Козлов Александр Иванович : другие произведения.

Всотати людянісь змалку або влиття оперативного архетипу культури (доповнюється)

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


  • Аннотация:
    Материал уже НЕ с пылу, с жару, с корабля на бал:). Комментарии упорядочены и дополняются(!). Более того (и хороший признак, везение - к вдохновению), подвернувшиеся новые данные столь сильно укрепили работу, что начавшаяся весьма давним (почти) общим местом понимания, что всё лучшее в мире от материнской любви, она стала исследованием цельным, обоснованным и уже отцов NEURA;)))
    А началось так. Украянин разразились розмыслом, несколько забыв, зачем пришли... но - оспорьте взаимосвязь. Всего в мире:)
    - О важности и бесценности первых трёх лет жизни (импринтинг) для становления человеком и
    - О важности для человечности человечества общения матери и ребёнка через кормление грудью. Не обманитесь "разговорным" смыканием внешне разнородных явлений - крепчайшие невидимые нити вязи.
    Сложно видеть амбиоауру природы человека (и всего живого?). Но вам охотно и пока безвозмездно и даже на украинском языке помогают досужие аксакалы:)

    Для дам-мам, которые и сами почувствовали, как надо поступать мудро... как писал непревзойдённый Хармс, "поступили самым остроумным образом":))), сначала рекомендуем пробежать советы по правильному ведению ответственного дела, инструкция, матчасть, а потом (уже даже во время кормления - пусть дИтятко впитывает с молоком матери и человечность, и философию;) общефилософское вИдение... волшебства
    Особенности грудного вскармливания


  ДІОГЕНОВІ ТРИ РОКИ ДИТИНИ ЛЯГАЮТЬ УВ оперативний АВТОПІЛОТ ПІДСВІДОМОСТІ. ЛЮБОВ І СОВІСТЬ... З МАТЕРИНСЬКИМ МОЛОКОМ. І ГОЛОВНЕ - КУЛЬТУРА, те що вирізняє прямоходячу істоту серед ссавців. Тварин. Бидла або звіра.
  
  (Декілька менших ремарок ОК до статті і саму статтю читати тут:
  Підсвідомий націоналізм )
  
  Про етапи раннього розвитку - рація. Діоген казав про три роки. Якщо забаритися чи загавитися в мові - мауглі після восьми років.
  
  Але великий тактик Ленін казали, що комунізм доводиться будувати тими людьми, які є:).
  А навіть в першу чергу вам імпонуючі країни Заходу характерні вельми значною мірою безсовісності - за безкарності і анонімності чи маніпуляції через ЗМІ.
  Закони стримують, направляють, стимулюють і одночасно виховують; і важко сказати, яка конкретно у кожного "межа осілості" совісті в душі, це виясниться за сваволі, анархії, бєспрєдєлу - в польових умовах, які нам старанно хочуть нав'язати загарбники, запроданці і неофіти-невігласи мамлюки.
  Але можна вважати, що не бува диму без вогню і саме Православ'я на відміну від Протестантизму і прихованих вад Католицизму хоча б на гребені ЦНОТИ має перевагу із-за присутності в рускій мові поняття НРАВСТВЕННОСТЬ, що базується саме на совісті, а не тільки страхові бога. Моральність інших мов - формальна. Просто знання, як треба, а бог грішного пробачить за щирого биття чолом чи молитви подумки;). "Вы вечно молитесь своим богам, и ваши боги всё прощают вам", Генерали піщаних кар'єрів...
  
  То надважливе, і щастя людства, що не тільки через гени передається шопенгауерська совість (шляхетність, благородство).
  Імпринтинговий момент до трьох років настільки сильний, що можливо (а ми переконані) ще лягає у річище безумовних рефлексів, що автопілотом і надійністю нагадують інстинкти.
  За порадою друга і вчителя, ми розвинули в собі здолання вродженого ступору за швидких несподіванок - звичайно не в усьому і не потрібно, бо то статистично вірний рефлекс (дуже детально, надто Мудрый Ступор Выжидания или Монолог Украянина Оk с политолками). Один приклад наводжу. Тепер, коли стою коло дверець трамваю, то навіть мивоволі, з бокового зору зауважене підсвідомістю наближення пасажира включає миттєве перехоплення дверцят, контроль безпечного закриття. Бо бувають дуже прикрі речі при зачиненні дверей в русі, не кажучи про просте опізнення якого кволого.
  То "автопілот"... пілота. Автоматизм навички. Якщо набувається дорослими, то що казати про вік сприйняття імпринтингом каченят, мавпуванням немовлят як основою - чим не головна заливка поточної на даний момент оперативної пам'яті процесора:?)
  
  Не складні способи тримати в межах статутної поведінки нових свіжих функціонерів - попередження про сувору відповідальність, стимул адекватної платні і - поваги суспільства.
  Ми це не будемо повторювати, є простий алгоритм навіть для старих установ, без зупинок роботи. http://h.ua/story/66353/
  На випадок найвищих постів держави ми давно стверджуємо про "геній місця", довір'я нації, що місією месії формує (з нормальних людей) подвижників-патріотів. То наша авторська розробка, де б ви не зустріли у сучасників.
  
  Не треба шукати надто велику різницю націй у понятті моральності (на відміну від руских). Для них усіх тільки ПУБЛІЧНЕ викриття непорядності, GLASTNOST;) - страшний удар. Польський фантаст і філософ СтанІслав Лем думав врятувати світ соромом... Якщо шведи чи янкі не сприятимуть втраті суто людської риси СОРОМУ через розпусту і збочення. Зараз Франція може зупинити Гоморру Європи... Може, то навіть підсвідоме чи зумисна таємна вказівка французам, що праведний новий Папа, біблейської традиції в питаннях статевих зносин і сім'ї, вибрав співзвучне церковне ім'я Франциск;). Французькою - Франсуа. Офіційно.
  
  Нам же, бачимо з поведінки усіх слов'ян, не за совість, то за страх господень, але сором не виб'ють. "Фаховому" резиденту Заходу:) вивихнули щелепу. Звісно, суд покарає виконавців "вироку без суду", але то вирок досвідченої нації, традиції, що саме У ЦНОТІ виховувала найпотужніше плем'я Планети. Чи можна терпіти без огиди пику в парламенті, екземпляр, зумисно бережений на догоду неадекватному Заходу.
  
  Якщо Коран захищає себе, переслідуючи С.Рушді чи американського священника, що спалив чи рвав Коран, як мавпа газету, то тут Православ'я Югославів чи Католицизм Поляків і решта історичних конфесій в Україні та СНГ (чи англіканська церква) захищають і основи віри, і - нації, іменем виваженого досвіду тисячоліть, ствердженого наукою.
  -
  ШЛЯХОМ ВИХОВАННЯ СОВІСТЬ ПРИЙДЕ В ДУШУ З МОЛОКОМ МАТЕРІ, З ЛЮБОВ'Ю І СПРАВЕДЛИВІСТЮ. Це переважний шлях людяності.
  Генетична ж складова без сумніву може бути вельми значною (єдиною, за Шопенгауером) і - в обох крайнощах:(, але все ж досвід всотування з материнським молоком (і імпринтингу трьох років:) є більшої питомої ваги, навіть в природознавчому сенсі, і він може долати чи підтримувати природжене, архетипічне в кращий, людяний бік.
  Ми бачимо по Заходу - де жінок змалку привчають перейматися головно своєю зовнішністю, піклуватися про груди, а не про годування немовляти, - що там виникла бездушна тоталітарна ювенальна практика. Відчуження між поколіннями не дивота в ліберально-тоталітарній демократії капіталізму чи бюрократичного соціалізму Заходу, воно вигідне можновладцям. Розділяй і володарюй. Крім того рветься ланцюжок традиції. Ментальністю неофітів, та ще у вразливому і протирічному підлітковому віці маніпулюють безцеремонно... навіть нещадно. Достатньо побачити те, чого треба було чекати від мобільних соціальних мереж - неадекватно, ірраціонально, вбивчо перезбуджена спільнота єгипетських вболівальників футболу. Тифозі.
  Чи почасти не тому, що між поколіннями непомітно прокладається латекс егоїзму. Із-за легковаження непримітним, але потужним джерелом чуттєвої і чутливої, душевної і духовної людяної близькості матері і дитини.
  
  І тут замикається порочне коло.
  Сама ця хвороблива і згубна увага до грудей у суспільній ментальності не тільки навіюється зловмисно, а ще й має об'єктивний грунт - в не насиченій потрібної пори підсвідомій і/чи інстинктивній потребі пити материнське молоко. Не ми придумали - навіть смоктання сигарет вважають відлунням цього лиха малечі, беззахисної перед ювенальним, морально недозрілим суспільством Заходу. Вічним підлітком. Чи точніше, запалим в дитячість старечим маразмом... фінансових рантьє.
  Якби тільки це, ще було б мало лиха. Є страшніше згубне замкнене коло, взаємопов'язане з попереднім. Не могло пройти мимо уваги фахівців, якщо не важко переконатися просто спостережливим людям - звідси є думка про зумисне замовчування.
  Рання статева активність не тільки морочить і деморалізує психіку юного створіння, шкодить навчанню, освоєнню фаху, псує фігуру, вона ще й втручається в нормальний розвиток молочних залоз - зупиняє дозрівання. Проблеми годування дітей ще попереду, а пресинг збоченої суспільної естетики, споживацтва ближнього з нещадним відношенням до дитинства, невігластво юності і тупість, байдужість чи легкодухість батьків призводять до згоди на хірургічне "покращання" делікатних, тонкої організації органів. Розміркуйте самі. Силіконові пакети не розраховуються на повне сприйняття тілом, як це може буди з лікувальними імплантатами, навіть вербовою "кісткою" в китайській традиційній медицині. Пакети можна і часто доводиться видаляти. У Франції не вдалося приховати пригоду:( чи не цілого покоління "першопроходок"*. Очевидно, передбачаються матеріали, що не будуть змінюватися з часом, умовно "вічні". Але ж майже правило - усі вічні матеріали в організмі мають ефект канцерогенів. Азбест. Тефлон... на сковороді користуйтеся тільки дерев'яними лопаточками - метал злущує частки канцерогену в їжу...
  
  Не варто думати, що йдеться лише про суто людський психологізм явища чи фігуральний образ. Це складний реальний духовно-матеріальний комплекс взаємодії поколінь, що споріднює їх. Ми раніше наводили приклад з життя ссавців - самиця, що годує, захищає своїх чи й чужих немовлят від зграї чи самця, ризикуючи здоров'ям;) - і зустрічає розуміння норми(!). Може легкодухо стерпіти втрату старших малят - то вже суворий закон природного відбору Дарвіна (про левів читайте у Нефаха solgenizza)...
  Треба таки розібрати це детальніше. Видно силу явища годування нових істот. Воно просто закладене декількома значеннями в механізм збереження виду. Без цього вид щез би в часі. Але на моделі тварин видно, що опісля годування родинний зв'язок послаблюється...
  ...Це ж якщо він був, відбувся - через цей ефект! Якщо ж не відбулося психофізіологічного контакту і передачі цілющого еліксиру життя розділеній, але рідній плоті матері і дитини, то навіть у людській природі, де діти можуть і повинні бути рідними навіки, може виникати охолодження, відчуження поколінь. Часом, у доведених до бидла-споживача відсутністю культури і духовних цілей можуть виникнути просто ворожі і вбивчі варіанти родинних стосунків.
  
  ...Важко з такого аспекту повернутися до людського, людяного...
  Не забувайте про вірність і відданість годувальниць, кормилиць, своїм молочним дітям, згадаймо Аріну Родіоновну і Олександра Пушкіна. Спорідненість душ... Та й усю дворянську практику Росії і напевне Европи.
  Можемо... навіть в певній мірі від зворотнього, згадати досвід материнства світської левиці;) Анни Кареніної... є над чим замислитися. "Анна не смела себе признаться, что она боится ревновать эту кормилицу, и поэтому особенно ласкала и баловала и ее и ее маленького сына." Анна здолала один з бар'єрів суспільства, але не могла вийти з вельми неприродних надто ЗВИЧНИХ його звичок. Ці півтори помилки її згубили. Лев Толстой явно зв'язує "Анну Кареніну" та "Війну і Мир" в своєму світогляді, певною мірою протиставляючи, також у цьому аспекті. "Кормить малыша грудью (із Pro Здоровье 15 мая 2009). От этого зависит не только здоровье, но характер, ум и даже таланты новорожденного. Между тем лишь каждая третья женщина сегодня кормит ребенка грудью. Помните, как были ошеломлены друзья и родственники Наташи Ростовой, узнав..." що сина, якого вона діждалася після трьох дочок, годувала особисто(!:).
  Все це не відбилося ТОДІ надто на здоров'ї нації, бо йшлося про людське молоко, а не якісь сучасні не раз пальмові кефірчики:( з титановим білилом:(((, і ще тому, що між елітою і народом в той чи, швидше, в інший:) спосіб завжди існував обмін генами. А серед масиву годувальників країни матерІ самі вигодовували найпотужніше плем'я, уже повторюю... Хіміки згадають ефект доброї буферності розчину, тільки тут за рахунок великої кількості.
  Для нового комп'ютерного покоління ще одна візуалізація небезпеки. Не йде ні в яке порівняння зі складністю мільйонів років процесу, явища, чуда годування і якого-будь принтера, але чи буде нормально працювати простий прилад, коли (навіть до його типу картріджа;) залити чорнило з інших моделей?..
  І від Нефахівця з їх дозволу. Коли їх мати, вчителька молодших класів, а потім групи подовженого дня за 40 років стажу не мали жодної недоброї пригоди, бо переживали над чужими малятами більше ніж над навченими своїми, як квочка над курчатами (...це теж Нота Бене - про птахів, чи таких, чи тих, що з гнізда піднімають на крило, годують тих, що впали, відволікаючи своїм ризиком хижаків. Чи куріпка може розклювати собі груди, щоб у страшну спеку напоїти до вранішньої роси виводок хоч кров'ю...), коротше - чи покинула б добра американка двох російських крихіток хоч на хвилину наодинці, та ще одного тривожного з синцями, стоп-сигналами уваги, якби годувала їх з декілька місяців своєю груддю?!..
  Ще один точний приклад. Нема сумніву, що бабця годували не тільки останнього, сина, грудьми, а ще й 5 його старших сестер, тіток Нефаха. Може тому вони виросли здорові, здолали голод в Україні 1932, і попри злидні, саморобне взуття чи одяг одержали добру освіту при півписьменній, але меткій і метикуватій мамі Олександрі Ткач і "зловісній" Радянській владі у Вінниці:)...
  
  Тут теж можна замислитися - над очорненням таки народної влади робітників та селян холодновоєнними найманцями ЗМІ. Додайте, що вищу освіту для темних чорноробів у ведмежих закутках хуторів гарантувала квота (під "партквиток на стіл":( ректорів) - 70% селян-студентів. Більше того і варто пам'ятати українцям. Оскільки в селі жили переважно українці, то цифра 70% свідчить не тільки про права усіх на освіту, а ще й чесне відтворення національної пропорції - за даними перепису населення саме такий процент складали українці. Треба упевнено сказати, що усі "сільські" дружно наздоганяли певне відставання і виходили у керівники проектів чи виробництв, що теж запишіть у добрий доробок народній Владі Рад.
  Мимохідь бачите - претензії тільки до "успішної помилки" Ульянова, викликаної форс-мажором потреби постреволюційної диктатури за облоги Антантою (і надалі - досі:(, тобто йдеться про зкуття опозиції, демократії, природної конкуренції, движка швидкого поступу, з неминучим осідланням однопартійності мафіозним тоталітаризмом... правда, найнароднішим в Історії; то - можуть бути претензії до цих вельми безвихідних обставин, а не до комуністичного чи соціалістичного характеру СССР.
  Чи взагалі до християнської ідеї комунізму. Нота Бене для Папи Франсуа: в умовах толерантності вірних і атеїстів, щО заважає створенню християнсько-комуністичної партії(?), лише, можливо, - на даному етапі свідомості хомо сапієнса та інерції суспільних ладів - компроміс ліберального соціалізму. Це може видатися абстрактним просторікуванням, то згадайте, що до майже комуністичної експропріації уже вдаються Олланд і Обама, щемлячи олігархів. Над прірвою півстолітніх монетарних хитрощів світових банкірів.
  Повернімося до наших мутонів. Тепер частина цієї народної інтелігенції, еліти - з вашого дозволу, соромиться свого півбатрацького походження і обливає брудом усе краще в УРСР чи СРСР. Вдячність плебея. Вище згадано - вкладайте совість і вдячність до трьох років. Коли дитина з немовляти переходить у дитинство. Ну, ще до 7-8 років формується особистість... До 8 років можна освоїти слов'янське чи іспанське:) еР і не втратити зовсім здатність говорити (Мауглі).
  
  Відривання святого інструменту природи в коло егоїстичних втіх, що часто закінчуються каліцтвом і поступово послаблюють людство, можна вважати давно продуманою стратегією реальних деміургів. Вона легкодухо чи корисливо, але усвідомлено(!) замовчується корпоративом медиків і множиться ксероксом чи рупором продажних ЗМІ.
  --------------------
  
  Годуйте своїх дітей своїсто, властиво, автентично, адекватно, істинно, праведно, правдиво - природно - заради вашого і людства здоров'я.
  ================================================================
  
  МОЖЕ ВАС ПЕРЕКОНАЄ ОСЬ ЦЯ НОВИНА(!;), взята з http://comments.ua/life/393527-istochnikom-stvolovih-kletok-yavlyaetsya.html
  19/03/2013 16:35
  Команда ученых из университета Западной Австралии предложила новый источник стволовых клеток
  Исследователи обнаружили, что помимо белков, углеводов и витаминов в грудном молоке содержатся стволовые клетки, пишет 'Здоровье'. Когда они вырастили эти клетки, то они дифференцировались в три основных группы клеток, из которых состоит весь человеческий организм.
  С тех пор как ведущий автор исследования доктор Фотени Хассиоту провела свой первый эксперимент на грудном молоке, она работала ещё со многими его образцами. Более 70 здоровых кормящих матерей, с которыми работали учёные, оказались носителями грудного молока со стволовыми клетками. Выращенные образцы оказались способными к превращению не только в клетки сердца, мозга и поджелудочной железы, но и в клетки костной ткани.
  Выяснилось, что во всех образцах грудного молока здоровых женщин содержалось около 30% стволовых клеток от общего состава.
  КОМЕНТАРІ ЗАЙВІ;)
  
  *Декілька тисяч легковажних француженок поплатилися здоров'ям заради тупої втіхи сучасних плебеїв. Пізніше ми подамо якісь цитати в перекладі, а поки дивіться самі наживо французькою хід процесів відшкодування і лікування потерпілих дуреп.
  Ouverture à Marseille du procès des prothèses mammaires PIP
  Le premier face-à-face attendu entre les nombreuses plaignantes, victimes de prothèses mammaires défectueuses, et le fondateur de la société PIP a lieu à Marseille ce mercredi, jour d'ouverture du procès.
  Іншими словами:)
  Открытие в Марселе судебного процесса по имплантатам груди PIP.
  Первая встреча лицом к лицу между многими заявителями, жертвами дефектных грудных имплантатов, и основателем PIP в Марселе состоялась(?) в среду, в день открытия судебного процесса. (7400 ИСТИЦ-ПОСТРАДАВШИХ! Не на стадионе ли суд:?))
  
  ДОКАЗАТЕЛЬНАЯ БАЗА МНОЖИТСЯ. Удачный для темы и в жизни пример - известная звезда набежала на одну из кулуарных проблем шоубиза... Конечно, вспомнилась, на контрасте, несколько... впрочем, так ли некстати:) - сцена раздевания горничными Пиковой Дамы:))).
  "От глупой, лживой и опасной бутафории избавляются, как видим, и звёзды. Что явно подтверждает правила:
  Богатые тоже плачут.
  Или вразумиться-образумиться никогда не поздно.
  Или издеваться над важнейшей сферой биологии человека - добром никогда не кончится.
  Или нет пластмассовых имплантантов без растущей проблемы - кульки всегда выбрасывают. И тут - с помощью хирурга, дорого, для кошелька и здоровья. Спасибо же, боже, что не летально:(
  ЭТО ТОЛЬКО один из ПРИМЕРОВ В В НАБАТНОМ СООБЩЕНИИ(facebook Ukrayan.OK и Твиттер @Ukrayan)

  Ай, как красиво бежит зверь на ловцов! Ценная работа. Подборка, дайджест Газеты.ру по десятку важнейших генетических исследований на клеточном уровне. Почти не читая сразу нашли два научных обоснования известной полезной экзотики - голодание продлевает шизнь - эпикурейцам это не подходит, но любознаты и креативы готовы пострадать. Мы просто разрываемся между:).
  И второе - КОНГЕНИАЛЬНО ДОКАЗЫВАЕТСЯ микробилогическим методом ТО, ЧТО МЫ УТВЕРЖДАЛИ по результатам анализа существующих сведений и совокупных косвенных внешних наблюдений... на украинском - "ЛЯГАЄ В РІЧИЩЕ ОПЕРАТИВНОГО АРХЕТИПУ ДОСВІД ПЕРШИХ ТРЬОХ РОКІВ ЖИТТЯ". Ещё Диоген, но неявно, после него НАУЧНЫЙ ПРИОРИТЕТ ОТЦОФФ NEURA, вот уже цитата """Iмпринтинг до 3 рокiв ляга у рiчище "iнстинктiв"? 05:53 25/06/12 """ и ВОЗМОЖНЫ УПОМИНАНИЯ БОЛЕЕ РАННИЕ МИМОХОДОМ где-то в полутора десятках тысяч ремарок или квазистатей. Увы, отсутствуют пока робопоисковики (но вот Твиттер обещал и уже можно вам скачать весь блок своих чириков, у нас щебет:). Ссылку сразу прилагаем, куда и вам надо заглянуть, если заводите здоровых и толковых потомкофф. Понятно, что всего-то почувствовать, как и мы, степень доверия. Описание доступно обыденному ощущению. Спасибо Газете.ру и загадочной персоне @AvgustB. Нам придётся ещё вернуться, запасшись бутербродами с антицейтнотом к этому источнику, бьющему ключом;) "Горячая десятка" биологии

  
  Женщины, увеличившие бюст, чаще умирают от рака груди - Внешность: Нольтри/infox.ru Смертность от рака груди у женщин, увеличивших грудь хирургическим путем, выше на несколько десятков процентов. У них сложнее выявить болезнь на начальном этапе, когда она эффективно поддается терапии.

   А вот после страшилок ещё и совекторный ДЕТЕКТИВ. Предлагаем всем физиогномистам, психологам и просто опытным людям прочитать все встреченные варианты статей по теме, вброшенной ОТ ИМЕНИ зрелой звезды, И ВЗВЕСИВ БУКЕТ НЕАДЕКВАТНОСТЕЙ, ПОПЫТАТЬСЯ ПРОВЕРИТЬ ВЕРОЯТНОСТЬ ТАКОЙ ВЕРСИИ РЕАЛИЙ... нужно ещё раз предупредить - предлагается ВЕРСИЯ, а не ответственное утверждение. Просто очень странна почва для него и серьёзна опасность для манипулируемого рекламой человечества.
  Итак!
  Даже если Звезда столь фантастично странна, что в самом деле решилась на радикальную страховку от попадания метеорита с указанной НАСА вероятностью:),
  и если это не просто СКАЗКА о неосуществлённой на самом деле операции (или в указанных кардинальных пределах, ПОСКОЛЬКУ ПАКЕТ НАВЕРНЯКА ВСТАВЛЯЛСЯ;) ВОПРОС РАЗМЕРА и... основание верить в искренность звезды),
  ТО НЕ СКЛОНЯЕТ ЛИ ВАС, УВАЖАЕМЫЙ КОНСИЛИУМ... ПОКА НЕ КОНКЛАВ ПРИСЯЖНЫХ:)... УВИДЕТЬ, ЧТО ТУТ ЕСТЬ ТАКЖЕ 67% ВЕРОЯТНОСТИ ЛИХОЙ "ПИРАМИДЫ" ПРОИЗВОДИТЕЛЕЙ СИЛИКОНА И АРМИИ ХИРУРГОВ СПЕШНОЙ И УЗКОЙ СПЕЦИАЛИЗАЦИИ?
  Выводы оставляйте комментариями к просматриваемым версиям. И для семейного употребления.
  The New York Times: Анджелина Джоли о том, почему она удалила грудь
  Жизнь подсказывает народному сыску правды. Как по новому Викисливу от Сноудена наконец стало ясно, что все организации "без границ" начались в головах Ц.РУ и 5-табибигона (там есть гриф или рубрика "Информаторы без границ"), так видим тотальные квазивоенные меры по сеянию ускоренной погибели человечеству в теме этой статьи. Кроме наскандалившей тотальной слежки, используются социальные сети вот уже и для пропаганды предлагаемой диверсии Пользователям Facebook разрешили публиковать фото с удаленной грудью Найдeтся, конечно, марокователи, говорящие, что такое отпугнёт, как печень алкоголика на этикетке водки или "картинки" на пачках сигарет. Но давно известно, что реклама работает и негативом. Вот доказательство от обратного и позитивного. Снятие рекламы снизило число потребителей на 40%. Только что мелькнуло. Кажется, о курении.

  А ось щё позитиву прибуло:
  Грудне вигодовування сприяє розвитку мозку дітей
  
  А це, мабуть, найпереконливіший доказ... Спочатку важливе, може, не згадується в текстах чи просто можна прогавити. І якраз викликає сумнів досвід кінозірки, бо у неї досить діток... хіба таки генетика і якісь голівудські жертви - лікар, можливо, на радіо ЕРА ФМ чи десь в інтернеті мимохідь сказав, що колись матері не мали проблем, бо навантажували груди регулярною природною роботою, мали багато дітей. Як позавчора пам'ятаємо, що Дмитро Менделєєв був 18-им, бенджаменом, наймолодшим сином. Хіба трошки підпирали платтям чи корсетом свої бюсти, без святотатства чучелом з тіла:(.
  То ось - у Венесуелі ще за блискучого Чавеса в 2007 році стимулювалося природне вигодування, а зараз, можливо, стане законом (тільки щоб не надто суворий - викличе спротив на фоні інших гризот). Мудрий і набожний Ніколас Мадуро розуміє, що при такому отруєнні світу відходами і опроміненням технікою та їжею з ГМО (останні і чесні новини:( - лише цей потужний резерв сили Природи допоможе протистояти тотальній шкоді
  В Венесуэле могут запретить кормление детей из бутылочки



Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"