Дарий Тор : другие произведения.

Ранок

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Тiльки губи ще вiдчувають гарячий поцiлунок...

  Ранок. На небосхилi пiднiмає свiй яскравий величний диск небесне свiтило, наше джерело життя. В кожному його променi вiдчувається подих Всесвiту i могутня сила енергiї, яка утримує в рiвновазi все навколо себе.
  Мiсто. Першi променi Сонця освiтили верхiвки найвищих будинкiв. Вiдблиски скла грають навколо рiзнобарвними зайчиками. Сонце продовжує свiй невпинний рух. Наповненi водою соковитi листочки дерев тягнуться до неба, щоб вхопити першi променi. Життя пробуджується.
  Просинаюсь. Мене пробуджує перше життєдайне свiтло в моєму мiстi. Вiдчуваю, як наповнюється ним земний свiт. Лежу в лiжку i спостерiгаю, як кiмната свiтлiшає, як кольори навколо змiнююся, тiнь i свiтло. Свiтло й тiнь - нескiнченна гра.
  Прийшов час вставати. Душ. Вода омиває моє тiло. Тече з макiвки до низу. По обличчю по грудях по ногах. Тiло пробуджується i по ньому проходить електричний струм. Я готовий до молитви.
  Вiкно. Я дивлюся в небо. Весь небосхил заповнює Сонце. Вiтаю тебе Сонечко! Благослови дух, душу i тiло моє, щоб в здоров"ї та благодатi перебували...
  Сiдаю в позi лотоса. Полишаю свiй мозок. Тiльки я - душа i дух. Моє серце наповнюється яскраво-золотим свiтлом. Весь свiт навколо залитий цим свiтлом. Я не думаю. Я бачу в цьому свiтлi тебе. Мiж нами утворюється свiтло жовтий шар свiтла. Мої губи мимоволi вiдкриваються, наповнюються життям, я вiдчуваю як ми цiлуємо один одного. Як до моїх губ торкаються твої. Жага наповнює тiло. Тiло здригається вiд насолоди i емоцiй. Губи рухаються в просторi. Тебе немає тут. Але ми разом. Я вiдчуваю твiй аромат. Нашi губи безупинно цiлуються. Їх волога i тепло... Бажання доторкнутися до тебе невпинно росте.
  Я на мить вiдкриваю очi i закриваю їх знову. Я бачу зi сторони себе, як я сиджу в лотосi. Моє тiло свiтиться. Посмiшка щира i радiсна наповнює мене. Губи гарячi i соковитi. Вiд мене з серця витiкає бiло золотий потiк свiтла. Я вiддiляюсь вiд тiла - лечу в напрямку свiтла. Той напрямок до тебе до твоєї душi, твого серця. Я бiля тебе. Я бачу тебе чiтко. Ти в лiжку. Вiдчуваю як ти дихаєш, як б"ється серце. Твої губи налитi соковитi пелюстки троянди. Гарячi, сповненi тепла. Я бачу - вони цiлують мене. Рухаються наповнюються бажанням вiдчувати мої.
  Моя жага тебе нестримна.
  Я присiдаю на край лiжка. Пальчиками легенько проводжу по волоссю. Воно таке як сонячне промiння. Я наче доторкаюсь до самого свiтила. Це вiдчуття примушує мене здригнутися. Проводжу, ледь-ледь доторкаючись до тiла, на вiдстанi дотику. По шийцi, вiдчуваю, як б"ються артерiї, як гаряча кров наповнює тiло. По руцi, по нiжках.
  Опускаюсь ближче до тебе. Цiлую гарячими устами чарiвне твоє вушко. Легенько, ледь-ледь доторкаючись до нього. Проводжу язичком по його вигинах. Намить зупиняюсь. Твоя шийка... тендiтна. Губи самi линуть до неї. Я повнiстю торкаюсь губами її, соковитими гарячими губами. Вiдчуваю її. Емоцiї вирують.
  Вiд задоволення ти посмiхаєшся i повертаєшся на спину. Твої уста передiмною. Наповненi соком стиглi вишнi, рожево-яскравi пелюстки троянд. Вони так i просяться, щоб їх поцiлували... Я проводжу по своїх гарячих губах язичком. Беру тебе за талiю. Спочатку легко, а за мить сильно, гаряче нестримно з жагою цiлую твої губи. Ми наповнюємо один одно своїми емоцiями. Твої уста солодкi, я вiдчуваю їх повнiстю, ти вiдчуваєш мої. Я бачу перед очима не нашi тiла, а переплетiння енергiй. Рожевої i блакитної. Вони пульсують, вони полихають, переплiтаються в нас.
  Ми сильно дихаємо, нашi серця б"ються, груди вздимаються. Ти береш мене за шию. I вiдкриваєш очi, рiзко встаєш, сiдаєш на лiжко... Перед тобою освiтлена ранком кiмната. Серце б"ється, жар в тiлi, в головi, в устах. Але нiкого немає.
  Тiльки губи ще вiдчувають гарячий поцiлунок...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"