Гром Алина Геннадьевна : другие произведения.

Я хочу жити з розплющеними очима

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:


Я хочу жити з розплющеними очима

Розплющ сво очі...

Заглянь собі у середину...

Розглянь власні почуття...

З'ясуй, що ти бошся втратити...

  
   Лише ілюзія досконалого світу. Заплющені очі та байдуже, що відбувається навкруги. Так легше ігнорувати провину, коли не видно  доказів.
   Пекучий холод, байдужі погляди, остогидлі домівки...поворот на ліво...знайома вулиця і власна будівля. Постійна буденність, що повертає  кожного вечора у цей кам*яний будинок. Так кожного дня з нестерпною ненавистю до свого життя, вона чекала ночі. А далі нарешті заплющені очі , кольорові сни та навні мрі. Крилаті наді на сліпуче майбутнє... Мелодійний звук дитячого сміху...(А він міг лунати і для не.) І знову день. Тьмяні стіни, німі перехожі та глухий крик  свідомості.
   Реальність втратила своє значення, змішалася з нав*язливими фантазіями. Вона жила лише з заплющеними очима, концентруючись бажаних сподіваннях і забуваючи смертельну зраду, стираючи місяці зі своє пам*яті. ( Його поява могла дати сенс  діям, відчуттям). Життя перестало бути цілісною кінострічкою, тільки уривки різних кадрів...
   Тепер вона сиділа на брудному звалищі пустих пляшок та використаних будівельних матеріалів - кладовищі забутих обіцянок. Милувалася заходом сонця, його яскравими багряними кольорами. За декілька хвилин усе зануриться і пітьму і, хтозна, можливо, вже ніколи не прокинеться. Завтра може і не бути...( Так, як і вже для нього.) Ї порожній погляд дивився у небо, наче звинувачуючи його у всіх свох даремних почуттях, у всіх свох безглуздих снах, у своєму гріху. Бездоганно-чисті сніжинки, які мило танцювали у повітрі, насправді були безжалісно вискубаним пір*ям з обрізаних крил ангела,  ангела... ( А він міг змінити цей світ у кращий бік.) Усвідомлення страшно помилки ковзало по поверхні мозку, залишаючи незмиваючі відбитки на  психіці. Не бачачи очевидних наслідків, боячись невідомого майбутнього, вона стала на той шлях, приєдналась до тіє когорти людей, яких, незважаючи на життєві обставини, називають жорстокими дітовбивцями, позбавивши свого малюка права на самоствердження.
   Вона оглянулась довкола... Мертве місце, що навіювало апатію та розчарування...як і  існування. Знову заплющені очі й ескіз ідеального щастя....Раптом щось змусило  повернутись у дійсність. Далекі звуки безтурботного сміху. Одна мить...і у  серці зародилась надія.
   З вікна було видно лише безліч чужих лиць, а будинки з*являлися і швидко зникали за поворотами. Автобус набирав швидкість, везучи до потрібно вулиці...Ї конечна зупинка *Дитячий будинок*...Вона на хвилину заплющила очі...потім глянула у вікно і впевнено вийшла, залишивши лише напис на замерзлому вікні * Я хочу жити з розплющеними очима*.
  
  

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"