Козлова Т.Ю. : другие произведения.

Mope

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

   Море
  
   Я твоє море. Лежачi на моїх хвилях, ти поринаєш в свої рожевi безтурботнi сни. Твоє вухо вловлює шум моря. Ти чуєш, як хвилi вдаряються одна об одну, неначе залицяються одна до одної. Це їхня гра.
  
   Ти приходиш сюди, коли в тебе виникає таке бажання. Море чекатиме тебе, буде пестити твоє нiжне тiло. Це стало звичним для тебе, так само, як вдихання повiтря. Це непомiтна рiч, але вона iснує. Ти ступаєш в воду i море, не кваплячись, роззброює тебе, намагаючись розвiяти всi поганi думки.
  
   Ось ти знову на морi. Лиш ти i море. Маленький берег тiльки для тебе, вiн розрахований для однiєї людини. Тобi приємно.
  
   Ще один день, схожий на попереднi. Знову на море. Ти пiдходиш до берега i помiчаєш тiнь. Це людина, така ж, як i ти. Але нi, є якась вiдмiннiсть! Кожен рух зроблений з любов"ю. Вуха насолоджуються спiвом хвиль, i усмiшка вказує на це. Така щира i радiсна, невимушена, невинна, дитяча. Море наче ожило, стало яскравiшим, цiкавiшим.
  
   Тобi хочеться зануритись у воду i вiдчути доторки хвиль. Ти стоїш i спостерiгаєш, як незнайома тобi людина зайняла твоє мiсце. Вона насолоджується морем. А що заважало насолоджуватись тобi? Можливо те, що ти все приймаєш за належне...
  
   Це вже не твоє море i його хвилi пестять не твоє тiло. Його цiнують, воно має те, чого не можеш дати йому ти - ЛЮБОВ. Snacik
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"