Папета Дмитрий Сергеевич : другие произведения.

Оголошено переможцiв конкурсу "Майстерня чудес 2013"

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Шановнi колеги!
  
  З радiстю повiдомляємо, що журi конкурсу "Майстерня чудес 2013" завершило свою роботу по оцiнюванню конкурсних творiв. Нагадуємо, що тема цьогорiчної "майстернi чудес" - "Шевченко i я". З загальної кiлькостi надiсланих робiт, що складає понад 200 творiв, лише 30 попали в шорт-лист конкурсу.
  
  Пiсля довгої та клопiтливої роботи журi конкурсу, до складу якого ввiйшли Станiслав Росовецький, Тимур Литовченко та Дмитро Папета, було прийнято таке рiшення:
  
  1 мiсце - Нiкулiна Анастасiя Олегiвна (Iва Шон). Оповiдання "Гiсть".
  
  2 мiсце - Сапон Володимир Миколайович. Оповiдання "Така твоя доле, Тарасе..."
  
  3 мiсце - Литвиненко Олександр Сергiйович. Оповiдання "Автопортрет Дорiана-Тараса
  
  (якби картини говорили) "
  
  Ми щиро вiтаємо всiх переможцiв! А також дякуємо всiм тим, хто прийняв участь у конкурсi. Найближчим часом ми опублiкуємо рецензiї вiд членiв журi з детальними коментарями, щодо критерiїв оцiнювання, а також конкретними коментарями до кожного з творiв, що ввiйшли в шорт-лист.
  
   Переможниця конкурсу отримає грошову нагороду у розмiрi 1000 грн. А автори, що зайняли 2 та 3 мiсце отримають у подарунок електроннi книги.
  
  
   Чекайте на новi конкурси та новi нагороди. Нехай нiякi перешкоди не завадять розвитку української лiтератури.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"