Куран Ольга С. : другие произведения.

Ненависть

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

   Я досi пам*ятаю його тонкий аромат.Саме ним пахло моє лiжко,коли вiн був в мене.Я потiм довго лежала на ковдрi,намагаючись напитися цим парфюмом.Тодi важко було поводити себе правильно,а ще бiльше не ненавидiти життя за те,що воно звело нас.Я так хотiла втекти вiд нього,але вiн не дозволяв менi це зродити.Мабуть,розумiв,що це було б назавжди.Але вiн зi мною не йшов.Вiд цього я взагалi шаленiла,а замiсть вiдповiдi бачила його усмiхнене обличчя.Вiн просто знав,що я нiколи не могла на нього образитися.А я все линула,як той безглуздий метелик,линула на крилах майже самотнього кохання на полум*я,знаючи,що нiчого доброго з цього не буде.Але я втомилася,вже не могла грати в цю жорстоку гру.Я вже не так вмiло грала свою роль,мабуть,старiшала...Вiн не чув,що я кричала,що я втомилася,що бiльше не могла.Я ж була такою маленькою дiвчинкою,яка так хотiла бiльшого!
   Та одного разу ти зламав мене,знищив мої надiї,зруйнував моє внутрiшнє середовище,яке я так довго будувала.Я ненавиджу тебе,чуєш??Я слiпо тобi вiрила,а ти мене...Я так тебе ненавиджу,нi,навiть зневажаю.
   Завдяки тобi я зненавидiла чоловiкiв.Мiй свiт роздiлився на два береги:на одному були тi,хто мене зрадив,а на iншому-тi,хто цього не зробив.Та я остерiгалася обох.Через це я почала ненавидiти себе.
  ........................................................................................................................
   Я довго його не бачила,здається цiлу вiчнiсть,але весь цей довгий час я люто його ненавидiла.Не було i дня,аби я не згадала його пiдлого обличчя,вiд якого мене нудило.Саме через нього я почала по-iншому жити,жити лише для себе.Але це важко.
   Я ненавиджу тебе,чуєш?!
   I ось ти знову захотiв зробити мене своєю акторкою.А я зненавидiла цю професiю ще у дитинствi,бо розумiла,що з мене погана акторка.Я не вмiю грати не вiд серця.Хоча...ти казав,а ти багато чого казав,виявилося,що ти набагато кращий актор нiж я.Професiонал!
   Ненавиджу театр i тебе разом з ним,чуєш,НЕНАВИДЖУ!!!
  ........................................................................................................................
   Ти не змiнився на вiдмiну вiд мене.Я не вмiю жалкувати за зробленим.За це я ненавиджу себе. Я втiкаю вiд себе,це безглуздо.Вiд себе нiкуди не дiнешся.А я так цього хочу.А цього ти мене не навчив.Я завдячую тобi своїм прагненням до життя.Я хочу тобi пробачити,але це ще одна рiч,за яку я себе ненавиджу.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"