Преодоление газов, вони, пердежа, самого вида говна и грязной, запачканной говном любимого человека туалетной бумаги -- может, быть, самое высокое достижение любви, доступное единицам.
Окрема розмова з тими, хто чогось недопонiмає. Як хочєте назвiться: естетами чи козламi. Все одно -- ваша справа лiва, перемога буде за вами. В цьому впевнена моя кiшка, що живє в моєй квартирi. Нiхто її наразi не бачив, окрiм мєне. Iнодi вона наче той доньськiй сфiнкс з помойкi, а iнодi як звичайнюсєнька сiра кiшка з пiдвалу. Вона завжди мєнi нашептує, що повсякдення -- це гiвно, а люди всi козли. А якщо ти не козел, каже вона, то й не будь гiвном. Часто-густо ми займаємось з нею сексом. Дивно, але вона як тая жiнка, навiть кращє -- нiякiх мєсячних. До того ж не паскудить менi настрiй, а напроти вiдновлює моє бiополє. Їй не потрiбнi всi тi гламурнi шмоткi, бо вона їх не надiває. Через те, я нiколи не чув вiд неї, що мало заробляю. Жодного разу вона не назвала мєне невдахою. I за це я їй дуже вдячен. Ми сходимся з нею в поглядах на пройдешнiй свiт. Нащо я про неї розповiдаю?
"Известный художник Дэниэл Эдвардс представил свою новую скульптуру -- он запечатлел в бронзе экскременты недавно родившейся дочери Тома Круза и Кэти Холмс".