Summer's Dawn : другие произведения.

Хай врятує мене...

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    На украинском языке.

  Хай врятує мене хто завгодно, але не ти. Моє серце б'ється разом із тобою, із пульсацією твого тіла, із твоєю душею - а отже, ти не можеш бути рятівником. Чи треба воно тобі, чи не краще буде рятувати мені свій біль від палкого, жорстокого воскресіння, чи не краще забитися у твоїх обіймах переляканим зайченям, тремтячими ніжними вушками пригорнутися до твоїх грудей... а тоді скам'яніти, зачинившись від безсоромності їхніх обличчь, від болю їхніх сердець, від дивовижності їхніх почуттів, спрямованих зовсім не на мій порятунок. Т и потрібен мені, тільки ти, - але лише задля ніжності рук твоїх, пристрасті серця твого, вірності твоєї душі. Задля моєї щирості із легким відтінком справжньості, що з'являється лише в твоїх обіймах, моє сподіване щастя, моє віконце із башти тривоги і страху в життя, я назавжди з тобою. Але не рятуй мене, я завсім не чарівна в реанімаційній масці, яку намагаюся із себе не знімати, я зовсім не приваблива в попелі світу, з якого ти мене витягаєш, я не прекрасна на дні величезної солоної калюжі зі сліз своїх, де кидаєш ти мені спасіння... головне, щоб через цю мою спрагу до смертельного болю не довелося тобі кидати м е н е! Стій! Не треба мене рятувати, тобі тільки боляче буде від цих нікому не потрібних жертв на олтар моєї запеклої боротьби. Не втручайся в мої бої, я не хочу випадкової твоєї загибелі! Хай мене врятує хто завгодно, але не ти, хтось, кого не жаль мені, якщо стане він тим, осипаючим мене, попелом світу!.. Але... якщо не боїшся страждань, винеси мене з боїв невгамовної душі моєї. Будь ласка, хай врятує мене хто завгодно... але будеш ним саме ти.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"