Firemage : другие произведения.

Хаос

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Писалось під пісню: IN LEGEND - Pandemonium Так що не судіть строго)))

  Хаос... Чистий хаос... Ніякої стабільності.... навіть час тече якось дивно і незрозуміло.... ти стоїш на клаптику реальності.... а чи стоїш взагалі? кругом все постійно змінюється... немає на чому затримати погляд... ось здається наче з'явився невеликий шматочок такої звичної для тебе землі.... і через мить на тому ж місці озеро лави.... чи навпаки льоду..... а чи може взагалі щось не зрозуміле.... те що суперечить всім законам і правилам які ти знав.... а що тут може взагалі бути за якимись правилами, якщо тут навіть ніяких закономірностей немає.... ти навіть не можеш зрозуміти де верх де низ..... тяжко навіть сказати чи є тут взагалі таке поняття як напрям.... це хаос.... чистий хаос.... все неперервно змінюється.... ні на мить не стоїть на місці..... тут навіть для кожного об'єкта час тече по різному.... а чи взагалі тут можна виділити якісь об'єкти? це теж питання на яке немає відповіді.... а яка може бути відповідь якщо не встигаєш навіть осмислити питання?
   Навколишня реальність поступово зводить тебе з розуму.... а чи реальність взагалі? ти впевнений що тут взагалі щось може бути реально? придивись уважніше? Що ти бачиш? Нічого? Та бути такого не може.... ти дивись! нічого не впізнаєш? Не виникає ніяких дивних відчуттів? Впевнений? Ти питаєш хто я? Це тобі ще зарано знати... Так що нічого не впізнаєш? А ось той струмок що був тут мить назад? Нічого тобі не нагадує? А ось цей от камінь що лежить біля тебе? Звідки він тут? Чому він майже не змінюється? Не знаєш? А подивись під ноги? на чому ти стоїш? Землі? Ти впевнений? А може все ж таки ти стоїш на воді? Здивувавсь? І як тобі водичка? Плавати хоч вмієш? Все думаєш як так сталось що ти знову стоїш на землі? Думай.... думай... кажуть корисно.... хоча для декого це немає сенсу.... Ну що нічого дивного не помічаєш? А зверни увагу на температуру? Ну що тепер? Що? Гаряче стало? А чому раніше було нормально? Невже так різко похолодало що так тремтиш? Ну? Які висновки? Ніяких? Подивись навколо? І що скажеш? Ладно... лови підказку.... Подумай що біля тебе тече струмочок чистої води.... повір у це.... повністю.... І? Що бачиш? Ну? І які висновки? Ну нарешті.... дійшло.... Гарно один з ваших сказав: "Я мислю - отже існую!" Це є головне правило хаосу! Запам'ятай! О! Бачу вже почав приводити реальність навколо себе у звичний вигляд.... Значить шок пройшов....Ну що? Не чую питань? Невже немає? Ей там! Припиняй там гратись із реальністю!!! Ось що називається "чим би дитя не бавилось, аби не плакало".... І що з вами робить дітьми.... До всього як до іграшки відноситесь.... Ти не вважаєш себе дитиною? Та невже? А чому ж тоді ведеш себе як дитина? Ах... тобі вже 30 років.... і що ж ці роки значать тут? невже ти думаєш що тут, в Хаосі, є таке поняття як рік? Питаєш що тут взагалі є? Та тут є все що лиш забажаєш! Просто подумай про це, повір у це, і воно тут же стане реальністю!!! Питаєш в чому "подвох"? А ти подумай! Гарно подумай! Ну? Чекаю пропозицій? Що не знаєш? Ти в цьому впевнений? О! Невже дійшло?! Ех... Тяжко з вами.... З ким "з вами"? З людьми! І що питається ви забули у нас, у хаосі? Все летите сюди, наче тут медом мазано. Що? Невже почав задавати правильні питання? Нарешті! Тоді пішли.... Не знаєш куди? Знов дурні питання.... Подивись прямо.... невже нічого не бачиш? Ось туди в ту фортецю і йди.... там тобі все пояснять.... Втомився я тут з вами..... сильно втомивсь.....
   Ось таке от життя.... Питаєте хто я? А ви здогадайтесь! Ахахахахаха!!!!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"