Хоменко Ирина Анатольевна : другие произведения.

Чи можливо дочекатися принца?

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    "Казкових принцiв в життi не буває! Це все вигадки! Треба вмiти вчасно i вдало вийти замiж! А то все дурницi!" - запевняла мене моя колишня однокласниця. Та чи має вона рацiю?!! Невигадана iсторiя.

  Ми давно вже припинили вiрити в казку. Буденнiсть зробила нас пасивними i песимiстичними. Незважаючи на те, що бiльшiсть жiнок мрiє потай про справжнє кохання, не кожна здатна пожертвувати чимось важливим заради нього. Наприклад, роками життя. Якщо поряд перспективний, молодий та ще й БАГАТИЙ!!! - як не спокуситися... I геть зовсiм не важливо, що ти його не любиш. "Нiчого - стерпиться - злюбиться" - так кажуть люди. Але чомусь розлучаються потiм. Не злюбилося...
  Людмила не мрiяла про принца на бiлому конi. Але справжнього кохання чекала. Довго не виходила замiж. I сватали її. I намагалися знайомити з хлопцями. Але ж серце не обдуриш. Якщо каже воно, кричить, гукає: "Це - не мiй!" То навiщо ж себе примушувати! Люда поїхала вчитися до Києва. I там одного разу на поштi зустрiла свою долю. Випадкова зустрiч - стояли разом з Вiталiєм у однiй черзi. Вiн вже працював iнженером, але паралельно здобував другу освiту. Вiталiй їй дуже сподобався. Та й серце шепотiло солодко:"Твоє! Твоє! Бери!" Вони почали зустрiчатися. Вiталiй приїхав в гостi до її батькiв. Потiм поїхала i вона до нього. (Вiталiй сам був iз Полтави) А там i зiграли весiлля. Людмила одружилася у 29 рокiв. Хтось скаже, що запiзно. Але у Долi i у Бога свiй годинник i свiй календар. А Щастя частенько не приходить миттєво, а довго i поступово визрiває на життєвому полi людської долi. От i вийшло, що чекала Люда недарма. Її чоловiк став через деякий час дипломатом. У них народилося двоє дiточок. Вiталiя по роботi вiдправили до Канади. Вiн забрав туди свою сiм'ю. Вони залишилися жити там. Мешкають i досi. Не запiзнилася дiвчина? Встигла? Виходить, дочекатися принца можливо! Було б бажання! Iншi твори автора: повiсть "Автобусний роман" та її продовження "Щастя не купиш" шукайте на сайтi Андронум. Для цього треба скопiювати посилання в Ваш адресний рядок: https://andronum.com/avtory/homenko-irina/ Або у полi "Найти" написати iм'я автора - Iрина Хоменко i вибрати бажаний твiр!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"