Папета Дмитрий Сергеевич : другие произведения.

Лiтературний конкурс "Шевченко i я"

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Всеукраїнська громадська органiзацiя Лiтературне об"єднання Кобзар оголошує щорiчний конкурс української прози Майстерня чудес 2013!
  
  Якщо Ви талановитий автор i маєте хист до якiсної прози - тодi Майстерня чудес саме для Вас!
  
  Тема конкурсу: "Шевченко i я"
  
  Термiн прийому робiт: 10 листопада - 15 сiчня 2013року.
  
  Переможець конкурсу отримає премiю 1000 грн. i паперовi книжки членiв журi!
  
  Друга премiя - електронна книга.
  
  Третя премiя - електронна книга.
  
  Можливi спецiальнi премiї та подарунки вiд спонсорiв конкурсу.
  Переможця буде обирати журi. До складу журi ввiйшли:
  
  Росовецький Станiслав Казимирович - вiдомий український письменник, прозаїк i драматург, вчений-шевченкознавець, професор Нацiональну Унiверситету iм. Тараса Шевченка. Лауреат "Коронацiї Слова". (Голова журi).
  
  Литовченко Тимур Iванович - вiдомий український письменник-фантаст, член Нацiональної спiлки письменникiв України, заступник голови Творчого об"єднання пригодникiв i фантастiв при Київськiй органiзацiї НСПУ, керiвник клубу любителiв фантастики "Чумацький шлях". Лауреат "Коронацiї Слова".
  
  Папета Дмитро Сергiйович - вiдомий український громадський дiяч, фiлософ, публiцист. Голова Асоцiацiї Вчителiв та Викладачiв Української мови та Лiтератури. Очiльник ВГО ЛО Кобзар.
  
  Детально про конкурс: http://kobzary.com.ua/?q=polozhennya-pro-konkurs-maisternya-chudes-2013
  
  Головний спонсор конкурсу: Рекламна агенцiя ErsteAdvertising.
  
  Генеральнi iнформацiйнi партнери конкурсу: Українська Лiтературна Газета та портал "Буквоїд".
  
  Медiа-партнер конкурсу: Радiо "Київ".  []
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"