Калинин Георгий Викторович : другие произведения.

Лiкувальний мед для боротьби з коронавiрусiв

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Моя iдея для боротьби з коронавiрусiв: подiбне лiкується подiбним - коронавiрус лiкується колючкою дурнишника.

  Similia similibus curantur
  
  У мене з'явилася iдея як вберегтися вiд коронавируса, я хотiв про це написати.
  Similia similibus curantur
  Є такий рецепт чорна редька вибирається i туди закладається мед -Виходить що мед всмоктує гiрчичнi масла.Я модифiкував цей рецепт.На одну чорну редьку вагою 200 грам потрiбно двi столовi ложки меду (50 грам) .В можна замiнити чорну редьку на васабi -половина столової ложки васабi на двi столовi ложки меду (або половiна стакана гiрчицi або одна столова ложка редьки) .Все залежить вiд того де ви живете i що у Вас є в налiчii.Дальше потрiбно дабавiть - половiну чайної ложки чорного перцю, одна восьма частини чайної ложки гвоздики , половiна чайної ложки мускатного горiха, половiна чайної ложки iмбиру меленого, одна чайна ложка кори барбарису (можна замiнити плодами барбарису), i три колючi ягоди Нетреба звичайна ((дурнишник колючий,onamomi, cocklebur (Xanthium strumarium)), цi три ягоди з самого початку розтерти на тонкий тертцi в склянiй банцi куди будете класти мед i васабi або додати пiсля в мед покладений в вирiзану редьку.Потом поставити це в холодильник на один день .I потiм вживати одну чайну ложку цього препарату.
  Ця ягода Xanthium strumarium -Дуже сильна -там всерединi масло --це колючка така.
  Все цiлком логiчно- всi спецiї i трави мають противiрусну дiю i це з'єднання рецепта сумiшi з чотирьох спецiй з медом в редьцi з добавкою барабрiса з Берберин поражаюшiм коронавiрус i схожим алкалоїдом Нетреба звичайна.
  
  https://uk.wikipedia.org/wiki/Нетреба_звичайна
  2) https://cookpad.com/ru/recipes/6622838-miod-s-kurkumoi-koritsiei-i-chiornym-piertsiem
  3) https://www.edimdoma.ru/retsepty/69857-chernaya-redka-s-medom
   []
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"