Вы, Подарившие Человечеству ЕдиноБОЖие, 10 заповедей и Величайшего Мудреца - Гилеля, позволяете Изгаляться над собой Мандавошкам - адептам Сраного, в жопу Ёпаного "бога" сатаны (СЖЁ"б"с, который НЕ существует !!!) и превращать вас в Послушное стадо баранов, над которым можно проводить любые сатанинские Анти-человеческие эксперименты ?!!! В точности так же, как такие же Мандавошки других наций Изгаляются над всеми другими народами Мира и превращают их в Послушное стадо баранов, над которыми так же, как и над вами проводят такие же сатанинские Анти-человеческие эксперименты ?!!!
Кто, Почему и Как "СОВЕРШЕННО СЛУЧАЙНО" Правит Миром ?!
Прошу перевести на все языки Мира и Распространить на просторах Интернета ! Прошу изготовить подобные плакаты на языке ваших стран и распространить в вашей стране ! В плакат "Освенцим переехал в Израиль" вместо слова "Израиль" вставить название страны, в которой вы живёте !
פניה לכל אנשי כדור הארץ שאינם אדישים לגורל האנושות !
אדונים נכבדים !
אני מציג בפניכם את עבודתי יצירתיות נגד האינטרנציונל הסטני הבינלעולמי, לחרטה הגדולה ביותר, שולט היום על העולם כולו (עדיין !!!) ! היורש הישיר של הנאציזם של היטלר ושל מרקסיזם של לנין-סטאלין ! אשר באכזריות סדיסטית מיוחדת עושה שפטים עם העם היהודי במדינת ישראל "חופשית", "תרבותית", "דמוקרטית", "ליברלית", "יודופילית", "עם האופי היהודי" !
אתה יכול למצוא את המאמרים שלי באינטרנט על ידי החדרת הכותרת של המאמר ברוסית לשורת החיפוש של גוגל, ולאחר מכן לתרגם אותו לעברית, אנגלית, או כל שפה אחרת בעזרת מתרגם אלקטרוני !
אני מרשה שכל מה שכתבתי יופץ באופן חופשי בצורה אלקטרונית או מודפסת, בכל השפות ! אבל בתנאי אחד : תמיד לתת קישור למקור ברוסית ! וגם, אם אפשר, כאשר מתורגם לשפות אחרות לא לעוות את המשמעות !
אנא לתרגמ לכל שפות העולם ולפיץ באינטרנט ! אנא הכינו כרזות כאלה בשפת ארצותיכם והפיצו אותם במדינתכם ! בכרזה "אושוויץ עבר לישראל" במקום המילה "ישראל" הכניסו את שם המדינה בה אתם גרים !
אנא לתרגמ לכל שפות העולם ולפיץ באינטרנט ! אנא הכינו כרזות כאלה בשפת ארצותיכם והפיצו אותם במדינתכם ! בכרזה "אושוויץ עבר לישראל" במקום המילה "ישראל" הכניסו את שם המדינה בה אתם גרים !