??? - спитався я в Саши.
   _ Тому що iншого костюм пiд твою комплекцiю я незмiг знайти...
   _ Аааааа... понятно!!!
  
   Блiн ну я i мудак... нащо було так напиватися. Всьо з сьогоднiшнього дня я бiльш неп'ю нiчого крепшого нiж чай...
  Завиртаючи за угол багатоповерхiвки на мене налетiло блакитнооке чудо на високих каблуках i мiнi платтi. Невстоявши на ногах( а точнiше налапах) я впав на девушку.
   - Бля, встань з мене!!!
   Я в шоцi поглянув на дiвчину i хотiв сказати, шо ледi не повина таке казати. Тiльки я вiдкрив рот як це чортеня скiноло мене з себе (оце дiвчина... а фiгурка просто персiк...) , вставши з асвальту i почистивши своє плаття повернулось до мене i прокривчавши все шо про мене думає пiшло до чорної машини. Я як повний дибiл лежав на асвальтi з вiдкритим ротом i дивився нiй вслiд. Да хлопче ти попав.......
  
   Пiд вечiр я вернувся на свою нову квартиру яку купив мiсяць назад. Покормивши свого кота Макса i покуривши на кухнi пiшов лягати спати. Взавтра тяжкiй день. Я йду в новий унiверситет, треба виспатися щоб небути зомбi. Вставши рано вранцi i зiбравшись я вирiшив пiти познайомитись з новими сусiдами по площатцi. Пiдiйшовши до дверi i подзвонивни в дзвiнок став ждати поки менi вiдкриють них. Хозяїни а точнiше хазяйка не заставила себе довго чекати...
   _ Шо нада???
  Я вшоцi подивився на дiвчину яку вчора збив з нiг.
   _ Ти шо вилупився на мене??? не бач я спiшу!!!
  Да!!! ото культура... аж пре з неї...
   _Кхххммм...!!! Мене звати Алекс. Я твiй сусiд по площадцi. Переїхав тiльки вчора...- вирiшив я зав'язати розмову з нею але вона мене перебила
   _Мене звати Алiса... ше шось??? - я в шоцi... якого бiса вона менi хамить... я шо винен шо вона сьогоднi не з теї ногi встала... треба неї провчити... i я нечого бiльше не змiг придумати як зробити неї замiчанiє нащод музикi
   "да ти прям генiй!!!! дибiл недобритий!!!!"
   _ Да. Немогла ти зробити музику тихiше, а то вона менi мiшає!!!
   "придурок"
  Закрийся нарештi...
   _ Не. допобачення!!! сказала вона i закрила дверi прямо перед моїм носом.
   Це шо шено було??? Вона шо мене вiдшила??? Мене ше нiколи не вiдшивали!!! Нечого... бережись маленька ти скоро будеш моя i я це тобi обiцяю.
  
   Приїхавши до свого нового унiверситета я вийшов з машини i направився до входу в примiщення. Даже не думаючи шо пригоди тiльки начинаються.....
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"