Гунин Лев : другие произведения.

Lev Gunin's Musical Biography

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:



LevGUNIN'sBiographies.Music==БИОГРАФИИ ЛЬВА ГУННА.MY3bIKA
Л М Г
.
  БИОГРАФИИ 
Select




LEV GUNIN's BIOGRAPHIES

MUSICAL BIOGRAPHY




MUSICAL BIOGRAPHY
Лев ГУНИН
ENGLISH

============


Лeв ГУНИН


Лев Гунин в своей монреальской квартире
Lev in his small Montreal appartment




Was born in Bobruysk (Belarus) 1956. At the age of six began to attend the state music school in native city. Grandfather`s sister, Zina Polakova (Epstein), was a singer at "Bolshoy Opera" in Moscow, and presented first young musician's compositions to maestro D. Shostakovich. He said that "this young man" must study composition. In 1968 -- participation in "Young Composers Competition" (Belarus) and a prize with warm welcome by Ury Semeniako, a famous Belarusian composer.

"I've graduated from a professional music college (Novo-Polotzk, then Brest) specializing in music analysis, harmony, counterpoint, music history, music theory, classical compositions and arrangements. I was an advanced piano student. My composition teachers during my studies were M.Rusin , N.Zarubko and N.Karetnikov, later - Smolsky."




Лев Гунин [2-й слева] с группой "Караси" ("Солнечная сторона")
Фото Виталия ГУНИНА

Lev with ""KARASI" ("Sunlight side") rock group
photo - Vitaly GUNIN


Working as a music teacher I took lessons from famous composers such as V. Kotov, V. Chistiakov, B.Chaykovsky, V.Uspensky, V.Riabow in Leningrad (St.Petersburg): Lev Obeliovich, Genrich Vagner, Dmitry Smolski and Ury Semeniako in Minsk; Dr.Balakauskas in Vilnus.

I furthered my education, five more years, at the Minsk`s Institute of Culture -- a University for choir / orchestra conductors and for librarians.

Persecutions, my health condition and other tragic events surrounding the lives of close relatives as well as my own prevented me from exploring my musical studies: from joining music unions; and in fact from pursuing a musical career.

The above explains , in a way, why I have a very personal approach to musical creation. I much prefer to find a venue for my finished works than to take on requested compositions.


-PERFOMANCES: MY WORKS WERE PERFORMED BY AMATEUR ENSEMBLES, ORCHESTRAS, SINGERS AND PROFESSIONAL CHOIRS. I TOOK PART IN SEVERAL POP-ROCK AND JAZZ GROUPS.
AS A MUSICIAN / SONGWRITER, I HAVE PERFORMED IN WARSAW, BERLIN AND PARIS...
I HAVE PLAYED MANY CONCERTS WITH VIOLINISTS, CLARINETISTS , FLUTISTS, AND A BARITONE. MY OWN COMPOSITIONS WERE INCLUDED IN THE CONCERT PROGRAMS.

WHERE I LIVED: BOBRUYSK, MINSK, POLOTZK/NOVO-POLOTZK, BREST, GRODNO, VILNUS, RIGA, MOSCOW, ODESSA, PETERSBURG in the former USSR, WARSAW, POZNAN in POLAND, PARIS, FRANCE, PETACH-TIKVA in ISRAEL. MY PRESENT LOCATION IS MONTREAL, QUEBEC (CANADA).


IN MONTREAL: I HAVE PARTICIPATED IN YVON EDVARD`S MSO (MONTREAL SYMPHONIC ORCHESTRA) CHOIR. I HAVE PERFORMED IN SEVERAL FESTIVAL CONCERTS WITH CHARLES DUTOIT`S MSO AS A MEMBER OF THE CHOIR. I HAVE RECORDED A NUMBER OF CASSETTES OF MY CONTEMPORARY AND POP MUSIC. I HAVE COMPOSED MUSIC TO MIGUEL LAMIEL`S LYRICS. MY SONGS WERE RECORDED IN MUSIC STUDIOS BY TWO PROFESSIONAL SINGERS. I RECORDED A CASSETTE WITH AN AMATEUR COMPOSER A.OLUGBEMI AND WITH OTHER AMATEURS AND PROFESSIONALS.

I ALSO TAKE PART IN TWO ROCK GROUPS AND IN A DUO WITH A FEMALE SINGER

MY MAIN MUSICAL WORKS ARE:

24 PRELUDES FOR PIANO

16 PRELUDES FOR VIOLIN AND PIAN O

20 CONTEMPORARY ENSEMBLES

2 POEMS FOR SYMPHONIC ORCHESTRA

8 STRING QUARTET S

7 PIANO SONATAS

7 PIANO CIRCLES

2 VOCAL CIRCLES

15 FOLK SONGS FOR PIANO

MUSIC FOR THEATRE PERFORMANCES

5 JAZZ PIECES FOR PIANO AND ENSEMBLES

150 ORIGINAL INSTRUMENTAL SCORES

(instrumental "non-contemporary" compositions)

OVER 500 POP/ROCK SONGS

20 RECORDED SONGS

ARRANGEMENTS OF POPULAR, FOLK, AMATEUR

AND ORIGINAL PROFESSIONAL SONGS

A NUMBER OF RECORDED INSTRUMENTAL MUSIC

GOOD FOR MOVIES, PERFORMANCES, FM RADIO

STATIONS


I AM OFFERING:

ARRANGEMENTS FOR PROFESSIONAL OR AMATEURS MUSICIANS (SEND ME A CASSETE, SCORE, MELODY LINE, ECT.), WHICH I PERFORM SOLO OR WITH OTHER PROFESSIONAL MUSICIANS/SINGERS AND RECORD WITH THE CD QUALITY!


ORIGINAL MUSIC SCORES AND SONGS ARE AVAILABLE


I TEACH MUSIC LESSONS INCLUDING PIANO, ORGAN, MUSICOLOGY, MUSIC HISTORY, MUSIC THEORY, HARMONY AND COUNTERPOINT.


RECORDED INSTRUMENTAL MUSIC MORE AND LESS TRADITIONAL INCLUDING COMPLETELY DIFFERENT FROM ALL KNOWN STYLES WORKS


WORKS IN MUSICOLOGY AND MUSIC HISTORY


MUSIC TO YOUR LIRICS OR POEMS AS WELL AS POEMS DEDICATED FOR WEDDINGS, ANNIVERSARIES, OR OTHER SPECIAL OCCASIONS.


READY PRODUCTION FOR MUSIC STUDIOS, FM RADIO STATIONS, MOVIES, PERFORMANCES, COMPUTER GAMES, ECT.


PIANO (AND INSTRUMENTAL) MUSIC WHICH CAN BE INTRESTING FOR MUSIC PUBLISHERS


LEO GUNIN   
CALL:
(514) 499-12-94, LEO ;                    




 
 

 
Сноски ... Пишите
MOHPEAЛЬ

 
 
.



Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"