Косик Василь : другие произведения.

Дорожня карта України по виходу iз кризи

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:


Мораль, Право, Закон, Конституц, Свобода!

  
  

ДОРОЖНА КАРТА УКРАЇНИ

Примiрний план

Про подолання суспiльно-полiтичної, iдеологiчної, нацiональної, конституцiйної, парламентської та фiнансово-економiчної кризи в України.

  
   В Українському суспiльствi вже на протязi 15-ти рокiв спостерiгається депресивний стан та, особливо, вiн проявився в 2008-2009 рр.., на нашу думку це нерозумiння iдей - свiдомостi, iдеалiв Помаранчевої революцiї 2004 р
   Синдром страху, який зявився в цей час в суспiльствi, подiлив громадян на тих, хто Все втрачають, i на мрiйникiв, якi все перебудують, тому страх глибоко проявився в суспiльно-полiтичному, нацiональному, духовно релiгiйному, партiйно-системному, конституцiйному та фiнансово-економiчному життi громадян України. Тому полiтичнi сили, що Все втрачають, пiдняли шалений галас:
  -- Помаранчевий режим, шабаш, фашизм ... Симоненко - КПУ, Янукович - ПР "Президенту - пiти, i зайнятися пасiкою", Писаренко - БЮТ, а Уряду Тимошенко -не дають працювати Президент, Огризко, Наливайченко, Хорошковський Балога...., тому прогнозовану та сплановану системну кризу створили окремi полiтичнi сили в союзi iз антиукраїнськими апологетами одiозного пiвнiчного сусiда, наприклад, послухайте "Радiо Росiї", "Голос Росiї" на українському радiо...? ЦЕ ЖАХ!.
   Основнi чинники суспiльної кризи, це вiковiчне приниження української нацiї росiйсько-iмперським шовiнiзмом: бiльшовицьким, радянськими режимами та диоксиновим отруєнням української НАЦIЇ!
   Отруєння Президента України Вiктора Андрiйовича Ющенка - це українська нацiональна ТРАГЕДIЯ!
   Отруєння української Нацiї - це свiтова КАТАСТРОФА!
   Хто цього не розумiє - це аморально!, а там де сьогоднi мешкають, переховуються злочинцi, а тi нелюди держави, що кришують злочинцiв - є злочинними!
   Депресивний синдром страху посилився у пiдсвiдомостi людей ще й тому, що ми українцi можемо повернутися назад до пострадянського, бiльшовицького, росiйсько-iмперського, пост геноцидного режиму, та до диоксинового отруєння!, навiть зневагу, недовiру до дiйсно популiстичних, непрофесiйних дiй прем'єра - Тимошенко, якiй вкрай Хтось мiшає, або заважає працювати. Соромно!.
   Синдром страху особливо вплинув на бiльшу частину нашої iнтелiгенцiї, полiтикiв, службовцiв, депутатiв всiх рiвнiв та на керiвну українську елiту тому, що ним є що втрачати. Тому, ми робимо ЖАХЛИВИЙ висновок, що наше суспiльство важко хворе!
   На нашу думку, український народ переважно знає "хто є хто" з наших так називаємих керiвникiв та хто, або яка i якi полiтичнi сили довели українське суспiльство до Обємної Кризи. До ганьби! Жах, бiднiшої країни у свiтi нема!
   Вартiсть опалення за 2-3х кiмнатну квартиру у багатоповерхiвцi коштує бiльше нiж мiсячний прожитковий мiнiмум.
   Ганьба Уряду Тимошенко-Грiгян, та її приватизованої Верховної Ради (соромно писати) України!
   Тому постає споконвiчне питання "Що робити?"
   Нашi пропозицiї, це: термiнове вирiшення основних правових, соцiально-полiтичних, нiокальних та економiчних питань, питання поставленi у вiдповiдному номерному порядку, є дуже важливою хронологiя їх вирiшення, тому, що вiд хронологiї подолання системної кризи залежить майбутнє України!
   Особливо важливо, щоб цi пропозицiї та закони прийняли у ВРУ, та чiтко виконувалися усiма гiлками влади в Українi!

ТОМУ МИ ПРОПОНУЄМО!

      -- Завершити розслiдування ЗлочинуХХI столiття - замах на життя Президента України шляхом ОТРУЄНННЯ.
  -- Суд - в 2009 роцi, i це знiмає 90% вiд усiх питань соцiльно-полiтичної кризи в Українi.
  -- До розслiдування долучити слiдчих (правникiв) ООН та англiйський Скотленд Ярд та спрямувати їх роботу до розкриття резонансних справ по вбивству Гетьмана, Гонгадзе, Чорновола та iнших патрiотiв України.
      -- Вiдтермiнувати (перенсти) Всенароднi вибори Президента України на грудень 2010 р по вище названiй причинi, тому що всi iншi першочерговi так називаємi кандидати розтануть як снiг на сонцi!
   III. Визнати у ВР Українi що в Українi має мiсце глибока суспiльно-полiтична парламентсько-конституцiйна, iдеологiчна, духовно релiгiйна, iсторико-науковознавча та фiнансово-економiчна криза;
   - "Антикризова програма" Урядом Тимошенко (Грiчян) не прийнята, парламентської бiльшостi /коалiцiї/ не створено у вiдповiдностi закону про вибори депутатiв ВРУ ст. 82, 83 та Конституцiї України ст. 114
   - Кабiнет Мiнiстрiв України є нелегiтимний ; його, у вiдповiдностi до iснуючого законодавства, необхiдно ВРУ вiдправити у вiдставку!
   IV. Надати бiльш широкi Конституцiйнi права Радi нацiональної Безпеки та оборони (РНБО), та у мiсячний термiн утворити тимчасовий позапартiйний, позафракцiйний Кабiнет Мiнiстрiв (Уряд) на чолi з новим Головою, визначити РНБО який би розробив ґрунтовну та обємну по всiх параметрах та аспектах "Програму по виходу України iз кризи.".
   V. Прийняти новий закон Про Всеукраїнський референдум - термiново до квiтня 2009 року.
   VI. Провести Всеукраїнський референдум по питаннях:
   1. Яка форми влади має бути в Українi?
   - президентська;
   -президентсько-парламентська;
   - парламентська;
   - парламентсько-президентська;
   - Гетьманська Республiка.
   2. Якою має бути Верховна Рада України
   - Однопалатний парламент або ВРУ 400-500 депутатiв, 450 депутатiв.
   - Двох платана ВРУ (парламент)
  -- 225х225, 300х150 та iн..
   3.Визначити i де, i по яких питаннях має проводити Всеукраїнський або мiсцевi референдуми?
   VII. Прийняти У ВРУ Закон або Постанову про основнi священнi принципи Державницької Української Нацiональної Iдеї! Вказати кримiнальну вiдповiдальнiсть за його не виконання.
   Якими на нашу думку вважаються три священнi принципи.
   1, Українська Народна Республiка є унiтарна, незалежна,, суверенна, безядерна держава яка розташована у вiдповiднiй територiї та її кордони незмiннi (Конституцiя України ст.1,2,5)
   2. Державна Українська мова (КУ - ст..10) (повнiстю редакцiя статтi)
   3. Духовнiсть, релiгiя, Культура
   "Єдина Українська православна Помiська церква" (яка утворилась 988 р) змiна до К Уст.11 та щоб цi три священнi принципи Української iдеї не використовувалися негативно в будь-якiй передвиборчiй агiтацiї.
   VIII. Прийняти Новий Закон "Про вибори народних депутатiв ВРУ по вiдкритих партiйних "блокових" списках"
   (Взяти за основу результати Всеукраїнського Референдуму).
   IX. Провести, на основi нового Закону "Про вибори народних депутатiв ВРУ по вiдкритих партiйних "блокових" списках", вибори депутатiв у Верховну Раду України, Верховну Раду Автономної Республiки Крим,обласнi ради та мiсцевi ради м.Києва та Севастополя.
   X. Прийняти змiни до бюджету на 2009 р.
   А) визначити 5-10 рiвнiв пенсiйного забезпечення;
   Б) визначити нижчий, середнiй, та вищий рiвень пенсiй (500 - 1500 - 3000 гривень) на 2-а роки (на 2009-2011 рр.).
   В) зробити ревiзiю по пiльгах по всiх категорiях.
   Г) Заморозити рiст цiн - по можливостi всiх видiв товарiв.
   XI. Взяти пiд громадський та державний контроль українського суспiльства всi ЗМI - iнтернет, теле- радiо, газети та журнали.
   XII. Заборонити науковi, культурологiчнi, релiгiйнi, полiтичнi, громадянськi та iншi органiзацiї, якi проводять антиукраїнську агiтацiю.
   А) На законодавчому рiвнi визначити що є антиукраїнська дiяльнiсть та зрада нацiональних iнтересiв. Наприклад, Шоу Савiка Шустера або Ток-шоу "Український Форум" Семиноженка, Толочка, Азарова, Бузини чий негативнй ряд можна провожити, як любить казати Борис Олiйник ... !!!
   XIII. Посла Росiї в Українi пана Чорномирдiна - визнати персоною нон-грата! Чемодан- вокзал - Росiя!.
   - Українсько-росiйськi вiдносини залишаються проблематичними у взвязку нерозумiнням росiйською як науковою так i полiтичною елiтою i можливо пересiчним громадянинам Росiї (Московiї) та Медведєва Путiна - незрозумiлими. Нашi основнi принципи Держави та Президента Ющенка проводити на основi рiвноправностi та добросусiдства та не втручання у нашi внутрiшнi справи. Нашi Держави, кожна, у своїй дiйсностi зобов'язанi вiдповiдати за злодiяння росiйсько-радянсько-бiльшовицької iмперiї. Хай буде благословенний той, хто пробачає та просить вибачення.
   Негативнi випади росiйської влади проти України та їх лiдерiв є для нас не прийнятними так i не спонукає нас до адекватних дiй, але принижень ми, українськi козаки, терпiти не будемо!
   XIV. Пана Огризка поновити на посадi Мiнiстра закордоних справ та вибачитися за недолужних депутатiв БЮТ Тимошенко Грiчян. Так поведiнка та дiяльнiсть п.Огризка це українська, козацька позицiя, коли гiдно не ховаючись негiднику, злодiю, вбивцi, зраднику прямо в оцi сказав "Ти негiдник!". Та Тарас Шеченко, Наш Пророк сказав влучнiше: "... Варшавське смiття, грязь Москви!"
   XV. Головi ВРУ п.В.Литвину, всiм правникам, полiтологам, депутатам неможна ставити воза попереду коней.
   Ви , вже, прийняли в груднi 2004 року змiни до Конституцiї, - Так що?
   Необхiдний Всеукраїнський референдум - наш пункт N 6.
   Треба чiтко знати, що приймати а повноваження Президента України визначить Конституцiя 2010 року.
   XVI. Прийняти Нову редакцiю Конституцiї України на Всеукраїнському референдумi не пiзнiше жовтня 2010 року.
   XVII. Провести вибори Президенти України - В.А.Ющенко в груднi 2010 або пiсля суду над злочинцями по отруєнню Президента України В.А.Ющенка!
   XVIII. Прийняти у ВРУ першочерговi Закони
   1. Антикризовий Закон по всiх параметрах суспiльно-полiтичного життя громадян України.
   2. Про територiальний устрiй
   3. Про адмiнiстративний устрiй.
   4. Про бюджетний устрiй.
   5. Про судоустрiй в Українi iз запровадженням судiв присяжних та всенародних виборних судiв
   6. Про самоврядування - вибори по мажоритарнiй системi!
   7. Про спецiальне (Бюро, Комiтет) розслiдувань незалежне та позапартiйне СНБР - Спецiальне Незалежне Бюро Розслiдувань.
   8. Про РНБО - Раду нацiональної безпеки та оборони.
   9. Про Секретарiат (Адмiнiстрацiю) Президента України.
   10.Прийняти i опублiкувати (ЗМI) "Програму Роботи Уряду на 2009 р."
   11. Прийняти новий закон про Житлово-комунальне господарство та визначитися з цiнами на житлово-комунальнi послуги!
   12. Прийняти новий Закон про тендерну палату, а тендер на закупiвлю та послуги проводити на мiсцевому рiвнi.
   13. Оприлюднити всi документи, матерiали, протоколи, розрахунки по цiнi на газ та саму Угоду, що була пiдписана Тимошенко -Грiчиян та В.В.Путiним, дiї В.Хорошковського СБУ оцiнити позитивно та професiйними й органiзованими у вiдповiдностi своєчастностi "моменту iстини" як професiйного працiвника СБУ.
   14. Прийняти "Програму розвитку українського суспiльства на перiод 2009-2015 рр."

Замiсть постскриптуму

Обгрунтування про необхiднiсть прийняття для українського народу "Дорожньої карти"

   Визнавши, що в Українi за 17-ть рокiв iснування незалежної суверенної, унiтарної Держави виникла глибока суспiльно-полiтична, економiчна та системна криза українського суспiльства, то як висновок необхiднi дiйовi поступовi полiтико-правовi та системнi кроки по виходу iз кризи, для цього ми пропонуємо всiм гiлкам влади - Президенту, ВРУ, Уряду, Конституцiйному Суду план прийняття законiв, де не рехтувати воза попереду коней.
   Всi нашi пропозицiї, це єдине принципово, повиннi виконуватись послiдовно, одна за одною вiдповiдними гiлками влади в еволюцiйному поступi.
   8.03.2009 Василь Косик
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   10
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"