Кузнецов Михаил Юрьевич : другие произведения.

Madde nedir

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Sabit (sürekli) değişken ve canlı olmayan ve değişmeyen bir biçimde ve değişmeyen bir biçimde sonsuz değişmeyen ve değişen bir form olarak Madde (Madde).


  Madde (Töz) ruh, sonsuz ve değişmez formu / madde. Madde neyin içinde veya kiminde olduğunu? Madde herhangi bir şekilde kullanılabilir: cansız (ölü) ve yaşam. Benlik maddesinin açıklanmasının ayırt edici (spesifik) kalitesi, özgür iradenin gerçekleşmesidir. Yaşanan madde, canlı maddeden, bir ceza olan varlık sınırlamaları ile ayırt edilir. Canlı madde, inşa etme arzusunu, tüm siparişleri ve tüm dağıtımı için arzuyu gösterir; canlılar ve onun temel "Ben" (ego / benlik) doğal varlıkların öznel ve nesnel kategorilerini adlandırarak kavram ve icat alanlarını arttırmak. Sürekli değişen form, ebedi değişmeyen maddede "egosunu" nasıl koruyor?


  Ruh, öbür tarafta (bilgisiz) kişisel olmayan bir deneyim akümülatörüdür, "Ben" nin değişken şeklini kaybetmek ve önceki " Ben" nin varlığını korumak, sonsuz değişen madde temeli oluşturma. Bu durumda, madde sürekli değiştirilebilir bir form haline gelir, değişkenliğini ve bireyselliğini korumak "ben" sonraki kurulum sırasında (ruh yer değiştirme, reenkarnasyon, μετ-εμψύχωσις ) sürekli değişen, yaşamayan ve yaşayan maddeye dönüşmek. Maddenin "sürekli değişen şekli ise" Öte yandan, o zaman sürekli ileten nasıl koruyacak "ben" bu formlarda? Neden bu deneyime ihtiyacınız var (praksis)? Öbürlüğü olan ruh, önceki enkarnasyonunun tam bir hatırasına sahiptir, Asıl şeyi yaşam boyu deneyimlerden izole eder (yayar) ve sonraki enkarnasyonlarında saklar. Ne için (gerekli)? Önemli olanın sınırlarını belirlemek için, varlığımın algılanması (varoluş). Neden madde içinde Arkhe (ἀρχή) (yaratılışın başında) varoluş sınırlarına sahip değil? Şahsen deneyimlerini başkasına ödünç almaktan (evlat edinmeden) daha iyi deneyimlemek. Özgür irade ile bağımsız bir birimin kurulması için, kişisel pratisyenler gereklidir. Evrenin yasaları sonsuz ve değişmezdir ve kendi "fikir dünyaları" na sahiptirler, Özgür olan yaratıklardan kovulacaklar. Birçok fikir var, onlar farklı ve hayattalar. Bütün bu maddeler ve fikirler - kendinden en iyi fikri elde etmek için, evrensel evrensel özüm çözümünün etkisinin bir sonucu olarak sonsuz, değişmez, sürekli değişiyor. Sonsuza dek değişen ve sonsuza kadar değişmeyen fikirler - kişisel ve ideal (mükemmel) formlar olmadan evrensel olmalarını sağlamak için onlarla metamorfoz meydana gelir. Diğerleri olan bu maddeler, fikirler, "Ben" in mükemmel gelişimlerine, sayısız yeniden doğuş yoluyla, kendileri ve "Ben" belli fikirler biçiminde anlayana kadar mükemmel bir gelişim gösterdiler. Örneğin: "köprü", "beton", "nehir", "gökyüzü" vb. Tüm fikirlerin mükemmel fikirleri yoktur. Evren geliştikçe, paradoks ve diyalektik yasasında yaşayan madde, pratisleri aracılığıyla yeni varlık ve olmama seviyelerine ulaşır ve keşfeder.


 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"