Кушнарёва Анна : другие произведения.

Скоро сесiя

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Як пережити цей складний для студента час


ВНЗ - важливi навчальнi замiтки або скоро сесiя...

   Сесiя, як завжди, прийшла несподiвано. Здається, лише почався семестр, а от вже i вона - страшна, кiстлява, з довгою косою, якою зрiзає студентiв на iспитах. Не хвилюйся - є декiлька правил, пiсля виконання яких ця строга панi тебе не буде лякати. Правило перше - НЕ панiкуй. Ти ж ходив на лекцi§ - ну хоча б раз чи два за семестр... Правило друге - дiзнайся якi предмети ти мусиш складати, як звати викладачiв з цих предметiв. Повiр, якщо вони вважали, що ти давно зник безвiстi, вони будуть враженi не лише твоєю появою, але i тим, що ти бодай хоч щось знаєш. Правило третє - знайди нарештi сво§ пiдручники, уважно §х розглянь i ... постав назад на полицю. Пора отримувати ґрунтовнi знання давно минула. Гайда за конспектами. Бажано не лише §х вiдксерити, а i переписати. Правило четверте - в першу чергу вчи визначення, бажано дослiвно - багато викладачiв хочуть чути на екзаменах виключно сво§ слова. Правило п'яте i найголовнiше - запам'ятай сесiя - це ще не кiнець свiту, не забувай вiдпочивати i усмiхатися . Успiшно§ сесi§.
  

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"