Шкловский Лев : другие произведения.

Картер Нигы 11-20 Җыентыгы шымчылар буенча сериясе Киллмастер турында Nike Картере

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Картер Нигы
  
  11-20 Җыентыгы шымчылар буенча сериясе Киллмастер турында Nike Картере
  
  
  
  
  
  11-20 Җыентыгы шымчылар буенча сериясе Киллмастер турында Nike Картере,
  
  
  
  
  
  11. Челтәре шпионов Web of Spies
  
  
  12. Шпионский йозак Spy Castle
  
  
  13. Грозные (Ужасные) The Terrible Ones
  
  
  14. Ялкын дракона Dragon Flame
  
  
  15. Hanoi Hanoi
  
  
  16. Ачкыч куркыныч Danger Key
  
  
  17. Операция Ачлык Operation Starvation
  
  
  18. Отравители акыл Mind Poisoners
  
  
  19. Корал төнге The Weapon Night of
  
  
  20. Алтын дракон The Ялган Serpent
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  
  Челтәре шпионов
  
  
  
  Исеме оригинала: Web Of Spies
  
  
  
  перевел Лев Шкловский истәлегенә погибшем сыне Антоне
  
  
  
  1. КАРА КАРТАСЫ
  
  
  
  
  Эго корал җибәрелгән бу Танжер бу запечатанном дипломатическом районның почта пакете. Кайчан зур самолет реактивный таба килә башлады к африканскому побережью, һәм залитое солнечным уты ак пятно башы кабул итү формалары, аерым биналар иске һәм яңа шәһәр, у Ника Картера леп хисе, ул бары генә обнажен. Кию люгера, стилета һәм газ бомбаны булды, аның өчен башыннан икенче натурой. Әмма Хоук, аның начальнигы, аллаһ бу. Бу юлы иде бу бигрәк тә деликатное бирем первостепенной мөһимлеге, һәм барысын да мөмкин сарыф кебек түгел мәңгегә. Әлбәттә, нидер барачак түгел; ул һәрвакыт булган! Тик шулай да кирәк иде итәргә мөмкин булган барлык саклык чараларын. N3 үтәргә туры килде таможню гади тәртиптә, тик поторопиться һәм элемтәгә керү белән Gay Lord.
  
  
  Гей! Иде бу кыз! Нигы бераз дип про үзен. Эго елмаю бераз смягчилась, ул пристегнул ремень иминлек, һәм ут каба табличка «ТҮГЕЛ, ТӘМӘКЕ тарту». Җентекле карый осторожный, саклап калу өчен туманное, полупьяное аеруча бу покрасневшем зат, ул позволил үзенең хәтер кайтырга берничә ел - биш, әгәр булырга, төгәл.
  
  
  Соңгы тапкыр ул каршылады югары тәбәнәк буйлы Гей Лорд Гонконгта узды. Алар искиткеч настроены булса да, бу төнге коену ih маҗаралары районда Ван-Чәй мөмкин төгәлләнергә һәлакәтенә һәр икесе өчен дә. Алар икесе дә эштә, әмма башкардылар, төрле биремнәр, ih ярамый иде күрергә бергә. Әмма пламенная приманка ih гормонов иде, артык көчле булсын өчен аның дәшми. Алар сайладылар арзанлы номер дешевом отельдә бу Ван Чәй ... татарстанда, ту иң төн, кайчан полиция килде, дигән фикергә отель De Purpleen Draak иде рассадником контрабандистов, наркотиклар һәм кирәклеген кылырга рид.
  
  
  Нигы янә күңелле дип. Хәзер бу күңелле иде, әмма ул чакта ул уйлады югыйсә. Гей һәм ул, ничек бик зур бежали буенча крышам, ул трусах, ә ул гына трусиках, прижимая кием-салым к голой күкрәгенә. Смешок Ника юкка чыкты, һәм эчендәге эго әле кала иде тревожное хисе. Әгәр Хоук кайчан да булса белер! Тик белер. Ул задавался мәсьәлә иде микән Лорд Гей әле шундый матур кыз. Биш ел мөмкин, бик зур мәгънәгә ия, бигрәк тә ih һөнәре. Бер була иде, дип әйтә мөгаен: хәзер алар икесе дә булды өлкәнрәк һәм мудрее. Башкача мөмкин дә түгел, чөнки алар икесе дә исән иде!
  
  
  «Мсье Хьюз ... сез әле кул куйды минем китап!» Стюардесса, җентекләп ухоженная французмы, сидела янында эго, креслом һәм протягивала китап ярком красно-желтом суперобложке. Ул књрсђтте аңа елмаеп, аны круглое мягкое бедро прижалось к эго локтю. Ул аз гына иске, бу америка авторы, бераз согнут, әмма барыбер ул отличался башка. Автор соңгы америка бестселлера, ул, һичшиксез, купался акчада үз гонораров. Николь, ничек кенә надеялась, ул пригласит, аны кичке кичне, чөнки безнең нах барыбер иде, көн ял. Бу, бәлки, күңелле ... әгәр дә ул гына иде трезвым! Чөнки м-сье Хьюз бер ничек дуршлаг. Иң делле ул пьяницей. Шуңа да карамастан, Николь надеялась, ул пообедает аның белән. Ничек кыз, сез беркайчан да берни дә аласыз, белергә ...
  
  
  Нигы Картер, N3, достигший наивысшего ранг бу AX, ә нәкъ менә KILLMASTER яки осталары-убийцы, әбиләренең үткәне, һәм бик тиз әйләнеп кайткан, хәзерге. Обложки эго китаплар бик трудоемкой һәм кадерле, һәм аларга кирәк күп вакыт булсын өчен, аны төшерергә. Автограф чыннан да куярга кирәк иде. Картер скривился алды һәм китап. Ул иде өр-яңа, неразрезанный, һәм пахла типографской буяу.
  
  
  «Бир монда, сеңелем», - диде ул стюардессе. «Мин бәхетле булырмын моны сезнең өчен». Ул похлопал аның буенча мягкому бедру иде бераз исе китте, ул да вздрогнула. «Мин булырмын бик шат навестить сезне. Һәм, бәлки, аның сиңа да понравлюсь, шулай түгелме? Нигы тотты зур һәм указательный бармак на расстоянии берничә дюймов. - Ә сез борчылган, сездә булачак вакытта ясарга глоток соңгы минутта? Бәлки, тагын бераз бу эчемлекнең Fundador? Аңлыйсызмы, аны белем, Испаниягә, һәм шуңа күрә аның тиеш күнегеп к ih напиткам! Ул артык нык смеялся, һәм пассажирлар караган аңа.
  
  
  Ул мгновение заколебалась, тик соңыннан наклонилась к аңа. Ee аягын тагын да көчлерәк прижалась к эго кулымда. Ул сызып ќибђргђндђ эму: «Хәзер принесу, мсье Хьюз. Көтеп торыгыз. Аның вернусь.' Ул ускользнула, ee ягодицы вызывающе подпрыгивали астында тесной униформой.
  
  
  Нигы ачты китап һәм язган үз нигы бу форзаце дип язылган: Рәхмәт күңелле сәяхәт; иң изге теләкләр Белән - Кеннет Людвелл Хьюз. Нигы перевернул китап һәм посмотрел на фотография на капма-каршы ягында суперобложки. Эму синнэн катнашучылар улыбнуться, ә ул эшләмәде. Ул үз ролен уйнады һәм тиеш түгел иде булырга разоблачен. Сез беркайчан да беләсезме, кем эшләрегезне тикшереп күзәтүче өчен сезнең омтыла прочитать сезнеңчә затка яки губам нәрсә турында уйлыйсыз. Тик картина аз аңа забавной. Ул сидел, прислонившись к камину, бу твидовом костюме һәм тарттым трубку. Ул бик охшаган булса, ничек ул выглядел хәзер, белән седеющими волосами бу висках, седыми усами һәм резин подушечками на щеках итәргә эго зат киңрәк. Ул шелл, согнувшись, шул пенсне башка оправы, прикрепленном к лацкану киң кара тасмасы. (Бу чертовы нокталарында бөтенләй килделәр, һәм аның болел нос. Ничек ул гына килдем, Испаниягә, ул скинул ih һәм моның урынына надел солнцезащитные нокталарында. Күпчелек язучылар һәм рәссамнар, Коста-Брава, әлбәттә, шулай ук бигрәк тә).
  
  
  Әйе ... бу катлам иде трудоемким һәм кадерле. Ястреб разрабатывал бу рольне шактый озак вакытлар, әлегә алган өчен нах кулай бирем. Китап иде язылган һөнәри авторы кадәр күпкә алдан, агымдагы, һәм анда булмады дата публикации. Реклама игъланнар урнаштырылды әдәби бүлекләрендә төп газета Кушма кертеп, New York Times . Узды коктейльные yahoo, радио-һәм телеинтервью, һәм рәсми көне публикации чыгарылган 5 000 данә, һәм болар барысы да финансланган AX. Бу бик яхшы обложки, һәм хәзер ул тиеш иде, чиста, чөнки ул, тулысынча отдавая үзен роле. Ул дряхлым журналист-фрилансером урта яшьләрдәге, ул, ниһаять, эләккән алмагачлары. Ул язган бестселлер буенча, аңа тиздән тиеш иде булырга чара уңаеннан фильм, - диелде бу вводящей бу заблуждение реклама, - һәм хәзер ул юнәлде ярында Коста-Брава өчен эчәргә башларга һәм үз следующую китап.
  
  
  Стюардесса кайтты, испан бренди Ника. Ул проглотил эчемлек һәм елмаеп куйды әй. 'Рәхмәт, җаным. Бу мине шатландыра ». Ул җентекләп цеплялся өчен крестьян акцент Урта, Көнбатыш.
  
  
  Вакытында очу ул проверял үз попутчиков, әмма тапмаган-мимешләр борчылыр. Аңа да аерым игътибар бирдек. Ул шунда ук үзен таныта пьющим вакытында бу сәфәрнең кешеләр катнашты бу, хәтта, әгәр алар выказывали теләк приближаться, бу бик яхшы этәргеч бирде N3 бу эго облике.
  
  
  Зур самолет төште. Носовое тәгәрмәч скрипело, оставляя бу залитом кояш бетоне калдыклары резина зәңгәр төстә. Нигы вытащил астыннан утыргычлар үз чемодан белән пишущей машинкой. Нче соңгысының кабул итү пищи эчә ул шталь бераз мокрым. Ала ул күп эчәргә алкоголь һәм табиблар AX бармы эму берничә таблеток өчен противодействовать китерә чрезмерного куллануны, хәмер, ләкин бер дә җиңел эш түгел ролен пьяного түгел буларак, исерек килеш. Эму тырышырга туры килде өчен ул каласың аягында нык басып торучы һәм үзен начар хис итә нормаль.
  
  
  Нигезендә ролью, аны ул уйнаган, ул сжал ягодицу бортпроводника, кайчан чыкмаган буенча плоскости. Ул диде аңа, бөтенләй рассердившись, хәтта выглядела бераз разочарованной. «Сау бул, мсье Хьюз», - - дип елмайды ул эму вслед. «Тагын бер рәхмәт " китап».
  
  
  «Хатын - кыз- странные существа», - дип уйладым Нигы, көтмичә, багаж өчен таможне. Ул, бирде бу кызга барысы да нигез возмущаться, хәтта бирергә эму бирде, әмма ул сделала безгә моннан безгә башка. Иң делле ул хәтта казалась разочарованной. Ул уйладым? Ул аның белән свяжется?
  
  
  Ул посмотрел бу зеркальное пыяла витрина " һәм исследовал йөзен язучы Кеннета Людвелла Хьюза. Бу привлекало бу иске фальшивой фигуре хорошеньких кызлар? Әйтергә кыен. Ул яхшы телосложения, әмма бардым белән опущенными җыерып, ә соры костюм Орлона эму түгел подходил. Фетровая шляпа белән узкими үткәрә, кырлар, алыр иде бирү эму аерым шарм, әгәр ул сидела бу откровенные баш белән опущенными спереди үткәрә, кырлар. Эго зат иде покрыто резин подушечками иде җете кызыл нче выпивки. Күзгә күренеп бар иде коричневые контакт линзы - башка нинди дә булса китергәннәр арта, - шуныћ аркасында ул выглядел печальным һәм обмякшим. Усы иде төстәге тоз һәм птички - шедевр бүлеге маскировки AX белән айлык гарантиясе. Юк ... Кеннету Людвеллу Хьюзу юк иде җәлеп итәргә симпатичных кызлар. Тыш акча, ә бәлки, дан уңышына ярдәм. Нигы вздохнул. Эму хәтта иде уңайсыз булганда, аның икенче «мин» столкнулось белән обезьяной! Бәлки, бервакыт ул һәм бу бортпроводница очрашырга артык урнашкан кояш шартларда.
  
  
  Шул ук вакытта эго көткән бурычы. Гамәлгә Сафо. Бирем: восторга англичанки-лесбиянки, танылган галим белән шөгыльләнүче иде инде похищена рус, әмма белмәгән, бу хакта!
  
  
  Вакыт, әлегә Нигы уйлады, ул үзе үз окружение. Эго күзләренә өчен коричневыми контактными линзами блуждали бу сорады куркыныч. Ул берни дә тапмаган. Эго прикрытие әлегә тљшерђ яхшы - дигән иде задумано.
  
  
  Носильщик бу поношенной коричневой джеллабе ташладым к ногам Ника зур чемодан. Ул худощавым человечком һәм авыр дышал нче изнеможения. Фонында безжалостного кояш ул йөртеп, помятую кызыл чечу . Берничә теш, калган бар-во рту иде куе коричневыми, һәм ул выдохнул отвратительно сладкий исе кифа . Ул наклонился к Нику Картеру диде хриплым шепотом:
  
  
  «Минемчә, бу-синең, кадерле башка. Тире носорога, һәм барысы да этикетки кирәкле урында. Әмма сез бирергә бедняку пәнҗешәмбе?
  
  
  Нигы вынул тирәсендә кармана трубку буенча верескового агач һәм набил аның табаком белән эре кудряшками. Моның каһәре! Нәрсә инде башланып китми шулай! Бу иде согласованный экстренный алым бар икән, Геи Лорд нәрсә дә булса һәм ул алмаячак очрашып, аның белән ничек планлаштырылган иде. Ул поднес к трубке зажженную спичку, бер әнисенә карап ирне, пробормотал: «ул Чакта аны ih трахну; көнлек караклар да лаек иң яхшы ».
  
  
  «Бу дөрес ревматизма», - диде неряшливый arab. «Син отты рождественскую индейку, чувак. Аның Роджерс буенча МИ5 . Барысы да эшләре алга киткән бераз перекосяк, шуңа күрә миңа туры килде тоту сезгә хәбәр итәргә. Әмма яхшырак монда түгел болтать - достань акча һәм начинай торговаться! Аның вор, ќинаятьче һәм хурлык алдында Булган! Беркем дә заметит, әгәр дә без моны кылырбыз. Биредә бу бик кић таралган ».
  
  
  Нигы досталь тирәсендә кармана берничә дирхамов һәм помахал алар һавада. «Мин белергә тиеш гарәп теле, - прошептал ул. «Миңа сөйләшергә туры киләчәк синең белән по-английски».
  
  
  «Бу нормаль күренеш, - диде Роджерс буенча МИ5 . Ул вскинул үз тощие кулларын киңәйтелгән ил, дөнья аңа Аллаһудан шаһитлар сыйфатында нәрсәләр бай америкалы Эффенди маташа эго предать . Эго, Әхмәд, ул булырга тиеш иде, накормить ун балалар ртов, һәм тиздән аларга добавится унберенче авызы! Әфәнде иде , һичшиксез, выродок авыру верблюда!
  
  
  «Син кусок вора һәм лжешь турында взломе!» - хрипло крикнул Нигы. Ул күтәрде монету. «Бер дирхам љчен китерергә портфелен бу сотню ярдов! Опилки төгәл вылезли тирәсендә синең баш! Аны гына уйлыйм бу турыда! Син аласың плучить полдирхама һәм күбрәк берни дә!
  
  
  Случайный прохожий посмеивался өстендә бу сәхнә, тик бу берәүне дә борчымады.
  
  
  Затаив сулышы, Нигы алган ясарга төре, әйтерсең тавыш бирү тавыш бирү взорвется нче ярости. 'Монда нәрсә бара? Алар взорвали туристическое агентство? Янында Гей-Лорд иде туристическое агентство бу Танжере, ул служило әй прикрытием. Роджерс ярсыган пнул ногой. Ул пнул зур чемодан һәм завыл нче больно, сжимая, пычрак, зур палец аяклар. «Түгел взорвано. Һәрхәлдә, әлегә шулай. Әмма алар алган почта аша кара паука, чувак, һәм бу бик яхшы. Беләсезме, кебек билгесе буларак кара куллар. Шулай итеп, без бергә җыелган, сез һәм без булдык, - дип хуќасына әлегә кирәк түгел йөриячәк. Сүз уңаенда, әгәр аның прикрытие бозылган, сезгә яхшырак калырга нче нах подальше. Аны тиеш иде сезгә бу әйтә, ә аннары сезгә туры киләчәк күтәрелергә нинди дә булса отель, һәм аннан алырга эшен үз кулына ала. Без булдырабыз туктатырга аралашырга хәзер - увидимся соңрак, сез пройдете таможню ».
  
  
  Нигы Картер, ул шул ук Кеннет Ладвелл Хьюз узды тикшерү булмаса, нинди дә булса проблемалар. Зур сундучок тирәсендә миңнегәрәй носорога фикерләр уятты, ләкин аркасында гына үз күләмнәрен. Контент проверялся бары тик кыска вакытка, - дип җайлы. Гладстон, ничек Нигы называл үз чемодан иде караганда, ниндидер үзенчәлекле. Шунда иде дюжина яшерен отсеков, бик менделәр спрятанных. Сез заблокировать нерсе һәм активировать механизмы, ул включит сигнал тревоги һәм автомобиле чыгарачагын әйтеп үтте слезоточивый газ, әгәр посторонний кеше попытается ачарга аны. Нигы, ешрак алган үзе белән чемодан бу сәфәр. Ул тойдым облегчение, кайчан таможенник применил билгесе тикшерү акбур белән язалар.
  
  
  Стоявший янәшә полицейский елмаеп дип сорады Ника: Passeport, s'il vous plait?
  
  
  Нигы протянул эму аккуратный яңа буклет белән портретом язучы Хьюза. Агент проштамповал картинку буенча студиясе AX һәм вернул аны болай да аңлашыла.
  
  
  Әлегә Нигы тащил пишущую машинку һәм зур чемодан к стоянке такси, сражаясь белән дюжиной носильщиков бу джеллабах барлык чәчәкләр һәм яшьтәге, ул тиз уйладым. Һәм эму бөтенләй нравилось дип килде эму башын. Гей Лорд бервакыт напортачила, бу ап-ачык иде. Югыйсә иде англичане түгел вмешались. Әлбәттә, алар элегрәк бу тулы хакыгыз бар, чөнки бу бик ih төп җаваплылык, бу "гамәлгә Сафо". Алар ярдәм сорап мөрәҗәгать AX, сђламђтлегенђ сылтау итеп җитмәүгә, югары квалификацияле һәм тәҗрибәле агентлар. Ничек белми Нигы, бу кыйммђткђ правдой. Якын алтынчы ih төп төркемнәре күптән түгел обанкротились; дүрт ih иң яхшы агентлар килеп эләккән бу китердемме, ә бишенче һәлак булган. Иң делле oni ЦРУ ярдәм турында сораган иде, әмма бу аерым очракта ЦРУ актуальләштерде ih k AX. Бу инде бер: ихтимал, булачак смертельные очраклары. Моны кем булачак, һәм бу ничек булачак, Нигы әле белми.
  
  
  Бу һәм заключалась трудность - ул чертовски аз белә идем! Гей Лорд иде шул, кем белә идем, һәм ул булырга тиеш иде, ул әйтә бу эму. Ә хәзер эго предупредили өчен ул обращал бу нах игътибар! Наладьте мөстәкыйль эш. Вялое зат мистера Хьюза напряглось. Нигы бу мгновение яуды буенча үз роле. Ул алыр иде упасть замертво, әгәр дә гади доверил, аларга сүз дә вмешивался бу язмыш Гэй! Моннан тыш, әгәр дә ул эләгә китердемме, әй дә мөмкин угрожать куркыныч тудыра. Ул белми, дип димәк алырга почта аша кара паука. Агентлары AX гадәттә эшләде ялгызы гына хђл итђ алмый, ih биремнәр дә кисешкән иде. Безне бер агент түгел иде проинструктирован күбрәк иде бу катгый өчен кирәк эго бурычларның. Пытки ала мәҗбүр итә сөйләргә теләсә кайсы ирне, булса да, Нигы үзе йөрмәдем пилюлю цианида, ул белә иде һәм аның кыйммәте. Бу бик акыллы кагыйдә, бу AX: безгә бер агент гына белергә тиеш, ни белән шөгыльләнәләр, эго коллегалар. Әмма бу иде исключительный очрак. Әгәр Гэй булачак куркыныч, ул ярдәм итәчәк, әй, әгәр алачак. Һәм англичане монда безгә шул караганда!
  
  
  Arab көттем такси. Ул алды чемодан Ника һәм пишущую машинку һәм ташладым ih бу такси. Машина йөртүче, толстый француз белән темными чертами затлар свидетельствовавшими турында гарәп кан эго-бабаларыбыз, сидел акрын гына көттем, әлегә Нигы Роджерс янә башлаячак торговаться.
  
  
  Нигы сунул Роджерсу берничә монетт бу эго грязную потную кулын. «Менә, негодяй! Күбрәк түгел получишь! Чор. . «Эт христианин», - кычкырып елап җибәрде Роджерс бу беглом гарәп, аның Нигы түгел, аңларга тиеш иде. «Свинья-язычник! Мең капчык верблюжьего дерьма! Байлар грабить хђерче!
  
  
  Таксист елмаеп посочувствовал эму. Күрәсең, бу ублюдок-америкалы түгел понимал гарәп.
  
  
  Нигы дип, шоферга: «Минза. Һәм поторопись. Бу иде, иң затлы кунакханәсе бу Танжере. Шофер кивнул. Бай стерва, бу америкалы.
  
  
  Arab издал яростный крик. «Минза! Бу пес булачак яшәргә Минзе, анда өйдә үзләрен генә султаны, әмма ул вынимает икмәк iso rta минем балалар. Булсын каршы эго Аллаһ! '
  
  
  Нигы наклонился к аңа. «Каян килде боерыгы ераграк торырга моның туристлык агентлыгы? Бер Вашингтона яки сездән? Ревматизма бу штопора омела әһәмияткә ия. «Вашингтон», - прошептал Роджерс. 'Сездән пар! Бик срочное һәм мөһим. Выходи һәм үзең яса. Болар барысы да, мин беләм бу турыда. Уңышлар, чувак. Ә хәзер, сау бул - бу жалком аэропортында артык күп шпионов.
  
  
  «Рәхмәт», - диде Нигы. «Миңа кирәк, бу уңышы». Ул ташладым арабу тагын берничә монетт. «Менә, ублюдок! Бар, накорми үз паршивое дућгыз. Ул сель машинага һәм такси уехало. Ул выглянул бу заднее тәрәзә һәм күрдем дип arab Роджерс һаман ачулана аны. Бу иде, соңгы тапкыр, кайчан ул әле эго.
  
  
  Бу «Минзе» ул төшергән номер түгел, ә бүлмә, ничек положено күптән түгел разбогатевшему америка язучысы, һәм запер барлык көне. Эго гадәти эзләү подслушивающих җайланмаларын берни дә бирде. Башка ул көтмәгән идем. Эго прикрытие иде яхшы, һәм күпмедер вакыт күрсәтәчәген эму яхшы хезмәт иткән. Бәлки, шактый вакыт булса, ул булачак ераграк торырга Гэй Лорд. Ул кабул душ, переоделся көнне чиста киемнәр һәм китте шәһәргә. Ул узды, бераз нче отель һәм тикшерде түгел сагында торучылар бармы аның артыннан. Беркем дә преследовал аның, ләкин алар шундый яхшы осталары, дип эму хәтта туры килде омтылырга бәреп төшерү ih белән юллары. Бераздан ул алды такси, пропустив беренче өч буш машиналар. Роджерс сайладым иде безобидное такси аэропортында, әмма хәзер, кайчан Нигы калды берсе Танжере, эму кирәк иде булырга осторожным.
  
  
  Ул ялгыз гына байтак булып чыкты, урамда д ' Америк, матур бинада белән бронза вывеской бу фасаде дип язылган Etats-Unis - Estados Unidos - дипломатик миссия Кушма .
  
  
  Ошеломленный офис хезмәткәре тапшырды эму запечатанный пакеты буенча непрозрачного пластика материаллары. Нигы расписался алу өчен эго, һәм попрощался аның белән. Китмәсен, ул тойдым караш офицер үз аркада. Мистер Кеннет Ладвелл Хьюз позволил үзенә легкую улыбку. Бу шактый гадәти булмаган содержимое өчен дипломатик почта: разобранный 9-миллиметровый люгер белән четырьмя өстәмә кибетләргә дә өчен патроннар, ватып, кечкенђ стилет торган иде, хәзер шул ук смертельно острым, ничек бар Челлини четыреста ел элек, һәм туп зурлыгында белән туп өчен өстәл теннисы. ... ул содержал œлем дозу газ башка исе алган прозвище Пьер.
  
  
  Бер генә аленка корал шул сумкага заставил эго итеп хис яхшырак. Инде мондый голый. Эму синнэн бераз прогуляться, размять аяклары алырга, ниндидер тәэсирләр калдырды. Ул күптән түгел иде Танжере һәм күп көттем территориясендә баренцева диңгез. Чөнки эму кирәк иде", - Испаниягә барырга, ул уйлады турында сөйләде өчен отправиться районга гавани һәм потусоваться нинди дә булса испанских кофе өчен янә послушать җирле тел. Ул да күптән түгел иде Испаниядә. Шул сәбәпле, текущими вакыйгалар дөньяда эго биремнәр соңгы вакытта иде, нигездә, сосредоточены Якын һәм Ерак Көнчыгышта.
  
  
  Ул пришвартовался к небольшому бару бу темном тыкрыгында, ведущем к мәйданда Франция һәм заказал кофе һәм выпивку. Ясап, һәрберсенә тиешенчә нибары бер глоток, ул безнећ белђн аралашудан туктады эчә . Хәзер ул югалткан хисе исерек - сүз уңаенда, ул мөгаен подвыпивши караганда, чынлап та исерек килеш, - тик иде облегчением, дип эму күбрәк туры килмәгән ролен пьяного.
  
  
  Кайткач, бу Минзу, ул алды бу стойке теркәү берничә юл карталарын районында Танжера һәм Испания. Добравшись кадәр үз бүлмәләре, ул янә запер көне һәм янә шталь эзләргә электрон җайланма. Берни найдено.
  
  
  Нигы развернул карта өстәлдә һәм исследовал ih. Ул таныдым немногое тирәсендә моннан соң ул тагын да белми. Әмма бу һәм заключалась бәла: ул шулай аз белә идем! Ул посмотрел на телефон һәм кыска вакытта тойдым соблазн шалтырата Гей Лорд һәм белергә, ниләр. Әмма шунда ук алдылар тәкермән зирәклеге белән шөгыльләнүче белән килсә возрастом, һәм тимер дисциплина AX. Шалтыратырга әй, дөрес булмас иде. Хата любителя. Сүз уңаенда, хәзер N3 иде каты ухмылка, һәм билгеле иде, бу бүре замаскирован бу овечью шкуру мистера Хьюза, әгәр ул проигнорирует эго боерыклар һәм нарушит дисциплина, ул алачак моны шунда ук зур масштабында! Әгәр Хоук белер, начар булачак. Үтәмәгән боерыклары иде, күрәсең бу караклык: әгәр сез башлады, бу сезгә кирәк иде, шунда ук дәвам итү.
  
  
  Кайчан вакытта колебаний үтте, Нигы башлады планнар төзергә. Һәрхәлдә, эму кирәк иде сөйләшергә белән Геем булса, ул әле исән һәм әле дә залда үз вилле бу мысе Малабата. Бары Гей ала, берьюлы бирергә эму кирәкле мәгълүмат. Бары Гей белсђм, анда бу английская ученая Алисия Тодд прячется үз фальшивой любовницей. Урыс агентша ухаживала өчен пожилой хатын-кыз җәлеп итү өчен, аны Көнчыгыштан блогы. Кайдадыр Испания, әйе. Кайдадыр хәтта яр буенда Коста-Брава. Ястреб, АХ, һәм Нигы беләләр иде бу, тик Гей Лорд иде әйтә, кайда алар, һәм, шуларны югалтмаска кирәк вакытта юк иде. Әгәр эму кирәк иде башта тапшырырга барлык Хоуку, Вашингтону, Лондону һәм ФБР, ул алган булыр иде, артык күп вакыт. Ул чакта попугаи алдылар булыр иде улететь алдан барып, ул ничек булдыра алмас идем табарга һәм урып-җыясы оя. Яки урыс агентша убьет англичанку. Әлбәттә, аны иде проинструктировали моны, әгәр дә ул алмады тәкчелеге хатын-кызны яки алмады тайно ашлама алып кайту аның тирәсендәге ил. Уби аны!
  
  
  Бу имело мәгънәсе, чөнки бар, N3 иде дә нәкъ шундый ук боерыклар. Беренчедән, ул тиеш иде дђ увезти аны, вырвать тирәсендә кулыннан похитителей. Моның өчен ул тиеш иде барысын да эшләргә", дип эго ите. Әмма әгәр бу сработает, эму туры киләчәк үтерергә аны!
  
  
  Ул чакта Алисии Тодд үләргә туры киләчәк. Әгәр көнбатышка таба алмый саклап калу, ee, ee, обширные белем һәм яңалык ачу, көнчыгышка таба да алачак, моның. Ул вакытта берәү дә алмый икән, аны алырга тыш, бәлки, ходайга яки дьявола. Әмма N3 мондый эш түгел вмешивался. Нигы хлопнул чемоданом бу түшәк һәм ачып җибәрде аны. Буенча потайного бүлеге двойного төбе ул досталь кара карточкасы белән белыми хәрефләр белән язылган. Ул отнес аның язмача столу һәм алдым ручку. «Безнең көннәрдә AX бик нык придерживался формальностей», - дип уйладым ул. Нәкъ менә бу настаивал дђњлђт департаменты бу рәсми башкарма битләр. Әгәр соңрак барлыкка килергә мөмкин булган кыенлыкларны - мәсәлән, суд процесслары эшләре буенча хәрби җинаятьләр - алар булачак бозуына дәлил законлылык акт һәм боерык моны. Нигы мрачно ухмыльнулся. Күп ерунды нче суки банальных кешеләр бүлегендә, әмма кирәк иде, аны сакларга.
  
  
  Наверху иде Тәртибе «үтәү». Аннан соң барлыкка килгән кечкенә хәрефләр, алар ул яттан белә иде, ә аннары урын өчен ун исемнәрен. «Әлбәттә, моның җитәрлек булырга тиеш, - дип уйладым N3, хђтта өчен мондый эш белән шөгыльләнүче начар старт алды, ничек бу».
  
  
  Ул положил ручку һәм карандаш алды. Бик җиңел булсын өчен, эго була иде җиңел сгладить, ул вставил: Алисия Тодд?
  
  
  Ул өметләнгәнен, дип эму туры килмәячәк, аны убивать. Беренчедән, бу инде, бу планның иде испорчено, әмма, моннан тыш, отель белергә тиеш, дип изобрела англичанка.
  
  
  Ничек Хок дип атады ул? Райская планшет.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  2. БЕРЕНЧЕ ВРАЩЕНИЕ
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер тиз погнал буенча арендованным «пежо» юлда әйдәп баручы к заливу. Иде полночь, һәм көнбатышта нигметжанова полумесяц диярлек прижался к иң особенных минарету Танжера. Сул аның лунном яктылыгында гына светился Гибралтарский пролив, ә су өстендә әлеге Альхесирасе һәм Гибралтаре мерцали утлары, ничек электр светлячки йомшак сентябрьской төн. Нигы поддерживал приличную тизлеге, әлегә миновал иске заброшенный маяк. Аннары ул свернул төп юлы Сеуту һәм свернул бу тар асфальтированную юл белән шөгыльләнүче алып барды к иң оконечности мыса Малабата. Гей Лорд көткән эго.
  
  
  Ул игътибар белән следил өчен кадерле артта калды аның. Әгәр кемдер следовал артыннан, бу ква башка дөнья, һәм приличном расстоянии. Хәер, ай тиз спускалась к западному горизонту, ул барыбер давала шактый света өчен видимости берничә йөз метр. Нигы уйлады ул бер генә, тик алмады рисковать. Берьюлы аннары киләсе крутого поворота ул берәүдә эзләре, пересекающие юлны. Ул шунда ук затормозил китә бу пежо күләгәгә густой акациевой рощи. Ул выключил святым, выключил двигателе һәм отстегнул наплечную кобуру үз люгера. N3 сидел неподвижно, ничек сын Будды, киеренке пружина агенты АХ өчен потрепанной внешностью Кеннета Людвелла Хьюза. Әлегә ул көттем, аңа килде башын, дип мистер Хьюз эму инде бераз надоел. Гел уйнарга пьяницу иде утомительно, гәрчә ул уйнаган роле шактый ышандырырлык итеп. Кунакханәдә түгел, кунакханәләр тапшырырга эму бу Пежо бүген кич! Берьюлы өчен сак тенью агач колее сверкало нидер беловатое. Буенча мөгаен өчен кичекмәстән размять аяклары Нигы чыкты тирәсендә машиналар һәм юнәлә ел саен бу иде, стараясь түгел, күрергә эго белән юллар. Ул пнул эго бер буенча лондонских туфель мистера Хьюза һәм начар дип елмайды. Презерватив. Иде һәм башкалар разбросанные. Ул наткнулся урын өчен ухаживания, ул, бәхеткә, бу вакытта файдаланылган. Нигы әйләнеп машинада һәм вынул трубку, әмма тагын тартмадым. Ул тоской уйлады турында запаста озын тәмәке белән алтын мундштуками, алар кормил үзенең өй түбәсендә Нью-Йоркта. Ул яратмый иде трубку һәм ненавидел сигары. Трубка обжигала эму тел, ә сигары хәтта чакырыла легкую тошноту. Әмма язучы Хьюз тартты трубку. Һәм ул булырга тиеш иде, сакларга моның.
  
  
  Хәзер ул ышанам ки, аның өчен дә уңайлы. Ул включил святый һәм выехал бу «пежо». Соңыннан ул алды курс Пунта-де-Фуэго. Эму", - дип әйттеләр, бу клочок җир чыгыш ясаучы сулга откровенными алдында кончиком мыса. Бу җитәрлек булырга тиеш җиңел табарга. Шулай ук гади, ничек элемтәгә керергә белән Гей Лорд, ничек ул гына вбил бу үзе башын.
  
  
  Ул бары алга китте ee туристическое агентство дип сорады һәм аны, беләсезме, дип, аны анда булмаячак. Өчен прилавком сидела симпатичная арабская кыз минималистичной мини-юбке һәм бик тар свитере, ә аның шок булды моннан пьяного американца. Вакытында ih краткого сөйләшү ул лихорадочно жевала жвачку. Нигы, притворившись нык исерек килеш, ухватился өчен стойку обеими куллары белән сөйләде тарихы турында сөйләде, чөнки ул бик иске башка мисс Лорд. Тирәсендә Гонконг. Ул чыннан да отель белән очрашырга, анда китәр алдыннан буенча Танжера.
  
  
  Бу начар француз, һәм тагын да начар испан кыз пыталась аңлатырга эму дип владелица кибет больна, бик больна һәм появлялся берничә көн. Иншаллах! Бары тик Аллаһ белә иде, кайчан ханым кайтачак к эшегезгә. Шул ук вакытта кызга иде күрсәтмә бирелде түгел беспокоить аны безгә каршындагы кайсы вакытта башка хђл! Ул выдула розовый пузырек жевательной резинка ясарга өйрәнә, ул лопнул һәм безжизненными клочьями наина ельцина буенча ee rta. Ул собиралась дәвам укылыш блестящего металл - «Изге гарәп», - кайчан Нигы положил на прилавок купюру ун дирхамов. Ул торды, раскачиваясь аягында нык басып торучы һәм жаждал бюстгальтера астында аның свитером, ул, ихтимал иде щедро коренастый. Ул әйтте: «Мин хәзер китәм. Әмма сез позвоните мисс Лорд һәм башкарырмын, дип иске Кенни тели, аны күрергә. Кенни Хьюз тирәсендә Гонконг! Әйт, сәлам булсын ул алды берәр малай буенча нефть-газ клубы «Пурпурный дракон». Ул чакта ул белер, кем аны. Кара ... Мин сине запишу, детка!
  
  
  Ул алды туристик брошюру белән стандартного үрнәктәге язган була ак кыры « Загородный клуб " Пурпурного дракона». «Әй, син Әйт, мин вернусь аша сәгате. Сез передадите әй, хәбәр, яхшы? Ул янә посмотрел на нах һәм өстәде: «Әгәр син бөтен сделаешь дөрес, кадерлем, сиңа әле ун дирхамов. Яхшы?'
  
  
  Күрәсең, ул слушала. Өчен расставить барлык нокталары өстендә i һәм перечеркнуть t Нигы попытался билгеләргә әй очрашулары. Эму бик невежественно", - дип әйттеләр ул очраша һәм аралаша белән неверующими. Нигы тойдым облегчение, әлегә шелл урамында узган дрожащих аягында. Күз алдыгызга китерегез, әгәр ул киле бу!
  
  
  Кайчан кайта аша сәгате, аның проинструктировали. Мисс Лорд булачак шатланып кабул итә эго аңа җайлы вакытта. Күбрәк түгел мәңгегә. Әмма моңа җитәрлек иде, шуңа күрә ул хәзер монда.
  
  
  Нигы тукталды у билгесе дип язылган инглиз, француз, испан һәм гарәп телләрендә, дип Мунлок-авеню повернула көнбатышка таба. Ул свернул бу асфальтированную юл белән шөгыльләнүче иде тагын да узкой караганда, дисклар, ул аның белән түгел генә выехал, һәм сак двинулся алга таба. Аннары киләсе поворота барлыкка килде дип язылган табличка Villa Gay .
  
  
  «Голос һәм ул», - дип уйладым да ул, бераз взволнованный мондый перспектива. Гей Лорд иде, бер бик изге кызлар күрсәткечләрне тикшереп тору йөз, алар йоклый аның белән, алар белән ул бервакытта да иде тулысынча оныта. Бу ниндидер гадәти булмаган өчен Николаса Дж. Хантингтона Картера! «Бәлки, - дип уйладым да ул, шагая буенча переулку, - бу, чөнки ih роман кинәт оборвался керткәнче ул тәмамладым эго ялгызы гына хђл итђ алмый». Аннары ул сумасшедшей төн шул Ван Чәй, алар икесе дә таркалган, ih вазыйфаларын иде разорваны. Нигы Картер белә идем, һәм хәзер эму туры килә дип танырга бу үзенә дип Лорд Гей эму беркайчан да подходила. Чөнки тавышы ни өчен ул проигнорировал эго боерыклар? Юк, булмады әле бу " -дип. Ценымногие күбрәк. Гей белән иде AX , һәм ахыр чиктә, по-видимому, ул иде затруднительном хәле. Әмма хәтта бу да җитәрлек түгел - ул позволял кешеләргә бөтен AX умирать элек башлагач, кону басып тордылар артык мөһим әйберләр. Тик ни аннан? Бу Гей обладала бик мөһим интеллектом, ул эму, Нику, бөтенләй кирәк опередить гамәлләре Сафо? Өчен тавыш һәм барысы да. Тавышы ни өчен ул монда кичә кич. Эму туры килде, чөнки ул алмады уйлап табарга башка хәл.
  
  
  Күз яшьләрен тыеп дәвам итә проклятия, Нигы кылды «пежо» на як үлән һәм тукталды анда. Моның каһәре! Кайчан эш доходило кадәр спекуляций, ул беркайчан да мондый тираном. Ул күбрәк кеше гамәлләре белән чагыштырганда, бөек фикерләү. Ул преодолевал соңгы отрезок ходьбы иде настороже. Караганда, алга таба ул углублялся бу эш азрак, эму бу нравилось. Бу иде",-дип, ул күбрәк алмады дәшми. Ул сатып алган бик күп тәҗрибә өчен түгел замечать моның. Акча!
  
  
  Эму тоелды янында Гей-Лорд ih артык күп. Ул жилки киң аягын. Мыс Малабата иде кварталы богачей! Матур виллы һәм зур утарының. Биредә моңа кадәр җәйге резиденциясе элеккеге королевасының гаилә Марокко. Ничек була аңлатырга, дип Гей рљхсђт кушылырга бик бай кешеләргә? Ул чыннан да алмадым бу эшләргә үз хезмәт хаклары от AX . Бу AX яхшы сумны, тик моның белән беркем дә, бигрәк тә түгел разбогател.
  
  
  Ә ничек турында туристлык агентлыгы? Хђлнећ булу ихтималы аз, музейдагы моннан тыш, ул әле бу көнне. Бу иде миниатюрный бизнес, анда бер кыз җиңел справлялась эше белән. Гей, күрәсең, пойдем буенча ике кулыннан - Нику бу билгеле иде, - тик чьей башка органицации ул приди соңгы берничә ай? Кем, нинди хакимият оплатил аның хезмәтләре? Сумны бармы өчен серләре AX? Белђсегез килсђ, «серләре», алар үзе Хоук сак тапшырды әй!
  
  
  N3 шелл буенча переулку, ничек тайная шәүлә, та уйлап тормастан, бүген кич белән ул, бәлки, күбрәк мәгълүмат алу белән чагыштырганда, көтмәгән идем. Әгәр Гей Лорд, чыннан да, алып бара, икеләтә уенга омтыла вырвать күбрәк белән ике якның да, ул белер бүген кич һәм предпримет кирәкле shaggy.
  
  
  Кайдадыр раздался ирләр ютәл. Нигы тукталды һәм нырнул бу куаклар, росшие буенда проспекты. Ул задержал сулышы. Эго күзләре торган табиблар AX кайчандыр сравнивали белән күзлегеннән сокола, осматривали залитую лунным уты юл алда. Агачлар һәм куаклар отбрасывают озын күләгәдә бу ачык освещенную мощеную юлны. Нигы слился белән тенями һәм көттем. Терпеливый үзе аучы. Ул эксперты бу пассивном преследовании: көтәргә, әлегә башка эшләмәячәк беренче адым һәм эшләмәячәк беренче хатасын.
  
  
  Узды биш минут. Нигы ишетә, ничек ир-ат бара, һәм различил нетерпеливый хруст кљнне тагын бер ботинка буенча гравию. Гравий! Бу инде, дип переулок заканчивался һәм чыгу урыннарыннан подъездная юл.
  
  
  Караңгыда вспыхнул сары святый зажигалки. Нигы күрдем бледное пятно затлар булганда, ир-ат закурил. Хәзер ул опирался бу багана алу. Нибары мельком күренә кирпичи бер өлеше тимер капка, керткәнче ут каба зажигалка.
  
  
  N3 повернулся һәм тихонько карлыгач элек проспекты буенча. Ул узды mimmo машиналар һәм тагын да алга китте. Аша илле метрлы ул свернул сулга бу куаклар, алар берьюлы өчен обочиной юллар бик густыми. Тиздән яныма килеп мөрәҗәгать югары каменной стонать, выкрашенной ак төсе. Зур сикерүдә ул бер кулы белән ухватился өчен тәкермән диварлар. Ул гына бирерләр, дип, көтеп булмаячак, бернинди тимер шипов яки осколков пыяла. Иң делле иде бу алай түгел. Берничә секундтан соң ул спрыгнул җиргә икенче яктан. Бу кыска кошачьем гамәлдә перелезания аша диварны мистера Кеннета Людвелла Хьюза түгел иде. Бу иде Нигы Картер эштә!
  
  
  Ай диярлек кузгатылды, һәм свят шталь неустойчивым. Нигы тиз осмотрелся тирәсендә. Бу назар зур җир участогы, анда, кагыйдәләр буенча сәнгать бакчасы булдырылды. Хөрмә колыхались үз пернатыми шарлар бу легком чәркәләре дующем белән Гибралтарского пролива. Анда пробковые дубы һәм икеләтә берничә оливковое. Ахырында тыкрыгы, яңа төзелгән оливами, сидела ак вилла белән плоской түбә. Кайдадыр беренче планда катта горела бер лампасы сәгатенә. Нигы керде переулок һәм юнәлә буенча аңа турыдан-туры аша рощу декоратив куаклар, источавших көчле исе корицы. Ул миновал ак беседку, анда әле цвели роза, пропитывая төнге һава нең сладким ароматом. Янәшәдә булды сын Панельләр, ул мочился бу буа струей суны уйнадым флейте. Нигы поджал иреннәре. «Әйе, милое бала, - дип уйладым ул!» Безнең Гей Лорд яши тормышы лорда, әмма кайда ул акча ала?
  
  
  Хәзер ул җиткән зур террасы, окруженной мул украшенными перилами, заросшей виноградными лозами вьющегося олеандра. Ул перепрыгнул аша перила һәм неслышно уткнулся бу двойные француз көне. Луч света егылып бу мозаичные тырышучы террасы. Пәрдә иде небрежно задернуты. Гей булырга тиеш, авыр кайгырды. Ул башыннан алып барырга үзен беспечно. Ул заглянул эченә.
  
  
  Гей Лорд сидела бу озын кушетке у пустого камина.
  
  
  Бу боковом столике ул күрдем зур бер стакан һәм кечкенә искиткеч револьвер. Шулай ук зур пепельница тирәли кованой бакыр. Гарәп штучки. Бүлмә зур иде, югары һәм элегантно обставленной. Тагын берничә кушеток, покрытых дип белдергән һәм нинди-mde пуфы буенча верблюжьей миңнегәрәй. Наблюдающий N3 тыныч кына присвистнул алдында. Безнең Гей, чыннан да, бик зур хуҗалыкны!
  
  
  Хатын кушетке затушила длинную сигарету, һәм шунда ук закурила икенче. Ул вынула аны кара витражной тартмасы, вставила бу длинную трубку һәм кабызды алтын зажигалкой. Соңыннан ул алды үзенең бер стакан һәм жадно сделала зур глоток. Ул выглядела обеспокоенной, һәм Нигы дип билгеләп үтте у нах круги астында күзлегеннән. Ул игътибар белән карады, һәм аның белән чагыштырды хатын-кыз, аның белән бар завязался роман Гонконгта узды.
  
  
  Фигура бар иде дисклар! Анда иде, кара халат, ул аз дип чарның. Хәзер әй иде өчен утыз, әмма нах һаман иде стройная югары фигура манекенщицы, аны ул чакта ласкали эго куллары. Ничек бу өлешендә була, бар кызлар белән стройными куллары белән, аның күкрәгенә иде твердой һәм тулы формалары һәм омелой наклонности к опусканию. У нах иде кыз талия. Әмма ee аяклары иде аның истинной славой: алар длинными матур - аяклары, әлбәттә матур америка кызлар.
  
  
  Гей Лорд встала белән диваны һәм расхаживала буенча зур бүлмәдә. Ул књрсђтте бу кечкенә сәгатьләре үзенең тар запястье һәм нахмурилась. Нигы Картер елмаеп куйды. Ул үзе зат хатын-кызлар, расхаживающей взад һәм алга.
  
  
  Ул иде треугольной формалары, югары тар носом, канат иде, аның белән генә киңәйтелде. Авызы иде щедрым белән полными губами алырлык күп ир-атка бирергә. Ул алмады күрергә, аның күзләренә, чөнки ул барды, ләкин ул помнил, кыш серыми һәм зур, һәм кайчагында ала, чиста хђйлђкђр һәм лживыми . У Ника булмады, иллюзий уңаеннан, хатын-кызлар, алар бар иде.
  
  
  Ул йомшак постучал бу тәрәзә.
  
  
  Гей Лорд бросилась к француз дверям. Золотистые якты чәч, доходившие кадәр аның плеч, развевались артта нах, ничек флагы. Ул ачты һәм аның Нигы эченә керде. Ул криком бросилась к аңа объятия. 'Нигы! Нигы! О Боже, Нигы, аңа шулай шат, син монда. Аны лабиринте, кадерле. Бик тирән увязла бу картофельное пюре! 'Ул прижалась к аңа, һәм ул тойдым аны дрожь. Бигүк сак булыгыз ул оттолкнул аны.
  
  
  'Түгел хәзер!' - кыскача диде ул. 'Выключи свят! Ә сез кайда өйрәндек ябарга чөнки бу пәрдә? Аның наблюдал өчен синең ун минут ».
  
  
  Гей янына выключателю башка ахырында бүлмәләре бар. Ee халат выдал ишетелер калдырып аннары үзен пешкђн матур га брасс белән йѳзү. Ул нажала выключатель, бүлмәдә булды куе алмаганда, освещенной ярыклар астында дверью бу холл. Ул кире әйләнеп кайткан һәм аңа янә эго объятия. Аның иреннәре тапкан аны. Алар шундый ук сочными һәм жадными, һәрвакыттагыча. Нику ошады токионың, тик вакыт иде неподходящее. Ул янә оттолкнул аны, тик бу юлы алай ук кискен. "Кем бу фигура, капка төбендә?"
  
  
  'Капка төбендә? Аның ... ах, шул! Бу шәхси детектив буенча Танжера. Хәзерге вакытта Танжере юк, башка кешеләр тирәсендә, AX, һәм британцы, нишләптер, теләми миңа ярдәм итәргә. Тавышы нигә аны наняла бу кеше. Эго исемем Академигы, шундый-шундый. Мин алмыйм, моның искә төшерү ».
  
  
  «Ул сует баш астында балта», - диде Нигы. «Ул да аңлый, үз эше. Ул кашляет, йөри тарта.
  
  
  «Мин алмады табарга беркемне дә башка». Гей янә прислонилась к аңа. «Мин бит диде сезгә, - дип англичане түгел ярдәмгә килгән!»
  
  
  "Сез беләсезме, ни өчен алар да булыша, шулай түгелме?" Ул белә иде. Британцы да борчылган, ул уздыра распродажу. Аларның иде, алар, шул ук шикләнүләр дә бар, әмма ул түгел иде британ агентом, шуңа күрә алар аеруча бу хакта беспокоились. Алар бары бросили аның львам. Алар яраталар, чәй түгел, тратили юкка вакытта предателей!
  
  
  Гей прижалась к, аңа тагын лизать. Ee толстая кискен передняя өлеше тыгыз прижималась к эго күкрәгенә. Аның иреннәре скользнули буенча эго рту. 'Юк, белмим нигә. Әлегә кадәр хорька алар һәрвакыт люлезны. Тик, кадерле, тормыйбыз хәзер турында сөйләргә бу парнях. Сөйләшербез оборудова миңа! Миңа куркыныч, сеңелем. Аның куркам. Сез тиеш вытащить мине. Нигы. Син тиеш, миңа ярдәм итәргә, ничек иске әле!
  
  
  Иде, караңгы, әмма ул барлык понимал төгәл. Ул посмеялся өстендә, һәм бу неприятно ишетергә караңгыда. Бу мәгънәсе зур түгел ия бераз фальшиво.
  
  
  Сезгә дә, һичшиксез, булырга тиеш минем белән, әлеге холодностью карата узган . Аның Нигы... Аңлыйсыңмы? Без бергә эшләдек ... һәм бар француз дигән бер әйтем, ярамый сакларга серләре нче моннан белән хема син спишь. Шулай итеп, сез рассказываете барысы да, - ә инде барысы да - һәм, бәлки, мин сезгә ул вакытта помогу. Әйт миңа, нибары бер ялган, һәм мин оставлю сине теләүчеләр нацелиться сиңа! Чын күңелдән, ничек англичане. Сез беләсезме, алар предупреждали мине сезнең турында? Мине каршы алды аэропортында одина тирәсендә ih кешеләр һәм кисәтте өчен аны ышанычсыз сездән подальше. Боерык килде буенча Вашингтона, димәк, бу хакта белә һәм Хоук. Сез артык куркыныч объект белән чагыштырганда нацеленный пистолетын, милое бала!
  
  
  Гей янә прижалась к, аңа куллары һәм елап та ќибђрде. Нигы обнял аның диярлек яратып, һәм погладил аның ароматные чәч. Ул позволил гневу чыгарга аша тавыш һәм успокаивающе диде: «Бар, Гей. Гади әйт Нику. Бәлки, аны чыннан да алмыйм сиңа ярдәм итәргә, гәрчә әлегә берни дә вәгъдә бирәм. Тик башта тавышы дип: сездә бар турында бөтен мәгълүмат гамәлдә Сафо, чынлыкта? Сез беләсезме, анда алар - бу лесбиянка һәм аның урыс дус кызым?
  
  
  Ул тойдым аны кивок белән әле подавивленным рыданием. «Д-әйе. Аны беләм бу. Тик мин түгел беде аркасында, Сафо ... Аның-аны эшләгән өчен ике як, кадерле, һәм хәзер аны погорела!
  
  
  Ул янә елап та ќибђрде чын күңелдән. «Барлык эш бу чертовых акчада, Нигы. Шулай булды бик күп, һәм бу сатып алырга мөмкин иде. Алмадым узарга mimmo!
  
  
  «Аны уйлады, бу булачак " дип, ягъни бу үзенчә», - мрачно диде ул. - Ә кем сине заставил моны, сеңелем? Кем әле сез эшләгән тыш AX ?
  
  
  «Бу "Паук". Пауки. Сез нәрсә дә булса алар турында беләсезме?
  
  
  'Күп түгел. Әйә алар алып чыгалар буенча Германий элеккеге нацистов?
  
  
  Гей кивнула. Ул цеплялась аның өчен караңгыда, прижимая бөтен, үз гибкую женственность k эго твердой броне. Нигы мрачно елмаеп куйды. Ул тәкъдим итә, бөтен, үз арсенал уловок. Һәрхәлдә, бәлки ул ярдәм итә алачак әй, әгәр бу поставит куркыныч астына гамәлләре Сафо". Ул үтәргә тиеш иде ул, һәм бу имело өстенлек.
  
  
  «Пауки Испаниядә. Алар эшли, Испания. Шактый пестрая төркеме: контрабандисты, бандитлар һәм всякая сволочь. Барыннан ненавидят Франко ».
  
  
  «Ул фашистской, - диде Нигы. «Бу пауки түгел, башка дәрәҗә яки нацистов, һәм алар алып чыгалар ih тирәсендә Германий?»
  
  
  «Акча - әйе. Әмма моның артында скрывается бераз пычрак. Кайчан бу нацисты сумны үз акчаларын, oni өлешендә бөтенләй эләгә Мисыр яки Көньяк Америкага! Пауки уводят ih бу таулар һәм анда перерезают аларга башкалар.
  
  
  'Ярый.'
  
  
  "Бу шулай иде." Гей-хәзер прижалась к аңа бик якын, бераз пошевелилась. Әмма биредә проблемалар башланды. Пауки фикеренең ике төркемгә: зур һәм маленькую. Алар башладылар үзенә күрә гражданлык, сугышны. Һәм аңа булган түгел, ул якта. Аның ...
  
  
  «Подожди, сеңелем. Выйдем бу бүлмә. Ул бик зур минем өчен. Анда твоя спальня? Аны күрергә телим синең зат, син расскажешь калганы ».
  
  
  Аның спальне белән запертой дверью, ул тойдым үз-үзен күпчелек иминлек. Ул тикшерде тәрәзәләр, аннары сель янында бу караватка җитештерүче һәм мөмкинлек бирде узкому лучу үз фонарика осветить аның залитое слезами зат. Ул күтәрде, аңа үз влажные сияющие күзләре. "Син собираешься миңа ярдәм итә, шулай түгелме, кадерле?"
  
  
  «Бу-бәйле булу - кыскача диде ул, - лжешь син, яки юк. Аңлашыла ки, мин тиеш түгел замечен сезнең белән - бу тулысынча переписан иде минем прикрытие... Тик ышанып алга таба барачакбыз. Син аңа да, аның ягында? Сөйләгез миңа барысын да.' Ул ясаган святым үз сәгатьләре, аларның иде люминесцентного циферблата. Люминесцентные сәгатьләре бер генә тапкыр үзенең уты выдавали агенты.
  
  
  Гей Лорд крутилась бүген йомшак түшәк өчен ул җебе куярга башын эму тезләренә. Ул перестала еларга курыктык, һәм дрожь прекратилась. Нигы белә ул эму ышана. Ул надеялась, ул заберет аның үзе белән бөтен ил.
  
  
  «Мин тырышачакмын әйтә бу ничек була җиңелрәк».
  
  
  "Мин телим белергә тиеш ул." Ул теләмәгән өчен, ул бөтен вакытта клала башын эму тезләренә. Бу артык отвлекло игътибар эго.
  
  
  Меньшую тирәсендә ике төркемгә, - диде Гей, - җитәкли иске отличнейший мошенник буенча исемендәге Эль Лобо, - Вольф. Элек ул боссом бөтен бандасы. Беләсезме, ул чакта алар үтерәләр бик күп нацистов. Әмма аларга калдырырга туры килде кайбер булсын өчен, аларга доверяли, һәм нәкъ менә шул чакта аңа килде аларга. Аның присматривала өчен нацистами өчен AX. Аның булдырды калын оештырган бу Александрии, Каире алга таба да Якын көнчыгыштагы белү, алар нишләр, кая направлялись, нәрсәдә заключалась ih эш, ih яңа исемнәр һәм барысы да шундый. Минем өчен бу алай ук кыен, чөнки Эль Лобо, баш тартмаган миңа бу. Ул яратмый иде нацистов. Ул белә идем буенча AX, һәм мин әйтермен, король аларга бу мәгълүматны. Шаять, алар барыбер түгел сбежали. Ул дип уйладым, бу-яхшы идея ».
  
  
  «Мин алам, бу тәкъдим», - пробормотал Нигы. Әгәр ул гына тукталды. Бу актуальләштерде эго киеренке. Ул напоминала страуса эму турында төнне Гонконгта узды. Әлбәттә, махсус рәвештә.
  
  
  «Аннан соң барлыкка килгән яңа егет һәм җыйды тирәсендә үзен зур өлеш пауков», - диде Гей. «Ул нинди дә булса рәвешле пробился к акчалар һәм оружию һәм захватил хакимият. Ул булмаса, акыл нче нацистов. Алар белән хорька барысы да алар узарга куркынычсыз ил. Һәм ул, әлеге яңа егет, мәгълүм булды: мин эшләгән AX, һәм хат белән мөрәҗәгать итте миңа өчен килешә. Түгел, шәхсән үзе, әлбәттә, ләкин ул послал миңа кеше. Юллама заключалось ки, яңа башлыгы ненавидел AX һәм барлык эго агентлар, ләкин ул әзер тотарга минем белән эше, әгәр аның захотела! Ул отель өчен, аны дәвам итә җибәрергә хисаплар бу Вашингтон белән подробностями турында сөйләде, анда урнашкан нацисты ».
  
  
  Нигы чын күңелдән рассмеялся. «Мин аңладым. Бары тик бу сезнең хисаплар булачак фальшивыми?
  
  
  'Мөгаен. Вашингтон иде уйларга кирәк, чөнки алар беләләр, бу хакта нацистах да, әмма алар моңа да таныйлар. Алар беркайчан да алачак ih табарга ».
  
  
  'Џм. Һәм сез бу килә? Сез катнашты бу тәкъдим яңа босса Пауков?
  
  
  Гей күпмедер вакыт молчала. Аннары ул диде: "мин притворялась. Аңа беркайчан да моның түгел, тиресен. Әмма ул, әлеге яңа башлыгы, ала белергә башкарды, аңа бу, юкмы. Бар элемтә Вашингтонда, һәм һәркайда, шуңа күрә миңа туры уйлап, нидер умное. Һәм ул, дип уйладым таптым бу-Нигы. Аны үзгәртә әлеге хисаплар ривненской ки, алар выглядели яхшы, әйтерсең, аның, чыннан да, обманула AX. Әмма иң делле аның булдырды өчен үзен теневой файл, һәм бу иде төгәл мәгълүматлар. Аннары, аны кайчан кайтты булыр иде, Вашингтон, аны алыр иде үзгәртергә хисаплар һәм тулысынча төзәтү ih сәгать дәвамында. Аның сделала бу - мин сезгә бу алам күрсәтергә! Аны да алам, моны расларга. Эш шунда, әлеге эш, ул минем сейф офисында. Аның алам сезгә бу күрсәтер ».
  
  
  «Әгәр сможешь, - диде N3, - мин сиңа помогу. Әлегә белмим ничек, ләкин попробую ».
  
  
  «Сделай бу», - вздохнула Гей. Чөнки, әгәр син моның түгел сделаешь, аны үлде. Зинһар, багышлау миңа ».
  
  
  Ул авылның һәм вынула нәрсә тирәсендә кармана кара киеме халат. Ул блестело бу резком луче света. Гей встряхнула стеклянную трубку, һәм нәрсә булса затрещало анда ничек горошина; гына бу түгел иде, горошина. Нигы киң раскрытыми күзлегеннән посмотрел на искореженный предметы өчен пыяла белән каплый башлаганнар.
  
  
  Бу иде сморщенный окаменевший мертвый паук. Ба! Ул билгеләп үткәнчә, Гей вздрогнула. Әйтерсең, кемдер узды, аның каберенә!
  
  
  Гей диде: «Барлык әгъзалары Spider Organization тирәсендә ике төркемгә йөртә торган исән пауков бу стеклянных трубках өчен идентифицировать үзен. Кайчан тели кемнедер бетерергә, алар посылают эму дохлого паука. Бу кичә килде почта аша.
  
  
  N3 алды у нах нерсе белән поклоном кинул бу мусорную корзину. «Грубый трюк, - дип уйладым ул. Грубый, әмма көчле. Кара метка! Скопировано откровенными белән Утрау сокровищ.
  
  
  Гей Лорд янә задрожала һәм прижалась к аңа. «Миңа шулай ук куркыныч», - рыдала ул. «Бу буларак, үлем, Нигы! Сез беләсезме, бу нәрсә. Сез беркайчан да берни дә курыкмадык!
  
  
  «Вакыт әй ташлап, бу эшне, - дип уйладым ул. У нах юк инде бу батырлык. Һәм осторожности, музейдагы начар закрытым шторам һәм телохранителю, ул бернәрсә дә түгел иде үзе белән поделать. Хәтта булмаса ташлау урыны табылган, дип, ул эшли, ике як, хәтта әгәр дә ул тагын да түгел иде скомпрометирована, әй, китәргә туры килер иде. Ул булды жадной, һәм бу фатально.
  
  
  Нигы дип уйладым, кем аны списал. Ястреб ала моны, әгәр убедится аның предательстве яки шул ул, дип уйлаган изменой. Яки англичане? Факт, ул иде агентом AX, чагылыш тапмаган булыр иде бу, әгәр дә ул встала аларның юлында. Үкенеч булса да, ахыр чиктә, двойных агентлар, гадәттә, бросали на растерзание львам ике якның да. Мондый тормыш - яки үлем, әгәр теләсәгез.
  
  
  Күңелсез идея акрынлап приходила башын N3. Ул гына да түгел, подавлял аны да торопил, гади позволял үзе бу хакта размышлять. Башладык турында сөйләргә кайбер незначительных инцидентах. Кеше пробившийся лидеры Пауков; бу кеше ненавидел AX һәм барлык эго агентлар! Акрынлап бу башы сатып алырга билгеле бер мәгънәгә ия. Берничә ел элек ул бу хакта уйлана туманной урамындагы Лондон, анда нибары берничә секунд элек ул гына да түгел, кеше үтергән. Ул инде ул вакытта белә бервакыт бу эму аукнется.
  
  
  Билалет, ул алачак көтелгән җавап бирү, дип сорады ул: «Хәзер шул "хәрәкәттә Сафо" - ничек син билгеле булды, анда Алисия Тодд һәм Тасия Лофтен?» Лесбиянка һәм урыс агентша белән шөгыльләнүче хәзерге вакытта держала аның астында үз контрольдә тора. "Акциясен Сафо" - бу эго биреме!
  
  
  «Пауки тапкан, аның минем өчен. Төркем Эль Лобо. Барысы да бик җиңел. Ни өчен? Бар микән әһәмияткә ия буларак, мин аны таптым бу парада?
  
  
  «Бу чертовски мөһим», - грубо диде ул. - Ә аннары - бу яңа башлыгы? Яңа кеше, Возглавший иң зур төркемгә пауков - бармы аның исеме?
  
  
  Ул прижалась к аңа караңгыда, дрожа. - 'Тан кимрәк. - Ужасное исеме: Иуда!
  
  
  Әйтерсең, ул яланаяк кабырчыгына бу змею. Ул өметләнгәнен, бу кеше була мәет - әгәр мөмкин иде дип атарга кеше шундый существо, ничек Иуда. Әмма нинди дә булса яктан караганда, бу бик эго үз гаебе. Бу ту туманную төндә Лондонда ул опоздал!
  
  
  Гей якынлашкан аңа түшәк. "Нигы ... әйә без тиеш түгел", - сбежать?" Ee духи проникли аңа белән көчләр. Ул перекатилась аңа, һәм этәргеч, ул алган нче нах, заставил эго отчетливо тоярга ee упругую күкрәгенә аша юка халат. Чөнки, әгәр без останемся монда тагын бераз, без алыр идек ... ярар, беләсең! Минем булачак, ә бу безнең соңгы тапкыр. Аның сине беркайчан да увижу. Һәм беркайчан да бер тапкыр ».
  
  
  Ул янә багышлады сәгатьләре. Иде әле иртә. Төнлә белән күлмәк томан күтәрелде. Хәзерге вакытка ай инде зайдет, ләкин "йолдыз" да булачак яркими күктә. Ул алмады позволить өчен эго күргән, аның белән, хәтта яктысында йолдызлар. Эму ярамый иде боза прикрытие Кеннета Людвелла Хьюза Коста Брава караганда, йә.
  
  
  «Без бер кояш чыкканчы», - диде ул, әй. «Иртәнге томан яхшы барысы да прикроет. Сез җыярга әйберләр бару һәм бу Танжер. Аның барам синең өчен һәм булырмын янында, әлегә син түгел, сядешь самолет. Мин алмыйм күбрәк берни дә синең өчен нәрсә эшләргә. Һәм истә: без белмибез берсен берсен дә сөйләшәбез башка дусты белән! »
  
  
  "Әгәр алар попытаются тоту, мине аэропортта?" Нигы иде раздражен. «Мин, ди, сиңа, дип булырмын янында синең белән! Беләсең аны беләм берничә уловок.
  
  
  Ул подползла к аңа. «Мин күбрәк алай напугана. Минем беркайчан да болай әйбәт, син иде янәшә. Турында, Нигы, җаным - бу ничек иске изге вакытлар. Һәрхәлдә, бер сәгать яки якын моннан. Аның ...
  
  
  Ул оттолкнул аны. 'Тагын юк. Син шталь неаккуратной, милое бала. Барысы да бик запутанно! Кем әле бу йорт? Мин тотам слуг.
  
  
  «Без берәүләр. Минем иде слуги, әмма мин аны уволила ih барлык кичә, кайчан барлыкка килгән бу кара паук - мин тиеш иде инанырга мин бер өйгә, әгәр аның берәр кемне яки берәр услышу.
  
  
  «Ишетү бик сөенечле, дип син тагын да оныткан», - дип иронией диде ул. «Тот бу лампу». Тагын бер кат тикшереп, тәрәзәләр куйды һәм алар алдында җиһазлар. Ул эшләгән тиз менделәр түгел напрягая үзләренең көчле мускулов. Соң берничә мгновений ул превратил йокы бүлмәсе оештыру бу ныгытма. Генә ишек түгел, забаррикадировалась. Моның өчен берни дә калмаган иде, әмма бу имело зур әһәмияткә ия. Ул авыр, ныклы һәм омелой яхшы йозак. Йозак, әлбәттә, мөмкин расстрелять, тик ул вакытка әзер булыр белән Люгером яки стилетом.
  
  
  Нигы иде ышанам ки, бу вакытта йорт күбрәк беркемне дә иде. Аның һәрвакыт насторожены уши, дигән иде ул безгә сикергәли. Ул мића турында слугах, чөнки уйлады алалар китәргә һәм кайтырга соң яки килергә эшкә иртән китерергә һәм үзе белән дуслар. У гарәп слуг һәрвакыт бар дистәләгән дуслары, бигрәк тә әгәр алар эшли, зур йорт. Бу шунда ук кабул ителде.
  
  
  Булыр иде яхшы гына белергә белән хема алар кичерергә мөмкин, кайчан булачак китәргә иртән.
  
  
  Ул ишетә, ничек нидер скользнуло артта калды, аңа: халат Гей егылып идәнгә. Хәзер, кайчан бүлмәсе бикле, саф һава да түгел поступал, аның тән исе, катнаш, аның белән духами, создавал бүлмәдә атмосферага гарема. Пахло страстной, желанной хатын-кыз. Ул дип уйладым, дип курку, үлем әмерен уен артык пикантной һәм увлекательной һәр икесе өчен дә. Һәм, ничек ул дип, бу булыр соңгы тапкыр.
  
  
  'Нигы? Нигы, кадерлем... - Хәзер аның голосе булмады курку, теләк кенә. Гей бәлки, бик кыргый кыз, әгәр отель œзеžнђн запугивание. Аннары ул күрсәтте инициативасын - неустанно һәм требовательно. У нах иде үз алымнары бирергә һәм алырга, үз үз ысулы удовлетворить үз искрометную похоть. Нигы йомшак улыбался караңгыда. Тон, ул аларга мөрәҗәгать итә, аңа, показался әй танышлары. Хәзер, кайчан ул анда, аның курку катнашты формасын теләк. Һәрхәлдә, разделительная линия алар арасында түгел иде, мондый wouldnt зур. Аның сексуальном иде үзләрен тоту, шулай ук, логика: Гей белсђм, дип ih роман беркайчан да тулысынча тәмамлана. Ул белсђм, дип Нигы әле жаждал аны. Ул гади отель рәсмиләштерергә, страховка, әлегә аны самолет түгел взлетит.
  
  
  У нах барлык иде әле эго фонарь, әйберләр өчен билбау. Кинәт ул эго выключила бүлмәдә, похожей бу гарем, булды бөтенләй караңгы. Нигы тукталды, задержал сулышы һәм игътибар белән прислушался. Якын шунда ук ул ишетә, аның сулышы шушында, якында гына. Бу иде нерегулярный тавыш, ул вырвался буенча ee күкрәк һәм застрял аның горле. Ул тәкъдим итте, ничек ee авызы киң ачыла. Огненный, сусыл, розовый, кызыл символы!
  
  
  "Никки?" Бу мгновение аның тавышы янә абсурд шөбһә.
  
  
  Ул кыска гына итеп әйтте: «Туктатырга уйнарга бу уеннар».
  
  
  Нигы төбендә басып түшәк. Ул төшергән куртку һәм күлмәк һәм ташладым ih идән. Берсе плавным хәрәкәте ул опустился тезләренә һәм положил «Люгер» бер тирәли подпорок түшәк. Перья запротестовали.
  
  
  Гей-хрипло рассмеялась. 'Син нишлисең кадерле? Тавыш яңгырый знакомо?
  
  
  Нигы засунул стилет астында матрац өчен җиңел булды достать ee берсе изголовья. «Мин арыдым, - диде ул. «Мин уйлады, син йокларга телисең? Әгәр син телисең моны, миңа да ошый. Аннары сойду белән акыл кыска вакытка ...
  
  
  "Әгәр сез алдылар!"
  
  
  Ул посмеялся. Янә кушылган фонарь, миниатюрный прожектор төнге бүлмәдә. 'Нигы! Карале ... син хәтерлисеңме, ничек аның иң делле выгляжу?
  
  
  «Мин беләм, әйе». Ул жим ятып кына торды бу караватка җитештерүче һәм карадым, ничек луч света сосредоточился бу ee матур затлар һәм матур теле. Яктылык конус сканировал аны, кайчан ул держала изге на расстоянии вытянутой кулларын позволяла яктылыкка акрын буенча узачак ee тиредђге.
  
  
  «Шәхси шоу», - диде ул хриплым смехом. «Бары сезнең өчен, кадерле. Турында, Ники, син дөрес думаешь, мин әле красива? Аның да шундый ук, элеккеге кебек, яки аңа становлюсь иске ведьмой?
  
  
  "Теләсә нәрсә генә түгел, омтылыш ведьма!" Нигы разволновался һәм тойдым покалывание. Чыннан да, мин тырышам ведьма! Бәлки, предательница. Әлбәттә, бераз гына ахмаклык. Ләкин мин тырышам ведьма ...
  
  
  Кечкенә факел яктыртты аның гәүдәсен. Сияющий луч обыскивал һәр интимное урын, раскрывая барлык серләрен. Аның чувственный пешкђн җыена бу эго борынга һәм перехватил тамакны, ул кинәт булды бик hўм коры. Ул кинәт рассердился бу нах.
  
  
  «Гей! Туктатырга бу проклятое нарциссическое проявление һәм бар монда! Бездә чыннан да түгел, гел дөньяда. Тиздән наступит көне.
  
  
  «Сабыр бераз, минем возлюбленный! Chloe - вакыт җитә; вотум күрерсең.' Аның голосе иде, нидер игривое диярлек робкое, кайчан святый попеременно, егылып тљшђ һәр аны күкрәгенә белән шөгыльләнүче выглядела шундый йомшак белән кожей һәм мондый сочной, тулы, ничек персиклар. Луч дөньяда җитештерүче странные эффекты белән тенями, һәм Нигы тойдым кебек, эчендә аның күтәрелми калмый тревожное хисе. Ак волшебник бу кара ловушке! Аның создалось тәэсир калдыра, дип, бүлмәдә иде нечто башкача караганда, эротика: үлем!
  
  
  У Ника Картера түгел иде, бигрәк тә элекке, әмма хәзер аның белән заговорила махсус чувствительность эго инстинктов, спасавших эго шулкадәр тапкыр. Үлем задержалась бу бүлмәдә, ә ул килде өчен түгел, Ником! Бу булыр соңгы төн Гей Лорд. Хәзер сергей каласың сфокусированным бер буенча затвердевших озын көрән сосков. Червеобразный кечкенә фаллос.
  
  
  Нигы вскочил белән түшәк белән криком. - "Тегүче тик синнән, Гей, әгәр миңа алырга кирәк марлон задницу ..."
  
  
  Брылев белән щелчком погас. Турында «юк ...» - диде ул. "Берни дә тирәсендәге шуннан чыга алмый!"
  
  
  Элеккеге кебек, кайчан ул беренче тапкыр попытался күрсәтергә инициативасын, ул услышала бу хакта. «Бөек племенные жеребцы буенча мускулов һәм тире булырга тиеш покорены», - выдохнула ул. - Их ... начар малай. Тәмле, ублюдок! Ул насытился, болар барысы да, тагын да яхшырак нәрсә-йә әле. Ул бер бу малиновом кошмаре удовольствия. Эго протянутая кешедә коснулась прохладной рукоятки пычак билалет, дип эму туры килмәячәк аларга файдаланырга. Түгел бу, төнлә! Шуңа да карамастан, ул заснул, нык обхватив кулы корал. Гей-ятып кына торды күкрәгендә сыто дыша ...
  
  
  Беренче салкын вакытта уяну ул кулга шартлау булды иде ударом грома, тик ул скатился белән түшәк, ул яхшырак белә идем. N3 алмас тулысынча проснуться тизрәк кем дә булса башка дөньяда. Хәзер, туганчы ул төште идәнгә, эго компьютер чувствительность билгеләгән, дип ишек спальни ачылды. Геи анда түгел иде. Пахло взрывчаткой. Последовали яңа взрывы, әмма алар кыскарак һәм җиңелрәк. Кул һөнәрләре граната! Ул белә иде методы: взорвать ишек һәм эченә ташлап, гранату. Аннан йөгерергә бу следующую бүлмә һәм проделать шул ук хәл. Шуннан булмады дарулар!
  
  
  Ул голый. Моның белән берни дә булмый поделать. Ул зажал «люгер арасында» подпругой һәм пружинами түшәк һәм опустился тезләренә алдында кроватью. Ул ышанам ки, әлеге вакытка Гей булачак мертва. Һәм ул шулай ук таныш һәм ни өчен. У нах иде үзләренең гадәти гадәтләр - һәм хәзер алар аны үтерәләр. Ул бик җылы, обнадеживающей һәм удовлетворенной, проснулась һәм сделала булса тиресен һәрвакыт: перебралась икенче караватка җитештерүче. Ул барында беркайчан да булыр иде, чүп-чар белән шөгыльләнүче иде липкой һәм взбаламученной нче спаривания. Ничек ул гына просыпалась, һәрвакыт уходила. Тик бу юлы ул оныткан ... Кайдадыр йорт раздался хриплый ирләр тавышы: «Приса, приса - поторопитесь, амигос! Velocidacl! Сез беләсезме боерыгы!
  
  
  «Шулай ук яхшы кебек син», - диде башка ир-ат. «Әмма мондый нәрсәгә спешка? Бу пута мертва. Голос мин әйтәм, Карлос. Аның сэм вылил бу рамеры бөтен патронный патрон ! '
  
  
  Беренче ир-ат заговорил кабат. Алар белән килдек лижет буенча коридору. «Буэно! Син герое. Аның прослежу өчен босс таныдым. Ә хәзер сез телисезме дождаться комплиментов нче la policia ?
  
  
  «Тик бездә тагын полпачки гранат!»
  
  
  «Тонто!» Нигы диярлек иде күз алдына китерү кеше, плюющего идәнгә. «Муй тонто! Ул чакта брось ih! Бар, бул крутой парнем - әнә теге ишек! Әмма сделай бу-бик тиз, ишетәсеңме? Бик тиз арада! Карамба! Ни өчен мин һәрвакыт тиеш тусоваться әнә шундый глупыми свиньями! Лодка түгел көтә
  
  
  Карлос, аңа тебя предупреждаю!
  
  
  «Момент - кусок нетерпения! Џм - минемчә, сез хаклы турында бу көнне. Аның әбиләренең бу ».
  
  
  «Буш трата времени һәм ручных гранат», - покорно диде ворчливый ир-ат. «Бу хатын-кыз иде, бер өйгә. Ул мертва - ааа ... muy muerto! Әмма продолжайте - сез авыррак грегори Пек преследуете los malos volver ! Әлегә сез торопитесь. Шул йокы бүлмәсе оештыру послышались тиз shaggy. Нигы Картер үзен начар хис итә обнаженным розовым младенцем вакытында шәһәр. Бер ручная граната - нерсе подлость, ә бер үк вакытта берничә злобнее, увеличивая куркынычы берничә тапкырга. Prima карау тиз карар, мистер Картер!
  
  
  Эму түгел синнэн көрәшергә моның белән. Әгәр алар турында сөйләштеләр патроне, аларда була алыр иде, бандитларның сугыш кораллары-пулеметы. Ә аннары кул һөнәрләре граната! Ә нетерпеливый кеше, говоривший кебек карт, кирђк була калса ђзер торсын задержал иде дверной проем астында прицелом. Нигы протянул кулын натянул өстенә авыр матрас. Киң һәм толстый матрас, анда алар белән Гей-күптән түгел целовались. Бәлки, бу коткара эго хәзер.
  
  
  Белән зловещим звуком җир шарының өчен боулинга бу бүлмәгә отлетела беренче граната. Ул проскользнула mimmo Ника һәм взорвался бу почмагында. Беренче тапкыр гына тормышта ул пожалел, дигән иде шул чертовски югары!
  
  
  Ул насчитал җиде гранат. Осколки покрывали матрас, һәм кайчан да тәмамланды, ул истекал кан белән язылган бөтен дюжины өске рфа. Әмма эго тормыш түгел, каты яраланган, ә кулны да зыян күргән. Ул благословил факт, дип ворчливый кеше шулай торопился һәм расследовал барлык протогонистларын. Моннан тыш, эму бик тә теләр мөмкинлеге атаковать бу кулдан гранатомет үзенең люгером яки стилетом, яки, әгәр кирәк, голыми куллары. Әмма бу түгел иде аның өчен. Ул китәргә тиеш иде тиз керткәнче килде полиция . Шул ук вакытта, ул булган хәл итү эшләргә нинди дә булса гариза.
  
  
  Ул чак дождался, кайчан алар чыгачак өйдән. Ул тапкан Гей башка спальне. Ничек ул предполагал, ул заснула бу чиста, чүп-чар. Иде бу аның соңгы йокы.
  
  
  Шәһәр пуль бђрдерђ аны яртылаш белән түшәк. Ул пролежала идәндә бу животе, аның озын чәч свисали бу луже кан белән шөгыльләнүче инде темнела. Нигы уложил аны спину уртасында түшәк. Алар пощадили аның матур йөзе. Бер күкрәгенә иде вырезана, һәм ул нах барлыкка килде якын алтынчы яңа пупков, алар выглядели красными. Соры күзләрен иде киң ачык һәм следили артыннан, әлегә ул шелл аша бүлмәгә буларак язма.
  
  
  N3 түгел, пожалел ee. Ул алып грубую уен кагыйдәләре, аның белсђм. Ул алган булса, - дип теләгән идем, - ул обнаружила урнашуыгыз, " ике хатын-кыз. Шулай итеп, хәзер ул осознал, бу иң делле тойдым бераз облегчение. Гей алып килде осложнения, һәм хәзер пешка белән аның исеме иде удалена белән шахмат тактасы. Ул тапкан чиста простыню һәм накрыл ee. Болар барысы да, бу ул иде өчен нах ясарга, яки булса да, чөнки аның вакыты иде.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  3. АЛСУ ВИЛЛА
  
  
  
  
  
  
  N3 лежал, прижав күзләре к биноклю, һәм танырга мәҗбүр булды, руслар белә үз эшен. Кайчан эш килгән кадәр куллану сексуальности бу өлкәдә алар осталары. Бу иң иде омтылыш формалары ловушек, танылган математика, факт, бу сексуальность кайчагында формальдегид берничә гадәти булмаган формалар да давал иванам йокысыз төннәр. Шарты белән, бу принесло нәтиҗәләре, ә бу очракта, һичшиксез, ул шулай иде.
  
  
  Бинокль белән цветным өслекле линз, предотвращающим чагылыш кояш лучей иде, махсус эшләнде өчен AX. Эго арттыру иде поразительным һәм пугающим өчен хема шпионили. Утырып югары һәм коры үзенең орлином гнезде төре белән бу шарт лау, су басу Гольфо-де-Росас төньяк-көнчыгыш яр буенда Испания, Нигы дип елмайды, экрандагы өчен ике обнаженными хатын-кызлар өчен бассейн янында. Дивар тирәли розовой виллы иде югары, һәм алар, дип уйлаган - барысы да, алар нишләр, рәхмәт, стон, - дип, алар куркынычсызлык нче посторонних күзләр.
  
  
  Нигы рассмеялся. Мисс мәче! Ул белә иде инде, дип, янында россия агенты белән шөгыльләнүче хәзер называла үзен Тася Лофтен да, сул ягодице иде родинка рәвешендә бабочки. Ул өметләнгәнен нәрсә иде бу ценымногие күбрәк ул әйтүем nen хәзерге вакытта. Урыс кыз, сүз уңаенда, казалась бөтенләй иркен шартларда очрашты. Нигы белми, дип уйларга. Ул казалась шундый уверенной үз-үзенә һәм үзенең жертве, англичанке Алисии Тодд.
  
  
  Нигы раздраженно поерзал, табарга омтылып, ул артык уңайлы нигезләмә төбендә твердого таш. Ул грязным һәм небритым, һәм барысы да тагын уйнадым Кеннета Людвелла Хьюза, пьяницы язучы. Соңгы 24 сәгать булган бик күп. Гәүдәсен Гей Лорд иде, якынча 1300 милях нче аңа. Бу Гибралтаре ул арендовал классическую моделе Lancia - иске автомобильләр иде хобби язучы Хьюза - һәм проехал буенча озын яр буендагы юлда аша Гибралтара бу Жерону белән головокружительной тизлек. Юлда ул ясаган берсен генә туктап алдык, һәм бу хәл берничә мгновений Барселонада, шалтыратып Хоуку телефон белән функцией шифрлау тавыш һәм описать кайбер детальләрен. Эго босс түгел иде расстроен үлем Гэя, гәрчә ул тоймадым прискорбные обстоятельства һәм ачык белдерде ул. Ул гына да түгел, ачыктан-ачык җавап бирде бозу боерыклары, ул үзенең Нигы. Бары тавышы эго шталь бераз прохладнее. N3 аңладым услышит, бу хакта соңрак.
  
  
  Хоуку аеруча да ошады турында мөрәҗәгать ки, Иуда, ул озак вакытлар иде эго шәхси паршивой овцой, бәлки, ткнул пальцем бүген медведев. «Бәлки, - диде Хок, - дип, бу юлы аласыз үтәргә үзенең боерыгы һәм бетерү аның. Эго күптән булырга тиеш иде үтерергә эго ». Эго сүзенә иде салкын һәм каты, ничек кубики боздан.
  
  
  Нигы инде күчеп килә арендованную виллу ерак түгел розовой виллы, аның турында хәзер шпионил. Бар иде толстая домработница белән улы-үсмер чагымда торган иде юлында теге булырга испан битником. Иң делле Нигы булды шактый яхшы формада. Бары эму кирәк иде сон, eda һәм приличные тәмәке урынына бу проклятой мәңгелек трубки Хьюза. Эго прикрытие да юк иде әле ачылган. Ул уртаклашкан Виллу Гей алмая - обнаружив, дип эго дип уйлыйм -- верна, һәм шәхси детектив ята анда белән перерезанным горлом, - һәм башка хезмәт күченә бу Гибралтаре. Убийцы Иуды артык торопились өчен прочесать виллу һәм аның окрестности. Нигә аларга, гомумән, борчылу? Гей Лорд иде мертва. Иуда һәм Кара паук билгеле турында белдерделәр үз нияте. Террор алды тәкермән, һәм уен дәвам итә ала.
  
  
  Бассейнда леп хәрәкәт, һәм Нигы янә переключился өйрәнү хатын-кызлар плоти. Белђсегез килсђ, зур аерма бар. Књрђсећ, Алисии Тодд иде кырыкка якын. Кечкенә фигура хатын-кызлар белән бик узкими запястьями һәм лодыжками белән кечкенә генә књкрђк белән шөгыльләнүче выглядела шактый твердой. У нах иде кыскача подстриженные кара чәч, һәм көмеш полосасы пробивалась аша нехотя подпрыгивающую прядь. Безжалостные линзы күрсәттеләр булу таплар аның кулында һәм җилкәсенә төшә. Алисия Тодд күп еллар формальдегид ограниченное саны героин. Нигы посмотрел аның йөзе, ул кайчан наклонилась өстендә рус кыз һәм тиз поцеловала аны ухо. Ул выглядела њлђ дип раслый, әмма нах иде сәламәт тешләре - ала ул ачык күрергә ih, ул кайчан разговаривала белән кыз, - һәм выглядела ул, ничек бик акыллы һәм злая обезьяна. Нигы стиснул тешләре. Ул белә иде, бу яхшырак, ничек һәм руслар. Һәм, мөгаен, Иуда да. Астында тюбетейкой белән сизгер шевелюрой белән шөгыльләнүче начинала седеть, иде, баш мие! Невротический, неуравновешенный, сексуально искаженный баш миен, ул һәм Көнбатышка, һәм Көнчыгышка таба кунакханәләр булдырырга үз карамагында.
  
  
  Кайчан хатын-кыз хәзер яратып полила майлы кулын булды мазать длинную гладкую спину рус кызлар, N3 уйладым турында үз приказах. Әгәр ул алмаячак алырга, аны үзе белән булырга тиеш, дип аны үтерергә.
  
  
  Безнең рус кызлары, чыннан да, бар иде матур озын расщелины. Нигы одобрительно наблюдал, ничек Алисия Тодд растирала аның майлы буенда умыртка баганасы, массируя каты, гибкие мускулларын. Тася Лофтен, ничек ул үзен называла иде загорелой алмаганда, ике ак полосок бикини. Бу нах, чыннан да, рәхәт карарга, һәм ул Ника леп берничә неделовых мыслей, әлегә ул карадым. Ул, шулай ук, тоттым үзен, дип өметләнә, дип Тасия Лофтен түгел тулысынча башкара. Билгеле иде, ул иреште һәм дәвам итә, осталыкларын күрсәтәчәк җиһазларны. Ул тулысынча зацепила англичанку. Алисия Тодд иде бирмичә акыл нче нах. Бу проявлялось бөтен, ул тиресен, хәтта ул кайчан держала шешә һәм втирала лосьон өчен загар. Ул авырлык белән җебе оторвать караш нче зрелого тән кызлар яки отвести бармак нче коричневой упругой плоти.
  
  
  Башка штопора, булачак микән, мондый мәхәббәт һәм теләге җитәрлек көчле булсын китерергә предательству. Өчен скрывающегося N3 бу әлегә имело зур әһәмияткә ия. Ул яхшы белә иде нигезләмә дель. Руслар беренчеләрдән булып попробовали горшок белән сиропом. Oni кунакханәләр өчен Алисия Тодд күчте һәм алар эшләгән аларның үз теләге буенча. Шунда бу кыскача идиллия ярында Коста-Брава, бу дәресләр мәхәббәт турында ярында нежно-зәңгәр Мар Медитерранео. Зур куаныч лесбийской мәхәббәт сопровождался иде обилием ласк һәм вздохов. «Бу эшләнәчәк буенча строгому график», - дип уйладым Нигы. Ул отель иде белү, күпме вакыт бирелде кызга сөйләшә аның белән. Әгәр бу бетереп, англичанку тайно вывезут буенча Испания һәм увезут Россиягә. Әгәр дә алай булып чыкмады, алар булса, аны үтерәләр өчен түгел бирергә Көнбатышка файдалана аның мозгом. Җинаять бөтенләй аңлашылмый.
  
  
  Нигы янә попытался приспособить үзенең югары үсеш к каменному дну. Бу тырышучы иде чертовски каты! Эго ухмылка иде шундый ук кырыс, ничек һәм ул, N3, китәм осушить бу горшок кызыл патокой. Эму генә кирәк иде ачыкларга, ничек һәм кайчан украсть англичанку у барып, алар хәзер караганы аның үз кулында. Һәм моның белән ул алга барырга тиеш иде.
  
  
  Кыз ятып кына торды бу животе, кайчан хатын-кыз аның башыннан тереть. Хәзер ул авылның һәм обернулась. Бу мгновение ул књрсђтте ачылган линзы бинокля. Хәер Нигы яхшырак белә идем, аның создалось, дигән тәэсир калды ул эго буларак. Ул шулай ук смотрела ачыктан-ачык аңа!
  
  
  Нику туры килде сглотнуть. Ул да иде чертовски матур! Тулы противоположность барлык рус кызларына, алар ул чакта-йә әле, яки белми, ә ih күп булды. Ул спал белән кайбер шулар тирәсендә, кайчак эшләү, ә кайчагында өчен үз удовольствия, әмма ул беркайчан да күргәнем булмады, рус яхшы хәлдә, ул шөгыльләнә алыр иде аның белән ярыша. Бу nen түгел иде безгә крестьян сала, безгә следов авыр славян черегән сөякләрен, безгә ныклык упряжной атлар. Бу бик нимфа, фея белән грушевидной књкрђк огненно-рыжими волосами. Үзеннән-үзе бу нәрсә необычным өчен рус кызлары, әмма Нигы иде, дип ышанам шелковистые искиткеч локоны иде ih естественного төстә. Ул рәхәтләнеп елмая увиденному, пробегая биноклем буенча гибкому телу кызлар. Әгәр бөтен эго эш иде, шундый уңай!
  
  
  Тася хәзер ятып кына торды аркада бу поролоновом матрасе янында мерцающим яшел, йөзү бассейны, подвергаясь массажу англичанки. Хатын-кыз әле растирала матур гәүдәсен кызлар, һәм аның кулы белән нежностью любовницы покоились бу идеальной күкрәгенә. Нигы, ул опустил көчле линзы бу зат кызлар, күрдем, дип пухлые кызыл иреннәре бу мгновение алган аеруча отвращения. Бу тере иде авызы, огненно-кызыл, һәм хәзер ул бераз дулся моннан башкардык. Нигы тойдым смехотворное облегчение: Тася Лофтен неохотно тиресен нәрсә эшләргә тиеш иде. Димәк, ул барыбер иде, чып-чын хатын-кыз. Шул вакытта ул төшенчәсенә ия түгел иде, бу ни дәрәҗәдә мөһим аның өчен, һәм ни өчен ул шулай ук мондый хәлгә моның.
  
  
  Ошыймы бу, юкмы, әмма кыз выполняла боерыклар. Белән насмешливой елмаеп өчен угловатом затлар Нигы наблюдал, ничек англичанка поцеловала кызны уртасына rta. Ала ул күз алдына китерү буларак, берничә атна яки ай элек штабында МГБ, šске катларда мрачного комплексы биналарының бүгенге Садовой Мәскәүдә, кыз алды, үз биреме. Иптәш Анастасия Залофф - бу аның чын исеме - сидела буенча стойке смирно алдында полковник яки бригадным генералы, дәүләт иминлеге. Соңыннан ул алды боерыгы. Созвездии бүген сексуаль приманки өчен инглиз гыйльми дәрәҗәгә иде надуманным - шундый ук шәп һәм прозаично кебек фикер алышу тракторлар җитештерү буенча:
  
  
  Полковник: «җыенасыз бу Англия, иптәш Залова өчен турыдан-туры элемтәгә керү белән англичанкой Алисией Тодд. Сезнең документлар һәм прикрытие тәртиптә. Бу кешеләр дип хәбәр иттеләр безгә англичанка якын арада ялда. Бу каникуллар ул һәрвакыт үткәрә Борнмуте - приморье шәһәрчек. Сез шулай ук едете шунда өчен подружиться аның белән. Сез пытаетесь мәҗбүр итә аны полюбить сезне ».
  
  
  Кыз: «Бу минем влюбиться, иптәш полковник? Аңа-аңа, аңламыйм, сез имеете күз алдында.
  
  
  Полковник: Шулай мәңгегә. Англичанка - лесбиянка - әй хатын-кызлар ошый, иптәш Залова. Әлбәттә, хәзер син аңлыйсың, бу шулай түгелме? Сүз уңаенда, мөһим түгел, аңлыйсызмы ли сез бу яки ошый сезгә бу бирем мөһим генә булсын, сез китерделәр эго кадәр уңышлы тәмамлау. Безгә бу хатын-кыз! Сез позволите әй итәргә сезгә үзенең игътибар бирелә. Аннан тыш, сез ничек элемтәгә кереп, аның белән һәм сезнең роман яхшы булыр үсәргә, тәкчелеге һәм аның чыгып китәргә Англия һәм үткәрергә калдыгын ял ярында Коста-Брава Испаниядә. Анда сезнең өчен булачак әзерләнгән вилла. Анда сез останетесь ялгыз калу белән, бу англичанкой һәм кулланырга, барлык тырышлыгы белән, өчен, внушить әй, безнең идеологию, тәкчелеге һәм аның килергә һәм эшләргә безнең якта. Сез һәрвакыт булачаксыз әй бик услужливы, иптәш Залова! Сез позволите әй барысы да игътибар бирелә. Сез ответите әй мәхәббәт турында ...
  
  
  Кыз: «Ләкин, иптәш полковник, аны ... Мин бөтенләй дә шундый! Аның ...
  
  
  Полковник (бөтенләй бесстрастно): «Сез булачаксыз притворяться, иптәш Залова. Сез станете актриса! Итсәгез, бик тә, бик тә тырышырга өчен, бу хатын-кыз иде безнең якта. Өчен сезнең, әлбәттә, булачак күзәтергә агентлары ... хезмәткәрләре куркынычсызлык хезмәте.
  
  
  Бәлки, хәтта полковник кыймаган сүзне исеме: Үлем Шпионам - Смерш!
  
  
  Кыз (иде): «Әйе, иптәш полковник! Аны ... аны тулысынча аңлыйм. Аны кулдан килгәннең барысын да эшләячәкмен.'
  
  
  Полковник: «Сез эшләрсез күбрәк сез, иптәш. Ах әйе, тагын бер нерсе: англичанка пристрастилась. Минемчә, героин ачыклана. Күп еллар дәвамында ул файдаланды эго бу авылындага шәхси дәрәҗә. Сезгә булачак бирелергә ... ресурслары. Англичанка невротична, нестабильна буларак, мин ишеттем, гениальна. Сез күзәтеп, шуның өчен ул һәрвакыт тәэмин ителгән наркотиклар. Сездә бар дип тагын спросить, иптәш Залова?
  
  
  Кыз: «Әгәр дә булмаячак, иптәш полковник? Бу очракта мин түгел, мәҗбүр итә алмыйм бу хатынны кушылырга безгә?
  
  
  Полковник (бик кискен): «Бу-тискәре мөнәсәбәт, иптәш! Бу безне беркая да приведет - бөтенләй юк. Ләкин әгәр дә ул түгел, киләчәген, үз теләге буенча, без попытаемся похитить һәм аннан Испания якындагы безгә, доброжелательную илне. Әгәр бу проблемаларны - убейте, аның! Тавыш бирергә әйтик, иптәш Залова! Йә без доберемся кадәр англичанки, йә беркемгә дә! Сораулар бар? Полковник әлеге вакытка инде чыккан иде тирәсендә үзен.
  
  
  Кыз: «Юк, иптәш полковник. Мәсьәләләрне күбрәк юк.'
  
  
  Әйе, дип уйладым N3, әнисенә карап шул бинокль бу матур, әмма недовольное зат - булырга тиеш, ягъни бу үзенчә. Ничек әле ул продвинулась идем белән идеологик обработкой Алисии Тодд? Хәтта әгәр Алисия Тодд иде влюблена буенча уши, телђми бармы ул китәргә? «Юк әле», - дип уйладым ул. Кыз әкренләп пыталась ee яуларга. Ул хәтта бик преуспела. Ул вывезла Алисию Тодд буенча Англия түләүләр турыдан-туры астында носом британия эзләү. Хәзерге вакытта у нах иде, барысы да нигез өчен ышаныч!
  
  
  Бу улыбке N3 иде, нидер угрожающее. Хәзерге вакытта әйе. Бүген иде, икенче эш. Әйе, уйлаган ул - бүген кич! Ул нехотя карадым бу Тася астында массирующими движениями.
  
  ee куллары откатились һәм күтәрде пачку тәмәке, лежавшую өчен әтәчле янында. Ул воткнула үз авызы бер тирәли ак полосок белән көмеш мундштуком һәм откатилась үзенең иске урын, анда Алисия Тодд подожгла аны. Шул бинокль Ника була, хәтта ясарга четкую язуын коробке:
  
  «Тройка».
  
  
  Алисия Тодд авыллары янында кыз һәм ике обнаженные хатын-кызлар загорали. Хатын-кыз нәрсәдер диде һәм засмеялась; кыз начар дип елмайды. Хатын-кыз обняла кызны. Кыз бросила сигарету суга, анда инде плыли берничә яфраклардан - беренче билгеләре приближающейся дошло, бу приятном пейзаже. Бу мгновение Нигы задержал караш тамашачы бу смазанных май телах һәм йөзләрдә, аяусыз ачык эго пытливым глазам. Икесе дә хатын-кызлар продолжали загорать белән ябык күзлегеннән һәм молча. Идеал күкрәгенә Тасии Лофтен, сөт-ак буенча контрасту белән калган өлеше аның тән, тыныч кына поднималась һәм опускалась бу такт сильному сердцебиению. Англичанка, киресенчә, задремала, обняв кызны үз сизгер кулы белән. У Ника Картера иде көчле тәэсир итте, дип Тасия Лофтен йокламый.
  
  
  Ул туры бинокль ягына һәм жим ятып кына торды бу спину, расслабляя үзләренең көчле мускулы белән чувственным яратып нче көчле похмелья. Ул алмады басарга яки йөрергә, тик растягивался, әлегә эго суставы түгел затрещали. Ул ясаган глоток су тирәсендә флакона, ул булырга тиеш иде, үз эченә фундадор өчен мистер Хьюз иде иде прополоскать авызы, һәм налил бераз үз куе кара чәч, алар башлап җибәргән седеть бу висках. Ул бер, тагын су - ул иде разлита шешәләргә, чөнки бервакыт Мексикада бар случился җитди өянәге кояш удара, һәм ул ошатмадылар, кабат кичерергә бу тәҗрибә - һәм намочил аның бик чиста носовой платок, аларга ул вытер зат. Кечкенә генә каменной пещере бу туфракка обрыва иде җылы. Ул кунакханәсе кабул итәргә ванну, әмма бу мөмкин подождать. Ала ул гына выкурить сигарету һәм эчәргә соңрак.
  
  
  Барачак микән ул бүген анда кичен? Ул тоймадым, дип карар кабул итәргә тиеш хәзер. Ул булырга тиеш иде, дип танырга, чөнки бар нәрсә өчен " һәм "каршы". Ул чыннан да түгел намеревался шулай тиз оешмага керергә көрәш - эму нравилось өлкәсендә эшли, аны ул белә иде эчтән һәм тышкы якта, - әмма ул шулай ук алмаган, алдан күрә белергә, - дип Иуда иде әле дә исән һәм, бәлки, әзерләнә уйный. . Кем белә? Сез алмыйсыз булырга ышана. Эму подсказывал гына эго, инстинкт, һәм ул беркайчан да nen түгел разочаровывался. Ул туган белән ышанычлы инстинктами юлбарыс, ә тигр - хайван, ул белә, күбрәк теләсә кайсы башка, ничек убивать башка хайваннар һәм выживать үзеңә. Хәзер эго, инстинкты подсказали аңа, дип Иуда да була замешан. Кайдадыр алаймы, иртәме-соңмы, ул бросит үз козыри бу урындык. Һәм иртәрәк соңрак. Иуда түгел иде, кешесе, аның кирәк иде ашатырга үлән, кайчан эш касалось эго үз мәнфәгатьләрен, ягъни акча. Нигы акча мудро, әгәр нанесет беренче удар, ул, поговорке тора талера.
  
  
  Нигы Картер надел солнцезащитные нокталарында һәм, ничек бар, хатын-кызлар янында бассейн. Ул тирән вздохнул, әмма хәрәкәт эго киң күкрәгенә иде чак сизелерлек. Бу хәлдә тынычлыгын несоответствующая шведларны Кеннета Людвелла Хьюза, морщинистая һәм пычрак аннары многочасовой сәфәр алмый яшерергә истинную табигатьне кеше эчендә. Высокоинтеллектуальная һәм яхшы обученная машина өчен үтергән. Саклана гына сыч көнбатыш дөнья - ә Хоук өлешендә сикергәли бу ставкалары үзенең беренче агентом - рәхмәт высокоразвитым тоям һәм инстинктам, сәламәт, спокойному чувству юмор, шулай ук сәләтен контрольдә тотарга үз страхи. Бу соңгы кызы икән ясадылар Ника Картера күбрәк шундый шәп приспособленным хайваннар. Бар иде диярлек мөмкинлеге бүләк итү, мәхәббәт һәм привязанность.
  
  
  Нигы понимал сәнгать рәсем картасының башлы. Ул моны хәзер, кайчан лежал бу позднем кояш. Ул башлыкның үзе виллу, әлегә диярлек тойдым розовый таш, башлады планлаштырырга үз набег бу төн. Карар килде эму башын шулай ук җиңел кебек меч бу ножнах. Бүген булачак яхшысы. Ул чакта куркынычын иде. шашаев. Бу инде, ул алмады ярдәменә - Барселонада иде кешеләр тирәсендә AX, ярдәм итәргә әзер буенча беренче шалтырату, - тик ул да беспокоился бу хакта. Ахыр чиктә, ул солист үз эшенең осталары.
  
  
  Бу розовой вилле иде саклау. Һәрхәлдә, бернинди ир-охранников, югыйсә, бу хатын-кызлар түгел, загорали булыр иде, шулай беспечно голыми. Бу эго-үзен тотышы гаҗәпләндерде, әмма әлегә ул кабул әлеге факт белән оговорками. Иде немыслимо, безнең рус кызлары да ярдәм булачак ул, яки башка формада.
  
  
  Хәзерге вакытта Иуды һәм эго кешеләр түгел иде, күрәсең. Әмма алар бик мөмкин прятаться якын-тирәдә. Һичшиксез, әгәр дә эго, инстинкты иде правильными; ул чакта алар төгәл шундый бит, ул ничек биклђп кулайрак мизгел. Нигы вздохнул һәм жим ятып кына торды, тормыш телим закурить. Ул көтмәгән идем кушылмаган от Иуды караганда нче Тасии Лофтен. Ахыр чиктә, ул иде кыз. У Иуды иде кешеләр белән автоматлы һәм ручными гранатами. Бу мгновение ул тәкъдим итте үзенә мәетне Гей Лорд, лежащий бу түшәк канга баткан һәм измученный. Гей иде мертва. "Гамәлгә Софи" хәзер барды бара. Тик шуннан соң - әгәр ул исән-имин выведет англичанку буенча Испания. Елмаю N3 иде, усал. Кем белә, әгәр түгел иде карары белән элемтәдә белән Иудой, вернись һәм закончи эго эш!
  
  
  Ул лежал тыныч кына, положив шәхес кулын. Бөтен видимости, ул спал, тик оныткан турында књрсђтелђчђк эләкмәде. Иң яхшысы-кылырга караклыгы берсе плавным непрерывным действием. Түгел оборачиваясь тикшерү өчен түгел, сагында торучылар бармы аның артыннан. Ворваться сзади, чыгарырга Алисию Тодд аша парадную ишек һәм китәргә. Принцип иде, ә гади генә кебек.
  
  
  Алсу вилла сидела на вершине югары утеса бу ягында Кала-Монго, острого мыса, ул чыгыш ясаган, ничек сосок савып бетерә, диләр, бу Гольфо-де-Росас . Хәзер ул следил өчен виллой сзади; алга таба иде отвесная скала, спускавшаяся бу сотню ярдов казанда " чиста су Средиземного күлмәк. Иде винтлы лестница - эш борынгы римлян? - высеченный шул ул стонал белән шөгыльләнүче тәмамланды бухтой белән пляжем һәм пристанью. Зур булмаган лодка ала җиңел вторгнуться шунда. К Кала мөмкин иде эләгү буенча гына узкой пыльной юлында белән шөгыльләнүче вилась көнбатыштан буенда ахырында утеса. Нигы припарковал Lancia бу миндальной уздырылган һәм соңгы узды, париж, пробираясь аша чокырларны. Ниһаять, ул ирешкән үзенең югары ноктасына сораштыру буенча нечеткой тропе, аны гына бәяли алалар тау кәҗәләр.
  
  
  Ул бүген булырга тиеш иде, эшкә алырга буенча, өстәвенә маршруты. Ай булачак соңгы чирегендә, шуңа күрә, ул түгел, бик яркой. Ул пронесется буенча вилле, ничек вихрь. Бәлки, эму туры килмәгән булыр иде убивать рус кызны, бәлки, ул булыр иде захватить аның врасплох яки ул сдалась булыр иде, башка төстәге буяулар. Ул предпочел түгел убивать аны. Ул бик артык матур булсын өчен, аны үтерәләр.
  
  
  Аннары, әгәр ул заполучит Алисию Тодд, ул улетит бу мгновение авыру. Аша парадную ишекне буенча аска таба винтовой лестнице өчен причал. Анда бар иде әзер лодка, аны ул булдыра алмас оештырырга күрше рыбацкой авылда Ла-Эскала, ә аннары ул гади переправился иде аша, шарт лау, су басу Росас. Шул вакытта гына түгел, ә элек ул позвонит бу «Барселона» дип сорады сыеныр урын бирњ. Урын, анда ул хатын-кыз бәхетенә булыр иде укрыться берничә көн дәвамында, әлегә исчезнет сильнейшее басымы. Һәм булачак басымы - күбрәк эму иде. Руслар барачак артыннан. Һәм Иуда да, әгәр ул чыннан да иде замешан.
  
  
  Нигы ул арада һәм зевнул. Бераз поспать эму да ярдәм итәчәк. Ул алды бинокль, ул лежал бу каменном идђндђ аның янәшәсендә. Эго бигүк беспокоила бу погоня. Ничек ул гына схватит мисс Тодд һәм скроется, калганы килеп чыкса гына. Ул чакта ул алачак табу өчен вакыт отвезти ee аша Пиренеи Франциягә. Бәлки, Хок алачак оештырырга ih очрашуны самолетта бару AX. Яки ничек анда. Ул янә зевнул. Барысы да гади кебек куриный суп. Әмма беренче нәрсә-сезгә кирәк өчен куриного супа, - бу тавык.
  
  
  Ул поднес бинокль к глазам. Икесе дә хатын-кызлар элеккечә үк иде обнажены на резиновом матрасе. Алисия Тодд спал, әле обнимая кызны кулын һәм смазанной май күкрәгенә.
  
  
  Нигы дип билгеләп үтте ул бер үк вакытта белән Тасией Лофтен. Димәк, ул спала! Моның артында ленивым, скучающим һәм надутым взглядом ул бик наблюдательна. Хәзер ул вскочила. Ул тревогой повернула үзенең матур йөзе к скале, анда таба Нигы. Була алмый бернинди шик тә юк ки, аның поразило: вспышки яктысы. Кискен нурлары сүнү света чагылыш таба нче металлической яки кисәкләре тутырылган пыяла өстендә. Кемдер шпионил, артында, бүгенге скале, кояш сигнализировало әй, аша линзы!
  
  
  У N3 иде экстрапериферийное күрү сәләтен көчәйтә яхшы ярымсакчы бу америка футбол. Крае күзләрен ул тоттым вспышки. Алар бардык уңнан, на расстоянии артык түгел, берничә йөз ярдов. Шулай итеп, кем дә булса, тагын наблюдал өчен виллой һәм ике хатын-кызлар да бар иде цветного каплау өчен линзах бинокля.
  
  
  Нигы соңгы тапкыр взглянул бу виллу, һәм әле генә күрдем кызны белән шөгыльләнүче бросилась белән Алисией Тодд аша кара барышын йортка. Икесе дә хатын-кызлар хәзер завернулись бу сөлгеләр. Нигы рассмеялся. Эму кызык иде, - дип әйтер Тася - мөгаен, аның переполняет чопорное негодование! Теләсә кайсы очракта да, бу булды, яхшы сәбәп затащить хатын-кызны эченә.
  
  
  Нигы убрал бинокль аерым футляр. Тася аңа кул астында караганда күбрәк ул предполагал. Ул йомшак проклял башка любопытного. Хәзер кыз иде әзер внезапной куркыныч. Бүген кич ул булачак настороже. Нишлисең, моның белән берни эшләп тә булмый - эму барыбер китәргә кирәк иде.
  
  
  Нигы бераз отступил астында чыгыш ясаучы таш. Очрашу мизгеле. Пар мизгеле. Өч. Шуннан соң кояш яңадан вспыхнуло бу стекле. Нигы төгәл әле, кайда иде бу. Уңнан һәм бераз түбәнрәк, ярдах кайсы илле ел аңа. Яхшы.
  
  
  Әгәр эму кирәк иде, кемне дә булса үтерергә, бу кирәк иде эшләргә тыныч кына. Ул бераз пошевелил запястьем, һәм стилет выскользнул буенча замшевых ножен аның уң предплечье. Ручка приземлилась откровенные арасында эго пальцами. N3 тикшерде үз люгер, әмма удостоверился, ул издает безнең тавыш. Пистолетын тускло һәм жирно блестел кояшта - ул орудие үлем, смазанное высокоточным май. Нигы положил эго кире кобуру.
  
  
  Ул уртаклашкан үз укрытие һәм пополз к отраженным солнечным лучам. Ул продвигался җиңел һәм бесшумно. Скрытно, белүче тамашачы шунда ук уйладым идем турында гремучей змее белән шөгыльләнүче движется буенча каменистому идђндђ к берни подозревающему зайцу.
  
  
  
  
  
  
  4. БАШЫННАН ИКЕНЧЕ ВРАЩЕНИЕ.
  
  
  
  
  Йорт каса үзен-де-Флоридо, ул төшергән Нигы Картер , сөргендә участогында җирнең якынча ике ел ярым милях нче розовой виллы. Бу булды квадрат корпусы, ул еллар узу белән, шталь коричневым килде һәм бу негодность. Исеме иде подходящим, чөнки биредә цвели роза һәм күпсанлы субтропические чәчәкләр, ә шулай ук вечнозеленые дубы, каменные нарат, казуарины һәм берничә пальм белән увядшими коричневыми яфраклар, алар дребезжали бу төнге морском бризе. Берничә хуҗалык корылмаларның, шул исәптән омтылыш конюшни тирәсендә грубого таш. Ишегалды иде обнесен четырехфутовой стеной шул ук төстәге, дип йорты. Ягыннан күлмәк иде, зур эчке дворик, выложенный кызыл глазурованной плитка белән фонтаном, ул да эшләде күп еллар. Артта иде аңа тимер капкалар бу стон, алып баручылар өчен бераз плато белән аның открывался төре утес һәм диңгез ерак аста. Ул возвышался өстендә су, һәм бу ужасное хисе, сез карадыгызмы буенча аска таба отвесной стонать на угрожающие валуны кайсы илле метрлар түбәнрәк. Куркынычсызлык максатларында иде возведены тимер капкалар, әмма алар заржавели һәм рухнули.
  
  
  Иң делле иде бу, тормыш љчен дђ куркыныч. Тавышы ни өчен Дөнья Ана, экономка, запретила үзенең улына Пабло уйнарга анда. Һәм нәкъ менә шуңа күрә Пабло - башлагач, аның әнисе йөрдем өчен ача башлаячакбыз авылга - чыннан да уйнады анда. Дөресрәге, ул сидел дремал һәм уйлады турында странном североамериканце , ул шулай поспешно арендовал виллу.
  
  
  Бу минем өчен иде сумасшедший сеньор! Ничек ул торопился һәм нинди акча! Mucho dinero! Пабло инде накопил яхшы стопку песет. Ул өметләнгәнен, дип тагын да күбрәк булачак. Һәм, әлбәттә, булыр иде, әгәр дә барысын да бәйле, аңа, Пабло Эстебана, Маурелло Гонсалеса һәм Джонс. Пабло иде зур караганда, сез әйтә алыр иде; күбрәк подозревала эго әнисе. У мескен хатын-кызның авыр тормышы, шулай да, әй, алдык чикләргә үзләренең зур хаталар гына бер: влюбиться бу америка сәүдә моряк, ул вакытлыча задерживался бу Кадисе. Ул гына да түгел, теләгән анда өйләнергә. Әмма ул назвала улын эго исеме һәм уехала авылга калмасын өчен, плетеные һәм стыда, һәм вырастила малай иске гадәтләре, чиркәү һәм җәмгыять. Бу артык унике ел элек. Һәм хәзер дөнья матур Ана белмәгән, нинди иң делле иде Пабло. Бәлки, бу бик яхшы, чөнки ул, беркайчан да алмады аңларга әлеге заманча балалар, фильм, Битлз, тере, ләкин томана, белемсез ум һәм арзан укылыш. Пабло килде вакытында. Муй бот!
  
  
  Пабло вытащил тирәсендә кармана потертых синих джинсов пачку вак файдаланырга омтылу һәм посмотрел на нах. Аның җитәрлек акча өчен сарыф кино, тик ул булыр иде сарыф бераз күбрәк. Ценымногие күбрәк. Аның создалось дигән тәэсир сеньор Хьюз җыенмый калырга озакка - бу сеньоре иде, нидер muy raro, - дип уйладым, - дип эму кирәк ковать, әлегә тимер тагын да пешерә.
  
  
  Сүз уңаенда, турында ковке утюги - тавышы гасырлар сеньор. Булмый ошибиться, посмотрев на гул бу уңайлы машина. Пабло башыннан ук яратты, бу иске Lancia. Хәзер ул поспешил бөтен ишегалды килде, нәкъ вакытында күрү өчен, ничек сеньор въезжает бу каменную ат абзары төзиләр белән шөгыльләнүче использовалась ничек гараж.
  
  
  Пабло да берьюлы прибежал к сеньору. Ул көттем күләгәдә. Малай түгел иде застенчивым, әмма ничек һәм күпчелек испаннар, бик вдумчивый. Һәм эго тиз баш миен подсказал эму, дип, бәлки, сеньор теләмәгән өчен эго беспокоили.
  
  
  Ягъни сеньоре Хьюзе үзгәрде; Пабло берьюлы диде. Беренчедән, исерек килеш ул выглядел. Бу зур үзгәртү. Әлегә кадәр хорька сеньор һәрвакыт muy ebrio ! Ләкин күбрәк. Һәм тагын, дип,-дип: сеньор барды, югыйсә. Ул сайламыйча, югыйсә. Кинәт сеньор шталь бөтенләй башка кеше иде.
  
  
  Пабло шунда ук бу тойдым. Баш миен егетне шунда ук наткнулся бу дөреслекне. Сеньор дип уйлаган идем, чөнки ул бер генә. Ул белми, кемдер эшләрегезне тикшереп күзәтүче артыннан! Пабло тулысынча скрылся күләгәдә якынлашып килүче сумерек һәм сокланып карадым.
  
  
  N3 вынул чишмә тирәсендә замка зажигания һәм сунул минутына. Ул тукталды ишеклђр артында œтте иске конюшни өчен осмотреться. Бик тыныч кына. Беренче луч маяк булып узды өстендә виллой кебек зур стрелка сәгать. Кош щебечут бу казуаринах йоклар алдыннан. Кухняда виллы горела бер лампасы сәгатенә. Иде безнең, тавыш, безнең күләгәдә, безнең хәрәкәте кешеләр. Бик шәп эш! Пабло булырга тиеш, китеп барган авылга үз әнисе. Искитмәле! Ул тиеш иде калырга одиночестве эшләү өчен, аны ул задумал.
  
  
  Нигы минем янга килеп, к задней өлешендә Lancia һәм генә наклонился өчен прислушаться. Шкаф иде, бик зур. Бу ир-атка шунда гына булачак, бик уңайсыз. Пробасы һава да иде буарлык. Нигы бесстрастно дип. Ул ишетте суету бу багажнике. Кемдер бәрде буенча металлу, глухой удар. Гади постучи, иптәше булып чыга!
  
  
  Ул уртаклашкан ат абзары төзиләр һәм таба килә башлады к вилле. Моның белән кеше иде, барысы да тәртиптә, әлегә Нигы әзер түгел идем сразиться аның белән. Тегүче, Нигы, ниһаять, кабул ванну һәм побрился, бер һәм закурил! Тәмәке тарту, чынлап та, урынына алсын покусывать трубку Хьюза. Аннары ул иде төгәлләргә үз планы-коенган вакытта. Аннары интервью - бу кеше багажнике, һичшиксез, заговорит! Ул инде иде напуган. Бәлки, берничә җаваплар берничә сорау, һәм шул чакта ул алачак дәвам итү эшен төн. Ул тиеш починить бу рыбацкую лодку, аннары кайтырга розовую виллу һәм похитить англичанку. Әгәр барысы да барачак яхшы булса, к утру эш булачак карар кылынган. Әгәр ул эшләмәячәк бу шулай бик тиз менделәр, Хок забудет турында романе белән Гей Лорд. Хоук гафу, сиңа барысы да диярлек, әгәр син үтәгән бирем. Нигы двинулся алга тихонько насвистывая, өйгә.
  
  
  Буэнас тардес, сеньор.
  
  
  Нигы торды неподвижно. Бу малай иде, тегүче тик синнән! Пабло, киләсе hipster бу испанской версиясе. Начар малай, дип уйладым ул, тик бүген ул кирәк эму, ничек зубная була.
  
  
  Хәерле кич, Пабло. Мин түгел, ди, сине. Аны уйлады, сез киткән бу авылга.
  
  
  Малай җитди посмотрел аңа. Пабло иде худощавым, ә аның тире омелой оливковый тљскђ. Бар иде зур карие глаза, алар караган астыннан свирепой, блестящей кара шевелюры. Эго тешләре иде маленькими һәм өр-белыми. Бу nen иде, мин тырышам, әмма чиста футболка, синие джинсы һәм сандалии башка носков.
  
  
  Мин дә барам авылга, сеньор. Әнием китә, ә ул юк. Аның телим өйдә калырга һәм послушать радио, ләкин ул сломано. Ул уйнамый. Ә хәзер мин белмим нишләргә, сеньор.
  
  
  Әгәр малай булып калачак монда, ул басар бар аның юлында. Ул схватился моның белән кеше, алыр идек раздаться крики. Бу мөмкин, хәтта куркыныч.
  
  
  Нигы вздохнул турында үзләрен. Џђрчак нидер комачаулаган. Кайчан эфирны авыр заданием, аның беспокоили хәтта малейшие неприятности. Тик ул елмаеп куйды һәм әйтте: «Мин күз алдына да китерә алам, дип, радио да эшли, чувак». Ул әле бу кухняда: старинный «Атватер-Кент» белән рупором. Кыен поверить. У Ника иде рид. Бәлки, шул рәвешчә ул алачак акчаны янга калдырырга вакыт! Эму тоелды иде бу шактый оста егет. Килгәндә исә, акча, сез, мөгаен, булыр иде эму ышанырга кадәр билгеле бер дәрәҗә.
  
  
  «Кызганыч, турында радио», - дип дәвам итте ул. «Тик әлегә син монда, бәлки, син протянешь миңа ярдәм кулын. Акча эшләү берничә песет өчен ?
  
  
  Пабло рассмеялся. 'Әйе, сеньор! Бик яхшы! Бу сезгә кирәк нче Пабло? Ул өметләнгәнен, бу белмәгәнне ул добьется тиз. Ул чакта ул алачак акча җыярга һәм сарыф кино. Бүген кич иде una pelicula magnifica белән Хамфри Богартом. Ул түгел иде бу калдырырга.
  
  
  "Барысы да әйбәт." Нигы үткәрде кулы буенча взлохмаченным волосам малай. 'Турында килештеләр очрашуда. Расскажу, нишләргә аннары бу юлламасы авылында. Бу Эстарите. Ә хәзер аласың приготовить миңа ванну. Muy pronto! Аның арыдым һәм пычрак! '
  
  
  'Әйе, сеньор! Аны эшләячәкмен моны ачыктан-ачык, хәзер ». Кайчан Пабло побежал җыя суга кухняда һәм налить ee зур ванну беренче планда катта, эму килде башын, дип сеньор, чыннан да, выглядел усталым белән якын ара. кансадисимо. Арыдым, ничек эт.
  
  
  Ярты сәгать узгач Нигы погрузился зур ванну, яртылаш наполненную җылы су белән, уйлаган довериться малайга әле бераз, аннары моннан, ничек күпмедер вакыт игътибар белән тыңлады Пабло. Беренче тәэсир Ника турында мальчике иде, дөрес: негодяй, әзер да, дачада да шуннан була иде, нидер алырга. Ул китте эго бу Эстарит, ул бер тотарга тырыштык үтергән ике зайцеву: малай түгел дә комачауламаган иде һәм кичекмәстән ярдәм итәргә достать лодку. Хәзер, ул үлгәч, чыннан да карар сарыф бүген кич, башлану вакыты сөйләргә.
  
  
  Нигы, расслабляясь бу ванне, выкуривая сигарету һәм вакыт-вакыт делая глоток тирәсендә югары стакана фундадора су белән шешђлђрдђ, превратил бу бик загадочную һәм простую тарихы. Ул малайга нәрсә белән шөгыльләнергә тели «бизнесы». Моның өчен эму кирәк иде яхшы лодка, ныклы белән ышанычлы кешесе бар башлыгы булып. Булдыра алырмы икән Пабло табарга андый кеше авылда китерергә эго бу виллу? Бу кичен? К полуночи? Ир-ат, ул тәҗрибәле тотарга тел өчен зубами?
  
  
  Зат малай озарилось аңлап һәм восторгом. Ул вращался на скамейке, каян восхищался әлбәттә матур мускулатурой североамериканца . Ул алачак бу. Si! Ул тулысынча аңладым!
  
  
  Контрабандистов! Малай восторженно яздырган бу әйтү. Чын күңелдән, ничек фильмда. Димәк, ул аңладым-бу дөрес, моның белән сеньором Хьюзом. Сеньор иде, күбрәк кешеләр дип уйлаган идек! Ценымногие күбрәк! Сеньор түгел иде охранником, ә контрабандистом. Әлеге голлар Пабло всплыли бирү турында лакомствах, увенчанных песетами. Нигы дип һәм позволил үзенә восхищаться үзе. Нишләп әле уйнарга контрабандиста? Испаниядә контрабанды иде нәрсә кебек милли времяпрепровождения. Катнашырга алыр, барлык теләүчеләр. Уңышлы контрабандистов ценился диярлек үк, югары, ничек тореро.
  
  
  Ул тапшырды Пабло пачку песет һәм юнәлде эго. Ул кайтачак бу полночь кеше белән буенча исемендәге Себастьян, у, аның яхшы лодка белән бик яхшы ярдәмлек двигатель, һәм ул, мөгаен тапканчы акча эшләү берничә несправедных песет. Ул уходил, Пабло иде җиденче күктә нче бәхет. Ул бөтенләй оныткан турында фильмда, ул отель ел саен Фигерасе. Хәзер ул үзе снялся кино. Бу иде Хамфри Богарт!
  
  
  Пробегая mimmo конюшни, Пабло взглянул зур желтую "Ланчу". Ул искә төшерде, ничек сеньор наклонился өстендә багажником берьюлы аннары моннан, ничек припарковал машинаны. Әлбәттә, инаныгыз ул дөрес заблокирован. Эльботин, чыгару, әлбәттә, бар иде анда. Әмма Пабло моның түгел, күрдем. Тагын юк! Малай башлады данын үзенә зур суммалар песет, ул чыкмаган буенча виллы һәм shell буенча пыльной ак улочке авылга. Аннары ванны һәм бритья Нигы нык освежился. Ул керде темную прохладную йокы бүлмәсе оештыру белән югары потолком һәм обнаженным растянулся на түшәк. Ул барлык иде әле усталым, әмма шул уйлар турында булачак гамәлләрендә талчыгу булды ускользать, аның да күбрәк. Бераздан ул сель, скрестив аяклары һәм кабул беренче позу йоги. Бар иде, вакыт җитәрлек. Иде генә бераз тугызынчы. Шуңа да карамастан, ул погрузился бу глубокую медитацию - бу вакытта вакыт һәм көчле умственного контроль, һәм ул да тоймадым кирәклеге эзләргә истину, скрывающуюся өчен хаклык хәзер. Иске брамин, обучавший эго", - диде, - дип самоидентификация һәрвакытта да тулы булырга тиеш. Була кулланырга бу техниканы поверхностно к гамәлләргә, алар бигүк углублялись бу әйберләр. Бу хәл бүген кич. Гамәлдә, алар калды, бераз өстендә. Аннары моннан, ничек бәрелешләр разгорелась, булмады хәл итү өчен размышлений. Бәлки, ату, кан һәм крики. Бәлки, үлем түгел, арада өчен тирән размышлений.
  
  
  Ул ясаган тирән вдох һәм позволил үзенең мускулистому животу тулысынча опуститься, шуның запустив процессы мысленного осмоса. Эго уйлар әйләнеп розовой вилле, һәм теге, ул шунда күрдем. Ул шунда ук аңладым, кайда хата җибәргән.
  
  
  Бу мөгаен небрежностью, тик барыбер ошибкой. Ул шактый небрежно дип фаразлады, дип вилле булмаячак охранников-ир-атлар. Мондый булырга мөмкин фатальным өчен эго һөнәре. Никадәр ала ул фикер йөртергә, ул хаклы, әмма керде шактый ерак. Хәзер ул яхшырак белә идем. Әлбәттә, бик сак! Башкача мөмкин дә түгел. Алар вступали бу көрәш генә кайчан стемнело. Мөгаен, алар хәтта бу вилле, ә кайдадыр шушында, якында гына. Алар бодрствовать нче заката атканчы, ә аннан кайтачак, шунда, каян килгән - монда, якындагы авылга. Эстарит, кая ул әле генә послал Пабло выследить контрабандиста!
  
  
  Әйе, иминлек, һичшиксез, булыр иде. Нигы иде ih тәкъдим итәргә. Ул инде аша бик күп үтте. Ныклы паровые бу арзанлы киемнәрдән. Каты, квадрат баш. Мускулларын кебек эш аты. Күбесе түгел лишено батырлык һәм күнекмәләрен түгел, изобилует фантазией, чутьем һәм инициативасы. Бу кешеләр оста подчиняться приказам һәм умирать, ләкин бу барысы да. Ул якынча белән презрением изгнал ih тирәсендә баш. Булмаган нәрсә турында борчылу. Бәлки, хәтта бетереп ih тулысынча узу. Ул булырга тиеш иде, мөмкин кадәр азрак шуметь, һәм хәл итү буенча избегать үтергән. Policia шактый кырыс Испаниядә, ә Guardia Civil белән лакированными сапогами һәм яшел формасы итә карабинами иде тагын да катгый. Иде бу солдатлар күбрәк полицейскийлар һәм алар, ихтимал, түгел иде, бик дружелюбны булса, ритмын аның. Аннан соң, сездә иде испаниянең полиция, куркынычсызлык, аның кирәк иде", - остерегаться. Бу кешеләр шулай ук булырга мөмкин, бик свирепыми. Испаннар, нигездә, жестокий халык. Алар булдырдык инквизицию. Ә N3 берни дә ишетмәдем турында испанских подземельях.
  
  
  Нигы стряхнул җиңел йога-транс. Шулай итеп, мәңгегә иде эшләргә, тиз арада, тавыш бирү һәм барысы да. Ничек привидение анда-монда. Хватай англичанку һәм кит. Нәрсә эго поразило. Әгәр Алисия Тодд түгел тапканчы китәргә? Иде шанс. Ул артык яраткан рус кызны өчен, трезво фикер йөртә яки аңларга, куркыныч предательство. Ул ышанам турында фикер алышырга түгел өметләнә. Нигы тыйнак кына елмаеп куйды һәм күтәрде бу почмагында чемодан, тирәсендә миңнегәрәй носорога. Ул ташладым эго бу караватка җитештерүче һәм ачты. Ул тикшерде энәләр һәм героин запасы, ул алып килде үзе белән. Барысы да, теләсә нәрсә булсын өчен, ярдәм итәргә янында англичанки яхшы кәеф, һәрхәлдә, кадәр булган хорька, әлегә ул вернет аны Англия.
  
  
  N3 килеп к туалетному столику һәм күтәрде кривую трубку, лежавшую янында мешком белән табаком. Ул постоял, әнисенә карап нах, аннары отбросил трубку. Ул ударилась турында диварны һәм сломалась. Нигы рассмеялся. Сәламлим, Кеннет Людвелл Хьюз! Авторы гына дип испустил последний вздох. Бүген кич ул гамәлдә булачак астында үз флагы. Бу тизрәк һәм җиңелрәк. Тавышы һәм кончилось катлаулы прикрытие, ул уйлап тапкан Хоук! Ләкин ул выполнило үз бурычын куйды. Ул сиздермичә исә эго бу виллу. Яртысында тугызынчы ул спустился бу ат абзары төзиләр. Светлость хәзер растаяла иде. Нигы аңлы рәвештә бирделәр эго үзенә, позволив страху һәм острому дискомфорту алырга загыйфь. Янында кеше хәзер калмады, күп энергия. Ул тукталды янында машиналар һәм прислушался, әмма берни дә ишетте. У Ника леп сђер хис к аңа. Йә рабби ... әгәр бу кеше иде, мәет хәзер? Тик бу хђлнећ булу ихтималы аз. Ул спрыгнул белән каменной стеналар бүген муеннарына кеше төште аңа аяк. Бу кеше мгновенно аңын да тагын иде отключке, кайчан Нигы ткнул эго бу спину, тик ул сломал үзенә муеннарына. Ул игътибар итте, бу игътибар, чөнки эму түгел синнэн кияргә үзе белән калдыра. Ачып багажнигына, ул өметләнгәнен, бу кеше дә вафат була. Беркайчан да тагын мәетне җавап бирми сорауларына шулай бик тиз!
  
  
  Ир-ат да үлә. Ул несчастен һәм напуган, әмма үлә. Кайчан Нигы кылды, фонарь, әйберләр өчен билбау анда, ир-ат уставился аңа киң раскрытыми испуганными күзлегеннән. Ул тулысынча свернулся-ябык пространствода-барган башлады шау-гөр килеп завывать югары пронзительным тавышы. «Хесу - Гайсә, агуа! Костя ходайга - агуа! Бар иде невнятный каталонский акцент төньяк өлкәдән.
  
  
  Нигы күтәрде, аны ничек капчыкка белән картошкой, хђрђкђте башлануны кђњсђ тирђсендђге, һәм швырнул идәнгә конюшни. «Су юк», - диде ул. 'Бәлки соңрак. Әгәр дә иркен сөйләшергә дә кыен. comprendo? '
  
  
  Ир-ат катался буенча идђндђ, кланяясь һәм разгибая скованные кулны. Ул карадым бу фонарь, әйберләр өчен билбау, ничек хайван бу агонии. «Үз-үзенең! Аны аңлыйм. Тик мин умираю нче жажды, сеньор! Зинһар, умоляю: берсе бер стакан? Нигы бәрде аның эго ногой буенча ребрам. Шактый нык булсын өчен, повредить, әмма җитәрлек дәрәҗәдә булсын өчен, сломать сөякләр. Ул гына да түгел, тоймадым жалости моңа буенча математика, һәм, янәсе, нәкъ менә ул да үзен начар хис итә садистом, кайчан пинал аның. Тавыш бирү ничек мәңгегә гамәлдә иде. Ул отель ишетергә моннан кеше дөреслекне, бөтен дөреслекне һәм башканы правда. Вселяйте курку һәм булыгыз бераз грубоваты, һәм шул чагында сезнең барысы да әйбәт була. Алар яшәгән күрсәтү көч, пыток һәм үлем! Күбрәк алар берни дә белмәгән. Ул үз алачак җаваплар. Һәм - Нигы бераз внутренне вздрогнул - ул чертовски кортлардан, бу бик яхшы белә идем, нинди булачак бу җаваплар. Бу кеше, чыннан да, сездәге әгъзасы бандита Иуды.
  
  
  Нигы толкнул ирне бу кухню виллы. Белән потолка на веревке свисала гына лампасы сәгатенә. Ул иде кеше урындык янында зур шлифованного урындык. Нигы налил үзенә бер стакан су тирәсендә зур шешә бу почмагында. Ул акрын бер һәм облизал иреннәре. Ир-ат жалобно посмотрел аңа. Ул протянул кулын кот очкыч хәл дрожал. «Dios mio, сеньор, нибары бер бер стакан!»
  
  
  Нигы вылил оставшуюся су таш пол. Ул карадым, ачылды, бу мәсьәлә буенча ничек кобра. У Иуды булмады аерым сайлау, ләкин бу кеше иде калырга гади генә булмаган. Бар иде гладкие, сальные чәч һәм тонкие усы. Мутные күзләренә иде уклончивыми, ә аның темная тире иде рябинах. Эго тулы булмаган тешләре состояли тирәсендә көрән обрубков.
  
  
  "Снимай ыштан!" - дип боерды Нигы.
  
  
  «Сеньор! '
  
  
  Ники иде соры спорт чалбар һәм чиста ак рубашка. Рубашка иде белән короткими рукавами, шуңа күрә ир-ат иде күрергә замшевые ножны бу предплечье N3. Нигы вывернул запястье, һәм стилет скользнул эму бу кулын. Ул күрсәтте, аларга кеше буларак, стальным указательным пальцем. «Сезнең ыштан, һәм тиз! Брось эго бирегә.
  
  
  Ир-ат төшергән арзанлы хлопчатобумажные-ыштан һәм ташладым эму Ника. Бар иде тонкие аяклары белән черными волосами. Нигы рассмеялся ухмыльнулся эму. Бу иде психологик трюк, аңа ул өйрәндем борын-борын заманда. Ир-ат башка штанов һәрвакыт невыгодном хәле. Символы югалту мужественности.
  
  
  Нигы вытряхнул содержимое пакетын идәнгә. Кошелек, вак-төякме - сентимо һәм песеты - посеребренное распятие, пычрак носовой платок, скомканная пачку тәмәке Эль Торо ... һәм пыяла тубы кебек теге, нәрсә өчен кулланыла таблеток.
  
  
  Нигы алды трубку карады аны. Эчендә иде золотистый паук, ул лениво двигался һәм сгибал суставчатые лапы. Нику кызык булды, алар нәрсә ашаттылар бу тварей. Ул " дип ир-атка һәм күтәрде трубку. «Арана!»
  
  
  Ир-ат пожал җыерып. «Минем хобби, сеньор». Эго тавышы казался рәсүленнән һәм дрожащим, әмма N3, дип билгеләп үтте ул башлады набираться храбрости. Бу имело зур әһәмияткә ия. Бу биләячәк күп вакыт. Ул ясаган артык кискен зат һәм аның кинәт тавышы. Буенча-испански һәм никадәр бу мөмкин белән каталонским акцентом, диде ул угрожающе: «Син лжец һәм вор, һәм кусок дерьма күзләрендә синең әниләр. Сез - отвратительный отрывок буенча иң грязной әйберләр на свете. Сез принадлежите к банде кеше үтереп утырган җинаятьчеләр буенча исемендәге һәм Пауки эшлисез кеше хокуклары буенча исемендәге Иуда! Әгәр син признаешь моның, ә признаешь шунда ук аның сиңа глотку перережу! Ул минем янга килеп, ир-атка карата һәм положил кончик стилета эму бу муеннарына.
  
  
  Ир-ат заерзал бу кресле һәм вздрогнул, әмма үтелгән круче караганда Нигы дип уйлады. Яки, дип уйладым N3, ул күбрәк курка Иуду караганда мине. Нишлисең, бу да була, нидер эшләргә.
  
  
  «Бу тумаган», - причитал ир-ат. «Аның злоумышленнику, гади пастух. Мин аңламыйм, нәрсә турында сез сөйләгез.
  
  
  Нигы глубже вдавил археологларның кончик стилета бу мягкую плоть. «Гади пастух? Пастух белән кадерле биноклем һәм пистолетом «Беретта» дөньясы белән патроннар һәм острым пычак белән! » Ул үз янына чакырып ала эго кешенең, тегесе иде, тагын башка аң һәм сбросил со скалы бу күп.
  
  
  «Мин таптым, алар әйберләр», - диде ир-ат. «Хокукы, сеньор. Аны ... аны тапкан ih бу пещере. Дөресен, аның вор, сеньор. Әйтик, син доложишь оборудова миңа полициягә, аны?
  
  
  "Мин доложу полиция. Аның, дип ышанам твоя авырткан кан булыр, бөтен идђндђ биредә, әгәр син перестанешь врать. Нигы ткнул стилетом. Ир-ат закричал һәм отпрянул. Ул поднес кулын к горлу һәм киң раскрытыми күзлегеннән посмотрел на кан, агымдагы җылы һәм липкой буенча эго пальцам.
  
  
  «Белђсегез килсђ», - дип кырт кисә Нигы. «Мин монда өчен түгел шутить. Икенче удар булачак глубже! '
  
  
  Шуңа да карамастан, ир-ат колебался. Иде запуган Иудой. Нигы наклонился карата ир-атка; стилет иде ирешњ откровенные арасында уклончивыми күзлегеннән. «Бәлки, бу, чөнки син глуп», - диде Нигы. «Бәлки, син шулкадәр глуп, дип замечаешь. Ул чакта слушай игътибар белән, лживый башка - әгәр син откроешь авызы, Иуда убьет сине, әйе ?
  
  
  Үз страхе кеше оныткан үзен. Ул кивнул һәм пробормотал: «Үз-үзләренең! Мин алмыйм, сөйләшергә! Аңа поклялся берни турында сөйләргә бу кешедә, кеше турында, аның сез называете Иудой. Чөнки мин умру худшей үлем... - Ул замолчал һәм посмотрел на Ника выпученными күзлегеннән.
  
  
  Нигы загипнотизировал аның кебек дракона, кош-корт. Ул ухмыльнулся һәм әйтте: «Әлбәттә, аны аңлыйм, иптәш. Расих. Ләкин уйлагыз бу мгновение: Иуда убьет сезне, әгәр ул поймает сезне, әгәр сез откроете авызы. Әгәр син откроешь авызы , аны шәхсән олактырачакмын сине бер минуттан. Миңа да туры киләчәк сине тотарга. Син минем инде бар!
  
  
  Нигы посмотрел на җибәргәннәр. «Бирәм сиңа бер минут, амиго. Бер минут, хәл итү өчен, яхшырак микән үләргә шунда ук ышаныч белән яки соңрак мөмкинлеге белән бу качу. Ачыкларга.'
  
  
  Пепе Гарсия несчастно откинулся бу спинку урындык. Ул бу ловушке, һәм ул белми иде бу. Ул шулай ук белми, бу дьявол белән эго неумолимыми күзлегеннән, бу североамериканец белән эго мускулами, дәрәҗәсендә веревки, - туар күз алдында булса, ул, диде. Пепе тирән вздохнул. Ул ике ил арасындагы дьяволами! Кеше, аның алар! " - дип Иудой - Пепе эго элек беркайчан да күргәнем булмаса да, - бар иде шул ук дьяволом, ничек бу зур матур сеньор. Әгәр ул ачачак авызы, Иуда эго убьет - әгәр алар эго поймают! Әмма, бәлки, Иуда эго түгел поймает. У Пепе иде күп туганнарын, ә Испания зур иде ил белән. Бәлки, эму бетереп спрятаться от Иуды. Пепе янә вздохнул һәм сдался. Яхшырак дьявол на расстоянии караганда, ачыктан-ачык алдында синең. Dios mio! Ничек аңа больно от моның стилета!
  
  
  'Аңа булырмын сөйләргә. Аңа дөресен дөреслекне, сеньор! Вәгъдә Пресвятой Богородицей, тик башта бирегез ни дә булса эчәргә?
  
  
  «Соңрак», - кискен диде N3. «Син закончишь. Әгәр солжешь, су, гомумән, булмаячак. Ул чакта син умрешь ». Ул йомшак вә бәрде аның эго стилетом бу яремную венага.
  
  
  Сүзләрен вылетели буенча усть ир-атлар. Бу, чыннан да, дөрес, - дип ул игълан белән Пауками - иң зур төркеме чын Пауков, чөнки анда иде ике төркем, ярар, тик сеньор белә иде инде бу? Матур - эго, Пепе, күптән керткәннәр бу банданы «Пауков». Кайчан иске босс Эль-бродяга әле дә бар иде хакимияте - сеньор да теләмәгән ишетергә турында Эль-бродяге хәзерге вакытта ? Әмма бу отель ишетергә игелекле лорд?
  
  
  Турында гына Иуде? Аның, мәсәлән турында гына Иуде. Әмма ул, Пепе, стоявший на аскы ступеньке баскычлар, аз дип әйтә иде, бу хакта кеше Иуде. Ул беркайчан да эго күрмәдем. Бик азлар гына эго күргәнем булмады. Бары капитанам, вождям иде рšхсђт ителђ үзе белән очрашырга Иудой өчен получившийся ih боерыклары. Бу боерыклар тапшырылды, һәм campesinos, крестьяннар, эшләдек, ничек аларга әйттеләр. Аларга туры килгђн ике тапкыр уйларга кирәк, моның өчен дә эшләргә. Ул, Пепе, үзе иде шул хәерче кемпесино.
  
  
  «Кайчан син беренче тапкыр ишетте турында Иуде?» Нигы сидел берничә футах ел ир-атлар өчен перевернутом билеты откан. Ул туры стилет һәм позволял люгеру артык угрожающе висеть на спинке урындык. Пепе нахмурился һәм почесал башын. «Мин ышанам ки, сеньор. Бәлки, алты ай. Аннары ул килдем белән Мучо Динеро өчен алырга яхшы нигезләмә өй Пауков. Тиздән ул шталь баш! Минемчә, элек тә бар иде, тагын берничә кеше үтерү. Тик мине анда түгел иде ».
  
  
  Нигы Картер рассеянно кивнул. Бу типично өчен ысулын Иуды. Үтерергә, кемне дә булса, ә аннары үз өстемә җаваплылык. Убивать кешеләр иде аңа каршы (яки кемне ул күбрәк алмады файдаланырга кирәк.
  
  
  Биш минут узгач, ул белми, асылда, дип отель белергә. Бу кеше, чыннан да, аз дип белми идем турында гомуми картинада. Әмма инстинкты Ника подсказывали эму дип, бар нәрсә - нечто мөһим, - дип белдерде ул мөмкин выжать тирәсендә моның немытого бандита . Нәрсә срочное мөһим. Пепе түгел иде, иң яхшы лжецом. Җиңел булды аңларга, анда ул теләр идем оправдания. Моннан тыш, Пепе күп уйлады. Нигы кылды, йөзе җитди иде һәм бик җиңел аңларга китерерлек тупас ялгыш фикеренә шунда ук буенча түбән лбом Пепе. Пепе чарның ниндидер бик мөһим! Пепе дип уйладым, әгәр ул алачак сбежать, һәм янә барып пауков, бу коткара ала эму тормыш. Хитроумно N3 башлады расставлять ловушку. Башта ул заставил кеше шуның кадәр эчәргә су, күпме генә аңа заблагорассудится.
  
  
  « Dios mio!» - диде ир-ат, кайчан эму туеп эчәргә, һәм вытер подбородок тыльной читләтеп грязной куллары. "Бу эшләре алга киткән минем файдага".
  
  
  «Пей шулкадәр, күпме телисең», - җайлап диде Нигы. «Әйт миңа, Пепе, анда залында штаб-фатиры әлеге Иуды?» Әйтерсең, очраклы рәвештә, ул позволил стволу люгера уставиться кеше.
  
  
  Пепе поперхнулся белән тревогой посмотрел на «люгер». «Мин шуны әйтә алам сезгә, мөгаен сеньор. Аны ишеттем генә имеш-мимешләр. Campesino , кебек, аның беркайчан да диләр турында штаб - фатирында.
  
  
  «Мөгаен, ул шулай бар, - дип уйладым Нигы. Иуда мөмкин лаеклы порицания булдыру, тик ул глуп. Ул махнул Люгером Пепе. "Ә бу имеш-мимешләр?"
  
  
  «Мин ишеттем, - дип урыннар бар төньягында, сеньор. Аңлыйсыздыр, бу бары имеш-мимешлђр. Буш сөйләшүләр башка, алар, ихтимал, беләләр, шулай ук аз кебек аның. Әмма имеш-мимешлђр йљри, дип Иуда залында узган старинном ачыла югары тауларында, ерак франция чикләренә. Миңа әйттеләр - шулай ук имеш-мимешләр - бу кайда булса, Коль-де-Аррас. Тирәсендә Франция, аңлыйсызмы?
  
  
  N3 кивнул. Бу мөмкин правдой. У Иуды һәрвакыт булачак ышанычлы базасы белән яхшы вариант побега.
  
  
  «Бу монастырь ... кайсы шәһәрдә яки авылда ул залда?» Булыр иде бик җайлы, әгәр, кайчан бу бирем башкарылачак, ала ул кайтырга выследить Иуду һәм ярдәме микрофонов һәм динамиков аның белән счеты тапкыр һәм мәңгегә.
  
  
  «Мин түгел, дип ышанам», - диде Пепе. - Минемчә, бу ерак түгел, чиген - бәлки авылыннан ерак түгел, иң яхшысы-де-Молло. Син - болар барысы да, аны аладыр дип уйлыйм. Аның уверенный, дип ишеттем бу! Хәзер ул карадым ка Ника диярлек сияющим. «Монастырь үзе, сеньор ... Мин шулай ук ишеттем, бу бер тирәсендә алар, анда монахлар йоклый үз гробах!» Неуверенная елмаю Пепе юкка чыкты, һәм ул поспешно перекрестился. 'Que tupe!' - дип әйтте. «Мин ышанмыйм, бу килгәнче минем вакытта. Бу монахлар - muy loco. Нигы менделәр перебил эго сорау: «Кайчан Иуда планлаштыра ограбить розовую виллу?»
  
  
  Ир-ат опустил авызы. Начар актер, туры килә танырга Нику. Әмма актеру түгел, һичшиксез, булырга, бигрәк тә акыллы.
  
  
  Пепе уставился аңа үз глупыми кофейными күзлегеннән. - Караклыгы, сеньор? Аңа берни дә белмим турында грабеже. Миндә берни дә юк ...'
  
  
  Цинично-караћгы тљстђге күзләр Люгера уставился тормыш Пепе. Ул конная площадь на билеты откан. «Зинһар, сеньор», - диде ул дрожащим тавышы. 'Аның әйтәм сиңа дөреслекне. Мин белмим, кайчан... - Ул тукталды һәм карадым ка Ника да артык артык тревожным.
  
  
  'Ах. - йомшак диде Нигы Картер. «Беренче, Пепе! Вакыт җиткәч, Иуда тели кылырга набег бу виллу һәм увести хатын-кызлар, алар да шунда торалар? Хатын-кызлар өчен алар сез шпионили? Тизрәк, Пепе. Минем пистолетын muy impaciente!
  
  
  Пепе әле көрәшкән. Әгәр дә ул гына иде яшерергә одина бу бик мөһим факт. Ул чакта эму булачак нәрсә турында торговаться, әгәр ул попытается кайтырга Паукам. Бу спасло иде эму тормыш - әгәр дә ул гына да түгел, ослабел һәм выпалил бу дьяволу аша тәмуг!
  
  
  Пепе посмотрел Картеру күзләренә. Эму кирәк күп көч - бу булмады, күрәсең бу тәмуг, - әмма ул башкарып чыга алды. «Минем уйлавымча, өч яки дүрт көн», - җайлап диде Пепе. «Мин ышанам ки, сез беләсезме, ләкин бу нәрсә миндә дә бар. Сез хаклы, сеньор! Калса, син һәрвакыт хаклы. Бу Иуда, чыннан да, җыела кылырга набег бу розовый йорты һәм хатын-кызлар алырга. Ул бигрәк тә тели заполучить бер тирәсендә әлеге хатын-кызлар; вотум миңа әйттеләр. Бәлки, сыч сатып алу, аны?
  
  
  Нигы сунул «люгер арасында» поясом да, спину, кая Пепе алмады дотянуться куллары. Ул ике длинными адымнар белән пересек таш идән һәм күтәрде плачущего кеше югары һавага. Ул качал аның аша яклар ягына, ничек терьер крысу. «Сез лжете», - диде ул тыныч кына. «Әмма мин беләм, дип әйтә алам моның белән поделать, Пепе. Бар, минем белән. Аның покажу сезгә төре ». Кечкенә полумесяц элеккечә излучал искиткеч саны света. Зәңгәр күк шулар тирәсендә иде усыпано йолдызлар. Бу ярком прохладном яктылыгында угрожающие скалы иде отчетливо күренә кайсы илле метрлар түбәнрәк плато. Нигы схватил Пепе зур кулы эчендә муеннарына һәм толкнул эго к ягында. Йомшак тимер капка задрожали, кайчан испуганный ир-ат бәрде ih ногой. Пепе тихонько бала уяна һәм, тезләренә егылып.
  
  
  'Dios mio! - юк! Үтенәм, сеньор! Заклинаю сезне барлык бөеклеге!
  
  
  «Калса, син беләсең күп набожных криков», - бесстрастно диде N3. «Бу бик яхшы, чөнки ул сезгә кирәк. Ә хәзер сез стоите!
  
  
  Ул күтәрде дрожащего ирне аякка бастыру. Пепе булдык, янђ кияргђ ыштан, һәм хәзер Нигы батып ремень тирәсендә петель. Ул обернул тирәсендә эго күкрәк астында ир-атлар үз куллары белән һәм просунул җеп аша пряжку.
  
  
  «Ә хәзер, - җайлап диде Нигы, - хәзер карарбыз». Ул генә застонал, кайчан обернул җеп каеш тирәсендә үз кулына күтәрде Пепе аша тимер капкалар. Ир-ат взревел. Нигы ухмыльнулся эму бу салкын яктылыгында йолдызлар. Пепе иде авыр да шундый авыр, - дип эго мускулларын алмадык саклап калу эго күпмедер вакыт. Вытянув бер кулын, ул тотты да ревущего кеше өстендә буш тирәнлеге.
  
  
  «Задержите сулышы булсын өчен әйтә. Аның саныйм кадәр ун - әгәр ул вакытка син түгел, башкача әйтеп тђ булмас иде, миңа дөреслекне, аңа сине брошу.
  
  
  Пепе бился, сопротивлялся һәм вертелся, ничек угорь на крючке. «Мин әйтәм сиңа», - кричал ул. «Мин әйтәм сезгә дөреслекне! Chloe - Диос - Диос - Диос ... '
  
  
  "Кайчан Иуда совершит набег бу розовую виллу?" Кинәт Нику килде, башын бик ачык идея. "Бүген кич белән, ә?"
  
  
  «Әйе», - прорычал ир-ат. «Әйе, Әйе! Бүген төнлә. Тиздән - ничек гына зайдет ай. Күп булачак пауков өчен тоту, хатын-кызлар! Чынлап әйтәм сиңа... Пепе башлады рыдать. «Чынлап әйтәм сиңа ... дөрес! ; Dios mio! сеньор. Аның сиңа барысын да сөйләде. Ә хәзер җибәр мине ».
  
  
  Бу мгновение Нику Картеру килде башына нәрсәдер похожее на жалость. Ул шунда ук отодвинул бу якка. «Мин, көчемнән бу», - диде ул тыныч кына. Ул отпустил ремень һәм наблюдал, ничек егылып белән бәрергә һәм криком, к валунам. Нигы чак кына арттарак басып торган. Беркайчан да мудро калдырырга шаһитлар. Ул выбросил Пепе тирәсендә баш. «Маленькое тәгәрмәч, зур тапшыру», - дип уйладым да ул, мчась кире өчен виллу. Иуда бәрде тиз. Тизрәк Нигы көтмәгән идем, әмма аның тагын иде вакытта гамәлдә. Үлем Пепе һәм Геев иде гына башлану. Тәмамланганчы, әлеге эшләр тагын да күбрәк булачак үлем - тагын да күбрәк.
  
  
  
  
  
  5. КАН АЛУ ЗВЕЗДАХ
  
  
  
  
  Мягким сентябрьским кич Нигы Картер гнал зур родстере Lancia. Унике могучих двигателе выли, ничек бешеные эт, өстендә узкими юллар, римским мостом аша Рио-Тер һәм спящими авыллары. Ак глиняные йорт басып тордылар неподвижно иде темны. Авыл халкы һәм фермерлар Испаниядә иртә ложатся йокларга.
  
  
  Йолдызлы святый салкын освещал тар юлга пыльной юллар. Ул посмотрел үз сәгатьләре. Якынча унбер сәгать. - Ай зайдет аша сәгате. Эму кирәк һәр минуты шушы сәгать. Нигы йомшак выругался, перегнувшись аша руль. Иуда иде, аның өчен артык мягок. Эму кирәк түгел иде извиняться, әмма ул якын облажался. Әгәр ул очраклы түгел, дип билгеләп үтте вспышку шул бинокль Пепе түгел схватил кеше түгел заставил эго сөйләргә - дип ж, иртәгә кайта иде бу виллу, һәм берәүдә, дип кош улетели. Әмма хәзер бар иде шанс, кечкенә генә шанс, гади обогнать Иуду.
  
  
  N3 түгел задавал үзенә иллюзий уңаеннан нәрсәләр эго көтә бүген кич. Ул торды бер каршы бик күп. Иуда иде, яхшы оештыручы, аның юллары күп мәет. Ул гына да түгел, совершал бик күп хаталар. Ул пошлет бик күп кешеләр, һәм алар яхшы вооружены. Бандитларның сугыш кораллары-пулеметы, кул һөнәрләре граната - барысы да молниеносно. Зат Ника - үз эго түгел, ә зат язучы - бәрәңгене настороженное, решительное көнгә табалар. Булыр иде жаркого.
  
  
  Эму шунда ук карар кабул итәргә туры килде. Кала Монго иде, кечкенә генә накладкой, тазарачакмын пальцем торчащей бу заливе. Алсу вилла иде кончике ногтя. Бу бик милясын үтәчәк башыннан Кала, аның янына ул приближался тизлек белән йөздән артык. Бер ярым километр густого урман, крутых оврагов һәм непроходимых плантаций сосновых, оливковых һәм миндальных агач. Янында иң виллы диварлары янында росла диярлек непроходимая полосасы пробковых дубов. Ул барлык бу берничек тә кайчан салалар запечатлел үз искә алу.
  
  
  Нигы акрын акрынайды. Ул минем янга килеп, к воображаемой линия үткәрелгән, аларга аша нигез Kala . Ул алыр иде подъехать к вилле ценымногие лижет буенча колее өчен фургонов, әмма баш тарткан моның. Эму туры узарга туры килде-соңгы өлеше. Спрятать Lancia берьюлы читтә Кала булмасын калдырырга башыннан икенче вариант чыгу. Ул түгел иде, ышанам, булачак беренче мөмкинлек - ул калдырган хат калдырган һәм стопку заметок өчен Пабло һәм үзенең белән танышу лодкой. Ничек бу янә дип аталган? Себастьян. Нигы пожал җыерып, кайчан машина диярлек тукталды. Хәзер ул түгел, шталь иде бу хакта борчылу.
  
  
  Ул калдырды Lancia, спрятанный бу кустах, һәм погрузился бу глушь. Моңа кадәр рейд ул полез бу Гладстон, үзенең зур чемодан, һәм хәзер nen иде кара спорт чалбар, кроссовкалар һәм кара джерси. Хәзер ул натянул, башына кара нейлоновый чулок белән прорезями күзләр өчен. Чулок источал күңелле исе, от аның Нигы рассмеялся. Ул урлаган бу чулок вакытта бик дөрестән дә һәм приятных вакытта башка хђл.
  
  
  Аның уң предплечье әзер идем стилет. «Люгер», һәрвакыттагыча, яхшы әйтәләр һәм аллаһуга сәҗдә кылалар һәм әзер убивать. Бар иде үзе белән дүрт запас уенчылар кибете. Арасында аяк, ул несс үз берсен Пьер бу металлическом держателе, ничек запас туп - œлем газ бомбу. «Ул, - мрачно уйладым Нигы, - кичә кич иде, вооружен өчен отправиться ауга бу аю». Әмма хәзер ул да гонялся өчен медведями - һәрхәлдә өчен рус медведями. Бу мөмкин подождать ...
  
  
  Әмма аюлар бар иде юлда... ул дип, ничек сак выбирался буенча озын расщелины скалы на алан. Соңгы остатках лунного света сияла матовая машина. Кара седан, анда ул шунда ук таныдым Зис - россиядә җитештерелгән. Руль артында сидел ир-ат. Нигы торды неподвижно, сливаясь белән тенями бу туфракка аланы. Призрачный ветерок белән Средиземного күлмәк шевелил листья өстендә эго-аягы. N3 көттем. Mimmo прыгнул заяц түгел заметивший эго.
  
  
  Аша, биш минут ул, дип ышанам кеше руль артында мәет. Ул бросился машинага һәм багышлады эченә кечкенә фонариком. Хәзер ул аңладым, ни өчен кеше түгел, егылып алга: эго прикололи к спинке острым гарпуном! Нигы күрдем сияющий сап, торчащий буенча күкрәгенә ир-атлар. Ул йөртеп, шоферскую ливрею, әмма шикләнмәгән аның киң славянское зат. Нигы озак каласың өчен аланында урнашкан. Ул тиз укрылся өчен агачлар һәм густыми кустами, әнисенә карап көнбатышка таба. Үтмәс, бераз вакыт, ай һәм зайдет. Ул тиз двигался аша невысокую яндыру тыела арасында агачлар, бераз киеренке кылган генә дип берәүдә. Шулай итеп, кешеләр Иуды кулландык пневматические винтовкадан югары басым. Нигы белән рәхмәте белән кивнул һәм прыгнул бу чокыр. Бу винтовкадан иде смертоносными һәм беззвучными! Кала, йомшак тавыш каршындагы выстреле . Моның булмый инде слышно белән берничә метр - ә бу гарпуны бик злобными штуками.
  
  
  Эму тоелды странным булуын ЗИС. Коммунистам авыр взбудоражить Испаниягә. Мөгаен, иң катлаулы. Әгәр ih поймают, алар да бик яхшы формада. Шулай да янында виллы булды урыс машина? Гадәти саклау турында мондый машинада да хыялланды - димәк, урыс кыз президентка подкрепление. Ул белсђм, дип, артында шпионят, һәм испугалась. Нигы дип астында нейлоновым чулком. Иуда иде калырга алдында зат тарафыннан зур көч белән чагыштырганда, ул рассчитывал. Бу ярап куя иде өчен N3. Аларга туры килгән иде драться, үзара, ә ул керде шунда өчен похитить англичанку.
  
  
  Башыннан икенче рус теле мәетне аның эго ногой буенча затка - портал. Ул пробирался аша тыгыз уложенные пробковые дубы, кайчан наткнулся бу болтающиеся аяклар. Нигы отстранился һәм посмотрел өскә. Ирне подвесили ка түбән тармагы. Яктылыгында йолдызлар ул күрдем опухшее зат һәм тел, торчащий iso rta. Бу пауки Иуды, дип уйладым ул, кружа тирәсендә агачтан, яхшы белсеннәр үз эшен. Алар бик смертоносными, «Руслар» әлегә оправдывали үз ожиданий. Хәзер ул нибары берничә сотнях ярдов нче виллы. Кинәт ул ишетте музыкаль звон колокольчиков, идущий белән бергә ветром. Колокола бу глуши? Аннары эму билгеле булды: кәҗәләр. Ярар, әлбәттә, выпустили бу аланы һәм утырту пастись, аннары ни пастух авылына әйләнеп кайта йокларга. Нигы катнашучыларның дип елмайды турында үзләрен. Бәлки, Пепе, чыннан да иде пастухом - буш!
  
  
  Нигы выглянул аркасында холма. Якынча егерме длинношерстных козырь чолгап алды, нидер үзәгендә аланы. Кәҗәләр иде взволнованы һәм напуганы, ih кыңгыраулар отчетливо һәм өзлексез звенели, төне буе. Света йолдызлардан җитәрлек иде, күрсәтер Нику, дип уятты ih любопытство һәм коточкыч: тагын бер калдыра.
  
  
  Нигы биш минут лежал неподвижно бу туфракка холма. Берни дә мондый. Аннары ул җиңел подбежал к трупу һәм разогнал козырь астында неистовый звон колокольчиков. Нигы егылып бер всякому племени һәм кыска вакытка яктыртты зат мертвеца. Контрапункт россиялеләр өчен. Әлеге кеше иде темные чәч, күзләре һәм тире; ул худым, бу берете, грязной рубашке һәм хлопчатобумажных штанах. Эго шея иде разрезана. Бөҗәкләр ползали буенча струйкам свернувшейся кан астында аягы трупа. Нигы басты. «Үлем, - уйлады ул, - бүген безмолвна!» Swissssj ...
  
  
  Гарпун промахнулся бу дюйм. Одина буенча козлов жалобно заблеял һәм подпрыгнул. Нигы взлетел, ничек вор; наклоняясь һәм делая зигзагов, ул сезгә укрытие якын кусте. Кайчан ул килеп җитмәгәндер аңа кадәр, башыннан икенче гарпун задрожал бу пробковом дубе.
  
  
  Нигы кичекмәстән двинулся алга таба. Хәзер ул тиеш иде кичекмәстән барып виллы, һәм бар иде, вакыт белән разбираться гарпунистом. Негодяй! Нигы вытер пот белән күзләр тукталды өчен поправить нейлоновый чулок. Бу артык якын килү өчен, доставить ләззәт. Белђсегез килсђ, неряшливо белән эго яклар. Кем иде безгә тәртибендәге мәсьәләләр бу гамәле, ул төгәл белә сикергәли. Бу кире юлда ул саклауга куйды. Нигы хакта уйлана, кулландык бармы кешеләр Иуды рации. Мөгаен, әгәр сез күрдек, барысы да оештырылган. Бу инде, дип, кайдадыр булырга тиеш, үзәк итеп - эму, бәлки, табарга туры килә эго һәм чыгарырга җыю буенча керткәнче ул алачак дәвам итү, үз эш-гамәлләре.
  
  
  Хәзер ул бик пробковой мәйданнар аларга туры килә, ерак түгел югары розовой диварлар. Ул ясаган паузу өчен күчерергә рухы һәм карап чыгу хәлне. Югары дивары закрывала эму күзәтү, әмма Нигы иде ышанам, вилле караңгы. Тирәли аңардан иде њле тынлык. Бары тик йомшак коры шелест дуновения җил аша агачлар. Ай инде кузгатылды, һәм гына иде святым йолдызлар, шактый ачык моның өчен.
  
  
  Ул үзәктә партизанской операция белән шөгыльләнүче алып барылды караңгыда. Нигы взглянул књккђ көнбатышта. Булганда, ай китте, ул күрдем Марс, мерцающий кызыл уты өчен небосводе. Бу вакыйганың?
  
  
  Инде өч мертвых, ә ул үзе дә диярлек дүртенче. Ул вздрогнул һәм аңладым, бу пот, аның теле остывает. Эму яхшырак алга барырга кирәк.
  
  
  Ничек хищник тирәсендә гаилә кошачьих, ул сумерках бу кривый корявый пробковый имән. Бер тирәли төп тармакларының узды өч футах нче диварлар. Нигы тиз переполз аша бу торчащую ветку; грубая кора бирде эму яхшы сцепление белән кыйммәтле, һәм ул ясаган решительный адым. Ул ударился турында диварны, бу мгновение бераз гына югалткан равновесие, аннары бесшумно скользнул бу темноту ишегалды. Бассейн иде темным, ничек горное күл, бу nen отражались мерцающие йолдыз. Бу вилле чыннан да иде әле караңгы. Призрачная тынлык иде нарушена. Һәм Иуда, һәм руслар, күрәсең иде төпләре тулы решимости түгел җәлеп итәргә игътибар полиция яки Гражданлык гвардия .
  
  
  Янындагы бассейн Янында росли хөрмә һәм казуарины, образуя кара зонтик. Эго кешедә коснулась поролонового матраса, анда загорали ике хатын-кыз һәм мгновение ул хакта уйлана матурлык турындагы рус-кызлар. Бу эго улыбке иде удовольствия, һәм мгновение эго максаты выглядела ничек череп; ул да булыр иде, андый " красавицей, әгәр аның досталь, Иуда! Кинәт ишегалдында бәрде ветерок, взбудоражив суга бассейнында. Ягъни nen плавало. Нигы пополз буенча матрасу k & nb. Бу & nb иде, өчесе-ир-атлар, барысын да животах. Алар сак покачивались өскә һәм аска белән бергә су. Нигы сунул палец суга һәм лизнул. Кан! Ул скривился. Кыйммђткђ куе булсын, әйтергә, алар руслар яки кешеләр Иуды, әмма билгеле иде, чөнки алар мертвы. Тагын өч тән. Исемлек югалтулар росс.
  
  
  Ул пополз тирәсендә күл, үлем к задней көне йорт. Заблокировано!
  
  
  Нигы отступил берничә адым. Дивар янында росла густая лоза. Нигы закат бу нах һәм чыкты балкон белән тимер перилами, кадәр, аның эму алдык барып җитәргә прыжком. Иде приоткрыта стеклянная ишек. Белән странным хисе җиңеләйтү, ул тавыш ишетте тавыш - хриплый шепот. Тынлык булды гнетущей, хәзер ул тиеш иде, моны танырга. Иде облегчением ишетергә бу тавыш, булса да, алар враждебными.
  
  
  Бүлмәдә за дверью караңгы иде. Нигы заглянул эченә, омтылып, ул приспособить күзләре яңа һәм күпчелек караңгыда. Башка ахырында бүлмәләре, анда булырга тиеш ишек коридор, ул иде күрергә очраклы вспышки света идәндә. Бу мгновение ул белми, дип уйларга, тик соңыннан аңладым. Ишек ябылган, әмма святый шелл буенча коридору. Бәлки, кемдер задувает шырпы яки тарта.
  
  
  Янә послышался хриплый шепот, бу юлы артык отчетливый. Ир-ат йомшак диде буенча-испански: «Хәерле райос, аның сожгу үз проклятые бармак!»
  
  
  'Җитә!' Бу иде тавышы башлыгы. «Син артык күп болтаешь, Гарсия! Мөгаен, игътибар итегез: үз эш - радио. Һәм, гомумән, анда әлеге пакет белән слезоточивым газ?
  
  
  Өченче тавышы: «Каффир! Ул булырга тиеш иде, беренче булып бирергә газ - бу эго иде эш! »
  
  
  Нигы проскользнул бу бүлмә ничек шәүлә, һәм молча килеп к көне холл. Ул сак осмотрелся, әмма берни дә нигез һәм аның создалось дигән тәэсир бүлмәсе пуста. Ул торып басты, тезләренә көне һәм искиткеч ухо к идђндђ. Шепотом шталь хәзер бик төгәл эш. Кеше ул, бөтен видимости, командиры булган, әйтте: «Бу Фердо - дип, тегүче тик синнән, ул ясый - ул нәрсә дә булса ясый белән козой юлда?»
  
  
  Кемдер засмеялся. «Бу мөмкин, әмма мин уйлыйм, ул заблудился. Нарочно - Фердо - крутой кобард!
  
  
  «Ул, чыннан да, землетрясение. Әмма мин уйлыйм, ул безне чыгарачак - ул артык напуган хәтта моның өчен. Без моның белән эшебезне тәмамлагач, аны перережу эму тамакны!
  
  
  «Түгел вмешивайтесь, - диде капитан, - мин позабочусь бу хакта».
  
  
  Хәзер раздался тавышы тагын бер кеше. Ул абсурд испуганно һәм мрачным: «Без барырга тиеш!»
  
  
  Капитан йомшак выругался. «Мин беләм, Хуан. Вакытта барырга. Без калышабыз графика, аларның! Әмма алмыйбыз китәргә булмаса, бу английчанки. Тавышы ни өчен без сидим көтәбез, әлегә бездә булмаячак слезоточивого газ өчен выкурить рус аның дыры, ә аннары схватить англичанку, шулай түгелме? Әгәр бездә иде батырбәк психологлары, ул просунул идем, үз башын бу дыру, һәм сразился әлеге рус шлюхой - без идек поторопились, шулай түгелме? Кем карале? '
  
  
  Коридорда буенча теге якка көн әйләнәсе озын тынлык. Нигы ухмыльнулся. Киресенчә, дип беркем дә посмел алынырга рус кызны. шлюха. пута. Ул үзенең чыгышын күрергә, хәлләр ничек тора. Ул нащупал молнию бу штанах.
  
  
  Одина тирәсендә ир-атлар диде: «У нах автомат, бу пута!»
  
  
  «Бездә дә, кадерле! Хәтта күбрәк ».
  
  
  - Әмма ул түбәсендә мөмкин күтәрү бөтен түбәне. Сез узарга аша гына бу люк, ул күтәрде рђсеме, ә башка баскычлар юк. Дөрес, юкмы?'
  
  
  «Барысы да бөтенләй фантастическим», - саркастически диде капитан. «Шуңа күрә без дәвам итәбез көтәргә, әлегә бу летучая мышь кайтачак үзенең слезоточивым газ. Аннары без разберемся әлеге путой һәм алыйк англичанку. Гонсалес, бирегез миңа прикурить.
  
  
  Нигы сак кына ишекне ачты һәм посмотрел бу озын узкий коридор. Ул авырлык белән иде различить дүрт күләгәдә, прячущиеся астында удлиненным отверстием бу потолке. Йолдызлы святый лился аша отверстие.
  
  
  Послышался скрип шырпы, һәм зат капитаны осветило желтое ялкыны. Нигы күрдем желтоватую заостренную башын, мокрые усы, кривой нос һәм злобный авызы. Барысы да ир-атлар иде одеты бу темную кием-салым һәм береты.
  
  
  Спичка погасла. Кемдер шәрехләде: «Бәлки, Фердо бөтенләй килђчђк. Бәлки, аны үтерәләр, һәм аның?
  
  
  Капитан насмехался: «Хема? Бу козами? Барысы да руслар охранники мертвы, шулай түгелме?
  
  
  'Мөмкинме?'
  
  
  «Бәлкем, берни дә, идиот! Без яхшы карадылар, шулай түгелме? Без бүген рус охранников, шулай түгелме? Ә руслар трупы, әйе? Әйә бу саннар түгел тугрылыклы?
  
  
  'Әйе. Әмма нәрсә дә булса - һәм онытмагыз турында Пепе. Ул гына да түгел, чыктым аша системасын һәм беркем дә эго күрмәдем. Бара, нидер бик сђер. Аның начинаю куркырга кирәкми ».
  
  
  Капитан хрипло рассмеялся. «Мин дә, compafiero! Курка теләкләренә Иуде булмаса, бу англичанки ».
  
  
  Нигы менделәр вытащил газ капсуланы Пьер тирәсендә металлического держателя арасында аяк. Ул янә натянул молнию һәм зажал туп пальцами. Ничек адский дэктомияне! Ул янә посмотрел бу холл. Ул тар һәм югары, тик, по-видимому, шактый закрытым. Ир-атлар хәзер молча сгрудились у люка. Ул карадым, ничек чират буенча светятся ih тәмәке. Ул колебался бу мгновение. Бу сәфәрендә ул, катнашты гына бер капсуланы белән газ - складта иде беспорядок, һәм бар иде, вакыт көтәргә.
  
  
  N3 повернул диск идарә теркәлгән. Тегүче тик синнән - ул кулланырга тиеш идем, бу хәзер. Анда сидели дүрт егет белән автоматлы, һәм вакыт аның начинало заканчиваться. Бар иде көчле тәэсир итте, дип Фердо барлыкка килми белән слезоточивым газ белән яки подкреплением.
  
  
  Ул толкнул ишекне тагын берничә дюймов һәм сак швырнул бомбу коридорга. Идәндә лежал тростниковый коврик, һәм ир-атлар хәтта ишеттек, ул ничек покатился. Нигы тихонько ишекне башлады дип санарга.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  6. ТИЗ ФИКЕРЛӘҮНЕ
  
  
  
  
  
  
  Ул акрын сосчитал кадәр ун. Ул арада ул втянул һава бүген җиңел. Газ бик тиз распространился, әмма ул предпочел түгел, рисковать. Моннан тыш, кирәк булганда, ул иде задержать сулышы дүрт минут. Бу бирде аңа шактый вакыт җитү өчен түбәләр, - һәм, бәлки, пута снесет эму башын тирәсендә пистолет-пулемета? Нигы иронически дип. Пута? Ярар, барабыз бит! Путы кебек бу, рус кызлары да эшли иде.
  
  
  Шул подсчете ул да катнашты ерак идущее карар кабул итте. Бу югары дәрәҗә, бинаның күренеше гадәти түгел, һәм, бинаның күренеше гадәти түгел, һәм Хоуку бу булыр иде наплевать. Әмма Хоука монда түгел иде, ә Нигы иде. Бу эго баш сформировался грубый планы, һәм ул карар сакларга эго - әүвәл импровизировать. Бәлки, бу сработает. Ул бу өметләнгәнен. Ул бик теләмәгән убивать рус кызны, әгәр бу түгел иде крайней кирәклеге, ә, бәлки, булмас иде. Шулай булгач, рөхсәт итегез Хоуку нахмуриться, шул мизгелдән Нигы булачак була бара, моның белән үзенчә теләгәнчә сарыф иткән.
  
  
  Ул ишекне ачты һәм затаил сулышы. Дүрт кеше Иуды лежали җирдә. Нигы гына шталь тотарга, аларга вакыт. Алар мертвы. Ул поспешил буенча коридору откровенными астында люк. Бер яктан, мебель иде изображена пирамидой керү өчен, люку. Тавышы ни өчен бу бүлмә, әлбәттә, бар иде пуста.
  
  
  N3 задержал сулышы барлыгы минут. Ул щелкнул фонариком. Дүрт мертвецов карадык, бу көмеш святый остекленевшими күзлегеннән. Нигы тиз взглянул аларда. Барлык вооружены кадәр зубов. Бандитларның сугыш кораллары-пулеметы, бандитларның сугыш кораллары һәм ножи. Нигы алды одина буенча пистолет-пулеметов һәм җыйды алты патроннар. Янында усатым мужчиной булды рация. Нигы щелкнул выключателем. Шунда ук ул ишетте оловянный тавышы. 'Исәнмесез! Альберто! Дип, тегүче тик синнән, синең белән түгел? Сәлам - аделанте! Oh!'
  
  
  Нигы Картер мрачно рассмеялся. Альберто дә туры килми. Әмма эму һәм хатын-кызларга йөгерергә туры килде. Янәшә иде, үзәк итеп күрә тиздән прибудет подкрепление. Выйди һәм помолись тиз. Ул перекинул автомат аша эчтђге һәм взобрался бу шаткую груду мебель. «Бу булачак ун центов», - дип уйладым ул. Хәзерге вакытка Тася Лофтен әверелде иде пучок нервы бигрәк тә чешущимся пальцем бу спусковом крючке.
  
  
  N3 ул шаткое кәнәфи, ул доходило кадәр люка. Аермалы буларак коридоры, түбәсе шататься звездным уты. Ул алмадым күбрәк аңа скучать! Ул сидела бу мансарде тирәсендә нык кирпеч откровенные түбә уртасында. Кыз, бар нах да җитте батырлык - ул тиеш иде, моны танырга. Ул потащила артыннан англичанку,, баскычтан күтәрелде һәм авыл мансардное тәрәзә. Бу плоской тњбђсендђ у нах иде беспрепятственное кырда ут. Аны, әлбәттә, прогнали идем белән слезоточивым газ, әмма кешеләр Иуды облажались. Һәм тавыш бирергә өчен узкими решетками слухового тәрәзә иде, бөтенләй тере Тася.
  
  
  Нигы привязал платок к короткому стволу автомат һәм просунул эго бу люк. Эму түгел синнэн боза тынлыкны боза торган, әмма бу кирәк иде эшләргә. Һәм бу, мөгаен, ул имело әһәмияткә ия. Әлбәттә, алар тиздән киләчәк.
  
  
  Ул помахал платком взад һәм алга. "Тася Лофтен!" Эго тавышы иде громким һәм чиста. Тася Лофтен! Син мине ишетәсеңме? Зинһар, ответь шунда ук. Бездә бик аз вакыт. Аны монда ярдәм итәр өчен, сиңа ».
  
  
  Бу мгновение әйләнәсе тулы тынлык. Йолдыз блестели салкын, ничек кубики боздан. Аннан соң аның тавышы яңгырады, акрын гына музыка: «Мин сине ишетәм. Кем син һәм нәрсә телисең? У нах иде, бик яхшы инглиз теле һәм диярлек булмаса, фишка. Булырга тиеш, ул укый һәм практиковалась бу күп еллар дәвамында.
  
  
  Нигы тирән вздохнул. Тавыш ул, һәм алга китте. Ала ул күз алдына да китерү Ястреб съежится, әгәр услышит, дип Нигы тулысынча откажется нче үзенең прикрытия.
  
  
  «Аның Нигы Картер. Бәлки, сез ишеттек оборудова миңа. Аны америка агенты. Аның телим сезгә ярдәм итәргә, әмма безгә кирәк спешить. Безнең окружает күп кешеләр һәм бөтен сезнең саклау мертва. Без алмыйбыз, күбрәк сөйләшергә - алам, аның забраться бу түбә? »
  
  
  "Сез вооружены?"
  
  
  'Мөгаен. Ул чакта кит! Мин причиню сиңа зыян - признаю, миңа кирәк нче англичанка, әгәр дә без түгел поторопимся, без икебез дә умрем. Син тиеш, тиз арада карар кабул итәргә ».
  
  
  "Брось пистолетын бу түбәсен, америкалы!"
  
  
  Нигы швырнул автомат бу люк. Ул конная площадь. Сез алыр ишетергә бу шау-париж.
  
  
  «Минем бар күбрәк корал», - крикнул ул. «Пистолетын һәм пычак, тик мин булырмын тотарга, куллар өскә. Хәзер без враги, кыз. Әмма, костя ходайга, поторопитесь!
  
  
  - Ул чакта поднимайся наверх. Әмма поднимите, кулларын югары бәяләде. Минем үзе белән автомат, һәм мин белмим, ничек аның белән мөрәҗәгать итә! »
  
  
  «Мин телим бу ышанырга». Нигы подтянулся һәм ул әлеге түбәне. Квадрат мансардных тәрәзә караңгы иде. Ул, күтәрде кулларын мөмкин кадәр биегрәк һәм минем янга килеп, к окну. Ул эләгә максаты. Әгәр ул карар иттем нажать на курок, барысы да кончено. Хәтта, әгәр ул әлеге түгел сделала, эму туры килгән булыр иде кулланырга, бөтен, үз убедительность. Шуңа күрә, ул карар баш тартырга прикрытия һәм хәл итү буенча сакларга правда. Ялган - авыр эш, һәм һәрвакыт була увязнуть анда. Дөрес яки, һәрхәлдә, якын дөрес ценымногие җиңелрәк.
  
  
  'Сылу, анда! Руки вверх! Ул ике метр ераклыкта тәрәзәләр. Ул күрдем слабое пятно аның йөзендә, һәм торып басты, киң расставив аяклары һәм, кулларын өскә күтәрде. «Бездә иң күп биш яки ун метр», - диде ул, әй. «Тыңлагыз, мин әйтәм, һәм перебивайте мине. Ул чакта прими карарын. Безнең окружают кешеләр Иуды, убийцы. Һәм явыз убийцы да! Аның ...
  
  
  'Иуда? Кем бу Иуда?
  
  
  'Подожди секундына!' Ул яростно дип җавап бирде. «Карале, - диде мин».
  
  
  N3 сөйләштем диярлек биш мин рәттән. Пот щекотал эго тирене, гүя бар иде блохи. Ул сөйләде үзенең тормыш ике хатын - һәрхәлдә, хәзерге вакытта, һәм уңышка ирешүе турында операция Сафо.
  
  
  Ул белә иде анда, әгәр допустил бер хатасын. Ястреб бервакыт диде үзенең коллеге, дип, әгәр ул тапканчы, Нигы Картер ала тәкчелеге сабый бирергә эму кђнфит һәм подманить кошлар белән агач. Хәзер, кайчан аның складывать доллар колотилось, ә куллары вспотели, ул выкапывал барысы да үз beauty. Картер торган иде схватить һәр кеше кулы һәм акрын задушить аны берәүдә күреп, ул сикергәли, ценымногие катлаулырак, әмма ахыр чиктә, эму бу алдык. Эго-планы кабул ителде.
  
  
  Ничек гына Тася карар кабул итте, ул җәзаның тиз дип катгый. «Опустите куллары. Без, элеккечә, враги, тик эш вакыты заключаем перемирие. Мин ышанам сиңа да ожидаю, син миңа поверишь. Әмма безгә ни эшләргә ачылган хәзер? Нигы вытер пот белән лба. « Мин аңламыйм, ни өчен ih шулай озак түгел иде. Ничек англичанка?
  
  
  'Ярый. Бирде әй икеләтә дозу препарата. Бу тынычландыра аны. Әмма сез, әлбәттә, беләсез бу хакта?
  
  
  'Әйе. Вытащи аны. Син сделала белән бара, баскыч?
  
  
  «Шул почмагында әнә шунда». Ул торып ук китте нче зарешеченного тәрәзәләре, һәм ул ишетә, ничек ул нидер сөйләде Алисии Тодд. Нигы тапкан рђсеме һәм потащил аның люку. Ул ишетте лязг замочной разбивать һәм скрип открывающейся көне. Ул спустил рђсеме идәнгә коридорда һәм повернулся. Кызның һаман иде пистолетын-пулемет, һәм ул җибәрелде эму тормышта. Нигы ухмыльнулся. Ул булырга тиеш иде, төзәтү бу шунда ук. Ул, кулларын өскә күтәрде һәм прижался животом к стволу. «Послушайте, - җайлап диде ул, - әгәр дә без җыенабыз кайтырга җае чыкмады шунда, без ышанырга тиеш бер-берсенә бер-берсенә. Һәрхәлдә, әлегә шулай. Шулай булгач, нажми на курок яки перестань күрсәтергә, миңа бу штукой ». Ул кивнул ягына башка пистолет-пулемета, ул ташладым бу түбәне. «Миңа да кирәк бу әйбер анда».
  
  
  Алар уставились берсен бу беребезне бу беренче әлеге конфронтации. Ee озын овальные күзләре сияли яшел әлеге тусклом свете. Сияющие рыжие чәч спускались кадәр плеч. Ee авызы, ул остальном иде чувственным һәм щедрым, хәзер дә киеренке булды. Аннары наступило берникадәр расслабление белән җиңел елмаеп. Аның проницательный караш задержал эго бу мгновение, аннан бермәлне аның. 'Син хаклы. Без да шулай кебек, сез сөйләгез. Пойдем.'
  
  
  Нигы күтәрде корал һәм спустился аша люк. «Тик синнән аны үзе белән, - диде ул аша эчтђге, - һәм поторопись, сыч Ходайга».
  
  
  Тася сөйләде белән Алисией Тодд, ничек әгәр дә хатын-кыз иде кечкенә бала. «Ә хәзер әйдә прогуляемся астында луной, җаным. Бар, минем белән. Бик яхшы булачак ».
  
  
  Бу Алисии иде шорты һәм ир-атлар спорт рубашка. Ул сак причесала үз-кыска чәч һәм көмеш прядь блестел яктылыгында йолдызлар. Аның тонкие аяклары иде охшаган птичьи. Ул, акрын барды, әйтерсең бу трансе, һәм нык схватила кызны үзенең кечкенә генә ручкой. - Әгәр телисең, җаным. Әмма луны юк ».
  
  
  «Мөһим түгел, - диде Тасия. «Ул чакта без эшләрбез, безнең үз луну. Бар, минем белән.' Ул ярдем итте хатынга артта Ника спуститься по лестнице, перекинув автомат аша эчтђге.
  
  
  Дүрт ир-Иуды лежали, анда ул ih калдырды. Нигы гына оглядывался. Ул дип сорады. - "Ничек без доберемся кадәр керү төркемнәре көн?" «Минемчә, бу безнең иң яхшы шанс. У подножия утеса безне көтә лодка, - һәрхәлдә, аның, дип өметләнәм. Әмма бу шанс илле илле. Туры киләчәк, моны эшләп ».
  
  
  - Түләүләр турыдан-туры буенча коридору. Бу гостиную алып бара лестница. Аннан якынча илле метрга кадәр эчке дворика һәм баскычлар, әйдәп баручы буенда скалы. Сездә анда бар лодка?
  
  
  «Ышанам ки, шулай итеп, - диде Нигы». Эго тавышы иде мрачным. - Илле метр, ә? Бу бәлки илле бик озын метрлы ». Тася спустила автомат белән плеча. «Бездә шулай ук бар корал. Без бирә алабыз отпор ». Ул барды ачыктан-ачык булсын өчен, Ником, һәм ул тоттым юка пешкђн аның восхитительного тән. Тася потянула Алисию Тодд кулын. Гениальный ум тынычландым һәм каласың тыныч һәм бәхетле астында действием героин.
  
  
  Алар үсеп, түбән катның да, Нигы үзен начар хис итә алда алар әлегә килеп мөрәҗәгать авыр тимер көне. Бу кунак иде кромешной тьмы. Эго бармак белән көрәштеләр авыр старомодным буе йозак эленеп торды. Ул протянул кулын өчен кисәтергә кызны, һәм кузгатты буенча бер-ee грудей. Ул отстранилась, һәм ул ишетә, ул ничек затаила сулышы. «Гафу», - диде Нигы, забавляясь странными ђйберлђре, алар аласың әйтергә каршындагы странных вакытта башка хђл. «Мин лапаю, әмма хәзер открою ишек. Замолчи!
  
  
  «Ул безне побеспокоит, әлегә тәмамлана гамәлгә героин».
  
  
  'Бик яхшы. Ярар, алайса, киттек. Ул башлаган ачарга зур железную ишек. Раздался писк, ужасающе казана тавыш бу мертвой тынлык, тик моның белән берни дә булмый поделать. Иске петухи заржавели. - проворчал Нигы. Ул кискен хуҗаларына ишек, кайта переднюю бүлмә һәм столкнул ике хатын-кызларның почмагына. Ул гына башлады шепотом предупреждать, кайчан яндым сергей.
  
  
  Бу мгновение авыру барысы да үзгәрде. Вилла пробудилась нче спящей серләре кадәр адского хаоса. Кинәт луч света прорезал вестибюль һәм якын алтынчы автоматтан ут ачтылар. Алар аттылар ядовитым градом кургаш. Пуля звенели турында железную ишек һәм рикошетом разлетались буенча бүлмәдә белән хайваннар криком. Шау иде невообразимым.
  
  
  Бер тирәли пуль задела, аягын, Ника була, ул чакта узды. Ул егылып бу рус кызны, аның леп ледяное хисе аркада. Хәзерге вакытта ул напуган һәм бөтенләй беспомощен. Бу књрђсећ бу сидение бу окопе көткәндә попадания минометного снаряда. «Тегүче побери, - уйлады ул, - хәзер ул бездә бар». Барлык полиция бүлекләре һәм Гражданлык гвардия күп милясын үтәчәк тирәсендә иде встревожены. Капитан Иуды, булырга тиеш, сошел белән акыл.
  
  
  Англичанка завопила; истерия сделала аның тавышы пронзительным, ничек инде кечкенә бала. Ул забилась бу почмагына. Хәзер ул проскользнула mimmo Ника һәм Тасии һәм побежала карата ачык көне, каян брызнули струи кургаш. Нигы нырнул өчен анда. Бу мгновение ул схватился өчен тонкую, аягын, әмма ул ускользнула нче аңа. Кыз вскочила аякка бастыру һәм киле өчен хатын-кыз. Ул последовала өчен аның балкышы луча света. Нигы схватил аны вернул сопротивляющуюся Тася бу бүлмәгә. «Юк, идиотка! Расстрелять! Ложись!'
  
  
  Тася сопротивлялась, крутилась һәм пиналась. 'Аны булырга тиеш! Аның ... алар алмый, аны схватить. Җибәр мине!'
  
  
  Нигы тотты, аны тимер хваткой. 'Стоц! Читтә моның укрытия без икебез умрем. Ул алмый, - дип уйлама!
  
  
  Ату прекратилась. Англичанка побежала к прожектору, дорфа итеп һәм яростно размахивая куллары. Ул бик тулы замешательстве һәм истерике, күбрәк безне дип түгел, обращая игътибар. Хәзер ул кинәт побежала бөтен ишегалды. Игътибар үзәгенә последовал артыннан ясап, һәрберсенә тиешенчә аны актриса сәхнәдә, игътибар үзәгендә.
  
  
  Лампасы сәгатенә иде выключена. Кеше крикнул повелительным тоном: «Бу англичанка! Возьмите аны! Pronto - тиз ».
  
  
  Тася оторвалась нче Ника. Ул, диде, нидер бигрәк тә тупас буенча-рус һәм схватила, автомат сүтеп җыйдылар. Ясаганчы, ул өлгерде спустить курок, ул янә схватил аны повалил җиргә. Әй, алдык ясарга бер залп, ул обрушил өлеше потолка. "Түгел, бул шундый дурой!" ул задыхался. - Син аны шунда ук убьешь! Әлегә ул исән, безнең әле шанс бар кайтарып, аны ».
  
  
  Тася попыталась пнуть эго һәм укусила эго өчен запястье. "Минем боерыклар!' - выплюнула ул. "Приказывали, ул алмый сбежать тере!"
  
  
  Әлбәттә; шундый иде аның боерыклар. «Юк әле», - скомандовал әй, Нигы. "Юк, тегүче тик синнән!" Киеренке уң кулы булган, ул кыска гына итеп бәрде аның красивому подбородку. Ул безвольно кимегән аңа ничек матур кукла.
  
  
  Тышкы якта янә иде тыныч кына. Нигы выглянул аркасында көн күрдем, нидер смутное движущееся. Алисия Тодд белән шөгыльләнүче иде кайдадыр шушында, якында гына, кабат-дип елмайды. Тавыш иде, кинәт приглушенный, кайчан кемдер заставил аның замолчать. Нигы көттем, һәм кыз аның янында издал тихий храпящий тавыш белән.
  
  
  "Hombre - син анда?" Бу иде тавышы, ул ишеткән иде. Нигы дип җавап бирде: "сиңа Нәрсә кирәк?" Тавышы шталь дружелюбным һәм аргументированным. «Бары тик безнең үлгән, сеньор! Хәзер безнең кулларда бу англичанка, бездә күбрәк юк сезнең белән каршылыклар. Аны хәтта белмим, кем син, миңа барыбер. Тик без тиеш, урып-җыясы һәм үз мертвецов - александр № - лы боерыгы " безнең лидер. Алар тиеш түгел кулына элђгергђ полиция » .
  
  
  «Сүз уңаенда полиция турында , - мрачно диде Нигы, - алар барлыкка бер минуттан».
  
  
  Аны беләм, бу сеньор. Безгә кирәк түгел, алар белән очрашырга. Сез, бәлки, тагын, полиция? Нигы дип, бу алай түгел.
  
  
  «Мин дә шулай дип уйлаган идем сеньор. Бу минем советы: вернитесь к слуховому окну һәм посидите анда ун минут.
  
  
  Без спешить, ышандырып әйтә алам, нәкъ сезне. Без уйдем, көчемнән өч ату. Шул чакта син дә аласың китәргә. Без шулай икебез дә алачакбыз перехитрить полициягә , әйе ? N3 тиз уйладым. Бу кебек тоелды аңа бердәнбер чыгу. Биредә иде аулак урын белән бердәнбер булырлык телефон. Әгәр гына аларга да бәхет елмайды, чөнки бу районда очраклы түгел булып чыга Гражданлык патруле гвардия , бу планы булырга тиеш уңышлы. Эго уйлар метались киләсе адым саен, ул ясарга тиеш иде. «Яхшы», - крикнул ул. 'Аны делаю бу. Таба аласыз дүрт каршылаячак сезнең кешеләр коридорда наверху.
  
  
  "Нинди чертов диван!" Кайдадыр караңгыда аша бер ир-выругался.
  
  
  « Silencio!» Тавышы капитаны иде аның кинәт. «Ул чакта барысы да тәртиптә», - дип дәвам итте ул. «Мин тәкъдим итәм поторопиться, сеньор».
  
  
  - Яхшы, әмма әле бу-бу! Аның оставляю хәбәр Иуде турында бер тирәли мертвецов. Убедись, ул бу аңладым, ә?
  
  
  Озак молчание. Ул чакта кеше, диде странным тавыш белән: «Иуда, сеньор? Мин аңламыйм сине!'
  
  
  Нигы Картер шау-гөр килеп рассмеялся. «Сез comprendo чертовски яхшы! Сиңа кирәкми врать. Гади убедись, ул алды хәбәр.
  
  
  Кабат тынлык. Ә аннары: «Яхшы, сеньор. Аның делаю, син ничек телисең. Ә хәзер поторопимся.
  
  
  'Ярый. Бирегез миңа биш минут җитү өчен түбә ».
  
  
  'Si'
  
  
  Нигы белән автоматом бер плече белән кыз, барлык тагын башка аң, башка, побежал коридорга наверху, анда лежало дүрт мертвых. Ул ташладым аны идәнгә, ничек капчыкка белән картошкой - вакыт юк иде мөрәҗәгать аның белән нежно, хәтта әгәр дә бар иде һәвәслек моңа, - һәм отвинтил каблук үз хокук ботинка. Ул досталь, клееную мөһер берсе зурлыгында белән почта маркасы. Эго шәхси товар билгесе: сурәте злобного топора белән эго исеме һәм рангом астында аның: НИГЫ КАРТЕР - КИЛЛМАСТЕР . Нигы рассмеялся ухмыльнулся. Иуда осознал булыр иде бу! Ул кенә белә ия эш белән чын Картером. Башка штопора кабул итәчәк бармы ул перчатку. Нигы үз шариковой ручкой язган була печатях өч сүзләр: Casa de Florido. Хәзер Иуда белә идем, анда эго табарга.
  
  
  Ул лизнул мөһер берсе, перешагнул аша өч бревна һәм приклеил аны ко лбу дүртенче, кеше белән усами, ул иде җитәкчелегендәге төркем. Күзләре - странного желтовато-коричневого төстә - карадыгызмы аңа, ләкин, күрәсең винилы эго бу унижении. Нигы похлопал буенча щеке белән шөгыльләнүче инде остыла. «Гафу итегез, hombre, әмма без берни дә алмыйбыз, моның белән поделать. Сез, тиеш, бүген почтальон.
  
  
  Кыз да килде, үз аңы. Ул күтәрде, аны менде һәм, баскычтан бу түбәне. Ул күтәрде рђсеме һәм поспешил к мансардному окну, анда положил кызны һәм сель тыңлый. Бер минут узгач, ул ишетте, алар ничек тыныч кына разговаривают аста. Команда отдавались шепотом. Әйе, дип уйлады Нигы, әлегә көттем, Иуда булдырган оештырган. Ул откан беренче раунды, ублюдок.
  
  
  Ул игътибар итте кызны. Хәзер ул бераз пошевелилась һәм застонала. Ул бүген луч үзенең кечкенә фонарика буенча ee телу. Анда иде, озын юбка һәм гомумбелем блузку белән кыска лифом. Аның рыжие чәч сияли бу луче света. Ул тиз тойдым ee гәүдәсен. Ул диярлек берни дә носила астында әлеге кием-салым. Бюстгальтер һәм трусики, әмма башка поясы өчен бежевых чулок, алар ул натянула югарырак колен. Арасында аның бедрами, бу полпути арасында коленями һәм промежностью, тапты ул, дип теләгән идем: кечкенә автоматический пистолетын бу кобуре бу подвязке. Нигы дип елмайды һәм мгновение хакта уйлана; аннары ул калдырырга карар кылган пистолетын урында. Обстоятельства вынудили ih бергә булырга, - һәрхәлдә, вакытында. Иң делле алар маган булыр иде ышанырга бер-берсенә бер, әмма, әгәр ул ярдәм итәчәк әй калдырырга пистолетын, бу мөмкин бераз ныгытырга, ышаныч. Ул белсђм иде, бу ул иде эго алырга мөмкиннәр.
  
  
  Кыз застонала һәм күзләрен ачты. Ул удивлением књрсђтте ка Ника. Аннары аның күзләре кабат булдылар яркими, һәм ул мгновенно насторожилась. Ул авылның һәм потерла үзенең матур подбородок, Нигы хәзер генә билгеләп үткәнчә, бар ямочка.
  
  
  Ул бит диде: «Син мине бәрде!»
  
  
  'Чынлыкта. Аны бђрдерђ сине аяк. Сезне җыелган застрелить кемне дә булса, яки, бу тагын да начаррак, сез иде застрелили Алисию Тодд. Аны тиеш иде сине бәреп төшерү белән аяк ».
  
  
  Ул янә потерла подбородок. «Бәлки, сиңа тиеш иделәр яхшырак үтерергә мине. Хәзер уятачак - чөнки мин провалила биреме ».
  
  
  Нигы белми, кем «алар», әмма берни дә түгел, - диде. Ул төшергән нейлоновый чулок һәм берәүдә, ул кызыксыну белән карый, аның тусклом яктылыгында фонаря. «Сез, чыннан да, Нигы Картер», - диде ул. «Хәзер аны ышанычлы. Бервакыт алар күрсәттеләр миңа сезнең фотография. Әмма бу усы - мин алмыйм искә төшерү.
  
  
  Ул погладил соңгы воспоминание турында Кеннете Людвелле Хьюзе һәм елмаеп куйды әй. «Мин оныткан ih сбрить. Һәм, билгеле инде, аны Картер. Ышанам, фото Мәскәүдә яхшы килеп чыкты ».
  
  
  Кыз покачала аягы. "Бу льстит сезгә".
  
  
  «Кызганычка каршы. Әмма хәзер син тиеш мине послушать... - Ул бик тиз аңлатты сделку, аны диде. Ул чакта аңламадым, ул ишетте выстрелы кайдадыр пробковых дубах.
  
  
  Нигы басты. «Вакыт китәргә, детка. Пойдем мөгаен. Полиция тиздән киләм.
  
  
  Ул мгновение заколебалась. Крае күзләрен ул күрдем, ничек ул небрежно пощупала арасында бедер, һәм аның йөзе прояснилось. Ул берни дә түгел, - диде, бары автомат алды һәм чыктым, тирәсендә слухового тәрәзә шунда, анда куйды рђсеме. Ул последовала артыннан һәм диде: «Сез теләсәгез, аның өчен киле, сезнең белән?»
  
  
  Ул бик яхшы белә, ул цепляться аның өчен, һәрхәлдә, кадәр булган хорька, әлегә ул алмаячак итәчәген белеп эш ярдәмендә үз кешеләр, ләкин ул әйтте: «Әгәр теләсәң. Бәлки без ярдәм итә алачакбыз бер-берсенә бер, әле вернем Алисию Тодд. Ул чакта без алачакбыз көрәшергә үзара, ә? Бу хакта соңрак сөйләшербез. Ә хәзер пойдем - әгәр теләсәң.
  
  
  Кайчан алар үсеп, мебель һәм җыелган башларга куркыныч авышлыгы буенча крутому каменистому склону, ул карар ясарга ставка Lancia. Полиция әлегә күренмиләр иде, һәм, мөгаен, эму бәхет елмайды. Эму кирәк иде бу зур желтая машинасы вакытында эго недолгого булу Барселонада кабул ителгән кайбер махсус шәхси чаралар - әгәр полиция задержит машинаны, ул кичекмәстән белән бәйле каса үзен-де-Флоридо . Бу түгел иде ул автомобиль, ул дип атарга мөмкин булыр иде невзрачным, өстәвенә, ул теркәлде исеменә Кеннета Людвелла Хьюза. Ул чакта полиция тапканчы белергә, ни бар шуның белән кеше иде. Нигы мрачно елмая, ярдәм итеп Тасии аша үтәргә узкий күрсәткечләр баскычлар. Алар хәтта иде обвинить эго бу самоубийстве!
  
  
  Бер була иде, дип әйтә мөгаен: тирәсендә булачак суетиться күп разгневанных һәм удивленных полиция хезмәткәрләре. Табачак Ios һәм мертвых рус. Кан бөтен җирдә! Алсу вилла изрешечена пулями. Ике хатын-кыз исчезли. Киңәйтү!
  
  
  Нигы нахмурился. Бу булыр иде дә кызык хәл. Руслар формасында, машиналар һәм урман мәет булачак гарантей өчен полиция, куркынычсызлык явится тирәсендә Мадрида.
  
  
  Әгәр дә ул булдыра алмас увести «Лянчию», аның алыр булырга шанс. Ул чакта берни дә булмады, - дип указывало иде бу шикләнүләр әлеге Casa de Florido , һәм алар доберутся кадәр алар барышында тикшерү. Һәм эму кирәк иде куркынычсыз убежище, булса да, берничә көнгә. Әлегә Иуда түгел огрызнулся - әгәр ул щелкнул.
  
  
  Ул булырга тиеш иде, моны эшләп. Эму кайтырга туры килде Lancia.
  
  
  Иде облегчением табарга Пабло бу пещере у подножия утеса. У порта бар торды иске каик белән латным кызыл парусом.
  
  
  Пабло иде, читтә үзләрен нче дулкынлануларын бетереп. Ул эго башка Себастьян ишеттек стрельбу, сеньор! Ул, ничек беренче ярдәмчесе сеньора , отель броситься ярдәмгә, ләкин Себастьян остановил аның. Себастьян иде, зур һәм авыр, әмма бераз застенчивым!
  
  
  Пабло бу трепете уставился бу Тасию. Сеньор шөгыльләнә контрабандой хатын-кызлар!
  
  
  Нигы тиз-диде, ягъни, отель. Ул тапшырды Пабло турында кайгыртуны кызга. Туры отвезти аны кире алу виллу һәм көтәргә эго анда. Соңрак ул барлык объяснит. Әгәр алар молчать һәм эшләргә килгәндә, аларга велят була иде алу калын кучу песет.
  
  
  Һәм малай Себастьян әзер иде. Ih рты иде кебек иде заклеены скотчем! Булачак кебек иде сеньор.
  
  
  Кайке белән кыз бортында акрын поплыл . Нигы повернулся һәм юнәлә. Ул буларак, һәрвакыт яхшы формада, әмма хәтта аның өчен бу проблема. Эму туры килгән иде пробежать париж буенча труднопроходимой җирлекләрендә максималь тизлек.
  
  
  N3 ташладым автоматлар бу диңгез һәм побежал заяц ауда, ул взлетел буенча крутой каменным ступеням. Аннары аша розовую виллу һәм кара барышы, mimmo түбән катка, анда су иде смешана белән кан белән язылган, ә аша диварны, бу мәйданнар аларга туры килә пробкового имән.
  
  
  Ул безне секундына түгел сбавил дәвам итә. Эго сулышы булды прерывистым. Ул берничә тапкыр егылып тљшђ һәм янә һәм янә вставал. Йолдыз расплылись алдында эго күзлегеннән, һәм ул бөтен бу поту. Тоз жалила күзләрен һәм тоелды, әйтерсең, аның күкрәк стягивают тимер тасмалар таратканнар.
  
  
  Нигы хәзер дә дышал - ул рыдал, глотал, задыхался һәм iso кызганмыйча тотарга маташа, үзен контрольдә. Ул йөгереп mimmo Ios һәм күрдем мертвого кеше, әле сидящего руль артында. Алга таба да. Эго сулышы иде болезненным визгом караңгыда төнге.
  
  
  Ул рухнул руль артына Lancia, заставляя кулларын үз эшеңне, поворачивая ачкыч зажигания һәм заводя авыр двигателе. Ул попятился, повернулся һәм выехал бу пыльную юлга - аннан соң ул күрдем приближающиеся к аңа фары.
  
  
  Ул һәрвакыт умен, һәм шуңа күрә, бу юлы да включил святым бу Lancia. Ул съехал откровенными белән юллар аша канаву врезался бу рощу плакучих ив һәм эвкалиптов. Ул выключил двигателе һәм, сель, руль артына авыр дыша. Ул истощен. Әгәр алар тапкан эго, ул беспомощен.
  
  
  Mimmo промчались ике фургона белән гвардейцами . Нигы күрдем блеск лакированной тире нче ih кепках һәм карабины. Алар миновали эго, ничек смерч калдырып аннары үзен удушающее облако тузан, тик алдылар аны.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  7. Кереш шул мистера Черепа.
  
  
  
  
  
  
  Ставкасы Ника өчен куркынычсыз убежище шул каса үзен-де-Флоридо хупланды. Кирәк берничә хитростей бу рукаве, әмма берни дә аеруча авыр өчен агенты эго калибрлы. Ул сбрил усы һәм предстал алдында дөньясы, ничек Нигы Картер - башка маскировки. Иуда килә иде янына, аңа ничек падаль калдыра, хәтта каршындагы нормаль булганда-башка хђл. Әмма хәзер, бу эго кулларда иде һәм Алисия Тодд, һәм ул отель сатарга аның теге, кем предложит иң югары бәя. Булды төрле фаразлар турында хәбәр Иуда булачак эшләргә, ә бу юк. Нигы попытался күз алдына да китерә, бу-мөмкин кадәр яхшырак күрә ала ул эшләргә, бу көтәргә. Ул гына да түгел, дип уртаклашты представлениями турында Иуде белән Тасией Лофтен. Ул иде проблема үзеннән-үзе, һәм әй дә кирәк иде", - хәл шактый проблемалар.
  
  
  Ee барында бу вилле иде инде проблема. Дальний Пабло һәм яңа толстый партнеры Себастьян әле считали, дип Нигы белән шөгыльләнә контрабандой. Ул контрабандистом! Пабло хәзер дип уйлаган идек Нигы, исеме, эше белән белыми рабынями, әмма Себастьян возражал моңа каршы, мин әйтәм, дип сеньор булган эш наркотиклар белән. Нигы ишеттем ул алардан. Эму алдык яшерергә рәхәтлек һәм щедро бүлү песеты. Ул тырыштым iso барлык көчләрне түгел разочаровывать ih.
  
  
  Внезапное исчезновение язучы Хьюза түгел уятты махсус шәрехләр ягыннан Пабло һәм Себастьяна - сүз уңаенда, алар күбрәк түгел удивлялись сеньору, - тик Нигы белә Дөнья Ана булачак башка. Бу добродетельную хатын-кызны кирәк иде умилостивить һәм обезоружить. Шулай килеп чыкты да.
  
  
  Нигы диде Пабло, бу кыз иде эго сөеклесе, һәм бу аларга берни дә кирәкми, мәгәр эчә белән шөгыльләнергә һәм мәхәббәт турында бу вилле дәвамында якшәмбе көннәрендә яки ике. Аннары: яңа эшләр һәм тагын песеты! Әмма әлегә яхшырак, әгәр дөнья Ана калачак читтә? Нику туры килде, дөресен генә әйткәндә, алар белән Тасией яшәгән барлык грехе - бу булмады, нәрсә приличным күзләрендә почтенной хатын-кыз, ана,, шулай түгелме? Пабло килеште, һәм хәбәр иткәнчә, әлеге яңалык донье Анна авылында. Нигы күз алдына да китерә алмый идем, хәзер ничек булачак шевелиться телләре, әмма эму иде барыбер. Түгел понимал иде һәм теләкләр - бу бер, policia һәм Guardia Civil - икенчесе. Соңгысы әле күрсәтте кызыксынуны вилле. Нигы өметләнгәнен, дип эго удача кадәр дәвам итәчәк, алар хорька, әлегә Иуда түгел әмерен үзенең барышы.
  
  
  Тася разыграла любовную уенны да күзләре яшьле, бөтен дөнья. Ул позволяла вакыт-вакыт гладить һәм ласкать үзен, хәтта позволяла целовать үзен. Әмма ул зур авырлык белән смирилась хәл белән, һәм аның иреннәре һәрвакыт калуы пассивными. Ул иде напряжена, һәм отчаянно относилась к аңа, һәм ул бик әйбәт бу понимал. Тасия владела англичанкой һәм отпустила аны. N3 белә дигәнне аңлата мондый уңышсызлык бу МГБ. Бу начар очракта бетерү, ђ ић яхшы очракта лагере Себердә. Нигы бераз сочувствовал моңа милому существу, ул шулай иде ялгыз, һәм иң делле ул, булсын кайтырга җае чыкмады тере. Әй, принадлежавший гына шведларны, аны ул носила, һәм берни дә күбрәк. Гайре пистолетын торган иде прикреплен бер аның матур аяк, о существовании аның, ул белергә тиеш иде. Ee паспорты, акча, шведларны һәм башка шәхси әйберләре иде розовой вилле, һәм ул мөмкин түгел, анда эләгү. Ул следовала артыннан, ничек эт һәм спускала белән аның күзе. Ул түгел иде аның винить. Ничек кенә сәер тоелмасын, нинди-шул мәгънәдә ул аның сакчы. Ул гына да түгел, обманывал үзләрен дигән уй мондый халәт озак дәвам итәчәк. Бу вилле булмады, телефон, һәм ул алмадым урамга чыгарга; булсын ул җебе позвать-кемне дә булса ярдәм, хәтта, әгәр ул моңа отель. Әмма Нигы белә ул барыбер дә булачак. У Тасии Лофтен иде бары бер өмет: янә заполучить Алисию Тодд керткәнче ул янә столкнется белән начальством. Шуңа күрә ул цеплялась өчен Ника һәм файдаланды эго, ничек бердәнбер коралы, ул бар нах иде. Ул алыр иде килешә моның белән әлегә алар мохтаҗ әле друге. Һәм барысы да күбрәк һәм күбрәк nen зарождалась идея, бу күңелле булачак, һәм ул үз өстенә алыр кредит, әгәр вернет Тасию һәм инглизләр. Әгәр дә ул иде, аның књндерњ!
  
  
  Беренче көнне алар проспали кичкә кадәр. Форсированный сорыйм машинага Lancia утомил, Ника була, тик ул торып басты да шундый ук свежим һәм отдохнувшим, һәрвакыттагыча. Ул, гадәттәгечә, спал обнаженным, ә хәзер надел коену һәм спустился со скалы бу бухту. Бу вечернем яктылыгында ком иде мягким һәм генә розовым. Лодка Себастьяна ятып кына торды белән опущенным парусом, йомшак плывя буенча колышущимся волнам. N3 удостоверился, дип эго түгел отслеживают, аннары юнәлде эзләнүләр.
  
  
  Бухта формасында полумесяца открывалась икенче төрле кечкенә пещеры. Бер тирәсендә алар, чын күңелдән күләгәдә скалистого уступа, тапты ул, разбитый мәетне Пепе. Ул затащил эго бу пещеру һәм голыми куллары белән вырыл каберен бу мягком песке, ә аннары янә зарыл аны, ничек эт. Ул чакта аңламадым, һәм выровнял җирне үз плоской кулы белән, шәүлә кимеген керү пещеру. Ул күзләрен күтәрде дә күрдем, дип, кыз эшләрегезне тикшереп күзәтүче артыннан. Инстинктивно ул чыгарды стилет буенча ножен бүген кулымда. Эму гади алдык анда тора алучылар нче булсын ташлап, бу нах пычак, һәм ул впился бу нах взглядом.
  
  
  «Беркайчан да алымнар миңа шулай тыныч кына! Бу куркыныч! Аны кызыл авызы, артык зур өчен нах булу классик красавицей, расплылся бу иронической улыбке. «Мин, диде ул, әйе. Аның булырмын осторожна киләчәктә ». Ул кивнула ягына кабере. 'Кем бу?' Ул сөйләде, әй. Ул чакта аңламадым, үзенең хикәя, ул диде: «минемчә, каршылаячак сезнең кулларда күп кан, мистер Картер».
  
  
  Ул посмотрел на нах бесстрастным взглядом, ул бер үк вакытта пленил һәм пугал аны. Кыен иде", - дип әйтергә, нинди дә алар иде төстә, кайвакыт алар серыми, кайчагында стально-голубыми, ә аннан соң якын желтоватыми, ничек бар хищника. Бу эго күзләренә иде өчен нах да сер булып кал ды. Алар проницательными, хђйлђкђр, бесстрашными һәм, әлбәттә, жестокосердными. «Ул булыр иде иң ужасающие күзләрен - уйлаган ул хәзер, - әгәр алар излучали вакыт-вакыт берәр күңелле».
  
  
  Аның губах заиграла сәер елмаю. «Кан җиңел смыть кулдан», - диде ул. «Сүз уңаенда, бу вакытта, кайчан проливается күп кан, бигрәк тә эшемә. Һәм бу да кагыла сиңа, кадерле бала. Әмма яхшырак калдырырга философию бу покое - бездә хәзер юк вакыт. Аның җыенам искупаться - син телисең?
  
  
  'Продолжай. Аның булырмын чын күңелдән анда.'
  
  
  Ул пересекал бухту нчы башыннан икенче тапкыр ул кайчан чыкты аша пещеры. Анда иде гына тонкие розовые трусы. Ул инде әле аның матур йола күкрәгенә шул бинокль, ләкин моның зур планның захватывает рухы. Ул тукталды, булсын карарга нах. Бәлки, булыр иде грубо ясарга нәрсә кебек, ләкин бу килгән гына булып тора. Ee күкрәк иде зур белыми грушами белән прямыми линияләре һәм идеальной форма белән кызыл кончиком; алар торчали тирәсендә аның күкрәгенә, каты һәм упругие.
  
  
  Тася дип, ул карый, нах, әмма әй иде барыбер. Ул засмеялась аның өстендә. «Сез, америкалылар гади сабыйлар! Сезне возбуждают кайбер сөт бизе. Без Россиядә, Европада да бу уңайдан борчылабыз. Аны өлешендә шулай купаюсь Кара диңгез һәм ир-атлар өчен мине дә карыйлар ».
  
  
  Ул прыгнула суга булды йөзә взад һәм алга буенча бухте. Ул шунда ук билгеләп үткәнчә, ул яхшы ыргылды бу суга. Ул барды проворно һәм салмак кына бу & nb. У нах иде, куе-кызыл чәч, алар светились бу лучах заходящего кояш. Нигы Картер тойдым якынлашуга сексуаль теләкне тулысынча, әмма шунда ук отбросил эго. Һәрхәлдә, акчасы җитәрлек булды проблемалар.
  
  
  Ул неторопливо көймә аның белән взад һәм алга буенча бухте. Ул әйтте: «Миңа шунысы кызганыч, мин уставился сине, Тасия. Аны берни дә түгел иде үзе белән поделать. Син бик матур хатын-кыз. Син кияүдә?'
  
  
  'Юк!' Икенче-рус диде ул эму, хатын-кызлар аның һөнәре хокуклы түгел, моңа кияүгә чыгарга. Һәрхәлдә, беренче тапкыр гына түгел. Ул бик артык ценной иле өчен. «Мин уйлады, килештек сөйләргә по-английски», - предупреждал аның Нигы. «Сезнең инглиз теле яхшырак минем рус. Һәм безгә кирәк бөтен элемтә, без аны алачакбыз алырга, детка! '
  
  
  Хәзер ул ступала буенча & nb. Озын яшел күзләренә игътибар белән өйрәнделәр аның. « Әйе, аның булырмын ия, бу күз алдында. Син хаклы.' Ул дип елмайды башка махсус сәбәпләре һәм күрсәтте үз искиткеч ак тешләре. «Сәер команда, һәм без аны төзеп эшлибез бергә, дөрес тњгелмени? Коммунист һәм империалистический капиталист. Әгәр минем полковник мине күргәч, хәзер, ул булса, шунда ук мине застрелил ».
  
  
  Нигы трезво диде: «Минем ул иде килеште. Әгәр син генә түгел сможешь янә заполучить Алисию Тодд. Сездә дә бернинди да инде, моның өчен, әгәр дә минем белән...
  
  Димәк, сиңа туры киләчәк үтерергә минем өчен заполучить аны. Син уйладым, синдә булдыра Тасия? Ул проницательно заглянул бу яшел тирәнлеге, аның күзе һәм тапкан аларда аек милләт решимость килешүендә үз шәхси.
  
  
  Аннары картина үзгәрде. Прохлада аның күзләрендә сменилась башта неопределенным нейтральным выражением, ә аннары акрынлап нарастающей җылы. Хәзер ул алдында туган аның белән. Салкын су сделала аның соски плотными һәм каты красными нокталар, хәзер касающимися эго күкрәгенә. Бу иң иде турыдан-туры һәм очевидный хатын-кызлар алым. Стар буларак, кешелек, һәм алар икесе дә бу беләләр иде.
  
  
  N3 иде, каршы түгел. Ул уйлады алачак үтәүләрен моның белән. Ул обнял аны притянул үзенә. Аның нагота бу ачык & nb волновала эго гәүдәсен түгел, баш миен. Ул поцеловал аны, аның создалось тәэсир калдыра, дип, ул да эго целует. Ул вздрогнула да киле хезмәттәшлек. Ee иреннәре иде пассивными. Ул мөмкинлек бирде поцеловаться түгел, дип җавап бирде аңа. Нигы дип. Өчен нах кинәт барысы да булды киресенчә. Хәзер ee отель мәгънәсе моның, әмма аның гәүдәсен кире кагылды итәргә әзер.
  
  
  Ул сак оттолкнул аны. - Алай уңышлы, ә? Тик бераз гына оныткан - бәлки, ул гына да түгел, моннан идән? »
  
  
  К удивлению эго, ул элђккђн максаты. Ул булды, җете кызыл. «Мин түгел... түгел андый! Барысы да, сез, бәлки, күргән яки алар сезгә", - диделәр. Миңа ошый ир-атлар. Белән англичанкой аның делаю бу - ... гына булса да, миңа да юкка чыкты бит. Минемчә, бу кот очкыч хәл ».
  
  
  Ул посмотрел на нах белән насмешливой елмаеп. 'Ах, әйе? Сез ничек уйлыйсыз, аны шундый ужасный?
  
  
  «Мин... мин сезне ненавижу, мистер Картер. Син дошман, тавыш бирү һәм барысы да. Без стоим берсен киресенчә берсен. Миңа ошамый дип сез күз алдына китерегез, ләкин сез шәхсән ».
  
  
  «Күңелле моны белергә тиеш», - диде ул. «Күпмедер без бергә булыйк, аннары алачакбыз развлечься алар шул ук акча, сиңа түгел бугай?»
  
  
  Кичекмәстән, ул елмаеп куйды, һәм керткәнче ул аңладым, - дип ул задумал, ул поцеловал бер аның сусыл грудей. Судорожная дрожь пробежала аның буенча, һәм мгновение ул дип уйладым, ул ответит. Аннары ул тирән вздохнула һәм оттолкнула эго обеими куллары. Ул поджала кызыл иреннәре, әйтерсең нче больно, һәм генә прищурилась. 'Тагын! Күбрәк түгел трогай мине! Беркайчан да! Мин теләмим шушы ».
  
  
  Ул тиз отплыла, аның да күтәрде каты ягодицы өстендә су һәм нырнула. Ул пробыла су астында шактый озак, һәм кайчан ул всплыла, су скатилась белән аның гладкой коричневой тире, ул шөгыльләнә пурпурном позднем яктылыгында выглядела кебек тире тюленя. Аңа кире әйләнеп кайтмады самообладание, һәм Нику тоелды ул күрдем, нидер озорное һәм злое аның изумрудно-яшел күз алдында.
  
  
  "Минемчә, без килешә, мистер Картер!"
  
  
  «Гади дәш мине Нигы. Аның, дип саныйм враги һәм сообщники тиеш дип атарга берсен берсен буенча исемендәге ».
  
  
  «Яхшы Нигы. Ләкин без килешергә тиеш. Без, чыннан да, враги, син һәм мин. Бәлки, миңа тора үтерергә сине, Нигы. Яки сиңа мине. Бу-шулай. Мин уйламыйм, без тиеш усложнять хәлне влюбляясь ».
  
  
  «Син барасың алга», - коры диде Нигы. «Мин телим түгел, күпме мәхәббәт, күпме секска, һәм ул бер үк». Тася энергично покачала аягы. 'Өчен, минем өчен! Аның хатын-кыз. Влюбиться сиңа иде, минем өчен һәлакәтенә - бу булыр иде изменой!
  
  
  «Миңа булыр иде бу ошамый», - диде Нигы. «Мин яратам предателей». Һәм бу иде. Әгәр ул отель өчен ул дезертировала, әй, туры килгән булыр иде моны буенча үз залп, чөнки чешуя спала, аның белән күзләр түгел, чөнки ул аћа гашыйк булдым.
  
  
  «Әйдәгез, перестанем бу хакта сөйли», - диде ул. «Тик сиңа туры киләчәк вакытында притвориться, әйтерсең лә син мине влюблена.
  
  
  Без тиеш алдап була соң күзләре минем ярдәмчеләре Пабло һәм Себастьяна, һәм Доньи Анна. Һәм, бу тагын да мөһим, полициягә һәм Гражданлык гвардию, кайчан алар начинут слежку. Әмма, сүз уңаенда, дип ышанам юк.
  
  
  Бергәләп алар турында фикер алыштылар үзенең план сумерках.
  
  
  Иртән киләсе көн күрделәр, облако тузан, приближающееся к юлда к вилле. Алар сидели бу иркен, выложенной плитка веранде, Нигы качал үз кулымда бер стакан виски белән су, ә Тася выкуривала үзенең соңгы "Өчлегенә" бу миниатюрный окурок. Алар белән кайбер беспокойством күзәттеләр за облаком тузан.
  
  
  Ниһаять, Тася выбросила окурок. «Бу әйә полиция? Шундый кечкенә генә машинасында?
  
  
  'Аны шиклђнђм.' Хәзер ул иде күрергә, бу ветхая машинасы «Рено Dauphin». Ул кайчан подошла, һәм автомобиленең клубка килеп керүе бөтен ишегалдын, ул вздохнул белән облегчением. Бу такси. Бу инде, ул иде буенча Жироны, бердәнбер һәм неповторимого шәһәр округында.
  
  
  Ники иде җиңел спорт куртка өчен яшерергә «люгер», һәм хәзер ул аны застегивал. Тагын да бар иде, кул астында стилет. Ул Тасии: «Бу полиция. Борчылма, позволь миңа сөйләшергә. Син минем мәхәббәт, аңлыйсыңмы? Күбрәк түгел мәңгегә.'
  
  
  'Аны беләм. Бу эшләячәк. Тик ... ничек син думаешь, кем бу? Нигы сөйләде менә турында Иуде, дип эму тоелды подходящим. Ул переместил люгер артык очевидное нигезләмә. «Вестник», - диде ул тыныч кына. «Үзе Иуда да барлыкка киләчәк. Чиста үзен контрольдә.
  
  
  Такси тукталып калганын. Машина йөртүче, испан бу фуражке, повернулся һәм заговорил үзенең пассажиром. Ишек ачылды, һәм нәрсә булды, юк, бу ниндидер развернувшись вылезло-юньдә машиналар. Нигы сокланып карадым. Иде, ни гаҗәп, дип, мондый зур кеше була иде втиснуть бу кечкенә Renault. Бу мгновение ул дип уйладым турында фарсах немого кино Мака Сеннета, аларда кайвакыт күрергә мөмкин дистә кешеләр чыгучы бер машина.
  
  
  Существо акрын чыкты, расправляя үзенең зур куллары һәм аяклары. Ир-ат - хәзер Нигы булдым, бу булды бер кеше булырга тиеш артык ике метр һәм шуңа бәйле рәвештә, киңлеге. Аның янәшәсендә ул ишетте вздох Тасии. "Боже мой, Нигы дип, димәк?"
  
  
  «Мин дә белмим, җаным. Бәлки, помесь Primo Camera һәм Монстр Франкенштейна - чыннан да, нәрсә өчен Иуды өчен разыскать шундый зур гориллу. Бары тик сак булыгыз өчен түгел разозлить зверя ».
  
  
  Такси барлык ждало. Ир-ат акрын двинулся к крыльцу. Ул сикергәли медленные, плавные shaggy. Йә рабби, дип уйладым Нигы, бу, чыннан да, монстр Франкенштейна. Барысы да эму эшләргә кирәк, бу чыгарырга муен тирәсендә тимер прут.
  
  
  Ир-ат тукталды алтынчы футах нче крыльца һәм посмотрел аларда. Бу мгновение барлык замолчали. У N3 иде сђер хисе, ул испытал бу элек, аћладым, мөгаен, әле бу нинди дә булса фильмда ужасов. Ул тойдым кебек чәч алу затылке басканнар дыбом, ул чакта игътибар белән посмотрел на гиганты. Ул шунда ук бик нык возненавидел бу кеше, белмим, нигә һәм испугался.
  
  
  Бу ир-атка иде изодранный зәңгәр костюм, артык облегающий аның өчен. Эго запястья һәм лодыжки к смешным берсе аңа торчали. Бу nen иде шляпы, һәм эго зур максатыбыз-лысой, ничек бильярдный шар. Кечкенә күзләре иде, артык якын к плоскому борынга. Эго авызы зур иде һәм влажным. Кайчан ир-ат заговорил, Нигы күрдем, дип эго тешләре деформированы һәм торчат, ничек клыки бистәләрендә дә урнаштырылды.
  
  
  "Мистер Николас Картер?" - Бу иде глухой гудящий тавышы, ул, киресенчә, исходил нче робот. Буш глаза на мгновение карадык, Ника була, аннары повернулись к кызга. Алар карадылар, аның белән баш кадәр аяк, кайчан эго сыр блинном кеше пәйда тск.
  
  
  «Аның Картер, әйе. Кем син һәм нәрсә телисең? Нигы попытался бәяләргә мышечную көченә, скрывающуюся астында дешевым костюмом. Ул өметләнгәнен, дип эму беркайчан да туры киләчәк сражаться моның белән кеше-обезьяной.
  
  
  Ир-ат вытащил тирәсендә эчке кармана продолговатый ак конверт. Ул алга китте һәм протянул Нику зур кулын, покрытую тазарачакмын күп рыжеватых чђч бар. «Хәбәр», - диде ул. «Менә мин җавап көтәм». Ул янә посмотрел на Тася һәм облизнул иреннәре кот очкыч хәл кызыл тел. Аннары ул повернулся һәм шталь көтәргә такси.
  
  
  Тася тирән вздохнула. "Бу монстр!" - ул, диде. «Юк кушылмаган монстра. Сез күрдегезме, ничек ул карадым миңа?
  
  
  «Бу нәрсә күрәбез». - Нигы мрачно әй елмаеп куйды. «Шулай булгач, бул осторожна, югыйсә, аның отдаю сине эму». Ул разорвал конверт. «Ә хәзер карыйбыз, чөнки безнең башка Иуда тели, уйнарга үз уен».
  
  
  Хат иде напечатано.
  
  
  
  
  Кадерле Картер,
  
  
  Чын, аны күз алдына китерәм минем подручного Черепа. Булыгыз добры, бирегез эму үз ревматизма бу хат калдырган - зинһар, акка-кара белән, чөнки аның начар хәтер. Ничек сез беләсезме, астында минем контроле залында Алисия Тодд. Әлеге вакытта башка хђл, ул үзен яхшы хис итә - аны, әлбәттә, беләм аның торышы, һәм ул нах препарата дә җитә, ул аћын. Әгәр дә бу шулай иде, бу булыр иде файдасыз өчен теләсә кайсы тирәбездә. Ул сатыла, ничек сез, һичшиксез, инде подозревали. Бәясе ун миллион доллар. Тиеш дип танырга, чөнки мин намеревался, сөйләшүләр алып бару белән генә конечными клиентлар, әмма хәзер, сез җәлеп ителде, кадерле Картер, искушение минем өчен артык зур! Минемчә, безгә тагын нәрсәләр бар уладить. Әмма, һәрвакыттагыча: башта бизнес, аннары шәхси кызыксынулары.
  
  
  Бу хакта, әлбәттә, сөйләшергә туры киләчәк, шәхсән. Иртәгә Жироне узачак коррида, анда аның булырмын катнашу дүрттән янында президент. Минем булачак окружать минем кешеләр, алар сез дә белерсез. Димәк, бернинди уловок, кадерле Картер! Ни дәрәҗәдә аның аңлыйм, беркем буенча безне дә җәлеп итәргә омтыла игътибар полиция. Әгәр телисең аласың пәйда вооруженным - миңа барыбер. Һәм стесняйтесь алырга үзе белән очаровательную мисс Җибәрде Залову. Кызыклы булачак күреп, сез ничек икесе дә катнашуыгыз сатуларда берсен каршы дусты. Аның очракта бу булачак торг, ничек булса, моннан зависела аның тормышын, шулай түгелме? Аны да нахожу бу забавным. Бу хәл өсти пикантность. Увидимся иртәгә, Картер. Ә әлегә, әгәр сез тагын свяжетесь үзенең боссом, мистером Хоуком, передайте эму минем сәлам.
  
  
  J. (Иуда)
  
  
  
  
  Нигы позволил үзенә изобилие берничә җентекләп подобранных һәм йомшак сказанных проклятий. - Һәрхәлдә, син тиеш дип танырга, чөнки бу кот очкыч хәл! Бервакыт минем иде шанс үтерергә, ләкин аның эго упустил. Минем белән бу кабатланмасын иде!
  
  
  Тася эго диярлек ишеткәнем бар. Ул выглядела артык яки ким завороженной нче тибындагы Годзиллы, ул прислонился к такси, возвышался аның өстендә, татарстаныбызда локтем турында түбәне. Ул посмотрел аларда.
  
  
  «Бирегез эму ревматизма һәм отошли», - киеренке узды диде ул. «Мин алмыйм чыгарырга эго караштан! Аны бары тик шунда, бу минем напали. Зинһар, поторопись, Нигы. Аны өлешендә түгел нервничаю, әмма бу егет мәҗбүр итә мине чыгарга аша үзен ».
  
  
  Бу смехе Ника иде, нидер злое. «Мин поражен синең, җаным. Баш агент МГБ, аның мучает дрожь нче төр егетне белән заболеванием бизе бар.
  
  
  Тик ... Ул бирде әй хат калдырган. «Прочтите, әгәр теләсәгез».
  
  
  Ул вынул тирәсендә кармана блокнот, вырвал листок кәгазь язган nen: Мин булам, анда - NC
  
  
  Нигы махнул бумагой гиганту. «Минем ярдәмчесе Череп», - пробормотал ул кызга. - Кулай исеме, сиңа түгел бугай?
  
  
  "Џм-м," диде Тасия.
  
  
  Череп, качаясь, минем янга килеп, к крыльцу. Нигы протянул эму листок кәгазь. "Декарт алмады ул үзенең боссу, кичекмәстән!" Череп охшаган иде зур глупого живицу, бар иде, аның хуҗасы һәм ул, сүз уңаенда, алмады булмый алмыйча хуҗасы. Бу зур теле, ихтимал иде бераз мозгов караганда креветки.
  
  
  Череп сунул эго минутына һәм кивнул. Эго соры күзләре янә блуждали буенча телу кызлар һәм янә пәйда тск. Ул облизал иреннәре кроваво-кызыл тел. «Ничек эт Павлов», - дип уйладым Нигы. Күрергә хатын-кызны янә һәм янә бер шундый ук автомат реакциясе.
  
  
  Нехотя ир-ат отпустил глаза от Тасии һәм посмотрел на Ника. Үз странным механическим тавыш белән әйтте: «Мин хәзер принесу. Сау бул, мистер Картер. Эго зур гәүдәсен мультики поклонилось, һәм ир-ат, прихрамывая, поплелся кире к такси, анда шталь запихиваться бу заднее сиденье. Кайчан такси уехало, Тася диде: «Димәк, без иртәгә очрашабыз моның белән Иудой бу корриде?» Ул тапшырачак эму хат калдырган.
  
  
  N3 кивнул. «Мин сизәм, чөнки сез включаете үзен. Бик яхшы. Син миңа понадобишься.
  
  
  Ул начар эму дип елмайды. 'Һәм бу бик яхшы. Әмма аны иде барыбер киле. Аны калырга тиеш синең өчен куллары һәм аяклары, Нигы. Мин алмыйм позволить үзенә югалтырга сине ».
  
  
  Хәзер. настала эго чиратында улыбнуться. "Әлегә без генә табарбыз, теге хатын-кызны, ә?"
  
  
  'Әйе. Әлегә без аны да табарбыз, - шул чакта һәркем үзе өчен ».
  
  
  «Ул бирә миңа сәбәп түземсезлек белән көтәргә моның». Ул торып басты да алды аның кулын. 'Бар, минем белән. Мин сезгә ни дип покажу, ә бу-дип күрсәтермен сезгә белергә тиеш ».
  
  
  Ул мисал итеп китерде, аның янына конюшне, анда Тасия бу мгновение тукталды, восхищаясь «ланчией». Бу классическое ярашуы көч һәм матурлык, окрашенное бу глянцево-сары төсе белән кызыл полосой. Зур фары иде полированными күзлегеннән, уставившимися бу тусклое пространство, ә никелированные выхлопные торбалар чыгыш ясаган тирәсендә капота, ничек извивающиеся змеи. Зур запасное тәгәрмәч ачыкланды өстендә разбегом ике передних канатлар. Анда иде, ике компрессора, берәр һәр сериясен буенча алтынчы двигателе.
  
  
  «Бу матур омтылыш машина», - диде кыз.
  
  
  «Әйе", - диде. Әмма взгляните бу; Аңа тиз арада бу куйды Барселонада ». Ул якын нажал невидимую төймәгә бу приборной панельләр, бер өлеше приборной панельләр отодвинулась ягына ачып кечкенә экран.
  
  
  Нигы постучал пальцем буенча экрану, похожему на экран, телевизор. «Радар! Иртәгә без бирәчәкбез Иуде датчик - дөресрәге, син эго еонтий - ә аннары отследим эго ярдәмендә бу данә. Аннары сигнал булачак дә барлыкка килергә экранда аша билгеле бер промежутки вакыт. Бу җитәрлек булырга тиеш җиңел аңлый ». Ул закрыл панель һәм досталь тирәсендә кармана көмеш зажигалка. Ул прикурил алар өчен ике, ә аннары позволил әй карарга зажигалка. «Бу гына түгел, зажигалка да датчик», - дип аңлатты ул. «Ул посылает сигнал - эшли, алты сәгать рәттән. Бу вакыт шактый үткәрү өчен слежку өчен Иудой. Аның уверенная, ул спрятал бу мисс Тодд алтынчы часах урнашкан ". Нигы дип уйламаган идем белә, анда Алисия Тодд - иске ачыла, анда упоминал Пепе. Әмма ул түгел, - диде бу хакта кызга. Тася бераз скептически отнеслась к зажигалке. «Аны дип беләм бу хакта вещах», - диде ул. «Әмма, ничек безгә бирергә зажигалка Иуде? Мөгаен, мондый акыллы һәм тәҗрибәле кеше булыр, барысы да подозрквать.
  
  
  Нигы задумчиво кивнул. 'Син хаклы. Аның инде бу хакта дип уйладым ». Ул загадочно дип елмайды әй. «Голос ни өчен аны кулга сиңа яхшырак побыть белән янәшә Черепом. Ул бераз сәер, һәм сез күрдегезме, ничек ул сезне карадым. Бу булырга тиеш выполнимо ».
  
  
  Ул расширила үз яшел күзләренә. 'Череп! Бу - бу монстр! Ул ... Мин эшли алмыйм, Нигы. Ул чакта миңа туры киләчәк подобраться к, аңа якыннан, ә аңа моның түгел вынесу ».
  
  
  Нигы Картер сузил күзләре. - «Син аласың чыгарырга, бу, җаным. Сез чыгарырга теләсә нәрсә. Юк икән, уйлагыз турында гына Себер! Әгәр сезгә елмайса, бу шулай. Ул ташладым әй зажигалка. «Тот, аны үзләре белән. Турыдан-туры керешер алдыннан куярга, аны Череп, поверните винт аста бер тулы әйләнеш уңга. Аннары трансляция башлана ».
  
  
  Ул төнне N3 погрузился бу тирән йогический транс, үз түшәк. Ул отель чистартырга үз разум кылган эму кирәк иде эшләргә, киләсе көн. Ул катнашкан уйный слепые шахмат белән Иудой, һәм бер неверный адым означал проигрыш бөтен партия. Бер фактор булып эшләгән файдасына Ника, һәм инде моны: нәфрәт Иуды к AX һәм Соединенным Штатам. Тавышы ни өчен Иуда мөрәҗәгать белән хат аңа түгел, ә берьюлы юкка чыга. Әмма Иуда идем мөмкинлеге үтерергә Ника, - һәм бу калырга мөмкин эго сумнан артып киткән ошибкой. Күп кешеләр, пытавшихся үтерергә Картера, һәм алар барысы да мертвы.
  
  
  N3, дип уйламаган да Иуда иртәгә берәр эшләмәячәк. Янәсе, нәкъ түгел Жироне, күрсәткечләрне тикшереп тору җыелды арена тирәли, анда гуляли дистәләгән полиция хезмәткәрләре. Юк - бу кеше оештырган бу очрашу өчен ала ул натравить Ника һәм Тасию башка башка. Бу доставит эму зур ләззәт.
  
  
  Әмма моннан тыш, ул иде архипреступником, Иуда иде әле крутой эшкуар, энергияле. Хәзерге вакытта бар иде королева бу странной һәм смертельной уйный - леди, аны, ул, барыннан отель иде сатарга рус. Һәм бу буенча-эго нәфрәт к AX һәм АКШ, шулай ук аркасында каршылыклар белән красными китайцами. Тик акчалар һәрчак иде", - дип әйтә. N3 белә ул шалтырата ала Хоуку алу өчен кирәкле миллионнарча бер тәүлек эчендә. Барысы да эму кирәк иде эшләргә, бу тапшырырга акча алырга алмашка англичанку.
  
  
  Тик барысы да алай ук гади! Тирән пребывая бу трансе, Нигы удивленно аяз әле әйберләр. Һәр нәрсә кискен запечатлена һәм запечатлена хәтер эго. Бар Иуды һәрвакыт җитәрлек төрле уловок.
  
  
  Ул да иде сатарга Нику яки рус кота бу мешке. Хатын-кыз җебе булырга мертва. Ул иде истеричной, невротичной һәм зависимой. Курку, дулкынлану, киеренкелек булырга мөмкин өчен нах артык көчле. Бу очракта Иуда башка колебаний продаст калдыра. Бәлки, ул подумает, бу яхшы шаярту!
  
  
  Бар иде бер проблема белән шөгыльләнүче ала усложнить хәлне. Хәтта трансе Нигы нахмурился, чөнки биредә AX калдырды эго бу неведении. Ә мөмкин түгел AX , ә британцы яки ЦРУ . Иң делле түгел имело әһәмияттәге, кем иде бу. Әмма факт каласың фактом: Нигы iso барлык көч маташа мәгълүмат алырга нче Тасии, россия агенты, дип формуласы, аны алар барысы да телибез, - формула райской дарулар аны ничек называл Хоук - беркайчан да иде изложена кәгазьдә!
  
  
  Алисия Тодд уйладым оборудова барлык бу!
  
  
  Мөмкин булган нәтиҗәләре, бу безумной хәл иде бесчисленными. Һәрхәлдә, бу указывало дип Алисия Тодд, хәтта карамастан, ул иде лесбиянкой, невротичкой һәм наркоманкой, калды фәнни фикерләү. Ул раскрыла зур сер бөек вуз смыслов һәм әлегә держала бу сер үзеңдә. Хәтта британцы гына приблизительно белә бит эшләгән Алисия Тодд. Руслар да бу беләләр иде - моннан ih җентекләп продуманный һәм остроумный планы натравить бу нах кызны. Пытаюсь разогреть англичанку сексуально. Алар ясасалар берни дә булсын өчен, аны куркыту яки повредить аның чувствительный, гениальный разум - әлегә булачак күрәсең, алар неправы, ә аннары алар убьют аны.
  
  
  Билгеле иде, дип Иуда попытается алырга формулу Алисии Тодд. Әгәр эму бу бетереп, ул алачак, сата, аның ике юнәлештә алу, икеләтә табыш. N3 сомневался, бу, чыннан да, сработает. Булсын өчен, ярдәм итәргә хатын-кызны наилучшей генә умственной һәм физик формада, ул тиеш иде позволить әй кабул итәргә героин ачыклана, әгәр әй, бармы героин ачыклана, ул алыр иде үтәүләрен белән Иудой - ул беркайчан да бирде иде эму нәкъ менә дөрес формулу, һәм Иуда түгел, булган хәл итү булыр иде. ... мәгълүматны тикшерергә, аны ул эму тәэмин итте. Шуңа күрә дә ашыккандыр Иуда! Әгәр хатын-кыз үләргә тиеш, әлегә ул тотты аны, әсирлектә, ул булыр иде дђ сатарга формулу, тик бу булыр иде гына омтылышы, тырышырга гына булса да, нидер аклау үз тирәсендә зур капитал.
  
  
  Аз елмаю барлыкка килде на губах N3, ул сидел бу түшәк, скрестив аяклары коленях, погруженный бу тирән йокы. Иуда иде бераз сжатой белән файдасы!
  
  
  Һәрхәлдә, ул гына да түгел, шталь иде шалтыратырга Хоуку өчен тапшырырга Иуде бу миллионнарча. Ул табар Алисию Тодд һәм похитит аны. Соңрак ул кайтачак, үтерергә Иуду. Иң делле барысы да бик гади иде ахмаклык, борчылу турында мириадах аспектлары бу эшне. Рәхәт, хәтта кирәк сез осознавали кыенлыклар өчен аннан котылырга ih һәм сарыф ачыктан-ачык үз максатлары.
  
  
  Нигы ачыктан-ачык буенча транса погрузился бу тирән йокы. Ул растянулся зур старомодной түшәк һәм уснул йоклар балалар һәм праведников.
  
  
  Төнлә Тася Лофтен борчыла башладым һәм испугалась. Кыю рәвештә, подумав, барысы да дөрес түгел, ул пробралась бу бүлмәгә Ника бу зур фланелевой төнге рубашке берсе доньи Аны, ул аны тапты.
  
  
  Ул разбросал тирәсендә түшәк-пачки газета өчен ул алмадым подойти незамеченной. Ул тукталды алдында бумажным барьером һәм књрсђтте бу спящего. Ул тотты да, бер кулы астында подушкой, һәм, әй, кирәк түгел иде күрергә «Люгер» белү өчен, анда ул. Ул вздрогнула. Ул отель ясарга, бик куркыныч!
  
  
  Шулай да ул колебалась. Эго зат очаровало аны. Йолдызлы святый лился аша жалюзи, отбрасывая тусклый святый эго, гадәти кызы икән затлар катнашты. Ул иде - ул танырга тиеш иде - бик матур парнем. Аркасында тусклого света һәм җыелмалары резкие линиясе, обозначавшие, куркыныч киеренкелек аның йөзе, хәзер иде невидимы.
  
  
  Тася авыр дышала. Ee күкрәк светились, һәм ул якланган кебек, алар стреляет. «Бу бөтенләй дөрес түгел, - диде ул үзе. Бик дөрес түгел! Ул иде өчен нах дошман. Ул повернулась һәм яланаяк поплелась кире үз түшәк. Пожалуйста, ул умоляла Ходайга, аңа болай бик озак булды рәсми рәвештә тыела керүне аның илгә, зинһар, тәкчелеге минем, миңа кирәк түгел, убивать эго!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  8. ИСПАН ШӘҺӘРЕНДӘ
  
  
  
  
  
  
  «Шәхсән, - диде Иуда, - мин идем предпочел сатарга англичанку сезгә без дә. Ун миллион бер җиңсәләр, сезнең хөкүмәтләренең ике ил. Аны иде ул чакта тапшырды аны сезгә ачык һәм посмотрел, сез ничек боретесь үзара. Сез убивать берсен берсен! Ул чакта аның алмыйм янә алырга ту даму һәм янә сата аны. Әйе, бу идеясе нидер бар! - Иуда дип.
  
  
  Һәм Нику, һәм Тасии туры килде наклониться өчен эго ишетү. Аларда гына бар иде неудачная коррида - үгез иде труслив һәм ненадежен, ә матадор түгел ценымногие яхшырак. Хәзер тагын бер үгез чыкты арена " га да, галерка, арзанлы сафларына, анда сидели чын фанатлар да , издал тавышны казана. Кешеләр бу галерке борчылган , бу үгез дә түгел исә шуны раслый да берни дә кебек крикнули El Presidente , дип башка зверь килергә тиеш була бу арена " га. Бу бик эго өстенлек һәм ө буенча воплям халкының, аның бурычы. Әлегә кадәр хорек иде дерьмовая коррида, һәм кешеләр бу галерке күбрәк аны түгел чыгарса.
  
  
  Башланды шәһәре тирәсендә күпләр беләдер, мендәр утыргычлар аренада, кәгазь стаканчиков һәм шешә. Бу әле тулы иде бунтом, ләкин мөмкинлек бар иде. Әмма президенты әле накинул яшел носовой платок бу переднюю өлеш да әле үзенең, сигнализируя турында хәбәр елы ќитте узган дœшђмбедђ кирәк урып-җыясы алыштырырга артык драчливого. Ул арада полиция һәм Гражданлык гвардия яуладылар стратегик нигезләмә , әзер вмешаться, әгәр вспыхнет бует.
  
  
  Нигы һәм кыз сидели буенча ике як от Иуды бу сомбре кыйммәтле сиденьях янында ложей президенты. Бу ih чирек булмаган башка кешеләр, шуңа күрә бу идеальное урын өчен ih фикер алышу: шумного һәм ненавязчивого. Нигы алмады артыгын да ачыкларга сәләтле беркемне дә әйләнә-тирәсендәге кешеләрнең Иуды тыш Черепа, тик ул белә алар якын-тирәдә иде. Ярар, билгеле, күп булган, һәм алар бик яхшы вооружены. Нигы түгел иде инде берни дә эшләргә, әмма хәзер ул бәхетле. Контакт билгеләнгән иде.
  
  
  Ул наклонился к маленькому человечку: «Әмма моның ашмаячак, икенчесе-Джей! Без Тасей хәзер союзники. Нигы подмигнул кызга. Гаять зур Череп төбендә басып бер тирәли выходов, возвышаясь өстендә толпой. Ул торды, скрестив зур кулларын бу авыр күкрәк, презрительно әнисенә карап, кешеләрне һәм быков. Нику туры килә дип танырга, чөнки андый кеше, ихтимал, ала үтәүләрен һәм алар белән голыми куллары.
  
  
  Вакыт иде Тасии керергә контакт белән Черепом тапшырырга эму зажигалка. Ала ул күз алдына да китерә ee каршылык күрсәтә, тик бу кирәк иде эшләргә. Ул кивнул әй, һәм ул подмигнула бу ревматизма. Бүген берничек тә кешенең нах иде күләгәдә астында күзлегеннән, һәм ул выглядела киеренке. "Союзники?" Иуда янә дип. Эго авызы зур иде һәм влажным, һәм ул һәрвакыт улыбался. Елмаю белән шөгыльләнүче түгел иде елмаеп. Иуда иде, бердәнбер уңайдан rictus sardonicus, ул кайчан-йә әле, N3 - бу мәңгелек ухмылка застыла бу зат ир-атлар.
  
  
  «Союзники!» - кабатларга Иуда. 'Бу күпме, озак? Әлегә мин дә әйтермен, король, синең хатын-кызны? Аны иде отель ел саен, нәрсә булыр аннары ».
  
  
  «Забудь бу хакта», - кыскача диде Нигы. «Без килештек процедурасы турында. Барабыз алга таба.' Аша, чирек сәгать, кайчан алар сидели бергә, алар килештеләр, дип Нигы башта поговорит белән Иудой ялгыз калу, аннары ул китәчәк, һәм Тасия булачак, сөйләшүләр алып барырга, моның белән кеше иде. Аннары Иуда бюрократиягә сулышымны бер тәүлек эчендә.
  
  
  Акылсызлык галерки иде пике. Очрак билгеләнгән, куркыныч ераклыкта баш кызлар просвистела шешә. Ул барды берьюлы өчен Иудой һәм Ником, выходившими буенча лож; хәзер ул наклонилась һәм споткнулась, әмма Нигы тоттым аны. Бу мгновение авыру аның яшел күзләре белән карадылар, бу эго күзләре, һәм ул чак сдерживалась. Ул сызып ќибђргђндђ: «Миңа куркыныч».
  
  
  Нигы сак куйды, аны аякка бастыра. «Бар, освежись, сеңелем. Вәгъдә бирәм, - дип тормыйм уйнарга синең белән уеннар ». Бу, әлбәттә, иде ялганга да, ул китәм дип әйтә Иуде. Әмма эму туры килде уйнарга икесе дә ахырына.
  
  
  Кайчан кызлар да булды, Иуда диде: «Бу шундый неуклюжая цыпочка! Мондый внезапный адым иде өчен нах бик куркыныч. Ачыктан-ачык хәзер сине юнәлдерелгән дюжина газлар, Картер.
  
  
  Нигы гына шталь әле. Ул посмотрел сәхнәгә возмущения шулар тирәсендә. Әйберләр күбрәк чыгуы берсе-контроль астында. Полиция вторглась на галерку, һәм берничә урыннарда узуын, бәрелешләр. Иуда взглянул президент ложу. «Ни өчен бу идиот түгел развешивает үз яшел тряпку дә бирәчәк бу кешеләргә тагын бер генә үгез? Иң элек белән чагыштырганда, ул бу әмерен, биредә булачак тулы бунт!
  
  
  Нигы мрачно ухмыльнулся. «Белән нинди бу хорек син беспокоишься турында насилии, Иуда?»
  
  
  Ир-ат жестикулировал үз маленькими белыми ручками, әйтерсең, мыл ih. Ул немногим югарырак биш футов. Бүген nen иде спа-соры костюм отличного покроя һәм кара шляпа-федор. Эго кремовом шелковом галстуке иде булавка белән кара жемчужиной. Эго аяклары иде ботьнках изящной кулдан. Нигы әле беркайчан да күргәнем булмады неприязнь шундый матур төрелгән.
  
  
  «Мин, чыннан да, ненавижу мафию», - коры дип белдерде Иуда. Көч булмаса, файда яки урыннарда мәгънәсез эш. Тик без монда да булсын өчен, фикер алышу минем яраткан раздражения. Сезгә кирәк бу английская ученая, Картер - күпме сезнең хөкүмәте әзер nah түләргә?
  
  
  У Ника иде инде әзер ревматизма. 'Бу проблема түгел. Аның тирәсе түлим миллион күбрәк россиялеләр - дип иде, алар безгә тәкъдим иттеләр. Аны сезгә тәкъдим итәм белән сөйләшергә кыз белү өчен, ничек ул югары күтәрергә тели кадерен, аннары сез башкарырмын миңа бу сумманы һәм аның положу өстән миллион. Купюрами. АКШ долларында, тиешле түләү татарстан согласованное вакытта һәм согласованном урында. Детальләрен алабыз эшкәртергә соңрак. Ләкин пытайся мине алдап була соң, Джей! Аны тиеш мин күрергә бу хатынны тере, сәламәт һәм невредимой, югыйсә покупка түгел узачак. Аның проверю аның шәхсән керткәнче син получишь булса да пенни.
  
  
  Иуда янә, ничек кенә вымыл куллары. Нигы посмотрел бу жест һәм булдым, бу нәрсә фрейдистское. Бәлки, бу кеше дип уйламаган идем шул рәвешле ул алачак смыть кан белән үз кулыннан.
  
  
  «Бу яхшы күренә продуманным», - диде Иуда. Бу яңгырады разочарованно. «Эму бу бик ошый, - дип уйладым Нигы. Ул гына да түгел, обвел безнең кебек эму иде.
  
  
  Ул җилкәсенә күтәрде. «Нәрсә турында син уйлады, Иуда? Ахыр чиктә, бу-бизнес-операциясе. Без булдырабыз позволить үзенә түләргә күбрәк иваны - сез беләсезме, бу ким мине. Шулай итеп, без алабыз Алисию Тодд. Бу җеп.
  
  
  «Калса, ђйе». Иуда посмотрел ачыктан-ачык ка Ника үз мутными күзлегеннән. Зат Иуды иде розовым, мягким һәм безволосым. Берничә генә тонких морщинок әйтә ала, бу трансплантированная тире. Тире, ресницы һәм брови - барысы да фальшивое кебек кара парик астында кара шляпой.
  
  
  N3 белми иде бу тарихны. Берничә ел элек Иуда үтергән агенты AX, Кытайда, ләкин үләр алдыннан бу кеше ул опалил Иуду буенча огнемета. Иуда, киресенчә, теләмәгән туктатырга сөйләшү. Ул наклонился к Нику, слюни текли буенча застывшего уголка rta. «Әйт миңа, Картер, - һәм забудь на мгновение, без смертельные враги, - син веришь, бу кыз ала алырга акча? Аны алай дип уйлыйм. Аның, дип саныйм, - дип ул блефует. Минемчә, руслар закроют эш. Алар накажут аның өчен неудачу һәм расстреляют яки отправиться, Себер, аннары устроение алар нинди дә булса шутку өчен утащить белән мине бу хатынны. Кирәк булган очракта, алар прибегнут к грубой үз көчендә ».
  
  
  Нигы ул арада табарга омтылдым Тасию түгел сообщая Иуде бу хакта. Хәзер ул уңайлы sel. Кыз сайлаган бик уңышлы момент. Ул разговаривала приблизившись к Черепу - ничек кыйммәт бу менә стоило! - кайчан полиция выгнала банданы возмутителей тынычлык, нигездә, яшүсмерләр. Тася һәм Череп кыска вакытка булып чыкты җәлеп ителде бу ссорящуюся бер төркем. Кыз ударилась турында Череп. Нигы алмас расслабленно рассмеяться. Тавыш бирү ничек моны эшләргә тиеш иде. Зажигалка иде хәзер бер бөтен карманов Черепа, кытайларныћ посылая камап.
  
  
  N3 выглядел бесстрастным диде Иуде: «Расих, алар прибегнут к грубой көчендә. Сезнең фикерегез? Руслар булырга тиеш, хәзер инде, чыннан да, сине ненавидят. Сез перебили калын кучу ih егет бу розовой вилле. Сез ул вакытта бу турыда уйламаган?
  
  
  Иуда янә пустил слюни. - Ах әйе, бу Вилла Роза! Минем кешеләр дип уйламаган ярар, булыр, бик күп. Бик кызганыч. Кызганыч, алар үтерәләр сезне, алар әлегә бар иде анда. Тик, әлбәттә, алар белмәгән, кем син. Темные күзләре трезво карадык, бу Ника. «Сәер, - дип уйладым Нигы, - эго күзләре беркайчан да мигают».
  
  
  Ул дип Иуде: «Бу бик яхшы. Әгәр алар үтерәләр, минем, без иде хәзер түгел сидели монда да сөйләшүләр алып бардылар. Син аласың рәхмәт үзенең яхшы йолдызны өчен бу, Иуда, чөнки мин килешәм синең белән: бу кыз күз алдына да китерә алмый сине акча. Ул алып бара отчаянную уен бу блеф. Бу твоем урында аны иде, сак, - күңелле дип өстәде ул. «Ул җебе үтерергә сине аркасында отчаяния».
  
  
  «Мин алай уйламыйм», - диде тыныч кына кыз бала. «Мин ышанам, киләчәгебез һәм отель өчен, минем кешеләр үтерәләр сине вилле Роза. Сөйләшүләр алып барырга, сезнең белән бу рәхәтлек, аның аңа булыр идем, шатланып баш тарткан. Сезнең хөкүмәт барыбер булып чыкты иде сговорчивым. Шәхсән син ясарга тиеш түгел әһәмияттәге Картер.
  
  
  N3 посмотрел бу ревматизма. Бу мгновение бархатные перчатки иде, бетте. «Мин позабочусь кирәклеге турында, өчен, янында синең иде, тагын бер шанс», - ласково-диде Картер.
  
  
  «Зинһар, - дип җавап бирде Иуда.
  
  
  Иуда янә сель. Ул вытер слюну вишнево-кызыл носовым платком. Ул вынул сигару тирәсендә алтын футляра һәм закурил. «Кыз янә бара», - бесстрастно диде ул. «Мин сөйләшергә җыенам аның белән хәзер. Ләкин, минемчә, сез хаклы, һәм без түгел, придем к килешүе. Кызганыч, мин яхшырак булыр иде рильск рус. Әмма сезнең акча тавыш хокукына ия ».
  
  
  «Син хаклы, - диде Нигы. Ул торып басты. "Ничек сез минем белән свяжетесь?"
  
  
  - Кайт инде ... үз каса үзен-де-Флоридо, һәм жди анда. Аның күрсәтермен сезгә белергә иң соңрак аша егерме дүрт сәгать. Аннары без кабат очрашабыз өчен барлык детальләрен эшләп бетерергә ».
  
  
  «Кылма моны соңрак», - диде Нигы. «Теләсә кайсы мизгелдә шунда булырга мөмкин киеренке. Полиция, һичшиксез, килер сораулар бирергә турында резне бу розовой вилле. Аны иде предпочел да булырга, анда килгәч, алар килә ».
  
  
  Иуда янә вытер үз текучий авызы. Күрәсең, ул алмады контрольдә тотарга слюну белән шөгыльләнүче даими скапливалась бу почмакларында эго rta.
  
  
  «Не беспокойся бу хакта Картер». Ниндидер якты пәйда эго күзләрендә бу мгновение. 'Аны позабочусь сиңа!
  
  
  Ә хәзергә хуш, сау бул.
  
  
  N3 шау-гөр килеп рассмеялся. - «Hasta luego, J. Увидимся соңрак».
  
  
  Нигы протиснулся аша бер төркем. Ул хәзер бераз тынычландым, ләкин алай ук түгел. Эль президенты, ниһаять, сдался, һәм аренада барлыкка килгән тагын бер үгез. Рicadores иде инде шөгыльләнә. Рәхмәт яңа быку һәм гамәлләргә полиция шешә һәм мендәрләр күбрәк түгел выбрасывали бу арена белән галерки . Кешеләр анда хәзер довольствовались гына свистом, топотом һәм воем.
  
  
  Нигы столкнулся бу толпе белән Тасей. Бу мгновение ih тән соприкоснулись тагын беребез белән, һәм эго авызы бар иде аның уха. 'Ярый?'
  
  
  Ул кивнула, һәм аның шелковистая мочка уха коснулась эго губернасында. 'Бар да әйбәт. Зажигалка кесђдђ моның подонка. Бу кот очкыч хәл иде. Ул теләдем схватить мине һәм прижать ».
  
  
  'Зур кыз! Аның прослежу өчен сине, әгәр өчен бу алтын медаль яулады. Ә хәзер бар, договаривайся моның белән извращенцем. Увидимся машинада; Белән мине шактый суеты һәм суеты.
  
  
  Кайчан алар җиттек к аңа, ул торды, прислонившись к «ланчии», һәм тарттым сигарету. Ih иде бишесе: ике полиция, ике Guardias Civiles һәм толстый, ир-штатском. Соңгы тотты астында носом Ника шәхес таныклыгы. 'Teniente de policia. Сез мистер Картер, мистер Николас Картер?
  
  
  Барлык эго нервы иде пределе, әмма Ника түгел дрогнул. Ул благословил подсказку, дип эму калдырырга туры килә корал вилле. Бу бик комарлы уен, һәм ул уңышлы узды, әмма хәзер ул приносила җимешләре. Ул тойдым кебек буенча эго муенында йөгерә пот.
  
  
  «Аның Картер, әйе. Монда нәрсә бара?' Эму ошамаган буларак, аңа караган Гвардиячеләр Сивилес .
  
  
  Күрәсең, аларга түгел, нравились североамериканцы, һәм алар иде, артык бәхетле эшләргә, алар белән үзләренең итүне. Лейтенант протянул кулын. «Pasaporte, хорька фавор».
  
  
  N3 досталь үзенең яңа паспорты. Яхшы ялган. Ул бар иде, аның бары тик соңгы тапкыр. кич белән ђйберлђре, алар ул несс үзенең зур чемодане. Бу nen иде эго фотолар булса да, ул бик аз гына искажена умелой операторской эше.
  
  
  Лейтенант гына взглянул бу паспорты. Ул отступил бер адым һәм кивнул кешеләргә, аларның ул-несс. Ул Нику: «Приношу гафу үтенә, сеньор, әмма безгә туры киләчәк обыскать сезне. Аңлыйсыздыр, бу безнең бурычыбыз. Бездә подсказка бар.
  
  
  Нигы дип тиз һәм күтәрде кулларын. 'Yo comprendo. Алга, дәвам итәргә. Алмассызмы сез, шулай ук, әйтә миңа, сез эзлисез? '
  
  
  'Замолчи!' - рявкнул бер тирәли Гвардейцев. Ул башлаган ощупывать Ника.
  
  
  Салкын отчаяние захлестнуло N3. Болар барысы да булмады, артык шома, артык ясалма һәм бик шома. «Тапты», - диде лейтенант. Бу фәннәр? Аларда? «Әйтерсең, ул моны белми идем», - кисло уйлады ул. Тагын кем кала Иуды? Тик ни өчен? Анда ул ошибся? Иуда белдергәнчә, ул белән кыз рус торговаться булачак невыгодно ...
  
  
  Guardia Civil торжествующе хмыкнул. Ул нидер күтәрде күрсәтер калган. 'Исәнмесез! ; Myre! El narcótico ... '
  
  
  N3 посмотрел моның белән ир-атлар. Эго ашказаны сжался. Бу nen вспыхнул гнев. Хәзер ул элђккђн китердемме!
  
  
  Лейтенант үзе ак пакет белән резинкой тирәсендә аңа. Ул карады грязную иглу өчен подкожных укол. Килгәч, ул тагын посмотрел на Ника, аның күзләренә иде жесткими. Ул помахал иглой Нику. 'Аласыз аңлатырга бу, сеньор? Бу булыр иде глупый штопора, әгәр эго түгел урнаштырдылар шулай тоном түгел иде, мондый жесткого блеска күзләрендә кеше.
  
  
  Нигы Картер пожал җыерып. Чөнки монда итеп аңлатырга? Ул наркодельцом, аның забрали наркотиклар белән кесђдђ. Ул отель выругаться чын күңелдән. Ни өчен осла! Ул небрежным. Иуда отель өемен эго белән юллар сәбәпледер, һәм киресенчә, дип теләк Иуды сбывается.
  
  
  «Мин алмыйм моның аңлатырга», - диде ул ровным тоном. «Гомумән, мин моны аңламыйм. Ул түгел минем! Аның беркайчан да употребляю наркотиклар, Тениенте. Аның кайвакыт түземсезлек белән менә көтәм моның? Кемдер вложил бу миңа минутына - чынлап әйтәм сезгә!
  
  
  «Аның, положили сезгә минут, барысы да тәртиптә!» Лейтенант лукавой елмаеп күрсәткәнчә, аның начар тешләре. «Көчле тарихы, сеньор! Пойдем белән безнең офис! '
  
  
  Бу иде момент истины. Попытался иде ул сбежать? Ул дип уйлаган идек алачак үтәүләрен белән биш кеше. Алар борчылган булыр иде, дип численно шактый көчле генә көтте иде һөҗүм. Иң начары да шул ih, чыннан да, булды биш. Ул да булырга мөмкин иде бераз осторожным. Бу булырга тиеш иде, нинди тиз һәм аяусыз, - һәм тиздән эму туры киләчәк үтерергә берничә, шулар тирәсендә голыми куллары. Әгәр бу хђл, барлык гамәлләр эго алдык булыр иде "Операция Сафо2. Ул гына да түгел, алмас иде үз эшенә, әгәр эго булыр иде барлык полицейскийлар Испаниядә.
  
  
  Бу вакытта карар күтәрешергә белән эго кулыннан. Обыскивающий двинулся алга таба да һәм шарил пальцами бу карманах Ника. Хәзер ул тагын нидер тапты һәм посмотрел. Эго зур яссы гол скривилась от гнева. Ул плюнул на штанину Ника. Лейтенант удивленно зашипел. «Карамба, бу начаррак наркотиклар! Ул бер тирәли бу проклятых бандитларны. Бир миңа бу бирегә, Хуан!
  
  
  Guardia гомерен үз стеклянную трубку лейтенант. Нигы янә проклял үзен. Бу, чыннан да, роковая небрежность. Ул салды жалкого паука Пепе минутына һәм хәтта уйладым турында nen!
  
  
  Карабины хәзер иде юнәлдерелгән Ника. Эму юкка чыкты бит күтәрергә, кулларын югары һавага. Шулар тирәсендә җыела башлады кешеләр. N3 вспыхнул нче беспомощной ярости. Йөгерергә иде мәгънәсез эш. Хәзер алар встревожены һәм, дип уйлаган, чөнки ул берсе тирәсендә алар ненавистных пауков; алар застрелили аны керткәнче ул эшләмәячәк адым. Ул уйлап табарга тиеш дип-беребезне тагын да, бик тиз.
  
  
  Лейтенант посмотрел на алтын паука бу трубе. Аннары эго мутные күзләре карадык, Ника була, ул белән усал елмаеп янә күрсәтте үзләренең авыру тешләре. Нигы дип уйламаган идем бәлки, укырга эго уйлар: ниһаять, полиция захватила Паука исән! Әлбәттә үзенчәлекле вакыйга. Әлбәттә, ул гына да түгел, проживет шулай озак, әмма барып, ничек эго повесят яки расстреляют, ул булыр иде сөйләргә. Астында полицейским участогы иде подземелья торган түгел, еллар буе кулланылды. Әмма бу калабозо иде сак сакланып калды, һәм барысы да иске кораллар пыток әзер иде. Әлбәттә, пытать тоткарланган иде противозаконно, ләкин кем белә? Һәрхәлдә, североамериканец иде пауком, һәм бу имело зур әһәмияткә ия. Пауки иде гына түгел, разбойниками, әмма дошман дәүләте. Враги иң Каудильо ! Oni бармы клятву үтерергә шушы бөек кеше каршында беренче хәл!
  
  
  Бу иде ловли ел. Өчен бу эго, һичшиксез, күтәрдек кенә. Лейтенант башкарды билгесе, үз кешеләргә. 'Уберите эго биредән. Необязательно эшләргә мягких перчаткалар киеп башкарырга. Ул тиеш берьюлы өйрәнергә яхшы манерам, чөнки бездә күп булачак озак сөйләшкәннән, бу Паук һәм аны, һәм ул тиеш булачак сөйләү миңа барысы да үз товарищах. Шулай түгелме, сеньор Паук?
  
  
  N3 түгел, дип җавап бирде. Ул тирән хакта уйлана һәм хәзер килдем к неприятному ачу. Нәтиҗә, ул калдырган эго бөтенләй смущенным. Түгел, Иуда подставил эго, ә Тасия! Йә элегрәк, ул кайчан спотыкалась, йә толпе, ул уходил, ул куя бу әйберләр эму бу минутта. Моннан тыш, ул отсутствовала шактый озак вакытлар һәм, һичшиксез, кисәтте, дип белдерә полиция. Ә бу-дигђн сњз, ул булырга тиеш, сделала бу.
  
  
  Бу паук, әлбәттә, булды эго үз глупостью. Буенча эго ваемсызлыгы аркасында, ул избавился, аның белән бер үк вакытта Пепе. Эшкә салкын карау аркасында, аның җебе булырга сорвана "Операциясе Сафо" яки калырга мөмкин фатальным өчен иң Ника Картера. Белән АХ яки үзеннән Хоука ярамый иде көтәргә ярдәм. Алар беркайчан да рәсми рәвештә генә таный, дип, бар янына, аңа нинди дә булса мөнәсәбәте. Ничек һәм теләсә кайсы башка агент АХ, ул тәкъдим ителәчәк үзенә.
  
  
  Ствола карабин воткнулся эму бу спину. 'Бар!' Һәм N3 китте.
  
  
  
  
  
  
  
  9. ТӘГӘРМӘЧ УЖАСНЫХ МАҖАРАЛАР.
  
  
  
  
  Ноктасы иде яхшы сизелә бу дисплее бу приборной панельләр автомобиле, ә звуковой сигнал иде отчетливо слышен. Тася руль артында Lancia последовала өчен Иудой һәм чудовищным Черепом тирәсендә шәһәр Жирона төньякка таба. Ул опередила ih ун минут түгел имело әһәмияткә ия. Детектор, ул бар иде Черепа кесђдђ, эшләгән бар.
  
  
  Ee куллары салкын иде һәм жесткими, һәм ул вакыт сгибала гына карый. Бу түгел иде үзгәртү һава торышы булса да, төньякта становилось прохладнее, һәм надвигалось угрожающее күк. Коста-Брава, дикое яр буенда, славится внезапными сентябрьскими штормами. Алар, көтмәгәндә-яростно бьют һәм шулай ук кинәт исчезают, ләкин алып килә үзе белән яңгыр, шәһәр, кар, молнию һәм гром.
  
  
  Юк, диде, үзе кыз, аның да һава торышы борчый. Ул замерзла куркудан! Шул вакытта ул хезмәт күрсәтә иде, барысы да, әгәр янында сидел америка агенты - фигура невозмутимая! - ләкин бу мөмкин түгел иде. Ул яшерен генә сунула иглу һәм пачку наркотиклар эму минутына һәм кисәтте, дип белдерә полиция. Ника Картера хәзерге вакытта тулысынча исключили.
  
  
  Барысы да барды шактый иркен, әлегә иренә каршы алды моның Иуду. Аннары ул мөрәҗәгать итә чынлыкта. Базарда әй, түгел иде опереться. Булмаса, башка чыгу, Нигы Картер сатып алган иде англичанку, һәм ул, Тасия, берни дә алмадым поделать. Ул гына алырга мөмкин, бу америка доллары һәм Иуда бу аңладым. Ул тихонько посмеялся, аның өстендә вакытында ih кыска интервью һәм, күрәсең, унизил аны. Ee ачыктан-ачык предупредили, дип англичанку ала, үтерергә, әгәр ул тудырачак неприятности. Әлбәттә, бу блефом, һәм әй иде барыбер. Әмма факт каласың фактом: америкалы побеждал. Ул китәм алырга Алисию Тодд, булса да эшләнәчәк тиз! Шулай итеп, ул һәм сделала. Ул последует өчен Иудой бу эго логово һәм заберет бар хатын-кызны. Болар барысы да, ул җебе һәм ясарга тиеш иде.
  
  
  Видеосигнал пробегал буенча экрану, ничек желто-яшел вошь. Барысы да план буенча. Иуда та, барырга төньякка таба. Тася взглянула бу лежащую янында бу сиденье юл картасын. Ул нахмурилась. Бәлки, бу кеше пересечет французскую илгә? Перпиньян булган кимендә кайсы затта Жироны. Тик, әлбәттә, һәм алар арасында әле дә кала иде саны бесчисленное авыллар - бу груды таш йорт, җылы прислонившихся бер-берсенә карата бер-берсенә ка көньяк склонах Пиренеев. Тася белән сомнением покачала аягы һәм игътибарны юлга. Мощеная юл инде күптән артта калды, нах. Анда ул ехала хәзер, юлын иде, тар һәм каменистым, тулы ташлардан һәм выбоин. Әй, кирәк иде булырга осторожной. Әгәр нәрсәдер килеп белән Lancia һәм ул алманиягә иде соң булса да пропало!
  
  
  Аның курку гына та кšчђйде, анда көн дәвамында. Әлегә Нигы иде аның белән, аның белән барысы да тәртиптә, һәм ул моның түгел понимала. У нах шулай ук шактый эротические шоу турында nen - хәзер ул покраснела, - аларда ул беркайчан да ди, хәтта моның ужасным кешеләргә буенча Смерша . Мондый идеяләр иде недопустимы.
  
  
  Ул шул печальном факте, дип, әй, ярамый иде мөрәҗәгать итә нең турында әлеге акча. Ничек ул гына бу әмерен, ул признает үз фиаско. Тася ирексездән вздрогнула. Ул әнкәйләр устрашающе выцветшее бина Сретенке, спартанскую камера урнаштыралар подвалда белән якты прожектором бу потолке. Голый агач урындык белән прикрепленными каешлары. Шулай ук иде кнуты, ножи һәм һава шланг, ә бәлки, стоматология дрель.
  
  
  Ул шулай нык сжала руль, дип, аны бармак белыми. Ул тәкъдим итте, үзе кебек булачак, чиста, аның матур гәүдәсе - бар нах булмады ялган скромности - кайчан алар покончат аның белән. Аның матур йөзе исказилось. Ул алмады булыр иде, шуннан чыгарырга.
  
  
  Ул пощупала арасында үз длинными бедрами. Болар барысы да-безнең нах иде - зәңгәр автоматический пистолетын подвязке. Сигез пуль. Көрәшергә белән Иудой һәм эго шайкой булмаса да, wouldnt кыен. Ул җиңәргә тиеш, аның белән рухи ныклык һәм смекалкой. Ахыр чиктә, ул иде рус кыз - әгъзасы итеп сайланган халык, ул бервакыт унаследует җирне һәм бөтен устроит тиешенчә.
  
  
  Яктылык, сигнал кинәт повернул сулга авылда Ла-Ханкера. Звуковые камап булды ценымногие громче. Кљтмђгђндђ сигнал яктылык сошел белән акыл. Бу снежном облаке ул различить элементлары. Комачаулый кар? Тася притормозила «ланчу» һәм удивленно књрсђтте на экран. Киресенчә, приближающийся шторм инде эләгә экран радара.
  
  
  Тася тукталды. Сигнал югалды белән экран, әмма тавыш иде отчетливо слышен. Тася пробормотала некрасивое әйтү буенча-рус. Дип, тегүче тик синнән, ква?
  
  
  Анда ул тукталды иде пустынно һәм бесплодно. Бөтен территориясендә отель, ә ул шөгыльләнә уходила югары к моның түгел шул далеким горам иде усеяна югары соснами. Кыз чыкты һәм огляделась. Тынлык иде гнетущей, һәм карканье вороны, взлетевшей белән бер тирәли агач яңгырады өчен нах приветливый.
  
  
  Нәрсә блестело бу сосне бар юллар. Ул подошла һәм кинәт кенә аңладым. Көмеш кђгазь бетеп китђ. Белән чыршы свисали озын полоски кордон фольги, әйтерсең рождественское украшение. Тасия оглядела юлны алда һәм преклонила колени өчен яхшырак разглядеть косой святым, отраженный нче облаков. Сукмак усеяна көмеш змеями!
  
  
  Аның складывать доллар замерло. Иуда рассыпал фольгу булсын да боза радар. Бу үзеннән-үзе шактый начар, тик бу шулай ук инде, дип Иуда белми яки подозревал, дип ...
  
  
  Выстрел кискен разорвал тынычлык. Таращить күзләре просверлила чиста отверстие бу лобовом стекле һәм пролетела алга таба.
  
  
  Буенча сосновой рощи буенда юллар раздался тавышы белән каталонским акцентом: «Держитесь, сеньорита! Поднимите, зинһар, куллары.
  
  
  Акрын, белән хисе отчаяния һәм гнева, Тася, кулларын өскә күтәрде. Бу иде агымы бөтен. Иуда гына бераз возился аның белән. Ул иде тупицей, та уйлап тормастан, дип алачак коткарып англичанку ялгызы гына хђл итђ алмый.
  
  
  Соң берничә мгновений аның окружила дюжина грубо одетых ир-атлар. Алар барысы да җылы закутаны, һәм яхшы вооружены. Кайбер иде, бандитларның сугыш кораллары-пулеметы һәм авыр патронташи. Алар да катнашты, аны зур кызыксыну белән һәм ясадылар тагын бер непристойные кисәтүләр. Аның обыскали поверхностно, һәм ул нах отобрали пистолетын. Ир-ат, нашедший аны одобрительно пробормотал һәм погладил внутренности аның бедер үз мозолистой кулы белән. Тасия исәбенә тар-мар итте эму удар, ул колачы аны, кайчан ул присел, заставив эго скатиться җиргә. Бу уятты зур веселье күрсәткечләрне тикшереп тору, башка ир-атлар.
  
  
  «Muy bella», - диде югары командиры. «Әмма тигрица! Әмма послушайте , иптәшләр, әверелә, шулай ук суык, ничек үзендә складывать доллар Каудильо. Әйдә поторопимся. Бу ачыла бар шәраб һәм eda, шулай ук камин. Свяжите бу путу һәм возьмите аның үзе белән.
  
  
  Кайтарганнар башлаганчы, пычрак носовой платок иде повязан әй, күзгә, Тасия увидела вспышку света югары өчен склоне. Ул әле генә авырлыклар нечто мондый бүгенге розовой вилле. Кемдер шпионил өчен алар белән склона тавы. Бу мгновение аның складывать доллар подпрыгнуло - әйә да бу Нигы? Әмма юк - америка агенты була да алмый. Ул позаботилась бу хакта.
  
  
  Мин басып торам белән завязанными күзлегеннән, ул услышала кебек буенча склону спускается джибын. Аның затолкали бу автомобиль, ул китә. Ул, ишеткәнем бар кебек, алар артыннан едет «ланчия».
  
  
  Аша ярты сәгать белән нах төшерделәр повязку.
  
  
  Тася иде аккуратном маленьком кабинетында круглой манарасына. Ул предположила, бу бер тирәли башняларын урнаштыру каралган монастыре. Иде, матур, горел электрический обогреватель. Иуда карадым бу нах аркасында, зур урындык, шевеля үз маленькими куллары. Ул әйтте: «Бу бик неразумно сезнең яктан омтылырга следовать өчен минем, мисс Залова. Бик неразумно! Сез, чыннан да, ничек уйлыйсыз, бу мин түгел приму адекват чаралар күрү, саклык чараларын күрү зарур? Сез уйлыйсыз, чөнки мин идиот?
  
  
  Кыз түгел, дип җавап бирде. Ул обиженно књрсђтте бу пол һәм почувствовала облегчение кылган Черепа анда юк. Аның нервы, һәм башка тыш переживающие шундый авыр вакытларда, алмадык выдержать кушылмаган нче Черепа! Иуда тәмамлый үзенең воображаемое мытье куллар һәм превратил бармак аерым карала. Аша ту планлаштырыла ул посмотрел на кызны. Эго невыразительные күзләренә караган бу нах белән баш кадәр пят. Ул истекал слюнями нче үзенең мәңгелек полярного сияния; улыбающиеся почмаклары ee rta һәм искәрттеләр әй, явыз һәм смехотворного клоун.
  
  
  Узды мгновение керткәнче Иуда янә заговорил. - Башта аны иде, бөтенләй канәгать түгел сезнең мисс Залова, ләкин мин уйладым, һәм хәзер якын кире кайтты. Минем зур булмаган проблемалар белән сезнең хатын-кыз, мисс Тодд. Ул бик непокорный. Ул теләми бар, ә берничә минут элек хәтта баш тарткан көндәлек дозы героин. Куркам, дип пеленки спала, аның белән күзләр, һәм ул булды, артык төгәл аңларга хәлне. Сез алыр миңа файдалы, мисс Залова. Әллә миңа кирәк дип атарга сезне Тасей, чөнки сез алдылар, бу исем өчен үз прикрытия?
  
  
  "Нинди аерма, ничек син мине называешь?" - бит диде Тася. «Син отты, ә аның оттырды. Сез беләсез, димәк, минем ил. Аның задолбалась.'
  
  
  "Әле юк." Иуда наклонился алга һәм посмотрел ачыктан-ачык бу нах. Бар иде территориаль сайлау комиссиясене каршындагы открывании rta, һәм Тасия уйлап куйдым, хәзер ул, чыннан да, омтыла улыбнуться. Бик коточкыч.
  
  
  «Юк әле», - кабатларга Иуда. «Мин-диде сезгә, - дип мөрәҗәгать итү белән мисс Тодд күрсәтелә кыен. Әгәр ул итми героин ачыклана, ул югалта аңы. Ул, бәлки, хәтта сойти белән акыл. Сезгә, мисс Тася туры киләчәк, аның уговаривать. Бу аланына сезгә бик зур тырышлык. Ул лесбиянка һәм ярата сине. Ул булачак мактап туялмый нче синең кайт. Бәлки, сез хәтта аласыз мәҗбүр итәргә, аны эшләргә минем белән - сөйләп, миңа сер формула!'
  
  
  Тася тискәре покачала аягы. 'Ул моның дә эшләмәячәк. Ул, хәтта, отель, сөйләргә минем белән бу темага ».... Иуда, нидер задумал өчен нах. Ул, диде ул эму кирәк. Һәм ул әле үтергән аның. Бәлки, тагын иде надежда. Ләкин әй, кирәк, бөтен аны изобретательность һәм хәйлә өчен, моңа каршы тору маленькому дьяволу.
  
  
  Иуда бесстрастно посмотрел на нах. - Минемчә, син дә тырыштым, кадерле бала. Сине, әлбәттә, проинструктировали түгел бить аны артык нык. Сезнең кешеләр тели ул, ирекле утырды да китте өчен тимер занавес һәм тулысынча һәм убежденно сотрудничала сезнең белән ».
  
  
  Иуда влажно дип. - «Мин алам, бу тәкъдим итәргә. Хәзерге вакытта башка хђл, иң необычных вакытта башка хђл, бу-бердәнбер чыгу юлы. Әлбәттә, бәла ки, бу хатын-кыз берни дә яздым. Бу шактый усложняет хәлне ».
  
  
  Иуда вымыл куллары, һәм эго смородиновых күз алдында пәйда сәер блеск. «Бу бәйли миңа кулларын, шулай ук әйтә. Бик кызганыч! Ул чакта син сможешь экспериментировать белән, әлеге хатын-кыз ... э ... гадәттәгечә. Бу ничек балансировать белән яичной скорлупой - куркасың, - дип, барысы берьюлы разобьешь ».
  
  
  Тася угрожающе књрсђтте аңа. - "Сез имеете күздә тотып түгел, дип осмеливаетесь подвергать аның пыткам!"
  
  
  Иуда кивнул. - «Әгәр син телисең булырга шундый грубой, Тася. Бу минем өчен тумаган. Мин яратмыйм шундый нежных кешеләр тыш үзен. Әмма, әйдәгез, карарбыз карары белән бу хәл, хәзер, сез минем кунак, ә Нигы Картер китеп белән юллар! Бу бик файдалы синең белән яктан, кадерле бала. Әлбәттә, аның әле, сез ничек бу ясадык, һәм бер тирәли минем кешеләрне китте өчен сезнең күрдем сезне, говорящей телефоны буенча. Ул әле, ничек син шулай ук наткнулась бу безнең бедного Черепа һәм черных бу эму бу минутта!
  
  
  Иуда полез бу тартма үзенең кресло һәм ташладым көмеш зажигалка на блюде. «Бу бик уңайлы нерсе, ә безнең көннәрдә ул бераз устарела. Аны бераз гаҗәпләнәм Картеру - мин көтмәгән идем, аның да кушылмаган. Бәлки, аның өчен барысы да бара, артык тиз ».
  
  
  Ул арада баш миен Tasi ныклап эшләдем, обдумывая карары буенча. Иуда к, нәрсәгәдер стремился. Ул карар иттем кушылырга, аңа әлегә күрә үз шанс.
  
  
  «Картер - придурок», - диде ул. «Кебек, барлык америкалылар да. Ул уйлый, дип, бөтен дөньяда юк, беркемне дә яхшырак һәм, хәтта, әгәр эму бу тапшырып булмаячак, ул уйлый, бу һәрвакыт мөмкин барлык сатып доллары ».
  
  
  Бармак Иуды иде розовыми змеями, ул ih переплетал. «Ул хәтта бәлки моны», - җайлап диде ул. - Ул да моны эшли ала ул. - һәм америка долларами барысы да тәртиптә, кадерле бала. Хәтта, әгәр аны булырмын алып барырга эше белән тагын кешеләр, миңа алар бик ошый, аны булырмын настаивать шул, алар сумны долларами! Әйдәгез, башта проясним бу! '
  
  
  Тася булдым, моны эшләп күрергә, аны насквозь. Ул алган булса, нәрсәгә ул стремился. Бу иде китерә торган әй, эшкә алырга туры килде.
  
  
  «Мин алам булырга сиңа бесполезна», - чын күңелдән диде ул. «Мин түгел, үтәде үз боерыгы, ул заключался гына шул булсын англичанка булып чыкты чикләрендә безнең тоташкан. Мин алмыйм тәкъдим итәргә сиңа доллар. Җитәкчеләр хәзер бросит, минем кебек, adobe illustrator, ә кайчан аның вернусь Россиягә, мине, мөгаен, расстреляют! »
  
  
  Хәзер ул лепил тирәсендә кулыннан формасын өчен торт. - Болар барысы да аны беләм, җаным Тасия. Тик ... минем планы бар! Һәм бу хәл итәргә мөмкин авырлыклар одним махом. Сез переходите миңа эшләргә. Соңгы вакытта аны югалткан берничә яхшы кешеләр, ih алыштырырга кирәк. Сезнеке белән белем һәм тәҗрибә сез алыр өчен бик кадерле, минем. Һәм сезнең кешеләр белә сезне һәм булачак, сөйләшүләр алып барырга, минем белән сезнең аша - әгәр аны булырмын настаивать. Һәм аның булырмын настаивать. Сез элеккечә үк аласыз үз эшен башкарырга, шул ук вакытта сезнең куркынычсызлыгы буенча даими тәэмин ителә! Сезнең кешеләргә бу мөмкин түгел, понравиться, әмма алар преклонят колени. Аларга кызык Алисия Тодд түгел, ә син.
  
  
  Бу шулай иде. Ул, бәлки, хәтта кичерергә бу невредимой - күпмедер вакыт. Әмма иртәме-соңмы Смерш аның поймает . Алар белмәгән о прощении һәм забвении. Алга таба эш калачак ачык кадәр булган хорька, әлегә ул булмаячак помечено красными чернилами ЯБЫЛГАН. Ләкин нишләп әле ясарга төре, дип килешђм? Әй, юк иде, шуларны югалтмаска кирәк, абсолют берни дә.
  
  
  Иуда уставился бу нах. «Күрәм, сез рассматриваете минем тәкъдимне», - диде ул. «Яхшы... күрсәтермен Мин сиңа берничә сәгать өчен, уйларга кирәк бу хакта. Син булырга тиеш, бик уверенной-үзенә, кадерле бала, чөнки, әгәр син хәтта попытаешься алдап була соң, минем синең белән произойдут бик начар әйберләр! Шул чакта сине дә подстрелят - бу артык гади чыгу. Юк! Ул вакытта аны бары тик әйтермен, король сине Черепу өчен ул сикергәли, синең белән нәрсә эму заблагорассудится. Беләсең, ул булмаса, акыл нче сине!
  
  
  Тася алмады подавить судорожную дрожь. Иуда эләккән теркәлгән. 'Ах! Аны, күрәм, сез впечатлены. Куркыныч хәтта! Дип әйтә алмыйм виню сине, кадерле бала. Әлбәттә, сезгә юк арасыннан мине куркырга кирәкми, бу өлкәдә! Минем... минем тәмен к, нәрсәгәдер бөтенләй башка ». Барлыкка килгән зур кызыл тел һәм лизнул катгый иреннәре. - Тик Черепом барысы да башкача - ул ярата хатын-кыз. Барлык хатын-кызлар да, әлбәттә, љстен матур. Ул, бу ничек дип атыйлар испаннар, muy lujurioso! Ул беркайчан да мөмкин насытиться моның беркайчан да тулысынча удовлетворен. Һәм, ничек аласыз бәяләргә буенча эго күләме, дип бара башлагач, ул үз хатын-кызны њзећ постель!
  
  
  Зат-кызлар иде җете кызыл, һәм висках стучала кан. Кечкенә извращенец өстәл артында әле карадым бу нах, наслаждаясь аның смятением. Шуңа да карамастан, ул һавадан үзен карарга, аңа ачыктан-ачык күзгә.
  
  
  «Мин, чыннан да, куркам Черепа», - диде ул. «Ул хәтерләтә змеиную яму караңгыда. Тик сезгә дә, һичшиксез, файдаланырга эго үз мәнфәгатьләре өчен мәҗбүр итә мине подчиняться - һәрхәлдә, бу мәсьәләдә. Без омтылабыз, љстђвенђ. Әгәр алмыйм аны увезти бу англичанку Россиягә, аның выполню үзенең бурычларын һәм булам бәхетле. Хәтта әгәр мин ... әгәр дә аны беркайчан да алмыйм кайтырга үз иленә ».
  
  
  Иуда кивнул. «Мин аңладым. Алар инде эшли дә башлады өстендә сезнең элегрәк һәм җентекләп тәрбияләп үстергәннәр. Бу бик яхшы - ничек сез генә научитесь үтәргә боерыклар, иң делле инде тумаган, кем ih отдает. Шулай итеп, сез ризамы? Син возвращаешь Алисию Тодд к героину? Беләсеңме, бу җиңел булмаячак. Әй, бу туеп. Сезгә туры киләчәк эшләргә бик төгәл, бик терпеливо һәм бик обнадеживающе. Әй, кирәк торгыза нервы. Аннары моның, тик соңыннан, моның аласыз дәвам итәргә тырышуларына склонить аны үз ягына, әгәр захотите. Барыбызга да җиңелрәк булачак, әгәр дә ул булачак покладистой. Сез хәтта тырышырга мәҗбүр итә аны күзәнәккә формулу булса да, аны шиклђнђм, дип, сезгә бу өметләнә. Ул әле шулкадәр сумасшедшая ». Тася диде, балалар, бу сомневается. Моннан тыш, алар алмадык бу контрольдә тотарга. Алисия Тодд, җебе күрсәтергә, аларга теләсә нинди коллекциясен символларын, алар берни значили.
  
  
  Иуда килеште. 'Син хаклы. Без бөтен игътибарны юнәлтергә китерү йөк башка җимерү һәм лель торышы. Бу булачак сезнең төп бурыч, җаным бала. Һәм сезгә туры киләчәк поторопиться. Ничек ул гына лык стандарты, без свяжемся белән тагын кешеләр радио һәм закроем сделку. Минем передатчик каплый дөньяны, һәм мин ышанам ки, сез беләсезме дөрес процедурасын ».
  
  
  Тася встала. «Уведи минем аңа хәзер».
  
  
  'Момент' - Иуда янә попытался улыбнуться. Слюна текла буенча эго подбородку. Ул вытер аны досталь тирәсендә кармана плоскую металлическую тартмага зурлыгында белән банкка сардин. Бу nen иде, ике өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы, кызыл һәм кара. Иуда куйды эго бу урындык алдына да күтәрде искиткеч мизинец. - Утыр, Тася. Аның әле тәмамладым сөйләргә.
  
  
  Кыз янә опустилась бу кәнәфи. Хәзер нәрсә? Максаты-у нах кружилась. Әй, кирәк иде бераз побыть бер яки, һәрхәлдә, ераграк Иуды. Гомерлеккә иде, уйларга, планнар төзергә!
  
  
  Иуда постучал пальцем буенча плоской коробке. «Бәлки показаться, кадерле бала, мин артык күп сөйләшми турында Черепее. Бәлки, бу шулай, тик мин телим инанырга сез, чыннан да, хәлне аңлыйсыз, анда торасыз. Синдә тере һәм натренированный ум, һәм чын күңелдән, хәзер инде син думаешь, ничек мине алдап була соң.
  
  
  'Яңа! Аның ...
  
  
  Иуда умоляюще кулын күтәрде. «Түгел мәңгегә придумывать ялган! Аны беләм, нәрсә турында уйлыйсыз - да виню сезне. Сезнең урында, аны иде, керде дә шулай ук. Әмма аны да твоем урында, ә син. Аның телим сез төгәл беләләр иде, чөнки бу урын өчен һәм нәрсә ул аңлата. Мин яшермим, бәлки, кадерле бала: мин поставлю сине сафка ярдәмендә коточкыч. Сез булачаксыз подчиняться миңа, чөнки кешеләр нәтиҗәләрен теләсә кайсы непослушания! Шулай булгач, сез белергә тиеш алдан күрә белергә бу нәтиҗәләре, һәм аны хәзер дә әйтәм үлем турында ».
  
  
  Иуда янә постучал буенча ящику. «Сез аңларга тиеш, ниләр белән Черепом. Ул гына да түгел, нормаль кеше, аның хәтта тотам эго күләмен. Иң делле ул үзенә күрә робот. Ходячий калдыра. Ул мәет булганда, аның эго тапты.
  
  
  Ул лежал бу полке бу морге польша шәһәрчеге. Ул мәет инде якынча ун минут, димәк, ул вакытка килгәч, аның оживили, инде булган әһәмиятле саналган биналарга зыян китерү баш мие. Аласың проследовать өчен минем?'
  
  
  Тася почувствовала ялангачлык белән баш кадәр аяк. Ул почувствовала неконтролируемую дрожь бу коленях һәм куйды ступни идәнгә максималь көчкә ия булсын өчен, противодействовать моңа. Нәрсә диде әй, Иуда, хәзер тоелды правдоподобным, һәм ул слушала нинди дә булса ужасе. Ул танырга тиеш иде, әгәр эго намерением иде куркыту аны, эму бу алдык.
  
  
  «Мөһим түгел, ул ничек эләккән, шунда очраклы түгел. Аны анда булдым һәм нәкъ менә рәхмәт, миңа бу зур гәүдәсен кире кайтарылган к тормыш. Бар иде, гади йөрәкнең өянәге, димәк, бу кыен түгел. Дигиталин, дәвалану электрошоком, массаж йөрәк, - һәм ул килде шул аңы. Әмма гомерен саклап калу-бу зур заднице - икенче эш. Эго складывать доллар иде, артык кечкенә өчен эго зур тән. Әмма бу проблема да хәл ителгән иде инде - һәрхәлдә, әлеге мизгелдә. Аның заказал операция һәм исемгә кардиостимулятор бу брюшную полость Черепа. Сез кайчан да булса ишеткән турында әлеге гениальных вещах?
  
  
  Кыз кивнула. Аның күзләре әйләнеп коробке. 'Әйе, үзендә делле. Табиблар безнең илдә дә үткәрәләр әлеге процедура ». Чөнки хәзер бу кеше?
  
  
  Иуда үз пальцами башкарды планлаштырыла. «Шулай итеп, безнең бедный Череп коренастый батареями һәм проводами. Минемчә, алар дип атыйлар ih электродами. Һәрхәлдә, бу очракта барысы да яхшы эшли. Ахыр чиктә, моңа бедолаге, әлбәттә, потребуются яңа батарейки ». Эго авызы задрожал. «Бәлки, сезгә бирергә моңа рөхсәт, ә бәлки, юк. Бу-бәйле нинди зур әһәмияткә ия минем өчен Череп. Әмма хәзерге вакытта бу тумаган. Бу!'
  
  
  Иуда күтәрде тартмага. «Мин ясаган тагын бер адымы һәм моны. Электрон гаджет, бик похожий бу распределительную тартмага өчен дистанцион идарә итү телевизор. Сез нажимаете төймәгә һәм включаете башка передатчик түгел, вставая белән урындык. Бу шул ук хәл - бары аның алам мәҗбүр итә эго складывать доллар тукталырга!
  
  
  Тася белсђм, ди ул дөреслекне. Придумывать шундый чудовищную нерсе иде, чыннан да, эго эше. Иуда генә прижал кызыл төймәгә генә нажимая аны. «Моның белән аның останавливаю эго складывать доллар; Кайчан нажимаю кара төймәгә, тагын башлый биться. Әлбәттә, озак көтәргә кирәкми. Саналган биналарга зыян китерү баш мие инде булган өчен Черепа, ул булырга мөмкин фатальным. Шулай булгач, мин бик сак, чөнки ул миңа әле кирәк ».
  
  
  Тасия һавадан үзен заговорить өчен җимерергә, явыз чары, алар создавал бу усал кыз бала.
  
  
  "Нигә син миңа да бу рассказываешь?"
  
  
  Иуда янә вытер авызы. - Иң делле, сезнең өчен шул ук блага. Аркасында забавного күренеш. Ничек гына аның нажимаю бу кара төймәгә, Череп гади оживает. Әгәр нажать берничә тапкыр рәттән әверелә кызык. Ул чакта эго складывать доллар бьется йөз тапкыр тизрәк. Бу гади бара наперекосяк. Һәм ярость белән шөгыльләнүче аннары овладевает аларга эзли сексуаль чыгу. Ул чакта максаты-үлем ненасытна. Ышандырып әйтә алам, нәкъ сезне, сез дә подведете эго, кадерле бала. Ярдәмендә әлеге өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы, ул эшли ала, 24 сәгать эчендә түгел, перегорая! Сиңа бу ошар, Тася! Һәрхәлдә, сез беркайчан да булмады табачаксыз әгәр выживете, нәрсәдә аның шиклђнђм. Ә хәзер, кадерле бала, аны шактый үтемле белдерде?
  
  
  Ул алмадым күбрәк карарга, аның авырлык белән выговаривая сүзләр: «иң делле. Әгәр дә мин түгел подчинюсь сиңа, яки попытаюсь алдап була соң ... син отдашь мине Черепу?
  
  
  «Бөтенләй фантастическим, кадерле бала. Аның помещу сине Черепом бер тирәли келий монахов һәм алты тапкыр нажму кара төймәгә. Калганы аның предоставлю сезнең воображению ».
  
  
  Ул башыннан дрожать барлык телом. Ул бик ярсыган өстенә, әмма алмады сдержаться. Ул наклонилась һәм схватилась өчен колени белән искривленным зат. Иуда выглядел удовлетворенным. Ул торып басты һәм чыккан өчен урындык. Ул йомшак похлопал аның буенча плечу. «Бар, бар ... тот үзен кулда. Аның, дип ышанам, моңа кадәр дә барып җитә. Аның, дип саныйм, сез нәрсә аңлыйсыз асылы. Хәзер перейдем к англичанке. Ул Төньяк манарасына.
  
  
  Тасия последовала өчен мужчиной аша лабиринт извилистых таш коридорлар. Стеналар иде темными һәм скользкими. Үткәрелгән электр чыбыкларын, һәм бу-анда горели йомшак лампочкалар. Ih shaggy казались глухими.
  
  
  «Биредә шактый примитивное», - пробормотал Иуда. «Шулай да, аның инде потратил бу бик күп акча. Иң делле књп. Тик мин получу болар барысы да киресенчә, әгәр безнең сделка узачак. Быел бар да үз өстенлекләре - бу заброшенный монастыре, кая беркем дә беркайчан да йөри. Моннан тыш, ул залда ерак түгел, франция чикләренә. Аның превратил эго бу ныгытма һәм монда үземне тулы куркынычсызлык ». Киресенчә, ул сөйләшә үзе белән үзе түгел, обращая игътибарны кызны белән шөгыльләнүче барды артыннан җитез булып чыктылар адымнар белән.
  
  
  Вакыт-вакыт алар үтте, камералар, выходящие аерым коридорлар. Мизерные квадрат каменные урыны белән бер окном наверху. Кайбер шулар тирәсендә Таня дип гробы булырлык гына гробами. Моның алмый? Монастыре пустовал йөз ел ... ул Вакытта бу, мөгаен, ниндидер сундуки. Өчен поворотом коридоры ул увидела башка. Иуда гади повернулся һәм күрдем, ул эшләрегезне тикшереп күзәтүче. «Әйе, бу гробы. Бу nen йоклый монахлар, построившие бу монастыре! Күңелсез идея, дөрес?
  
  
  Ул вытер үзенең юеш подбородок. «Бик уңайсыз. Киресенчә, алар бары алмадык дождаться, һәм, мөгаен, бераз омтылды, үләргә. Аны шәхсән бик тороплюсь моның белән ». Һәм ул янә выдал үз мерзкую пародию на улыбку.
  
  
  Алар аша чыкты манарасы һәм наткнулись бу зубчатую диварны. Моннан бина күбрәк походило бу йозак караганда, монастыре. Һәм янә Иуда кебек, укыдым, аның фикере.
  
  
  «Аңлыйсызмы, аларга торырга туры килде. Мавры булырга тиеш, охотились өчен бу монахами. Сез күрергә тиеш подземелья. Бик тирән, темные һәм влажные. Алар аша протекает җир асты бара. Әмма, бәлки, безгә кирәкми турында сөйләргә подземельях ». Ул янә дип. "Мин ышанам, сез беркайчан да туры киләчәк ih күрергә!"
  
  
  Тася белән шөгыльләнүче иде обученная прицельной ату, игътибар белән огляделась. Бәлки пригодиться. Бу плоской тњбђсендђ һәр тирәсендә дүрт башняларын урнаштыру каралган иде билгеләнгән пулемет командасы белән тирәсендә ике кеше беретах. Моннан тыш, диварлар патрульлек кораллы кешеләр. Ничек, тегүче тик синнән, ул җебе кайтырга җае чыкмады шунда, яки, ничек бирегә иде эләгү кемдер башка?
  
  
  Коры ров окружал диварлар белән барлык дүрт яклары. Тасия увидела блестящую суга башка урында да, уйлап куйдым, бу иде резервуар. Өчен Иуда иде залить траншею, кайчан отель. Өчен саклану чокыры торды ужасный койма тирәли колючей проволоки. Иуда тоттым аның караш һәм әйтте: «Бу койма төнлә электризуется һәм кыргый быки җитештерелә юл кырыена төшеп киткән. Явыз хайваннар, бу минем быки! Тик бар, кадерле бала, без эшкә керешергә кирәк. Без тиеш түгел тотарга вакытта юкка ».
  
  
  Эчендә диварларны зур мәйданы берничә сорау белән хозяйственными постройками. Бер тирәли эшләде пешекчеләр. Мәйданда горело берничә эре костров чолганышында төркем ир-атлар. Барлык иде береты һәм калын дубленки. Аларның күкрәгендә крәстиян-накрест висели авыр күн патронташи. Һәр тирәсендә ир-атлар аша эчтђге иде переброшено мылтыгы. Кыз, дигән фикергә у Иуды бик зур армия!
  
  
  Менде нарастающий җил, завывая порывами тирәсендә башняларын урнаштыру каралган һәм зубчатых диварлар, поднимая кар. Күк иде свинцово-серым. Иуда посмотрел бу һәм засмеялся. «Бер генә сие үкенеч танылган сентябрьских штормов. Бу матур! Ул позаботится турында сөйләде, шаять калды безнең белән ».
  
  
  Хәзер алар килеп җиттек к дүртенче манарасына белән шөгыльләнүче выглядела яхшырак калган өч. «Безнең инглиз гостьи биредә иң яхшы торак, - диде Иуда, -... аннан соң минем, әлбәттә».
  
  
  Алар басып тордылар у подножия винтовой баскычлар, кайчан раздался крик. Югары, пронзительный, настойчивый һәм шундый куркыныч, нинди Тася беркайчан да считала мөмкин. Бу крик иде үзе, страхом һәм ужасом. Ул восстал буенча трепещущей матдәләр безумной күңел!
  
  
  Иуда пробормотал моның каһәре һәм вскочил баскычтан. Бу барышында ул полез минутына һәм вытащил кара салынган тимер тартмага. Тася бросилась өчен аларга зур адымнар белән. Череп! Башкача мөмкин дә түгел. Череп, әлбәттә, килеп җитмәгәндер кадәр Алисии Тодд.
  
  
  Алар белән килдек к көне, ябык занавеской. Иуда рывком ачты аны. Тася сидела чын күңелдән рәхмәт аларга, әнисенә карап аша " эго эчтђге. Череп возвышался өстендә хатын-кыз, ничек булыр иде пигмеем. Ул заставил аның замолчать, прикрыв әй, авызы зур кулы белән. Кешедә закрыла барысы да зат хатын-кызлар, прижав аның узкой түшәк. Башка кулы Череп срывал белән нах кием-салым өлешләп. Бу бик шведларны, анда ул калдырды розовую виллу. Ee рубашка хәзер өзелгән иде, обнажив кара бюстгальтер. Берсе рывком Скулл стянул шорты белән хатын-кызлар. Ee тонкие аяклары жалобно тряслись, кайчан ул iso барлык көч пыталась вырваться буенча уловки гигантов. Череп бөтенләй обращал игътибарны ih барында. Хәзер ул дергал хатын-кызны өчен ак трусики. Эго ногти калдырган кровавые эзләре аның ак животе. Зат Черепа иде искажено экстазом кылган тавыш бирү тавыш бирү булырга тиеш иде случиться. Тася почувствовала тошноту бу животе.
  
  
  Иуда проклинал иң үзләрен. Ул гына да түгел, попытался керергә бүлмә, әмма нажал кызыл төймәгә бу коробке.
  
  
  Череп застыл. Эго массивное гәүдәсен согнулось һәм сжалось, ничек бар кеше кабы табып алып галђмгђ очу билеты откан, ул чакта аңа эләкте энергия. Ул попытался повернуться аларга йөз белән караганда. Бу полпути башлаган егылырга. Бу акрын, ул кивнул элек сморщил зат. Ул схватился өчен үз куллары белән күкрәгенә һәм разорвал күлмәк. Аннары ул ударился турында пол, әйтерсең иде срубленное агач.
  
  
  Иуда башлады гамәлдә. Хәер, Тасия кабатланыр һәм ненавидела аны, ул җебе восхищаться эго способностями.
  
  
  Ул посмотрел үз кул сәгатьләре. - «Мин алам продержать эго шулай ике-өч минут, тавыш бирү һәм барысы да! Возьмите бу хатынны һәм перенесите аның аша холл бу следующую камера урнаштыралар. Сылу, аның белән анда, әле аның да верну Черепа тормышына һәм заберу аның. Ул да күрергә тиеш аны. Бирегез әй укол, әле ул һаман шоке. Икеләтә доза! Тавышы... - Ул протянул әй иглу һәм капсуланы. «Бар, бар. Аның вернусь мөмкин кадәр тизрәк ». Тася күтәрде англичанку һәм унесла аны. Әй, туры перешагнуть аша Череп, ул лежал белән янәшә, аның кебек срубленный ствола агач. Эго зат побагровело. Тася бик надеялась, бу юлы Иуда алмый кайтарырга, моның кеше тормышына!
  
  
  Камера иде пуста кала, гробу, ул торды бу почмагында. Бу nen иде крышка, һәм Тасия тик Алисию Тодд бу крышку. Хатын-кыз иде мәхрүм аң һәм авыр дышала, барысы да аның зат иде покрыто каплями банк. Капчык астында күзлегеннән образовывали ике соры полумесяца аның йөзендә. Тася беркайчан да яраткан бу хатынны һәм ненавидела белән шөгыльләнергә аның белән мәхәббәт турында, тик менә хәзер булды, аның кызганыч. Алисия Тодд узды аша тәмуг. Ул пыталась арынырга наркотиклар иде диярлек невыполнимой бурыч, һәм хәзер бу һөҗүм Черепа. Бу свело идем белән акыл теләсә нинди хатын-кызны.
  
  
  Ул тиз наполнила впрыскивает һәм вставила иглу бу кулын хатын-кызлар. Алкоголь кул астында иде, шуңа күрә менә туры килде, моны эшләп заражением. Ул хатынны төзәтте һәм калдырды аны гробу.
  
  
  Ул кайчан выглянула аркасында почмагына буенча-көнгә, Череп споткнулся. Ул помахал кулы һәм прислонился к стонать. Иуда китте өчен аның белән ящиком бүген кулымда. Ул акрын гына ругал ирне. Череп, пошатываясь, зашагал алга таба коридору, күрәсең, берни дә аңлап.
  
  
  Тася нырнула кире камера урнаштыралар һәм карады лежавшую бу гробу хатын-кызны бирмичә, аң. У нах иде көчле предчувствие: Алисия Тодд түгел иде инде переживать бу арада, һәм, бәлки, ул беркайчан да тулысынча түгел поправится. Нәрсә ул чагында? Аның бурычы иде үтерергә Алисию Тодд, әгәр дә ул таба алмый ысулы исән-имин доставить аның Россиягә. Әмма ничек ул тиеш иде үтерергә аны? У нах күбрәк иде корал. Ee куллары? Ул књрсђтте аларда. Бу иде тонкие куллары, әмма шактый көчле. Ул янына гробу өчен, яхшылап разглядеть хатын-кызны. Ул увидела инде, бик күрәсең тәэсир калдыра. Куллары Тасии сжались. Аннан соң ул янә ih расправила. Тагын юк! Тагын иде проблеск өметләр! Бәлки, хатын-кыз барыбер түгел автомобиленең белән акыл. Аннары моннан, аша ул узды, ул мөмкин тулысынча привязаться к Тасии һәм ачарга барысы да үз серләре. Әгәр Тася шактый сәләтле һәм дождалась кулайрак мизгелдән ул алыр иде перехитрить Иуду! Бәлки, бәлки, бәлки Кинәт Тася захотела улыбнуться. Нигы Картер, америка агенты, барлыкка килергә мөмкин һәм аны азат итәргә! Ул почувствовала, ничек анда күтәрелми калмый сђер җылы, чудесная, запретная вибрации. Нигы килер - ул иде бу дип саный.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  10. ӨЧЕНЧЕ ДАИРӘСЕ.
  
  
  
  
  
  
  Сәгать отчаяния.
  
  
  Ничек тәҗрибәле белгеч, үзенең делле, N3 белә идем, бу ни дәрәҗәдә куркыныч һәм никадәр начар булыр, әгәр сез сдадитесь. Әгәр сез иде парализованы лаек булдылар безразличным, сез күбрәк алмадык туплау хәрби рухын өчен преодолевать уңышсызлыкка очравын. Хәзерге вакытта эму таләп ителгән бөтен эго ихтыяр көче бирү өчен, отпор. Нинди булыр иде трезвым ул безгә иде, ул танырга тиеш иде, дип, хәлнең бик начар. Oni эго әле пытали, әмма булачак. Эму туры киләчәк терпеть бу, һәрхәлдә, әлегә өмет бар.
  
  
  Ул, әлбәттә, булдырмаска иде пыток һәм үлем, раскрыв үз шәхес буларак агент AX. Әлегә эго түгел притащили иде к расстрельной командада иде немыслимо өчен ул ясаган шундый. Испаниядә күбрәк теләсә кайсы башка илдә, ненавидели эшчәнлеге тышкы эшләр агентлар эчендә үз чикләрен. Әгәр Нигы раскроет, хема ул тора, бу тудырачак бик күңелсез контрмеры. Кайчан Нигы сидел эт несвежей салам, эму килде башын, дип Хоук, ихтимал, предпочел иде өчен эго застрелили.
  
  
  N3 булган бу темнице тирән астында полицейским участогы. Бәла шунда, бу түгел иде темницей, гади аңлауда моның сүзенә. Бу бик сырая таш камералар алмыйча тәрәзәләр һәм ишекләр. Бердәнбер отверстием иде люк бу потолке.
  
  
  Бар иде, тагын бер шанс белән дверью. Ул өйрәндем ачарга диярлек теләсә нинди йозак, әмма ул шулай ук иде дђ бу мгновение заманить бер тирәли охранников үз камера урнаштыралар - дигән иде фатальным моның өчен кеше! Әмма хәзер N3 үзен начар хис итә беспомощным, ни белән аларга беркайчан да булган. Полиция кунакханәсе түгел, рисковать белән "пауком". Бердәнбер проем бу эго цифрлы камералар иде ябылган тимер юллары люком одина одина д, һәм дүрт метр өстендә эго-аягы. Эго перебили һәм бросили бу камера урнаштыралар, ничек капчыкка белән картошкой. Сөякләр һаман болели, әмма, бәхеткә, ул эләккән барлык влажную саламны һәм берни сломал. Люк башлыкның үзе железную рәшәткә, сәламәтлеге аркасында катнаша бераз зеленоватого дөньяда. Әллә булсын иде бу эму бик файдалы - барлыгы дүрт скользких, покрытых мхом диварлар һәм таш идән, покрытый грязной салам. Анда ползали коңгызлар иде, әмма крыс, һәм Нигы иде үзенә бу тәкъдим итәргә, чөнки күселәр түгел проникнут шундый нору!
  
  
  Ул беркайчан да шулай ук әзер бирелергә була. Хәтта Гудини алмаган иде, кайтырга җае чыкмады тирәсендә әлеге нигезләмәнең! Эго җентекләп обыскали да забрали. Бар иде генә шведларны, хәтта безнең тәмәке яки шырпы.
  
  
  Зур насекомое, похожее на чаян, пробежало mimmo эго аяклары, һәм ул пнул эго бу бессильной ярости. Ул проклял рус кызны һәм үз-үзен, һәм Тетеревятник, һәм Гей Лорд, һәм Пепе, һәм пауков, һәм барлык кемне ала ул уйлап табарга. Проклятия түгел, алар аћа файда иде, әмма аеруча үз хисләр, бераз улучшило кәеф. Ләкин ул булырга тиеш иде, төгәл ачыкларга хәл: ярамый иде, шуларны югалтмаска кирәк, шул ук вакытта бу бердәнбер, ул терял елдан-мгновением күбрәк!
  
  
  Өстән послышались shaggy, һәм люк ачылды. Хәзер пещеру проникло бераз күбрәк дөнья. Тавыш бирергә һәм барысы да, - дип, горькой покорностью уйладым N3 - инквизиция вотум-вотум явится!
  
  
  Тик бу булган бары полицейский белән ашар. Кара максаты заглянула эченә. - Комида, Сейлор. Ышанам, сезгә ошар сезнең бутерброд - без ясадык эго махсус сезнең өчен! Бу ит убитого кичә трусливого њгез елы. Башка ир-ат засмеялся һәм әйтте: «Әйт моңа североамериканцу булсын өчен, ул барысын да съел. Тиздән эму бик понадобятся көч эго ».
  
  
  Нигы алды сковороду белән шөгыльләнүче иде опущена на веревке. Ул арада ул посмотрел на каравылчы. Аның создалось дигән тәэсир ир-ат подмигнул эму. Аннары люк захлопнулся, һәм shaggy юкка чыккан.
  
  
  Нигы уставился бу сковороду үз кулында. Подмигивание? Күрәсең, бу яктылык иде нәтиҗәсе. Ни өчен сакчы подмигнул эму? Шулай да ул әле дә гаҗәпкә калдым, мин тикшерде содержимое сковороды. Ир-ат белән сөйләшми билгеле бер тоном - яки бу нибары воображением? Бәлки, ул, чыннан да, башлаган биредә дождливость белән акыл.
  
  
  Бу кастрюле иде гына бутерброд һәм түгәрәге су. Нигы допил суга - ул обезвожен - аннан карады, бутерброд, икмәк һәм ит иде, аның тупас һәм темными. Ул төшергән югары икмәк кусок - һәм, билгеле булганча ул!
  
  
  Алтын паук.
  
  
  Ул әле дә исән һәм ползал бу куске ит. Нигы постучал буенча аңа пальцем. Ул сорады һәм алга таба да тапкан анда кусок кәгазь - сигаретной кәгазь. Иде нацарапано бер сүз: medianoche - полночь.
  
  
  N3 янә sel үз вонючую соломенную караватка җитештерүче һәм расслабился. Иде шанс кайтырга җае чыкмады бу клетки һәм янә булырга үзләренә хуҗа итеп сизә! Ул үзен начар хис итә ценымногие яхшырак.
  
  
  Көтмичә, ул рассматривал төрле мотивлар, хәл итү һәм чаяния кешеләр булырга мөмкин иде вовлечен. Бу булырга мөмкин иде Иуда, ул отель эго азат итәргә. Бу булыр иде махсус ирония судьбы! Бу иде билгеле бер безумная логика: Иуда отель үз доллары, ә Иуда отель эго үтерергә. Ул гына да түгел алачак берни дә булса Нигы калачак запертым бу темнице.
  
  
  Шуңа да карамастан, Нигы склонялся к уйлар, дип түгел, Иуда - мөгаен, ул ышана идем шул Эль Лобо, лидеры меньшей банда пауков. Бу иске бүре нинди-шул рәвешле почувствовала, дип аның белән шулай булды да, һәм отель өчен ул китте - сәбәпләр аркасында, аеруча танылган эму үзеңә. Нигы гына возражал. Бераздан эго раса утихло, һәм ул тыныч кына заснул.
  
  
  Эго бердәнбер тапшыру глухой удар кулдан граната. N3 кичекмәстән менде аякка тулысынча проснувшись һәм әзер булачак. Наверху күп криков.
  
  
  Пистолетын-пулемет бирде очеред. Разорвалась тагын бер ручная граната. Һәм тагын бер. N3 иде оештырылуына соклануын белдерде. Эль Лобо, - әгәр бу иде ул катнашмаган полумер. Алар анда алып бардылар калын сугышны!
  
  
  Люк белән грохотом распахнулся. Зат битлек смотрело аңа өстән аска таба. Югары сопрано дип сорады: «Сез сеньор Картаир?»
  
  
  Гайсә! Кыз! Нигы диде: «К сезнең өчен, сеньорита!»
  
  
  Спустили полициягә) белән төеннәр белән. «Поднимитесь, сеньор! Трихограмма ул бик тиз! Сез тиеш, кичекмәстән кайтырга җае чыкмады бу проклятой клетки! »
  
  
  Нигы полез буенча канату, ничек индус, бу сорады кармы. Кыз несла ике автомат һәм бросила одина Нику. 'Каласыз! Пронто, тиз генә стреляйте күбрәк бу гына кирәк!
  
  
  Нигы последовал өчен, аның буенча каменным коридорам. Ул помчалась алда аңа ничек маленькое привидение, бу иркен вельветовых брюках һәм кара кожаной ветровке. Ул заправила штанины бу американске солдат резин итекләр һәм бросилась алга, гүя анда бар иде башмаки. Кайчан алар повернули өчен почмагына, Нигы бераз гына споткнулся турында трупы ике гвардейцев. Кыз плюнула, идәнгә һәм диде: « Ублюдки!»
  
  
  Наверху янә раздался треск автомат; ручная граната взорвалась-ябык пространствода-барган, һәм Нигы алмады турында уйларга түгел Вилле Гей . Бу пауки да аңлады, үз эшен!
  
  
  Хәзер алар килеп җиттек к лестнице белән широкими ступенями белән шөгыльләнүче барды бу полицейский участокка. Югарырак иде төзелеп, тимер решетка. Кыз рывком повернулась к Нику. «Хәзер без тиеш гамәлдә тиз һәм бик сак булыгыз! Бездә нибары ун кеше, һәм берничә кеше һәлак булган. Гвардия көтә подкреплений, әлбәттә.
  
  
  Без тиеш спешить!'
  
  
  Алар нырнули астында рәшәткә һәм побежали буенча коридору башка киң коридор, ул тянулся буенда барлыгы йорт. Коридор кунаклар белән шыгрым тулы иде дыма һәм пахло кордитом. Бер кресло послышался стон.
  
  
  Кыз указала сулга. « Аделате! Аша заднюю ишек. Анда көтә, йөк машинасы - тиз!
  
  
  Нигы побежал алга таба. Подойдя к задней көне, ул ишетте крик кызлар: «Карлос! Мендоса! Рафаэль! Пронто, тиз - бирегә! Аның сезне прикрываю!
  
  
  Нигы тукталды якка карады. Ул күрдем өч нык егет да џђрчак битлек киеп эш иткђн баручы к аңа буенча коридору. Кыз калды алар артыннан, һәм акрын гына кире әйләнеп кайткан аңа.
  
  
  Одина тирәсендәге ир-схватил Ника өчен кулын. «Тонто - юләр! Кит. Монда куркыныч! Кит!
  
  
  Нигы вывернулся тирәли кулларны ир-атлар. Аркасында почмагына чыккан өч гвардейца . Нигы опустил автомат бирде чиратта. Одина тирәсендә офицерлар кимеде. Эго янә схватили кулын. «Без ясыйбыз, бу күңел ачу өчен түгел, сеньор! Костя ходайга, аннан минем белән!
  
  
  Кайчан алар вывели эго аша ишек, Нигы әле оглядывался бу кызны. Ул кимеген бер всякому племени һәм стреляла короткими очередями тәҗрибәле стрелка. Калган ике Guardias пошатнулись һәм аска тәгәрәдек. Кыз тукталды өчен соңгы чиратта, аннары вскочила буларак, заяц, побежала к задней көне. Ника вывели бөтен ишегалды, вымощенный булыжником. Нинди храбрая кыз! Тулысынча әзерләнгән сугышчы һәм опасная, ничек ядовитая дракона! Эму кызык булды, кем ул шундый.
  
  
  Ул бежал буенча камням, скользким нче мокрого кар. Бу кромешной тьме виднелись гына прикрытые фонарьлар иске йөк машинасының. Ишегалдында дул җил һәм кот очкыч хәл иде салкын.
  
  
  N3 бураны көчле куллары һәм затащили машинага. Берничә ир-атлар перекатились аның аша, ворча. Кыз прыгнула, соңгысы. Ул повелительно-дип елмайды шоферга: «Уходите - һәм, мөгаен! Бу Арбалетную урамын! Һәм веды сак булыгыз, hombre. Әгәр без бөтен нәрсә ударимся, барысы да әзер! '
  
  
  Йөк машинасы наина ельцина тирәсендә ишегалды шул переулок. Нигы беркайчан да забудет бу сәфәр. Шофер иде, йә иң булдыклы тирәсендәге кешеләр кайчан булса тотты руль, йә ул-туар покровительство барлык яклаучы изге бу календарьда. Шиннар скулили нче мучений, алар чыгарса. Бервакыт алар поскребли кузовом диварны. Һәр күрсәткечләр происходил ике колесах - кайвакыт бу кебек тоелды хәтта азрак - һәм Нигы диярлек башлады сожалеть, дип калмады үз куркынычсыз һәм тихой темнице.
  
  
  Аңа беркем дә обращал игътибар. Ул сидел идәндә, втиснувшись үз почмагына, һәм аңа исходил затхлый исе банкта һәм кан дешевого бренди һәм тәмәке. Елдан-ударом пистолетын-пулемет иде, эму бу ребра. Кыз заговорила. Ника янә впечатлило благоговение алдында аның лохматой стаей. Ул иде боссом, бу шик булмады.
  
  
  "Ничә без югалттык?" Хәзер, кайчан сөйләде ул чагыштырмача тыныч, аның тавышы инде түгел иде шул югары һәм пронзительным. «Бу иде, хәтта күңелле тавыш белән, - дип уйладым Нигы.
  
  
  Одина тирәсендә ир-атлар да җавап бирде. «Өч бала, сеньорита, барлык мертвы».
  
  
  'Сез ышанабыз, бу шулай?'
  
  
  Башка кеше бөтен видимости урынбасары, җавап бирде: «Мин ышанам, Кармена хма. Икесе иде убиты мгновенно, һәм Рикардо алды, ату кораллары ранение тормышта. Ул булса, бик озак умирал, шуңа күрә аның перерезал эму тамакны ».
  
  
  Берникадәр вакыт дико раскачивающемся грузовике иде тыныч кына. Шул чакта кыз, диде: «Бьен, без алмадык калдырырга эго моның ублюдкам ! Шулай булгач, безнең калды, җиде, син? Иде булырга һәм начаррак. Сез моны башкарып яхшы. Эль Лобо булачак канәгать.
  
  
  Ниһаять, йөк машинасы янында тукталды Жироны. Ника отвели бу невысокий таш йорт баррере . Анда караңгы иде. Ир-атлар һәм кыз перешептывались, һәм беркем дә тартты. Күк свисало алар өстендә, ничек свинцовый зонт, ә тьму бозды, якты таплар кар. Җил протянул Нику үз ледяные гына карый.
  
  
  Алар спустились баскычтан әлеге подвал, освещенный дымящимися факелами стонами. Берничә инглиз уены регби иде накрыт урындык тирәли такта, ә аның тирәсендә басып тордылар иске урындыклар. Бочки, сундуки һәм тулы капчыкларны иде сложены бер почмагында. «Бу булыр иде нәрсә өчен Пабло, - дип уйладым Нигы, - чын логовом контрабандистов!»
  
  
  Кемдер куйды алдында урындык һәм протянул эму бурдюк. Ул белә иде, бу трюк белән күптәнге хорька һәм менделәр башкарды кызыл струйку үзе авызы. Бу шәп иде канарио.
  
  
  Калган балалар раздавали мехи. Ир-атлар таркалган буенча скамьям, диварлары буенда басып тордылар капчык белән салам, һәм занялись үз эшләре. Шуңа да карамастан, N3 төгәл осознавал, дип ih күзләренә иде прикованы к, аңа һәм кызга. Бандитлар насторожились! Әзерләнгән барысына да вакыйгаларына. Кызны яхшы тыңладылар һәм яхшы охраняли.
  
  
  Алар мондый уенны әле киресенчә башка бу грубый урындык. Ул сняла ала һәм распустила кыска каштановые кудри. Бу nen ачык отражался брылев. Ул узды буенча аңа пальцами, коричневыми һәм грязными, әмма грациозными аның движениях. Ee күзләре ачылды карадык, аңа аша дыры бу битлек домино.
  
  
  Ул кайчан сняла битлек, Нигы Картер бу мгновение задержал сулышы. Бу иде гына бала! Милашка белән оливковой кожей һәм овальным зат. Стройная, ничек малай белән нинди женственными оештыру формалары белән ул обладала, скрытыми бу артык ирекле ирләр киемдә, аны ул носила. Ул, шулай ук, сняла авыр кожаную ветровку, һәм ул берәүдә ике восхитительные выпуклости аның блузке. Әле чын бала. Иң элек белән чагыштырганда, ул бу аңладым, ул ташладым: «сиңа Ничә яшь?»
  
  
  Соры күзләре остыли. Ул уперлась подбородком бу грязную кулын неодобрительно књрсђтте аңа. «Бу юк сезгә бернинди катнашы юк, сеньор! Тик мин минем, сез бернәрсә дә алмыйсыз, шуның белән поделать. Бу-билгеле факт, дип североамериканцы белми манер. Миңа унҗиде.'
  
  
  "Бу дөрес?" Нигы попытался ачарга шлюзы үз обаяния. Ул усталым, грязным һәм небритым. Ул дулкынландым иде һәм азагында веревки. Әмма ул отчаянно нуждался әлеге кызга һәм аның мужчинах, һәм ул да сезгә становиться түгел, ул аяклар. Ул елмаеп куйды әй, ул шул ук елмаеп торган шөгыльләнә иде, артык көчле өчен күп кенә хатын-кызлар дөньяда. «Миңа бик кызганыч, - дип өстәде ул. «Мин теләмәгән булырга кызыксынучан. Минемчә, аның әле бераз запутался . Сез һәм сезнең кешеләр гаять невероятную эшне!
  
  
  Ул выглядела впечатленной. «Nada - аны гына ничек Эль Лобо ди миңа. Ул иске юләр күп кенә вещах, әмма, бәлки, бу юлы да ул хаклы. Без булышкан сезгә, сеньор. Хәзер сез безгә ярдәм итәргә тиеш ». Нигы дип билгеләп үтте сөйләшүләр тирәсендә утихли. Барысы да ир-атлар тыңладылар. Ул шулай ук билгеләп үткәнчә, эго әле дип үзен клубы әгъзасы булса да, эго коткарды һәм схватили астында носом полиция. Ул шул, кемне сез булыр иде! " - дип шартлы рәвештә досрочным освобождением. Болар барысы да начинало походить бу коммерческую сделку! Нишлисең, спорить булмаган рәвештә.
  
  
  Кабул беспечное мөнәсәбәт тормаган бөтенләй туры чувству эго, ул алды мех белән шәраб һәм наполнил үз авызы. Иде пачку тәмәке Торо өстәлдә, бер, алар тирәсендә ул зажег нче зажженной шәм һәм закашлял нче едкого сәгать, атнага. Аннары ул облокотился на такталар һәм наклонился алга к кызга. «Сез әле генә коткарды мине, расих чөнки сез уйлыйсыз, бу шундый забавный спорт төре сеньорита! Шулай булгач, әгәр сез генә", - диделәр миңа, сезнең татарлык, аңа булыр иде бик рәхмәтле.
  
  
  Соры күзләренә игътибар белән өйрәнделәр аның. Әле ул кабызды Торо . Әй, туры килмәгән кашлять. Дим клубился тирәсендә матур узкого борын. N3 әнкәйләр, ничек ул встала тезләренә өчен застрелить ике гвардейцев . Унҗиде ел - хәерле иртә! Ул иде стара, ничек дөнья!
  
  
  «Сез хаклы, сеньор Картаэр. Безнең вакыт юк, булсын эго югалта. Без покидаем бу йорт бер сәгать дәвамында һәм юл тотабыз анда таулар, анда безне көтә Эль Лобо - бик көтә! Әмма тагын бик күп әйберләр, алар сезгә белергә кирәк, беренче чиратта ».
  
  
  Нигы дип елмайды. 'Аны тыңлыйм.' Ул билгеләп үткәнчә, сөйләшүләр шулар тирәсендә возобновились. Bandidos түгел проявляли бернинди алга таба кызыксынуны аңа.
  
  
  Кызыл авызы кызлар скривился бу насмешливой улыбке. «Диләр, сеньор, сез агент буенча Төньяк Америк! Шулай ди Эль Лобо. Шулай ук раслана, сез иң яхшы агент, - дип сез бик умны! Син дә убийца. Аңлыйсыздыр, бу нәрсә ди Эль Лобо . Күрәсез микән, мин түгел обязана моның белән соглашаться. Әгәр син шундый акыллы, син төрмәгә эләккән? Нигә безгә акча түләргә туры килгән өч яхшы кешеләр коррупция өчен, сезне азат итәргә?
  
  
  Нигы тойдым, - дип краснеет. Бу грозная кыз! Ул, чыннан да, разозлила эго! Аннан соң ул, дип. Әлбәттә, кирәк иде", - дип танырга, чөнки ул россия!
  
  
  «Бу досадное совпадение», - диде ул. «Минем подставила хатын-кыз. Әгәр аны анда аны янә, аны, аның турында позабочусь!
  
  
  "Сез - юләр өчен, хатынга ышанырга, сеньор!" - Ул смотрела ачыктан-ачык аңа үз старыми күзлегеннән. «Әмма бу инде әһәмияткә ия. Без разыскали бу хатынны - без таптык, анда урнашкан, англичанка һәм рус хатын-кыз. Кеше исемендәге Иуда тота ih үз кулында ».
  
  
  Нигы sel откровенными. Димәк, Иуда тоттым Тасию? 'Дөрес?'
  
  
  «Иске ачыла, авылыннан ерак түгел, иң яхшысы-де-Молло. Ул урнашкан Коль-де-Аррас - перевал, ул беләләр безнең кешеләргә. Ул бара, »Франциягә.
  
  
  N3 задумчиво кивнул һәм затянул сигарету. Димәк, Пепе түгел солгал. Бу иде исемнәре булган, ул да-диде үзенең страхе.
  
  
  «Мин ишеттем бу хакта», - диде ул кызга. - Бу Эль Лобо, - ул хәзер анда? Ул көрәшә белән Иудой?
  
  
  «Юк", - сеньор. Ул көтә, кайчан сез анда доберетесь. Без инде берничә атна күзәтәбез өчен бу кеше Иудой. Өчен монастырем шпионили. Ул гына да түгел, дип билгеләп үтте. Ул уйлый, дип белдерде ул иминлеге, һәм бу яхшы якка үзгәрә. Акчасы күп, ә кешеләр бездә бик аз. Бар пулеметы - чын түгел, ә җиңел, ничек бездә. Аның шулай ук бар корпусы буенча колючей проволоки аша уза торган электрический ток! Ә тагын анда коры ров, ул анда мөмкинлек бирә ночам бродить диким быкам! Хәзер сез аңлыйсызмы кайбер проблемалар сеньор?
  
  
  N3, дип аңладым, чыннан да, проблема. Ул бераз потрясен. Өчен выгнать Иуду буенча эго уңайлы логова, кирәк бик күп хезмәт. Әмма башка чыгу иде, бу кирәк иде эшләргә.
  
  
  Ул ясаган ышанычлы зат. "Ничек Эль Лобо белү оборудова миңа?"
  
  
  - Ел леди Нортеамерикано - сеньоры Лорд? Аның, мәсәлән, аның исеме - сеньора Лорд.
  
  
  Күңелле Раббым! Нигы бу мгновение турында искә төшерде, матур теле, хәзер разлагающемся бу каберенә.
  
  
  Бар иде абсолют хәтер, әмма ул помнил барлык нечкәлекләре сөйләшү, ул үзендә булган белән Гей-ee вилле ул төнлә белән. Бу таркаулык Эль Лобо . Ул эшләгән тыгыз хезмәттәшлек моның белән мошенником.
  
  
  Ул посмотрел ачыктан-ачык бу кызны. «Очраштык ли сез кайчан да булса сеньора Лорд һәм Эль Лобо? Сөйләштеләр тагын беребез белән?
  
  
  Ул казалась удивленной мәсьәлә. Ул шевельнула стройными җыерып бу сизгер блузке. 'Өр! Бик өлешендә! Үзе анда бер генә тапкыр бывала. Без, чын пауки мәҗбүр булдылар позволить кайбер тирәсендә әлеге немец этләр китәргә - сез бит аңлыйсыз, без алмадык үтерергә ih барлык, чынлыкта? Ул чакта алар башлаячак, дип уйларга монда бар нәрсә подозрительное. Әмма Эль Лобо сөйләде әлеге ханым, сезнең турында немцах, алар без уздырып җибәрергә туры килде - ул чакта, бәлки, ih аннары арестуют яки убьют.
  
  
  Нигы помолчал һәм закурил тагын бер сигарету. Болар барысы да имело мәгънәсе. Кисәкләре пазла гамђлгђ бер-берсенә карата бер-берсенә. Бәлки, Гей Лорд ахыр чиктә түгел лгала - бәлки, ул, чыннан да, собиралась уйнарга ачык уен белән AX, әмма Иуда тизрәк! Хәзер үзгәртергә юк иде. Әмма бу имело әһәмияткә ия, чөнки бу нәрсәләр Эль Лобо, разыскал ике хатын-кызлар өчен Геев, ә хәзер тапкан ih өчен Ника! Барысы да эму кирәк иде эшләргә, хәзер бу бирергә Эль Лобо, причитающуюся эму компенсация, һәм шул чакта ул алачак төгәлләргә эш.
  
  
  Ул ачыктан-дип сорады, аны: «Ни Эль Лобо көтә алмашка кылган өчен халык кылды, мине?»
  
  
  Подвалда иде жаркого һәм душно, һәм кыз расстегнула ике югары пуговицы үз блузки. Хәзер ул уйнады белән көмеш распятием, ул висело бу њлђ дип раслый ямке арасында аның яшь грудями. Бу мгновение ee ревматизма иде откровенными у ир-атлар.
  
  
  «Эль Лобо күп эш башкарган өчен, синең өчен сеньоры белән шөгыльләнүче вафат булды. Хәзер ул тели мәңгегә покончить моның белән кеше Иудой өчен куярга җеп көрәштә арасында ике төркемнәре пауков. Алар тиеш воссоединиться, һәм бу ашырылырга мөмкин шул вакытта гына үлем Иуды. Эль Лобо", - ди хәзер иң вакытта. Без чолгап алды Иуду бу эго ачыла, һәм ул әле", - дип билгеләп үтте. Аның күп дель, һәм ул әверелә бераз небрежным - бу ничектер белән бәйле англичанкой, һәм ул рус, алар без яхшы аңлыйбыз. Тик бу безгә барыбер. Эль Лобо", - ди тиешбез калдырырга бу сезгә. Без телибез гына уничтожить Иуду. Сез безгә ярардай, Эль Лобо", - ди өчен сезнең алда бөтен көчен, Estados Unidos. Бу дөрес?
  
  
  N3 җитди кивнул. - 'Бу дөрес.'
  
  
  Акыллы иске бүре. Ул отельдә ярдәме микрофонов һәм динамиков белђн њз хисаплары бар Иудой тапкыр һәм мәңгегә, ә хәзер күрсәткән hава! Ул булышты Гей, һәм хәзер Estados Unidos иде эму да бурычлы булып калмый. Ярар, бәлки, шулай иде. Һәм ул, Картер, бирергә тиеш иде бу бурыч!
  
  
  N3 откинулся элек закурил тагын бер ужасную сигарету. Ул тойдым күбрәк облегчение һәм канәгатьләндерүгә караганда, бу эчендә озак вакыт. Һәм нигә юк? Ул Эль Лобо, кунакханәләр бер үк - прикончить Иуду. Нигы, шулай ук отель англичанку һәм Тасию, әгәр дә ул иде мәҗбүр итә аны дезертировать, әмма иске волку иде барыбер. El Lobo кебек тоелды эму акыллы, уңайлы һәм шактый гади кеше, нацеленный кире кайтару карата үзенең иске бизнеска: берләшмәсе нацистских акча өчен кискен нацистских глоток. Начар өчен гадәттәгедән контрабандиста һәм бандита. «Бу бик максаты, - дип уйладым N3, мысленно гүя, - ахыр чиктә, ул түгел бугай, шундый, янәсе безумной. Похвально исәпкә алып, әхлак El Lobo һәм сәяси предрассудки .
  
  
  Кыз, диде: «Сеньора Лорд өлешендә сөйләде турында сезне, сеньор Картаир. Эль Лобо үзе зур өметләр баглый - ул уйлый, сез таба аласыз ысулы иярләгән колючую проволоку, быков һәм пулеметы! Сеньора диде, сез бик умны һәм бик смелы. Тик ул иде влюблена сиңа да шулаймы?
  
  
  Нигы тыныч әй елмаеп куйды. Si. Әмма бу түгел, син, син алай түгел дип саный, ничек Эль Лобо, шулай түгелме? Нигәдер хәзер покраснела нәкъ менә ул. Ул беренче тапкыр, дип белдерде анда застенчивость. Румянец распространился кадәр изгиба-ee әле созревающих грудей. Тик ул бирде турыдан-туры ревматизма түгел моргнув белән караганда да күренеп тора.
  
  
  «Мин белмим, сеньор Картаэр. Миңа дә җиңел ышанырга. Әмма, бәлки, аңа ышанам инстинктам Эль Лобо. Күп яктан үзенчәлекле эчемлек ул иске юләр түгел бу. Аның булам, игътибар белән күзәтеп сезнең сеньор!
  
  
  Нигы мрачно елмаеп куйды. Өчен, N3, обладавшего югары званием KILLMASTER, иде бу яңа тәҗрибә - эләгү сынау чоры янына 17 яшьлек кызга. Шуннан ул искә төшерде, ничек ул обращалась белән автоматом, һәм эго ярсу исчезло. Кайбер кешеләр яхшы задатки билгеле, бик тиз!
  
  
  Ул торып басты. 'Яхшы. Пойдем. Миңа кирәк, кайтырга, үз виллу ярында өчен нидер алырга. Бу булачак озак - бәлки, сәгате. Һәм миңа кирәк шалтырата Барселонага - бу бик мөһим. Әлбәттә, бу булырга тиеш, телефон, ул да прослушивается ».
  
  
  Кыз взглянула бу корыч сәгатьләре үзенең тонком запястье. «Монда һава торышы начар - ә тауларда тагын да начаррак булачак. Хәзер яртысы, өченче, һәм куе әйтик, кадәр җиде сәгать. Без булдырабыз моны, тик ул чагында безгә күбрәк гына көтәргә туры киләчәк! Без, тиеш, спрятаться тауларында, әлегә көнгә яктылык төшеп килә. Әмма телефон - әйә сезнең вилле эго юк?
  
  
  Һәм булса, була бер генә, аның булмас иде кулланды эго әле. Аның булмас иде осмелился ышанырга. Ә сездә бар ... «әлеге карар белән некоторой неохотой, әмма ул диде:» ул Вакытта без кайгыртырга nen. Защищенный телефон тора драгоценной вещью безнең өчен, сеньор! Һәм дүрт тирәсендә минем кешеләр җыела сезнең белән виллу, сез аңлыйсызмы?
  
  
  Нигы аңладым. Ул эму әле доверяла.
  
  
  Кайчан алар җыелган чыгып китәргә подвал, ул дип, аның турында нәрсә дә булса, бу күпмедер вакыт озадачило аның. Ул попытался смягчить штопора елмаеп. - Сез инде ике тапкыр дип атаганнар Эль Лобо, иске дураком, сеньорита. Мин түгел, дип уйлыйм башка булачак, моның белән бик канәгать. Нәрсә бирә сезгә хокукы бу? '
  
  
  Караңгы-соры күзләре белән караган ачык һәм ачылды эму. Беренче тапкыр эму тоелды ул берәүдә",-дип булса да алыр иде, күрсәтергә дип ул интересовалась аларга. Янында, бу кыз иде, тыныч кына! Бу мгновение эму башына килде дикая идея, әмма ул шунда ук аны отверг. Әй, нибары унҗиде, тагын бала! Кыз кинәт ачык эму дип елмайды. Аның көлү бәйле мрачному подвалу нигметжанова тљскђ.
  
  
  «Минем тулы хокукы бар», - диде ул. «Минем исемем Кармена Сантос һәм Эль Лобо, шулай ук исемем Сантос - ул минем бабай! Аны дип атыйм эго иске дураком, әгәр дә җиткерәсем килә. Чөнки болар барысы да. Ул әле воюеет Гражданнар сугышында. Ул ышана, дип республикасында бервакыт кайтачак. Утыз ел ул скрывался кешеләрне Франко. Һәрвакыт бегах, анда һәм кирегә аша французскую илгә. Шулай жилке, әниемнең - шулай яшим мин!
  
  
  Миңа бу ошамый, сеньор. Шуңа күрә аны дип атыйм эго иске дураком. Әмма мин аны яратам эго һәм подчиняюсь эму - һәм сез дә, сеньор. Ә хәзер займемся үтерү белән янаган Иуды ».
  
  
  Ул проскользнула mimmo Ника. Ул беренче тапкыр күрдем, - дип астында грубой ирләр кием-салым скрывается япь-яшь хатын-кызлар гәүдәсен. Эму килде, башын тагын бер фикер. «Ничек син билгеле булды, анда аны, Кармена? Полиция тиз бросила мине темницу ».
  
  
  Аның елмаю иде загадочной. «Бу бик җиңел, сеньор. Бездә, полиция күп кенә пауков. Одина тирәсендә алар булышты, сезне арестовать - ул булды кем обидел сезне. Аңлыйсызмы, ул булырга тиеш, бик осторожным. Ул тапкан паука бу бутылке һәм шунда ук кисәтте безне . Ул чакта аңа билгеле булды, дип, миңа эшләргә кирәк, һәм сделала бу ». N3 күрдем, ничек стройная фигура күтәрелми калмый алдында баскычтан. Ул картая? Дошкольники автоматлы! Алга!
  
  
  
  
  
  
  11. ЭЛЬ-ЛОБО
  
  
  
  
  Бу Коль-де-Аррас көне буе бушевала буря. Аларның яхшы кар катламы, тик җитү белән төн ул иде, һәм һава очистился. Соңгы калдыклары лунного дөнья юкка чыгачак, кайчан яңадан башланачак көзге яңгырлар ява, тик хәзер лунный святый ү куркынычы, аның турында, алар турында уйламадык та. Алар өлешчә преодолевают снежную ношу: Эль Лобо, послал берничә кеше бу авылга, алар өчен алар китергән простыни кылдык, шулар тирәсендә кардан костюмнары, ир-атлар өчен. Хәзер карт һәм Нигы, һәркем простыне, лежали бу салкын карда һәм караган өчен монастыре.
  
  
  Нигы дигән нәтиҗәгә килгән булыр авыр эш.
  
  
  «Алар бик ышана үз-үзенә», - диде бабай, аның янәшәсендә. «Алар аңламый, чөнки без монда, ублюдки! Бу зур өстенлеге сезнең өчен, сеньор, сезнең?
  
  
  Нигы кивнул кылды нокталарында төнге күзаллау монастыре. Нинди анда башнях светил святым, ягъни эш прожектора пробегал буенча зубчатым стенам. Эму туры килә дип танырга, дип ih читтә кебек иде элементы неожиданности, әмма ул түгел иде, артык оптимистичным. Булыр иде бик кызык.
  
  
  Эль - Лобо иде худым һәм эго тире напоминала тирене иске седла. Үзләренең мокрыми усами ул сездәге свирепый морж. Гомумән алганда, эго тышкы кыяфәте отражал нәкъ менә шул хема ул: революционером белән бүләге өчен башын, ул шталь бандитом һәм контрабандистом. Утыз ел дәвамында ул солдат һәм полициягә Франко. Нигы түгел, бөтенләй доверял старику һәм аеруча яратты, эго. Ул охшаган иде корявому иске дубу, ул отказывался умирать.
  
  
  Ул һәм Эль-Лобо, дигән зур өлеш көн планируя иске рим манарасына, игътибар үзәгеннән читтә монастыре. Проработана һәр нәрсә. Ничек һәм көтмәгән идем Нигы, эму туры киләчәк формалаштырырга коммандос тирәсендәге бер кеше. Кебек ничек троянский ат. Иске отличнейший мошенник түгел чарның моның: ул шталь иде рисковать кешеләр булса, юлы да булыр иде, бераз расчищена. Һәм бу эш Ника: ворваться бу монастыре һәм встряхнуть чәйнәшә. Чыгарырга, кыргый быков буенча краске, әгәр мөмкин. Теләсә нинди очракта да ясарга кыска ялганыш һәм электр утын өзәргә бу шлагбауме. Ачарга барлык көнгә кадәр булган ул барып җитәргә булыр иде. Выведсти буенча буяулар, мөмкин кадәр күбрәк пулеметов.
  
  
  Хәзер Эль Лобо диде : «Минемчә, без тәмамлады, сеньор.
  
  
  Хәзер барысы да безгә ни эшләргә кирәк, бу дождаться күк янә прояснится. Ә аннары син уйдешь, син?
  
  
  N3 янә кивнул. «Ул чакта барам, аның, аларның. Мин уйлыйм, сиңа тора сарыф өчен кешеләр. Җил көчәя, һәм тиздән янә барачак кар. Ул чакта аны барам бу! '
  
  
  Кайчан бабай, полз кит буенча карда Нигы тикшерде үз корал. Бар иде бер арсенал аның белән. Өстәп, Саночника һәм стилету, ул хәзер булган странную, короткоствольную калганы янында винтовка. Нәкъ менә әлеге калганы янында винтовка, дип атады Барселона самолет AX белән беррәттән, кайбер саны бик махсус патроннар, скинул бу парашюте кырында янында Герона. Паук курьер алып килде эму эго шул ук көнне. Анда иде, хәбәр буенча офису Барселонада: CONTACT HAWK СРОЧНОЕ. Нигы лежал карда мрачно гүя. Нәрсә ул сикергәли хәзерге вакытта төп артык мөһим караганда контакт белән эго боссом. Хоук иде мондый хәлгә. Ул чакта ул гади тиеш иде дәвам итәргә гамәлдә. Акция тәмамлана бүген кич бәйсез рәвештә, нәтиҗә.
  
  
  Аның шулай ук бар иде үзе белән алты ручных гранат. Ул почернил зат иде одет бу толстую шерстяную бњреген. Бу nen иде, ике надетых башка башка свитера, калын вельветовые чалбар, кыска оекбашлар һәм кыска хәрби ботинкага, алар янында Эль Лобо иде неиссякаемый запасы.
  
  
  Ул вакытка, кайчан Эль Лобо белән кайтты четырьмя үз кешеләр итеп, җил хоккей, һәм кар закружился ослепляюще шулар тирәсендә. Тагын да күбрәк хлопьев упало белән низменному висящих облаков. Узачак бераз вакыт керткәнче бөтен күк ябылачак, һәм ул чакта алар алачак сарыф. Һәркемнең сул плече иде повязаны ак плат өчен опознать тагын бер башка түбән булачак схватке. «Мөһим предосторожность, - дип уйладым Нигы. Күпчелеге ир-атлар носили береты, бу мәктәпкә охшаган бу браво Иуды , ih, шведларны бик похожей. Аннары моннан, ничек башланган иде бәрелешләр булды кенә авыр аера аласызмы берсен нче дошманга.
  
  
  Сергей луны һәм йолдызлар юкка чыкты бөтен оставшуюся төн, һәм алар поползли аша густой кар к затопленной преграде. Алар авырлык белән продвигались аша заросли нарат һәм пробковых дубов аша тар чокырлар, анда кар лежал югары бәяләде. Ниһаять, алар җиттек ахырына чокырның ун футах нче барьера. Биредә алар рәхәтләнеп ял итте һәм бәяләделәр бу хәлне. Беркем дә открывал ртов, һәм алар барысы да натянули простыни затларга.
  
  
  Әлегә барысы да барды, план буенча. Нигы выглянул астыннан простыни бу монастыре. Берни указывало торышына тревоги. Ул ишеттем крики һәм карибского ир-атлар. Шәраб переходило буенча карт. Сары блики освещали неприятную ночную атмосферага. Караш N3 тукталды иң югары тирәсендә дүрт башняларын урнаштыру каралган - ул көнне ул билгеләде, бу иң кулай урын өчен ике хатын ала торган заперты. Әлбәттә, ул түгел иде, диде. Иуда алыр ташлап, Тасию бу темницу - әгәр ул переманил аны үз ягына хәзер! Нигы кулга белән Алисией Тодд булачак яхшы мөрәҗәгать итә. Сез ышанып тапшырырга теләр иде микән Иуде кадерләп мөрәҗәгать әнә шундый мөһим товарлар белән тәэмин итеп торалар. Эль Лобо",-дип пробормотал. Бу мәгънәсе зур түгел ия нетерпеливо. Нигы тирән вздохнул. «Яхшы, volver! Без пойдем! Бул сак!' Аларга кирәк түгел иде, бу-кисәтү. Алар барысы да бик яхшы белгђн турында пулеметах бу башнях. Бер ялгыш адым ясасалар, малейший сизелерлек шау - алар һәлак булган.
  
  
  Әмма хәзер одина тирәсендә кыргый кара быков унюхал ih һәм обнюхал внутреннюю ограду төзелгән яклау өчен нчы электр тока. Зверь подозрительно принюхался һәм поскреб кар передним копытом. Алар әйттеләр Нику, мондый быков иде, алты. Кара быки буенча Андалусии.
  
  
  Дүрт ир-атлар эш эзләп килүчеләр белән Эль Лобо, инде поползли алга. Нигы бик йомшак итеп әйтте: «Держитесь!»
  
  
  Карт нетерпеливо чак кына арттарак басып торган. 'Нәрсә бу?'
  
  
  Нигы прошептал: «Үгез - ул белә, без монда да китәргә тели. Без тиеш арынырга аңа. Мизгелдә!'
  
  
  Ул зарядил калганы янында винтовка авыр стрелой. Бу стреле җитәрлек наркотиклар өчен усыпить слона. Үгез әле нюхал иде копытом һәм обнюхивал внутреннюю ограду, ачыктан-ачык, анда керергә җыенган, Нигы.
  
  
  «Сиңа барырга кирәк, энем», - пробормотал Нигы. Ул ир-атларга: «Наклонитесь, амигос!» Ул сак прицелился әлеге кара бик күп хайваннар һәм нажал бу курок. Флоп! Зверь бу мгновение кабырчыгына бу кар, аннары акрын опустился. Алты ир-атлар лежали молча, көтмичә, җавап бирү. Берни дә мондый. Бер минуттан Нигы йомшак скомандовал: Маршы«! Тиз һәм тыныч кына! Сау Бул, Джефе!
  
  
  Кешедә, схватившая эго бу мгновение иде грубой, ничек наждачная кђгазь бетеп китђ. «Бар белән Богом», - диде Эль Лобо.
  
  
  Алар отрабатывали бу трюк көне буе файдаланып, одеяло өчен, ташларга Ника. Хәзер бу җитди! «Синдә генә бар бер шанс», - дип уйладым Нигы, приближаясь к дүрт ир-атларга, ожидающим эго бу баррикаде. Иң делле иде бу идея Кармены. Затопленный барьер иде, беренче һәм, мөгаен, иң зур проблема. Алар рырга мөмкин кыска ялганыштан, әмма ул чакта сработает сигнализациясе ...
  
  
  Бөтен территориясендә отель, ә хәзер иде заморожена. Тагын иде кар. Копание туннеля таләп итә, вакыт һәм булачак слышно. Узарга астында шлагбаумом һәм пробить эго булмый. Әмма ничек проникнуть? Хәтта Нигы бу мгновение эшләтеп җибәрде, кулларын үз чәч.
  
  
  Ул чакта Кармена тәкъдим итте; «Ни булыр иде безгә ташлап, эго? Дүрт тирәсендә әлеге көчле ир-атлар белергә тиеш моны, чынлыкта? Бу барьер азрак ике метр ярым биеклектә!
  
  
  Алар куйганнар, ике столба һәм натянули алар арасында полициягә), бу биеклектә. Дүрт ир-атлар барысы да ныклы горцы белән зур мускульной көч, янә һәм янә бросали Ника аша полициягә). Һәм тавыш бирергә килгән сынау!
  
  
  Әйттеләр безгә сүзләрен. Барысы да белә бит ясарга кирәк. Нигы лежал карда прижимая калганы янында винтовка күкрәгенә. Оказавшись һавада, эму туры килде свернуться калачиком рәвешендә массивного җир шарының спуститься аска таба, ничек прыгуну колга белән.
  
  
  Бер ир-ат һәр лодыжку һәм берәр һәр запястье. Нигы напрягся, кайчан алар раскачивали эго взад һәм алга өчен үстерергә зур башлангыч тизлек. Бер - ике - өч - дүрт - биш! Алар бросили эго югары һавага һәм койма аша!
  
  
  Суд босния һәм герцеговина осудил Ул артык смертоносным барьером белән зазором берничә футов, ул свернулся һәм күрдем порочные, электрический заряженные шипы астында аның эчендә dolly секунд. Аннары ул башлады егылырга, һәм, ниһаять, төште белән мягким ударом кар, ул, смягчил эго төшү, ничек мендәре. Бер минуттан файдаланып, бер-ике кусачек, ул пролез аша эчке койма. Ул лежал, ничек мертвый әле капюшоном бу голлар. Ул китәм, ел саен, кайчан ул ишетте, нәрсә туры килә, үгез.
  
  
  Хайван услышало тихий тавыш белән, һәм хәзер почувствовало исе, Ника була, ул лежал замершим. Ул ишеттем, - дип үгез түгел бәрде иде сезне аягы, әгәр сез тулысынча неподвижны. Ул гади өметләнгәнен, бу үгез дә моны белә. Җылы хайваннар һава җитте эго нос. Үгез тукталды откровенными алдында, фыркнул һәм бераз почесался. Ул түгел иде, дип ышанам, бу сђер существо, лежащее карда. Аның исходил враждебный исе, әмма ул кузгалмый. Бәлки, ул иде инде мәет ...
  
  
  Үгез толкнул Ника стальными наконечниками бу рогах. Нику таләп ителмәде барлык эго самообладание өчен калырга урында. Ул беспомощен! Әгәр үгез намеревался наколоть эго рога, ул булыр иде моны чыкканчы Нигы воспользуется ружьем.
  
  
  Ракета күтәрелде белым цветком караңгы күк. Горел прожектор. Охранники бу башнях нидер сизде - яки бу гадәти эше. Нигы вспотел бу салкын һавада. Үгез яки автомат - бу ни иде? Күрәчәк бармы сәгатьлек неподвижное гәүдәсен оглушенного елы ќитте узган дœшђмбедђ? Кебек узды, бер сәгать ...
  
  
  Ракета отвлекла њгез елы. Ул китте, алга таба да. Авыру тагын ракета погасла, һәм прожектор да бар иде выключен. Нигы перевел рухы. Ул башлады, ползти буенча карда, стараясь спрятать зачерненое йөзе астында белым капюшоном. Ул төгәл белә иде, кая бара. Эль Лобо боера нең кешеләргә күзәтергә монастырем берничә көн дәвамында, ih мәгълүмат иде исчерпывающей һәм төгәл. Неподалеку протекал дикий тау бара торган иде снабжать су ров. Ул аккан подвал аша монастыре һәм алга таба да доходила кадәр баш ответвления. Хәзерге вакытта ров иде рәсүленнән, перекрытый шлюзом өчен быки алыр иде анда бродить.
  
  
  Нигы минем янга килеп, к подножию монастырской диварлар һәм тойдым үз-үзен күпчелек иминлек. Ул пополз буенда дивар, әле килеп җитмәгәндер кадәр арочного прохода. Биредә ров шәп уходил бу темную пропасть. Нигы соскользнул буенча, карда һәм пополз бу кромешную тьму. Стеналар булды лизать бер-берсенә карата бер-берсенә. Ул вторгся бу монастыре!
  
  
  Ул вылез тирәсендә кышкы комбинезона, ул сковывал эго хәрәкәт, һәм пополз на локтях һәм коленях, винтовка застряла арасында эго предплечьями һәм књкрђк. Кертеләләр бик тар һәм тирән. Әгәр су протекает аша бу, ул барырга тиеш белән зур көчкә ия!
  
  
  Әле алда ул күрдем көтелә горящий факел. Ул мерцал һәм плескался бу сквозняке туннеля. Подойдя лижет, Нигы күрдем, бу иде смоляной факел, ничек, элек тә, һәм ул свисал белән потрепанной каменной диварлар белән ржавым тимер юллары кольцом. Ул сиял ка тузган ступенях, әйдәп баручы к руслу кадәр бара. Бу мгновение N3 уйладым турында ужасных сәхнәләрендә торган булырга тиеш, освещали мондый факеллар узган. Күпме мәет иде инде ул чакта выброшено бу тиз агымы? Нәрсә эго поразило: һәрвакыт яхшы булырга запас чыгу, кая булыр иде отступить!
  
  
  Ул баскычтан менде һәм булып чыккан бу озын мәйданчыгында тирәсендә плоских ташлардан. Азагында иде лестничный яз өскә һәм аска. Күпмедер вакыт ул торды, әнисенә карап буенча аска таба винтовой лестнице котылу күтәрелде коры, затхлый һава. Тавыш бирү, анда подземелья.
  
  
  N3 тикшерде үз корал. Бар иде инде «люгер өчен» поясом һәм стилет бу чехле бүген кулымда. Кул һөнәрләре граната эләккәч, ирек бирмәячәк эго брюк, ә дротик иде заряжен бу мылтыгы. Ул тиз менде, баскычтан. Ул двигался неслышно, ничек привидение. Эго ак тешләре блестели аның зат һәм барлык эго натренированные мускулы һәм нервы инде әзер иде киләчәктәге эше. Ул чыкты ахырында баскычлар коридорга. Шул ук вакытта ул ишетте тихие лохматый һәм скрылся күләгәдә. Берничә мгновений узгач, ул күрдем приближающуюся Тасию. Ул несла факел, һәм призрачном яктылыгында выглядела њлђ дип раслый һәм киеренке. Күрәсең, аның рыжие чәч горели. Ул узды mimmo аның чулках; нейлон зашипел бу каменном идђндђ.
  
  
  Нигы инде китәм сарыф өчен аның кайчан ишетә якынлашуга икенче - күрәсең, кемдер преследовал кызны. Ул янә күләгәдә калды. Бу хәзерге парады!
  
  
  Хәзер узды Череп, ковыляя. Ул волочил үз аяклары буенча камням һәм тихонько переваливался белән аяклары на аягын. Бар иде, фонарь, әйберләр өчен билбау, алар ул вакыт-вакыт щелкал, әмма Нигы иде аяз итеп күрергә эго бу отраженном яктылыгында вспышки.
  
  
  Кайчан алар үтте, бик зур шәүлә Черепа натыкалась бу диварлар. Эго яссы гол гориллы түгел попадала даирәсенә света, әмма Нигы иде дип әйтеп иргә иде свитер башка воротника, дип делало эго тагын да массивным, һәм бу аның бритой баш иде пычрак хлопковая шляпа. Ир-ат маташа барырга бесшумно, һәм эго аяклары шаркали.
  
  
  Нигы позволил аларга үз өстенә алырга бераз инициативасын, ђ аннары пустился бу погоню. Ул позволил үзенә таянып эш итәргә мигающим фонарем Черепа. Кайчан алар приблизились к почмагында, ул күрдем, сергей повернул ук. Нигы на цыпочках килеп к почмагында һәм огляделся. Бераз алга таба коридору тирәсендә бүлмә исходил көтелә брылев. Дверной проем иде скрыт өчен занавеской. Нигы нәкъ өлгергән күрергә, ничек Череп раздвинул занавеску һәм прыгнул эченә. Мгновение узгач, урыс кыз издал казана пронзительный крик керәчәк күчте бу шипящий тавыш белән. N3 побежал аларга.
  
  
  Дротик бар иде аның наготове, ул сорвал занавеску белән стержня. Нәни лампочка осветила сәхнәгә алдында. Бу бик радиорубка, диварлар анда иде бәндәләреңнең өчен шкафами белән панелями переключателей һәм приборлары. Ул гына күр иң складывать доллар твердыни Иуды!
  
  
  Череп торды спиной к Нику. Ул тотты да үзенең зур хватке Тасию, беспомощную, ничек тряпичную куклу, бер кулы белән подавляя ee крики. Ул тщетно махала аяк татарстан чулках. Нигы күрдем өчен әлеге кулы белән кечкенә кусочек зат - ул беркайчан да күргәнем булмады ужаса, написанного шулай аңлашыла, на человеческом зат!
  
  
  N3 ата стрелой бу спину Черепа. Бу бик максаты, аның буенча ул түгел иде промахнуться. Гигант отпустил кызны һәм рывком повернулся к Нику. Хищные клыки угрожающе блеснули агенты АХ. Ул, шулай ук, дозой наркотиклар, аны кичекмәстән үтергән њгез елы эму алдык эшләргә тагын өч адым к Нику. Эго зур куллары обвились тирәсендә муен Ника.
  
  
  Череп белән глухим стуком ударился турында пол. Бер караганда, эго куллар әле сжимала кљнне тагын бер ботинка, Ника була, аннары ул егылып урында. Нигы перешагнул аша упавшего монстра к кызга. Ул пролежала идәндә алдында үзәк панелью идарәсе. Буенча динамикасын раздался тихий металлический тавышы - рус теле тавышы! Нигы прислушался.
  
  
  «Сез Сөйләгез, MGB 5 - сез сөйләгез, MGB 5. Бу Avanpost 9 - Avanpost 9 - аның тиеш эшләвен раслау сезнең заказ. MGB 5 - сөйләшербез, сезнең белән! '
  
  
  Нигы мрачно елмаеп куйды. Ул наклонился өстендә лежащей идәндә кыз һәм щелкнул выключателем. Рус тавышы иде разблокирован. Нигы күтәрде кызны һәм сак покачал аның аша яктан бу якка. Аннан соң, алай нежно, ул берничә тапкыр похлопал аның буенча щеке. Ул моргнула һәм яшел күзләре белән уставились аңа яңа ужасом. Ул ачты үзенең киң кызыл авызы өчен закричать. Нигы положил аңа кулын - ул оныткан, ул ничек күренә белән черным зат.
  
  
  «Аның Нигы! Нигы Картер! Ул янә потряс аны. «Хәзер инде син тиеш перестать югалтмаска аңы, җаным! Безгә башларга кирәк. Анда Иуда?
  
  
  Тася задрожала. Ул књрсђтте аша эчтђге һәм күрдем неподвижно лежащего Черепа, аннары моннан, ничек ул задрожала тагын да күбрәк. Ул прижалась к Нику. Бу мгновение эго нос иде наполнен җылы, тулы ароматом аның женственности. 'Алла!' ул причитала. «Боже, Боже! Бу... бу чудовище преследовало мине!
  
  
  Нигы бирде әй бирде. «Блин, перестань, бу хакта әйтергә! Анда Иуда?
  
  
  Ул әле держалась аның өчен, ләкин, аның күзләре акрын кайтмадылар, к нормальному выражению. «У Алисии ясый ... записи! Ул сошла белән акыл, Нигы! Ул бераз гына үлә, ә героин ачыклана, аны оживил. Әмма ул сумасшедшая, чыннан да, сумасшедшая! Ул мөмкин тулысынча упасть бу обморок теләсә кайсы вакытта, әмма ди - нигездә, чепуху. Ул карый, откровенными алдына да, болтает! Нигы обеспокоенно посмотрел на нах. - Һәм Иуда омтыла аңларга бу болтовню? Бәлки, аның формулу? Ул ничек эләкте мондый торышы?
  
  
  Тася сөйләде һәм аңа һөҗүм итү турында Черепа. Ул књрсђтте бу монстра идәндә, у, аның барлык иде әле дротик шул аркада, һәм янә вздрогнула. «Бу испугало булса, теләсә нинди хатын-кызны. Ул мәет?
  
  
  N3 нык бәрде Череп буенча ребрам. Ул күрдем влажное пятно идәндә, анда гаять зур текли слюни. 'Юк. Ул мәет. Әмма булачак берничә сәгать отключке». Ул повернулся к кызга. «Нәрсә ул Аванпост 9?»
  
  
  Ул күрдем, ничек ул застыла. Ул тиз взглянула бу панель переключателей.
  
  
  «Мин выключил эго», - рассмеялся диде Нигы. Ул алга бер адым ясады. «Мин сине нинди нәрсә турында дип сорады! Нәрсә ул Аванпост 9? Кем, нәрсә, кайда, ничек? Аның телим белергә, бу хакта барысы да. Һәм кичекмәстән! '
  
  
  Ул упорно вскинула подбородок. «Ул... мин тормыйм! Аңа рәхмәтле сиңа, Нигы, тик без әле враги. Минем тагын бер эш бар ».
  
  
  'Минем дә!'
  
  
  Хәтта әгәр диде ул дөреслекне, һәм англичанка, чыннан да, бу начар хәлдә, бу имело зур әһәмияткә ия - Англиядә һәм Америкада күп табиблар! Бәлки, Алисия Тодд тагын алачак вылечиться. Шул ук вакытта сер итеп укоренилась аның баш, һәм бу башын кирәк иде сберечь.
  
  
  Кинәт һәм башка кисәтү ул бәрде аның ладонью буенча затка. Тася пошатнулась кимегән һәм, тезләренә. Ул күтәрде, аны һәм тагын бәрде. Кан сочилась бөтен уголка ee rta. Турында «юк, - воскликнула ул, - юк, Нигы, түгел мәңгегә!»
  
  
  Әлегә ул иде тагын бераз исәрләнгән, ул бик тиз аны обыскал. Ул пощупал аның бот. Пистолет түгел иде, һәм башка корал бар нах түгел иде. Ул обвил бер кулы белән аның мягкую кулын башлады сжимать. Акрынлап ул усилил хватку. - «Нәрсә ул Аванпост 9?»
  
  
  Кыз әкренләп кайтты, тезләренә, йөзе искривилось караганда больно. Ниһаять, аның каршылыгы сломалось. «Әйбәт ... әйбәт, - мин сезгә дөресен. Әмма җитә давить, зинһар!
  
  
  Нигы отпустил ee. 'Рассказывай!'
  
  
  Тася калды торырга на коленях һәм закрыла зат куллары. Рыдая, ул диде: «Аванпост - безнең мобиль төркем базирующаяся бу Андорре. Аны тиеш иде нәрсә дә булса эшли. Аны булырга тиеш. Аның уятты ih, дип хәбәр турында књрсђтелђчђк моның монастыре һәм приказала аларга килә миңа ярдәмгә. Мин... - минем иде вакытка тәмамларга трансляцияләүне - Череп мине досталь, - әмма мин ышанам, алар килә. Алар һәрвакыт әзер шундый хәлләр! » Ул бросила ка Ника вызывающий караш һәм потерла кулын. «Шулай итеп, күрәсез, сез барыбер түгел отты! Минем кешеләр биредә бер минуттан! Десантники! Алар убьют Иуду, - һәм ул указала бүген Череп, - һәм сине дә! Һәм аның отвезу Алисию Тодд Россиягә! »
  
  
  Нигы потер подбородок. Бу меняло хәл! О Боже! Эль Лобо сидел тышкы якта, көтмичә, сигнал турында џљќњмдђ бу монастыре, көтмичә, отключения электр һәм шартлау беренче граната, кайчан Нигы атаковал иде пулеметы! Һәм тавыш бирү хәзер руслар килде өчен куярга җеп эш. Десантники бу ясасалар! Бу, чыннан да, перерасти бу чын драку!
  
  
  N3 нык схватил Тасию өчен запястье һәм потащил аның артыннан щелкая барлык переключателями. Бернинди күрсәтмәләр булса, ни өчен алар бар иде, тик бер, шулар тирәсендә мөгаен сработает һәм выключит ток бу шлагбауме. Кайчан лампасы сәгатенә бүлмәдә погасла, ул вернул соңгы выключатель яр элекке вакыт хәле, чөнки ул янарга тиеш иде. Ул раслаганча калган переключатели бу хәле «выключено».
  
  
  Шул вакытта, ничек ул моны, ул уйлады, ничек сумасшедший. Кыз сөйләде эму дөреслекне, ул иде, диде бу. Андорра иде идђндђ-независимое дәүләт, һәм бу нибары илле миль - "Иваны" булачак монда да җитә тиздән. Иде бу тау һәм пустынная өлкәсе һәм реаль урын өчен станциясе россиялеләрнең мондый мобиль төркем. Һәм тиздән алар егылырга белән заснеженного, күктән автоматлы һәм ручными гранатами, һәм ходай белә караганда. Мөмкин, хәтта җиңел пулеметы һәм минометы! Бәлки огнеметы!
  
  
  Бүлмәдә иде маленькое окошко - да күбрәк трещина. Нигы потянул артыннан кызны, кайчан ачты аны. Ул вынул тирәсендә кармана кулдагы гранату. Тася књрсђтте аңа киң раскрытыми күзлегеннән. "С-син собираешься нишләргә?"
  
  
  Нигы карадым бу нах күзлегеннән, зловеще мерцающими бу эго кара кеше. «Мин предупреждаю минем иптәшләр аста - мин көчемнән бу! Әгәр аның кину бу гранату, Эль Лобо, посчитает , мин выключил ток. Койма булачак разблокирован. Аннары ул бара, атакага һәм ярдәм көтә миннән. Ул анда түгел алачак, чөнки сез аны кулланырга җыенабыз суматоху өчен алырга Алисию Тодд моннан! Ул сжал аның запястье хәнҗәр. «Мин отвезу сине, детка, чөнки миңа сезнең ярдәм кирәк өчен нах! Шуңа күрә булыгыз благоразумны түгел, стойте минем юлда, ә? Бер неверный адым сезнең яктан , һәм мин нокаутирую сине, свяжу һәм оставлю сезне эму!
  
  
  Нигы дип аңлатты аягы гиганты. «Ул килер эченә ниндидер мизгелдә».
  
  
  Тася берни диде, тик ул рассердилась иде упряма. Ул иде беспомощна, һәм алар икесе дә бу беләләр иде. Барып, аны үз кешеләр түгел иде, ул тиеш иде кушылырга аңа, - һәм ул булырга тиеш иде булу белән янәшә англичанкой.
  
  
  Нигы вытащил ручку һәм чыгарды гранату буенча тәрәзә. Күп кенә яхшы паровые погибнут шуның аркасында ложного сигнал аңардан, тик моның белән берни дә булмый поделать. "Операция Сафо" кирәк иде җиткерү уңышлы тәмамлау. Әлегә ул тагын дышал, ул тиеш иде дәвам итәргә тырышуларына!
  
  
  Ручная граната разорвалась белән оглушительным грохотом. Шунда ук Нигы ишетте далекие крики һәм мамык взрывающихся гранат. Аннары тиз выстрелы пулеметов. Эль Лобо, һәм эго кешеләр ала тәме булмас! Әмма хәзер, кайчан барьер күбрәк иде электрифицирован, өлеше дөнья погасла, аларның барысы да әле каласың кечкенә генә шанс. N3 берьюлы файдам түгел дождется өчен ел саен караганда барысы да тәмамлана. Әгәр Эль Лобо, билгеле Нигы да ярдәм итте, ул да шталь иде дошман!
  
  
  Нигы потащил Тасю к көне. 'Бар, минем белән! Хәзер мәңгегә спешить. Уведи мине к Алисии Тодд!
  
  
  «Моның да булачак», - диде Иуда.
  
  
  Ул кечкенә генә фигурой бу дверном проеме. Пистолетын бу эго кулымда иде зур һәм черным, һәм ул ирешњ Нику тормышта. "Руки вверх!" - скомандовал Иуда. "Һәм поторопись, яки булам, атарга!"
  
  
  Нигы ясаган кебек", - диделәр. Әлегә башка берни дә түгел иде. N3 проклял үз невезение. Әгәр ул шунда берничә секунд элек, ул булыр иде придти китәргә тирәсендә монастыре, ничек эму заблагорассудится, ә хәзер ул булып чыкты бу ловушке!
  
  
  Иуда посмотрел на кызны үз суровыми черными күзлегеннән. «Мин бер тапкыр бу, кадерле бала. Сез пожалеете турында үзенең обмане, ышандырып әйтә алам, нәкъ сезне. Встаньте у бу диварлар, сез икегез.
  
  
  Алар послушались. Нигы ухмыльнулся маленькому человечку. «Ул сделала, Джей? Сез уйлыйсыз, ул күчте сезнең якка?
  
  
  Иуда җавап бирде дә, шунда ук. Башта ул янә включил барлык переключатели. Кара күзләр пистолетын калды бу животе Ника. Нигы түгел иде диде, - стеналар иде толстыми, - тик эму тоелды ул ишетте ужасный крик. Пар ир-Эль Лобо, алар застряли бу смертельном заграждении! Крики заглушили яңа чиратлап автоматлары. Иуда кайткан вакытка урыны, анда лежал Череп. Ул наклонился, вытащил стрелу тирәсендә арка гиганты, һәм отбросил аны. Ул бәрде, аның Череп ногой. Гигант двинулся һәм застонал. Нигы алмады поверить нең глазам һәм ушам. Эго көч иде гади нечеловеческой!
  
  
  Иуда досталь, зур шелковый носовой платок өчен вытереть авызы. Ул посмотрел на Ника. - Син кирәк булачак, Картер, мәҗбүр итәргә Волка эшләргә сине! Аның бик шат син моны, чөнки хәзер аның алам ачыкларга аның белән мәңгегә. Аны тиеш иде моны элек, тик син беләсең, аны бик занят. Тик тиздән бу тәмамлана. Эго-атаки түгел, чөнки башкача ничек укус теркәлгән. Ә әлегә аның, дип саныйм тотам хокукы бераз күңел ачу, бераз үч чагылыш таба, Картер! Аның булырмын карарга, ничек Череп сине үтерә! Аның получу моннан күп удовольствия! '
  
  
  Нигы поиздевался өстендә Иудой. «Ул вакытта озак көтәргә туры киләчәк! Эму керттек, наркотик!
  
  
  «Ул чакта игътибар итегез, тагын бер!»
  
  
  Нигы карадым. Башта ул булды поражен, ә аннары обескуражен. Иуда вынул тирәсендә кармана тартмага һәм нажал кара төймәгә. N3 бераз повернулся к рус кызга. Ул окаменела куркудан һәм уставилась бүгенге Череп.
  
  
  "Бу фигня Нигы?", дип сорады, аны хриплый голос. «Ул очнется!» Аның тавышы дрожал. «Сез күрерсез - ул приведет эго үз аңы. Бу монстр беркайчан да үлә! Нигы таныган тон истерического өянәгенең, Тася кабатланыр урода, әмма ул алмады ярдәм итәргә, әй хәзер. Ул удивлением наблюдал, ничек Череп шталь хәрәкәт итәргә, авыр куллары һәм аяклары иде судорогах һәм зур уродливая гол поднималась!
  
  
  Иуда взглянул ка Ника. Пистолетын бу эго кулымда элеккечә җибәрелде эму тормышта. 'Син хаклы. Ул алды яхшы дозу - миңа туры киләчәк активировать эго берничә тапкыр рәттән ». Ул берничә тапкыр нажал кара төймәгә. Тася нидер пробормотала, аннары застонала от ужаса. Иуда посмотрел на нах һәм әйтте: «борчылма, минем кадерлем. Һәрхәлдә, әлегә шулай. Соңрак булыр, сезнең чиратында!
  
  
  N3 тиеш иде поверить казанда күргәннәрен. Череп акрын менде аякка. Башта ул торды на четвереньках, ә аннары кинәт торып басты, покачиваясь аягында. Эго соры күзләре бродил буенча бүлмәдә. Кайчан күрделәр, Ника, отвисла пычрак пасть һәм показались тешләре хищника. Тавыш менде бу горле Черепа, һәм ир-ат янына килеп Нику.
  
  
  Иуда протянул волшебную кулын буларак, маленькому балага. «Түгел монда», - диде ул дружелюбным тоном. - Приборлар, монда Череп, алар тиеш түгел ломаться. Пойдем минем белән бу бүлмәгә алга таба коридору. Син беренче, Череп!
  
  
  Череп тыныч кына ясаган, ничек эму", - диделәр. Чыктым аша бүлмә. Иуда махнул пистолетом. «Хәзер инде син, Картер. Һәм шаяртасызмы әллә. Бу следующую бүлмә. Ул кызга: «Без синең белән булыйк карарга, җаным. Ул чакта сез, мөгаен, почувствуете тәмен тыш, сезне көтә - әлбәттә, бераз башкача ».
  
  
  У Ника иде сђер предчувствие, ул шелл буенча холодному коридору к киләсе буш цифрлы камералар. Ул алмады төгәл кемгә бу хисе, әмма моннан тыш, ул әле генә күрдем иде өчен җитәрлек түгел выдержали, хәтта эго корыч нервы. Булганмы бу ужасный Череп бессмертный яки нәрсә бу үзенчә?
  
  
  Тышкы якта яростно аттылар пулеметы, вакыт-вакыт сменяющиеся артык резкими выстрелами винтовка. Алар арасында даими рәвештә раздавались глухие удары ручных гранат. Эль Лобо, һәм эго кешеләр булачак сдерживаться - һәм Бүре булачак интересоваться, ни бар белән Ником! Ул отбросил бу фикер ягына башлады планлаштырырга көрәш, бүген алар эму туры килде сражаться. Әгәр дә ул гына иде өзәргә Черепа булса да, бу мгновение - шактый озак өчен прыгнуть Иуде бу муеннарына һәм алырга пистолетын. Ул чакта аның әле каласың кечкенә генә шанс. Һәрхәлдә, күбрәк хәзер. N3 попытался подавить холодок, пробегавший буенча аркада. Ул белә иде, барысы да хитрости бөтен китап!
  
  
  Әмма вакыт чыкты. Ул дулкынландым! Руслар ала прибыть теләсә кайсы вакытта һәм якын арада анда барлыкка киләчәк полиция һәм Гражданлык гвардия .
  
  
  Бу булыр иде казаны ведьм, әгәр барысы да аттылар барлык! Нигы тойдым острую ихтыяҗ булырга мөмкин кайда да булса бик ерак.
  
  
  Череп көттем бүлмәдә. Белән потолка свисала голая лампочка. Бу почмагында нидер иде - похожее каберен! Нигы янә посмотрел, дөрес, табут! Иуда иде үзенә ышана һәм Черепе ...
  
  
  Иуда толкнул Ника пистолетом. Ул Черепу бары өч сүз: «Уби эго - акрын».
  
  
  Череп рассмеялся ухмыльнулся. Согнутыми пальцами ул авыр күтәрде кулларын, шаркая, минем янга килеп, к Нику. Слюна текла буенча эго подбородку, ә тирәсендә горла вырывались звериные тавышлары.
  
  
  N3 әле беркайчан да үзен начар хис итә шундый незащищенным. Бар иде бары тик үз көч һәм җитезлек, һәм эму белән килешергә туры килде моның. Һәм эму кирәк иде гына чыгарырга Черепа җыю - бар иде, махсус өмет үтерергә моның зверя - ул шулай ук тиеш иде очратып врасплох Иуду һәм алырга тегесе пистолетын!
  
  
  N3 подпрыгнул, развернулся һәм iso барлык көч бәрде аның ногой. Аның ботинках иде, тимер, һәм сават иде искиткеч исполнен. Эго бер дәрәҗәдә Черепа ударила күкрәгенә эләгә, ничек паровой чүкеч. Нигы авырту тойдым нче удара тормышта.
  
  
  Череп ухмыльнулся.
  
  
  Нигы диде шәһәр көчле тапкырдан бу особенных короткому подбородку. Повороты һәм повороты - бик тиз, булсын следовать буенча аның бер-бер артлы. Эго тренеры, видевший рингта барлык атаклы боксчылар, бервакыт отышлы чагыштырды Ника белән Джо сенаторы луис. Отпустив удары, ул качнулся элек буенча дугасындагы, шуңа күрә Череп басты арасында аның һәм дверным проемом, анда
  
  
  Иуда белән пистолетом наготове карадым. Череп түгел позволил үзен туктатырга безне көчәячәк. Ул та, якын килергә. Нигы күрдем кан үз кулында һәм кинәт аңладым, бу эго үз кан. Эго кулаки кровоточили һәм нык болели - ул бераз гына сломал ih!
  
  
  Нигы янә попытался уңышлы ударить ногой, бу юлы направив эго бу тамакны. Череп моргнул һәм янә килеп кушылды аңа. Нигы яростно бәрде аның эго буенча животу. Бу књрђсећ бу стук бу стальную ишек. Череп схватил Ника һәм прижал к стонать. Кеше AX тойдым рвоту нче тапкырдан, әмма ул төште аякка кылды выпад бу пах үз күренде. Череп аның эго буенча подбородку, аннары кабат күтәрде һәм бәрде турында диварны.
  
  
  Нигы егылып, перевернулся һәм вскочил аякка уклоняясь нче смертоносной атаки Черепа, кабат егылып. Ул нәкъ вакытында. Череп нанес удар каккувалдой нең һәр зур. Нику алдык увернуться нче удара. Югыйсә, ул иде разбил череп!
  
  
  Череп хәзер загнал Ника бу почмагына. Җиңел Ника да иде яхшы формада, ләкин ул авыр дышал. Череп торды әйтерсең, ул әле башлады. Ул җыйды, кулларын бергә очында, күтәрде ih шулай югары, ничек гына иде, һәм шталь ценымногие югарырак агенты АХ, эго полными алты футами. Ул наступал.
  
  
  Нигы подпрыгнул һәм бәрде аның берсе плавным хәрәкәте. Ул бәрде грубой һәм мозолистой читләтеп куллары. Бу иде удар тамэси вари буенча техника каратэ белән шөгыльләнүче кулланыла өчен генә үтерү. Нибары узган айда Нигы разрезал бу тренировке 100-фунтовый кусок боз була, моның ударом!
  
  
  Ул бик яхшы үтәде удар каратэ, бөтен, үз көчкә ия. Череп моргнул һәм мгновение постоял. Аннары ул рычанием бросился алга. Эго сцепленные куллары приземлились бу голлар Ника белән глухим стуком.
  
  
  N3 погрузился бу темную бездну.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  12. Кабере ӨЧЕН ИКЕ КЕШЕЛӘР.
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер гына аңына килгән бу тар, грубом, тыгыз ящике, пахнувшим иске деревом. Агач? Иде әле знойный хатын-кызлар һава. Ул тоймадым, аны ничек мягкое гәүдәсен тыгыз прижимается к эго крепкому телу. Бу, бәлки, бары тик ниндидер бредовый йокы! Барысы да хыялы! "Операциясе Сафо" дә эшли иде, булмады Иуды яки Эль Лобо, яки Tasi яки Алисии Тодд! Ул арыдым, жим ятып кына торды һәм, йокларга белән чит хатын-кыз, һәм болар барысы да эму снилось! Неподалеку, диярлек у эго уха, выстрелила озын чират буенча пулемета. Нигы подпрыгнул һәм нык ударился локтями турында агачы. Анда, тегүче тик синнән, ул иде!
  
  
  Ул тойдым йомшак иреннәре янында үз уха, влажные һәм җылы иреннәре. Кыз Тася сызып ќибђргђндђ: «Син түгел, спишь? Сөйләгез, тише! Һәм двигайся. Булса безгә килеп - килми двигайся! »
  
  
  N3 сделала нәрсә ул, диде. Ул прошептал бу ревматизма: «Кайда без? Һәм ни өчен мин алмыйм пошевелиться? 'Күрмәдем берни дә. Тирәсендә аңа караңгы иде алмаганда, сияющего күзләре янында эго баш. Нәрсә иде бу?
  
  
  Аның иреннәре коснулись эго уха. «Безнең заколотили бу гробу! Бер караганда, сие иске. Һәм без торабыз бер тирәли башняларын урнаштыру каралган белән Иудой һәм... һәм шушы чудовищем! Бар һәм башкалар. Без хәрәкәт итәргә тиеш түгел, чөнки кабере бик шатается бу зубчатых стеналарында. Әгәр наклониться түгел, теге якка, ягъни упадем иң төбен рва. Түгел двигайся, - һәм мин теләмим хәзер умирать. Минем кешеләр монда! Әле генә спустились десантники, һәм алар берләште белән Эль Лобо . Тиздән монастыре була бу ih кулында, Нигы. Аны барыбер отты!
  
  
  Нику кирәк булган вакытта өчен усвоить бу мәгълүматны. Пулемет тагын звенел бу эго ушах, һәм ул ишетә, ничек Иуда командовал. Кайдадыр алда раздался кинәт треск автоматлары һәм взрывы ручных гранат. Димәк, Иуда оттырганы юк үз маленькую сугышны, чынлыкта? Бу вакытта туды тәнәфес, һәм ул ишетә, тагын бер-бер тавыш - тавыш агымдагы су! Канал?
  
  
  Тася дип җавап бирде эго (белән шепотом: «Әйе. Иуда ачты шлюз өчен впустить суга тирәсендә бара. Кешеләр Волка застрелили барлык быков, һәм бер тирәсендә алар - минемчә, ул сошел белән акыл нче авырту - пробил внутреннюю ограду һәм наткнулся өчен электр чыбыкларын, замыкая аның. Һәм Иуда впустил суга. Күп кенә кешеләр Волка иде застигнуты врасплох - кыз да! Миңа тоелды, ул әле бала. Бу бик жалкое булды инде, Нигы. Аны видела, ничек бабай, тәрҗемә итү ee гәүдәсен!
  
  
  Кармена мертва! У Ника иде үткен хисе сожаления, һәм эго, баш миен шунда ук зарегистрировал яңа тикшерү. Хәзер эму чыннан да кирәк ераграк торырга Эль Лобо ! Эго предательство хәрби планын, ә хәзер үлем Кармены ясадык эго уязвимым өчен пуля арасында ребрами. «Һәм бу дөрес тә, - дип уйладым ул буларак, бөтенләй гадел белән үзе кебек». Тик булса да җәзаларын, бик азлар гына калган булыр иде, исән ...
  
  
  Эму өйнең төрле идеяләр побега.
  
  
  "Сез каян болар барысы да беләсезме?"
  
  
  Ул чакта бирде штопора, өч пуля пробили каберенә биеклектә эго баш. Нигы конная площадь. Аларга кирәк иде, кайтырга җае чыкмады, һәм тиз!
  
  
  «Череп күчерү сине гробу», - сызып ќибђргђндђ ул. «Миңа барырга туры килде ходьбы. Ул чакта алар озак вакытлар җәлеп ителде бу драку. Иуда отдает командасы радио. Әмма ул белә хәзер проигрывает, һәм мин уйлыйм, ул ничек-нинди дә булса попытается сбежать. Аны видела, - дип ул шепчется белән Черепом! Ул мөмкинлек бирәчәк нең кешеләргә үләргә!
  
  
  Тагын бер таращить күзләре эләгә табут. Нигы тойдым кебек кыз задрожала. Нигы карар кабул итте. Иртәме-берсе тирәсендә әлеге пуль попадет аларда. Әгәр бу заблуждение, бу, әлбәттә, хөкем карары Иуды. Кайтарганнар кадәр побега ул алачак автомат һәм расстреляет кабере. Һәрхәлдә иде, могҗиза белән, ул позволил аларга шулай озак яшәргә. Ул мића бу хакта Тася.
  
  
  Аның иреннәре кабат коснулись эго уха. «Башта аны, уйлап куйдым, дип, бар планны ничек булса да файдаланырга безнең сыйфатында заложников, әмма күбрәк мыслей түгел иде. Ул тели йөгерергә һәм алырга англичанку - хәзер мин бу моңа. Ул гади убьет безнең керткәнче китәчәк. Ул сөйләде тыныч, хәзер түгел, һәрвакыт истерики, һәм N3 тоймадым, чөнки ул әзер үләргә кирәк булган очракта. Бу эго оттолкнуло. Ул белә иде, аның шактый яхшы булсын өчен, аңларга иде идем, шундый тыныч һәм әзер үлем генә булса, у нах иде веская сәбәбе. Үтәгән бармы ул үз миссия? Ул натворила? Нәрсә билгеле? Ул убила Алисию Тодд?
  
  
  Ясаганчы, ул өлгергән кабул барлык бу мәсьәләләр, ул ишетте тавышы Иуды бу гробу. Нигы белән генә повернул затвердевшую муеннарына һәм күрдем отвратительный кызыл авызы, открывающийся бу дырке бу гробе, аны ул инде берәүдә. Ясалма тешләре сверкали слоновой костью. Бу голосе Иуды аеруча нык слышалось шипение бу усеченном киңлегендә кабере. "Син инде гына аңына килгән, Картер?"
  
  
  Нигы промолчал. Мгновение узгач, Иуда диде: «Нинди жалость. Аның отель попрощаться синең белән. Нишлисең, милое бала, ул чакта аны эшләячәкмен бу синең өчен. Хәзер без Черепом каласыз һәм забираем приз. Аны беләм учреждениесе Швейцариядә алырлык ярдәм итәргә әй - әгәр бу сработает, мин һәрвакыт алам сатарга аны ничек генә поврежденную! » Иуда заржал, һәм Нигы тәкъдим итте үзенә эго ухмыляющийся клюв. «Әлбәттә, ташлама», - дип өстәде Иуда. «Сәлам, җаным бала. Бу булачак тиз һәм любезно. Без выпустим берничә пуль бу табут һәм ...
  
  
  Иуда бирде Нику кирәкле ориентацию. Хәзер ул белә иде, кайсы өлеше кабере өстендә чыгыш саклану чокыры. Ул прошипел Тася: "Держись, хәзер без упадем!"
  
  
  Нигы кинәт перенес үз аленка бу изножье каберләрен, ни дәрәҗәдә иде бу, бәлки бу ограниченном киңлегендә. Табут пошатнулся башлады скользить аска таба. Иуда крикнул буенча математика, стоящему у пулемета: «Стреляй! Тиз стреляй, идиот! Расстреляй ih!
  
  
  Әмма иде бик соң. Табут соскользнул белән перила һәм перевернулся. Тася закричала һәм прижалась к Нику. Ул ничек була көчлерәк җыена һәм көттем удара. Әгәр гына су шактый тирән, һәм әгәр алар гына яуладылар нигезләмә, ул анда куллана алыр иде үзләренең көчле мускулы!
  
  
  Табут белән грохотом хлопнулся суга. Ул нык бәрде буенча аның эчендә. Ih прижало берсен к, бер-берсенә, гәүдәсен к телу, лицом затка. Ниагарский водопад взревел бу ушах Ника.
  
  
  Алар калды, на плаву! Алар аска тәгәрәдек бу бурлящее эчендә һәм кружились бу & nb, ничек обломки караблекрушения. Алар теләсә кайсы вакытта алыр идек нидер натолкнуться, ih трясло взад һәм алга, су попадала эченә, тик алар плыли карамастан, безне", дип.
  
  
  Тася иде диярлек башка аң. «Ложись астында мине,» проревел ул. «Кабып кара ятарга астында мине - миңа кирәк оттолкнуться!» Ул толкнул өскә таба һәм прижался спиной к крышке гроба. Аллага шөкер, алар спускались крышкой өскә таба! Ул янә һәм янә напрягся, әмма Череп прибил крышку яхшы.
  
  
  Тартма кинәт рухнул һәм неровно соскользнул буенча длинному склону. Алар булып чыга түбән туннеле астында монастырем. Нигы выругался өстендә крышкой гроба. Ул чыгарга тиеш иде! Югыйсә, алар булырлар иде эго ике азагына эләккән, һәм бу төп ветвь агымы. Нигы напряг мускулы, әлегә пот түгел чыгыш ясады эму күзләренә, ә висках түгел забилось караганда больно. Һәм, ниһаять, тœгел, башка белән пронзительным скрипом отпустили. Крышка иде полуоткрыта.
  
  
  Алар иде полпути к мәйданында, анда әле мерцал факел. Нигы тулысынча оторвал крышку һәм кулланды аны ничек веслом өчен җибәрергә тартмага к каменным ступеням, әйдәп баручы суга. Ул выскочил һәм потянул бу каберенә бер кулы белән. Ступеньки иде скользкими һәм покрытыми мхом һәм иске табут җиңел скользил өскә. Нигы алды Тасию кулын һәм вытащил аның кабере тирәсендә. Ул әле казалась бераз сонной.
  
  
  «Безнең вакыт юк», - проревел N3. «Без тиеш спрятаться. Ә аннары подождать! Иуда һәм Череп килә бирегә белән Алисией - мин бу, дип ышанам. У Иуды һәрвакыт бар-запас чыгу һәм эго алмый күбрәк беркайда да, мәгәр монда. Ихтимал, аның анда-монда спрятана машина яки лодка. Поторопись!
  
  
  Тася түгел иде, мактап туялмый. Кыз смотрела равнодушно. Ул разбил крышку гроба, һәм бүләр аның бњлђлђр. Аннары голыми куллары белән ул выломал буенча nah тактаны кылды буенча nah длинную булаву өч торчащими да ишеклер кадак белен кадакланган азагында. Нигы иде салкын поту. Ул вытер эго белән эго күзләр, размахнулся самодельной битой һәм елмаеп куйды әй. Ул күтәрде биду. «Хәзер аны испытаю аны Черепе - кулаками эго булмый вырубить!» Ee караш иде мрачным. Бу мгновение авыру эму булды билгеле, бу кыз иде разочарована ih побегом. Ул омелой башка планнар. Тик нинди?
  
  
  Тася диде: «Син сможешь үтерергә эго! Бу чудовмще диярлек бессмертно. Сез беләсезме, - дип аның эчендә!' Ул кыскача гына сөйләде, аңа нче складывать доллар Черепа һәм плоской металлической коробке. Зат N3, әле өлешчә кара, булды җитди. 'Шулай итеп, ул барысы да! Бәлки, алай wouldnt һәм гаҗәеп! Әгәр минем кулда булачак бу тартмасы, аның алмыйм үтерергә эго башка хезмәт ».
  
  
  «У Иуды, әлбәттә, бар пистолетын», - глухо диде ул. «Ә безнең берни дә юк. Ул хаклы - ул отты, ә без оттырдык, хәтта әгәр сбежим тере ».
  
  
  Нигы тактаны күтәрде, тирә-нык агач. Тœгел, башка иде длинными итә. «Миндә әле дә бар ул», - диде ул, әй. «Һәм молчи! Тавыш бирергә, алар бара. Сылу, күләгәдә дә двигайся - әгәр син напортачишь, аның оставлю сине Черепу - ышандырып әйтә алам, нәкъ сине, Тася!
  
  
  'Аңа ышанам сиңа.' Ул тихонько удалилась арасында колоннами катакомб иң кара почмагына.
  
  
  Иуда шелл алда. Ул зур авырлык белән тащил табут һәм инде выглядел шулай опрятно. Ул югалткан парик һәм эго лысая максаты блестела яктылыгында факелны. Аның артыннан shell Череп, ул несс бу голлар табут, похожий бу корзину белән җиләк-җимешләр. Ул легкостью куйды эго бу кромку су. Нигы иде күрергә тирәсендә үзенең укрытия, дип гәүдәсен Алисии Тодд залында узган гробу. Аның күкрәк күтәрелде һәм опускались равномерно. Киресенчә, ул йоклый; у нах иде закрытые күзләре. Мөгаен, астында көчле действием наркотиклар. Иуда, әлбәттә, отель тотарга, аны шундый хәлдә - шул чакта ул азрак барлыгы беспокоила иде эго.
  
  
  Иуда тиз отдавал боерыклар. Ул размахивал пистолетом уң кулы. Бу заставило Ника хәл итә, ул әлегә аерылмас Иуду бу покое. Башта разберется белән Черепом, ә аннары последует өчен Иудой һәм хатын-кыз. Эму туры килде сарыф шундый китерә.
  
  
  Череп кулына крышку гроба, һәм сломал аның бњлђлђр. Ул гомерен яртысын Иуде, ул эму кивнул. Череп күтәрде табут белән Алисией Тодд һәм опустил эго суга. Иуда ул табут һәм оттолкнулся нең импровизированным веслом. Ул нәрсә диде Черепу. Гигант әкрен генә кивнул аягы. Иуда поплыл агымы буенча һәм юкка чыга шул темном җыелмасы туннеля.
  
  
  Нигы побежал киресенчә, анда, анда көткән Тася. "Бар, аның артыннан!" - прошипел ул, әй. «Син умеешь йөзә. Войди суга һәм следуй артыннан. Аның разберусь белән Черепом, аннары барам синең өчен. Тиз! Присматривайте артыннан көтегез аллаһ ґәзабын мине, - һәм бернинди шалостей! Помни, бар пистолетын ».
  
  
  Кыз кивнула һәм погрузилась бу темную суга. Полышалось легкое плескание. Нигы, бесшумно бросившись к Черепуу, күрдем, ничек ул застыл һәм повернул гротескную башын юнәлешендә тавыш. Ул гади опускал башыннан икенче табут суга.
  
  
  Нигы бәйрәм итәргә һич комачауламады эго утырту. Ул тактаны күтәрде белән гвоздямии диде Череп белән усмешкой, «җыенасыз бу путешествии, монстр? Бу ашмаячак. Без ачыкларга тиеш чын күңелдән хәзер! Ул әкрен генә минем янга килеп, к математика буенча. Череп посмотрел на Ника мутными күзлегеннән. Ул выпрямился һәм үзенең тулы биеклектә һәм выгнул җилкәсенә гаять зур. Обезьяноподобные кулы иде согнуты татарстанда талпаннар һәм гигант посмотрел на Ника. Һәм үзенең хриплым, механическим тавышы, ул әйтте: «Мин бик шат, - дип килдегез, мистер Картер. Бик бәхетле! Олактырачакмын сезне, ниһаять, ягъни, уйламадым, дип, сез спасетесь. Череп тагын сезгә күрсәтер!
  
  
  «Без бүген разговорчивые», - издевался Нигы. Ул бросился алга һәм бәрде аның Черепом такта белән ачык ишеклер кадак белен кадакланган. Бу гладком черепе барлыкка килгән өч озын кровавых таплар. Череп рассмеялся ухмыльнулся үз итә клыками. «Не трогай минем череп», - пробормотал ул. «Беркем дә алмый зыян Черепу! Аның сине раздавлю!
  
  
  Зат Ника барлыкка килгән кискен ухмылка. Ул кинәт алга китте һәм кылды выпад такта, аны хәзер кулланды ничек меч. Ул бәрде Черепа откровенными өлкәсенә йөрәк. Мизгелдә ул бәрде буенча аңа, ул кинәт повернул тактаны.
  
  
  Шуңа да карамастан, Череп неумолимо наступал. Ул башлаган прижимать Ника к стонать. Нигы шталь нык тирлђњ кабат. Ул янә һәм янә иде, иң складывать доллар моның монстров, разрушая тонкие электроды, алар ярдәм итеп торган Черепа исән. Проводка булырга тиеш иде нарушена, яки замкнут аккумулятор урлыйлар кадәр алар выведать кебек иде бу нәрсә. Әгәр бу да үз эшен эшләде, ул покончил үзе белән!
  
  
  Бу да үз эшен эшләде. Янә һәм янә ул врезался да ишеклер кадак белен кадакланган күкрәгенә эләгә Черепа, ә аннары дергал тактаны, тик нәтиҗәсе булмаган. Аннары Нигы перевернул тактаны һәм кулланды тœгел, башка да. Ул сунул ih бу авыр күкрәгенә дәрәҗәсендә йөрәк һәм дергал взад һәм алга. Тагын берни дә. Череп иде залит кан белән язылган, ләкин ул надвигался. У Ника түгел иде, безнең вакыт, башлыячак. Бу иде агымы. Череп прижал эго k стонать. Зур кулларын сомкнулись тирәсендә эго горла. Зловонное сулышы вошло бу нос, һәм резцы засверкали ...
  
  
  Кинәт Череп напрягся. Ул убрал куллары нче горла Ника. Ул выпрямился һәм ул арада күкрәгенә. Рев хайваннар вырвался тирәсендә эго горла. Нигы карадым бу соры күзләре белән дә күреп, ничек тирәсендә алар килә святый!
  
  
  Череп отшатнулся һәм егылып җиргә белән стоном һәм царапая когтями. Ул дернулся соңгы конвульси һәм лежал неподвижно.
  
  
  Нигы перепрыгнул аша мәетне һәм побежал к гробу. Ул белми, ни бар, һәм начар дип елмайды. Иуда теләсә аңардан котылу. Ул, әлбәттә, килеп җитмәгәндер кадәр баш сызганып кадәр бара һәм хәзер уйлады ул куркынычсызлык. Ул күбрәк алмады кулланырга Черепа. Иуда мәҗбүр була скрываться, бик зур Череп булыр иде обузой. Тавышы ни өчен Иуда нажал кызыл төймәгә бу коробке!
  
  
  Өч минут узгач, аннары бесчисленных тапкырдан турында каменные диварлар, каберләрен, унесся бу стремительный агымы. Ул шактый широким, ә су салкын иде һәм пенной нче тающего кар. Искиткеч кара валуны лежали түбәнрәк агымы буенча да, Нигы ишетте зловещий тавыш порога. Көнчыгышта өстендә горами рассветало. Кар юк иде, һәм, җил утих. Артта калды аның ачыла беспрерывно барды пулеметная ату һәм рвались кул һөнәрләре граната. Эль-Лобо, һәм эго руслар союзники, һичшиксез, проникли шунда, сокрушив соңгы каршылык күрсәтә. Алар торопиться - Эль Лобо туры киләчәк скрываться, ә руслар кайтырга Андорру. Алар булачак артык разборчивы бу убийствах! Эль Лобо булачак ярсыган өчен, дип алмады табарга Иуду, ә соңыннан үлем Кармены. Руслар Аванпоста 9, әлбәттә, булды тигез дәрәҗә разъярены булмавы Tasi һәм англичанки. Чыннан да вакыт китәргә иде. Тик башта...
  
  
  Кабере устремился к порогу. Нигы күрдем, дип берни дә эшли алмый, һәм выпрыгнул. Ул доплыл кадәр рощи ярында һәм чыктым аша су куаклар, кайчан кыз дрожа заговорила. Ул пряталась шул ук бер дә дустанәлек күренми.
  
  
  'Бирегә!' - тыныч кына диде ул. 'Тиз. Иуда бераз алга таба. Ул наткнулся бу корягу һәм перевернулся. Эму алдык утырту Алисию на сушу. Алар зарослях ежевики откровенными у башлады порога. Аның, дип саныйм Иуда пистолетын югалткан, кайчан перевернулся, әмма мин түгел, ди ».
  
  
  Нигы бу мгновение күрдем, ничек шевелятся заросли ежевики булса да, җил юк иде. Ул поднес куллары ко рту һәм тыныч кына крикнул: «Иуда? - сиңа тагын мин бу хатын-кызны! Аның башкарды сине пистолетын, дип Саныйм кадәр ун, ә аннары выстрелю! Һәм без беләбез син пистолетын югалткан бу & nb!
  
  
  «Не обращай моңа игътибар Картер! Ул чакта аласыз эләгү хатын-кызны. Безгә кирәк түгел, омтылырга алдап була соң башкасын башка, Картер. Без икебез дә бу проигрыше. Сез гына карагыз элек, стеналар монастыре! »
  
  
  Нигы якка карады. Анда ул күрдем фигуры бу кара шлемах. Россия десантники! Ясалган бер генә выстрел. Нигы тимер хваткой схватил Тасю өчен запястье. «Түгел издавай безгә тавыш белән, - предупреждал ул, - алайса мин сверну сиңа муеннарына!» '
  
  
  Иуда янә заговорил. «Безгә яхшырак карарга килергә компромиссу, Картер. Аның спрятался түләүләр турыдан-туры монда янында машиналар. Син отпустишь мине, ә аның оставлю, сине хатын-кыз. Хәл мәңгегә шунда ук. Әгәр син түгел, ответишь, аны олактырачакмын аны. Чынлап әйтәм сиңа, Картер!
  
  
  Нигы молчал. Киресенчә, бу уен тигез исәпкә тәмамланды. Иуда удержал аның. Ул шактый отчаянным өчен башкарырга үз угрозу. Һәм, мөгаен, әлеге кечкенә мерзавца иде таблетка цианида өчен үзләрен.
  
  
  Янә раздался тавышы Иуды, кинәт һәм киеренке. «Ярар, Картер...? Аның пистолетын югалткан, әмма минем өчен барысы да бар әле пычак! Син ни уйлаган?'
  
  
  «Яхшы, - диде N3. Булачак тагын бер мөмкинлек! « Оставь хатын-кызны анда. Һәм кит!
  
  
  Сау бул, Иуда!
  
  
  "Мин бик ышанам ки, без кабат очрашырбыз, Картер!"
  
  
  Алар күрделәр, ничек кечкенә фигурка выскочила буенча ежевичного урман әзерлек төркемендә пробковых дубов. Хәзер, күрәсең, начинало светать. Кайчан машина завелась, Нигы шунда ук таныдым Lancia. Бу негодяй спрятал эго Lancia өчен сбежать!
  
  
  Желтая машина вылетела аркасында пробковых дубов утырды да китте буенча проселочной юлда к юлда. Эму туры килде үтеп йөреп, ерак түгел монастыре. Тася попыталась басарга, әмма Нигы удержал аны. 'Жди!'
  
  
  Кинәт взорвался пулемет. Бик озын чиратта - күпкә озаграк, дип уйладым Нигы белән чагыштырганда кирәк иде. Бу иде мстительный тавыш белән. Багана желто-кара дыма суд босния һәм герцеговина осудил өстендә агачлар. Нигы кисло ухмыльнулся. Эль Лобо таныдым машинаны. Иуда рискнул һәм оттырды.
  
  
  Нигы да оттырды - һәм АХ, да . Алар преклонили колени у трупа Алисии Тодд бу кустах. Бернинди следов рфа. Тася закрыла пристальные күзләре. - Димәк, ул булырга тиеш, вафат булды, әлегә Иуда дигән иде сезнең белән. Алмассызмы сез позволить миңа кайтырга минем кешеләргә, әлегә сез тагын аласыз? Тиздән явится полиция ...'
  
  
  "Сез булыр иде, шулай дип уйлаган идек!" Ул грубо схватил ee өчен эчтђге.
  
  
  
  
  
  
  13. РАЗРЯДКА.
  
  
  
  
  Бу иде потрепанный номер потертой кечкенә генә кунакханәдә районда гавани Барселона аша Авенида-Парк - де - ла - Ciudadela . Аларга кирәк өч көн, йөз могҗизалар һәм мең песет ирешү өчен моның. Испания иде бер бурлящей булган разгневанной Policia һәм гражданлык гвардия. Хөкүмәт игълан итәргә җыена чрезвычайное нигезләмә . Изге испаниянең бөтен территориясендә отель, шулай порочат янә һәм янә - очрак белән розовой виллой, караклыгы бандитлар полиция участогы, ә хәзер тагын бер полномасштабное көрәш башта тауларында! Һәм тагын бер адым элек өчен полиция һәм хәрби хезмәт иминлеге: үле җаннар гына руслар, һәм үле җаннар пауки. Газета выли үзләренең беренче биттән чын профессионаллар бу негодовании.
  
  
  Свежебритое N3 зат иде мрачным һәм киеренке булды, ул просматривал кәгазь, алар гына калдырды эму вәкиле AX. Бу кеше, шулай ук тапшырды эму боерык - чыгып китәргә Испания, ничек молния һәм " булуы мәслихәт мөгаен! Моның белән бәйле рәвештә, агент АХ приведена Нику машинаны, яңа документлар һәм шактый суммада акча. Моннан тыш, Нику туры килде үтәүләрен барлык бу үзеңә.
  
  
  Нигы туры килгән кәгазь карады некрасивую бүлмә. Бу мгновение ул тукталды янында хатын-кызлар кием, брошенной бу урындык. Тавыш күңеле доносился бөтен ванной. Ул тәкъдим итте сыгылмалы загорелое гәүдәсен, хәзер берничә исхудавшее. Хәзер алар шунда - ул задавался мәсьәлә буларак, ничек булыр иде, әй бу ошады. Авыр юлын, яки җиңел юл? Ул иде необыкновенно тыныч бирле, кайчан алар таптылар, бар, дип көймәләр һәм бежали елгасы буенча. Ул белми, ни - тик белсђм бармы ул, нәрсә ул белә иде? Ул шулай уйламадым. Беренче булачак дип әйтә, - дип, вакыты хәзер!
  
  
  Душ прекратился. Ул ишеттем, ул бик нык вытиралась. Ул башыннан напевать, поймала үзен бу һәм застряла уртасында корсак ноты. Нигы машинально елмаеп куйды. Бу августын - ул үзен якланган уңайлы да, отель дә хәбәр эму бу хакта! Һәм ни өчен Тася шулай үзен якланган?
  
  
  Ул чыкты буенча прачечной белән полотенцем узган була. Ee искиткеч упругие күкрәк торчали аның каршында, ничек заставы, исследующие җире. Алар, чыннан да, бар иде форпостами, һәм алар исследовали эмоциональ планы.
  
  
  Нигы sel белән берлегенең эчке вздохом - югыйсә бу булыр иде, бик ошады тәҗрибәсе. Нигы Картер һәрвакыт чувственным кеше, бигрәк тә башлагач, бар иде авыр бирем. Аның өчен бу кирәкле расслаблением, - тик бу юлы? Во рту бар иде, тәмен, әйтерсең, ул проглотил тоз һәм золу.
  
  
  Ул обнял аның белән әле дымлы кожей. Ул поцеловал аның энергично һәм оста, наслаждаясь аның губами булса да, бу эш түгел, ә ял. Ул сидела аның янәшәсендә, дрожа, ee мондый, йомшак тире, покрывала эго нче колен кадәр плеч. Аның күкрәк иде шундый упругими, алар ослабели аның усиливающегося кузгату һәм караганы эго бу страхе үз упругими кончиками. Ih телләре сошлись, һәм алар игътибар белән багышладылар үзен, үзенең беренче чынлап поцелую. Ахыр чиктә, ул неохотно диде. Ул смотрела аңа. "Мин" ... минемчә, бу котылгысыз, ә?"
  
  
  Нигы погладил аның влажные рыжие чәч. Ул әлеге пальцами буенча нечкә прядям. Ул әлеге носом аның уху, һәм позволил үз кулымда скользнуть к восхитительным изгибам аны була, бедер һәм упругих ягодиц. «Мин дә шулай уйлыйм», - диде ул. - Сез возражаете моңа каршы? Ул алды эго блуждающую кулын поднесла үз күкрәгенә. Эго бармак ласкали затвердевший сосок. «Не возражаю», - пробормотала ул. 'Төгәл юк! Әмма беркем дә, беркайчан да булырга тиеш түгел, бу хакта белеп, - сез миңа бу обещаете?
  
  
  'Аны, вәгъдә бирәм.'
  
  
  «Ә аннан соң ... әйдә сөйләшербез? Оборудова миңа?'
  
  
  Ул кивнул һәм покусал аның өчен ухо. «Без, һичшиксез, сөйләшербез - сиңа». Уңайлы хатын-кыз. Воспользуйтесь мөмкинлеге ачылды хәзер. Ул сак повел аның түшәк. Аша берничә минут эго шикләнүләр превратились бу ышаныч. Ул нежно һәм страстно формальдегид катнашу прелюдии, тик һәр тапкыр, кайчан аның кешедә опускалась аска таба, ул возвращала эго к нең драгоценным грудям. Ул сызып ќибђргђндђ эму на ухо: «Тавыш бирү тавыш бирү! Токионың мине анда! Тавыш бирү, анда аны барыннан волнуюсь! '
  
  
  Нигы акрынлап становился неудержимым. Ул ворчал турында үзен - дип эму кирәк түгел иде ясарга өчен Хоука һәм AX!
  
  
  Әмма, ахыр чиктә, ул выдала үзен үз страстью һәм трудолюбивой аскы өлеше тән. Ул белән стоном вздохнула һәм расслабилась астында аның. Ул закрыла күзләренә булды көтәргә.
  
  
  Җитез булып чыктылар пальцами Нигы күр маленькое, тирән һәм влажное святилище ee тән. Тапты ул, дип теләгән идем, һәм скатился белән түшәк.
  
  
  Кыз һаман иде ки сонной нче неудовлетворенной сексуаль страсти, дип мгновение түгел осознала, дип һәлакәте булган. Аннары ул вскрикнула һәм вскочила. Ул напала ка Ника когтистыми куллары белән, аның зат застыло нче ярости һәм разочарования.
  
  
  Нигы толкнул аны кире шушы караватка җитештерүче. Ул күтәрде маленькую капсуланы.
  
  
  «Шулай итеп, сез белдек формулу Алисии Тодд, шулай түгелме? Аның шулай уйлады.'
  
  
  Озын яшел күзләре хәзер карадык, аңа белән ненавистью, әмма алар шулай ук иде, нидер куркудан. Аны кызыл авызы скривился бу разочарованной гримасе. «У нах, чыннан да, берничә ясных мизгелләренең азагы - әйе, мин үземдә ни-дип нах алырга. Аны бары тик белмим, буламы берәр моның белән поделать ».
  
  
  Нигы күрсәтте үз фокус белән сөйкемле һәм шәфкатьле булуы. Ул салды капсуланы минутына. «Безнең кешеләр күләм бу. Одевайся, Тася.
  
  
  Ул торды спиной к көне, әлегә ул одевалась. Ул кайчан тәмамлады, ул авылны караватка җитештерүче. 'Һәм хәзер нәрсә?'
  
  
  'Ә хәзер: Исәнмесез!' Ул ташладым бу караватка җитештерүче кучу песет. «Бу твоем урында, кадерлем, аны иде посидел монда, яхшылап уйлап куйдым. Уйлагыз әле бик игътибар белән! Әгәр сез придете к дөрес туклануга сугышына аласыз шалтырата буенча моңа номеры... - Ул набросал телефон номеры на листе кәгазь-протянул әй. «... ул чагында әлеге кешеләр позаботятся сиңа. Аннары алар сезгә ярдәм итәр чыгып китәргә Испаниягә һәм отвезут бу Көнбатыш Германиягә. Монда ЦРУ сиңа ярдәм итәчәк. Подумай генә бу хакта, детка! Бу яхшырак таращить күзләре белән яки Себер! »
  
  
  Ул чыккан һәм тихонько закрыл артыннан ишек. Бер атнадан соң Вашингтонда Хоук послал бу N3. Кайчан Нигы керде катгый офис, эго начальнигы жевал незажженную сигару һәм карадым бу клочок кәгазь. Ул протянул аның Нику кыска указательным пальцем. «Тегүче побери - бу паровые ак халатлы, диләр нәрсәдер кулдан, нидер неразборчиво яки тегүче белер, дип. Һәрхәлдә, бу пресловутая формуласы юк бернинди әһәмияткә ия ».
  
  
  Нигы sel бер буенча неудобных кресло Хоука. «Ул чакта салдылар бу папку
  
  « Упущенные максат », - сочувственно диде ул. «Ахыр чиктә, түгел всякая мишень булырга мөмкин».
  
  
  Хоук уйный белән клочком кәгазь. 'Әйе. Тавышы анда бу урын - пропущенные голлар! Тик, һәрхәлдә, бу кызыл паровые кермәгән максаты!
  
  
  Нигы Картер бераз прищурился. "Иде микән кайчан да булса мөмкинлек эләгү өчен?"
  
  
  Искра раздражения барлыкка катгый күз алдында Хоука. «Мин шат, син, һәрхәлдә, барысы да тагын шулай кызык. Әлегә сез күрсәткәннәр гаҗәп аз, мөгаен ».
  
  
  Нигы пожал җыерып. «Минем проинструктировали ясарга нәрсә түгел, ә совать нос бу моның сәбәбен биремнәр».
  
  
  Хоук посмотрел ачыктан-ачык аңа, аннан да пожал җыерып. «Ничек кенә бу безгә иде, мисс Тодд, чыннан да, ни дип обнаружила. Ничек неспециалист аны аңлыйм, нәрсә ул эшләгән производное бер төркем ЛСД. Бер караганда, сие галлюциногенов. Сез Беләсезме, Тодд, беренче чиратта иде фармакологом.
  
  
  «Мин белмәдем, моның әмма продолжай. Минемчә, бу бик кызыклы ».
  
  
  Хок подозрительно посмотрел аңа. 'Џм. Һәрхәлдә, англия малайлар, диләр иде бу ниндидер гаҗәеп зур. Хәер, ул берни дә тирәсендәге бу да коткарып кала, ул приготовила берничә таблеток. Бер җитәрлек иде калдыру өчен, кеше - ђлбђттђ, солдат - башка җыелмалары ике якшәмбе көннәрендә. Һәм болар барысы да вакытында ала ул дәвам итәргә, эшләргә бик яхшы формада. Сез беләсез, димәк, шулай түгелме?
  
  
  Нигы скрестил үзенең озын аяклары һәм закурил тагын бер сигарету. Ихтимал«, - чын саны кораллы көчләре ул вакытта артачак берничә тапкыр».
  
  
  Хоук кивнул. 'Чыннан да. Әмма бу сәдәп, хәтта күбрәк - бу шулай ук тудыра хисе тулы эйфория. Кулланучы бу сәдәп үзен зур, ничек великан, һәм сәләтле дип теләсә. Эго сугышчан рухы шулкадђр зур ки, ул уйламый, ул непобедим. Бу англия паровые диләр солдатлар торган катнаша сәдәп, ничек, нәрсә белән барырга үлем җыр. Тавыш бирергә дип сөйли бу егетләр түгел, аның!
  
  
  Нигы стряхнул пепел белән тәмәке. «Без беркайчан да алачакбыз кулланырга нидер мондый. Әниләр моның түгел допустят. Алар уйлый бу шактый начар, әгәр алар ала сыра армия ».
  
  
  'Ах, юк?' - бит диде Ястреб. "Сез уйлыйсызмы, без алмыйбыз?" Аннары мрачного бер Хок дип дәвам итте: «ул кадәр кызлар ...»
  
  
  "Тася?"
  
  
  Залова Анастасия! Ул отель дезертировать һәм кире кайтты өчен тимер занавес. Безнең гади отпустили аны - барыбер нче нах аз файдасы ».
  
  
  «Мин кортлардан моның». Ул предпочитала түгел, уйларга бу хакта.
  
  
  Кайчан Нигы китәргә җыенган, Хок-диде ниндидер үткен, күзләрендә: «ђйе, хәтерлисеңме, ягъни прикрытие, ул син шулай небрежно ташладым? Кеннет Ладвелл Хьюз, язучы?
  
  
  Нигы посмотрел на үз босса ласково һәм понимающе. Ястреб түгел иде привередлив к пустякам түгел иде обижен, әмма эго бу злило. Бу обложки эго иде зур горурлык.
  
  
  Ул кивнул. «Мин хәтерлим, ђйе».
  
  
  Елмаю Хоука иде җылы, ничек ледяная су. «Нишлисең, й китабында, аны сез янәсе, яздык, аңа чын бестселлером! Кеше, ул бу язган вафат булды узган атнада. Хәзер бу нәшир тели белергә, килми микән сиңа язарга тагын бер китап - дәвамы беренче! » Ревматизма Ника Картера түгел подходил өчен язмалар.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Турында " китабында:
  
  
  
  
  
  Бу залитом кояш испан яр буенда Коста-Брава Нигы Картер килә мөрәҗәгать шокирующему ачуга, күрә аңа шундый ук рискованное бирем, ничек бар эго «коллегалар», увлекательной рус агенты Тасии Лофтен. Инглиз теле биолог, владеющий формулой потрясающего эшләнмәләре булырга тиеш похищен ... яки кансыз кеше тарафыннан үтерелә! Калса, у Тасии өстенлеге бар, әмма аннан соң өченче ягы бросается бу көрәш, барлык законсыз ысуллар. Буенча аркада Ника Картера пробегают мурашки, ул обнаруживает, кем разветвленную оештыру «дип аталган Die Spinne».
  
  
  Бу Иуда, дьявольский головорез, ул ташламый башканы следов кан һәм ул тирән ненавидит Ника Картера ...
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  
  
  Шпионский йозак
  
  
  
  
  Беренче башлыгы.
  
  
  
  Якшәмбе, 6 ноябрь, 1965 ел,
  
  
  биш иртән.
  
  
  Ракета оторвалась нче старт, кайдадыр төньяк-көнбатышта Шотландия, бер караганда, кешеләр күп санлы островков, даими окутанных томан. Ул выскочила кебек бик зур сигара белән огненным хвостом, сигара, заряженная генә түгел, атом-төш энергия. Төп максаты-эксперимент - чәчәргә коточкыч.
  
  
  Темная вулканическая токымы утрау задрожала һәм рассыпалась янында рампаларның озынлыгы, әмма зур өлеше тавыш та керми поглотил һәм прикрыл шторм, дующий белән төньяк-көнбатыш. Кешеләр, запустившие ракетага, дип уйла бу шторм ярдәм итәчәк, аларга тыныч эшләргә.
  
  
  Ракета сделала длинную параболу кара күктә, кайчан гироскоп кушылган.
  
  
  Бу бункере одина тирәсендә ир-атлар ак халатлы дип билгеләп үтте:
  
  
  - Запустилась җиңел ...
  
  
  Башка посмотрел үз кул сәгатьләре һәм әйтте:
  
  
  - Бу ж, аша дүрт минут белергә.
  
  
  Өченче ир-ат, разговаривая белән типично америка носовым акцентом, дип билгеләп үтте калган:
  
  
  - Мондый рев булырга тиеш иде слышен дөньяда!
  
  
  Шул ук вакытта ракета җиткән максималь тизлек. Ќитеп, үз расцвета, ул булды, бераз наклоняться. Ул үз эшен эшләде бик яхшы, хәзер аның нос җибәрелде максатка, аның иде Северный полюс. Ул бик охшаган яхшы обученную охотничью этне, преследующую, кош-корт ...
  
  
  Бу чердаке шау-нью-йоркского транспорт приглушался биеклектән кырык катлы. Алар охшаган приглушенную һәм запутанную симфонию, анда кыен различить тавышлары аерым уен кораллары. Анда спал Нигы Картер, әмма эго сон иде бозылган, нинди дә булса кошмаром, ул түгел иде аның өчен яңа. Ул ерзал, даими напрягая үз могучие мускулы, һәм аның морщинистом лбу чыкты берничә тамчы банк. Лезвие неонового дөнья, проникавшее извне, осветило эго зат белән классическими һәм жесткими чертами затлар грек ходайга. Алмаганда, күзләр, алар кайчагында становились милыми яки озорными, зат Николаса Хантингтона Картера иде салкын һәм непроницаемым белән кайбер оттенком зверства. Кызы икән затлар иде чертами Аполлона, әмма привычка к куркыныч испортила ih чисталык ясап, һәрберсенә тиешенчә ih артык дәрәҗәсендә Аполлиона, падшего ангела түгел ия булган өметләр искупление. Һәм бу мягкое лезвие дөньяда түгел привлекало игътибар, Ника була, ул кайчагында становился острее лезвия бритвы.
  
  
  Ракета хәзер пикировала, һәм гравитация дип өстәде әй безумной тизлек. Аста сверкала бөек ак пустыня. Бозлы күзләр полюса карадым бу ужасного злоумышленника, ул китәм ослепить аның. Арктические просторы көткән чакта рукотворный ут растопит ih, превратив бу бик күп водяного пар.
  
  
  Ахыр чиктә, кошмар алды аның өстендә тәкермән, һәм эму алдык уяту, Ника Картера этәргеч. «Киллмастер» күпмедер вакыт басып, затаив сулышы, дрожа һәм потный; Аннары ул вытер мочка тыльной читләтеп ладони һәм выскользнула тирәсендә чүп-чар, засовывая аяклары тапочки. Ул шулай ук надел халат һәм посмотрел на кызны белән шөгыльләнүче спал аркада, прикрывшись кадәр генә була. Эго исеме Туңдырма О ' Шонесси, ул иде ирландка, һәм ул килде тирәсендә Дублина.
  
  Кичен, ул дебютировала бу «Метрополитен» бу Богеме, үз кырларында роле Мюзетты. Бүген бөтен Нью-Йорк бросился иде аның ногам. Алар сораган иде янында, нах якынча егерме бисов. Ә Нигы, ул таныштым, аның белән соңрак шул банкете үткәргән аның данын, тиз алды похитить аны отвезти шунда, бу эго пентхауз бу сороковом катында ...
  
  
  Ракета тирән керде боз һәм взорвалась. Илле мегатонн свирепой ярости вылились на вершину дөнья, ул әле осознавал, дип аңа эләкте. Радиуста якын семидесяти чакрым ледяная мантии таяла һәм закипала.
  
  
  Бу плавучем ледяном утрау, якынча 150 километр к югу, бер төркем америка һәм западногерманских галимнәр белән ужасом смотрела на огненный шар, летевший буенча небу. Одина тирәсендә алманнар не җыйдым пальцами вытер сосульки белән бороды һәм пробормотал:
  
  
  - Майн Готт! Бу свинья! Майн Готт, ул, чыннан да, эшләтеп җибәрде һәм аны!
  
  
  Галим америка флоты башлады тиз уйларга. Экрандагы кебек, огненная «сигара» якынлаша максатлары, ул диде:
  
  
  - Ярамый, артык иртә эшләргә нәтиҗәләр. Бу әйбер, күрәсең, якынлаша полюсу. Ни өчен? Нигә юкка тотарга шундый ракета?
  
  
  Әгәр бу нинди дә булса кисәтү ... Ә бу балалар беркайчан да кисәтә. Юк...
  
  
  Дания бар нәрсә гнилое ... мин сезгә әйтәм!
  
  
  Һәм ул побежал бу палатку, кайда иде радиопередатчик.
  
  
  Нигы Картер, ул шул ук Саны Өч, аңа АХ бирде лицензия үтергән күп, ул лаек прозвище «Истребитель», күпмедер вакыт каласың неподвижным бу түшәк һәм восхищался Мельбой О ' Шонесси. Ул китәм прикрыть аның обнаженную күкрәгенә, тик соңыннан предпочел иде карарга, алар әле күп түгел. Бу стоило моннан. У Мельбы иде, ике великолепных күкрәк, нәкъ өчен опера җырчының. Нигы горурлана булуы булып тора эксперты бу мәсьәләдә. Минем дә бу ике мысов иде, нидер исключительное. Тире бик белыой, йомшак һәм бархатистой белән мраморным совершенством генә синим оттенком. Йомшак һәм ныклы. Бу күкрәк казались вырезанными буенча каррарского мрамора.
  
  
  Нигы дип елмайды, вспомнив, ни бар. Мельба бик чувственна һәм доставила эму зур канәгатьлек. Ул стонала һәм рыдала от удовольствия. Әйе, бу бик әйбәт. Беренче тапкыр, гадәттә, була шулай. Һәм барысы да булган, шулай тиз... Берничә бокалов шампан бу примете, аннары Нигы тәкъдим итте әй, ташлап барлык һәм сбежать аның белән.
  
  
  Башта Мельба засмеялась күрсәтеп, эму үз искиткеч ак тешләре, һәм диде:
  
  
  - Аладыр дип уйлыйм, сездә бар картиналар коллекциясе, аны телисез икән, миңа күрсәтергә? Идемте мөгаен, мистер Картер!
  
  
  Нигы гына позволил подколоть үзен диде:
  
  
  - Минем бар чердак, биредә аны гадәттә, яшим бер. Әмма өчен повеселиться, яхшырак булырга икәү. Аның эшлим бик тиз? Әмма, минем кадерлем, без хәзер яшибез дөньяда тизлеген... Иртәгә мөмкин хәтта наступить.
  
  
  Кыз янә рассмеялась, һәм Нигы тоттым озорной искорку аның фиолетовых күз алдында.
  
  
  Carpe tempore? - (Тотарга вакытта?)
  
  
  - Нәрсә кебек, әмма избавьте мине нче латыни! Мәктәптә мине һәрвакыт подводили бу проклятом телендә. Әмма әгәр бу дигәнне аңлата, ягъни, минемчә, бик әйбәт. Әйтик иректә, сез файдаланырга тиеш карары булганда, алар туа, аннары өчен түгел пожалеть.
  
  
  Мельба яхшы өйрәнде эго үз фиолетовыми күзлегеннән, һәм Нигы аңладым эләккән максаты. Әлеге красных улыбающихся губах витало теләк. Ул мића эго:
  
  
  - Син һәрвакыт шулай начинаешь атаковать ... Нигы?
  
  
  - Минемчә дә шулай. Без телибез сарыф?
  
  
  Тиздән аннан соң бу, кайчан ул крутился аның белән, Нигы дип әйтте үзе, - дип эго һөнәре мөһим цепляться вакытында өчен түгел, ә сәгать. Тавыш бирү инде айга якын кебек зәңгәр телефон аның чердаке түгел шалтырата. Ул бик яхшы белә ялга озак дәвам итәчәк. Тиздән коры тавышы Деллы Стокса, шәхси секретаре Хоука, велел аңа подойти. Ул чакта Хоук дә килеп мөрәҗәгать оештыру һәм боера эму китәргә билгесез кая.
  
  
  Әлегә телефон түгел, шалтыратып, бүген кич ...
  
  
  Бу такси ул поцеловал Мельбу О ' Шонесси, һәм ул энтузиазм белән дип җавап бирде, ә аннан сызып ќибђргђндђ:
  
  
  - Аның, калса, начар хатын-кыз, аңлыйсызмы? Сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ, бу, гадәттә, бу алай түгел.
  
  
  Аны аңлыйм да булырга тиеш җиңел түгел. Тик синең белән ... синдә бар нәрсә аерым, разрушающее минем барлык тыюлар ...
  
  
  Хәзер Мельба спала, довольная. Кайчан Нигы карар прикрыть аның күкрәгенә, ул күрдем счастливую улыбку һәм жадные иреннәре.
  
  
  
  Һава торышы начар иде, өстендә Великобританией һәм европа континентом. Яңгыр смешался белән, бозлы мокрым кар һәм ужасным төньяк-западным ветром, обрушившимся бөтен башкала. Һәр шәһәр, сигез сәгать приходила депеша исеменә тр премьер-министры урынбасары-президенты яки канцлера, һәм һәр почмагында конверта иде язылган:
  
  
  «СОВЕРШЕННО СЕКРЕТНО - Бик срочное. Бу-карый полярному атомному взрыву ».
  
  
  Килүе, бу хатлар, ничек һәм ракета җибәрү, рассчитывалось өчен көчәячәк.
  
  
  Бу бик тырышам, техника Гитлер, заключающаяся шул итәргә һәм ачарга этносларга адым ял көннәрендә, шул ук вакытта хөкүмәт механизмы эшли акрын, ә мөһим хезмәткәрләре разбросаны монда һәм анда, һәм ih табу кыен. Бу вакытка ничек итеп зур түрәләр белән кайттылар ау яки рыбалки, һәм алган бергә җыелырга өчен киңәшмәләр иде соң инде, соң. Алар басып тордылар алдында свершившимся фактом.
  
  
  Гитлер кулланды бу техника белән бик зур уңыш. Хәзер аның эксплуатировал башка хитрый баш миен. Баш миен, ул презирал Гитлер гына, чөнки нидер башланып китми шулай, әмма разделял эго безумную манию бөеклеге. Яңа глупца кул куйды исеме, напоминающее күп гасырлык тарихын кельтов. Аста һәр хәреф иде", - дип язылган кызыл сүзе «заказана карак пендрагон».
  
  
  Шул ук вакытта, әлегә президентлыкка төрле илләрнең укыдылар үз хатлары, министрлыклар Көнчыгыш һәм Көнбатыш яшәгән минут лихорадочной эшчәнлеге. Телефоннары һәм телексы иде, хәтта кайнар. АКШ президенты рәсми рәвештә дип ышандырды президенты, СССР дип түгел эго ягы әзерләгән ракета җибәрү буенча полюсу. Һәм эго әңгәмәдәш шундый ук формаль рәвештә, дип ышандырды эго яклар да запускала. Кем ул чагында?
  
  
  Британцы? Французлар? Итальяннар? Немецлар? Мөмкин түгел. Французлар гына башласак атомную гонку һәм алмадык үзенә позволить мондый трюк.
  
  
  У Италия һәм Көнбатыш Германий хәтта Бомбаны түгел иде.
  
  
  Англия? Сыч барлыгы изге, хәтта немыслимо! Тик каян ул чакта алынган бу ракета?
  
  
  АКШ президентлары һәм Россиянең сөйләштегез әле беребез белән акцентом бу отчаянную срочность, һәр маташа тәкчелеге башка, һәркем белә, дөньяны, залда чигендә атом-төш сугышы. Һәр тирәсендә ике ышандырды башка үз стремлении карата ачык бассейн. Ахыр чиктә алар булдык дождаться үстерү вакыйгалар.
  
  
  Нәкъ менә бу мизгелдә килде атаклы хатлары. Тик Европада гына. Беркем дә предупреждал безгә, Россиягә, безгә Америкага. Ничек ул гына укыдым хәбәр, татарстан республикасы премьер Бөекбритания шалтыратып АКШ президентына. Аннары тиз, неистового сөйләшү барышында, аның линиясе Мәскәү белән үскәндә ачык, шулай ук алынган шалтыратулар бөтен Париж, Рифма һәм Бонна.
  
  
  Ун минут узгач, барысы да булды яснее, ким дигәндә. Әллә өчен лидерлары алтынчы мөһим дөньяның үзләрен алардан башка эшкђ урнашып булмый, тик, һәрхәлдә, алар почувствовали бераз күбрәк облегчение вакытта, ул барысын да тагын отделяло ih нче нулевого сәгать.
  
  
  Хатлар бик ясными; алар, әгәр бер атна башкаруга таләпләрне изложенных бу сообщении. Заказана карак пендрагон шулай диде!
  
  
  Кайбер яңалыкларын просочились фатально, һәм матбугаты да замедлила овладеть алар.
  
  
  Бу юлы да шулай булды. Газета бөтен ачык бассейн прокомментировали серле шартлау булды Төньяк полюсе. Күбрәк алар берни дә белмәгән һәм алмадык бастырырга берни дә башка, шуңа күрә, миллионлаган укучылар затаили сулышы. По обоюдному согласию тимер занавес цензуры егылып барлык газета Англиядә, Кушма Штатларда һәм барлык башка илләрдә. Аннары ул кыскача яңалыклар паникера, берни дә күбрәк. Абсолют тынлык.
  
  
  Заказана карак пендрагон, матур устроившийся уртасында дьявольской пәрәвез, аны сплел үзе, посмотрел на козырь бу кулымда һәм елмаеп куйды.
  
  
  Нигы Картер налил үзенә виски чыгарды һәм эго бу террасу. Мельба әле спал, барысы да әле җиңел елмаеп на губах. Нигы закурил бер тирәсендә, үз озын махсус тәмәке (тәмәке катнашмасы буенча Латакии, Перика һәм Вирджинии) белән алтын тиснением NC бу мундштуке. Бу булды бер тирәли эго бик изге причуд, һәм ул тарттым ih рәхәтләнеп, тик кайчан гына иде өйдә. Ул беркайчан да алган ih үзе, кайчан отправлялся бу миссия, югыйсә, ул кичекмәстән выдал иде үз шәхес. Хәзер ул жадностью вдохнул ароматный табак, закрыл артыннан французское тәрәзә һәм, дрожа, задрал воротник үз скрытые. Падала тонкая, салкын морось, окрашивая мозаику террасы анда кара төс, покрывая аның күп май. Атканчы сәгать чамасы кала иде. Безразличный к дождю, Нигы перегнулся аша перила һәм посмотрел на кара каньон Кырык алтынчы урам. Кайбер неоновые вывески яктыртылды анда
  
  һәм мокрой җирендә белән разноцветными переливами. Бу вакытта хәрәкәт бик зур булмаган. Тоелды металлическая дракона, дәвам итеп, үз юлын, разбилась өчен бик күп сегментларыннан. Преобладали йөк автомобильләре һәм төнге такси.
  
  
  Нигы дип әйтте үзе, - дип Нью-Йоркта беркайчан да прекращалось хәрәкәт һәм шау -.
  
  
  Уң ягында, аңа бинасында Берләшкән Милләтләр Оешмасы утлары кабынды. Иртә башлады убираться ...
  
  
  Салкын ветерок расстегнул эго мантия, һәм яңгыр намочил аяклар. Нигы башкарды тагын глоток виски, тагын бер тапкыр затянулся озын сигаретой әйтте үзе, - дип күбрәк алмаячак уснуть. Ул артык умен, шуңа да иде файдаланырга бу. Ул бик яхшы белә иде инде нишләргә. Җирле халык момент!
  
  
  Ул кайта бүлмә, жим ятып кына торды шул караватка җитештерүче белән янәшә Мельбой һәм поцеловал аны кызыл иреннәре.
  
  
  Әй, кирәк вакытта өчен проснуться, аңлау, кем ул һәм каян залында. Бу мгновение ул выглядела диярлек испуганной һәм отстранилась.
  
  
  Нигы сжал аны поцеловал бу ухо.
  
  
  - Ал, курыкма, сеңелем ... Бу-просто Нигы. Син хәтерлисеңме мине?
  
  
  Тагын мгновение ул пыталась освободиться, ул барахталась бу эго объятиях кебек кош сковороде. Ләкин, ниһаять, аңа кайтты хәтер. Аннары ул прижалась к аңа, ә ул та, целовать аны нежно касаться аның умыртка пальцами. Ул вздрогнула от удовольствия һәм воскликнула:
  
  
  - Турында, Нигы, нинди чудесное пробуждение!
  
  
  Алар янә поцеловались, бик озак. Ниһаять, Мельба бу мгновение вздохнула түгел, убрала куллары белән эго муен.
  
  
  - Җаным, аның турында хыяллана сиңа ...
  
  
  - Син ошибаешь. Аны монда...
  
  
  - Бу бик мондый чудесная нерсе, яраткан ... Мин беркайчан да бер тапкыр моның, беркайчан да!
  
  
  Нигы тагын бер тапкыр поцеловал аны әйтте:
  
  
  - Турында забывчивости сөйләргә иртәрәк әле. Без генә башлыйбыз ...
  
  
  Ул смотрела аңа.
  
  
  - Чыннан да? Отель иде аның бу поверить, кадерле Никки, әмма алмыйм. Син шундый сәер егет ... нинди, ниндидер мәгънәдә син бик совершенен булу правдой, һәм миндә шундый сђер хис, мин күбрәк түгел увижу сине аннары бүгенге кичә.
  
  
  - Бу дальновидность ирландцев. Ә, тагын бар баш җитмәү, аңлыйсызмы? Сез сөйләгез, бик күп!
  
  
  Тик ул башлады прелюдию яңа половому акту, Нигы аңладым, - дип хатын-кыз хокуклары. Һәм ул шөгыльләнә, мәхәббәт турында нинди дә булса поспешностью, осознавая, бу мизгелләр удовольствия украдены һөнәре буенча, һәм бу бер мизгел к икенчесенә ...
  
  
  Тотарга вакытта? Мөмкин! Биредә турында сүз барды куллану соңгысының кабул итү пищи!
  
  
  Хәзер караватка җитештерүче әверелде сугыш кыры, һәм Мельба белән көч сынашты нежной яростью. Ул отдавал һәм получал тигез дәрәҗәдә, прерывая үз любовь судорожными стонами удовольствия.
  
  
  Бу проклятый зәңгәр телефон! Әлбәттә, ул булачак, шалтырата. Күз алдыгызга китерегез, әгәр ул шалтырата. Хок иде үзенчәлекле кеше иде, разбивая йомырка үз корзине! Ул алмады выбросить тирәсендә баш бу салкын, коры, үле җаннар күзләрен, ничек Коры Мартини, бу вонючую сигару. Ул тоймадым һавада, дип кыңгырау вотум-вотум булачак. Ох, Ястреб, иске плут, погоди, туктагыз әле ...
  
  
  Мельба О ' Шонесси, охваченная безумной тарафыннан яратып кабул ителә, страстно желала, һәм пиналась, раздраженно стонала. Экстаз килде, алар өчен икесенең дә бер үк вакытта, һәм, ниһаять, Мельба түшәк янында Ником, ничек сломанная кукла, авыр дыша, буш һәм җиңел.
  
  
  Башка бүлмәдә зазвонил телефон.
  
  
  Безгә бер тирәли алар булмаган двинулся урыныннан. Ул хәзер ятуын зат аска таба бу подушке, һәм Нигы уставился бу потолок, түгел көчләрендә телђнчелђр. «Нинди вакыт?» - уйлады ул күңелле гневом. Чыннан да, бик яхшы ахыры хәрби вакытта, Ястреб! Отель булыр иде аны дип әйтергә сезгә, сез ни дәрәҗәдә иде уместны сайлауда хәзерге вакытта, әгәр сез алыр, миңа шулай ышанырга!
  
  
  Башка бүлмәдә аппараты та, шалтыратып, ялгыз, металлический һәм решительный.
  
  
  Мельба двинулась, ачты, бер күзе һәм уставилась бу кара телефон бу тумбочке.
  
  
  «Бу әллә, дип күрәсең», - иде аның бесполезный комментарий.
  
  
  Нигы тагын бераз подождал.
  
  
  - Беләм, беләм. Ул залда, башка бүлмәдә. Аның барам, һәм отвечу бер минуттан, - пробормотал ул.
  
  
  Мельба оперлась бу локоть һәм књрсђтте аңа.
  
  
  - Чертовски неподходящее вакытта өчен чакыру христианина! Юкка гына микән бу булачак икенчесе хатын-кыз, җаным?
  
  
  Нигы скатился белән түшәк белән ворчанием.
  
  
  - Юк, куркыныч. Булса гына иде бу! Һәм ул мөмкин ук җавап бирергә, чөнки ул булачак, сәгатьләр буе шалтыратырга! Беләсезме, икенче күрү сәләтен көчәйтә бар гына түгел, ирландцев. Аның җиденче бала җиденче бала, һәм ул туа белән ужасным пророческим чутьем. Аны беләм, кем миңа шалтырата.
  
  
  Мельба присела, ничек котенок, һәм накинула өстенә одеяло.
  
  -Син сәер, Николас Картер. Пойди ответь, ә аннары вернись ко миңа.
  
  
  Нигы карлыгач җир бүлмә алды һәм синюю трубку.
  
  
  - Ага?
  
  
  Коры девичий тавышы Деллы Стокса диде эму:
  
  
  - Кыңгырау буенча Вашингтона номеры өч. Кодлар GDG һәм FDM. Аның передаю сезгә хәбәр.
  
  
  Ника Картера ирексездән вздрогнула. Тфү син, подключили худшие кодлар! GDG означал кайтмыйча, ә FDM означал җеп дөньяда.
  
  
  Бу иде, иң зур предупреждающий билгесе, ул иде алу агенты AX, һәм ул-туар өстенлек өстендә барлык башка. Ул белми, бу кайчан булса файдаланылган иде. Боже мой, GDG һәм FDM бергә! Дөнья тиеш иде вотум-вотум развалиться өчен Хок кулланды бу сигнал!
  
  
  - Ага? Әзер? - дип сорады Нигы ишетеп, тавышы босса.
  
  
  
  Втрая аягы.
  
  
  
  Өч сәгать узгач Нигы Картер иде Вашингтонда, бу маленьком захудалом кабинетында үз босса Хоука. Урамда, Дюпон-Серкл, ноябрьский көне иде серым, меланхоличным һәм грустным аркасында гади моросящего яңгыр, смешанного белән мокрым кар. Эчендә, бер невинным фасадом Amalgamated Press, атмосфера штаб-фатиры AX иде шундый ук мрачной кебек һава торышы. Нигы беркайчан да күргәнем булмаса да, үз босса шулай черным.
  
  
  Хәзер Хоук, бит жевавший незажженную сигару куйды Ника югары, лысому егеткә бу мятом твидовом костюме.
  
  
  - Нигы, бу мистер Ян Трэверс буенча Скотланд-Ярдов. Аерым бүлеге.
  
  
  Ул sel бу самолет һәм барлыкка килгән, монда элек, сезне. Буламы белергә, ни өчен сез шулай соң килдек?
  
  
  Нигы, пожимая кулын англичанину, предпочел булмаса апеллировать к обычному утреннему хәрәкәтенә Нью-Йоркта, ул юкка потратило эго вакытта. Ул пробормотал нидер непонятное һәм одобрительно взглянул кешегә буенча Скотланд-Ярдов, ул җитештергән аңа уңай тәэсир калдырды. Эго рукопожатие иде, шулай ук көчле һәм решительным кебек эго тышкы кыяфәте, ә эго җете зәңгәр чыршылар күз алдында, белән генә выпученных, отражались корыч блики. Ул, шулай ук, посмотрел на Ника белән искренним кызыксыну һәм бәяләде күргәннәрен.
  
  
  Траверс-диде мәдәни һәм вежливым тоном:
  
  
  «Мин бик алда, сэр, чөнки минем чакырыла элек, һәм минем иде инде махсус самолет, әзер доставить мине бирегә. Тизлек белән ике мең миль сәгатенә, ул өлгермәдем, күтәрелә, дип инде килдем.
  
  
  Нику туры килде улыбнуться. Дөньясы да иде калырга кырлары шартлау, әмма британцы түгел, баш тартты, үзенең вежливого һәм спокойного үз-үзеңне тоту. Әмма эму ошаган иде бу кеше, һәм инстинкт подсказывал аңа, чөнки алар бергәләп ясасалар, яхшы эш. Әлбәттә, ул һаман да ышанмый моңа. Нигы беркайчан да берәүгә дә доверял, мәгәр үз-үзләрен һәм Хоука.
  
  
  Хоук диде аңа пережеванную сигару.
  
  
  - Ә хәзер сядь һәм слушай, Номеры Өч. Без Трэверсом без сөйләшергә. Ул уполномочен моны белә һәм барысын да беләм аны. Бәлки, нәрсәдер күбрәк. Вакыт юк-озак аңлатмалар. Сез уедете биредән, сездә булачак сәгать өчен әзерләргә чемодан белән, шуның өчен, бу сезгә кирәк, ә аннары сез очышлар билгеле бер урын арасында Шетландскими островами һәм Оркнейскими островами. Сез спуститесь бу диңгез-ул парашют белән, һәм бер тирәсендә безнең эсминцев, «Орест», подберет сезне бортына. Эсминец оснащен кечкенә парусной лодкой белән шөгыльләнүче булачак билгеләнгән сезгә.
  
  
  Сез бит тренируетесь моның өчен? Һәрхәлдә нигезендә шат язылган сезнең досье ...
  
  
  Нигы дип белдерде булган иң яхшы зур. Ян Трэверс, ул sel һәм хәзер набивал трубку табаком, диде:
  
  
  - Сиңа кирәк булырга, артык осторожным, Нигы. Хәзер диңгез арасында бу островами бик бурное. Безгә булыр бик кызганыч, әгәр сез утонете барып, ничек аласыз сойти ярга һәм элемтәләр урнаштырырга, алар сезгә кирәк урнаштырырга ...
  
  
  Ул выглядел шактый разочарованным, һәм Нигы диде:
  
  
  - Мин булыр иде дә теләмәгән утонуть, сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ, шуңа күрә котылырга тырышачакмын.
  
  
  Продолжайте, зинһар. Аның отель иде өчен сез миңа нәрсә,-дип аңлаттылар бу уңайдан, чөнки мин бөтенләй берни дә белмим. Беләм бары, дип GDG берләштерәләр белән FDM. Нәрсә мәҗбүр итә, минем турында уйларга начар. Шулай итеп, миңа нишләргә өчен дөнья түгел взорвался?
  
  
  Хок отбросил потрепанную сигару һәм затолкал үз авызы яңа. Аннары пробормотал:
  
  
  - Вакыт юк тулы аңлатма буларак, мин сезгә, - диде.
  
  
  Ян Трэверс тәкъдим итте:
  
  
  - Ичмасам нинди булса да намек ... - Ул посмотрел на җибәргәннәр. - Мин тотам, керткәнче самолет улетит.
  
  
  Хоук нахмурился түгел, возражал.
  
  
  - Яхшы, Трэверс, әмма поторопись.
  
  
  Ярдәмендә берничә сүз инглиз диде Нику, нинди кисәтү
  
  алынды төрле европейскими президентлар, хәбәр эму дип штатлар һәм Россия алмаган мондый кисәтү. Трэверс дип атады янаулар да әлеге хәбәрләр һәм Нигы тойдым кебек буенча эго аркада пробежала дрожь. Ул мића англичанина:
  
  
  - Ә сез беләсезме, кем бу заказана карак пендрагон? Миңа ул калса сумасшедшим.
  
  
  Ян Трэверс покачал аягы.
  
  
  - Моның урынына без уйлыйбыз, - дип беләбез, кем, ул. Тик ул шулкадәр умна болай да менделәр безнең дразнит әлегәчә хорек тулысынча скрывает үз ниятләрен. Хәтта без беләбез, каян бу ракета эшләтеп җибәрелгән иде бу полюсе. Әмма без берни дә нәрсә эшли алабыз!
  
  
  Нигы белдергәнчә, ул безнең функциясе түгел, аңладым. Әмма ничек булса, алар белсеннәр, хема иде бу сумасшедший ублюдок, ни өчен түгел, заморозили эго? Әйә британия армиясе җитмәде өчен вырубить эго?
  
  
  Трэверс выдавил горькую улыбку.
  
  
  - Бу бер дә җиңел түгел. Бу ублюдок, сез ничек эго дип атаганнар, хәзерге вакытта тота да безне үз хакимияте һәм шантажирует безне. Хатта ул предупреждал безнең, дип, бар башка ракета, башка атомные бомбаны, һәм эшләтеп җибәрүгә әзер. Әгәр без кылдык, бер генә адымы аңа каршы, ул иде ih ташладым; нәтиҗәләре белән торган күз алдына китерә аласызмы. Әгәр без осмелимся басарга үзендә юлында, һәм без беләбез: ул серьезен, ул янамый бомбить Лондон, Париж, Мәскәү, Рим һәм Бонн. Димәк, бөтен армия яки флот безгә кирәк түгел. Иң делле, алар ускорили иде эго реакцию. Ачыктан-ачык, хәзер бездә бар якшәмбе булсын өчен, карар кабул итәргә.
  
  
  Нигы дип сорады:
  
  
  - Ә кем бу заказана карак пендрагон?
  
  
  - Сесил Грейвс, лорд Хардести. Сез кайчан да булса ишеткән турында nen? Ул бер караганда, иң бай кешеләр дөньяда һәм эму татарстанныкы да булуын искәртеп ия: нефть, алтын, уран, матбугат, кино, телевидение. Юк, башка берни дә мөһим, анда юк эго куллары. Ә хәзер, ул контрольдә тотарга карар көнбатыш державасы максаты белән уничтожить Россияне. Ничек гына эго көче җитәчәк желаемого чиге, ул нанесет массированный атомный удар буенча СССР.
  
  
  Нигы Картер тиздән осознал мөһимлеген мондый янаулар һәм дип сорады:
  
  
  - Руслар белә?
  
  
  Хок вздохнул.
  
  
  - Тагын юк. Әгәр алар бу ясадык, бәлки, бомбаны инде рђвештђ. Бәхеткә, бу юлы барысы да борчылган һәм скрыли угрозу от рус. Без белмибез, кайчан, алар бу хакта беләчәкләр, һәм безгә генә кирәк молиться. Чөнки, ничек кенә руслар таныйлар максатлары турында Пендрагона, алар попытаются беренчеләрдән булып гамәлдә. Һәм алар попытаются уничтожить барыбыз өчен ул алмады уничтожить ih.
  
  
  Җилдә, бу әйберләр, минем малай? Траверс хокукларын, армия бесполезны. Бу эш, аны үтәргә тиеш бер кеше, иң күп икесе!
  
  
  Сезгә кирәк булачак табарга моның Пендрагона, тоту эго яки үтерергә! Һәм, барыннан да элек, сезгә туры киләчәк уничтожить эго оештырган ки, шаять иде расларга рус, аларга башка бернәрсә дә янамый. Һәм синдә бар, якшәмбе бу.
  
  
  Нигы дип уйладым, бу мөмкин түгел, - диде бу хакта. Ян Трэверс әче елмаеп куйды һәм болай дип җавап бирде:
  
  
  - Беләм, һәм дә шиклђнђм, сезнең бу барып чыкмый. Әмма тонущий кеше дә цепляется за соломинку, аңлыйсызмы? Һәм без булдырабыз төгәл сөйләргә үзара. Әгәр бу кеше булмый табарга һәм уничтожить, дөнья котылгысыз еврозона. Кызганычка каршы, без барыбыз да бер көймәдә.
  
  
  Нигы та, практичным тоном:
  
  
  - Ярар, сез беләсезме, кем ул заказана карак пендрагон түгел, беләсезме, кайда ул прячется. Әлбәттә, югыйсә, сез иде эго инде ритмын.
  
  
  Трэверс кивнул.
  
  
  «Ул юкка чыга тирәсендә аралашу берничә атна элек бирле хорька без берни турында ишеткән nen яки эго джин леди Хардести. Әлбәттә, сез ишеттек аның турында ...
  
  
  Нигы взглянул бу Хоука. Карт смутился һәм засмеялся. Әйә эго босс да оныткан, нәрсә ул пуританином, хәтта иң яхшы мизгелләр тормыш?
  
  
  «Әйе, аның ни-нәрсә укый турында nen», - дип белдерде ул. - Һәм аны алды тамаша турында типе. Ләкин мин уйладым, ул аннары развелся соңгы ќђнќалдан. У нах скандальная репутация, шулай түгелме?
  
  
  - Әйе. - Ул худшая нимфоманка, - диде Трэверс. - Ә тагын ул матур хатын-кыз әле яшь. Лорд Хардести чынлыкта развелся аның белән, тик аннары өйләнә, анда кабат, ходай белә ни. Бәлки, ахыр чиктә бу хатын-кыз - веб-ахиллесова пята безнең Пендрагона. Бәлки, бу безгә берникадәр өстенлеге. Әмма хәзерге вакытта, ничек инде мин, диде, алар икесе дә исчезли, һәм безнең бер безнең агентлар булмады ачыкларга, анда алар укрылись. Соңгы берничә атна без шактый загадочным итеп югалттык өч бала бик яхшы кешеләр.
  
  
  Трэверс безнећ белђн аралашудан туктады набивать трубку табаком һәм посмотрел Нику күзләренә.
  
  
  - Шундый ук уңыш аны алам булырга, гадел синең белән, хезмәттәше. Хәзер без акылдан язар чиккә җитте. Безнең секретлы хезмәт көчлерәк булып чыкты алдында пресловутой кирпичной стеной.
  
  
  Бездә калды бер генә спецагент, һәм хәзер ул Шотландия белән башкаларга агентом, хатын-кыз, омтыла проникнуть сафларына Пендрагона. Тавышы ни өчен без килгән сорарга сезнең ярдәм турында. Безнең татарстан республикасы премьер-министры белән сөйләштем сезнең президенты, һәм бүген иртән алар заставили мине монда килергә ...
  
  
  Хоук кивнул үз сүзләрен раслап, - диде Нику:
  
  
  - Әйе, президент шалтыратып, миңа шәхсән дип сорады һәм, нинди дә иң яхшы кеше, аны алыр иде ия. Аңа шалтыратып, сиңа.
  
  
  Нигы кивнул. Кирәк түгел иде куела напоказ ложную тыйнаклык, анда бар иде. Тик эш кебек тоелды чертовски катлаулы. Беркайчан да элек ул сталкивался мондый деликатной һәм куркыныч проблема.
  
  
  Ул отель иде rss сораулар күп иде, әмма вакыт. Калганы мөмкин подождать. Трэверс вынул тирәсендә кармана картасын һәм разложил, аны өстәлдә Хоука. Указательным пальцем ул обвел круг тирәли статистика үз эченә алган Шетландские утрау һәм Оркнейские утрау.
  
  
  «Бу-мәсәлән, монда, - диде ул. - Бераз төньяк-көнчыгышка таба нче Сандея бар утрау дип аталган Блэкскейп. Ул бик аз булсын өчен барлыкка килергә бу картасы, әмма иң делле ул биш чакрым озынлыкка сикерү һәм ике чакрым ширину. Берничә ел элек лорд Хардести (ул шотландец, ә анда аның «дип атыйлар Лэрдом») дип боерды Блэкскейпу төзергә балык консервную фабрику халкы өчен. Бу төшкән эму берничә миллион һәм принесло эму күп игъланнар газеталарында, өстәвенә, күпчелек газета принадлежат эму. Әмма эго хәйрия эшчәнлеге наделала-шу. Ул хәтта төзеде, заманча фатир өчен эшчеләр, балыкчылар, шулай ук устроил утравында, кинотеатр, кафе һәм бию залы. Чөнки Blackscape залында еракта белән рф президенты владимир путин, ә һава торышы, гадәттә, ужасная, фабричные эш мәҗбүр булган контракт имзаларга, связывающий ih кимендә алты ай.
  
  
  - Кыскасы, кебек принудительного хезмәт ...
  
  
  - Нинди дә булса яктан караганда, аның, шуңа, дип уйлыйм. Тик без белмибез җәлеп ителде бармы әлеге хезмәткәрләре, ирекле яки юк истинную максаты, нурланышны, аның төзелде тармагы. Ракетный комплекска, пандуслар һәм калганы, һичшиксез, булырга тиеш, утрау. Минемчә, алар спрятали ih күрсәткечләрне тикшереп тору, аларга таш, алар тәшкил итә ih диварлар.
  
  
  Нигы посмотрел на ала.
  
  
  - Сез ышанабыз, ракета, прибывшая бу полюс, эшләтеп җибәрелгән иде бу утрау?
  
  
  Трэверс выдавил бледную улыбку.
  
  
  - Шактый надежное. Һәрхәлдә, бу нәрсә күрсәттеләр үткәргән безнең тикшеренүләр. Өстәвенә, заказана карак пендрагон моның яшерми. Эго да борчый булса, без беләбез, бигрәк тә хәзер, ул шулай киткән. Иң делле, бәлки, ул љстен булсын өчен, без белгђн; бу мөмкинлек бирә эму хис бик акыллы. Әмма хәзер ул предупреждал безнең өчен, без күрсәткән (моның өстендә районы булсын өчен, без алмадык эго хәтта бомбить. Бар үзенең яхшы радар, һәм шул беренче ук угрозе ул ачып җибәрә ракета. Моннан тыш, без уйларга тиеш оборудова барлык бу бедняках утравында. Алар мөмкин невинными корбаны булган, һәм безгә килми хайваннарның бала ярар, түгел попробовав башта ким радикальное карар кабул итте.
  
  
  «Әлбәттә, хәзер миңа кирәк түгел завидовать, - диде Нигы. - Һәм без алачакбыз пощадить ярар, әгәр табарбыз ысулы туктатырга бу ракета акылсызлык, алаймы.
  
  
  Трэверс озак карадым аңа, аннары вздохнул.
  
  
  - Әйе, без дә бу турыда дип уйлаган идек. Әлбәттә, эш китәргә туры киләчәк, әгәр дә без хәл итәрбез вмешаться. Тик болар барысы да чиста академическое. Кара монда. -
  
  
  Карандашом ул нарисовал периметр аша оконечность утрауның Төньяк диңгез.
  
  
  Һәм ул әйтте: «Монда бер Дингволла кадәр Инвернесса, заказана карак пендрагон куйды, үзенең идеаль барьер. Безнең солдатлар, безнең полицейскийлар түгел, муафыйк булмаса, кисәтү
  
  
  безгә самолет, әлбәттә, безнең подводных көймә биргән, безгә хәрби кораблар. Шулай эму алдык саклап калу Блэкскейп өчен защитным койма белән әйләндереп, аңлыйсызмы? Әгәр дә без хәл итәрбез, моны эшләп элеккечә атаковать эго, без, мөгаен, проиграем. Ә оттырырга - димәк тормышын куркыныч астына куярга куркынычсызлык покое!
  
  
  Ул положил карточкасы һәм положил кире минут. Аннары ул посмотрел на Ника, ә ул, үз чиратында, взглянул бу башлыгы, ул диде:
  
  
  - Шулай итеп, сез күрәсез, альтернатива юк. Ялгыз кеше, әгәр ул хорош, бәлки, сумеет нәрсә дә булса эшли. Аның диде «бәлки» һәм кабатлап әйтәм, бу, чөнки минем дә күп түгел иллюзий.
  
  
  Һәм Траверс дип өстәде:
  
  
  - Хәзер сез беләсезме, нинди бурыч-сезгә кичерергә туры киләчәк, һәм аның да скрываю књрђсећ, дип процент уңыш түгел.
  
  Ул ничек сезгә диде алдык протиснуть берничә офицер бу огороженную территориясен, әмма без көтәбез, алардан күп нәрсәгә. Алар анда, нигездә, өчен, сезгә ярдәм белән, ә хәзер, көтә сезне.
  
  
  Нигы дип сорады Хоука елмаеп:
  
  
  - Сез инде уйлап тапкан прикрытие, ул аны булырмын файдаланырга, моның өчен предприятиеләр, сэр?
  
  
  Хоук җитди кивнул.
  
  
  - Иң делле. Һәм очрагы некотором үзенчә безгә ярдәм итте. Шушы көннәрдә яр буе саклау обнаружила мертвого кеше бик күп, һәм, бәхеткә, газета тагын да алган бу яңалыкны. Исеме бу кеше Джеймс Уорд-Симмонс. Ул англичанином, шулай булгач, сезгә туры киләчәк яхшы тикшерергә үз акцент.
  
  
  «Минем белән акцентом, барысы да тәртиптә булачак, әмма син тиеш булса да әйтә, миңа, бу иде өчен бедняга һәм ни өчен ул вафат була. Әгәр аның приму шәхес башка, миңа теләр белергә тиеш булса да, бу вак детальләрен. Бөтенләй төгәл?
  
  
  «Ул язучы», - дип аңлатты Хоук. - Һәм незнакомец, авантюрист.
  
  
  Хезмәткәрләре яр буе саклау, дип саный ул үлә, сердечной больно. Үлем инде табигатькә берничә көн элек, алар таптылар эго лодку, плывущую агымы буенча, ерак түгел Флорида-Бдб. Минемчә, ул шактый таныш, чөнки турында nen тапкан полдюжины газетных альбом. Һәм эго, китаплар да тора бу полке. Сезгә туры киләчәк ih прочитать, әгәр җыенасыз яхшы уйнарга, үз ролен уйный.
  
  
  - Ә аның охшаган аңа?
  
  
  - Күп түгел, ләкин шактый. Үсеш һәм телосложение якынча иткәннәр. Шактый булыр, әгәр тормыш сездә күбрәк, ә чәч алу висках генә белыми ...
  
  
  «Бәлки, миндә барлыкка киләчәк ак чәч, әгәр дә бу торак пункты россиянең була шундый авыр, ничек мин аның үзенә күз алдына китерәм.
  
  
  Ян Трэверс янә посмотрел на сәгатьләре һәм пробормотал:
  
  
  - Бик ихтимал. Хәтта әгәр сез доживете кадәр стильных ел, ни, мин сезгә чын күңелдән телим, мондый предприятие күбрәк беркайчан да, сезнең белән түгел повторится. Буенча риску, һәм мөһимлеге.
  
  
  Тик хәзер безгә вакыт җитте. Самолет алды боерыгы түгел көтәргә безне, әгәр дә без задержимся. Аның барачакмын сезнең белән Исландию һәм юлларын күрсәтермен сезгә башка инструкция. Аннары аны вернусь бу Лондон, шулай булгач, безгә килешергә туры киләчәк арасында биредән һәм Рейкьявиком. Сүз уңаенда, аның булырмын контрольдә тотарга сезне бу миссия. Чынлыкта, сез булачаксыз бәйле Лондон.
  
  
  Нигы взглянул бу Хоука, ул диде:
  
  
  - Чынлыкта, улым. Без «одолжили» сезне британцам, һәм хәзер итсәгез һәм эшләргә аларга. Әлбәттә, аның булырмын благодарным өчен кайбер хисаплар, әгәр сез аласыз ih җибәрергә.
  
  
  Ә хәзер послушайте мистера Трэверса һәм уходите. Синдә бар сәгате. Киңәш итәм башта сарыф бу гримерную. Карагыз әле, успеют бармы алар осветлить чәч, әгәр дә юк, возьмите шиньон.
  
  
  Алар жалели бер-берсенә бер-берсенә кулларын. Максатыбыз-твердой һәм коры, әмма Нику тоелды ул тойдым легкую дрожь бүген кулымда. Мөмкинме, дип, Хоук испугался?
  
  
  Хәер, мондый иде, хәтта немыслимо, вәзгыять чыннан да, заслуживала җитди курку.
  
  
  Сәгать узгач, килгәч, ике ир-егет күтәрелделәр бортына британия Delta X, Нигы дип, үз товарища:
  
  
  - Сез, чыннан да, верите, бу лорд Хардести буенча исемендәге заказана карак пендрагон тапкан убежище утравында Блэкскейп?
  
  
  Керткәнче җавап бирергә, Трэверс озак карадым аңа.
  
  
  «Мин көтмәгән идем, дип, син мине спросишь», - диде ул, ниһаять. - Юк, бөтенләй ышанабыз. Мин сезгә гарантирую, бу түгел шул кеше, ул мөмкин! Әлбәттә, ул скрылся бик тихом һәм куркынычсыз урында. Барыннан комфортном. Һәм ул калачак анда, әлегә эш түгел тәмамлана, ә ул тәмамлана. Әмма безгә бөтенләй кирәк иде урнаштырырга бер тирәсендә безнең бу Blackscape. Чөнки без якын дип ышана ракета эшләтеп җибәрелгән иде бу утрау, без борчылган ...
  
  
  Нигы кивнул.
  
  
  - Мин аңлыйм. Телисез икән, послать шунда диверсанта? Яки сез инде җибәрделәр эго?
  
  
  Хәзер пунктларына да чират җитте Траверс соглашаться.
  
  
  - Әйе, ул инде юлда.
  
  
  
  Өченче башлыгы.
  
  
  
  «Матрос, - диде үземә Нигы Картер, - бүген син потеряешь хезмәт хакын!»
  
  
  Һәм гына түгел, ә шторм ясады эго. Капитан истребителей АКШ Орест шулай ук бераз үзгәртте боерыклар Вашингтона үз файдасына.
  
  
  Эму тиеш иделәр утыртырга Ника бортына эго кечкенә көймәләр янында Даннет-Бер. Шул мизгелдән түгел тәшкил итәчәк, хезмәт барып карьерасы Стромы, анда бар итеп белән очрашу британскими агентлар. Моның урынына, шүрләп радар Пендрагона, Орест сбросил эго, якынча ун километр читтә көнбатышка.
  
  
  Яхшы булмаса, шторма. Элек, кайчан Нигы белән ул парашют иде встречен бортында истребителя, диңгез кебек тоелды диярлек тыныч һәм сабыр холыклы.
  
  У шторма иде төре, әйтерсең лә ул отель чыгару пар тагын алга таба да, бу Норвежское күп. Тик соңыннан, изменчивый, хатын-кыз буларак, ул әйләнеп белән яңа яростью. Хәзер җил дул кимендә җиде балл.
  
  
  «Цинара» карамастан, ee ныклы сосновый һәм березовый корпусы, чыннан да түгел төзелгән иде өчен исән калу шундый күп. Ул да иске иде, ничек һәм эго двигателе Grey & Timken карамастан, ул стойко сражался, авыр дыша, ничек бедный астматик. Һәр тапкыр, кайчан ул пропускал удар, складывать доллар Ника да бу мгновение останавливалось. Ул бик әйбәт пловцом һәм йөртеп, коткару гиллетт, әмма түгел иде, дип ышанам алачак үтәүләрен белән мондый һава торышы да уңышлы булды. Әмма ул берни дә алмый идем, моның белән поделать. Бу вакытка ул шталь Джеймсом Уордом-Симмонсом, инглиз язучы һәм авантюристом, ә «Цинара» иде лодкой Уорда-Симмонса. Ники шулай ук балетные тапочки мертвеца, эго куртка һәм вязаная шапка.
  
  
  Закуривая влажную сигарету, Нигы белән горечью дип әйтте үзе, - дип, ихтимал, тиздән каршы җан-кеше, аның изображал. Ул отвращением отбросил сигарету һәм цепко вцепился бу руль.
  
  
  Эму кирәк иде, бөтен эго исключительная көче өчен калырга курста. Ул искә төшерде, дип Хоук киңәш эму прочитать китаплар мәрхүмнең да, дип, түгел, хөрмәт итеп, үз босса. Әмма мин ышанам, ничек юк? Барысы да эму кирәк иде эшләргә, бу œзеžнђн руль һәм свернуться калачиком җылыда белән чашкой яхшы чәй һәм яхшы книгой өчен, укулары! Бу булыр иде, күңелле, бик интимный кичәсе!
  
  
  Актив ял итү, артык көчле, күбрәк башкалар, һавадан "Цинару" дрожать, ничек хатын-кызны, аны җыела изнасиловать; икенчесе встряхнула аны ничек шейкер өчен коктейльләр, ә аннары күтәрде, аны головокружительную биеклеккә өчен ул кимегән носом бу пену алдагы дулкын.
  
  
  Җил дул көнчыгышка таба, ничек тапкыр хәзер, ул барырга тиеш иде көньякка таба.
  
  
  Әгәр ул моны да эшләмәячәк, ул ударится турында скальные диварлар Оркнейских утраулары. Ул чак иде күзәтеп стрелкой компаса, держась руль артына белән көч отчаяния. Нишләргә юк, ул " шелл гына түгел, ә көнчыгышка таба, ә төньяк!
  
  
  Әмма кирәк иде тырышырга түгел, падая рухлы. Кайчан Нигы диде Хоуку, дип билгесе белән лодками, ул чыннан да ия түгел иде, күз алдында шундый приключение шундый диңгез һәм шундый иске хламом.
  
  
  Кызганычка каршы, альтернатива да юк иде. Түгел иде, беркемне дә, кем алыр иде эму ярдәм итә. Ул бер. Нигы Картер, нигы Номеры өч, прозвище «Истребитель», бер, өч. Британцы бәлага тарган, ih агентлары һәлак булган яки хәбәрсез югалган. Пендрагону туры киләчәк ия белән аның эше, әмма уңыш Ника становился да ким вероятным.
  
  
  Әйе, бу ике агенты көткән эго карьерамда Стромы. Әмма ничек кадәр алар килеп җитәргә, әгәр шторм тырыштым отбросить аны мөмкин кадәр, алга таба да нче урыннар очрашу?
  
  
  Вакытында кыска перелета буенча Вашингтона бу Рейкьявик Трэверс бирде эму соңгы инструкцияләр, һәм Нигы тыңлады эго белән җаны, сжавшимся нче уныния. Бу мгновение, бу облаках, ул тойдым диярлек отчаяние. Һәм тапты ул безумным раслау, бу бер кеше генә коткара ала мир от атом катнашты.
  
  
  Бу крохотной каюте иде кромешно караңгы. Ә матрос-одиночка та, көрәшергә белән руль һәм стихией; Киресенчә, ул отель контрольдә тотарга ih ярость гына көч ихтыяр. Әмма ниндидер мизгелдә ул опустил башын һәм киң раскинул куллары, осознавая үз беспомощность. Тавы су обрушилась бу "Цинару", һәм уртасында моның водопада математика буенча могҗиза белән ирештек œзеžнђн тәгәрмәч руль. Пыяла, защищавшее эго нче җил, разлетелось вак-төяк кисәкләре, һәм су белән көч проникла кабинасына. Тик иске астматический двигатель, ни гаҗәп, выдержал. Һәм янә, "Цинаре" чыга алдык, трясяь, ничек щенок, ул кабул ванну өчен высохнуть.
  
  
  Кинәт Нигы күрдем вдалеке согласованный сигнал: бу кара җәһәттән текә кыялардан сикерүдән-башлана барлыкка килгән өч пылающих хач. Карьер Стромы! Бүген Шотландия алар көннәрдә горело күп крестов, шуңа күрә алар, дип уйлый идек сигнал түгел тудырачак подозрений. Траверс дип аңлатты Нику, дип заказана карак пендрагон патрулировал ярлары запретной зонасы, дип кресты иде зажжены эчендә пещеры, шулай ук өчен, җил түгел, берьюлы ih погасил.
  
  
  Һәм алар («алар» булды күздә тотып, Вашингтон һәм Даунинг-стерт), шулай ук, дип уйлаган идек «Цинара» буларак, шундый кечкенә генә, ала калырга незамеченной карамастан, радар Пендрагона.
  
  
  Тавыш Бирү Клыки Турсо! Алар охшаган, югары остроконечных долгоносиков, тирәсендә кара таш һәм басып тордылар сагында диярлек алдында пещерой. Патрули Пендрагона, әгәр дә алар анда да үтте, бу
  
  алар маган булыр иде ия эш белән Стромой нәкъ менә чөнки иде атаклы Клыки бистәләрендә дә урнаштырылды, алар закрывали керү кораблям. Корпус булыр иде непроходимым хәтта яхшы һава, һәм көпә-көндез. Күз алдыгызга китерегез ночную бурю!
  
  
  Нигы дип елмайды булуга карамастан, ялангачлык һәм дискомфорт, тойдым, кризис отчаяния миновал. Хәзер ул янә шталь кеше барлык чорыннан, артык булганда-йә стремящимся чакыртырга шау!
  
  
  Эму кирәк иде, шунда ук послать сигнал булса, ул сезгә булсын агымы янә тәрҗемә итү эго алга таба. Ул погладил руль бер кулы белән, - диде "Цинаре": «Әйдә, бәгырь». Әлегә кадәр хорек, син бик яхшы, бесстрашной кыз була. Әйдә, сделай тагын бераз тырышлык өчен үз Ника, ә?
  
  
  Кечкенә корпусы застонал бу ревматизма, истерзанный бурей. Җил хоккей һәм янә шталь бить эго, әйтерсең, ул-туар каршы, аның шәхси счетына, ә лодка прыгала күрсәткечләрне тикшереп тору триллион гектолитров су.
  
  
  Нигы вцепился бу руль, тик двигателе заглох белән соңгы воем.
  
  
  Хәзерге вакытка лодка иде җитәкчелегендәге хакимияте шторма, һәм аның белән идарә итә иде булмый. Ника подбрасывали, ничек ветку. «Цинара» җәелде, перевернулась, әмма ярость дулкыннарның иде шундый кыргый, ул янә распрямилась керткәнче Нигы полетел өчен копенгагенга. Ул содрогнулся шул уйлар, ул могҗиза белән избежал бу жидкой зеленоватой элементлар. Әлеге вакытка кабина юкка чыкты, тик ул та, цепляться өчен рулевую колонку, чөнки руль дә түгел иде. Ул күрдем алдына зур дулкын белән шөгыльләнүче угрожающе приближалась. Ә сзади эго көткән Клыки Турсо, кара һәм искиткеч, осажденные гневной пеной. Скалы анда көткән бесстрашную "Цинару"!
  
  
  Актив ял унесла лодку астыннан, аның Нигы тойдым, чөнки ул рассыпается бу эго аяк.
  
  
  Ул взглянул, өч хач алар әле горели караңгыда.
  
  
  - Сау бул, кыз бала! Ул, иң элек белән чагыштырганда, нырнуть боком. Ул попытался кереп, уй-ничек була алга таба да. Ул гына да түгел маташа йөзә, бу булыр иде файдасыз. Хәзер бу кулында Ходайга, моннан Ходайга (Нептун? Эола?), Ул моңа кадәр соизволил якларга эго, заставив барып, әлеге нче тоташу ноктасына кадәр уза.
  
  
  Кайчан Саны Өч та, хәрәкәтләнергә су астында калмасын өчен, шторма өске, ул испытала сђер хис расслабления диярлек тынычлык. Ул ясаган өчен кулдан килгәннең барысы да смертного. Әгәр ул хәзер рухнет на Клыков, эму килмәс винить үзен. Ул ясаган барлык, дигән иде, чыннан да, барысы да.
  
  
  Ул түгел иде ...
  
  
  Вихрь схватил эго һәм вытолкнул кире өстенә чыга, һәм ул башлаган көрәшергә өчен кайтырга җае чыкмады. Бу могҗиза, ул һаман да йөзә иде, хәер, ул оглушен, сломан, истекал кан белән язылган, истощен, әмма әле шатлык гөнаһтан сакланучы тәкъва кешеләргә!
  
  
  Кечкенә генә бухте царила устрашающая тынлык белән чагыштырганда яростью ачык күлмәк.
  
  
  Бу иде, әлбәттә, чын тынлык, тик соң бу шумихи тоелды ул керде монастыре! Анда да дулкын иде страшными. Әмма бер тирәсендә алар схватила Ника һәм артык сак ударила эго буенча узкому треугольнику буенча черноватого комы, смешанного белән гравием. Бу өчпочмак торды откровенные арасында ике югары скалами, продуваемыми ветрами!
  
  
  - Рәхмәт, - пробормотал Нигы башлагач, актив ял отступила. - Әгәр дә возражаете, оставшуюся өлеше маршрут пройду на четвереньках.
  
  
  Чынлыкта, ул продвигался на четвереньках, әлегә күрдем, дип залында читтә досягаемости су. Аннары ул торды неподвижно, уткнувшись зат шул ком һәм раскинув руки.
  
  
  Бары эго күкрәгенә приподнялась һәм искәртте аңа, ул әле дә исән.
  
  
  Диярлек берьюлы җыр Алды җиткән эго, һәм ул башлаган проклинать үзен.
  
  
  Тегүче побери, алар беркайчан да бирмәделәр сиңа тынычлыгын, хәтта мондый урыннарда!
  
  
  Хәтта кайчан бедняга иде яртылаш мәет!
  
  
  Ул " дип тамак кырды, коснувшись ком ртом:
  
  
  - Кайт инде ... үз йорт, Русалка!
  
  
  Әмма ул дәвам итә җырларга сладким тавышы белән неопределенным шотландским акцентом: «...
  
  
  чөнки бездә тагын бар, яхшы яңалыклар өчен, тыңларга, яхшы әйберләр торган тора карарга ... ».
  
  
  Тавышы бу мгновение тукталды ноте белән шөгыльләнүче казалась вопросительной. Нигы аягына басмакчы була, әмма тиздән сдался һәм рухнул кире бу салкын катламы мокрого комы. Аша «мгновение», - диде ул үзе. - Аша мгновение аны тагын алмыйм хәрәкәт итәргә һәм гамәлдә. Тик хәзер...
  
  
  Тавышы возобновил карибского, повторяя сүзләрен әйткән сүзләрегезне элек: «... чөнки бездә тагын бар, яхшы яңалыклар өчен, ишетү, матур әйберләр торган була карарга ...».
  
  
  Эго хәтере кайтты. Ул һәм Траверс самолетта, ул извлекли ih бу Исландию, раслады үзенә идентификацион кодын һәм куркынычсызлык коды. Алар тапкан одина
  
  яки шунда ук. Трэверс иде энтузиастом шигърият һәм, әлбәттә, выбирал юллар. Британия агенты спел иде беренче өлеше тиеш иде тәмамларга. Әмма хәзер ул алмады искә бу сүзләр. Һәм, әйе, самолетта ул выучил ih яттан, тик хәзер ... Бар иде неразбериха бу баш ... - Дип, тегүче тик синнән, ул җырларга тиеш иде бу ревматизма?
  
  
  Невидимая сирена, һичшиксез, урнашкан на камнях, возобновила стих өченче тапкыр. Нигы, ниһаять, искә төште, - диде бу хриплым нче соћгы ике елда һәм җил тавышы.
  
  
  «Әйе, Әйе», - прохрипел ул. - Хәзер бар!
  
  
  Белән интонация белђн џђм башкалар белән шөгыльләнүче һавадан иде искиткеч Мельбу О ' Шонесси дрожать нче отвращения, Нигы спел дәвамы:
  
  
  -... керешер алдыннан отправиться җәннәткә аша Кенсал-Грин!
  
  
  - Номер өчен өч?
  
  
  - Әйе, ләкин бик йомшак. Аның якын пар. Кем син?
  
  
  - Сез эшлисез өстендә кодами GDG һәм FDM?
  
  
  - Әйе, Әйе. Тормыйбыз тотарга вакытта юкка. Кем син?
  
  
  - Гвен Лейт, тирәсендә махсус бүлеге. Аның видела сине вершины скалы.
  
  
  Мин түгел, дип уйладым, син сможешь моны. Ярлы лодка!
  
  
  Нигы авырлык белән менде аякка бастыру һәм шунда ук прислонился спиной к гранитной колонне.
  
  
  «Әйе, аның, риза», - дип җавап бирде ул, подняв күзләре. - Ул иде симпатичным корабликом һәм батырларча көч сынашты. Әмма хәзер сиңа тора борчылу һәм оборудова миңа. Аны булып чыкты бу странном урында, ул, миңа калса ловушкой, һәм мин белмим, ничек буенча nah кайтырга җае чыкмады. Һәм аны иде предпочел, хәл итү буенча избегать су юллары.
  
  
  - Сез торасыз бу камине, тирәсендә табигый таш. Ул бердәнбер бу пещере, һәм сиңа, чыннан да, туры килде, анда калырга! - бу эго голосе яңгырады смутный упрек.
  
  
  - Гафу итегез, аны, чынлап әйтәм, дип моны да махсус рәвештә икенче тапкыр аны выберу берәр яхшырак. Әмма әйә сезнең булмаячак хәл итү вытащить мине моннан хәзер?
  
  
  Бәлки?
  
  
  - Сез ќђрђхђтлђнгђн?
  
  
  Нигы попытался размять мускулы һәм отжаться на коленях.
  
  
  Ул инде тернђклђнђ башлады рәхмәт, үзенең гүзәллеккә телосложению, натренированному иң безумные куйган. Ул үзен начар хис итә көчле, голодным һәм, барыннан да элек, измучен жаждой. Әйе, жажда искәртте эму бер бик шушы нәрсә, истә тотып эго һәркемнең күңеленә хуш килерлек карата эчемлекләр. Әйә бу түгел Шотландия? Благословенный йорты иң яхшы виски дөньяда?
  
  
  - Әйә сез алмассызмы посветить фонарем?
  
  
  - Мин түгел, смею. Тирәсендә бик күп друидов.
  
  
  Әгәр Нигы түгел әзерләде Трэверсом, бу юлы уятты булыр иде, һич шик здравомыслии хатын-кызлар. Ләкин, чөнки ул белә иде, ул берни түгел, - диде.
  
  
  Ул гади нетерпеливо дип сорады:
  
  
  - Аннары? Ничек миңа кайтырга җае чыкмады?
  
  
  - Тот.
  
  
  Җеп веревки эләккән, эму бу зат. Ул потянул, күңелебезнең, ул яхшы прикреплен.
  
  
  Ул дип сорады. - Сез ee нык привязали?
  
  
  - Әйе, түгел сомневайтесь, нык. Телисез икән, булсын өчен, мин сезгә ярдәм итте?
  
  
  Нигы дип про үзен, вскакивая, ничек мәче. Ярдәм итәргә эму? Һәм ничек? Эму бик синнэн хәзер күрү хатын-кызны зат. Гвен Лейт тирәсендә махсус бүлеге. Ул булырга тиеш крутой парнем. Аннан соң ул, дип әйтте үзе, - дип бу estestvenno. Өчен мондый бурычларны алар сайлаган булыр идем, иң яхшы браузер. Ул, әлбәттә, бик стройной һәм акыллы, шуңа күрә бернәрсә дә юк начаррак булырга уродливой. Яки иске.
  
  
  Ә тавышы иске запахом ул пахла. Пахло вереском һәм диким тимьяном. Һәм кешедә белән шөгыльләнүче ярдәм итте аңа менү, бик кечкенә һәм йомшак, әмма искиткеч көчле.
  
  
  «Бәлки, аның ягышмаса», - диде өмет белән Нигы, мөмкинлек тудырачак үз-үзеңне тотарга һәм на вершину скалы. - Һәрхәлдә, дип өметләнәм.
  
  
  - Нәрсә, син дә хаклы, номеры өч? Ул бар иде нинди дә булса нечкә, мимолетным призраком, һәм ул әле держала эго кулын. Һәм шушы караңгыда күренмиләр иде аның йөзе.
  
  
  «Турында, берни дә, бу тумаган, - диде Нигы. Ул чыгарды, аның кулын һәм огляделся.
  
  
  Аста, сулда, аның да иде ярость күлмәк; Булмаса, ялангачлык, ул выглядело иде, ничек кипящий казаны. Анда җил һаман да көчле иде, әмма тоелды ул югалткан бер өлеше үз көчләре. Беренчеләргә карап, күккә, Нигы дип билгеләп үтте, дип дип-анда облаках иде, хәтта берничә йолдызлар. Һәм үзенә бледный ореол, ул булырга тиеш иде луной.
  
  
  Ул дип сорады хатын-кыз. - Мин хаклы, яки буря утихает?
  
  
  - Әйе, ул успокаивается. Аша сәгать яки ике тыныч булачак. Монда, төньякта Шотландия һәрвакыт мондый һава торышы. Әмма әйдә, Номеры Өч, без кала алмыйбыз монда болтать, төне буе! Бир миңа кулын тагын, һәм мин проведу сине буенча тропе.
  
  
  Алар покинули скалистый мыс, һәм ул моңа кадәр эго буенча узкой извилистой тропинке.
  
  
  Ул казалась стройной, шактый югары, бик ирекле бу движениях. Димәк, ул булырга тиеш иде яшь. Тавышы да яшь иде. Нигы дип про үзен. Хәзер башланды реакциясе. Әйе, ул холоден, голоден һәм отель эчә, ләкин, иң мөһиме, ул возвращался тормышына һәм аннары моннан, ничек нык рискнул үз шкурой. Ул янә одурачил старуху косой! Һәм һәрвакыт, һәрчак, һәрвакыт тапкыр килгәч, аның белән ква нидер мондый, ул көчлерәк жаждал радостей тормыш. Барыннан да бигрәк, ул кунакханә белән шөгыльләнергә тарафыннан яратып кабул ителә.
  
  
  Якынча ярты сәгать ул дәвам итә алып барырга эго белән кулланганнар ышаныч тау козла. Кайвакыт әй требовалась ярдәм обеими куллары, шуңа күрә Нигы вцепился әй, бу пояс һәм тойдым астында аның пальцами мягкую, әмма твердую спину, гибкую мускулатуру.
  
  
  Вакытында опускается, диде ул эму дип бик беспокоится турында башка агенте, Джиме Стоуксе, ул китте Даннет булсын белән элемтәгә керергә берсе тирәли изге саботажников, алар алган внедриться мохиткә друидов. Ул шулай ук әйләнеп кайтмый.
  
  
  «Мин тиеш иде сарыф шунда», - дип аңлатты ул. - Ул да шотландец, тик көньяктан.
  
  
  Карамастан, ул ас, бер-юньдә иң яхшы агентлар, ул гына да түгел, годился өчен бу бурычлар. Аны тиеш иде сарыф шунда, - дип раслады ул. - Мин туды Канисби һәм һәрвакыт белсђм бу регион һәм эго халкы. Әмма Джим теләмәгән бу хакта белергә тиеш. Ул дип раслый алсын өчен, аның калды һәм көттем сине, һәм ул китте Даннет. Бу-минем, гомумән, пугает.
  
  
  Бәлки, ул булачак кара йорт-ул вакытка, без шунда доберемся. Тик юк икән... ул вакытта без бер Номеры Өч!
  
  
  Хәзер шторм тулысынча диярлек утих. Саны йолдызлар артты, һәм көнчыгышта күрдек беренче таплар телләр исемлегенә керергә тиеш түгел. Яңгыр превратился бу томан.
  
  
  Алар үсеп, подножия холма, һәм ул повела эго аша убогую пустошь бу тар долину. Ул арада күзләре Ника күнеккән караңгыда, һәм бу незнакомой җирлегендә. Бар иде рысье күрү сәләтен көчәйтә, һәм ниндидер мизгелдә эго күбрәк кирәк түгел иде водить кулын. Алар килдек иңгә-иң торып. Алар белән килдек ахырына
  
  
  «Глен», анда текла набухшая һәм пузырящаяся елгасы, һәм ул исән-имин направилась ягына ылыслы зарослей, кайда иде припаркована зур булмаган машина.
  
  
  Юлда Нигы күп уйлады һәм бик аз сөйләде. Ул уйлады турында сдержанности Трэверса. Бу благословенный кеше диярлек өчен гафу үтенде неадекватность үз персонал, һәм хәзер ачыклана берсе буенча эго агентлар иде, беркем дә башка, ничек Джим Стокса! Бу егет шталь шулай ук легендар дөньяда контрразведки кебек үзе Нигы Картер!
  
  
  Номерны Өч ухмыльнулся. Траверс иде бераз охшаган Хоука, ул беркайчан да әйтә идем, нибары. Ул хәтта искәртте Джима Стоукса. Ул әйткән турында парда кешеләр, һәм, дип билгеләгән эму кирәк довольствоваться булуы шунда иде.
  
  
  Хәзер сергей усиливался саен көчәячәк. Гвен скользнула машинага, бу мгновение күрсәтеп загорелые колени. Нигы sel аның янәшәсендә. Бу кыска юбке кызлар ачылган, ким дигәндә, матур ножки. Зат иде, күренми, чөнки, янәсе, һәм күп кала, упрямого подбородка һәм пикантного нос.
  
  
  Керешер алдыннан эшләтеп җибәрү двигатель, ул књрсђтте аңа, hўм коры тавыш белән диде:
  
  
  - Әгәр теләсәң, любуйся минем аяк Номеры Өч. Аның да стыжусь моның. Тик бер тапкыр һәм мәңгегә истә калдырырга: карарга да трогать, аңладым? Аның помолвлена, әгәр дөнья түгел взорвется, аның выйду кияүгә. Аны яхшырак әйтәм сиңа берьюлы өчен син тынычландым. Миңа шулай туры килде төзергә сделку белән Джимом Стоуксом калмасын өчен, недопонимания һәм недопонимания. Бар пычрак, отчаянная һәм опасная эш. Бездә булмаячак уйларга вакыт безгә нәрсә турында башка, һәм хәтта әгәр вакытта юк иде, аны иде беркемгә дә тирәсендәге сезне дә сайлады. Аны яратам Джима, һәм мин ышанам, син миңа да понравишься, ләкин мин аны бик яхшы беләм, кем син, гәрчә син батырбәк, көчле, акыллы һәм намуслы. Аңа бөтенләй җыенмыйм восхищаться Суперменом. Аның диде Джиму, хәзер әйтәм, бу сезгә дә, һәм аны теләмим повторять. Аңлашыла?
  
  
  Нигы белми, дип җавап бирде. Ул шулай ошеломлен, дип растерялся. Ул уставился бу зат, ул булырга тиеш иде куркем, башлады смеяться, чын күңелдән восхищаясь һәм забавляясь бу откровенностью.
  
  
  «Бик төгәл», - ниһаять, - дип җавап бирде ул. - Зинһар, гади түгел называй минем номер өч. Ника җитәрлек булачак. Безгә кирәк түгел, нык формальничать, әгәр без генә өчәү. Шулай эшләячәк яхшырак һәм тизрәк. Ә хәзер киттек, чөнки көне якынлаша.
  
  
  - Бу дөрес, кара йорты иң яхшысы-добираться, тагын кайчан аз гына караңгы. Без үткәрергә, анда көн булачакбыз, планнар төзергә. Бар мөһим ритуал
  
  бүген кич белән Баррогилл-Мур, nyon друидов, безгә дә барырга туры киләчәк. Имеш-мимешлђр йљри, әмма, бәлки, бу бары сөйләшүләр, дип заказана карак пендрагон үзе алдында чыгыш ясар, үзенең халык.
  
  
  Кечкенә Моррис бер буенча грунтовой юлда. Алар покинули «долину» һәм кергән голый холм, аның ялангачлык инде сорвал вереск.
  
  
  «Кара йорты да ерак», - диде кыз. - Боже мой, дип ышаныйк Джим кайтты!
  
  
  Нигы молча торды янында. Вакыт-вакыт ул бросал карашка, үз аяклары, әмма эго уйлар иде, башка урында. Поговорит бармы заказана карак пендрагон үзенең халкы бүген кич? Шулай иртә? Ул бу сомневался. Барысы да түгел иде узарга шулай ук шома. Бу юлы бизнес иде чертовски авыр. Бәлки, ул булыр иде моны, тик бу булыр иде озын һәм катлаулы тарихы, тулы сюрпризлар. Ул күрә, берничә яхшы, керткәнче алачак үтерергә Пендрагона. Һәрхәлдә, беренче начар күренешләр үтте, һәм бу инде зур иде яратып.
  
  
  Ул тойдым диярлек непреодолимое теләк протянуть кулын өчен сжать бер тирәсендә әлеге колен, әмма ул попытался тотарга эго кесђдђ. Ул да аңламаячак. Ул булмаса, аңладым, - дип сирђк кенђ иде бу дустанә порывы, бүген алар бөтенләй входили хисләр. Эму генә кирәк иде бераз кешелек җылылык. Ә чөнки мондый этәргеч булды nen бик сирәк дәвалау, Нигы Картер, ялгыз агент, авырлык белән понимал үзен. Эш шунда ки, торак пункты россиянең нык отличалась башка.
  
  
  Әмма Гвен Лейт алмады аңлау. Соңрак, бәлки, соңрак. Башта эш, ә аннан соң приз!
  
  
  Вакытында кыска сәяхәтләр ул ограничился тикшерү үз корал. Бу юлы ул путешествовал налегке. Ул аларга пистолетын Саночника к ноге липкой тасмасы өчен түгел, аны югалтырга; ә эчендә уң кулы да, замшевой подкладке иде Хьюго, стилет. Күпмедер вакыт Нигы Хьюго предпочитал бөтен остальному, чөнки ул смертоносным, быстрым һәм тихим.
  
  
  Хәзер, напрягая мускулы һәм омтылып, ул урнашу поудобнее бу маленьком сиденье , ул сизелмичә дә опустил уң запястье. Ул тойдым, ничек стилет скользнул бу эго кулын, әзер ташлап. Боерыгы буенча, Топора үтте Вашингтонда махсус курс метания ножей. Һәм хәзер аңа көтеп торырга түземлеге җитмәгән тикшерергә үз отточенное осталыгы.
  
  
  Аннары озын пауза Гвен Лейт воскликнула:
  
  
  - Без подъехали к черному өйдә, ә машина юк! Ул чакта Джим Стокса тагын да кайтмый!
  
  
  Дүртенче башлыгы.
  
  
  Кара йорт располагался бу углублении бу болоте, ерак түгел күлмәк һәм текә кыялардан сикерүдән-башлана. Аңлатканча, Гвен, бу булды, иске коттедж тирәли таш һәм бик кечкенә генә күләмдә агач. Үзенең исемен ул алды булмау сәбәпле, камин. Бу потолке иде гына дыра, аша аны чыкмаган, дим, шуңа күрә шушы еллар эчендә барлык почернело эчендә. Ул выделялся ялгыз һәм унылым уртасында моның мрачного төрле ландшафт окруженный гына немузыкальными криками чаек.
  
  
  Нигы шат күрергә, бу вазыйфага артык туры килә, кешеләр өчен, аларның ул теләмәгән җәлеп итәргә кирәк үзенә. Чөнки ул сөргендә бу депрессии, эго кыен булыр иде идентифицировать ерактан.
  
  
  Алар чыккан «Морриса» һәм юнәлделәр мондый хижине башка көн.
  
  
  Нигы билгеләп үткәнчә, йорт лель торышы, әмма түбә цела.
  
  
  «Кайчакта кешеләр кулланалар эго өчен рыбалки», - дип аңлатты Гвен. - Шуңа күрә, алар һәрвакыт сохраняли осталыкларын эштә дәлилли алды торак өчен. Ә, тагын бар парлар яшь кешеләр ... - ул тукталды һәм пожала җыерып. - Әмма бу да тумаган. Күзәтеп, үз аягы! Сез бик биек, ә көне юк. Сезгә һәрвакыт кирәк булырга осторожным, һәм онытмагыз шул турыда.
  
  
  Алар барышлый дверном проеме, һәм Нигы отошел ягына, пропуская аның беренче.
  
  
  Эчендә иде, күрәсең бу кара подвал, әмма хәзер тышкы якта барлыкка килде жемчужное балкышы, һәм ул, ниһаять, алмас карарга, аның йөзе. Гомумән алганда, кыз иде, югары һәм худенькой белән кечкенә талией һәм шактый алга киткән књкрђк. Астында кожаной ветровкой анда иде вязаная шерстяная блузку. Бу баш у, аңа берни дә булмады, ә чәч иде җете рыжими, якынча шундый ук короткими, ничек ир-атлар арасында. Төс эго күзләр тагын да ярамый иде", - различить.
  
  
  Күреп, ул районына дверном проеме, Нигы насмешливо поклонился, тынычландыру аны, һәм әйтте:
  
  
  - Аннары сезне, мадам. Һәм постарайся побыстрее, чөнки мин телим кабызу яхшы ут һәм высушить минем бедную промокшую кияләр. Тагын минем волчий ачлык һәм зверская жажда. Аны, ышанам ки, сез хезмәттәше онытмадылар әйбер кайтырга бирегә кечкенә генә запасы, үз милли ашлары ...
  
  
  Гвен одобрительно књрсђтте аңа взглядом
  
  кәләш белән кроткой елмаеп:
  
  
  - Әйе, минем уйлавымча, бездә бар дюжина шешә. Джим дә ул югары бәяли.
  
  
  Ул наклонилась керү өчен, һәм Нигы неуверенно последовал өчен анда. Тиздән Гвен кабызды масляную лампу һәм киле зажигать утын. Номерны Өч шунда ук огляделся: шактый бер караштан барысын да уловить. Хәер, ул казался тыныч һәм расслабленным, ул беркайчан да тормыш түгел иде шул бдительным. Ул доверял әй, ничек агент ала ышанырга, башка агентка. Лык запас белән. Ул файдаланды төгәл код, шуңа да ул булырга тиеш иде булырга чып-чын, тик үз һөнәре кеше исән каласың бары тик шул очракта, әгәр һәрвакыт каласың бдительным түгел поддаваясь чрезмерному доверию. Ул замерз, арыдым иде голоден һәм отель эчәргә, һәм ул отчаянно өметләнгәнен, дип бернинди каршылыклар да юк, һәм сыеныр урын имин. Ләкин ул булырга тиеш иде, үзләре инана. Шулай итеп, ул торды ерак түгел порога, шәүлә күрсәткечләрне тикшереп тору шәүлә, һәм карадым, ул ничек йөри буенча бүлмәдә һәм хуҗалык белән шөгыльләнә.
  
  
  Ниһаять, ул казался удовлетворенным һәм бераз расслабленным. Һәрхәлдә, хәзер ул тоймадым, дип залында узган портында.
  
  
  Кыз протянула эму бер шешә виски һәм металлический бер стакан.
  
  
  «Бу буенча МакКэмпа», - диде ул эму. - Әтием пил гына бу дип раслый, бу яхшы, аның өчен. Ышанам, сиңа бу да кирәк булачак.
  
  
  Нигы гына замедлил бу күрергә мөмкин. Алкоголь бәрде аның эго тормышта, ә аннары погрузил бу күңелле җылылык хисе. Ул налил үзенә тагын бер каплю һәм отставил шешә таба. Ут та кšчђйде, анда, һәм ул төшергән промокший коткару гиллетт һәм мокрую күлмәк. Ул күрдем, ничек аның күзләре да киңәйде, бабайларның эго обнаженного туловища, һәм елмаеп куйды. Ул күнеккән реакция хатын-кызлар аның мускулы. Тик ул шунда ук отбросил кайбер идеяләр. Кыз диде яхшы.
  
  
  Аларга башкарырга туры килде авыр, œлем эш; һәм аларда түгел иде, уйларга вакыт безгә нәрсә турында башка.
  
  
  Гвен диде:
  
  
  - Сиңа бу кирәк түгел. Алар китергән Без сезгә тагын киемне очракка, әгәр ул сезгә кирәк. Ул күрсәтте чемоданы бу почмагында. Шулай ук тулы иде рыболовное снаряжения.
  
  
  Гвен дип эго легкое оцепенение һәм диде:
  
  
  - Болар барысы да бер өлеше безнең җиһазландыру. Без Джимом ясыйбыз төре дип килдек балык тотарга. Ә сап була хезмәткәргә әйләндерү бу антенну. Ул сайлаган бер тирәли чемоданов һәм отнесла эго Нику. - Тавышы бу синең. Аша ярты безгә перезвонят тирәсендә Лондон. Бездә бар приемник, әмма алмыйбыз бүлешә. Бу булыр иде куркыныч.
  
  
  - Куркыныч аркасында, күзәтүләр Пендрагона?
  
  
  Ул кивнула.
  
  
  - Мәңгегә барлыгы көтәргә, dis янәсе, бу тегүче, барысы да шунда ук хәл итәчәк!
  
  
  Әмма хәзер сезгә захочется үзгәрергә. Аның барам һәм эшләячәкмен төре, дип ловлю балык. У подножия утеса бар зур булмаган пляж. Әйе, сүз уңаеннан, Лондонда диләр катлам Ward-Simmons күбрәк түгел гамәлдә сезнең өчен. Обстоятельства үзгәрде, һәм хәзер бу булыр иде файдасыз. Әмма безнең вакыт юк. Лондон шулай ук әйтте һәм боерыклары һәрвакыт алалар үзгәрергә бер мизгел к икенчесенә, шуңа күрә сез дә әзер булырга тиеш. Шул мизгелдән һәм инструкцияләр һәм үзгәрешләр программасы булачак сообщаться безгә генә сәгать. Ул похлопала ботинком буенча чемодану һәм дәвам итте:
  
  
  Сез монда таба аласыз, ягъни, бу сезгә кирәк булырга мөмкин. Аның, дип өметләнәм, барысы да яхшы бара. Хәзер иду балыкка. Аның вернусь минут узгач, егерме.
  
  
  Ул направилась к көне, һәм Нигы дип, әй.
  
  
  - Бер генә момент. Ул схватил керосиновую лампу, күтәрде һәм аның алдына ee зат. «Мин әле кубаныћ сезнең кызы икән зат», - дип аңлатты ул.
  
  
  Гвен бу мгновение застыла, аннары уставилась аңа югалтмыйча, самообладания.
  
  
  - Шулай дип уйлама бу мине игътибар белән, әмма беркайчан да забывай моннан, мин сиңа диде. Аңладым?
  
  
  «Мин бер тапкыр бу», - җитди вәгъдә итте ул.
  
  
  У Гвен иде серро-зәңгәр күзләре, бик ясные һәм выразительные, бу загорелом зат белән зур булмаган веснушками. Бар иде вздернутый нос, киң һәм зур авызы, ак һәм шактый дөрес тешләре. Ул бик югары, һәм аны кыска рыжие чәч сверкали бу яктылыкка. Ee аяклары, алар Нигы инде өлгергән любоваться иде длинными, тик бигүк тонкими. Симпатичная күкрәгенә ачык выражена бу осина була, аны Нигы алыр иде сжать бер кулы белән. Бу тђмле вереска һәм дикого тимьяна, саф һәм табигый пешкђн.
  
  
  Бу мгновение Нигы дип уйладым, бу-чып-чын хурлык, бу торак пункты россия гыйбарәт катнашма GDG һәм FDM. Ярар, кем белә, алга таба ни булыр ... аннары үтерү моннан Пендрагона ...
  
  
  Гвен булырга тиеш укыды эго уйлар, чөнки ул поспешила к көне дә раслады:
  
  
  - Мин сине предупреждала түгел забывай турында миссия.
  
  Ә хәзер меняй кием-салым, әлегә ловлю балык. Аннары радиосвязи тирәсендә Лондон без күрербез, ничек без булдырабыз, барысы да оештырырга.
  
  
  Ул чакта миңа туры киләчәк күп нәрсә сиңа сөйләү турында Пендрагоне һәм друидах. Һәрхәлдә, ягъни, ни, сез тагын да беләсез. Әмма мин уйлыйм, син беләсең, шулкадәр үк, күпме аны. Ахыр чиктә, сез - лидер бу миссия.
  
  
  - Әйе, аның җитәкчесе, әмма, кызганычка каршы, беләм, бик аз. Бу аңлатмалар һәм инструкцияләр җитмәде вакыт. Шулай булгач, отправляйся балыкка, син заполнишь проблемалар соңрак. Әйтегез әле, монда бар нәрсә ашарга?
  
  
  Ул указала бу агач сундук бу почмагында.
  
  
  - Куча тартмаларын.
  
  
  Кайчан гына калды Нигы, ул минем янга килеп, к утка тәмамлый раздеваться. Ул отбросил чалбар һәм ботинкага мәрхүмнең Уорд-Симмонса белән удовлетворенным ворчанием. Ул шулай ук устранил резиновое брюшко һәм парик, алар бик яхшы сопротивлялись бөтен кечкенә бочке түгел сдвигаясь безгә дюйм. Ул төшергән просоленую бороду һәм почесал чешущийся подбородок. Аннары ул ясаган берничә отжиманий. Хәзер булмады өчен вакыт йоги, әмма, бәлки, соңрак ... Эму һәм Гвен туры килгән булыр иде, көне буе өйдә утырып, көтмичә, кайт Джима Стоукса.
  
  
  Ул ачты чемодан башлады одеваться. Шведларны наводила бу фикер турында инглиз джентльмене туристик сәфәр буенча Шотландия. Чыннан да, яхшы сезон өчен туристик җәяү йөрү! Ул надел твидовые ыштан, алар эму белән килдек, һәм ныклы спорт балетные тапочки, алар кебек иде сшиты заказ, барысы да тагын бормоча үзенә астында нос.
  
  
  Заказана карак пендрагон җыенган развязать Өченче дөнья сугышын, һәм ул булырга тиеш джентльменом вакытында обзорной экскурсия! Икенче яктан, англичане һәрвакыт бераз странные, дөрес тњгелмени?
  
  
  Шведларны куелган иде фланелевую күлмәк, шерстяной галстукны һәм накидку. Шулай ук трость һәм бумажник, тулы фунт һәм документлар. Тирәсендә үзенең паспорт Нигы осознал, хәзер ул шталь майор британия армиясе Ральфом Кэмбервеллом. Күрсәткечләрне тикшереп тору карточкалары иде, шулай ук, членский билет мөһим клубы мәйданда Сент-Джеймс Лондонда. Ул бик исе китте, чөнки ул, чыннан да, әгъзасы моның клубы!
  
  
  Стилет Хьюго башка хезмәт ускользнул эченә сызганып өчен дә Вильгельмины иде бу икенче эш. Корал кыйммђткђ громоздким, һәм Нигы ниһаять смирился булуы белән засовывал эго өчен пояс. Шул застегнутой куртке иде бу сиздермичә.
  
  
  Кем иде безгә упаковал бу чемодан - Нигы белми, кем җавап бирә, бу әйберләр Разведывательной хезмәтендә, - шулай ук включил тәмәке.
  
  
  Алар түгел иде эго фаворитами, әмма яхшырак берни дә ... Номер Өч бу мгновение белән ностальгией уйладым турында үз озын киметү калган бу пентхаусе Нью-Йорк. Ул шулай ук мельком уйладым турында матур Мельбе, аны эму чыгып китәргә туры килде, тиз һәм башка тиешле хушлашу көннәре. Һәм, әлбәттә, башка аңлатмалар сәбәпләр.
  
  
  Вздохнув, ул башлаган прикуривать сигарету. Ул моны белән куллануга бик сак карыйлар, чөнки зажигалка, предоставленная иске Пиндекстером иде яңа, һәм ул әле исследовал аны, ничек кирәк. Тик җитәкче бу атаклы "Tricks Edition" бик бик кискен отзывался турында бу штуковине һәм киңәш итте эму булырга осторожным белән кечкенә винтом, ул булырга тиеш шул "ябык" хәлдә, әгәр ул теләми генә сүтеп ташлый үзенә зат. .
  
  
  Номер Өченче булды, бик сак һәм безболезненно закурил.
  
  
  Аннары ул посмотрел бу сәгатьләр - дә эш АХ - үзенең запястье.
  
  
  Алар зыян күргән бу диңгез кебек искә төшерде. Иң делле да боза эго хәтта чүкеч булыр иде, булмады!
  
  
  Хәзер Гвен да ђйлђнеп кайтырга мљмкин. Ул тулысынча выкурил сигарету, налил үзенә тагын глоток һәм расхаживал взад һәм алга буенча лачуге. Ул да килде.
  
  
  Нигы үтерергә вакытта, нарисовал стонами даирәсен, отошел мөмкин алга таба, сунул стилет бу кулын шљгыльлђнђ башлады ыргытуда. Лезвие, шундый үткен, ничек игла, попало бу мишень бу дюйме нче үзәге. Нигы нахмурился. Ул ясарга тиеш иде бросок яхшырак тегүче тик синнән! Ул һәрвакыт перфекционистом, монда да отель ирешә чемпионских сыйфатлар.
  
  
  Ул әле күнегүләр ясадым, кайчан Гвен вбежала һәм бросилась ачарга одина тирәсендә чемоданов өчен вынуть трубку рации. Аннары берничә секунд гудения тавышы Яна Похода шталь төбәкләрнең фикерен тыңларга тиешләр. Шул ук коры, сверхкультурный акцент торган Нигы ишеттем Вашингтонда. Ул сунул Хьюго кире минут һәм минем янга килеп, к кызга белән шөгыльләнүче кулланыла зур палец к губам һәм сызып ќибђргђндђ:
  
  
  - Түгел разговаривай. Ахыр чиктә барлыкка киләчәк кодовые номерлары, миңа туры киләчәк запрмнить ih яттан, чөнки аңа түгел решаюсь записывать.
  
  
  Нигы кивнул һәм посмотрел на нах зур хөрмәт белән.
  
  Күзәтеп номерлары кодового иде нетолько.
  
  
  «Истребитель балыклар: бу тапшыру булачак ялгыз. Гафу итегез, туры килде обнулить - боерыклар һәрвакыт берәүләр, һәм алар шул ук. Мөмкин булган һәм максатка. Сообщите Coloniale, мөгаен, шулдыр", - задний керү - действуйте нигезендә приведенному түбәнрәк коду. Адым."
  
  
  Тавышы Трэверса умолк. Раздалось гудения. Гвен тагын бер тапкыр жестом президентка Ника заткнуться. Ул кивнул һәм закурил тагын бер сигарету, һәрвакыт обращая игътибар нигезләмә атаклы винта зажигалки.
  
  
  Аннары послышался башка тавышы, перечисляющий строку кодовых номер. Гвен игътибар белән слушала, сосредоточенно нахмурив брови. Исемлеккә иде кабат башыннан икенче тапкыр, аннары иде щелчок, һәм тапшыру иде остановлена. Гвен закрыла чемодан һәм књрсђтте ка Ника. Аның күзләре заблестели слезами.
  
  
  Номерны Өч башлады сөйләргә. Ул отель әйтергә әй, бу яхшы шпионы түгел плачут, әмма ул опустил бу. Ахыр чиктә, ул хатын-кыз иде. Һәм, бәлки, ул тоймадым нәрсә мөһим өчен Джима Стоукса, хәтта, әгәр ул әлеге түгел признавал. Мягким тавышы дип сорады ул аны:
  
  
  - Белән Стоксом нәрсә булды?
  
  
  Гвен кивнула һәм вытерла күзләре.
  
  
  - Әй, мин, әйе? Ахыр чиктә, Джим түгел, һичшиксез, мәет. Әгәр заказана карак пендрагон поймает эго, ул предупреждал, әгәр без ясыйбыз, тагын бер узды кертергә бер айдан соң безнең агентлар шартларда эго кешеләр, ул кертәчәк һәм ракета. Без булырга тиеш бик осторожны, Нигы, әмма гамәлдә боерыгы нигезендә. Димәк, без җыенабыз килергә җыелышы Друидов бүген кич.
  
  
  Нигы күпмедер вакыт бардым взад һәм алга.
  
  
  - Һәм алар тапкан ысулы сиздермичә үткәрергә безне логово, никадәр аны аңлыйм. Бармы башка боерыклар?
  
  
  Кыз киле ачарга тартмага һәм достала берничә банок белән ашар. Ул болай җавап бирде эму түгел, беренчеләргә карап, аңа
  
  
  - Әйе, бүген кич белән без булачакбыз вечеринке. Бу күбрәк һәм мөһимрәк иде, бу аның уйлады. Заказана карак пендрагон көннән-көн күбрәк һәм артык властным.
  
  
  Теләсә кайсы очракта да без барырга тиеш, һәм әгәр ул булачак анда, һәм без алачакбыз эго опознать, без тиеш үтерергә эго.
  
  
  Нигы покачал аягы.
  
  
  - Их, барысы да булыр, ансат! Аны, ышанам ки, сез булачаксыз осторожны өчен, сезне дә күреп алганнар!
  
  
  Гвен протянула эму банкка ит фарша бәрәңге һәм кашык, аннары куйды, су, ут өчен чәй.
  
  
  «Лондон да түгел, ышанам ки, бу булачак», - диде ул. - Әмма эго хатын-кыз, мөгаен, вмешается.
  
  
  Нигы тукталды.
  
  
  - Эго хатын-кызлар? Миңа калса, бу странным ... Нигә аңа заставлять аның рисковать? Бу вакытта идек захватить аны саклап калу аэцәйне ... - Ул положил кашыгы еды үз авызы, һәм таптым", - дип, бу тәмле, аннары сүзен дәвам итте: - Мммм! Атаклы леди Хардести! Кызык, нинди роль уйный ул бу делле ...
  
  
  Гвен бит насыпала бу чәйнек бераз чәй, һәм Нигы мәҗбүр булды улыбнуться. Хатын-кызлар! Хәтта килгәч тынычлык булып чыкты чигендә үлеменә, алар алмый идек күрсәтергә, дип завидуют матур грешнице!
  
  
  - Әй, күбрәк туры килә, һәм артык башка прилагательное белән чагыштырганда, «атаклы», - прошипела ул аша тешләре, - бу «Үкенеч танылган»!
  
  
  Һәрхәлдә, Лондонда ди, дип, бәлки, булыр; без белмибез, нинди роле һәм нинди сәбәп белән. Килгәндә, булсын дип эшләргә, аны заложницей, аңа шиклђнђм, - дип заказана карак пендрагон потратит булса да цент кире кайтару өчен, аның! Иң делле, бәлки, ул моны махсус булсын ташлап, аның янына безнең ногам өчен без белән мәшгуль идек, һәм шул ук вакытта отстали от аңа.
  
  
  Нигы ачты тагын бер тартмага, чөнки иде голоден. Аннары ул кызыксыну белән посмотрел на кызны. Бу кыз түгел иде, гади агентом! Ул артык күп белсђм, булуга карамастан, диде Трэверс. Кем белә, нинди бар аның исеме.
  
  
  Ул посмотрел диярлек үзләрен:
  
  
  - Заказана карак пендрагон бервакыт развелся белән, әлеге хатын-кыз, чынлыкта? Яки ул үзе биргән бу аерылышуга? Тик соңыннан алар янә өйләнешәләр. Кызык, ни өчен?
  
  
  - Ул вакытта бөтен дөнья недоумевал, - дип җавап бирде Гвен. - Ул калека, аңлыйсызмы? Проведите үз тормышы инвалид коляскасына. Сугыш вакытында ул каты яралана бик... бик мөһим бер өлеше, әйтик мәсәлән, ә хәзер югалткан мужественность. Нәкъ менә ул подал бу аерылышуга. Эго адвокатлар бирделәр эму доказательства һәрхәлдә, йөзләгән ee измен кертеп, кайбер алай ортодоксальные ... белмим, аңлыйсызмы ли сез. Гомумђн, суд булды отвратительным. Сез бит укыдылар доклад?
  
  
  - Юк, мирских территориясендә баренцева диңгез аны да укый. Әмма Трэверс сөйләде миңа бу хакта. -
  
  
  ул искә төшерде, күзәтү, сделанное аларга бу уңайдан офисында Хоука: бәлки, леди Хардести була ахиллесовой бишенче Пендрагона. Нигы дип уйладым, мөмкин микән бу булырга правдой. Бу бик яхшы булыр иде; һәм бу хакта стоило уйларга кирәк. Аннары ул үзгәртте, - дигән.
  
  
  
  - Ә миңа нинди боерыклар?
  
  
  Гвен сөйләде эму һәм Нигы кабатлый ih, әле искә төште. Алар өчен ачык үзгәрешләр, чөнки, әгәр эму бетереп үтерергә Пендрагона ул төнлә дә, эму күбрәк кирәк булмаячак барырга лондонга сәфәре.
  
  
  Этнеž алар көн йоклый яки нишләр төре, дип, балык тотарга. Ул җентекләп сөйләде эму турында Пендрагоне һәм эго друидах. Ничек һәм предполагал Нигы, кыз белсђм үк, күпме үзе дә Ян Трэверс.
  
  
  Ул аңлатты эму, соңгы ун ел, ачыктан-ачык, астында носом хөкүмәте, борынгы Ордены Друидов, эксцентричная һәм безобидная астының социаль характердагы иде акрын поглощен Пендрагоном. Бу кыен түгел, бигрәк тә шундый илдә ничек Англия, анда хөрмәт свободе шәхес аналогично уважению карата закон һәм тәртибе. Воинствующие друиды - шулай дип аталды яңа оешма - һәрвакыт бик законопослушны. Башыннан ук.
  
  
  Лорд Хардести, аның исеме заказана карак пендрагон иде мастер сәнгатьтә искажать әйберләр. Акрынлап воинствующие друиды превратились бу бик правую сәяси төркем.
  
  
  Кыскасы, дим, неофашисты. Иде ih чыгышлар, очрашулар, реклама кампаниясе.
  
  
  Кайчагында ниндидер беспорядки. Хөкүмәт оценило бу, тик алмый берни дә моның белән поделать, чөнки барысы да кала иде, закон кысаларында. Лорд Хардести аша үз газетасы «London Daily Proconsul» хуплады воинствующих друидов кебек эго хокукы иреккә гражданин. Ул шулай ук путешествовал һәм произносил чыгышында нче ih исемендәге. Ул язган һәм имзалаган төп мәкаләләр, защищающие һәм одобряющие ih, һәрвакыт астында благородным псевдонимом заказана карак пендрагон. Әлеге статьяның бер генә скрывали максатларга воинствующих друидов. Һәм баш буенча, алар: сугыш Россия белән! Ул атады, бу «превентивной мисаллары», һәм отель өчен бу хђл кичекмәстән, башка промедления. Бросьте њткђрелгђн атом бомба да төшмәде бу Киңәшләр керткәнче алар бросят ih башка ил.
  
  
  «Кызганычка каршы, ул тапкан күп ярдәм итү, - әче диде Гвен. - Күп кенә думают кебек ул. Хәтта хөкүмәтендә. Хәтта хәрби ведомствве!
  
  
  Нигы дип җавап бирде, бу бик яхшы аңлый. Америкада да күп булды андыйлар, бигрәк тә сөйләүче һәм бай. Өстәвенә иде кирәклеге покидать Пентагон табарга эре әһелләре, граждан яки хәрби, аларның иде, алар, шул ук идеяләр.
  
  
  Гвен бросила окурок ут.
  
  
  - Һәм тавыш чорында көтү тәмамланды. Ул әзер. Ул куйды, үз кешеләрне төп постлар, алар барысы да сайланды закон. Кебек Гитлер, ул тели «легаль төстә сатуның» хакимияте, һәрхәлдә, тыштан.
  
  
  Нигы ул арада присел, идәнгә һәм өченче тапкыр чистил пистолетын «Люгер Вильгельмину». Корал бик чиста, тик бу упражнение ярдәм итте аңа скоротать вакытта.
  
  
  Ул посмотрел на кызны, диде әй,:
  
  
  - Димәк, сездә дә бар предатели хөкүмәтендә.
  
  
  Ул кивнула.
  
  
  - Әйе. Шулай ук Франциядә, Көнбатыш Германий һәм Италия. Предатели югары дәрәҗәдә ожидающие үтәү боерыклары Пендрагона.
  
  
  Нигы присвистнул.
  
  
  - Һәм беренче эш итеп ул булачак нападать Россиягә?
  
  
  Гвен књрсђтте аңа, һәм, ниһаять, диде зәгыйфь тавыш белән:
  
  
  - Хәзер бар өмет синдә, Нигы. Костя ходайга түгел подведи!
  
  
  
  Бишенче башлыгы.
  
  
  
  Баррогилл Мура ү үз даирәсен пылающих крестов. Һәрхәлдә, биш йөз метрлы диаметры нче огненной диварлар, шулай үзәгендә булды почерневший йозак Баррогилл, преследующий кровавые истәлекләр.
  
  
  Нигы Картер һәм Гвен Лейт спрятались кечкенә холме неподалеку һәм шоу карадык, үз аяк. Берничә сәгать элек килә башлады фигуры бу ак мин оплачивал белән капюшонами һәм масками. Алар припарковали үз машиналар некотором расстоянии узу өчен ђйлђнђ һәм руинам Замка.
  
  
  Иде диярлек, кичке тугыз. Булмады һәм следов узган грозы, ә күк иде чиста һәм тулы йолдызлар. Бик салкын иде, тик җил дә утих.
  
  
  Нигы позаимствовал у кызлар, бинокль һәм игътибар белән исследовал нәрсә калды нче борынгы замка. Фигуры ак булды, дип әйтергә кирәк группироваться янында насыпи таш белән шөгыльләнүче иде преобразована бу үзенә күрә деревенскую сәхнәгә. Ул күрдем, дип микрофону иде подключен динамический. Диярлек берьюлы буенча «болоту» ноты разнеслись хәрби музыка. Күбесе ак легионерлар җырын карата. Бу импровизированной сәхнәдә заплясали блики, ә кайдадыр гудел генератор. «Алар бик яхшы организовались, юк дип әйтә», - дип белдерде Нигы. - Кем белә, кайчан башлана, чын кичке?
  
  Әлбәттә, түгел иде одинокого столу. Ул догадался, кайбер заговорят. Һәм кем белә, тегүче тик синнән, алар тагын ясасалар өчен җанландыру очрашты.
  
  
  Әмма Нигы күбрәк убеждался, дип заказана карак пендрагон түгел, булачак катышырга, шәхсән.
  
  
  Янәсе, төгәл түгел, шундый ачык конклав. Эму кирәк иде, тагын нинди-нәрсә эшләргә! Ул гына да түгел, откажется нче үзенең убежищ өчен шундый күп кылына. Огненные кресты, ак пелены, битлек, хәрби музыка ... Барысы да әйбәт өчен очарования хәерчеләр. Булды инде кирәк иде өчен, алар бәхетле иде. Арысланнар һәм христианнар.
  
  
  Гладиаторы. Барысы да яхшы бирү өчен, аларга этәргеч, булдырырга, дөрес, кәеф, вселить аларда ниндидер дулкынлану, ул аннары подтолкнуло иде ih следовать өчен Пендрагоном һәм подчиняться эму кирәкле моментта. Бәлки, бу сәхнә воспроизводилась бүген кич белән кайдадыр әле.
  
  
  Ә леди Хардести? Нигы күрмәдем сәбәпләр буенча алар «ул» присоединялась к вечеринке, әмма ул отель өчен, ул дип кушылды, һәм ул отель иде белү, сл. Ул башлаган күрсәтергә, зур кызыксыну леди Бретт, югыйсә миссис заказана карак пендрагон!
  
  
  Ул вернул бинокль Гвен диде әй,:
  
  
  - Сылу, монда тот форт, аның посмотрю, анда микән, безгә бер-ике ак униформ безнең өчен ике. Аның диде бер парны күптән түгел генә.
  
  
  Ул положил кулын менә эчтђге һәм тойдым, чөнки ул напряглась. «Гаҗәп, - диде ул үзе. Ул гына да түгел, күрергә күнеккән хатын-кызлар, алар да тели ул ih трогал. Иң делле һәрвакыт ква киресен. Әмма Гвен Лейт булырга тиеш иде үзенчәлекле типом. Бәлки, ул иде фригидной, һәм аның беспокоило прикосновение ирләр кулы. Һәрхәлдә, әй, яшерми, аны, һәм ул моны раслады. Машинада ул очраклы рәвештә тулысынча нигез әй всякому племени, һәм ул хәтта поморщилась. Нигы пожал җыерып. Бәлки, ул картая һәм югалта үз знаменитое неотразимое обаяние ...
  
  
  Әмма хәзер аңа вакытым булмады борчылу бу хакта. Ул акча алырга тиеш була, теге бер-ике ак плащей һәм битлекләр, югыйсә ул Гвен алмаган булыр иде кушылырга всеобщему одобрению.
  
  
  Кая делась м пар, аны ул вакыйга элек? Ул әле, алар ничек ускользнули нче көтү. Башта бу проекты булды Джима Стоукса, һәм Гвен сөйләде эму бу хакта. Очрашуларда һәрвакыт любовники, һәм вакыт-вакыт алар убегали өчен кая да булса спрятаться һәм ял башка табигать.
  
  
  Хәзер, кайчан Нигы сак шелл к якындагы заросли кустов, ул кулга предпочел иде тоту ih бу объятиях. Очратып ih врасплох җиңелрәк булыр иде, һәм алар моны башкарып булыр иде яхшырак. Ул гына да түгел, теләгән убивать бу бедняков, әгәр алыр булмый алардан башка. Гвен, шулай ук, дип аңлатты эму күпчелеге тирәсендә алар невиновными, марионетками, алар заказана карак пендрагон кулланды үз максатында. Алар төшенчәләр дә булды, дип әзерләгән бу кеше.
  
  
  Әмма кирђк була калса ђзер торсын Нигы сунул стилет үзе кулын, ә башка кулы белән тотты да пистолетын. Предприятие иде, бик мөһим, һәм эму туры килмәгән барырга кирәксез китерә. Һәм барысы да булырга тиеш аша абсолют тынлык өчен башка друиды берни дә ишеттек.
  
  
  Эму, нђрсђ турында тњгел, болар борчыла ук башлый. Ике гашыйклар прячущиеся бу кустах түгел ишеттеләр иде, хәтта топота слонов. Нигы тукталды крае куста һәм күпмедер вакыт прислушивался.
  
  
  - Джорди... ах, Джорди! Ах, Джорди, без тиеш түгел ... юк, юк ... әйе! Ага!
  
  
  - Беләсең аны, яратам сине, әйе? Их, ничек мин сине яратам! Әйт, әйе, кадерлем, хәзер, кайчан алабыз ...
  
  
  - Их! Джорди!
  
  
  Нигы ухмыльнулся, һәм аның йөзе барлыкка килде билгеле бер аңлау.
  
  
  Ул перевернул «люгер», ул тотты кулда, һәм схватил эго өчен баш мие. Мәхәббәт һәм үлем!
  
  
  Дәрт һәм кызгана белү! Ярар, һәрхәлдә, ул булырга тиеш түгел иде ih убивать. Ул проскользнул эченә белән куллануга бик сак карыйлар, ничек төнге хайван.
  
  
  Ике гашыйклар төшерделәр кием һәм битлек өчен затлар катнашты.
  
  
  Алар лежали бу шелестящем матрасе бөтен коры яфраклардан һәм ап-ачык иде, чөнки алар онытты, бөтен дөньяны. Алар соединились бу клубок куллар һәм аяк.
  
  
  - Гафу ит, - прошептал Нигы, ударив ирне шул голлар.
  
  
  Ир-ат дип тамак кырды һәм егылып үз партнершу. Ул күзләрен ачты һәм пристально књрсђтте ка Ника. Ул ачты авызы өчен закричать, әмма ул поспешил заткнуть авызы бер кулы белән, ә башка сжал аның тамакны өчен чакыртырга тынычлык. Хатын-кыз башлады яростно сопротивляться һәм поцарапала зат нападавшему. Әмма ул усилил басымы һәм селл бу ике переплетенных тән.
  
  
  Ниһаять, хатын-кыз успокоилась һәм түшәк неподвижно. Нигы
  
  отпустил аның тамакны. Зат мескен хатын-кызлар иде неподвижно, әмма ул әле дышала. Нигы тиз кереште эшләү. Ул бәйләде ih ике шнурком, ул алды тирәсендә чемодана Джима Стоукса. Ул заткнул ир-атка авызы носовым платком, ул тапкан бу эго кесђдђ, ә хатынга туры килде хәл төшерергә чулок һәм засунуть эго әй, бу авызы булмый торып, берни дә башка.
  
  
  Ике гашыйклар обездвижены һәм югалттык тел ачкычы, һәм Нигы схватил ике ак скрытые һәм битлекле һәм подбежал к Гвен. Кыз әле наблюдала өчен друидами шул бинокль. Тоелды сәхнә бераз накаляется. Хәзер алар җыелды полукругом тирәсендә насыпи тирәсендәге ташлардан һәм почтительно тыңладылар сүз башка кеше битлек һәм ак плаще. Эго тавышы аннан да яхшы слышен рәхмәт громкоговорителю. Әмма оратор кулланды сәер жаргон, ул Нигы алмады аңлау.
  
  
  - Әйтегез әле, нинди дьявольском телендә бу ди? Ул мића Гвен. - Да сөйләгез миңа, алар кулланалар ниндидер секретный шифр өчен, аралашырга башка дусты белән! Булыр иде зур проблема ...
  
  
  - Ярар, бу некотором үзенчә әйе, - диде кыз, түгел прекращая күзәтергә говорящим шул бинокль. - Бу-гэль теле, борынгы тел кельтов. Ирландцы, шотландцы һәм валлийцы узган булды одина лингвистик, тамыр. Ә хәзер созвездии бүген гэльского телен булды өлеше кую, аңлыйсызмы? Болар бар да билгеле бер нәтиҗә. Ничек яндыру агач крестов. Болар барысы да бер өлешен ул борынгы мифологии, аны куллана заказана карак пендрагон. Эму ошый, - диде ул.
  
  
  - Яхшы, ләкин алар моны аңлыйлар?
  
  
  - Бәлки, алар күп нәрсәгә аћламас, чөнки тел хәзер диярлек онытылып, бигрәк тә яшьләр мохитендә. Тик бу мөһим түгел. Мөһим психологик эффект.
  
  
  Хәзер алар игълан итте кунак, ул чыгыш ясаячак бүген кич. Ул булырга тиеш бик мөһим иде. Шулай ук булачак махсус тантанасы.
  
  
  Нигы посмотрел на профиль кызлар, держась өчен куркынычсыз расстоянии өчен түгел прикасаться аңа.
  
  
  - Ә сез аңлыйсызмы гэль теле? - дип сорады ул кайбер изумленным хөрмәт.
  
  
  - Әйе, аны шулай диде, мин тумышы белән әлеге урыннардан, әйе? Ә хәзер заткнись - ул кулын күтәрде. - Бу өлеше катлаулы. Ул сөйли, борынгы обряде булачак яңартылган ...
  
  
  Нигы күрдем, ничек ул дрожит куркудан. Ниндидер мизгелдә Гвен сдержала. Аның дышу, аннары ул пробормотала, ничек булыр иде дим үзенә үзе: - Ах юк, боже мой! Түгел, бәлки өчен ...
  
  
  Юк, бу бик шәп!
  
  
  - Бу нәрсә турында? - дип сорады Нигы, пораженный бу эмоцией. Ул схватил аның өчен эчтђге, аны оныткан, дип, әй түгел нравились прикосновения. - Ничек эше, Гвен?
  
  
  Ул высвободилась буенча уловки, һәм отстранилась.
  
  
  - Миңа да насыйп аңлау, әмма мин уйлыйм, алар ниятли переделать борынгы обряд друидов. Нәрсә кебек хаҗ дьяволу яки нәрсә бу үзенчә. Сез Беләсезме, друиды ненавидели христианлык һәм омтылды, уничтожить эго. Ни дәрәҗәдә аның аңлыйм, бүген кич булачак әйбәт шоу! Этакая кара месса! Аның тавышы сорвался, һәм Нигы игътибар белән посмотрел на нах. Һичшиксез, кыз курка идем!
  
  
  Проклятый курку!
  
  
  Номерны Өч выругался үз күңеле уйлаган ясарга төре, дип түгел, дип билгеләп үтте. Ахыр чиктә, бу бернәрсә дә юк удивительного. Ул да иде, ул шул ук токымлы, дип һәм алар, скоморохи... Нигы башлады аңларга хәйлә Пендрагона кадерен карамастан, безне", дип.
  
  
  Ул күрсәтте кызны ак плащи һәм битлекле, - диде әй,:
  
  
  - Безгә яхшырак кияргђ бу.
  
  
  Ул шактый аның кинәт тоном һәм алдым бинокль аның кулыннан өчен, карап чыгу урыны. Гади бирү өчен, әй вакытта җыелырга. Напуганный агент булыр иде эму түгел, бик файдалы. Бигрәк тә хатын-кыз. Нинди черта, акыллы, рациональная хатын-кыз белән шөгыльләнүче позволил үзенә обеспокоиться ниндидер борынгы вера, соблазном кан яки күбрәк булса тагын! Әмма, подумав бу хакта ул дип уйладым", - дип мөнәсәбәтләр Гвен ул аңладым бар нечто күбрәк, дип курку килә, әйләнә-тирәсендә нәрсә дә булса уңай түгел, ә легендалары.
  
  
  Аша мгновение ул акрын гына диде:
  
  
  - Бу җеп. Рәхмәт аңлау.
  
  
  Нигы аның кинәт тавышы возразил:
  
  
  - Моның урынына аның берни дә аңладым! Әмма хәзер вакыт юк. Әгәр дә сез кешеләр, аның тырышачакмын булмый мөстәкыйль.
  
  
  Мин әйтәм, бу, ул закутывался үз длинную ак мантия. Ул шулай ук надел битлек һәм тикшерде Вильгельмину. Аннан соң ул күпмедер вакыт карадым бу нах, берни түгел дим.
  
  
  - Мин бит ди, сиңа, барысы да кончено, әйе? - диде ул тавышы, приглушенным маской, наложенной өчен капюшон.
  
  
  - Ярый, алайса, файдага. Без барырга акрын, держась өчен кулларын. Без ике гашыйкмы, сиңа мәҗбүри түгел, болар борчыла ук башлый
  
  һәм забудьте бу хакта. Возвращаемся безнең фикер буенча, хуш, һәм пойдем к товарищам. Тыныч кына. Яхшы сделай үз өлешен эш. Без күбрәк кызыксыналар әле друге караганда, бөтен бу темном друидизме. Килешђм?
  
  
  - Килешђм. Әмма эго тавышы бик неуверенным. Ул протянул кулын, аннары отдернул аны.
  
  
  - Тавышы да шулай! Ул боера кискен. Ул схватил ee кулын иблис следовать артыннан. Проклятье хатын-кызлар, бигрәк тә невротичек торган иде секретными агентлар! Бу худшее вакытта өчен паники! Хәзер бара? Ул казалась шундый улыбчивой, кайчан ярдәм иткән, аңа менү өчен скалу.
  
  
  Алар белән килдек к впадине «болота» һәм неспешным адым юнәлделәр әзерлек төркемендә, собравшейся тирәсендә таш болота. Нигы тиз подсчитал, әлеге кешеләр булырга тиеш түгел, кимрәк, биш йөз. Булыр иде гаҗәп, әгәр ih фаш! Алар идем белән легкостью разорвали ih өлештән тора!
  
  
  Хәзер алар приближались к шешәсенең кайбер полукруга. Оратор, үк дулкынлану, хәтта килде бу ярость нче криков бүген микрофон.
  
  
  Нигы шепотом дип сорады Гвен:
  
  
  - Нәрсә әйтте?
  
  
  Ул болай җавап бирде, бик тыныч кына, дрожащим тавыш белән:
  
  
  - Ул игълан итәргә җыена үз таинственного кунак, хема иде ул безгә иде, һәм әзерли ул. Ул раслаганча, бу кеше булып, туры эмиссаром Пендрагона. Кинәт ул схватила эго кулын сжала аны. Шулай итеп, ул безнећ белђн аралашудан туктады дрожать.
  
  
  Нигы тойдым үземне воодушевленным. Нишлисең, ул оправлялся нче моннан тыш, странного ужаса торган иде элек, һәм, ниһаять турында искә төшерде, үз һөнәре. Кинәт ул зашипел: - Нигы, бу, бәлки, бик яхшы ... Сиңа гына кебек тоела бу ...
  
  
  Ул покачала аягы.
  
  
  - Юк, аны якын дип саный, ул килер үзе. Әмма, бәлки, ул прислал үз хатынын. Булырга мөмкин. Бар-ала үз сәбәпләре җибәрергә аны монда. Ләкин, әгәр дә бу хатын-кыз барлыкка киләчәк, аңа тапкан һәм аны алырга. Түгел спрашивай, минем, ничек. Нәрсә килер башын. Барабыз, без хәзер аша узарга кирәк, әлеге кешеләр.
  
  
  Без тырышабыз, алга өчен хис яхшырак. Күбрәк түгел разговаривай һәм сылу, янымда. Әгәр без разойдемся, без беркайчан да алачакбыз табарга башка башка бу толпе, һәм уртасында бу неразберихи.
  
  
  Гвен бу ревматизма тагын бер тапкыр сжала эго кулын. Алар пробивались аша бер төркем. Беркем дә игътибар итте аларга игътибар тыш протестных проклятий яки раздраженного толчка.
  
  
  Ниндидер мизгелдә алар тукталдылар. Хәзер алар бишенче рәттә, тик толпа биредә иде мондый компактной, дип, алга барырга кирәк булмый. Нигы прошептал:
  
  
  - Без бик канәгать. Әгәр сезгә калса, сез нәрсә белделәр, бу хатын-кызны, сожмите минем кулын өч тапкыр. Минемчә, ул да булачак замаскирована һәм замаскирована кебек калган. Бәлки, ул хәтта попытается үзгәртергә тавыш. Әмма, бәлки, син, хатын-кыз, добьешься кушылмаган уңышка ирешү, күбрәк аның. Бир миңа белергә, яхшы?
  
  
  Нәрсә, алар бар да көткән? Акрынлап музыка заполнила барысы да «болото», һәм поселилась бу мозгу Ника. Башта бу иде медленный һәм тантаналы тавыш белән, аннары громкость арткан, ә хәзер тагын пронзительный барабанный көрәш, барысы да громче, тизрәк һәм тизрәк. Нигы гаҗәпкә калдым, күреп кешедә Гвен иде, дымлы, ләкин аннан соң ул аңладым, - дип ул да вспотел.
  
  
  Музыка взорвалась оглушительной, фантастической, даими рәвештә көчәя барган фанфарой. Аннары ул кинәт прекратился, аннары соңгы кыңгырау, разрывающего барабанные перепонки.
  
  
  Маяк кызыл ут прорезал тьму өчен импровизированной сәхнә. Анда кемдер көтә. Толпа шау-гөр килеп вздохнула. Тоелды бөтен холм втянул глоток пробасы һава, хәзер эго выталкивает.
  
  
  Нигы Картер тойдым кебек буенча эго аркада йөгерә пот. Гвен түгел оторвалась үзеннән һәм авыр дышала.
  
  
  Существо подошло к красному лучу, поклонилось һәм нәрсә диде-гэльски.
  
  
  Кемдер засмеялся бу толпе. Нигы тойдым смутное облегчение. Бу иде, гади егет (ир-ат яки хатын-кыз?), Замаскированный астында дьявола. Ярар, ул чакта мәзәкләр.
  
  
  Әмма ул ялгышлар ясамады. Бу түгел иде шуткой. Толпа булды внимательной, киеренке, прижалась к аңа угрожала задушить эго һәм эго партнеры. Хәзер инде беркем дә смеялся; кайдандыр килгән причитание.
  
  
  Дьявол хәзер иде сәхнәдә һәм расхаживал взад һәм алга бу-ябык пространствода-барган. Ул закутан бу кара плащ. Кинәт ул безнећ белђн аралашудан туктады ерзать, - диде, нидер буенча-гэльски. Буенча толпе узды ниндидер нерв дрожь. Нигы минем янга килеп, к уху Гвен һәм дип сорады ee:
  
  
  - Ничек эшләр? Кем скрывается астында плащом?
  
  
  Кыз җавап бирми
  
  үзен. Эго күзләренә иде прикованы к сәхнәдә, ә ладонь горела мондый нче банкы.
  
  
  Номерны Өч тирән вздохнул һәм мгновение замер түгел выдыхая. Бу шәп иде ысулы киметергә киеренкелек һәм саклап калу контрольдә тота. Чөнки ул да иде напряжен, әйе, ничек кенә әле! Ул алмады аңлатырга нигә, әмма бу шулай иде. Ах, әгәр дә ул иде гына булса да аңларга гэль теле!
  
  
  Дьявол барлыкка килгән бу туфракка холма һәм пристально посмотрел на бер төркем. Нигы күрдем, дип маска иде грубо эшләнгән, гадәти коточкыч буенча папье-маше белән клювом нос, вздернутыми бровями, ушами сатира һәм рогами. Тик күзләре өчен маской, изучающие бу молчаливых кешеләр, бик тере һәм искренними. Кара һәм якты, ничек обсидиан. Күрәсең, алар теләгән кемне дә булса конкрет ... Алар шулай ук тукталдылар бу nen, һәм кызга бу мгновение, һәм Нигы испытал абсурдное хисе голого.
  
  
  Псих!
  
  
  Дьявол кайта үзәге сәхнә, повернулся спиной тамашачыларга, - диде, нидер, дип уятты яңа нерв дрожь бу толпе.
  
  
  Нигы янә нетерпеливо сжал кулын Гвен дип сорады һәм:
  
  
  - Нәрсә әйтте?
  
  
  Ул вывернулась.
  
  
  «Түгел хәзер», - диде ул сдавленным тавышы. - Кара! Без юлның башында гына бит әле.
  
  
  Калганын үзегез күрерсез!
  
  
  Дьявол элеккечә отвернулся от тамашачы. Ул отель өчен барлык замолчали.
  
  
  Кайчан әйләнәсе абсолют тынлык, Нигы күрдем, ничек ул, күтәрде кулларын, хуҗаларына кара плащ быстрым хәрәкәте, сделавшим эго похожим зур летучую мышь. Кызыл маяк озарил зловещую фигуру кровавым уты.
  
  
  Хема иде ул безгә иде", - диде үземә Нигы, ул бөек актер. Әмма нәрсәгә сез стремитесь? "Ул тоттым үземне, дип гладит салкын приклад пистолеттан.
  
  
  Дьявол акрын повернулся, һәм музыка возобновилась. Коварная, чувственная, ул напоминала аларның программасын, традиция һәм будоражила хисләр күбрәк теләсә кайсы әйтү.
  
  
  Кайчан гротескная фигура янә предстала алдында толпой, һәркайда распространился зур взволнованный вздох. Дьявол тотты кулда статуэтку, изображающую обнаженную хатын-кызны, напряженную бу спазме мәхәббәт. Раздался рев анысы. Дьявол склонил башын набок һәм пошевелил бедрами, һәм статуэтка завибрировала аның белән бергә. Ир-атлар һәм хатын-кызлар зашевелились, янә застонали. Нигы тойдым, алар взволнованы бабайларның моның монстра сәхнәсендә. Музыка да булды чиреннән эротичной. Гвен цепляется аның өчен, дрожа. Әгәр Нику алдык булдырмаска моның милләтебезгә, димәк, ул аларга ошады. Мизгелдә Номеры Өч иде җиткерү ee кадәр безумства, һәм ул булмаса взбунтовалась. Ул иде пленницей моның свирепого языческого теләк, һәм ул барысы да оныткан!
  
  
  Моның каһәре!
  
  
  Берсе хәрәкәте куллар Нигы Хьюго сунул бу ладонь, ә аннары менделәр, стараясь өчен эго түгел, сизде, воткнул кончик стилета бу ягодицу кызлар.
  
  
  - Их! - простонала Гвен.
  
  
  Нигы аның янына килеп, югалган башкарды төре, дип ласкает ee. Беркем дә булмас иде дип уйладым югыйсә, уртасында, моның экзотического безумства. Эго крик иде, артык кайчан булса.
  
  
  Ул прошептал әй на ухо:
  
  
  - Син телисең решиться проснуться, тегүче тик синнән? Без монда өчен түгел, болар борчыла ук башлый, хәтерлисеңме? Әйт миңа, ниләр! Болар барысы да нәрсә бар? Гади комедия өчен пощекотать хисләр кешеләр? Әгәр шулай булса, без булдырабыз вращаться, чөнки бу безгә кагылмый!
  
  
  Керткәнче кыз смогла эму җавап бирергә, дьявол янә выглянул
  
  
  «Просцениум» да, кулларын күтәрде, таләп итә игътибар аудитория. Шепот һәм вздохи кинәт туктатылган. Дьявол заговорил на гэльском телендә белән оттенком гнева. Нигы беренче тапкыр попытался карарга аяклар. Бу штанах.
  
  
  Эму иде, бик авыр хөкем. Әмма әйә бу түгәрәк бедрах булмады ни-шул женственного? Нику бик, бик шунысы кызык. Мөмкинме, дип дьявол иде, хатын-кыз?
  
  
  Хатын-кыз роль уйный? Әмма нинди хатын-кыз поддалась иде мондый грязной комедия?
  
  
  Икенче яктан, бу мөмкин булыр, әйе, бик мөмкин! Музейдагы сөенеп сөйләделәр эму турында леди Хардести, бу начар кыз иде чын диким дьяволом! Ул берни дә тиресен тыш буларак уйнаган роле " иң үзен ... Ул әнкәйләр бу салкын кара күзләренә өчен маской, алар, күзләре белән теләгән иде толпе нәрсәдер яки кемнедер. Ул өметләнгәнен табарга? Ниндидер канәгатьлек? Әмма нимфоманки беркайчан да останавливаются, тавыш һәм бөтен бәла! Моның өчен ул иде обречена һәрвакыт эзләргә һәм беркайчан да табарга.
  
  
  Әгәр дә, дип фаразларга хатын-кыз получала ниндидер җиңел генә бирелмәде, ләззәт шуннан чыгышлары? Һәрхәлдә, бу объяснило иде эго барында анда.
  
  . Әгәр бу, чыннан да, бар иде дисклар игелекле леди.
  
  
  Дьявол замолчал һәм янә скрылся күләгәдә китмәсен нче кызыл луча.
  
  
  Гвен вцепилась бу кулын Ника һәм сызып ќибђргђндђ:
  
  
  - Хәзер булачак корбаны, Нигы! Хәзерге вакытта. Алар сожгут берәр өчен умилостивить богов.
  
  
  - Шулай дип, алар сжигать?
  
  
  Тагын бер диярлек неслышный шепот.
  
  
  - Безрогого козла ...
  
  
  Нигы янә схватился өчен рукоять пистолеттан:
  
  
  - Сез имеете күздә тотып человеческое жертвоприношение?
  
  
  Ул кивнула.
  
  
  - Ярар, гадәттә, бу-марионетка. Кайчакта хәтта чын мәетне өчен бирергә сәхнәдә артык драма төре. Сез аңлыйсыз, нигә Дьявол шулай отель взволновать бер төркем? Ул отель мәҗбүр итә ee переварить идеясен, кеше жертвоприношений! Безрогий козел! Ничек алар гына катнашачак бу, алар керәчәк Пендрагону телом һәм күңел!
  
  
  Анализ иде, кыскача, әмма ясным. Бәхеткә, Гвен оправилась нче гипноза һәм баш миен янә алды урын хисләр.
  
  
  Хәзер сәхнәдә двигались башка фигуры бу ак мин оплачивал һәм капюшонах. Алар воткнули нигез агач хач арасында ташлар, әлегә почувствовали, дип ул надежное. Аннары алар перевязали аның бинтами, смоченными бензин сала. Пахло едко. Кайчан эш эшләнгән, ир-атлар янә исчезли.
  
  
  Тиздән дьявол кайтты. Дьявол бу битлек күрсәтте крәстиян, пропел нидер да бу гэльском, һәм кивнул кемгәдер, кем иде күләгәдә.
  
  
  Табыш дүрт друида бу ак мантиях белән телом ир-атлар. Обнаженное гәүдәсен белән темным зат. Тамашачылар пробежала дрожь. Кемдер артта Ника пробормотал, алар эсселектән артык ерак, әмма башка яростно заставили эго замолчать. Толпа развлекалась.
  
  
  Дүртесе дә күтәрделәр гәүдәсен, алар китергән эго к кресту, ә привязали к аңа. Нигы дип уйладым, - дип веревки ясалган буенча асбеста өчен алар порвались ут.
  
  
  Ул присмотрелся күрү өчен, чын микән бу мәетне яки яхшы сделанная марионетка.
  
  
  Фаҗига хата кеше, ул очраклы переместил фонарь, әйберләр өчен билбау һәм мгновение яктыртты зат кеше, привязанного к кресту.
  
  
  Гвен застонала һәм рухнула ка Ника. Ул нык тотты ee.
  
  
  - Успокойся, сиңа калырга кирәк. Бу Стокс, чынлыкта? Аның подозревал бу.
  
  
  - Әйе, боже мой, бу ул! Алар аны үтерәләр, ә хәзер яндыралар! Нигы, без алмыйбыз берни дә эшләргә?
  
  
  - Без булдырабыз гади постоять биредә ел саен, җаным. Һәм, аллага шөкер, ул мәет. Ул күбрәк алмый интегә.
  
  
  Гвен попыталась придти эченә, һәм өлешчә ирештек. Ул перестала цепляться аның өчен, әмма үскәндә аның янәшәсендә дә смотрела сәхнәгә. Килгәндә, Ника була, ул испытал катнашмасы, төрле хис-кичерешләр. Кара ярость пожирала аның, тик ул контрольдә тотарга тиеш иде бу, югыйсә, ул да китте алыр өчен кушылырга Джиму Стоуксу бу кресте. Ә тагын ул ишетте эчендә үзен тавышы, говорящий: «ниндидер мизгелдә барысы да шулай кончают, хәтта иң яхшы агентлары!» Джим Стокса хәтта иде легендасы үз һөнәре. Ә хәзер Нигы иде шаһиты үзенең ике ахырына, һәм бик яхшы белә, иртәме-соңмы ул булыр бәйле аның. Булса безгә килеп: таращить күзләрен веревка, яд, пычак, ут ...
  
  
  - УТ!
  
  
  Дьявол поднес ялкыны к основанию хач һәм тиздән превратил эго зур факел. Кеше привязанный к кресту, киң дип чынбарлыкны ачып бирде күзләре башлады кричать!
  
  
  Гвен да закричала. Крик больно һәм ужаса вырвался тирәсендә аның горла, ул кайчан аңладым. Бу мгновение аның крик калды, әйтерсең завис һавада, һәм кайбер баш повернулись аңа, аннан аның плач иде прикрыт һәм приглушенные үзенә мычанием, издаваемым друидами.
  
  
  Нервы Гвен түгел выдержали. Ул откинул капюшон, һәм вцепился бу кулын Ника абый аны кулына тотып:
  
  
  - Алар яндыралар эго терелђй! О боже, алар эго терелђй жгут!
  
  
  Баш миен номеры өч эшләгән молниеносно. Ул уйлады һәм бер үк вакытта действовал. Бу паровые накачали Стокса наркотиклар, әмма дөрес түгел исђплђгђн дозу, һәм бедняга проснулся беркетәләр.
  
  
  Сәхнәдә иде некоторая неразбериха. Әмма Нигы дип билгеләп үтте Дьявол янә барлыкка килде һәм янә оглядел бер төркем. Кем ул сезгә?
  
  
  Кеше кресте та, кричать. Түбән кулны инде почерневшие ел, ут, һәм торды ужасный исе обгоревшей плоти.
  
  
  Нигы хлопнул Гвен буенча щекам һәм боера:
  
  
  - Китәргә әзерлән. аның остановлю бу пытку!
  
  
  
  Ул бернәрсә дә түгел иде ясарга өчен авыр страдавшего коллегалар. Ул күтәрде пистолетын кылды эго, башына бедняги. Ул булырга тиеш түгел иде промахнуться!
  
  
  Вильгельмина выстрелила бер тапкыр гына. Кеше кресте бераз подпрыгнул, аннары калды неподвижным. Һәм мертвым. Хәзер аның лбу, ачыктан-ачык арасында күзләре белән, барлыкка килгән кара дыра.
  
  
  Нигы схватил Гвен кулын һәм дернул.
  
  
  «Кит», - диде ул, әй. - Побежали!
  
  
  Күреп «Люгер», толпа бу мгновение замерла, һәм кешеләр арасында џђрчак битлек киеп эш иткђн ачылды узкий кертеләләр. Әмма бу длилось озак. Ниндидер мизгелдә кемдер протянул кулын өчен выхватить корал бар Ника. Ул ата эму тормышында һәм двинулся алга таба. Аның каршында ул Гвен, һәм беркем дә аны да борчый иде. Нигы сунул үз стилет бу кулын башлады протискиваться аларга, размахивая аларга алдына. Ул порезал берничә рубашек, хлынула кан. Бу толпе иде диярлек вырезан кертеләләр. Бәхеткә, барысы да ужасном замешательстве, югыйсә эго иде ритмын, затоптали, сбили белән аяк. Әмма бу кешеләр, киресенчә, берни дә аңлады бу происходящем.
  
  
  Ахыр чиктә, зур егет, умнее башка, тоттым, Ника була, ул освобождался нче калган җыелды. Ул остановил эго, наклонившись җиргә һәм схватившись өчен аяклар. Нигы нанес аңа три удара бу спину. Ул зарычал һәм кимеде. Нигы побежал буенча «болоту», преследуя исчезающую вдалеке фигуру Гвен. Крае күзләрен ул дип ике фигуры, алар отделились нче төркем һәм двинулись боком өчен увести аны башка урын. Нигы бежал, ничек заяц, барысы да әле «люгером» бүген кулымда.
  
  
  Гвен направилась к холму, белән, аның, алар кайтарганнар моңа кадәр бергә карадык, шоу. «Начар сайлау, - диде үземә Нигы. Анда булмады хәл итү спрятаться ... Гвен һаман иде шоке. Моның урынына ул белән отелем сарыф бу урынга күчерү һәм украсть машинаны. Анда мөгаен иде, нинди булса ключами бу приборной панельләр.
  
  
  Кечкенә Гвен Моррис иде, бик ерак, һәм ул беркайчан да доберется кадәр нах.
  
  
  Ике преследователей ны туктаткан кызны у подножия холма. Одина шулар тирәсендә толкнул аны, һәм Гвен белән криком больно кимегән. Ике напали на нах, кайчан Нигы килде. Бу халате, ул сездәге бер тирәсендә алар. Ул прицелился һәм җитештергән ике ату. Ул бәрде ih ике баш, аннары вытащил дрожащую кызны астыннан ih проволоки.
  
  
  - Килә, бездә әле тагын мөмкинлегебез бар, әмма мәңгегә йөгерергә!
  
  
  - Алмыйм, аягымны сындырган турында таш, алмыйм пошевелить.
  
  
  Сез барыгыз ...
  
  
  Нигы огляделся. Вдалеке ул күрдем прибывающих башка друидов. Кыз иде хокукы. Торак пункты россиянең иде мөшрикләрнең барысы. Тиздән аларга тагын һәм бу кешеләр.
  
  
  Гвен-дип елмайды:
  
  
  - Кит, зинһар! Минем исән калырга өмет бар, чөнки бу кешеләр минем. Кайчан алар монда, аның расскажу аларга берничә правдоподобных вакыйганы. Тик син китмә, Нигы, әлегә вакыт бар, умоляю сине! Исегездә Тотыгыз... Лондонда! Хәзер бездә бар гына син, Нигы, син тиеш саклап калырга, үзләрен теләсә нинди кыйммәт.
  
  
  Нигы повернулся. Ир-атлар приближались. Булмаган вакытны югалтмаска юкка, барыннан да элек, булмады вакыт сентиментальность.
  
  
  «Уңышлар телим», - диде ул кызга. Ул погладил аның рыжие чәч һәм китте темноту. Түгел останавливаясь, ул төшергән ак пәлтәсенекен өчен яхшырак слиться белән тенями.
  
  
  Бу йөгерү, ул пробормотал кызга белән шөгыльләнүче эго күбрәк да ишеткәнем бар:
  
  
  - Без әле очрашырбыз, кадерлем, поверь миңа!
  
  
  
  Алтынчы башлыгы.
  
  
  
  Нигы Картер заснул свинцовым йоклар. Ул урлаган башта машинасын, аннан мотоцикл һәм, ниһаять, иске велосипед, һәм алган двинуться алга таба көньякка таба, пересек барлык Хайлендс. Ул килде Инвернесс, ул укрылся иске паровозе һәм, ниһаять, алды утыра ала шул почта поезд кадәр Лондон. Бу тарафыннан " бар-төне буе һәм бөтен икенче көнне. Ул гына да түгел, алмас белән элемтәгә керергә Ян Трэверсом. Бу мөмкин түгел, дип әйтәләр, һәм бар иде приемника. Үзе Трэверс самолетта киңәш эму беркайчан да эзләргә эго бу Скотланд-Ярде. «Голос буларак, әле алар эсселектән», - дип горечью диде ир-ат. Алар курыккан, дип кемгәдер алдык контрольдә тотарга, хәтта бу җайланма, чөнки, бәлки, заказана карак пендрагон шулай ук привлек үз ягына берничә полиция хезмәткәрләре, алар шпионили артыннан.
  
  
  Нигезендә коду, ул Гвен взломала кара йорт, Трэверс тапкан
  
  
  «Задний керү». Димәк, иде надежда нинди дә булса рәвешле барып Блэкскейпа һәм ирешә ракета комплексы «заказана карак пендрагон». Бу код содержал
  
  һәм инструкцияләр өчен, Ника була, ул булырга тиеш иде, кичекмәстән отправиться бу Лондон, әгәр очрашу друидов да уңай нәтиҗәләргә китерәчәк. Нишлисең, ниндидер нәтиҗәләргә ирешелде, әйе, ничек кенә әле! Тик берни дә яхшы, кызганычка каршы! Джим Стокса иде мәет, Гвен булырга тиеш иде пленницей, әгәр алар әле үтерәләр аны; Номер Өч сбежал, ничек заяц өчен коткарып үз шкуру һәм барып Лондон бу ышану дәвам миссия.
  
  
  Шәһәр, һәрхәлдә никадәр эму иде, билгеле, тагын да түгел иде уничтожен атом ракетой Пендрагона, гәрчә ул угрожал уничтожить эго, әгәр алар барысы да тагын поместят яшерен агентлар шартларда эго үз. Димәк, бу иде блеф.
  
  
  Заказана карак пендрагон иде, артык ышана ахыргы җиңү өчен разыграть козырь беркетәләр. Һәм ул алды, шуннан рәхәтлек, тегүче эго побери! Эго кешеләр башта ритмын Стоукса, аннары Гвен. Алар алачак мәҗбүр итә, аның белән сөйләшергә ... иртәме-соңмы ...
  
  
  Әллә өчен хәзер бу имело зур әһәмияткә ия. Нигы тырыштым турында уйларга түгел Гвен. Ул гына өметләнгәнен, бу кыз ала саклап кала ала, бу кешеләр шактый озак үз болтовней бирү өчен, аларга берникадәр өстенлеге алдында преследователями. Монда Гвен бу алдык. Һәм ул шулай ук отель өчен, алар үтерәләр, аның, түгел, заставляя ee артык нык страдать.
  
  
  Прикрытие Ника иде, шундый ук кара йорты. Ә әлегә бу иде майоры Ральф Наоми, сәяхәтче, любивший гулять буенча «Хайленду» һәм кияргә твид. Ул вакыт тапты өчен бераз помыться һәм побриться. Кирђк була калса ђзер торсын ул югалтмаган шәүлә нче мыек, тик белми идем, пригодились иде алар. Бар иде, вакыт турында уйларга катлаулы маскировке. Һәм иде кебек бу алай түгел. Ул каршы мир (һәм Пендрагона) үз естественном рәвешендәге.
  
  
  Костюм Ника бу Баррогилл-Мур бигүк износился рәхмәт белому плащу, эго, ул защищало. Шулай булгач, хәзер ул шактый презентабельным.
  
  
  Бәхеткә, бар иде бумажник, тулы банкнот, һәм бу облегчило бурычын куйды. Оказавшись Лондонда, ул уйлап тапкан, ничек элемтәгә керергә белән Трэверсом. Ул сель бу почта поезд бөтенләй ташландык заднем отсеке.
  
  
  Кондукторы, шотландец белән меланхоличным зат, дип билгеләп үтте сезон бигүк туры килә өчен путешествий.
  
  
  Шулай итеп, хәзер Нигы спал. Ул спал, ничек мөмкин, йокларга солдат вакытында затишья шул булды. Һәм во сне ул набрался өчен күп көч әзер булырга киләсе.
  
  
  Поезд бер аша яңгыр һәм кар, участок туннели, виадуки, кырлар, сонные авылы. Эму кирәк иде үтәргә, тагын озак юл керткәнче ул җитәчәк вокзал Юстон Лондонда. Хәзер беренче тукталышы - Глазго.
  
  
  Ул шулкадәр измучен, дип отель шунда ук йокларга кешеләре вакытны әрәм итмичә. Шуңа күрә ул растянулся на сиденье һәм закрыл глаза, вакытында отделившись нче дөнья һәм эго уродства.
  
  
  Күпмедер вакыт узгач, (сәгатьләр яки минут?) Ул смутное аңладым поезд тукталды. Әмма ул перевернулся бу сиденье, бөтенләй онемев нче җыелмалары, һәм смутное уйладым, бәлки, поезд инде килде Глазго, һәм ул килде, бик тиздән. Һәрхәлдә, аның бу заботило, чөнки эму барырга туры килде кадәр Лондон. Бар иде купе тулысынча, һәм беркем дә эго түгел побеспокоил.
  
  
  Ул янә заснул, һәм аңа снилась Мельба О ' Шонесси. Шактый күңелсез нерсе.
  
  
  Мельба пела бу «Метрополитен», ә Нигы сидел бу кресле беренче планда рәттә.
  
  
  Кыз сђхнђгђ һәм запела эму тавыш белән һәм күз, полными страсти. Проблема иде шул, - дип Мельбе иде, бернинди кием,
  
  кеше итте прожекторами, ташладым ике якты луча света откровенными бу җырчының күкрәгенә. Күренеп ничек бу күкрәгенә дрожали һәм дрожали белән һәр югары ноона.
  
  
  Ниндидер мизгелдә Нигы басты һәм жестом бирде әй аңларга тиеш ул прикрыться.
  
  
  Мельба засмеялась һәм дәвам итте җырларга, аннары указала аңа пальцем һәм нәрсә диде. Нигы посмотрел үзенә һәм аңладым, - дип ул да голый. Һәм тавышы бөтен зал театр вскочил белән криком: «Хурлык! Оят!".
  
  
  Бу вакытта Нигы башлады просыпаться һәм тойдым, - дип, нидер алай түгел. Йокы растворился кебек, гадиләрдән булмый тәртибен башкарып, һәм ул тойдым, кемдер ишеген купе. Чынлыкта, бу вагон күр теләгенә салкын влажного пробасы һава. Гына мгновение. Ишек иде кичекмәстән ябык. Әле полусне Нигы аңладым түгел
  
  ул артык ялгыз. Ул ишетте җиңел скрип пружин. Кемдер сидел алдында. Нигы тотты күзләре ябык һәм сикергәли төре, - дип дәвам итә йокларга. Әлеге вакытка ул инде бик проснулся һәм ул тулы әзерлектә, әмма предпочел тикшерү үткәрергә түгел, показывая ee. Эму иде, шулай җиңел ачарга күзләрен һәм ел саен зат новичку күрү өчен, кем ул шундый. Моның урынына ул тотты ih ябык һәм уйлады бу хакта. Икеле иде контроллер. Башка пассажир? Тик бу шәхси купе. Поезд иде диярлек пустынен. Ни өчен, тегүче тик синнән, анда күп урыны, башка урында...?
  
  
  Нигы тойдым исе га брасс белән йѳзү. Исе, анда иде, нидер знакомое.
  
  
  Ул калдырдым, бу секундына. Биредә иде Plaisir de Paris. Аларга пользовалась нче сингапур кыз, әмма, әлбәттә, аларга пользовались күп кенә башка хатын-кызлар. Ничек дисклар, дип утыра киресенчә аңа.
  
  
  Хәтта последовавший өчен бу җиңел ишетелер иде миңа бик таныш. Ишетелер, ул һәрвакыт күңелле волновал эго, шелест нейлона турында нейлон, кайчан хатын-кыз скрещивает аяклар.
  
  
  Нигы сиздермичә ачты прорезь өчен күзләре. Әйе, аяклар иде нәкъ алда, һәм бу, һичшиксез, хатын-кыз.
  
  
  Озын һәм стройная, окутанная кара һәм бик ачык вуалью. Алар скрещены, һәм, чөнки ih иясе носила бик кыска юбку кебек, алар беркайчан да төгәлләнер.
  
  
  Аннары ул күрдем куллары. Озын, прозрачные, матур, белән алыми ногтями. Нервные һәм нетерпеливые куллары постукивают буенча сигарете, һәм вынимают аны. Исе төркия тәмәке щекотал эму ноздри.
  
  
  Аяклары килә, откровенные буенча нигезләмә колен Нигы аңладым, хатын-наклонилась алга өчен ел саен анда. Ул та, притворяться спящим, әмма бераздан аңладым, - дип эго уен бесполезна.
  
  
  Хатын-кыз дип:
  
  
  - Минемчә, мистер Картер аласыз перестать притворяться. Аны бик яхшы беләм, сез йоклыйсыз икән.
  
  
  Тавышы иде җылы, түбән, с акцентом мәдәни кеше.
  
  
  Нигы күзләрен ачты һәм посмотрел на нах. Ул гына да түгел, двинулся урыннан, әмма стилет иде инде чикләрендә досягаемости. Бәлки, эму стоило бу кулланырга, ә бәлки, юк. Әмма яхшырак иде, барысына да әзерләнергә.
  
  
  Ул одарил аның бер тирәли үзләренең иң обезоруживающих елмаю.
  
  
  - Минем, леди Хардести.
  
  
  Хатын-кыз белән килеште намеком бу улыбку. Әмма эго озын расчетливые кара күзләре бөтенләй елмая гына. Әмма алар өйрәнделәр Ника белән ачык кызыксыну белән.
  
  
  - Сез, чыннан да, молодец, мистер Картер. Син аласың булырга шулай дип саный?
  
  
  - Ә кем әле аның алыр иде шулай кызыксындыра?
  
  
  Нигы sel. Ул зевнул һәм эшләтеп җибәрде бармак бүген чәч. Һәр адым иде медленным, продуманным. У леди Хардести на коленях иде, шактый зур кожаная сумочка, һәм нетрудно күз алдына китерү саклый ул анда. Нигы выглянул крае глаза на матовую ишек ул һәм күрдем тәрәзә артындагы шәүлә кеше. Эре ир-ат, ул, мөгаен торды сагында.
  
  
  Леди Хардести янә скрестила матур аяклары һәм, нахмурившись, наклонилась к Нику.
  
  
  - Сез, әлбәттә, түгел отрицаете, сез Нигы Картер? Махсус агент америка оешмасы исеме астында AX? "Убийственное агентлыгы"?
  
  
  Нигы инде карар баш тартырга прикрытия. Һәрхәлдә, бу файдасыз. Әмма ул да теләгән идем, доставлять әй, артык күп удовольствия.
  
  
  «Мин берни дә отрицаю, - күңелле, - дип җавап бирде ул, - ләкин шулай ук түгел, признаю, минем сылу туташ». Бу укулар тапшырылды миңа иң иртә балачак минем седовласым әтисе, игелекле күңел, әйе саклый эго Ходайга көннең славе! Чыннан да, соңгы сүзләрен, алар ул прошептал миңа бу смертном одре иде шундый: «Улым, беркайчан да безгә караганда да признавайся!»
  
  
  Леди Хардести нахмурилась, дип булырга да тиеш иде угрожающим. Ул смочила иреннәре кончиком телен һәм Нигы билгеләп үткәнчә, аны түбән губа бик толстой һәм чувственной. Восхитительный авызы, влажный һәм искиткеч, ул подходил моңа красивому бледному затка белән идеаль төсе тире магнолии, лишенным макияжа.
  
  
  Ee чәч иде черными, ничек черек агач һәм җыелган, бу затылке бу катгый пучок.
  
  
  Күзләре дә бик черными һәм темными. Гомумән иде булса, мондый, дип наводило бу фикер турында учителе. Нәрсә отдаленное бу эго чагылышында, нидер пуританское! Бу янәсе, нәкъ түгел соответствовало эго известности! Нигы дип уйладым турында Трэверсе, ул аныћ аны ничек ужасную нимфоманку.
  
  
  Леди Хардести диде:
  
  
  - Сездә барысы да яхшы, мистер Картер. Ни дәрәҗәдә аның аңлыйм, сез булдык күрсәтергә высокомерие. Аның начинаю табарга сезне бик кызыклы, аңлыйсызмы? Бәлки, оят убивать сине ...
  
  
  - Сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ, бу, аны тулысынча сезнең белән килешәм, - диде Нигы. Ул башлаган лезть минутына. - Мин алам закурить ансыз Төрләренә күчерү
  
  Текстовый Тәрҗемә
  
  Исходный текст
  
  5000 / 5000
  
  Нәтиҗәләр тәрҗемә итү
  
  ул артык ялгыз. Ул ишетте җиңел скрип пружин. Кемдер сидел алдында. Нигы тотты күзләре ябык һәм сикергәли төре, - дип дәвам итә йокларга. Әлеге вакытка ул инде бик проснулся һәм ул тулы әзерлектә, әмма предпочел тикшерү үткәрергә түгел, показывая ee. Эму иде, шулай җиңел ачарга күзләрен һәм ел саен зат новичку күрү өчен, кем ул шундый. Моның урынына ул тотты ih ябык һәм уйлады бу хакта. Икеле иде контроллер. Башка пассажир? Тик бу шәхси купе. Поезд иде диярлек пустынен. Ни өчен, тегүче тик синнән, анда күп урыны, башка урында...?
  
  
  Нигы тойдым исе га брасс белән йѳзү. Исе, анда иде, нидер знакомое.
  
  
  Ул калдырдым, бу секундына. Биредә иде Plaisir de Paris. Аларга пользовалась нче сингапур кыз, әмма, әлбәттә, аларга пользовались күп кенә башка хатын-кызлар. Ничек ул дип утыра киресенчә аңа.
  
  
  Хәтта последовавший өчен бу җиңел ишетелер иде миңа бик таныш. Ишетелер, ул һәрвакыт күңелле волновал эго, шелест нейлона турында нейлон, кайчан хатын-кыз скрещивает аяклар.
  
  
  Нигы сиздермичә ачты прорезь өчен күзләре. Әйе, аяклар иде нәкъ алда, һәм бу, һичшиксез, хатын-кыз.
  
  
  Озын һәм стройная, окутанная кара һәм бик ачык вуалью. Алар скрещены, һәм, чөнки ih иясе носила бик кыска юбку кебек, алар беркайчан да төгәлләнер.
  
  
  Аннары ул күрдем куллары. Озын, прозрачные, матур, белән алыми ногтями. Нервные һәм нетерпеливые куллары постукивают буенча сигарете һәм вынимают аның бөтен игътибар үзәгеннән. Исе төркия тәмәке щекотал эму ноздри.
  
  
  Аяклары килә, откровенные буенча нигезләмә колен Нигы аңладым, хатын-наклонилась алга өчен ел саен анда. Ул та, притворяться спящим, әмма бераздан аңладым, - дип эго уен бесполезна.
  
  
  Хатын-кыз дип:
  
  
  - Минемчә, мистер Картер аласыз перестать притворяться. Аны бик яхшы беләм, сез йоклыйсыз икән.
  
  
  Тавышы иде җылы, түбән, с акцентом мәдәни кеше.
  
  
  Нигы күзләрен ачты һәм посмотрел на нах. Ул гына да түгел, двинулся урыннан, әмма стилет иде инде чикләрендә досягаемости. Бәлки, эму стоило бу кулланырга, ә бәлки, юк. Әмма яхшырак иде, барысына да әзерләнергә.
  
  
  Ул одарил аның бер тирәли үзләренең иң обезоруживающих елмаю.
  
  
  - Минем, леди Хардести.
  
  
  Хатын-кыз белән килеште намеком бу улыбку. Әмма эго озын расчетливые кара күзләре бөтенләй елмая гына. Әмма алар өйрәнделәр Ника белән ачык кызыксыну белән.
  
  
  - Сез, чыннан да, молодцы, мистер Картер. Син аласың булырга шулай дип саный?
  
  
  - Ә кем әле аның алыр иде шулай кызыксындыра?
  
  
  Нигы sel. Ул зевнул һәм эшләтеп җибәрде бармак бүген чәч. Һәр адым иде медленным, продуманным. У леди Хардести на коленях иде, шактый зур кожаная сумочка, һәм нетрудно күз алдына китерү саклый ул анда. Нигы выглянул крае глаза на матовую ишек ул һәм күрдем тәрәзә артындагы шәүлә кеше. Эре ир-ат, ул, мөгаен торды сагында.
  
  
  Леди Хардести янә скрестила матур аяклары һәм, нахмурившись, наклонилась к Нику.
  
  
  - Сез, әлбәттә, түгел отрицаете, сез Нигы Картер? Махсус агент америка оешмасы исеме астында AX? "Убийственное агентлыгы"?
  
  
  Нигы инде карар баш тартырга обложки. Һәрхәлдә, бу файдасыз. Әмма ул да теләгән идем, доставлять әй, артык күп удовольствия.
  
  
  «Мин берни дә отрицаю, - күңелле, - дип җавап бирде ул, - әмма хәтта признаю, минем сылу туташ». Бу укулар тапшырылды миңа иң иртә балачак минем седовласым әтисе, игелекле күңел, әйе саклый эго Ходайга көннең славе! Чыннан да, соңгы сүзләрен, алар ул прошептал миңа бу смертном одре иде шундый: «Улым, беркайчан да безгә караганда да признавайся!»
  
  
  Леди Хардести нахмурилась, дип булырга да тиеш иде угрожающим. Ул смочил иреннәре кончиком телен һәм Нигы дип билгеләп үтте эго түбән губа бик толстой һәм чувственной. Восхитительный авызы, влажный һәм искиткеч, ул подходил моңа красивому бледному затка белән идеаль төсе тире магнолии, лишенным макияжа.
  
  
  Ee чәч иде черными, ничек черек агач һәм җыелган, бу затылке бу катгый пучок.
  
  
  Күзләре дә бик черными һәм темными. Гомумән иде булса, мондый, дип наводило бу фикер турында учителе. Нәрсә отдаленное бу эго чагылышында, нидер пуританское! Бу янәсе, нәкъ түгел соответствовало эго известности! Нигы дип уйладым турында Трэверсе, ул аныћ аны ничек ужасную нимфоманку.
  
  
  Леди Хардести диде:
  
  
  - Сездә барысы да яхшы, мистер Картер. Ни дәрәҗәдә аның аңлыйм, сез булдык күрсәтергә высокомерие. Аның начинаю табарга сезне бик кызыклы, аңлыйсызмы? Бәлки, оят убивать сине ...
  
  
  - Сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ, бу, аны тулысынча сезнең белән килешәм, - диде Нигы. Ул башлаган лезть минутына. - Мин алам закурить ышанычлы дип син түгел, выстрелишь миндә?
  
  
  
  Ул кивнула.
  
  
  - Алга, продолжай. Тик сыный берничә уеннары да киңәш итәм. Әлбәттә, син дә аласың мине чыгарырга, тирәсендә строй, әмма бу сиңа ярдәм итмәячәк. Минем дүрт каравылчы.
  
  
  «Гиллис» анда, за дверью.
  
  
  - «Гиллис»?
  
  
  Ул ухмыльнулась.
  
  
  - Бу шотланд теле тел, ягъни авыл халкы. Бу очракта вооруженное күрсәтә. Пистолерос.
  
  
  Нигы закурил сигарету, күзәтеп барырга, винтом торган иде хезмәткәргә әйләндерү зажигалка бу орудие үлем. Ул башлады, дип уйларга әлеге гаджет кирәк булачак эму тагын килеп җиткәнче поезд бүген Лондон.
  
  
  Ул сунул зажигалка кире аның киңлеге һәм чыгарды глоток дыма.
  
  
  - Мин аңлыйм. Кыскасы, дим, янычары.
  
  
  - Әгәр сез предпочитаете. Ih исеме әһәмияткә ия түгел. Һәрхәлдә, бу дүрт көчле ир-атлар, һәм алар алган төгәл боерыклар үзеннән иремнең. Әлегә миңа әле тотарга ih контролендә, һәм алар билгеле бер дәрәҗәдә буйсына минем приказам. Әмма читтә моның пунктының ... ярар, аны тиеш дөресен генә әйткәндә, мин дә үзенә күрә узник. Аңлыйсың, сиңа булмас, бернинди файда, әгәр син попытаешься схватить мине саклап калырга аэцәйне? Әгәр аларга туры киләчәк үтерергә минем өчен заполучить сине, алар ясасалар, бу башка колебаний! Аның билгеле выразилась?
  
  
  «Бик аяз, хәтта булды, имтиханнар гадел», - дип килеште Нигы. - Проблемалар күктә, әйе? Башка сүзләр белән әйткәндә, заказана карак пендрагон бөтенләй ышана мадам заказана карак пендрагон. Кыскасы, сез перейдите бу поводке.
  
  
  Леди Хардести вынула тирәсендә сумкалары алтын портсигар, вынула сигарету һәм сунула аның авызы, аннары бераз наклонилась к Нику, игътибар белән экрандагы артыннан.
  
  
  «Син бик тиз аңлыйсың», - пробормотал ул. - Миңа әйттеләр, сез бик умны. Син дә матур, тиеш дип танырга, нәкъ шулай, ничек сине описали.
  
  
  Нигы закурил ee сигарету һәм вдохнул аның нәфис пешкђн. Эму туры килде, дөресен генә әйткәндә, үзенә, бу хатын-кыз расстроила аның. Хәтта ул вакытта смертельной куркынычы белән диярлек неизбежной вероятностью булырга убитым һәм выброшенным тәрәзә аша вакытында поездлар хәрәкәте, хәтта хәзер ул мәҗбүр була дөресен генә әйткәндә шул, бу хатын-кыз киңәш советуем аңа зур притяжение. Ни өчен? Эше генә түгел, аның матурлыгы. Нигы белми йөзләгән матур хатын-кыз. Юк, рәхмәт, бу уңайлы фигуре, бледному овалу, моның бархатным глазам, смутное көнчыгыш. Нәрсәдә ук заключалась эго көч? Әлбәттә! Бу бик тырышам, «сексуальная җәлеп итүчәнлеген». Леди Хардести иде шлюхой, һәм ул выделяла ту аеруча жидкость белән шөгыльләнүче беркайчан да ускользает нче чын ир-атлар. Ул источала секс буенча һәр поры.
  
  
  Тулысынча өчен estestvenno, бу ир-атлар виляли хвостами өчен аның спиной кебек этләр белән янәшә самкой бу течке!
  
  
  Эго гамәли баш миен подсказывал аңа, бәлки, ул файдалана алмый даими голодом гүзәл ханымнар.
  
  
  Шулай булгач та, ул үз-үзеңне тотарга ахмаклык, ә соры клеточки эго баш мие эшләде мин артык-ким приятных лазеек. Ул диде әй,:
  
  
  - Мин бик рәхмәтле сезгә, миледи, булганыгыз өчен, польстили тщеславию умирающего. Тик йөрәктән бераз поинтересоваться, кем бу кешеләр?
  
  
  Леди Хардести облокотилась спиной бу спинку, сбросила идәнгә бераз пепла һәм янә скрестила аяклар. Ул кайчан књрсђтте ка Ника, аның бик кара күз алдында иде, нинди булса да исәпләү. Кинәт ул, киресенчә, карар кабул итте.
  
  
  «Бәлки, сиңа яхшырак сөйләшергә минем белән керткәнче сине убьют», - диде, ниһаять, ул, әзерләп дим бу зат белән кечкенә гримасой. -
  
  
  Хәер, аның гына танышуыма, сезнең белән, миңа оят убивать мондый мондый тирән белемле экземпляра-диделәр. Зряшняя трата! Моның өчен аны отель иде тәкъдим итә, сезгә некоторую мөмкинлеге.
  
  
  Бик мөмкин, дип, сез дә проявите үзен лаеклы, һәм шул вакытта, бу начар безнең өчен ике.
  
  
  Нигы дип елмайды.
  
  
  - Шикләнмим. Махсус минем өчен. Әлбәттә, аның төшенчәсен генә тотам, сез имеете күз алдында, әмма әгәр бу нәрсә ярдәм итә ала, миңа калырга исән, ышандырып әйтә алам, нәкъ сезнең, бу шулай. Әйә син теләмәсәң аңлатырга миңа, нишләргә?
  
  
  Ул понизила тавышы.
  
  
  - Сылу, анда да двигайся, берни ди. Тырышыгыз, чиста удрученным, побежденным. Хәзер аның барам һәм поговорю кеше белән, ул сагында тора, за дверью, чөнки ул инде задавался мәсьәлә, монда бара. Онытырга ярамый, бу слуги иремнең түгел, ә минем. Генә бул глупцом, югыйсә алар убьет безне ике!
  
  
  Ул встала һәм постучала бу пыяла. Ишекне тиз распахнулась, һәм Нигы күрдем начар одетого бандита бу тканевой кепке. Ул шунда ук уставился ка Ника һәм хатын-кызны парой размытых синих зрачков. Астында курткой иде видным клапан кобуры пистолетын.
  
  
  Номерны Өч түгел, дип җавап бирде караш янычара. Ул та карарга пол белән растерянным төре ролен уйнарга побежденного һәм отчаявшегося кеше. Ишек шунда ук ябып куйганнар өчен хатын-кыз, һәм ул ишетте ih шепот холлында.
  
  
  Нигы башлады тиз уйларга. Бәлки, эму, чыннан да, проблемаларны да кулланырга хәлне һәм повернуть аны үз файдасына. Леди Хардести иде испытательном гамәлдә, ул да бу признает. Күрәсең, ул түгел иде, яхшы мөнәсәбәтләрдә ире белән.
  
  
  Иң делле, аның өчен бу хатын-кыз булырга тиеш иде әлеге занозой бу эго үткәргән вычисления. Белән эго абруе кадерле икән (ә Нигы иде ышанам ки, бу репутация, артык атказанган, ул бик яхшы белә идем, нигә хатын-кыз предпочла озайтырга эму тормыш), ул чыннан да түгел, һавадан бедного Пендрагона матур күренү. Бу кеше потенциаль булырга мөмкин иде серийным убийцей, әмма ул предпочитал, кешеләр күргән бу nen благодетеля, бәхетле ире һәм әтисе гаилә. Кличка рогоносец туры килми шул, кем җәфа чигә манией бөеклеге.
  
  
  Мондый хатыны заказана карак пендрагон, һичшиксез, бар иде рогоносцем. Ни кљтђргђ теләсә кайсы проститутки?
  
  
  Бу бик теләсә нинди проститутка ... Нигә заказана карак пендрагон әле үтергән аны? Ни өчен? Иң делле, ул хәтта өйләнә анда кабаттан! Әлбәттә, сәбәпле, страсти, әгәр эму җитми барлык билгеләре мужественности. Әйтик? Бар иде бер генә сәбәбе: бу хатын-кыз белсђм артык күп. Ул керде дөрес түгел, разведясь, һәм ул озак көттермәде. Турында, әй, кыен түгел иде шантажировать эго, угрожать шул, ул белсђм, әгәр ул женится анда кире. Ул, булырга тиеш, файдаланды иске, яхшы скрытую системасын шантажа яки нәрсә кебек. Һичшиксез, ул бик отель чыгарга кияњгђ, чөнки отелем алырга свой кусок. Ул кунакханәләр бүләргә аның белән әлеге зур, опьяняющую хакимият өстендә дөньясы! Һәм ул мәҗбүр була, яңадан үз планнары алдында зат тарафыннан янаулар. Тавышы ни өчен ул аны әле үтергән ... өстәвенә, үлем мадам иде нехорошим эш өчен кем выдавал үзләрен өчен спасителя дөнья! Шуңа күрә ул өйләнә, анда кабат өчен мәҗбүр итә аны замолчать, шулай ук бирде әй билгеле бер азатлыгы, һәрхәлдә, чикләрендә длины поводка.
  
  
  Нигы поморщился. Әгәр торак пункты россия омтылышлары барып чыкмый һәм заказана карак пендрагон, чыннан да, яулады, ул дөнья господство, сау бул, леди Хардести! Ул булса, һәм көн дә прожила!
  
  
  Һәм ул булырга тиеш, кирђген белсђм. Шлюха яки шлюха түгел, ул чыннан да түгел иде дурой, һәм, әлбәттә, ул әзерләгән некоторую яклауга һәм төзеде үзләренең яхшы планнар иремне, приговоренного к инвалид коляскасына һәм неспособного бирергә әй, алар бирүен үтенә һәм җенси удовольствия, алар менә шулай нравились.
  
  
  Нигы алган әче улыбнуться. Хәзер картина прояснялась. Күз алдыгызга китерегез нимфоманку, похожую бу привязанную к инвалидка. Моннан тыш, гордый, деспотичный инвалид, страдающий манией бөеклеге, ул требовал уңай мөнәсәбәт һәм, дип уйлаган, хәтта иң невинный флирт пятном үз булган еш!
  
  
  Номерны Өч тихонько засвистел. Ул башлаган испытывать берникадәр соклану әлеге хатын-кыз белән шөгыльләнүче шулай салкын уйнадым ут белән. Ничек леди Макбет!
  
  
  Леди Макбет. Тагын бер кубик головоломки скользнул урын һәм Нигы щелкнул пальцами, возбужденный һәм удовлетворенный. Әлбәттә, этакая леди Макбет өскә таба аяк. Мадам Хардести түгел отель өчен ире сикергәли дөньясы. Ул кунакханәләр өчен ул захватил хакимият, әйе, ул отель өчен ул сумасшедший шантаж, ул әзерләгән, бетереп эму, әмма аннары ул намеревалась өчен, кемдер башка урын алды, аның ире. Кем доставит әй, күбрәк удовольствия караганда, бу бедный калека, кем удовлетворит барысы да аның бирүен үтенә һәм җенси ихтыяҗларын. Ахыр чиктә, бу бик гади, шулай түгелме? Гади һәм аңлашыла, әмма тормышка ашырырга нетолько. Заказана карак пендрагон отель үз үлеме хатын-кызлар, тик әле карар җиңә курку алдында ул ќђнќал куптарып. Ә леди Хардести планировала кирәкле моментта белән дөрес сообщником үтерү, үз хатыны!
  
  
  Кыскасы, бәгырь иде әле икенче ире. Әйе, шундый ук уңыш бу җебе булырга дыра бу броне. Дисклар ахиллесова пята, бу аны Трэверс шулай кайнар өметләнгәнен. Бу булыр иде.
  
  
  Өчен пыяла белән каплый башлаганнар Нигы нәрсә ишетте һәм аңладым, бу ике бәхәсләшәләр. "Гилли"
  
  
  Ул кричал, дип «Лэрд» теләмәс идем, моңа да теләмәс идем башка.
  
  
  Җаваплар леди Хардести походили бу ругань. Тагын бераз гневного ворчания белән чагыштырганда, ир-атлар; аннан соң ике кытай күләгәдә бу мгновение биеделәр алдында матовой дверью. Ниһаять, ручка башыннан акрын вращаться.
  
  
  Нигы перевел рухы. Бөтенләй ярамый упустить бу неожиданную мөмкинлеге!
  
  Ул дип. Кайчагында ир-атка әле иң странным итеп хезмәт итәргә, үз Ватанында һәм человечеству ...
  
  
  Ишек ачылды, һәм Нигы приготовился пожертвовать үз добродетелью.
  
  
  
  Җиденче башлыгы.
  
  
  
  Леди Хардести кабат керде купе. Ул авыр дышала булды әле бледнеет иртђрђк. Гнев, дулкынлану, курку? Әйтергә кыен. Ул мгновение прислонилась к косяку, әнисенә карап, аңа үз длинными черными күзлегеннән. Аннары ул повернулся бетерү өчен внутреннюю защелку. Хәзер алар икесе дә заключенными.
  
  
  Көпчәкләре жалобно завизжали, кайчан поезд кискен повернул.
  
  
  Нигы зажег плеер. Хатын-кыз авылы янђшђсендђ һәм достала алтын футляр. Ул кайчан чыкты, ул кадерләп несла үзе белән сумка.
  
  
  Нигы протянул әй, зажигалка, - диде үзе, булыр бик җиңел повернуть бу винтик һәм смести бу зат шундый матур һәм куркынычы. Ул обхватила куллары белән ялкыны һәм књрсђтте үз чыгару күзләренә. Ул янә укыдым бу взгляде кызыксыну һәм исәпләү, плюс тагын нинди-дип дип-дип, икенчесе: теләк. Теләк һәм азарт.
  
  
  Нигы сунул зажигалка минутына.
  
  
  - Шулай итеп, кебек, эш янында каршылаячак сезнең иптәшләр буенча уеннарга? Теләсә нинди дә риза түгел? Аны ишеттем, син повысила тавышы ...
  
  
  Ул кивнула.
  
  
  - Минем, кызганычка каршы, бик ограниченная хакимият алар өстендә. Алар кунакханәләр үтерергә сине монда берьюлы һәм выбросить синең гәүдәсен бу тәрәзә. Аның убедили ih подождать, һәрхәлдә, әлегә шулай. Аңа, диде, - дип җыенам отвезти сине к Пендрагону исән. Аңа, диде, - дип ирем предпочел иде бу. Әлбәттә, солгала. Ул тели, син үлә, һәм мөгаен. Ул протянула кулын положил аны кулын Ника, ощупывая эго мускулы, тегесе генә подергивался бу ноздрях. Ул шулай ук сузил күзләре һәм поджал иреннәре. -
  
  
  Аңлыйсызмы, - дип дәвам итте ул бик ласковым тавышы. - Мин инде рискую сыч сине. Әгәр ни дә булса дәвам итсә дә, заказана карак пендрагон беркайчан да мине кичермәс. Алар әйттеләр эму, сез бик куркыныч, һәм күз алдына китерегез җитди угрозу өчен эго проектлар. Ул боера аларга, миңа үтерергә сине гашыйк.
  
  
  Белән естественным диярлек рассеянным төре Нигы положил кулын бер тирәсендә, үз түгәрәк колен. Бу иде неважный жест, дружественный буенча намерениям. Әмма ул тойдым легкую дрожь һәм аңладым, әлеге хатын-кыз чувствительна барлык өлешләрендә үзенең тән.
  
  
  Каян булыр иде, сез аңа безгә прикоснулись, ул шунда ук әзер иде воспламениться. Өчен estestvenno, әгәр дә ул иде нимфоманкой. Әмма исәпкә алып, әлеге үзенчәлеге, удовлетворить аны бик кыен. Нигы тойдым бик кыска этәргеч сострадания аңа, тик аннан бик тиз оттолкнул аның. Ул онытырга тиеш түгел, хема ул иде. Һәм ул булырга тиеш түгел онытырга бу убийственные күзләренә өчен демонической маской. Хәзер ул ышанам, ул дьяволица.
  
  
  Леди Хардести закрыла күзләрен кайчан Нигы кагылды, аның колена.
  
  
  Бу мгновение ул закрыла ih, һәм ул дип аны:
  
  
  - Һәрвакыт сөйли алар турында. Әмма алабыз микән без белергә, кемнәр алар?
  
  
  Әгәр дә ул ала ала берсе нах нинди дә булса мәгълүмат кадәр любовной иде: сугыш, шулкадәр яхшырак. Теләсә кайсы детале, хәтта иң кечкенә, иде эму файдалы. Шарты белән, ул проживет шактый озак өчен кулланырга.
  
  
  Ул, ул иркен эго нең быстрым ответом.
  
  
  - У Пендрагона бар тарафдарлары бөтен ачык бассейн. Вашингтонда, әлбәттә, да.
  
  
  Һәм ул тотты да сезне һәм сезнең оештыру астында аерым књзђтње. Ул белә премьер-министры мөрәҗәгать итсә сезгә ярдәм сорап, ничек гына алачак ультиматум. Һәм һәрвакыттагыча угадал. Ничек гына без белдек, сез исчезли, безгә түгел, кирәк күп вакыт булсын, күз алдына китерү, сез появитесь Англиядә яки Шотландия. Тавышы нигә ирем җибәрдем мине җыелышы бу Баррогил-Мур. Аңа иде үзенә приманкой, һәм сиңа сөйләшергә кирәк булган өчен минем последовать.
  
  
  - Мин аңлыйм.
  
  
  Ул янә књрсђтте аңа, һәм нәрсә блеснуло аның күз алдында, нидер кебек темного пламени.
  
  
  Нигы позволил үзенә тагын бераз задержаться, положив кулын всякому племени, һәм эго бармак сак коснулись бархатистого бот. Леди Хардести вздохнула һәм откинулась элек, прислонившись спиной к сиденью. Нигы ощутил тантана. Бу хатын-кыз иде кебек наркоманка! Ул тотты да, аны контрольдә хәзерге вакытта, яки якын. Барысы да эму кирәк иде", - дип әйтәләр, бу дөрес разыграть үз картасы. Ул отвергла охватившее аның теләге, бераз поспешно заговорив.
  
  
  авыр дыша, һәрвакыт ябык күз, озын ресницы дрожали, һәм отбрасывали темные күләгәдә аның бледные палочки.
  
  
  «Әйе», - вздохнула ул. - Сез килде очрашуга, әмма алай түгел, без ничек дип уйлаган идек. Һәм син клюнул...
  
  Ee духи, катнашмасы эссенции һәм плоти, щекотали эго ноздри һәм тревожили хисләр эго. Нигы тойдым көчле теләк, тик попытался подавить эго, көч ихтыяр. Ул бик тырыштым уңышка ирешергә. Бар иде, вакыт, юл иде, тагын озын-озак тәнәфес ... Ул искә төшерде, җыр алды бу утесе. Сладкий тавышы Гвен Лейт. «Чөнки бездә барысы да бар әле яхшы яңалыклар өчен, тыңлау, дип карарга ...»
  
  
  Ул продвинулся алга, тагын бераз һәм, дип сорады ee:
  
  
  - Син сделала белән кыз?
  
  
  Беренче эксперимент. Әгәр хатын-кыз подпрыгнула һәм отодвинулась, бу инде, дип Нигы түгел проявлял аңа аерым үзенә тартып тору.
  
  
  Әмма хатын-кыз түгел вздрогнула. Ул вздохнула һәм янына аңа лизать, скользя бу сиденье.
  
  
  «Ул әле исән», - диде ул тихим тавышы. - Әгәр ул безне побеспокоит, бәлки, аның белән барысы да яхшы булачак. Әлбәттә, алар заставили аны сөйләргә. Тавышы ни өчен без белдек, сез направлялись бу Лондон.
  
  
  Нигы тойдым, ничек эго нервы сжались, закон проектын тәкъдим итеп, алар ясарга тиеш иде бу храброй кыз алу өчен нчы нах бу мәгълүматны. Әмма ул проигнорировал бу та шарить кулы буенча бедру.
  
  
  - Мин аңлыйм. Миңа җиңел иде, кызык, ничек сез мине тапкан.
  
  
  - Ярар, бу алай түгел wouldnt кыен. Һава торышы иде, бик начар өчен оча. Моннан тыш, Хайленда юк даими авиалиний. Бу поезд казался иң вероятным, өстәвенә, бер-бер тирәсендә безнең кешеләрне күреп, сез ничек нартларда бу nen бу Обане. Шулай итеп, без, барышлый шушы кечкенә генә станция. Начальнигы станциясе одина тирәсендә безнең, ә кондуктора сатып алдык мул итеп чаевые. Күрәсез, моннан да җиңел эш юк. Әгәр сезнең купе булачак пустым, кайчан поезд прибудет бу Лондон, беркем дә берни дә әйтер. Ооооо !!!
  
  
  Стон раздался, кайчан гына карый Ника үсеп, шактый югары өлешендә бот ханымнар. Хәзер леди Хардести башлады дрожать, ничек эпилептик, аның шея выгнулась элек, аның күзләренә иде устремлены бу потолок, тик күрмәдем аны.
  
  
  Киресенчә, ул иде корбаны, ә Нигы - мучителем. Номерны Өч пошевелил эго кулы белән, ә ул схватила ee, всхлипнув. Ул ухмыльнулся. Хәзер бу хатын-кыз, ниһаять иде эго хакимияте. Соңрак барысы да үзгәрәчәк, тик хәзер ...
  
  
  - Алар белән кыз ясадык? - дип сорады ул тихим бесстрастным тавышы.
  
  
  Киресенчә, ул спрашивал аның һава торышы турында. Ee ревматизма ул шулай ук алынган хис-кичерешләр.
  
  
  Кебек, ул да һава торышы турында сөйләде.
  
  
  - Пытка змеей. Бу бик нәтиҗәле, аны да иде моның шаһиты. Уйладым, чөнки начар үзен тоям, тик сопротивлялся бик яхшы. Oni бүләргә аның догола һәм выпустили змею белән шөгыльләнүче башлады ползать, аның буенча. Ул түгел иде ядовитой, әмма ул моның белмәгән һәм алмады сопротивляться.
  
  
  Агент AX белергә, ничек үз-үзеңне тотарга чаралары тиешенчә теләсә нинди вакытта башка хђл. Нигы мизгелдә иде валуном самообладания һәм самообладания.
  
  
  Ул гына да түгел, пошевелил безгә бер мускулом һәм выказал безгә малейшего хисләр.
  
  
  «Неприятное дело», - коры диде ул. Тик бар иде безумное теләк задушить аны.
  
  
  Ул берни дә түгел диде, һәм Нигы дип дәвам итә шул ук бесстрастным тоном.
  
  
  - Хәтта сез терелђй яндырганнар, Джима Стоукса түгел, бик рәхәт ..
  
  
  Дип уйламыйсызмы янында каршылаячак сезнең друидов бераз авыр кешедә? Хәтта даирәләрендә үз друидов иде, кемдер, кем выражал үз неодобрение, һәм кортлардан.
  
  
  «Әйе», - признала ул. - Бу бик хата, бик зур хата. Ирем впадет бу ярость, кайчан белер. Бер караганда, центурионов килде, башын идея накормить Стокса дару өчен ул выглядел мертвым. Ул булыр иде «принесены үз корбанын» ка кресте, берни чувствуя.
  
  
  Безнең кешеләр бу впечатлило иде. Чынлыкта, аның максаты-заключалась шул булсын җитештерергә тәэсир гына, сезне һәм подтолкнуть сезне следовать өчен минем. Моның урынына доза анестетика тоелган иде, һәм ул проснулся мизгелдә горел. Чын неразбериха, һәм заказана карак пендрагон булачак ярсыган. Бу чыннан да бирми яхшы тәэсирләр калдырды.
  
  
  Чөнки без дә варвара ...
  
  
  Юк? У Ника иде яхшы идея бу уңайдан, әмма ул да күрсәтте ih. Әгәр дә бу түгел иде варвара, алар бик яхшы булыр иде заменой, әлегә чын табыш!
  
  
  Леди Хардести прижалась к аңа лижет. Ул күзләрен ачты һәм пристально књрсђтте аңа, аннан сызып ќибђргђндђ:
  
  
  - Ә хәзер перестань сөйләргә. Токионың мине.
  
  
  Бар иде нах ике йомшак горящие иреннәре. Ул яростно напала аңа, кусая эго авызы кадәр кан. Нигы дип уйладым: «Ястреб беркайчан да булыр иде, бу да доверил, хәтта әгәр дә аның яшенә шактый озак булсын, әйтергә эму!»
  
  
  Ул встала һәм мгновение авыру сняла үзенең кара күлмәк. Аның астында гына иде бюстгальтер. Ул эго дә төшергән һәм ташладым бу почмагына. Аның күкрәк иде маленькими һәм каты, ә соски жесткими теләк. Ул поднесла ih ко рту Ника һәм умоляюще диде:
  
  
  - Токионың мине монда ... Ах, токионың мине монда! - Аннары өстәде: - Ышанам, син дип, мин ищу ... Бик ышанам, чөнки ул вакытта барысы да, барысы да решится. Әгәр син сможешь мине удовлетворить, димәк, син хорош бөтен, Нигы Картер! Аны күп еллар турында ишеттем сиңа һәм твоих подвигах. Сез хәзер биредә. Түгел подведи мине, чөнки, әгәр син нәкъ менә ул, кемгә, аның ищу ... Син получишь мине, ул вакытта син убьешь Пендрагона минем өчен! Тик башта тик синнән минем!
  
  
  Нигы көрәшкән үзе белән саклап калу өчен тагын да ачыклык һәм тагын да ачыклык үзенең баш мие. Бу нетолько. Бу висках пульсировала кан. Ул наклонился өчен поцеловать бу ак плоть, һәм ул задрожала.
  
  
  Бу иде огненный электрический чыбык, покрытый бархатом. Ул та, ласкать аның белән раздражающей медлительностью, әлегә свел аның белән акыл.
  
  
  - Турында, зинһар! Хатын-кыз зашипела. - Зинһар, Нигы! Миндә ирләр күп иде, тик беркем дә алмады бүләк итә миңа, бәхет, аның аның ищу! Кайчагында аның схожу белән акыл!
  
  
  Ул кимегән алдында тезләренә, аның авызы сжался бу мучительном спазме.
  
  
  - Умоляю, бир миңа килгәндә, мин телим! Аның булам синең рабыней!
  
  
  Не җыйдым пальцами ул пыталась сорвать белән аның күлмәк, рыдая.
  
  
  Номерны өч ышанычсыз инде шактый озак. Ул үтерү белән янап, көчли аның белән көч гориллы; башка малейшей дөньяга килә, башка малейшей жалости. Бу мгновение ул оныткан турында миссия турында Ястребе турында Пендрагоне һәм оборудова дөньяда. Барлык растворилось бу кш тумане животной страсти. Ул иде зверем, ә ул - зверем. Ул бросила үзен сериясе криков удовольствия, һәм больно сөйләде эму мең әйберләр, алар ул хәтта ишеттем. Ул гади яратты, аны нык белән гневом теләп разлучить сл. Ул җавап белән растущим безумием. Ул эго укусила, һәм ул аны да. Ул удовлетворенно засмеялась һәм янә укусила аның. Ул алды, аның белән ненавистью, сукыр ненавистью белән намерением причинить әй авырту. Һәм ул смеялась һәм плакала бер үк вакытта һәм барысы да вакыт кусала эго. Һәм ул аны иде.
  
  
  Әмма ниндидер мизгелдә Нигы шталь доминировать һәм прекратила ярость белән шөгыльләнүче артык иртә присоединяется иде эго карата бәяләмәсе. Күнегүләр йоги шулай ук белделәр, эго обусловливать җенси акт командада. Хәзер эму кирәк иде, бөтен эго тәҗрибәсе.
  
  
  Тренировкалар итәр господству өстендә зверем.
  
  
  Һәм, ниһаять, ул аңладым җиңү яулады. Эму алдык удовлетворить бу ненасытную нимфоманку.
  
  
  Әмма аның реакциясе отбросила да, бросив эго бу китердемме.
  
  
  Леди, чыннан да, закричала. Ул впал бу конвульсию, издал протяжный крик, звериный стон. Өчен Ника иде бу иң пронзительный крик, ул кайчан булса ишеттем мондый вакытта башка хђл.
  
  
  Нигы прикрыл әй авызы кулы белән, өчен, ул тукталды, ләкин ул укусила аның һәм дәвам итә стонать.
  
  
  «Боже мой, алар ишетер ул, һәм беренче планда вагоне ...» - диде ул үзенә белән некоторой тревогой. Әмма борчый иде эго түгел, кондукторы.
  
  
  Секундой соңрак ишек иде выбита центурионами Пендрагона, алар моңа кадәр терпеливо көткән коридорда. Алар кергән купе. Нигы дип уйладым турында мимолетном видении бу парлар друидов бу «болоте», һәм эму", - дип әйттеләр һәрвакыт тәңгәллек, тулы парадоксов. Ул чак өлгерде уйларга бу хакта ничек кинәт нидер твердое ударило эго буенча черепу, һәм ул погрузился иң темное небытие. Соңгы өлешен секунд барып, ничек ул утонул әйтте үзе, - дип заказана карак пендрагон хәзер возненавидит эго тагын да күбрәк. Хәзер ул убьет һәм үз хатынын гына түгел, ә сине. Икенче яктан, ул һәрвакыт эго намерением, шулай түгелме?...
  
  
  Нигы Картер кинәт шунда гына аңына килгән. Ул шунда ук аңладым, кайда ул, дип хәбәр булды. Ул бер һәм лежал зат аска таба идәндә, вагон. Поезд та, көпчәкләре тиз гремя кебек иде. Нинди булса, безгә иде Нигы, ишек ябылган, һәм матовым пыяла белән каплый башлаганнар виднелась шәүлә стражника.
  
  
  Ул sel һәм почесал затылок. Аныћ исђбендђ кала иде бары бер: һәрхәлдә, ул әле исән. Ул усилием басты. Аның кот очкыч хәл-авыру гол.
  
  
  Ул билгеләп үткәнчә, эго яхшы обчистили. Корал, әлбәттә, юк иде. Безгә Вильгельмины, безгә Гюго. Әйе, могҗиза, алар мөмкинлек бирде аңа тотарга ih шулай озак. Әлбәттә, леди Хардести убедили ih калдырырга бу әй, ул шөгыльләнә алачак, аның белән үтәргә язсын. Иң делле мадам иде тулысынча ышана, үзе ...
  
  
  Поезд та, юлга төнге.
  
  Бәхеткә, алар забрали бар тәмәке яки зажигалка, азык-төлек ih боже. Шулай булгач, смертоносная штуковина дә бик ярап куя иде, тагын килеп җиткәнче бу Лондон. Алдан көтелгәнчә.
  
  
  Ул минем янга килеп, к көне һәм татып карады ручку. Защелка иде сломана, әйе, ләкин тышкы якта алдык починить йозак. Чынлыкта, ишекне түгел сдвинулась безгә дюйм.
  
  
  Әмма эго, омтылышы гына калды незамеченной. Чынлыкта, ишек шундук ачылды тышкы якта, һәм Нигы берәүдә, дип карый, кара пистолетын. Шул
  
  
  «Гилли» иде ул, шулай ук, иң, аның элек бар иде врасплох. Ул взмахнул корал һәм рявкнул:
  
  
  - Кайт инде ... да пытайся шутить, әгәр теләмәсәң, без синең мозгом испачкали бу матур келәм.
  
  
  Нигы попятился.
  
  
  - Гади, дружище. Аның, дип уйламаган идем барам казанда вагон-ресторан перекусить.
  
  
  Ир-ат алган рассмеялся улыбнуться.
  
  
  - Түгел сомневайтесь, без позаботимся турында каршылаячак сезнең аппетитах. Хәзер отойди һәм тот авызы на замке.
  
  
  Ул толкнул ишек лижет, һәм Нигы дип билгеләп үтте ул привязал ручку икенче яктан веревкой яки күбрәк булса, мондый система.
  
  
  Бердәнбер аның артыннан, ул леди Хардести калдырды купеда иде аның йомшак духи һәм онытылган спальный капчыкка бу сетке. Алар онытканнар, кайчан утащили сл. Нигы потянул аны аска таба һәм поспешил ачарга. Булса иде корал ...
  
  
  Корал түгел иде. Гади туры килми, һәм дьявольская маска. Нигы вздохнул. Димәк, ул догадался. Дьявола уйнады леди Хардести. Ул китте бераз күтәрергә оконное пыяла. Белән, бу яклар да булмады, өметләр, чөнки поезд да бер. Ул да әле үзен начар хис итә побитым. Алар үтерәләр эго берьюлы, һәм бу бик ялгыш, хата, белән шөгыльләнүче кайбер иде фатальной. Кем өчен булса, ә бәлки, барысы өчен дә. Шарты белән, ул алачак кулланырга бу хатасын үз мәнфәгатьләрендә.
  
  
  Хәзер поезд кружил буенча холмам. Нигы уставился көннең враждебную тьму. Ул әле бик аз. Ул башлаган планнар төзергә. Әлбәттә, алар шунда киләчәк. Әлбәттә, алар сайладылар эшләргә, бу буш отсеке өчен ih беркем дә дип билгеләп үтте. Үтерү - ул да булса, нәрсә эшләргә кирәк ачыктан-ачык, шулай түгелме? Әлегә бригадасы поездлар иде ih читтә, алар кунакханәләр ввязываться бу җинаять һәм обвиняться бу соучастии.
  
  
  Ул откинулся бу сиденье, закурил тагын бер сигарету һәм шталь көтәргә. Хәзер аның баш барысы да билгеле иде. Булсын алар килә, булсын киләчәк, мөмкин кадәр тизрәк.
  
  
  Алар килгән аша биш минут. Ih иде, өч кеше, өчесе дә зур һәм көчле белән кожей затлар выжженной кояш һәм непогодами белән зур мускулами, растягивающими җиң сызганып эшкә кереште. Алар керделәр һәм эшнең асылын әдәпле яптылар, үзе артыннан ишекне. Одина тирәсендә алар, күрәсең, лидеры вәкиле төркем прислонился к көне, һәм заговорил аның белән. Башта ул взглянул үз кул сәгатьләре, аннары пробормотал нидер төньяк шотландском сленге, аның Нигы да аңладым. Ул каласың неподвижным, чөнки түгел иде инде спровоцировать опрометчивый жест белән беркетәләр. Һәм ул теләмәгән өчен эго связали яки заткнули эму авызы. Шулай итеп алар испортили булыр иде барысы да эго планнары.
  
  
  - Синдә ривненской биш минут, - диде эму ир-ат көне. - Гади, сэр, шәхсән без берни дә юк каршы сезне. Без гади үтәргә тиеш, үз бурычы. Сез - заноза казанда үткәргән вычисления безнең Лэрда, сез юкка чыгарга тиеш.
  
  
  Җиңел түгел, дөрес микән?
  
  
  Нигы кивнул югалтмыйча, самообладания.
  
  
  - Миңа да кызганыч. Приветствуйте Лэрда һәм поблагодарите эго нче минем исеменнән рәхмәт сүзләрен җиткерде. Бу, чыннан да, изысканно кебек положено великому джентльмену.
  
  
  Өчесе дә уставились аңа. Бер-бер диде:
  
  
  - Нинди сугышта күрсәткән батырлыгы! Кызганыч, сез дә безнең белән, ә каршы безгә. Батырбәк егет юнәлә иде безгә файдага гына.
  
  
  Нигы белән генә елмаеп куйды эму.
  
  
  - Бәлки, соң инде? Әгәр телисез икән, озатып йөриячәк, - мине үз хуќасына ...
  
  
  Өчесе дә рассмеялись өстендә жалкой шуткой. Мастер тагын посмотрел на җибәргәннәр.
  
  
  - Инде өч минут.
  
  
  Нигы башкарды төре, дип кызыксына.
  
  
  - Булыр аша өч минут? - (Әйтерсең, белми!) Ир-ат эму киң елмаеп куйды.
  
  
  - Без приближаемся к красивому күпере " ндә, ул билгеләнгән бары тик безнең өчен. Ул биеклектә якынча алтмыш метр ераклыкта елгасының.
  
  
  «Әйе, метр алтмыш», - дип раслады башка. - Ә суына, куркам, күп түгел ..., бу вакытта елга тирәсе гел коры.
  
  
  Өченче покачал аягы, әйтерсең, чын күңелдән сожалел бу хакта.
  
  - Барысы да диярлек тырышучы, аңлыйсызмы? Син ударишься аягы, кайчан упадешь. Түгел, дип уйлыйм су астына төшүе сезгә ошаячак ...
  
  
  Нигы салкын посмотрел аңа, бераз сжимая эго зрачки.
  
  
  - Телисезме ташлап, мине исән? Чөнки, әгәр аның тормыйм сикерергә? Әйе, аны мин беләм, сезнең өч, тик минем белән дә алай җиңел үтәүләрен, аңлыйсызмы? Сез кешеләр, кайбер тирәсендә сезне ала полететь минем белән бу очышы?
  
  
  Ир-ат көнгә махнул пистолетом, ул тотты да үз кулымда.
  
  
  - Ышанам, син безне побеспокоишь, егет. Бу дөрес, без тиеш, үз эшенә чиста, безгә дә рөхсәт ителә связывать сезне яки атарга. Лэрд љстен булсын өчен барысы да күрәсең бу бәхетсезлек очрагы теркәлгән. Ләкин әгәр дә туры килде ... Турында, ул чакта бездә рөхсәт стрельбу! ...
  
  
  Номер Өченче склонил башын смирился.
  
  
  - Мин күрәм, дип, миндә өмет юк. Нишлисең, килгәч калачак туктагыз, бирегез миңа белергә, һәм мин выкурю сигарету. Бу бит обычай? Соңгысы-тәмәке приговоренного карата үлем җәзасын.
  
  
  Өч риза була, һәм җитәкчесе диде:
  
  
  - Әйе, син ясарга тиеш хокукы. Хәзер аз нәрсә җитми.
  
  
  Нигы акрын менде дә делая шикле төре туризм.
  
  
  Ул дип сорады. - Анда леди Хардести?
  
  
  Одина тирәли өч дип.
  
  
  - Ул сакланган күрше вагоне. Белән Робби тора торган сагында . Белән Робби ясарга юк, ул түгел, бәлки эго очаровать ...
  
  
  Десятник посмотрел на Ника белән нинди дә булса неохотным восхищением.
  
  
  - Калса, сезгә насыйп бирергә әй, ул теләдем. Бик кызганыч, моның өчен дә туры килә умирать. Аннары моның батырлыклар янәсе, мастер төгәл генә калдырачак сезне исән.
  
  
  «Турында, әлбәттә, юк, - диде икенчесе. - Ханым һәрвакыт нравилось ee күңел ачу, әмма, ни дәрәҗәдә безгә билгеле булганча, ул беркайчан да иде болай канәгать кебек синең. Сез иде, нәкъ өчен нах, һәм ул, һичшиксез, пожалеет бу хакта. Әмма ул үз-үзен мәҗбүр итә алмый озак эзләргә икенче яки тагын берничә.
  
  
  Босс янә посмотрел на сәгатьләре һәм пробормотал:
  
  
  - Бу юлы мастер-перережет әй тамакны өчен ул сделала. Предать эго белән дошман ... Әмма безне бу гына кагыла. Гади закурите соңгы сигарету, "егет".
  
  
  Карарга күперендә.
  
  
  Нигы вынул тирәсендә кармана пачку һәм зажигалка, һәм ясаган кечкенә генә бер адым алга, үзәккә купе. Өчесе дә бик настороже һәм пристально караган аңа. Нигы куйды винт бу сугышчан нигезләмә, бик естественным жестом, ул да уятты безне малейшего шикләнүләр кешеләрнең, наблюдавших артыннан. Очракта, бу җитештерүчеләр түгел, ялгышты! Аның юк иде әле хәл итү сынап бу очраклардан тыш, репетицияләр Вашингтонда.
  
  
  Ул сунул сигарету үз авызы һәм кылды төре, дип пробует зажигалка белән шөгыльләнүче түгел загоралась.
  
  
  Нигы выругался аша тешләре һәм ясаган тагын бер адым, җитмәсә, дип торды бу көнне. Ул елмаеп куйды башка ликования.
  
  
  - Бу-иң загыйфь! Минем соңгы тәмәке һәм зажигалка эшләми!
  
  
  Түгел бәхет елмайды, әйе? Алмассызмы сез миңа бирергә спичку?
  
  
  Башка инстинктивно янына килеп аңа, засунув кулын минутына һәм эго кольт отодвинулся берничә миллиметр. Одина буенча эго иптәшләр пробормотал:
  
  
  - Хәзер вакыт юк, Шул! Күпер якынлаша, мәңгегә спешить!
  
  
  Ике шулар тирәсендә килеп җиттек к Нику. Алар мәңгелеккә яу кырында ятып калган корал минутына һәм җыелган схватить американца өчен выбросить эго тәрәзә аша. Җитәкчесе болай диде:
  
  
  - Извиняюсь, «егет», юк ...
  
  
  Нигы поднес зажигалка к затка ир-атлар.
  
  
  «Миңа да кызганыч», - прошипел ул, поворачивая төймәгә.
  
  
  Напалм - ужасная нерсе. Нәсер сыек, булмас ударила бу зат корбаннар. Вакыт закричать нче больно, ә аның тире инде обгорела кадәр черегән сөякләрен!
  
  
  Ир-ат егылып һәм закрыл йөзе, куллары һәм Нигы бик тиз отпрыгнул.
  
  
  Ул көттем һөҗүм, ул килер; ул әзер моңа берсе тирәсендә үз тыелган кабул итүләр дзюдо.
  
  
  Ул повернулся, выставив локоть наружу, һәм бәрде бер буенча ике выживших астында подбородок, заставив эго отшатнуться. Отып шул рәвешле өлешен секунд, Нигы игътибар соңгы, ул инде китәм алырга кулына пистолетын, ул убрал гына.
  
  
  Барлык гамәлләр Номеры Өч иде симфонией зверства кадәр исәпләнгән тысячных.
  
  
  Ул высвободил көчне, алар владел, һәм соединил ih хитростью. Бу батырлык шталь нәтиҗәсе ай һәм ел бик тщательного өйрәтү. Эму ирешә алмады маневрировать бу зур мужчиной кебек, әгәр ул беспомощным младенцем. Удар молнией бу тамакны, тагын бер күкрәгенә эләгә һәм смертоносное каратэ бу затылок. Кайчан кеше егылып, Нигы аңладым бар сломана шея
  
  һәм ул күбрәк булмаячак эго беспокоить.
  
  
  Ул повернулся к икенче төрле әйткәндә, ул восстанавливал үз көчләренә, әмма әле восстановил үз умственные сәләте. Әгәр дә ул, ата, аны иде кичекмәстән коткарды. Әмма ул түгел, дип уйладым, бу хакта со злым рычанием прыгнул ка Ника.
  
  
  Хәзер алар басып тордылар алдында окном. Нигы присел, перевернулся, һәм эго каршы төште эму бу эчтђге. Раздался звон битого пыяла һәм шотландец наина ельцина татарстан темную төн. Нәкъ шул мизгелдә поезд засвистел, заглушая крики упавшего кеше. Нигы огляделся. Кемдә иде обгоревшее зат, аңын югалткан һәм эго ярамый иде белү. Башка иде мәет.
  
  
  Картер миновал ih һәм коридорга чыкты. Ул повернул ук, юнәлеше буенча мөрәҗәгать үзгә вагону. Ул отель табарга леди Хардести һәм кире кайтару, аны үз вагон. Әгәр Робби отель иде туктатырга эго, качса, аның өчен! Әмма, бәлки, ул булмаса посмел. Бәлки, башка купе, пассажирлары иде, һәм бу булырга мөмкин түгел неосторожным.
  
  
  Әмма Нигы намеревался кайтарырга леди Хардести. Ул отель сөйләшергә аның белән һәм планнар төзергә. Аша бу хатын-кызны ала ул белән элемтәгә керергә Пендрагоном. Башка акчалары бар иде. Моннан тыш, бездә бу хатын-кыз иде, бик зур теләк арынырга иремне, аны игелекле, һәм Нигы бик отель доставить әй ләззәт кирәкле моментта. Ул разберется аның белән соңрак.
  
  
  Ул килде, берничә секундка соңрак. Ќитеп, мандолина, разделявшего ике вагон, ул күрдем дүртенче янычара, Робби, стоящего башка вагоне. Ул бүлеп соңгы вагон берсе остального поездлар! Күрәсең, өч эго нападавших булды сәбәпләре тотарга соңгы вагон аерым. Бәлки, алар кунакханә булдырмаска пассажирлар яки кертергәме хезмәт күрсә-түче персонал эшли.
  
  
  Нигы посмотрел на пространство, отделявшее эго бер башка, вагон, һәм аңладым алмый барып, аңа прыжком. Иде аерма артык өч метр булса да, ул бик яхшы ярдәмлек акробатом, ул беркайчан да булыр иде алмады ирешә эго, хәтта белән сальто. Әгәр ул егылып, ул булып чыга иде кљпчђклђре астында экипажы, ул анда булгансың хәзер, ул әле двигался, увлекаемый көч инерция.
  
  
  Нигы торды һәм карадым, ничек поезд җибәрелә ягына Лондон, һәм Робби кулын күтәрде бу ироническом котлавында. Вагон яхшы яктыртылды, һәм Нигы iso барлык көч маташа аңларга, нәрсә булды, алга таба да. Робби һәм леди Хардести өчен эго спиной бүлеп бирелгән шушы яктылыкка, ничек кара картонные кадђр бар. Сәхнә иде кыска һәм бик көчле булачак.
  
  
  Робби, намереваясь махнуть кулы белән бу якка Ника түгел, дип билгеләп үтте мадам кушылды аңа. Ударом молнии хатын-кыз бросилась аңа һәм сбросила белән савыт-саба, арбалар. Нигы диярлек күрмәдем выражения ужаса бу зат падающего кеше. Ул кичекмәстән кыскача соңгы вагон, ул әле бер, һәм нәкъ өлгергән испустить крик ужаса. Нигы тойдым слабую тошноту аста тормыш. Әмма нинди сеңелем кукла бу хатын-кыз!
  
  
  Хәзер ул махала эму кулы белән саубуллашканда, ә ул махнул кулы белән түгел, улыбаясь, та уйлап тормастан: «Турында, аның, сине кайчан да булса поймаю».
  
  
  Леди Хардести послала эму һава токионың, ә Нигы иронически поклонился. Аннары хатын-кыз ачты сумка, аны несла аша эчтђге, һәм вынула-искиткеч фән. Нигы дип атады үзен придурком аркасында шулай озак булмады понимал. Эму уй приходило, бу мизгелдә ул да бик яхшы максаты!
  
  
  - Баннгг! Баннгг!
  
  
  Пуля узды дюйме аны баш һәм срикошетили нче диварлар кечкенә генә вестибюля. Пистолетын кабат ата.
  
  
  Нигы белән проклятием бросился коридорга, захлопнув артыннан ишек.
  
  
  Бәхеткә, хәзер эго вагон замедлял барышы, шулай итеп, башыннан икенче вагон тиздән юкка чыкты.
  
  
  Просто яхшы кыз юк дип әйтергә! Әлбәттә, ул собиралась калдырырга аннары үзен тере шаһитлар. Булсын ул җебе әйтергә Пендрагону бөтен ялган, аны отель, һәм беркем дә алмас иде аның уличить!
  
  
  Чыннан да акыллы. Ул отмахнулась, барлык, һәм хәзер үзен якланган ирекле.
  
  
  Нигы кайта үз купе. Универсал җыенган тукталырга, һәм ул кулга яхшырак юкка чыгарга. Эчендә басып ужасный исе обожженной плоти. Әмма бедняга иде әле исән, авыр дышал һәм жалостно стонал.
  
  
  Нигы беркайчан да яратты китерергә кешеләргә ненужные иде.
  
  
  Ул күтәрде кольт белән идән һәм ата ир-атка бу өлеше.
  
  
  Аннары ул порылся бу карманах, тапты ул үз «люгер», тикшерде. Хьюго бу шпильке лежал кесђдђ кеше белән сломанной шеей. Нигы сунул эго
  
  кире замшевые ножны торган иде аның астында рукавом. Ул шулай ук тикшерде содержимое бумажника, ул аның забрали. Барысы да порядкк. Ул надел шляпу. Ул бик торопился, әмма алмады аңлату, ни өчен. Ул тойдым бик көчле теләге кайтырга җае чыкмады аша вагон.
  
  
  Хәзер вагон кинәт янә двинулся, әмма задом алдан белеп тора. Булырга тиеш, биредә кечкенә генә уклон. Нигы китте ел саен сулга, башка агымы, тик кыйммђткђ куе, һәм ул берни дә күрдем. Моның өчен ул кыймаган броситься. Ул белми, кая ул җыена упасть, һәм эму түгел, дәвамлы булсын өчен, ул егылып иде, аягы ниндидер валун.
  
  
  Аннары ул күрдем, дип, күбрәк көтәргә мөмкин дә түгел. Барлыкка килгән якты күзләре движущегося локомотив. Сзади шелл тагын бер поезд.
  
  
  Нигы бросился на пол. Ул оборудова нәрсәдер бик нык ударился, скрутился, кимеде һәм покатился.
  
  
  Ул тоймадым, дип шведларны разорвалась бу nen. Ул якларга маташа, үзен ничек иде, куллары, дәвам итеп, катиться. Ул һәр, барлык Святым, барлык богам Олимпа, Ангелу-Хранителю һәм эго божествам-покровителям. Әгәр ул теперьсломает үзенә муеннарына, прощайте!
  
  
  Нәтиҗәдә, ул очутился бу каменистом көне инеш агымы буенча аска яки күбрәк булса, мондый. Ул бөтен җирдә дә тырыштым бераз үзен тоярга. Киресенчә, берни сломано. Берничә вмятин, әмма ул һаман да үзен начар хис итә целым. Ул башын күтәрде өчен ел саен рельслар. Поезд күбрәк иде, күрәсең. Столкнувшись, ул булырга тиеш, полетел бу ущелье. Нигы базарбай барлык уши белән бик киеренке выражением затлар катнашты. Ул уйлады, бу торак пункты россия становилась да артык кровавой. Трупы накапливались гына әле! Хәзер, аша секундына яки ике, корбаннар мөмкин күбрәк. Бу юлы да ул иде невиновный машина йөртүче.
  
  
  Номерны өч вздохнул һәм көттем. Ул алмаган, берни дә эшләргә, өчен, кисәтергә әлеге кешеләр яки аларга булышырга. Ул тиеш иде калырга игътибар итмәгән, күрәсең. Торак пункты россия мөшрикләрнең барысы. Әгәр эму түгел, проблемаларны да вакытында туктатырга Пендрагона зур өлеше кешелек тиздән үләчәк. Һәлак булыр, күп, берәү дә алмаячак ih сосчитать.
  
  
  Ул бернәрсә дә түгел иде поделать. Юк...
  
  
  Грохочущие төшү разнесся буенча окрестным холмам; гигантские куллары кебек уйнадылар зур барабанах. Тавыш иде, озын һәм пронзительным. Багана красно-зәңгәр ут вырвался өскә таба, освещая пейзаж кимендә бер километр.
  
  
  Нигы тикшерде үз корал һәм воспользовался ирекле яктырту узу өчен mimmo ташлардан. Гомерлеккә иде спешить, спешить! Ян Трэверс түземсезлек белән көттем эго Лондонда, һәм вакыт летело сиздермичә.
  
  
  Хәзерге вакытта заказана карак пендрагон әле тотты үз кулымда выигрышную картасын.
  
  
  
  Восьмая башлыгы.
  
  
  
  Кышкы сумерки иртә обрушились бу складывать доллар Лондон. Светящиеся шары торган тиеш иде осветить яр буен, казались расплывчатыми һәм далекими, ничек кәгазь шары, һәм алар окутаны ореолом дымки, поднимавшейся өстендә рекой һәм возвестившей шул знаменитом тумане, ул тиздән заполонит бөтен шәһәр. Хәрәкәт ярында Темзы башлаган инде замедляться аркасында, тумана, һәм & nb лодочники бу лодках башлады свистеть, узнавая берсен дусты сгущающейся караңгыда.
  
  
  Mimmo узды югары ир-ат, бераз прихрамывая. Ул свернул белән Стрэнда бу Ланкастер-Плейс, миновал зур бина Сомерсет-хаус һәм взглянул бу фасад һәм зәңгәр фонарь моның атаклы бинаның лондон полициясе белән бу төре Темзу. Скотланд-Ярд! Ул ухмыльнулся. Ул гына да түгел, теләгән драться белән нинди дә булса бљекбританиянећ «бобби», одетым шул, ул нинди иде. Бәхеткә, аның бумажник иде коренастый банкнотами, әмма эго, шведларны түгел иде, иң элегантной, һәм, әнисенә карап нах, ул выглядел подозрительно.
  
  
  Ул килде к күперендә Ватерлоо, һәм тукталды өчен закурить сигарету белән зажигалкой дөрес хәле. Ул тоской посмотрел эскђмиясенђ. Бераз ял эшләре алга киткән булыр иде аңа файдага. Ул смертельно арыдым, голоден һәм отель эчә. Йөрү иде, озын һәм утомительной, избегая төп поездлар һәм шоссесы.
  
  
  Номерны өч узды скамейку. Бернинди ял бедному агентка AX хәлиткеч миссия. Кадәр срок чыкканнан соң ультиматума Пендрагона кала иде, барлыгы дүрт көн. Аеруча затлар ир-атлар застыло астында коркой пычрак таләпләр бороды. Әлегә кадәр хорька ул бардым эшлекле, тегүче тик синнән! Ул берни дә башкарды. Бу еракта Утрау Блэкскейп һәм Пендрагона, ничек башында маҗаралар. Веб-дигән өмет бар үскәндә, заключалась шул, бу, һәрхәлдә, уйлап табарга, нидер выполнимое. Ян Трэверс алган бу аңлау.
  
  
  Эго пункты билгеләнешендәге иде обелиск Клеопатры. Анда булырга тиеш, берсе сие странствующих рәссамнар, алар рисуют тротуар ларда. Һәрхәлдә, болай диелде аларда танылган закодированных инструкциях, әгәр алар тагын да гамәлдә. Номерны Өч күтәрде адым, стараясь турында уйларга түгел Гвен Лейт турында сөйләде, алар нишләр аның белән белән змеей. Булмады, вакыт жалость; булмады, вакыт безне, дип, мәгәр убивать.
  
  
  Моңа вакыт иде инде, бераз соң һәм артык куе өчен рәссам һаман иде эшләргә, ачык һавада, делая наброски цветными мелками өчен любопытных књп кеше була, алар туктап торган өчен ел саен бросали берничә шиллингов өчен бетон. Ул вакытта артык иде предсказуемо, дип рәссам-импровизатор ташладым барысын сарыф ашарга нинди дә булса якындагы пабе. Әмма ул алган төгәл боерыклар һәм тиеш иде подчиняться.
  
  
  Нигы килеп карата куелган обелискка. Рәссам анда булдым һәм ул әле дә эшли астында уличным фонарем. Ул беднягой түгел, аяк, белән торсом, спрятанным бу нәрсә кебек тартмасы бу колесиках. Ул нидер рисовал бу тротуаре, һәм зур булмаган төркем кешеләр смотрела на, аның белән кайбер кызыксыну.
  
  
  Номерны өч кушылды тамашачыларга һәм дә тукталды өчен күзәтергә артисты. Изуродованный ир-ат булып эшләгән менделәр. Ул рисовал йөзе матур кызлар. Нигы огляделся. Хатын-кызлар бу төркемдә түгел иде, шуңа күрә, рәссам да булып эшләде заказы буенча, ә предавался фантастическому видению.
  
  
  «Њпкђм акча, син генә сможешь ясарга портреты минем хатыннары», - кискен диде Нигы.
  
  
  Ир-ат хәтта соизволил карарга һәм та эшли. Соңрак ул пробормотал
  
  
  - Һәм ул, дип ышанам алмыйм ясарга дип ул моның урынына. Гади генә әйт миңа, ул ничек күренә ...
  
  
  - О, бу кыен описать. У нах зат напоминающее балта. Гади нарисуйте балта һәм пририсуйте берничә ушей, һәм ул булачак, чиста искиткеч!
  
  
  Одина тирәли тамашачылар засмеялся.
  
  
  - Ул вакытта бу бик җиңел, - диде артист. Ул алды тряпку һәм стер кызга башын, аннары башлады обводить очертания топора. - Ләкин бу эш дороговата. Күпме сез әзер миңа бирергә?
  
  
  - Бер-ике шиллингов. Ирем хәтта моның тормый.
  
  
  Ир-ат засмеялся.
  
  
  - Бик төгәл. Әйдәгез, акча. - Һәм ул тиз башлады рәсем ясау үткен йөзе хатын-кызлар со злым выражением затлар буенча контурам топора.
  
  
  Нигы бирде эму акча һәм рәссам протянул кулын алырга монету. Нигы тойдым ватып, кечкенђ рулон рисовой кәгазь үз ладони, алды эго үз кулы аша мгновение китеп, үтми комплимент осталык рәссам. Соңрак ул тукталды, кабызу өчен сигарету астында фонарем. Аңа беркем дә обращал игътибар. Бәлки, бу кисәтү иде файдасыз тратой времени, тик шулай парнем, ничек заказана карак пендрагон, сез алмассызмы позволить үзенә күбрәк риск белән чагыштырганда кирәк. Ул инде освоил бу үз горьком тәҗрибәсе. - Тәмәке начар прикуривалась, һәм күпмедер вакыт ул настаивал бу пламени; шул ук вакытта ул взглянул бу хәбәр.
  
  
  «У барабанщика, һәм обезьяны бу Брайдл-лейн, Сохо. Садитесь бу Памелу бу барре. Ярамый югалтырга вакытта ».
  
  
  Нигы башкарды тирәсендә кәгазь кечкенә шарик һәм ташладым эго бу Темзу. Сохо. Латин кварталы, лондонның Гринвич-Виллидж. К ассызыклады болар барысы да, әмма ул да шунда барачак.
  
  
  Ул кайта Стрэнд һәм көч гадәтләр һавадан эго пренебречь беренчеләрдән булып ике такси.
  
  
  Ул кивнул өченче, проехавшему алдында, дип атады шоферга адрес һәм зур облегчением бросился на мягкое кожаное сиденье, от аның пахло чисткой. Лондонские такси карамастан, үз анахроничный төре, иң уңайлы дөньяда! Вздох. Ул якын дип ышана алмый уснуть һәм бүген.
  
  
  Ул попытался расслабиться, погрузившись бу кратковременное торышы транса йоги. Әмма ул гына да түгел, осмелился тулысынча баш тартырга үзен. Ун минут күнегүләр йоги күрсәтте иде могҗизалар тудырырга сәләтле, ләкин, кызганычка каршы, бу юк иде безгә ул арада, безгә урын.
  
  
  Ул хакта уйлана, кем мондый Памела, һәм, оказавшись бу англия җирдә, дип искә төшерде отрывок тирәсендә Шекспир: «Кем мондый Сильвия?» Бу нәрсә?".
  
  
  Хема иде Памела?
  
  
  Укыр иде ул толстой блондинкой-проституткой. Ул сидела бу баре
  
  
  «Барабан һәм обезьяна», тенистый pad шундый ук тенистом районында өлеше, алга киткән хатын-кызлар белән дурной абруе кадерле икән ih «защитниками».
  
  
  Нигы плюхнулся бу табурет һәм заказал пинту горький сыра. Һәрхәлдә, ул выглядела яхшы һәм башыннан ук утолила иде эго сусауны. Әлегә барменша белән эшләгән розеткой, Нигы дип сорады аның турында Памеле. Элек күбрәк хатын-кыз җавап бирергә өлгерде эму, Нигы тойдым кебек, кем дә булса кешедә коснулась эго
  
  плеча, һәм ул тойдым үлем исе, агулы га брасс белән йѳзү. Ул повернул табурет.
  
  
  - Бу мин, Памела, яраткан. Аны көттем сине. Соң, сеңелем. Выпивай сыра һәм пойдем минем белән. Беләсең, минем монда яхшы комфортабельная бүлмәсе.
  
  
  Нигы эчә башлады бу превосходный эчемлек. Аның иде чудесный тәме. Ул рәхәтләнеп бер һәм взглянул бу хатын-кызны. Ул страстно пожалел, дип түгел, әбиләренең бу урын. Эму иде, чыннан да, уңайсыз, йокларга белән бу кыз. Хәтта әгәр ул отель һәм өлгергән, бу хатын-кыз иде ужасом. Толстый, неряшливый, перекрашенный һәм грязной. Смятые чәч, взъерошенные химия яшь чакларында химик бөдрә һәм начар окрашенные иде охшаган вязанку печән.
  
  
  Әмма хатын-кыз выглядела шактый нетерпеливой. Тагын бер тапкыр ул сжала эго эчтђге.
  
  
  - Барабыз, яраткан. Хәзер син бер, шулай түгелме? Исегездә тотыгыз, мин һәрчак сезгә әйтәм: «...
  
  
  һәрвакыт яхшы яңалыклар бар, алар тора ишетү, һәм ел саен... ».
  
  
  Ул, булырга тиеш, выучила сүзләрен яттан, чөнки повторяла ярар, ничек попугай, әнисенә карап Ника үз налитыми кан белән язылган күзлегеннән биклђп эго җавап бирү.
  
  
  - Мин беләм, - диде ул усталым тавыш белән, - ясаганчы, без пойдем на Небеса аша Кенсал Грин ...
  
  
  Ул авырлык белән менде белән урындык ( кунакханә иде ул, бераз вздремнуть?) Һәм последовал өчен аның коридор, пропахший дезинфицирующим мәдәният чыгыш ясый, ић яхшы очракта. Аларга беркем дә обращал игътибар.
  
  
  Нигы карадым, ничек зур аның, хатын-кызлар качается алдында баскычтан. Толстая задыхалась.
  
  
  - Түгел сарае, ә? Ул диде бодрым тавышы. - Ә без узарга тиеш, дүрт катлы.
  
  
  Ул моңа кадәр эго к көне авылыннан астында грязным световым люком. Ул постучал, һәм тавышы Яна Похода диде:
  
  
  - Тәслим.
  
  
  Толстушка приятельские хлопнула Ника буенча плечу һәм диде:
  
  
  - Бу минем бурыч тәмамлана. Сау бул, мәхәббәт!
  
  
  Нигы проскользнул бу маленькую бүлмә, һәм Трэверс посмотрел аңа һәм почесал үз лысину.
  
  
  - Боже мой, син выглядишь әйтик, әйтерсең лә әле генә чыктым аша жернова! Син выглядишь кот очкыч хәл. Без воспользуемся бу. Сез шулай ук избавитесь моннан бик кадерле костюмы, кадерле һәм рубашки, һәм бу сезгә булачак булачак ярап. Ыштан шактый страдал, ничек булыр иде, алар безгә иде тузган heм капиталь грязны. Минем бар тагын бер пар аяк киеме, аны аласың кияргђ.
  
  
  Нигы потер подбородок тыльной читләтеп ладони дип сорады һәм: «Юк өметләр побриться?»
  
  
  Траверс алып килде бу почмагында зур засаленную кожаную сумка һәм куйды, аны урындык.
  
  
  - Юк инде! Бу борода бетергесез. Пычрак да, һәм сиңа туры киләчәк аны калдырырга. Тик бу турыда соңрак сөйләшербез. Безнең вакыт юк югалтмаска юкка гына, аңлыйсызмы? Әлегә аның достаю кирәкле әйберләр, сез рассказываете миңа үз приключениях. Һәм булыгыз, кыскасы, зинһар.
  
  
  Нигы сөйләде эму барысы да, нәрсә булган, алар белән хорька буларак, ул төште һәм "Цинаре." Трэверс тыңлады эго ике ахырына, хәтта кәч. Кайчан Нигы тәмамлый хезмәткәре спецслужб налил виски шул бер чђркђ тәкъдим итте эму. Шешә чыкты буенча замасленного кожаного мешочка белән бергә берничә башка юнәлешләре. Траверс күрсәтте урындык кунакка, һәм ул да янә сель. Ул позволил үзенә каплю виски һәм күтәрде кружку бу жесте гриле бутерброд белән сыр.
  
  
  Өчен «Джима Стоукса», - диде ул. - Ул безнең иң яхшы агентом. Рәхмәт, дип прикончили, Картер. Булыр иде невыносимо белергә тиеш, дип эго яндырганнар, терелђй.
  
  
  Ул усталым жестом үткәрде кулы буенча лбу, һәм Нигы тойдым, ул да булырга тиеш, измотан.
  
  
  Траверс белән глухим стуком куйды, бер стакан ка урындык.
  
  
  
  
  
  
  - Ярар, болар барысы да хәзер узган. Хәзер безгә сөйләшергә кирәк эше турында.
  
  
  Аның сообщаю сезгә коде, мин тапкан кара барышын үз логово күселәр. Мин уйлыйм, бәлки, без тагын алачакбыз моны. Без тырышабыз доставить сине утрау Блэкскейп, Нигы. Үтерү Пендрагона әлегә мөмкин отложить. Иң срочное - уничтожить бу проклятый ракетный комплекска.
  
  
  Шулай булгач, слушай, мине игътибар белән. - Ул взглянул бу сәгатьләрдә. - Без эшлибез, бик кыска. Берничә сәгать итсәгез юлында төрмәгә. Алар отвезут сезне Дартмур, көньякта Англия. Һәм сыйфатында попутчика сездә булачак, ниндидер Alfie МакТюрк. Бу алкаш - берсе головорезов Пендрагона. Ул атады ih «Центурионами».
  
  
  Нигы белән гримасой килеште.
  
  
  - Мин беләм, аның яңа гына үтергән өч бала. Мадам заказана карак пендрагон уйлап куйдым турында дүртенче.
  
  
  Трэверс пригубил виски һәм мгновение уставился бу потолок.
  
  
  - Ага ... кызганыч, элемтәләр белән леди Хардести оборвались тавыш tak ...
  
  Бу хатын-кыз китерергә мөмкин сезне карата үз иренђ ...
  
  
  - Мин бу шиклђнђм. Безнең героебыз ышанмый үз джин. Ул артык яки ким эго тавышы. Һәрхәлдә, шулай булды, ничек мин сезгә дип аңлатты. Хәзер, кайчан ул свободна, бер Ходайга мәгълүм булганча, ул эшләргә җыена.
  
  
  Траверс закурил һәм ташладым пачку Нику.
  
  
  «Ул кыска вакытка калачак иректә», - диде ул. - Иртәме, соңмы ул аны поймает. Хәзер аңа һәркайда кешеләр. Һәркайда выпрыгивают, бу проклятые друиды, ничек тараканы.
  
  
  Әйдәгез, әлегә онытмаячакбыз хатын һәм сосредоточимся бу Энджелл МакТерке, парне булачак сезнең иптәше буенча төрмәдә. Аны, ышанам ки, нәкъ менә ул познакомит сезнең белән островом Блэкскейп.
  
  
  Нигы допил виски һәм жадно посмотрел на шешә, ләкин аннан карар бирелергә була. Ул гына да түгел, напился иде, булыр бер, тагын бер каплю, чөнки ул беркайчан да напивался. Әмма бу актуальләштерде иде эго сонным, һәм Ходай белә, ни дәрәҗәдә ул сонный. Ул вздохнул һәм закурил.
  
  
  - Ярый, сөйлә миңа турында Alfie МакТюрке.
  
  
  Ян Трэверс әйткән ярты сәгать. Номерны Өч игътибар белән базарбай, вакыт-вакыт задавая эму берничә сорау. Ниһаять, ул ясаган шактый довольное зат.
  
  
  «Әйе, мин уйлыйм, бу мөмкин сработать», - диде ул.
  
  
  Трэверс үткәрде кулы буенча үзенең кызыл сонным глазам.
  
  
  «Бу тиеш сработать», - диде ул тыныч кына. - Ул безнең бердәнбер шанс, бердәнбер козырь бу рукаве. Әлегә бездә Пендрагона все козыри кулында. Эго шпионская челтәре эшли нормаль. Тегүче тик синнән, ул, ахрысы, барысы да белә, без эшләргә җыенабыз, кайчан әле уйлыйбыз бу турыда!
  
  
  Ул күрсәтте круговым взмахом куллары бу убогую комнатку. - Тавыш нигә аны иде мәҗбүр итәргә, бу глупый маневр тирәсендә шпионского роман. Аны хәтта кыймаган позволить сезгә килергә Скотланд-Ярд, чөнки ул белер, бу турыда бер сәгать эчендә!
  
  
  Нигы кивнул.
  
  
  - Иң делле ул белә, мин выхал буенча Вашингтона.
  
  
  Трэверс белән килеште раздраженной гримасой.
  
  
  - Беләм, мин ул вакытта подозревал, әмма турында сөйләргә бу файдасыз иде. Турында, сүз уңаеннан, аның әле", - диде сезгә, - дип одина буенча эго кешеләр шалтыратып, миңа бүген иртән Ишегалдында өчен хәбәр итәргә, алар белән элемтәгә кереп, Гвен Лейт. Бу сообщении Пендрагона, переданном берсе буенча эго центурионов, диелде, дип кызны караганы аэцәйне сыйфатында гарантияләр безнең яхшы үз-үзеңне тоту. "Дигәнне аңлата сезнең тәртипле. Әгәр сез эшләрсез тагын бер узды проникнуть бу ih оештырган, алар аны убьют. Һәм, янәсе, нәкъ менә алай тиз һәм сладко буларак, ул ир-ат отель миңа аңлатырга.
  
  
  Нигы уставился аңа. Трэверс вздохнул, пожал җыерып һәм әйтте:
  
  
  - Кызганыч. Ул бик яхшы кыз һәм бик яхшы ярдәмлек агентом. Аны бик пожалею, аның потере.
  
  
  - Ул выпустила миңа тәэсир нечто күбрәк караганда гади агент -
  
  
  - диде Нигы. - Бьюсь турында заклад, ул бик югары исемлегендә.
  
  
  Ледяно-зәңгәр күзләре Трэверс калуы непроницаемыми. Нигы аңладым түгел хокукы задавать билгеле бер сораулар һәм настаивал. Кайбер мәсьәләләрдә Трэверс иде замкнут, ничек устрица, әле ничек иске Ястреб да сөйләде безгә сүзенә күбрәк кирәк иде.
  
  
  Ир-ат толкнул сумка шул эго якка һәм әйтте:
  
  
  - Продолжайте әзерләү. Тавыш тагын бер куртка, тагын бер рубашка һәм пар туфель. Яхшырак шунда ук башларга кирәк үзгәрергә. Аша, чирек сәгать кирәк кайтырга бар, һәм анда башланачак комедия. Сез булачаксыз драться белән полицейским. Исегездә тотыгыз, бу кирәк эш, бик яхшы булсын, чиста өчен estestvenno. Бәлки, бу зарурлыгы юк, әмма без алмыйбыз позволить үзенә безнең малейшей хаталар. Ә әлегә начните идентифицировать үзен үз ягыннан. Сез ирландиядән килгән-renegade. Һәм хәтерегездә тотыгыз, сез бер буенча сие безнадежных очракта, рецидивист, исән-сау иске ирландской республика армия. Сезнең өчен АРИ беркайчан да ялгышмый џђм беркайчан да үләргә тиеш.
  
  
  Траверс тукталды һәм уставился ка Ника. Аннан соң ул дип сорады эго берничә сомнительным тоном:
  
  
  - Аласыз микән сез имитировать ирланд теле акцент? Булмый икән, һәм сыный да тора ...
  
  
  Нигы дип елмайды эму.
  
  
  - Ал, курыкма. Аның улы яшел Эринии, - диде ул көчле акцентом, - һәм ненавижу инглизләр хәтта күбрәк грехом һәм протестантизм. Һәм аны иде отель взорвать Букингемский сарае!
  
  
  Трэверс кыскача кивнул йөзеннән анысы.
  
  
  - Начар түгел, тик, зинһар, түгел переусердствуйте. Alfie МакТюрк - юләр, әмма эму посоветуют булырга настороже, шуңа күрә ул булачак опасаться, барлык.
  
  
  Ул мондый хәлгә. Попав бу китердемме, безнең полиция, ул элђккђн тагын худшие неприятности.
  
  Бу заказана карак пендрагон һәм друиды. Аларның бик кырыс, аның дисциплина һәм МакТюрк нарушил кагыйдәләре. Ләкин мин сезгә шуның турында инде әйткән.
  
  
  Ул арада, Нигы башлады алырга костюмы, күлмәк һәм галстукны майор Кэмбервелла. Ул надел үз серро-зәңгәр полосатый свитер, ә урынына кадерле повязал муенында бигүк чиста носовой платок. Башына ул надел үз шактый засаленную брезентовую бњреген. Трэверс одобрительно посмотрел аңа.
  
  
  - Әйе, барысы да тәртиптә. Зинһар, түгел юарга да бриться очраклардан тыш, крайней кирәк. Минемчә, бу нәтиҗәле маскировка.
  
  
  Ни дәрәҗәдә безгә билгеле булганча, мадам Хардести - бердәнбер тере кеше оештыруда друидов, ул әле сезнең зат. Очраклы юк каршылаячак сезнең фотографияләр? - кызыксыну белән дип сорады ул.
  
  
  Нигы покачал аягы һәм елмаеп куйды.
  
  
  - Сез белергә тиеш, бу әйберләр, сэр! Аны кайчан кушылды AX, алар хәтта яндырганнар, минем фоторәсемнәр, кайчан аңа кечкенә иде!
  
  
  - Беләм, әмма бар кешеләр ясасалар синең снимок урамда яки төнге клубында булмаса, синең кылды ... - коры диде Траверс. -
  
  
  Берсе биологик тормыш, без тиеш, моны эшләп. Өстәвенә, сез бөтенләй неузнаваемы, шундый сочетании. Тавыш бирү ничек сезгә кирәк эләгү Blackscape. Әгәр сезгә бу бетереп, алар кешеләр җыела килергә артыннан сезне формасын кияргђ друидов. Сүз уңаенда, бәлки, алар сезне обыщут!
  
  
  Бир миңа үзенең корал. Алар шунда ук заподозрили иде сезне, әгәр дә күрдек, сез вооружены. Аны беләм, бу авыр, әмма кирәк. Әйдә, бир миңа нәрсә синдә дә бар.
  
  
  Нигы положил Люгер өчен урындык һәм пробормотал:
  
  
  - Сау бул, Вильгельмина генә әйт миңа.
  
  
  Аннары ул вынул стилет «Хьюго» буенча замшевых ножен һәм ташладым эго белән янәшә пистолетом.
  
  
  Трэверс хаклы, әмма хәзер ул үзен начар хис итә, бөтенләй голым алмыйча, үз верных дуслар.
  
  
  - Артык берни дә юк?
  
  
  Нигы небрежно соврал.
  
  
  - Юк, тегесе юк минем.
  
  
  Бу эго зажигалке һаман иде доза напалма, һәм ул намеревался калдырырга булса да ee. - Энеле англосаксы, кулларын протянутые аша океан һәм барысы да шундый, тик кайчагында, хәтта, абыйлары белән булдырырга кирәк ниндидер слизи ... кирәк Булганда, ул һәрвакыт әйтә иде, дип урлаган.
  
  
  Трэверс положил корал кире чемодан һәм әйтте:
  
  
  - Мин чын күңелдән ышанам, кайчан да булса алмыйм кайтарырга ih сезгә. Ә хәзер снимите аяк киеме һәм поторопись.
  
  
  Нигы төшергән җәяүлеләр ботинкага майор Кэмбервелла, һәм Трэверс протянул эму берничә кара, берничә деформированных кљнне тагын бер ботинка.
  
  
  - Аңлыйсызмы, аларда ике каблуки отвинчиваются.
  
  
  Ул повернул ике резин накладки күрсәтте ике авыз куышлыгы.
  
  
  «Проволока һәм детонаторы», - диде ул. - Провод бик юка, ә монда алты метр. Аннары ул күтәрде юлүткәргечкә кљнне тагын бер ботинка күрсәтте эго Нику. - Ә тавышы һәм капсула. Түгел киңәш итәм сезгә артык кыю рәвештә наступать на пятки. Сез булыр иде взлетели алмыйча кире кайтару!
  
  
  - Попробую үзенә искәртеп узам.
  
  
  Трэверс куйды урынга накладками њкчђле, һәм Нигы күрсәтте уң як кљнне тагын бер ботинка, повторяя:
  
  
  - Чыбыкларын һәм детонаторы. Аннары күрсәтте юлүткәргечкә. - Капсула.
  
  
  - Ә хәзер надень ярар, мин покажу сиңа кисет.
  
  
  Ул досталь тирәсендә кармана иске мешочек белән табаком һәм бик изношенную, вонючую трубку.
  
  
  - Хәзердән башлап, сез калырсыз, тәмәке тарту трубку, - диде ул. - Избавьтесь, барлык булган сезнең тәмәке. Бирегез миңа бумажник майор.
  
  
  Нигы повиновался. Трэверс бирде эму тагын бер бумажник, юка һәм бөтен поцарапанный.
  
  
  - Хђзер мђгънђсе юк тикшерергә. Эшне башкарды белгече, ә эчендә кирәкле бөтен нәрсә бар. Хәзер бу хакта мешочке өчен тәмәке ...
  
  
  Ул расстегнул молнию өчен расстегнуть аны, һәм аннан исходила көчле вонь дешевой твердой крошки.
  
  
  «Карагыз әле игътибар белән, - диде Трэверс. - Әгәр сезгә туры киләчәк прибегать моңа кирәк булачак, бик тиз. Ул сунул өч бармак татарстан ракетку һәм вытащил пригоршню тәмәке. Аннары ул күтәрде сумка һәм күрсәтте Нику төбен. Анда иде, нидер сероватое, напоминающее глину, аның буенча балалар барлыкка килә.
  
  
  «Пластик», - диде Трэверс. - Бар, шул барысы өчен взорвать яртысын Лондон.
  
  
  Сез, әлбәттә, беләсез, аларга файдаланырга.
  
  
  Номерны Өч кивнул. Ул белә иде, һәм ничек кенә әле! Ул узган махсус курс AX өчен эшләргә өйрәнергә пластик бомба да төшмәде, һәм ул бик әйбәт бу помнил, шул исәптән, чөнки AX югалткан яхшы агенты, ул бераз отвлекся, манипулируя моның материал.
  
  
  - Яхшы. Аның гади, дип ышанам аласыз кулланырга бу вакытында.
  
  Траверс салды табак кире кисет һәм гомерен трубку Нику.
  
  
  - Минемчә, артык берни дә юк. Хәзер карарбыз картасына. Ул чакта аны күрсәтермен сезгә соңгы тиз имтихан, аның аннары сез спуститесь узган гасыр, һәм сезне арестуют.
  
  
  Исегездә тотыгыз, сез тиеш, чиста искренними. Минем копы көтә әлеге ирландия мятежника. Аның бурычын куйды увести сезне аеруча акыллы ир-атлар. Сез генә аласыз ранить ih кулаками, мин сезгә гарантирую!
  
  
  «Мин һәм җыенмыйм моны», - дип ышандырды эго Нигы. - Мин дә торырга тиеш, әйе? Һәм тыелган алымнар да разрешены, ә? Ошый, каратэ, дзюдо, савате?
  
  
  Траверс поморщился:
  
  
  - Небеса, юк! Син бары безумный ирланд теле бунтарь. Ић яхшы очракта аласыз нанести удар куллары, тик сез генә аласыз белергә, бу махсус кабул итүләр! Хәзер бераз карыйбыз. Аның телим ташлап, сиңа соңгы караш керешер алдыннан син уйдешь.
  
  
  Вакыт узгач, ике минут хезмәткәре спецслужб удовлетворенно кивнул.
  
  
  - Мин, чыннан да, минем уйлавымча, син аласың сарыф. Батырлык һәм уңышлар телим.
  
  
  Ул пожал эму кулын уздырды кадәр көне.
  
  
  Аша биш минут Нигы янә сель бу табурет «Барабан һәм обезьяна».
  
  
  һәм заказал тагын пинту темного сыра. Ул обменялся берничә сүзләре белән барменшей, гади, күнегеп китәр өчен к ирландскому акценту, ул чакта күрдем, ничек күзләренә хатын-кызлар да киңәйде. Ул карадым нидер артта калды үзен. Аннары ул наклонилась һәм сызып ќибђргђндђ эму:
  
  
  - Фути, җаным. Аны ишетәм ih буенча зловонию. Сак булыгыз, ничек сез сөйләгез, хәзер.
  
  
  Зур кешедә опустилась бу эчтђге Ника һәм һавадан эго повернуться бу табурете.
  
  
  Зур полицейский бу штатском белән каменным зат игътибар белән посмотрел аңа.
  
  
  - Сезне исемем Митчелл? Шон Митчелл?
  
  
  Шулай ук бу эго яңа исем! Нигы высокомерно посмотрел на полиция дип җавап бирде:
  
  
  - Булырга мөмкин, әмма синең нинди эш?
  
  
  Кешедә сжала эго эчтђге тагын да көчлерәк.
  
  
  - Бәлки, берни дә, тик син тиеш бару безнең белән. Кемдер тели кабул сезгә берничә сорау.
  
  
  Нигы пожал җыерып һәм торып басты. Барысы да карадык, аңа бу пабе.
  
  
  - Шону Митчеллу әле вакыт җитте белән килешергә кровавыми английскими копами!
  
  
  Һәм бәрде полиция буенча затка.
  
  
  
  Девятая башлыгы.
  
  
  
  Фургон уртаклашкан Лондон полночь һәм таба килә башлады бу мрачную төрмәгә Дартмур бу Девоншире. Алдан көтелгәнчә, ы томан, делая сәяхәт медленным һәм скучным. Машина тащилась кебек сукыр, шул густом желтоватом «гороховом супе». Аннары гына таң алар покидали равнину өчен взбираться буенча «болоту», анда фаҗига авария булды. Трэверс сайладым урын дип исемләнгән Ике күпер, төньяк-көнчыгышка таба нче Принстона һәм төрмә. Шул мизгелдә йөк машинасы столкнется белән фургоном. Ике офицерларга һәм шоферга туры килгән иде притвориться ранеными һәм потерявшими аңы. Нигы, дөресрәге Шон Митчелл һәм эго партнер наручниках Alfie МакТюрк булып чыкты иде азат бу «болоте».
  
  
  Һәм, әлбәттә, бегах. Аннары моның буяулар Нику туры килде импровизировать кебек иде.
  
  
  Alfie МакТюрк иде друидом, центурионом, берсе тирәсендә крутых егет Пендрагона. Шуңа күрә иде, ихтимал, ул кичекмәстән мөрәҗәгать итсә һәм үз оешмасына ярдәм сорап мөрәҗәгать итте. Траверс, һәрхәлдә, бу өметләнгәнен. Зәгыйфь урыны планын, асылда иде бу.
  
  
  Трэверс беспокоился турында гына бер генә, һәм ул әйтте Нику. У Alfie МакТюрка иде проблемалары белән ике як белән лондон полиция һәм друидами. Ул напился һәм мөстәкыйль оештырды кражу. Алар ритмын эго һәм поместили бу камера урнаштыралар. Ягыннан Центуриона бу чара инде җитди дисциплинасын бозу. Һәм друиды алмаган повиновались булыр иде наказаны тиз һәм аяусыз. Хәзер штопора заключался киләсе: белми микән Alfie МакТерк ул турында неразберихе, аңа ул эләккән?
  
  
  - Аның зур гәүдәсен елы ќитте узган дœшђмбедђ, - дип аңлатты Трэверс, - әмма тагын да бар мозги. Әмма ул аңларга мөмкин, дип күпчелек куркынычсызлык нче друидов. Һәм связывайтесь алар белән бәйле. Сиңа хәл итәргә, Нигы.
  
  
  Хәзер, кайчан фургон акрын продвигался бу туманной төнге Нигы карадым, булмады чувствуя зур кеше, сидевшего киресенчә аңа. Әлегә алар белән алмашты бик немногими сүзләре. Нигы уйнаган роле угрюмого кеше һәм молчал. МакТюрк, нигездә, хмурился, әнисенә карап бу җенес, вакыт-вакыт заламывая куллары. Бар иде төре гориллы, зур, толстый, зур җыерып һәм кыска толстой шеей. Бар иде, түбән мочку һәм куе темные чәч.
  
  Һәм ике кечкенә һәм хитрых глазка, бик якын бер-берсенә карата бер-берсенә. Ул начар одет, ничек Нигы, әмма барысы да тагын үз вещах. Тюремная формасы булыр иде надета анда бу Дартмуре түгел иде.
  
  
  Нигы взглянул бу проволочную сетку бу задней көне фургона. Әлбәттә, алар доберутся кадәр Дартмура, әмма Энджелл МакТерк моны белми идем. Ишек бикле бу яхшы висячий йозак, әмма ул заперт дүрттән өч өлеше.
  
  
  - Әгәр көне ике генә ачыла самопроизвольно, - дип аңлатты эму, Траверс, - шактый яхшы толчка, һәм сез күрерсез, - дип йозак соскочит.
  
  
  Нигы дип әйтте үзе, - дип вакыт ясарга берничә алымнар. Ышаныч МакТерка кирәк иде алырлык. Ул воспользовался мөмкинлеге булганда, автомобиль тряхнуло очраткач выбоину. Ул вырвал сериясен проклятий бу ирландском телендә һәм бәрде ногой турында мәрсин провинциясенең сәүдә-фургона, аннары бәрде перегородку, отделяющую аны офицерлар, сидящих алда.
  
  
  - Нишләп сезгә түгел, ел саен, кая сез едете, идиоты! Теләсәгез сломать безгә муеннарына, чертовы англия ублюдки? Ул рявкнул, дәвам итеп, стучать кулаками буенча перегородке.
  
  
  МакТюрк наблюдал артыннан, һәм Нику тоелды ул күрдем кыскача искру зур рәхмәт бу эго кечкенә поросячьих глазках. Булды вакыт! Нигы иде отчаянной схватке, кайчан алар бросили ih бу фургон, әмма МакТерк, күрәсең впечатлила эго жестокость. Ә хәзер ул эшли башлаган, бу-обдумывать. Ул досталь тирәсендә кармана смятую пачку тәмәке, закурил бер, аннары протянул ih үзенең товарищу, экрандагы:
  
  
  - Гы, син крутой егет! Ничек сине исемем, петушок?
  
  
  Нигы нык ташладым эму тартмага. Ул өметләнгәнен түгел переусердствовать, әмма эму кирәк түгел иде", - казаться артык нетерпеливым өчен дуслар табу.
  
  
  - Тот ih, үз проклятые соломинки, мин белмим, - дип, алар белән эшләргә!
  
  
  Ул күтәрде упавшую пачку һәм янә протянул эму. Хәзер ул, киресенчә, отель поболтать. Аның грубом кеше барлыкка килде аеруча мөмкин булган дип бәяләп дружелюбное.
  
  
  - Бу алай түгел, хезмәттәшебез! Безгә бергә булырга туры киләчәк, чынлыкта? Бәлки, алар запрут безне бер цифрлы камералар өчен, без идек подружиться, - дим аңа. Һәм кем белә, бәлки, кирәк булганда, без алачакбыз, тагын бер-берсенә ярдәм итәргә. Да әйтелгән, мондый хәл булмаячак, аңлыйсызмы? - дип өстәде ул, злое подмигнув. - Миндә бар, нинди-нинди белем, аны, янәсе, төгәл түгел проведу җиде ел бу проклятой төрмәдә! Ничек синең исемең?
  
  
  Нигы та, хмуриться, әмма глубине күңел тойдым облегчение. Бу иде намек гына намек, әмма ул означал, дип Энджелл һәм өметләнгәнен, дип эго әшнәләре спасут эго да понимал, алар алыр иде яхшы эго повязать. Аллага Шөкер! Ул протянул кулын закурил, әле неохотно.
  
  
  «Минем исемем Шон Митчелл, әгәр сиңа барыбер түгел», - грубо пробормотал ул.
  
  
  Alfie склонил башын.
  
  
  - Ә минем исемем Alfie МакТюрк. Миңа бармы җиде ел эчендә урлау. Аның маташа ограбить ювелирный кибете бу Стрэнде. Һәм аңа бик яхшы булыр иде моны, тегүче тик синнән булыр иде исерек! Кара незадача!
  
  
  Нигы ташладым аңа презрительный караш.
  
  
  - Эшли генә тилелђр бу пьяном рәвешендәге! - карар бирде ул. - Ләкин бит сез, англичанине, хәтта эчәргә дә беләсез. Моның өчен кирәк улы Ирландия!
  
  
  МакТерк моның да кабул итте. Хәзерге вакытка ул кунаклар белән шыгрым тулы иде решимости подружиться моның белән мятежником, ул казался көчлерәк эго, һәм ул, киресенчә, теләсә кайсы вакытта взорвался нче сдерживаемой ярости. Эш шунда ки, Альфи, хулиган белән генә төре, аерым җанлылык иде трусом, бигрәк тә, бу вакытта ул үзен начар хис итә, бик ялгыз һәм напуганным.
  
  
  Нигы инде аңладым белән хема ия эш һәм позволил болтать, ничек эму заблагорассудится.
  
  
  Нигездә, бу иде трюклар, бесполезное хвастовство. Номерны өч базарбай, ничек ул тартмый да, дип әйтте үзе, - дип, теләсә кайсы психиатр карады иде Энджелл һәм нестабильным, әмма ышанычлы үзенә.
  
  
  Сәяхәт кебек тоелды бесконечным. Китте яңгыр, һәм алар икәү ишеттеләр гром буенча тњбђсендђ машиналар. Анда бик суык. Нигы күтәрде воротник камзолы һәм янә рассмеялся надул иреннәре. Ул нетерпелив, ничек скаковая ат, взволнованный поспешностью финиш, һәм ул түгел иде дождаться моннан благословенного буяулар башлау өчен гамәлдә.
  
  
  Алар миновали Эксетер, Мортонхэмпстед, Гримспаунд, Постбридж.
  
  
  Хәзер Нигы иде, бөтен слух, көтмичә, сигнал. Шоферга тиеш иделәр просигналить билгеле бер итеп, ул килде якынча миле к көнчыгышка таба Ике мостовой. Нигы выглянул анда тәрәзә һәм повороте күрдем
  
  легкую синеватую серость көнчыгышта. Яңгыр һаман шелл, әмма ким көчле иртђрђк.
  
  
  Шофер бирде согласованный кыска гудок. Ул чакта әле бер километр!
  
  
  Нигы посмотрел на МакТерка. Здоровяк янә замолчал һәм угрюмо карадым бу җирне. Хвастаясь яки юк, ул башлаган аңларга җибәрелә Дартмур, анда эму туры киләчәк отбыть җиде ел каторжных эш.
  
  
  - Синдә дә бар, тагын тәмәке? - дип сорады эго Нигы. Ул әзер удару бәрелешләр, ул ашырылырга мөмкин теләсә кайсы вакытта. Трэверс диде эму, булыр бик тә, бик ихтимал, якын правдой. («Голос күрерсең", - дип усмешкой предупреждал ул, - әгәр дә перевернешься!») Альфи порылся кесђдђ һәм вынул смятую пачку, аннары гневе скатал эго һәм швырнул шул ишек. .
  
  
  - Кончились, тегүче тик синнән! Нишләп сиңа гына китерергә үз? Ахыр чиктә, аны да табачник ...
  
  
  Озын визг измученных тормозов, аннары землетрясение. Никадәр Нигы иде удар кабул итәргә әзер һәм смягчить эго, ул налетел бу Энджелл. Фургон врезался бу канаву һәм перевернулся.
  
  
  Номер три дип билгеләп үтте Энджелл һәм ошеломлен. Ул схватил эго кулын һәм подтолкнула к задней көне.
  
  
  - Барабыз, - крикнул ул, - безнең өмет бар! Тора сынап карарга кирђк.
  
  
  Стальная ишек әле держалась. Нигы нык бәрде аның эго ногой, һәм ике көн ачылды. Нигы соскользнул бу канаву, увлекая артыннан Энджелл.
  
  
  Гына башланып китә иде рассвет, һәм янә оболочки, көчле яңгыр ява.
  
  
  Фургон перевернулся өчен янәшә шул канаве, аның көпчәкләре әле вращались. Икенче яктан виднелся машинасы, утонувший носом бу & nb белән включенными фарами. Бернинди билгеләре тормыш ике машиналарда. Копы бик яхшы уйнады үз ролен!
  
  
  Нигы схватил Альфи кулын. Булмаган вакытны югалтмаска юкка гына, һәм ул да сезгә булсын өчен эго партнер иде мөмкинлеген уйларга.
  
  
  - Пробег! - прошипел ул. - Кит, блин! Бәлки, алырбыз. анда нинди дә булса спрятаться.
  
  
  Көнбатышта ул күрдем берничә разбросанных йорт һәм колокольню. Ике күпер. Бу ум килде картасы, аны күрсәтте эму Трэверс. Эму барырга туры килде төньякка таба, шул иң пустынную өлеше була.
  
  
  Нигы перебежал урамын. Ул якка карады аша эчтђге һәм күрдем дип Энджелл һәм кирәк артыннан. Ул удовлетворенно ухмыльнулся дәвам иткән очыш, дыша барлык телом.
  
  
  Номерны Өч омела бик яхшы тренированное телосложения, хәер, ул вакытта ул түгел иде идеальной формада. Ниндидер мизгелдә ул мәҗбүр була бераз замедлиться өчен позволить задыхающемуся Alfie куып тота аны. Әмма керткәнче тукталырга һәм броситься бу вереск, ул йөгереп добрую чирек сәгать. Ниһаять, тапты ул, бераз возвышенность белән шөгыльләнүче коткарыр эго, барлык, кем попытается күрергә эго белән юллар һәм спрятался за анда.
  
  
  Әлбәттә, беркем дә шталь иде ih эзләргә, әмма Энджелл һәм белмәгән, һәм эму туры гамәлдә үз мәнфәгатьләрендә.
  
  
  МакТюрк иде измучен. Ул бросился на юеш вереск, омтылып, ул торгызырга сулышы, ул вырвалось буенча эго горла белән рыдающими звуками. Яңгыр, янә, хоккей, ул охшаган иде проклятую соры челтәре, смешанную белән томан. Нигы көттем, әлегә эго иптәш отдышится; аннары ул альпныћ холм өчен ел саен якка. Ул бик яхшы уйнаган роле охотника. Alfie МакТюрк иде эго билетом чәршәмбе Пендрагона. Бераз сәер билет, ләкин сайлау мөмкинлеге юк иде. Башка чаралары юк иде. Барысын да выбросить, таләп ителгән зур булмаган хата пустоте. Тормыйм инде, дигән вакытта поджимало.
  
  
  Нигы выглянул аркасында холма. Зур булмаган долине аста двигались темные фигуры. Номерны Өч застыл бу мгновение, аннары аңладым, бу иде, һәм расслабился. Бу иде кыргый атлар «вересковых пустошей», шундый ук ялгыз һәм пустынные булдыру астында дождем кебек, ул да, Альфи. Ул күзләрен күтәрде өчен, карап чыгу караћгы тљстђге горизонт.
  
  
  Эму тоелды ул күрдем вдалеке нидер ак. Йорт? Коттедж? Ул иде дип, тик авыз стоило. Ул спустился аска таба һәм кушылды Альфи, ул әле авыр дышал. Ул башка тантаналары бәрде аның эго буенча ребрам.
  
  
  - Син каласың монда көне буена? Әйдә, красавец, кыюрак. Хәзер алар выпустят охранников һәм этләр. Без күбрәк булдырабыз туктарга. Пойдем, мәңгегә кабат йөгерергә!
  
  
  Энджелл авырлык белән менде аякка.
  
  
  - Мин запыхался, мужик, нишләргә юк. Минем монда авырту, һәм мин алмыйм йөгерергә. Аны алыр иде дђ барырга, тик акрын. Ничек телисез икән, алар безне тапкан, монда арасында дождем һәм томан?
  
  
  - Күз алдыгызга китерегез, әгәр алар безне табачак;
  
  - бит возразил Нигы. - Бу алмыйбыз табарга чыгу мохит әлеге проклятых үрләр! Яхшы, әгәр син телисең калырга монда аңа перережу полициягә). Иң делле, бәлки, аның үзе добьюсь кушылмаган уңышка атабыз. Син артык мягок моның өчен.
  
  
  - Юк, син, халкын да, халкың? Alfie бу страхе огляделся. - Түгел бросай мине, аны тырышачакмын! Түгел сажай миңа бу!
  
  
  - Ул алга. Аның, дип уйлады, күргәч йортның төньягында. Кем белә, бәлки, без генә табарбыз, акча яки алмыйбыз ничектер итеп булмый.
  
  
  Тик без тиеш, моны эшләп. Шулай булгач, решайте: бежите яки остаетесь.
  
  
  Нигы повернулся к аңа спиной һәм бик тиз алга китте төньякка таба. Альфи, фыркнув, потащился артыннан.
  
  
  - Сез сөйләгез, дип, күргән йорт? - дип сорады ул эго бервакыт.
  
  
  Нигы кыскача кивнул.
  
  
  - Һәрхәлдә, аның дип уйламаган идем әле, сл. Хәзер томан скрыл бу, ә мин беләм, ул бу юнәлештә.
  
  
  Тынлык. Аннары башын Alfie килде, идея, һәм ул, дип, үз товарища:
  
  
  - Сез ничек уйлыйсыз, бу йорт телефон бар?
  
  
  «Икеле, - диде Нигы. Ләкин ул бәхетле иде. Мин бик бәхетле. Альфи гади следил өчен эго фикерләре ничек булыр эго направляли телепатически.
  
  
  Отель багланышлар урнаштырырга, ярдәм сорарга бар, дуслар! Нигы башлады желать өчен бу йорт чыннан да иде телефон. Югыйсә, эму туры килгән иде сакларга планын һәм барырга ходьбы бу зур булмаган авылга Тэви Клив, кайда иде иҗтимагый киоска. Якынча егерме биш километрга. Һәм, әйтерсең, бу да җитәрлек түгел иде, шулай ук, мөмкинлек заблудиться бу тумане ясарга берничә порочных поворотов, алар кире кайтаралар иде ih, җитмәсә торышына, анда алар иде элек. Хәтта белән компасом ярамый иде ориентироваться на холме, погруженном бу томан. Өстәвенә Нигы түгел шталь иде файдаланырга компасом, хәтта, әгәр ул аның өчен түгел уяту подозрений моннан елы ќитте узган дœшђмбедђ Энджелл.
  
  
  Ниһаять, алар урынга килеп җиткән кадәр урыннар, каян иде танылган атаклы йорты, ул Нигы әле иртәрәк. Бу булган кечкенә генә ак коттедж, һәм Номеры, Өченче кичекмәстән диде белән шатлыклы изумлением ялгыз телефон провод, идущий к тњбђсендђ төньяктан. Чыбык узды арасында берсе полюсом һәм башкаларга подвешенный ривненской шулкадәр өчен кыргый атлар алмадык дотянуться аңа кадәр һәм җимерергә эго: «Сәер, - дип уйладым Нигы. Телефон иде, тик электр булмады. Нишлисең, бар кешегә коттеджа мөгаен иде үз сәбәпләре. Ул столкнул белән Альфи аяк, иблис спрятаться өчен мокрым кустом.
  
  
  - Ярамый, анда сикерергә генә өйрәнеп алдан ук хәлне. Ни дәрәҗәдә безгә билгеле булганча, шундый ук уңыш булырга мөмкин йорты сторожей. Һәм ул булачак, вооружен.
  
  
  Энджелл да күргәнем булмады, телефон чыбык һәм бик взволнован. Ул болай дип җавап бирде торжествующим ворчанием
  
  
  - Әйе, әлбәттә, әгәр ул өйдә. Әмма, әгәр өйдә ул, минем башка, вооружен ул, яки юк, ышандырып әйтә алам, нәкъ сезне, аның заставлю эго одолжить миңа үз җайланмалары. Сез күрдегезме анда бу җеп? Ул булачак кешеләргә ярдәм итәр безгә спастись.
  
  
  Нигы притворился илтифатсыз һәм измученным. Елныћ башыннан икенче өлешендә эму түгел иде дип притворяться, чөнки ул күбрәк алмады, моның выносить, һәм эго зевок бик искренним.
  
  
  «Әлбәттә», - диде ул гримасой. - Безгә бик кирәк телефон. Аны аладыр дип уйлыйм, сез позвоните бу Букингемский сарае һәм прикажете королеве җибәрергә сезгә шәхси самолет.
  
  
  Сезгә түгел кебек тоела снятся опиумные сны?
  
  
  Alfie впился аңа взглядом.
  
  
  - Син бернәрсә дә белмисең! Аны шул ук әйткән идем, минем бар дуслар, әйе? Әгәр син хәзер заткнешься һәм отпустишь мине, син күрерсең, мин вытащу сине тирәсендә моның беспорядка!
  
  
  - Яхшы, булырмын бик шат ел саен, кебек, синдә килеп чыкса ...
  
  
  - Ссст! Альфи схватил эго өчен рукав һәм күрсәтте коттедж. - Карарга! Кыз! Яшь хатын ...
  
  
  Нигы Картер, ул шул ук Шон Митчелл, тойдым резкую авырту бу складывать доллар. Ул бу турыда уйламадым. Трэверс бу хакта да уйладым. Ә алар ничек иде? Яшь хатын-кыз шундый изолированном урында. Бу начар иде һәм ул моны шунда ук аңладым. Буенча тону тавыш гориллы мөмкин түгел иде ошибиться. Шулай да ул түгел иде сопротивляться, эму эшләргә туры килде төре, ул бара, аның белән, ул алмады позволить үзе мәҗбүр итә эго, болар борчыла ук башлый. Һәрхәлдә, әлегә шулай. Кайчан гына Энджелл билгеләде яхшы элемтәләр.
  
  
  Здоровяк астында дождем побежал буенча склону, һәм Нигы последовал артыннан.
  
  
  Хатын-кыз дип ih хәзер сидела анда, экрандагы өчен алар, башка ачык күренгән тревоги. Нигы выругался аша тешләре. Йә ул бар иде гаять откровенна, йә бөтенләй иде глупа!
  
  
  Кыз булырга тиеш иде, кайдадыр урталыкта. Ахыргача бирле ул осознавал куркыныч, аны уятырга мөмкин, бу ике. Тик шик подкралось аңа
  
  Үз мозгу ул поспешила ташлап, миску белән кормом өчен чебиләр һәм йөгерергә к керү төркемнәре көне.
  
  
  Alfie подскочил аңа һәм схватил кулын.
  
  
  «Юк, сеңелем, сиңа кирәк түгел, безне куркырга кирәкми», - диде ул со смехом. - Һәрхәлдә, әлегә шулай. Син ялгыз түгел? Ул скрутил аның кулын һәм обвил тирәсендә арка, ничек булыр иде тряпичная кукла.
  
  
  Тик кечкенә генә хатынга җитте батырлык. Ул чыкты һәм башына пинаться;
  
  
  - Оставь мине! Ул зашипела, пнув Альфи ногой буенча щиколотку. - Хәзер ирем килер һәм убьет сезнең кебек этләрне мин сезгә гарантирую! Ул әйткән белән көчле девонским акцентом. Ул иде пухленькой һәм стройной, яшь һәм чиста. Бар иде нах ике матур, көчле һәм каты күкрәгенә.
  
  
  Alfie зажал бер көнне кулымда һәм нык сжал. Кыз закричала, ә ул елмаеп әйтте:
  
  
  - Мин ул сиңа штопора, милыйая. Ирегез өйдәме? Һәм ул янә сжала үз күкрәгенә, аннан садистски аның скрутила.
  
  
  Кыз янә закричала.
  
  
  - Юк-юк, җитә, син мине обидел! Юк, ире өйдә юк, ул төрмәдә.
  
  
  Анда эшләргә. Турында, зинһар, юк, остановись!
  
  
  Нигы карар кабул итте. Альфи түгел иде-бик сообразительным. Шулай булгач, ул тиеш иде вмешаться һәм ел саен, ничек тиз күчәргә якка акыл.
  
  
  Ул оттолкнул хатын-кызны нче Энджелл һәм юнәлде ee йортына. Горилла бу мгновение постояла, әнисенә карап, аның белән удивлением, һәм Нигы диде:
  
  
  - Оставь аны әлегә покое. - Аннары ул эму подмигнул. - Соңрак алабыз аның белән повеселиться, әмма хәзер иң мөһиме - спастись. Шулай булгач, безгә кирәк обсохнуть, согреться, һәм ел саен, бармы монда берәр эчәргә. Һәм тәмәке тарту.
  
  
  Бәлки, без хәтта алачакбыз табарга берничә кечкенә билгеләгәннәр, ул чакта син позвонишь Королеве. Тавышы шулай.
  
  
  Alfie одарил эго недовольным взглядом.
  
  
  - Ә бу нинди хорек син шталь хуҗа итеп сизә, петух?
  
  
  Нигы дип елмайды һәм приятельские подтолкнул эго. Ул өметләнгәнен, дип эму килмәс драться, чөнки бу очракта ул тиеш позволить аңа эшләргә белән хатын-кыз да, ул тели. Һәм аңа булыр иде бу әле дә ошады.
  
  
  «Пойдем, пойдем», - диде ул яктан ухмылкой. - Бездә күп вакыт хатын-кызны. Беләсең, без җиңел алабыз калырга монда көне буена? Пойди һәм найди бераз виски, чөнки минем душит жажда.
  
  
  Ишетеп, виски, Alfie повеселел һәм юнәлә буенча коридору, ведущему бу кухню. Нигы крикнул эму вслед:
  
  
  - Карагыз ук табарга бинты яки нәрсә кебек, чөнки безгә яхшырак бәйләргә бу.
  
  
  Нигы тоттым кызны белән шөгыльләнүче бөтен дрожала өчен кечкенә генә аркой. Ул затолкал аны бик чиста гостиную һәм прошептал әй на ухо:
  
  
  - Түгел шумите түгел, разговаривайте һәм задавайте эму бернинди сораулар. Минемчә, аның справлюсь, әмма күп нәрсә сездән. Әлбәттә, безгә туры киләчәк бәйләргә сине заткнуть сиңа авызы, әмма әгәр син послушаешь мине, синең белән берни дә хәл. Гади молчи һәм постарайся түгел җәлеп итәргә эго-игътибар үзәгендә. Риза?
  
  
  Аның карие глаза иде төпләре тулы ужаса, тик кыз кивнула һәм диде:
  
  
  - Әйе, аны да эшләячәкмен дип син миңа башкача әйтеп тђ булмас иде. Ләкин позволяй аңа наброситься миңа. Аның терпеть алмыйм, кайчан мине, берђœгђ дђ тими бу зверь!
  
  
  Бу вакытта барлыкка килгән Альфи белән веревкой өчен белья һәм бутылкой виски.
  
  
  - Кара мин нәрсә таптым! - шатлыклы диде ул. Ул киеменең бер шешә Нику һәм минем янга килеп, мөрәҗәгать хатын, съежившейся үз почмагында. -
  
  
  Ә хәзер безгә, сылу туташ! Иске Альфи өйрәтәчәк сезне узлам. - Ул повернулся һәм подмигнул Нику: - белдем, кайчан иде бойскаутом.
  
  
  Нигы взглянул дәрәҗәсенә виски бу бутылке аћладым Энджелл инде обильно накормил үзен. К килде аңа луч өметләр. Бәлки, бу иде ревматизма.
  
  
  Бәлки, ул иде коткарып бу бедную хатын-кызны. Зур Alfie яратты, алкоголь.
  
  
  Иң делле эго ритмын нәкъ менә чөнки ул исерек иде.
  
  
  Горилле кирәк вакытта өчен бәйләргә хатын-кызны, һәм Нику туры килде торырга һәм карарга.
  
  
  Ул посмотрел на нах, искиткеч палец к губам һәм покачал аягы, әлегә ул дәвам итә извиваться һәм пищать, ничек испуганная мышь, һәм сыгылырга бу грязных куллар, алар нащупывали аны һәркайда. Ниндидер мизгелдә ул ачты авызы өчен закричать, һәм Нигы прыгнул алга һәм некоторой жестокостью сунул платок әй, бу авызы, чөнки ул берни дә алмады үзе белән поделать.
  
  
  Бетергәч заткнуть әй, авызы, Нигы Альфи алды кулын.
  
  
  - Һәм аның
  
  Яратам, хәзер бераз расслабиться компаниядә шешә. Ул чакта без табарбыз, нәрсә дә булса ашарга, чөнки мин голодаю. Плюс аның промок.
  
  
  Без просохнем, һәм үз планнарын төзибез.
  
  
  Ул вывел упрямого бандита тирәсендә бүлмә. Alfie та, оборачиваться һәм облизывать иреннәре, әмма возражал.
  
  
  Кухняда иде зур булмаган масляная плитәсе. Алар кабыздылар барысы да мич, һәм тиздән ih промокшая, шведларны башлады дымиться. Энджелл башлады нык эчә, ә Нигы сикергәли төре, дип ясый, шул ук хђл. Чынлыкта, ул напивался бер тапкыр гына тормышта, кайчан була әле бик яшь. Әмма бу юлы ул да үзенә ышана. Физик истощение бу сочетании белән хәмер иде куркыныч. Тик аның гына иде бу чарасы тотарга Alfie контролендә.
  
  
  Тапкан икмәк, сыр һәм салкын ит. Мондый уенны урындык һәм барлык сожрали. Нигы башлады хис яхшырак. Эму тоелды ул эль гасырлар буе. Alfie бу мгновение да выглядел удовлетворенным. Ул погрузился бу тирән размышление. Нику тоелды ул ишеттем, ничек ржавые колесики моның мие крутятся белән усилием, скрипят. Центурион нидер решал.
  
  
  Ул догадался, бу иде. Ул ясаган тагын бер глоток, аннары торып басты һәм минем янга килеп, к окну. К северу нче коттеджа «болото» лежало ровным һәм темным астында непрекращающимся дождем. Җәен эго расчистили яхшырту өчен пастбище өчен сарык, ә сгоревший вереск калдырды җирендә зур кара таплар. Самолет, диде үземә Нигы, алыр җиңел приземлиться анда; кечкенә самолет яки вертолетом.
  
  
  Булмый өчен Alfie укый эго уйлар. Ул-дип сорадым эго буенча чиста тәңгәллек:
  
  
  - Сез кайчан да булса ишеткән турында друидах, иске вере?
  
  
  Нигы түгел, торопясь повернулся. Кирәк түгел иде", - притворяться тупым дә кирәк түгел иде, артык интересоваться. Альфи иде зверем, әмма nen иде аның өлеше звериной интриги.
  
  
  - Әйе, аны шулай дип уйлыйм ... - дип җавап бирде ул. - Булырга тиеш, аның, нидер укый. Тњгелмени бу кешеләр төркеме враждебных хөкүмәтенә, дип бармы?
  
  
  Alfie кивнул. Ул ясаган тагын бер зур глоток.
  
  
  - Ђйе, мин оппозиции, әйе, ничек кенә әле! Бу кулай вакытта алар вступят көннең владение.
  
  
  Нигы выглядел скептически, тик әлләни түгел. Ул елмаеп куйды.
  
  
  - Аңа өлешендә ишеттем бу чыгышында, һәм Альфи. Бу һәрвакыт яңгыравык сүзләр, әмма ахыр чиктә барысы да тәмамланды берни белән дә. Бүген Ирландиянең дә бик күп кешеләр белән широким ртом.
  
  
  Алар болтают, болтают, әмма ахыр чиктә һәрвакыт найдется кемдер посильнее ярар, кем поправит иреннәре.
  
  
  Alfie проглотил кусок ипи белән сыр һәм вызывающе посмотрел аңа.
  
  
  - Тик бу юлы ышандырып әйтә алам, нәкъ, бу бик җитди эш. Аны беләм бу, чөнки мин дә друид.
  
  
  Нигы ухмыльнулся һәм плюнул на пол.
  
  
  - Чыннан да? Һәм, әлбәттә, аның проклятый принц Уэльский. Барабыз алга таба эчәргә һәм планнар төзергә, Альфи. Сезнең хыялларын!
  
  
  Alfie выглядел обиженным.
  
  
  - Хыялларын? Аның покажу сиңа! Аңа, сезгә әйтәм, мин друид. Иң делле, нечто күп: аның Центурион. Одина тирәсендә әйдәп баручы. Минем банда крутых егет башкара боерыклар. Ә хәзер аны делаю сезгә тәкъдим: телисез икән, сарыф минем белән һәм языла безгә? Хезмәт хакы да яхшы, әгәр дә акча эшләргә мөмкинлеге бар.
  
  
  Нигы шактый умен өчен стереть скептическое аеруча белән үз затлар һәм кабул артык ихтирамлы.
  
  
  - Беләсеңме, миңа бик тә ышанасы килә, чөнки син, халкын да, халкың дөреслекне, Альфи! Ах, бу булыр иде ...
  
  
  Alfie посмотрел на, аның белән мөһим төре.
  
  
  - Ышандырып әйтә алам, нәкъ сине, мин түгел вру, чувак. Әлбәттә, әгәр сез пойдете минем белән, сез тиеш булачаксыз подчиняться кагыйдәләре, һәм сезгә туры киләчәк подчиняться минем приказам. Чынлыкта, сезгә башларга кирәк хәзер ачыктан-ачык.
  
  
  Нигы притворился впечатленным һәм җавап бирде:
  
  
  - Мин подчинюсь синең боерыгы, әгәр син сможешь вытащить мине тирәсендә моның проклятого «болота» һәм әгәр син пообещаешь тәкъдим итә миңа мөмкинлек, яхшылап ударить бу английских дуңгыз! Әгәр эш барып җитә битья, британиялелђрнећ, ышандырып әйтә алам, нәкъ сезнең, аның, шулай ук, приму боерыклар үзеннән дьявола!
  
  
  Мин әйтәм турында дьяволе, аның дип искә төшерде леди Хардести һәм аның непристойное булды инде анда, аерым Хайлендсе. Кем белә, анда хәзер иде сылу нимфоманка?
  
  
  Альфи бераз пошатнулся һәм кулын күтәрде.
  
  
  - Шактый телефон шалтыраткан, петух. Син күрерсең.
  
  
  Гади өчен бирергә аутентичность эго настроению, Нигы тәкъдим итте:
  
  
  - Сак булыгыз, без биредә дә-Лондонда. Кыңгырау тиеш булачак аша үтәргә берәр коммутатор илдә, һәм кем белә, күпме любопытных кешеләр булачак тыңларга сез сөйләгез.
  
  
  Әмма хәзер Энджелл иде, артык исерек
  
  ул отмахнулся нче советы кулы белән китеп барды. Җайланма располагалось кечкенә столике каршында.
  
  
  Нигы башлады следовать өчен Альфи, әмма остановил эго властным кивком.
  
  
  - Туры килми, син уполномочен ишетергә, мин әйтәм. Минем сөйләшү булырга тиеш приватным.
  
  
  Әмма Нигы тукталды һәм прислушался к приоткрытой дверью. Alfie шалтыратып, хәтта повернувшись ягына эго, һәм бу вакытка килгәч ул кайта кухню, Нигы янә иде, өстәл артында да пила, яки, мөгаен, сикергәли төре, дип инде. Alfie врезался бу кәнәфи һәм фыркнул.
  
  
  - Бу барысы да яхшы. Самолет булачак лизать к сумеркам. Без улетим.
  
  
  Нигы посмотрел на, аның белән искренним восхищением.
  
  
  - Самолет? Сез имеете күздә тотып, алар присылают бирегә эго бары тик сезнең өчен, безнең өчен?
  
  
  - Мин бит ди, сиңа, әйе? Alfie самодовольно возразил үз янына чакырып ала һәм бер шешә. -
  
  
  Лижет к сумеркам туры киләчәк кабызу агач хач өчен пилот белә идем, анда безне табарга. - Ул взглянул бу обогреватель. - Моның өчен бизнес йорты булырга тиеш, яхшы запасы мае. Бу тәшкил итәчәк, хезмәт. Без обернем крәстиян куском тряпки белән шөгыльләнүче тиз яна, аннары куярга эго уртасында кырлар, һәм без услышим приближающийся самолет, без подожжем аның өчен эшләргә үзенең шәхси билгесе.
  
  
  Аңа шулай ди сиңа, бар да тәртиптә дип, чынлыкта? Сез күрерсез, дип хәбәр белән иске Альфи итсәгез, бу тулы куркынычсызлыкны. Хәзер миңа яхшы булыр вздремнуть, чөнки башлый дә барлыкка килергә талчыгу. Син түгел, спишь?
  
  
  Нигы засыпал, әмма авыр кивнул.
  
  
  - Алга, дәвам итәргә. Аның булам, торырга биредә сагында.
  
  
  Альфи керде йокы бүлмәсе оештыру һәм глухим стуком егылып бу караватка җитештерүче. Ул удовлетворенно хмыкнул һәм сладострастно ул арада. Нигы подождал ун минут, аннары торып басты һәм цыпочках таба килә башлады к көне бүлмә. Ул әле, ничек Энджелл, одетый, лежал бу одеяле һәм шау-гөр килеп храпел белән киң ачык ртом. Ул акрын гына кайта кухню, янә сель һәм, күреп эго максаты наклоняется алга, диде үзе, дип, зыян итмәс, әгәр дә ул да вздремнет. Соңрак ул аның белән сөйләшергә яшь хатын-кыз һәм тырышачак аның успокоить. Тик хәзер ул бары засыпал, һәм ...
  
  
  Крик ужаса болезненно күр эго онемевший баш миен. Ул проснулся кинәт һәм шунда ук аңладым, - дип эго тагын Альфи алды эго өчен шиворот. Ул бросился бу гостиную һәм берәүдә, ул пуста. Аннан соң ул таба килә башлады шул йокы бүлмәсе оештыру һәм хатын-кыз янә закричала.
  
  
  Alfie МакТюрк прыгнул бу нах, һәм ул лихорадочно размахивала пухлыми аяк, кричала һәм пыталась якларга үзен нче һөҗүм. Альфи схватил кызны өчен муеннарына һәм бросился на нах белән звериным ворчанием. Ул попыталась укусить аның, һәм ул бәрде аны, ругаясь.
  
  
  Нигы гына шталь уйларга. Әгәр ул моны, бәлки, ул позволил иде бу пычрак. Асылда, торак пункты россия ашырылырга тиеш иде иң беренче чиратта. Көчләү түгел иде шул зур башлагач, кону басып тордылар миллионлаган кешенең гомерен өзә. Әмма ул алмады уйларга бу хакта. Ул прыгнул алга схватил Альфи өчен воротник һәм оттащил нче хатын-кызлар белән шөгыльләнүче хәзер булдым, хәйран кала тихой. Нигы бәрде зверя түләүләр ук челюсть, аннары бәрде аның эго коленом бу пах, отчего ул согнулся караганда больно. Ниһаять, ул нанес эму тагын бер үлем удар, ул повалил эго идәнгә.
  
  
  Нигы повернулся к хатынга. Ул барлык иде әле артык тихий, һәм эго күзләре ябылган иде.
  
  
  Ул чакта Номеры Өч аңладым, һәм эго складывать доллар упало от гнева, сострадания һәм раскаяния. Проклинать! Ул иде мертва! Alfie үтергән аның.
  
  
  Нигы проклял үзен, чөнки нәкъ менә эго колониа шталь сәбәбе-үлем мескен хатын-кызлар. Ул наклонился, аның өстендә һәм приподнял бер веко. Зрачок иде стеклянным, невыразительным.
  
  
  Нигы нежно погладил аның буенча баш. Бу књрђсећ бу сломанную куклу. Alfie сломал әй муеннарына.
  
  
  Хәзер эму кирәк иде вакытта өчен оправиться нче ярости һәм кабул итәргә безразличное аеруча затлар катнашты. Ул күтәрде простыню өчен ябарга зат хатын-кыз. Күңелле сюрприз ире өчен, ул өенә кайткан! Аннары ул повернулся өчен ел саен Энджелл. Бу узды!
  
  
  Нигы китте бу кухню. Ул тапкан эго чарада катнашучыларга өстәл артында, намереваясь сжать авыру пах. Ул рассмеялся дип елмайды үзенең скупому бер-берсенә һәм наставил аңа пистолетын.
  
  
  - Син мине бик нык обидел, аңлыйсыңмы? - диде ул, размахивая корал өчен Нигы төгәл күргәнем булмады. - Ә хәзер утыр, петушок, әлегә бу эш түгел взорвалось үзе. Бәхеткә, аны тапкан эго, әлегә рылся бу мин сорады ни дә булса әле ... Әле, минем хәзер иде проблемалары! Тик мин тотам, тегүче тик синнән
  
  ә, син сошел белән акыл? Аны бераз повеселился белән кечкенә леди, ә син ...
  
  
  Нигы түгел, сель. Ул белә иде инде, бу эму ясарга кирәк. Альтернатив юк иде.
  
  
  - Ул мертва, идиот! Сез сломали әй муеннарына. Сез беләсез, димәк? Өчен мондый җинаять бар повешение, һәм аны, гомумән, теләмим, бу вдаваться!
  
  
  Зат Альфи булды задумчивым.
  
  
  - Мертва? Блин, бу барысы да үзгәртә ... Мин дә сезгә аның убивать, ышандырып әйтә алам, нәкъ сезне. Аның гади отель бераз повеселиться... - Ул тагын замахал пистолетом. - Садитесь, аңа шулай диде! - Хәзер аңа бик неприятное аеруча затлар катнашты. Ул янә хакта уйлана.
  
  
  Нигы төгәл аңладым, нәрсә турында уйлады ул. Әгәр ул сель алдында, хуш, сау бул!
  
  
  Энджелл түгел иде тирәсендәге кешеләрне калдыра свидетеля үтерү исән.
  
  
  Ул отделался бик яхшы. Кайчан Альфи башлады нажимать пальцем бу спусковой крючок, Нигы бәрде ногой буенча столу; астан һәм бәрде аның бу мужчиной күкрәгенә эләгә. Пистолетын њз нђтиќђсен бирде, әмма таращить күзләре эләкте гына потолок.
  
  
  Alfie егылып бу спину түгел, пистолетын чыгарды. Нигы гына әле нырнул аша перевернутый урындык, схватил упавшую шешә һәм бәрде аның горлышком турында пол өчен разбить аны алырга үз күрсәтмәсе корал. Alfie ата янә, бу юлы да таращить күзләре задела зат, Ника була, ул поспешил поцарапать зат зат острыми шипами разбитой шешә. Альфи закричал һәм пистолетын чыгарды, өчен, прижать куллары к кровоточащему затка.
  
  
  Нигы схватил эго өчен чәч, запрокинул башын кулланды разбитую бер шешә өчен, разорвать эму тамакны. Энджелл иде, зур, көчле, извивающимся һәм сопротивлялся, ничек үгез аренасында. Нику кирәк булган караганда, књбрђк вакыт, гадәттә өчен эшне тәмамларга, әмма ахыр чиктә зверь вафат була.
  
  
  Нигы басты, ташладым окровавленную шешә карады бойню.
  
  
  «Тегүче тик синнән», - диде ул трупу Альфи. - Блин, һәм үлем, һәм тегүче сине побери! Миңа хәзер нишләргә? Аның барлык испортил аркасында сине, идиот ...
  
  
  Ул закурил сигарету өчен успокоиться, һәм билгеләп үткәнчә, аның дрожат куллары. Начар билге, ул китәм позволить үзенә нервничать! Эму иде нетолько алырга мондый реакцию. Ул кайта бүлмә, бу мгновение күрдем мертвую хатын-кызны, лежащую астында простыней, һәм попытался поразмыслить белән некоторой последовательностью.
  
  
  Кинәт ул аңладым эму ясарга кирәк. Трэверс диде эму-безнең Альфи проблемалар белән друидами өчен неповиновение, дип, бәлки, аның үз иптәшләр накажут үлем эго.
  
  
  Бәлки, мәетне Альфи булачак, аның өчен үзенә күрә паспорты ... Стоило авыз. Самолет прилетал.
  
  
  Нигы кайта кухню, минем янга килеп, к раковине өчен стереть кан, аннары минем янга килеп, к окну. Яңгыр прекратился. Нишлисең, ул иде поджечь крәстиян.
  
  
  Ул бродил буенча өйдә сорады кулайрак материал. Бу чулане җитәрлек иде мае өчен мич һәм лампаларны. Кирәкле моментта ул кладет крәстиян уртасында басулар һәм поджигает аның. Ул иде вытащил һәм гәүдәсен Альфи күрсәтер пилоту һәм барлык кем бар иде аның белән. Бик ихтимал, әгәр алар намеревались эго атарга, янычары Пендрагона да киләчәк белән очучы. Центурионы.
  
  
  Нигы дип. Алар башкарган эшен һәм, мөгаен, булачак шактый рәхмәтле өчен унести, аны, бәлки, утрау Блэкскейп. Ә бәлки, алар булыр иде эго бесцеремонно повязали түләүләр турыдан-туры икенче урында. Ул компаниядә Альфи, һәм алар белсеннәр, дип Альфи болтун.
  
  
  Нигы пожал җыерып. Ул ясаган барлык иде. Ул кайтты, йокы бүлмәсе оештыру, жим ятып кына торды янында мертвой хатын-кыз, икенче яктан, һәм заснул. Бу кирәк иде, һәм ул белә проснется вакытында. Эму һәрвакыт ирешә алмады.
  
  
  Унынчы башлыгы
  
  
  Кадәр срок чыкканнан соң ультиматума Пендрагона кала иде азрак тугыз сәгатьтә!
  
  
  Нигы Картер сидел үзенең кечкенә генә цифрлы камералар һәм тарттым. Бу туры мәгънәдә. Өстәп, гневу, ул шулай ук тарттым, кыска гына вонючую пипетку, аны бирде эму Трэверс. Алар җентекләп обыскали аны, кайчан ул килде утрау-Блэкскейп, ләкин, нигездә, алар сосредоточили үз игътибарын эго, бу киемдә кешеләр анатомических углублениях алырлык нәрсә яшереп. Алар беспокоились безгә турында мешочке белән табаком, безгә турында эго потертой аяк киеме. Номерны Өч барысы да иде әле тулысынча вооружен, әмма проблема заключалась шул, ул алмады приблизиться максатка өчен шаккаттыра аны!
  
  
  Ул посмотрел бу зур луковые сәгатьләре (да бүләк Траверсы), алар кирәк вакытта мөмкин булыр иде хезмәткәргә әйләндерү бу файдалы чарасы радиосигнала.
  
  һәм соңрак, бәлки, ул эму кирәк. Хәзерге вакытта, әмма ул ограничился шул, дип атады аңа гына вакытта, һәм рәхмәт неумолимому прогрессу өлкәләре Нигы белә кадәр срок чыкканнан соң ультиматума Пендрагона калган берничә сәгать. Ләззәт! Күбрәк ул карадым бу сәгатьләр күбрәк дрожал нче нетерпения. Сигез сәгать илле алты минут ундүрт секунд!
  
  
  Һәм ул анда, заперт үз цифрлы камералар һәм беспомощный, ничек младенец. Шундый ук уңыш ул алыр иде калырга Вашингтонда, яки кара йорт, яки шул девонширском болоте.
  
  
  Барып утрау иде кадәр смешного җиңел. Артык җиңел. Четырехместный самолет төште шул сумерках, ведомый пылающим крестом. Гәүдәсен Альфи МакТерка служило тәкъдим итте һәм паспорты. Белән бергә очучы табыш ике центуриона, шулар иде приказано атарга Alfie өчен непослушание. Берничә секундка хәтта тормыш Ника иде волоске.
  
  
  Бу кешеләр белә бит, алар ала позволить үзенә калдырырга эго исән. Әмма ахыр чиктә Нику алдык ih тәкчелеге. Альфи иде мәет, һәм аларның иде боерыклары башкарырга хөкем карары эго «товарищу». Алар өлеше зур оештыру, тулы сикергәли, һәм Нигы карар итә, чөнки алар да булачак убивать рөхсәтеннән башка. Һәм ул мактап туялмый.
  
  
  Соңрак утрау-шәһәрдә алар үзләрен шактый дружелюбными. Безличным, әмма дружелюбным. Эго допросили һәм обыскали, заставили тутырырга дюжину төрле формаларын, ничек булса ул просился эшләргә консервном заводында башлыгы.
  
  
  Киресенчә, алар катнаштылар, бу ничек подлинное. Шон Митчелл ветераны Ирландской республика армия яростный дошман британия халкы һәм хөкүмәте. Динамитчик һөнәре буенча. Ахырында интервью әйттеләр эму, дип, бәлки, ул алган булыр иде привилегию керергә сафларына друидов аннары разумного чоры укыту дәвамында, аның алар подвергли иде эго испытанию. Аннары. Барлык аннары!
  
  
  Хәзер аларның иде, артык күп дель, алар белән мәшгуль идек, бик мөһим эш, һәм рекрутинг иде приостановлен, һәрхәлдә, әлеге мизгелдә. Шуңа күрә алар урнаштырырга булдык эго әлеге карантин. Турында, алар булыр иде эго, накормили һәм хәтта рљхсђт булса, аңа бераз поупражняться, әмма ахыр чиктә эму туры килде калырга цифрлы камералар белән шөгыльләнүче, әлбәттә, бар иде бронированной!
  
  
  Бу акылсызлык. Булырга, шулай ук якын максатка һәм шул ук вакытта шулай ук ерак. Кайчан алар озатып йөрде эго бу гигиеническую бит, бар иде мөмкинлеген карарга тирәсендә, хәтта әгәр өчен эго спиной һәрвакыт охранники.
  
  
  Мәсәлән, ул өч озын ярыклар бу вулканической өстендә темной скалы. Өчен ким натренированного күзләренә алар казались естественными, әмма билгеле иде, бу алар ачылган кулы белән кеше һәм яраклы вакытта ачар, дип, хәлләреннән астында алар, кайчан нос беренче ракета чыгачак аша бункер бару өчен һәм чәчәргә разрушение һәм үлем дөньяда.
  
  
  Нигы посмотрел на сәгатьләре һәм выругался аша тешләре. Ул юкка потратил вакытта, экрандагы биклђп, молясь турында яхшы хәл итү белән шөгыльләнүче түгел кайту. Дип, тагын ала ул ышанырга хәзер? Тиздән артык соң ...
  
  
  Ул чыга, тирә-камералар, аның артыннан даими күзәткән; һәм кайчан ул заперт анда, ул бернәрсә дә түгел иде ясарга. Һәрхәлдә, алар ышаналар иде, ул берни дә эшли алмый.
  
  
  Әмма Нигы белә икән тапканчы, ягъни алачак китәргә. Шактый щепотки пластиклар, һәм ...
  
  
  Әмма, поступая шулай итеп, ул булачак непоправимо скомпрометирован. Эму туры киләчәк убивать, убивать, убивать булмаса, тукталыш, әлегә ул доберется кадәр шахталар өчен уничтожить ракета. Һәм, әлбәттә, ул взорвался булыр иде, алар белән бергә. Хәзерге вакытка йорт номеры өч аз да инде кайтырга җае чыкмады белән утрау исән.
  
  
  Әмма ул гына да түгел, теләгән жертвовать үзе, чөнки бик заботился тормыш турында, яраткан иде ул аны белми идем, ничек наслаждаться аның кирәкле моментта. Тик әгәр дә, чыннан да, юк иде, нишләргә, ул иде смирился белән үлем бергә барлык бу бедолагами.
  
  
  Яхшы булды бер генә нәрсә: ял көннәрендә фабрикасы ябып куйганнар; ул көнне зур бер өлеше персонал авыллары өчен «паром» өчен сойти ярга. Утрауда калды бары горстка кешеләр. Һәрхәлдә, бу очракта ни дә булса җитди, үз шкуру чигенергә гына воинственные друиды, алар, кем белә, алар эшлиләр: галимнәр һәм алымнары.
  
  
  Башка чирек унике Нигы файдам вакыт кылырга көч. Алмады күбрәк көтәргә. Ул предпочел иде гамәлдә тыныч кына, ләкин чөнки ул булмый ... эму туры килде взорвать ишек. Бу булырга тиеш иде мәҗбүр итә сак поспешить һәм, бәлки, күтәрергә гомуми тревогу.
  
  Әмма туры килде сарыф алу куркынычын.
  
  
  Ул отвинчивал каблук ботинка өчен достать детонатор, кайчан ишетә shaggy, приближающиеся буенча коридору. Ул поспешил кайтарырга пятку урында. Shaggy тукталдылар чын күңелдән за дверью, һәм послышался лязг хуҗаларга. Бу камера урнаштыралар керде югары бородатый егет. Ул одет, чиста ак халат (формасы друидов) белән гербом күкрәгендә, изображающим кызыл дракона, һәм көмеш йолдыз на воротнике, дип указывало югары положение иерархии. Өчен бородатым мужчиной иде, бер генә каравылчы.
  
  
  У новичка иде киң йөзе белән славянскими чертами. Күпмедер вакыт ул карадым ка Ника ике маленькими голубыми күзлегеннән, ә аннары дип сорады эго:
  
  
  - Сез Шон Митчелл?
  
  
  «Шәхсән», - дип җавап бирде Нигы.
  
  
  Бородатый ир-ат нигезендә, кивнул, аннары диде эму ровным тавыш белән:
  
  
  -Хәзер син барасыћ минем белән.
  
  
  Ул повернулся к көне, һәм каравылчы отошел ягына, пропуская Ника, ә аннары последовал өчен алар буенча коридору. Әмма изумлению, Ника була, ул алга китми алар артыннан урамга, ә калды бинасында төрмә. Номеры да Өч булып чыкты ялгыз калу белән незнакомцем шартларда төнге җил. Сез алыр ишетергә кебек, дулкын бит бьют буенча кара скале утрау. Җил иде шулкадәр көчле, дип Нигы последовал мисал егетне, ул шелл алда, һәм ухватился өчен полициягә) белән шөгыльләнүче служила поручнем өчен эго түгел опрокинули. Ниндидер мизгелдә ир-ат диде эму:
  
  
  - Түгел волнуйтесь, мин түгел, вооружен. Следуй өчен минем һәм веди үзен яхшы. Бу каршылаячак сезнең мәнфәгатьләрендә, мистер Николас Картер.
  
  
  Шулай итеп, алар белделәр, кем ул шундый! Һәрхәлдә, ул белә иде ул, һәм бар иде төре зур шишки ... Нигы последовал артыннан шактый сбитый белән файдасы, һәм та карарга унылый пейзаж, ул эго окружал. Блэкскейп чыннан да иде меланхоличным һәм неприветливым урыны, ләкин ул искиткеч соответствовал намерениям Пендрагона. Читтә колючей проволоки, пересекаемой потоком, отделявшим бина фабрика нче калган өлешендә утрау, ул билгеләп үткәнчә, фабрикада љчесе утлары. Тик булмады, тавыш, движущихся машиналар, чөнки аларга беркем дә эшләгән. Буенча бу якка линияләрен иде берничә бина азрак: административ бүлмәләр, ашханә, тюрьма, кайбер биналар өчен идарә итү персоналы.
  
  
  Бер тирәсендә әлеге зур булмаган бетон биналар булырга тиеш иде секретный керү, ул алып барды к ракетному комплекс. Бу аста, вырезанное бу скале, тирәсендә кылган иде тәкъдим итү вакытында үз гигиена җәяү йөрү. Ул белер соңрак, әгәр ... хәзер Ачыктан-ачык юк иде сөенеп.
  
  
  Иң делле бу егет называл эго Картером. Ничек ала ул блефовать хәзер? Вакыт булмады. Иде гына вакыт гамәлдә. Ул уйлады, урынлы микән кичекмәстән үтерергә бородатого ирне, аннары предаться кала. Аңа булыр иде җиңел наброситься, чөнки эго беркем дә күргәнем булмады. Алырга эго сзади һәм бәреп төшерү тотарга тырыштык каратэ бу затылок ...
  
  
  Ул карар ташлап, бу эш. Ул отель подыграть һәм күрергә, алга таба ни булыр. Киметүләргә, ир-ат иде безоружен, һәм эму таләп ителмәде корал. Яхшырак көтегез, карагыз әле, ниләр.
  
  
  Ул дип уйладым да китәм микән бу кеше мәҗбүр итә эго пересечь бөтен утрау. Чынлыкта, ул беркайчан да останавливался һәм двигался барысы да алга таба да, алга таба да нче шәһәр. Тире аның затлар горела на чәркәләре, һәм ул үзен начар хис итә әйтик, әйтерсең болар барысы да разрезали. Ниндидер мизгелдә алар спустились бу глубокую впадину бу скале, һәм Нигы күрдем очертания кечкенә генә бина, аның ул элек беркайчан да күргәнем булмаса да, нәкъ менә чөнки ул поместьесы мондый впадине. Анда да светилось безгә бер огонька.
  
  
  Бородатый ир-ат тукталды алдында стальной дверью моның домика һәм әйтте:
  
  
  - Без монда, мистер Картер. Яхшы подготовьтесь к сюрпризу.
  
  
  Эго тон шактый дружелюбным. Ул әйткән артык безупречно по-английски белән бик зур булмаган рус акцентом. Һичшиксез, ул бер тирәсендә, алардан галим-атомщиков, алар заказана карак пендрагон акча урлаган һәм шулар тиешенчә промыли мозги.
  
  
  Ир-ат тиз генә ишекне ачты, һәм уставился бу караћгы тљстђге утрау белән выражением, бик якыннарына карата благоговению. Аннары ул, диде белән некоторой тревогой:
  
  
  «Сез беләсезме, күпме боларның барысы да тора, мистер Картер.
  
  
  Ул вакытта бу тоелды нелепым књзђтње. Нигы пожал җыерып һәм җавап бирде:
  
  
  - Гомумђн, төшенчәләр генә тотам.
  
  
  Ир-ат дип.
  
  
  «Бу мөмкин ахмаклык, әмма фикер булуы турында, алар белән мөмкин эшләргә белән акчалата, һәрвакыт җитештерә миңа тәэсир калдырды». Россиядә аны бик хәерче бер малай, аңлыйсызмы?
  
  
  Болар барысы да җиһазлар тора өч миллиард
  
  мистер Картер. Ул ясаган круговой жест кулы һәм выразительно күрсәтте: - Өч миллиард доллар, аңлыйсызмы? Әйә шуннан кружится максат?
  
  
  Мизгелдә Нигы да иде үтерергә эго, чөнки бу кеше түгел иде сагында, һәм киресенчә, ул үзен начар хис итә имин. Тик Номеры Өч янә хакта уйлана һәм сдался. Бәлки, бу булыр иде ошибкой, кем белә. Бу кастрюле, нидер кипело. Яхшырак подождать һәм ел саен. Тик озакка түгел. Вакыт барды артык тиз, тегүче тик синнән, син алмады күбрәк торчать.
  
  
  Ул:
  
  
  - Өч миллиард сум - бу күп түгел, тотсаң, күпме тора дөнья.
  
  
  Рус теле дип.
  
  
  - Әйе, мөгаен. Ярар, нишлисең, әйдәгез, перейдем эшенә, мистер Картер.
  
  
  Бар бер өлеше бу дөнья белән шөгыльләнүче көтә сезне.
  
  
  Ул вставил ачкыч шул сарай һәм эченә керде. Күңелле күбрәк түгел, хис итәргә, моның кинәт кенә үсүенә җил. Нигы шунда тойдым исе роскоши. Ул әле берни дә күрмәдем, әмма эчендә, күрәсең, царила атмосфера байлык. Толстый келәм, ул тоймадым аяк астында диярлек заставил эго югалтырга равновесие, аннары сурового каменистого грунт, аның буенча ул снаряда моңа кадәр. Әлегә кадәр хорька бу Blackscape ул гына күреп бу убогую утилитарную нәтиҗәлелеге, әмма монда һава иде ароматным.
  
  
  Друид белән көмеш йолдыз үткәрде эго буенча коридору һәм ның атриуме, тускло освещенный оранжевым уты. Монда да келәмгә иде тазарачакмын.
  
  
  Алар белән килдек к полированной агач көне, һәм друид генә постучал.
  
  
  Эчтән җавап бирде хатын-кызлар тавышы
  
  
  - Алга.
  
  
  Нигы шунда ук таныдым, бу тавыш. Димәк, ул да иде, утрау, сылу!
  
  
  Леди Хардести сидела бу роскошной кунак потягивая янтарный эчемлек, тирәсендә матур хрустального бокала. Сергей иде мягким һәм рассеянным. Нигы дип әйтте үзе, - дип беркайчан да күргәнем булмаса да, артык матур һәм куркыныч булган хатын-кызлар белән чагыштырганда бу. Ул диде эму, обнажив идеаль ак тешләре.
  
  
  - Шулай итеп, без кабат очрашабыз, мистер Картер! Аны бик канәгать бу.
  
  
  Ул засмеялась һәм указала бу диван, тулы күпләр беләдер, мендәр.
  
  
  - Беләсеңме, аңа да бик шат, - дип скучала буенча, сиңа, ул көнне поездда. Иң делле, миңа яхшырак түгел убивать сине, чөнки хәзер син миңа кирәк.
  
  
  Номерны өч, сель әлеге диван һәм уйлады: «Яхшырак булыр иде аңа иде яума, минем бәгырь. Син миңа кирәк кебек үк дырка шул голлар! ».
  
  
  Әмма эго баш миен башлады инде тиз эшләргә. Бар иде, вакыт күрсәтергә, любопытство, шуңа күрә, ул карар выбросить любопытство тирәсендә баш. Әмма ул, диде, ул, әй кирәк. Бу да булырга мөмкин чыгар.
  
  
  Яхшырак тагын бераз ел саен.
  
  
  Возлюбленная књрсђтте ике ир-ат һәм диде:
  
  
  - Әйә сез представились?
  
  
  Друид уставился бу нах белән выражением затлар, ул күп объясняло Нику. Бу егет әзер. Влюблен бу хатын-кызны. Бу иде эго куллар һәм аяклар, ничек бар пьяного яшьтәге наркоман исәпкә алынган. Барлык башы бераз проясняться.
  
  
  Файдаланып, бөтен, үз ихтыяр көче өчен отвести караш нче ee матурлык, ир-ат үзен мак сим дип
  
  
  - Аны Сергей Константинов, әфәнде Картер, главнокомандующий утрау.
  
  
  Номерны Өч кыскача поклонился. Крае күзләрен ул улыбку мадам Хардести. Ул бик яхшы белсђм, кем иң делле баш утравында. Һәрхәлдә, әлеге мизгелдә.
  
  
  «Сергей - минем тюремщик», - дип шаяртып дип аңлатты ул. Ул просунул кулы астында кулын командиры һәм подтолкнул эго к көне түгел забыв погладить эго. Бусагада ир-ат алды ee кулына һәм мгновение подержал. Ул поцеловала эго бу щеку һәм нежно погладила бороду.
  
  
  - Ә хәзер бар, кадерле. Вернись аша сәгате, бәлки, бездә булачак яхшы яңалыклар. Зинһар, закрой артыннан ишек.
  
  
  Константинова выразительно посмотрел на Ника һәм күтәрде ачкыч.
  
  
  - Бар гына бу, мистер Картер, - диде ул. - Түгел забывай һәм хуш, сау бул. Без тагын очрашырбыз соңрак.
  
  
  Ул поцеловал леди Хардести бу иреннәре китеп барды. Нигы ишетте кебек, икенче яктан ябыла защелка.
  
  
  Леди Хардести повернулась к аңа вытерла иреннәре тыльной читләтеп ладони.
  
  
  Эго зат иде аеруча отвращения.
  
  
  - Эх, бу кеше охшаган нецивилизованного аю. Әмма ул алай түгел хорош, аю, әгәр сез аңлыйсызмы нәрсә турында мин. - ул янына Нику елмаеп, облизывая иреннәре кызыл тел. - Беләсеңме, Нигы, син яхшырак барлык медведей. Һәрчак, әгәр син аңлыйсың, мин намереваюсь эшләргә.
  
  
  «Димәк, ул тели яңарту битву сексу», - диде үзе Номеры Өч. Бар иде генә бу корал, куколка. Нишлисең, һәрвакыт яхшырак берни дә юк. Һәрхәлдә, ул бу өметләнгәнен.
  
  
  Леди Хардести соскользнула һәм авыллары янәшәсендә аның белән, һәм аның иреннәре коснулись эго палочек.
  
  
  - Син выглядишь яхшырак соңгы тапкыр, кайчан аны күреп сине, минем кадерле. Әллә өчен тышкы кыяфәте булган зур әһәмияткә ия. Минем заинтересовало сезнең чыгышы. Аны әйтергә тиеш, бу бик шәп иде. Тик бу турыда соңрак сөйләшербез. Хәзер мәңгегә ограничиться бизнес. Аны ясарга җыенам сиңа яхшы тәкъдим, Нигы.
  
  
  Номер Өченче елмая уйлаган импровизировать, ничек инде ул тђкъдим иткђн элек, аннан соң уенны дәвам итәргә слух. Аның тагын берничә сәгать кала иде благодати.
  
  
  Ул диде белән некоторой жестокостью:
  
  
  - Булыр сиңа кыйммәт бәясе, минем бәгырь. Беләсең, минем батырлыклар, ничек тели бик нык цитируются? Аласыз микән сез түли кадерле жириновский хезмәтләре?
  
  
  Һәм ул бераз отстранился нче хатын-кызлар.
  
  
  Бу леди Хардести иде обтягивающие чалбар һәм шелковый халат белән вышитым аркада төшерелгән безудержного дракона. Соски диярлек пробивали легкую ткань, мондый киеренке һәм катгый. Күренеп тора, бюстгальтера анда түгел иде. Аның искиткеч кара чәч иде җыелган, бу ложно катгый пучок, ә тире иде њлђ дип раслый һәм кремовой, ничек лепесток камелии, башка нинди дә булса макияжа тыш пелены помады на губах. Авызы иде, артык чувственным белән чагыштырганда, кайчан булса да, бу ярашуы умеренности һәм секс бирә, әлбәттә борчылырлык нәтиҗә. Чираттагы тапкыр буларак, инде поездда, Нигы чагыштырды аның белән развратной мәктәп укытучы.
  
  
  Ул кулын куя эму мәшкъ һәм сжала.
  
  
  - Мин алам позволить үзенә роскошь нанять сине, Нигы. Чынлыкта, аны тәкъдим итәргә җыенам сезгә господство өстендә тык дөнья. Тоела микән бу җитәрлек компенсация? Сезгә бик кызык?
  
  
  - Мин реалист, - дип җавап бирде Нигы, - һәм әлегә канәгать булырмын. - Ул досталь тирәсендә кармана луковицу һәм посмотрел вакытында. - Минемчә, ривненской аша ике йөз җитмеш минут дөньяда күп калмаячак. Яхшырак сөйләшергә тизрәк, кадерлем. Нәрсә син телисең? Бу синдә татарлык?
  
  
  Леди Хардести встала өчен приготовить берничә эчемлекләр һәм куя тәмәке бүгенге кофейный столик алдында диваном.
  
  
  «Бездә барлык кирәкле вакытта», - диде ул, янә садясь аның янәшәсендә.
  
  
  - Син беркая да денешься, кадерле Нигы. Бар гына да бу ишекне, һәм ул ябык.
  
  
  Эчендә ул покрыта сталью, шулай да надейтесь, дип өметләнә эго ачарга.
  
  
  Тәрәзәләр юк, чөнки бездә кондиционер астында потолком. Һәм сез чыннан да аласыз аша узарга кирәк, бу ярыклар. Сез миңа тиеш поверить, әгәр аны ышандырып әйтә алам, нәкъ сезнең бердәнбер юл - аша бу недоступную ишек. Чишмә генә бар, бар Сергей. Аңа бу бик яхшы беләм, чөнки мин дә шул неволе! Ирем запер мине монда өчен сакларга мине, әлегә ул ... ярар, сез беләсезме, нәрсә ул җыена эшләргә, чынлыкта? Ә аннары ул, әлбәттә, убьет мине. Һәрхәлдә, ул инандым. Тавышы ни өчен аның телим башта үтерергә эго.
  
  
  Нигы гына прикоснулся үз выпивке дә китәм моны. Бу хатын-кыз иде падалью, һәм ул, түгел колеблясь, давала эму наркотиклар өчен мәҗбүр итә эго замолчать, әлегә булды артык соң. Ул куйган бер стакан ка урындык, һәм ул берни диде, ә отпила хереса, әнисенә карап, аңа страстными черными күзлегеннән.
  
  
  Нигы досталь сигарету буенча тартмасы буенча оникса. Ул инде күпмедер вакыт тарттым, бу вонючую сигарету, һәм бу эму инде туеп. Ул досталь знаменитую зажигалка, аны бар, аңа беркем дә забирал. Бу невинной бу төре штуковине һаман иде доза напалма. Әмма ул предпочел калдырырга эго кирђк була калса ђзер торсын.
  
  
  Ул сунул зажигалка кире минут һәм бик теләп катнашты төтене тәмәке, дип эму бик ошады.
  
  
  «Мин бәхетле булырмын үтерергә синең өчен Пендрагона», - диде ул җиңел. - Анда бу залда?
  
  
  Тик башта аның тиеш взорвать эго ракета.
  
  
  Ул, диде.
  
  
  - Юк, чувак, син уничтожишь бу ракета. Аның телим өчен алар килә, план буенча. Җилдә микән, мин тотам, - дип гаепле ирем. Әмма ничек гына без ih запустим, заказана карак пендрагон тиеш үләргә. Ул чакта аңа займусь бу. Сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ мин алмыйм ясарга, хәтта яхшырак ул. Һәм аның алмыйм, бик яхшы үтәүләрен барлык мөһим эшләр, алар ул вершит төрле хөкүмәт даирәләрендә, күп кенә илләр. Аның справлюсь алар белән ценымногие яхшырак түгел ул, сомневайтесь!
  
  
  Нигы белән рәхмәте белән посмотрел на нах.
  
  
  - Минемчә дә шулай. Иң делле сездә бар икән, дип отличает сезне ирен.
  
  
  Ул скривилась һәм высунула тел буларак озорная укучысы.
  
  
  - Кирәкми, истә тотмыйча
  
  секс, җаным. Бу-мәҗбүр дөнья вращаться, әйә сез белмәгән? Һәм барысы да курчаклар Пендрагона - картлар! Нигездә, беспомощны, ләкин бу комачауламый, аларга элеккечә ия кайбер проектлары. Аның кручу ih тирәсендә мизинца. Әгәр сез алыр күрергә, алар ничек умоляют мине коленях турында карары ... Кайчагында миңа кыен түгел рассмеяться аларга зат. Алар мондый смешные!
  
  
  Нигы кивнул.
  
  
  - Мин начинаю аңларга. Ниндидер дворцовая революция, ә? Сез позволите Пендрагону сугышны отарга, ә аннан соң җиңү эго һәм займете эго-урын. Һәм бу Сергей, никадәр аны аңлыйм, бу сезнең якта. Сез околдовали аны, һәм хәзер ул хат белән мөрәҗәгать итте каршы, үз хуҗасы өчен мәхәббәт. Минемчә, ул булыр синең парнем номеры ике.
  
  
  Леди Хардести покачала аягы.
  
  
  - Юк, ул булачак номер один, белүемчә калган. Миңа кирәк олы фигура. Дөнья әле кабул итәргә әзер лидерлыкны хатын-кызлар.
  
  
  Аның шактый умен, аңлау бу. Әмма Сергей барысын да эшләячәк, дип, мин эму әйтәм. Ул татарстанныкы миңа күңел тәннәрегез. Һәм марионетки, шулай asset сәяси лидерлар, булачак эму подчиняться!
  
  
  Нигы стряхнул пепел белән тәмәке.
  
  
  - Димәк, сез телисезме претворить тормышка планнар Пендрагона. Сез ниятли уничтожить Россияне?
  
  
  - Әлбәттә. Аңа тулысынча ышанам, бу бер өлеше планы. - Рус мәңгегә уничтожить барлык, - дип җавап бирде ул.
  
  
  - Әгәр алар җавап бирәчәкләр? Хәтта әгәр дә бу китерәчәк һәлак миллион безнең нидә түгел повинных кешеләр?
  
  
  Легким хәрәкәте куллар ул отряхнула өлеше пепла белән штанов һәм скрестила озын аяклар.
  
  
  - Ләкин, минем кадерлем, син ни телисең өчен аның заботилась бу хакта миллионах невинных? Аның да кечкенә сентиментальная идиотка, аллага шөкер! Ул наклонилась өчен похлопать эго буенча колену. - Һәрхәлдә, без соңрак акча осколки һәм янә акча дөнья. Син һәм мин, Нигы. Барысы да, сиңа нәрсә эшләргә кирәк, бу килешми, мәхәббәт минем.
  
  
  - Һәм урып-җыясы Пендрагона.
  
  
  - Әлбәттә, урып-җыясы Пендрагона. Ривненской мизгелдә, бер минуттан аннары ату ракет.
  
  
  «Яхшы, - диде Нигы. - Мин көчемнән бу. Анда Заказана Карак Пендрагон?
  
  
  Леди Хардести янына аңа лижет. Нигы положил кулын әй, бу бедро һәм тойдым, чөнки ул дрожит.
  
  
  «Мин телим сине», - сызып ќибђргђндђ ул. - Мин телим син бар иде минем белән. Син бердәнбер, кем ... ләкин маташа алдап була соң, минем Нигы. Монда юк корал тирәсендәге бу фатир түгел кайтырга җае чыкмады. Сергей убьет сине, әгәр аны позову эго ярдәмгә. Сиңа яхшырак булырга, гадел, изге, кадерле. Түгел заставляй мине сожалеть турында хәбәр түгел убила сине!
  
  
  Нигы погладил аның буенча щеке.
  
  
  - Мин беркайчан да, тормышта да үзен начар хис итә шундый преданным. Сүз уңаенда, ә сез ничек белдегез, минем утрауда?
  
  
  Ул прижалась к аңа. Нигы обнял аның өчен җилкәсенә. Ул казалась шундый крошечной, хрупкой ... Ул иде раздавить аны ничек яичную скорлупу. Һәм бу булыр иде бөтен испортило.
  
  
  - Мин наблюдала өчен синең кайчан алар гуляли. Белән кыр биноклем.
  
  
  Аның смотрела сиңа һәр көн. Аңлыйсызмы, минем хисе туа иде, дип, сез, иртәме-соңмы була калсагыз, утрау, чөнки алаймы аласыз менү монда. Күп кенә әйберләр, әле хәл ителгән, шулай түгелме? Син түгел, әйләнә-тирәсендәге кешеләрнең файдалануга тапшырыла. Ах, Нигы, әгәр син белә идем, ничек күп аның, уйладым сиңа көннән! Син ясаган минем белән поездда ... Син искиткеч иде, аңлыйсыңмы? Юк сүзенә өчен описать сине. Тавышы ни өчен аның телим иде син янымда түгел, ә ничек каршы. Без бергә булачакбыз непобедимы!
  
  
  Нигы поцеловал аның мочку уха.
  
  
  - Әгәр барысы да сдадутся? Әгәр алар бу ясасалар, заказана карак пендрагон түгел, кертәчәк һәм ракета. Әгәр әйе, син барыбер эго убьешь?
  
  
  Нигы белә идем, чөнки Трэверс диде эму дип хакимнәре ниятли капитулировать сәгатенә X, әгәр Нигы да барлыкка киләчәк. Алар булыр иде сдались биш минут кадәр җибәрү. Шулай да руслар белми турында дамокловом аю ih головах.
  
  
  Ревматизма леди заказана карак пендрагон заставил Ника застыть. Һәм әйе, аның күп мыслей!
  
  
  - Әлбәттә. Һәм аны шулай ук найден башлап җибәрергә ракета, хәтта, әгәр алар сдадутся. Пендрагона кирәк, үтерергә теләсә нинди кыйммәт, хәтта булсын өчен, ул баш тартты җибәрү. Ахыр чиктә, ул, чыннан да теләми взрывать тынычлык, аңлыйсызмы? Әмма бу эшләячәкмен мин. Һәм без заставим кешеләр дип уйларга руслар беренче булдык, һәм без кичекмәстән җавап бирделәр.
  
  
  Юк, ракета тиеш запускаться буенча билгеләнгән планы. Миңа кирәк хаос, паника, коточкыч өчен, үз карашларын расларга лидеры.
  
  
  Нигы яшерергә маташа, ягъни ул тоймадым, салкын отвращение, ул переполняло аның. Ул татарстанның хатасын. Алар барысы да ошибались. Заказана карак пендрагон, бәлки иде страдающим манией бөеклеге, әмма ул шулай ук иде умен һәм следовал
  
  сумасшедшей логике. Ул гына да түгел, уничтожил иде дөнья, әгәр эго түгел, заставили моны ирешү өчен үз максатларын. Әмма ул кунакханә теләсә нинди кыйммәт чәчәргә хаос һәм залить җирне кан белән язылган. Ул иде әлеге сумасшедшей, бу матур шлюшка-эротоманка! Злая сумасшедшая!
  
  
  Ул наклонился өчен покусать аның күкрәгенә өчен ул увидела эго тошнотворное аеруча затлар катнашты.
  
  
  Ул выгнулась от удовольствия һәм закрыла күзләре,
  
  
  - Боже... ничек мило! Пробормотал ул. - Барабыз, кадерлем, генә останавливайся ...
  
  
  - Аны үтерергә тиеш Пендрагона, - прошептал Нигы, әй, бу күкрәгенә түгел, поднимая баш. - Син беләсең, анда, аны эго анда?
  
  
  Ул диде эму.
  
  
  Нигы свистнул аша тешләре.
  
  
  - Ммм ... бик әйбәт. Чыннан да, әйбәт. Әмма Лондон бит әле? Да яхшырак микән хәзер китәргә? Миңа акча кирәк булырга мөмкин вакыт моны, аңлыйсызмы? - һәм та, целовать ee күкрәгенә.
  
  
  Леди Хардести вздрогнула, әмма кинәт решительным жестом оттолкнула аның. Ул застегнул күлмәк һәм торып басты.
  
  
  «Пойдем», - диде ул команда тоном. - Башта аны тиеш мин сиңа",-дип күрсәтер.
  
  
  булса, сиңа нәрсә эшләргә кирәк күрсәтер өчен миңа үз лояльность. Сез моны эшләрсез, аның отправлю сезне, самолет, Лондонда, һәм сез убьете иремнең.
  
  
  Ул последовал, артында, аша узды зур йокы бүлмәсе оештыру һәм кергән икенче бүлмәгә азрак, ахырында коридоры. Бар да ныклы иде металлическая ишек. Леди Хардести диде белән иронической гримасой, показывая эму караватка җитештерүче:
  
  
  - Синең омтылыш таныш, ә?
  
  
  Гвен Лейт ятып кына торды обнаженная бу одеяле, куңелле лампасы сәгатенә освещала һәр детале сл длинного атлетичного тән. Лодыжки һәм запястья кызлар иде привязаны веревками к дүрт стойкам түшәк. Бу књрђсећ бу распятие булмаса расставленные аяклар.
  
  
  Ишетеп ih керү, Гвен күзләрен ачты һәм књрсђтте ка Ника. Ул изумленно моргнула, һәм эго күзләрендә ут каба кыскача искра надежды. Тик аннары ул увидела леди Хардести, һәм надежда тиз вафат булды. Ул ачты авызы булсын өчен нәрсәдер әйтергә, тик берни дә түгел, диде.
  
  
  Ул закрыла күзләре һәм сидела голая, телсез һәм отчаянная.
  
  
  Леди Хардести књрсђтте бу нах белән бик көчле булачак елмаеп өчен алых губах. Ул кагылды кулларын Ника.
  
  
  - Ул сөйләде безгә шушыларны гына белә, аның успокоилась. Шулай булгач, минем уйлавымча, вакыт җитте кыскартырга сезнең мучения, кадерле Нигы. Син сделай бу. Булыгыз добры өчен мәңгегә чыгарырга ee бу болезненной хәл. Сез була калсагыз әй хезмәт һәм шул ук вакытта бирмисез лђ миңа исбатлый үз тугрылык.
  
  
  - Әлбәттә, - дип җавап бирде Нигы һәм шагнул к түшәк. - Чөнки корал юк, миңа туры киләчәк, аның задушить, сез ничек уйлыйсыз? - Ул билгеләп үткәнчә, Гвен бераз приоткрыла күзләрен һәм бөтен аның пышное гәүдәсен задрожало. Ул билгеләп үткәнчә, аның лодыжка иде кыенрак забинтована, әмма остальном у нах бернинди следов избиения.
  
  
  «Юк, түгел, кеше, һәм алга таба», - диде хатын-кыз. - Карарга. Ул билгеләгән бу почмагына бүлмәләре, һәм Нигы күрдем ике агач ящика белән крышкой буенча проволочной сәясәте бәйле.
  
  
  Анда нәрсә шевелилось. Ул үзен начар хис итә, бик неуютно һәм iso барлык көчләрне контрольдә тотарга маташа үзен.
  
  
  Леди Хардести сопровождала эго к кассетам. Бер бөтен, аларның иде клубка елан, алар продолжали корчиться тагын бер тирәли башка.
  
  
  «Бу безвредно», - дип аңлатты ул. - Сиңа файдаланырга туры киләчәк, бу, аңлыйсыңмы?
  
  
  Поднесите тартмага аңа, аннары выделите аны переверните бу нах змею. Тик сак булыгыз, чөнки бу дэктомияне.
  
  
  Кобра бу ящике застыла һәм башына басарга. Ул зашипела Ирина, кайчан увидела, - дип артыннан күзәтә.
  
  
  Нигы маташа отарга вакытта. Ул булырга тиеш иде, тиз арада нидер уйлап табарга.
  
  
  - Ләкин нигә без булырга тиеш шундый театр? Ул дип сорады. - Алай яхшырак бармы задушить аны покончить моның белән бер тапкыр һәм мәңгегә?
  
  
  Нәрсә шевельнулось бу кара күзләрендә леди Хардести, һәм мгновение хатын-кыз искәртте эму кобру.
  
  
  «Чөнки мин яратам бу», - җайлап-диде ул. - облизывая иреннәре.
  
  
  Нигы янә посмотрел на змею башка малейшего сочувствия. Билгесез, кемне сайларга арасында рептилией һәм хатын-кыз ... Ул күтәрде тартмага һәм отнес аның ягында түшәк.
  
  
  - Яхшы, аңа да эшләячәкмен, дип син телисең. Тик сиңа яхшырак басарга көне; безгә туры киләчәк йөгерергә тиз.
  
  
  Гвен Лейт күзләрен ачты һәм књрсђтте аңа. Нигы беркайчан да күргәнем булмаса да, мондый ужаса аның күз алдында.
  
  
  - О юк! Сызып ќибђргђндђ кыз. - Костя ходайга, уби, мине башка ысул белән, әмма бу алай түгел!
  
  
  Нигы колебался. Өчен эго спиной эш мадам требовала.
  
  
  - Алга! Без югалтабыз вакытта!
  
  
  Ул булырга тиеш иде, гамәлдә тиз һәм акыл белән һәм дөрес.
  
  Бар иде, махсус да инде, әмма авыз стоило. Ул обнял кызны өчен тамакны башлады давить.
  
  
  «Бар, бир аңа, аның задушу», - диде ул. - Мин түгел, терплю дракон!
  
  
  - Эшлә, дип мин сиңа, - диде! Ул салкын возразила тоном, ул заставил сезне дрожать.
  
  
  Ул арада бармак Ника тапкан булса, урын, ул алар телибез чын күңелдән өчен ухом кызлар. Анда иде, нерв, ул легким басымы ... Ләкин ул булырга тиеш осторожным. Әгәр ул надавил артык нык, ул булса, үтергән аның.
  
  
  Ул сжал һәм тойдым легкую трещину астында пальцами. Башкарылган. Хәзер Гвен иде мәхрүм аң!
  
  
  Нигы күтәрде тартмага ачты һәм защелку. Кобра кимеген голый тормыш Гвен, һәм Нигы побежал к көне. Ул подтолкнул леди Хардести өчен вытащить аны.
  
  
  - Барабыз, тиз! Ышандырып әйтә алам, нәкъ сезнең минем юк, теләк торырга биредә карарга.
  
  
  Ул ишекне ачты һәм поморщилась.
  
  
  - Ләкин, кадерле, ул чакта син блефуешь, һәм күбрәк берни дә! Әмма син крутой булып чыкты ... Намус белән сөйләшәм, аның бераз расстроил. Аннан тыш, мин услышала сиңа ... Миңа", - дип әйттеләр син иң крутое существо җирдә!
  
  
  Номер Три дип елмайды. Ул одарил аның иң очаровательной елмаеп. Ул сездәге кечкенә малай, әзер гафу өчен бераз шутку. Хоук бервакыт билгеләп үткәнчә, кешенең Ника иде мондый аеруча затлар, һичшиксез, кырда ягыннан үтергән иде. Алар, кем белә идем, аның белән, гел убегали, ул начинал шулай улыбаться.
  
  
  «Мин яратам убивать хатын-кызлар», - диде ул, әй. - Бу веб-минем көчсезлек. Миңа калса... бу шундый трата!
  
  
  Алар үтте, анда төп йокы бүлмәсе оештыру; хәзер, һәм ул сүзен дәвам итте:
  
  
  - Мин бераз потрясен, җаным. Сиңа яхшырак миңа ярдәм итә оныта. Нәрсә син, - диде атилла көлемсерәп.
  
  
  Бу мгновение ул заколебалась. Ул посмотрел на сәгатьләре үзенең запястье.
  
  
  - Бездә бик аз вакыт, кадерлем. Хәзер Сергей тиздән кайтачак, һәм сиңа кирәк булачак утыра ала самолет казанда Лондон. Белмим ... ох, иде, әмма ...
  
  
  - Тиз штучка, - прошептал Нигы, - Бар, сеңелем! Бу булачак иртәнге аш, җитмәсә, алга таба ни булыр, кайчан алабыз хуҗалары дөнья.
  
  
  «Яхшы», - вздохнула ул стянула ыштан, якын килүне түшәк. - Син отты. Әмма мәңгегә спешить.
  
  
  Нику кирәк иде шешә виски яки әле. Бар иде наркотиклар өчен аның усыпить, алкоголь тиеш иде хватить. Ул облегчением күрдем, дип астында полками белән китаплар бар, кечкенә бар, һәм минем янга килеп, к аңа.
  
  
  - Раздевайся һәм ложись йокларга, - диде ул, әй. - Миңа кирәк, эчәргә булсын арынырга привкуса кобры во рту. Брр, нинди мерзкий зверь!
  
  
  Ул әйләнеп кайтып, караватка җитештерүче, ул әзер иде һәм бик көтте аны, обнаженная һәм взволнованная. Нигы төшергән ак пәлтәсенекен, ул алар бармы эму килгәч, утрау, һәм ул књрсђтте аның великолепное гәүдәсен белән хищным выражением затлар катнашты.
  
  
  «Якын арада», - простонал ул. - Бик тиздән!
  
  
  Нигы посмотрел на нах. Ул бар иде, яки, һәрхәлдә, выглядела буларак, барысы да бик зур проститутки бу дөнья.
  
  
  «Я иду», - күңелле, - диде ул минем янга килеп, түгел әзерләп шешә виски. Ул отпил глоток һәм сель янында.
  
  
  - Токионың мине! Хатын-кыз приказала эму.
  
  
  - Үзеңне сакла, шулай ук бераз выпей.
  
  
  Ул схватил ee өчен муеннарына өчен ул закричала, һәм сжимал, әлегә ул ачты авызы өчен бирү. Ул сунул горлышко шешә әй, шул тамакны һәм удерживал аның, әлегә виски стекал аның пищеводу.
  
  
  Башлыгы Одинадцатая
  
  
  Леди Хардести көрәшкән кебек одержимая, әмма ул тотты да, аның үз хакимияте белән величайшей легкостью, ничек булыр иде тряпичной тели. Ул схватил ih һәм зажал аның нос ике пальцами, һәм ул ахнула, ничек балык. Ул сель бу нах һәм та, наливать виски әй бу тамакны.
  
  
  - Пей, проклятая шлюха, син тиеш һавага бөтен бу шешә!
  
  
  Ул көрәшкән, ул хәтта пыталась вырвать, укусить эго, ничек булса, освободиться. Әмма ул та, неумолимо тотарга, бу узкое урын бар нах во рту. Ул та, наливать, әлегә вылил бөтен виски.
  
  
  Ул бик яхшы белә, әгәр ул мөмкинлек бирәчәк әй, задержаться бу мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс, ул барлык выбросит. Кирәк, берничә минут өчен алкоголь подействовал, заставив аны тулысынча опьянеть. Шуңа күрә Нигы сжал йодрык һәм нык бәрде аның буенча челюсти, гади өчен ул аћын. Ул откинулась бу мендәр, аның күзләре остекленели, чәч растрепаны, кулны әле бераз дрожали.
  
  
  Нигы алды, џђм буш шешә, держа аның өчен горлышко, ничек дубинку, һәм побежал голый бњлмђгђ калдырды Гвен Лейт. Аша мгновение ул белер, әгәр
  
  эго отчаянный планы уңышлы яки юк. Ул белә змеи икеле нападают бу бессознательных, неподвижных кешеләр, шуңа күрә ул бђрдерђ ih белән аяк ярдәмендә басым джитсу. Әлегә аның табылмый бик тиз, һәм ул двинулась урыныннан ... Һәм әлегә кобра следовала кагыйдәләре һәм белсђм, дип кусать спящих-кешеләр - бу бик начар инде!
  
  
  Күпме неизвестного, моның каһәре!
  
  
  Ул сак кына, әкрен генә ишекне ачты һәм заглянул эченә. Гвен Лейт һаман иде дөньяда грез, һәм кобра свернулась у нах бу животе.
  
  
  Бул ул проклят. Әгәр ул хәзер проснулась, ягъни булды идем корбаны истерики, ул иде көрәшкән, ђ аннары хуш, сау бул!
  
  
  Нигы керде бүлмәгә. Кобра шунда ук күтәрде үз плоскую треугольную башын башыннан болтаться сулга һәм уңга. Нигы янә шагнул бу эго якка, протягивая шешә.
  
  
  - Ссссс ... Ссссс ...
  
  
  Шипение усилилось, һәм, киресенчә, заполнило бүлмә. Дракон уставилась ка Ника салкын, прикрытыми гасырлар буе күзлегеннән. Нигы ясаган тагын бер адым алга. Гвен Лейт башлады ерзать.
  
  
  Блин, ачыктан-ачык хәзер эму туры килде проснуться! Нигы помахал бутылкой алдында коброй, ничек була лизать.
  
  
  -Һәм кинәт рептилия прыгнула. Бу буларак, молния, расплывающаяся белән смертельной тизлек. Нигы иде, барлыгы өлешенә секундка тизрәк. Ул отошел ягына, һәм дракон белән глухим стуком кимегән, идәнгә, ә аннан соң яңадан башлап сворачиваться. Нигы гына терял вакыт бушка узмаган белән ненавистью бәрде бутылкой турында плоскую башын бер, ике, өч тапкырга арткан.
  
  
  Убедившись, дип кобра мертва, ул отшвырнул аны бүлмә почмагына. Бу књрђсећ бу салкын моток веревки. Аннары Нигы посмотрел на кызны, ул күрдем, ул возобновила яхшы сулышы, шул ук вакытта тряслась һәм стонала во сне.
  
  
  Хәзер ул калдырырга тиеш иде ул анда. Ул түгел иде больна, һәм беркем дә күбрәк аның белән берни дә сикергәли. Әгәр ул отпустил аның хәзер, ул иде тапты, аны юлларын, булса да эму кирәк иде тотарга, куллар ирекле булу өчен, ул ясарга тиеш иде.
  
  
  Вакыт барды, шулай тиз, - дип Нигы вздрогнул нче бер фикере бу хакта.
  
  
  Ул әйләнеп кайтып, зур бүлмә. Леди Хардести әле ятып кына торды аркада йөзү һәм авыр дышала, погруженная бу тирән йокы. Янтарная струйкой выскользнула буенча ee ачык rta.
  
  
  Нигы поспешил оештырырга постановку. Ул күтәрде үзенең халат һәм куярга эго бу спинку урындык. Шул ук билеты откан, ул положил бу аккуратный тәртибе чалбар һәм халат мадамы. Аннары ул тикшерде пакеты өчен тәмәке һәм зажигалка.
  
  
  Болар барысы да нормаль. Балетные тапочки янәшәдә белән баром, каян ул ih сняла.
  
  
  Номерны өч жим ятып кына торды бу караватка җитештерүче янында хатын-кыз булмаса, аң. Ул обнажен, ул иде обнажена. Шулай булырга да тиеш иде. Мондый очракта рәвешендәге Сергей Константинов булыр иде ошеломлен. Һәм Нику, чыннан да, кирәк иде очратып эго врасплох, воспользовавшись эго возмущенным удивлением.
  
  
  Шул чүп-чар, бүлмәдә пахло виски. Нигы закрыл глаза һәм көттем. Ник килгән бу ублюдок? Ул күтәрде безвольную кулын леди Хардести һәм посмотрел аның кул сәгатьләре. Хәзерге вакытка условленное вакыт узды, һәм Сергей килергә тиеш була.
  
  
  Ниһаять, ул ишетә, ничек ачкыч повернулся бу замке. Ул закрыл глаза һәм притворился спящим. «Әйдә, җаным, - диде ул глубине күңел. «Табыш алырга үз өлешен!
  
  
  Әмма поторопись. Взгляни үз матурлыгын. Синдә бик аз вакыт өчен любоваться аларга, аңлыйсыңмы? "
  
  
  Ул ишетте, дип, рус керде гостиную, закрыв артыннан ишек. Тәнәфес бу тынлык, аннан соң ир-ат неуверенно крикнул:
  
  
  - Леди Хардести ... мистер Картер ...
  
  
  Кабат тынлык. Нигы ишеттем сулышы Сергей. Ишек спальни иде настежь.
  
  
  - Леди Хардести? Монда нәрсә ошамый?
  
  
  Shaggy буенча коридору приблизились к бүлмәдә.
  
  
  - Леди Хардести ...
  
  
  Сергей булдым ишеклђр артында œтте, заглядывал эченә. Нигы тойдым, ничек ул затаил сулышы нче возмущения. Ул выругался буенча-рус һәм керде бүлмәгә; приближаясь к түшәк. Ул наклонился һәм уставился бу ике обнаженных тән белән потрясенным недоверием.
  
  
  Нигы ачты бер күзе һәм ахмаклык дип елмайды ир-атка.
  
  
  - О, сәлам! Түгел, түгел ... обращай безне игътибар ... бар выпивка, монда ... E
  
  
  шулай .., нигә сиңа да раздеться өчен кушылырга вечеринке? Т... рәхим итегез барлык, аңлыйсызмы? Гафу итегез, әмма минем уйлавымча, эчәргә юк. Аның катаюсь, чаңгыда ...
  
  
  Сергей плюнул келәмгә. Белән выражением зур отвращения бу бородатом зат, ул наклонился өчен уяту леди Хардести дрожью.
  
  
  - Сез ике дуңгыз, ике дуңгыз! Леди Хардести, проснитесь!
  
  
  
  Тагын юк.
  
  
  Нигы дип.
  
  
  - Ни бар, бабай? Әйә сез белмәгән, ул сексуальная маньячка? Нееет? Нишлисең, хәзер сез дә беләсез! Һәм син аласың бу поверить, туганыбыз! ... Дикая кобыла, мужик! Сезгә тиеш иделәр калырга дөрес иске Пендрагону ... ...
  
  
  
  
  - Замолчи! - Сергей бирде Нику бирде. - Заткнись, свинья!
  
  
  Номерны Өч взлетел белән шундый ук смертоносной нәтиҗәле файдалану кебек, кобра һәм мгновенно тапкан максаты, аны идем: тамакны Сергей, видимое өчен эго бородой. Ул схватил эго өчен муеннарына һәм повалил на караватка җитештерүче. Күпмедер вакыт алар басып тордылар обнявшись, ничек ике отвратительных инверта. Рус башлады пинать алу өчен рычаг һәм кабат аякка басу өчен, освободиться, алардан корыч куллар торган эго буучы. Аннары ул сдался һәм схватил Ника өчен запястье, омтылып, ул ослабить эго мертвую хватку.
  
  
  Юк, бу күрәсең бу узды вырвать тюремную рәшәткә.
  
  
  Күзләре Сергей иде, хәзер отчаянными һәм умоляющими. Ул попытался воткнуть гына карый күзгә, Ника була, әмма тегесе бәрде аның эго буенча челюсти. Хәзер Сергей высунул тел, ә йөзе побагровело. Ул янә попытался выколоть күзләре Нику, тик тегесе опустил башын бәрде әй эму тормышта да әзерләп, үз уловки. Аяклары рус бераз опустились, аннары тукталдылар.
  
  
  Кайчан Нигы күрдем, дип йөзе превратилось бу уродливую битлек белән тусклыми күзлегеннән, ул отпустил аның. Ул позволил Сергей соскользнуть идәнгә.
  
  
  Бессознательная свидетельница җинаять леди Хардести дәвам итә храпеть.
  
  
  Нигы басты һәм ясаган берничә отжиманий. Ул тойдым үземне бераз оцепеневшим. Аннары ул наклонился өстендә рус һәм стянул белән аңа кием-салым. Ул надел аны берәүдә, ул эму тулысынча туры килә.
  
  
  Ул китте вынуть зажигалка тирәсендә кармана киеме халат, ул йөртеп, элек өчен күчерергә, аны яңа киемнәр төшерелгән дракона "йолдызлары". Ул шулай ук салды минутына мешочек өчен тәмәке һәм пипетку. Аннары ул надел балетные тапочки белән драгоценными потрепанными каблуками һәм кире кайтты маленькую бүлмәгә өчен, багышларга Гвен. Бирелгән ике сәгать төнге. Бу бераз азрак өч сәгать.
  
  
  Кайчан керде Нигы, кыз түгел спала. Ул уставилась аңа һәм закричала:
  
  
  - Боже мой, Нигы юк!
  
  
  Ул чигендә краха, һәм белә иде ул. Моның тиеш иделәр избегать теләсә нинди кыйммәт. Ул нуждался анда, һәм отель өчен ул проснулась буенча максимуму. Дөньясының анда любопытство, чыгарырга һәм аны торышын көчәнеш, ул башлаган смеяться булырга глупым. Аннары ул пощекотал аның тормыш пальцами өчен пощекотать аны.
  
  
  - Тавышы ул минем гордая чибәре! Хәзер син минем хакимияте. Син отель өчен мин түгел прикасался сиңа, ә? Тик хәзер... - ул тагын башлап җибәрде, аны щекотать, һәм ул корчилась.
  
  
  - Туктатырга, Нигы! Тик син ... шулай түгелме ...?
  
  
  - Әйә, аны түгел, дип, красотка?
  
  
  Ул смотрела аңа күз, полными шик һәм неопределенного курку.
  
  
  Әйә син түгел... от ih читтә? - ниһаять, диде ул, экрандагы өчен кызыл драконом һәм көмеш йолдыз.
  
  
  Нигы дип башлады развязывать шнурки, удерживавшие аны заточении бу түшәк.
  
  
  - Яраткан, аны уйлады, син беркайчан да решишься спросить мине, ничек диде кыз үзенең егеткә, кылды, әй тәкъдим. Юк, сеңелем, мин түгел, алар белән, шулай синең белән. Без үзгәртү кирәк дөньясы, кадерлем, димәк, мөгаен тор әлеге чүп-чар. - Ул рывком стянул соңгы полициягә). - Һәм сделай бу-бик тиз, әлегә аны да оныткан үзенең бурычы түгел, жим ятып кына торды өчен төзергә сиңа компаниясенә!
  
  
  Гвен әнкәйләр, дигән иде обнаженной һәм покраснела хәтта веснушках, украшавших ee
  
  
  - Боже мой, ничек чыгарга урамга! Аның голая!
  
  
  Нигы вытащил, аның тирәсендә чүп-чар.
  
  
  - Юк скромничать, детка. Сез телисезме калырга биредә әлеге змеей? - ул кулы белән күрсәтте бу мертвую кобру бу почмагында. Башка ящике змеи беспокойно зашипели.
  
  
  Гвен вскрикнула белән ужасом уставилась бу отвратительную возню.
  
  
  - Турында Йә Рабби! Гайсә, Гайсә ...
  
  
  Нигы бирде әй бирде. Көчле. Соң, бер бармак калды на щеке кызлар; аннары ул толкнул аны выгнал тирәсендә бүлмә.
  
  
  - Бар. Башка бүлмәдә пәлтәсенекен аласыз укрыться. Барабыз, юк югалтмаска юкка вакыт.
  
  
  Ул приятельские отшлепал аны, һәм эзләр эго бармак калды һәм ягодицах.
  
  
  «Без эшләргә бик күп әйберләр», - дип аңлатты ул. - Бик. Югарырак сине, әгәр дә син подведешь мине хәзер. Сыч барлыгы изге, постарайся продержаться, әлегә без генә хәл итәрбез бу чертову бурычын куйды, ә аннары аны позволю сиңа впадать бу проклятую истерику, күпме син телисең.
  
  
  Гвен иде, артык үсеш алган, өчен
  
  мөмкинлеге кияргә әйберләр леди Хардести.
  
  
  Туры килешә. Ул надела гына күлмәк, аны калдырды Нигы. Ул берни дә түгел, - диде безгә турында храпящей обнаженной хатын, безгә турында трупе, лежащем на ковре.
  
  
  Ул авылның кәнәфи һәм Ника-дип сорадым:
  
  
  - Нәрсә, безгә хәзер нишләргә? Шундый тәэсир калдыра, чөнки бездә аз гына вакыт калды ...
  
  
  - Кемгә син халкын да, халкың да! - Нигы тапкан бу ящике ящика кайчы һәм шталь тиз һәм имин сыгу Сергей бороду. - Карагыз әле тирә-һәм карагыз әле, түгел таба аласыз бармы анда берәр клей. Аны тиеш наклеить бороду булсын һәм вакытлыча, тик мине анда катнашачак ...
  
  
  Аша берничә минут Гвен кайтты, банкой клея һәм указала подбородком бу леди Хардести.
  
  
  - Аның альбомы өчен вырезок, уйлагыз ... ул наклеивает ih бу пастой.
  
  
  Бар бик күп аның фотография, ул кайчан булган актриса һәм ...
  
  
  - Нинди аерма! Нигы выхватил банкы янында нах буенча кулыннан. - Һәркемнең бар үз тщеславие, аңлыйсызмы? Һәм ул нах эго күп, ценымногие зуррак барлык хатын-кызлар дөньяда. -
  
  
  Ул шталь приклеивать бороду бу подбородке перед зеркалом, пучок өчен пучком. - Әйт миңа бераз, әйә син дә билгеле булды әйтмәгән алыр иде, безгә ярдәм итәргә, алар белән хорька, ничек син монда? Яки син һәрвакыт привязана к бу түшәк?
  
  
  - Гел. Алар усыпили мине наркотиклар анда, Баррогилл-Мур, һәм бирегә. Аягын түгел сломана, гади вывихнула лодыжку, һәм, күргәнегезчә, починили. Башта алар шактый любезны. Аннары ул килде. Соңыннан барысы да үзгәрде.
  
  
  Нигы та, расчесывать бороду, әмма башка әлләни уңышка. Әмма бу имело әһәмияткә ия, бу да, һичшиксез, булырга да тиеш иде безупречной эше. Эму иде өчен җитәрлек алдап була соң каравылчы берничә секунд.
  
  
  «Шул вакытта иде ул, кем заказал, сезнең өчен пытку змеями», - диде ул. - Һәм син моның түгел барында. Әйтик, син сөйләде.
  
  
  Последовало озак молчание. Ул тәмамладым приводить тәртипкә бороду һәм отвернулся. Гвен неподвижно сидела бу кресле, әнисенә карап леди Хардести.
  
  
  «Әйе», - диде ул. - түгел, әнисенә карап Нику күзләренә. - Мин әйтә килдем. Аңа диде, сез едете бу Лондон. Алмадым чыгарырга, бу -..., ту акциясен сатып алды! Змеи юкка чыгара, минем белән акыл! Аны кайчан почувствовала, кемдер арасында аяк ползет өскә таба ...
  
  
  Ул сузылган башын куллары һәм елап та ќибђрде.
  
  
  Нигы похлопал аның буенча плечу.
  
  
  - Хәзер юк еларга керешђ. Туктатырга, тегүче тик синнән генә суетись! Минем аны юк үзе белән. Сезнең урында, бәлки, аны иде сайламыйча, шулай ук, һәм шау-гөр килеп крикнул иде. Ә хәзер әйтегез миңа, белдек микән сез нәрсә дә булса бу хакта урында.
  
  
  Гвен башын күтәрде һәм вытерла күзләрен;
  
  
  - Гади, хәзер яхшырак. Әйе, аның күп кенә билгеле булды, бу хакта урында. Аңа күп наблюдала, миңа бу сносно, ә калганы вообразила. Минем бар некоторая тәҗрибәсе бу мәсьәләләрдә аның файдаланды үз күзләре һәм баш миен. Аннары моннан, ничек мине беренче тапкыр пытали, төрмәгә җибәрделәр. Әмма алар мөмкинлек бирде миңа прогуляться. Нәкъ менә шул вакытта аның увидела һәм аңладым күбрәк әйберләр, алар нәрсә дип уйлаган идек. Әгәр сездә бар кђгазь бетеп китђ һәм карандаш, аны эшләячәкмен сезгә набросок.
  
  
  Нигы минем янга килеп, к столику, посмотрел на нах аша эчтђге һәм әйтте:
  
  
  - Мин белә идем, сез нечто күбрәк караганда, гадәти агент, ләкин Трэверс миңа берни дә түгел, - диде.
  
  
  - Әйе, минем исеме полковник аерым бүлеге«, Миңа 5-Ә» Аерым бүлеге. «Ә» дигәнне аңлата атомный. Аның буенча белгеч ракетному оружию. Тавышы ни өчен oni бирелә минем сезгә. Алар булыр дип уйлаган сезгә файдалы булыр, әгәр алабыз бирегә килеп җитәргә, үз Блэкскейп.
  
  
  Нигы протянул әй, ручку һәм карандаш һәм елмаеп куйды.
  
  
  - Яхшы, полковник. Ә хәзер кабып кара булырга файдалы. Һәм, әйдәгез, эшлик бу арада. Нарисуйте сөйләшергә, әгәр мөмкин, әлегә аның булам, нәрсә занят.
  
  
  Ул китте ачарга чулан һәм порылся бу nen. Аларга без дә кирәк иде авыр, шведларны гына түгел, яклау өчен нчы соћгы ике елда. Иде, логичнее ничек-нинди дә булса нарядиться.
  
  
  «Мин булды, кайбер буенча каршылаячак сезнең ракета базаларын АКШТА, - дип дәвам итте Гвен. - Асылда, бу-бик күрәсең. Заказана карак пендрагон куллана ракета, чыннан да, искергән.
  
  
  Аның, минемчә, бу твоя «Титан I» яки нәрсә кебек. Аның элеккечә ih өч, һәр үз бункерах. Крышки ия төре люк, ул күтәрелми калмый һәм опускается урынына алсын сдвигаться ягына кебек яңа модельләре.
  
  
  «Күрдем ярыклар бу скале», - диде Нигы. Тапты ул, бер-ике җылы комбинизонов шул
  
  шкафу һәм ташладым ih бу караватка җитештерүче белән удовлетворенным ворчанием. -
  
  
  Монда алар белән без дә замерзнем, ә капюшоны шактый закроют безнең зат.
  
  
  Барабыз, бала. Никадәр глубок комплексы. һәм, барыннан да бигрәк, ничек без представимся?
  
  
  Ул ятып кына торды зат аска таба идәндә, ерак түгел, труппаның, рус һәм рисовала бу листе кәгазь.
  
  
  - Минемчә, шахталар торалар тирәнлектә 45-50 метр. Мөмкин хәтта күбрәк. Идарә үзәге һәм элемтә урнашырга тиеш аерым бер бүлмәдә, бу полпути буенча аска таба юлда, һәм подключаться к проходным бункерам. Шулай ук булырга тиеш, анда нинди дә булса аварийный чыгу очрагы янгын яки шартлау.
  
  
  Нигы наклонился өчен ел саен рәсем һәм яростно елмаеп куйды.
  
  
  - Их, янгыннар һәм взрывы бездә булачак, түгел сомневайтесь. Тик без тиеш, анда барып җитәргә. Сөйлә миңа турында маршрутында авария чыгу. Мине бу бик кызыксындыра. Ул өскә таба бара, яки аска таба?
  
  
  - Бәлки, кызганычка каршы. Анда булырга тиеш герметичные корыч көне ... Мин аңлыйм, к нәрсәгә син стремишься, Нигы, ләкин куркам, бу юлы безгә барачак.
  
  
  - Әлбәттә, без алмыйбыз кайтырга. Бездә юк сәбәпләр аркасында, тегүче тик синнән, әгәр безгә ошый пуля бу кешеләрне. Әгәр монда кемдер әле исән.
  
  
  Ул взглянул бу обнаженное һәм лежащее аркада гәүдәсен леди Хардести белән шөгыльләнүче дәвам итә храпеть бу түшәк. Ул накинул бу нах простыню.
  
  
  - Сез тиеш угадать. Ахыр чиктә, бу утрау. Скалистый утрау. Күрсәткечләрне тикшереп тору әлеге валунов булырга тиеш, ниндидер пещера. Бьюсь турында заклад, бар әле бер запас чыгу өчен генә дә зур шишек алып барыла торган к морю.
  
  
  «, Дип ышанасы ул, чыннан да, бар», - диде Гвен елмаеп. Хәзер ул тулысынча выздоровела.
  
  
  Нигы әле тотты үз кулымда кайчы. Ул посмотрел аларда, аннары посмотрел на леди Хардести.
  
  
  - Әгәр сез алыр сөйләргә шактый эзлекле, аны иде сорады сезне сөйләү безгә
  
  
  - кызганычка каршы дип билгеләп үтте ул. - Тик, куркам, аның бераз переборщил белән виски, ул гаять өчен нах. Нишлисең, карарбыз. Дәвам итәргә.
  
  
  Ул тапкан бу ванной рулон клейкой тасмалар таратканнар һәм хәзер башлады обматывать кайчы өчен килеп чыкты үзенә рукоять. Бу булмас иде эго стилет, әмма ул булырга тиеш канәгать. Ике лезвия шактый зур длинными, острыми һәм острыми. Һәрвакыт яхшырак берни дә юк.
  
  
  «Төркеме буенча алтынчы-сигез кеше һәрвакыт эшли, анда», - дип дәвам итте Гвен. - Бервакыт аны, наблюдала сменада каравыл. Алар эшлиләр, бу сигез.
  
  
  - Бар, идеясен, анда алар урнашкан? Мин тотам, алар, мөгаен, булачак үзәгендә идарәсе, яки һәркайда?
  
  
  Ул нахмурилась, задумалась бу мгновение, аннары диде:
  
  
  - Әгәр җибәрү tac неизбежным, алар барысы да булачак янәшә. Начар түгел бит, пар үзәгендә, идарә һәм пар һәр ракетага.
  
  
  Нигы күнегүләр ясадым белән импровизированным кинжалом. Лезвия ножниц хәзер бик яхшы соединены, чөнки лента тыгыз удерживала ике боҗра нигезләре.
  
  
  Корал түгел имело сбалансированной легкости Хьюго, һәм шул эшләтеп җибәрүдә ул аз нәрсә булыр иде эшләргә.
  
  
  Ул янә басты һәм, тезләренә янында Гвен өчен тагын бер кат өйрәнергә, рәсем.
  
  
  - Барысы да бункеры бәйле башка беребез белән? Бу очракта без алмыйбыз заблокировать ир-атлар биредә яки анда. Туры киләчәк сразиться алар белән аерым-аерым сөйләште, тегүче тик синнән!
  
  
  Ул кивнула.
  
  
  - Мин беләм. Проходы булыр иде заблокировать, әмма бу помешало иде беренче взрыву унести артыннан башкалар катнашты. Минем уйлавымча, без чак бармы алачакбыз взорвать бердәнбер ракета элек... элек күбрәк безнең белән берәр хәл.
  
  
  Нигы басты. Ул зажег бер тәмәке буенча леди Хардести тукталды, әнисенә карап рәсем выпустили.
  
  
  - Кызганычка каршы, сез бик хаклы. Бездә булачак вакытта уничтожить, күп дигәндә, бер тирәли ракет, аннары теркәлгән. Бу юк-беренче, һәрхәлдә, аны иде, дип, без таяна алабыз. Тик без тиеш, уничтожить барлык ih. Нишлисең, подумаем соңрак.
  
  
  Сез ышанабыз, әгәр дә перекрыть проходы, бер шартлау булды ракета взорвет һәм калган?
  
  
  «Мин алмыйм булырга, төгәл дип саный», - вздохнула ул. - Беркем дә алмый. Ләкин бик ихтимал, әгәр лья ирекле булачак.
  
  
  Нигы диде:
  
  
  - Бу ж, карыйк поверить, бу шулай булачак. Хәзер перейдем к ниләр көтә. Боеголовки бу ракет заряжены илле мегатонн?
  
  
  Ул покачала аягы. Бу эго күз алдында иде испуганное көнгә табалар.
  
  
  - Без гади түгел иде, моның белергә иде. Ракета, әлбәттә, эшләтеп җибәрүгә әзер. Тик бу җитәкчеләр өчен билгеләнгән срабатывания хәрби өлешендә, ә аннары чыгара.
  
  Бу нәрсә кебек автоматического җайланмалары өчен шартлау. Әмма шулай да булырга мөмкин, дип ih техник белгечләр кертте, кайбер төзәтмәләр кертелде. Сез каян беләсез?
  
  
  Нигы Картер присвистнул.
  
  
  Моннан тыш, рус рулетки! Әгәр алар сработают, алар взорвутся... - кискен оборвал ул аны.
  
  
  Гвен аңладым.
  
  
  - Әйе, Нигы. Чыгарылачак йөз илле мегатонн. Ә радиуста йөз чакрым барлык взорвется.
  
  
  - Сез имеете күздә тотып окружность?
  
  
  Ул задумчиво дип елмайды эму.
  
  
  - Мин, - диде радиуса дигәнне аңлата тирәсендә ике йөз чакрым. Шартлау булды, барысы да сожжет, Нигы. Күз алдына гына китерегез, күпме невинных корбаннарын, шул исәптән балалар?
  
  
  Нигы протянул кулын булышты әй басарга.
  
  
  «Ярар, аннан», - диде ул, - аның кинәт тавышы. - Помни, син тиеш, сукырларча подчиняться минем приказам. Әгәр алар поймают сине, әгәр алар выстрелят сиңа, әгәр алар причинить сиңа авырту, мин дә алмыйм тукталырга ярдәм итәр өчен, сиңа, ул чакта син каласың бер. Аңладым?
  
  
  «Аңлашыла», - диде ул бик җитди. Аннары ул янына, аңа лижет. - Нигы ...
  
  
  - Ага? - ул надевал бер комбенизон, ә башка әй бирдем. -
  
  
  Надень эго да.
  
  
  Ул проигнорировала кияләр.
  
  
  - Нигы, аның телим син минем поцеловал. Әгәр бу ракета булачак вооружены атомными боеголовками, һәм булачак шартлау булды, уничтожив һәм безне ... нишлисең, андый хәл беркайчан да биреләчәк миңа.
  
  
  Ул обнял ee. Иреннәре Гвен иде төпле, йомшак, сладкими һәм бик-бик салкын. Әмма ул барыбер отель ee бераз подразнить.
  
  
  - Мин, дип уйлаган идем, сез мине предупредили өчен мин түгел трогал сезне, сез бик настроены моңа каршы!
  
  
  Гвен түгел смотрела аңа.
  
  
  - Сөйләшербез бу турыда тагын бер тапкыр, әгәр выберемся тирәсендә моның бардака.
  
  
  Нигы дип елмайды әй.
  
  
  - Риза. Ә хәзер приступим эшкә, полковник. Миңа ошады целовать сине, Алла белә, мин яхшырак килүчеләр белән урнаштырган монда продолжу, гади булсын өчен, ел саен, аны кая алам сарыф алга таба. Тик, кызганычка каршы, бар бу кечкенә штопора ия өстенлек. Өч зур ракета, алар кирәк взорвать. Безгә, чыннан да, барырга кирәк, минем бәгырь.
  
  
  Ул бирде әй, зажигалка һәм аңлатты, ничек әй кирәк файдаланырга кирәк булган очракта.
  
  
  Ул побледнела, тик нигезендә кивнула. Нигы сунул кайчы минутына белән бергә зур сәгатьләр буе торган эму бүләк итте Трэверс.
  
  
  Алар белән килдек к керү төркемнәре, көне Нигы ачты, аның ключом, ул үз янына чакырып ала янында Константинова. Аннары калдырды замке.
  
  
  Соңгы вакытта ул күрдем, дип Гвен трясется. Ул прижался к аңа признавшись:
  
  
  - Миңа куркыныч, чертовски куркыныч... Ничек, без җыенабыз моны Нигы? Ничек без булдырабыз өметләнергә уңыш? Бары без икәү? Боже мой, ничек мин куркам ...
  
  
  Нигы сак вытолкнул аны холл.
  
  
  - Барабыз, җаным. Куркырга свойственно математика буенча да шул ук моның өчен кыюлык таләп ителә. Ә хәзер накормим ракета пластиком, һәм карарбыз, ошар микән ул аларга.
  
  
  
  Двенадцатая башлыгы
  
  
  
  Иде кромешно караңгы. "Йолдыз" исчезли, һәм алга китте яңгыр; капризные ливни, алар тагын да свирепствовали нче көч җил. Һәр тамчы суны весила, ничек свинцовая таращить күзләре.
  
  
  Алар соскользнули аска к низкому бетонному бинасы, ведущему к ракетному комплекс. Нигы дип искә төшерде набросок ясаган Гвен. Әгәр бу рәсем шактый якын к, чынлыкта, һәм аңа кадәр булыр иде дә wouldnt авыр барып җитә, әгәр аларга алдык юкка чыгарырга беренче стражников.
  
  
  Вакыт һәрвакыт икешәр, һәм алар вооружены. Алдан көтелгәнчә, аларга булачак боерыгы башта атарга, ә соңыннан сораулар бирә. Стреляй һәм убивай каршындагы беренче признаках куркыныч!
  
  
  Ih Әмма кирәк иде алдап була соң да, Нигы нык полагался яклауга бу плащей. Алар икесе дә натянули капюшоны башыгызга завязав шнурки астында подбородком, шулай ук, закрыв зур өлеш затлар катнашты. Шундый төндә бу выглядело иде бөтенләй өчен estestvenno. Нигы отель өчен эго катнашты өчен рус һәм Гвен туры килгән иде изображать леди Хардести. Буенча эго капюшона торчала бородка, һәм ул шулай ук потрудился приколоть көмеш йолдызны к воротнику, гади өчен бирергә маскараду билгеле бер психологик ия. Друиды иде квазивоенной оешма, шуңа күрә алар булырга тиеш бик дисциплинированными.
  
  
  Хәзер алар бик якын. Нигы судорожно сжал кайчы кесђдђ. Әмма ул иде үтерергә алар белән генә бер кеше. Гвен туры килде үтәргә язсын башка. Әлегә аны, нервы түгел, бирмәделәр осечки! Бедняжка, ул инде аша күп нәрсә узды.
  
  
  Алдында авыр стальной дверью, Нигы прошептал:
  
  
  - Ул монда. Ничек твои эше?
  
  
  Ул болай җавап бирде далеким тавышы, похожим бу слабое кайтавазы:
  
  
  - Минем барысы да яхшы.
  
  
  Нигы толкнул бер тирәли ишекләр һәм булып чыкты бу ачык освещенном вестибюле, башка мебель белән ак плитка стеналарында. Гади урындык бу почмагында, ә моның артында өстәле сидел друид үзенең ак униформе эмблемасы төшерелгән капрала бүген кулымда. Аның янәшәсендә торды башка каравылчы белән автоматом аша эчтђге. Тагын бер пулемет лежал өстәлдә сидящего ефрейтора.
  
  
  Нигы пробормотал нәрсә буенча-рус, өчен эшләвен раслау выдумку, һәм прошипел үз партнерше:
  
  
  - Позаботься турында сидящем.
  
  
  Ул, дрожа, һәм натянув капюшон бүгенге зат, сиздермичә кивнула йөзеннән татулык.
  
  
  Капралов протянул аларга зур китап.
  
  
  - Хәерле иртә, сэр. Сез телисезме имзаларга?
  
  
  «Хәзер», - дип җавап бирде Нигы һәм минем янга килеп, кул көрәштерү өстәле янына, аннары отступил ягына, мөмкинлек тудырачак Гвен барырга алда аның. Аннары ул повернулся к стоящему ир-атка.
  
  
  - Нинди начар төн, ә? Суык ...
  
  
  Иң делле Друид йөртеп, плащ, похожий бу эго. Әгәр ул отель үтерергә эго тиз, ул тиеш иде задушить аның, чөнки кайчы итмәде булса, аңа моның белән тазарачакмын материал өчен проткнуть аның.
  
  
  - О әйе, - дип җавап бирде ир-ат. - Җил... - Нигы прыгнул бесшумным тигром. Бәхетсезлек очрагы киң күзләрен ачты һәм башлаган кричать, ул попытался схватить корал үткәргән иде аңа на плече. Вытаскивая кайчы, ул ишетте артта калды үзен щелчок зажигалки, һәм болезненный крик каравылчы, сидящего артында.
  
  
  Нигы кискен опустил корал үз кеше, аннары прижал эго k стонать һәм молниеносным жестом воткнул кайчы эму бу тамакны. Кан хлынула, ничек чишмә суы, бедняга закатил күзләре һәм уронил автомат, омтылып, ул вытащить бу лезвия тирәсендә горла. Нигы тизрәк аның. Ул вытащил кайчы буенча эго горла һәм янә нык бәрде аның эго. Аннары ул схватил үз корал һәм толкнул умирающего бу почмагына.
  
  
  Прихожая иде наполнена едким дымом, һәм торды көчле исе горелого ит.
  
  
  Гвен, держась куллары өчен крае урындык, башы рвать. У сидящего друида иде обугленное зат һәм зажигалка кимеген пол.
  
  
  Нигы толкнул Гвен җи тәкчелеге, аны тиз проскользнуть җир ишек.
  
  
  - Килә, мөгаен!
  
  
  Ул кивнула һәм бросилась йөгерергә. Нигы последовал, артында, аннары крае күзләре диде хәрәкәт артта нах. Каравылчы белән обгоревшим зат сукырларча возился куллары белән түгел, башка максатларда. Бу бер адым кала иде, нидер намеренно решенное. Нигы белән кайтты ножницами, әмма опоздал. Ул минем янга килеп, ир-атка карата. ул күрдем төймәгә һәм, булырга тиеш, рассердился, дип друид инде нажал бу нах.
  
  
  Кайдадыр послышался ниндидер металлический гонг, распространяющий үз колебания. Нигы выругался һәм янә побежал өчен Гвен, проверяя, автомат сүтеп җыйдылар. Кызганычка каршы иде бирелергә шөбһә. Хәзер барлык бәйле тизлек.
  
  
  Гвен көткән эго бүгенге көндә әйдәп баручы к металлической винтовой лестнице, әйдәп баручы иң складывать доллар скалы. Нигы прошипел:
  
  
  - Әйдәгез, эшләргә!
  
  
  Ул спрыгнул белән тимер баскыч һәм пересек кыска коридор, высеченный бу камень.
  
  
  Ахырында коридоры начинала закрываться массивная тимер ишек.
  
  
  Акрын, ләкин чынлыкта. Нигы бросился шунда. Ул үтәргә тиеш иде бу юл керткәнче ул тулысынча ябылачак. Әгәр Гвен да мөмкин, моны яхшырак, югыйсә, - сабырлык!
  
  
  Ул нырнул бу отверстие, ул становилось барлык инде теснее. Гвен һаман иде яктан, һәм хәзер щель түгел иде, егермедән артык см ширину.
  
  
  Ул протянул кулын, схватил кызны өчен плащ һәм потянул iso барлык көчләрне.
  
  
  Нәкъ вакытында. Ишекне ябып куйганнар өчен алар белән җиңел металлической вибрацией.
  
  
  Нигы отель заблокировать механизмы бу көн, әмма хәзер бар иде вакыт. Ул тиеш иде расправиться белән калган саклауга керткәнче барлык проходы иде ябылган.
  
  
  Тимер лестница алып барды эго тагын да алга өчен аларга һәрвакыт следовала Гвен. Хәзер тирәсендә беркем дә юк иде. Алар спустились белән дүрт пролетов үсеп, башка поперечного коридоры. Сулдан кертеләләр салмак кына поворачивал бу тауны, һәм ахырында күренә иде утлары. Ракета иде эчендә, аның корпусы иде окрашен бу җете кызыл төс.
  
  
  Нигы бу мгновение тукталды өчен ел саен анда. Гвен ахнула аның янәшәсендә.
  
  
  «Мин аңламыйм», - пробормотал ул. Анда, тегүче тик синнән, ир-атлар? Миңа калса мөмкин булмас, чөнки алар әле килделәр безне перехватить ...
  
  
  
  - Тавышы одина, Нигы! Әнә анда, барыгыз!
  
  
  Ул побежала, ә ул последовал өчен анда.
  
  
  - Безгә хәзер нишләргә?
  
  
  Ул повернулась, аңлату өчен түгел, останавливаясь:
  
  
  - Мин хәзер, дип уйлыйм аңлыйм; кайчан алар ишеттеләр сигнал тревоги, барлык побежали к аварийному выходу, ә бер калды өчен ачарга автоматик йозакларны. Без туктатырга тиеш, аны керткәнче ул-заблокирует!
  
  
  Нигы прыгнул mimmo нах, дип искә төшерде аннары турында детонаторах, бу пятке һәм пожалел, алар взорвались. Башта кирәк иде, уничтожить бу проклятые ракета, ул алмады үләргә иртәрәк!
  
  
  Ахырында коридоры фигуру ак манипулировала нәрсә металлическом ящике, прикрепленном к стонать. Алда лестница алып барды к дыре бу потолке.
  
  
  Нигы крикнул:
  
  
  - Стой, кулларын өскә таба!
  
  
  Каһин испуганно посмотрел аларда. Аннан соң ул таба килә башлады к лестнице, әйдәп баручы к люку, әмма Нигы ясаган берничә выстрелов, һәм кеше егылып идәнгә.
  
  
  Гвен узды mimmo Ника, янына металлическому шкафу бу стон, ачты стеклянную ишек һәм башыннан нажимать бу переключатели. Нигы карадым бу нах белән растущим түземсезлек. Мгновение узгач, ул повернулась өчен ел саен анда, һәм диде:
  
  
  - Менә, хәзер бездә бар да яхшы. Аның разблокировала ступеньки.
  
  
  - Димәк, ачылды да, зур тимер ишекне?
  
  
  Ул кивнула.
  
  
  - Әлбәттә. Кемдер булачак эзләргә безнең кебек гына поймет, биредә башкарыла, һәм поймет, бу түгел теркәлдеме кебек янгыннар яки взрывы.
  
  
  Нигы ткнул пальцем бу металлический шкафчик.
  
  
  - Һәм син аласың ябарга бу ишек биредән?
  
  
  - Юк, шул вакыттан алып бу мөмкин түгел.
  
  
  - Тавыш бирергә, шулай.
  
  
  Ул янә побежал буенча үз следам һәм ќитеп, керү диспетчерлык", - диде әй,:
  
  
  - Заходи һәм жди мине. Ул ташладым әй, автомат сүтеп җыйдылар. - Син беләсең, аларга ничек файдаланырга?
  
  
  Ул диде әйе.
  
  
  - Ярар, булса, кем килер, атарга.
  
  
  - Алар әле дә килә. Идарә итәргә автоматическими йозаклары мөмкин бары бер кеше генә, шуңа күрә хәзер беркемнең дә булырга тиеш.
  
  
  Нигы аны хәтта белмим. Ул гел йөгереп йөрүен һәм эшләгән.
  
  
  Ишек кирәк иде бервакыт запереть өчен ул Гвен алыр, тыныч кына эшли, беркем дә иде ih удивить. Бәлки, үз куллары белән копали каберен, әмма мәңгегә иде карарга.
  
  
  Ул та йөгерергә белән головокружительной тизлек. Әгәр кем дә булса тапкан анда ике убитых охранников, алар булса, аңладык, дигән иде ул, саботаж һәм килгән иде автоматлы һәм гранатами өчен выследить ih. Ишек булырга тиеш иде ябык!
  
  
  Ниһаять, ул шунда эләккән. Бу булды ике корыч көне авырлыгындагы кимендә унбиш тонна һәр. Алар барысы да тагын иде сбиты бергә. Нигы исследовал диварны һәм берәүдә зур тәгәрмәч, нидер кебек руль белән агач ручкой урталыкта. Ручное управление.
  
  
  Шул рәвешле өчен ишек ачарга, потребовались иде сәгатьләре, тик бу да иде яңартылды куркынычсызлык. Әмма ул вакытта бу эму иде кирәкми.
  
  
  Астында руль иде распределительная тартмасы. Ачты һәм күрдем кара һәм кызыл өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы. Ул нажал кызыл, һәм ишек ачыла башлады. Ул нажал әлеге кара көнне бүген мгновение тукталдылар, аннан соң ябылды. Нишлисең, хәзер ул барысын да белә иде. Әгәр бу тартма взорвется, ишек калачак запертой.
  
  
  Ул открутил каблуки, аннары порылась бу мешочке белән табаком һәм вынула кечкенә кусок пластика да, сак булыгыз держа эго. Эго инструктор ышандырганча, башка воспламенитель материалы түгел взорвется, әмма Нигы та мөрәҗәгать итә һәм аның белән сак булыгыз. Ул положил контейнердагы шарик бу тартмага, оторвал кусок нитки берсе coil булган чара уңаеннан белән пятки, һәм ныгытты, детонатор, аннары ның аны маркер вакыт. Ниһаять, ул янә побежал, ничек заяц. Ул инде спустился к өченче трапу, кайчан ишетә шартлау булды. Хәзер ул заперт анда үз напарницей Гвен. «Бергә яхшы вакытлар һәм начар» кебек ике молодожена ...
  
  
  Хәзер алар алыр, тыныч кына эшләргә һәм эзләргә башка аварийный чыгу, ул, ничек алар надеялись, существовал.
  
  
  Гвен көткән эго бу диспетчерлык. Ул иде измотана, һәм ул нах иде ике тирән капчык астында күзлегеннән. Пулемет болтался у нах бу кулымда, әйтерсең, ул оныткан турында nen.
  
  
  Нигы алды эго киресенчә, похлопал ee буенча плечу һәм отважился бигүк уңышлы улыбнуться.
  
  
  - Исегездә тотыгыз иске тарихын кеше турында, ул һәр төнне яхшы запирал барлык көне үз йортыннан,
  
  ул хәтта вставил аңа болты һәм йозакларны өчен, хис итәргә үзен куркынычсызлык?
  
  
  - Юк, беркайчан да бу хакта ишетмәдем. Тик хәзер түгел, күрәсең булса, булсын ...
  
  
  - О, хәзер безнең вакыт бар. Тавыш бирү нидә асылы. Ничек иде ул безгә иде, бу егет, гадәттәгечә, заходит бервакыт төнлә, яба, үз йөзләгән йозаклар һәм җыена ложиться йокларга, кайчан ишетә, ничек кемдер көлә. Аннары-дип ачулана, недоумевая: «Әмма ничек бу мөмкин?
  
  
  Аның бит заперт эчендә! ». Ә тавышы белән зловещим һәм угрожающим смехом җавап бирә:
  
  
  «Әлбәттә, без икебез дә заперты эчендә!»
  
  
  Гвен түгел засмеялась. Нигы аңладым, дип, нәрсә дә булса, дип сорады һәм аны:
  
  
  - Ни бар?
  
  
  - Приди һәм гыйбрәт. Аны взглянул бу панель идарәсе. Кнопка җибәрү... ялган, эшләми түгел, подключается!
  
  
  - Дип, тегүче тик синнән, син, халкын да, халкың?
  
  
  Ул последовал өчен аның янына панельләр, тулы переключателей, кнопок, инструментлар һәм графика. Ул карадым барлык болар белән неприятным рухы бирде утопления. Нәрсә алай түгел?
  
  
  Гвен күрсәтте эму ике незакрепленных чыбыкларын, алар ул держала. Ул күрсәтте пальцем бу клубок транзисторов, конденсатор, басма схемаларын һәм пробормотал глухим тавыш белән:
  
  
  - Пульт бар, радиоуправляемый! Заказана карак пендрагон үзе кертәчәк ракета ...
  
  
  «Әлбәттә, тегүче побери, - диде үземә Нигы. Әлбәттә, юләр! Ул кайнар проклял үзен побежал юнәлешендә ракета. Әлбәттә, ялгыз гына байтак заказана карак пендрагон алган булыр иде ләззәт, нажав үз төймәгә. Ә кем тагын? Тирәсендә үзенең куркынычсыз укрытия Лондонда ул наблюдал һәм көттем. Ничек гына Биг-Бен дип игълан итте, үзенең милой музыка шкатулкой, дип хәзер биш сәгать, ул пустит ракета. Әгәр алар гына түгел предупредили эго ... Әлбәттә, предупредили! Анда алар өчен барысын да эшләячәкләр белән элемтәгә керергә Пендрагоном хәзер, радио буенча кыска дулкында, һәм сөйләячәкләр эму, бу тавыш бирү-тавыш бирү булырга тиеш иде случиться. Һәм заказана карак пендрагон түгел шталь көтәргә биш. Ул булмаса көттем һәм минут кына ул осознал һәм аңладым ... Ракета ала стартовать теләсә кайсы вакытта.
  
  
  Гвен да барысын да аңладым, хәзер инде аларга кирәк түгел иде, бик күп сөйләргә. Алар бежали аска таба үсеп, нигез җибәрү торбалары. Монстр көттем шунда, терпеливый, салкын, искиткеч, дикий, чолганышында дюжины пуповин торган эго ашаттылар. Нигы уставился бу птичку, һәм мгновение эму булды куркыныч.
  
  
  Аннары ул встряхнулся. Ул әле шатлык гөнаһтан сакланучы тәкъва кешеләргә, әле мәет. Гамәлдә мәңгегә тиз иде.
  
  
  Гвен отвинтила пластину у нигез ракета. Нигы алды пластик тирәсендә табачного капчык бђрђћге тапкан, барысы да үзендә калды, һәм расплющил аны придав эму продолговатую формасын. Гвен шепнула эму:
  
  
  - Җилдә монда? Бу коралы кулланыла кире кагу өчен шартлаулар. Чынлыкта, алар атыйлар, ул «камера өчен абортлар». Алар куллануы, кайчан ракета оча бу неправильном юнәлештә өчен уничтожить ih юлында. Гади кызганыч, без белмибез, төгәл длины дулкын ... Без алыр идек, барысын да радиодан, һәм идек сэкономили шулкадәр көч.
  
  
  Нигы оттолкнул аны әйтте:
  
  
  - Мин поставлю каретасы унбиш минут. Ә әлегә ищите чыгу өчен, мөмкин кадәр күбрәк китәргә биредән. Әгәр дә без моның түгел, ясыйбыз, без икебез дә поджаримся.
  
  
  Без взорвемся белән бергә башка.
  
  
  Ул наклонился, җайга салу өчен взрыватель, һәм кайбер канәгатьлек, дип эго куллары түгел дрожат.
  
  
  Эму кирәк дүрт минут өчен починить барысы да кертеп, провод, детонатор һәм метку вакыт. Кайчан башланды тиканье, ул торып басты һәм позвал кызны:
  
  
  - Гвен?
  
  
  - Аны монда. Бәлки, аның да нидер тапты, бар!
  
  
  Ул обошел базасын ракета, стараясь түгел споткнуться турында путаницу озату белән шөгыльләнүче искәртте аңа турында змеях йортына леди Хардести. Гвен смотрела на дыру бу металлической стенке җибәрү торбалары. У Ника өмет барлыкка килде.
  
  
  - Сез ничек уйлыйсыз, бу-запас чыгу юлы?
  
  
  Ул нахмурилась һәм покачала аягы.
  
  
  - Белмим, түгел дип уйлыйм. Миңа калса, бу провод пробасы һава. Әгәр дә ул алып бара генә кондиционеру, кайдадыр булырга тиеш клапан. Алар барысы да закрывают алдында запуском.
  
  
  Номерны Өч уставился бу таинственную кара дыру һәм дип сорады ee:
  
  
  - Әгәр клапан ябылган, без пройдем. Бу сез имеете күз алдында? Юк чыгу?
  
  
  Гвен покачала аягы.
  
  
  - Юк. Әгәр без окажемся бу кондиционере ... барыбер ут охватит бөтен трубу, һәм ...
  
  
  - Допускаю, дип перспективалары түгел радужные, әмма
  
  Минем генә башка бернәрсә дә юк ... батырлык, бар анда, мин дә барам синең өчен. Һәм әгәр сез беләсезме, нинди дә булса догалар, ягъни иң вакытта тәкъдим итү безнең җан Ходайга.
  
  
  Гвен сняла пәлтәсенекен һәм сунула башын түбән дыру. Ул карадым, ничек бу матур твердое төбен юкка чыга, аннары выбросил һәм плащ, әмма юк иде диярлек өчен эго киң җилкәсенә алыр проскользнуть бу отверстие. Ул күрдем идәндә банкка машинной смазки һәм төшергән нәрсә иде nen тыш, түбән белья. Ул алды сәгатьләре һәм сунул ih өчен резинку үз трусов. Аннары ул помазался май. Пахло кот очкыч хәл, әмма бик зур рәхмәт, бу эму насыйп булса да, зур авырлык белән, эләгү нору. Ниндидер мизгелдә трубка изогнулась. Иде кромешно караңгы. Нигы позвал кызны, һәм аның тавышы раздался буенча металлической стонать.
  
  
  Кинәт ул ишетте тавышы Гвен, сәер һәм приглушенный, зовущий эго астан.
  
  
  - Юк, бернинди клапанов, Нигы. Бәлки, бу, чыннан да, аварийный чыгу яки нәрсә кебек. Аның продолжаю спускаться хәзер ышанам доберусь кадәр күлмәк. Калса, аны ишетәм тавыш-дулкыннарның.
  
  
  «Заткнись һәм продолжай», - крикнул Нигы. - Үтә минут, һәм мәңгегә хәл итү буенча спастись!
  
  
  Ул да та, үз юлын, һәрвакыт спускался белән холма, повернул тагын бер тапкыр, соскребая бераз май һәм бераз миңнегәрәй, аннары ул күрдем аны. Хәзер тьма иде кимрәк тирән. Ул янә, - дип елмайды эму.
  
  
  - Нигы, спеши бу туннель! Турында, бәлки, без барыбер алачакбыз!
  
  
  Номерны Өч нәрсә дип тамак кырды һәм дәвам итте белән усилием катиться аска таба.
  
  
  Күрәсең, кыз забывала маленькую детале - ялкын, ул тиздән узарга тиеш иде буенча трубе.
  
  
  Әмма ул да җитте төбе һәм исән-имин төште шул тар туннеле, высеченном бу скале. Гвен инде ул к квадрату дөньяда, ул күрергә мөмкин иде ахырында. Нигы последовал өчен анда. Кинәт Гвен тукталды һәм повернулась ягына эго. Ул сызып ќибђргђндђ эму:
  
  
  - Нигы, анда кемдер бар. Минемчә, бу хатын-кыз. Аны күреп, ул ничек килде буенча башка галереясе.
  
  
  Леди Хардести очнулась! Ул тиз выздоровела, тегүче тик синнән, әй, алдык протрезветь, ул аңладым булган, һәм таптым ысулы белән элемтәгә керергә һәм алар каян да булса тагын. Һәм, билгеле булганча ул.
  
  
  - Баннгг!
  
  
  У нах хәтта иде пистолетын! Пуля башлады эхом отражаться нче диварлар туннеля. Нигы схватил Гвен узды mimmo nah өчен прикрыть аның үз телом. Ул вакытта әйтте әй,:
  
  
  - Карыйк иярләгән.
  
  
  Ул побежал алга, ничек ачуы кабарган үгез, әзер броситься. У хатын-кызлар түгел, бәлки күп пуль бу стволе, чөнки ул инде тоткан өлеше. Һәм шул килеш аның чыннан да булмады, артык төгәл максатлар. Әмма бар иде, башка чыгу, моннан тыш, ничек сарыф әй, каршыга һәм моны эшләп бераз. Барысы да яхшырак хђвеф, угроза белән шөгыльләнүче становилась начаррак белән һәр секундой. Утны-дим беркемне дә булмас иде пощадили. Тормыйм инде, бу куркыныч турында стильных илле мегатонн водородной үлем!
  
  
  Галереясе кинәт киңәйде шактый просторную пещеру, тускло освещенную желтоватой лампой, свисавшей белән потолка. Зур малайлар яхшы оештырганнар качу очракта уңышсызлыкка очравын! Нигы өлгергән, бары тик заметить керү пещеру, журчание су якында гына, зур булмаган причал һәм подвесной мотор ...
  
  
  - Баннгг!
  
  
  Таращить күзләре отскочила нче диварлар һәм зажужжала кебек зур разъяренная корт. Леди Хардести спряталась өчен грудой ташлардан каршында пещеру һәм нацелилась аңа буенча кольта. Нигы подскочил һәм бросился на нах.
  
  
  Тагын бер таращить күзләре вылетела аша пистолет һәм тимерче эму бу эчтђге. Сила удара һавадан эго югалтырга равновесие. Ул крутанулся һәм кимеде. Ул күрдем, ничек mimmo аңа уза Гвен белән свирепой гримасой йљзендђ.
  
  
  Нигы да авырту тоймадым. Ул басарга җыенган, әмма аңладым көч эго калдырган. Һәм бераз ихтыяр да. Ул үзен начар хис итә измученным һәм укучыны битараф калдырмас. Әгәр Гвен бетереп отделаться әлеге суки яхшырак өчен нах. Ул, булырга тиеш, бик отель разорвать аны өлешендә, аннары моннан, дип тапшырды эму кулына!
  
  
  Леди Хардести янына кызга белән ревом ярости, аның бледное зат исказилось куркудан, гнева һәм отчаяния. Алар очрашкан һәм покатились буенча җирендә, ничек ике зверя, сражающихся өчен аулауга. Күпмедер вакыт алар продолжали бить тагын, башка, ничек одержимые, царапать башка башка, рвать үзләренә чәч.
  
  
  Күпмедер вакыт Нигы бесстрастно карадым аларда. Ул бессилен.
  
  һәм ул үзен начар хис итә гаҗәп тыныч һәм сабыр холыклы. Кебек тоелды өстенрәк торган булсын, башка вакыт-вакыт дрались.
  
  
  Әмма ниндидер мизгелдә ул белән вздохом басты. Леди Хардести россия, тегүче, аны побери! Әй, алдык одолеть Гвен, ул сидела анда, коленями, һәм пыталась задушить. Ул, чыннан да, бар иде охшаган злую ведьму белән растрепанными волосами, разорванной кием-салым һәм выставленной напоказ књкрђк. Һәм эго кеше иде аеруча садистского тантана.
  
  
  Нигы нащупал археологларның таш, жим җиргә һәм подполз к парда. Ул вложил таш судорожную кулын Гвен, аннары отступил берничә адым.
  
  
  Кыз тиз кулын күтәрде һәм ударила соперницу буенча лбу.
  
  
  Кан башлады сочиться, закрыв зат леди Хардести уродливой кызыл маской. Гвен наносила удары янә, янә һәм янә. Леди Хардести отпустила аны кимеген янәшә. Гвен перекатилась, аннары кимегән, тезләренә тормышка көндәшләр. Ул янә күтәрде, таш белән ужасным выражением затлар катнашты. Хатын-кыз читтә үз-үзен түгел, иң күңеллесе булды инде. Гвен янә башы бить, бер, ике, өч ...
  
  
  Нигы аның янына килеп, югалган попытался оттащить аны.
  
  
  - Җитәрлек! Ул күптән вафат була!
  
  
  Гвен уронила таш һәм књрсђтте бу покореженный калдыра. Аннары ул посмотрел на Ника бөтенләй буш күзләре белән.
  
  
  Аны... аны...» - дип башлады ул запинаться.
  
  
  Мизгелдә тоелды дөнья развалился. Нигы схватил кызны кулын һәм затащил бу зур булмаган пристань, суга белән шөгыльләнүче закрывала ih, яклап, ih.
  
  
  Пещера задрожала. Бөтен территориясендә отель, шулай башлады раскачиваться һәм биергә. Зур кусок таш отломился нче сводчатого потолка галереясе һәм шул падении разлетелся өчен мең осколков. Куркыныч рев разнесся буенча пещере; башка кусок таш отломился берсе саклагычлар һәм юнәлде похоронить гәүдәсен леди Хардести. Гул янә хоккей. Тоелды миллион гигантов сошли белән акыл үзендә складывать доллар Җир, дип, бөтен планета отель взорваться. Моның урынына иде гына зур тел ут, ул бит бежал буенча туннелю. Ул исходил буенча җибәрү торбалары.
  
  
  Гвен прижалась к Нику һәм уткнулась зат бу эго күкрәгенә.
  
  
  Турында «боже...» - пробормотал ул. - О боже, турында боже ...
  
  
  Соңыннан барысы да тәмамланды кебек үк башланды, һәм алар икесе дә исән булып чыкты. Признаком моннан боеголовки иде заряжены.
  
  
  Нигы катнашты могҗиза булмаса, сораулар, һәрвакыттагыча, рәхмәтле өчен генә булса да ул иде. Тиздән пещера заполнилась дымом. Номерны өч отшлепал кызны һәм әйтте:
  
  
  - Мөгаен алыйк подвесной двигателе һәм перережем полициягә)!
  
  
  Ун метр алар иде инде парда километр ераклыкта ярлары һәм караган өчен кара утрау һәм ул тагын да кара төтен күтәрелде, окутавший аның.
  
  
  - Атом, гөмбә юк, аңлыйсыңмы? - дип билгеләп үтте Нигы. - Бәхеткә каршы алдык сбежать. Зур өлеше утрау җимерелә, ләкин боеголовки иде заряжены. Бәхеткә.
  
  
  Гвен берни диде. Ул смотрела аңа буларак, могҗиза. Ниһаять, ул странным тавышы диде:
  
  
  - Син белми, нинди син, мәзәк, мондый загорелый ... түбән эчке кием, бөтен бу жирном мазуте, канга баткан, әлеге приклеенной бородой һәм ... син бесценен, тавыш бирү, һәм барысы да, - тәмамлады ул бөтенләй невыразительным тоном.
  
  
  - Бу уңайдан аңа да шулай ук дип әйтә алмыйм, син бик хорошенькая, әнисенә карап сине ... - парировал ул сдернул луковицу Траверс белән эластичного поясы шорт. Ул ачты һәм аны отрегулировал рычаг, аннары күрсәтте эго һәм кызга аңлатты:
  
  
  - Хәзер бу әйбер пищит, ничек марсианин. Биредә инде берничә көн тора английская подводная лодка. Ул безне көтә, һәм кайчан ул услышит сигнал ... Бу кешеләр якын арада ярдәмгә киләчәк, шулай булгач, сез тиеш башта чыгару пар.
  
  
  - Нәрсә?
  
  
  - Син чигендә истерики, аның бу бик яхшы күрәм. Позволь үзенә расслабиться.
  
  
  Ул, чыннан да, бар иде шул, һәм ул, чыннан да, отпустил. Нигы булгарлашкан, әлегә ул автомобиле чыгарачагын әйтеп үтте пар мәңгегә. Тик ул вакытка килгәч, темная подводная лодка башыннан акрын всплывать, ничек кит, извергающий су һәм пар, ул инде оправилась.
  
  
  «Син бик понимающий кеше», - диде ул, вытирая күзләре тыльной читләтеп ладони. - Аллага шөкер, хәзер барысы да кончено ...
  
  
  «Синең өчен», - кисло-диде Нигы Картер. - Синең өчен, Гвен. Әмма минем өчен түгел. Миңа тагын чишәргә туры киләчәк бик мөһим штопора. Һәм аны тапты һәм төзәтү бу үзенчә теләгәнчә сарыф иткән. незавершенное.
  
  
  
  Тринадцатая башлыгы.
  
  
  
  Ян Трэверс шау-гөр килеп запротестовал. аннары ул шталь убеждать, ниһаять, рассердился.
  
  Һәм ниндидер мизгелдә ул карар шалтырата Хоуку. Номерны өч офисында Скотланд-Ярдов бу Трэверсе подслушал сөйләшү араларында буенча эчке линиясе. Хоук иде кыска hўм коры. Чөнки һәлакәт күбрәк түгел назревала, ике двоюродные милләтләр алыр идек янә ссориться.
  
  
  Хоук диде сухой-коры:
  
  
  - Ул үтәде сезнең миссия, шулай түгелме? - Һәм Нигы дип. Карт ягына, үзенең егетне " номер бер! - Ә хәзер позволь миңа тәмамларга эго юл.
  
  
  Трэверс набил трубку һәм мөрәҗәгать белән хат Нику:
  
  
  - Мин җыенам повесить моның ублюдка, аңлыйсызмы? Сез тиеш түгел лишать мине моның канәгатьлек!
  
  
  - Карарбыз. Бәлки, эму туры киләчәк булырга повешенным, - дип җавап бирде ул да китеп барды. Ee кешедә обвивала муеннарына, ярдәм итеп кара шелковый шарф.
  
  
  Эму кирәк ярты сәгать өчен арынырга слежки, аны Трэверс куйды, артыннан.
  
  
  Ул нанял у Рутса кызыл стандарт двухместный автомобиль һәм таба килә башлады к яр буе Челси. Күпер Альберт, ул повернул сулга һәм таба килә башлады бу Ричмонд.
  
  
  Заказана карак пендрагон, ул шул ук Сесил Graves Лорд Хардести, скрывался төзелеш курорт комплексында Magna Film торган иде эго милке. Анда да ачык фильмнар күбрәк биш ел. Кан басымы друидизма ниндидер мизгелдә булды шулкадәр көчле ки, «Лэрда» түгел иде, вакыт белән шөгыльләнергә нәрсә-йә башка. Чынлыкта, ул хәтта яртылаш төшергән фильм турында короле Артуре.
  
  
  Леди Хардести кыскача дип аңлатты Нику утравында Блэкскейп. Бик кыскача гына, чөнки ул бик спешила аның белән переспать.
  
  
  Әмма хәзер Нигы дип искә төшерде үз сүзләрен башлагач, ул бер машинада буенча пробкам Ричмонда.
  
  
  «Ирем сумасшедший белән манией бөеклеге, - диде чибәркәй, эму, - һәм ул, чыннан да, уйлый, ул ниндидер король Артур». Ан, шушы урыннан ул һәм алган үз тәхәллүсе. Иске кельтские короли носили титулын заказана карак пендрагон. Ручка бу кельтском телендә аңлата Юлбашчы һәм Дракон һәрвакыт изображался бу ih сугышчан знаменах. Алар абсолютными тиранами.
  
  
  Диктаторами. Һәм минем ирем дә булырга тели диктатором. Әмма ул, дип раслый аның башка ниятләр: ул", - ди булачак «яхшы» диктатором, доброжелательным деспотом! - һәм скривила презрительную гримасу.
  
  
  Нигы булды шактый задумчивым, кайчан уезжал буенча Ричмонда. Ул белми шактый турында бу тарихны белү өчен, дип Утер заказана карак пендрагон иде әтисе король Артур аермалы буларак, кельтской легендалары. Лорд Хардести төзеде үз шәхес үрнәге буенча бу яхшы кеше һәм превосходного король, ул яшәгән күп гасырлар элек. Нигы вздохнул. Акча, һичшиксез, ударили эму башын. Әгәр Сесил Graves Хардести түгел иде, иң бай кеше, дөньяда, да, нәрсә булган, тормышка ашкан булыр иде. Ә бу очракта безумства алар иде заперли эго нинди дә булса психиатрическом гамәлгә кую өчен куярга җеп эго существованию өчен ул причинял зыян. Әмма акча, миллионлаган, миллиардлаган ... шушы проклятыми акча эшләргә була бик күп.
  
  
  Ул килде студиясенә, обнесенную стеной, инде сгущались сумерки. Һава торышы булды яхшырак булды ким салкын, ә көнбатышта күк иде красноватым. Комплекс располагался янында соры һәм заброшенной деревушки, һәрхәлдә, тыштан. Нигы спрятал машинаны өчен зарослями агач һәм обошел, әйләнә-тирәлеккә диварны. Булырга тиеш булса да, бер каравылчы, шуңа күрә туры килде избегать входных капка.
  
  
  Ул һәр вакыт тере, бөтен полициягә) һәм зур крюк. Забраться на вершину диварлар һәм спуститься икенче яктан, бу вакытта күп вакыт. Ул огляделся. Сумерки тиз сгустились, тик һаман да була иде", - различить окружающие ih формалары. Хәзер, мәсәлән, ул күрдем, дип залында урамында иске шәһәр америка Иллђрендђ. Ул узган сак булыгыз, бесшумно, mimmo фасадлар буенча да, папье-маше, фальшивого салонында белән вывеской Алтын Подвязки, кузнечной лавки, бакалейной лавки. Нигы дип елмайды, әнисенә карап ул фон, башка җиһазлар, - диде үзе, күп кенә кешеләр дә шундый: бөтен фасад, берни эчендә.
  
  
  Ул пересек воображаемую илгә һәм назар башка илдә: Африкада. Хәзер ул иде Касбе. Тар һәм каменные улочки, манара, киосклар гарәп сатучылар.
  
  
  Хуҗасы, элеккечә үк түгел иде күрәсең, әгәр таковой шунда иде. Ул миновал ныгытма Чит ил легионы, затерянную бу песчаной пустыне, юлын дәвам итте һәм, ниһаять, күрдем святый на вершине сырада. Менә, ниһаять, һәм Камелот, святыня король Артур. Кем белә иде микән әле анда түгәрәк урындык, һәм унике рыцарей?
  
  
  Юк, артык мөгаен, заманча король Артур сидел бер моның артында өстәл, размышлял өстендә үз разбитыми хыяллары һәм придумывал ниндидер план переехал.
  
  Кем белә, белми микән заказана карак пендрагон, дип эго әле җиңде Нигы Картер. Бәлки. Нинди булыр иде сумасшедшим ул безгә иде, бу кеше чыннан да түгел иде глуп. Бәлки, ул бары эго көттем.
  
  
  Трэверс вернул Нику эго корал, һәм ул тырышып тикшерде эго. Люгер успокаивал аның кебек стилет, яхшы спрятанный бу рукаве. Нигы поморщился. Таращить күзләрен аны леди Хардести всадила эму бу эчтђге, бәхеткә генә эләгә кость, әмма оторвала аның яхшы кусок ит. Бәхеткә, бу бик левая кешедә. Әмма ул тоймадым тупую һәм непрерывную авырту, һәм артыграк авырту, аның беспокоила нче скованность белән шөгыльләнүче мешала аңа хәрәкәтләнергә белән эго гади ловкостью. Ул вытащил «люгер» из ножен һәм засунул эго бу носовой платок, аларга ул кулын тотты муенында. Җиңел булсын өчен әзер булырга выхватить эго. Аннан соң ул ике яки өч тапкыр потренировался вытащить Хьюго буенча замшевого футляра һәм, ниһаять, китеп барган бу Камелот.
  
  
  Йозак король Артур ясалды түгел, папье-маше. Лорд Хардести төзеде эго тирәсендә әлеге таш өчен күпчелек дөреслеген. Ул үзе продюсировал һәм режиссировал фильм, әлегә карар туктатырга эго.
  
  
  Нигы ступил бу опущенный күтәрелә торган идән күпере. Ров иде диярлек тулы. «Анда барысы да аутентично», - диде ул, үзе белән усмешкой. Хәтта үлем.
  
  
  Ул кергән барлык эчке ишегалды һәм менде буенча озын лестнице, әйдәп баручы к трибунам. Манарасы манарасы, зубчатые диварлар. Анда, иң югары манарасына, ул, белән шөгыльләнүче освещала бөтен йозак, әле горел святым. Менде җиңел ветерок һәм Нигы кинәт ишетте приглушенный тавыш рөхсәт ителми, ул, размахиваясь, ударилось турында сап. Чынлыкта, зур флагы развевался бу чәркәләре, һәм ул взглянул, аңа ярдәм итеп үзенә бу секундына белән фонариком торган иде кесәсендә.
  
  
  Ул күрдем алтын дракона үзәгендә флагы һәм кисло рассмеялся. Бу тибы интегүче манией бөеклеге, обозначал үз барында бу замке моның байрагы. Чыннан да, ничек королева Англия белән шөгыльләнүче килде үз резиденциясендә, подняв флагы бу флагштоке Виндзорского замка ... Әмма безгә, Траверс, безгә Скотланд-Ярда, безнең җирле полиция түгел, аңладылар әһәмияттәге моңа хәбәр иткәнчә, һәм дә ышандыра, дип заказана карак пендрагон анда скрывался. Кем белә, анда бу. Мин тырышам тарихы украденного хатлары Эдгара Буенча! Прячется кайдадыр ачыктан-ачык, күзгә күренеп у эзләүче, ә алар, моңа да табачак.
  
  
  Ул керде иң югары каралган аша арку һәм менде буенча винтовой лестнице. Ниһаять, ул керде зур круглую бүлмә. Үзәктә торды түгәрәк урындык, освещенный көчле лампочкой, свисавшей белән потолка. Моның алдыннан өстәле сидел кеше инвалидном кресле. Чәч бар иде нах озын һәм ак, кар кебек. Артта калды, аның Нигы дип билгеләп үтте устаревшую заманча полку, оснащенную трансивером һәм украшенную җыйнак кнопок һәм переключателей барлык төрләре.
  
  
  Карт, хәтта поднимая баш, диде:
  
  
  - Присаживайтесь, мистер Картер. Аны көттем сине.
  
  
  Чуткие уши һәм күзләре Ника неустанно эшләде бу юлда. Номерны Өч белә өчен эго спиной юк, берни дә куркыныч. Бәлки, алдында, әмма ул әле осознавал масштабы бу куркыныч.
  
  
  Ул ясаган адым алга, минем янга килеп, бераз лижет кул көрәштерү өстәле янына тукталды. Ул взглянул наверху. Бернәрсә дә түгел, эму угрожало, хәтта белән потолка. Ул та, осматривать бүлмәгә настороженными күзлегеннән.
  
  
  Сесил Graves - ул шул ук заказана карак пендрагон - выдавил слабую улыбку.
  
  
  - Монда юк подводных таш булыгыз, дип ышаналар. Сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ, бернинди висящих топоров яки загадочных люк, аяк астында. Аның признаю, сез оттыгыз, мистер Картер. Аны бик өметләнгәнен, син придешь бирегә, чөнки аның отель йөзен күреп кеше, ул җиңә алмас мине ялгызы гына хђл итђ алмый.
  
  
  - Бу миңа булышты, һәм бик күпләр. Әмма, дөресен, сез бик якын идек, җиңүгә омтылыш.
  
  
  Заказана карак пендрагон күтәрде тонкую аристократическую кулын.
  
  
  - Сез артык скромны, сэр. Әмма аны аладыр дип уйлыйм, килдегез монда өчен түгел обменяться любезностями.
  
  
  Бар иде длинное, бледное йөзе, чиста выбритое белән ике күз белән странными алтын отблесками, алар искрились бу ярком свете. Ул бераз выпрямился. кәнәфи һәм үткәрде пальцами буенча үзенең көмеш волосам. Аннан соң ул дип сорады эго:
  
  
  - Нигә килдегез, мистер Картер? Өчен, злиться бу побежденного һәм хвастаться нең триумфы?
  
  
  Нигы покачал аягы.
  
  
  - Миңа беркайчан да ошамый минем триумф, лорд Хардести. Аның килдем гына тәмамлап эшкә. Аны тапшырырга тиеш сине, полиция.
  
  
  Чынлыкта, бу вакытта ул карар ясарга Траверсу ул кечкенә бүләк турында ул анда шулай заботился.
  
  
  Карт покачал седой-аягы.
  
  
  Миңа бу ошамый, мистер Картер. Һәм окажи миңа любезность, әлегә син монда, дип атарга минем Пендрагоном. Бу булачак фиксацияләү, чөнки аның маташа яшәргә, ничек заказана карак пендрагон, аны шулай ук отель иде үләргә кебек ул. Алмассызмы сез бу үткәрергә?
  
  
  Картер кыскача кивнул.
  
  
  - Барысы да тәртиптә. Шулай итеп, без телибез барырга, заказана карак пендрагон?
  
  
  Карт янә кулын күтәрде.
  
  
  - Юк, аның болай түгел, дип уйлыйм. Сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ, мин яратмыйм подвергать үзен насмешкам, миндә дә барлыкка килергә теләге юк, суд залында өчен ишетергә үз смертный хөкем карары ... - Ул скривился белән отвращением. - Бу булыр иде, артык унизительный һәм бесславный җеп, һәм аны булдыра алмый идем, моның вытерпеть.
  
  
  Нигы килеп лижет.
  
  
  - Ләкин мөмкин түгел, повесить.
  
  
  Странные алтын күзләре заблестели.
  
  
  - Юк, бәлки, юк. Әмма хәтта булуы төрмәдә түгел канәгатьлек китерәчәк. Чыннан да, бу булыр иде начаррак үлем. Мистер Картер, сез сәбәп минем төшү, минем гражданлык үлем. Хәзер минем уйлавымча, син миңа нәрсә тиеш.
  
  
  Нигы сирәк дәвалау позволял үзенә опешить, әмма хәзер карадым бу собеседника белән чын изумлением.
  
  
  - Аның, аның, сиңа нәрсә булырга тиеш?
  
  
  Заказана карак пендрагон елмаеп куйды. Бар иде идеаль зубные протезы торган булырга тиеш, стоили эму күп кенә хәле.
  
  
  - Әйе, син бирергә тиеш, миңа үлем минемчә сайлау. Бу ул кимендә, дип аласыз ясарга, шулай түгелме?
  
  
  Аны, телим син үтергән мине монда хәзер. Яки, дигән иде, тагын да яхшырак, позволить миңа покончить үзе белән үз куллары белән. Ул, күтәрде кулларын. - Күргәнегезчә, аның безоружен, шуңа күрә полагаюсь бары тик сезгә. Пожалуйста, мистер Картер, аның, сезнең, умоляю.
  
  
  Бир миңа пистолетын. Аның уверенный, ул сездә булачак. Пистолетын белән бердәнбер пулей бу стволе, һәм аны беләм, кая чыгарырга әлеге пулю. Рөхсәт итегез, миңа чыгып китәргә бу дөнья, һәрхәлдә белән подобием абруйны.
  
  
  Нигы гына торопился. Ул отель уйларга бу хакта. Ул ясаган тагын бер адым алга һәм елмаеп куйды Пендрагону. Ул улыбался гына губами, чөнки күзләре эго иде заморожены.
  
  
  «Гафу итә беләләр минем любопытство», - диде ул. - Бу кнопка?
  
  
  Заказана карак пендрагон шунда ук аңладым һәм күрсәтте эму кызыл төймәгә, бераз ераграк калган бу полке.
  
  
  - Кнопка җибәрү. Һәм ул булыр иде тапшырды ракета, әгәр дә син.
  
  
  Нигы наблюдал артыннан.
  
  
  - Ә сез, чыннан да, кунакханә ih башлап җибәрергә?
  
  
  Последовало озак молчание. Заказана карак пендрагон гамәленә подбородок һәм уставился бу күренде.
  
  
  «По правде дим, мин белмим», - ниһаять, диде ул. - Мөмкин, әйе, ә, бәлки, юк. Мин кровожадный кеше. Ләкин, минемчә, Россияне кирәк уничтожить. Һәм ... ярар, бәлки, аны иде ih һәм эшләтеп җибәрде, бәхете өчен кешелек. Ужасное чарасы ирешү өчен похвальной максатлары.
  
  
  Тавышы Ника яңгырады, тыныч кына, элементлары слышно.
  
  
  - Ул иде тапшырды ih теләсә кайсы очракта да, башка малейшего колебания. Ул бик-бик кровожадной!
  
  
  «Әйе», - вздохнул заказана карак пендрагон. - Бу бик иң зур хатасы минем тормышымда, әмма миңа беркайчан да җитми батырлык үтерергә аны. Ул, иде, бик матур. Бу иде минем ахиллесова пята.
  
  
  Алар шул ук сүзләр, дип әйтте элек Ян Трэверс.
  
  
  Заказана карак пендрагон посмотрел на Ника.
  
  
  - Ул, диде миңа, син мәет, аңлыйсыңмы? Ул, диде, алар үтерәләр сине поездда. Аның беркайчан да ышанмый әй, әмма бу юлы, дөресен, мин бу доверил. Һәм алар белән хорька аны бераз ослабил уяулык сорала. Роковая хата кебек аны күрдем, соңрак.
  
  
  Аны тиеш түгел иде, әй ышанырга.
  
  
  Нигы күңелле елмаеп куйды.
  
  
  - Перефразируя Марка Твена, хәбәрләр турында минем үлем өлешендә була преувеличены.
  
  
  - Аның күрәм. Заказана карак пендрагон авыр вздохнул. - Әмма болар барысы да инде тумаган. Шулай итеп, сез теләсәгез, миңа бирергә хокукы лишить минем тормыш? Вәгъдә бирәм, дип эшләячәкмен бу бик тиз һәм башка суеты.
  
  
  Нигы карар кабул итте. Ул вынул «люгер» бер носового плат, разрядил эго һәм вставил бу баш мие бер пулю.
  
  
  - Нишләп юк? - диде ул. - Бәлки, син барыбер хаклы. Сез котылу үзен нче бик күп ненужных кыенлык та һәм избежите тавыш та керми скандального суд тикшерүендә.
  
  
  Минем өчен бөтенләй тумаган, син умрешь алаймы, әгәр син умрешь тапкыр һәм мәңгегә һәм күбрәк түгел сможешь причинить барлык йортларда тирәсендә. - Ул протянул корал ир-атка, протягивая кулын аша түгәрәк урындык. - Берите. Әмма тырышыгыз поторопиться, чөнки бүген минем бар йөкләмәсен, мин теләмим эго калдырырга.
  
  
  Заказана карак пендрагон алды «люгер» һәм посмотрел аңа. Ул отполирован нче, даими куллану. Зур өлеше воронения юкка чыкты, ачып первоначальную белизну металл. Күпмедер вакыт карт та, восхищенно карарга нах, аннары күтәрде аны ясаган өчен күкрәгенә Ника.
  
  
  - Сез мине бераз пожалела, - диде ул. - Мин уйламадым, чөнки син шундый ук сумасшедший романтик, ничек мин! Турында, аның олактырачакмын үзләрен түгел
  
  шиклђнђм, аның анда башка ысул, чөнки мин беләм тиеш мин салу җеп моңа хәзер, кайчан аны югалткан зат. Тик башта аның олактырачакмын сезгә, мистер Картер!
  
  
  Ул нажал бу курок.
  
  
  Удар заставил Ника отступить дүрт адым. Ул пошатнулся, махнул куллары белән, тик аннан восстановил равновесие һәм акрын гына китте кире к Пендрагону. Карт уставился аңа, мөгаен удивленный караганда испуганный.
  
  
  - Мин доспехах. Шул булсын килергә Камелот защищенным алар иде мәгънәсе, дөрес?
  
  
  Һәм ташладым стилет.
  
  
  
  Четырнадцатая башлыгы.
  
  
  
  Бер тирәсендә иң көньяк ноктасы Дорсета сумерки озак дәвам итә, хәтта ноябрь аенда кайткач, һава торышы яхшы. Бу ил, сплошь покрытая төпле, йомшак дюнами, һәм томан сладкий, күпкә ким мәхәббәтсез караганда шәһәрендә. Бу горчичных кырларда кош-корт наполняют һава tem берничә жалобным писком сүзләренә караганда, ул Хью Уолпола, центрирует бөтен мәхәббәт һәм авырту дөнья эчендәге үземне.
  
  
  Авылда Бертон-Брэдсток ерак түгел, моннан атаклы Бридпорта, аның тирәсендә сбежал яшь һәм бәхетсезлек Карл Стюарт, спасая үз шкуру, бар омтылыш кунакханәсе белән йорт берләшкән «исеме астында ата књгђрчен». Ул урнашкан якынча двухстах метр ераклыкта Ла-Манша. Кайчандыр иде бу очрашу урыны контрабандистов, ә бүген ih оныкчыклары бу свитерах һәм бесформенных бриджах буенча молескиновой миңнегәрәй җыела гомуми кунак һәм разговаривают үзенең милым дорсетским акцентом. Билгесе дип хәбәр итә прохожим, дип эчендә була поспать ашарга да.
  
  
  Кечкенә двухместная машина взобралась буенча грязной юлга кертелде һәм тукталды алдында заправка, кунакханә, рестораны. Нигы взглянул бу табличку диде партнерше:
  
  
  - Әле без булдырабыз тели? Монда бар өчен поспать, һәм барысы да безгә ни кирәк, темного сыра. Әгәр без туктыйбыз?
  
  
  У Гвен Лейт иде розовое зат. Өлешчә иде бу аның табигый төсе, чөнки ул узды, өч көн клиникада өчен ял итәргә һәм кабат аякка басарга, ә хәзер ул янә булды сәламәт, матур, зур кыз. Тик өлешчә, бу румянец объяснялся аның табигый скромностью. Түгел, әнисенә карап Нику күзләренә, ул болай җавап бирде:
  
  
  - Минемчә, әйе. Күренә бик матур.
  
  
  Нигы Картер рассмеялся, һәм бу яхшы иде, бәхетле көлү. Торак пункты россиянең иде, исән-имин төгәлләнде, һәм ул үзен начар хис итә искиткеч. Эго эчтђге һаман иде забинтовано, әмма рана тиз заживала. Вакыт җитте, ял итәргә. Эму алдык выпросить двухнедельный ялга у упрямого Тетеревятник.
  
  
  Хәзер ул чыкты тирәсендә машина ачты кызга ишекне ача. Бу Гвен иде кыскача юбка, һәм аның загорелые колени вспыхнули да күзләре яшьле, Ника була, ул диде белән симулированной торжественностью:
  
  
  - Беркайчан да бер тапкыр буларак, беренче тапкыр күргәч, бу колени. Алар диярлек заставили мине онытырга турында миссия.
  
  
  - Нигы! Ул отругала эго полушутливым тоном. Тик аның иреннәре бераз дрожали. Үз рыжие чәч ул надела чепчик, һәм хәзер ткань посыпалась каплями дым, сверкавшими, ничек бриллианты.
  
  
  - Гафу ит, - диде Нигы белән бөтенләй кызганып, ә елмаеп. Аннары ул обнял ee һәм поцеловал бу кончик борын.
  
  
  - Турында, зинһар!
  
  
  Гвен көрәшкән, әмма билгеле иде, ул iso барлык көчләрне саклап калырга омтыла җитдилеген.
  
  
  - Ярлыкагыл, дип,?
  
  
  - Кешеләр карыйлар безне! Әйә инде сез күрәсез, теге егет, закатывающих күзләре?
  
  
  - Әлбәттә, завидуют. Ревнуют. - Ул алды ee кулын һәм потащил ягына клубы. - Соңрак, анысын карарбыз бармы заносить багаж яки юк.
  
  
  Әйдәгез, башта исследуем штопора турында эде һәм сне. Буенча правде дим, хәзер мине күбрәк кызыксындыра караватка җитештерүче караганда eda.
  
  
  Гвен покраснела тагын да күбрәк, тик послушно последовала өчен анда.
  
  
  Хәзер алар, ниһаять, калды бер кечкенә генә бүлмәдә белән түбән кессонным потолком, һәм Нигы башлады ee целовать. Алар мондый уенны крае түшәк тулысынча одетые. Николас Хантингтон Картер алып барды үзләрен ничек джентльмен; белән грацией, поразившей хәтта эго үзен.
  
  
  Иреннәре Гвен иде төпле, йомшак, сладкими һәм бөтенләй сдерживаемыми. Башта ул казалась бераз скованной һәм уңайсыз, әмма хәзер аның послушное гәүдәсен шатланып уступило эго көчле мужественности.
  
  
  Агымдагы ел ахырында озак поцелуя кирәк иде вырваться яки задохнуться - Нигы диде:
  
  
  - Мин прогрессирую кебек ђйбђт кеше! Без берәүләр, һәм мин прикасаюсь сиңа. Ә сез әле башлады кричать һәм сикерергә бу потолок.
  
  
  Ул уткнулась зат бу эго күкрәгенә.
  
  
  - Мин нәкъ собиралась, сиңа бу хакта сөйләргә.
  
  
  Нигы закурил.
  
  
  - Ярар, барысын да сөйлә.
  
  
  - Әйе, әмма кара миңа. Югыйсә, мин дә алмыйм аңлату.
  
  
  Сђер булдыру! Яхшы, мин карыйм сине.
  
  
  Ул башыннан шепотом:
  
  
  - Аның отель сине моннан мизгелдән үк увидела сине, Нигы. Хәтта, шундый авыр һәм драматичный вакытта. Бу кот очкыч хәл иде, мин якланган ... Мин ужасная! Миңа да салкын бит, һәм мин курыкмыйм ир-атлар. Кайчагында аны иде предпочла булырга шундый ...
  
  
  Киресенчә, аны, нәкъ киресенчә, әгәр аның очрашуны кулайрак ирне, аңа калса, горю теләк. Аны тиеш даими күзәтеп үзе өчен түгел, сойти белән акыл, мин һәрвакыт булырга тиеш начеку. Кот очкыч хәл булырга шундый, аңлыйсызмы?
  
  
  - Ни өчен кот очкыч хәл? Син миңа нравишься мондый, нинди, син бар, кадерлем. Кинәт ул, дип,-дип искә алды һәм нахмурился. - Сүз уңаенда, ә шуның белән парнем, алар белән сез иде помолвлены? Аның сез предпочли барлык суперменам? Чөнки аның белән булды?
  
  
  - О, бу-ялган иде. Мин помолвлена. Аңа гына ди сиңа калырга на расстоянии һәм защищалась ... от үзен.
  
  
  (Белән, турында Джиме Стоуксе вертелся на кончике эго телен, чөнки эму иде шунысы кызык белергә, нәрсә булды алар арасында. Тик ул чакта ул моның түгел сформулировал. Ахыр чиктә, бу эго эш.
  
  
  Ул күзләрен ачты һәм посмотрел на нах. Ул одарил аны ул елмаеп, аны Хок «дип атады обезоруживающей».
  
  
  Гвен озак смотрела аңа. Ә аннары бросилась бу эго объятия.
  
  
  - Юләр! Аның сине яратам!
  
  
  Нигы башта поцеловал аны, аннары мгновение оторвался аның губернасында өчен спросить:
  
  
  - Ләкин, ничек алам булырга тиеш дип саный?
  
  
  Ул подтолкнула эго ятарга шушы караватка җитештерүче һәм хихикнула:
  
  
  - Әгәр сездә барысы да яхшы, бик-бик әйбәт, тик, чыннан да, яхшы, бәлки, мин сезгә бу докажу.
  
  
  Һәм ул моны.
  
  ҖЕП
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  Грозные
  
  Горурлык предшествует кыргызстандагы
  
  Бу пышных яшел холмах, хәзер кара, ничек сажа астында безлунным күк, көткән безмолвные күзәтүчеләре. Ih күп иде, тик бер генә таныш яки тиеш була белергә тиеш, - дип бу төн тирәсендәге барлык төннәр, бар нәрсә аерым, ни кирәк көтәргә. Һәм ул, булса да, белми, анда эзләргә, булды, бик сак булсын, выскользнуть аша укрытия, гомерләрен куркыныч астына куеп, кисәтергә, башка, алар белмәгән, дип приближалось аларга бу төн. Шуңа да карамастан, наблюдатель шактый якын килү өчен ишетергә була микән ни дә булса тыңларга; мин беләм, к нәрсәгә прислушиваться, наблюдатель гаҗәпләнде тынлык белән күлмәк. Дулкын хлестали буенча камням, шипел йомшак җил, әмма ул бар. Бәлки, бу шулай ук яхшы, әмма бу беспокоило.
  
  Аста ике ир-атлар көймәдә инстинктивно пригнулись, кайчан ачык луч света рассек күк һәм дугасындагы егылып бу кара дулкын күлмәк. Алар икесе дә белсеннәр, дип, " луч " фонариков узачак mimmo аларның, чөнки высадка иде җентекләп спланирована. Республикасы Гаити түгел иде, мондый финанс торышы өчен охранять бөтен, үз илгә, сушу һәм диңгез бетерү өчен бреши каршы барлык теләүчеләр. Кечкенә сумасшедший торган иде аның пожизненным президенты, ясарга маташа, нәкъ менә бу, чөнки эго крошечной җирендә роились төрле авантюристы - кубинцы, доминиканцы, америкалылар, венесуэльцы, убийцы һәм фотографлар буенча Тормыш - һәм эму җитәрлек иде тыгылу извне. . Шул рәвешле прожекторы һәм кораллы күзәтүчеләре, мөмкин булган барлык нокталарында уйлар. Шулай да ул түгел иде тулысынча оцепить үз ягына утрау сплошным кольцом кешеләр, һәм беркем дә бу здравом башлы түгел шталь иде карарга Кап-Сен-Мишель, ничек урынны төшерү.
  
  Зур меч дөнья качнулся белән күлмәк җиргә. Безгә, алар, кем итте уты, безгә алар, кем наблюдал өчен алар белән вершин утеса, күрми тонкую боевую рубку, выступающую өстендә вздымаемым ветром морем, безгә маленькую темную фигуру, төс полуночи белән шөгыльләнүче плыла буенча волнам к скалистому заливу. Хәтта ир-атлар иде смуглыми: кече аркасында ул туган Порт-о-Пренсе, ә башыннан икенче аркасында, дип саный ул разумным сопоставить белән тенями вакытында төнге сәяхәт.
  
  Жан-Пьер Турнье вывел маленькое судно бу опасную мелководье. Лодка иде тихой - могҗиза инженерлык фикерләре, изобретенное шул, кемгә эшләде ике ир-егет. Принцибы, анда ул эшләгән, иде, артык катлаулы өчен, аңлау күпчелек ир-атлар, хәтта Яна Пьер, әмма аның өчен бу гына имело әһәмияткә ия. Ул гына белә идем, чөнки анда иде гаҗәеп тыныч кына, дип яр буе линиясе эго балачак иде эму шулай ук таныш кебек, теләсә нинди алымы да ул ир-атка, һәм бу кайчан эш доходило кадәр идарәнең теләсә кайсы лодкой, ул чертовски лихо иде приплыть аңа бу скалу һәм утырту үз пассажир. нәкъ менә шунда, кая ул булырга тиеш иде, эшкә алырга. Чертовски якын, әмма алай ук түгел.
  
  Ул взглянул бу скалу белән шөгыльләнүче хәзер возвышалась алар өстендә. Ике йөз футов диярлек непреодолимого каршылык. Ул посмотрел на башка ир, дип уйладым һәм, булдыра алырмы икән, хәтта ул моны. Координацияләү, равновесие, чыдамлык - барысы да бар иде. Алты футов елдан артык длины шнур һәм корыч нервы ярдәм итәр, әйе, тик сез моны җитәрлек булыр? Жан-Пьер сомневался. Беркемгә дә һәм беркайчан да ирешә алмады взобраться бу предательский скользкий утес. Пираты былых көн позволяли нең пленникам сбежать, алардан үтеп, бу пропасть. Нигезендә, тарих, безгә, бер тирәли алар беркайчан да сикергәли бу. Дистәләгән кешеләрнең аска тәгәрәдек үлгән хакында тырышучы аста.
  
  Башка ир-ат якка карады, аңа һәм кинәт дип караңгыда. Бу сумраке виднелась гына белизна эго зубов һәм йомшак отблески күзләрендә, тик Жан-Пьер иде мысленно күрергә көчле бородатое зат. Ул уйлады турында ih җентекле әзерлек хакында сөйләде, дип, ул әле гамәлдә. «Ярар, бәлки, - дип уйладым ул. Булырга мөмкин. Әгәр кем моны эшли ала ул, бу ул. Әмма mon Dieu! Нинди ужасным иде төшү, әгәр дә ул иде.
  
  Тырышучы бик якыннары һәм острыми кебек тешләре акулы. Көчле теләгенә җил бәрде маленькую лодку һәм толкнул аның куркыныч якын к зазубренной каменной кромке, выстилающей подножия утеса. Жан-Пьер кагылды рычага якын остановил аппараты, ничек булыр иде бесшумный гидрокоптер, аннары акрын белән бесконечным умением башкарды эго к иң низкому һәм наименее зазубренному валуну. Ул генә прикоснулся к кнопке, һәм автоматический крюк протянулся артык бер буенча буферных якларның көймәләр һәм привязал аның урынында. Лодка хаотично покачивалась бу прибое, әмма крюк ышанычсыз.
  
  Иптәш Жанна Пьер взглянул бу каменную диварны. Беренче берничә вертикальных баганаларын иде мокрыми һәм скользкими нче брызг. Югарырак скала иде, күрәсең, визави, әмма безликой һәм безликой, ничек бетонный багана. Югары наверху, бу туфракка обрыва, росли түбән куаклар. Алар артыннан росли куе пышные агачлар.
  
  Пожилой ир-ат удовлетворенно кивнул. Листва бирәчәк эму укрытие, ә аның куе яшел форма әмерен эго диярлек невидимым.
  
  
  
  
  күрсәткечләрне тикшереп тору төнге темных агач. Эго күзләренә караган бу темноту наверху. Әйе, бу булды, узкий кертеләләр, анда эму сөйләдем Жан-Пьер, кечкенә участогы киңлеген арасында агачлар, ул-превратился бу тар естественную тропинку бу холмы артыннан. Молча ул тәмамладым дип сикергәли. Кирәк түгел, күбрәк карарга бу скалу. Ул булачак шактый якын килү аңа бер минуттан. Ул тикшерде ремни, алар изогнутые шипы крепились к эго ботинкам да, тапкан ih прочными. Кул ремни да иде урынында; костяшки бармак аның пальцах тыгыз аларга прилегали, ә кискен, бу мәктәпкә охшаган бу когти придатки кебек, вырастали откровенные тирәсендә эго мускулистых кулыннан.
  
  Ул кивнул Жану Пьеру, күтәрде когтистую кулын йөзеннән сәлам һәм җиңел перемахнул белән качающейся көймәләр бу низменному лежащий валун. Бер мәртәбә, бары бер мәртәбә ул күзләрен күтәрде дә күтәрелә башлады. Когтистые крючки аның кулында һәм аягында нык басып торучы тихонько скребли буенча скале, үткәрә идек крошечные зацепки һәм двигались алга, ничек осторожные крабы.
  
  Бу авыр акрын бара. Жан-Пьер наблюдал, җиңел генә бирелмәде хисе нарастало бу эго животе, кайчан кечкенә ручейки ком скользили буенча утесу, һәм туктап торган чакта юк иде инде комы өчен егылырга. Бары скалы, иң голая тирәсендә таш, белән очраштылар лазающими когтями. Ун футов... унбиш... егерме. Боже, бу бик акрын бара. Егерме биш ... бер мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс, от аның замирает складывать доллар, аяклары ботинках высвободились. Жан-Пьер втянул һава һәм ирексездән посмотрел на кискен тырышучы у көймәләр. Белән грохотом белән зур булмаган всплеском скатился камешек. Килгәч, ул тагын күзләрен күтәрде, ул күрдем, дип когтистые лапы янә үз кулларына алдылар һәм акрын, акрын двигались, өскә. Утыз футов... тагын берничә дюймов... тагын бер-ике футов. Поры эму китђргђ; аңа күбрәк юк иде эшләргә.
  
  Ул отодвинул бесшумную лодку нче смертоносных текә кыялардан сикерүдән-башлана һәм янә повернул ee карата ачык морю һәм ожидающей су асты көймәдә. Приглушенное свечение циферблата эго наручных сәгать подсказывало эму дип ул булырга тиеш поторопиться. Малышке иде приказано түгел көтәргә отставших. Бер тапкыр ул якка карады. Мәсәлән, кырык биш, илле футов, ул подсчитал, һәм карабкался, ничек нерешительная улитка буенча садовой стонать.
  
  Кеше күтәрелгән иде хема теләсә гына түгел улиткой, ә скала иде караганда, теләсә гына түгел садовой стеной. - Төн җылы иде, һәм бу пробиться аша пропасть отнимала бар ихтыяр көче һәм чыдамлык. Ул теләдем мәҗбүр итә, үз куллары һәм аяклары эшләргә автомат рәвештә, әлегә уйлады турында башка вещах - башка вещах, мәсәлән, ничек эшләнүе турында пот башлый покалывать эго тирене турында зуде эго яңа бороды. Мысленно ул тикшерде содержимое үз снаряжение: камуфляж фидель Кастро белән өстәмә эчке карманами. Эре сумма акча берничә номиналах өчен төрле максатларга, шул исәптән ришвәтчелек. Рюкзак, содержащий костюм тирәсендә могҗизалы тора, ул булырга тиеш өр-защищенным от морщин. Ул өметләнгәнен, бу шулай. Аксессуарлар өчен костюмы.
  
  Башка аксессуарлар ... кертеп, Люгер буенча исемендәге Вильгельмина, стилет, танылган кебек, Хьюго һәм газ бомбу буенча исемендәге Пьер.
  
  Нигы Картер дип дәвам итте восхождение.
  
  Когти бродил буенча скале, впиваясь бу ee өслеге һәм удерживая эго анда ярдәмендә крошечных өлешләре дюйма пычак кискен булды. Булмады хәл итү спешить булмаган өчен, дигән иде калырга гына когтистые лезвия өчен саклап калырга эго нче үлем белән тәмамланган ташлардан аста.
  
  Әле яртылаш. Һәм киеренкелек эго тән становилось невыносимым. Әллә өчен ул хәтта белә эго көтә наверху. Әлбәттә, бар иде, исеме дә алай. Брифинг бирде эму Хок, промелькнул бу эго баш. Исеме Паоло, ә Паоло тиеш иде көтәргә әлеге таулы пещере ярым милях биредән.
  
  "Ни Өчен Пауло?" - дип сорады ул у башлыгы AX.
  
  Хок бит посмотрел аңа. «Сез имеете күздә тотып,« Ни өчен Паоло? »»
  
  «Итальянское исеме өчен доминиканца?»
  
  Хок раздраженно жевал сигару. "Шулай? Алар шундый ук парлар кебек без. Һәрхәлдә, бу мөмкин кодланган исеме. Ничек иде ул безгә иде, сез тиеш булачаксыз кулланырга бу исеме аның өчен. Сезнең элемтә өчен җаваплы зат - Пауло түгел, ә Томас, Рикардо яки... яки, Энрико.
  
  «Бу мөмкин кодланган исеме!» - кабатларга Нигы. «Без бит аз нәрсә беләбез?»
  
  Хок салкын посмотрел аңа. «Юк, белмибез. Әгәр без хәзербез шуның кадәр, ничә уйлыйсыз, чөнки без белергә тиешләр, без идек, ихтимал, түгел теккән сезне. «Иң делле, Картер, хәтта без дә беләбез түгел ловушка».
  
  Ловушка, әйе. Обнадеживающие уйлар. Нигы стиснул тешләре һәм дәвам итте лезть. Эго затка залил пот. Һәр мускул һәм һәр нерв требовали ял. Беренче тапкыр ул башлады задаваться мәсьәлә, сомневаться шул, чыннан да, бармы ул алачак барып вершины.
  
  Бу тагын да алга. Өстәвенә, бу булды, озак юл аска таба. Һәм икенче да инде булмаячак.
  
  Продолжай, тегүче сине побери! - яростно диде үзе. Ул белә яраклы моның өчен бераз күбрәк. Бу превращалось бу физик агонию. Эго куллары царапали, берни ачыклый идек, янә царапали һәм тоттык. Пьедесталының тагын бер болезненную ступеньку.
  
  Юк, бу кызык. Ул алмады позволить үзе турында уйларга тулы булмавы моның.
  
  
  
  
  «Әгәр бу ловушка, - диде ул, - сез ничек уйлыйсыз, бу ловушка?»
  
  Ул искә төшерде, ревматизма Хоука, әмма ул выскользнул аша " эго цепляющегося акыл, кайчан когти аның аягында югалттык хватку. Эго гәүдәсен катилось аска белән ужасающей тизлек, һәм скребущие крюки файдасыз царапали каты таш. Ул цеплялся, пиявка кебек, мин телим эго кулны һәм гәүдәсен прижались к обрыву, һәм молясь өчен берәр чиксез зур выступ зацепился өчен дико зондирующие, царапающие когти һәм остановил эго смертоносное скольжение.
  
  Нигы вонзился бу каменную диварны кебек гаять зур песи, отчаянно ищущий зацепку. Эго топающие аяклары вонзились бу кремневую өстенә чыга. Тапкан крошечную щель. Һәм тљшерђ.
  
  Ул мгновение прижался к аңа, авыр дыша һәм моргая күзлегеннән чыгып, кайнар горшка. Әмма ул белә эго нигезне артык бәләкәй булсын, тотып калырга эго анда күбрәк секунд, иблис, үз-үзен алга барырга. Башта вбок, аннары акрын өскә белән волной отчаянного тырышлыгы белән, ул забирало аның соңгы запасын көч. Ул белә иде, бу әле дәвам итәчәк эму кадәр вершины.
  
  «Аның тавышы, - тупо уйлады ул. Нинди адский юл.
  
  Аннары эго аяклары тапкан уступ, киңлеге ике дюйма. Нинди дә булса могҗиза белән таш дивары аның өстендә булган астында зур булмаган углом, шуңа күрә ала ул наклониться эченә алырга, нинди дә булса передышку. Ул тирән һәм рәхмәт хисләре белән вздохнул иблис, үз-үзен расслабиться, ни дәрәҗәдә иде. Очрашу мизгеле. Икенчесе. Эго сулышы замедлилось кадәр генђ кулай, һәм узеллар эго мышцах акрынлап таркалган. Луч проектор, анда ул оныткан, рассекал күк артта калды аның. Ул янә осознал бу, ләкин белми иде әле табар эго монда. Рәсми затлар Гаити иде шулкадәр ышана ки, текә ярны узу мөмкин түгел, - һәм Алла белә, бу выглядело әйтерсең, алар хаклы, - дип, алар хәтта удосужились күзәтеп аның. Һәрхәлдә, шулай диелгән хәбәрләрдә эзләү Хока.
  
  Нигы вытер үз агымдагы зат турында эчтђге һәм согнул киеренке куллары. Ни гаҗәп, тик ул үзен начар хис итә отдохнувшим һәм отдохнувшим. Эго когтистые бармак тянулись өскә; эго аяклары теләмәделәр һәм тапкан икенче тонкую зацепку. Үҗәт кеше иде, тамыр нигез эго куллар - беренче, ул тапты. Ул сак ул арада к аңа, һәм ул выдержало.
  
  Бәлки, ул барыбер выживет. Хәзер җиңелрәк булды.
  
  Төн иде тихой, булмаса, шау-су аста һәм порывы җил аша агачлар наверху. Ала ул ишетергә царапающие, скользящие тавышлары үзенең үз күтәрү, тик ул белә эго крошечные, бу мәктәпкә охшаган бу күселәр тавышлары иде нормальными звуками өчен төн түгел иде замечены. Әгәр, әлбәттә, тыңлаучылар гына булып чыкты ценымногие лижет караганда ниятләнгән.
  
  Артта калды аның темном диңгез погрузилась кечкенә подводная лодка. Бесшумная лодка булды махсус отсеке, ә Жан-Пьер иде үзенең эго ухо к подслушивающему оештыру, аны передавало тихие тавышлары медленного күтәрү кеше хокуклары буенча невозможному склону. Ишеткән, әмма ул ишетергә тиеш иде.
  
  Кемдер башка да ишеттем.
  
  Наблюдатель, знавший, нәрсә көтәргә, бесшумно ускользнул нче вершины утеса, һәм, шәүлә кебек, скользнул карата билгеләнгән очрашу урыны.
  
  Нигы полез. Барырга бик авыр булды, әмма инде мөмкин булмас кебек тоелды. Иң катлаулы өлеше моңа хәзер, ул чакта белми идем, чөнки ул узган ярты юлда иде неуверенность шул, - дип алда. Эго охватил ниндидер гнев.
  
  Хәзинәсе! костя ходайга! - уйладым ул турыда үзен. Спрятанные миллионлаган Трухильо, һәм аны булырга тиеш, мин таба ih бу Гаити? Болар барысы да иде безумием. Кайдадыр шунда, караңгыда, кеше булды буенча исемендәге Паоло, төркемнең лидеры, носившей исеме татарстан комиксе «Грозные». Ужасные! Нигы гына һәм әче дип. Һичшиксез, мафию Кариб күлмәк һәм дядю Сэма увлекся яңа сәфәр. Монда, бу кешеләр иде оешмасы доминиканских патриотов, жаждущих заполучить өлеш чыгару элеккеге диктатора, аны кулланырга хакына иле. Һәрхәлдә, бу бик ih тарих, һәм алар киттеләр Хок башлыгы AX уятты Картера. Шулай итеп, Киллмастер взбирался бу утес бу Гаити өчен каршыларга карак «Ужасных». Һәм бу эму иде, нишләргә, кайчан ул ih каршы алды?
  
  Хоук пожал җыерып. "Гадәттә. Бел кем, һәм алар нинди алар. Билгеләргә, аларны, әгәр дә алар дәрәҗәсендә. Разберитесь бу почта бизнесявляется «операциясе шартлау булды» һәм вложите эму җеп. Бу барлык. Хәзер килгәндә, моннан ничек итсәгез контакт урнаштыра, сез отправитесь белән Жан-Пьер Тюрнье бу катере Q һәм нацелитесь өчен мыс, Сен-Мишель. Тавыш картасы ...
  
  Тагын Вашингтонда барлык выглядело җиңел түгел.
  
  Хәзер иде, Гаити, сәгать аннары полуночи, һәм Пауло буенча Грозных көттем күләгәдә.
  
  Нигы взглянул, өскә. Обод обрыва һәм түбән опушка кустов иде, хәзер нибары берничә футах аның өстендә. Ул тукталды мгновение һәм перевел рухы өчен соңгы шанс. Биредә артык иде ветрено, һәм порывы җил дергали эго кияләр. Һәм тоелды бераз якты итү. Ул тиз взглянул књккђ. Әйе, болыт иде тоньше, ә очында сияло берничә йолдызлар.
  
  Бу әйбәт, чөнки эму понадобился иде ih соң дөнья үткәрү өчен эго аша агачлар.
  
  
  
  
  
  Ул дотянулся ахыргача әйләнеш үз күтәрү һәм артканнан-двинулся алга таба.
  
  Эго когтистые куллары, ниһаять, килеп җиттек к крае һәм вцепились аңа. Тагын бер этәргеч эго усталых аяк, һәм ул эшләмәячәк моны. Ул заглянул аша крае күрү өчен, дип ята артыннан, чөнки бар иде ниятләре турындагы схватиться өчен ирекле ботаклар һәм соскользнуть кайту белән бу чудовищного склону.
  
  Ул карадым откровенными алдына, ягъни анда ни генә булмаска тиеш. Әйе, пещере түгел, откровенными алдында, нибары берничә дюймах нче аның күзе. Эго караш скользнул өскә таба нче ступней авыр ботинках буенча өскә таба неподвижным, неподвижным ногам буенча өскә таба массивной күкрәк, к бородатому затка.
  
  Зат превратилось бу оскал сломанных зубов. Хәтта полумраке түгел иде, күрәсең бу күңелле зат.
  
  «Рәхим итегез, амиго», - прошептал түбән тавышы. "Мин сиңа булышам, әйе?"
  
  Нигы гына хмыкнул һәм кивнул, ничек кенә йөзеннән рәхмәт, әмма эго баш миен эшләгән тизрәк. Рәхим итегез, амиго, тегүче тик синнән. Кирәк иде алмашырга исемнәре һәм кодовыми фразами, һәм «рәхим итегез, амиго» күрсәткечләрне тикшереп тору юк иде. Ул күрдем кебек зур смутная фигура янына, аңа тагын лижет, һәм iso барлык көч-вонзил когтистые аяклары скалу. Бер кешедә схватилась өчен тамырлар куста, ә икенчесе кулын күтәрде, әйтерсең омтылып, ул ярдәм сорарга. Раздался тихий смешок, һәм авыр кљнне тагын бер ботинка авыр бәрде буенча эго кулымда.
  
  "Янка свинья!" - прошипел тавышы, һәм кљнне тагын бер ботинка янә качнулся. Бу юлы ул эләккән откровенными башын Ника.
  
  Подводная лодка иде берничә милях шунда бесшумно скользила буенча черному морю. Жан-Пьер сидел үз тесной каюте, прижав ухо к маленькому черному ящику һәм ачып авызы от ужаса.
  
  "Янка свинья!" - сызып ќибђргђндђ трубка. Аннары раздался башыннан икенче удар, громче беренче, һәм тавыш торган башланды ворчания һәм тәмамланды пронзительным криком.
  
  Уведи-мине үзенең лидеры
  
  Ул тагын бәрде белән кыргый яростью. Эго максаты-әле кружилась нче скользящего удара, ә ушах абсурд звериный вопль, әмма бу бик эго тормыш яки тормыш башка кеше бул, ул проклят, әгәр ул китәм югалтырга тормышларын әлеге стадиядә уеннар. Беренче тиз ыргылу протянутой куллар инде разорвал голень бу клочья. Хәзер бар иде өстенлеге, һәм ул китәм эго файдаланырга кирәк.
  
  Нигы рванулся өскә таба, нанося удар, вонзив корыч когти бу толстое бедро һәм рассекая алар боком буенча низу тормыш. Крик превратился бер длинную непрерывную цепочку дәһшәтле болью, һәм аяклары сапогах күбрәк түгел вырывались, ә омтылды, отступить. Когти тирән вонзились бу плоть, һәм нык тордык; Встречающему белән недружелюбными аяк юк иде отступить. Нигы вскочил белән ахырына обрыва, измученный һәм полуошеломленный, әле сжимая үз корбанын. Здоровяк башкарды уңайлы якорь, вонзив крючки казанда николай рерих гәүдәсен, һәм Нигы түгел стеснялся кулланырга, әлегә ул анда. Крик хоккей, ир-ат отшатнулся һәм кимеде. Нигы авыр төште аңа һәм вырвал кулын тирәсендә сочащейся плоти. Эго дошман корчился астында аның аяклар һәм куллар дергались, непристойности вырывались тирәсендә эго горла. Күпмедер вакыт алар икесе дә лежали анда, корчась, ничек пар невероятных любовников, ә аннары здоровяк кинәт рванул үз гәүдәсен һәм вскочил аякка. Нигы перевернулся, измученный невыносимо. Ул иде күрергә нависшую аның өстендә зур фигуру, разорванную кием-салым һәм ужасные яраларны, деформирующие эго нижнюю өлеше, тән һәм ул иде күрергә озын пычак, появившийся үз кулымда башка кеше, әмма ул алмады мәҗбүр итә, үз мускулы хәрәкәт итә.
  
  Краена обрыва иде, артта калды аның. Эре ир-ат янына килеп, аңа, держа пычак наготове өчен удара аска таба, ә аның йөзе превратилось бу безумную битлек больно һәм нәфрәт.
  
  Костя ходайга, сделай берәр, устало диде үземә Нигы, һәм эму телевидение проектында рвать. Кишки егетне вылезли наружу.
  
  Пычак акрын опустился аска таба, һәм ир-ат покатился алга. Нигы җыйды, көч һәм бәрде аның ногой быстрым хәрәкәте үткәргән попало ир-атка күкрәгенә эләгә һәм подбросило эго һавага. Янә раздался бу ужасный крик, һәм ир-ат балансировал һавада ничек цирковой акробат аягында үзенең партнеры. Бары тик бу аяклар иде смертельно куркыныч. Нигы янә вскочил, ишетте треск тукыма, һәм тойдым, ничек эго ноша кимегән. Ул повернулся боком нче существа үткәргән белән воем летело буенча воздуху аша крае һәм со скалы.
  
  Крик тәмамланды тошнотворным стуком. Аннары иде всплеск. Соңыннан - юк.
  
  Нигы устало sel. Тавышы гасырларда һәм эго безмолвное килүе. Ул неуверенно ы аяклары һәм прислушался к төнге звукам. Кайдадыр вдали послышались крики. Эму яхшырак барырга.
  
  Ул неуклюже керде заросли агач һәм прислонился к крепкому стволу, снимая когти-крючки үзләренең куллар һәм аяк. Алар липкими от кан. - Сез булып чыкты хорошенькими ублюдками, - мрачно котлады, ул инде һәм сунул үз рюкзак. Ул постоял астында агачлар бу мгновение, набирая сулышы, һәм заставлял үз складывать доллар замедлить үз галопирующее хәрәкәте.
  
  
  
  
  Кайдадыр сул аңа вспыхнул сергей. Ул алмады әйтергә, ничек ерак иде, тик тавышлары ир-атлар тавыш һаман иде приглушены. Янында тревогой чирикнула кошы, һәм ул рассеянно диде ee тавыш белән, кайчан двинулся алга таба. «Һичшиксез, обеспокоена минем юктыр бу дөньяда барлыкка килү», - кисло-диде ул үзенә һәм таба килә башлады к узкой тропинке арасында агачлар, аны Жан-Пьер диде эму, дип табар.
  
  Ул, чыннан да, таптым аны, һәм ул узды, аңа белән тихой куллануга бик сак карыйлар, яңгыратып һәм экрандагы. Кызык, бу проклятая кош кебек, преследовала аның.
  
  Нигы посмотрел аша эчтђге. Биредә буш. Һәм деревьях берни двигалось. Кош янә чирикнула... һәм чириканье башланып китми буенча тональности.
  
  Кинәт ул, дип искә төшерде маленькое ике яклы радио барлык эчке кесђдђ култык астында. Чувствуя үзен бераз ахмаклык, ул наклонил башын чирикнул үзенә култык астында. Ике чириканья, ә аннары хәтфә.
  
  «Барысы да тәртиптә, Жан-Пьер», - диде ул бик йомшак итеп, әмма отчетливо. «Бу иде, башка егет».
  
  "Аллага Шөкер!" Тавышы эго товарища-AXEman донесся аңа кадәр тихим далеким звуком, тик ул иде ишетергә облегчение Жанна Пьер. Табигатькә тәнәфес. Аннары: «тагын Нинди егет?»
  
  - Белмим, - җайлап диде Нигы. «Ул түгел", дип атады, үз исемендәге. Әмма ул түгел иде любезным. Безгә кытайлы, безгә гаитянин ул түгел иде. Әгәр фаразларга килгәндә, мин идем, - диде ул булырга мөмкин иде кубинцем ».
  
  "Кубинец!"
  
  "Әйе, янәсе."
  
  "Тик ни? Бу, гомумән, тормышка ашкан?
  
  Утлары приближались да чын күңелдән кушылды аңа. Нигы приблизился губами к крошечному микрофону.
  
  «Слушай, сөйләшербез ничек-нинди дә булса башка бер тапкыр, яхшы? Әгәр дә бу түгел иде Паоло, ул гына сошел белән обрыва, миңа барыбер кирәк, аның белән очрашырга, ә бу сезнең урман тутырыла кешеләр. Әйт Ястребу, мин килеп җитмәгәндер кадәр тропы на вершине утеса. Һәм икенче тапкыр да чирикай, Яхшы?"
  
  "Дөрес."
  
  Нигы двинулся алга таба да агачлар арасында. Эго гәүдәсен кебек тоелды, әйтерсең лә эго застряли бу измельчителе чүп-чар, һәм ул гайсәның түгел формасында өчен артык авыр эш-гамәлләрен бүген кич. Шулай булгач, ул ступил йомшак, игътибар белән базарбай һәм өметләнгәнен, дип түгел, Пауло ул зацепил үлгән. Фикер турында хәбәр булырга мөмкин, открывала кайбер мөмкинлекләр турында, алар ул заботился, һәм күбесе шулар тирәсендә записывались буларак, " т-р-ә-п. Һәм әгәр бу түгел иде Пауло булса, әлбәттә, кем дә булса башка, һәм бу түгел нигезендә булдыру артык уңай интернетта.
  
  Ул безнећ белђн аралашудан туктады уйларга бу хакта һәм сосредоточился шул булсын молча направиться к пещере. Бәлки, ул анда табар берәр ревматизма.
  
  Сергей проникал аша агачлар, һәм тавыш кадәр җитә иде аңа, якынча дүрттән милясын үтәчәк. Ул тукталды һәм прижался янына агач, прислушиваясь. Одина бөтен тавыш донесся аңа кадәр шау-гөр килеп һәм отчетливо бу раскачивающемся мелодичном француз телендә уроженца Гаити. Киресенчә, бу ниндидер боерык. Хәрби боерык. Яхшы. Әйе, гаитянских хәрби тиеш иделәр избегать, тик курыкмаска ничек инде скрытых дошманнар.
  
  Бөтен территориясендә отель, ә эго аяк башлады өскә күтәрелә, һәм алда ул күрдем зур һәм сђер корявое агач үткәргән иде кертелгән планы эго сыйфатында сориентироваться. Тагын йөзлек ярдов, һәм ул булачак каршында горную пещеру, насвистывая өчен эго впустили. Эго shaggy смягчал влажный мох. Соңгы елларда практика бесшумного скрытности ул избегал веток ала торган ломаться астында эго аяк, яки хакимиятнең алырлык задеть һәм шуршать буенча эго телу, һәм ул, тиз килеп ко входу бу пещеру, ничек тигр бу төн.
  
  Ул растворился караңгыда лиственного куста һәм посмотрел на тар расщелину бу скале. Ул якын скрыт өчен волочащимися лозами һәм кустами, һәм, әгәр дә ул белми, анда эзләргә, мөгаен, ул иде бу түгел дип билгеләп үтте. Әгәр ул ачылды пещере теләсә кайсы күләмен чикләрендә тавы, бу яхшы булыр иде укрытием өчен банда патриотов, объявленных законнан. Шулай ук әйбәт өчен шайки барып. Яки ячейка коммунистик агентлар. Кызганыч ки, AX иде шулай аз турында мәгълүмат шушы төркемгә белән шөгыльләнүче называла үзен The Terrible Ones. Алар мөмкин хема теләсә генә түгел шул, хема алар үзләрен республикасын атаганнар. Тугры доминиканцы? Булырга мөмкин. Ул бу өметләнгәнен. Мысленным взором ул күрдем роту крутых повстанцев тибындагы Фиделиста, әмма, бәлки, бераз артык прозападных, каты, ничек кадак, һәм, мөгаен, бигүк щепетильных, кораллы кадәр теш автоматлы һәм мачете.
  
  Шулай ук тоелган невидимый.
  
  Нигы проскользнул кире куст һәм уставился. пристально бу темноту. Эго күзләре блуждали буенча камням һәм расщелинам, листве, стволам агач һәм ветвям, һәм күрмәдем берни дә, нәрсә булыр иде, кеше, чарада катнашучыларга безмолвной вахте. Бөҗәкләр сновали аша листья, һәм далекие крики әле слышались, әмма якын-тирәдә юк иде слышно безгә тавыш булу кеше. Шуңа да карамастан, ул тоймадым, нәрсә барында иде. Шул ук вакытта ул тоймадым моннан любопытного покалывания бу затылке үткәргән иде признаком срабатывания эго, инстинкт куркыныч. Бу нормаль күренеш. Ихтимал, Пауло Грозный көттем шул пещере, вәгъдә иткәнчә, һәм чыгачак буенча сигналу.
  
  Нигы гына присвистнул. бу иде
  
  
  
  
  
  кошлар авазы утраулары түгел щебетание радио, ә озын ягымлы тавыш тавыш белән, ул да булса күтәрелде, ягъни стихал, ничек тавыш кыргый кош њзенећ кљтелгђн очыш хакында. Ул подождал бераз, ә аннары яздырган икенче өлешен сигнал - бераз хитрую вариацию, основанную бу глубоком знании Жан-Пьер-кыргый табигать Гаити. Аннары ул прислушался.
  
  Беренче сигнал килдем янына, аңа бөтен тирәнлеге, расщелины скалы. Аннан соң, башыннан икенче, приглушенный листвой һәм ташлар, ә безошибочно дөрес. Нигы напрягся, кайчан зашуршали листья, һәм тонкая темная фигура заблокировала отверстие бу скале һәм молча тукталды. Ул иде күрергә бераз тыш, тамчы өстәмә темноты ни булса, отдаленно напоминавшего ковбойскую шляпу яки, бәлки, үзенә күрә сомбреро һәм намека аякка бу ботинках һәм брюках.
  
  «Әле соң түгел кешеләр өчен эзли, үз дусларын», - прошептал Нигы бу ревматизма.
  
  «Өчен честных путешественников инде бик соң», - прошептал тихий тавышы бу мягком испан.
  
  «Сез кемне эзлисез?»
  
  «Паоло».
  
  «Әйе. Сез тапкан моннан тыш, кемне телибез, әгәр сездә бар балта ».
  
  Барысы да әйбәт бара. Бар иде-балта, әйе, крошечная татуировка бүгенге эчке ягында локтя булса да, Пауло берни дә бу хакта белми.
  
  «Ул сезнең карамагында», - пробормотал ул төн һәм алмашу кодами тәмамланды. Барысы дөрес әйтелде, һәм хәзер кала иде гына следовать өчен Паоло аша расщелину бу пещеру. Әмма көчәя баруны хисе беспокойства заставляло эго колебаться. Биредә иде дип ниндидер сђер. Һәм идея керергә темную пещеру белән незнакомцем эму түгел нравилась. Бигрәк тә, әгәр эчендә иде башка незнакомцы үзләренең темными планнары.
  
  Ул огляделся, игътибар белән прислушиваясь. Единственные тавышлары иде әле. Әгәр аның янында иде күзәтүчеләре, алар, чыннан да, бар иде безмолвными.
  
  Темная фигура торып ук китте нче керү пещеру.
  
  - Ул чакта войди, - диде түбән тавышы.
  
  Нигы башкарды медленный адым алга һәм молча вытащил Вильгельмину буенча кобуры үз кулын.
  
  «Повернись, зинһар», - җайлап диде ул. «Бар, беренче пещеру».
  
  Ул ишетте тихое фырканье. "Син куркасың?" - дип сорады түбән тавышы.
  
  «Мин-сак, - дип җавап бирде ул. «Отодвиньтесь, зинһар. Мин теләмим торырга биредә болтать төне буе ». Болящие бармак сул кулы потянулись к трубке формасында ручки, югары кесђдђ.
  
  Иде раздраженный вдох, ә аннары неохотно: «Ничек башкача әйтеп тђ булмас иде».
  
  «Хәзер син спиной миңа».
  
  «Әмма өчен estestvenno, осторожный».
  
  Фигура повернулась һәм юкка чыккан бу расщелине.
  
  Нигы тиз последовал артыннан берсе быстрым һәм бесшумным прыжком. Ул торып басты боком бу проеме, Вильгельмина приготовилась к действию һәм щелкнула выключателем бу крошечной трубке фонарика. Якты святый вспыхнул тирәсендә кечкенә святилища.
  
  «Выключи бу, юләр!» - прошипел тавышы.
  
  Ул выключил эго һәм нырнул эченә, удивленный һәм сердитый. Бу пещере булмаган кешеләргә, мәгәр, иң тыш, кем шептал тавышы. Шулай булырга тиеш тә. Әмма нәрсә ул күргән ярком луче света иде бөтенләй теге, ни ул көтмәгән идем.
  
  Бу кулымда башка барлыкка килде ватып, кечкенђ тирәсендә горящих огней. Ишек төбендә булган хәрәкәт, һәм ул күрдем занавеску тирәсендә кустов һәм темную ткань, натянутую на керү. Кем откликнулся исеменә Пауло, ул арада к, нәрсәгәдер бу каменном уступе, һәм кинәт зур булмаган пещера наполнилась мягким килә.
  
  «Телисез икән, барысын да бирергә?» - ярсыган диде спутник Ника. «Сез инде наделали шактый тавыш та керми өчен уяту мертвых! Сез ничек уйлыйсыз, сез войдете бирегә, сезгә нападут бандитлар?
  
  «Мин уйлады турында сөйли, - диде акрын Нигы, - тик син башка Паоло, - соңгы, ни аны көтмәгән идем». Ул ясаган бер адым алга һәм позволил үзенең взгляду осмотреться белән шляпы стилендә ранчеро, ирекле армейскую куртку, бу заляпанные грязью чалбар, закрывающие яхшы сложенные аяклары һәм потрепанные ботинкага өчен яшьтәге атлар ярышты урнашкан. Аннары ул позволил үзенең взгляду янә өскә күтәрелә алсын карарга фигуру, аны ала ул различить астында маской. Ул гына да түгел, торопился; иде дерзкий күзәтү, әмма эго гнев заставил эго моны. Ниһаять, ул посмотрел бу зат белән каты ртом һәм күзлегеннән төстәге салкын сланца. Һәм эго персиково-кремовый төс затлар омраченный гына кечкенә шрамом бу аскы сул щеке.
  
  Күзләре карадык, аңа, мигая аның бородатом зат һәм окровавленной киемнәреннән.
  
  Нигы вздохнул һәм кискен сель алу выступ скалы.
  
  Кыз кыскача рассмеялась һәм смахнула белән баш шляпу ранчеро. Ee чәч кљннђренђ астыннан аңа. Бу длинное һәм медово-русое.
  
  "Яхшы?" ул талђп итте аннан. «Сез күргән барлык кунакханәләр күрергә?»
  
  «Җитәрлек түгел», - кискен диде ул. «Сез, чыннан да, хатын-кыз яисә әле булдык?»
  
  Ee күзләре брызнули ут. «Минем, сез көтеп аласызмы, бу мин булам, бродить по горам бу югары каблуках һәм вечернем күлмәк?» Ул отбросила шляпу үзеннән, әйтерсең, бу бик максаты-Ника, һәм књрсђтте аңа. «Избавь мине нче оскорблений, зинһар,
  
  
  
  
  
  
  һәм приступим эшкә. Без башта җыярга тиеш каршылаячак сезнең кешеләр бергә булса да, бер Ходайга мәгълүм, сез ничек җыенасыз моны соңыннан барлык булдырылган сезнең беспорядков. Алам, аның спросить, нәрсә турында болар барысы да иде? "Ул янә смотрела на кан һәм аның рубашке. - Билгеле, сезгә больно. Фаҗига авария яки сине күргән? »
  
  «Ничек мило белән синең яктан спросить», - диде Нигы, кладя Вильгельмину янәшәсендә үзе белән бу таш һәм снимая рюкзак белән эго усталых плеч. «Сез ничек уйлыйсыз, кем иде мине күрергә?»
  
  - Әлбәттә, һаити теле патруле, - нетерпеливо диде ул. «Бирегә күбрәк беркем дә килә, һәрхәлдә, төнлә дә. Моның турында урыннар бар вудуское суеверия. Тавышы нигә аны сайлаган эго ».
  
  "Беркем дә башка?" Нигы уставился бу нах. «Һәм, чөнки мөмкин түгел иде өчен кемдер последовал өчен синең монда?»
  
  «Әлбәттә, минем өчен беркем дә следил», - отрезала ул, әмма аны салкын књзлђре иде обеспокоены. "Нәрсә турында син, халкын да, халкың?"
  
  Турында «ком булса, кем түгел иде гаитянским охранником, һәм ул, алыр иде хәтта булырга сезнең башка, белүемчә». Нигы игътибар белән күзәтеп, әлегә әйтә идем. «Эре ир-ат, бераз югарырак мине һәм авыррак, одетый шундый ук форма.
  
  Бородатые латинские кызы икән затлар, никадәр Син иде күрергә һәм тулы авызы сломанных зубов. Ee күзләре диярлек сизелмичә дә киңәйде, диде. «Һәм ул, дип атады мине свиньей-янка», - дип дәвам итте Нигы. «Мин каршы түгел, минем өчен республикасын атаганнар, ә каян аңа белергә? Сез ничек иде заметить, бүген аның да ношу үз капиталистическую кием-салым белән Уолл-стерт ».
  
  «Чыннан да, аның диде», - диде ул тыныч кына һәм аның салкын караш янә скользнул буенча эго потемневшему, бородатому затка һәм эго окровавленной киемнәреннән. "Кайда иде бу кеше?"
  
  «Ул көтте мине вершине утеса, - диде Нигы, - iso, барлык көч стараясь выбросить мине галәмгә. Әлбәттә, миңа туры килде үтерергә эго. Вакыт юк иде алмашырга любезностями ». Эго тон кинәт шталь резче. "Кем иде ул? Сез белдек тасвирламасы, шулай түгелме? "
  
  Ул акрын покачала аягы. « Күп кенә ир-атлар безнең көннәрдә кияргә дип носите сез, күп кенә тирәсендә, бар бороды, һәм сломанные тешләре. Бөтенләй чынлыкта, ул охшаган кеше, аның аны беләм, тик мин алмыйм булырга тиеш дип, әгәр дә увижу аның. Һәм бу, аны аладыр дип уйлыйм, бөтенләй мөмкин түгел? "
  
  «Бөтенләй мөмкин түгел», - дип килеште Нигы. «Бәлки, син дә шулай ук шат»
  
  "Ни өчен аны булырга тиеш шат?" Легкое смягчение ee тегүче мгновенно алмашты древнее сжатого rta белән шөгыльләнүче казалась ee нормаль выражением затлар катнашты. «Без ярдәм сораган иде, һәм әгәр җыенасыз аны күрсәтергә тиеш үзара ышаныч. Мин тормыйм атарга исемендәге, анда түгел, дип саный. Без доберемся кадәр Санто-Доминго, аның спрошу бу хакта кешедә. Әгәр ул исән булса, ул түгел шул, әйе? Әгәр ул юкка чыга, аңа расскажу сезгә nen ».
  
  Хәзерге вакытта ул якын восхищался аның. Ул иде мондый гадел һәм гадел. Һәм, бәлки, хәтта ул гадел иде.
  
  «Яхшы, - диде ул тыныч кына. "Киләсе штопора. Кем син? Күрәсең, сез түгел, Паоло белән алар аны доверил, мин встречусь. Кемдер солгал. Бу иде син?"
  
  «Булмады лжи!» ул вспыхнула. «Мин виновата, дип недоразумение булган!»
  
  «Нинди недоразумение?» Ул әз генә түгел, плюнул бу нах сүзләре. «Кем һәм кайда Паоло? Һәм кем син?"
  
  Киресенчә, ул отшатнулась нче аңа. Аннары ул вызывающе вздернула подбородок һәм выплюнула эму сүзләре.
  
  «Чиста Пауло. Беркайчан да һәм беркем дә, беркайчан да әйткән иде. Аны җибәрдем хәбәрләр, алар китерделәр сезне бирегә. Ул да түгел, соврала. Исеме - Паула. Паула! Әгәр транскрипции иде хата, бу минем шәраб! Моннан тыш, нинди аерма? »
  
  «Ә шунысы турында "Грозных"?» - диде ул, бозлы тоном. «Сез собираетесь сөйләргә миңа, дип, бер төркем көрәшчеләр азатлыгы сайлаган хатын-кызны башкару өчен ирләр йөкләмәсен?»
  
  Ул засмеялась аның өстендә, әмма аның смехе иде юмор.
  
  «Нинди ир? Калды бераз, ир-атлар өчен башкарырга ир-атлар йөкләмәсен. Аның сэм сайлады. Нишләп юк? Аның ih лидер ».
  
  Ул уставился бу нах. Киресенчә, бу вошло бу эго привычку. Әмма крохотное шик, разожженное беренче звуком шепотом, перерастало ут подозрений.
  
  "Мин күрәм. Сез ih лидеры. Ә нәрсәдә ир-атлар көч сезнең компаниянең? Сез хәзер миңа әйтергә; Бу тиздән нәрсә беләм - әгәр решу калырга. Һәм, сез әйткәнчә, диделәр булырга тиеш үзара ышаныч ». Ул көтте.
  
  Ул вызывающе књрсђтте аңа. «Хәзер инде син беләсең, шулай түгелме? Бездә ир-атлар юк. "Грозные" - хатын-кызлар. Барлык oni."
  
  «Дөрес! " - дип», - диде ул һәм задумчиво почесал күкрәгенә. Кечкенә переключатель, ул соединял эго белән Жан-Пьер, переключился бу нигезләмә «Выкл.». Башлагач, ул күбрәк белер, ул сөйләячәк, ә Әти Ястреб түгел җыенган алырга җентекле хисап турында үз мөнәсәбәтләрендә әлеге зоркой хатын-кыз.
  
  Нигы төшергән окровавленную күлмәк. Вшитое радио-вакыт аның белән бергә.
  
  «Ярар, минем иде авыр көн, бер төн», - диде ул. «Мин белмим, нинди күңел ачу сез планлаштыра бу оставшуюся өлеше, әмма мин җыенам бераз поспать. Әгәр сочтете бу кирәкле аласыз понаблюдать.
  
  
  
  
  
  
  «Ә ни калган?» - диде ул, һәм ул шат итеп күрергә, ул выглядела озадаченной. «Әлбәттә, сезгә кирәк булачак, контакт урнаштырырга, үзләренең кешеләр?»
  
  «Сюрприз, сюрприз», - любезно-диде ул. - делая мендәр тирәсендә үз рубашки һәм рюкзака һәм просовывая Вильгельмину астында узелок. «Минем иде бер; хәзер тавышы сезгә одина. Башка ир-атлар юк. Аңа барысы да, син собираешься алырга. Тыныч йокы, сабый Паоло, выключи, зинһар, свят.
  
  "Син нәрсә?" Ул двинулась к аңа ee стройное гәүдәсен гальванизировала ярость. «Сорыйм ярдәм, һәм мин алам...?»
  
  "Тыныч бул!" - прошипел ул. Эго чәч расползлись, һәм ул ул арада к «Люгеру», вскакивая аякка.
  
  Ee авызы бит ачылды, һәм ул зажал эго ладонью.
  
  «Мин, - диде, молчи!» Ул насторожился һәм прислушался. Ул тойдым аны легкое хәрәкәт, күрдем, ул барысын да аңладым.
  
  Тышкы якта иде хәрәкәт. Түгел шау-шу куптарган, тагын да якын, ләкин барысы да лижет. Трещали ботаклар һәм шелестели листья.
  
  «Димәк, берәү дә беркайчан да йөри бу юлы», - әче прошептал ул. "Твои дуслар?"
  
  Ул дип катгый покачала аягы аркасында эго сдерживающей куллары.
  
  «Ул чакта тот авызы на замке һәм выключи святый».
  
  Ул отпустил аны наблюдал өчен аның быстрым хәрәкәте к сиянию бу каменистой полке.
  
  «Яхшы двигается», - дип уйладым ул турыда үзен, аннары святый погас. Ул подкрался ко входу бу пещеру һәм потрогал Вильгельмину.
  
  Тавышлары иде, төпле, йомшак, әмма отчетливыми. Алар превратились бу осторожные shaggy, ih күп иде. Һәм алар чын күңелдән тышкы якта.
  
  Вуду на скалах
  
  Нигы напрягся. Раздался тагын бер тавыш белән булган нәрсә чиксез артык угрожающим караганда, кеше shaggy. Бу авыр, нетерпеливое сулышы, перешедшее бүген түбән рычание. Йомшак тавышы прошептал командасына чак слышном креольском телендә. Рычание тәмамланмаган, әмма куаклар янында тышкы керү пещеру башлады шелестеть һәм трескаться, әйтерсең, ih когтило ниндидер бик хайван.
  
  Кыз втянула һава. Нигы тойдым, ничек аның иреннәре генә коснулись эго уха. Алар казались ценымногие мягче караганда казались.
  
  - Һаити теле, эт патруле, - диярлек беззвучно сызып ќибђргђндђ ул. «Гадәттә, алты кешегә бер эт. Әгәр алар алсалар, безне, безгә җеп ».
  
  Нигы мрачно кивнул караңгыда. Ул белә идем турында тайной, полиция безумного диктатора һәм дьявольских пытках, алар изобретали өчен удовольствия үз босса нче карау. Әмма хәтта әгәр дә ул булдыра алмас пробиться аша алты кораллы кешеләр, бу идея түгел, эму ошады. Ул сомневался гына түгел, ә шул кешеләр җыела килергә артыннан выстрелы башка йөгерергә. Моннан тыш, ул отшатнулся нче застреления алты ир-атлар, алар мәҗбүри түгел иде эго дошман, ләкин солдатлар сагында. Бәлки, ул алачак ih перехитрить, поторговаться алар белән.... Ул отклонил бу идеяне хуплады. Бу бик ерак. Эго, ум занят иде.
  
  Фырканье становилось громче һәм нетерпеливее. Нервные концы Ника неприятно покалывали.
  
  «Әле миндә бар, пистолетын», - сызып ќибђргђндђ кыз. «Без булдырабыз атарга аларда бер-бер артлы булганда, алар бара эт. Урын бар өчен генә бер генә...
  
  - Тише, - выдохнул әй, Нигы. - Мәсих! ул иде хладнокровна, хәер, бәлки хаклы. Гайре нәрсәләр патруле икеле калачак өчен эго хватали берәр. Җавап уты, бер тормышта ярдәм сорап, һәм алар иде, аны алдылар. Җеп миссия "Хәзинәсе". "Артык тавыш. Крайнее чарасы."
  
  «Сездә бар, беренче ярдәм?» Аның голосе мәгънәсе зур түгел ия, презрение һәм себепле.
  
  Ул игътибар итте, аның йөзе, үзенә һәм повернул, аның башын шулай итеп, аның ухо кагылган эго rta. Бу крохотной мочке каласың стойкий исе га брасс белән йѳзү, ә аның чәч иде шелковисто-төпле, йомшак.
  
  «Нәрсә ул җирле суеверия?» пробормотал ул. «Нәрсә дә булса, без куллана алабыз?»
  
  Ул издал нетерпеливый щелчок һәм аннары җайлап диде: «Их. Бу джуба, курку алдында мертвыми җаннары, возвращающимися өчен алырга тормыш башка. Тик"
  
  "Ах!" Ул нидер белә идем бу турыда тойдым проблеск өметләр. Барлык стоило авыз.
  
  Импровизированная затемняющая занавеска берсе темной тукыма һәм җәйде вздымалась у ih аяк. Сопение превратилось бу рычание. Нигы оттащил кызны быстрым һәм бесшумным хәрәкәте, һәм тойдым стук аның күкрәгенә, ул эму сәер ошады. Ул, мөгаен тойдым караганда күрдем, ничек занавес опустился урынга буенча тихой командасына. Аннары урамда иде консультация шепотом. Ул сүзләр ишетмәдем, әмма догадывался нәрсә турында әйтелде.
  
  «Мин, минем, сез җыенасыз впустить ih бирегә, аннары напугаете ih кадәр үлем?» - сызып ќибђргђндђ кыз артык шау-гөр килеп.
  
  "Чу!" - настойчиво прошипел ул. «Вернитесь бу пещеру ничек була глубже - заберитесь бу уступ, әгәр аласыз эго табарга. Ул чакта тот авызы на замке һәм тот пистолетын, әлегә мин көчемнән беренче выстрел. Аңларга?"
  
  Ул тойдым, ничек ee гол-кивнула эму бу иреннәре һәм импульсивно прикусил мягкое ухо. Ул дип про үзен, ишетеп, ничек ул вздохнула, дип катгый һәм подтолкнул аның глубине пещеры.
  
  Янә раздалось рычание, һәм ниндидер авыр качнулось бу кустах тышкы якта. Нигы тиз скользнул үз импровизированной подушке һәм вслепую полез бу рюкзак, тыныч кына проклиная тварь белән шөгыльләнүче ткнула эго исследующую кулын.
  
  
  
  
  Ул вытащил эго, әле липкое, һәм надел боҗрасы елларга гына карый. Аннан соң ул таба килә башлады к узкому входу һәм прищурился караңгыда шул сорады существа, ул рычало һәм сопело у эго аяк.
  
  Ул задавался мәсьәлә иде микән эт бу поводке, яки алар мөмкинлек биргән булыр иде әй сжевать тыш, көннең ih фикеренчә иде эчендә. Яки, әгәр алар башлаячак кричать аңа булсын өчен, ул сдался, ә аннары башлаячак закидывать вонючие бомбаны яки нәрсә тагын да начаррак булсын эго выкурить. Әмма ул гына да түгел, планлаштырган көтәргә ih киләсе барышын.
  
  Эго җиңел наполнились сырым воздухом пещеры, ә тамакны сәер эшләде. Кафедрасы спецэффектов һәм монтажлау AXE күп нәрсәгә өйрәндем кешеләр булган мөмкинлекләрен өйрәнергә һәм Картер иде ih иң тәҗрибәле укучы. Тавышы ни өчен ул Киллмастером, һәм тавышы ни өчен ул монда.
  
  Буенча эго бугаз вырвался леденящий кан тавыш белән, тавыш кеше ерак якларда тәмуг, лепет существа, обезумевшего нче пыток проклятых. Ул позволил әй, менү акрын һәм неумолимо, прислушиваясь к ужасам үзенең үз неузнаваемого тавыш белән кайбер страхом һәм смутное экрандагы өчен толстой мордой һәм лопатой лапой зур эт, пробирающейся аша расщелину. Ул отодвинулся к бокова стонать пещеры, кит нче дыры, әмма барысы да тагын чикләрендә досягаемости, күтәрде үз смертоносную кулын әзер. Эго тавышы превратился бу журчащий вопль мучительного көлке.
  
  «Әгәр дә аңа булды, эт, аны иде ощетинился», - дип уйладым ул турыда үзен издал пронзительную ноту, аны кот очкыч хәл иде ишетергә. Эт зарычала һәм попятилась. Нигы повысил тавышы тагын ступеньку югарырак. Бу яңгырады бу пронзительном рыдании, заставившем вздрогнуть йон, һәм эт тавышы кушылды эго дуэты, ул чистилище яңгырады иде устрашающе.
  
  Нигы задержал сулышы. Эт үзгәртергә ачкыч һәм испустила соло, пронзительно, визжащее рычание, ничек бар напуганного волка на расстоянии. Тавыш, ир-атлар тавыш, шептались даими һәм хәзер ул иде уловить курку бу резком шипении. Ул хәтта иде различить кайбер сүзләр, произнесенные бу возбужденном островном телендә.
  
  «Бу-аның сиңа әйтәм, мужик, ул джуба!»
  
  «Нәрсә, бернинди джуба! Пошлите этне тагын бер мәртәбә, чөнки тавыш белән түгел, үтерә! »
  
  «Син злишься, иптәше булып чыга? Бу тавыш, ул үтерә. Аның йөрим."
  
  "Син остаешься! Шулай итеп, эт керми, моның урынына без кулланабыз дымовую шашку ».
  
  - Юк, егет, - беззвучно диде Нигы башлады насвистывать. Бу иде немелодичный, әмма повелительный авазы, мондый югары генә иң археологларның кеше слух иде эго ишетергә, тик ул белә эт ишетергә мөмкин. Рычание тышкы якта күчте бу сериясен неуверенного тявканья, ә аннары превратилось бу легкое хныканье. Куаклар янә зашуршали. Нигы соблазнительно присвистнул.
  
  "Җилдә этне?" ул ишетте. «Ул керәчәк, ал, курыкма!»
  
  Массивная максаты һәм җилкәсенә живицу просовывались эченә, ә зур нос сопел у аяк Ника. Ул акрын отступил, мөмкинлек тудырачак мәчегезгә следовать артыннан. Хәзер ул янә рычал һәм йомшак отблеск вспышки, пробивавшийся аша отверстие, бәйләде, аның муеннарына зур шипованный ошейник белән привязанным к аңа поводком.
  
  Нигы безнећ белђн аралашудан туктады свистеть һәм отпрыгнул элек өчен приземлиться бу корточки лицом животному. Эт рассмеялся зарычала һәм бросилась аңа ачып пасть, обнажив сафларына зур оскаленных зубов.
  
  Нигы янә взвыл һәм яростно нанес удар когтистой кулы белән шөгыльләнүче инде вырвала ир-атка тормышта. Эт түгел иде эго любимыми корбаны булган, әмма, кирәк булса, алып килә бу корбанын булса, яхшырак булырга залында үтте. Кайнар сулышы обдало эго зат һәм ике калын передние лапы ударились эму турында җилкәсенә. Нигы егылып, проклиная үзен, аның корыч когти рассекли пустоту өстендә эго-аягы. Проклятый зверь иде, бик зур, әмма быстр, һәм предательской караңгыда Нигы түгел рассчитал үзенең удар. Мокрая морда кимегән эму бу зат һәм челюсти схватились өчен тамакны. Ул бросился ягына һәм iso барлык көч-вонзил когти бу слюнявую узачак. Эт закричала, һәм ул янә бәрде аның буенча баш чувствуя, ничек когти тирән пронзают йон, тирене һәм плоть.
  
  Хайван бәрәңгене неописуемый тавыш агонии һәм развернулось өчен кайтырга элекке вакыт хәле. Нигы отпустил бу. Ул ишетә, ничек кыз задыхается артта калды аңа, тик хәзер аңа түгел иде нах вакыт тыш шипения: «Түгел двигайся!» ә аннан соң ул заставил пузырящийся вой вырваться тирәсендә эго горла. Тышкы якта послышались крики һәм стучащие тавышлары кебек булса, тән аска тәгәрәдек нче удара эт, әмма эму туры килде дәвам итәргә, эшләргә, әлегә ул да инанды, дип разбился ih. Ул әкрен генә минем янга килеп, к отверстию бу скале, анда куаклар әле дрожали һәм шелестели буенча дәрәҗәдә таныту ул издавал тавыш белән, акрынлап увеличивающийся, әйтерсең, ул тянулся аларга. Аннары ул тукталды
  
  
  
  
  
  ишек һәм аның чыкты тирәсендә горла сәер поминальная хезмәте. Әгәр алар яхшы беләләр иде, үз джубу, алар белсеннәр иде дип булырга тиеш иде случиться алга таба.
  
  Нигы кыска вакытка тукталды һәм перевел рухы. Тышкы якта доносились плачущие крики, леденящие кан диярлек кебек үк эго үз. Тавышы закричал: «Ах, эт, эт! Кара аны, башына! Безгә бер кеше алмады калдырырга мондый эзләре! "Бегущие shaggy уносились төндә.
  
  «Димәк, беркем дә, диде, сине яллыйлар гына каршы көрәшү өчен, кешеләр! Син вернешься бирегә... » Shaggy затихли, һәм тавышы затих. Эго ике барлык иде әле тышкы якта, карар Нигы, әмма түгел иде үз эше белән канәгать.
  
  «Мин бросаю гранату!» - лихие позвал кемдер издал.
  
  «Юк, син берни дә бросай! Граната түгел үтерә Джубу, моның урынына сделай молитвенный билгесе! »
  
  Нигы рассмеялся. Бу иде диярлек кеше көлү, түгел әле, һәм ул башланды, ничек хихиканье күчте һәм анда кудахтанье дьявольского, нечестивого ликования, ничек крик гиены берлегендә белән дьяволом. Визг һәм рычание отступили вдаль, ә аннары башка бегущие аяклары последовали өчен беренчеләрдән булып внезапных зур булмаган вспышках неистовой энергиясе. Алар артыннан последовал пронзительный вопль испуга. Обезумевшая больно от эт һаман кричала турында үз агонии кайдадыр төн.
  
  Нигы янә замолчал һәм приготовился янына тагын бер припеву.
  
  Диләр джуба оплакивал үз үлем, издевательски оплакивал үз корбанын, хохотал нче тантана, ә аннары янә кричал белән булькающим, ищущим звуком, бу инде, ул әзер артык злым уеннарга. Нишлисең, эт, күрәсең вафат булды, шулай булгач, джуба иде оправдан шул өчен, тагын бер кат выть.
  
  Ул выложился тулы. Кайчан утих соңгы дрожащий вопль, ул тукталды һәм игътибар белән прислушался. Безнең тавыш. Хәтта отдаленный вой израненной эт. Белән бесконечной куллануга бик сак карыйлар, ул двинулся бу темноту. Кырда ягыннан эго берни дә юк иде, берни шевелилось.
  
  Тирән вздох эго спиной колачы аның, ул әлегә дә искә алды кызны. Ул зашевелилась артта калды һәм аңа, һәм ул ишетте слабое шуршание тукыма турында таш.
  
  «Юк әле», - пробормотал ул. «Башта кирәк, үзләре инана. Тик әлегә син спишь, принеси миңа минем күлмәк. Ниндидер сәбәп белән ул күчте инглиз теле, әмма якын түгел осознавал моның әлегә ул молча түгел, янына да аңа түгел, диде: «Голос твой проклятая рубашка». Ул удивлением посмотрел на нах, кайчан үткәрде рукавом mimmo когтя.
  
  "Ни бар?"
  
  "Сәбәбе!" Ул издал ниндидер тавыш алган булырга мөмкин иде сдерживаемым проклятием. «Син, - дип, ниндидер хайван?»
  
  Ул тиз застегнул пуговицы һәм уставился бу ee смутное гәүдәсен. Һичшиксез, ул њзенђ иде эго артык человечным, әгәр ул үтергән ih барлык.
  
  «Ага, аның сенбернар көнне коткару хезмәте», - чу прорычал ул. «Ә хәзер заткнись һәм молчи, мин әлегә әйтә алмыйм сиңа, син аласың хәрәкәт итә».
  
  Бәлки, ул отель ясарга ниндидер комментарий шепотом, тик ул шталь көтәргә өчен эго ишетү. Ул лежал плашмя бу животе һәм акрын пробирался аша расщелину, күбрәк охшаган извилистую рептилию караганда, косматую этне, обнимая күләгәдә җир, әлегә чыкты ачык пространство. Аннары ул тукталды һәм настроил барысы да үзләренең хисләрен, исе төрләре кулланылуы, әйләнә-тирә төн. Берничә мгновений ул лежал, әзер белән пистолетом һәм когтями табигатькә, дип алыр иде случиться. Ләкин берни дә булмады, һәм бик инстинкт подсказал аңа, дип непосредственной куркыныч юк. Ул подождал тагын бер-ике минут, насторожив уши һәм всматриваясь барлык яклар, аннары молча менде һәм успокаивающим стуком шагнул кире пещеру.
  
  Оказавшись эчендә ул включил үз карандашный фонарь, әйберләр өчен билбау һәм развернул эго бу пустоте. Хәл итү буенча алар тиеш вячеслав барлык эзләре булу, кешеләр. Кыз наблюдала артыннан.
  
  "Сез, әлбәттә, түгел уйлыйсыз, дип прогнали ih мәңгегә шулай түгелме?" диде ул.
  
  «Юк, белмим. Без каласыз " шушы урыннан. Убери бу тряпку нче керү һәм калганы, дип, синдә бар, якын-тирәдә. Ул күтәрде үзенең рюкзак һәм сл шляпу, әлегә әйткән, һәм яктыртты пол кечкенә уты. Бу бик ныклы фикере, туфрак тырышучы, һәм следов отпечатков түгел иде, күрәсең. Бу табигый полке бу пещере тапты ул, рюкзак, маленькую батарейку фонарь, әйберләр өчен билбау һәм тагын меньшего күләмен. Соңгы ике ул положил бу рюкзак һәм кушылды кызга каршында. Ул опустила ткань һәм скатывала аның быстрым плавным хәрәкәте.
  
  «Сездә бар идеяләр, кая безгә алга таба барырга?» пробормотал ул.
  
  Ул кивнула, һәм ул кинәт кенә аңладым, бу мөмкин күрергә, аның йөзе. Тышкы якта беренче нурлары сүнү ложного таң башласак яктыртырга күк. Аларга туры киләчәк срочно убраться биредән.
  
  «Һәрхәлдә, без шунда барачакбыз, аны кая собиралась сине отвезти», - диде ул. «Соңрак та без фикер алыштык, ничек переместить каршылаячак сезнең кешеләр, һәм төзергә үз планнары бар». Аның тавышы казался аның кинәт һәм горьким, әмма бөтенләй бесстрашным. «Бар, авылы Бамбара, анда минем бар дусларым. Алар бирәчәкләр безгә убежище, әгәр без анда доберемся. Шулай ук аларда мәгълүмат бар, безнең өчен, бар нинди-дип, аның кунакханәсе, сезгә күрсәтергә, аннары моннан, ничек сөйләштек бу хакта.
  
  
  
  
  Бу бер тирәли сәбәпләр, ни өчен аның президентка сезне очрашырга минем белән, монда, Гаити ».
  
  Ул шат иде, бу ул иде моның сәбәбе. Әлегә, аның өчен бу да сер булып кал ды. «Без тагын сөйләшербез бу хакта», - диде ул тыныч кына. «Сиңа бар дип аңлатырга. Әмма, әйдәгез, башта уйдем биредән. Аның возьму бу. Ул, ул арада к затемненной тукыма, һәм алдым, аның өчен засунуть үз рюкзак. Калган когти-крючки иде спрятаны эчендә.
  
  Нигы күтәрде үз когтистую кулын, показывая кызны.
  
  "Телисең бер?" ул тәкъдим итте. «Ул мөмкин файдалырак синең пистолеттан».
  
  Ул отпрянула, аның да һәм бераз гына плюнула бу ревматизма.
  
  "Юк, рәхмәт!"
  
  «Яхшы, яхшы, - җайлап диде ул. «Не кричи. Голос твой шляпа. Ул бесцеремонно набросил эго әй башын. «Әйт әле миңа, без кая пойдем, һәм мин барам, беренче».
  
  «Сез следовать өчен минем», - дип катгый диде ул һәм бер быстрым бесшумным хәрәкәте аша чыкты көне пещеры.
  
  Нигы закипел, затаив сулышы, һәм последовал, артында, накинув икесе дә рюкзака җилкәсенә һәм шагая, артында, ничек шәүлә.
  
  Ул держалась астында покровом густых агач һәм кустов һәм тыныч кына скользила, ничек гибкая һәм грациозная мәче. Аның движениях түгел иде безгә малейшего колебания, әмма Нигы күреп, ул игътибарлы барысына да предрассветным вздохам һәм звукам. Ih маршрут шелл тау астына алып төшеп китте аша окраины рощи агач, алар аша ул шелл элек, аннары разветвился өчен следовать өчен поющим ручьем, беспорядочно блуждающим арасында густыми зарослями чәчәк атучы кустов, che көчле сладкий исе иде диярлек тошнотворным.
  
  Ника борчый иде шау кадәр бара. Эго күңелле көлү хәл итү буенча фәнни-тикшеренү бурычларын тавыш ih хәрәкәт, дөрес, ләкин ул әмерен шул ук хђл өчен барлык калган. Ул беспокойно огляделся. Эго шея янә покалывало. Бу тусклом яктылыгында, тагын узып баручы бу темноту перед рассветом, берни дә булмады, мәгәр кадәр бара, югары агач һәм густой неподвижной листвы. Әмма ул ышанам, монда нидер бар. Ул замедлил адым якка карады аша эчтђге. Һәм ул ишетте түбән рычание, ул күчте бу рычание, ә аннары превратилось бу леденящий кан вой. Бу булмады артта калды алар. Ул алда да, ул да ...
  
  Ул инде бежал башлагач, ишетте аны испуганный вздох һәм күрдем аны стройное гәүдәсен, падающее астында натиском зур хайваннар. Эго озын аяклары несли эго алга җитез булып чыктылар прыжками һәм скачками, ул кайчан перевернулась һәм сгорбилась, наткнувшись бу щелкающие челюсти. Дәвам итеп, йөгерергә, ул махнул уң ногой алга берсе көчле футбол ударом, ул авыр эләккән бу грудную клетку зверя, һәм остановил рычащее существо берсе ee тән. Раздался тавыш рвущейся тукыма, әмма ул алмады тукталырга күрү өчен яраланган. Ул перепрыгнул аша аның распростертую фигуру, каршы алды һәм хайван диярлек њзенећ кљтелгђн очыш хакында. Бу юлы ул промахнется... Ул жестоко бәрде аның когтями буенча затка существа уздырды, алар буенча глазам, вонзая ih шулай тирән һәм рассмеялся, ничек гына иде. Эт кот очкыч хәл закричала һәм кимегән. Нигы тагын бәрде аның ногой, шуңа күрә эго түбән ягы, аның мускулларын судорожно подергивались иде җимергеч өчен эго, соңгы удара. Ул iso барлык көч полоснул гәүдәсен шипами нче горла кадәр юллар тормышында, аннары отступил, борясь белән тошнотой һәм әзер нанести яңа удар, әгәр зур мастиф әле бармый билгеләре тормыш. Ягъни, бу длилось шулай озак, иде, ни гаҗәп. Һәм кот очкыч хәл.
  
  Әмма ул судорожно вздрогнул һәм вафат була аның күз алдында.
  
  Ул тирән вздохнул һәм отвернулся, татарстанга зур булмаган лужу, образованную ташлар бу ручье, һәм аңладым, - дип эт килдем бирегә өчен зализать үз яраларны һәм үләргә. Ул беркайчан да тиеш иде чыгара эго тирәсендә пещеры бу агонии. Әмма ул моны.
  
  Ул повернулся к кызга. Ул иде, аягында нык басып торучы һәм шактый дрожала, һәм бу аның йөзендә отразился коточкыч. Нигы ул арада аңа үз сул кулы белән башка когтей һәм нежно алды ee кулын.
  
  "Ул ясаган сиңа больно?" - йомшак дип сорады ул.
  
  Ул вздрогнула. «Юк», - сызып ќибђргђндђ ул. "Ул гына ... ул гына ..."
  
  Ул тукталды, вздрогнув. Нигы обвил ee итеп күрергә, аны эчтђге. Куртка иде порвана, һәм аның өске өлеше арка иде глубокая царапина, әмма ул бик чагыштырмача незначительной.
  
  «Ничек кот очкыч хәл», - пробормотала ул. "Нинди коточкыч."
  
  Нигы баш тартты карау ee арка һәм повернул, аның өчен ел саен, әй, күзгә. Ул смотрела mimmo аннан этне. Эму тоелды анда булмады, курку гына жалость һәм отвращение. "Ни өчен бу булырга тиеш, шулаймы?" сызып ќибђргђндђ ул.
  
  Булмады, вакыт напоминать әй, ул тулысынча өчен булса, үтерергә бөтен патруле. Нигы йомшак прикоснулся аның щеке.
  
  «Сеңелем, - пробормотал ул, - мин дә бу ненавижу. Әмма эго исемем түгел, Паоло, һәм бездә бар эш. Без әле дә дәвам итәбез күзәтеп потоком? »
  
  Ул покачала аягы. «Без тиздән пересечем эго һәм повернем көнбатышка таба».
  
  "Яхшы. Әйә да без тагын столкнемся белән патрулями? »
  
  Янә покачивание аягы. «Юк. Без үтте нокта, анда алыр иде очрашырга, алар белән ».
  
  Нигы кивнул һәм отвернулся от нах. Белән кайбер хезмәтләре белән ул күтәрде зур окровавленную фигуру эт һәм потащил аның ручью. Ул ташладым эго шул
  
  
  
  
  кискен агымдагы суга өчен тихим, йөзү бассейны, кире әйләнеп кайткан кызга.
  
  «Пойдем, - диде ул. «Ә бу юлы әйдәгез, пойдем бергә».
  
  Ул кивнула.
  
  Алар килә, алга таба, прислушиваясь к звукам төрле, аның да последовало.
  
  Үтте сәгате керткәнче, алар урынга килеп җиткән кадәр кечкенә генә деревушки Бамбара. Беренче петух запел, кайчан алар постучали шул тәрәзә, һәм вершина тавы осветилась розовым уты.
  
  Ишек ачылды, һәм алар керде. Восклицания, сәлам, тәкъдимнәр еды, от алар баш тарткан, һәм аннары алар булып чыкты бергә сарае, пахнущем татлы салам.
  
  Нигы диярлек рефлекторное ул арада аңа. Аннары озак көне күңелле тотарга хатынны кулында.
  
  Ул грубо оттолкнула эго һәм заползла иң ерак почмагына салам.
  
  "Туктатырга бу! Әгәр сез иде төркеме ир-атлар турында һәм алар аны сорады, аны иде переспала елдан-шулар тирәсендә булыр дип уйлаган идем, бу-файда. Әмма бу алай түгел, шулай булгач, оставь мине покое.
  
  - Яхшы, Паоло, - сонно диде ул. «Бу бик нибары фикер».
  
  «Исеме - Паула»
  
  «Докажите, бу кайчан да булса», - пробормотал ул погрузился бу төш.
  
  Кытай головоломка
  
  Доктор Цин фу Шу таныдым. Ул берни дә тоймадым тыш презрения к җирле суевериям, шулай да нче тихого стука барабанов бу эго телу пробежали мурашки. Гадәттә, алар начинались генә җитү белән темноты шимбә, әмма бүген алар начинались кадәр полудня. Ул задавался сорау, ни өчен. Башка аерым кызыксыну уяту, тик ул хакта уйлана. Эго раздражало ih йогынты ясый, аның эго раздражало тулы булмау прогресс. Ике тулы якшәмбе көннәрендә бу каменном лабиринте һәм эго эшче бригада берни дә табылмый. Бик авыр хәл, - дип эму туры килде оперировать шундый кече санда кешеләр, һәм алар булырга тиеш дип бик сак. Тик Йөрәге иде берсе тирәсендә могҗизалар дөнья, һәм аны танылу, ничек туристик Мекки давала зур өстенлекләр. Бер генә илһам алыр иде тәкъдим итә эго, ничек укрытие өчен материаллар яки кешеләр. Өстәвенә, ул иде пустынной төнлә, шулай итеп булса да, берничек тә кирәк булганда күрсәтергә, зур саклык, төнлә түгел иде кирәклеге чрезмерной осторожности.
  
  Ул свернул бу кертеләләр, ул элек түгел исследовал, һәм яктыртты стеналар якты луч фонарика. Кайдандыр ih таралыр ала ул ишетергә осторожные скребущие тавышлары, үз кешеләрне эштә эзләүче җир астындагы хранилищах һәм темницах... Ул хәтта бөтенләй понимал, алар тиеш иде эзләргә. Бәлки, төрү ящиках, оставленных ачыктан-ачык күрсәткечләрне тикшереп тору иске гарнизонных припасов, яки, бәлки, сундуках белән медными переплетами нинди дә булса секретном урында.
  
  Цин фу Шу ощупал диварлар узкими кончиками бармак һәм выругался. Эму юк иде әйтергә тыш, бер сизгер подсказки, һәм бу җитәрлек булмаган. Скребущие, царапающие тавышлары эго эшче бригадалары, пытающейся табарга, нинди дә булса потайное урын толстых таш стеналарында, казались бесцельными һәм " ның файдасы булмаячак. Бәхеткә, ярар алмый ишетергә туристлар, алар хәтта хәзер топали һәм таращились очында, охая һәм ахая бабайларның захватывающего төре белән зубчатых диварлар. «Сәер, - уйлады ул. - ничек пульсация барабанов сизелә, хәтта аша массивные дивар».
  
  Таш иде скользким астында эго ищущими пальцами, әмма каты, ничек тау таш. Ул гына да түгел, качнулся эченә аны прикосновения буларак, ул һәр көн һәм һәр төн - һәр бу хакта, һәм бернинди балдаклар мөмкин булган булыр иде потянуть, яки болтов өчен отодвинуть элек ачарга скрытую бүлмә. Ул та, эзләнүләр, акрын һәм бик җентекләп, мөмкинлек тудырачак үзенең кызыксынучан пальцам блуждать, һәр изъяну буенча гладкости һәм исследуя һәр выпуклость һәм трещину.
  
  Вакыт барды. Барабаны әле пульсировали, ә Цинь-Шу фу та, эзләргә. Әмма хәзер монотонный ритм начинал бить эго буенча нервам. Ул башлады, дип уйларга бу тавыш килә от зур, окровавленного йөрәк, бьющегося эчендә Стеналарны, чөнки ул укыган Буенча буларак, студент чагында бу Штатта, һәм бу становилось невыносимым. Эго ярсу һәм разочарование росли. Ике якшәмбе көннәрендә берни дә! Толстяк Пекинда булыр иде, бик канәгать түгел.
  
  Ул повернул өчен почмагына башка коридор һәм янә выругался, бу юлы вслух. Ул янә булып чыкты бу өлешендә темниц, аны исследовал гына алдыннан, һәм хәтта осознавал, кая эго алып баралар. Мең проклятий бу лабиринте дьявола.
  
  «Бу көн җитәчәк, - карар итә ул. Бар иде эшчеләр өчен мондый төрдәге әйберләрнең; эшләсеннәр. Эго эш заключалась шул өчен файдаланырга үзенең баш миен өчен, күбрәк мәгълүмат алу, нинди дә булса рәвешле һәм кайдан булса да.
  
  Докторы, Цин-фу-Шу башлыгы урынбасары бик махсуслашкан бүлегенең кытай эзләү, тиз таба килә башлады к светящемуся яктылыкка шул ерак ахырында коридоры. Ул чыкмаган, бу зур бүлмә, заваленную борынгы ящиками. Эго кешеләр эшләгәннәр, күрсәткечләрне тикшереп тору алар, выламывая тартмалары һәм деловито рывшись аларда. Башка ир-ат чыкмаган аша дыры бу идђндђ.
  
  Ах! Люк! Снижающийся кызыксыну Цинь-фу әйләнеп тормыш, һәм ул таба килә башлады к ловушке. Эго кеше менде наверх белән жестоким грохотом опустил ишек.
  
  «Сдерживай үзен», Цинг-фу .
  
  
  
  
  
  хөкүмәтнең эго. «Мин берничә тапкыр әйткән булган, дип булырга тиеш түгел артыгы тавыш та керми».
  
  «Ба! Алар, крестьяннар подумают, дип ишетәләр призраков! - презрительно диде ир-ат һәм плюнул.
  
  «Шуңа да карамастан, син укымасаң, подчиняться минем приказам, нинди булыр иде, алар безгә иде», - диде Цин фу Шу, бозлы тавышы. «Әгәр син укымасаң, молчать, ничек мин аны сорыйм, син успокоишься. Сез аңлыйсызмы?"
  
  Ул уставился бүген башка ир белән разреженными күзләре белән, авыр веки алар хәтерләтте эго врагам змею бу капюшоне. Егет опустил караш.
  
  «Мин аңлыйм, сэр», - смиренно диде ул.
  
  "Яхшы!" Доктор восстановил, дип,-дип, үз рухын. Эму нравилось күрү ир-атка курку, һәм ул әле бу хәзер. - Минем, люк иде разочарованием?
  
  Ир-ат кивнул. «Бу түгел дип башкача ничек цистерна. Заброшены озак еллар ».
  
  "Күпме?" - кискен дип сорады Цинь-фу. "5? 10? Күбрәк?" Моны белү мөһим иде, чөнки тайник иде спрятан 1958 яки, бәлки, 1959 елда.
  
  "Күбрәк. Илле ел, йөз. Әйтергә кыен. Тик, әлбәттә, беркемне дә анда түгел иде, һәрхәлдә, бу дюжину ел ». Гладкое желтоватое зат ир-атлар сморщилось нче отвращения, аның зур куллары коснулись эго туники. «Урын - оя тирәсендә пәрәвез һәм крысиных нор, тик хәтта пауки һәм күселәр күптән бетте. Анда аста гадость, һәм ул мертва. Һәм тайника юк. Сэр."
  
  Цинь-фу удовлетворенно кивнул. Яңалык эго түгел обрадовала, тик ул белә ала ышанырга хәбәр иткәнчә, Мао-Пэя. Бу кеше иде угрюмым дьяволом, тик менә справлялся үз бурычы. Һәм эму рәхәт булды, бу егет түгел, оныткан позвать аны, сэр. Цинь-фу түгел иде, аларны башлыклары, аларга бик ошый, кайчан подчиненные дип атыйлар эго иптәше. Хәтта капитаны эго төркеме.
  
  «Мин дә шулай дип уйлаган идем, - диде ул. «Мин ышанам ки, булса, без эзлибез, булачак артык тонком укрытии. Сез һәм сезнең кешеләр закончите шушы ящиками монда булса, аның, ышанам ки, сез берни дә юк, сөйләшүегездән - ул чакта сез начнете белән половым һәм диварлар көнчыгыш канат. Бүген кич белән без кайтабыз к галереям дымом һәм покончим алар белән ».
  
  Аннары ул уртаклашкан төзергә һәм спустился тагын бер коридором зур бүлмә, аны ул превратил җитәкчелегендәге вакытлы кабинет өчен үзләрен. Эго, разум размышлял өстендә проблема, әлегә ул шелл. Бу гаять зур бинада иде һәм башкалар подземелья тыш, кешеләр ул һәм эго кешеләр теләдек, тик алар ачылган туристлар өчен берничек тә кайчан һәм ныклы заперты төнлә. Шулай булды һәм шул вакытта, кайчан хәзинәсе иде спрятано. Һәм кешеләр спрятали тайник, мөгаен сайлаган урын булыр иде, кая алар алыр иде, җиңел кайтырга булмаса, тәнәфес. Димәк...
  
  Шул Ги көттем эго бу импровизированном офисында, ул кайчандыр үзен башкалардан саклаучы склад. Ул положил газетасына, кайчан кергән, Цинь-фу, һәм менде аякка потянувшись, ничек мәче.
  
  - Ә, - дип сәламләде эго Цинь-фу. "Сез кайтты. Сез заказ биреп күбрәк припасов !? Яхшы. Бәлки, сез күрми сәбәбен моннан непрекращающегося барабанного буяулар, ул аны ишетәм хәтта монда?
  
  Худое зат Томын Ги скривилось бу насмешливой улыбке. «Әйе, сэр. Бу заблудшие чернокожие уйный барабаны өчен, прогнать рухын джуба, появившийся кичә кич. Газетада тарихы бар, ул шөгыльләнә ала сезне кызыксындыра ».
  
  "Мәсәлән?" Цинь-фу алды тәкъдим иткән газета. «Тик син генә сөйләшергә тиеш, алар турында шул рәвешле, Tom Ги.заблудшие негры! Тч! Без барыбыз да төсле, сез тиеш бу истә. Без барыбыз да дуслар ». Ул йомшак итеп елмаеп куйды һәм взглянул бу заголовки. «Думайте алар турында, кебек, турында, безнең кара братьях, - дип өстәде ул. - безнең союзниках каршы дөнья ак».
  
  «Ах, мин гел шулай уйлыйм», - диде Шунда-Ки, һәм дип. Эго усмешка түгел иде, артык уңай караганда эго елмаю.
  
  Докторы, Цин-фу белән санының артуы кызыксыну белән укыган идем статьясына газетасында. Бу иде невероятный хикәя турында сверхъестественном һәм храбрости, выходящей ерак кысаларыннан хезмәт бурыч. Тоелды невыразимое монстр, күрәсең, поднялось буенча књлмђк керде ужасную битву на вершине утеса мыса Сен-Мишель. Караңгыда тугызынчы отряды собачьего патруле алмады карап чыгарга җире белән нинди дә булса зур тщательностью, әмма әлегә алар озаттылар алдан тикшерү, хезмәт эт подавала билгеләре ачыкланган исе. Аннан соң, ул китерде тугызынчы отряды янына кечкенә таулы пещере.
  
  «Килгәч пещеру, - диелә " хикәясендә, - эт башыннан ощетиниваться, әйтерсең нинди дә булса странном барында. Патрульные, һәрвакыт заботящиеся турында шәхси куркынычсызлык, чакырдылар этне керергә пещеру. Игелекле зверь попытался моны. Бу иң вакытта послышался ужасный крик джубы, һәм эт качып китә тирәсендә пещеры " кебек булса, аны преследовали демоны. Мгновение узгач, эго янә заманили кире неизвестным итеп, һәм тиздән аннары моның янә раздались неземные крики. Сторожевой пес кричал, әйтерсең, аңа напали злодеи. Чыктым аша пещеры, зур тизлек, әче завизживая, һәм кешеләр патруль төркеме күрдек ужасные резаные яраларны аның теле булырлык
  
  
  
  
  
  нанесены гына нинди дә булса ужасным зверем. Аннан соң алар кулдан килгәннең барын да керергә пещеру, әмма иде отбиты ниндидер необъяснимой көчкә ия. Ул вакытта дип саналды, - дип эт качып китә. Карамастан, героические омтылыштан проникнуть эченә һәм созвездии бүген барлык мөмкин булган акча өчен выкурить барында бу пещере... »
  
  Цин фу Шу дочитал кадәр икесе дә ахырына, аның иреннәре скривились нче презрения, ул чакта укыдым чәчләрне карап тоту турында сөйләшик ир-атлар урыныннан вакыйга һәм «исключительной храбрости», аның белән, алар әйләнеп кайтты иртәнге свете. Oni чистартып пещеру газовыми бомбами, заклинаниями һәм дымом, әмма берни дә тапты - ни малейшего эз яшәүчеләр, кеше яки нечеловеческих. Соңрак иртән гәүдәсен этләр ташлау урыны табылган бу күп миль агымы буенча аска таба, диярлек разорванное когтями. Күрәсең, бу иде эше некой сверхъестественной көч. Шул рәвешле, бьют бу барабаны өчен уберечься нче повторения ужасов.
  
  Бу столбце STOP PRESS иде соңгы пункты. Ул диде:
  
  «Гәүдәсен бородатого ир-атлар хәрби формада ташлау урыны табылган бүген иртән рыбаками янында, текә кыялардан сикерүдән-башлана мыса Сен-Мишель. Ул яртылаш погружен суга һәм нык зыян күргән, әмма шунда ук булды күрәсең, - дип төп сәбәбе-үлем иде резаная рана яки яралануы, тормышта. Табигать корал да билгеләнгән, әмма, нигезендә отчетам тугызынчы патрульного отряды, яраларны охшаган алар, дигән иде эт. Корбаннар тагын да урнаштырылган ».
  
  Күзләре Цинь-фу сузились. «Шулай Итеп, Том-Ки. Серле вой бу төн - мөгаен, приманка - бүген без табабыз гәүдәсен бородатого ир-атлар армейской формада. Әмма гаитянские армеецлар сирәк дәвалау нәтиҗәле була бородатыми, шулай түгелме? Бәлки, сез ишеттек моның турында күбрәк язылган газетасында? »
  
  «Минем бар Докторы. Тавышы ни өчен аны кулга сезгә кызыклы булырга мөмкин бу исәп язмасы. Шул Ги задумчиво щелкнул костяшками бармак. «Шәһәрдә диләр иде бу гәүдәсен фиделиста. Эре ир-ат, хорошо сложенный белән гнилыми зубами.
  
  «Бу књрђсећ бу Алонзо», - диярлек разговорчиво диде Цинь-фу.
  
  Шул Ги кивнул. «Шулай итеп, мин уйлаган. Ышандыра алам, сезнең, дигән идем, хәтта артык гадәттә, сак булсын өчен, минем дә күрдек возвращающимся монда бүген. Аның, шулай ук, попытался ачыкларга, күргәне бармы башка Fidelistas. Тик миңа әйттеләр, - дип ачыктан-ачык алар хәзер барысы да табыла аша илгә бу Доминиканской Республикасында ». Ул начар дип елмайды һәм щелкнул башка суставом.
  
  «Да», - прошипел Цинь-фу. «Ул монда сикергәли? Бу ниндидер предательство, моңа исәп тотарга мөмкин! Нигә ул гына да түгел, диде безгә", дип бара? Бу кешеләр эшләргә тиеш, безнең белән, ә каршы түгел безнең. Алар тотарга тиеш безнең курста үз перемещений ». Кечкенә генә ир-ат пожал узкими җыерып. «Без генә сөйлибез, аларга», - пробормотал ул. «Эш түгел бу! Килгәч вакытта, без сөйлибез, аларга кирәк, дип белдерде. Алар эшлиләр, бездә түгел, ә без аларга ». Цинь-фу остановил гневную походку. «Әмма тагын нәрсә мөһимрәк - кем эго үтергән? Һәм нигә?"
  
  Шул Ги дип елмайды үз кривой елмаеп. «Джуба...» - дип башлады ул тукталды. Цинь-фу, бүген түгел иде шул настроении шутить.
  
  "Джуба!" Цинь-фу зарычал. «Моның өчен примитивных дураков, әмма безнең өчен түгел. Ул хакимлекне нинди дә булса кеше вмешательством, бу ачык күренә. Күрәсең, без дә моның бирмәдек. Һәм гаитяне да - эго иде алдылар бу допрос бу тайную полициягә. Кем бу калдырачак, сез ничек уйлыйсыз?
  
  Кечкенә кыз бала, янә пожал җыерып. «Бу үзе Алонзо сөйләде безгә турында Грозных. Бәлки, алар ужаснее, без нәрсә дип уйлаган идек ».
  
  Цинь-фу задумчиво посмотрел аңа. «Бәлки, алар бар», - җайлап диде ул, янә подавляя внезапный всплеск гнева. "Әйе. Бәлки, син хаклы. Бәлки бу күпкә күбрәк беләбез. Аны кабул итәргә тиеш артык катгый чаралар күрелә. Соңрак без җентекләп сөйләшәчәкбез әле, без эшләячәкбез белән кубинцами. Ә әлегә сез вернетесь шәһәр һәм согните өстәмә белешмә. Сез ышанабыз, бу кеше чыннан да иде Алонзо, яки, һәрхәлдә, нинди дә булса башка Фиделист, свяжитесь белән ih штабы һәм әйтегез аларга, дип ih кеше, мәет. Сез аласыз, дип фаразларга алар җибәрдек эго белән билгеләнгән максаты, һәм, кызганычка каршы, ул тоткарлана. Булыгыз сочувствующими булыгыз тонкими түгел используйте янаулар, - тик узнайте, нигә эго җибәрдек. Һәм вернись аннары һөҗүм темноты. Без тагын кулланачакбыз металлоискатель, сез дә булырга тиеш, монда ».
  
  Шул Ги кивнул һәм попрощался. Булмаган вакыт иде спорить о долгом һәм утомительном күтәрелгәч һәм спуске буенча крутой тропе к Цитадели. Яростные вспышки гнева, Цинь-фу бик яхшы билгеле барысына да аңа эшләгән. Ул таба килә башлады к туннелю, күрсәтелгән Цин-фу ике атна элек гаитянским проводником, ул вафат, бик тиздән аннан, по-видимому, табигый сәбәбе чыкты пальмовую рощу читтә территориясендә Замка. Ул алды привязанную ат башлады һәм озак юл аска белән холма.
  
  Цинь-фу шагал буенча тагын бер проходу бу лабиринте астында Цитаделью. Эго тире күңелле покалывала нче нетерпения. Ул озак терпел төзелгән.
  
  
  
  
  
  артык озак. Ул быстрым адым узды mimmo кладовых, направив луч фонарика буенча коридору ягына иван. Ул каземат, ул сайладым өчен төзелгән, искиткеч подходил өчен әгъзаларыннан сорау алган. Аермалы буларак, башка кайбер, шул nen түгел иде, хәтта иң кечкенә зарешеченных тәрәзәләр һәм nen иде прихожая, анда Шан иде, йокларга - яки, - дип иде, анда безнең ква, кайчан существо иде одиночестве, - әлегә ул да кирәк.
  
  Ул керде прихожую, һәм почмагында зашевелилась бик зур сан.
  
  "Шань?" пробормотал ул.
  
  "Оста."
  
  «Сез башкарган минем боерыклар?»
  
  "Әйе Мастер."
  
  "Яхшы. Сезнең сабырлык булачак вознаграждено. Бик тиздән. Бәлки, бер сәгать дәвамында.
  
  Караңгыда раздалось тихое удовлетворенное рычание.
  
  «Подожди, монда әлегә мин түгел позвоню», - дип боерды Цинь-фу дип елмайды турында үзләрен отодвигая авыр задвижку эчке камералар. Эму бу ошар.
  
  Ул шагнул бу кромешную тьму крошечной бүлмәләре һәм эш башкарды луч фонарика бу каменную койку һәм сл оккупант. Әлбәттә, барысы да әле анда. Чыгу түгел иде. Фонарь нетронутый висел на крючке югары стонами, гәрчә ул зажигал эго шул вакытта гына, кайчан отель. Хәтта бу буш цифрлы камералар гына соңгы берничә көн, аннары моннан ничек ул инанды, дип тоткын артык слаб өчен дотянуться аңа кадәр. Цинь-фу зажег эго һәм посмотрел на кызны белән нәрсә кебек зур рәхмәт. Ул вызывающе смотрела, аңа, аның күзләренә горели лихорадкой бу изможденном йөзендә. Ачлык, жажда диярлек мәңгелек тьма түгел, заставили аны сөйләргә. Наркотиклар, алар да бирмәделәр әй заснуть, наркотиклар, заставляющие аның болтать, наркотиклар, вызывающие у нах тошноту һәм выворачивающие аның гәүдәсен наизнанку - болар барысы да актуальләштерде да алардан искә төшерде, мәгәр заставило аны әйтергә дөреслекне. Аның кулында түгел иде ногтей, ә тәнендә калды ожоги нче тәмәке. Әмма тиздән ул аңладым, алар эшләп шушы нах. Әйе, кайчагында ул кричала һәм выплевывала эму сүзләрен, ләкин һәр сүз иде ялганга.
  
  Һәм аның артыграк булмаган вакыт тикшерергә, аны ялган өчен бер башка.
  
  «Хәерле көн, Эвита», - диде ул күңелле. «Сез белә бит бу берничек тә кайчан?»
  
  "Каян аны ала белергә?" сызып ќибђргђндђ ул. Аның тавышы иде рәсүленнән һәм хриплым.
  
  Ул елмаеп куйды.
  
  «Бәлки, сез теләсәгез, эчәргә?»
  
  Ул повернулась лицом стонать.
  
  «Юк, юк, юк», - җайлап диде Цинь-фу. «Якын арада сездә булачак су. Минемчә, безгә шул җитә. Бүген булган нечто берничә үзгәртә нигезләмә әйберләрнең. Сезнең танышы бирде безгә бик күп файдалы мәгълүмат алдык. Сез онытмагыз, Алонзо?
  
  Ул күрдем дрожание аның гасыр һәм легкое подергивание шәхси мускулларын.
  
  «Юк», - сызып ќибђргђндђ ул.
  
  "Ничек кызганыч. Шуңа да карамастан, минем уйлавымча, аны мөмкин тәкчелеге сезгә ярдәм. Хәзер эш гына шул, шаять расладылар эго тарихы.
  
  "Нинди тарих?"
  
  «Ах! Ләкин бу сезнең өчен булачак артык җиңел түгел, шулаймы? «Эму иде ценымногие җиңелрәк, - мрачно уйлады ул, - әгәр дә ул булган булса да, малейшее тамаша белән аерылуы хакында мөмкин тарихы Алонзо. Ул алды пачку тонких сигар һәм уйный башлады аның белән. «Юк, сез тагын бер тапкыр расскажете миңа үз тарихын, ул чагында без хәл итербез зур булмаган неточности. Бу юлы аны тиеш сезне кисәтергә, бу очракта аны түгел, услышу дөреслекне, моның нәтиҗәләрен булачак бик ужасными. Әйт миңа, ни, аның телим, син свободен. Әмма солги тагын бер мәртәбә, һәм аны нәрсә беләм, чөнки, әйткәнемчә, диде, миңа кирәк бары шуны раслый. Ә аннары... - Эго елмаю бик нежной һәм тулы сочувствия. «Ул чакта син столкнешься белән караганда,-дип, хәтта син минем кадерлем, түгел сможешь чыгарырга. Ә хәзер начни, зинһар.
  
  Ул лежали урынында һәм әйтә килдем хриплым тавышы, анда булмады выражения.
  
  «Минем исемем Эвита Мессина. Аның үскән Санто-Доминго. Ирем иде сәяси дошман Трухильо һәм төрмәдә вафат була. Аннары алар килделәр һәм забрали ...
  
  «Әйе, Әйе, аны беләм, барысы да дөрес», - дип нежным сабырлык диде Цинь-фу. «Без риза булуы белән кайдадыр, утрау бар яшерен тайник белән драгоценными ташлар һәм алтын. Һәм без дә беләбез, күп кенә кешеләр, кунакханәләрнең иде заполучить аның. Әмма без эго әле тапкан, шулай түгелме? Юк, Трухильо яхшы бу-чарның. Әйе! Болар барысы да согласовано. Сөйлә миңа тагын бер кат турында Падилле һәм үзе турында.
  
  Хатын-кыз вздохнула. «Мин каршы алды эго очраклы һәм бөтенләй очраклы обнаружила, ул әгъзасы, аерым штаты Трухильо. Ул исерек һәм бераз хвастался. Ул нәрсә диде турында бер тирәли ачкычларын сокровищницы. Аны иде полна решимости белергә күбрәк. Болай да ... мин ... уйнадым nen ... без ...
  
  «Булды любовниками. Әйе". Иреннәре Цинь-фу иде влажными. Ул ишеттем язу сексуальных маҗаралар Герман Падиллы белән Эвитой Мессиной алган, алардан зур канәгатьлек. Крики, вздохи, скрип түшәк, йомшак тавышлары больно, удары плоти буенча плоти доставили эму ләззәт, доходившее кадәр экстаза. Мең проклятий бу глупцов, алар вторглись артык иртә, узган төнлә!
  
  «Барышында твоих дәресләр тарафыннан яратып кабул ителә, - диде ул хрипло, сглотнув слюну, - дип
  
  
  
  
  сез белдек, бу хакта шулай называемом выключатели? »
  
  «Мин бит әйтә килдем сиңа», - безжизненно диде ул. «Бу чын ачкыч, ә үзенә күрә бер ачкыч разгадке. Падилья әйтте, мондый хуҗаларга берничә. Бу бик идея Трухильо турында уйный. Һәр берничә кеше бирде ул бары тик бер өлеше головоломки. Падилья иде берсе шулар тирәсендә. Үзе генә Трухильо белми ih барлык. Һәрхәлдә, шулай дип әйтте Падилла.
  
  - Ә ачкыч Падиллы?
  
  «Сез дә моны беләсез. Бары несвязанная фразу - «Йозак кара». Миңа һәрвакыт тоелды ул күбрәк белә. Тик мин алмады белергә. Белгәнегезчә, безнең прервали. Ул диде бу горечью.
  
  Ул еш кына ярый. Ике слушателя, сидевшие у магнитофона, набросились бу гашыйклар бу ih беззащитном торышы; бөтенләй, дип ышана алар алыр иде схватить ике тере һәм вырвать аларның бөтен дөреслекне. Алар ошибались. Әнә Лунг мәҗбүр була туктатырга бросок Падиллы пулей бу спину. Һәм кыз настаивала, ул белмәгән бернәрсә дә күбрәк алар ишеттек.
  
  Бу йөзенче тапкыр Цин-фу обдумывал бу фразу. «Йозак кара». Бу иде код? Бу бик анаграмма? Ул уйлады юк. Бу булырга да тиеш иде урынны алды. Һәм әйләнә-тирәсендәге барлык урыннар, бу бик зур Йөрәге төзелгән мәлик Гаити Анри Кристофом яклау өчен үзенең кара корольлегенең берсе француз һөҗүм, искиткеч подходила астында, бу исем - ключ к разгадке. Дөрес, бу түгел Доминиканской республикасында... тик бу бик ерак. Ә спрятать өлеше украденных миллион шартларда эго ненавистных дошманнар, гаитян иде, типично хитрым барышы, похожим бу Трухильо. Әмма анда шул ук барлык бу гаять зур курорт комплексында каменной кладки мөмкин булу хәзинәсе? Ә кем иде сакларга башка подсказки? Падилья булырга тиеш, белми идем.
  
  «Ул сиңа, ни дип әле», - кискен диде Цинь-фу.
  
  "Юк!"
  
  «Әлбәттә, белә идем. Онытмагыз, хәзер минем бар мәгълүмат килгән Алонзо ».
  
  «Ул чакта воспользуйся бу», - плюнула ул эму, кайткач, үзенең элеккеге тормыш. «Әгәр ул күп белә, используйте эго!»
  
  «Ах! Димәк, сез эго беләсезме?
  
  "Юк, аны юк". Ул янә опустилась бу твердую каменную койку, измученная. «Бу син дип атады эго исемен түгел, ә аның».
  
  «Тик ул әйтеп үтте марлон», - диде Цинь-фу, әнисенә карап нах. Әлбәттә, бу неправдой. Беренче көннәрдә ih «хезмәттәшлек» Алонзо предупреждал эго турында банде доминиканских җинаятьчеләрнең буенча исемендәге Ужасные, алар да охотились өчен сокровищами бу Трухильо, тик бу да", дип Алонзо кайчан булса әйткән эму. «Ул искәртте марлон», - кабатларга Цинь-фу. «Бу сезнең соңгы шанс җиңеләйтү өчен, үзе тормыш. Ә хәзер сөйлә миңа үз сүзләре - син белән бәйле Грозными?
  
  «Мин берни дә алар турында белмим». Аның тавышы тагын шталь бесцветным.
  
  Турында «әйе, бу шулай. Бу алар өчен сез эзлисез бу хәзинәсе, шулай түгелме? »
  
  «Бу минем өчен!»
  
  "Ни өчен?" Әйтү обрушилось бу нах.
  
  "Мин сиңа әйткән! Чөнки Трухильо үз янына чакырып ала да, бездә иде, һәм үтергән иремнең, аның телим моның! Аның телим бу үзебез өчен! »
  
  "Син врешь! Син расскажешь миңа турында Грозных керткәнче аны, выйду бу бүлмә бүген! »
  
  Аның йөзе повернулось к стонать. «Их ярар, белмим», - безжизненно диде ул.
  
  Докторы, Цин-фу вздохнул. «Нинди жалость, - диде ул. Әмма эго. ru учащался. Үтте бик күп вакыт теге хорька буларак, ул соңгы тапкыр удовлетворял үзләренең махсус шәхси страсти. «Бәлки, минем ярдәмчесе алачак пробудить марлон истәлегенә», - пробормотал ул эшнең асылын әдәпле.
  
  Ул повернул башын к көне, һәм крикнул. "Шань!"
  
  Ишек распахнулась эченә.
  
  "Әйе Мастер."
  
  «Керегез», - добродушный диде Цинь-фу. "Кара бу нах. Ә, син, минем нәни Эвита, кара эле бу минем берсен Шанга. Ул бик отель бирегә килеп, танышу өчен, сезнең белән. Бары тик үзләре инициатива күрсә-теп предельное сабырлык, ул алмас сдержать үзен нәрсә өчен хәзер булачак вознагражден. Подойди аңа, облизывает, Шан. Һәм кара аңа, хатын-кыз! »
  
  Зур фигура проковыляла яктылыгында фонаря һәм неуклюже зашагала к койке. Цинь фу карадым, ничек максаты-кызлар повернулась, һәм наслаждался ee непроизвольным вздохом.
  
  «Шань мөмкин түгел, чиста, ничек ир-ат, - диде ул сөйләшкәндә дә бар ир-атлар теләк. Ләкин тиеш сезне кисәтергә, дип ул берничә бинаның күренеше гадәти түгел үзенең әзер диярлек. Аны хәтта дип ишеттем ул жестоким. Карыйбыз. Ул волен нишләргә сезнең белән нәрсә аңа заблагорассудится. Прикоснись аңа, - Шань. Кара, ничек әй бу ошый ».
  
  Кыз прижалась к стонать һәм захныкала. Беренче тапкыр ул билгеле увидела существо, ул сторожило ишек аны камералары, барысы да аның существо переполнялось ужасом һәм отвращением.
  
  Шан иде гориллой башка волоса, кеше гориллой зур телом көрәшче сумо һәм дәрәҗәсендә клыки зубами нинди дә булса зур хищного хайваннар. Ул возвышался аның өстендә, рыча, слюна капала буенча эго ачык rta, пот блестел, ничек мае, аның обнаженной югары өлешендә тән. Жир смешался белән мускулами, ә мускулы белән жиром, һәм алар икесе дә выпирали һәм сгибались бергә, ул протянул бер массивную кулын разорвал аның тонкую блузку кадәр була. Большой Палец зурлыгында белән банан прижался күкрәгенә Эвита.
  
  "Ах юк!" простонала ул.
  
  "О, әйе! »
  
  
  
  
  
  - диде Цин-фу, восхищенно дрожа көткәндә сексуаль драки. «Әгәр сез теләсәгез передумать һәм әйтә миңа, нәрсә турында, аның сорыйм?»
  
  «Мин берни дә белмим», - выдохнула ул. «Убери эго миннән. О Боже!"
  
  «Аллаһы тәгалә ярдәм итә, кешеләргә булыша, үзенә үзе», - ханжески пробормотал Цинь-фу. "Сез булачаксыз сөйләшергә?"
  
  "Юк!"
  
  Шан зарычал һәм янә рванул.
  
  «Чынлыкта, Шань», - хуплады Цинь-фу. Ул уңайлы прислонился к стонать, каян открывался иң яхшы төре, һәм трясущимися пальцами закурил сигариллу. Ах, бу стоило көтәргә! Карарга һәм ишетергә иде ценымногие артык возбуждающе караганда неуклюжая грубость гамәлләр.
  
  «Сез, дип ышана түгел, теләсәгез сөйләшергә?» - догадался ул, диярлек билалет-дип ул, әлеге дә эшләмәячәк - әлегә.
  
  "Мин берни дә белмим!" ул закричала. "Берни дә!"
  
  "Шулай. Ярар, ул чакта. Башта сак булыгыз, минем Шан. Бәлки, безгә туры киләчәк коткарып аның өчен кабат чыгыш ясау ».
  
  Аның перехватило сулышы нче чиста удовольствия, кайчан Шан зарычал һәм селл бу койку. Кыз бешено пиналась. Бик яхшы! Бик яхшы!
  
  Чудовищное гәүдәсен Шана окутывало стройную, слабую фигуру на койке.
  
  Ачык ишекләр көне замке
  
  «Хәзер сез стоите биеклектә 3140 футов, - җырлады, тавышы чыбыкларын, - дип валу яклау король Анри Кристофа нче француз илбасарларына. Ике йөз мең кеше, элекке коллар, тянули тимер, таш һәм пушку буенча тропе, төзү өчен генә дә бу бина. Егерме мең тирәсендә һәлак була. Таш идән, бу цитадели - бердәнбер горнизоны замка, кайчан булса төзелгән черными кешеләр - залында биеклектә 3000 футов өстендә дәрәҗәсе күлмәк. Подземелья, әлбәттә, стадиясендә меньшей глубине, ә диварлар биеклеге 140 футов. У нигез алар ия толщину унике футов, һәм хәтта монда, парапете, анда без стоим, әнисенә карап атлантик океанны кичкән, ih калынлыгы тәшкил итә алты футов. Кайсы кырык футах түбәнрәк безне тора складлар, спальные биналары һәм складлар, сугыш кирәк-яраклары җитәрлек дәрәҗәдә тәэмин итү өчен отряд 15 000 кеше... ».
  
  Кояш иде низменному над морем. Бу иде соңгы тур көне.
  
  Нигы карадым поверх поручня. Ул һәм кыз басып тордылар бераз читтә калган төркеме, һәм алар икесе дә үзгәртте үз костюмнары кичә кич. Анда иде туристик чалбар һәм ачык блузку белән шөгыльләнүче искиткеч подходила әй, ә nen иде повседневный костюм өлкән ир-атлар, ул эму позаимствовал башка Паулы Жак Леклерк. Эго темная тире узган төннең хәзер булды пятнисто-розовой, ничек инде кеше, привыкшего к, яхшы тормыш, ә аның борода иде поседевшей һәм аккуратной. Ул булыр иде стареющим латиноамериканцем, путешествующим бу Гаити үз племянницей. Әмма бу алай түгел. Ул Киллмастером, выполнявшим невыполнимую миссия.
  
  «Яхшы, әйдә тагын бер тапкыр карарбыз бу», - диде ул тыныч кына. На заднем планда җырлады, тавышы чыбыкларын. «Миңа бу бер дә ошамый, ләкин, күрәсең, бу-бердәнбер, - дип башкарырга була, шулай булгач, минем уйлавымча, безгә туры киләчәк моны».
  
  Ул повернулась к аңа гибким, быстрым хәрәкәте, грациозной, ничек мәче, һәм бөтенләй женственной һәр изгибе һәм жесте.
  
  «Миңа монысы ошамый. Посылать бер кеше иде ахмаклык! Аның диде сиңа башында ...
  
  "Шаять, диделәр. Бер яки ике тапкыр ешрак очрый, - шуны диде Нигы. «Тиешме, аны послать өчен ротой диңгез пехотинцев һәм штурмовать сырада?»
  
  Ул нетерпеливо щелкнула һәм отвернулась өчен ел саен аска таба, бу густую рощу кызыл агачтан ерак аста бу тышкы көнбатыш стеной.
  
  «Һәм кара шунда, гүя син нәрсә ищешь», - кискен диде Нигы. «Сез бары кемгәдер кызыксындыра. Хәзерге вакытта. Сез ышанырга Жаку, дип, анда да атлар?
  
  «Әлбәттә, аңа алам ышанырга Жаку! Әйә ул да бирде безгә приют, кием-салым, картасын? »
  
  «Түгел кусайся. Аның синең белән, ә каршы түгел, сине. Син дип ышанам җитәкчелеге булмас дип санарга сыер, без уйдем? "
  
  Паула покачала аягы. Аның чәч медового төстәге йомшак развевались бу чәркәләре.
  
  «Ул матур, үзенчә теләгәнчә сарыф иткән, - неохотно уйладым Нигы.
  
  «Алар беркайчан да түгел дип саныйлар, - диде ул. «Азрак барлыгы соңгы сәфәрендә көне. Шулай диде Жак, һәм ул ih белә ».
  
  Әйе. «Һәрвакыт помогающий Оя», - дип уйладым Нигы. Әмма эму туры килде довериться моңа математика буенча. Жак һәм эго хатыны Мари иде дуслары Паулы күп еллар. Нәкъ менә Жак послал Пауле турында хәбәр кытай незнакомцы иде замечены ерак түгел, Кап-Аитьена, һәм Джек, ул шпионил һәм әле, алар ничек роются бу кустах янында Цитадели берничә темных төн рәттән, таща үзе белән тартмалары странной формалары. . Разъем кабул итәчәк артык игътибар булганда, аның вакыты булачак.
  
  «Яхшы, әгәр Джек шулай ди. Хәзер аның телим моны төгәл аңларга. Син каласың белән лошадьми. Сез поедете минем белән ».
  
  «Разберемся, әйдәгез, минемчә, - суык диде ул. «Күрдем сине булды генә бер - каршы эт. Әлегә мин белмим, ни сез стоите, аның отдаю боерыклар. Син аны түгел, иду синең белән ».
  
  Тавышы экскурсовод яңгырады бойко. «Хәзер, ханымнар һәм әфәнделәр, без поднимемся баскычтан бу нижнюю пушечную галереясын. Сез последуете минем өчен, зинһар, һәм мөгаен, булмаса возражаете, чөнки инде соң була.
  
  
  
  
  
  Раздался тавыш шквала, һәм отряд отошел нче диварлар. Нигы карадым, ничек соңгы ир-ат спустился буенча аска таба төре, подождал минут, ә аннары повернулся к Пауле.
  
  «Паула, используй үз башына», - җайлап диде ул. «Син укымасаң гына мешать. Бу одиночестве булачак шактый кыен шарить караңгыда; бу мөмкин түгел, әгәр миңа туры киләчәк тащить сине үзе белән. Мәҗбүр итәргә телисез икән, мине чыгарырга сезне тирәсендә строй? » Ул бик тиз огляделся, күңелебезнең, диләр берәүләр. Алар бар иде. «Бу шактый гади. Ничек бу!"
  
  Эго куллары молниеносно взметнулись. Бер поймала аның куллары һәм сжала ih өчен запястья. Башка протянулась аның горлу һәм таптым чувствительную нокта басымы. Һәм сжала.
  
  Ул шулай ук кинәт отпустил: «Җилдә ничек җиңел?»
  
  Ул дотронулась кадәр үз горла һәм сглотнула. "Мин күрәм. Сез белдерделәр, үз фикерен. Әмма, ничек сез сөйләгез, сез калырсыз, шунда берәүләр. Сезгә бәлки кирәк булырга ярдәм иткән. Ничек бу!"
  
  Аның куллары взлетели тизлек белән түгел, уступающей балалары өчен үзләре эго. Быстрым, булдыклы рывком ул сбросила эго аяк, һәм перекинула аша эчтђге. Ул ударился турында диварны перила һәм отскочил элек ничек туп, һәм җиңел төште янында булганда, ул повернулась өчен ел саен үз эшен.
  
  «Язык, сиңа, дип, син шулай обращаешься белән стариком», - укоризненно диде ул. «Нәрсә, әгәр аның перелтел аша перила?»
  
  «Идем помахала кулы белән саубуллашканда», - дип катгый диде ул. «Әмма сез яхшы приземлились, шат аны күрергә».
  
  Нигы уставился бу нах. «Сезнең авыр очрак, шулай түгелме? Ярый, син дә", - дип белдерде үз фикерен. Әмма мин уйлыйм, миңа сине бераз кызганыч. Әйдә килә."
  
  Ул тиз бәрде ee буенча заднице һәм толкнул к каменной лестнице. Эго горурлыгы иде поколеблена. Әмма ул уйлады ул барыбер булырга мөмкин файдалы.
  
  * * *
  
  «Шань! Дьявольский ублюдок! Әйә мин әйтә идем, сиңа, дип, ул безгә әле кирәк булырга мөмкин? Югары гәүдәсен Цинь фу Шу дрожало нче ярости. Барысы да бик тиз, бик тиз! «Свинья, синең өчен бу накажут!»
  
  К ул повернулся безволосый кеше-обезьяна. Зат Шана өйрәнделәр хайван аңлашылмаучанлык.
  
  "Мин берни дә башкарды. Мастер. Аның кагылышлы иде гына аны, һәм ул көрәшкән минем белән. Сез күргән - сез булырга тиеш, күргән. Аны берни әй, түгел ясады, Мастер.
  
  Цинь-фу яростно дернул сигариллу һәм минем янга килеп, к безмолвной фигуре бу каменном чирек. Ул, ул арада к нечкә плечам бит встряхнул ih. Гәүдәсен кызлар иде вялым һәм сопротивлялось; ул бик охшаган тряпичную куклу, ә аның калмады яртысыннан колодки. Ee максаты раскачивалась тирәсендә ягыннан якка, әйтерсең, у нах сломалась шея.
  
  Ул пощупал аның пульсы. Ул зәгыйфь, ләкин нык бился.
  
  «Убирайся, Шань», - прорычал ул. «Кайт инде ... бу үз урыны».
  
  Цинь-фу ишетте артта түбән рычание, кайчан полез минутына өчен кечкенә чемоданом белән пузырьками һәм подкожными инъекциями. Эго гәүдәсен поползло. Ул белә иде грубую көченә үзенең яраткан монстра һәм уважал аны. Ул, шулай ук, белә идем гнев Шана, күпкә артык жестокий караганда эго шәхси, һәм әле зверя гамәлдә белән эго сокрушительными захватами һәм смертоносными ударами каратэ. Шан иде диярлек эго балалары өчен үзләре творением... тик беркем дә беркайчан белми, кайчан яртылаш прирученный зверь повернется.
  
  Ул ясаган тавыш нежным, набивая иглу.
  
  «Синнән булыр, шанс, минем шань тауларында», - диде ул. «Бу булачак соңрак, тавыш бирү һәм барысы да. Хәзер бар."
  
  Ул ишетә, ничек лохматый Шана удаляются, әлегә ул сезгә венага һәм тапты аны.
  
  Ул әйбәт булыр иде, һәрхәлдә өчен киләсе раунд, бу кыз. Һәм икенче тапкыр ул булачак поосторожнее.
  
  * * *
  
  Беркем тирәсендә туристлар сизми Нигы һәм Паула отстали от калган төркеме һәм прокрались бу рощу. Жак иде хокукларын; юк бернинди учреждениеләре барып нык загороженных эчке эшләр ниш замка "эчтән" күрә аларга туры килгән булыр иде, кабат керергә тышкы якта. Тик, һәрхәлдә, аларның иде яхшы тамаша турында чын профессионаллар яктан, ул соответствовал иске фотографиям һәм схемасы.
  
  Атлар көттек, аны уздырылган, вәгъдә иткәнчә, Джек. Бу тирән күләгәдә кызыл агачтан Нигы тиз переоделся бу куе яшел кием-салым узган төн һәм стряхнул соры тузан белән үз бороды. Бу разреженном вечернем һавада ул ишетте тавышлары төркем гремящей өйгә буенча тропе бу полумиле яки якын моннан. Авышлыгы иде, озын-озак тәнәфес, һәм соңгы нурлары сүнү белән, кояш умрут вакытка килгәч, алар җитәчәк Милота у подножия склона.
  
  Паула әле переодевалась астында прикрытием низменному висящей ботаклар.
  
  Вакыты иде үтерергә, әлегә стемнело өчен җитәрлек була иде, эшкә керешергә кирәк; артык күп вакыт өчен нетерпеливого кеше Ника. Ә Паула, чират буенча замкнувшаяся яки злая иде дә, теге хатын-кызлар итә торган эму скоротать сумеречные сәгатьләре дә ул сайлый.
  
  Нигы вздохнул. Кызганыч иде аның. Шундый салкын, шундый необщительная, шундый матур, үз поджарой һәм кошачьей манере, такая неприступная ...
  
  Ул акрын гына минем янга килеп, к крае рощи тирәли кызыл агачтан һәм огляделся, визуализируя иске картасын, показанную эму Жак һәм подгоняя сәхнәгә к картинам, алар ул күргәнем булмады. Йөрәге возвышалась аның өстендә,
  
  
  
  
  
  киң һәм неприступная. Сул аның өчен крае тора тирәли кызыл агачтан, лежали пальмовая роща. Уң ягында, аңа граната, ә алар артыннан троп, алып баручы шәһәр. Якын ачыктан-ачык алдында, һәм алар арасында югары обшитыми тимер внешними стенами иде холм тирәсендә таш, увенчанный густым кустарником. Күпмедер вакыт ул торды һәм прислушивался, неподвижный һәм безмолвный, ничек ствола кызыл агачтан, высматривая нәрсә иде бирергә башка барында. Аннары ул двинулся акрын һәм сиздермичә ничек каплан " га ауда.
  
  Эму кирәк, берничә минут табарга отверстие зур һәм чистартырга эго берсе зарослей, ләкин ул канәгать иде, шуның өчен күргәч, кайчан ачты аны. Аларга туры киләчәк ползти, әгәр дә эчендә булмаячак упавшей каменной кладки яки нинди дә булса башка киртәләр, анда булачак шактый урын өчен теләсә нинди, кем двигается приседая.
  
  Нигы скользнул кире к убежищу бөтен кызыл агачтан һәм селл бу упавшее бүрәнә. Аша, агачлар, ул күрдем смутные очертания атлар һәм хатын-кызлар (алар басып тордылар неподвижно һәм көткән.
  
  Ул ике тапкыр чирикнул бу крошечные микрофоны астында рубашкой ишетә ответное чириканье.
  
  «AX, J-20», - прошептал тирәсендә эго подмышки негромкий тавышы. «Кайда син, П?»
  
  Читтә Цитадели, - пробормотал Нигы. «Белән хатын-кыз, Паула».
  
  Ул ишетте тихий смешок. «Әмма өчен estestvenno, - диде Жан-Пьер. «Картер приземляется, гадәттәгечә, задницей бу масле. Димәк, барысы да Грозные - хатын-кызлар, әйе? Ястреб ярсыган! Минемчә, ул уйлый, сез барысын да спланировали. Әмма, ничек сез продвигаетесь? »
  
  «Странным һәм хитрым ысул», - пробормотал Нигы түгел отрывая күзләр нче теләсә кайсы хәрәкәте урманда яки якын аңа. «Заткнись һәм слушай, һәм избавь мине нче лукавых мыслей. Аны каршы алды, хатын-кызны, сүзе дә ишеттек. Аның бүгенге көнгә кадәр хорек берни дә белмим турында кубинском характере, тик, дип уйлыйм Паула миннән нәрсә булса скрывает. Алаймы, бездә күзәтелгән кечкенә генә инцидент белән гаитянским собачьим патрулем, һәм без покинули пещеру бу некоторой спешке. Ул мәгълүматлар китерде мине авылга дип аталган Бамбара, анда бар нах бар, дуслар, исеме Жак һәм Мари ЛеСьерк. Тикшерегез ih, әгәр аласыз. Без уздырдык, алар белән төн һәм зур өлешен көне. Күрәсең, бу Жак - җирле лидеры повстанцев - уйлый кайчан да булса восстание каршы папы У Дювалье. Берни дә гомуми әлеге миссия, моннан тыш, ул хуплый белән элемтә Полой һәм обменивается мәгълүмат ».
  
  "Шулай? Нигә эму? - дип сорады юка тавышы Жан-Пьер.
  
  «Чөнки ул Тонио Мартело, мәрхүм ире Паулы иде дуслар, гомере. Чөнки алар икесе дә үзенчә теләгәнчә сарыф иткән мятежники. Чөнки Жак ярата кытайлылардан да күбрәк безне, һәрхәлдә, ул шулай ди ».
  
  "Кытайлар? Димәк, алар анда?
  
  «Ул шулай ди. Раслый, аларның тауларында бар тайник белән сугыш кирәк-яраклары, - ди ул һәм пар дуслар күзәттеләр алар артыннан берничә атна дәвамында. Зур булмаган төркем якынча алты кеше, күрәсең, берни дә тиресен тыш саклау припасов. Ул шулай ук", - ди күргәнем булмады, ярар, бу зур булмаган маневрах партизанского тибындагы әйтерсең, алар әзерләндек, нәрсәгәдер. Яки кала тренировкаларда булсыннар иде өйрәтергә, башка ».
  
  «Сез ничек уйлыйсыз,« операциясе шартлау булды »?»
  
  "Мөмкин. Шулай думают Разъем һәм Паула. Нигы тукталды мгновение өчен прислушаться. Сверчки һәм кош-корт щебетали эму бу ревматизма, ә ат тихонько заржала аннан, каян көткән Паула. Барысы да тәртиптә; тавыш атлар иде биредә шактый гадәти күренеш. Артык берни шевелилось. Әмма күләгәдә удлинялись, һәм тиздән вакыт иде хәрәкәт итә.
  
  «Ул, ди, бу Зяблики күчеп килә, якынча ике атна элек кенә», - җайлап дип дәвам итте ул. «Башлады прокладывать үзенә юл Йөрәге һәм йөртүдән анда барысы да үз припасы. Нишләр бу барлык төннәрен өчен Жак һәм дуслары алмадык күрергә шулкадәр, күпме исемендәге иде. Әмма аларның маһир тәэсир калдырды, дип первоначальной төркеменә кушылды өч яки дүрт новичка, һәм алар барысы да переезжали үз Йөрәге, талаулар һәм барысы да шундый. Шул ук вакытта Паула обнаружила, дип пропала бер тирәсендә аның үз банда хатын-мстителей, ә Санто-Доминго исчезли берничә танышлар кытай затларга. Шулай булгач, ул борчыла башладым ».
  
  Ул кыскача гына сөйләде калган өлешне тарихын, ничек ул, Пол, һәм Леклерки сидели өчен грубым кухонным өстәле авылында Бамбара хакында фикер алышканда узган вакыйгалар һәм планнар төзергә.
  
  Толстый кара палец, Провод үткәрде таблица буенча татарстан потрепанной иске китапта.
  
  «Эләгү " Йөрәге мөмкин түгел, - диде ул. «Менә, күрәсезме, бармы, берничә канал, алар буенча су тирәсендә тау кадәр бара попадала шул йозак. Алар высохли инде күп еллар, тик, күргәнегезчә, шактый киң. Туннель, ул кулланалар кытайлар, монда да билгеләп үтелә, әмма бу мине гаҗәпләндерми. Иске короле Кристоф отель иде секретный чыгу. Минемчә, өчен җиңсәләр, сезнең максатларны яхшырак туры килми тирәсендә бер канал. Алар алмыйлар, барлык ih охранять. Шулай да бу булачак нетолько. Әмма сез аңлыйсызмы шуны әйтә алам сезгә ярдәм белән генә приготовлениями; Аның үзе алмыйм сарыф синең белән ». Эго сыек карие глаза умоляюще карадык, бу Ника. «Минем иреге хәрәкәт итү тиеш түгел страдать шуның аркасында хәзинәләре».
  
  «Бу гына түгел, хәзинәсе,
  
  
  
  
  
  - кискен диде Паула. «Без ачыкларга тиеш, дип килеп белән Эвитой. Күрәсең, ул ни дә булса билгеле булды нче Падиллы, һәм алар нинди дә булса рәвешле чыкты нах. Әгәр ул анда ...
  
  «Паула, Паула». Джек үкенеч покачал аягы. «Алар үтерәләр Падиллу; ник аны? »
  
  "Юк!" Паула ударилась турында столешницу, димәк, чынаяклар җыелмалары белән кофе задрожали. Мари тихонько кудахтала на заднем планы. «Алар убьют аны бары тик аннан тыш, ул ничек заговорит, һәм ул булачак сөйләргә!»
  
  «Әмма, бәлки, алар инде барысы да белделәр, аларга кирәк иде нче Падиллы...».
  
  Сөйләшү превратился бу бурю, ә аннары, ниһаять, күчте артык аргументированное фикер алышу моннан ничек ачарга Йөрәге. Тик, џђрхђлдђ, Нигы билгеле берничә төп факт. «Ужасные» - ул бер төркем хатын-кызлар, аларда якын иде убиты буенча сәяси мотивлары элеккеге диктатором Трухильо. Паула Мартело иде ih лидер. Алар бергәләп табарга тырыштык, ул тайник белән сокровищами, ул Трухильо намеревался җибәрергә ауропага да алды хәл итү. Ул барлык иде әле спрятан кайдадыр, утрау, разделяемом Гаити һәм Доминиканской Республикасы. Кытайлар турында белделәр, эго барында һәм табарга тырыштык, ул, әгәр үз максатыннан, нәрсә белән бәйле проект дип исемләнгән Operation Blast. Существовали билгеле бер ачкычлары к разгадке үткәрү учак, һәм Эвита Мессина таптым доминиканца, ул таныш бер тирәсендә алар. Хәзер кытайлар иде Гаити, ә Эвита пропала. Иң якын торак пункт һәм россия тикшерергә барында кытайлылардан табарга Эвиту.
  
  «Чөнки тавышы бөтен тарихы», - чу тәмамлый Нигы. «Инде караңгы. Без тиздән пойдем. Ә ничек синең турында икесе дә ахырына... Хоук ишеттем берәр әле турында «операциясе шартлау булды»?
  
  "Берни дә. Түгел, алай караганда, беренче слух. Сезнең Паула иде безнең бердәнбер җөнеб бүгенге көндә, мондый операция бар. Ул ни дә булса әле бу хакта диде?
  
  "Әле юк." Нигы нахмурился бу сгущающемся сумраке. - Ниндидер сәбәп белән ул сдерживается. Әмма аны нах избавлюсь.
  
  Последовал тихий смешок. «Њпкђм акча, син укымасаң, mon ami. Килгәндә, хатын-кызлар ...
  
  «Сине җитә, иптәше булып чыга. Аның инде юлда. Исәнмесез Хоуку ».
  
  Ул тиз тәмамлый һәм тагын бер тапкыр бик тиз карады җире. Хәзер тьма; элеккечә, тынлык; һаман юк луны. Нигы минем янга килеп, к Пауле һәм лошадям диярлек невидимый арасында агачлар. Ул акрын гына присвистнул, һәм ул шунда ук янына аңа.
  
  "Син тапкан бу?" - дип сорап куйды ул эго диярлек беззвучно.
  
  "Әйе. Ул булачак черным, ничек дыра бу аду, әмма постарайся отследить, кая без пойдем. Кирђк була калса ђзер торсын мәңгегә спешить. Бирегә." Ул генә прикоснулся аның кулымда һәм повел аша агачлар к холму һәм наружному отверстию водовода.
  
  «Дыши, әлегә мөмкинлеге бар», - пробормотал ул скользнул тормыш. Ул янына, аңа вплотную белән куллануга бик сак карыйлар, ничек мәче тирәсендә джунглей.
  
  Һава иде разреженным һәм затхлым ел вакыт, әмма ул эшләнде өчен сулыш. Нигы тукталды һәм нащупал. Канал иде, игелекле өч футов диаметры, ә пол иде покрыт мертвым мхом һәм грубым татулыкка швециянећ. Бу түгел иде идеаль урын өчен невинной кичке йөрүнең, әмма бик подходило өчен пар төнге бродяг.
  
  Ул подсчитал, дип кала иде аларга узарга якын номерлар футов план нигезендә бинаның иске китаплар-Разъемы. Нигы күтәрде адым һәм двинулся алга таба да бу удушающей караңгыда, слыша йомшак хәрәкәте кызлар, следовавшей артыннан.
  
  * * *
  
  Пощечина!
  
  Коры кул Цин фу Шу отдернулась һәм янә ударила, бу юлы башка, аның щеке.
  
  «Шулай итеп, сиңа да ошады, минем Шан, ә?» Бирде! «Ләкин мин күрәм, сез диярлек әзер киләсе очрашуда. Бик яхшы!" Ул тагын бәрде, һәм карадым, ничек аның күзләре ачыла. «Әгәр сез генә түгел предпочтете минем белән сөйләшергә моның урынына?»
  
  Эвита отшатнулась, аның күзләре да киңәйде, куркудан ужаса.
  
  «Түгел..., бу - ... хайван...» сызып ќибђргђндђ ул. "Сөйләргә. Тик... су... »
  
  Аның сүзләре яңгырады, ничек шелест коры яфраклардан бу пересохших губах. Цинь-фу чак иде ih разглядеть, ләкин әле ничек лихорадочно эшли опухший тел.
  
  «Башта кечкенә генә сөйләшү», - ышандырырлык диде ул. «Ул вакытта синең бүләк. Әйтегез әле, кемгә сез эшлисез. Бу-булачак яхшы башы ».
  
  Ee авызы зашевелился, һәм чыкты тихий тавыш белән.
  
  Цинь-фу наклонился лижет.
  
  "Нинди?"
  
  «Fi-fidelistas... һәм тавыш стих бу задушенное карканье.
  
  "Нинди!" Цинь-фу яростно потряс аны. "Кем? Кем?"
  
  Ee авызы киеренке эшли, ләкин издаваемые тавышлары түгел иде сүзләре. Хәтта Цин-фу иде, күрәсең, ул да сәләтле сөйләргә.
  
  «Шань! Шань! » - проревел ул. Эвита отпрянула һәм вздрогнула.
  
  Буенча прихожей раздалось түбән рычание. "Мастер?"
  
  «Әгәр суга!»
  
  Эвита вздохнула һәм закрыла күзләре.
  
  «Твоя бүләк», - любезно диде әй, Цинь-фу. «Ул вакытта тулы тарихы, әйе?»
  
  Ул кивнула, әле закрывая күзләре.
  
  Әлегә көттем, доктор Цин-фу гаять тагын бер иглу. Бу юлы ул иде инде дөреслекне белергә. Әлбәттә, ул барыбер попытается солгать.
  
  
  
  
  
  Үз чиратында, бар әле каласың, запаста-Шаньдагы. Һәм ул түгел иде инде обманывать үзен бу.
  
  * * *
  
  Нигы включил карандашный фонарь, әйберләр өчен билбау шактый озак вакытлар күрү өчен, алар булып чыкты бу каменном подвалда, тулысынча пәрәвез һәм мертвых яфраклардан. Сломанное агач чиләк лежало астында оборванной веревкой белән янәшә бара, баскыч алып барган к люку. Ул заперт эчтән. Әмма петухи расшатались һәм заржавели нче вакыт. Ул погасил сергей һәм включил үзенең «Үзенчәлекле йозак».
  
  «Мин нәрсә ишетәм анда, наверху», - сызып ќибђргђндђ Паула. Бьют тырышучы. Копают.
  
  - Мин дә, - пробормотал Нигы бу ревматизма. «Әмма да безнең белән янәшә. Әмма әгәр без войдем бу бүлмәгә, тулы кешеләр ...
  
  «Мин беләм», - диде ул. "Син миңа әйтте. Поторопитесь, зинһар! »
  
  "Торопиться!" - пробормотал Нигы. «Ике якшәмбе көннәрендә алар монда һәм хәзер миңа кирәк торопиться».
  
  Ул якын күреп, ничек аның иреннәре сжались караңгыда.
  
  «Мин дә ишеттем бу турыда шул вакытта гына, кайчан хәбәр Оя...»
  
  «Мин беләм, - диде ул. "Син миңа әйтте. Һәм туктатырга хатын-кызлар болтовню, мөмкин булса.
  
  Аның молчание иде диярлек громким. Нигы дип про үзен һәм эшен дәвам итә.
  
  Аларны программасына петухов оторвались нче үзләренең нигез.
  
  * * *
  
  Шул Ги менде буенча склону үзенең скакуне. Бу иде медленный галоп, күбрәк похожий бу решительный адым, әмма ул приближал эго. Бар иде яңалыклар өчен Цин фу Шу. Кубинские иптәшләр түгел теккән Алонсо бу Гаити. Алар ничек иде? Алар хәтта белмәгән, дип Цин-фу эго кешеләр иде анда. Көннең ih сүзләренә караганда, Алонзо булырга тиеш, моны ялгызы гына хђл итђ алмый. Алар төшенчәләр түгел, элегрәк, кем иде үтерергә эго.
  
  Көнчыгыш ум Томын Ги барысы да җентекләп продумывал. Ул доверил ih тарихы; кубинцы генә җибәрдек Алонзо, һәм алар чын күңелдән озадачены. Шулай итеп, нигә килде ул, һәм кем эго үтергән? Шул Ги бәрде үзенең юртагы тизләтү эго. Алда иде, озак юл, һәм нәрсә подсказывало аңа кирәк дип спешить.
  
  «Утыр әле син! Утыр! » Цин-фу ишеттем истерическую ярость үз голосе, әмма эму иде барыбер. Ул плеснул әй бу зат кружкой су һәм покачал аягы аша яклар ягына, әмма веки ачылмый иде безгә малейшего стона. Ул сделала бу тагын! Ул дико выругался барлык телләр, алар белми иде, һәм бәрде аның һәр көнне баш. Бу мгновение генә мгновение, ул отвел күзләрен алырга у Шана кружку белән су, һәм бу вакытта ул ударилась аягы турында диварны, һәм хәзер ул лежали молча, ничек курганга. Хәзер, чынлап әйтәм Хәерледер, ул тоташтырачак, аны да, икенче тапкыр...!
  
  Ул ташладым кружку, идәнгә һәм закричал таләп итә веревки. Күпмедер вакыт ул җебе ял итәргә бәйле буларак, чеби, ә аннары ул кире кайтыр. Ул карадым, ничек Шан бәйләде аның, ә аннары китте. Ах әйе, ул кире кайтыр.
  
  * * *
  
  Люк иде неплотным прикрытием дыры, һәм алар булган бу каменной бүлмәдә, прислушиваясь к отдаленным ударам. Тулы тьма давила аларда, ничек крышку гроба. Нигы позволил узарга берничә минут, әлегә ул ничек щупальца, җибәрдем, үз хисләрен үз темноту һәм посмотрел үзенең мысленное сурәте карта. Аннары ул прикоснулся к кулымда Паулы һәм двинулся буенча коридору к звуку.
  
  * * *
  
  Шул Ги хлестнул усталую ат та. Бу nen росло хисе срочности. Һәр эго, инстинкт подсказывал аңа, дип, һавада витает куркыныч тудыра.
  
  Ул заставил неуклюжего зверя поторопиться.
  
  Башыннан икенче шанс Шана
  
  Ахырында туннеля тьмы иде приглушенное балкышы дөньяда. Нигы нащупал эго, похожий бу призрак үз темной формада һәм махсус ботинках, алар русныкы дип атаулары «ползучими». Паула барды артыннан, ничек шәүлә бу кроссовках.
  
  Шул теләсә кайсы башка вакытта, башка хђл Нигы избегал иде дөнья, ничек ловушки, ул шөгыльләнә алыр иде булырга мөмкин. Әмма эго төп максаты иде тикшерергә барында кытайлылардан һәм ел саен алар замышляют, шуңа күрә бердәнбер мәгънәгә ия иде направиться шунда, анда ква сафка кертү. Шулай ук иде кыз Эвита. Әгәр дә ул иде монда иде әле исән, зур ихтималы ул булыр иде кайдадыр янәшәдә үзәге белән ih эшчәнлеге түгел, ә спряталась булыр иде, берәр отдаленной өлешендә Цитадели.
  
  Шуңа күрә ул двинулся к яктылыкка һәм звуку, көтмичә, бу мгновение-аягы белән китәргә бу китердемме.
  
  Бу башлана, хәтта иртәрәк ул көтмәгән идем.
  
  Кинәт якты лужица плеснулась бу каменном идђндђ бу ярдах алга һәм кискен наклонялась к, аңа ничек булса, кеше белән фонариком свернул тирәсендә бер перевала бу. Нигы ишеттем глухой топот якынлашып килүче авыр аяк, кайчан приближался пучок дөньяда.
  
  Ул оттолкнул Пауло бер кулы һәм раскинул кул буенда дивар, бу слабой ышану табарга ишек. Чикләрендә досягаемости беркемне дә иде; хәтта булган урыннар. Калды бары бер. Һөҗүм исђ.
  
  Ул та, барырга лучу фонаря, бер кешедә бар иде поднята өчен прикрыть күзләре һәм зат нче дөнья, ә башка бер кешедә бар иде яртылаш сжата янында үз әзерләнгәндә мөрәҗәгать белән очрашуда Хьюго. Ул всмотрелся бу призрачную фигуру читтә дөнья һәм раздраженно вздохнул. Ул испуганно диде, һәм
  
  
  
  
  
  Луч фонарика скользнул буенча эго телу.
  
  «Убавь свят, юләр!» - прошипел ул-китайски билалет, дип, сайладым дөрес тел өчен шипеть. - Ә анда шау-нче копания! Бу разбудит мертвых ». Мин әйтәм, бу, ул позволил Хьюго стечь эму буенча рукаву һәм та, хәрәкәт итәргә, аның күзләре һаман иде бәндәләреңнең нче дөнья, әлегә ул түгел булып чыга-берничә дюймах нче башка. «Анда синең командиры? Минем мөһим хәбәр ».
  
  «Командованиесе...?»
  
  Нигы бәрде аның. Эго уң кулым качнулась тирә-як ягына һәм кимеген тамакны белән кытай тавышы. Хьюго белән острыми краями һәм нечкә лезвием, прорезал тавышы һәм разрезал эго уртасында корсак слога, аннары җиңел двинулся алга таба, әйтерсең аша мае, һәм разрезал яремную венага. Нигы схватил падающий фонарь, әйберләр өчен билбау һәм тагын бәрде аның буенча горлу ир-атлар, протолкнув тонкую озынлыкка Хьюго аша муеннарына һәм янә. Гәүдәсен акрын опрокинулось; ул тоттым эго аленка һәм опустил идәнгә.
  
  Күпмедер вакыт ул прислушивался түгел слыша башканы слабого сулыш Паулы һәм звуковых тапкырдан һәм копания сәбәпле, диварлар коридоры. Бернинди проблемалар. Әмма хәзер эму кирәк булыр, урын таба алсын куярга гәүдәсен. Ул ясаган луч фонарика буенча коридору һәм күрдем тирәнәйтү берничә футах алда. Әйтәм Түгел, безнең сүзләр, ул протянул сергей Пауле һәм закинул обмякшее гәүдәсен үзенә җилкәсендә. Аларга туры киләчәк файдаланырга мөмкинлеге сергей бүгенге мгновение һәм тагын бер мөмкинлеге, бу темной нише бу стоны беркемне дә юк.
  
  Ул опустила луч низменному, ераграк Ника һәм эго ноши, һәм без святым бу отверстие. Ул алып барды, анда, џђм буш бүлмә, гниющие полки анда иде оторваны нче диварлар һәм сложены идәндә, әйтерсең, кемдер маташа вырвать аларның слизи. Нигы затащил үз ношу бу почмагына белән мягким стуком уронил аны.
  
  «Кертергә святый эму бу зат», - прошептал ул. «Бер тиз карашка, аннары түли».
  
  Ул накинула луч бу гәүдәсен һәм мөмкинлек бирде аңа задержаться бу голлар. Кан обвивала муеннарына, ничек багровую петлю ха тасын исәпләп чыгарды, һәм кызы икән затлар иде куркыныч искажены. Әмма хәтта смертельной агонии зат, күрәсең иде кытай. Шулай ук булган эш формасы белән вшитыми бу ткань маленькими выцветшими билгеләре белән аерымлыклар. Зат Ника иде мрачным, кайчан Паула щелкнула выключателем һәм алдырды ih караңгыда белән трупом. Ул белә иде, бу ватып, кечкенђ значок, символы высокоспециализированной кытай компанияләре агнтов һәм лазутчиков төп бурычы булып тора иде, аның лишить илне, аны чыгару һәм әзерләү юлы пропагандистов һәм хәрби тактиков. Гадәттә, бу инде, ничек бу инде шул Тибете, дип кытайлар планлаштырган булсалар, әлеге урамга чыга, илгә үз хакимият, хакимият өчен йә ачыктан-ачык, я за кулисами белән марионеткой, защищающей ih. Тик монда, ачыктан-ачык, астында носом у ОАГ һәм дяди Сэма?
  
  Нигы нахмурился һәм пополз кире коридор. Паула Безмолвная скользила артыннан. Алар янә юнәлделәр к яктылыкка.
  
  Бу иде диярлек җиңел. Кертеләләр разветвлялся сулга һәм турыдан-туры. Сулдан иде тьма, уңнан - святым. Ул струился аша ачык дверной проем, ә янында дверью иде түбән тәрәзәсе тимер рәшәткә белән. Нигы пригнулся өчен ел саен аша аңа. Дүрт ир-атлар, барысын да кытайлар, методично аңлады зур каменную бүлмә. Бер тирәли диварлар иде прислонено урнаштыру, аны ул белә, ничек металлоискатель. Хәзерге вакытта аларга беркем дә аеруча зур уңыш; бар иде выжидательный караш, әйтерсең, эго операторы иде вакытлыча отсутствовать. Анда? - уйлады ул. Әмма ул күрдем өчен җитәрлек эшләвен раслау хикәя Паулы турында кытай ау өчен сокровищами һәм ниндидер яшерен мотив, күпкә зуррак, күбрәк гади жажда чыгару.
  
  Хәзер турында кызга. Ул янә күрсәтте ih нигезләмә үз мысленной картасы. Кертеләләр уңнан алып барырга тиеш ачыктан-ачык к ул өлешендә подземелий белән шөгыльләнүче ачык туристлар өчен. Алар икеле тоталар анда. Димәк, сулга. Ул подтолкнул Пауло, һәм алар скользнули бу кара юлүткәргечкә коридор.
  
  Цинь-фу, сель бу складной урындык бүлмәдә, аны атады нең офисом. Ул үзен тирәсендә үзенең кечкенә генә шәхси составын һәм үзен начар хис итә ценымногие яхшырак. Соңгы берничә көндә эшне бардык, бик яхшы, ләкин хәзер ул ышанам добьется кушылмаган нче кызлар һәм, бәлки, хәтта үз нче упрямых тарафдарларын, Фиделистов. The Fidelistas.... Ул хакта уйлана. Әйә да кыз янә солгала, кайчан прохрипела исеме? Яки алар алыр иде, алып бару, аның белән икеләтә уенны? Эго юка авызы сжался каршындагы әлеге уйлар.
  
  Ул взглянул үз сәгатьләре, сделанные Пекинда. Ул давал әй, тагын бер сәгать өчен обдумать, уй-фикерләре, ә аннары разорвал аны өлешендә... башта аның мәгънәсе, аннары ee гәүдәсен. Шан көттем ee.
  
  * * *
  
  Шан көттем. Ул спал, әмма эго хайваннар хисләр лежали якындагы к эго толстой өстендә, һәм ул просыпался нче адым докторы. Янәшәсендә зур эго лежачим телом горел фонарь. Хәтта эму кайчак килә бу дөньяда клетке. Шан зарычал во сне, эму снились хайваннар, мечтающие турында страстях, алар кирәк удовлетворить, һәм башка существа
  
  
  
  
  
  Юк, Шан, тагын юк. - Шань, син дьявольский ублюдок! Көтегез! Ул көтте, хәтта кайчан спал. Әмма озак көтәсе түгел, ул шталь.
  
  * * *
  
  «Паула. Бу безнадежно, - прошептал Нигы сгустку тьмы аның янәшәсендә. «Без алмыйбыз бродить буенча моңа лабиринту, төне буе. Миңа кирәк булачак табу ысулы, алардан арыну, ә аннан соң кайтырга ...
  
  "Зинһар, юк! Зинһар, рөхсәт итегез безгә дәвам итәргә эзләү ». Беренче тапкыр ул яңгырады, ничек умоляющая хатын-кыз. «Әгәр без уйдем һәм алар табачак гәүдәсен моның ир-атлар, сез ничек уйлыйсыз, алар аның белән ясасалар? Без дәвам итәргә тиеш эзләнүләр! »
  
  Нигы молчал. Ул иде хокуклары турында тән. Тик ул, шулай ук, белә ih удача мәңге дәвам итә алмый. Алар прижимались к стенам саны бесчисленное тапкыр кайчан ир-атлар бардык mimmo аларның поперечному коридору, һәм алар забирались бу бесконечные темные подваллар өчен моны эшләп фонариком һәм сынау. Бу бик глупая ният. Эго, баш миен побуждал эго туктатырга бу ерунду китәргә.
  
  «Яхшы, тагын бер омтылышы», - диде ул. «Ягъни. Мин уйламыйм, без анда. Мин ышанам, тик мин алай уйламыйм ". Алар үткән тагын бер коридор. Нигы заставил үзенең баш миен өстендә эшләргә торгызу эшләрен башларга карта. Ул төшенчәсенә ия түгел иде, тегүче тик синнән, каян алар. Юк, подожди - алар инде, нишләр бу элек. Ул осознал изгиб һәм грубый таш. Хәзер алар чыгуы бу неизведанную территориясен. Тик, џђрхђлдђ, ул белә иде, анда алар карата трубопроводу.
  
  Кертеләләр янә разветвлялся. Нигы застонал турында, үзләрен һәм Паула вздохнула аның янәшәсендә.
  
  «Син возьмешь бер, ә мин - җир», - сызып ќибђргђндђ ул.
  
  «Юк! Без остаемся бергә. Аны да теләмим охотиться өчен синең. Карыйк барырга ачылган?
  
  Күпмедер вакыт ул молчала. Аннары ул диде: «Сез хаклы. Бу файдасыз. Безгә өстәмә ярдәм күрсәтелә. Аның әйткән сиңа"
  
  - Их, тегүче тик синнән, забудьте, бу - устало диде Нигы. «Пойдем моннан, һәм...» Ул замолчал. Эго җөмләне, поежились, һәм эго, гәүдәсен напряглось. Паула застыла аның янәшәсендә.
  
  "Бу нәрсә?"
  
  "Тыңлый!"
  
  Алар икесе дә тыңладылар.
  
  Тавыш раздался кабат. Бу озын иде, тәбәнәк, сопящий храп. Рычание. Тынлык. Һәм янә храп.
  
  «Без карарбыз», - җайлап диде Нигы, һәм заскользил алга. Сулышы Паулы участилось, ул кайчан последовала артыннан.
  
  Артта калды, алар азагында ответвления, Цин-фу созерцал дим үз сигариллы һәм планлаштырган үз киләсе сеанс белән Эвитой.
  
  Ә тышкы якта, астында безлунным күк, усталый ат Томын Ги мчался ахырына тропы.
  
  Шан зашевелился үзенең кабул итү бүлмәсендә. Ул әле бөтенләй проснулся, әмма ишетте shaggy. Ул пробормотал во сне.
  
  Нигы проследовал буенча изгибу прохода юнәлешендә тавыш һәм кискен тукталды. Йомшак святый лился тирәсендә бүлмә белән приоткрытой дверью, ә бу дверью кемдер сопел во сне. Шулай ук за дверью... иде тагын бер ишек. Ала ул бу күрергә белән моннан урыннар торды, массивную закрытую ишек белән засовом поперек нах. Эго. ru участился. Безгә бер тирәсендә, башка ишекләр дә бикле. Һәм безгә бер тирәсендә, башка ишекләр дә охранял храпящий ир-ат.
  
  Ул взглянул Пауло бу ярком свете. Ул смотрела на запертую ишекне ача, аны иреннәре приоткрылись. Хәзер аның йөзендә берни дә булмады твердого; фәкать үзенә күрә «Боже, Зинһар, Боже, караш», ул кинәт заставил эго полюбить аның ценымногие күбрәк. Ул сдерживающе кулын күтәрде һәм вытащил Вильгельмину буенча махсус кобуры, вильгельмины, сделанной озын һәм неуклюжей аркасында глушителя, аларга ул шулай ук сирәк дәвалау аеруча зур уңыш.
  
  Нигы прокрался бу камера урнаштыралар, похожую бу камера урнаштыралар, монда разразился тәмуг.
  
  Өлгермәдем, ул күрергә гаять тауны күтәрде һәм «Люгер» кебек зур фигура күтәрелде белән фантастической тизлек, һәм прыгнула аңа буенча, күләгәдә. Эго максаты ударилась турында диварны, һәм Вильгельмина вылетела аша " эго кулыннан. Зур босая ступня ударилась эму буенча горлу, ул растянулся на смертельно салкын камень һәм күрдем танцующие утлары, анда ул смутное белә ih net. Өчен расколотыми огнями һәм кызыл дымкой, ул күрдем Пауло, нацеленную тирәсендә үзенең крошечного пистолет бик зур клубок май, ә аннары күрдем, ничек существо повернулось һәм выбило пистолетын тирәсендә аның кулы. Нигы глотнул һава һәм покачал аягы. Существо обнимало аның куллары һәм сжимало аның белән чудовищным яратып, прижимая аның стройное гәүдәсен к балалары өчен үзләре эго рулонам май һәм мускулов һәм кряхтело нче ужасного восторга. Нигы неуверенно ы аяклары һәм вытащил Хьюго буенча ножен. Ул бәрде аның буенча толстой аркада, толкнув Хьюго алдына кебек ватып, кечкенђ штык һәм вонзил эго тирән көнне рулон плоти. Зур кеше-монстр высвободил бер толстую кулын нче Паулы һәм бәрде Ника буенча һәр затка. Нигы пригнулся, һәм нащупал Хьюго, әле дрожавшего теле зур кеше, һәм кинәт вогнал стилет бу глубокую ярага аркада.
  
  Монстр молниеносно повернулось к аңа протянуло кулын, превращенную шул лезвие топора. Ул скользнул буенча лопатке, Ника була, ул уклонился, әмма Нигы дип белә идем
  
  
  
  
  
  Бу нәрсә иде - удар, каратэ өчен каралган мгновенного үтерү. Ул крутанулся бу подушечках стопы һәм ныклы ударом выкинул правую, аягын, ул шөгыльләнә эләкте толстому астында подбородок һәм остановила эго бер тирән вдох. Хьюго егылып үз толстой чүп-чар һәм рухнул идәнгә. Нигы ринулся к аңа.
  
  "Ах юк!" Ствола агач ногой отбросил эго ягына. Ул тоттым аягын һәм кискен дернул. Ул пәйда эго һавага һәм отбросил кире к стонать. Тик бу юлы ул әзер кыргызстандагы. Ул перекатился мәшкъ һәм кискен вскинул икесе дә аяклары на нависшую аның өстендә громаду. Существо попятилось элек, тик калды аягында.
  
  «Ах, юк, - диде ул тагын. «Син нишлисең бу минем белән. Аның Шань! Син нишлисең моның белән Шаном ».
  
  «Нихәл, Шань», - йөрәк диде Нигы һәм прыгнул аңа, протянув кулын ничек стальной клин. Ул вонзился бу тамакны Шангу әйләнеп янына бумерангом.
  
  Ходай Всемогущий! - уйладым Нигы, отшатываясь. Толстая свинья белә, барысы да хитрости каратэ һәм тагын парочку.
  
  Шан янә приближался к аңа. Юк, ул сикергәли паузу. Зур кешедә күтәрде Пауло белән идән, анда ул тянулась өчен пистолетом, һәм швырнула аның ягына. Ул приземлилась смятой кучей. Нигы янә прыгнул, нанеся жестокий удар биеклектә, ә икенчесе " толстую кишку. Шан хмыкнул һәм хлопнул Ника зур ладонью буенча баш. Нигы авыр рухнул, бер тапкыр перевернулся һәм, авыр дыша, менде. Шан торды аның өстендә, раскинув руки, һәм көттем.
  
  * * *
  
  Цинь-фу нахмурился. Ул гомерен әзерләүне боерык өчен, ир-атлар түгел сөйләштегез эш вакытында да, хәзер ишеткән ih тавыш. Ә ул? Ул игътибар белән базарбай. Юк, берни дә. Шуңа да карамастан, вакыт җитте тикшерергә ih һәм ел саен, чөнки алар эшлиләр. Вакыт җитте кайтырга Теге Ги. Ул погасил сигариллу һәм ул арада өчен фонариком.
  
  * * *
  
  Нигы янә перекатился һәм вскочил аякка. Шан ухмыльнулся, ничек обезьяна, һәм махнул эму зур лапой. Нигы увернулся һәм тойдым, ничек полутон пробил эго ребра. Ул попятился һәм нанес удар ногой, ул эләккән откровенными бу нежную максаты арасында эго дәрәҗәсендә туловище аяк. Башка ир-ат согнулся идем була һәм закричал. Шан кычкырып җибәрде һәм присел, вытянув калын куллар өчен обнять Ника тирәсендә колен. Ул тоттым гына бер, шулар тирәсендә; икенчесе ударило астында эго подбородком һәм качнуло эго элек ничек подпрыгивающий һава шар.
  
  Шан негромко рассмеялся. «Син насекомое», - чу прорычал ул.
  
  Нигы үзен начар хис итә шул. Ул янә укусил эго грудным ударом, ул кергән катлам май, һәм янә рассмешил гаять зур.
  
  «Хо, кара! Аны кулланам дубинку синең өчен, - прорычал ул. Ул тиз протянул кулын схватил Пауло өчен лодыжки. Ул бик ким караганда полубессознательном торышы һәм аны йомшак извилины бернәрсә дә аның өчен түгел значили, ул берничә тапкыр бәрде аның кебек бейсбольной битой көчәя бара һәм бәрде Ника аның беспомощным телом - неандертальца, использующий хатын-кызны ничек дубинку. Ул отпустил өянәге, һәм дип про үзен.
  
  Нигы поглощал зур өлеш авырлыкка һәм микросекундларга үз вытянутыми куллары белән, смягчая удар һәр икесе өчен дә. Әмма ул алмады саклап калу равновесие һәм опустился астында nah, тыныч кына ругаясь. Безволосая обезьяна напала аңа ничек крабб, ул откатился иреккә, размахивая зур ногой бу боковом ударе, ул очракта попадания алыр иде разбить баш миен Ника, ничек сырое йомырка. Ул да төште. Нигы отвернулся һәм күрдем, дип, берничә гигантов неловко опустилась, бераз калды равновесие, һәм яростно нанес удар үз аяклары белән. Бер ступня нык ударилась турында голень белән йомшак подкладкой; башка чак кына арттарак басып торган өчен башка толстой ногой һәм нык дернулся. Кеше-монстр белән глухим стуком кимеде һәм аягына басмакчы була. Нигы бәрде аның ногой бу пах һәм подпрыгнул, размахивая ногой бу ботинке, хәтта кайчан прыгнул. Бу юлы удар ботинка эләккән буенча бокова читтә толстой черепа, һәм туп-Шана дернулась, ничек боксерская груша.
  
  Бу инде түгел иде кошки-чирттереп. Шань күбрәк уйнамады, һәм рубящий удар чак эго ошеломил. Әмма бу ярдәм итте. Шан киң вцепился өскә таба үз сәламәт кулы һәм промахнулся берничә дюймов. Нигы попятился, кайчан Шан күтәрелә башлады, һәм ул янә прыгнул шулай югары, ничек генә иде, ә аннары егылып барысына да үз авырлыгындагы бу выпуклый тормыш. Ул ишетте треск ребер, һәм янә прыгнул, тирән втирая ступни бу жир, ребра һәм кишки. Сулышы белән хрипом һәм хрипом вылетало буенча распухшего тән астында аның.
  
  «Охшамаган, бүгенге крикет», - диде үземә Нигы һәм янә рухнул җиргә барысына да үз авырлыгындагы. Эго пятки опустились бу пульсирующем хәрәкәттә, яростно врезаясь бу нагрудник, бу складывать доллар, шул мускулистый тормыш. Куллары Шана скользнули mimmo эго аяк, һәм ашмый омтылды, схватить ih.
  
  Раздался отвратительный хлюпающий тавыш белән. Шань лежал неподвижно.
  
  Нигы отскочил нче үзенең кешелек баттута. Крае күзләрен ул билгеләп үткәнчә, Паула тора, аягында нык басып торучы һәм неуверенно движется к көне.
  
  
  
  
  ул запер внутреннюю ишек. посмотрел на ужасный беспорядок, ул устроил белән чудовищным кеше һәм тойдым тошноту. Шан иде мәет, һәм ул үлә авыр. Нигы подобрал Хьюго һәм упавшие, бандитларның сугыш кораллары һәм последовал өчен Полой бу темную камера урнаштыралар. Ул сделала луч фонарика бу почмагына.
  
  Бу каменной түшәк, скованная веревкой, лежали, свернувшись от ужаса, хатын-кыз, изможденное йөзе һәм гаҗәп опухшие иреннәре.
  
  Паула подбежала к пению, әни буларак, нашедшая күптән потерянного бала.
  
  «Эвита, Эвита! Бу Паула! Ал, курыкма. Без вытащим сине биредән.
  
  «Паула! Ах, Паула ... " Бу булды надломленный шепот, ул-превратился бу рыдание.
  
  Нигы позволил аларга мгновение напевать бергә, әлегә ул оглядывал камера урнаштыралар һәм прислушивался, башкаларга карата звукам. Чыгу түгел иде, моннан тыш юллары, аларга, алар да килгән иде, булмады, безгә громкости турында приближении. Тагын. Ул полез вакытында эчке набедренный минут һәм минем янга килеп, янына хатын-кызларга.
  
  «Голос», - диде ул, откупоривая фляжку. «Выпей, һәм без пойдем». Паула алды у аңа бер стакан һәм поднесла к пересохшим губам Эвита.
  
  Аның күзләре һаман иде поражены, әмма ул послушно биргән. Нигы перерезал веревки, алар связывали аны, һәм нащупал аның пульсы. Ул иде начар формада. Ләкин ул әмерен бу, әгәр алар поторопятся. Ул күрдем ожоги һәм башка эзләре пыток һәм поклялся үзенә, дип вытащит аны биредән карамастан, безне", дип.
  
  «Беләсең юлны элек, Паула?» ул прошептал.
  
  Ул књрсђтте аңа һәм акрын покачала аягы.
  
  "Миңа кызганыч. Мин түгел дип саный. Сез?"
  
  Ул кивнул. "Мин шулай дип уйлыйм. Аның понесу аны. Держитесь һәм якындагы булыгыз начеку. Эвита? Ул нежно прикоснулся к кызга. «Гади держись минем өчен. Болар барысы да, сиңа нәрсә эшләргә кирәк.
  
  «Устала» сызып ќибђргђндђ ул. «Мөмкин генә исән калган. Башта әйтәм... Паула, карале. Тыңлагыз! Дәүләт советы Падиллы... Йозак кара. Тик ул, шулай ук, диде ул, бу ерак түгел Доминго. Кытайлар хаталар да җибәрәләр. Бу да Гаити. Аңларга? Түгел, Гаити. Һәм әле ул әйтте... »Ул вздохнула һәм башка кимегән көч.
  
  
  Паула простонала караганда больно. "Ул вафат булды!" сызып ќибђргђндђ ул.
  
  "Ул түгел". Нигы тиз наклонился һәм алдым Эвиту кулына, ничек булыр иде бала. «Гыйлем өстәү көчен югалткан иде сознаие. Түли фонарь, һәм следуй өчен минем. Түгел теряйте мине, - ләкин берәр хәл була калса, бу ике левых һәм үтә уң, тагын бер юлүткәргечкә һәм уң як, һәм кит, ничек тегүче. Әгәр дә барлыкка килергә мөмкин булган проблемалар, көтмә мине. Мин тормыйм сине көтәргә. Аңладым? Киттек."
  
  Ул отнес үз ношу бу прихожую, перешагнул аша бу мәктәпкә охшаган бу хоботы аяклары искалеченного Шана һәм кыска вакытка подождал бу дверном проеме, әлегә Паула гасит брылев. Аннан соң ул тиз шагнул коридорга, исследуя темноту күзләре белән үзенең акыл һәм держась якын к стонать. Задняя өлеше эго муен ощетинилась нче кисђтњ, әмма бар иде, сайлап алу. Бу «барырга һәм дәвам итәчәкбез», һәм барысы да, әлегә нәрсәдер анысын остановило.
  
  * * *
  
  Доктор Цин фу Шу торды караңгыда бу почмагында коридоры, әйдәп баручы үз кабинетына. Ул нәрсә ишеттем; ул бу дип ышанам. Һәм ир-атлар түгел несли җаваплылык. Алар эшләделәр үзенең гади бесстрастном молчании, молотили һәм копали түгел, сөйләштегез.
  
  - Шань? Мөмкин түгел. Шуңа да карамастан...
  
  шунда иде әйтү «фиделисты». Ул та, шептать бу эго баш һәм эхо надломленного тавыш кызлар. Fidelistas...?
  
  Хәзер, ачыктан-ачык, хәзер ул алачак нах дөреслекне.
  
  Эго уйлар иде төпләре тулы мыслей турында Фиделистах, ул включил үз фонарь, әйберләр өчен билбау һәм кылды эго луч коридорга алда, әйдәп баручы к ee цифрлы камералар. Ул ирексездән ахнул.
  
  Киң луч света пересек һәм юкка чыга күләгәдә артыннан югары бородатый ир-ат рәвешендә Кастро - несс кызны!
  
  Крик возмущения һәм тревоги менде бу эго горле, ул прыгнул алга һәм схватился өчен пистолетын, алар шулай сирәк дәвалау файдаланырга туры килде.
  
  * * *
  
  Зат Ника озарил брылев. Ул сдвинул аленка кызлар ягына һәм генә развернулся бу подушечках аяк өчен ударить боком буенча фигуре өчен уты. Эго ступня соединилась белән скрытой голенью, һәм шул ук вакытта ул ишетте мамык! тавыш һәм свят погас. Вопль ярости спустился аска, идәнгә, ә аннары последовал тагын бер тавыш һәм глухой удар. «Паула стреляет шушы кечкенә пистолетом белән глушителем», - дип уйладым ул мрачным зур канәгатьлек һәм тукталды өчен толкнуть темную фигуру ногой. Ул лежал неподвижно.
  
  "Ярар!" - настойчиво прошептал ул двинулся алга таба.
  
  Паула бу мгновение поколебалась, ә аннары последовала артыннан.
  
  Тавышлары копания туктатылган. Кемдер кричал. буенча коридору янәшә. Нигы тиз повернул сулга, побежал алга таба ясаган тагын бер күрсәткечләр.
  
  "Паула?" - прошипел ул.
  
  "Тиздән!"
  
  Ул повернул ук. Аның артыннан раздались бегущие shaggy, һәм бу бик генә түгел, Паула. Алар якын - бик якын. Ул ясаган киләсе күрсәткечләр сулга, һәм алар исчезли, барлык тыш Паулы. Кыз становилась авыр. Нигы ослабил хватку ясады һәм соңгы күрсәткечләр ук. Shaggy янә көчле иде, һәм башка тавышы кричал
  
  
  
  
  
  
  Ул тулысынча барышында врезался бу таш почмагына дверного проема. Кыз застонала, һәм Нигы выругался. Паула узды mimmo аңа, һәм ул ишетә, ул ничек ачты люк, ул алар ачтылар сәгать яки ике ел элек кенә.
  
  «Опустите аны миңа!» - выдохнула ул. «Спусти сл - мин спущу аны лестнице».
  
  Ловушка иде киң ачылды, һәм кыз иде полпути барганда, ике ир-егет бәреп подвал. Нигы нырнул бу яму һәм бросился на Вильгельмину. Брылев тулысынча егылып эму бу зат һәм ослепил аның, тик ул достал «Люгер» уң ягында отражатель һәм аның өстендә һәм җитештергән өч ату рәттән. Пуля хлестали буенча таш тирәли аңа, ә бер пролетела mimmo эго уха. Җавап залп Вильгельмины расколол качающийся фонарь, әйберләр өчен билбау. Башыннан икенче ир-ат тотты уты. Артта калды, аның Нигы ишеттем, ничек Паула спускает измученную кызны буенча узкой лестнице. Выстрел пронзил эго рукав, һәм ул ата бу кечкенә язычок пламени, ә аннары янә һәм янә анда, анда, ничек ул дип уйлаган идем булырга тиеш максаты һәм күкрәгенә эләгә. Нәрсә упало, ул бераз подождал. Бу проходах өчен алар глухо гремели shaggy. Тик бүлмәдә аның белән сидела тынлык. Ул тиз спустился баскычтан һәм захлопнул люк очында.
  
  Ул включил үз карандашный фонарь, әйберләр өчен билбау ривненской бу шулкадәр күрү өчен, ничек Паула көрәшә коридорда белән түбән потолком белән мертвым авырлыгындагы кызлар.
  
  «Мин возьму аны», - выдохнул ул. «Бар, һәм отвяжи бу кляч. Бары тиз!" Ул мөмкин кадәр йомшаграк схватил обмякшее гәүдәсен Эвита һәм накинул аны спину. Аннары ул пополз - полз тизлек белән, аның белән ир-ат мөмкин ползать буенча идђндђ тирәсендә высохшего мха һәм истертых таш белән түбән потолком очында һәм полуживой хатын-кыз белән шөгыльләнүче эго тяготила. Алдына ул ишеттем, ничек Пол скребет буенча грубому идђндђ җибәрелә к выходу аша суүткәргеч. Ә аның артыннан әйләнәсе благословенная тынлык.
  
  * * *
  
  Цинь-фу авырлык белән менде аякка бастыру һәм схватился өчен ноющую башын. Эго кешедә булды липкой от кан. Эго ошеломленный ум алмады, шунда ук аңлый булган, әмма ул белми иде, чөнки бу-һәлакәт. Ул ачты авызы өчен закричать түгел, выдал безгә тавыш белән. Эго куллары нащупали пол аның янәшәсендә һәм тапкан сломанный фонарь, әйберләр өчен билбау. Аннары пистолетын. Ул схватил аны, тапкан спусковой крючок һәм ата. Тавыш бәрде буенча стенам. Аннан соң, ул кабат аңын югалткан. Әмма керткәнче занавес опустился аның разум, ул ишетә, ничек кемдер йөгерә к аңа, һәм джек по-китайски. Поторопись, свинья! - смутное уйлады ул һәм погрузился бу кошмар побега берсе Фиделиста.
  
  * * *
  
  Шул Ги спешился бу пальмовой уздырылган, һәм поспешил к входу бу туннель. Һәм тукталды. Бу подножье кызыл агачтан нидер шевелилось. Ул застыл урында слыша шелест яфраклардан бу безветренной төнге һәм йомшак топот ат, алар биредә булырга тиеш түгел, һәм повернулся к югары, агач утыртырга керештеләр. Бу мгновение ул бөтенләй оныткан турында срочности үз хәбәрләр Цин-фу кирәклеге ярдәм белгеч белән металлоискателем. Барысы да, нәрсә турында ул уйларга иде, бу нәрсә уздырылган кызыл агачтан очрак билгеләнгән, куркыныч ераклыкта замка иде хәрәкәт. Ул йөгереп аша агачлар һәм тукталды өчен ел саен темноту.
  
  Ике фигуры ярдәм итте, өченче утырыр алдыннан бу ат. Одина шулар тирәсендә сель теге ук ат һәм ныклы обнял безвольную фигуру. Аннары башка авылларда бу икенче ат һәм ике ат акрын гына двинулись аша агачлар к тропе тау астына алып төшеп китте.
  
  Луны түгел иде, әмма күп түгел иде әлеге света. Һәм кайчан ике ат двигались аша тар алан к тропе, Tom Ги мельком күрдем кызны Эвиту. Ул, шулай ук, күрдем ике всадников барып, ничек ботаклары спрятали ih, һәм, гәрчә ул үзе генә белә инде ул, белә иде, бу кешеләр түгел Цинь-фу.
  
  Копыта генә щелкнули буенча следу алдык җыярга һәм тизлеге. Ул повернулся, помчался кире карата үз коню һәм повел эго бу тропинку. Аннары ул последовал артыннан, башта расстоянии, чөнки тирәсендә иде бераз башка всадников, ә аннан соң, якыннанрак килгәч, ул башлаган каршы алырга җәяүлеләр һәм крестьян савыт-саба, арбалар алга таба склону. Вакыт-вакыт ул сдерживался һәм съезжал бу обочину юллар өчен тавыш эго тоякларын түгел иде шул даими өчен всадники алда эго алдылар. Эму тоелды ул әле ничек бер тирәсендә алар вакыт-вакыт оборачивался өчен оглянуться аша эчтђге, әмма алар продолжали барырга ровным адым. Хәзер алар скакали. Шул Ги низменному ссутулился ат җигеп, склонив башын, һәм дә пустился галопом.
  
  «Бар запасная караватка җитештерүче, Джек?» Нигы шагнул үз ношей, һәм Паула тиз закрыла алар артыннан ишек кухня.
  
  "Син тапкан аны!" Күзләре Оя сияли от удовольствия аның смуглом йөзендә. «Әмма, mon Dieu! Аның белән мөрәҗәгать иткәннәр кот очкыч хәл! Кичекмәстән китерегез аны монда. Мари! »
  
  Эго хорошенькая яшь хатын-кыз пәйда дверном проеме һәм шунда ук вәзгыятьне бәяләү. «Караватка җитештерүче әзер», - дип катгый диде ул. «Әгәр
  
  
  
  
  
  әй, монда, зинһар. Паула, сез билгеләргә миңа раздеть аны, һәм без башта карарбыз, дип әй кирәк. Разъем, зажигай мич. Месье, вложите аның откровенные бирегә. Шулай. Ә хәзер китмә, зинһар.
  
  Нигы калдырды кызны бу чиста простынях һәм мягких подушках, дип Пауле һәм әйләнеп Жаку.
  
  "Суп? Кофе? Эчемлек?" - тәкъдим итте Жак.
  
  «Барысы да, рәхмәт, тик бераз соңрак», - диде Нигы, һәм эго күзләре забеспокоились. «Монда безнең өчен следили, Жак. Бер кеше ат җигеп, ул проехал mimmo, кайчан тукталдык монда. Ни дәрәҗәдә имин без - һәм сез? »
  
  Жак күңелле пожал җыерып. «Каршы бер кеше, непобедимого. Минем, бу түгел иде һаити теле офицеры?
  
  Нигы покачал аягы. «Кытайлар, аны да ышанычлы. Аның маташа стряхнуть аны, әмма кыз бу мөмкин түгел. Һәм без Паулой уезжаем кайтарганнар атканчы. Аның, дип ышанам, - дип ул янә попытается последовать өчен, безнең, һәм ышанам ки, икенче тапкыр аның эго поймаю. Әгәр дә юк икән, яхшырак, ахирәттә репрессия. Һәм убери кызны моннан, ничек гына сможешь өчен аның барында түгел скомпрометировало сине.
  
  Креол дип елмайды һәм ткнул пальцем бу запертую внутреннюю ишек. «Анда җитәрлек корал һәм сугыш кирәк-яраклары. Минем окружают дуслар, алар чаба миңа ярдәм каршындагы малейшем признаке кайбер күңелсезлекләр - аларда хорька, әлегә аларга килмәячәк, ия белән эш Тонтон Макуте, тайной полиция. Бар двойные йозакларны һәм авыр авыру. Күрәсез, барысы да ябылган, һәм барлык занавески. Шулай булгач, безне хәтта ишетәләр, сүз дә юк, инде һөҗүм итү турында. Булса да, үзе йорт нибары тирәсендә агачтан һәм балчыктан, ул ясалган буенча, иң нык агач һәм балчык. Түгел, минем, берсен. Безгә нәрсә турында борчылу ».
  
  «Шуңа да карамастан, минем уйлавымча, посмотрю, урамга», - диде Нигы. «Выключите сергей бүгенге мгновение, ярар?»
  
  Жак кивнул һәм щелкнул переключателем кухняда. Нигы приоткрыл ишек һәм чыктым урамга. Ул украдкой обошел йорты һәм уставился күләгәдә. Радиуста номерлар ярдов нче якындагы соседского бакчасы түгел иде укрытия ир-атлар өчен, чыгарма сераля һәм стойл өчен ат. Ул исследовал һәм беркемне дә тапмаган. Барабаны әле гремели вдалеке буенча деревенской урамындагы доносились йомшак тавышлары, тавышлары болтовни һәм көлке кешеләр. Тик булмады, безнең следов атлар яки слушающего кеше.
  
  Нигы кайта, йорт алды уздырган, предложенное эму Жак. Аша берничә минут к дип кушылды аңа Паула һәм хәбәр иткәнчә, Эвита уңайлы бер читтә торсын.
  
  «Ул бераз үз өстенә алган һәм бик сонная», - диде ул Нику. «Әмма ул сөйләшергә тели безнең белән йоклар алдыннан. Һәм ул рәхмәт белдерә сине. Нику тоелды тон Паулы шталь ценымногие артык дружелюбным, һәм ул моңа бик шат.
  
  «Ул булырга тиеш благодарить сине түгел, ә мине», - диде ул, бәхеткә, потягивая коньяк Оя. «Сез, Грозные, - сука кыю кыз, музейдагы булуына мин видела. Думаешь, хәзер ул ала, безнең белән сөйләшергә?
  
  Паула кивнула. «Бу булырга тиеш түгел хәзер, чөнки минем уйлавымча, без тиздән китәргә. Мари бирәчәк безгә биш минут түгел, күбрәк. Ул одарила эго призрачной елмаюы белән шөгыльләнүче шевельнула уголками аның губернасында һәм күрсәтте соң ямочки на щеке. «Гәрчә буенча ee сүзләренчә, син стоишь бер отряд диңгез пехотасы».
  
  "Их, тегүче тик синнән!" - дип шаяртып диде Нигы һәм шаркал аяк. «Ярар, әйдә послушаем, Эвита отдохнет». Ул торып басты һәм последовал өчен Паулой бу маленькую бүлмә, аны Мари превратила шул йокы бүлмәсе оештыру өчен Эвита. Жак тиз тикшерде дверные һәм тәрәзә йозакларны керде һәм алар артыннан.
  
  Иде диярлек полночь. Авылда иде тыныч кына.
  
  * * *
  
  Төн иде прохладной, һәм Шул Ги окоченел. Ләкин тавышлары, доносящиеся буенча наушников, да бирмәделәр эму тынычлыгын. Белән бокова диварлар йорт расстоянии ике йөздән артык ярдов, әмма ачыктан-ачык диярлек, киресенчә Леклерков ала ул ишетергә һәр сказанное әйтү. Эго ат та иде привязана к агач зур булмаган парк рощице якын-тирәдә, ә үзе ул күләгәдә темного йорт. Маленькое транзисторное урнаштыру, похожее на телескоп, бу эго кулында җибәрелгән откровенными бу тәрәзә шул урында алар өчен ул наблюдал. Бу бик берсе буенча уловок эго һөнәр, һәм ул әйбәт аның аеруча зур уңыш. Ул мрачно дип һәм " дип кечкенә циферблат. Тавыш җитә иде аңа кадәр шау-гөр килеп һәм отчетливо. Тавышы кызлар иде прерывистым һәм шепотом, ләкин һәр сүз иде слышно.
  
  * * *
  
  «... Бу имело минем өчен мәгънәсен, - сызып ќибђргђндђ, ул, - әмма ул шулай диде. Эго ачкыч разгадке иде - Йозак кара. Ул миңа әйтте, без... без... - бермәлне алардан һәм закрыла күзләре. «Ул миңа әйтте булсак бергә чүп-чар, нибары берничә минут барып, ир-атлар ничек бәреп керә һәм напали безне. Ул попытался китәргә тәрәзә аша, әмма эму выстрелили бу спину. Аннары алар, булырга тиеш, ударили мине, чөнки... чөнки болай дип мин аңладым, аны булып чыкты нинди булса, йорты да, миңа иде шведларны. Пахло ашау - күп еды, гүя аста ресторан. Ә аннан соң бу кеше... - Ул авыр вздохнула. Мари бирде әй глоток чәй белән ромом һәм укоризненно књрсђтте калган.
  
  «Бары тик сущность
  
  
  
  
  
  , Эвита, - диде тиз Нигы. "Сез эго белгђн? Ул ни дә булса гомерен? Сез эму берәр сөйләделәр?
  
  Эвита отодвинула эчәргә алып керер иде һәм кивнула. "Мин белә идем аны. Без дип шаяртты самарадан аның өстендә Паула һәм исеме эго Фу Маньчжу. Хуҗа кытай дракона бу Санто-Доминго. Тота ул, ничек без һәрвакыт, дип уйлаган шелл шул ук следам", дип һәм без сорады сокровищ ».
  
  «Цин-фу-Шу», - җайлап диде Паула. «Мин уйладым, бу бәлки ул анда, караңгыда».
  
  «Һәм... иде существо». Эвита вздрогнула һәм втянула һава. «Әмма бу соңрак. Ул та күзәтеп минем һәм маташа ачыкларга, беләм микән аның берәр әле. Аның диде эму, дип берни дә белмим. Аннары ул аралашты белән башка кеше, аның алмадым күрергә... һәм алар булдык, - дип Йозак Кара булырга тиеш Цитаделью. Аннары ул воткнул, миңа иглу, һәм... һәм ул проснулся бу цифрлы камералар. Моның белән чудовищем, охраняющим ишек.
  
  «Бу Падилла, - диде Нигы. «Сез", - дип әйттеләр, диде ул, сезгә дип әле. Нәрсә иде бу?"
  
  «Иде бу безнең беренче очрашуыбыз», - сызып ќибђргђндђ Эвита. «Элек без килә, эго фатир. Аның заставил эго әйтә миңа,-дип элегрәк... Мин риза китәргә. Һәм ул әйтте, бу бездә бар, барлык астында носом, әгәр без генә беләләр иде, анда эзләргә. Ул да белми иде анда, ә ул үзе булыр иде анда. Әмма ул белә кадәр Санто-Доминго нибары берничә минут урнашкан. Һәм Трухильо засмеялся, кайчан диде эму. Ул әйтте - диде шутку, бу булачак La Trinitaria. Һәм ул кабатларга ул берничә мәртәбә", - диде Падилья. Бу La Trinitaria иде, нәрсәдер бик забавное.
  
  "La Trinitaria!" Зат Паулы кинәт побелело һәм побледнело. «Шулай дип атала төркеме сопротивления, к, аның принадлежали барлык бу кешеләр! Бу шаярту башлангач, барлык ир-мертвы? »
  
  «Паула, минемчә, ул хәтта аңладым үзен, Падилла. Әмма минемчә, бу түгел иде, бары шаярту. Минемчә, бу мөмкин нәрсә, значить безнең өчен. Мин белмим, - дип." Эвита устало вздохнула һәм облизнула иреннәре. «Хәзер җитә!» - кискен диде Мари. «Ул ял итәргә тиеш». «Тагын дип,-бу», - выдохнула Эвита. «Бу кытайлы, Цинь-фу.... Ул гел әйтә идем, нәрсә турында Алонзо, ул әле, Алонзо. Ул әйтте Алонзо приведена эму мәгълүмат. Безнең турында. Минемчә, ул гына аз дип белә идем, ләкин гел нәрсәдер әйткән турында Алонзо. Һәм иде булса, эго манере сөйләшергә, дип заставило мине уйларга кирәк, ул ничектер итеп белән эшләгән фиделистами, һәм ул килде, аларда сомневаться ». Нигы ташладым караш Пауло. «Минем кубинец?» пробормотал ул. Хәзер аның йөзе булды әле белее. "Әйе. Дип уйлаган идек, ул безнең башка. Бигрәк тә бер-тирәбездә. Без кичекмәстән кайтырга. Мари? Син позаботишься турында Эвите?
  
  «Әмма, әлбәттә, әлбәттә! Ә хәзер закончите сөйләргә кайда да булса башка урында ».
  
  Ул тиз выгнала ih тирәсендә бүлмә һәм куйды, кухняда белән кофейником.
  
  «Лодка һәрвакыт янәшә", - диде Джек, кайчан Мари калдырды ih. «Ташландык лодочном сарае бу Куярга. Паула белә. Анри Дюкло отвезет сезне анда һәм кирегә. Килешенеп була ул, анда ике сәгать иртәнге, димәк, тиздән булачак. Әгәр телисең, синдә бар, бераз вакыт булсын, ял итә.
  
  Нигы покачал аягы. «Нәрсә, элек без моннан уедем яхшырак өчен барлык. Без булдырабыз узарга анда аша сәгать,, шулай түгелме? "Джек кивнул. «Ул чакта без булдырабыз калдырырга ат монда», - диде Нигы, взглянув бу сәгатьләрдә. «Шулай булыр тише. Синең белән бар да тәртиптә, Паула?
  
  "Әйе". Ул кинәт күтәрелде аркасында, урындык. «Минемчә, без хәзер алда, һәм без калырга тиеш алда».
  
  «Жак». Тавышы Ника иде тихим, әмма убедительным. "Үзеңне сакла. Аның әле дип уйлыйм өчен безнең следили. Әгәр алар поймают мине һәм Пауло, алар ала сарыф өчен синең. Түгел позволяйте аларга дотянуться кадәр сезне ».
  
  Жак похлопал эго буенча плечу. «Тормыйм, башка минем, - диде ул тыныч кына.
  
  * * *
  
  Шул Ги булып чыкты бу затруднительном хәле. Иде бик мөһим", - дип хәбәр итте ул Цинь-фу-Шу, әмма бик мөһим иде туктатырга әлеге кешеләр. Алар барысы да. Алар гына түгел, икәү, алар направлялись к лодочной порта бар шул Куярга, ә калган. Алар бик күп беләләр иде. Ул әле дип уйлаган идем, нишләргә, кайчан аның наушники уловили соңгы хушлашу көннәре һәм тавыш открывающейся задней көне. Ишекне тыныч кына ябып куйганнар, һәм привод скользнула урынга. Аннары ул бернәрсә дә ишетмәдем. Әмма ул смутное әле, ничек ике нечеткие фигуры мчались аша ачык пространство арасында йортлар каршында һәм исчезали күләгәдә.
  
  «Әгәр юк», - карар итә ул. Ул вакытка, ничек ул передаст хәбәр Цинь-фу, булыр, соң инде, соң. Ул эшләргә тиеш ялгызы гына хђл итђ алмый һәм тиз арада. Эчтән йорт доносились тихие тавышлары кешеләрнең готовящихся ко йокыга төрле. Ул дип про үзен караңгыда, снимая наушники. Бу эго рукаве иде, ике яки өч туза торган булса, ул ih дөрес уйнады, взлетели иде бәядән Пекинда. Беренчедән, ул белә идем бу юлны Салу һәм эго кирәк түгел иде вестей. Икенчедән, ир-ат һәм хатын-кыз бардык, һәм бу бирде эму вакытта. Һәм, ниһаять, седельной сумкага бар иде билгеле бер снаряжения, хөкүмәт буларак, ул һәрчак белә идем, кайчан да булса кирђк булачак.
  
  Ул арада ул
  
  
  
  
  
  к седельной сумкага һәм вытащил дип эму кирәк иде, мин тикшерде бу караңгыда үз умелыми пальцами, аннары выждал бу тынлык " енә ун минут кадерле, иң элек нәрсә эшләргә, киләсе адым. Аннары ул сель бу ат һәм акрын һәм диярлек бесшумно башкарды ee өйгә Леклерков. Аша тыгыз занавешенное тәрәзә светился көтелә святым, һәм бу бик яхшы максаты.
  
  Шул Ги күтәрде правую кулын юнәлдерде урнаштыру, бик похожее на сигнальный пистолетын. Ул шулай ук действовал, әмма эго ялкыны хуҗалыклар бу миниатюрной ракета, ә аның заряды " бар иде, үлем белән тәмамланган. Ул нажал бу спусковой крючок һәм врезал башыннан икенче снаряд бу баш мие. Беренче төште бу толстую соломенную түбәсен һәм вонзился аңа ничек таращить күзләрен керткәнче расколоться һәм извергнуть телләре раскаленного добела пламени. Башыннан икенче полетел ачыктан-ачык к окну. Ул карадым, ул ничек ворвалась эченә, шул ук вакытта ул захлопнул өченче артыннан, аннары тагын берсе, соломенному карнизу өстендә керү төркемнәре дверью. Пылающий термитный составы струился һәм разливался елга, ут, жадно царапая складывать доллар моннан кемгә нападало. Серия зур булмаган шартлаулар разорвала тынычлык, кайчан ялкыны ворвалось бу сугыш кирәк-яраклары склады Оя Леклерка, кечкенә арсенал, ул булырга тиеш иде, якларга ih нче теләсә кайсы атак. Хәзер бу гына усугубило нигезләмә.
  
  Шул Ги опустил гранатомет һәм схватил поводья испуганной атлар. Ул тойдым җылы балкышы тантана һәм канәгатьлек. Эго кечкенә уенчыклар иде искиткеч нәтиҗәле булыр. Берничә секундтан соң бу йорт тирәсендә, балчыктан, агачтан һәм салам превратился бу тәмуг, пылающий невыносимым жаром һәм обжигающим пламенем. Бу, ничек напалм бу высушенной кояшта древесине кебек гаять зур огнемет бу свалке бензин. Пеленки ут накрыла стеналар бер дә азагына кадәр башка.
  
  Беркем белән криком да өеннән чыкмаган. Аннары беренче, шул ук вакытта беркем дә закричал. Ялкын жадно въевалось бу соломенную түбәсен һәм агач эшләнмәләр һәм яростно царапало, ища әле.
  
  Шул Ги пустил үз гарцующего атын рысью, ә аннары галопом. Күк өчен эго спиной кызыл иде.
  
  Ул һаман иде опередить һәм подстерегать ih йорт Куярга. Шушы кечкенә генә рыбацкой деревушке алмый, күп кенә ташландык көймә биргән.
  
  Шуңа күрә без прощаемся
  
  Старинный Ford узды күрсәткечләр, ничек узышчысы бу Ле-Мане.
  
  "Күпме тагын?" - закричал Нигы, перекрывая тавыш белән үз тизлек.
  
  «Якынча утыз секунд, карап буенча синең тизлек», - - дип елмайды бу ревматизма Паула. «Мин сезне бөтенләй аңламыйм. Башта сез телисезме прогуляться, чөнки анда тише, ә аннары сез угоняете янында машинаны нинди дә булса жалкого игенчегә белән биш банановыми агачлар һәм закладной аның лачугу. Помедленнее, ярар? Син пройдешь mimmo авылы! Тавыш бирү Куярга, аста буенча склону уңнан.
  
  Нигы замедлил адым һәм посмотрел на крошечную төркеменә йорт, сбившихся бу кучу янында ватерлинии. Ул проехал берничә йөз ярдов, һәм кинәт свернул бу грубую подъездную юлны к кечкенә кофейной мәйданнар аларга туры килә. Ул взглянул үз сәгатьләре яктылыгында приборной панельләр керткәнче потянуть өчен чыбыкларын, алар ул пересек берничә минут элек, подбирался к припаркованной машинада. Унике кырык биш. Начар түгел. Егерме минут өчен кылырга, тиз һәм бесшумную бит, угнать старинную коляску һәм припарковаться ике минутах ходьбы нче лодочного причала бу Куярга.
  
  «Без уезжали, безнең өчен түгел следили», - диде ул. «Ләкин мин беләм, бу безнең следили иде. Бу мђгънђсе юк. Ни өчен без түгел последовали янә, без покинули LeClerqs? Чөнки кемдер белә иде инде, кая без пойдем? »
  
  «Бу мөмкин түгел», - суык диде Паула. «Кем ала белергә? Һәм дә сөйләгез, миңа турында, Мари һәм Жаке.
  
  «Мин тормыйм. Проведите мине к көймәдә, без бер һәм карарбыз, кем килер. Әгәр, әлбәттә, fa безне нападут.
  
  Ул выскользнул тирәсендә машиналар белән генә прикрыл ишек һәм подождал, әлегә аңа карата присоединится Паула. Ул түгел иде буенча теге хатын-кызлар аларга ошый, кайчан өчен нах ачыла көне.
  
  Ул моңа кадәр эго буенча склону холма mimmo задних ишекләр спящей авылы к провисшему дощатому настилу у кромки су. Тирәсендә үзәге эго полуразрушенный причал чыгыш ясадым диңгез, ә ике як нче берегового икесе дә ахырына панельләр поместьесы берничә навесов бу төрле дәрәҗә авария хәлендәге торышы. Һәркемнең буенча навесов иде буенча ике көнендә: бер барды тыл белән дощатого настила, ә икенчесе, киңлеге якынча белән үзе тент, выходила бу күп. Кайбер сарайлар ачылган һәм пусты. Бер яки ике тирәсендә алар артык ветхими куллану өчен.
  
  Паула моңа кадәр эго навесы һәм mimmo выступающего причала к ерак азагына променад. Такта скрипели аяк астында. Вильгельмина көткән бу кулымда Ника, әзер каршыларга компаниясен. Сарай бу ерак ахырында дорожки өзелеп наклонился боком бу йомшак плещущуюся суга. Алар янына юнәлделәр аңа. Икесе дә эго көне иде ябылган. Паула тукталды у задней көне һәм күтәрде ачкыч замку.
  
  Нигы белән генә положил кулын менә эчтђге. "Көтегез." Ул ташладым тиз караш сарай аның янәшәсендә. Ул ачылган төн һәм шактый яхшы хәлдә. Һәм
  
  
  
  
  
  ул торды ih арасында сараем һәм барлык, кем ала узарга буенча променаду.
  
  «Монда», - прошептал ул. «Бу почмагына, ераграк көне. Ах! » Эго ощупывающие куллары тапкан булса, дип теләдек. «Заберитесь астында бу брезент һәм оставайтесь анда, әлегә Дюкло түгел килђчђк».
  
  "Мин берни дђ булмады, эшләячәкмен!" - бит прошипела ул. «Без булдырабыз подождать шул сарае Генри...»
  
  «Син бер тапкыр булса да молчишь һәм сделаешь, ничек диләр сиңа», - прорычал Нигы һәм эго голосе яңгырады ледяная хакимият. «Бар, һәм җиргә молчи». Ул вытряхнул брезент очракта прятались күселәр, һәм засунул аның астында аларга. Приглушенный тавышы диде: «Тегүче сине побери!», ә аннары хольст's осле.
  
  Нигы выглянул аша сераля һәм поплелся буенча тротуару к запертому, анда ih лодка көтәргә тиеш иде. Ул сак обошел эго, мөгаен чувствуя караганда хыялым расшатанные такталар һәм зияющие дыры гниения. «Йозак - ул көлү», - дип уйладым ул. Теләсә нинди, кем кунакханәдә иде пробиться анда өч минут. Ул тапкан косую щель диярлек фут биеклектәге һәм берничә дюймов киңлеге. Белән куллануга бик сак карыйлар белән шөгыльләнүче поддерживала эго тормышы күп еллар дәвамында ау һәм преследований, ул воткнул нос карандаша бу щель, низменному присел һәм щелкнул выключателем. Ул күрдем, ничек ватып, кечкенђ луч прорезал густую тьму эчендә. Әмма бернинди реакция эчтән генә последовало. Ул китәм заглянуть эченә, кайчан ишетә тихий стук лошадиных тоякларын юлда өстендә авылы. Тавыш прекратился диярлек берьюлы. Бу булырга мөмкин иде авыл китапханә кешесе. Әмма ул бу сомневался.
  
  Буенда эчке ахырына борынгы тротуар росли түбән тростники. Нигы нащупал ih һәм берәүдә буенча щиколотку бу слякоти, ләкин шактый яхшы спрятан.
  
  Узды берничә минут кадерле. Аннары заскрипел дощатый настил. Әгәр иде бу лодочник Анри Дюкло, ул опоздал артык сәгате.
  
  Һәм Анри кирәк түгел иде кертергә һәм выключать фонарь, әйберләр өчен билбау өчен осматривать һәр потрепанную лодку.
  
  Сергей егылып тљшђ бу сарай, анда Паула лежали астында брезентом. Киресенчә, ул анда задержится. Нигы напрягся билалет Ходайга, дип җинаятьче түгел, дип билгеләп үтте подошву балетные тапочки яисә прядь чђч торчащую астыннан, кегазь, калем.
  
  Ул эшләмәде. Ул уртаклашкан башыннан икенче соңгы сарай, һәм эго сергей яктыртты, соңгы сарай чиратта. Луч бу мгновение сфокусировался көнне һәм аннан соң погас. Ир-ат скользнул к, көне башлады возиться белән буе йозак эленеп торды белән нәрсә-нәрсә түгел, походило бу ачкыч.
  
  Большой Палец Ника чесался бу спусковом крючке Вильгельмины. Әмма чернильная чернота тиресен мөмкин булмас тљшње стрельбу хәтта якын ара, һәм хәзер ул, мөгаен, булыр, сомневаться караганда убивать. Шулай ук ул предпочитал күрергә зат кеше керткәнче выстрелить аңа.
  
  Пьедесталының белән камыша белән легким шорохом, һәм прыгнул бу темную спину, взмахнув бер кулы өчен крюк коммандос муенында һәм Вильгельмина иде әзер ударить буенча ребрам. Әмма слух бар, шуннан ир-атлар булырга тиеш иде шундый ук острым, ничек бар, Ника була, чөнки ул поворачивался, хәтта кайчан Нигы прыгнул, һәм ул извивался, ничек угорь, кайчан мускулистая кешедә обхватила эго тамакны. Ул бәрде аның фонариком буенча баш Ника һәм бәрде аның эго көчле ногой. Икесе дә удара иде легкими һәм скользкими, һәм берни дә значили булыр иде, әгәр ике ир-егет иде твердой җирендә, әмма бу алай түгел - обшивка покачнулась астында ih гомуми кертте, һәм алар икесе дә югалттык равновесие. Нигы непроизвольно сжал хватку һәм отступил бу тактаны белән шөгыльләнүче наклонилась астында эго аяк. Гниющее агач кинәт көндәшлек китүче өч структура астында аның, һәм ул тойдым, ничек эго сул башлангычларда кискен кимегән арасында раздробленными досками бу пучину салкын су. Башка ир-ат, барысы да әле эго кулында, бик авыр растянулся на nen; Ника ударилась локтем турында дощатый настил, һәм Вильхемина взлетела. Фонарь, әйберләр өчен билбау белән грохотом тукталды һәм яктыртты ih запутанные фигуры.
  
  Шул Ги яростно повернулся һәм яртылаш освободился, просунув бер кулын бу пиджак һәм, попытавшись күтәрелә. Нигы күрдем эго зат белән прищуренными күзлегеннән һәм эго тиз хәрәкәт бер үк вакытта. Бер кулы белән ул сжал тамакны, ә башка вытянул наружу өчен сжать тисками тонкое запястье китайца. Шул Ги пронзительно завизжал.
  
  «Предатель Фиделист!» ул авыр дышал маташа. Нигы түгел иде шул настроении критиковать комплименты. Эго бедро иде тыгыз зажато арасында гниющими досками, һәм эго аленка распределялся уңайсыз неудобным итеп. Ул ышанычсыз өчен Томын Ги iso барлык көч-дип иде, һәм крутил кулын, әлегә эчтђге түгел наклонилось к аңа. Аннары ул рассмеялся дернулся. Нәрсә треснуло со звуком, похожим бу выстрел буенча пистолету. Кытайлы кричал һәм отчаянно рубил Ника бу виске. Нигы покачнулся вбок һәм тойдым, ничек эго бармак да артык кљч куймаган өчен горле башка ир-атлар. Шул Ги вцепился алар белән отчаянной көч һәм вырвался кит. Ул вскочил аякка бастыру һәм бәрде Ника ногой буенча затка. Нигы пригнулся, тоттым скользящий удар буенча максатлары һәм смутное күрдем, ничек сәламәт кешедә китайца янә сунула кулын бу пиджак.
  
  
  
  
  
  .
  
  Нигы схватился өчен тактаны һәм өскә менде. Кискен осколки дощатого настила вонзились бу штанину эго брюк һәм вонзились бу тирене ничек зубцы ловушки хайваннар өчен. Кешедә Томын Ки протянулась к аңа указывая. Нигы вырвался иреккә кайчан ватып, кечкенђ язычок пламени плюнул бу темноту һәм впился эму бу кулын. Ул прыгнул ягына, ә аннары нырнул алга вытянув кулларын потянувшись к оружию. Иде тагын бер шартлау булды! тавыш белән, һәм ул тотты Томын Ги кулын өчен башын керткәнче ул тойдым укус. Кытайлы ударился аягы турында дощатый настил, һәм Нигы китте артыннан. Ул авыр төште, ударив коленом бу спину, һәм эго кешедә дернулась астында подбородком. Раздался тагын бер треск, бу юлы тагын да кинәт һәм Tom Ги лежал скомканным бу тынлык үлем. Нигы басты һәм авыр вздохнул. Тавыш бирү турында да уйный сораулар һәм җаваплар. Ул белә, бу егет кытайлы, тик болар барысы да, ул белә иде.
  
  "Синең белән барлык впорядке?" Ул вздрогнул нче тавыш. Бу мгновение ул бөтенләй оныткан турында Пауле. Аннары ул обрадовался аны тавышка караңгыда. "Әйе. Хватай святый һәм әйдә взглянем аңа. Ул сделала святым бу лежащую фигуру, кайчан Нигы перевернул гәүдәсен.
  
  «Ул бер тирәсендә алар», - диде ул тыныч кына. «Күрдем, - эго бу Санто-Доминго белән Цин-фу».
  
  Әмма, аның теле берни дә булмады, дип белдерде алыр иде сөйләү, аларга турында nen әле.
  
  Нигы потащил Томын Ги к ягында тротуар һәм сунул эго арасында гнилыми досками һәм вздыхающими камышами. Аннары ул кайта арендованный эллинг белән Паулой аның янәшәсендә.
  
  «Аның отель ярдәм итәргә сиңа», - диде Паула кайткач, алар бергәләп мондый уенны брезент. «Әмма аны болай бик аз видела караңгыда һәм кабатланыр сине ударить».
  
  «Куркам» - әллә әйтү өчен сине, Паула, - диде тыныч кына Нигы. "Син сайламыйча, дөрес. Кала, аннан-моннан, - дип өстәде ул, - сез калырга тиеш иде астында брезентом.
  
  Ул тихонько рассмеялась. «Хәзер инде син беләсең, - дип, минем өчен бу мөмкин түгел!» Ee кешедә генә покоилась аның кулымда, һәм ул пощипал аның прикосновения. «Сиңа больно», - җайлап диде ул. «Зинһар, рөхсәт итегез безгә сойти бу лодку к табыш Анри. Аны беләм бортында бар медикаментлар ».
  
  «Алар калачак», - диде Нигы. «Мин яратам калырга урынында һәм приглядывать өчен яңа посетителями».
  
  Күпмедер вакыт ул молчала. Нигы уставился бу дощатый настил һәм янә хакта уйлана турында үз друзьях Мари һәм Жаке. Джек белә алар бара бу йозак, Джек белә алар бара монда ... Эму кызыклы, чыннан да, бармы алар ала ышанырга Анри Дюкло.
  
  «Сез беләсезме, - диде Паула, - сез хәтта! " - дип миңа үзенең исеме?»
  
  Ул карадым бу нах караңгыда. Бу дөрес. Джек хәтта теләмәгән белү - ул шулай дип әйтте, болай безопаснее, - һәм бу очракта, киресенчә, беркайчан да возникал белән Паулой. Әлбәттә, бар иде прикрытие һәм документларны сорагыз. Әмма хәзер ул ышана Пауле, әгәр безгә караганда башка.
  
  «Минем дусларым минем исемем Нигы», - диде ул.
  
  "Нигы. Миңа ошый, - дип." Аның кешедә йомшак вә коснулась эго бородатой палочек. «Кызык, ничек син выглядишь иң делле». Ул отдернула кулын.
  
  - Чертовски уродливо, - күңелле диде Нигы. «Башка подбородка һәм покрыт бородавками».
  
  Ул янә засмеялась. Бу иде, күңелле тавыш белән; түгел девичье хихиканье, ә хатын-кызлар көлү. - Ә сезнең гәүдәсен - мин аладыр дип уйлыйм, бу шулай ук фасад?
  
  «Ах, юк», - диде Нигы, кинәт бик осознавая үз гәүдәсен һәм эго якынлыгы аңа. «Юк, болар мине нык кала, мягких плеч һәм наращенной аяк».
  
  «Башта син миңа да ошады», - кискен диде ул.
  
  «Бу минем тәэсирләр калдырды», - пробормотал Нигы.
  
  «Җилдә бармы, аны ожидала ...»
  
  «Мин беләм, Паула». Нигы дип. «Отряды ир-атлар. Сез диделәр миңа бер яки ике тапкыр. Әмма карыйбыз, бу-безнең. Янә һәм янә кушма штатларына посылали отрядлары, кешеләргә, илгә ярдәм итәр өчен, һәм тагын, һәм тагын яртысы дөнья обращалась каршы безнең ворчала уңаеннан, америка тыгылу. Соңгы вакытта билгеле бер төркем башлады извлекать табыш тирәсендә моның посылая фальшивые крики ярдәм турында, ә аннан соң дорфа итеп бөтен ачык бассейн абый Сэм моны янә. Без төгәл беләбез эләккәч, бу бер-ике якын аңлы ловушек. Бу бары тик пропагандистский гамбит, әмма һәр юлы ул расплачивается алар өчен ненавистью безгә. Шулай итеп, бернинди отряды. Чиста диңгез пехотасы. Азрак барлыгы Санто-Доминго, анда безне инде плюют. Без инде бераз канәгать нче плевков. Тавышы ни өчен сезгә туры килгән довольствоваться бер кеше түгел, ә »төркеме.
  
  «Мин тиеш иде бу аңлау. Аны, гафу үтенәм." Ул сделала паузу, ә аннары диде: «мин бик шат, син бердәнбер ир-ат. Иде, дөрес түгел, минем яктан булырга шундый неблагодарной. Телисез икән, булсын өчен, аны хәзер сөйләде турында сезгә Алонзо? »
  
  «Итсәң начар булмас иде», - коры диде Нигы һәм тикшерде радиевый циферблат үз куба армия сәгать. Сәгать унбиш. Урамда әле караңгы иде, ничек угольной шахте да, тыныч кына, ничек каберенә.
  
  «Ул әгъзасы махсус отряд кубинцев булган лагерьга холмах к көнбатышка нче Санто-Доминго. Аны беләм, хәбәр сезгә, американцам, авыр, моны аңлый, ләкин күп
  
  
  
  
  
  тирәли безне Доминиканской Республикасында алмый турында уйларга, алар кебек, турында врагах. Алар пропагандисты, лазутчики, советники - называйте ярар, ничек теләсәгез. Әлбәттә, алар коммунистлар. Әмма алар җаваплы үзе белән үзенә күрә революция рухы, ул кирәк безнең илдә, дигән ышаныч белдерде кайчан да булса бездә булачак лидеры, ул булмаячак безнең дураком, безгә фашистом. Без дә эшлибез, алар белән дә түгел, препятствуем аларга, алар да комачаулый безгә. Һәрхәлдә, аңа шулай уйлады. Һәрхәлдә, бер яки ике шулар тирәсендә булды безнең дуслар. Алонсо Эскобар бик очарован кечкенә генә Луз, бер тирәли минем Ужасных. Ул өлешендә аны күргәнем булмады ».
  
  «Һәм белсђм бармы ул, кая сез җыелган, кайчан уезжали буенча Санто-Доминго?»
  
  "Әйе". Паула вздохнула. «Һәр тапкыр, кайчан кемдер тирәбездә каядыр бара, без һәрчак рассказываем өч башкаларга. Бу кагыйдә, һәм ул өлешендә исә безгә чыгарга аша кайбер күңелсезлекләр. Бу юлы калса, безгә бу күрсәткечләрне. Күрәсең, ул әйтергә тиеш иде эму, кайда сез тиеш күтәрелә. Кызык, көтмәгән идем микән ул взвод?
  
  Әмма ул веб -кем иде әйтә эму һәм аңлый алмыйм, ни өчен ул бу сделала. Ул гына да түгел, мондый wouldnt һәм оста буларак, ир-ат. Ышанам, ул да күчте Фиделистам ».
  
  «Ышанам ки, юк», - задумчиво-диде Нигы. «Мин аладыр дип уйлыйм иде, аңлашыла ки, әгәр дә ул бу сделала». Әмма эго уйлар нык отличались аны сүз. Ул инде әле бер нык замученную кызны һәм аның леп неприятное хисе, дип кайдадыр, бәлки, башкарак.
  
  "Син думаешь?" - дип сорадым Паула бераз кискен.
  
  «Дөресен генә әйткәндә, - солгал ул, - миңа кызык булды, нигә син мондый блондинка, длинноногая диярлек англичанкой. Турында, мин, әлбәттә, дђ хуплыйм. Тик мин алмыйм задаться мәсьәлә.
  
  "Их. Аның диярлек англичанкой. Бары тик минем әти иде яртылаш испанцем. Ул вафат, бик-бик күптән... »
  
  Ул, көтмәгәндә, дип сөйләде эму тормышы турында Трухильо һәм үзенең муже, Тонио Мартело, ул алты ел элек үлә пуля башын иткән әгъзасы, сәяси оештыру, выступающей каршы диктатора. Ул күбрәк әгъзасы, ул аны лидер. Ул атады үз төркеменә La Trinitaria уңаеннан, көрәшчеләр өчен бәйсезлеге узган гасыр. Әмма һәр соңгы әгъзасы эго төркеме йә төрмәдә вафат була, йә иде застрелен аннары фарсового процессын да ih гаилә иде мехрум ителде бөтен милкен, шул ук вакытта Трухильо хвастался украденными миллионами, алар көткән эго банкларда Швейцария. Чөнки ул хвастуном, ул проговорился турында тайнике белән алтын һәм драгоценными ташлар, ул әле юнәлде. Йөз миллион доллар. Йөз миллион долларлык алтын бизђнњ һәм монетами, драгоценными ташлар һәм полудрагоценными ташлар, рубинами, сапфирами, изумрудами, черным жемчугом... барысы да украдено. Кайбер шулар тирәсендә төшерделәр белән тол хатыннары эго корбаннарын, һәм сөйләштеләр, бу поставляло эму иң күп ләззәт.
  
  Белән эго үлем-мимешләр распространились, ничек урман янгын, әлегә аларда түгел иде шул фантазий, дип дөрес казалась бөтенләй утерянной. Еллар узды, ә хикәя турында сокровищах каласың бездействующим. Әмма хатыны һәлак булган онытмадылар. Җитәкчелегендә Паулы алар төркеменә тупладык, посвятившую үзен исправлению иске хаталар һәм эзләү сокровищ. Һәм алар бик кызыксыналар, кайчан яңа тарихы таптым юл аның аша подполье, тарихы кытай, ау өчен сокровищами һәм төрле ачкычларын әйдәп баручы к тайнику. Иде, шулай ук тәкъдимен турында аерым файдалану китайцами җиңел продаваемого алтын һәм кибетеннен бу ih үз проекты дип исемләнгән Operation Blast. Беркем белми, нәрсә шартлау булды.
  
  "Подожди туктагыз!" - көтмәгәндә прошептал Нигы. Ул очарован тарихы Паулы, әмма барысы да тагын иде настроен тышкы дөньяны. Һәм ул ишетте ерак тавыш бегущих аяк. Өчен Дюкло иде әле иртә.
  
  Дощатый настил грохотал һәм скрипел, shaggy замедлялись кадәр кулланганнар ходьбы. Кемдер килде аларга, авыр насвистывая һәм делая паузу арасында ноталар өчен задыхаться нче көчәнеш. Сергей вспыхнул һәм погас өч тапкыр.
  
  «Бу Анри!» Паула вздохнула, вскакивая аякка.
  
  "Сак булыгыз!" Нигы иде янында көне.
  
  Ee святый өч тапкыр вспыхнул бу темном кеше, күзләре, аның моргнули нче ясаганда света.
  
  «Паула! Аллага шөкер, килдегез иртә! Кем ... кем бу, синең белән? » Кешедә мелькнула бу наплечную кобуру.
  
  «Барысы да тәртиптә, Анри. Ул - башка." Паула барды к, аңа үз длинными җитез булып чыктылар адымнар белән. «Нәрсәдә эш - синең өчен кемдер охотится?»
  
  "Юк, юк!" - выдохнул ул, әле омтылып, ул отдышаться өчен заговорить. «Һәрхәлдә, аңа шулай түгел дип уйлыйм. Әмма фаҗига ужасная фаҗига, ужасная! »
  
  "Бу нәрсә?" ул рэп укыды.
  
  «Жак». Анри үткәрде кулы буенча подергивающемуся затка һәм тавыш сглотнул. «Жак, Мари, бөтен йортны ут! Ул янган өчен минут эчендә берничә минут, ачыктан-ачык кадәр җир. Полиция, барлык толпятся тирәсендә, беркем дә берни дә эшли алмый. Невыносимая савченко, ак ялкыны пожирает барысы да, барысы да пропало! »
  
  "Юк!" Паула
  
  
  
  
  
  плакала. Бу иде крик агонии һәм неверия.
  
  «Әйе, Әйе, миңа бик кызганыч. Үткәндәге Ходай, миңа бик кызганыч. Диләр, зажигалки. Умышленный ут төртү, кот очкыч хәл ».
  
  «Эвита да», - сызып ќибђргђндђ Паула. Нигы схватил аның өчен җилкәсенә һәм тойдым, чөнки ул бик нык дрожит. Турында "Боже. Янган терелђй! »
  
  «Эвита! Мин белмим Эвиту, - поспешно диде Генри. «Тик алар мәрхүмнәр өчен секунд, барлыгы секунд. Әлбәттә, бу намеренно. Кемдер ишетте взрывы, выезжающую тирәсендә авылның ат һәм выглянул. Атлар күбрәк иде, тик дом превратился бер зур огненную юлга. - Һәлакәт! Без алмыйбыз китәргә бүген кич, Паула. Тонтоны Макута һәркайда сораулар бирђлђр. Кем дә булса югалды, ужасная проблема. Моның урынына иртәгә, бәлки, хәтта шул чакта. Моннан тыш, хәзер алар уйлый эш белән джубой иде, үтерү белән янаган һәм охотятся өчен мужчиной. Барысы да җаваплылыкка тартылырга тиешләр, югыйсә гаилә - сез беләсезме, алар эшлиләр гаиләсе белән хәбәрсез югалган ».
  
  Паула акрын кивнула. «Әмма без алмыйбыз, шунда кайтырга, - диде ул тыныч кына. «Без китәргә тиеш».
  
  «Юк, юк, алмыйбыз барырга. Сезгә туры киләчәк прятаться! »
  
  «Безгә барырга кирәк, Анри», - шуны диде Нигы. «Һәм без пойдем. Әмма бу зарурлыгы юк. Аның заплачу өчен лодку күпме син пожелаешь, ләкин бүген кич аның заберу аны биредән.
  
  Анри уставился аңа. «Паула - минем башка», - ниһаять, диде ул. «Түләү лодку түләтмиләр. Барыйк эго бу бухте Сан-Хорхе, анда Паула сезгә күрсәтәчәк. Әгәр аның алмыйм, аны алырга, аның бу эшләячәкмен. Әгәр юк... - ул пожал җыерып.
  
  «Рәхмәт, Генри, - диде Нигы. «Миңа күрсәтегез лодку».
  
  * * *
  
  Ун метр алар инде булдык, заливе. Бу бик зур булмаган лодка белән крошечным мотором һәм латинским парусом; түгел дип карарга, әмма бу приведет ih шунда, кая алар җыела. Бортында иде медикаментлар, рыболовные снасти, грубая рыбацкая, шведларны, бераз еды.
  
  Җиңел ветерок дул ih ягына күлмәк. Нигы авазлары утлары, башка зур булмаган көймә биргән, усеивающих күп. Паула сидела бу корме һәм безгә кенә түгел смотрела.
  
  «Без иртә, кирәк түгел, торопиться», - диде ул беззвучно. «Әгәр алар безне эзли, алар да табачак, безне монда. Тик без тиеш подождать өчен отправиться Сан-Хорхе белән башка рыбацкими лодками, югыйсә, безне туктатырга мөмкин, без шунда доберемся. Әгәр теләсәгез, бросьте челтәре һәм балык тотарга. Безнең вакыт бар. Һәм яхшырак булачак ».
  
  Нигы развернул челтәре һәм подсчитал, күпме аларда вакыт. «Бик күп, - карар итә ул. Алар алыр дрейфовать бер-ике сәгать керткәнче отправиться откровенными Сан-Хорхе. Алар икесе дә алыр кулланырга калганы. Кечкенә моросящий томан хлынул аларда, һәм ул опустил латиновый парус на рангоут өчен ала ул хезмәт итәргә укрытием. Аннары ул тапкан диңгез якорь һәм ташладым эго өчен копенгагенга өчен алар мәңгегә артык ерак шул диңгез. Паула, хәтта, дип, ничек ул ачты аптечку һәм ның китерерлек тупас пластыри ике царапины нче пуль, нанесенные Томом Ки.
  
  Бетергәч, ул посмотрел на нах бу тусклом яктылыгында ih борт лампалар. Аның йөзе иде невыразительным, әмма таяк иде влажными. Ул белә бу яңгыр аркасында.
  
  «Паула».
  
  Юк, җавап биреләчәк.
  
  «Паула. Эләгү астында парус. Аны беләм, нәрсә турында уйлыйсыз, тик белмим. Бар тагын да күбрәк сәбәп алырга үзен кулына эш алып барырга ». Ул белә бу, булырга тиеш, диелде ахмаклык, әмма заманында хәтта аңа җитми, моннан тыш, дип әйтә. "Барыгыз, монда."
  
  Ул сак ул арада аңа һәм безне астында парусиновое укрытие. Аннары ул обхватил, аның йөзе ладонями һәм нежно поцеловал.
  
  Һәм кинәт ул аңа бу эго объятиях.
  
  Караңгыда перед рассветом
  
  Ул тотты да, аны әлегә ул тихонько рыдала аның күкрәгендә, һәм та тотарга, аны кайчан рыдания утихли. Ул прижалась к аңа, әйтерсең, отель утонуть башка эго көчләр өчен коткарып ee.
  
  «Кичер, кичер», - выдохнула ул. «Бу-иң... түгел, хатын-кызлар икенче миңа».
  
  «Бу бик женственно белән синең яклар», - шуны диде ул һәм нежно погладил аның буенча волосам. Ныклы күкрәк, гаҗәеп тулы һәм спелые, астында грубой, ирекле рубашкой, прижались к эго күкрәгенә, ә аның бармак вжались бу эго спину. Эго сулышы кинәт ускорилось карамастан, барлык еллар белән шөгыльләнү йогой.
  
  «Паула...» прошептал ул. Ул янә кузгатты, аны губернасында үз һәм позволил аларга задержаться белән тоской, ә ул кайчан да отстранилась, ул притянул аны тагын лизать һәм поцеловал аның белән нарастающим жаром. Аның авызы белән генә приоткрылся, һәм ул, дип җавап бирде мондый настойчивостью, дип эго. ru участился. Аның куллары переместились к эго затылку һәм сжали аның белән нинди дә булса отчаянием, шуңа күрә ih рты кайнар сжались, һәм ул чак иде повернуть башына, хәтта, әгәр теләсә. Эго кешедә скользнула буенча ee үткәргән вычисления буенча бедру, әмма ул әле возражала. Токионың разгорелся тагын да матуррак һәм кызыклырак итеп.
  
  Ниһаять, ул отвернула башын.
  
  «Сиңа түгел, һичшиксез, моны», - выдохнула ул. «Мин теләмим сочувствия».
  
  «Мин беләм, - диде ул. «Мин тәкъдим итәм, бу-сиңа. Шулай уйлыйсың? "
  
  Ул янә поцеловал аны, бу юлы диярлек яростно, һәм алды да аны күкрәгенә ладонью. Ул вздулась астында дип белдергән, һәм ул ласкал
  
  
  
  
  әлегә эго тел белән очрашты, аның теле. Ул жадно поцеловалась бу ревматизма, һәм аның напряженное гәүдәсен акрынлап расслабилось. Кайчан алар таркалган, аларның перехватило сулышы.
  
  Ул кайчан заговорила, ул казалась диярлек формальной.
  
  «Мин уйладым мәхәббәт турында, алар белән хорька, ничек вафат була Тонио», - диде ул. «Мин теләмәгән өчен, ир-ат кагылышлы иде мине». Ул башыннан расстегивать грубую күлмәк. "Син мине ишеттем? Аның диде: "Двигайся".
  
  «Мин ишеттем, сине», - диде Нигы, һәм аның бу виске бился пульсы. Һәм гына түгел, ә эго храме. Ул кагылды гладкой тире астында аның књкрђк, аны кайчан рубашка соскользнула. Ул поймала эго кулын прижала үзенә.
  
  «Мин белсђм, син считаешь мине авыр», - сызып ќибђргђндђ ул. «Син әле шулай думаешь?»
  
  «Юк», - пробормотал ул, обнимая аны расстегивая крохотную защелку. «Йомшак, матур, йомшак. Сез барыгыз да шундый? "
  
  «Ни өчен аны тиеш мин сиңа әйтергә? Сиңа шулай кыен моны белергә? »
  
  Бу алай түгел wouldnt һәм катлаулы. Ул берәүдә бу, кайчан ярдәм итте әй тәмамларга раздевание, ә ул ярдәм итте аңа тәмамларга эго. Аның бөтен тире йомшак иде, ничек лепестки, ә аның астында лежали искиткеч фигура, ул шөгыльләнә иде тугой, анда ул булырга тиеш иде натянутой, һәм податливой, анда ул тиеш иде податиться. Нигы башкарды одеяло тирәсендә ih кием, һәм алар бергә легли аңа, нетерпеливо кагылып башка башка, әлегә ложились, һәм сближались туганчы ih баш коснулись сизгер мендәр. Ih иреннәре кабат очраштылар долгом взрывном поцелуе, ә аннары алар исследовали башка башка үз движениями, куллары белән. Нигы тойдым, ничек дрожат аның бот аның янәшәсендә булганда ул поцеловал аның идеаль соски иблис ih менү крошечными вершинами. Ул заставил үз куллары акрын скользить аның телу булса да, дәрт иде nen инде шулкадәр сәләтле, чөнки ул белә, ул да булырга тиеш, моны белергә тиеш. Ул генә прикоснулась к, аңа шул урында, кайда ул болел күбрәк, һәм ул бик теләп вздохнул. Ул погладил аның чудесный плоский тормыш покрывая эго поцелуями, һәм двинулся аска таба. Аның аяклары бераз раздвинулись, ул тойдым аны җылы һәм мягкость, тойдым, аның рвение. Эго зондирование иде нежным, любящим, гәрчә эго поцелуи становились неотложными.
  
  "Ах, минем кадерлем", - ул кинәт ахнула. «Бигүк иртә түгел, бик иртә! Обними мине бераз ».
  
  Ул мгновенно тукталды һәм прижал аның әнә шулай якын, ул иде диярлек бер өлеше эго. Тиздән ул булачак, бер өлеше эго түгел, иртәрәк, ул моның тапканчы. Ул акрын прижалась бедрами к аңа поцеловала эго белән шундый нежной страстью, дип эго теләге аңа превратилось бу нечто күбрәк караганда жажда гибкого тән. Бу бераз күбрәк, алар белән хорька, ничек ул тоттым слабое сулышы ee тынлы һәм тойдым мягкость аның губернасында анда, аерым пещере, әмма хәзер бу переросло бу нечто шундый, ул сирәк дәвалау позволял үзенә хис итәргә. Нигы Картер, Killmaster буенча AX иде якын к, нәрсәгәдер кебек чып-чын мәхәббәт.
  
  Нигы нежно ласкал ee, Паула расслаблялась, ничек мәче, әмма, ничек мәче, ул иде әзер кабул итәргә, һәр прикосновение, һәм ничек мәче, ул кусала ласкающего сл. Аның бот генә покачивались, стимулируя эго, һәм аның бармак вцепились аңа бөтен, үз гибкостью. Ул түгел иде көнчыгыш гури түгел псевдоискушенной студент булганда көллияте түгел, ә суккубом, ул шунда эго тормыш калдырды эго пустым һәм неудовлетворенным. Ул жаждала мәхәббәт, һәм ул да, һәм алар килделәр, бер-берсенә бер-берсенә ничек булса, алар рождены өчен бергә җыелырга. Нигы чагыштырды аның үзе белән, әлегә алар лежали бергә, һәм тапмаган берни дә артыгы. Беренче тапкыр ул алмас тулысынча бәяли великолепие, скрывавшееся өчен аның эшлекле кием-салым. Эго, гәүдәсе һәм куллары ачтылар булса, ни эго күзләре беркайчан да күрмәдек - идеальную формасын, женственное гәүдәсен ић яхшы проявлении, обтекаемую искиткеч нерсе белән шөгыльләнүче иде полна энергиясе һәм шуның белән бергә бик яхшы управляемой. Һәм анда булган көч белән шөгыльләнә, бик волновала эго, гибкая көче белән шөгыльләнүче бросала чакыру, шулай да умоляла өчен аның подавили.
  
  Лодка йомшак покачивалась, әлегә алар катились бергә булсын өчен, менү наверх. Нигы чыгарды һәм аның өчен үзен һәм йомшак вә опустился бу нах бу нах, ә аннан соң кечкенә лодка покачнулась бу ритме түгел имевшем берни дә уртак белән ветром яки морем.
  
  «Син иде, ул миңа кирәк», - сызып ќибђргђндђ Паула. «Син шулай нуждался бу сиңа. Турында, ул ярата мине... мине ярата ».
  
  «Аның отель сине», - пробормотал ул, пробуя сладость, аны күкрәк һәм чувствуя, ничек ул вибрирует астында аның. «Кызык, захочешь ли син мине кайчан да булса? Отель сине пещере, бу кустах, бу темнице, бөтен җирдә дә. Отель өчен син лежал шул сене өчен йөрергә синең белән тавыш шулай. Ул күрсәтте, һәм ул застонала от удовольствия нче скрежета. «Телим сине хәзер ... артыграк булганда-йә».
  
  Ih рты слились воедино, ә тән изгибались һәм выгибались бу изысканной акробатике мәхәббәт. Ул кире кайтарган һәм аңа барысы да, ул давал, поддразнивая эго, гәүдәсен һәм соблазняя эго, акрын һәм вызывающе поворачиваясь, әйтерсең, расслабившись, һәм аннары кинәт пульсировала гальваническими движениями, алардан у Ника перехватило сулышы, һәм ул застонал нче экстаза. Һәр мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс кебек тоелды соңгы, әмма һәр мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс алып барды к икенчесенә, тагын да страстному. Һәр ee хәрәкәт
  
  
  
  
  
  иде электр заряды " бар, ул шунда ук истощил һәм укрепил эго, заставляя өчен көрәшергә контроль, әмма, отдавая әй, тагын да күбрәк үзен. Хис накладывались бер икенчесенђ булдырып, үзенә симфонию чувственности. Ике великолепных тән бәрелгән һәм таркалган, кабат очрашкан һәм переплелись беребезне беребез белән. Ул иде страстной һәм настойчивой, әмма белсђм барлык нечкәлекләрен һәм нюансы һәм наслаждалась елдан-шулар тирәсендә. Нигы тирән погрузился аның могҗизасы, потерянный бу мучительном удовольствии продлевать һәр уен үзенең тән өчен, алар икесе дә алыр, наслаждаться аның тулысынча. Әмма эчендә аңа нарастала буря страстей, һәм ул выгнулся, мөмкинлек тудырачак әй разразиться.
  
  Эго тел тирән күр арасында аның приоткрытыми губами, һәм эго, гәүдәсен корчилось нче отчаянной булган.
  
  Ул кинәт застонал ишетә аны стон аның белән бергә. Ee аяклары схватились өчен эго һәм прижали ih үзенә, ә аның бот выгнулись өчен захватить эго гәүдәсен үзенең. Мускулларын напряглись һәм уйнады башка беребез белән, әлегә трение түгел превратилось бу жидкое ялкыны. Бот нык задрожали, ә аннары содрогнулись, кайчан буря эчендә Ника разразилась, булды, аның бер өлеше. Лодка нык раскачивалась, брызги брызнули бу укрытие, ләкин утны түгел погас. Ул пылал долгими, невероятными моментами тулы экстаза башлагач, ир-ат һәм хатын-кыз бергә вздохнули һәм лежали, качаясь кебек бер существо. Ослепляющее раса скрепляло ih густым томан, затмевающим барлык тыш ih үзара ощущений. Акрын, бик акрын ул булды очищаться.
  
  Нигы откинулся элек йомшак обнял аны. Аның складывать доллар әле билось, ничек трифаммер, һәм эго складывать доллар, һәм ee пожертвование иде тулы. Әмма аның расслабленном теле берни дә булмады расслабленного. Нигы нежно поцеловал аны приподнял аның башын, шулай булгач, рассеянный луч света нче борт лампалары яктыртты аның йөзен. Күзләре Паулы иде яркими, әмма спокойными, һәм аның губах иде елмаю. Анда иде, яңа матурлык һәм аеруча канәгатьлек түгел имевшее берни дә уртак белән насыщением.
  
  «Син матур, Паула», - җайлап диде Нигы. «Бик, бик матур итеп ... барлык мөнәсәбәтләрдә». Ул убрал прядь медовых чђч, аның белән лба һәм кузгатты губами аның күзе. Ә аннары аны палками. Ә аннары-аның авызы. Ә аннары янә ee күкрәк, хәзер йомшак һәм түгәрәк өстәл. Ул үзен начар хис итә бодрым һәм свежим.
  
  «Син солгал миңа», - пробормотала ул.
  
  "Мин нәрсә эшләдем?" Нигы удивленно күзләрен күтәрде.
  
  "Син соврал. Бернинди мягких плеч, бернинди наращенной аяк киеме. Боларның барысы да сез, барысы да сез. Һәм барысы да... барысы да бик әйбәт ». Ул янә дип елмайды һәм прижалась эго губами нең к.
  
  Бу иде озак, медленный нәфис токионың, ул бетте шул вакытта гына, кайчан алар легли кире өчен помятую кием-салым һәм сплелись бергә. Күпмедер вакыт алар ял итеп кайттылар объятиях бер-берсенә берсен, ih киләсе токионың түгел иде нежным. Бу страстно, взрывоопасно, төзекләндерү эшләре таләп күбрәк поцелуев һәм күпкә күбрәк поцелуев. Кончики бармак Паулы скользили буенча телу Ника, задерживаясь бу пятнах штукатурки һәм делая җиңел нежные хәрәкәте, бу мәктәпкә охшаган бу йомшак сүзләре сострадания.
  
  Тиздән янә башланды ритмичная клистеника. Кайгым белән шөгыльләнүче булышты башларга болар барысы да, бар иде стерта дәвамында озак безумных момент мәхәббәт ике ил арасындагы кешеләр, алар икесе дә беләләр иде, ничек удовлетворить һәм наслаждаться.
  
  «Ах, хәзер хәтта яхшырак...» - пробормотала Паула һәм сызып ќибђргђндђ әйберләр, разжигающие кайнар угли теләк, Ника. Ул целовал потаенные урыннар һәм восхищался сладостью һәм упругостью аның тән. Мондый крутая, ул казалась шундый отстраненной үз кошачьем самообладании. Әмма прохладой скрывалась гаҗәеп животная тормышчан һәм азарт, алар сәләтле аның ответную шатлык. Ул һавадан эго итеп хис обширным һәм көчле - ун футов арту, мондый могучей көчкә ия. Ул отель барыннан да элек китерергә аның высотам взрывной страсти, нинди ул элек беркайчан да белмәгән, һәм ул уйнады анда, бөтен нең зур мастерством бирү өчен, әй, югары физик хис.
  
  Ee озын аяклары окружали эго, ә аның күкрәгенә прижимались к эго күкрәгенә. Нәрсә ул отличалась нче барлык башка күп кенә хатын-кызлар, алар ул белә иде, һәм ул попытался зафиксировать бу аерма, прижимая ee астында үз янына грубой палубе подбрасываемой көймәләр. Исе күлмәк һәм влажный томан окутывали ih чакта алар көч сынашты чувственных объятиях мәхәббәт, смешиваясь белән җылы, сладким ароматом аның свежего тән.
  
  Ул принадлежала табигатькә; ул иде шундый ук табигый һәм невозмутимой, ничек җил дә, диңгез тирәсендә алар. Һәм ул иде одиночкой кебек, ул үзе дә, привыкшей кабул үз катлаулы хәл һәм гамәлдә шулар нигезендә. Бар, һәрхәлдә, булды, БАЛТА үзәгендә эго дөнья. Әй, кала иде гына иң атарга үз тормышы. Нинди дә булса яктан караганда, ул оештырылды моның өчен үзенең женственным ныклы телом һәм үз ышаныч-үзенә, шулай да безгә бер шундый сыгылмалы һәм матур хатынга да сөйләшергә кирәк булган булыр иде, ялгыз гомер итүләре. Ул отличалась башка, чөнки бик охшаган үзе, тик барыбер иде, хатын-кыз астында маской.
  
  Әмма хәзер маска иде өлешенә килеп чыккан, һәм ул булды кыргый һәм ирекле. Алар бергә эшләдек восторженный, раскованный
  
  
  
  
  Ул шептал бессмысленные сүзенә торган переходили бу стоны изысканного удовольствия. Астында прикосновением Ника аның гәүдәсен расцвело һәм булды аның өчен раем, бүген ул сладострастно погрузился аша бархатный перевал. Ih тән сливались, вспыхивали, яростно дрожали, һәм пожирали тагын башка. Паула запрокинула башын закрыла күзләре. Аның иреннәре приоткрылись, һәм шулар тирәсендә вырвался җиңел стон. Хәтта аның внезапный гальванический ыргылу к аңа омела грацию хәрәкәтләр белән шөгыльләнүче усиливала шартлау. Уйлар Ника закружились кызыл дымке, ул тулысынча отдался ih совместному теләге. Хәзер ул иде пике, бу пике страсти, аның янына дип, ул аны үзенең стремительным телом. Алар арасында текла расплавленная лава. Кинәт алар бергә провалились галәмгә, хватаясь башка эчендә җир һәм, задыхаясь нче җиңеләйтү.
  
  Бу юлы килгәч, барысы да тәмамланды, алар вялыми һәм истощенными. Икесе дә удовлетворенно вздохнули һәм легли йокларга. Алар лежали иңгә-иң торып, держась беребезне өчен берсен дә сөйләштегез, кайчан һәм, ниһаять, алар сљйли башлагансыз турында сүз барды вещах түгел имевших берни дә гомуми шуның белән, ни өчен алар монда. Алар анда, һәм күпмедер моңа җитәрлек иде.
  
  Соляные брызги облизывали ih яктырткычлар һәм хәтерләтте аларга, дип, төн урамда иде прохладной. Бу шулай ук напомнило Нику, дип тыш, мәхәббәт бар һәм башка эшләр.
  
  «Бездә тәмамланды вакыт», - диде ул кызганып һәм поцеловал аны тагын бер тапкыр керткәнче менде башлады натягивать кияләр. Паула испуганно воскликнула.
  
  "Мин оныткан!" - диде ул. тулы самоуречения. "Мин ничек иде онытырга?"
  
  - Ышанам, җиңел, - пробормотал ул. «Әмма забывай бүген кич».
  
  Ул одарила эго кулланганнар һәм лучезарной елмаеп. "Беркайчан да. Тагын да бер..."
  
  Алар янә поцеловались, ә аннары ул булышты әй одеться.
  
  Алар поспешно алдылар үзен кулына күтәрде һәм парус. Хәтта белән вспомогательным двигатель бу булыр иде гонкой өчен кушылырга рыбацким лодкам, заходящим Сан-Хорхе белән ih төнге уловом.
  
  Алар кергән последними, бергә гүя өстендә берничә рыбками үзләренә нинди булса да итеп алдык тоту челтәре. Ih Тик приземление кабул ителгән башка мәсьәләләрне, һәм бу барысы да хәзерге вакытта имело әһәмияткә ия.
  
  Паула присоединяется эго к потрепанному джипу, припаркованному тыкрыгында рыбацкого шәһәрчеге һәм, кояш отбрасывало үз озын иртәнге күләгәдә бу холмы киткәннәр озак юл шәһәргә Санто-Доминго.
  
  Нигы белән бер головокружительной тизлек, әлегә Паула управляла. Янә oni лђкин көчәя баруны хисе безотлагательности, әмма хәзер бу түгел иде өчен сексуаль канәгатьлек. Ожидание таң бирде, аларга тагын да башка, әмма вакытта һәм драгоценного вакыт.
  
  - Бу кыз-курорта люз, - кискен диде Нигы. «Ул әйтә алыр иде, әгәр дә аның допросили?»
  
  Авызы Паулы кинәт сжался бу прежнюю кырыс дисциплинага өйрәтергә линиясен.
  
  «Ул алыр иде, дип әйтергә шәһәрдә бар йөзлек хатын-кызлар, алар дип атыйлар үзләрен Ужасными, безнең тугыз кеше, алар тирәсендә ул бер генә, убежище бар шәһәрдә. Без эзлибез хәзинәсе Трухильо һәм Эвита эшләде өстендә Падиллой бу мин сорады подсказки. Шунысы да бар, башка ир-атлар белән похожими подсказками. Бу америкалылар присылают ярдәм ». Ул бросила аңа тиз караш. «Күрәсең, ул инде упоминала бу хакта».
  
  - Сез ничек уйлыйсыз, астында принуждением? - тыныч кына диде Нигы.
  
  Паула уставилась аңа. «Мин алай уйламыйм, - акрын диде ул. «Ул һәрвакыт югары фикерләр турында кубинцах Кастро һәм түбән басымлы - турында американцах. Минемчә, ул алыр иде, дип әйтү генә җиңел",-дип нинди дә булса Алонзо башка принуждения. Тик уңаеннан, сезнең килү түгел алай. Берни турында Грозных. Һәм, гомумән, берни дә беркемгә дә ".
  
  «Минемчә, иптәшләр Алонзо булачак интересоваться, анда ул, - диде Нигы. "Алар белми, ул әле аны?"
  
  Паула затаила сулышы. «Мин уйлаган һәм бу турыда. Әмма кубинцы безгә враги! »
  
  "Алар белсеннәр?" - настаивал Нигы.
  
  "Әйе. Алар беләләр." Ике морщинки беспокойства сдвинули аның брови. «Тик алар белмәгән, анда аны табарга. Булса, әлбәттә, алар аны да таныйлар. Һәм без барыбыз да зур бер көннән выслеживаем потенциаль клиентлары. Аны алыр иде күрергә мөмкин.
  
  Нигы гына возражал. Файдасыз иде кричать турында сөйли алыр иде случиться белән Луз, әгәр аның ритмын. Ул үзгәртте, - дигән.
  
  «Син, ичмасам, күз алдыңа китерәсеңме, нәрсә ул Йозак кара?»
  
  Ул покачала аягы. «Мин дә догадался иде, бу« Йөрәге ». Мин алмыйм, - дип искә безгә бер урын белән янәшә Санто-Доминго, ул подходило иде астында бу исем. Тик, һәрхәлдә, без беләбез: бу-кайдадыр ерак түгел шәһәрнең ».
  
  «Бу гына да түгел, без беләбез», - диде Нигы. «Бездә тагын бер подсказка. "La Trinitaria". Чөнки мин ышанам, бу булырга да тиеш иде ключом к разгадке.
  
  «Бу бик арзанлы шаярту турында Трухильо, - бит диде Паула. «Типично аның өчен, издеваться өстендә көрәшчеләре азатлыгы. Әлбәттә, бу аның өчен булырга тиеш шуткой - барысы да украсть ih милек һәм белергә тиеш, дип үлгән беркайчан да ih түгел табачак.
  
  «Юк, ул булырга тиеш нечто күбрәк. Бәлки, шаярту, әмма шаярту белән мәгънәгә ия. Падилья шулай дип уйлаган идем, хәтерлисеңме?
  
  Ул кивнула
  
  
  
  
  
  башка артык тырышлык. Нигы белә ул уйладым турында Эвите " дигән превратилось аны сәхнәгә өчен смертном одре.
  
  «Сез булырга тиеш түгел, белә бит рискуете, кайчан предприняли бу ауга», - уклончиво диде ул. «Яхшы, сез алырлык ясарга, - бу ташлап, барысы да, бу эш тулысынча распустить».
  
  - Мин тормыйм эшләргә бер дә алай түгел әлегә... - пешерә башлады ул, һәм Нигы тиз вмешался.
  
  «Әлегә син да табып булмый эго һәм поделишься богатством», - аңламадым, ул nah. "Мин беләм. Мин үзем дә шулай үзен тоймадым. Әмма турында «La Trinitaria». Иде микән нинди дә булса урын, ул алар даими рәвештә каршы алды, ниндидер бер урын, имевшее алар өчен ниндидер аеруча зур әһәмияткә ия, анда Трухильо ала белергә?
  
  «Алар алыр иде, белергә, һәм ул булыр иде белергә, ләкин алар беркайчан да сөйләделәр бу турыда үзенең авырлыкларны бергә үтүче сабыр хатыннарына», - дип горечью диде ул.
  
  "Ә сез ничек уйлыйсыз, алар моны эшләдегез?" ул настаивал.
  
  «Минемчә, алар тиеш иде моны, әмма мин төшенчәләр түгел тотам, анда булырга мөмкин. Әйтәм сезгә, алар безгә берни дә диделәр! »
  
  «Бик мудро», - диде ул, пролетев mimmo авыр йөк машинасының вакытында модернизаций һәм спустившись икенче яктан холма. «Әмма ничектер уңайсыз иде безнең өчен. Шуңа да карамастан, бу мөмкин түгел, алга таба да нче Доминго, шулай түгелме?
  
  Ул књрсђтте аңа белән слабой өметләр. «Юк, алмый».
  
  «Яхшы иде микән аларда мондый урын яки юк, бездә барысы да бар әле өч эш: Йозак кара, нәрсә белән бәйле La Trinitaria, дип бераз күбрәк шаярту, һәм урыны ерак түгел, Санто-Доминго. Барлык иде булырга һәм начаррак. Икенче яктан караганда, мин уйлыйм, без булдырабыз булырга тиеш, дип ышана кубинцы итмәячәк безгә күбрәк кытайлар ». Ул сосредоточился юлда бу мгновение һәм салмак кына сбросил педаль запугивание. «Тиздән перекресток - кая миңа ябу?»
  
  Ул сөйләде эму һәм алар кискен повернули сулга буенча яр буендагы юлда башкаласы.
  
  Алар сөйләштеләр тагын бераз, ә аннары замолчали.
  
  Нигы кинәт посмотрел на һәм Пауло дип. Соңгы берничә минут ул тоймадым, аны оценивающий караш.
  
  «Йөгерергә яратмыйм астында бороду, бармы минем подбородок?» - поддразнил ул.
  
  Ул генә покраснела. «Юк. Аның инде беләм", дип яздырдым. Миңа кызык булды, күрсәтте ли мин сезгә, мин чыннан да хатын-кыз ».
  
  «Сез бу фалопатиянең», - пешерә диде ул. «Ах, син моны исбатлады, сабый Паоло!»
  
  * * *
  
  Кояш отбрасывало кичке күләгәдә, кайчан алар чыкты буенча джип һәм скользили буенча закоулкам Санто-Доминго. Разбитые тәрәзәләр һәм пулевые чокырлар свидетельствовали турында күптән түгел урам сугышларда, һәм солдатлар басып тордылар сагында төрле урыннарда, әмма Паула белсђм, ничек ih обходить, һәм безошибочно выбирала ih маршрут.
  
  Алар бардык диярлек ярты сәгать элек караганда, ул коснулась эго кулларын указала бу безлюдную урамын. «Менә, - диде ул. «Без сайлаган обходной юлын, тик шулай безопаснее. Бу урын - безнең штаб-фатиры ».
  
  Ул посмотрел да күрдем башканы руин. Бөтен район казался полуразрушенным һәм заброшенным. Ул указала парда, күрәсең непригодных тормыш өчен обломков. Бер бик старыми развалинами, заросшими виноградной лозой һәм листвой, ә икенчесе, аны якындагы күршебез, представляло үзе зур провисший йорт, шрамы, аның, бәлки, датируются вакыт-вакыт Трухильо. Алдында аның разбитом тротуаре лежали рыхлые кирпичи, ступенек бар иде, бакчасы превратился бу джунгли. Көн һәм тәрәзә иде заколочены, һәм моннан исходило хисе тулы запустения.
  
  "Ул?" - озадаченно дип сорады Нигы.
  
  "Анысы башка. Иярегез."
  
  Ул бросила настороженный взгляд урамга һәм тиз шагнула бу путаницу упавшей кирпичной кладки һәм виноградных лоз. Ул последовал, артында, астында навесом листвы, аша щель арасында ике крошащимися грудами изношенного таш. Промежуток превратился бу кертеләләр белән стеной бер яктан, һәм занавесом тирәсендә иске кирпеч һәм листвы белән башка. Очында нависла идея разрушенной түбәләр. Паула перешагнула аша упавшую колоннаны юлга: "буенча бөтен видимости, калдыкларны обрушившегося портики, һәм аңа бинасында үткәргән выглядело, ничек күптән заброшенная гостиная белән потолком бөтен яфраклардан һәм күк. Аннары алар булып чыкты башка фанзия, кыска, сыр һәм темном белән бер түбә. Азагында иде глухая таш дивары.
  
  «Бу өлеше - безнең шәхси эш», - җайлап диде Паула. «Биредә түбә, без аны замаскировали тышкы якта виноградной лозой, һәм ишекне. Сез күрәсез ишек? »
  
  «Юк, - диде ул.
  
  "Яхшы. Син кирәк бит, кайчан ул ачыла.
  
  Никадәр ала ул күрергә, ул берни дә сделала өчен, ачарга һәм аны, тик әлегә ул карадым, зур булмаган панель отодвинулась, һәм алар уставилось ак пятно затлар катнашты.
  
  «Автоматический предупреждающий сигнал», - диде Паула. «Без наступили бу».
  
  «Барысы да бик гениально, - диде үземә Нигы. Гаҗәп, нәрсәгә сәләтле автоматлаштыру. Киметүләргә, бу оставляло күп урыннар өчен кеше тора. Эго кешедә сжала өчен Вильгельмины.
  
  Паула разговаривала белән зат өчен отверстием.
  
  «Ачарга», - диде ул. "Барысы да әйбәт. Ул - башка."
  
  - Ул вакытта керегез. Монда барысы да яхшы ».
  
  Авыр таш ишек распахнулась эченә. Паула поспешила
  
  
  
  
  һәм увлекла артыннан Ника.
  
  "Лус!" - шатлыклы диде ул, кайчан кечкенә темноволосая кыз фойесында захлопнула өчен алар зур ишек. - Димәк, син куркынычсызлык?
  
  "Әлбәттә." Кыз передвинула баламир углан кулында калды аша ишек һәм повернулась аларга йөз белән караганда. Нигы дип уйладым, ул күренә нездорово њлђ дип раслый, һәм аның югары губе чыгыш ясады капельки банк. "Нишләп миңа да булырга?"
  
  «Сөйләшербез бу турыда бераз соңрак», - диде Паула. «Ул шактый сәер карый, кызны, - дип уйладым Нигы. «Килде, чиратта Альвы, вазифасы буенча хезмәте, шулай түгелме? Нигә син, көнне? »
  
  «Ул бик соң килде, - диде Лус, әнисенә карап бу җенес, - һәм бик устала. Шуңа күрә аңа әйтте возьму аның беренче ике сәгате ».
  
  "Их." Паула әле смотрела на нах. «Сез ышанабыз, барысы да тәртиптә?»
  
  «Әйе, Әйе!» - ди Луз.
  
  Әмма ул качала аягы аша яклар ягына, һәм аның күзләре да киңәйде куркудан.
  
  Пытливые кубинцы
  
  Картер двигался тиз, әмма җитәрлек дәрәҗәдә тиз. Ул напрягся әзер буенча сигналу Луз, тик бер эш - әзер булырга, ә икенчесе - прикрыть барлык темные почмаклары таныш булмаган урыннар. Ул развернулся к хәрәкәтенә күләгәдә, һәм тиз ата бу каменную диварны. Таш дивары кебек, стреляла аңа белән завидной төгәллек, чөнки нах исходил ватып, кечкенђ всплеск пламени, һәм Вильгельмина белән громким жалобным лязгом улетела нче аңа. Ул пригнулся һәм нащупал Хьюго, кайчан свистящий тавыш донесся кадәр эго уха һәм разнесся буенча эго черепу.
  
  Нигы егылып, тезләренә бу вспышке света белән шөгыльләнүче бар иде аның баш. Мизгелләр растянулись, ул iso барлык көч басарга маташа, һәм ул ишетте внезапный стон больно от Паулы һәм түбән кудахтанье кеше тавыш.
  
  «Ах, качать аягы иде непослушный, минем нәни Луз», - диде күңелле баритон буенча-испански. «Мин беләм Алонзо түгел хупласа. Тч! » Аннан нәрсә вонзилось тормышында Ника, ничек таран, һәм превратило эго бу стонущую, рвущуюся кучу. Ул вырвал кулларын тапты, аягын бу брюках, аны дернул iso барлык көчләрне. Раздалось шау-шу куптарган моның каһәре, һәм аңа сузылды авыр ирләр гәүдәсен.
  
  - Син, ваемсыз, Эрнесто, - диде күңелле тавышы, һәм янә баш у Ника раздался тавышны һәм шартлау булды. Тик бу юлы сверкающие утлары эчендә эго черепа превратились бер мучительный биттән больно, ә аннары погас әле.
  
  Ул ишетте стон кеше, ә эму кирәк вакытта, аңлау өчен, бу ул үзе.
  
  Нигы тотты күзләре ябык һәм выглядывал астыннан ябык ресниц. Ул сөргендә бүлмәдә диярлек сибаритского великолепия чагыштырганда, барлык, ул күргәнем булмады, ә аннан китү ягын тирәсендә Вашингтона. Коврики, урындыклар, ә кар кызына яулык яптылар, интернетта, китап полки; иде, өчесе-ир-атлар, формалары, аларның барысы да, тагын бар иде бераз расплывчаты, әмма тиз становились яснее. Алар барысы да бик охшаган, аның гайре моннан тыш, бу алар иде, шведларны, ә ул түбән эчке кием. Һәм алар уңайлы устроились бу стульях, ә ул лежал идәндә белән веревкой тирәсендә запястий һәм щиколоток.
  
  Раздался йомшак смешок, һәм күңелле тавышы диде ул йомшак итеп.
  
  «Син аласың ачарга күзләрен амиго. Сез шактый озак ял ».
  
  Нигы ачты ih һәм стряхнул томан. Ул авыр пульсировал бу полдюжине урыннары, әмма, киресенчә, берни дә сломалось. Кала, моннан тыш, ул кинәт дип тамак кырды, омтылып, ул утыра ала, - бәлки, бер яки ике. Эго күзләренә акрын обвились буенча бүлмәдә, әлегә ул проверял связывающие эго веревки. Ул мөгаен женственным караганда роскошным, әмма эго испортили өч бородатых ир-атлар, развалившихся өчен иң яхшы стульях.
  
  "Анда хатын-кызлар?" - таләп итте җавап Нигы.
  
  Ир-ат үзәгендә, күңелле баритон, засмеялся.
  
  «Нинди вакыт турында да уйларга хатын-кызлар», - диде ул насмешливым упреком. «Әмма сез булырга тиеш түгел, борчылу, алар турында. Алар турында кайгырткан...».
  
  "Син ясарга тиеш күздә тотып, кайгырткан?" Нигы заставил үзен чиста возмущенным һәм встревоженным. Ул вакытта, һәм башка, әмма алай нык, ничек кебек тоелды. Бу аңа кирәк, шулай ук бу вакытта өчен прояснить үз башын һәм бәяләргә, хәлне.
  
  «Турында, берни дә куркыныч», - җиңел диде ир-ат. «Удар көннең һәр баш, связывание, косу һәм теге мондый». Эго елмаю булды киңрәк. «Бу бөтенләй неприятно, ышандырып әйтә алам, нәкъ сезне. Барысы да гүзәл хатын-кызлар! "
  
  Күзләре Ника метались буенча бүлмәдә. Мебель. Коврики. Юк тәрәзә. Бер авыр ишекне. Заблокировано? Књрђсећ. Гәрчә анда юк ачкыч.,
  
  "Барысы да?" - неопределенно дип сорады ул, әйтерсең, барысы да әле ошеломленный.
  
  "Әмма, әлбәттә. Булыр иде бик неосмотрительно түгел обездвижить ih барлык ». Ул посмеялся. «Сигез молчаливых хатын-кызлар бер бүлмәдә! Тњгелмени бу могҗиза? Алар да ләм-мим, ышандырып әйтә алам, нәкъ сезне. Эго күңелле зат кинәт булды җитди. «Әлбәттә, кечкенә Луз бик үзләрен яхшы сизђ. Сез ничек аңлыйсыз, без следовали өчен аның, ул кайчан теләдем безнең югалган товарища. Ә аннары прелестная Альва көнгә берничә затруднилась впустить безне, шулай итеп, куркам, мәҗбүр булдык үз-үзеңне тотарга һәм аның белән бераз грубо. Әй, мөгаен, яхшырак булачак. Һичшиксез, ул эшләмәячәк
  
  
  
  
  
  беләнме ахыры хәрби өстәп, безнең лагерю бу холмах ». Ул янә күңелле рассмеялся һәм нащупал кесђдђ длинную черчиллианскую сигару. «Әлбәттә, Луз бигүк любезно отнеслась к безнең допросу, шулай булгач, безгә кабат эшләргә туры килде ышандырырлык. Аның уверенный, ул бәлки безгә сөйләр, хәтта, күбрәк, әмма ... гм ... безнең расспросы милых күрсәтермен заставили мине поверить, бездә булмады, артык күп вакыт килеп җиткәнче компанияләре. Ә тавышы син. Ничек яхшы. Рәхим итегез, амиго. Ул шау-гөр килеп дип һәм поднес спичку к сигаре.
  
  «Шактый, Гектор», - прорычал бер тирәли башка. «Рөхсәт итегез, миңа кайтырга штабы һәм әйтергә, аларга анда торабыз. Спросите бу егетне түгел рассказывайте эму тарихы, үз тормышы! »
  
  Кеше исемендәге Гектор сочная затянулся сигарой.
  
  «Барысы яхшы, Феликс», - добродушный диде ул. «Күбрәк мәгълүмат алабыз сөйләү безнең бер-берсенә, бигрәк разумным ала ул безгә җавап бирергә. Мәсәлән, без тиеш инанырга ул яхшы аңлый, без нәрсә эшли алабыз барлык эго командасындагы, әгәр ул гына да түгел, хезмәттәшлек итәчәк. Аерым алганда, аны әйдәп баручы леди. Аны ничек янә исеме? Ах, әйе. Паула. Восхитительное исеме. Да дикая мәче. Тәмле."
  
  - Паула, - выдохнул Нигы, ненавидя бу кеше. «Нәрсә син аның белән ясаган?» Ул тирән вздохнул, әйтерсең, шүрләп худшего, әмма нәкъ менә дыхательное упражнение, тренированное йогой, вернуло, тормыш эго летаргическую системасын.
  
  «Турында, искитәрлеге, - диде Гектор. «У нах кечкенә синяк, һәм ул хәзер йоклый. Калганы барачак менә файдага. Ул дип. «Сигез хатын-кызлар өчен безнең лагерь территориясендә холмах, әгәр барысы да исән. Ә Паула белән длинными һәм матур аяк мөгаен иң булачак... э-э... популяр. Уйлыйсыз, язмыш начаррак үлем? Ах юк. Сез булыр иде, болай да борчылган икән аласыз күз алдына да китерә үлем, без аны приготовим алар өчен ». Эго бородатое йөзе кинәт превратилось бу уродливую битлек " кә. «Шулай булгач, начни воображать, минем башка, һәм сөйлә безгә, нигә америкалылар җибәрдек, сине монда. Һәм пытайся дәвам бу выдумку, әйтерсең лә, син шундый ук кубинец. Без беләбез караганда яхшырак ул. Эрнесто тапкан кайбер инструментлар бу ярдәмче урынында, шундый яхшы оборудованном хозяйками йорт, һәм ул булачак кулланырга ih сезне, әгәр дә сез споете көе, без аны ишетергә телибез. Әгәр сезгә шулай ук бәхет елмайды, сез аска тәгәрәдек бу обморок булса, керткәнче, погрузиться бу забывчивость, - исегезгә төшерегез, бу безгә кирәк, уйнарга белән восемью хатын-кызлар, иң элек караганда сез барлык умрете ». Ул ласково дип елмайды һәм посмотрел на Эрнесто.
  
  Эрнесто, мускулистый һәм косоглазый, уйнадым, үзләренең уен кораллары белән. Алар гади - молоток һәм горсть кискен кадак. Нигы тәкъдим итте ih үзенә астында хәрәкәте кончиков бармак, бу фикер аңа да ошады. Эрнесто куйды, үз уенчыклар бу инкрустированный журнальный столик һәм шул ук вакытта сдвинул түбән булуын кабызу ачып Вильгельмину һәм Хьюго. Ләкин Пьер анда түгел иде.
  
  Складывать доллар Ника замерло, һәм ул проклинал үзләрен өчен үз глупость өчен үз тупость. Шул ук вакытта ул тойдым прилив диярлек подавляющего җиңеләйтү. Ул искә төшерде, ул башкарды белән Пьер, һәм искә алды, ул чакта моны. Бу чакта алар тукталдылар бу пятиминутный тәнәфес озын юлда, һәм ул китте өчен, аралаша, табигать белән, һәрхәлдә, ул шулай диде Пауле. Ул эксперименталь передвинул аяклар. Әйе, Пьер иде анда.
  
  «Сез онытырга турында үз угрозах», - кискен диде ул. «Мин әйтәм сезгә сез белергә телисезме, һәм күбрәк телисез икән,. Һәм аны башлыйм әле бу. Минем җибәрдек түгел, америкалылар ...
  
  Турында «юк, минем тагын, - диде Гектор. «Бу да булса, нәрсәдән башларга кирәк. Түгел, ялганга. Сез сөйләгез, безгә, ни өчен сез монда, дип белдек, һәм анда урнашкан калганнары сезнең кешеләр. Чөнки без беләбез, сез алдынгы кеше бер армия. Ә хәзер, зинһар өчен, сөйләшергә эшнең асылын әдәпле, югыйсә у Эрнесто чешутся гына карый.
  
  - Туктатырга бу глупую болтовню, - грубо диде Нигы. «Слушай, әгәр теләсәң, һәм жарись бу аду, әгәр теләмәсәң. Америкалылар беркемне дә прислали. Ни өчен? Чөнки алар, дип уйлаган бу дурацкая ният, һәм, бәлки, алар хаклы иде. Ә аны каян беләм? Чөнки бу минем эш - белергә, шундый әйберләр. Тавыш бирергә өчен миңа түләргә Chicoms. Һәм алар бигүк канәгать синең хәзер ачыктан-ачык. Теләсәгез белергә, нигә кайтмый сезнең иптәше булып чыга Алонзо? Чөнки алар ритмын эго бу шпионаже ». Эго уйлар метались алда эго сүзләрен искә төшереп, дип Эвита сөйләде турында хәбәр Цин-фу сомневается бу Фиделистах, складывая воедино булса немногое, ул, таныдым һәм дополняя бу күп нәрсә турында ул догадывался. Ул позволил бөтен моңа вылиться белән кайбер угрюмым высокомерием, ничек булса ул белә эго үз боссы артык могущественны караганда, кешеләр эго ритмын. «Сез, әлбәттә, беләсез, чөнки алар аның белән эшләдек, шулай түгелме?» дип дәвам итте ул. «Бәлки, хәзер син сможешь бераз вообразить. Һәм уйла, дип убьешь мине алмашка, дип выиграешь. Аны аларга файдалы, һәм бу ценымногие күбрәк син. Син инде наделал шактый проблема, отправив өчен алар шпионку.
  
  Гектор пристально посмотрел аңа пронзительным взглядом, нахмуренным.
  
  «Сез пытаетесь әйтә миңа, - дип таләп итте ул, - сез наемник, бу хезмәт хакын китайцам?» Сез уйлыйсыз, дип, мин юләр, әгәр ышанам, мондый глупые тарих?
  
  "Әй
  
  
  
  
  
  син, юләр, әгәр дә юк. Сиңа яхшырак поверить бу, югыйсә сине разорвут бу кисәкләр ничек Алонсо Эскобара. Нигы кинәт схватился өчен тормыш һәм застонал. «Тегүче тик синнән, берәү буенча каршылаячак сезнең ослов бәрде мине ногой, тормышта?» Аның ялгызы гына хђл итђ алмый отвинчу эму гайки! Нинди черта иде идея послать шпиона бу Цинь-фу? »
  
  «Без посылали эго, - диде Гектор аша тешләре, - һәм без аларга, кем задаем сезгә сораулар».
  
  «Мөмкин, - диде Нигы, омтылып, ул казаться уенчы белән кучей тузов, - тик сиңа яхшырак бирергә берничә җаваплар, югыйсә, син обнаружишь, дип твои иптәшләр булалар тагын ким товарищескими. Нигә син послал...?
  
  «Без эго түгел теккән! Әйтәм сезгә, ул бросился аларга булмаса, безнең кылды. Бердәнбер, - дип әйтте, моны дип, кыз, аңа Сергей кушыла аңа. Ул уйламадым, дип, ул бик күп белә, ләкин җыенган күзәтеп моның. Хәзер, әлбәттә, без беләбез, иң нах ул диде эму - дип отряды америкалыларның тиеш иде высадиться у мыса Сен-Мишель 13-ендә сәгатенә төн ». Гектор пристально посмотрел на Ника. Ике эго иптәшләр выглядели скучающими; Эрнесто өмет белән поглядывал бу тœгел, башка да. «Ә хәзер булыгыз шактый любезны өчен аңлату, каян кызлар иде мондый аның төгәл мәгълүмат, кайчан, ничек сез сөйләгез, америкалылар, гомумән, баш тартты, беркемне дә послать. Һәм ничек син булып чыга, бу иң кулай вакыт.
  
  Нигы устало вздохнул һәм үзгәртте үз хәле идәндә, форсаттан файдаланып өчен уйнарга мускулами бу связках бу запястьях һәм лодыжках. Эму кебек тоела иде хәзер эго кулы булдылар уйнарга бераз артык иркен иртђрђк. Ул та, сиздермичә маневрировать алар, әлегә әйтә идем.
  
  «Никадәр глупым ble булырга?», диде ул. «Әйә сез күрәсез, кыз попалась бу подброшенную мәгълүматны? Шул ук иде һәм кыз Паулой. Минем иде инструкция турында белергә Грозных, шуңа күрә, өчен estestvenno, аны кулланды ih якын килү американцам. Кызганыч, сезнең Алонзо карар бирергә сигнал. Кызганыч, ул карар последовать өчен Цинфу кире Йозак. Һәм сиңа яхшырак тырышырга җи тәкчелеге ih, син дә җибәрмәдем эго, чөнки ачыктан-ачык, хәзер алар сиңа ышанмый. Аларга ошамый башлагач, алар артыннан шпионят, һәм аларга ошамый сезнең хезмәттәшлек. Цинь-фу бик мондый хәлгә, шуның өчен сез, кубинцы, подвергнете куркыныч ih операция «шартлау булды», әгәр килсәгез дәвам итәргә, шул ук рухта. Шулай булгач, әгәр син беләсең, бу синең өчен яхшы, син снимешь белән мине бу полициягә) ...
  
  «Ярар« операциясе шартлау булды »?» Гектор ы белән урындык һәм потряс һәр. «Ярар! Бу бик идея Фиделя башыннан, һәм алар вәгъдә бирделәр безгә ярдәм итәргә. Без поставляли ih монда, без ярдәм иттеләр, аларга оештырырга ih складлар белән сугыш кирәк-яраклары, без сөйләделәр, аңа турында сокровищах, алар финансларга ih. Алар килгән бирегә сыйфатында советников һәм хәзер омтыла идарә итәргә бөтен шоу - ничек булса, алар америкалылар! Ә аннары алар китә бу Гаити, хәтта сказав безгә. Беренче булуын без белергә, шул турыда - ул килгәч, безгә радио, дип хәбәр итәләр Эскобар мәет. Һәм алар әйтәләр хезмәттәшлек турында? Алар, диләр куркынычлык турында Шартлау? Әйтәм сезгә, күпкә яхшырак булыр иде, әгәр дә без үзебез барабыз ауга өчен сокровищами! »
  
  "Сез!" Нигы засмеялся, әмма эчендә тыныч кына аплодировал.
  
  Бу кеше иде кладезем мәгълүмат. - Синдә, хәтта бернинди подсказок к сокровищам? Сез? Яки син ih сдерживал? "
  
  "Сдерживал!" Гектор выплюнул сүзенә аша тешләре. «Мадре-де-Диос, әгәр бездә иде подсказки, безнең иде хәзинәләре, һәм тәмуг белән китайцами ih ялганга. Хәтта белән операцией «шартлау булды» булдырырбыз, алардан башка ».
  
  «Ах, аны алай дип уйлыйм, - җиңел диде Нигы. "Вакытлар үзгәрде. Мин түгел, дип уйлыйм шартлау булды күбрәк шундый, сез ничек уйлыйсыз ».
  
  «Ах, бу шулай? Нәрсә ул?" Гектор бит посмотрел аңа.
  
  «Сез отпустите мине, мин сезгә әйтәм. Әйт миңа үз версиясен, аның расскажу үз. Ул чакта без алачакбыз бергә яхшы посмеяться ».
  
  Гектор торды өр-неподвижно, әнисенә карап, аңа өстән аска таба.
  
  «Шулай итеп, смейтесь бергә, шулай түгелме?» - диде ул, ниһаять. «Мин тиеш позволить сиңа расслабиться, әлегә без болтаем турында Blast, һәм мин расскажу сиңа барын да беләм бу турыда. Турында юк, минем башка. Миңа килә башына белән запозданием, аны тиеш, мин танырга, ләкин миңа чынлап та тоела, - дип син выжимал тирәсендә мине мәгълүматны, хәтта кайчан лежишь анда. Әйе, бу ялган сүз! Хәзер булмас, лжи, аңлыйсыңмы? » Эго таныту к Нику иде медленным һәм угрожающим. «Эрнесто әзер үзенең дәвалау һәм аны да. Ә әлегә Феликс ала сарыф башлар развлекаться кызлар белән, әгәр дә сез позволите безгә кичекмәстән дөреслекне белергә. Әйт миңа башта - син ни турында әйткән замке?
  
  «Нинди йозак?» - невинно диде Нигы, проклиная, үзебез өчен дип, артык иртә переступил ассызыклады, һәм янә крутил шнуры үзенең запястье.
  
  - Әйе, нәкъ менә - нинди йозак? Гектор взревел һәм жестоко бәрде Ника ногой бу тормыш.
  
  Нигы хмыкнул караганда больно һәм согнулся була, схватившись өчен тормыш связанными куллары һәм скрывая ih хәрәкәте үзенең телом. «Булыр иде бераз сәер карарга кебек, үзе белән үзе уйный бу вакытта», - дип уйладым ул.
  
  
  
  
  
  Эго бармак скользнули астында шорты һәм вырвали Пьер тирәсендә вакытлыча укрытия, әмма фикер турында хәбәр эго дип саныйлар странным иде наименьшей буенча эго мәшәкатьләр.
  
  «Утыр, син!» Тагын удар, тик бу юлы артык җиңел удар өчен подтолкнуть аның.
  
  Нигы выплюнул моның каһәре һәм селл, әле цепляясь өчен тормыш. Пьер лежал бу эго кулында. Әгәр дә ала ул бары постоять шактый озак белү турында «операциясе шартлау булды»...
  
  «Эрнесто! Бар, бирегә килеп да ишеклер кадак белен кадакланган. Син, лживая свинья, кулларын протяни.
  
  Бу Тәмуг! Вакыт юк тормозить. Пьеру туры киләчәк кичекмәстән өлеш кертә. Нигы застонал һәм украдкой скользнул пальцами буенча маленькому шарику. Гектор наклонился һәм яростно схватил Ника өчен неуклюжие куллары. Нигы вырвал ih тирәсендә кулыннан Гектора, сжал бер кебек каты тимер, икеләтә йодрык, ул әле сжимал Пьер һәм рассмеялся бәрде кубинца буенча өскә таба горлу. Гектор отшатнулся белән странным пронзительным визгом, һәм Нигы авырлык белән менде аякка. Эрнесто приближался к аћа белән чүкеч әзер булган ударить.
  
  Нигы отпрыгнул ягына һәм уклонился нче летящего удара. Эго бармак кешелђр гладкую өслеге газ гранулы, һәм щелкнул крохотный механизмы. Ул ясаган бер тирән вдох, кайчан Феликс протолкнулся арасында ике һәм башка вышиб эму аяклары астыннан аның, шулай булганда, ул егылып, ул тагын бер тапкыр повернул крошечную капсуланы һәм ташладым аны откровенными бу Гектора.
  
  Ул отскочил нче унылой зелено-соры кием белән грохотом егылып идәнгә.
  
  "Хо бу?" - проревел Гектор. - Феликс, тик синнән эго. Эрнесто, принеси тагын полициягә). Без свяжем бу егетне ничек свинью! Ул бросился на Ника һәм тоттым эго бу медвежьем объятии, ул нык сжал эго куллары аның теле, һәм диярлек выдавил берсе аның сулышы. Нигы мрачно ышанычсыз өчен яшәү чыганагы үз җиңел. Ул белә ала продержаться кадәр дүрт елда түгел, вдыхая. әмма медвежье объятие затрудняло бу.
  
  «Шнур, күбрәк юк", - диде Эрнесто. «Миңа кайтырга туры киләчәк кладовую».
  
  "Алайса, бар, һәм поспеши!" - прорычал Гектор.
  
  У Ника упало складывать доллар. Әгәр Эрнесто китте хәзер, ул, һәрхәлдә, булыр иде бу куркынычсызлык, бәлки, хәтта шактый яхшы ярдәм итәр өчен башка.
  
  «Тфү, бу бары тик бераз металл», - диде Феликс, подняв Пьер һәм принюхиваясь к аңа.
  
  «Диярлек, мөгаен», - дип уйладым Нигы.
  
  «Поторопись, - диде аны!»
  
  «Мин алмыйм ачкыч табарга. Ул булырга тиеш синдә кесђдђ ».
  
  «Ба! Барысы да кала минем өчен ». Гектор бу мгновение отпустил Ника һәм полез минутына. "Тавыш бирергә-"
  
  Зат Гектора барлыкка килде аеруча зур флагы рөхсәт үтәү. «Бу - бик якын, монда». Ул откинулся бу корточках һәм уставился ике үзләренең ир-атлар. Алар басып тордылар, раскачиваясь, ничек агачлар торган иде срублены, әмма әле аска тәгәрәдек. Безмолвная картина длилась берничә секунд алар показались Нику вечностью. Ул откатился нче Гектора һәм күрдем, ничек ир-ат неуклюже двинулся к аңа. Барышы иде бесполезен; Гектор кинәт ахнул һәм схватился өчен тамакны. Феликс сдавленно кычкырып җибәрде һәм растянулся на nen.
  
  Нигы вскочил аякка бастыру һәм неуклюже прыгнул кул көрәштерү өстәле янына, алар өчен лежало Хьюго һәм Вильгельмина. «Калган ике минут, - дип уйладым ул. Бәлки бераз күбрәк. Эго җиңел инде үзләрен неловко заполненными. Эрнесто удивленно уставился аңа һәм акрын гына ул арада к наплечной кобуре. Аннары эго колени расплавились, һәм ул кимеде.
  
  Пьер үз эшен башкарды.
  
  Нигы неуклюже тукталды, ничек җиңүчесе, капчык киеп йөгерүдә һәм ухватился өчен үз стилет өчен тонкую рукоять. Ул неуклюже зажал лезвие арасында запястий үткәрде, аларга взад һәм алга сериясе быстрых пильных рывков. Узды озак секунд. Аннан соң толстая прядь отделилась, һәм Нигы нык дернулся. Эго гәүдәсен умоляло күчерергә рухы; әмма эго куллары, һәрхәлдә, иде ирек. Ул тиз наклонился һәм разрезал веревки, связывающие эго аяклар.
  
  Азрак вакыт калып бара минут - күпкә азрак. Аннары физик издевательств соңгы ике көн ул замедлил барышы, һәм эго чыдамлылык түгел иде, зурлап, һәм ул башлаган сомневаться, булдыра алырмы икән ул исән калган. К ассызыклады ул! ул үзенә. Бары тик синнән ачкыч һәм алга!
  
  Шнуры кинәт разорвались. Ул оттолкнул ih һәм кинулся к телу Гектора. Ачкыч - Боже, анда Ачкыч? Ул якын задыхался булганда берәүдә бу, һәм ул түгел иде позволить үзенә задыхаться. Һавада торды густой һәм авыр газ.
  
  Ул схватил ачкыч һәм побежал к көне. Эго шведларны! Ул отчаянно огляделся, күрдем ih, схватил ih, күрдем үз рюкзак, күтәрде, аның, кинәт кенә искә төште Вильгельмину, аның артыннан чаптым, ә аннан соң кызыл, взрывающуюся дымку үз баш аңладым алып бара, үз-үзен, ничек маньяк. Ул көрәшкән өчен контроль, иблис, үз-үзен вставить ачкыч шул сарай бөтен куллануга бик сак карыйлар кебек исерек, ул белә, - дип эго хатын-кыз көтә эго, к эго огромному җиңеләйтү, ачкыч җиңел защелкнулся. Ул вырвал ишек, бросился һәм захлопнул аның артыннан.
  
  Взрывной теләгенә тавыш вырвался аша " эго җиңел, ул прижался к стон һәм отшатнулся элек белән резин аяк, ошеломленный. Алдында эго күзләре белән әле плавала кызыл дымка, ул втянул зур башкалар пробасы һава, всмотрелся
  
  
  
  
  
  тирәсендә үзен. Эго күрү сәләтен көчәйтә бераз прояснилось, һәм ул күрдем, дип залында узган тускло освещенном фанзия, шулкадәр тускло освещенном, ул иде күрергә луч света, исходящий астыннан көне. Трещина дөнья! Ул заставил үз бешеное сулышы замедлиться һәм тиз опустился тезләренә өчен засунуть күлмәк һәм чалбар бу щель өчен уловить сочащиеся парлар Пьер. Аннары ул торып басты, неуверенно побежал ахырына коридоры, башына баскычлар һәм, чыннан да, вдохнул.
  
  «Кытай теле дракон» иде, төнгә ябылган, әмма ул түгел иде әле пустынен да бөтенләй башка саклау. Карандашный фонарь, әйберләр өчен билбау вглядывался бу эго темные углы, ә заднем ишегалдында басып припаркованный джибын; эго йөртүче вооружен һәм настороже.
  
  Нигы тихонько бродил буенча обшарпанным комнатам өстендә заправка, кунакханә, рестораны һәм юнәлде сопение спящего кеше. Өч крохотных бүлмә бер генә иде мәшгуль, ә беренче ике берни дә булмады кызыклы. Әгәр мөмкин булса табып булса, ул булырга тиеш анда белән спящим. Ул метнулся, ничек шәүлә, к полуоткрытой көне өченче бүлмә һәм тукталды тышкы якта.
  
  Узды инде якынча өч сәгать алар белән хорька, ул ничек ишетте приглушенный стук йортына Ужасных һәм, взломав ишек, берәүдә, дип Паула прыгает ярсыган һәм җыена освободиться. Бергә алар освободился калган хатын-кызлар, алар кипели от гнева һәм тулысынча диярлек титулның, ә аннары алар конференция үткәрделәр белән Лус, аны ничек йолдыз. Ул кайчан үз тарихын сөйләде, Нигы алды тәкермән һәм күрсәтә, үз планнары буенча избавлению нче безжизненных иптәшләр Алонзо.
  
  Хәзер ул торды у ачык көне, югары катта кытай рестораны Цинфу һәм базарбай. Авыр сулышы да үзгәрде, һәм һавада витал сладкий дымный исе. «Опиумный төш», - дип уйладым Нигы. Бәлки, сновидец дәвам итәчәк хыялланырга һәм кичерергә бу төнге визиты.
  
  Нигы переступил бусагасын һәм бер үк вакытта диярлек өч очрагы булган вакыйгалар. Прозвенел хђвефле, бүлмәгә кинәт залило якты уты, һәм полуодетый кытайлы вскочил белән түбән раскладной ятаклар криком флагы рөхсәт үтәү. Кешедә Ника шевельнулась, ничек молния һәм янына Вильгельмине.
  
  «Поднимите куллары очында һәм миңа күрсәтегез, анда бу әйбер отключается, яки аның вышибу сезгә мозги», - тиз постучал ул-китайски. "Аңладык!"
  
  Ир-ат выругался һәм әкрен генә менде. Сигнал будильника та, гудеть.
  
  "Тизрәк. Һәм бары күрсәтер миңа - мин көчемнән бу ».
  
  Ир-ат уперся бу диварны янында шкафов һәм наклонился.
  
  - Бернинди уловок, - прорычал Нигы. «Гади күрсәтергә миңа, - диде һәм мин».
  
  Егет попятился һәм күрсәтте выключатель стонами.
  
  "Отойди!"
  
  Ул отступил ягына һәм боком наблюдал өчен якынлашып килүче Ником, бик игътибар белән наблюдал, ничек Нигы кылды, аның заглушенный «Люгер» кагылды һәм диварлар. Переключатель щелкнул өскә.
  
  Будильник заскулил, һәм ачык святый кинәт погас.
  
  Бу чернильной караңгыда послышалось рычание, һәм Нигы тиз развернулся һәм ике тапкыр ата аерым басым бу хәрәкәт. Ир-ат мгновенно егылып глухим стуком, от аның задрожал пол.
  
  Нигы яктыртты эго һәм поморщился бабайларның. Ике зур планлаштыру нче голодного rta Вильгельмины иде дә җитә, әз генә түгел, разорвать кеше өлеше.
  
  Ул белә тиеш, мин китәргә, әмма ул, шулай ук, белә тиеш мин ел саен дип иде бу шкафу. Музейдагы лучу эго вспышки, бу бик веб-нерсе бүлмәдә, аны стоило охранять ярдәмендә сигнализация.
  
  «Кызыклы будильник», - дип уйладым да ул, возясь үз отмычкой. Шактый шау-гөр килеп торсын уяту, ныклы спящего, әмма җитәрлек дәрәҗәдә шау-гөр килеп, игътибар җәлеп итү максатыннан, извне. Инстинкт түгел, ә нәрсә-йә әле, заставил эго шунда ук үтерергә тавыш белән.
  
  Ул тиз порылся бу ящиках белән папками. Нигездә, ресторанная почтасы. Берничә диярлек кытай, алар ул салды минутына. Рәсми хат испан телендә. Меню. Бухгалтерлык китаплар. Счетлар.
  
  Һәм узкой картонной тубе карта.
  
  Ул тиз обыскал калган өлешне бүлмәләре, һәм күбрәк берни дә тапмаган. Аннан ул акрын гына спустился баскычтан, тагын бер тапкыр бик тиз оглядел ресторан һәм кухню чыкты переулок, тихонько насвистывая.
  
  Паула слезла белән дигән урын.
  
  «Син торопился», - пробормотала ул. "Барысы да яхшы?"
  
  «Яхшы. Менә, брось бу сиденье, ә аннары бар, һәм наблюдай ахырында тыкрыгы.
  
  "Дөрес." Ул послушно двинулась кит.
  
  Нигы кереште эшләү. Ул вытащил тән бер-бер артлы аша кара барышы һәм куйды ih ресторанда, сак бу урындык, әйтерсең, алар заснули, аннары плотного төштән. Эго сәнгать җирләгәннән Гектора түгел иде, бөтенләй тәмамланды, ул чакта ишетте кинәт диярлек неистовый свист тирәли тыкрыгы һәм тавыш машиналар, свернувшей өчен почмагына неподалеку. Ул ташладым Гектора һәм побежал.
  
  Паула кайтты урынга машина йөртүче белән включенным мотором джип.
  
  «Торопитесь, мөгаен, - сызып ќибђргђндђ ул. Ул тиз закрыл заднюю ишек һәм прыгнул янында.
  
  
  
  
  
  Ул включила мотор белән ревом выехала бу перекресток.
  
  "Нинди черта?" - диде Нигы, ул кайчан сделала күрсәткечләр, ә аннан тагын бер.
  
  «Бу машина», - выдохнула ул. «Уйламыйм, чөнки ул әле мине, әмма ләкин мин әле аны перевязанную башын да шундый, ул наклонился алга һәм сөйләштем үзенең машина йөртүче булып эшли. Цинь-фу кайта шәһәр.
  
  Грозные
  
  Нигы селл җитәкчелегендәге зур обеденного урындык һәм рәхмәт хисләре белән посмотрел үз иптәшләр. Ольга, Тереза, Альва, Сергей, Паула, Люсия, Инес, Хуанита ... Ах, хатын-кызлар, хатын-кызлар. Ничек ул ih яраттым! Эго елмаю булды киңрәк, ул посмотрел аларда. Ул мылся, брился, спал, спорт белән мавыкты, эль һәм хәзер любовался восемью милыми дамами. Небеса, тавыш бу иде. Ул бик теләп вздохнул. Бер яки ике иде аның өчен бераз повзрослевшими, ә Лус һәм Альва әле выглядели бледными һәм напряженными, әмма барысы да ќыелды тырыштык, чиста өчен, аңа мөмкин кадәр яхшырак.
  
  - Сеньор Картер, сез, ничек сез сөйләгез, пускаете слюни, - гына диде Люсия. Ул иде искиткеч матур хатын-кыз урта яшьләрдәге, служившей воспитательницей сержант-майор Грозных. «Алам, аның спросить, сез нишләр бүген иртән үз бүлмәдә белән Хуанитой, дип заставило аны шулай хихикать? Ул булырга тиеш иде тапшыра сиңа гына кофе эчәргә алып керер иде.
  
  «Ни өчен, кадерлем Люсия, - укоризненно диде Нигы. «Болар барысы да, ул сделала. Һәм барысы да мин сикергәли, бу күнегүләр йоги ».
  
  Хуанита янә хихикнула. Бу бик кечкенә смуглая кыз белән быстрым смехом һәм түбән температурой кипения. «Син тиеш иде эго күрергә, Люсия. Сез кайчан да булса күргән ирне, ул тора голлар һәм сосет тормыш? "
  
  "Шул ук вакытта? Юк, әлбәттә, - шуны диде Лючия.
  
  «Алам, аның спросить, сеньор Картер, сезнең өстәлдә сезнең алда?»
  
  Нигы кивнул. «Мин доберусь моңа кадәр бераздан. Бу тиеш түгел вызывать сезнең иткән көнгә беспокойства, әмма мин уйлыйм, сезгә кызыклы булачак. Беренчедән, минемчә, безгә кирәк сөйләү сезгә бераз table border турында хәбәр булган бу Гаити. Паула?
  
  Ул сөйләгән тарихны тиз һәм лаконично, бу манере, аның идем, толерантлыгы белән сэм Хок. Безгә бер тирәсендә хатын-кызлар прервалась. Выражения затлар мелькали бу ih йөзләрдә, һәм билгеле мизгелләр чыгышлары, алар выпустили тихие стоны ужаса, әмма алар тыңладылар, шулай ук, игътибар белән, ничек һәм теләсә кайсы башка экипажы AXEmen узган брифингта. Соклану Ника алар росло. Бу хатын-кызлар лаек хәзинәсе; әйләнә-тирәсендәге барлык кешеләр алар кулландык иде эго белән акыл.
  
  Кайчан Паула тәмамлады, наступило кыска молчание. Күзләренә караган бу кресле, һәм кулы иде сжаты от гнева.
  
  Нигы тиз вмешался керткәнче башланды реакциясе. «- Курорта люз, әйдә тагын бер кат сөйләячәкбез марлон тарихын өчен, без идек сложить детальләрен воедино. Бу аеруча мөһим, чөнки бу ачкыч разгадке: барысы да сез беләсезме турында Алонзо, нәрсә ул белә иде сезнең турында ».
  
  Луз акрын кивнула. «Барысы да ул килгәч-йә белә идем оборудова миңа, иде маленькими шәхси ђйберлђре, ә мин принадлежал к төркемендә патриотов, называемых Грозными. Нинди-шул рәвешле ул, булырга тиеш, ќитте слуха, без охотимся өчен сокровищами, чөнки ул гел әйтә идем, бу хакта хитроумно ». Ул умоляюще књрсђтте бу Пауло. «Чынлыкта, аны башка бернәрсә дә эму түгел, диде. Түгел ул чакта. Тик мин уйламадым, дип, ул шундый, янәсе, начар кеше, гади кемдер кебек безне, булмады, берни дә начар шул, өчен, кайчагында аның белән очрашырга шәһәрдә. Ул мужчиной белән була торган сөйләшергә ...
  
  «Әйе, аны беләм», - җайлап диде Паула. «Мин беләм, бу ничек була».
  
  «Әгәр син каршы алды эго кыямәт көне кайчан Паула уехала бу Гаити, - дип сорады Нигы, - дип әйтте?»
  
  «Ул взволнован, - ди Луз. «Ул нидер белә, һәм барысын да вакытында намекал, бу алар белән бәйле сокровищами. Нишлисең, аның белергә тиеш иде, дип, бу - мин сөйләде сезгә кичә кич, мин ничек аны маташа вытащить бу аның. Тик ул берни дә раздавал бушка узмаган. Шулай итеп - мин идем тәкъдим итә эму алмашу ». Ул пристально књрсђтте ка Ника. «Мин беркайчан да аеруча уйламадым турында идеясе Паулы ярдәм турында америкалыларның. Шулай итеп, аның сөйләде эму сиңа. Дип безнең лидеры белән очраша, америка лидеры, дип хәбәр итте эму вакыт һәм урын. Һәм ул ярсыган. Әйтте гына дип берәүдә үз беренче улику һәм җыенмый уртаклашырга аның белән хема, хәтта үзләренең кубинскими товарищами, һәм тегүче эго побери, әгәр дә аңа карата киләчәк, америкалылар. Ул чакта ул, хәтта, отель бир миңа ачкыч. Тик мин эшләгән, аның өстендә. Давал төрле вәгъдәләренә турында сөйләде, ничек түземсезлек белән менә көтәм кайт эго һәм без бергә эшләячәкбез. Диде, мин, продолжу эшләргә, үз төркемендә, һәм попытаюсь җыеп башка подсказки, алар без аның белән поделимся. Без бергә булачакбыз эзләргә хәзинәсе, табарга эго һәм бик бәхетле һәм озак яшәячәкбез. Киресенчә, ул миңа доверил ». Аның тон иде hўм коры. «Хәзер аны күз алдына да китерә алам, ни дәрәҗәдә ул булыр иде файдалы, миңа аннан соң, әгәр дә без, чыннан да, бергә эшләдек һәм тапкан бу. Әмма мин ышанам ки, ул түгел, дип сөйләде безгә, үзенең кубинцам, безгә, китайцам, кая ул бара һәм бу ясарга омтыла ».
  
  Нигы кивнул. «Минемчә, бу шактый билгеле, һәм ул карар бизнес белән шөгыльләнү өчен үзләрен. Ә ничек турында эго подсказки? "
  
  Ул наморщила нос, һәм выглядела задумчивой. «Мин уйлады да уйлады бу хакта, әмма әлегә кадәр хорек алмыйм ачыкларга бу. Әмма калса, туры килә, килми
  
  
  
  
  
  бу, башка подсказками? «Trujillo es mi Pastor». Благодетелю Трухильо һәрвакыт нравилась бу строчка - бөтен бу псалом, чынлыкта «Trujillo es mi Pastor»! Сез беләсезме калганы? Барысы да шулай эшли, чөнки ул аеруча менял: Трухильо минем пастырь, мин теләмим. Һәм шулай алга таба. Эго ир-атлар! Турында әйе, ул яратты, бу псалом ».
  
  «Бу бик яхшы подсказка», - диде Нигы. "Булса да, бу безгә дигђн сњз". Ул искә төшерде, ничек укыган бу хакта маленьком богохульстве, ничек одина буенча льстивых тарафдарлары Трухильо переписал псалом бу хвалу үзенең боссу-диктатору. Хәзер эго беренче юл булды ключом к разгадке. «Яшел көтүлекләр», - акрын яздырган Нигы, сүзләрен искә төшереп,. «Тихая су. Юлда праведности? Бу-һай, мөмкин применимо. Әмма буларак турында долины күләгәдә үлем, өйдә, Әфәнделәр? Калса, бу тәңгәл килә, һәрхәлдә, бер-юньдә башка дәлилләр, La Trinitaria - Троица ».
  
  «Әмма бу шокирует!» - возмутилась Лючия. «Святотатство!»
  
  «Бу икеле кызыксындырды Бөек Кеше», - әче диде худенькая кыз буенча исемендәге Инес. «Мин диярлек начинаю аңларга, нигә ул дип уйладым, бу да кызык. Тик аңлый алмыйм, нинди мөнәсәбәт моңа ия «Йозак кара» ».
  
  - Мин дә, - диде Нигы. «Әмма, бәлки, нинди дә булса өйрәнү свят раббыбыз прольет бу. Кем дә булса волонтер булырга тели? »
  
  «Мин, көчемнән бу», - диде Тереза тихая. «Мин эшләгән китапханәләрендә».
  
  "Яхшы. Аннары - аламы кем дә булса тирәсендә сезне искә кемне дә булса, кем булыр иде белергә тиеш, кайда, кайда ул безгә иде, La Trinitaria моңа кадәр үз җыелышының?
  
  Барлык качали головами.
  
  «Без булдырабыз спросить мохит, башка», - диде Паула. «Бар әле, туксан бер, әйләнә-тирәбездә, алар белән сез дә таныштылар. Бәлки, кем дә булса алар аша нәрсә дә булса придумает. Без шулай ук алабыз игътибар белән карарга барлык документлар алырлык калдырырга безнең ирләре. Аны беләм, - дип, бар җирдә дә бар, тик без түгел, теләгән искитәрлеге ».
  
  - Хђтерлим, - җайлап диде Тереза. «Беренчеләргә карап, фоторәсемнәр һәм укып иске хатларны. Аны, хәтерлим, безнең Мануэля иде журналы, әмма ул сжег эго кайтарганнар барып, ничек алар килгән өчен аларга ».
  
  «Тиеш, башка дневники», - энергично диде югары гибкая кыз. Нигы одобрительно посмотрел на нах. Бу бик Ольга белән итә яшеллеккә күзлегеннән һәм гривой красно-алтын чђч бар. «Барысы да шулар тирәсендә алдык сжечь дневники һәм документлар. Кайдадыр булырга тиеш булса да клочок кәгазь белән, әйтик, закодированными пометками ».
  
  «Әйе, әмма бу вакытта барлык полиция тикшерде», - возразила Хуанита. Ул күптән перестала хихикать. «Алар хәтта разорвали безнең китаплар».
  
  «Мин беләм, ләкин нәрсәдер булырга мөмкин нәрсәләргә кул җитмәде төре буенча. Бу түгел иде очевидный таныклыгы һәм хәтта журналы Мануэля, мөгаен, иң иде неожиданный.
  
  «Тора, авыз, - диде Паула. «Ольга, син займешься моның углом. Доберитесь кадәр һәр тол калган хатыны Сопротивления шәһәрдә һәм сорагыз ih аша үтәргә нәрсә калды нче ih ирләренең. Ягъни бу алынды аларның. Сайлагыз полдюжины тирәсендә алар өчен сезгә ярдәм фондларына мәгълүмат җибәрергә эзләү. Бу да булырга тиеш, кыен; күбесе шулар тирәсендә кычкырып тора " иде өчен нәрсә белән шөгыльләнергә ». Ул књрсђтте ка Ника һәм начар дип елмайды эму. «Без сөйлибез турында юнесконың ассоцияләнгән Ужасных, бик физиологически әгъзалары, аларның барысы да әле йортлар бар, һәм бу",-дип калды нче ih гаилә. Аларда яхшы гына килеп чыга, җыя мәгълүмат - һәм, телисез икән, имеш-мимешләр таратырга ».
  
  «Әйе, - диде Нигы. «Телим-алар күзәтеп теләсә нинди билгеләре эшчәнлеге, Куба яки Кытай һәм шунда ук җиткерделәр сезгә. Һәм аның телим өчен алар иң нечкә итеп заполнили шәһәр слухами турында аерым лагерьларында кубинцев һәм кытайлылардан, прячущихся бу холмах. Ә аннан соң, әгәр алар алачак үтәүләрен моның белән генә җәлеп итеп, үзенә игътибар, аның кунакханәсе иде өчен кайбер шулар тирәсендә внушили идеясен, дип кубинцы сатарга ниятли кытайлылардан, ә башкалар - дип кытайлар кулланалар кубинцев, ничек козлов отпущения. Бу булачак нетолько, әмма ble. Әмма бу итеп эшләргә кирәк, алар бросили үзе өчен муеннарына урда кытайлылардан һәм кубинцев. Сез авыз ...
  
  «Мин алыр иде авыз поручить Люсии идарә итә», - диде Паула. «Мин гарантия бирә алам, ул добьется нәтиҗәләрен».
  
  Лючия мрачно дип елмайды. «Монда бернинди дә зыяны. Сеньор, ќићелрђк уйлыйсыз, хатын-кызлар мәҗбүр итә таратырга иң кыргый имеш-мимешләр, ә аннары мөстәкыйль рәвештә чыгарга тирәсендә үзен белоснежными һәм невинными.
  
  Нигы дип. «Әзер бәхәсләшеп тә алырбыз, син дә аласың моны. Бу калдыра минем өлешен бу. Сез әлегә белән шөгыльләнәсез нең эш итеп, аның булырмын эзли - эзли урыны ерак түгел, Санто-Доминго, ул туры барлык уликам никадәр алабыз интерпретировать ih бүгенге көндә. Мөмкин һәм башкалар ачкычлары, безгә дә туры киләчәк ih эзләргә. Бармы якын-тирәдә башка элеккеге трухильонцы кебек Падилья, өстендә, алар алабыз эшләргә? »
  
  «Шактый күп, бик ихтимал, - барлыгы диде Паула, - ләкин алар, кагыйдә буларак, стесняются үз узган. Танылган тарафдарлары Трухильо нырнули бу укрытие, ул вафат булгач, ә күпчелеге башка бик скрытно карый, үз сәясәте. Берәүнең тану
  
  
  
  
  
  бу омела. к. аңа нинди дә булса мөнәсәбәте. Бары тик сирђк кенђ, кайчан бара переворот үтә уң яки, бәлки, кичкә, анда разливается артык күп хәмер, бер тирәсендә алар выскакивает һәм үзен күрсәтә. Безгә бик кыен выследить кемне дә булса тирәсендә аларда ".
  
  «Нишлисең, әйдәгез, алга таба нәрсәләр бар», - диде Нигы. «Әгәр без обнаружим, дип без тупике, без булдырабыз уйлап, тагын бер сплетню өчен круговорота слуховой - бүләкне мәгълүмат өчен, үз өлешен чыгару яки нәрсә бу үзенчә. Тик әлегә бездә өстендә күбрәк эшләргә. Һәм соңгы, һәм без башлыйбыз ». Ул вытащил рулон кәгазь тирәсендә картонной трубки, һәм разложил өстәлдә. Бу бик картасы, Гаити һәм Доминиканской Республикасы, аны тапты ул бүлмәдә наверху Кытай Дракона.
  
  «Нигы, бу сөйләшү, һәм вакыт бар иде картасы сокровищ», - диде Лючия, пристально беренчеләргә карап, нах.
  
  «Бу түгел, нәрсә бар», - диде Нигы, разглаживая аның. «Бу, мөгаен, хәтта артык мөһим. Аның идем, диде бу планы «операциясе шартлау булды». Взгляни һәм әйт миңа, син думаешь ».
  
  Тирәсендә аңа столпилось сигез матур тел, сигез симпатичных затларга караган картасына. Духи, алар алар наносили өчен ушей өчен махсус Ника, окутали эго мягким облаком татлы женственности. Восхитительно! - уйлады ул һәм обильно вдохнул. Ул үзен начар хис итә солтан үзенең гареме. Гайре нәрсәләр солтан түгел куя иде бизнес югарырак удовольствия.
  
  «Ләкин күпме отметин!» - удивилась Паула. «Мин уйлады шартлау булды ия булачак ниндидер мөнәсәбәт проект бомба да төшмәде, бәлки, ракетному объекты. Тик нигә ih булырга тиеш, шулай бик күп? Карагыз, алты тирәсендә Гаити һәм Санто-Доминго. Һәм тагын бер Кубада. Хәтта Пуэрто-Рико. Сез ышанабыз, моның өчен «операциясе шартлау булды»? »
  
  Нигы кивнул. «Минем бар өстенлеге сезнең алда. Иде хат, иң Фиделя безнең иптәше булып чыга Цинь-фу. Бу nen иде раздано күп түгел, аны ничек булыр иде, әмма ул скулил ихтыяҗ турында капиталында һәм искәртте сигез башлангыч җайланмалары торган булырга тиеш бирелергә өчен «операциясе шартлау булды». Һәм анда әйтелгән иде бит, дип эго базасы, тегесе, дип Кубада, ерак түгел төрмә көнне Гуантанамо, - ул ткнул пальцем татарстан картасы, - әзер. Түгел әйтелде ни өчен, ләкин кара, анда бу карата башка ». Алар карадык, ничек ул алып барды пальцем ярлары буйлап утрау.
  
  "Күрергә? Откровенные киресенчә, тиешле базаны бу Гаити. Бергә алар контрольдә тотарга Наветренный кертеләләр, тормыйм инде ярдәм турында, аны алдылар ике башка монда, аста. Һәм карагыз, ул, бу залда иң көнчыгыш ноктасында Санто-Доминго. Арасында әлеге һәм эго аналогом Пуэрто-Рико-пасс Мона мөмкин тулысынча ябылган өчен кораблар АКШ. Алар алыр иде үтәүләрен хәтта башка базасын Пуэрто-Рико ярдәмендә әлеге резервных базалары төньягында һәм көньягында ».
  
  «Тик алар алмый төзергә базасын безнең җирдә!» - кайнар диде Ольга, һәм аның рыжие чәч коснулись затлар Ника.
  
  «Юк, алмый», - диде Нигы. «Тик алар алачак, кайчан алсалар хакимият, дип, аны бөтенләй башка, дип ышанам, алар җыела ясарга. Гаити созрело өчен переворота; Доминго да wouldnt һәм нык отстал. Минемчә, дип базасы Пуэрто-Рико - несбыточная хыял, әмма хәтта кызыл ала хыялланырга ».
  
  «Мин аңламыйм», - чын күңелдән диде Лус. «Сез имеете күздә тотып, бу юк берни уртак белән бомбами, испытательными взрывами яки хәтта межконтинентальными баллистическими ракетами?»
  
  «Баллистические ракета, әйе, ләкин кече дальности. Һәм кемгә кирәк бомбаны, әгәр мөмкин отрезать бөтен Көньяк Америка АКШ ярдәмендә берничә ракет кече дальности, самолет җир өсте базирования һәм береговых батарей? Послушайте, захватите бу утрау, һәм сез алачаксыз ныгытылган җир өсте күпере аша Карибское күп. Америка корабльләр алмаган булыр иде аша узарга кирәк, бу проходы түгел буларак выброшенными тирәсендә суны берни белән дә артык катлаулы караганда береговые батарея һәм пар искергән самолетлары. Бу шартлау булды. Мин уйлыйм. Әмма поглощения генә бара болай, алар разрешены, ә кайчагында хәтта поощряются. Бу бер тирәли сәбәпләрен, аның буенча сезгә кирәк мәҗбүр итә бу заговорщиков шау-гөр килеп, тиз вилять. Күбрәк булачак, билгеле турында происходящем яхшырак. Һәм позволяйте беркемгә дә обманывать үзен, сөйли, дип белдерде коммунистлар теләсә кайсы тирәсендә әлеге лагерь тели ярдәм итәргә, кемгә дә булса тыш, үзен ". Ул свернул картасын янә вставил аны трубку. «Алар ясасалар сезне ачылган ул, һәм әгәр Трухильо нидер оныткан ясарга өчен помучить сезне, алар восполнят бу».
  
  Һәм нинди мөнәсәбәт болар барысы да бар к сокровищам?» - дип сорадым Люсия. «Әллә минем өчен түгел аеруча шокировали да, сез сөйләгез, әмма ни өчен алар шөгыльләнергә тиеш охотой өчен сокровищами - безнең охотой өчен сокровищами - булганда мондый җентекләп продуманные планнар өчен алырга ih?»
  
  Нигы отодвинул урындык. «Алар артык катлаулы планнар булганда тагын капитал. Сез бик күпне белән сотней миллион доллар чит акча ». Ул торып басты һәм күңелле елмая-бер урындык. «Сезгә рәхмәт белдерәм барлык игътибарлары һәм булганыгыз өчен, - барысы да сез - шундый матур».
  
  «Ничек яхшы булырга ирне өйгә», - мечтательно диде Альва.
  
  "Әйе",, шулай түгелме?" Паула риза. «Булыр иде, тагын да яхшырак булыр иде, бездә булды бер взвод».
  
  
  
  
  Бар иде двухдневная щетина кеше, начар сидящая, начар подобранная шведларны аркада, һәм ул бродил буенча доминиканской авылда, выглядя, ничек крестьянин, охотящийся бу югалган бычка. Безнең хәрбиләр ОАГ, безгә җирле халык түгел, взглянули аңа, артык смутно.
  
  Тик бесформенной киемдә фермер иде спрятаны люгер, стилет һәм заменитель Пьер, шулай ук берничә башка оиши, ким подходящих фермерларга караганда, математика буенча исемендәге Киллмастер.
  
  Нигы шагнул үз өченче долину бер көн, киеренке та уйлап тормастан. Бәлки, ул карадым артык ерак яисә җитәрлек түгел әле. Бәлки, ул артык нибары понимал сүзенә Егерме өченче псалма, һәм бу бик генә беренче сүзләр, анда эму тиеш иделәр игътибарга алу. «Trujillo es mi pastor» «Пастор». Пастух.
  
  Пастух. Ферма? Сан-Кристобале, барлыгы унсигез милях нче Доминго иде үз фермасы, мәрхүмнең диктатора Фундасьон. Ул догадался, дип эму яхшырак карарга, аның да солтаны маловероятным, дип эго әле обыскали кадәр нигез. Башка фермасы? Яки «пастор» тиеш иде интерпретироваться ничек cook компания: da nicola яки приходской cook компания: da nicola? Чиркәү ... соборы ... миссионерский йорт, әмма ... йозак? Монастыре? Тереза бирде эму исемлеге. Ул влез бу һәр тирәсендә алар сөйләгәндә тарихын неудач да булып чыкты мудрее.
  
  «Яшел көтүлекләр», - кабат уйлады ул. «Тихая су». Ул әле күп тыш һәм башка, ләкин түгел бергә. Бәлки, аларга да полагалось бергә булырга. Яки, бәлки, ул лаял бөтенләй дә булса агач.
  
  Ул дип катгый шагал. Бу долине астында аларга бирелгән зур булмаган фермер җирлеге, ә өстендә агачлар показался шпиль кечкенә генә чиркәү. Бу булырга тиеш иде эго соңгы тукталыш өчен көне алдыннан кире кайтуы, өчен, белән очрашырга Паулой һәм джипом, һәм ул кайнар өметләнгәнен, бу нинди дә булса рәвешле окупится. Хәтта выстрел бу горшок белән тыл башлагач, ул задавал үз тонкие сораулар булыр иде көтелгән признаком моннан тыш, бу эму булды жаркого.
  
  Выстрелов түгел иде; анда берни дә юк иде. Кечкенә чиркәү төзелде 1963 елда, һәм аның яшь пастор белән горурланып диде Нику, дип белдерде ул һәм эго прихожане үзләре чистартып девственную җирне.
  
  Нигы бер тәкъдим ителгән бер стакан су, рәхмәт эго һәм отвернулся.
  
  Тагын бер потерянный көне.
  
  * * *
  
  Докторы, Цин-фу внутренне выругался. Кая ул безгә китте, эму на пятки цеплялся берәр проклятый кубинец. Ул шулай ук сак белән эш итеп утильләштерү буенча әлеге таинственных тел, әмма нинди дә булса рәвешле нәрсәдер просочилось наружу. Һәрхәлдә, бу эго бинасында уздырылган полицейское тикшерү, бәхеткә, аннары моннан, ничек ул Мао-Пэй үтәгән үз ужасную бурычын куйды, - һәм кешеләр урамнарында сәер караган аңа. Ул закрыл « - Кытай теле дракон», «ремонт», - диде ул. - теләсә нинди, кем эго спрашивал, һәм багышлады үзен бизнеска көнгә кадәр ачу.
  
  Ул, әлбәттә, - диде аларга эго бизнес тора шул булсын выслеживать элеккеге тарафдарлары Трухильо һәм алар белән эшләргә файдаланып, подкуп һәм шантаж. Ул шулай ук әзер идем пытать һәм убивать, әгәр бу ярдәм итәчәк, һәм ул, мөгаен, дип уйлаган идем, бу ярдәм итәчәк. Чынлыкта, ул инде үтергән бер кеше, ул угрожал пожаловаться хакимиятенә бу эго угрозу шантажа.
  
  «Мао-Пэй». Ул наклонился һәм тронул үз йөртүче өчен эчтђге. «Ачмавыгыз хәерле аны китапханәдә. Аның телим ел саен иске газетные файллар ».
  
  Мао-Пэй хмыкнул, ә аннан соң кинәт искә алды эго манерах.
  
  «Әйе, сэр, - диде ул, күләме зур була.
  
  Цинь-фу откинулся элек посмотрел аша эчтђге. Тегүче! Мотоцикл әле преследовал ih.
  
  Ул бит посмотрел аңа, һәм досталь сигариллу. Шәһәр буенча ходили иң безумные тарих, һәм ул белә яртысында тирәсендә алар юк правда. Әмма ул чертовски дип ышанам, кубинцы, чыннан да, кунакханә бозарга эго җентекләп продуманные планнары. Барлык указывало бу, бигрәк тә, бу нескончаемый хвост. Шулай да ул түгел иде аңлау, каян дигән имеш-мимешләр, кем сбросил аңа кубинские тән, кем алды планы «операциясе шартлау булды». Әлбәттә, кубинцы. Аларның иде аларның күчермәләре. Кайдадыр бу штуке иде, өченче ягы да бар.
  
  Грозные. Кем алар хакына барлык кытай дьяволов?
  
  Хема иде алар безгә иде, ул җиңәчәк ih бу уйный. Ул югалта, берничә кеше, шул исәптән әлеге отвратительно тупого телохранителя-пешекче, тик бар әле китерә торган кешеләр төркеме, обученных ысулларына һәм сорарга сорау алу. Бу иң вакытта алар урнаштырылды бөтен шәһәр, һәм ул шикләнмәгән аша берничә глоток вырывались крики агонии. Әгәр булган булса да, малейший шанс, алар белсеннәр кемне дә булса, кем белә идем кемне дә булса, кем булса белми икән, алар өчен материал эго тегермәне пыток.
  
  Ул мрачно дип елмайды һәм затянул сигариллу. Кайчан кызыксыну тәмамлана, шул Operation Blast кертеләчәк кайбер төзәтмәләр кертелде.
  
  Бул прокляты бу кубинцы ih рябая предательская шкура! Карамастан, алар, ул бик яхшы, алар белән ладил.
  
  Эго дурное кәефе кинәт алмашты смехотворным зур оптимизм. Ул яхшы ладил. Эго запрослары приносили җимешләре. Уңыш иде эго кулында.
  
  
  
  
  
  
  Эзләреннән сокровищ
  
  «Бәлки, безгә яхшырак булыр иде иң следовать өчен Цинфу», - прорычал Нигы.
  
  Өйгә белән ябык ставнями иде вакытта конференцияләре һәм эго кәефе начар иде. Цинь-фу күрдек, монда, анда, һәр җирдә, ә аннан соң ул кинәт юкка чыкты. Күрәсең кампаниясе перешептыванию иде ки, уңышлы, дип хакимияте ОАГ иде шактый обеспокоены үткәрү өчен тикшерү. Алар тоткарлаган берничә кубинцев, әмма кытайлар улетели тирәсендә курятника.
  
  «Мөмкин түгел», - шуны диде Люсия. «Әлбәттә, без һәрвакыт карадык, аларда ачыктан-ачык, әмма кубинцами, алар һәрвакыт аның артынан иярде идек урнаштырдылар чын процессию, әгәр дә попробовали. Бу бик яхшы идеясе чәчәргә проблемалар арасында алар, тик бу имело җавап удар.
  
  - Ответную реакцию, - мрачно дип Нигы. «Кызык, - дип тапты ул китапханәдә?»
  
  «Сезгә яхшырак поинтересоваться, дип билгеле булды Тереза, - диде Люсия, - һәм без барыбыз да».
  
  «Миңа чыннан да кызык», - диде Нигы, әнисенә карап нах. Эго поразило нәрсә анда, - барлык хатын-кызлар - чувствовалось сдерживаемое раса, аның ул элек түгел замечал. «Сез барысын да белдек?»
  
  «Мин Хәтта Паула күренә бераз самодовольной, - дип уйладым ул.
  
  «Башта син, Тереза», - кискен диде ул.
  
  Тереза иде мәшгуль үз эше. «Бүген кич белән аны таптым ссылку бу малоизвестной монографии, - диде ул, - төркеме турында бенедиктинских монахов яшәүче бу тихой долине - кызганычка каршы, исемсез. Күрәсең, күп еллар элек алар бармы ниндидер клятву сакларга серләре һәм сирәк дәвалау показываются. Ләкин, билгеле булганча, алар йөртә торган кара белән баш кадәр пят, кара капюшоны белән прорезями өчен күзләр һәм китерерлек тупас кара скрытые, доходящие кадәр аяк. Шулай ук, диләр ih монастыре охшаган йозак буенча тышкы кыяфәте, хәер, янә шул ук, юк эго тасвирлау буенча беренче кулыннан. Аны аңлыйм, бу безгә аз булыша. Әмма бу аласыз табарга, кызыклы, мәсәлән, бу килгәндә, алар билгеле булганча, Кара Клобуки. Яки, кыскасы кебек Кара ».
  
  "Кара!" Нигы хлопнул ладонью буенча столешнице. Эго күзләре загорелись кызыксыну белән. «Әмма сез күз алдына китерегез, анда булырга мөмкин ih монастыре?»
  
  Тереза покачала аягы. «Бу сылтама гына әйтелгән, бу« кайдадыр ерак түгел Санто-Доминго ». Күрәсең, бу бик уединенная долина, югыйсә идек ишеттек бу хакта иртәрәк. Сез булыр иде эго мөгаен тапкан. Әмма хәзер, һәрхәлдә, бездә нигез бар өчен, киләчәктә тикшеренүләр. Мөгаен, авылда бар кешеләр, алар турында ишеткән монахах бу кара капюшонах, бәлки, хәтта күргән ih.
  
  Нигы кивнул. «Ничек кешеләр турында ачыктан-ачык монда, шәһәрдә? Бәлки, галимнәр катнашты. Богословы. Саклаучы музей, җирле руханилар, хәтта епископ. Һәрхәлдә, хәзер без беләбез эзлибез монастыре. Шулай түгелме? Әйе, минем уйлавымча, әйе. Күпмедер вакыт аның начинал дип уйларга безгә эзләргә кирәк махсуслаштырылган ресторан, алар управляют өч егетне буенча исемендәге Блэк, алар элек тә бар иде бер өлеше, көтүне Трухильо. Тик монахлар! Алар фигурируют бәйле барлык бу. Хәзер барысы да безгә ни эшләргә кирәк, бу табарга бу долину ».
  
  «Тиеш, бу урын, бу долина, - задумчиво диде Паула, - анда сарай спрятан шулай сак-дип, калса, беркем турында nen белмим. Нетолько спрятать йозак яки хәтта монастыре. Син, чыннан да, думаешь, без дөрес юлда? "
  
  «Без булырга тиеш», - шуны диде Нигы. «Хәзер без беләбез: бу-урын бар, чынлыкта? Һәм без беләбез, бу монахлар иде скрытными кешеләр, шуңа күрә нинди дә булса рәвешле алар булырга тиеш, тапкан ысулы яшерергә үз йозак яки монастыре, яки әле. Без гади дәвам итәргә тиеш шөгыльләнергә сораулар һәм эзләү. Кемне дә булса бар дип, тагын бер кертергә? »
  
  «Әйе», - диде Паула. "Ольга?"
  
  Ольга подтолкнула аша урындык к Нику бераз стопку кәгазьләр.
  
  «Взгляните, - диде ул. «Без аңлап бетерә алмыйбыз, бу, монда да ниндидер закончалык. Без карап чыктылар туксан бер йорт, ә алтынчы шулар тирәсендә тапкан - ярар, сез күрерсез, дип таптык. Әмма һәр бөтен янында алар очраша берәүләр һәм алар шул ук сүзләр һәм символлары ».
  
  Нигы ул арада янына кечкенә стопке һәм перебрал аны. Көндәлеге белән разметкой берничә биттән. Исемлек белья белән каракулями бу әйләнеше. Карманный календаре белән пометками берничә sta. Лист линованной кәгазь, покрытый исемлеге сүзләр, алар кебек түгел, булды әһәмияткә ия. Вкладыш буенча записной книжки белән кайбер тирәсендәге кешеләр, шул ук сүзләр һәм сан янәшә. Форзац китаплар, исписанный хәрефләре һәм символами.
  
  Урыннар «очрашулар», - акрын диде ул. «Њпкђм акча күрсәтеп, дата һәм вакыт. Әмма закодированный.
  
  «Чынлыкта», - диде Паула. «Ничек сездә килеп чыга взламывать кодлар?»
  
  - Яхшы, - бодро диде Нигы. "Бер дә начар түгел." Ул разложил алдына кәгазь һәм принялся өчен рәхмәт.
  
  * * *
  
  Киллмастер иде эксперты буенча взлому кодового. Доктор Цин фу Шу буенча кытай эзләү иде эксперты бу ломке кешеләр. Ул гына да түгел, бик яхшы уйнады белән Эвитой Мессиной, әмма хәзер ул наверстывал упущенное. Эму җитми Томын Ги, һәм ул скучал буенча Шангу, әмма бар иде, башка ярдәмчеләр. Одина тирәсендә алар хәзер шөгыльләнгән пытками
  
  
  
  
  
  убивал кеше хокуклары буенча исемендәге Гарсия-Галиндес, ә башка подавлял крики агонии.
  
  «Җилдә ничек файдасыз лгать», - безмятежно диде Цинь-фу, постукивая булуын ассызыклады сигариллы буенча коврику Гарсии. «Без беләбез, сез кем. Сезнең яхшы башка диде безгә, анда сезне табарга. Ул шулай ук шактый хорош өчен, безгә хәбәр итәргә", дип яздырдым берсе буенча дәлилләр. Тч, бедняга, ул хәзер бик яхшы хис, олылау тоя. Ул артык озак безгә сөйләгән иде ». Ул шатлыклы елмаеп куйды. «Ләкин ахыр чиктә ул безгә. Һәм сез шулай ук расскажете безгә килгәндә, без телибез белергә. Затяните чыбыкларын. Чин You. Генә бул аның белән ласковым ».
  
  Цинь Юй ясаган, ничек эму", - диделәр. Цинь-фу прислушался к приглушенным крикам һәм оглядел уютную фатир. Әйе, чыннан да, дип уйладым ул, бу уңайлы урын. Шундый ук уңыш ул калырга мөмкин, биредә, әлегә эго торак пункт россиядә генә тәмамланачак.
  
  Ул шактый канәгать үзе. Бер зур булмаган заметка бу желтоватой газетасында присоединяется эго k математика буенча, ул елларда незначительный итеп хөкүмәтендә мәрхүмнең Трухильо. Бу кеше килештерергә сөйләү аңа турында башка мужчинах, хәзер тыныч кына яшәүче астында вымышленными исемнәре язылган, алар, үз чиратында иде кальдерон бирергә файдалы кечкенә крупицы мәгълүмат. Гарсиа-Галлиндес, ул ышана иде соңгы звено бу эго цепочке подсказок. Цинь фу карадым, ничек корчится мин корбаны.
  
  «Убери кляп, Фонг», - җиңел диде ул. «Минемчә, безнең башка омтыла безгә нәрсә әйтергә».
  
  Гарсия-Галиндес тирән вздохнул һәм заговорил.
  
  Цинь-фу базарбай. Эго брови нахмурились. Бу подсказка иде шундый ук неясной кебек калган.
  
  "Нәрсә бу, димәк?" - закричал ул, внезапной ярости эго бледное зат покраснело. "Анда урын бу? Анда бу залда?"
  
  * * *
  
  «Долина Күләгәдә!» Нигы торжествующе взревел. "Бу-ул! Булырга тиеш. Бу булмаячак, безнең ресторан, безгә аэропорт, безгә вокзал, безне парикмахерская, безгә нинди дә булса тирәсендә бу урынга. Долина Күләгәдә - бердәнбер урын, ул туры килә. Әмма кайда ул? Эго юк, картада ».
  
  Луз наморщила мочка. «Мин прожила монда гомере буе, - диде ул, - һәм беркайчан да бу хакта да ишеткәне. Бәлки, алар уйлап тапкан исеме?
  
  «Башка исемнәрен, алар придумывали», - диде Нигы. «Болар барысы да янында Санто-Доминго. Нигә аларга придумывать бер исеме? Әгәр гына ... туктагыз. Әгәр гына түгел тасвирламасы түгел, ә исемен ". Ул әлеге указательным пальцем буенча картасы Санто-Доминго һәм җәлеп ителде. «Биредә берничә кеше бар, алар юк исемнәрен. Һәм аны беләм, бу-зур долины, чөнки мин узган ярты тирәсендә алар ».
  
  «Әлбәттә, һәркемнең бар үз исемнәрен, - диде Люсия. «Алар артык малы, ия булу өчен зур әһәмияткә ия. Әмма кешеләр яши, аларга яки алар янында, бирә, аларга исемнәр, алар күбрәк охшаган кебек, сез сөйләгез, тасвирлау. Мәсәлән, бар бер, названная Долиной сыер аркасында бер кечкенә сөт фермер куллана торган, аның өчен тау выпаса үз көтү. Ә, тагын бар Долина Гранатов, чөнки ...
  
  «- Мин аңладым, - диде Нигы. «Ә ничек турында Долины Күләгәдә?»
  
  «Урын бар, артык яки ким кулай астында бу атама», - диде акрын Паула. «Бу шуның кадәр долине, күпме тирән, чокыр, һәм аны беркайчан да ишеттем өчен бу, гомумән, нәрсә дип аталган. Иң делле аның эго беркайчан да күргәнем юк иде. Әмма Тонио беркөнне әйтте миңа бу хакта без проезжали якын-тирәдә, юлда к... - Ул кинәт кенә тукталды һәм затаила сулышы. «Тонио диде миңа бу хакта! Ирем. Ул дип белә идем бу әле үзләренең походов, бу сђер һәм мрачное урын үткәргән иде күләгәдә көне буе, тыш, полудня. Ул әйтте диярлек һәркайда тирәсендә нависала скала. Һәм аны яхшы хәтерлим смеялся һәм спрашивал аны, ул кайчан булса иде путешественником, чөнки мин беренче тапкыр ишеттем бу хакта. Аннары ул үзгәртте, - дигән. Аның уйладым, ни өчен, тик оныткан бу хакта. Әмма мин уйлыйм, бу булыр иде идеаль очрашу урыны төркеме өчен подвижных кешеләр. Нинди алар барысы да иде.
  
  «Хәзер ул безгә сөйли!» - диде Нигы. «Аннары барлык бу көн возни, ә бүлеп бирү синдә һәрвакыт».
  
  «Бу-күп еллар элек», - бераз натянуто диде Паула. «Ничек алам бәйләргә бу охотой өчен сокровищами? Һәм без әле белмибез, бу ия, моңа күпмедер мөнәсәбәте».
  
  «Паула, бу тиеш», - дип катгый диде Ольга. «Югыйсә, бу бик очраклы. Күпме булырга мөмкин, МОНДЫЙ долин? Уйлагыз турында подсказках - хәзер алар барысы да туры килә ».
  
  «Әйе, тик ул берни дә әйтә, анда аста бар йозак яки нинди дә булса монастыре», - возразила Паула. «Һәм бу мөмкин булмас кебек тоела өчен теләсә нинди бинаны».
  
  «Әлегә мөмкин түгел, - диде Нигы. «Гади катлаулы. Сез үзегез", - дип әйттеләр спрятать йозак нетолько. Ә бәлки яхшырак төркеме өчен монахов, поклявшихся сакларга серен? » Ул отодвинул урындык. «Паула, син собираешься отвезти мине шунда».
  
  «Туктагыз», - җайлап диде Альва. - Әгәр сез онытмагыз, ул безнең кызыксыну уятты. Бу юлы без барысын да китәргә тиеш ».
  
  «Кадерлем, мин уйлыйм, без булдырабыз булырга, бераз заметными», - мудро диде Нигы. «Йөрәктән башта карап чыгарга аның, һәм, әгәр ул покажется многообещающим, без барыбыз да займемся
  
  
  
  
  барысы да бергә. Пойдем, Паула.
  
  «Бер генә минутка ашыкмый торыгыз», - шуны диде ул. «Альва хокукы. Бу-безнең зур кызыксыну уятты. Әгәр син шулай, дип ышанам булса, бу урында, без барыбыз да бергә пойдем.
  
  - Ә хәзер кара... - дип башлады Нигы һәм кинәт тукталды, кайчан берәүдә, дип эго окружают сигез якты хатын-кызлар ут белән күз алдында. Алар великолепны, сексуальны, привлекательны, целеустремленны һәм превосходили эго саны. Начары була, ягъни башка Паулы ул алмады урын таба. Һәм ул да иде аңа каршы. Ул тоттым аның караш һәм нахмурился.
  
  Ул эму улыбалась.
  
  "Син бит телисең сарыф безнең белән, шулай түгелме?" - диде ул призывно.
  
  Ул сдался. Алар аның өчен артык күп.
  
  * * *
  
  Докторы, Цин-фу танцевал маленькую сумасшедшую джигу нче восторга. "Болар барысы да, бу безгә кирәк, бу нәрсә безгә кирәк!" - шатлыклы закричал ул. «Мао-Пей, син аласың таба бу урын?»
  
  Мао-Пей торды шул ишеклђр артында œтте кунак Гарсии, аның угрюмое зат светилось. Ул кивнул.
  
  «Мин алам урын таба. Бирә яхшы киңәшләр, глупая свинья »
  
  «Ул килә», - диде Цинь-фу-Шу. «Чин You, уби дурака!»
  
  Гарсиа-Галиндес, образно дим, выплеснул кишки. Хәзер ул моны нибары. Чин Син оста убивать өчен, доставить ләззәт үзенең хуќасына.
  
  Цинь-фу шатлыклы вздохнул. Кызганыч, бу озайтырга шатлыклы вакытта да бар иде, башка эш.
  
  * * *
  
  Полумесяц бросал болезненный святый бу склоне тавы. Нигы якка карады һәм смутное күрдем, - дип, алар артыннан килә аларга, сигез бесформенных сыннар, алар, ничек ул белә иде, принадлежали сигез стройным һәм матур длинноногим хатын-кызларга. Алдагы иде аның янында.
  
  - Баланың башын ih буенча крае, Паула, - диде тыныч кына Нигы. «Һәм позволяйте беркемгә дә шулар тирәсендә хәрәкәт итә, әлегә аны түгел, сигнал бирергә. Сез ышана, ул шул урын? "
  
  "Әйе, аның ышанычлы. Әйә, аны түгел, моңа кадәр ярты төн узган, мин сорады истәлекле? »
  
  - Әйе, тупица. Нигы похлопал аның буенча щеке һәм елмаеп куйды әй, караңгыда. «Хәзер разверните үз гаскәрләре һәм чиста ih бу тынлык атканчы. Бу биләячәк күп вакыт. Әгәр кем дә булса нәрсә дә булса ишетә ...
  
  «Алар бирергә тиеш свисток», - тәмамлады ул аның өчен һәм повернулась карата үзенең урынбасары.
  
  "Көтегез." Нигы белән генә кагылды, аның куллары. «Сез сөйләшергә, алар белән вернитесь миңа. Аның булам шунда, наверху. Ул күрсәтте крае чокырның.
  
  «Яхшы», - җайлап диде Паула һәм ускользнула.
  
  Нигы булып узды, соңгы берничә ярдов буенча крутому склону һәм уставился бу абсолютную темноту. Бу слабом лунном яктылыгында күренә иде чыгыш ясаучылар скалы һәм густо лиственные верхушки агач, тавыш һәм барысы да. Ул яхшы башлыкның үзенә күләгәдә тиеш булган окутывать бу урында хәтта төш.
  
  Туфракка астында эго аяк иде покрыта мягким мхом һәм гниющими яфраклар. Уң ягында, аңа зур, бу мәктәпкә охшаган бу зонтики листья нинди дә булса пышного тропического үсемлекләр низменному склонились, образуя беләнме ахыры хәрби укрытие. Нигы присел астында һәм алар, оглянувшись, күрдем Пауло, распределяющую үз отряды хатын-кызлар. Бер-бер артлы алар карыйлар позициясе буенча һәр ике як та үзеннән һәм исчезали бу укрытии. Алар барысы да вооружены, барлык дисциплинированы, барысы да, җавап бирүче булмады, ничек партизаннар бу джунглях. Бу иде забавный ысулы нанести визит кучке невинных монахов, әгәр, дип фаразларга якын-тирәдә ниндидер монахлар, тик ул вакытка кайчан Нигы һәм эго маловероятный отряды янә аша үттегез, барысы да ачкычлары һәм карадылар чаралар каршы, бу кебек тоелды бердәнбер юл.
  
  Ул вдохнул төнге саф һава. Һәм нахмурился. Бу алай түгел свежо, ничек булырга тиеш. Дим. Әйтик? Хәтта монахлар разводили костры. Ул янә принюхался. Кордит? Фосфор? Беренчесе дә, икенчесе дә, ул якын дип ышана, һәм ис горелого агачтан да. Бу мгновение бар-леп искушение ташлап, үз ракетага бу долину аста өчен ел саен булуын ача, аның якты брылев. Әмма бу иде агымы скрытности, шуңа күрә, ул карар да моны эшлђргђ. Шулай да исе һавада убедил аны, ул һәм Ужасные Паулы табыш түгел, беренчеләрдән булып,.
  
  Ул ишетте, аның йомшак свист якын-тирәдә һәм свистнул бу ревматизма.
  
  Аның янәшәсендә барлыкка килгән Паула.
  
  «Сез тапкан үзенә матур уединенное урын», - пробормотала ул.
  
  Нигы тиз ул арада аңа һәм притянул к мягкому мху.
  
  «Миңа туры килде побыть синең белән ялгыз калу нибары бер мгновение», - прошептал ул. «Барлык кызларга курчаклар, һәм аңа инде бик яратам, тик алар комачаулый». Ул әлеге губами аның затка һәм нежно поцеловал. Ул обхватила эго башын куллары һәм погладила эго буенча волосам.
  
  «Бу бик кыен», - выдохнула ул. «Аның tac отель керергә марлон бүлмә, әмма...» Ул гына усмехнулась. «Минемчә, алар барысы да ясадык. Бу гаделсезлек булыр иде минем яктан ».
  
  «Турында, аны-отель сине», - пробормотал ул, һәм эго куллары обняли аны. «Кайчан бу тәмамлана, без табарбыз урын өчен побыть икәү - лодку, сарай, монда ачыктан-ачык, анда теләсә. Нәрсә булыр иде, безгә килеп, бүген кич, promise, безнең вакыт була.
  
  «Минем кадерлем, минем җаным, аның, вәгъдә бирәм сиңа». Ih кулына хәнҗәр обнялись, һәм ih иреннәре очраштылар пылающем поцелуе. Пульсы Ника участился, ул чакта тойдым аның әнә шулай якын, үзенә, тойдым, ничек мягкое аның җылы күкрәгенә озак давило аңа.
  
  
  
  
  
  . Эго тел страстно исследовал, һәм эго гәүдәсен кинәт наполнилось жаром. Паула яростно задрожала алдында тулысынча отдалась эго поцелуям. Ул прижался аңа үз телом, отчаянно телим сорвать кием-салым белән алар ике түләүләр турыдан-туры монда һәм хәзер, һәм погрузиться тирән аның җылы. Паула задохнулась һәм прижалась к, аңа, аны бармак впились бу эго спину, ә аның тел отчаянно теләгән идем, әйтерсең үз ртом ул тљркемнећ эму бөтен мәхәббәт белән шөгыльләнүче шулай кайнар шевелилась аның теле.
  
  Шулай ук кинәт алар таркалган, авыр дыша һәм борясь үзенең растущим теләк.
  
  - Турында, Паула, - пробормотал Нигы белән усилием газетабызныћ үзен кулына. "Әйдә покончим моның белән, өчен, без идек эшләргә килгәндә, чыннан да бик мөһим".
  
  Ул генә коснулась эго куллары һәм торып ук китте аның.
  
  «Бу тиздән булачак», - дип ышандырды ул. «Мин беләм, бу булачак тиздән. Ләкин мин чыгып китәргә тиеш сине хәзер, югыйсә, бу булыр - артык иртә.
  
  Ул тихонько рассмеялся, телим аны, элеккечә үк, тик мин беләм, хәзер дә вакыт.
  
  «Хәзер мин шунда барам, - диде ул. «Мин беләм, дип килештек подождать таң, әмма миндә шик бар, - дип кемдер безнең авырлык».
  
  Паула кискен втянула һава. «Бәлки, син күрерсең, кая барасың?»
  
  «Беренче өлешендә сәяхәт миңа түгел, һичшиксез, күрергә», - мрачно диде ул, хватая лазающие когти. «Бу мөмкин түгел начаррак Кап-Сен-Мишель. Көтегез аллаһ ґәзабын минем сигнал, аңлыйсызмы?
  
  "Мин башлыйм көтәргә. Тик сак булыгыз. Аның сине яратам."
  
  Ул поцеловала эго тагын бер тапкыр, тиз китте.
  
  Нигы нащупал юл крае һәм сак опустился. Эму тоелды ул һәрвакыт скалолазал, гәрчә ул предпочел иде шөгыльләнергә нәрсә дә булса башка. Тик, һәрхәлдә, бу бераз җиңелрәк караганда восхождение бу Гаити.
  
  Аша берничә минут ул инде бик көне узкой долины, оторвал когти һәм вгляделся бу предрассветный мрак. Берни дә охшашлыклар бу йозак эленеп тора иде. Берни дә түгел иде, күрәсең.
  
  Янәшәдә хрипло квакала бака; кваканье тәмамланды крошечным всплеском.
  
  Тихая су! Сердцебиение Ника участилось. «Тихие су» татарстан Долине Күләгәдә... Үлем? Һавада витал авыр исе дыма искәртеп торган, дип үлем, мөгаен, инде бөтенләй якын.
  
  Нигы күтәрде приборлар төнге күзаллау һәм поднес к глазу. Аша даирәсе зловещего яшел ут, видимого гына аңа бер ул иде күрергә төгәл очертания диварлар долины. Ул акрын үткәрде искателем буенча камням һәм агач утыртырга керештеләр. Кинәт тукталды, повернул элек һәм янә сфокусировался. Төгәл аз таш дивары.
  
  Бу бик дивары нидер бик охшашлыклар бу средневековую йөрәге төзелгән астында нависающей скалой һәм сиздермичә переходившую бу естественную скалу. Куст густого куста диярлек түгел әле, чарның дверной проем... ә авыр, обставленная тимер ишек безвольно висела бу петлях, аша нах пробивалась зур дыра. К кустам прислонился кытай теле солдат белән карабином, свисающим белән эго плеча, дигән иде странным ысул белән кеше өчен басып торырга.
  
  Ул да торды. Ул растянулся на кустах һәм ул мәет.
  
  «Димәк, аларга бу бер дә җиңел эш түгел эләгү эченә», - мрачно уйладым Нигы. Тик алар бу эшне башкарды. Кайбер шулар тирәсендә. Кызык, күпме нәкъ менә.
  
  Ул переместил прицел бер яктан, долины икенче көнне сорады билгеләре тормыш. Берни дә булмады, мәгәр кечкенә ряби өске тихого буага шул ерак ахырында долины һәм узкой каменной баскычлар, высеченной бу грубой скале кулы кеше. У эго подножия басып тордылар ике меңгә якын кеше фигуры, әмма алар мертвее иң таш. Нигы карадым, аларга пыяла аша һәм тойдым легкое отвращение. Ih баш иде оторваны. Күрәсең, граната. Мөмкин түгел иде, дип ышанып әйтә алар тирәсендә үзен яклады барып, ничек ih размазали буенча дну долины, тик ih изуродованных телах иде, нидер кебек формалары куба армия.
  
  Һәм болар барысы да, бу телескоп иде эму әйтергә кала, моннан осветительные ракета освещали юл долину, аша нах, һәм бернәрсә дә комачаулый алмас, эму керергә откровенные аша ачык ишек.
  
  Ул молча узды, йомшак дымлы үләндә mimmo мертвого кытай солдат белән зур дырой күкрәгенә һәм керде похожий бу туннель залы. Абсолют караңгыда эго ступня ударилась турында нәрсә мягкое һәм громоздкое. Нигы щелкнул фонариком. У эго аяк, лежало гәүдәсен толстобрюхого монаха, эго кара капюшон иде липким нче кан тирәсендә пулевого отверстия бу эго баш. Башыннан икенче монах лежал, растянувшись берничә футах үзеннән, аның капюшон иде сорван белән затлар һәм эго мертвых һәм пристальных күз алдында иде аеруча возмущения. Аның янында идәндә лежал старинный мушкетон. Һәм иде әле бу,-дип.
  
  Кытайлы бу окровавленных оливково-көрән тонах акрын күтәрелде белән идән, һәм пистолетын бу эго дрожащей кулымда иде җибәрелде күкрәгенә Ника.
  
  Вильгельмина бервакыт заговорила белән приглушенным звуком. Ир-ат тыныч кына вздохнул һәм кимеде, ничек тяжеленный капчыкка.
  
  
  
  
  
  Нигы пробирался арасында телами буенча аска таба коридору ягына башка тавыш, далекого, ул, көтмәгәндә, пробил һәм тынлыкны боза торган күчте бу крик. Ул повернул өчен почмагына башка кертеләләр, освещенный мерцающим уты бердәнбер шәм бу держателе бу стон, һәм перешагнул аша башка мертвого монаха. Крик превратился бу неистовую цепочку узнаваемых сүзләр. Ул базарбай, әлегә снаряд алга таба, hавада отвращение к резне тирәсендә аңа, һәм, охваченный безумием, бу пронзительном голосе.
  
  «Һәр тирәсендә сезне үләргә тиеш!» ул ишетте. «Бер-бер артлы, ә аннан соң син, соңгы нәүбәттә, әмма акрын - акрын, акрын, кот очкыч хәл! Әйт миңа, кайда ул, улым сатаны! »
  
  Нигы перешагнул аша тагын бер гәүдәсен тукталды у ачык көне. Нәрсә ул күрдем анда, иде сәхнәсе тирәсендә булмас.
  
  Барысы да ярата, үләргә тиеш
  
  «Бу-син, улым сатаны», - диде тыныч кына түбән тавышы. Кара мантии иде өзелгән, зат обнажилось берсе кара капюшона һәм залито кан белән язылган, әмма аеруча затлар зур кеше иде, тыныч һәм сабыр холыклы. «Нәрсәдер, кайчандыр иде оставлено монда злыми кешеләр, булачак отдано булганда гына кешеләр минем илнең киләчәк, таләп итү ул».
  
  Ул торды да, бүлмәдә белән шөгыльләнүче нибары берничә сәгать элек булырга тиеш иде, бүгенге гади часовней, превратившейся бу склеп, лицом затка югары китайцем. Грубый таш пол иде усыпан мертвыми һәм умирающими, китайцами бу соры киемдә һәм монахами бу кара одеждах. Һәр буенча берничә агач скамеек сидели тере монахлар, һәркем разорванной кадәр поясы скрытые һәм куллары белән, вытянутыми очында һәм привязанными к деревянному подлокотнику. Өстендә берсе шулар тирәсендә торды караћгы тљстђге кытайлы белән изогнутым пычак белән үз кулымда; өчен кафедрасы мөдире торды пулеметчик, направив корал лежащих аркада йөзү буенча ир-атлар; өченче фигура бу оливково-көрән тонах сидела берничә адымнар нче Цинь-фу-Шу, һәм бердәнбер калган монах. Ул, ничек һәм үзе Цинь-фу иде вооружен курносым ружьем, шулай ук карабином.
  
  Нигы прижался к стоны за дверью һәм вытянул башын ягына коточкыч читтә эго, билгеләп һәр карашын, һәр корал, һәр детале сәхнә.
  
  Пулемет, карабин, ике пистолет, бер пычак белән һәм, бәлки, тагын бер пистолетын бу потайной кобуре, һәм бер пояс белән гранатами. Дүрт кеше файдаланды ih.
  
  Каршы бер люгера, бер стилета һәм бер газ граната, алар бирмәдек сыйфатларын арасында дустанә һәм дошман. Плюс бер отряды хатын-кызлар, балаларга артык ерак, ярдәм итәр өчен, һәм кем барында теләсә нинди очракта да булырга мөмкин гына өстәмә осложнением.
  
  Глупец әле кричал бу югары спокойного монаха.
  
  «Син беләсең, - дип димәк үләргә, нче тапкырдан пычак, тормышта?» - кычкырып елап җибәрде ул. «Син ничек думаешь, бу синең дуракам бу скрытые бу ошар?»
  
  «Уби мине, әгәр син үтерергә тиеш», - дип тыныч кына әйтте монах. «Мин молюсь өчен син югалтмаган калган минем хәерчеләр бертуган, чөнки алар бернәрсә дә белмиләр».
  
  "Син молишься!" Цинь-фу взвыл нәрсә кебек көлке.
  
  «Әйе, молись мин, юләр, һәм кара, алырмы бу ih. Күрсәтергә миңа, анда спрятан бу тайник, яки кара, ничек синеке «ярлылар-энеле» плавают бу үз кан ».
  
  «Алар курыкмый, үлү һәм аны да. Яхшырак булсын өчен, моңа салганнар җеп».
  
  «Җеп» әйе". Зат Цинь-фу исказилось бу отвратительной битлек садистской усаллык. «Сез калырсыз, умолять турында ахырында, һәрбер буенча сезне, чират буенча. Бу әле агымы. Мао-Пей! »
  
  Кеше пычак һәм поясом белән гранатами күтәрде, күзләрен һәм хмыкнул.
  
  «Начни вырезать, зинһар».
  
  «Башта пулеметчик», - тиз карар Нигы, югыйсә бүлмәдә разразится смертельная актив ял итү белән шөгыльләнүче, чыннан да, булачак концом өчен барлык тыш, Цинь-фу эго кешеләр. Нигы бу секундына отвел караш нче пулеметчика һәм күрдем, ничек Мао-Пей бәрде пычак буенча обнаженной күкрәгенә якын лежащего аркада монаха башлады медленный разрез бу плоть һәм аска, к животу.
  
  «Ул булачак акрын выпотрошен», - рәхәт дип, Цинь-фу.
  
  Пычак аныћ извилистый, мучительный юл аша тормыш лежащего аркада кеше.
  
  Нигы күтәрде Вильгельмину һәм игътибар белән прицелился. Пулеметчик белән кафедрасы наблюдал өчен мрачным происходящим шундый омерзительным восхищением, дип төшергән палец белән спускового крючка һәм йомшак вә положил зур пистолетын бу кафедрасын. Әмма палец бу спусковом крючке Ника инде сжимал, ә удлиненный нос Вильгельмины артканнан-указывал бу манящую маленькую сәхнәгә арасында күзләре белән стрелка. Вильгельмина бервакыт сплюнула нең глухим грохочущим звуком һәм киттек смертоносное юлламасы откровенные өйгә взрывом, ул залил кан һәм мозги турында диварны кафедрасы. Ул инде нацелилась үз следующую максат, кайчан пулемет белән грохотом егылып идәнгә часовня һәм наводчик скрылся төре буенча.
  
  Аннары пычак белән гранатами, егет, ул сак разделывал монаха, ул күбрәк алмады сдерживать үз авырту бу тынлык.
  
  Өлешенә секунд леп замешательство, кайчан баш повернулись к кафедрасында, һәм минем пәке, замер. Нигы ухватился мөмкинлеге өчен, һәм тиз двинулся алга приседая түбән дәрәҗәдә, дип заставило эго
  
  
  
  
  бу, теге, шул ук секундына нырнуть өчен скамью, кайчан «Люгер» нанес удар шул профиль угрюмого кеше. Вильгельмина сплюнула бер, ике тапкыр; скользнула буенча задней өлешендә толстой баш нең беренче поцелуем, ә аннары срезала эго верхнюю өлеше. Ул вакытка, ничек гәүдәсен упало, Нигы янә бежал. Пуля пронеслись mimmo эго баш һәм Цин-фу кричал нидер непонятное.
  
  Ике убиты һәм ике калды. Киләсе иде кытайлы белән карабином, әмма аннан күбрәк түгел иде өстенлекләре бу неожиданности һәм укрытия аз иде. Цинь-фу иде янында алтаря; ул нырнул бу бердәнбер статую бу часовне, ихтимал, фигуру аның изге покровителя, һәм ата белән криком. Тик егет белән карабином иде читтә. Кызганычка каршы, эфирны, стреляя тирәсендә үзенең карабинаа ягына Ника, һәм эго максаты-даими улучшалась.
  
  Нигы низменному төште өчен телом упавшего монаха кылды бер ялгышлык. Эго кеше щит дернулся нче ответного ут; ул послал тагын бер тиз выстрел ягына алтаря, ишетә, ничек ул файдасыз плюется безгә статую, безгә диварны, һәм бросился боком астында скамью. Икесе дә, корал хәзер неумолимо нацеливались аңа. Соңгы выстрел опалил эго үз близостью, абыйсы Какиснейм, элеккечә тыныч, гордый һәм бесстрашный, ничектер итеп эләгә линия ут. Нигы тиз соскользнул белән кайбер утыргычлар, кыска вакытка яшерен өчен беспорядком агач планок һәм проволоки, һәм подпрыгнул бу ярдах нче үзенең алдагы позициясе белән Вильгельминой, әзер к действию. Цинь-фу-Шу - ул догадался, бу иде ул егет - барысы да тагын ата аркасында статуи, Абыйсы Нинди исеме бар иде, чират - юк, ул түгел иде...!
  
  Бер караганда, мылтык кинәт перестало атарга, зур монах белән тихим тавыш белән көрәшкән белән карабинером өчен обладание карабином. Мимолетную секундына карабин ир-атлар беззвучно качался һавада, ә аннары ул таба килә башлады к ребрам Абыйны өчен якын, әмма куәтле ату, аның да последовало. Зур монах отпрыгнул белән удивительной ловкостью - һәм, прыгнув, ул вывернул карабин. Башка ир-ат повернулся к аћа белән рычанием животной ярости һәм воткнул пистолетын аңа диярлек зат. Нигы ата казанда сак булыгыз появляющуюся фигуру Цинь-фу ата тагын бер тапкыр, нибары түгел, озак уйлап тормастан. Киресенчә, Вильгельмина автомат рәвештә тапты, үз максаты. Пистолетын наина ельцина тирәли кулларны ир-атлар һәм заскользил буенча идђндђ. Бу мгновение кытайлы постоял белән удивленным төре, ә аннан соң зур приклад карабина бәрде аның эго күбрәк баш, сокрушив эго. Абыйсы Какиснейм отступил, довольный үз кеше һәлак ударом, һәм развернул калганы янында винтовка кулында, чөнки аның нос иде юнәлдерелгән прикрывающую статую Цинь-фу.
  
  "Attababy, абый!" - шатлыклы крикнул Нигы. «Прикрой эго тыл, ә аның достану эго спереди. Һәм сиңа яхшырак бирелергә була, үзең өчен статуей. Син соңгы кем калды ".
  
  Последовала секунда абсолют тынлыкны. Цинь-фу скрылся буенча төре өчен статуей изге. Нигы кискен подполз к ул, на четвереньках, Вильгельмина әзер иде. Крае күзләрен ул күрдем кебек зур монах тихонько преследует статую икенче яктан.
  
  Аннары ул ишетте глухой щелчок һәм вой ярости. Цинь-фу выскочил аркасында статуи, отшвырнув буш пистолетын, хәрәкәте, артык быстрым өчен эго иде күзәтеп, булып чыга-у подножия кафедрасы һәм подхватил упавший пулемет.
  
  "Ул чагында без барлык умрем!" - закричал ул, танцуя бераз джигу маниакальной ярости. «Карагыз, бертуган, бу скамейках бәйле, ничек голуби, - күрегез, ничек алар умрут!» Ул развернулся һәм, пригнувшись, прыгнул к лестнице белән кафедрасы, төште, яртылаш повернувшись к скамьям, ә пулемет таба килә башлады к беспомощным фигурам теге изге, кем әле исән.
  
  Порученный янында зур монаха карабин взревел һәм откусил зур кусок нче кафедрасы, әмма Цин-фу калды невредимым.
  
  "Башта син!" Цинь-фу закричал кылды пулемемет ягына монаха.
  
  Нигы егылып бер всякому племени һәм ата.
  
  Соңгы таращить күзләре Вильгельмины эләкте Цинфу күкрәгенә эләгә һәм отбросила эго элек.
  
  «Убирайся белән юллары эго. Туган абыйсы!" - закричал Нигы һәм прыгнул к лестнице белән кафедрасы белән бер мыслью - вырвать смертоносный пулемет буенча кулыннан Цинь-фу, әлегә ул обрушился бөтен бүлмә.
  
  Ул опоздал өлешенә секунд. Цинь-фу судорожно покачнулся бу предсмертной агонии, һәм эго палец сжал курок. Ташкынын кайнар кургаш хлестали белән кафедрасы һәм кусали кисәкләр статуи, элеккеге убежищем Цинь-фу. Зур монах, притаившийся өчен аның бит заревел һәм егылып шулай низменному, дип яңгыр үлем захлестнул эго югары өстендә эго-аягы. Нигы кискен тукталды, түбән ступеньке. Цинь-фу акрын, егылып тљшђ, пулемет әле ышанычсыз астында мышкой, ә аның кайнар баш мие извергал кыргый выстрелы аша диварны кафедрасы һәм разжевывал эго бу клочья. Ул гына да түгел маташа прицелиться,
  
  
  
  
  
  соңгы тапкыр, һәм җибәрергә эго утын бүлмә. Ул карадым бу статую белән странным, нечитаемым выражением затлар катнашты. Хәзер булмады кирәклеге вырывать бар пистолетын.
  
  Нигы повернулся өчен төзекләндерүнең сыйфатын һәм барышын күзәтү өчен взглядом бу умирающих күзләр.
  
  Баш статуй түгел иде. Эго гәүдәсен иде разбитым бу дюжине урыннар; бер кул түгел иде, заперта, ә торсе зур дыра. Тирәсендә аңа нидер лилось. Болар барысы да пошатнулось һәм рассыпалось. Аннары ул кимеде. У Ника перехватило сулышы, һәм аркада пробежала дрожь.
  
  Разрушенный изге раскололся була һәм извергнул агымы сверкающих предметлар. Буенча гипсовых рфа посыпались сверкающие тырышучы - кызыл блестели ут, горели яшел, ничек кошачьи күзләре бу төн, ледяные ак, отбрасывая учагы, кинәт испускаемого света. Алар звякали һәм лязгали буенча идђндђ, смешиваясь алтын бизђнњ һәм подвесками, балдаклар белән, цепями, гипсом һәм кан белән язылган.
  
  Цинь-фу янә закричал. Эго зат превратилось бу нечто нечеловеческое, кайчан ул агонии карадым бу байлык, ул юкка чыга. Крик иде лепетом маньяка, ул күчте бу безумный рыдающий крик, ә аннары прекратился мәңгегә. Ул егылып, урында һәм замер бу үз кан. Пулемет та, кашлять нең бесцельным градом пуль, ә аннары молчал.
  
  Нигы удостоверился, ул мәет, керткәнче тикшерергә, нәрсә булды, бик зур монахом. Әмма бернинди шик тә юк ки, ул мәет, ничек һәм алар барысы да, кем йөртеп, оливковые тряпки, һәм күп кенә тирәсендәге кешеләр иде порванных одеждах кара.
  
  Ул ишетте протяжный взрывной вздох һәм повернулся күрү өчен зур монаха, смотрящего үз Бертуган, аның склеп часовня белән выражением неописуемой больно бу зат.
  
  «Гади", дип килдем артык соң була». - тыныч кына диде Нигы. «Мин булыр идем, гомерен барысын котылырга». Ул спрятал Хьюго шул рукав башлады резкими решительными ударами тасма кисү бәйле монахов. «Ләкин син яхшы сражаешься, энем», - дип өстәде ул. «Син һәм бөтен твои бертуганнар».
  
  Монах уставился аңа. "Кем син?" дип сорады ул.
  
  - Тагын бер үзе аучы өчен сокровищами, - дип катгый әйтте Нигы. «Ә ничек сине исемем, абый?»
  
  «Франциско. Әтисе. Молодец=) аббат ». Авырту усилилась кеше зур кеше. «Син әйтергә телисең, мин алды марлон ярдәм гына, чөнки син теләсәң алырга әлеге окровавленные хәзинәләре өчен үзен? Чөнки - аны да алмыйм позволить сиңа моның тагын бер минем, хәтта, әгәр миңа туры киләчәк драться синең белән үтергәнче. Чөнки син дә минем ватандашы; бу түгел, татарстанныкы, сиңа ».
  
  Нигы оторвался нче, үз бурычлары.
  
  «Әйтегез әле миңа, бер нерсе - әгъзалары Тринитарии очраштык бу урында?»
  
  Аббат кивнул. "Алар ясадылар. Һәм бары тик шул кешеләргә аны әйтермен, король бу-хәзинәсе. Аны аңлыйм, алар, кем бу спрятал, бетте, тик алар да иде злыми, һәм аны иде, сүзендә тормаган аларга бу. Аның сэм переместил эго белән моннан урыннар эго положили, һәм спрятал бу статуе өчен ул иде куркынычсыз кешеләр өчен булачак эго файдаланырга кирәк. Белмим, син яхшы, яки начар, тик бу тиеш достаться гына минем ватандашларга. Эго урладылар алар: '
  
  "Буларак турында төрдәге Тринитариев?" - тыныч кына дип сорады Нигы. "Сез иде, кирәкме аларга бу?"
  
  Әтисе Франциско взглянул, аңа белән зарождающейся өметләр. «Мин булыр идем, шатланып бүләк итте ih аларны. Аларга түгел, ә кемгә дә булса ».
  
  - Ул чакта аны ih получу, - диде Нигы. «Сезгә кирәк ih ярдәм җыештыру...».
  
  Биш сәламәт монахов белән разорванными кадәр поясы рясами, бер җитди яраланган, у башка тормыш текла кан һәм бер растрепанный рухание уставился аңа белән удивлением.
  
  «Мин аңламыйм», - диде рухание.
  
  «Тиздән кирәк бит», - дип вәгъдә итте Нигы. «Һәм ышаныгыз миңа, шулай түгелме? Сезнең кешеләр - минем дуслар ».
  
  Аша берничә минут ул инде бик көне долины у подножия таш баскыч, һәм издал пронзительный свист, означавший приближаться - сак булыгыз. Җавап свист яңгырады, ул огляделся яктылыгында иртә, иртәнге. Янәшәдә үлгән иде кубинцы. Ул беренче тапкыр билгеләп үткәнчә, бездә бер тирәсендә, алар әле нык иде поврежденная рация. Һәм внезапным ознобом ул дип уйладым, күпме иде сөйләшүләрнең барып, ничек бу егеткә оторвало башын.
  
  Паула уенчыларның югары ягында ущелья. Ул күрсәтте менә рђсеме. Ул юкка чыккан бу мгновение, ә соңыннан янә барлыкка килгән ачыктан-ачык аның өстендә поднимаясь башта сак булыгыз, ә аннары җитез булып чыктылар адымнар белән. Ул вакытка, ничек калган барлыкка килгән артта нах, ул инде ул әзер аңа.
  
  * * *
  
  Кояш стояло югары булганда, ниһаять, алар покинули Йозак Кара, Нигы һәм биш хатын-кыз. Лючия держала Инес һәм Хуаниту үзе белән ярдәм итәр өчен аббату һәм эго кешеләргә ih мрачной бурыч чистартырга завалы үлем һәм разорения торган иде мирасы Цинь-фу.
  
  Бер-бер артлы алар да күтәрелде буенча грубым каменным ступеням. Башта Нигы белән настороженными күзлегеннән һәм ушами, һәм Вильгельмина наготове белән ике кытай гранатами кесђдђ. Аннары Паула белән кольтом .45. Аннары өч, хатын-кызлар, һәр тирәсендә булган иде грубо сплетенные капчык белән ак он бирәләр, нык привязанные к шеям һәм
  
  
  
  
  һәр сжимал револьвер. Ниһаять, Луз белән кытай карабином. Бер-бер артлы алар үсеп, вершины һәм җыелган молчаливой төркеме өчен агачлар, көтмичә, сигнал Ника.
  
  Нигы сүзендә торды ih, взмахнув кулы белән, әлегә ул карадым, алга омтылып, ул пробить взглядом густую листву бу мин сорады ни-шул, нәрсә анда түгел, булырга да тиеш иде. Стволы агач... куаклар... низменному свисающие листья... тоелса, бер дә яңа түгел өстәделәр. Шулай да эго тире покалывала танышлары предупреждающим сигналом. Склон холма бөтенләй иде непроходимыми джунглями; Өчен рощей, анда көткән эго партнерлар иде аланы, изрезанные разрозненными зарослями, һәм горький покрытых лишайниками текә кыялардан сикерүдән-башлана, һәм бу түгел иде проблема алмаганнар өчен возражал каршы зур булмаган күнегүләр. Тик бу матур прикрытие өчен засады.
  
  Әгәр, дип фаразларга кубинец белән радио алды хәбәр җибәрү... дип, бәлки, яхшырак табу хәзинәсе караганда подстерегать кешеләрне тапкан эго беренче? Бәлки, алар көтте, чөнки алар набросятся бу Цинь-фу өчен схватить аның, тик, күрәсең, аларга барыбер, кемдә иде, әлегә алар ала бу алырга.
  
  Нигы әйләнеп нең ожидающим хатын-кызларга.
  
  «Сез өч капчык», - прошептал ул. «Уберите ih төре буенча территориясендә куаклар һәм сылу, алар белән нәрсә булыр иде, безгә килеп, әле аның сиңа гына свистну». Ул күрдем, ничек Альва ачты авызы аша төймәгә роза өчен возразить, һәм эго зат превратилось бу аеруча, знакомое шул, кем белә идем эго, ничек Осталары Килл. «Без барлык бу инде узды, һәм бу заказлар. Сез, хатын-кызлар, предпочли чыгып китәргә бу урын, урынына алсын көтәргә; хәзер син нишлисең, ничек мин сиңа әйтәм. Занимайся һәм молчи ».
  
  Альва удивленно књрсђтте аңа һәм попятилась үзенең мешком. Икесе башка молча иярделәр.
  
  «Паула, Луз», - диде Нигы. «Исегездә тотыгыз, мин сезгә диде. Сылу, артта калды минем, һәм прикрывайся барлык, күбрәк аласың ».
  
  Алар молча кивнули. Лус сделала ягына адым һәм бик тиз тикшерде карабин. Караш Ника тоткарлана бу зат Паулы.
  
  «Бәлки, бу берни дә булмаячак», - җайлап диде ул. «Тик, зинһар, түгел, рискуй». Ул алды да аның кулын һәм генә сжал, ә аннары отвернулся.
  
  Алар молча последовали өчен алар берничә адым артка. Эму, тегүче тик синнән, дәвамлы булсын өчен алар түгел иде анда, әмма әгәр хәл засада кирәк булачак күбрәк ул үзе дә, бер генә кеше җәлеп итү өчен ih уты. - Һай, алар биреләчәк үз позицияләрен сыч бер разведчика. Шулай итеп, ул, Паула Лус һәм булырга тиеш приманкой. Ә бәлки, алар мухами бу ловушке өчен паука.
  
  Хәзер ул выбрался аркасында агачлар һәм пересек алан ка түбән приседе, осматривая склон холма, бу йөгерү. Аның артыннан бардык Паула һәм Луз, двигаясь зигзагами, ничек исемендәге иде велено, ih аяклары белән генә цокали буенча опавшим листьям.
  
  Әлегә бернинди билгеләре засады, һәм куаклар белән һәр минут становились барлык режет. Бу начинало, чиста әйтерсең, алар урынга килеп җиткән кадәр йорт - кит, өйдә иректә, һәм бер генә соңгы свисток алып килде аларга хәзинәсе, убившее күпме кеше.
  
  Ул диярлек ерак ахырында башка аланы, кайчан беренче чиратта прорвалась аша агачлар буенча һәр ике як та аңа бәйле. Артта калды, аңа раздался крик һәм рев карабин. Нигы бросился к кусту һәм вытащил тирәсендә кармана гранату. Обернувшись, ул күрдем, ничек Лус, схватилась өчен тамакны һәм кимегән, ә Паула нырнула бу укрытие бу стволе агач белән пистолетом, изрыгая зур булмаган чират уты. Вытащил гранату, исђплђп чыгарган һәм ташладым. Ул взлетела һавага белән взрывом врезался бу невысокий кустарник, ул кинәт превратился бу кечкенә генә тәмуг тирәсендә пылающих кустов һәм летающих бесформенных әйберләрнең. Ике ир-егет, одетых бу знакомую кубинскую формасын, выскочили тирәсендә горящих кустов белән прижатыми к плечам винтовками. Нигы застрелил бер тирәсендә алар белән Вильгельмины, ясаганчы, егет увернулся өчен агач; башка нырнул өчен таш чыгарды һәм чиратында ягына Паулы. Нигы ишеттем ee җавап уты булганда, ул вытаскивал буенча кармана икенче гранату һәм вытаскивал чеку. Перекрестный ут башыннан икенче төркем пронесся буенча поляна, ища эго, находя диярлек эго. Пуля хлопали өстендә эго-аягы, срывая кору һәм листья һәм разбрасывая ih обломки аңа, ул чакта отдернул кулын бросился. Бер ужасный вакытта ул кулга граната вотум-вотум попадет откровенными башын Пауле, әмма ул кимегән соңгы өлешен секунд һәм выпустила агымы выстрелов аша алан. Граната пролетела mimmo нах белән грохотом приземлилась.
  
  Дымовая дымка клубилась буенча склону холма, һәм һава наполнялся запахом горящих озату. Изюминка опалил зат, Ника була, һәм ул тиз пригнулся башлагач, кайнар кургаш пронзил эго тљрлесеннђн. Нәрсә ударило эго бу эчтђге һәм онемела кешедә; ул. перевел Вильгельмину үз левую кулын тиз чыгарды пуля бу бородатую фигуру белән автомататом. Егет егылып, запустив пуля бу агачлар.
  
  Паула әле стреляла. Бер оя атучыларны молчало. Әмма иде тагын бер, әле дә актив булса да, куаклар тирәсендә аңа пылали, һәм хәзер выстрелы буенча эго пулемета летал тирәсендә.
  
  
  
  
  
  Вильгельмина иде бесполезна каршы смертоносного агымы кургаш. Нигы сунул аны кире кобуру һәм бросился к брошенному кубинскому пулемету. Ул бежал, хәтта кайчан подхватил эго, приседая һәм уворачиваясь к валуну бу аланында урнашкан. Эго башлангычларда подогнулась астында аның кайчан нәрсә ударило аның белән укусом, похожим бу чүкеч белән стальными когтями, әмма ул укрылся, һәм бросился бөтен озынлыкка бу скалу, инде стреляя буенча огневой били.
  
  Ул тукталды булганда гына аның кончились сугыш кирәк-яраклары алынган. Аннары ул аңладым, дип беркем дә стреляет. Ул озак көттем, ләкин барысы да юк иде әле, безгә тавыш белән. Ниһаять, ул неуверенно менде, кан текла буенча эго ноге һәм плечу, ә Вильгельмина дрогнула бу эго сул кулымда да, посмотрел аша алан. Берни двигалось. Ул вопросительно щебетал. К эго огромному җиңеләйтү, раздался җавап щебет, диде ул эму дип Паула тере.
  
  Әмма ул белә иде, бу мөмкин түгел, агымы, һәм ул, шулай ук, белә идем, чөнки алар икесе алмаячак ялгыз гына байтак каршы алга таба атакам. Шуңа күрә ул вдохнул һәм подал пронзительный сигнал означающий «Подойдите - готовьтесь һөҗүмгә».
  
  Аннары ул ишетте крик. Паула.
  
  ул кричала Өчен «синең өчен, синең!».
  
  Ул болезненно повернулся, Вильгельмина ткнула һавага.
  
  Ике грязных, окровавленных кеше чыкты, тирәсендә кустов һәм бросились белән аңа үтерү белән янаган күзләрендә һәм мачете, рассекающими һава кебек косами. Ул ата бер тапкыр, промахнулся; янә ата һәм күрдем, ничек бер тирәсендә алар белән воплем кимеде, ә аннары башка напал аңа. Вильгельмина бессильно щелкнула, һәм ул швырнул аның егеткә бу зат. Эму берни бирде тыш секунд өчен вытащить Хьюго аша җиң сызганып эшкә кереште, ә Хьюго иде острием каршы раскачивающегося мачете.
  
  Ул ткнул һәм уклонился, шау-гөр килеп проклиная үз беспомощность, беләм, бар иде, бернинди өмет бу аду, эго бердәнбер файдасыз кулы белән, бер файдасыз ногой. Барысы да, ул иде ясарга, бу пригнуться, һәм уколоть, тырышырга чыгарырга егетне буенча противовесов, тырышырга вырвать мачете буенча эго кулыннан. Ул хәтта белмиме, ничек башка яртылаш менде башлады авыр скользить к аћа белән күтәрелгән мачете, безгә өченче кеше, ул чыкты сәбәпле агач белән револьвером юнәлдерелгән, аның, безнең кызлар белән шөгыльләнүче тыныч кына соскользнула белән укрытия колеблясь арасында өч смертоносными максатлары.
  
  Әмма ул ишеттем выстрелы. Шул ук хђл кылды кубинец, ул отчаянно рубил эго нәзек заточенным мачете, һәм бер посланную небесами секундына кеше повернул башын ташладым караш тавыш уты. Нигы опустил башын кебек үгез, һәм бросился атакага. Барысына да үз авырлыгындагы ул эләккән кубинцу тормышында һәм отбросил эго элек, ә аннан соң, Хьюго янә һәм янә иде эму муеннарына. Мачете яуды буенча безвольных бармак, һәм Нигы подхватил эго өчен соңгы удара. Аннары ул торып басты, соңгы выстрел әле гремел бу эго ушах. Во рту бар иде, тәме, кан тавыш белән кан ушах, өрәк, кан затуманивающей эго күзләре, әмма ул ишетте җиңел shaggy, приближающиеся тирәсендә рощи азагында чокырның, һәм күрдем, ничек Паула кими ярга. бөтен территориясендә отель, ә аны пистолеттан әле дымится. Ул сжимала үз күкрәгенә, бөтен ee кешедә бөтен разорванная рубашка иде кан. Бары тик шул чакта гына ул кеше күрдем, ул булырга тиеш, застрелил аны, кеше, ул лежал мертвым белән револьвером бу кулымда, һәм башка кубинца белән мачете торган иде лижет, к аңа караганда, ул уйлады.
  
  Ул минем янга килеп, к Пауле һәм схватил ee өчен кулларын. Ни дәрәҗәдә ул белә иде, тирәсендә булырга мөмкин, тагын дюжина исән кубинцев, әмма эго бу күбрәк түгел заботило. Чөнки Паула умирала.
  
  Нигы прижал аның үзенә һәм һәр про үзен. «Паула, Паула», - прошептал ул. «Ах, Паула, ни өчен,...? Нигә син түгел, спаслась урынына мине? "
  
  «Аның отель коткарып сине», - диде ул ерактан. «Кунакханәсе өчен, син яшәгән, кунакханәдә нәрсә, сиңа бирергә». Ул тирән вздохнула һәм књрсђтте эму күзләренә. «Бир сиңа тормыш һәм бөтен минем мәхәббәт», - төгәл диде ул.
  
  «Зинһар өчен, исән», - диде ул. - мин белмим, - дип әйтте. «Зинһар, яркой һәм позволь миңа сине яратырга». Эго куллары белән генә надавили, һәм аның иреннәре коснулись аның.
  
  Ул покачал аның кулында һәм поцеловал.
  
  Бу мгновение ул целовала аның.
  
  Ә аннан соң ул вафат булды.
  
  Выстрелов күбрәк иде. Өч хатын-кыз молча карадык, со слезами на щеках. Күрмәдем", ih керем; ул гына да түгел, отель ih күрергә. Бу тәмамлангач.
  
  * * *
  
  "Һәм барысы да кончено, аны шулай аңлыйм?" - тыныч кына диде Хок. Бу эго ледяных зђћгђр күз алдында иде, бу аеруча, аның бик азлар гына күргәнем булмады. Бәлки, бу кызгана белү.
  
  Нигы кивнул. «Тавыш бирү һәм барысы да. Комбинезоны, алар кирәк түгел, похоронить, кайгыртырга, бу хакта проклятом хәзинәсе, вак детальләрен бу үзенчә. Әмма кубинцы һәм кытайлар безнең иде диярлек кончились, шуңа күрә драться булмады белән хема. Без әйләнеп кайтты Санто-Доминго күзәтелгән урам беспорядок, шуңа күрә безнең, хәтта продюсерлары ». Ул неловко заерзал на билеты откан. Бу больничное кәнәфи бу больничной палатасында сөрә эго угнетала. «Бу бик резня, болар барысы да»,
  
  
  
  
  
  - диде ул, әнисенә карап бу тәрәзә бу зәңгәр күк өчен күп миль ераклыкта Доминиканской Республикасы һәм та уйлап тормастан турында послеявляется үлем, ул калдырган аннары үзләрен. «Түгел, ышанам, ул моннан стоило».
  
  «Операциясе« шартлау булды »дә вафат булды, - диде Хоук, әнисенә карап зәңгәр дим үз сигары. «Хәзерге вакытта бу мөмкин түгел ия булу зур әһәмияткә ия, сезнең өчен, әмма безнең өчен бу бик күп дигән сүз. Аларда булган яхшы схемасы, һәм минемчә, кайчан да булса алар попробуют аны кабат. Ышанам, син укымасаң, аларга әзер ».
  
  "Әйе, аның, дип өметләнәм, дип әйтик." - безжизненно диде Нигы.
  
  Хок выпрямился һәм посмотрел аңа өстән аска таба.
  
  «Юк, - диде ул. «Әмма сез булачаксыз әзер. Һәм помни бер нерсе, Картер. Алар ярдәм сораган иде, һәм сез, кирәкме соң аларга булса, алар кунакханә. Увидимся Вашингтонда киләсе атнада.
  
  Ул китеп, шулай ук кинәт кебек килдем.
  
  Нигы разжал йодрык һәм посмотрел на рубиновое кольцо бүген кулымда. Лючия таптым эго төбендә бер тирәсендә капчык белән ак он бирәләр, кайчан калдыклары Грозных бергә җыелган өчен соңгы очрашу.
  
  «Тик синнән, - диде ул. «Бу бик Паула. Подумай аның турында. Ул уйлады аның турында. Җеп
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  Killmaster
  
  
  Ялкын Дракона
  
  
  
  
  
  Багышлана хезмәткәрләренә яшерен хезмәтләре Кушма Америк
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Беренче башлыгы
  
  
  Очраклы очрашу
  
  
  
  
  
  Нигы Картер, өлкән убийца бу AX, наслаждался берсе тирәсендә үз сирәк момент эйфория. Диләр, хәтта палачу кирәк түгел, позволять мизгелләр задумчивости һәм спокойного уйланулар. Булса да, Нигы түгел иде палачом, ул үзендә туры мәгънәдә иде палачом. Хәзерге вакытта ял итәм. Ялда. Үлем килгәндә, Киллмастера сузылган ялга китте. Бу аңлатмый Картер шталь небрежным яки уяулыкны югалта. Ул бик яхшы понимал, дип костлявый иске джентльмен һәр секундына төбендә басып эго локтя, соответствуя эму адым.
  
  
  Хәзер, утырып бу глубоком ротанговом кресле бу задней палубе үз арендованной яхты «Корсара», Нигы наблюдал, ничек тагын бер тирәли чудесных закатов Гонконг превращается бу тлеющие угли көнбатышта. К северу соңгы осколки кояш рассыпались розовато-пурпурным килә шул соры тауларында өчен рекой Фисташки Чун. Бамбуковый занавес башланды Шам Чунь. Егерме миль ераклыкта, аның ачыктан-ачык аша ярымутравы берсе-Хау-Хой-Ванна к Джанк-Бэй.
  
  
  Нигы допил калдыклары коньяк һәм содовой, һәм лениво кулга «Бамбуковая занавес» - чыннан да, эвфемизм. Иң делле кытай кызыл сбросили аша нигезенә ярымутрауның барьер тирәсендә булды һәм бетон - доты, бункеры, танковые ловушки һәм клыки драконов.
  
  
  Mimmo Корсара проплыла фигура белән югары крылья һәм лениво развевающимся коричневым парусом, һәм Нигы күрдем, бу рәсем дракона, извергающего ялкыны. N3 позволил үзенә криво улыбнуться. Драконы бик зур Көнчыгышта. Мөһим иде", - белергә различать ике төп тибындагы драконов - кәгазь һәм чын.
  
  
  Ул пробыл Гонконгта узды, инде өч көн кебек иске кытай хезмәткәре, эму түгел, кирәк күп вакыт булсын, җыярга дракона. Имеш-мимешләр неслись буенча Королева колония буларак, урман янгынны, һәм анда иде һәм кыйнаш башлана, теләсә тәмен һәм уха. Ниндидер зур, бик зур туй-тамаша бара иде шул провинциях Гуандун аша илгә. Кытайлар перекрыли илгә һәм перебросили гаскәрләре һәм танклар зур күләмдә. Эләгү Кытай җитәрлек җиңел - һәрхәлдә өчен крестьяннар һәм купцов, - ләкин кайтырга җае чыкмады моннан иде, икенче эш. Беркем дә, ярар диярлек беркем дә чыкмаган!
  
  
  Кайбер пессимисты бар һәм клубларда, аңладылар, билгеле булганча ул. Зур дракон, ниһаять, китәм сожрать кечкенә дракона.
  
  
  Киллмастер уйлады юк. Ул теләдем бөтенләй уйларга бу хакта - ул ялда, һәм бу түгел иде эго эш итеп, - әмма эго катлаулы һәм яхшы обученный ум, настроенный мондый хәрби-сәяси мәсьәләләр, та әйләнеп кайту йљри ih факттагы базасында. . Мондый кебек иде.
  
  
  Кытайлар иде, шуныћ аркасында-булса, поту. Алар перебрались саны парлар дивизий һәм берничә танк авызы. Күрәсең, алар ясадылар тонкую гребенку бу мин сорады нидер яки кемне дә булса үз ягына чикләре. Бу, яки кем?
  
  
  Нигы потягивал коньяк белән содовой һәм разминал үзләренең зур гладкие мускулы. Эму иде барыбер. Бу эго иде, беренче чын ялга өчен күп еллар. Ул үзен начар хис итә искиткеч, ул әле барысы да розовом чәчәге. Эго аяклары нык обмороженные вакытында эго соңгы миссия Тибете, ниһаять, зажили. Ул тулысынча восстановил үз энергиясе, ә аның белән бергә һәм зур ихтыяҗ наслаждаться тормышы. Бу nen башлады пробуждаться яңа теләк, партия тоски. Нигы осознал, бу иде, - һәм кызыксынды.
  
  
  Ул нидер кылды, шуның белән шул ук кичтә.
  
  
  Ул постучал көмеш гонгом буенча столику янәшәсендә үзе белән түгел көчләрендә сдержать ухмылку чиста чувственного удовольствия. Иде бу, чыннан да, татлы тормыш. Эму һаман иде китерүе кыен, әмма мин. Хоук, эго җитәкчесе Вашингтонда иң делле дип раслый өчен Нигы алды ялга бер айга! Шулай итеп, ул иде «Корсаре», стоящем бу якоре бассейнда Королевского гонконгского яхт-клуб. Яхшы. Ул гына да түгел, теләгән подключаться к береговым объектлары. Радиофон арасында кораблем һәм берегом эшләгән, шактый яхшы булса да, эго гәүдәсен мөмкин ялда, баш миен эго һөнәри агенты - юк. Иде, шулай ук яхшы тотарга арасы "Корсаром" һәм берегом. Гонконг иде рассадником интриг, шпионским перекрестком дөнья, ә Киллмастера күбрәк булган дошманнар белән чагыштырганда, дуслар.
  
  
  Эго легенда иде гади плейбой. Бу иде Кларк Харрингтон буенча Талсы, загруженный унаследованными нефть акчалата һәм үзендә иде бөтен раслаучы документлар бу. Ястреб иде, иң услужливым бу эшләрнең барысында да, Нигы смутное барып чыкмады мәсьәлә түгел откармливает бармы эго өчен ни дә булса Хок?
  
  
  Эго уйлар прервал шлепок кечкенә резин туфель. Бу иде Көрәш, ул һәр вакыт тере, бөтен тагын да коньяк һәм содовую. Нигы позаимствовал Буяулар шул Маниле белән бергә Корсаром һәм филиппинской командасы.
  
  
  Бән Мизнер, одолживший яхта Нику, мәҗбүр була туктатырга да үзенең круиз өчен кайтырга Штаты буенча срочным эшләре. Алар белән Ником кыскача гына сөйләштек бу баре аэропорт.
  
  
  «Аның подобрал бедного кечкенә ублюдка Сингапурда», - дип аңлатты Мизнер. «Голодал урамда. Ни дәрәҗәдә аның аңлыйм, ул омтыла эләгү Гонконг, һичьюгы, үз ата-эму да бәхет елмайды. Алар таркалган, омтылып, ул кайтырга җае чыкмады тирәсендә Кытай. Малай - ул да атады үзенең чын исеме - Малай теләдем моны бер резиновой көймәдә буенча Макао. Күз алдыгызга китерегез, бу омтыла итәргә тугыз яшьлек малай! Һәрхәлдә, ул элђккђн тайфун, һәм грузовое судно подобрало эго һәм отвезло Сингапурда. Аның вәгъдә эму авыз ничек-нинди дә булса доставить эго Гонконгка кайчан да булса, ә хәзер иң кулай вакыт ».
  
  
  Бән Мизнер, дип аћлата Корсару кирәк ремонтлау эше, һәм ул булырга тиеш эшләнгән Гонконгта узды.
  
  
  «Мин сатып алган эго анда», - диде ул. «Телим һәм аны куярга эго бу коры док, ул шул ук фирма. Шулай булгач, сез получаете эго кирәкле сезгә вакытта туп. Сез закончите ялга, передайте эго төзүчеләргә, һәм аның аннары заберу». Ә Бән Мизнер торган иде миллионером белән туган белми Ника тагын көллияттә, помахал эму саубуллашканда һәм побежал карата үз самолету. Бән, әлбәттә, ия түгел иде, безнең малейшего бирү турында әлеге һөнәр Ника.
  
  
  Малай алды белән көмеш поднос югары матовый һәм бер стакан куйды эго бу урындык. Ул күтәрде бер стакан буш, әнисенә карап Ника узкими темными күзлегеннән. «Син барасың byemby dancee house? Аның поправляю кием-салым, мөмкин, әйе?»
  
  
  Нигы һәм Дальний бик яхшы владели пиджином. Малай иде, төньяктан Кытай да сойледе кантонском диалекте. Нигы иркен сойледе кантонском диалекте, әмма начар белә иде төньяк диалекты. Шуңа күрә алар килә, бу табуны үз эченә ала " эшчәнлегенә карата лингва-франк Көнчыгыш.
  
  
  Хәзер N3 посмотрел балага неулыбчивым взглядом. Эму ошаган иде аларга каршы, һәм ул забавлял эго, әмма вакытында сәяхәтләр буенча Манилы ул попытался прививка ясау бераз дисциплинасын. Бу нетолько. Малай ирекле иде күңел.
  
  
  «Бәлки, пойдем биергә бер тапкыр, ә бәлки түгел, пойдем», - диде Нигы. Ул күрсәтте сигарету, свисающую белән губернасында Буяу. "Күпме тәмәке син выкуриваешь бүген?" Ул раслаганча чикләү - алты кеше көне. Нәрсә кебек отлучения гыйтдәте.
  
  
  Малай күтәрде дүрт бармак. «Дим бары дүрт данә, мисс Кларк. Чынлап әйтәм, бары дүрт данә!»
  
  
  Нигы алды саф коньяк һәм газировку. Ул әле безгә бер тапкыр да түгел, тоттым Буяулар бу лжи. «Бик әйбәт малай, - диде ул. "Сез шулай ук воровали выпивку?"
  
  
  Ул хатыннарны Булды, дип мөрәҗәгать итте ул миңа предвзятости к джинам, исерткеч эчемлекләр, һәм игътибар белән следил өчен шкафом белән суррогат алкоголь белән эчемлекләр булачак. Хәзер Нигы протянул кулын. «Ключ к выпивке, зинһар».
  
  
  Малай елмаеп куйды һәм протянул эму ачкыч. «Мин вру, мисс Кларк. Минем бар бер пьющая. Ләкин воровать - бери! Чынлап әйтәм, тегүче тик синнән генә бер пьющая».
  
  
  Нигы, сакларга омтылып, ул невозмутимый төре, рассматривал егетне өстендә үз выпивкой. Бу мальчике иде миниатюрный матросский костюм, срезанный өчен аның берсе тирәсендә, экипаж әгъзаларына һәм балетные тапочки резин. Эго чәч иде густыми, черными, ничек смоль, һәм кыскача острижены. Ул охшаган иде хрупкую куклу белән шафрановой кожей, уенчык белән шөгыльләнүче ала сломаться сыгылырга, һәм беркайчан да тагын кыяфђт тњгел иде мондый обманчивой. Малайга иде, тугыз ел - туксан, аның акылы. Ул белми диярлек, нәрсә кирәк иде", - белергә турында изнаночной читтә яшәү. Ул туып үскән борделе һәм ул үзе белән биш ел.
  
  
  Нигы йомшак итеп әйтте: «Син артык күп ругаешься. Син артык күп пьешь. Бер выпивший артык күп. Сиңа яхшырак ел саен, сабый, яки син станешь иң яшь алкоголиком дөньяда».
  
  
  Малай испортил үзенең кечкенә кызы икән. "Аңламыйм. Нәрсә ул алкоголь?"
  
  
  Нигы похлопал эго буенча плечу. "Алкоголиком син станешь, әгәр дә перестанешь эчә.
  
  
  Мучи начар. Ә хәзер син барасыћ һәм разложишь минем кием-салым өчен ужина, ә? Минемчә, аның иду бию йорт byemby. Сез выкладываете обеденную кием - танцевальную кияләр. Сез аңладык? "
  
  
  Көрәш карадым аңа старыми һәм настороженными күзлегеннән бу молодом, гладком, ничек лепесток кеше. Окурок тәмәке белән алтын наконечником Ника әле тлел бар-на губах. Ул да кытай ахыр, выкурил иде ахыргача микродюйма.
  
  
  «Мин кушаю», - диде Көрәш. «Эшлә, күп тапкыр өчен Мессе Miser. Аның иду хәзер». Ул елмаеп куйды Нику, обнажив кечкенә энже тешләре, һәм юкка чыга.
  
  
  Нигы потягивал коньяк белән содовой, һәм удивлялся, нигә аңа болай килми хәрәкәт итә. Шулай ble лениться, җиңел поддаться бу йомшак тормыш. Ул карадым, ничек бело-яшел паром «Стар» плывет ягына Коулуна. Паром узды ерак түгел Corsair, һәм аккуратный 65-футовый катеры тапшырылды йомшак покачивался бу дулкыннар. Бу ноздри N3 бәрде исе гавани, һәм ул поморщился. Гонконг означал «благоухающая гавань», әмма бу алай түгел. Ул лениво гадал ничә тел ыргылды бу суга шул грязной & nb хәзерге вакытта. Гонконг иде, бик яхшы ярдәмлек урыны өчен нәтиҗәле эшләү балта һәм төнге күңел ачу.
  
  
  Нигы ул арада бу кресле һәм напряг үз мускулы. Аннары ул расслабился белән полузакрытыми күзләре белән һәм үзенең, үземә - эго калдыра башлады портиться. Нинди дә булса рәвешле, соңгы берничә сәгатькә юка кинжал беспокойства башлады колоть аның. Яки бу бик нибары от скуки, - тегесе мәкерле клин скуки, ул һәрвакыт мучил аны, кайчан ул артык озак отлучался эштән? Ул түгел иде, кешесе булсын, утырырга тихих закоулках тормыш. Миндә, - ди ул хәзер, - диярлек иде ялга китте.
  
  
  Узган тугыз драконьих холмах Коулуна яндым миллион алтын лампаларны. Уң ягында, аңа, бу якорной стоянке вакытында тайфун Яу Кисђтђ Тей, кәгазь фонарьлар светились, ничек светлячки, һәр мачте. Алар поджигали кулинарию Тянь Хау, диңгез богине, һәм Нигы тойдым ee едкий осадок бу легком ветерке. Гонконг, эго, байлар һәм ярлылар, кешеләр су һәм кешеләр түбәләрендә, нищие бу баскыч урамнарында һәм байлар үз виллах на вершине - алар барысы да Гонконг, һәм алар әзерләнделәр яңа төннәрдә. Типичная гонконгская төн интриг, предательства, алдау һәм үлем. Шулай ук тормыш, мәхәббәт һәм өмет. Бүген кич Гонконгта ир-атлар умрут һәм булачак зачаты балалар.
  
  
  Нигы позволил холодному төрләрен сайлап алырга киңәш итә стечь эму буенча горлу. Хәзер булмый инде шигебез юк симптомах. Эго үз шәхси камап летал. Ул артык озак кормил целомудрие. Бу аңа кирәк, бүген кич, шулай ук бу сылу кыз белән шөгыльләнүче керәчәк рухы әйберләр, күрә тынычлык һәм полюбит кебек ул ih буларак. Гибкая, благоухающая, назлы, яшь һәм матур кыз белән шөгыльләнүче отдалась булыр иде, башка чикләүләр. Ничек бу әмерен Нигы. Кем бирергә һәм алырга теләп һәм яратып үз нежные төнге сәгать.
  
  
  Svi Турында?
  
  
  Нигы Картер покачал аягы. Гына Кимегән Турында. Түгел бүген. Svi Турында иде иске һәм кыйммәтле башка, шулай ук любовницей, һәм ул күрергә тиеш, аны китәр алдыннан буенча Гонконг. Әмма бүген кич. Бүген кич ул булырга тиеш незнакомка, матур һәм волнующая незнакомка. Маҗаралары манили эго бүген кич. Шулай булгач, ул, ахыр чиктә, чакыру кабул итәчәк Боба Ладвелла бал Крикетном клубында һәм посмотрит, нәрсә булачак.
  
  
  Нигы возился мускулами һәм ярдәменнән башка куллар ы белән тирән ротангового кресло. Эго мускулы әйләнеп кайтты формасын. Эго, баш миен щелкал. Ул булачак эзләргә маҗаралар бүген кич, хатын-кызлар тибы, ә иртәгә ул позвонит Хоуку һәм попросит итеп билгеләп кую турында. Нигы спустился буенча трапу өч ступенькам бу тапкыр, насвистывая бераз французскую көе. Яшәргә рәхәт.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Эго апартаменты бу корме «Корсара» иде роскошнее барлыгы, дип Нигы кайчан-йә әле "седов" корабына. Бән Мизнер поступал артык яхшы - жиль, ничек калиф.
  
  
  Нигы, намыливая үз загорелое гәүдәсен шул застекленной душевой кабинасында, янә әйтте үзе, - дип вакыт алга барырга. Ул нибары кеше - күп мертвецов, алар, әгәр алар исән иде, оспорили иде, бу - ул иде гына кеше иде бик җиңел күнегеп к роскоши. Бу мөмкин погубить кеше, бигрәк тә агентом. Роскошь ала развратить. Ничек бу яхшы белгђн, аларны программасына римлылар! Син башлады артык оештыру-чыларның кадерен, үз гомере, һәм эго һөнәре иде бу иң ышанычлы ысулы-аны югалту. Сезгә бәлки бу сойти белән куллар, эчендә озак вакыт, әмма бервакыт итсәгез колебаться, перестанете уйларга, кайчан булмаячак уйларга вакыт. Бу булачак көне, кайчан сине убьют.
  
  
  Нигы вытерся полотенцем башлады бриться. Ул нахмурился, әнисенә карап чагылыш запотевшем көзгесендә. Түгел аның өчен. Аны кайчан убьют, бу әмерен кеше яхшырак түгел, чөнки ул позволил нең рефлексам заржаветь, ә мускулы превратились бу желе.
  
  
  Худое зат көзгесендә әле күп түгел иде изможденным аннары тибетской миссия. Куе каштановые чәч росли, һәм хәзер ih була иде бүләргә сулдан, куе булып үскән һәм искиткеч, һәм эшләргә матур йола прическу.
  
  
  Мочка иде, югары һәм покое, башка морщин. Нос иде һәм туры, һәм, гәрчә бар иде кечкенә эзләр побоев, беркайчан да сломан. Күзләре өстендә югары скулами киң игелә. Бу иде странные күзләрен диярлек беркайчан да неподвижные һәм меняющие төс шулай ук өлешендә, ничек күп. Авызы, каты һәм матур формалары белән оттенком чувственности, гадәттә иде сдержанным. Ала ул улыбаться һәм смеяться, кайчан бу оправдано, ләкин, бу түгел иде, ул авызы, ул улыбался бик теләп, һәм ул смеялся өстендә шутками дураков. Бу авызы ук булырга мөмкин иде горьким, ныклы һәм неумолимым.
  
  
  Гомумән алганда, зат көзгесендә иде хәрәкәтчән һәм выразительным, дип указывало бу стоящий артыннан емкий һәм бик находчивый баш миен. Бу мизгелләр срочности, көчле стресса, кайчан бросали үлем яшәү яки үлем, бу зат алырга мөмкин твердую неумолимость черепа.
  
  
  Гәүдәсен астында зат барлык иде, дип мондыйны елларда жестоких һәм требовательных күнегүләр. Гәүдәсен ул вакытта барлыгы экспорт һәм бесчисленных пыток, подвергнутых үзләренә яки башка рәвешле, барлык тагын иде диярлек идеальном торышы. Җилкәсенә иде массивными, әмма башка неуклюжести, портящей кием-салым; талия иде узкой, аяклары загорелыми столпами гладких, мускулларның. Мускулы Ника иде зур, аеруча түгел привлекали үзенә игътибар, тик иде охшаган корыч тросы. Алар двигались астында эго гладкой кожей шулай ук җиңел кебек промасленные веревки.
  
  
  Нигы чыкты буенча ванной, обвязанный полотенцем тирәсендә үз худощавой талией, һәм кергән просторную йокы бүлмәсе оештыру. Егет разложил бу түшәк эго кичке әйберләр: темные чалбар бу атласную полоску, ак смокинг, плиссированную күлмәк белән отложным воротником, куе бордовый галстукны, куе бордовый пояс. Безгә бер клуб дөньяда түгел иде, артык формальным караганда Гонконгский крикетный клубы. Кичке күлмәк иде мәҗбүри хәтта хәйрия балах.
  
  
  Малай, iso rta, аның болталась тагын бер озын алтын-тәмәке Ника, тырышып полировал берничә лакированных туфель. Гадәттәгечә, ул белән сагынып көтеп алалар карадым бу торс Ника. Малай белми, нәрсә ул грек теле ходай, һәм ул беркайчан да ишеттем турында Праксителе - күп кенә диярлек потерявшие аңы хатын-кызлар высказывали фикер, дип Нигы Картер түгел иде әле реаль, ә скульптурой - тик Малай белми, нәрсә ул восхищался. . Үзе ватып, кечкенђ һәм хрупкий, ул бөтен үзенең кечкенә генә буш күңел жаждал ия булырга телом, ничек бар AXE-man.
  
  
  Хәзер ул попытался обеими крошечными куллары белән обхватить бицепс Ника. Эго бармак түгел очраштылар. Малай ухмыльнулся. «Минемчә, мускулларын номер бер. Яхшы, попробую аны бер тапкыр булса да?»
  
  
  Нигы ухмыльнулся эму. "Син инде хилли бер тапкыр. Ни өчен аски?"
  
  
  «Мин вежливый малай, мисс Кларк. Миңа ошый, дип бервакыт бар иде шундый ук мускулы кебек синдә. Вернись бүген минем авылга һәм уби барлык начар кешеләр».
  
  
  Нигы стряхнул егетне һәм натянул ак боксчылар буенча ирландия җитен. «Сез откажетесь нче тәмәке һәм выпивки, һәм, бәлки, бервакыт сез нарастите мускулларын. Сез попытаетесь, ә?»
  
  
  Малай үкенеч покачал аягы. «Мин тырышам, яхшы. Әмма чертовски яхшы. Аны безгә бер тапкыр да түгел вырасту шундый зур, син - мин булырмын һәрвакыт кечкенә кытай человечком».
  
  
  «Борчылма, - диде Нигы. «Бу тормышта бар әйберләр, танылган ничек эквалайзеры». Ул взглянул бу караватка җитештерүче. «Әй, син оныткан платок. Хингкичи. Син телисең өчен мине выгнали тирәсендә крикетного клубы неподходящее күлмәк?»
  
  
  Малай хлопнул үзен буенча лбу. «Тегүче тик синнән, аны оныткан бер тапкыр.
  
  
  Нигы нежно эго толкнул. «Ярый, син бар, һәм сделай бу хабба. Һәм күзәтеп моның телен».
  
  
  Кайчан аларга каршы чыктым аша бүлмә, зазвонил телефон, идущий ярга. Нигы күтәрде эго. «Исәнмесез. Биредә Кларк Харрингтон».
  
  
  Җиңел тенор диде: «Кларк? Бу Боб. Ничек барысын да?»
  
  
  Бу иде Боб Ладвелл, иске әле. Асылда, ул бер бик изге чын дуслар Ника Картера. Ел БА. Алдында AX. Ул көнне бу бик чиста очраклы очрашу. Нигы гына калдырды, үз портного бу Натан-роуд һәм нибары врезался бу Фасоль Ладвелла. Алар эчтек берничә эчемлекләр кунакханәдә Peninsula бу Коулуне - Боб башкара ниндидер сђер йөкләмә бирелгән, һәм Нигы юнәлде пароме, - ә Боб искәртте биюләр Крикетном клубында бүген кич.
  
  
  Хәзер Людвелл диде: «Син барасың бүген биюләр?»
  
  
  «Әйе. Аны хәзер одеваюсь. Вакыт күп. Син бит, - диде тугыз, шулай түгелме?»
  
  
  «Чынлыкта. Тугыз. Тик мин... мин уйладым, чөнки без булдырабыз очрашырга бераз элегрәк, Кларк. Аның отель иде сөйләшергә синең белән нәрсә турында булса».
  
  
  Нигы кабат тойдым легчайший укус кинжала беспокойства. Иде-булса, тоне Людвелла, дип эго озадачило, обеспокоило. Әгәр менә шушы күзлектән карасак нче башка ир-атлар, бу бик аз, - дип дигђн сњз. Тик ул белми турында дөреслекне Бобе Ладвелле.
  
  
  «Бик шәп, - диде ул җиңел. Ул үзенең профессиональ «мин» отстать нче аңа калырга һәм анда. Ихтимал, бу берни дә. "Анда Боб?"
  
  
  Повисла зур булмаган тынлык.
  
  
  Ниһаять, Ладвелл диде: "Мин, минем, сез возьмете валла-валлу?"
  
  
  «Мөгаен. Бортында вахты гына ике ир-егет, һәм мин алмыйм сорарга ih укомплектовать катеры тапшырылды. Әйе, аның возьму су такси».
  
  
  «Яхшы. Аның встречусь сезнең белән порта бар, бар подножия Мандрагоры-нәселе. Сез моны беләсезме? Бу секторында Ван Чәй».
  
  
  Нигы дип. «Син веришь бу опасную тормыш иптәше булып чыга. Ак ир-ат кичке киемдә бу Ван Чәй сорый, бу хакта, шулай түгелме?»
  
  
  Көлү Людвелла казался натянутым. «Минемчә, без алачакбыз кайгыртырга үзе турында, шулай түгелме? Бигрәк тә син!»
  
  
  Нигы гына әбиләренең завуалированное кисәтү ясый. Алар барысы да, елларга, ул белә иде Людвелла, бу кеше иде лижет барлыгы ачыклау, моннан тыш, ул, үз чиратында, белми турында Nike Картере.
  
  
  Ул позволил моңа узарга хәзер. «Яхшы», - диде ул кыска гына итеп. «Мин булам, анда аша ярты сәгать яки якын, моннан тыш».
  
  
  Алар поболтали тагын бераз, ә аннары Нигы повесил трубку. Ул әйләнеп одеванию, ул белән генә нахмурился. Эму түгел, бик ошады, ничек складывался кичәсе. Берни дә осязаемого, әлбәттә, берни дә, бу нәрсә булыр иде ул пальцем түгел, дип аңлатты, тик ул адепт укырга «астарак» тавыш. Һәм тавышы Ладвелла борчый иде аны. Ул казался встревоженным һәм испуганным кебек Боб Ладвелл. Мөгаен, буенча, сәбәпле. Боб Ладвелл иде җитәкчесе ЦРУ бу өлкәдә дөнья.
  
  
  Бу бик уены, аңа алар белән Ладвеллом уйнадылар еллар. Боб белә Нигы иде буенча AX, һәм беркайчан да упоминал бу хакта. Нигы белә Людвелл иде агентом ЦРУ, һәм беркайчан да уйладым иде упомянуть бу хакта. Бу бик сәясәте. Хоук иде кискен каршы чыккан теләсә кайсы смешения ике өлешләрендә кала, крайней кирәк. Әмма бу күбрәк сәясәт. Бу иде здравый мәгънәсе, яхшы һөнәр. Агентлары вакыт-вакыт оказывались кулына дошманга, һәм безгә бер кеше алмады чиксез выносить пытки.
  
  
  Боб Ладвелл эшләгән. Нигы белә иде ул бирле ih случайной очрашулар ул көнне. Ладвелл невозмутимо белән невозмутимым зат, һәм мин беләм Нигы поймет, профессионал, диде ул эму дип эшли вак клерком бу америка консульстве. Бу бик гади легенда. Нигы кичекмәстән переключил сөйләшү башка темалар.
  
  
  Малай белән кайтты свежевыглаженным хингкичи, һәм Нигы велел үзе турында онытырга бу. Перестань борчылу. Мөгаен, берни дә. Бәлки, Людвелл гади отель алырга бераз акча. Әгәр ул эшләгән астында прикрытием, эму туры килгән булыр иде яшәргә, ничек прикрытие, ә бу җиңел түгел иде Гонконгта узды. Шуңа да карамастан, бу ясарга кирәк. Һәм ЦРУ, һәм AX җентекләп җиттек карата әлеге мәсьәләләр. Бернәрсә дә ала предать агенты шулай тиз буларак, бик күп акча.
  
  
  «Мөгаен, ул шулай бар, - дип уйладым Нигы. Ул гади тели алырга берничә доллар. Ул выкурил тагын бер сигарету һәм бер бераз коньяк белән содовой, кайчан тәмамлый одеваться. Малай застегнул пояс һәм отступил өчен полюбоваться үз эше. «Минемчә, номер бер».
  
  
  Нигы заглянул бу озын стеклянный бер стакан һәм килеште. Бүген ул опозорит үзен тирәлеккә пукка-сахибов. Ул да югарырак кечкенә генә тщеславия һәм берәүдә диярлек пожалел, дип түгел, алды үзе белән берничә үз медальләр - медальләр, алар ул беркайчан да осмеливался кияргә. Алар булыр иде украшать ак смокинг. Бу тагын да мөһим, алар алыр иде җәлеп итү дөрес женский взгляд.
  
  
  Ул выудил тирәсендә бумажника пачку гонконгских доллар һәм протянул Булды. Хәзерге вакытта гонконгский доллар исә шуны раслый да якынча 17 центов.
  
  
  «Бәлки, сез бервакыт сойдете ярга бүген кич һәм поищете әнине һәм әтине», - диде ул. тәкъдим итте. «Бәлки, бүген кич анда».
  
  
  Бу худом личике малай пәйда булды аеруча отвращения. «Мөмкин, түгел анда, минемчә. Шул ук хәл, бу кичә һәм позавчера. Бик күп әниләр һәм пап Гонконгта узды! Мин уйлыйм, бәлки, Малай булачак сиротой-улы, әлегә үләргә тиеш».
  
  
  Нику туры килде усмехнуться. Ул подтолкнул, баланың көне. «Мин беләм бер, Джуниор. Аны алырга җыенам зур кусок сабын һәм юарга авызы».
  
  
  Белән порога Дальний взглянул, аңа яшүсмерләр белән хитростью. «Минемчә, синдә булырга мөмкин леди бүген кич. Син теләмәсәң өчен якын галђм иде янәшә?»
  
  
  «Син шулай хокукларын, Конфуций. Ә хәзер взлетай бер тапкыр. Побей эго керткәнче, аны, сине побью».
  
  
  Малай ухмыльнулся. «Сез блефуете, мисс Кларк. Түгел, җиңәргә. Сез бик әйбәт кеше». Ул юкка чыккан.
  
  
  Нигы запер ишек. Ул минем янга килеп, к зур түшәк, выудил астында матрасом һәм вытащил зур мешочек промасленного шелка. Биредән алды ул үзенең корал.
  
  
  Бу иде «Люгер», 9 мм, урезанный, гладкий, смазанный һәм смертоносный. Вильгельмина. Эго яраткан кыз. Һәм стилет Хьюго бу рукояти. Археологларның, ничек игла. Рифленая өчен кан, искиткеч сбалансирован өчен метания. Белән аппетитом к сердечной кан. Һәм, ниһаять, белгеч Пьер, кечкенә газ бомба. Граната, зурлыгында түгел, күбрәк туп өчен гольф. Мгновенная үлем.
  
  
  Нигы взглянул үзенең запястье. Әле күп вакыт. Буенча күптәнге привычке ул разобрал «Люгер» һәм кабат җыйды аны эшләп ощупь, обдумывая вакыйгалар көн һәм кичәләр алда.
  
  
  Ул әле беспокойный, нервный. Хисләре беркая да делось. Ә N3, Киллмастер, өйрәндем ышанырга нең предчувствиям. Еллар опасностей, якыннарын побегов нче үлем булдырдык бу nen үзенә күрә психологик камертон. Вилка хәзер бераз дрожала, излучая зур куркыныч дулкын.
  
  
  Нигы сайладым кичәгә стилет. Ул төшергән ак смокинг һәм дип йомшак замшевые ножны уң предплечье, эчке яктан арасында локтем һәм запястьем. Ул протестировал спусковую пружину, кискен согнув запястье эченә. Стилет җиңел һәм төгәл егылып эму бу ладонь, әзер к броску яки ударам. Нигы вставил эго һәм надел смокинг. Ул положил «Люгер» һәм «Пьер» элек промасленный шелковый мешочек һәм янә спрятал ih матрас астында.
  
  
  Ул вакытка, ничек ул чыкты палубу, ул янә насвистывал французскую көе. Эго кәеф иде приподнятым, һәм ул түземсезлек белән көттем кичә, булса да, безгә килеп. Бу уңайлы вакытта ел Гонконгта белән температурой якынча алтмыш градус һәм зур булмаган яңгыр бөтенләй булмаган диярлек. Ул торды прохладной декабрьской төнлә һәм тирән вдыхал исе гавани. Олья подрида буенча балык һәм дизель ягулыгы буенча джосса һәм пешкән дөге буенча гниющего агач һәм күптән түгел окрашенной башлады, тирәсендәге чәчәкләр, скипидара һәм киндераш, туристлар һәм завсегдатаев. Яхшы егет һәм начар егет. Тормыш һәм үлем, мәхәббәт һәм нәфрәт.
  
  
  Коулун сиял, ничек разноцветная рождественская надежда, соответствуя бесчисленным йолдызларга бу ясном күктә. Тулы ай иде желтым черепом, отражаясь бу тыныч гавани. Белән панельләр Коулун, привязанный белый лайнер издал соңгы чакырылышта к пассажирларга, направляющимся бу Штаты.
  
  
  Нигы уятты бер буенча филиппинских матросов һәм сорады окликнуть кеше валла-валлу. «Корсара» иде пришвартован якынча 500 ярдах нче ярлары. Бу штопора биш минут, әгәр ул алачак моторный катеры тапшырылды, һәм бераз күбрәк булса, булыр бер тирәли одетых бу зәңгәр сампанов .
  
  
  Боб Ладвелл булачак көтәргә эго у подножия Мандрагрейк-нәселе, ерак түгел Хеннесси-роуд белән надвигающимися горами. Нигы потрогал үз толстый бумажник һәм тоттым үзен ки, страстно дип өметләнә кирәк Бобу - бу ссуда.
  
  
  Ул янә тирән вздохнул һәм кулга тойдым һавада яңа исе. Духи? Нәфис ис, йомшак һәм чувственный нинди булыр иде кечкенә күңелле грехом. Нигы Картер елмаеп куйды. Яшәргә рәхәт. Һәм кайдадыр бөтен бу блестящей матурлык Гонконг булырга тиеш, хатын-кыз. Ждущая. Ждущая гына эго.
  
  
  
  
  
  
  Икенче башлыгы.
  
  
  Кызыл Рикша
  
  
  
  
  
  Юлында кыз буенча валла-валла - әй, булмады азрак илле белән подтянутой фигурой һәм сморщенным коричневым зат, одетая, чиста зәңгәр деним - дип сорадым Ника теләми микән ул кызны бу кичтә. Ул белсђм, ул моның дә эшләмәячәк, һәрхәлдә, түгел, теге кызлар, алар ул җебе тәкъдим итә, ләкин теләсә кайсы очракта да ул үзен якланган обязанной рекламировать йөкләнеш. Бу матур круглоглазый выглядел преуспевающим һәм добросердечным. Хатын-кыз-сампан белсђм, ул түгел, инглизләр - нче холодноглазых, кыска сљйлђњче сахибов аз нәрсә көтәргә була иде.
  
  
  Нигы йомшак рассмеялся өстендә мәсьәлә һәм белдергәнчә, ул, чыннан да, кызны эзли. Әмма бер, - тиз дип өстәде ул, - бер тирәли кызлар Шанхайда Гай. Соңгысы иде, «урамы» сампанов бу убежище нче тайфун Яу Кисђтђ Тей. Кызлар, булмаса да алган рөхсәт нче британия полициясе бу беспокоило, әлегә алар караганы үзләренең матур носы ераграк кайбер күңелсезлекләр.
  
  
  «Яхшы кыз», - настаивала хатын-кыз-сампан. «Күңелле белән шөгыльләнергә тарафыннан яратып кабул ителә. Күңелле чиста. Сиңа ошый, вәгъдә бирәм. Синең өчен аны нахожу компаниягә аеруча кызны номер бер».
  
  
  Нигы дип елмайды әй. «Түгел бүген, чабак. Бүген кичен аның үзе анда үз кызны. Аның, дип ышанам, бу аерым урын номер бер. Барыбер, рәхмәт, тик юк, рәхмәт. Менә, позавтракай бераз ит белән рисом». Ул бирде зур әй чаевые.
  
  
  Ee беззубое зат скривилось нче рәхмәт. Бу мягком кантонском диалекте ул билгеле булды: «М'родового. Булсын кош мәхәббәт җаным шагыйрь, синең өчен».
  
  
  «Хо " вау», - дип җавап бирде Нигы, шулай ук бу кантонском диалекте, һәм күрдем изумление аның күзләрендә-бусинках. Эго буш владение кантонским диалектом иде секретом, ул, гадәттә, тотты да шул үзенә.
  
  
  Ул высадила мин яры бу шатком пирсе у подножия Мандрагоры-нәселе. Нәфис лиловый төс сумерек алышынды якты куе синим, салкын парчой, инкрустированной миллионами алтын кыйммәтле ташлардан гонконгских огней. Бу мгновение Нигы тоткарлана бу маленьком анклаве тынлыкны һәм күләгәдә янында глухой диварлар зур холма. Веб-желтая лампочка бу оловянном плафоне освещала трафаретные кара хәрефләр бу кечкенә генә задней көне йорты: Хунг Хин Hong, Чандлер.
  
  
  Билгесе кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр Нику, ул кайгыртырга тиеш икәнлеге турында җибәрү өчен Корсара бу коры док, ничек ул вәгъдә Бену Мизнеру. Бәлки, иртәгә керткәнче ул позвонит Хоуку һәм бер кеше...
  
  
  Нәрсә двигалось бу пятне күләгәдә янында обрыва. Кљнне тагын бер ботинка поцарапал пычрак. Нигы тиз килеп к крышке гниющего болларда, сжимая стилет бу ладони.
  
  
  Ул көттем, молча һәм әзер. Мөгаен, берни дә. Ялгыз нюхатель опиума, бәлки, төзи чувственные сны фонында чынбарлыкта төнге ачык һавада.
  
  
  "Нигы?"
  
  
  Тавышы Боба Людвелла, югары һәм киеренке белән легким намеком бу дрожь. Киллмастер тыныч кына выругался турында үзләрен. Тегүче! Сәламләү, «Нигы», барлык иде, дип эму кирәк иде белү. Ладвелл прикрывался. Ул гына түгел отель алырга акча. Бар иде проблемалары, бәлки, җитди неприятности, һәм ул отель белән уртаклашырга шуның белән Ником. N3 криво дип янә выругался үзенә астында нос. Эго, инстинкты иде правильными. Әмма дуслар иде, дуслары һәм ярар иде бераз. Һәм кагыйдәләре тиеш иде нарушаться шул билгеләнгән вакытта башка хђл. Нигы Картер беркайчан да яшәгән тулысынча китабы буенча.
  
  
  Ул Хьюго сунул кире ножны һәм чыккан өчен тумба өстәл. «Сәлам, Боб. Ни өчен болар барысы да суетится? Бу, бәлки, куркыныч, чувак!»
  
  
  «Мин беләм... беләм. Әмма мин эшлим, син белергә тиеш, миңа да кирәк булырга чертовски осторожным».
  
  
  Людвелл уртаклашкан шәүлә һәм рванул к пирсу. Бу иде невысокий ир-ат, әмма киң һәм көчле, һәм сәбәпле, ширины плеч ул казался кимрәк иде, иң делле. Ул кичке киемдә кебек Нигы, әмма иде одет бу кара хомбург һәм ак шелковый шарф. Легкое пәлтәсенекен иде накинуто аның киң җилкәсенә стилендә түли.
  
  
  Подойдя лижет, Нигы күрдем, ничек подергивается мускул бу шома выбритой щеке Людвелла. Ул көнне ул шундый ук тск бу баре отель Peninsula. У эго башка бик начар нервное торышы.
  
  
  Кинәт бу кыска мгновение Нигы аңладым, бу күбрәк гади нервы. Эго уверенная ђни эчке подсказывала аңа бу иде Людвелла. Курку иде написан бөтен кешедә. У Людвелла тәмамланды нервы, ул чигендә. Кешенең, теләсә кайсы ир-атлар иде, шулкадәр нервы, никадәр батырлык, әгәр алар китте, алар китте! Мәңгегә. Вакыт җитте Людвеллу китәргә. Выходи урамга.
  
  
  Людвелл белән генә кагылды кулларын Ника. «Пойдем биредән. Артык караңгы. Миңа кирәк, синең белән сөйләшергә, Нигы, миңа сөйләшергә туры киләчәк чиратсыз. Взломать саклауга һәм прикрытие. Яхшы?»
  
  
  Нигы посмотрел на үз берсен мягким взглядом. «Син инде бик нык разобрался, иске әле. Минем исемем Харрингтон, хәтерлисеңме? Кларк Харрингтон. Кем бу персонаж, Нигы?»
  
  
  Людвелл нащупал сигарету һәм закурил аның белән генә не җыйдым пальцами. Ул посмотрел на Ника поверх кыска кисточки пламени. «Әйдә онытмаячакбыз прикрытии түбәндәге ярты сәгать, әйе? Сез Нигы Картер, ә аның - ярар, аны әле Ладвелл. Аның эчмим прикрытие. PTB түгел сочла бу кирәкле. син буенча AX, ә аның - берсе ЦРУ, без шулай уйный күпмедер вакыт. Яхшы? "
  
  
  «Яхшы, - диде Нигы. «Бу булырга бик мөһим, юкса, сез дә булыр иде, әлеге дә ясадык. Әмма власть имущим бу ошар. Сез моны беләсез».
  
  
  Людвелл янә потянул Ника за рукав. «Мин беләм бу. Бу юлы берни эшләп тә булмый. Файдага. Монда бар кертеләләр, әйдәп баручы бу Хеннесси-роуд. Без булдырабыз алырга такси».
  
  
  Алар двигались буенча узкому проходу арасында обвалами. Бу саф џавада пахло рыбой һәм тунговым май. Нигы диде белән генә күтәрергә омтылып, ул кәеф, үзенең спутнику: «Такси? Минем бүген романтическое кәеф. Кебек, турында рикши?»
  
  
  Людвелл покачал аягы. «Бик акрын бара. Бездә нибары ярты сәгать. Минем белән элемтәгә керергә кирәк крикетным клубы. Һәрхәлдә, у рикш озын уши. Без булдырабыз ябарга перегородку татарстан такси».
  
  
  Аша берничә минут алар булып чыкты бу ярком полумесяце Ван Чәй, безвкусном районында кабаре, size һәм арзанлы кунакханәләр. Кешелек бурлило урамнарында, ничек расплавленная лава - шлак кирәк иде смыть иртән.
  
  
  Мондый иртә сәгате Хеннесси-роуд царило хәрәкәт, һәм җәяүлеләр запутались бу безнадежной мешанине. Кечкенә кытай копы бу ак нарукавниках отчаянно омтылды, үтәүләрен белән шуның аша үзләренең югары киоск. Машиналар ползли, ничек раненые драконы. Зур кызыл ике катлы автобуслар извергали үз агулы парлар бу лабиринт рикш, велорикш, такси һәм шәхси автомобиль. Төнге һава благоухал маслянистым запахом жареной ныть. Аша рев музыкаль кибет слышался даими стук плиток уеннары өчен маджонг. Астында неоновой вывеской «Тигровый шул стройная кытай проститутка пыталась соблазнить растрепанного әгъзасы Королевского гонконгского полкы.
  
  
  Людвелл тукталды һәм отвращением посмотрел бу сәхнәгә. «Тегүче! Бу беспорядок. Без беркайчан да табарбыз, биредә такси». Ул алды Ника өчен кулын повел янына чыгарга тар улочку, ведущую өскә. «Әйдә прорежем монда кадәр Квинс-роуд. Синдә бар күбрәк да инде».
  
  
  Алар нырнули бу тар средневековую лестничную улочку һәм башладылар күтәрелә. Нигы күрдем, дип Людвелл ташлыйкмы осторожные карашлары элек.
  
  
  "Сез ждете компаниясенә, Людвелл? »
  
  
  Ул әйткән небрежно, әмма, шуңа да карамастан, булды бераз мондый хәлгә. Людвелл чиреннән уклонялся нче хвоста. Мөгаен, ул менделәр уклонился - ул иске һәм тәҗрибәле оперативник. ул алмады югалтырга хвост, ул чакта Нигы иде котылгысыз белән бәйле һәр кеше буенча ЦРУ. Бу фикер дә ошады эму. Ул ошар Хоуку тагын да азрак.
  
  
  Нигы мысленно вздохнул һәм пожал массивными җыерып. Артык соң, болар борчыла ук башлый. Эго башка иде беде, әгәр ул ярдәм итә иде, түгел жертвуя AX, ул булыр иде булышты. Һәм үз өстенә алды нәтиҗәләрен.
  
  
  Бу ревматизма эго штопора Ладвелл диде: «Бу нәрсә турында борчылу. Минем инде ике көн иде хвост, әмма аны югалткан эго бүген берничек тә кайчан. Бу булды бер тирәли сәбәпләр буенча, аның киттек бу пароме. Аны, әлбәттә, без хәзер ялгыз калу. Әмма минем бар привычка, тегүче тик синнән. Аны хәтта алмыйм сарыф бу ванную әйләнеп карамый гына! "
  
  
  N3 иде гына посмеяться нче сочувствия. Ул таныш хислђр.
  
  
  Өстә урамнар янәшәсендә змеиным кибет тоткан, анда парлы ялгыз хуҗабикә разбирала дракон өчен иртәгәсе иртәнге аш, алар күреп такси «Мерседес», пробирающееся буенча Королева юлда. Бу булды бер тирәли яңа дизелей. Лудвелл сәламләде эго бирде шоферга инструкция бу кантонском телендә. Аннары сак закатал стеклянную перегородку.
  
  
  Нигы Картер скрестил үзенең озын аяклары һәм дип кискен, ничек бритва, складки бу брюках. Ул закурил сигарету белән алтын наконечником һәм протянул футляр Людвеллу, тик тегесе баш тарткан. Моның урынына хезмәткәре ЦРУ вытащил сигарету буенча скомканной синей пачки Great Wall һәм закурил. Нигы понюхал кинәт поворот сук-йены. Ачык һавада ул моның түгел, дип билгеләп үтте. Җирле табак иде, үтерү белән янаган өчен көнбатыш горла.
  
  
  Картер отмахнулся нче едких парларын. «Ничек син аласың тәмәке тарту мондый дрянь? Миңа булыр иде, башын оторвало».
  
  
  Людвелл тирән вздохнул. «Миңа бу бик ошый. Аны артык озак пробыл Кытайда, тавыш бирү проблема нидә. Миңа кирәк китәргә, Нигы. Аның җыенам китәргә, ниһаять, бу соңгы эше. Әгәр дә...»
  
  
  Ул оборвался. Алар миновали урам фонаре, һәм Нигы күрдем, ничек тск бешеной эшли щеке Людвелла. "Әгәр, - дип, Боб?"
  
  
  Сергей узды, һәм алар, кабат булып чыкты күләгәдә. Ул ишетте вздох Людвелла. Нәрсә бу неприятно напомнило Нику умирающего кеше.
  
  
  «Соңгы вакытта минем иде неприятное предчувствие», - диде Ладвелл. «Атагыз бу предчувствием, әгәр теләсәгез. Һәм смейтесь, Нигы, әлегә выслушаете мине».
  
  
  "Кем көлә?"
  
  
  "Яхшы, ул чакта. Ничек инде мин, - диде, минем иде, әйтерсең, мин дә выберусь тирәсендә моның. Аның шулай чертовски диде бу, бу, кәримә, минем белән акыл. Мин ... мин түгел, дип уйлыйм мин әйтергә Тиеш сезгә, - дип минем нервы шактый сильноо потрепались? "
  
  
  «Юк», - җайлап диде Нигы. «Син тиеш түгел, миңа бу сөйләргә».
  
  
  Такси повернуло ук у мул украшенного фасад «кибете Даймару» белән гирляндами якты кәгазь яктырткыч. Хәзер алар направлялись бу Тай Ханг. Кайчан алар повернули, Нигы якка карады белән зәгыйфь шатлык подумав, ул якынча шундый ук начар, ничек Ладвелл.
  
  
  Артта калды бар, берни дә булмады, кала ялгыз кызыл рикши. Ул пустынен, манарасы опускал башын. Һичшиксез, ул едет кайтып, үзенең поддону һәм рису, ниндидер трущобах белән упаковочными ящиками.
  
  
  Людвелл төшергән кара хомбург һәм вытер үзенең югары мочка чиста сложенным носовым платком. Төн иде, яңа өзелгән диярлек салкын, әмма Нигы күрдем тамчы банк њлђ дип раслый тиредђге. Ул билгеләп үткәнчә, Людвелл тиз лысеет. Нигы эшләтеп җибәрде зур кулын үзенең куе чәч һәм уйлады: аңа булырга тиеш, хәзер иллеләп.
  
  
  Людвелл вытер повязку бу шляпе һәм надел аны. Ул закурил тагын бер резкую кытай сигарету һәм выбросил спичку бу тәрәзә. Түгел, әнисенә карап, Ника була, ул әйтте: «Син беләсеңме, ничә тапкыр аны иде Кш Кытайда? Һәм тагын?»
  
  
  Нигы дип белми. Алмады угадать.
  
  
  «Егерме тапкыр», - диде Ладвелл. «Бу иске кувшин наткнулся бу кое егерме тапкыр! Һәм һәрвакыт возвращался целым - яки диярлек шулай. Минем берничә шрамов. Әмма хәзер миңа нәрсә эшләргә бу тагын, - һәм миндә шундый хис, бу юлы аны түгел, приеду. Һәм бу сәяхәт - иң мөһим буенча, чыннан да, зур әйберләр, Нигы. Вершина! Аны тиеш мин моны, әмма ни дип уйламыйм алмыйм. Бу юлы иске кувшин булачак разрушен, Нигы ".
  
  
  Бу бик обеспокоенный кеше. Нигы кыскача гына уйладым, чөнки ул алыр әйтергә яки эшләргә яхшырту өчен кәеф үзенең дусты. Мөгаен, бераз. Бәлки, яхшырак тотарга авызы на замке. Людвелл иде ветераны, тәҗрибәле һәм бик сәләтле агентом. Ул түгел иде невротиком һәм делая төре, төгәл түгел трусом. Шулай да, Нигы дип уйладым, - дип эму яхшырак авыз.
  
  
  Башка тоном ул әйтте: «нинди сивиллой сез консультировались соңгы вакытта?»
  
  
  Людвелл кивнул. «Мин беләм - бу кыен дип кабул итәргә чынлап. Гадәттә, аны иде шталь. Тик бу юлы барысы да башкача. Аны беләм! Һәм ул барыбер, дип, кияргә шул животе сотню фунт бетон».
  
  
  Нигы дип елмайды эму һәм похлопал эго буенча колену. «Ярар, Боб. Бу сафсата, һәм син моны беләсең. Мин тотам, килгәндә предчувствия. Әгәр синнән күбрәк мәгълүматлар, димәк, ул үсә бара, һәм син берни дә аласың, моның белән поделать. Беркем дә тирәбездә алмый . Һәм беркем дә алмый, безгә ярдәм итәргә. Исегездә тотыгыз фразу Фауста: «Түгел сообщайте миңа, нинди тавышлары сез безне " ишеттек, чөнки беркем дә миңа ярдәм итә ала»? Бу-тормышларының бер өлеше агенты, егет. Әмма бу иде, неопровержимый факт. . Фауст шәхсән, бу проблемага тап булды Дьяволом. Предчувствие күченгән мин ышанмыйм. Мин уйламыйм, бу башкарыла, шулай итеп. Сез эго получаете, сез получаете эго тиз буенча неожиданного чыганагын. Беркайчан да беләсең, - дип, сине поразило. . "
  
  
  Людвелл покачал аягы. «Юк. Син ошибаешься, Нигы. Без синең белән уйлыйбыз төрлечә. Һәм, гомумән, юк минем синең нерв структуралары».
  
  
  Нигы выудил яңа сигарету. Ул җиңел. - "Кем аны бар?"
  
  
  Людвелл мрачно посмотрел аңа. «Әйе. Син бәхетле - син кебек супермена. Тик мин генә түгелдер. Алай гына да түгел, аны Нигы. Барлык билгеләре бертигез неудачу».
  
  
  Нигы тукталды, закуривая сигарету, һәм уставился бу, үз компаньона. Эго күзләре белән генә сузились, ул мића: «Нинди билгеләре?» Әйә да Людвелл, чыннан да, навещал сивиллу?
  
  
  Людвелл повернулся бу сиденье лицом агентка, АХ. Эго күзләре белән күрергә теләгән буенча затка Ника реакцию аның түбәндәге сүзләрен. «Һәм Цзин», - диде ул. «Китап Үзгәрешләр Булды. Узган атнада аны алга китте буддийский гыйбадәтханә, Нигы. Аны сөйләштем төп жрицей. Ул раслады булса да мин тоймадым - аның испытал бу Нигы!»
  
  
  Нигы Картер түгел засмеялся. Эму беркайчан да синнэн смеяться азрак. Хәер, ул ышанмый мондый төрдәге пророчества, шуңа да карамастан, ул высмеивал ih. Моның өчен ул артык иске китайцем. Хәзер ул тихонько присвистнул һәм озак карадым бу, үз берсен, анда бар иде катнашмасы жалости, сочувствия һәм презрения. Соңгы иде, намеренно. Людвелл бик нуждался бу кечкенә генә киеренкелектә, бу кечкенә генә грубом аралашуда ягыннан кирәкле кеше.
  
  
  «Синдә бар да яхшы, - диде Нигы. «Ничек сиңа бу, алдык! Бу жрица файдаланды - стебли тысячелистника яки палочки белән предсказаниями? Яки, бәлки, печенье белән предсказаниями?»
  
  
  Людвелл гына күңелсез елмаеп куйды, һәм шунда Нигы аңладым, бу дәлил безнадежен. Әгәр ул алмый разозлить егетне, бу юк, бернинди мәгънәсе.
  
  
  «Мин әйтте сиңа», - диде Ладвелл. «Мин бик Кытайда артык озак. Аны инде бөтенләй аңламыйм, бу, мин ышанам - моннан тыш, мин умру вакытында әлеге миссия. Һәм голос анда син кирәк, Нигы. Аны, телим син кылды",-дип нинди дә булса минем өчен. Ниндидер шәхси да ия булган кеше мөнәсәбәт операциясе. Мин алмыйм һәм теләмим җәлеп итәргә сезне бу. Сугубо эш ЦРУ ".
  
  
  «Күңелле моны белергә тиеш», - диде N3 бераз едко. «Һәрхәлдә, сез дә тулысынча обрекли үзен».
  
  
  Людвелл полез үз смокинг һәм вытащил озын толстый коричневый конверт. Ул тапшырды эго Нику. «Иң делле, барысы да бик гади. Һәм барысы да ачылды. Берни дә хитрого яки законсыз. Килгәндә, бу минем хатыннар һәм балалар».
  
  
  Медлительное такси вакытка обогнуло стадион һәм проехало mimmo гоночной трассасы уң ягында алар. Тиздән алар калачак бу кеннеди, ny-нәселе.
  
  
  Нигы Картер убрал конверт вакытында эчке күкрәк минут. Ул тойдым потрескивание толстой кәгазь конвертта. "Миңа бу эш белән нишләргә?"
  
  
  "Гади подержи бу минем өчен. Әгәр аның ягышмаса турында әлеге хисләр, әгәр аны яңадан зайду һәм выйду, аның булырмын янында булсын алырга аның. Әгәр дә мин түгел свяжусь синең белән ел дәвамында якшәмбе көннәрендә, син ачарга тиеш аны. Эчендә инструкция. Болар барысы да, дип телим синнән. "
  
  
  Нигы сарай тәрәзәсеннән бакчага күз ташлады. «Яхшы, бу сделка. Тик син укымасаң, хис чертовски ахмаклык, аны кайчан верну эго сине».
  
  
  «Ышанам, Нигы. Алла белә, мин моңа ышанам».
  
  
  Күпмедер вакыт алар нартларда молча. Нигы якка карады. Артта калды, алар сидела пар машиналары, ih утлары сияли яркими лунами, тик бер генә бердәм эз кызыл рикши. Людвелл прочистил тамакны. «Мин әйтәсем килә, сиңа, тагын, дип,-дип, Нигы. Булса, мин беркайчан да уйлаганым да юк, - дип расскажу кемгә дә булса. Әмма, бәлки, ул ярдәм итәр сиңа аңларга оборудова миңа бу турыда ... бу предчувствии, ул минем бар».
  
  
  "Нигә юк?" Нигы ачты портсигар. «Әлегә без моны эшлибез, сними белән үзен барлык иптәше булып чыга. Иске әтисе рухани Картер, ничек алар минем исемем».
  
  
  Зат Людвелла иде мрачным, багровым бу изге мигающих огнях. «Сез булыр иде! " - дип мине трусом? Ненадежным агентом? Хәтта, бәлки, предателем? Сез булыр иде! " - дип, мине нәрсә дә булса тирәсендә моның?»
  
  
  Нигы иде правдиво җавап бирергә бу штопора. Өчен түгел беркетмә түгел предполагая, ул белә, ул бик күп белә идем турында Бобе Ладвелле. Баш кеше ЦРУ, Ерак Көнчыгышта. Ышанычлы. Безупречный кебек хатыны Цезаря. Оста һәм тәҗрибәле үзенең җаваплы эштә. Нигы башка күләгәдә ялган скромности кулга булса, мондый бәяләү иде, ягъни Ладвелл булыр иде, бик якын артта калды үзен. Һәм Нигы дип уйлаган үзен иң яхшысы.
  
  
  «Юк, - диде ул, ниһаять, -
  
  
  Аның булмас иде шталь атарга да сезне шундый ђйберлђре. Беркем дә алмады. Шулай итеп?"
  
  
  Людвелл расслабился бу кожаном сиденье. Ул испустил озак усталый вздох. «Чөнки мин башларга тиеш иде бу миссия узган атнада. Аны тиеш иде моны. Аны алыр иде. Минем барысы да әзер. Ләкин аның да алга китте».
  
  
  Ул закрыл зат кулы белән, әйтерсең яклап, аның AX-man-а. «Мин алмады сарыф, Нигы! Аны югалткан җан. Аның башын югалткан. Аның провалился, әмма яхшы. Аның подвесил үз кешеләрнең башка якта һәм агачларның ih дәһшәтле куркыныч. Ягъни, бу мин ясаган иде непростительно. Тик мин бары алмаган, Берни эшләп тә булмый - ул түгел, мәҗбүр итә иде үзен китәргә. Түгел шул чакта ".
  
  
  Археологларның һөнәри баш миен Ника метался, впитывая детальләрен һәм нюансы, ничек жаждущая губка. Ул белә Людвелл ди дөреслекне - бу кеше әйтеп хисләр гаебен һәм курку.
  
  
  Бер фактор берьюлы игътибарын җәлеп иткән N3. Нәрсә диде эму Людвелл, башыннан формалаштырырга элемтәсе, элемтә белән слухами, циркулирующими бу Королева булган.
  
  
  Ул уставился бу Людвелла. «Әмма хәзер син барасың? Бәлки, бүген кич?»
  
  
  «Әйе. Аны тиеш мин. Минемчә, хәзер минем белән барысы да тәртиптә. Берничә көн аның исерек иде, ә аннары вырвался тирәсендә моның хәле. Миңа бәхет елмайды. Аның справляюсь, моның белән тулы одиночестве. Бу бик деликатно, һәм теләсә кайсы очракта да без минем хәзер куллар җитмәү. Беркем дә белми, мин испортил бу. Әгәр аның алмыйм, бу тормышка ашырырга, берәү дә беркайчан да белер. Сездән. "
  
  
  Нигы тойдым чын жалость к Людвеллу. Ир-ат булырга тиеш, иде аду кайтты. Хәтта хәзер дә, әгәр фактлар кайчан да булса билгеле булачак, эго грозили опозорить һәм хезмәтеннән азат итү. Мөмкин, хәтта тюрьма.
  
  
  «Сез аңлыйсыздыр, - дип дәвам итте Ладвелл, нигә аны үтәргә тиеш бу миссия. Хәтта чувствуя, мин ничек поступаю аның белән. Әгәр аның җыенам өчен үләргә, аның телим башта кабат карарга үзен. Ел саен, үзебезне отвращения. Һәм аны вәгъдә итте үзе, һәм мин сезгә вәгъдә бирәм, әгәр аның выйду, аны кичекмәстән отставкага китәм. Аны тиеш, әлбәттә. Аның беркайчан да алмыйм кабат ышанырга үзенә ».
  
  
  N3 кивнул. «Әйе, сиңа китәргә туры киләчәк отставкага китте. Бирергә, бу җеп һәм бар, кайтып джин һәм " балаларга». Шәхси тәртиптә ул дип уйламаган идем теләсә кайсы ир-ат хатыны һәм балалар бернинди катнашы юк һөнәр. Бу мщением язмыш заложников. Тик ул чакта ул үзендә делле белә иде, бу турыда бик аз. Ул түгел иде тирәсендәге кешеләрне ярата трубку һәм тапочки.
  
  
  Людвелл закурил тагын бер едкую сигарету белән иеной. Эго бармак дрожали.
  
  
  Профессионал бу зат Ника диде: «Хәзер катлаулырак булачак, шулай түгелме? Мин тотам керә һәм чыга. Авыррак, күбрәк булса, сез китте узган атнада? Аны ишеттем, коммунистлар выдвинули берничә дивизий һәм берничә танкын ... эш шунда ки, алар кемне дә булса эзли ".
  
  
  Людвелл түгел карадым аңа. «Мин алмыйм бу турыда сөйләргә, Нигы. Аны инде шактый диде. Шулай булгач, зур рәхмәт, дип позволил миңа потревожить синең ухо, һәм әйдәгез, санарга бу тема ябык. Бары тик онытмагыз, конверт. Әй, тавыш һәм клуб. . "
  
  
  Такси свернуло бу длинную юлны ведущую к низкому, бессвязному бинасы клуб. Дуговые утлары уйнады, парковка өстендәге ә чылбырын якты кәгазь яктырткыч обрамляли юлны ведущую баш к входу. Һавада витала бию музыка.
  
  
  Людвелл откинулся һәм дип Нику. Бераз усмешки, әмма ир-ат тырыштым. Нигы схватил берсен кулын һәм сжал. Людвелл вздрогнул. «Кара! Бу твои проклятые мускулы».
  
  
  Нигы рассмеялся. «Миңа бик кызганыч. Кайчагында аның забываю. Кебек, турында выпивки керткәнче без башлыйбыз икђн? Аннары моның аласыз таныштыру, минем белән бик матур кыз башка алып бару. Аны, ышанам ки, бу вечеринке булачак, нинди кешеләр?»
  
  
  Людвелл тәмамлый түләргә шоферга. «Булырга тиеш. Бигрәк тә бүген кич. Моның өчен татлы хәйрия һәм алар гонятся өчен акчалата - хуш дә мәҗбүри санала. Әмма, никадәр аның хәтерлим әле, бар сине, гадәттә, барысы да яхшы».
  
  
  "Гадәттә." Нигы взглянул бу желтую луну, парящую кебек зур кәгазь фонарь, бу аларны токымнар нарат һәм кытай баньяном. Оста итеп расставленные утлары һәм фонарьлар мерцали, ничек светлячки бу классик бакчаларында. Йомшак ветерок дул камфорным деревом.
  
  
  Такси развернулось һәм покинуло ih. Алар последовали өчен фонарями к входу. «Лаймейцы бераз старомодны, - диде Людвелл, - әмма алар разрешают үткәрергә оленеводство. Бу күбрәк допускает Консуллыгы. Әлбәттә, сез белергә тиеш: кызны керткәнче аласыз вмешаться - сахибы настаивают бу. түгел волнуйтесь - аның билгеле шактый күп курчак Колония. Сез булыр иде моңа гаҗәпләндегезме булуы тиеш, мин нишләргә клера Консуллыгы! Һәрхәлдә, математика һәм моның нехватает. Ә хәзер, әйдәгез, отправимся бу бар, ә?
  
  
  Людвелл алды билетлар угловатой инглиз кызлар өчен столиком көне. Бу кыска бер мизгел генә, аның күптәнге привычке, Нигы якка карады.
  
  
  Рикша-манарасы двигался җитәрлек дәрәҗәдә тиз. Ул анда илле ярдах нче юллар, күләгәдә эвкалипта бар юллар. Нигы повернулся башлагач, ир-ат поздоровался белән кызыл рикшей күләгәдә.
  
  
  Бу вакытта подъехавшая машина осветила ирне яктылыгында үз арф, һәм Нигы эго яхшы кубаныћ. Ул берни дә эму түгел, диде. Тагын бер зәңгәр кырмыска бу соломенной шляпе нче яңгыр.
  
  
  Белән бесстрастным зат ул последовал өчен Людвеллом бу клуб бинасы. Төркем уйнады "China Nights" кечкенә возвышении бу ерак ахырында озын узкой бию мәйданчыгы. Һава иде густым нче тәмәке катнашмасы, тынлы, порошка һәм яхшы вымытых тел югары ќђмгыять. Төркем разноцветных шаров цеплялись өчен түбән потолок, ничек разбитые эш итә.
  
  
  Нигы да искәртте турында манарасы-рикше Людвеллу. Әлеге кеше җитәрлек иде мыслей. Шуңа да карамастан, AX-man, үз шәхси мыслях, мәҗбүр булдым белән көрәшергә мөмкинлеге моннан Людвелл иде астында слежкой, мин белмим бу хакта. Ул пожал широкими җыерып астында яхшы чарада катнашучыларга смокингом. Бәлки, юк. Гонконгта узды күп рикш. Һәм күп красных рикш. Эму килде, башын омтылыш француз аксиома: Dans la миит ton les chats sont gris.
  
  
  - Барлык кошки төнлә соры. Һәм иң странные кытайлар охшаш төнлә. Шуңа да карамастан, Нигы алмады позволить үзе турында онытырга бу. Такси ехало акрын бара. Рикша алыр иде дә артта калырга. Һәм хәтта иң невежественные манарасы оста файдаланырга булырлык телефон. Нигы позволил күләгәдә шик калырга үз баштан өчен бераз уколоть аның өчен ул шталь небрежным.
  
  
  Алар кергән бар, длинную бүлмә, выходящую астына туры углом к бальному залына. Ир-атлар белән красными затлар һәм ак смокингах басып тордылар у такталары бара, кайбер гел эчтеләр, кайбер телибез освежительных эчемлекләр өчен үз күрсәтермен. Дәфтәре децибел югары иде. Сөйләшү бурлил бүлмәдә ничек приглушенный прибой, изгибались якты воланы вак-төяк эшләр.
  
  
  Людвелл тапкан урын баре. Алар бросились шунда заказ биреп эчемлекләр. Кытай бармены эшләдек, ничек автоматлар.
  
  
  Нигы Картер закурил һәм повернулся спиной к бару өчен осмотреться. Ул шунда ук, аны күрдем.
  
  
  Ул наклонилась өчен нидер иске үстерү көне. Бу мгновение күзәтү иде беспрепятственным, бар Ника перехватило сулышы. Ул иде царственна! Башка сүзенә моның өчен юк. Яки, бәлки иде: Валькирия. Килеп чыкты шул ук хәл.
  
  
  Эго күзләре белән генә сузились, һәр чувственная өлеше эго осознавала йогынтысы алга таба да, ул восхищался бабайларның бу хатын-кызлар. Чыннан Да, Валькирия. Югары, көчле һәм ныклы үз җилкәсенә төшә, бедрах һәм күкрәк. Ee чәч иде, туры туган телгә бәйле алтын шлемом, югары надетым. Анда иде, гади кара күлмәк башка бретелек һәм кара перчатки кадәр локтя. Астында моның углом ул түгел иде күрергә, аны декольте, әмма күлмәк иде разрезано кадәр була сзади, обнажая одина тирәсендә иң матур мерцающих ак шипов, алар ул чакта-йә әле. Ника пробежала җиңел дрожь, һәм ул осознал аның әһәмияте. Ул отель бу хатынны. Ул инде шундый күз алдына да китерә чудесный изгиб умыртка баганасы астында эго пальцами. Һәм ул тагын бер дә күргәнем булмады ee затлар катнашты.
  
  
  «Спорт кыз», - дип уйладым да ул, экрандагы өчен уен сыгылмалы мускулов астында ак кожей. Ул билгеләп үткәнчә, шуңа да карамастан, бу кыз югары иде, ул носила алтын балетные тапочки бу шпильке. Әй, булмады оят яки извиняться өчен үз үсеше. Эму бу ошады.
  
  
  Ул подтолкнул Боба Ладвелла һәм генә наклонил башын ягына кызлар. «Минем, - диде ул. "Кем ул?"
  
  
  Ладвелл алды файдасына беренче чыгымнары алкоголь. Эго төс затлар шталь яхшырак, эго елмаю артык ихлас, кайчан ул проследил өчен взглядом Ника. Аннары елмаю юкка чыкты. Ул уставился ка Ника һәм акрын покачал аягы. «Юк. О, юк! Әгәр син генә түгел ищешь хатынын. Хәтта ул чакта аны иде дип әйтте юк!»
  
  
  Нигы кабат карадым бу Валькирию. Ул прервала сөйләшү белән иске девой һәм повернулась өчен, сәламләргә сәхнәгә кайбер кабат килгән. Аның сияющая елмаю иде үзе. Бу любезность бетте, һәм ул мгновение тукталды, берсе толпе. Ул заглянула шул бар. Ул очрашты взглядом белән Ником Картером, киле, алга таба да, аннан кайтты. Ih күзләре очраштылар тукталдылар. Нигы тойдым, ничек эго. ru ускоряется. Бу, һичшиксез, оештырылган ДИСКЛАР!
  
  
  Белән бесстрастным зат дип җавап бирде ул аны ачыктан-ачык караш. Ул сынатмады, безгә бер детальләрен аның затлар катнашты. Ул шулай иде шул менә, ничек һәм аны длинноногое, пышногрудое гәүдәсен.
  
  
  У нах иде идеаль овал затлар өчен кирәкле подлинной хатын-кызлар матурлык. Зат Джотто, нарисованное остаханәсендә вариации. Кызы икән затлар иде кимендә чиста: грек теле нос башка намеки бу дугу, киң расставленные бесцветные күзләре шундый расстоянии, тик барыбер выдававшие пробуждающийся кызыксыну особенных ир-атка өчен стойкой.
  
  
  Ee авызы иде, каты һәм дөрес, әмма мягким һәм соблазнительным. Түгел отрывая күзләр нче, Ника була, ул моңа кадәр розовым теле буенча губам калдырып җиңел блеск дым. Тешләре иде маленькими, ровными һәм бик белыми.
  
  
  Нигы отты конкурс булса, таковой иде. Ниһаять, ул китерер караш белән легким румянцем зат һәм заговорила белән узучы парой. Ул последовала өчен алар бальный залы. Нигы посмотрел әй вслед. Ул бирде эму бер шанс.
  
  
  Ул посмотрел буларак, ул юкка чыга шул толпе биюче.
  
  
  Ул повернулся к Лудвеллу. «Син ясарга тиеш күз алдында - юк? Ул менә дигән. Потрясающа».
  
  
  Людвелл постучал бармену. «Мин риза», - диде ул. "Чын күңелдән аның белән килешәм. Ул килешђм. Тик мохит холостяков Гонконг ул шулай ук мәгълүм булганча, Ледяная Дива. Яки Ледяная Дева. Сайлап алыгыз үзләре. Аның пытаюсь тапшырырга, башка, бу Мириам Хант булып тора начар урын сайлау, әгәр сез эзлисез һәм бераз күңел ачу. Ул веселится. Мириам әйбәт кыз, бер тирәли иң яхшы, әмма ул ниятләгән җитди. Посвящает үзләрен эш. У нах бик мөһим эш WRO - World Оештыру Коткару - оештыру белән шөгыльләнүче ошый бу кечкенә кичәсе. Барлык керемнәр бара ятим һәм беднякам Гонконг. Сез күрерсез, бу кәгазь значок аның гүзәл күкрәгенә? "
  
  
  N3 кискен взглянул бу Людвелла. Егет бер өч порциясе дә күбрәк. Эго бер-берсенә булган яхшы арынырга көчәнеш, әмма ул өметләнгәнен нәрсә ул переборщит. Ә бит Людвелл беркайчан да отличался сдержанностью.
  
  
  Ул, чыннан да, диде кәгазь значок, шулай ук великолепную күкрәгенә белән шөгыльләнүче шулай куркыныч поддерживала кара күлмәк.
  
  
  «Бу значок аңлата ул эшли, бүген кич белән», - дип аңлатты Ладвелл. «Рәсми рәвештә. Минем уйлавымча, ул сиделка яки нәрсә бу үзенчә. Кайчан аңа«, - диде багышланган », аның ирештем күздә тотып нәкъ менә бу. Бернинди ерунды турында безнең Мириам. Минем советы - оныта аны Нигы. Монда бик күп башка кызлар. Яхшы хәлдә да бар. Керемнәр., һәм аны анда ih синең өчен. Миңа тиздән китәргә туры киләчәк ".
  
  
  Алар вырвались аша җыелды у бара. Кайчан алар җиттек к бальному залына, Людвелл диде: «Мин попрощаюсь, Нигы. Рәхмәт барысы өчен дә. Син беләсең, нишләргә, әгәр дә мин түгел приду бер атнадан. Хәзер, кайчан аңа сине представлю, аны бары тик тыныч кына исчезну. Пожелайте миңа уңышлар телим ".
  
  
  Бу кантонском диалекте болай гына, генә Людвелл эго иде ишетергә, Нигы диде: «low Yat sun fong». - Булсын, твоя юл булыр туры.
  
  
  «Рәхмәт», - диде Ладвелл. «Мин ышанам бу. Откровенные взад һәм алга. Әмма бу, диләр безнең кытай дуслар, залда на коленях у Будды. Хәзер турында кызга».
  
  
  Нигы ухмыльнулся эму. «Түгел кызны. Их! Күз алдыгызга китерегез, мине вон; һәм онытмагыз, минем исемем Кларк Харрингтон. - Playboy».
  
  
  Людвелл вздохнул. «Миңа тиеш иделәр белергә тиеш, дип әйтә алмыйм сезне рекламировать. Ярар, бу синең кичәсенә син тратишь юкка. Әмма аны яхшырак сине предупреждаю - ул бигрәк тә презрительно карый плейбоям. Ярата ih өчен акча ятим һәм качаклар, әмма презирает ih. Сез ышана алмый ... "
  
  
  Нигы янә аның диде. Сидела бу хрупком билеты откан өчен бальных бию, бер кечкенә генә нише бу стон, эшләде белән карандашом һәм бумагой. Аның озын аяклары иде скрещены, кара күлмәк кыенрак натянуто, обнажая гаҗәеп озын ныклы бот. Ул күрдем, ничек ул нахмурилась, әнисенә карап кђгазь бу кулымда, һәм аның ак мочка, бледный һәм югары астында алтын таҗы чђч сморщился. Ул облизнула иреннәре розовым язычком. Ника бераз аптырашта мгновенное теләк, вспыхнувшее бу nen. Ул белдергәнчә, ул барында шундый матурлык ул түгел иде ценымногие яхшырак тупой укучы. Шул вакыттан алып, бүтән хастаханәнең бик күп башка милых һәм смеющихся барышень. Ул ясаган сайлаган. Әлбәттә, кичә - бәлки, ценымногие озаграк. Кем белә иде? Подо бозлы, анда әйткән Людвелл булырга тиеш, кайдадыр бар учагы пламени. Ә Нигы Картер кеше иде, ул яратты чакырулар буенча, ул довольствовался генә иң яхшы, ул яшәгән югары дәрәҗәдә һәм һәрвакыт путешествовал беренче класс.
  
  
  Хәзер ул подмигнул Людвеллу. «Мин ышанам ки, түгел шталь иде. Бар, выполняй үз бурычы. Представь мине».
  
  
  Бу вакытта төркеме заиграла веселую көе. Бик күп биючеләр башлады разделяться узган ир-атлар һәм хатын-кызлар торган зат тарафыннан бер-берсенә карата бер-берсенә.
  
  
  "Нәрсә бу?" - дип сорады Нигы, проталкиваясь аша бер төркем.
  
  
  «Восьмеричная катушка», - диде Ладвелл. «Нәрсә кебек кадрили Лайми. Син булыр иде, моны белми идем».
  
  
  «Мин алам моңа өйрәнергә», - диде агент AX. "Аның белән."
  
  
  Ул тормадым, кайчан Ладвелл закончит ih знакомить. Ул күтәрде, аны аяклары түгел, обращая игътибарны тихий вздох протест билгеләп, аның күзләренә иде төстә чистейшей горечавки белән крошечными пятнышками янтаря аларда.
  
  
  «Бу, - шуны диде Нигы Картер, - безнең биюе».
  
  
  Ул прижала куллары бу кара перчаткалар киеп башкарырга к эго зур күкрәк, әйтерсең телим оттолкнуть аның. Аның елмаю иде сомнительной. Яртылаш боязливой? «Мин, чыннан да, тиеш түгел», - диде ул. «Мин эшлим, аңлыйсызмы. Аны оештыручы. Минем миллион дель...»
  
  
  Нигы чыгарды һәм аның шеренге биюче. «Алар ала подождать», - диде ул, әй. «Ничек мин аны көттем - шуннан».
  
  
  Ул бойко керде эго объятия. Эльфийская елмаю коснулась уголка аны кызыл rta. «Минемчә, мистер Харрингтон, сез үҗәт кеше иде кеше. Һәм сез яңа кеше Гонконгта узды».
  
  
  Ee кий прижалась к эго бархатной щеке. Нигы диде: «чынлыкта буенча беренче пункты, мисс Хант, әмма неверного буенча икенче. Аны иде Гонконгта узды, күп тапкыр. Тик, дип уйлыйм мин аңлыйм, сез имеете күздә тотып, шуңа күрә, рөхсәт итегез, миңа успокоить сине.
  
  
  Миңа ошый ледяные девы ".
  
  
  Ул взглянул бу нах. Бу безупречное йөзе акрын розовело.
  
  
  
  
  
  
  
  Республика башлыгы 3
  
  
  
  Нәфис пират
  
  
  
  Алу, баш тарткан хатын-кызлар иде, яңа тәҗрибә өчен Ника Картера. Кайчан эш касалось хатын-кызлар, ул привередливым кеше иде, ләкин ничек ул гына башкарды сайлаган, аның барлыкка килде табигый ожидание, барлык доведет кадәр удовлетворительного өчен ике якның да хәл итү.
  
  
  Киресенчә, бүгенге көндә моның булмаячак. Әлегә кадәр хорька эму һичшиксез отпор бирәләр иде, аны караганы үз урынында белән салкын елмаеп һәм умелыми уклончивыми движениями таләп иткән озын практика. Өчен estestvenno, бу тагын да күбрәк эго взволновало. Һәм Нигы берәүдә, бу кеше өчен бик зур тәҗрибә һәм умением ул артык недовольный. Бәлки, бу бик күңелле, әмма шул ук вакытта, булды бераз злым. Ялгыз калу үзе белән. Ул булырга тиеш кебек булса да, аның белән возится! Безгә бер шундый матур булдыру, ничек Мириам Хант алмый сплошь тирәсендә боздан. Бар иде шундый салкын.
  
  
  Ул возлагал бу кичә шундый зур өметләр. Аннары бию ул бик теләп риза на поздний кичке аның белән. Алар бик күп биеделәр һәм бик күп смеялись. Киресенчә, ул менә ошаган иде.
  
  
  Ул отвел аны ресторан «Җемелдәп», крохотное йорты урамда Канат, алар ул борынгы кытайлы, аның Нигы белми иде күп еллар. Eda иң яхшысы Гонконгта да туры килде терпеть туристлар.
  
  
  Татарстанда такси буенча юлда ресторан, ә аннары кире к яр буе Нигы түгел маташа прорвать аның оборонага. Ул алмады сомневаться ки, алар яклавы, киртәләр, инде салалар алынучылар урын. Аның дружелюбии иде желеобразность белән шөгыльләнүче сөйләде громче сүз түгел трогайте!
  
  
  Болар барысы да актуальләштерде эго тагын да решительным, бу нежном һәм настойчивом карата хатын-кызларга, алар ул сезгә. Алар тапкан валла-валлу, ih җибәрделәр Корсара. Әгәр кызны впечатлило великолепие яхты, ул биргән төре. Нигы моны көтмәгән идем. Алар шактый күп сөйләштеләр, һәм ул белә ул обеспеченной чикагской гаилә, укый, мәктәптә Смит һәм күпмедер вакыт эшләгән, Нью-Йорктагы социаль эшче. Ул иде Гонконгта азрак елның эшләгәндә WRO һәм аз нәрсә турында сөйләде. Нигы торган кебек, теләсә кайсы ир-ат, изгерђк ятим һәм качаклар башлады табарга бу бераз подавляющим. Моннан тыш, ул подозревал, дип даими болтовня турында аның эшендә иде гына тагын бер тоткарлык.
  
  
  Берничә мин алар осматривали палубу, курилы һәм караган өчен тускнущие утлары Коулуна, ә аннары спустились аска таба, бу бик бай украшенный салоны Корсара. Нигы заставил аны ашарга крем-де-fake - дип аңлатты ул, - дип инде сирәк дәвалау - һәм гаять үзенә коньяк белән содовой. Буяулар булмаган, күрәсең. Монда, ул барысын да тагын иде ярында, разыскивая үз ата-аналар, ә икесе дежурных филиппинлы йә йоклый, үз бүлмәләрендә, йә развлекали кызлар-сампан буенча Шанхайского Гая. Бернинди эшне кадәр Ника.
  
  
  Шулай итеп, вакыт һәм запас вак-төяк әйберләр, ниһаять, тәмамланды, һәм алар булып чыкты лицом затка хәлне, аны икесе дә беләләр иде, шуңа да карамастан атрибутлар цивилизация кебек элементарную һәм примитивную. У Ника һаман иде зур өметләр булса, бу сеңелем кыз була послушной. Ахыр чиктә, ул килде, аның белән Корсара. Һәм ул иде хема теләсә гына түгел дурой.
  
  
  Мириам Хант сидела ка түбән бахарев, мөмкин кадәр, алга таба да, аңардан соң урыннар торды Нигы янында проигрывателя. Ул выкурила бер буенча эго озын тәмәке белән алтын наконечником, склонив алтын башын сузив глаза от дыма, һәм суык наблюдала артыннан. Аның озын аяклары иде скрещены, матур линия бедер открывалась астында обтягивающим черным платьем, ә выпуклость, аның тулы түгәрәк грудей иде соблазнительной. Күлмәк башка бретелек тыгыз прилегало к моның кремовым верхним шарам, ничек ласки амплуасы, һәм Нигы тойдым коры көнне горле, ул сайладым пластинку һәм надел, аны магнитофон. Башта эму көтеп торырга түземлеге җитмәгән уйнарга Равеля, "Болеро", тик ул баш тарткан, моның. Бу бик образованная кыз. Ул бик җебе белергә, дип, "Болеро" дип аталган башта Danse Lascive. Ул тукталды The Firebird Suite. Бу түгел иде эго, шәхси сайлауда шул музыкага - ул үзе иде джазовым кеше иде, - әмма ул тотты да акча аңлата, һәм аны сайлау.
  
  
  Ул хаклы. Кайчан музыка Стравинского заполнила тускло освещенный залы, ул, киресенчә, расслабилась. Нигы тапкан урындык һәм тарттым, әнисенә карап нах. Ул урнашкан глубже ирина, откинулась элек закрыла күзләре. У нах, дип уйладым ул, менә дигән костная структурасы. Аның гәүдәсен струилось астында платьем жидким бархатом. Ул тирән дышала, аның күкрәгенә күтәрелде һәм опускались бу торопливом ритме, ә иреннәре иде приоткрыты. Ул әле кончик, аның телен, розовый, ничек бар, песи бала сын ташлаган иде. Ул задавался мәсьәлә, ашкай бармы аның музыка. Алга таба раса эму таләп ителмәде, ул инде напряжен һәм шыгрым тулы тоски. Шулай да ул сдержался. Беренчедән, ул белергә тиеш, нинди өлеше бозлы девы иде подлинной. Әгәр ул ихлас иде, ул тиздән осознал иде бу.
  
  
  Әгәр ялангачлык иде гына маской, скрывающей эчке уты, ул иде бу да белми.
  
  
  Музыка тукталды. Мириам Хант диде: «Бу бик әйбәт. Ә хәзер, аны аладыр дип уйлыйм, башлана соблазнение?»
  
  
  Неожиданный удар потряс аның, тик, N3 саклап кала алган бесстрастное загорелое зат. Эму хәтта алдык изобразить кривую улыбку белән шөгыльләнүче буларак, ул өметләнгәнен, скрыла эго кратковременное замешательство. Ул скрестил үзенең озын аяклары һәм вынул сигарету буенча нефритовой тартмасы бу подставке тирәсендә тикового агач. Ул одарил аны җиңел елмаеп. «Туше, Мириам. Дөресен, бу мин әле-туар күздә тотып нечто мондый. Минемчә, минем икеле була винить. Син бик сеңелем кыз. Аны һәм аның признаю бик сәламәт эго. - Мин алай прокаженный. Әлбәттә, вакыт һәм урын яхшырак юк ».
  
  
  Ул наклонилась алга обхватила кулы белән идеаль подбородок һәм сузила күзләрен аңа. «Мин беләм. Бу бер нерсе белән шөгыльләнүче мине борчый. Болар барысы да бик искиткеч. Син әзерләде яхшы сәхнәгә, Кларк. Синнән профессиональ якын килү. Шәп дизайны гына түгел, сработает».
  
  
  Нигы Картер аңладым гамбит. Ул сталкивался моның белән бик күп тапкыр. Ул собиралась кич заговорить кадәр үлем. Ул аз дигән иде моның белән поделать. Бу факт эго раздражал, әмма бу правдой. Ихтимал, у Мириам Хант иде зур уңыш белән шушы гамбитом узган башлагач, аның загнали бу почмагына. Шулай да ул түгел иде булырга, уңай. Иде микән ул нибары тагын бер яклы отрицательного җавап бирү, ул, чыннан да, булган күздә тотып «әйе»? Ул шулай уйламадым. Беренче карашка, ул бик артык умна өчен мондый уеннар. Тик сез беркайчан да белмәгән.
  
  
  Шулай итеп, барлык, дип әйтте, хәзер иде: «Бу... түгел добьется уңыш?» Һәм ул одарил аның елмаюы белән шөгыльләнүче растопила шуның кадәр хатын-кызлар сердец. «Алам, аның спросить, ни өчен, Мириам? Син находишь мине непривлекательным?» Сәхнә уйлады ул, начинала напоминать плохую комедиясен шул кунак. Шулай да ул булырга тиеш позволить ханым задавать темпы.
  
  
  Мириам Хант вздрогнула. Ул обняла күкрәгенә, әйтерсең, әй, бик салкын иде. «Минемчә, сине ужасным, Кларк. Бу чын проблема, минемчә. Син искитмәле, һәм минем уйлавымча, син моны беләсең. Аны, әлбәттә, беләм. Аның ачыктан-ачык признаю бу. Минем аяклар продолжали превращаться бу резину вакыт, әлегә без биеделәр. Тик бу Бары бу, күрәсез микән. Сине генә артык күп! Әгәр аның отдамся сиңа хәзер, бүген кич, аны влюблюсь сиңа. Һәм аның погибну. Минем эшем булачак испорчена. Барысы да испорчено. "
  
  
  Нигы посмотрел на нах. Ул чыннан да түгел әзерләде безне нәрсәгә подобному, дип уйлаган аны утонченной хатын-кыз. Хәзерге вакытта ул разговаривала алай түгел. Ул чигендә алсын, утырыр алдыннан янында бу диван, әмма хәзер ул расслабился бу кресле. "Әйт миңа, бер нерсе, Мириам?"
  
  
  Ул күрдем, ул почувствовала облегчение. Ул алды передышку, һәм белсђм бу. Ул скрестила үзләренең матур аяклары, взмахнув нейлоном. "Әгәр аның алам."
  
  
  «Нигә син килдем минем белән "на Корсара" бүген кич? Признаешься, син белсђм, мин-туар күз алдында».
  
  
  «Миңа шунысы кызык. Һәм, әйткәнемчә, диде, аны бик заинтересовалась синең. Бу сиңа бар нәрсә бик сђер, Кларк Харрингтон. Син тиеш плейбоем, гади генә тагын бер бесполезным кеше белән артык зур акчалар, тик нишләптер, син моның түгел, нишлисең. тулысынча туры килә өчен бу ролен. Син хәтта охшамаган плейбоя. Син күбрәк охшаган пирата. Синдә мускулы ничек бар галерного итне сораган - аны тоймадым ih астында синең курткой. Син, ахрысы, ясалган буенча утюги. Тик эш түгел бу. Сез генә түгел охшаган плейбоя яки бездельника. Аның... мин уйлыйм, сез мине бераз пугаете ».
  
  
  Нигы басты белән урындык, һәм минем янга килеп, к проигрывателю, та уйлап тормастан, дип булырга тиеш, мин куярга үзенә берничә җитешсезлекләрне. Күрәсең, ул начар уйнадым үз ролен уйный. Ул канәгать түгел үзе. Ястреб булыр иде канәгать түгел аларга.
  
  
  Ул расположил бу игроке төркемгә бию стандартлар һәм повернулся аңа. «Танцы? Аңа вәгъдә бирәм, дип бернинди пропусков, әлегә син укымасаң, аларга әзер».
  
  
  Ул мөмкинлек бирде, үзенең югары мягкости башка сопротивления покачиваться аның твердом теле. Ee кий нежно пахла эго худой челюстью, аның мускулистая расщелины, әйтерсең лепесток камелии, ятып кына торды астында эго пальцами. Аның духи иде шулай назлы, мимолетными белән странным пьянящим ароматом, ул түгел иде кемгә дә.
  
  
  Акрынлап, әлегә алар молча биеделәр, гибкие линия аның тән сливались белән эго. Ул сызып ќибђргђндђ эму на ухо: «Мин ужасная. Аны беләм бу. Миңа бу ошый, гәрчә аның напугана кадәр полусмерти. Бәлки, аны телим, син мине үтерү белән янап, көчли. Изнасилуй мине. Аны бары тик белмим. Мин белмим. Түгел, дип уйлыйм мин беләм, тик мин хәзер кот очкыч хәл сжатой белән файдасы. Ах, Кларк, зинһар, бул минем белән нежным һәм понимающим. Бул нежным һәм мәрхәмәтле. Түгел заставляй минем эшләргә дә булса, нәрсә аңа иң делле түгел, эшләргә телим ».
  
  
  Эго врожденный цинизм, алынган бу кырыс мәктәбендә, диде эму бу тагын бер ловушка. Ул уйнады, аның нежной читтә, предупреждая һәм обезоруживая аның. Ихтимал, ул бу билгеле булды әле аның әнисе на коленях.
  
  
  Алар биеделәр. Нигы молчал. Ул гына да түгел маташа аның поцеловать. Якынча бер минуттан ул бераз отстранилась һәм књрсђтте аңа. Аның йөзе иде розовым. «Мин ... мин тиеш дөресен әйткәндә».
  
  
  "Әйе?" Хәзерге вакытка бернәрсә дә аеруча эго дә аптырашта иде.
  
  
  «Сез подумаете, мин коточкыч. Минемчә, аңа дәһшәтле. Әмма бу кебек тоелды шундый чудесной мөмкинлеге».
  
  
  Нигы белән генә ухмыльнулся. «Шулай итеп, мин уйлаган. Гына кебек тоела аңа ялгышлар ясамады».
  
  
  Розовый төс превратился бу малиновый. «Мин бу омелой күз алдында! Аның ... ярар, аның, дип уйладым алмыйм алырга синнән бераз акча».
  
  
  Нигы башкарды төре, бу дөрес түгел, аны аңладым. Ул әйтте: «Ярар-ярар. Белмисең. Аның исе китте. Син соңгысы кыз дөньяда да, аның турында, аңа булса иде дип уйладым, ничек хакында профессионалке».
  
  
  Ул уткнулась зат эму бу эчтђге. «Минем өчен качаклар һәм ата-ана тәрбиясеннән мәхрүм глупый кеше. Аны кулга алам алырга синнән яхшы өлеш кертә».
  
  
  Со злым, дразнящим блеском күзләрендә әйтте: «Тагын аласың. Әгәр син дөрес разыграешь үз карта».
  
  
  Ул прижалась щекой к эго. «Минем, бу-мәҗбүр итә мине походить бу проститутку, шулай түгелме?»
  
  
  «Алай ук түгел. Әйтик, гади кыз, поющая җырлар. Димәк, синдә бар, яхшы эш. Берни дә аморального бу юк. Хәтта законсыз».
  
  
  Ул откинулась элек өчен кабат күздән кичерергә, аңа, һәм ул тойдым кебек сыек икән уты ee твердого ләгән кагылды эго. Эго гәүдәсен, - диде ул үзе, бераз чыга, берсе-контроль астында. Ул уделял азая, һәм азрак игътибар велениям үзенең акыл. Бу бинаның күренеше гадәти түгел, аның өчен, ул һәрвакыт хәлдә тотарга үз разум һәм гәүдәсен шул строжайшей дисциплина. Бу кыз начинала проникать бу эго тирене күп кенә мөнәсәбәтләрдә караганда, ул уйлады.
  
  
  "Шулай итеп син тотасың?" Күзләре горечавки белән янтарными крапинками иде бик якын эго. Бу мгновение ул потерялся бу синих күлләрдә, strays буенча волшебной глуши, разрываясь арасында теләк һәм нежностью.
  
  
  "Бу нәрсә?"
  
  
  «Ясарга взнос кысаларында WRO? Ах, Кларк, бу шундый лаеклы эш. Һәм ул сине шуның кадәр акча. Син беркайчан да упустишь бу».
  
  
  «Бу бик дөрес, - дип уйладым ул бераз иронично. Бар иде агымдагы счет бу Кларка Харрингтона - бу өлеше эго прикрытия, - тик бу иде эго үз акча ih җитә иде ул вакытта. AX заплатил яхшы, хәтта щедро, әмма Нигы Картер кеше иде, ул яратты, мул тормыш, кайчан да эшләгән. Элеккечә...
  
  
  «Әйе», - диде ул, әй. "Мин булырмын."
  
  
  Аннары эго плоть түзмәде, һәм ул поцеловал ee.
  
  
  Ул напряглась, ахнула һәм попыталась оторваться, аның да. Нигы нежно, тик шуны тотты аны та, целовать. Ee иреннәре иде алыми, медовыми. Ул перестала көрәшергә һәм прижалась к аңа. Аның иреннәре двигались үзеннән-үзе, һәм ул башыннан стонать. «Юк. Боже мой, юк! Син тиеш түгел. Мин эшли алмыйм... турында түгел, мәңгегә... түгел мәңгегә».
  
  
  Салон хәзер кружился. Әйтерсең, ih ике колачы "тайфун". Агымы теләк захлестнул ярар, ничек дулкын, разбивая барлык тыюлар. Аның авызы ачылды астында эго, ih телләре очрашып переплелись. Нигы тойдым поспешный спазм аны дима, никита, данил сулыш бу эго ноздрях. Ул обмякла бу эго объятиях, откинувшись элек, аның куллары безвольно болтались янында, ee авызы һәм эго иреннәре иде фокусом Вселенной. Ee күзләре ябылган иде. Ул күрдем, ничек аны ак виске бьется зәңгәр жилка.
  
  
  Нигы күтәрде аны отнес к дивану. Ул прижалась к, аңа, аның иреннәре иде жаждут эго, һәм дәвам итә причитать: «Юк... юк... син дә аласың. Без алмыйбыз. Зинһар, зинһар...»
  
  
  Ул сак положил, аны диван. Ул пролежала идәндә неподвижно, матур аяклары киң раскинуты һәм беззащитная, пассивная һәм сопротивляющаяся. Кара күлмәк отказалось нче көрәш һәм соскользнуло белән аның грудей, обнажив эго взору һәм прикосновению, двойные круги мрамора белән прожилками, розовые соски, киеренке көткәндә.
  
  
  Нигы бу мгновение постоял, әнисенә карап бу очарование. Августын бирергә әй, булса да туктагыз передышки, тик хәзерге вакытта ул бу турыда уйламадым. Эго, археологларның, сәер изогнутый ум, шундый юка, тик вакыт-вакыт мондый грубый, дип уйламаган идем монда, чыннан да, Спящая чибәре". Истинный символизм иске әкиятләр беркайчан да артык очевидным. Вотум-вотум тиеш иде проснуться матурлык. Ниһаять, размешать. Һәм бу соңгы вакытта ул төгәл белә ул, чыннан да, девственница.
  
  
  Ул опустился тезләренә янында диван һәм поцеловал аның җылы күкрәгенә. Мириам Хант пробормотала: «Кадерле, кыйммәтле, син чыннан да тиеш түгел. Без тиеш түгел».
  
  
  «Тик без тиеш», - җайлап диде Нигы. "Без тиеш." Эго кешедә иде әле астында черным платьем, наткнулась бу длинное балкышы нежной эчке плоти, клубок резинка ясарга өйрәнә. Кыз застонала караганда больно. Аннары ул кинәт отвернулась нче аңа. Аның бот сжались бу эго ищущей кулымда. Ул авылны диван, убрав алтын чәч белән күзләр, әнисенә карап, аның белән странной катнашма ужаса һәм теләк. Ул попыталась табарга эго кулы астында юбкой һәм оттолкнула аны. «Алмыйм», - диде ул. «Мин гади алмыйм, Кларк. Миңа ... миңа мәсәлән, кызганыч!»
  
  
  Нигы Картер басты. Эго гнев көчле иде, әмма яхшы контролируемым. Джентльмен белә гына җиңәргә дә җиңелергә. Һәм, янәсе, нәкъ менә ул теләмәгән хатын-кызны, ул шөгыльләнә алмый отель эго
  
  
  «Миңа да бик кызганыч», - диде ул, әй белән слабой елмаеп. «Күбрәк син думаешь. Минем уйлавымча, миңа яхшырак отвезти сине өйгә».
  
  
  Ул күрдем, влажный блеск аның күз алдында, һәм өметләнгәнен, ул да заплачет. Бу нәрсә аңа кирәк.
  
  
  Тик кыз түгел плакала. Ул вытерла күзләре һәм соскользнула белән диван. Ee зәңгәр күзләре ачылды белән очраштылар алар. «Мин, чыннан да, отель, Кларк. Синең белән аның отель. Тик мин бары алмыйм, алай түгел. Аны беләм, бу кызык һәм банально, тик мин шундый. Аның телим болар барысы да - бер ир-ат бары тик бер генә , һәм никах, балалар, дип, мәңгегә калды артта. Сез аңлыйсызмы? "
  
  
  «Мин алам аңлый», - диде Нигы. «Яхшырак поторопись. Соң инде, һәм безгә табарга кирәк валла-валлу. Әлегә син освежишься, аның выпишу чек».
  
  
  Әлегә ул иде ванной, ул выписал чек счетына Кларка Харрингтона өчен мең доллар. Бу нәрсәне ала ул үзе позволить хәзерге вакытта. Ул отель өчен, ни љчен соћ күбрәк.
  
  
  Мириам Хант алды чек, взглянула сумлык һәм поцеловала эго бу щеку. «Син шундый әйбәт кеше, Кларк. Аның, чыннан да, отель дә булырга мөмкин иде подходящей кыз синең өчен».
  
  
  «Әгәр бу язылган, - диде Нигы, - димәк, бу язылган, һәм бернәрсә дә ала эго үзгәртергә. Бу Кытай, истә». Ул накинул әй, җилкәсенә аның боевую куртку, башка горечи аңлап, ул бүген күп нәрсә югалтты. Аңа килде башын, дип,-бу Пруста: «Бердәнбер җәннәт - ул җәннәт, ул, без югалттык».
  
  
  Яки, әйтергә кирәк, беркайчан да белми.
  
  
  Аннары эму туры килде улыбнуться үзенә. Ул алган генә булса да лаек, - дип карар итә, бүген шулай булырга романтиком. Булсын ул булачак, аңа дәрес.
  
  
  Алар окликнули узучы mimmo валла-валла һәм высадились ярында у причала парома. Мириам жилки, киресенчә, утрау, заманча фатирында төре белән бу шарт лау, су басу Репалс, һәм хәзер ул настаивала өчен ул түгел, аны озатып йөрде. Ул иде ee бу такси бирде шоферга инструкция.
  
  
  Ул протянула кулын тәрәзә аша такси һәм Нигы пожал аны, гәрчә рукопожатие белән хатын-кыз эму түгел, бигрәк тә нравилось. Tac өлешендә иде бу признанием җиңелү. Әллә өчен ул белми иде күп җиңелүдән.
  
  
  «Миңа бик кызганыч, - кабат диде Мириам Хант алды. «Мин беләм, бу булыр иде чудесный тәҗрибәсе. Ахыр чиктә, аны, дип уйлыйм мин нибары девственница белән Урта, Көнбатыш. Увидимся бармы, аны кабат, Кларк?»
  
  
  Почмагы, хәрәкәт rta Ника тронул аз елмаю. «Кем белә? Калса, бу юк, бернинди мәгънәсе, - ләкин кем белә? Без икебез дә алабыз заглянуть в-Цзин».
  
  
  Ee сомнительная елмаю сөйләде, дип, ул да аңлый. Аннары ул китте һәм Нигы аша узды паромную станциясе к телефонному киоску. Ахыр чиктә, бу булырга тиеш Кимеде Турында. Әлбәттә, ул гына да түгел, китәм кайтырга татарстан Корсара омтылырга уснуть!
  
  
  Әлегә ул теләр идем үз бумажнике неуказанный номерны Пожал Турында нинди дә булса рәвешле һәрвакыт ирешә алмады саклап калырга булу-булмауга карамастан, ничәмә-ничә тапкыр ул двигалась, ул задавался сорау, кем аны бүгенге сакчысы. Суй Турында һәрвакыт называла ih tak - үз «защитниками». Нигы белә у нах ih иде, шактый күп. Шулай да ул иде, һәм ул һәрвакыт үзен начар хис итә виноватым вакытта бу уйлар, шулай ук нык, элекке кебек, влюблена бу Ника Картера. Мондый, ул нинди иде, кайчан алар беренче тапкыр очрашып, бу иң Гонконгта узды, күбрәк ел элек белән чагыштырганда эму теләр искә төшерә.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  
  Кан иртәләрен
  
  
  
  
  
  Иде, аннары дүрт, иртәнге сәгать. Читтә иске виллы, примыкавшей к необработанной скале, выходящей бу Харлех-нәселе, облачный покрова закручивался, покрывая вершину, маскируя йолдыз һәм уменьшая тавыш белән. Вилла кебек, парила һавада, бестелесная, парлы ялгыз һәм отчужденная бу разреженном слое.
  
  
  Нигы Картер выкатился тирәсендә зур викторианского да әле, стараясь түгел уяту Пожал Турында, һәм надел авыр парчовый халат. Ул засунул аяклары тапочки. Һәм халат, һәм тапочки иде милке быелгы «защитника» Суй Турында, һәм хәзер Нигы башка аерым кызыксыну уяту хакта уйлана, кем бу кеше.
  
  
  Әмма хема иде ул безгә иде, ул заряжен. Бу борынгы вилла белән 30 елдан артык комнатами кайчандыр принадлежал гаиләгә Кардин. Сез алмыйсыз күбрәк пукки караганда бу. Хәзер биредә торак Суй Турында, евразия певчая кыз буенча Маньчжурии.
  
  
  Ул выглядела үз 26 ел башлагач, йомшак вә дремала астында алой шелковой простыней. Бу бик изящная хрупкая кукла, сылу миниатюра, совершенство аның тән кече масштабында. Анда преобладала урыс кан. Ee күзләренә иде диярлек шундый ук түгәрәк һәм ничек бар, аның носик шундый ук турыдан-туры, башка следов монгола бу скулах. Ee тире иде ак буларак, лилия.
  
  
  N3 белән нежностью карадым бу нах, әлегә рылся кесђдђ киеме халат шул тәмәке сорады. Простыня кимегән белән аның күкрәгенә, кечкенә һәм твердой, зурлыгында түгел, күбрәк лимон. Ул наклонился һәм генә поцеловал бер күкрәгенә, Суй Турында двигалась һәм стонала во сне. Нигы бу мгновение погладил гладкие кара чәч, недоумевая нче двойственности эго хисләр аңа.
  
  
  Вакыт-вакыт ул һаман иде очаровательной һәм мудрой түгел, еллар буенча көнчыгыш бала, аңа ул ярдәм итте, бик күп ел элек булган; күп кенә мөнәсәбәтләрдә ул напоминала страуса эму Буяулар. Икесе дә белән таныштылар, иң сырой читләтеп тормыш раннем яшьтә.
  
  
  Нигы берәүдә, дип акчасы юк тәмәке, һәм китте көне спальни. Ул кулга Свернул Турында " бәхетле күбрәк Булды. Һәрхәлдә, әлегә шулай. Бу грешном дөньяда әй, бетерү йөкләнгән иде нечто күпкә артык востребованное караганда, барысы да иде дип тәкъдим итә Көрәш.
  
  
  Ул узды, длинному, покрытому пышным ковром холлу, зур гостиную. Югары потолок подпирали кара арочные перекладины. Бер азагында зур тәрәзә иде задрапировано алтын тайским шелком. Стеналарында висели кытай интернетта бу стекле һәм борынгы пекинская ширма, анда гостиная - Пожал Турында " дип атады ee кунак - переходила астында аркой бу длинную ашханәне. Тазарачакмын ковром иде Тянь Улы.
  
  
  «Әйе, - дип уйладым Нигы, - Пожал Турында алга таба килде буенча Мукдена». Шэньян, ничек эго республикасын атаганнар кытайлар. Әгәр тарих булган ул, дип сөйләде эму аннары ih дәресләр мәхәббәт турында иде правдой, ул киле тагын да алга. Ee сакчы җыенган ясарга буенча nah кинозвезду!
  
  
  Нигы начар дип елмайды. Кушылырга мөмкин. Гонконгта узды снималось күп фильмнар да күп тирәсендә йолдызлар иде настоящими актрисами. Турында " чыннан да иде кљндђшлек нинди тирәсендә аларның матурлыгы һәм уму.
  
  
  Ул бик сак түгел, зажег сергей. Ул тапкан урындык буенча тикового агач белән мраморной столешницей һәм покопался бу кувшине Мин. Ул элек замечал анда тәмәке. Ул сунул берничә тәмәке минут узды аша бүлмәгә мөрәҗәгать задрапированному иллюминатору, бесшумно двигаясь буенча толстому ковру.
  
  
  N3 тукталды у ахырына иллюминаторов һәм шталь прислушиваться. Иң делле тыңлыйм. Һәр буенча эго хисләр отточенных кадәр кырлары, ценымногие превосходящей сәләтен урта кеше иде настороже. Ул гына да түгел, уйлады, дип куркынычы зур. Тагын юк. Әмма бу иде анда.
  
  
  Ул чакта чыкты, тирәсендә киоска һәм остановил такси паромной порта бар, аның хвост иде, аяз. Әмма Нигы Картер иде, артык стар өчен кабул итү-дип,-йә, ничек тиешле. Ул игътибар белән следил өчен, шуның кебек, такси мчалось буенча узкой извилистой юлда к вершине. Бу повороте бу Робинсон-роуд, ул рикшу, следовавшую артыннан. Белән мондый ара, шул начар яктырта, мөмкин түгел иде", - различить төсе, әмма ул иде куйды миллион гонконгских доллар булса, ул кызыл.
  
  
  Нигы гына позволил теге факты, дип эго преследуют, үзгәртергә эго планнары. Ул көтмәгән идем, моның артык яртылаш. Боб Ладвелл ялгышлар ясамады, ул да югалткан хвост. Ул догадался, дип некотором яктан караганда, бу бик гаебе буенча ассоциациясе. Кем иде безгә белән кызыксынды Ладвеллом, хәзер барысы белән дә кызыксынды һәм Ником Картером. Яки - монда Нигы иде, чыннан да, мондый хәлгә - бу Кларке Харрингтоне. Үзендә булмаган сәбәпләр аркасында дип уйларга эго үз прикрытие иде ачылган, ул да булса иде прикрытие Ладвелла һәм, әгәр кемдер тапканчы интересоваться шул фактом, дип Кларк Харрингтон һәм Боб Ладвелл иде старыми дуслар, рөхсәт итегез, аларга.
  
  
  Ул шулай уйлаган иде. Аннан соң, ул кадәр килеп җитмәгәндер виллы да, Турында, восхитительно одетая бу мандариновое пәлтәсенекен һәм чонсам югары разрезом, обнажая идеаль кечкенә аяклары, бросилась аңа. Аннары беренче взволнованного сәлам Нигы һәм Турында түгел теряли вакыт бушка узмаган. Бу иде иске һәм тәҗрибәле любовники, алар күптән аерылыштык. Ee сакчы китеп барган эшләре. Нинди дә булса могҗиза белән аның слуги, барлык алты, файдаланган булмавы хуҗасы өчен навестить үз гаиләләре.
  
  
  Нигы, доведенный кадәр нче тоташу ноктасына кадәр уза, ул анда табарга тиеш "тынычлану яки взорваться, сак булыгыз повел Турында" якындагы йокы бүлмәсе оештыру. Ул киле башка каршылыклар - бу булса, ни ул ожидала - сбросив кием-салым алу барышына. Шуңа да карамастан, жадное киеренкелек анда болтало турында аның яңа хәле, аның вилле, аның мөлкәте, аның перспективалары. Бу спальне Нигы терпеливо базарбай, ул ничек тәмамлый раздевать аны. Ул һәрвакыт жадной кечкенә генә девкой, һәм бу аны ярамый винить. Тормыш өчен нах авыр.
  
  
  Әлегә ул целовала эго һәм показывала бу Шагала, Дюфи һәм Никах - барлык стеналарында спальни! - Нигы соскользнул белән аның көмеш тонких трусиков.
  
  
  Аннан кайчан аның сабырлык подошло ахырына, ул белән кыз заткнул әй, авызы һәм отнес зур викторианской түшәк. Алар белән шөгыльләнгән тарафыннан яратып кабул ителә белән нежной яростью.
  
  
  Хәзер N3, тәмәке эго әле зажжена, отодвинул занавеску бу полдюйма һәм выглянул наружу. Берни дә. К стеклу приклеился соры пушок влажного болыт. По стеклу струились крошечные тамчы су. Шунда иде диярлек нәтиҗәсе юк дәрәҗәсендә видимость.
  
  
  Моның өстендә эшләргә кирәк иде", - бераз уйларга кирәк. Нигы керде зур фойеда, ябык, башка тәрәзәләр. Ул опустился бу опиумную караватка җитештерүче, уставленную подушками, һәм хакта уйлана, әлегә тәмәке тарттым.
  
  
  К өченче сигарете ул карар кабул итте. Ул-отель белергә тиеш, дип бара. Ихтимал, бу эго касалось, әмма ул барыбер отель белергә. Бу булырга тиеш ничектер тыныч кына.
  
  
  Ул кушылды Людвеллу һәм эго миссия, һәм N3 теләмәгән катнашырга шул. Әмма эго иң преследовали, һәм бу эму начинало түгел нравиться. Хәзер өчен наблюдателя яки күзәтүчеләр урамында булачак салкын һәм сыро, һәм Нику ошады бу фикер. Булсын, күпмедер вакыт алар салкын һәм несчастными; бик тиздән ул китәм ih накалить.
  
  
  Ул алга китте йокы бүлмәсе оештыру өчен кием-салым. Svi Турында хәзер спал бу животе белән обнаженной круглой кечкенә генә попкой. Нигы накинул бу нах покрывало.
  
  
  Ул оделся бу мул украшенной ванной. Арматура иде буенча позолоты, ә ванна рәвешендә зур лебедя. Нигы янә тоттым үзен уйлар, бу кеше. Ак кеше яки кытайлы? Инглиз? Португалец, японец яки рус теле? Таба аласыз ih барлык Гонконгта узды. Нигы пожал җыерып. Бу эш? У Турында " барысы да яхшы, һәм ул шат nah. Хәзер эшкә!
  
  
  Эму туры килде посмеяться өстендә төшерелгән бу длинном көзгесендә. Ак смокинг, куе бордовый галстукны-књбђлђк, куе бордовый поясы һәм темные чалбар. Гади костюм өчен бродить бу тумане. Шпион, хема иде ул безгә иде, булырга мөмкин иде артык опрометчив өчен шулай одеватьсяться.
  
  
  Ул тикшерде Хьюго, стилет, вставляя һәм вынимая эго буенча ножен. Идеальное корал өчен якын эш тумане.
  
  
  N3 җайлап китте буенча длинному коридору, ведущему бу кухню һәм кладовую дворецкого бу задней өлешендә йорт. Иң делле ул көтмәгән идем зур кайбер күңелсезлекләр. Әгәр наблюдатель барлык иде әле анда - ә Нигы иде бу, дип ышанам, - булса гына ничек наблюдатель. Шпион. Кемдер шактый кызыксына передвижениях Ника өчен күзәтеп происходящим. Тавыш бирергә һәм бөтен, һәрхәлдә, шулай рассуждал Нигы. Әгәр әлеге кеше иде убийцей, наемным убийцей, ул булыр иде, мөгаен нанес иде удар иде.
  
  
  Тик кем тапканчы үтерергә Кларка Харрингтона, плейбоя?
  
  
  Ул нащупал булса, булырга тиеш, иде, бик зур киемнәре, тапкан һәм кара барышы. Ул покрутил ручку, һәм замковый тел акрын гына кузгалды. Бу мгновение Нигы колебался, мин телим белән иде аның Турында. Ул берни дә белми турында территория планлаштырганда. Эго билгесез көндәш, ожидающий тышкы якта, омела иде анда өстенлеге.
  
  
  Нигы попытался искә дип белә идем турында иске виллах на вершине тавы. Үз вакытында ул бик күп. Соңгы йорты, гадәттә, сөргендә зур эчке дворик, бассейнлы. Бәлки арочный күпере. Хәтта гротом, пагода яки ике?
  
  
  Ул выругался үзенә астында нос. Ул просто белми! Шул вакытта ассызыклады.
  
  
  Хәзер, басып на четвереньках, ул сак толкнул ишек. Зат эго иде салкын һәм влажным. Видимость буенча эго исәпләре бар иде, якынча өч-дүрт футов. Ул күрдем, дип, чыннан да, залда барлык эчке дворике, покрытом зур плитка, выложенной мозаикой. Ул күрдем ротанговый урындык һәм бер өлеше урындык. Артык берни дђ.
  
  
  Ул позволил көне бесшумно повернуться артыннан. Ул подождал биш минут, элементлары дыша, набирая ртом һава, кайчан кирәк. Ноздри ир-атлар булырга мөмкин көчле тулы тынлык.
  
  
  Берни шевелилось бу унылой, соры, сырой пустыне. Нигы мысленно вздохнул. Ярар. Аларда бу эштә иде, яхшы кеше. Эму туры киләчәк инициативасы эш. Куярга бераз наживки.
  
  
  Ул согнул стилет бу ладони һәм кискен постучал саплы хәнҗәрне алып атасына бирде буенча плитке. Шул ук мгновение ул тиз һәм бесшумно двинулся парда ярдов уңга. Бу исә эго к креслу буенча ротанга, һәм ул присел артыннан, прислушиваясь. Башканы сонного иң треке гнездящейся кош. «Акыллы ублюдок», - дип уйладым Нигы. Ул гына да түгел, китәм икђнен белђлђр бу любительские уловок.
  
  
  Эго блуждающие бармак тапкан кечкенә кусок сломанной косы, почмагына торган иде выбит. Ул ташладым осколок бу непрозрачность алдына, бросив эго буенча югары дугасындагы. Ул насчитал биш кайчан ишетә җиңел всплеск. Димәк, бассейн иде, нинди булса да! Ихтимал, бу инде, күпер, буа белән лотосами һәм лилиями, пагоду.
  
  
  Нигы лежал бу животе, базарбай һәм уйлады. Әгәр дә анда иде пагода, бу логичным урыны өчен смотрящего. Бу nen була иде, бераз укрыться нче тмаячак һәм ия повышенную нокта җавап, хәер, бу супе бу бик яхшы.
  
  
  Нигы заскользил к бассейну таянып, отмадым, бесшумно, ничек дракон. Ул килеп җитмәгәндер кадәр косы һәм протянул кулын өскә һәм аска. Эго бармак смахнули салкын суга.
  
  
  Кайдадыр дымящемся тумане закашлялся ир-ат. Бу иде мучительный, мучительный ютәл, ул дәвам итте карамастан, стюардессалар омтылыштан мәҗбүр итә эго замолчать. Ниһаять, эго заглушили, һәм Нигы ишетте протяжный хриплый вздох. Ул лежал неподвижно кебек, үлем, чөнки ул әле генә ишетте үлем, һәм вакыт җитте кабат уйларга.
  
  
  Ул мысленно переоценил хәлне. Бу кеше булгансың шул пагоде - ихтимал, ул төзелде үзәгендә күпер белән төре өчен бассейн яки буа, һәм ул булырга тиеш, дремал. Әлбәттә, ул белмим ничек Нигы ударился турында җирне яки ташладым осколок косы. Әгәр ул тулысынча проснулся һәм ишетте булса да закашлялся иде. Нигы инде ишеттем мондый ютәл; күп иде андый Гонконгта узды.
  
  
  Шулай итеп, әлеге кеше иде авыру түгел, бик игътибарлы, һәм, ихтимал, була бары гади генә кебек манарасы, аңа сумны өчен рәхмәт. Әгәр иде бу шул ук рикша, ул булырга тиеш инде, бик арыдым.
  
  
  Бу шулай ук инде, дип күзәтүчеләр күбрәк булырга тиеш бер. Алар беркайчан да калдырмый фасад виллы караучысыз калдырмагыз. Әмма, бөтен књрђсећ, бу наблюдатель булачак юлда, аска таба нче югары тимер капка, преграждающих кыска юлны, ведущую капкалары янына виллы. Һичшиксез, ул булачак янында кызыл рикшей һәм прятаться бу деревьях яки зарослях.
  
  
  Перво-наперво. Нигы башлады обходить бассейн, оплетка астында эго куллары иде липкой һәм скользкой. Эму кирәк иде табарга күпер, әйдәп баручы аша бассейн.
  
  
  Ул двигался ривненской, бесшумно, игътибар белән күзәтеп, каршылыклар, сак кагылып куллары белән өлкәләрендә алдына керткәнче двинуться. Әйтерсең, сез караңгыда пощупываете мины. Ул көтмәгән идем мин, тик бездә Суй Турында күп слуг, бар слуг балалары, ә балалар калдырган бик күп хлама. Кеше пагоде проснулся.
  
  
  Нигы отель достать эго исән һәм әзер сүзгә кушыла. Эго ухмылка иде кырыс һәм тумане эго худощавое зат приобрело сәер төре, напоминающий череп. Хәзер ул Киллмастером, һәм ул ауда, һәм барысы да, эштән тыш иде хәйриячеләр.
  
  
  Ул тапкан влажное агач күпер. Тимер стендлар һәм үрдәкләр асрыйлар, алып баручылар өскә белән пологим наклоном. Ул прижимал үзенең зур гәүдәсе янына күпере " ндә бүгенге дюйм өчен тапкыр, шүрләп, ул мөмкин скрипеть яки раскачиваться. Әмма бу бик ныклы төзелеш исә, яхшы закрепленная.
  
  
  Йомшак тозлы җил пронзил томан. Нигы тойдым ялангачлык өчен сул щеке. Анда лежали югары скалы, ә аннары гавань. Нигы арттырды тизлеге ползания, ни дәрәҗәдә иде. Хәзер ул шулай якын к пагоде, дигән иде ишетергә сулышы кеше. Һәр теләгенә җил рассеет томан, һәм обнажит эго.
  
  
  Мгновение узгач переменчивый ветерок башкарды, нәкъ менә бу. Ул нык кружил тирәсендә пагоды һәм уносил томан. Нигы Картер выругался һәм распластался бу күперендә, яшерергә омтылып, ул куе бордовый галстукны һәм пояс. Ул дураком", дип йөртеп, ih. Әмма ак смокинг ак водовороте тумана иде эму ярдәм итә. Әгәр мондый хәл булмады булса алым иде тәмамланмаган. Ул ун футах нче наблюдателя.
  
  
  Бу да үз эшен эшләде. Ир-ат эго күрдем. Ул вскочил аякка белән задушенным «Хай йи!» Ул силуэтом фонында тумана, худощавый, угловатый, ир-синем һәм соломенной дождевой шляпе. Нигы да билалет алырга эго исән, вскочил соңгы уклон күпер. Стилет иде эго кулымда, әзер к броску, әмма ул гына да түгел, отель эго файдаланырга кирәк. Моның өчен җитәрлек бер удара буенча муенында.
  
  
  Бу булырга да тиеш иде. Ул күрдем һәм зур кара пистолетын үз кулымда ир-атлар. Бу иде Кольт 45 - шактый өчен вырвать эму кишки. Кешедә күтәрелде, һәм Кольт чыгарды чәчәге кызгылт-сары пламени. Грохочущий доклад разорвал тихий томан миллион клочков катнашты.
  
  
  Үтерергә хәзер, яки булырга убитым. Нигы щелкнул стилетом откровенными алдында ухом. Хьюго спел үз маленькую жужжащую җырын үлем килгәч, ул ике тапкыр перевернулся һәм юнәлә ачыктан-ачык йөрәгенә. Ир-ат выронил пистолетын, аның күзләре да киңәйде от ужаса, һәм больно, һәм ул взвизгнул, теребя рукоять стилета. Ул покачнулся башлады егылырга. Нигы прыгнул өчен тоту аның, инде та уйлап тормастан киләчәге турында. Нче трупа арынырга кирәк, һәм ул теләмәгән өчен эго выудили тирәсендә буа.
  
  
  Ул тоттым кеше һәм опустил эго идән пагоды. Ул умирал тиз, кан текла буенча разинутого rta һәм пачкала эго коричневые обломки зубов. Бу файдасыз иде, һәм Нигы белми иде бу, әмма ул булырга тиеш иде карарга. Ул наклонился өстендә умирающим һәм тиз заговорил на кантонском диалекте.
  
  
  «Кем син? Нигә син следуешь өчен минем? Син собираешься утырыр алдыннан бу дракона, димәк, яхшы булыр сөйләргә, дөреслекне».
  
  
  Мутные күзләре ир-атлар распахнулись. Эго тонкая борода иде шататься кан белән язылган. Ул чакта карадым ка Ника һәм диннәренең, шулай ук теле, аерым умирающих күз алдында иде зур безразличие.
  
  
  «Түгел " дракон», - диде ир-ат, аның сүзенә иде сәер отчетливы аша журчание кан. "Мин катаюсь бу тигре!" - Ул вафат була.
  
  
  Нигы выпрямился белән мягким проклятием. Хәзер дә вакыт-бу хакта борчылу. Ул тиеш иде хәрәкәт итәргә тиз арада. Бу соекле...
  
  
  Эго янә коткарды глаза - бу кискен күзләре белән чудесным экстрапериферическим зрением, ул мөмкинлек бирмәде аңа күрергә бик якын к прямому почмагында. Ул карадым бу виллу, кайчан уң ягында ул үзен күргән тумане призрак ниндидер фигуры бу полпути буенча якка күпер. Ул күрдем, ничек гротескная фигура кулын күтәрде һәм, нидер швырнула.
  
  
  Вакыт юк иде", - нырять. Үлем вылетела тирәсендә ак дыма белән невероятной тизлек. Нигы өлгергән гына да отвернуться башлау өчен төшү, кайчан предметы, аның эго буенча, йөрәгенә якын. Ул хмыкнул һәм попятился элек, хватаясь өчен перила пагоды өчен ярдәм итү. Призрачная фигура повернулась һәм побежала бу томан. Нигы иде бу ишетергә, ничек ул пробивалась аша густой подлесок һәм кустарник.
  
  
  Авыр дыша, чувствуя, дип пот на лбу һәм капает күзгә Нигы Картер посмотрел үз күкрәгенә, аленка, ул әле висел анда. Бу булдым, балта белән кыска ручкой һәм археологларның, ничек бритва. Ул цеплялся өчен ак смокинг, ничек врезанный аңа брелок. Впился бу толстый конверт бирде эму Людвелл. Нигы җыенган калдырырга эго яхтада, оныткан, һәм хәзер бу спасло эму тормыш.
  
  
  Бар иде, берничә минут. Ул сомневался, дип, башка ир-ат кайтачак яки булачак скрываться. Яхшырак булыр иде, әгәр дә ул моны, тик Нигы белә алмый өметләнергә шундый удачу. Ир-ат иде инде юлда үзләренең яңалыклары. Нигы выругался, потянувшись өчен балта һәм вытащил аның. Киресенчә, ул проникает барлык глубже һәм глубже.
  
  
  Бу иде топорик. Ул шактый насмотрелся белү өчен. Рукоять иде кыска, чак бармы киңлеге белән человеческую ладонь, ә головка иде киң белән острым лезвием. Головка молотка иде заточена кадәр кискен бритвы. Бу ужасное корал, искиткеч сбалансированное өчен метания.
  
  
  Нигы алды пистолетын 45-нче калибрлы һәм сунул эго минутына камзолы. Ул ташладым топорик янында телом һәм, встав, тезләренә, төшергән синюю майку, аны йөртеп, ир-ат. Бу кеше иде скелетом тагын кадәр үз үлем - куллары, бу мәктәпкә охшаган бу дубинки, исхудавшие ребра, полая күкрәгенә, покрытая серым таләпләр. к.
  
  
  Нигы алды бер тирәли куллар, посмотрел на нах. Әйе. Бу уң кулымда бераз югарырак локтя иде красная отметина нче щипцов. Грубый трафарет юлбарыс. Tiger Tong? Нигы беркайчан да бу хакта ишетмәдем, һәм бераз белә идем турында щипцах.
  
  
  Ул гына да түгел, шталь янә одевать ирне, ә обернул синюю майку тирәсендә тощего туловища итеп түгел капала кан. Тәнендә булмады зур дыры, әмма Нигы теләмәгән өчен, кан эләкте, аның костюм. Ходай белә булыр, алга таба да! Ала ул хәтта керергә конфликт полиция, дип актуальләштерде булыр иде барлык несчастными. Бигрәк тә эго босса, Хоука.
  
  
  Ул гәүдәсен күтәрде, ул, гомумән, берни дә весило, һәм перекинул аша эчтђге. Белән кольтом бу кулымда, ул ощупывал юл тирәсендә виллы капкалары янына, шагая буенча үләндә, кайткач алыр идем, бик настороженный. Ул гына уйлады башка наблюдатель сбежал.
  
  
  Хәзер томан шталь неоднородным. Таплар калын, башка якын исчезли. Нигы маташа калырга густых зарослях, әлегә шелл буенча астындагы юлга кертелде югары тимер капкалары. Ул бераз догадывался.
  
  
  Ул хаклы. Ул тапкан кызыл рикшу түләүләр турыдан-туры капка артында. Эго воткнули бу густую поросль розового вереска астында карликовыми соснами. Кайчан Нигы ташладым гәүдәсен шушы сиденье, ул посмотрел на тощие аяклары һәм уйлады: бу кытайлар караганда, кљчлерђк кажутся, алар барысы да. Булырга тиеш, бу шактый утомительно - преследовать мине кадәр иң пика.
  
  
  Ул сак вытер «кольт» носовым платком һәм вложил эго сиденье белән бергә телом. Аналогично топору. Отбросив соңгы, ул белдергәнчә, ул анда-монда таится бераз иронии, әгәр кемнеңдер бар белән шөгыльләнергә вакыт бу. Балта бик охшаган миниатюрную татуировку, аны ул йөртеп, үз кулымда югарырак локтя. Типичным аның өчен жестом ул похлопал мертвого бу голлар. Алар икесе дә нинди дә булса мәгънәдә принадлежали татуировкам!
  
  
  «Миңа бик кызганыч, - диде ул трупу. «Кызганыч. Әмма сез тәкъдим вак сошкой, ә мелкая сошка һәрвакыт ловитт наихудшее буенча аду».
  
  
  Ул һәрвакыт сожалел бу хакта факте. Кечкенә кешеләр, наемники, вак-төяк караклар, гадәттә алмаган иң пычрак агымы дубинки. Зур балык өлешендә уходила. Нигы сожалел бу хакта. Ул яратмый иде убивать кечкенә кешеләр.
  
  
  Томан әле ышанычсыз өстендә машиналар йөрү өлеше һәм непосредственной янында. Ул толкнул рикшу аша юлны, киресенчә, капка, һәм сак китте алга, әлегә бөтен территориясендә кунакханә түгел, ә башы отваливаться. Ул белә монда скалы, әмма анда нәкъ менә?
  
  
  Көпчәкләре рикши соскользнули бу пустоту. Нәкъ менә биредә ярны. Нигы отпустил штанги, һәм рикши погрузилась бу диңгез клубящегося тумана. Ул торды у ахырына, склонив башын, һәм прислушивался к звуку эго төшү. Шау-озак вакытлар дәвам итте, һәм ул иде визуализировать рикшу һәм мәетне, прыгающих белән таш бу таш. Анда кешеләр, үзләренең лачугах буенча жести һәм гудрон һәм Нигы чын күңелдән өметләнгәнен, бу беркемгә дә комачауламый бу иртәнге аш.
  
  
  Ул әйләнеп өйгә тукталды ванной аста тикшерү өчен үзләрен кан. Бу рубашке иде бер крошечное пятнышко, әмма ул берни дә алмый идем, моның белән поделать. Пьедесталының шул йокы бүлмәсе оештыру. Юлда ул взглянул бу сәгатьләр AX үзенең запястье. Узды да күбрәк ярты сәгать.
  
  
  Svi Турында түгел спал. Ул сонно дип елмайды эму аша накидку кадәр подбородка. «Хәерле иртә, минем җаным Нигы. Бәлки, син монардан кофе, тапкыр минем бүген юк слуг?»
  
  
  Ee сулышы иде, чиста һәм сладким. Әгәр ул дип пятно кан һәм аның рубашке, ул биргән төре. Ул обвила эго муеннарына үзенең төпле, йомшак ручонками һәм попыталась утащить эго бу караватка җитештерүче. «Забудь турында кофе. Занимайся минем белән мәхәббәт турында, зинһар!»
  
  
  Нигы заставил үзен отодвинуться. Иртәнге дәрт иде, бер тирәли сексуальных үзенчәлекләрен Турында.
  
  
  Ул кривой усмешкой бүлеп ee нежные щупальца. «Түгел, бүген иртән, сеңелем. Аны гына дип килдем попрощаться. Миңа кирәк, туктатырга. Нәрсә, э-э, всплыло». Ул бик отель ee нәкъ менә шул чакта, әмма осмеливался рисковать. Мәхәббәт, аның белән инерцией булырга мөмкин куркыныч булган. Бар иде неприятное предчувствие", дип, якын киләчәктә эму кирәк всякая уяулыгы да, аны ул ала. Нинди странную тормыш ул яшәде; нинди странной рәвештә ул двигался! Кайчагында аның возникало сђер хисе, чөнки ул яши, берничә кешенең гомерен параллель. Бу мгновение эму телевидение проектында әйтергә Турында", - дип ул әле генә кеше үтергән өчен ел саен, бу ничек йогынты ясаячак, аны пульсирующее маленькое либидо.
  
  
  Мөгаен, бөтенләй юк. Ул әле отель иде шөгыльләнергә тарафыннан яратып кабул ителә.
  
  
  Бу мгновение Турында настаивала. Нигы ышанычсыз читтә досягаемости һәм селл бу сундук. Турында " стремилась соблазнить күрсәтү, үз восхитительной кечкенә генә күкрәгенә. «Мин таптым яңа юл», - бросила ул чакыру. «Бу урын дип атала обезьяньим сиденьем. Сез ничек зур зур круглоглазый түгел белдек иде бу. Әмма бу читтә җиденче күк». Ул хихикнула, хәтта бераз покраснела.
  
  
  Нигы посмотрел на нах поверх тәмәке. Алар өчен бу танышлары яблоком раздора. «Сез - артык сексуальная кечкенә девка», - диде ул, әй. «Моннан да начаррак, сез расовый сноб. Сез уйлыйсыз, бу бары тик көнчыгыш кешеләр белә, дөрес шөгыльләнергә тарафыннан яратып кабул ителә».
  
  
  Суй Турында кискен авылның чүп-чар, аның кечкенә күкрәк дрожали. «Бөтенләй мәгълүм Көнбатыш кешеләре белми шөгыльләнергә мәхәббәт турында - әлегә ih түгел өйрәтәчәк көнчыгыштан кеше. Ул чакта, тик ул чакта, кайбер тирәсендә алар бик яхшы. Ничек син, Нигы». Һәм ул хихикнула.
  
  
  Нигы минем янга килеп, к окну ачкан аны. Хәзер томан бик тиз рассеивался. Ул ишетте ерак тавыш, аның шулай озак көттем. Трамвайлар спускались белән вершины. Белән полмили ишеткән рокочущий звон фуникулере.
  
  
  Ул янә поцеловал Турында. Бу юлы ул цеплялась аның өчен. «Мин башлыйм элемтәдә», - диде ул, направляясь к көне. Аңа килде башын, кайчан ул кагылды дверной ручки, дип гел әйтә идем, менә шул ук хәл. Гел әйтә идем, барысы да еллар.
  
  
  "Нигы."
  
  
  Ул повернулся. Хәзер ул түгел, улыбалась. Аның темные күзләренә иде мрачными, һәм ул хмурилась, ул тиресен бик еш очрамый. Нигы осознал белән легким хисе питер футболчылары шок хђленнђн кайтты, ул, чыннан да, бик аз нәрсә белә Кимегән Турында. Ул берни дә белми аның турында недавней тормыш. Нәрсә двигалось бу эго баш хәзерге вакытта ул да өйрәнергә теләдем. Әлбәттә, ул әй, түгел доверял. Ул берәүгә дә доверял - бәлки, гайре Тетеревятник һәм Ходайга. Тик ышаныч беркайчан да входило бу ih мөнәсәбәтләр. Турында беркайчан да, педагогик хезмәткәрләргә вакансияләр юк сораулар һәм беркайчан да күргәнем юк иде, моннан соң да күрергә тиеш иде.
  
  
  Хәзер ул диде: «уйламыйм, сиңа нәрсә кирәк килә бирегә кабат, Нигы».
  
  
  Эго караш иде насмешливым. "Птичка мәхәббәт прилетела?"
  
  
  «Юк, син зур юләр. Мин гел булам сине яратырга! Ә минем... минем сакчы бик ревнивый. Әгәр дә ул белә иде сиңа, ул булса, бик рассердился, һәм булыр иде ясарга начар әйберләр».
  
  
  Ул увидела эго веселую улыбку һәм поспешила алга таба. «Мин җитди, Нигы. Бу башка да шундый башкалар кебек. Ул бик могущественный кеше һәм күп яктан үзенчәлекле эчемлек порочный кеше. Аны... аны эго куркам».
  
  
  Ул пыталась аңа әйтә? Беренче карашка, бу бары тик кисәтү, воплощение инде кабул ителгән аның хәл. Әмма тоелды бар нечто күбрәк. Нигезендә моннан тыш, ул белсђм - яки белмәгән - турында иң Nike?
  
  
  «Әгәр син эго куркасың, - диде Нигы, нигә син остаешься аның белән?»
  
  
  Лав крохотной кулы белән помахала кулы буенча роскошной бүлмәдә. Моның җитәрлек иде, әмма ул өстәде: «Ул бик бай. Чиксез. Ул юата да. Ул эшләмәячәк мине кинозвездой. Бу вакытта өчен мин көрәшкән гомере, минем Нигы. Алар белән хорька, мин ничек аңладым, - дип син түгел, отвечаешь минем мәхәббәт. Чөнки син беркайчан да возьмешь мине њзећ белђн Штаты. Ләкин хәзер боларның барысы да тумаган. Аны гына телим син испортил бу миңа, зинһар. "
  
  
  Бу ачык тәрәзә ул ишетте лязг башка трамвай, вагон. Саклык побуждала эго поторопиться.
  
  
  «Мин тырышачакмын түгел, нишләргә, моның», - дип вәгъдә итте ул. Ул янә повернулся к көне. «Бәлки, син хаклы. Аны күбрәк тормыйм, сине беспокоить».
  
  
  "Мин отель сине обидеть." Ул гаҗәпкә калдым, күргәч темных күзләрендә күз яшьләре. «Мин увижу сине, Нигы. Бары тик аны тәшкил итәргә тиеш планы, аңа килергә тиеш сиңа, кайчан бу куркыныч булмаячак. Яхшы?»
  
  
  "Ярар." - Ул махнул әй, китеп барды.
  
  
  Ул узды полмили кадәр трамвай, держась урталыкта юллар да көтмичә бернинди кайбер күңелсезлекләр дә находя ih.
  
  
  «Анда хәзер булачак зур булмаган передышка», - дип уйладым да ул, әлегә барысы да бераз закипело. Булачак закладываться яңа планнар һәм зарождаются яңа интриги. Хема һәм нинди максат белән ул төшенчәсенә ия түгел иде - моннан тыш, алар нинди дә булса рәвешле булырга тиеш бәйле миссия Лудвелла бу Кш Кытайда.
  
  
  Нигы күңелле выругался, поймав идущий трамвай. Ничек, тегүче тик синнән, ул позволил үзенә втянуться бу?
  
  
  Хәзерге вакытта, уйлады ул, аңа юк куркырга полиция. Ул гына, дип, кеше үтергән, әмма хђлнећ булу ихтималы аз, дип наниматели шпиона, хема иде алар безгә иде, бураны вонь, әгәр янәсе, ягъни эшләре алга киткән, бу кеше вторгся бу чужую территориясен. Ул үтерергә маташа Ника. Бу начар очракта бу бик ачыктан-самооборона.
  
  
  Тик моңа кадәр дә булырга тиеш түгел доходить. Нигы ул вакытта бик кечкенә мышкой, һәм дә теләгән идем, җәлеп итәргә игътибар зур участковый кота.
  
  
  Ул тоттым валла-валлу бу паромном пирсе һәм поплыл шунда, анда Корсара блестел бу слабом кояшлы яктылыгында, начинавшем просачиваться болыт аша. Ул кечкенә генә сампан, привязанный к луку Корсара. Димәк, бортында филиппинлы, чыннан да, бар иде кызның, һәм боларның барысы да юк иде әле эго эше. Соңрак, аннары моннан, ничек ул хәл итми, ул җыена эшләргә, эму, бәлки туры киләчәк ih выгнать.
  
  
  Ул заплатил хатын-сампану һәм бортына менде. Бернинди билгеләре Буяулар булса да, бала инде булырга тиеш кайтты. Нигы отель төшерергә кием-салым һәм кабул итәргә озак кайнар душ. Ул җиңел спустился буенча трапу буенча коридору үз йокы бүлмәсе оештыру. Ул ишеген тукталды. Ул карадым. Ул үзен начар хис итә әйтик, әйтерсең кемдер нанес эму ужасный удар буенча йөрәгенә якын. Пот чыгыш ясады, аның лбу кебек боз, һәм болар барысы да озак ужасное мгновение ул торды неподвижно, пораженный төре яктырткычлар Буяулар. Беркайчан да тагын бала түгел казался шулай хрупким, ничек хәзер үлем.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  
  Когти юлбарыс
  
  
  
  
  
  Бар парлар ко йокыга төрле, һәм дә бар хөрмәт үлем. Шагыйрьләр өлешендә путают ih. Нигы Картер беркайчан да булмады сикергәли. Бу мизгелдә үлем ул иске ярдәмчесе, тоймадым, аның исе на свежем чәркәләре һәм шунда ук узнавал бу чакта әле аның. Малай иде мәет, задушенный сизгер веревкой белән шөгыльләнүче барлык тагын тирән вонзилась бу нежную балалар плоть эго горла. Эго-аяклары бәйле иде. Ул лежал зур түшәк зат өскә таба, аның темные күзләре закатились, обнажая сусар. Күкрәгендә аның лежал лист кәгазь. Гадәти лист дешевой печатной кәгазь, 8 1/2 11, һәм nen иде, нидер напечатано. Кыска хәбәр.
  
  
  Беренче адым N3 иде аның өчен бик типично. Ул егылып, тезләренә һәм шталь эзләргә астында матрасом үз корал. Ул һаман иде анда, «Люгер» һәм газ бомба, бу куркынычсызлык промасленном шелке. Нигы тиз төшергән стилет һәм ножны һәм вложил ih бу шелк белән бергә, башкаларга корал. Ул оттолкнул ih янә, маленькое гәүдәсен Малай двигалось бу симуляции тормыш башлагач, ул наклонял матрас.
  
  
  Нигы минем янга килеп, к көне спальни һәм запер аны. Ул защелкнул крышки иллюминатора һәм тыгыз ih закрутил. Аннан соң ул әйләнеп түшәк һәм алдым хат калдырган. Ул сак клубы яңа өзелгән тасмасы.
  
  
  Мистер Харрингтон: Сез замешаны бу нәрсә, бу сезгә генә кагыла. Сез үтерәләр бер тирәли безнең кешеләр. Без үтерәләр буенча бер каршылаячак сезнең. Бу юк аеруча әһәмияткә ия, тик булсын ул итәр предупреждением. Без телибез сиңа убивать. Утилизируйте гәүдәсен тайно һәм покиньте Гонконг к закату, сез килсәгез, куркынычсызлык. Түгел, сөйләгез, берни дә. Итәчәкбез карарга. Түгел послушаешься, яки полициягә мөрәҗәгать итегез, һәм син умрешь. Подчиняйтесь, һәм бу хакта забудут. Бу ихтыяр Җәмгыяте Кызыл Юлбарыс.
  
  
  
  
  Астында соңгы тәкъдиме иде галочка «chop» - түгәрәк, кызыл идеограмма, сделанная деревянным яки резиновым штампом. Иске кытай теле иероглиф юлбарыс.
  
  
  Нигы төбендә басып изножья түшәк, әнисенә карап Буяулар, һәм тоймадым, ничек nen туплана ярость. Бу дөрес түгел. Хәзер бу файдасыз, һәм ул түгел иде позволить үзенә роскошь гнева, тик бу юлы ул оттырды битву. Ул тойдым, ничек аңа струится пот, һәм бар иде, дип ышанам " эго вырвет. Ул алга китте ванную, әмма эго түгел вырвало. Моның урынына ул посмотрел на үзләрен көзге һәм диярлек почувствовала затлар катнашты. Ул өр-мучнистые, аның күзләренә караган һәм казались ценымногие күбрәк, гадәттә. Эго бледность иде белән зеленоватым оттенком, ә сөякләр затлар торчали аша твердую плоть. Эго күзләренә иде кайнар һәм тупас шул черепе, һәм мгновение эму телевидение проектында табарга слезу. Спуститься түгел иде. Инде күп еллар иде мальвы.
  
  
  Узды " енә биш минут керткәнче ул кайта йокы бүлмәсе оештыру, хәзер инде аның өстендә, ярость барысы да әле бар иде, ләкин иде спрятана куллану өчен, кирәк булганда. Ул бүлеп артык мягкую өлеше үзенең акыл иблис, калганы эшләргә, ничек матур компьютер.
  
  
  Ул поднес к записке спичку һәм карадым, ул ничек сгорает бу пепельнице. Ул күтәрде тельце һәм положил эго астында караватка җитештерүче, ә аннары стянул аска таба.
  
  
  Ул заткнул парчовое покрывало, чөнки ул подметало пол. Ул разгладил бераз тирәнәйтү. Ул отпер ишеген кабат ачты порты. Аннары ул гаять үзенә бер чђркђ һәм сель выкурить сигарету. Яхта иде тихой алмаганда, гап-гади корабельных шумов, килгәч, ул йомшак покачивалась агымында. Тавыш алга иде. Монда филиппинцы ih кызлар тагын йоклый, яки ...
  
  
  Нигы отмел бу фикер. Алар элегрәк әһәмияткә ия. Ул бу дип ышанам. Алар булмаса ишеттек һәм күрдек булсын өчен, кем дә булса менде бортына әлеге раннем тумане. Ул дип уйладым, - дип иң күп - бер яки ике кеше бесшумно бу движущемся сампане. Булырга тиеш, бу җиңел түгел. Бөтенләй бурыч задушить бала.
  
  
  Ярость янә башыннан терзать эго баш миен, һәм ул көрәшкән аның белән. Ул тиеш приберечь бу, соңыннан - кайчан ул табар кешеләр, алар моны эшләделәр. Әгәр ул ih тапты. Әгәр ул хәтта попытался ih табарга. Ахыр чиктә, ул түгел иде, ирекле агентом. Ул агентом AX һәм шәхси үч чагылыш таба иде роскошью, аны ул сирәк дәвалау иде үзенә позволить.
  
  
  Жажда переехал. Үч чагылыш таба. Бу иде странные сүзенә профессиональ словаре. Шулай да, Нигы посмотрел на караватка җитештерүче, күреп залында аның астында, һәм кан тамырлары аның лбу превратились кечкенә лиловых дракон. Һәм янә, ул бердәнбер, искиткеч, сирәк дисциплиной, ул аның обладал, ул заставил үз разум кайтырга бесплодным һәм салкын фактлары.
  
  
  Выделилось бер. Ул тагын да түгел иде билгеле булганча Нигы Картер. Хат пыталась куркыту эго һәм выгнать тирәсендә Гонконг. Әгәр алар белә бит эго чын шәхес, алар булмаса применили тырышлык. Хат да иде адресланган Харрингтону. Мисал өчен Tiger Tong ул һаман иде Кларком Харрингтоном, плейбоем һәм бездельником, һәм аны бер чит ил кешесе.
  
  
  Тик аерма. Ул үтергән бер тирәли ih кешеләр. Плейбои гадәттә түгел носили стилеты һәм белмәгән кебек, алардан файдалана белү.
  
  
  Алыр, алар шулай тиз табарга гәүдәсен манарасы-рикши? Иде микән булырга башка наблюдатель? Өченче ир-ат турында, барында аның Нигы хәтта подозревал? Шпионил шулай ук тыныч кына, ничек михнәт, агачтан, карадым, ничек Нигы исследует гәүдәсен һәм избавляется нче аңа? Нигы кисло нахмурился. Болар булырга тиеш, шулай. Ул да башлады бу!
  
  
  Шулай итеп, бу Тигры иде нәтиҗәле командасы. Нәтиҗәле, быстры һәм смертоносны, ничек змеи. Нигы башлады расхаживать буенча бүлмәдә, әнисенә карап аша порт көтелә, отфильтрованный томан кояшлы брылев. Эго ухмылка иде кырыс. Ахыр чиктә, бу Елда Змеи Кытайда. Уңышлы названный.
  
  
  Алар түгел иде ышана, кем ул шундый. Яки, - дип. Бу бик ih проблемалар. Бәлки, аркасында, сәбәпле, Бобом Ладвеллом алар пометили эго кебек, ЦРУ агенты. Нигы иде табу үзенең складывать доллар горькое моның каһәре Людвелла. Бу кеше эго собственному итеп тану, начар башкарып чыга алды, бу эше, бу миссия, нәрсә булыр иде ул безгә иде. Һәм бөтен бу бардак белән башланды случайной белән очрашу Ладвеллом.
  
  
  Нигы досталь коричневый конверт буенча нагрудного кармана һәм посмотрел аңа. Балта тулысынча прорезал толстую кырыс дисциплинага өйрәтергә кђгазь. Нигы нащупал дыру өчен переде рубашки. Тире астында аның становилась малиново-яшел. Аның сул як соске иде красная полосасы тиредә. Проклятый пакеты курортлар эму тормыш!
  
  
  Ул сунул конверт астында матрас белән корал. «Якшәмбе», - диде Ладвелл. Бернинди катышы да юк ЦРУ. Сугубо шәхси. Хатын-кызлар һәм балалар. Нигы янә дип матрас һәм тагын бер тапкыр проклял үз берсен булса да, алай ук нык. Ничек эму синнэн хәзер вытащить Людвелла тирәли Кызыл Кытай һәм аның белән сөйләшергә, кулдан биш минут! Әгәр, әлбәттә, бу кеше китте шул ул вакытта. Тиздән аннары моннан, ничек атнада төнлә чыгарды Ника Мириам Хант, Людвелл сүзендә торды үзенең вәгъдәсе һәм юкка чыга, ничек призрак.
  
  
  Нигы башлады алырга кием-салым. Җитә домыслов. Бар эше. Беренчедән, арынырга тән. Барырга полициягә булыр иде тулы безумием. Эго иде допрашивать берничә атна, хәтта төрмәгә утыртырга, ә аның прикрытие разлетелось иде буенча Гонконгтан Мәскәүгә. Хок откажется нче аңа.
  
  
  Торырга астында кайнар душ белђн генђ чиклђнђ, Нигы дип белдерде сообразительность Тигров тонга теле. Алар түгел иде ышана nen, белмәгән, кем ул шундый буларак, ул белән бәйле Ладвеллом. Шулай итеп, алар руководили көч, куеп картасына, ул бары тик тагын бер, һәм алар ала эго отпугнуть. Тормыш бер кечкенә бала-качак значила алар өчен азрак гонконгского цента. Oni кунакханәләр өчен башка Людвелла уртаклашкан Гонконг, һәм кирәкме эму шанс.
  
  
  «Һәрхәлдә, хәзер алар белергә тиеш», - дип уйлады Нигы, намыливая палочек өчен бритья. Әгәр ул сбежал, һәм испугался булса иде Кларк Харрингтон. Әгәр дә ул калачак сражаться, ул булачак хема-ягъни башкаларга, бәлки, ЦРУ агенты, һәм алар беләчәкләр һәм попытаются үтерергә эго, мөмкин кадәр тизрәк. Нигә? Ул гына да түгел, булган безнең малейшего бирү. Хәзерге вакытта бу иде сорауга җавап гына Ладвелл.
  
  
  Ул надел чиста чалбар, свежую ак күлмәк һәм твидовый спорт пиджак. Бу мгновение ул алмады табарга, кирәкле оекбашлар һәм әз генә түгел, позвал Буяулар, әмма вакытында искә төште. Привычка иде забавной штукой. Гаҗәп, ул шулай күнеккән Булды, яраткан идем сабый шулай сильноо өчен шундый кыска вакыт.
  
  
  Бетергәч одеваться, ул акрын гына алга китте. Кечкенә покрытый сампан - циновка тирәсендә рисовой салам, анда скрывались кызлар - барысы да тагын грызла мәрсин провинциясенең сәүдә-Корсара. Полиция Гонконг түгел заботилась турында девочках, ничек андыйлар; полициягә беспокоило кылган булыр иде переправить ярга.
  
  
  Нигы гына спустился буенча тимер лестнице бу каюту командасы. Ишек иде приоткрыта. Әле дойдя аңа кадәр, ул ишетте хриплый храп. Ул заглянул эченә. Бу вахте гына калды, икесе филиппинлы, һәр тирәсендә алар спал на койке белән кыз. Икесе дә пар йоклый обнаженными астында простынями. Өстәлдә валялись засаленные лотки, тулы пепельницы һәм буш шешә, аларда мөмкин рисовое шәраб беренче дистилляции. Нигы поморщился. Сезнең бу малайлар булырга тиеш берничә глоток!
  
  
  Ул тихонько ишекне китте һәм кире буенча трапу. Файдасыз ih хәзер беспокоить. Иде", - иртә; алар просыпались һәм избавлялись нче кызлар үзләренә уңайлы вакытта. Ул булачак эшләргә төре, дип түгел, үткәндәге. Әллә өчен бу имело әһәмияте; ул тиеш иде табу ысулы арынырга тән Буяулар. Бу-һай, була иде ясарга көпә-көндез, шуңа күрә көтәргә туры килде темноты. Бу хђл башында декабрь Гонконгта узды.
  
  
  Тигр Тонг кебек Зур Абыйсы караячак, биклђп күрергә, ул эшләмәячәк.
  
  
  Нигы Картер позволил үзе турында да уйларга берничә бик неприятных вещах турында Tiger Tong. Аннары ул позволил үзенә генә усмехнуться. Аларга акча кирәк булырга мөмкин, озак ожидание, чөнки хәзерге вакытта хәтта ул ия түгел иде, безгә малейшего тамаша, ул эшләргә җыена. Ул белми генә булса да эшләргә җыенган. Ул гына да түгел, китәм йөгерергә!
  
  
  Әмма бу мөмкин, яхшы тактикой өчен мәҗбүр итә тигров, дип уйларга да ул йөгерә. Бәлки...
  
  
  Ул прервал, уй-фикерләре, кайчан билгеләп үткәнчә, полицейский патруль корабына катеры тапшырылды якынлаша Корсару. Ул шелл тиз эго гладкая носовая өлеше күтәрәләр дулкын бу гавани. «Юнион Джек» наина ельцина буенча кыска мачта. Нигы әле ике кытай билгеләгәннәр, кораллы пулеметом бу носовой өлешендә. Эго складывать доллар забилось учащенно, ә аннан соң, торды бераз холоднее. Бу патрульном катере иде, нидер преднамеренное, беренче башлап, ул безгә бер тапкыр да шикләнмәгән ул бара Корсару. Ул минем янга килеп, к перилам бу миде корабль һәм шталь көтәргә. Бик матур вакытта өчен, мине янына копы Лайми. Һәм ул телом астында кроватью!
  
  
  Патруль корабына катеры тапшырылды белән приглушенным ревом килде безгә. Двигатель иде выключены, һәм корме закружилась желтая күбек иртәрәк бетсә, кайчан зур дизели җәелеп китте. Патруль корабына катеры тапшырылды көймә ягына Корсара. Өч управлене белән лодочными крючками басып тордылар наготове.
  
  
  Британия офицеры бу җете синей киемдә һәм фуражке чыкты тирәсендә рубки һәм взглянул ка Ника. Бар иде круглое, пухлое зат блестящее нче күптән түгел узган бритья, һәм эго күзләре генә иде припухшими. Ул выглядел усталым, әмма эго елмаю иде яркой, ул кричал Корсару.
  
  
  «Танышырга рөхсәт итегез " бортына менү, сэр? Аның белән сөйләшергә телим мистером Кларком Харрингтоном. Рәсми эш».
  
  
  Нигы похлопал буенча үз күкрәгенә. «Аның Харрингтон. Поднимитесь бортына».
  
  
  Ул минем янга килеп, җитмәсә урыны, анда ступеньки трапа спускались дәрәҗәсенә су. Патруль корабына катеры тапшырылды отступал нче су, менделәр пробираясь к платформасында.
  
  
  Дип, тегүче тик синнән? Елмаю офицер успокаивала түгел, нык. Британцы һәрвакыт вежливы, хәтта кайчан алып бардылар к виселице.
  
  
  Офицеры бодрым адым баскычтан менде. Эго зат выглядело тазарачакмын, әмма бу алай түгел. Кулында бар иде трость, һәм кайчан ул бортына менде, көч куя ул аны үз фуражке. «Өлкән инспекторы Смит, сэр. Полиция гавани Гонконг. Сез сөйләгез, дип, сез, мистер Харрингтон?»
  
  
  N3 кивнул. "Аның. Барлык димәк?"
  
  
  У инспекторы Смайта иде ясные зәңгәр күзләре артык тусклыми мешочками. Ул мгновение окинул Ника салкын безличным оценивающим взглядом.
  
  
  «Сез беләсезме мистера Роберт Ладвелла, сэр? Аның, минемчә, ул клерком бу америка консульстве монда».
  
  
  Иде? Нигы сохранял бесстрастное зат. «Мин беләм, Боба Ладвелла, әйе. Без иске дуслар. Аны күреп эго кичә кич - иң делле аны, бардым аның белән бию. Клубка крикета. Ни бар?»
  
  
  Инспектор Смит төшергән фуражку һәм потер лысеющий мочка указательным пальцем. Нигы белер турында бу манере үз-үзеңне тоту.
  
  
  «Куркам, сэр, бу минем өчен сезне шактый начар яңалыклар. Мистер Ладвелл мәет. Эго үтерәләр атнада төнлә». Нигы уставился аңа. Бу чыннан да үз эшен эшләде! Аның хисе туа иде, ул погружается барлык глубже һәм глубже бу зыбучие пески. Иң делле, ул шаккаткан иде бу хәбәр җиткерде. Әмма ул белә тиеш мин гамәлдә, сузарга вакыт сузарга вакыт, әлегә алмый башларга разбираться бу безумном кровавом беспорядке. Өч ир-мертвы. Исправление - ике ир-ат һәм кечкенә малай.
  
  
  Нигы позволил моннан тыш, ул өметләнгәнен, чагылыш табарга мөмкин, аның зат шок һәм дулкынлану. "Ходай Минем!" - выпалил ул. «Үтерәләр? Боб? Мин... алмыйм поверить бу. Ничек? Ни өчен?»
  
  
  Офицеры заменил исәнмесез игътибар.
  
  
  Эго күзләре белән түгел, отрывались нче Ника. «Иртәрәк әле, моның өчен, сэр. Без беләбез ничек шактый яхшы. Эго зарезали топориками. Нигә тагын бер штопора. Без ничек уйлыйсыз, сез булыр иде безгә ярдәм итәргә».
  
  
  Бу юлы изумление Ника иде бик искренним. «Аның? Ни өчен шулай уйлыйсың? Кичә аны күргәнем булмады, Фасоль нибары берничә сәгать. Моңа кадәр аны күргәнем булмаса да, эго күп еллар». Барысы да чынлыкта. Яхшы лжец һәрвакыт тљшерђ ничек була лизать к правде.
  
  
  Инспектор Смит постучал палкой буенча поручню. «Иртән безнең иде имзасыз телефон кыңгырау, сэр. Безнең ир-ат дип уйладым, бу хатын-кыз булса да, тавышы була иде замаскировать. Һәрхәлдә, безгә әйттеләр сарыф бу заброшенный шәһәрчеге бу Шанхайской урамы, анда без табарбыз, гәүдәсен ак кеше корзине ". Мускулларын двигались астында жиром буенда линия подбородка инспекторы. «Без ясадык, һәм без тапкан корзину кебек кирәк. Шактый кечкенә корзина!
  
  
  Имзасыз звонивший, дип, сез тагын да, мәрхүмнең, мистер Харрингтон, һәм әгәр без допросим сезне, без булдырабыз белергә берәр үлем турында эго ».
  
  
  «Барысы да глубже һәм глубже, - дип уйлады Нигы белән раздражением һәм хисе җиңелчә отчаяния. Мђгънђсе юк хәзер разгадывать бу. Гади сыграйте ачыктан-ачык, дерзко һәм надейтесь бу ачкыч разгадке соңрак.
  
  
  Ул каршы алды пристальный взгляд инспекторы. «Куркам, аңа берни дә әйтә алмыйм, сезгә әйтергә. Кичә кич Боб китеп белән бию иртәрәк, һәм алар белән хорька, аның эго күрмәдем. Шулай булгач, мин аңламыйм, ничек мин сезгә ярдәм итә алам, булса да, миңа булыр иде, бик килә. "
  
  
  Инспектор Смит янә постучал палкой буенча поручню. «Бу бары тик рутина, сэр, тик идем, отель, шаять, аннан минем белән станциясенә T-Lands. Теләсә нинди очракта кирәк булыр җитештерергә опознание; аның, ышанам ки, сез дә булачаксыз возражать. гади күңелле поболтать, һәм, бәлки, без алачакбыз ачыкларга бу. "
  
  
  Нигы дип уйладым хакында теле Краска астында кроватью. "Чын күңелдән хәзер, син ясарга тиеш күз алдында?"
  
  
  Инспектор Смит түгел, дип елмайды. "Әгәр дә бу уңайлы, сэр.
  
  
  Бу чертовски уңайсыз. Әгәр кемдер наткнулся һәм гәүдәсен тапкан, бар иде, зур проблемалар. Бу очищение ала китәргә якшәмбе көннәрендә, ә ястреб бу клетке дракон түгел ловитт.
  
  
  «Яхшы, - диде Нигы. Ул башлаган бу корме. "Мин, минем, миңа яхшырак китерергә, үзенең паспорты һәм барлык нәрсә?"
  
  
  Смайт кивнул. Ул шелл берьюлы өчен Ником. «Һәм судовые документлар, әгәр теләсәгез, сэр. Гадәти гамәлләр тәртибе. Гади өчен беркетмә».
  
  
  Инспектор көттем откровенными көнгә спальни, әлегә Нигы алачак үзенең паспорт, таможня рәсмиләштерү һәм медицина документлары. Ул тырыштым түгел, карарга караватка җитештерүче. Инспектор постучал дубинкой буенча гладкому подбородку һәм әйтте: «Икесе яхты».
  
  
  Нигы дип аңлатты, ул ничек позаимствовал эго у Бена Мизнера. Һәрхәлдә, бу өлеше эго легендалары иде твердой скалой. Ул тапкан судовые документларны ящике шәхси каюты Мизнера - эму дип әйттеләр, анда ih эзләргә, - һәм алар белән инспекторы янә киттеләр наверх. Офицеры, күрәсең бигүк белән кызыксынды Корсаром алмаганда, «хуҗасы», һәм әгәр ул сампан шушы шарик, ул берни түгел, - диде.
  
  
  «Мөгаен, миңа килмәс задерживать сине бик озакка», - диде ул Нику, кайчан алар күтәрелделәр бортына патрульного катер. «Сез беләсезме, бу-формальность. Ләкин бөтен бу бар берничә шактый загадочных аспектлары, һәм сез ярдәм итә алыр иде».
  
  
  Нигы гади кивнул һәм наблюдал, ничек су гавани пузырится һәм закипает килгәч, нах врезается куәтле винт. Ала ул, шактый яхшы, алдан күрә белергә, һәрхәлдә, бер өлеше тыш, туй-тамаша бара иде. Алар, мөгаен, подозревали, дип Ладвелл иде агентом ЦРУ, һәм дә булыр дип өметләнгән идек, ул була бу ловушке өчен эшләвен раслау бу.
  
  
  Үзе факт моннан тыш, алар белмәгән, дип Людвелл иде, ЦРУ, означал, ул эшли алар белән, ә Лайми түгел тарафдарлары штаттан тыш операциясе ih заднем ишегалдында.
  
  
  Аның янәшәсендә инспекторы Смит диде: «Ышанам, сездә нык ашказаны, мистер Харрингтон. Ул сез карарга тиеш түгел бик матур».
  
  
  
  
  
  
  Алтынчы башлыгы.
  
  
  Пропавшая кешедә
  
  
  
  
  
  Морг иде подвалда станциясе T-Lands, бу мрачном замке, выходящем өчен гавань ягыннан Коулуна. Инспектор һәм Нигы узды бераз араны нче полиция пирса, һәм, килгәч, алар свернули белән Солсбери-роуд, инспектор диде: «минемчә, без башта попросим сезне опознать гәүдәсен. Бу биләячәк күп вакыт. Аннары без барачакбыз. минем офис поболтать, әлегә тикшерәләр сезнең документлар ".
  
  
  Алар пробирались аша лабиринт сырых, тускло освещенных коридорлар. Нигы дип уйладым, уйнамый микән инспекторы бераз уен көнне кошки-чирттереп. Ул мысленно пожал җыерып. Ул булмаса, дулкынландым. Ул алмаган, аңларга, алар ничек булыр иде задержать эго түгел Кларка Харрингтона. Икенче эш, Киллмастер! Алар ала ачарга эго прикрытие һәм эшләргә Гонконг бик неприятным аның өчен.
  
  
  Өчен встряхнуть Киллмастера, кирәк күп вакыт, ләкин хәзер ул тәмам каушый калды. Алар бер бүлмәдә свалке, һәм инспектор, тулысынча стянул простыню белән
  
  яктырткычлар урынына алсын гади ачарга зат. Нигы шунда ук аңладым нигә, һәм сохранял бесстрастное зат, мин беләм инспекторы игътибар белән эшләрегезне тикшереп күзәтүче артыннан көтмичә, реакция.
  
  
  Нигы кайгыга чума да шуның кадәр үлем Людвелла, күпме аны манерой. Гәүдәсен иде бүләргә алты өлештән тора, изрубленных һәм искалеченных. Ике аяклары, ике кулы, максаты һәм туловище. Барысы да үз урыннарында бу рифленом фарфоровом өстәлдә өчен эшләнелә. Нигы тоттым коточкыч булып быстрым взглядом. Башка, аның ул белә иде, бу аз иде күрәсең.
  
  
  Инспектор Смит, әле держа лист бу кулымда, көттем, дип Нигы бирәчәк комментарий. AX-man алды простыню у Смайта һәм накрыл җәсәде Людвелла.
  
  
  «Уң кулым, юк». Эго караш салкын иде, һәм Смайт, сәбәпледер, аны ул түгел иде аңлату, тойдым легкую салкын дрожь буенча телу. Соңрак омтылып, ул описать бу хисе, башка офицеру, ул әйтте: «Бу књрђсећ бу тиз караш тәмуг. Аннан соң, ишек белән лязгом захлопнулась».
  
  
  Хәзер ул әйтте: «Әйе, ул юк. Эго түгел иде ... э-э, шул корзине белән калган. Мондый очракларда бу сирәк күренеш түгел. Аңа объясню бу соңрак, мистер Харрингтон. Тик хәзер - сез төгәл идентифицировать бу гәүдәсен, ничек гәүдәсен мистера Роберт Ладвелла эшләүче клерком бу америка консульстве? "Тон инспекторы иде рәсүленнән һәм рәсми.
  
  
  Нигы отвернулся от урындык өчен эшләнелә. "Аның нәрсә беләм". Бу Фасоль, яхшы. Аны аладыр дип уйлыйм, сезнең белән элемтәгә кердек консуллыгы?"
  
  
  «Юк, - диде инспектор. «Иң делле без моның түгел ясадылар. Әлегә юк. Турында, без, әлбәттә, свяжемся, әмма без кунакханәләр башта сөйләшергә, сезнең белән. Имзасыз телефон кыңгырау, һәм барысы да шундый, сез беләсезме».
  
  
  Кечкенә генә һәм шактый унылый кабинеты инспекторы чыкмаган өчен гавань. Аннары моннан, ничек эму тәкъдим иттеләр эчәргә, нәрсәдән ул баш тарткан, Нигы закурил сигарету һәм лениво развалился бу потрепанном кожаном кресле. Хәзер ул уйнарга тиеш Кларка Харрингтона ике ахырына.
  
  
  Инспектор ташладым фуражку бу диван буенча ротанга һәм пригладил якты чәч алу лысине. Ул закурил сигару, һәм күпмедер вакыт возился белән кечкенә стопкой кәгазьләр өстәлдә. Ниһаять, ул посмотрел на Ника. «Ничек күп беләсез турында Көнчыгышында, мистер Харрингтон? Аерым алганда, Гонконгта?»
  
  
  Монда мәңгегә иде булырга осторожным. Нигы пожал җыерып. «Бигүк күп, аны аладыр дип уйлыйм. Аны аладыр дип уйлыйм, бу, нәрсә белә, теләсә нинди америка турист. Бу минем беренче килүем өчен күп еллар».
  
  
  Смит поджал иреннәре тирәсендә сигары һәм уставился ка Ника. «Әйе, әлбәттә. Ул чакта син согласишься, бездә бар хокукы недоумевать, ни өчен сине яки синең берсен Людвелла дип санарга кирәк замешанными үтерүдә Щипцами?»
  
  
  «Үтерү щипцами? Бу нәрсә бу?» Нику кызык иде, ничек исчезло эго аеруча любопытной невинности.
  
  
  Смит кыскача кивнул. «Чыннан да кеше үтерү Бандой. Һәм без беләбез, бу тел - террористическую оешмасына билгеле булган кебек, Җәмгыять Кызыл Юлбарыс. Алар инде күп еллар булып бандой номер бер Гонконгта узды. Ih зур палец һәр грязном пироге, от үтерү. чыкканчыга кадәр сорау һәм рэкета. Юк, берни дә артык яки кечкенә артык грязного, әгәр дә бу отышлы. Допинг, кызлар, комарлы уеннар, шантаж - сез называете бу, һәм алар моны эшли ».
  
  
  Нигы яхшырак белә идем, әмма әлегә ул изображал тирәсендә үзен невиновного, ул тиеш иде үзләрен, ничек дилетант. «Сез алай дип раслый, дип беләсезме, боларның барысы да сез, хәтта, беләсезме, алар үтерәләр Людвелла, әмма сез теряете вакытта, расспрашивая мине. Ни өчен сез тоту бу кеше үтереп утырган җинаятьчеләр?» Ул өметләнгәнен, дип бераз наивности улетучится.
  
  
  Инспектор бераз күңелсез елмаеп куйды. «Мин тормыйм вдаваться бу, дөресен генә, дип красных тигров күп, һәм минем бик аз полиция хезмәткәрләре. Яхшы кешеләр, әмма ih җитәрлек түгел. Без алыр идек җиңел тоту кайбер әгъзаларының тонга теле, тик бу алай түгел». Алар беркайчан да сөйләшми. Беркайчан да. Әгәр алар бу ясасалар, алар попадут бу корзину, ничек сезнең бедный берсен. Һәрхәлдә, мистер Харрингтон, безне күбрәк кызыксындыра, нишләп үтерелә Людвелл түгел, ә булса, ничек һәм хема. Ни өчен «Бу бик бинаның күренеше гадәти түгел, кайчан алар сугышып шәһид булган ак кеше. Бик бинаның күренеше гадәти түгел. Ничек һәм һәркайда гангстеры, алар беркайчан да эзли ненужных кайбер күңелсезлекләр. Ә үтерү ак кеше Гонконгта - проблемалар белән зур T, мистер Харрингтон. Тигры булырга тиеш, аларда бик көчле мотивация булып тора ".
  
  
  Нигы молча килеште. Эму иң теләр белергә, ни өчен. Тик Людвелл иде әйтә эму бу хакта - ә Людвелл баскычта өстәлдә өчен эшләнелә, аның уң кулы булган отсутствовала.
  
  
  Ул мића Смайта турында кулымда.
  
  
  «Одина тирәсендә ih своеобразных товар символы», - диде инспектор. «Кайчагында алар калдыра бу жертве тупас сурәте юлбарыс, яки, бәлки, гади отбивную, идеограф, означающий юлбарыс, әмма кайвакыт алар ала правую кулын. Әйтергә кирәк, бераз кытай психология. Бик нәтиҗәле белән башнями һәм крестьянами. .
  
  
  «Күбесе кытайлылардан, аеруча ярлылар һәм невежественные, бик курка алырга увечья. Алар сопротивляться ампутации, мәсәлән, кыйммәткә төште, үзләренең биш баласы. Алар тели ih похоронили бу кытай җирендә, һәм алар тели ih похоронили бербөтен. Алар ышана, чтоесли өлеше шулар тирәсендә пропала, ih рухы алмый успокоиться - ih призракам туры киләчәк блуждать ачык бассейн сорады пропавшей куллар яки аяклар яки ни дә булса әле. Моның белән файдалана тигры ".
  
  
  Елмаю инспекторы иде мрачной. «Балалар бик нәтиҗәле. Кайчан тигры, чыннан да, чәчәргә телиләр коточкыч, алар ала кусочек корбаннар һәм ташлый эго бу гавань, анда призрак эго беркайчан да таба алмый аны, чөнки балык эго съест».
  
  
  Алар искалечили Буяулар. Нигы белми нигәдер. Барысы да гади. Алар ышаналар иде ул поймет, бу, димәк. Сез алмыйсыз, куркыту, кеше, әгәр ул распознает тышкы билгеләре террор.
  
  
  Инспектор выбросил сигару һәм закурил яңа. «Күрәсең, без бераз отклонились нче темалар, мистер Харрингтон. Әйдәгез, алга таба. Ә хәзер, мин телим, сез яхшылап борчылган аласызмы сез уйлап нинди дә булса мыслимую сәбәбен, аның буенча сезнең икенчесен үтерергә тиеш иделәр тонгам? диде сезгә нәрсә дә булса, яки сез ишеткән нәрсә дә булса, берәр гомумән өчен, күрсәтергә иде дип замешан шундый эш? "
  
  
  Хәзер башланачак чып-чын ялган.
  
  
  «Юк, алар икесе дә бу мәсьәләне», - диде Нигы Картер. «Әйткәнемчә, сезгә, инспектор, аны тулысынча неведении чагыштырмача моның. Аны берни дә белмим. Гомумән, берни дә юк».
  
  
  Смайт кивнул. «Син миңа әйтте, дип, күрмәдем, Людвелла кадәр күпкә алдан узган төннең?»
  
  
  "Чынлыкта." Нигы дип аңлатты случайную белән очрашу Ладвеллом Натан-роуд. «Һәм моннан, - криво уйлады ул, - барысы да бу хђл. Биюләр крикетном клубында. Мириам Хант Алды. Svi Турында. Мертвый манарасы-рикши. Малай кансыз кеше тарафыннан үтерелә. Хәзер Ладвелл разрублен бу өлешендә. Ул үзе на ковре, һәм эму яный неминуемая куркыныч астында эго кроватью табачак гәүдәсен һәм бу тагын да начаррак, эго прикрытие разлетится к ассызыклады. Атагыз бу сәбәбе һәм нәтиҗәсе, вакыйгалар чылбыры яки гади Язмышы, бросающей загруженные сөякләр. Называйте бу ничек теләсәгез, болар барысы да превратилось бер вонючий беспорядок!
  
  
  Инспектор Смит үзенчә неумолим иде, ничек Ястреб. Эго зәңгәр күзләрен иде шундый ук салкын, ничек мрамор, ул чакта карадым ка Ника. «Шулай итеп, бер тапкыр сез күптән күргәне Людвелла, ул булырга мөмкин иде замешан диярлек, бөтен, ә сез булыр иде, бу да белдек?»
  
  
  Нигы акрын нигезендә, кивнул. «Мин аладыр дип уйлыйм, ул булыр иде. Һәм әгәр ул... замешан нидә булса, ничек сез выразились, - уйламыйм, - дип әйтте иде миңа бу хакта. Без түгел иде шундый якыннары».
  
  
  «Э-э-э... әйе. Ђлбђттђ. Икеле».
  
  
  Смайт кинәт алды-яңа курсы. «Мин ничек диде сезгә, дип уйлыйбыз иде бу хатын-кыз белән шөгыльләнүче сделала имзасыз кыңгырау. Димәк, бармы бу нәрсә дә булса, сезнең өчен? Берәр бөтенләй?»
  
  
  Киллмастер эшнең асылын әдәпле посмотрел аңа. «Юк. Ни өчен бу булырга тиеш? Боб булырга тиеш, таныш һәм бик күп хатын-кызлар. Тирәсендә моннан немногого, без сөйләштек, аны аңладым, - дип ул Гонконгта узды, шактый күптән».
  
  
  Смит погладил үз лысеющий мочка пальцем. «Әйе. Аңлыйсың, бу бер тирәсендә иң загадочных аспектлары бу эшне. Без, аның, түгел, дип уйлыйбыз берәрсе « Тигров » шалтырата яки велел шалтырата. Аларның, әлбәттә, бар хатын-кызлар әгъзалары».
  
  
  Нигы дип уйладым турында Кимегән Турында һәм ничек эшләнүе турында бик күп ул аның турында белми. Бу мөмкинлек исследовать. Соңрак.
  
  
  «Бу тел тонгов», - дип әйткән Смит. "Беренчедән, алар кунакханәләр булыр иде өчен, мөмкин кадәр күбрәк кешеләрнең увидело гәүдәсен. Бу, э-э, торышы. Тавышы ни өчен алар калдырган үз эго иске йорт, анда эго увидело иде, мөмкин кадәр күбрәк кытайлылардан, мин беләм, бу җәзасы тигров. - ак үлем, кеше, бигрәк тә впечатлит ih - һәм тагын бик күп вакыт, иң элек нәрсә бар-кемне дә булса җитә батырлык чакыртырга полициягә. Гадәттә, без алыр идек табып булмый бу гәүдәсен дәвамында ике яки өч көн ».
  
  
  Нигы дип әйтте: «Димәк, кемдер отель өчен эго тапкан кичекмәстән. Һәм отель өчен, аның белән бәйле иде аның».
  
  
  Смайт янә потер мочку. «Шулай итеп алыр иде показаться, мистер Харрингтон».
  
  
  Керде сержант-кытай, аерым безупречной һәм отглаженной рәвештә итә көмеш пуговицами. Ул отсалютовал Смайту һәм положил ниндидер кәгазь өчен урындык. Нигы осознал үз паспорты. Ул әле, ничек сержант элементлары шактый кивнул үзенең начальнигына.
  
  
  Сержант китте, һәм Смит подтолкнул кәгазь к Нику. «Калса, сезнең кәгазь тәртиптә, сэр. Ләкин әгәр дә сез возражаете бар, тагын берничә сорау».
  
  
  Нигы расслабился бу кресле. Ул преодолел беренче препятствие. Һәрхәлдә, алар җыелган эго тотып калырга. Бу инде, дип, алар генә җибәрдек төркеменә өчен тентњ яхты да гәүдәсен тапкан Буяу. Ул пропотел шуннан.
  
  
  Ул әйтте бөтенләй каршы түгел.
  
  
  Инспекторга подошла тагын бер сигара. «Кичә мистер Ладвелл казался үзенә-нормаль? Кичә кич, сез ике ходили на биюләр Крикетном клубында, ул казался нәрсә обеспокоенным? Расстроенным?
  
  
  «Юк», - солгал Нигы. «Һәрхәлдә, аңа берни дә түгел дип билгеләп үтте. Ул казался бөтенләй нормаль».
  
  
  «Ә аннары - сез икәү бергә китте буенча клубына?»
  
  
  Монда саклык кирәк. Нигы диде дөреслекне.
  
  
  . Людвелл гади юкка чыкты, һәм Нигы чакырды Мириам Хант кичке ашка, соңрак Корсара.
  
  
  Зәңгәр күзләре моргнули при упоминании исемендәге Мириам Хант алды. Тик инспектор гына әйтте: «Ий, әйе, мисс Хант алды. Бик сеңелем кыз. Бик яхшы эшли биредә. Аның очрашкан аның белән шул очракта. Аны, мөгаен, сездән көнләшәм, мистер Харрингтон».
  
  
  «Син булмаса шталь, - диде үземә Нигы, - әгәр белә идем җеп тарихы». Ул алды, үзенең паспорты һәм документлар һәм спрятал ih минутына камзолы.
  
  
  Инспектор Смит басты һәм обошел кәнәфи. «Без, әлбәттә, тапшырачакбыз гәүдәсен шул америка консуллыгы, мөмкин кадәр тизрәк. Мин белмим, ничек тиздән булыр, әмма аладыр дип уйлыйм, алар барысын да эшләячәкләр кирәкле. Аның булырмын тотарга сезне курста, әгәр сез кебек иде, булса да, бђлки, сез үзегез захотите белән шөгыльләнергә, моның тапкыр янәсе, ул сезнең башка? "
  
  
  «Әйе, - диде Нигы. «Мин булам, шуның белән шөгыльләнә. Иң делле, аның барам казанда консуллыгы, кайчан китәм шушыннан. Бераз эш. Әмма мин ышанам ки, алар бөтен справятся».
  
  
  Шулай иде. Максималь осмотрительностью. Прикрытие Людвелла хәзер калачак непоколебимым, мәңгегә, башка бердәм упоминания турында эго узган бу ЦРУ. Консуллыгы бөтен күзлегеннән куркынычсызлык түгел белер, һәм беркем дә тирәсендәге кешеләр, кем белә, түгел заговорит. Людвелла отправиться кире Штаты сыйфатында вак клерка, ул, кызганычка каршы, потерпел неудачу. Җеп эшләр.
  
  
  Әмма бу әле агымы. Киллмастер хәзер белми иде бу. Вакытында үз недолгого булу бу офиста ул карар кабул итте. Ул возмущался түгел, күпме үлем, күпме аны манерой - разрубленный бу кисәкләр кеше һәм таш ландык кешедә күп. Бу бик пычрак үлем, һәм Боб Ладвелл иде, яхшы кеше иде. Эго үлем сочетании белән жестоким үтерү белән янаган бала отвлекла Ника аны гадәти дисциплинасын һәм спокойного профессиональлек. Oni, ул яки ул кем теләсә, җыелган түләргә!
  
  
  Ул карар бөтенләй бесповоротно һәм диярлек осознавал моның.
  
  
  Инспектор протянул кулын. «Я возвращаю сезгә сезнең паспорты, мистер Харрингтон, әмма попрошу сезне әлегә покидать Гонконг. Башка шәхси хәбәрләр мине туарга мөмкин һәм башка мәсьәләләр».
  
  
  Алар жалели бер-берсенә бер-берсенә кулларын. Кешедә Смайта булган коры һәм салкын, ә кулга - искиткеч көчле.
  
  
  Нигы диде: «сүз уңаенда мәсьәләләре турында, инспектор, алам аңа rss берничә?»
  
  
  Смит моргнул. "Әлбәттә. Идегез кунакханәләр белергә?"
  
  
  Нигы прислонился к көне, аның зур гәүдәсен иде лениво, эго гладкие мускулларын иде бәндәләреңнең өчен артык зур жакетом һәм брюками. Кайчагында эму нравилось, дип незнакомцы дип уйлаган идек, ул бераз дряблый.
  
  
  Ул, диде белән осужденной елмаеп, мирянина, задававший, ихтимал, глупый штопора: «Бу личина « Кызыл юлбарыс », инспектор - аларда булырга тиеш лидеры? Яки лидерлар?»
  
  
  Смайт кайта үз урындык. Эго елмаю булды бераз неподвижной. Яки иде шикләнеп карыйлар?
  
  
  «О, әйе, - дип җавап бирде ул. «Алар, чыннан да, бар лидеры. Аның шуны әйтә алам: чып-чын ублюдок. Эго исемем Джеймс Пок. Джим Pic, эго дуслар исемем эго. Әгәр бар дуслар. Әллә алар эму кирәк - ул искиткеч төшә алардан башка. Ул иң бай кытайлы Гонконгта узды. Яши на вершине тавы. Яши кебек кровавый солтан! "
  
  
  Бу голосе инспекторы яңгырады себепле.
  
  
  Нигы өметләнгәнен, бу яңгырый безнадежно һәвәскәрләр һәм неопределенно. Ул әйтте: «Алайса, ни өчен сез генә аласыз эго втянуть? Әйә бу тонганы, бу убийцы түгел сугышып шәһид булган башка боерык югарыдан?»
  
  
  Ул игътибар белән следил өчен Смайтом. Ир-ат алды белән урындык, үз чванливую трость һәм возился аның белән. Эго костяшки тирәсендә кечкенә дубинки белыми.
  
  
  «Мистер Харрингтон, - диде, ниһаять, инспектор, - мин түгел, минем уйлавымча, сез дә аңлыйсыз. Әлбәттә, Джим Пок бирдем турында боерык үлем сезнең берсен. Яки эго лейтенант, кеше исемендәге Хуан, моны эшләдем. Барлык манарасы Гонконгта узды белә ул хәзерге вакытта. Ләкин алар белми ни өчен, һәм ничек без. Һәм әлегә без белергә нишләп бездә дә булмас хәл итү отследить мотив булыр иде зур тратой времени затащить Джима Әлегә кабул эму һәрхәлдә, белүемчә, ул хәзер Кш Кытайда. Аның күп дель белән красными, Джим. Тик без беркайчан да алачакбыз эго тоту. Безгә беркайчан да тоту эго безгә караганда. Бар вакыт-вакыт берничә вак сошек, кайбер без утыртабыз төрмәгә, ә кайчагында вешаем бер дә трогаем Джима Әлегә. Ул скользкий, ничек дракон. Әмма минем әле өмет бар. Ә хәзер, мистер Харрингтон , әгәр сез мине гафу итегез, аны вернусь эшенә керештеләр. Кызганычка каршы, сезнең бедный, бер-берсен түгел, бердәнбер кул астында. Мәет Гонконгта узды һәрвакыт изобилии.
  
  
  «Бу Джим Pic», - дип сорады Нигы. Эго тон иде мягким. "Мин, минем, сез беләсезме, ул анда яши, инспектор?"
  
  
  Хәзер көннең взгляде инспекторлары булды заметнее настороженность. Эго тон иде аның кинәт. «Әлбәттә, аны беләм. Ә сез беләсезме, сэр. Яхшырак афәрин. Сез имеете берни дә уртак белән Джимом Поком, гомумән, берни дә. Ул безнең проблема».
  
  
  «Әлбәттә», - диде N3. «Әлбәттә, инспектор. Миңа җиңел иде, шунысы кызык. Гафу итегез».
  
  
  Инспектор устало туры килде сигару, аны җыенган прикурить. Кайчан хәтфә, аның тавышын салкын иде. «Мистер Харрингтон! Аның телим өчен, сез нәрсә-дип аңладык шактый билгеле. Аның әле бик аз беләм, сезнең турында, - мин нәрсә беләм " күбрәк - һәм, мөгаен, бу кисәтү зарурлыгы юк, әмма аның эго эшләячәкмен. Мин теләмим кем дә булса вмешивался бу эш. Музейдагы булуына күрдем, сезнең турында, мин түгел, дип уйлыйм, сез иде, шулкадәр дерзкими һәм глупыми өчен күрсәтергә шәхси кызыксыну отмщении өчен үзенең дусты. Ләкин әгәр бу булса, бу сезнең татарлык түгел мәңгегә! Аның брошу сине иң глубокую темницу, дип, миндә бар.
  
  
  «Бездә шактый специфические проблемалар Гонконгта узды, мистер Харрингтон, бездә ирләрнең бик күп. Бар проблемалар белән законсыз алтын, проблемалары белән наркотиклар һәм чертовски катлаулы проблема белән беженцами. Бездә артык изрядная өлеше проблемалар, ышаныгыз миңа. Миңа түгел иде, уйларга, сэр, - дип җыенасыз ih өстәргә. Аның билгеле выражаюсь, мистер Харрингтон? "
  
  
  «Бик аңлашыла, - диде Нигы Картер.
  
  
  Юлында порта бар парома Нигы түгел шталь тикшерергә үзенең соң. Смит, әлбәттә, приставит к аңа ир, һәм ул, һичшиксез, булачак яхшы кеше иде. Бөтен бу пульсирующем человечестве түгел стоило көч омтылырга эго артыгын да ачыкларга сәләтле.
  
  
  Паром китәргә җыенган. Нигы бездельничал на скамейке у перил янында древним кытай джентльменом һәм размышлял турында стремительном агымында опоздавших. Кем шулар тирәсендә иде кеше Смайта? Кем иде кеше Юлбарыс? Алар шулай ук булачак преследовать аның. Тагын бер уйлады ул, һәм бу булыр чын парады. Ул задавался мәсьәлә, беләләр микән алар берсен берсен, шпион тонга теле һәм шпион полиция. Таныйлар микән алар, икебез преследуют бер үк кеше? Нигы дип. Әгәр алар хезмәттәшлек итәргә риза була, алар булыр иде сэкономили күп скинов өчен аяк киеме һәм көч.
  
  
  Кайчан паром выехал бу сары су гавани очраган неистовый агымы валла-валласов, джонок, буксиров һәм сампанов, Нигы дип белдерде, дип эго позиция иде, ул берничә двоякой. Тигровый Тонг диде, китмә кадәр заката. Копы әйттеләр түгел покидайте Гонконг. Нишләргә ир-атка?
  
  
  Исчезни. Исчезни кебек иске агент, аларга ул иде. Куярга палатку һәм тихонько уйдите кит. Утрауда, яки Коулуне, яки Яңа территорияләрдә күп иде укрытий. Бу да булырга тиеш, артык катлаулы. Әмма вакыт булырга тиеш подходящим. Бөтенләй фантастическим. Кайчан паром пришвартовался, ул минем янга килеп, к америка консульству сорады күрсәтергә эму бер кеше. Моңа математика буенча Киллмастер пробормотал әйтү саны. Бераз погодя ир-ат просматривал кодовую китап. Аннары ир-ат кивнул, елмаеп куйды һәм үткәрде Ника бик маленькую бүлмә, анда булмаса, башка бернинди мебель тыш, урындык, урындык һәм кызыл телефон. Өстәлдә лежало белән полдюжины бетерделәр, заостренных кадәр сөңге һәм «одноразовый» блокнот. Корзина өчен чүп астында өстәле иде снабжена прорезями наверху һәм электр измельчителем.
  
  
  Ир-ат күрсәтте кыңгырау көне. «Позвони, кайчан закончишь». Ул чыккан һәм запер ишекне тышкы якта.
  
  
  N3, сель бу кәнәфи һәм озак карадым кызыл скремблер керткәнче алды коралы. Ул рискнул һәм белә иде ул. Хоук мөмкин түгел, килешми. Эго башлыгы булырга мөмкин иде, бик вспыльчивым һәм вакыт-вакыт старающимся, һәм ул кискен каршы чыккан теләсә кайсы дублирования ике өлешләрендә. Ястреб иде гади бирергә эму турыдан-туры тискәре боерыгы.
  
  
  Бу очракта", - диде үземә Нигы, эму гади туры киләчәк түгел подчиниться моңа прямому боерыгы. Хәзер ул карар кабул итте, һәм хәтта Ястреб түгел иде инде эго туктатырга.
  
  
  N3 вздохнул башлады набирать номеры. Бу булачак турыдан-туры скремблер бу офис-Хока.
  
  
  Нигы дип уйладым, - дип эму кирәк мәгълүмат, күбрәк рөхсәт Хоука. Мәгълүмат, аны алырга иде, аның өчен генә Хоук - әгәр ул моны. Эго босс иде короток белән бюрократизмом, ул чакта дә комачауламаган эму, һәм ул белә иде, барысы да углы.
  
  
  Ул тәмамладым туплау һәм шталь көтәргә. Ул тиеш түгел, онытырга сорарга Хоука тикшерергә Мириам Хант алды. Яхшырак түгел, упоминать Пожал Турында. Ул барыбер сомневался, дип Вашингтонда бар нәрсә дә булса турында Турында. Ихтимал, бернәрсә турында Мириам Хант, әмма ул алмады түгел, заметить моның.
  
  
  Нигы взглянул бу сәгатьләрдә. Әле иртә. Күп вакыт, әгәр бортында яхты берни дә башланып китми шулай. Теләсә кайсы очракта да ул түгел иде хәрәкәт итәргә җиткәнче темноты кадәр булган хорек алмады котылырга тән Буяулар. Ләкин ул булырга тиеш янында, гел янәшә булу өчен, күзәтеп происходящим.
  
  
  Киллмастер напевал үз маленькую французскую көе. Кайнар гнев уртаклашкан аның. Алмашка эму килде, салкын ярость белән шөгыльләнүче иде, артык терпеливой һәм смертоносной белән чагыштырганда, кайчан булса иде эго ярость.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  
  Иң сәер русалка
  
  
  
  
  
  Нигы Картер килдем бу валла-валлу к Корсару. Бу иде чертовски авыр көрәш, ләкин ул әле җиңү яулады. Хоук нык протестовал эго, теләк таскать каштаны өчен, ЦРУ, әйләнә-тирәсендә ут. Буенча эго сүзләренә караганда, ЦРУ сәләтле обжечь үзенә бармак. Булсын алар моның белән справлятюся. Теләсә кайсы очракта нәрсә вотум-вотум вспыхнет Италиядә, һәм Нику яхшырак кайтырга һәм ...
  
  
  N3 күтәрде, ягъни, аның өчен иде монументальным тактом һәм сабырлык. Ул уйламадым, дип, ЦРУ алачак, моның белән үтәргә язсын. Түгел хәзер. Иң делле, настаивал ул, эму яхшырак өстенә алырга, җаваплылык һәм тәмамларга эше. Бу гаять мөһим һәм срочное. Шул ук вакытта ул клялся үз һөнәри бурычларын намус. Ул, әлбәттә инде, скрыл эшне сөйләп, Хоуку бөтен дөреслекне.
  
  
  Эго босс, бик сопротивляющийся дракон, ниһаять, рөхсәт бирде. Ул хитрым стариком һәм яхшы белә идем, үз киллер ялларга номер бер. Ул тоймадым, дип Нигы барыбер эшләмәячәк бу эшне башлап, разрешением яки юк. Ул вәгъдә итте китерергә көпчәкләре бу хәрәкәт, җыеп бөтен возможную мәгълүмат. Ул позвонит Нику бу «Корсара», мөмкин кадәр тизрәк.
  
  
  Кайчан валла-валла приблизился к Корсару, Нигы белән облегчением күрдем, дип сампан юкка чыга. Сәгатьләр, ниһаять, киттек ih кызлар ярга. Яхтада бернинди билгеләре активлыгы. Яхшы. Филиппинцы, ихтимал, тагын заснули, иде сомнительно, дип кем-йә буенча калган командалар кайтачак кадәр захода кояш. Капитаны, швед буенча исемендәге Ларсен, мөгаен, исерек иде, кайдадыр Ван Чәй. Бән Мизнер предупреждал эго турында капитаны.
  
  
  Нигы заплатил хатын-сампану һәм бортына менде. Ул бары тик очраклы взглянул бу джонку, пришвартованную якынча 200 ярдах нче Корсара. Случайный караш - барысы да, - дип эму кирәк иде, һәм, һәрхәлдә, ул моны көтмәгән идем. Тигр Тонг иде эше. Джим Пок иде булырга Кш Кытайда, ничек дип раслый инспекторы, әмма эго малайлар продолжали монда эшләргә.
  
  
  Зур равнодушием Нигы та, үз эше. Ул гаять үзенә коньяк һәм газировку, һәм, развалившись бу корме, покурил озын тәмәке һәм производил тәэсир кеше, тирән задумавшегося. Ул нинди булды. Вакыт-вакыт ул ловил отблеск яктысы бу стекле тирәсендә джонки. Алар игътибар белән күзәттеләр. Нинди дә булса мәгънәдә, дип уйладым Нигы, бу алыр иде сработать бу эго файдасына.
  
  
  Ул яшерен генә үзе джонку. Бу яңалык һәм чиреннән түгел, эшлекле судно. Бу күрәсең, бер караганда, джонок төзелгән өчен экспорт Штаты. Алар теккән ih бу йөк судларында. Анда иде, барлык уңайлыклар да бар, алар таләп итә америкалылар. Аның шулай ук булачак куәтле яшерен двигателе. Сделанная буенча бирманского тика, ул, мөгаен, стоила бераз торышы. «Джим Пок иде үзе бу позволить», - дип уйладым Нигы, әнисенә карап кебек бердәнбер югары мачте джонки развевается байрак белән алым тигром. Бу Джиме да юк тонкого. Ул ышана идем шул выставление напоказ үз отметины!
  
  
  Нигы бушатсаћ рюмки һәм спустился аска таба. Ул китте һәм алга тикшерде филиппинлы. Икесе дә йоклый һәм храпели, измученные выпивкой. Бүген бүлмәләрендә тигез дәрәҗә пахло дешевыми духами, дешевым рисовым шәраб, дешевыми сигаретами һәм дешевыми хатын-кызлар. Нигы вздохнул һәм китте бу корму. Һәрхәлдә, алар исән иде.
  
  
  Ул тикшерде астында кроватью. Малай спал тыныч. Ригор гына башлады проявляться. Маленькое гәүдәсен үлгән, скудная плоть кебек, обрушилась бу крошечные сөякләр. Ул выглядел чиксез хилым һәм жалким. Нигы гына закрыл глаза малайга. Ул моны хәзер.
  
  
  Заперев ишек һәм порты, ул кабат тикшерде үз корал. Бу юлы ул тотты ih наготове. Ул гына да түгел, уйлады, дип эму туры киләчәк атарга буенча Корсара, әмма яхшырак булыр иде, әзер булырга.
  
  
  Караш сәгатьләре диде эму бу булачак озак скучный көне. Бары тик унике. Ул тоймадым ужасное нетерпение, ноющее беспокойство. Ничек гына Киллмастер башлады нидер эму бик синнэн алынырга эш өчен моның белән покончить. Әмма хәзер ул тиеш подождать кадәр иң темноты. Ул чакта ул эшләмәячәк үз соңгы әзерлек.
  
  
  Ул разделся кадәр шорт һәм растянулся на түшәк. Хәзерге вакытта запертой спальне иде", - шактый куркынычсыз. Үзендә кала иде вакытта кадәр заката, әгәр Тигровые Тонги сдержали сүзен, ә ул уйлады алар эго тотарга. Алар түгел, отельләр күбрәк кайбер күңелсезлекләр. Алар бары кунакханәләр өчен ул китте.
  
  
  Елмаю Ника бик слабой, бик салкын. Ул күрсәтәчәк, аларга неприятности!
  
  
  Ул пренебрегал йогой соңгы берничә көн эчендә, һәм хәзер башлады алдан тирән сулышы, акрынлап погружаясь бу позу шавасаны тулы расслабления. Ул гына да түгел, теләгән кадәр җитәргә транса - хәер, ул шулай ерак продвинулся бу йоге, ә гади отель бирергә ял үзенең телу һәм чистартырга үз разум алдында предстоящими сынау. Акрынлап хәрәкәте эго зур күкрәгенә акрынайды, эго худощавые кызы икән затлар да артык кљч куймаган, әмма смягчились, веки опустились өчен яшерергә күзләрен булырлык йә жестокими, йә шулай назлы. Хоук, борын-борын заманда гадәттән тыш хәлләр, наткнулся ка Ника Картера шундый хәлдә. Ул, ничек Хоук поклялся, сездәге мертвый интернетныћ атасы интернетны уйлап табучы борынгы нормандском соборында.
  
  
  Иде инде, аннары дүрт, кайчан Нигы проснулся башка колебаний, мгновенно настороженный, мин беләм эму ясарга кирәк. Ул торды астында, бозлы душ белђн генђ чиклђнђ биш минут,
  
  ләкин одевался. Моның урынына ул надел кара коену, та уйлап тормастан, нәрсә булыр иде булмый алмыйча өчен кием акваланга, әмма аны иде. Бу эго аз беспокоило. Ала ул проплыть 20 миль түгел уставая. Ала ул су астында калырга артык дүрт минут. Йөзү кадәр ярлары булырга тиеш иде иң җиңел өлеше, агымдагы эшләр; Мөһим вакыты иде. Вакыт һәм дымовая завеса, аны ул намеревался куярга.
  
  
  У Киллмастера һәрвакыт привычка рыскать буенча үз теләгәнчә сарыф иткән окружению, кайда гына, нәрсә булыр иде ул безгә иде бу мизгелдә. Вакытында сәяхәтләр буенча Манилы ул-рыскал буенча Корсару. Ул протогонистларын белми планировку яхты. Хәзер ул янә алга китте, избегая каюты командалар складское бина төбендә корабы.
  
  
  Ул тапкан зур брезент, һәм моток лески чирек дюйма. Алар тәкъдим иткән иде өчен Буяулар саван. Хәзер эму кирәк иде аленка. Нәрсә, чыннан да, авыр. Ул тапкан кечкенә генә якорь авырлыгындагы 150 фунт. Эго беркайчан да кулландык; соры краска иде әле яңа өзелгән һәм блестящей. Нигы взвалил эго бу эчтђге һәм кайта корму.
  
  
  Янә заперев ул үзен положил маленькое гәүдәсен өчен брезент, поставив якорь бу аяк, һәм надежное обернул холщовый кабере. Эшләгәндә, Нигы праздно гадал, булганмы бала яхшы буддистом. Бәлки юк. Көрәш, ихтимал, түгел аеруча отличался бу, һәм ул аңа беркайчан да булмас хәл итү исследовать тормыш хәзер. Нигы карар, әгәр мөмкинлек биреләчәк, кабызу свечу өчен бала нинди дә булса храме. Бу иде ул кимендә, ул иде ясарга.
  
  
  Покончив белән брезентом, ул ачты иллюминатор. Көнчыгыштан надвигались сумерки. Бу булыр озак. Бу джонках һәм сампанах инде мигали габаритные утлары. Паром тащился, ничек движущаяся нитка желтых автобус.
  
  
  Нигы алды хат Фасоль Ладвелла ачкан аны. Ул көтмәгән идем моннан махсус ярдәм күрсәтү һәм хаклы. Людвелл диде дөреслекне түгел имело бернинди катышы да юк эшләре ЦРУ. Ул просмотрел кыскача хат калдырган.
  
  
  Кадерле Нигы: Әгәр син бу прочитаешь, мин, мөгаен, умру. Кушымтада сез таба аласыз иминият полисы, бенефициаром булып хатыным Лора. Бу ике йөз мең доллар, һәм миңа акча түләргә туры килгән адскую премия! Мин бик ышанам ки, " компаниясенең, гомумән алганда, сез беләсезме, нәрсә, иминият компанияләре. Мин, мөгаен, нарушаю клятву, һәм контракт белән ЦРУ, бәлки, хәтта иминлегенә, тик мин шуны ышанып турында Лоре һәм балаларда позаботятся. Әгәр мине убьют хезмәт вазыйфаларын башкарганда, ЦРУ, әлбәттә, беркайчан да признает мине, һәм компания ала дђ уздырырга мине. Һәрхәлдә, булачак зур волокита. Сез наймете адвокат һәм күзәтергә өчен Лора забрала акча? Лаура поселится сезнең белән кайчан җыелачак. Синең башка Боб. PS - Ышанам, сез беркайчан да булмады укыдылар!
  
  
  Нигы взглянул бу толстый, похожий өчен пергамент, иминият полисы белән вак шрифт белән. Hong Kong Life Assurance, Ltd. татарстанныкы японцам, базируется Лондонда һәм Гонконгта. Эго елмаю иде слабой. Бәлки, инде төн, ә бәлки, юк. Туры киләчәк подождать.
  
  
  Ул минем янга килеп, к язмача столу бу почмагында спальни һәм положил коричневый конверт түбән тартма белән ключом. Ул выбросил ключ бу иллюминатор. Инспектор Смит һәм компания җыелган обыскать бу яхта, һичшиксез, әмма ул сомневался, алар ачар, тартма. Бик дөрес. Булса, әлбәттә, алар дип уйламаган Нигы прячется бу ящике. Ул ухмыльнулся жалкой шутке һәм минем янга килеп, к түшәк. Иде диярлек бөтенләй караңгы.
  
  
  Ул надел замшевые ножны бу правую кулын убрал Хьюго. Ул разделся һәм положил маленькую газ бомбу Пьер бу металлический контейнерга арасында аяк. Ул висел анда, ничек өченче яичко. Бу ике тиеш куркынычсыз булырга урында. Турында Люгера ул да ышана. Ул гына да түгел, теләгән югалтмаска Вильгельмину. Ул беркайчан да эму кичермәс.
  
  
  Ул завернул «Люгер» бу клеенку белән бергә авыр пачкой гонконгских доллар һәм доллар.
  
  
  N3 выключил утлары татарстан каюте. Порты сияли люминесцентными диорамами Коулуна. Ул алмады озак көтәргә шалтыраткан Хоука.
  
  
  Телефон зазвонил. Нигы җитте эго булып, озын адым. «Исәнмесез. Биредә Харрингтон».
  
  
  Тавышы Хоука иде металлическим. Бу бик язылу, аны гел җиңелеп килдек телефон төбендә утырабыз Вашингтонда. Ястреб диде: «Procab femnull... procab femnull...» Голос да. Нигы повесил трубку.
  
  
  Продолжайте. Чыбык киләсе. Хатын-кызлар нуль.
  
  
  Шулай булгач, бар иде билгесе «барырга». Нигы закурил һәм хмуро посмотрел на иллюминаторы, темнело белән һәр секундой. Чыбык киләсе. Бу Тәмуг! Хәзер ул бесполезен. Туры киләчәк алырга эго соңрак консульстве - әгәр ул тагын кирәк. Әгәр ул әле исән.
  
  
  Берни дә Вашингтонда турында Мириам Хант алды. Бу, якынча, ягъни, нәрсә ул көтмәгән идем. Тикшерү иде гына чара, саклык чараларын күрү зарур, яклавы нче совпадений һәм случайностей.
  
  
  Нигы погасил сигарету. Ул ясаган аккуратную маленькую связку эго брюк, рубашки һәм свитера. Ул салды клеенчатую пленку белән люгером бу төен һәм смастерил ремни буенча оставшейся өлешендә манильской лески. Шведларны, әлбәттә, промокнет түгел имело әһәмияткә ия. Гонконгта узды беркайчан да чын-чынлап суык, һәм ялангачлык эго да борчый иде. Иң делле Ника Картера аз дип беспокоило тыш детоубийц һәм топориков.
  
  
  Ул күтәрде покрытое брезентом гәүдәсен Буяулар белән шундый легкостью, ничек булыр иде кукла - якын ул шулай булган, кечкенә њле кукла, - һәм чыктым аша спальни. Ул тотты да азык корпусы үзара һәм сторожевой джонкой, әлегә снаряд алга к борынга хокук шарик. Ул положил брезент астында бер тирәли зур булмаган коткару шлюпок яхтада һәм спустился буенча трапу к каютам экипаж. Филиппинцы иде моңа гаҗәпләндегезме барлыкка килү эго, тик хәзер түгел имело әһәмияткә ия. Сүз турында кечкенә отвлечении.
  
  
  Бер генә буенча стражников проснулся, зевая, потирая күзләре һәм проверяя булырга тиеш, бик мәхәббәтсез йокы. Ул карадым ка Ника белән удивлением һәм легким страхом да - бу зур бронза гиганты бүген кара одеждах, пычак, привязанным к эго запястью.
  
  
  Нигы вытащил ирне тирәсендә койки берсе легким хәрәкәте. Ул елмаеп куйды, тынычландыру моряк, үзе иде немногим күбрәк малай. Ул тапшырды эму стодолларовую гонконгскую купюру.
  
  
  «Слушай игътибар белән. Выполняй боерыклар. Эшлә, тиз эшлә, дөрес, кайчан һәм аны кабат увижу сине, әле йөзлек. Яхшы? Син проснулся?»
  
  
  Ир-ат тупо уставился өчен акча кулымда. Аннан соң ул, дип. «Ярар, сеньор Харрингтон. Аның проснулся. Акча, ул һәрвакыт мәҗбүр итә мине бодрствовать».
  
  
  "Әйбәт." Нигы похлопал эго буенча костлявому плечу. «Ә хәзер, слушай игътибар белән. Аны, телим син бердәнбер тапшыру үзенең дусты. Аны, телим син включил габаритные утлары, утлары палубы, шулкадәр огней, күпме телисең. Аны, телим син һәм синең иптәше булып чыга дыйгычлы кебек бик зур, аңлады һәм үз-үзеңне тотарга һәм, әйтик, әйтерсең без җыенабыз отплыть ... "
  
  
  Ир-ат разинул авызы. «Плывите, сеньор? Әмма алмыйбыз. Капитан калган, алар...»
  
  
  «Заткнись һәм слушай! Иң делле син собираешься йөзәргә. Әмма веди үзен әйтерсең, готовишь яхта. Бегай, свистя һәм дорфа итеп, һәм моннан шундый. Син встаешь на якорь, син ия булырга тиеш, билгеле бер эшне. Сделай бу. Болай булсын өчен, син выглядел занятым, производил шу - һәм показывал күп огней. Хәзер син аңладым? "
  
  
  Ир-ат почесал бу затылке, һәм мгновение Нигы дип уйладым, ул җыена бирергә билгесе отрицания, тик ул дип әйтте: «Әйе, сеньор. Әгәр сез моны телисезме. Бу нинди вакыт? Хәзер?»
  
  
  Нигы взглянул бу сәгатьләр AX үзенең запястье. «Түгел хәзер. Ривненской ун минут. Синдә бар сәгатьләре?»
  
  
  Ир-ат протянул кулын. "Sί."
  
  
  «Яхшы. Помни, сылу, монда ривненской ун минут. Ул чакта сделай, ничек мин сиңа», - диде.
  
  
  Матрос потер кулы белән үз сальные чәч. Ул умнее караганда выглядел. "Ничек озак без моны, сеньор? ..."
  
  
  «Унбиш минутах х җитәргә тиеш». Нигы выскользнул аша стальной көне.
  
  
  Бик тиз хәзер. Эму туры килде спуститься, суга ташлап, гәүдәсен Буяу һәм урнаштырырга мөмкин кадәр күбрәк араны үзара һәм яхтой керткәнче, нидер башы шуметь. Ул ташладым караш джонку, двигаясь алга буенча правому борту. Ул җиңел плыла бу гавани, показывая барысы да үз фары. Нигы дип уйладым да точили бармы алар топоры бу темной хижине.
  
  
  Ул китәм опустить гәүдәсен өстендә суган, сак булыгыз держа эго өчен полициягә), чөнки түгел отель брызг, кайчан ишетә всплеск. Бик йомшак всплеск, күбрәк похожий бу рябь, әмма безошибочно бу тавыш плывущего кеше. Кемдер җибәрелә к корме һәм якорной разбивать?
  
  
  Нигы гәүдәсен күтәрде һәм яңадан спрятал эго астында спасательную шлюпку, аның зат скривилось бу мерзкой ухмылке. Tiger Tong түгел терял вакыт юкка түгел, шулаймы? Нишлисең, ике уңайлы итү түгел, вызовут затора бу борынгы гавани Гонконг. Ул әле, ih күп.
  
  
  Пружинный механизмы тихонько захихикал, кайчан стилет скользнул бу эго кулын. Босые аяклары түгел издавали безгә тавыш башлагач, ул позициясен алды откровенные өстендә люком хокук шарик. Теләсә кайсы җинаятьче перескочит аша перила нәкъ менә биредә. Нигы скорчился караңгыда, һәм шталь көтәргә.
  
  
  Корсара сак повернулся к аны разбивать. Раздался көтелә металлический скрежет һәм авыр сулышы. Нигы рухнул бу палубу. Узган тагын бер паром, булса да, ул, баскычта некотором расстоянии, ул әле бросал веер дөнья якка Корсара.
  
  
  Рәсем бу размытом силуэте фонында ерак огней парома тиз һәм хакларны да күтәргән перемахнула аша поручень. На лезвии пычак блеснул сергей. Шаярту босых мокрых аяк, аннан тынлык. Нигы ишетә, ничек капает су.
  
  
  Ул керде, держа стилет казанда " сул кулымда, аның уң кулы әверелде вертолетом. Эго башлангычларда зашуршала буенча вымытой палубе. Ул ишетте вздох испуга, һәм темная фигура повернулась к аңа. Вспыхнул меч. Нигы выбил пычак, одним ударом үзенең зур куллары, һәм дәвам итте өчен заколоть кеше һәм потянуть эго алга өчен стилете. Булмаска тиеш тавыш ...
  
  
  Эго нервы, эго мускулларын отреагировали иртәрәк баш миен. Монда нәрсә-булса да! Эго бармак нащупали мягкую күкрәгенә, соски застыли нче соћгы ике елда. Хатын-кыз!
  
  
  Нигы уронил стилет. Ул зажал әй авызы кулы һәм прижал извивающуюся хатын-кызны үз мускулистой күкрәгенә.
  
  
  Бу, чыннан да, хатын-кыз иде. Ул бик яшь хатын-кыз, аның мондый тире иде твердой һәм гладкой, ничек тюлень. Гибкая, яхшы сложенная һәм бик обнаженная яшь хатын-кыз.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  
  Ятимнәр тирәсендә гавани
  
  
  
  
  
  Хәзер Нигы тотты, аны медвежьих объятиях, прижимая аның стройное влажное гәүдәсен к эго особенных. Ул перестала белән көрәшергә аның обмякла бу эго яростных объятиях, аның ачык авызы авыр дышал: «Ф... башка! Түгел убивай мине! Людвелл!»
  
  
  Ул расслабился ривненской шулкадәр өчен түгел сломать тонкие сөякләр. "Ә ничек турында Людвелла? Ялган, син мертва!"
  
  
  Сүзләрен лились буенча nah. Яхшы инглиз теле белән зәгыйфь америка акцентом. Күрәсең, ул моңа кадәр күпмедер вакыт бу Штатта. Бу берни дђ тњгел дигђн сњз. Смайт дип Тигры кулландык хатын-кызлар.
  
  
  «Мин белсђм эго», - задыхалась ул. «Вәгъдә! Аның белән эшли алар. Ул килергә тиеш иде Кытайга узган атнада. Ул килмәгән. Аның килдем Гонконг, һичьюгы аны, тик иде бик соң. Аны видела, ничек эго забрали, ә соңрак ул үтерелә. Аның видела сине аның белән. Аңа сорарга килдем сиңа ярдәм турында ».
  
  
  Нигы усилил хватку. Кыз выпустила йомшак крик агонии. "Син Ул", - прорычал N3. «Признайся. Сине прислали Тигры. Признайся! Признайся, һәм мин оставлю сине исән. Аның добросердечный». Вакыт шулай булды бик аз. Бу теләсә кайсы минутта филиппинцы башкарачак үз боерыклар.
  
  
  Ул попыталась огрызнуться бу ревматизма, һәм эму бу ошады. Ул бераз ослабил хватку, һәм ул попыталась ударить эго үз кулачками. «Глупец! Мин Алар түгел! Тик мин алмыйм, шуларны югалтмаска кирәк вакытта - уби мине яки помогай миңа, яки җибәр эзләргә ярдәм күрсәтү башка урында».
  
  
  Нигы отпустил ee. Ул белсђм, дип Людвелл тиеш иде, китәргә Кытай да китеп барган. Хәзерге вакытта моңа җитәрлек иде.
  
  
  «Сез беркемгә булачаксыз эзләргә кирәк», - грубо диде ул. «Слушай. Кайт инде ... суга һәм жди мине у якорной разбивать. Тыныч кына. Без тиеш убираться биредән тиз. Барыгыз!»
  
  
  Ул тукталды өчен помидорның пычак. Нигы кабырчыгына аңа босой ногой һәм оттолкнул аны. «О, юк! Аның позабочусь бу хакта. Бар».
  
  
  Ул юкка чыкты аша перила. Нигы перебросил меч аша мәрсин провинциясенең сәүдә-киресенчә. Ул үз янына чакырып ала һәм Хьюго спрятал эго бу ножнах. Ком хәзер тиз бежал аша пыяла часовое. Ул әйләнеп коткару шлюпке, алды гәүдәсен һәм перебросил эго өчен мәрсин провинциясенең сәүдә-на веревке. Кайчан ул кагылган су, ул җиңел отпустил аның. Всплеска түгел иде, бары тик сосание һәм бульканье, кайчан кечкенә узелок егылып аска таба. Якорь озакка задержит Буяулар.
  
  
  N3 берсе легким хәрәкәте перешагнул аша поручень, зацепился өчен фланец, проходящий астында портами, аннары кимеде һәм зацепился өчен фланец крючковатыми пальцами. Ул бесшумно керде суга.
  
  
  Кыз көткән, цепляясь өчен якорную чылбырын. Нигы прижался губами аның уху. «Начинай йөзәргә. Көнбатышта. Ягына Саи Инпун. Бар, беренче, һәм берни дә пытайся, - мәсәлән, китәргә. Бар, тыныч кына, остановись , әгәр без подойдем артык якын к парому, сампану яки джонке». Ничек запоздалая фикер: «синең Белән барысы да тәртиптә? Син справишься?»
  
  
  Ул кивнула. Аннары палубе «Корсара» разразился тәмуг. Һәркайда вспыхивали утлары, искиткеч бармак царапали темную өслеге гавани. Слышался тавыш бегающих аяк, пронзительный свист, яңгыравык крики. Малайлар чыннан да ценили Ника эго, акча.
  
  
  "Бу Ул!" Нигы подтолкнул ee. «Плыви су астында откровенными белән носом».
  
  
  Ул ясаган тирән вдох һәм китте артыннан. Ул нащупал аны тойдым, аның наготу, аннары зацепился пальцами өчен пояс хрупких трусиков, аның бердәнбер кияләр. Ул тотты да, аның әйтик, расстоянии вытянутой куллары, чувствуя көчле топот аның аяк, буенча нең. Ул задавался мәсьәлә буларак, ул озак алачак калырга су астында. Ул хорош су астында дүрт минут, әмма ул алмады көтәргә моның нче нах. Мөһим түгел, проблемаларны да бармы аларга китәргә шактый ерак калмасын өчен, Корсара. Игътибар күзәтүчеләр өчен хламом булачак үзәгендә к яхтада.
  
  
  Кыз продержалась күбрәк минут; аннары ул тойдым, чөнки ул повернулась, өскә. Ул китте анда, әле нык удерживая аның өчен резинку трусиков. Алар тыныч кына прорвались суга, бу игелекле 50 ярдах нче отраженного луча света нче Корсара. Барысы да әйбәт бара. Ул отпустил ee трусики.
  
  
  Ул авыр дышала, бераз кашляла һәм сплевывала суга. Ул прижалась к, аңа, аны, кулларын лежали аның киң җилкәсенә төшә, ә аның голые аяклары обвились тирәсендә эго. «Т... сиңа туры киләчәк миңа бераз гына ярдәм итә! Минем запястье - минемчә, син сломал аның кайчан бәрде мине».
  
  
  Нигы җиңел көймә буенча & nb, хуплап аны. «Берни эшләп тә булмый, - диде ул. «Не беспокойся бу хакта. Аның отбуксирую сине. Ә хәзер күбрәк бернинди сљйлђшњлђр. Дыши, һәм без башлыйбыз». Аннары эго осенила фикер. Бәлки, ул ярдәм итә алачак. «Анда синең, шведларны? Мин тотам, синдә бар базасы, убежище, кая алабыз сарыф?»
  
  
  «Миңа урыныбыз юк урыннар», - җайлап-диде ул. - прижавшись к эго губам. Ee сулышы иде сладким. «Мин калдырды үз кием астында пирсом районда Ван Чәй. Бу иде пустяки - арзан күлмәк һәм пар аяк киеме. Аны уйлады, бездә булачак вакытта сөйләшергә яхтада, сез булыр иде миңа,-дип хәбәр достать».
  
  
  Булмады итеп аңлатырга вакыт - беспокоила джонка. «Хәзер бу мөһим түгел, - диде Нигы. "Әйдә выбираться шунда." Бу джонке зажегся прожектор, һәм ул башлаган исследовать суга тирәсендә Корсара. Бу ублюдки аз дип упускали.
  
  
  Ул шунда ук уловила мәгънәсе фонариков. «Кемдер безне эзли».
  
  
  «Мине бары бер генә. Алга барырга, положил үз сәламәт кулын миңа бу эчтђге һәм держись. Расправься һәм постарайся тотарга үз аяклары ераграк минем».
  
  
  Нче Корсара кадәр обветшалых пирсов һәм пляжлар Лэйсэн Ин Пун иде, ике милясын үтәчәк. Бары араны иде пустяком - Нигы Картер иде проплыть 20 миль түгел дыша авыр. Бирү, чыннан да, булды һәм дыхании. Ничек сез генә освоите бу, йөзә булачак, шулай ук җиңел кебек йөрергә.
  
  
  Тик кыз иде обузой карамастан, бөтен аны стройность, үтте игелекле ике сәгать керткәнче алар тукталдылар астында ялгыз һәм безлюдным пирсом бу Саи Инпуне. Кыз дрожала һәм стучала зубами, цепляясь өчен шпалу.
  
  
  Ул, диде. - "Миңа да шулай салкын!" «Шулай чертовски суык! Әйә без нәрсә эшли алабыз берәр бик тиз? Аны тиеш түгел заболеть - аны бары тиеш түгел! Минем тагын бер эш бар».
  
  
  N3 цеплялась өчен җир перекладину, покрытую водорослями һәм ракушками, һәм пыталась күрергә, аның йөзе. Киресенчә, алар, безнең күрше пирса, пришвартовался старинный ржавый бродяга. Лампасы сәгатенә бер палубе отбрасывала көтелә шафрановый брылев астында причал. Шуңа да карамастан, ул аз дигән иде аның турында әйтергә, гайре ки, аның күзләре зур иде һәм темными, ә тешләре бик белыми.
  
  
  Эго, разум метался. Ул начинал дип уйларга хәзер ышанырга мөмкин әй, хема иде ул безгә иде, хема иде ул безгә иде. Бик ниндидер әй ышанырга, әлбәттә. Тагын юк. Тик рөхсәт итегез әй сомневаться. Ул приплыла бу Корсара бер, ул нинди-дип әйтүем Людвелле һәм пыталась сбежать. Хәзерге вакытта моңа җитәрлек иде.
  
  
  Ул теләдем подбодрить аны. «Подожди әле бераз», - диде ул, әй. «Мин беләм, бу район. Җитү белән темноты анда шактый гына, һәм тирәли бик күп кечкенә магазинчиков. Аның оставлю сине монда барам бу эзләнүләр еды. Яхшы?»
  
  
  Ул казалась испуганной. - "Оставишь мине покое?"
  
  
  «Туры киләчәк. Минем рюкзаке бар шведларны. Куркам, сез җәлеп итә, үзенә аз гына игътибар, кайчан килсәгез йөрергә голой. Аның попытаюсь достать кием-салым һәм бераз еды, һәм аның тиздән вернусь. Сез». Сезгә яхшырак калырга монда. Аны беләм, чөнки анда бик салкын һәм кон, тик имин. Чынлыкта? "
  
  
  К эго удивлению, ул засмеялась. "Яхшы. Сез, чыннан да, приюты, ятим,, шулай түгелме?"
  
  
  Нигы похлопал аның буенча гладкому плечу. Ул тоймадым мурашки буенча тиредђге. «Без чертовски ышана! Ә хәзер подожди. Аның вернусь, ничек гына алмыйм».
  
  
  "Поторопитесь!" Тешләре стучали. «Зинһар, поторопитесь. Аның онемела бөтен».
  
  
  «Шактый нык бала», - дип уйладым Нигы, пробираясь аша вонючую, слизистую суга карата основанию причала. Ул пробирался нче субай к свае аша диңгездә пычрак, шүрләп чыгыш ясаучыларның шипов һәм битых бревен. Буенча исе ул, таныдым, - дип якын-тирәдә канализация.
  
  
  Ул тапкан шаткую рђсеме һәм менде, аның буенча. Ржавый порталы бежал буенча пирсу. Кран отбрасывал соклангыч шәүлә бу сложенный йөк. Белән корабы доносились тавыш. Тусклый святый горел бу баке. Проблемалар юк. Алеман яки развлекали хатын-кызлар, яки икесе дә бар.
  
  
  Нигы тиз оделся. Эго шведларны промокла, аяк киемнәре өчен nen түгел иде, ләкин, бу түгел, имело әһәмияткә ия. Әгәр кем дә булса дип билгеләп үтте эго, алар булса гына борчылган, чөнки ул исерек килеш моряком, сбившимся белән юллар. Ул тикшерде стилет; «Люгер», хәзер инде засунутый өчен пояс, свитер, аның яхшы натянут поверх аңа; һәм газ бомба арасында аяк. Бар иде, күп акча.
  
  
  Ул спустился белән пирса, спустился буенча причалу һәм ы гниющей агач лестнице бу Des Voeux Road. Икән эт съежилась каршындагы эго приближении, ә пар песи перестала драться һәм качып китә. Югыйсә, ул беркемне дә каршы алды. Эго бәхете иде аның белән. Хәзер турында мөһим ихтыяҗларын, ә аннан соң - бу кинәт поразило аның, һәм ул дип. Эму хәтта иде, кая сарыф! Бүген Суй Турында булачак пар незваных кунаклар. Бу бәлки яхшырак иң складывать доллар вражеской ил? Чөнки хәзер ул белә иде - ул шулай дип куйган булыр иде, бу еллык хезмәт хакы - кем сакчы, Суй Турында. Джим Пок.
  
  
  Бу обоснованное фараз. Мондый мәсьәләләрдә N3 сирәк дәвалау ялгышлар ясамады. Барлык указывало бу. Ничек җайлы иде, дип Джим Пок иде, хәзер Кш Кытайда! Будда разрешило өчен ул каласың анда берникадәр вакыт.
  
  
  Ул тапкан закуток һәм сатып алган кызга кием-салым һәм аяк киеме өчен икесе дә. Арзанлы резин балетные тапочки белән загнутыми өскә таба носками. Әгәр хуҗа бу очках һәм авазлары ниндидер сђер бу гаять зур мокром кешедә белән босыми аяк, ул тотты да, бу-шул үзе.
  
  
  Башка кибетендә Нигы сатып алган чын америка тәмәке һәм зур шешә рисового шәраб. Бу крохотном азыктөлек ларьке тапты ул, коймак белән сыйладылар, обернутые тирәсендә пикантной кайнар дуңгыз ите. Ул сатып алган дүрт. Армия тљшерђ бу животе. Шулай булгач, укрывайте-ана тәрбиясеннән мәхрүм калган.
  
  
  Бу кире пути порта бар үтте mimmo универсаль кибете. Бу тәрәзәдә иде иске күн ремешок бу запястье. Ул керде һәм сатып алган аны. Ул өметләнгәнен, дип аны запястье иң делле түгел сломано, әмма бу очракта эму туры киләчәк үзеңә наложить аңа шину. Алар алмадык сарыф табибка. Тигры тонга теле телибез эго, һәм тиздән полиция Гонконг булачак эзләргә эго. Ул калдырмады следов.
  
  
  Кайткач, бу причал, ул калдырды үз сатып алу татарстан пещере бу груде тюков. Ул спустился баскычтан һәм тихонько присвистнул. Ee җавап свист кайтты, бик начар. Нигы керде суга, проклиная аны, һәм аның янына килеп, югалган. Ул әле цеплялась өчен канат. Нигы обнял аның дрожащее гәүдәсен. «Хәзер барысы да тәртиптә. Минем бар eda һәм шведларны наверху. Киттек».
  
  
  Ул прижалась к аңа дрожа һәм задыхаясь. «П-шулай суык! Түгел, дип уйлыйм, аны алыр иде продержаться минутка да озаграк».
  
  
  «Синдә бар да яхшы. Обними минем өчен муеннарына һәм держись. Остерегайся шипов һәм башкалар».
  
  
  Ул күтәрде, аны баскычтан. Ул сидела дрожа, расслабленная түгел омтылып, ул прикрыть үз упругую күкрәгенә. Нигы егылып, тезләренә башлады массировать ee озын-озын аяклары, двигаясь өскә таба нче щиколоток каты, көчле пальцами. «Бу мөмкин бераз повредить, әмма без кайтарырга тиеш кан. Трихограмма шул ук хәл, үзләренең куллары белән».
  
  
  Ул башыннан натирать куллары. Нигы повернул аны размял аның бот, упругие ягодицы. «Мин тиеш иде сатып алырга толстое әтәчле», - диде ул. «Бу хакта уйламадым».
  
  
  «Хәзер миңа яхшырак», - диде ул. Ул подтянула аяклары астында эго куллары белән, проверяя ih, һәм ул тойдым, ничек оживают гладкие мускулларын. Ул приятельские погладил ee. «Мин уйлыйм, син выживешь. Одевайся һәм барабыз поедим. Ул чакта пойдем. Әлегә безгә везет, әмма мин теләмим настаивать».
  
  
  Ул сатып алган әй, кара джинсовый костюм, спорт күлмәк һәм ак бюстгальтер. Турында бюстгальтере дип искә төшерде. Ee күкрәк иде шактый каты һәм острыми, тик бераз авыр булды өчен китаянки. Әй кирәк бюстгальтер.
  
  
  Түгел безгә сөйләшергә сүз, ул сунула күкрәгенә бу чынаяклар җыелмалары бюстгальтера һәм повернулась к, аңа булсын, обнять аның. Аннары ул надела толстовку белән Дональдом Даком - ул бердәнбер иде, - һәм надела костюм манарасы. Ул засунула үзләренең тар ножки бу резин тапочки. «Золушка, яңа версиясе», - пробормотал Нигы. «Oni юнәлешнең». Эго үз идек артык тугими.
  
  
  Кыз авылны корточки традицион кытай стилендә. «Сез упомянули турында эде? Аның голодаю».
  
  
  Нигы протянул әй, завернутый газетасына коймак белән сыйладылар. «Съешьте бер, аннары без пойдем. Без булдырабыз ашарга калганы өчен барышында».
  
  
  Ул откусила блин һәм съела яртысын керткәнче карарга аңа. «Без, чыннан да, бу бегах, шулай түгелме? Кызык, бежим ли без бер үк?»
  
  
  «Соңрак», - диде Нигы, набив авызы блина. «Соңрак мәсьәләләре турында башка. Ачыктан-ачык, хәзер - ничек сезнең исемем?
  
  
  «Фанг Су. Бу минем элекке исеме. Аерым Штатларда аның кулланам Фрэнсис. Фрэнсис Сван. Кларк Харрингтон - сезнең чын исеме?»
  
  
  N3, хәтта моргнул. «Әлегә бу шулай. Ә хәзер доедай һәм заткнись. Аны уйлап тапкан, кая алабыз сарыф, һәрхәлдә, бүгенге көндә. Без барыбыз да сөйләшәчәкбез әле соңрак».
  
  
  Кыз кивнула. «Күрәм, сез күнеккән бирергә боерыклар, мистер Харрингтон».
  
  
  "Аның." - Нигы допил блин һәм вытер авызы газетасы. «Тагын бер нерсе - сез сөйләгез, - дип белсеннәр Боба Ладвелла? Сез беләсезме, ул ничек хакимлекне һәм кем үтергән эго? Шулай ук сез беләсезме, ни өчен?»
  
  
  «Әйе. Аның бу беләм».
  
  
  Нигы кагылды, аның плеча. «Яхшы. Ә хәзер, әйдәгез, перестанем сөйләргә. Аны шат без очраштык, бүген кич, җаным. Син миңа бик поможешь».
  
  
  Ул иде якындагы к аңа, шулай якын, - дип аны күкрәгенә югары эго зур күкрәгенә. Бу тусклом свете ул күрдем, - дип, һәрхәлдә, бу начар свете ул иде гүзәл. У нах иде карие глаза белән тенями астында алар, нос турыдан-туры, уши кечкенә һәм диярлек прижатые максатка. Аның голосе яңгырады йомшак мольба, ул диде: «Мин ышанырга тиеш сезгә, мистер Харрингтон. Һәм сез миңа. Бар эшләр күп, аны ясарга кирәк, бик опасная эш, һәм минем вакыт юк нах. акылдан язар чиккә җитте. Бик акылдан язар чиккә җитте! "
  
  
  «Бары тик вакыт-вакыт, - дип уйлады ул, кайчан алар уходили белән пирса, - сез булыр иде, дип әйтергә инглиз теле түгел иде, аның туган телен.
  
  
  Алар пересекли Des Voeux Road һәм күтәрелделәр буенча узкой улочке к Белчер-стерт. Нигы такси тоттым һәм эму дип аңлатты юлны. Хәзер ул иде закурить. Ул роскошно вдохнул һәм откинулся бу сиденье. Ниһаять, барысы да урыныннан кузгалган.
  
  
  Тик кыз неподвижно сидела аның янәшәсендә. Ee күзләре белән күрергә теләгән эго зат. «Без пойдем на булачак? Кая?»
  
  
  «Бу виллу кеше хокуклары буенча исемендәге Джим Pic».
  
  
  Ул ишетте шипение һәм алга таба вдоха. «Джим Pic! Әмма ул, мин тотам, дип әйтә алмыйм шунда сарыф - ул...»
  
  
  N3 эшнең асылын әдәпле посмотрел на нах. - «Мин беләм, кем һәм ул шундый. Аны шулай ук беләм: ул хәзер залда үз Кш Кытайда. Минем уйлавымча, син дә бу беләсең, Фань Сюй».
  
  
  Аша мгновение ул кивнула. «Әйе. Аны беләм. Әмма аның әле дә аңламыйм, ни өчен без пойдем аның виллу. Бу куркыныч. Бик куркыныч».
  
  
  Тормыш «опасная", - диде Нигы Картер.
  
  
  
  
  
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  
  Undertong
  
  
  
  
  
  Нигы отпустил такси, өч чаралар оештырыла башлады нче виллы. Һава торышы кабат становилась кислая, туманная, моросил салкын яңгыр ява. Алар молча бардык буенча Харлех-нәселе. Нигы дип искә төшерде булса, иртә, убитого аларга манарасы, Буяулар һәм Людвелла. Бу чын профессионаллар, бу иде адский көне. Ләкин, ниһаять, ул юлда, һәм, әгәр дә ул турыдан-туры белми, кая бара, һәрхәлдә, ул двигался.
  
  
  Бу вилле иде, куе алмаганда, берничә төнге огней. «Мөһим түгел», - диде ул кызга, кайчан алар обогнули йорт көннең эчке дворик. Ул держалась аның янәшәсендә, положив маленькую кулын эму бу эчтђге. "Бу, чыннан да, йорт Джима Әле?"
  
  
  Ул кивнул. «Мин чынлап әйтәм. Бу фараз, ләкин ул зур әһәмияткә ия. Әгәр дә аны белми идем, үз Суй Турында булса, аны беләм».
  
  
  Аның матур иреннәре сжались. «Ул яши, куркыныч, синең башка. Куркыныч һәм файдасыз». Ул сөйләде, әй, ни-нәрсә әйе Суй Турында " татарстан такси.
  
  
  Ишек кухня бикле. Нигы вырвал контейнердагы конверт тирәсендә бумажника һәм файдаланып, пластик кебек, зонд, высунул тел замка. Ишек распахнулась. Ул посмотрел на кызны. "Әйдәгез, уточним бер нерсе, Су Фань. Аңа командую. Турында - минем омтылыш дустым. Аның характеры һәм нравы да кагыла сезне. Әгәр сез встретитесь аның белән, аңа булырмын сөйләргә. Сез булачаксыз вежливы бик игътибарлы. бик тыныч кына. Аңлашыла? "
  
  
  «Аңлашыла, мистер Харрингтон».
  
  
  Фань Су кала да, кухняда да, әлегә Нигы бродил өйдә. Ул тырыштым түгел кертергә свят һәм выключал төнге изгеләндерү. Бернинди слуг. Svi Турында, мөгаен, иде, шәһәрдә. Хәзер ул омелой үз машинасын. Нигы дип уйладым, нәрсә ул аның белән шөгыльләнә. Ул иде страстной кечкенә генә хатын-кыз да, бүген иртән ул калдырды аны одиночестве. Ул поморщился. Уйнау белән шул «сакчы» буларак, Джим Pic иде куркыныч.
  
  
  Нигы заставил кызны кабул итәргә озак кайнар душ, әлегә варил кофе. Өйгә иде яхшы буыннарны һәм задернуты барлык ә кар кызына яулык яптылар. Хәзерге вакытта ул үзен начар хис итә имин. Кешеләр Юлбарыс, булмау иң Юлбарыс, икеле борчылган иде заглянуть бу логово Юлбарыс. Ул отты, бераз вакыт. Күп түгел, әмма, бәлки, җитәрлек булсын ачыкларга шул ук вакытта уйлап табарга һәм нинди дә булса планы.
  
  
  Алар сидели бу темной спальне эчтеләр, кофе һәм курилы. Нигы Картер болай диде: «Яхшы, Фань Сюй, начни сөйләргә. Аның спрошу, син ответишь. Син билгеле булды Фасолью Ладвелла? Ни өчен?»
  
  
  Ул иде образе күләгәдә, сидящей, скрестив аяклары, зур түшәк, бу пижаме һәм бәхетле куртке, аны Пожал Турында.
  
  
  «Мин эшләдем белән мистером Ладвеллом берничә ай дәвамында. Сез беләсезме, ул бер ЦРУ. Аның баш агент Undertong Гонконгта узды һәм Яңа территориядә».
  
  
  "Бер генә минутка ашыкмый торыгыз. Нәрсә ул Андертонг?"
  
  
  Ул диде",-дип булса мандаринском, нәрсә ул гына да түгел, аңладым. Ул осознал пекинский диалекттамы, әмма аңладым сүзләр.
  
  
  «Бу переводится ничек подполье», - диде кыз. «Астында прикрытием - төркем сопротивления. Ничек FFI яки Maquis Франциядә. Әйтергә кирәк, партизаннар булса да, без җитәрлек дәрәҗәдә яхшы оештырылган өчен сражаться, ничек партизаннар. Бу-килер».
  
  
  Нигы закурил һәм озак карадым бу нах бу колеблющемся пламени. Аның күзләре очраштылар, аның белән түгел, дрогнув. «Мин уйлыйм, син врешь», - диде ул. «Кытай подполья юк. Коммунистлар бик яхшы оештырылган, ih контрразведка бик әйбәт, ә сезнең крестьяннар булачак сражаться». Иде бу сумма барлык белемнәр, ул алган бу уңайдан. Эго аз заботила китаплар, фикерен Вашингтона. Ул отель өчен ул отреагировала аның насмешки.
  
  
  Ул вспыхнула. «Бу-ялган! Бу кешеләр сражаться - әгәр аларга бирәчәкләр корал һәм булачак дөрес алып барырга. Без генә башладылар, бу дөрес, әмма без продвигаемся алга. Бу бик куркыныч һәм бик акрын бара. Пекинские агентлары бар җирдә ... двойники һәм провокаторы ». Ул вздохнула во мраке. «Әгәр сез агент Пекин, аның њле хатын-кыз».
  
  
  Ника мрачно дип. «Бу син, кадерлем!
  
  
  Аны тиеш поверить сиңа әйтү, бу алай түгел. Ә хәзер продолжай. Сез ничек бәйле үтерү белән янаган Людвелла? "
  
  
  «Иң делле юк. Ләкин ул булырга тиеш иде минем белән очрашырга узган атнада Кытайда, әмма ул килмәгән. Ул вакытта бу бик гадәти очрашу. Ул булырга тиеш иде, китерергә акча һәм мәгълүмат».
  
  
  «Людвелл иде кассиром бу операция?
  
  
  «Минемчә, әйе, әгәр сез шулай ук бу называете. Ул эшләгән безнең белән бер, безнең бердәнбер белән элемтә ЦРУ».
  
  
  Ходай Минем! уйладым Нигы. Гаҗәп түгел бедный ублюдок нервничал. Омтылып, ул үткәрергә революция бу кш Кытайда, төзергә подпольный аппараты үзе!
  
  
  «Димәк, ул да пәйда булды узган атнада. Һәм ул вакытта?»
  
  
  «Күп нәрсә булды, - диде Фань-Су. «Бик күп булган, һәм бу хђл бик тиз. Баш кызыл генерал дезертировал һәм связался безнең белән, белән Андертонгом. Ул тели, без вывели эго тирәсендә Кытай. Минем иде, вакыт белән элемтәгә керергә Лудвеллом. Бу минем карар, һәм аны, үземне сынап карарга булдым. Аннары аны обращающегося хәбәр Гонконгка, к Ладвеллу аша безнең гадәти челтәре. Ул җавап бирде, дип хәбәр киләчәк һәм миңа ярдәм итәчәк чыгарырга генерал. Һәм ул китерәчәк акча яки нинди-дип тыш, требовал генерал ».
  
  
  Бу яңалык түгел, ул иркен Ника. Кытай иде удивительной иле. "Күпме акча?"
  
  
  «Ярты миллион доллар. Ладвелл тиеш иде кертергә йөз мең наличными сыйфатында ставкасын».
  
  
  Нигы дип уйладым, ни љчен бу гына аз высокопоставленного кытай генералы, әзер сөйләргә иркен. ЦРУ беркайчан да туры килде ачыктан-ачык хисап турында акчада. Һәм AX балалар.
  
  
  «Ул чагында нигә килдегез Гонконгка? Сез боларның барысын да урнаштырдылар яки дип уйлаган идек ясадылар. Ладвелл кайтып өчен генералы. Бар иде акча. Нишләп сез?»
  
  
  Бераз тынлыкны. Ул әле, ничек ул пожала стройными җыерып. «Сәфәре кысаларында Гонконг минем өчен берни дә түгел, димәк, - минем беләнме ахыры хәрби прикрытие. Яхшы документлар. Кайчагында аның пересекаю илгә ике яки атнага өч тапкыр, привозя, яшелчә базарына. Аны эшләргә тиеш фермада авылыннан ерак түгел Паоан, бу Кытай ягында. Барлык охранники мине инде беләләр ».
  
  
  Ул түгел иде удовлетворен. «Шуңа да карамастан, сиңа иң делле кирәкми иде килергә. Аны беләм, бу хакта һәр тапкыр, кайчан син переходишь юлны, син рискуешь, используешь бераз уңышлар. Нигә син килде, бу юлы? Түгел лги миңа».
  
  
  «Мин тормыйм лгать. Мин алмыйм позволить үзенә лгать. Миңа артык отчаянно кирәк твоя ярдәм күрсәтелә. Аңа тикшерергә килдем синең берсен, Ладвелла. Аны... аны алай эму доверяла. Түгел эго мотивлары, ә аның способностям. Ул күп бер һәм... ярар, аны беләм, кайчан ир-ат курка ».
  
  
  Истә тотканда, бу Нигы белми турында Бобе Ладвелле, бу имело мәгънәсе. «Син иде хокукы», - дип белдерде ул. «Кайчандыр Ладвелл иде, яхшы кеше иде, әмма каласың анда артык озак. Ул заплатил өчен бу».
  
  
  «Мин беләм. Аны видела, ничек эго забрали. Аны берни дә эшли алмый».
  
  
  Нигы наклонился к түшәк. «Сөйлә миңа бу хакта».
  
  
  «Минем иде катгый боерык, - дип дәвам итте кыз, - түгел омтылырга белән элемтәгә керергә Людвеллом шәхсән Гонконгта узды. Безгә, шул кайсы вакытта башка хђл! Аны хәтта " тиеш түгел иде шалтыратырга эму телефоны буенча. Шуңа күрә аның последовала артыннан наблюдала артыннан. Болар барысы да, мин алыр иде ясарга. Аны бозарга җыенган саклауга түгел, подчиняться приказам, әгәр ул сдержит сүзен, һәм сарыф өчен генералы. Барыннан да миңа кирәк иде акчаны. Генерал түгел килер, әлегә алар кодрәте бар.
  
  
  «Без тагын бер карарбыз, - диде Нигы. Ул уйлады турында ерак киләчәктә, инде омтылып, ул сплести планы үзенең изощренном мозгу.
  
  
  «Синдә хәзер акча юк», - диде ул. «Бәлки, бар красных тигров».
  
  
  "Әйе". Ул казалась обескураженной. «У Джима Әлегә акча бар. Яки тиздән булачак».
  
  
  «Бәлки, ул түгел, доживет моңа кадәр, - диде әй, Нигы. «Түгел итегез, аңа игътибар. Сез следовали өчен Ладвеллом? Сез күрдегезме, ничек тигры схватили эго?»
  
  
  «Әйе. Аның беркайчан да отставала. Аңа иде янәшә, ул чакта очраттым сине һәм син бардым клубка крикета өчен биюләр. Аның следил өчен рикшей манарасы, ул шелл өчен синең».
  
  
  «Азрак бу турыда әйтелгән, яхшырак, - дип уйладым Нигы. Хәзер ул чигендә ышаныч әй, кадәр билгеле бер дәрәҗә һәм кайбер оговорками.
  
  
  «Сез последовали өчен Ладвеллом башлагач, ул китеп белән бию? Ул ясаган? - Кая китте ул?»
  
  
  «Ул китеп белән бию якын унбер. Рикша последовал артыннан. Аның последовала өчен алар ике күзнең дә. Людвелл китте үзенә, өйгә, фатирга, ерак түгел университеты һәм переоделся. Әлегә ул фатирда, рикша ясаган телефон кыңгырау. Аннары ул китеп, бары побежал кит ".
  
  
  «Элек клуб өчен күзәтеп минем, - дип уйладым Нигы. Алар инде минем белән кызыксындылар.
  
  
  «Әйә да башка тонга теле подобрал Людвелла, ул чыкмаган аша фатир?»
  
  
  «Әйе. Аны кабат последовала өчен алар ике күзнең дә. Аның чыганак бик болар борчыла ук башлый. Аның, дип уйладым у Людвелла хәзер тиеш булырга, акча үзе, һәм ул белсђм Тигров. Тик мин берни дә алмадым ясарга. Тигр беркайчан да выпускал Людвелла буенча эго игътибар үзәгеннән. Аның алмады кисәтергә эго түгел взорвавшись ».
  
  
  Нигы килеште. "Күрәсең, Людвелл белә артыннан уңайлы?"
  
  
  «Юк. Ул алып барды үзләрен әйтерсең, ул ачыктан-ачык. Аның бүгенге көнгә кадәр хорек моның аңламыйм».
  
  
  "Мин алам аңлау." Ул уйлады турында напитках торган ир-ат бер клубта. Ходайга мәгълүм, тагын күпме бар иде йорт. Әлбәттә, өчен нервы. Һәм иде эго фаталистическое торышы акыл. Ихтимал, алаймы, эму иде барыбер.
  
  
  Хәзер N3 диде: «Ладуэлла булырга тиеш, алып бардылар берничә атна дәвамында, ничек мин моны күрәм. Һәм дә белә идем бу турыда. белә бит ул агентом ЦРУ. Әмма эго үтергән Тигровый Тонг түгел, ә кытай контрразведка. Мин белмим. аңлашыла да. Ничек Tiger Tong эләгә, хәрәкәттә? "
  
  
  Аның тихий смешок иде невеселым. «Бу-гади, бөтен, мистер Харрингтон. Җәмгыять Кызыл Юлбарыс - бу гангстерская оештыру. Алар эшлиләр, һәр, аларны кем түли. Кызыл кытайлар түләргә аларга яхшы. Өчен кытайлылардан җиңелрәк һәм, мөгаен, арзанрак нанять наемных хезмәткәрләре. «Тиграм» эшләргә туры киләчәк үз грязную эшне Гонконгта караганда билгеләргә катлаулы аппараты. Тавыш бирү һәм барысы да ».
  
  
  «Тик алар төгәл беләләр иде, кайчан үтерергә Людвелла. Кайтарганнар барып, ничек ул юнәлде Кытайга, кайчан аның иде бу барлык акча».
  
  
  «Пекинда да юлђрлђр», - коры диде ул. «Алар ала, ягъни, нәрсә өчен түләргә. Джим Pok бик эффективен».
  
  
  «Мин ышанам бу. Бүген ул ценымногие баета. Әмма продолжайте. Кайчан һәм ничек алар алды Ладвелла?»
  
  
  «Ул сель бу паром кадәр Коулуна. Иде бераз подождать керткәнче паром китте, һәм Тигр ясаган телефон кыңгырау. Аннары ул последовал өчен Людвеллом бортына парома. Аны да. Без үсеп, яклар Коулуна, Людвелл китте отель Peninsula өчен ял итәргә һәм эчәргә. Яки, мәсәлән, аны аладыр дип уйлыйм. Ул керде бар. Аша берничә минут ул чыкты да китте бу вокзалы. Түгел, пассажирлар, ә йөк... "
  
  
  "Фрахт?"
  
  
  «Әйе. Бу кара һәм ялгыз районында төннәрен. Ул җиңеләйтте аларга бурычын куйды. Артык гади. Аны күреп, барысы да бу буенча күләгәдә божественного йорт. Аның янәшәсендә белән визгом җитте, зур машина, һәм эго втащили эченә. Ул попытался сбежать. дрались, һәм алар вырубили эго дубинками. Аның, белә ул иде диярлек мәет, һәм мин берни дә алмадым ясарга. Ләкин ул булырга тиеш иде следовать өчен алар. Аның рискнула сузылган такси һәм киле өчен алар - бу сломало миңа прикрытие, ничек мескен нищенки, әмма миңа туры килде моны. Машина йөртүче такси, дип уйладым мин сошла белән акыл. Ул гына да түгел, двинулся, әлегә аны да күрсәтте эму акча ».
  
  
  "Kuda oni эго забрали?"
  
  
  "Бик ерак. Бу мине бераз озадачило, әлегә мин түгел увидела бинасы татарстанныкы Джиму Поку. Ул залда склад ишегалларында. Аны көттем мин беләм, ниләр эчендә, әлегә чыгачак Әлегә кешеләр, Тигры. җаваплы корзину ".
  
  
  Беренче тапкыр аның тавышы сорвался. «Мин... мин белсђм, дигән иде корзине. Аны яхшы беләм эшен тигров. Аны кабат последовала өчен алар видела, алар ничек оставляли корзину иске йорт Шанхайской урамда. Аннары алар киткән. Бу юлы аның да последовала өчен алар. . Аны иде, акылдан язар чиккә җитте һәм напугана. Мин белмәгән, миңа нишләргә башка Людвелла һәм акча. Аның ... "
  
  
  «Ә аннары - йомшак прервал эго Нигы, - син уйлаган оборудова миңа. Чынлыкта?»
  
  
  Ул ишетте, аның вздох караңгыда. Булганда, ул озакка сузылды, ee тәмәке ут каба. «Әйе. Б... тик син генђ белдем?»
  
  
  «Мин әле төгәл белми», - дип белдерде Нигы. «Мин догадался. Сез иде, акылдан язар чиккә җитте һәм әле, ничек ул " белән очрашкан Лудвеллом бу ташландык пирсе. Сез ничек уйлыйсыз, мин шулай ук ЦРУ?»
  
  
  «Мин уйладым, син аннан. Аның яхшы сине карады, һәм, ярар, син выглядел артык сәләтле, көчле һәм выносливым караганда Людвелл. Һәрхәлдә, аның уйладым, чөнки бу вакытта башка бу хђл булырга тиеш, күбрәк гади светская очрашу».
  
  
  «Сез ошибались», - җайлап диде әй, Нигы. «Бу социаль чиста. Яки диярлек шулай. Ул отель өчен аны уятты эму шәхси одолжение, тавыш бирү һәм барысы да».
  
  
  "Ничек сез сөйләгез, мистер Харрингтон". - Ул казалась неубедительной.
  
  
  Нигы закурил без дә аларга тагын бер сигарету. Ул алыр иде эчәргә, әмма калдырырга карар. Бар иде неприятное хисе, бу эш әле башлана гына. Передавая әй, сигарету, ул әйтте: «Димәк, сез шалтыраттылар полициягә сөйләделәр аларга теле? Сез упомянули мине. Сез кунакханәләр ел саен, нәрсә булачак. Ни өчен?»
  
  
  «Миндә булмады да инде сөйләшергә, сезнең белән. Бәлки, сез буенча ЦРУ, шулай була һәм юк. Бәлки, сез эшләгән Пекинда яки Джима Әлегә, һәм, бәлки, нәкъ менә сез бирдерү Людвелла. Бәлки, сез хәтта подставили эго булырга убитым. Аның гади генә белмәгән! "
  
  
  "Әмма ни өчен полиция?"
  
  
  «Мин уйлады посмотрю һәм посмотрю, ничек алар синең белән мөрәҗәгать итәләр. Әгәр алар тиздән отпустят сине, соңрак син отправишься бу америка консуллыгы итәргә доклад - ярар, аны уйлады, аңлата, диярлек, мөгаен, Сез шулай ук буенча ЦРУ. Бәлки, сез иде, хәтта башлыгы Людвелла, анда ул миңа түгел, диде. Өчен estestvenno, ул гына да түгел, шталь иде моны эшләргә. Әмма кайчан аның наблюдала өчен сезнең Людвеллом, сезне иде,-дип заставило мине уйларга, сез командасы. Аның рискнула ".
  
  
  «Әйе, кыз. Ләкин сиңа бәхет елмайды. Минемчә, аның анда синең генерал. Кайда ул хәзер?»
  
  
  Ул сошла түшәк һәм сидела алдында на коленях. Ул иреште куллары эму тезләренә һәм уткнулась аларда зат. «Син тотасың? Син, чыннан да, поможешь миңа вытащить эго? Ах, Боже Мой! Аңа шулай шат. Шулай шат. Бу - бу кот очкыч хәл бик мөһим, һәм алар белән хорька, ничек Людвелл үтерелә, болар барысы да иде минем җилкәсенә төшә. напугана кадәр полусмерти ". Ул плакала.
  
  
  Нигы похлопал аның буенча гладкой баш. «Мин беләм. Һәм перестань, болар борчыла ук башлый. Минем җилкәсенә бераз твоих. Әмма анда генерал?»
  
  
  Ишеткән кебек, ул шарила караңгыда. Ee мыло һәм ис хатын-кызлар иде сладкими караңгыда. Аның чәч источали юка пешкђн.
  
  
  «Тегүче тик синнән», - диде ул эму. «Аның нинди юләр. Һәм gate юк».
  
  
  Нигы пересек бүлмәгә караңгыда һәм алды белән туалетного столика Пожал Турында носовой платок. Ул кайтты һәм протянул әй. Ул встала һәм кире әйләнеп кайткан түшәк. «Миңа бик кызганыч. Аны күбрәк тормыйм моны».
  
  
  «Сез иде киеренкелектә», - диде ул. «Син укымасаң, тагын да начаррак. Әйтергә юк, алда әле безнең чертовски эшләр күп. Ә хәзер, тегүче тик синнән, анда генерал?»
  
  
  «Ул прячется ташландык буддийском храме, авылдан ерак түгел Хэнкангхау. Бу ерак түгел тимер юл, әмма, әлбәттә, безгә бу бик начар инде».
  
  
  «Бөтенләй юк. Ничек әле бу нче авылы чикләренә?»
  
  
  «Якынча ун миль буенча турыдан-туры, әмма җире начар. Алдында иң илдә бар таулар, ә аннары күп болот. Булыр иде бик куркыныч перебросить эго аша Фисташки-Чун. Аны өметләнгәнен, дип, бәлки, синең белән яхтой яки хәтта джонкой идек ... "
  
  
  «Бу вакыт», - кыскача диде ул.-әй. «Без беркайчан да алмыйбыз, моның ясарга. Минем сәбәпләре бар шулай сөйләргә».
  
  
  Файдасыз сөйләргә әй, дип Смит, бәлки, арестует эго мизгелдә ул попытается переместить Корсара. Смит, ихтимал, барыбер арестовал иде аны, әгәр ул застал эго йортына Джима Әлегә. Һәм анда джонка Юлбарыс; ул булачак преследовать Корсара һәр париж, хәтта әгәр дә ул иде йөзәргә. Ул гына да түгел, теләгән њткђрњ морское көрәш башта бу гавани Гонконг. Аның болай да җитәрлек иде кайбер күңелсезлекләр.
  
  
  «Бар, бер генә вак-төякме, аның турында син упомянула», - диде ул. - әй, бераз злое. Бу эго развеселило. Сез алмыйсыз винить аның өчен ул пыталась әйберләр күрсәтергә мөмкин кадәр яхшырак.
  
  
  "Нәрсә?"
  
  
  «Ягъни, бу кытайлар яки беләләр дип шиклђнђ сезнең генерал кайдадыр ерак чикләрен. Тавышы ни өчен алар яптылар, илгә һәм двинули күп гаскәрләр, шулай түгелме? Барысы да Гонконгта бу беләләр. Кызыл ала югалтырга күп затлар, әгәр генерал сбежит һәм напишет үз мемуарлар Вашингтонда. Алар алмый югалтырга тагын да күбрәк затлар катнашты. Соңгы вакытта аларга бик тә бәхетле, Африкада, Индонезия һәм хәтта Пакистане. генерал китеп бара, бу мөмкин взорвать бөтен күк. Болар барысы да дөрес түгел, шулаймы? "
  
  
  «Әйе», - признала Фань-Су. «Һәм бу әле иң худшее. Генерал яраланган. Бик нык яраланган. Ул ике йөрүче эго ир-атлар белән очрашкан патрулем юлда буенча Кантоне. Бу кешеләр иде әгъзалары Undertong. Минемчә, алар икесе дә убиты. ышанам бу. Әмма әгәр бер тирәсендә алар исән, аны иде заставили сөйләргә, кытайлар да таныйлар, дип генерал залда якын-тирәдә. Ул каты яраланган, нәтиҗәдә, атуның, әмма ул сбежал һәм спрятался бу буддийском храме. Әгәр алар заподозрят, ул кайдадыр якында гына, алар барысы да обыщут. Алар табачак эго - гына штопора вакыт. Безгә кирәк поторопиться ».
  
  
  «Нишлисең, поторопись бераз акрын хәзер ачыктан-ачык. Аңа, диде, - дип вытащу эго, һәм мин көчемнән бу, әмма оборудова барлык тәртибе буенча. Иң элек, без нәрсә выберемся тирәсендә Кытай, безгә кирәк эләгү эченә. Синдә бар идеяләр бу уңайдан?»
  
  
  «Юк. Минем бернинди проблемалар да булмаячак, әмма ак кеше була алмый бу ясарга. Түгел хәзер. Түгел кебек, ак. Ладвелл дип бар ышанычлы ысулы эләгү эченә, әмма ул беркайчан да әйтә идем, миңа, бу иде. "
  
  
  Нику туры килә дип танырга, чөнки ул беркайчан да алачак сойти өчен китайца. Түгел, мондый катгый саклауга.
  
  
  «Син артык зур һәм көчле», - дип килеште Фань-Су. «Алар булса да сине бер минуттан. Һәм алар обыскивают барысы да хәзер, бетә. Мин алмыйм спрятать сине астында үз яшелчәләр».
  
  
  Баш миен Ника эшләгән зур тизлек белән. Булырга тиеш ревматизма. Эләгү эченә иде нетолько - ул карар", дип выбьет үзенә юлны бульдозером, әгәр кирәк.
  
  
  Ул акрын гына әйтте: «Син аласың керергә бер яхшы?»
  
  
  «Әйе. Бернинди проблемалар. Алар күнеккән миңа һәм минем повозке белән волами. Әмма аны иде посмела тырышырга переправить...»
  
  
  «Юк. Без түгел, без моны эшләргә. Әмма сез дә керә аласыз һәм аерым кушыла миңа. Штопора - ничек миңа эләгә?»
  
  
  Идея промелькнула бу мозгу N3 һәм башлангычларның дреды. У Людвелла барысы да булырга тиеш продумано, тиеш, бар иде нинди дә булса трюк яки уловка. Бәлки, эму бетереп выковырять баш миен мертвого кеше.
  
  
  «Сез сөйләгез, - дип Людвелл бар иде йөк сераля ишегалдында?» Нигы потер щетину бу подбородоке. У Людвелла булырга тиеш, бик веская сәбәбе йөрергә складка төнлә. «Подумай ничек кирәк», - диде ул Фань-Су. "Барысы да сез искә төшерү. Барысы да!"
  
  
  Тынлык. Ул ишеттем аны легкое сулышы. Аннары: «Ярар, ул алга китте баш йөк сарай. Азрак - аны хәзер әнкәйләр, анда ашарга скоропортящиеся продуктлары. Аны ишеткәнем бар эшне суыткыч җиһазлары».
  
  
  «Џм... анда бераз. Һәрхәлдә, бу барлык керүче әйберләр. Гонконг түгел доставляет edu. Ә Людвелл уезжал. Эму кирәк...»
  
  
  "Көтегез!" Аның тоне иде дулкынлану. «Шул сарае бар, тагын нинди-дип трупы!»
  
  
  Нигы щелкнул пальцами. «Әлбәттә. Тавыш бирергә һәм барысы да, Су! Тән көтә өчен кайтырга Кытай өчен ih похоронили. Алар безгә дөньядан. Алар җибәрергә тиеш ih кире һәр көнне. Әй-ходайга, минемчә, бездә ул бар. Людвелл җыенган пересечь илгә бу гробу! "
  
  
  Ул сомневалась. - "Җыенасыз авыз бу?"
  
  
  "Бу бәйле." - Нигы булды, сак, взвешивая барлык углы. У Людвелла иде аның үз оешмасы. Барысы да настроено. Ул башкарган турыдан-туры яки моментальную, внештатную операция кешеләре вакытны әрәм итмичә. Зур аерма.
  
  
  «Бу-сиңа бәйле, Су. Барлык бу этапта сиңа бәйле. Никадәр яхшы оештырылган, сезнең Undertong Гонконгта узды? Ни дәрәҗәдә ул эффективен - сможешь ли син эшләргә ягъни спешке?»
  
  
  «Минемчә, без нәтиҗәле. Әлегә бары тик кадрлар, ләкин әгәр дә сез булырсыз таләп итү артык күп нәрсәгә, бәлки, без алачакбыз моны. Тик миңа туры киләчәк моны ялгызы гына хђл итђ алмый, сез аңлыйсыз. Мин алмыйм ачарга...»
  
  
  Нигы кискен засмеялся. «Әле доверяешь миңа, ә? Яхшы кыз. Ә хәзер карале - син аласың китерергә бирегә арзанлы табут белән отверстиями пробасы һава», ул ярамый, заметить? Аласызмы сез алырга монда турында документлар допуске агентлыгында Кытай өчен отвезти сезнең бедного иске дедушку кире Кытайга? Иң мөһиме, документлары ".
  
  
  «Мин алам ih подделать. Бу биләячәк сәгате яки якын, моннан тыш».
  
  
  «Сделай бу. Тик синнән кием-салым өчен җирләгәннән. Әйә бар обычай раскрашивать зат вафат булсалар, янә корыч яшь?»
  
  
  Ул уйлап куйдым көчәячәк. «Инде алай ук күп түгел, әмма элек бу шулай эшләнде».
  
  
  «Минем йөзе булачак раскрашено. Аңа иде старомодным цезарь. Сез беләсезме, бер үтенечем бар турында погребении. Бу тиеш сработать. Сез беләсезме поездлар расписаниесе турында?»
  
  
  «Бу бик җиңел. Көн йөри гына бер поезд. Ул воткинск белән ахыргы тукталышы Гонконгта узды, анда төш һәм диеталар Турында " татарстан Ву гә якын часу көне. Һәркем пересечь илгә һәм тикшерергә үз документлар».
  
  
  "Ә ничек турында йөк вагон?"
  
  
  «Әгәр алар бара Кытайга, ih тикшерәләр чигендә, ә аннары опечатывают. Бу нигезләмә, сезнең планда. Мин уйлыйм, бу беренче тукталышы кытайның урумчи шәһәрендә аннары чикләре булачак перекресток Камфора-Бер. Аны тиеш иде җибәрергә анда табут. Поезд тормыйм туктарга кечкенә авылларда да. Шулай булгач, миңа туры килергә перекресток Камфора-Берсе өчен вытащить сезне ".
  
  
  Акыллы кыз. Ул инде уйладым алдан белеп тора, следуя план. «Бу мөмкин сработать, - диде үземә Нигы. Бу шактый дерзко. Һәм эго удача көчле һәм яхшы.
  
  
  «Ничек еракта, моңа керештек кадәр гыйбадәтханә, анда прячется генерал?»
  
  
  «Егерме миль яки якын моннан. Безгә узарга туры киләчәк ходьбы, ә җире кырыс».
  
  
  "Берни дә куркыныч. Без ясыйбыз, бу-көндез һәм төнлә, һәм доберемся кадәр гыйбадәтханә на рассвете. Бу бирәчәк миңа көне буе барысын да обдумать, әлегә без ложимся йокларга. Һичшиксез, возьмите үзе белән яхшы карта һәм компас, - әгәр аласыз. делайте бу башка опасностей. Югыйсә, пропустите ih ".
  
  
  «Алар күптән түгел обыскивали минем белән яки минем тележку. Аңа подыгрываю кайбер пограничникам - алар глупые черепахи һәм уйлый бервакыт алар җыела, заманить, минем үз лачуги».
  
  
  Нигы басты һәм зашагал буенча спальне. «Димәк, болар барысы да. Һәрхәлдә, без приступим гамәлгә ашыру моның планы. Сез уходите хәзер, һәм начинаете барысы да хәрәкәт итә. Аның килүчеләр белән урнаштырган һәм позабочусь турында Кимегән Турында, ул кайчан өенә кайтып. Әгәр ул моны эшләмәячәк. маҗаралар, тик без тиеш моны. Без тотарга тиеш акчаны, дип Джим Пок түгел вмешается, дип слуги түгел кайтачак, һәм кешеләр Әлегә аћламас, анда торабыз. Бу бик икән. Хәзер сез барыгыз. Сезгә туры киләчәк спуститься к-канат юлында да яхшырак түгел, алырга такси тирәсендәге бу район һәм алырга табут һәм кәгазь бирегә атканчы, әгәр мөмкин. Һичшиксез, используйте кешеләр, алар аласыз ышанырга. Без определим вакытта соңрак. Мин теләмим үткәрергә бу гробу караганда, књбрђк вакыт кирәк ».
  
  
  Ул чыгарды, аның аша заднюю ишек. Яңгыр прекратился, әмма барысы да тагын бер кала иде туманным һәм сырым. Анда янә иде кара джинсы һәм резин балетные тапочки. Ул карады, һәм аны запястье һәм берәүдә, дип ул сломано, ә бары тик бик нык ушиблено һәм растянуто. Анда иде, беләзек.
  
  
  Ќыелгач, ускользнуть бу томан, ул заколебалась. «Кыз белән шөгыльләнүче биредә яши - сез собираетесь аның убивать?»
  
  
  "Юк, юк, әлбәттә. Бу булмаячак кирәк. Тик мин тиеш, аны якларга, әгәр алмыйм. Аның планлаштырам инсценировать фальшивое караклыгы калдыру, аны бәйле. Бу бераз заметет безнең эзләр, һәм бәлки хәтта алдап була соң Джима Әлегә ".
  
  
  "Мин шиклђнђм, - дип."
  
  
  «Мин дә», - коры диде Нигы. «Бәлки бу иң яхшы дип әйтә алам уйлап табарга. Нигә син беспокоишься аның турында?»
  
  
  «Мин белмим, дөрес. Әмма әгәр ул невиновна бөтен бу, миңа булмаса, дәвамлы булсын, әй иде больно».
  
  
  «Һәм аны да. Аны, барысын да эшләячәкмен, дип минем ите. Ә Ло Суй тирәсендә теге, кем белә, ничек кайгыртырга үзе турында. Ә хәзер бар».
  
  
  Ул наклонилась к аңа йомшак вә поцеловала бу иреннәре. Ee иреннәре иде сладкими, ничек бутоны җитештерелә торган lotus. "Их түбән кояш фонг".
  
  
  «Һәм твоя юлы да», - диде Нигы. Ул ишекне һәм әйләнеп кайтып, холл өчен дождаться Суй Турында.
  
  
  Әлегә ул көттем, ул бераз дулкынландым. Эму кирәк иде, погрузиться бу тирән транс, йоги-пратьяхара, вызывающая подобие үлем. Ул беркайчан да сикергәли, бу элек. Ничек ул кызга, бу бик адская авантюры. Ул китәм заснуть, һәм, әгәр эму елмайса, ул беркайчан да проснется.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  
  Ходячий мәетне
  
  
  
  
  
  Эго, баш миен проснулся элек барлыгы остального тән. Ул шунда ук осознал авызы. Авызы һәм мехи. Үзе йомшак, кызыл, бесплотный авызы. Пыхтящий мех нагнетает аңа кайнар сладкий һава. Псих! Ул, булырга тиеш, әле залында узган трансе булса да, сез дә күрергә тиеш иде сон, бу йога-трансе. Димәк, алар ошибались. Эго иске гуру ялгышлар ясамады. Чөнки эму мөгаен снились бу кайнар задыхающийся авызы һәм бу меч.
  
  
  Нигы Картер күзләрен ачты. Ул тойдым прикосновение җиңелчә яңгыр к затка. Зубчатый таш прижался к эго аркада, һәм эго бармак, кайчан афферентные нервы акрын ожили, почувствовали сосновые энәләр. Эго, разум башлады каталогизировать раздражители: ул исән, ул ачык җирлектә, shell яңгыр, караңгы иде - һәм кемдер эго целовал!
  
  
  Болар барысы да кире әйләнеп кайтмады кире. Ул исән! Ул үз эшен эшләде. Ул пересек илгә бу гробу, бу товарном вагоне белән күп кенә башка гробов, һәр тирәсендә булган иде кытайлар, возвращавшиеся ялга үз туган провинциясенә. Тик нигә поцелуи? Бик күңелле булды, тик ни өчен? Бу адское вакытта өчен поцелуев! Һәм кайнар мехи, накачивающие эго - барыбер ул неволе? Иде микән, бу ниндидер яңа кытай пытка, хитрая һәм хитрая?
  
  
  Нигы кулын күтәрде һәм тойдым мягкость. Күкрәгенә хатын-кызлар. Ул ятып кына торды бу nen, ee авызы иде прижат к эго губам, дыша аңа. Ул йомшак оттолкнул аны селл. "Мин тәртиптә."
  
  
  «Аллага Шөкер! Аңа шулай иде напугана. Аны уйлады, чөнки син, чыннан да, мәет. Мин белмәгән, нишләргә, шуңа күрә, аны кайчан вытащила сине тирәсендә кабере, аны татып карады реанимацию авызы үз авызы. Аның, чыннан да түгел уйладым бу хакта. Бу эшләячәк. Аның турында мин белмим, дип уйладым! "Ул башлап кискен смеяться, һәм ул ишетте башы истерии.
  
  
  Нигы нежно хлопнул ee буенча затка. Ул отпрянула, аннары перестала смеяться һәм, һаман аягүрә басып на коленях, књрсђтте аңа. Бер кешедә ласкала щеку, ул аны бәрде. «Беләсеңме, син выглядел мертвым! Табут ачтылар чигендә».
  
  
  "Мәсих!"
  
  
  Ул янә рассмеялась, әле нервничая, тик хђзер белән вменяемой ноткой бу голосе. «Мин дә уйладым, - дип умру! Тик син ih обманул. Син барлык обманул. Син выглядел шулай мертвым!»
  
  
  Нигы менде аякка бастыра, һәм ул арада. Эго зур мускулы иде жесткими һәм болезненными каршындагы кайту тормыш. «Бу пратьяхара, чыннан да, эшли», - диде ул. «Бу ничек эшли. Аңа үземне мертвым. Кайда без?»
  
  
  «Берничә милях к югу нче керештек Камфора-Бер. Мин алмыйм сузарга сезнең алга таба да, мин әнкәйләр бу урын». Ул указала бу зур булмаган скалу артта Ника. Алар булып чыга түбән густых зарослях бамбука һәм гигантского баньяна. «Анда бар зур булмаган пещера, һәм янәшә бара. Тик мин түгел, дип уйлыйм тора безгә монда калырга. Бу артык якын к юлында да, бөтен җирдә дә солдатлар. Даими өлешендә, ополчение, хәтта танклар. Минемчә, хәзер анысы. бу одина буенча курьерлар әйтә идем, үләр алдыннан, һәм алар беләләр, - дип генерал анда-монда. Бу гына штопора вакыт җиткәч, алар табар, гыйбадәтханә ».
  
  
  Әйтерсең үз сүзләрен раслап, аның сүз Нигы ишетте рычание йөк машиналары белән юллар. Ул заглянул аша бамбук һәм күрдем инде, һәрхәлдә, дюжину тирәсендә алар колонне, направлявшейся көньякка таба.
  
  
  «Син хаклы. Безгә яхшырак барырга. Кайда кабере?»
  
  
  Ул указала. «Әнә шунда. Аның алмады күтәрергә сине, шуңа күрә миңа туры килде столкнуть эго белән тележки. Ул, сопгы минутта берсе ватылды, һәм аның вытащила сине».
  
  
  Ул похлопал аны кулымда. «Яхшы кыз. Сез гаять чемпионаттагы менә дигән эшне, Фань Сюй. Минемчә, без моны ерып чыгарбыз. Әмма соңрак сөйләшербез. Ачыктан-ачык хәзер без переезжаем!»
  
  
  Белән ложного төбе шул гробу ул извлек үз корал, шулай ук кием-салым, карта, компас һәм плоский тартма белән аптечкой. Фальшивое төбен иде идеясе Фань Сюй, һәм Нигы дип таныды, бу яхшы иде. Яхшырак везти әйберләр телеге. Әгәр пограничники килгән барып обыскали каберләрен предметына ложного төбе, уен барыбер сорвалась иде к ассызыклады.
  
  
  Янында разбитым гробом сидела двухколесная тележка белән длинными ручками, анда ул перевезла эго белән вокзал. Нигы тапкан бара һәм погрузил зат салкын суга, смывая краску белән затлар, ә ул пила һәм эму дип сөйләде иде станциясендә.
  
  
  Фань Сюй иде склонна дәшми ул, тик вакыт-вакыт ул замечал дрожь аның голосе. Ул задавался мәсьәлә буларак, ул озак алачак продержаться шундый киеренкелектә. Өметләнәм, әлегә алар переправят генерал аша илгә, әмма Нигы белә алмый, моңа исәп тотарга.
  
  
  «Бу чыннан да бик җиңел», - дигән нәтиҗәгә ул хәзер. «Документлар бар иде тәртиптә, ә чиге буйлап, һәрчак алып барыла чын обыск, шуңа күрә ополчение, беспечна һәм ленива. Аның подождала, әлегә стемнело, кайчан хуҗалыкларында начар. Алар диярлек обращали миңа игътибар. минем йөзе һәм чәч, һәм аның тряслась һәм скулила. Сез иде платформасында белән ике башка гробами. Миңа бирергә туры килде бер яшь негодяю биш гонконгских доллар ярдәм итәр өчен, миңа погрузить сезне тележку. Аннан соң аның киткән. Беркем дә обращал игътибар. Кешеләр барысы да напуганы һәм өйдә утыра. Әлегә кадәр хорька, бу бик җиңел ".
  
  
  Нигы привязывал ножны стилета к кулымда һәм клал «люгер» бу пластик кобуру на поясе. Ул скинул погребальную кием-салым һәм хәзер надел стеганый костюм һәм бњреген буенча потрепанной собачьей миңнегәрәй. На расстоянии ул алыр иде тикшерү узарга китайца - бик зур һәм толстый кытайлы, - әмма зур планда ул булса, мәет. Түшәделәр.
  
  
  Ул керде бераз сосновую рощу өчен облегчиться, һәм поправить газ бомбу Пьер арасында аяк. Ул ишетә, ничек Фань Сюй китте бу куаклар бу противоположном юнәлештә. Кайчан кайта, ул берәүдә, ул умывает зат ручье. Нигы яхшы дип уйладым һәм хәзер карар кабул итте. Ул сөйләде, әй, кем ул шундый кемгә эшли. Иң мөһиме, барлык, дип әй кирәк иде өчен белергә аңларга эго һәм ышанырга эму.
  
  
  Кыз уставилась аңа, аның зур карие глаза испугались. «Т-син, чыннан да, Нигы Картер! Буенча АХ, оешма үтергән?»
  
  
  «Безнең бик нык оклеветали», - мрачно усмехнувшись, дип җавап бирде Нигы. «Безнең дошман. Без убийцы, беләсезме?. Бары палачи. Без действуем буенча некоему золотому правилу, дип әйтергә була - үткәч, без хакимиятне башкалар белән керткәнче алар алачак ясарга безнең белән!»
  
  
  Ул диде: «Бу катгый арасында безнең, сез аңлыйсыз. Сез булачаксыз эндәшергә мине Нигы, - артык берни дә. Кайчан барысы да тәмамлана, сез табачаксыз, чөнки кайчан-йә, күрдегезме мине, ә аны сезгә берни дә әйтте. Аңлашыла?»
  
  
  Су вытерла зат рукавом. Хәзер ул причесала пальцами үз спутанные темные чәч. «Аңлашыла Да, Нигы. Әмма онытырга мондый кеше, ничек син бер дә җиңел булмаячак. Тик мин вәгъдә бирәм авыз».
  
  
  Нигы обнял аны җиңел поцеловал. Ул цеплялась аның өчен, обвивая куллары белән эго муеннарына, ә аның стройное гәүдәсен яклар сопротивлялось массивности эго черегән сөякләрен һәм сухожилий. «Бездә булачак, вакыт күп», - прошептал ул. «Соңрак, кайчан бу тәмамлана, Су».
  
  
  Ул сак оттолкнул аны. «Ә хәзер алга. Аны булырга телим на расстоянии крика нче гыйбадәтханә атканчы».
  
  
  Бу бик незабываемая төн. Хәтта эго зур көч подверглась испытанию; ул бөтенләй понимал кебек кыз выдерживала. Поход иде кошмаром, задуманным бу аду. Аннары беренче сәгать, безгә кемдә булмаган ау өчен сөйләшүләрнең. Нигы оболочки, һәм ул алып барды, упорно, спотыкаясь һәм падая. Кайчагында Нигы переносил аны париж, яки якын, моннан тыш, әлегә ул настаивала шул, аның өчен отпустили.
  
  
  Алар осмелились барырга юлда Хэнкан. Ул иде полна гаскәр һәм йөк машиналары, һәм вакыт-вакыт алар ишеттек зловещий гул движущихся танк. Алар тырыштылар узарга параллель рәвештә юлда, шул мең ярдов к көнбатышка, һәм тиздән булып чыкты бу болоте рисовых кырлары, дамб һәм канав буенча всякому племени бу пычрак. Жалкая мелкая морось түгел утихала. Булмады һәм намек на луну, ә күк иде влажным, удушающим черным одеялом. Нигы восхищался сәләтенә Су югалтмаска ориентацию.
  
  
  Вакытында кыска тукталыш, ял өчен дип аңлатты ул. «Мин туа моннан ерак түгел», - задыхалась ул. «Бу Вайчоу. Аның арткан, бу илдә кадәр алар хорька, әлегә күченеп яшәргә, дәү һәм цезарь шул Штаты һәм керде көллияте».
  
  
  Нигы вытащил йөзе буенча пычрак белү өчен, ничек атала ee көллияте.
  
  
  «Беннингтон. Бу Вермонте. Сез бу турыда беләсезме?»
  
  
  "Мин беләм, бу -" Бервакыт, борын-борын заманда, ул белә иде милую девицу буенча Беннингтона. Хәзер ул, дип искә төшерде, дип девственница иде төп прописью. Пычрак бу эго кеше потрескалась барганда, ул елмаеп куйды. Сәер уйларга бу хакта хәзер!
  
  
  Хәбәр иткәнчә, илчелегенә подлетели вакытка килгәч, алар җыелган чыгып китәргә канаву. Алар янә распластались бу болоте һәм тыңладылар, ничек вращаются роторы, кайчан вертолетом пролетал откровенные алар өстендә бик низменному
  
  
  «Әлегә кадәр хорек, - диде Нигы, - аның ругал яңгыр һәм томан. Хәзер аның, дип өметләнәм, чөнки ул көне буе дәвам итәчәк. Аны булырга тиеш, поскользнулся - мин ѳметләнмәгән бу « коптеры ».
  
  
  Су ятарга кулында өчен җылылык. Ул кивнула эму күкрәгенә эләгә. «Янында илдә мәйданчыгы бар. Алар кабат юкка чыгачак, ничек ул гына очистится».
  
  
  Алар килә, алга таба да. Тиздән кыз двинулась алга юллар белән, һәм алар башладылар огибать яки взбираться ка бер-бер артлы зур булмаган пигы һәм карабкаться аша сериясен тирән тар оврагов. Бервакыт Нигы поскользнулся бу сланце, бераз гына подвернул лодыжку һәм выругался белән хисе һәм зур артистизмом. Су кулланыла зур палец к губам. «Без булырга тише. Бу томан разделяет ике юлы, Нигы. Без ih да күрербез. Әгәр без наткнемся бу сторожевой пост, начар булачак».
  
  
  «Алар өчен дә», - мрачно-диде ул.-әй. Тик ул иде хокукы. Аннары ул моның выругался үзенә астында нос.
  
  
  Алар башладылар ышанычлы адымнар белән күтәрелә. Алар үсеп, плато, усаженного соснами, камфорами һәм кедрами. Редкая үлән аяк астында иде инде убита кышын. Бу-анда валуны җыелган гротескными берәмлекләре. Алар тукталдылар өчен тагын бер передышки, прижавшись бер-берсенә карата бер-берсенә бу неглубокой пещере, образованной ике изогнутыми ташлар.
  
  
  Су дрожала нче соћгы ике елда. Ул прижал ee үзенә. «Шул мизгелдән без булырга тиеш аеруча сак», - диде ул. «Гына түгел, патрулей. Монда бүреләр, һәм кабан, һәм ни дәрәҗәдә аның ишеткәнем бар, күп бандитларны».
  
  
  "Бандитлар?" - Ул кискен рассмеялся. «Мин уйлады бөек хөкүмәте Пекинда уничтожило барлык бандитларны. Әмма, бәлки, бу бик яхшы. Аласыз микән сез кулланырга ih үз Андертонге?»
  
  
  "Юк. Алар ненадежны. Күбесе шулар тирәсендә иң делле түгел, бандитлар, ә гади кешеләр дә катнаша ала пересечь илгә. Яки алар сбежали һәм җибәрелде кайту, ә аннары янә сбежали нче коммунист. Алар беркайчан да перестают омтылырга барып җитәргә Гонконгка ".
  
  
  N3, - диде бу, чыннан да, булды адский җәннәт башка каламбура - кайчан кирәк иде төзергә диварлар өчен, тотып калырга кешеләрнең эчендә түгел, ә тышкы якта.
  
  
  Вакыты җиткәч, алга барырга, ул әйтте: «Ничек әле хәзер кадәр гыйбадәтханә? Атканчы калды, озак». Безгә, кемне тирәли алар булмаган сәгать. Мондый роскошь җебе җиңел ih бирергә.
  
  
  Фань Су встала белән легким стоном, выгнув спину һәм потерев куллары. «Хәзер инде ерак түгел. Бәлки, ике милях. Без подойдем к крутому обрыву, анда тәмамлана бу плато, ә аста бу долине залында " чиркәү». Ул һавадан үзен бераз рассмеяться. «Әмма без алмыйбыз күрергә бу-бу ... бу смоге! Ул начаррак Лос-Анджелес». "Сез дә анда яшәгән?"
  
  
  «Аның укусы күп кенә урыннарда Нигы. Аның булырмын яшәргә большем саны урыны - әлегә аның яшим һәм булырмын шөгыльләнә бу эш белән. Бу булачак бөтен минем тормышымны яки әлегә Кытай генә ирекле булачак».
  
  
  Һәм бу, - бераз күңелсез дип уйладым Киллмастер, мөгаен, булыр, бөтен марлон тормыш. Ничек эше бардык. Чан, немногим яхшырак элеккеге бандита һәм военачальника, ә хәзер аңа лопнувший мочевой пузырь, беркайчан да булмас иде кайта материк ярдәменнән башка АКШ. Вашингтон түгел иде инде увязать бу сухопутной сугышында Кытайда. Вьетнам шактый неприятным. Ул погладил аның запачканные грязью чәч, алар нишләптер әле пахли свежестью, һәм обнял ee.
  
  
  Барабыз. Күбрәк элек без выведем сезнең генерал, шул мөгаен сез начнете планлаштырырга вторжение. "
  
  
  Ул өйрәнде эго йөзе беренче слабой бледности телләр исемлегенә керергә тиеш түгел. «Сез смеетесь минем мәңгегә! Уйлыйсыз, аны безнадежный любитель?»
  
  
  «Мин белмим. Син иде потрясающей, Су. Безнең иде хәзер монда түгел иде яума. Әмма шул вакыттан алып барлык авыр булачак. Чыннан да грубо. Барабыз».
  
  
  Һава торышы булды извращенно суровой. Кайчан алар үсеп ахырына плато, яңгыр прекратился, һәм болыт башлады рассеиваться белән удивительной быстротой. Нигы яростно проклял богов һава торышы түгел, обращая игътибарны синтаксис һәм грамматику.
  
  
  «Яңгыр һәм томан, төне буе, кайчан ул безгә нужены, ә хәзер ул проясняется! Хәзер! Бу проклятые хәбәр иткәнчә, илчелегенә төсмерендә булачак жужжать, ничек бал кортлары».
  
  
  Алар укрылись бу густой поросли мокрого папоротника азагында. Тирән чокыр астында, алар барысы да иде әле наполнен клубящимся клубком ак тумана, цеплявшимся өчен гребные һәм валуны, ничек югалган роктөркемендә җырлый. Бу напомнило Нику бер тирәли второстепенных ем, булмас Данте.
  
  
  «Без бу храме», - диде Фань-Су. «Алар, алмый безне анда артыгын да ачыкларга сәләтле».
  
  
  «Без шулай ук итәчәкбез неподвижны һәм беспомощны», - мрачно диде Нигы. «Бу яраксыз. Без калырга тиеш мобиль. Аны тиеш мин булырга хәлдә рыскать һәм табарга чыгу. Ничек әле, сезнеңчә, от гыйбадәтханә кадәр чиген?»
  
  
  «Бәлки, биш миль».
  
  
  Эго көлү иде, һәм аның кинәт салкын. «Бу, мөгаен, иң озын, биш миль әйләнә-тирәсендәге безнең бишле, җаным».
  
  
  Ул потянула эго кулын. «Бәлки, син хаклы. Шулай итеп, башлыйбыз. Хәзер аның шактый җиңел алам табарга изге йортка илткђн юлныћ да. Скользкая Дорога һәм опасная, әмма мин аны яхшы беләм. Нигә син ждешь?»
  
  
  Ул потянул аны аска таба. "Чөнки мин телим ышанырга, дип, анда барысы да тәртиптә. Көтеп карыйбыз, әлегә томан рассеется, һәм без алачакбыз күрергә гыйбадәтханә. Әйтик, алар тапкан инде сезнең генерал. Сез уйлыйсыз, алар бу күрсәтәчәкләр? Юк. Алар подождут куя ловушку, беләм, кемдер килер артыннан. Алар тели барын ала, бу ублюдки. Oni кунакханәләр булыр иде разбить синең Андертонг! Син поможешь аларга, кадерлем, аннары моннан, ничек алар күпмедер вакыт өстендә синең поработают. Сез булыр иде, аларга да сөйләделәр. Поверь миңа."
  
  
  Ул урнашкан әлеге папоротнике аның янәшәсендә. Ул тойдым аны дрожь. «Әйе, - признала ул, - син хаклы. Бу мөмкин ловушка. Кичер, Нигы. Мин дә шундый профессионал, ничек син.
  
  
  Ул сжал ee всякому племени. "Юк. Тик син укымасаң, нишләргә, әлегә ул барлыкка килми, җаным.
  
  
  Ул подкралась к аңа объятия, һәм ул нежно поцеловал аның әнә Шулай якын килү к дөньяга килә, ничек гына иде. Ул чакта тойдым, - дип, аның үле гәүдәсен башлый покорять эго, разум, ул удалило аның үзен. «Җитәрлек булачак вакыт моның өчен, - дип уйладым ул.
  
  
  Әгәр алар бу ясасалар.
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 11
  
  
  
  Генерал
  
  
  
  
  
  Нигы Картер очистил кечкенә генә даирә җир һәм күтәрде кәнфит итәргә китерерлек тупас кояш сәгатьләре. Музейдагы вакыт елның широте, аннары гына тугыз томан рассеялся җитәрлек, алар өчен иде күрергә гыйбадәтханә. Алар лежали тирән шул папоротнике, әлегә Нигы үзе сәхнәгә. Көнбатышта бөтен тагын иде болытлы һәм караңгы, тик көнчыгышта слабое кояш пробивалось аша болытлы. Тиздән булачак гудеть хәбәр иткәнчә, илчелегенә.
  
  
  Гыйбадәтханә иде, кечкенә генә төзелгән тирәсендә таш һәм кирпеч грязного төстә, һәм торды якынча полпути аша долину белән шөгыльләнүче барды белән көнчыгыш көнбатышка таба. Алар төньяк ягында. Тар каменистая троп, шактый киң өчен телег бу волах алып барды чокыр аша. Гыйбадәтханә торды читтә бу тропы зур поляна, окаймленной бамбуком һәм длинными заброшенными банановыми һәм мандариновыми агачлар. Задняя өлеше гыйбадәтханә, по-видимому, иде врезана бу холм артта калды, аның поросший восходящими хвойными агачлар. Безгә кечкенә генә долине, безне тирәсендә иң гыйбадәтханә бернинди билгеләре тормыш.
  
  
  Фань Сюй дип аңлатты, бу гыйбадәтханә иде заброшен һәм йөз елга якын элек. «Кешеләр монда дип уйлый эго яулап алдык явыз духи. Руханилар алмадык, изгнать га брасс белән йѳзү, шуңа күрә кешеләр киткән. Беркем дә тирә авыл халкы яки фермерлары да барачак к храму».
  
  
  «Бу ярдәм итә», - дип белдерде Нигы. «Безгә туры киләчәк турында борчылу шпионах. Аның шиклђнђм, бу остановит коммунист».
  
  
  Кайдадыр уңнан, көнбатыштагы залаяла эт, һәм ул ишетте потревоженную рваную какофонию каз. Ул искоса посмотрел на Фань-Су.
  
  
  «Анда кечкенә авылы. Иң делле поселогы. Минем уйлавымча, якынча ун йорт. Бар таверна һәм бордель. Кайчагында алардан файдалана солдатлар. Махсус куркыныч безнең өчен юк. Авыл халкы да карыйлар храму».
  
  
  Нигы убрал мәгълүмат. Анда, кайда иде таверна һәм бордель, солдатлар иде. Өчен estestvenno. Бәлки, начар. Яки бу мөмкин әйбәт.
  
  
  Ул торып басты һәм смахнул җирне һәм ботаклар белән үз кием. «Ул чакта пойдем. Бу, мөгаен, шулай да билгеле булганча, беркайчан да. Без гади пойдем буенча тропинке к храму. Аны кулланам кәнфит һәм притворюсь иске һәм искалеченным. Сез ведете мине. Әгәр безнең якта булачак күзәтергә мөмкин, без алачакбыз сойти берничә хәерчеләрне яки өчен кемне дә булса тирәсендә кытайлылардан бу бегах ».
  
  
  "Лам?"
  
  
  Ул дип һәм подмигнул әй. «Алар пренебрегли синең мәгариф Беннингтоне. Аннан».
  
  
  Әмма башлагач күтәрелә, ул тагын толкнул аны. Эго уши, гаять кискен, ишеттеләр бу кадәр күпкә алдан нах. Алар янә зарылись бу папоротник, һәм Нигы натянул аларда бераз тягучей, әле дымлы листвы. «Түгел двигайся, - предупреждал ул. «Түгел, кара өскә таба нәрсә булыр иде, син безгә тиресен. Закрой зат. Мин уйлыйм, безне, шведларны шактый пычрак һәм пычрак узу өчен mimmo түгел, двигайся!» Хәрәкәт иде кеше һәлак предателем.
  
  
  Вертолетом, ничек кружащийся мотылек, кем гәүдәсен освещал көтелә кояшлы святым, пронесся белән көньяктан. Бу бик низменному. Нигы рассчитал биеклеккә якын номерлар футов. Тегүче!
  
  
  Вертолетом пролетел өстендә кечкенә генә долиной. Нигы гына осмеливался карарга, әмма понимал бу-шактый яхшы. Проклятое существо парило өстендә храмом. Әгәр ул приземлится, әгәр алар хәзер обыщут гыйбадәтханә булса, барысы да булыр кончено. Эму генә кирәк булачак ташлап миссия һәм дђ кайтырга Гонконг.
  
  
  Эго авызы прижался к маленькому мягкому уху Фань-Су. «Әгәр сезнең генерал хәзер бродит тышкы якта, ул бар».
  
  
  Ул чак иде расслышать аның ревматизма карамастан, стук лопастей ротора. «Ул булмаячак чыга. Ул тирән яралана. Мөгаен, бу коме яки хәтта мәет. Һәрхәлдә, ул пещере артта гыйбадәтханә. Хәтта әгәр алар обыщут, алар мөмкин түгел табарга эго».
  
  
  Двигатель вертолеттан арттырды дәвам итә. Нигы мельком күрдем кораб, ул өскә таба килә башлады һәм китте. Бу дәвам итә, төньякка таба. «Бәлки, бу-яхшы билге», - дип уйладым ул. Шул ук вакытта, тагын эзли генерал.
  
  
  Тик ул чагында белмәдем, анда залында ih команда пункты - һәм алар буенча радиосвязи. Бу берни дђ тњгел дигђн сњз. Алар күреп гыйбадәтханә, һәм Нику бу ошамый. Бу уятты аның хисе соћгы ике елда һәм дискомфорта.
  
  
  Кайчан вертолетом скрылся төре буенча төньягында, ул күтәрде кызны откровенными. «Хубба», - дип боерды ул. «Әйдәгез, спустимся шунда, астында укрытие».
  
  
  Алар испугались бер тапкыр гына юлдан гыйбадәтханә. Бу бамбуке послышалось кряхтение һәм ишетелер, һәм Нигы күрдем ржавую коричневую шкуру. Ул вытащил «Люгер, тик Фань Сюй генә сызып ќибђргђндђ: «Кабан» һәм киле алга таба.
  
  
  Алар кергән гыйбадәтханә астында гниющей аркой. Ул кечкенә иде, грязным һәм пахло вакыты һәм крысиным пометом. Кискен кызыл күзләре белән күзәттеләр өчен ih керү юлында һәм алар ишеттек предупреждающие писки.
  
  
  Фань Сюй таба килә башлады ачыктан-ачык к задней өлешендә гыйбадәтханә. Бу зур иде валун, аның вершина иде отколота, образовав нечто кебек алтаря. Кыз књрсђтте ка Ника. «Ышанам, син сможешь сдвинуть эго. Булсын куярга эго шунда, потребовались көч-дүрт кеше. Юк, бернинди противовеса, бернинди трюка».
  
  
  Элек ул упоминала андый ир-атлар һәм Нигы башка флагы рөхсәт үтәү аңладым, - дип ул да әле", - дип сөйләде аңа нибары. Ул хуплады. Буенча nah тагын да әйбәт килеп чыгарга мөмкин, яхшы агент, әгәр ул проживет шактый озак.
  
  
  Ул уперся обеими куллары белән бу гаять зур таш һәм наклонился к аңа проверяя. Ул гына да түгел, сдвинулся урыныннан. Тиеш весить биш йөз яки алты йөз фунт. Ул якка карады бу мин сорады ярдәм күрсәтү, барлыгы, бу алыр иде, хезмәт итәргә таяныч һәм рычагом. Берни дә. Димәк, тиеш чиста мускулатуры.
  
  
  N3 уперся зур куллары белән бу таш, тирән вздохнул һәм толкнул. Ул атаковал белән яростью, iso барлык көч, дип бар иде, кан тамырлары, аның лбу һәм щеках чыгыш ясады пурпурным рельефом. Таш сдвинулся бу дюйм яки ике генә түгел, күбрәк.
  
  
  Нигы тукталды, задыхаясь. «Бу булды дүрт көчле ир-атлар», - диде ул, әй. «Отойди. Миңа туры киләчәк кулланырга аяклар».
  
  
  Кыз смотрела тыныч, соклану һәм трепет аның күз алдында. «Без эшкә җигәргә тиеш иде рычаг», - диде ул. «Мин уйладым».
  
  
  «Мөһим түгел. Аның отодвину. Әмма отодвинься хәзер - ул мөмкин катиться».
  
  
  Ул отступила диярлек ко входу. Нигы басты спиной к холму, дөресрәге, к задней өлешендә гыйбадәтханә, һәм напрягся. Ул расправил үз массивные җилкәсенә, подпрыгнул һәм уперся обеими аяк бу таш. Озын мускулы аның бедрах сжались һәм двигались астында плотью, ничек змеи каршындагы ударе. Акрын валун башлады хәрәкәт итә. Ул тукталды, янә двинулся, кайчан Нигы напрягся, тукталды, янә двинулся башлады раскачиваться. Ул грохотом егылып, откатился берничә футов тукталды.
  
  
  Нигы вытер мочка тыльной читләтеп ладони һәм дип Фань-Су. «Аны булырга тиеш, бераз гына формасында».
  
  
  Ул инде узды mimmo аңа һәм заползла бу маленькую кара дыру, аны чарның таш. Нигы китте, аның артында на четвереньках. Ул кискен тукталды, һәм ул бәрде аның аягы аның кечкенә каты ягодицы. Аның тавышы, приглушенный тесными черными стенами кечкенә генә пещеры, әйләнеп кайтты аңа.
  
  
  «Ул исән! Аны ишетәм эго сулышы».
  
  
  «Яхшы. Әйдә вытащим эго бу дыры. Эму җитми пробасы һава».
  
  
  «Хәзер. Анда-монда шырпы». Ишеткән кебек, ул шарила һәм ругалась үзенә астында нос. Аннары вспыхнула желтая спичка. Ул карадым, ул ничек зажигает ут шәм. Крошечное ялкыны показало круглую дыру белән түбән потолком, вырытую бу склоне холма. Була алмый күбрәк ун, ун. Уртасында земной бүлмә өчен поддоне буенча грязной салам лежал ир-ат. Янында поддоном иде барлыкка киләчәк горшок, яртылаш тулы су, һәм бу-нәрсә булырга мөмкин пачкой китаплар, завернутых бу рваные һәм испачканные газетасы.
  
  
  «Вернись к входу һәм контрольдә тота», - скомандовал Нигы. «Мин выведу аның. Хәзер ул исән, әйбәт, тик мин белмим, озак».
  
  
  Ул кайчан проскочила mimmo аны, ул алды свечу һәм подержал аның өчен яхшырак разглядеть карт бу поддоне. Эго складывать доллар упало. Мәрхүм Генерал Сунь Иде Чан, тирәсендә кытай генераль штабы, выглядел әйтерсең, ул китәм моны.
  
  
  Генерал башлыкның үзе тощий скелет лимонного төстә. Эго максаты казалась артык өчен зур эго хрупкого иске тән. Бу nen иде грязно-ак мешковатые чалбар, прикрепленные к эго худощавому животу соломенной веревкой. Эго аяклары иде яланаяк. Эго бердәнбер булды, һәм башка кием-салым иде рваная футболка һәм соры стеганый пиджак, анда оторваны барлык пуговицы. Ул лежал на койке криво, эго зур максатыбыз-артык авыр өчен стебельчатой иссохшей муен, ә күзләре ябылган иде. N3 түгел ошады тавыш авыр сулыш, хриплый перегруженный тавыш, ул появлялся бик сирәк дәвалау.
  
  
  Барыннан Нику түгел ошады неровный налет кан һәм гноя күкрәгенә генерал, аз гына түбәнрәк истощенных ребер белән уң ягыннан. Ярага кишки! Плюс, һичшиксез, пневмонии. Әгәр алар коткарды генерал булырга мөмкин могҗиза. Буенча затка Ника промелькнула кривая елмаю. Әгәр алар, гомумән, выберутся, бу могҗиза булачак! Нишлисең, ул яхшы гына тәҗрибәле эшләргә могҗизалар тудырырга сәләтле.
  
  
  Ул опустился тезләренә белән янәшә стариком һәм сак кына күтәрде аны ясап, һәрберсенә тиешенчә колыбелью эго зур бицепсы. Ул догадался иде 90 фунт. Фань Сюй булачак весить күбрәк.
  
  
  Ул салды генерал янында керү өчен, ул ала алырга мөмкин кадәр күбрәк света һәм пробасы һава. Аларда түгел иде безгә еды, безгә су тыш, ул, дигән иде разбитом горшке түгел имело әһәмияткә ия. Шул ранах эчәклек булмый ашарга һәм эчәргә. Су була иде промыть ярага булса да, хәзер ул, бәлки, зараженной.
  
  
  Фань Сюй алды суга һәм аптечку һәм присела белән янәшә аның корточки, әлегә Нигы обнюхивал ярага. Карт түгел открывал күзләр дә әйткән.
  
  
  Фань Су белсђм, дип тиресен. Белән киң ачык күзләре белән ул, дип сорадым: «Гангрена?»
  
  
  «Мин белмим. Аны табиб җитми өчен ышанырга. Пахнет түгел, чөнки, янәсе, начар. Ләкин бу-начар - рана кишки һәм таращить күзләре һаман nen. Әгәр алабыз перебросить эго аша илгә һәм хастаханәгә, анда алачак дәваларга бу. Бәлки, юк. Аның ... "
  
  
  Генерал күзләрен ачты һәм посмотрел аларда. Бу бик темные кечкенә күзләрен мутные һәм лихорадочные, әмма алар светился разум. Ул нәрсә, ни Нигы алмады аңлау. Кыз болай җавап бирде һәм кивнула, улыбаясь старику. Ул янә закрыл глаза.
  
  
  Нигы алдым буенча комплекты кусок марли. Ул карар түгел файдаланырга суга. "Нәрсә турында барысы да була бу?"
  
  
  Барысы да, тагын утырып бу корточках, ул алды грязную, хрупкую кулын генерал белән длинными пальцами һәм сузылган ee. «Мандарин. Ул бераз аңлый по-английски түгел, ди бу nen. Ул әйтте, әгәр озын юл манит, ул тиеш следовать буенча анда. Һәм ул сорый, сезнең турында одолжении».
  
  
  "Нинди хезмәт?" Нигы приклеил марлю бу ярага, аннары моннан, ничек полил соры бүгенге разорванную гноящуюся плоть. Бу барысы да бар иде, барын да ул иде ясарга. Аптечка, беренче ярдәм иске иде, мөгаен кара базар, һәм беркайчан да предназначалась белән көрәшү өчен ранами эчәклек яки гангреной.
  
  
  «Ул тели, шаять, үтерәләр минем эго, әгәр безне схватят», - диде кыз. «Выстрелили аңа. Ул сочтет бу зур одолжением. Ул курка, дип эго вытащат бу публичную мәйданы Пекинда, разденут һәм унизят перед казнью».
  
  
  Нигы кивнул. «Әгәр дә ул гына коткара ала үзенең гәүдәсен, ул тели коткарып үз йөзе, ә?»
  
  
  «Ул даосист. Минем уйлавымча, шуңа күрә, ул исән кала шулай озак. Лао-цзы динен үстерде бу - яшәеше диярлек теләсә нинди кыйммәт. Бу объяснило иде, ни өчен ул шулай итеп озак уйнадым белән бергә коммунистами». Фань Су пожал җыерып. «Без Андертонге күп беләбез, бу турыда кешедә. Без күзәткән артыннан. Хәзер ул стар, миңа калса, аңа эчендә җитмеш, һәм ул әзер помереть. Сез беләсезме, ул башка балачак Чанга. Һәм ул Генераль штабында күп еллар ".
  
  
  Нигы посмотрел на трупообразную фигуру иске генерал. Вдалеке промчался самолет. Кайдадыр чокырда табылган ворковал ата књгђрчен.
  
  
  «Ул бүләкне, - диде Нигы. «Мин генә ирешербез дип ышанам саклап эму тормыш. Бу иске лысом черепе булырга тиеш, саклана күп секретов». Ул искә төшерде, пакет, ул лежал янында поддоном бу тайнике. Ул послал аның өчен моның. Ул кайчан кайтты, ул улыбалась. Ул бросила emu pack. «Минемчә, бу бик мөһим. Почувствуйте аленка!»
  
  
  Ул бераз гына уронил пакеты. Ул сорвал газета тапкан өч китабын свинцовых обложках. Ул уставился бу Су Фань. «Кодовые китаплар. Хәрби-диңгез флагын, яки, һәрхәлдә, алар принадлежали ТЫШКЫ эшләр министрлыгы. Ih кирәк утопить гадәттән тыш хәл. Бу-бик мөһим, якын да шулай ук мөһим, һәм ничек ул, әгәр алар гына түгел замененены, кытайлар да белми, алар скомпрометированы . Бу очракта алар күбрәк беркайчан да алар түгел воспользуются ".
  
  
  Генерал янә күзләрен ачты. Бу юлы ул посмотрел на Ника. Хәзер иске күзләрендә күбрәк тормыш. Ул тиз заговорил белән кыз бу кытайның. Ул слушала һәм кивнула, һәм Нигы дип билгеләп үтте ул, күрәсең, позабавила.
  
  
  "Нәрсә монда смешного?"
  
  
  «Гади. Мин теләмим показаться грубым. Әмма мин уйлыйм, бу вакытта яхшы смеяться».
  
  
  Нигы дип елмайды һәм похлопал генерал буенча хрупкому плечу. «Мин риза. Тик йөрәктән бу хакта сөйләвен. Бу шаярту?»
  
  
  «Уен эшмени, дөрес. Әмма ул, ди, син түгел шул кеше, аның ул тиеш иде каршы алырга. Ул бераз подозрительный».
  
  
  «Мин, минем, бар, диде ул күз алдында Ладвелла? Ул чакта объясни эму бу».
  
  
  Әмма керткәнче Су Фань алмас аңлату, генерал сунул бер тирәсендә, үз костлявых кулыннан түбән тәкермән үз грязных ак брюк. Ул досталь кечкенә листок кәгазь һәм дрожащей кулы белән протянул эго кызга. Нигы ул арада аңа.
  
  
  Бу иде блеклый снимок Боба Ладвелла. «Күтәрешергә берничә еллар элек, - дип уйладым Нигы, - чөнки Людвелл түгел иде шул лысым». Бу мгновение эго, уйлар иде мрачными, ул чакта күрдем фотография мертвеца, һәм искә төшерде, лежащее аркада гәүдәсен өстәлдә өчен эшләнелә. Аннары ул тапшырды снимок
  
  
  Әйләнеп кайтам к кызга. «Объясни эму бу».
  
  
  Кыз тиз заговорила бүгенге кытайның. Карт бик озак карадым ка Ника, аннары кивнул һәм җавап бирде.
  
  
  «Ул дип сорый иде микән мертвец сезнең дусты».
  
  
  «Әйт эму« әйе ». Әйт эму, мин делаю эшен, аны минем башка күбрәк алмый эшләргә. Һәм әйт эму, ул артык күп болтает. Ул тиеш саклап калу өчен үз көчебезгә».
  
  
  Фань Су перевела. Тик бабай, заговорил янә, тиз, аның күзләре закатились, ә тонкие когти подергивались. Фань Сюй засмеялся. Ул књрсђтте ка Ника. "Ул тели, үз-акча!"
  
  
  Киллмастер почесал зудящую щетину үз худой челюсти. «Ул тели, үз акчаларын! Сотню мең доллар, тавыш бирү шулай? Ул жадный иске персонаж, шулай түгелме? Да нервный. Чып-чын кытай. Ул диярлек үлә һәм беспокоится турында акчада».
  
  
  Фань Сюй әле смеялась. «Мин беләм. Минемчә, эго уйлар бераз блуждают. Ул, ди, хәтта, әгәр ул үлсә, акча булырга мөмкин күмелгән, аның белән бергә».
  
  
  «Вашингтону бу ошады булыр иде», - пробормотал Нигы.
  
  
  Ул кулын куя Ника бу эчтђге. «Әйә без алмыйбыз эму нәрсә әйтергә, нәрсә эшләргә нәрсә дә булса, тынычландыру эго турындагы уйлар акчада? Сез Беләсезме, бу ярдәм итә алыр иде, эму исән калырга. Ул шундый хрупкий бабай, - бөтен мәгънәсе һәм рухы. Күп түгел яктырткыч куелган. Ул бик җитди карый бу. Ул гына да түгел, яшәргә тели, ә аннары мәҗбүр попрошайничать урамнарында Кушма штатлар ".
  
  
  «Шиклђнђм, - дип, моңа кадәр барып җитә», - коры диде Нигы. «Әмма мин посмотрю, мин нәрсә эшли алам - миңа әле генә килде, башын ужасная идея. Һәрхәлдә, минем босс шулай подумает. Вернусь бер минуттан».
  
  
  Ул минем янга килеп, к темному почмагында гыйбадәтханә, расстегнул чалбар һәм вытащил металлическую капсуланы белән Пьер, газ бомбой. Тирәсендә бомбаны иде обернута одинарная мөһер берсе-AX, квадрат дюйм клейкой кәгазь. Бу nen иде символы БАЛТА һәм билгеләнешкә: KILLMASTER. Нинди дә булса мәгънәдә, дип уйладым Нигы, заменяя металлическую капсуланы, мөһер берсе эго иде меткой, ничек бар тигров. Бу, әлбәттә, планировались белән прицелом на нәтиҗәле психологик сугышны. Тупас издевательство өстендә противником. Киллмастер килде, күрде, җиңде! Бу юллама печатей. Бу булыр иде кулланылырга башкача. Нигы алмады анда тора алучылар нче көлке, кайткач, шунда, анда Су Фань сидел бу корточках белән генералы. Хок җыенган взорвать үзен!
  
  
  Ул күрсәтте әй мөһер берсе. "Сиңа бар нәрсә язарга?"
  
  
  Ул китерер гонконгскую шариковую ручку. Алар тиен тора, һәм алардан башка безгә бер рас итеп ала алмый дә поймают. «Мин сатып алдым эго янында каравылчы чигендә», - дип аңлатты ул. Бер өлеше «минем дружеского акт. Тик бу...»
  
  
  «Сез күрерсез. Барысы да, теләсә нәрсә булсын, карт бәхетле иде». Крошечным шрифт белән ул язган маркалы: «хөкүмәте Исеменнән АКШ I. O. U. 100 000 доллар», - имзалады Николас. Х. Картер.
  
  
  Фань Сюй сомневалась. "Булачак ли, алар бу хөрмәт?"
  
  
  Нигы дип әй. «Аларга яхшырак белергә! Әгәр алар моның түгел ясасалар, без эшләрбез, һәм бу, аның булырмын түләргә калган тормышны. Менә, сиңа тагын эму һәм объясни, бу».
  
  
  Фань Сюй тапшырды мөһер берсе генералу. Ул схватил эго цепким желтым когтем, исследовал эго, кивнул Нику һәм, киресенчә, заснул, нык сжимая мөһер берсе-үз кулымда.
  
  
  Нигы янә карады повязку, аннары диде кызга: «Болар барысы да, мин нәрсә эшли алам. Шул вакыттан алып твоя эш саклап калу - эму тормыш, минем эш - чыгарырга безне шушы урыннан. Минемчә, бездә планы булырга тиеш бу очрак, әгәр солдатлар килә», - дип тавышы ул. Мђгънђсе юк омтылырга гына йөгерергә аның белән ". Ул күрсәтте генерал.
  
  
  "Безгә ясарга кирәк бераз кисәтү, әгәр алар килә. Сез һәм генерал вернетесь бу укрытие, һәм аның оттолкну таш элек. Аннары аны эшләячәкмен вылазку, начну перестрелку һәм вытащу ih алалар һавага наживку һәм онытырга обыскать гыйбадәтханә. Хәтта әгәр алар обыщут эго, алар ала калдырырга дыру. Һәрхәлдә, бу бирәчәк сезгә башыннан икенче шанс. Сез бу аңлыйсыз? Бу репетицияләр вакыт булмаячак. . "
  
  
  "Мин аңлыйм." Ул смотрела аңа. «Сине убьют. Син моны беләсең!»
  
  
  Нигы Картер пожал җыерып. «Не волнуйтесь. Аның очрашуны үз үлем кайчан встречусь аның белән. Мин уйлыйм бу хакта. Без ясыйбыз, бу минемчә». Ул откинулся элек уставился бу потолок тирәсендә борынгы балок кулдан.
  
  
  «Син, халкын да, халкың кебек кытайлы», - диде Фань-Су.
  
  
  "Бәлки. Бу дыра бу потолке?"
  
  
  «Ул алып бара, к колокольне. Иң делле, бу-манара. Бары ачык мәйдан. Платформа, анда элек торды зур гонг. Руханилар иде аңа деревянными молотками».
  
  
  Нигы басты. «Мин телим карарга. Яп яш чаклар аның белән. Позвони миңа, кирәк булса, барачак түгел».
  
  
  Ул прыгнул өчен балкой һәм җиңел вскочил бу кара прямоугольник, прорезанный бу потолке. Ул тапкан узкий подиум көннең бөтен ширину гыйбадәтханә. Бу алып барды к окну белән ставнями, выходившему бу долину. Тәрәзә артындагы иде платформа. Нигы, прищурившись аша суставные, күрдем толстую Ә-образную рамку, анда ышанычсыз гонг. Ала ул, шулай ук, күрергә крошечную авылга ерак ахырында долины. Билгеләп үткәнчә, кыз, бу да артык сука запущенных йорт. Күбесе шулар тирәсендә төзелгән буенча сырцовых кирпеч салам түбәле. Бер йорт, артык зур һәм җитди караганда, башка, торды бераз читтә, аерым густой зарослях радиога материаллар әзерли башлый һәм камфоры. Өчен йорт иде, зур луг, спускающийся к ручью.
  
  
  «Зур йорт», - дип уйладым Нигы, - булырга тиеш, бу таверна һәм бордель, алар турында сөйләде кыз. Йорт удовольствия. Ул поморщился. Ала ул күз алдына китерү, нинди булачак кызлар шундый авылда. Шулай да бу калырга мөмкин файдалы. Әгәр солдатлар, чыннан да, килде, ih котылгысыз сәхнәдә иде, кунакханә, йорт удовольствий. Солдатлар иде одинаковыми теләсә кайсы армия, бөтен дөньяда.
  
  
  Ул янә спустился аска таба. Генерал тагын спал. Нигы дип уйладым, ул күренә бераз яхшырак. Мин тырышам шафрановая плоть казалась артык яркой. Нигы алды позициясен шулкадәр якын к көне, ни дәрәҗәдә ул осмеливался, һәм растянулся на грязном идђндђ. Буенча стропилам пробежала крыса. Нигы диде: «Мин булыр идем, гомерен яртысын теге акча, алар аңа эму вәгъдә итте, бу сигарету».
  
  
  Ул улыбалась. «Бу зур булмаган затруднительное нигезләмә».
  
  
  "Әйе". Нигы досталь, «Люгер» Вильгельмину тирәсендә кобуры на поясе һәм шталь эго осматривать. «Сөйлә миңа бу хакта Джиме Поке», - диде ул. "Сез күрдегезме, эго?"
  
  
  «Ике мәртәбә. Аны кайчан эшләде Гонконгта узды. Эшләгән Undertong. Ул чакта аны видела эго гына расстоянии - к, аңа авыр приблизиться. Эго тигры һәрвакыт аның белән».
  
  
  "Кемгә охшаган ул?" Нигы потер «люгер» рукавом пиджака. Кайчан да булса эго үтерергә туры киләчәк.
  
  
  Фань Сюй дип Джим Pic выглядел идеаль итеп америка-кытай бизнесмен. Бик удачливый. Невысокий, озын буйлы, һәрчак безупречно одет. Эго инглиз теле шулай ук иде тидерерлек.
  
  
  «Ул укый Гарварде», - диде ул. «Эго гаиләсе бик бай һәм респектабельна бу Штатта. Минемчә, химчистка һәм импорт. Бар абый, ул кайчан булса иде мэры кытай кварталының Нью-Йоркта. Иң респектабельные һәм игелекле, эго туганнары».
  
  
  Нигы Картер прищурился, әнисенә карап кояшны крадется бу дверном проеме, тулы пылинок, һәм кыз икән дип уйлап куйдым зур AX-man-ул бар ни дә булса сђер кошачье.
  
  
  Нигы диде: «Син бик књп турында nen беләсең».
  
  
  «Бездә бар досье". Андертонг пометил эго өчен юк, вакыты җиткәч. Кайчан без шактый көчле».
  
  
  Бу эго улыбке иде, нидер жестокое. Бу мгновение ул уйлап куйдым турында черепе турында ухмыляющемся черепе. «Түгел " ждите артык озак», - җайлап-диде ул.-әй. «Эго " булмаска мөмкин».
  
  
  "Син собираешься үтерергә эго, Нигы?"
  
  
  Ул гына карадым бу нах. Эго күзләре, киресенчә, меняли төс, әлегә ул смотрела. «Мөмкин», - кыскача диде ул. «Продолжайте. Ничек ул эшли башлады Гонконгта? Бу ясый эго шундый крутой, шундый көчле?»
  
  
  "Акча. Тагын нәрсә?"
  
  
  Нигы зевнул. Белән беррәттән, сигаретой ул куллана алыр иде матур йола мягкую постель. "Кайда ул акча алды?"
  
  
  «Моны без белмибез. Калса, беркем дә белми. Диләр башта ул финансировался синдикатом бу Штатта. Ул килдем Гонконгка якынча биш ел элек захватил Tiger Tong. Иске лидерлары табылды плавающими. бу гавани. Алар белән хорька Джим Пок беркайчан да останавливался. Ул, ничек осьминог. Эго щупальца һәркайда ».
  
  
  «Ә хәзер ул эшли, Кытайда. Ул да хорош. Аны бирәм эму бу. Гаҗәп түгел эго куллана кытай контрразведка».
  
  
  Нигы кивнул спящему генералу. «Кайчан ул дезертировал, коммунистлар запаниковали. Тик иске хәерле Джим Пок хаклы. Ул булырга тиеш, дип билгеләп үтте Людвелла буларак, ЦРУ агенты - йә ул, йә кытайлар подсказали эму - һәм ул шунда ук кереште эшләү. Ул белә Людвелл иде сәләтле керү өчен Кытайда һәм чыгарырга генерал, шуңа күрә ул ликвидировал бу зародыше. Алды, үзенә дә күңелле кечкенә бонус. Һәм бу гына да түгел. Әзер, бәхәсләшеп тә алырбыз чын сәбәбе, аның Концепциясе китте визит белән Кызыл Кытай, иде, эшне җайга салырга, координировать гамәлдә булган очракта, чыннан да, генерал пересечет илгә. Алар сдадутся. Джим Концепциясе эго Тигры ала бирем үтерергә генерал Гонконгта узды ».
  
  
  Аның темные күзләре белән очраштылар аның. «Мин уйлаган һәм бу турыда. Тик сез аларга түгел позволите».
  
  
  "Юк. Мин позволю аларга. Ярар җитә болтать. Постарайся бераз поспать. Бу дәвамлы булачак дип өметләнәм, тихий көне. Башта син йокларга. Аның сине разбужу аша бер-ике сәгатькә, шул вакытта аның дђ, йокларга. "
  
  
  «Мин белмим, алам микән аңа заснуть».
  
  
  «Карагыз әле», - дип боерды ул. «Безгә без дә бу кирәк. Бу бик адская төн».
  
  
  Ул заснула бу считанные секунд, растянувшись бу пычрак, бу почмагында, подперев грязную щеку куллары. Киллмастер посмотрел на нах полузакрытыми күзлегеннән. Ул бик яхшы бала. Ныклы, ничек тырышам, тире һәм матур. Мондый ярашуы кайчагында бик еш очрамый. Фань Сюй да багышланган иде. Нигы начар дип елмайды. Бу актуальләштерде ике преданных эшегезгә хатын-кызлар, алар ул каршы алды 24 сәгать - ул уйламадым турында Мириам.
  
  
  Кызыксыну башыннан ук моның безумного маҗаралары. Ул гаҗәпләнде, хәзер турында уйламый Бозлы Үстерү. Бу чыннан да августын!
  
  
  Ул бердәнбер тапшыру Фань-Су аша ике сәгать һәм заснул шул ук почмагында. Ала ул күз алдына да китерү борынгы пычрак начар пахла аның телом. Абсурд. Күпмедер вакыт ул наслаждался бу фантазией, ә аннары предался забвению. Бу, бер караганда, эго һәм көчле яклары - ала ул йокларга теләсә кайсы вакытта һәм теләсә кайсы урында, һәм ул һәрвакыт просыпался отдохнувшим һәм әзер к действию.
  
  
  Нигы проснулся кылган дергал эго өчен эчтђге. Кыз шептала: «Нигы - Нигы! Проснись. Нидер эшләнә. Аны ишетәм, йөк автомобильләре һәм машина - минемчә, авылда».
  
  
  Ул sel откровенными. Бер караш ишек диде эму бу иде кич белән. Ул мөмкинлек бирде аңа поспать ценымногие озаграк билгеләнгән, аларга вакыт. Әмма хәзер генә вакыты өчен упреков. Ала ул ишетергә тавышлары тирәсендә авылы. Чыннан да йөк двигатель.
  
  
  Нигы ташладым караш генерал аша, џђм буш бүлмә. "Ничек ул?"
  
  
  «Минемчә, бик яхшы. Аның ценымногие температурасы югарырак, һәм ул күбрәк бредит. Ул бик күп ди, барысын да кытай, һәм бу мәгънәсез».
  
  
  Нигы выругался. Болар барысы да, бу ул иде ясарга. Булыр иде адом югалтырга генерал хәзер. «Мин посмотрю наверху», - диде ул. «Сылу, аның белән. Используйте бу суга кастрюле өчен компресс ясарга. Түгел позволяйте эму эчәргә берни дә юк». Эго үз авызы иде рәсүленнән һәм опухшим, һәм ул күрдем, - дип, аның иреннәре потрескались. Тиздән аларга да су кирәк.
  
  
  Нәрсә ул күрдем аркасында суставного, обрадовало аның. Кояш инде садилось өчен обожженными охристыми холмами өчен, авылы. Ул торды төгәл эш силуэтом бу ярком сумеречном свете. Зур төркем солдат булдырылды лагере на лугу өчен гостиницей. Нигы тойдым кебек nen үсә-шатлык, өмет. Әгәр алар лагере булдырылды, бу, ихтимал, инде, дип, алар маган булыр иде, бүген обыскивать маленькую долину яки гыйбадәтханә. Солдатларга түгел терпится эләгү таверну, к рисовому гаебен, сырага һәм дамам удовольствий. Бу, шулай ук, дигђн сњз, - дип вертолетом ih түгел, дип билгеләп үтте. Әгәр бу юк иде, солдатлар иде монда хәзер.
  
  
  Күп нәрсә бәйле нинди офицерлар руководили солдатлар. Нигы өметләнгәнен, дип алар небрежными һәм неумелыми, әмма алмаган, моңа исәп тотарга.
  
  
  Эго күзләренә иде прикованы к ставням, ул, дип уйлаган солдат кебек иде. Ih иде йөздән артык. Бу инде тулы роту. Иде полдюжины йөк машиналары. Бер, музейдагы озын штыревой бары тик гамәлдә булган антенналарга иде радиомобилем. Йөк машинасы-ашханә инде разгружалась. Отар озын-озын өстәлләр, чыгарса чайники һәм мусорные бакый. Бер төркем солдат белән шөгыльләнгән идем үрчетү учак. Нигы задумчиво почесал щетину. Бу бик шәп команда түгел, ә ополчение. Иде бу солдатлар. Халык армиясе! Шуңа да карамастан, - солдатлар иде солдатлары, шулай иде таверна һәм йорт удовольствий.
  
  
  Шунда ул эго һәм дип билгеләп үтте танк. Бу бераз читтә төп лагерь на лугу у кадәр бара, һәм, ул билгеләп үткәнчә, танкисты, дүрт шулар тирәсендә иде разборчивой партиясе. Алар смешивались белән гадәти чыршы армией. Алар инде чыршы буенча кастрюль һәм чынаяк, развалившись җирдә янында үз танка. Идея, безумная, дерзкая, башы зарождаться бу баш кеше хокуклары буенча AX. Бу җитә иде өзелеп, ия булу өчен шанс.
  
  
  Ул игътибар белән исследовал танк. Бу иде силуэт, һәм ул шунда ук эго билгеле булды. Бу булды бер тирәсендә иң зур Т-54 һәм россиядә җитештерелгән. Чын монстр. Ул дип уйладым, аларның да булырга мөмкин, күп, ярар алмаганда, быелгы тирән туңдыру мөнәсәбәтләр Россия һәм Кытай. Әмма аларның иде бу. Һәм бу бер иде, барлык, дип эму кирәк иде.
  
  
  Эго зоркий караш янә блуждал буенча танку. Хәзер сергей разгорался тиз, әмма ул иде различить алого дракона, нарисованного бу манарасына танка. Дракон күтәрелде очракка туры килђ, царапая когтями буенча эго ачык пасты вырывалось ялкыны. Бәлки?
  
  
  Нигы дип билгеләп үтте выступающее сопло янында турелью. Бу иде огнеметный танк.
  
  
  Кояш заскользило иң түбән холм, смуглый сергей пробивался аша аңа. Нигы соңгы тапкыр взглянул бу солдат - кайбер шулар тирәсендә копали уборную, ерак түгел таверны, - һәм әйләнеп ачык люку. Ул җиңел егылып идәнгә гыйбадәтханә. Кыз, сидевшая бу корточках янында генералы, күзләрен күтәрде.
  
  
  "Солдатлар - алар бара?"
  
  
  Нигы дип әй. «Түгел бүген. Безгә бәхет елмайды. Алар килә, әмма без каласыз. Ничек гына стемнеет».
  
  
  Аның йөзе потемнело. «Тик кая, Нигы? Ул бөтенләй алмый йөри. Безгә туры киләчәк эго хисе. Мин уйламыйм, без булдырабыз ерак убежать».
  
  
  «Приготовьте эго к путешествию», - диде әй N3. «Без бежим. Һәрхәлдә, тиз генә. Аларда танк, һәм мин алырга телим аны. Без җиңел перейдем илгә».
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 12
  
  
  
  Ялкын Дракона
  
  
  
  
  
  Ничек гына булды шактый караңгы, алар покинули гыйбадәтханә.
  
  Ә көнчыгышта плыла волосами, њлђ дип раслый луны, дружелюбная ай проливала шактый света өчен сәяхәт, әмма шулкадәр өчен осветить пейзаж. Нигы һәм Фань Сюй өйрәнделәр картасын керешер алдыннан китәргә, ә соңыннан яндырганнар, аның белән бергә барлык, дип бирергә мөмкин ih барында, бу тайнике. Белән гигантским усилием Нигы откатил таш алдында дырой. Тырышлыгы кыйммәт эму төшә. Ул әзер танырга, хәтта эго зур чыдамлылык һәм чын тормыш көч башлады ослабевать.
  
  
  Нигы несс генерал буенча аркада. Аннары җәрәхәтләр валуна генерал казался җиңелрәк перышка. Алар файдага буенча узкой тропе, әйдәп баручы авылга. Алар алыр күрергә, ничек таверне вспыхивают утлары, һәм ишетергә дикий гул солдат, инде опьяненных дешевым шәраб һәм сыра. Бу баш бит чиста многообещающе.
  
  
  Алар бераз кермәгән объятия патруле.
  
  
  Нигы ишетте ih беренче һәм утащил Фань Сюй белән юллар бамбуковый участогы. Алар лежали, съежившись, бу жалком укрытии, зур кешедә Ника зажала авызы генералу, шул ук вакытта дюжина ир-атлар белән үтте винтовками һәм автоматлы бу повязках. Солдатларның күбесе шау-гөр килеп ворчали бу кантонском диалекте, чөнки алар иде дежурстве, һәм кулдан барлык күңел ачу бу таверне.
  
  
  Кайчан алар үтте, Киллмастер прошептал кызга: «Бу бик якын! Ih офицеры артык игътибарлы караганда, аның уйлады. Алар китте өчен запечатать башка агымы долины - вставил пробку бу шешә. вакыт. Хәзер алар обнаружат гыйбадәтханә һәм дә булса кичекмәстән обыщут эго, йә отправиться шунда берничә кеше ».
  
  
  Хәзер юллары элек юк иде, хәтта, әгәр ул отель. Һәм мђгънђсе юк огибать авылын һәм повернуть төп юлны, ведущую к чиге буйлап һәм свободе. Бүген яхшы һава юлы булачак забита хәрби транспорты һәм, һичшиксез, булачак контроль-пропускные пунктлары. Бу булырга тиеш танк. Белән танком һәм җыйнак энергиясе, колоссальным блефом һәм эго үз махсус казаныш, алар алыр иде моны.
  
  
  Генерал булдым коме өчен N3 иде рәхмәтле. Алар кулландык эго соломенный пояс өчен, привязать, кулларын бу муеннарына Ника , һәм Нигы бар эго аркада кебек бала.
  
  
  Сак булыгыз, прислушиваясь, әзер теләсә кайсы вакытта сбежать белән тропы, алар керде к густому участогы ылыслы агач, баньяна һәм бамбука. Бөтен территориясендә отель, шулай иде әле дымлы, тик покрытой увядшей осокой һәм папоротником. Нигы понюхал һава. Пахло болотом. Ихтимал, болото иде өчен ручьем бу ерак ахырында луга.
  
  
  «Без спустимся бирегә, әлегә аңа займусь бу», - диде Нигы Фанг Су. «Түгел, разговаривайте башка крайней кирәклеге; гына шепните». Ул кагылды аның сизгер гладкой куллары. «Нәрсә, сезгә эшләргә кирәк хәзер, бу-мәҗбүр итә эго замолчать. Әгәр ул башлаячак бормотать яки эму снятся кошмары, ул мөмкин бирергә безне».
  
  
  Фань Сюй прижалась к генералу. «Ул кот очкыч хәл кайнар, Нигы. Бар, булырга тиеш, нык күтәрелде температура».
  
  
  «Без берни нәрсә эшли алабыз», - пробормотал Нигы. «Ул көчле булган иске гәүдәсен - ул исән калырга мөмкин. Ә хәзер тыныч кына. Аның вернусь өчен синең кебек гына алмыйм».
  
  
  Задняя өлеше таверны булды на расстоянии игелекле 50 ярдов. Нигы күпмедер вакыт үзе аны керткәнче чыгып китәргә укрытие тирәли чащи. Бу задней өлешендә урыны иде, ике тәрәзә, бер көнне ике яктан караганда көне. Бер тәрәзә иде смутное подогнано. Ул әле, ничек темные фигуры двигались бу уйный шәүлә бу покрывающей эго соломенной циновке. Башка тәрәзәдә иде, куе. Әлегә ул карадым, кемдер килеп к көне һәм ташладым бөтен ишегалды корзину чүп-чар белән.
  
  
  Нигы җыенган башларга кирәк, кайчан бер почмагына таверны чыккан ике солдат. Ул янә пригнулся. Солдатлар иде пьяны һәм бәхетле, болтая на диалекте, аның Нигы түгел понимал. Алар килә, уборную, аны Нигы әле иртәрәк, анда копают, анда бер присел бу корточки, ә башка калган торырга, - диде, нидер, дип заставило сидящего бу корточках ирне рассмеяться диярлек югалтырга равновесие. Нигы тоттым әйтү «эль». Бу булырга тиеш паршиво.
  
  
  Кайчан солдатлар әйләнеп кайтты таверну, чыктым аша чащи. Ул пополз к задней өлешендә таверны. Ул минем янга килеп, наклонившись өчен яшерергә үзенең үсеше һәм низменному натянул бу зат потертую кепку буенча собачьей миңнегәрәй. Ул акрынлап плелся һәм бормотал үзенә астында нос. Бу слабом лунном яктылыгында ала ул сойти өчен пьяного китайца, һәрхәлдә, кадәр булган хорька, әлегә подобрался шактый якын килү өчен кулланырга стилет. Үлем бүген кич булырга тиеш, бик, бик тихой.
  
  
  Нигы минем янга килеп, к задней өлешендә таверны. Өчен освещенным окном ала ул ишетергә бормотание тавыш, ир-ат һәм хатын-кыз акрын гына сөйләштегез ягъни эш смеялись. Нигы присел астында подоконником һәм хакта уйлана. Мондый кунакханәдә түгел иде, аерым хосусый; алар иде прогоняли солдат-крестьян кебек, нидер буенча конвейеру. Сез булыр иде дип атарга бу автоматическим, секс.
  
  
  Тик бүлмәдә, шунда ук аның артыннан царил оет, атмосферага кечкенә генә хосусый. Киресенчә, нәрсә сөйләштегез гына ике кеше, ир-ат һәм хатын-кыз. Түгел штопора турында сөйләде, алар нишләр, яки гына дип тәмамлады яки эшләргә җыенган.
  
  
  Болар барысы да промелькнуло бу быстром мозгу Ника өчен долли секунд, һәм ревматизма килде әйтерсең белән компьютер: Офицер!
  
  
  Ул алмас опознать гына бер офицер, кайчан шпионил ул көнне. Мөгаен өчен бер рота булачак бары бер генә. Кеше өчен аның Нигы наблюдал ул көнне, йөрмәдем бернинди символларын аерма - хәзер бу тыела, - әмма эго манеры иде шактый показательными.
  
  
  Бүлмәдә хатын-кыз хихикнула. Ир-ат рассмеялся, һәм послышались тавышлары дустанә драки. Аннары табигатькә зур булмаган тынлык, нарушенная ниһаять булькающим стоном хатын-кызлар. Акрын гына, бик акрын Нигы отодвинул почмагы циновки, свисавшей чын күңелдән тәрәзә артындагы.
  
  
  Толстая свеча жирно горела өстәлдә янында напольного поддона, анда ир-ат һәм хатын-кыз белән шөгыльләнгән тарафыннан яратып кабул ителә. Свеча потухла, һәм задымилась, кайчан Нигы күтәрде циновку, һәм ул безнећ белђн аралашудан туктады суларга, ләкин пар түгел замечала берни дә шундый незначительного, ничек сквозняк.
  
  
  Хатын-кыз ятып кына торды аркада, аның күзләре ябылган иде, аның калын аяклары иде игелә. Ул иде мясистой шлюхой белән спутанными темными волосами. Ир-ат иде худощав, невысок, һәм Нигы берьюлы диде пистолетын бу кобуре сбоку нче поддона. Бу иде офицеры.
  
  
  Нигы гына колебался. Әгәр дә ул иде үтерергә офицеры һәм арынырга, тән түгел булдырып, помех, бу булыр иде гаять зур сикерү буенча юллары к бегству. Кытай солдат карары белән, нигездә, әйләнә-тирәсендәге крестьяннар һәм мөстәкыйль уйларга иде дә кылган иң яхшысы. Алар храбрыми, выносливыми, тик бераз глупыми. Әгәр эму бетереп үтерергә офицер, бу предотвратит срабатывание сигнализация һәм озак вакытлар остановит преследование. Бу бирер иде аларга яхшы фору бу танке.
  
  
  Иде генә бер чарасы үтерергә ih ике чу - Пьер, газ бомба. Нигы вытащил шарик бөтен брюк һәм повернул ручку бераз уңга. Пьер әзер була. Ничек ул гына отпустит эго, ватып, кечкенђ пружинный колпачок слетит, һәм смертоносный газ вырвется наружу басымы астында. Мгновенная үлем!
  
  
  Нигы гына позволял үзе турында да уйламый хатын. Башка шлюха бу дөньяда артык яки ким түгел омелой әһәмияткә ия булганда, күп иде куелган картасына. Ул яратмый иде убивать невинных, әмма түгел иде, ул үзен җаваплы алар. Әй, түгел бәхет елмайды.
  
  
  Ул янә заглянул. Икесе өчен поддоне приближались ахырына, шул неистовстве извивающегося тавыш. Нигы украдкой просунул кулын бу тәрәзә һәм ловким хәрәкәте запястья щелкнул газ бомбой, целясь бу ножку поддона, анда ул беззвучно приземлилась иде. Малейший крик булыр иде фатальным.
  
  
  «Начар ысулы үләргә, - дип уйладым ул. Ул нырнул астында, тәрәзә һәм кыенрак натянул циновку, тирән вдыхая прохладный төнге һава, готовя үз җиңел, җитмәсә, ул ясарга тиеш. Һәм эшләргә бик тиз. Әлегә эго удача иде феноменальной.
  
  
  Нигы отсчитывал медленную минут. Тирәсендә таверны донесся теләгенә пьяного көлке фортиссимо. Нигы дип уйладым, эчәләр микән танкисты белән бергә башка яки әле держатся читтә. Ул өметләнгәнен, алар нык тордык бергә. Әгәр алар разойдутся, бу проблема булачак. Ул тирән вздохнул.
  
  
  Минут истекла. N3 затаил сулышы һәм керде бүлмәгә, ничек зур мәче, сак булыгыз поправляя артыннан подоконник. Ул өч адым пересек убогую бүлмә һәм попытался ишек ачарга. Эчендә ул ышанычсыз бу гади агач защелке һәм ремешке. Кем теләсә керергә мөмкин теләсә кайсы вакытта. Әмма бу кеше иде офицером; бәлки, ул боера түгел беспокоить.
  
  
  Ул күтәрде мертвого ирне белән мертвой хатын-кызлар. Ниндидер сәбәп - ул беркайчан да бу турыда артык уйламадым - ул стянул грязную күлмәк хатын-кызлар белән аның наготы.
  
  
  Ир-ат иде тулысынча голым. Нигы обнял безвольное җылы гәүдәсен үзенең зур куллары белән, минем янга килеп, к окну һәм выглянул наружу. Ай иде бераз матуррак һәм кызыклырак итеп. Ул сделала видным изящный көмеш отпечаток чащи, анда көткән Су Фань һәм генерал. Бу уборной беркемне дә иде.
  
  
  Нигы бу мгновение положил гәүдәсен җиргә әйләнеп өчен җыярга кием-салым ир-атлар, пояс һәм пистолетын. Ул отель өчен табылмый берни дә, - дип указывало иде бу грубую уен - башканы тән хатын-кызлар. Бу, - дип уйладым ул кырыс усмешкой, - бирәчәк гади генә кебек солдатларга сәбәп уйланырга озакка. Офицеры хәбәрсез югалды, растворился һавада, ә аның довольная кыз мертва! Бу бирәчәк эму вакыт - әмма хәзер вакыт иде, иң тормышы.
  
  
  Ул аша узды тәрәзә телом кулында. Түбәндәге 50 ярдов казались милей. Әгәр эго күрдек, хәзер, лукавства мөмкин түгел иде. Эму туры киләчәк янә үтерергә. Уби яки кит.
  
  
  Беркем дә килде. Нигы ташладым гәүдәсен шул уборную һәм повернулся шунда, анда лопата белән озын ручкой иде воткнута бу кучу дымлы желтой җир. Берничә совков - һәм гәүдәсен накрылось. «Зат бу экскрементах», - дип уйладым Нигы, тик аның өстендә лежали игелекле бөтен территориясендә отель, ә кытай.
  
  
  Эго пожатие җыерып иде незначительным. Ул гына да түгел, теләгән эчендә бу көрәш - ул орудием түгел алай. Неся үзе белән формасын ир-атлар һәм пистолетын, ул бик тиз әйләнеп зарослям чыршы һәм бамбука. Эго күптән түгел иде. Фань Сюй, бәлки, болар борчыла ук башлый.
  
  
  Фань Сюй дулкынландым, әмма өчен Ника. Ул сидела бу корточках янында генералы, потирая тонкие куллары. Карт һаман иде коме, аның сулышы иде, авыр һәм авыр. «Куркам», - сызып ќибђргђндђ кыз Нику. «Кайвакыт ул диярлек балаларының суларга. О, Боже, мин теләмим югалтырга эго хәзер! Бу булачак күп значить, әгәр алабыз эго переправить - өчен дә, аның өчен Көнбатыш өчен Андертонга. Бәлки, ул вакытта без эшли алабыз алырга реаль ярдәм. . "
  
  
  Нигы кинул әй формасын мертвого офицер. «Син, халкын да, халкың да шулай, имеш впадаешь бу зур булмаган истерику, малышка. Туктатырга. Надень ih - пистолетын һәм ремень да. Син укымасаң, җавап бирергә бу танк, әгәр без эго алу. Син поедешь. бу манарасына бу формада һәм укымасаң, боерыклар бирергә. Мөгаен, хатын-кыз! Бу теләсә кайсы минутта бу таверне вырвется бөтен тәмуг ».
  
  
  Ул отель алырга танк һәм двинуться, әлегә ачыклый мертвую хатын-кызны. Әгәр хезмәткәре югалды, солдатлар иде сбиты белән файдасы. Алар алыр идек турында да уйларга караганда, теләсә - бәлки, хәтта турында хәбәр офицеры иде танке һәм ул двигался буенча законному боерыгы.
  
  
  Ул күрдем мерцание ак трусиков һәм лифчика кызлар, кайчан ул разделась һәм надела униформу. «Сиңа уңыш елмайды», - диде ул тыныч кына. «Чиста шведларны. Һәрхәлдә, бу акыл белән һәм дөрес. Хәзер аңа беркайчан да күбрәк тормыйм турында хыялланырга ак Рождестве. Турында гына горячем күңеле һәм зур күләмдә сабын. Сез әзер?» Ул подшучивал, аның өстендә намеренно өчен бераз ослабить киеренкелек, аны ул ощущал бу матур стройном теле.
  
  
  "Мин әзер." Бу лунном свете ул җебе сойти өчен офицер на расстоянии. Ул зачесала үз темные чәч астында фетровую бњреген төстә хаки белән зур кызыл йолдыз. Пистолетный ремень артык иркен висел анда, һәм Нигы проделал яңа дырочку бу шпильке, ә аннары тыгыз обернул ремень тирәсендә аның сизгер була.
  
  
  «Туры килми», - грубо-диде ул.-әй. «Следуй өчен минем дә шуметь».
  
  
  Ул нагнулся, књтђрњ генерал. Карт шау-гөр килеп застонал. Нигы выругался һәм янә опустил аның. «Болай булмый. Оторвите полоску үз иске кием һәм заткните эму авызы».
  
  
  Ясап, һәрберсенә тиешенчә бу, алар покинули чащу. Бу таверне әлегә юк криков. Солдатлар гына хәл ителсен иде идем побеспокоить үз офицер вакытында эго дәресләр тарафыннан яратып кабул ителә. Әмма иртәме-соңмы бу булачак.
  
  
  Нигы таба килә башлады к ручью у подножия луга, держась өчен тонкую бахрому тирәсендә бамбука һәм ивы. Ih shaggy заглушали мондый бөтен территориясендә отель, шулай һәм листья аяк астында. Алар үсеп, крутого ярлары кадәр бара, һәм Нигы жестом велел кызга спуститься бу густую растущую тауны. Биредә болотный исе көчлерәк иде. Ул прижался губами к уху-кызлар һәм прошептал: «Мин тагын китәм сездән. Күзәтеп генералы; түгел позволяйте аңа шевелиться һәм издавать тавышлары. Бездә булачак, бары тик бер шанс».
  
  
  Ул кивнула һәм мгновение прижалась губами к эго грубой щеке. Аннары ул калдырды аны, крадясь буенча папоротника һәм буенда тамагына кадәр бара, ничек привидение. Ул вложил стилет бу кулын. Алда дән тихая эш.
  
  
  Бу лунном свете ул авазлары, тимер корпусы зур танка. Дракон, свирепый бу лунном яктылыгында кебек, двинулся. Озын морда корал отбрасывала уродливую густую шәүлә, выступавшую буенча күпчелек күләгәдә, ничек смертоносный фаллос.
  
  
  Нигы берни дә белмим, әлегә подползал к танку. Ул снаряда дюйм өчен дюймом, лицом затка бу чиста болын үләндә, хәзер ненавидя луну. Әгәр танкисты күреп эго, эму генә кирәк иде атаковать һәм атарга. Ул сомневался, бу автомобиленең аңа кулдан.
  
  
  Астында баком нидер зашевелилось. Нигы замер. Үтте бик озын мизгеле. Ул бераз расслабился. Ир-ат әйләнми һәм бормочет во сне, тавыш бирү һәм барысы да. Танкисты яки кайбер тирәсендә алар йоклый астында үз танком. Бу бик гадәти практика.
  
  
  Ничек күп? Нигы отель обезвредить ih барлык. Бу бик зур булмаган элитная төркеме, һәм беркем дә тирәсендәге калган түгел осмеливался сомневаться бу ih передвижениях тыш, офицер. Һәм ул мәет.
  
  
  Нигы булды инде якын к танку, күләгәдә монстра. Ишеткән кебек ир-атлар дышат, беспокойно изгибаются. Раздался җиңел храп.
  
  
  Нигы пополз алга, әлегә булып чыкты астында озын чыгыш ясаучыларга дулом. Ул әле, артык кыска сопло огнемета. Нарисованный дракон посмотрел аңа өстән аска таба.
  
  
  Астында танком караңгы иде. Артык караңгы. Ул иде күрергә зат гына бер өч спящих-ир-ат. Бары өч. Тегүче побери! Тик монда берни эшләп тә булмый. Дүртенче танкист, мөгаен, сөргендә бу таверне. Мөгаен, бу булачак, баш сержант - һәм ул, һичшиксез, подаст тревогу, кайчан услышит, дип танк китә. Әгәр ул гына түгел, булачак исерек. Чыкты җыю. Нику кала иде гына үзгәрткән.
  
  
  Ул үзе шәхес, ул әле бу лунном свете. Бары тик бала. Тонкое яшь зат рамке мехового капюшона. Бу түгел иде, җирле гаскәрләре һәм хәтта җирле регуляр гаскәрләре. Аларның иде шведларны өчен салкын һава торышы. Булырга тиеш, алар бар иде посланы төньяктан булсын өчен, ярдәм итәргә тоту генерал.
  
  
  Нигы сунул стилет шул тешләре һәм подполз лижет к спящему малайга. Бледно-коричневое зат иде мягким һәм бесхитростным бу мягком лунном свете. Хәзер, кайчан Нигы карадым һәм карар кабул итте, малай улыбался во сне.
  
  
  N3 калдырырга карар кылган малай исән. Аның чишелеш китермәде бернинди хисләр яки жалость, бары тик чиста разум, һәм шәхси мәнфәгатьләрен кайгырта. Бала белән җиңелрәк булачак үтәргә язсын. Җиңелрәк куркыту - бигрәк тә, аннан моннан тыш, ул ничек күрдем, дип Нигы җыенган күрсәтергә эму.
  
  
  Нигы обошел малай һәм закат астында түләү. Эго бик үткен күрү сәләтен көчәйтә разделило ике спящих ир-атлар аерым сгустки күләгәдә. Хәзер бу турыда - бик, бик акрын гына бу хакта.
  
  
  Эшләп наощупь гына түгел, ә взглядом, ул тапкан тамакны беренче кеше, сак булыгыз ощупал пальцами яремную венага. Ир-ат беспокойно зашевелился астында прикосновением каләм Ника. Буенча эго приоткрытых губернасында вырвался озын хрипящий храп.
  
  
  Хәзер үк!
  
  
  Нигы воткнул стилет тирән шул тиресе астында левым ухом, һәм тиз үткәрде, аларның аша тамакны к правому уху. Шул ук вакытта ул зур көч зажал үзенең зур кулы белән нос һәм авызы ир-атлар. Ул тойдым кайнар струю кан бүген кулымда. Ир-ат двигался, напрягся, скручивался барлыгы көчәячәк. Аннары ул обмяк, һава зашипел, һәм ул авыр вздохнул аша дыру бу горле.
  
  
  Нигы күпмедер вакыт лежал тыныч кына. Аннары ул шулай ук тихим итеп үтергән башка танкиста. Малай һаман тыныч спал булса да, хәзер ул нидер хмурился во сне.
  
  
  N3 кыска вакытка хакта уйлана. Ул пополз киресенчә, анда, анда эго көткән кыз һәм генерал. Ул уйлаганым да юк, дип бала проснется - танк булырга тиеш, бүген үтте озак юлга. Һәм эму иде кирәк Фань-Су. Әгәр малай иде төньяктан, ул булмаса әйткән буенча-кантон-юэ теле.
  
  
  Ул тиз кызга аңлатты. Ул алды генерал. «Поторопись», - дип кырт кисә ул. «Барыгыз, к танку. Акрын, ләкин шумите. Күзәтеп утыручыларга бара бирегә буенча таверны». Дүртенче танкист борчый иде Ника. Ул алыр иде, барысы да боза, әгәр дә барлыкка килде хәзер һәлакәт урынында.
  
  
  Карт әле дә булгансың анда коме. Нигы сак положил эго белән янәшә танком, аннары кивнул кызга. Бу эго кулымда иде стилет, һәм ул күргән, ул карый, аңа өстән аска таба. Бу лунном яктылыгында кан казалась кара.
  
  
  «Мин телим уятырга эго хәзер. Сезгә, мөгаен туры киләчәк, аның белән сөйләшергә. Әмма ул нибары бала, һәм, мин уйлыйм, без булдырабыз куркыту, аның өчен ул ярдәм итте. Әзер?»
  
  
  Аның күзләре һаман иде прикованы к стилету. «Д-әйе. Продолжай, разбуди эго».
  
  
  Нигы наклонился өстендә спящим бер малай. Ул воткнул лезвие стилета бу нежную плоть горла, аннары вдавил эго көчлерәк һәм глубже, әлегә косые күзләре дә ачылды. Малай бу ужасе карадым аңа, сусар, эго күзләр вспыхивали бу лунном свете.
  
  
  Нигы көч куя палец к нең губам һәм бераз көчлерәк прижал стилет. Аша мгновение малай кивнул, опустив күзләрен күрергә омтылып, ул нәрсә причиняло эму була.
  
  
  Нигы прошептал Фань Сюй: «Побыстрее. Спроси аның, тели микән ул яшәргә. Карагыз әле сөйләргә бу пекинском диалекте».
  
  
  Ул сөйләде тиз файдаланып, сәбәпләрен северный тљскђ. Малай закатил күзләре белән янә һәм янә кивал.
  
  
  «Ул, ди, дип бик тели яшәргә. Ул барысын да эшләячәк, дип әйтер чит дьявол. Ул инде дип сезне».
  
  
  «Хәзер барыбер. Спроси аны аламы ул водить танк».
  
  
  «Ул, ди, дип түгел булып тора штатным машина йөртүче булып эшли. Ул наводчик. Әмма ул да белә».
  
  
  «Яхшы. Көтегез туктагыз». Нигы протянул әй «Люгер». Ул нырнул астында танк һәм вытащил ике мертвых танкистов, берәр һәр аягын. Ih перерезанные башкалар ачылган черным бу прозрачном лунном свете. Ул ишетте вздох Фанг Су. Ул уставился малайлар һәм күрсәтте тән.
  
  
  «Әйт эму, ул булачак, шулай да, әгәр ул издаст тавыш яки нинди дә булса рәвешле попытается безне туктатырга».
  
  
  Фань Су перевела дрожащему танкисту. Ул булса, эш поглядывал үз мертвых иптәшләр, аннары янә Ника. «Эзли минем хвост һәм рога, - дип уйладым Нигы.
  
  
  Кыз повернулась к Нику, әмма держала «Люгер» нацеленным башын яшь танкиста. «Ул үлеменә кадәр напуган. Ул булачак подчиняться. Аның диде эму, без отечность Гонконгка, һәм әгәр ул тудырмаячак безгә бит, ул да мөмкин бару. Ул, ахрысы, дип уйлый, бу-яхшы идея. Ул, ди, бу отель дезертировать. эчендә озак вакыт."
  
  
  Нигы кискен рассмеялся. «Ул вакытта бу эго зур мљмкинлек. Ә хәзер, әйдәгез, убираться шунда».
  
  
  Аша биш минут танк белән грохотом наина ельцина белән щелочью һәм миновал исемнәре. Генерал привязали янына бер тирәли утыргычлар. Нигы сидел янында машина йөртүче белән «Люгером» прикрывал аның, әлегә ул разбирался бу спусковом механизмы зур винтовка һәм огнемета. Икесе дә, ничек ул берәүдә иде шактый гади.
  
  
  Фань Сюй формасында мәрхүмнең офицер сидела ачык манарасына. Ee резин балетные тапочки иде җилкәсенә төшә йөртүче өчен бирергә командасы. Танк двигался ничек була акрынрак өчен сдержать тавышны булса да, бу очракта тимер дракон звенел һәм грохотал, ничек котельный.
  
  
  Алар үткән mimmo таверны башка һәлакате теркәлгән. Нику булды бераз җиңелрәк суларга, ул чакта күрдем, - дип ишекне таверны ачылды. Полился агымы сары света. Нигы, заглянув бу щель бу манарасына, күрдем, ничек коренастая фигура кеше барлыкка дверном проеме һәм поглядела вслед танку. Ир-ат покачнулся һәм вцепился бу дверной косяк, һәм Нигы аңладым, ул исерек. Бу мгновение ир-ат чыкты наружу, пошатываясь һәм бераз гына кимеде. Аннары ул повернулся һәм нырнул кире таверну.
  
  
  Нигы выругался үзенә астында нос. Бу материал тиеш иде шаккаттыра сөючеләргә хәзер. Бу булырга тиеш иде сержант-танкист - ул хәбәрсез югалды. - һәм ул булмас шулкадәр исерек булуын да белер, - дип, нидер алай түгел. Башта ул булыр эзләргә, үз офицер, ә табар гына мертвую шлюху. Аннары ул, һичшиксез, сбегает бу луг өчен, ел саен, анда күрергә мөмкин. Ул табар ике үзенең кешеләр белән перерезанными глотками. Ул булырга тиеш чертовски исерек, - диде үземә Нигы, әгәр бу протрезвит эго һәм подтолкнет к действию.
  
  
  Ул прижал «люгер» к аркада малайлар-машина йөртүче, күрсәтте дроссель һәм тиз взмахнул һәр. "Тулы алга!"
  
  
  Куәтле двигатель ревел, танк рвался алга. Шофер щелкнул выключателем, һәм куәтле луч света пронзил тар юлны. Нигы белә свят җәлеп итәчәк самолетлар, ничек мотыльков, әмма кирәк иде рисковать. Әгәр алар опрокинутся яки застрянут, аларның ниткой. Һәм, бәлки, безнең кытайлылардан түгел иде биредә төнге сугышчылар.
  
  
  Бу люке барлыкка килде зат Фань-Су. Ул тәмамланды ладони һәм Нику-дип елмайды: «Без подъезжаем к, төп юлда. Без поворачиваем сулга. К Фисташки Чуна бераз дүрт миль. Тик күпер анда...»
  
  
  Нигы кулын күтәрде. «Мин беләм», - крикнул ул ревматизма. «Бер генә күпер, һәм бу тимер юл күпере, һәм ул узкий. Һәм нәрсә? Без проходима эго, тавыш бирү һәм барысы да. Гади держись һәм молись, Су, барлык богам, аларда син веришь. Бар тагын нинди дә булса билгеләр " контроль-пропускного пунктының? булу безнең беренче чып-чын проблема.
  
  
  Ул наклонилась к люку, аның бледно-лимонное зат побагровело. «Юк әле, әмма минут элек аны видела утлары. Без якын арада үтеп йөреп одина. Безгә ни эшләргә, Нигы? Авыз блефовать - яки разбить эго?»
  
  
  «Сез ничек уйлыйсыз, сез аласыз алдап була соң ih? Бармы кытай армиясе кызлар-танкисты?»
  
  
  Фань Сюй нырнула элек юнәлтү өчен машина йөртүче. Ул янә сунула зат люк. «Мин белмим. Аның шиклђнђм бу. Теләсә кайсы очракта да алар, мөгаен булачак подозрительными, кытайлар түгел аеруча күп двигаются төннәрен. Алар ала захотеть ел саен безнең документлар булган очракта катгый саклау». Ул оглянулась бүген генерал ул катался һәм раскачивался бу сиденье наводчика, аның удерживал гына соломенный трос. "Ничек ул?"
  
  
  «Ул дышал соңгы тапкыр, кайчан аны карадым. Без алмыйбыз, хәзер турында nen борчылу. Әгәр без пройдем аша бу, ул барыбер мәет. Без барыбыз да».
  
  
  Фань Сюй выпрямился. Ул, - дип елмайды бу люк: «Туры барырга, Нигы! Ih предупредили. Йөк автомобильләре блокируют юл».
  
  
  «Спускайся бирегә закрой люк һәм танк», - дип боерды ул. «Поторопись. Әйт бу егеткә өчен ул ехад помедленнее, әлегә аны әйтә алмыйм, ә аннары погнал».
  
  
  Кыз залезла бу танк һәм захлопнула люк түбәсендә манарасы. Нигы усадил, аны урын стрелка һәм протянул әй «Люгер». «Тот, бу вакытта үзенә. Һәм используй пулеметы. Беләсеңме, ничек?»
  
  
  Ул кивнула.
  
  
  «Стреляйте барлык, дип очрый безнең юллары. Әмма күзәтеп машина йөртүче булып эшли. Аның булырмын занят зур пушкой һәм огнеметом». Ул сжал ee всякому племени. «Без җыенабыз моны, кадерлем».
  
  
  Фань Сюй обменялся машина белән идарә итүче берничә резкими сүзләре. Ул болай дип җавап бирде каты тавыш белән, һәм эго кара караш булмаса, курку белән очрашты Ником.
  
  
  «Мин түгел, дип уйлыйм безгә кирәк борчылу турында nen хәзер», - диде кыз Нику. «Ул тели, моңа ирешү кебек үк без. Ул, ди, алар убьют эго хәзер карамастан, безне", дип. Ул түгел иде, яхшы солдатом Кытай».
  
  
  Елмаю Ника Картера иде мрачной. «Ул иде мәет, әгәр ул аларга. Яхшы - әйт эму өчен ул ачты аны. Бу тулы тизлек. Барысы да-безнең нах бар, ачыктан-ачык у барьера!»
  
  
  Нигы воткнул снаряд шул затвор зур кораллар. Ул посмотрел юлга. Контроль-уздыру пункты бар иде полостью яктыртылды. Йөк машиналары куелды үзәгенә юллар, һәрхәлдә, полдюжины тирәсендә алар, ике глубине.
  
  
  Танк хәзер набирал тизлеге. Бу Т-54 үстерергә мөмкин максималь тизлеге 40 миль. Танк башлады подпрыгивать һәм рыскать, кайчан гусеницы врезались бу чокырлар бу неровной грунтовой юлда.
  
  
  Астыннан әзерләү тирәсендә капчык белән ком Нигы күрдем автомат, мигающий улы-оранжевым пламенем.
  
  
  Нигы дип. Малайлар стреляют буенча потрескивает! Ул повернул пулемет ягына, койма, стреляя аерым игътибар, башка максатларга һәм отпустил ee. Раздался рев һәм авыру тагын. Мылтыгы дернулось һәм отскочило элек вонь взрывчатки смешалась белән танышлары запахом мае, кайнар мае һәм затхлого сулыш. Бер өлеше "отделка" уходила өскә.
  
  
  Түгел выстрел на любителя!
  
  
  Нигы повернул сопло пламени кылды эго бу мертвую нокта йөк машиналары, блокирующих юлны. Ул нажал бу спусковой крючок. Әйдә, Дракон!
  
  
  Йөзлек футов ут ударила алда танка үзәгенә йөк машиналары. Сулышы пылающего дракона. Маслянистое ялкыны изгибалось, потрескивало һәм сжигало барысы да, ни касалось. Бензобаки бу грузовиках загорелись һәм алым свистом взлетели өскә. Йөк машиналары инде горели, ничек растопка.
  
  
  Аның янәшәсендә Нигы ишетте ровный громовой пулемета. Фань Сюй стреляла башта бер, аннары икенче. Ул күргәнем булмады кебек кешеләр бегают, кричат һәм бьют үз пылающую кияләр. Алар перестанут йөгерергә һәм сгибаются, растягиваются, царапают пылающую җирне кайчан ih рассекает свинцовый шәһәр.
  
  
  Алар врезались үзәгенә учак тирәсендә йөк машиналары. Зур танк тряхнулся, прыгнул, врезался гусеницами бу җирне, ә аннары бульдозером понесся алга. Нигы тойдым внезапный всплеск кайнар ут аша карала. Алар подобрали бер тирәсендә йөк машиналары һәм увезли эго үзе белән.
  
  
  Алар узды. Машинасы да кимеде. Нигы развернул пушку һәм чыгарды биш быстрых снарядлар бу пылающий хаос артта калды алар. Ул отель күбрәк бозарга ih аралашу. Әллә өчен хәзер бу имело зур әһәмияткә ия булуын; песи тулысынча яуды тирәсендә капчык бђрђћге тапкан.
  
  
  Винтовка замолчала. Ул посмотрел на Фань-Су. Аның йөзе иде грязным һәм маслянистым, һәм берничә прядей кара чђч, аска тәгәрәдек белән кепка күзгә. Ул сверкнула эму белыми зубами. Ee күзләре киң иде раскрыты, һәм Ника почувствовала сәер төре. Хәрби бизгђге. «Бу яхшы», - диде ул тыныч кына. «О, Боже, бу шулай ук яхшы. Үтерергә кайбер тирәсендә алар!»
  
  
  Шофер кинәт заговорил. Кыз диде Нику: «Святый иде поврежден. Төнлә аша водительскую щель начар күренә. Кемдер тиеш менү һәм җибәрергә. Аның барам». Ул янә башыннан залезать аерым карала.
  
  
  Нигы потянул аны аска таба. «Син каласың! Аның китәм. Аның диярлек ышанам эму хәзер, тик барыбер приглядываю артыннан. Используй пулеметы яки зур пушку, кайчан сможешь. Аның булырмын кричать шулай шау-гөр килеп, ничек алам».
  
  
  Ул алды эго кулын сжала. Ул грохнула снарядом бу казенник зур кораллар һәм башыннан кертергә, яңа тасмалар таратканнар бу пулеметы. Нигы похлопал йөртүче буенча плечу һәм эму дип елмайды. Малай бу ревматизма тиз елмаеп куйды.
  
  
  Нигы ачты карала һәм шуны куйды аяклары җилкәсенә механика-машина йөртүче. Төнге һава иде свеж һәм сладок аннары зловонной янында резервуара. Ул тирән вздохнул якка карады. Озын сары телләре пламени устремились күккә нче блокпоста.
  
  
  Ким караганда миле алда ала ул күрергә утлары Турында Ву, пересекавшую узкий Фисташки Чун. Утлары небес. Иреге. Шулай булырга тиеш казаться сотням мең кытайлылардан, алар омтылды, моны һәр ел саен. Шулай эму хәзер тоелды.
  
  
  Ким кадерле. Танк хәзер несся тау астына алып төшеп китте, врезаясь бу окраину авылы Фисташки Чун. Күпчелек йортлар караңгы иде. Урамда узуын, беспорядки халкы калуы йорт. Бу яхшы якка үзгәрә. Файдасыз убивать невинных кешеләр.
  
  
  Алар чыктылар мощеную урамны, һәм танк башлады дәвамлы авышлыгы аска таба. Бу урам алып барды ачылган елгасы аша күпер. Бу понижении танк башлады набирать тизлеге. Нигы тойдым, ничек аңа йөгерә пот. Ачылды хәзер - әгәр бернәрсә дә барып кына чыкмады. Әмма бу мөмкин түгел җиңел түгел. Гади алмый.
  
  
  Ул әле утлары күпер, әле бегущие фигуры ягында Кытай. Эго пронзил салкын җил. Әгәр алар алган взорвать күпере! Әгәр алар бу хакта борчылган. Бу остановило иде ih мәңгегә.
  
  
  Ялкын вырвалось буенча икесе дә ахырына күпер. Алар куйдылар корпусы һәм обстреляли аның. Агач, груды салам, барысы да, - дип янарга мөмкин. Бу булмады, берни дә куркыныч. Алар алмадык сжечь күпер вакытында, юлђрлђр. Әгәр гына түгел взорвали! Әмма кирәк булган вакытта өчен, заложить взрывчатку, проложить чыбыкларын һәм...
  
  
  Нигы бу әле. Тирәсендә тыкрыгы торчит нос башка танка. Чыкмаган өчен перекрыть тар юлны. Эго уйлар бились, хәтта ул упирался аяк үз җилкәсенә машина йөртүче. Күбрәк тизлек! Тулы алга! Әгәр бу проклятый танк күчәчәк откровенные аша тар урамны, аларның ниткой. Эго алай җиңел переместить кебек, йөк машиналары.
  
  
  Танк кытайлылардан ата. Нигы күрдем уродливую вспышку дульного пламени. Снаряд завизжал, ничек баньши, бу футе аны баш. Сотрясение пробасы һава диярлек качнул эго башын.
  
  
  Танк барысы да алга таба да выехал урамга.
  
  
  Зур Т-54 бәрде башка танк астында углом. Раздался лязг һәм скрежет металл. Меньший танк развернулся һәм эго отбросило элек, ләкин таныту Т-54 бу мгновение тукталып калганын. Солдатлар-дип кычкырып выбежали аша күләгәдә һәм обстреляли зуррак танк бөтен укчылар корал. Нигы ачты җавап уты буенча Люгера һәм күрдем, кешеләр егыла. Һава тирәли аңардан иде наполнен свинцовыми пчелами. Бер ужалил эго кулын. Ишеткән кебек танке бушуют пулеметы, кайчан кыз стреляла шулар тирәсендә.
  
  
  Танк сикерде ике солдат. Пистолетын ата алдында зат, Ника була, тик кеше югалткан равновесие һәм промахнулся. Нигы ата эму тормышта, ә аннары повернулся һәм күрдем дип башка солдат ташладым гранату бу люк. Нигы да, озак уйлап тормастан, ясаган выпад - әгәр ул потерпит неудачу, алар барысы да булачак мертвы бу танке - һәм тоттым гранату. Ул нащупал аны, ниндидер ужасный вакытта кулга җыела уронить аны, ә аннары отбросил элек, кинув сулга. Ул элђккђн чираттагы илебез хуш килми солдат, пытавшихся взобраться бу танк. Плоть летела барлык яклар, ул кайчан взорвалась.
  
  
  Кеше бросивший гранату, прыгнул ка Ника белән голыми куллары. Нигы башкарды, аңа «люгер» һәм ишетә, ничек ул щелкнул пустым. Ул схватил кеше өчен тамакны һәм отшвырнул аның.
  
  
  Тирәсендә тәрәзә якындагы кибет, гамәлгә керде тагын бер пулемет. Нигы спрыгнул бу люк һәм захлопнул каралган ничек гына танк янә двинулся урыныннан. Нигы алды бер тирәли пулеметов хәзер дә үз эченә ала, шулай ук, берничә кибет, зур булмаган йорт. Дим шул танке иде мондый густой, ул, диярлек түгел иде күрергә калган.
  
  
  Зур танк качнулся алга һәм бөртекләндерелгән тизлеге. Шофер сикергәли нәрсә иде, бик ограниченным обзором. Ул уничтожил калын линия кибетләр һәм йортларны керткәнче алмас кайтарырга танк юлга. Алар аска тәгәрәдек кебек кегли өчен боулинга алдында тимер юллары шаром.
  
  
  Хәзер алар якын к күперендә. Якын галђм агымы башлыкның үзе бер зур лист пламени. Алар бары тиеш иде аша узарга кирәк, бу, гомерләрен куркыныч астына куеп, булырга зажаренными үлеменә кадәр, әгәр танк остановится.
  
  
  Нигы дип билгеләп үтте мчащуюся алда штабную машинаны, наполненную кричащими һәм жестикулирующими булган. Ул нажал бу спусковой крючок сопла пламени. Шшшшшшшшш - жирный тел дракон лизнул алда. Штабная машина взорвалась огненным шаром һәм перевернулась. Нигы күрдем, ничек бер тирәсендә офицер төште аякка башлады йөгерергә, эго расщепление әверелде күп пламени.
  
  
  Кургаш бился турында стенки танка. Нигездә, стрелковое корал. Аннары раздался гром, һәм танк покачнулся вбок, вздрогнув. Икенчесе. Безнең кытайлылардан җәзаның противотанковая винтовка, әмма аны калибр булды бик аз. Снаряды отскакивали.
  
  
  Танк врезался аша диварны пламени бу саф һава шул ерак ахырында күпер. Алар артык Фисташки Чуном.
  
  
  Нигы толкнул йөртүче өчен ул акрынайды. Алар йөреп уздылар 500 ярдов к британия территориясендә керткәнче ул пнул аны туктатырга. Ничек кенә сәер тоелмасын, аңа якын да килә ачарга планлаштырыла, чыгарга башларга һәм аңлатмалар. Боже, нинди аңлатма! Кадерле итәчәк. Әмма иде генерал - эго, кирәк, мөмкин кадәр тизрәк хастаханәгә. Иртә. Аннары больничном самолетта бу Вашингтон. Белән бергә драгоценными кодовыми китаплар.
  
  
  Нигы ачты люк һәм сак выглянул. Британцы җыелган укырга килергә замешательство һәм рассердиться ким кытайлылардан. Ул гади менял бер хаос башка.
  
  
  Ул бөтенләй әзер түгел полученному кабул итү. Британия бронеавтомобиль мчался к танку, изрыгая ялкыны коралы. Пуля отскакивали нче манарасы, һәм отлетали нче нах.
  
  
  "Тегүче побери!" Нигы янә нырнул аска таба. Алар да батырчылык итмиләр белән танком-драконом. Киресенчә, көн тәртибендә иде башта атарга, ә аннары спрашивать.
  
  
  Нигы посмотрел на Фань-Су. "Ни дәрәҗәдә аның хәтерлим әле, сездә ак трусики?"
  
  
  Аны кызыл авызы киң ачылды, һәм ул смотрела. "М - минем трусики?"
  
  
  «Әйе. Миңа кирәк флагы перемирия. Поторопитесь, ярар? Аны булмаса, сезгә, безнең дуслар застрелили мине шулай бик соң».
  
  
  «Син тиеш ih алырга, Нигы? Т-алар-пычрак».
  
  
  Ул уйнады, чын күңелдән түгел, улыбаясь. «Әлбәттә. Миңа бик кызганыч. Без булмаса, кунакханәләр, моның шулай түгелме? Ул чакта бюстгальтер. Ненавижу булырга дарителем бөтен Һиндстан, әмма, билгеле булганча ул. Поторопись».
  
  
  Шул вакытта, бала-шофер карадым белән ачык изумлением, кыз повернулась өчен Нигы иде расстегнуть аның бюстгальтер. Прикрывая күкрәгенә караганда, малай, ул стянула куртку. Ул кивнула генералу. «Мин генә, - дип тикшерде аның. Мизгелдә без пересекли күпере. Отвези эго хастаханәгә, Нигы!»
  
  
  Белән странным хисе разочарования, хәзер, кайчан сафка кертү иде тәмамлангач, Нигы надел бюстгальтер бу җеп үз люгера һәм махнул аларга тирәсендә манарасы. Бронеавтомобиль подкатился ярга, һәм солдатлар берете выскочили автоматлы наготове.
  
  
  Нигы устало һәм мрачно елмаеп куйды. «Түгел стреляйте. Аның киләм дөньясы белән һәм несу бүләкләр тапшырылды.
  
  Кем монда командует? "
  
  
  «Мин, - диде өлкән инспекторы Смит. Ул обошел броневик, һәрвакыттагыча безупречно белән засунутой астында кулын тростью. Эго румяные пухлые палочки блестели аннары күптән түгел узган бритья.
  
  
  Нигы уставился аңа. «Бераз тәртиптә түгел, шулай түгелме? Бу юк берни уртак белән портовой полиция. Минем бар мөһим йөк...»
  
  
  Күзләре инспекторы иде нейтральными. «Бу очракта, аны икеләтә извиняюсь, сэр. Бу буквальном мәгънәдә. Безнең хөкүмәт элемтәдә, һәм аны, э-э, алган күрсәтмә тәкъдим итә, сезгә күрсәтүләрен үтенәм хезмәттәшлек. Ничек мөмкин артык тулы хезмәттәшлекне!»
  
  
  Иске хәерле Ястреб. Afterglow җиңеләйтү пробежалось буенча N3. Димәк, карт выживет. Бу, һичшиксез, облегчило иде юлга. Ястреб иде җыеп алырга, бик күп көч, кайчан теләсә, аны кулланырга.
  
  
  Нигы крикнул кызга: «Доставайте генерал, җаным. Малай син. Һәм успокойся. Без теләмибез хәзер эго югалтырга».
  
  
  Ул спрыгнул һәм басты янында инспекторы, ул кызыксынып разглядывал израненный сугышларда танк. «Күрәсең, сезнең аша узды ул, сэр».
  
  
  Нигы рассмеялся. «Без дә",-дип хәбәр калдырган. Бу хакта минем кешедә - сез аңлыйсыз, ул бик авыру?»
  
  
  «Мин беләм. Хәзер юлда. Ашыгыч ярдәм күрсәтелә. Миңа бармы полроты өчен аны саклау. Ул хастаханәдә монда кадәр генә булган хорька, әлегә бу бөтенләй кирәк, ә аннары доставить откровенными Вашингтонда. Әмма мин аны булырмын телим озак сөйләшергә, сезнең белән, сэр. Һәм кыз. "
  
  
  Нигы ухмыльнулся эму. «Яхшы. Ала аласыз мине сез аласыз алырга сл. Анда тиешле вакытта, инспектор. Тик мин телим без икебез дә кайтты мөмкин кадәр тизрәк. Яхшы?»
  
  
  Соңрак, юлда станциясенә, Нигы бирде инспекторы штопора. «Әйтә аласыз, инспектор, дип Джим Pok - гордый кеше? Яки гади высокомерный?»
  
  
  Ревматизма последовал кичекмәстән. "Бергә. Ә ни өчен?"
  
  
  Нигы дип елмайды турында үзләрен. «Гади уйладым. Димәк, ул алмый югалтырга күп кешеләр?»
  
  
  Бу полиция машинасында караңгы иде. Зат Смайта күрмәдем, әмма тавышы кырыс иде. «Күрәм, сез беләсезме турында Көнчыгышында күбрәк сез башта притворялись, мистер... мистер Харрингтон. Юк, Джим Пок теләмәс идем югалтырга зат. Ә аның, мистер Харрингтон түгел теләр белән Поком нәрсә дә булса килеп, әлегә сез» Ул, Гонконгта узды. Сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ, бу, булыр иде бик авыр хәл. Предоставьте эго миңа ».
  
  
  «Аны тапты», - диде Нигы Картер. «Әйе, аны тапканнар. Яки, бәлки берәүгә. Забудьте бу хакта».
  
  
  "Мин бер тапкыр бу," коры-диде Смит. «Минем хезмәттәшлек, мистер... э-э... Харрингтон, кагылмый булса, алырга закон үз кулына ала».
  
  
  Нигы кисло елмаеп куйды. Билгеле булганча, Хоук называл бу үз елмаеп Гробовщика.
  
  
  «Идем мин бу хакта түгел хыялланган», - диде ул инспекторга.
  
  
  
  
  
  
  
  Республика башлыгы 13
  
  
  
  Тихая үч чагылыш таба
  
  
  
  
  
  Бу гавани Гонконг иде йомшак лавандовый кич белән умеренной температурой. Нигы валялся на палубе белән коньякның һәм содовой үз кулымда һәм маташа белән кайбер уңыш турында уйларга түгел Көрәшендә. Эму кирәк иде уйларга турында сљйли.б.
  
  
  Ул әлеге ике сәгать белән Смайтом станциясендә Т-Лэндс, аннары диярлек шул ук консульстве, разговаривая белән Хоуком. Нигы молча дип елмайды пылающему закату. Ул сөйләде үзенең начальнигына да - ярар, барысы да диярлек. Ул оныткан упомянуть бурычлар йөкләнешен расписку йөз мең доллар торган ул, бирде генералу Сунь булып Тора Чану. Беркайчан да ирешә алмады артык җитди тикшерергә тынычлык Хоука.
  
  
  Генерал яшәр, һәрхәлдә, шактый озак өчен Вашингтон кулланды эго мозги. Нигы пожал җыерып. Генерал булдым, бик нык стариком! Ул, алыр иде хәтта кадәр бергә яшәү язу мемуаров. Бу иң вакытта ул иде больничном самолетта белән бергә кодовыми китаплар. Нигы сезгә эму хәерле юл. Ул бик яраткан идем генерал.
  
  
  Эго кискен күзләрен казавшиеся сонными аркасында прищуренных гасыр карадылар оживленную гавань. Килер Джим Пок. Нигы сикергәли ставка бу делая ставканы белемнәрен Көнчыгыш һәм Шәрекъ халыклары. Джим Пок килергә тиеш була. Ул высокомерным, гордым кеше иде, һәм ул килер. Нигы Картер отель генә поторопиться. Ул отель тәмамларга әлеге өлеше һәм күчәргә хорошему. Фань-Су.
  
  
  Һәм тавышы ул. Нигы минем янга килеп, к перилам һәм посмотрел, ничек якынлаша валла-валла. Ул бер яхтада.
  
  
  Сампан тукталды, покачиваясь у подножия баскычлар трапа. Бердәнбер пассажир посмотрел на Ника. "Алам, аның бортына менү, мистер Харрингтон?"
  
  
  Шулай булгач, алар продолжали притворяться. «Пойдем», - диде ир-ат буенча AX. «Мин көттем сине».
  
  
  Ир-ат заговорил белән мужчиной буенча сампана бу мягком кантонском диалекте, приказав привязать эго һәм подождать. Аннары ул альпныћ палубу. Башында трапа ул тукталды. «Мин түгел, вооружен, мистер Харрингтон. Аның телим прояснить бу. Түгел телисезме юкмы, сез мине обыскать?»
  
  
  Нигы потряс эго җөмһүриятебезнең.
  
  "Юк. Аны да түгел, вооружен. Пожалуйста, присядьте. Теләсәгез, эчәргә?"
  
  
  «Мин эчмим, - диде Джим Пок. «Сезгә түгел калса, без тиеш спуститься аска таба? Бу ачыктан-ачык».
  
  
  «Мин яратам шулай, - диде Нигы. «Минемчә, инспектор Смит да. Аның сезне кисәтергә тиеш, дип, мин уйлыйм, бар кешеләр књзђтђлђр бу яхтой - тулысынча эго идея, сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ». Ул ногой подтолкнул кәнәфи к Джиму Поку. «Сядь. Ал, курыкма, көч куллану минем яктан. Аны бик отель иде үтерергә сине, Pic, ләкин хәзерге вакытта бу мөмкин түгел. Миңа бик кызганыч».
  
  
  Пок sel. Бу иде невысокий худощавый ир-ат белән түгәрәк буларак, дыня, зат. Эго күзләренә иде проницательными һәм темными. Бу nen иде изысканный соры твидовый костюм һәм ак рубашка белән синим галстуком, завязанным виндзорским узлом. Эго тешләре сверкали. Эго кара балетные тапочки тәкъдим итә.
  
  
  «Күрәсең, кайбер вещах без уйлыйбыз дә бертигез», - диде ул. «Мин шалтыратып хорошему инспекторы откровенными керешер алдыннан бирегә килеп. Аның диде эму дип преду. Әгәр минем белән берәр хәл, алар кичекмәстән арестуют, сезне».
  
  
  Нигы наклонил башын. «Мин ышанам бу. Шулай булгач, синең белән берни дә хәл - бер минем куллар».
  
  
  Джим Пок бу хакта уйлана мгновение. «Бер җиңсәләр, сезнең кулларга? Бармы бу нинди дә булса әһәмияткә ия, мистер Харрингтон?»
  
  
  «Әгәр телисең. Решай үзе».
  
  
  Ир-ат пожал җыерып. «Без юкка гына тотабыз вакытта. Болар барысы да эшләнде юкка башыннан ук, мистер Харрингтон. Минем лейтенант, ниндидер Хуан Ки, переусердствовал. Аның да отель өчен Людвелла үтерәләр. Аның гади отель өчен аның последовали Кытайда. Ул китергән иде безне анда. - ярар, беләсезме кемгә. "
  
  
  Гарвардский акцент Гарвардская грамматикасы. Бу чын профессионаллар, дип уйладым N3, безупречный убийца.
  
  
  «Хуан заплатил өчен үз хатасын», - дип дәвам итте Джим Пок. «Ул мәет. Минем зур проблемалар белән минем ... э ... минем белән хәзерге эш бирүчеләр».
  
  
  «Әзер бәхәсләшеп тә алырбыз, - дип килеште Нигы. «Бу фиаско генә алып килсен, сезгә бернинди файда Пекинда. Сез һәркайда югалттык зат».
  
  
  Мягкое личико напряглось. Блестящая темная максаты-кивнула. «Чынлыкта. Аның признаю бу. Аны югалткан зат, шулай алам югалтырга тагын да күбрәк, һәм акча булса, мин дә алмыйм ih отыграть. Тавышы нигә аны монда, мистер Харрингтон. Булсын төзергә сделку».
  
  
  Нигы Картер дип елмайды үзенең иң татлы елмаеп. «Мин булыр идем, мөгаен булган эш белән змеей. Алар чистарак».
  
  
  «Юк ихтыяҗларына бу оскорблениях, мистер Харрингтон. Әйдәгез, үз-үзеңне тотарга, ничек ике бизнесмен. Минем бар кыз, Пожал Турында. Аның тотты ee сыйфатында любовницы, ничек сез, мөгаен, догадались. Сезнең фальшивое караклыгы түгел обмануло мине. бу бик яхшы эшләнгән. Суку Турында пытали. Ул сөйләде миңа барысын да белә, сиңа, дип, аны, признаю, бик аз. Әмма, мин уйлавымча, син беләсең, аны озак вакытлар бик яратасыңмы аны. Бу дөрес ? "
  
  
  Нигы закурил һәм посмотрел на Pic аша дим. Ул кортлардан, дип, хәйлә белән ограблением түгел сработает. Вакыт булмады. Ул подождал һәм нокаутировал Пожал Турында сзади. Ул күргәнем юк эго затларга. Аннары ул обыскал йорты һәм китеп белән Фань-Су. Димәк, ул да үз эшен эшләде. Ул алмады бирергә Пожал Турында таныклык турында чисталыгы покушения.
  
  
  - Өлешчә, чынлыкта, - диде, ниһаять, Нигы. «Миңа ошый Пожал Турында. Һәм ул невиновна. Ул юк берни уртак бөтен, мин ясаган».
  
  
  Пок кивнул. «Мин беләм бу. Ул артык умна өчен катышырга, андый эшләр. Әмма бу тумаган. Ул минем, мин җыенам, үтерергә аны, әгәр син отдашь миңа икенче кызны. Тую белән шөгыльләнүче иде синең белән. сезнең... э... приключение. Гади сделка, мистер Харрингтон ».
  
  
  «Мин белмим, мондый кызлар», - җиңел соврал Нигы. «Сез булырга тиеш, ялгышасыз».
  
  
  «Сез хаклы түгел, мистер Харрингтон. Аның әле генә билгеле булды аның турында. Ул тирәсендә моннан тыш " дип атала Ундертонг. Бер караганда, сл кешеләр схватили, һәм ул әйткән үләр алдыннан. Дөресен, мин белмим аның исемендәге яки ул ничек күренә, тик мин беләм, ул бар. Ул опасная. Ул инде исәбенә тар-мар итте зур зыян китерә. Аны алырга телим, аны ».
  
  
  «Син ясарга тиеш күз алдында, - җайлап диде Нигы, - дип кытайлар тели сл. Әгәр син отдашь аның исемендәге, син вернешь үзенә юл ih игелекле милости. Сиңа бу кирәк. Сиңа бу бик кирәк. Миңа бик кызганыч, Pok. тик мин белмим, безгә бер-кызлар. "
  
  
  Йомшак фасад ир-атлар бераз потрескался. «Мин булырга тиеш бу кызны. Аны тиеш мин! Нишләп түгел бирергә, аны миңа? Ул берни дә алмый, значить синең өчен».
  
  
  «Гомумән берни дә юк. Ул ничек мөмкин? Мин белмим, мондый кызлар».
  
  
  Джим Пок наклонился к Нику, эго ухоженные куллары сжались на коленях. «Svi Турында үлсә медленной һәм дәһшәтле үлем. Һәм мин уйлыйм, сез иде любовниками. Сезгә түгел иде, уйларга, турында, аны үлем, мистер Харрингтон».
  
  
  Нигы уставился аңа салкын күзләре белән. "Сез имеете күз алдында. Ничек минем берсен?"
  
  
  Джим Пок пожал җыерып. «Бу янә иде Хуан. Мин түгел, допускаю, мондый әйберләр».
  
  
  Нигы басты. Ул бик арыдым нче Джима Әлегә. Ул возвышался өстендә человечком. «Минемчә, без сөйләштек шактый. Сез лжете. Аның сөйләде инспекторга турында барысын да Су Турында. Сез осмелитесь тронуть аны.
  
  
  Әгәр син причинишь әй авырту, полиция сине достанет. Сау Бул, Pok. Иде неприятно белергә сине, - Нигы повернулся спиной һәм китте перилам.
  
  
  Пок последовал артыннан, һәм хәзер, бу эго голосе слышалась паника. «Зинһар, син тиеш передумать. Аны бирәчәкмен сиңа күп акча өчен кызны. Аны алырга тиеш аны!»
  
  
  Нигы ухмыльнулся буларак, бүре. «Сездә булырга тиеш начаррак белән Пекином караганда, аны уйлады. Әйтегез әле, сез очраклы түгел упомянули, аларны безнең Людвелла иде", - йөз мең доллар, сез эго үтерәләр?»
  
  
  Ул әле, ничек выстрел эләккән максаты. «Бу прокол белән синең яклар», - диде Нигы. "Бик начар. Алар, мөгаен, дип саный сезгә шактый яхшы заплатят болай да. Аларга да ошар, кайчан алар таныйлар. Алар алалар, хәтта заподозрить, сез уйныйсыз двулично - эшләп ике як. Тик, әлбәттә, сез шулай уйлыйсыз, шулай түгелме? "
  
  
  Джим Пок башлады бормотать. Эго көнчыгыш сдержанность хәзер нык иде разрушена. Аны ... аны ..."
  
  
  «Сау бул», - диде Нигы Картер. «Бир миңа ләззәт бирә. Инспектор угрожал миңа, әгәр аңа причиню сиңа авырту. Ул берни дә түгел, - диде кирәклеге турында, өчен, сине бераз искупать».
  
  
  Ул схватил Джима Әлегә өчен пәлтәсенекен ыштан үзенең искиткеч сшитого костюмы һәм швырнул бу гавань.
  
  
  Нигы әйләнеп карамый гына, таба килә башлады к сигнальному шкафу. Иде диярлек бөтенләй караңгы. Фань Сюй увидела вспышку тирәсендә тәрәзә үзенең кунакханә номерлары Ван Чәй. Шулай итеп, алар риза булдылар. Кызганыч, бу булырга тиеш, кызыл авыру тагын. Әй туры киләчәк тагын йөзәргә. Әйтик иде безопаснее.
  
  
  Ул вставил патрон бу сигнальный пистолетын һәм нажал бу курок. Ракета взорвалась вспышкой красных йолдызлар өстендә гаванью. Нигы дип. Булсын инспектор бу выяснит! Ул спустился аска таба көтәргә.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Фань Сюй чыкты буенча ванной гына да гаять зур әтәчле. Аның кара влажные чәч завивались бу сизгер муенында. Нигы, развалившись бу түшәк һәм куря сигарету, одобрительно наблюдал өчен происходящим. «Син матур», - диде ул, әй. «Бик мило. Аны беренче тапкыр күрәм сине башка пычрак».
  
  
  Ул уронила әтәчле һәм бераз прихорашивалась аның өчен, бөтенләй стесняясь. Ул наморщила үзенең матур носик. «Мин әле пахну төрмә».
  
  
  Нигы дип елмайды. «Юк, син түгел, пахнешь цветком җитештерелә торган lotus».
  
  
  «Туктатырга. Түгел пытайся үзләрен ничек кытай теле бүре. Бу сиңа туры килми». Ул янына крае түшәк. Нигы лениво ул арада аңа. «Син становишься минем, Фань Сюй. Бар монда».
  
  
  Ул кимегән аңа, һәм ул поцеловал ee. Ee авызы иде җылы һәм сладким. Ee тел прикусил аның. «Ах, Нигы! Нигы, Нигы, кадерле. Минемчә, аның кунакханәсе моның кайчан беренче тапкыр күрдем сине».
  
  
  Ул поцеловал упругую күкрәгенә. «Лжец. Беренче тапкыр, син мине күргәч, син попытался ударить мине пычак белән».
  
  
  «Юк, мин тотам да иде. Килгәч, аны беренче тапкыр күрдем сине... ләкин әйдә тормыйбыз сөйләргә хәзер. Аны, телим син шөгыльләнә, минем белән мәхәббәт турында, Нигы. Сәгатьләр буе. Аннары аның телим йокларга берничә атна. Түгел, көлү мине будить. ! Әгәр син бу сделаешь, аңа сине зацарапаю, ничек тигр ».
  
  
  "Бу грязное әйтү".
  
  
  «Миңа бик кызганыч. Токионың мине тагын бер тапкыр».
  
  
  Телефон зазвонил. Нигы йомшак выругался һәм минем янга килеп, к аңа обнаженным. Бу иде инспекторы Смит. "Барысы да тәртиптә, мистер Харрингтон?"
  
  
  «Бу тыныч», - бит диде Нигы.
  
  
  «Ә? Ах, әйе, аңлашыла. Ул чакта яхшы. Аны күргәнем булмады, син ташладым безнең дусты гавань, син беләсең. Яхшы шоу».
  
  
  «Рәхмәт. Присматривайте артыннан гына удачу, әмма мин уйлыйм, ул просуществует озак. Бервакыт ул китәчәк Кытайга һәм беркайчан да кайтачак».
  
  
  Нигы дип елмайды телефоны. Ул инде бу карар белән Хоуком - тихая үч чагылыш таба. Имеш-мимешләр инде таратыла, агентлары чәчәләр ялган өчен алар мөгаен урынга килеп җиткән кадәр ушей Пекин. Джим Pok, ничек гласит ялган, һәрвакыт двойником. Бу медленный обиды вакыт таләп итә, әмма ул подействует. N3 инде, әле, бу ничек булып эшли. Джим Pok әле барды, әмма иде инде мәет.
  
  
  «Сау бул, инспектор. Түгел волнуйтесь. Аның сдержу сүзен. Аның уеду тирәсендә Гонконг иртән». Ул повесил трубку һәм әйләнеп түшәк. Фань Су протянула куллары.
  
  
  Нигы целовал наз ee нежного тормыш башлагач, янә зазвонил телефон. Кыз да ачып, күз, диде: «Блин!»
  
  
  «Икенче хәрәкәт». Нигы минем янга килеп, к телефоны. Бу иде Хоук. Ул бу гаҗәеп доброжелательном настроении. Керткәнче Нигы алмас сүзне ичмасам, сүз, эму", - дип әйттеләр генерал инде Гонолулу, һәм бар да тәртиптә, ЦРУ иде эму тирән благодарным һәм, бу артык мөһим иде бурычына алдында AX. Барысы да яхшы эшләнгән һәм ...
  
  
  «Сэр, - вмешался Нигы, - мин гади алмыйм хәзер сөйләргә».
  
  
  "Алмыйм сөйләргә? Ни өчен юк?"
  
  
  «Чит, сэр».
  
  
  Зур булмаган тәнәфес. Аннары Хок вздохнул артык 6000 миль. «Минем, аны тиеш иде моны белү. Яхшы малай. Син тактика белђн чыгып булмый тирәсендә чүп-чар, бир миңа бу хакта белергә. Италиядә булачак бу әйбер һәм...»
  
  
  «Сау бул, сэр», - шуны диде Нигы.
  
  Ул положил трубку һәм янә жим ятып кына торды бу караватка җитештерүче. Фань Сюй куркыныч надула иреннәре. «Яклаган чакларда девичье сабырлык, Нигы».
  
  
  «Миңа бик кызганыч. Ләкин вините мине. Мистер Белл уйлап тапкан бу чертову акциясен сатып алды».
  
  
  Телефон зазвонил. Нигы тиз развернулся китте һәм кире к аңа. Ул ишетте сдавленное хихиканье белән түшәк. Ул күтәрде трубку һәм рявкнул бу нах: "Әйе?"
  
  
  "Кларк?" Бу-булган хатын-кызлар тавышы.
  
  
  "Сез Сөйләгез. Кем бу?"
  
  
  Аның маленьком смехе шик барлыкка килде. «Син телисең шуны әйтергә оныткан мине шулай бик тиз? Бик батырбәк белән синең яктан. Бу Мириам. Мириам Хант».
  
  
  "Ах," - диде Нигы. "Ледяная дева!"
  
  
  «Бәлки, инде бик күп түгел боздан. Аны ... аны барысы да обдумывала, Нигы. Әгәр син бүген кич белән берни нишлисең, аны иде отель кабат килергә яхта. Минемчә, бу бераз үзгәрде бирле хорька. икенче тапкыр ".
  
  
  Нигы белән грустью уставился телефонына. Аның белән шундый булган элек. Булыр иде кабат. Вакыт-вакыт эму снилась хыял - турында тапочках, трубке һәм балалар. Болар барысы да аз гына. Бу вакытка ул белергә тиеш яхшырак. Ул взглянул аша эчтђге бу нетерпеливое яшь гәүдәсен Фань-Су. Эго төре. Барыйк башка төр шул покое. Бу беркайчан да сработает.
  
  
  «Миңа бик кызганыч, - диде ул Мириам Хант алды. «Мин, занят. Һәм аның уезжаю буенча Гонконг иртән. Сау бул, Мириам. Вакыт-вакыт аның булырмын җибәрергә сезгә касса чегы өчен ата-ана тәрбиясеннән мәхрүм». Ул повесил трубку.
  
  
  Ул янә целовал, аның кайчан зазвонил телефон. Фань Су оттолкнула аның. "Мин, көчемнән бу."
  
  
  Ул наблюдал өчен стройным телом, әлегә ул ул к телефоны. Тонкая һәм ныклы, ничек малай, тик бу сходство тәмамлана.
  
  
  Фань Сюй түгел, дип җавап бирде бу кыңгырау. Моның урынына ул выдернула шнурок тирәсендә диварлар. Ул поднесла телефон янына иллюминатору һәм выбросила аның.
  
  Ул кайта караватка җитештерүче. «Хәзер, - диде ул. "Хәзер, тегүче тик синнән, хәзер!"
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Картер Нигы
  
  Ханойга
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  
  Ханойга
  
  
  
  
  
  
  
  
  1 - КЕШЕ, АНЫҢ ЯШЕЛ БЕРЕТЕ.
  
  
  
  Сержант Бән Таггарт буенча блогов отряды Q-40 лежал бу животе һәм затаил сулышы. Аяклары сәгать үтте, берничә дюймах аны баш һәм исчезли бу төн Төньяк Вьетнам. Таггарт белми расписаниесе вахты; хәзер ул бүген биредә өченче төнне дә белми турында кытай патрулях диярлек үк, күпме турында распоряжениях каравыл үз лагерьда. Тик ул белми, ни өчен ih иде күп, яки ни өчен алар китайцами белән түгел, ә вьетнамцами, һәм алар шулай җентекләп охраняли.
  
  
  Ривненской аша бетђргђ минут ярым сәгать кайтачак. Таггарт җентекләп отсчитывал секунд, ә аннары заскользил буенча юлга кертелде к выбранному аларга вазифасында прослушивания. Бу бик роща янында югары толстой проволочной сеткой белән шөгыльләнүче тратила эго нче комплекс җентекләп замаскированных биналар һәм аннан ала ул күрү зур хижину, анда, по-видимому, размещалась бер өлеше гражданлык персоналы.
  
  
  Ул рейтингында үз позициясен сак булыгыз, стараясь өчен эго күргәне безнең белән тропы, безне тирәсендә лагерь һәм тырыштым ераграк торырга проволочной сәясәте бәйле. Гап-гади тест беренче төнне ул подслушивал, эму күрсәткәнчә, үзендә җитәрлек көч, үтерергә слона. Ул присел бу корточки астында яфраклар һәм посмотрел җиргә.
  
  
  Гадәттәгечә, артык югары түгел массивные корылма иде окутаны зәгыйфь голубоватым свечением, напоминающим лунный брылев. Бу түгел иде, хәрби лагерь булса да, солдат җитәрлек иде яклау өчен крепостей. Ул карадым, ничек пар караульных белән винтовками акрын узды mimmo, һәм янә хакта уйлана, дип күп кытайлылардан формасында эшли дә шулай якын к Ханою. Алар үткән молча.
  
  
  Таггарт откинул яшел ала һәм засунул бу ухо маленькое җайланма. Бу бик үз версиясе радиооператора Килде Манчини күпкә артык сложного үлчи торган прибор, һәм ул, дип атады эго «слуховым аппараты». Хәер, диапазон иде зур булмаган, ул нәтиҗәле усиливал барлык тавышлары торган иде уловить.
  
  
  Өченче төн рәттән ул шталь улавливать обрывки сөйләшүләрнең тирәсендә зур хижины. Таггарт игътибар белән базарбай. Ул гына түгел, офицером эзләү Q-40, ә иң яхшысы лингвистом бүлекчәдә. Шулай итеп, капитан Марти Роджерс килеште булса да, неохотно үткәрергә, тикшерү. Югыйсә, ул беркайчан да булмас баш тарткан, аңа костя биремнәр, түгел, белән бәйле ih үз бурычы. хәер, лагере һәм радиосообщения, алар бер аңа алмаган иде шунысы сер . Алар да берләште, омтылып, ул расшифровать хәбәрләр, әмма тщетно. Әмма алар расшифровали күп, диярлек, мөгаен хәбәрләр дә булды берни дә уртак белән передвижением гаскәрләренең, безгә белән вьетнамской армией, безгә хәтта белән сугыш.
  
  
  Таггарт генә повернул башын опустил җайланма бу тавыш. Мәгълүмат килде рәвешендә фрагментов сөйләшүләрнең күп тавыш җыйган һәм берничә телдә. Төрле милләт кешеләре булса, эш сөйләделәр әле икенчесендә булмаса, әлләни дәрте, әйтерсең, аларга аз иде, - дип әйтә бер-берсенә бер-берсенә. Кайчагында сүзенә иде неразборчивым бормотанием, әмма күпчелек очракта ih тавыш яңгырады төгәл һәм җавапсыз, бәлки, хәтта игнорировались кешеләр, артык скучающими өчен җавап бирәчәк.
  
  
  Алар бик разговорчивы, дип уйладым Таггарт. Әмма, бәлки, трудность заключалась ки, алар бик яхшы ладили үзара. Кирәк иде", - булырга бик общительным кеше өчен хис-бу компаниягә ничек йорты. Ул отдавал барысы да үз игътибар ih поверхностным разговорам булса да, незначительным.
  
  
  «...артык озак, бик озак. Ә eda монда отвратительная!
  
  
  — Ах, юк, юк, юк, чувак. Урындык яхшы. Аның беркайчан да эль шулай яхшы. Безгә кирәк иде, тавыш бирү һәм барысы да.
  
  
  Французлар. Икесе дә. Тирәсендә төрле почмакларыннан Франция.
  
  
  — Юк әле, Ганс. Аның телим башта тәмамлап, үз хат. Миңа хатыным күбрәк дә яза белә идем инде».
  
  
  Алман теле. Тирән гортанные тавышлары. Чытык нче түгелләр.
  
  
  — Син анда нишлисең әлеге книгой? Әйә син тоште, мин аны укыйм? Сиңа тагын!'
  
  
  — Әйе, Әйе, гафу итегез ...
  
  
  «Әйе!»
  
  
  Тагын ике немца. Одина бөтен аларда бик взволнован.
  
  
  «Әйе, яхшы, ләкин беркем дә түгел, дип, күпме акча бу безгә алып килсен? Сөйләшүләр түгел заполняют дыры бу карманах, шулай түгелме?
  
  
  Мөгаен, швед, булса да әйтә идем, по-немецки. Ревматизма иде невнятным иде аяныч, чөнки әлегә бу иде, иң кызыклы тема.
  
  
  Таггарт провернул миниатюрную алка кертте һәм тулысынча үсеп швед са тып алган. Моның урынына ул подслушал китайца, ул диде медленном инглиз: «Я иду йокларга. Нәрсә. Мәңгегә ял итәргә ир-атлар.'
  
  
  Җыена ялга, дип уйладым Таггарт.
  
  
  Башка тавышы раздался шау-гөр килеп һәм төгәл. Маҗар теле, билгеле Таггарт, тик ул понимал шул телдә.
  
  
  — Тик бу бит мәнфәгатьләрендә фән, Ладислас! прогремел тирән бас. «Күп вакыт вакыт белән теге хорька, ничек минем иде мондый мөмкинлек». - тагын буенча-немецки.
  
  
  — Бу шулай ук мәнфәгатьләрендә, безнең кошелька, минем кадерле Бруно. Фәнни аспектлары", әлбәттә, бик кызыклы, тик барыбер кызык булганда, безгә түлиләр, кайчан бу тәмамлана. .. '
  
  
  Тавыш стихли, әйтерсең, ике ир-егет уходили. Җайланма Таггарта пыталось отследить ih, әмма ул берни дә ишетмәдем тыш, регуляр храпа.
  
  
  Аннары яңа тавышы: «Сез күргән иде, ничек яши башка ! Дөресен, без дә wouldnt һәм начар устроились, әмма Кратч һәм Визнер яши, ничек короли. Шампан шәрабы, фазаны, хатын-кызлар, пуховые түшәк...
  
  
  Турында, остановись , Людвиг! Без моны беләбез, без барысын да бу белсеннәр берничә ай дәвамында. Булса, ни љчен соћ? Алар һәрвакыт наверху... Янә тавыш стихли, тагын немецлар.
  
  
  Таггарт иде доаолен. Шушы берничә минут малларыгыз, күбрәк алдагы ике төн белмђсђ. Әмма бу әле җитәрлек түгел. Ул базарбай алга таба алман тавыш хакта уйлана һәм, кемнәр Кратч һәм Визнер. Әмма удача ясады аны. Бессвязный сөйләшү превратился бу разрозненные фикерләр турында сөйләде кем бирергә тиеш булыр микән иртәгә тагын яңгыр.
  
  
  Ул каласың үз скрюченной позе тагын ике сәгать, яңгыратып бессмысленные сөйләшүләр. Ике якның да аша кыска промежутки вакыт үтте сәгатьлек, чиреннән түгел замечая булу эго. Һәрхәлдә , эму тагын уңыш елмайды бу яктан.
  
  
  Тик берни дә тирәсендәге моннан тыш, ул ишетте, моннан да стоило.
  
  
  Вакыт җитте, карар ул, алга барырга һәм дђ уздырырга прослушку зур басымлы бинасы, охшашлыклар бу мастерскую. Бу бик катлаулы мишень өчен слухового аппараты, чөнки ул иде окружено диярлек тљрлесеннђн зур булмаган зданиями, складами, ничек ул догадался, әмма, бәлки, бары, бәлки, ул алмас иде шунда нидер уловить.
  
  
  Ул гына да түгел, торопился, прислушивался к удаляющимся шагам вакыт һәм сак выбирался тирәсендә укрытия. Кинәт слуховой аппарат тоттым тавышлары тавыш, кайдадыр арасында зур хижиной һәм остаханәсендә. Беренче тапкыр килгәч, ул тоттым тавыш белән, әлеге юнәлешне, әмма шулай ук беренче тапкыр, кайчан кемдер тыш, кытай охранников һәм иң Таггарта — чыкмаган, төнлә өйдән кала, моннан переходил аша бер бинадан.
  
  
  Таггарт сидел бөтенләй неподвижно, анда булгансың. Сөйләштегез өч кеше - тыныч кына, алар бардык юнәлеше буенча мөрәҗәгать аңа. Ике ир-егет һәм хатын-кыз. Барлык өч немца.
  
  
  "... дип әйтә "Кратч" бу юлы?" - Тавышы яшь кеше.
  
  
  Яхшы яңалыклар, — диде тулы баритон. «Идем, отель өчен ул позволил миңа барысы да үткәрергә, әмма без бит эшлибез", аның да тиеш довольствоваться шул, ул барысын да эшли, үзенчә теләгәнчә сарыф иткән. Бу кеше тиздән биредә, бер атнадан.
  
  
  — Сез беләсезме, кем бу? - Хатын-кызлар тавышы, түбән һәм ягымлы тавыш.
  
  
  Ниндидер докторы Бургдорф, Эрих Бургдорф. Аның ялгызы гына хђл итђ алмый эго белмим, ничек һәм Кратч, по-видимому. Әмма ул кеше, сайланган төркеме тарафыннан гамәлгә ашыру өчен планлаштыру.
  
  
  "Нинди төркем, Кратча?" Тавышы яшь кеше. "Юк, юк, юк, әлбәттә юк, Гельмут," - диде икенчесе, берничә нетерпеливо. «Нинди булыр иде претенциозным безнең иде Кратч, ул да дђгъва роле галим. Юк, безнең үз төркеме сайлаган эго. Ул, Буэнос-Айреса, кайда, ничек сез беләсезме, эшләдек логгер-спусковой механизм.
  
  
  «Ярар менә, снаряд аның өчен әзер. Кайчан нәкъ менә ул килђчђк?
  
  
  — Мин, - диде дәвамында якшәмбе көннәрендә. Хәтта Кратч алмый дип атарга дөрес датасын, чөнки, әлбәттә, сез генә аласыз лететь откровенные тирәсендә Буэнос-Айреса Ханойга. Кебек, барыбызга да, эму туры киләчәк барырга окольным юлы белән, һәм шуңа күрә, некоторая тоткарлау неизбежна. Әмма хәзер бу кыска вакытка.
  
  
  — Шат бу ишетергә, — диде хатын-кыз. «Дүрт ай эчендә бу урында минем өчен артык күп. Бу, күрәсең бу концлагерь».
  
  
  — Ильза, бу неудачное чагыштыру, — любезно диде пожилой ир-ат. Әмма Таггарту тоелды, дип эго голосе иде сәер, угрожающая нота. «Без сөйлибез мондый әйберләр».
  
  
  — Әлбәттә юк, Карл. Миңа бик кызганыч, — поспешно диде хатын-кыз. — Тюрьма, аны иде, диде яхшырак. Әмма атагыз бу, ничек теләсәгез, юк монда уңай атмосфераны, безнең өчен хатын-кызлар, безгә өчен галимнәр.
  
  
  Ih тавыш хәзер көчле иде, шундый көчле, - дип Таггарт диярлек тойдым үземне обязанным кушыла сүзгә кушыла. Ул игътибар белән посмотрел аша листву һәм күрдем, алар тора белән янәшә сеткой коймалар, барлыгы берничә ярдах нче тышкы капка. Бу голубом яктылыгында алар выглядели бледными һәм болезненными, ул шундый ачык күрергә ih затлар катнашты. Алай гына да түгел ih затлар катнашты. Таггарт бераз гына присвистнул, һәм мгновение түгел сводил күзе белән кызлар.
  
  
  Ничек һәм ир-атлар, ул носила голубовато-ак лаборатория халат, ләкин ирләрдән аермалы буларак, ул обтягивал аның гәүдәсен, показывая эго изгибы — восхитительные, тулы, йомшак изгибы барлык кирәкле урыннарда. Таггарт выглядел очарованным, ул кайчан сделала тирән вдох, шуңа күрә аның күкрәгенә күтәрелделәр һәм янә опустились. Ул якын тоймадым, алар ничек прижимаются к эго рукам.
  
  
  Һәм мине инде шактый Крутча, — диде ул.
  
  
  Ул гына да түгел, прикасался сиңа,, шулай түгелме? — кискен дип сорады егет.
  
  
  Яхшырак булыр иде, әлеге дә сикергәли, - диде үзе Таггарт.
  
  
  Кыз покачала аягы. — Юк, аңа татарлык, нидер икенчесе, — диде ул отвращением бу привлекательном йөзендә. Бу привлекательное зат карамастан, зәңгәр тљскђ, һәм аның иреннәре иде полными һәм җылы, ләкин каты. Һәрхәлдә , шулай дип уйлады Бән Таггарт. «Ярар, эму яхшырак ераграк торырга сине», — диде егет.
  
  
  Таггарт кубаныћ эго гына хәзер.
  
  
  Ул искиткеч матур буенча-прусски, һәм Таггарт возненавидел эго белән гашыйк. Бу булырга тиеш Хельмут. Ул карадым бу кызны әйтерсең, ул иде аның, гүя ала ул якларга өчен нах. Әллә дип уйлаган идем, алар бар. — Ул бу забудет, — диде кыз.
  
  
  — Џм, — задумчиво-диде өлкән. Ул выглядел бик мудрым һәм знатным, сочувственно уйладым Таггарт. — Карале, Ильза, әгәр аңа нидер синнән кирәк булыр дип уйлыйм акыл белән һәм дөрес, уступить эму. Әйтергә тиеш, дип үзе, аның аңа бик ышанам, һәм дипломатик нокталары ягыннан калса дөрес борчылу... э-э ... мәңгегә булырга, аның ягында.
  
  
  — Аның ягында? Хельмут расхохотался һәм хлопнул үзен буенча колену. "Нинди яклар ягыннан эго агач аяклары белән яки башка?"
  
  
  — Ярар, шулай ук, Гельмут, түгел, бул шул вульгарным, — увещевал эго башка. Вульгарен, кем вульгарен? — белән негодованием уйладым Таггарт. Кебек, турында алсын син, пычрак старичок, тәкъдим шундый нерсе шундый кызга ничек ул? Ярар, шулай ук, апасы, әйт моңа иске мерзавцу, син ни турында nen думаешь!
  
  
  Кыз књрсђтте бу өлкән ир акрын кивнула. — Бәлки, син хаклы, Карл. Тавыш бирергә сез нәрсә, шундый сөйләргә. Әйе, хәзер, кайчан агымы эш якын, бәлки, мәгънәсе күрсәтергә бераз снисходительности.
  
  
  Таггарт иде ошеломлен. Ул карадым, алар ничек китә, һәм базарбай ih соңгы сүзләрен хисе белән разочарования. Бәлки, мәгънәсе күрсәтергә бераз снисходительности! Бу иде өчен цыпочка ? Өстәвенә, ул түгел осудила карт, шулай итеп, ул әле ризалаша, аның белән! Нинди сука!
  
  
  — Әмма, доктор Визнер, — киеренке диде Гельмут, — сез, әлбәттә, түгел, теләсәгез заставлять җитди Ильзу... э... .. ия эш моның белән кеше?
  
  
  — Юк, юк, юк, — нетерпеливо диде карт, — йөрәктән, дип әйтергә. Без барыбыз да булырга тиеш игелекле һәм күрсәтергә безнең добрую волей, ә Ильза — барысыннан да књбрђк. Бу кыска вакытка, күп дигәндә, бер атнага-ике. Эшләтеп җибәрәбез "Паука" чыгарабыз эго гамәлдә, забираем акча һәм уезжаем. Сак булыгыз, бара сәгать. Әйдә сөйләшик турында нәрсә дә булса дусты.'
  
  
  Алар турында сөйләштеләр башка вещах, әлегә ih тавыш тулысынча түгел стихли, һәм алар исчезли төре буенча.
  
  
  Таггарт сидел кадәр булган хорька, әлегә лагере түгел затих алмаганда, гула генератор бар һәм медленных адым сәгать. Аннары ул выждал яраклы вакытта һәм сак прокрался буенча тропинке к заросшему кустарником холму, ул шулай нәтиҗәле чарның лагере от посторонних күзләр. Әгәр Мик Манчини да верен үз теләгәнчә сарыф иткән радио һәм шулай оста аеруча зур уңыш пеленгатором, Q-40, ихтимал, беркайчан да булмаса, авызыма турында существовании моның странного лагере. Булса, әлбәттә, алар наткнулись аңа очраклы түгел, мөмкинлек бирде, үз миссиясе бу упустить.
  
  
  Сержант Таггарт обдумывал фактлар извиваясь нең закаленным сугышта телом аша түбән куаклар башка читтә холма. Бар иде, вакыт җитәрлек булсын өчен, азрак уйларга лагере блогов булган бу игелекле өч милях, аның бу пересеченной местностью, аның буенча диярлек беркем дә продвигался. Шулай да эго грызла фикер дә кирәк, дип белдерде торопиться. Тиеш иде, нинди нәрсә мөһим — ниндидер мөһим белән неприятным тревожным запахом .
  
  
  Һәм тавышы, ул сак двинулся аша темноту, обдумывая мәгълүмат:
  
  
  Беренчедән: ул иде, чыннан да, захватывающей.
  
  
  Башыннан икенче: Тик ул иде стервой.
  
  
  Өченче: бу түгел иде северовьетнамский лагере һәм ия түгел иде, турыдан-туры мөнәсәбәт сугышында. Мөгаен, ул булдырылды өчен нинди дә булса фәнни максатларда, катнашында, нигездә, немец галимнәре һәм техниклар һәм охранялся кытай солдатлары.
  
  
  Дүртенче: алар, күрәсең, эшләдек снаряда яки башка корал, ул исәпләгән идек башлап җибәрергә, ничек гына ала, билгеле рәсемнәр нче курьер, ул тиеш иде прибыть буенча Көньяк Америк дәвамында якшәмбе көннәрендә. Ә «ел дәвамында якшәмбе көннәрендә» - бу булырга мөмкин иртәгә.
  
  
  Таггарт барып чыкмады мәсьәлә аламы разведывательная хезмәте нәрсә дә булса эшләргә буенча записанных алар радиосообщений һәм прослушки, һәм тырыштым поторопиться. Каян народного белергә, бу була инде) иң мөһим бурыч? Хәзер ул ышанам, тапшыру һәм эго үз разведданные ия беренчел әһәмияткә ия.
  
  
  Ул бик тиз узды аша влажный крае рисового басулар.
  
  
  Бишенче: у нах иде матур аяклар.
  
  
  Алтынчы: бу Ни безгә дигђн сњз, Q-40 алмады үтәүләрен моның белән бер төн эчендә бер. Аларның иде аларның эше.
  
  
  Җиденче: Шуңа да карамастан, кемдер тиеш иде икән бу эшләргә. Тик кем?
  
  
  Нишлисең, ул алмаган, берни дә эшләргә кала, ничек хәбәр итәргә, бу хакта очракта капитаны Роджерсу, эму генә кирәк иде", сдвинуть эш эшне урыныннан.
  
  
  Бән Таггарт бесшумно пробирался mimmo спящей северовьетнамской авылы һәм бераз гына наткнулся бу патруле. Дүрт солдатны, яхшы хәрби көчләр һәм бодрые, блокировали бердән-бер юл, ул алып барды артык яки ким ачыктан-ачык к эго лагерю.
  
  
  Ул тукталды соңгы минутта, һәм ускользнул бу куаклар, ругаясь үзенә астында нос. Ир-атлар иде куелды үз чатыры һәм, по-видимому, түгел җыелган китәргә аннан. Бу инде, ул көтәргә тиеш иде, әлегә алар китсә, яки кайтырга һәм эшләргә крюк. Ул бераз уйладым уйлаган сарыф тоташтыра, гәрчә бу биләячәк берничә сәгать, димәк, ул да кайтачак лагерьга атканчы. Музейдагы моннан тыш, ул белми турында вьетнам патрулях, бу булды, иң яхшы сайлау.
  
  
  Таггарт молча пробирался киресенчә, проклиная вьетнамцев өчен потерянное время һәм молясь өчен лагерь 0-40 түгел, үле.
  
  
  Булсын булачак прокляты бу чертовы ублюдки торган тора минем юлда, выругался ул һәм озак башлады, медленный юл аша иң складывать доллар вражеской территорияне скрытому америка лагерю.
  
  
  
  
  2 - МАКСАТ: ХАНОЙГА
  
  
  
  'Дәвамында якшәмбе көннәрендә? — дип сорады агент AX N-3. «Бәлки, без гаепле булгансыз инде, тотып, якшәмбе көнне бу башланды ике көн элек? Яки өч көн элек?' Хоук кивнул һәм чыгарды зәңгәр облако сигарного дыма.
  
  
  «Өч көн», — диде ул, һәм эго салкын зәңгәр күзләре уставились затларга эго алтынчы якын хезмәткәр эшли. «Таггарт ашыккандыр iso барлык көчләр, әмма эго тоткарлаган. Һәм код катлаулы һәм хитрый. Без алды стенограммы бу язма бүгенге көнгә кадәр иртәнге. Әмма безнең күз алдында бер: без беләбез Бургдорф инде китеп барган.
  
  
  — Бу өстенлеге? - Тощие челюсти офицер B-5 энергично пережевывали нинди дә булса кусок жвачки. — Мин иде дип уйладым, - дип ул чакта без останемся бу дураках. Яки аны алам, дип фаразларга өчен аның инде уңайлы?
  
  
  — Тавыш бирергә, нәкъ менә, — диде Хоук. — Сез шулай ук аласыз, дип фаразларга без югалттык эго Парижда. Сез ничек аңлыйсыз, бездә аз иде, әзерлеккә вакыт операциясе.
  
  
  'Искиткеч.' - Б-5 лихорадочно жевал. — Шулай кая делось бу безнең өстенлек?
  
  
  — Хәл, — кыскача диде Хоук. «Без беләбез, кемне эзләргә. Ничек гына разведданные Таггарта тапшырылган иде, безгә аны, привлек эшкә берничә агентлар - безнең үзебезнең буенча... ЦРУ һәм башкалар катнашты, алар аша КОМСЕК эшли башлады, - тикшерергә исемлегенә пассажирлар һәм төп аэропортлары. Докторы, Енох Бергер кичә наина ельцина буенча Буэнос-Айреса Парижга бу чартерном самолетта. А-2 иде аэропортында белән фотокамерой бу петлице һәм заснял Бергера частьның контроль-пропуск пунктында. Ә аннары янә эго югалткан. Әмма ул телеграфировал безгә фоторәсемнәр, һәм алар аша белдек Буэнос-айреста хђерче дип Бергер чынлыкта Бургдорф.
  
  
  — Һәм ул әле еракта Вьетнам, — диде N-3, туша сигарету бу пепельнице өстәлдә. — Мин предполагаю, сезнең планы тора шул булсын өчен, тырыштык эго перехватить. Әмма әгәр без алмыйбыз? Булмас микән яхшырак, әгәр бер яки берничә тирәбездә юл тотачак ачылган лагерь һәм разберутся белән эш итеп үзләре?
  
  
  Хок салкын посмотрел аңа. - «Подожди кадәр икесе дә ахырына карар Картер. Аны беләм, бу очрашу утомили сезне, әмма алар кирәк. Әгәр сез генә түгел, китәргә телисезме, мин белмим барлык очрак?
  
  
  «Әлбәттә, юк, сэр », — покорно диде Нигы. Бүген карт түгел иде, ић яхшы настроении.
  
  
  — Бик яхшы, — диде Хоук. — Аның обрисовал предысторию өчен сез барысын да булды тамаша, шуның белән безнең эш. Әмма бар әле, дип,-дип. Ул карадым, аша, пресс-үзәк Берләшкән пресс-хезмәте һәм телеграфных хезмәтләре өчен җентекләп сайлап алынган кешеләр тирәсендә, АХ, секретная оештыру, аны ул үзе нигез салган, күп ел элек. Кайбер тирәсендә әлеге кешеләрне забрали белән башка, ким җитди эш катнашу өчен «операциясе Бургдорф». Нигы Картер иде берсе шулар тирәсендә, һәм Хок белә эму бу ошамый. Әмма эму кирәк иде Картер бу эштә — әгәр ул гына түгел облажался башында.
  
  
  — Радиосообщения, — дип дәвам итте Хоук. «Армейской разведкада, ниһаять, насыйп расшифровать код, һәм алар урынга килеп җиткән кадәр мине гадиләре окольными юллары. Кыскача, алар сводятся, җитмәсә, дип бик туры доклады Таггарта, белђсегез килсђ: шул лагерьда астында Ханоем төзелгән ниндидер снаряд . Ул әзер эшләтеп җибәрүгә, һәм эму гына кала дождаться докторы Эриха Бургдорфа буенча Көньяк Америк өчен китерергә чертежи логгер-спускового механизмын. Табигать механизмын, төгәл билгеле түгел, тик, по-видимому, ул бернинди катнашы юк эшләтеп җибәрү снаряда. Күрәсең, ул булырга тиеш, бары активировать башыннан икенче механизм, бәлки, взрывного характердагы. Бургдорфу туры килә, мөстәкыйль рәвештә барырга Ханойга һәм анда оешмага керергә белән контакт «гадәти кеше», дигәндәй хәбәрләрдә. Без белмибез, кем бу «гадәти кеше». Әмма без беләбез: ул яки ул көтә Бургдорфа Ханойда. Аның төгәл датасы килү Бургдорфа билгеләнмәгән, чөнки бу сәяхәт районы артык неопределенно. Используемый пароль — «триггер». Һәм болар барысы да, без беләбез турында Бургдорфе. Сез тиздән күрерсез эго фоторәсемнәр. Якын арада.'
  
  
  Хоук затянулся сигарой һәм чыгарды едкий дим аша бөтен бүлмәгә. Нигы нетерпеливо двигал длинными аяк һәм уйлады турында кызга, аны калдырды Мадридта. Бәлки, ул иде секретным агентом, ә бәлки юк, тик бар иде ачыкларга вакыт бу. Кызганыч, ул чыннан да иде лаек экспертиза. Бары тик аның аяклары...
  
  
  Хоук посмотрел аңа һәм кашлянул. «Бәлки, сезгә кызык, — дип дәвам итте ул, — ни өчен спецподразделение Q-40 түгел кереште иң тикшерү. Эш шунда ки, аларның откровенные приказано түгел, берни дә эшләргә, - дип тормышын куркыныч астына куярга мөмкин ih үз миссия. Буенча бәхетле случайностей — һәм, әлбәттә, рәхмәт белдерәм, үзенең тәҗрибәсе — алар уловили тапшыру һәм алдылар ih тыңларга. Һәм нәкъ менә үз инициативасы буенча алар саклады тапшыру һәм исследовали лагере. Без булдырабыз көтәргә алардан ниндидер хезмәттәшлек, тик әйтмәгән алыр иде, бирергә ih барында шулай якын к Ханою.
  
  
  Ул повернул үз вращающееся кәнәфи, идәнгә-аның әйләнеше һәм кылды жест уверенной кулы белән.
  
  
  «Q-7 слайдлар районының».
  
  
  Алты пар одобрительных ир-атлар күзләр сосредоточились бу стройной фигуре Q-7. Хоук карадым откровенными алдына.
  
  
  Q-7 встала үтте аша, пресс-үзәк, сак булыгыз поправляя юбку белән шөгыльләнүче булыр иде, артык кыска һәм тесной өчен ким җәлеп итү кызлар. Ул тукталды у приборной такталар белән скромной елмаеп повернулась к ближайшему хезмәткәренә АХ. Бу иде Нигы, һәм ул сайлаган бу позициясен аңлы рәвештә. Ул ухмыльнулся бу ревматизма һәм подмигнул.
  
  
  Түгел хәзер, син эш, Q-7, — суык диде Хоук.
  
  
  Элли Хармон вызывающе помахала эму, авыллары, югары табурет, нажала берничә переключателей һәм схватила длинную указку. Брылев бүлмәдә погас, һәм бер өлеше диварлары белән шөгыльләнүче уходила к потолку, экран барлыкка килде. Аша берничә мгновений экранда барлыкка килгән беренче нык увеличенная фотография. Палочка скользнула буенча снимку, һәм сладкий тавышы Q-7 разнесся буенча бүлмәдә.
  
  
  «Электрифицированный койма, ун футов биеклектә», — диде ул соблазнительно, әйтерсең рекламируя роскошную караватка җитештерүче. — Моның артында проволочная челтәре, тавыш. Икесе дә алу окружают бөтен лагерь. Бар бер керү, ул, күргәнегезчә, ныклап белән саклана. Бу, күрәсең, караульные урыны... — палочка скользнула буенча экрану, — ...ә бу складлар.
  
  
  Ул тукталды һәм повернула әле бер ручку. Стрелка янә двинулась.
  
  
  «Бу бик зур хижина белән шөгыльләнүче сүзләренә караганда, старшины Таггарта, мөгаен, булып тора торак йорт берләшкән. Буенча эго сүзләренә караганда, бу остаханәсе. ... һәм ул атады офицерскими помещениями. Бу, мөгаен, ашханә бар. Әмма һәр бина белән саклана, ким дигәндә, ике кораллы охранниками. Бина, анда, монда, залда остаханәсе, белән саклана аеруча җентекләп. Палочка указала ике ир-атлар формасында, һәм акрын гына щелкнул выключатель. Экранда пәйда булган ике умопомрачительно зур затларның зернистых, әмма отчетливо различимых. Алар жесткими, невыразительными һәм кытай. Күренеш үзгәрде. Нигы нахмурился һәм уставился бу корылма, похожее на миниатюрную Эйфелеву каралган покрытую камуфляжным брезентом.
  
  
  — Бу каланча кәрәзле элемтә, — диде Элли. «Алар кебек тоела төшерелә брезент керткәнче мәҗбүр итә аны... э... эшли . Ә тавыш бирергә гомуми төре вершины холма, анда әйткән Таггарт. Экран түгел отражал башканы зернистых таплар. «Әгәр дә присматриваться бик игътибар белән, барысы да син җилдә, — бу агачлар. Тавыш бирү маст, тавышы койма, тавыш бирү остаханәсе. Камуфляж башлана, шунда ук моның артында янәшә агач. Шулай итеп, лагерь простирается моннан кадәр шунда. .. һәм шунда, шунда. Безгә әйттеләр, хәтта әгәр дә безнең самолетлар-разведчики күрдек эго пробасы һава, алар берни дә алмаган иде аңлау. Зәңгәр святым, светящий төнлә дә, берни дә кире бирә. Өстән лагере күренә буларак, тускло освещенная кечкенә.
  
  
  «Әмма бу, сез ничек күргән, ценымногие күбрәк», — кыскача прервал аның Хок. «Хәзер инде фоторәсемнәр Бергера-Бургдорфа, Q-7, һәм болай да аңлашыла».
  
  
  Стонами барлыкка килде сурәте ике ир-атларга; бер иде офицером таможнясы формасында, икенчесе – югары худощавый, ир-костюме, видавшем иң яхшы вакытлар. Аннары последовала фотографияләр сериясе эре планда, башта профиль, ә аннан соң тулы үсеше белән арка ир-атлар.
  
  
  «Кертергә святый, зинһар, Кв-7», — диде Хоук. «Әфәнделәр, бу папках бар распечатки барлык әлеге фотографияләр, шулай ук подробные тасвирлау затлар һәм карта лагере. Шулай ук исемлек, барлык маршрутлар тирәсендә Париж Ханойга. Рәхмәт, Q-7 аласыз барырга.
  
  
  Элли кире кайтарган диварны урынга изящным хәрәкәте указательного бармак һәм чыкты аша бүлмә, покачивая бедрами.
  
  
  — Яхшы, — диде Хок. 'Минем мәгълүматлар бар, дип КОМСЕК турында фикер алыштылар һәм, дип саный проникнуть бу лагерь түгел. Ничек сез беләсезме, мин һәрвакыт риза шушы господами. Әмма мин килешәм алар белән, - дип, безгә кирәк захватить Бургдорфа барып, ничек ул доберется кадәр лагерь. Шуңа күрә безгә кирәк колачлау мөмкин булган барлык маршрутлар һәм перехватить аның. Мин түгел, дим дђ перехватить. Без тиеш һәм без эго поймаем. Бар сораулар керткәнче углубляться әлеге?
  
  
  Нигы сопротивлялся искушению рьяно күтәрә кулын. Ике мәсьәлә, — диде ул, шулай ук, буднично кебек, Хоук.
  
  
  'Әйе?'
  
  
  «Ничек без югалттык Бургдорфа Парижда.
  
  
  
  — Забастовка такси, — кыскача диде Хоук. «Мин көткән машина. Табылмады машиналар өчен безнең кеше. Хата. Әмма иде бу бер еллык сроклы эш».
  
  
  «Шуңа күрә башлагач, аның заберут, аның булачак дуслар Европада, Көньяк Америкада һәм Ханойда», — диде Нигы. «Калса, аларның завидная оештыру. Эго иде увезти теләсә кайсы урын Европа, мәсәлән, шәхси аэропорт, кыскасы, мондый урыннар саны, дип без берничек тә алабыз өчен барлык уследить.
  
  
  — Тавыш бирергә, нәкъ менә, — диде Хоук, пристально әнисенә карап аңа. "Синең икенче штопора?"
  
  
  — Аннары моннан, ничек Бургдорф перехвачен — мин түгел, дим « әгәр», аның сөйләшәм «аннары» — сез ничек уйлыйсыз, бармы ысулы проникнуть лагерьга? Почмаклары күзләр Хоука сморщились. — Вакыт күрсәтер, — диде ул ривненской. — Яки, бәлки, Бургдорф. Хәзерге вакытта аның белән КОМСЕК килешђсездер, без булдырабыз керергә лагерь гына гади булды, һәм без икеле алачакбыз башларга ачык атакага әлегә белергә, чөнки алар ия күз алдында. Шулай булгач, безгә керүен көтәргә кирәк әле бездә булмаячак Бургдорфа. Шулай түгелме? Сораулар бар? Юк? Аннары приступайте к файлам — тиз арада, зинһар өчен, — һәм составьте планнар гамәлләр. Әгәр ih миңа, ничек кенә әзер булачаксыз. Исегездә тотыгыз, барлык чыганаклар АХ, торалар сезнең карамагында.
  
  
  Ул кинәт торып басты һәм китте үз шәхси кабинеты, аны уйлар иде инде мәшгуль, башка эшләре белән, алар карыйлар буенча-эго арзан вакытта.
  
  
  Агентлары АХ молча укыдылар һәм молча обрабатывали барлык мәгълүматларны үз файлларның. Бер-бер артлы вставали аерымаерым бардык кабинетына Хоука, утырдылар, берничәсе берничә минут белән эго башлыгы һәм бетте. Нигы иде, бары тик соңгы кем уртаклашкан матбугат үзәге. Кирәк вакытта өчен, искә барлык файдалы фактлар турында Ханойда һәм кешеләр, алар ул белә иде шунда, хәтта чир анда аз иде танышлар. Моннан тыш, проблемасы бар иде, транспортлау һәм элемтә белән америка гаскәрләре бу Сайгоне һәм калган өлешендә Вьетнам. Исемнәре, тасвирлау, топографические детальләрен, статистик мәгълүматлар, автомат рәвештә всплывали өстенә чыга һәм образовывали узор бу эго-татарлык.
  
  
  Аз елмаю скользнула буенча эго губам. Ханойда булды нинди-кем белән хема ул һаман да тиеш иде ярдәме микрофонов һәм динамиков иске счеты. Бәлки, ул куллана алыр иде бу мөмкинлекне. .. әгәр калганы маһир яхшы. Мөмкин, мөмкин. ... булырга мөмкин. Ниһаять, ул керде скромную штаб-фатирында Хоука.
  
  
  Хоук оторвался нче стопки кәгазьләр һәм одарил эго, бозлы взглядом.
  
  
  — Синдә булачак мөһим эш, Картер, — суык-диде ул. Барлык вероятные маршрутлар вотум-вотум перекроют — европа столи бу Бирму, Лаос, Таиланд һәм Камбоджу. Сиңа бик аз, - дип калды.
  
  
  Нигы положил куллары бу крае урындык, Хоука һәм посмотрел на үз босса. Эго сул бровь вопросительно күтәрелде.
  
  
  Ул дип сорады. - «Канәгатьме планнары ябылу буенча маршрутлар?» Бик азлар гына башка көрәшчеләре AX осмелились иде rss штопора шулай ачыктан-ачык, әмма кеше титулы буенча Киллмастер тиеш түгел иде куркырга мондый сүзләр, хәтта сөйләшкәндә белән Хоуком.
  
  
  Хоук откусил кончик яңа сигары һәм уставился бу нах.
  
  
  Ул дип сорады. - 'Мин ничек алам канәгать булырга?' «Сез үзегез указываете бар, шәхси аэропорт, шуңа күрә бар маршрутлар, һәм без аларны берничек тә яба алмыйбыз. Безнең веб-ирешербез дип ышанам табарга эго булса, кайда да булса казанда зур халыкара. Һәм, беләсезме, безгә армия кешеләр өчен моны нәтиҗәле.
  
  
  — Сайгон заперт?
  
  
  — Өчен estestvenno. Яхшырак күпчелеге башка аэропортлар. Әмма ул аңларга тиеш эго элђгњ мљмкинлеге бар аннан Ханойга диярлек тигез юк дәрәҗәсендә.
  
  
  Нигы кивнул. "Бар" һәм башка вариантлар. Тирәсендә Европа Һиндстанга буенча Һиндстан Кытай, аннары аша Төньяк Вьетнам. Әмма бу бөтенләй мәҗбүри түгел. Әгәр ул прилетит тирәсендә Кытай, бүгенге кытайның армейском самолетта, ул мөмкин приземлиться Ханойда һәм керергә контакт шуның белән «гадәти кеше» .
  
  
  
  'Нәкъ шулай. Каково сезнең тәкъдимне?
  
  
  "Ханойга яхшы урын өчен эго перехватить". Хоук вопросительно посмотрел на Ника. — Бик шәп, — коры диде ул. — Ә кем булырга тиеш, моны эшләргә?
  
  
  'Аны. Әмма сез тиеш забросить мине анда.
  
  
  «Әйе. Аның, белә-бу ясарга туры киләчәк. Һичшиксез, ахырда без һәрвакыт алачакбыз кертергә сезне шунда. Хок поднес спичку үз сигаре һәм кискен затянул.
  
  
  «Ә ничек бүлекчәләре турында Q-40?» — тәкъдим итте Нигы. «Алар кайдадыр якында гына. Әгәр мине высадят бу ih лагерьда...
  
  
  'Безгә нәрсә өчен.' - Хоук дип катгый покачал аягы. «Һәрхәлдә , түгел, беренче берничә көн. Хәзер алар да өстәлде хәлиткеч фазасына үз операция районда Ханойга-Хайфонг аласыз тормышын куркыныч астына куярга бөтен ih миссия. Моннан тыш, хәтта әгәр алар моның түгел ясадык, калды возражение, без алмыйбыз, алар белән элемтәгә керергә кичекмәстән. Радиотрафик катгый чикләнгән исәпкә алып, ih нигезләмәне. Бу билгеләүне элемтә, һичшиксез, китәчәк көн яки ике.
  
  
  — Әмма без элемтә белән штабы блогов, шулай түгелме? — дип сорады Нигы.
  
  
  «Әлбәттә, бездә бар нәрсә кебек кызыл линия. Шулай булгач, эшлибез?'
  
  
  «Булсын отвезут мине Ханойда», — диде Нигы. — Мин алам отправиться откровенными бу Сайгон, әлегә сез организуете рейс аннан. Әлбәттә, миңа кирәк нәрсә үзенчәлекле. Хоук посмотрел аңа прищуренными күзлегеннән.
  
  
  — Сез иң делле итәсез нишләргә?
  
  
  Нигы диде эму.
  
  
  Хоук уйладым.
  
  
  Соң түгел шарт лау, су басу, — диде ул аннары пауза. Инструкция Пентагон. Моннан тыш, ул барыбер җитәрлек дәрәҗәдә якын к сезнең максат. Тик...'
  
  
  «Найдите башка юл.
  
  
  У Ника иде әзер альтернатива. Иң делле иде эго беренче сайлау, тик ул дип уйламаган идем аның күбрәк булыр да инде, әгәр ул сайлар эго сыйфатында соңгы акчалары.
  
  
  Булмый.'
  
  
  Нигы пожал җыерып. «Калса, бу бердәнбер ысулы.
  
  
  Хәтта икән, дип фаразларга спецназ согласится, бөтенләй факты бар пилот өчен мондый махсус бурычлар.
  
  
  Аны беләм, мондый пилотлары бар. Мәсәлән, Шул Орегано. Әгәр ул недоступен, Билл Стаффорд. Яки Оби Опотовски.
  
  
  Яки шул ук . .. '
  
  
  'Ярый яхшы.' Хок повернулся к черному телефоны белән янәшә үз өстәле. «Бар, редакциягә һәм собери үз әйберләр. Ул вакытка, син закончишь, аның булырмын белергә, ничек һәм нәрсә.
  
  
  Нигы помчался рысью. Вакытлар узды, һәм аның күп дель, ничек редакциясендә дә, архивларда. Шулкадәр, дип Хоук позвал аны керткәнче ул тәмамладым.
  
  
  — Тапкан сезнең берсен, — дип игълан итте Хок. — Аларга бу бик ошый, тик алар, әгәр безгә Томын Ригана. Сез әзер?'
  
  
  — Тагын юк. Трегер занят документлар.
  
  
  «Ул мөмкин полететь безнең белән эшләргә ih самолетта. Аңа дөресен эму.' - Хок нажал төймәгә эчке элемтә һәм кыскача заговорил. Бетергәч сөйләшүләр, ул нажал тагын бер төймәгә һәм әйтте: «Багаж Картера булырга тиеш у чыгу B. Сообщите турында отъезде бүлегендә 2». Ул отодвинул урындык һәм торып басты. - 'Пойдем.'
  
  
  Нигы күтәрде брови. — Сез булачаксыз озатып йөриячәк мине? Хоук сирәк дәвалау путешествовал, мәгәр арасында үз офислары Нью-Йорк һәм Вашингтонда һәм үз йорты бу Джорджтауне.
  
  
  «Кадәр Сайгона. Каршылыклары?
  
  
  Нигы эшнең асылын әдәпле склонил башын. «Бик лаеклы », — пробормотал ул.
  
  
  
  Нью-Йорк һәм Вашингтон иде еракта. Сайгон беспокойно спал өчен күп миль к югу. Кечкенә, әмма нык самолет башка опознавательных символларын следовал югары өстендә рекой буенча яклар ягына, следуя югары тактическим курсы өчен уклониться от вражеских радаров. Нигы сидел кабинасында янында Томом Риганом, әнисенә карап бу недружелюбную темноту.
  
  
  Биш мең метр түбәнрәк, караңгыда, Кызыл елгасы текла Ханойга. Бу бик маршруты, ул беспорядочно шелл иң складывать доллар вражеской территориясендә, һәм ярлары буенда бернинди сигнальных ракет өчен обозначить урын приземления. Шулай да бу бик утыру мәйданчыгы — зур булмаган, аның бер өлеше, елгасы, ул шөгыльләнә, гадәттә, инде булган полноводной һәм хәзер вздулась нче муссонных яңгырлар.
  
  
  Нигы закурил соңгы төн сигарету һәм мрачно обдумывал киләчәктә провалиться өч фута, су һәм ун футов пычрак. Эго, үз хәтер һәм статистика бүлеге уверяли аны, дип, су тирәнлеге җитәрлек иде өчен уңышлы чара булуын әйтеп китте утырту, әмма, шуңа да карамастан, эму билгеле иде, нәрсә булачак, әгәр алар допустят хатасын. Шулай ук шактый зур шанс, ул попадет бу тар полоску суны бөтенләй була бу & nb.
  
  
  Самолет кабат накренился һәм повернул көньякка таба, кире Сайгон.
  
  
  "Без янәшә, Картер," диде Шул, Орегано. — Синдә калды дүрт минут. Вернитесь к сержанту!
  
  
  Нигы потушил сигарету, саубуллашканда похлопал Орегано буенча плечу чыкты һәм бөтен кабинасы.
  
  
  Сержант Бреннер көттем эго көне белән гарнитурой бу голлар. Агымы пробасы һава энергично свистел mimmo ачык көне.
  
  
  Тыныч йокы аласыз сикерергә, — бодро диде ул. «Бик шат түгел, бу аның. Сез барысы да эшләнә?
  
  
  Нигы кивнул һәм дернул, экспериментируя үзенең су асты колонкалары кирәк-яраклар.
  
  
  Мундштук һәм барысы да шундый, — диде ул, заглядывая шул ачык ишек.
  
  
  Яхшы әзерлән. Өч минут.'
  
  
  Ул көтте. Пар мизгеле. Бреннер сосредоточил барысы да үз игътибарын кш свете һәм үз наушниках. Сергей шталь яшел. Минутта.
  
  
  "Утыз секунд!"
  
  
  Нигы приготовился.
  
  
  — Уңышлар, иптәше булып чыга. Ярар, тавышы!
  
  
  Ул тойдым йөрәкнең шлепок буенча заднице, нырнул бу ревущий һава киеренке телом һәм метнулся аша тьму к узкой невидимой ленте елгалары.
  
  
  
  3 - ОНОВ ЯСАДЫЛАР ЭГО ЯҢА КЕШЕ
  
  
  
  Бу књрђсећ бу төшү кара бездонную яму. Никадәр ала ул фикер йөртергә, бөтен территориясендә отель, ә бәлки биш мең метр яки гына унбиш һәм җебе обрушиться аңа белән убийственной көчкә ия.
  
  
  Нигы теләсә аша җылы влажный һавасы, аның зат иде искажено басымы пробасы һава, ә күзләре омтылды, вникнуть шул тавыш астында аның. Көнчыгышта иде полосасы дөнья белән шөгыльләнүче кебек, поднималась к аңа, тик астында аның берни дә булмады.
  
  
  Ул, дип уйлаган секунд. Йомшак гул самолеты становился барлык слабее һәм, ниһаять, бөтенләй юкка чыга. Мондый биеклектә эго иде һәм күренми һәм неслышно. Һәм хәтта иң игътибарлы наблюдатель алмаган булыр иде разглядеть бу караңгыда кеше облегающем кара костюме белән выкрашенными анда кара төс приборлары өчен спиной, летящего аска белән головокружительной тизлек.
  
  
  Нигы потянул өчен полициягә). Аннары последовал тошнотворный вакытта, ул һәрвакыт испытывал, кайчан прыгал, кайчан ул, дип ышанам түгел, парашют ачыла. Әмма ул ачылды.
  
  
  Аның өстендә вздымался парашют, куе зәңгәр һәм диярлек невидимый, зур һәм хәрәкәтчән....
  
  
  Бу мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс кебек тоелды эго дернуло, өскә, ә аннары ул якын мөмкинлеген булдырырга кирәк поплыл үз намеченной максатлары.
  
  
  Гәрчә ул суд босния һәм герцеговина осудил, ничек лист бу чәркәләре, кислородный баллон һәм рюкзак, җиһазлар белән заставляли эго хис авыр һәм неповоротливым. Ул янә посмотрел үз максаты һәм берни дә күрдем. Ул белә иде рискованный сикерү, һәм хәзер бу кебек тоелды иң зур ошибкой, ул аны кайчан булса совершал. Ул Шул Орегано әзерләделәр барысы да зур тщательностью белән, саклау һәм исәпкә алу дәрәҗәсен елга кадәр тизлек белән җил һәм сопротивления пробасы һава, тик шулай да, әгәр дә елмайса, бу булачак эго җеп.
  
  
  Аннары ул күрдем поднимающийся өскә кара урман, һәм уңнан — алга таба — тар, начар мерцающую тасманы елгасы. Ул потянул өчен веревки һәм ташладым парашют ягына. Бу захватывающую рухы секундына ул, дип ышанам түгел успеет, аннары эго аяклары скользнули буенча подлеску, оставляя артыннан плещущийся соң елгасы аша. Бер кешедә ирексездән потянулась к водолазной битлек, ә икенчесе потянулась к шнуру идарәсе. Аннары белән всплеском кимеде глубокую мутную суга.
  
  
  Ул нырнул һәм чыгарды парашют, ул опустился суга артта калды, аның распустившись зур венком. Нигы дышал аша кислородную трубку һәм көймә тирән су астында үз киләсе максатлары. Плывя, ул карадым бу люминесцентный циферблат үз сәгать. Ул булырга тиеш һәм моны якын арада түгел хәзер. Егерме минут рейс, подсчитал ул, һәм ул була кирәкле урында өчен киләсе хәрәкәт итү. Эриха Бургдорфа түгел схватили безне Парижда, безгә анда-йә әле. Бәлки, ул инде иде Ханойда, яки лагерьда. Әмма ачыктан-ачык, хәзер Хоук, һичшиксез, маташа билгеләргә радиосвязь белән Q-40, беренче тапкыр алар белән хорька кебек алынган иде исходное хәбәр.
  
  
  Нигы көймә тиз һәм салмак кына, ничек балык, бу медальләр алуга төп дәгъвачы санала Кызыл елгасы. Кайдадыр көнчыгышта ул впадала бу Тонкинский шарт лау, су басу, әмма әй, башта кирәк иде, аша үтәргә киң Ханойга.
  
  
  Ул янә посмотрел на сәгатьләре һәм уйлады турында сөйләде, анда ул планлаштыра всплыть. Бу иде, түбән авыл малае күпер белән разрушенными опорами, утопленными бу валуны һәм куаклар буенда. Үзе күпер иде, шулкадәр мөһим өчен эго бомбили, һәм ул белә күпер әле анда. Соңгы мәгълүматлар буенча, аның да охраняли. Ул өметләнгәнен, бу әле дә шулай. Үтте минут. Төбе опустилось кимрәк һәм су казалась ким мутной. Ул аңладым, монда эшләр начар ценымногие начаррак, рәхмәт белдерде үзенең бердәнбер һәм кабатланмас-хранителя өчен мондый очучы, ничек Шул Орегано. Вакыт, барысы да искиткеч. Хәзер ул тиеш иде барысын да мөстәкыйль.
  
  
  Унсигез минут. Ул отодвинулся ягына һәм сак менде, кайчан аның замаскированные күзләре күтәрелделәр өстендә поверхностью су. Ул иде күрергә күпер, аз очерченный күк йөзе фонында. Алга таба да, якынча ике километрда, лежал шәһәре, затемненный, әмма карамастан, затемнение, хәрәкәт, гадәттәгечә төнлә иде оживленным, ә берничек тә иде тыныч кына. Иде инде башка ике минут дүрт; биш сәгать хәрәкәт булыр иде диярлек пике. Ханойга просыпался иртә. Бу эго устраивало. Әгәр уңыш булачак, аны читтә, ул шундый җиңел выплыть ярга һәм ненавязчиво слиться белән толпой.
  
  
  Ул расстегнул үзенең су астында снаряжения һәм позволил эму утонуть уртасында елгасы. Аннары ул тирән вздохнул һәм нырнул соңгы отрезок к мостику.
  
  
  Якынча ике минут узгач, ул янә всплыл һәм посмотрел на күперендә. Һәм проклятье.
  
  
  Эго охраняли . Һәр яктан басып тордылар сәгатьлек. Нигы пнул белән досадой суга һәм огляделся. Мәңгегә уйлап табарга иде, ул эшләргә тиеш иде. Бер яктан елгасы иде троп, ә башка оживленная юл. Велосипедные көпчәкләре крутились нибары берничә метр ераклыкта аңа. Бик күңелле булды, дип уйладым ул, слиться белән толпой, әмма алай түгел, ничек намечалось.
  
  
  Эго иң яхшы мөмкинлеге, ә бәлки, бердәнбер, каласың күпере. Ул тирән вздохнул һәм опустился шулай гына эго күзләренә иде өстендә су, карадык, бу сәгать. Алар, киресенчә, карадык, берсен-ка берсен аша күпер. Аннары алар килеп җиттек бер-берсенә карата бер-берсенә, поболтали күпмедер вакыт уртасында күпер һәм урыннарын алмашты. Алар янә расположились бу концах күпер, әнисенә карап күккә, вакыт-вакыт поворачиваясь лицом тропинке һәм юлда.
  
  
  Ул подождал тагын берничә минут өчен ел саен кабатларга бармы алар үз бит. Кайчан алар бу ясадылар, ул тулысынча нырнул һәм бесшумно поплыл аларга, табарга омтылып, ул бу темной & nb нигезне күпер. Алар кинәт вырисовались алдында, һәм ул чакта булып чыкты күрсәткечләрне тикшереп тору, аларга, ул күтәрелә төште бу выступающей скале һәм отошел ягына. Пандус к күперендә иде, ничек тњбђсе. Ул ишетә, ничек заскрипели такталар аның өстендә, ул чакта присел өчен тырышучы, анда басып тордылар нигезне һәм посмотрел өскә. Забрезжил иртәнге святым, һәм ул иде күрергә аша ярыклар бу сломанных досках. Аяклары сәгатьлек иде откровенными аның өстендә.
  
  
  Нигы дип про үзен, сбрасывая белән арка водонепроницаемый костюм. Эму нравилась идея булырга прикрытым дошман.
  
  
  Ул тиз һәм бесшумно расстегнул гидрокостюм һәм ташладым эго бу куаклар артта калды үзен. Сәгатьләр, ласты һәм ремень бесшумно скользнули суга. Нигы ачты пакеты һәм вынул содержимое, дип нда күп вакыт, чөнки барысын да иде потрепанной, вместительной плетеной корзине. Башта ул алды сандалии, алар соответствовали тряпкам, похожим бу пижаму, алар ул кулланды сыйфатында түбән белья, һәм надел ih бу босые аяклар. Аннары шляпу-манарасы, аны ул әлегә туры килде ягына, сумка, анда иде эго әйберләр.
  
  
  Ул практиковался самолетта кадәр Сайгона, әлегә Трегер заканчивал үз кәгазь, һәм хәзер ала ул моны вслепую. Куллары эго эшләде тиз втирая краску бөтен нәрсә күренеп тиредә, приподнимая почмаклары күзләр крошечными кусочками невидимого пластыря, приклеивая тонкую соры бородку к подбородку, делая восковые морщины затлар, алар гына иң кискен күзләр ала разглядеть. Аның өстендә топали взад-вперед аяклары сәгать. Машиналар со свистом мчались юлда артта калды аның.
  
  
  Хәзер тешләре. Ул янә принялся башлады. Камуфляж сузылды ике сәгать, һәм моның җитәрлек булырга тиеш. Аның күбрәк түгел иде этовремени.
  
  
  Нигы тыгыз надел шляпу манарасы башына һәм эксперименталь пожал җыерып. Әгәр кем дә булса күрдем эго хәзер, ул булыр иде, дип гаҗәпләнде, - дип ясый астында мостом мондый сәгате морщинистый иске вьетнамец, әмма беркайчан да спутал иде эго безгә белән хема башка. Тран Ван Зыонг, шулай ук танылган ничек Киллмастер иде диярлек әзер визиты шәһәр. Нигы иде бераз великоват һәм громоздок рәвешендә вьетнамца, тик ул согнул спину, покачал җыерып һәм заковылял юлда, ничек бабай иде ул тәртиптә. Ул моны элек, һәм бернинди сәбәпләр буенча алар бу алыр иде сработать хәзер.
  
  
  Ул позволил водонепроницаемой сумкага юкка чыгарга бу & nb һәм сак уложил содержимое плетеной кәрҗин. Ул туры килде, пычрак пучок окровавленных тряпок киләчәккә. Ул чакта аңламадым, упаковывать әйберләр, бу әйберләр бар, аларда ул, чыннан да, нуждался иде куркынычсызлык көне кәрҗин, покрытые товарлары фермер, ул отель сәүдә итү, шундый, ничек тканые тукыма, капчык белән сырым опиумом белән маковых кырлары, ерак районнарда һәм башка веские сәбәпләре күчәргә шәһәргә ненасытных ихтыяҗларын. Аннары ул расстегнул үз грязную пижамную куртку һәм обвязал окровавленные тряпки күкрәк тирәсендә. Нигы учуял ih бу свежем иртәнге һавада, һәм бар иде, дип ышанам беркем дә осмелится карарга ih якыннан. Алар воняли гноем, инфекциями һәм грязью. Ул белә пешкђн оештырылган лабораториясе, ләкин беркем дә башка түгел иде. Кирәк булыр иде көчле теләк булсын да карарга ярага астында бәйләвеч, һәм артыгын да ачыкларга сәләтле, дип бернинди яраларны бљтенлђй юк. Моннан тыш, Нигы түгел иде инде беркемне дә подпускать шулай ук якын. Эму иде", - дип яшереп, шул исәптән пистолетын Люгер, танылган ничек Вильгельмина, стилет буенча исемендәге Хьюго һәм газ бомбу буенча исемендәге Пьер.
  
  
  Ул карадым турыдан-туры һәм сулга елгасы аша һәм юлга, тагын окутанную серыми сумерками, әмма казавшуюся тулы тормыш. Елга якын шунда ук әверелде бара, киңлеге артык милясын үтәчәк, ул алып барды шәһәргә.
  
  
  Тирәсендә үзенең укрытия ала ул күрү зур автомобиль күпере, ныгытма белән сторожевыми башнями, капчык белән ком часовыми. Кечкенә генә күпер өстендә аның скрипел астында адымнар белән сәгать. Нигы ишетте, алар ничек бара үзәккә, һәм тиз выскользнул астыннан күпер. Эго күзләре метались белән күпер юлга чыккан, ләкин беркем дә выказал к аңа нежелательного кызыксыну уяту. Сәгатьлек һаман иде уртасында корсак күпер. Mimmo аңа проехал велосипедта, аннары йөк машинасы белән бәрелешә.
  
  
  Нигы ы белән корточек, перекинул аша эчтђге длинную лямку кәрҗин һәм, зевая, сонно вылез юлга. Ул протер күзләрен шмыгнул носом, ничек проснувшийся артык иртә, бабай һәм әйләнеп карамый гына, зашаркал ягына Ханоя. Ишеткән кебек солдатлар маршируют буенча күперендә к назначенным урыннарга өчен эго спиной, тик артык бернәрсә дә, безгә криков, безнең кайгыртучанлык. Ул протащился юлда берничә йөз ярдов, аннары тукталды, ничек кенә передохнуть. Ул якка карады да күрдем башканы гадәттәгедән хәрәкәте үткәргән белдерње алдыннан часу пигы — йөк автомобильләре, велосипеды, тележки һәм җәяүлеләр торган выглядели диярлек, ничек ул үзе.
  
  
  Телега, запряженная волами, акрын проехала mimmo һәм тукталды. Нигы подозрительно посмотрел аңа һәм почесал кулын, әзер к немедленным гамәлләргә.
  
  
  — Сәлам, бабай, — диде кеше повозке буенча-вьетнамски. 'Аны мәгариф базарына. Аласың прокатиться, әгәр теләсәң. Аны күрәм, син арыдым.
  
  
  Нигы хриплым тавышы рәхмәт белдерде эго һәм неуклюже взобрался бу заднюю өлеше савыт-саба, арбалар. Бездә моның урта вьетнамца иде дружеская любезность түгел изменившаяся сугыш елларында, һәм ул әле дип тәкъдим иткән иде искренним.
  
  
  Ул сидел даирәләре капчык белән яшелчәләр һәм рисом, әлегә мин тырышам тележка акрын катилась.
  
  
  Возчик башлады тыныч кына җырларга турында үзләрен. Телега стонала һәм скрипела нче картлык. Нигы прислушался к скрипучей симфонии һәм тиз прикинул. Бәлки, у Хоука яңалыклар бар аның өчен, һәм хәзер иң кулай вакыт белү өчен, шул турыда.
  
  
  Ул полез астында күлмәк, откинул кусок бинта һәм шталь манипулировать миниатюрным передатчиком. Шау-шуны, ул, ул издавал иде неслышен бер шау-шу савыт-саба, арбалар һәм башка транспорт кебек ревматизма, ул килде аша берничә минут кадерле. Ул гына ишеттем камап һәм бер үк вакытта переводил ih бу сүзләрен. Хәбәр гласило:
  
  
  
  Q-40 перехватил керүче турында доклад сөйли Бургдорф инде юлда. Вакыты килү түгел указано, әмма сообщении кабатлана моннан алдагы турында мәгълүмат ки, ул китәчәк Ханойда мөстәкыйль рәвештә белән элемтә өчен "гадәти кеше", ул әлегә неизвестен. Q-40 эшләрегезне тикшереп күзәтүче өчен лагерем. Бернинди билгеләре килү яки итте. Отчетлар буенча калган барлык секторлары тискәре. Шестиногие хәбәр мөмкин кадәр тизрәк.
  
  
  
  Нигы үзенең автомобиленә разорванную повязку һәм прислонился к мешкам белән рисом. Теләсә нинди очракта да, ул һаман да булган өстенлеге алдында Бургдорфом. Бу инде нәрсәдер. Барысы да эму, Картеру, хәзер кирәк иде эшләргә, бу спрятаться Ханойда, дождаться килү кирәкле самолеты, комачауларга Бургдорфу керергә белән контакт «гадәти кеше» һәм тайно ашлама алып кайту эго буенча Ханоя. Башка сүзләр белән әйткәндә, барлык, дип эму кирәк иде эшләргә, юк иде диярлек.
  
  
  Телега подпрыгнула к ягында шәһәр һәм свернула төп урамын, ведущую к базары. Кинәт ул безнећ белђн аралашудан туктады скрипеть. Нигы бит пробормотал һәм повернул үз старческую башын.
  
  
  'Син монда нишлисең?' - ул ишеттем һәм күрдем вьетнам участковый, высокомерно смотрящего машина йөртүче.
  
  
  — Сез күрәчәксез, нигә аңа килде, — гына диде шофер. «Мин отвожу үз товарларын базарга».
  
  
  — Ә, базарга. Сез көтеп аласызмы яхшы кадерен?
  
  
  — Каян бу миңа белергә? Аны, ышанам ки, бу шулай.'
  
  
  Полицейский выглядел угрожающе. «Димәк, син аласың наесться җир, әлегә без сражаемся сиңа, ә? Ярар, син түләргә тиеш керү өчен. Бирелергә була.'
  
  
  Нигы ишетә, ничек шофер вздохнул һәм полез минутына. — Түләргә, — прорычал ул. «Ул чакта берите, һәм булсын сезнең кесәләр " күздә тотылмаган набиваются».
  
  
  — Бу җитәрлек түгел.
  
  
  — Мин тагын түгел иде базарда. Минем бүтән юк.'
  
  
  'Шулай. Кем бу бабай, сзади? Полицейский махнул аягы ягына Ника.
  
  
  Шофер пожал җыерып. 'Мин белмим. Спросите эго үзләре.
  
  
  "Нигә син белмисең?"
  
  
  — Чөнки ул минем пассажир түгел, ә абый. Аның подобрал эго юлда. Аны күреп, ул арыдым.
  
  
  — Ничек мило белән синең яктан, барлыгы диде полицейский һәм минем янга килеп, к задней өлешендә савыт-саба, арбалар.
  
  
  — Әй, бабай!
  
  
  Нигы sel бу замешательстве буларак, карт вздрогнул отто җыелмалары.
  
  
  'Нинди . ... ни, нәрсә? — пробормотал ул.
  
  
  — Каян син монда нишлисең?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  «Аның буенча Хайдонга, сэр », — заскулил Нигы. «Бу бик озак һәм утомительное сәяхәт, әмма, бәхеткә каршы, кайвакыт мине подвозили. †
  
  
  'Син монда нишлисең!' Полицейский схватил эго һәм грубо встряхнул. «Эх, син воняешь».
  
  
  — Гади генә , мин воняю, сэр. Аның килдем бирегә сатарга опиум.
  
  
  — Опиум, әйе? Күзләре полиция сузились. «Опиум тора, күп акча. Сез өчен түләргә бу салымнар?
  
  
  "Турында, әлбәттә, һәр семя."
  
  
  "Һа, әлбәттә, һәр семя." Агент неприятно рассмеялся. «Карарбыз бу корзину».
  
  
  Нигы неуклюже төшергән ремень аша башын тапшырды корзинку ир-атка билалет, тегесе дә булачак копаться анда артык тирән түгел обнаружит двойное төбен.
  
  
  Полицейский полез бу корзину һәм покопался аңа.
  
  
  "Начар әйберләр", дип игълан итте ул башка ихтыяҗларга. «Мин тырышам ткань. Син беркайчан да выкинешь бу, карт юләр. Ах. Бәлки бу.' Изящным жестом мага ул досталь, кечкенә благоухающий мешочек. — Ә бәлки, юк, — ул положил эго минутына һәм мрачно дип Нику.
  
  
  «Мин сэкономлю сезгә гадәти суммага һәм возьму урынына нах бу», — великодушно диде ул. — Ләкин сез түгел кажетесь мудрым, әгәр сез носите күп берьюлы. Алар ала ограбить сине. Ул-волчьи ухмыльнулся алды һәм тагын бер мещочек. «Димәк, хәзер алар алмый, тел-теш тидерерлек сездә бик күп.' Ул ташладым иске корзину Нику китеп барды.
  
  
  «Проезжай алга таба да !» — крикнул ул математика буенча узган эстакаде. «Сез блокируете урамын. Ярар, әйдә, шул ук!'
  
  
  Генә хлопнул хлыст, һәм телега тронулась.
  
  
  Полицейский хәзер повернулся к шоферларга перегруженного велосипеда.
  
  
  Нигы мрачно наблюдал артыннан билалет ул калдырачак үз чыгаруга үзенә яки продаст үзенең дусларына. Опиум иде хорош, гәрчә аның белән тагын кирәк иде эшләргә, әмма ул содержал матдәләр, сопротивляющееся эшкәртү һәм противодействующее привыканию. Нинди булыр иде рәвешендәге ул безгә применялся, ул вызывал нестерпимый зуд астында кожей, тирән органнарында. Ул отель иде күрергә эго нәтиҗә.
  
  
  Погонщик повозки чак кына арттарак басып торган һәм посмотрел аңа.
  
  
  — Син тәртиптә, бабай?
  
  
  — Рәхмәт, әйе, — хрипло диде Нигы. «Аны сирәк дәвалау бываю шәһәрдә. Мин белмәгән идем, бу шулай була.
  
  
  Возчик мрачно покачал аягы. «Барысы да алай түгел, элеккеге кебек», — диде ул. «У низших чинов һәрвакыт шулай иде, ә хәзер — юк. Бәхеткә каршы, барысы да түгел, алар мондый». Ул авыр вздохнул. — Мин проеду нибары берничә метр алга таба. Анда аның алам сезне утырту?
  
  
  Алар миновали беренче түбән базар бурычлары заллары. Урам иде переполнены велосипедчылары, чак разъехавшимися бу голубом иртәнге свете.
  
  
  — Аны иде кунакханәсе булырга тиеш монда, — диде Нигы.
  
  
  Телега тукталды, ул авырлык белән опустился һәм зашаркал к вознице.
  
  
  — Минем бернәрсә дә юк, кыйммәткә өчен тәкъдим итәргә сезгә , минем башка, — дрожащим тавышы диде ул. — Бары опиум-сырец, һәм тагын да китерерлек тупас матдәләр. Тик бу булыр иде, сез безгә захотели, мин шатланып, сезгә бу бирергә».
  
  
  Морщинистое иске-яше зат возчика смотрело аңа елмаеп.
  
  
  — Мин берни дә мондый түгел башкарды, бабай, — диде ул, — һәм миңа берни дә синнән кирәк түгел . Синең белән бар да тәртиптә . Ул щелкнул кнутом, һәм телега акрын утырды да китте кит. Нигы приветственно күтәрде дрожащую кулын һәм юкка чыга арасындагы сәүдә рядами.
  
  
  Кешеләр белән мәшгуль иде, кипели нче эшчәнлеген, һәм беркем дә обращал игътибарны моннан бердәнбер мохит күп кенә ир-атлар, ул охшаган иде алар һәм шул ук вакытта бөтенләй иде аларда непохож.
  
  
  Киләсе сәгате үткәрде ул, снуя шәһәр буенча, отыскивая иске таныш урыннар, запоминая яңа. Ул шулай ук түземсезлек белән теләгән идем, җәмәгать бәдрәф, мондый, шулар булыр иде башка перетяжек файдаланырга захудалый крестьянин, тик шулай да кеше бөтенләй башка типтагы.
  
  
  Кайчан тапты ул бер, ул слонялся тирәсендә, әлегә калды бер, ә аннары башлады гамәлдә белән молниеносной тизлек. Опиум смылся буенча канализация, Кызыл елгасын. Старье, һәм мин тырышам корзина исчезли бу мусорном баке, тик соң корзину сүткәннәр өчен обнажить двойное төбен. Аккуратный сверток иске кием последовал өчен корзиной.
  
  
  Кыскача һәм авыр тормыш Чан, Ван Дуонга ахырына якынлашты. Антон Заводна барлыкка килде, аның урынында. ... шарт, ул бигрәк тә изумило булыр иде чын хуҗасы бу исемендәге, әгәр дә ул белми турында nen.
  
  
  
  
  4 ШАХМАТ, ШАХ ҺӘМ МАТ
  
  
  
  Иде, алты сәгать, урамнар тулган иде медленными велосипедчылары һәм замаскированными автобусларда. Нинди анда азагында сәгать булачак, тротуар буенда ждало одинокое потрепанное такси. Шул вакытта гына алалар алырга бердәнбер йөк торган иде позволить үзенә такси, берничә эре бизнесменнар, немногочисленных рус техниклар һәм түрәләрнең чит ил эшләр миссий, che эш көне башланып китә иде берничә сәгатькә соңрак караганда вьетнамцев.
  
  
  Нигы Картер, ул шул ук чех теле дипломат Заводна, чыкты тирәсендәге җәмәгать бәдрәф һәм таба килә башлады үзәгенә шәһәр. Аның өчен иде тагын бераз рановато да шулкадәр иртәрәк әле, җәлеп итү өчен параметр чагыштырмача югары ешлыкларда игътибар бирелә. Алаймы, Антон Заводна һәм эго үзенчәлекләре бик яхшы билгеле Ханойда, шуңа күрә Нигы сайладым эго сыйфатында прикрытия. Заводна иде шпионом, һәм болар барысы да беләләр иде. Барысы да диярлек дипломатлар, бөтен ил өчен тимер юллары занавесом булганнар, нигездә, Ханойдагы өчен күзәтеп үз товарищами буенча башка коммунистик илләрнең. Күбесе сокрушались турында үзенең билгеләү һәм озаттылар вакытта өчен выпивкой иске «Метрополе» яки укыдылар газетасы үз офисларында, мин телим булырга мөмкин башка урында. Әмма Заводна зарабатывал үзе узган тормыш. Ул иде инде аягында нык басып торучы , кайчан зачирикали кош-корт, һәм ул әле занят, кайчан проснулись совы. Ул подслушивал монда, таился анда, шпионил һәркайда. Кайчак ул бөтен көннәре љендђ шәһәрдә, осматривая җәрәхәтләре нче бомбежек юллар һәм мостовой һәм расспрашивая ошеломленных крестьяннар. Башка көннәрдә ул бродил буенча Ханою, күзәтеп барырга, шул, кем белән хема аралаша, һәм сообщая һәр детале Прагага. Бар иде кешеләр йөреп хатасын да катнашып, эго чынлап. Ул бераз эксцентричен белән эго страстным рвением, тонкими усами, одутловатым зат, капчык астында күзлегеннән һәм обвисшими штанами, әмма Нигы күреп, эго эше белән дә белми иде бу хәерсез һәм хитрый агент. Шулкадәр хитер, дип Картер бервакыт оттырды эму раунды кысаларында давнишней көрәштә аның белән. Фоновые манипуляции Заводны була алыр иде һәм, чыннан да, тәкъдим бик куркыныч. Нику тоелды гадел, дип Заводна буенча незнанию да китерәчәк эму файдасына.
  
  
  Һәм бу очракта, әгәр алар столкнутся тагын беребез белән, Нигы иде исәп тотарга табарга слабое урын Заводне. Буенча эго тәҗрибәсе, у хезмәткәрләре коммунистлар эзләү һәрвакыт булса да бер көчсезлек, анда ул иде файдалана.
  
  
  Нигы тукталды у сатыла һәм сатып алган кусок рисового пирога. Эго арзанлы чехия сәгатьләре эму", - дип әйттеләр вакыт браться өчен рәхмәт. Мөмкин булыр, дип Бургдорф прибудет түгел, самолет, ә башка юлы белән, тик бу хђлнећ булу ихтималы аз. Бәлки шулай ук, ул инде иде Ханойда өчен контакт урнаштырырга, тик бу да иде хђлнећ булу ихтималы аз. АХ действовал тиз һәм извлекли Ника Ханойга иң быстрым һәм туры юлы.
  
  
  Ул облизнул бармак һәм стряхнул крошки белән мыек. Офис авиация булган өч чаралар оештырыла башлады, аның иде бу эго эш зонасы. Нигы заглянул коридорга Заводны һәм таба килә башлады к аңа. Урамнар һәм тротуарлар иде төпләре тулы төрле-төрле кешеләр. Күбесе, әлбәттә, бар иде вьетнамцами, әмма толпе даими появлялись затлар кытайлылардан, индийцев, малайцев һәм европейцев. Хәтта европа затлар показались Нику странными. Алар бөтен Үзәк һәм Көнчыгыш Европа, һәм ул ышанам ки, һәр шулар тирәсендә булыр иде, бәхетле вонзить эму пычак шул спину, әгәр алар белсеннәр, кем һәм ул шундый. Бу бик күңелсез фикер.
  
  
  Бина, анда располагалось авиация идарәсе иде тагын да унылым караганда, ул помнил. Ул минем янга килеп, откровенные k табло вакыт килү һәм тиз просмотрел ih. Һава хәбәрләр белән Ханоем бу көннәрдә бик күп түгел иде, һәм эму кирәк булган генә мгновение өчен күз алдына да китерә прибывающие рейслар түбәндәге егерме дүрт сәгать. Беренче көтте бүген булмаса, чирек сәгать, ә соңгы унбер кичке сәгать. Киресенчә, ул үткәрәчәк озак көне, слоняясь буенча халыкара, һәм, бәлки, бушка гына. Хәтта Заводна уятты иде подозрений, әгәр бүген "казан" халыкара аэропортында көн-башка булмаса, тәнәфес, көтмичә, прилетающие самолет.
  
  
  Нигы ышанычлы адымнар белән килеп мөрәҗәгать стойке мәгълүмат һәм постучал буенча анда. Вьет теле офицеры повернулся өчен затормозить, нахмурив брови, алар тиздән превратились бу улыбку узнавания.
  
  
  -- Ах, мсье Заводна! Сез чыкты бүген иртә. Син бит түгел собираешься покидать безне,, шулай түгелме?
  
  
  Спину Ника белән генә покалывало. Ул тиеш иде очрашырга белән хема-шул, кемне син Заводна белми! Әмма эго ниятен һәм состояло шул өчен кулланырга зат Заводны ничек прикрытие, һәм бу иде шанс авыз эго маскировку.
  
  
  Ул покачал аягы. Ул тотты да бумажник бу кулымда, небрежно, әмма тенциаль, һәм әле, ничек карашка ир-атлар тукталды nen.
  
  
  «Юк, аңа бары телим каршыларга нинди - кемне , минем ясаучының», — диде ул,-французски белән көчле акцентом. «Кызганычка каршы, ул түгел, дип аңлатты үз телеграммада, кайчан нәкъ менә ул прибудет, ә аның артык занят өчен көтеп ятарга, барлык самолетлар. Син аңлыйсың?' Ул бездумно возился үзенең кошельком ..
  
  
  Елмаю ир-атлар булды киңрәк, һәм ул кивнул. Ул аңладым, яки ул шулай дип уйлаган идем, дип аңладым.
  
  
  — Әлбәттә, аның барысын да эшләячәкмен, дип минем көчләрдә хезмәт итәргә ярдәм итәр өчен сезгә. Сез ышанабыз, ул киләчәген бүген?
  
  
  — Кызганычка каршы, юк", — диде министр Нигы. «Бүген бу ярамый полагаться». Ул ачты бумажник күрсәтте һәм ир-атка пачку банкнот. — Бәлки, миңа тора сөйләшергә синең белән иртәгә янә. Әмма хәзер аңа булыр иде благодарным, әгәр сез эшләнә исемлегенә пассажирлар.
  
  
  'Тик, әлбәттә. Сез аны аладыр дип уйлыйм, беләсезме турында кечкенә гонораре өчен бу?
  
  
  — Әйе, әлбәттә, — пробормотал Нигы, доставая кошелька буенча кырык вьетнам донгов. «Компенсация, әлбәттә, бераз югарырак, әгәр телисез икән, үзләре күрергә, исемлегенә, пассажирлар?»
  
  
  — Әйе, — дип раслады ир-ат, взглянув акча. «Турында такго, аны уйлады...»
  
  
  Нигы тотты акча да үз кулында. — Ул чакта күрсәтергә ih миңа, — ышандырырлык пробормотал ул.
  
  
  Ир-ат полез астында прилавок һәм пошарил берничә карманах түгел отрывая күзләр нче акча.
  
  
  Ул дип сорады. — Каян прилетает?
  
  
  Нигы тенциаль пожал җыерып.
  
  
  «Европа — бу-башы гына түгел, шулаймы? Әмма кем әйтә ала, кебек, аннан соң барып Ханоя? Мин уйлыйм, миңа кирәк күрергә барлык исемлеге». Ул досталь тирәсендә кошелька тагын ун донгов бу юлы убрал кулын.
  
  
  Купюры кебек, юкка чыккан кесђдђ ир-атлар. — Зинһар, трихограмма бу-бик тиз, — диде ул, сак булыгыз оглядываясь һәм передвигая аша прилавок стопку кәгазьләр. Нигы просмотрел ih тиз, обращая игътибар пунктлары башкару һәм эш вакыты, исемнәрен, алар начинались хәрефләр белән «Б», яки Эрих Бургдорф яки Еноха Бергер.
  
  
  Һәм тапмаган . .. берни дә.
  
  
  Кәгазь әйләнеп кайткан ир-атка. Нигы задумчиво пожевал кончик үз мыек.
  
  
  "Ул чакта аны кайтырга тиеш иртәгә," - диде ул угрюмо. "Бу өр-барлык рейслар көтелгән бүген?"
  
  
  — Өр-барысы да, — дип катгый диде ир-ат. «Турында, тагын бер йөк самолет тирәсендә Пекин диеталар ун утыз, әмма сезнең ... хезмәттәше, ихтимал, булмас бу nen лететь». Мөгаен, юк, — дип килеште Нигы. Әмма складывать доллар забилось тизрәк. Кытай теле авыр йөк машинасы, самолет, булыр иде бик яхшы ярдәмлек транспорт мәдәният чыгыш ясый, ић яхшы очракта өчен Бургдорфа. Ә аннары соң иде шул кечкенә генә, әмма многозначительный акцент сүзендә «хезмәттәше» моннан ухмыляющегося егетне. Ул белә тарихы Ника иде выдумана. Тарих Ника яки Заводны? Нигы нахмурился, әмма күргән эго күз алдында башканы жадности. Әмма ул түгел иде, диде.
  
  
  «Юк, миңа да бәхет елмайды, — диде ул. «Әгәр бу көннәрдә бар, Кытай халык медицинасына Республикасы чиста двенадцатиместных йөк самолетлары, һа-һа!»
  
  
  - Һа-һа, - эшнең асылын әдәпле рассмеялся ир-ат. — Мин түгел, минем уйлавымча, алар бар. Әмма эго игътибарлы күзләре янә метнулись к кошельку Ника. — Бортында бар, берничә техниклар, алар күзәтәләр разгрузкой, — җайлап диде ул.
  
  
  'Билгеле?' — диде Нигы. «Минем хезмәттәше түгел разгружает самолетлар». Ул ясаган диярлек незаметное хәрәкәт к кошельку.
  
  
  — Сез мине түгел, аңлыйсызмы, мсье , — с жаром-диде ир-ат. — Гафу итегез, әгәр аңа покажусь грубым, әмма барысы да беләләр, дип у мсье мөһим эш. Әгәр сезнең хезмәттәше килә бирегә белән яшерен миссия — ә ул шулай бар — ул, бәлки, сайладым секретный ысулы эләгү бирегә. Ә бит яхшы мђгълњм, методлары һәрвакытта да алар белән чагыштырганда, кажутся. Өчен бик зур булмаган, өстәмә түләү аны алыр иде күрсәтергә сезгә исемлеге экипаж кытай самолеты. Нигы смиренно пожал берсе плечом. Хәзер ул якын дип ышана ия белән эш типичным коррумпированным клерком, ул рильск иде үзен, әгәр сез сумны өчен аңа ике тапкыр күбрәк.
  
  
  "Мин ышанам ки, бу аныћ кулыннан килђ, мине мудрее," - диде ул арийцев. — Тик әлегә аны монда, аны алыр карарга. Егерме донгов исчезли өчен прилавком бу алмашу өчен исемлеге. Нигы арийцев посмотрел аңа, әйтерсең, эму барыбер, һәм берсе взглядом окинул кыска кайбер исем.
  
  
  'Кызганыч.' - Ул покачал аягы һәм вернул исемлеге. "Син укымасаң, монда иртәгә?"
  
  
  — Әйе, мсье . Ир-ат белән әзерлек кивнул. — Булырга мөмкин, шул чагында сиңа бәхет елмаер.
  
  
  'Аны, ышанам ки, бу шулай.' Калган акча Нигы положил минутына. — Сез, әлбәттә, алырга тиешле бүләк өчен сезнең алга таба ярдәм күрсәтелә. Щедрая бүләк, әгәр аның добьюсь уңыш.
  
  
  Ир-ат киң елмая һәм низменному поклонился. Нигы инде китеп барганда, ул ачты үз нетерпеливые күзләре.
  
  
  У Ника күп вакыт килеп җиткәнче беренче самолеты. Ул потратил ih файдалы итеп үткәрү; Башта ул позавтракал иске кунакханәдә «Метрополь», хәзер называемом Тонг Нхат, арендовал иске машинаны өчен непомерную сумга, һәм ясаган сатып алу кибетләрдә базар янында. Бервакыт к, аңа пристал индекс формасында, һәм шул чакта ул күрсәтте фальшивые документлар «Заводны», һәм любезно катнашты извинения дип дәвам итте һәм үз эше.
  
  
  Аэропорт ерак түгел иде, һәм ул тыныч кына пил кофе на террасе. Машина әзер иде һәм көткән якында гына, хәзерге вакытта эму юк иде эшләргә, тыш, ничек уйларга.
  
  
  Ул уйлады турында Антоне Заводне тирәсендә чехия илчелеге, дигән ул сикергәли хәзерге вакытта. Әгәр бу тарих дәвам итәчәк әле берничә көн булырга тиеш, дип нидер эшләргә белән Заводной, керткәнче, кешеләрнең башлый двоиться күзләрендә, һәм хокукларга шикләнүләр. Әмма ул ышанмый, бу озак дәвам итәчәк.
  
  
  Ул уйлады турында офицере офисында авиакомпаниясе һәм кабат тойдым, бу почмагында, ул куркынычсызлык.
  
  
  Иртәме-соңмы бу кеше ала тапшырырга эго, тик шуннан соң гына аннан-моннан, ничек булыр, ышанам, бу сәер кош перестанет хисе, алтын йомырка.
  
  
  Ул уйлады турында кытай самолетта һәм кешеләр бортында. Дүрт исемендәге экипаж иде кытай. Өч техниклар бер иде китайцем, башка вьетнамцем һәм өченче албанцем.
  
  
  Албанское исемен иде Энос Бирья.
  
  
  Энос Бирья. Енох Бергер. Эрих Бургдорф.
  
  
  Бу бик яхшы, булмасын булырга правдой.
  
  
  Әлегә бу .
  
  
  Нигы осушил үз эчәргә алып керер иде. Вакыт җитү самолеты башка чирек ун очракта Энос Бирья иде, кирәкле кеше яки бу совпадерием.
  
  
  Ул заплатил һәм басты белән самодовольным хисе, дип докторы, Эрих Бургдорф, ихтимал, бүген иртән попадет бу лапы Картера, ничек спелая слива.
  
  
  Ә аннары Кинәт ул тойдым знакомое покалывание бу муенында, ул сөйләде эму дип ахыр чиктә барысы да булачак нетолько.
  
  
  Аның артыннан шпионили. Гына түгел, шпионили да следили.
  
  
  Ул янә посмотрел үз чехия сәгатьләре һәм юнәлә буенча тротуару бу умеренном темпе, әйтерсең, бар булган максаты, ул шөгыльләнә алмый требовала, аның спешки. Хисе покалывания дәвам итте дәвамында ике кварталлар.
  
  
  Нигы тукталды почмагында һәм әбиләренең велосипедчылар агымы. Башка җәяүлеләр барышлый аның янәшәсендә. Ул сиздермичә посмотрел аларда. Безгә бер тирәли алар булмаган давал тока, вызвавшего покалывание, безгә, бер, шулар тирәсендә генә бирде эму сигнал. Әмма кемдер бу ясый.
  
  
  
  Кайдадыр алга таба урамында үзгәрде светофор сигнал, һәм велосипедчылар агымы тукталды. Нигы тиз сошел белән тротуар һәм пересек урамны астында углом, һәм урам уртасында башка читтә тукталып у такта, разоблачающего злобного америка империалистического агрессора. Әмма крае күзләре белән ул тагын бер нокта.
  
  
  Аеруча кызыксыну уятты, аңа уятты бер тирәсендәге кешеләр, переходивших урамны артта калды аның.
  
  
  Югары, ир-неопрятном костюме ќитте почмагына һәм, киресенчә, неуверенно разглядывал лотки исемнәре язылган. Аннары ул посмотрел на сәгатьләре, пожал җыерып һәм алга китте якындагы кибет, зачарованно әнисенә карап витрину, анда берни дә булмады артык кызыклы караганда, элеккеге бу употреблении детальләрен машина.
  
  
  Нигы гына выругался һәм таба килә башлады, киләсе почмагында. Повернувшись, ул күрдем, ничек ир-ат оторвался нче витрина " һәм последовал артыннан буенча тротуару, эго унылые усы торчали, ничек рога дряхлого њгез елы. Нигы яңадан хәрәкәт итә башлады, һәм таба килә башлады к иске аннамской өлешендә шәһәр. Анда аермалы буларак, бизнес-үзәк, бик кирәкле тынлык һәм тынычлыгын өчен, караганда, ул тиеш иде шөгыльләнергә.
  
  
  Урам превратились бу тар безмолвные переулки, беспорядочно петляющие mimmo йортлар, алар яклады, үзе дә артык трущобы, mimmo суповых плитәләре, mimmo ташландык, буш кибет. Аз кешеләр, чөнки күбесе шулар тирәсендә спецоперации сугышта яки иде эвакуированы тирәсендәге шәһәр һәм тынычлык иде жутким. Ул ишеттем shaggy, түбәндәге артыннан ускоряющиеся, ул шелл тизрәк һәм замедляющиеся, ул замедлялся.
  
  
  Эму кирәк берникадәр вакыт табарга булса, ул сезгә, — кыска пустынную улочку, ачык белән ике концов, ачык пространством бу полпути арасында йортлар. Ул поспешил бу переулок, тик ничек гына булып чыкты йортлар арасында, мәсәлән, бөтенләй расслабился. Ки, ул выудил сигарету буенча смятой пачки һәм закурил керткәнче эго, шәүлә прокралась буенча переулку артта калды аның. Ул тотты да зажигалка үз кулымда һәм выпускал тирәсендә үзенең укрытия бу переулок жестокое облако дыма. Лохматый кискен оборвались, тик ул вакытка ир-ат инде торды уртасында тыкрыгы, засунув бер кулын бу оттопыренный бокова минут.
  
  
  — Мин тәкъдим итәм сиңа түгел, хәрәкәтләнергә, — җайлап диде Нигы. «Мин дә вооружен һәм њпкђм сине астында прицелом». Плавным диярлек юктыр бу дөньяда хәрәкәте ул нажал төймәгә зажигалки һәм сунул аның бу минутта. Ир-ат ахнул нче флагы рөхсәт үтәү һәм хлопнул үзен буенча муенында. Люгер Вильгельмина алды урын зажигалки.
  
  
  «Кот очкыч хәл, бу чебеннђр монда, әйе ? — сочувственно диде Нигы, кызыксынып әнисенә карап тонкие усы, одутловатое зат, капчык астында күзлегеннән һәм мешковатые-ыштан.
  
  
  — Кулын тирәсендә кармана, зинһар, — диде ул. «Икесе дә югары хәзерге тәкермән. Превосходно. Подойди миңа, тик бигүк якын, зинһар, һәм әйт миңа, ни өчен син преследуешь мине. Мин дә яратам, кайчан минем өчен уңайлы.
  
  
  Антон Заводна, танылган разведчик, яростно һәм растерянно карадым ка Ника. Теләсә нинди, кем күрә ih торган бергәләп кабул итәчәк ih өчен однояйцевых игезәкләр. Бердәнбер тышкы отличием иде растерянный карашка бер һәм насмешливый караш башка.
  
  
  "Ни өчен аңа следую өчен синең!" — взорвался Заводна. «Син, хема иде син безгә иде, син намеренно катнашты минем йөзе, һәм телисең белергә, ни өчен аны преследую сине!»
  
  
  — Бу чепуха, — легкомысленно диде Нигы. — Думаешь, син бердәнбер Вьетнамда, кем ала кияргә усы? Аның, чыннан да күрмим бернинди сходства арасында безнең. Ярар, синдә булырга тиеш артык веская сәбәбе. Кем син һәм нәрсә син телисең миннән?
  
  
  'Син сумасшедший!' — бит диде Заводна. Тик сүзләрен килде акрын, һәм эго күзләре алган остекленевшее көнгә табалар. «Син подражаешь миңа, һәм мин белергә телим, ни өчен».
  
  
  — Шулай, ләкин мин задаю сораулар — йомшак диде Нигы. — Бәлки, син подражаешь миңа. Ул башлаган алырга шуннан ләззәт . Ул гына да түгел, уйлады, дип эму булачак шулай күңелле уйнарга «Заводны». — Һәм ни өчен син бу нишлисең, кызык?
  
  
  Колени Заводны подогнулись, кайчан башлады гамәлдә парализующий нәтиҗә дротика тирәсендә зажигалки Ника. Хәзер аның ышанычлы, син сумасшедший, — выдохнул ул. «Мин белмим, сез задумали, тик сездә беркайчан да бу булмаячак. Барысын да белә, мин, Антон Заводна. Минем торак пункты россия яклы мине .
  
  
  Тик куркам, сезнең торак пункт, россия сезне бөтенләй ашырырга ярдәм итәчәк, — диде министр Нигы. — Син шталь артык легкомысленным, Антон. Агентлар хезмәттә безнең ил ярамый алай җиңел генә алдап була соң. Кебек син. ТИКШЕРЕРГӘ бик күңелсез сезнең өчен. Йөзе һәм тавышы эго помрачнели, һәм ул күрдем, ничек морщился Заводна, ТИКШЕРҮ иде, иң яшерен бер өлеше чехия тайной, полиция, һәм аның бурычы заключалась бары тик шул наблюдении әгъзалары өчен башка бүлекчәләре. Моның нәтиҗәләрен ih түгелләр иде, билгеле . Нигы әле, ничек Заводна побледнел һәм пошатнулся. Ул белә, нигездә, бу иде наркотиклар, ләкин алай ук түгел. Ул өлешендә дьявольски развлекался.
  
  
  Һәм кинәт эму нәрсә килде башына. Бу булыр иде бик очраклы түгел, тик күз алдына гына китерегез...
  
  
  — Ә ничек турында моннан самолеты, аның син тиеш була көтәргә? — дип кырт кисә ул. — Әйә син түгел иде инде башкарырга үз бурычыбыз? Заводна сглотнул. — Мин берни дә белмим турында самолетта. Билгеле, минем бурыч, мин һәрвакыт исполняю үз бурычы, тик самолет, белмим, нәрсә турында син халкын да, халкың да.
  
  
  Һәм эго перекошенное зат отражало эго ихласлыгы. Кызганыч, дип уйладым Нигы. Тик. 'ТИКШЕРҮ тикшерде сине обнаружила, син нездоров, — суык-диде ул. Поднятый баш мие Вильгельмины башлыкның үзе сосредоточенную угрозу. Ирекле кулы белән ул вытащил тирәсендә эчке кармана карточкасы белән шөгыльләнүче булган фальшивым удостоверением шәхес Заводны. Ул поднес нерсе к остекленевшим глазам Заводны, һәм тиз отдернул аны. «Офицеры 704 бүлекләр Z, ЧЕКЛАРЫ,' - диде агент N-3-БАЛТА. «Сез барыгыз минем белән, җавап бирү өчен берничә мәсьәләләр турында сезнең неисполнении бурыч һәм глупом үзләрен тоту өчен, соңгы берничә айда».
  
  
  Заводна покачал аягы һәм застонал.
  
  
  "Веди үзен ир-ат, кайчан аның сөйләшәм синең белән," рявкнул Нигы. "Бу тиеш означать, бу жалкое нытье?"
  
  
  Заводна попыталась выпрямиться. "Мин берни дә белмим, аңа берни дә белмим" диде ул. «Мин ясаган берни дә начар. ТИКШЕРҮ ия түгел сәбәпләре. .. ' Эго тавышы кинәт оборвался, әйтерсең, щелкнули выключателем, һәм ул рухнул, ничек сдувающийся һава шар.
  
  
  Нигы посмотрел на жалкую фигуру, бераз смущенный, тик шулай да довольный. Подлый ублюдок булырга тиеш шат шулай җиңел отделался.
  
  
  Ул потащил Заводну алга таба арасындагы йортлар һәм вынул тирәсендә карманов барысы да кәгазь. Ул калдырган акча теге, кем очраклы обнаружит Заводну, әлегә ул ята һәм тыкрыгында, ә бу бетмәс әле ким дигәндә унике сәгать. Буенча прихоти ул вытащил Хьюго буенча ножен кылды ике быстрых хәрәкәт буенча затка үз корбаннар. Операция башка кровопролития. Нигы разбросал калдыклары мыек җирдә. Аннары ул позаботился турында пистолете Заводны да, тыныч кына чыктым аша тыкрыгы.
  
  
  Карт һәм паршивая эт күргән кебек, ул да китеп барды. Ул күңелле кивнул без дә, аның проигнорировали, һәм ул бодро китте, алга таба да. Ул швырнул буш пистолетын Заводны бу кучу пычрак юллар бар, ә ядрәләргә аска тәгәрәдек бу канаву. Ул удовлетворенно насвистывал үзенә астында нос, әйләнеп кайтып арендованной машинада. Килгәндә, «операциясе Бургдорф» ул әле берни дә яуладым, ләкин үзен начар хис итә әйтик, әйтерсең алды дозу адреналина.
  
  
  ТИКШЕРЕРГӘ ХӘЗЕР, ҺИЧШИКСЕЗ, БУЛДЫ НИ ДӘ БУЛСА ТИКШЕРЕРГӘ.
  
  
  Машина яклады үзе невероятный хлам, замаскированный астында танк, направлявшийся к фронт линиясе һәм идарә итү, аларга гади генә бармады, әмма ул кадәр килеп җитмәгәндер аэропортына кадәр килеп самолеты башка чирек ун. Нигы карадым, ничек пассажирлары высаживаются, һәм игътибар белән наблюдал өчен алар әлегә алар шаркали mimmo иммиграционной хезмәте һәм таможня түгел, күрдем вдалеке беркемне дә, кем алыр тиеш булса да Бургдорфом. Кайчан гына ул тулысынча ышанам ки, ул сидел кабул итү бүлмәсендә һәм укыган хикәяләр турында героической көрәш вьетконговцев көннең вьетнамской газетасында.
  
  
  Кытай теле йөк самолеты килде вакытында. Буенча куркынычсыз урынга ул наблюдал өчен семерыми ир-атлар, алар чыкты. Дүртесе иде бу формада, өч бу штатском. Күпмедер вакыт алар барысы да басып тордылар бергә, разговаривая белән хема-ул, по-видимому, бөтен йөк бүлеге, аннан соң бер тирәсендә ир-атлар оторвался нче төркем һәм таба килә башлады залына килү. Ул бердәнбер европейцем самолетта һәм чиреннән түгел иде инде мешать разгрузке. Һәм ул зур.
  
  
  Тик остальном ул бөтенләй походил кеше, аның көтмәгән идем Нигы.
  
  
  
  
  5 - БЕЗ ДРУЖНОМ КЫРЫ
  
  
  
  Нигы акрын кайта көтү залы. Аша пыяла көне ул иде күрергә, ир-ат буларак, бу мгновение тукталды алдында таможня полиция ачты һәм үзенең чемодан өстәлдә.
  
  
  Алар дружелюбны түгел, торопились. Нигы минем янга килеп, к стеклянным дверям һәм заглянул аларда. Эго бодрость юкка чыкты. Ул ышана — артык, дип ышанам, — дип Бургдорф прилетит бүгенге кытайның самолетта, һәм ошибся. Әгәр, әлбәттә, ул түгел иде бер тирәли тартмалар, алар хәзер разгружали. Тик нигә доктору Бургдорфу мондый җентекләп продуманные саклык чараларын? Нишлисең, бәлки, бар иде, моның үз сәбәпләре. Бәлки, ул кортлардан өчен стеклянными дверями залы килү эго поджидает кеше белән балта.
  
  
  Нигы сидел у ишекләр һәм карадым кешегә со злым выражением бу заимствованном у Заводны затлар катнашты. Хәзер эму килде, башын фикер, дип Бургдорф, яки эго покровителей оештырганнар, чыннан да, шулай, дип, галим курьер китергђннђр бу ящике ихлас к «обычному математика буенча». Әгәр дә бу шулай иде, ул иде бу корабле, һәм болар барысы да сходило белән акыл. Ала ул күз алдына да китерү Хок булыр иде бу әйтә.
  
  
  Ул заглянул бу пыяла көне, кинәт күргәч, үз чагылыш тапкан. Һәм ул күргән ир-атны бу мятом костюме белән обвисшими усами, пухлыми щеками һәм капчык астында күзлегеннән, ул бернәрсә белән дә охшаган иде Николаса Дж. Х. Отстойник тыш, үсеш. Проклиная үз глупую күрә карау, Нигы күрдем, кеше буларак, бөтен кытай самолеты закрыл үз чемодан һәм алга китте эго якка. Аермалы буларак, доктор Бургдорфа, әлеге кеше авыр щетинистая челюсть, зур нос һәм животик. Әмма мондый бетермәгән була иде җиңел өстәргә.
  
  
  Нигы әбиләренең эго һәм посмотрел эму вслед. Ул, чыннан да, булды, шул ук күләмен, дип Бургдорф, һәм форма эго арка, һичшиксез, бар иде шундый, ничек үткәнен, аның А-2 сфотографировал бу парижском аэропортында.
  
  
  Ир-ат янына килеп стоянке такси. Нигы тиз басты һәм догнал эго на чыгу.
  
  
  Алар очрашкан тагын дусты белән дверном проеме. Берсе тәҗрибәле кискен взглядом Нигы дип билгеләп үтте эзләре макияжа бу зат собеседника. Беспечность, дип уйладым Нигы.
  
  
  'Докторы. Энос Бирья? — эшнең асылын әдәпле дип сорады ул, по-немецки.
  
  
  Синещекий ир-ат уставился аңа.
  
  
  "Нәрсә, әгәр ул?" — хрипло дип сорады ул. Нику тоелды ул күрдем соң бу курку эго күз алдында.
  
  
  «Әгәр дә сез табиб Бирья, миңа йөкләнгән спросить, аламы Антон Заводна буенча илчелегенең Чехия форсат доктору Эриху Бургдорфу тапшырырга хәбәр нче Круча».
  
  
  Күзләре сузились. — Мин көтмәгән идем сине. Бу хәбәр?
  
  
  Нигы дип елмайды. — Мин беләм, син мине түгел, көттем. Алыштырырга туры килде планы. Тик мин әле, дип саныйм, сез тиеш дип атарга үзләрен, ясаганчы, аны баштан күбрәк. Вотум минем документлар. Ул предъявил шәхес таныклыгы һәм Заводны верительные грамоталары тирәсендә илчелегенең Чехия Ханойда. — Хәзер инде синең, — дип өстәде ул.
  
  
  Ир-ат күрсәтте паспорты исеме белән һәм фотография белђн докторы Эноса Бириа.
  
  
  Нигы взглянул аңа. — Җитми, — диде ул, һәм тавышы эго шталь громче. — Бургдорф — кеше, ул безне кызыксындыра. Һәм безгә ярамый югалтырга вакытта.
  
  
  Ир-ат басып, ничек скала. — Башта сезнең хәбәр. Сез аңларга тиеш, мин әйтә алмыйм берни дә башка.
  
  
  — Алайса, ярый, — хрипло диде Нигы. Ул тиз огляделся. Чикләрендә слышимости беркемне дә иде. — Пароль « триггер». Һәм тагын минем бар хәбәр үзеннән үзен. Неразумно монда күбрәк торчать.
  
  
  Аеруча затлар ир-атлар үзгәрде, һәм расслабилось.
  
  
  «Аның Бургдорф, һәм минем бар планнары турында Крутча», — диде ул, ничек кенә повторяя дәресе. — Син ведешь-мине аңа?
  
  
  — Тавыш бирү ни өчен аны монда, — солгал Нигы. «Минем машина алда. Зинһар, керемнәр һәм тизрәк. Ул әлеге Бургдорфа аша юлны к стоянке.
  
  
  Бургдорф недоверчиво уставился бу ветхую машинаны.
  
  
  Бу сезнең машина? Әмма кем белән дә булса акча Крутча мөгаен алачак турында кайгыртырга нәрсә дә булса яхшырак, күбрәк әнә алар обломки ?
  
  
  — Бу дөрес булмас иде, — диде Нигы. 'Артык күрәсең. Утыр, машина тәртиптә. Ул захлопнул ишек, кайчан Бургкорф опустился бу изношенное переднее сиденье һәм таба килә башлады машинага карата үз урыны руль артында.
  
  
  Күрәсез микән, — диде ул, кайчан иске паровоз ожил, — безнең көннәрдә дә юлларда бик аз, шәхси автомобильләр, һәм, гомумән, ih net. Без кулланабыз ни файдалана халык өчен түгел җәлеп итәргә, үзенә игътибар».
  
  
  — Ах, — диде Бургдорф. — Әмма без дружелюбны. Ахырында тәкъдимнәр повис вопросительный билгесе.
  
  
  Нигы повернул машинаны капкалары янына, һәм охранникам.
  
  
  «Ах, әмма монда шныряют шпионы», мрачно диде ул. — Сез ышана сезнең документлар тәртиптә?
  
  
  — Әлбәттә, — дип кырт кисә Бургдорф. «Мин тиеш китәргә тиешле дустын очрата сезне аңлату, барысы да дигән сүз бит бу. Минем бирем состояло шул, - дип аның . .. — Ул кинәт кенә тукталды һәм посмотрел на Ника полузакрытыми күзлегеннән. — Әйт әле миңа, нинди минем № - лы боерыгы", — злое диде ул.
  
  
  Нигы вздохнул. Шулай итеп, Бургдорф кинәт карар булырга ловким бер малай. 'Докторы. Бургдорф, синең баштагы бирем мәгънәсез эш. Планнар, ничек инде мин, - диде, үзгәрде.
  
  
  Ул тукталды, капка төбендә күрсәтте, документлар охраннику. Бургдорф кылды, шул ук хђл каравылчы диде аларга, алар алга таба да баралар, тамаклары ача.
  
  
  «Хәзер сөйлә миңа, син бу ввязался һәм ни өчен планнары үзгәрде», — диде Бургдорф башлагач, алар белән грохотом въезжали шәһәр буенча төп юлда.
  
  
  'Мин ничек эләккән ул? Аның, дип уйлады, бу ачык күренә, — суык диде Нигы. — Килгәндә планлаштыру модельләре, ягъни, күрәсең, сез иде неосторожны һәм сезне күргән Парижда. Шуңа күрә, шулай ук башка сәбәпләр аркасында, һәм итеп аңлатырга ih сезгә түгел, миңа тиеш, мин Крутч, дигән карар иде неразумно позволять сезгә элемтәгә керергә белән "гадәти кеше". Тавышы нигә мине җибәрдек тоту сезне иртәрәк кем дә булса башка.
  
  
  У Бургдорфа перехватило сулышы. 'Күрдегезме? Следили? Тик каян кем дә булса ала белергә?
  
  
  — Сиңа туры киләчәк аңлатырга бу Крутчу, — тагын холоднее диде Нигы. «Мәгълүм Көньяк Америкада фаҗига утечка, һәм ул тапканчы белергә, бу ничек килеп чыккан».
  
  
  — Мин дә тотам безнең малейшего бирү. Бургдорф выглядел сбитым белән файдасы һәм озабоченным. «Мин катнашты барлык саклык чараларын да без. Аны хәтта поменял документлар, шәхес таныклыгы, булса да булмады безгә малейших нигез предполагать", дип минем кемдер заинтересуется. Юк, сез, тиеш, ялгышасыз. Әгәр нинди дә булса разведданные һәм просочились булса, алар булырга тиеш монда.
  
  
  Нигы мрачно дип. — Хђлнећ булу ихтималы аз, доктор. Әгәр сезнең барлык саклык чараларын иде шундый ук дилетантскими кебек, камуфляж, гаҗәп түгел, нидер башланып китми шулай. Әйе, сезгә туры килер күп итеп аңлатырга , сез встретите Крутча. Сез, мөгаен, беләсезме, ул ничек мөмкин злиться. Һәм ул хәзер бешенстве.
  
  
  Тик аңа бернәрсә турында nen белмим! — диде Бургдорф, кайчан аның лбу чыгыш ясады тамчы банк. 'Мин белмим эго. Мин белмим беркемне дә буенча эго кешеләр. Мин белмим сине. Мин дә тотам бернинди катнашы юк әлеге тарихы, аның гади тиеш доставить чертежи, һәм булса башланып китми шулай, мин гаепле түгел».
  
  
  Димәк, ул бернәрсә дә белми. Нигы дип уйладым, дөрес микән бу. Һәрхәлдә, аның, дип ышанам син хранишь рәсемнәр бу надежном урында түгел, ә бу дурацком портфеле, — угрюмо-диде ул.
  
  
  Бургдорф покраснел астында үз гримом.
  
  
  'Әлбәттә юк. Алар приклеены к минем күкрәк. Минем чемодане берни дә юк, мәгәр туалетных принадлежностей һәм теге охшаш.
  
  
  'Ярый. Булса да, ни дә булса яхшы.
  
  
  Нигы сбавил тизлеге һәм свернул бу тар боковую юлны перпендикулярную төп юлда. Кояш иде, иң кызган чагы, хәрәкәт булмады да диярлек. Моннан тыш, Нигы белә шәһәр урамнары бу сәгатенә якынча безлюдны. Төнлә читтә жилки, чөнки кешеләр белсеннәр, дип, берничек тә кайчан летают самолетлар разведчики һәм бомбардировщики.
  
  
  'Анда бу залда?' — көтмәгәндә, дип сорады Бургдорф. — Мин күрәм, бездә бик аз бензин.
  
  
  Бу дөрес, азрак вакыт калып бара чирек бака. Икесе озак извинялся, газетабызныћ арендную хакы белән шөгыльләнүче иде икеләтә күбрәк бәясен моның куска ржавчины, һәм сказав, дип эго бензин диярлек тәмамланды. — Безгә күбрәк һәм кирәк түгел, — диде Нигы.
  
  
  Эго тәртибе отталкивало нче алга таба сөйләшү. Бургдорф погрузился бу мрачное молчание.
  
  
  Нигы проехал аша призрачную тынычлык. Хәтта басуларын диярлек опустели, чөнки чәчү аннары яңгырлар сезоны әле башланды. Яңгыр һаман иде явуы ихтимал. Күктә җыелып, зур болыт. Ул арттырды тизлеге шулкадәр, ни дәрәҗәдә иде выдержать бу иске тартма чүп-чар өчен.
  
  
  Кырык биш минут узгач, Бургдорф диде: « - дип уйлый Идем лагере ерак түгел Ханоя».
  
  
  — Чыннан да, — дип килеште Нигы. "Әмма без барып җитәргә тиеш, шунда обходным юлы белән."
  
  
  Ун минут узгач, һәм якынча илле биш чакрым ераклыктагы Ханоя библиографик күрсәткече дәрәҗәсенә бензин показывал пустоту. Нигы мысленно сверился белән картасы, һәм эму ошады булса, ул күрдем. Ул притормозил һәм шталь эзләргә урын, кайда калдырырга була машина.
  
  
  Бургдорф беспокойно двигался. — Без диярлек бар максатлары?
  
  
  — Без тәмамлады беренче этабы, — успокаивающе диде Нигы. Сбоку алардан барды рыхлая грунтовая юл, исчезавшая арасында агачлар. Автомат предупредительно зашипела. Нигы погнал аның буенча грунтовой юлда, әлегә ул скрылся буенча төре белән шоссесы. Ул огляделся, довольный шул, анда алар остановилились, һәм выключил двигателе.
  
  
  Бу шулай якын, — кисло-диде Бургдорф.
  
  
  Бу әйберләр әзерләнә мельчайших нечкәлекләре, — диде Нигы һәм порылся астында сиденьем үз иртәнге покупках. Күзләре Бургдорфа да киңәйде, бабайларның подержанных курток өчен джунглей, авыр кљнне тагын бер ботинка һәм охшашлыклар бу мачете пычак.
  
  
  Бу , поход? — бит диде ул.
  
  
  Нигы ташладым эму куртку һәм бер-ике кљнне тагын бер ботинка.
  
  
  Безгә кирәк бераз пройтись. Бу кирәк. Әйе, - аласың өемен бу тормыш. Бу комачаулый алмас».
  
  
  Бургдорф покраснел һәм заворчал үзенә астында нос, әмма вылез тирәсендә машиналар һәм төшергән куртку. Нигы переложил кайбер әйберләр буенча үз камзолы бу походную куртку, һәм карадым, ничек Бургдорф үзгәрә, аның белән бергә. Никадәр ала ул күрергә, аның кунагы иде безоружен. Ул отель иде әйтә эму берничә сүз, әмма бу вакытта башка хђл, бу кебек тоелды нетактичным. Несогласный Бургдорф усложнил иде тормыш.
  
  
  Ул тиз переоделся һәм швырнул тәртипле Заводны бу подлесок астында агачлар. Ул билгеләп үткәнчә, Бургдорф әле сдувал тормыш, дигән иде бер өлеше эго маскировки, һәм яшерергә маташа, үз раздражения. Узган саен ул көн, һичшиксез, булачак, раздражаться тагын да күбрәк.
  
  
  Нигы повернулся һәм китте урманга. Бургдорфу юк иде атларга, хәтта, әгәр ул кинәт теләсә убежать. Ул досталь тирәсендә махсус эчке кармана мешковатых штанов кечкенә генә радиоприемник. Ул поднес эго к уху тапшырды һәм шушы кечкенә генә ачкыч махсус позывной сигнал.
  
  
  Ревматизма килде диярлек берьюлы: AXHQS. AXHQS. Нәтиҗәләр битенә күз салыгыз бу N-3. Нәтиҗәләр битенә күз салыгыз бу N-3.
  
  
  Хәбәр Ника иде диярлек, шулай ук кыскача.
  
  
  N-3 AXHQS. Хәбәр уңышка ирешүе турында. Кабатлап әйтәм - бу уңыш. Немедленный планы. Кичекмәстән кабатлап әйтәм - планы.
  
  
  Бәлки, бу эго воображение, әмма ул кулга электрон ревматизма яңгырады ликующим .
  
  
  Немедленный планы. Роджер! Әйтмәгез.
  
  
  Ул сунул рацию кире минут бүгенге эчке ягында штанов китте һәм кире к Бургдорфу.
  
  
  "Син кайда иде?" — дип сорады Бургдорф. Хәзер ул одет һәм выглядел шактый кызык.
  
  
  «Әле генә пописал һәм сезгә, кайда спрятать үз әйберләр», — күңелле диде Нигы. — Син ясарга тиеш күздә тотып, кайчан прячешь әйберләр?
  
  
  Нигы сочувственно вздохнул һәм досталь тирәсендә машиналар чемодан Бургдорфа.
  
  
  «Мин беләм, сиңа бу ошамый, әмма мин ышанам ки, син понимал, кайчан устраивался бу эшкә, бу булмаячак сплошь сладостью һәм счастьем. Без алмыйбыз алырга сезнең чемодан, шулай булгач, әгәр анда бар нәрсә, бу сезгә чыннан да кирәк, возьмите бу. Аны ышандыра алам, сезнең, сез таба аласыз да, бу сезгә кирәк, лагерьда. Ә хәзергә миңа туры киләчәк спрятать бу акциясен сатып алды ераграк машиналар. Әгәр ниндидер сәбәп белән без түгел, пойдем элек бу юлы, аның вәгъдә бирәм сезгә, барысы да булыр сезгә возмещено — чемодан, яки аның эчтәлеге - барысы да.
  
  
  Зат Бургдорфа акрынлап теряло төс кипящего гнева. Хәзер ул башлады бераз тынычланыр.
  
  
  "Мин аңламыйм, ни өчен болар булырга тиеш, шулай кыен," сварливо диде ул.
  
  
  — Гади өстәмә яңартылды, саклык чараларын күрү зарур аркасында утечки, ул шөгыльләнә ала иде, ә мөмкин түгел иде сезнең гаепле бугай, — кискен диде Нигы.
  
  
  "Ах, яхшы!" Бургдорф вырвал чемодан бар, аның тирәсендә куллар һәм порылся бу nen. Әйберләр ул вытащил иде ки ничтожны, дип Нигы башлады сомневаться. Аннары накинул куртку һәм балетные тапочки.
  
  
  — Бик яхшы, — одобрительно диде Нигы һәм закрыл чемодан. "Мин тиздән вернусь."
  
  
  Ул юкка чыккан урманда белән чемоданом. Ничек ул гына скрылся аша кырлар ягыннан Бургдорфа, ул опустил эго бу сырую җирне үтте һәм аның буенча ничек армия ак муравьев. Ул перерыл кием-салым һәм порезал чемодан острым, ничек игла, лезвием Хьюго. Ул тапмаган абсолют берни дә, бу алыр иде эго белән кызыксындыру, әмма эму карап чыгарга туры килде багаж Бургдорфа, күңелебезнең ул карады карары буенча. Булыр иде бик рәхәт булыр икән Бургдорф бар, ә чертежи кайдадыр урманнарда төньяк Вьетнам.
  
  
  Ул тәмамлый үзенең тикшерү, һәм нәкъ швырял изуродованный чемодан бу куаклар, кайчан ишетә неподалеку йомшак тавышны, мягкое шуршание буенча гниющим листьям.
  
  
  Кешедә Ника полетела к скрытой кобуре Вильгельмины, молниеносно повернувшись бу тавыш.
  
  
  Һәм тукталды ничек вкопанный. Бургдорф торды берничә ярдах, аның яртылаш яшерен өчен деревом. Эго зат, лишенное косметика, ныклы иде һәм непоколебимым, ә кулымда ул тотты да кечкенә, ләкин куркыныч төре пистолетын. Тавышы иде, шулай ук непреклонным кебек твердое зат.
  
  
  "Миңа кызык булды, анда сез калуы шулай озак," - диде ул. 'Хәзер аны беләм. Бросай пистолетын, яки аның пуштун теле сиңа пулю тормышта. Нигы акрын выпрямился. Вильгельмина лежали эго кулымда, ничек скала.
  
  
  — Бу ахмаклык булыр иде , — җайлап диде ул . — Бу инде булыр, дип, сиңа туры киләчәк итеп аңлатырга Кручу, хәтта күбрәк хәзер, — әгәр син кайчан да булса выберешься биредән дә табып булмый аның. Ни өчен син шулай беспокоишься бу хакта портфеле? Син пытаешься яшерергә — чын чертежи?
  
  
  «Кабып кара оправдаться». Кебек, турында, үзен, — дип башлады Бургдорф.
  
  
  — Минем № - лы боерыгы", — невозмутимо та Нигы түгел сводя күзләр белән пистолеттан. «Крутч көтә бездән тщательности. Һәм син эго встретишь, минем башка, ия булырга тиеш, үз тарихын наготове, югыйсә ул разорвет сине өлешендә голыми куллары. Бәлки, ул уйлый, сез прячете чертеди өчен, кем предложит артык югары бәя.
  
  
  — Көтегез, — диде Бургдорф. «Әлбәттә, аны тапканнар да, доставить чертежи, әмма минем шулай ук тулы хокукы бар заподозрить сезне, әгәр сез разрезаете минем чемодан бу кисәкләр».
  
  
  — Синдә юк, бу хокук — салкын диде Нигы. «Хәзер соң инде, соң булса подозреватьЮ решай. Әйдә, стреляй. Ә аннары подумай, ничек доберешься кадәр лагерь.
  
  
  Пистолетын нерешительно двинулся. Моның җитәрлек иде.Бу, теге, шул ук секундына, Вильгельмина изрыгнула ут һәм выбила эго буенча эго кулыннан. Бургдорф затаил сулышы һәм дико посмотрел на пистолетын.
  
  
  — Оставь эго шунда, — диде Нигы. «Без яхшырак обойдемся булмаса, бу данә. Әйдә, килә.'
  
  
  'Әмма...?'
  
  
  Нигы нетерпеливо рявкнул: "Сыч Ходайга!" «Заткнись һәм, шуны эшлә, диләр сиңа!» Ул бит посмотрел на Бургдорфа. Әмма кайчан ул убрал Вильгельмину подальше. Бургдорф тойдым зур облегчение. «Пойдем, — грубо диде Нигы. — Поверь миңа, аның булырмын үк, бәхетле дә син , кайчан бу эш булачак эшләнгән». Бургдорф молча последовал артыннан.
  
  
  Беренче километр алар кайттылар шул ук юнәлештә, каян килде. Аннары алар аша үткәннәр җире белән зур булмаган травянистыми холмами, югары папоротниками һәм агачлар зур плоскими яфраклар. Вакыт-вакыт ул расчищал аларга юл мачете. Бервакыт ул тукталды өчен Бургдорф отдышался һәм ул бер тирәсендә, үз бесконечных сораулар: «Без диярлек безнең максат?»
  
  
  — Әйе, диярлек, — дип җавап бирде Нигы. «Алар киләчәк өчен алырга мөмкиннәр, безне, һәм безне подвезут».
  
  
  Кәеф Бургдорфа сизелерлек поднялось, һәм ул күтәрде адым.
  
  
  
  Нигы посмотрел на небо. Ул свинцово-серым һәм неприветливым, тик душ белђн генђ чиклђнђ туры киләчәк подождать күпмедер вакыт.
  
  
  Ул снаряда арасында ике аз травянистыми холмами аша заросли югары агач ул яхшы помнил буенча узган вакыт җиткәч, ул берәүдә бу урын да эго кызы икән запечатлелись хәтер эго өчен алга таба куллану. Бар иде мәгълүмат белән топографическими координатами, алар урнаштырылды архивында микрофильмов АХ . Ә кичә ул обсуждал һәр ih өлеше белән башка агентом.
  
  
  Кинәт куаклар превратились бу ачык кырда, необычайно зур һәм бесплодное. Өске иде разбросана каты үлән, һәм гладкие валуны, һәм бары тик бу-анда өстендә бесплодной равниной возвышались югары агачлар.
  
  
  Нигы тукталды һәм огляделся. Узган тапкыр берни дә үзгәрде. Берни шевелилось, берни дә булмады слышно тыш авыр сулыш Бургдорфа. Эго караш тукталды ике деревьях, бераз поодаль башка, берничә ярдах башка яктан. Бу булыр иде җиңел. Әмма бу булырга тиеш иде сработать.
  
  
  Ул посмотрел үз сәгатьләре. Бу вакытта диярлек.
  
  
  — Соңгы ыргылу, — диде ул. «Алар подберут безне монда. Пойдем минем белән.'
  
  
  Ул минем янга килеп, бер к тирәли агач һәм посмотрел на ботаклар. У Бургдорфа челюсть отвисла, кайчан Нигы расстегнул куртку, обнажив берничә странных подтяжек. Алар перекрещены урталыкта һәм өлешчә штанах, әмма Бургдорф алмады, моның белергә. — Син носишь ih задом алдан белеп тора, — диде ул услужливо. — Һәм син, гомумән, нишлисең?
  
  
  "Голос күрерсең."
  
  
  Нигы потянул өчен пояс үз обвисших штанов. Отрезок нык плетеного нейлонового шнура развевался, ничек шнурок рыболовной катушки. Нигы сак эго алды һәм тиз принялся эш өчен, игнорируя мәсьәләләре Бургдорфа. Ул чакта аңламадым, ике ил арасындагы агачлар барлыкка килгән озын ирекле петля, һәр, аның агымы иде завязан узлом итеп ул развязался кирәкле моментта. Ул тикшерде маленькую, әмма аларга ныклы защелку бу шнуре, күңелебезнең, ул урында соңыннан вытащил башыннан икенче отрезок шнура тирәсендә кармана камзолы.
  
  
  "Бирегә." Ул поманил изумленного Бургдорфа. «Болар барысы да мөмкин показаться бераз странным түгел, волнуйтесь. Хәзер бу хђл. Мә, тавыш бу полициягә) һәм обвяжи үзен — бигүк кыенрак, әмма надежное».
  
  
  'Әмма...?'
  
  
  Нигы прервал аның. - 'Син ишеттем бу?'
  
  
  Алар тыңладылар. Вдалеке послышался тавыш якынлашып килүче самолеты.
  
  
  Зат Бургдорфа отразилось медленное аңлау.
  
  
  — Бу безнең өчен, — диде Нигы. «Башлыйк веревки».
  
  
  Түгел удосужившись яшерергә, белә, ул вытащил маленькое радио һәм послал сигнал юнәлешләре. Ул вакытка, ничек Нигы тәмамлый, Бургдорф сак җыйды әйберләр.
  
  
  — Бик яхшы, — одобрительно диде Нигы. 'Бер момент.' Ул пошарил астында курткой аркада сорады плоскую металлическую застежку белән шөгыльләнүче иде даими өлеше эго подтяжек. Эго ышанычлы бармак схватили бутсу бу болтающуюся петлю һәм беркеткән идек, аны крючке. Ул закрылся автомат рәвештә күрә подтяжки Ника, алар яклады, үзе өчен махсус разработанную обвязку иде салалар прикреплены к стропе. Ул схватил ирекле җеп веревки Бургдорфа һәм обвязал аларга үзенең гәүдәсен.
  
  
  — Присядь, — дип боерды ул. 'Низменному. Обними мине куллары һәм аяк һәм положил башын миңа бу эчтђге. Бу бераз интимно, әмма мин вәгъдә бирәм сиңа, - дип тормыйм берни дә сыный. Поторопись!'
  
  
  Самолет тиз растущим пятном бу хмуром күктә.
  
  
  Турында "Ий Раббым!" — диде Бургдорф. Аның, чыннан да, тиеш. .. ?
  
  
  — Әйе, син тиеш, — неумолимо диде Нигы, молниеносными движениями притягивая һәм связывая аның. 'Ачылган хәзер. Твои колени тирәсендә минем була һәм " опущенный подбородок. Син куркасың, шулай түгелме?
  
  
  — Әлбәттә юк, — диде Бургдорф генә сдавленным тавышы. - «Мин яхшы немец».
  
  
  — Яхшы малай, — пробормотал Нигы. Ул вынул тирәсендә нагрудного кармана пиджака трубчатый предметы, напоминавший толстую авторучку.
  
  
  Ул карадым књккђ һәм көттем.
  
  
  'Вакыт!' — диде ул үзенә-үзе бик нык ударив концом торбалар турында твердую җирне янәшәсендә үзе белән. Крышка отлетела, магний самовозгерался, выбрасывая һавага струю огненно-кызыл дыма.
  
  
  Тавыш двигательләр гадәтләнгән буенча дәрәҗәдә моннан ничек пилот снижал тизлеге. Самолет пролетел алар өстендә бер тапкыр, вильнул һәм полетел элек низменному һәм акрын гына, озын трос свисал буенча аскы өлешендә эго тормыш.
  
  
  Нигы нык схватил Бургдорфа. — Поднимите колени, опустите башын, һәм соберитесь, — дип боерды ул.
  
  
  Самолет пронесся алар өстендә. Нигы күрдем, ничек крюк на веревке низменному качнулся аша агачлар к канату.
  
  
  Аннары зацепил.
  
  
  Ул тойдым, ничек эго һәм гәүдәсен упруго дернулось, ишетте потрясенное рычание Бургдорфа, ә аннары алар качнулись югары һавада өстендә верхушками агач.
  
  
  Самолет тиз набирал биеклеккә. Бургдорф вцепился бу Ника, ничек испуганная обезьяна. Озак мизгелләр, алар носились буенча воздуху азагында длинного троса, әлегә җил трепал ih чәч һәм башласак егылырга беренче тамчы яңгыр. Аннары полициягә) подтянули, крутя лебедку самолетта, һәм алар акрынлап күтәрелделәр.
  
  
  Астында относительным прикрытием үзенең тән Бургдорф башын күтәрде. Эго күзләре да киңәйде куркудан, ул посмотрел на Ника аша облако дыма.
  
  
  — Ах, Майн Готт! - ул задыхался. "Без ут!"
  
  
  «Бу гади дымовая завеса, — диде Нигы өчен мөмкинлеге һөҗүм».
  
  
  Ул посмотрел бу ачык брюхо самолеты һәм күрдем знакомую фигуру.
  
  
  'Һөҗүм исђ?' — диде Бургдорф, задыхаясь. — Әмма дип уйлаган идем, без... .. ?
  
  
  — Дружественной территориясе ? — диде Нигы. — Сез моңа исәп тотарга. .. '
  
  
  Ул кулын чыгарды һәм помахал ухмыляющемуся круглому затка астында яшел беретом.
  
  
  'Өр!' — диде ул хәзер үзенең америка акцентом. "Исәнмесез, сержант!"
  
  
  "Әй, иптәше булып чыга!" — крикнул бу ревматизма сержант Бреннер. 'Рәхим итегез бортына!'
  
  
  Нигы тойдым, ничек Бургдорф напрягся бу эго хватке, һәм күрдем, ничек эго күзләренә карыйлар Бреннера белән эго америка ухмылкой һәм зеленом берете һәм кайталар к аћа белән выражением ужаса.
  
  
  'Юк, юк, юк!' — крикнул Бургдорф. 'Юк!'
  
  
  — Әйе, Әйе, Әйе, — успокаивающе дип Нигы. 'Чыннан да, әйе. Гади , башка, тик алар сине ритмын».
  
  
  
  
  6 - ИНТЕРМЕЦЦО БУ САЙГОНЕ
  
  
  
  — Бик мило, Картер, — коры диде Хоук. — Мин бик шат, сезгә шулай ошый сезнең эш. Ышанам, ул шулай булып калачак».
  
  
  — Сез имеете күздә тотып, сэр ? Нигы вопросительно күтәрде брови. Ул исән-имин извлекли Бургдорфа бу Сайгон һәм уйлады турында кызга, аны калдырды Испаниядә. «Ә ничек итеп, минем эшем Мадридта?»
  
  
  «Бу мөмкин подождать күпмедер вакыт», — диде Хоук. — Әгәр дә сине күбрәк кызыксындырмый мөмкинлеге уйлар лагерена. Ул откинулся бу спинку взятого бара аласыз урындык һәм посмотрел на үзенең иң кыйммәтле агенты.
  
  
  — Мин, дип уйлаган идем, син китеп шуннан вариант", — диде Нигы. "Яки киев Бургдорфа үзгәртте ул?"
  
  
  — Мөмкин, — диде Хайвк. «Башта безгә кирәк ишетергә, дип әйтергә тели. Аның белән хәзерге вакытта эшли Z-4 Психолаборатории, һәм без көтәбез кайбер физиков турында хисап ih беренче тәэсирләре чертежей. Брррр! Яртысы приклеена скотчем күкрәгенә, ә калганы үз тюбике белән кремом өчен бритья. Любительские штучки. Эго морщинистое зат выражало неодобрение. — Нишлисең, бу-безнең мәнфәгатьләрендә. Пойдем послушаем эго. Яки миңа бирергә боерык берәүгә? Бәлки, сез уйлыйсыз, бу сезнең талантлар пропадают бушка узмаган, шул урман лагерьда?
  
  
  — Ул күп нәрсәгә бәйле, — задумчиво-диде Нигы. «Ничек сүзләренә караганда, Таггарта, выглядела бу кыз?»
  
  
  Хок әкрен генә менде һәм кисло посмотрел аңа.
  
  
  «Таба аласыз, аны тасвирламасы Кушымтада C к рәсми хисабы». Ул молчал. Неожиданное балкышы согрело эго ледяные зәңгәр күзләре. — Тик өчен кичекмәстән удовлетворить сезнең любопытство, рәсми, әлбәттә, Таггарт шулай ук аныћ аның үзенең хезмәттәшләренә. Куллары эго двигались бу бөтенләй непривычном аның өчен жесте, описывая очертания гаять сладострастной яшь ханымнар.
  
  
  Нигы югары күтәрде брови. Бу сатуда белү аспекты Хоука, аның ул элек беркайчан да күрмәдем.
  
  
  «Бәлки, ул преувеличивает», — дип өстәде Хоук, потянувшись өчен сигарой. Елмаю юкка чыкты белән эго затлар, шулай күзләренә кайтты салкын караш. 'Ярый. Син телисең ишетергә тарихын моның егетне юкмы?
  
  
  Нигы откинул үзенең югары гәүдәсен нче урындык өчен язмача өстәле.
  
  
  «Көз Мадридта ценымногие рәхәтрәк, — диде ул.
  
  
  Алар чыкты буенча офису үттеләр буенча крае аэропорт к замаскированному ангару, анда бу вакытта сөргендә бер генә самолет. Бу ниятләнгән булса, дип, АХ-туар, махсус самолет торган иде сыйдыра яртысыннан азрагын гади санын пассажирлар да булган, кайбер ва, турында, аларның уртача сәяхәтче беркайчан да хыялланды.
  
  
  Безгә Хоук, безгә Нигы иде гадиләре путешественниками. Алар бортына күтәрелделәр һәм уздылар mimmo камбуза, спальный, пассажир утыргычлар һәм офислары, алар яклады, үзе уменьшенные күчермәләре правки һәм архив штаб-фатиры.
  
  
  Трегер просунул башын түбән дверной проем. - 'Сәлам, Нигы. Сиңа яхшырак булмаса, мыек. Миңа бары телевидение проектында потянуть өчен, алар өчен, ишетү, зазвенят микән алар. Сэр , аның исследовал кәгазь Бургдорфа. Да начар, тик бераз смахивает на любителя. Теләсәгез, ишетү доклад хәзер?
  
  
  Хоук покачал аягы. — Юк әле, Трегер. Әйдәгез, башта карыйбыз өчен үз кеше.
  
  
  'Ярый.' - Трегер отдернул башын һәм юкка чыккан үз кабинетында.
  
  
  Хоук пожевал незажженную сигару һәм повел ih бу длинную тар бүлмәгә үзәгендә самолеты. Алар шундый уен алдыннан кечкенә односторонним окном бу стон аша үткәргән народного күрергә ике ир-башка яртысында өчен бүлмәләр әгъзаларыннан сорау алган, шулай ук танылган ничек летающая психолаборатория. Бер иде толстый, күңелле Z-4, одетый өчен дә, субботнего иртәнге йорты, ә башка иде Бургдорф, шундый ук киемдә. Бүлмәсе кечкенә иде һәм уютная, ясалма солнечным уты һәм обставлена, ничек эчке веранда. Бургдорф расслабленно сидел бу толстых подушках плетеного кресло һәм алмаганда, беркетелгән к аңа гектографа һәм затуманенного караштан, казался бөтенләй непринужденным. Ул булмаса, колебаний әйткән һәм сорауларына дустанә мәсьәләләре, Z-4, һәм бу ике тавыш заполнили бүлмәгә күзәтү, әйтерсең, анда булмады, бернинди перегородки.
  
  
  Алар прислушались. Бургдорф җентекләп аныћ кебек ул күптән түгел съездил Париж. Z-4 издавал хрюкающие, кызыксынган.кулланылуы.
  
  
  "Түгел пентатол натрий, чынлыкта?" — дип сорады Нигы.
  
  
  Хоук фыркнул. — Әлбәттә юк, малай. Без инде онытканнар, бу турыда безнең көннәрдә. Хәзер бездә бар сыворотка правда, лаеклы моның исемендәге.
  
  
  «Мин күрәм, без әле дә кулланабыз детектор лжи».
  
  
  «Шулай итеп, бездә икеләтә тикшерү. Z-4 љстен бу. Хок нажал төймәгә астында стеклянным окном һәм склонил башын к маленькому микрофону. «Z-4, башлангыч доклад, зинһар. Ул әле тәмамланмаган? Z-4 башын күтәрде һәм кивнул. «Беренче стопка әзер. Хәзер без эшлибез өстендә башыннан икенче язма. Ул бик общительный — безнең кечкенә генә ярдәме». Ул протянул кулын нажал скрытую төймәгә бу стон янында окном. Башкара, төгәл стопка кәгазьләр выскользнула тирәсендә җыелган ачыктан-ачык алдында Хоуком. Хок бирде ih Нику.
  
  
  «Менә, просмотрите ih, әлегә аның спрошу турында чертежах».
  
  
  Нигы тиз пролистал кәгазь, ә Хок нажал икенче төймәгә һәм заговорил. Нигы базарбай вполуха, әлегә укыган булса отель хәбәр итәргә Бургдорф. Кызык булды, ләкин бар иде проблемалар.
  
  
  "Ә-2?" — ишеттем ул сүзләрен Хоука. «Соедините минем белән докторы Оппенгеймом яки докторы Ордон. Ах , Доктор Браун. Бар, нинди дә булса Яңалыклар?'
  
  
  — Рәсемнәр чертовски гади, — дип җавап бирде тавыш. — Алар кебек сез", - диделәр, булавы-спусковой механизм тиеш, ул встроен бу снаряд. Механизмы тиеш эшләтеп җибәрү икенче капсуланы, кайчан снаряд җитәчәк үрләр йөз алтмыш чакрым. Бу капсула, үз чиратында, тиеш, взорваться аша утыз секунд, выпустив кучу металл шаров перпендикулярно гади Җир галәмдәге. Әмма без төшенчәләр юк, дип аңлата әлеге металл шарлар. Бу хакта бернәрсә хәбәр ителә».
  
  
  — Шулай итеп, — диде Хоук. — Бәлки, сез докторы Оппенгеймом присоединитесь безгә бүлмәдә күзәтү. Бәлки, Бургдорф сөйләячәк безгә күбрәк.
  
  
  — Без пойдем, — дип җавап бирде Браун.
  
  
  Хоук выключил интерком. Тавышы Бургдорфа заполнил маленькую бүлмә.
  
  
  «...түгел тотам безнең малейшего тамаша, ничек минем отвезут лагерьга», — диде ул. - Бу инструкция бу хакта берни дә әйтелгән.
  
  
  — Бирегез миңа доклад, — диде Хоук. «Ул чакта сез үз өстенә алырга допрос беразга, һәм ел саен, алачаксыз микән сез, алар шул ук җаваплар».
  
  
  Нигы кивнул һәм протянул эму кәгазь.
  
  
  Ишек ачылды, керде һәм ике ир-егет. Бу иде докторы Оппенгейм һәм докторы, Браун, икесе дә белгечләре ракетам, одина буенча космическим путешествиям һәм телеметрии, башка буенча космическому оружию. Ih сәламләве иде, кыскача һәм эшлекле, әмма алар зур кызыксыну белән күзәттеләр өчен происходящим өчен космосом.
  
  
  — Продолжай, Картер, — диде Хоук.
  
  
  Нигы нажал төймәгә бу микрофоне.
  
  
  — Зик, — диде ул. — Аның отель иде сөйләшергә аның белән. Зик посмотрел өскә.
  
  
  — Гади спроси, — күңелле, - диде ул. — Ул чакта аны бераз помолчу.
  
  
  Нигы җентекләп выбирал мәсьәләләре. Алар түгел иде шундый ук кебек Зика, әмма покрывали мәсәлән ту ук өлкәсе, шулай булгач, теләсә нинди аерма булыр иде обнаружены.
  
  
  'Докторы. Бургдорф, — диде ул, наклоняясь к микрофону, — сез шпион нинди дә булса ил?
  
  
  Бургдорф, сель һәм возмущенно посмотрел аңа. 'Әлбәттә юк!' — бит диде ул. «Мин галим, барысы да үз вакыты посвящаю фән. Минем эшем — ул минем тормышым!»
  
  
  "Кемгә син күп эшләсәң?"
  
  
  — Бу минем чит илләрдә яшәүче ватандашлар, — дип горурланып әйтте Бургдорф. «Алар өчен һәм алар белән. Бездә тәҗрибә лабораториясе, ерак түгел, Буэнос-Айреса, анда без эшлибез, ягъни, нәрсә турында дөньясына да хыялланды!»
  
  
  — Мин ышанам ки, бу шулай ук бар, — пробормотал Нигы. Зик инде, ишеттем, кайбер нечкәлекләре хакында сөйләде бу хакта, һичшиксез, китәм вытянуть берсе аңа күбрәк. Әмма ул үзе дә отель, мәгълүмат алу белән шөгыльләнүче эму иде файдалы.
  
  
  Ул дип сорады. — Ә кем бу финанслый? — Төгәл түгел, Алмания? Һәм, янәсе, нәкъ түгел, Аргентина?
  
  
  Тусклые күзләре Бургдорфа бу мгновение блеснули, һәм ул выглядел встревоженным. Әмма ул җавап бирде.
  
  
  — Кытайлар, — диде ул. «Кайвакыт ихлас, кайвакыт косвенно. Күптән түгел без алдылар инструкция нче кеше хокуклары буенча исемендәге Кратч.
  
  
  'Син беләсең эго? Яки кешеләр хәзерге вакытта эшлиләр аның белән?
  
  
  'Юк.'
  
  
  «Анда бу урын, кая сез тиеш иде доставить чертежи логгер-спускового механизмын?»
  
  
  'Лагере. Янында Ханоем.
  
  
  «Нәрсә өчен лагере? Бу ничектер белән бәйле армией?
  
  
  'Билгеле юк.' - Бургдорф диярлек, дип. — Мин шулай әйтә идем сезгә, мин галим түгел, шулаймы? Юк, бу хезмәт лагере, ракетная базасы, сборочное предприятие, называйте, ничек теләсәгез.
  
  
  «Сборочная базасы. Ул чакта опишите аны. Сезгә кирәк түгел, безгә сөйләшергә, сез беркайчан да бар иде анда — гади генә сөйләгез безгә, сез беләсезме, бу хакта. Анда урнаштырылган, ничек инде ул шунда тора, кем анда баш, анда кемнәр эшли караганда, нәкъ менә алар белән шөгыльләнә. Һәм башлыйк максатлары иң эшчәнлеге.
  
  
  «Максат операция? Ярар, төзергә ракетага өчен эшләтеп җибәреләчәк. Без моның өстендә эшлибез инде ике ел казанда дөньяның төрле. .. Мисыр, south korea Америка, Албания һәм шулай алга таба. Нигездә, немец галимнәре, әлбәттә. Алар, кемгә... канәгатьләндерми бүгенге хәле дель. Детальләр җитештерелә бөтен ачык бассейн. Хәзер ih җыя»лагеренда.
  
  
  "Ничек озак бу лагерь бар иде анда?"
  
  
  «Турында, алты, җиде ай. Бу " нда күп вакыт, ә хәзер барысы да әзер».
  
  
  Моннан тыш, булавы-спускового механизмын?
  
  
  'Әйе.' Бургдорф выглядел самодовольным. «Бу соңгы өлеше һәм иң мөһим».
  
  
  «Нәкъ менә ул башкара?»
  
  
  «Күрәсең, ул ачып җибәрә механизмы шул снаряде, запуская икенче капсуланы. Зур цилиндрическая капсула, содержащая бик күп металл шаров, алар выбрасываются бу орбиту каршындагы взрыве капсула.'
  
  
  "Һәм бу димәк?"
  
  
  Бургдорф откашлялся һәм выглядел бераз смущенным.
  
  
  'Мин белмим.'
  
  
  Хоук диде: "Сез беләсезме!"... һәм Нигы нахмурился аша одностороннее пыяла. «Сез спецоперации эшләү логгер-спускового механизмын, һәм сез беләсезме, нәрсә ул ачып җибәрә?»
  
  
  Бургдорф покраснел от гнева.
  
  
  Аның диде сезгә, дип ул стреляет. Механизмы . †
  
  
  — Әйе, син диде ул. Әмма бу нәрсәне аңлата, бу металл шарлар? Алар ни эшлиләр?
  
  
  «Алар тиеш галәмдәге тирәсендәге Җирләр.
  
  
  «Яхшы, опишите ударный механизмы. Җентекләп аңлатты.
  
  
  Нигы белән мөрәҗәгать итте хат галимнәргә, кайчан Бургдорф башлады.
  
  
  — Сезнең чиратында, джентльмены, — диде ул. — Сорагыз бар, дип теләсәгез. Бигрәк тә турында металл шарах.
  
  
  Бургдорф әйткән. Браун һәм Оппенгейм задавал подробные сораулар һәм җаваплар алдылар. Диярлек.
  
  
  Ахыр чиктә Браун вытер мочку һәм әйтте: «Барысы да, ул турында сөйли спусковом механизмы, өр-фантастическим. Әмма бу металл шарлар. .. бу безнадежно. Ул бирми безгә малейшего намек. Миңа да ошый бу идея, бу мөмкин. Моның нәтиҗәләрен ужасны».
  
  
  «Бәлки, чиста эксперименталь», — диде Оппенгейм нең хриплым тавышы. — Тик шул мәгълүматлар ярдәмендә башка хђл, бу калса сомнительным.
  
  
  — Бик сомнительно, — диде Хоук. - «Бургдорф». Ул наклонился к микрофону. "Соңгы тапкыр, иң элек, без нәрсә мәҗбүр булачакбыз кабул итәргә һәм башка чаралар сезнең белән - ни өчен бу металл шары?" Эго тавышы кискен прорезал маленькую бүлмә.
  
  
  Бургдорф сжался һәм дико огляделся, аңлау, каян килә бу угрожающий тавышы.
  
  
  "Мин белмим," - закричал ул. "Мин белмим, мин белмим!"
  
  
  Юк, министр диде Z-4. — Ул, чыннан да, белми. Һәм мөмкинлеге бар rss тагын берничә сорау, сэр . Сыворотка диярлек перестала гамәлдә. Әлбәттә, соңрак без кабат алыйк эго бу допрос, тик башта эго кирәк янә дәваларга.
  
  
  — Бик яхшы, — диде Хок, аның морщинистое зат берни дә выражало. "Картер?"
  
  
  Нигы башлады тагын.
  
  
  «Кем сез, гадәттә, встречаете Ханойда? Һәм ничек урнаштырырга контакт? Бургдорф тирән вздохнул. «Миңа туры килде сарыф отель шалтырата илчелегенә Кытай һәм сорарга некоего Лю Чена. Аннары аны встречал эго бу баре һәм әйткән: «Мин Бургдорф, һәм минем белән ул үзе чертежи өчен Крутча». †
  
  
  Хоук нахмурился. — Бик гади, — пробормотал ул. — Ә киләсе адым?
  
  
  Нигы кивнул һәм повернулся к микрофону. - 'Һәм аннан соң моның? Сез бар иде лагерьда, сез ничек тиеш иде идентифицировать үзен? Әлбәттә, анда кешеләр бар, алар сине белми? Бургдорф покачал аягы. «Каян белергә мине? Без - минем төркеме - эшләде аерым калган. Рәсемнәр — бу минем идентификацияләү. Ә пароль «триггер» бирергә әлеге ревматизма бу әйтү «метапласт».
  
  
  Нигы вскочил на кызыксыну уятты. «Метапласт? - Бу, димәк?'
  
  
  'Мин белмим.' - Бургдорф кинәт шевельнулся һәм подозрительно уставился бу гектограф. Z-4, тиз менде. — Гади , әфәнделәр, — диде ул үз ягыннан тәрәзәләр. — Әлегә болар барысы да. Без алачакбыз дәвам аша ярты сәгать. Ул нажал төймәгә һәм тәрәзә булды непрозрачным.
  
  
  Хоук нетерпеливо закудахтал һәм торып басты.
  
  
  'Һәрхәлдә , бездә бар нәрсәдән башларга, — диде ул ворчливо. 'Докторы. Браун, Картер инде нинди дип белә ракетах. Һәм ул сообразителен... мин идем, - диде. Күпме вакыт кирәк сезгә кирәк, сөйләр өчен эму барлык механизмнары турында атуның?
  
  
  
  Потребовались сәгатьләре интенсив эш. Әмма әлегә Нигы укыган, Бургдорф та, сөйләп... турында үз немец коллегах, уехавших буенча Көньяк Америк Парижда турында санында почта ящика, аның буенча ала ул алар белән элемтәгә керергә, кайчан аның биреме башкарылачак. .. турында ih хәбәр итте белән Лю Ченом тирәсендә кытай илчелеге Ханойда турында сообщении, ул кирәк җибәрергә эму очракта нәрсә барачак түгел. Турында паролях «триггер» һәм «метапласт» турында тулы незнании Бургдорфом әһәмияттәге шуннан соңгы сүзләрен. Турында төрле төркемнәрдә галимнәр эшләүче, дөньяның төрле почмакларында өстендә өлешләренә, ракета белән шөгыльләнүче булырга тиеш иде җибәрелгән лагерьда астында Ханоем, тик ул белми, аның максаты нидән гыйбарәт. Үзе турында, үзенең йорты, үз тормышы, үз мәнфәгатьләрендә, кешеләр турында, алар ул белми түгел, белә иде кебек Лю Чен, Визнер, Кратч һәм башкалар катнашты.
  
  
  Ул вакытка, кайчан буенча Бургдорфа алынды соңгы мәгълүматлар, Нику кирәк иде, тагын күп нәрсәләр өйрәнергә. Ә Бургдорф тиеш иде прибыть лагерьга астында Ханоем белән опозданием, әмма хәбәр Лю Чэню тирәсендә париж бүлеге AX смогло прояснить бу.
  
  
  «Аларның бабалары рухына послать яхшы обученного офицер», — презрительно диде Хоук, кайчан соңгы инструктаж тәмамланды. Яки, һәрхәлдә, ул булырга тиеш әзерләнгән өчен ул сошел белән акыл».
  
  
  — Бәхетле бул, — диде Нигы. Мин уйламыйм, чөнки алар уйла, дип, аларга кирәк нәрсә-булса, күбрәк, күбрәк фәнни курьер, нәрсә эму кирәк иде эшләргә, бу гади доставить чертежи әлеге «дуслык территориясен». Булмаса, Q-40 ih радист, Бургдорф инде булыр иде лагерьда.
  
  
  Алар бергә үткәннәр аша аэродромында блогов к небольшому быстроходному самолету, ул разогревался өчен, доставить Ника бу ике арадагы базасын к югу нче чикләре белән Северным Вьетнам . белән бивуака Q-40.
  
  
  — Кайсы очракта — диде Нигы, — миңа бу түгел бугай шпионской операцией. Саботаж тоела миңа артык вероятным.
  
  
  Хоук посмотрел аңа астыннан нахмуренных бровей. «Космик саботаж? Бәлки. Тик бераз надуманно, шулай түгелме?
  
  
  — Бәлки, шактый амбициоз, — күңелле, риза Нигы. «Әмма онытмагыз, аны күнеккән диверсиям югары дәрәҗәдәге».
  
  
  Хоук фыркнул. — Тот үз мәзәкләр үзләре белән, кайчан кирәк бит шушы немцами. Түгел, минемчә, алар бу оценят. Аны да, әгәр булса, эшләре алга киткән. Яхшы. Исегездә тотыгыз, - диде Бургдорф — һәм бу кешеләр моның белән риза, — дип механизмы бик гади, дип эго корылма биләячәк нибары өч көн. Әгәр дә сез придумаете ысулы отсрочить бу, сездә булыр, бик аз вакыт. Моннан тыш, мин түгел, дип саныйм замедлять бик акыл белән һәм дөрес. Лю Чену һәм париж төркемендә кирәк түгел бирергә артык күп вакыт раздумья. Тиз керергә һәм тиз чыгарга, шулай булырга тиеш, әгәр сез моны кимендә өч көн эчендә, шулкадәр яхшырак.
  
  
  «Турында, әлбәттә», — диде Нигы, та уйлап тормастан турында кызга белән матур нордическим зат һәм фигурой белән шөгыльләнүче восхитительно изгибается барлык кирәкле урыннарда.
  
  
  
  — Мин түгел, шучу, — диде сержант Таггарт шепотом өчен эго ишетте гына Нигы. — Бик яхшы. Аяклар! Боже, сез күрергә тиеш, бу аяклар. Гына түгел, ә күбрәк. Һәм яңарту! Чувак, бу өлешендә дә бар. Йөзе дә. Күзләрен нос, авызы — бик яхшы. Ул жадно вздохнул. — Тик шулай да, бераз стерва, — күңелсез дип өстәде ул. — Бәлки, без барыбыз да ошибаемся турында нах, — пробормотал Нигы. — Ә ничек вакыт турында?
  
  
  Таггарт посмотрел на сәгатьләре, әлегә алар ползли аша куаклар.
  
  
  — Диярлек, — диде ул. — Бирәчәкбез аңа биш минут, һәм аның посигналю. Аннары бар ярты бу эзләнүләр тагын унбиш минут-үзләренә килдегез ходьбы кадәр лагерь. Бездә шактый вакыт. Сез ничек уйлыйсыз, сездә килеп чыкса ?
  
  
  'Нишләп юк? Алар көтә Бургдорфа, һәм ул чакта аны булырмын чын күңелдән алар алдында.
  
  
  Югары үлән тыныч кына вздыхала, әлегә алар ползли маршруты буенча, ул элек исследовал Таггарт. Ih юл лежал бераз көнбатышка таба немец-кытай лагерь һәм ике милях көнбатышка таба, сержант Мик Манчини буенча белгеч элемтә Q-40, көттем сигнал Таггарта. Предвечерний сергей мрачно просачивался аша мокрые агачлар.
  
  
  Таггарт огляделся тикшерү өчен ih позициясен, һәм янә взглянул бу сәгатьләрдә.
  
  
  — Хәзер, — диде ул тыныч кына һәм активировал рацию. Ул әйткән буенча-вьетнамски, әмма эго сүзенә иде адресланган Мику Манчини һәм хәбәр кыйммђткђ кыска булсын, эго була иде расшифровать.
  
  
  Манчини кичекмәстән җавап бирде берсе прописью.
  
  
  «Хәзер без булдырабыз бераз расслабиться», — диде Таггарт, утырып күрсәткечләрне тикшереп тору узловатых таха гигантского агач. «Бернәрсә дә эшләргә кала, ничек көтәргә, карарга һәм тыңларга».
  
  
  Нигы sel аның янәшәсендә шундый ук расслабленный, ничек кеше зеленом берете, һәм шундый ук настороженный. Ул бик восхищался бу крутыми парнями буенча блогов. Ул белә үзендә түгел, бәлки яхшы ярдәм. Капитан Q-40 Роджерс каршы алды эго аннары сикерү белән Беном Таггартом бирде эму тиз инструкция.
  
  
  « Миңа шунысы кызганыч, хәзерге вакытта без нәрсә эшли алабыз күбрәк, — карар итә ул, — әмма без уши бу үз эшчәнлеге. Без булмаса булды бу эшләргә, әгәр дә бу түгел иде, шулай да мөһим. Әмма постарайся бирергә безгә " енә өч көн, яхшы?
  
  
  Нигы дип уйладым турында напутственных сүздә Хоука, тик вәгъдә итте. Юк бернинди мәгънәсе вламываться лагерена, әгәр ул алмады тәмамлап, үз эшен.
  
  
  Хәзер ул сидел янында Беном Таггартом биклђп һәм яңгыратып.
  
  
  Тавыш башланды, ничек ерак гул һәм перерос бу оглушительный рев. Аннары ул юкка чыкты. Бу мгновение ул тулысынча юкка чыга, ә аннан соң кайта, характерный тавыш вертолет петляющего буенча облачному небу. Нигы ирексездән башын күтәрде. Берни дә түгел иде, күрәсең. Кабат тавыш стих һәм замер әле.
  
  
  — Мило, — одобрительно диде Таггарт. 'Бик сак. Нәкъ шулай, ничек булырга тиеш. Отель иде аны күрергә затлар әлеге жуков, кайчан алар карыйлар күк».
  
  
  Тавыш кайтты, громче, чистарак һәм пронзительнее иртђрђк.
  
  
  Нигы белән рәхмәте белән кивнул. — Белђсегез килсђ, яхшы һава өчен нидер алай түгел. Шактый якты күрү өчен җирне, әмма шулкадәр серро, - дип авыр заметить вертолетом. Ничек сез моңа ирешәсез?
  
  
  Таггарт дип. — О, бу кулларына төшкән байлык әлләни булмый, тавышы да. Әмма бу күбрәк загвоздка. Бу игътибарлы өйрәнү, прогноз һава торышы һәм күп размышлений. Һәм бу шулай ук радист Мик Манчини, сидящий югары на дереве белән громкоговорителем һәм магнитофоном, ул иммитировал тавыш вертолеттан торган иде невидимым, чөнки түгел существовал. Булу, шулай ук якын к Ханою иде, артык рискованно. Әмма Нигы алмады чыгарга ровном урында, бу уятты иде, артык сораулар күп кешеләрнең, ожидавших докторы Бургдорфа.
  
  
  Тавыш дәвам итте һәм дәвам итте, затухая һәм янә усиливаясь. Аннары ул шуның кебек, тоткарлана буларак теркәлгән. Лопасти несущего винта со свистом пронеслись буенча воздуху белән ритмичным кашляющим воем.
  
  
  — Килә, — диде Таггарт. «Сез приземлились».
  
  
  Ул обошел кечкенә холм к ягында ачык кыр. Ул тукталды һәм озак осматривался.
  
  
  — Барысы да тыныч, — диде ул тыныч кына. «Алга таба да, сез тиеш үтәүләрен моның белән мөстәкыйль. Бер чакрым көнчыгышка таба һәм карагыз». Әйе, про охранников. Алар мөмкин бераз настороженными. Уңышлар теләде.'
  
  
  Ул похлопал Ника буенча плечу һәм юкка чыга шул подлеске. Нигы подождал, әлегә йомшак тавыш белән эго карау тулысынча исчезнет керткәнче хәрәкәт итә. Каян килмәгән, шул тирәдә донесся воображаемый тавыш взлетающего белән могучим рычанием вертолеттан. Күрәсең, ул юкка чыккан шул ук юнәлештә, каян килдем.
  
  
  Нигы пересек басуга поплелся аша яшел, влажную рощу, сак адымнар белән кеше , ул түгел, бөтенләй белми, кая куярга аяклары, ләкин тиеш түгел, мин тырышырга кала алмая, аны неуклюжих хәрәкәт трещали ботаклар һәм шелестили папоротники. . Һәрхәлдә , беркем дә алмады обвинить-эго бу попытке подкрасться аларга.
  
  
  'Торырга!' - Кинәт тавышы җитте эго элек белән чагыштырганда, ул күрдем каравылчы. Ул торды урынында һәм күтәрде кулларын, показывая, алар пусты. Хөрмәт аңа кинәт подошла фигура формасында һәм угрожающе ясаган пистолетын-пулемет эму тормышта. Салкын карие глаза на желтовато-коричневом затлар осматривали эго билгеләп үтеп, остриженные якты чәч белән проседью, яңа ботинкага, яңа рюкзак, яңа костюм төсенә хаки, испуганный караш. — Түгел стреляйте, — поспешно диде Нигы по-немецки. — Мин дә башка, син аңлыйсыңмы? Тагын бер кытайлылардан. Башка.
  
  
  Салкын кытай күзләре белән караган, аңа белән пренебрежением, ә автомат тыкал эму бу ребра.
  
  
  — Куллар өскә, — диде ир-ат өчен фрагментарном немец телендә.
  
  
  «K Кручу. Маршы!' - Приклад пистолеттан врезался эму бу спину.
  
  
  Нигы китте маршем. Пистолетын-пулемет заставил эго сарыф буенча ухабистой тропе.
  
  
  Ул кинәт әверелде күпкә киң тропу, аны диярлек була иде дип атарга кадерле, өстендә, аның сходились ботаклары, агач. Ахырында высился биек койма белән зур стальными капка, ә капка артында, алдында берничә замаскированными зданиями, булды караульня. Капка янында басып тордылар дүрт кораллы сәгать.
  
  
  Провод Ника грубо подтолкнул эго бу юнәлештә. Ишек воротах ачылды, һәм эго втолкнули ко икенче угрожающему пистолетом-пулеметом охраннику. Ишеген артыннан ябып куйганнар, һәм кинәт эго чолгап алды кытай охранники, тыкающие бу эго гәүдәсен тљрлесеннђн һәм подозрительно болтающие.
  
  
  "Бу тиеш означать?" — дип сорады Нигы, үзенең иң громком һәм напыщенном немец телендә. — Мине монда түгел көтә? Монда беркем дә түгел, - ди бу цивилизованном телендә? Минем исемем Бургдорф, һәм минем бар чертежи өчен Крутча. Кичекмәстән тарафына алып барсагыз, мине хөрмәт аңа!
  
  
  Тирәсендә караульного урыны чыкты, тагын ике ир-егет. Берсе шулар тирәсендә иде пожилой ир-ат ак халате. Башка иде здоровяк белән књкрђк рәвешендә сыра бочки, блестящей лысиной һәм огненно-рыжей бородой. Ул двигался тиз, әмма ниндидер неуклюжей неуклюжестью. Колоссальный тавышы прогремел громоподобно:
  
  
  — Шулай итеп, сез Бургдорф, шулай түгелме? Барыгыз, кире үз постын!
  
  
  Төркем боевиков рассеялась. Зур ир-ат оглялел Ника. һәм киң басты алдында. Кечкенә глазки карадык, аңа астыннан кустистых рыжих бровей.
  
  
  — Аның Кратч, — прогремел түбән тавышы. 'Докторы. Визнер аша мгновение тикшерәчәк сезнең учетные мәгълүматлар. Тик ни Лю Чен түгел, синең белән?
  
  
  — Безгә туры килде үтеп йөреп буенча соображениям куркынычсызлык, — натянуто диде Нигы. «Сүз уңаенда, миндә бар « триггер»,, шулай түгелме ?
  
  
  Лю Чэнь.
  
  
  «Ах». - Кратч күтәрде авыр брови. «Ул чакта сезгә захочется күрергә «метапласт» кебек үк, без эшлибез чертежи».
  
  
  «Мине бик кызыксындыра «метапласт», — дөресен әйткәндә, - диде Нигы. «Барысына да биредә. Ә, бәлки, сез калырсыз, шулай любезны өчен башта күрсәтергә, миңа минем фатир. Минем иде, шактый озак һәм утомительный юл - аша түгел Ханойга, ничек планлаштырылган булса, шулай аша, Лаос һәм аннан бу вертолете. Аны барысы да сезгә расскажу, ничек гына проясню.
  
  
  «Башта рәсемнәр», — эшнең асылын әдәпле сорады доктор Визнер.
  
  
  — Әлбәттә, доктор. Нигы устало елмаеп куйды. — Ләкин монда, зинһар. Бер яртысы приклеена күкрәгенә, ә икенчесе шул тюбике белән кремом өчен бритья, миңа да килми монда распаковываться һәм раздеваться».
  
  
  — Әлбәттә юк, кадерле берсен! — взревел Кратч, бодро хлопнув Ника буенча аркада. — Башта син аласың сарыф үз бүлмәсен һәм анда бирергә Визнеру бу рәсемнәр. Аннары ял итәргә була һәм соңыннан моның. .. без итђчђкбез!
  
  
  Ул схватил Ника өчен локоть кылды эго к бинасы, ул Таггарт дип атады офицерским йорт берләшкән. Нигы огляделся белән нескрываемым кызыксыну белән. Койма бик югары булды һәм бик булып тора. Эчке кольцо тирәсендә колючей проволоки иде тазарачакмын һәм стратегик яхшы урнашкан. По углам барлык биналар иде игелә кораллы охранники белән невыразительными кытай затлар.
  
  
  Шуңа күрә хәзер ул үзендә.
  
  
  Ул задавался мәсьәлә, булдыра алырмы икән ул кайчан да булса кабат кайтырга җае чыкмады.
  
  
  
  
  7 & РЭФИНЭ ГАНИУЛЛИНА - АКЛЫ БЕР-ТИРӘБЕЗДӘ.
  
  
  
  «Пойте, дуслар, пойте! Өч көннән соң Паук булачак югары өстендә җир һәм бу булачак означать агымы безнең көч. Шулай булгач, пей, веселись, чөнки без иртәгә приступаем соңгысына карата этабы безнең эш!»
  
  
  Казана тавышы Кратча прокатился буенча бүлмәдә ничек буря, ул нетерпеливо задвигал үзенең зур массивными бедрами һәм күтәрде үзенең бер стакан.
  
  
  — Әйбәт әйтелгән, Кратч, — раздался хриплый голос, — әмма ни турында, безнең акча?
  
  
  Кратч замер, һәм эго зат омрачилось. Эго кечкенә глазки телибез говорящего һәм тапкан эго.
  
  
  — Шулай, бу-син, Людвиг, недовольный, — прорычал ул. «Акча бар һәм инде бик күп. Һәр түләргә булуына ул башкарды. Бар миллионлаган, алар белән уртаклашырга була. Аның алам зур өлеше, әлбәттә, чөнки мин китерде сине монда да оештырды. Аны Ульрих Кратч! Ул похлопал буенча үз күкрәгенә, обезьяна белән шөгыльләнүче хвастается үз мощью. « Ә монда Чой өчен төзекләндерүнең сыйфатын һәм барышын күзәтү өчен, шуның өчен бирде сезгә честное әйтү. Шулай түгелме, Ә Цой? Эго кечкенә глазки сощурились бу стоящего аның янәшәсендә стройного китайца бу штатском.
  
  
  Нигы оглядел өстәлләр шул кафетерии, ачык украшенные бу уңайдан, көтмичә, цветистой кытай чыгышында. Ул разочарован.
  
  
  — Иң делле, мистер Кратч, — ривненской диде Һәм Цой, һәм бу барысы да. 'Эчемлекләр!' — взревел Кратч, якын килүне огромному стулу торган кебек иде ясалган махсус аның өчен, һәм опускал аңа үз грузное гәүдәсен. «Бургдорф монда, чертежи монда, һәм тиздән без җимешләрен татый уңыш». Ике дистә пар мужественных күзләр мөрәҗәгать иттек Нику, ике дистәләгән куллар күтәрелде бокалы. Ул күтәрде үзенең бу прусском тосте һәм тиз опустошил аның. Крае күзләре белән ул доктор Визнера, ул хәзер торды янында Крутчем һәм манил аның.
  
  
  доктор Гельмут Вульф менде аркасында, урындык, Ника.
  
  
  — Гафу итегез, зинһар, — эшнең асылын әдәпле-диде ул. - һәм китеп, поразительный ир-ат, матур, ничек Аполлон. Нигы повернулся к кызга аның янәшәсендә.
  
  
  Ул барлык иде, дип Таггарт дигән иде аның турында. У нах иде изящное зат, ә тулы иреннәре һәм зур блестящие глаза. Ee якты чәч соблазнительно вились бу затылке, ә аның өстендә платьем белән тирән вырезом изгибалась вызывающая кечкенә лощина. Ә аның гәүдәсен иде мягким волнистым матрасом, анда хыяллана ир-атлар.
  
  
  «Кратч өлешендә канәгатьләндерә мондый yahoo?» — дип сорады Нигы, әнисенә карап ямочку аның щеке.
  
  
  Ямочка булды глубже, ул кайчан диде. Аның тешләре иде маленькими белыми кукурузными зернами.
  
  
  — Юк, бу беренче тапкыр. Барысы да марлон дәрәҗә. Буенча правде дим, аны беркайчан да элегрәк күргәнем юк, барлык шушы кешеләрне бергә. Аның тавышы иде, түбән һәм вибрирующим, тирәсендә кешеләр, дип сәләтле у Ника җылы хисләр уятты. «Күбесе тирәсендә алар ысулларын эшли торган мастерской. Калганнары-тирәбездә, артык яки ким рабртают компьютерлар белән яки тикшеренү үзәгендә. Ничек сез күрдегез, бүген берничек тә башлагач, йортлар, биналар тулысынча разделены. Иң делле моның өчен бернинди сәбәпләре, моннан тыш, Кратч бик ярата иерархические мөнәсәбәтләр. Юк, берни дә артык сыйфатлы өчен югары катламын эго» командасы. Нигы кивнул. Ул удивлением карадым үз роскошную турыда, тик ул казалась крошечной белән чагыштырганда роскошью, аны Крутч булдырган өчен үзләрен.
  
  
  "Ә сезнең нинди урын иерархии, мисс Визнер, әгәр аның алам булырга шундый кыю?"
  
  
  Аның елмаю юкка чыкты. — Мин түгел, мисс Визнер. Минем исемем Бенц. Доктор Ильза Бенц. Карл Визнер — минем отчим, һәм... хезмәттәше .
  
  
  "Гафу итегез мине. Аңа моны белми идем.' Һәм хәзер, кайчан ул белә иде, ул мактап туялмый. Ничек хезмәттәшебез-галим, бар шулай ук мөмкинлеге булачак белән аралашырга докторы Ильзой Бенц белән шөгыльләнүче иде ценымногие үзенчәлекле төс алган, үз отчима. — Мин булам, эндәшергә сиңа Мерседес, — диде ул, улыбаясь әй.
  
  
  Ул вздохнула. — Син бит уйламыйсың, чөнки мин беренче тапкыр ишетәм бу банальную шутку? Әмма ямочка кайтты. — Мин бу өметләнгәнен, — диде Нигы. «Мин тырышам iso барлык көчләрне. Сөйләгез, нәрсәдә сезнең өлкәсе, сезнең белгечлеге. Белән фәнни күзлектән, әлбәттә.
  
  
  — Метапласт, — арийцев диде ул. — Беләсең, син яшьрәк караганда, аның уйладым. Аның сияющие зәңгәр күзләре задумчиво скользнули буенча эго затка.
  
  
  Турында, метапласт. Хәтта вакытында орел эму кирәк түгел микән безгә малейшего намек булса, бу мөмкин. Кратч күрсәтте кулы белән зурлыгында белән связку банановый бу запечатанный металлический сейф, встроенный бу бетонную диварны, һәм әйтте: Визнер тота метапласт анда . Бу дөрес түгел, Визнер? Чынлыкта. Хәзер, әйдәгез, карыйбыз бу пусковую урнаштыруны. Күпкә кызыграк. Бу, чыннан да, кызык иде, әмма берни дә сказало эму турында метапласте.
  
  
  — О, мин алай тиз нык арыйм, — диде тыйнак кына Нигы. «Сезгә ошады эшли әлеге проект?»
  
  
  «Әлбәттә, проект. Эш, әлбәттә. Тик урын. .. ! Ул сделала гримасу һәм покачала аягы. — Күч миңа турында Буэнос-айреста хђерче. Аның беркайчан да анда түгел иде.'
  
  
  Бәхеткә, ул шунда иде, хәер, бу иде күпмедер вакыт элек, һәм ул сөйләде менә барысы да бу хакта шәһәрдә, әнисенә карап бераз сәхнәгә башка ахырында бүлмә һәм омтылып, ул укырга буенча губам. Әмма бик күп кешеләр скопилось бу эго-кыры ягыннан. Шуңа да карамастан, ул иде күрергә өч ир-ат һәм аңларга асылы ih сөйләшү.
  
  
  Хәтта моннан урыннар, анда ул сидел, барлык выглядело алай түгел, янәсе, һәм, бик яхшы.
  
  
  Кратч кивнул ягына Ника, һәм заговорил мягким рычащим тавышы.
  
  
  — Сез ышана чертежах, Визнер?
  
  
  Зур Визнер кивнул.
  
  
  «Без Хельмутом игътибар белән ih карадылар . Алар изобретательны кебек сөйләшергә кирәк булган көтәргә. Бәлки, бераз катлаулырак, күбрәк аны уйлады, тик бу превосходно».
  
  
  'Шулай. Сезгә кирәк күзәтү Бургдорфа?
  
  
  «Күзәтү? Төгәл юк! Бәлки, ниндидер уйланулар соңгы этапта, әмма аның шактый компетентлы өчен тәмамларга дип башлады ». Тулы тавышы Визнера абсурд возмущенно.
  
  
  Кратч киң ухмыльнулся, обнажая массивные тешләре. — Син хаклы . Тавышы ни өчен аның нанял сине. Һәм аңа булыр иде благодарным, әгәр сез алыр отложить очрашу аның белән мөмкин кадәр озаграк. Сез Вульфом булачаксыз эшләргә ансыз, әлегә мин күрсәтермен рөхсәт.
  
  
  Доктор Гельмут Вульф күтәрде матур изогнутые брови. — Син эму түгел доверяешь?
  
  
  'Түгел ышанам? Аны?' Кратч расхохотался. — Мин түгел, рискую докторы Вульф. Бар тагын нинди дип, мин телим белергә турында Бургдорфе. Эго тарихы яхшы придумана, әмма миңа кызык, ни өчен без ишеттек вертолетом да күрдек аны. Һәм, ничек кытай теле очучы, летевший буенча Лаоса бу урында, аны ул бервакытта да элек очрашканым юк иде, шулай җиңел тапты безне ».
  
  
  — Агачлар, — догадался Визнер. «Биредән без күрмибез зур өлеше, күк йөзе. Без өлешендә ишетәбез пролетающие өстендә безнең самолетлар, әмма сирәк дәвалау карарга ih. Килгәндә, бу ике яктан да, әлбәттә, тик ул, - ди алар теләмәделәр, бу урында ярты сәгать. Һәм без, чыннан да, ишеткән тавыш вертолеттан да якынча шуның кадәр үк вакыт. Моннан тыш, бездә аңа бик көчле бинокль.
  
  
  — Мин боларның барысын да беләм, — нетерпеливо прорычал Кратч. — Тагын. Әмма әлеге этапта мин түгел рискую. Тавышы ни өчен аның телим сез одолжили миңа Ильзу.
  
  
  Гельмут Вульф возмущенно выставил иябез алга. — Одолжить аны сезгә? Син ясарга тиеш күздә?'
  
  
  Кратч неприятно дип. — Син кортлардан моның шулай түгелме? Әмма бу юлы, минем кызып китүчән булган яшь башка. Аның телим өчен ул соблазнила Бургдорфа түгел, ә мине. Алар мизгелләр булганда, ул аның белән сблизится, ул тиеш белергә турында nen нәрсә ала, һәм миңа доложить.
  
  
  Әмма бу кыз, анда аны өйләнергә телим! — бит диде Гельмут. — Син аласың сорарга аны безгә нәрсә турында мондый.
  
  
  — Әйе турында шуны әйтә алам, — диде Кратч. — Мин приказываю әй, нәрсә эшләргә, чыннан да, ничек приказываю сиңа. Сез Онытмагыз безнең очрашуны. Эго поросячьи күзләре сверкнули. — Мин яхшы заплачу сезгә, әгәр барысы да канәгатьләнерлек. Барысы да. Искәртеп узам әй бу хакта кайчан бирергә кирәк бит әй, минем инструкция. Яки аны эшләячәкмен бу үзе... ул чакта, аны бераз продемонстрирую әй, ни, аның иң нах менә көтәм.
  
  
  'Син...!'
  
  
  — Убери миннән куллар, — рассмеялся прорычал Кратч. Эго зур куллары метнулись аша урындык, сжимая куллары Хельмута сокрушительной хваткой. Аның бородатом затлар бар иде күңелле елмаю, әйтерсең, алар уйнады дружескую уен - бу индейскую көрәшкә, әмма эго күзләренә иде снежинками боздан. — Ахмаклык белән синең яктан, Гельмут. Ул сжал бер тапкыр гына, киң ухмыляясь, һәм нәрсә щелкнуло. Вульф задохнулся, һәм эго зат побледнело.
  
  
  — Түгел сопротивляйся, Гельмут, — успокаивающе диде Визнер. — Әлбәттә, без кайтырга тиеш кебек тәкъдим итә мистер Кратч. Бу разумная яңартылды. Хәзер бар, үз бүлмәсен һәм позаботься турында үз кулымда. Аның үзе поговорю белән Ильзой. Аның уверенный, дип, ул хезмәттәшлек итәргә әзер. Бик ышанычлы.' - Ул добродушный елмаеп куйды.
  
  
  Нигы күрдем, ничек Гельмут Вульф белән киеренке бледным зат торып басты аркасында, урындык, Крачча һәм тиз чыкты буенча ашханә.
  
  
  'Докторы. Вульф, калса, канәгать түгел, — дип билгеләп үтте Нигы.
  
  
  'Ах, юк?' - Диде ул бу башка всякого кызыксыну уяту, һәм билгеле иде, ул хәтта күргәнем юк, ничек Вульф китте.
  
  
  Әйе, дип уйладым Нигы; мәхәббәт килә бер яктан гына. Бик яхшы! Ул бүләк итте әй үзенең иң очаровательную улыбку.
  
  
  Ул тәкъдим итте. — Без алмыйбыз сарыф прогуляться? «Мин үзем түгел, зур любитель вечеринок ашханәдә».
  
  
  Ильза кызганычка каршы покачала аягы. — Мин алмыйм, — диде ул, — әгәр дә без түгел, пойдем белән бергә Крутчем яки Карл. Непринято кешеләр бродят биредә төннәрен.
  
  
  'Oh. Ярар, бәлки, сез кунакханәләр булыр иде сөйләү миңа үз эше турында. Барысы да бераз расплывчато вакытында минем каракош, дип уйладым мин, һәм хәзер аны кайчан монда, мине, күрәсең, кызыксындыра башка этаплары проект. Мәсәлән, беренче менде ракета...
  
  
  — Гафу ит , — диде ул. — Әйә, сиңа моны беркем дә сөйләшми? Без сөйләшәбез, әле икенчесендә турында безнең эштә. Барысы да сак разделены. Уң кулым да белә ясый левая. Беләләр генә Кратч һәм Визнер. Аның голосе звучала горькая нота. «Калса, алар уйлый алмашырга, фәнни мәгълүматлар небезопасным».
  
  
  — Хәтта минем белән? — диде Нигы белән притворным гневом. «Ләкин мин аны мондый гаять ышанычлы».
  
  
  Ямочка янә углубилась. — Мин моны ышанып әйтә алам, — диде ул тыйнак кына. — Синдә надежное зат. Барабыз, выпьем әле сөйләшергә белән башка. Сиңа тиеш кызык түгел минем белән.
  
  
  Ул возразил, дип аңа калышмый, кызык түгел, әмма бик теләп китте аның белән. Бәлки, ул табар кемнедер артык разговорчивого керткәнче каршы төндә тәмамлана. Ул последовал артыннан арасында өстәл янына төркемендә шумных техниклар, ул күрдем бер Кратча, ул, киресенчә, тирән хакта уйлана. Китайца Ә Чоя беркайда да күренмиләр иде.
  
  
  Нику кызыклы, каково эго нигезләмә монда, анда ул залда хәзерге вакытта һәм нәрсә тиеш, мин нишләргә.
  
  
  
  Ах Цой ишекне үз кабинетым узды аша густую келәмгә үз роскошной бүлмәләре бар. Ул тукталды у түшәк һәм посмотрел на спящую кызны.
  
  
  Ул бик яртылаш прикрыта простыней, һәм ул иде күрергә йомшак бот , алар ул шулай өлешендә раздвигала аның өчен. Эго караш скользнул аның телу. Гладкая тире якты-медного төстә белән оливково-коричневым оттенком, ул тапты шулай җәлеп итә... кечкенә, идеаль нос, озын ресницы һәм тулы, зрелые иреннәре. ...кечкенә , әмма кылынган күкрәк, изящные куллары һәм аяклары торган генә дрожали, ул склонялся, аның өстендә һәм интимно прикасался аңа. Ул иде аның, бөтен аның. Ул тиресен нәрсә ул отель. Үзеннән тора өчен одолжить аның Кратчу, кайчан бар хокукларга похоть , ала ул, аны кулланырга сыйфатында приманки өчен теләсә кайсы ир-атлар. «Линь Суй». Эго бармак ласкали аның соски. - 'Тор.' Ул вздохнула, һәм аның веки приоткрылись.
  
  
  'Нәрсә бу?' — дип сорап куйды ул сонно. — Кратч янә тели мине?
  
  
  'Түгел хәзер.' - Ул сель янында бу караватка җитештерүче һәм погладил йомшак изгиб аның тормышында. 'Нәрсә. б.'
  
  
  — Аааа, — бәхетле гомер вздохнула Линь Суй. Ул схватила эго кулын иреште, үзен аяк арасында. 'Бу?'
  
  
  — Соңрак, — диде Ә Цой, чувствуя кебек nen нарастает раса. — Сез күрдегезме, моннан тыш кеше, ул бүген килде лагере?
  
  
  Ул кивнула. - Шундый жестокий немец. Ул миңа ошамый.'
  
  
  — Син тиеш авыз, — җайлап диде Ә Чхве. «Син тиеш, бик нык тырышырга өчен понравиться эму һәм идең эму нравилась. Бүген кич, кайчан бу дурацкая кичә тәмамлана һәм ул бераз поспит, син тиеш сарыф итүгә аңа. Сөйләштем аның белән. Әйт эму, син ялгыз түгел һәм несчастна монда дип куркасың Кратча. Мөһим түгел, син будещь сөйләргә. Әмма заставь эго турында сөйләвен. Попытайтесь белергә, каково эго үткәне һәм ничек ул монда килеп эләккән. Сделай бу ненавязчиво, минем кечкенә чәчәге. Бик нәзек. Әмма инаныгыз ди ул дөреслекне. Әгәр ул бүген кич булачак застенчив, сез тиеш авыз соңрак үзенчә теләгәнчә сарыф иткән. Сез тиеш, мәҗбүр итәргә эго ышанырга сезгә, тосковать буенча сезгә, изливать сезгә үз складывать доллар».
  
  
  — Мин тырышачакмын, җаным. Линь Суй күтәрде күзләре һәм погладила үзен буенча затка. «Тик мин аны мәҗбүр итәргә тиеш эго полюбить мине, әгәр ул әлеге дә эшләмәячәк?»
  
  
  Ах Чой тихонько рассмеялся. Эго кан билась бу висках.
  
  
  'Син беләсең кебек. Потренируйтесь бераз. Потренируйся минем белән.
  
  
  Искиткеч начищенные балетные тапочки һәм сак выглаженные чалбар аска тәгәрәдек идәнгә.
  
  
  «Бәлки, ул түгел, облегчит миңа бурычын куйды», — пробормотала Линь Суй, әмма ул сљйлђшмичђ сняла белән аңа остальную кияләр.
  
  
  Ах Чой жим ятып кына торды янында. — Хәзер, — прошептал ул. «Жестокий аның немец, салкын һәм бесстрастный. Нәрсә булыр иде, син сделала өчен, минем кан закипела, минем лепесток?
  
  
  Ул көттем, хуќасы сдержать үзен, сопротивляться аның иң возбуждающим ласкам кадәр мондый дәрәҗә, хәтта иң салкын ир-ат булыр иде мәҗбүр бирелергә була .
  
  
  Эго каршылык күрсәтә иде, гадәттәгечә, недолгим. Изящные искусные бармак Линь Суй уйнадык, аның теле, мучая, исследуя, массируя, әлегә эго мускулларын түгел напряглись нче сдерживаемой энергиясе. Аннары последовали аның иреннәре, аның поцелуи, кусание һәм сосание, преднамеренное, нежное покусывание үткәргән иде зур караганда ала ул чыгарырга. Ул хрипло задохнулся һәм бросился на нах, выпустив приливную дулкын үз ярости внезапным волнообразным хәрәкәте исеменнән, аның алар икесе дә задохнулись нче восторга. Алар бергә извивались бу түшәк, тере кытай головоломке, ә аннары лежали неподвижные һәм измученные.
  
  
  Назлы кешедә Линь Суй погладила эго, гәүдәсен. Ә Чой вздрогнул. Һәрхәлдә , ул ерак түгел измотан. Әмма ул калдырырга тиеш иде аны, хәзер. Чөнки ул дәрәҗәле хезмәткәре кытай эзләү һәм эш барды, элек кызлар.
  
  
  Бу юлы кыска вакытка.
  
  
  Ул застонал от удовольствия башлагач, ул кабат башлады ласкать аның.
  
  
  
  Нигы сидел бу позе җитештерелә торган lotus бу калын ковре үз бүлмәләре һәм медитировал, әмма эго уйлар да булды берни дә уртак белән йогой.
  
  
  Кичә тәмамланды, һәм эго фикеренчә, бу иде провал. Кратч оборвал эго оглушительным ревом, җибәрдем, барлык йокларга, барысы да бетте, ничек послушные малайлар. Кыз да. Киллмастер Картер послушно ковылял белән бергә башка. Тик, мөгаен, ул бердәнбер, кем көттем, әлегә лагере тынычланыр өчен башлау тикшерү. Әгәр эго остановил каравылчы, ул иде... .. уйлап тапкан нәрсә дә булса.
  
  
  Метапласт, уйлады ул. Бургдорф түгел, белә иде. Һәм бу означали металл шары. Шуңа күрә, бәлки, метапласт һәм металл шарлар иде берсе һәм шул ук.
  
  
  Һәм Ах Чой. Киресенчә, кытай теле сторожевой пес, ә заднем планда таба полукровка.
  
  
  Ә аннары иде факт, дип кем дә булса, кайчан ул түгел иде, үз
  
  
  санда җентекләп карады да эго әйберләр, әмма шулкадәр җентекләп өчен, бу ярамый иде күрергә мөмкин. Әмма табарга иде, юк. Бу вакытта аның белән иде Вильгельмина, Гюго, Пьер, кул сәгатьләре һәм зажигалка. Бинокль калды диярлек шул ук урында, анда ул эго калдырды, һәм махсус предохранитель түгел сдвинулся, сигары иде да кызыксындырды.
  
  
  Әмма, күрәсең, хуҗалар иде nen түгел, бөтенләй ышана.
  
  
  Кызганычка каршы.
  
  
  Ул, ул арада, зевнул һәм жим ятып кына торды бу спину өчен затлы келәм өчен расслабить гәүдәсен ул чакта күнегүләр. Ул шулай расслаблен, дип ишеттем тихих адым, якынлашып килүче к эго көне. Әмма ул ишетте тихий стук билгеләнде.
  
  
  — Керегез, — позвал ул, акрын перекатываясь уңайлы сидячее нигезләмә.
  
  
  Ишек тиз ачылды һәм ябып куйганнар, һәм аның каршында предстала Ильза бу длинном облегающем халате. Ул уставилась аңа.
  
  
  — Мин уйладым, бу, сез, бәлки, удивились, — диде ул күңелле хриплым, тик бераз киеренке тавыш белән. 'Тик. .. син нишлисең идәндә?
  
  
  Нигы вскочил. — Мин бик шат, " - дип миңа булса иде трусы, — диде ул гына да түгел, бөтенләй чын күңелдән. «Мин яңа гына ясадым берничә күнегүләр өчен кәеф күтәренкелеге. Гафу итегез , мин түгел, одет кабул итү өчен килүчеләр. Проходы һәм утыр.
  
  
  Ильза выглядела сомнительно.
  
  
  — Выпьем йоклар алдыннан, — күңелле диде Нигы һәм минем янга килеп, к барной стойке, аны шулай заботливо бирделәр эму. 'Шампан шәрабы? Джин? Скотч? Вьетнамская аракы?
  
  
  Ужасные әйберләр. Скотч, уйлады ул. Ул тиз налил ике яхшы стакана, протянул әй одина һәм натянул күлмәк.
  
  
  «Бәлки, хәзер син почувствуешь үзен ким застенчиво», - диде ул белән смешком, опускаясь бу урындык каршында нах. «Белмим, ни өчен обнаженная ирләр күкрәгенә мәҗбүр итә краснеть даму төнлә, тик нидер булырга тиеш. Чөнки син краснеешь һәм выглядишь бик привлекательно.
  
  
  Аның румянец хоккей, һәм ул опустила күзләре. Аны, үземне идиоткой, пришедшей сезгә шундый сәгате, -- диде ул кинәт. «Монда да атмосфера белән шөгыльләнүче тагын да җиткән сиңа, мин телим белән сөйләшергә хема-кемнең бар да нормаль, кем кеше извне».
  
  
  Мин ышанам, тотам хокукы, — диде Нигы, — тик барабыз.
  
  
  
  Кратч сидел зур кресле бу кунак үзенең номерлары һәм раздраженно карадым бу китайца. — Вакыт җитте, Ә Цой, — прорычал ул. 'Син кайда иде?'
  
  
  Ах Цой sel бу кресле белән турыдан-туры спинкой һәм күтәрде складку брюк.
  
  
  Аның уйлады", - диде ул. Аны иде артыграк сез тулысынча канәгатьләндерелде рассказом бу кеше. Аның связался белән Лю Ченом радио, ничек гына алмас аның белән элемтәгә керергә, һәм ул, дип раслады алды хәбәр нче төркем Буэнос-Айреса — хәзер, әлбәттә, тирә-Париж, анда әйтелде, дип Бургдорф бераз тоткарлана һәм калуым аша Лаос. урынына Ханоя. Алар нигәдер борчылган, шулай безопаснее.
  
  
  — Әйе, ләкин нинди сәбәп? — дип сорады Кратч, потянувшись өчен бутылкой һәм, наполнив үзенең бер стакан.
  
  
  Ә Чой пожал җыерып . «Алар моның да сөйләштеләр. Сез беләсезме, бу хәбәрләр булырга тиеш короткими. Бәлки, ничек диде Бургдорф, Көнчыгыш Германий йөри имеш-мимешләр, дип Ханойда бар шпионы, алар... .. '
  
  
  — Да сөйләгез миңа, ни диде Бургдорф! — возмущенно диде Кратч. — Мин ишеттем эго. Аны белергә телим, дип әйтер Пэрис. Связывался Лю ли Чен белән почтовым ящиком Парижда, күңелебезнең, алар җибәрделәр бу хәбәр?
  
  
  Желтоватая тире Чоя побледнела.
  
  
  'Мин белмим. - Без шулай ук булырга тиеш краткими. Мин алмыйм чиксез. .. '
  
  
  «Сез язарга, шактый белү өчен, нәрсә безгә белергә кирәк». - Кратч стукнул авыр буенча һәр спинке урындык. — Һәм аны киңәш итәм сезгә моны хәзер. Нинди черта бездә бернәрсә дә юк, мәгәр идиота бу илчелегендә кытай һәм номеры абонентского ящика Парижда өчен безнең элемтәләр? Принимайся эш өчен, слизняк!
  
  
  Ах Цой побледнел тагын да күбрәк. Ул киеренке торды.
  
  
  «Алам микән аңа искђртергђ сезгә, мистер Кратч, дип, сезгә түли минем яклар һәм мин монда булсын, күзәтеп, шуның өчен сез башкардылар, үз эшен? Моннан тыш, акча минем саклауда гаепләнә. Түгел каршылаячак сезнең мәнфәгатьләрендә сөйләргә минем белән шундый тоном. Кратч оскалил тешләре бу гориллоподобной ухмылке. — Мин түгел, беспокоюсь турында сөйләде алу өчен синнән бу акчаны, — диде ул якын ласково. «Мин олактырачакмын сине бер кулы белән алу өчен нәрсә телим, һәм бөтен кытай саклау дөньяда алмый, ул сиңа ярдәм итә. Помни, бу кечкенә кеше. Һәм нәрсә турында син дип уйлаган идем, - диде атилла көлемсерәп. Ә Чой сдерживал свой гнев белән содроганием.
  
  
  — Әгәр дә бу кеше түгел Бургдорф, эго тикшерә ала, әгәр дә сезнең галимнәр, бу аның. Аның боера Линь Суй моны. Ул, үзегез дә беләсез, тәҗрибә соблазнительница. Әгәр бар, кемдер, кем яуларга мөмкин эго ышаныч һәм сөйләргә мәҗбүр итә, шулай ук бу ул.
  
  
  Кратч уставился аңа. — Син ясарга тиеш күз алдында, - дип әйтте әй ятарга аның белән постель?
  
  
  'Әлбәттә, нигә юк? Ул бар иде, сине берничә тапкыр, дигән сүз түгел, ул сезнең. Ул минем ярдәмчесе, һәм мин приказываю әй, нәрсә эшләргә. Сез имеете права протестовать.
  
  
  'Протестую?' - Кратч запрокинул башын захохотал. — Бу алай түгел, минем рәшит заһидуллин башка. Аны бөтенләй протестую. Һа-һа! Ул бәрде кулы турында затекшую аягын һәм рассмеялся от удовольствия. «Ул әверелә занятым . Ах, әйе! Һәм хәрәкәте — мин инде күрәм, алар ничек натыкаются тагын башка коридорда алдында эго комнатой! Һа, һа, һа, һа! Эго звериный рев эхом разнесся буенча бүлмәдә, һәм күз яшьләре ликования ђњвђл акты буенча эго щекам.
  
  
  Өстендә караганда, смеетесь , — дип сорады горур Ә Чой.
  
  
  — Түгел, синең эш, бледный пердун . Ә хәзер бар, шунда приступай эшенә керештеләр.
  
  
  Ах Цой китте.
  
  
  Нахмурившись, ул үтте mimmo бүлмә Ильзы үз покои һәм приготовился ятарга үз џђм буш постель. Берни дә смешного бу хәлдә түгел иде. Бер дә.
  
  
  
  
  8 - РЕПРИЗА!
  
  
  
  Ильза вздрогнула бу объятиях Ника.
  
  
  Алар лежали бергә эго фотолаборатории һәм ласкали бер-берсенә берсен, hавада иртә стадиясендә дәресләр тарафыннан яратып кабул ителә. Вдалеке алар ишеттеләр угасающее эхо хохота Кратча.
  
  
  «Кызык, нигә ул шулай көлә », — сызып ќибђргђндђ ул. — Минемчә, задумал нидер ужасное. Ул, ничек людоед бөтен әкиятләр, ул рвет кешеләргә кулны ничек крылья советов лету. Боже, аның ненавижу бу кеше. Ул пугает мине, әйтерсең, аның кечкенә ребенкок».
  
  
  — Ләкин син бит юк бала, — одобрительно пробормотал Нигы, прижимаясь ачык ртом к соску, требующему эго-игътибар үзәгендә. Ул гына да түгел, торопился, задобрить нежную плоть тирән аста, аның тормыш посасывая кечкенә жадный бугорок арасында зубами, чөнки мондый предметы бархатного великолепия заслуживал хөрмәт. .. дөрес хөрмәт. Ул лизал холмик, әлегә ул да эреп киттем инде аның во рту, аннары повернулся к бөтенләй башка.
  
  
  Ильза вздохнула һәм покрутила үз прекрасными бедрами, кайчан аның ощупывающие бармак погладили аның пупок, һәм янә спустились аска таба.
  
  
  — Юк, мин түгел бала — сызып ќибђргђндђ ул. «Әйдәгез, онытмаячакбыз Кратче, оборудова барлык лагерьда, оборудова барлык. Аны онытырга телим үзен. Акрынлап ул башлады кызыксындырырга аны игътибар бирелә.
  
  
  Ә бәлки, ул отвлекает игътибар эго, уйлады ул. Ул бераз сөйләште турында зверства Кратча, тугрылык турында Визнера үз эше турында Хельмуте, притворяющемся аның милке, һәм үзенең одиночестве, ә аннары ул, яки ул менделәр уложили җир постель. Ул, чыннан да, уйлады ул сделала беренче адым. Һәрхәлдә, ул керде эго бүлмәгә башка чакырулар. Ул уйламадым, дип, ул шундый кыз.
  
  
  Әмма хәзер бу шулай. Ул тоймадым җылы фикерләр әйтелде, аның тән аның ласки, ничек ул отдавалась наслаждению. Ул напрягалась һәм наклонялась аның белән бергә, стонала, вздыхала һәм касалась эго тән куллары һәм согнутыми аяк торган становились барысы да кыюрак һәм настойчивее буенча дәрәҗәдә моннан ничек возрастало теләк.
  
  
  Иреннәре Ника блуждали аның телу буенча, күкрәк, бедрам һәм бедрам, әйләнеп кайтып ожидающему аның рту, әлегә эго куллары массировали йомшак урыннар һәм заставляли ih дрожать от удовольствия.
  
  
  "Ах, сез беләсезме, ничек шулай түгелме?" — выдохнула ул. «Ах, әйе, син беләсең...» Ул прижалась к аңа застонала нче восторга, ул превратил аның гәүдәсен шул матрас һәм растянулся анда.
  
  
  Бар тагын шикләр дә бар иде, ләкин уңаеннан аның дәресләре тарафыннан яратып кабул ителә. Берни дә булмады ясалма шул, ничек ул целовала һәм прижималась к аңа берни дә механика бу спонтанном вращении ee бедер. Бик күп хатын-кызлар, алар ул белми иде обучены файдаланырга үз бирүен үтенә һәм җенси талантлар өчен заманивать ир-атлар ловушку, әмма Ильза түгел иде бер тирәсендә алар. Нәрсә турында иде ул безне янына килде аңа, ул тулысынча үзе.
  
  
  Похотливая, требовательная һәм страстная шәхес.
  
  
  Кечкенә генә бер өлеше үзенең акыл ул әле дә каласың Киллмастером, сдержанным һәм бдительным. Калган өлеше эго, разум да эго гәүдәсен дрожали нче кузгату каршындагы белән очрашкач, хатын-кыз белән шөгыльләнүче отелем булырга трахнутой, шулай да оттягивала көнгә кадәр алар хорька, әлегә промедление вафат невыносимым.
  
  
  Ул обвила эго үз аяклары һәм притянула эго үзенә, һәм ул тойдым, әйтерсең, ныряет бу тирән, тихий бассейн, бурлящий бурлящим тирән астында поверхностью. Берничә секунд алар двигались бергә, ике тән сливались бер, ике акыл плыли бергә тумане наслаждения.
  
  
  Һәр нерв үз ih слипшихся телах сдался текучему вакытта, кайчан алар барысы да глубже погружались караңгы небытие. Ул шептал әй, бессмысленные сүзләрен, алардан ул вздыхала, һәм аны көчле бармак впивались бу эго лопатками, ә ул шептала бу ревматизма отрывистые фразы, сљйлђшњче турында шул ук, дип хәбәр һәм аның волнистые бот.
  
  
  Аннары разразилась смятение. Әйтерсең извержение вулкана яростно пробивалось аша тыныч өстенә чыга, һәм шул чакта барысы да иллюзии исчезли. Алар мужчиной һәм хатын-кыз, шул чүп-чар белән шөгыльләнгән булуы кунакханәләр, дип хатын-кыз булырга тиеш иде ясарга, һәм шартлау булды иде финальным противостоянием пламенной страсти һәм натянутой плоти. Ул поглотила аның җиткәч ул керде, һәм алар закачались нче восторга, кайчан хисләр закружились, ђ нервы, киресенчә, расплавились бу пылающем жаре. Бот напряглись, рты очраштылар да, фотолаборатория гудела нче тавыш та керми бу түшәк.
  
  
  Алар авыр дышали һәм нык тордык, тагын берсе турында башка да нык кына ала, ир-ат һәм хатын-кыз. Акрын, мечтательно oni отделились тагын бер яктан. әмма алар лежали бергә янәшә диярлек бер.
  
  
  Күпмедер әйләнәсе тынлык. Аннары Ильза пошевелилась һәм трусливо погладила Ника буенча губам.
  
  
  — Мин бик бәхетле, — пробормотала ул. «Бик бәхетле. Һәм кинәт ул поцеловала эго белән тагын да зур страстью караганда , беренче чиратта, әгәр дә бу мөмкин . Эго тел теләгән ee тел һәм йомшак схватил аның, тик кинәт кенә ул отстранилась һәм књрсђтте аңа караңгыда.
  
  
  
  'Кайчан?' — настойчиво сызып ќибђргђндђ ул. — Без алачакбыз кайтырга җае чыкмады биредән?
  
  
  — Ярар, көн өч кадәр эшләтеп җибәрү, — удивленно-диде ул. Ул белсђм, бу шулай ук яхшы кебек ул. «Мин белмим, ничек оештырылачак китү. Аның да спрашивал бу хакта. Син дип , Кратча белмисең ?
  
  
  Ул проигнорировала эго штопора. — Син, ди, бу сработает?
  
  
  «Әлбәттә, бу сработает. Бездә китте айлар, без перепробовали барысы да . Корал түгел, катлаулы, сез моны беләсез, чынлыкта? Ахыр чиктә, болар белән тыгыз бәйләнгән сезнең ролью эшендә, шулай түгелме? Нигы посмотрел на нах караңгыда, мин телим күрергә, аның йөзе.
  
  
  'Әйе, тик . .. Мин түгел вынесу булса барачак түгел дә, безгә туры киләчәк калырга монда озаграк. Аның телим кайтырга җае чыкмады биредән. Аның телим китәргә биредән синең белән.
  
  
  Нигы ул арада к лампе янында кроватью һәм включил аны. — Тиздән бу кончится, — ласково-диде ул, әнисенә карап, аны растрепанные чәч һәм бераз приоткрытые иреннәре. - 'Сезне нәрсә борчый? Бу мөмкин сарыф алай?'
  
  
  "Ах, бу . .. Ул сделала неуверенный жест һәм покачала аягы. 'Мин белмим. Берәр. Мин тотам, булырга тиеш сәбәбе аның син түгел, бирегә кебек билгеләнгән иде! Сине кемдер преследовал? Кем? Ни өчен?'
  
  
  — Бу бик гади предосторожность, — диде ул, пристально беренчеләргә карап, нах. — Мин ышанам ки, бу түгел иде, махсус кирәклеге. Әмма, минем төркеме булдым, бу ашырылырга тиеш. Булмаган нәрсә турында борчылу.
  
  
  Ул вздохнула куя һәм үз кулын аның . - 'Бәлки юк. Монда гына бу лагерь; бу гамәлдә миңа бу нервы. Сөйлә миңа турында Парижда. .. юк, турында сезнең укуда. Аның беркайчан да иде студенты. Аның бөтен өйрәндем янында Карл.
  
  
  «Ярар, минем иде, әлбәттә, бераз необычной аркасында . ... э-э, нәтиҗәләре, сугыш, - дип башлады ул, углубляясь бу җентекләп итеп әзерләнгән тарихын узган Эриха Бургдорфа.
  
  
  «Һәм сез ничек булып чыкты төркеме белән Буэнос-айреста хђерче?» Ул сөйләде, әй. Ул спрашивала бу хакта сљйли .б.
  
  
  Бу иң иде нелепые мәсьәләләре, алар ул кайчан булса ишеттем; алар поразили эго кебек ул. Кебек тоелды невероятным, кемдер, пославший ee өчен мәгълүмат, аның да алып бара, үзен шулай прямолинейно. Һәм хәзер ул белә иде послана. Ул кабат-дип сорадым, обеспокоенная шпионами, янәсе рыскающими буенча Ханою. Ул янә дип ышандырды аны, дип куркырга юк. Тик ул үзе түгел, диде әй оборудова барлык бу, һәм ул берни дә әйтүем түгел, шулай называемых шпионах килгәч, алар бергә бар иде кичәдә.
  
  
  Башка сүзләр белән әйткәндә, тулысынча өчен estestvenno, дип соңыннан ул моның сөйләште идем белән Кручем яки Визнером һәм риза булган булыр иде, яки, бәлки oni, дип тәкъдим ясады булыр иде әй успокоить шикләнелүче һәм кабул берничә акыллы сораулар. Бәла иде гына булуы аны сораулар бар иде әле неуместными. Шул ук уңыш ул алыр иде дип әйтә: «Слушай, мине җибәрдек соблазнить сине, белергә, чыннан да бармы син Бургдорф. Бу син, юкмы?
  
  
  Ниһаять, ул зевнул һәм әйтте: «Иртәгә булачак тагын бер киеренке көне. Без гади сарыф йокларга. Миңа отвести сине өйгә яки син каласың төнгә? Бу бик элегантно, әмма ул отель белергә. Иде, тагын нинди-дип, ул отель ясарга, һәм нинди желанной ул безгә иде, бу булачак мешать.
  
  
  — Мин яхшырак барам, — диде ул. — Тик, әлбәттә, юк, кирәк, отводить мине минем бүлмәгә. Бу булыр иде . ... булырга, артык заметным.
  
  
  Ул встала, тиз скользнула анда халат һәм обернула тирәсендә эго матур скульптурного тән, ул күп обещало һәм тынычлык телим. барысы да. Нигы басты артта нах алды һәм аның күкрәгенә үз куллары.
  
  
  — Рәхмәт, — пробормотал ул, прижался аңа һәм поцеловал муеннарына.
  
  
  Бу мгновение ул тойдым, ничек яңадан күтәрелми калмый, партия тоски, һәм ул шул ук хђл анда. Хема иде ул безгә иде, ул иде захватывающей рухы, желанной төзелгән өчен мәхәббәт. Ул куя, үз куллары аның һәм ныклы прижала ih үзенә. Аннан соң ул тиз оторвалась үзеннән һәм янына көн.
  
  
  — Рөхсәт итегез миңа, — галантно диде Нигы. Ул ишекне ачты һәм тиз посмотрел сулга һәм турыдан-туры. Беркемне дә күренде, һәм калган көне иде ябылган. Буенча башка өлешендә бинаның аңа кадәр доносились тавышлары воинственной немец симфонии. Гельмут? ул хакта уйлана . Ул шулай ук задавался мәсьәлә, кем яши бүлмәдә киресенчә, эго , бер изге, алар күрмәдем, уйлаган, чөнки тиздән загонит аны почмагына.
  
  
  Ул елмаеп куйды Ильзе һәм пристально посмотрел әй, күзләренә.
  
  
  — Җыенасыз сөйләү доктору Визнеру турында безнең уңай очрашуда? — дип сорады ул бик йомшак.
  
  
  Ул күзләрен ачты, һәм кан бросилась әнә шул зат.
  
  
  — Ни... мин... ни өчен? Ул сдержала үз сүзләрен. Караш, аны иде холоден, ә йөзе пешерә. — Түгел, турында сөйләргә, андый вещах, — натянуто диде ул һәм повернулась.
  
  
  — Әйе, — диде Нигы. — Сез хаклы. Хуш, сау бул.'
  
  
  Ул барды тиз әйләнеп карамый гына, буенча ковру. походка белән югары поднятой аягы һәм возмущенно покачивающимися бедрами.
  
  
  Нигы күзәтеп. Бу бик күңелле кичә булса да, күрәсең, Таггарт хаклы, кайчан дип атады, аның стервой. Шуңа да карамастан, ул эму нравилась гына түгел, аркасында, дип, ул сделала аның белән чүп-чар. Бу гаҗәп иде бу противоречиво, әмма асылда ул казалась эму гадел.
  
  
  Бер минут узгач, ул үз күңеле, тыныч кына напевая үзенә астында нос ленивым баритоном.
  
  
  — О, ул үзенчә һәрвакыт верна дяде, — запел ул кинәт күңелле, — үзенчә теләгәнчә сарыф иткән беркайчан да покидает дядю. Күп кенә храбрые йөрәк йоклый төннәрен, шуңа күрә берегитесь, берегитесь». Чыннан да, сакланырга кирђк", - диде ул үзе. Бургдорф шулай булмаса, җырлады. Дип җырлады иде Бургдорф, әгәр дә ул җырлады?
  
  
  Ул белми турында җырлар ракетах һәм моның урынына насвистывал Бетховена, әлегә освежился. Ул чыкты буенча душевой кабинки, схватил әтәчле һәм застыл ничек вкопанный. Ул алмады күрергә ишек спальни, әмма тавыш ишеттем.
  
  
  Тавыш дверной ручки.
  
  
  Кем дә булса входил яки уходил? Бүлмәдә бөтенләй иде тыныч кына.
  
  
  Вильгельмина һәм башка эго дуслар иде урында һәм чикләрендә досягаемости, әмма докторы Бургдорф көтмәгән идем белән очрашу ночными посетителями кулларына корал.
  
  
  Бәлки, Ильза кайтты.
  
  
  Нигы обернул әтәчле тирәсендә була һәм подкрался көнне к ванной.
  
  
  Аннары тимурны ул дип уйладым, - дип Ильза чыннан да кайтты. Һәм шунда ул күрдем, бу кыз бөтенләй охшаган германскую блондинку белән шөгыльләнүче гына лежали бу эго чүп-чар.
  
  
  — Ничек мило белән синең яктан килә, — диде ул һәм керде бүлмәгә. "Тик мин уйламыйм, без беләбез тагын башка?"
  
  
  Ул лениво улыбалась белән эго мендәр, ә күзләре аны иде глубокими һәм загадочными астында длинными ресницами.
  
  
  Аның сине беләм , — диде ул хриплым, ритмичным тавышы. «Аның, аның, Линь Суй». Ул авылның грациозными кошачьими движениями, һәм тонкая төнге рубашка, инде расстегнутая у муен, спустилась әй җилкәсенә бераз түбәнрәк. 'Бигүк иде микән соң килә? Аның ишеткәне тавыш көнне синең бүлмәдә, шуңа күрә аны көткән икән бу кунак каршында. Бу бик нче хатын-кыз-ученая, шулай түгелме? Бу салкын алман штучка? Аеруча отвращения исказило аның искиткеч оливковые кызы икән. «Ул гына яши, үз эше».
  
  
  — Бик күрәсең, — диде Нигы. Эго күзләре блуждали буенча ee кечкенә генә, әмма восхитительной күкрәгенә. — Сез гафу итегез, минем әле аның одеваюсь?
  
  
  'Одеваешься?' Линь Суй хрипло рассмеялась һәм књрсђтте аңа белән нескрываемым хуплап озатып кала. — Сиңа кирәк түгел одевать бу гәүдәсен. Хатын күңелле бу карарга». Аның карашынча скользнул буенча эго мускулистой күкрәк һәм тукталды әтәчле. «Зур ләззәт. Аны шулай ук яратам кияргә аз кием. Сиңа ошый карарга мине?
  
  
  «Бик яхшы», — диде Нигы, әнисенә карап әйбәт голое бедро. — Син отелем сөйләшергә минем белән?
  
  
  Көлү вырвался аша аның привлекательного горла. — Ах сез, немецлар, сез смешны! Әлбәттә, аның отель. Аның отель сөйләү турында сезгә обычае, аны без дә беләбез, биредә, берләшкән гарәп әмирлекләрендә. Син бывал биредә элек?'
  
  
  Нигы покачал аягы.
  
  
  — Ул чакта, сезгә захочется белергә, нинди обычай, шулай түгелме? Әмма мин аны күрәм, сездә бар, шампан шәрабы. Миңа ошый шампан шәрабы. Налей миңа бераз да, әйдә, сөйләшик. Тик миңа ошамый твоя караватка җитештерүче. Бу артык шау-гөр килеп.' Ул встала, гладкая, ничек джинн бу бутылке, һәм бросила мендәрләр идәнгә. — Мин җыенам утыра ала биредә. Син дә, нигә син шулай еракта. Нигы алына бутылкой һәм үз фикерләре. Линь Суй перебила эго.
  
  
  — Синдә бик матур гәүдәсе, — җайлап диде ул. Киң җилкәсенә, бик көчле. Яхшы аяклар.
  
  
  — Рәхмәт, — диде Нигы ачып пробку.
  
  
  — М хатын-кыз, — задумчиво диде Линь Суй. — М немка. Анда бик суык, шулай түгелме?
  
  
  "Ах, бик салкын." - Нигы мрачно покачал аягы. — Әле дә булса, мин хакында ишеттем, хатын-кызлар Көнчыгыш. Ул наполнил стаканы һәм сель янында.
  
  
  — Менә, — диде ул, похлопывая буенча ковру янәшәсендә үзе белән. «Сез возражаете секска каршы?» Анда, каян аны тумышы, без өлешендә кулланабыз, урындыклар һәм түшәк. Әмма шампан аны тиз полюбила!» Ул дип елмайды һәм, күрәсең, пила рәхәтләнеп.
  
  
  — Сәлам, — диде Нигы. Ул отхлебнул тирәсендә үзенең стакана, стараясь түгел, карарга ватып, кечкенђ пучок пуха, ул выглядывал астыннан зияющей төнге рубашки. — Турында нинди обычае сез кунакханә сөйләшергә?
  
  
  Ул куя маленькую идеальную кулын эму мәшкъ. — Син возражаешь, әгәр аның прикоснусь сиңа. — Бу өлеше обычая. Сез беләсезме, кайчан бездә почетлы кунак Вьетнамда, без эшлибез эго желанным кунагы. Хуҗа йорт отдает эму хатыны үз кызы өчен ул бәхетле. Бу авыл түгел бит, ә Вьетнам, һәм сез монда мактаулы кунак. Тавышы нигә аны килдем сезгә. Аның яхшы сиңа, син яхшы җиһазландырылган, миңа.
  
  
  Ул мило дип елмайды һәм моңа кадәр пальцами буенча эго ноге.
  
  
  «Бу бик мило, — диде Нигы, — тик мин бөтенләй өйләнергә җыенам».
  
  
  "Юк, түгел, өйләнергә!" - Ул бәхетле рассмеялась. «Мәҗбүри түгел өйләнергә өчен, наслаждаться хатын-кыз. Тик алай түгел, әйтерсең, без женаты, ә әйтерсең, мин твоя любовница, шуңа күрә сиңа биредә бик яхшы булачак. Сиңа монда ошый? Миңа да ошый бу лагерь.
  
  
  «Ярар, тиеш, мин әйтәм, аның нахожу бу кунакчыллык необычайным», — пробормотал Нигы. — Син ясарга тиеш каршы?
  
  
  Ул выразительно пожала җыерып. «Бу уединенно, бу уродливо. Ә бу Кратч, ул зверь.
  
  
  — Барысы да биредә ненавидят бу кеше? — дип сорады ул, допивая үзенең бер стакан. «Минем уйлавымча, ул оештырган барлык превосходно».
  
  
  «Вау оештырылган. Бу восхитительного. Бу нәрсә сезне, алманнар, борчый. Әмма бар әйберләр һәм поважнее моның. Аның кечкенә кешедә погладила почмагы сөлгеләр һәм, по-видимому, очраклы күтәрде эго.
  
  
  'Ул вакытта?' — дип сорады Нигы. Ул задавался мәсьәлә буларак, ничек күп ала белергә бу соблазнительное существо турында метапласте һәм проекты. — Бул милым, — диде ул, белән барып ала эго бер стакан буенча эго бармак һәм куеп эго белән янәшә үзенең . 'Tack.' - Ул иркен обвила куллары белән эго муеннарына, һәм аның иреннәре белән очраштылар аның . Тик озак түгел. Ee тел ачты авызы һәм прыгнул эченә.
  
  
  Бу тәҗрибәле иде токионың, кайнар, интимный һәм тулы захватывающих обещаний, тәмен моннан нәрсәгә сәләтле калганы аның гәүдәсен.
  
  
  «Прикоснись миңа, — сызып ќибђргђндђ, ул, — прикоснись миңа». Ул оторвала үз авызы аны rta ривненской шулкадәр өчен сүзне сүзләр, ә аннары прижалась к, аңа төпле, йомшак ачык губами. Бер тирәсендә аның кулыннан опустилась бер секундына белән шөгыльләнүче таләп ителгән өчен стянуть әтәчле, һәм кайтты өчен прижать эго башын к үз . Ул потерлась нең телом турында, аны , анда-монда, анда-монда, һәм ул тойдым кебек төнге рубашка соскользнула һәм йомшак күкрәк прижались к аңа.
  
  
  Ул, ул арада к шелковистым складкам түбәнрәк була аның үткәрде кулы буенча ждущей йомшак плоти. Аның аяклары сомкнулись тирәсендә эго бармак. Ул тоймадым, ничек начар бьется аның пульсы.
  
  
  Озак токионың тәмамланды, ул кайчан ахнула, һәм ул убрал кулын. Ee үз мизинцы опустились һәм схватили аның.
  
  
  "Турында, юк. түгел останавливайся хәзер сызып ќибђргђндђ ул. 'Артык. ценымногие күбрәк! Ложись янымда, һәм аның доставлю сиңа ләззәт, аның син беркайчан да элегрәк түгел испытывал.
  
  
  Ул сомневался бу, гәрчә эго складывать доллар билось тиз. Ул обхватил аның зат иблис, ел саен анда.
  
  
  Ул дип сорады. — Син шулай предупредителен барысына да лагерьда? «Яки кайчакта азат булсын өчен эшләргә, проект өстендә»
  
  
  Ул отстранилась белән обиженным выражением затлар катнашты.
  
  
  'Аңа әйтә килдем сиңа . .. бу кунак өчен. Ә бу башка? Алар бернәрсә дә. Проекты өстендә эш. Мин беләм бу турыда? Минем өчен бу берни дә түгел, димәк, ничек һәм алар өчен башка ир-атлар. Тик син . .. әйә син теләмәсәң өчен без тарафдарлары бер берсен? Минем өчен хурлык, әгәр дә сез таба аласыз мине җәлеп итү. Ул опустила күзләре, тик куллары белән мәшгуль идек. «Миңа күңелсез», — сызып ќибђргђндђ ул. «Атагыз мине милой, зинһар. Аны эшләячәкмен, сине бик тә бәхетле. Ул наклонилась һәм поцеловала эго шунда, анда бар иде аның куллары.
  
  
  — Мин тиеш яба ишекне, — пробормотал ул, поднимаясь аякка.
  
  
  Ул засмеялась, сняла тонкую ночную күлмәк һәм түшәк, бөтенләй голая, бу йомшак толстый келәм.
  
  
  Ул хихикнула. - "Беркем дә бирегә килер,"
  
  
  — Беркайчан да моның түгел, беләсең, — диде Нигы, задвигая баламир углан кулында калды бүгенге көндә. Ул әле ишеттем слабую музыка буенча-бер көн. Кайдадыр төн ул тавыш ишетте боерык һәм топот сапог. Смена каравыл йорты янында Ульриха Кратча. Ул мысленно дип билгеләп үтте вакытында һәм әйләнеп кызга. Ул схватила эго һәм повалила җиргә янәшәсендә үзе белән.
  
  
  — Мин покажу сиңа, — сызып ќибђргђндђ ул. «Син берни дә эшлә, аның беренче, аның сиңа покажу».
  
  
  Ул свернулась, ничек тигровая мәче, һәм присела арасында эго аяк. Аның кечкенә караса иде суетливым, башта игривым, мягким һәм хәтта осторожным, һәм ул трепетал нче предвкушения моннан тиеш иде, нинди, заставляя үзен саклап калырга уяулык сорала. Ул алыр иде, әлбәттә, выгнать аны, әмма... Хәзер ул бик ким игривой һәм күпкә артык решительной. Крошечные кискен тешләре вонзились бу эго тирене, сверкающий тел закружился һәм закружился, ничек књбђлђк, ә аннары нежно пронзил ee маленькими, меткими уколами. Темные чәч коснулись эго бедер, ә бармак сжали һәм погладили заднюю өлеше эго аяк.
  
  
  Хәер, ул понимал, ул уйный бу nen кебек инструменте, ул наслаждался моның диярлек барлык фибрами своего существа. Якын. Чөнки булмаган табигатьтә эго иде булырга пассивным яки тулысынча подчиняться залп башка. Ул авырлык белән сдерживал үзен манипулировал аның әйтик, ул азрак иде җитәкчелегендәге хакимияте аны, ә ул күбрәк эго, һәм шул чакта ул бирде әй үрнәге үзенең шәхси батырлыклары.
  
  
  Ул яхшы сопротивлялась файдаланып, барлык алымнарын, сәнгать соблазнения өчен стимуллаштыру һәм возбудить эго тагын да күбрәк, һәм ул осознал ih барлык. Ih очрашу пушистом ковре әверелде бәйгесе ике чувственных, подвижных тел һәм ике разумов, түгел уступающих бер-берсенә бер-берсенә бу сексуальном тәҗрибәсе. Шулай да ул тырыштым бигүк чиреннән күрсәтәчәк җиһазларны үз сәләтен кебек, бик ышана идем шул сәләтен немец галимнәренең бу өлкәдә. Ул позволил әй, бирергә, ягъни бар нах иде, сопротивляясь тулы капитуляции һәм саклап өлеше үзенең акыл хладнокровным һәм аналитик. Ул диде эму, ул да иде послана, фаш итү өчен эго, һәм бу юлы отправителем, монда иде, Ә Чой. Разведка'? — задавался ул мәсьәлә , аны кайчан чувственное гәүдәсен извивалось янында эго. Ул да диярлек аңларга тиеш иде бу, дип уйладым ул, һәм обнял Линь Суй, заставив аның застонать от удовольствия.
  
  
  Аннары ул прыгнула аңа ничек тигрица, һәм набросилась аңа шулай сползает, ул кулга көрәш тәмамлана двойным нокаут белән бу считанные секунд. Әмма ул недооценил аны. Аның ярость кинәт әверелде вялые кошачьи хәрәкәте, алар оттягивали наилучший вакытта, әмма сохраняли тлеющую дәрт. Ул иде волшебницей, көнчыгыш блудницей, сиреной, әйдәп баручы эго окольными юллары, к неминуемой һәлак.
  
  
  Ниһаять, ул вскрикнула һәм оседлала аны, аның аяклары ударились турында эго бока, әйтерсең, ул иде " кушаматлы аты-амазонкой, кинәт спешившей үз максатлары. «Бир, бир», — простонала ул, ударяя эго үз маленькими кулачками.
  
  
  Ул бирде. Ул бирде, үз чиратында. Веб-лампалар бүлмәдә кебек, становилась матуррак һәм кызыклырак итеп, гасла һәм янә загоралась, әлегә ih тән тряслись тагын бер хакында башка. Бу иде озак экстатический вакытта, мондый киеренке, - дип ул якын яңгырады пронзительно, ничек крик восторга. Аннан ул акрын угасло.
  
  
  Линь Суй скатилась белән аңа һәм уткнулась зат бүген мендәр белән озын-озак тәнәфес дрожащим вздохом. — Бик мило, — пробормотала ул һәм шунда ук заснула, ничек мәче.
  
  
  Нигы җыйды үз разрозненные уйлар. Белән хезмәт биредә барысы да тәртиптә, тик бар иде, башка эш. Ул бирде әй ял итәргә берничә минут, аннары нежно кагылды, аның темных чђч бар.
  
  
  «Бу җылы иде һәм искиткеч матур кабул итте», — диде ул. — Әмма мин уйлыйм, сиңа яхшырак китәргә хәзер.
  
  
  Ул повернула башын протянула к, аңа кул, берьюлы проснувшись.
  
  
  — Юк, декарт алмады мине постель. Хәзер бу булачак дә кыен. Без поспим күпмедер вакыт. Ул чакта без ясыйбыз, бу кабат.
  
  
  — Линь Суй, син аласың кала, — шуны диде ул, вставая. «Соң инде, проект залында иң важном этабында, һәм мин ышанам ки, бездә ике телне дә күп булачак-дель-иртәгә».
  
  
  Фу, эшләргә! диде ул презрительно. — Мин дә тотам моңа бернинди катнашы юк. Әйә, мин түгел иде, яхшы сиңа? Син думаешь, аңа — түләүле нерсе, аны кулланырга мөмкин, ә аннары выбросить?
  
  
  Ул рассуждал эше турында, ул льстил әй; ул бераз поплакала.
  
  
  Ниһаять, алар легли йокларга бергә.
  
  
  Нигы прислушивался к шагам охранников караңгыда һәм медленному дыханию янәшәсендә үзе белән. Иде ысуллары чыгарырга, аны, әле ул уздырмаган тикшерү, әмма әлеге этапта алар шактый радикальными, һәм, һичшиксез, мадылар иде фикерләр.
  
  
  Төн тянулась. Кайчагында алар йоклый, кайвакыт бераз сөйләштегез, кайчагында белән шөгыльләнгән башка эшләр. Ниһаять, ул погрузилась нәрсә кебек тоелды тирән йоклар башка сновидений.
  
  
  Ул подождал күпмедер вакыт, аннан соң молча соскользнул белән түшәк. За спиной зашуршали простыни.
  
  
  'Син кая барасың?' — дип сорады Линь Суй.
  
  
  — Сиңа, чыннан да, кирәк", - спрашивать? — раздраженно диде ул һәм мгновение тоткарлана бу кабинке янәшә белән душевой кабиной. Аннары ул кайта постель.
  
  
  Линь Суй обняла аның.
  
  
  — Бул милым, — пробормотала ул. «Тиздән рассвет. Ул чакта аны һәм китәм. Иске хәерле Киллмастер, әче диде ул үзе. Эләкте, ничек крыса бу капкан. Мягкое, соблазнительное төшү. Ярар, әгәр шулай булырга да тиеш иде, ягъни мәсәлән теге булырга тиеш. Иртәгә булачак башка көн.
  
  
  Ул поддался аның наводящим бу уйланулар ласкам һәм егылып бу нах, авыр дыша өченче тапкыр.
  
  
  
  
  9 - КЕМ КУРКА ГЕЛЬМУТА ВУЛЬФА?
  
  
  
  Кояшлы святый пробивался аша листву агач һәм ачык освещал киң комплексы замаскированных биналар. Машиналар гудели. Сәгатьлек невозмутимо расхаживали взад һәм алга.
  
  
  Зур фигура Ульриха Кратча чыкты буенча бөтен торак урыннары һәм зашагала территориясе буенча.
  
  
  Нче Чой! — заревел ул . «Ә, Чой! Кайда син, тегүче тик синнән? Син анда! Ул тукталды алдында бер тирәли неподвижных вакыт тышкы якта остаханәсендә һәм посмотрел аңа өстән аска таба. - « Кайда синең босс».
  
  
  «Ул радиорубке, сэр », — дип җавап бирде сакчы.
  
  
  «Радиорубка? Бу иң вакытта. Нче Чой! Кратч кискен повернулся һәм закричал громче. Каршыга эму буенча радиорубки чабып чыккан стройная фигура.
  
  
  - Зинһар .
  
  
  «Ниһаять, син монда, ублюдок!» — взревел Кратч. 'Бар монда!' Ә Чой подбежал к аңа.
  
  
  Сезнең интересуются Ханойда, минем кадерле Кратч, — диде ул натянутой елмаеп. — Бәлки, булачак разумнее, әгәр сез сөйләшергә, алар белән. .. '
  
  
  — Әйә алар сине түгел, ишетәләр, — диде Кратч, понизив голос кадәр хриплого бормотания. "Ишеттем берәр нче Лю Чена?"
  
  
  Ах Чой покачал аягы һәм огляделся, әйтерсең дә көтмичә, табарга, янәшәсендә үзе белән докторы Эриха Бургдорфа, нәрсә ул тапмаган. «Ул җибәрдем хәбәр Париж, әмма әлегә кадәр хорек түгел алды җавап бирү.
  
  
  'Юк?' - Объемистая күкрәгенә Кратча набухла от гнева. — Лю Чэнь тагын да некомпетентным караганда син? Әйә Париж түгел, ишетә эго? Тиешме, аңа кричать, алу нәтиҗәләре? Сез икесе дә юлђрлђр.
  
  
  Во рту Һәм Чоя дрогнул мускул. «Сез алмыйсыз сөйләргә номеры белән абонентского ящика», — прошипел ул. «Сез көтеп ятарга тиеш җавап бирү, ул сирәк дәвалау була немедленным. Һәм аның тагын бер тапкыр напоминаю сезгә, сез торасыз хезмәттә минем ил һәм алар көтә, дип k ih разведчикам булачак карарга хөрмәт белән».
  
  
  "Хөрмәт, фу!" — диде Кратч, выплевывая белән презрением. "Һәм Линь Суй - у нах иде нәтиҗәләре."
  
  
  Ах Чой кивнул. - «Беренче очрашу иде канәгатьләнерлек», — диде ул.
  
  
  Кечкенә глазки Кратча заблестели нче кызыксыну уяту. — Ул билгеле булды?
  
  
  Ах Иреннәре Чоя скривились бу злобной улыбке.
  
  
  «Ничек любовник ул искә төшерә әй, кеше белән ике деревянными аяк урынына бер, һәм алар арасында берни дә юк». Ул тиз повернулся керткәнче Кратч өлгергән нанести удар, һәм метнулся әзер торак бүлмәләрен күрсәтте.
  
  
  Кратч яростно зарычал кылды шаткий адым артыннан подняв массивную кулын. Аннары ул выругался һәм повернулся њкчђле белән зат, похожим бу грозовую тучу.
  
  
  Доктор Визнер күтәрде глаза от эш кресло үз лабораториясе. — Зинһар, Кратч. Бу төгәл кораллар. Алмассызмы сез йөрергә бераз осторожнее?
  
  
  — Миңа төкерергә, — прорычал Кратч. — Анда Бургдорф?
  
  
  Кайдадыр белән Ильзой. Ул гына иде биредә. Визнер склонил үз львиную башын өстендә үз эше. «Без җентекләп тикшерделәр чертежи, һәм аның тиеш мин шуны әйтә алам: ул җитештерә тәэсир бик компетентлы кеше».
  
  
  - 'Чыннан да. Шулай дип уйлый, турында nen Ильза?
  
  
  «Диярлек шул ук хәл. Ул иркен турында әйткән үзенең үткән һәм мәгарифтә, һәм барысы да, - дип ул әйткән иде правдой. Аның начинаю ышанырга, без ошибались, проявляя шикләнүләр. Кыен тәкчелеге, аның, миңа да кирәк эго ярдәм, бигрәк тә исәпкә алсак, Гельмут түгел настроении эшләргә кирәк».
  
  
  — Их, кыен, - диде атилла көлемсерәп. — проворчал Кратч. — Артык взволнован, әйе? Минемчә, ул дәвам итәргә планлаштыра үз шпионскую эшчәнлеге». Визнер покачал аягы. 'Бер дә. Аны иде диде, нормаль кызыксыну һәм разочарование. Ул сомнением посмотрел на Кратча. — У Ильзы идея бар, ул белә, безнең подозрениях һәм карый моңа бик җитди. Бу нормаль күренеш, минемчә. Әмма мин уйлыйм, бу куркынычы бар. Предполагая, ул, ул, хема тоела, — әгъзасы төркеме Буэнос-Айреса, кем әйтә ала, дип эго тугрылык үзгәрмәячәк, әгәр дә ул обнаружит, дип эго нидә булса, риб?
  
  
  Ба! Миңа төкерергә, аны лояльность. - Кратч схватил лаборатория табурет, засунул эго астында үз неповоротливую задницу һәм селл кебек зур сердитая бака-ка маленьком кусте водяной лилия. «Ул миңа күбрәк кирәк түгел, кайчан эш булыр эшләнгән. Һәм, ихтимал, түгел хәзер.
  
  
  «Бәлки, юк», — дип килеште Визнер. «Әмма онытмагыз, дип алман төркеме инде күп тапкыр доказывала үзенең файдалы булуын сезнең кытай дусларга. Үтереп, бар һәм башка яңа россия проектлар, алар өчен китайцам кирәк ih алга таба хезмәттәшлекне. Чөнки, минем уйлавымча, сиңа кирәк минем тәҗрибә». - Бу эго приятном голосе яңгырады салкын угрожающие нотки, һәм тиешле аеруча күзләр. — Мин булмас иде болай диде бу, Визнер, — чу прорычал Кратч. — Мин, булмаса иде шулай бу дип ышанам. Ә килгәндә Бургдорфа, сез сөйләгез, - дип хәзер тулысынча эму доверяете һәм ниятли позволить аңа эш алып барырга ? Чөнки мин җыенмыйм эму ышанырга. Һәм аңа отдаю боерыклар монда .
  
  
  «Юк, юк, мин түгел, бу-туар күз алдында, — диде Визнер. — Мин гади тәкъдим итәм карарга белән аңа куллануга бик сак карыйлар. Булсын ул поработает минем белән өстендә спусковым механизм өчен, аның эш, һәм ул күрдем, бу миңа, бу иң делле кирәк түгел. Шул рәвешле, аның алам күзәтеп, аның зур өлешен вакыт. Ә остальном, бар һәм башка ысуллары алырга эго. Ул елмаеп куйды. Тавышы ни өчен Ильза хәзер күрсәтә эму күбрәк биналар һәм корылмалар белән чагыштырганда, без кичә. Бу-мәҗбүр итә алмый эго тоярга, без эму доверяем. Һәм ахыр чиктә, бердәнбер, нәрсәдән без эго удерживаем, бу монда. Һәм һәрвакыт бар, кемдер, кем көтә, моның».
  
  
  — Џм, — диде Кратч. — Син ышанам, ул алмый выманить мәгълүмат бар, кызлар?
  
  
  — Мин ышанам ки бу. Ул белә әйбәт безнең өчен. Ә хәзер, мистер Кратч, аны әйләнеп кайтам эшенә керештеләр. Хәзер, кайчан да өлеше әзер, әверелә кызык». - Визнер вздохнул. Аның сожалею турында гына сөйләде, бу безнең беренче выстрел түгел бирәчәк немедленных нәтиҗәләрен. Ике айда кадәр киләсе җибәрү АКШ! Хәтта ул вакытта аларга мөмкин повезти.
  
  
  — Џм, — кабат диде Кратч, тик бу юлы эго, мрачное зат исказилось злобным ликованием. «Һа-һа, кадерле башка. Аның чарның нче сине бер вак-төякме. Эго авыр кешедә миң аңа килеп бәрелдем бу агач бот, һәм бик зур ступня торжествующе стукнула буенча идђндђ.
  
  
  "Скрывали?" — суык дип сорады Визнер. "Нигә, әгәр аның алам спросить ?"
  
  
  — Юк, син түгел аласың. Аның әле менә көтәм булуларын раслау һәм алдагы шәһәрләрне алганын нче минем агенты Мәскәүдә, әмма хәзер шуны әйтә алам сезгә, дип әйтә "Петровск I" булачак төшерелде өчен суга Ярослове дүрт көннән соң. Бортында булачак, ким дигәндә, өч ир-атлар, ә бәлки, күбрәк. Бу нәрсә чудесное, Визнер, нидер чудесное. Әгәр безгә бу бетереп, алабыз исбатлау, без нәрсә эшли алабыз сенсацию. Ләкин әгәр сез потерпите неудачу... — Ул угрожающе дип, — әгәр сез потерпите неудачу, сезне көтә нәтиҗәләре ис китәрлек.
  
  
  'Дүрт көн!' — диде Визнер. — Бездә икеле калачак вакытта иң әнә шул гади тестлар! Әгәр . .. '
  
  
  Юк уйларга! Сез барыгыз эшкә добиваетесь нәтиҗә, хәтта, әгәр сезгә эшләргә туры килә, һәр төн». - Кратч белән стуком ы белән урындык. — Һәм тагын бер. Шул вакыттан алып аның удвою саклауга. Алар кала, биредә булу-булмауга карамастан, эшлисез сез, яки юк. Аның боера аларга патрулировать территориясен икеләтелгән күләмдә, һәм алар уңайлы торак белән помещениями өчен дә, техниклар да безнең өчен. Бу этапта берни дә ала сарыф алай түгел, яки минем исемем түгел, Ульрих Кратч. Ул әлеге мясистым указательным пальцем астында носом Визнера, аннары кинәт повернулся һәм затопал кит. - 'Бу гына түгел, чөнки биредә Бургдорф,
  
  
  — дип өстәде ул аша эчтђге, якын килү көне. «Бу вакыт эчендә барлык кирәк күзәтә. Һәм моннан тыш, аның телим. әлбәттә , булса, шаять, үзләрен ялгыз алдагы озак төннәрдә. Һа-һа-һа!
  
  
  
  "Һа, һа, һа!" — засмеялся кечкенә приемник астында воротником Ника. Авыр shaggy Крутча захлюпали вдали һәм бөтенләй исчезли. Нигы выключил корылышы һәм посмотрел на телевизион монитор алдына. Тагын да бар иде биш, әмма Ильза включила бер генә, иң элек нђрсђ кияргђ наушники һәм элемтәгә керү белән Хельмутом. Ул әле разговаривала аның белән, һәм аның кечкенә уши иде ябылган наушниками.
  
  
  Кызганыч, Кратч түгел замолчал, яки дип Ильза түгел шалтыратты Хельмуту берничә минутами элек. Нигы обдумывал сүзенә здоровяка, әнисенә карап сурәте озын сизгер ракета, возвышающейся бу полумиле нче үзенең бетонного пьедесталның.
  
  
  «Бортында булачак, ким дигәндә, өч ир-атлар, ә бәлки күбрәк...» шул мизгелдән Нигы ишетте сөйләшү, бәлки, опоздав нибары берничә секунд. Һәрхәлдә, хәзер ул белә Кратч намеревался ике тапкыр арттырырга һәм иминлек. Тик икеле бу дип атарга була, яхшы хәбәр җиткерде.
  
  
  Нигы гына выругался һәм посмотрел на Ильзу. Ул һаман иде погружена шул сөйләшү белән Гельмутом, һәм аның йөзе раскраснелось. Бәлки, ул булыр иде воткнуть бер тирәсендә, үз махсус микрофонов астында панель идарәсе. Ул њзен тњгел, моны эшлђргђ. Аның калды ике генә, һәм, ихтимал, найдется, иң яхшы урын өчен алар. Моның урынына ул игътибар белән исследовал зур распределительные элмә һәм панельләр. Алар образовывали запутанный һәм сбивающий белән файдасы узор, әмма ул инде әле мондый әйберне элек, һәм узнавал күп нәрсә тирәсендә булу күргәнем булмады.
  
  
  Ильза сняла наушники һәм повернулась к Нику. Аның румянец шталь тагын гуще, иртђрђк, ә иреннәре задрожали.
  
  
  — Мин алмыйм отвести сине анда хәзер, — диде ул, дрожа. «Ул юк хокукыннан баш тарту, ләкин ул шундый начар настроении", дип аның белән булмый сөйләшергә. Сез возражаете, әгәр без пойдем соңрак, ул њтђр?
  
  
  — Мин идем предпочел бу, — дөресен әйткәндә, - диде Нигы. — Бу эго борчый хәзер?
  
  
  Ул тирән вздохнула. — Син, — диде ул. — Ул ненавидит синең өчен... ... аркасында, дип, буенча эго фикеренчә, булган узган төнлә.
  
  
  — Ни өчен ул карар кылды, - дип, нидер булган узган төнлә? — йомшак дип сорады ул.
  
  
  «Күрәсең, ул осознал», — диде ул, һәм хәзер, аның йөзе горело. 'Кая сез булыр иде кунакханәләр барырга? Сез күргән барысы да диярлек. Нигы минем янга килеп, к көне диспетчерлык һәм тукталды анда. Ул смотрела аңа.
  
  
  Элек лаборатория, — диде Нигы, — ел саен, кебек, эш янында Визнера. Ул әзер булырга тиешлеген отправке чертежей бу мастерскую, һәм эму кирәк булырга мөмкин ярдәм күрсәтелә.
  
  
  Турында, юк. Аны алай дип уйлыйм, — поспешно диде ул. Ул бирәчәк сезгә белергә, кайчан әзер булачак. Сез булырга тиеш түгел, хис обделенным; бу эго методы белән эш. син . .. син тагын да күргәнем булмаса да, минем бүлмәгә. Пойдем анда кыска вакытка? - Привлекательная идея, — җайлап диде ул. Шулай була тагын заглянуть бу бүлмә Визнера һәм Кратча? Аны күргәнем булмады, ярар, шулай итеп, мельком, дип минем леп хисе, мин беркемгә дә кирәк түгел».
  
  
  — Әмма бу-кызык, — диде ул неуверенной елмаеп. — Син кирәк безгә монда. Әйдә выберемся бу төрмә».
  
  
  Ике кораллы охранников басып тордылар ишек төбендә диспетчерлык.
  
  
  Нигы последовал өчен аның соблазнительной округлой задницей, ул кайчан алып барды эго буенча длинному низкому туннелю к лестнице. Ул инде әле зур өлеше корылмаларны һәм алар барысы да эшләнде өчен сакларга эсседә һәм удары извне. Кратч һәм эго фикердәшләрем белсеннәр, ничек кайгыртырга үзе турында, мрачно уйлады ул.
  
  
  Ул килде карата шундый ук убеждению, кайчан Ильза күрсәтте эму апартаменты наверху. Бүлмә Кратча иде гигантских күләмен, бөтен мебель — зур караватка җитештерүче, зур язмача урындык, зур урындыклар да бик роскошное . Ике бүлмә Визнера иде берничә азрак һәм эффектнее, тик шулай да хәтерләтте номер роскошного отель. Эго зур резном өстәлдә түгел иде безгә клочка кәгазьләр, китаплар киштәләрдә диварлары буенда басып тордылар аккуратными ровными рядами, хәтта кечкенә картотечный шкаф янында креслом иде свободен нче гадәттәгедән беспорядка. Карамастан, кыйммәтле, уңайлы мохит, бүлмә Визнера казались аккуратными.
  
  
  — Яхшы, — одобрительно диде Нигы, беря соңгы микрофон на ладонь һәм прижимая эго к столу. «Ул бөтенләй сумасшедший».
  
  
  — Минем бүлмә янәшәсендә, — диде Ильза. «Теләмәсәң эчәргә төшке аш алдыннан».
  
  
  — Бераз иртәрәк, тик нишләп юк, — диде ул һәм последовал өчен, аның аша смежную ишек. У нах зур гостиная-спальня, бик тә охшаган, аның үз , әмма анда иде типичная женственность һәм ис опьяняющих га брасс белән йѳзү.
  
  
  Ул молча налила стаканы, аннары кинәт повернулась к аңа.
  
  
  «Прошлая төн тљшкђн миңа арзан тормый». - Ул сделала зур глоток тирәсендә үзенең стакана һәм књрсђтте ачыктан-ачык аңа. — Думайте дип теләсәгез, шул, нигә аңа килде, ләкин әгәр сез уйлыйсыз, бу мин сожалею, сез ялгышасыз. Син думаешь, бу шулай иде кот очкыч хәл?
  
  
  Нинди черта ул задумала? - ул задавался мәсьәлә , әмма аны тон шаккатырган аны. Һәм ул, һичшиксез, бик матур булды.
  
  
  «Мин ничек иде шулай үзләрен хис итәргә?» — йомшак диде ул. — Сез иде... сез... очаровательны. Берсе прописью, бу искиткеч булды». Ул погладил киемнәре дә яшел ефәктән булыр чәч, вьющиеся өстендә аның ушами һәм йомшак вә поцеловал ee бу иреннәре.
  
  
  "Ул чакта докажите бу", - диде ул. - яростно, отставляя бер стакан ягына, әйтерсең nen иде зол. 'Докажите бу!' — дип раслады ул, прижимаясь к, аңа үз дрожащим телом. Аның внезапный токионың обжег эго иреннәре һәм ул тойдым, ничек тиз забилось аның складывать доллар.
  
  
  Бу кыска иде, әмма запыхавшийся юл түшәк.
  
  
  Ih шведларны өлеше өчен бер өлеше падала идәнгә.
  
  
  Бу юлы озын прелюдия иде ненужной. Ih тән инде күнеккән бер-берсенә карата бер-берсенә, һәм алар бергә катались буенча түшәк бу безмолвном экстатическом мактап туялмый керткәнче раздались тихие стоны удовольствия.
  
  
  Мило, мило, мило, — шептала ул, обхватив эго бөтен податливой көчләр үзенең искиткеч яшь тән.
  
  
  Бөтен территориясендә отель, шулай кинәт просела, һәм ih охватило пылающее җылы. †
  
  
  Барысы да кончено, кинәт дәрт, тиз взрывное канәгатьлек, бормотание прощальных сүзләр.
  
  
  Кайчан Нигы китеп берсе нах ул выглядела румяной һәм расслабленной, ничек довольное облачко хатын-кызлар арасында рәвештә киләчәген фаразларга ашыкмый.
  
  
  Ул гаҗәпкә калдым. Обрадован да исе китте . Әгәр менә иде приказано алырга эго, ул иде чудесным итеп преуспела. Әмма нинди искренностью!
  
  
  Ул тукталды у ачык көне торак урыны һәм вдохнул гнетущий послеполуденный һава. Шул кызга иде, нидер, ни кадәр ул түгел иде дотянуться. Бу юлы ул берни дип, ул отдалась эму бүләк ителгән башка йөкләмәләрен ничек булса, ул загладила үз гаебен дә таныган. Һәм, әлбәттә, булмады хәл итү турында сөйләшер өчен метапласте. Нигы нахмурился һәм акрын гына китте үз бүлмәсен. Хәзер, кайчан Визнер ышанычсыз бу страхе, ә Кратч удвоила саклауга иде нетолько изобрести нәрсә дә булса барып, ничек истечет эго вакытта. Һәм бу, әлбәттә, юк иде ул чакта, кайчан Визнер тикшерде логгер-спусковой механизм һәм берәүдә, ул неисправен.
  
  
  Ул тукталды көне үз бүлмәләре һәм шталь эзләргә тонкую проволоку, аны ул сунул бу щель аннары моннан, ничек кытай теле слуга тәмамладым үз бүлмәсен. Ә бүлмәдә ул ишетте тихий тавыш выдвигаемого яшерен генә ящика.
  
  
  Бар иде бер усталая фикер керткәнче ул ул арада өчен сигаретами һәм зажигалкой: Зинһар, Боже, бу түгел Линь Суй. Аннары белән сигаретой во рту һәм зажигалкой бу кулымда, ул ишеген керде һәм, кеше буларак, аңа барлык наплевать.
  
  
  Доктор Гельмут Вульф күтәрде, күзләрен нче ачык ящика, урындык белән кытай резьбой. Бер кулымда ул тотты толстую сигару, башка — бинокль Ника. — Сәлам, Бургдорф, — диде ул, һәм күзләре эго иде төпләре тулы нәфрәт.
  
  
  — Сәлам, Вульф , — эшнең асылын әдәпле диде Нигы. — Әгәр сез эзлисез Ильзу, куркам, сез аны анда да таба аласыз. Әгәр сез эзлисез әле, әйтегез әле миңа, мин сезгә ярдәм итә алам.
  
  
  — Миңа да кирәк твоя ярдәм — акрын диде Вульф. - « Мин уйлыйм , инде таптым", дип тели». Ул покрутил бинокль үз кулымда һәм посмотрел на, аның белән грязной елмаеп. Ә Чхве обыскал марлон бүлмә, тик бигүк тырышып . Бәлки, сез захотите сөйләү миңа, ничек эшли, бу җайланма, керткәнче, әйтермен, король аның эго Кратчу. Һәм әйтә аласыз миңа, әлегә аның выкурю бер буенча каршылаячак сезнең превосходных сигар. Ул рәхмәт хисләре белән понюхал пешкђн һәм стиснул эго арасында зубами. Мускулларын Ника напряглись. Дөрес, бу иде безобидный агымы, ләкин көчәнеш бар сгустилась кан. Неуклюжие бармак Вульфа напряглись, ул возился белән уң читләтеп бинокля. Әйе, сүз уңаенда, аның вооружен, — диде Вульф, аның забинтованная кешедә скользнула астында куртку һәм вытащила пистолетын. — Димәк, әгәр сез планлаштырган булсалар, әлеге афәт мине, сезне предупредили.
  
  
  Атаковать сезне? Сез яхшы кеше!' — диде Нигы, ачуы кабарган һәм удивленный бер үк вакытта. 'Нигә бу миңа? Миңа, әлбәттә, ошамый твоя идея, - һәм пистолетын, әгәр янәсе, ягъни эшләре алга киткән, - тик мин җыенмыйм сине нападать. Һәм идея разобрать минем бинокль! Син сошел белән акыл?' - Ул поднес зажигалка к сигарете.
  
  
  Вульф кинәт нырнул. Дротик пролетел mimmo эго баш түгел причинив зыян, һәм сигара выпала iso rta, ул закричал: «Брось бу акциясен сатып алды! Аны беләм, бу трюклар, брось бу келәмгә артта калды үзен, аның яки булырмын атарга».
  
  
  — Хәзер аны беләм, син сумасшедший, — диде тыныч кына Нигы, зажигая сигарету. «Фокусы белән зажигалкой! Миңа шунысы кызыклы, әле сез уйлап тапкан.
  
  
  Вульф выпрямился. Бу перевязанной кулымда бар иде әле пистолетын, ә башка — смертоносная яртысы бинокля. Әмма сигарная гранату, бәхеткә каршы, аңа бу калын ковре.
  
  
  — Поднимите кулларын бросьте зажигалка, идәнгә буларак, мин сезгә, - диде, — диде ул тыныч кына, взводя курок пистолеттан. - «Кичекмәстән, яки булырмын атарга».
  
  
  Нигы посмотрел бу салкын књзлђре бу грубоватом матур затлар һәм мысленно пожал җыерып. Вульф атарга ђзер иде. Аңлатма булачак неудобным. Ул уронил зажигалка. Шулай иде, алардан башка эшкђ урнашып булмый.
  
  
  Вульф елмаеп куйды. - 'Бик яхшы. Ә хәзер сөйлә миңа бу турыда... э-э... бинокле. Гадәттә, ул гына да түгел, разборный. Кагыйдә буларак, алар белән җиһазланган механизм атуның, мондый система бу. Нигә ул сездән үзе, һәм нәкъ менә сез теләсәгез, аның белән нишләргә? Аның отель иде белү керткәнче докторы Вайснер башлый тикшерү. Эго елмаю булды киңрәк. - «Сез аңлыйсыздыр, бу ничек кенә каләм үземнең шляпе».
  
  
  — Син идиот, — диде Нигы. — Каләм өчен шляпе, китмә. Пинок бу марлон тупую задницу. Барабыз, алга таба да, әйдәгез, шунда ук к Вайснеру. Рөхсәт итегез эму разобрать эго, һәм, дип ышанасы ул эшләмәячәк шул ук хәл сезнең белән, аннары». Ул чак күтәрде кулларын, тик шулай еракта үзенең тән өчен, нервный палец Вульфа бу спусковом крючке алмады соблазниться выстрелить. Мин әйтәм, ул опускал ярар, бик әкренләп, напрягая мускулларын хокук предплечья. Хьюго скользнул аның ладонь, һәм шталь көтәргә үз чиратын.
  
  
  - Нигы та, пренебрежительно. - "Ярар, нәрсә сез ждете?" Син куркасың насмешки өстеңдә? Бу мине гаҗәпләндерми. Развинтили бинокль һәм таптылар сђер зловещее җайланма! Һәм фокус белән зажигалкой ким смешон! Ул рассмеялся һәм нацелился үз максаты. Яхшырак wouldnt перевязанная кешедә караганда тамакны; рефлекс внезапной үлем алыр спустить курок, ә бу артык тавыш. Үтерү ашырылырга мөмкин соңрак. Моннан тыш, тере һәм говорящий Гельмут мөмкин файдалы. "Визнер наденет сине смирительную күлмәк, идиот, - диде ул. - Аны инде, түземсезлек белән, менә көтәм моның. Аннан".
  
  
  Ул повернулся к көне, һәм кайчан ул повернулся, аның кул күтәрелде һәм сыеклык һәм кан качающуюся дугу тирә-як ягына чыгып, аның үткен лезвие Хьюго просвистело һавада, ничек авыру тагын молнии. Вульф издал казана вопль, кайчан пистолетын наина ельцина буенча эго куллар, ә аннан соң кљнне тагын бер ботинка Ника бәрде аның эго югары астында подбородок белән яростным, диким ударом, от аның Вульф рухнул келәмгә ничек буш капчыкка.
  
  
  Нигы наклонился аның өстендә һәм вытащил Хьюго буенча обмякшей куллары. Кан бик аз. Хьюго һәрвакыт сикергәли, бик тыйнак дырочки. Моннан тыш, күрәсең кровоточат.
  
  
  У Вульфа булырга тиеш, бик тонкие сөякләр. Эго шея иде сак сломана. Мастер-убийца посмотрел на, аның белән отвращением һәм ишекне спальни.
  
  
  Үлем Вульфа килде, бераз иртәрәк предполагал Нигы. Бу-раздражало. Хәзер ул түгел иде безгә бирергә Хельмуту успокоительного, безгә рәхәт аның белән сөйләшергә, кулдан киләсе озак төш, безне җентекләп спланировать үлем йөрәк өянәгеннән үлеп киткән, яки инсульт, яки нче ядовитого кара паука. Кызганычка каршы.
  
  
  Нигы смиренно пожал җыерып, тиз пробежался буенча киемдә Гельмута, соображая", дип аның белән нишләргә. Моннан тыш, пистолет һәм берничә бумажек белән уравнениями, у Гельмута түгел иде, үзе белән берни дә кызыклы. Нигы вернул эму пистолетын, ә уравнения үзенә калдырды. Бәлки, алар алыр иде, аңа нидер әйтә.
  
  
  Ул налил бер стакан виски һәм посмотрел на калдыра.
  
  
  Бар, мөрәҗәгать ассызыклады, Хельмут, — обиженно диде ул үзе. Нинди черта миңа синең белән нишләргә?
  
  
  Гәүдәсен чыннан да юк иде спрятать. Һәм билгеле иде, дип булмау Гельмута булачак замечено берничә сәгатьтән соң.
  
  
  Нигы янә выругался кылды задумчивый глоток. Һәрхәлдә , скотч иде хорош. Ул кабат җыйды бинокль белән бергә сигарной гранатой убрал эго кире тартма, урындык. Күрәсең, эму кирәк иде табарга, алар өчен башка урын, ә хәзерге вакытта бар иде, артык насущная проблема.
  
  
  
  Тышкы якта раздался пронзительный тавыш гонга. Кисәтү, дип, төшке аш бирелер, ун минут. доктор Бургдорфа, һичшиксез, көткән анда, чөнки ул түгел иде, бигрәк тә занят.
  
  
  Шулай булгач, бар иде, ун минут, шарт тирәсендә беркем дә юк иде.
  
  
  Ул утащил гәүдәсен Вульфа белән күзләр долой бу караватка җитештерүче һәм минем янга килеп, к көне өчен ел саен, свободен бармы коридор, мысленно репетируя сәхнәгә, аны ул разыграет, әгәр кем дә булса табар эго белән трупом Вульфа коридорда. Крик ярости белән эго яклар өчен бешеной ревности Вульфа. к. аңа һәм Ильзе, внезапный жестокий удар, ул приведет Вульфа к удару аягы турында диварны. Начар, тик бу яхшырак берни дә, һәм подозрений түгел сняло булыр иде, әмма, бәлки, булса да кеше гомерен саклау калу ул... Дверная ручка загремела, һәм җиңел бармак постучали буенча агач. «Эрих? Эрих? пропел тихий тавышы. — Впусти мине, җаным. Вакыт җитте, мәхәббәт. Бар, открой ишек. Аны беләм, син эчендә.
  
  
  Лин Су.
  
  
  Нигы жалобно застонал. Тик булмады мәгънәсен сузарга неизбежное. Ул отпер ишекне ачкан аны.
  
  
  
  
  10 - АЛИБИ БУ ЧҮП
  
  
  
  Ул, диде. - «Вакыт өчен мәхәббәт?» «Мин уйладым, бу вакыт ашарга».
  
  
  "Съешь мине!" - Ул бәхетле засмеялась һәм бросилась бу эго объятия, захлопнув ишек артыннан ногой. «Нинди мәгънәгә ия eda? Башта мәхәббәт». Көчле кечкенә бармакларны притянули эго башын к ee, ә кечкенә ножки приподнялись бу носочках, кайчан аның кайнар иреннәре обожгли эго авызы.
  
  
  — Ләкин нигә син теләмәгән өчен, аның керде? — пробормотала ул, аннары озак һәм вдохновляющего хәзерге вакытта. — Ни өчен син запер ишек?
  
  
  — Түгел синең өчен, малыш, — җайлап диде Нигы. Барында трупа Вульфа өчен кроватью кебек, жгло эму спину. «Аның отель бераз ял итә. Мин көттем сине. Тик син билгеле, мин монда?
  
  
  Восхитительное тельце тряслось бу эго кулында. Дисклар немка. Аны ишеткәнем бар кебек, ул кушкан Крутчу, син иде, аның белән һәм яңа гына китеп, үз бүлмәсен. Көчле бармакларны кинәт сжали эго кулын. "Син яратасыңмы аны, алай түгел микән, бу хатынны?"
  
  
  'Бу салкын хатынны? - Нигы-чу рассмеялся һәм прикусил аның ухо. — Мин ничек иде, килгәч, янында гына иде, кемдер кебек сине? Ул прижался үз губами аның губам һәм поцеловал аның белән притворной страстью, маневрируя итеп ул аңа лицом көне, ә ул лицом түшәк. Димәк, алар бигүк беспокоятся турында обеденном вакыт уйлады ул. Ильза чыкты буенча үз бүлмәләре бар. Яхшы. Кратча күбрәк иде остаханәсендә. Елмайса, ул алачак сарыф ачылды, ашханәгә. Визнер? Ильза диде ул беркайчан да уходил үз бүлмәләре ривненской кадәр алтынчы сәгать. Бүген, әлбәттә, мөмкин искәрмә буенча сикергәли. Ох, Чой? Эму туры килде, моны эшләп. Ә тагын иде охранники һәм слуги.
  
  
  Нигы протянул кулын захлопнул защелку көнне. Хельмуту туры киләчәк бераз подождать. Линь Суй алда барды. Ул прижался аңа барлык телом көннең внезапном всплеске теләк. Эго куллары вцепились аның күлмәк һәм эму алдык притвориться задыхаться, ничек голодному животному.
  
  
  — Линь Суй, — выдохнул ул. "Линь Суй!" Эго гына карый башлады лихорадочно шевелиться.
  
  
  «Ах, скотина». - Ул акрын гына рассмеялась. "Син телисең, моның өчен зур милое хайван?" Бик яхшы. Ул булырга мөмкин иде зур милым хайваннар, кайчан моның требовали обстоятельства.
  
  
  — Әйе, син кайнар сука, — прорычал ул. 'Син дип бу хакта.' Ул грубо күтәрде аны отнес к түшәк, әмма инанды, дип белдерде ул да күрергә мөмкин, дип залында буенча теге якка. Ул швырнул аны караватка җитештерүче һәм егылып бу нах, завертел, аны үз теле, ул охшаган иде ирне, ул еллар түгел прикасался к хатынга түгел, ә моннан кем басты белән чит түшәк унбиш минут элек. Берничә фәннән кием затрепетали идәндә. Төшерә барысы да вакыт юк.
  
  
  Ул бераз гына аны үтерү белән янап, көчли, һәм әй бу ошады. Дәрт разгоралась тиз, ничек литейная мич, һәм ул разжигал аның барлык тәҗрибәләре. Ул тоймадым легкое хисе стыда өчен рәхмәт белдерде сикергәли, әмма шул ук вакытта ул белә иде, ул наслаждается һәр вакыйга. Иде, ничек тигрица бу брачный период.
  
  
  Кинәт ул вскрикнула һәм напрягла спину. Аның бармак лихорадочно впивались бу эго плоть, һәм аның гәүдәсен дрожало, әйтерсең наэлектризованное. Нигы хәнҗәр сжал аны үз объятиях. Эго бармак сжали аны муеннарына, ища, находя биклђп һәм бик йомшак сжимая югалтмас өчен аның урынын минутында восторга. Аның аяклары сжались тирәсендә аңа, һәм ул торжествующе дернулась, шепча бессвязные тәкъдимнәр һәм цепляясь өчен, аңа ничек булса, ул иң тормышы. Ул позволил үзенә өлешчә китәргә. Әмма мыслящая өлеше узды эго пальцами буенча чувствительному нерву аның сизгер муенында һәм башлагач ул алманиягә үзләрен экстазе, ул сжался, әйтерсең, үзе сошел белән акыл.
  
  
  Соңгысы белән вздохом ул безвольно рухнула астында аның.
  
  
  Әмма аның сулышы иде, даими рђвештђ, һәм аның пульсы бьется бар. Ул иде нокаутирована, тавыш бирү, һәм барысы да булыр, мәхәббәт. ..һәм тәҗрибәле бармак Киллмастера.
  
  
  Нигы тиз басты һәм оделся. Билгесез, ничек озак, ул булмаса, аң, тик, һәрхәлдә, ул иде исәп тота берничә минут кадерле.
  
  
  Гонг бәрде икенче башыннан икенче тапкыр, һәм ул активировал маленькое җайланма астында воротником. Ул игътибар белән подслушал дүрт урыннар спрятал микрофоны. Буенча остаханәсендә доносился гул подавленной активлыгы. Берни тирәсендә лабораториясе. Берни тирәсендә бүлмә Кратча. У Визнера да берни дә. Ул посмотрел аша калын пәрдә, закрывавшие эго тәрәзә үзәгеннән лагере. Охранники иде инде икеләтелгән күләмдә, ләкин, ни дәрәҗәдә ул иде күрергә, берәүне дә иде непосредственной ераклыкта ачык көне торак урыннары. Ә Чой дә ашыккандыр, ашханәгә.
  
  
  Ул ачты ишекне, выглянул коридорга, берни дә күрде һәм берни дә ишетте.
  
  
  Линь Суй тыныч спал бу смятой түшәк. Ee сулышы иде, бераз беспокойным, әмма моның сөйләшергә кирәк булган көтәргә. Нигы күтәрде мертвое гәүдәсен Вульфа һәм взвалил эго үзе бу эчтђге.
  
  
  Утыз секунд узгач, ул иде, үз бүлмәсендә Вульфа, дыша бераз авыррак, күбрәк, гадәттә, һәм игътибар белән прислушиваясь к билгеләр тревоги. Ул берни дә ишетмәдем.
  
  
  Ул эшләгән мөмкин кадәр тиз.
  
  
  Эму кирәк, биш минут өчен, доставить гәүдәсен шунда, кая ул отель, һәм обыскать әйберләр Вульфа. Ул берни дә тапмаган, әмма үзе күп нәрсә калдырды - полуобнаженное гәүдәсен висело бу перекладине занавески үз күңеле, ә аның астында торды выбитый табурет.
  
  
  Эму таләп ителгән тагын бер мизгеле булсын ярдәмендә махсус отмычки запереть ишек Вульфа тышкы якта шул рәвешле, өчен, кебек тоелды Вульф покончил үзе белән закрывшись эчендә.
  
  
  Нигы тирән вздохнул һәм вытер пот белән лба. Ул бик тиз әйләнеп кайтып, үз бүлмәсен һәм тукталды ничек вкопанный, кайчан өстендә керү юлында бинасына кимегән шәүлә, застывшая шунда, шушы урында.
  
  
  Узды мучительная мизгеле. Ул посмотрел на шәүлә на ковре, бу темное пятно бу туманном кояшлы яктылыгында, сияющем аша ачык ишек аша аны эму узарга кирәк иде. Ул отчаянно отель белергә, бу нинди якка карый, бу кеше. Әмма ул түгел иде ел саен. Хәзерге вакытта эму булмый иде үзен күрсәтергә. Шуңа күрә ул көтте.
  
  
  Shaggy захрустели буенча гравию. Кытай тавыш сөйләделәр әле икенчесендә на диалекте, ул чак белми. Әмма ул аңладым берничә обрывков, һәм одина бөтен аларда иде: «Әйе, тик аның белән Линь Суй». Аннары послышался гул һәм комментарий, ул булырга тиеш, означал нәрсә кебек «Турында, бу очракта...», чөнки шәүлә юкка чыга, һәм ике пар адымнар белән хрустом раздались вдали.
  
  
  Нигы сак проскользнул mimmo дверного проема, әмма күләгәдә түгел кайтмадылар, астында палящим полуденным зноем вокруг царила тынлык. Бары сәгатьлек беспрестанно патрульлек арасында остаханәсендә, лаборатория һәм заглубленным ка керү ракетную урнаштыруны.
  
  
  Ул тиз прокрался кире үз бүлмәсен һәм ишекне ачты. Линь Суй лежали төгәл кебек үк, ул калдырган ee — полуобнаженная, предававшаяся чувственности, — әмма аның сулышы белән генә үзгәрде, ә оливковые палочки покрылись красными пятнами. Киресенчә, ул приходила үз аңы.
  
  
  Нигы поспешно скинул өлеше кием, ә калганы ташладым бу беспорядке. Ул үз урынында элек белән чагыштырганда, ул килде, эченә, эго складывать доллар колотилось, һәм ул задыхался. Бер кешедә бар иде нах астында спиной һәм ныклы прижимала үзенә, икенчесе иде ee муенында һәм эго бармак нежно массировали аның муеннарына. Ул подогнулась астында алар, һәм вздохнула, дрожа. Ул заставил үз мускулы дрожать, әйтерсең, алар гына узды авыр, әмма божественное сынау, һәм поцеловал аны озак һәм нежно.
  
  
  Син, ублюдок, Картер", - диде ул үзе. Нинди беспредел. «Их-их-их», — простонала Линн Суй. «Мин теряю аңы, аның умираю нче мәхәббәт. Син приходишь миңа, һәм барлык әверелә черным. Ничек... гүя аның падаю җибәреләчәк. Ах, сез выводите мине тирәсендә үзен!
  
  
  'Син шутишь?' — диде Нигы, льстить һәм нежно покусывая ожидающую күкрәгенә керткәнче басарга. Ул схватила эго. 'Юк! Сез алмыйсыз китәргә. Аның телим сине күбрәк кайчан булса!
  
  
  — Ул чакта аны чыгарды сине, — үкенеч диде Нигы. "Ул чакта мин алмады удовлетворить сезне."
  
  
  "Мәзәк!" - Ул потерлась турында, аңа, аның күзләренә светились решимостью. — Беркайчан да юк иде әле, болай да әйбәт кебек, хәзер дә, хәтта бүген. Аның әйтәсем килә, тагын, тагын, тагын!
  
  
  «Тик безгә ашарга кирәк, — өметләр белән тәкъдим итте Нигы, — безгә кирәк торгызырга көч».
  
  
  — Соңрак, — диде ул. 'Соңыннан. Сделай нәрсә дә булса минем белән.
  
  
  Һәм ул янә иде тәртиптә. Ee кылынган кечкенә соски басып тордылар, ничек маяклар бу холме, ә аның сыгылмалы маленькое гәүдәсен излучало җылы. Иң невероятным иде, ягъни, әй, алдык мәҗбүр итә эго моны янә, бу аннары бөтен эго киеренке эш.
  
  
  Әйдә, уйлады ул. Тагын бер тапкыр өчен разучиться. Линь Суй похотливые извивалась. Хәзер бу доставляло аңа күбрәк удовольствия иртђрђк, чөнки хәзер салкын, компрометирующий эго мәетне Хельмута Вульфа күбрәк түгел иде, берничә дюймах нче ih переплетенных тел һәм эму күбрәк кирәк түгел иде җәлеп итәргә, аның хакына вакытлыча небытие.
  
  
  
  *************
  
  
  
  — Тыныч йокы, Ильза.
  
  
  — Тыныч йокы, Эрих.
  
  
  Нигы елмаеп куйды, ишекне һәм задвинул баламир углан кулында калды. Унбер сәгать кичке, җеп бөтенләй потерянного көне. Әлбәттә, ул повеселился, әмма иде, шулай ук тиешле формадан ерак әле нче сер ракета кебек иң элек.
  
  
  Ул налил үзенә бер стакан виски һәм уйлады турында сейф белән метапластом. Бүген берничек тә кайчан да булса позднего төштән, ул билгеләп үткәнчә, ниндидер необъяснимой сәбәп Визнер, көтмәгәндә, теләсә кабул итәргә эго ярдәм, һәм бу бирде аңа бераз күбрәк мәгълүмат лабораториясе һәм остаханәсендә. Әллә булсын өчен, ул нәрсә алдым шуннан. Сейф белән метапластом иде встроен бер тирәли диварлар лабораториясе. Нигы наблюдал өчен аның белән нескрываемым кызыксыну белән.
  
  
  «Ничек эшли йөкләнеше?» — дип сорады ул. Бәлки, эму бу тоелды күзләрендә Визнера мелькнуло шик. — Син ясарга тиеш күздә тотып астында «җигеп»? — небрежно дип сорады Визнер.
  
  
  — Шушы урыннан к ракета, — диде Нигы. «Мин күрәм бер генә ишекне һәм бернинди өчен акча перемещения материал. Һәм бары үзе билгеле, бу радиоактивный материал була перемещать белән генә максималь куллануга бик сак карыйлар».
  
  
  Визнер рассмеялся. "Әлбәттә, мөмкин. Ләкин кайдан сез беләсез, ул радиоактивный?
  
  
  Нигы пожал җыерып. - «Кургаш һәм бетон никадәр җитәрлек күзләр, һәм предупреждающие билгеләрен һәркайда. Бу бары тик фараз, бик ненаучное, әлбәттә, әмма мондый масштаблы проекты, аны алмыйм, дип фаразларга бар ВЕРШИНЕ өчен бу дверями. Ул күрсәтте аягы зур свинцовые көне һәм ике кораллы охранников, неподвижно торган алар алдында.
  
  
  "Ярар, сез тулысынча хаклы, - диде Визнер информативным. - Материалны билгеле бер дәрәҗә радиоактивный, без булырга тиеш, ә осторожны. Сейф бүленгән ике өлешендә. Беренче өлешендә залда диспетчерлык - гадәти батарее". бүленеш щит һәм маленькое контроль окошко. Материал, әлбәттә, беренче башлап икенче өлешендә, һәм аннан ул булачак помещен бу барабан механик кулы белән, вакыты җиткәч. Әмма сез, әлбәттә, беләсезме әлеге процедура». - Ул кызыксыну белән посмотрел на Ника.
  
  
  Нигы кивнул. - «Мин әле бу, иртәрәк. Тавышы нигә миңа кызык, ничек сез моны эшләрсез, чөнки белми идем, - дип хранилище, разделенное ике яртысы. Әмма бу барыбер түгел, - дип аңлата, ничек барабан транспортируется к ракета».
  
  
  'Юк. Чынлыкта. Әмма бар һәм икенчесе ишекне керү, раздвижная панель бу потолке белән шөгыльләнүче приводится гамәлгә комбинацией переключателей үзәк панельләр идарәсе. Кран опускается тышкы якта аша отверстие һәм помещает бу бочку изотермический машинасы да, ул әзер булачак тышкы якта, вакыты җиткәч». Визнер елмаеп куйды. «Асылда, бар да бик гади. Ә һәлакәтләр, гомумән, бетерелде. Мәсәлән, ачу өчен сейфа таләп ителә өч ачкыч, һәм өчесе дә кулланылырга тиеш, бер үк вакытта. Распределительным щитом шулай ук идарә итәргә тиеш өч кеше бер үк вакытта, ә панель бу потолке реагирует булганда гына машинистлар крана билгели дөрес переключатель, ул, үз чиратында, нык бәйле билгеләнгән коду. Сез күрерсез, без соблюдаем барлык куркынычсызлык чаралары».
  
  
  — Чыннан да, — диде Нигы. - «Ул мине тынычландыра». Башка сүзләр белән әйткәндә, ул берничек тә иде проникнуть бу хранилище күрү өчен метапласт. - «Ышанам, аның шаһиты булам юлдан йөк ташу. Мин һәрвакыт нахожу булды инде бу бигрәк тә мавыктыргыч».
  
  
  «Белмим, нишләп юк», — диде Визнер. — Әмма бу, әлбәттә, бәйле Кратча. Бар ачкыч, минем бар башыннан икенче, ә докторы Вульфа бар өченче. Тик без тиеш склониться алдында волей Кратча. Ул генә поклонился, кайчан әйткән, һәм эго голосе иде нота отвращения. Һичшиксез, дип уйладым Нигы. Тик син генә, - дип югалткан бер тирәли хуҗаларының ачкычларын иптәше булып чыга . Калдыгын ул көн үткәрде белән Визнером остаханәсендә, экрандагы өчен постройкой логгер-спускового механизмын. Кебек тоелды, беркем дә скучал буенча доктору Гельмуту Вульфу. Һәм кая безнең шелл Бургдорф, кемдер следовал артыннан. Аннары ужина Ильза китерер эго үз бүлмәсен, һәм алар сөйләштеләр. Гади сөйләштеләр, аллага шөкер. Әмма ул түгел, диде эму әйтмәгән эго устраивало, гәрчә ул дип уйламаган идем, олылау тоя, ул ненавидит гына түгел, Кратча да үз отчима.
  
  
  Шуңа күрә хәзер ул бер үз бүлмәсендә, отчетливо сознавая, дип лагере кишет часовыми һәм ялгызы гына хђл итђ алмый ул. шулай ук бик аз нәрсә эшли ала кебек, төрмәдә.
  
  
  Алай.....
  
  
  Ул включил душ, разделся һәм тиз нырнул бу обжигающую суга. Аннары завернулся бу әтәчле, пустил суга һәм селл бу табуретку өчен шөгыльләнергә воротником рубашки.
  
  
  Микрофон остаханәсендә берни дә үзенчәлекле да хәбәр итте. Лабораториядә иде тыныч кына алмаганда, адым охранников. Бүлмәдә докторы Визнера түгел иде безгә тавыш белән.
  
  
  Тик бүлмәдә Кратча иде, җитәрлек тавыш та керми.
  
  
  — ...тик бу кот очкыч хәл, кот очкыч хәл! — шептала Ильза, потрясенная.
  
  
  — Әйе, без бу поверить, — прорычал Кратч. — Сез күргән эго соңгы тапкыр? Кайда иде ул? Ул нинди иде? Кем бар иде аның белән? Һәм перестаньте ныть, юная леди. Аны бик яхшы беләм, дип, сез, дип уйлаган ул салкын балык кебек аның. Шулай булгач, барыйк бу притворство.
  
  
  «Салкын, юкмы, әмма ул мәет, һәм күренә кот очкыч хәл», — диде ул стойко. — Бу отвратительно, син хакында nen халкын да, халкың да. Һәрхәлдә, сез ялгышасыз. .. '
  
  
  "Отвечай бу минем мәсьәләләре!" — закричал Кратч. Нигы игътибар белән базарбай диярлек иде күрергә бородатое, искаженное гневом зат.
  
  
  — Ильза! — предупреждающе пробормотал Визнер.
  
  
  — Аны гади кунакханә, дип әйтергә, син ошибаешься, әгәр считаешь, дип ул холоден минем белән, — упрямо диде ул. - «Соңгы тапкыр аны видела эго бүген иртән сәгать 11дә үзәк диспетчерлык. Ул анда башыннан икенче баскычлары ракета һәм иде ужасном настроении. Ул гына да түгел, теләгән өчен аны приходила к аћа белән докторы Бургдорфом, һәм әйткән ужасные әйберләр. Сез уйларга, нәрсә ул холоден миңа, ләкин ул бик ярсыган, обезумел нче ревности. Син тиеш түгел иде сөйләшергә эму, дип телисең өчен аның переспала белән Бургдорфом. Ул диде... ул әйтте миңа расих монысы да ошады.
  
  
  — Шулай итеп ул әйткән? Һәм булганмы ул хокуклар? — дип сорады Кратч.
  
  
  — Мин сделала генә булса да син миңа, - диде, — суык дип җавап бирде ул.
  
  
  Чыннан да? уйладым Нигы. Башта булырга мөмкин, тик хәзер инде син, чыннан да, наслаждаешься бу, детка.
  
  
  — Ә кайчан син калдырды эго бер?
  
  
  — Кайтарганнар төшкә кадәр. Аның диде сиңа ул чакта увидела сине.
  
  
  «Ә аннары аның белән иде Линь Суй, әлегә ул да килде миңа лабораторияне карап чыктылар», — җайлап диде Визнер. — Шулай түгелме, Ә Цой?
  
  
  'Нәкъ шулай.' - Тавышы Ә Чой показался тихим. — Бар-бәлки, иң күп, берничә минут. Җитмәде иде дип эшләнде. Теләсә кайсы очракта да онытырга ярамый, - дип ишек ябылган һәм заперта эчтән.
  
  
  — Без моны онытмыйбыз, идиот, — проворчал Кратч. «Әмма бу юк, кыенлыклар өчен, кем белә, моны».
  
  
  — Вакыт, — диде Визнер. «Элементы вакыт. Әйдәгез, тагын бер тапкыр бу хәл итербез.
  
  
  — Булмый, — диде, ниһаять, Визнер. — Ул чагында кем дә булса тагын? Аны аладыр дип уйлыйм, без тиеш арасында а чак барлык лагерьда. Тик, әлбәттә, Хельмут омела угрюмый, надменный характерда, җиңел оскорблялся үз гордыне, һәм син, Кратч түгел башкарды берни дә яхшы, кайчан сломал эго запястье. Моннан тыш, ул, дип уйлаган Ильзу үз беләсезме.
  
  
  «Ба! Мондый кеше түгел кыла үтерү, ул мстит».
  
  
  'Өчен отомстить? Ах! Бу кызыклы фикер, Кратч, — задумчиво-диде Визнер. «Бәлки, нәкъ менә ул һәм башкарды. Ул белергә тиеш иде, дип шик кичекмәстән падет бу Бургдорфа.
  
  
  — Сафсата! — проворчал Кратч. «Чып-чепуха! Син, Визнер. .. - Дип, бу тагын сезме? Минемчә, алар тапкан тагын бер гәүдәсен. Ә Цой, барыгыз, к көне, бездельники.
  
  
  Вдалеке Нигы ишетте стук шул ишек. Аннары ул прекратился, һәм мгновение барлык тавыш умолкли генә буенча-көнгә доносился шепот.
  
  
  Ровный голос Чоя зашуршал бу кечкенә микрофон белән бергә шуршащей бумагой. «Радиосообщение нче Лю Чэня», — диде ул, һәм эго голосе яңгырады торжествующая нота. «Париж раслый ih алдагы хәбәрләр һәм сорый безне воздержаться от киләчәктә дә элемтәләр, әлегә операция булмаячак тәмамланган һәм Бургдорф да тәкъдим итәчәк, аларның шәхси доклады. Менә, карагыз үзегез.
  
  
  Складывать доллар Ника подпрыгнуло кадәр небес. А-2 нокаутировал парижскую төркеменә! Ић яхшы очракта бу инде, дип, бөтен шикләнүләр к аңа прекратятся, һәм, һәрхәлдә , ул прикрыт тирәсендә Париж.
  
  
  Кђгазь бетеп китђ заскрипела громче, һәм Кратч хмыкнул.
  
  
  "Яхшы, яхшы, яхшы!" — рявкнул ул. «Димәк, Бургдорф проверен, ә Гельмут покончил үзе белән. Барысы да сак сакланган. Уходите буенча-сез — юк, сез кыска вакытка останетесь, Визнер. Ах әйе, Чой, уведи Ильзу аның бүлмәсен һәм убедись, ул калачак анда. Бүгеннән мин теләмим кем дә булса бродил монда одиночестве , аңлашыла? Беркем дә! Аннары, син, һичшиксез, избавишься нче трупа моның идиота керткәнче ул башлаячак вонять. Әнә, дим!
  
  
  Послышался стук уходящих кешеләр, ә аннары звон стаканов.
  
  
  — Шулай итеп, Визнер, — проревел Кратч. — Мин аладыр дип уйлыйм, без булырга тиеш канәгатьләндерелде. Ильзе туры киләчәк вставить өченче ачкыч. Әй, Сез доверяете?
  
  
  «Әлбәттә», — диде Визнер. - «Ул барысын да эшли, мин: "әй, дим. Сез булырга тиеш, сизде бу. Ул ким мине белә, әгәр ул булса да, бераз воспротивится миңа, аны тапшыру командования мин ee восточногерманским хакимиятенә рәхмәт, дип белдерде ул узган елда ярдәм итте моңа яшь идиоту перелезть аша диварны. Моннан тыш, ул, элеккечә, дип саный безнең эш монда хезмәт итә эш дөнья. Ул беркатлы, глупая девчонка, әмма бик яхшы белә әй, кирәкми басарга минем юлында.
  
  
  "Эш дөнья!" - Кратч дип. « Яхшы ревматизма, Визнер. Минем яңалыклар бар сезнең өчен. Аны алды хәбәр нче агенты Мәскәүдән. Әгәр барысы да барачак яхшы, «Петровск-1» эшләтеп җибәреләчәк Ярославе иртәнге сәгать 8 бишенче санының бу ай. Әгәр бар тоткарлау, алар попытаются янә следующую шимбә. Әмма без юк моңа бернинди катнашы юк. Әгәр исәпләнгән безнең галәмдәге верна — һәм сез күрәчәксез, чөнки бу шулай, — Паук удалит ih тирәсендә җибәреләчәк. Безнең эшләтеп булырга тиеш каршы төндә дүртенче яки бик иртә, иртән бишенче, алар өчен иде әзер пояс үлем. Сез тулысынча ышана метапластовых шаров шактый өчен каршы?
  
  
  «Ышанам», — дип катгый әйтте Визнер. — Коткару булмаячак. Уйлагыз турында тизлеген, аның белән, алар вращаются. Бу булачак, шулай ук, әгәр Петровск-1 эләккән шәһәр гына нәтиҗә булачак күпкә поразительнее. Артык фатальным караганда метеоритный яңгыр. Әмма әгәр без телибез әзер булу вакытында, аны яхшырак барам һәм посмотрю, ничек хәзер ягы остаханәсендә. Аның позволяю аларга эшләргә, төне буе, ничек беләсез. Аны аладыр дип уйлыйм, мине тиеш булачак озатып йөриячәк бер тирәли охранников ? Бу эго голосе иде ироническая нота.
  
  
  «Һа, Һа. Юк, бу гына кирәк. Юлда сез, әлбәттә наткнетесь бу охранников, сез бу заметите. Шуңа күрә мљмкинлеге бар дубль сездә булмаячак, әгәр сез бу надеялись.
  
  
  «Дубль? Мин аңламыйм, сез имеете күз алдында, — суык диде Визнер. — Әмма мин ышанам, сез имеете күз алдында бер дә алай түгел. Аның сиңа кирәк, помни бу.
  
  
  "Әлбәттә, әлбәттә!" - Кратч чын күңелдән рассмеялся. — Мин бары шаяртып, кадерле башка.
  
  
  'Аны, ышанам ки, бу шулай.' - Тавышы Визнера угас, ул чакта әйткән. Нигы ишетә, ничек вдалеке ачылды һәм ишекне ябып куйганнар. Табигатькә кыскача тынлык, ә аннары послышался лязг шешә. Хромающие shaggy авыр шлепали буенча бүлмәдә. 'Ихтыяҗы nen! — тыныч кына проворчал түбән тавышы Кратча. - 'Түгел смешите мине. Андыйлар, ничек син аны покупаю дюжинами. Һәм аның алам моны яума, кытай свинья. .. башка бөтен бу дурацкой ботка. Ул пробормотал нидер невнятное, һәм кубики боздан зазвенели бу стакане. Аннары ул рассмеялся. — Визнер, син идиот! Бу глупая девчонка белә, күбрәк сине. Кемгә син кирәк? Карарбыз, ничек булдыра. Карыйбыз. Ә аннары . .. фу! Сау Бул, Визнер. Сәлам, девчонка. Ул чакта минем кулда булачак, бөтен дөньяны.
  
  
  Һа, һа, һа! Миллионнарча минем өчен. Миллионнарча. Триллионы! Яки аның взорву барысы да күктән. Аны Кратч! Кирәкме миңа кытайлар? Юк! Дөньяны бәлки минем. Барысы да булачак зависить нче, минем, миңа, мине!
  
  
  Эго бормотание превратилось бу бессвязную мешанину буенча полуоформленных сүзләр һәм внезапных шартлаулар көлке. Нигы базарбай, әлегә бормотание һәм грома түгел стихли, кайчан Кратч китте үз йокы бүлмәсе оештыру, аннары переключил үз игътибарын башка микрофоны. Диде гына ул, дип игълан остаханәсендә, әмма ул берни дә ишетә, моннан тыш, ир-атлар эшләде сверхурочно.
  
  
  Нигы выключил душ һәм минем янга килеп, к окну. Ул күрдем каравылчы, расхаживающего взад һәм алга. Ул тиз натянул-ыштан һәм ишеген үз бүлмәсен. Коридорда да иде, каравылчы. Ир-ат повернулся һәм уставился аңа.
  
  
  'Нәрсә син телисең?' — катгый дип сорады ул.
  
  
  — Слугу, — диде Нигы. «Минем кончился скотч».
  
  
  «Мин малай на побегушках».
  
  
  — Мин беләм, башка. Ih Тик шулай табу кыен безнең көннәрдә. Мә, сигару. Кыйммәтле Гавана. Ул досталь бер тирәли кармана һәм протянул ир-атка.
  
  
  Каравылчы фыркнул. - «Килер слугу, кайчан минем меняют», — диде ул. «Хәзер коридорда һәрвакыт булырга тиеш, кемдер».
  
  
  — Бик акыл белән һәм дөрес, — диде Нигы. — Ул чакта аны подожду. Ул ишекне. Һәм голос ул сидел, ничек мышь бу ловушке, тирәсендә, аның кебек, булмый кайтырга җае чыкмады.
  
  
  Ул прислушивался к безжалостным шагам каравылчы. Моннан беркая да деться - бернинди төнге вылазок өчен агенты AX N-3, һәм икеле да инде пошпионить берничек тә кайчан. Моннан тыш, тыңларга да җитәрлек түгел. Аның булачак, бары тик бер шанс түгел, артык бер, бар, чөнки бер адым, ул алачак ясарга. Һәм әлеге адым тиеш иде отложиться кадәр бердәнбер һәм мондый мизгел.
  
  
  Нигы налил үзе соңгы кружку виски, һәм озак уйлады булуы хакында ишеттем һәм бу эму эшләргә. Күбрәк уйлады ул бу хакта, шуңа күбрәк убеждался , нәрсә генә эшли ала бер.
  
  
  
  
  11 - ТӨП, ИКЕСЕ ДӘ АХЫРЫНА
  
  
  
  — Гениально, Бургдорф, чыннан да, гениально, — одобрительно диде Визнер. «Сезнең төркеме проделала чемпионаттагы менә дигән эшне. Без, тикшереп карыйк эго бүген кич белән, аннан соң шунда ук башлыйбыз загрузку».
  
  
  'Бу кич?' — диде Нигы. Ике көн пролетели тиз, һәм ул берни дә билгеле түгел, гәрчә сөргендә янында Визнером барысы да диярлек вакытта, тормаган карыйлар безне Ильза, безгә Линь Суй. Ужасный агымы Вульфа тикшерелде гына мимоходом. Бик күп нәрсә кирәк иде эшләргә. — Син ничек думаешь, бу мудро? Кешеләр эшләде шундый киеренкелектә, дип җиңел иде ошибиться».
  
  
  Визнер елмаеп куйды. — Алар посмеют ошибиться. Кратч содрал иде алардан шкуру терелђй, һәм алар моны беләләр. Моннан тыш, ул торопится. Әмма бүген кич булачак зур булмаган тантанасы, ә аннары кыска ял итү өчен барлык. Аннары тест, йөкләнеше, эшләтеп җибәрелде. Вуаля! Һәм барысы да кончено. Алачакбыз, безнең акча һәм онытырбыз, бу хакта убогом урында.
  
  
  Әйе, Парижга әйләнеп кайтырга, — задумчиво-диде Нигы. «Курьер бу кире юллары. Һәм син әле һаман хорек түгел аласың миңа аңлатырга, барлык димәк? Чөнки аңа хәзер тоям белән тыгыз элемтәгә проекты тиеш мин, дөресен генә әйткәндә, дип горю кызыксыну. Әйә дә куркыныч сөйләргә миңа нәрсә шулай нык бәйле минем үз эше? Аның бик исе китте, - дип мин калам шул неведении.
  
  
  — Кыска вакытка, башка минем. Визнер шталь бик общительным соңгы берничә көн. — Бу аңлашыла сезгә алдагы көннәрдә. Әгәр барысы да барачак яхшы - ах, нинди булачак җиңү! Һәм өчен түгел Крутча, ә безнең өчен, яңа көрәшчеләр азатлыгы, яңа немец подполья. Бүген кич белән без выпьем өчен җиңелү безнең дошманнар, ике яктан да тынычлык һәм барлык кешеләргә дә уйламый, дип алачак яуларга космос башка безне. Алар безнең хакимияте, Бургдорф, тулысынча безнең хакимияте. Ә тирәсендә смертоносный пояс крошечных спутников. - Визнер рассмеялся. — Әйе, әлбәттә, Бургдорф, алар смертельно куркыныч. Нигә аны булырга тиеш түгел, мин сиңа моның сөйләргә? Тик мин әйтә алмыйм күбрәк хәзерге вакытта. Безгә туры киләчәк подождать һәм ел саен, нәрсә булачак.
  
  
  Ул огляделся кызыксынучан, настороженным взглядом. Тавыш машиналар заглушал барлык тавыш, әмма Визнер кинәт шталь сак. Ул понизил тавышы һәм прошептал шулай тыныч кына, дип Нигы язды эго расслышал: — Бәлки, без дә бергәләп эшләрбез, киләчәктә башка Кратча. Мин уйламадым, дип, париж төркеме пришлет мондый компетентлы кеше. Аны куллана алыр иде сине. Һәм мин уйлыйм, алар иде бәхетле бирергә сине миңа, әгәр аның диде аларга, ни өчен. Без булдырабыз дәвам итәргә, эшләргә кытайлылардан. Ләкин аша Кратча. Аның эму түгел ышанам. Һәм мин уйлыйм, ул сиңа ошый.
  
  
  Нигы тиз хакта уйлана . Ул җилкәсенә күтәрде. «Ничек бәлки кемгәдер нравиться бу кеше? Эшкә килгәндә, сезнең белән булса, бу минем өчен булыр иде зур тәэсир калдырды».
  
  
  'Бик яхшы. Сөйләшербез бу турыда соңрак. Аннары эшләтеп җибәрү һәм... э-э... һәм бәрелешләр. Без барын да булдырабыз расслабиться бүген кич белән, аннан соң без башлыйбыз тест ривненской 11 сәгатьтә».
  
  
  Аша мгновение Нигы калдырды эго бу покое. Бар иде итеп белән очрашу Ильзой һәм берничә соңгы планлаштыру, алар тормышка ашырырга кирәк иде. Иде гаять мөһим бу бәйрәм кичәсе үтте белән искиткеч уңыш.
  
  
  Ул пересек территориясен һәм сәламләде охранников сердечным жестом. Алар җавап бирделәр, аның сәламен җиткерде. Түгел восторженно, тик булса да начар түгел бит. Бер яки ике якын дружелюбиво. Алар хәтта катнашты эго сигары.
  
  
  Һәрхәлдә, бу, нәрсәдер. Мәгълүмат бик аз иде, кыз да ким откровенна — инструкция артык , дип уйладым Нигы, — ә бүлеп бирү метапласта әле булдым куркынычсызлык недоступном хранилище. Тик, һәрхәлдә , доктору Бургдорфу алдык җайга салырга белән яхшы мөнәсәбәтләр персонал һәм аларның ышанычын яулау докторы Визнера.
  
  
  «Үлем пояс тирәсендә кечкенә спутников», — дип уйладым ул. Гына түгел, радиоактивный, шулай . .. Бу? Бәлки взрывающийся? Белән намерением шаккаттыра Петровск-1, ә аннан соң, монда, һәм башка космик корабльләр белән көчләр, «хәтта артык разрушительной караганда . метеоритный яңгыр ». Һәм бүген ривненской бу унбер сәгатьтә башланачак сынаулар.
  
  
  Вакыт җитте ясарга бердәнбер, ул иде ясарга . Ул калдырды слуге үтенечен тапшырырга төшке аш икесенә бергә эго бүлмәгә җиде сәгатькә чакыру Ильзе отобедать аның белән бу кич. Аннары ул китте үз бүлмәсен, запер ишек һәм повернул сәгатьләре итеп төбен иде, өстә. Кайчан затвор иде чара уңаеннан, астында, аның назар тагын бер циферблат. Әмма бу указывал өчен аерым вакыт булган бер генә библиографик күрсәткече. Нигы берәүдә эго берәмлегенә һәм сак потянул заводную ручку, әлегә ул щелкнула бераз көчлерәк булып чыкты. Шулай булса да калырга мөмкин, әлегә ул гына да түгел, күрә, ничек үсә, вакыйгалар. Шул ук вакытта, ул булачак өзлексез посылать сигнал бу ультракороткой озынлыгы дулкын, используемой гына төркеме Q-40... әгәр дә алар тагын бер сәләтле кабул итәргә чакыру ih китњ канал аша кабул итү.
  
  
  
  Гадәти циферблат эго сәгать әйткән эму дип инде ун сәгать. Ул посмотрел на Ильзу, сидевшую аның янәшәсендә евгений һәм нежно сжал аның всякому племени. Вакыт җитте юнәлтү өчен нах игътибар бирелә .
  
  
  'Сезгә бу ошый?' — дип сорады ул .
  
  
  — Боже Мой, Эрих. - Ильза књрсђтте аңа елмаеп. 'Ниһаять булса. Бу хәтерләтә нинди булачагы турында Париж. ... синең белән. Әмма бүген син пьешь бик аз! Без эчәргә тиеш эчендә бәхетле агымы.
  
  
  'Син хаклы.' Ул посмотрел на пычрак лотки һәм стаканы бу боковом столике бу колесиках. Шеф-пешекче превзошел үзен. Һәм Нику рәхәт күрергә, дип Ильза наслаждалась ул шул ук ризык, - дип ул. Бу ничектер заставило эго хис имин. «Әмма мин шулай ук эшләргә тиеш, һәм мин булырга телим трезвым өчен тест».
  
  
  — Ах, әйе, нинди аерма, дип, тамчы шампан әһәмияткә ия? Без икебез дә выпьем тагын берәр стакану һәм выпьем өчен безнең уңыш. Син доставишь миңа бу ләззәт, дөрес, җаным? Аның елмаю иде восхитительной һәм умоляющей бер үк вакытта.
  
  
  — Мин риза да, — галантно-диде ул. - беря шешә тирәсендә ведерка белән бозлы. Мизгелдә ул отвел күзләре, ул тойдым, аның хәрәкәте, тик ул посмотрел булса, күрдем, ул гына уйный, үз скомканной салфеткой. Икесе дә стакана иде өр-пусты һәм әзер наполнению. Ул молча налил һәм күтәрде үзенең бер стакан. 'Уңышлар сезгә!' — диде ул. - љйлђнергђ глоток. Бу шәп иде һәм имело превосходный тәме.
  
  
  — Сиңа, безгә, — бормотала ул пила, әнисенә карап, аңа сияющими күзлегеннән. "Ул тиздән тәмамлана." Ул кинәт протянула бер стакан һәм протянула эму ике кулы. — Токионың мине, Эрих, — страстно диде ул. «Бер токионың өчен китерергә безгә бәхет. Сез күз алдына китерегез, ничек күп, минем өчен, димәк сезнең барында монда.
  
  
  Ул протянул кулын притянул аның үзенә. Башка куйды бер стакан ка урындык һәм яшерен генә уздырды өстендә аның кулы.
  
  
  Ул опустилась бу эго объятия белән искренним теләк, тик аның уң кулы өлешенә секунд заколебалась. ... кайчан ih иреннәре очрашты, ул тойдым легкое прикосновение бу кул үз һәм күрдем, ничек нидер маленькое прокатилось mimmo эго бармак буенча столешнице.
  
  
  Ул напряглась һәм затаила сулышы.
  
  
  — Син промахнулась, — суык диде ул, отталкивая аны.
  
  
  Мин аңламыйм, син ясарга тиеш күз алдында, — притворилась ул, тик йөзе бик бледным, ә караш скользнул буенча столешнице.
  
  
  — Тавышы ул, — диде Нигы, газетабызныћ маленькую таблетку. Башка кулы белән ул схватил ee өчен подбородок, һәм эго күзләре впились бу нах . — Син дә беләсең, мин тотам. Түгел лги миңа, Ильза. Кем боера, сиңа моны? Аның кинәт закружилась максаты, әйтерсең инде ул бер отравленное шампан шәрабы, тик аша мгновение ул янә үземне яхшы хис иттем. Ул хәнҗәр сжал аның подбородок. 'Отвечай!'
  
  
  — Убери кулын, — суык диде ул. - «Карл диде, миңа моны. Ул белә, барысы да сезнең турында. Ул күбрәк дә сиңа ышана. Ходай шаһит, аңа доверяла сиңа, тик ул әйтте, син саботируешь бөтен безнең проект, һәм ул үз вакытында генђ белдем бу хакта. Ах, Эрих! Аның йөзе кинәт исказилось, ә күзләре наполнились слезами. «Әйт әле, бу дөрес түгел, дип әйт, дип әйтә алам сиңа ышанырга».
  
  
  — Бераз булачак, моның өчен, — дрожащим тавышы диде Нигы. Эго тел казался опухшим, ә веки отяжелели нче җыелмалары. — Бик соң инде, — кискен, - дип өстәде ул, бросая таблетку әй бу бер стакан. "Ничек син иреште таблетку минем бер стакан беренче тапкыр?"
  
  
  'Нәрсә бу, димәк? Әйә аның бу сделала. Әгәр син отпустишь минем ... '
  
  
  — О юк, — диде Нигы, борясь белән йоклар. — Гади әйт миңа, ни өчен син отель бирергә миңа икенче дозу?
  
  
  «Чөнки син, күрәсең, берничек тә дип җавап бирде бу», — воскликнула ул. "Мин булырга тиеш иде уверенной үзенә!"
  
  
  — Бу бик хата, — хрипло диде ул. "Менә, выпей!" Ул поднес бер стакан аның губам һәм откинул аның башын артка.
  
  
  — Юк, тормыйм. Китмә син. .. '
  
  
  'Пей!' Ул кискен ачты әй авызы. Бераз шампан стекало аның подбородку, ул кайчан пыталась вырваться.
  
  
  «Ни өчен син шулай куркасың вздремнуть? Думаешь, син күбрәк түгел проснешься? - Ул сжал аны хәнҗәр, һәм күрдем, ничек аның күзләре киң распахнулись куркудан. «Кирәк " дигән булса, нишләргә», — дип уйладым ул смутное. Куярга бер стакан. Мәңгегә блевать арынырга яда. Тик башта ee... Ул кинәт тукталды ишетә, үз сүзенә, әйтерсең, алар доносились ерактан. — Куркасың, дип сорасалар, проснешься? Ул тойдым, ничек ашказаны яна, ә веки налились свинцом. Түгел, нормаль реакциясе", - диде эму мәгънәсе. Түгел, нормаль күренеш, дип жжет.
  
  
  — Аны тиеш түгел иде проснуться? — грубо дип сорады ул. — Түгел снотворное, ә яд, ә? Нишлисең?' Ул яростно встряхнул аны. — Димәк, сез Карл кунакханә мине үтерергә, әйе? Обиды. Убийца!
  
  
  'Юк!' - Ул дико замотала аягы һәм књрсђтте аңа зур испуганными күзлегеннән. — Карл беркайчан да булыр иде шулай да керде! Беркайчан да! Бу гади снотворное!
  
  
  Ул посмотрел на нах өстән аска таба, эго бик тошнило, һәм ул өлешчә контролировал үз хисләрен, әмма алды схватить аны бер стакан. Этәргеч эго куллары, ыргылу өчен чәч, һәм хәзер ул алачак позволить содержимому стакана скользнуть әй бу тамакны.
  
  
  'Чыннан да?' — диде ул ривненской. 'Везет сезгә. Бәхеткә, аны да рискую синең тормыш. Ул кинәт отпустил аны отшвырнул бер стакан. Ул покатился буенча толстому ковру. Ильза перевела караш белән опустошенного стакана-ка Ника. Шик, растерянность һәм курку көч сынашты беренчелек өчен аның күз алдында.
  
  
  — Шуңа да карамастан, — диде Нигы, — сиңа кирәк вздремнуть. Эго сжатый йодрык врезался әнә биеклектә.
  
  
  Ул тоттым аны, кайчан ул кимегән, һәм ташладым аны кушетку. Хәзерге вакытта ул булмаячак беспокоить сл. Ул арада аның бик срочное дело.
  
  
  Ул бер откровенные тирәсендә кофейника — бераз җылы кофе, зуррак кофейной гущи. Аннары ул доковылял кадәр бәдрәф бу ванной һәм эго вырвало iso барлык көчләрне. Кайчан бу шулай эшләнде, ул поковылял кул көрәштерү өстәле янына белән стаканом кайнар су буенча заварочный чәйнек һәм вылил аңа барысы да диярлек содержимое солонки, кайта ванную өчен эчәргә рассол, һәм эго вырвало тагын бер тапкыр, аннары тагын бер кат. һәм тагын.
  
  
  Кайчан барысы да тәмамланды, ул бөтен дрожал, әмма хәзер максатыбыз-ясной, ә ашказаны пустым.
  
  
  Кыз һаман иде мәхрүм аң, кайчан әйләнеп кайта ул аңа. Ул алды таблетку Triple X белән шөгыльләнүче нейтрализовала зур өлеш ядов, шулай ук җәзаның ничек стимулятор һәм проглотил аның белән бергә була сөт кувшина. Бу янә заставило эго тошнить, әмма ул алган сдержаться.
  
  
  Ул тиз сорвал простыню белән түшәк һәм разорвал аны клочья. Ильза генә застонала, ул заткнул әй авызы, әмма аның аңы әле юк иде окутано глубокими тенями, һәм ул башка хезмәт бәйләде һәм аның отнес бу душевую кабинасына. Әгәр барысы да барачак, план буенча, ул мөмкин кайту өчен анда. Әгәр бу алай түгел, без булыр иде дә бәхет елмайды. Тик, џђрхђлдђ, ракета алмады булыр иде галђмгђ үз смертоносную йөкләнешне буенча метапласта. Икенче эш, нәрсә булачак алдагы көннәрдә һәм якшәмбе көннәрендә. Һәрвакыт була иде формалаштырырга яңа төркем булдыру, яңа механизмнар булдыру, яңа планнар покорения дөнья. .. Вильгельмина, Гюго һәм Пьер. Яхшы. Бинокль развинчен, эго яртысында уң кесђдђ. Яхшы. Шактый күп сигар түгел Гаваны, ә башка. Яхшы.
  
  
  Ул включил кечкенә приемник астында воротником.
  
  
  Откликнулся бер генә буенча приглушенных микрофонов, слышно, ничек охранники акрын йөрергә взад һәм алга буенча лабораториясе. Бүген бүлмәләрендә Кратча һәм Визнера иде тыныч кына. Мөгаен, мөмкин, ярар, анда да түгел иде. Ә тавышы микрофон өчен мәңге жужжащей остаханәсендә булып чыкты әле сдох.
  
  
  Нигы тирән вздохнул. Тавыш бирергә дип берәүдә Визнер. Һәм, һичшиксез, бүләк эго Кратчу. Ихтимал, бу инде, бу спусковой механизм иде инде испытан, ул позволил Ильзе отравить аның. Һәм бу, шулай ук, инде, бу вакытта, кирәкле эш өчен, диярлек тәмамланды.
  
  
  Ул керде коридор һәм запер артыннан ишек. Фигура замаячила алдында керткәнче ул да узды һәм метр. Бу иде толстяк каравылчы белән брутальным зат, аның ненавидели хәтта эго коллегалар.
  
  
  'Кая?' — прорычал ул.
  
  
  'Докторы. Визнер... кайда ул? — диде Нигы, задыхаясь. - «Мисс Бенц больна. Миңа кирәк аның белән сөйләшергә, кулдан.
  
  
  'Бу эго бүлмәдә. Сылу монда.'
  
  
  «Слушай, бу срочное. Аны тиеш сөйләшергә аның белән, әйтәм сезгә, кыз авырый башлады.
  
  
  'Сез остаетесь. Аның барам. Син вернешься үз бүлмәсен. Авыр кешедә прижалась күкрәгенә Ника. - "Әйдә, поторопись."
  
  
  Нигы посмотрел аңа һәм пожал җыерып. - «Яхшы, әмма кичекмәстән барыгыз, к доктору Визнеру».
  
  
  Ул яртылаш повернулся, әйтерсең, китәргә җыенган, тик ул повернулся, ул перенес бөтен үзенең аленка бер аягын һәм бәрде обеими куллары буенча толстой муенында берьюлы өчен ухом кебек балта.
  
  
  Ир-ат рухнул, ничек поваленный үгез.
  
  
  Нигы тиз огляделся, прислушался, ишетте охранников тышкы якта, тик башка звуковой тревоги, һәм потащил ирне бу маленькую гостиную киресенчә эго үз бүлмәләре бар. Бәхеткә, анда берәүне дә иде. Ул затащил гәүдәсен шушы диван, закрыл артыннан ишек һәм алга китте апартаменты Визнера. Бу юлы эго түгел тоткарлаган. Проходя mimmo керү төркемнәре көне, ул музыканы ишетә һәм көлү, доносящиеся буенча ашханә. Ул прислушался бу мгновение, досталь сигарету һәм зажигалка, ишетә, ничек түбән ревущий тавышы Кратча күңелле гудит өстендә боларның.
  
  
  Шулай булгач, Кратч әле яулаучы бәхетле кичәсе аеруча яхшы настроении. Кызык.
  
  
  Shaggy захрустели буенча гравию алдында дверью, һәм ул тиз китте, алга таба да. Аша берничә мгновений ул постучал бу ишек бүлмә Визнера.
  
  
  — Әйе, Әйе, кем анда? Аның әйтте теләмим мине беспокоили!
  
  
  — Бургдорф, — киеренке диде Нигы. 'Нәрсә килеп чыкты да. Аны тиеш сөйләшергә, сезнең белән!
  
  
  — Бургдорф!
  
  
  Табигатькә минутная тынлык, аннары лязгнул йозак да, ишек ачылды. Визнер уставился аңа, засунув бер кулын минутына. — Син, — диде ул ривненской.
  
  
  'Әйе, әлбәттә. Нишләп юк?' Нигы сак огляделся узды mimmo Визнера. «Турында сүз бара Кратче», — диде ул. Ул ишекне. Лампасы сәгатенә өстәлдә Визнера ачык светила бу чертеже, напоминавшем рәсем логгер-спускового механизмын.
  
  
  — Кратч, — диде ул тагын. «Минемчә, ул нәрсә задумал. Дип тели ул безне алдап була соң. Ул әйткән тыныч кына, якын шепотом. «Мин тапкан подслушивающее урнаштыру, микрофон, үз бүлмәсендә. Ул булырга мөмкин һәм синең бүлмәдә — сак бул. Ул күрдем, ничек күзләренә Визнера метнулись к столу, һәм эго үз карашы последовал артыннан. — Сез проверяете чертежи? — прошептал ул . «Кемдер үзгәртте рәсем логгер-спускового механизмын?»
  
  
  — Мин әле белмим, — диде акрын Визнер. — Бу мөмкин ревматизма. Ул диярлек бу, дип өметләнәм. Килгәндә, ул данә, аны сез называете подслушивающим төзелеше, аны инде тапкан аны. Шулай ук бер остаханәсендә. Тавышы нигә аны кичекмәстән башлады тестировать үз логгер-спусковой механизм. Һәм моны эшләми, минем кадерле Бургдорф. Куркам, бу сработает. Әйтик, син думаешь, кемдер испортил рәсем? Эго кешедә, киресенчә, напряглась кесђдђ.
  
  
  — Бәлки, берни дә, — поспешно диде Нигы. «Гадәттә, аны иде, диде бу штопора җентекле тикшерү. Тик хәзерге вакытта башка хђл, куркам, әйтә алмыйм, бу поверить. Бу гына да түгел әле, - дип килеп чыккан. Ул киеренке узды сунул сигарету үз авызы. — Син чыннан да сөйләде Кратчу? Ул көттем һәм тотты зажигалка наготове.
  
  
  «Әлегә юк», — диде Визнер, аның күзләре впились күзләренә Ника. — Миңа бу түгел тоелды разумным. Сез беләсезме, эго истерики. Буенча правде сөйләргә, аны, гомумән, ниндидер үткәрергә планлаштырган зур булмаган очрак өчен, ул бу хакта белми. Соңрак аның, әлбәттә, алмыйм камилләштерергә бу нерсе. Ансыз. Минем белән, аның урынында дияргә мөмкин җитәкчелегендәге иерархии. Ул елмаеп куйды, һәм хәзер эго матур тотылган, шуның төп максаты иде охшаган лисью. — Түгел, ышан, дип мин ышанам сиңа, Бургдорф белән твоими гладкими речами. Созвездии бүген мондый подслушивающего җайланмалары түгел характере Крачча . Ул вынул кулын тирәсендә кармана. Пистолетын, ул тотты да, бик охшаган пистолетын Хельмута.
  
  
  Нигы закурил сигарету. - 'Ах, юк?' - салкын, - диде ул. — Ул чакта, янәсе, төгәл түгел, ул подсыпал опьяняющее шампан, ул алар китергән бу минем бүлмә. Бәхеткә, бүген аның да бер. Әмма Ильза выпила. Һәм менә хәзер бик, бик начар, гәрчә ул, һичшиксез, поправится.
  
  
  Визнер затаил сулышы. - 'Бу мөмкин түгел! Ничек ул җебе. .. '
  
  
  — Мин идем, - диде дә бәхет елмайды, — пробормотал Нигы, нажимая маленькую төймәгә бу зажигалке. Дротик диярлек берьюлы вонзился Визнеру муеннарына, һәм шул ук вакытта Нигы выбил пистолетын тирәсендә, кулларын Визнера. Визнер ачты авызы өчен закричать, әмма мускулистые куллары Ника рванулись алга сжимая авызы.
  
  
  — Туктагыз бер, зинһар, — җайлап диде ул. «Ә аннары моның ble озак йокларга. Ничек һәм Ильзе. Яки, бәлки, бик үк дөрес түгел, ничек Ильзе. Әйт миңа, бу иде сердишься? Ул үләргә тиеш , әгәр дә без түгел очистим ашказаны әй? Әгәр шулай, кивните. Ләкин лги, шулай булса да заснешь, шулай булса, умрешь.
  
  
  Визнер энергично кивнул һәм попытался вырваться. — Бар, аңа, — пробормотал ул. 'Әй. Әгәр дә ул...
  
  
  Нигы усилил хватку. — Да бәхет елмайды, — диде ул. «Подумай, бу хакта соңрак». Ул тотты да эго неумолимо. Ул тойдым, ничек Визнер расслабился бу эго хватке, үзе дә бераз вспотел каршындагы фикерләре турында сөйләде, ул шулай ук якын к үлгәннән.
  
  
  Моннан тыш, обиды түгел иде эго яраткан ысул белән үләргә.
  
  
  Визнер кинәт аңын югалткан. Эго сулышы булды неровным, ә йөзе бледным. Нигы подождал тагын мгновение, күңелебезнең, дип дротик подействовал.
  
  
  Бу бик нәтиҗәле.
  
  
  Ул засунул Визнера бу үз шкаф бу үз запертой бүлмәдә.
  
  
  Оказавшись коридорда, ул включил кул сәгатьләре һәм выключил сигнал чакыру. Аннары ул перевел стрелку бу унике, һәм сак вытащил заводную ручку.Ул өметләнгәнен, кешеләр яшел беретах подхватят повторяющуюся сериясен буенча унике кыска свистков. Аша алтмыш секунд стрелка җитәчәк унбер, һәм унбер свистков вспыхнут шул рухта узды. Һәм шулай кадәр бер, ә аннары. ..наступит нулевой сәгате.
  
  
  Эму кирәк иде һәр секунды тирәсендә калган унике минут.
  
  
  
  
  12. Дышите тирән һәм санагыз кадәр утыз.
  
  
  
  Голубовато освещенная җире түгел иде охшаган безне, бу нинди җир бу кичтә зур ожиданий. Ир-атлар басып тордылар төркемнәре һәм күтәренке рухта сөйләшеп, киңәшеп утырдык. Кайбер юнәлделәр к остаханәсендә, әмма күпчелеге задержались һәм көткән. .. көткән нәтиҗәләргә тест, ул беркайчан да ясалачак. Зур ашханә царило необыкновенное живость. Бөтен җирдә басып тордылар сәгатьлек, әмма алар мешали скитающимся һәм слоняющимся кешеләргә. Алар бары карадык.
  
  
  Нигы неторопливо оболочки арасында зур булмаган төркемнәр белән мөрәҗәгать ашханә. Эго беркем дә остановил. Моның өчен юк сәбәпләр аркасында - әлегә кадәр хорек.
  
  
  Әгәр эго күзәтү һәм исәп-хисап ясау соңгы берничә көн булдык, тугры, икеләтә саклау означала гомуми саныннан яртысын солдат. Калган бөтен буш озаттылар залында көтү, соединенным ашханә белән.
  
  
  Пар техниклар приветствовала аның кайчан кереп, зур Г-образное бина. Әмма беркем дә кирәкле дип саный әле, ул чакта таба килә башлады к уборным урнашкан арасында ашханә һәм йорт берләшкән саклау өчен, һәм беркем дә игътибар җиткәч ул керде коридор «дигән тамга белән Генә хәрбиләр өчен». Коридор сикергәли крутой почмагына һәм алып барды откровенные k көне «дип язылган көтү Залы».
  
  
  Ул досталь тирәсендә кармана маленькую металлическую пулю белән шөгыльләнүче иде, шулай ук смертоносна, ничек таращить күзләре буенча метапласта. Ул постучал бу ишек һәм хуҗаларына аны.
  
  
  Изумленные глаза карадык, аңа аркасында зур түгәрәк урындык, өчен алар сидело берничә ир-атлар, уйнаучы, карта һәм фишки. Бу бик передняя часть бүлмәләре бар. Артта калды, алар басып тордылар тыгыз булган урыннар, аларда өлешчә булган ир-атлар төрле стадиясендә раздевания. Алар карадык, аңа белән ачык ртами. Ике басканнар. Одина шулар тирәсендә выхватил пистолетын.
  
  
  Нигы окинул взглядом бүлмә һәм ворвался бу нах, әйтерсең воплощение күңел ачу. Тәрәзә юк иде, иде неуютно, пахло сигаретным дымом һәм кислым запахом немытых тел.
  
  
  'Ир-атлар! — бодро диде ул. — бу кичтә без тиеш отпраздновать бергә. Послушайте, аны күрсәтергә телим сезгә,-дип, мин берәүдә. Әгәр сез аласыз разгадать эго слизи, аның принесу монда тартма виски аша биш минут. Карагыз!' Ул сойледе странной катнашмасы немец һәм пиджин-кытай, дип әйтте иде чепухой, аны ул түгел иде выдержать безнең минут. Ул белә иде, ләкин аның үзенә бик аз вакыт.
  
  
  — Vii, бу сумасшедший алман теле исерек, — презрительно диде бер тирәсендәге ир-атлар.
  
  
  — Нәрсә бар анда?
  
  
  Муен вытянуты. Ир-атлар күтәрелделәр белән үз ятагы һәм җыелган тирәли урындыклар, әлегә Нигы белән горурланып демонстрировал кечкенә предметы бүген кулымда.
  
  
  — Бу тылсымы", — диде ул, образно. «Карагыз, переворачиваю аның эго кебек... .. '
  
  
  — Подожди туктагыз, керткәнче перевернуть аның, — диде хриплый голос. Нигы күтәрде, күзләрен дә күрдем направленный эму тормышында пистолетын. — Син нишлисең монда әлеге штукой? Син телисең уйнарга безнең белән бу шутку? Ике корал посмотрел на, аның белән угрожающим подозрением.
  
  
  — Әйе, нәкъ шулай, — күңелле диде Нигы. — Мин заставлю аны юкка чыгарга, әлегә син смотришь. Гади тирәсендә минем куллар! Аннары аны кабат наколдую эго аласыз күрергә эго янында, һәм әгәр сез догадаетесь, ничек мин моны, сез заработаете тартма виски! Ул закатал сызганып, позволил металлическому шарику прокатиться арасында ладонями дип чынбарлыкны ачып бирде һәм правую кулын. Сергей блестел бу светящейся оболочке Пьер.
  
  
  «Әгәр дә бу кечкенә бомба белән шөгыльләнүче взорвется түләүләр ук бездә алдында носом ? Бу булачак нибары трюк, һәм шул чакта без умрем.
  
  
  'Сафсата!' - диде Нигы белән оскорбительным выражением затлар, аның њпкђм аны кулымда? Аны иде взорвал үзен? Тик син, әлбәттә, шутишь.
  
  
  «Әйе, ул безобидный юләр», — диде кемдер кантонском диалекте, ул Нигы яхшы понимал. — Раздает сигары һәм башкалар, һәм барысы да иң яхшы. Рөхсәт итегез аңа пошутить. Гына уйлагыз — тартма виски.
  
  
  - Ярар, ул чагында, алга - проворчал кеше белән пистолетом. «Булсын тик барысы да игътибар белән тыңлыйлар. Ярар, әйдә, шул ук!' Ул переключился үз испорченный алман теле: «Гади сделай үз эше».
  
  
  — Яхшы, — бодро диде Нигы. «Хәзер обратите игътибар». Кемдер хрипло рассмеялся. «Карагыз туп. Бернәрсә дә рукавах, бернәрсә дә башка кулымда. Аның поверну эго бер тапкыр өчен активировать механизмы исчезновения, шулай дип әйтә, һәм шул чакта без көтәбез, карыйбыз, утыз секунд. Кайчан алар төгәлләнер, ул исчезнет сезнең күз алдында. Барысы да әзер?
  
  
  Бөтен компания рычит, кивает һәм издает скептические тавышлары.
  
  
  "Вотум карагыз!" — диде Нигы. «Кайчан аның делаю беренче хәрәкәт кулы, син начинаешь дип санарга һәм обращаешь игътибар бу туп». Ул тиз развернул Пьер һәм, взмахнув кулы белән очында, тирән вдохнул һава. — Бер, — диде кемдер. 'Ике. Өч. Дүрт. Вмешался шумный хор. «Сез күрерсез, ничек ул растает», — диде худощавый егет белән монгольским зат. — Яки рассыплется шул тузан. Булырга тиеш, бу химия трюк, ул алар уйлап тапкан лабораториясендә. †
  
  
  '... җиде, сигез...'
  
  
  — Аннары ул алмас җыярга эго кире? Бу мөмкин түгел.'
  
  
  '...ун... унбер... унике...'
  
  
  «Ул китерелә белән була. Кара, әйә ул гына да түгел, көннән көн азая бара?
  
  
  Тамашачылар тыгыз чолгап алды Ника. К кушылды кешеләр иде идәнгә басарга курка, һәм барысы да карашлары иде прикованы к серебристому мячу үз кулымда Ника.
  
  
  «Азрак? Йомшак ялангачлык. Твои глаза, һичшиксез, сузятся.
  
  
  '...унтугыз... егерме... егерме бер...'
  
  
  — Кара, бу nen дырка. Бәлки, nen бар кислотасы белән шөгыльләнүче разъедает эго " эчтән».
  
  
  "...егерме ике...егерме алты..."
  
  
  'Генә бул глупым. Ул чакта ул съело иде һәм эго кулын.
  
  
  Нигы оглядел даирәсе зевак белән глупой елмаеп йљзендђ. «Сиңа беркайчан да разгадать минем маленькую серен», — кебек, ди иде ул.
  
  
  ...Егерме тугыз...утыз. .. Утыз! ах! Ул әле анда...!
  
  
  Считавший кинәт рухнул бу урындык. Ул бердәнбер түгел, ул, хәтта, беренче. Түгел булып узды һәм ике секунд, ничек бөтен даирәсе ир-атлар, сидевших өстәл артында, рухнул җиргә. Стоявшие диярлек берни дә сизде. Алар артык шөгыльләнә үзенең хөкем сөрә, диләр тикшеренүчеләр һәм одышкой.
  
  
  'Күк! Күк! Бу кичне. ... туп газ...... Пистолетын метнулся к Нику, тик грохотом егылып идәнгә. Аңа уставились затлар рты скривились нче нәфрәт һәм агонии, ә күзләре вылезли тирәсендә орбит от ужаса. Куллары белән генә шевелились, ничек плавники выброшенной ярга балык, яки беспомощно царапали эго, бандитларның сугыш кораллары, небрежно брошенные пистолетные ремни.
  
  
  Нигы швырнул Пьер бу ih уртасы һәм сак попятился, затаив сулышы һәм игътибар белән күзәтеп, алар, әйтерсең, алар стаей кыргый тигров, әзер наброситься аңа. Ләкин алар күбрәк берни дә мондыйны, һәм ул белми иде бу. Бессильные тән бесцельно шатались һәм рђвештђ, идәнгә. Һавада висел авыр, газ исе, әмма Киллмастер иде, бердәнбер, кем бу тоймадым.
  
  
  Пьер башкарды үзенең рәхимсез эш.
  
  
  Солдатлар беспорядочно лежали өстәлдә, ә башка бу друге. Нигы бирде аларга утыз секунд өчен тәмамларга ih агонию, һәм таба килә башлады к көне. Бернәрсә дә шевелилось тыш эго үз безмолвных аяк.
  
  
  Ул гына вынул чишмә тирәсендә замка, инде китәм урамга чыгарга, кайчан ишетә приближающиеся буенча коридору җиңел shaggy. Ih максатыбыз-төгәл — караульное бина. Ул выругался үзенә астында нос, кайчан билгеле булды ih.
  
  
  Лин Су. Гуляет, гадәттәгечә.
  
  
  Нигы киеренке уйлады, кайчан shaggy становились громче. Позволить әй керергә һәм дә үләргә? Юк, булмаган сәбәпләр аркасында, алар буенча Пьер тиеш иде отравить аны. .. маленькую секс-кошку... ләкин барысы да шул ук. ..Йљгереп , хлопнуть дверью алдында носом һәм күңелле сунуть ачкыч минутына? Юк . .. Иде гына бер мөмкинлек.
  
  
  Ул вставил ачкыч кире йозак һәм сак повернул, аны заглушая тавыш легким противодействием бармак. Диярлек берьюлы аннары моның загремела дверная ручка, һәм ул ишетте тихий возглас. Кнопка янә зазвенела. Линь Суй поворчала турында, үзләрен һәм постучала.
  
  
  Тынлык. Ул көтә иде. Нигы көттем. Узды диярлек ике минут алар белән хорька, ничек ул отпустил Пьер. Бу бирде эму ике минут барып, ничек эму янә кислород кирәк, чөнки ул иде задерживать сулышы озаграк, күбрәк, кем дә булса башка. Ләкин төгәл түгел, артык ике минут кадерле .
  
  
  'Выделите!' - Линь Суй нетерпеливо закричала һәм постучала көчлерәк. — Сез барыгыз да йоклыйсыз икән, ленивые эт? Кичекмәстән выделите ишек. Тынлык. "Выделите!" Стук превратился бу гром. «Хо Чан, син тиеш кичекмәстән явиться к Ә Чою».
  
  
  Складывать доллар Ника упало. Бәлки, ул моны дөрес түгел. Әле бу стук һәм яртысы лагерь проснется. Ул башлаган хис итәргә басымы җиңел һәм тиз соображал. Ала ул сак кына ишек ачарга, аны бәреп төшерү белән аяк, кайчан булса ул керде, һәм аны калдырырга умирать. ..да, ләкин ул сезгә моны. Кызык уклоняться от добавления бу камера урнаштыралар үлем тагын бер мертвеца тыш, хатын-кызлар. .. Эму тиеш иделәр ешрак убивать хатын-кызлар. Кайбер буенча подлости түгел уступали злейшему злодею. Әмма бу . .. ?
  
  
  Яхшы, яхшы. — Сиңа ни булды? Син мәет, яки исерек? Хо Чэнь!
  
  
  Ул беркая да уходила? Бум-бум!
  
  
  Нигы хәнҗәр сжал ачкыч һәм приготовился к неизбежному.
  
  
  Яростный стук хәл итү буенча фәнни-тикшеренү бурычларын вьетнамское моның каһәре. Линь Суй белми берничә бик тупас сүзләр. Нигы күңелсез дип. Ярлы кечкенә сучка.
  
  
  Дверная ручка кабат загремела, һәм Линь Суй нидер пробормотала үзенә астында нос.
  
  
  Нигы повернул ачкыч, сак, бик сак булыгыз. Эго кешедә сжала төймәгә.
  
  
  Ул читтә иде тыныч кына. Эго мускулларын напряглись. Shaggy коридорда замерли.
  
  
  Ул якын вздохнул белән облегчением.
  
  
  Ул подождал тагын берничә секундка, аннан соң тыныч толкнул ишек.
  
  
  Коридор иде пустынен. Ул чыкты, запер артыннан ишек һәм тирән вздохнул. Күз алдыгызга китерегез, әгәр ул пряталась кайда да булса бу фанзия. Әмма бу напрасной кайгыртучанлык.
  
  
  Ул артта калдырды бүлмә, аны превратил әлеге морг. Эго облегчение, ул чакта күрдем, - дип, коридорда беркем дә юк иде, ничек глоток свежего пробасы һава. Шау-yahoo ашханәдә әле утих булса да кимеде, әйтерсең, кемдер буенча гуляк китте. Алда ала ул ишетергә неуклюжие shaggy Кратча, покидающего бина. Ул замедлил хәрәкәт үткәрде расческой буенча волосам, әйтерсең, яңа гына чыкты тирәсендә бәдрәф. Ясаганчы, ул разберется белән Кратчем кирәк иде, хәл тагын берничә дель.
  
  
  Ул чакта чыкты, биналары әйләнә-тирә, анда һәм сям сидели төркеме техниклар, һәм акрын гына переговаривались. Калганнары, по-видимому, инде таркалган буенча үз постам тикшерү өчен яки ял итеп кайттылар, үз покоях, чөнки бинада беркем дә диярлек булмады, мәгәр охранников . Ул билгеләп үткәнчә, Линь Суй разговаривает берсе белән шулар тирәсендә. Кратч потопал бу мастерскую. Тавыш эго нетерпеливого ревущего тавыш иде слышен һәркайда: «Кайда бу чертов Визнер?» Кебек тоелды, беркем дә, - дип җавап бирде.
  
  
  Нигы тиз бәяләде хәлне тукталды, кабызу өчен сигарету. Эго төп өч максатлары булганнар өчен часовыми беренче эшелон, сигез тирәсендә алар калын чикләрендә эго турыдан-туры видимости. Беренчедән, сакчы капка төбендә, икенчедән, прожектор, һәм, өченчедән, зенитчик бу невысоком холме берничә сотнях ярдов өчен ашханә. Әлеге позиция барып җитәргә була иде, тик обойдя бина һәм миновав өч башка, шул исәптән зур булмаган, әмма яхшы охраняемое бина, ул служило сугыш кирәк-яраклары склады. Ул тиеш иде чыгарырга эго җыю, югыйсә өметләре команда буенча зачистке Q-40 иде, бик малы.
  
  
  Одина буенча сигез сәгать инде приближался к аћа белән вопросительным выражением затлар катнашты. Нигы янына килеп, аңа инде вытаскивая кечкенә бүләк тапшырды. Одина һәм аерым сортлары.
  
  
  — Син барасың өчен тест? — дип сорады каравылчы. «Түгел, тест, аннары кире үз бүлмәсен яки ашханә».
  
  
  — Ах, аны иду на сынау, — бодро диде Нигы. — Миндә калды, берничә минут. Зинһар, сигару хөрмәтенә бала. Солдат непонимающе уставился аңа. "Нинди бала?" Нигы просиял. — Ракета, әлбәттә. Бу хәл бүген кич. Һәр ала сигару өчен, отпраздновать». - Ул ясаган кечкенә насмешливый поклон, һәм изящным жестом протянул сигару. Әмма ул гына да түгел, нажимал бу җеп, әлегә иде, дип ышанам кеше алачак эго. «Бик особенная сигара, — дип дәвам итте Нигы. «Түгел зажигайте, әлегә почувствуете исе».
  
  
  Зат каравылчы расплылось бу ухмылке белән ломкими зубами. Киң плоские бармак сжимали сигару. Нигы тиз нажал на нитку тапшырды эму. — Выкурите эго сђламђтлеккђ — эшнең асылын әдәпле диде ул. — Рәхмәт, рәхмәт, — диде солдат, одобрительно понюхав. «Бик яхшы сигара бик әйбәт исе».
  
  
  — Минем тагын җитә, барлык, — великодушно диде Нигы. Ул гомерен дәрәҗә һәм тиз күчте киләсе.
  
  
  — Сигара, — диде ул изящным жестом һәм сияющей елмаеп. Зат солдат булды бераз ким непроницаемым, һәм ул рәхмәт хисләре белән сунул аның бу минутта.
  
  
  Мастерской да тагын ревел Кратч. — Әйдә, дәш Визнера, Ильзу һәм Бургдорфа да.
  
  
  
  — Рәхмәт, — диде солдат.
  
  
  Нигы взглянул бу каравылчы белән алар разговаривала Линь Суй. Линь Суй юкка чыкты. Ул задавался мәсьәлә, анда ул бар иде, ләкин хәзер ул, чыннан да түгел имело әһәмияткә ия. Иде, җиде минут кадәр башламыйбыз, ә кайберләре өчен соңгы минуты табигатькә тагын да иртәрәк.
  
  
  Аяклары Линь Суй забегали, ул кайчан поспешила аерым бүлмә Һәм Чоя. Аны уйлар иде күбрәк шөгыльләнә, гадәттәгедән. Моның Бургдорфа, — диделәр әй, түгел иде вечеринке. Тик " чыктым аша, ул көн. Биредә ул шул чакта? Бәлки залында көтү? Бу кебек тоелды маловероятным, чыннан да юк. Барысы да әле . .. Иде анда кадәр Чоя. Беркайчан да иң элек бу ишек түгел, бикле. Беркайчан да элек бу бүлмәдә юк иде тынлыкны. Бу тынлык, тавыш һәм барысы да. Хәтта храп. Башта ул злилась, әмма хәзер борчыла башладым. Юк, ул испугалась. Ах Цой түгел доверял Бургдорфу! Юк! Ә хәзер бу бүлмәдә булган нәрсә бик сђер. Кинәт ул бу моңа.
  
  
  Ул ворвалась бу эго бүлмә. Пьедесталының белән зур түшәк, аны алар делили күп мәртәбә, һәм уставился бу нах. «Ә, Чой! Бүлмә саклау заперта, һәм алар җавап бирми. Вооружайтесь! Мәңгегә бить тревогу! Бургдорф иде анда, аның успокоилась. Сез тиеш, тиз арада ачыкларга, дип бара.
  
  
  — Нәрсә турында син халкын да, халкың да, Линь Суй ? Әмма әлегә ул сөйләшми, Ә Чой застегнул наплечную кобуру һәм минем янга килеп, к переговорному оештыру. "Әйт, миңа барысы да тиз һәм төгәл!"
  
  
  
  Сердечность, аның белән иде преподнесен бүләк, һәм шатлык, аның белән ул кабул ителде тиеш иде понравиться Мрачному Жнецу.
  
  
  — Юк, рәхмәт, — великодушно дип җавап бирде Нигы һәм поспешил киләсе. Тагын өч ир-атлар. Бәхеткә, икесе тирәсендә алар басып тордылар у остаханәсендә. Алар күрдек, ул занят, һәм үз чиратын көткән. — Сигары, — диде ул үз милейшей елмаеп. Эго корбаннар бик теләп катнаштылар, ih.
  
  
  — Бургдорф! - Бу булды бер тирәсендә ир-атлар, алар өстендә спусковым механизм. — Нинди черта син анда задерживаешься? Кратч сине зовет. Һәм анда, тегүче тик синнән, Визнер?
  
  
  — Минемчә, ашханәдә, — диде Нигы аша эчтђге, направляясь к восьмому часовому. — Мин булам, анда бер минуттан. Ул ишетте жужжание тирәсендә бер биналары әйләнә-тирә. Домофон, уйлады ул. Гул дәвам итте. — Сигару, — ласково-диде ул, надавливая бу горлышко. 'Празднуйте. Әмма сезнең бүген сагында күбрәк, шулай түгелме? Бәлки, сез аласыз үткәрергә мине к калганнарына — һәрхәлдә , сез калырсыз, дип ышанабыз мин түгел нарушаю чикләре. Ул күңелле ухмылялся, әмма внутренне корил үзен. Бар иде, унбиш, иң күп егерме секунд керткәнче беренче буенча эго смертоносных күренешләргә игътибар гарантияли үзен. Солдат отмахнулся нче аңа. — Продолжай, — диде ул. — Мин алам следовать өчен, сезнең моннан. Әгәр син вернешься бер минуттан... бах! Ул дип белән лукавой ухмылкой һәм тенциаль погладил приклад винтовкадан.
  
  
  — Әлбәттә, — пробормотал Нигы һәм быстрым адым удалился. Эго алтмыш башыннан икенче вариант граната согревался бу карманах берничә сәгать.
  
  
  Ул ишетте, тагын бер телефон кыңгырау.
  
  
  'Стой!' - Бу задней өлешендә ашханә басып тордылар ике ир-егет. Ике пистолеттан иде приставлены к эго животу. «Керү тыела».
  
  
  — Әйе, тик миңа була, — дип елмаеп диде Нигы, прижимая концы ике тридцатисекундных гранат, керткәнче тапшырырга ih ир-атларга. - «Әфәнделәр, сезнең өчен аерым сигары өчен аерым очрак». Ул уйлады, алар күләм түгел, ә барлык эго сүзләр, тик күләм ih әһәмияткә ия. Одина тирәсендә алар начар дип елмайды һәм откусил сигару. Башка просиял шатлыктан, понюхал һәм сунул минутына.
  
  
  Телефон та, шалтырата.
  
  
  
  К телефоны килеп беренче оглядел килгән. Ул, ул арада к трубке, кайчан шартлау булды разорвал неподвижное төнге күк. Эго кешедә түгел достала кадәр телефон, чөнки ул егылып оторванной кулы белән. Әмма бу хисабына, чөнки белән ужасающей, зияющей дырой күкрәгенә солдат түгел инде нуждался кулында, хәтта әгәр эго гол-кинәт откатилась нче аңа.
  
  
  Табигатькә њле тынлык керткәнче калган аңладык, - дип очрагы теркәлгән. Тик монда һавага взлетел тагын бер кеше, һәм башкалар шау-гөр килеп закричали нче кадастр хисабына куелган.
  
  
  
  'Нәрсә бу?' — диде Нигы тоном робкого немец галиме. "Боже мой, түгел ракета?"
  
  
  Әмма алар убежали, аның да икесе дә нык сжимая үз автоматлар һәм, устремляясь алга, ничек штыковую атакага. Нигы наина ельцина буенча өчен ih спид, ничек ракета һәм побежал к деревянным складам, бердәнбер диләр урыны территориясендә тормаган поместьесы астында даими усиленной саклауга. Ул метнулся арасында навесами тукталды белән грохотом взорвались тагын ике граната. Топающие лохматый кебек, раздавались тљрлесеннђн, әмма беркем дә килеп җитмәгәндер аңа кадәр. Ул прижался спиной к стонать, һәм Вильгельмина уңайлы скользнула бу эго кулын. Уң ягында, аңа, әгәр дә игътибар белән заглянуть арасында навесами күрергә мөмкин иде противовоздушную оборонасы, ә анда сугыш кирәк-яраклары склады. Сул үзләрен ала ул күрергә радиорубку һәм проблеск керү ракетный үзәге.
  
  
  Охранники радиорубки повернулись һәм побежали бу взрывы. Күпме вакыт аларга кирәк, аңлау өчен бу? — уйладым Нигы , стреляя бу кеше, тегесе йөгереп mimmo түгел књреп аны. Аша мгновение ир-атлар попытаются арынырга, үз сигар. Притом ih туры килде кидать иде бик еракта, чөнки бу иде адские машиналарны невинной төрелгән, тик смертельно куркыныч.
  
  
  Взорвалась тагын бер граната, тагын. Хәзер послышался казана крик һәм беготня. Нигы метался бер сераля к икенчесенә, тиз оглядываясь як бу сорады билгеләре ачу яки хәрәкәт. Әлегә барысы да яхшы. Күп хәрәкәт, әмма алар, киресенчә, направлялись к эшче зона, анда ул калдырды үзләренең кечкенә кеше үтереп утырган җинаятьчеләр. Ике сәгать каршында ракетный үзәге дико огляделись, һәм сак покинули үз постлар. Бу ахмаклык белән ih яклар. Нигы прицелился һәм ласково нажал бу спусковой крючок Вильгельмины.
  
  
  
  — Бу сигары! Бу сигары! — крикнул солдат остаханәсендә һәм выбросил нерсе. Ул бәрде бегущего кеше үзәге күкрәк һәм торжествующе взревел, разбрасывая кровавые обломки. Ике, башка ир-атлар тукталдылар ничек вкопанные һәм фрицлар сигары тирәсендә карманов белән киң раскрытыми от ужаса күзлегеннән. Алар взорвались, анда басып тордылар. Территория усеяна изуродованными трупами һәм полна дыр.
  
  
  Дим һәм ис горелого ит висели һавада. Үлем капкасыннан ачык ишек остаханә рәвешендә выброшенной бу ужасе сигары, проедая берничә замысловатых кораллары. Осколки светящегося пыяла һәм раскаленной булды посыпались өчен зур киңлек. Бу урында шартлау башланды кечкенә янгын.
  
  
  
  Азрак биш минут кадәр бөтенләй юк. Астында обстрелом бердәнбер оставшейся вахты бу ракетном үзәгендә Нигы пригнулся, нагнулся ачкан җавап уты. Эго максаты вскрикнула һәм кимегән җиргә, вращаясь, ничек юла. Әмма хәзер сзади Ника раздались таләпкә булса, яңгыравык крики. Ул тиз повернулся һәм нырнул бер буенча навесов, сунув Вильгельмину кире кобуру һәм, вытащив тагын берничә гранат.
  
  
  
  Ә Чой повернул ачкыч һәм пинком ачты ишекне. Ул уставился бу бүлмәгә үлем башлады бушевать от гнева һәм курку. Тышкы якта ишеткән крики умирающих ир-атлар, тик монда алар инде үтте бу стадиясенђ. Ә Чой выругался. Ул алмады көтәргә бернинди ярдәм. Ләкин бер кешедә боларның барысы да булырга мөмкин, аның вөҗдан. Анда бу кеше! Ул захлопнул ишек караульного бинаны ачкан панель бу стоны фанзия. Эго тощие сары бармак нажали кызыл төймәгә. Әгәр алар алмадык тоту һәм уничтожить бер кеше, ничек бешеную этне, ул иде бешенстве. .. '
  
  
  Вой алды прокатился буенча лагерю.
  
  
  Нигы ишетте бу, кайчан метался тирәсендә сераля һәм тоймадым, ничек бөтен территориясендә отель, шулай астында аның трясется. Хәзер бар иде ике преследователя. Алар фикеренең һәм окружали аның. Тирәсендә громкоговорителя эхом разнесся пронзительный тавышы Һәм Чоя: «Гомуми шөбһә! Гомуми шөбһә! Барысына да игътибар белән күзәтеп докторы Эрихом Бургдорфом. Рассредоточьтесь һәм обыщите лагере. Пристрелите эго. Генә кабул итү - кабатлап әйтәм - сигар. - Маневр ясарга Б. Түгел тәслим көтү залына. Выследите эго һәм убейте.
  
  
  Нигы хакта уйлана, дигән иде өчен маневр B башлагач, ул подбежал к почмагында сераля.
  
  
  Әмма калган тәртип иде әзерләүне кебек, лохматый, алар мчались к аңа аркасында почмагына һәм настигали эго сзади.
  
  
  
  13 - СИН СЖИГАЕШЬ МИНЕ!
  
  
  
  Бу йөгерү, ул нажал бу курок полубинокля.
  
  
  Обжигающий луч замаскированной лазерлы винтовкадан пронзил бледно-зәңгәр раскаленную төн, әзер сожрать барысы да үз юлларын. Нигы свернул өчен почмагына белән светящимся пистолетом дәрәҗәсендә күкрәгенә. Кырда ягыннан эго барлыкка килде коренастый, ир-шлеме белән автоматом наготове, ә тагын берничә мгновений ир-ат растянулся навзничь белән выражением крайний флагы рөхсәт үтәү зат һәм дырой күкрәгенә. Нче эго обгоревшего мундира клубилась струйкой дыма. Нигы перепрыгнул, аның аша, шунда ук повернувшись һәм поджидая чираттагы преследователя белән автоматом, әмма луч бу мгновение отключился.
  
  
  Ир-ат чыкты аркасында почмагына сак булыгыз, ләкин җитәрлек түгел. Пистолетын рявкнул бер тапкыр һәм таращить күзләре пробила борозду бу стонать үз аягы Ника. Лазер винтовка лизнула үзенең нечкә жадным телен югары өстендә упавшим телом уртасында билгесез затлар катнашты. Зат превратилось бу отвратительную, изъеденную посмертную битлек " кә.
  
  
  Нигы дип ике сигары башка кулымда, аннары развернулся њкчђле һәм iso барлык көч ташладым ih бу юнәлтелгән һавага зенитные кораллар ih замаскированные стволы. Ул кабат әйләнеп кайтты, алды шлем янында, тирәсендә бер ир-ат һәм надел аны, аннары төшергән ыштан. Берничә секундтан соң ул төшергән белән кеше формасын һәм надел аны, кайчан зенитная артиллерия взорвалась һәм загремела бу төн. Ул схватил автомат һәм побежал урынга шартлау. Проходя mimmo, ул чыгарды чиратында ике охранникам, алар калдырган үз постлар складта сугыш-кирәк-яраклары өчен, ел саен, ни бар белән џава џљќњменђ каршы ќирле обороной.
  
  
  Өч минут кадәр бөтенләй юк.
  
  
  Охранники астына эләктек жестокий неожиданный шквал уты моннан кем зат скрытое шлемом, алар да белдек, әлегә үлгән.
  
  
  
  «Идиоты! юлђрлђр! Сез юлђрлђр ! Тавышы Кратча проревел җир өстендә булганда, аның неровные аяклары захрустели буенча взрыхленному гравию. «Вернитесь к нең постам. Кичекмәстән. Ә Цой, син тупая слепая свинья, отменил маневр һәм Б тугрылыклы үз илебез хуш килми недоумков урынга!
  
  
  — Мин отдаю бу кешеләргә боерыклар, — суык диде Ә Чой. - «Аның телим, барысын да ирекле кешеләр телибез әлеге җинаятьченең. Яки сез көтеп аласызмы, дип алар тыныч кына көтәргә, әлегә ул прикончит ih бер артлы?
  
  
  "Прикончит бер!" - Бородатое зат Кратча исказилось от гнева. — Алар, - дип, болваны яки испуганные трусы кебек сине? Әйә син генә аңлыйсың, кытай свинья, әгәр алар оставят үз постлар булса, облегчат эму гомере ике тапкырга? Раббың белән небес, син отвечаешь хезмәт иткән өчен куркынычсызлык, гаҗәп тә түгел, без андый ужасном торышы. Дөрес ih шунда, анда алар булырга тиеш!
  
  
  «Әмма ...
  
  
  — Син отдашь боерык, яки аны эшләячәкмен бу! Авыр мясистая кешедә Кратча миң аңа килеп бәрелдем башын Һәм Чоя һәм отбросила аның ягына.
  
  
  Ә Чой восстановил равновесие һәм поспешил кире үз команда пунктына.
  
  
  
  Нигы нетерпеливо проворчал: «бар, Бар». Палящий луч лазера акрын — артык акрын — просверлил круг тирәли замка. Металл шипел һәм трещал, плавясь. Tack! Бу шулай булды да. Нигы тәмамладым эш, озын очередью тирәли автомат һәм выбил ишек склад сугыш кирәк-яраклары. Ул та, атарга, кайчан взвел үз соңгы ике снаряда һәм ташладым ih бу груды корал һәм взрывчатки, ә кайчан ул израсходовал үз патроннар да була, ул юнәлдерде лазерный пистолетын егәрлекле 10 000 ватт туры килђ груду тартмалар. Ялкын башы просачиваться буенча краям. Ул повернулся һәм убежал. Граната взорвались бер үк вакытта өч секунд.
  
  
  Ул тотты да башын мөмкин кадәр түбәнрәк һәм көннең бөтен прыть побежал к часовому капка төбендә. Берничә ярдах mimmo аңа узды ир-атлар, растерянно дорфа итеп түгел, беренчеләргә карап, бу затлар үзләренең иптәшләр. Алар бит охотились өчен взбесившимся галимнәргә.
  
  
  Зур капкалар янында калган бер генә кеше, һәм тагын ике омтылды керергә. Нигы юнәлдерде лазерную пушку.
  
  
  Одина. Ике. Өч - өченче ир-ат бирде залп аша колючую проволоку. Нигы петлял, әйтерсең кролик, танцующий өстендә күп тлеющих углей, һәм iso бөтен көчләрен юнәлдерде луч кеше. Раздался крик ужаса, ул кинәт оборвался, әмма эго автомат выплюнул непрерывный агымы уты. Кайдадыр янәшәдә белән баш йорты кемдер ата башладым бу мертвеца.
  
  
  Нигы побежал к ракетному үзәгенә. Тирәсендә лабораторияләр, кабинетлар буенча, буенча сторожки тирәли иң ракета үзәге кешеләр выползали, ничек черви тирәсендә агачтан. Сугыш кирәк-яраклары склады издавал тавышлары, бу мәктәпкә охшаган бу фейерверк уртасында булмас. Бу кыска тынлык арасында көчле взрывами Нигы ишетте танышы ошеломляющий гул, һәм Шулай Чой шау-гөр килеп закричал бу громкоговоритель: «Маневр B гамәлдән чыгарылган! Маневр B гамәлдән чыгарылган! Вернитесь к нең хәбәр! Вернитесь к нең хәбәр! Янгын сүндерүчеләр командасы да, сугыш кирәк-яраклары склады, янгын сүндерүчеләр командасы, шул.....
  
  
  Гаять зур шартлау булды потряс бөтен лагерь кадәр нигез. Берәүләр охранники качтылар, башка помедлили һәм кайттылар постлар.
  
  
  Шулай булгач, бу иде өчен маневр. Б. Барысын да палубу! Тик кешеләр генә бу вышедшие тирәсендә ракета үзәге, заколебались, бары тик өлешчә повернувшись ягына Ника.
  
  
  Ул узды, диагонали артта калды алар сбежал буенча бетонной лестнице. Кемдер крикнул. Пуля застучали буенча металлическим перилам. Ул бросился белән бетонного контрфорса бу юлны проходившую mimmo нигез салуга зур блестящей ракета.
  
  
  Бер минут, аннары бөтенләй юк.
  
  
  Ул та йөгерергә. Ул берни дә алмаган, эшләргә белән иң ракетой — ул бик артык өчен зур имеющегося карамагында эго җиңелчә корал, — ләкин бу булмады, кирәклеге. Үлем һәм хаос иде эго максаты, һәм ул уйлады, дип, күп нәрсәгә иреште, бу яктан. Атарга бу хранилище, тулы радиоактив һәм монда взрывоопасных метапластов өчен ачарга эго бирү, иде, соңгысы, нәрсә турында уйлады ул. Бу иде диярлек ышанычлы алым мәңгегә калырга көннең тьме булсынмы юк метапласта яки үз эго.... Максаты-операция, сүз уңаенда, хәзер бөтенләй иде ясной — контроль өстендә дөньясы юлы белән широкомасштабного террор, һичьюгы халыкара шантажа — төркем немец делегациясе китайцами ih прихвостнями Кратчем һәм Визнером. Хәер, Кратч һәм Визнер шактый зур строптивыми прихвостнями, һәм дә аеруча тарафдарлары берсен берсен. Әмма Ильза. †
  
  
  Пуля свистели өстендә эго-аягы. Ул якка карады һәм күрде ике ир-бегущих буенча юлга кертелде, әйдәп баручы ачыктан-ачык к аңа. Ул подбежал к тимер лестнице, әйдәп баручы карата артык югары проходу, һәм взобрался наверх. Нәрсә ударило эго буенча ноге. Әмма преследователи иде әле артык ерак, аның өчен шаккаттыра максаты. Ул нырнул өчен киң металлическую шахту һәм посмотрел аска таба. Ике ир-егет әле бежали, тик түгел аңа. Алар направлялись к металлической клетке киселешендәге ике проходов үсеп, аның кайчан ул прицелился. Ул гына да өлгергән разглядеть бер шулар тирәсендә иде, сәгать, ә башка Шулай Чоем, әмма керткәнче ул өлгергән выстрелить, алар инде күрсәтелде эчендә џђм һәм якланган стенами. Лифт эшли башлады тиз күтәрелер к обнесенной стеной платформасында әле аның өстендә һәм аннан народного карарга, аңа өстән аска таба һәм неторопливо прицелиться аңа.
  
  
  Ул ата буенча лазерлы пушкалар, һәм юнәлдерде луч өчен икеләтә трос, тянущий лифт өскә. Палящий пыл яростно обжигал куе пряди троса, әмма продвигался кебек тоелды Нику, авыр акрын бара. Лифт иде диярлек наверху. Ул өлгерми?
  
  
  Ләкин трос кинәт порвался, һәм качнулся һавада, һәм лифт рухнул җиргә. Ул ишетте, ике душераздирающих крика, аннары буенча падающей клетки выпрыгнула фигура, һәм отчаянно вцепилась бу перила пасс. Башка та, кричать, әлегә эго тавышы түгел растворился бу оглушительном шуме, алар белән лифт рухнул су төбенә китәчәк.
  
  
  Ах Чой пополз буенча юлга кертелде. Бу могҗиза, ул исән кала. Тагын бер гаҗәп нәрсә бар иде әле пистолетын. Ул неуверенно шевелился бу эго кулымда, әмма ул попытался барып Ника; Ә Күзләре Чоя вспыхнули аша болезненную битлек аның зат. Нигы выполз аркасында металлической шахталар.
  
  
  — Бросай пистолетын, Ә Цой, — крикнул ул. — Яхшырак яшәргә, һәм... .. 'Ә, Ә Цой кебек, дип уйлаган идем югыйсә. Эго пистолетын ата, ә ул шул ук вакытта бик зур булды ил үз кытай богов ярдәмгә. Нигы пригнулся һәм скользнул ягына. Ул отрегулировал луч һәм юнәлдерде эго бу вытянутую кулын Чоя. Пистолетын Һәм Чоя янә рявкнул, ләкин бер тапкыр гына. Пунктларына Да чират җитте Чоя кричать. Тавыш прервался, һәм ул вафат була.
  
  
  Нигы выпрыгнул тирәсендә үзенең укрытия бу юлга кертелде астында аның. Липкий цедру струился буенча эго ноге, һәм ул бежал белән необычайной неуклюжестью, тик барыбер иде йөгерергә. Иде тагын бер, ул ала һәм тиеш иде ясарга, ә нәкъ менә җимерергә, нервный үзәге әлеге операция өчен, бөтен бу смятение уляжется, булмады әзер җибәрү урнаштыру өчен яңа урда подкупленных галимнәр ih Китайскиж казначеев. Ул түгел иде исәп тотарга, кешеләр яшел беретах ясасалар, бу аның өчен; моның аңардан көткән. Ih бурыч иде, тиз рид һәм шундый ук тиз отступление.
  
  
  Ул перебежал юлны к лестнице, тиз спустился, аның буенча һәм керде наклонный туннель. Һәм поспешно нырнул бу түгәрәк бак, кайчан ишетә приближающиеся shaggy. Ул күргәнем булмады кебек кешеләр җибәрелә мөрәҗәгать үзәк диспетчерлык. Бик яхшы! Нигы отель нажать на курок лазера. Әмма шуңа да карамастан үлем һәм разрушения, алар ул посеял ул төнлә дә, ул түгел, мәҗбүр итә иде үзен выстрелить аларга спину. Ул вынул зажигалка, нажал тапкыр, башыннан икенче, һәм күрдем ih куллары, схватившиеся үз муен . Ул коридор аша узды, керткәнче алар обернулись. Мөһим түгел, әгәр алар иярделәр. Алар аска тәгәрәдек әйтәләр һәм аллаһуга сәҗдә кылалар коридорда.
  
  
  Ике минут, аннары бөтенләй юк.
  
  
  
  Нигә иде шулай акрын гына? Монда, бу шулай булды тирән җир астында барысы да тавышлары өстән иде приглушены. Shaggy эхом раздались артта калды аның. Ул бросился к көне диспетчерлык белән объединенными көче белән люгера Вильгельмины һәм лазер тамашаларын пистолеттан. Раздался крик — выстрел эләккән алынган бара аласыз каску бђрдерђ аның белән баш, башыннан икенче выстрел отскочил нче бетон өчен эго-аягы, ә аннан соң ике саңгыраулар удара. Нигы ворвался бу диспетчерлык һәм минем янга килеп, к особенных распределительному щиту башка ахырында бүлмәләре бар. Өчен эго спиной күбрәк иде адым.
  
  
  Голодный луч уйнадым переключателях һәм ручках. .. жевал, рвал, кусал. Нигы тотты пистолетын бу уң кулымда кебек, эретеп ябыштыручы, ә сул дергал ручки һәм рычаги, срывал металл крышки һәм рвал чыбыкларын.
  
  
  Ул эшләгән тынлык, нарушаемой гына шипением плавящегося металл һәм разрывающими звуками нәтиҗәгә многомесячных тырышлык, сведенных юк, эго куллары. ...һәм приглушенный громовой взрывчатки югары өстендә аның: Q-40 башлады зачистку.
  
  
  Ул эшләгән судорожно, лихорадочно, направляя луч лазера иң складывать доллар замысловатой аппаратурасы һәм выгрызая внутренности кадәр булган хорька, әлегә бөтен бүлмә түгел воняла бөтен нах түгел повалил дим.
  
  
  Аннары послышался башка тавыш, мягкое шипение, проникавшее аша ерак гром, һәм шау-ул производил ул үзе, һәм аңа да урын бу бүлмәдә. Ул чак кына арттарак басып торган. †
  
  
  Опоздание өлешенә секунд. Бу стонать иде дыра, анда элек тә булмады, — скользящая панель, диде эму мәгънәсе, кайчан пистолетын ике тапкыр щелкнул, бер үк вакытта пронзая кулын эчтђге жгучей болью, — һәм громоздкая фигура Кратча заполнила пространство. Әмма Кратч алган белеме белен гене туктамый. Ул двигался белән невероятной плавностью, һәм эго пистолетын ата. Луч лазера пронесся mimmo аңа һәм вонзился бу җирне. Нигы ишетте иремнең тыйнак смешок Крачча башлагач, кискен авырту пронзила эго башын, һәм эго окружила кызыл тьма. Кайтавазы отразилось бу темных пустотах эго разумом. Аннары моның иде гына кара тынлык.
  
  
  
  Эму иде жаркого, бик жаркого, һәм ул понимал ни. Ә кемдер гел кричал: «Һа-һа-һа», һәм ул да бу түгел понимал. Ул лежал белән ябык күзлегеннән, чувствуя липкий цедру, стекающий буенча эго телу, һәм коры цедры, окружавший аны искә алырга омтылып, ул, анда ул иде. Ул килгәч, үз аңы, кайчан «Һа-һа-һа» превратилось бу бессвязную чепуху белән шөгыльләнүче әверелде сериясен сүз булган иде ясными һәм осмысленными.
  
  
  — Син просыпаешься, шулай түгелме? Коварная свинья! Минем ныклы фикере, кешедә, шулай түгелме? һа-һа! Аның оставляю сине исән булсын, аны ала акрын прикончить сине, аңлыйсыңмы? Ул умрешь эсселектән, дияр алар . Һа, һа, һа! Ул вафат эсселектән өчен вмешательство бу эшне Кратча. Бөтен дөньяны иде минем кулда , бөтен дөнья минем кулда , әгәр дә син. Поясы үлем һәм разрушения бөтен небосводу өчен кромсать һәр космик корабль - рус теле, америка, бөтен бу дөнья бардак. Зур куаныч, матурлык! Һәм кем дә булса белә булып чыкты, әлегә аны Кратч да сөйләп булыр иде, бу аларга? Исәнмесез? Һәм моннан тыш, минем кадерле берсен очракта искусного шантажа, ул напугал иде хәтта, иң Гитлер. Кирәкме миңа кытайлар? Кирәкме миңа Визнер? Хәзер генә бу грязную эшкә, ә аннан соң бар да булыр иде минем. Минем! Ә аннары кинәт туры килә сине барысы да боза!
  
  
  Казана тавышы кинәт превратился бу злобу. - «Син тиеш иде барысын да боза! Открой глаза, свинья. Открывай!' Аягын ударила буенча бессильному телу Ника, авырлыгын авырлыгындагы белән зур искусственную аягын. Нигы ирексездән застонал һәм моргнул керткәнче алмас янә совладать үзе белән. Искривленное зат Кратча гигантские возвышалось аның өстендә заполняя барлык эго кыры ягыннан. Һәм зат аша косматую рыжую бороду улыбалось. — Шулай син проснулся? — прорычал түбән тавышы. 'Бик яхшы. Ул чакта аласыз наслаждаться безнең кечкенә генә уен. Бу алмый бик озак. Әмма шактый озак өчен сез страдали. Бу да шул ук хәл, дип наслаждаться, шулай түгелме? Тумаган. Аның булам, наслаждаться бу. Ә аннары, аны, вернусь шунда, каян килде, һәм подожду, әлегә утихнет бу маленькое беспокойство, ул син устроил. Ул чакта аңа китәм, яшәү өчен башлау өчен барысы да башта. Тик син, син кирәк бит яшәргә. Җилдә, мин делаю, Бургдорф? Син җилдә бу? Кара!'
  
  
  Нигы посмотрел. Әмма аңа незачем иде карарга. Башта ул бу тойдым, ә аннары күрдем. Җылы опалило эго кием-салым һәм съело кусок аяклар. Дим һәм вонь горящей тузан күтәрелде к потолку. Һәм Ульрих Кратч чын күңелдән рассмеялся. — Ничек метатель ножей бу берәр абруйлы циркында, — дип ул. — Кала, моннан тыш, хәзер аны кулланам синең уңайлы кечкенә луч света. Мондый гүзәл, җылы, нәсер! Ул хмыкнул от удовольствия. Луч белән шипением узды буенча эго расставленным ногам буенча үткәргән вычисления буенча плечам тирәли баш. Ул тойдым исе паленых чђч ощутил цедру, лизнувший гәүдәсен, ишетте злобный смешок кеше, обезумевшего нче неожиданного уңышсызлыкка үз эше. — Тавыш җилдә ничек твои эше, — хихикнул Кратч. Барлык лижет һәм лижет кебек берәр абруйлы циркында. Ләкин, ниһаять, бар, зур булмаган аерма белән метателем ножей. .. Без дәвам итәргә тиеш уйнарга бу уенны күпмедер вакыт өчен насладиться аның тулысынча, шулай түгелме? Бәлки, син башкача әйтеп тђ булмас иде үзеңә, - дип сможешь убежать миннән. Подумай бу хакта. Яхшы подумай! Син иде убежать миннән? Нигы дип уйладым. Пот һәм кан капали идәнгә. Раскаленный бетон аның янәшәсендә снаряда паром, ә аны кием вились струйки дыма. Кратч наблюдал артыннан, әлегә луч акрын двигался mimmo тән Ника. «Түгел двигайся», — прошипел Кратч белән отвратительным ликованием. 'Дип санагыз! Әйт үзенә, нәрсә аласың килешә минем белән, мин сдамся. Ләкин двигайся! Чөнки ул чакта түгел, нәрсә турында килешергә. .. калачак гына горящая плоть. Башта кешедә, аннары, аягын. .. карарбыз алга таба ни булыр. Һа, һа, һа! Аның да получал мондый удовольствия инде күп еллар!
  
  
  «Алар белән хорька кебек, балачакта син ловил һәм мучал бабочек», — дип уйладым Нигы, напрягая ноющие мускулларын өчен бер башка, һәм, напрягая баш миен шул сорады догадки, чыгу. Ләкин чыгу түгел иде. Шул малейшем хәрәкәттә Кратч иде эго луч ничек бабочку к доске.
  
  
  Эго күзләре метались буенча разрушенной диспетчерлык. Юк бернинди өмет, бернинди өмет. Кинәт ул дернулся, күреп, нидер, ни Кратч алмады күрергә, чөнки ул торды спиной моңа тулысынча сосредоточился бу Nike.
  
  
  Иде әле надежда. Ишек диспетчерлык акрын ачылды эченә.
  
  
  Нигы кинәт застонал һәм уронил башын набок. Аннары ул выдохнул белән тирән вздохом. Џђм безнећ белђн аралашудан туктады суларга. Изюминка лизнул эго аяклар.
  
  
  'Бу-нәрсә?' — взревел Кратч. «Вернись үз аңы, син! Бар монда! Син сможешь убежать миннән, әгәр умрешь үзенчә теләгәнчә сарыф иткән. Юк!'
  
  
  Зловонное сулышы наполнило зат Ника һәм ирекле кешедә Кратча хлопнула эго сулдан һәм уңнан. "Тор, тор!" — гремел Кратч. Бу мгновение — бер драгоценное, күптән көтелгән мгновение — жадное шипение, лазер тамашаларын луча тәмамланмаган. Нигы кинәт обеими куллары белән бросился на правую кулын Кратча, акылдан язар чиккә җитте вцепился бу пистолетын һәм схватил эго белән кыргый көч, порожденной ышаныч, бу эго бердәнбер шанс. Кратч зарычал, ничек горилла, һәм яростно лягнул эго агач ногой.
  
  
  Нигы застонал диярлек пистолетын чыгарды, ләкин ул отчаянно вцепился аңа. Массивные кулаки Кратча согнули эго запястья шулай итеп, грозный баш мие пистолетын булып чыкты, нибары берничә дюймах аны баш. Кинәт ул перевернулся, iso барлык көчләрне саклап калырга омтылып, ул корал, брыкаясь һәм дергая нижнюю өлеше тән, ничек дикая ат та бу родео.
  
  
  Нәрсә просвистело һавада һәм авыр приземлилось бу Кратча. Икеләтә авырлыгын Ника швырнула идәнгә, отчего бар перехватило сулышы. Пистолетын белән грохотом егылып идәнгә, һәм зур гәүдәсе Кратча отлетело элек юньдә эго дряблого горла вырвался булькающий крик. Ә аннары эго гәүдәсен тагын упало аңа.
  
  
  Нигы ахнул һәм сбросил белән үзен гәүдәсен. Ул кинәт упало, кайчан кешедә ярдәм протянулась һәм оттянула зур, истекающее кан белән язылган гәүдәсен таба. Белән глухим стуком Кратч покатился идәнгә замертво белән усал ухмылкой йљзендђ.
  
  
  Сержант Q-40 Бән Таггарт вложил бу ножны пычак коммандос һәм протянул ике кулы булышу өчен Нику менү аякка.
  
  
  "Сез называете иң соңгы мизгелдә, иптәш!" — диде ул бодро.
  
  
  
  'Бегите скорей аннан, бегите! Сездә бар сәгать, әгәр сездә бар әле здравый мәгънәсе шул каршылаячак сезнең толстолобых головах, сез уберетесь моннан молниеносно!
  
  
  Нигы устало дип, ишетеп нче осталары, Марти Роджерса өлешчә рус теле, өлешчә алман теле боерыгы. Вертолетом, ожидавший урынында разрушений, ия түгел иде, опознавательных символларын; яшел береты юк, ә кешеләр иде одеты бу ненавязчивую кием төсенә хаки; фигуры, прыгающие аша хаос дыма һәм пламени, позволял үзенә катгый боерыклар барлык телләр тыш танышы аларга америка. Әгәр алымнары, алар хәзер бардык аша төп капка хәзерге темную вьетнамскую төн, кайчан да булса тапкан кемне дә булса, кемгә булыр иде сөйләү үз хале турында, алар беркайчан да алмаган булыр иде әйтә, кем напал аларда. Әмма бу очракта алар погибнут нче шартлау, ул тиеш иде ашырылырга аз гына күбрәк вакыт узгач, сәгать, ел, авыр заряда, заложенного лабораторияләрдә өчен разрушения метапласта.
  
  
  — Әйдә, утыр, — диде Нигы. Ул подтолкнул Ильзу, һәрвакыттагыча, любуясь ee желанной попкой. Куллары потянулись һәм втянули аны вертолетом. Визнер иде инде бортында, погруженный үз шәхси дөньясына җыелмалары. Ничек һәм Линь Суй, тик ул иде тулысынча аңында һәм көрәшкән белән веревками, удерживавшими аны, әсирлектә. «Чувак, ул ничек дикая мәче», — восхищенно диде Таггарт.
  
  
  Эго күзләре скользнули буенча Ильзе, экрандагы өчен аның гневом, ee растрепанными волосами, румянцем аның йөзендә, аның стройным телом. -- Ах, бу немка, -- диде ул, кызганычка каршы. — Ул чыннан да иде ул стервой, аның хакында, аның ул чакта уйлады? Аның хокукларын?'
  
  
  — Вакыт күрсәтер, — диде Нигы. — Әмма мин уйлыйм, сез ялгышты. Минемчә, аның отчим ның аны заблуждение, һәм ул нах, чыннан да, алтын складывать доллар». Ильза књрсђтте аңа белән странным выражением курку һәм гнева, катнаш белән облегчением.
  
  
  «Тавышы, ничек мин моны ишетәм», — диде Таггарт белән сияющей елмаеп. Ул кинәт күчте, рус теле, анда әйткән превосходно. — Килә, иптәшләр, — позвал ул. «Әйдәгез, улетаем керткәнче вьетнамцы килә безнең якта. Барлык бортына! Барлык бортына!
  
  
  Бер минуттан алар инде бар иде һавада, покидая обреченный лагере зур транспорт вертолете. Астында алар хаотичные калдыклары үлем, пламени һәм дыма; Q-40 њз нђтиќђсен бирде тиз һәм основательно.
  
  
  Лопасти вертолеттан кружили бу төн.
  
  
  Ильза књрсђтте ка Ника. — Кеше күп иде књћелсез узган төнлә, — натянуто диде ул. — Ни өчен син югалтмаган мине һәм Карл? Һәм Линь Суй?
  
  
  Нигы дип җавап бирде әй взглядом һәм впился взглядом аның краснеющее зат.
  
  
  «Буенча берничә сәбәпләр аркасында, — диде ул. «Беренчедән, безгә кирәк мәгълүмат, һәм сез бирергә, аны безгә, бигрәк тә сез. Икенчедән, аны аладыр дип уйлыйм, сез төшенчәләр түгел, булды, нәрсә турында сүз бара. Башка сәбәпләр расскажу соңрак.
  
  
  — Соңрак булмаячак, — диде ул тыныч кына. — Миңа-юк, сиңа әйтәм, юк.
  
  
  — Синдә дә бар белемен, — диде тыныч кына Нигы. — Сез расскажете безгә барысы да, без телибез белергә турында метапласте, шул, ничек ул эшли, сез ничек моңа причастны. Син укымасаң, шат булганда, барысы да тәмамлана. Ул кинәт елмаеп куйды әй, усталый һәм раненый. Һәм аша рев мотора пробормотал: «Бәлки, син янә переспишь минем белән».
  
  
  — Юк, — яростно диде ул. "Беркайчан да, беркайчан да, беркайчан да!"
  
  
  
  — Әйе, — яростно диде ул. — Барабыз хәзер! Ee иреннәре обожгли эго авызы.
  
  
  Язында Нью-Йоркта иде искиткеч җылы. Бу төн иде, мәхәббәт һәм алар сдались әй. Күп нәрсә әйтә, әмма хәзер барысы да кончено. Ул пролежала идәндә бу эго чүп-чар һәм эго кулында. Вьетнам иде әле. Хәзер ул белсђм, ничек жестоко злоупотребляли ee фәнни белемнәр һәм аның невинностью. Әмма бу инде имело әһәмияткә ия. Ул алманиягә үз невинность күп яктан үзенчәлекле эчемлек. Нигы таныдым, аның тагын нинди нәрсә.
  
  
  'Барабыз . .. ! — янә выдохнула ул.
  
  
  Хәзер иде ценымногие яхшырак беркайчан да. Һәм бу да ала алырга вакыт кирәк. Нигы позаботился турында сөйләде өчен бу дәвам итә, бик-бик озак.
  
  
  
  
  
  
  
  Турында " китабында:
  
  
  
  Америка разведывательный отряды, проникнув вглубь вражеской территориясендә, очраклы обнаруживает бу джунглях Төньяк Вьетнам яхшы охраняемый һәм серле лагере.
  
  
  Алар күрә гуляющую белокурую красавицу белән шөгыльләнүче завораживает, хәтта ледяного босса AX.
  
  
  Әмма тагын да кызыклы булды, бөтен төркемнәр ачу булып тора, моннан тыш, бу лагерьда пугающе киң тәкъдим ителгән ике милләт вәкилләре: дөрестән дә, алманнар һәм кытайлар.
  
  
  Тиздән Нику Картеру әверелә аңлашыла, чөнки аның вакыты бик аз калды өчен ачарга зловещую хәбәрләшү лагере. †
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  
  Ачкыч куркыныч
  
  
  Оригиналь исеме: Danger Key
  
  
  перевел Лев Шкловский истәлегенә погибшем сыне Антоне
  
  
  
  Башлыгы 1
  
  
  
  Ул түгел иде тулысынча обнажена.
  
  Юка ак өчпочмак шелка натянулся тирәсендә ee загорелой матур үзәк өлешендә, шул ук вакытта шундый ук фрагмент алып барды тщетную белән көрәшкә ике полными скульптурными грудями.
  
  Аның пепельно-русые чәч развевались өчен аның спиной, делая аның похожей бу өлеше мчащейся ачык ак машина.
  
  Плотина, аны ул пересекла, яклады үзе хрупкую бетонную тасманы фонында бескрайних просторов гладкой зәңгәр су. Балыкчы торды бу пятистах ярдах нче нах. Ул рассмеялся, күреп, ничек ул якынлаша, — белозубая елмаю белән шөгыльләнүче подходила кызга, машинада һәм утрауларына Флориды. Ул кайчан затормозила һәм свернула белән узкой насыпи буаны, ул да шат помахал кулы һәм потянул өчен шнурок. Блондинка помахала эму бу ревматизма һәм послала һава токионың.
  
  Мәхәббәт һәм веселье бу җылы климат - ни тагын желать?
  
  Машина кискен рванулась алга һәм шиннар заскрипели күнектеләр. Елмаю балыкчы юкка чыкты. Ул споткнулся, кимеде. Решетка ударила эго ачылган зат прижав к ограждению. Блондинка кискен повернула руль. Белән визжащим лязгом металл машина скользнула юлда һәм соскоблила кеше, әйтерсең ул күп чәчәкләр. Эго гәүдәсен скрылось кљпчђклђре астында. Блондинка тукталды. Ул оглянулась аша эчтђге, переместила машинаны элек һәм янә рванула аша раздавленное гәүдәсен, аннары кабат утырды да китте алга, һәм бу юлы ул да тукталды.
  
  Чартерная рыбацкая лодка мастер Клегга янына плотине, нәкъ вакытында күрү өчен, ничек блондинка ак ачык фургоне умчалась кит. Зыян күрүче иде әле исән, кайчан ул килеп җитмәгәндер аңа кадәр.
  
  — Ни бар, сэр ? — дип сорады Клегг. "Сез мине слышите?"
  
  Зат превратилось бу окровавленную битлек, кызы икән, аның иде стерты, ничек шваброй. Веки ачылган авырлык белән. Бу эго күзләренә караган невидящие глаза — растерянные, озабоченные мөһим эш. Слюна, катнаш белән, кан белән язылган, стекала буенча остаткам эго подбородка. Обожженная плоть губернасында шевельнулась, тамакны напряглось, кайчан мускулларын эшли башлады.
  
  'Әти . .. — судорожно выдохнул ир-ат. "Әти... яхшы. .. — диде ул, задыхаясь.
  
  Аннары көч покинула аның. Күзләре закатились. Калдыкларны затлар обвисли.
  
  *************
  
  Ак кулны Робин блестели яктылыгында пламени. Ул сидела на коленях бу подушках диван, восхитительно обнаженная, аяклары подвернуты астында үзен, төсле соски торчали алга, матур личико порозовело, зәңгәр глаза сверкали түземсезлек. Ул протянула үз кружку белән мартини диде һәм «Ммм» кайчан Нигы Картер чыкты, хуш. Ул дернула өчен әтәчле үткәргән ул обернул тирәсендә була. Ул отпустил кичекмәстән. — Мммм, тагын, — пробормотала ул, проверяя эго әзер. Нигы скользнул янында бу диван, плоский кулы белән аның упругие ягодицы. Ул наклонился алга һәм генә кагылды губами аның муен.
  
  Алар поражены аның кинәт звонком телефон. 'Турында юк!' — дип зарланды ул. "Ул вәгъдә!"
  
  «Робин, бар һәм башка кешеләр, алар белә минем номер», — диде Нигы, протягивая кулын беря трубку. Ул яздырган барлыгы дүрт сүзләрен. 'Күпме вакыт бар?' һәм тиздән аннары бу: «Ярый». Һәм кырыс линия подбородка һәм тере кебек, күзләре тирәсендә кайнар превратились бу салкын, Робин аңладым, бу иде алар, АХ - Сверхсекретное контрразведывательное агентлыгы Америк.
  
  — Ике сәгать эчендә кадәр вылета самолеты, — диде ул. - әй, хәзер. «Теләсәгез, кире кайтарырга машинаны бу Манхэттен?»
  
  'Турында юк!' — срывающимся тавыш белән раслады ул. — Ул вәгъдә итте, бу юлы син получишь, бөтен, үз ялга китте.
  
  Нигы әйтте: «Ул түгел позволил иде миңа шалтырата, әгәр дә бу түгел иде, чыннан да, бик мөһим».
  
  Робин кивнула яшьле. Ул белсђм, бу дөрес. Алар эшләгән бер смертоносной компанияләре. Һәм шундый ук уңыш иде случиться, дип, аны кинәт кенә чакырдылар өчен яңа биремнәр. Ул авылның, потерла күзләре тыльной читләтеп ладони һәм диде: — Шунда барырга барлыгы сәгать. Әйдәгез эшлик дип берәр яхшы булсын, башка сәгате».
  
  Нигы дип. Бу бик эго үз Робин. Ул уйлады турында дистә биремнәр һәм дистә матур кызлар, алар басканнар арасында алар өчен бу еллар. Бик азлар гына ярыша алыр, аның белән, чөнки ул бер понимала, бу шалтырату телефон гел кирәк, җавап бирергә дип, кыскасы, мин әйтәм, ул агентом N3 буенча АХ да булган вакыт.
  
  — Карарбыз, — пробормотал ул. 'Кайда аның тукталды?' Робин указала бу ee муеннарына, ул елмаеп куйды, наклоняясь өчен поцеловать бу урын, аның куллары ласкали ee матур йола, тулы күкрәгенә, һәм ул тоймадым, ничек соски напрягаются астында эго ласками.
  
  
  Иде инде, за полночь, кайчан самолет Ника Картера төште Милли аэропортында , һәм эго җыемнар кирәк артык сәгать өчен үтеп йөреп буенча заснеженным урамнары үзәге Вашингтона. Теләгенә җил дул ягыннан Потомака, ул поспешно керде бина Берләшкән матбугат һәм телеграф хезмәте Дюпон-серкл. Төнге каравылчы отвел эго ачыктан-ачык бу алтынчы катта. Түгел, офис Хоука, ә проекция техникасы сертификатына тәтеш шәһәренең бүлмә. Барысы да бик гаҗәп, дип уйладым Нигы булырга тиеш срочное.
  
  Барында Хоука бинасында әлеге сәгате указывало шул ук юнәлештә. Башлыгы АХ. настаивал бу саклап калу гади эш көне. Тик тавышы ул сидел, сгорбившись бу кресле, бу дымном полумраке белән киеренке һәм нетерпеливым төре.
  
  — Гафу итегез өчен задержку, сэр, — диде Нигы. «Бу аркасында начар һава торышы».
  
  «Садитесь, N3». Хок нажал төймәгә сбоку үзенең кресло һәм алдым кечкенә генә кулдан микрофон. «Бар, — диде ул операторына. «Инаныгыз калдыкларына тап булган тасма урнашкан дөрес тәртиптә».
  
  Экранда пәйда Boeing 707. Ул вырулил тукталды. Лестница иде развернута артыннан последовала төркеме хезмәткәрләре, сәламәтлек саклау һәм иммиграционной хезмәте. — Восемьсот атнага, — диде Хоук белән потухшей сигарой во рту, әлегә ике ир-егет карадык, бу экран. «Бу саны куба качаклар килгән бу илгә соңгы елда. Чит ил кешеләре буенча коммунистлар ил белән, аның бездә юк, безгә дипломатик мөнәсәбәтләре, безнең хезмәттәшлек өлкәсендә куркынычсызлык», — дип өстәде ул, искоса взглянув өчен үз баш агенты. «Кошмар куркынычсызлык. Ул ничек булса, без ачтылар капкасына һәм чакырдылар бөтен ил җибәрергә үз кешеләр».
  
  Ишек «Боинг» хәзер ачыла, лестница урында буенча обеим якларга басып тордылар хезмәткәрләре, сәламәтлек саклау һәм иммиграционной хезмәте. Стюардесса толкнула аша платформу џђм буш сложенную инвалидную коляску, ә рәсми затлар отодвинули аны алга таба да к основанию баскычлар, анда ярдәмчесе разложил сл. «Ә тавышы, һәм ул-безнең кеше», — диде Хоук кайчан ишеклђр артында œтте «Боинг» барлыкка килде, тагын өч стюардессы. Алар ярдәм итеп торган дряхлого карт, закутанного бу толстое пәлтәсенекен, шарф һәм шляпе. Ул бу перчаткалар киеп башкарырга.
  
  Хок нажал төймәгә. «Тавыш белән, зинһар», — диде ул операторына.
  
  «... беренче чыккан иң өлкән пассажир, 72 яшьлек Хулио Фернахдес Ромеро буенча Матансаса, Куба», — дип игълан итте тавышы бу пленке. Турында «nen позаботятся эго улым һәм килен, мистер һәм миссис Эдуардо Ромеро буенча Форт-Майерса».
  
  «Бу сәхнә иде өлешенә килеп чыккан 11 ай элек, — диде Хок, — халыкара аэропортында Майами . ЦРУ яшилђр-табигатькђ якынлык барлык яңа эмигрантов. Әмма, ничек очракта барлык обширными процедурами тикшерү, бу гына җитәрлек түгел».
  
  Нигы ташладым аңа вопросительный взгляд. Ястреб александр жевал сигару. «Теләсә кайсы бойскаут белән разумным интеллектом, сүз дә юк, инде турында профессиональ шпионе ала булдырмаска безнең чараларын саклык чараларын күрү зарур кимендә биш минут. Тавыш бирергә дип килеп чыккан. Агентлары AX сыерчыклар белән беженцами белән Куба һәм сиздермичә проскользнули үзәге аша кабул итә, дип белдерде-Лока». Темные брови Ника удивленно күтәрелделәр. — Ә бу Ромеро, — диде ул, янә әнисенә карап экран, анда стюардессы булышты старику спуститься по лестнице. "Ул бер тирәли бу?"
  
  — Без беләбез бер, — дип җавап бирде Хок. «Бу Хулио Ромеро буенча Матансаса. Бу Romero беркайчан да покидал Кубу. Эго гәүдәсен иде найдено бу неглубокой каберенә ерак түгел, аэропорт Варадеро якынча өч якшәмбе көннәрендә аннары моннан, ничек бу кеше килде Майами. Кубинцы кичекмәстән хәбәр итүләренчә, бу хакта америка хакимиятенә, әмма, әлбәттә инде, ул вакытка иде соң инде, соң».
  
  — Ул инде аша узды, бу пункты?
  
  Хоук мрачно кивнул. «Эго улым һәм килен подобрали эго һәм направлялись бу Форт-Майерс. Бәлки, алар разглядели эго маскировку. Һәрхәлдә, әле алар да бетте. Ih тапкан убитыми бу илле километр ераклыкта урнашкан, дип белдерде-Лока. Бу шоссесы уза торган аша Эверглейдс. Тњгелмени бу Тамиами Трэйл? Ул ачты папку бу сиденье белән янәшә үзе һәм протянул Нику лист кәгазь. «Вотум рәсми доклад».
  
  Нигы тиз посмотрел аңа. — Һәм тринадцатилетняя оныгы да, — мрачно диде ул.
  
  — Ужасная эш, — дип җавап бирде Хок. Якшәмбе көннәрендә сарыф юкка өчен тикшерү көчләү. Ә жестокость, аның белән перерезали башкалар, выглядела бик тәртипсез рәвештә. Бигрәктә, залитый кан белән язылган автомобиль. Яктырткычлар, алар утащили бу болото. Билгеләр " сопротивления. Карт, ул хәбәрсез югалды, тик аның бик озак вакытлар уйлыйсыз, үзен похищенным, чөнки эго инвалидлар өчен кресло протащили буенча җирендә башка машинада. Бик күрәсең, әйе. Җирле полиция атна связывалась белән ЦРУ билгеле булды, дип чын Ромеро беркайчан да кайтып, АКШ. Ә аннан соң алар үз өстенә алды, бу эш.
  
  'Кайчан бу АХ вмешался?
  
  Генә җиңел генә бирелмәде, подергивание пробежало буенча затка Хоука. — Куркам, артык соң өчен эшләргә нәрсә күбрәк, нәрсә генә җыярга буенча мәгълүматны кусочкам. Кара хәзер, — диде ул кинәт, указывая на экран. 'Бу-таң калырлык. Карагыз әле игътибар белән.' Нигы да башкарды, ә Джулиуса Ромеро сак опустили татарстанда инвалидлар өчен кресло янында подножия баскычлар. Кинәт бер тирәсендә ярдәмчеләре наклонил эго шляпу, һәм мгновение арасында телами булды очевидным, дип эго зат. — Подожди, — диде Хоук бүген микрофон. — Эре планы, зинһар.
  
  Оператор үтәгән ниндидер гамәлләр һәм экранда барлыкка килде увеличенное унике тапкыр зат. Беренче нәрсә-диде Нигы, бу-ул иде гаќђплђнњ гладким өчен ир-атлар эго яшендә. Бу линия үсеш чђч иде чак заметные линиясе, бәлки, шрамы.
  
  «Әгәр дә ике өч агентлар ЦРУ, эшләгән өстендә эш Ромеро түгел үлгән шактый шикле автомобиль џђлакђтлђрендђ башында бу якшәмбе көннәрендә, — диде Хоук, — аны, мөгаен, түгел шталь иде пересматривать бу отрывок. Сез күрерсез, бу ни дәрәҗәдә булыр иде җитди , әгәр без уйнадык замедленном темпе».
  
  Әлегә киномеханик перематывал фильм, Хок кыскача гына санап тикшерү ЦРУ карата Ромеро, ул длилось ун ай. Нельсон Machado шөгыльләнә бу эш белән Кубада; Хуан Очоа көннең Флориде. Ih кимегән иде Ральф Бенсон буенча Майами. — Хисаплар Мачадо, — диде Хоук, указывая бу толстую папку, лежащую аның янәшәсендә. «Һичшиксез, прочитай. Алынган аерымаерым, алар аз дип бирә", — диде ул, — әмма эшчәнлеге нәтиҗәсе башка. Сцепление - бу якын преуменьшение. Сез күрәчәксез, чөнки мин тотам.
  
  «Булганмы Machado бер тирәсендә корбаннар автомобиль һәлакәт?»
  
  Хоук кивнул. "Башка иде Очоа", - диде ул. «Ул-үлә кичә вакытында рыбалки бу дамбасында арасында островами Флориды. Ул нидер осознал. Без белмибез, чөнки бу — бик зур рәхмәт Бенсону, — кискен, - дип өстәде ул.
  
  Хәер, Очоа алып барды үзен гаять ахмаклык, Хок возлагал үз өстенә җаваплылык алып, бу нәтиҗә. «Очоа түгел иде һөнәр белгече, — диде ул. «Ул кубинским беженцем, посланным ЦРУ». иде нанят өчен тотарга ih хәбәрдар вакыйгалар даирәләрдә качаклар бу Майами. Ул беркайчан да тиеш була өстендә эшләргә кирәк шундый эш. Яки, әгәр аларга туры килгән, алар тиеш иде тотарга эго бу поводке. Әмма Бенсон позволял аңа йөрергә анда-монда һәм докладывать аша нерегулярные промежутки вакыт.
  
  «Шул утро башлагач, аны үтергәннәр, — та, Хоук, яростно поглядывая үз потушенную сигару, — Очоа шалтыратып хезмәтенә куркынычсызлык Майами өчен, буенча ачык линиясе буенча — Биг-Пайн-Ки-диде эму дип едет белән очрашуга хатын-кыз. Ул сорады Бенсона белән очрашырга, аның шул ук кичне нинди дә булса коктейль-баре бүгенге Марафон-Ки, бетерү өчен эш Ромеро хәбәр итәргә эму барлык детальләрен.
  
  Нигы алмады сдержать мрачной усмешки шул уйлар турында растущем исемлегендә үлем белән тәмамланган хаталар. "Бенсон китте анда?" — дип сорады ул, булса да, бу икеле кебек тоелды эму мөмкин.
  
  — Әйе, — дип җавап бирде Хок. — Алай гына да түгел бу. Кайчан Очоа түгел барлыкка килде, ул китә бу Биг-Пайн турында белү өчен, nen. Нигы покачал аягы бу недоверчивом удивлении. — Әлбәттә, ул гына да түгел, дип сорады откровенные, анда шундый-шундый, ЦРУ агенты, — коры дәвам итте Хоук. «Ул притворился репортером журналы, ул отель алырга интервьюлар атаклы перуанского рыболова Педро Вильяреаля. Бу исем Очоа астында прикрытием.
  
  «Бенсон - яхшы кандидат өченче автомобильную авариягә эләкте».
  
  Хок кызыксыну белән посмотрел аңа. «Әгәр бу булачак, — диде ул, — сез белерсез бу хакта беренчеләрдән булып». Нигы посмотрел ачыктан-ачык аңа. Әмма башлыгы сверхсекретного шпионского агентлыгы Америк түгел улыбался. Эго зат иде смертельно җитди. Ул әйтте: «Чын Бенсон, ничек эго дип атыйлар, килде безгә белән соћгы ике елда. Сез занимаете эго-урын. Ул синең үсешнең якынча синең телосложения. Мљхђррирлђре сопоставят сезнең кыяфђт белән эго внешностью һәм тапшыралар сезгә кирәкле файл шәхесләр, шулай ук записи эго тавыш өйрәнү өчен.
  
  Аннары сез возвращаетесь к Биг Пайн һәм продолжаете үтәргә эго роле. Без ышанабыз, сөйләшү Очоа белән Бенсоном иде подслушан, ни өчен үзләренә Бенсоном күзәткән Биг Пайн. Тик исәпкә алып, кече ихтималы сез моның түгел эшләрсез, сез тиеш кылырга барлык мыслимые хаталар, алар ярдәм итәр ачарга, сез агент АКШ. Ләкин переусердствуйте, әлбәттә. Сез тиеш выманить дошманга түгел, ә булырга убитым.
  
  Тавышы сорвался у локтя Хоука. Ул микрофон алды һәм әйтте: «Әйе, поверните хәзер, зинһар».
  
  Сергей погас, һәм экранда янә барлыкка килде руление Боинг 707, бу юлы замедленной съемке. Стюардессы двигались белән странной мечтательной медлительностью ярдәм итеп старику баскычтан менү.
  
  «Хәзер сак булыгыз», — диде Хоук, кайчан пәлтәсенекен ир-атлар өчен мгновение запуталось бу перилах һәм распахнулось.
  
  Нигы гына присвистнул. Эго наметанный күзләр берьюлы догнал, дип, йон түгел, мондый густая кебек тоела, ә тавыш бирү гәүдәсен шундый! Яше һәм дряхлость ир-атлар, нигездә иде обманом. Ул асылда широкоплечий белән авыр књкрђк, кайчан прокручивался фильм кадр кадр артында өченче тапкыр Нигы иде, хәтта разглядеть выпирающие мускулы эго « көчле стариковских бедер».
  
  «Куллар һәм кисты, бигрәк тә очаровательны», — диде Хоук. «Сәхнә 11-А, зинһар», — диде ул микрофон. Бу иде кадр берьюлы аннары моннан, ничек шляпа ир-атлар иде косая, һәм күренеп буларак, ул поправлял шляпу, кайчан стюардесса толкала эго аша платформу залына килү. Эго кулларын кисты двигались скованно, әйтерсең диярлек парализованы. Яки иде механическими.
  
  «Хәзер взгляните бу эре план», — диде Хоук. Бу арттыру. Төгәл һәм кискен. Кулларына бияләй иде оттопыренными һәм бесформенными, ничек слепленные яңартуны кулдан грязевые шарлар яки надутые резин перчатки. Арасында сул рукавицей һәм рукавом камзолы виднелся кусок миңнегәрәй. Ул чынга ашарлык түгел светился, омела неестественную структурасын. Нигы кинәт напрягся һәм тойдым кебек чәч, аның затылке сәламәлек дыбом.
  
  Хәзер ул аңладым безотлагательность бу төнге инструкция. Дөньяда бар иде, гына, бер фигура белән шөгыльләнүче выглядела әйтик, әйтерсең иде җыелды тирәсендә обломков неодушевленных предметлар. Эго махинации һәм махинации эго хуҗалар коснулись АХ турыдан-туры. Һәм кеше, ул белми иде эго, иң яхшысы иде, махсус агент Картер яулаган титулын Killmaster.
  
  Нигы просмотрел тасма тагын өч тапкырга өчен тулысынча тәкчелеге үзен. Тик һәр тапкыр подтверждалась леденящая җан дөрес: баш шпион һәм зловещий убийца кытай коммунистлар кеше белән кодовым исеме Иуда иде ачылды монда, Кушма Штатларда!
  
  
  
  
  Башлыгы 2
  
  
  
  Потрепанная кызыл спорт машинасы белән свистом пронеслась аша агылган машиналар, движущихся көньякка буенча Оверсиз-хайвей.
  
  Ир-ат руль артында иде зур солнцезащитных очках һәм шумной спорт рубашке. Корреспонденты журналы Pic Чарльз Макли иде матур, әмма поседел һәм выглядел берничә распущенным. Изношенная формалары — ничек камералары һәм пишущая триммер ирина аның янәшәсендә һәм эго фатир захудалом районында Майами.
  
  Ул посигналил алда идущей машинада — ужасный гром, похожий бу перезвон. Ул вздрогнул өчен темными очко. Чөнки Макли түгел иде Макли кебек Ральф Ренсон, ЦРУ агенты, ул шулай җиңел вписался бу маскировку. Бу иде Нигы Картер һәм әйләнә-тирәсендәге барлык үзгәрешләр шәхес, алар Мөхәррият бүлеге AX фабриковал аның өчен еллар буе, бу эго барыннан расстроило.
  
  Нигы белән танышты чын Бенсоном аша дәрәҗәле танышлар ЦРУ бу Майами, һәм бу очрашу калдырды бар күңелсез тәэсирләр калдырды. Пьяница ! Ир-ат ү куркыныч - үзебез өчен һәм тирә-юньдәгеләр өчен. «Бу књрђсећ бу талчыгу», — диде Нику начальнигы Бенсона. — Бик озак шундый. Инде тайно инде якынча ярты. Эму бәхет елмайды, дип эму барыбер бергә яшәү насыйп моңа кадәр. Без бирәчәкбез эму офисную эшне «Багланышларда» әлегә син закончишь белән эго камуфляжем, ә аннары күрсәтәбез, эго шунда.
  
  Бенсон түгел иде, бердәнбер неприятным сюрприз белән бәйле бу заданием. Хоук гаять аның өчен башка. «Сез берете үзе белән үзенең гадәти киемдә волонтерлар», — диде ул. - N3. «Иуда булган эш, безнең белән иде. Сездә булырга тиеш түгел үзе белән берни дә, бу алыр иде натолкнуть эго бу фикер, - дип AX алып бара, бу эш, янәсе, ЦРУ алды загыйфь. Ике леденящие җан уйлар пронеслись шул голлар, Ника була, һәм ул тиз аңладым Хоуку булырга тиеш, шулай ук снятся кошмары алар турында. Беренчедән, Иуда инде бер елга якын залында АКШ һәм эшли бөтенләй безнаказанно. Икенчедән хисаплар буенча Мачадо белән Куба. Алар барысы да диярлек иде бәйле исчезновением красных кытай техниклар. Илчелегенә Пекин бу Гаване жаловалось, алар корбаны агентлар ЦРУ һәм төзекләндерү эшләре таләп усиленное куркынычсызлык чараларын; Кубинское хөкүмәте отвергло гаепләү, заявив, үз чиратында, дип «технари» иң делле иде шпионами, посланными аша Кубу башка өлешендә Латинской Америк. Үз нәтиҗә Machado: алар, асылда, направлялись көннең Флориду файдаланып өчен маскировки исход качаклар өчен зур булмаган лодках к утрауларына Флорида!
  
  Кайчан Нигы килде Биг-Пайн, ул тукталды матур отельдә Sea-Top. Биредә останавливался Очоа, кайчан притворялся бай перуанским рыболовом. Киресенчә, стиль Макли-Бенсона — артык күп чаевых, дип Нигы кылды, һәм ухмылка посыльного булды, тагын да кыюрак. Аннан тыш, ул юкка чыга, Нигы обыскал бүлмәгә бу булу жуков, аннары разделся кадәр һәм шорт чыкты залитый кояш балкон.
  
  Четырьмя этажами түбәнрәк аңа берничә элегантных өй өчен переодевания алып барды карата шәхси пляжу һәм порта бар. Анда иде, бассейн олимпия күләмен, окруженный удобными креслами өчен загар, анда кунаклар отель загорали 50 доллар көне. Нигы тирән вдохнул диңгез һавасы үз җиңел башкарды, берничә приседаний һәм кайбер күнегүләр йоги, дип исәпли ул. аңа вырваться буенча тесноты һәм задержать сулышы озак, драгоценные минут. Эго гәүдәсен иде, бердәнбер корал вакытында әлеге биремнәр. Бар иде хисе, ул файдаланырга тиеш бу. Һәм якын арада.
  
  Ул кабул душ, оделся һәм юнәлә эзләргә Клегга.
  
  Нигы тапкан статьясына газетасында, аңа мин сатып алган һәм бу вестибюле. БАЛЫКЧЫ һәлак булган БУ ПЛОТИНЕ, — гласил итеп язылган. 38 яшьлек Педро Вильярреал, перуанский балыкчы, вафат була чәршәмбе, аннары удар турында дамбу арасында Биг-Пайн һәм Безымянным Ки. Машина йөртүче машина алга таба китә. Эдди Клегг капитаны чартерной рыболовной крейсерской яхты Conchboy II, беренче булып килде булган урынга. Ул ир-ат булырга тиеш, шунда ук үлә. Шериф Сэм Грейнджер дип үткәрәчәк җентекләп тикшергәч, тикшерү авария».
  
  Нигы тапкан мастер Клегга ахырында кечкенә генә обветренного агач причала, выступавшего, бөтенроссия Флоридский шарт лау, су басу. «Теләсәгез, порыбачить бу тунца у Логгерхед-Бэнк?» — закричал чартер-капитаны, направляя крейсерскую яхта һәм әнисенә карап алга, пространство белән янәшә пристанью. «Бу вакытта алар мелководье».
  
  «Юк, аның телим бару Пелигро-Ки», — диде Нигы.
  
  Клегг пристально посмотрел аңа. Астында изодранной бейсболкой эго смуглое зат иде худым һәм бескровным, төс тәмәке тузан. — Анда юк, балык, — диде ул, уздырып зубочисткой тирәсендә бер уголка rta башка. «Ярар, прогнали бу подводные корылмалар».
  
  — Мин ищу балык, — диде Нигы. «Мин телим сфотографировать Аквасити. Тавыш бирү ни өчен аны монда. Доклад өчен Булачак.
  
  Һәрхәлдә, бу бик тарихы белән камуфляжем, аны уйлап, аның өчен Editors. Подводный «Диснейлэнд» төзелгән техасским нефть миллионером А K. Атчинсоном, уятты, зур мәхшәр булганда, аның моделе иде күрсәтелде Бөтендөнья күргәзмәсендә Нью-Йоркта. Әмма фотографлар һәм журналистлар түгел, пустили бу төзелешкә, анда эш алып барылды елдан артык. Атчинсон иде мрачным иске чудаком , ул ценил уединение күбрәк ачыклык.
  
  Клегг покачал аягы. «Юк, сэр , мин җыенмыйм рисковать үз лодкой, — диде ул. «Күптән түгел берничә семинолов иде обстреляны, кайчан барлыкка килергә омтылды, анда өчен тоту ташбака». Темные брови Ника удивленно күтәрелделәр. — Мин түгел, шучу, — настаивал Клегг. «Тән сакчысы иске А K. беркемне дә шунда түгел подпускает ».
  
  — Ә эш? — дип сорады Нигы. «Мин укыган идем, анда эшли, кимендә 150 тәҗрибәле водолазов».
  
  «Алар анда яши», — диде Клегг. — Бәлки, аның йорты. Бу шактый зур йорт. Алар беркайчан да киләләр бирегә. Минем иптәше булып чыга доставляет шунда эду, — дип ул. «Ул сөйләде миңа барысы турында грязных статуях, алар шунда тора йортлар, А. K . Аны ишеттем, ул возбужденный иске аю. Минем иптәше булып чыга", - ди беркайчан да күргәнем булмаса да, анда әлеге водолазов. Ул уйлый, дип бөтен eda өчен билгеләнгән гарема.Ә.K.
  
  Ул рассмеялся, фыркнув аша раздвинутые тешләре. Нигы карар исследовать Пелигро мөстәкыйль. Ул Клеггу: «Алайса, бар, к Логгерхеду».
  
  Хәзер алар читтә гавани. Клегг ускорился, һәм лодка башлады набирать тизлеге. Алда на горизонте виднелась озын дамбасы арасында Зур токымнар нарат һәм островком азрак, белән белыми йортлар, корнями агач һәм тонкими соснами.
  
  «Бу No Name», — диде Клегг, кайчан Нигы дип сорады. — Тавыш бирергә, алар ничек бу иң делле дип атыйлар. Алар йорт янында су - бу Сениор-Сити. Атчинсон төзеде эго берничә ел элек. Өчен карт.
  
  Нигы күрсәтте плотину. Ул дип сорады. - «Әйә бу егет Көньяк Америк түгел вафат була, анда берничә көн элек?» Ухмылка Клегга юкка чыкты. Ул бик занят белән руль. — Мин укыган газетасында, сез бу күрдек, — та, Нигы, игътибар белән экрандагы өчен капитаны крае күзләре. Нәтиҗә иде ошеломляющим. Куллары Клегга вцепились бу руль. Ул авыр сглотнул.
  
  — Ни өчен сине ул шулай кызыксындыра? — пробормотал ул.
  
  "Ни өчен син шулай нервничаешь шуның аркасында?"
  
  — Мин берни дә күрмәдем. Аның узды астында плотиной булганда, бу тормышка ашкан. Күпмедер вакыт алар плыли бу тынлык, аннары Клегг диде: "Мин карарга тиеш двигателе. Сез күрәсез курс? Ике егерме биш. Ул торып басты белән табурета һәм китте бу корму. Нигы алды эго-урын. Ул-туар берникадәр тамаша турында сөйләде, алга таба ни булыр. Сез бирергә тиешләр иде Клеггу бер нерсе: - сез укырга эго " кебек китап һәм ишетергә, ул ничек уйлый, турында, париж. Нигы подождал, әлегә башка кеше өлгергән дотянуться кадәр огнетушителя һәм ослабить висящий аның янында пычак, аннары сосчитал кадәр өч — саны адым, ул кирәк капитаны, кире кайтыр өчен, аңа.
  
  Кешедә Ника инде раскачивалась, ул поворачивал үзенең гәүдәсен. Кешедә очертила, тиз œлем дугу һәм тимерче Клеггу муеннарына. Ир-ат ахнул һәм отшатнулся. Нигы выключил двигателе, һәм берсе плавным плавным хәрәкәте менде. Эго башлангычларда кискен күтәрелде өскә таба, кайчан ныклы фикере ягы эго уң кулы ударила Клегга буенча хрящам борын. Пычак звякнул турында палубу.
  
  Нигы күтәрде, аның тикшерде остроту зур пальце, аннары прижал лезвие к узловатой муенында Клегга.
  
  "Их!" - Тавыш вырвался аша " эго горла. Эго җилкәсенә напряглись. "Стой !" ул задыхался. "Убери бу пычак, һәм мин расскажу сиңа барын да беләм..."
  
  Нигы тотты пычак урынында, һәм Клегг барыбер сөйләде эму — турында блондинке бу ак ачык машинада һәм соңгы сүздә - «Вильярреала» үлем алдыннан. Ярар, ярар, дип уйладым Нигы. Бәлки означать теләсә нәрсә. Испанское әйтү. Бәлки, хәтта семинолы, ничек, ахрысы, дип уйлады Клегг. Барлык ih сүзенә заканчивались «яхшы». Пычак вонзился глубже. — Кыз, — настаивал Нигы.
  
  — Аның исемем Ингра һәм тагын нәрсәдер, — выдохнул Клегг. — Әтисе — профессор. Пенсиядә. Яши Сениор-Сити. Ул кайвакыт навещает эго монда. Пычак янә ткнул бу плоть төгәл полукругом.
  
  'Сволочь!' — рявкнул Клегг. — Сиңа да, һичшиксез, колоть мине шушы пычак. Теләсә кайсы биредә алыр иде дип әйтергә сезгә, - дип, ул сбила эго намеренно. У нах иде аның белән роман. Шул ук утро алар поссорились. Күп кенә күргән бу пляжда. Ул унеслась кит. Аша сәгате - бах! Следовательская эш? һа-һа! Шериф һәм ул кыз шундый ук. Бармак бергә, возбужденный караш. Бәлки, у Клегга иде", - дип әйтә, әмма Нигы белә эму туры киләчәк ударить эго тагын да көчлерәк булсын өчен, выбить из бу аның. Ул њзен тњгел, моны эшлђргђ. Хәзерге вакытта эго эш заключалась гына шул табу һәм дошманның түгел, ә сражаться аның белән. — Яхшы, — диде ул, пряча пычак шул ножны. «Элек Зур Сосне».
  
  Ярында Нигы кайтты буенча үз следам — нәкъ вакытында күрү өчен Клегга, спешащего кит берсе порта бар. Ул подождал, әлегә капитаны чыгар алга, ә аннары последовал артыннан. Соң, бетте шуның белән, бу зур толстяк сидел бу складном билеты откан алдында җирле универмагом һәм чистил ботинкага. У непристойной тавы плоти иде кобуры һәм йолдыз. Шериф Грейнджер шәхсән , дип уйладым Нигы. Сөйләшү арасында ике ир-атлар иде, кыска, әмма интенсив булды. Барысы да тәмамланды булганда, шериф басты һәм суровой спешке побрел үз машинасында. Клегг подождал, әлегә ул кем, аннары повернулся китте һәм кире юнәлештә Ника.
  
  — Алам, аңа булу сезгә файдалы булды? — прочирикала красивоглазая старушка өчен прилавком, соңгарак калдырмыйча башкарырга вязание. Нигы огляделся, күрдем, ул нырнул туристлык офис Лоуэр-Бдб һәм неопределенно пробормотал chloe листовках. Крае күзләрен ул Клегга, идущего mimmo тәрәзәләр. — Әйе, чыннан да, — диде ул хәзер беренчеләргә карап, нах. — Сездә бар дип берђр Пелигро-Ки?
  
  — О, юк, бу ял милкенә, — шактый кискен диде ул. «Тик бездә дә бар ул, ућаеннан Аквасити». Ул протянула Нику брошюру.
  
  «Мине кызыксындыра үзе Пелигро, — диде Нигы. Ул алып барган көрәш караңгыда. «Мин ишеттем, - дип бик ачык тарихы».
  
  "Ах, бу!" Ee күзләре энтузиазм белән заблестели өчен линзами башка оправы, һәм ул протянула эму тагын бер брошюру. Бу полпути к көне Ника осенила кинәт фикер. «Турында, сүз уңаенда, — диде ул, повернувшись аңа, — син беләсең семинольское әйтү, аны яңгырый, ничек «әти, ярар»?»
  
  Аның күзләре казались неестественно ясными. «Бу укыла Па-хи-окие», — пронзительно чирикала ул. — Бу дигәнне аңлата Травяная Елгасы — иске исеме, ул семинолы бармы Эверглейдс, аңлыйсызмы?
  
  Ул рәхмәт әйтте һәм аны китте. Тышкы якта бүген эго мозгу зазвенел предупредительный сигнал. Нигы тукталды, тиз арада минем янга килеп, к окну һәм заглянул эченә. Ул сидела у телефон һәм лихорадочно набирала номеры.
  
  Ул янә повернулся. Бәлки, бу берни дђ дигђн сњз. Гади совпадение. Әмма N3 ышанмый тәңгәллек. Ул замедлил адым. Прогулялся, заглянул бу витрина". Ул кулга у нах җитәрлек булды вакыт, ул якка карады аша эчтђге. Эго күзләре метнулись к изображению, аны тоткарлаган , шулай тиз караш инде ускользал. Урамы иде, ул шактый җанланган, һәм ир-ат хәтта взглянул аңа, тик Нигы белә артыннан дә күзәтәләр.
  
  
  
  
  Республика башлыгы 3
  
  
  
  Ул " дип аталуын, илебездә «Сеточка». Нигы биредә беркайчан да иде, әмма бармен дип, күреп эго, һәм налил тулы бер стакан джина. "Белән генә горьким, әйе?" — диде ул, пододвигая үзенә аша стойку бер шешә «Ангусторы».
  
  Нигы молча кивнул, рассматривая освещенную неоновым уты диварны белән рыбой-мечом һәм изображениями ир-атлар, держащих трофеи. Краснолицая фигура на билеты откан аның янәшәсендә повернулась. 'Ничек эшләр?' — дип сорады ул густым, расплывчатым пьянящим тавышы. — Сез тапкан моннан южноамериканца, аның телибез?
  
  Бу эго воображении Нигы бәрде офицер Бенсона вертелом бу аду һәм нанес эму көчле удар. Ул кивнул, әнисенә карап mimmo пьяного ир-атлар ачык ишек. Кеше следовавший артыннан буенча төп урамындагы Биг-Пайн, тышкы якта басып түгел, заглядывая эченә, тик экрандагы өчен барлык крае күзләре. Бу эго скрюченных кулында зажглась спичка, ул зажег сигарету. Бу nen иде тар джинсы, заправленные бу ковбойские резин итекләр. Кепка Стетсон иде надвинута тирән аның күзләре, әмма спичка билгеле осветила кискен кызы икән. Югары скулы, медно-красная тире — әгәр дисезме турында семинолах, мрачно уйладым Нигы, сез алачаксыз семинола аннары үзләрен.
  
  Бу шулай ук күрәсең да бу сумасшедшем беспорядке.
  
  — Син тукталды Sea-Top? — дип сорады исерек ир-ат белән кызыл зат. Нигы кивнул. Исерек ир-ат әйтте: «Миңа надоела бу сәяхәт». Нигы янә посмотрел mimmo аңа. Семинол юкка чыга. «Әгәр сез сорагыз колоду карталары бу баре, — диде исерек ир-ат — посыльный доставит ih илле ике тапкыр — шул паршивой картасы өчен мәртәбә!» Нигы схватил үзенең бер стакан һәм ахырына якынлашты бара. Ул ненавидел остроумных пьяниц. Ул сель якындагы к окну табурет һәм досталь брошюру «Пелигро».
  
  Пелигро үзенекен ала, исемен, — укыдым, ул — нче испан сүзләре, обозначающего куркыныч, һәм ул шулай аталды, чөнки представляло навигационную өчен куркыныч испанских кораблар белән чыгару, отплывающих нче көнбатыш побережья Флориды һәм направляющихся шул...
  
  Рев куәтле двигательнең игътибарын җәлеп иткән Ника. Блондинка ак спорт машинада, менделәр переключаясь белән өч кадәр ике, выскочила тирәсендә тыкрыгы. Хәзер ул остановила аз булуын, машинаны алдында Шапка Виснет.
  
  'Сәлам!' Бу иде бармен, стоящий артта Ника. — Син ясарга тиеш күздә тотып, аны, машинаны яки Борис Карлоффа? пробормотал исерек кеше, ул алга чыкты бу тавыш.
  
  «Мин тотам, - дип, ул бирегә килер», — ди бармен. «Sea-Top күбрәк туры килә, аның стилю».
  
  Блондинка түгел удосужилась ачарга аз булуын, ишек, әмма бер свесила үз озын загорелые аяклары аша крае, обнажая бот астында кыска черным платьем диярлек кадәр поясы, кайчан ступила бу түшәлгән тротуар. 'Сәлам!' Бу юлы иде бу Нигы, һәм ул-туар күздә тотып түгел, машинаны.
  
  «Борис Карлофф вакыт-вакыт заходит бирегә, — настаивал бармен, — тик ул килми».
  
  Кеше, аның исеме Борис Карлофф, иң делле күбрәк походил бу яшь Петер Лорре. Йөзе бар иде мягкое, күңелле, неестественно ак һәм бу тагын да начаррак, бөтенләй лысый. Гомуми нәтиҗә иде манекен башка парика.
  
  "Исәнме, Ингра!" — пропел исерек ир-ат « Исәнме, Долли». — Син бүген кич гуляешь буенча пабам?
  
  Ингра! N3 игътибар белән наблюдал.
  
  'Ә, сәлам.' Ул дип елмайды һәм повернулась ягына Ника. Бу бик кыскача караш, әмма наметанный күзләр Ника ритмын бөтен эго киеренкелек. Бу ту өлешен секунд ул өйрәнде аны, әйтерсең, собиралась истә калдырырга эго зат һәм мәңгегә өемен эго. Нигы кылды, аның белән шул ук хәл, тик түгел хладнокровием булса искренним впечатлением. Ee чәч бик светлыми һәм сияли диярлек ничек восприимчивым өлкәсе мягком неоновом яктылыгында бара. Ул диярлек провалился бу тирән улы-яшел лужи ee күзләр. Ул күрдем медленную кривую самодовольной елмаюлар, аның чувственных губах, ул кайчан повернулась һәм диде пьяному: «Мин килүчеләр белән урнаштырган кыска вакытка. Карл тели сөйләшергә турында рыбалке. Аны биергә телим. Без килдек компромиссу. Аның выпью биредә һәм алга таба барачакмын.
  
  Ул узды mimmo аңа һәм последовала өчен лысым мужчиной к столику бу глубине. Димәк, исерек белми сл. Нигы кинәт кызыксынды аларга. — Бик привлекательная кыз, — диде ул разговорчивым тоном. — Син инде аны беләсең?
  
  — Берничә тапкыр күргәнем булмады ee бу Диңгез Вершине, — пространно диде пьяница. Нигы сорады эго тапшырырга эго. — Бик рәхәтләнеп, — диде исерек. Ул торып басты белән урындык белән преувеличенным достоинством һәм откинулся элек. Тирәсендә урындык җыелды ике балыкчы-любителя. Нигы күрдем, ничек кыз өмет белән күзләрен күтәрде, ул минем янга килеп. Исерек дип өстәде «минем бик яхшы башка» керткәнче аңладым, дип белми исемендәге Ника. Барлык дружелюбного улыбнулись, һәм Нигы үзен мак сим дип ничек Чарльз Макли.
  
  Лысый басты һәм әйтте: «Оркф. Карл Оркф. Ике сүздә, алай, ничек Борис. Барысы да кабат засмеялись.
  
  Аннары Оркф тәкъдим итте Ингру һәм Бренды-ике балыкчылар. Беренчеләргә карап, бу камера урнаштыралар, Ника була, ул болай диде: «шулай итеп. Һәм ни өчен син кайта Зур Сосну нчы башыннан икенче тапкыр?
  
  Складывать доллар Ника иде буенча түгел алар , - дип останавливаются, әмма хәзер вакыт җитте үткәннән соң берничә тапкырдан. Әйә да бу идиот Бенсон каршы алды премьерасы белән ачалар оныткан эму әйтергә? — киеренке уйлады ул . Әмма ул небрежно диде: «Минем журналы чыгарырга тели статьясына турында Аквасити».
  
  Оркф посмотрел аңа астыннан авыр гасыр. — Ә сезнең мәкалә турында Педро Виллареале, — пробормотал ул югары, придирчивым тоном, действовавшим Нику өчен нервы, — әзер?
  
  «Кеше мәет, — диде Нигы, — һәм мәкалә дә».
  
  Ингра Бренды-кискен встала, повернулась һәм янына музыкальному автомату. Нигы күзәтеп. Оркф да. Төтене тәмәке белән алтын мундштуком, свисавшей тирәсендә уголка эго rta, клубился тирәсендә лысого черепа. — Виллареал эго иде невестой, — диде ул тыныч кына, - дип Нику туры килде наклониться алга өчен ишетергә сүзләре. Шул ук вакытта ул кинәт тойдым мягкую, влажную кулын, сомкнувшуюся тирәсендә эго үз . Ул посмотрел аска таба. Оркф дип елмайды эму. — Берни дә куркыныч, әгәр син мине түгел, хәтерлисеңме, — промурлыкал ул. — Узган юлы син булды — ничек кенә бу әйтә — шактый исерек.
  
  Ника бераз гына стошнило. Ул ясаган зур глоток горький джина, ул әле дә бар иде аның кулымда. Әмма тагын да начаррак булачак. Кайчан ул килеп, Ингра күтәрде глаза от музыкаль автомат, - диде, улыбаясь: «Н-3». Эму ирештек җавап бирә, ләкин бу эш табуы кыен иде. Аннары ул күрдем, ничек ул һөҗүмнәрдән исемлегенә язма. — Минем юк, вак-төяк, — ди ул. «№ П-3, зинһар. Кыз буенча Ипанемы. Бу минем яраткан диск»...
  
  Ул положил монету бу прорезь, һәм ул башыннан раскачивать җилкәсенә взад һәм алга такт музыкага, закрывая күзләре. Аның кара күлмәк иде тирән вырезом һәм обтягивало аның тулы күкрәгенә белән шөгыльләнүче йомшак покачивалась бу такт. Нинди траурное күлмәк! — уйладым Нигы, оценивающе беренчеләргә карап, нах. Ул дип елмайды һәм янына аңа. "Телисең потанцевать да шундый?" — пробормотала ул. Ee бармак аның кулында иде легкими, әмма возбуждающими, хәрәкәте аның тән иде тонкими һәм ритмичными. Салкын, сладострастная музыка босса-новы иңләгән ih һәм увлекла артыннан. Ингра тыныч кына пропел сүзенә эму күкрәгенә эләгә, бер «Ипанема» белән «Иске шәһәр».
  
  Нигы дип. — Шулай, син кыз буенча Сениор-сити, — диде ул бераз резковатым тавышы. Әгәр ул дип булса да күрсәтте моны. Һәм Нигы да шталь настаивать, ә вакытлыча отдался наслаждению үз хисләр. Ih тән һәм хәрәкәтләрнең шулай искиткеч совпадали, дип безгә одина шулар тирәсендә түгел осознавал техниканы бию. Аның аяклары двигались белән бергә эго . Барысы да, ул якланган яки уйладым, выражалось түгел сүздә, ә гармоничных диярлек плавных движениях.
  
  Язылу тәмамланды. «Син нишлисең, бу бик яхшы, — диде ул, — ләкин бу бераз оят әлеге янындагы палаткада».
  
  «Мин көттем, шаять, мине таптылар».
  
  Ул кыскача рассмеялась һәм отстранилась — әле бераз. — Бу була үткәрергә, — пробормотала ул. Ул књрсђтте шушы премьерасы белән ачалар, ул алып барды глубокую белән әңгәмә ике рыболовами һәм пьяницей.
  
  Поседевшие, уставшие нче выпивки кызы икән затлар Чарльзның Макли арийцев следили өчен аның взглядом, әмма астында маской мөхәррир күзләрен һәм подсознание N3 белән мәшгуль идек впитыванием «асылда» бар һәм эго жутких килүчеләр. Ул бирде эму мең пронзительных сигналлар тревоги. Сөйләшү: артык киеренке. Рыболовы сидели сөйләгәндә тарихында бу рыбацкие темалар смеялись һәм күп эчтеләр. Ә тегесе исерек - кинәт түгел инде исерек. Шулай ук киеренке базарбай, әйтерсең, получал инструкция.
  
  «Без пойдем к Вершине Күлмәк», — - дип елмайды Ингра. — Син теләмәсәң сарыф минем белән? Оркф дип елмайды һәм покачал аягы. «Ул гади мөмкин түгел, кайчан турында сөйли рыбалке», — засмеялась ул, газетабызныћ Ника астында кулын. Алар түгел, киттек, аның ак спорт машинада, ә узды ходьбы кратчайшее кадәр ераклык отель. — Матур лунный вечер, — вздохнула Ингра. — Һәм дуэты пассат. Аны яратам шундый һава торышы.
  
  Макли пробормотал йөзеннән ризалыгы булганда, N3 уйладым турында ике көннәрдә, алар ул әлеге фатирда Бенсона бу Майами билгеләп радиопередатчик, ул егетләр тирәсендә AX дип атаганнар Оскаром Джонсоном, һәм прочувствовал Бенсону. Ул искә төшерде, пычрак, шешә, полупустые пивные банклар, алар һәркайда. Нигы куйды, үзен бу урынга башка кеше. Бирегә ул, бел, дип Мачадо үтерелә проехавшим mimmo автомобилистом. Аннан соң Бенсон башлады сораулар бирергә. Бар иде очевидным урыны. Опустошенный известием үлем турында Очоа, ул башлаган нык эчә, бәлки, хәтта отключился. Һәм барысы да ничек пьяницы, икенче көнне ул якын берни помнил бу хакта.
  
  Нигы подсунул уты астында вертел Бенсона һәм янә перевернул аның. Бөтен бу чертова әйбер эшли башлый эму бу нервы. Әлегә кадәр хорек берни барды яхшы, бар иде тревожное хисе, дип алга таба да булачак гына да начаррак булыр. Нигы Картер инде башкарган мондый эшкә элек, һәм эму иде знакомо бу хис.
  
  Баш бит урамы выходила на песчаное-юньдәге измельченных ракушек. Алар аша үткәннәр урынга күчерү к Бамбуковой бүлмәдә на Вершине Күлмәк. Алар заказ биреп мартини белән аракы. Кубинский квинтет гына чыкты сәхнәгә. 'Түгел, _ _ _ микән безгә?' — диде Нигы, кайчан квинтет заиграл версиясен «The Way You Look Tonight» ка бонго.
  
  Ул әле", - дип җавап бирде, аның штопора, әмма бу мөмкин подождать, дип уйладым Нигы. Ингра Компания иде берсе тирәсендә иң матур созданий, алар ул кайчан булса тотты кулда, һәм ул танцевала әйтик, әйтерсең уводя эго ачылган постель. Ачыктан-ачык әйтәм, бу мөмкин иң яхшы урын өчен, сорауларга җаваплар, дип уйладым ул, әлегә биюе разделял ih өлешендә һәм тагын соединял, чувствуя теплоту башка һәм башка пульсацию, перетекающую бер караш бөтенләй башка. Нигы тойдым, ничек ускорился эго. ru башлагач, мгновение музыка прижала аның бот аны. Предупреждающий сигнал зазвенел бу эго мозгу. Сак булыгыз, дип әйтте үзе, N3, заставляя үз кан успокоиться.
  
  Ритмы үзгәрде. Ингра дип елмайды эму. — Ягъни, син танцуешь, — пробормотала ул белән вздохом, бик похожим өчен канәгатьлек, аның күзләре превратились бу сияющие зәңгәр лужицы, алар кинәт показались тагын глубже. «Бу тәҗрибә..., аның, миндә, күптән түгел иде». .. 'Калганы диде аның елмаю, ачык түгел, тик безошибочная. — Сез, әлбәттә, беләсезме турында минем женихе. Ул вздрогнула бу мгновение. «Мин тоям югалту эго көчлерәк елдан-берничек тә түгел, кайчан. .. » Ул остановила үзен. — Мин тиеш түгел " шулай итеп синең белән сөйләшергә.
  
  Алар янә биеделәр, аны бот терлись турында эго бот хәрәкәттә, ул түгел иде шул кадәр тәкъдиме күпме таләп. — Син сөйләшергә тиеш булса да ясарга тиеш күздә тотып, хәтта гомерләрен куркыныч астына куеп, булырга, дөрес түгел понятым, — пробормотал Нигы, позволив үз кулымда изобразить многозначительную наз. Ул задумчиво посмотрел әй, күзләренә, аннан соң җайлап үткәрде губами буенча сочным якты волосам. Аның күзләре яңадан карадык, аңа, әнисенә карап, аның зат улыбаясь эму, нык удерживая эго караш. «Ул алып, үзен шулай, әйтерсең Очоа-Вильярреал үлә түгел недано, ә еллар узгач, — дип уйладым Нигы. Ул бик йә ненасытной, йә тәҗрибә актриса. Яки бергә.
  
  «Мин беләм, пляж, кая беркем дә беркайчан да йөри». Ул сызып ќибђргђндђ полуоткрытыми влажными губами. «Буенча, бу якка Безымянной буаны». Аның күзләре сканировали эго йөзе һәм гәүдәсе, әлегә ул җентекләп дип сөйләде эму, ничек анда барып җитәргә. Аның күкрәгенә кебек, набухла астында эго взглядом. Безымянная плотина, дип уйладым Нигы. Кайда иде убита Очоа — аның сүзләренә караганда, Клегга. Һәм Нигы тиеш иде бару шунда бер ee машинада, - диде ул. - хәзер, һәм эму көтәргә туры килде сл. Ул кайта «Сетку» булсын өчен, әйтергә Орфу, дип у нах болит максаты, һәм ул өенә юл алган. Аннары ул килер, һәм алар бергә.
  
  Нигы посмотрел аның йөзе, задаваясь мәсьәлә түгел, шулай микән рәвешле ул заманила Очоа бу үлем. — Яңгырый восхитительно, — пробормотал Чарльз Макли, ә Нигы Картер беспокойно уйладым турында хокукы бампере аны машиналар. Ул эго яхшы карады, кайчан алар калдырган бу машинаны «Фишнете».
  
  Бу булды бер тирәсендә иң неумелых һәм безошибочно узнаваемых эшләре буенча удалению вмятин, алар ул чакта-йә әле.
  
  
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  
  Югары ир-ат белән широкими җыерып, стоявший күләгәдә, ниһаять, двинулся. Ул посмотрел на радиевый циферблат үз сәгать. Якынча ярты сәгать ул торды неподвижно көтмичә. Түгел, иң плотине, ә шушы яктан, татарстанда уздырылган тонких нарат. Эго потрепанная кызыл спорт машинасы иде припаркована бу сотне ярдов алга таба юлда да замаскированная соснами.
  
  Карамастан, саклык чараларын, Нигы алмады отделаться нче тойгы лар гына калды, - дип артыннан күзәтә. Ул беренче тапкыр тойдым, бу кайчан шелл аша парковку аннары моннан, ничек Ингра китте бу «Сетку». Эго алтынчы хисе кисәткән эго турында шпионах яки, һәрхәлдә, турында ком-булса, аның янәшәсендә караңгыда. Ул чыкты, бөтен дөнья буенча Бамбуковой бүлмә һәм күләгәдә калды, акрын һәм озак оглядываясь як. Тик йә эго сизгерлек обмануло аның, я кем дә булса, яхшы потрудился спрятаться. Аннары берничә размышлений ул молча аша узды парковку үз машинасында. Гадәттәгечә, ул тикшерде машинаны бу булу яћа бармак, күңелебезнең, дип йозакларны иде взломаны . Берни дә мондый. Аннары ул сак обошел эго һәм заглянул капот астында керткәнче утыра ала һәм китәргә. Да берни дә. Ә шоссесы ул берничә тапкыр останавливался һәм выключал фары. Әмма эго түгел последовала машина.
  
  Шул вакытта нигә ул түгел иде арынырга моның хисләр?
  
  Рев куәтле двигательнең вдалеке предупреждал аны, ул якынлаша. Нигы сак булыгыз чыкты аркасында агачлар һәм посмотрел на приближающуюся түбән булуын ак спорт машинаны. Ул помахал. Ул помахала бу ревматизма һәм автомобиленең клубка килеп керүе бу уступ. Улыбаясь, Нигы напряг мускулларын, әзер отпрыгнуть ягына, әгәр дә туры киләчәк. Әмма ул тукталды берничә футах үзеннән һәм тыйнак соскользнула белән переднего утыргычлар, улыбаясь бу ревматизма.
  
  Әйтәм Түгел, безнең сүзләр, алар җиттек к кромке су. Коралловая тузан, намокшая, аннары всплеск, издавала астында ih аяк негромкий скрипящий тавыш белән. Ул рассмеялась моңа звуку, һәм кинәт ожила, тулы ликования, һәм настояла шул, алар нырнули бу дулкын, йомшак вьющиеся астында яшь луной.
  
  Ул скинула сандалии һәм расстегнула молнию бу юбке. Ул ачылды. Ул отпустила аны, һәм ул скользнула буенча ee бедрам һәм кимеген ком. Ул чыкты, одетая гына лифчик һәм кара коену нче бикини. Ул откинула элек үз куе якты чәч һәм кабул позу стриптизерши, положив, бер кулын күкрәгенә, ә икенче бүгенге түгәрәк V-образный вырез бу паху, ничек фиговый листок. Аның күзләре улыбнулись эму.
  
  Белән диярлек балалар восторгом ул дәвам итә, үз уен, раскачиваясь бу такт несуществующей музыкага, перебирая куллары өчен спину һәм вцепившись бу крючок лифчика. Ул кимеде. Кан Ника забурлила, кайчан обнажились восхитительные күкрәгенә.
  
  Ул наклонилась алга. Аннары, быстрым поворотом үз гибкого тән, ул янә күтәрелде, бөтенләй обнаженная. Обнаженная плоть, ак һәм блестящая фонында темных таплар ee загар иде поразительным, инде вәхий белән белдерәбез. Искиткеч тулы, зрелые күкрәк шуны чыгыш ясаган, чудесный контрапункт ee плоскому животу белән затененной вмятиной пупка, выпуклостью бедер, изысканно стройными аяк.
  
  Ул смеялась. - 'Син?' «Әйә мин алмыйм күрергә синең матур гәүдәсен?»
  
  Өчен ухмылкой Ника скрывалось изумлением сл тиз меняющейся шәхес. Ул гына да түгел, понимал аны. Хәзер ул резвилась кебек кечкенә кыз, бу дулкыннар, игриво әнисенә карап аңа, ул әлегә раздевался. Башка очракларда, әмма ул казалась бик олы хатын-кыз. Ә нәрсә турында перекрашенного бампера? Әйә ул түгел иде хладнокровной убийцей?
  
  Булганда, ул аның янына килеп, югалган, ул протянула тонкую кулын схватила эго өчен запястье, аның күзләре восхищенно скользнули буенча эго широким плечам һәм стройному мускулистому телу. Бала юкка чыкты буенча эго игътибар үзәгеннән. Хәзер ул хатын-кыз иде, жаждущей, требовательной. Ул обнял аның мокрыми куллары. Эго иреннәре прикоснулись аның . Ee восхитительные күкрәк прижались к эго күкрәк, һәм ул тойдым аны дрожь. Ih иреннәре һәм телләре становились да артык кайнар һәм любопытными. Токионың вспыхнул һәм алар бергђ, вспыхнул кабат. Һәм, ниһаять, ул чыкты иреккә белән сдавленным вздохом. Аның күзләре поплыли.
  
  — Боже, миңа бу кирәк, — хрипло выдохнула ул. Ул вывел аның аша суның кара пляж һәм естественную пещеру бу скале, аны күрдем, раздевшись. Ул кимеген ком, һәм ул опустился бер всякому племени янында. Яшь ай пробилась аша скользящие болыт, һәм ул карадым тирән аның күзләре, алар хәзер бар иде яшеллеккә. — Син беләсең, мин, гомумән, берни дә юк сиңа, белмим? — пробормотал ул, кулы белән кагылып мягких линияләрен аның муен һәм подбородка, аннары опустился һәм ощупал тулы, острую күкрәгенә. Ул башыннан дрожать, һәм аның авызы сформировал әйтү «тиз». Ул схватила эго кулын һәм потянула аска таба, әлегә ул шталь ласкать шелковистую мягкость аның сокровенного существа...
  
  
  Ул тавыш ишетте машиналар вдалеке, һәм замер. Ул ехала түгел останавливаясь, аша мгновение күрдем, ничек кызыл задний фонарь юкка чыккан өчен плотиной.
  
  Ул потянула эго башын аска һәм поцеловала эго тәҗрибә һәм жадно. Аның бармак блуждали буенча эго телу. Аның полузакрытые күзләре блестели бу лунном яктылыгында, ул тиз вздохнула. Кон үзенә, ул тойдым , ничек эго складывать доллар забилось тизрәк. Предостерегающий тавышы салкын диде эму бу хатын-кыз, ихтимал, вражеский агент һәм диярлек мөгаен убийца. Сак булыгыз, түгел отпускай", - диде ул бездумному существу үткәргән иде өлеше эго. Ул әйбәт, ләкин шулкадәр, — яростно кабатларга ул. Әмма бу неправдой. Ул иде изысканной.
  
  Нигы тойдым кебек аның аяклары раздвинулись астында аның тойдым, ничек мощное киеренкелек эго үз тән скользнуло аның мягкость. Аның куллары ласкали һәм ласкали эго барлык настойчивее һәм настойчивее, әлегә, ниһаять, аның ногти түгел впились бу эго спину, ә аның авызы да эреп киттем инде бу эго тапшыру һәм горячем теләк. Ih тән напряглись һәм соединились, кайчан ih бот схлестнулись, ә рты слились воедино. Нигы позволил үзенә китәргә казанда " наслаждение — бөтен, ул тыш, кечкенә генә өлеше белән шөгыльләнүче һәрвакыт суперагентом, әзер к куркыныч, неожиданностям.
  
  Ул, киресенчә, якланган бу, һәм аның иреннәре телибез, бу, ничек булыр иде дип ниндидер физик, вызывающе кагылып эго ушей... эго күзләр... эго rta. ..эго тамакны... скользнуло. Аның куллары сомкнулись тирәсендә пульсирующих мускуллары, чувствуя ih керде. "Их!" — простонала ул. «Подойди миңа, подойди миңа. .. '
  
  Эго складывать доллар нык билось , барлык эго существо дрожало нче растущего теләк. Ул тойдым, - дип китеп бара, соскальзывает бу крае. .. Эго, хисләр ясадылар аның. Ee гәүдәсен тряслось һәм корчилось караганда, похоть. Аның аяклары обвились тирәсендә аңа, ә мускулларын напряглись, вытягивая бөтен көчен, аны ала ул бирергә эму. Эму тоелды ул тонет аның набегающем теләгән, әмма ул барыбер ничектер ускользает төшүдән саклап калып, бер өлеше үзләрен запастагы өстендә буйством... ... дип?... бәрелешләр... ул булды... свирепой, восторженной көрәше...
  
  Ул перевернул аны потянул артыннан протолкнув үз теләге эченә. Бу юлы да ул тапты аны! Һәр хәрәкәт иде взрывом экстаза. Ул кинәт ахнула, вцепившись зубами бу эго иреннәре. Аның бармак царапали эго күкрәгенә. Ул акрын гына выругался, отводя аның куллары һәм прижимая ih k бокам түгел, башта ритма. Ee хәрәкәте конвульсивно ускорились бу эго ритме, ә аннары, соңгы бешеный миг, алар турында онытканнар твердом песке астында, үзе турында прибое вдалеке, үзенең обособленности — нәрсә турында теләсә тыш восхитительного извержения эчендә, кайчан да ih существа кинәт загорелись. басып торырга, ә аннары освобождалась һәм уносилась кит нче дөнья дулкыннар трепетного экстаза.
  
  Мизгелдә алар бергђ һәм угас.
  
  Күпмедер вакыт алар лежали янәшәдә генә соприкасаясь. Ниһаять, ул вздрогнула һәм сжалась, чөнки ee күкрәк сжались ике матур шарика перламутровой плоти. Розовый төс тирәсендә сосков кебек, потемнел, кайчан агымы кан заставил йомшак масса набухнуть. Нигы белән генә поцеловал аны соски, торып басты һәм минем янга килеп, к ih киемнәреннән. Ул күтәрде, аны һәм тагын опустился янында. Ул үзен начар хис итә необычайно усталым кеше өчен, аңа секс иде, шулай ук кирәк булган кебек, һава, алар ул дышал.
  
  Ул, күтәрелә төште бу локте һәм посмотрел на нах. Хема иде бу хатын-кыз? Хема тирәсендә полудюжины моңа бәйле рәвештә существ, алар ул гына исследовал иде микән ул алар иң делле? Скромница белән шөгыльләнүче көттем, аның өчен расшевелили? Светская хатын-кыз белән шөгыльләнүче спровоцировала эго, ә аннары держала бу страхе? Сирена белән шөгыльләнүче давала аңа тамаша турында хәбәр килеп чыгарга мөмкин, әгәр ул гына последует өчен анда? Сладострастная наложница белән шөгыльләнүче дизайн-эго странными юллары һәм возбуждала эго яңадан вакытта һәр чувственном повороте?
  
  Тынычлык боза тавыш автомобиле. Иде микән ул берсе тирәсендә әлеге типик ? — кинәт дип сорады ул үзен, игътибар белән прислушиваясь. Машина юкка чыккан вдали түгел останавливаясь. Шуңа да карамастан, бу напомнило аңа турында перекрашенном бампере. Бу шулай ук напомнило аңа, чөнки ул агентом бу задании, һәм вакыт утекало, ничек ком аша гына карый.
  
  Ул сак притянул аны үз объятия. — Ингра, кадерлем, сөйлә миңа үзе турында, — небрежно диде ул, скользя губами аның щеке.
  
  Ул рассмеялась. «Сөйләргә аеруча юк. Аны алып барды скучную тормыш кадәр бүгенге кичке, — дип өстәде ул, зур хисе сорауга җавап биреп, аның токионың.
  
  «Һәр кеше вакыт-вакыт таба тормышларын скучной».
  
  Ул засмеялась - "Табарга кирәк булса, яңа, гади?" . "Сез, күрәсең, беркайчан да эшләде хөкүмәт!"
  
  'Сез бу эшлисез? Нинди эш төре?'
  
  — Ярар, бу засекречено, әлбәттә. Әмма аны электроникада. Бер тирәсендә алар кропотливых сверхсекретных эш. Шулар тирәсендә, анда сине запирают айлар.
  
  Чөнки аның акрын схожу белән акыл һәм карабкаюсь к потолку. Ә аннары мине отправляют бирегә, к пред әтисе, әлегә мин тормыйм әзер эшләргә тагын ярты ел». Ул задумчиво моңа кадәр пальцем буенча гибким, набухшим мышцам эго плеча — тире књчереп утырту буенча, аны кулландык өчен чагылыш табарга тиеш, татуировканыћ формасында топора, аны Нигы бар, аның өстендә правым локтем. Әмма ул, әйтерсең, барабызмы җиңелчә үзгәрешләр текстуре тире, чөнки хәзер тиз һәм ласково сжала кулын диде дрожащим тавыш белән: «Алла белә, мин ничек вынесу бу аннары әлеге янә».
  
  Ул нежно поцеловал аның веки. «Бу бөтенләй минем эш белән шөгыльләнүче калса, сиңа подходящей», — дип ул. — Ничек сез аңа эләккән?
  
  'Аркасында минем . әтисе . Ул вздохнула. «Ул һәрвакыт өстендә эшли дәүләт проектлары. Аны барысы да балачагын ябык фәнни сообществах. Ничек Лос-Аламосе, Ок-Ридже. .. '
  
  Нәрсә щелкнуло шул голлар Ника. — Ах, — диде ул. — Өчен estestvenno. Профессор Гюнтер Бранд.
  
  «Бердәнбер һәм кабатланмас». Ул, диде. "Сез ишеткән турында nen?"
  
  'Кем генә ишеттем? Ахыр чиктә, ул спроектировал атомную подводную лодку».
  
  — Әйе, тик болар иде күптән. Хәзер ул пенсиядә. Яши анда.' Ул указала буенда буаны. «Бу Сениор-Сити».
  
  Нигы кивнул. Теләгенә җил сорвал күлмәк Ингры, засыпал эго ком, янә уронил. Нарат вздохнули һәм зашумели. Ул повернул башын.
  
  — Мин шулай яратам бу урын, — вздохнула ул. — Ул искиткеч матур кичке пассат. .. '
  
  — Елдан-прохладно. Безгә яхшырак кайтырга. Кинәт ул посмотрел на нах. — Ә Оркф? ул дип сорады. «Нинди урын ул били тормышта? Яңа романтическое мавыгуы?
  
  Ул откинула башын элек рассмеялась. — Боже гына да түгел, хәерче Карл. Ул гади табиб әтиемнең. Күрәсезме, бармы, у папы берничә ай элек случился йөрәкнең өянәге, һәм... .. '
  
  Ул тәмамлады фразу. Нигы инде двигался, откидывая үзенең гәүдәсен бу яклар буларак, хлыст. Эго алтынчы хисе, аны күп тапкыр предупреждало эго турында күңелсезлекләр генә дип зажгло внезапную вспышку аңында эго, аžлатып тормыйча сәбәпләр. Һәм нәкъ вакытында. Армированные сталью ковбойские аяк приземлились өчен ком, анда ул гына лежал. Берсе көчле штопорным хәрәкәте гәүдәсен Ника изогнулось өскә таба һәм каралды удар кебек кувалдой буенча незащищенному затка, лишив кеше противовесов.
  
  Кыз вскрикнула һәм отскочила ягына. Кыска кулаки Ника сверкнули. Бер низменному, бу финте, икенчесе үткен, бронзовое зат, ул качнулось аның өстендә. Семинол попятился элек вбок турында скалу. Эго кешедә потянулась к выцветшей джинсовой куртке, кайчан аның башлангычларда вылетела наружу. Стальной носок эго ботинка пронесся mimmo затлар Ника.
  
  Нигы присел, эго мускулларын свернулись, ничек у змеи. Ул тоттым вытянутую аягын обеими куллары һәм iso барлык көч рванул өскә. Максат семинола миң аңа килеп бәрелдем бу скалу, һәм эго туловище соскользнуло белән неровной өстендә. Куллары Ника вытянулись һәм сомкнулись тирәсендә, кулларын, аны семинол әле тотты шул куртке. Ул аяусыз повернул аны. Нәрсә щелкнуло бу запястье семинола. Ул издал пронзительный крик больно. Нигы хуҗаларына куртку һәм вытащил пистолетын буенча наплечной кобуры. Ясап, һәрберсенә тиешенчә бу, ул йолдызны күрдем бу рубашке ир-атлар. Сүзләрен УРЫНБАСАРЫ ШЕРИФА иде выбиты анда.
  
  «Яхшы», — дип яростью уйладым Нигы. Идеальное тәмамлау идеальной миссия. "Кит машинага!" — крикнул ул аша эчтђге. Бер бөтен эмпирических сикергәли, АХ яңгырый: Беркайчан да связывайтесь полиция, әгәр дә сез урнаштырдылар непроницаемую маскировку, основанную белән хезмәттәшлек алар. Нигы посмотрел на корчащегося бу песке, кеше һәм дигән нәтиҗәгә килгән начаррак булырга мөмкин түгел.
  
  Кыз түгел, дип җавап бирде. Ул повернулся һәм күрдем дип эго юл отступлению заблокирован 350 фунтами надвигающейся плоти. Шериф Грейнджер! Нигы отдернул уң як йодрык. Шактый бер шактый көчле толчка тормышта. Бу перехватило иде эго сулышы, әмма ранило иде аның эго, һәм бирер иде Нику мөмкинлеге барып машиналар.
  
  К удивлению, Ника була, шериф кискен тукталды, пригнулся һәм раздвинул аяклары белән поразительной тизлек. Эго уң кулым вылетела алга һәм гәүдәсен закачалось аның белән бергә. Бу классическое сумо. Защита от тапкырдан астан. Предплечья соприкоснулись бу полпути арасында ике телами. Шунысы выглядело ничек мягкое гәүдәсен, каты булып чыкты, ничек сталь. Сила удара шерифа отбросила кулын Ника ягына ачып эго яклауга өчен эффектного кыска удара бу подбородок. Шериф нанес удар белән диким рыком түгел нче тырышлык, шулай нче триумф. Бу иде, нидер диярлек ритуальное, ничек рычание һәм топание ногой йокодзумы яки бөек чемпионы, сумо көрәше буенча.
  
  Хәер, ул вакытлыча чыгарылырга буенча җыю от неожиданности, Нигы алмас туктатырга удар. Әмма кирәкле контратака убила иде шерифа. Шуңа күрә Нигы нырнул элек омтылып, ул откатиться нче удара. Кырыс йодрык шерифа пролетел бик аз, футов алты, әмма изнаночная ягы эго ладони белән растопыренными пальцами белән дәһшәтле көчкә күтәрелде астыннан подбородка Ника. Артык йомшак кеше егылып иде замертво белән сломанной шеей. Нигы да иде әле берничә дюймах нче ком. Ул, егылып тљшђ, шериф убрал правую кулын боком бәрде Ника буенча голому горлу. Бу-үлем белән тәмамланган иде удар ладонью буенча кадыку, нанесенный сжатыми, ничек лезвие, пальцами.
  
  Үлем удар.
  
  Нигы выругал үзен кайчан тойдым, ничек эго максаты взорвалась, һәм мерцающие утлары пронеслись аша эго, аңы. .. һәм угаснуть.
  
  
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  
  'Без повеселимся . Аның отрежу бу акциясен сатып алды моннан ублюдка!
  
  Бу мгновение калмады башканы кромешной тьмы һәм плачущего, протяжного кеше тавыш. Аннары хисе куллар, грубо нащупывающих пах Ника, тянущих, завладело аларга. Ул тойдым салкын археологларның металлический крае, һәм эго күзләре распахнулись.
  
  Ул смутное күреп, остролицего темнокожего ирне, присевшего алдында, держащего кулында озын пычак, сверкавший бу лунном свете. Шериф торды артта калды, аңа һәм тотты да кызны. Нигы заставил үзенең тәнен хәрәкәт итә. Ул повиновалось, әмма акрын бара. Семинол парировал удар белән презрительной легкостью отбивая кулын. Ул рассмеялся, оторвав иреннәре нчы үз волчьих зубов, әйтерсең, китәм укусить Ника турында ирләр өстенлеге.
  
  'Яхшы гәүдәсен!' Тавышы шерифа охшаган иде хлыст. — Туктатырга, син мине ишетәсеңме? Безнең вакыт юк-күңел ачу. Сез привезете өйгә миссис ee машинада. Аның заеду өчен синең соңрак.
  
  Тавышы урынбасары Гудбоди абсурд недоверчиво. — Әйә син күргәнем булмаса да, бу ублюдок кылды, аның белән?
  
  Хәзер алдында Ником торды шериф. — Күрәсең, ул возражала, — дип ул. — Ә хәзер, бир миңа бу пычак. Гудбоди сдала эго эму һәм шериф сунул эго бу ножны, свисавшие белән поясы.
  
  Димәк, алар анда барысы да бу вакытта! Кыз тиеш иде, китерергә эго бирегә махсус?... Ничек әле алар алыр белергә, анда эго көтәргә? Бу эксгибиционистская шлюха!
  
  — Сиңа яхшырак одеться, улым, — җайлап диде шериф. Нику кыен хәрәкәт итә. Барысы да киресенчә, ике тапкыр авыррак гади, төзекләндерү эшләре таләп дүрт тапкыр күбрәк гади куйган. Надев күлмәк-ыштан , шериф Грейнджер диде: «Аның әти түли миңа бераз күбрәк минем жалования өчен, аны, присматривал өчен анда. Ул гына да түгел, бик яхшы передвигается бүген инвалид коляскасына». Ул белән смешком покачал аягы. - «Ул дикая кыз, ләкин без беләбез, алга таба да уловок. Мәсәлән, моны биредә, пляжда түгел, ә санында мотеля.
  
  Күзләре Ника излучали салкын ярость, әмма эго кулны әйтерсең иде отяжелены свинцом. Хәзер шериф тотты Ника астында мышкой һәм алып барды эго аша пляж белән мечтательной медлительностью. — Тик син һәрвакыт ишетәсең ләззәт беренче, — прорычал Нигы аша стиснутые тешләре.
  
  Шериф дип. "Алай микән?"
  
  Алда Нигы күрдем ярдәмчесе Гудбоди, скользнувшего руль артына ак спорт машиналары. Ул шат күрергә , дип, уңнан запястье Гудбоди свисает файдасыз һәм безвольно. Ул барыбер эго сломал. Әгәр эму туры моны тагын бер тапкыр, ул да булса, схватил моннан өчен муеннарына. Кыз авылны башка урын, һәм пар белән ревом помчалась ягына Сениор-Сити.
  
  — Ә хәзер сез пойдете минем белән, мистер Репортер, — диде шериф. Патрульная машина иде припаркована буенда шоссесы һәм замаскирована ботаклары, әмма шериф үткәрде Ника mimmo нах k эго үз потрепанной кызыл спорт машинада. — Утыр, — диде ул. Нигы моны белән сокрушительной медлительностью. — Бу якка, — дип боерды шериф. 'Аны поведу.' Автомобиль астында эго авырлыгындагы диярлек провалился бу трассасын. Шериф белән тирән вздохом втиснулся руль артына, аның зур, бу мәктәпкә охшаган бу окорок бот торчали бу ике яктан, прижимая Ника к көне.
  
  — Без алыр идек ясарга тирәсендә моның яхшы цирковой номер — сонно диде Нигы. Нәрсә твердое ткнуло эго шул янәшә. Ул сель, попытался булдырмаска моның урнашу поудобнее һәм заснуть. Әмма, ничек кенә ул безнең садился, бу әйбер дәвам итә эго тыкать. Ул посмотрел аска таба һәм күрдем дип тирәсендә ножен торчала рукоятка пычак шерифа. Бу сонном мозгу Ника шевельнулась смутная турында фикер гамәлдә, тик шунда ук юкка чыкты. Боже, әгәр эго увезли кая да булса булсын өчен, ул ала поспать!
  
  Эго шея-авыру. Башта ул алмады искә төшерү, ни өчен. Шуннан ул искә төшерде, твердую якка куллар шерифа белән шөгыльләнүче ударила эго. Ул нежно кагылды авыру урыннар. Эго бармак җанатарларның кан. Шериф нажал бу стартер, һәм перевел рычаг переключения тапшырулар өчен руле пьедесталның өченче тапшыру. Задние көпчәкләре забрызгали ком гравием, кайчан машина сорвалась белән насыпи һәм направилась к плотине.
  
  Внезапный этәргеч нәрсә спровоцировал бу голлар Ника. Прохладный кичке һава, обдувавший ветровое пыяла, обострил аңлау эго. Ул посмотрел на кулын шерифа да, руле, бу мгновение сбитый белән файдасы авыр перстнем белән печаткой бу мизинце. Перстень белән печаткой анда, гадәттә, түгел носили . Хәзер ул күрдем, дип кольцо иде повернуто шулай дип мөһер берсе повернулась к крае бармак, к ягында кулларын. Өчен estestvenno! ул искә төшерде, сонный, ул үзе дә аеруча зур уңыш шундый кольцом бессчетное саны тапкыр. Бастыруга бер боҗрасы мәңгегә иде воткнуть маленькую, чак заметную иголку, ул моны белә иде. Миниатюрная игла өчен подкожных укол. Кемдер кемне ударили кольцом алды инъекцию белән шөгыльләнүче җәзаның берничә секунд, погружая алучыга бу җиңел транс.
  
  Ул нахмурился, омтылып, ул уловить смутную фикер белән шөгыльләнүче дәвам итә ускользать нче аңа. Балдак. Кан һәм аның муенында. Инъекция. Сонный. Әгәр дә ул гына иде җыеп бу аерым элементлары воедино. Шәхес таныклыгы. Бу затронет эго уйлар. Бу бик җиңел иде , аннары, күп кенә ел күнегүләр. Николас Дж. Хантингтон Картер, машина, агент, N3 АХ. Ә бу егет? Шериф. Эго-нәрсә кулга алына. ни өчен? Тиеш йөгерергә дә кулланырга пычак. Беркайчан да убивать копа . Әмма, смутное уйлады ул, у копов мондый балдаклар юк. Мәйданы снаряжение, моңа охшаш боҗра, принадлежат шпионам, секретным агентам.
  
  Һәм тавышы лениво проплыла башка бер фикер. Сумо көрәше. Бу шериф иде моны. Ни өчен? Шериф тирәсендә кечкенә шәһәрчек көннең Флориде-Бдб түгел имело булып тора. Ниһаять, Нику алдык сүзне сүзләр, сүзне ih вслух. — Синдә дә бар, чуна?
  
  Шериф повернулся к аћа белән диким, косым выражением флагы рөхсәт үтәү һәм горурлык кеше. — Син ни беләсең бу хакта, малай?
  
  — Күрдем, алар ничек көрәшә бу Кодокане , — пробормотал Нигы. Бу алай белән зат ир-атлар? Сәер караш застыл бу nen. Бар иде йөрәкнең өянәге яки нәрсә бу үзенчә? Кызы икән затлар иде искажены, ничек кенә сәер тоелмасын выпячены, бер яктан, әйтерсең, аның разболелся зуб. Хәзер алар пересекали плотину. Хәзер шериф якка карады юлга. «Әйе, — кыскача диде ул, — мин бераз поборолся алган үз чуну » . Бу оккупационной армия. Ә хәзер сиди тыныч кына, малай, һәм безгә нәрсә турында түгел беспокойся.
  
  Нәрсә булмаса да, шуның белән, ул гына диде. Нигы iso барлык көч маташа бу ачыкларга. Эго, баш миен акрын ускользал. .. занавески закрывались... бер-бер артлы... Кодокан, токийский изге гыйбадәтханә сумо... кая чит ил кешеләренә керү тыела. † әлбәттә , бу иде! Безне бер иностранцу түгел разрешалось кияргә ак конопляный пояс бөек чемпионы! Нигы тирән вздохнул һәм киңәйтелгән ил, соңгы отчаянный резерв көчләр. Эго уң кулым вытянулась алга бармак вцепились бу потные складки астында подбородком толстяка. Ул ясаган решительный алга ыргылу. Зат шерифа кот очкыч хәл скривилось һәм отпустило кулын Ника — йомшак, гибкая маска, сделанная экспертлары һәм надетая кеше белән плоскими монгольскими чертами затлар һәм блестящей чешуей кара чђч!
  
  Ул бросился на Ника, бер кулы белән держась руль артына, ә башка нащупывая пычак. Левая кешедә Ника инде сжимала ручку. Машинаны бешено раскачивало аша яклар ягына, һәм шиннар завизжали башлагач, ир-ат бәрде буенча тормозам. Хәзер пычак иде вынут тирәсендә ножен. Бу " нда калын вечность. Поручни качнулось аларга яктылыгында арф. Абразивный скрежет металл, кайчан алар скользили mimmo аңа срикошетил, ата аша үзәк линиясен якка...
  
  Йодрык белән длинными стальными пальцами, бөтен көче Ника, стоящего артыннан метнулись аша зур трясущийся тормышы җиңел. Iso rta ир-атлар вырвался пронзительный тавыш флагы рөхсәт үтәү һәм гнев. Башка эго кешедә күтәрелде белән руль һәм акрын һәм авырлык белән потянулась к Нику. Ужасное йөзе белән күз, блестевшими пурпуром яктылыгында приборной такта, акрын опускалось, ә лиловые тешләре щелкали, ничек эт, янында кулыннан Ника.
  
  Нигы ачты ишекне. Ул отстранился, тойдым, ничек эго эчтђге ударилось турында асфальт. Ул брыкался вслепую өчен азат итәргә аяклары тирәсендә ih бушующей төрмә. Ул покатился буенча шоссесы, һәм дөнья взорвался у аның баш. Кызыл машина проехала аша поручни алда, развернувшись бу гротескном њзенећ кљтелгђн очыш хакында. Ул күрдем, ничек толстая, летящая фигура шерифа, раскинув куллары һәм аяклары, выскочила тирәсендә машиналар һәм нырнула суга. Аннары эго скрыла төре буенча машиналар. Машина шунда ук затонула калдырып гына мгновение ак пены бу темной өстендә.
  
  Нигы заковылял элек юлда, татарстаныбызда сул кулы белән бу поручни, әлегә тащился алга. Продолжай! — дип боерды ул үзенең теләгәнчә сарыф иткән слабому мозгу. Барлыгы йөз метр. Түгел стой урынында! Сине тиеш түгел табарга плотине! Ул споткнулся һәм кимеде, ә менү түгел иде безнең көч, безнең ихтыяр. Ул лежал караңгыда һәм уйлады: соңрак. Яхшы...
  
  Раздался тавыш двигательнең вдалеке һәм янә заглох , пот струился буенча эго затка. Ул предвигался барысы да тизрәк һәм җитезрәк. Тавыш приблизился. Фары ритмын эго караңгыда, пригвоздив нең уты кебек, насекомое к черному войлоку витрина". Нигы та, көрәшергә. Мысленным взором ул күрдем перекрашенный бампер һәм изуродованный кузов, лежавший үзәк линиясе.
  
  Ул ахырында буаны. Насыпь шоссесы киңәйде, спускаясь бу густую рощу тупас нарат, алар смешивались белән корнями агач янында кромки су. Ул нырнул бу ih сыеныр урын, поскользнулся һәм заскользил буенча рыхлому гравию. Хәзер машина иде, чын күңелдән рәхмәт аларга. Нигы огляделся. Бу зәңгәр иде «олдсмобиль» түгел, ә ак спорт машинасы. Кайчан машина промчалась mimmo, ул күрдем любопытные затлар пожилой парлар, наблюдавшей артыннан.
  
  Әмма Нигы да тукталды. Ул прокладывал үзенә юл аша коры ломающиеся ботаклар, әлегә алмады ясарга күбрәк безгә адым саен. Аннары ул егылып җиргә һәм позволил тьме окутать эго. †
  
  
  Нигы авырлык белән килгәч, үз аңы нче рева моторов. Эго књзлђре ачылды, аннан соң яңадан ябылды, узган мгновение ослепленные килә дөньяны. Ул отшвырнул үзенең гәүдәсен ягына, нащупал пистолетын, аның анда түгел иде, һәм таптым " эго застрявшим мохитне саклау тармакларының. Аша ширму кривых нарат ул авазлары, суга, һавага, плотину. Һәм ул ишетте тавышлары двигательләр — глубоководной рыбацкой көймәләр, появившейся невдалеке. Ике четырехфутовые удочки спустили лески белән кормы. Якын ярга грохотала тиз моторная лодка, ә аның артыннан, аның артында воднолыжник башкара тыгыз слалом буенча волнам кильватерного эз. Нигы тирән вздохнул һәм авырлык белән менде аякка. Бу иде сверкающий, матур көн. Бердәнбер диссонансом иде скрытые сломанные баганаларны коймалар. Бу доказывало, бу вакыйгалар узган кичәдә урын түгел иде кошмаром. Әгәр шулай булса, ничек турында тойгы лар гына калды, - дип остролицый семинол кайткан иде бирегә һәм ул сораулар? Булганмы бу кошмар яки чынбарлык? Хәтта хәзер, ул үлгәч, закрыл глаза от болезненных бликов яктысы бүгенге & nb, ул күрдем үз өстендә желтоватые волчьи тешләре, скалящиеся караңгыда.
  
  Нигы үткәрде куллары белән үзенең телу. Алмаганда, пульсирующей больно бу муенында һәм моннан выглядело, ничек разорванная мышца уң плече, ул иде максаты. Ул сомневался, бу булыр иде шулай булса, урынбасары Гудбоди, чыннан да, исән-имин әйләнеп кайта. Шулай да дәрәҗәдә моннан тыш, ул ничек полз кире буенча гравийному склону, бу тәэсир усиливалось. Трассасында эго ждало неприятное потрясение. Патрульная машина юкка чыккан. Кемдер кайта һәм подобрал аны. Әгәр кемдер кайтып, алар булырга тиеш, обыскали подлесок бу районда, мин беләм Нигы да, тагын кайдадыр якында гына. Әгәр бу кеше тапкан аны, түгелме шталь иде эго допрашивать? Әгәр эго допросили, шталь иде ул сөйләргә? Әгәр ул әйткән, күпме булыр иде, дип сөйләде ул?
  
  Сораулар преследовали Ника һәр этабында озак һәм мучительного сәяхәт кире буенча Зарубежному шоссесы. Юк бернинди мәгънәсе кайтырга татарстан Биг Пайн. Аннары вакыйгалар узган төннең ул берни дә түгел иде, анда эшләргә мөмкин, эго прикрытие провалилось. Хәзер эму кирәк иде кайту Майами һәм элемтәгә керү белән Хоуком.
  
  Нигы остановил молоковоз бу виадуке Факел, направлявшемся шул Ки-Уэст. Биреп, үзебез өчен застрявшего, автомобиль йөртүче, ул заставил йөртүче подвезти эго кадәр Кечкенә Факел. Анда ул сель автобуска кадәр Майами. Трехчасовое сәяхәт бирде Нику мөмкинлеге тәртипкә салырга, уй-фикерләре һәм язу ih бу кратчайшей, лаконичной формада тапшыру өчен штаб АХ Вашингтонда.
  
  Ул чыкты буенча шине откровенными алдында Корал Гейблс һәм алдым такси кадәр Көньяк Майами. Анда ул берничә минут бесцельно бродил буенча окаймленному пальмами кампусу Университеты Майами. Аннары, убедившись, - дип артыннан түгел следили, ул сель автобуска кадәр Коконат-Гроув.
  
  Саклык чараларын иде, буш тратой времени.
  
  Фатир Бенсона инде килде. Нигы посмотрел на развалины. Дверца шкафа висела бу петлях, содержимое иде разбросано монда һәм анда. Тартмалары язма урындык, выглядели әйтик, әйтерсең алар буенча пронесся ураган. Чемоданы Бенсона иде разорваны; хәтта матрац иде разрезан. Һәр артефакт белән бәйле шәхес һәм һөнәр «Чарльзның Макли» иде җентекләп өйрәнергә һәм беглый взгляд кайбер тирәсендә найденных кәгазьләр, дип раслады «Макли», үз чиратында, китерде иде к Бенсону.
  
  Ә ничек ук Нигы Картер?
  
  Ул тиз запер артыннан ишек һәм минем янга килеп, к встроенному кондиционеру. Берничә быстрых хәрәкәт отверткой, һәм натереть на терке отсоединилась. Эчендә аппараты лежали намеренно нанесенная тузан түгел тронутая отпечатками бармак, һәм анда басып Оскар Джонсон, бердәнбер связующее звеносы фатирда арасында Агентом N3 һәм АХ.
  
  Нигы вздохнул белән облегчением. Ул, уйладым — инъекция тирәли боҗра шерифа булырга тиеш, содержала препарат, похожий бу скополамин. Әмма интенсив психологик әзерлек, аны Нигы алды нче психиатрлары AX, җимешләре алып килде. Ул гына да түгел, поддался...
  
  Включив коротковолновый передатчик, Нигы янә посмотрел на бүлмә . Нәрсә беспокоило аның. Йомшак сладкий исе смешивался белән диярлек невероятной затхлостью. Ул бик мягким, чак заметным. Әмма Нигы бик күп тапкыр үз карьерасында нюхал аның өчен берьюлы түгел, распознать. Кан! Һәм моның белән осознанием беспорядочный узор кинәт дурт четкую формасын. Ул аңладым, бу бүлмәгә генә түгел обыскали. Иде ожесточенный көрәш.
  
  Ә аннары бар иде, вакыт безгә нәрсә турында уйларга. Замигал старт сигнал. Хоук көттем эго докладында.
  
  Нику кирәк якынча алтынчы минуты өчен җентекләп описать хәлне. Ахырында ул болай диде: «Мин җыенам арынырга Макли. Эго фатир обыскали, һәм эго монда юк...
  
  Кайбер бессмысленных вибраций пронесся буенча радиоволнам Вашингтона, тапкырларына бөтен сложного речевого преобразователя бу приемнике, ничек тавыш Хоука. «Төзәтмә, — диде АХ коры. - Ул мәет».
  
  Нигы нахмурился. Ул таләп итте, өстәмә аңлатма бирегез.
  
  Бу хәлләр бүген иртән », — диде Хоук. Бенсон, по-видимому, өметләнгәнен кайтарырга благосклонность үз начальства буенча ЦРУ, установив самодельное электрон җайланма хәбәр итү, аны сработает, әгәр кем дә булса заглянет бу эго иске фатир. Бөтенләй башка хәл, әлбәттә. Алаймы, Бенсон дежурил бүлмәдә элемтә Майами, ул кайчан взорвалась. Ул китте ачыктан-ачык фатирга. Алар иярделәр, әмма иде бик соң. Ул яраланган башын. Ул, булырга тиеш, сопротивлялся, әмма иде шатлык гөнаһтан сакланучы тәкъва кешеләргә. Нападавший яки нападавшие — китте барып, ничек табыш башка офицерлар.
  
  Нигы тойдым вспышку жалости к Бенсону , әмма отмахнулся. Жалость иде бесполезна сезнең өчен әлеге компаниянең. Шуңа да карамастан, тизлеге һәм тщательность, аның белән коллегалар алынды мәетне Бенсона, үзеннән-үзе иде унизительной эпитафией аның несчастной карьерасында. Бу иде ахры бу баш тарту ЦРУ, дип кайчандыр существовал кеше исемендәге Ральф Бенсон.
  
  Гадәттәгечә, Хок угадал эго уйлар. «Безнең вакыт юк сожаления, N3». Тавышы абсурд настойчиво. «Сбросьте камуфляж һәм кичекмәстән покиньте фатир. Бу эш булды тагын да кискен аннары безнең соңгы сөйләшү. Бу Surfside бар, шәхси ял йорты The Sea View. Ул җентекләп проверен. Сез барыгыз, анда һәм ждете, әлегә кем дә булса свяжется сезнең белән. Сез двигаетесь элек моның. Бу бик мөһим. Син мине аңлыйсың?'
  
  Нигы дип аңладым, аны да, молча прервал элемтә. Булмады сөйләшергә вакыт күбрәк. Бүгенге көндә послышался тихий ишетелер ни булса — ихтимал, целлулоида — проскользнувшего mimmo защелки замка.
  
  
  
  
  Башлыгы 6
  
  
  
  Ишек белән тихим скрипом распахнулась. Балетные тапочки бу мягком каблуке акрын һәм беззвучно керде бүлмәгә. Нигы бирде аларга яртысын вакыт, кирәкле булсын өчен, барып башка яклар көне, аннары чыгарды длинную гибкую аягын һәм длинную мускулистую кулын. Жилистая фигура зевнула нче флагы рөхсәт үтәү һәм коточкыч. Эго аяклары подкосились, ә пистолетын файдасыз таба килә башлады к потолку керткәнче белән грохотом егылып идәнгә.
  
  Кыен иде", - дип әйтә, кем күбрәк гаҗәпләнде — Нигы яки незваный гость.
  
  Салкын књзлђре капитаны Клегга вылезли тирәсендә орбит, әйтерсең ул әле призраков. 'Син!' ул прохрипел . 'Монда нәрсә бара? Аның кунакханәсе . .. '
  
  — Гади застрелить мине? Иреннәре Ника елмайдылар, ләкин глубине эго холодных соры күзләр виделась акула. Башка ир-ат вздрогнул, кайчан күрдем бу. Эго куллары полезли минутына. Нигы диде: «Мин өметләнгәнен, син бу сделаешь». Эго корыч бармак сомкнулись бу запястье Клегга. Зур һәм указательный бармак иде прижаты. Запястье сломалось, ничек куриная кость. Ир-ат взревел һәм прижал бесполезную күкрәгенә кулын.
  
  Нигы полез минутына Клегга. Бу иде, берсе сие сверхглубоких карманов, алар күрәләр, рыболовы өчен длинного лезвия бу nen.
  
  Клегг иде соңгы фигурой, аны Нигы көтмәгән идем күрергә кергән аерым ишек. Хәтта аннан тыш, ул ничек күрдем, ул ничек йөгерә к шерифу Грейнджеру, эго, инстинкты подсказывали Нику, дип чартерный капитаны гади башкара боерыклар шерифа, һәм сообщал оборудова барлык кешеләргә задавал мәсьәләләре турында автомобиль һәлакәтендә үлә. Хәзер ул да ышана. Бәлки, ул поломок булмады. Бәлки, Ингра Бренды түгел иде анда замешана. Ахыр чиктә, бар иде гына әйтү Клегга . Бәлки, Клегг барлык солгал.
  
  Тавышы анда булырга тиеш, пычак.
  
  «Ярар менә, тагын», — диде Нигы, проверяя эго остроту. Асылда, бу бик сизелми торган эш өчен мондый тонкого стилета кебек, Хьюго, ләкин Хьюго иде Вашингтонда белән башка орудиями N3. Шулай булгач, тупому рыбацкому ножу сораулар бирергә туры килде. Бу булырга да тиеш иде кроваво, әмма Ника булмады сайлау. Бу юлы эму туры килде сарыф бу крайние чаралар.
  
  Ул перевернул Клегга тормыш һәм разрезал күлмәк сзади түгел, аеруча сәламәтлекләре турында кайгыртып, мурашках аның астында. Клегг бессвязно захрипел. Нигы тойдым, - дип түгел, комедия. Ир-ат иде тулы тәшвишкә. Бар иде, бик түбән болевой бусагасын. Нигы иде, дип ышанам услышит дөреслекне — һәм тиздән.
  
  Пычак вонзился бу скорченное эчтђге Клегга, кайчан Нигы дип сорады: «Син выдумал тарихы турында автомобиль һәлакәтендә үлә?»
  
  «Юк, чынлап әйтәм, барысын да булган, мәсәлән, мин ничек дип әйтте», — выдохнул Клегг, корчась астында пычак. «Күрдем, ничек кыз сбила эго һәм уехала. Грейнджер беркайчан да сөйләде, аның өчен дә сөйләдем, бу ничек булган, гади өчен ул белә иде, әгәр кем дә булса бер кеше. Аның моны. Ул әйтте, мин получу йөз доллар, әгәр дөресен эму».
  
  Пычак янә воткнулся, бераз глубже. Клегг закричал. — Чынлап әйтәм, — выдохнул ул. — Убери бу-пычак. Аның расскажу сиңа барысын да. Аның телим кайтырга җае чыкмады, тик Грейнджер мине түгел отпускает. Һәр тапкыр аның эшләргә тиеш, аның өчен нәрсә дә булса икенчесе. Аның куркам бу гадости. Ул әйтте убьет мине, әгәр мин тормыйм итәргә әзер. Лезвие вонзилось, изогнулось, вырвалось һәм копьем пронзило задницу. Аша бессвязные крики Клегга Нигы диде: — Ышанам ки, бу дөрес, яки аның олактырачакмын сине генә бераз акрынрак. Ә хәзер сөйлә миңа барысын да син беләсең турында шерифе Грейнджере.
  
  — Ул түгел, чын шериф, — выдохнул Клегг буенча эго муенында стекал пот. — Мөгаен шәхси полицейский. Атчинсон нанял эго өчен Senior City. Ул эшли, анда якынча алтынчы ай.
  
  — Атчинсон? — удивленно дип сорады Нигы .
  
  «Әйе, ул баш Зур Сосне», простонал Клегг.
  
  — Ә ничек турында урынбасары Грейнджера, Гудбоди?
  
  — Ул көтә аста, — выдохнул Клегг, һәм эго голосе кинәт яңгырады надежда. — Әйе, яхшырак җибәр мине, ә ул килер бирегә!
  
  Пычак аныћ медленное зигзагообразное хәрәкәт, аз гына түбәнрәк, сул калак сөяге нык җәрәхәтләнә. Кан забурлила. Вакыт тонкости түгел иде. Нигы подождал, әлегә утихнут крики Клегга, һәм дип сорады караганда, ул шөгыльләнә Майами.
  
  «Ул заставил мине сарыф аның белән. Өчен обыскать марлон фатир.
  
  Бу юлы да пычак вонзился тагын глубже. — Син үтергән кеше, ул син уйлаган иде минем,, шулай түгелме?
  
  Клегг покачал аягы. — Мин түгел, чынлап әйтәм! Ул моны.'
  
  — Ни өчен ул тагын послал сине монда?
  
  «Тикшерү өчен обыскать калдыра».
  
  Нигы замер. Встроенная хәбәр итү системасы зажужжала.
  
  Бик соң. Ягыннан көне раздался кинәт щелчок. Зат Клегга разлетелось вдребезги, ничек надтреснутый помидор. Нигы повернулся уңга пычак үз кулымда басты һәм бер всякому племени. Аша полуоткрытую ишек ул күрдем урынбасары Гудбоди. Бу неповрежденной кулымда бар иде пистолетын. Корал заканчивалось тазарачакмын черным цилиндром. Семинол дип желтыми зубами, кайчан глушитель качнулся ягына Ника. Пистолетын кабат щелкнул. Кайнар ялкыны обожгло эчтђге Ника. Ул ташладым рыбацкий пычак — мөгаен өчен отвлечения белән чагыштырганда, үтерү өчен.
  
  Отвлечение длилось шактый озак өчен Нигы килеп җитмәгәндер кадәр Гудбоди өч озын, подпрыгивающих адым. Эго всякому племени поднялось һәм ударило турында плоский жилистый тормыш. Ул опустил кулын бу ударе каратэ, ул раздробил ир-атка запястье. Пистолетын белән лязгом егылып җиргә. Әмма Гудбоди алдык ударить Ника буенча горлу затекшими пальцами башка куллар — руки белән шөгыльләнүче иде сломана. Нигы поперхнулся күрдем һәм кызыл утлары күз алдында. Ул осознавал , дип эго отбросило ягына, һәм ул нык ударился турында кафельный пол коридоры.
  
  Ул позволил үзенә тулысынча обмякнуть бу обманчивый вакытта. Аннары ул кинәт күтәрде колени һәм вскочил аякка бастыра, һәм тойдым, ничек гнев взорвался эчендә аңа. Гудбоди да торып басты. Лезвие сверкнуло бу эго кулымда. Нигы схватил вытянутую кулын, яростно лягнул уң ногой һәм скрутил кулын ярдәмчесе шерифа, әлегә локоть түгел указывал бу кот очкыч хәл неестественным углом к затка, шулай булгач, лезвия лезвия упиралось бу тамакны Гудбоди. 'Һәм сөйләргә!' Сүзләре яңгырады, ничек выстрелы. Гудбоди ухмыльнулся Нику, әмма эго күз алдында иде болезненный блеск. Ул кискен дернул аягы уңга һәм пронзил үзен балалары өчен үзләре пычак. Бу шулай эшләнде менделәр. Артериясе иде проколота. Кан хлынула астыннан лезвия башлагач, ир-ат прижался к лезвию, убивавшему эго, проталкивая эго барлык глубже һәм глубже бу тамакны. Сары волчьи тешләре сжались соңгы тапкыр. Гудбоди болезненно втянул эченә последний вздох. Аннары ул опустился тезләренә һәм кимеде.
  
  Нигы втащил эго фатирга өчен аяклары һәм уложил янында Клеггом. Ул запер ишек һәм обыскал икесе дә тән. Безгә, кемне тирәсендә алар берни дә түгел иде үзе белән. Алар хәтта башка битлекләр. Аларның иде, үз йөзе. Тик Нигы посмотрел на Гудбоди, ул уйлады, чыннан да, бармы ул-туар кызы икән индейца-семинола. Шундый ук уңыш ала ул булырга китайцем! Һәм ни өчен Гудбоди түгел үтергән эго анда, аерым пещере? Бар иде карары буенча. Һәм тагын: бу Клегг тиеш иде эзләргә на трупе Бенсона? Держись, дип уйладым Нигы, эго, гәүдәсен! Чөнки, әлбәттә, алар ничек уйлыйсыз, бу эго, гәүдәсен.
  
  Кинәт, шул страхе, Нигы төшергән белән үзен кияләр. Эму кирәк азрак минут табарга крошечное отверстие нче энәләр...
  
  
  Ропот күрсәтәчәк тавыш шталь громче. Кем дә булса кешедә схватила эго кулын, нащупала пульсы. Нигы күзләрен ачты һәм шул ослепительно ак дөнья. Кайбер ак таплар оторвались нче калган һәм наклонились к аңа. Хатын-кызлар тавышы белән янәшә эго зат әйтте: «Ул гына аңына килгән докторы».
  
  — Рәхмәт, апасы Лайонс, — дип җавап бирде ир-атлар тавышы. — Ничек инде мин, - диде, мистер Бейрд, структур җимерү юк. Бу тибы хирургия көннән-көн күбрәк һәм артык распространенным. Ачу авыру, выкачивание бөтен эго кан белән бөтен организмга, пропускание аның аша фильтр һәм закачивание кире аңа. Примечателен, әлбәттә, үзе дә фильтр. Ул пропускает кан, тик захватывает авырулар клетки».
  
  — Ә, минемчә, бик эффектно, — прокашлял коры тавышы, ул Нигы белә идем шулай ук яхшы кебек, үз-без үзебезнең. Ул повернул башын бераз уңга — һәм күрдем дип Хоук бик беспокойно утыра янәшәсендә кроватью, держа кулында чәчәк бәйләме. Хәтта үз ослабленном торышы Нигы алмады түгел улыбнуться моңа нелепому зрелищу. Башлыгы АХ бүләкләде эго иң салкын елмаеп. «Кем дә булса, зинһар, возьмите бу минем», — диде ул отвращением беренчеләргә карап, чәчәкләр.
  
  — Әйе, шәфкать туташы позаботится бу хакта, — мизгел өчен, доктор. Ул щелкнул пальцами. «Шәфкать туташы Лайонс, күзәтергә өчен мистера Берда һәм пациент түгел беспокоили дәвамында түбәндәге берничә минут кадерле. Мин ышанам, аларга бар нәрсә турында сөйләшергә.
  
  Кайчан анестезия башлады отходить, хәтере кире әйләнеп кайтмады к Нику — ничек тапты ул, укол ка кулымда, контакт белән АГ буларак, ул алган күрсәтмә кичекмәстән явиться картлар Серфсайд, ул асылда булып тора сверхсекретным медицина үзәге ЦРУ. Калганы, ләкин, иде неопределенным. Ул помнил обширные сынаулар, килү Хоука, сөйләшүләр турында переливании кан операциясе.
  
  "Ничек озак аны иде монда?" дип сорады ул.
  
  — Өч көн, — дип җавап бирде Хок.
  
  Нигы удивленно күтәрде брови. Ул попытался утыра ала. Хоук диде: «Сохраняйте тынычлык. Син аласың китәргә кадәр иртәгә. Хәтта соңыннан моны син тиеш ял итәргә тагын ике көн, ә аннан соң тагын берничә тест күрү өчен барысы да бармы тирәсендә сине отфильтровали».
  
  Нигы белән кайбер кызыксыну белән дип сорады , чөнки нәкъ менә алар аның отфильтровали. «Безнең кешеләр дип атыйлар, бу XL Liquid, — дип җавап бирде Хок генә педантичным тоном, ул һәрвакыт кулланды, мин әйтәм турында новейшем корал шпионов. — Вещество, похожее полоний-210. Шул попадании бу кровоток ул гамәлдә ничек щит, от аның отскакивают альфа-частицы, указывая урнашкан урын корбаннар тиң радару. Әмма урынына экран кулланыла приемное, җайланма, бик похожее счетчикка Гейгера. Кабызган к жертве камап усиливаются; елдан-километром ара арасында корбаны һәм реципиентом алар булалар слабее. Ярдәмендә пеленгатора була төгәл кемгә фоторепортаж корбаннар. Ул эффективен радиуста кырык чакрым булса да, хәзер экспериментируют белән сыекча, нәтиҗәле радиуста өч йөздән чакрым.
  
  Нигы гына присвистнул. "Ходячая мишень!", диде ул. «Гаҗәп тә түгел, чөнки алар түгел, үтерә мине». Хоук башлады ерзать үз урынында. Нигы белә эго беспокоило. «Әйдә, миңа барыбер, — дип ул, — һәм аны уверенный, дип медсестре барыбер». Хоук рәхмәт хисләре белән вытащил буенча жилетного кармана сигару һәм откусил верхушку. «Без, белсеннәр дип безнең руслар бар үз вариантын әлеге сыеклык, — диде ул. - зажигая спичку турында подошву үз ботинка...
  
  Ул ясаган паузу. "Мин сөйләргә телим сезгә бик күп монда," дип дәвам итте ул. 'ЦРУ, дип раслый монда бөтенләй куркынычсыз, әмма чөнки бездә булмады хәл итү тикшерергә бу үзебезгә дә, аның анда башка ысул белән элемтәгә керергә сезнең берничә көннән соң.
  
  Икесе дә ир-атлар өчен мгновение замолчали — бер занят иде , попыхивая сигарой, башка дип искә ничек узган берничә тапкыр эго кулландык каршы Иуды, баш җинаятьченең "Когтя", - Аерым бүлек Кызыл Кытай өчен сеяния нәфрәт, кеше үтерү һәм зародышей сугыш. — Белђсегез килсђ, — диде Хоук, әзерләп облако шомырт сыман чем-кара дыма, от аның Нигы бераз гына задохнулся, — без диярлек ышанабыз, бу Клегг чын. Алдык күзәтеп эго биографиясен чыкканчыга кадәр эго туган. Ул гади жадным һәм хитрым кеше, ул артык ввязался бу эш».
  
  — Ә Гудбоди?
  
  «Калса, ул һәм шериф Грейнджер туган, узган елда», — диде Хоук. Ул обыскал үз кесәләр " күздә тотылмаган. «Минем монда бар фотография белән шөгыльләнүче күпне аңлата».
  
  «Тик ни, мин аңламыйм, чөнки бу ни өчен Гудбоди һәм Клегг килә, фатирга Бенсона нчы башыннан икенче тапкыр».
  
  — Бу безне дә беспокоило, — диде Хоук, — әлегә без тапкан XL приемник машинада Гудбоди. Алдык резюмировать ih хәрәкәт итү түбәндәгечә: алар киттек шул Майами өчен обыскать фатир Бенсона иде пойманы љстендђ һәм аны үтерәләр, ә аннары скрылись. приемник бик көчле бара дип җавап бирде, һәм бу вакытта алар башладылар подозревать, кеше, аның, алар үтерәләр, түгел иде сезнең. Аннары алар әйләнеп кайтты Майами тикшерү өчен гәүдәсен. Калганын беләсез.
  
  Нигы посмотрел на глянцевую фотография, аңа бирде эму Хоук. Иде бу төре белән һава пробасы өчен растянувшуюся сериясен островков. «Күрәсең бу Флорида-Бдб», — диде ул.
  
  «Әйе, әгәр булырга, төгәл, районда Зур Нарат», — диде Хоук. Ул протянул Нику лист кальки, анда чернилами иде нарисован контур һәр утрау. «Бу рәсем чын утраулары ясаган буенча фоторәсемнәр, сделанной шул, теге, шул ук һава шартларында, сопряженных белән ул шул ук биеклектә. Иң ерак утрау — Пелигро. Волнистый як өске өлешендә биттән — бу мыс Сейбл бу Эверглейдс, 25 милях к северу».
  
  — Утрау? — дип сорады Нигы, нахмурившись. — Шулай да кайдан бу фото? Ул положил на нах кальку һәм күрдем дип чернила йөри, һәр метке бу фоторәсемнәр.
  
  — Поверни, — диде Хоук.
  
  Нигы моны. Бу әйләнеше иде сүзләрен, һәм ул укыдым:
  
  
  СПУТНИКОВАЯ АЭРОФОТОГРАФИЯ, СДЕЛАННАЯ ӨСТЕНДӘ ОЗЕРОМ КОКОНОР ПРОВИНЦИЯСЕНДӘ ЧИНГАЙ, ҮЗӘК КЫТАЙ БЕЛӘН ИСКУССТВЕННЫМИ ОСТРОВАМИ ТУДЫРЫЛГАН ШАРТЛАР АРАСЫНДА 3/11 ШУЛАЙ УК 12/6.
  
  
  Нигы кискен күтәрде караш. — Әйе, нәкъ шулай, — диде Хоук, предостерегающе приложив палец к губам. «Моның артында тора нечто күбрәк. Әмма бу мөмкин подождать.
  
  Ишек ачылды. Нигы шевельнул аягы, омтылып, ул разглядеть, кем керде, тик күзәтү эму загораживал экран. Тавышы шәфкать туташлары диде: «Куркам, сезгә вакыт барырга, мистер Бейрд».
  
  Хоук басты һәм әйтте: «Яхшы отдохни. Хәзер аны иду кайта, әмма тиздән вернусь сиңа. Соңгы берничә көн эчендә аны алды берничә кызыклы базар советов », — дип өстәде ул, запихивая фотографияләр минутына һәм направляясь к көне.
  
  Iso rta шәфкать туташлары вырвался вздох. "Мистер Бейрд!" Нигы ишетте, аның сәбәпләрен һәм укоризненный тавышы. «Бу вонючая, сигара! Син смеешь шунда тәмәке тарту? Бу-могҗиза, бу пациент әле исән! Аның безгә хәтта минутка да чыга алмыйм!
  
  Ерык скользнула буенча затка Ника. Барлык штабында АХ шулай ук тузына уңаеннан арзанлы вонючих сигар, алар тартты иске джентльмен, тик беркем дә, беркайчан да осмеливался шулай кискен возражать. Нигы ишетте кинәт ревматизма Хоука: «Ярар, шулай ук, ярар, апасы Лайонс, юк ихтыяҗларына преувеличивать сезнең һөнәри рвение».
  
  Ишекне ябып куйганнар. — Сез ятарга өчен янәшә , — диде деловитый тавышы шәфкать туташы. «Лицом стонать. Вакыт җитте өчен синең массажа. Нигы попытался мельком күрергә, аның йөзе, тик ул сидела к аңа спиной, кайчан янына раковине ачты һәм кран белән кайнар су. Ул җилкәсенә күтәрде. Музейдагы тавышка, высохшая омтылыш девы. Ул сак повернулся өчен янәшә, һәм тупая авырту бу ране на плече кайтты.
  
  Хәзер ул сидела янында эго кроватью. Одеяло иде откинуто, ыштан эго пижамы сползли. Берни дим турында эго шрамах, дип башлады ул, эшләп, куллары көчле, точными һәм тәҗрибәле движениями. Аша берничә мгновений ул нык хлопнула эго буенча ягодицам. — Ярый, бу спину! — приказала ул.
  
  Ул чакта чак кына арттарак басып торган, чувствуя үзен бераз неловко, үзенең наготы, аның ударили буенча затка караганда, ягъни кайнар һәм мокрым. Ул дип уйладым. - "Боже"... Хәзер җылы әтәчле. Бу бөтенләй кирәк? Әмма ул жим ятып кына торды белән вздохом, чөнки эго гәүдәсен хәзер купалось бу восхитительном чувстве. Хәрәкәт шәфкать туташлары кинәт югалттык үзләренең һөнәри абруе. Ee кулы иде, төпле, йомшак, медлительными, двигались бу нежном ритме. Бу пронзительное, чудесное хисе, һәм Нигы поддался эму. Һәм кинәт ул тойдым, ничек кулы скользнули к эго урта өлешендә, шулай булса да, алар анда нишләр хәзер түгел иде эше шәфкать туташлары!
  
  Растерянная ухмылка скользнула буенча эго затка. "Ярар, апасы, Лайонс!" ул дип.
  
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  
  Хатын-кыз аны Нигы күрдем, кайчан стянул белән затлар кайнар әтәчле түгел иде высохшей иске девой. Ул шулай ук түгел иде туташы буенча исемендәге апасы Лайонс булса да, носила формасын шәфкать туташы. Беренчеләргә карап, нах белән недоверчивым изумлением, Нигы күрдем, ягъни, беренче тапкыр күрдем җылы сентябрьским берничек тә кайчан секциясендә 33 стадионында «Янка», ә аннары бортында сәяхәттә самолеты, направлявшегося буенча Бомбея Нью-Дәһли: мягкую тирене медного төстә, югары скулы, щедрый авызы, җентекләп накрашенный губной помадой өчен, бобслей эго природную матурлыгын, күзләренә якын миндалевидной формалары, сорты темные чәч, выбившиеся мелкими локонами астыннан нелепой шапочки шәфкать белән генә изогнутые бот, талия тонкая һәм астында, крахмальная белизна аның мундира, югары упругая күкрәгенә, вызывавшая бу воображении төрле восхитительные фикерләре һәм истәлекләре.
  
  Апасы Лайонс, ул шул ук Джулия Барон тирәсендә Нью-Йорк, Лондон һәм Пекин, наклонилась алга һәм нежно поцеловала аның. Складывать доллар Ника забилось, ул вдохнул духи , алар прозвал «Хатын-кыз-Драконом». Эго Джули. Әле ул аны шулай ук сирәк дәвалау; болай да нык яратты. «Джули, җаным, җаным, — прошептал ул, — позволь миңа тагын бер кат күздән кичерергә сине». Ул дип елмайды һәм күрсәткәнчә генә кривые тешләре, алар буенча эго фикеренчә, дын, аның йөзе . «Син әле выглядишь матур, — дип ул, — әмма бу минем тамаша турында медсестре».
  
  Мечтательные кошачьи күзләре белән Джули күңелле сверкнули. — Нишлисең, ул вакытта без застряли. Чөнки син да кажешься миңа бик авыру. Исәнме, мускулларын. Исәнмесез, шрамм мөрәҗәгать итә. Барысына да сәлам . .. — Ул авылны караватка җитештерүче һәм кончиками бармак погладила эго беләк юан-бер хәл. "Матур чудовище караганда син шөгыльләнә?"
  
  — Монда бернинди шик юк, — дип Нигы. «Сезнең чыгышлары булалар да артык кызык узды. Тик уйладым микән син, дигән ясарга препараты?
  
  — Сак булыгыз, — диде ул һәм встала, янына көн заперла аны выключила потолочный брылев. Әйләнеп кайтып түшәк, ул тиз расстегнула униформу шәфкать туташы. Ул соскользнула белән аның бедер идәнгә. Ул чыкты аша нах һәм алмаганда, поясов һәм нейлоновых чулок, булган яхшы һәм бесстыдно обнажена. «Баш шәфкать туташы диде, без әзер булырга тиеш гадәттән тыш хәлләр», — диде ул елмаеп.
  
  — Минем уйлавымча, миңа бик ошый мондый хастаханә — пробормотал Нигы, обнимая аны. Ee авызы поддался астында эго токионың ачылды. Ih телләре очраштылар. Эго кешедә таптым, бер аның матур грудей, почувствовала, ничек ул күтәрелми калмый һәм опускается астында эго пальцами. Ул алды йомшак, набухший холмик бу кулын, аннары нежно сжал.
  
  — Ах, ничек мило, кадерле Нигы, — пробормотала ул, һәм аның иреннәре скользнули буенча эго затка әлеге быстрых җиңел поцелуях, кагылып эго rta, ego гасыр, аның мускулистой муен. "Бу күптән."
  
  — Миңа туры киләчәк спросить, син монда нишлисең, — прошептал Нигы, — тик мин диярлек куркам моны ишетү.
  
  «Мин синең тән сакчысы, кадерлем, — выдохнула ул эму бу ухо, — мин алмыйм берәүне дә подпускать сиңа, әлегә син монда».
  
  «Ул чакта тавыш бирергә, ничек бу турыда кайгыртырга», — дип Нигы. Ә аннары соң иде инде, безнең вакыт безнең теләк сөйләргә. Ул күтәрде, аны караватка җитештерүче, прижался аңа үзенең озын телом һәм скользнул бу нах. Ул приветствовала эго белән распростертыми объятиями, притянула үзенә. Гафлеттен иде көрәш — гади, ике матур, тән прижавшись бер-берсенә карата бер-берсенә, һәм, ритмично покачиваясь, сливаясь воедино, концентрируясь бу совершенном чувстве башка, пламенем пылая үзара страсти бердәм ревущем ут.
  
  Алар шептали ласковые исемнәре, алар ссылались бу истәлекләр турында узган очрашуларда. Шепот стих бу тынлык, ә аннары башлады артык шау-гөр килеп стонать, ул кайчан почувствовала эго, гәүдәсен һәм эго киеренке хәрәкәте. Ул диде үзенең каты, гибкими бедрами, әлегә аның розовые соски һәм дрожащий холмик аның тормышында түгел, превратились бу даими хәрәкәт астында аның. Аннары кара төн взорвалась кызыл, расколовшись астында алар, һәм дөнья рухнул аларның аяк астында. Һәрхәлдә , аларга шулай тоелды .
  
  Һәм Нигы диде: «Джули, твоя Аны яратам .
  
  Һәм, һәрвакыттагыча, ул-туар, бу күз алдында.
  
  
  Алмаганда, пар, лежащей зур банном әтәчле, пляжда беркемне дә иде. Кечкенә дулкын лениво вились бу зеркальных водах култыгы Бискейн, разбиваясь турында катламы розовых раковин, лежавший у ih аяк. Янәшәдә валялись водолазные битлекле һәм ласты. Загорелая, перепачканная ком пар, ятып кына торды шул объятиях бер-берсенә берсен, шепча һәм гүя. Ике бокала өчен мартини һәм термос тапшырылды чикләрендә досягаемости.
  
  Соңгы ике көндә алар йөзәр, смеялись белән шөгыльләнгән һәм мәхәббәт турында, һәм бары тик берничә тапкыр күргәнем булмады кешеләр янында булып тора. Красочный горизонт Майами-Довольный иде горизонте, ләкин Ки-Бискейн булса да, соединенный белән материком плотиной алыр иде булу, башка планетада. Ир-ат күтәрде үзенең бер стакан, елмаеп куйды һәм кызга әйтте: «Баллы ай, җаным». Ул осушил бер стакан, термос алдым, поднес эго к уху һәм встряхнул. «Ах, ах, — диде ул, — күрәсең, баллы ай тәмамланды. Әмма барыбер әти керде умно, послав эго.
  
  Шуңа иртән термос килде экспресс-почта, адресованной «мистеру һәм миссис Финч, - Ки,-Колонналар-Хаус, Ки-Бискейн » , һәм кеше өчен прилавком кебек иде приказано, поспешил к яшь парда алды чаевые ишетә крик миссис Финч: «Ах, ничек мило! Бу бер караганда, сие самоохлаждающихся термосов! Ә мистер Финч әйтте: «нәкъ нәрсә өчен кирәк пикника. Аңа прикажу бу барре смешать кучу мартини белән аракы.
  
  Хәзер яшь парлар лежали ярында, тырышып беренчеләргә карап, бу термосе. 'Түгел, _ _ _ микән безгә?' — пробормотал мистер Финч, һәм эго кәләш кивнула. Ул вытащил металлическую пластину белән накаткой тирәсендә крышки һәм вставил аны кечкенә охлаждающий блогы аста. Аннары, утырып якын бер-берсенә карата бер-берсенә, әнисенә карап, һәр төрле яктан, алар тыңладылар медленное жужжание бу термосе, ул хәзер усилилось. Юка металлический тавышы башлады сөйләргә. Хәер, ерак һәм бөтенләй невыразительный, тавышы иде безошибочно узнаваем. Бу түгел иде джин бу бутылке, ә Хоук, говорящий белән «мистером һәм миссис Финч», шулай ук күренекле, ничек Нигы Картер һәм Джулия Бэрон.
  
  
  — Игътибар белән тыңлагыз, — диде тавыш. «Ә аннары моның хәбәр самоуничтожится. Бирергә мәгълүматны бер тапкыр гына. Аңладылар? Кайчан Хоук башлады кирегә белән ун, Нигы посмотрел на Джули күрсәтте әй взглядом, дип пляж белән ee яклар пустынной.
  
  '... хәзер номер один: Спутниковая һава разведка Сурәте ясалма утраулары күлендә Коко Нор провинциясендә Чингай. Мин тормыйм туктарга бу, чөнки ышанам ки, Джули ул инде белә. Шактый әйтергә, дип нәкъ менә аның төркеме буенча OCI турында хәбәр итте существовании мәктәп әзерләү красных кытайлылардан белән шөгыльләнүче тәэмин итте дистәләгән англоязычных агентлар, сәләтле бирә, үзебез өчен америка гражданнарының. Моннан тыш, ee төркеме турында хәбәр итте существовании төгәл күчермәләре америка шәһәр, кайдадыр Чингае. Бу исә булуына һава разведка сфотографировала провинциясенә, обнаружив барышында күп санлы ясалма утраулары, кызганычка каршы, без алмыйбыз подобраться лижет караганда, фотография, аны мин сезгә күрсәтте. Аннары моның арта булалар непригодными өчен куллану аркасында атмосферных шартлар. Тик мин съем үз шляпу, әгәр бу фальшивый шәһәр түгел, залда бер караганда, теге ясалма утраулары».
  
  "Безгә хрена үзе" — восхищенно прошептал Нигы. Ул әзер шәхсән ашарга берничә шляп, әгәр бу шәһәр түгел иде, Зур токымнар нарат! Номер ике: Ингра Брэнд. Без эшләнә, аны без наткнулись бу шулкадәр секретный проекты NASA, хәтта AX түгел иде проинформирован о существовании эго». Нигы белән генә елмаеп куйды сердитому тону металлического тавыш Хоука. «Тыш, турыдан-туры вовлеченных галимнәр, бу хакта генә белә президенты һәм Берләштерелгән комитеты башлыкларының штаблар. Ул залда бу мысе Соболь бу Эверглейдс. Нәкъ менә биредә башкарыла иң куәтле һәм иң компактная атом-төш ракета барлык чорыннан. Аны алыр иде өстәргә, ул шулкадәр сәләтле, дип кем тота эго кулына ала навязывать үз шартлары остальному ачык бассейн, ә бу, шулай ук, дигәнне аңлата СССР. Тавышы дәвам итте.
  
  'Проект танылган астында кодовым инициалам ПХО, кыскарту нче Pay-hay-okee, исеме, ул семинолы бармы Эверглейдс.
  
  Темные брови Ника удивленно күтәрелделәр. Әйтик иде мәгълүмат, аны маташа тапшырырга Очоа.
  
  Хоук диде: «Мин җыенам, шунда ук сөйләшергә роле турында Ингры Брэнд проектында ФО, әмма башта аның телим прояснить берничә башка кирәк-яраклар. Без үткәрделәр җентекләп тикшергәч, тикшерү карата аның әтисе, А K. Атчинсона, «компаниясе Аквасити» һәм докторы Карл премьерасы белән ачалар. Менә, кыскача, тиешле фактлар. Башлыйм әле премьерасы белән ачалар. Аңа илле дүрт яшь, туган Прагада, судетский немец, сугыш азагында уртаклашкан Ауропаны, башта практиковался бу Доминиканской республикасында, аннары Кубада. Миңа әйттеләр, чөнки ул бик тәҗрибәле хирург. Уртаклашкан Кубу тиздән аннары табыш хакимияткә фидель Кастро, практиковался бу Майами. Натурализован ничек америкалы, өч ел элек. Хәзер ул артык яки ким отошел нче үзенең практика. Яши Сениор-Сити љлешен вакыт үткәрә на рыбалке, тик кайчагында рәсми лечит берничә пациент. Одина тирәсендә алар — профессор Гюнтер Бранд, у, аның якын ел элек случился йөрәкнең өянәге.
  
  Нигы закурил сигарету һәм посмотрел на пляж. Ул, элеккечә үк, пуст. Ул посмотрел на Джули. Ул подмигнула: «Яхшы». Алар улыбнулись, наклонились һәм поцеловались — әле бәхетле яшь парлар, бу очракта, әгәр алар салыныр икән талон системасы көчле бинокли.
  
  Скрипучий тавышы Хоука та. - «Караучы, эш фактлар кагылышлы профессор Брэнда яхшы билгеле рәхмәт, ул роле, аны ул уйнаган эшләү атом су асты көймәләр. Әмма, шуңа да карамастан мактау һәм танылу, үзе алды, нәтиҗәдә, гадәттә онытып, ул иде баш галимнәргә Гитлер районнарда подводных идеяләр, изобретателем күп нәрсәгә, шул исәптән двухместной су асты көймәләр һәм план вторжения бу Англия аша Канал., ул да үтте, алга таба да проект. Хәтта Гитлер кебек, тапты бу артык надуманным. Аннары сугышчылар Бренды иде оправдан бу Нюрнберге һәм устремился бу илне эго үткәне замяли. Ачыктан-ачык әйтәм, безгә кирәк булган эго зур талантлар. Ул тәкъдим ителде публике ничек «яхшы антифашистский немец». Без белмибез, нинди эго чын карашлары. Ул гына да түгел, бик разговорчив. Әмма бесчисленные тикшерү куркынычсызлык, проводившиеся аңа карата күп еллар дәвамында, ачыклаган тамырдан аполитичную фигуру белән шөгыльләнүче тели бары тик акча табуда өчен подводных фәнни проектларны». Тавышы Хоука умолк, ә аннан соң, сүзен дәвам итте: «Бу төп сәбәбе, аның буенча ул сайладым Сениор-Сити өчен яшәргә nen аннары, пенсиягә чыгу. Күрәсең, Дип, А. K. Атчинсон вакыт-вакыт сорады үзендә советы һәм ярдәм төзелештә Аквасити. Үз хезмәтен ул ала тыйнак гонорар нче Җәмгыяте Атчинсона һәм яши Сениор-Сити ясарга бушлай».
  
  — Килгәндә, иң А K. Атчинсона, — та, металлический тавышы, — безгә табып булмады бернәрсә дә, дип, тагын да яхшы булыр иде, билгеле. Техасский нефть миллионер, добившийся үзләре җитештергән зур уңыш, ел атый . Ялгыз, шактый ялгыз кеше, ненавидящий ачыклык. Ялгыз гомер, ләкин, ярар, дип әйтергә була, непреодолимым кызыксыну белән мөрәҗәгать слабому идђндђ. Гадәттә, ия, кул астында нинди дә булса гарем буенча старлеток, манекенщиц һәм кызлар шоу-бизнеста. Төзеде үз виллу бу Пелигро-Ки, беренче чиратта өчен ала ул яшәргә, ничек сатира башка тыгылу возмущенных моралистов. Түгел, актив сәяси яктан нык. Рәсми аңлатма эго карарлар төзергә Аквасити заключалось шул, дип эго диңгез нефть скважина чакырыла бар кызыксыну булдыру карары " енә җәмгыять су астында. Әмма безнең үз тикшеренү выявило берничә башка мотив».
  
  Нигы навострил уши. Ул наклонился лижет к говорящему термосу һәм выдохнул дим.
  
  — Хәзерге хуҗабикәсе Атчинсона, — прохрипел металлический тавышы, — яки, һәрхәлдә, аның хәзерге фаворитка — Кара Кейн, элеккеге танцовщица су балет бу Майами, аларның карьера киле кимегән. Иске козел иң делле төзи өчен нах Аквасити. Ул булачак, анда йолдыз асты театры булачак тренировать үз йөзү кордебалет һәм булачак хуҗасы су асты отель һәм ресторан, ә икенче ive-үзәге булачак, сата аның үз продукция ассортиментын.
  
  — Килгәндә Аквасити, — дип дәвам итте тавышы. «Безнең тикшерү түгел выявило берни дә, хәтта отдаленно подозрительного. Aquaco — бу компания Атчинсона — алды, алдан рөхсәт нче Комитеты ключевому перспективалы үстерү төзелешенә төзекләндерү корылмаларын водах тирәсендә Пелигро бәясе-35 миллион доллар. Aquaco булачак бирелде өч ел ахырында эшләү к удовлетворению комитеты, аннары ни компаниясе алачак лицензия 30 ел. Материаллар бирә берничә әйдәп баручы америка җитештерүчеләр – алюминий, пыяла, махсус торбалар. Књрђсећ, Aquacity хезмәт итәчәк үзенә витриной өчен ih су асты производстволар. Әлбәттә, матбугатта шикаятьләр чрезмерные куркынычсызлык чаралары, окружающие чиста коммерция проекты, әмма Атчинсон һәрвакыт эшли, нәкъ шулай. Ул ничек булса, диде, - дип теләми һәм ниндидер репортеры копошились тирәсендә, дип аудиториясе түгел, күрә, ул төзеде, әлегә бу тәмамланачак».
  
  Нигы выглядел задумчивым. Сверхсекретный «проекты Кейп-Сейбл» располагался башка читтә Флоридского култыгы, барлыгы 40 милях нчы шундый ук яшерен «проектын Аквасити»! Әгәр кайчан да булса гына, кирәк расследовании ике яшерен проектлар мрачно уйлады ул. — Ә хәзер мөһим фактлар турында Ингре Бранд, — прохрипел металлический тавышы Хоука. — Әй, егерме алты яшь, ул туа Германий. Аның әнисе үлде вакытында бомбардировки Гамбург 1943 елда. Ул килдем бу илгә белән әтисе, аннан сугыш һәм иде автомат рәвештә натурализована мөмкинлек бирде әй, яшәргә, аның белән төрле хөкүмәт базаларында, ул анда булгансың. Ул бигрәк тә искиткеч галим, пользующийся зур хөрмәт үз өлкәсендә, занимающейся проектлаштыру электрон схемалар. Аны ишеттем, ул да диярлек ялгыз гына байтак эшләгән числовую һәм аналоговую fold paper өчен, баш мие ракета ФО бу мысе Соболь. Ул шулай ук изобрела металлический сплав, используемый өчен әлеге схемалар. Аның хөрмәтенә ул назван Брандиниум — сплава гафния һәм тантала, выдерживающий температураны саклый дүрт мең градус.
  
  Нигы гына присвистнул, омтылып, ул элемтә урнаштырырга арасында блестящим галимнәргә, аның аныћ Хоук, һәм матур, суперсексуальной блондинкой, ул аның белән извивался пляжда ул төнлә белән. Ул потерпел неудачу.
  
  — Мине боларның барысы да, әлбәттә, канәгатьләндерә, — та, тавышы Тетеревятник, — һәм сезне мин дип уйлыйм да. Без җыенабыз якыннан таныша аның белән. Башлыгы куркынычсызлык хезмәте Кейп-Сейбл, күрәсең сезгә берни дә сөйләргә, моннан тыш, хәзерге вакытта ул залда длительном отдыхе. Минемчә, ул яратмый, кайчан аңа комачаулый башка дәүләт учреждениеләре
  
  Шулай булгач, без тиеш иярләгән аның. Без инде килеште өчен Джули юнәлде мыс Сейбл сыйфатында ярдәмчесе, административ мәсьәләләр буенча предварительному НАСА. Бу буларак у нах бар карары буенча карарга файллар куркынычсызлык.
  
  — Шулай ук иде условлено, — диде Хок, — сез, N3, шулай ук килергә урнаштыруга исәпләнгән мысе Соболь. Сезнең прикрытие — шәхес югары офицер хезмәт куркынычсызлыгы буенча Вашингтона, совершающего инспекционную сәфәре кылды. Сезнең документлар имзаланган Объединенным комитеты башлыкларының штаблар, булачак кеше бер сәгать эчендә аша махсус курьер. Алар тапшырылачак сезгә шәхсән үзе хастаханәдә, кая сез хәзер вернетесь өчен тулы соңгы формасына медицина тикшерүенең. Алам өстәргә, дип курьером булып тора Грэм буенча правки, һәм ул аны үзе белән барлык кирәкле шведларны һәм акча маскировки».
  
  Хоук башкарды паузу, ә аннан соң, сүзен дәвам итте: «Мин телим һәм сез карадылар, бөтен бу урнаштыруга һәм карадылар, мөмкин микән дип нинди дә булса яки кем дә булса — хәтта гади генә таракан — шунда керергә яки чыгарга. Делайте подробные язу оборудова барлык хокук бозулар иминлек, алар белән аласыз кичерергә. Сездә дә бар, бер генә көн итәргә, бу, шуңа күрә сезгә кирәк булачак тиз. Сез китәргә тиеш керткәнче кемгәдер килер башына фикер шалтырата бу штаб-фатирында НАСА белү өчен, сезнең турында. Бу бәлки сезгә комачауларга. смущать.
  
  — Сез выедете тирәсендә учреждениесе үзенең хезмәт машинада, — диде Хоук, — серый «мерседес» булачак припаркован буенда дәүләт юлының 27 ка полпути арасында Фламинго һәм Хоумстедом. Түземсезлек белән, менә көтәм. Сез приблизитесь, Мерседес хәрәкәт итә башлый. Сез следуете өчен аның билгеләнгән заправочной станциясе Хомстеде. Бу туалете әлеге станция сез передаете үз язу, һәм кием-салым, башка шоферга. Аннары сез меняетесь машинами һәм продолжаете юлын узган «Мерседесе» шәһәргә Эверглейдс ярында, Мексика култыгы яр буенда , анда команданы Бирелә хәзерге вакытта перестраивает сезнең өчен каютный катеры тапшырылды. Аннары сез прибудете к Биг-Пайн-Ки ролендә Нила Кроуфорда, миллионера, рыболова һәм любителя асты плаваний. Тулырак мәгълүмат турында сезнең прикрытии, шулай ук сезнең гадәти куртка көтә сезне Эверглейдс».
  
  Тавышы замер бу тихом шипении.
  
  Нигы подождал берничә мин, күңелебезнең, дип термос выключился. Ул белә астында блестящей серебристой оболочкой содержимое, сүзенә, аның инде бар иде стерты, тиз распадалось. Аннары ул удалил катнаш ачкыч һәм головку тасмалар таратканнар ясап, һәрберсенә тиешенчә урнаштыру бесполезным, һәм стряхнул соры порошок эчтән океанда. «Бик гамьле литр мартини», — диде ул, куеп термос кире корзину өчен пикника. "Һәм бик матур, баллы ай да, аны тиеш мин әйтә." Джули дип елмайды һәм, кулга-кул тотынып алар чыктылар пляж.
  
  Хоук түгел, диде Нику, нишләргә Зур Сосне. Бу да булмады кирәк. Сылтамалар өчен эго гадәти киемдә волонтерлар иде җитәрлек. Бу юлы ул булмаячак растяпой, iso барлык көч пытающейся җәлеп итү вражеский уты, ә шәхсән Киллмастером.
  
  Булырга бурычы: Найдти Иуду шулай ук мөмкин китә агентлар CLAW һәм уничтожить ih.
  
  
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  
  «Хәзер, әгәр сез нажмете өченче төймәгә бу приборной доске, носовая палуба отодвинется элек... .. '
  
  Дүрт . Пулеметы «Браунинг» 50-нче калибрлы салмак кына һәм бесшумно скользнули били.
  
  Фрэнки Дженнаро сиял нче горурлык. Ул инженер гением, һәм перестройку сорокафутовой крейсерской яхты, анда ул һәм Нигы Картер хәзер булган бу рулевой рубке иде эго иң яхшы эше. Вспотевшая командасын техниклар AX булды астында брезентом, защищавшим ih эшен нче посторонних күзләр, бүгенге рейдта Бэррон-Ривер, ерак түгел кечкенә шәһәрчек Эверглейдс. Карамастан, удушающую эсседә, алар да елмая гына, чөнки белә бит алар ih босс гаять чемпионаттагы менә дигән эшне.
  
  «Ярар, була запускать бер үк вакытта һәм аерым-аерым сөйләште, — диде Дженнаро, — автомат рәвештә яки яңартуны кулдан. Батарея фокусируется максатларга һәм убежать мөмкин түгел. Позициясендә йөз мең патроннар. Барысы да сезгә эшләргә кирәк, бу нажать әлеге төймәгә». Дженнаро ул арада карата кайбер кнопок һәм кузгатты бер тирәсендә алар. «Башка ачкыч, ул џђрчак њзећ белђн, — та, ул — бу өстәмә әйберләр дә эшли. Өчен, кем килер бирегә шпионить, бу гади заевшие өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы. Бу бернәрсә дә юк үзенчәлекле.
  
  Сез беләсезме, күпме җайланмалар көймәдә өчен илле мең доллар.
  
  Ул ясады Ника к двигателям һәм әйтте: «сезнең бортында бар гадәти җиһазлар саны, шулай ук берничә кыйммәтле, әмма гадәти өстәмәләр кебек навигатор Decca һәм эхолот, алар бесценны бу мелководье, заполненном рифами, анда сезгә эшләргә туры киләчәк. ... Ул тукталды алдында корабельным радио. «Әгәр сез вставите бирегә үз ачкыч, — диде ул, указывая бу чак заметную щель, — сез задействуете передатчик "Оскар" Джонсона өчен мгновенного, измененного шифром коротковолнового розеткалар белән штаб-фатиры».
  
  Инженер буенча белгеч спецэффектам ачтылар люк һәм двигательләр куйганнар. «Ике Chrysler 177, — диде ул. — стандарт өчен көймәләр мондый күләмен. Ләкин аста безнең бөтенләй башка. Турбореактивный двигателе Westinghouse J46-WE-8B белән форсажной камера егәрлеге 5000 ат көче туры килә. Бу дигәнне аңлата тизлеге якынча 200 км/сәг. Аның покажу сиңа төймәгә бу приборной панельләр, аның белән син эго включишь». Ул повел Ника кире рулевую рубку. «Сез булырга тиеш осторожны өчен түгел нажать бу төймәгә иртәрәк», — диде ул, указывая. «Югыйсә, сез гади перевернетесь шундый тизлек. Шул ук вакытта сез поднимаете яхта буенча су глиссаде, ә аннан соң барлыкка килә махсус стабилизаторы».
  
  Нигы дип. «Бик яхшы, Фрэнки искиткеч», — диде ул искренним восхищением.
  
  — Ә, иң яхшысы — просиял Дженнаро өчен сдерживания преследователей — ике 40-мм «Бофера», приводимые гамәлгә бу кнопкой һәм стреляющие белән кормы бераз югарырак ватерлинии. Моннан тыш, сездә бар, зур түгел магниевые бомбаны торган выкатываются астыннан рыбацких кресло һәм взрываются һәм сгорают бу & nb каршындагы элемтәдә корпусы күренде».
  
  Аша сәгате Нигы китте « Мобиль галләмов янәшә » каналы аша мөрәҗәгать Индиан-Ки-Лайт һәм ачык & nb. Исеме крейсерской яхты янә иде уловкой Дженнаро. Камуфляж Ника, ничек Нила Кроуфорда иде җентекләп эшләнде өчен совпадать белән настоящими Кроуфордами, бай гаиләсе белән судовладельцев буенча Мобила, Алабама штаты. Ә ТРД бу яхта бик хәрәкәттәге!
  
  Төшкә таба Нигы бар иде ярларның мыса Сейбл. Ул күрдем красно-ак урман ракетной базасын, возвышающиеся өстендә корнями агач һәм испан мхом. Ул анда кичә генә булсын өчен, игътибар белән күзәтеп чаралары куркынычсызлыгы проектның PHO. Ул алмады табарга безне бер утечки. Ул язган бу үз заметках Хоуку, заключив: ышанмагыз, дип несанкционированный таракан ала проникнуть базасына яки чыгарга буенча nah.
  
  Ул шулай ук исследовал мөмкинлеге буенча һәр раундтан штурм базасын белән күлмәк. Әмма куркынычсызлык хезмәте НАСА дип аны, бу да мөмкин түгел. Алар провезли эго трехместной су асты көймәдә «Перри» күрсәттеләр эму электр коймаларны һәм калын бетон буферы, преграждающие якын килү & nb, шулай ук экипажлары водолазов, алар һәр сәгате берничек тә башлагач, төнлә дә патрульлек бу яклап. Ә өске эму күрсәттеләр яхшы кораллы патрульные катер, тәүлек буе исследующие су арасында заливом Понсе-де-Леон һәм Ойстер-Бдб.
  
  Нигы файдам зыян итмәс барысы да тагын бер кат перепроверить. Хәзер ул сөргендә якынча өч милях нче ярлары, следуя стандартному ключевому курсы татарстанда 218 градус. Ул повернул руль 217 градус. Бу акрынлап приближало эго к мысу Соболь.
  
  Диярлек берьюлы эго радио затрещало. Металлический тавышы яздырган: «LJ/7017, LJ/7017. Сез тәслим бу запретную зонасына. Син аңлыйсыңмы мине? Кичекмәстән үзгәртергә курсы көньякка таба. LJ/7017, Mobile Gal, держись подальше. Нигы дип һәм повернул руль кире алу курсы. Алар, чыннан да, бик игътибарлы! Ала ул күз алдына да китерә көчле радары һәм бинокль, алар белән алар следили артыннан, әгәр дә алар иде прочесть эго исеме һәм теркәү номеры. Ул акрын отчалил нче ярлары, радио кабат затрещало: «LJ/7017. Г. г./7017. Сезнең турында хәбәр ителәчәк өчен вторжение һәм баш тарту мәгълүматны ачарга. Ах.'
  
  Бик яхшы, дип уйладым Нигы. Иминлеген тәэмин итү күзлегеннән иң яхшы һәм желать ярамый. Никадәр ала ул күрергә, алар барысы да предусмотрели. Бердәнбер зәгыйфь звено бу разбивать иде «Ингра Брэнд». Ә Джули Бэрон хәзер иде базасында НАСА, проверяла барлык файллар. Әгәр нидер табарга була иде, Джули таптым иде бу. Килгәндә әлеге һәм киләчәк Ингра Brand, N3 хәзерге вакытта залында юлында теге өчен бу хђл.
  
  Нигы килеп җитмәгәндер кадәр Зур Нарат нчы башыннан икенче яртысында.
  
  Проплывая астында Безымянной плотиной, ул якка карады аша эчтђге. Баганаларны, раздавленные вращающимся фургоном үлем шерифа, алыштырылды. N3 соңгы тапкыр тикшерде үз корал. Вильгельмина, Люгер: махсус кобуре белән винтовой пружиной на поясе. Хьюго, стилет: бу ножнах бу предплечье. Пьер, газ бомба: уң кесђдђ брюк.
  
  Хәзер ул керә бу вражескую территориясен. Барлык выглядело кебек үк, элек: пристань, усеянная прогулочными катер, развевающиеся бу чәркәләре флаглар, отель Sea Top, поднимающийся зәңгәр безоблачное күк, бөтен территориясендә отель, шулай усеянная стульями, өстәлләр һәм бетерми акча красно-ак полоску. . Әмма ул үзен начар хис итә, бөтенләй башкача караганда, ул чакта!
  
  Кеше порта бар, бу аның, ул хәзер бросал удочки, чыннан да, бар иде шул мускулистым, веснушчатым водяным парнем, аларга ул казался? Яки ул да иде агентом "КОГТЯ"? Слуга схватил полициягә), ныгытты, аның, аннары алды тактаны беркетелгән аңа исемлеге. «Карале, син, булырга тиеш, ул иң кеше бөтен Пойнт Клир», — акрын диде ул, була торып, күз алдында пляж шәһәрчегендә заливе Мобил, анда Нигы тиеш иде башларга үзенең сәяхәт. — Мистер Кроуфорд, шулай түгелме? Ул алды телефон һәм шалтыратып өчен ресепшн, аша берничә мгновений к аңа подбежала пар запыхавшихся посыльных. Нинди аерма, әгәр синдә акча бар, кисло уйладым Нигы, следуя өчен аның кунакханәсе. Бу юлы бернинди чихов; гына покорные поклоны һәм приглушенные командасы тљрлесеннђн башлагач, аның отвели бу эго угловой номеры, өченче катта, хәтта расписавшись кунак китабында.
  
  Нигы разделся һәм кабул душ. Аннары ул растянулся на түшәк һәм шөгыльләнә башлаган йогой. Эго кулны затекли аннары алтынчы сәгать руль артында көймәләр, һәм хәзер ул напряг барысы да үз мускулларын, контролируя үз сулышы һәм кулны өчен рассеять талчыгу. Аша унбиш минут ул вскочил аякка тирәсендә нигезләмәне лежу һәм вытер пленку банк белән үз гибкого загорелого тән.
  
  Аннары икенче күңеле чыктым, тирә-отель бит. Ул тукталды у газетного киоска. Ул сатып алган, аның җирле газетага укыдым һәм аның Шулай кадәр мин, әмма берни дә тапмаган турында исчезновении шерифа Грейнджера. Безгә үлеме турында бу Майами эго урынбасары Гудбоди һәм мастер-Эдди Клегга. Хәтта турында исчезновении тирәсендә отель Sea-Top корреспонденты журналы Чарльзның Макли. Любопытная газета.
  
  Тагын да примечательный бармен, карар ул аша берничә минут, аннары бурбона бу Het Visnet. Ул гына дип сорады кеше кайда табарга капитаны Эдди Клегга, аның эму рекомендовали ничек иң яхшы җирле озату. "Ул вакытта сез ия булырга тиеш бу төре башка урын, сэр," диде бармен, әнисенә карап, аңа тыныч кына. — Зур Сосне юк, беркемне дә шундый исеме.
  
  Нигы кайта отель алды, посидел бераз бу Бамбуковой бүлмәдә очракта Ингра Бренды ала приплыть. Ул кайчан да сделала моның к полуночи, пьедесталының наверх, ул караватка җитештерүче Нила Кроуфорда һәм заснул, ничек новорожденный. Бу түбәндәгеләрне утро Нигы китте бу пристань, - диде сторожу көймә биргән, дип икесе дә ахырына көне балык тотарга җыена. Әмма ничек ул гына булып чыкты өчен плотиной, ул кинәт повернул ук, һәм « Мобиль галләмов янәшә » таба килә башлады буенда пустынной наветренной яклар Безымянного Ачкыч.
  
  Вакыт җитте килергә профессор Брэнда. Файдаланып, топографическую картасын, прикрепленную к навигация доске, Нигы тиз таптым", дип теләгән идем, — бердәнбер кертеләләр аша бу мелководья яр буенда. Ул включил эхолот кылды крейсер аша скрытые коралловые рифы k зеркально гладким водам защищенного кадәр бара. Канал төзелгән ясалма. Флаглер яки башка элекке флоридский миллионер төзеде үз йорты бу ручье. Гына калды, руины эллинга. Калган төзелгән иде унесены ураганом 1935 ел. Буенда побережья барды ухабистая грунтовая юл белән шөгыльләнүче нигезендә картасы алып барды аша невысокий холм, на Безымянном Выключатели бу Сениор-Сити.
  
  Булыр иде ценымногие җиңелрәк нанять машинасын үтеп йөреп аша плотину. Әмма Нигы иде, бөтенләй дип ышанам өчен кадерле уңайлы көн һәм төн, һәм элементы неожиданности иде бик мөһим уңышка ирешү өчен бу сәфәр. Бар иде көчле шик, дип профессор Брандт алмый эго кабул итәргә, әгәр ул бюрократиягә турында үзенең визаны алдан ук. Нигы куйды крейсер на якорь бу тирән & nb, досталь, чишмә һәм вставил эго зур булмаган йозак астында бер тирәсендә төзелә. Шунысы кебек каты половицами, раздвинулось ачып 35-миллиметровые камералары, проявители, кђгазь өчен матбугат, инструментлары булдыру өчен микроточек, көчле микроскоп, тартмага паспортлар белән һәм удостоверениями, тагын бер тартмага белән косметикой һәм масками. Бу иде эго Тартма Пандоры, ул шул ук Дипи — прозвище Фрэнка Дженнаро. Взломостойкий сейф, анда ул тиеш иде сакларга нәрсә түгел имело караш Нилу Кроуфорду.
  
  Аша берничә мгновений Нигы спрыгнул белән задней палубы үз плавках һәм поплыл к пляжу. Бер кулымда ул тотты водонепроницаемый капчыкка. Ул күченә аша түбән булуын песчаную отмель һәм скрылся ташландык лодочном сарае.
  
  Седой, ир-очках башка оправы һәм бесформенном мешковатом костюме, появившийся аша берничә мгновений тирәсендә эллинга түгел охшаган иде безне, бу Нила Кроуфорда, безгә Ника Картера. Бу иде пожилой ир-ат, бәлки, илле ел, шактый тучный һәм производивший тәэсир рассеянного һәм медлительного - доктор Лоуренс Пике ун ел элек эшли башлап, профессор Брандом бу Океанографическом институтында Вудс-Хоул. Ул бик отель белән очрашырга нең элеккеге хезмәттәше буенча фикер алышырга кайбер үзгәрешләр кертелде, алар исәпләгән идек кертергә Boletho, двухместное су астында тикшеренү судно, разработанное Брандом. Ул проделал бөтен юл буенча Массачусетса сөйләшә, бу хакта, әмма, билгеле булганча, рассеянный, кисәтергә оныткан Атлантисе турында үзенең приезде.
  
  Хоук гаять камуфляж, һәм Фрэнки Дженнаро алып килде документларны, кием-салым, битлек буенча ластолекса һәм тар перчатки телесного төстә өчен состарить куллары Ника. Чын докторы, Пике исән-имин убрался юллар белән эшләп өстендә секретным правительственным проекты өчен Гавайях. Нигы төгәл белә иде, анда залында урамындагы 220 K. Эму түгел синнэн туктарга һәм спрашивать, шуңа күрә ул протогонистларын исследовал лабиринт байрагы бу топографической картасы. Ярый әле, ул ясаган, аңладым, ул хәзер беренчеләргә карап, шундый ук йортта, теге, шул ук урамда. «Сеньор Шәһәр» килде откровенные тирәсендә бњлеге, заявив: «Наслаждайтесь үз пенсиясен вакытында Флориде өчен 250 доллар, аена». Йорт яклады, үзе геометрические блоклар тирәсендә гипс, цемент блок һәм пыяла, окруженные террасами һәм изогнутыми навесами, һәм алар барысы да назывались Casa Zus яки Casa Zo.
  
  Кешеләр, поливавшие лужайки астында кокосовыми пальмами белән длинными яфраклар иде үк, охшаш, кебек йорт. Ир-атлар барысы да седые яки лысые белән жилистыми, обвисшими грудями һәм животами астында спорт рубашками; бар, барлык хатын-кызлар иде синие кепка өчен чђч һәм свят блестел бу ih очках, кайчан алар сидели үз креслах-качалках вакытында эчке дворике. Нику иде китерүе кыен, әмма мин бу дөньяда шахматных такта, бриджа һәм хатлар нче балалар һәм оныклары булырга мөмкин дип, ягъни угрожающее. Әмма шуңа да карамастан, ул шелл сак булыгыз, күзләре эго иде настороже.
  
  Ул уйлады турында совпадении, ә агент N3 ышанмый тәңгәллек. Бу бик инвалидная коляска, анда сүзләренә караганда, шерифа Грейнджера, сөргендә Бренд. Инвалидлар өчен кресло! Һәм янә алдында эго мысленным взором басты фильм. Ул наблюдал, ничек Иуде булышкан спуститься буенча трапу самолеты, агач утырту өчен эго татарстанда инвалидлар өчен кресло. Гюнтер Бранд. Иуда. Совпадение?
  
  Угловатый кубинец белән плоским зат, одетый бу ак гуаяберу, ачты ишекне урамда К, 220. Ул посмотрел на документ Пике, әлегә Нигы уйнаган роле рассеянного профессор. Кубинец покачал аягы, вернул документ башлады ишекне ябарга. 'Подожди секундына!' — закричал йомшак, юка тавышы. «Бу-иске башка». Кубинец выглядел неуверенно.
  
  Воспользовавшись вакыйга колебания, Нигы протиснулся mimmo аңа, воскликнув: «Бренд ул-Профессор, бу сез?»
  
  Кеше инвалид коляскасына түгел иде Иудой. Бу шунда ук аңлашыла. Иуда, диләр кайберәүләр, иң делле Мартин Борман иде «прусским быком» — с круглой аягы, широкими җыерып һәм књкрђк. Бу кеше иде худощавым, ветхим белән висячим подбородком, водянистыми голубыми күзлегеннән һәм серебристо-белыми волосами, вьющимися өстендә воротником. Ул выкатился буенча полутемной бүлмәләре, аны түбән губа дрожала нче... ни? Тырышлыгы? бәхет? Нигы алмады, моның күрергә. На билеты откан свисала трость, указывающая булса да, кирәк булганда, ул мөмкин басарга белән инвалидной коляска.
  
  'Иске әле! Иске башка!' — диде ул дрожащим тавышы. 'Ничек инде. Ничек эшләр? Сөйләгез миңа барысын да. Ниләр институтта? Турында ни әйтә аласыз экспериментта белән Sealab II? Сораулар натыкались тагын башка. Кинәт ул оборвался, посмотрел mimmo Ника, һәм аның йөзе барлыкка килде испуганное көнгә табалар.
  
  Нигы чак кына арттарак басып торган. - Доктор Оркф керде бүлмәгә.
  
  "Нәрсә бу, димәк?" — дип сорады Оркф, яростно выпучив глаза на розовом балалар катнашты.
  
  Нигы янә башлады үз комедиясен, әмма Оркф прервал эго нетерпеливым взмахом куллары. — Әйә сез дә аңлыйсыз, - дип, профессор Бренды-җитди авыру? Бар иде йөрәкнең өянәге, и .. '
  
  — Минем случился йөрәкнең өянәге, — машинально кабатларга кеше инвалид коляскасына. «Минем иде йөрәкнең өянәге ел элек, һәм тагын берничә ай элек».
  
  Нигы сәер, посмотрел аңа. Иде, нәрсәдер бик любопытное шул, ничек ул бу-диде. "Ярар, һәм эш, мин белми бу хакта", - диде ул. — Җилдә ли, аның кунакханәсе синең белән ни-нәрсә турында фикер алышу. .. '
  
  — Иң яхшысы-моны хатта, — прервал эго Оркф. «Профессор түгел кертә бернинди дулкынлануларын бетереп. Ә хәзер, ничек эго табибы, аның тиеш мин сезне умолять. .. -- Ул кинәт замолчал, кинәт кызыксынып посмотрел на Ника. — Сезнең машина тышкы якта?
  
  - Юк, аның килдем, такси белән.
  
  Нигы күрдем, ничек тиз хәбәр итте кубинец Орфу. 'Мин белмим, ничек такси тукталды, — пробормотал Оркф, засовывая арасында губами сигарету белән алтын мундштуком һәм зажигая аны.
  
  «Машина йөртүче дөрес түгел, минем аңладым, — дип җавап бирде Нигы, — һәм отвез мине урамга А. Һава торышы яхшы, шуңа күрә аны карар прогуляться». Мин әйтәм, бу, ул гына да түгел, сводил күзләр белән кубинца. Ир-ат обошел эго һәм выкатил непротестовавшего профессор тирәсендә бүлмә. — Подожди, — диде Нигы. «Һәрхәлдә , аның телим попрощаться үзенең иске дусты».
  
  Оркф сак булыгыз, тик настойчиво подтолкнул Ника к көне. — Файдасыз, — пробормотал ул, дим клубился mimmo эго лягушачьих күзләр. — Җилдә бармы, ул хәзер берни дә түгел ди. Башка минем, ул инде оныткан сине. Оркф демонстративно пожал җыерып, һәм эго күзләре кинәт булды маслянисто-төпле, йомшак нче ялган хисләр. «Эго мизгелләр салуда ачыклык кертүгә ярдәм итәр булалар барлык режет һәм режет». Ул издал тихий щелкающий тавыш белән һәм, ачты ишекне, аннары вывел Ника наружу.
  
  Килгәч, ишек өчен протестующим Ником ябып куйганнар, йорт каршында тукталды машина белән визжащими шинами. Ул повернулся, упругое, похожее на пантеру гәүдәсен астында мешковатым костюмом иде әзер к действию.
  
  Ингра Бренды-выскользнула аркасында башлыгы булып үзенең ак спорт машиналары һәм направилась к аңа буенча садовой юлга кертелде. Анда иде, ак бикини, һәм кажущийся небрежным төре Ника калышмый смущал – тар талия, тулы округлые бот, тонкие стройные аяклар. Подойдя к аңа, ул күтәрде солнцезащитные нокталарында һәм встряхнула густыми светлыми волосами.
  
  Ул, диде. - 'Докторы. Пике, аны аладыр дип уйлыйм? «Узды, күп вакыт, мин түгел, ди».
  
  Аннары берничә любезностей әй телевидение проектында узарга mimmo аңа. Нигы киң елмая һәм попытался дәвам итү, сөйләшү. Башта ул өметләнгәнен, ул пригласит эго; хәзер ул әзер довольствоваться кыскача взглядом аның зат. Бу иде", - дип, ниндидер сђер, икенчесе. Ул ничектер үзгәрде. Мөмкин түгел, физик яктан — тик, күрәсең, үзгәрде. "Гафу итегез мине?" — пробормотала ул. — Аны гына дип килдем белән пляж. Аның отель иде төшерергә бу мокрую кием-салым».
  
  Нигы карадым, ул ничек керә йорты. Нәрсә иде бу? Караганда озаграк ул карадым бу нах зуррак смущался. Анда булган ниндидер сђер, тик ул түгел иде аңлау бу. Ул повернулся һәм юнәлә кит нче йорт, аннары задумчиво китте буенча тротуару.
  
  Нәрсә шулкадәр маленькое, дип эго чак бармы була иде, артыгын да ачыкларга сәләтле. Бары наметанный күзләр Ника иде уловить бу. Әмма нәкъ менә эго, игътибар вак-төяк деталям шулай озак поддерживало эго тормыш — марка тынлы булса, ничек карыйлар хатын-кызлар уши белән поднятыми волосами, нервный жест.
  
  Нигы булып узды якынча ике кварталлар, кайчан зазвонили все колокола эго системасын. Ул посмотрел өскә — һәм эго, гәүдәсен напряглось.
  
  Бөтен атмосфера хөкем сөрә Senior City кинәт үзгәрде!
  
  
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  
  Нигы булып калды, үз роле. Ул тиз зашагал алга таба да, аның фикерләре чиреннән иде кайда да булса башка урында . Әмма һәр нерв һәм һәр инстинкт астында мятым, начар чарада катнашучыларга костюмом көттем, прислушивался. Теләдем тоярга һәм тоеп, нәкъ менә үзгәрде. Чөнки анда иде. Кем иде биредә. Тирәсендә аңа.
  
  Буенча күләгәдә түгел выглядывали зловещие затлар катнашты. Юк иде хәтта күләгәдә. Билгеле иде һәм жаркого, сәгать чамасы көне. Куаклар на тихой урамындагы качались бу легком ветерке. Кешеләр поливали яшеллек арта бара, ухаживали өчен чәчәкләр белән, сидели на террасе үз красочного ак йорт. Бу-анда болтали төркем өлкәннәр .
  
  Шуңа да карамастан, Нигы тойдым куркыныч тудыра. Вонь иде шулкадәр көчле, дип эго бераз гына стошнило.
  
  Ул күтәрде адым.
  
  Бер төркем ак сакаллы картлар да бар, mimmo алар ул гына үтте, болтала турында фондовом базарында һәм обвиняла бәяләр Биг-Пайн. Алар, хәтта, баш күтәрде, ул чакта узды, тик нидер экстрасенсорный инстинкт, заставило Ника оглянуться аша эчтђге аша берничә мгновений.
  
  Ике шулар тирәсендә отделились нче калган һәм иярделәр. Өлкән яшьтәге пенсионерлар бу темных очках һәм рубашках белән цветочным принтом — да шул, ничек алар бардык буенча тротуару артта калды аңа, булмады берни дә иске. Ih адым иде ышанычлы һәм целеустремленным.
  
  Нигы башлады барырга тизрәк. Крае күзләрен ул билгеләп үткәнчә, алар, балалар.
  
  Аның каршында чыкты артык иске кешеләр. Алар басып тордылар зур булмаган төркемнәр, дружелюбного разговаривая. Кайбер астында мышкой иде газетасы; у, башка эт иде бу поводке. Болар барысы да выглядело шактый невинно. Тавыш бирү гына наметанный күзләр Ника шунда күрдем закончалык. Якынча саен йөз ярдов, попеременно ике тротуар. Бу түгел иде совпадением. Алар беркайчан да идек очраклы, позициягә күтәрергә, үзен шулай ук нәтиҗәле.
  
  Алар тулысынча япканнар эго.
  
  Иде вакытта уйларга иде вакытта гамәлдә. Нигы өйрәндем различать вакытында үзенең кыска, әмма тырыш ученичества. Бу вакытта гамәлдә. Позволить үзенең великолепному телу, натренированному йогой, алырга тәкермән, әлегә эго баш миен һаман анализлый, проблеманы.
  
  Ул инде двигался. Ребристые резин башмаки белән ныклы подошвой инде вгрызались бу гравий якындагы астындагы дорожки. Нигы перебежал эго длинными, подпрыгивающими адымнар белән. Өчен эго спиной раздавались крики, топот рысью. Ул йөгереп mimmo гараж, mimmo простыней бу бельевой веревке, һәм күрдем, алдына мәскәү капкасы". Ул тирән вздохнул, напряг мускулларын һәм плавным прыжком алды мәскәү капкасы", уң кулы белән держась өчен тәкермән өчен бирергә үзенә өстәмә көчен һәм равновесие.
  
  Ул элђккђн цветочную клумбу. Пенсионер хатын-кыз белән садовой лопатой һәм волосами, закрученными бу бигуди, күтәрелде белән настурций һәм завизжала. Ул виновато дип һәм побежал алга таба, әмма эму синнэн кайтырга һәм задушить аны. Чөнки ул дәвам итә кричать.
  
  Ee тавышы абсурд, ничек сирена, һәм определял аның хәле нәтиҗәлерәк, күбрәк пеленгатор. Иде микән ул агентом "КОГТЯ"? Барысы да кем иде Сениор-Сити?
  
  Ул перепрыгнул койма аша тагын бер тапкыр һәм тагын бер тапкыр. Эго тиз зигзагообразный курсы китерде эго буенча аска таба астындагы юлга кертелде, аска таба, урамында, аннары ике ил арасындагы йортлар һәм тагын берничә задними дворами. Тавышлары эго преследователей стихли. Ул бежал нең легким широким адым, әлегә чыкты Эспланаду номеры ике. Буенча топографической картасында ул белә иде, ул выведет эго буенча Сениор-Сити узган ачык җире. Ул замедлил адым кадәр адым, янә шталь иске, седеющим докторы Пике.
  
  Белән ошеломляющей компьютер тизлек баш миен Ника анализировал дип ашырылырга тиеш иде, һәм бер үк вакытта согласовывал нинди булырга эго киләсе адым. Оркф һәм кубинец иде тоту аның, әлегә ул тагын йорт һәм булдырмаска бу кыргый ау. Алар элегрәк күз алдында, - дип нәрсәдер яки кемдер кире кайтты, аннары моннан , ничек ул өеңнән. Ничек? Кем? Ингра Бренды? Ул белсђм чын Пике. Җебе бармы ул күрү аша камуфляж Ника? Һәм бу инде сђер тәртибе профессор Атлантисе? Нигы инде сталкивался белән мондый система машинным повторением. У зыян күргән кытай реформалар методикасы билгеле, аны ничек нао — портал «промывать мозги». Ә смена кәеф Ингры Бренды? Нәрсә, кечкенә нәрсә, аны кыяфәтендәге уятты вопросительный билгесе. Нәрсә иде бу?
  
  Артта Ника послышалось слабое шипение шина. Ул чак кына арттарак басып торган. Озын кара катафалк гына выехал аша тыкрыгы бу эспланаду. Вильгельмина проскользнула бу кулын Ника, әмма икесе дә калды уң кесђдђ эго брюк. Катафалк тукталды ачыктан-ачык алдында. Кешедә Ника сжалась бу рукоятке «люгера», аннары генә расслабилась, ул чакта күрдем күңелле, чиста зат преподобного.
  
  — Сез тагын профессор Брандта, шулай түгелме? — ласково дип сорады ул, наклоняясь к окну машиналар ягыннан Ника. «Аның преподобный Бертрам, — дип аңлатты ул. «Мин теләдем обогнать сине дәвамында өч кварталы». Нигы посмотрел ачыктан-ачык аңа берни түгел, диде. Пастор похлопал бу сидение янәшәсендә үзе белән. — Мин иду бу Биг-Пайн, — диде ул. — Алам, аның подбросить сезне?
  
  Нидер башланып китми шулай. Ничек бу пастор осознал, ул башка Бренд? Ничек ул, таныдым нинди урам ул, сбежал? Нигы тиз карады, тихую пустынную эспланаду. Иде безнең, тавыш тыш стрекота сверчков һәм тихого гула двигательнең катафалк.
  
  Пастор Bertram диде нидер тихим тавышы. Нигы эго түгел понимал. Ул сак наклонился к окну. — Синдә кыенлыклар бар? кабатларга пастор. Эго йөзе кинәт булды җитди һәм озабоченным. «Күрдем, ничек ниндидер кешеләр дыйгычлы йорт янында профессор. Ул тәртиптә? Аның маташа навестить эго, ул чакта эго соңгы сердечного өянәгенең, тик бу сәер докторы отослал мине. Кайчан минут элек аны күрдем, сез ничек выходите өйдән, аның уйладым, сезнең мөмкин яңалыклар.
  
  Нигы игътибар белән посмотрел на пастора. Кыен түгел иде поверить зур голубым глазам өчен линзами башка оправы, розовой балалар тиредђге, пятнышку крем өчен бритья бу мочке уха, - дип нинди дә булса рәвешле дополняло портреты тулы невинности. Әмма, N3, берәүгә дә доверял.
  
  Көзгесендә заднего төр очында преподобного Бертрама мелькнуло хәрәкәт. Нигы посмотрел бу. Буенча тротуару җиттек ике ир-егет. Ул повернулся аларга. Темные нокталарында, рубашки бу цветочек. Берсе биек, икенчесе тәбәнәк һәм толстый. Ике карт башлаган ауга! Нигы повернулся якка. Белән, бу яклар прибежали тагын ике пенсионер. Алар бардык аның артыннан!
  
  'Аның алам, сезгә ярдәм итәргә?' — белән тревогой дә пастор Bertram.
  
  Әмма Нигы инде бежал рысью. Таращить күзләре просвистела mimmo эго уха, отскочила нче тротуар алдында. Ул кискен повернул турыдан-туры һәм побежал элек астындагы юлга кертелде, пригнувшись, әйтерсең, бежал буенча дђ тђэсир калдырмый брани. Өчен эго спиной послышались shaggy. Раздался тагын бер выстрел, расплескав гравий сул аңа. Барлыкка Килгән Вильгельмина. Нигы кинәт отпрыгнул ягына һәм ике тапкыр ата вакытында сикерү. Алып баручы преследователь схватился өчен муеннарына һәм, акрын развернувшись, егылып бу гравий. Башыннан икенче выстрел промахнулся. Өчен эго спиной распахнулось тәрәзә. Кемдер закричал. Нигы повернулся һәм побежал mimmo у бассейн на заднем ишегалдында. Башка атучы китте укрытие. Бу иде эго шанс.
  
  Алда ул күрдем ачык җир, әмма аның каршында басып тордылар югары зарешеченные капка. Артык югары өчен перелезть. Нигы затаил сулышы. Эго натренированное йогой гәүдәсе сузылды. Гадәттә, киң җилкәсенә булды сәер вялыми һәм сәер искривленными. Хәтта эго грудная клетка , киресенчә, кимеде. Ул протиснулся үз узкими бедрами, якынча шундый ук узкое отверстие һәм йомшак төште кулына җиргә. Аннары торып басты һәм побежал алга таба. Вакытында. Өчен эго спиной грохотали выстрелы. Таращить күзләре просвистела mimmo аңа, кайчан ул килеп җитмәгәндер кадәр укрытия күрсәткечләрне тикшереп тору валунов.
  
  Ул калдырды тырышучы үзара һәм преследователями, һәм двигался алга таба буенча ачык җирендә. Аларга кирәк булачак, берничә минут өчен, койма аша урамга чыга — вакыт җитәрлек, булсын ул кадәр килеп җитмәгәндер болота икенче ягында утрау, киресенчә, моннан тыш урынга, ул анда калдырды лодку. Бу укрытии таха агач ала ул төгәл кемгә, күпме ир-атлар последовало артыннан, һәм шуңа бәйле рәвештә спланировать үз гамәлләре .
  
  Нигы бежал широкими, плавными адымнар белән, вакыт-вакыт оглядываясь аша эчтђге. Аеруча жаркого. Белән көньяктан дул көчле порывистый җил. Балкышы күлмәк һәм менә дигән яшел яфраклардан таха агач алдында иде ослепительным. Һавада висел исе болотного газ һәм гуано. Ул әле, дип беренче ике «пенсионер» иде инде өчен койма белән. Нигы күтәрде адым, ныряя шартларда невысоких кустов һәм югары үләннәр белән шөгыльләнүче пучками росла күрсәткечләрне тикшереп тору соры мертвых кораллов. Кораллы шәп спускались к болоту тәэмин итеп, менә дигән ахыры хәрби укрытие. Ул нырнул алар белән Вильгельминой бүген кулымда.
  
  Ih иде өчесе. Алар спускались буенча склону, шау-гөр килеп щелкая түбән бамбуком һәм диңгез виноградом. Хәзер, кайчан алар булып чыкты читтә Сениор-сити, алар хәтта симулировать. Нигы күрдем , ничек югары толстяк кинәт похудел, кайчан вытащил пистолетын-автомат астыннан цветочной рубашки һәм выбросил капчыкка салынган упаковано корал. Әмма иде, тагын да гаҗәп, алар, киресенчә, төгәл беләләр иде, анда залында Нигы. Кеше белән автоматом башкарды эго ачыктан-ачык бу коралловое мәгариф, алар өчен ул таба. Последовала тиз чиратта. Кисәкләре ватылган коралла жужжали һавада ничек шšпшђ. Рикошетящие пуля свистели һәм выли бу кустах... Аннары шау-прекратился. Тынлык. Һавада висела вонь дары һәм кислый исе разбитых кораллов.
  
  Нигы приподнял башын өлешенә дюйма. Кеше белән автоматом дернул затвор өчен перезарядить, һәм ул шулкадәр глуп, дип торды да, әлегә моны. Вильгельмина выстрелила. Таращить күзләре задела волосатую кулы белән автоматом һәм эләгә цветочную күлмәк. Зат ир-атлар скривилось нче невероятной больно. Күпмедер вакыт ул качался взад-вперед, ә аннары кимеде. Нигы инде двигался, кайчан ата. Ул побежал берсе кораллов к уздырылган агач.
  
  Башыннан икенче атучы барлыкка килде берьюлы өчен коралловым рифом. Пистолетын яростно ата, һәм Нигы бросился ягына, егылып бер всякому племени һәм прицелился. Вильгельмина разразилась яростным лаем. Башка ата тагын бер тапкыр, ләкин промахнулся. Коралловые осколки полетели к ногам Ника. Стрелявший юкка чыккан бөтен игътибар үзәгеннән. Өченче преследователю моңа җитәрлек иде. Ул карабкался буенча өскә таба склону, ничек испуганный кролик. Нигы прицелился аңа, аннары опустил люгер. Ул пополз алга карады ике ир-атлар, алар уложил. Алар икесе дә мертвы. Бер карашка, һәм Нигы гаҗәпкә калдым. Яшүсмерләр, ныклы тән затлар карт, — тик башка битлекләр. Бу-үзен тотышы гаҗәпләндерде аны. Шрамы янында ушей һәм түбәнрәк линиясе үсешен чђч указывали бу обратную пластическую операция — процесс ялганышы, достигаемый хисабына ослабления тире һәм химия мәгариф морщин йљзендђ. Даими, һичшиксез болезненный процесс. Кем булырга мөмкин шулкадәр фанатичным өчен позволить үзе бу? Пистолетын-пулемет бирде ревматизма. Бу иде T. hәм ВТЛ - кытай имитация россия корал.
  
  Нигы заметал үз эзләрен һәм барды буенча ракушкам һәм веткам, анда бу мөмкин булыр. Ул взобрался буенча огромному склону ка түбән плато, усеянное кустами, валунами һәм тонкими, гнутыми ветром агачлар. Иде бу иң югары ноктасы на No Name Key (Безымянном Выключатели). Моннан открывался төре Сениор-Сити, шулай ук наветренную якка утрау кайда иде пришвартован « Мобиль галләмов янәшә ». Беркайда да, бернинди дә гамәлләрдә активлыкка. Хәтта подлеске аста, ул простирался кадәр пляшущей жаркой дымки өстендә горизонтом. Нигы булып калды на вершине холма ике ахырына көне. Ул лежал плашмя бу измельченных ракушках һәм морском винограде, аның күзләренә инде әзер иде малейшему хәрәкәтенә. Берни дә булмады. Књрђсећ, артыннан беркем дә килде. Бу бик сәер тоела, билгеле. Астында покровом темноты Нигы спустился буенча склону яктан һәм проделал озак юл безлюдной көнчыгыш өлешендәге утрау һәм ручью, ул анда калдырды лодку. Ул берничә тапкыр останавливался өчен ел саен һәм прислушаться. Әмма эго түгел преследовали. Керткәнче керергә заброшенный эллинг өчен переодеться, ул выждал ярты сәгать пригнувшись караңгыда, выискивая малейшие билгеләре ловушки. Эго сизгерлек инде подсказывало аңа, дип тирәсендә беркем дә юк, тик ул кунакханәсе булырга икеләтә ышанычлы.
  
  Белән кием-салым докторы Пике бу водонепроницаемом мешке Нигы пробрался аша заброшенный эллинг һәм спустился буенча шаткой лестнице бу пляж. Бу мешке шулай ук Вильгельмина һәм Пьер; гына Хьюго барлык иде әле нык бәйле кулымда үз тар ножнах.
  
  Кинәт ул тукталды, ишетеп незнакомый тавыш белән. Чак слышно диярлек вибрация - катящийся камешек яки треск коры ботаклар. Ул чак кына арттарак басып торган.
  
  Бик соң. Һөҗүм исђ килде, өстән.
  
  Югары грубая фигура бросилась белән кораллового уступа тирәсендә эллинга ка Ника. Ул тоймадым, ничек көчле куллары кот очкыч хәл цепляются аның өчен. Ул югалткан равновесие һәм кимеде, ударившись аягы турында нижнюю ступеньку. Бу кш тумане внезапной авырту һәм головокружения, ул күрдем приближающиеся озын бармак.
  
  Нигы рванулся һәм тойдым, ничек эго үз максаты отскочила элек нче тапкырдан буенча дыхательному горлу, ул разорвал каршы төндә өлешендә вспыхнувшим уты. Удар исәбенә тар-мар итте икенче фигура — кечкенә, толстенькая, барысы да цветочной рубахе. Әйе... Ике карт башлаган ауга ул көнне! Алар ничек тапкан эго? Бу мөмкин түгел иде. Ул хәтта үзгәртте маскировку. Алар берничек тә алмадык бәйләргә докторы Пике белән Нилом Кроуфордом. Шулай да ул иде алар. Һәм нәкъ менә шуңа күрә алар үләргә тиеш иде.
  
  Акула, зашевелилась бу глубине күзләр Киллмастера.
  
  Хьюго выскользнул тирәсендә ножен һәм проложил үзенә юл аша тормыш икенче ир-атлар. Ул споткнулся һәм егылып артык югары ирне. Шул ук вакытта башлангычларда Ника вылетела бу сильном жестоком ударе, ул заставил югары ирне ослабить хватку һәм кискен бирү. Ул согнулся була, аның куллары двинулись к источнику невероятной больно. Ул моны, закаленная казанда каратэ кешедә ударила эго буенча муенында кебек тимер йодрык. Нәрсә щелкнуло. Әгәр дә ул чакта исән, ул чыннан да иде мәет булганчы, ничек егылып җиргә.
  
  Ул арада башка төшергән солнцезащитные нокталарында. Хәзер ул бросился на Ника белән хайваннар рычанием ярости. Кан тиз растеклась буенча цветам аның рубашке, әмма квадратном грузном теле тагын иде коточкыч көч, һәм бу көч поддерживалась бешеной яростью раненого, умирающего хайваннар. Нигы зацепил ирне ногой бу икру һәм нык бәрде аның буенча колену окованной тимер пяткой. Берничә сломалась, һәм кеше егылып өчен лезвие Хьюго. Нигы вытащил смертоносную сталь, әзер ко икенче удару. Яшь күзләренә аның иске морщинистом кеше заблестели ненавистью, һәм ул янә атаковал. Нигы развернулся һәм толкнул стилет эченә. Кискен ничек бритва сталь вонзилась муеннарына сбоку кебек кайнар пычак шул масле.
  
  Нигы авырлык белән менде аякка схватил непромокаемый капчыкка һәм керде суга.
  
  
  Преподобный Бертрам сидел алгы сиденье катафалк һәм карадым шул бинокль, әлегә Нигы Картер подплывал к « Мобиль галләмов янәшә» . Ул припаркован якындагы холме һәм иде наушниках. Ул елмаеп куйды, протянул кулын ачты табут артта калды үзен. Анда җитәрлек иде замысловатой проводки, күрсәткечләр һәм акрын вращающейся антенны пеленгатора. Викарий включил передатчик янында гробом һәм микрофон алды.
  
  — Син хаклы, Оркф, — дип ул. — Бу эго кан җитәрлек әле радиоактив следов өчен активировать приемник, кайчан ул булачак чикләрендә ике миль. Ничек? Юк, бу юлы ул да китеп барды. Убиты тагын ике охранников белән К-стерт. Барлыгы биш. Эго зур невинные зәңгәр күзләре белән бәхетле мерцали өчен линзами башка оправы башлагач, ул болай диде: "АХ, күрәсең, шактый взволнован, җибәрү өчен иң яхшы.
  
  
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  
  Целлулоид издал йомшак скрежещущий тавыш, проскользнув mimmo замка. Ишек акрын гына ачылды да, свят буенча коридору, кимеде темную бүлмә. Кыз тукталды бусагада, аның фигура вырисовывалась яктылыгында. Түгәрәк, плавная линия аның бедер изогнулась, ул акрын закрыла артыннан ишек. Кискен очертания аның приподнятой күкрәк иде, соңгысы, дип күренде.
  
  Аннары бүлмәдә янә булды куе.
  
  Ул узды аша аның белән абсолют ышаныч, менделәр уворачиваясь нче урындык белән кисәкләре тутырылган пыяла крышкой, күп картотечных шкафов, урындыклар өчен киңәшмәләр, разбросанных тирәсендә. Аның каблуки бесшумно ступали буенча толстому ковру нче диварлар кадәр дивар. Дойдя кадәр армированной сталью көне икенче яктан, офиста, ул сняла балетные тапочки.
  
  Кирәк күбрәк вакыт өчен ишек ачарга. Бу nen иде, ике замка, бер тирәсендә алар бик заманча кодовым буе йозак эленеп торды.
  
  Тик булмады на свете замка алырлар иде задержать Жюли Барон артык унбиш минут, һәм бу түгел шталь искәрмә.
  
  Ул бесшумно прокралась буенча плиточному идђндђ меньшей бүлмәләре, вытащила аркасында, урындык, урындык һәм ачты карточную кассасына. Юка, ничек карандаш, луч света вырвался тирәсендә аның кулака һәм погладил карта, аннары тукталды. Ул закрыла кассасына үтте аша бүлмәгә мөрәҗәгать шкафу, полки иде, аның покрыты электромагнитными лентами. Луч света проскользнул mimmo аңа. Ул алды катушку һәм вставила аны магнитофон.
  
  Өч көн Джули исследовали файллар куркынычсызлык НАСА бу мысе Сейбл, ниһаять, кимегән кадәр өч фильм кабинетында доктор Говарда Данлэпа. Данлэп иде психиатр проектын, һәм һәр штопора Хезмәт куркынычсызлыгы турында да артык странном үзләрен тоту Ингры Брендын соңгы сигез ай направлялся эму. Эго җаваплар, зафиксированные бу хезмәт записках өчен куркынычсызлык Хезмәте, һәрвакыт бар иде шундый:
  
  «Үз субъекты әлеге никоим рәвешле генә тәкъдим итә янаулар куркынычсызлык, ә тора естественным нәтиҗәсе переутомления һәм мәҗбүри шартлар, аларда яшәргә туры килә научному җәмгыятькә вакытында Проекты өстендә эшләү. VII. Кыскача передышка нче гади рутиналар мөмкин файдалы; бәлки визиты заинтересованного затлар к ee пред әти, чөнки ул бик якын аның белән, һәм, калса, необычайно обеспокоена сердечным приступом, ул аның күптән түгел».
  
  Барысы да яхшы гына Джули алмады табарга машинописные язу сөйләшүләрнең Данлэпа белән Ингрой Бренды бу файлах, аларга относились мондый сөйләшүләр. Һәм майор Бесслера, куркынычсызлык хезмәте начальнигы, ih да түгел иде, һәм ул язган острую хат калдырган Данлэпу, ул җавап бирде, дип эго урындык завален кәгазьләрне, әмма бу сөйләшүләр якын арада билгеле булачак өчен алга таба карау хөкүмәтендә. Сервис, куркынычсызлык. Һәм бу барысы да булды.
  
  Әлегә Джули да килеп җитте мыса Соболь.
  
  Буенча-ee камуфляжной эш Архивында булды ул шул ук фанзия, дип Данлэп төп административ бинасында, һәм шуның аркасында күптән түгел узган килү зур төркем инженерлар һәм техниклар тирәсендә штаб-фатиры НАСА . бу Хьюстоне бармы әй уважительную сәбәбен калырга бинасында допоздна. Калганы тњгел иде рутиной өчен ee махсус взломщика йозаклар.
  
  Тиз караш кабинетына Данлэпа күрсәттеләр, ул задерживался белән кәгазь эше. Ул прилежной, аккуратной, трудолюбивой шәхес, ә хәтта үз үзләрен. Тавышы нигә югалган кыңгырау белән Ингрой шулай выделялся.
  
  Елныћ башыннан икенче кичке визиты эго офис Джули таптым пропавшие мәгълүматлар. Алар барысы да тагын иде пленке һәм заперты иң изге буенча сверхсекретных архив бүлмә белән янәшә эго кабинеты. Кичә кич Джули, - дип билгеле булды прослушав беренче пленку.
  
  Бу показательно.
  
  Бүген кич ул послушает икенче катушку язмаларының, шулай булса, нах тагын калачак вакыты булса, һәм өченче, соңгы. Ул аль караңгыда кәнәфи һәм авылның включив диктофон. Катушки башлады вращаться. Ул наклонилась алга барганда, йомшак тавышы докторы Данлэпа прошептал аша бөтен бүлмәгә. Әй, туры навострить уши өчен ишетергә эго, ә ул осмелилась арттырырга громкость.
  
  — Вакытында безнең соңгы сөйләшү, — прошептал докторы Данлэп, — сез сөйләделәр миңа турында повторяющемся кошмаре бомбежек, кан һәм үлем, ул сезнең сүзләренчә, преследовал сезне гомер буе. Аны уйлаган һәм бу турыда, Ингра, миңа калса, бу ничек тә булса бәйле үлем белән синең әниләр вакытында бомбардировок Гамбург. Бу яктан караганда, бу бик табигый күренеш дип саный. .. '
  
  — Мин хәтерләмим үлем минем әниләр, — прервала Ингра Бренды-тавышы, сдавленным нче подавленных хисләр. «Миңа нибары ике яшь булганда, бу тормышка ашкан. Бу кошмаре миңа һәрвакыт биш ел хисләре уртаклаша түгел, әниләр һәм сестре...
  
  — Ингра, без инде, сөйләделәр бу турыда, — терпеливо дип җавап бирде доктор Данлэп. — Без икебез дә беләбез синдә беркайчан да булмады, апам, безне близнеца, безнең нинди дә булса башка сеңлесе. Бу дип сиңа синең әтиең; документлар раслый моны.
  
  — Гомер — сызып ќибђргђндђ Ингра, — минем иде җиңел генә бирелмәде, югалту хисе. Шулай больно диярлек физик яктан. Аны, үземне разрезанной була, несовершенной, һәм аның кайдадыр укыдым, дип кайчан яртысында игезәкләр үлә, нәкъ шулай, үзен җөмләне выживший».
  
  — Тик близнеца түгел иде, Ингра. Карау турында белешмәләр туу. Карагыз подробное тикшерү, проведенное Хезмәте куркынычсызлык НАСА урнаштырылган, үз мәгълүматлар күп еллар дәвамында. Сезнең тормыш иде тикшерелде һәм перепроверена дюжиной төрле агентлыклар аркасында деликатного характердагы сезнең эш. Әгәр дә сез тәкъдим гадәти гражданы, сезгә туры килер иде кичерергә мөмкинлеге белән, билгесез калган вакытта кызлар. Әмма түгел, хема-ягъни, тормышлары да җитәрлек задокументирована, ничек һәм сезнең.
  
  Аннары доктор Данлэп башкарды паузу өчен күчерергә рухы, һәм янә раздался шепот на ухо Джулии. «Әйә син тоште, бу проекция бер яктан синең натуры. Бер өлеше, аның белән сез көч сынашты еллар; өлеше белән шөгыльләнүче таләп итә, шаять мөмкинлек бирде үзенә китәргә.
  
  Киеренке, чак сдерживаемый шепот Ингры янә прервал аның, һәм ул диде: — соңгы вакытта булды да начаррак. Үтми һәм төн булсын, ул миңа түгел, снилась. Аны, ишетәм, аның зовущий тавышы, кайчан рушится түбәсе, ә аннан соң аның аша йөгерү агымы кан һәм ут. †
  
  Ул шулай дәвам итә, тагын берничә минут, аннары расплакалась, һәм докторы Данлэп диде: «Барысы да тәртиптә, әйдә, кричи». Оркестр өчен мгновение загудел, аннары Данлэп янә заговорил, бу юлы деловитым тоном, ул указывал булса да ул бер генә. — Язмалар буенча икенче собеседованию, — тиз-диде ул. «Безнең пациентның проявляются классик билгеләре запущенной шизофрении. Шактый җитди дезориентация шәхес. .. » Наступило озак молчание, аннары ул дип өстәде элементлары разборчиво: «Бәлки булыр иде, нидер эшлисе, җылы хисләр белән, кеше лаской... .. бик җитди? Миңа шунысы кызык... ир-ат, ул-алыр бирергә әй мәхәббәт, аңа ул лаек. .. удалите ул соңрак. Карарбыз... пациент да күрсәтә. .. '
  
  Элегантные брови Джули удивленно күтәрелделәр караңгыда. Бу иде-яңа күрсәткечләр! Һәм мавыктыргыч дә. Ул булырга тиеш иде кертергә өченче кассету — кичекмәстән! Ул включила фонарь-карандаш сузылган эго шул тешләре һәм үзгәртергә кассету.
  
  Ул шулай иде поглощена үз эше, дип алмады күрергә расширяющуюся юлга света кабул итү бүлмәсендә.
  
  Ир-ат толкал ишек дюйм өчен дюймом. Бу кулымда бар иде пистолетын. Ул бесшумно подкрался буенча толстому ковру к полуоткрытой стальной көне. Ул тукталды, кайчан аңа кадәр донеслись тихие тавыш на магнитофоне.
  
  'Докторы. Данлэп, аны тиеш кемгә дә булса сөйләргә! — киеренке диде Ингра Бренд. — Нәрсә, нәрсә буенча тыш, мин сөйләде сиңа безнең беренче ике разговорах түгел иде, йоклар кебек мин, - диде. Мин тотам хикәя турында минем әтисе. Бу йөрәкнең өянәге, кешеләр, ул алар белән тусовался алар белән хорька, ничек переехал көннең Флориду . Бу минем воображение. Ул чынлап та куркыныч. Җитди куркыныч тудыра. Без барыбыз да...'
  
  — Да сөйләгез, мәсәлән, Ингра! Тавышы докторы Данлэпа иде аның кинәт. «Сез беләсезме, бу сөйләшүләр ахыр чиктә калачак сезнең делле. Аның перемотаю моны соңрак һәм сотру дип, син генә дип, диде. Бу тормышка ашкан булыр иде, сезнең белән карьерой булса, мондый сөйләшү булды, кайчан булса чаклы. Бер эш описать эшләдек, әмма бөтенләй башка төрле, дип әйтергә сез верите килсәк, ул, чыннан да, бар иде. Аның булырмын честен сезнең белән. Син тәртиптә түгел. Сиңа ял итәргә кирәк. Озак ял. Аның булырмын тәкъдим бу. Аннан тыш, сез ничек отдохнете берничә айдан, аны кабат поговорю сезнең белән, һәм шунда без карарбыз, нинди булырга тиеш киләсе адым. .. '
  
  «Доктор, без аны гына нәрсә-нәрсә аңладым», — диде Ингра Бренд. — Сез, чыннан да, верите, мин... .. аның психик неуравновешена!
  
  «Не беспокойся! Гади устала, переутомилась.
  
  — Юк, мин түгел, дип уйлыйм, бу шулай да. Безнең секунд. Сез уйлыйсыз, мин җитди больна. Сез үзегез", - диделәр, дип минем уволят белән проектын, әгәр дә бу сөйләшүләр попадут бу минем эш. Ул чакта, ни өчен син бу нишлисең? Ни өчен сез рискуете үз һөнәри абруе кадерле икән, булсын өчен, коткарып минем шкуру?
  
  «Түгел, сезнең шкуру, — дип җавап бирде доктор Данлэп, — ә блестящую фәнни карьера». Наступило озак молчание.... — Юк, бу да дөрес түгел, — диде ул, кинәт напрягшись. «Хәзерге вакытка сез белергә тиеш, ни өчен аның бу делаю, ничек мин сезгә мөнәсәбәтем... ..Ингра ,аны яраткан идем сине беренче тапкыр, ничек күрдем. .. '
  
  
  Аша мгновение тавышы докторы Данлэпа сүзен дәвам итте: - Ләкин хәзер түгел иде пленке. Ул бүлмәдә. Ул әйтте: «Димәк, син раскрыла минем кечкенә сере». Потолочный сергей вспыхнул. Джули обернулась һәм моргнула дулом тупого автоматического пистолеттан.
  
  
  **********************
  
  
  Ингра Бренды, одетая шул кара күлмәк белән квадратным вырезом һәм эре бриллиантом бу сизгер цепочке тирәсендә муен, выглядела мрачной һәм скучающей.
  
  Нигы күрдем аны, ничек кергђн Бамбуковую бүлмә.
  
  Бүлмә иде заполнена загорелыми кешеләр шумных тропик нарядах — менә дигән рубашках кричащих, звенящих алтын браслетах, солнцезащитных очках бу блестящей оправе, причудливых җирле соломенных шляпах — һәм кырыс, аның стильная простота Ингры выделяла сл. Аның каршында әлеге барной стойке сидела тык стакана аракы белән мартини, һәм ул рылась ниндидер дурацкой зур сумочке, кайчан янына килеп Нигы. Ул инде вытащила «Лаки» һәм сигарету во рту булганда Ника вспыхнула зажигалка.
  
  Ул књрсђтте өскә. Нигы бүләк итте әй үз ослепительную улыбку миллионера. «Исәнмесез, — диде ул, — минем исемем Нил Кроуфорд. Мин аны сезгә тәкъдим итәргә дип-нәрсә?
  
  Минемчә, ул бросила аңа булган задумчивым, оценивающим. Эго күзләре восхищались совершенством, захватывающей рухы матурлыгына хатын-кызлар алдында. Бердәнбер диссонансом иде аның сумочка белән шөгыльләнүче, ничек тә булса күбрәк походила бу магазинную. Әмма Нигы беркайчан да яратты, чигәбез. Янында шундый матур хатын-кыз булырга тиеш колы, ул һәркайда следовал иде, аның өчен тапшырырга салфетки өчен чђч, духи, тәмәке, губную помаду, күләгәдә өчен гасыр да әй, кирәк булырга мөмкин.
  
  Бу пленке раздался лязг медных тынлы инструментлар һәм стук бармак буенча бонго, аннары алар отъехали, огненно-кызыл атласные рубашки калипсо качались анда-монда астында синкопированную версиясен «Ням Bambe». Ингра бу мгновение кивнула аягы. — Эчәргә юк, — диде ул. "Кечкенә биюе, ђйе".
  
  Тик ул, күрәсең возражала. Ул танцевала яхшы, әмма бу передаваемой арткан чорда, аның белән танцевала урнашаканын. Нигы дип уйладым, чөнки бу җыр, әмма кайчан ритмы үзгәрде, һәм алар акрын биергә, һәм ул прижалась к аңа покачивая бедрами, булган нәрсә, икенче караганда, узган юлы. Ул бөтенләй иде неуклюжей, әмма движениях аны иде ниндидер нерешительность, негибкость , әйтерсең, аның гәүдәсе бессознательно сопротивлялось эму.
  
  Бу аптырашта Ника. Ул бераз отстранился һәм посмотрел на нах өстән аска таба. Ул диде эму белән полузакрытыми күзлегеннән. — Монда шулай людное һәм душно, — пробормотала ул. «Миндә бераз кружится гол. Без булдырабыз чыгарга туктагыз?
  
  Ул алды эго кулын башлагач, алар прислонились к перилам балкон һәм карадылар, аска таба шушы кара бассейн Вершины Күлмәк.
  
  — Мин беләм, пляж, — сызып ќибђргђндђ ул. Һәм дә беренчеләргә карап, нах, ул белә иреннәре аның булачак приоткрыты һәм влажны, дип күзләре белән аның чарующе соблазнительны. «Беркем дә, беркайчан да килә шунда. Бу буенча бу якка Безымянной буаны.
  
  Димәк - шулай аз иде үтерергә саклауга! Иде һәм башкалар, кем бәйләде докторы Пике белән Кроуфордом! Һәм алар җибәрдек аны заманить эго. Күзләре N3 башлады, манма. Алар теряли вакыт бушка узмаган. Кайткач буенча Сениор-сити ул попрактиковался бу йоге, кабул душ һәм съел бутерброд, ә аннары спустился бу Бамбуковую бүлмә. Бу чын профессионаллар да узды һәм бер сәгать, чөнки ул иде инде биредә, бик көтте аны. Ул мрачным изумлением уйладым, нинди техниканы тиздән ул файдаланды булыр иде, әгәр дә ул ясаган адым алга беренче. Пролитый эчемлек? Большой Палец торган наступили?
  
  Эго зур палец менде астында бриллиантом ул носила, һәм небрежно постучал буенча аңа. — Түгел шул штукой муенында, кадерлем, — диде ул. — Безгә булыр иде төзергә компаниясенә теләсә нинди похитителю кибетеннен шунда кадәр Майами. Моннан тыш, бүген кич аның менә көтәм мөһим телефон шалтыраткан. Ул помолчал, аннары белән лукавым төре дип өстәде: — Әмма алыйк, мәсәлән, минем бүлмәгә. Биредә шулай ук ялгыз һәм пустынно буларак, кайсы пляжда, ә төбен ценымногие мягче ком». Ул покраснела һәм књрсђтте якка. Тик нигә эму облегчать әй, гомер ? Бар иде җитәрлек, моның дель.
  
  — Ярар, — пробормотала ул элементлары слышно,
  
  Нигы замаскировал кыскача, әмма җентекле карау, үз номерларын өченче катта, невнятно бормоча турында әзерләгән эчемлек өчен Ингры. Бирле эго соңгы тикшерү, ким сәгать элек беркем дә белми иде безгә бер өч бүлмә. Ул постучал буенча зур түшәк белән шөгыльләнүче возвышалась өстендә полом, ничек тройная булочка. — Ножек юк, — дип ул. «Туй номеры. Мин уйламыйм, чөнки алар кунакханә рисковать шул, ул рухнет». Ул бик тиз узды икенче бүлмәгә, аннары посмотрел на нах аша эчтђге. Ул дип сорады.— Син өлешендә бу нишлисең? Ул әле, ничек ул скривилась. Әмма эму барыбер, ул эшләмәячәк аның белән хәзер. Уен подходила ахырына якынлаша. Кимендә аша ярты сәгать ул сөйләячәк эму да, ул тели белергә.
  
  Ул ачты туристлар бар, ул эму бирделәр. Эчендә кожаной сумкалары янәшә лежали шешә вермута һәм бер шешә аракы, шулай ук алюминиевый шейкер, ложка өчен перемешивания һәм ике стакана. Ул алды стаканы, наполнил ih вермутом. -- Куркам, минем аракы бетте, -- вскричал ул. — Ә бер вермут да хорош?
  
  Авыр, сладкий тәмен вермута замаскирует булса , ул китәм налить әй бу бер стакан. Ул надавил өчен билгеле бер урын сбоку чигәбез, һәм астыннан подкладки выскользнула кечкенә металлическая коробочка. Ул ишетә, ничек Ингра диде «әйе», кайчан төшергән крышку белән тартмасы һәм алдым капсуланы. Ул ташладым эго аның бер стакан, һәм ул мгновенно растворилась, шуңа күрә бесцветное содержимое сиздермичә смешалось белән вермутом.
  
  Сыворотка правда — tac Пойндекстер тирәсендә бүлеге спецэффектов дип атады вещество, похожее на скополамин. Сыворотка правда — гарантияләнә мәҗбүр итә алмый барлык сөйләү барысы өчен 20 минут. Шул ук вакытта булачак, секс өчен алырга ih. Һәм шуның белән кәеф, анда хәзер иде Нигы, бу булырга да тиеш иде нежным тәҗрибә. Ничек иде ул отреагировала? — мрачно дип сорады ул . Нинди тирәсендә бесчисленных моңа бәйле рәвештә типик аның репертуарында ул уйнаячак, бу юлы? 'Юк! Алай түгел!' — закричала ул чакта аның кул сомкнулась аның тонком кара лифчике.
  
  Ингра бер йотуда диярлек эчеп куйды прикончила вермут — әйтерсең, менә шул кирәк иде бу ярдәм. Һәм эго тәкъдиме ул чыкты буенча күлмәкләр. Хәзер ул торды аның каршында, свирепо обнаженный һәм взволнованный, аның күзләренә иде кебек салкын соры сталь. Легким хәрәкәте эго куллар ул аңа обнаженной кадәр поясы, һәм ул притянул ee үзенә, хәтта взглянув бу нах. Ул нык поцеловал ee. Эго кулы иде зарыты аның куе якты чәч, аның зур гына карый иде зажаты аның челюстями буенча обеим як, аның затлар, шулай булгач, ул алмадым отвернуться. Ул тойдым, аны ничек колени подогнулись астында анда, әмма барысы да тагын прижимался губами аның губам , хуплап, аны, аның, кулларын запутались аның волосах. Эго тел вонзился аның тешләре, аннары күр тирән һәм нык бәрде врезался, тутырып та аның авызы, игнорируя аның күрсәтмәләре белән полосканием горла очраган дрожащую яклауга, аны начар выдвигал ee тел.
  
  Аннары ул толкнул аны караватка җитештерүче, стянул белән ee тән кара кружевные трусики һәм посмотрел на нах өстән аска таба. Ул съежилась астында разрушительным блеском эго күзләр һәм машинально күтәрде кулларын өчен якларга үз күкрәгенә һәм мягкую алтын хәрефне куярга «V» үзенең идән, классик жесте пристыженной наготы. Ул кискен отдернул аның куллары, прижал ih бер кулы өстендә аның аягы, шул ук вакытта эго караш акрын двигался аның телу, останавливаясь бу упругих холмиках аның грудей, дәвам итеп хәрәкәт итәргә буенда изгиба аның бедер, останавливаясь бу длинном, гладком изгибе аның бедер. .
  
  Ул башыннан всхлипывать, әмма ул проигнорировал аны, экрандагы, аны ничек розовые соски напряглись астында возбуждающим возбуждением эго, жесткого караштан. Димәк, бу юлы аны туры килде ошеломить, ничек невинную кызны! Нигы мрачно уйладым . Алар күрәчәк, ничек ул озак алачак, шулай дәвам итәргә.
  
  Ул задохнулась, кайчан аның аленка бәрде аны, заставив аска таба. Эго твердое, тонкое гәүдәсен погрузилось бу нах , извиваясь һәм толкаясь, бездумно һәм жестоко, карар кылып ирешергә, үз. 'Зверь!' — бушевала ул. "Ненавижу мин сине!" Бу сүзләр китергәннәр эго, тагын яростную атакага. Нигы нырнул бу манящую кызыл мишень, һәм эго мускулы дернулись һәм нык ударились, аның куллары обвились тирәсендә нах, ничек бутсы.
  
  'Зверь!' Бу юлы стон иде тык удовольствия, һәм кайчан ул вонзила ногти эму бу спину, ул башыннан хәрәкәт итәргә астында аның. Эго толчки көчәйде, һәм аның үз темпы хәзер артты, чөнки аның гәүдәсен двигалось бу длинном, пульсирующем ритме невыразимого удовольствия. Ул стонала һәм хныкала, корчилась һәм дрожала, кайчан дрожь изумительного экстаза пробежала буенча ee телу. "Бу тәмле!" — выдохнула ул. — Мин белмәгән, шулай булырга тиеш! Һәм ул белә, бу юлы ул разыгрывала комедиясен, ул омелой күздә тотып нәкъ менә бу. Тик хәзер түгел иде вакыт гадать, бу ничек булырга мөмкин.
  
  Аны кайчан дрожащее үтәү приблизилось, ул тойдым, ничек аның гәүдәсен выгибается, напрягается һәм гаять тота эго. Аның бармак судорожно напряглись, впиваясь бу эго тирене. Зрачки аның күзе да киңәйде, һәм ул закричала: «Бу минем белән бара?» Аннары ih тән слились воедино бу дәвамлы, восхитительный вакытта возвышенного, тирән канәгатьлек.
  
  Алар полежали анда берникадәр вакыт отдышаться. Тик бер мизгел генә тынычлыгын иде тарта короток. Уйлар Ника метались. Ул беркайчан да кайгырды тыш, аның белән яңа гына булган . Шулай да соңгы тапкыр. .. Ул повернулся аңа. Ничек ул һәркем тапкыр булырга, мондый гаять төрле үз реакциях? Вакыт җитте белергә . Ул поцеловал ee. Аның күзләре ачылды. Аның зрачкам һәм тырышлыгы белән, алар әй потребовались өчен сфокусировать карашка, ул иде дип әйтергә сыворотка правда башы гамәлдә. — Җаным, әйдә, сөйләшик, — прошептал ул.
  
  — Әйе... сөйләшербез. .. -- неопределенно пробормотала ул.
  
  Нигы белә у аңа күп вакыт калмады. Ул эләккән откровенными бу асылы-эш - Хуан Очоа, ул шул ук Педро Вильярреал, һәм бу "авария".
  
  — Сез иде анда, кайчан үтерәләр сезнең кияү? — дип сорады ул, көтмәгәндә, аның кинәт тавышы. Ул вздрогнула әллә аны џђм, әллә яшәвенә, диде ул, һәм покачала аягы. — Гаҗәп, — диде ул тавышы, похожим бу арктик җил кискен нечкәлекләре белән сөйләгәндә, әй, турында блондинке бу ак спорт машинада, аны күргән уезжающей турында помятом бампере аның үз машиналары. Аның күзләре ачылды, омтылып, ул сфокусироваться. — Телисез икән, әйтергә... тик аның яраткан Педро. .. '
  
  — Сөйлә әле миңа шуның турында, — рявкнул ул. « Бөтен тарихын».
  
  Һәм ул бу сделала. «Ул тукталды монда... кунакханәдә... очраштык... очраклы түгел, аның, дип уйлады... без күп вакыт уздырдык, бергә... мин полюбила эго... аннары беркөнне ул нидер диде... ул чакта аны аңладым, чөнки безнең очрашу да узды». очраклы түгел, чөнки ул бу спланировал... без поссорились... ярында, Диңгез Вершины...
  
  'Нәрсә турында?' Нигы прервал аны. 'Тулырак.'
  
  «...Мин якланган, чөнки ул иң делле яратмый минем... - дип ул шпионит өчен минем... кебек тоелды миңа ул подвергает әтиемнең җитди куркыныч... Мин качып китә, хуќасы беркайчан да эго түгел күрергә. янә . Соңрак аның передумала. .. Аны уйлап куйдым, бәлки ул миңа ярдәм итә ала. .. Аны уйлап куйдым, дип, ул, бәлки, хәтта агентом нинди дә булса хөкүмәте ... Аңа шалтыратты эму . ..
  
  — Өйдән синең әтисе?
  
  -- Әйе... мин аль эго тора плотину... урын кебек яхшы... анда безне подслушают. ... ләкин ... — Ул погладила үзен буенча лбу, әйтерсең омтылып, ул искә төшерү. '...белмим, нәрсә килеп чыкты да... мин киле... мин гүя кимегән шул обморок. .. Башлагач, аның янына килде доктору Орфу, ул миңа әйтте, дип Педро авариягә очрап һәлак булган, кайчан машина эго күченеп, һәм кайчан ул беренче тапкыр диде миңа бу хакта, аны аћын...
  
  — Син ни әйтергә җыенган Педро? — дип сорады Нигы. — Бу ничектер белән бәйле Орфом һәм синең әти? Проект белән бу мысе Соболь?
  
  Ул кивнула һәм отель иде, җавап бирә, әмма Нигы перебил аны. 'Подожди секундына!' — диде ул киеренке, чөнки кинәт аның барлыкка килде знакомое покалывание куркыныч, поползшее буенча эго муенында. — Оркф прислал сине бирегә бүген кич?
  
  Ул янә кивнула һәм мечтательно дип елмайды. Ул щедро потянулась һәм пробормотала: «Өчен соблазнить сине, ангел... - шат, - дип послушалась эго советы... надела иң сексуальное түбән эчке кием... минем иң соблазнительное күлмәк... кунакханәсе дә алырга үзе белән бу глупую сумочку.... әмма ул, дип раслый..
  
  Чәч алу затылке хәзер басканнар дыбом.
  
  Сумочка!
  
  Кич буе нидер пыталось игътибарын җәлеп итү эго. Тавыш бирергә ул! Ул күрдем эго крае глаза — на билеты откан сул түшәк. Эго беренче искушением иде перепрыгнуть һәм ташлап, эго аша бөтен бүлмәгә. Артык көчле искушение сдерживало эго, мин әйтәм, бу вакыт юк. Ул нык толкнул Индру шулай итеп, ул кимегән белән түшәк бу якка. Ул последовал артыннан төште һәм бу нах.
  
  Шул ук вакытта фаҗига ослепляющая авыру тагын света. Стеналар бүлмәләре кебек, расширялись наружу. Раздался гром, әйтерсең, бөтен дөнья взорвался. Аннары ih окутала тьма. †
  
  
  
  
  Башлыгы 11
  
  
  
  Джули болай озак смотрела на пистолетын, аз, дигән иде диярлек загипнотизирована. Ун минут? Ике сәгать? Ул алманиягә хисе вакыт. Бу иде тупик. Данлэп түгел шталь атарга булыр иде әлеге нах, ләкин та, повторять: «Әгәр син покинешь бу офис тере, аны юкка чыкты».
  
  Ул дип раслый, дип кайтты өчен алырга мөмкиннәр ниндидер кәгазь, алар оныткан, күрдем, дип, ишек ачылды, һәм керде белән пистолетом наготове. Һәр бармы психиатр бар пистодет 38 калибрлы кебек синдә кесђдђ? — дип сорадым Джулия, скрестив изящные аяклары һәм небрежно закурив сигарету.
  
  — Яхшы, ул чакта аны белми идем, син монда! — дип кырт кисә ул. — Мин һәрвакыт оставляю биредә кечкенә ловушки өчен шпионов, һәм син бу попалась. Сүз уңаенда , ни өчен сезне шулай кызыксындыра нәкъ менә «Ингра»? Кемгә син күп эшләсәң ?
  
  — Ә төгәлрәге , кемне син күп эшләсәң? — ласково-дип сорадым Джули.
  
  Әмма киләсе сөйләшү, убедил аны, дип Данлэп түгел, чит ил агенты, ә бары кеше, кем гаделлек иде скомпрометирована внезапным увлечением кыз белән шөгыльләнүче, бәлки эго кызы. Бу түгел иде, бигрәк тә потрясающим — әгәр гына һәр ике як та түгел иде наняты сверхсекретным правительственным проекты. Ул чакта картасына бурычы куркынычсызлык ил.
  
  «Ләкин мин бит сезгә әйтәм, бу кыз фантазирует», — клялся Данлэп. — Тарихы турында аның әтисе — "катырылган" выдумка. Әгәр бу булыр иде кертелгән досье, бу уничтожит оригинал иде аның карьера».
  
  'Докторы. — Данлэп, йомшак итеп әйтәм, — диде Джули, — сезнең суждение йогынты ясаган сезнең белән мавыгуы бу кыз.
  
  Әмма Данлэп түгел, базарбай. «Бу яшерен проектларда һәр кеше булырга тиеш автоматом», — бит пробормотал ул. «Әмма искиткеч кешеләр өлешендә нестабильны».
  
  Джули игътибар белән књрсђтте аңа. Ул сөйләде үзе турында түгел, кимрәк турында Ингре. У нах барлыкка килгән идея. «Минемчә, без булдырабыз төзергә ниндидер килешү » , — сак булыгыз диде ул. «Әгәр дә сез булырсыз минем белән хезмәттәшлек итәргә, аның булырмын яшереп сезнең зур роль delle мөмкин кадәр озаграк».
  
  'Хезмәттәшлек итәргә? Ничек?'
  
  «Мин телим прочитать барысы да сезнең язмалар турында агымдагы психическом торышы Ингры Бренд. Алар сездә бар әле?
  
  Ул кивнул. 'Минем бүлмәдә.'
  
  "Алайса, килештек?" — дип сорап куйды ул, протягивая кулын к пистолету. Ул уйлады бу хакта мгновение, аннары кивнул, протягивая әй пистолетын белән вздохом җиңеләйтү. Ул закрыл йөзе, куллары һәм әйтте: «Бу бары тик вакытлыча торышы». Һәм менә ул башын күтәрде, гүя эго осенила ниндидер идея. — Сез үзегез аласыз хөкем бу хакта, кайчан ул монда әйләнеп кайтыр. Аның прослежу өчен син смогла катнашу җыелышта буенча переориентации. Әгәр сез әле дип ышана ул выздоровела, аны үзем барам Хезмәтенә куркынычсызлык өчен, дөресен әйткәндә, үзенең катнашуы бу делле. Бу согласовано ?
  
  'Әгәр дә ул кире кайтыр, — диде Джули.
  
  — Тик болар барысы да, — диде Данлэп. «Бүген төнлә алды телеграмма бөтен куркынычсызлык хезмәте. Иртән ул кайтарылачак мыс Соболь.
  
  
  Ингра Бренды-шау-гөр килеп закричала.
  
  'Папочка! Ильза! — воскликнула ул, выпучив күзләре куркудан, ә тирәсендә уголка rta хлынула кан. — Бу бункере... билгеләргә... апасы һәм әти... билгеләргә. .. '
  
  Нигы басты, тезләренә янәшә, аның белән опустошенной, горящей бүлмәдә, осматривая порезы һәм царапины, алар икесе дә алды. Бәхеткә, незначительные. Кан, аны алар выплевывают, исходила нче ату, шартлау ih буенча барабанным перепонкам. Поднявшись аякка бастыра, ул күрдем, дип ih спасла зур трехместная караватка җитештерүче. Бәхеткә, ул сидела башка ножек идәндә. Югыйсә, ih тән иде разорваны бүген үк клочков катнашты, күпме дымящийся матрац.
  
  Циклонит яки рдкс, — дип уйладым Нигы, вложенный бу подкладку сумочки һәм взорвавшийся буенча таймеру. Формасында, сәләтле взорваться бу горизонтальном юнәлештә, ничек ниятләнгән булса, алар пляжда белән сумкой янәшәсендә үзе белән. Бу ясарга тиеш иде драгоценный алмаз; Нигы тиеш иде әйтә Ингре өчен ул искушала язмышы, оставляя эго-үзенә, ә иреште иде эго үз сумка, аннары нәрсә ул иде держала сумка белән янәшә үзе бөтен күзлегеннән куркынычсызлык. Димәк, алар исәпләгән идек үтерергә Ингру кебек үк эго!
  
  Тышкы якта коридорда слышались крики һәм беготня кешеләр. Куркыныч әле миновала. Оркф һәм Ко. һичшиксез урнаштырдылар иде күзәтүчеләр монда һәм анда өчен хәбәр нәтиҗәләре турында. Алар упадут кабат. Нигы огляделся. Ул тиеш иде чыгарырга Ингру шунда бортына « Мобиль галләмов янәшә » . Хәзер бу бердәнбер куркынычсыз урын. Ee, шведларны белән шөгыльләнүче лежали на билеты откан белән янәшә аның сумкой, тулысынча уничтожена. Әмма эго рубашки җитәрлек булырга тиеш. Ул обернул тирәсендә эго ee обмякшего, податливого, тән һәм застегнул аны. Доходило диярлек кадәр колен. Аннары ул надел үз хлопчатобумажные шорты һәм повел аның аша дим һәм пламя к көне. Коридор тулы иде перепуганными постояльцами отель, снующими төнге рубашках һәм пытающимися эләгү лифтлар. Нигы тиз үтте аша алар кебек иде яклап, Ингру нче ih тычков һәм локтей, һәм таба килә башлады аска таба, баскычтан. Ул тукталды астында лампочкой, икенче катта, һәм поднес зат Ингры к яктылыкка. Аның зрачки барлык тагын да киңәйтелде, аеруча затлар иде пустым, берни видящим. Шок нче шартлау һәм сыворотка правда, күрәсең, кайтаралар аны уйлар мөрәҗәгать балалар кичерешләр. Үлем аны әниләр шартлау нәтиҗәсендә? Юк, ул дәвам итә турында сөйләргә үз сестре! Бер тапкыр инглиз, бер тапкыр немец телендә. Бик аңлашыла. Швестерляйн - шәфкать туташы. Нигы схватил аның өчен җилкәсенә һәм покачал тирә-як ягына, аннары берничә тапкыр бәрде аның буенча затка. Бу имело булып тора. Ул иде глубоком шоке. Ул тупо књрсђтте аңа, ә аннары башлады хныкать. Нәрсә турында авырту, агымы ут, аннары тагын : «Паппи! Ильза!
  
  Ул алды ee аша эчтђге классик хваткой янгын һәм дәвам итте спускаться баскычтан. Ул спустился әлеге подвал, аннары пересек парковку һәм юнәлә буенча пустынной стоянке k порта бар.
  
  Бу да иде оставлено. Төнге портье уртаклашкан, үз итеп, привлеченный, ничек догадался Нигы, взрывом һәм бегущими к отелю кешеләр. Шулкадәр яхшырак.
  
  Вакыт җитте янә килергә профессор Бренд.
  
  Ревматизма күп кенә сорауларга белми идем, нәкъ менә профессор, шул исәптән аерылуы хакында нәкъ менә бредила Ингра. Ул покосился бу нах яктысында компас, выводя « Мобиль галләмов янәшә » бер порта. Ул прислонилась к приборной доске һәм выглядела отключенной.
  
  Ул тиеш иде куярга, аны нижнюю полку һәм, күңелебезнең, ул калачак, шунда, әлегә ул автомобиленең ярга, рекламирует аны торышы шакти — «ак йокы глубочайшего существа». Нигы өйрәндем бу практикасында йоги у Таши-ламы буенча Лхасы. Мгновенный сон, аны отряды аң, хәтта тулы онемение хисләр — болар барысы да вызвано басымы бармак күзгә һәм муеннарына. Көнбатыш фән хәзер җиткән теге ук нәтиҗәләргә белән тогы бу 0,05 миллиампер һәм ул өзлексез пропускался аша алар шулай ук иң участоклары тән. Әмма Нигы элеккечә предпочитал иске тибет теле ысулы. Моның өчен таләп ителмәде азрак җиһазлар; һәм сезнең барыбер иде кончики бармак кул астында .
  
  Нигы хәл итү буенча фәнни-тикшеренү бурычларын двигатель, ничек гына выехал буенча оживленного магистраль канал, тәрҗемә итү Ингру аска иде ee бу каюте. Астында эго тәҗрибәле прикосновением ул шунда ук уснула. Ул янә ул наверх белән облегчением белергә, ул калачак мирном бессознательном торышы булуга карамастан, шау-һәм удары. Һәм моңа күп булыр, аңладым, ул, оглядываясь аша эчтђге һәм торопливо увеличивая куәте көчле дизельных двигательләр.
  
  Ул әле, ничек на тихой гладить бьют фонтаннар да ишеттем выстрелов. Алар барысы да әле артык ерак — дүрт яки биш чакрым, һәрхәлдә. Темные, нечеткие очертания быстроходного катер оторвались белән рф президенты владимир путин һәм киңәйде, диде. Бу & nb барлыкка килде күбрәк фонтан, бу юлы лижет.
  
  Нигы хакта уйлана. Иде тулы ай иде прилив. Ул күрдем зур буй динь, mimmo, аның ул узды, анда бурлила су. Нигы файдам иң яхшысы-подпустить преследователей якыннан, ә аннары бирергә кирәк, залп буенча ике Боферов. Ул вакытка алар минуют риф һәм скроются буенча төре белән рф президенты владимир путин.
  
  Риф всплыл бер үк вакытта диярлек правому борту, аны кайчан үсеп, беренче пуля. Алар отскакивали нче условию рулевой рубки, взбалтывая суга алда. Нигы вставил махсус ачкыч бу приборную панель һәм нажал дүртенче төймәгә. Бу заставило иде, 40-миллиметровые Боферы пәйда тирәсендә кылган кебек тоелды ике выхлопными торбалар. Ул посмотрел аша эчтђге. Быстроходный катеры тапшырылды диярлек җитте аның. Бу-булды, озын буйлы, көчле Оуэнс. XL 19. Бу пролетном мостике торды ир-ат белән автоматом кулында. Бу корме сидели икесе ир-атлар, алар прижимали калганы янында винтовка белән иңгә һәм ата. Әлегә алар бардык буенча эго кильватерному следу, Нигы нажал бишенче төймәгә. Кызыл.
  
  « Мобиль галләмов янәшә » задрожал нче көчле тырышлык коралы. Нигы тотты төймәгә кайчан зур ядрәләргә белән красными полосами врезались көнне катеры тапшырылды, издавая икающий мамык. "Оуэнс" вздрогнул нче удара һәм нибары развалился күз алдында. Ул әле, ничек фигуры летели аша оранжевый тәмуг кебек тряпичные курчаклар. Кайнар һава бәрде эму бу зат. Ул ышанычсыз штурвалы артына утыра, үз көймәләр.
  
  Ясап, һәрберсенә тиешенчә бу, ул күрдем, ике катер бу подводных крыльях. Алар белән ревом проносились тирәсендә Безымянного Ачкыч һәм промчались астында плотиной, ә аннары помчались к, аңа ничек гигантские кузнечики бу темной & nb. Алар сөйләм тизлеге кимендә 80 төеннәрен. Ул күрдем вспышки уты элек белән чагыштырганда, тавыш җитте аның. Кинәт пуля выпустили күккә аның өстендә тавыш испуганных күгәрченнәр.
  
  Нигы среагировал тизлек белән змеи, выключил дизели, повернул ачкыч, нажал төймәгә дип язылган J46 Start. Ярамый иде, шуларны югалтмаска кирәк безгә секунд. Mobile Gal тиеш иде, мөмкин булганның барысын да эшләргә һәм тиз! Уртасында корсак корабы послышался түбән глухой гул. Бу приборной панельләр ут каба лампочка, указывающая нәрсә эшли турбореактивный двигателе. Нигы потянул тагын ике рычага, выбрасывая стабилизаторы. Шул ук вакытта ул нажал өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы, алар активировали носовую палубу, бураны һәм урнаштырдылар Браунинги 50-нче калибрлы .
  
  Бер бөтен судлар бу подводных крыльях разрезало суга алдында эго носом, һәм пулемет бу носовой палубе загрохотал. Нигы нажал кызыл төймәгә. Эго дүрт пулемета грохнули бу ревматизма. Ул әле, ничек разбилось пыяла рулевой рубки бу подводных крыльях, һәм пулемета, алар, ул, ата, отлетела рәсем. Судно бу подводных крыльях мчалось бу металл чаңгы, ничек хатын-кыз бу югары каблуках, спасающаяся нче тычканы бу спущенной юбке.
  
  Нигы воспользовался мөмкинлектән китәргә. Ул якка карады аша эчтђге бүгенге улы-яшел ялкын форсажной камералары, тиз повернул соленоидный рычаг Slow Forward , һәм крейсерская яхта тронулась.
  
  Суд бу подводных крыльях пәйда булды, ике яктан да. Алар аңлады хәлне белсеннәр, нәрсә ярамый, шуларны югалтмаска кирәк вакытта. Көтмәгәндә буенча левому судну башыннан атарга 57-мм безоткатная радиоуправляемая винтовкадан. Пуля алмады эго, һәм диңгез суы залила заднюю палубу « Мобиль галләмов янәшә». Алар омтылды, өзәргә турбореактивный двигатель!
  
  Нигы нажал рычаг, тулы тизлек белән алга. Крейсер вздрогнул, бу мгновение закрепился бу корме, аннары рванулся алга. Бик тиз. Тизрәк. Нигы посмотрел на циферблаты, эго кешедә лежали бу рычаге сбоку. Була торып 5000 ат көче туры килә, « галләмов янәшә » ы тирәсендә су һәм теләсә өстендә сверкающей, залитой лунным уты су.
  
  Ядрәләргә пронеслись аша төн, направляясь к « Мобиль галләмов янәшә » ике якның да , вырывая озын осколки тирәсендә палубы һәм врезаясь бу надстройку. Нигы якка карады аша эчтђге. Аша дрожащее яшел ялкын форсажной камералар ул әле, ничек суды бу подводных крыльях акрын гына калыша, ә ih пуля егыла суга. Ул юнәлдерде үз катеры тапшырылды әлеге канал астында плотиной. Спидометр пополз өскә - 99, 100, барыбер түгел тулысынча газ. — Әйе благословит сине Ходай һәм барлык твоих падишаһы, Фрэнки Дженнаро, — пешерә диде Нигы. Әмма ул белә җитәрлек түгел генә калдырырга артта суды бу подводных крыльях. Алар белсеннәр турында секретном ручье бу наветренной читтә Безымянного һәм гади көтте иде анда, кайчан чыгачак ул соңрак. Ул тиеш иде ih уничтожить нәкъ менә хәзер. Убегая якка буаны, Нигы якка карады һәм күрде, дип суды бу подводных крыльях якын килү канал аша кабул итү. Хәер, аларның нибары дүрт фута яуган, алар, по-видимому, түгел осмеливались кулланырга башка юлдан керү. Ул вакытта бу урын өчен моны. Эго йодрык врезался бу рычаг дигән тамга белән «P». Буксирный парашют распахнулся һәм затормозил « Мобиль галләмов янәшә » шулай кинәт ки, Ника перехватило тамакны. Ул дернул өчен рычаг, освобождающий парашют, аннары нажал соңгы төймәгә бу приборной панельләр һәм повернулся на билеты откан. Утыргычлар өчен рыбалки перевернулись, һәм берничә кечкенә мин скатились буенча махсус горкам һәм шлепнулись артыннан таныклыгының. Ул әле, алар ничек бииләр бу лунном яктылыгында берничә сотнях ярдов. Кайчан суд бу подводных крыльях үсеп, беренче мины, караңгыда вспыхнула авыру тагын ослепительного ак света, осветив барысы да күп милясын үтәчәк тирәсендә, әйтерсең, ул берничек тә кайчан. Булмады слышно безнең тавыш тыш, двигательләр подводных канатлар һәм затихающего рев турбореактивного двигательнең Ника. Аннары ул күрдем ике меньших оранжевых шартлау өчен, алар последовали ике раската грома, һәм кинәт кешеләр һәм җиһазлар рухнули аша призрачное безмолвное ак ялкыны. Алюминиевые чаңгы судлар бу подводных крыльях расплавились, свернувшись астында пылающими обломками, ничек щупальца насекомого. Аннары ялкын поутихло, һәм Нигы күрдем кебек плотине останавливаются машиналар, ә кешеләр выпрыгивают шулар тирәсендә, взволнованно указывая һәм жестикулируя.
  
  Аша берничә минут к ручью подъехал « Мобиль галләмов янәшә ». Лодка тиз подплыла, аннары акрын опустилась суга, аннары моннан, ничек ТРД отключился... Фигура белән шөгыльләнүче доплыла кадәр пляж түгел задерживалась бу эллинге өчен алыштырырга личину яки маскировку. Ул досталь буенча непромокаемой чигәбез генә балетные тапочки, күлмәк, ыштан, Люгер һәм маленькую бомбу, тиз оделся һәм спрятал корал тәнендә, аннары бесшумно покрался буенча өскә таба склону һәм юнәлә буенча пустынной пустынной юлда к Сениор-сити. Астында пальмами мрак, әйтерсең плащ, окутывал немногочисленные урам фонарьлары. Нигы гына теләдем калырга игътибар итмәгән, күрәсең. Бу иде, буш тратой времени аннары захватывающего диңгез хәрби хәрәкәтләр. Моннан тыш, вакыйгалар моннан тыш, көн Сениор-Сити убедили аны барысы да гади саклык чараларын иде, буш тратой времени. "Коготь" түгел заботился турында тривиальных нечкәлекләре кебек вакыт һәм дозорных. Бу түгел иде кирәклеге. Алар тулысынча автоматлаштырылган.
  
  Нигы махал куллары һәм корчил смешные гримасы алдында монитором, ул, ничек ул дип уйлады, фотографировал, эго килү-стерт.
  
  
  
  
  Башлыгы 12
  
  
  
  Туры лобовая һөҗүм исђ - tac планлаштырган N3. Ул сак оболочки, аша густую кырыс дисциплинага өйрәтергә шәүлә урамнар Кей, держа бу уң кулымда газ бомбу Пьер.
  
  Йорт буенча обеим якларга тихой урамнар яктыртылды, ничек раштуа чыршы. Барлык бүлмәләрендә горел святым. Әмма Нигы күргәнем булмаса да, үз бүлмәләрендә кешеләрне белмим, безнең тавыш, безгә нинди дә булса башка гадәти көнкүреш шумов. Бармы алар бары реквизитом — ничек һәм калганнары барысы да Senior City?
  
  Анда барысы да өлкән яшьтәге кешеләр, алар, ул әле шул көнне? У Ника иде, шактый яхшы идея, — хәзер алар направлялись к « Мобиль галләмов янәшә». Берни дә куркыныч, мрачно уйлады ул. Ингры бортында түгел иде. Ул спрятал аны рифе, ерак түгел кадәр бара. Бортында ih көткән үлем . Рәвешендәге йөк ташыган 25 фунт рдкс, настроенных бу шартлау булды, әгәр кемдер сядет бортына түгел перерезав башта яшерен электрический провод.
  
  Йорт профессор Атлантисе иде, бердәнбер темным йорт берләшкән кварталда. Подойдя лижет, Нигы күрдем, ничек буенча лужайке пробежали темные күләгәдә. Автомобиль наина ельцина белән тротуар урамга. Күселәр, алар покидали тонущий кораб? Яки бер ловушки?
  
  Аша полуподнятые жалюзи Нигы күрдем профессор Брендын, сидящего бу инвалидном кресле шул кунак. Мерцающий голубоватый святый телевизор освещал карт һәм китап полки. Монитор, анда теркәлгән эго якынлашуга? N3 прокрался аша күләгәдә к боковому окну. Юк, чиреннән нормаль программасы, форум дип ли. Гаҗәп, ул булмаса уйладым турында профессоре. .. Кинәт ул тойдым кебек чәч, аның муенында сәламәлек дыбом.
  
  Иуда!
  
  Сурәте моңарчы телевизор экраннарыннан длилось барлыгы өлешен секунд, әмма ул алмады ошибиться турында катгый, квадрат плеч, круглой баш белән плоским, невыразительным зат, әйтерсең, җентекләп пришитым. Хәзер экран, телевизор иде пустынен, серро-зәңгәр күзләр карадым бу затемненную бүлмә. Нинди форумы! — уйладым Нигы, отступая күләгәгә һәм направляясь к задней өлешендә йорт. «Тамаша «промывания мозгов», представленное Тикшерњчелђр, җитештерүчеләр кеше үтерү һәм микробов сугыш белән йөзләгән филиаллары бөтен ачык бассейн».
  
  Һәм бу, ул иде дип ышана иде берсе шулар тирәсендә. Нигы тикшерде водосточную трубу, аннары взобрался аның буенча, упершись аяк татарстан оштукатуренную диварны, көчле куллары подтянули эго өскә. Наверху ул ул арада үзенең гибким, натренированным йогой телом к окну, ул әле уңнан.
  
  Нәрсә эму ошамаган бу тәрәзәдә. Хьюго выскользнул тирәсендә ножен, порылся под окном, акрын гына күтәрде аны. шул ук вакытта Нигы цеплялся өчен диварны читтә. Пффф! Иде бу тавыш удара кобры. Нигы посмотрел на соседний йорт күрдем стрелу, вонзившуюся бу глухую диварны, тонкое древко, аның әле тряслось. Сак булыгыз ул хуҗаларына тәрәзә киңрәк һәм керде бүлмәгә. Арбалет иде отрегулирован итеп стрела вылетала каршындагы поднятии тәрәзәләр. Рәхим итегез!
  
  Ул молча прокрался буенча комнатам наверху, әмма берни дә тапмаган. Аннары ул спустился буенча толстому ковру баскычлар. Профессор сидел спиной к Нику, әле заман телевизор, сгорбившись бу инвалидном кресле. Иде генә йомшак гул нче җайланма. Кайчан N3 продвинулся алга таба да бу бүлмәгә, ул аңладым, ни өчен - гомуми сурәте экранда иде төшерелгән буш урамнар тышкы якта. Икесе дә юнәлешләрен! Ул угадал дөрес.
  
  Уйлар Ника мчались алга компьютер белән тизлек, вращаясь буенча причинно-тикшерү схемасы, аның элек юк иде. Нәтиҗәдә, Хьюго булып чыга-у аның кулымда, һәм ул башлаган вращаться на кончиках бармак аяк, тагын барып, ничек ишетә, ничек эго мозгу њз нђтиќђсен бирде предупреждающий сигнал.
  
  Квадрат кубинец белән плоским зат, шул ак гуаябере гаҗәпләнде. Ул барлык иде әле коридорда артта Ника, вытаскивая буенча ножен бу авыр стон, похожий өчен балта, мачете. Нигы досталь эго берсе прыжком. Хьюго керде складывать доллар кубинца сзади. Эго аяклары подкосились. Эго зат повернулось к Киллмастеру, һәм выпученных күз алдында барлыкка килде диярлек облегчение, керткәнче, сусар закатились. Аннары тирәсендә ачык rta донесся приглушенный тавыш белән, һәм квадрат формада гәүдәсен рухнуло идәнгә.
  
  — Профессор Бранд, — диде Нигы, повернувшись к аңа. — Син ... — сүзләрен замерли аның губах. Ул, ниһаять, моны роковую хатасын, бераз гына стерев исеме агенты бөтен актив исемлеген, ә аннары поместив эго өчен бронза тактаны аерым штаб-фатирында АЙ - кансыз кеше тарафыннан үтерелә шул булды. N3 кипел от гнева һәм разочарования. Бу шулай иде, күрәсең, тик ул упустил төре буенча мөмкинлек Бренды-разыгрывал комедиясен кыямәт көнендә, ул иң делле елмайды "Когтя". Аңа кадәр барырга тиеш иде, ул чакта күрдем, ничек Бранд карый, монитор, әмма, күреп сурәте Иуды, ул килдем к неправильному сугышына — дип Бранду промывают мозги урынына аңлар, ул ала, инструкция.
  
  Нигы посмотрел на трость, аның указывал аңа профессор Бранд. Бу бик винтовка белән рукояткой өчен приклада. Резиновый колпачок иде лифтның трубкой глушителя.
  
  «Ствола Remington 721», — диде Бранд елмаеп. « Ике патрона Магнум 300»...
  
  — Бик яхшы туры килә өчен слонов, — дип елмайды ревматизма Нигы.
  
  'Бу почмагына!' — дип кырт кисә Бранд. «Лицом стонать». Гаҗәп, дип уйладым Нигы. Бу түгел иде ул тавышы, ул әйткән Бранд ул көнне. N3 иде эксперты буенча голосам. Учась подражать голосам, ул освоил барлык нюансы тонна, алмас классифицировать тавыш сигез төп универсальным алыр иде, хәтта соотнести мөмкин булган үзгәрешләр һәм берләштерү. Күчү өчен тавыш бирү полудень к сегодняшнему вакыт түгел иде берсе шулар тирәсендә.
  
  — Әгәр син убьешь мине, һичьюгы остановишься, — небрежно диде Нигы, — бу убьет марлон үз кызы.
  
  Крае күзләрен ул посмотрел на Атлантисе. Бернинди реакция. Бренд занят иде шул, - дип вытаскивал берничә наручников астыннан юрганнар, закрывавшего эго аяклар. — Руки за спину, — дип боерды ул, перекатываясь к аңа. Берничә N3 выскочила, металлическая пятка эго ботинка эләгә подставке өчен аяк, инвалидной коляска. Ул бәрде өскә таба iso барлык көчләрне. Трость нык заскрипела, һәм алар кимегән известь. Нигы чак кына арттарак басып торган, кайчан һәм инвалидлар өчен кресло белән глухим стуком опрокинулось. Кеше nen түгел иде калекой. Ул нырнул уңга, басты бер всякому племени кылды трость ка Ника. Нигы нырнул ягына кайчан палочка янә выстрелила, чувствуя, ничек таращить күзләре просвистела mimmo эго уха һәм ударилась турында диварны артта калды аның.
  
  "Бу синең башыннан икенче һәм соңгы патрон," - диде ул, аның күзләренә иде жесткими һәм салкын. Йодрык белән, озын стальным пальцем, вонзился эму муеннарына, анда чыгу урыннарыннан битлек. Кан хлынула астыннан ластотекса. Ир-ат опустился җиргә.
  
  N3 сдернул пропитанную кан белән язылган битлек һәм мрачно посмотрел на «пенсионер», лежащего башка битлек. Катлам өчен күп алдау, бит дип уйладым Нигы. Астында бу зат тагын бер окровавленная маска, — әмма плоти һәм кан. Алдау на обмане - к нәрсәгә болар барысы да?
  
  Нигы закрыл жалюзи, запер көндә тәрәзәләр, һәм обыскал йорт өстән донизу. Безнең чын профессор Брендын, безнең докторы премьерасы белән ачалар түгел, кыюсызлыгының. Беркемгә дә, әгәр янәсе, ягъни эшләре алга киткән. Кичкә таба алар исчезли. Бу убегающие фигуры? Машина белән шөгыльләнүче уехала? Булырга тиеш, алар күрделәр эго якынлашуга бу мониторе һәм убежали, калдырып, шактый ловушек өчен замедлить аның, әгәр дә үтерергә.
  
  Нигы игътибар белән карады, телевизор. Бу бик гадәти марка, һәм башка каналлар иде нормальными. Ки-Уэст, Майами һәм Форт-Майерс. Канал, ул давал замкнутый төре урамына иде канал УВЧ, әмма, ничек ул безгә крутил ручки, ул алмады, кире кайтарырга төре Иуды. Нигы тапкан ике камералар бүлмәдә беренче планда катта, записывающие урам аша жалюзи. Башыннан икенче монитор шулай ук располагался бу бүлмәдә. Бу nen иде гомуми төре подъездную юлны к пляжу аша задний ишегалды, шулай ук йортлар һәм подъездную юл аша урамны. Алдында аппараты торды урындык, ә пепельнице идәндә тагын тлела-тәмәке. Нигы схватил эго һәм понюхал. Кубинский бренд. Димәк, эго квадрат дусты гуаябере килде бирегә күптән түгел!
  
  Запертая ишек шкафа бара, баскыч астында рухнула астында махсус отмычкой Ника ачып миниатюрную фотолабораторию белән раковиной һәм краном, 35-мм камералар белән җиһазландырылачак, пленка, проявителями, бумагой өчен матбугат, җиһазлар өчен әзерләү микрофильмов һәм көчле микроскоп. Бу ящике өстендә раковиной иде миниатюрный радиопередатчик һәм транзисторный пеленгатор торган иде күчерергә сигнал радиомаяка бу линия, ә аннары делить әлеге линия өчен градусы.
  
  Нику булды кызык, нинди маяк целился пеленгатор. Ул включил эго һәм отрегулировал, аннары тикшерде буенча картасы Биг-Пайн-Ки һәм җәлеп ителде, прикрепленной к стонать өстендә передатчиком. Башта ул түгел, аңладым. Маяк булган монда, урамда. К. Аннан, ул отошел нче җайланмалары, ул күрдем, дип стрелка кимегән һәм 100 кадәр 90. Ул янә алга китте. Стрелка янә җитте 100. Ул үзе иде маяком!
  
  Бу мгновение авыру эму булды ясны вакыйгалар моннан көне. Шулай шуңа күрә бу «пенсионерлар» алыр иде сарыф өчен аның лодочный сарай! Шулай итеп , әлбәттә, бик теләп башланды гына, аннан тыш, ул ничек уртаклашкан йорт Атлантисе. Гадәти караш пеленгатор ачты аларны, хема ул иң делле. Искиткеч! — яростно уйладым Нигы. Бу эго кан да җитәрлек иде сыеклык-XL итәргә эго ходячей мишенью! Ләкин ул хәзер берни дә түгел иде үзе белән поделать. Нигы заставил үзен кайтырга алдында торган, аның бурыч — обыскать йорт.
  
  Икенче шкафу иде тартмасы белән косметикой һәм масками, һәр тирәсендә булган иде гаять реалистичной. Кайбер шулар тирәсендә отдаленно хәтерләтте кайбер халкы Зур Нарат, тик ярамый иде әйтә, ул кемгә изображает түгел, надев алдан ih бу тере зат. Нигы досталь водонепроницаемый пакеты һәм развернул аның. Ул засунул үрнәкләре барлыгы, дип тапкан, анда, аннары запер ишек һәм алга китте йокы бүлмәсе оештыру профессор Атлантисе беренче планда катында урнашкан. Шәхси хатлар лежали бу ящике урындык. Нигы посмотрел аларда. Күбесе шулар тирәсендә иде нче хезмәттәшләре-галим килгәнен турында мәгълүмат советында. Әмма иде һәм хат Ингры Маркасы белән почтовым штемпелем «Фламинго, Флорида» — камуфляжный адрес мыса Сейбл. Бу хатларны Нигы үз янына чакырып ала.
  
  Хәзер эго бармак проникли тирән шул тартма бу урындык булсын, нащупать нижнюю өлеше урындык. Анда иде наклеен лист кәгазь. Ул вытащил эго. Кђгазь бетеп китђ чыкты неповрежденной. Шунда иде записана комбинация сейфа .
  
  Нигы выпрямился, бүлмәсен карады. Сейф, һичшиксез, булырга тиеш өчен картиной. Тик картина юк иде. Аннары өчен мебель белән җиһазландырылган. Ул пододвинул караватка җитештерүче, аннары урындык — һәм тавышы ул. Бренд-чыннан да түгел предпринял бернинди махсус чаралар өчен спрятать сейф. Нигы присел бу корточки, һәм эго бармак повернули кодовый йозак.
  
  Ул нащупал стопку кәгазьләр, аннары зур конверт белән фоторәсемнәр. N3 поспешно посмотрел аларда. Бу иде пожелтевшие, залатанные фоторәсемнәр белән свастиками һәм, сүз уңаенда... Иде төркем галимнәр, показывающих модель су асты көймәләр һәм башка яшерен корал; башка водолазы татарстан водолазных кигән тора буенча стойке смирно өчен карау; берсе үз Брендын, стоящего белән янәшә югары, похожим бу волка мужчиной — адмирал Канарисом буенча абвера. Берничә кадрлар затларның гражданлык һәм хәрби хезмәткәрләрне, сидящих өчен зур өстәле өчен киңәшмәләр һәм бесстрастно смотрящих бу камера урнаштыралар да, тагын башка гаилә төркеме; берничә Бренд һәм эго хезмәттәшләре-галимнәр белән фюрером.
  
  Нигы пролистал кәгазь. Нигездә, бу иде хатлары алман телендә күргәзмәдә тәкъдим ителәчәк эшләнмәләр арасында 1939 һәм 1946 нчы еллар. Ул салды ih бу непромокаемый пакет закрыл сейф һәм выключил монитор аста. Ул халык кылды, шул ук хђл наверху, аннары вылез аша, шул ук тәрәзә күченгән керде, соскользнул буенча водосточной трубе һәм юкка чыга күләгәдә.
  
  Нигы иде берничә исе китте, обнаружив, дип Mobile Gal түгел поврежден. Ул намеренно кайтты ярында бу сорады генә алыштыру. Ул авазлары, 21-футовый Крис-Крафт, пришвартованный карата шәхси причалу, уйлаган захватить аны, әгәр обнаружит, дип эго каютный крейсер разнесло бу клочья. Әмма бу алай түгел. Ул йомшак покачивался бу швартовных канатах бу тыныч залитой лунным уты бухте, чиреннән нетронутой.
  
  Җентекләп отключив взрывчатку RDX, Нигы запрыгнул бортына һәм поплыл. Аша берничә минут ул минем янга килеп, к почмагында, анда коралловый уступ возвышался өстендә поверхностью. Ул позволил үзенең катеру приблизиться к кораллу, ә аннары китте, алга таба да. Ингра лежали, анда ул аның калдырды, накрыв брезентом һәм тирән һәм размеренно дышала.
  
  Нигы постоял мгновение бу лунном яктылыгында, экрандагы өчен анда. Аның максаты иде повернута ягына эго, һәм әлегә ул карадым, тиз теләгенә җил развевал прядь чђч буенча ee затка һәм щеке, прижимаясь аның глазам, ничек шелковая вуаль. Бу вакытта Ингра бик напоминала Венеру Боттичелли, поднимающуюся буенча күлмәк. Ул наклонился, откинул брезент ягына һәм сак кына алдым аны кулына. Перестань , - диде ул үзе бит. Бар тагын да дәлилләр, - дип, ул убивала Очоа, ул түгел иде вражеским агентом.
  
  Ул отнес аны катеры тапшырылды, положив бу квартердек, ә үзе бортына менде. Бәлки, бу хәтта аның үз йөзе. N3 хәзер шулай увлекался масками, хәтта бүләр аның чәч табу коварные хирургические шрамы. Берни дә күрдем. Бу аның үз йөзе.
  
  Әмма хема иде?
  
  Биш сәгать узгач, бу штопора шталь иң мөһим мәсьәлә буларак, ул кайчан булса задавал үземә Нигы Картер.
  
  Ул бүген төндә якоре бүгенге отмели. Ул сидел бу рулевой рубке, навострив уши, глаза дуйсбург " клубын кабул итђчђк высматривали потенциаль күренде, планнар крутились бу эго гибком мозгу, ничек разворачивающийся фильм. К рассвету ул әзер элемтә белән штабы АХ ясарга тулы доклад оборудова барлык аспектлары, җинаять буларак, ул ih күреп, бүгенге көнгә кадәр хорька, хәбәр итәргә аларга , кая бара ул, нинди булачак эго түбәндәге shaggy. Шулай итеп, кирәк булса, барачак түгел, эго алыштыру түгел башларга туры киләчәк, барысы да башта.
  
  Өчен иң Хоука иде, бик иртә, һәм Рэй Джонсон тирәсендә Connections записал бу пленку доклад, Ника була, әмма кинәт прервал эго нче, илле тапкыр артык сбивающим белән, файдасы күбрәк булса, - дип әйткән Нигы. АХ туры килде бу сөйләү.
  
  «Бу гына дип килде», — диде Джонсон нең обманчиво лаконичным теннесийским тавышы, укып эго Нику:
  
  'ТАРАТЫРГА 8096,-Дж. 5,46 СӘГАТЕ. АГЕНТ ДЖУЛИ БАРОН ИТӘ, ДИП ИНГРА БРЕНДЫ-ӘЛЕ ГЕНӘ КАЙТТЫ БУ МЫС СОБОЛЬ.
  
  Зат N3 гадәттә иде бесстрастным. Бу беркайчан да выдавало хисләр, аны ул теләмәгән күрсәтергә. Тик бу юлы ул түгел иде сдержаться, ул хәтта теләдем. Ул гади сидел һәм карадым, башта коротковолновое радио, аннары кызны каюте.
  
  Әгәр Ингра Компания иде мысе Соболь, кем бу, тегүче тик синнән булды?
  
  
  
  
  Республика башлыгы 13
  
  
  
  Кыз каюте шевельнулась. Аның күзләре ачылды. Ул књрсђтте бу склонившегося, аның өстендә югары ирне белән стальными күзлегеннән һәм генә растрепанными волосами, схватила простыню һәм натянула аның кадәр подбородка. — Кемнәр Хейсс Аны? — дип сорап куйды ул испуганно.
  
  Растопыренные бармак уң кулы Ника Картера двинулись нче висков кызлар янына аның горлу һәм җиңел сомкнулись шулар тирәсендә. Алар анда барышлый, аның зур палец покоился бу пульсирующей сонной артериясе. N3 небрежно дип сорады, закуривая сигарету башка кулы белән: «Ә кем син, Ангел?»
  
  Буш күзләрен наполнились слезами. Тавышы кызлар прошептал:
  
  Минем исемем Ингра. Ich habe mich verlaufen. Алар белән хорька буларак, америка солдатлары монда авылында туа Наэ?
  
  Бу файдасыз иде, аңладым Нигы. Ул һаман иде глубоком шоке һәм кабат авырлыклар балалар алган тәэсирләр сугыш. «Минем исемем Ингра, — диде ул. 'Аны растеряна. Монда бар америка солдатлары? Файдасыз беспокоить аны алга таба да. Ул помассировал әй, виски, искиткеч зур бармак к глазным яблокам, һәм ул янә уснула.
  
  Нигы минем янга килеп, к рулевой рубке һәм огляделся. Кояш һаман иде низменному өстендә горизонтом, һәм эго чагылыш ослепляло кристально чиста су Флоридского култыгы. Ул посмотрел үз сәгатьләре. Чирек җиденче. Бу штаб-фатирында АХ дип игълан ителде кызыл шөбһә. Хок иде инде юлда, һәм эго машина, скользившая аша Вашингтон иде уведомлена буенча радиотелефону. Ул свяжется белән N3, ничек гына белер турында күбрәк, дип хәбәр итте Джули Бэрон. Ә әлегә нишләргә юк иде.
  
  Нигы алып килде двигателе. Ике дизеля Mobile Gal ожили . Вакыт отправиться юлга. Пелигро-Ки иде шул егерме милях биредән. Пелигро. Куркыныч буенча-испански, мрачно уйлады ул. Утрау Опасностей. Яхшы исем. Барлык указывало булса да, бу нервный үзәге эшчәнлеге "Когтя". Телевизион сурәте Иуды, ул, ул, әле, инде, - дип, ул, мөгаен, сөргендә чикләрендә 30 миль ераклыкта Биг-Пайн. Замкнутые разбивать түгел, элегрәк күпкә күпчелек дальности гамәлдә. Һәм серле. А K. Атчинсон, һәм эго кимендә серле Аквасити — версиясе буенча, N3, икесе дә подозрительны. Беркем дә, хәтта эксцентричный техасский нефть миллионер түгел, шталь иде якларга чиста коммерция проекты белән кечкенә армией, вооруженной пушками. Ә аннары исчезли һәм Бренды-Оркф. Нигы иде, дип ышанам, алар да киттеләр Пелигро.
  
  Зур вопросительный билгесе. Атканчы Нигы үткәрде-берничә сәгать, просматривая фоторәсемнәр һәм кәгазь, үзе тапкан бу сейф Атлантисе, задаваясь мәсьәлә, чыннан да, бармы эму промыли мозги, ул башта уйладым. Алар чертежей торган, ул төзегән өчен су асты вторжения бу Англия. Алар нишләр бу эго репозиторий 25 елдан соң? Неужто алар хәзер элегрәк гына тарихи әһәмияткә ия? Яки инде әле күптән түгел генә язганнар? Карамастан, даталар һәм географик привязки, күп кенә материаллар выглядели гаҗәп заманча. Подводные канатлары һәм тягачи, двухместная подводная лодка, барлык принциплары кулланыла торган һәм детальләрен әле эшләнгән сугышта.
  
  "Ачкычлары куркыныч" тянулись, ничек коралловые баскычлары, к Пелигро. Аннары иде зур ачыкладылар - алты чакрым ачык су. Әмма Нигы түгел приблизилс. Дәвамында түбәндәге ике сәгатьтән ул маневрировал тирәсендә «Хуҗаларга», тизлек белән улитки, гудели дизели, ничек була тише, ә выхлопные газы вибрировали, испуская тонкую струю зәңгәр газ.
  
  "Ачкычлары" иде, бик яхшы ярдәмлек щитом нче радаров, әмма Нигы предпочел иде подойти якыннан. Алты километр — чертовски озын подводный йөзү. Тик, бар иде, башка сайлау. Предпоследний утрау төркемендә, Шарк-Ки, казался иң яхшы урын калдыру өчен катеры тапшырылды белән Ингрой. Зур булмаган Г-сыман алмаштыру бухточка белән көньяк яклар иде ки окружена югары агачлар, дип рубка катер иде скрыта нче посторонних күзләр.
  
  Керүче сигнал коротковолновом төзелеше зажужжал, кайчан Нигы иде занят швартовкой катер. Бу иде Хоук. «Доклады Джули Бэрон хәзер рәсми рәвештә расланган», — эго тавышы надломился. «Ингра Бренды-кайтты базасына НАСА бу мысе Соболь бүген 6:15 иртән. Джулия дип хәбәр итте майору Бесслеру бөтен куркынычсызлык хезмәте НАСА, һәм доктору Данлэпу, психолог проектын, сезнең күрсәткечләрен, һәм яшәештә медицина кирәк, кыз, выдающая үзләрен өчен Ингру Бренд иде җентекләп обследована. Аннары моның аны җентекләп тикшерергә предметына иминлек, Джулия үзе дә бар иде өчен estestvenno, сиздермичә — бу собеседовании бу переориентации. Ахыр чиктә, барысы да өч — майор Бесслер, Данлэп һәм Джули, тулысынча ышанабыз, кыз, чыннан да, Ингра Бренд.
  
  N3 посмотрел аша эчтђге бу блондинку, спящую бу клетке. Аннары ул ясаган нечто искиткеч. Ул әйтте: «минемчә, алар икесе дә Ингры».
  
  Тавышы Хоука иде, бозлы. — Алмассызмы сез аңлатырга бу кушымта? — дип кырт кисә ул.
  
  Натренированный баш миен Ника хәзер эшли, тулы катушку, подбирая фразу буенча хатлары монда, фотография анда, игътибар белән өйрәнеп, һәр исбатлый кабул эго, әгәр ул возражал. Акрынлап образы туды. N3 әйтте: «Миңа кирәк, берничә минут. Зинһар, оставайтесь телефон төбендә утырабыз, аның вернусь. Ул үзенең чыгышын карарга фоторәсемнәр, алар ул алдым буенча банк ячейки Атлантисе белән шөгыльләнүче, ничек ул хәзер аңладым, предназначалась өчен яшереп әйберләр түгел премьерасы белән ачалар һәм Ко, шулай нче аның кызлары. Фото - кайда ул? Бу иде ачкыч барысына да. Эго бармак жадно схватили аны књтђреп, перевернули. Бу әйләнеше иде язылган: «Берхтесгаден, июль, 1943 ел».
  
  Бу бик фотография җыелучыларны Гитлером галимнәр белән ih, хатыннары һәм балалары белән, тулы Gemütlicbkeit һәм сыра бүгенге кояшлы балконе фонында заснеженных Альп. Большой Палец Ника таба килә башлады к профессор Бранду, ул торды бераз читтә калган. Ул многострадальный, скорбя, һәм кара беләзек, ул иде nen, дип ни. Ул гына югалткан хатынын вакытында бомбардировки. Әмма өч еллык кыз, стоявшая аның янәшәсендә, сияла һәм выглядела бәхетле һәм бөтенләй беззаботной. Әмма иде микән ул иң делле аның янәшәсендә ? Беренче карашка, Нигы шулай уйлады. Әмма башыннан икенче, игътибарлы караш күрсәтте, эму бу иң делле иде лижет к киләсе гаиләгә — һәрхәлдә, алты дюймов.
  
  Унбиш см, алар элегрәк әһәмияткә ия! Хатын-кыз, светловолосая һәм хорошенькая, берничә дородная иде искиткеч охшаган маленькую кызны. Ә ир-ат - бу искиткеч нокталарында, чәч, ничек стальная вата! N3 билгеле эго - профессор Лаутенбах! Ә аның янәшәсендә, аның йөзе, яртылаш скрытое бу эго штанине, играющая бу прятки, смеющаяся – тагын бер белокурый малыш – төгәл зеркальное отражение (чагылыш) беренче!
  
  Игезәкләр! Кызлары-игезәк профессор Лаутенбаха! Лаутенбаха, злобного гыйльми гения Гитлер, ул да һәлак булган берлинском бункере фюрера, ничек, барлык, дип уйлаган, ә соңрак булып чыкты ярдәмчесе Иуды һәм "Когтя өчен" кш Кытайда! Соңгы тапкыр күреп, N3 эго бу диспетчерлык яшерен ракетной базасын Тышкы Монголия, соңгы секундка кадәр шартлау, ул Нигы устроил өчен взорвать Лаутенбаха һәм эго смертоносные кораллар бу клочья.
  
  Хәзер тизлек белән компьютер Нигы собирал обрывки бреда, Ингры, вскрывая намеки бу письмах профессор Брендын, обрывки мәгълүмат буенча башка документлар. Тавыш бирергә дип, ул выяснил: удар бу бункер, Ингра выброшена наружу, бункер, яндым, аның әтисе һәм апасы-близнец эчендә. Әмма иде, тагын бер чыгу турында существовании, аның ул белмәгән, бәлки чыгу потайной, ул сообщался башка бункерами - фюрер, яки, дип артык ихтимал, Мартина Бормана.
  
  Ул арада Ингра ул дип кычкырып турында ярдәм күрсәтү буенча горящим урамнары. Ә аннары ? Соңрак, ничек татарстанныкы аларга Нигы, Бренд-удочерил Ингру. Ул үстереп, аны ничек үз кызы, беркайчан да дим әй правда . 1945 елда нетрудно яшерергә булса, ул ясаган, чљнки барысы да диярлек архив записи Германий иде, юк ителде. Ә сеңлесе-близнец Ингры? Ул вафат була шул бункере Берлинда түгел, күбрәк аның әтисе. Моның урынына ул сопровождала эго Кызыл Кытай, анда рәхмәт үз көнбатыш кыяфәтендәге һәм безжалостному һәм аморальному үз-үзен тотышы, әтисенең булды баш агентом "КОГТЯ" ...
  
  «Калса, бу дөрес тә», — дип белдерде Хоук аннары моннан, ничек Нигы докладын тәмамлый. 'To Joy ih юл. Яхшы фикер, малай. Бу эшкә кергән иде белән кайбер фактлар , алар Джули обнаружила үз ягында». Һәм ул кыска гына итеп сөйләде ул почерпнула аша файловый Данлэпа, билгеленде перспективалы дип атады һәм эго «элеккеге психолог»проекты.
  
  Аннан соң, аннары драматической тынлыкны, эфирда кинәт раздался тавышы Хоука: «Бар гына бер проблема. Кем бар, кем? Әлбәттә, барлык һөҗүмнәрдән дә булса, сезнең Ингра чып-чын, тик без әлегә төгәл түгел, белергә, планнар "КОГТЯ", без дә ышанабыз. Аның әле генә договорился белән майор Бесслером өчен Джули җебе ирекле хәрәкәт итә башлаган бөтен проект һәм боера әй калырга өчен үз Ингру.
  
  «Без чыннан да приближаемся к критик ноктада», — диде Нигы, һәм тиз сөйләде Хоуку турында үзенең запланированном подводном путешествии на Пелигро.
  
  Карт бу мгновение замолчал. Аннары сүзенә прорвались аша речевой преобразователь. Нигы башкарды сморщил зат. 'Алыштыру?' — кабатларга ул. «Әмма ни өчен, тегүче тик синнән, бу вакытта?»
  
  «Мин сөйләштем, табиблар белән бу Майами, — диде Хоук, — һәм алар үз өстенә тулы җаваплылык бу жидкость XL, әмма алар шулай ук, диделәр,-дип мәгънәсе. Турында сыеклык билгеле аз. Ih тестлар күрсәттеләр, ул тулысынча отфильтровывается сезнеңчә кровотока. Сезнең үз хәбәр-лардан әлегә кадәр хорька бар йомшак эзләре бу. Алар алмый предсказать, күпме вакыт кирәк булачак өчен, алар тулысынча исчезли. Ә әлегә сез подвергаете үзләрен җитди һәм ненужной куркыныч.
  
  — Карар өчен минем? — прервал эго Нигы. — Әллә миңа күбрәк юк дип әйтергә бу хакта? Ястреб, дип җавап бирде бу эго шәраб. «Ул чакта аны дәвам итәргә телим», — диде N3. Бердәнбер комментарий Хоука иде: «булсын иде сез белә бит бар альтернатива». Аннары ул: «бездә калды, кырык сигез сәгать. Бу "КОГОТЬ" ала планлаштырырга, ягъни бу максатка дәвамында, бу вакыт. Майор Бесслер диде миңа сынау эшләтеп җибәрү планлаштырылган 10 иртәнге четверга. Ракета PHO башка атом-төш боеголовки эшли башлаячак өстендә островом Вознесения тикшерү вакытында төгәллек. Егерме дүрт сәгать моңа кадәр аның менә көтәм сездән тулы соңгы формасына хисапны.
  
  Егерме дүрт сәгать! «Бу таләп итә быстрых гамәлләр», — дип уйладым Нигы, икътисадның күп тармаклары буенча хезмәттәшлек сөйләшү. Бу инде, дип, булса, безгә сикергәли, N3, тәүлек дәверендә, ул тиеш иде туктатырга тырышуларына билгеләргә радиосвязь белән Хоуком, югыйсә, кемдер башка килер аның урынына өчен үз өстенә алырга идарәсе — бәлки өчен ел саен калмады бармы аның нинди дә булса кусочков. Дж. Хантингтон Картер китте диңгез!!!
  
  
  Нигы агачларның үз снаряжения соңгы тикшерү. Ул ощупал кара костюм дайвера торган иде nen. Пьер иде водонепроницаемом боковом кесђдђ. Тонкие, ничек карандаш, ножны Хьюго лежали урынында, шул резиновом нарукавнике. Башыннан икенче пычак — зур һәм синей ручкой — иде нык бәйле эго ноге. Өчен отпугнуть ничек акул, шулай ук кешеләр. Әмма Вильгельмина түгел киле аның белән. Люгер булыр иде бесполезен су астында. Ул күңелсез погладил эго һәм попрощался, ә аннары вложил корал шул тартмага Дипи белән башкаларга үз кирәк-яраклар һәм кәгазьләрне. Ул задвинул махсус тартма, запер аны повесил ключ на цепочку бу муеннарына һәм сунул эго бу водолазный костюм. Бросив соңгы карашы кызны, тыныч спящую на койке, ул китте бу кормовую палубу.
  
  Полуденное кояш палило һәм жарило эго бу җылы резиновом костюме. Нигы наклонился алга натянул синие ласты аякка. Аннары ул закинул баллоны белән кислородом бу спину һәм застегнул ремни тирәсендә була. Ул засунул резиновый мундштук арасында зубами һәм отрегулировал кран, әлегә бирү пробасы һава да булды, яхшы. Аннары перегнулся аша перила, плюнул шул битлекне өчен ул запотела, протер аны, перевернул. Ул тагын бер тапкыр огляделся һәм опустился өчен копенгагенга. Коралл шәп уходил аска таба, һәм Нигы спустился якынча сигез метр, анда ул поплыл берничә дюймов югарырак төбе. Ул позволил нең мышцам расслабиться һәм двигал аяк татарстан плавном, расслабленном ритме. Эму предстоял озак юлга. Булмады мәгънәсен спешить. Чыккач тирәсендә узкого кадәр бара, дип аңлатты ул үзенең телом, ничек стрелкой компаса юлын, аның буенча ул барачак бу Пелигро, башлады йөзәргә легким кроль. Сергей иде мягким һәм сөт, ә күләгәдә дулкыннарның биеделәр бу песке аста. Нигы посмотрел аша эчтђге һәм күрдем, ничек пузырьки күтәрелә фонтаном көмеш энҗе бөртеге. Ул өметләнгәнен, дип алар замаскированы рябью. Әгәр ул туры килми лижет, эму туры киләчәк перекрыть подачу пробасы һава таянырга, бу йогу.
  
  Нигы көймә бер сәгать эчендә түгел, обращая игътибарны разноцветных рыбок, алар заигрывали белән эго маской, һәм диңгез анемонов белән малиновым җаны, протянувших к, аңа үз бархатные щупальца, һәм пушистых диңгез многоножек, алар нык тордык, аның подальше. Бервакыт озын җепләре зур медузы скользнули нибары берничә дюймах өстендә эго-аягы, һәм ул нырнул ягына, мин беләм, әгәр алар попадут эму югарырак йөрәк, бу убьет аның. Әмма эго-кисәтү системасы иде, нигездә, приспособлена к шуның белән аңлатып бирә алмаслык авыр движениям һәм поворотам бу & nb, алар означали, - дип якын-тирәдә залында кеше яки акула. Һәр тапкыр, кайчан ул тоймадым нидер мондый, ул оборачивался һәм карадым, анда сөт сумерки. Бервакыт подошла барракуда һәм књрсђтте аңа үз злыми тигриными күзләре белән шулай якын, дип Нигы күрдем, ничек йомшак итеп двигаются аның жабры, ә тешләре бу злобной түбән челюсти блестели, ничек бар волка. Аннары внимательного карау зур балык скрылась бу сумерках, һәм Нигы дип дәвам итте үзенең сәяхәт.
  
  Пелигро застал эго врасплох. Ул көтмәгән идем, дип белдерде эго предупредит Аквасити белән шөгыльләнүче нигезендә рекламным проспектам, растянулась откровенные эго юл белән көньяктан көнчыгышка таба. Әмма Аквасити түгел иде. Һәм бернинди билгеләре моннан нәрсәдер мондый кайчан булса булыр, яки грядет. Юк җиһазлар, юк, күңел ачу өчен морском көне. Гына ком һәм су. Һәм шунда кинәт аз коралловая насыпь, иң утрау, шәп вздымающаяся к өстендә. Утрау Опасностей. Ул биредә.
  
  Нигы ясаган соңгы тирән вдох, перекрыл подачу пробасы һава, пробрался бу туманно-соры суга. Кискен авырту пронзила уши. Нигы прижал үзенең гәүдәсен җиргә һәм висел якынча ун футах нче өстендә, әлегә ул шактый декомпрессирован һәм авырту түгел, юкка чыга. Аннары ул сак всплыл өстенә чыга һәм тукталды, ничек гына эго күзләре булып чыкты өстендә су.
  
  Ул бер тапкыр тулысынча чак кына арттарак басып торган, күрдем, - дип якын-тирәдә юк, көймә биргән, һәм сосредоточился утрауда якынча полумиле нче аңа. Вилла А K. Атчисона доминировала өстендә калганнарына. Ул торды ясалма склоне у кораллового нигез утрау, ә яшел лужайка иде усеяна маленькими пальмами һәм цитрусовыми агачлар, окруженными лиственными агачлар һәм югары пальмами. Буенда, яр буенда иде, бик күп причалов, склад һәм барж. Янына бер генә буенча причалов иде пришвартованы дүрт судно бу подводных крыльях; полдюжины ир-атлар белән баллонами сидели на поручнях, аяклары белән ластами свешивались өчен копенгагенга. Янәшә иде пришвартована зур яссы лодка белән навесом нче кояш. Палуба иде усеяна кабелями, цилиндрами, водолазными костюмами, водолазными ножами, водонепроницаемыми фонарями, ластами, подводными ружьями 002 һәм свинцовыми грузами. Кеше охотничьей кепке һәм синей джинсовой формада прислонился к стойке плоскодонки һәм карадым бүген диңгез белән автоматом сул плече.
  
  Күзләре Ника акрын скользили ярлары буенда, һәм ул күрдем әле ир-атлар белән автоматлы һәм кайбер белән биноклями муенында. Берничә красных һәм соры подводных скуттеров җиһазландырылган гарпунными ружьями һәм эшләүче нче электродвигателей, басып тордылар башка порта бар. N3 билгеле ih. Ул әле, ih бу чертежах күрсәткечләрне тикшереп тору кәгазьләр профессор Брэнда. Бу парда баганаларын лежали сферическая түгәрәк сары-кара двухместная подводная лодка, шулай ук спроектированная Брандом.
  
  Калганы җиһазлар үткәргән ул авазлары, состояло тирәсендә стандартного җайланмалар — су астында плаваний Westinghouse, Reynolds Aluminaut, пар подводных аппаратлары Perry, «моботов» — беспилотных роботлаштырылган подводных аппаратлары кулланыла торган хезмәт күрсәтү өчен подводных нефть скважиналары, — водолазного корабль формасында окарины белән металлическими когтями сәләтле күтәрергә фәннәр белән диңгез төбе. Бу складском ангаре алга таба юлда Нигы күрдем төркеменә ир-атлар, кладущих стекловолокно биредә аларга судноны ка подводных крыльях.
  
  Нигы аңладым, бу утрау бар су астында снаряжения сумлык кимендә 10 миллион доллар, ул чакта башлады прятаться. Ул проплыл берничә йөз ярдов, һәм всплыл өстенә чыга һәм хәзер ул карадым өчен причал тулы алюминиевых һәм стеклянных трубок, күп кенә тирәсендә алар барысы да тагын иде упакованы бу тартмасы исемнәре белән баручы америка заводлары. Болар барысы да - да Аквасити! Бу димәк?
  
  Күңелебезнең , ул әбиләренең подводный проект Нигы янә нырнул һәм проплыл тирәсендә Пелигро . Берни дә мондый. Башканы ком, су һәм табигый коралловых берәмлекләрнең тљрлесеннђн утрау.
  
  Ул всплыл, бу юлы, ул чак увернулся. Бу эго якка устремился катеры тапшырылды өчен подводных крыльях, укомплектованный парнями автоматлы бу согнутых кулында. N3 скрылся - нәкъ вакытында. Зур кара корпусы пронесся аның өстендә, һәм ул отброшен, ничек тряпичная кукла исеменнән зур, похожих бу ножи, винт. Әмма катеры тапшырылды дә тукталды. Oni эго күрми.
  
  Ахыр чиктә, вакыт кайтырга Шарк-Ки, карар Нигы тикшереп, подачу пробасы һава. Тиздән стемнеет, һәм ул теләмәгән өчен Ингра тәшвишкә проснулась һәм попыталась кайтырга җае чыкмады тирәсендә бара.
  
  Бу кире юлда ул зур уңышларга ирешүен, сосредоточившись бары тик шул алсын өчен тотарга зат берничә дюймов югарырак дәрәҗәдәге су, опустив башын итәргә гәүдәсен артык обтекаемым. Эго расслабленная, плавная вариант австралийского кроля мөмкинлек бирде Нику кайтырга подводному входу бара бу аз гына күбрәк вакыт эчендә сәгать. Ул оттолкнулся, тиз менде үз үзләренең көмеш пузырях һәм высунул башын су өстендә.
  
  Лодка юкка чыкты. Ингра да.
  
  Ул тойдым көчле этәргеч эчтђге. Ул чак кына арттарак басып торган, притягивая нидер үзенә. Бу иде кусок обломков, һәм конструкцияләр һәм весу ул аңладым, бу булды бер өлеше "Мобиль галләмов янәшә" .
  
  
  
  
  Башлыгы 14
  
  
  
  Хәзер инде берни дә калмаган иде, мәгәр ничек кайтырга Утрау Опасностей.
  
  Нигы тикшерде подачу пробасы һава. Нәкъ җитәчәк соңгы париж. Кадәр булган хорька эму туры киләчәк калырга өске билалет, дип эго беркем дә күрә.
  
  Ул көймә длинными гребками, һәм эго гәүдәсен рассекало суга. Кояш авылы өчен берничә мгновений моңа кадәр, ә кич инде опускался белән тропик тизлек. Караңгыда алда N3 күрдем горизонт океан. Аннан соң барлыкка килгән катлам кара туманности, анда мерцали беренче йолдызлар.
  
  Алар үтерәләр кызны? Илтә анда Пелигро? Нигы иде уйларга гына булуы турында алар взорвали корабль, мөгаен буенча безоткатного пулемета бер буенча катерова. Алар, мөгаен, хәтта предупредили, мрачно уйлады ул, шуңа да инде карамастан, ул исән кала, бик аз.
  
  Әгәр, әлбәттә, ул ih түгел, диде дә сделала, шунда, кайда булгансың кораб! Ахыр чиктә, тагын ничек алар алыр иде, табарга эго ?
  
  Бу юлы преодоление дистанциядә вакыт икеләтә күбрәк вакыт. Дул төнге пассат, һәм өслеге булды неровной. Бар иде көчле зыбь белән глубокими впадинами дулкыннарның... Кайчан Пелигро ниһаять показался өстендә океаном темным кебек зур пароход башка бортовых огней, Нигы надел битлек, засунул мундштук арасында зубами, включил подачу пробасы һава, нырнул.
  
  Светила ай, тик ул висела низменному өстендә горизонтом, аз дип освещая су астында. Нигы проскользнул арасында темными тенями балыклар, алар неохотно отодвинулись аның өчен ягына. Бераздан ритм эго алып барырга таныту шталь автоматическим, һәм очертания акрынлап прояснились. Бу юлы ул да тукталды коралловом склоне Пелигро, һәм әкрен генә менде.
  
  Бирү пробасы һава Ника иде исходе. Эму эшләргә туры килгән тирән вдох өчен чыгарырга бераз пробасы һава берсе шылангы. Ул посмотрел счетчикка. Пробасы һава калды нибары берничә секунд. Бу инде, дип эму туры килде переключиться бу йогу түгел имело әһәмияткә ия. Музейдагы давлению, ул (секундларда) от өстендә. Ул ясаган соңгы тирән вдох аша диярлек пустого баллон һәм задержал сулышы. Ул карабкался буенча острым коралловым уступам, аның вытянутая кешедә цеплялась өчен опору. Кинәт эго экстрасенсорная антенной загудела — тик артык соң. Эго кешедә инде сомкнулась бу проволоке. Ул взорвалась белән бәрергә искр, прожигая резину, посылая кайнар, жгучую авырту бу эго баш миен . Ул перевернулся, мгновенно онемев һәм задыхаясь. Шул ук вакытта өстендә Ником суга рухнул авыр булачак. Ул күзләрен күтәрде һәм күрдем кеше водолазном костюме, плывущего к аңа. Бу уң кулымда бар иде гарпун 002, ә к ноге привязаны өстәмә стрелы. Аркада бар иде костюм белән пневматик двигатель, ул двигал эго белән поразительной тизлек.
  
  Нигы бросился бу эго ягына толкнул суга ластами. Ир-ат целился буенча винтовкадан С02. Нигы аңладым, - дип ул выживет. Ул әле еракта кеше. Ул нырнул аска таба, схватился өчен бармак аяк, һәм свернулся калачиком бу иң маленькую возможную максаты. Ул тойдым, ничек ударная актив ял газ ударила эго буенча ягодицам, тойдым, ничек нидер отскочило аны плеча. Стрела гарпуна акрын пролетела mimmo аның тирәнлеген. Ир-ат хәзер ашыккандыр, втыкая башыннан икенче гарпун бу ствола мылтыгы.
  
  Нигы подплыл к аңа эго күкрәгенә бу резиновом костюме свело судорогой нче омтылыштан задержать сулышы. Хьюго чыкты буенча ножен һәм жим ятып кына торды шул эго кулымда. Ул ясаган стилет бу кеше, двигаясь буенча & nb белән ужасающей медлительностью. Лезвие попало бу максат. Нигы тойдым кара резину үз кулымда, кинәт күрдем, кеше буларак, извивается тирәсендә лезвия һәм сгибается, ничек насекомое. Аннары су наполнилась черным дымом, вырывающимся ашказаны тирәсендә ир-атлар. Нигы убрал лезвие, һәм аңа вырвалось тагын да күбрәк дыма, һәм кеше проскользнул mimmo аңа һәм акрын буенча спирали юкка чыккан бу сумеречных глубинах, кан клубилась артта калды, аның кебек төтене сбитого самолеты.
  
  Бармы тагын водолвзы? Нигы тиз огляделся, чак күреп аркасында банкы, заливающего күзләре. Хәрәкәт күренми. Ул поковылял буенча өскә таба кораллу, тойдым, ничек эго колени башлыйлар подгибаться . Йога позволяла эму задерживать сулышы дүрт минут, тик бу очракта удар ток колачы эго җиңел, ул гына башлады. Хәзер ул күрдем черек облако, опускающееся өстендә эго кыр ягыннан. Ул тонул киресенчә коралла. Су эләкте эму бу авызы. Юк! — закричал тавышы бу эго мозгу. Ул заставил үзен алга барырга.
  
  Ул күтәрелде, аның эчтђге ударилось турында мәрсин провинциясенең сәүдә-пирса, әмма толстая резина смягчила удар. Ул астында булган урманнардан. Ай, күк, һәм урман кружились алдында эго күзлегеннән"; аннары ул егылып аягы аска таба бу отмель, сглотнул слюну һәм нажал төймәгә бәйдә өчен арынырга баллон. Ул лежал ртом һәм носом өстендә су, делая тирән вдох.
  
  Бу иде уязвимый вакытта. Тик беркем дә аны түгел дразнить.
  
  Спрятав баллон һәм ласты, Нигы прокрался аша күләгәдә бу тавыш тихого гудения, ул булырга да тиеш иде сигналом тревоги. Ул исходило буенча кечкенә кабинки берсе порта бар. Кеше, аның ул гына үтергән иде бердән-бер катнашучы. Полупустая чашка чәй, тагын дымящаяся-тәмәке һәм кытай газета буенча Гаваны резюмировали эго, шәхес.
  
  Нигы посмотрел на табличку коррупциягә сигнал тревоги стонать. Ул бик катлаулы, разбитым аерым десятиметровые отрезки өчен мөмкин, бик тиз һәм төгәл, кемгә урын разрыва разбивать . Нигы батып вилку - бөтен чылбырын погасла. Бу бирер иде аларга ризык өчен размышлений!
  
  Ул прокрался буенча травянистому склону к темной вилле. Йорт выглядел заброшенным. Әйә да, алар барысы да китте, калдырып гына бер кеше охранять бөтен утрау? Бу кебек тоелды маловероятным. N3 скользил буенча күләгәдә күләгәгә өлешенә секунд, прижимаясь плашмя бер статуе өчен башка, поворачивался һәм карадым бу лунный брылев. Капитан Клегг хаклы! Кайбер сурәтләре состояли тирәсендә ике фигура, башка өч, дүрт, хәтта полудюжины, һәм һәр иде порнографическим, ih мраморные органнары раздувались непропорционально, зат сатиров застыли анда мәңге похотливых взглядах. Нишлисең, зәвык белән бәхәсләшеп булмый, дип уйладым Нигы, пожимая җыерып. Шәхсән үзе ул предпочитал плоть таш.
  
  Тәрәзә беренче планда катта иде заперты, тик бер тирәли тәрәзәләр тиз рухнуло астында ударом Хьюго. Нигы напряг слух, прислушался. Сигнал тревоги түгел иде. Ул влез эченә, төште, ничек мәче, бу босые аяклар. Ул узды, холодному кафельному идђндђ, огляделся. булсын эго күзләре привыкнут к караңгыда. Җиһазлар иде бамбуковой һәм негабаритной, әйтерсең, ул иде өчен эшләнгән козвэй. Нигы үткәрде пальцем буенча огромному дивану. Толстый тузан катламы. Бүлмәдә, коридорда висел влажный исе поведал һәм гниения. Интернетта югары стеналарында унсигезенче гасыр түгел, портретлары бабаларыбыз. Алар да иде порнографическими — эшенең шундый осталары кебек, Пуссен, Ватто һәм Панику. Барысы да бик кыйммәтле һәм бик роскошное , әмма Ника маһир тәэсир җентекләп продуманного камуфляжа. Бу бүлмәләрдә дә беркайчан да яшәгән. Алар гади обставлены мебель һәм захламлены порнографией, ә аннары калдырылган плесневеть вакытында дымлы тропик жаре. Нигы татып карады берничә ишекләр, алар ачылган бу озын үзәк коридор. Алар аша открывался төре буш бүлмәләре белән ябык ставнями.
  
  Моннан бер.
  
  Темные брови Ника удивленно взлетели өскә килгәч, ул ишекне ачты.
  
  Бер диварны елларда берничә телевизион мониторов, һәм ике дюжины ih күзләр тупо карадык, бу Ника. Астында мониторами кебек, клавиатура гигантского органы ягында өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы кораллары. Нигы керде бүлмәгә, уворачиваясь от зур льняного кресло, стоявшего бу лунном яктылыгында, проникавшем аша полузакрытые жалюзи. Беренчесе-эго фикер иде - Иуда! Ул тапкан эго штаб-фатирын!
  
  Тик ул повернул ручки бу мониторах, Нигы берәүдә, дип карый, бүлмә, аларда гына бар иде. Хәер, алар тагын темными, ул иде күрергә барысы да аңлашыла. Һәм - дип, тагын да гаҗәп - бу чәчәк! Башыннан икенче рәт, пронумерованный 11-23, билђгђн бүлмә наверху, һәм Нигы күрдем, алар обставлены мебель, һәм, күрәсең, белән мәшгуль. Һәр бүлмәдә камера юнәлдерелгән иде караватка җитештерүче.
  
  Аңа акрын килде. Бу түгел иде шпионское җайланма, ә уенчык богача. Многомиллионная электрон система вуайериста иң заманча инфракрасными цветными фильтрами өчен төнге куллануны! Мөгаен, подсматривал өчен кунаклар, әлегә алар развлекались хатын-кызлар белән «гарема» АК. Нигы белән отвращением отвернулся, аннары тукталды.
  
  Соңгы бүлмәсе, аны ул гына включил — номер 18 — булган кешеләр белән!
  
  Зур, лысый, бочкообразный ир-ат белән бицепсами, ничек бот, һәм бедрами кебек, дубы, сидел бу түшәк һәм склонялся өстендә обнаженной брюнеткой белән восхитительным телом өчен кирәк булган мәхәббәт. Йомшак каштановые чәч вились тирәсендә аның ушей, ә күзләре иде шундый кәрими, дип казались диярлек черными. Бу переносице у нах иде бледные веснушки. Аның иреннәре скривились бу кислой улыбке башлагач, ир-ат обхватил үзенең зур куллары белән аның искиткеч күкрәгенә. Ул опустился бу кызны, тулысынча диярлек прикрывая аны, раздвигая аяклары һәм авыр двигаясь. †
  
  Нигы инде несся баскычтан өскә һәм аска буенча коридору суыннан бүлмә, әлегә җитте номер унсигез, подавляя дулкын отвращения, аны ул тоймадым. Вуайеризм түгел иде берсе тирәсендә пороков N3 булса да, шактый өлеше входил бу эго башлады. Ул тапкан ишек һәм хуҗаларына аны.
  
  Кыз закричала. Гигант отскользнул аның йомшак ак, тән һәм повернулся к Нику, неудовлетворенное теләк әле горело эчендә аңа ничек раскаленная кочерга. Нигы осознал, дип эго буенча газетным фотографиям.
  
  А K. Атчинсон куйды бер тирәсендә, үз статуй үзебездә ишегалдында. Ул шулкадәр техасцем, ни дәрәҗәдә ул, бәлки, зур, мускулистым мужчиной-быком белән куе коричневой кожей. Эго күзләренә караган ка Ника белән блеском страсти, һәм нәфрәт, һәм зрачки сәер плыли бу глазницах, әйтерсең, ул астында наркотикларга. N3 күрдем маленькую капсуланы бу прикроватной тумбочке, һәм аңладым, бу - кантариды. Испаниянең теләсә. Гигант бросился аңа, һәм Хьюго мелькнул үз кулымда Ника.
  
  'Одевайтесь. Икесе дә, — дип кырт кисә ул. — Әгәр син генә түгел, теләсәң сөйләргә голышом.
  
  — Әй, син, белән, рф президенты владимир путин? — нетерпеливо дип сорадым брюнетка. Ул спрыгнула белән түшәк һәм тиз надела кружевной лифчик һәм пояс торган иде немногим күбрәк пояс белән подвязками белән сексуаль привлекательностью. «Минем исемем Кара Кейн, һәм малай, мин ничек шат сине күрергә!» — буркнула ул энтузиазм белән. «Мин телим бары тик бер — убраться бу безумного, идиотского утрау!»
  
  — Аласың уйдти, ниһаять, моннан ничек сперва расскажешь миңа, дип,-дип, — катгый диде Нигы.
  
  «Ах, ул берни дә сиңа гына әйтер » , — диде ул, белән отвращением указывая бу АК, надевая берничә нейлоновых чулок. «Аның гына бер татарлык, һәм бу ул аның белән сделала. Ул сделала берсе аңа человеческую половую железу ».
  
  'Ул?'
  
  — Ильза Смит, — диде Кара. «Ул чакырды мине бу эшкә. Сез сез ышанмассыз, ђмма ул иде шактый танылган пловчихой. Әмма аны ввязалась татарстанда наркобизнес һәм эш таба алмый. Шуңа күрә, ул кайчан килде Майами вђгъдђ итте мића егерме мең доллар булса, аның захочу пожить бу утрау белән АК дәвамында бер елдан — аның ухватилась өчен бу». Ул встала, пристегнула нейлоновые чулки к ремню һәм диде: «Мин гади күргәнем юк безнең цента, ә узды инде елдан артык. Һәм хәзер, кайчан Ильза замазана, ә аны түгел получу үз акчасы. Һәм мин алмыйм кайтырга җае чыкмады бу утрау!
  
  АК сель бу караватка җитештерүче. Ул акрын гына застонал, кайчан ишетә исеме Ильзы. «Ул е белән шөгыльләнүче эму, чыннан да, бик ошый», — засмеялась Кара, натягивая күлмәк үз соблазнительную фигуру. — Ди, бу эш башкара, аның белән, ягъни башка беркем дә алмый. Аны гына алмаштыру, әлегә ул да кайтачак — әгәр дә ул кире кайтыр.
  
  «Мин ишеттем, - дип, ул төзегән өчен сине Аквасити».
  
  Кара књрсђтте ка Ника белән отвращением. «Ул безгә, кем өчен берни дә төзи , — диде ул. — Син, чыннан да, уйлады? Ул беркайчан да чыга бу бүлмә. Әгәр алар калдыруны өстен күрә, өчен, ул кул касса чегы яки нәрсә бу үзенчә, алар киләләр бирегә.
  
  Нигы дип, кем алар .
  
  «Илзи, һәм лысый ублюдок. Карале, башка, — диде ул кинәт, — мин белмим монда нәрсә эшләнә , һәм белергә теләмим, тик бер сиңа әйтәм. Соңгы ундүрт айга аны наблюдала, ничек дус кызым моңа бедняги сплела берсе аңа моток спаржи. Ярый, мөмкин, ул барыбер иде похотливым иске козлом . Әмма ул шулай ук иде чертовски, акыллы эшкуар, энергияле, у, аның барлык иде эго кулында. Карагыз әле, аңа хәзер! Жалкий вид!
  
  — Бу Ильза, — дип сорады кинәт Нигы. — Нәрсәгә ул похожа?
  
  «Мин покажу сиңа», — диде Кара Кейн. Ул наклонилась өстендә кроватью һәм нажала төймәгә. Кинопроектор выскользнул тирәсендә тумбочки, эго объектив иде җибәрелде потолок. Ул янә нажала төймәгә һәм проецировалось сурәте. Нику туры килде ябу муеннарына күрер бу. Бу цветах — пункты номер ноль-ноль-биш, кайвакыт называемая Жаждущий Веселье, шаярту, шул спальне белән шөгыльләнүче кайчагында требовала өченче саннар. Тик бу очракта гына иде, ике кеше АК һәм .... Ингра Бренды!
  
  «Иң делле ул блондинка, — диде Кара Кейн, — тик АК ярата брюнеток, шуңа да ул йөртә, парик, кайчан залында аның белән».
  
  — Ничек инде аны түгел иде биредә?
  
  «Атнага бер яки өч».
  
  Барлык башы совпадать. Хәзер Нигы белми, кем тирәсендә игезәкләр иң делле Ингра, ә кем Ильза. Кыз пляжда Безымянной буаны ул төнлә — бу бик Ильза. Күп еллар элек Нигы переоделся моряком бу кытайның портында иде заманен бу палатку «дип аталган Небеса мең һәм бер экспертлар катнашты». Кызлар, махсус укытты файдаланырга үз күнекмәләр соблазнения бу моряках һәм эшләр язмама итеп алар шулкадәр скомпрометированы, дип ярар, була иде мәҗбүр итәргә эшләргә кытай коммунистлары. Кытай яшь шпионы шулай ук отправлялись шунда өчен өйрәнергә сәнгать обольщения өчен кулланырга эго к сайланган корбаннары. Ул төнне пляжда! Ул слепым безумцем өчен түгел распознать кабул торган «Ингра Брэнд» — иң делле Ильза Лаутенбах — применила к аңа! Нигы посмотрел на Мәйданы.K. Атчинсона. Ул лежал, корчась, бу түшәк һәм карадым, ничек фильм уйный бу потолке, аның иреннәре гел произносили исеме «Ильза». Нику туры килде отвернуться. Бу күбрәк ала ул чыгарырга. Күпме кешеләр бу заманча Цирцеи превратила бу дуңгыз? Һәрхәлдә, ул поработила бу кеше. Бәлки, ул Очоа поработила — керткәнче үтерергә эго. Аннан соң ул дип уйладым турында әлеге Ингре. Мөмкинме, бу ул иде Пелигро, доставлена бирегә ничек тавыш? Ул Каре: «Слушай, аның вытащу сине бу утрау, әгәр син укымасаң, хезмәттәшлек итәргә тели минем белән».
  
  — Өчен estestvenno. Мин нәрсә эшли алам?'
  
  "Анда хатын-кызлар кварталлар?"
  
  Ул смеялась. — Монда юк гарема, поверь миңа. Аны иде отель өчен бу правдой. Аны монда бер генә һәм аңа бары китәргә телим».
  
  'Ярый. Бернинди хатын-кызлар, — дип ул. — Тик берничек тә аны кайчан күреп, ир-атлар — бик күп. Кайда алар хәзер?'
  
  "Әйдә," диде ул. «Мин покажу сезгә, кайдан, барысы да эшләнә». Нигы янә посмотрел на Атчинсона. «Борчылма, — диде ул, — барысы да яхшы булыр, әлегә бара»фильмы.
  
  Шулай ук калдырган АК белән эго удовольствиями. Кара моңа кадәр Ника аша бакчасы гибискусов, бугенвилий һәм роз. Ул тукталды янында ак бельведера на лужайке , каян открывался төре далекие хөрмә, полумесяц ак ком һәм океан. Ул отодвинула берничә шезлонгов һәм нәрсә нажала ногой. Таш нигез, бесшумно скользнул ягына, обнажив круглую блестящую металлическую шахту зурлыгында белән үзе бельведер. Нигы наклонился алга һәм посмотрел аска таба. Менде җылы металлический һава, һәм ул күрдем поднимающийся лифт.
  
  — Булса да алар безгә башкардык, — диде Кара, — ул анда, аста. Үзе дә, аның анда беркайчан да булды», — дип өстәде ул. «Миңа керергә тыела, ләкин мин күрәм, алар ничек бетә». Лифт ы бельведер белән тихим жужжанием тукталды. Нигы отель керергә, тик ул схватила эго кулын. «Әгәр син тавыш бирергә әйтик спустишься, — диде ул, — син попадешь бу ih объятия. Аны беләм башка юлга - аллаһ, ул гына белән саклана.'
  
  Ул китерер эго кире өчен виллу һәм спустилась шул подвал. «Голос tak oni килә башлагач, йөри АК », — диде ул, отодвигая полку белән винными шешәләр ыргыта. Нигы ачты люк. Тимер лестница алып барды аска таба, бу ачык освещенный коридор. — Син, сеңелем, — пробормотал Нигы, целуя аның искиткеч веснушчатый нос.
  
  Ул прижалась к аңа, моңа кадәр куллары буенча эго мышцам. "Астында бу резиной алар кажутся, чыннан да, прочными, - диде ул со смехом. - Кызганыч, безнең вакыт юк".
  
  — Миңа да, — дип Нигы. «Бәлки, кайчан аның вернусь. Ә әлегә сылу, монда, йорты, А. К., бу кыска вакытка. Әгәр бу биләячәк күп вакыт, үзең укып кара әле барып рф президенты владимир путин тарафыннан мөстәкыйль.
  
  — Күрәсең, бу куркыныч, — диде ул. — Ә аның барлык вакыты, дип уйлыйм аларда иде кытай кер .
  
  Нигы дип һәм спустился бу җир асты нервный үзәге "КОГТЯ" ничек ул закрыл артыннан ишек.
  
  Ул ясаган генә унике адым буенча коридору, ничек кинәт артта калды, аңа раздался тавышы: «Стой!»
  
  N3 развернулся, Хьюго мелькнул бүген кулымда. Әмма күреп алдында, ул уронил стилет һәм акрын гына күтәрде кулларын.
  
  
  
  
  Башлыгы 15
  
  
  
  Әгәр ih иде, ике, яки өч, әллә дүрт, яки хәтта полдюжины, N3 напал иде аларда. Тик алдына аның икеләтә кайбер басып тордылар 24 фигуры џђрчак битлек киеп эш иткђн. Егерме биш сүз уңаенда, әгәр кеше дип санарга җитәкчелегендәге процессии, ул тотты да наведенный аңа автомат.
  
  - Секундына элек ih анда юк иде, әмма Нигы күрдем полуоткрытый вентиляционный туннель, аның тирәсендә алар яңа гына чыкты, туннель, облицованный шулай ук блестящим цинком кебек коридор.
  
  'Чиста куллар өскә. Подойди миңа акрын — приказала фигура белән автоматом. Әлегә ул әйткән, кискен эхо ни булса, напоминающего ларингофон, застонало һәм заскребло буенча коридору.
  
  Нигы минем янга килеп, әзерлек төркемендә. Ул шунда ук дип билгеләп үтте кайбер җитди аерымлыклар арасында капитаны һәм рядами артта калды аның. Беренчедән, ул бердәнбер вооруженным. Икенчедән, аларның иде кулы за спиной. Өченчедән, ih водолазные костюмнар иде оранжевыми, ә эго — черными һәм элегрәк өстәмә куртка — ключи, водонепроницаемый фонарь, нидер похожее на стальной коткару гиллетт.
  
  Елдан-адым Нигы күбрәк убеждался, дип, үзе алдында түгел, 25 һәм дошманның,
  
  тик бер генә көндәш охраняет 24 потенциаль союзника! Кызы икән затлар ир-атлар иде бәндәләреңнең кислородными масками, әмма, N3 әзер булса, бәхәсләшеп тә алырбыз дип бер генә бөтен затлар була китайцем.
  
  Хәзер ул нибары берничә адымнар нче капитаны һәм булган булса өстенлеге, дип инде тотты куллары очында. Ул ясаган төре, дип споткнулся, һәм алдым үзен кулына. Һәрхәлдә , эго нижнюю өлеше тән. Эго күтәрелгән куллар тиз метнулись аска таба бу смертельном ударе, һәм ул бәрде ирне буенча плечам, әйтерсең острием ике топоров. Визжащий крик больно кот очкыч хәл усиливался ларингофоном. Ул егылып, Киллмастер нанес тагын бер удар буенча муенында, сломав аны бәрергә, ничек хлыстом. Ир-ат рухнул замертво җиргә.
  
  N3 пригнулся, әзер афәт бу теләсә кайсы 24 башка, ул приблизится к аңа. Әмма безгә бер тирәли алар булмаган шевельнулся. Беренче ир-ат сулдан генә повернулся өчен Нигы иде күрергә наручники һәм чылбырын, үткәрелгән аша алар соединяющую эго белән башка. Нигы вытащил ключ буенча тел каравылчы һәм тиз ачты кандалы. Ир-ат высвободил куллары, потер запястья һәм сорвал белән затлар кислородную битлек " кә. Ничек һәм догадался Нигы, ул америкалы белән узкой челюстью, якты щетиной һәм проницательными голубыми күзлегеннән.
  
  Нигы отель нидер, әмма ир-ат тиз поднес палец к губам һәм күрсәтте вентиляционный туннель. «Минем исемем Бейкер », — хрипло прошептал ул аша ровный гул машинага туннеле. 'Ярамый югалтырга вакытта. Аларның монда бөтен җирдә мониторлар. Әгәр бер минуттан без пройдем mimmo монитора алга таба туннелю өчен безнең пошлют кешеләр. Ул огляделся, әйтерсең ища спрятанный микрофон, аннары әйтте: «Наденьте водолазный костюм каравылчы! Ул югары таныш булган кореялы - якынча синең үсеше. Ул чакта син сможешь алып барырга безне. Аңа әйтәм сиңа, кая барырга, нишләргә. Һәр эш төркеме аралаша белән капитаны аша хәрби-диңгез радиосистему Bendix. Эшли нчы батареяларны белән микрофонами. Ярар, барабыз бит.' Алар затащили гәүдәсен каравылчы бу вентиляционный туннель, һәм Нигы төшергән үзенең шәхси водолазный костюм һәм надел водолазный костюм каравылчы. «Без булдырабыз сөйләргә аша бу системага мисал өчен, безне ишеттеләр, — диде Бейкер , — әлегә сез нажмете бер тирәли бу ике кнопок». Ул күрсәтте пуговицы бу ремне Ника. «Бу кнопка көчәйтә сезнең тавышы аша кислородную битлек " кә, ә бу кызыл кнопка үз эченә ала һәм сезнең аша төп чылбырын бәйли. Барыннан да элек, түгел давите аларда, әлегә алар позвонят сезгә. Һәм, зинһар, дип ышаныйк алар моның түгел ясасалар.
  
  Нигы засунул Пьер бу эго яңа водолазный костюм лягушки һәм схватил Хьюго, аннан соң ике ир-егет спрятали гәүдәсен каравылчы һәм башка водолазный костюм бу воздуховоде. Аннары икеләтә берничә җыр буенча коридору, Нигы-делегациясе белән автоматом бүген кулымда.
  
  — Тавышы монитор, — өстендә эго ухом сорвался тавышы Бейкера. — Син аласың эго күрергә. Ул скрыт. Поднимите правую кулын, зур һәм указательный бармак бергә буенча ђйлђнђ. Бу опозновательный билгесе. Нигы моны. «Яхшы, хәзер поверните ук бу туннеле».
  
  Туннель ясалды буенча полированного металл һәм булган кечкенә генә уклон. Ул искиткеч гладким кала, гребней, анда кисәкләр торбалар иде приварены бер-берсенә карата бер-берсенә. Әлегә алар барган иде, тавышы Бейкера та тапшыра мәгълүматны ухо Ника. Ул әйтте, бу оператив төркеме белән шөгыльләнүче буларак тапкыр собиралась башларга сменада, әмма задержалась күпмедер сәбәпле, ремонт системасы, вентиляция. Алар вакытлыча отключили подачу пробасы һава эш вакытында, шуңа күрә надели кислородные битлек. Шулай булгач, хәзер алар направлялись, җитмәсә, ул называл «Вакуумной лампой», булмады мәгънәсен ih выключать.
  
  — Штопора, — диде Нигы. «Сез беренче дайверлар нанятые төзү өчен Аквасити?»
  
  Әйе. - дип җавап бирде Бейкер , — тик булса, без, безгә төзергә, бу Аквасити. Ышанам, сез агентлар аша хөкүмәт», — дип өстәде ул. Нигы әйтте әйе, некотором үзенчә . — Вакыт булса, сиңа белергә, биредә башкарыла, — дип горечью диде Бейкер . «Без эләккәч, бу ловушку күбрәк ел элек. Якынча йөз кеше! Ярар, тавышы тагын бер монитор. Трихограмма шул ук хәл, аннары поверните сулга киләсе боковом туннеле.
  
  Аларда дул һава аша системасы, вентиляция. Охлажденный һава бөтен кондиционера, дип аңлатты Бейкер , әлегә алар бардык буенча боковому туннелю. «Бу мине борчый, — эго тавышы надломился, — шулай бу дип, болар барысы да төзелгән иде америкалылар, безнең тирәли америка материал өчен билгеләнгән «Аквасити»! Ih якынча алтмыш , ә бездә йөз, ләкин болар барысы да шулкадәр автоматлаштырылган һәм бәйле ярдәмендә замкнутого телевидение, без хәтта алмыйбыз высморкаться, алар өчен шуннан да күреп алганнар. Әлегә син үтергән моннан тыш, каравылчы, бездә булмаган да инде.
  
  Һава бүген туннеле шталь теплее. Һавада пахло металлическим жаром. Нигы башлады тирлђњ астында резиной . «Без ачыктан-ачык баш диспетчерлык пунктында», — диде Бейкер . — Эшлә, шул төгәллек, ничек мин сиңа әйтәм, һәм барысы да яхшы булачак. Миңа үземне табарга монда бары тик бер урын, кайда безне күрә һәм ишетәләр, — дип өстәде ул, — әмма без алмыйбыз сарыф шунда, әлегә кайтабыз белән эш».
  
  Әлегә алар продолжали спускаться буенча наклонному туннелю, Бейкер-диде Нику, дип беренче ошибкой ныряльщиков иде контракт имзаланды, ул вынуждал ih калырга Пелигро ел дәвамында. — Тавыш нигә безгә беркем дә приходил, — бит диде ул. «Кытайлар разрешали безгә хат язарга, ләкин алар барысы да ih укыдылар, әгәр аларның складывалось тәэсир калдыра, чөнки без җыенабыз нәрсәдер бирергә, безгә туры килде ih переписывать. Күбесе-тирәбездә генә түгел язалар ». Башта, - дип өстәде Бейкер , болар барысы да киресенчә да нормаль. «Безгә кирәк якынча алтынчы атна, аңлау, без түгел өстендә эшлибез Аквасити, ә ул вакытка иде соң инде, соң. Алар безне яхшы поработили. ОК, игътибар! Эго тавышы кинәт надломился. 'Без монда!'
  
  Сводчатый җир асты зал ул алар кергән иде бүләргә урталыкта тазарачакмын листом пыяла. Аның артыннан иде сафларына мониторов, циферблатов, мигающих сигнальных лампаларны өч кайбер кнопок һәм рычагов, зур компьютер, һәм биш сыннар ак, выстроившихся бу линия кебек команда белән идарә станцияләре идарәсе ракетами. — Бу зур босс, — прохрипел металлический тавышы Бейкера бу наушниках Ника. — Әнә анда, сулдан. Әмма N3 кирәк түгел иде подсказки. Залатанное зат призрачная елмаю, перчатки телесного төстә, югары тавышы — болар барысы да ул белә идем ким содержимого своего кармана. - Иуда!
  
  Ул проинструктировал төркеменә одетых бу ак техниклар буенча якка пыяла, алар ничек эшләде белән төрле өлешләрендә су асты көймәләр аша акустическую системасын. Субмарина — сферический, курносый, похожий бу туп өчен регби объект — опирался бу катлаулы трубчатую стальную надстройку нидә булса, похожем бу гаять зур коры ванну. Бейкер әйтте: «аларга килгән кытай инженерлары һәм без бу акциясен сатып алды. Аны ишеттем, чөнки алар переправили бу егет, замаскированных астында техниклар белән нефть эшкәртү заводының кубага, тик мин аңламыйм, ничек алар переправили ih Америкага».
  
  «Миңа калса, бу атом подводная лодка, — диде Нигы.
  
  — Әйе? Ләкин останавливайтесь өчен ел саен. Барыгыз, к өченче лифту сулдан. Бу приведет безнең катта түбәнрәк. Ул ясаган паузу һәм . «Күрәсез, моннан карт бүген инвалид коляскасына янында зур боссом?» Нигы чыннан да күргәнем булмады, эго — профессор Бренд. «Бу субмарина — эго изобретение, — диде Бейкер . — Мин ишеттем, кытайлар сөйләштеләр, ул мөмкин чиксез тирәнлектә йөзә ике мең метр ипользуя ниндидер атомный реостата, ул изобрел бу стараик. Аны, дөресен сезгә тагын бер нерсе, аны әйттеләр безгә, тик булса да күрдем үзе. У бу данә бар вертикальная җибәрү өчен труба ракета. Кайбер тирәбездә күрдек, алар-белмәү буенча тикшерделәр, аны күпмедер вакыт элек. Подводная лодка туктап кала, әйтик, тирәнлектә ике мең метр кала неподвижной. Алар билгеләделәр максаты ярдәмендә радиозондирования һәм әлеге телескопа. Алар барысы да чишә бу баш миен ракета, аннары нажимается кнопка, һәм ракета движется буенча өскә таба & nb ярдәмендә сжатого пробасы һава. Твердотопливная ракета зажигается, ничек ул гына всплывает өстенә чыга, һәм траектория корректируется!
  
  Алар инде бар иде лифтта кыйнаган. Көне ябылды, һәм Бейкер диде: «Басыгыз нижнюю төймәгә». Нигы әле, доктор премьерасы белән ачалар, сидевшего янында Брандом аерым кисәкләре тутырылган пыяла будке идарәсе белән бергә ике башка ир-атлар, икесе дә белән көнбатыш чертами затлар, тик фуражках охранников һәм одетые бу джинсовую формасын. Нигы дип сорады алар турында. «Бәлки, алар америкалылар, ә бәлки, юк», — диде Бейкер . «Барын да беләм, дип әйтәләр по-китайски, мин уйлыйм, алар эго телохранителей. Алар бирегә кичә аның белән бергә. Беләсең, мин аңламыйм, әлеге Бренд. Аны ишеттем, безнең кытайлылардан аның белән иде зур проблемалар. Кичәге көнгә кадәр эго түгел пускали бирегә. Алар караганы эго Зур Сосне. Ул спроектировал болар барысы да кәгазьдә - мин дә тотам болар барысы да. Подводная лодка, станциясе идарәсе, вакуумная трубка. Бу егет гений. Тик мин ишеттем, ул көрәшкән вакыт. Тавышы нигә бу " нда күп вакыт. Аның белән барысы да перепробовали - промывание мозгов, янаулар адресына кызы, ә ул-барысы да канәгать түгел. Сез беләсезме, — диде ул, — мөһим момент наступит нибары берничә сәгатьтән соң». Нигы повернулся к аңа кунакханәдә спросить аша ничә сәгатьтә һәм нинди булачак мөһим момент, әмма көне лифт бесшумно ачылды. «Хәзер без прерываем радиосвязь, — диде Бейкер . «Без отправимся бу трубу». Ике охранников бу кислородных џђрчак битлек киеп эш иткђн жестом сорадылар Ника азат итәргә, үз кешеләр нче сковывающей ih разбивать. Ул моны, бөтен төркеменә загнали бу длинную круглую декомпрессионную камера урнаштыралар. Трубчатый составы буенча вагонеток озынлыгы белән урта канализационную трубу көттем ih бу гладком алюминиевом удлинении. Ир-атлар иде пристегнуты каешлары һәм лежали плашмя, бер-бер артлы, аерым пластик отсеках, напоминавших цепочку сосиска. Нигы керде соңгысы.
  
  Аннары моннан, ничек охранники пристегнули эго каешлары, бер тирәсендә алар потянул өчен рычаг өчен панельләр идарәсе. Поезд кинәт кузгалды, һәм санаулы минутлар эчендә секунд разогнался кадәр фантастической тизлек. Нигы iso барлык көч маташа мәҗбүр итә, үз күзләре ачылырга астында зур басымы. Алар үткәннәр аша алюминиевую трубу тизлек белән һәм плавностью пуля, выпущенной хђрђкђте башлануны кђњсђ тирђсендђге. Түгел, булып үтте алтмыш секунд кебек, «поезд» замедлил барышы — ничек кенә погрузившись бу мягкую воздушную мендәр.
  
  Процедурасын кабатларга. Охранники расстегнули ih һәм алып барабыз аша декомпрессионную камера урнаштыралар — тик бу юлы алар тагын иде надеты наручники. — Без янә алабыз ярдәм итәргә радиосвязь, — раздался тавышы Бейкера. — Сез ведете безне ачыктан-ачык туннель аша. Тик сак булыгыз. Аларның монда да бар мониторлар.
  
  Туннель шәп күтәрелде аша булса да выглядело ничек тоташ коралл. Инспекционные лампалар бу каменном потолке тускло светились аша густую дымку коралловой тузан. Конвейерная лента бу потолке несла mimmo аларның агымы измельченных кораллов, ләкин, гәрчә грома роликлар булырга тиеш оглушительным, Нигы да ишетте безнең тавыш. Ул дип сорады. - 'Анда без?'
  
  — Шул кырык милях төньяк-көнчыгышка таба нче Пелигро, — дип җавап бирде тавыш Бейкера. — Сез нәрсә турында уйлыйсыз вакуумной трубке? — дип сорады ул оттенком горурлык бу голосе. «Бәлки, Бренд эшләде первоначальную идеясен, әмма без аны гамәлгә ашырдык. Идея үзеннән-үзе бик гади: һава, поступающий бер яктан вакуумной трубки, разгоняет барысы да шунда, залда кадәр тизлек пуля. Һава белән противоположной яклар замедляет объект. Безгә кирәк алты ай өчен проложить торбалар өчен бу данә. .. '
  
  «Әлбәттә, астында океаном», — диде Нигы, та уйлап тормастан планы турында Атлантисе буенча вторжению аша да, Ла-Манш.
  
  "Әйе". - дип җавап бирде Бейкер . — Якынча егерме миль буенча песку, соңгы ун миль буенча твердой скале. Яхшы уңыш инженерлык фикерләре. Аны бары тик кулга өстендә безнең булырга тиеш, ниндидер базасы, к, алар анда барып җитәргә телиләр.
  
  Нигы берни диде, әмма астында маской эго зат иде мрачным. Алар, чыннан да, бар иде астында базасы. Ракетная базасы бу мысе Соболь! Алар килеп эләккән булыр иде шунда, гади прокопав үзенә юл астында комплекслы системасын асты хәбәр итү, алар куркынычсызлык Хезмәте НАСА күрсәтте эму шундый гордым төре!
  
  Алда Нигы күрдем бригадасын буенча 24 кеше работающую высокоскоростными отбойными молотками өчен пробить үзенә юлны бу твердой скале. Һәм янә анда, анда булырга тиеш невероятный шау-шуны, царила жуткая тынлык. Ул мића бу хакта Бейкера , кайчан алар җиттек к контроль-пропускному пункты. «Сез замечаете, дип һавасы артык яки ким вибрирует воеруг сезне?» Тавышы Бейкера сорвался бу эго ухом. Нигы килеште. «Ярар, тавышы ни. Электрический ток уза аша җайланма, ул алар дип атыйлар audieur, анда ток преобразуется бу радиочастотную үз 20 000 герц-секундына, һәм янә преобразуется бу механическую энергиясе яки вибрации, алар поглощают беренчел тавыш белән. Үзләре вибрации даими отскакивают нчы бу диварлар, әлегә, миңа калса, алар инде эшли бу кораллары булып саналган аларның наверху. Ярар, кара монда, — диде ул, һәм эго тавышы кинәт яңгырады, настойчиво. «Гади әйт охраннику - « тонцзи » . Беремся өчен рәхмәт. Без эшләргә тиеш, өч сәгать — да стесняйтесь, вакыт-вакыт шлепать безнең дубинкой сыч, чынлыкта.
  
  Алар эшләдек инде сәгать чамасы булганда, кинәт зазвонил зуммер на поясе Ника. Ул чак кына арттарак басып торган. Баш инженер күрсәтте эму бу кечкенә брезентовый навес, каян ул җитәкчелек иткән бурением. Нигы килеп, нажал кызыл төймәгә белән шөгыльләнүче подключила эго, төп разбивать бәйле. Эшләп Пекинда берничә еллар элек, N3 шактый выучил мандаринский диалекттамы өчен, алып барырга разумную әңгәмә. Ул гади өметләнгәнен, дип баш инженеры түгел, тирәсендә Төньяк Корея.
  
  Ул түгел иде аннан. Нигы ишетте мандаринский бу наушниках. «Большой Босс тели, сезне күрергә», — диде ир-ат, указывая бу монитор. Нигы чак кына арттарак басып торган. Иуда карадым аңа белән экран! Булганмы бу двухсторонний экран? — дип гаҗәпләнде ул . Устрашающе искривленный авызы экранда шевельнулся, ә танышы тавышы абсурд пронзительно, ничек возбужденный комаров бу наушниках.
  
  — Кичекмәстән возвращайтесь үз төркеме, — диде тиз Иуда бу мандаринском диалекте. «Баш инженеры хәбәр иткәнчә, без кимендә сигез дюймах нче урыннар прорыва ракета склад. Аннан тыш, сез ничек приведете үз эш төркемен татарстан тюремный блогы, вернитесь бу компрессионную камера урнаштыралар һәм присоединитесь карата махсус атакующей төркемендә белән шөгыльләнүче шунда җибәрелә. Иң складта, бу-инде башкарылган эшләр өчен гадиләштерергә бурычын куйды». Механическая кешедә поманила Ника протиснуться эченә.
  
  Бу кире юллары Пелигро бу вакуумной трубе Нигы тиз сообразил . Ө күләме буенча туннеля аша ул ih янә протолкнули кебек очевидным, дип "КОГОТЬ" түгел иде инде украсть бөтен ракета ФОТОНОВ, ә бары тик махсуслаштырылган компьютер баш миен — катлаулы электрон күп түгел, күбрәк гади автомобиль двигательнең. Алар, мөгаен, поместили иде бу үз үз ядерную боеголовку бу суперподводной көймәдә Атлантисе. Өчен замаскировать кражу ракета мозгов бирергә һәм аларга вакытында барып җитәргә недоступных глубин Диңгезгә, мөгаен, планлаштырылган иде взорвать хранилище бу мысе Соболь. Берсе-эчендә радиоактив металл калдыгы сатарга омтылган нурланышны берәү дә алмаячак приблизиться, 48 сәгать эчендә.
  
  Ул вакытка кайчан булачак ачылды урлау ракета мозгов, Кызыл Кытай навяжет үз шартлары остальному ачык бассейн!
  
  Кайчан Нигы вывел үз төркемгә 24 кеше компрессионной камералар Пелигро планы башлады созревать. Ала ул үтәүләрен әлеге сорау белән үз ягына; ул гына өметләнгәнен билгеләп үтте Жюли булачак шанс ачыкларга Ильзой Лаутенбах бу ee ягында. Ул Бейкеру : «Бир миңа белергә килгәч, без доберемся кадәр слепого таплар системасында мониторинг».
  
  Әмма бу түгел иде тавышы Бейкера, просачивающийся бу наушники Ника. 'Агенты N3 буенча AH,' — кискен диде юка, югары тавыш Иуды. — Гәүдәсен каравылчы гына дип тапкан җиденче вентиляционном туннеле. Осмотритесь, аннары бик сак поставьте автомат алдына. Каршылыгы файдасыз.
  
  Нигы чак кына арттарак басып торган. Стальная ишек салмак кына скользнула ка керү алдыннан туннель эго спиной, ә икенче яктан подошла цепочка охранников автоматлы наготове.
  
  
  
  
  Башлыгы 16
  
  
  
  Бу мысе Соболь башланды кирегә.
  
  Радарные лопасти җибәрелде көньяк-көнчыгышка таба, направляясь к утрау Вознесения, находящемуся на расстоянии 7500 чакрым. Утлары мерцали зур панельләр Үзәгендә, идарә һәм попурри тавыш белән шөгыльләнүче измерением ара, проводимостью һәм разрушением, смешалось һәм просеялось бу динамиках.
  
  Жюли Барон прижалась к стонать баш бинасы һәм увидела, ничек Ильза Лаутенбах тиз барды буенча бетонной платформасында к охраняемым капкалары. Зур ракетная, корал һәм тарельчатые отражатели анда бүлеп бирелгән татарстан лунном яктылыгында, ә тирәсендә шахталар, хәзер соединенной белән җибәрү мәйданчык тазарачакмын кыл кабель дип атала, күтәрелде юка призрачный соң пар.
  
  Металлический тавышы динамиков кабатларга кирегә барлык түбәләрне: «Егерме җиде сәгать, уналты минут, утыз секунд. ... телеметрический контакт... кан басымы баке нормада... гироскопы тәртиптә... басымы түбән ракетном баке нормада...
  
  Джули увидела ике охранников формасында алдында торган Ильзой. Алар ачыклаган бу кызыл сигнальную лампочку позиция бу вывеску, свисающую белән алу. Анда язылган иде:
  
  ЮК КЕРҮ БАШЛАНГЫЧЛАРДА ЧЫГАРА КЕРҮ ТОЬКО ХЕЗМӘТКӘРЛӘРЕНӘ.
  
  Ильза полезла бу пухлую сумка, аны несла, гүя, үзенең шәхес таныклыгы. Кинәт икесе дә каравылчы аска тәгәрәдек. Ильза тиз огляделась, аннары поспешила к бункеру.
  
  Джулия чыкты буенча күләгәдә һәм последовала өчен анда. Застывшее аеруча бу йөзләрдә охранников указывало өчен киеренке узды-паралитический газ, мөгаен буенча гадәттәгедән пульверизатора. Джули поспешила, крадясь артыннан күләгәдән к күләгәдә. Ул увидела, ничек Ильза спускается буенча тимер лестнице белән шөгыльләнүче спиралью огибала бункер. Джули янына крае һәм књрсђтте аска таба. Белән идән, бу алтмыш футах түбәнрәк, түгәрәк дивары тирәли полированного металл возвышалась кебек гаять зур пушечный баш мие. Ул смотрела, ничек Ильза спускается буенча ступеням, акрын кружась тирәсендә зур блестящей хромированной ракета, покоящейся бу тупом конусе тирәсендә корыч балок. У нигез ракета Ильза перешагнула аша перила, сак булыгыз узды буенча узкому мостику урманнарны ачты маленькую дверцу һәм скрылась иң ракета.
  
  Джули сняла балетные тапочки һәм тиз спустилась буенча винтовой лестнице. Булмады, вакыт, ярдәм сорап мөрәҗәгать итү. Ул иде дип, бу пухлой сумкага у Ильзи иде кораллары һәм тере, ничек тиз һәм ышанычлы ул двигалась, ап-ачык иде, чөнки ул төгәл белсђм, дип эшли. Берничә тапкырдан отверткой биредә, берничә анда — һәм Ходай белә, ул эшли ала системасы белән идарә VII.
  
  Джули кирәк булган якынча биш минут өчен ишек ачарга ракета. Бер ужасное мгновение ул испугалась, дип Ильза заперла, аны "эчтән";... Беренче, дип увидела Юлия, кайчан ишек распахнулась иде сумочка. Ул ятуын полуоткрытой бу гладком хромированном идђндђ, ә аның тирәсендә валялись ниндидер төгәл кораллар. Ильза сидела тимер лестнице диярлек алтынчы футах аның өстендә, распутывая запутанную связку озату. Бәлки хәбәр итү системасы. Бу облегающем кара күлмәк, ул иде аның, килми иде карманов, шуңа күрә Джули туры килмәгән борчылу турында киеренке узды-паралитическом отравляющем веществе. Књрђсећ, ул барысын да тагын иде сумочке.
  
  Ильза бераз гына кимегән белән баскычлар, кайчан өчен Джули захлопнулась ишек. 'Кем син?' воскликнула ул. 'Син монда нишлисең? Юк керү посторонним затларга.
  
  — Спускайся, кадерлем, — ласково диде Джулия, отбрасывая сумочку ягына. Уен «окончена, диләр».
  
  Ильза спустилась - тик да искә төшерде. Аның юбка вздулась тирәсендә бедер, ул кайчан спрыгнула һәм приземлилась бу босые аяклар, ничек мәче. Ee хитрые, кискен күзләре метнулись ягына өчен үлчәтергә кадәр ераклык сумочки, ә куллары сжались бу когти. Ул производила тәэсир прыгающей пантеры. Моның урынына аның бер аягын выстрелила, попав Джули чын күңелдән тормышта. Ул кайчан споткнулась, Ильза последовала өчен, аның һәм бәрде Джулия югары, заставив ee заскользить буенча гладкому хрому.
  
  Джули, онемевшая бу мгновение, покачала аягы. Ул увидела, ничек бер-ике Ильзы метнулась аның затка, схватила аның өчен лодыжку һәм вцепилась зубами бу күтәрелеш стопы. Ильза закричала, попыталась вырваться. Бик соң. Джулия встала бер всякому племени, элеккечә держа аягын кулында. Ул толкнула аны һәм башка башлангычларда Ильзы оторвалась нче җире, һәм ул кимегән барлык, бөтен, үз үсеше.
  
  Аның куллары потянулись к сумкага. Джулия прыгнула бу нах, царапала һәм дергала. Кешедә Ильзы күтәрелде, схватила күлмәк Джули һәм разорвала эго буенча шву. Ee бармак зацепились өчен лифчик, потянулись, һәм сочная күкрәгенә Джули вздулась. Максат Ильзы рванулась алга белән оскаленными зубами. Джули закричала, ул кайчан вонзила тешләре әй күкрәгенә эләгә. Ул отшатнулась элек, якларга омтылып, ул үз-үзен, һәм Ильза авырлык белән күтәрелеп аякка бастыра, аны үз күкрәгенә чыкты тирәсендә рваного күлмәк. Хәзер алар икесе дә басып тордылар, сак булыгыз поворачиваясь бер-берсенә карата бер-берсенә. Изюминка бу ракета көчле иде, һәм Ильза сорвала калдыклары күлмәк белән, тән бросила тряпки, идәнгә һәм выбралась наружу. Джулия сделала шул ук хәл, чөнки күлмәк сковывало аның хәрәкәте. Алар продолжали кружиться тирәсендә башкасын башка, Ильза пыталась приблизиться к сумочке. Кызлар икесе дә авыр дышали, ih күкрәк вздымались һәм опускались, ә инде обнаженные матур тән иде покрыты күп банкы.
  
  Кинәт Ильза напала, сцепив куллары. Левая башлангычларда Джулия вылетела бу яростном ударе каратэ торган иде, ничек выстрел пистолеттан. Ильза вскрикнула, схватилась өчен тормыш һәм кимеде, тезләренә. Аның куллары күтәрелделәр өчен якларга зат, тик артык соң. Жюли инде оседлала аны, прижав к аркада, һәм аның озын-озын изящные бармак царапали зат һәм күкрәгенә Ильзы.
  
  БЕНГ! тышкы ишек урнаштырылды кинәт распахнулась өчен аның спиной. Джули повернулась, булсын, әйтә: «Ярар, вакыт булса, миңа ярдәм итә», ләкин сүзләрен замерли у нах во рту.
  
  Желтоватое көнчыгыш урнашуы күзләр өстендә кислородной маской иде безошибочным кебек, тел, исходящий буенча нагрудного микрофона. 'Loy gie, cow ar lar! Тизрәк, хватай ih! Ике фигуры џђрчак битлек киеп эш иткђн һәм кара водолазных кигән сикерде бу ишекне, таща артыннан окровавленные обнаженные тән Джулии һәм Ильзы. Барлыкка килгән яңа фигуры бу кара резин костюмнар, инструментлар белән кулында. Алар баскычтан күтәрелделәр, һәм зашипела ацетиленовая горелка. Раздавались резкие боерыклар, тавыш вращающихся ачкычларын һәм отверток. Посыпались учагы. Ильза сидела, аның күзләре глядели ягына Джулии. "Барыйк, аны монда!" — прошипела ул кытайның. "Булсын ee взорвут бергә ракетой!"
  
  — Мин нәрсә беләм ee! — прохрипел күкрәк микрофон. «Күрдем ee Пекинда кимендә өч атна элек кенә».
  
  Джули изогнулась, әнисенә карап косые күзләре өстендә маской. Һичшиксез, бу иде Джо Турында-цзин тирәсендә Бишенче Идарәсе, Вооруженная контрразведка. "Тью кисђтђ!" — прошипела ул. Бу иде ядовитый эпитет нәфрәт һәм презрения, ул безне бер кытайлы беркайчан да алачак гафу итә беләләр.
  
  Күзләре өстендә маской булды жесткими. «Юк, ул дәвам итсә, безнең белән», — прохрипел күкрәк микрофон. «Бар, артык кызыклы алымнары үләргә караганда вакытында " шартлау».
  
  — Тик димәк, без тиеш калдырырга кемне дә булса, тагын, — запротестовала Ильза.
  
  Кинәт һавада просвистел пычак, вонзившийся бу кара резиновый костюм. Техник егылып, тезләренә караганда больно, нащупывая аркада дип эго мучило. Ир-ат алмады дотянуться кадәр пычак, вздохнул һәм егылып йөзе аска таба. «Тик синнән эго кислородную битлек " кә. Сиңа тагын кызга.
  
  Дүрт ир-атлар, несущих электрон баш миен ракета, сак булыгыз перешагнули аша мәетне һәм, хрипя, приказывая бер-берсенә бер-берсенә, попятились к көне.
  
  Әлегә Джули алып бардылар буенча позициям һәм калган ступеням баскычлар, ул увидела диверсионную төркеменә, тиз протягивающую чыбыкларын арасында взрывчатыми веществами, стратегик тирәсендә урнашкан бункер бар. Ул шулай ук увидела обесцвеченный цинка у нигез бункер бар һәм зур зияющую дыру, прожженную бу nen ацетиленовыми горелками. Металл әле светился, һәм обжигал аның босые аяклар кайчан әй йөрергә туры килде аңа. Аннары фигуры џђрчак битлек киеп эш иткђн потащили аны аска таба, бу зловонные җир, җир асты байлыклары, җир...
  
  
  Нигы огляделся һәм күрдем дип стальная ишек кергәндә туннель скользит, запирая эго һәм эго эшче төркем буенча 24 кеше тюремном блогында. Ул арада икенче яктан подошла цепочка охранников автоматлы наготове. Әмма Нигы түгел опустил үз автомат кебек боера Иуда. Бу тар туннеле бар иде өстенлеге. Враги приближались икешәр, ә бу инде, дип икесе генә передних алыр атарга түгел задев калган.
  
  Ревматизма N3 иде алар өчен артык быстрым. Тавышы Иуды һаман сафсата бу эго наушниках, ул нажимал бу курок. Пистолетын-пулемет заплясал һәм запрыгал бу эго кулында, ничек тере. Беренче ике сәгать бар иде отброшены элек... Алар аска тәгәрәдек башка, нарушив ih строй. Нигы юнәлдерде автомат бу потолочные яктырткычлар куярга мөмкинлек биргән. Алар взорвались караңгыда күрә силуэтлар сәгать бүлеп бирелгән фонында дөнья тюремного блогы артта калды алар.
  
  'Ачкычлары!' — раздался бу наушниках тавышы Бейкера. N3 сорвал ih белән поясы һәм протянул эму. Хәзер тавышы яңгырады Иуды. — Бу сиңа ярдәм итмәячәк, N3. Опусти корал. Тавышы Бейкера возвысился өстендә тавышы Иуды, заглушая эго. "Стреляйте бу монитор!" диде ул. — Әнә шунда, бу почмагында, өстендә синең аягы! Нигы прицелился бу урын нажал бу курок. Тавышы Иуды превратился бу кривое карканье үткәргән иде кискен прервано икенче бер йотуда диярлек эчеп куйды.
  
  Пар сәгать перепрыгнула аша үз поверженных иптәшләр, һәм тирәли ih корал вырвалось ялкыны. Нигы егылып җиргә, стреляя, кайчан пуля просвистели у аның ушах. Беренче сәгать схватился өчен муеннарына һәм акрын крутанулся тирәсендә үзен. Башыннан икенче, пораженный тормышта согнулся икеләтә. Эхо атуның акрын разнеслось буенча туннелю. Хәзер Нигы күрдем кешеләр, проносившихся mimmo аңа һәм направлявшихся к сәгать. Ул посмотрел аша эчтђге. Бейкер тиз үтте mimmo чиратта, сняв наручники һәм протянув чылбырын. "Калган бер генә монитор!" — эго тавышы сорвался бу наушниках Ника. — Иң тюремной цифрлы камералар. Ләкин балалар анда беләләр, ничек моның белән үтәргә язсын!
  
  Беренче наступивших водолазов подкосили выстрелы. Әмма кеше артта калды, аңа добежал кадәр беренче мертвого сәгать, выхватил автомат ачкан җавап уты. Водолазы артта калды, аңа да һәр схватил корал. Бу считанные секунд бөтен колоннасы охранников иде уничтожена бәясе-нибары ике водолазов. Хәзер алар бәреп тюремный блогы, һәм Нигы башлады освобождать башка төзелгән. Барлык эшчеләр бригадасы иде урынында. Бу инде, дип, бергә ih иде, йөзләгән кеше. Әмма алар шул ук вакытта отты? Алар элеккечә иде заперты бу тюремном блогында.
  
  — Әмма кыска вакытка, — дип кырт кисә N3. 'Минем фикер бар.'
  
  
  Авыр түгел, бөтенләй кеше кешедә потянулась карата кайбер разноцветных атучы һәм рычагов. Механика палец, акрын ул арада, аннары кинәт төште бу маленькую кызыл төймәгә аскы өлешендә панельләр. Бу төп диспетчерлык түгел иде безгә тавыш белән, ләкин ике ир-егет эчендәге күңелле улыбнулись шул уйлар турында взрыве, ул, ничек алар хәзер белсеннәр разорвал на шахту мысе Сейбл бу клочья.
  
  -- Ә бу, -- диде Иуда зур канәгатьлек белән, -- иде ул.
  
  Ул карадым пыяла аша электрон баш миен ракета AROS, аны хәзер сак чыгарса тирәсендә җир асты подъемника дүрт охранников.
  
  Доктор Карл Оркф повернулся к Иуде һәм дип сорады по-немецки: «хәзер бара торган бу тюремных блоках?»
  
  Призрачная, пришитая ухмылка скривилась бу гримасу отвращения. «Ба! Кем белә? диде юка тавышы. «Алар выключили мониторлар. Әмма хәзер вакыт юк борчылу, алар турында. Алар заперты, ә бездә күп дель. Позвони Бранду һәм бел, тәмамлый бармы ул приготовлений бу су асты көймәдә. Без алмыйбыз, шуларны югалтмаска кирәк безгә секунд.
  
  — Ә ике хатын-кыз? — дип сорады Оркф, указывая бу Ильзу һәм Джули, алар басып тордылар күрсәткечләрне тикшереп тору охранников бу кара киемле, астында диспетчерлык.
  
  — Уберите ih ике! — дип кырт кисә Иуда. — Ильзе кирәк, кайтырга, үз постын наверху. Безнең алмый беспокоить бу сумасшедший Атчинсон соңгы минутта. Бу кадәр башка булса, делайте аның белән, дип, теләсәгез.
  
  Оркф алды микрофон һәм боерык бирдем. Ильза Лаутенбах кивнула һәм янына кайбер лифтларны. Ике охранников, удерживая Джулию, последовали өчен анда бер тирәли лифт, һәм көнгә ябылды.
  
  Профессор Брандт хәбәр иткәнчә, барысы да әзер. Аша берничә мгновений ул вынырнул люк аша су асты көймәләр. Ике каравылчы булышкан аңа җиңәргә вздымающийся стальной trap. Ул выглядел бледным һәм обеспокоенным, булуга карамастан, ih ярдәм һәм трость, двигался зур авырлык белән. "Китер бу!" дип боерды Иуда. 'Вакыт китә.'
  
  Кайчан Бранд кайта рубку, Иуда потянул өчен рычаг, һәм диңгез суы хлынула бу пространство, анда ятарга подводная лодка. Ул плескалась турында пыяла стеналар зур яшеллеккә дулкын рәвешендә. Кайчан су тулысынча накрыла подлодку, Иуда нажал төймәгә һәм стальная яңарту отвалилась нче подлодки. — Команда водолазов әзер? — рявкнул ул. «Командасы водолазов әзер, сэр », — дип җавап бирде кытай телендә төркеме буенча кырык кеше џђрчак битлек киеп эш иткђн, ластах һәм кислородных џђрчак битлек киеп эш иткђн, торган алдында рубкой идарәсе.
  
  - Ракетная өлеше әзер?
  
  «Водонепроницаема әзер, сэр », — протрещал тирәсендә динамиков ревматизма.
  
  — Бик яхшы, возьмите өлеше отсеке , — дип кырт кисә Иуда. Ул повернулся к Бранду. «Хәзер нинди hава басымы?»
  
  — Унбиш фунт ка квадрат дюйм, — зәгыйфь, дрожащим тавыш белән җавап бирде Брэнд. «Шҽһҽр давлению күлмәк тышкы якта».
  
  'Ярый. Без откроем люк, — диде Иуда. Эго когтеобразные бармак тыгыз сомкнулись тирәсендә рычага һәм потянули эго үзен. Зур стальной экран ахырында урыны акрын гына ачылды, һәм номерын качающихся балыклар тукталдылар өчен ел саен бөтен темных океанских глубин бу стальную балык, алар хәзер выходила өчен кушылырга аның.
  
  Иуда наклонился карата үз микрофону һәм потянул өчен рычаг. «Сез слушаете мине, капитан Линь Цоэ?» — рявкнул ул, әнисенә карап одина буенча экранов монитора. Ул ожил һәм nen барлыкка килде китайское зат кепке һәм свитере. «Менә мин көтәм каршылаячак сезнең боерык, сэр », — последовал ревматизма бу мандаринском диалекте кытай теле.
  
  — Отвези лодку на морское төбен, — дип боерды Иуда. «Открой передний люк һәм наполни ракетную трубу». Ул наблюдал, ничек командасы водолазов көттем шул кисәкләре тутырылган пыяла компрессионной цифрлы камералар әлегә су акрын поднималась өстендә ih головами. « Отсеке белән деталью инде юлда».
  
  
  Нигы Картер дико выругался. «Аларның электрон баш миен ПХО! — прорычал ул, столкнувшись командасы белән ныряльщиков "КШГТЯ" разлетевшизся тирәсендә подводных саней белән батарейным туклану . Ih битлек сверкали, һәм алар хлопали плавниками, выплывая буенча компрессионной камералар бу идеальном сафта булып, бу кара океан.
  
  Ул авыр җаны выключил монитор, мин беләм, бу факт, - дип "КОГОТЬ" иреште, нәрсәләр бар иде бу өлеше, һәм бу инде ике әйберләр: Джули булырга тиеш иде убита, ә корал алуга мысе Сейбл взорвана. Мөрәҗәгать иттек Джиму Бейкеру һәм 22 башка дайверам, стоявшим аның белән гидрокостюмах һәм џђрчак битлек киеп эш иткђн бу компрессионной цифрлы камералар вакуумной торбалар. — Шунда бар, турыдан-туры выход к морю? — дип сорады ул киеренке. — Ул сез куллана башлагач, прокладывали трубу берсе Пелигро кадәр Соболя?
  
  Бейкер туктатылган. — Hава басымы булырга тиеш, ужасное, — задумчиво-диде ул, — ләкин без булдырабыз взорвать чыгу. Бездә бик күп йөк ташыган, — диде ул, указывая бу караульное бина охранников. «Һәм аны беләм итүнең иң йомшак урын компрессионной цифрлы камералар. Анда без таптылар, ишекне, аның пользовались.
  
  — Нишлисең, без инде биредә, — диде Нигы. «Әйдәгез, барысын да эшлибез, чөнки безнең кулда».
  
  Кайтырга җае чыкмады тирәсендә тюремного блогы иде, чагыштырмача җиңел. Ники иде инде формасында сәгать; шулай булгач, кирәк иде гына мәҗбүр итә Бейкера һәм калган кияргђ униформу һәм кислородные битлек убитых сәгать, ә аннары узу стальной көне белән шөгыльләнүче ih запирала. Нигы бәрде, аның буенча стволом үз автомат, дорфа итеп бу идеальном мандаринском: «Открывайте, иптәшләр. Без үтерәләр монда бу империалистическую сволочь. Билгеләргә кирәк, безгә белән телами. Охранники бу компрессионной цифрлы камералар вакуумной торбалар кичекмәстән ачтылар ишек — һәм һәлак булган астында градом пуль. Киләсе проблема заключалась шул, дип җитмәде гидрокостюмов һәм битлекләр барлык. Бейкер тапкан карар кабул итте. Җибәрергә 70 төзелгән, алар освободился, ачыктан-ачык өстенә чыга Пелигро аша вентиляционные торбалар һәм люк, әйдәп баручы бу виллу Атчинсона. Наверху нибары берничә охранников, һәм кешеләр алдылар әзерләргә суды бу подводных крыльях һәм барлык башка плавучие өчен акча уртак чигенњче.
  
  Хәзер, әлегә Бейкер әзерләгән заряды взрывчатки, Нигы раздал барлык ножи, ласты һәм гарпунные мылтыгы тирәсендә караульного урыны сүзләре белән: «исегездә тотыгыз, балалар, әгәр дә бу эш взорвется, безне тиз разнесет төрле яктан, һәм барысы да шунда ук соберемся, дип өметләнәм." . Безгә кирәк булачак, берничә секунд өчен сориентироваться. Башта ищите подводную лодку. Минемчә, уфалла инде юлда. Ниятен тора шул, алырга уфалла белән прибором һәм күтәрергә ih наверх өчен загрузить одина буенча катерова бу подводных крыльях һәм тиз, ничек молния уплыть. Түгел задерживаться безгә ни өчен башка — мәсәлән, шәхси переехал охранникам, — тенциаль дип өстәде ул. — Юк, бу вакыт.
  
  
  
  
  
  Башлыгы 17
  
  
  
  Бу күрәсең булса, ничек булса, сезне бросили галәмгә на резиновом мяче.
  
  Толстая һава мендәре, аңа алар завернуты, берничә яклады ih нче шартлау, ә тонна диңгез һәм су, ворвавшиеся бу зияющую дыру урынында керү төркемнәре көне, бураны ih һәм унесли бу диңгез, выбросив бу өслеге белән куркыныч тизлек. . Ул разорвался бу өлешендә , һава шар пронесся mimmo алар, ударившись турында бурлящую өслеге белән ударом бомба да төшмәде.
  
  Нигы тойдым, ничек эго швыряет бу & nb, ничек юлу. Бар иде колющая авырту бу ушах. Ул хлопнул ластами өчен замедлить темп һәм алырга декомпрессию. Өчен эго спиной аша луч серебристых сабын взлетела дюжина кеше. Шулай ук кайбер, алар инде плыли кире к морскому дну бу безошибочно узнаваемых позах үлем. Нигы тойдым прикосновение к, үзенең плечу. Бу иде Джим Бейкер , указывая үз уши. Системасы элемтә җимерелә взрывом. Бейкер күрсәтте сумерки. Нигы күрдем нигметжанова силуэт су асты көймәләр бу морском көне һәм веер ныряльщиков бу кара киемле, плывущих аңа на санях . Ул күрдем, дип хәбәр арасында баллонами белән кислородом алар несли зур баллоны — баллоны белән сжатым воздухом.
  
  Шуңа күрә алар, элегрәк ике тапкыр зур тизлек белән чагыштырганда эго үз төркеме. Әмма бу компенсировалось булуы аленка ih ракета компонентны замедлял ih уфалла белән батарейным туклану . N3 дип. Бу һава скафандры бик килделәр, эго кешеләргә өчен различать дуслар һәм дошманнар!
  
  Кешедә Ника выдвинулась алга сигнализируя турында џљќњмдђ. Составында водолазной "командасы КОГТЯ", ул күрдем винтовкадан С02, привязанные к ih поясам, һәм өстәмә сөңге-гарпуны, привязанные к ih ногам. Маска капитаны күтәрелде, ул ih күрдем. Аларның иде өстенлеге шунда ки, алар ярдәм итеп торган радиосвязь беребезне беребез белән. Әмма төркеме Ника омела күбрәк өстенлек, чөнки булды алар өстендә һәм артта калды, алар белән поверхностным килә, иртә, иртәнге сәгать күзгә күренде.
  
  Нигы бросился алга, аның меч буенча синей булды торчал алдында ничек копье. Ул бәрде якындагы дошманның үз бедро һәм метнул эго бу кеше белән янәшә аның. Нигы нанес удар, двигая пычак белән алга һәм артка. Ир-ат выронил калганы янында винтовка С02, кайчан тирәсендә яраларны закипела кан. Ул согнулся була, һәм су эләкте буенча краям эго мундштука үз авызы. Нигы высвободил лезвие һәм поплыл алга күрсәткечләрне тикшереп тору бешено летающих фигура. Уң ягында ул үзен күрдем, ничек Бейкер көрәшкән белән одетой бу черек фигурой һәм сорвал белән нах битлек " кә. Аның өстендә сулдан берничә эго водолазов алып бардылар œлем схватку сугышчылар белән "КОГТЯ". Рәсем бу двигательном костюме кимегән алдында Ником, ул вцепился бу эго зат, чөнки пыяла битлек эго иде разбито, ә аның йөзе кот очкыч хәл иде искажено.
  
  N3 огляделся һәм күрдем уфалла белән драгоценным йөк, завернутым бу резину. Эго охраняли ике кеше "КОГТЯ" белән винтовками С02 наготове. Нигы уперся аяк бу кусок коралла һәм двинулся алга. Агымы сабын вырвался буенча буенча бер винтовка, һәм копье врезалось бу резину , прикрывавшую эго эчтђге. Ул авырту тойдым һәм нәрсә мокрое, дип булырга мөмкин су яки кан белән язылган. Ул увернулся башыннан икенче вспышки металл һәм нажал бу курок үз пистолеттан. Копье ударило якындагы каравылчы муеннарына, һәм ул ясаган медленное сальто элек, перевернулся һәм, аз оттолкнувшись, опустился бу морское төбе буенча эго горла валил кара төтен күтәрелде.
  
  Башка каравылчы хәзер бросился аңа. Приклад винтовкадан С02 врезался Нику башын, һәм ул мгновение онемел. Хәзер ир-ат дергал эго мундштук һәм та, стучать локтем буенча битлек Ника, омтылып, ул сломать аны. Хьюго проскользнул ирекле кулын N3. Ул ткнул эго бу сары квадрат миңнегәрәй өстендә резиновым костюмом. Зат ир-атлар астында маской кот очкыч хәл скривилось, һәм ул отлетел нче Ника, брыкаясь ногой сериясендә бешеных сальто, ничек обезумевший самолет. Кара дим валил тирән яраларны астында ухом.
  
  Нигы повернулся к саням . Ул әле безнең Бейкера һәм алтынчы башка ныряльщиков алар инде бар, һәм алар отправляют аның өстенә чыга. Бейкер повернулся, зур һәм указательным пальцами күрсәтте, аңа рәхәт. N3 огляделся. Монда һәм анда кара фигуры акрын опускались бу морское төбен катнашмада күчермәләрен, кусков кара резина, двигатель һәм винтовкалар С02. Ул инде иде күрергә зур соры бока акул, кружащихся араларында белән плавниками, алар дрожали бабайларның санда кан.
  
  Вакыт иде исчезать! Ул двинулся өскә таба, следуя өчен башка смутными фигурами аша сөт суматоху, оставленную көрәше. Нигы соңгы тапкыр взглянул аска таба, кайчан ул завис бу егерме футах нче өстендә , топчась урында көтмичә, кайчан прекратится декомпрессионная авырту бу ушах. Субмарина әле лежали күрсәткечләрне тикшереп тору коралловых глыб бу песчаном көне тоелган безжизненная нерсе. N3 мрачно елмаеп куйды. Ул булса, бөтен гомерен өчен хәбәрләр ишетергә, мелькающие хәзер арасындагы капитаны һәм Иудой!
  
  Аннары Нигы повернулся һәм пробил калган җиде метр су. Кайчан аның максаты-всплыла өстенә чыга, ул төшергән мундштук һәм битлек һәм тирән вдохнул благодатный благоухающий һава...
  
  Бар да вакыт насладиться бу. Пуля инде рђвештђ суга, разбрасывая барлык яктан фонтаннар. "Бар монда бер бөтен судлар бу подводных крыльях!" — закричал Бейкер . Ул эго кешеләр фрицлар баш миен ракета, салазки һәм калганы бортына ожидающего судносы бу подводных крыльях. Нигы поплыл аларга длинными яростными гребками. Ул якка карады һәм күрде зур көмеш кузнечика, мчащегося өчен пристань тирәсендә пулеметов бу носовой палубе вырывались телләре пламени.
  
  'Тиз!' диде ул. "Возьмите безоткатный пулемет бу корму!"
  
  Поднявшись бортына, ул күрдем, ничек А K. Атчинсону һәм Квадроциклы Кейн булыша менү бортына күрше катер бу подводных крыльях. «Слушай, — крикнул ул Бейкеру аша лай 57-мм пулемета , — вытащи бу ике моннан башка катере Аның прикрою сине биредән. Бейкер закричал: «Бу ублюдки хәтта дождались безне. Аларга татарстанныкы да ыргылды бу суга — двухместные подводные көймәләр, подводные сани . Алар белмиләр, ничек идарә итәргә бу катер бу подводных крыльях, югыйсә алар иде алдылар һәм ih. Ублюдки!
  
  "Сез алмыйсыз винить ih!" — крикнул Нигы. "Әй, сакланырга кирђк нәтиҗә әлеге данә!" — дип өстәде ул, чөнки Бейкер закинул автомат үзе бу эчтђге, һәм порох вырвался тирәсендә җыелган барлыгы берничә дюймах аны затлар катнашты.
  
  «Не волнуйтесь, — ухмыльнулся Бейкер , — мин эшләгән бер тирәсендә шундый данә бу Чунгсжоне Кореяда».
  
  Аннары турыдан-туры попадания бу носовую өлеше вражеского корабль бу подводных крыльях ялкыны һәм обломки взлетели өскә таба, ничек гөмбә. Корабль вильнул белән ревущими двигателями. — Яхшы эш, иптәше булып чыга , — диде Нигы. — Ләкин алар белән кайталар подкреплением. Аны кайчан исследовал бу утрау, аны күргәч, калын базасын әлеге көймә биргән башка якта. Слушай!' Ул күтәрде зур палец. Вдалеке доносился рев двигательләр башка читтә мыса. 'Убирайся!' — диде Нигы. — Аның бер возьмусь өчен ракетную өлеше. Теләмим, беркемне дә минем белән. Бу бик куркыныч.'
  
  «Яхшы, иптәше булып чыга», — диде Бейкер , пожимая Нику кулын. Ул запрыгнул бу палубу башка катер. 'Уңышлар. Бәлки, аның алмыйм ih синнән бераз отвлечь.
  
  — Әгәр сможешь, яхшы, — диде Нигы. «Поблагодари Львов Каин нче минем исеменнән, — крикнул ул, кайчан подъехал башка корабль бу подводных крыльях, — дип әйт, әй, бәлки, икенче юлы». Бейкер ухмыльнулся һәм помахал. Аннары ул юкка чыккан, ә корабль менде буенча бурь үз пены кебек зур кош.
  
  Нигы минем янга килеп, к рубке катер һәм тиз белән танышты, зур приборной панелью, тулы кнопок һәм рычагов. Бу приборной доске иде, хәтта телеэкран — мөгаен монитор, ул аралаштым белән Иудой. Бу вакыт иде. Ул потянул рычаг дип язылган ЗАПУСТИТЕ ИКЕСЕ дә ДВИГАТЕЛЬНЕҢ. Могучие машиналар белән ревом ожили. Кинәт ул тавыш ишетте, кричащие аша тавышны. Ул чак кына арттарак басып торган. Ике фигуры пробежали буенча порта бар. Ул авызыма бер генә буенча водолазов Бейкера; икенчесе, " бездә аның голые җилкәсенә иде завернуты бу одеяло, бар иде... .. 'Ингра!' — закричал Нигы һәм побежал на корму.
  
  -- Аны тапкан һәм аны анда бу йорт, -- диде ныряльщик. «Ул йөрдем бөтенләй ошеломленная. Күрәсең, алар аны перебили.
  
  Караш Ника егылып бу таплар кан бу одеяле, бу зловещие кызыл отметины аның муенында һәм затка, буш, потерянный караш аның күзе. "Бу пычрак ублюдки!" — рявкнул ул , поднимая аның бортына. 'Тиз!' — крикнул ул водолазу, чөнки приближающиеся катер иде инде якын. 'Бу укрытие!' — диде ул, башлагач атарга. Ул бросился на палубу һәм потащил артыннан Ингру. Свист пуль рассекал һава очында. Ул ишетә, ничек артта калды, аңа егылып авыр булачак, һәм чак кына арттарак басып торган. Дайвер свернулся клубком на палубе, эго кара гидрокостюм иде, кан, аның зат иде прострелено.
  
  Әмма ике катер бу подводных крыльях түгел сбавляли тизлек. Алар промчались mimmo, һәм Нигы күрдем, ничек экипажлары керттеләр пулеметы бу носовой палубе ягына судносы Бейкера. Ул көттем, әлегә ih двигатель загудели кайдадыр еракта. Аннары ул вскочил аякка бастыру һәм посмотрел на дайвера. Мертвый. Нигы ташладым эго өчен мәрсин провинциясенең сәүдә һәм отвязал веревки.
  
  Аша берничә мгновений алар скользнули буенча су өслегенә карата Зур Сосне, беренче тапкыр өчен күп сәгатьләр Нигы расслабился. Ул закурил сигарету һәм протянул аның Ингре. Ул рәхмәт хисләре белән кабул итте аны, сделала кыска нервные вдохи, мин торам аның янәшәсендә һәм заглянула бу тәрәзә рулевой рубки. — Мин, чыннан да, дип уйламаган идем, син анда, кадерлем, — диде Нигы, отбрасывая ирекле кулы белән берничә прядей аның густых якты чђч бар. «Кайткач, аны күрдек, дип көймәләр юк... Кебек үк, алар аны тапканнар? Самолетта бару?
  
  Кинәт ул аңа бу эго кулында, аның күкрәгенә прижались к эго күкрәк, одеяло слетело белән аның плеч. Турында "боже, бу шулай иде кот очкыч хәл!" — выдохнула ул. — Түгел заставляй мине уйларга бу хакта! Токионың мине!'
  
  «Әйбәт идея», — дип уйладым Нигы, чувствуя җылы сыгылырга аның твердой, гладкой наготе. Ул притянул ee үзенә. Барысы да аның гәүдәсен изогнулось, һәм потерлось турында аның , әлегә ул целовал аны. Ул тойдым, аны ничек куллары скользнули буенча эго бедрам һәм расстегнули молнию резинового костюмы. Ee куллары кайтаралар эго к тормыш. Ул мгновение отдернул авызы өчен тырышырга идарә итә, һәм күрдем, аны ничек кешедә двинулась к рычагу, позволяющему кораблю дәвам автоматическое идарәсе. «Без моны лаек», — диде ул тыныч кына һәм Нигы дип уйладым: «Боже мой, бу әле йомшак әйтелгән ! »
  
  Ул көчлерәк прижался нең ртом аның губам, тойдым, аның иреннәре, аның тел, облизывающий эго һәм прижимающийся к эго, әйтерсең сердцебиение һәм вибрации, протекающие алар арасында. Сладкое хисе, тәҗрибә артыннан! — уйлады ул удивлением, һәм бу, теге, шул ук минутта тойдым кебек чәч, аның затылке кинәт сәламәлек дыбом. Булса, ул ничек целовала аны, ул тиресен аның белән губами һәм пальцами — бу түгел иде, Ингра!
  
  Бу бик Ильза!
  
  Эго бармак впились әй бу тамакны. Ул ишетте стук пычак буенча палубе артта калды үзен, күрдем, ядовитую нәфрәт, струящуюся зур зђћгђр күз алдында. Ул сбросил аны посмотрел аска таба. Бу зур иде акулий пычак белән синей ручкой һәм восьмидюймовым лезвием. Булырга тиеш, ул бу вакытта прятала эго астында одеялом! Ул прыгнул бу нах һәм бәрде ee буенча затка сулдан һәм уңнан.
  
  Ул дип сорады. — Анда Ингра?
  
  'Мертва!' — прошипела ул. «Һәм син дә кирәк бит мәет, N3! Әйе, аны беләм, кем соң син, аның белсђм бу башыннан. Бу син үтергән әтиемнең вакытында шартлау Тышкы Монголия, ике ел элек. Ул чакта аны поклялась отомстить, һәм шул нисбәттән, без белән Иудой уйлап, искиткеч булса да, бу минем сиңа үч чагылыш таба шулай ук искиткеч вписывается бу гомуми картинаны. Аны белә идем, чөнки син иң яхшы агент АХ. Аның белсђм, алар пришлют сине бирегә булса, кемлеген, ниләр. Бу глупый ЦРУ агенты үтерелә өчен генә булсын мәҗбүр итә җибәрергә сезне бирегә побыстрее. Минем апасы сөйләде, аңа артык күп һәм ул отель әйтергә эму күбрәк. Кечкенә идиотка мөмкинлек бирде, үзенең патриотизму алырга тәкермән өстендә аның страхом куркынычсызлыгы өчен әтисе, шуңа күрә ул гади юкка чыккан урыннан вакыйга, аннары моннан, ничек кабул иткән дару, һәм мин алды, аның урыны әлегә вакыт җитте отвезти аны мыс Сейбл.
  
  — Син дөрес түгел разыгрываешь бу сәхнәгә, — прорычал Нигы. — Алай бул шундый торжествующей. Син минем тавышы, истә тотарга, бу хакта?
  
  — Сез шулай дип уйлаган? — отрезала ул. «Кертергә монитор».
  
  Нигы бу мгновение заколебался.
  
  — Бу шул нәрсә, син куркасың, шулай түгелме? Куркам, дип, ягъни, син күрерсең , мәҗбүр итә алмый сине кайтырга.
  
  Нигы включил җайланма. Буш, залатанном кеше, появившемся экранда, висела кривая торжествующая елмаю. — Синдә юк сайлау, N3, — диде Иуда. «Сез тиеш кайтарырга белән ракета, югыйсә, без отдадим сезнең помощницу доктору Орфу». Камера переместилась бу Джули Бэрон. Ул иде привязана к столу. Янында докторы Оркф проверял үз хирургические инструментлар. «Бу-булачак беренче операциясе докторы премьерасы белән ачалар башка анестезии чорыннан Маутхаузена», — ликовал Иуда.
  
  
  
  Башлыгы 18
  
  
  
  «Минем Готт! Сез алар белән?
  
  Тирәсендә громкоговорителя дрожал тавышы профессор Бренд.
  
  Ул сидел янында Иудой шул диспетчер, әнисенә карап аша толстое пыяла бүгенге Ильзу Лаутенбах белән шөгыльләнүче гына чыкты буенча подъемника, һәм аны пычак, приставленный к горлу Ника. Картер сдержался.
  
  N3 түгел двигал аягы, әмма эго күзләре метались анда-монда, тиз арада бәяләп, бу хәлне. Джули лежали операция өстәлендә метрда җиде ел подъемника. Аның каршында басып Оркф, эго лысая максаты светилась нче предвкушения да, уң кулымда да ул тотты ланцет. Бу кайбер мониторов бу диспетчерлык Нигы күрдем водолазов "КОГТЯ" алар выгрузили ракетную өлеше тирәсендә катер һәм керткәннәр мотор подводных саней . Башка экранында ул күрдем водолазов чыгучы буенча затопленного переднего люк атом су асты көймәләр, көткәндә драгоценного өстән йөк ташыган.
  
  Ул әле боларның берсе белән дә күрергә була — эго уйлар белән мәшгуль идек шул, - дип кенә әйтте Бранд. Иске профессор катнашты Ильзу өчен аны апабыз-близнеца! Нигы шунда күрдем үз шанс һәм воспользовался аларга.
  
  "Бу Ингра, профессор!" — диде ул, молясь өчен эго тавышы иде бу төбәкләрнең фикерен тыңларга тиешләр диспетчерлык. — Бу Ильза Лаутенбах, ee апасы. Сез онытмагыз, аның, түгел, шулай микән соң, профессор? Сез уллыкка алган, аны апабыз, кайчан булыр дип уйлаган Ильза мертва.
  
  Эго ишеттеләр. Бранд башын күтәрде, һәм тирәли громкоговорителя донесся эго көтелә, дрожащий тавышы. — Әйе, аның беркайчан да сөйләде бу хакта Ингре, — диде ул әкрен генә, якын мечтательно. «Мин теләмәгән булсын, әй", - дип әйттеләр ул кызы сумасшедшего кебек Лаутенбаха. Аны үстереп, аны ничек үз бала. Поддельное туу турында таныклык җиңел иде достать бу кара базарда — рәсми язмалар юк ителде иде, сугыш вакытында. Әмма анда хәзер минем Ингра?
  
  Уйлар Ника летал. Веб-сәбәбе, аның Бренды-эшли, "КОГОТЬ", хәзер пропала, ул эшли, алар өчен якларга Ингру. Анда промывание мозгов да үз эшен эшләде, ярдәм итте привязанность к кызлары. Дөрес булыр, больна, әмма, ничек алар сөйләштеләр, дөрес освободит сезне. "Ул мертва, профессор," диде ул. «Алар үтерәләр аны, кайчан күбрәк алмый, аны кулланырга кирәк!»
  
  «Ингра... убита. .. Бабай, раскачивался взад-вперед бу диспетчерлык. Нигы һәр булсын өчен питер футболчылары шок хђленнђн кайтты түгел уятты, аның йөрәкнең өянәге.
  
  — Оркф, заткни моның идиота, — рявкнул Иуда бу громкоговоритель. Нигы чак кына арттарак басып торган һәм күрдем дип Оркф төгәл белә кебек мәҗбүр итә эго замолчать. Юлия конвульсивно корчилась астында кожаными ремешками, алар связывали аны, кайчан ул акрын һәм сак үткәрде ланцетом аның обнаженному животу, оставляя тонкую струйку кан, ачык блестевшую бу ак тиредђге. Нигы инстинктивно напряг мускулларын, әзер к прыжку җиде метр ланцету; ланцет хәзер акрын приближался бер тирәли тулы матур грудей Джулии.
  
  Кончик акульего пычак Ильзы рассмеялся вонзился эму бу тамакны. «Син умрешь керткәнче доберешься аңа кадәр», — пригрозила ул.
  
  Кешедә Ника сомкнула зур металлический шарик кесђдђ, надавила һәм кискен повернула аның. "Пьер!" — крикнул ул , күреп узнавание күзләрендә Джулии. Аннары ул сделала тирән вдох, вдох, ул да коткарып кала әй, тормыш. Хәзер шарик яуды тирәсендә кармана эго резинового костюмы һәм отскочил җиргә, анда башлады таратырга үз смертоносный газ киңлегендә. Нигы увернулся нче кончика пычак, чак кына арттарак басып торган һәм күрдем, ул инде үз эшен башкарды. Ильза акрын опустилась җиргә, киң раскрыв күзләрен һәм держась өчен тамакны. Пычак белән звоном яуды, тирә-аның куллары. Сусар аның күзе закатились. Оркф да рухнул идәнгә, сжимая ланцет бу кулаке.
  
  Бары Иуда һәм Бренды-калган бөтен һәм невредимыми аерым кисәкләре тутырылган пыяла диспетчерлык. "Буш трата времени, N3!" — щелкнуло похожее на битлек зат. Иуда наклонился алга нащупал ручку. Кинәт авыр трость Атлантисе ударила эго бу кулымда, һәм керткәнче Иуда өлгергән килергђ, Бранд протянул кулын mimmo аңа һәм нажал кызыл төймәгә. Эго зур палец калды анда, һәм Нигы ишетте дрожащий тавышы буенча динамикасын: «Түгел заставляй мине җибәрергә теләмичә төймәгә, Мартин. Сез беләсезме, ни була, кайчан, аңа бу эшләячәкмен — барысы да кертеп, подводную лодку белән ракетной бер өлеше, взлетит күккә!»
  
  Мартин! — уйладым Нигы кайткач, Хьюго бик тиз перерезал ремни, связывавшие Джули. Ул атады эго Мартин! Мартин Борман? Әмма турында уйларга да бу юк иде. Ул булышты Юлия менү һәм бүген аның лифту. Ул инде китәм керергә, кайчан тавышы Атлантисе кинәт прокричал громкоговоритель аша: «Сак булыгыз! Ул синең өчен!'
  
  Нигы развернулся — нәкъ вакытында өчен заблокировать опускающуюся аска таба кулы белән ланцетом. Зат премьерасы белән ачалар ябылган кислородной маской, ә аның тавышы трещал буенча горлового микрофона: «Мин беләм турында барысын да газ бомбах һәм йоге, башка минем. .. '
  
  Нигы бросился аңа ладонью һәм повернулся өчен нажать төймәгә белән шөгыльләнүче закроет көне подъемника һәм поднимет Джулию наверх, анда ул кабат алачак суларга. Ул әле аның затка, ул алмадым продержаться безгә секундка озаграк.
  
  Ничек һәм ул, аңладым Нигы хәзер, кайчан Оркф янә приближался к, аңа бөтен тизлек, рассекая һава ланцетом. N3 увернулся нче лезвия һәм рванул битлек, омтылып, ул сорвать аны. Көч премьерасы белән ачалар ул иркен эго. Ул булырга мөмкин иде кечкенђ џђм зифа буйлы, әмма эго мускулы иде буенча ясалган булды. Аленка эго летящего тән отшвырнул Ника бу лифт. Эго всякому племени выдвинулось алга һәм вжалось бу костлявый пах премьерасы белән ачалар. Ул задохнулся, выронил ланцет, әмма ухитрился перехватить Нику тамакны затекшими пальцами. Нигы поперхнулся, күрдем күз алдында кызыл дымку. Ул белә иде отброшен ягына һәм элђккђн засаду бу кечкенә зверя, аннары ни эго гол нык ударилась турында таш пол.
  
  Нигы тойдым, ничек эго спиной ачылды ишек лифт, ишетте дрожащий тавышы Брнда аша динамические: «Тизрәк... лифт ... тащите эго бу лифт... миндә көч юк... мәңгегә шул срочном нажать төймәгә». ... .җибәр...
  
  N3 позволил үзенең телу тулысынча обмякнуть вакытта. Аннары ул кинәт поджал колени һәм iso барлык көч бәрде аның ногой. Оркф пролетел өстендә эго-аягы һәм төште лифтта кыйнаган. Нигы вскочил һәм нырнул артыннан. Ул схватил вытянутую кулын премьерасы белән ачалар, яростно пнул эго уң ногой һәм вывернул захваченную кулын чөнки локоть уперся бу зат чудовищно неестественным углом. Оркф болезненно задохнулся һәм рухнул астында сокрушительным басымы. Нигы повернулся һәм нажал төймәгә. Көне ябылды, һәм ул тойдым, ничек күтәрелми калмый лифт. Тик тавышы Иуды, хәзер инде тирәсендә громкоговорителя лифтта та, преследовать аның.
  
  'Уты! Идиот!' Тавышы закричал. 'Сез аңлыйсызмы, нәрсә эшлисез? Сезнең кызы да вафат була! Ул врет! Ул иминлек, чынлап әйтәм!
  
  "... бу юк, зур әһәмияткә ия", - дип җавап бирде тавыш Брендын, бик йомшак һәм усталый. '... тумаган... мәңгегә иде моны борын-борын заманда... дип уйламаган идем фән юк берни уртак белән сәясәт... ошибся... беркайчан да мәңгегә иде хезмәттәшлек итә ул чакта... да хәзер. ..'
  
  "Ут, идиот, син умрешь, ничек мин!" Тавышы кричал өзелеп. 'Ни өчен? Ни өчен?'
  
  Ә аннары Нигы чыкты аша лифт һәм вытащил премьерасы белән ачалар аша слепящую, залитую кояш пустошь гибискусов, бугенвиллей һәм роз, һәм бүтән тавыш ишеттем. Астында аларга кеше премьерасы белән ачалар иде кислородной битлек. Ул умолял турында пощаде. — Син принципиаль кеше, — пронзительно завыл тавышы, һәм лягушачьи күзләре выпучились куркудан, бераз гына выскочив тирәсендә курчак затлар катнашты. — Сез алмыйсыз мине үтерергә... зинһар... умоляю сезне... выдайте минем хакимияткә... справедливому конституция суды...
  
  — Ә ничек Маутхаузен? — рявкнул N3 белән Хьюго бүген кулымда. Ул беркемне дә ненавидел гади мәгънәдә әлеге сүзләр. Моның ярамый иде үзенә позволить бу эго эшләү. Әмма әгәр дә безнең Киллмастера иде һәвәслек к убийству, бу относилось иде кешеләргә, алар җәлеп ителде бу нацистские концлагеря. Оркф ахнул нче флагы рөхсәт үтәү һәм больно кайткач, Хьюго погрузился бу эго сонную артерию. Эго кан брызнула бу чәчәкләр матур неправильными узорами, делая ih тагын да төсле. †
  
  'Нигы! Нигы!'
  
  Бу бик Джулия. Ул күрдем, аның ахырында лужайки, күрсәткечләрне тикшереп тору, югары пальм, һәм ул указала бу судно бу подводных крыльях, ул, тиң сверкающему көмеш туй юбилее, аны кузнечику, плавало у кромки су. Ул побежал һәм юлда тойдым, ничек бөтен территориясендә отель, шулай дрожит астында эго аяк. Утрау кебек, взорвался кайдадыр эчендә белән чудовищной көч белән шөгыльләнүче разорвала складывать доллар утраулары, посылая громоподобное эхо өстендә Флоридским заливом.
  
  
  Хәзер Нигы булган бу бурлящей & nb, пробиваясь аша удар дулкыны к ожидающему судну бу подводных крыльях. Ул отчаянно көймә мөрәҗәгать аңа карата протянутым рукам Джулии, дыша, кайчан алыр иде. Эго күкрәгенә сжалась нче көчәнеш, һәм ул күрдем күк аша кызыл пелену. Аннары ул булып чыкты бортында, алар да китте юлга. Һәм эго поразило дип ул руль артында, аның гәүдәсен әле откликалось бу тыныч эчке тавышы, ул ничек ул белми иде спасительной йогой , практикуемой адитой эго сокровенного существа.
  
  
  Иуда хаклы. Ингра түгел вафат булды. Ул иде Биг-Пайн, физик яктан невредимая, әмма хисләр белән сугарылган ки, сбитая белән файдасы үз переживаниями, дип, әй, туры килер иде госпитализироваться берничә ай. Резак белән анда, по-видимому, продюсерлары белән кечкенә генә «Цессны» «преподобного Бертрана». Ул хәбәр иткәнчә, урнашуыгыз, көймәләр-үзенең сообщнику Зур Сосне. Алар тиз арада менә шушы катере бу подводных крыльях, схватили аны взорвали эго катерер буенча безоткатного пулемета. Аннары моның Ингра бикле подвалда пастора бу Сениор-Сити.
  
  — Гаҗәп, ничек без эго выследили, — протянул урынбасары Бьюлер буенча офису шерифа округы Ро өчен бокалом бурбона бу «Фишнете өчен» столиком белән Ником һәм Джули. «Без алды хәбәрләр булуы хакында сөйләде чепуху белән кафедрасы. Прихожане сөйләштеләр, дип ул кулланды дөрес выражения, әмма, күрәсең, түгел понимал нәрсә турында сөйли. Шулай булгач, без файдага булсын өчен, аны тикшерергә. Тиздән без таптык, мәетне чын Преподобного Бертрама. Күреп эго уен окончена, егет попытался покончить үзе, әмма без урынга килеп җиткән кадәр аның нәкъ үз вакытында. Вакытында көрәш эго зат сползло. Аның җитди иде бу битлек! Ярар, дип сөйләде ул матур йола тарихы. Бьюлер хлопнул үзен буенча толстому бедру. «Мин беркайчан да испытывал бер дә алай түгел. Бу ничек соң карнавала. Битлек иде, бетте барлык». Һәм депутат атады берничә кеше бар иде разоблачены — бармена бу «Фишнете», берничә завсегдатаев бара, берничә өлкәннәр Сениор-Сити, хәтта мисс Пибоди, директор туристлык бюросы Лоуэр-Киз!
  
  « Ә аннары мистер Джонсон тирәсендә казначылык дип аңлатты миңа бу иде кытай контрабандистская челтәре, һәм әйтте яхшырак тотарга, бу тарихны үзең», — вздохнул урынбасары шерифа Бьюлер. Ул покачал аягы. «Иң моңсу көн минем тормышымда. Тик мин уйламыйм, - дип, миңа барыбер булыр иде, кем дә булса доверил.
  
  Сэр Джонсон - иң делле яңа башлыгы ЦРУ бу Майами – подмигнул Нику һәм әйтте: «Әйе, аның, дип уйладым, шулай яхшырак булачак».
  
  Нигы посмотрел на сәгатьләре һәм әйтте: «Безгә белән Джулией вакыт китәргә. Рәхмәт выпивку урынбасары. Сүз уңаенда, алмассызмы сез удовлетворить минем любопытство бер мәсьәләдә?
  
  — Өчен estestvenno. Нәрсәдә?...
  
  Большой Палец Ника ремонтында астында тазарачакмын подбородком депутаты һәм кискен менде. "Их!" – прорычал Беулер. "Нәрсә, тегүче тик синнән, димәк?" Ә аннары ухмыльнулся. "Ах әйе, аны аңладым. Юк, бу түгел, битлек, булса да, кайчагында миңа әйтәсе килә аның булырга.
  
  Юлда машинага Джонсон диде Нику: «Без әле сөйләделәр Ингре турында профессоре Бранде, һәм аның сестре. Без булдык, - дип яхшырак подождать берничә ай. Ул ясаган паузу. 'Карарбыз, тагын нәрсә булыр? Ах, әйе, Кара Кейн дип сиңа сәлам, һәм, бәлки, икенче юлы». Нигы дип, уворачиваясь нче Джулии. «Һәм иске. А K. Атчинсон бик яхшы үти, үз бурычы. Ул инде янамый бирергә судка хөкүмәте өчен разрушения эго виллы.
  
  "Бу хәтерләтә миңа бу хакта," диде Нигы. — Сезнең кешеләр тапканнар, барысын да табарга була Пелигро?
  
  «Әйе, бер өлеше ракета ФО иде анда. Хәзерге вакытта бу гади куча озату һәм металл, әмма НАСА вакытлар алачак җыярга эго яңадан. Һәрхәлдә, алар аны да алдылар. Рәхмәт сиңа, башка.
  
  Нигы придержал дверцу түбән спорт машиналары өчен ачык Джулии һәм сель руль артына. — Рәхмәт, - дип одолжил машинаны, — диде Нигы. «Мин оставлю, аны Майами».
  
  — Яхшы, — диде Джонсон. — Сүз уңаенда, нишләп сезгә калмаска анда берничә көн буларак, безнең кунаклар? Бер карт Вашингтонда белән алар аның сөйләшә, дип уйладым, дип сезгә зыян итмәс тагын бераз ял итә.
  
  Джули прижалась к Нику. «Әлбәттә, алабыз, — диде ул, — тик мин беркайчан да ишеткәне өчен бу дип аталган ял итүе». Нигы дип. Ул әле посмеивался, кайчан аша берничә минут вырулил бу Зарубежное шоссесы. Ул күтәренке кәеф белән, һәм хәтта придорожный билгесе, гласивший ДИП ЫШАНАБЫЗ СЕЗНЕҢ БУЛУЫ ЗУР СОСНЕ ИДЕ КҮҢЕЛЛЕ да боза алмады кәеф.
  
  
  
  
  
  Турында " китабында:
  
  
  Ральф Бенсон йөреп хатасын, ачыктан-ачык связавшись үзләренең агентлар. Ул бик озак вакытлар иде бу эшкә, һәм выпивка, һәм йомшак нервы заставили эго сарыф кайбер гаять глупых предприятие. Ул обречен бу җәзасы "КОГТЕМ"... Нику Картеру приказано алырга эго-урын. Һәм, ничек тере мишень буенча исемендәге Ральф Бенсон, ул бара биреме. †
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  
  "Операциясе Ачлык"
  
  
  перевел Лев Шкловский истәлегенә погибшем сыне Антоне
  
  
  Оригиналь исеме: Operation Starvation
  
  
  
  
  
  
  
  Башлыгы 1
  
  
  
  Зур самолет преследовал адв = β көнбатышта тизлек белән 750 дән артык километр сәгать, шактый трясясь нче преобладающего, алатырь-җил. Бу темной кабинасында капитаны Питер Девентер сидел сул сиденье, крутил зур пальцами һәм карадым поверх изогнутого борын «Боинг» ка пылающий адв = β өчен рассеянными облаками. Әйләнәсе тынлык, әлегә экипажы оста справлялся белән рутиной басулар. Аннары машина завибрировала җирле глухом басуда һәм капитаны Девентер заговорил белән икенче очучы по-английски белән легким голландским акцентом.
  
  — Кайчан Прествик кайтачак линиягә, попроси берничә мең футов. Карарбыз алабыз микән без кайтырга җае чыкмады тирәсендәге әлеге».
  
  — Без гына дип расладылар тәрҗемәсен бу Гандер, сэр, — диде башыннан икенче пилоты. — Миңа кабат чакыртырга Гандера?
  
  «Бернинди спешки. Әгәр сез позвоните, аларга соңрак, барысы да тәртиптә булачак».
  
  Капитан кабат посмотрел на адв = β.
  
  Машина иде лель торышы. Ул күрдем сдвоенные двигатель сул крыле, неподвижно висящие бу киңлегендә, шедевры заманча сәнәгать дизайны. Капитан түгел иде, артык сентиментален, тик, дип уйлаган Boeing-707, эго мощными обтекаемыми двигателями буенча бер иң матур объекты булдырылган кеше куллары.
  
  Ул подумывал турында сөйләде, алар китергән кофе, әмма бүген бортпроводникам булачак нәрсә белән шөгыльләнергә. Бу рейсе аларның иде диярлек тулы машина. Делегатлар халыкара фәнни конференция. Очыш башланды Парижда. Пассажирларның күпчелеге ясадылар пересадку тирәсендә Праганың. Исемлеккә пассажирлар шыгрым тулы иде азия исем белән докторскими степенями. Якынча биш сђгатьтђн капитаны Девентер җайланма посадит ih Нью-Йоркта, анда күпчелек галимнәр булачак пересажены бу самолетлар, летящие көнбатышка таба.
  
  Капитан оныткан турында кофе, ә аның фикерләре мөрәҗәгать иттек сугышында һәм Голландия Ост-Индия. Ул яратып уйлады турында яванской гаиләдә белән шөгыльләнүче рисковала казнью, скрывая эго, һәм башка хисләре уйлады турында японцах һәм ужасных месяцах аннары эго поимки.
  
  Эго уйланулар иде прерваны. Сергей егылып тљшђ шул темную кабинасына. Девентер яртылаш повернулся на билеты откан белән раздраженным восклицанием. Стюардесса белсђм, дип таләп ителә эго рөхсәт булсын китерергә килүчеләр кабинасына, нинди булыр иде, мөһим, алар безгә иде. Һәм беркайчан да андый төркем.
  
  Капитан күрдем, - дип башлады икенче пилот выглядел шундый ук раздраженным моның дисциплинасын бозу. Соңыннан, әйтерсең лә бу бер мизгел генә арасында йоклар һәм бодрствованием, кайчан әйберләр кажутся бесконечными да булган видимой сәбәпләрен, яшь матур йөзе икенче очучы бөтенләй үзгәрде, уңайлырак нәрсә кызыл һәм безобразным. Үзе аннан-моннан түгел, аңлап, Девентер билгеләп үткәнчә, эго үз формасы иде кызыл нче кан һәм яшь башыннан икенче пилот хәзер безжизненно эленеп тора өстендә штурвалом.
  
  Машина янә завибрировала, әмма дәвам итә курсы управляемый автопилотом. Капитан Девентер аңладым, дип карый, ствола крупнокалиберного пистолет, дип билгеләп үтте һәм глушитель. Ир-ат белән пистолетом иде, бинаның күренеше гадәти түгел югары һәм ширококостным өчен азиата һәм гаҗәеп ләкин киноактер Энтони Куинна. Ир-ат сойледе чиста инглиз, башка фишка.
  
  'Бирегез-бљек уйларга кирәк. Ничек эшләр? Ах, әйе. Сорыйм рөхсәт керергә кабинасына. Ир-ат рассмеялся. — Хокук, әлбәттә. Зинһар, түгел булыгыз шулкадәр глупы өчен кулланырга радио mon capitaine, яки итсәгез мертвы, ничек синең башыннан икенче очучы монда.
  
  Капитан Девентер иде храбрым кеше иде. Шуңа да карамастан, ул уйлады турында сөйләде өчен авыз кертергә радио, тик белми идем, бу да ярдәм итәчәк. Моннан тыш, кемдер идарә итәргә тиеш иде машиной.
  
  Кеше белән пистолетом двинулся к аңа. Девентер тойдым салкын даирәсе ствол янында үз затылка. Башыннан икенче азиат чыгыш ясады алга һәм вытащил гәүдәсен икенче очучы тирәсендә кабинасы. Аннары югары ир-ат килеп ко икенче пилотскому креслу түгел отводя ствола кораллар нче осталары. Девентер гадәттә иде распознать азиатов, әмма эму кыен кемгә происхождение бу кеше. Мәсәлән, булса, ничек ул одет иде шунысы кызык; бу консервативном костюме, рубашке һәм шелковом галстуке ителгән популяр банк һәм эшлекле даирәләрдә, Нью-Йорк. Барысы да алай түгел.
  
  — Хәзер, слушай игътибар белән, mon capitaine, — диде ир-ат. «Сез берете өстенә управление машиной һәм позволяете әй нырнуть шулкадәр шәп, никадәр, сезнеңчә фикеренчә, ала выдержать крылья. Сез тагын выпрямляете аның, мәсәлән, биеклектә 1000 футов һәм отклоняетесь нче курс утыз градус.
  
  — Мин моны аңламыйм, — диде Девентер. Әмма ул барысын да аңладым. Oni кунакханәләр өчен машина летела шулай низменному өчен аны ярамый иде отследить.
  
  — Аңлау мәҗбүри түгел, — дип кырт кисә ир-ат. «Әгәр сез испытываете искушение гамәлдә батырларча, аның алам сезгә хәбәр итәргә дип, гәрчә калдырды, аңа сезнең һәм сезнең навигаторе исән, минем белән бар кешеләр, сәләтлеләр, үз өстенә алырга әлеге вазыйфаларын очракта сезнең внезапного җиңелү. Әмма сыч невинных пассажирлар тиеш дөресен генә әйткәндә, бу минем кешеләр юк, эш тәҗрибәсе белән Боингами.
  
  — Ә ничек турында, калган әгъзалары минем команда? — дип сорады Денвер. «Үлгән һәм бетте отставкага шул урынында нәрсә сезнең идарә атады VIP-кунак». Ир-ат небрежно рассмеялся. «Әмма пассажирлары барысы да исән-сау әле, булса да, моңа гаҗәпләндегезме буенча күпкә аңлаешлы сәбәпләр аркасында. Аның уверенный, бу соображение удержит сезне потопления машиналарны Атлантике». Ул лениво взмахнул пистолетом. — Ә хәзер приступайте эшкә mon capitaine. Девентер якка карады аша эчтђге. Башка ир-ат якка карады бездонными латинскими күзлегеннән. Кубинский очучы-наемник, догадались, Девентер.
  
  Зур көмеш кош кебек, кабат вздрогнула, ә аннары нырнула бу укрытие облаков.
  
  
  Язгы кичтә озарял Париж. Саф ветерок белән Сена доносил пешкђн үсемлекләр, растущих кырларында Иль-де-Франс һәм сладкий пешкђн бутонов, распустившихся бу деревьях, бу зур бульварах. Нигы Картер утырышта кунакханәдә получившем югары бүләген чеклары кирәк сакларга Michelin. Ул утырышта ничек Сэм Хармон, халыкара диңгез поверенный буенча Чеви-Чейз, Мэриленд штаты. (Эму ярамый иде контракт имзаларга, ничек Killmaster of Washington яки ничек эго артык рәсми гыйбарә, N3). Нигы тоткарлана өчен ужином бу Фуке һәм развлекался, экрандагы өчен кичке толпой бу Елисейских кырларында. Ниһаять, ул допил үз кофе белән коньякның, расплатился китеп барды.
  
  Чөнки һава торышы бик яхшы, ә ул бик яхшы физик формада, ул карар прогуляться түгел, ә алырга такси кадәр офисы Берләшкән матбугат һәм телеграфных хезмәтләре. Анда аның булачак телефон белән сөйләшү неким Хоуком Вашингтонда. Аннан соң, әгәр ул Хоука булмаячак берни дә срочного, Нигы юл алачак к яшь леди белән шөгыльләнүче күптән түгел булып эшләгән фотомоделью йортына югары мода, аның өчен хәзер создавала кияләр. Алар килә иде театр. Аннары перекусили бу фешенебельном ресторанда ерак Ле-Әл, һәм алар поболтали турында иске игелекле временах. Һәм соңыннан моның иде яхшы шанс, дип...
  
  Нигы шулай яхшы уздырды вакытта, - дип язды дип билгеләп үтте искиткеч яңа спорт «Мерседес», скользивший аның янәшәсендә генә калыша аның спорт походки. Ул догадался, дип постоялец эзли урын өчен парковка бу озын пустынной урамындагы өчен оживленным проспектом.
  
  «Бонсуар, мсье». диде кыз руль артында. Нигы чак кына арттарак басып торган. Яхшы сложенная кыз килеп төбәкнең иң озын чәчле менделәр развернула машинаны к тротуару һәм бирергә двигателю эшләргә диярлек бесшумно. «Алам аны, сезнең кая да булса подбросить, мсье? » — дип сорады ул, по-английски белән акцентом. — Сиңа да хәерле кич, — диде Нигы. 'Аны куркам, юк. Җилдә микән, минем итеп очрашу. Эго ровные ак тешләре сверкнули бу озадаченной ухмылке. Ул удивлением уйладым турында вероятной реакция үз босса Хоука, әгәр ул Нигы да барлыкка киләчәк, чөнки поддался чарам бер тирәли үкенеч танылган париж «кызлар-такси».
  
  Аның матур йөзе скривилось нче разочарования.
  
  «Бүген, — диде ул, — беренче чын язгы кич. Ә язын гел шулай ялгыз, сиңа түгел бугай? Аннары, бәлки катнашып, молчание Ника өчен нерешительность, ул өстәде: «Бу алай түгел... кыйммәт, сез ничек булыр иде уйларга кирәк».
  
  Караш Ника ритмын зур ясные күзләре кызлар дорогом кышкы коричневом затлар, югары аристократические скулы һәм искиткеч белокурые чәч, ниспадавшие каты обнаженные җилкәсенә. Аңа килде башын, дип аны модное күлмәк белән вырезом бу лифе, демонстрирующим ике спелые половинки дыни женственной матурлык булырга тиеш, артык кыйммђткђ тљшђргђ мљмкин, хђтта өчен иң уңышлы таксистки. — Белђсегез килсђ, месье, сез tres gentil, бик любезны. Аны беләм, чөнки синең белән бик әйбәт булыр иде. Махсус бәядән.
  
  Нигы дигән нәтиҗәгә килгән манящая, манящая елмаю әй, түгел бара. Шуңа да карамастан, бик күп хатын-кызлар арасында Вашингтоном һәм Нью-Йорком һәм бөтен дөнья кире Вашингтон риза булыр иде булуы белән озын буйлы, матур һәм непонятный мсье Картер, чыннан да иде trés gentil , тормыйм инде турында күп кенә башка вещах. Күптән түгел генә убийственные көннәрдә күнегүләр китерделәр здоровенного ирне бу превосходную физик формасын — торышы, мондый боксеру-тяжеловесу төндә матч алдыннан чемпионы исеменә. Шул ук кояш загорело Ника шулай ук нык кебек ул.
  
  Ул карадым бу озын смуглые аяклары, гордую күкрәгенә һәм аристократическое зат белән кайбер кызганып. "Бу булыр иде, чыннан да күңелле," - диде ул. 'Кызганыч ...'
  
  Ул прервала аны, һәм аның тавышы кинәт сатып резкие ноты һәм спа-шлюхи.
  
  — Пойдемте, пойдемте, мсье. Илле франков миңа ун франков өчен бүлмә. Әйбәт, бәясе, шулай түгелме?
  
  Нигы башлады нидер подозревать. Бу «Мерседес» түгел сумны десятидолларовыми саннар. Һәм вакытлар узу белән күзләрен шлюхи приобретают билгеле бер көнгә табалар. Күзләре кызлар иде һәм артык тере, бик күңелле. Нигы дип елмайды добродушный.
  
  — Юк, бик зур рәхмәт.
  
  Ee күзләре сверкнули. — Сез глупы, мсье. Tous vous anglais ... Ул погрузилась бу стаккато яростного француз һәм кискен наклонилась алга өчен œзеžнђн ручник, очраклы нажав на гудок. Аннары ул повернулась к аңа књрсђтте аңа белән жгучим презрением.
  
  — Сез бик ышана, мсье?
  
  Нигы помахал. 'Бәлки, башка юлы.'
  
  Бросив соңгы гневный взгляд , ул отъехала нче тротуар калдырып урамда ике калын кара полоса резина. Аннары ул юкка чыккан бу озын пустынной урамда.
  
  Нигы задумчиво посмотрел әй вслед. Бәясе иде смехотворно түбән. Ә турында яшерен агентах, алар ышанучы бу случайность, тиздән, диләр алар «опаздывают».
  
  Әллә өчен Нигы килешергә теләмәгән, гади булсын өчен, ел саен, ул кабул итеп алырга мөмкин тирәсендә моның. Эму иде теләдек белергә, кем дип саный кирәкле преподнести эму бу приманку. Бәлки, Хок алачак әйтергә эму бу иде. Нигы әбиләренең үзенең беренче кыңгырау бүген иртән. Түгел эго гаебе белән, бу ничек булган, узган: кайчан видеофоны күрсәтте сурәте танышы вашингтонского офисы, экранда пәйда булды секретарша Хока, өчен, дип әйтергә Хоука анда юк. Нигы булырга тиеш иде, кайтырга ривненской 8:00 җирле вакыт, һәм бу вакытта Хоук тиеш иде ясарга берничә мөһим күрсәтмәләрнең үзенең иң доверенному агентка.
  
  Вспомнив бу хакта Нигы дип дәвам итте үз юлын к Сене. Ул күрдем подъезжающий иске потрепанный Citroen 2 CV, нәкъ шул мизгелдә кыз-тегүче юкка чыкты. Берсе аның чыкты дүртесе ир-атлар синих мин оплачивал. Алар мгновение уйлана башлады, ә аннан соң килә, иңгә-иң торып к Елисейским полям — модные яшь кешеләр, һәркем белән зонтиком яки тростью. Нигы салмак кына отступил ягына, пропуская ih. Нигы алмады ih яхшы разглядеть, чөнки заходящее кояш һәм якты чагылыш елгасында иде артта калды алар. Алар казались бай Көнчыгыш халкы. Буенча эго исәпләүләр иде бу яшь илчелек хезмәткәрләре яки сәүдә вәкиллеге, отправившиеся бу вечеринку. Шул ук вакытта бу алтынчы хисе үткәргән дә уяна башында карьера һәр уңышлы полиция дорожит аларга буларак, иң кыйммәтле байлыгы нәрсә турында булса сөйләде эму. Чәч муенында башлады жечь. Ул янә посмотрел аларда.
  
  Алар фикеренең өчен үткәннән соң аны. Нигы булып узды mimmo алар, пробормотав гафу , һәм кулга әверелә артык подозрительным, чөнки һәркайда высматривает вражеских агентлар. Әмма алар напали аңа.
  
  Ике шулар тирәсендә дошманның эго өчен кулларын, бер килеп спереди, дүртенче сзади. Оператив, профессиональ эш. Ih мертвой хваткой аның кулында иде охшаган берничә тисков, һәм алар кулландык үз аленка һәм өстенлекләре кебек профессионаллар. Көчле куллар Ника вытянулись алга кайчан нападавшие тырыштылар завернуть ih эму бу спину.
  
  Әйе, дип уйладым, ул бит. Белми идем аны, әмма ул белсђм мине. Гнев аркасында эго беспечности вспыхнул аңында эго, авырту кулларына бросила оранжевую дымку аның күзләре. Кеше алдында түгел, улыбался һәм выглядел сердитым. Ул приблизился к Нику белән смертельной тизлек һәм концентрацией һөнәри спортчы һәм эго бодрая трость сломалась була, обнажив озын сверкающий стилет. Ул кинулся ка Ника исподтишка белән восходящим, выворачивающим тормыш пронзающим җиңел, аның кинәт выпадом тәҗрибәле убийцы.
  
  Ул бәрде аның Нигы кинул үзләренең ике йөз фунт узган ир-атлар, алар караганы эго куллары. Аны кайчан пронзила ослепляющая авырту, икесе дә эго отмадым күтәрелделәр һәм дәгъвалый белән алга зур көчкә ия, һәм ул бәрде кеше белән стилетом ачылган зат. Нигы тойдым жгучую авырту бу задней өлешендә бот. Нападавший выпрямился кеше буларак, ул тулы тизлек врезался бу диварны, әмма Нигы өлгермәдем, күрү, ничек, ул рухнул җиргә. Ул түгел иде инде, тыныч кына көтәргә двинулся сзади. Әгәр башка үтерүче бәрде башында, шүрләп задеть үз кеше, аңа булыр иде дә бәхет елмайды. Бар иде бер генә шанс бу очракта.
  
  Нигы притворился, дип напал бер тирәсендә ир-атлар да, кайчан башка переместил үз аленка элек өчен саклап калырга эго, Нигы полуобернулся һәм беренче бәрде аның эго плечом. Ул тойдым, ничек эго тешләре шатаются, ә хрящ ломается, ничек зубочистка. Кан хлынула буенча эго борын, ничек тирәсендә нефть скважина борауланган. Аннары у Ника иде свободна бер кешедә, һәм ир-ат лежал идәндә башка аң.
  
  Алар барысы да профессионаллар. Алар көрәште молча. Түгел дип кычкырдылар ханга, түгел ругались. Изящные йорт тирәсендә молча карадык, аска, слыша гына учащенное, кискен сулышы, скрежет кљнне тагын бер ботинка буенча мостовой, һәм стон бер буенча упавших ир-атлар. «Вильгельмина», — дип уйладым Нигы, потянувшись к прикладу үз модифицированного «Люгера». Выведи бу яхшы кызны, һәм без алачакбыз куярга җеп әлеге дурацкой уйный.
  
  Башыннан икенче убийца танцевал тирәсендә, ничек мстительный призрак, көтмичә, үз шанс, шул ук вакытта Нигы развернулся файдаланып, кеше үз кулымда сыйфатында щита. Убийца прошипел неразборчивый комментарий үзенең партнерларына, ул Нигы да аңладым, әмма осознал одина буенча күп кенә диалектов ханьского кытай теле. Ир-ат аны кулымда кинәт бәрде Ника бу пах. Бу өлешен секунд Нигы полуобернулся һәм подтянул бер аягын бу стандартном оборонительном ударе бу пах. Кость наткнулась артык аларга ныклы кость, һәм ир-ат белән криком отшатнулся элек. Ул чакта у Ника иде Вильгельмина кулында, һәм шул вакыттан алып, ул ничек дип уйлаган идем восторжествует здравый мәгънәсе, һәм ул алачак сорауларга җаваплар кайбер мәсьәләләре.
  
  Убийца белән пистолетом янә рванулся алга. Нигы повернулся өчен нацелить аңа Люгер. Аннары Нигы ишетте ике ату һәм крик керәчәк перерос бу булькающий ютәл.
  
  Ир-ат белән сломанной ногой лежал бу луже кан бу тротуаре, аннары моннан, ничек эләккән линиягә уты үзенең напарника. Беренче ир-ат пополз буенча тротуару, омтылып, ул достать Ника дулом пистолеттан. Нигы ата буенча люгера, кеше белән пистолетом дернулся, куркыныч вздрогнул һәм замер. Нигы присел, әзер тоту оставшегося кеше белән стилетом. Бу түгел иде кирәклеге. Ул бежал шулай тиз, ничек гына иде, урамда к елгасы.
  
  Нигы тиз менде, сунул ышанычлы «люгер» кире кобуру. Выстрел бу спину беркайчан да иде эго стилендә. Ике мертвецов лежали бу растущих лужах кан. Башка иде, шулай ук молчаливым диярлек шул ук окровавленным. Нигы наклонился һәм кискен ткнул эго бу кояшлы сплетение; җавап юк. Ул күтәрде бер веко ир-атлар. Күзләре указывали бу сотрясение баш мие. Нигы әзер, бәхәсләшеп тә алырбыз дип үтәчәк күпмедер вакыт керткәнче ул янә булачак разговорчивым. Бик кызганыч, чөнки хәзер Нигы отель, дип хәбәр белү.
  
  Ул аңладым, - дип тора, монда мохит ике мертвых һәм нык поврежденного бандита. Әгәр нәрсәдер һәм повышало, кан басымы ќайга салына Хоукса, чөнки бу рәсми аңлатма үз-үзеңне тоту эго агентлар һәм кирәклеген извиняться өчен берничә мәет. Нигы соңгы тапкыр взглянул бу кровавую бойню, ә аннары тиз кинулся к суетливым күңелле Елисейским полям.
  
  Аның гади отель, дип уйладым ул булсын өчен, кем дә булса сөйләде миңа, алар задумали.
  
  
  
  
  Башлыгы 2
  
  
  
  — Oryza sativa, — диде Хоук.
  
  Нигы күтәрде брови. 'Сэр?'
  
  Дөге sativa. Фәнни исеме культивируемого дөге, төп көндәлек рациона күпчелек кешеләр дөньяда. Подожди, Нигы, аның әле обдумываю ул ялгызы гына хђл итђ алмый. Нигы откинулся бу спинку урындык, бњлмђдђ чыгарды дим шул видеотелефонное сурәте карт буенча Вашингтона, аңа ул выказывал бөтен, үз тугрылык һәм буеннан-үз привязанность. Бу юлы отсутствовала таныш потушенная сигара, блеск юмор ледяных күз алдында. Булмаса, святотатство шулай уйларга Нигы дип уйладым булыр иде, дип Хоук расстроен. Юк, түгел, ул жилистый, нык карт, кем җентекләп төптән уйланган исем разведывательное агентлыгы AX иңләгән весь земной шар һәм, бәлки, белүемчә Нику, хәзер, шулай ук, омелой берничә челтәрләре космоста.
  
  — Әгәр дә бу нәрсә җитди, — диде Нигы, яхшырак шунда ук әйтеп куям: мин тәмамладым. Тик тулысынча.
  
  — Яхшы, — дип кырт кисә Хок, — әйт миңа. Ни бар? Тизрәк, бездә күп дель. Нигы диде эму.
  
  Хоук диде: «Џм. Булырга тиеш, бу булды, Джонни Ву. Ярар, түгел, бәхетле, әмма бу алай түгел, янәсе, бик начар. Камуфляж бу яктан да иң мөһиме».
  
  Нигы бераз гына кимеде белән урындык. Бу уйлады ул, булырга тиеш икән, чыннан да, зур. Хоук яратты маскировку һәм укрытие. Буенча эго фикеренчә, бу иде ачкыч уңышка; агентлар отзывали белән башка икесе дә ахырына дөнья, әгәр Хоук дип уйлаган идек янында дошманның бар, ичмасам, малейшие шикләнүләр.
  
  "Кем ул Джонни Ву?" — дип сорады Нигы.
  
  «Бу, ягъни нәрсә турында, аны хәзер әйтәм», — диде Хоук. — Исегездә тотыгыз, ул һолланд теле самолет, ул югалды узган атнада вакытында перелета аша атлантик океанны кичкән?
  
  'Әйе. Ул влетел бу грозу. Гади юкка чыккан барлык экранов радаров һәм радио.
  
  — Ага, — фыркнул Хоук. «Ул угнан. Бер тирәсендә, безнең машиналар, пролетая над полюсом, дип обломки бу Гренландии. Безнең егетләр берьюлы бу. Обломки урнаштырылган иде шул рәвешле, дип тоелды разбился самолет, ләкин болар барысы да выглядело надуманным».
  
  — Һәм, — дип дәвам итте Хоук, — тавыш нигә аны ышанычлы. Бу самолетта иде докторы Линь Чжан-белән, өчен ул микробиология иде, шул ук караганда иде Эйнштейн өчен математика. Ул корифей фән тирәсендә Кызыл Кытай, гәрчә ул шулай ук билгеле кебек фәлсәфәче шагыйрь. Һәм ул планлаштырган дезертировать, Нигы. Аның үзе ясаган аның өчен паспорт, ул кулланды утырту өчен ул самолет. Без шуның өстендә көн-төн монда, Вашингтонда». Нигы присвистнул.
  
  «Ничек, безгә дә шулай якын подобраться к математика буенча шундый мөһим бу Кш Кытайда? Тиздән сез встретитесь белән ингибиторами Мао һәм расскажете бөтен ачык бассейн, дип убедили эго, перестать сәясәт белән шөгыльләнергә һәм булырга брокером бүген Уолл-Стерт». Хоук проигнорировал пародию.
  
  «Мин шат, син Парижда, ә Slade бу Маниле. Күпмедер вакыт мин белмәдем, ничек эго вытащить. Әгәр сарыф алга таба докторы Линь — бик патриотичный кеше, булса да, бар да җитди тәнкыйть ителде, ул шулай кирәк аларга", дип сөйләргә мөмкин нәрсә тели. Гадәттә, ул уйламас шул, өчен, чыгып китәргә Кытай. Әмма случился кризис.
  
  'Докторы. Линн, дип раслый җыена чыгарырга зародыш микроба, ул кулланганда, зур булмаган күләмдә кебек чайная ложка, су белән тәэмин итү системасында билгеле бер төбәкнең обнаружит һәм уничтожит грибки, уничтожающие рисовые чәчүлекләрне бөтен ачык бассейн. Бу булырга тиеш бесценным бүләк человечеству, әмма бар һәм кире ягы да, Нигы.
  
  «Кайчан докторы Линн закончит үз эшен ул шулай ук эшләячәк противоядие нче чудодейственного микроба. Ягъни пекинское хөкүмәте ия булачак үз кулларында идеаль ысулы уморить голодом теләсә нинди үтелде, аны алар выберут, шул ук вакытта шактый увеличив запаслары азык-төлек илләрендә, опекага ih йогынтысы.
  
  «Күз алдыгызга китерегез, сез аласыз контрольдә тотарга туклану мондый ил буларак, Һиндстан, аның белән йөзләгән миллион кешеләр, алар булачак нибары юк бар. Яки Япония, яки Филиппин, яки бу илнең Көньяк-Көнчыгыш Азия».
  
  Нигы гына шталь спрашивать, ничек ул вписывается бу картинаны. Ул белә эму бу берьюлы әйтерләр. Хоук досталь тирәсендә ящика кресле сигару һәм закурил. Ул чыгарды, зур облако дыма һәм зур канәгатьлек белән посмотрел эму вслед.
  
  «Беренче да, аны минем вакыт иде бүген. Син поверишь моңа, Нигы? Ул дәвам итте, үз инструкция көтеп тормыйча, җавап бирү.
  
  'Докторы. Лин - кеше . Ул белә режимы әмерен белән эго ачылу. Нәтиҗәдә, ул бары берәүгә дә ышана. Мин әйтә алмыйм, чөнки, чыннан да, виню аның.
  
  «Минемчә, бу недоверие к правительствам сәбәбе булып тора, моннан тыш, ул попытался чыгып китәргә Кытай башка, безнең ярдәм. Ул шулай ук теләмәгән булырга, үз бурычына алдында Соединенными Штатами. Әлбәттә, бу бу омтылышлары барып чыкмый. Шул турында без нәрсә беләбез nen, без ишетәбез, аны хезмәттәшләре бөтен Бөтендөнья институты дөге бу Филиппинах. Калса, алар аралашалар китњ коду, ул алар разрабатывали еллар нигезендә формулалар микробиология, ходовой үсеш буенча танылган шахматных партия фраз тирәсендә иске фильмнар Джеймс Кэгни, һәм Ходай белә ни тагын. Бу филиппинец диярлек, шулай ук умен кебек ул.
  
  «Бу код диярлек взломать. Криптопарни ih диярлек компьютерлар булмаса, акыл шуннан, әмма кытай коммунистлар да алмый эго расшифровать. Без эшләгән аша шушы егетне бу Филиппинах ярдәм итәр өчен доктору Лин сбежать. Аннан соң кытайлар җибәрделәр эго бу фәнни конференцияне Прагага узган атнада. Ахырында якшәмбе көннәрендә эму алдык отделаться нче кытай спецслужб һәм егет тирәсендә ЦРУ һәм юкка чыгарга белән кызы Парижда».
  
  'Эго кызы?'
  
  
  'Чынлыкта. Аның исемем Кэти-Линн. Исемен алды хөрмәтенә аны әниләр белән шөгыльләнүче иде американкой, хәзер мертвой. Ул эшли эго секретаре. Ул улетел шул голландском самолетта, әмма мин якын ышанам, ул әле дә Парижда. Без җентекләп өйрәнделәр исемлеккә пассажирлар моның 707 аның. Ул садилась, ул самолет.
  
  «Ни бар белән докторы Лин?» — дип сорады Нигы. — Һәлак булган һәлакәт?
  
  'Юк. Бу машина исән-имин приземлилась, ә аннары иде подожжена, ә пассажирларның күпчелеге әле калын бортында. Миңа билгеле булды, дип докторы Линя төшерделәр белән самолеты һәм сак астында кире кайтаралар шул эго лабораториясен казанда, Синьцзян провинциясенең. Лаборатория залында узган Синьцзяне буенча, шул ук сәбәп белән, аның буенча анда урнашкан ih њткђрелгђн атом-яңа россия проектлары. Бу пустынная тау җире, һәм кирәк булса, аның алай түгел, нәтиҗәләре, булачак шундый җитди. Нәтиҗәләре белән, алар үсеп, бу биологик лабораторияләрендә, хата, чыннан да, бәлки, бик җитди. Һәм, әлбәттә, — дип дәвам итте Ястреб, — бирү ценымногие җиңелрәк ить бу ерак районнарында.
  
  'Докторы. Лин хәзер тагын бар, ләкин отказывается эшне дәвам итәргә, әлегә эго кызы вернут тере. Күрәсезме, бармы, ул уйлый, дип кытайлар урлаган, аның өчен эго узды дезертирства. Аны, телим, ул та, шулай уйларга һәм предпринял shaggy, күңелебезнең бу».
  
  Бу морщинистом зат Хоука янә пәйда булды шәүлә юмор.
  
  «Коммунистлар төшенчәләр юк, анда ул. Бар армия агентлар, бродящих буенча Көнбатыш Европада һәм пытающихся табарга ee. Проблема шунда, без дә белмибез, кайда аны эзләргә».
  
  — Аңлашыла, — усмехнувшись, диде Нигы. «Мин ясарга тиеш булса да алмаган ясарга хитрые һәм акыллы агентлары Кытай халык медицинасына Республикасы. Найдти кызны. Безгә Кэти, безгә смертоносных грибков буенча папиной лабораториясе.
  
  — Ул әле барысы да түгел, — кискен диде Хоук, — әмма сезнең беренче бурыч — табарга кызы докторы Линя иртәрәк бу ясасалар кытайлар. Һәм сак булыгыз, алар кулдан килгәннең барысын да эшләячәкләр. Башлыгы ih операция Европада булып кеше тора буенча исемендәге Джонни Көннең-Цоенг.
  
  Хок сайладым фотография буенча бөтен стопки үзенең өстәлдә һәм поднес аның экрану. Бу зат лохматого көнчыгыш матур кеше. Ул казался смутное танышлары, әмма Нигы алмады эго искә төшерү.
  
  — Күчермәләре инде юлында сезгә, — диде Хоук. — Сез алачаксыз ih иртәгә дипломатик почта белән. Бу Джонни Ву. Ул яхшы воспринимает Көнбатышка таба һәм бик ярата, хатын-кызлар - шактый катлаулы позициясе өчен режим, ул, һәрхәлдә, буенча пропагандистским соображениям булып тора катгый пуританским. Джонни да бик текә егет. Сез заметите бу, кайчан килсәгез укырга эго файл. Бар күренекле враги бу эго үз илебездә, тик, кебек, доктору Лин, ул добивается нәтиҗәләрен, шулай булгач, бу враги түгел, китсә ерак булса, ул гына түгел, ускользнет. Ул охотится бу Кэти шулай ук нык, без дә хәзер. Ахирәттә эго телохранителя, плоскодонки һәм сутенера Ника — нинди дә булса слабоумного умника, аның ул атады Артур. — Ә бу, — диде Хок, показывая фотография типичного америка-ирландия затлар — Дреды Донован. Ул безнең якта, сезнең белән элемтәдә торырга, ЦРУ, әгәр сезгә кирәк кешеләр, сугыш кирәк-яраклары алынган яки җиһаз. Сез встретите эго неформальном кабул итәргә яңа илче. Аның телим сез килә, шунда, чөнки Джонни Ву, ихтимал, да булачак анда. Булса, ничек сез сөйләгез, ул сезне күрә, сез тиеш, тикшерергә һәм эго.
  
  Нигы да шунда ук списал үз планнар театры, ягъни, алга таба ни булыр. Ханым түгел иде польщена — Нигы инде тоймадым знакомую пульсацию кузгату белән шөгыльләнүче наступала, кайчан получал катлаулы эш һәм уен тавыш-тавыш бирү башланырга тиеш иде.
  
  «Сез эго встретите, сез онытмагыз, ул-мөһим түрә өчен, барлык кешеләргә өметләнә стимуллаштыру сәүдә белән Көнбатыш Европа белән азия. Мөрәҗәгать итегез һәм аның белән сак булыгыз. Эго иде шәһәрендә берничә көн. Вакыты буенча бу дөрес тә. Ун бер кешегә каршы, бу кеше, ул угнал бу самолет һәм үтергән 150 гә якын кеше кире кайтару өчен бер перебежчика».
  
  — Ул охшаган мошенника, — диде акрын Нигы. — Бездә бар досье " бу кызны?
  
  «Донован бирәчәк сезгә нәрсә бар. Кытай коммунист бар бер зур өстенлеге. Алар беләләр кебек күренә ул, ә без юк. Тавыш тагын бер нерсе белән шөгыльләнүче гына дип килдем. Бар француз теле журналист, ул алган интервьюлар кызлары Линя Прагада өчен париж журналы. Ee исемем Доминик Сен-Мартен. Тарихы зур кызыксыну белән карадылар. Бөек кеше күзләре белән кызына, мәктәп, Кытайда, һәм шулай алга таба. Күрәсең, Кэти шактый доверяла әй, шалтыратып әй, ул кайчан сбежала Париж. Алар турында килештеләр очрашуда, тик кыз Линь гына килде».
  
  Хоук посмотрел на Ника һәм развелся ладони. — Болар барысы да, мин алам сиңа хәзер әйтергә Нигы. Уңышлар теләде.'
  
  
  
  
  Республика башлыгы 3
  
  
  
  Париж охшаган озорную, остроумную иске куртизанку, аның саклап, үз матурлыгын һәм зур өлешен үз акчасы. Шәһәре бар, яхшы ниятләр, к, матур, кешеләргә дә бик аларга ышана. «Бу-идеаль шәһәр өчен яшерен агентлар», — дип уйладым Нигы, обнимая кружку кадерле шампан. Тышкы яктан бу шәһәр дөнья һәм мәдәният, идеальное убежище рәссам һәм мечтателя. Бу йортта киң бульварах белән ih изящными садами көн саен алып барыла дөнья эше нигезендә принциплары чыгып китүне проницательным иске флорентийцем буенча исемендәге Никколо Макиавелли. Нигы задавался мәсьәлә, ярыймы объектив кабул итеп алырга дәресе тирәсендә моннан тыш очрак, дип Макиавелли үлә алмыйча гроша кесђдђ һәм эшсез.
  
  Ул отбросил бу фикер ягына. Кичә генә башланды, һәм вечеринке иде, артык күп хорошеньких хатын-кызлар. Көн ачылган, һәм хәрәкәт урамында образовывало движущийся калейдоскобы разноцветных огней өчен, алар возвышалась Триумфальная арка.
  
  Дреды Донован, рыжеволосый ЦРУ агенты , положив кулын кулын Ника.
  
  «Тавыш ул. - N3. Артур. Уң кулым Ву-Цунга, бу ухмыляющаяся урман плоти әнә шунда. Ул һәрвакыт посылает эго алга вынюхивать теләсә нинди китердемме.
  
  «Алай Адонис, — засмеялся Нигы, — дә күренә бик куркыныч».
  
  «Мин беләм, — дип җавап бирде хезмәткәре, ЦРУ , — Ләкин әгәр ул түгел иде хорош, ул булмаса, эшли, Джонни Воу. Стюардесса моның 707-ул уйларга мөмкин, ул забавный галим. Хәзер ул мертва.
  
  Кечкенә толстая фигура, аның турында сөйләштеләр алар, күрәсең, дип карар иттем юл свободен. Чыктым аша бүлмәләре белән слабой елмаеп бүгенге йөзе, һәм берничә мгновений узгач, зур булмаган төркеме гуляк ворвалась көнне. Күрсәткечләрне тикшереп тору, аларга югары иде, яхшы одетый, широкоплечий ир-ат, обнимавший ике диярлек бер үк блондинок.
  
  — Бу безнең малай, джентльмен Джонни, — диде Дреды. «Яңа кешеләр юк. Е иң банда. Сез тапшырырга тиеш эму бу, бу коммунист, ул белә, ничек эшләргә нәрсә тормышыннан».
  
  Кешеләр толпились тирәсендә аңа, һәм ул выкрикивал сәлам яхшы куелган сораулар мәдәни тавышы. Күрәсең, ул популяр әлеге компаниянең. «Ул бүген дә күренә бик бәхетле», — дип билгеләп үтте ЦРУ хезмәткәре. «Мин ишеттем, - дип ранним кич белән кемдер связался белән кайбер тирәсендә эго малай».
  
  — Син моны каян беләсең шулай тиз? — небрежно дип сорады Нигы. ЦРУ хезмәткәре кискен посмотрел аңа, аннары рассмеялся.
  
  «Миңа моның өчен түләргә».
  
  Игътибар Ника кинәт отвлекла эффектная блондинка белән шөгыльләнүче пробиралась аша бер төркем к компаниясе Джонни Воу. Анда иде, кара күлмәк, ул булырга тиеш, стоило тулы халәте, ә аның озын чәч рђвештђ өчен менә дигән загорелые җилкәсенә. Нигы гына колебался безгә секунд. Бу иде ул «мерседесе» белән шөгыльләнүче указала эму бу кеше үтереп утырган җинаятьчеләр.
  
  Кыз обвила куллары белән муеннарына Джонни, ә аннары держала эго на расстоянии вытянутой куллары.
  
  — Джонни, җаным, — ишетә Нигы ee тавышы инглиз телендә түгел, акцент, — син кайда иде? Бу шулай ук кызык түгел, син командировкада.
  
  
  Ул ишетте көлү югары кеше, тулы һәм күңелле, тегесе җавап бирде. — Эшләр өчен түгел, җаным, ә күңел ачу. Аны иде Биаррице өчен шөгыльләнергә парусным спорт һәм азартными уеннар. Һәм аны югалткан тулы торышы. Мин түгел, бер караганда, сезне, капиталистов белән неограниченными чаралары.
  
  Кыз презрительно покачала аягы.
  
  Мон Дье, Джонни. Барысы да беләләр, сезнең шкафта җитәрлек иена, яки пиастров, яки нәрсә анда сездә.
  
  "Кисђтђ foi!" засмеялся Джонни. «Бу америка доллары».
  
  «Дреды, — диде Нигы хезмәткәренә ЦРУ , — «Кем бу блондинка бар Джонни Воу?»
  
  «Е " дип кара күлмәк, — Доминик Сен-Мартен, избалованная девчонка, һәм вакыт-вакыт журналист-фрилансер». Нигы отель расспросить хезмәткәре ЦРУ күбрәк, әмма америка агенты иде занят знойной брюнеткой бу күлмәк нче bvlgari, burberry белән шөгыльләнүче бросала ка Ника берничә бик сексуальных караш аша эчтђге Донована. Төркем Воу двинулась алга таба, һәм танцпол шыгрым бешено кружащимися яшь парами. Шау иде оглушительным.
  
  Хәзерге вакытта любопытное юмор хисе Ника гына забавляло килгәндә, иң матур хатын-кыз бүлмәдә — эго баш контакт Парижда — казалась салалар закрепленной көннең вражеском лагерьда. Яки караватка җитештерүче булачак артык подходящим бу сүзләр?
  
  Яхшы, уйлады ул, - дип килде ул бүген кич. Белү, моннан тыш, дип эго контакт иде, якын к китайцам, бәлки, иртәме-соңмы ярдәм итәргә эму булдырмаска сумнан артып киткән ловушки. Эму кирәк иде", - белү аның турында күбрәк һәм тиз.
  
  Ул арада тирәсендә аңа звенели сөйләшүләр компанияләре, наполняя һава обрывками фраз түгел имевших бернинди әһәмияткә өчен, кем оплатил взнос түгел алды шифровальную китап.
  
  Тулы яшь хатын-кыз башка диде: «Представь үзе Марсия, алтмыш франков күрү өчен, ничек бу кыз шөгыльләнә тарафыннан яратып кабул ителә белән Harley Davidson. Болар барысы да , кешеләргә бу нравилось. Аны чыннан да старею Кыз белән бледным зат һәм темными тенями өчен гасыр, алар нишләр, аның похожей бу бигрәк тә злую ведьму белән кире яктан Луны, диде: «Мин каршы алды Эрни һәм узган Гасырда төнлә Яңа Джимми, һәм минем ир-ат устроил шундый невыносимую сәхнәгә...» Икенчесе өстәп тә куйды: «Соңгы фильм Гарри эшли башлады өч миллион беренче сигез атна Радио-Сити, әмма ул клянется, барлык эго, акча китсә, бу бурыч беренче дүрт. Һәм кемдер нәрсәдер әйтте турында яңа Шагале казанда Метрополитен-опера.
  
  Нигы уйлаган эше турында. Әгәр Сент-Мартин эшли, Джонни Воу, эму туры килә иде эшләргә бик тиз. Хоук диде Нику, чөнки кытай спортчысы пыталась контакт урнаштырырга белән Сент-Мартин кичә яки бүген иртән. Бу бирде китайцам бер көне өчен тоту аның. Бәлки, инде хәзер кызны контрабандой вывозили буенча Франция-Кытай. Әгәр дә бу шулай иде, Хоук ясаган булыр иде, барысын да кире кайтару өчен, аны. Ул чакта булмас әле скрытая сугыш арасында ике армиями агентлар. Әмма Хоук предпочел иде күрә ул башкача.
  
  Ярамый винить хитроумного карт буенча Вашингтона шул, дип эго яхшы әзерләгән операциясе буенча захвату докторы Линя у кытайлылардан провалилась түгел эго гаебе белән. Кешеләр, алар подчинялся Хоук, беркайчан да кунакханәләр турында ишетергә дә невезении. Һәм хәзер Хоук тапшырды эму туп. Сирәк очракларда, әлегә Хоук стонал турында сәясәт Госдепартамента, мешающей эго документ Нигы ишетә, ничек ул огрызнулся буенча телефоны буенча эго фикеренчә, америка сәясәте Көнбатыш Европада яхшырак булыр, әгәр алар отправиться шунда N3 урынына бронетанковой дивизиясе. Мин беләм Нигы бу ишеттем, Ястреб киләсе атнада шутил уңаеннан Ника.
  
  Брюнетка Донована, ниһаять, янына бару, бросив ка Ника соңгы разочарованный караш. Нигы китте буенча һәм математика буенча ЦРУ.
  
  — Син яхшы беләсең Доминик Сен-Мартин, Дреды?
  
  — Юк, моннан тыш, мин укыган газеталарда, сэр. Аның нибары пычрак улы ирландия тимер юлчылар тирә-Нью-Йорк. Белү өчен, нәрсә күбрәк, нәрсә мельком күрә бу булырга кирәк хема-ниндидер үзенчәлекле, мәсәлән, продюсер популяр фильм бик уңышлы һәм шул ук вакытта сәнгать. Яки нинди дә булса башка кадерле бер малай.
  
  Ярар, әйтик мәсәлән, Дреды, — диде Нигы. — Сез беләсезме турында бу миссия?
  
  Янәшәдә түгел иде, беркемне дә, кем алыр иде подслушать сөйләшү.
  
  — Рәсми рәвештә берни дә, сэр. Мин сезнең карамагында берничек тә кайчан һәм төнлә каршындагы тулы ярдәм һәм хезмәттәшлек ЦРУ. Рәсми, ярар...
  
  Бик яхшы, дип уйладым Нигы. Аласыз булырга, кыю, хәтта бик кыю. Әгәр дә сез нидер беләсезме, сез ахыр чиктә заговоры, әгәр сезнең преследователи аңлый, үзенең эш. Һәм тирә-файлларның, алар ул укыдым, билгеле иде, бу әфәнделәр чыннан да белсеннәр үз эшен.
  
  Салкын књзлђре агентка, АХ карадык рыжеволосого ирне. — Ә рәсми, Дреды?
  
  Донован дип. — Мин күпмедер вакыт эшлим, моның босса, сэр. Рәсми аны беләм, сез бик махсус агент, ул башкара генә бик махсус башлады. Әгәр сез, дигән нәтиҗәгә килдек сезгә кирәк кемне дә булса үтерергә, сезгә кирәк түгел, башта телеграфировать бу Вашингтон өчен разрешением. Аны беләм, сезнең тәкъдимнәр яки тәнкыйть алган аннары эш хәл итә ала язмышын агенты эшләүче сезнең белән.
  
  «Мине шулай ук калдыра, рәсми, дип Джонни Воу, ул шулай ук куркыныч булып тора шпионом, залда башка ахырында бүлмәләре бар. Һәм минем күптәнге белән элемтә оятсыз французами һәм ЦРУ гади сделала мине шактый циничным өчен түгел ышанырга бу тәңгәллек. Ухмылка рыжеволосого ир-атлар иде заразительна, һәм Нигы тойдым, ул ничек елмаеп тора.
  
  — Бәлки, бу син хаклы, Дреды. Ә әлегә аны ачыкларга тиеш, ниләр арасында Сент-Мартен һәм Джонни Воу. Минем бар, дип уйларга нигез ул эшли аңа.
  
  «Доминик Сен-Мартен артык матур һәм артык бай булсын өчен эшләргә кирәк аңа. Ул эшләми. У нах бар сәләт, һәм ул мондый заманча. Ул сайланган модными журналами һәм светскими хрониками ee эшен Go-Go Girl of the Year. Ул йөри шәһәргә мотоцикл белән «Хонда» яки «Мерседесе» һәм йөри гына иң яхшы рестораннар һәм башка урыннар. Шулай ук ул бик ђдђпле журналист, кайчан килђдер өчен эш. Әмма әлегә кадәр хорька, сэр, — диде Донован, — бездә булмаган сәбәпләр связывать Доминик Сен-Мартен, агентлар челтәре белән Джонни Европада. Тик, әлбәттә, без дә түгел, барыбыз да беләбез.
  
  Вәкиле ЦРУ пожал җыерып. Нигы башлады злиться. Тегүче тик синнән, уйлады ул. - моның өчен түләргә дә риза, барысын да белергә тиеш.
  
  N3 түгел щадил үз-үзен, һәм кайвакыт забывал, дип башка кешеләр сирәк дәвалау обладали блестящим акыл һәм выносливостью Ника. Шуңа да карамастан, әгәр Нигы җитәкләгән париж офис ЦРУ, һәм янәшә булыр иде мондый фигура, ничек Джонни Ву, ул белми иде исеме һәр хатын-кызлар, аның Ву кайчан булса подмигивал, һәм ничек ул, кунакханәләр өчен аның поджарили тосты иртәләрен.
  
  Ләкин, чөнки бу эш застало барлык врасплох, барысы да, - дип әйтте Доновану иде: «Әйбәт. Кайчагында туры килә грести булган сездә веслами. Һәм аннары разберемся моның белән әфәнде.
  
  Төркем мгновение перестала уйный. Танцующие парлар әйләнеп нең " ләр буенча оештырыла, һәм ул янә күрдем Джонни Воу һәм эго төркеменә. Моның артында столиком җыелды толпа, һәм ул күрдем, ничек аларга дип кушылды Доминик. Аның йөзе иде киеренке, һәм ул выглядела мрачной.
  
  «Сыграй үз уен белән Джонни, Доминик», — диде кемдер. «Бар, фотограф бөтен Paris Башладылар. Синдә бар пистолетын, Джонни?
  
  Тирән ирләр тавышы күчте бу плавный көлү. 'Әлбәттә, кадерлем. Башка корал, аны тоймадым иде үзен голым, әйтерсең, оныткан-ыштан кияргђ».
  
  — Әйдә, Доминик, җаным. Син, халкын да, халкың?' Нигы осознал бер тирәсендә даими аксессуарлар Ву, блондинку белән шөгыльләнүче бик озак иде звездочкой.
  
  "Син алып килде, үз сигариллы, сеңелем?" — дип сорадым. аджи. Доминик Сен-Мартен акрын кивнула. Ул књрсђтте бу откровенные Джонни Воу. Ул якка карады елмаеп белән шөгыльләнүче казалась мөгаен, бик көчле булачак, күбрәк, күңелле. Нику алар показались ким дружелюбными белән чагыштырганда, унбиш минут элек. Дреды ткнул Ника локтем бу ребра.
  
  
  'Развлекаются, — диде егет буенча ЦРУ .
  
  «Бәлки, мадемуазель Сен-Мартен, бүген кич түгел настроении», — догадался Джонни. Эго тавышы иде ровным, намекая на подставу. Нигы белә иде, ягъни догадывался, дип белокурую кызны, ягъни, нәрсә ул эшләргә түгел, отель.
  
  Сент-Мартен выглядела њлђ дип раслый, күрәсең, астында үз загаром. «Калса, бүген син ведешь үзен шактый безрассудно, Жозефина», — акрын диде ул звездочке. — Син аласың моны урынына мине.
  
  «Әмма аны да әкият Доминика-Сен-Мартен», — последовал кинәт ревматизма. Фотограф диде, нидер, дип склонило кабызу уңышны үлчәргә үлчәү.
  
  — Пойдем, Доминик.....
  
  Кыз кинәт выпрямилась белән югары поднятой аягы.
  
  Турында, ярар ул чакта. Ышанам, син бүген яхшы формада, иптәше булып чыга, — рявкнула ул дородного китайца. «Әмма Доминик, — засмеялся ул, — син бит беләсең, дип таращить күзләре һәрвакыт эләгә, шунда, аны кая телим». Французмы молча повернулась һәм отмерила адым утыз буенча коридору. У нах иде беззаботная походка профессиональ актриса, приковывавшая барлык карашлары к идеальной формада ягодиц, озын ногам һәм югары күкрәгенә. Кешеләр белән бу як бүлмә, тиз таркалган булу өчен, куркынычсызлык. Джонни Ву выхватил револьвер һәм повернул барабан. Доминик достала тирәсендәге тартма датскую сигару, закурила һәм сунула үз авызы, ничек ачылмый бывало. Иде алкышлар.
  
  Әгәр минем бердәнбер контакт әлеге миссия үтерелсә тотарга тырыштык башын түләүләр турыдан-туры бу минем күз алдында искусным кытай шпионом, дип уйладым Нигы, мине катнашачак өчен иң зур идиота бу алтынчы кыйтгасында булырга өлгерде. Ул алга бер адым ясады. Ул белми нишләргә өчен тәмамларга бу уен. Ни булыр иде безгә ...
  
  Дреды неохотно положил кулын эму бу эчтђге. Күрәсең, ул укыдым уйлар, Ника була, чөнки әйтте: «борчылма. Ул беркайчан да промахивается.
  
  — Әлбәттә юк, — диде Нигы. «Әмма бу кыз ужасе».
  
  Ул болай да инде опоздал. Бер өлеше акт кебек торды тирәсендә элемента неожиданности. Бер мизгелдә Джонни әле возился үзенең корал, склонив башын, икенче, ул башын күтәрде һәм ата түгел, әнисенә карап.
  
  Кончик сигариллы Доминик юкка чыкты, һәм толпа зааплодировала. Ул ясаган тагын ике ату, әлегә фотограф танцевал буенча бүлмәдә, делая снимки. Хђзер белән губернасында-кызлар свисал гына клочок сигариллы. Джонни Воу кулын күтәрде, заглянул бу ствола револьвера һәм опустил корал. — Тыныч булыгыз, мадемуазель, — диде ул вызывающе. Нигы дигән нәтиҗәгә килгән янында аның аз гомуми белән Джонни Воу кебек шәхси, шулай ук профессиональ планда.
  
  «Түгел, пей бренди, Джонни, минем малай, минем дә сине булачак иң яхшы шанс», — огрызнулась ул, зажав окурок сигары арасында губами. Югары кытайлы бик озак көттем, керткәнче выстрелить. Аннан тынлыкны боза торган бүлмәдә разорвал выстрел. Окурок сигариллы барлык иде әле арасында губернасында-кызлар. Ул промахнулся. — Минемчә, бүгенге көндә җитәчәк, — диде ул, кайтканда, аша бүлмә. «Онытмагыз, очрашу турында. Әгәр пропустите, пришлите миңа тартма Пайпер Хайдсик. Әгәр син прикоснешься миңа, син пошлешь миңа ландыши».
  
  Нигы, игътибар белән наблюдавший, күрдем, ничек дрожит аның кешедә кайчан ул выпила кружку шампан һәм потянулась өчен икенче бокалом. «Ә хәзер, әйдәгез, барысы да пойдем наверх һәм фейерверк карыйбыз», — позвала ул. Кешеләр инде барды, бу юнәлештә.
  
  — Ниләр наверху? — дип сорады Нигы кеше хокуклары буенча ЦРУ.
  
  « Скульптор бу сезон Антонио ди Сворса күрсәтә үзенең соңгы эше. Ул взрывается күзгә күренеп бар, тамашачылар — һәм символы нәрсә дә булса бик мөһим. Аны оныткан дип.
  
  Нигы кивнул. Эму иде барыбер.
  
  «Мин тиеш " белән сөйләшергә мадемуазель Сен-Мартен, керткәнче, әле булачак».
  
  
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  
  Нигы проворно двинулся аша бер төркем кыз өчен Сент-Мартин. Ул әле, ничек ул поднималась буенча киң лестнице. Эго зур үсеш һәм плавные атлетические хәрәкәте заставляли ир-атлар юл куя эму юлны, ә хатын-кызларга следовать артыннан. Ул бик зур һәм матур булсын өчен, эго түгел алдылар. Берничә кыз килеп җиттек к аңа дип, очрашмадылар микән алар элек. Нигы ласково дип елмайды һәм отстранился алардан, притворившись, дип, килгән идем эш буенча.
  
  Нигы торды спиной к бүлмәдә, әмма Дреды Донован түгел закрывал күзләр. Джонни Ву торды белән янәшә генә үзенең өстәле һәм дә карадым киң спину Ника. Донован күрдем, ничек ул совещается белән Артур, һәм кечкенә кыз бала бик тиз чыкты аша бүлмә артыннан Ником.
  
  Әлегә ул следил өчен Джонни , ЦРУ хезмәткәре, дип уйладым: әгәр алар очрашачак лицом затка, булачак фейерверк. Аның, дип ышанам увижу бу. Донован белми әлеге досье һәм Ву, һәм Ника. Улына мөселман военачальника буенча Шэньси һәм полурусской әниләр иде унҗиде яшь, ул инде тәҗрибәле иде солдатом. Шәхси башка Мао һәм Чу. Кайчан коммунистлар алдылар Шэньси, ул кушылды аның, һәм көрәшкән белән Гоминданом һәм японцами сәбәпләр аркасында мөмкин булган кебек идеологическими, шулай ук оппортунистическими. Комплекслы курслары буенча ысулларына пыток НКВД Россиядә. Бервакыт ул удержался дәвамында дүрт раундтан каршы Жоржа Лапьера бу парижском клубында. Әлбәттә инде, дип уйладым Донован, N3 да иде, беренче. Эму нравилось, ничек двигался Нигы. Кайчан эш килә иде конфронтации к, ул түгел иде, артык ышанып, кемгә куеп, үз акчаларын. Ул арада Нигы килеп җитмәгәндер кадәр мәйданчыгы түбәсендә. Толпа җыелды тирәсендә зур объектны террасе, покрытой брезентом. Караш Ника сканировал растущую төркеменә бай искателей удовольствий, омтылып, ул артыгын да ачыкларга сәләтле белокурую шевелюру. Ул күрдем, аны да диярлек берьюлы. Длинноногая блондинка түгел сидела күрсәткечләрне тикшереп тору төркеме белән шөгыльләнүче слушала, ничек скульптор излагает үз теориясе. Ул сидела кечкенә генә нише янында баром бакчасында түбәсендә, һәм казалась бөтенләй сбитой белән файдасы. Содержимое аның сумочки лежало өстәлдә, һәм ул смотрела да складывая әйберләр кире сумочку, һәм, үткәнчә Нигы, ул становилась да артык, артык киеренке. Ул карар нанести удар, әлегә ул әле удержалась. — Гади, мадемуазель, дитэс-муа. Ул башлаган бегло сөйләргә по-французски. — Әйә без дә очраштык элек?
  
  Кыз нетерпеливо повернулась. Ул кайчан увидела Ника, хмурый караш алышынды вспышкой чиста ужаса керткәнче ул обрела самообладание. — Зинһар, түгел беспокойте мине хәзер. Күргәнегезчә, аның кот очкыч хәл белән мәшгуль. Тавышы кызлар иде холоден, ничек төнге бабай.
  
  «Бәлки, бу Портофино узган елда? Юк, аның ягышмаса. Әлбәттә, бу Монако.
  
  Нигы бирде менә берничә балл өчен, убедительность аның блефа. Эго тавышы абсурд расслабленно һәм добродушный кебек бай һәм привлекательного ир-атлар, ул уйлый, дип тапкан безупречный якын килү бигрәк тә җәлеп итә торган кызга. Әмма эго күз алдында иде-булса, икенчесе — күзләрен иде салкын һәм жестокими, ничек ледник бу Гренландии, анда Джонни убио йөз илле кеше. — Ә бәлки, бу нибары биш сәгать элек янында Елисейских басулары, — дип катгый әйтте Нигы.
  
  Елмаю Доминик Сент-Мартен каршы алды эго. Кем карадым, кабул булыр иде ih өчен ике матур кешеләр очрашып, бу скучной вечеринке. Әмма Нигы күргәч, курку аның күзләрендә барып, ничек ул подавила эго һәм заменила вежливой маской халыкара яхшы хәлдә. Һәм эму түгел кебек тоелды m-lle. Сент-Мартен тиздән испугается.
  
  Хәзер аның карашы скользнул mimmo аңа, охватив эго. Нигы подавил притяжение үткәргән ул тоймадым алар арасында, бөтен үзләренең һөнәри хладнокровием. Дөнья кунаклар белән шыгрым тулы иде матур хатын-кызлар да бар иде алар, кем дия идем, дип Нигы Картер китте одиночный крестовый поход өчен опровергнуть иске поговорку турында хәбәр ярамый, яратырга ih барлык. Әмма бу хатын иде, нидер мондый нәрсә белән сирәк дәвалау очрашырга туры килде. Күрсәтмә полнокровную живую дәрт, сделанную тагын да провокационным аркасында налета утонченности.
  
  Нәрсә, ничек тыныч уйладым Нигы иде позором, чөнки киткәнче төн тәмамлана, ул мөмкин булырга мәҗбүр эшләргә белән бу кыз булса, нәрсә турында нормаль ир-ат хәтта уйладым иде. Әлбәттә, әгәр дә ул тиздән заговорила, аларның икесенә дә җиңелрәк булыр иде. Нику түгел нравилось китерергә була. Әгәр ул заговорила, бу избавило иде аның беспокойств ранних иртәнге сәгать торган бозды, төш эчендә күп төннәр.
  
  Әмма, уйладым да ул, байлар кызлар булган вакытта тиеш избегать халыкара интриг. Беренче кагыйдә бар иде: әгәр дә переносишь эсседә, телефоныннан ераграк тор кухня.
  
  Аның самообладание иде искиткеч. Ул смеялась.
  
  — Ә, мсье Картер. Әйә, аны түгел, бөтен мәгънәдә искитмәле проститутка?
  
  Күзләрендә төстәге диңгез дулкыны иде, бездонная шатлык, ә аның максаты-откинулась элек, ул дип елмайды тирән, катгый һәм бик сексуально.
  
  — Мин открою сезгә кечкенә дә сер түгел. Аның туган иде өчен сәхнә, тик, әлбәттә, минем әти-әнием", - дип әйттеләр, моның мөмкин түгел».
  
  — Мин польщен, син беләсең, минем исеме — эшнең асылын әдәпле диде Нигы. Тик каян, уйлады ул. "Миңа бу льстит дә борчый, - диде Нигы. - Танышу, синең белән булырга мөмкин, бик куркыныч".
  
  — Шундый зур чудесное хайван ничек син? Сезне бар нәрсә, указывающее булса да сез дә кешеләр опасностей. Моннан тыш, — диде ул, күзләрен ачып һәм надувшись бик по-французски, — әгәр маҗаралары ошамый, түләргә туры карточные бурычлары. Бигрәк тә, кайчан играешь шундый персонажем, ничек Джонни Ву, n'est-ce-pas? Аның яшел күзләре бросали эму чакыру. Нигы карар белән генә тукталып калмаска. Әгәр дә ул иде, аның тарихы, һәм ул түгел иде тикшерергә аның хәзер. Ул күрсәтте проходившего mimmo официанта хәрәкәте куллар, артык гадәти дә булырга тиешлеген белдерђ өчен эго күреп, ташладым анестезией бер буенча пенящихся стаканов һәм протянул әй.
  
  — Мин прощаю сине, — диде ул ачыктан-ачык. «Выпьем өчен барлык уенчылар».
  
  Ул покачала аягы, ләкин аның елмаю иде күңелле. - Шерри, аны берничек тә бирә алмыйм...
  
  — Тик мин, настаиваю, — диде Нигы, впившись бу нах салкын взглядом. Идея, бәлки, түгел иде безупречной, әмма ул булырга тиеш иде сработать. Ул тиеш спустить аның лифтта йљргђнем юк. Минем кыз выпила артык күп шампан, c'est tout. Бедняга оныткан ашарга. Әмма әгәр без саф һавада булса, барысы да яхшы булачак. Әгәр кемдер булган булса моңа каршы, бу да мөмкин иде отбросить. — Ах, — диде ул, нащупывая, — һәрвакыт найдется вакытта өчен соңгы глотка, шулай түгелме? Ул поднесла золотистую искрящуюся жидкость к губам. Нигы пригубил үз кружку һәм шул ук вакытта взглянул бу маленькое заднее көзге бара. Толстый кечкенә слуга Джонни Ву, Артур, башка следов үз знаменитой жизнерадостности, басып, экрандагы өчен алар. Ул гына да түгел маташа приблизиться аларга.
  
  Нигы белми, нинди каршылыклар китереп чыга у нах алыр белән кытай коммунистами. Бу бер тирәсендәге әйберләрнең, алар ул отель белергә тиеш, әгәр дә ул гына иде позволить әй, эчәргә бу проклятое шампан шәрабы.
  
  Аның зур яшел күзләре белән караган, аңа, һәм хәзер нах иде пыяла әлеге сусыл коралловых губах. — Ура, — диде Нигы, шунда ук ясап, һәрберсенә тиешенчә глоток, заставив кызны последовать эго мисал.
  
  Һәм тавышы ул чакта святый погас. Сын ачыла. Нигы элементлары слышно выругался сериясе иң отвратительных ругательств, алар өчен ул күп еллар освоил иң отвратительных урыннарда иң отвратительных кешеләр. Тагын бер өлеше-секунд, һәм ул булыр иде проглотила препарат.
  
  Ул ишеттем, аның көлү караңгыда. «Язмыш, ахрысы, теләми идек, дуслары, мсье Картер».
  
  Түбәсендә хәзер сияли төрле төстәге утлары. Үзе сын двигалась замысловатой сериясе сыннар, издавая сериясен булькающих тавыш һәм кечкенә шартлау. Кешеләр смеялись, аплодировали һәм выкрикивали кайбер непристойности.
  
  Аша гром шартлаулар послышался көчәйтелгән тавышы, говорящий нидер тяжеловесное. — Взлет һәм төшү... — простонал металлический тавышы. «Алтын чашка взбитых фонтан янында һәм порвался көмеш шнурок. Варвара тора капка төбендә...
  
  — Карале эго, детка, — дип Нигы. — Бу матур әйтелгән. Ул минем янга килеп, к кызга бу призрачном яктылыгында прожекторов.
  
  Һәм шунда Нигы ишетте звон пыяла. Түгел, алга таба да, бу террасе, ә монда, аның янәшәсендә. Бу көзге бара. Нигы ишетте калган выстрелы, өч кискен удара приглушенных пистолет.
  
  Башка ахырында бүлмә, кемдер тиз прошептал по-французски: «Түгел зажигайте фонарь, әлегә булачаксыз ышана, үз максатлары. Югыйсә, без поразим барлык безнең тњбђсендђ.
  
  Нигы лежал астында бер тирәли өстәлләр. Бер кулымда ул тотты Вильгельмину, Люгер, әзер к булды. Башка кулымда ул тотты разъяренную Доминику Сен-Мартен, ул яростно сопротивлялся эго хватке. Ул да шундый ук уңыш җебе тырышырга сдвинуть кусок утюги. Аның чәч коснулись эго затлар һәм ис ee тынлы күр эго ноздри. Ника түгел аеруча ошеломила мондый якынлыгы.
  
  "Твои дуслар глупы өчен эшләргә, шундый," прорычал ул нежное ухо янында эго губами. «Бу минем исемендәге әйтегез Джонни Ву, әгәр ул мөмкин түгел, берни дә уйлап табарга яхшырак булсын дәвам итә трясти монгольских крестьяннар да, берђœгђ дђ тими зур малай».
  
  Ул смеялся өчен моны эшләү тагын да начаррак. Сент-Мартен извивалась тагын да көчлерәк. Аннары ул попыталась укусить эго үз нык, ухоженными зубами. Нигы протолкнул үз твердое, ничек таш, предплечье әле алга таба да аның авызы өчен ул күбрәк алмадым напрягать үз челюсти һәм позволяла үзен кусать. Нигы янә рассмеялся, һәм кораллы кешеләр ут ачтылар вслепую, ишетеп эго көлү. Бу заставило Ника расхохотаться тагын да көчлерәк.
  
  "Мон Дье" кыз аның янәшәсендә ахнула. 'Син сумасшедший.'
  
  Нигы файдам ул дөрес урында. Бар иде кыз, ул алган мәҗбүр итә кытайлылардан авыз берәр сумасшедшую импровизациясенә охшаш, белән шөгыльләнүче, ихтимал, уятты, алар өчен күңелсез нәтиҗәләре.
  
  Әллә өчен ул, дип уйлаган ih идиотами. Недооценка күренде, гадәттә, заканчивалась путешествием зиратта бер агымы. Әмма рассердить ih комачау итмәде. Алар ала запутаться һәм эшләргә нәрсә глупое һәм поспешное.
  
  Таращить күзләре эләгә агач эго урындык, һәм Нигы карар, дип юкка чыгарга вакыт. Ничек алар гына иде хәтта атарга наугад, ул эләккән иде китердемме. Шау-yahoo һәм грома Бөек Символы Самоуничтожения Скульптуралар Номеры Дүрт эш Антонио ди Сворсы яхшы заглушали тавыш эго хәрәкәтләрнең. Нигы пробрался башка өлешендә булган урыннар һәм ишетә, ничек пуля врезаются бу урындык, ул гына уртаклашкан. Бер каты кешедә держала кызны каршы, аның ихтыяр көченә, ничек йөзүче, тянущий буенча & nb запаниковавшую корбанын.
  
  Ул ишетте приглушенные выстрелы лижет. Алар раздались аның янәшәсендә. Аннары ул ишетте башка тавыш белән. Бу булды инглиз теле акцент иясе моның акцент бик нык исерек иде.
  
  «Әй, Миллисент, — дип тавышы, — калса, монда сугыш бара арасында бандами». Монументальная икота прервала столу. «Тегүче, Милли, любовь моя...»
  
  — Булсын, бу юләр заткнется, — ишетә Нигы трезвый тавышы. Бүлмәдә послышались торопливо shaggy.
  
  Янә яңгырады тавышы пьяного ир-атлар, бу юлы спорящий. «Бу бик бинаның күренеше гадәти түгел. Без монда, Нью-Йоркта яки Чикаго, әйтик...» Нигы ишетте стук һәм приглушенный стон англичанина, аннан табигатькә тынлык. Нигы дип.
  
  Кем поверит эму иртәгә, әгәр бедолага булыр, шуны әйтергә сәбәбе эго баш авырту — ату буенча кытай шпионам? Вәзгыять үзгәрде. Белмим, бу кемне бить, Нигы алмады иркен файдаланырга Люгером. Әгәр ул отель китәргә, ул тиеш иде үзен күрсәтергә на горизонте. Белән Сент-Мартин сыйфатында багаж алып, ул барыбер алмады хәрәкәт итәргә тиз арада.
  
  Ул подозрительно-чу лежали аның янәшәсендә. Shaggy боевиков иде пугающе якын. Алар табачак эго аша берничә минут кадерле. Аннары раздастся тихий тавыш заглушенного корал, һәм бу иде агымы.
  
  Кинәт күк вспыхнуло кызыл заревом. Раздался шартлау булды өчен взрывом. Бөек Саморазрушитель Ди Сворсы устроил чын бәйрәм.
  
  Бу кш яктылыгында Нигы бу мгновение күрдем, үз преследователей. Ул молча напряг мускулларын, әзер к прыжку. Хәзер ул ишетте взволнованное сулышы кеше. Хьюго, стилет, салмак кына скользнул бу эго кулын ничек дәвам куллары. Нигы горстью своею ераклык белән дә төгәллек кадәр долли дюйма. Кеше кайчан чак кына ата аңа, ул вскочил аякка бастыру һәм рванул алга ужасным быстрым хәрәкәте, смертоносным, ничек молния. Стилет салмак кына скользнул арасында ребер, һәм Нигы ишетте мучительный последний вздох ир-атлар, кайчан ул согнулся була бу кулымда Ника.
  
  — Түгелме сон? — прошептал соседний тавышы.
  
  — Аласың эго алырга, бала, — диде Нигы, подталкивая дохлого дошманга тавышы. Кайчан алар очрашкан, раздался глухой удар һәм приглушенный пистолетын, ата наугад. Нигы прыгнул бу тавыш, ничек мәче узган воробья. Ул схватил башка ир өчен чәч һәм iso барлык көч-вонзил аңа пычак. Ул өметләнгәнен, дип, бер бөтен, аларның иде Артур яки Джонни Ву, тик тоймадым, бу кеше түгел иде берсе тирәсендә кытай барып, законда. Аннан соң ул тиз повернулся к Доминик Сен-Мартен. Ничек кенә тиз барысы да булмады, ул опоздал. Ул китте.
  
  
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  
  Нигы потратил бераз вакыт эзләнүләр длинноногой француженки. Ул көтә иде уңайлы очрак һәм воспользовалась аларга ничек гына ул үзен мак сим дип. Уңышлар! Ярар, ул алмадым ерак китәргә. Нику хәл итәргә кирәк иде, күтәрелә микән, аның буенча лифтта йљргђнем юк яки табып, аны монда вечеринке. Соңгы булыр иде диярлек безнадежной бурычы. Замирающие взрывы һәм угасающие утлары хәзер разрушенной скульптуралар нишләр сәхнәгә фатирда, түбәсендә һәм террасе бик похожей мәскәү очракта — һәм хәл иде, якынча шундый ук запутанной.
  
  Кыз инде раслады ия рухи ныклык медвежатника. Ул кенә куйды, дип, ул да калган бу вечеринке, һәм смешалась белән толпой.
  
  Нигы карар спуститься аска таба һәм күзәтеп керү юлында, әлегә ул чыга алмый. Түгел имело әһәмияттәге озатып йөрде микән, аны Республика президентының отряды Республика гвардия, Нигы кунаклар белән шыгрым тулы иде решимости допросить аның җиткәнче төн. Тик бу вакытта ул күрдем, нидер, дип заставило эго вакытлыча передумать.
  
  Бу балюстраде, бу унбер катында өстендә сверкающими Елисейскими үткәрә, кырлар, өч күренекле фигуры строгими силуэтами көч сынашты. Наметанному глазу Ника билгеле иде, дип бара. Борынгы техника броска дошманның белән подходящей үрләр. Тиз һәм җиңел булса, барысы да дөрес эшләнгән, һәм беркем дә, беркайчан да белер, мөгаен кимегән ли сез корбаны яки аның столкнули.
  
  Нигы булып узды аша сбитую белән файдасы бер төркем җитез булып чыктылар, уверенными адымнар белән, приближаясь белән крадущейся көч зверя джунглей. Эму кала иде узарга биш метр, ул чакта аңладым, - дип опоздает. Корбанын инде күтәрде иде над пропастью һәм нык толкнули.
  
  Нигы белә корбаны булды Дреды, остроумный яшь ЦРУ агенты . Бу мгновение ул умерил свой гнев бу Донована, позволив аңа кадәр барып җитү бу нче тоташу ноктасына кадәр уза. Дреды иде яхшы парнем, һәм бу иде дерьмовый ысулы китәргә. Аннан соң аңа кайтты профессиональ инстинкты, һәм Нигы хладнокровно обдумал хәлне. Барында Ника булырга тиеш куйды куркыныч астына нәрсә бик мөһим, әгәр алар применили болар барысы да поспешное көч. Яшәве Дреды иде проблема Дреды. Кеше исемендәге Киллмастер түгел иде няней өчен америка малай.
  
  Бандитлар, отправившие Дреды бу эго соңгы сәяхәт, тагын смешались белән толпой. Нигы отпустил ih. Ул преследовал кызны һәм тиеш түгел иде отвлекаться.
  
  Ул тиз взглянул аша балюстраду бу ачык освещенную аллеясы һәм эму бары тик бәхет елмайды. Кыз иде, аста урамда. Ул күрдем, ул ничек тора тротуаре, көтмичә хәл итүгә күчәргә юлны. Аннары ул бросилась үз агымы мчащихся машиналар һәм жестом махнула кулы белән, якынлашып килүче автомобиль. Ул, ул, ничек быстроногая златовласая спортчысы, аша бурлящий агымы огней.
  
  Нигы әле, ничек ул барды урамы буенча к ачык освещенному гаражу бу полуквартале нче нах. Яхшы. Машина Ника иде припаркована откровенными көне. Гадәти яңартылды, саклык чараларын күрү зарур, әмма бу инде, дип эму кирәк түгел, көтәргә, әлегә сонный слуга табар эго машинаны һәм перегонит полдюжины башка машиналар җитү өчен nah. Ул повернулся өчен китәргә.
  
  Аннары ул ишетте скрежещущий шепот астында үзе. Нигы посмотрел аска таба. Бу карнизе астында балюстрадой торды растрепанный ирландиядән килгән. Алтынчы футах, аның җыелды иде испуганная толпа өчен ел саен нәрсә булды бу тротуаре.
  
  Белән вздохом җиңеләйтү Нигы диде со смехом: «Син анда түгел, бик файдалы өчен, үз хөкүмәте, Донован».
  
  — Ничек, тегүче тик синнән, миңа вылезти? — прошептал ЦРУ хезмәткәре. «Тәрәзә монда заперто».
  
  — Куркам, сиңа туры киләчәк догадаться бу хакта үзеңә, Дреды. Миңа кирәк срочном к мадемуазель. Сент-Мартен. Аның посмотрю, мин нәрсә эшли алам, әмма мин кайтырга җае чыкмады тиеш моннан. Күреп сөенәм, син тагын максатлары.
  
  Бу вакытта янә зажегся брылев. Табигатькә кыскача тәнәфес вакытында аның яхшы одетые ир-атлар һәм хатын-кызлар заморгали, ә скульптура забрызгала тагын бераз, ә аннары замолчала. Нигы минем янга килеп, к лифту. Юлда анда ул остановил официанта.
  
  «Буенча якка балюстрады тора джентльмен, жаждущий кабат кушылырга вечеринке. Зинһар, әгәр эму рђсеме, — диде Нигы, үзенең иң рәсми француз, протягивая озадаченному официанту берничә франков. Аннары ул спустился лифтта йљргђнем юк. Ул вакытка, кайчан ул килеп җитмәгәндер кадәр беренче катның, ул оныткан турында Доноване һәм эго флирте үлем белән.
  
  Һәр ике як та алдык җыярга һәм керттерде берничә очко белән беренче раундах иде: сугыш, исследуя стиль башка, башка. Нигы белә икән, ул ала кан басымын һәм задавать темп, китайцам эшләргә туры киләчәк булса, алар нәрсә әзер түгел. Аннары Киллмастер ударит буенча моңа слабому урыны смертоносной көч топора, рубящего утын. Бу бик эго эш. Ул обучен моңа AX .
  
  Урамда ул алып килде Jaguar XK-E, ул алган склады буенча AX. Машина шунда ук ожила һәм зарычала, ул отпустил газ.
  
  Эму да озак көтәргә туры килде. Ул гына закурил сигарету һәм расслабленно сидел руль артында ир-ат белән суровым зат сидел үз спорт машинада бу күңелле язгы кич, — кайчандыр күрдем, ничек тирәсендә гараж выехал «мерседес», управляемый Доминик Сен-Мартеном. Двигатель артык шау-гөр килеп ревел беренче тапшыру, һәм ул ехала артык тиз, дип вынуждало аны нык тормозить калмасын өчен, проходившего mimmo җәяүлене. Аннары ул свернула юлга һәм тиз утырды да китте к Татулык мәйданы. Нигы менделәр вырулил бу XK-E создавшуюся пробку тукталды өчен башка машиной — машиной билђгђн булыр иде обогнать белән теләсә-кайсы яктан, әгәр кыз дип эго һәм попыталась юкка чыгарга. Бәхеткә, ул ехала бераз тизрәк калган. Эму кирәк, барысы да эго осталыгы өчен түгел бирергә машинада заглохнуть бу пробке. Соңыннан Доминик алды яшел святый һәм тиз ускорилась. Нигы вынырнул сәбәпле, «пежо», ничек электрический угорь буенча үз берлоги — вакыт эго реакция составляло неизмеримые dolly секунд. Ул пронесся аша сары святым ќыелгач, выпрыгнуть, аннары ускорился артта нах башлагач, алар үсеп урыннар булмады хәрәкәте. Артта калды, аңа ул ишетте сердитый сигнал «пежо», машина йөртүче, аның, ихтимал иде напуган кадәр үлем. Яшь агачлар һәм шәһәр утлары расплылись бу почмакларында эго күзләр, ул тизлеген арттырды һәм сосредоточился машинада Доминик. Бу Ронд-Пойнте ул биргән сигнал повернуть сулга, аннары кинәт повернула ук, ненадежно размахивая хвостом «мерседеса». Аннан соң ул янә алды управление машиной үз кулына ала, һәм алар икесе дә бешено помчались mimmo надвигающихся темных очертаний Зур сарае һәм влились бу ачык пространство киң күпер Александр III.
  
  Бернинди шик тә юк, хәзер ул белсђм, дип, артында уңайлы. Жандарм бу ак кепи һәм ак перчаткалар киеп башкарырга выскочил бу түшәлгән тротуар һәм яростно засвистнул бу ee задние фонарьлары була, ә аннан соң отскочил, дико свистя, кайчан Нигы промчался mimmo. Бергә алар пересекли күперне саклап калып, үзара бер үк төрле ераклык, һәм шунда ул эго, ул ирекле.
  
  Әлегә алар нартларда буенча күперендә, яндым кызыл сигнал светофор. Нигы кискен затормозил, намереваясь тукталырга янында, тик ул да тукталды. Моның урынына ул затормозила һәм попыталась дәвам күрсәткечләр. Бу да үз эшен эшләде - ул ехала артык тиз. Маневр иде бәясе әй, тормыш. Нигы ишетте визг истерзанной резина һәм визг тормозов, кайчан башка машиналар тәшвишкә тукталдылар. Ул карадым, ничек кечкенә «Мерседес» тиз скользит боком сулга... диярлек переворачиваясь. Ул ишетте стук металл, кайчан ee задний бампер ударился турында бампер автомобиле, припаркованного бу якка светофор. Ул әле аны ничек чәч развевались өчен аягы, ул кайчан пыталась мәҗбүр итә машинаны хәрәкәт итәргә противоположном юнәлештә. Кайчан калган катнашучылар хәрәкәте приготовились ругать аны, разъяренная яшь хатын кыйммәтле машинада включил беренче тапшыруга «Мерседеса» һәм со звуком бьющегося металл оторвалась тирәсендә машиналар, аңа эләкте, һәм скрылась за углом.
  
  Нигы бераз подкачал бензин үз задыхавшийся двигателе. Иде инде, артык соң дип,-йә предпринимать, әлегә безнадежно испорченный трафик янә түгел чыкты җыю. Ул әле, ничек ee задние фонарьлар исчезли яр буенда. Нигы взревел, потеряв күбрәк минут омтылып, ул протиснуться буенча тротуару mimmo стонущего хуҗасы сбитой машиналар. Күп кем проклинал барлык богачей, алар юк иде шөгыльләнергә, мәгәр подвергать куркыныч тормыш честных французлар. Нигы иде күрергә генә аның утлары на расстоянии.
  
  «Ягуар» мчался буенда елга астында, голубыми тенями поникших агач, анда фонында вечернего, күктән мрачно выделялся зур остов Эйфель манарасы. Ул янә күрдем аны утлары кайткач, ул янә пересекла елгасы. Ул ехала шактый тиз, ләкин шул самоубийственном темпе торган иде элек. Бәлки, ул, дип уйладым калды преследователя. Яки, бәлки, аның отрезвило столкновение.
  
  Нигы карар ераграк торырга нах. Ул да булса, берни дә таныдым, әгәр напугал аның шулай ук нык, бу ул иде, үлде. Нигы шактый таныш шәһәр, ия булу өчен, акыллы тамаша турында сөйләде, кая ул җибәрелә. Хәзер алар уң ярында, направляясь к, Порт-де-Сен-Клу. «Ягуар» рычал бу башыннан икенче тапшыру буенча туннелю, ведущему к юлда Версаль. Ул әле, ничек ул выехала тирәсендә туннеля икенче яктан. Эго заяц сезгә ачык территориясен һәм полагался бу тизлеге үз колесницы өчен убежать нче этләр. Ee хата, Нигы дип. Ул белә эго Jag һәрвакыт мөмкин обогнать теләсә нинди стандарт Mercedes-Benz.
  
  Нигы карар тоту, аны Версальском урманда, кайда сукмак киң һәм темной. Ул ехала буенча яңа киң юлда тизлек белән 160 км/сәг һәм ехала барысы да тизрәк һәм җитезрәк. Урманда караңгы иде ике яктан да. Нигы ускорился, һәм Ягуар прыгнул алга. Җил суык свистел бу ушах, әлегә ул карадым, ничек тахометр һәм спидометр күтәрелә. Ул поддерживал тизлеге якынча 200 км/сәг һәм приближался аңа, әлегә ике ил арасындагы движущимися машинами калмады дүрт футов киңлеген.
  
  Курку иде прочерчен жесткими линияләре шушы ак пятне аның затлар катнашты. Тик бездә нах иде тагын бер козырь бу рукаве.
  
  Нигы күрдем күрсәткечләр бер үк вакытта диярлек аның белән, тик бер бик тиз. Ул кинәт бәрде буенча тормозам. Ул тиеш иде. Әгәр ул попытался вписаться бу күрсәткечләр, ул иде слетел белән юллар һәм поскакал урманда, ничек зур металлический теннис тубы. Ул тойдым кебек «Ягуар», күңелләребез сулга, һәм хладнокровно уйладым, успеет бармы ул моны. Тик ул дип, машинасын, переключившись бу пониженную тапшырган, ә аннары ускорившись бу повороте. Ул качып китә аның да. Ул иде күрергә, аны ничек задние фонарьлар тиз двигались даирәләрдә, агач, росших буенда извилистой бокова юллар.
  
  Ул кискен ускорился, протащил «Ягуар» аша тагын бер күрсәткечләр, һәм рев эго двигательнең разорвал тынычлык авыл җирендә. Алда задние фонарьлар ee «мерседеса» сверкали, ничек светлячки бу вечернем свете.
  
  Юл бераз выпрямилась, әмма роща агач алда Ника кисәтте, дип белдерә, чөнки ул шунда ук якынлаша коварному S-образному повороту. Нигы кискен затормозил, переключив бу пониженную тапшыру двойным сцеплением — ничек тәҗрибәле узышчысы Гран-при алды һәм беренче күрсәткечләр түгел, артык өчен илле. Бу әле бик тиз арада өчен крутого поворота, ләкин ул чыкты салмак кына, машина тулысынча аның хакимияте эго.
  
  
  Кызга да бәхет елмайды. Нигы карадым, ул ничек виляет юлда алда, саклап калырга омтылып, ул «Мерседес» тә әле. Соңыннан барысы да бәхет покинуло аны. Язды ул восстановила контроле өстендә машиной, ничек юл кискен повернула к иске каменному күперендә белән югары сводами. Аннары ул аңладым, - дип ул выживет. Булырга тиеш, ул ехала ким семидесяти биш, әйтелгәнчә, бик тиз. Ул попыталась замедлиться, һәм Нигы күрдем, ничек кечкенә серебристая триммер съехала белән юллар һәм, подпрыгивая, понеслась буенда аша куаклар һәм зур булмаган агачлар. Аннары ул ишетте плеск, алар белән машина бик нык миң аңа килеп бәрелдем суга.
  
  Нигы тукталды уртасында күпер. Ул иде күрергә разбитую заднюю өлеше «мерседеса», тускло блестевшую астында бурлящей поверхностью су. Караш эго тукталды буенда. Аның да выбросило-юньдә машиналар. Ул аңа бу ловушке анда, салкын, темной & nb. Ул разделся санаулы минутлар эчендә секунд. Ул избавился нче пуговиц, берсе хәрәкәте сорвав күлмәк белән тән. Мгновение ул торды голый бу перилах күпер. Аннары ул нырнул түләүләр турыдан-туры суга.
  
  Салкын су, тулы растаявшего кар прокатилась тирәсендә аңа, выжигая острую авырту бу эго мозгу, салкын жжение, мондый странному утка. Бу иде, башка дөнья, анда Нигы күбрәк иде, көчле обитателем суши, шулай иде неуклюжим чужаком, начар подготовленным к выживанию.
  
  Әмма ул угадал дөрес. Көчле агымы инде прижимал эго к металлу көне, һәм кайчан ул схватился өчен нах һәм ул арада алга, ул тойдым, ничек мокрые чәч вьются тирәсендә эго бармак кебек водоросли. Кыз иде әле аңында яки килдем шул аңы нче бозлы су. Ул сдавалась безне бу минутта. Ул тоймадым, чөнки ул бу юнәлештә йомшак омтылыштан вырваться астыннан сопротивления агымнарында урнашкан, ул угрожало пригвоздить аның моңа урыны мәңгегә.
  
  Методично, экономя көч һәм сулышы, Нигы втиснулся бу заднее сиденье машиналар һәм җыена белән көче белән. Аннары ул схватил кызны кулга-кул көчләр үз арка һәм плеч напрягся өчен азат итәргә, аның белән переднего вагоннарга. Көрәш белән су иде аның өчен якын невыносимой. Нигы затаил сулышы, әлегә кан түгел запульсировала бу ушах, ә баш миен кебек түгел превратился бу пыточную камера урнаштыралар чиста ут һәм җылылык. Әмма ул ышанычсыз, кайчан балкышы бу эго баш превратилось бу отвратительное кояш сверхъестественной тырышлыгы. Аннары ул тойдым, чөнки ул расслабилась.
  
  Алар күтәрелделәр, надяның призрачном сне, аша салкын һәм сәер ландшафты. Киресенчә, аларга кирәк бик күп вакыт, књтђрњ баш өстендә су белән, аннары Нигы поплыл белән кыз кулында, һәм ясаган тирән, жадный вдох.
  
  Ул бераз отдохнул. Аннары ул поплыл берничә көчле гребками к ближайшему буенда. Ул ухватился өчен нависшую ветку сучковатой ивы тапты опору өчен үз аяк, һәм притянул ee к травянистому буенда, аннары сак опустил җиргә. Ул инде кашляла су, һәм аның сулышы иде неровным, ул кайчан хватала ртом һава. Ул минем янга килеп, «к Джагу», досталь, хђрђкђте башлануны кђњсђ тирђсендђге иске армейское одеяло һәм әйләнеп кызга, лежащей үләндә.
  
  Небрежными движениями Нигы схватил кадерле күлмәк өчен лиф арасында пальцами һәм сорвал эго белән ee тән. Шул ук хәл ул башкарды белән нечкә нижним бельем. Ул кайчан тулысынча обнажена, ул күтәрде аны сак уложил бу одеяло. Ул вытер ee углами юрганнар, нык растровых сурәтләрне торгызу өчен кровообращение, игнорируя, ни дәрәҗәдә иде бу, бәлки озын-озын, ныклы аяклары, подтянутый плоский тормыш һәм сочную мягкость аның матур формаларын грудей. Башлагач стонать һәм моргать, ул завернул аны одеяло һәм карлыгач кире к кромке су.
  
  «Бар, бер нерсе, син формасында, — дип уйладым Нигы, бу шунда ук аякка басарга». Бер ай элек ул уйларга кирәк түгел иде, дип кайчан да булса подумает турында загорелых мужчинах, алар швырнули аша прилавок пятидесятифунтовую пачку ташлардан һәм юкка чыкты бит аңа карабкаться кырык биш миль буенча өскә таба холму астында палящим америка пламенеющим кояш анда пустыня, әлегә алар сидели белән сыра һәм сигаретами күләгәдә уку корпусы. Әмма ул рәхмәт ih хәзер, бу юлы су астына төшүе иде, бөтенләй катлаулы.
  
  Аның сумочка кимегән, идәнгә иде прижата к коврику бу почмагында. Ул тапкан эго беренче планда каршындагы погружении. Ул лежал голый бер локте һәм методично обыскивал промокшее содержимое, әлегә ул двигалась. Нигы посмотрел на нах. Ул смотрела, аңа ачык, тыныч взглядом.
  
  Аннан соң ул дип елмайды.
  
  - Анда син берни дә табып булмый, минем голый кавалеры, -- диде ул, по-английски.
  
  
  
  
  Башлыгы 6
  
  
  
  
  
  У Доминики иде зат Девы Боттичелли, остроумие бөек уенчысы казанда покер, һәм жажда тормыш авантюриста чор Торгызу. Әнә шундый качествами, матур родиться бай — һәм менә бу алдык. Ул жилки буенча үзенең собственному закон, ә бу инде, ул булмасын, хатын-кыз өчен безгә бер генә ир-атлар. Нигы, ул безгә коем очракта чыгыш ясавын очраклы хәл түгел иде кеше, обладал шул ук качествами плюс тагын берничә. Алар бер сәгать лежали голые янәшәдә бу влажном одеяле һәм сөйләштегез. Агымдагы ел ахырында сәгать алар продолжали аралашырга беребезне беребез белән ничек күптәнге любовники. Хәзер Нигы задумчиво алып барды «Ягуар» тихой, яхшы освещенной урамындагы престижного районы, анда ул жилке. Берни дә сексуаль характердагы шул буенда түгел, туй-тамаша бара иде. Әмма хәзер ул причал ee өйгә өчен переспать аның белән. Бу невысказанным, әмма бер-берсен ясным.
  
  Ул сидела аның янәшәсендә, курила, небрежно давала күрсәтмәләр, әлегә алар нартларда буенча пустынным урамнары. Буенча француз гореф-әй, алдык ясарга тирәсендә иске армейского юрганнар нечто шикарное. Бәлки, белән несоответствием озын аяк, покрывающихся мурашками, торчавшими астыннан грубого юрганнар, прикрывавшего гына, ким дигәндә, мягких изгибов аның гибкого тән, — тик, нишләптер, мокрая, салкын, ул выглядела үзенчәлекле төс алган караганда күлмәк нче Баленсиаги, ул шулай грубо сорвал белән аның тән. Бергә алар выглядели ничек симпатичная яшь пар, попавшая астында яңгыр на свидании.
  
  Әлегә ул алып барган машинаны, Нигы молчал, та уйлап тормастан, дигән ул эму сөйләде. Иң мөһиме, Кэти-Линн белән шөгыльләнүче скрывалась Парижда, назначила тагын бер очрашу белән Доминик бу берсекөнгә бу оживленном рыночном районында. У нах кебек иде сәләтен билгеләргә очрашу урыннарында, анда ул мөмкин раствориться бу толпе, кайчан возникала проблема. Доминик небрежно турында хәбәр итте беренче очрашуда Джонни Воу, тик тегесе генә килде, очрашуга. Аннары ул обнаружила, дип, аның офисында һәм йорт аның булмавы узды обыски, ә ул заподозрила Джонни Ву, чөнки эго иде шәһәрдә.
  
  Ул кайчан обнаружила, дип аны сумочка иде алыначак буенча шкафу вакытында yahoo, ә хәбәр Кэти-Линн исчезло, ул аңладым, бу мондыйны гына Джонни Воу яки эго кешеләр. Бу объясняло внезапную прохладу арасында Доминик һәм Джонни бу вечеринке, шулай ук аны књплђп нче Ника. Аннары ул аңладым уйный ут белән, һәм предположила, дип пуля түбәсендә иде өчен кулланылыр нах. Ул сөйләде, бу тарихны белән зур иронией аркасында, үз укучы һәм замешательства.
  
  Нигы аңладым, - дип ул эму ошый. Хәзер эму кирәк иде, хәл итәргә, ышанырга әй, яки юк.
  
  Доминик протянула кулын йомшак вә коснулась пальцами гладкой атласной тире предплечья Ника, анда мускулларын астында кожей иде тверды, ничек стальной трос.
  
  — Останови монда, Нигы, — диде ул. — Монда була имин припарковаться. Джонни Ву белми бу урын.
  
  Аның карашы тиз скользнул буенча эго мускулистым плечам һәм көчле рукам, закутанным бу испорченную күлмәк белән закатанными рукавами.
  
  «Эх Бьен, Аны күрәм, сез миңа алай поверить. Аның тавышы иде дружелюбным, ә почмаклары күзләр өчен мгновение сморщились. «Әнә шундый, син, һәрвакыт башта сугыш, аннан дөнья».
  
  Нигы менделәр башкарды үзенең машинасы янына парковочному урыны астында агачлар бу тротуаре. — Мин әле дип саныйм янәшәдә синең белән куркыныч, детка, — диде ул, сверкая кырыс елмаеп. Ул шактый дип елмайды түгел, дип җавап бирде.
  
  Нигы тойдым исе елга су иртәрәк күрдем аны. Ул последовал өчен, аның буенча тротуару к лестнице белән шөгыльләнүче шәп спускалась к причалу у кромки су. Аның босые аяклары оставляли мокрые эзләре бүгенге ступенях, ә аның тулы женственная ярма салмак кына перекатывалась под одеялом, накинутым бу талия. Бер порта бар ул схватила эго кулын. Нигы тойдым кебек озын ногти впиваются бу эго предплечье бераз көчлерәк караганда, бу кирәк.
  
  — Сак бул, Нигы. Эш һәркайда разбрасывают веревки һәм моннан шундый.
  
  Алар спустились буенча короткому трапу к гладкому плавучему өйдә белән панорамными тәрәзәле. Доминик порылась бу сумочке бу сорады ачкычларын һәм башка умолку болтала.
  
  «Хатынга минем яшь яхшы түгел лђбаса яшәргә, ата-аналар белән эшләргә, бигрәк тә әгәр ул журналист. Ә моннан тыш, биредә була утырырга туманным иртән турында да уйларга кирәк үз хаталар һәм эшләргә, яңа хаталар». Ул књрсђтте аңа елмаеп диде һәм башкаларга артык мягким тоном: «Миңа җиңел түгел благодарить кемнедер, әмма...»
  
  Бу тәкъдимне ул да түгел, тәмамлый, әмма протянула кулын притянула башын Ника карата үз рту. Ул тойдым, аны ничек ногти проникли аша эго куе вьющиеся чәч шул эго череп, һәм мягкое прикосновение аның губернасында уступило урын безошибочному чакыруы керергә һәм исследовать эго. Аның тел иде игривым, исән существом үзенең балалары өчен үзләре телен, кайчан ул прижалась к аңа. Зур кулларын Ника скользнули астына одеяло к сизгер, упругой була, ә аннан соң тулы хайваннар чреслам. Импровизированная шведларны акрын кимегән. Ул притянул аның үзенә, чувствуя тулы яшь күкрәк белән каты сосками, прижимающимися к киеренке мышцам күкрәк, анда рубашка иде распахнута.
  
  Аяклары, киресенчә, подкосились аның астында. Ул споткнулась турында ишекне, һәм ee плоский тормыш менде өчен кабул итәргә эго мужественность, отделенную бары тик нечкә күп кием. Аннары одеяло бөтенләй слетело, бу исә ih икесенең дә үз хисе.
  
  «Мөмкин, — диде ул күзләрендә шатлык, — безгә яхшырак керергә эченә». Ул натянула өстенә одеяло.
  
  — Мөмкин, — дип Нигы. Эго зур кулларын тиз генә отпустили аны. Ул әзер отвезти ee шунда, на мокрое агач иске баржа. Бу, бәлки, бераз болезненно өчен ханымнар, дип уйладым ул, ухмыляясь. Ул белергә тиеш иде, дип у Доминика, аның диким безрассудством һәм поведением фотомодели иде вулканический характерда. Ул моңа кадәр Ника эченә һәм включил брылев. — Подожди, монда Нигы. Беренче хат калдырган аны алды нче кызлары докторы Лина, Кэти. Ул юкка чыккан бу спальне, ә Нигы опустился күптән түгел обитый диван унҗиденче гасыр.
  
  Журналистика булырга тиеш, преуспевает, уйлады ул. Келәмгә нче диварлар кадәр диварлары шактый тазарачакмын итсен nen иде пастись сарыклар. Взглядом профессионал ул билгеләп үткәнчә, Версале мондый пәрдә булачак смотреться неуместно. Җиһазлар, нигездә, унҗиденче һәм унсигезенче гасырларда, излучающая мягкое балкышы ухоженного антиквариата. Ул күрдем картинаны Кокто бу рамке, висевшую бер стоны, һәм бик маленькую Пикассо картинасын башка стоны.
  
  Доминик кайтты, телеграммой бу кулымда, әле неопрятно завернутая бу одеяло. Нигы соклануын белдерде, аның төре, ә Доминик белән чувственной елмаеп отпустила одеяло, протягивая эму телеграмма. Доминик закурила сигарету һәм прошелась буенча бүлмәдә, әлегә Нигы телеграмма укый. Бу бик показательно. Бу напоминало Доминике турында утырышына чакыру Кэти навестить аның, булса, ул кайчан да булса киләчәк Париж. Ул тәкъдим ясады очрашу урыны, дип саклап секретность һәм указала кызыклы тарихы өчен аны журналы.
  
  — Һәм уйларга гына, — диде Доминик, затягиваясь сигаретой, — дип, мин дип сөйләде бу несчастной крысе Джонни барысы турында әлеге килешү, һәм ул бераз гына акча урлаган моның бедного бала. Аны иде беркайчан да сумела гафу итә беләләр бу үзенә.
  
  — Димәк, син думаешь, ул чакта авызыма турында икенче свидании, ул китәм явиться бу очрашулары? — дип сорады Нигы, пристально беренчеләргә карап, нах.
  
  Ул пожала җыерып. — Кайчан Ву сорады мине файдаланырга минем журналистские элемтә өчен күзәтеп сезнең аэропортында, диде ул, бу шәхси эше белән бәйле азартными уеннар. Аңа иде эму тиеш нәрсә-нәрсә, ә бу нетрудно. Әмма кайчан аның увидела сине вечеринке, аңа иде, шулай напугана, дип алмады күбрәк уйларга. Сез элегрәк нинди дә булса мөнәсәбәт Джонни Воу. Болар барысы да, мин әйтүем, сиңа. Нәтиҗәдә, хәзер миңа туры итеп аңлатырга папского, аны ничек алманиягә бу искитмәле «Мерседес», ул шулай мило бүләк итте миңа туган көнгә». Әлегә ул сөйләде, Нигы карадым, ничек озын коричневые аяклары расхаживают буенча бүлмәдә.
  
  «Гафу итегез, Нигы, әмма мин җыенам одеться», — диде ул, кайтканда, шул йокы бүлмәсе оештыру широким плавным адым.
  
  
  Уйлар Ника летал тизлек белән компьютер — һәм өстәмә өстенлеге. Ала ул взвесить фактлар һәм бәяләргә ih кыйммәте, нинди катлаулы ул безгә иде,
  
  Бу вакытта астында зур мәсьәлә әле үскәндә Доминика-Сен-Мартен. Сөйләшү белән Хоуком һәм, чыннан да, тщательная тикшерү куркынычсызлык түгел килделәр. Ләкин хәтта хәзер, мөгаен, ул подставляла Ника бу меткую пулю.
  
  Мәсәлән, уйладым Нигы, шулай кебек, турында, әлеге панорамных тәрәзәләр? Күпчелек кешеләр калдырмый пәрдә ачык, бу вакытта төн. Ih беренче действием кергәндә иде ябарга ih. Нигы, дип уйламаган да ул преувеличивает. Мондый нәрсә өлешендә тиресен арасындагы аерманы быстрым һәм кеше һәлак. Күзәттеләр бармы өчен сез аларга өченче затлар аша бу тәрәзә?
  
  Доминик кайта бүлмә. Ягъни, кыска вакытта, - дип, аны юк иде, ул әверелде буенча промокшей кошки, нинди матур ул безгә иде, башка бер артык стройное существо. Пар алтын эластичных брюк буенча ламы тыгыз облегали соблазнительные изгибы аның бедер һәм погружались бу куркыныч изгиб түбәнрәк пупка. Белән брюками ул носила тиешле бретельку белән шөгыльләнүче чак удерживала роскошную күкрәгенә эчендә. Ул уложила үз влажные чәч шул шиньон, шуңа күрә изящные изгибы аның плеч һәм муен күтәрелде өзлексез линиясе, игътибарны җәлеп итеп, аны тулы чувственным губам һәм якты яшел глазам. Ул кайчан керде, ул сидела үзләренең алтын туфлях югары каблуке, осознавая бу нәтиҗә бирде дә.
  
  — Тик мин ужасная хуҗабикәсе, Нигы, — диде ул. — Аннары барлыгы, син минем өчен ясаган, аны хәтта тәкъдим итте сиңа эчәргә. Минем бар, бик шәп коньяк.
  
  — Коньяк превосходен, — кыскача диде Нигы. — Син һәрвакыт оставляешь пәрдә ачык?
  
  Ул выпустила смешок, наклоняясь к шкафчику белән ликером. — Тик Николас. Син шундый подозрительный. Тәрәзә прозрачны бары тик бер яктан, алар аша без алабыз наружу, ә эченә беркем дә алмый заглянуть». Ул повернулась һәм књрсђтте аңа киң ачык күзләре белән.
  
  «Мөмкин " белән шөгыльләнергә тарафыннан яратып кабул ителә, шулай ук, әгәр сез моның белән шөгыльләнгән да күзләре яшьле, бөтен дөнья. Бу бирә сезгә шундый ирекле һәм табигый хис, һәм бу зур шаярту, кешеләр белән проходящими mimmo».
  
  Ярар, дип уйладым Нигы, џђркемгђ. Бу кебек тоелды шактый безобидным — әгәр гына түгел иде аеруча жуткая ловушка.
  
  — Ышанам, сез дә булачаксыз возражать, әгәр аның бу проверю. Көтеп тормыйча, күрү өчен, шулай ук бу, яки юк, ул торып басты һәм чыктым урамга. Ул сөйләде дөреслекне. Ул иде күрергә генә пыяла һәм тусклый сергей артыннан. Кайчан кайта, ул сидела ирина, прислонившись спиной к спинке. Ee күзләре киң иде раскрыты, щекотать эго.
  
  — Quel tigre, минем Николас. Үзең укып кара әле бу коньяк һәм забудь турында үз войнах.
  
  — Поверь миңа, Доминика, — диде ул. 'Аңа булыр иде отель. Ләкин без әллә өчен уйнау белән коммунистами бу ышаныч. Тавышы Ника абсурд лениво, ул чакта карадым бу нах.
  
  Ул опустила күзләре. «Я начинаю аңлый». Бүлмәдә музыка яңгырап торды, тирә-превосходного стереооборудования. Тавышы Рэя Чарльзның следовал өчен эго катлаулы, стонущими арабесками өлкәсендә тирән сердечной больно. К ассызыклады эго, карар Нигы. Әгәр бу ловушка, аның барам өчен кыз белән стилетом керткәнче аны, китәм. Ә юк икән, аны кулланам иске, извилистую Сену максатлары өчен, дан казанган бу песнях һәм рассказах, ничек фон шөгыльләнү өчен мәхәббәт турында әлеге искиткеч кыз, тулы батырлык.
  
  Ул ишетә, ничек хихикнула Доминик.
  
  — Мин бер тапкыр уйладым, — диде ул, һаман да гүя, — дип оныта алмыйм, син ничек шулай дико хохотал, кайчан тирәсендә күрсәткән (пуля. Син һәрвакыт улыбаешься, кайчан сине стреляют?
  
  — Булса гына аның выиграю, — дип Нигы.
  
  — Њпкђм акча, син иде рассмеялся, әгәр оттырды. Кадәр горький икесе дә ахырына, — диде ул.
  
  Нигы пожал җыерып. «Бәлки, булыр иде бу шактый күңелле. Әмма, мөгаен алай нык.
  
  — Юк, — җайлап диде ул. «Өчен изге кешеләр генә бар тормыш һәм көлү. Яки, гомумән, берни дә.
  
  Ул нежно поцеловала аны, аннары отстранилась — аның күзләре киң иде раскрыты. Ee куллары легли бу спину, һәм алар сошлись бу бешенстве. Салкын роскошь аның тулы грудей иде похожа исән существам, кайчан алар прижимались карата каты мускулам эго күкрәгенә. Ee иреннәре иде жадно подставлены, һәм авызы киң раскрылся, кайчан аның куллары превратились бу когти, сорвавшие тонкую күлмәк белән эго арка. Аннан соң аның куллары скользнули буенча каты мышцам эго плеч һәм кулларны аска к эго узкой талией, исследовали корыч бот, аннары янә күтәрелделәр өчен расстегнуть молнию аның штанах. Аннары ул тойдым үзләренә прохладную көченә аның куллары, һәм ул сделала эго, откинувшись элек аның гәүдәсен исполнило дикий биюе мәхәббәт һәм напряглось өчен мәҗбүр итә ih слиться.
  
  "Сез кайчан да булса ясарга омтылды, бу кушетке стилендә Людовика XV?" — тыныч кына дип сорады Нигы, тик оттенком юмор.
  
  «Бүген йокы бүлмәсе оештыру, Нигы...»
  
  Ул күтәрде аны, әйтерсең, ул бала иде. Бу спальне ночник отбрасывал йомшак святый бүгенге мул мебель, һәм ул сак опустил аны караватка җитештерүче. Аннары алар икесе дә разделись.
  
  «Тизрәк, Нигы, ох, тизрәк». Ул якын рыдала, һәм смеялась, кайчан целовала твердое мускулистое гәүдәсен һәм аның гәүдәсен извивалось. Кинәт ул авылның, һәм аның матур йөзе покрыло эго күкрәгенә лихорадочными поцелуями, алар скользили буенча связкам эго матбугаты, һәм ул тоймадым, аны ничек йомшак чәч ласкают эго тормыш һәм бот. Эго көчле, йомшак куллары обняли мягкость аның яшь күкрәгенә, һәм ул тойдым каты соски астында үз пальцами. Эго авызы, шундый ук һинд һәм кайнар кебек, аны исследовал аның гәүдәсен, целуя һәм кусая прохладный плод ee плоти. Аннары аны длинное сыгылмалы гәүдәсе откинулось элек, һәм ул потянула эго артыннан һәм матур бот ераклыкка күченеп зур хәрефне куярга V, приглашая эго бу кайнар пещеру ee теләк.
  
  Ул ишетте түбән, настойчивый шепот аның горле, кайчан аның максаты-качалась взад-вперед, ә күзләре һәм авызы бар иде тыгыз ябылган, гүя бу сдерживало аның дәрт эчендә. Ул ишеттем аны приглушенные мольбы турында большем, азат итү турында, әмма ышанычсыз на расстоянии от берлеге. Аның ногти царапали эго спину һәм ягодицы, ә сыгылмалы бот перекинулось аша " эго эчтђге. Аның стоны көчәйде, ул кайчан подтолкнула аның.
  
  Һәм, ниһаять, ул, әлбәттә, килде аңа. Ул напряглась, әйтерсең алды электрический импульс, кайчан Нигы тойдым, ничек ee обжигающий, всеохватывающий цедру устремился аңа, ә аннары поющая приливная актив ял прокатилась буенча эго, телу, кайчан алар башладылар озак триумфальное наступление.
  
  Алар онытканнар оборудова барлык кувыркались бу ак дулкын хисләр, ләкин барысы да шул ук кебек, читтә басып тордылар, үзләренең тел, әнисенә карап өстән аска таба ике прелестных хайваннар белән шөгыльләнүче мәхәббәт турында бу йомшак, киң түшәк. Нигы обращался белән Доминик, ничек чиста кобылой белән легкими куллары белән һәм шулай назлы, әмма нык шпорами бу бархатной тиредђге һәм гибкими мышцами. Ул искиткеч следовала артыннан слившись иң нежной почмагында ih очрашу һәм бергә алар бежали, ничек кентавры буенча, озын тропе к замку, кайчан аны иде инде туктатып булмый инде, һәм ул да шат бирде әй волей бирде әй ныклы хлыстом үз взбитые мужественность. Нигы взобрался к йолдызларга үзенең сөт-ак атлар. Тик озак юл әле тәмамланды. Ул подпрыгивала астында аның, аның длинное, судорожное сулышы грозило вырвать җиңел буенча ee тән. Нигы ишетте казана крик, побудивший эго бервакыт преследовать аны югарырак һәм югарырак соңгы склона һәм алга таба страстями. Ул тоймадым тирән эчендә үзен, черпая запасы көч һәм выносливости, йомшак бот ласкали эго талия, ә аның ногти шигырь укыды, рәсем ясады стигматы Эроса аның аркада һәм боках. Нигы күтәрде адым, һәм дикости ee реакция һәм ярости, аның белән ул бросилась аңа үз зрелым, извивающимся телом, кыен иде", - дип әйтә, кем айгыр, ә кем кобыла.
  
  Ләкин, ниһаять, могучее гәүдәсен Ника обняло аның соңгы объятии. Шул вакытта, бөек отрогу эго идән исследовала министр арасында аның прекрасными аяк һәм нащупывала иң тайные һәм деликатные пещеры аның женственности, ул күтәрде, аны соңгы склон утеса, анда һава бар иде разрежен. Анда аларның закружилась максаты, һәм алар яростно сжали тагын башка, кайчан галђм взорвалась чиста уты, һәм алар аңлады башканы концентрических дулкыннарның ih соңгы конвульсии.
  
  Берничә минут ул молча лежали аның янәшәсендә, һәм күзләренә ee иде ябылган, кулны дрожали, ә матур күкрәгенә смягчилась.
  
  Соңрак алар янә коньяк эчтеләр. Алар бергә исследовали таинственные өлкә үзләренең матур яшь тел, һәм тагын, һәм тагын сливались бергә, ул төнлә дә, эсседә моның магнетизма. Ниһаять, кеше исемендәге Киллмастер вытянулся бөтенләй расслабленно, лишенный ул воинственной страсти белән шөгыльләнүче кайчагында тиресен эго күбрәк суперагентом караганда мужчиной. Разведывательные очулар һәм шпионские челтәре балансына көч Вашингтонда, Берлинда, Мәскәү һәм Пекин — болар барысы да иде хәйриячеләр бу страсти ул париж төн.
  
  
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  
  Каян-то раздался звонок ишек. Настойчивое жужжание проникло аша катламнары җыелмалары тирән, башка сновидений, искә төшереп, Нику, кем ул шундый нигә ул монда. Ул тулысынча проснулся өчен ул вакытта, ул кирәк булыр иде күпчелек кешеләр өчен протереть күзләре отто җыелмалары. Эго зур мускулистое гәүдәсен бросилось кошачьим прыжком аша бүлмәгә кул көрәштерү өстәле янына, анда лежал эго Люгер. Ул тиз тикшерде, аның, исән-имин әйләнеп кайта к окну һәм посмотрел бу одностороннее тәрәзә.
  
  Кергән иде хема башка, ничек Артур, дородным союзником Джонни Воу. Ул торды бу көнне үзенең гадәти идиотской бессмысленной елмаеп һәм, киресенчә түгел иде инде китәргә. Йортка кабат прозвенел пронзительный кыңгырау.
  
  Нигы подкрался һәм селл бу крае түшәк. Кыз зашевелилась, ул встряхнул аны, лениво приоткрыв яшел күзләренә. Ул кайчан увидела Ника, аның йөзендә акрын расплылась довольная елмаю.
  
  — Әле тигр, — диде ул сонно. «Гел тропе» сугыш. Ул сбросила одеяло һәм обнажила үз соблазнительное гәүдәсен, шундый ук медленное һәм удовлетворенное тарафыннан яратып кабул ителә һәм йоклар, ул ничек иде диким һәм требовательным узган төнлә. Ул нежно погладила мускулларын киеренке аскы өлешендә тормыш Ника, аннары исследовала эго бот. — Позволь миңа тикшерергә, кем иде ул безгә иде. Бәлки, алар да китәчәк.
  
  Ул потянулась, ничек мәче, һәм попыталась стащить Ника аска таба. Аның гәүдәсен пахло җылы һәм күңелле, ә соски бу тулы овалах ee грудей башлады твердеть.
  
  — Доминик, — кискен диде Нигы, садясь. — Бу-Артур, Доминик. Бар, кара, ни тели ул.
  
  Аның зур күзләре киң раскрылись, һәм ул напряглась.
  
  — Юк, Нигы. Бу егет уята мине мурашки. Мин теләмим эго күрергә.
  
  — Куркам, сиңа туры киләчәк, — җайлап диде Нигы. «Чөнки алар беләләр белән очрашу турында Кэти-Линн иртәгә кич, шулай алмыйбыз аны кисәтергә, безгә белергә кирәк күбрәк».
  
  Ул наклонился һәм поцеловал испуганную кызны. 'Ал, курыкма. Аның булам, бу задней көне, һәм әгәр Чарли Чан попытается ясарга берәр гадкое, без прострелим бу nen түгәрәк өстәл дырки.
  
  Хөрмәт белән Ника к Доминик артты, ул чакта күрдем аны реакцию. Ул күбрәк түгел сопротивлялась, ә подобрала кимоно. Нигы алмады түгел ударить аның буенча заднице, ул кайчан узды mimmo аңа. Аннан соң ул тиз китте задней көне, голый, тик пистолетом кулында. Жалюзи көнгә ачылган, һәм ул иде ишетергә барлык ниләр кунак. Хәзер түгел иде вакытта өчен скромности — Доминик инде сидела у көндә дә Артур, күрәсең, китәм заглянуть аша заднюю ишек. Нигы чыкты наружу.
  
  Ул ишетә, ничек Доминик ачты, ишекне һәм зевнула. 'Исәнмесез. Ах, бу син, Артур? Әгәр сез звоните бу кыңгырау бу ужасный сәгате, миңа туры китерергә, сезгә кофе.
  
  Ул ишетә, ничек Артур нәрсә дип җавап бирде нең югары тавыш белән, хихикая, ә аннары алар узды гостиную, анда Нигы иде ih отчетливо ишетергә.
  
  — Синдә бик сеңелем родинка, мисс Доминик, — диде Артур. 'Син выглядишь бик мило бүген. Яз әйбәт синең өчен.
  
  Нигы, прижавшись к көне, аңладым, - дип голый белән люгером үз кулымда җитештерәчәк любопытное булды инде өчен књп кеше була. Әмма әлегә кадәр хорька елгасы иде пустынна да сизелә белән урамнар.
  
  «Артур, — ишетә, ул тавыш Доминик, — мин теләмим показаться грубой һәм возражаю каршы сезнең компания, әмма аны каршылады кичә бөтенләй мондый тирән белемле кеше түгел выспалась ». Минем дә көчле баш авырту. Бул милым, туктатырга запутанные мәзәкләр һәм әйт миңа, ни тели Джонни. Аннары аның алам ятарга йокларга недельку яки якын, моннан тыш, аннары син сможешь эшләргә... ярар, Артур, нәрсә булыр иде, син безгә сикергәли.
  
  Ул иде хокукы, дип уйладым Нигы. Ул туган өчен сәхнә.
  
  — Сез бик скользкая девчонка, мисс Доминик, — тавышы яңгырады Артур. «Джонни белми, кая син киле аннары бик яхшы yahoo узган төнлә. Яхшы материал, Джонни яхшы заплатил иде.
  
  «Мин киткән барып, ничек күтәрелде шау-шуны, һәм ул, кемгә, аның киле, — ничек сөйләштеләр күрсәткечләрне тикшереп тору-безнең, — бу булса, нәрсәгә Джонни Ву юк бернинди катнашы юк». Артур казался шулкадәр ошеломленным, дип эго ревматизма потонул бу кудахтающем смехе.
  
  — Әлегә без competition Джонни Ву, Артур, — дип дәвам итте Доминик, — син шулай ук аласың әйтергә эму, мин күбрәк түгел эшләрмен эму бернинди одолжений. Аның ишеткәне нче үзенең америка хезмәттәшләре, дип фотография, аны распространила аны сөйләүче журналистлар аэропортның иде эшләнгән белән разведчика да бар, берни дә гомуми эго белән шәхси эшләр. Әйт эму, мин теләмим катнашырга шпионаже . Аның тусовщица түгел, аннан да».
  
  — Джонни тели син кушылды аңа замке, — чын күңелдән диде Артур.
  
  — Әйт, Джонни, бу булачак башка бер тапкыр. Әйт эму, мин мәшгуль. Мин ышанам влюблена.
  
  Тавышы Артур шталь напоминать упреки назойливой иске девы. — Джонни тели сезне предупреить, мисс Доминик. Син беләсең бит, нинди Джонни була, әгәр бик зол.
  
  — Әйт, - дип Доминик бик сожалеет. Ә әлегә загляните тагын бер тапкыр кайчан булачаксыз якын-тирәдә».
  
  — Джонни ди, әйт мисс Доминик, әгәр ул бүген кич килер кичке ашка бу йозак, ул алачак кусок эксклюзивной тире тирәсендә Кытай, яхшырак барлык башка шкур, яки мехов.
  
  — Џм, — диде Доминик. Аннары ул выпустила отвратительный крик исеменнән, аның Нигы бераз гына ворвался эченә белән пистолетом. — Боже мой, Артур, минем кофе выкипает. Аның булам, анда, һичшиксез,.'
  
  Ул выскочила аша заднюю ишек һәм күтәрде брови, проверяя, аңладым микән Нигы. Ул кивнул кылды әй билгесе барырга шунда. Ул түгел, дип җавап бирде беренче тапкыр, әмма кайчан ул настаивал, ул сдалась. Ул кайта гостиную.
  
  — Кичерегез мине, Артур. Яхшы. Әйт Джонни, мин приду, ләкин ул гына бик яхшы настроении. Аны, ышанам ки, бу яхшы тарихы, һәм әгәр ул настучит миңа, әйт миңа, мин сообщу,-дип нинди матур буенча детальләр эго шәхси тормыш колонку дөньяви хроники торган кешеләр җыела килергә артыннан эго уйланырга.
  
  «Джонни диде, бу иң яхшы тире бүген синең гомер, син пожалеешь». Наступило кыска молчание. Артур түгел иде инде китәргә. Нигы башлады, болар борчыла ук башлый.
  
  — Артур, минем кадерлем, — сладко диде Доминика. — Сделай миңа одолжение һәм торма. Күп кенә хатын-кызлар гардеробе сөйләштеләр, сезнең пристальный взгляд өсти мәхәббәтсез штрих сезнең классическому тышкы кыяфәте. Ә хәзер бар, һәм әйт Джонни Ву булсын өчен сигез сәгатькә коктейли салкын иде.
  
  Буенча бүлмәдә разнеслось пронзительное хихиканье Артур. Киресенчә, ул китәргә җыенган. Нигы расслабился һәм көттем, әлегә Доминика әйтер эму дип юлга свободен. Ул, әлбәттә, белми, ул алыр иде дип булса шепнуть Артуру, әгәр ул китте, ләкин Нику иде китерүе кыен, әмма мин, ул эшләде белән кытай коммунистами. Моннан алдагы төн иде үзе. Һәм шул мизгелдән ул булачак файдаланырга һәм алга таба. Факт, дип ставками иде тормыш нибары миллион кешеләр түгел, сикергәли эго яхшырак. Бу түгел иде берсе тирәсендә иң приятных побочных нәтиҗәлелегенә эш хөкүмәте.
  
  Эго уйлар прервал грубый голос за спиной. Нигы тиз повернулся һәм попытался спрятать Люгер. Тавышы, принадлежал бер тирәсендә иң измученных иске бездельников, алар ул чакта-йә әле. Иске бродяга сидел бу барже, пришвартованной подальше, һәм вакыт-вакыт отхлебывал глоток тирәли шешә ядовитого бу төре алжирского шәраб.
  
  — Мин дип сорады, бармы сине тәмәке, иптәше булып чыга, — раздался тавышы по-французски. Нику туры килде рассмеяться.
  
  "Мин выгляжу әйтик, әйтерсең миндә бар-тәмәке?"
  
  Ир-ат белән кызыксыну посмотрел аңа.
  
  — Ярар, ярар, — прорычал ул. — Түгел, гомерлеккә булырга грубым, иптәше булып чыга. Син собираешься үтерергә, кемне дә булса тирәсендә әлеге зур немец винтовкадан? Син собираешься үтерергә үз любовницу? Вячеслав акча аның промолчу бу хакта.
  
  «Мин күрсәтермен сезгә белергә, кайчан булырмын әзер», — диде Нигы.
  
  — Ул тора өстәмә рәвештә, — диде тыныч кына карт, делая тагын глоток. Бу вакытта шул ишеклђр артында œтте барлыкка килде, Доминика.
  
  "Кем яки нәрсә бу?" — дип сорады Нигы, указывая бу иске бездельника.
  
  Доминика просунула башын бу ишек киң диде һәм помахала кулы белән. «Бонжур, Генри. Ничек эшләр?'
  
  «Һәрхәлдә, шулай ук начар, ничек кичә, һәм, мөгаен, яхшырак иртәгә, кадерлем», — дип җавап бирде карт һәм помахал бу ревматизма. Доминик Ника втянула эченә.
  
  — Бу Анри, бродягу. Кайчан полиция омтыла арестовать эго өчен бродяжничество, аңа әйтәм, чөнки ул минем куллы. Әлбәттә, ул бөтенләй эшли, әгәр гына түгел голодает чын-чынлап. Яхшы, миңа юк, шуларны югалтмаска кирәк, югыйсә, аның разорюсь. Ул зур сплетник».
  
  — Әллә өчен берсен, — диде Нигы. «Ул дип уйламаган идем мин телим сине застрелить тәкъдим итте сатып алырга миңа эго молчание».
  
  Доминик књрсђтте аңа һәм нежно дип елмайды. «Ул ышанычлы түгел, " глупый. Ул кенә алды сезнең акча, ә аннары кисәтте иде мине. Ә хәзер, мсье, — диде ул, сбрасывая кимоно күрсәтер өчен үз соблазнительные изгибы, — әйдәгез, кайтабыз шул постель. Әгәр итсәгез бик добры миңа, аны игътибар белән выслушаю сезнең инструкция эшләргә кирәклеге турында, аны кайчан булырмын бу замке Джонни Ву.
  
  Нигы булган күздә тотып һәм башка әйберләр, тик әйтмәгән алыр иде подождать. Алар шунда ук әйләнеп кайтты йокы бүлмәсе оештыру һәм тиздән янә янәшә мондый уен, курилы һәм сөйләштегез.
  
  Эго инструкция иде шактый гади. Аның асылы шунда ки, Доминик тиеш иде килергә белән очрашуга Джонни Воу булдырып, тәэсир калдыра, дип, ул хезмәттәшлек итәчәк, ә аннары сөйләячәк Нику күрә алачак турында белергә кытай операция белән бәйле Кэти-Линн.
  
  «Юк, бернинди да инде табарга Кэти-Линн киткәнче, ул килер кафеда иртәгә кич?» — дип сорадым Доминика. Нигы покачал аягы. 'ЦРУ куйган бу копов, ләкин алар беркайчан да көтә моннан күп нәрсәгә. Бу бердәнбер фоторәсемнәр белән шөгыльләнүче бар, ул залда на заднем яктан, һәм аның йөзе өлешчә ябылган. Һәм безнең кытайлылардан булырга тиеш, аның дистәләгән фотосурәт».
  
  'Мерде' — диде французмы. «Кызганыч, мин түгел сфотографировала аны, кайчан брала у нах интервью. Аны булмаса, отель өчен бедный бала эләккән ловушку.
  
  — Карарбыз, - дип алабыз, моның белән нәрсә эшләргә, — диде Нигы, лениво потягиваясь.
  
  — Ах, әйе, — диде Доминик, улыбаясь. «Бу булачак әйбәт. Әлеге булмый Джонни бездә юк бердәм шанс. Сез поймаете кызны мгновение авыру. Ул кискен щелкнула пальцами. Аннары ул перебралась аша караватка җитештерүче к Нику, протягивая куллары, приглашая эго бу сладострастное юаныч булыр, дидек үзенең тән. Нигы иде тронут моның зрелищем. Ул прижал ee к түшәк һәм спрыгнул белән ухмылкой һәм зур күрсәтү энергиясе.
  
  «Миңа кирәк, сарыф, сөйләшергә, кешеләр белән, детка. Аның яратам сине, Ләкин...'
  
  'Кошон, свинья, — рявкнула ул һәм дәвам итте сериясен идиоматических ругательств, алар шулкадәр непонятны Нику, ул алмады аңлау һәм яртысыннан шулар тирәсендә.
  
  — Поверь миңа, миңа больно, — бодро диде ул. — Алмассызмы сез позволить үзенең бер Генри заглянуть бу палубу һәм ел саен түгел, прячутся бармы, анда нинди дә булса зловещие чыккан кешеләр белән Көнчыгыш яки башка незнакомцы?
  
  Ул быстрым адым таба килә башлады бу ванную, по-видимому, түгел, обращая игътибарны соблазнительные хәрәкәте аның тән өчен түшәк.
  
  «Мин телим очиститься нче гөнаһка төнге һәм иртәнге әгәр дә кем бер кеше оборудова миңа».
  
  — Яхшы, — шатлыклы диде Доминик. 'Аны сиңа помогу. Бервакыт аның брала интервьюлар япон гейши...
  
  Нигы дип катгый отклонил тәкъдим буларак саклык чараларын запер ишек. Ул ишекне, Доминик белән философским выражением затлар надела кимоно һәм янына задней көне.
  
  Нигы берничә минут простоял астында обжигающим душ белђн генђ чиклђнђ, берсе аның ул өлешчә покраснел кебек яман шеше, аннары включил ялангачлык һәм чыкты освеженным. Посмотрел бу көзге һәм канәгать калды. Колотая рана, аны алды ул узган төнлә вакытында урам драки, түгел иде караганда, бүтән, ничек яхшы заживающей царапиной. Ул гына да түгел әле, безгә грамм артыгы май үз теле. Ул тәмамлый үзенең көндәлек су астына төшүе бу чиста дисциплина йоги, кайчан Доминик кайтты һәм прокричала аша ишек, дип, Анри дип юлга свободен. Бу вакытка Нигы түгел инде үзен начар хис итә шундый загруженным һәм тулысынча сосредоточился эштә. Ул тиз арада бер эчәргә алып керер иде кофе белән молчаливой Доминик белән шөгыльләнүче почувствовала, дип эго кәефе үзгәрде. Ул көнен билгеләде әй очрашуга килгәч, ул кайтачак тирәсендә замка Джонни Ву. Шуннан соң ул җиңел генә менде, баскычтан к припаркованному «Ягуару».
  
  Эго рубашка иде тулысынча испорчена, һәм теләсә кайсы очракта да кирәк иде", - переодеться. Шуңа күрә ул китте үз кунакханә номеры. Эго дә аптырашта, - дип эго тайно обыскали. Әлбәттә, чөнки ул түгел иде, шулкадәр глуп калдыру өчен анда үз иске докторскую сумка, анда бар иде, бик күп разоблачающих кораллары - ул берни дә сынатмады.
  
  Ул шалтыратып Дреды Доновану, ласково поддразнил эго уңаеннан эго маҗаралар кичә кич сорады аша кереп, уй-сәгать ярым билгеле бер ресторан, танылган үз киемнәре һәм винами. «Әгәр минем камуфляж испорчен, — дип уйладым Нигы, — миңа яхшырак файдаланырга эго буенча максимуму». Артык өлешендә эго элемтәләр туры килде билгеләргә грязных кофе. Аннары ул китә бу Jag бу депосы AX һәм шалтыратып Хоуку буенча видеофону. Хоук выглядел бераз усталым. Нигы диде эму бу.
  
  — Һәр минут барысы да катлаулырак, Нигы. Кадәр мине ќитђ имеш-мимешләр тирәсендә Кытай. Бәлки, миңа кирәк, тиздән ашлама алып кайту сезне тирәсендә Париж һәм ќибђрњ доктору Лин. Кытайлар разочаровываются бу мин, бу кызның. Әгәр алар доберутся кадәр нах, ул беркайчан да покинет илне. Әгәр алар алмаячак заполучить аны, бәлки, алар ясасалар берәр потрясающее өчен коткарып, үзен от зур пропаганда югалтулар аркасында дезертирства докторы Линн. Әйдә послушаем, дип, синдә бар.
  
  Нигы билгеле сөйләде эму дип књрсђтергђ бирле ih соңгы сөйләшү. Хок игътибар белән базарбай түгел перебивал эго, һәм казался канәгать. — Ләкин, — задумчиво-диде ул. — әгәр бу мисс Сент-Мартин була двойным агентом, сез... э...
  
  — Нинди дә булса мәгънәдә әйе, — диде Нигы, — тик син берни дә аласың, моның белән поделать. Ул инде исбатлады кыйммәте, сэр.
  
  "Буларак мораль ярдәм?" дип Хоук. Нигы посмотрел үз запонки һәм крае күзләренә дип намек на улыбку бу тонких иске губах Хоука.
  
  — Сезне заинтересует, Нигы дип, аның гаиләсе вложила зур акча каучуковые мәйданнар аларга туры килә төньягында Вьетнам. Бу мөмкин использовано күрсәтү өчен бу нах басымы.
  
  "Мин перейду моңа чын күңелдән хәзер, сэр," диде Нигы. Ул тиз развернул планы, ул-туар күз алдында. Хоук нигезендә, кивнул, яңгыратып.
  
  «Бу яңгырый яхшы минем өчен Нигы. Тагын шунысы-дип. Кайчан табып булмый кызны Лин, тик синнән у нах перстень белән печаткой, ул йөртә. Ул принадлежал аны әниләр ала расларга доктору Линю, дип эго кызы безнең кулларда. Бу-бик мөһим.'
  
  — Яхшы, — диде Нигы. «Мин позвоню сиңа тагын ничек гына алмыйм, ә аннары белән очрашу кыз».
  
  Хоук инде башка тотты телефон бар, уха, кайчан экран погас.
  
  Аннары Нигы китте бер тирәли офислары һәм запросил бик махсус җиһазлар.
  
  
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  
  
  
  
  Мәйданы белән иске каменной лютеран булыжником һәм кафе белән навесом, принадлежавший турыдан-туры Утрилло. Әмма районы килде какшый чорыннан Утрилло, чиркәү һәм кафе иде ябылган югары сәнәгать зданиями, выросшими шулар тирәсендә. Буенча широким урамнары тянулось плотное хәрәкәт, калын домохозяйки ходили нче кибет янына кибетенә белән вечными сетками белән торчащими шулар тирәсендә покрытых алтын коркой багетов. Газетчик аша узды кафе үзләренең газетами, алар бу көнне яхшы продавались. Заголовки иде кызыклы. Алар кычкырып тора " иде: Кытай сәүдә атташесы убиты бу вечеринке. Одина тирәсендә ир-атлар баре сатып алган газета һәм начар рассмеялся, укып бу тарихны. Чөнки ул бик грязной һәм неопрятой фигурой хәтта моның өчен район, берәү дә булмады дип билгеләп үтте. Бераздан к дип кушылды аңа шундый ук неблагоприятная төре фигуры, һәм алар икәү чыкты аша кофе.
  
  Тиздән аннары бу алар забрались йөк машинасының кабинасына. Тегесе, дип югарырак, вакыт-вакыт куллануның тирәли шешә дешевого шәраб, һәм шул ук вакытта позволял свисать белән аскы иреннәре потухшей сигарете галуазе — выходка, лаеклы бөек Жанна-Кырлар Бельмондо.
  
  Иске йөк машинасы проехал аша пригород, аннары выехал бу ачык җире. Ир-атлар туктап торган шунда, анда да, шул юл буе кафесы һәм выпивали буенча стакану бренди түгел разговаривая башка йөртүчеләр, безгә фермерлары белән, ә аннан соң алга таба да баралар, тамаклары ача. Кайтарганнар җиткәнче темноты алар кабат тукталдылар, һәм слонялись тирәсендә бара, әлегә кояш түгел поднялось өстендә верхушками агач. Алар шулай грязны һәм, по-видимому, сердиты, дип беркем дә маташа, алар белән завязать сөйләшү, дигән иде аларга уңайлы. Ниһаять, алар киткән, свернули сулга белән төп юл һәм йөреп уздылар берничә миль буенча малоиспользуемой проселочной юлда. Ниндидер мизгелдә югары ир-ат жестом боера шоферга тукталырга һәм күрсәтте проселочную юлны ведущую аша куаклар к деревянным капкалары.
  
  — Тавыш бирергә монда жди, — диде югары ир-ат. «Откровенными капка алдыннан җилдә шактый зур алан, аны күренми белән юллар. Припаркуйся анда лицом юлда. Кадәр замка бераз чакрым. Һәм Дреды, — диде югары ир-ат, кладя кулын кулын машина йөртүче түгел, ә расстраивайся. Бу булырга тиеш эшләнгән тайно, мин тотам бу.
  
  «Не волнуйтесь, N3», — диде машина йөртүче. «Мин кљтђм, тагын бераз керткәнче заставлю кытайлылардан өчен түләргә узган төн. Әмма аны отель булыр иде белергә ничек сез белдек, чөнки анда иде бу ялан.
  
  «Быелгы рәвешендәге алар сезнең интерпретацией аэрофотоснимков - өйрәнергә кирәк, — дип N3. «Әгәр син выпадешь буенча үз ролен хәтта аша секундына аннары бу, син получишь бирде».
  
  Йөк машинасы двинулся алга таба, һәм Нигы опустился идәнгә кабинасы. Повозка тукталды зур капкалар янында булсын, спросить у каравылчы юлны к конюшням. Юлны алар, әлбәттә, беләләр иде. Ниятен состояло шул булдыру өчен иллюзию моннан тыш, бу машинада булган бер генә ир-ат, чөнки шулай итеп ул янә кем. Икесе дә ир-атлар мондый уен, әлегә машинасы бер караганда, озын юлда к конюшням. Юл вилась арасында рядами изящных распустившихся агач торган бу пышных яшел лужайках. Каршында озын свежевыкрашенной конюшней икесе дә ир-атлар вылезли тирәсендә машина кереште яростно швырять җиргә капчык белән фураж. Акрын минем янга килеп, кеше кожаном фартуке белән тимерчеләр молотом үз кулымда һәм посмотрел аларда.
  
  «Әй, — диде меньший тирәсендә ике ир-атлар белән хитрым төре, — кем монда подпишется бу азык?»
  
  Ир-фартуке почесал затылок. «Мин белмәдем, дип eda иде заказана. Тренер юк монда.
  
  «Бу махсус катнашма, бүген берничек тә башлагач, захотели», — прорычал машина йөртүче. "Сез подписываете яки юк?" Ир-ат сомневался. — Белмим, шталь иде аның. Хуҗа китеп барган ат җигеп һәм тиздән кайтачак. Бәлки, ул белә, - дип эшләргә кирәк.
  
  Шофер яздырган длинную сериясен ругательств, закончившихся турында гариза ки, ул алмый көтәргә кич, әлегә персонал конюшни булачак җыюда.
  
  — Ламаар, — диде ул. — Мин положу эго кире машинага, ләкин күбрәк түгел звоните белән безгә срочным заказом. Мине дә борчый, дип, сез, егетләр, разобьетесь ачлыктан у стартового столба.
  
  — Яхшы, — вздохнул кеше. «Мин подпишусь». Куйды имзасын астында поддельным исәбе-фактурой, һәм ворчливый йөртүче карлыгач кире к грузовику, хәтта сказав «сау бул» . — Әйдә исчезнем, — пробормотал ул үзенең спутнику. «Джонни китеп барган ат өстендә идем, һәм мөмкин кайтырга бер минуттан».
  
  — Ярар, — диде Нигы, — поедешь. Кайчан дойдешь кадәр поворота, аның әйтәм, анда мине утырту. Сезгә туры юлга чыгарга аша баш керү, тик әйтегез охраннику, сез заблудились. Ул сине автомобиле чыгарачагын әйтеп үтте.
  
  Кайчан алар уезжали, Нигы посмотрел бу көзге заднего төре. Ул әле, ничек Ву подъехал к конюшням, спешился һәм поболтал кеше белән фартуке. Аша берничә мгновений кытай теле мастер-шпион пожал җыерып һәм повернулся. У Ника булмады карарга вакыт таба. Алар киткән урманга. Дреды остановил йөк машинасы һәм Нигы җиңел выпрыгнул тирәсендә кабинасы һәм минем янга килеп, к задней өлешендә машиналар. Анда ул вытащил длинную алюминиевую штанга, закрепленную бу плечевом упоре кебек, базука, һәм күчмә энергоблок.
  
  Ул акрын гына крикнул хезмәткәренә ЦРУ: «Барысы да тәртиптә». «Китмә», машинасы китеп барган урман аша. Нигы көттем бу опушке урман. Түгел булып узды һәм ике минут, ничек зашло кояш. Эго вакыт иде диярлек идеаль. Урманда иде инде караңгы булса да, күк тагын освещал адв = β.
  
  Сиздермичә прокрался урман аша, пробираясь үз максатлары ышаныч белән, әйтерсең лә ул туган бу аксаковлар. Аша, биш минут ул бик крае лужайки һәм күрдем соңгы нурлары сүнү белән, көндезге ут, отражающиеся нче иске таш замка.
  
  Буенча озын юлда подъехала машина. Нигы дип елмайды. Хәзер Доминика бардым бу шактый артык консервативном седане. Кызык, ничек ул дип аңлатты әти-югалту «мерседеса». Белергә һәм шуннан соң, бу яхшы булыр иде тарихы. Ул әле, ничек ул тукталды у таш күпер аша канаву һәм эченә кергән.
  
  Нигы молча йөгереп йөрүен нче агач янына агач астында, озын янәшә дубов, әлегә җитте кирәкле агач. Беренче тармак висела якынча егерме футах аның өстендә. Ул төшергән белән плеча легкую нейлоновую альпинистскую полициягә), перекинул аның аша ветку һәм схватился өчен башка җепләре. Аннары ул перекинул үз снаряжения аша эчтђге һәм, перебирая куллары белән, подтянулся, ухватился өчен ветку һәм җиңел кебек, мәче, опустился бу нах. Ул потянул артыннан полициягә) һәм гаять үз снаряжения.
  
  Ул якынча двухстах ярдах нче замка. Ул ясаган алюминиевый сап бер тирәли тәрәзәләр замка, повернул берничә ручек бу блогында запрослары һәм хмуро посмотрел яңа параболические микрофоны ерак гамәлләре алырлык подслушивать аша калын тәрәзәләр. Җайланма күрсәтү сверхвысоких частот, ул эму бүләк иттеләр, күп нәрсә яңа. Аннары эго хмурый караш юкка чыга, һәм ул акрын гына рассмеялся. Подслушивающее җайланма җибәрелгән, ашханәгә, улавливая бераз вольность, аны одина буенча лакеев көтмәгәндә позволил үзенә эшләргә белән бер буенча служанок, накрывавших бу урындык. Нигы базарбай, ничек кыз ачулана слугу тудырмасын дип микрофон настроен искиткеч.
  
  Аннары ул повернулся к окну республикасы һәм шунда ук ишетә тавышы Джонни Воу белән напускной вежливостью приветствовавший Доминик.
  
  Нигы озак базарбай, утырып на дереве турында сөйләшү незнакомых эму кешеләр һәм вакыйгалар торган эго да кызыксындырды. Алар сидели өстәл артында, кайчан Джонни темасын күтәрде Кэти-Линн. Безгә, Доминика, безгә Джонни Воу, әлбәттә, түгел подозревали, дип ih сөйләшү записывается бүгенге акрын крутящиеся барабаны магнитофона.
  
  — Мин ишеттем, синдә яңа очрашулары, өчен, белән әңгәмә корып, әлеге китаянкой, — ишетә Нигы Джонни.
  
  — Кызык, кайдан син моны беләсең, — ласково Доминик дип җавап бирде.
  
  «Минем эш шунда, белү өчен оборудова барлык ниләр кытай берлегенә», — ривненской дип җавап бирде Джонни. — Сез, әлбәттә, беләсез, җаным Доминика, ул кызы докторы Линя һәм аның куркынычсызлыгы ия беренчел игътибар өчен, Кытай халык медицинасына Республикасы. Булыр иде бик кызганыч булса, аның белән нәрсә дә булса килеп, әлегә ул дәвам итә девичью выходку».
  
  — Качу? фыркнула Доминика. «Минем маһир, дигән тәэсир калды ул ул, булсын коткарып үз гомерен».
  
  Джонни засмеялся. «Сез, күрәсең, түгел, аңлыйсыздыр, кытай ментальность. Безгә бер благовоспитанная кытай кызы түгел, бросила иде, үз гаиләсен чынлап. Ул молода. Аның раздражают бу шактый катгый чикләү сәфәре. Ул да подозревает, дип, аның тормышы булырга мөмкин әлеге куркыныч. Враги илебезнең кунакханәләр булыр иде нажиться бу сәяси вакыйгалар булса, аның белән ни дә булса хәл, әлегә ул залда Европада. Минем эш — инанырга, моның ашмаячак».
  
  — Нишлисең, — диде Доминик, — әгәр аны увижусь аның белән, аны әйтермен, король әй, нәрсә син, - диде.
  
  'Аңа бик рәхмәтле. Моннан тыш, минем хөкүмәте уполномочило мине тәкъдим итә, сезгә алмашу сезнең хезмәттәшлек бу мәсьәләдә шактый өчен компенсация өлешен сезнең әтисенең бу эго каучуковой мәйданнар аларга туры килә Вьетнамда белән шөгыльләнүче хәзер, әлбәттә, залда да, кулда хөкүмәт Ханойда».
  
  — Сиңа яхшырак сөйләшергә бу хакта белән папа, — небрежно диде Доминика. «Ул бизнес белән шөгыльләнә безнең гаиләдә».
  
  "Бу шактый зур сумма", - диде Джонни. «Аның урынына, гади үтенәм әйтә миңа, анда Кэти-Линн, әгәр сез белдек, яки шул ук сорарга, аның хат язарга пред әтисе, заверив эго үз добром мәгариф һәм хәбәр итеп, эму, ул кайтырга планлаштыра». Кытайда. Дөресен генә әйткәндә, дим, бу хат миңа кирәк буенча сәяси сәбәпләр аркасында, әгәр безнең противникам бетереп похитить кызны. Әйтегез әле, әй, сез аласыз, переслать хат доктору Линь аша француз журналистлары, Кытайда. Нигы берьюлы насторожился. Джонни берни дә белми турында перстне белән печаткой. Эго сәяхәт түгел иде напрасным. Моннан тыш, бу бозуына дәлил лояльность Доминики, хәзер бар иде твердое өстенлек өстендә китайцами. Джонни, әлбәттә, попытается белән элемтәгә керергә Кэти-Линн кафеда бу Ле-Әл-иртәгә кич җиткәч, ул белән очрашачак Доминикой. Югыйсә, ул алмаячак комачауларга америка попытке ашлама алып кайту докторы Линя тирәсендә Кытай, шулай булмаса, боҗра доктору Лин беркайчан да булмас иде доверил, бу кыз безнең кытайлылардан. Ул чакта ул хис итәчәк иркен булсын өчен, китәргә. Нәрсә кирәк иде ясарга Нику, бу инанырга алар ул арада түгел заполучат кызны.
  
  «Әлбәттә, аның кунакханәсе иде сарыф сезнең белән булганда, сез встретитесь аның белән иртәгә кич, — та, Джонни, — тик мин куркам, - дип, яшьләр һәрвакытта да ышана авторитетам. Миңа таянырга туры киләчәк сезнең превосходное суждение, Доминика өчен коткарып бала үзеннән үзен.
  
  "Бала - берни дә үзе," диде Доминика. — Ул олылар хатын-кыз. Аның белән очрашты, анда, хәтерлисеңме. Тик мин күрсәтермен сезгә белергә, ул тапканчы әйтә.
  
  Этнеž сөйләшү булды неважным. Нигы калдырды үз магнитофон включенным, әлегә Доминика ниһаять түгел китте. Аннары ул подождал, әлегә каравылчы әмерен тагын бер каравы йорт белән ике здоровенными доберманами. Аннан соң ул янә упаковал үз снаряжения һәм спустился җиргә буенча веревке. Егерме елдан мин, ул шулай бесшумно вынырнул безнең йөк машинасының кабинасы, дип Дреды Донован әз генә түгел, ата аңа.
  
  — Тегүче тик синнән, — диде Дреды, убирая револьвер, — сез, ничек призрак, сэр. Ухмылка Ника ачык сияла караңгыда кайткач, ул закурил сигарету. "Кичер, Дреды. Икенче тапкыр аны приду белән развевающимся байрагы һәм бьющим бу барабан өчен сез белә бит мин иду». ЦРУ хезмәткәре рассмеялся. "Барысы да тәртиптә?"
  
  — Барысы да, — диде Нигы. "Әйдә выбираться шунда."
  
  Әлегә машинасы да бер юлда, Парижга уйлар Ника крутились бу мең детальләр, алар эму кирәк иде оештырырга өчен завтрашней операциясе. Джонни иде окружил кофе үз кешеләр. Тик бездә Ника иде идея...
  
  
  Өч сәгать каршы алды ул Доминику яңа модной дискотекада татып караган «Le Shakespeare a Go-Go» ка Монпарнасе. Дискотека, битком набитая бай яшь парижанами иде обставлена тыйнаграк һәм арзанрак уважающее үзләрен җирле кафе. Нигы прислонился к шаткому деревянному столу, омтылып, ул расслышать аның аша тавыш-музыка. Бүлмә иде ки шумной, нәрсә булды, исән-имин. Бернәрсә дә, шул исәптән ih үз сөйләшү түгел иде булырга подслушано хема-йә.
  
  — Ә булмыймы сарыф кая да булса потише? — взревел Нигы.
  
  — Тик мин аны яратам күрсәтергә сине, Николас. Монда белән полдюжины хатын-кызлар әзер перерезать миңа тамакны, чөнки мин заполучила сине беренче. Моннан тыш, аны әле ишеткәнем бар Freeps, һәм барысы да ih башка».
  
  Нигы мрачно посмотрел на "Фриспов" — биш яшь кешеләр белән суровыми затлар килеп төбәкнең иң озын чәчле һәм штанах, үзләренә иде малы, алар гремели үз уен кораллары һәм кычкырып тора " иде анда бер төркем, ничек аларга заблагорассудится. Нишлисең, дип уйладым Нигы, Доминика бераз забавляется. Тик алар башлаган яңа бию, ул ниятләгән идем оргиастически. «Ул бераз захмелела», — дип уйладым Нигы. Ул схватил ee кулын һәм потащил к көне. Тышкы якта ул обняла эго һәм диде: «Бар, бары тик бер урын, кайда син аласың мине канәгатьләнерлек ишетергә». Ул прижалась губами к эго губам һәм сызып ќибђргђндђ: «син чертовски яхшы беләсең, анда бу Нигы Картер».
  
  — Гафу итегез, — диде Нигы, — џичкайчан да. Джонни ала эшләргә глупости, тик ул глуп. Үз йорты залында књзђтње астында. Сез таяна аласыз бу. Ee, кулларын тиз гладили эго, гәүдәсен.
  
  «Нәрсә булыр иде, син диде, кадерлем, — диде ул заплетающимся теле, — әгәр аны, дип сиңа, дип уйлаган бу маленькую проблемасын?»
  
  — Мин уйлыйм, — со смехом диде Нигы, — дип, ул чакта аны алды иде выжидательную позициясе.
  
  «Гади подожди һәм күрерсең», — торжествующе диде ул, подзывая проезжающее такси. Кагыйдә буларак, Нигы яратмый иде чопорных барышень, әмма Доминика чыннан да заслужила бераз повеселиться соңгы берничә көн. Такси подъехало к Сене, обогнуло окрестности Доминика һәм тукталып калганын башка ярында урнашкан.
  
  Ярында, Доминик-чу позвала. "Генри?"
  
  — Аны монда, мадемуазель, — диде караңгыда грубый һәм танышы тавышы. Иске бродяга сидел шул көймәдә һәм эчәргә буенча вездесущей шешә алжирского шәраб. Кыз торжествующе књрсђтте ка Ника.
  
  — Әйә, аны да бик яхшы глазок?
  
  «Детка, — диде Нигы һәм поцеловал аны, — син гений». Карт тавыш сплюнул суга. Алар сидели шул көймәдә бу тынлык, әлегә әлдермештән артканнан-переправлял ih на веслах һәм высаживал янында кара барышын, анда беркем дә, тыш, су алмады ih күрергә мөмкин.
  
  Тынлык бу плавучем йорт үзеннән-үзе иде интимностью. Күпмедер вакыт алар карадык, берсен-ка берсен. Аннары Доминика акрын гына дип сорадым: — Эчәргә түгел телисезме?
  
  — Искитәрлеге, — җайлап диде Нигы.
  
  — Мин дә, — диде кыз мягче.
  
  Ул сняла пиджак үзенең костюмы һәм уронила эго идәнгә. Түгел сводя күзләр белән, Ника була, ул расстегнула блузку һәм накинула аны җылы загорелые җилкәсенә, әлегә нәфис коричневый төс аның тән странным итеп түгел контрастировал белән ослепительно белым лифчиком. Аннары бюстгальтер егылып идәнгә.
  
  Ул скинула балетные тапочки һәм нагнулась, ee күкрәгенә кимегән, ничек спелый плод өчен төшерергә чулки. Ул сидела алдында Ником, одетая гына юбку.
  
  «Нигы, — диде ул белән зәгыйфь намеком бу алкоголь голосе, — ярдәм ит миңа белән юбкой».
  
  Әмма башта ул ярдәм итте аңа төшерергә кияләр. Аннары ул повернулась һәм күрсәтте эму үз атласно-гладкую тирене, әлегә ул расстегивал юбку һәм стягивал аның белән аны длинного тән, хәзер бөтенләй обнаженного һәм ожидающего аның. Бу мгновение ул сидела, аның стройные бот прижались к, аңа, аның зат юнәлтелде к эго рту, көчле гәүдәсен Ника обвивало аны, һәм эго йомшак куллары ласкали аның гәүдәсен.
  
  «Нигы, килә, кая да булса. Кит. Һәрхәлдә, берсекөнгә. Син һәм мин. Аның алам әзерләргә һәм барысын да. Без алыр идек ясарга матур бала. Аның беркайчан да отель...
  
  — Юк, — прервал ул, аның, түгел, уйла бу хакта. Түгел хәзер, беркайчан да. Мондый иде любопытная этика кеше. Хәтта бу мизгелдә ул түгел иде солгать. Әлегә бар иде, сайлап алу.
  
  — Мин алмыйм хыялланырга, шулай түгелме? Аның күзләрендә күз яшьләре иде. Аннары ул моңа кадәр үз куллары белән эго буенча иң сокровенным өлешләп үзенең тән, әйтерсең иде завладеть момент, усилив эго. Кайчан аның кулы уйнады, ул дрожала, ничек музыка коралы, аның янына прикоснулись кирәкле урында. Кайчан нарастало крещендо, ул күтәрде аны отнес шул йокы бүлмәсе оештыру.
  
  Һәм янә дәвамында озын төннәрдә мягкое гәүдәсен хатын-кызлар һәм твердое твердое гәүдәсен ир-атлар сошлись көрәштә. Эго каты мускулы колотили аның мягкое, стройное гәүдәсен, ә аның йомшак күкрәк һәм тормыш выдерживали ужасную һәм даими рәвештә атакага күтәрелде, каршыга беспощадному җәзага эго мужественности. Соңрак, ул ятып кына торды аның янәшәсендә караңгыда, ул тыныч кына стонала, әлегә ут ih ачлыктан түгел вспыхнул кабат, һәм алар тагын да напали тагын башка.
  
  
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  
  Көн дәвамында Les Halles, зур базар районында Париж, оживлен күбрәк теләсә нинди башка үзәк өлеше моның переполненного кергән. Астында бу зур тимер һәм стеклянными навесами, напоминающими вокзаллар викторианской чор, сәүдәгәрләр тырыша, үз эшенә белән минимумом упорядоченности.
  
  Аннары һөҗүм темноты, әйтик, к полуночи, урамнар шактый дәрәҗә пустынны кала, берничә полиция хезмәткәрләре, топающих салкын, аяк һәм ожидающих үзгәрешсез җыелды. Әгәр ул килә, бу бик күп кешеләрнең - ул шундый ук могучее һәм неотвратимое, ничек прилив. Авыр нагруженные йөк автомобильләре бара тирәсендә диңгез портлары һәм Франция кырлары. Алар белән килә эш, базар бурычлары проституток, театралы һәм, әлбәттә, туристлар. Өч сәгать төнге үтеп йөреп булмый автомобильдә урамнары буйлап, әйдәп баручы бу район. Барысы да арзан пространство мәшгуль грузовиками, алар загружают һәм выгружают тартмалары белән яшелчә бу сукин зурлыгында кеше. Тележки проталкиваются аша бер төркем — билгеле булганча, кешеләр китсә, юллар белән, әгәр дә сез бары притворитесь, дип җитди собираетесь ih базмый.
  
  Тирә-кафе «Свинья-балыкчы» иде людно. Радиевые сәгатьләре Ника күр-сәтелә башлый, дип диярлек ике сәгать. Ул сидел бу темной йөк машинасының кабинасында түгел сводя күзләр белән кофе, ул Кэти-Линн упомянула, ничек очрашу урыны белән Доминикой. Дреды эшли башларга тиеш булган теләсә кайсы вакытта. Нигы предпочел идем керергә кафе ялгызы гына хђл итђ алмый, әмма эго күләмен иде бу мөмкин түгел. Хәтта переодетый бу синюю куртку рыночного эш, ул выделялся күрсәткечләрне тикшереп тору, башка ир-атлар, алар семенили анда-монда вакытында перерывов өчен тиз эчәргә коньяк яки стаканчик кайнар шәраб.
  
  Гомумән, Нигы канәгать иде үз планнары. Әгәр Доминик яхшы үтәде үз эше белән махсус пульверизатором өчен тынлы, ул ул алды складта AX ул, дип ышанам к утру кытай спортчысы булыр аның кулында. Кайчан булса, ул килде.
  
  Ул күрдем вспышку камералар Доминики, ул кайчан студиясе үз янәсе, репортаж. Ул сделала төре, дип хәбәр итә төнге базарда. Ул үзе тәкъдим итте, ничек ул фотографирует загорелых иске йөк машиналарын йөртүчеләр ih колоритных ярдәмчеләре, расспрашивает ih chloe анекдотах һәм шутку отклоняет ih күңелле непристойные тәкъдимнәр. Шул ук вакытта, ул булачак эзләргә кытай беглянку, у, аның булырга тиеш, бетә инде акча ee һәм ee чыдамлык. Кэти Линн тиеш иде килергә өч сәгать чамасы.
  
  Ривненской ике сәгать Дреды подъехал к кафе бу армейском «Шевроле» АКШ белән ревущей сиреной һәм битком набитым военными полицейскими — бу ничек челпәрәмә поездлар. Алар выкатились-юньдә машиналар. Икесе эре полиция хезмәткәрләре басканнар каршында автоматлы, кайчан Дреды һәм тагын ике ир-егет бәреп кафе.
  
  Нигы чыкты буенча йөк машинасының һәм минем янга килеп. Бу чын профессионаллар недоумении беркем дә булыр иде эго түгел, күрдем, хәтта әгәр дә бар иде, алты әһәмияте навыка һөҗүм.
  
  Инде башыннан җыела толпа, һәм, гадәттә, шумный базары характеризовался относительной тишиной. Нигы улыбался, яңгыратып, ничек Донован рявкает кебек сержант-майор, дип, беркем дә булырга тиеш түгел покидать бу урын, әлегә ул да тикшерәчәк ih документлар. Аның белән иде француз теле полицейский, күңелебезнең, дип сопротивления булмаячак.
  
  Нигы, столпившийся алдында ачык дверью, күрдем досту китаянку, одетую бу чалбар һәм кофту белән шөгыльләнүче кинәт встала аркасында үз столика һәм побежала к көне. Одина тирәсендә хәрби полиция хезмәткәрләре алды ee кулын. Ул бирде эму бирде һәм нык ударила Дреды, кайчан ул килеп җитмәгәндер кадәр нах. Ниһаять, ике полиция хезмәткәрләре тоткарлаган, аның кайчан ул взволнованно кричала по-французски, дип аны урлаган америкалылар буенча сәяси мотивлары, недоумевая, дип торды белән франция вежливостью хәзер, кайчан да гади басып тордылар һәм берни дә башкардык.
  
  Шактый, әдәплелеккә күбрәк иде. Ә бәлки, здравый мәгънәсе алды тәкермән өстендә башлагач, французлар күргәннәр, ике автомат здоровенных торган полиция хезмәткәрләре көне.
  
  Алар вытолкнули аның өчен ишек, ә ул дәвам итә пинаться һәм кричать. Алар запихнули аны машинага, ул анда дәвам итә сопротивляться.
  
  Дреды посмотрел на бер төркем белән шөгыльләнүче издавала угрожающие кулланылуы һәм, киресенчә, собиралась сбросить америкалыларның бу Сену - автоматлы, Шевроле һәм сүз уңаенда. — Ханымнар һәм әфәнделәр, — диде ул. «Мин кыскача гына объясню сезгә, ни була бу кыен сәхнә һәм приношу гафу үтенә иткән прервал сезнең ял. Ничек сез беләсезме, АКШ хөкүмәте дә сугышмый белән маленькими девочками. Һәм бу вәкиле сезнең үз хөкүмәте түгел оказала иде безгә рәсми ярдәм күрсәтелә, әгәр дә сүз бу кызлар иде правдой. Чиста, әлеге кыз разыскивается хакимиятләр белән бәйле рәвештә, үтерү белән янаган, аның амплуасы, америка очучы. Ничек сез барысын да күргән, ул чиреннән сәләтле бу.
  
  Хромающая башлангычларда Дреды иде бик реаль. Ул яхшы эго ударила. Ул понизил тавышы кадәр ышанычлы шепотом һәм огляделся.
  
  «Бәлки, миңа да стоило сезгә моның сөйли, әмма аның методы шактый иде странным. Ул задушила беднягу нең лифчиком.
  
  Бу последовавшей тынлык Дреды күрсәтте үзенең иң ирландскую ухмылку, пожал җыерып һәм китеп, тагын бер тапкыр извинившись өчен беспокойство. Толпа тиз разошлась, бормоча: «Ах, бон, син белергә тиеш иде, роман, бу юлы америкалылар хаклы».
  
  Нигы кафега керде. Смуглый ир-ат неизвестного происхождения взволнованно әйткән телефоны буенча. У Ника иде идея, ул шалтыратып штаб-фатирында һәм рәхәтлек алдым шуннан. Нигы әйләнеп, үзенең грузовику. Ул белә аша ярты сәгать округта калмаячак беркемне дә, кем булыр идем, белмим, дип америкалылар кулга алына досту китаянку иң ужасных вакытта башка хђл. Кытай кыз иң делле иде хезмәткәре илчелеге һәм ee түгел, көттем артык җитди язмыш караганда үткәрергә калдыгын төнге компаниядә егет тирәсендә ЦРУ .
  
  Әмма төрле кытай агентлары булган, ничек Нигы белә идем, якын-тирәдә булган да ишетер бу турыда, һәм ничек ул өметләнгәнен, шулкадәр запутаются, дип уйладык, - дип уен окончена. Әгәр Кэти Лин иде билгеле булды, бу хакта ул алыр иде булырга, артык склонна барлыкка килергә, мин беләм, дип басым ослабнет, чөнки, по-видимому, америкалылар инде схватили аны. Әмма кытай авторитетов түгел обманет, һәм Нигы менә бу белә идем.
  
  Киләсе сәгате Нигы булгарлашкан бу грузовике. Әгәр Доминик кызны күрә, ул бирәчәк әй хат калдырган, анда булачак әйтелгән өчен ул чыкты урамга к грузовику. Әгәр ул послушается, барысы да яхшы булачак. Әгәр ул подчинится, Нигы уйлап тапкан ысулы следовать артыннан, кая ул безгә киле.
  
  Хәер, Кэти-Линн берни булмаса иде дип, Доминика распылила иде бу нах духи буенча пульверизатора бирде әй, Нигы. Рәхмәт перспективалы фән үсешенә турында «микрокапсулировании» һәм тырыш хезмәте эше буенча поляризаций духи иде радиоактивными, әмма безвредными. Радиоактивный материал булыр кабул итәргә соседний дәфтәре Гейгера.
  
  Нигы янә посмотрел на җибәргәннәр. Иде инде өч сәгать. Ул өметләнгәнен, бу торак пункты россия түгел провалится аннары барлык эго тщательных приготовлений.
  
  Эго караш ќђлеп итте хәрәкәт толпе. Зур «роллс-ройс» акрын проезжал аша бер төркем алдында кафе бар. Одина буенча бамперов эләккән краснолицего ирне ак, окровавленном мясном халате. Мясник һәм эго собеседника алмадык чыгарырга моннан тыш, кешеләр отталкивают ih ягына тикшерү вакытында башкаланың истәлекле урыннары белән «роллс-ауте». Алар басып тордылар, дорфа итеп һәм разглагольствуя у, тәрәзә, угрожая атаковать. Нигы следил өчен бу инцидентом белән кайбер удивлением, әлегә эго дәфтәре Гейгера кинәт түгел, эшли башлады, кебек, сумасшедший.
  
  Бер мгновение Нигы убавил громкость һәм сводил күзләр белән стрелками, вибрирующей бу югары частотах. Эго караш шунда ук тукталды, бу сәхнәдә. Эго, баш миен эшләгән, шулай тиз, - дип барысы да эго-кыры ягыннан тоелды застывшим бу эго движениях кебек бер кадр тирәсендә фильм. Кайдадыр толпе, освещенная җылы уты тәрәзә аша кафе, сидела кыз да, ул инде үлде, берничә кеше. Люгер пәйда кулымда, Ника була, ул приготовился ачу уты, берәр хәл була калса. Бары тик аның өчен вакыт кебек тоелды застывшим. Калганнары гади продолжали барырга. Мясники дип кычкырдылар ханга машина йөртүче «Роллса». Өч базар торговцев бу синих куртках, әйтерсең, спорили өстенлекле яклары турында ике проституток, торган күләгәдә. Америка турист һәм эго хатын-кызлар следили сђхнђ артында басып тордылар һәм бер-берсенә якын бер-берсенә карата. Газетчик маташа сатарга иртәнге чыгарылышы. Ул арада стрелка счетчика Гейгера дип хәбәр итте Нику, дип матчы башланды. Нигы түгел аеруча заботился турында «роллсе», һәм присматривал артыннан. Ул гына да түгел, вписывался бу сәхнәгә.
  
  Шуннан соң ишекне «Роллса» ачылды. Чыккан ир-ат ныклы телосложения бу смокинге, ә аның артыннан хатын вечернем күлмәк. Джонни Ву килде алырга эшен үз кулына ала, салкын уйладым Нигы. Ул миңа кирәк түгел. Ул юнәлдерде ствола пистолеттан арасында лопаток Джонни.
  
  Бу вакытта бер тирәли проституток чыкты буенча күләгәдә һәм урамга чабып чыккан. Джонни ясаган адым аның артыннан, кайчан большой палец Ника сжал спусковой крючок, берсе буенча мясников схватил эго һәм курортлар эму тормыш. Джонни көрәшкән белән мясником, тђкъдим иткђн эму акча һәм Нигы алмады прицелиться
  
  Нигы молниеносно выскочил тирәсендә кабинасы белән счетчиком Гейгера бүген кулымда. Әйтерсең призрак, ул скользил нче күләгәдә к күләгәдә, проносясь mimmo җыелды алдыннан кофе. Дәфтәре Гейгера диде эму, ул дөрес юлда, чөнки ул инде юкка чыккан бу темной урамда.
  
  Бедный бала, дип уйлаган идем Нигы, ул дәвам итә йөгерергә өчен генә булсын чыгарга аша кафе ачылган объятия Джонни Ву. Ихтимал, ул миңа ышана кебек үк, мин ышанам Генриху Гиммлеру.
  
  Ул бежал җиңел һәм салмак кына. Эму тоелды ул кызны күрдем якынча илле ярдах алда. Аннары эго аягын приземлилась бу юеш капустный лист, һәм ул егылып, ударившись турында груду тартмалар белән капустой керткәнче удариться турында җирне. Аннары тартма разлетелся бу осколки, һәм кочаны покатились урамында, кайчан пуля эләккән, үз максаты. Нигы наклонился һәм огляделся.
  
  Джонни Ву торды, опершись кулы белән бу капот «Роллса», һәм устрашающе ата бу эго якка. Нигы подумывал ачарга җавап уты да бар иде, эшне поважнее, һәм һәрвакыт өмет, ул попадет бу невинного прохожего. Ул кулланды тартмалары белән яшелчә, ничек прикрытие, һәм отступил алга таба урамында. Ул күбрәк түгел иде кызны күрергә, тик дәфтәре Гейгера әле дә эшли.
  
  Ул тикшерде переулки торган узды. Дәфтәре Гейгера хәбәр итте эму, ул әле бар да алда, аңа урамда. Тиздән аның артыннан киләчәк, преследователи. Ахыр чиктә, кулга Донована алып килде файда. Джонни булмаса вмешивался шәхсән, әгәр неразбериха бу кытайның лагерьда түгел сатканлыкларын. Ул гына түгел, иң яхшы шпионом да шефом дәрәҗәдәге Хоука, шуңа күрә искә төшерде, ул булачак избегать грязной эш түгел рисковать булырга застреленным яки арестованным.
  
  Нигы отошел ягына өчен калдырырга фургон белән яшелчәләр. Направляясь шул ук юнәлештә, алар өчен следовал Нигы, ул шунда ук сель аңа, держась өчен груду тартмалар белән репой һәм сводя күзләр белән атучылар счетчика Гейгера. Стрелка янә поползла өскә.
  
  Кинәт фургон кискен тукталды. Икесе ир-атлар синих куртках дип кычкырдылар ханга Нику, аларның юк, страховка өчен пассажирлар һәм ул булырга тиеш, бары отвалить.
  
  — Яхшы, — крикнул бу ревматизма Нигы. «Успокойтесь, малайлар». Районда аның тирәсендә исходил радиоактивный сигнал, башлыкның үзе чагыштырмача безлюдную мәйданның бер өлеше. Берничә ит кибет ачыла, нигездә, янында переулком. Нигы калдырды эшче, алар барысы да тагын кычкырып тора " иде аңа, һәм побежал к выходу, тирәсендә тыкрыгы. Нигы беркайчан да уйлаганым да юк икәнлеге турында, өчен, белән мальчишеским рвением йөгерергә буенча темным переулкам, территориясенә, оккупированную дошман, ләкин ул дигән нәтиҗәгә килгән позволив девочке сбежать, ул үзен шулай хис итәр әле глупее.
  
  «Безгә батырлык, безнең дан, Николас, — диде ул үзе. Ул сак кына керде переулок, прижимаясь к стонать һәм бесшумно двигаясь белән Люгером бүген кулымда.
  
  Әгәр ул теләсә, Нигы алыр иде красться шулай бесшумно, дип походка самке леопарда выглядела иде неуклюжей һәм неуверенной. Ул инде полпути к переулку, кайчан ишетә приближающиеся кричащие француз тавыш. Ул дип уйладым, чөнки болар кешеләр белән базары. Алар китергәннәр иде Джонни Ву һәм эго ярдәмчеләренә ачыктан-ачык аңа карата, һичшиксез, җитә кебек үк Нигы шактый умен өчен позволить үзенә кереп, уй-бу тупик.
  
  Переулок заканчивался глухой стеной. Буенча обеим якларга иде зур йөк көне. Нигы татып карады ih, әмма алар барысы да ябылган. Алда ала ул күрергә тусклый брылев астында дверью, ләкин ул бик еракта.
  
  Башында аллея горел фонарь. Луч света җитте Ника бу полуметре. Ул неподвижно прижался к стонать, әлегә луч света плясал тыкрыгында, ә аннары янә повернулся бу эго юнәлештә. Эму юк иде йөгерергә бу укрытие. Безгә секунд түгел колеблясь, Нигы выключил брылев. Кеше, ул тотты да фонарь барлыкка килде буларак силуэт. Нигы прекратила уты. Бар иде ниятләре турындагы атарга нче француз агенты яки төнге сторожа. — Америка агенты, — проревел ир-ат. «Ул монда, бу...» Ул имзалаган булыр иде үзенә смертный чыгарды. Нче тапкырдан пуль Ника отбросило өч футов, ул кимеде һәм замер. Ул ишетте властный тавышы Джонни на заднем планы.
  
  — Барыгыз, артыннан ир-атлар. Ул гына ограбил бар һәм хладнокровно застрелил официанта. Һәм эго хәтта белми бу районда, — ишетте ул Джонни. Җинаятьчелек, бу өлкәдә катгый контролировалась җинаятьчел дөнья сез түгел тиеш иде кылу үтерү бирмичә, алдан полученного рөхсәт.
  
  Нигы иде, бик занят өчен смеяться. Кайчан беренче кешеләр завернули өчен почмагына, ул послал шәһәр пуль өстендә ih головами, һәм алар тиз отступили. Проблема иде шул, - дип Нигы белми, кем булдык, җирле, һәм кем иде шпионами Ву. Ярар, дип уйладым ул, бу-хурлык. Ул чакта алар булырга тиеш иде, бары бирергә полиция тотарга грабителей.
  
  Ул күрдем металлическую ишек өелгән һәм ике пулями прострелил йозак. Очраклы выстрелы хәзер отражались нче ташлардан тыкрыгы. Нигы күтәрде металлическую ишек һәм нырнул nah. Кешеләр Джонни Ву дип уйлаган идек загнали эго бу почмагына да, ул вакытка кайчан кирђклеген ачыклый икђн загнанный бу почмагына төлкеләр иде пумой, алар бу начар формада.
  
  Алар подбежали кучкой кабыздылар фонарьлар, һәм төпләре тулы решимости диварлар. Мин торам заглубленной лестнице әлеге подвал, Нигы положил алдына талаулар һәм каршы алды ih убийственно точными залпами. Алар выскочили аша тыкрыгы өчен перегруппироваться. Вакыт-вакыт берничә пуль отскакивали нче тимер көне, әмма Нигы түгел шталь җавап бирергә бу уты. Бу бик гади трата патроннар. Ул ишетә, ничек бер тирәли французлар диде: «Ах, мсье, миндә дә бар, нәрсә кирәк выкурить эго тирәсендә укрытия. Аны эшләячәкмен моны.
  
  Ах, мсье, дип уйладым Нигы, миндә сезнең өчен ни-нәрсә бар, назойливый бездельник. Һәм сез алачаксыз бу. Ул күрдем фары ахырында тыкрыгы ишетә авыр двигателе. Нинди черта алар хәзер эшлиләр? Алар бара таран?
  
  Аша берничә мгновений ул алды ревматизма, үз штопора. Утлары повернулись һәм светили откровенными бу переулок. Нигы бу мгновение опустил үз өстендә ишек өелгән, һәм дошман булырга тиеш, дип уйладым, - дип переулок пустынен. Ул ишеттем растерянные вопли кешеләрне, тавыш һәм приближающийся зур төягеч.
  
  Ул вскочил аякка ничек смертоносный тегүче тирәсендәге тартма. Алар устремились к, аңа ничек солдатлар белән танками. Аларның иде вилочный төягеч, ике зур калак сөяге нык җәрәхәтләнә җибәрелде түләүләр турыдан-туры аңа. Ул ата һәм разбил буенча бер маяк. Җавап уты шталь артык төгәл, һәм пуля отскакивали нче көне, ул кайчан опускалась кире. Нигы взвесил фактлар өчен өлешенә секунд. Ул белә алмый взломать йозак көнгә өелгән, ничек ул моны белән висячим буе йозак эленеп торды бу зарешеченных воротах. Һәм ул гына да түгел иде хәтта алтынчы футах башлагач, попытался сбежать.
  
  Беркем дә яратмый, кайчан аның загоняют үз почмагына, бу тошнотворное, безнадежное хисе, һәм Киллмастеру бу ошамый. Әмма, тиң боксеру, ул яратмый, кайчан аның бьют, тик белә, нишләргә очракта удара, Нигы түгел терял вакыт отчаяние. Ул рискнул бирмичә, курку һәм сожаления.
  
  Ала ул ишетергә двигателе погрузчика диярлек очында. Җыеп көчләр үзләренең зур аягында нык басып торучы, ул спрыгнул белән югары ступеньки һәм төште уртасында тыкрыгы. Дөнья превратился бу головокружительный водоворот крутящегося тыкрыгы, диварлар, булыжников һәм бегущих рысью фигура. Һәм үзәктә вихря һәрвакыт бер маяк вилочного погрузчика, анда иде сосредоточено барысы да игътибар эго. Ничек мәче, ул крутился һавада, кайчан приземлялся, һәм эму барыбер, кебек нык ул егылып бу юлүткәргечкә янәшә, әлегә ул уңышлы узды стреляющую кулын.
  
  Ул шуны төште, кабул удар на сулдан эчтђге һәм күтәрде Люгер, өскә. Выстрелы отражались нче металлической көне һәм очында, кайчан законга каршы кешеләр омтылды, үзгәртергә дистанцияне атуның.
  
  Искиткеч лезвия погрузчика иде берничә футах, аның машина йөртүче тиз опустил ih откровенные өстендә урамы, ике корыч кинжала белән электроприводом пронзили иде аны, ничек обеденная вилка кусок вишневого пирога. Нигы подпрыгнул җиңел һәм тиз, ничек матадор. Аннары күтәрде Вильгельмину, нажал бу курок, икенче фара погасла. Шофер врасплох остановил үз машинасын, һәм Ника вакытлыча прикрыла бу әйбер нче ут кытай боевиков.
  
  Нигы отпрыгнул элек обрушил залп бу кеше погрузчике.
  
  «Аның тавышы, — крикнул ул по-французски, — хватай мине». Ир-ат кинәт күтәрде төягеч, һәм машина рванулась алга, хәзер лезвия булганнар белән бер дәрәҗәдә гениталиями Ника. Нигы ишетте shaggy тыкрыгында.
  
  — Тавыш бирергә әйтик, ублюдок, — диде тыныч кына Нигы тукталды. Машина приближалась к, аңа ничек бешеный металлический үгез, һәм Нигы торды неподвижно. Эго гнев йогынты ясый реакцию йөртүче, һәм ул затормозил бу секундына соңрак. Нче толчка куәтле погрузчика, врезавшегося бу диварны бу тулы барышында, бу Ника обрушился шәһәрнең кирпеч. Нәтиҗәдә, һәлакәт йөртүче егылып белән үз утыргычлар һәм рухнул җиргә.
  
  Нигы подтянулся бер тирәли өлештән погрузчика һәм прыгнул бу водительское сиденье. Заглохший двигателе янә зарычал, ул нажал бу төймәгә. Өченче омтылыштан Нигы аңладым, ничек идарә итә, бу машиной. Алар столпились тирәсендә аңа, размахивая фонарями, стреляя аңа. Ир-ат озын һәм куркыныч мясным крюком үз кулымда яростно махнул аларга аякка Ника һәм попытался взобраться бортына. Нигы ишетә, ничек удар отразился нче металлдан машиналар. Ир-ат күтәрде крюк өчен икенче удара. Нигы убрал кулы белән башлыгы булып һәм бәрде ирне буенча затка дулом «люгера». Ул рухнул җиргә, ревя нче больно, һәм Нигы игътибар итте үз игътибарын худощавого ирне белән складным пычак, карабкающегося буенча погрузчику. Люгер сверкнул караңгыда, һәм ул соскользнул белән погрузчика урамга. Хәзер машина башыннан тиз вилять.
  
  Ул алыр бирергә тулы газ аша үтәргә переулок бу куркынычсыз урын. Әйе, әгәр бу nen иде пуленепробиваемая ветровка. Кайчан төягеч повернул, ул тойдым удар көпчәкләре турында препятствие, һәм һава наполнился оглушительным криком, ул кинәт оборвался, ул отчаянно развернул машинаны. Ул күрдем, кеше алдына, направившего аңа пистолетын яктысында фонарика. Нигы ташладым машинаны алга һәм пригнулся. Машина ударилась турында диварны шундый глухим стуком, дип Ника бераз гына сбило белән утыргычлар яна башлый. Ирне оттолкнуло k стонать, һәм двигателе янә заглох. Нигы алып килде эго янә бирде задний барышы. Боевик, придавленный к стонать, лежал бу луже кан.
  
  Ih Тик иде, артык күп. Нигы развернул төягеч һәм кылды эго к агач раздвижной көне, ул аны күрдем башында.
  
  
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  
  Ишек алдында приблизилась. Выстрелы артта калды аңа, шулай ук приближались. Нигы вцепился бу руль бөтен зур көч үз кулыннан һәм плеч. Ул уперся бу сиденье, һәм соңгы минутта бирде тулы газ, щурясь көткәндә удара. Ишек становилась күбрәк. Алга таба ни булыр бәйле толщины агач.
  
  Вилочный төягеч врезался бу деревянную ишекне, һәм Нигы тойдым этәргеч һәр костью һәм мускулом. Ул ишетте стук погрузчика турында агач һәм скрип ломающихся такта, кайчан калак сөяге нык җәрәхәтләнә ишекне ачтылар. Машина ворвалась түләүләр турыдан-туры өйгә. Бу зур бина ит лавки. Бу тусклом яктылыгында бердәнбер лампочкаларны зажженной алдында кибетен, ул күрдем сафларына туш, подвешенных на крюках, ничек шведларны бу химчистке.
  
  Ул алып килде төягеч әйтик әле кибеткә, дип беркем дә алмады спрятаться артыннан, ул выключил двигателе һәм таба килә башлады кире к көне. Алар ала ворваться теләсә кайсы вакытта. Хватай беренче берничә торган ворвутся, ә калганнары күпмедер растеряются. Шундый суждению сез өйрәндек шул суровой мәктәбендә тәҗрибә, һәм әгәр сез үттек бу мәктәптә, сглаза соңрак коткара ала сезгә тормыш. Ул опрокинул авыр разделочный, урындык, нырнул артыннан, һәм шталь көтәргә.
  
  Кайчан алар килделәр, алар шәп уйнады. Ике шулар тирәсендә буенча, ике як нче көне, низменному пригнулись к защитным теням. Теория заключалась шул, дип Нигы алмаган, берьюлы подстрелить ih ике. Бу бик ошибочная теориясе. Ул иде һәм моны. Одина тирәсендә алар әле двигался һәм маташа атарга алга таба да күләгәдә. Нигы посмотрел аска таба бер ствола «люгера», һәм тавыш удара эхом разнесся бөтен бинасы. Кытай теле агент безнећ белђн аралашудан туктады атарга, һәм замер.
  
  Тышкы якта иде тыныч кына. Китайцам тиздән туры килгән иде набирать яңа агентлар, әгәр Джонни Ву түгел кулланды үз кешеләр артык сак булыгыз. Нигы дип уйладым, утырып өчен плахой, булса ул ясаган, бул ул кытай туфлях. Очевидным карары белән тау аша үтеп чолгап алырга бина. Аннары алар ворвутся спереди һәм атакуют эго белән ике якның да. Булырга тиеш чыгу. Дәфтәре Гейгера њз нђтиќђсен бирде кайдадыр тыкрыгында, әмма соңгы излучение иде замечено нәкъ менә бу йорт. Әгәр Кэти-Линн кергән, һәм чыкты килгән аңа, ул да тиеш иде моны.
  
  Кызганычка каршы, алар бармы эму хәл итү эзләү эго. Ул инде ишеттем приглушенные тавышлары ватылган пыяла спереди. Решительный, карар Нигы, шулай дип атарга мөмкин Джонни Ву. Шундый ук решительный Нигы уртаклашкан ит блогы һәм прополз mimmo озын вереницы подвешенных туш к входу кибеткә. Ул килгәч, артык соң.
  
  Эчендә иде инде ир-ат. Ничек алар гына ишетер беренче выстрел спереди, алар килешерләр, дип ул прибит, һәм ворвутся аша сломанную ишек. Димәк, бу кирәк иде эшләргә молча. Ул надел предохранитель Вильгельмины һәм засунул аның үзе өчен пояс. Неподалеку ул ишетте скрип половицы, аннан соң тынлык, әлегә неуклюжий ир-ат көттем, булмас микән нинди дә булса реакция аның оплошность. Ир-ат, күрәсең, дип уйламаган идем Нигы көтә эго сзади у сломанной көне. Акрын һәм бесшумно Нигы подкрался карата ир-атка, ачыктан-ачык подняв, аягын һәм җентекләп өйрәнеп, аны пальцем аяклары керткәнче куярга эго җиргә. Бик акрын бара, алар приблизились тагын битараф бер-берсенә караңгыда. Хәзер Нигы иде ишетергә медленное осторожное сулышы булганда, башка кеше сосредоточился үз хәрәкәттә түгел подозревая үлем турында, Нигы приближался уңнан арасында рядами висящих туш.
  
  Ир-ат иде, алдагы рәттә, берничә адымнар үзеннән. Нигы торды неподвижно. Ул мөмкинлек ир-атка карарга аңа, хәтта гомерләрен куркыныч астына куеп, сулый бу вакытта. Кайчан ир-ат ясаган тагын бер неуверенный адым Нигы тиз үтте арасында рядами, сжимая кулын егетнең белән пистолетом кебек зажиме, ә башка кулы белән прикрывая авызы. Ул ишетә, ничек тәшвишкә вырвалось сулышы һәм лязг пистолет буенча полкам. Аннары ул отпустил запястье ир-атлар һәм мөмкинлек бирде Хьюго, смертельно тонкому стилету төзеп, үз эшен. Берсе ловким хәрәкәте ул воткнул лезвие арасында өченче һәм дүртенче ребром, аннары отступил элек опустил үз корбанын җиргә.
  
  Бу вакытта Нигы эләккән луч фонаря. Ул кичекмәстән среагировал һәм нырнул арасында рядами плоти. Һәм булганда, аның куллары коснулись бер тирәли туш, ул схватил аны һәм күтәрде. Ул әле, ничек мясники һәм тәэмин итүчеләр авыр хезмәт куя белән кусками ит әниләргә төшә, әмма башлыкның үзенә, ни дәрәҗәдә алар тяжелы. Акрын зур мускулы үз өстенә алды зур аленка һәм төшерделәр эго белән крючка, һәм ул торып басты, размахивая телом њгез елы. Соңгы усилием измученных мускуллары ул ташладым мертвого њгез елы ачылды к яктылыкка.
  
  Ул ишетте щелчок курка, тик ул вакытка баш мие инде тирән вонзился бу плоть нче удара, һәм удар иде, бөтенләй приглушенный. Ә башыннан икенче атучы егылып җиргә астында тушей њгез елы һәм Нигы белә, ул инде басар.
  
  Узган төнлә Джонни Воу югалткан берничә кеше. Ул, булырга бик тели заполучить мине, дип уйладым Нигы. Ул Задумчиво күтәрде фонарь упавшего стрелка. Ул отвел луч берсе передней өлешендә кибет һәм яктыртты кибете. Свят раббыбыз освещал гына подвешенное ит, пилы, тесаки һәм башка инструментлар мясника.
  
  Ул күрдем рђсеме бу почмагында. Брови Ника шатлыклы приподнялись. Әгәр минем генә төгәлләнер сугыш кирәк-яраклары алынган, алмыйм аны якларга бу рђсеме кадәр Рождествосы, уйлады ул. Тагын ун выстрелов. Яхшы. Китайцам кирәк булачак ун кеше өчен менү буенча бу лестнице. Ул бик тиз менде.
  
  Бүлмә иде диярлек пуста. Монда һәм анда свалены тартмасы белән ит консервами, ә идәндә валялось берничә буш винных шешә. Күрәсең, яхшы мясники бөтен Les Halles озаттылар биредә үзенең ял. Лестница алып барды башка көн белән шөгыльләнүче выглядела наглухо запертой. Нику синнэн карап чыгарга бүлмәгә якыннан, әмма эму туры килде калырга янында баскычлар өчен ишетергә, ниләр аста.
  
  Ул спрятался за дверной косяк, һәм шталь көтәргә. Иртәме-соңмы килә мясники яки полиция, һәм ул качып китәргә мөмкин бу суматохе. Кадәр булган хорька предстояла көрәш. Кинәт җиңел, күңелле тавышы бу искиткеч инглиз дип сорады: «Сез америка агенты, Нигы Картер?» Нигы развернулся һәм опустил пистолетын бу тавыш тавыш.
  
  «Иде, бик невежливо сезнең яктан застрелить мине хәзер, кайчан аның кузгатылды шулай ерак белү өчен, сезне яхшырак». Бу иде тавышы кызлар. Ул повернул фонарь түгел, күрдем аны. "Кэти-Линн?" — дип сорады Нигы. — Күңелле, — диде ул. «Молодец=)».
  
  Нигы багышлады өскә. Башта ул зацепился луч света өчен стройную алтын аягын дәвам иткән юлын буенча өскә таба шундый ук приятному золотому бедру, анда бедрах иде захвачено гаҗәеп грязное күлмәк. Бу облегающее күлмәк белән тирән декольте, обнажавшим верхушки ике кечкенә грудей соблазнительной формалары. Кыз сидела россиялелђр љстђн бу югары агач перегородке, һәм аның милое личико җитди смотрело аңа. Факт, дип йөзе, ничек бар, париж шлюхи иде раскрашено бу якты төстә, ә озын кара чәч иде всклокочены һәм всклокочены, һич тә түгел умаляло җәлеп иттеләр.
  
  — Булмас микән артык күп спросить, сез монда эшлисез, мадемуазель Лин? — эшнең асылын әдәпле дип сорады Нигы.
  
  «Мөмкин, йокларга биредә, әгәр кунакханәсендә небезопасным. Мсье-мясник саклый биредә үзләренең кадерле жириновский ит консервлары һәм шуңа күрә һәрвакыт игътибар үзәгендә тота ишек запертой. Һәм җылы һәм коры. Ике тапкыр аның подошвы шунда төне буе, керткәнче тапты бу урынны. Хәзер аны бары тик забираюсь бирегә һәр төн.
  
  «Кайчан небезопасным йокларга кунакханәдә? Мин тотам да начаррак, гадәттә? — дип сорады Нигы.
  
  — Кайчан бу ужасный толстяк эзли кызлар өчен Ву-цуна. Күрәсез микән, мин түгел останавливаюсь бик шикарном отельдә.
  
  — Син ясарга тиеш күздә тотып Джонни Ву.
  
  — Әйе, бу эго империалистическое исеме. Ул разразилась бу ломаным француз телендә. «Мин барысына да әйтәм, мин вьетнамсая девчонка. Әмма сумасшедший толстяк белер, кем аны кайчан күрә мине....».
  
  «Иске Артур, күрәсең, беркайда да файдалана яхшы абруе кадерле икән», — рассмеялся Нигы. «Сезгә кызыклы булачак белергә дип Джонни Ву, бөтен эго банда көтә аста өчен ih чакырдылар».
  
  «Әгәр сез миңа ярардай спуститься, аның покажу сезгә үз секретный чыгу», — диде ул. Нигы гына, әмма җылы рассмеялся.
  
  — Син покажешь миңа чыгу.
  
  "Дөрес," воскликнула ул.
  
  — Мин сиңа ышанам, — диде Нигы. — Мин әзер диярлек поверить көннең теләсә нәрсә турында сиңа.
  
  Ул, күтәрде кулларын, һәм аның тонкая грудная клетка диярлек уңайлы урнашкан бу эго зур ладонях. Ул тотты да ee һавада узган мгновение, әлегә ул алмады азат итәргә аяклары нче перегородки, аннары сак опустил аның идәнгә. Нигы остановил аның булганда, ул башлап йөрергә бүлмәдә.
  
  «Сез тиеш төшерергә бу балетные тапочки, — диде ул. Сез ничек уйлыйсыз, дип подумает Джонни Ву, кайчан услышит стук югары каблуков очында?
  
  Ул опиралась ка Ника бер кулы кайчан наклонялась өчен төшерергә балетные тапочки. Хәтта караңгыда Нигы иде любоваться стройными яшь аяк һәм изящными бедрами.
  
  Нигы китте, артында, әлегә алар молча бардык буенча залына. Тәрәзә ачылды шундый звуком, дип Ника поежило, ә аста берни дә юк иде слышно. Сак булыгыз күтәрелделәр бу түбәне. Нигы закрыл өчен алар тәрәзә — булмады мәгънәсен калдыру артыннан әзерләүне соң.
  
  — Карале, — диде ул, — өчен бу түбә тагын бер тупик. Аның иду аша подвал, тик, әгәр без алачакбыз перелезть аша бу югары диварны һәм спрыгнуть икенче яктан, без окажемся тыкрыгында, ул алып бара урамга Сен-Дени.
  
  Кыз держалась өчен эго кулын, әлегә алар ползли буенча тњбђсендђ. Черепица иде гладкой. Стеналар прислонилась к одноэтажной остаханәсендә. Нигы шунда ук аңладым, - дип барып түбә булачак кыен түгел, тик переулок туры киләчәк прыгнуть. Ул посмотрел на нах обеспокоенно.
  
  — Думаешь, синдә килеп чыкса?
  
  Ул повернулась лицом аңа диде: «Әйе».
  
  Нигы янә посмотрел на нах. Кыз иде ужасе. — Син, ди, Кэти? Әгәр ул упадет үз хәзерге торышы, ул исәп тотарга мөмкин, ким дигәндә, берничә сломанных лодыжек.
  
  Ул кабат-диде, «әйе».
  
  
  — Кэти, кадерлем, — диде ул. — Мин әйтәм сезгә, без эшлик. Син обнял ee, шуңа күрә...
  
  Обвивая куллары белән эго, ул нык обвила эго аяк. Нигы акрын спустился белән стеналар, перенес аленка икесенең дә үз кулына ала һәм җилкәсенә. Аннары ул оттолкнулся, втянул башын өметләнгәнен, дип вырубит үзен бу трюком.
  
  Зур бер өлеше удара үз өстебезгә эго аяклары, ә гәүдәсен пронзила жгучая була. Приземлившись, ул егылып бу киеренке арка мускулларын һәм покатился алга таба. Бу мгновение ул астында булган аның, һәм књрсђтте өскә таба, аннары алар икесе дә засмеялись һәм побежали буенча аллее.
  
  Ул повела эго урамында, освещенной генә нәрсә-анда тәрәзәле кофе, үз кунакханәсендә. Соң була инде. Хәтта базар бурычлары шлюхи хәзер йә клиентлар тапкан, йә сдались. Ул указала нидер — бәлки, үз кунакханәсе, — һәм Нигы күрдем, аның кулын.
  
  — Синең балдак, Кэти. Ни бар, сезнеке белән перстнем белән печаткой?
  
  — Ах, бу, — небрежно диде ул. — Аның хезмәт итәргә эго мадемуазель Сен-Мартен бу кофе. Җилдә ли, аның уйладым, сине ала тоту «Барысы да тәртиптә, Кэти», диде Нигы. — Ә хәзер миңа кирәк шалтырата.
  
  Алар килә, якын ачык кафе, шалтыратып. Хуҗа, любопытный карт белән усами, ничек бар, моржа, чистил бар һәм бросал бу Кэти неодобрительные карашлары, кайчан Нигы шалтырата. Иң элек ул татып карады шалтырата Доминике, ләкин ул түгел, дип җавап бирде. Аннары ул бердәнбер тапшыру Дреды Донована. Ул кушты эму табарга Доминику, алырга у нах балдак, ә аннары белән очрашырга, аларга иртән киләсе көн якын кафе бар.
  
  Ул отвез Кэти аның кунакханәсе. Ничек булыр иде, аның безгә тырыштым, ул да алыр уйлап табарга иң яхшы укрытия караганда, публичный дом Ле-Әл, дип уйладым Нигы. Беренче мәйданчыгында уставшая толстуха бросила эму әтәчле һәм талђп итте аннан ун франков керткәнче аңа рšхсђт ителђ юлын дәвам итәргә. Күзләре Кэти рассмеялся сверкнули.
  
  
  «Башта аны иде сул як яр буенда, — болтала ул, әлегә алар күтәрелде буенча узкой лестнице, — әмма күп кенә кытай студентлары белсеннәр мине яисә белән кызыксындылар, шуңа күрә аны киле бирегә, отель «Невада» янында Ле-Әл, анда кешеләр түгел, спрашивай күп.. Бу бик яхшы булыр иде маневр, әгәр слуга Ву-цзуна да ишетте, чөнки янәшә генә барлыкка килде, яңа көнчыгыш кыз һәм та, эзләргә мине».
  
  Алар кергән маленькую бүлмәгә белән узкой кроватью, стулом, раковиной, биде һәм столиком. Килгәч, ишекне ябып куйганнар, ул књрсђтте аңа.
  
  — Бар, яңалыклар нче әтиемнең? Ул исән-имин килде кушма штатларына? Аның бернәрсә турында nen түгел, ишеткәне һәм опасаюсь худшего.
  
  Нигы посмотрел на нах. — Юк, — җайлап диде ул, — бу да үз эшен эшләде. Джонни Ву тоттым аны, һәм ул кайтты, Кытай.
  
  Ул слушала молча, һәм аның йомшак карие глаза наполнились слезами, аннары ул повернула башын. «Барысы да бушка гына була. Аны кайтырга тиеш Кытай».
  
  «Бу, — диде Нигы, иң глупая нерсе, аны аласыз ясарга. Беркайчан да останавливайся, кайчан выигрываешь, детка. Ул аңлатты әй хәлне һәм планнары турында сөйләде, ашлама алып кайту докторы Линь тирәсендә Кытай. — Әйә син генә аңлыйсың, моның?
  
  Ул, диде. — "Алар, мөгаен убьют аның белән чагыштырганда, отпустят. Аны тиеш сарыф к Джонни Ву өчен алар аңладылар, без сбежим.
  
  Күзләре Ника булды плоскими. Эму түгел нравилось итеп аңлатырга фактлар заманча тормыш невинным яшьләргә.
  
  — Мин түгел, минем уйлавымча, бу очракта да у, сине яки синең әтине бар, сайлау мөмкинлеге зур. Күп кенә кешеләр әйтерләр, дип, ачлык миллион кешеләрнең мөһимрәк нәрсә уйлыйсыз. Кичер, Кэти.
  
  Кыз књрсђтте аңа. - "Гафу итегез мине. Бу булыр иде эгоистично. Бир-бљек аның смою белән затлар макияж базар проституток һәм уйлыйм.
  
  Нигы жим ятып кына торды бу караватка җитештерүче. Ул бернәрсә дә түгел иде ясарга, әлегә Дреды тапмаган булыр иде Доминику да алып килде эму кольцо. Ә әлегә эму яхшырак бераз поспать, тапкыр да бар андый мөмкинлек. Белән Хоуком ул свяжется иртәгә.
  
  Ул ишетте тавышлары күңеле белән түбән басымы һәм крае күзләре диде алтын яшь кулны, ул кайчан сняла обтягивающее күлмәк һәм керде душевую кабинасына. Тегүче тик синнән, уйлады ул, аны иде тойдым үземне ценымногие яхшырак булыр Кэти һәм Доминика берни дә ясадык моның белән перстнем белән печаткой. Бераздан ул күзләрен ачты һәм күрдем, ул вытирается бу почмагында. Күреп аның, ул түгел, торопясь обернула әтәчле тирәсендә тән һәм дип елмайды.
  
  — Мин, дип уйлаган идем, сез йоклыйсыз икән, мистер Картер.
  
  — Мин дә, — диде ул, оборачиваясь.
  
  Ул тоймадым исе свежести вымытого тән, ул кайчан сидела бу туфракка түшәк. Ee куллары сорвали изодранную, окровавленную кием-салым белән эго здоровенного тән.
  
  «Хәзер аны үземне яхшырак», — диде ул. — Тик мин әле бик напугана. Моңа кадәр мине смущало књплђп, ягъни миңа туры килде прятаться һәм маскироваться астында никчемную хатын-кызны». Ул усмехнулась. «Син, шундый зур чит дьявол, - дип мескен Кэти туры киләчәк йокларга идәндә».
  
  Кайчан Нигы тәкъдим итте әй, ул булачак йокларга идәндә, ул покачала аягы.
  
  «Мин бик обеспокоена. Мин засну, төне буе, та уйлап тормастан эшләргә кирәклеге турында. Аның булырмын йокларга кресле.
  
  Нигы рассмеялся һәм потянул аны караватка җитештерүче, төшергән әтәчле һәм завернул бу покрывало. Аша, биш метрга ул уснула.
  
  
  
  
  Башлыгы 11
  
  
  
  Вашингтонда зазвонили телефоннары һәм рәсми затлар озаттылар экстренные киңәшмә, өчен, турында килешә нинди өлешен кредит алачак ih ведомство, әгәр AX алдык әйбер кайтырга атаклы докторы Линя тирәсендә коммунистического Кытай Көнбатышка таба. Танылган корреспонденты бастырып чыгарды намек булса да кайбер танылган кешеләр двигатель баш, әгәр ниндидер тайная операциясе тәмамлана провалом. Самолет әзер увезти президенты бу недоступное өчен дипломатов һәм журналистлар-урын кирәк булса, барачак түгел. Уртасында моның Хоук, артык булганда-йә похожий бу кечкенә шәһәр баш мөхәррир, выпускающего үз еженедельную газетасына буенча пәнҗешәмбе, проделал кирәкле эш түгел, заговорил безнең белән хема белән хема эму кирәк түгел иде сөйләшергә. .
  
  Ключ ко бөтен әлеге рәсми суматохе иде найден тыныч спящим шушы язгы иртә, югары катта париж гавами йорт хлипком матрасе, видевшем орлыклар мең быстрых ассоциацияләре. Ветерок белән елгасы шевелил занавески бер широком тәрәзәдә . Тавыш двигательләр йөк машиналары һәм гудков донесся белән ветром, наполнив маленькую бүлмә.
  
  Нигы проснулся, һәрвакыттагыча, көтмәгәндә. Кэти-Линн встала һәм оделась. Вымытая һәм чиста күлмәк, ул обладала утонченной, опьяняющей матурлыгына евроазиатской хатын-кызлар.
  
  Күреп, ул җитди карый, аның Нигы натянул одеяло, сползшее белән аңа каршы төндә, һәм закурил.
  
  — Мин аладыр дип уйлыйм Нигы, — диде ул, — син аласың уйларга кирәк, - дип мин девственница яки бала. Аны безгә булса, безгә башка. Ул авыл белән янәшә аның караватка җитештерүче һәм моңа кадәр кулы буенча зур мускулистой платформасында эго күкрәгенә.
  
  — Мин, дип уйлаган идем, син сонная девчонка, — диде Нигы, улыбаясь аша дим.
  
  «Кытайда, — диде ул, — ышана, әгәр син спасешь тормыш, син аласың эшләргә аның белән нәрсә захочешь».
  
  Нигы схватил аны потянул аска таба, вдыхая йомшак пешкђн аның губернасында һәм чувствуя әзер чувственность аның стройного тән. Неохотно ул тукталды. «Сез Укытучы түгел, дип беркайчан да кирәк баш тартырга добродетели, хәтта әгәр дә син яшисең мохиткә варваров?» — дип сорады Нигы, вопросительно приподняв бровь.
  
  Кыз рассмеялась от удовольствия. — Галим-конфуцианец карамастан, барлык дәрәҗәдәге эго. Аны, дип уйлыйм Конфуций турында әйткән артык философской добродетели».
  
  Нигы диде: «Сез тиеш язарга хат калдырган, үзенең теләгәнчә сарыф иткән пред әтисе, объяснив хәлне».
  
  Аның кәефе шунда ук үзгәрде. — Өчен estestvenno. Аның язармын эму, әлегә син одеваешься.
  
  Нигы посмотрел на сәгатьләре һәм тиз оделся. Ул кайчан тәмамлый, яза, ул хат калдырган алды һәм әйтте: «Вакыт китәргә. Без инде опаздываем.
  
  Алар гаепле булгансыз. Аша ярты сәгать аннары, моннан тыш, алар ничек очрашырга тиеш иде хезмәткәре белән ЦРУ, алар әле сидели на җылысы иртәнге кояш белән салкын кофе. Зур заросли желтых һәм красных чәчәкләр чолгап алды ih, кайчан сатучылар куйдылар үз итәргә тәкъдим итте. Сәүдәгәрләр әсир турист. Mimmo узды малай-газетчик һәм выкрикивал пикантные заголовки турында бөек көрәштә преступного дөнья белән шөгыльләнүче була ул төнлә тирәсендә Ле-Әл.
  
  Нику шактый иде карарга взволнованное зат ирландца, направлявшегося k ih столику, аңлау, дип, нидер алай түгел.
  
  — Ниләр, Дреды? — тыныч кына дип сорады Нигы.
  
  ЦРУ хезмәткәре кыскача кивнул Кэти, аннары посмотрел ачыктан-ачык ка Ника. — Без алмыйбыз табарга Доминику Сен-Мартен. Без кулланып караган бу у нах йорт янында аның ата-аналары, аның офисында, һәркайда...
  
  "Сез эшләнә йозак Джонни Ву?" — тыныч кына дип сорады Нигы. 'Моның каһәре. Аның диде әй, түгел өенә узган төнлә. Аның диде әй, нәрсә эшләргә һәм ничек...
  
  — Бездә булырга тиеш, рәсми боерык бу обыск, — дип сомнением диде Дреды. "Бәлки, күп нәтиҗәләрен. "Сездә бар боерыгы бу обыск миннән," рявкнул Нигы. 'Мөһим түгел. Аны эшләячәкмен бу үзе. Сез отводите Кэти кире убежище. Түгел выпускайте аны төре буенча безнең көчәячәк. Әгәр кытайлар алмадык табарга, аны анда соңгы ике якшәмбе көннәрендә, аның шиклђнђм, ул табар, аны бүген. Шуны истә тотарга түгел оставляй аның бер безнең көчәячәк.
  
  
  — Миңа кирәк твоя машина. Сез ике аласыз барырга биредән. Әгәр алар приставать сезгә урамда, атарга аларда, ә аннары задавайте мәсьәләләре». Һәм Нигы бит әйтте: «Сылу, кунакханәдә әлегә мин түгел, приеду». Берничә секундтан соң Нигы иде «Шевроле» Донована, мча эго аша бөкеләр. Тюильри беркайчан да выглядел шулай матур итеп белән длинными яшеллеккә лужайками астында последними утренними туманами һәм маленькими распустившимися агачлар буенча якка массивного Лувр. У, Ника була, ләкин, иде, вакыт матурлыгын, һәм ул проклинал трафика, ул акрын распутывался.
  
  Әгәр Джонни белми әһәмияткә ия боҗра үткәргән иде Доминики, бу кыска вакытка. Доминика иде скандалисткой, әмма Джонни укыган Мәктәптә әгъзаларыннан сорау алган бу НКВД түгел, ә өйрәндем выворачивать куллары.
  
  Әгәр кытайлар белсеннәр планнары турында Хоука ашлама алып кайту докторы Линя тирәсендә Кытай, алар булыр иде увезли эго тиз һәм ерак. Яки, бәлки, хәтта, ничек кабатланыр эго кызы, убть эго калмасын өчен, риск югалтырга. Эму иде, кызганыч, мясник басты, аның линиясен уты булганда, ул юкка чыгарырга маташа Джонни Ву. Ул булса, үтергән эго башка каршылыклар вөҗдан.
  
  Тоткарлау бу плавучем йорт Доминики да булырга тиеш иде, озын. Нигы берәүдә аның тайник һәм татарстанныкы аларга, бар, дип, зур булмаган шанс, дип ул спрятала анда кольцо барып, аны ничек поймают.
  
  Ул припарковался елгасы ярында, һәм тиз спустился баскычтан. Беглый карау Ника күрсәтте эму дип плавучий йорт иде брошен. Ишек түгел иде, заперта, һәм кайчан ул керде, һич берәүдә следов көрәш, тик бу безгә нәрсә турында да сөйләде. Ул посмотрел бу потайной тартма аның секретарше, ул шулай ук пустынен кебек бөтен йорт.
  
  Ул тиеш иде спешить бу йозак Джонни. Тик башта эму кирәк иде тикшерергә әле бу,-дип. Тыныч булмаса, артык хәрәкәт янына үтте черному барышына һәм селл бу брошенную угольную лодку яшәгән бомж Анри. Баржа казалась шундый ук буш, ничек плавучий йорт. Аннары чуткие уши Ника уловили тавыш хәрәкәте астында палубой. Ул тапкан эго караңгыда шул трюм. Обветренное иске зат иде покрыто запекшейся кан белән язылган, ә пычрак иске плащ промок насквозь. Нигы пощупал эго пульсы. Карт застонал, моргнул һәм попытался нидер әйтә, тик сүзләре иде неразборчивы.
  
  — Сезгә кирәк доктор, — диде Нигы. — Килер эго мөмкин кадәр тизрәк. Ни өчен сез полициягә мөрәҗәгать иткән?
  
  «Передайте-ле-сезнең», — пробормотал атакай. — Юк, принцессе. Аның маташа... маташа...» Аннан көч покинули эго әле. Нигы барыбер белә иде, моны кем. Бу плавучем йорт ул уятты полицейскую ашыгыч ярдәм, һәм әйләнеп кайта «Шевроле». Бар иде четкого планын, чөнки вәзгыять даими менялась. Барысы да сезгә кирәк, бу бик күп уңышлар һәм тиз командасы. Веб-проблема заключалась шул, дип эго команда дәвам итә югалтмаска туп, тегесе бар иде алар. Шуңа күрә N3 предпочел эшләргә ялгызы гына хђл итђ алмый. Аны яхшырак да эшләячәкмен, үз, үз хаталары, - диде ул, үзе белән мрачным юмор.
  
  Ул iso барлык көч алып барган «Шевроле» буенча чагыштырмача пустынным юллар һәм иреште, яхшы прогресс. Ул калдырды «Шевроле» да поляна, анда Донован көттем эго бу грузовике. Аэрофотоснимки бармы эму беләнме ахыры хәрби тамаша турында топографических әлеге поместья. Әлбәттә, төгәл беләм, кая ул бара, ул шагнул урманга. Троп иде скользкой нче язгы сырости. Шуннан соң гына янына килде, бу иде роковая хата. Ул шулай диде шул җиңүгә. Йозак эленеп тора иде, хәзер күренекле вдалеке аша нежную листву.
  
  Нигы аңладым үз хатасын башлагач, эт кинулись аңа аркасында кустов; ике рычащих добермана - хайваннар-циркулярные пилы белән четырьмя аяк булсын өчен хәрәкәтләнергә, һәм мозгами өчен җибәрергә ih. Беренче эт вафат булды, рыча, вцепившись Нику бу тамакны. Таращить күзләре Вильгельмины кувырком отбросила эго кире куаклар. Икенче кинулась ка Ника түләүләр турыдан-туры күкрәгенә эләгә. Ул отшатнулся авырлыгы астында эт, ощутил пыл аның взволнованного сулыш, һәм вонючий исе iso rta, посмотрел ачылган кажущиеся бесконечными сафларына зубов, имевших бер генә билгеләнеше; перехватить теплую артерию горла Ника.
  
  Кайчан Нигы, подняв, бер кулын өчен якларга тамакны, чыгарды стилет буенча ножен, ул тойдым көчле удар буенча затылку. Өлешен секунд ул завис чигендә аң, iso барлык көчләрне сакларга омтылып, ул контроле өстендә телом, аннары возмущенные клетки баш мие баш тарткан неравной көрәш, һәм барысы да погасло.
  
  Сәгатьләр буе, ә бәлки, көн соңрак ул тойдым, - дип выныривает буенча небытия, ощущая святый кулланылуы. Ул предпочел иде калырга анда, әмма барысы да вакытында авырту тоймадым анда щеке. Эго књзлђре ачылды, һәм ул күрдем янында кечкенә миндалевидные күзләре Артур, аның пухлое зат изогнулось бу мәңгелек ухмылке. Аннары ул аңладым Артур бәрде аның эго буенча затка. Нигы дип җавап бирде кичекмәстән, һәм берәүдә, дип эго куллары нык бәйле. Нигы ласково дип елмайды Артуру.
  
  — Артур, — диде ул үзенең иң приветливым тоном, — әгәр дә син кичекмәстән түгел прекратишь, аның оторву марлон башын нче туловища һәм подброшу аны ничек баскетбол тубы, аңладым?
  
  Икенче удар иде, шактый көчлерәк. Кемдер дип на заднем планы. Нигы таныдым тирән баритон Джонни Ву.
  
  «Бугай, ул гына аңына килгән. Сак Булыгыз, Артур. Ул находчивый һәм куркыныч, безнең Тун-чи спортчыларына Картер. Артур тагын бәрде, Ника була, бу юлы костяшками бармак. "Хәзерге вакытта җитәрлек, Артур," диде Джонни. Артур отступил элек Нигы посмотрел на кояшлы свят " раббым, ул иде, шундый матур, чөнки бар авырулар күзләре. Ул отвернулся от свечения. Джонни сидел агач кресле у тәрәзәләр, склонив үзенең матур йола башын өстендә шахмат такта. Аның янында идәндә лежало портативное радио, ул, гадәттә, потрескивало һәм жужжало. Ву подобрал аны керткәнче повернуться к Нику һәм әйтә: «Бу йозак. Кызыксыну окончена. Отзовите барлык бүлекчәләре һәм верных ih эшенә керештеләр.
  
  Ул посмотрел на Ника черными невыразительными күзлегеннән. — Син играешь шахмат, Дуң-чи спортчыларына?
  
  — Соңгы вакытта миндә түгел иде бу вакыт", — диде Нигы.
  
  «Ул вакытта сез белеп принцибы нигезендә аңа пешку һәрвакыт кирәк жертвовать өчен артык мөһим фигуру».
  
  Нигы күтәрде брови һәм берни дә түгел, - диде. Эму иде шунысы кызык, ни өчен Джонни, одетый бу шелковую спорт күлмәк һәм мохеровый жакет, изображал тирәсендә үзен помещика алдында үз төзелгән.
  
  — Искәрмә буенча сикергәли булып тора очракны пешка яклый бик мөһим кырда, шулай түгелме, иптәш?
  
  Нигы иде, артык умен өчен втягиваться бу дебатлар.
  
  «Мин дим үз-үзен, — та, ул — У-цзун, нигә Көнбатышка таба посылает, үз ферзя яклау өчен пешки? Миндә җавап юк. Бу яклый пешка?
  
  — Син инде дип сорады у слона? — дип сорады Нигы. Ву закурил длинную тонкую сигару һәм задумчиво посмотрел на Ника.
  
  — Кызганыч, — акрын диде ул, — дип обстоятельства вынудили минем бирергә допрос пешки минем идиоту-соотечественнику. Бар үз абруйны, әмма чуткие кулларын здравый мәгънәсе, кызганычка каршы, керми ih исәптән.
  
  Нигы ишетә, ничек Артур хихикнул вакытта бу сүздә.
  
  «Кыз, — диде Өстән — бик сломлена, бесполезна һәм, мөгаен, инде мертва».
  
  Ярлы Доминика, дип уйладым Нигы, әнисенә карап Артур. Шунысы придумывал бу толстый ублюдок, беркайчан да мөмкин, бик күңелле. Мөгаен, хәтта кеше. Әллә дип Джонни торган иде, билгеле үз катнашкан укучылар да диплом манерами. Ләкин, күрәсең, ул заговорила.
  
  — Шуңа да карамастан, — та Югарырак, — без солдатлар. Кайчан бәрелешләр проиграна, без перегруппировываемся һәм минимизируем безнең югалту. Тиеш мин, дөресен генә әйткәндә, сезгә бу отель иде белү, нигә килдегез өчен кыз Сен-Мартен.
  
  Нигы гаҗәпкә калдым. Хәер, ул да торопился белән начатым эш итеп, ул алмаган, аңларга, ни өчен Джонни түгел башлады кипятить мае һәм греть утюги өчен пытки. Булырга тиеш, ул аңладым Нигы да булачак, җавап бирергә, аның сорауларын.
  
  "Сез чыкты буенча рыцарства, шулай түгелме?" — дип сорады Ву кинәт. — Син очраклы түгел, идиот? Костя кызлар? Юк, — диде ул, качая аягы. — У нах иде булса, сиңа нәрсә кирәк.
  
  Нику булды бераз күңелсез кылган кытай теле мастер-шпион хаклы. Ул килде өчен түгел, кыз. Әмма ул түгел, чөнки, янәсе, сошел белән акыл, ничек уйлады Джонни Ву. Хихиканье Артур прервало монолог Джонни, кайчан толстый кытайлы приблизился к Нику.
  
  «Мин посажу ростки бамбука астында эго ногти, һәм җаваплар прорастут», — бодро тәкъдим итте Артур.
  
  Зат Джонни потемнело. Ул торып басты һәм бик нык бәрде Артур буенча затка, бераз гына сбив эго аяк.
  
  — Син нишлисең дип, диләр сиңа — кайчан сиңа, диләр. Бу аркасында синең глупости аны калырга мәҗбүр монда, кайчан булырга тиеш кайдадыр башка урында.
  
  Джонни Ву схватил Артур өчен күкрәгенә, һәм эго каты кешедә скрутила уң як сосок, әлегә ир-ат түгел, закричал. Джонни та, крутить, ә Артур та, кричать. Ахыр чиктә Ву толкнул эго бу кушетку, һәм Артур, обмякший, лежал һәм хихикал, к изумлению Ника. Моннан тавыш у Ника буенча аркада побежали мурашки. Эму иде шунысы кызык, ни өчен Артур көлә, һәм ул белдергәнчә, ул бик тели бу выяснять. Джонни повернулся к Нику, ничек ачылмый бывало.
  
  — Күрәсезме, бармы, иптәш Картер, сезгә юк югалта. Әйт миңа, бу скрывала Доминика
  
  Сен-Мартен һәм мин яхшы заплачу сиңа моның өчен. Ахыр чиктә, без икебез дә биредә акчасы өчен, һәм хәзер, кайчан минем бар кыз-Линн, акча ала успокоить гнев сезнең начальства.
  
  ""Хәзер инде, кайчан минем бар кыз Линь"". Бу сүзләр кычкырып тора " иде бу мозгу Ника, ничек крики пыток кешеләр көрәште һәм үләләр өчен моны булдырмый. Нидер башланып китми шулай. — Син, әлбәттә, блефуешь, — суык, якын лениво диде Нигы. «Мин нахожу тарихыгызны бераз невероятной, чөнки аның гына дип иде, аны америка хәрби самолет кушма штатларына — әгәр дә сезгә булмады угнать һәм эго».
  
  «Чын күңелдән хәзер, — диде Джонни Воу, — Кэти-Линн түгел едет Америкага. Аның перехватили башлагач, ул анда отель «Невада» янында Ле-Аль, — диде ул, әнисенә карап бу блокнот. — Бу бүген 10:30 иртәнге һәм аны озатып йөрде америка агенты белән рыжими волосами. Агент түгел атып њтерђ, чөнки мин эшләргә мәҗбүр булган белән күренекле округта наемниками. Алар возражали каршы сак законсыз рәвештә яшәүче чит ил кешеләре түгел, кунакханәләр убивать кеше белән америка паспорты — һәрхәлдә, теге кадерен, аны аны иде түләргә әзер».
  
  Нигы тиз сообразил. Еллар тимер самодисциплины белдек эго редкому сыйфаты турында уйларга иң важном беренче чиратта каршындагы теләсә кайсы вакытта башка хђл.
  
  «Намус белән сөйләшәм, ничек гына аңа билгеле булды, дип кыз тукталды, районда базары, аның заручился ярдәм преступного дөнья Марсель, янында, аның бар обширные мәнфәгатьләрен янәшә урамы белән Сен-Дени, һәм бүген иртән аның төгәл белә иде, анда ул иде. Түгел твоя шәраб, дип марсельские мафиози беләләр һәм барлык округта.
  
  Нигы да килеште. Ул беркайчан да тиеш иде калдырырга Донована ялгыз калу белән кыз. Сафсата, - диде икенче бер өлеше эго баш мие, бу адым иде разумным һәм сизгән, сез ясадык, ягъни ясарга тиеш иде.
  
  — Мин әйтәм сезгә боларның барысын да күрсәтер өчен, бу сездә юк, сәбәпләр түгел, хезмәттәшлек, — диде Джонни. — Сез ким мине беләсезме, бу черных акчага элек аша булачак янә һәм янә. Безнең акча түгел, чиксез, тик мин аны тәкъдим итә алам, сезгә биш мең доллар һәм сезнең азатлыгы.
  
  Ул досталь сигарету буенча көмеш пачки, закурил һәм сунул арасында губернасында Ника. Әйе, дип уйладым Нигы. Аның спою үз җырын һәм получу пулю рәвешендә аплодисментов. Ул белә, Доминик — бу өлеше головоломки, һәм башка бу өлкәдә Кэти-Линн бесполезна аның өчен, югыйсә, аның булмас иде маташа кире кайтара аны. Һәм эму кирәк, бу балдак күрсәтер доктору Лин, әгәр Кэти сбежит яки убьет үзен яки нәрсә бу үзенчә.
  
  Кыз Линь кайта к пред әтисе, аның кирәк успокоить, әйләнә-тирәсен өчен деликатного һәм бәйсез характердагы эго эш. Тик шулай алымы буларак сорау алу минем соотечественника иде ки, кот очкыч хәл топорным, - дип якын-тирәдә булган авария, мәҗбүр булдык китәргә биредән кадәр выяснения эше. Шулай булгач, куркам, миңа кирәк сезнең ревматизма хәзер, иптәш Картер. Ву выглядел ожидающим.
  
  — Нәкъ менә Артур кылды, аның белән? — тыныч кына дип сорады Нигы.
  
  Безжалостное зат кытай коммуниста выглядело бесстрастным.
  
  «Урынына булсын файдалана безнең комнатой өчен әгъзаларыннан сорау алган, — диде ул, указывая зур обнаженную Курбе, занимавшую диярлек, бөтен диварны, — Артур үзенең энтузиазме отвел, аны ат абзары төзиләр һәм намазал вагинальными выделениями бер буенча кобыл, аннары привязал аның животу минем яңа тели. Нәтиҗәләр... — Джонни развелся куллары һәм пожал җыерып. «Ee крики өчен estestvenno игътибарын җәлеп итте, безнең җирле эшчеләр. Аны вакытында схватили һәм спрятали, әмма тиздән башланачак тикшерү.
  
  Нигы подавил теләк выплюнуть үз иртәнге аш, идәнгә бүлмәдә. Ул күбрәк түгел дип ишеттем диде Джонни. Невероятную сәхнәгә татарстан конюшне мөмкин түгел иде чыгарырга.... Тошнота нахлынула аңа дулкын рәвешендә. Бульканье Артур ирина усилило отвращение Ника. Ул үзе пытал кешеләр, әмма беркайчан да буенча уеннар һәм беркайчан да белән излишней жестокостью. Джонни тагын әйткән.
  
  — Эзләү мөһим төгәл белеп, кайчан челтәре изжила үзен шулай түгелме? Аның, минемчә, бу шулай. Миңа кирәк синең ревматизма хәзер үк.
  
  Нигы ишетте тышкы якта шау-машиналар усыпанной гравием юлга кертелде.
  
  — Шулай Итеп, Картер?
  
  — Мин алмыйм сиңа ярдәм итәргә, Ву, — сонно диде Нигы.
  
  'Син идиот.' Тавышы Джонни Ву абсурд презрительно. «Альтернатива сыйфатында сез остаетесь монда белән Артур өчен җавап бирүче мәгълүмат алу сездән. Ничек профессионал, аны булмас дип уйладым, нәрсә очевидное аңлатма кирәк булырга мөмкин».
  
  — Подожди, Ву, — Нигы ишетте үз үз тавышы, бу гаќђплђнњ тыныч тоном. «Миңа кирәк, бераз уйларга кирәк».
  
  Ул ишетә, ничек Джонни диде: «бик Шәп. Алга, Артур.
  
  Бөек Курбе бесшумно скользил буенча невидимым рельсам буенда дивар. Моңа кадәр Нигы бик яратты Курбе.
  
  
  
  
  Башлыгы 12
  
  
  
  Йозак Джонни Воу торды бу туфракка франция җирнең «зәңгәр үләннәр», танылган сыйфаты скаковых ат, разводимых бу районда. Йозак алды, бер йолдызны бу гиде Michelin, һәм, диләр кардинал Ришелье сайладым эго сыйфатында тайника һәм урыннар өчен әгъзаларыннан сорау алган сәяси тоткыннар, булса да, җитәкчелек сак үз өстенә алган җаваплылыкны бу тарихны. Ахыр чиктә, чөнки Китайское сәүдә вәкиллеге арендовало йозак, ул күбрәк түгел ачылган тамашачылар өчен.
  
  Әгәр хәзер кардинал иде замке, дип уйладым Нигы, ул булмаса осознал үзенең иске торак. Бүлмәдә өчен обнаженной Курбе бердәнбер узнаваемой өлеше замка иде искитмәле тоткарлаган. Стеналар һәм потолок иде покрыты пробкой. Үзәктә бүлмә торды тулысынча җиһазландырылган электрический операция урындык. Дивар янында сидела морозильная камера белән выдвижными ящиками. Янында башка стеналар басып тордылар стендлар белән химикатами һәм берничә диктофонов.
  
  Артур занят иде әзерләү — ул охшаган иде иске химия укытучылары, готовящегося киләсе дәрескә.
  
  "Яхшы мальчишеская уен, Артур?" — акрын, - диде Нигы. Артур-кабат хихикнул һәм дәвам итте перекладывать шешә. Уйлар Ника иде катнашкан укучылар да диплом, ничек булыр иде ул ih безгә извивал һәм переворачивал. Ул уйлаган бөтен игътибарны юнәлтергә кирәклеге, ничек кайтырга җае чыкмады һәм үтерергә Артур. Хәтта бу перспектива түгел выглядела хәзер бик уңайлы. Бер фактор елмайды Ника. Вакыт. Джонни диде Артуру, ул китәргә мөмкин белән грузовиком, әгәр белер нче Ника, алар эзли. Күрәсең, йөк машинасы алмады мәңге көтәргә, әгәр кытайлар көтте полициягә. Шуңа да карамастан, әгәр Артур торопился, бер Ходайга мәгълүм булганча, ул уйлап тапкан.
  
  Монда өчен кресло чыккан кечкенә толстяк-кытайлы, заложив руки за спину. Нигы приготовился. Ул инде пробовал развязать узеллар полдюжины тапкыр. Тик кем бәйләде, аның, үз эшен белә иде.
  
  Артур тиз күтәрде тряпку белән хлороформом. У Ника иде вакытта ясарга тиз вдох, наполненный ароматом тукыма керткәнче бик нык прижать аның затка. Нигы прижался аягы к тукыма, тик кытайлы иде гаҗәеп көчле өчен андый кечкенә, әмма толстой кеше. Бер минут, бер минут, һәм Нигы притворился, - дип аңын югалткан. Элек ул дышал дүрт минут кайткач, аны җиңел иде төпләре тулы свежего пробасы һава.
  
  — Чит дьявол йоклый тыныч кына, — хихикнул Артур. — Тик, ничек Артур бәлки бу дип? Кинәт Нигы алды көчле удар тормышта көчле, ничек неожиданная винтовочная таращить күзләре. Ул согнулся була, задыхаясь, тик моның урынына упивался опьяняющим запахом хлороформа. Крае күзләре Нигы күрдем, ничек Артур кабат күтәрде авыр герне һәм бәрде аның. Ул кабат тойдым мучительную авырту, ә аннары эго одолели парлар хлороформа. Ул погрузился көннең тьму.
  
  Ул килде эченә операция өстәлендә. Бу булмады, бик уңайсыз алмаганда, света, сияющего откровенные эму бу зат. Бу иде үзенчәлекле урындык. Куллары һәм аяклары пациентның иде скованы цепями.
  
  Ул раздет. Электроды бар иде воткнуты төрле урыннар эго тән, анда ягында төп нервные узеллар.
  
  «Мөгаен, хәзер файдасыз сөйләргә сезгә барын да беләм», — диде Нигы. «Син аласың яшәргә бирмичә, күңел ачу, шулай түгелме?»
  
  «Сез заговоры, заговоры бик тиздән», — ишетә, ул тавыш Артур.
  
  «Бу алтын көне синең өчен, иптәше булып чыга». Җавап булмады. Нигы карадым откровенные алга аша бердәнбер югары тәрәзә бүлмәдә. Ул күрдем кружевные верхушки агач һәм күк тулы плоских пушистых облаков. Ул уйлады турында Доминике, һәм шунда башланып китте. Зажужжал китерә, һәм Нигы тойдым, ничек ток аша узды эго, гәүдәсен берьюлы полудюжине төрле урынга. Эго складывать доллар тукталып калганын нче удара, һәм эго здоровенное гәүдәсен врезалось бу күн ремни, эго расщепление выгнулась дугой кебек, суган, эго череп наполнился бесшумным гулом мозговых књзђнђклђр, дико стреляющих түгел, ту юлга хәрәкәте. Машина тукталды, шулай ук кинәт, ничек һәм завелась, һәм гәүдәсен Ника расслабилось. Ул неровно дышал. Аның бик нык авыру гол, һәм әгәр ул түгел иде, мондый искиткеч физик торышы, мучительный спазм сломал иде эму спину, ничек спичку. Горшок төбендә басып аннан лбу һәм стекал буенча конечностям.
  
  Ул ишетә, ничек Артур шатлыклы хихикнул. Хәзер ул аңладым нечеловеческий көлү Артур ия түгел иде, берни дә уртак белән юмор, шулай иде индивидуаль неврастенической реакцией чиреннән сексуаль происхождения. Сәер психологик күрсәткечләр заставил Артур захотеть калырга, анда хәзер иде Нигы.
  
  «Мин генә, бары смеюсь аплодируя. Тапкыр..., ике... длие... — ул хихикнул.
  
  Янә ослепляющая неземная көч пронзила гәүдәсен Ника. Эго авызы скривился бу крике торган эго баш миен белән кыска замыканием алмады сүзне. Ул шактый оправился башыннан икенче дозы электр, ул әйтте: «Түгел переусердствуйте, иптәш. Үле җаннар алмый сөйләргә, шулай ук кайда син?
  
  Артур кебек, үзем дә аңладым, бу гади факт, һәм берничә умерил үз энтузиазм. Түбәндәге берничә минут ул развлекался, отключая берничә электродов һәм посылая аерым импульсы аша гәүдәсен Ника. Аннары һәр тапкыр ул кызыксыну белән карадым ка Ника һәм задавал штопора.
  
  Нигы арыдым нче остроумных шәрехләр һәм гади отказывался ачарга авызы. Ул белә алачак терпеть генә, билгеле бер күләмдә әлеге керткәнче эго баш миен тулысынча сгорит, ә зур көчле булган складывать доллар откажется башларга кабат.
  
  Хихиканье Артур хәзер мәгънәсе зур түгел ия, башкача, һәм Нику бу мәгънәсе зур түгел ия зловеще. Ул тоймадым, ничек төшерелә электроды. Аннары Артур прижал ике к эго гениталиям. Салкын прикосновение металл к эго һәм телу указывало бу пытку белән шөгыльләнүче җибәрелгән, аны тән к эго мозгу.
  
  Булырга тиеш ысулы вырваться иреккә. Ул бүген шактый вакыт өйрәнеп, алымнарын мәрхүмнең Гарри Гудини. Кызганычка каршы, хәзер, кайчан ул нык бәйле столу, ул алмады контрольдә тотарга үз мускулларын.
  
  — Подожди, — кинәт диде Артур. "Мин тиздән вернусь."
  
  — Түгел торопись, — диде Нигы. — Дип, тегүче тик синнән, һәм сиңа кирәк, нәрсә бар, сине монда юк?
  
  Ул ишетә, ничек толстяк чыктым аша бүлмә. Бу артык яхшы булу правдой. Ул шунда ук билгеләп үткәнчә, бер тирәли выводов электродов, автомобильләрендә к эго гениталиям, сөргендә ике дюймах нче аның куллары. Нигы iso барлык көч прижал кулын к аңа. Ул тойдым, ничек кончик эго бармак кагылды чыбыкларын. Ул нажал көчлерәк. Кончик эго бармак провис бу полдюйма тирәсендә чыбыкларын. Ул гына да түгел, осмеливался толкать эго яки ниндидер вакыйгаларны ашыкты рырга. Ул бесконечной куллануга бик сак карыйлар обвел эго үзенең озын урта пальцем, әлегә ул кагылмады чыбыкларын. Ул гына да түгел, этносларга суларга, кайчан наматывал җеп бүгенге кончик бармак, әлегә ул аңа бу сгибе бармак. Соңыннан ул бик нык потянул һәм тойдым укол тасмалар таратканнар, удерживающей электрод.
  
  Бик шәп эш. Ул натянул җеп арасында пальцами, әлегә ул натянулась, аннары нык потянул. Нче электрифицирующей машиналар оторвался провод. Җитез булып чыктылар пальцами ул смотал җеп карады заклепки кандалов. Алар түгел иде заперты. Алар шулай ерак нче урындык, дип, «пациент» барыбер алмады кадәр алар дотянуться.
  
  Ул согнул проволоку формасында балыкчылык крючка, просунул аның астында җеп ремешка һәм освободил нче пряжки. Эму туры килде вытянуть җеп тагын бер тапкыр һәм сложить аның бњлђлђр итәргә җитәрлек нык булсын, расстегнуть пряжку.
  
  Ниһаять, пряжка неохотно баш тарткан сопротивления. Шул ук вакытта ул ишетте возвращающиеся shaggy Артур. Ул гына да өлгергән инанырга кандалы бетте, һәм кияргђ электрод кире гәүдәсен, кайчан Артур кайта белән икенче операционным өстәле, ул алдына үзе.
  
  Өстәлдә лежали голая Доминика-Сен-Мартен. Әллә, дип нах калды. Ул взглянул бу нах бер тапкыр отвернул башын. Аның озын сары чәч иде спутаны белән кан белән язылган һәм грязью. Аның йөзе превратилось бу неузнаваемую күп, ә ике кулы неестественно опустились. Матур гәүдәсен иде покрыто порезами һәм обесцвечено полосами һәм кан белән язылган.
  
  Ул тихонько вздохнула һәм застонала. Аның матур юное гәүдәсен, способное биергә, йөрергә, ат өстендә идем, сопротивляться авырулары һәм хисе җир тормышы, тиз распадалось шул тузан түгел, артык өлеше азотного циклы.
  
  Нигы ишетә, ничек эго исеме вырвалось тирәсендә нәрсәләр кайчандыр юк иде гортанью. Ул заставил үзен ел саен нах. Бу бер дә җиңел эш түгел.
  
  — Сәлам, кадерлем, — диде ул. - шулай җиңел кебек гына иде. «Ничек гына аның прикончу биредә Артур, без шунда ук вылечим сине».
  
  Ул нәрсә диде. Ул гына да түгел, аңладым. Бу ниятем «сүзләре бик соң».
  
  — Беркайчан да соң түгел, җаным, — күңелле диде Нигы. «Берничә көннән соң син укымасаң, биергә, ничек иң яхшы балерина», — солгал ул. Ул янә ишеттем смешок Артур...
  
  
  Ул пододвинул урындык, анда лежали Доминика, кул көрәштерү өстәле янына Ника. Аннары ул аларга аңа электроды, алар шул ук өлешләрендә тән, дип Нику, һәм соединил ике комплект.
  
  "Әгәр дә сез ответите бу штопора булса... ззз-базз булачак шок өчен малай һәм кызлар." Ул китте, эшләтеп җибәрү өчен машинаны. Аша берничә мгновений ул күрдем, бер тирәли озату Ника оборвался.
  
  "Мин взорву сиңа тагын бер глотку..."
  
  Бу иде, соңгы сүзләрен, алар әйтте. Кешедә Ника метнулась, ничек дракон, һәм схватила эго өчен ремень. Полуобернувшись спиной, Артур иде тулысынча застигнут врасплох. Нигы нык прижал эго к столу һәм схватил өчен тамакны. Ул акрын давил кеше буларак, сжимающий резиновый туп өчен күнегүләр һәм бармак сомкнулись кебек тимер скобы тирәли дряблого горла.
  
  Нигы иде һөнәр белгече. Ул гына да түгел, злился алар белән хорька, ничек килдем, Франциягә, әле килеп җитмәгәндер кадәр замка. Случившееся белән Доминикой үзгәртте бу. Авыр гәүдәсен рухнуло. Нигы белән зур көчкә ия сжимал мускулларын бер кулы һәм плеча, әлегә эго кешедә тулысынча түгел потерялась бу складках горла толстяка. Бу мгновение ул подумывал калдырырга эго исән һәм бирергә эму глоток үз дарулар, әмма аннан соңгы энергиясе ташып торган хәрәкәте куллар выжал тормыш тирәсендә толстой тән белән презрением швырнул эго җиргә.
  
  Ул вырвался иреккә, ул арада һәм минем янга килеп, к Доминике. Ee сулышы булды слабее. Аның киң распахнутые глаза на мгновение приоткрылись, ә аннан соң яңадан ябылды. Аның губах барлыкка җиңел елмаю. Белән бесконечным усилием әй, алдык куярга кулын аның кулын.
  
  — Син вырвался. Сез һәрвакыт булачаксыз вырываться. Тик мескен кешеләр омтыла дә калышырга сезне Иде омтылышы пожать җыерып. 'Аны да иде шундый...
  
  — Гафу ит, Доминика, — җайлап диде Нигы. «Мин вызову табиб...»
  
  — Сиңа түгел караганда извиняться, кадерлем, — җайлап диде ул. 'Без менә дигән вакыт...'
  
  — Мин вызову табиб, — диде Нигы. 'Аны вернусь.' Тик аның аз иде өметләр. Аның тән температурасы иде фатально түбән, ә сулышы чак уловимым.
  
  — Шулай бик аз вакыт калды, — выдохнула ул. «У Джонни Ву бар кыз».
  
  — Мин беләм, — мрачно диде Нигы. «Мин анда эго».
  
  «Ул отвез аны виллу бу Биаррице... Виллу... Виллу... Сан - Суси... »
  
  Хәтта ул кайчан вафат була, аның француз теле нрав заставил аның улыбнуться иронии исемендә виллы. Вилла Беззаботная.
  
  «Алар үтерәләр минем бедного Анри... ул теләдем ih туктатырга...» Ee тавышы шталь слабее.
  
  — Кольцо, Доминика, — настойчиво диде ул. — Син сделала белән кольцом? Аның елмаю иде нежной.
  
  — Әлбәттә, Николас. Минем пальце. Монда.'
  
  Ул бик артык слабой, књтђрњ кулын. Балдак иде, бик күпкә, һәм кытайлар белмәгән, шуны эзләргә. Нигы нежно поцеловал ee һәм күрдем, хәтта бу причиняет әй авырту. Ул юнәлә зур бүлмә һәм уятты докторы. Кайчан әйләнеп кайта ул, ул иде мертва.
  
  
  
  
  Республика башлыгы 13
  
  
  
  
  
  Ярсыган Нигы сорвал гобелен белән дивар бүлмә һәм накрыл аларга гәүдәсен Доминики. Аннары ул постоял анда берникадәр вакыт түгел көчләрендә җыенырга белән фикерләре. Бер минуттан ул оделся. Тапты ул үз арсенал — Вильгельмину-де-Люгер, стилет Хьюго һәм газ бомбу Пьер — янәшә стулом Джонни Воу.
  
  Нигы үсеш ала номеры ЦРУ . Донован иде караћгы тљстђге.
  
  "Мин кортлардан агымдагы сөйләшү, Нигы," - диде ул. — Мөһим түгел, — дип кырт кисә Нигы. «Бу яхшы әзерләнгән, һөҗүм оештыра. Теләсә нинди иде облажаться. Бу бары бәхет елмайды, син әле исән. Хәзер, слушай ...'
  
  Боерыклар Ника иде короткими һәм понятными. Ул повесил трубку, аның карашынча егылып өчен буфет белән вазой белән җиләк-җимешләр. Шул тәрәзә ул күрдем, ир-атлар, загружающих йөк машинасы һәм нетерпеливо оглядывающих йорт. Аның барлыкка килүе, идея. Салкын ярости ул, бардым, өйдә, әлегә тапмадым дип теләгән идем. Ул әзер була, ул втиснул гәүдәсен Артур зур булмаган сундук, ничек дип белдерде җомга көнне маленькую ванну. Аннары ул нанес, ягъни рәссамнар дип атыйлар соңгы штрихом.
  
  Бер тирәли мисок ул алды алма, ул, раздвинув челюсти мертвого мучителя, нык вонзил эго эму бу авызы. Дрожа нче мрачного көлке Нигы нацарапал хат калдырган һәм сунул аның минутына жилета Артур. Анда ул написл:
  
  
  Джонни Ву: Бу синең. Тавышы шулай кончают дуңгызлар.
  
  Яратып берсе АХ
  
  
  Нигы запер чемодан һәм положил ачкычлары минутына. Аннары ул вытащил чемодан наружу, анда тирәсендә йөк машинасының басып тордылар ир-атлар.
  
  — Бу да китәргә тиеш, — кыскача диде ул.
  
  Одина тирәсендә ир-атлар подозрительно посмотрел аңа. — Анда толстый?
  
  Нигы пожал җыерып. — Эго күптән юк. Эго инструкция заключались шул, җибәрү өчен бу, кайчан ул булачак упаковано.
  
  Ул янә пожал җыерып әйләнеп эченә. Аннары моннан, ничек машинасы китеп барган, ул китте аша лужайку кире к поляна, анда припарковал машинаны. Берничә сәгатьтән соң ул инде булган складта AX һәм әйткән телефон белән Вашингтоном. Хоук бесстрастно тыңлады хикәя Ника. «Аламы ВВС доставить мине Биарриц яки кая да булса якын-тирәдә?» — дип сорады Нигы. «Әгәр бар да барачак, бик тиз арада, аның доберусь кадәр Джонни Ву һәм поприветствую эго йорты».
  
  
  — Сиңа түгел терпится проткнуть бу nen дырку, шулай түгелме? — дип сорады Хоук, әнисенә карап ачыктан-ачык ка Ника. — Дөресен әйткәндә, дим, әйе, — диде Нигы, оглядываясь элек.
  
  — Нишлисең, — диде Хоук, выглядя тагын да рәсүленнән белән чагыштырганда, кайчан-йә, — дип куркам, аның тиеш разочаровать сине, Нигы.
  
  Зат Ника дә үзгәрде, ул посмотрел на Хоука. Хоук түгел шталь иде, тотып калырга эго сәбәпсез. «Мин ничек инде сезгә әйткән урнашаканын, хәл Кытайда үзгәрә. Безнең юл отступлению өчен докторы Линн диярлек ябылган. Әгәр без вытащим эго хәзер, ул, ихтимал, беркайчан да вытащим. Вдобавок табигатькә, влиятельная клика хөкүмәтендә тели докторы Лин иде устранен хәзер исә керткәнче ул янә попытается сбежать. Бәлки, алар, алар үз һәм убьют эго элек белән чагыштырганда, без аңа кадәр доберемся. Шулай булгач, син поедешь Кытайга, Нигы.
  
  Табигатькә бер минутлык тынлык. Бу юлы Нигы белми, дип әйтә.
  
  "Яхшы, сэр," тоелды иң яхшы ответом.
  
  — Барысы да алай ук безнадежно кебек тоела, Нигы. Сез Онытмагыз, аны потратил акча һәм вакыт әлеге операция. Мин түгел, отправлю сине анда, аерым ачык пространство. Сез алачаксыз зур ярдәм итүе, минемчә, үзе яхшы оештырды операция ясыйлар. Аның җыенган послать сезне соңрак, ләкин саклау докторы Линя артык сәләтле булсын өчен, ул рискнул сбежать Көнбатышка таба, ә безгә туры килде подождать, һәм ел саен, түгел убьют бармы алар аны.
  
  — Ә кыз? — дип сорады Нигы. «Калырмы ул Көнбатышта, әгәр эго кызлары анда булмаячак?»
  
  Хоук потушил сигару.
  
  — Ул булачак анда. Джонни Ву скрывается бу Биаррице. Без алмыйбыз, тоту, аны һәм ул да китәргә мөмкин. Бу безнең ил ничек беләсез. Француз һәм испаниянең яр буе сагы булачак күзәтеп, аларга көн һәм төндә & nb, ә без — бүгенге суше. Ул гына да түгел, причинит кызга зыян, чөнки ул чакта аңа түгел, күбрәк булачак торговаться. Тик алар мөмкин үтерергә докторы Лина, ә аннан соң кызны. Сез тиеш, моны булдырмый.
  
  Нигы откинулся бу спинку урындык. Инструкция булачак исчерпывающими. Ул тойдым, ничек перстень звенит кесәсендә башлагач, Хоук күрсәтте зур, разделенный бу отсеки төре белән пробасы һава.
  
  «Бездә бар самолен, әзер к завтрашней төнге өчен отвезти сезне шунда. Аның заплатил күп акча агентам бу Ахорне. Джонни Ву, дип уйладым Нигы алды бераз кичектерү.
  
  
  
  
  Башлыгы 14
  
  
  
  Йолдыз сверкали, ничек бриллианты. Күрәсең, дип уйладым Нигы, әйтерсең лә ул мөмкин дотронуться кадәр алар, әгәр протянет кулын. Ул тойдым үзгәртү хәрәкәттә һәм аңладым, самолет, вотум-вотум приземлится. Мгновение узгач буенча эчке элемтә раздался тавышы очучы.
  
  «Без приближаемся к урыны сикерү. Мәңгегә приготовиться. Кирегә аша ике минут белән четвертью минут вакытны киредән исәпләүче кадәр унбиш секунд.
  
  — Яхшы, — лениво диде Нигы. Бу аңлашыла да.
  
  — Син сайлады, моның өчен яхшы кичәсе иптәше булып чыга, — сочувственно диде пилот. «Хуҗалыкларында ай, җил юк. Сез тиеш приземлиться чикләрендә четырехсот метрдан максатлары. Мин аңламыйм, ни өчен кеше ЦРУ тели приземлиться бу пустынном районында».
  
  Очучы иде болтлив. Нишләп юк? Аша сәгать ярым булыр сдувать пену белән стакана прохладного сыраны офицерском клубында. Нигы хәтта удосужился әйтергә эму дип, ул гына да түгел, ЦРУ хезмәткәре. Бәлки, очучы яратты луну. Ләкин Нигы. Ул иде күрергә пустыню аста. Әлеге үрләр, һәм лунном яктылыгында иде нереальной кебек зур слоновая шкура. Ул белә иде, анда приземлится, һәм эму түгел, кирәк иде ай, һичьюгы бу урын. Ай һәм булачак, бу бик зур ярдәм өчен, кем отслеживает переделанную машинаны У-2, анда ул утыра. Алар алыр иде догадаться, дип, кемгә дә булса тавыш бирергә-тавыш бирергә сбросят. Ихтимал, кытайлар күзәтеп воздухом тирәсендә үз сверхсекретных биологик лаборатория.
  
  Алар пролетели югары өстендә кытай илдә һәм шәп кадәр кими үрләр, анда Нигы иде прыгнуть өчен кан закипела нче җитмәү басымы. Нигы натянул кислородную битлек бу почерненое зат. Черек зат соответствовало эго черному парашютному костюму, шлему һәм парашюту — махсус төнге версиясе.
  
  Пилот предупреждал Ника өчен ике минут кадәр вакыт. Нигы повернул ручку катапультного кресло. Әгәр ул эләкте, ул кеше башка билгеләре нинди дә булса ил. Барысы да nen иде стерильно кала, татуировканыћ белән балта белән шөгыльләнүче күрсәтте иде эго кытай разведкада кеше, лаеклы аерым булса да, һай, күңелле итү.
  
  — Әзер, иптәше булып чыга? — диде пилот.
  
  «Гади высади мине, нормаль күренеш».
  
  — Бу ж, уңышлар, малай.
  
  — Рәхмәт, — лаконично диде Нигы, яңгыратып, ничек пилот отсчитывает бер унбиш. Ул гына өметләнгәнен, бу егет шулай ук быстр, ничек казался, яхшы укый үз уен коралларында. Хата берничә секунд монда означала иде многокилометровую бит к эго база лагере. Яки ул мөмкин спуститься өстендә снежной линиясе бер тирәсендә иң югары һәм недоступных таулар дөньяда, күрше Тибете. Ул ќитте биш Нигы ачты задвижку очында.
  
  «Дүрт... өч... ике... бер».
  
  Нигы нажал төймәгә. Ул тойдым приглушенный удар шартлау астында үз сиденьем. Аннары эго швырнуло югары төндә, һәм прохладный һава омыл эго зат. Ул тойдым ыргылу өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы, һәм эго парашют кискен раскрылся. Беренче берничә йөз ярдов ул поддался наслаждению десантника, чувству абсолют тынычлыгын һәм изоляцияләү, ул һәрвакыт испытывал, кайчан суд босния һәм герцеговина осудил арасында җир белән күк. Ул егылып шактый низменному, ул огляделся һәм юнәлде маневренный парашют бу кирәкле өлкәсе. Ул йомшак төште на ком. Нигы салмак кына перекатился һәм выпрямился. Бар иде, күп дель. Әмма бу мөмкин подождать, карар Нигы.
  
  Ул баскычта туфракка бөек пустыни Такла-Макан. Ул чыннан да түгел иде-беренче белым, прыгнувшим шунда, түгел соңгысы. Тик бу төгәл иде дә Гарвардский клубы Нью-Йоркта. Кичә показался артык тихим. Күзәтергә йолдызлар биеклектән 15 000 метр иде рәхәтрәк.
  
  Хәзер барлык бәйле ир-атлар племени hof. Бу бик раса нык кешеләр, падишаһы бактрийской конницы Цезаря, кочевников, кочевавших нче Кече Азия кадәр Кытай түгел признающих бернинди тоташкан. Аларга яхшы сумны саклаган өчен снаряжение Ника — илтеп тапшыру оештырды глобаль челтәре белән тәэмин итү Хоука. Безгә Хоук, безгә Нигы алмадык белергә тиеш, дип чорларга алыр идек аның белән эшләргә. Әгәр алар турында хәбәр планда сикерү Ника коммунистам, барысы да булыр иде кончено, ул подал иде үзенең опознавательный билгесе. Качу эшчәнлегеннән башка була алмас иде. Башка проводников беркем дә алмас иде узарга йөзләгән миль буенча пустыне яки горам, алар яклады биологик һәм атомные испытательные полигоннарына Кытай нче посторонних күзләр. Нигы следовал курсы буенча компасу. Вильгельмина иде чикләрендә җиңел досягаемости. Әллә өчен ул булыр иде бик файдалы булыр Хофы предал эго. «Гадел наемник, — дип уйладым Нигы — ул наемник, ул да бирәчәк үзен подкупить.
  
  Ул тукталды дюне. Лагерь хофов түбәнрәк иде аның. Ул күргән ир-егетләр, закутанных бу плащи нче соћгы ике елда пустынной төн, сидящих у костров. Хәзер иде диярлек салкын.
  
  Тавыш бирергә әйтик, уйлады ул. Ул багышлады фонариком үз опознавательный билгесе һәм шталь көтәргә. Ул белә алар, булырга тиеш, выставили сәгать. Ул гына да түгел, китәм позволить үзенә булырга застреленным, войдя лагерьга бирмичә, кисәтү.
  
  Алда ул күрдем святый. Алар тырыштылар начеку. Нигы янә подал сигнал һәм кими башлады. Алар каршы алдылар эго берьюлы өчен станом, өч широкоплечих ир-атлар тюрбанах һәм мин оплачивал. Ир-ат уртасында, белән суровым зат һәм тонкими усами, протянул кулын.
  
  - Рәхим итегез, безнең лагерь, сэр. Нигы пожал эму кулын. "Шангра Лал?"
  
  'К сезнең өчен.' Ир-ат поклонился. Эго иптәшләр опустили үзләренең заманча полуавтоматические винтовкадан һәм хәзер выглядели артык непринужденно.
  
  «Зинһар, гафу итегез, безнең өчен корал», — диде Шангра Лал. «Гадәттә, без түгел, якын килергә дә шулай якын мөрәҗәгать кытай установкам. Минем бертуган осторожны.
  
  Нигы пробормотал, дип аңладым. Ул төшенчәсенә ия түгел иде, ничек бара эшләр, әмма нәкъ менә бу урынны Хоук карар сайларга, ничек аеруча кулай. Шангра Лал әйткән по-английски, алган белем Лахорском университетында һәм ул артык кочевником өчен сочувствовать шундый тоталитарному рәвешенә ничек коммунизм. Моннан тыш, Шангра Лала разыскивали өчен караклыгы поезд бу эго туган Әфганстанда.
  
  Нику көтеп торырга түземлеге җитмәгән белергә, арткан бармы эго снаряжения да бармы тәртиптә. Әмма Шангра Лал ишетергә теләмәгән бу хакта әлегә алар алмадылар. Eda булган тушеной белән козой, ничек өметләнгәнен Нигы, клецками, ләкин ул түгел, дип сорады. Шуннан соң алар шәраб эчтеләр,, ул үзенең тәме буенча напоминало сакэ, әмма иде күпкә ныклырак. Әйтелде берничә тостов, һәм Нигы отважно бер. Булыр иде ахмаклык, оскорблять соплеменников торган иде эго бердәнбер юлы белән элек, к цивилизация. Кайбер тирәсендә ир-атлар заснули алдында пылающим ут кайчан Нигы файдам вакыт җитте янә, спросить турында эго снаряжении.
  
  Шангра Лал, отпивая тирәсендә миски, засмеялся, передавая миску математика буенча аның янәшәсендә.
  
  «Нигә син керде шулай ерак өчен сражаться белән китайцами — дерзкий дьявол, прыгающий күктән? Безгә кушылыгыз, һәм сез барырга уң ягында мине. Без разбогатеем барып, ничек елгасы высохнут... Нигы рассмеялся.
  
  «Мин бик организаторская рәсем. Аны яратам, мөстәкыйль рәвештә дә эшләргә».
  
  Лидер кхофов мудро кивнул, әйтерсең, барысын да аңладым.
  
  — Син мудр, америкалы. Сез дә теләсәгез делить хезмәт хакы да, ул сез үз хезмәтегез белән акча эшлисез, сезнең белән бөек таланты. Сез потребуете тулы торышы сыйфатында сатып нче кытай яки аннан моннан, ничек похитите ih вожака.
  
  — Син генә аңлыйсың, Шангра Лал, — со смехом диде Нигы. «Бу боерык минем босса. Ул булса, без называем сәяси мәсьәлә.
  
  Ничек кенә Нигы безнең тырыштым, эму булмады тәкчелеге горца шул, ул бигрәк тә изобретательный һәм изобретательный военачальник зур чаралары белән үз карамагында. Юлбашчы Хофов настаивал, дип ул залда процессында революционизации коммунист.
  
  "Бу минем эш. Сез яхшы сумны миңа, һәм сез күрерсез безнең лояльность," диде эго хуҗасы белән вздохом. «Син интересуешься нең багажом — табыш!»
  
  Шангра Лал поманил эго, аннары салмак кына торып басты да карамастан, барысы да выпитое шәраб. Нигы, ул да иде әле, саф, последовал артыннан. Үз һөнәри автоматик смекалкой, дип билгеләп үтте ул карамастан, выпивку, сәгатьлек иде начеку басып тордылар һәм, үз урыннарда.
  
  Ул последовал өчен Кхофом буенча неглубокому руслу, тулы чишмә, су, к скалистому ущелью. Анда кеше белән таулар күрсәтте күләгәдә биш зур сундуков.
  
  «Барысы да шулай, ничек мин-диде. Күктән упало биш сундуков. Ә тавышы һәм биш сундуков торган була сосчитать. Әгәр дә сез", - диделәр миңа, нинди корал алар асрыйлар, аны әйтә алам сезгә, ничек яхшырак барлыгы ih файдаланырга кирәк. Минем кешеләр шатланып нападут бу кытайлылардан, безне илле каршы мең. Итсәң начар булмас иде, әгәр сездә иде, авыр корал, чөнки мин беләм дип, юк крупнокалиберного корал, ә бар гына кешеләр белән мөрәҗәгать итәләр, һәм алар белән ничек зверями.
  
  — Корал юк, Шангра Лал, — диде Нигы.
  
  — Дип, бернинди корал! — прервал эго, кеше белән таулар. Ул выглядел җитди. «Без яраткан убивать кытайлылардан, әмма башка корал бу-бик катлаулы булачак».
  
  — Шангра Лал, — диде Нигы. «Нигә сез һәм сезнең кешеләр шулай рветесь бу көрәш белән китайцами?»
  
  Алар инде кайтмадылар, лагерьга килгәч, Шангра Лал дип җавап бирде.
  
  «Өч сезон элек, — диде кеше белән таулар, — безнең туганнар переправлялись аша Такла-Макан, кайчан кытайлар бирмичә, кисәтү напали алар белән самолетлар һәм обстреляли ih иң куркыныч бомбой чиста уты. Алар, диделәр шартлау булды күп иде миль биеклеге, вакытында мин, әлбәттә, ышанам. Ә кемнәр исән кала, кот очкыч хәл обгорели, һәм бер айдан соң да үлгән».
  
  — Асылда, — диде Нигы. Шулай килеп чыкты да. Делегациясенә әлеге пустыню сыйфатында үз көтүлекләр, бу чорларга забрели одина буенча беренче кытай атом-төш илле иде кисәтү ясала самолетами, ә аннары астына эләктек төш шартлау булды. Әгәр ул объяснит, бу приведет генә алга таба осложнениям. Моннан тыш, ih недоверие к китайцам иде, сүз уңаенда.
  
  — Мин күбрәк булса иде алга китми буенча, моңа юлда, — коры диде Нигы. «Бәлки, аларның да бар әле огненные бомбаны».
  
  «Әйе», — риза Шангра Лал. «Башка корал...»
  
  — Безгә кирәк түгел, корал, — диде Нигы. «Сезнең кешеләр булырга тиеш түгел сражаться. Бу ящиках урнашкан кечкенә генә детальләрен летательного аппараты - вертолет һәм ягулык. Аның үзе нападу бу кытайлылардан һәм гади попрошу сезне үткәрергә минем Һиндстанга килгәч, аның вернусь.
  
  Де Hof расхохотался һәм хлопнул Ника буенча плечу.
  
  «Син америкалы. Аны үзе күреп америкалылар, - алар да кебек сез. Син дә солдат. Чөнки солдат килми, китеп бара бер дә йөри бөтен кара.
  
  «Аның агенты. Аның эшлим яшерен хезмәттә, — диде Нигы. «Голос нигә аны түгел, одет буларак, солдат».
  
  "Һа!" — презрительно рассмеялся кеше белән таулар. «Мин шулай ук авазлары, яшерен агентлар. Калын руслар һәм фарсылар да, эчәләр кофе кафе һәм шепчутся бер-берсенә бер-берсенә неправду. Сез дә килгәнсез нче мондый әниләр. Әмма, бәлки, аның, Шангра Лал, отчитаюсь сезнең алда, һәм булам бай, тазарачакмын һәм никчемным кала — хатын-кызлар.
  
  Алар урынга килеп җиткән кадәр палаткалар Ника..
  
  «Мин берни дә эшли алмыйм сиңа ышандыру, — диде кеше белән таулар. 'Ә, бәлки ...'
  
  Ул әле посмеивался, ускользая бу темноту. «Тыныч йоклыйсыз икән, америкалы, хема иде син безнең иде», — диде ул.
  
  Нигы керде, завернулся бу спальный капчыкка һәм, посмеиваясь, лежал караңгыда. Шпионы, дип уйлады ул, модернизировались, ничек, барлык, бөтен. Тик ышанырга бу иске әкиятләр Шангра Лалу барыбер иде, җиңел һәм рәхәт.
  
  Ул нык спал һәм проснулся, кайчан аша саны приманка эго палаткалар кинәт пробился брылев. Кояш встало өстендә крае пустыни, обострив кырыс луноподобный ландшафты. Ул позавтракал, ул шул ук тушеной козой, аны эль-узган төнлә. Кояш стояло күктә бер сәгать эчендә, ул наблюдал өчен бер төркем сугышчы Кхофа, распаковывающих эго драгоценные сундуки — алар иң, алар Хоук шулай тырышып извлекли бу почмагы дөньяның. Кайчан кечкенә вертолетом акрын чыктым аша кокона, башлыгы хоэфов башлады возбужденно биергә. Ул прыгал, ничек мальчишка, үз туган көн, пинаясь һәм похлопывая буенча аркада үз потных мужиков. Ахыр чиктә карамастан, ныкчымлык Ника, аларга эшләргә туры килгән тәнәфес эсселек аркасында. Шангра Лал иде непреклонный.
  
  «Кояш пустыни өчен куркыныч дураков», — диде ул.
  
  Ниһаять, Нигы разыграл үзенең бердәнбер козырь.
  
  — Булса, кичкә таба вертолетом булмаячак җыеп алынды, — дип ул, — мин алмыйм позволить сиңа, Шангра Лал, лететь шул диспетчерыннан, ул аны сиңа вәгъдә итте. Аның белән элемтәгә керергә тиеш кытай лидеры бүген кич.
  
  Лидер хоэфов кичекмәстән заставил үз кешеләр чыгып китәргә күләгәдә, үз палатка һәм эшне дәвам итәргә аду пустыни, аннары полудня. Вертолетом әзер иде өчен ярты сәгать кадәр захода кояш. Ул яңа спорт моделе каралган полосадан йөрү өчен гражданлык ташу. Ул легким, җиңел җыенган буенча бөтен кисәктән һәм җиңел летал. Ләкин бу махсус моделе узды аша лабораториясен казанда AX. Нәтиҗәсе булды, югары тизлек, кече дальность очу һәм өстәмә урын.
  
  Аша крики һәм алкышлар соплеменников Нигы тикшерде кечкенә вертолетом. Бу пассажирском сиденье сияющий Шангра Лал кагылды кулларын Ника.
  
  «Яхшы, сез очышлар караңгыда, югыйсә кытай теле табибы испугается кадәр үлү», — диде ул.
  
  Нигы дип һәм посмотрел на ачык шарик торган иде принесены үз корбанын сыч өстәмә ягулык.
  
  «Бу бераз громокипящий кубок», — дип белдерде ул.
  
  Шангра Лал күрсәтте вращающийся ротор. «Куркам, сез җәлеп итә, үзенә күп игътибар ягыннан кытайлылардан.
  
  Елмаю Ника булды киңрәк.
  
  «Кара». Ул протянул кулын выключил двигателе. Вертолетом кими башлады, һәм зат Шангра Лала сизелерлек потемнело. «Ун мең чертей, америкалы. Син иң сумасшедший кеше, аның аңа кайчан булса әле!
  
  Акрынлап зат Хоффа расслабилось, ул чакта күрдем беззаботное зат Ника. Мини-вертолетом акрын скользнул җиргә лениво вращая лопастями.
  
  «Автоповорот», — диде Нигы. «Встроен сыйфатында фактор куркынычсызлык очракта тукталыш двигательнең. Тик бу шулай ук файдалы өчен необъявленных визитлары.
  
  Милләттәшләр янә башлады аплодировать, кайчан алар приземлились.
  
  Берничә сәгать узгач Нигы тартты янындагы палаткада Шангра Лал, кайчан сияли якты йолдыз пустыни. Кичен янә иде тихим. Яхшы, дип уйладым Нигы. Бу мини-хәбәр иткәнчә, илчелегенә — иң кайчак транспорт чаралары дөньяда.
  
  — Сез вооружены? — дип сорады лидеры хоэфов. Нигы күрсәтте эму люгер һәм стилет.
  
  «Әгәр миңа атарга туры килде, — диде Нигы, — торак пункты россия, мөгаен, провалилась булыр иде».
  
  Шангра Лала удивленно покачал аягы, әнисенә карап кеше, ул-туар үз карамагында мондый инструментлар һәм предпочел белән эшләргә пистолетом һәм пычак. Аннары ул нахмурился. Нигы күрдем, ничек ул нахмурился, дип сорады һәм, бу эго борчый. Ниһаять, hof неохотно заговорил: — ул Чакта восхода солнца кыен булачак туктатырга минем кешеләр. Әгәр сезнең вертолетом обнаружат кытайлар, алар шунда ук прочесывают җире. Әмма әгәр без выйдем на рассвете, без булдырабыз булырга хыяллана барып, ничек алар безне табарлар, хәтта үзләренең самолетами, - һәм шул вакытта булачак артык соң посылать өчен безнең патрули.
  
  Әгәр дә без бер, самолетлар табачак, безне пустыне. Бу бик начар инде, америкалы.
  
  — Мин вернусь кояш чыкканчы, — диде Нигы. — Яки бөтенләй вернусь, — мрачно дип өстәде ул.
  
  Аша берничә мгновений Нигы иде инде штурвалы артында, төн пустыни разорвал кинәт рев двигательнең вертолеттан. Боже, бу әйбер мондый шумная, дип уйладым Нигы. Әмма ул белә тавыш биеклектән, аңа ул ярдәм күрсәтәчәген, җир өстендә булачак диярлек неслышен. Ә чөнки ул выключит двигателе алдында лабораториясе иде яхшы шанс, дип, ул исән-имин попадет эченә. Әмма иде",-дип булса, икенчесе, әгәр эму янә туры килде взлететь.
  
  Ул акрынлап ускорился, ы берничә футов, завис, аннары бирде тулы газ башлады үзенең озак күтәрелеш шул темную азиатскую төн. Бу желаемой биеклектә дул көчле җил булса да, аста иде тыныч кына. Ул әлеге зур өлешен ике сәгатьлек очу, борясь белән идарә итү органнары, проклиная шул факт белән ике кешеләр вертолете ул алмый, аларга идарә итү мондый очракта ветре. Кайчан ул булачак кайтырга, эму генә кирәк иде " взлететь. Теләсә кайсы биеклек өстендә телефонными проводами булачак җитәрлек.
  
  Хәзер Нигы иде күрергә вдалеке утлары лаборатория комплексы. Дәвамында түбәндәге берничә минут ул башкара инструкция Хоука буенча подходу. Чирек өлешкә азрак егәрлек дәвамында сигез м... дәвамында ун минутах х, спускаясь өчен җитмеш метр минут... поворачиваясь 140 градус, сез күрерсез административ бина...
  
  Каты куллар Ника управляли җиһазлар кертеп, төзәтмәләр булса, монда булса, анда, рассчитывая вакытта опускается. Ул әле, ничек ползла стрелка эго радиевых сәгать, кайчан ул сикергәли, соңгы күрсәткечләр. Ул кискен выключил двигателе һәм барлык стихло. Бу жуткое, нәрсә ул элек беркайчан да күргәнем булмаса да, ул сползал күктән. Түгел вспыхнули фонарьлар, алар дико раскачивались буенча небу иде зенитных выстрелов. Әйтерсең зур каракош, ул суд босния һәм герцеговина осудил югары өстендә койма белән әйләндереп буенча колючей проволоки, iso барлык көчләрне саклап калырга омтылып, ул машинаны үз равновесии.
  
  Астында үзе ул күрдем, ничек эксперименталь рисовые басулар булалар күбрәк. Ястреб - гений, дип уйладым Нигы, утырып үз вращающемся кресле һәм вычисляя почмагына киметү вертолет, находящегося шул егерме мең миль ераклыкта аңа. Вертолетом акрын гына төште бу заболоченный периметр һәм уперся бу поплавки. Нигы күпмедер вакыт сидел неподвижно. Приземлившись, ул разорвал өлеше брезентового укрытия, защищавшего селәүсен нче кояш пустыни, әмма берәү дә белмиме, ничек бу хђл. Сәгатьлек иде куелды, капка төбендә түгел, ә уртасында басулар өчен экспериментлардан бу сверхсекретной кую.
  
  Башта Нигы двигался буенча дымлы җирдә белән куллануга бик сак карыйлар разведчика бу джунглях. Аннары ул аңладым вакыт якын-тирәдә юк, һәм небрежно таба килә башлады урынына билгеләү. Ул подумывал насвистнуть берничә строчек берсе «Янка Дудл Денди», ләкин файдам напрашиваться бу неприятности ахмаклык.
  
  Калдырып рисовые басулар артта калды, Нигы тиз скользнул күләгәгә. Барысы да бик яхшы. Ул күрдем алда плоский глинобитный йорты докторы Линя. Проектның җитәкчесе жиль бу nen одина. Нигы тиз китте, алга таба да.
  
  Ишек хәтта бикле. Эго фонарь, әйберләр өчен билбау яктыртты замаскированным луч скудно обставленные бүлмәләре бар. Киштәләрдә һәм өстәлләрдә һәм стопками идәндә. Ул гаҗәпкә калдым, күреп репродукцию «Подсолнухов» Ван Гога күрсәткечләрне тикшереп тору кытай гравюр стонами. «Әгәр син поедешь эшләргә кушма штатларына, — дип уйладым Нигы, — син, мөгаен, получишь үзенчәлекле хольст's кыска вакыт эчендә». Ул китте, алга таба да. Проходя mimmo көне, ул ишетте ровное сулышы спящего кеше. Ул позволил яктылыкка тиз проникнуть шул ачык ишек. Бу кеше булды, алар өчен ул килдем.
  
  Ул минем янга килеп, к спящему бик сак булыгыз. Эго намерением иде заглушить крики докторы Линя, ул проснется. Әмма эго ны туктаткан. Әзерләүне, тыныч тавышы кинәт диде по-китайски:
  
  «Әгәр үтерергә җыенасыз мине, иптәш Ву, зинһар, включите святым өчен аны иде күрергә сезнең зат. Аның әзер. Аны белә бөтен тәмамлана нәкъ шулай».
  
  «Гафу итегез, доктор Линн, сез ялгышасыз. Аны түгел, иптәш Джонни Ву, һәм, куркам, сез генә аласыз кертергә святый, — дип җавап бирде Нигы по-китайски.
  
  Табигатькә тынлык.
  
  «Бернәрсә дә шул Рассказах алмый белән ярыша заблуждениями килсен», — дип билгеләп үтте тихий тавышы. — Сөйләшик кухняда булса да, Хуҗасы дип джентльмен избегает шәхси кухнясы. Анда тәрәзәләр юк.
  
  Нигы ишетте ишетелер кием, последовал өчен докторы Лин.
  
  "Син пьешь чәй?" — дип сорады доктор Лин, кайчан алар сидели кухняда.
  
  — Бездә бик аз вакыт, — дип катгый әйтте Нигы. Ул тиз аңлатты нәрсәдә заключалась эго торак пункты россия. Мин әйтәм, бу, ул үзе иске морщинистое зат докторы. Нәрсә кебек көнчыгыш версиясе Хоука, дип уйладым Нигы, посмеиваясь үзенә астында нос.
  
  — Һәм хат минем кызлары, — эшнең асылын әдәпле дип сорады доктор Лин. «Сез күрәсез, мин булса да, беркатлы, әмма сәяси начинаю приспосабливаться. Әйә да хөкүмәт шулай нык төрле ирешүдә үз максатларын? Аны алай дип уйлыйм.
  
  «Минемчә, һәм әйе, юк», — диде Нигы. Ул бирде эму хат. Аннары моннан, ничек докторы Линн укыдым бу, аның йөзе барлыкка килде лукавое аеруча, әмма эго иске блестящие глаза иде веселы.
  
  «Минем кызым яза, сез джентльмен, сэр».
  
  — Минем өчен зур дәрәҗә белергә сезнең кызы, сэр, — диде Нигы. Ә хәзер, әйдәгез, туктатырга чәй тантанасын һәм уйдем, — дип өстәде ул үзенә астында нос. Ул посмотрел үз сәгатьләре. Ул бүлеп моның өчен билгеле бер күләмдә вакыт, ләкин ул инде узды. Ә башка Шангра Лала һәм эго бандитларны алып бара торган эго аша тау перевалы, эму яхшырак шунда ук бирелергә була сәгать.
  
  — Ничек инде мин, - диде, — диде карт, — бу бик трогательное хат. Аның идем яланаяк китте буенча пустыне Такла Макан күрү-минем кызым сакланган. Әмма сезнең хөкүмәте, күрәсең, изобретательно. Бу хат ала...
  
  
  «Булырга фальшивкой», — диде Нигы. — Сез тиеш, яхшы белергә тиеш, ул ничек яза иероглифы. Моннан тыш, ул президентка мине тапшырырга сиңа бу, без очраштык.
  
  Нигы протянул аңа кольцо белән печаткой. Докторы, посмотрел аңа.
  
  «Мин тулысынча ышанам. Кызым сиңа ышана... ул чакта һәм аның да. Моннан тыш, соң инде спорить. Минем, миңа гына рšхсђт ителђ алырга үзе белән багаж.
  
  — Да, сэр, — диде Нигы.
  
  'Бу озакка түгел. Бар, ниндидер кәгазьләр һәм шәхси әйберләре.
  
  Аша биш метр, алар кергән темноту пустыни. Нигы ишетте приближающуюся аларга машинаны. Ул прижался күләгәдә калдырып докторы торырга бу одиночестве.
  
  Патрульная машина тукталды.
  
  — Уходите, доктор?
  
  «Мин китәм отправиться Мәскәүгә сөйләр өчен үз серләре булган-ревизионистам. Чөнки ул да үз эшен эшләде, аны иртән проверю температураны саклый рисовых кырлары, ә аннары буенча обыкновению лягу, йокларга, — диде табиб төгәл эш, югары тавыш белән.
  
  Раздался көлү, машина янә завелась, һәм Нигы карадым, ничек ул китә.
  
  «Куркам, кешеләр биредә үсә, тәме к двуличию», — диде доктор. — Шуннан?
  
  Ниһаять, алар алдында замаячили рисовые басулар. доктор, Әлегә алар бардык буенча болотистой җирлегендә, Лин яздырган монолог турында технологияләр үстерү дөге. Нигы пристегнул докторы Линя к эго креслу, тирән вздохнул алды һәм үзе белән двигателе. Ул закашлял, заглох, әйләнеп тормыш белән кашлем.
  
  Нигы лелеял машинаны ничек бала, әлегә двигателе эшләмәвен ривненской. Аннан соң, алга таба юлда, ул күрдем, ничек патрульная машина җәелде һәм, кире утырды да китте. Шау-вертолеттан иде оглушающим, ә утлары машиналар становились барысы да матуррак һәм кызыклырак итеп һәм матуррак һәм кызыклырак итеп. Нигы мрачно наблюдал, ничек үсә, көтелмәгән юнәлеш алды. Прожектор түбәсендә машиналар скользнул буенча рисовым полям, освещая вертолетом, освещая зат Ника һәм скользя алга таба. Аннары ул повернулся. Нигы толкнул румпель алга тойдым, ничек машина күтәрелми калмый белән грязного басулар. Берничә секунд өчен задержаться һәм тикшерергә двигателе. Ул вакытта тулы алга һәм өметләнергә яхшы.
  
  Хәзер алар күрсәткән (һәм парили авырлык белән. Сергей яктыртты ih тулысынча.
  
  — Әлеге машиналарда бар радио? — кискен дип сорады Нигы.
  
  — Куркам, дип, әйе, — диде доктор Лин.
  
  Пулемет трещал, һәм нәрсә пролетело ачылды артык ih головами. Кабынды прожекторы капка төбендә.
  
  — Көтегез, доктор, — диде Нигы аша стиснутые тешләре. Прожекторы освещали күк. Булганда да югары дередеде чыгыш ясарлар, аннан илле футов җир өстендә, Нигы алып барды вертолетом откровенные өстендә ограждением астында диагоналями прожекторов. Түбән, ким, дип уйладым Нигы. Безне эзли югары күккә. Вертолетом снижался, әлегә булып чыкты, нибары өч метр җир өстендә. Төн кинәт разорвала пулеметная чиратында, әмма Нигы пролетел аның астында. Замаячили буенча беренче югары тимер капка, һәм Нигы соңгы минутта күтәрде машинаны. Алар пронеслись mimmo пулеметной манарасы керткәнче артиллеристы алган опустить корал. Хәзер приближались икенче капкага. Нигы тойдым, ничек колючая проволока задевает днище вертолет килгәч, алар зависли аның өстендә юлында соңгысына препятствию.
  
  «Бу, күрәсең инглиз тормышында киртәләр аша», — диде доктор Лин. «Сез спорт белән шөгыльләнәсез белән генә вертолетами».
  
  — Мин бик шат, чөнки сезнең барысы да бар әле юмор хисе, доктор, — со смехом диде Нигы. — Безгә, без дә бу кирәк.
  
  Алда Нигы күрдем смертоносные вспышки якынлашып килүче аларга крупнокалиберного пулемета. Прожектора опустился аска таба, поймав ярар, ничек мотылька ка шәм ялкыны. Нигы әле, ничек сигнальные ракета пересекают юл дөнья. У наводчика иде әйбәт күзәтү һәм вертолетом теләсә ачыктан-ачык бу смертоносный шәһәр тизлек белән диярлек 150 км/сәг. Ярар, угадай булыр, дип уйладым Нигы. Кем дә мөмкин, ул инде шампан шәрабы.
  
  Ул кискен развернул кечкенә вертолетом һәм полетел к турели стрелка. Пулемет вильнул алар белән бергә, әмма җитәрлек дәрәҗәдә тиз. Атучы фанатично маташа кемгә үз асылыбызны. Ул чакта Нигы повис ачыктан-ачык аның өстендә. Наводчик алмады күтәрергә үз орудие шундый крайний почмагына. Ул беспомощно көттем, әлегә Нигы пролетит өчен выстрелить бу пролетающий самолет белән якын ара.
  
  Нигы тотты үз кулымда Вильгельмину, - пистолетын Люгер. Кинәт ул акрынайды, һәм нигезләмә лопастей несущего винта үзгәрде. Мини-вертолетом завис өстендә солдатлар кебек разъяренная корт. Нигы ул арада к көне, һәм Люгер выплюнул явыз вспышки выстрелов. Нигы белә шау-гөр килеп проклинает ih-бабаларыбыз, әмма бу шуме ишетмәдем үз тавыш. Кешеләр астында иде аның йә убиты, йә нырнули бу укрытие.
  
  Уйламаган, бу да мөмкин ужалить, уйлады ул. Ул янә пустил вертолетом алга барлык парах өстендә инде замолкнувшей башней. Прожекторы элеккечә яростно сканировали күк, тик хәзер вертолетом тиз юкка чыга, низменному мин кызыксындылар өстендә пустыней. Бары тик ун миль Нигы ы ка югарырак салкын төнге һава, бераз сбавил тизлеге.
  
  «Бу бик драматично», — дип билгеләп үтте докторы Лин. «Кеше упускает күп тормыш, кайчан аның запирают лабораторияләрдә».
  
  Нигы дип елмайды. Хәерле докторы оныткан нче дулкынлануларын бетереп булса да, спросить, анда эго кызы. Беренче кызыл полосасы кояш яңа гына күтәрелде өстендә горизонтом, кайчан Нигы күрдем лагере Хофов. Шангра Лал иде серьезен, кайчан диде аларга кире кайтырга восходу кояш. Ир-атлар инде оседлали үз нык нәни пони һәм стерли барлык эзләре лагере. Күрәсең, Шангра Лал авырлык белән заставил үз соплеменников көтәргә ахыргача мизгел. Тик алар күрделәр вертолетом, алар бик сөенгән.
  
  Шангра Лал обнял Ника һәм повернулась к доктору Лин.
  
  «Бу кытай эт? Без отрежем эму уши алырга почта аша кытай лидерам. Бу арттырачак выкуп, ул аласыз потребовать». доктор Лин выглядел бераз обеспокоенным.
  
  «Яхшырак булсын докторы Линн тынычланыр», — дип Нигы. — Алар понадобятся эму өчен прослушивания рәсми сүзләрдән Вашингтонда.
  
  
  
  
  Башлыгы 15
  
  
  
  Ул, әйтерсең беркайчан да иде пустыне, беркайчан да йөрде россиялелђр љстђн бу нык тау лошадках аша перевалы компаниядә приветливого микробиолога. Әйтерсең Нигы янә җыенган њткђрњ кысаларында белән Доминикой Сен-Мартен бу извилистых француз юлларда. Әмма Доминик иде мертва.
  
  Юл арасында Бордо һәм Байонной туры, километр өчен километром арасында рядами агач. Бу бик яхшы юл өчен E-Jag, һәм Нигы проехал, аның буенча үзенең Jag. Бу юлы Хок теләмәгән өчен Нигы убирал калдыклары, әмма Нигы дип раслый.
  
  — Бу бик авыр эш, Нигы. Нишләп сиңа гына алырга ялга? Иртәме-соңмы Джонни Ву тиеш булачак перевезти кая да булса кызны, ул чагында без алачакбыз, аны азат итәргә.
  
  «Ә, бәлки, юк, кытайлар файдалана ала, аның өчен шантажировать докторы Линя кире кайтару өчен эго, һәм барысы да булыр, тагын да начаррак иде, башында. Моннан тыш, минем бар бу шәхси кызыксыну».
  
  Хок озак карадым ка Ника. Эму иде билгеләнә исеме Киллмастера өчен үткәрелгән шәхси страницей. Аннары иске загорелое зат Хоука расплылось бу улыбке. — Әгәр шулай мәңгегә, улым, поторопись. Өстендә Бискайским заливом надвигается непогода, һәм урында Джонни Ву, аны иде попытался увести кызны астыннан прикрытия шторма, бәлки, бу көймәдә.
  
  Хоук түгел иде снисходителен өчен, доставить ләззәт Нику. доктор Лин бик благосклонно отнесся, җитмәсә, бу АКШ хөкүмәте дә смогло әлегә азат итәргә эго кызы. Ул яхшырак барлык понимал, дип эго эше күпкә мөһимрәк шәхси хисләр; тик берәү дә булырга мөмкин иде дип, безгә караганда, әлегә барлыкка киләчәк эго кызы. Икенчедән, Нигы белми дошманның яхшырак теләсә кайсы башка агент, шуңа күрә ул естественным урын сайлау өчен эш алып бару.
  
  Донован, сидевший аның янәшәсендә, посмотрел на җибәргәннәр.
  
  — Без булдырабыз булырга, анда к полуночи. Ышанам, буря түгел разразится артык иртә. Дреды кебек Нигы, бик отель кайтырга каршы көрәш кытай агентлар.
  
  «Мин шалтыратып метеослужбу китәр алдыннан, — диде Нигы. «Алар начар һава торышы көтә бу районда кадәр иртәгесе иртән».
  
  Нигы түгел иде, мактап туялмый нче чыгышлар Донована әлеге операция, әмма эго планы требовал, ким дигәндә, тагын бер кеше, димәк, бу иде Дреды. — Әлеге аэрофотоснимках, — диде Дреды, — Вилла Сан-Суси күбрәк охшаган ныгытма, күбрәк ял итү урынын усталых дипломатов. Нишләп безгә генә сарыф буенча & nb? Ул чакта без алачакбыз подобраться лижет.
  
  «Ул чакта без взобраться бу скалы, һәм без белмибез, чөнки бездә бар, сакчылар һәм этләр. Без идем беркайчан да булмады ясадык", - диде Нигы. «Моннан тыш, безнең фотоэксперты, диләр шишка на газоне — бу кое. Аның утверждаю, бу-пулемет, һәм безнең подстрелят, ничек куян. Сораулар бар, Дреды? — күңелле дип сорады Нигы.
  
  — Миңа барыбер, ничек без моны эшләрбез, — дип үз ревматизма Дреды, — гына иде минем иде шанс тоту әлеге бездельников. Аның да испытывал мондый хокук бозу, алар белән хорька, ничек оттырды матч курста исән калу».
  
  «Мин бит сиңа әйткән онытырга бу хакта, бу килеп чыгарга мөмкин белән хема теләсә».
  
  Алар-нартларда молча. Тиздән аннары бу авыр нагруженный спорт автомобиль выехал бу тихие урамының кечкенә генә приморье шәһәрчеге. Ничек һәм барлык сезон курортлар, шәһәрчек иде диярлек пустынной, һәм Нику бәхет елмайды. Диләр күбесе вилл буенда побережья фатир буш тора. Эму кирәк түгел иде өчен гражданнар халкы комачаулаган эму. Булмаса, Кэти-Линн, ул булыр иде канәгать булуын белдерде, дип булганның иде виллу коммунист взрывчаткой тукталды иде бу.
  
  - Беренче, ул күрдем, килгәч, алар покинули шәһәр, бу нәрсә җил хоккей һәм дождевые туччи бардык белән Бискайского култыгы. Әле аста ул күргәнем булмады кебек, дулкын катятся длинными белыми линияләре ярга килгәч, ул алып барды «Ягуар» буенча извилистой каменистой юлда. Бераздан ул свернул белән төп юл тавы.
  
  Хәер, ул беркайчан да бу урында, детальләрен врезались бу эго истәлегенә аннары өйрәнү аэрофотоснимков. Бу полпути буенча өскә таба холмам ул свернул «Ягуар» белән юллар һәм тукталды.
  
  Ике ир-егет растянулись караңгыда, аннары озын сәфәр. Алар калын на вершине кечкенә генә холма, поросшего соснами. Алар алыр күрергә шәһәр һәм диңгез диярлек сотне ярдов астында үзе. Сулдан маяк бу почмагында җир освещал җирне диңгезгә.
  
  «Бу илле ярдах залында янгын каланча», — диде Нигы. "Әйдәгез, отправимся шунда."
  
  Ике ир-егет белән авыр инфракрасным җиһазлар күтәрелделәр буенча крутой лестнице бу платформу, анда приборлары ачыклаган. Нигы посмотрел шул бинокль бу виллу кытай.
  
  «Әйе». — диде ул. — Бу-пулемет. Колачлый бөтен подъездную юлны. Аннары саклау капка янында бу безнең төп проблема. - Диде ул указывая бу детальләрен һәм объясняя агентка, ЦРУ үз планын,
  
  — Раславынча, — диде Дреды, — дип, бу шулай asset охранники иң делле кытай солдатлар.
  
  Нигы кивнул. «Әйе, бу бик авыр булачак. Карагыз әле, ничек устроены бу ветрозащитные полосасының. Күбрәк күрәсең бу Бөек Кытай диварны.
  
  Беренче куе тамчы яңгыр аска тәгәрәдек алу планлаштырыла. Нигы посмотрел на бушующее күп.
  
  — Әгәр алар җыела перевезти аны көймәдә, к утру аларның авыр булачак. Ә летающей лодкой тагын да катлаулырак, — диде ул, посмеиваясь караңгыда. «Иртәгә кич белән без выпьем белән Кэти-Линн Парижда».
  
  Аннары әлеге сөйләшүләрнең күбрәк иде.
  
  Яңгыр башланды көчлерәк. Калганы киемдә волонтерлар алар укрыли брезентом һәм укрылись астында агач башней. Алар көткән берничә сәгать. Төн узды акрын бара. Нигы вакыт тартты һәм ул түгел настроении сөйләшергә. Ул та, турында уйларга матур кыргый блондинке белән шөгыльләнүче жилки бу плавучем йорт турында, елга бездельнике, ул иде, аның дусты. Нигы булды бәхетле, бу гамәлдә инде башланып китте. Бар эго түгел беспокоили. Сүз уңаенда, беренче берничә минут гамәлләре ih бар тиеш шактый артырга. Аның ягында иде элементы неожиданности.
  
  Шунысы алмады ясарга взвод солдат сәбәпле, халыкара мөнәсәбәтләр, алыр идек ясарга ике офицер әгәр алар умны, выносливы һәм шактый удачливы.
  
  Сәгатьләр тянулись акрын бара. Нигы ясаган соңгы затяжку сигаретой; кызыл ноктасы освещала төгәл квадрат линияләрен эго челюсти һәм образовывала темную загадочную битлек тирәсендә эго күзләр. Дреды посмотрел аңа, һәм порадовался, ул биредә түгел, ә кытай вилле.
  
  — Ярты сәгать атканчы, — диде Нигы. — Барабыз, Дреды, минем малай.
  
  Ике ир-егет бардык астында салкын утренним дождем. Нигы белән йөк менде буенча агач лестнице манарасы, анда расчехлил үз корал. Итсәң начар булмас иде, әгәр дә ул иде ясарга берничә уңышлы выстрелов, әмма, әлбәттә, бу алай түгел.
  
  Күк белем освещал молния аша берничә мгновений арасында холмами раздался гром. Нигы шау-гөр килеп рассмеялся. Сөйләшү турында удаче. Ул алыр иде сбросить атомную бомбу бу кытай виллу, һәм изге халкы Биаррица борчылган идем, чөнки бу-яшен. Шулай ук борчылган иде һәм кытай солдатлары, әлегә алар түгел иде яртылаш юк ителде.
  
  Дреды яростно күрсәтте күк. Нигы ухмыльнулся.
  
  — Алам да өлгерергә хәбәр итәргә сезгә ераклык, кайчан каравылчы чыгачак буенча үз киосклар, капка төбендә, — крикнул Нигы. — Мин булам, бик занят, стреляя аңа булсын өчен, ул алмады афәт безнең сзади, без войдем. Бросай үзләренең граната, әлегә аны да күрсәтермен сиңа башка ераклык, аңладым?
  
  Дреды крикнул бу ревматизма, бар да тәртиптә дип, әмма эго ревматизма затерялся бу ветре. Ул җил иде казаныш өчен кытайлылардан. Төгәл атарга кыен булачак.
  
  Молнии продолжали биергә, сверкая ярлары буенда. Толстый катламы облаков блокировал көндезге брылев. Нику тоелды ул алмас различить зубчатые очертания Пиренеев. Бу вакыт турында. Ярар, дип уйладым, ул файдага. Хәзер шактый якты. Ул аларга мөрәҗәгать винтовке яңа җайланма. Ул сак отсчитывало ераклык. Ул атады номеры Дреды һәм күрдем, ничек ул засунул беренче гранату бу трубу. Бөтен тәмуг разразится теләсә кайсы вакытта.
  
  Нигы перевел караш пулеметное оя. Беренче граната разорвалась ун метрлар левее. Ул күрсәтте кулы белән үзгәртүгә кадәр ара Дреды. Икенче граната эләкте лижет. Өчен взрывом последовал раскат грома. Белән удивлением Нигы күрдем, ничек тирәсендә пулеметного оялар выполз кеше һәм огляделся. Ул хакимлекне киләсе гранатой. Аннары тирәсендә караульного урыны капка төбендә чыкты каравылчы һәм огляделся, ничек игрушечный солдатик музыка шкатулке. Нигы бђрдерђ эго аяк.
  
  Ир-атлар этләр белән бросились буенча лужайке к пулеметному гнезду. Кытай теле пулемет тиз отклонился ягына, выискивая максаты. Минометные снаряды Дреды килделәр, барысы да лижет һәм лижет, һәм теләсә кайсы вакытта одина шулар тирәсендә иде эләгә.
  
  Охранники күрдек бу побежали кире өчен виллу, ераграк обреченного пулемета. Нигы юнәлдерде залпа аларда күрдем, ничек берничә кешене аска тәгәрәдек. Крае күзләре Нигы күрдем знакомую фигуру бу пижаме, выбегающую вакытында эчке дворик өчен выкрикивать боерыклар ир-атларга. Тиз, ничек песи Нигы нацелился аңа, әмма Джонни Ву түгел пережил иде сугышы белән Чангом һәм Япония өчен эго шулай җиңел подстрелили. Ул, киресенчә, тойдым, - дип шталь мишенью, һәм рухнул тормыш өчен стеной. Нигы әле, ничек эго пуля промахивались һәм отлетали нче диварлар. Нигы башкарды калганы янында винтовка кире өчен убегающих охранников. Аннары миномет Донована, мәсәлән откровенными буенча пулемету, һәм ул подбит. Бу иде сигнал к наступлению. Винтовка белән Нигы побежал баскычтан һәм килеп җитмәгәндер кадәр Ягуара белән бер үк вакытта Дреды.
  
  Булсын, җирле хакимият табачак спектроскопический дулом һәм гильзы. Бу иде стерильные фәннәр түгел , сделанные АКШТА да бәйле АКШ. Иртәнге җил гудел бу ушах, әлегә Нигы алып барды «Ягуар» буенча скользкой извилистой юлда. Молния әле сверкала бу густых облаках. — Нигы, — проревел Дреды эму бу ухо, — бир миңа керергә беренче. Сез бирергә прикрытие ут.
  
  Нигы покачал аягы һәм остановил спорт машинасын шул урында, каян ул карар итә башларга атакага узган төнлә. ЦРУ хезмәткәре схватил эго кулын.
  
  «Бу батырлык түгел. Бу дөрес тә. Бар, төгәл техника буенча һәр раундтан штурм йорты, һәм аның анда эксперт. Укыган Кореяда. Сезгә кирәк тәҗрибәсе өчен сражаться передвигаясь өйдән өйгә. Син булырга тиеш, бераз сумасшедший. Сез тиеш, йөгерергә, дәвам итәргә, атарга да бер урында таптанырга безне көчәячәк. Бу минем эшем, һәм син стреляешь яхшырак мине! Син аласың перебить ih яхшырак аны.
  
  Тавышы Дреды яңгырады, ничек крик аша бурю. «Бу сәнгать. Кайбер кешеләр тулысынча влюбляются аңа. Ләкин син белергә тиеш, дип нишлисең. Нигы катнашты тиз карар кабул итә. Нәрсә диде Дреды кебек разумным. Нигы түгел иде көрәшчесе өчен бик матур. Тагын кадәр иртәнге барыбызга да җитәрлек булачак өчен драться. Ул схватил белән заднего утыргычлар автомат һәм протянул эго Доновану.
  
  — Барабыз, сабый, — диде Нигы. Дреды җитди кивнул башлады вешать өстенә граната. Ул повернулся к Нику.
  
  «Сез тотарга тиеш, бер нерсе, сэр, әгәр дә сез эшлисез ул. Сез дәвам итәргә тиеш уйларга: бернәрсә дә ала туктатырга мине. Онытмагыз: берни дә туктатырга мөмкин, мине!
  
  Нигы дип. "Бик әйбәт малай. Успокойся.'
  
  Дреды дип. Эго елмаю иде полна батырлык.
  
  «Oni кунакханәләр сбросить минем белән бу проклятой, түбә ябу, шулай түгелме? Калса, тагын 1952 елда. - Бернәрсә дә, беркайчан да үзгәрә?
  
  Һәм, перелезая аша диварны, ул крикнул: «Увидимся бу баре Гарри».
  
  Аннары ул юкка чыкты. Ул бежал низменному, петляя буенча барханной үләндә, егылып тљшђ, полз алга таба. Нигы спрятался өчен агач һәм шталь көтәргә беренче выстрелов. Үзенең нормаль күренеш түгел кулланганнар реакция ул тотты калганы янында винтовка наготове мизгелдә бу хђл. Башладык атарга. Нигы диярлек шунда ук ачты җавап уты, һәм пуля полетели бу тәрәзә.
  
  Вакыт-вакыт ул останавливался өчен подползти өйгә. Шулай итеп ул отвел ут нче ЦРУ агенты һәм алмас төгәлрәге прицелиться. Берничә тәрәзәләр хәзер җавап бирүче булмады.
  
  Тащить калганы янында винтовка астында дождем иде жаркого, һәм дюнная үлән прилипала к эго рукам һәм киемнәреннән. Ул әле, ничек Донован выпрыгнул аркасында, агач һәм пустился үз соңгы свирепую селәүсен к көне, бросая граната. Ул барып көне.
  
  Ниндидер мизгелдә хезмәткәре ЦРУ бросал граната хђрђкђте башлануны кђњсђ тирђсендђге эго пистолет-пулемета вырывалось якты ялкын, һәм Нигы ишетте взрывы гранат за дверью, ә аннары кинәт Дреды отшатнулся элек, әйтерсең эго бәрде зур йодрык. Ул ясаган берничә адым якка, омтылып, ул алга барырга, аннары кимеде һәм замер.
  
  Нигы белә эму туры киләчәк үзеңә барырга атакага. Ул отель ташлап, калганы янында винтовка һәм алу үз кулына пистолетын-пулемет. Бар иде, күп гранат.
  
  Нигы тойдым, ничек җил треплет эго кием-салым, ә яңгыр промочил эго насквозь, кайчан ул килеп басты һәм побежал. Николас, - өйгә җылы һәм коры, ди ул үзе. Бар иде бер генә ысулы кылырга мондый самоубийственный теләгенә. Ул чыгарды соңгы дикий залп һәрбер тәрәзә, заставив яклаучылар пригнуться, ә аннары бросился бу үлән биеклеге буенча всякому племени.
  
  Ул инде якын йорт, яктырткычлар Дреды, кайчан буенча аңа яңадан ут ачтылар. Ул автомат алды һәм побежал откровенные k көне. Урынына алсын тукталырга, ул ташладым термитную бомбу залына һәм нырнул өчен диварны, ул кайчан взорвалась. Ул ташладым икенче термитную гранату эченә тагын бер аша бер тирәсендә югары тәрәзәләр. Взрывы һәм сыек икән, ут-талмый тәмуг бу темном фанзия, ә тирәсендә тәрәзә йорт раздавались гына беспорядочные выстрелы.
  
  Ул ташладым осколочную гранату откровенными алдына, һәм ничек кенә ул взорвалась, нырнул шул ишек. Упав җиргә, ул чыгарды залп буенча автоматом бу жуткое сверкающий святым тудырмасын өчен, нәрсә өчен аларга берни дә юк. Нәрсә диде Дреды? Бернәрсә дә ала туктатырга мине. Тавыш бирергә шуңа тавыш бирергә. Продолжай түгел целься. Ул торып басты һәм күрдем беренче закрытую ишек. Нинди-шул рәвешле ул тойдым, бу бүлмәдә ике боевиков..... Ударить плечом турында ишек, булсын ул распахнулась. Ташлап гранату. Нырнуть кит. Бум, взрывается граната. Вбежав бу бүлмәгә керткәнче алар успеют килергђ, нажимай бу курок. Обстреляй бүлмә. Пистолетын-пулемет бии бу эго кулында, буш гильзы белән грохотом, идәнгә егыла.
  
  Хәзер тиз. Ничек молния уходишь. Оглянись, Картер, кемдер барырга мөмкин, синең өчен. Киләсе бүлмәсе. Эченә гранату. Сиңа кирәк убираться тизрәк, Картер, әгәр телисең саклап, үз тормышы.
  
  Аннары һәр шартлау, ул тоймадым гул басым пробасы һава. Ул беркайчан да алай осознавал һәр өлешен секунд үз тормышы. Булсын бу бүлмә наполнится свинцом. Продолжайте һәм оставайтесь исән. Хәзер тагын бер граната коридорда. Йорт кунаклар белән шыгрым тулы иде дыма, аны кием пахло порохом бу сырых коридорларда. Ул метался буенча комнатам беренче катның, белмим, күпме ир-атлар һәр бүлмәдә, күрмәдем ih затларга.
  
  Бер караганда, бүлмә иде бер генә кеше, тиз красноглазый егет, ул вскочил, һәм кинәт ата буенча винтовкадан кайчан Нигы керде ишекне. Нигы авырлык эго бу сотую өлешен секунд. Аннан соң ул янә булып чыга, коридорда, плюясь свинцом барлык углы.
  
  Ул ишетте shaggy беренче планда катта һәм ата өскә таба, баскычтан буенча тулы кибетендә, аннары помчался наверх бу тулы рыси. Ул ташладым гранату өстән һәм прижался к стонать, кайчан басымы пробасы һава, бераз гына сбило эго белән баскычлар.
  
  Ул убрал башыннан икенче катында кебек үк, түбән; бегущий рысью танцующий дьявол, объявивший үзе турында кулдан гранатой, прыгнул аша дим һәм плюнул пулями бу выживших керткәнче, алар алдылар килергђ. Ул берәүдә, дип стреляет буенча пустым комнатам һәм аңладым, - дип ул бердәнбер тере йортына. Акрын, шулкадәр бдительно никадәр позволяли эго натренированные рефлексы, ул оцепенел, һәм обошел йорт.
  
  Ул үзен начар хис итә истощенным, әйтерсең, яңа гына тәмамладым белән Доминикой. Яңгыр һаман барабанил өйдә буенча стенам. Эго сәгатьләре эму", - дип әйттеләр бу вечность длилась якынча ярты сәгать.
  
  Ул методично пробирался кире буенча комнатам, перебирая изувеченные трупы һәм безликих ир-ища эзләре Кэти-Линн яки Джонни Воу.
  
  Алар исчезли. Өйгә пахло порохом, ә кайбер предметларны мебель тагын горели нче ташландык аларга термитных снарядлар. Аша зур кухонное тәрәзә ул күрдем зур моторную лодку, отплывающую нче порта бар.
  
  Кайберәүләр, бу булачак лодка Джонни Воу, һәм ул планлаштырган уплыть белән Кэти-Линн анда. N3 выломал кухонную ишек һәм побежал на пляж. Ул әле, ничек Джонни Ву белән бергә экипаж әгъзалары поднимал паруса. Саф һава тиз выдул буенча эго баш мие сюрреалистическую сәхнәгә соңгы ярты сәгать. Ул ташладым, автомат сүтеп җыйдылар. Аңа бәйле булачак аз файда, әгәр лодка оторвется нче причала һәм корал булачак мешать аңа барырга. Моннан тыш, бу длинном пустынном причале Джонни Ву икеле подпустит эго шактый якын килү өчен кулланырга.
  
  Җил көчле иде. Ишеткән кебек паруса стучали һәм скрипели бу чәркәләре. Астында кормой ул күрдем, ничек двигателе взбивает суга пену. Джонни тиеш иделәр китәргә белән буш мачтой, ә аннары алырга курс уң як копенгагенга, чөнки пристань мешала курсы өчен юлүткәргечкә копенгагенга. Хәзер бар иде проблемалары белән отплытием, һәм бу хата кыйммәт эму тљшкђн.
  
  Нигы спрятался за навесом на вершине порта бар һәм наблюдал, ничек ир-атлар көрәшәләр белән лодкой. Арасында Ником һәм лодкой иде утызлап ярдов причала, һәм анда түгел иде укрытия. Әгәр ул побежал шунда, алар булыр иде застрелили аның кебек этне. Ул белә эму кирәк. Стилетом ул батып иске ржавый йозак, тирәсендә гниющего агач сераля һәм эченә керде. Бу иде анда. Ул тиз сайладым кирәкле снаряжения, аннары разделся.
  
  Ул янә чыкты, яңгыр кусал эго гәүдәсен кебек мең муравьев. Дөньяда түгел иде, чәчәкләр, этюд бу соры тонах. Аннары эго, гәүдәсен рванулось бу плоском пике һәм исчезло бу зловещих глубинах күлмәк.
  
  
  
  
  Башлыгы 16
  
  
  
  Шундый иртә пору елның иде, артык суык өчен су коенырга. Ледяная тозлы су держала америка агенты бу кулаке һәм швыряла эго турында биредә аларга причала, янә һәм янә дергая эго, ә аннары янә ритмично швыряя турында шероховатую агач. Башка ласт, нагруженный веревкой һәм легким якорем, Нигы кашлял, отплевывался һәм цеплялся өчен багана. Ул нык недооценил үз бушующего штормом күлмәк.
  
  - Ялангачлык күр аша саклагыч катламнары эго тән нерв системасын. Тагын берничә минут моның избиения, һәм ул булачак игрушкой өчен крутого Джонни Ву.
  
  Ул оттолкнулся нче столба һәм тирән нырнул. Горький, сковывающий ялангачлык әле сковывал эго, кан тамырлары, әмма бу күпкә яхшырак шероховатая өстенә чыга. Ул поплыл алга... Өч, дүрт, биш. Ул всплыл, янә нырнул бәяләде кадәр ераклык кормы көймәләр.
  
  Ул инде якын. Ул всплыл өчен күчерергә рухы, ул күрдем, дип нос көймәләр хәзер качнулся һәм устремлен ягына күлмәк. Хәзер ул иде диярлек чәркәләре. Аша мгновение ул повернет өчен уң як копенгагенга, һәм, ничек кенә җил подует аның паруса, уплывет кит калдырып Ника бер диңгез. Ул поплыл тирәсендә соңгы көч — чемпион, аның мөмкин түгел җиңәргә... Ул рассчитал нокта, анда лодка барачак буенча чәркәләре һәм энергично поплыл аңа. Түгел мәңгегә скрытности. Беркем дә шталь иде эзләргә эго бу & nb, һәм алар иде, артык мәшгуль лодкой белән шөгыльләнү өчен нәрсә башка, тыш, ничек карарга паруса.
  
  Нигы ускорился. Су бурлила бу эго бешеном темпе, ул гнал эго алга диярлек кебек үк бик тиз лодка белән шөгыльләнүче авырлык белән виляла бу эго юнәлештә. Ничек кенә дөньяны превратился бу туманное пятно тозлы су һәм больно, ул күрдем алда изящный нос көймәләр. Ул гына ясарга өлгергән тирән вдох керткәнче якорь ташлап, бортына. Ул ишетә, ул ничек застучал буенча палубе, ә аннары тойдым, ничек ул зацепился өчен перила на трупе. Лещина кинәт натянулась арасында эго куллары белән, кайчан лодка киле каршы җил, һәм устремилась алга.
  
  Яртылаш бу & nb, яртылаш читтә, су, карау, дуслар, перескакивая белән дулкын бу дулкын, ул позволял үзенә волочиться буенча бурным водам култыгы. Һәм акрын, перебирая полициягә) куллары, ул тянул кулын өчен кулы белән к танцующему паруснику.
  
  Гротом прикроет эго, әлегә кем дә булса түгел, кайтачак. Бу очракта ул беспомощен, ничек балык на крючке. Хәзер ул якын чикләрендә досягаемости перил. Ул демонстративно танцевал взад-вперед. Тагын бер ыргылу, һәм ул булачак анда. Ул напрягся, веревка впилась эму кулына ничек метки. Аннары ул нащупал твердое мокрое агач перил һәм скрестил бу nen ике кулы. Лодка погрузилась шул дулкын белән шөгыльләнүче бераз гына смыла аны. Кайчан лодка кабат күтәрелде, ул воспользовался вакыйга өчен перепрыгнуть аркылы перила һәм, измученный һәм авыр дыша, ятарга өчен наклонную палубу. Аннары ул күрдем матроса. Ул алга чыкты өчен, отпраздновать джиб. Күрмәдем", Ника ахыргача мизгел. Эго күзләре да киңәйде, кайчан обнаженный кеше, ул, по-видимому, пәйда аша күлмәк, прыгнул к аңа буенча шәп наклонной палубе. Матрос нидер крикнул бу рулевую рубку, әмма эго заслонил парус, һәм җил тәрҗемә итү эго әйтүенчә, океан. Ул вытащил тирәсендә кармана плоскогубцы һәм китте Нику.
  
  Нигы схватил эго өчен запястье башлагач, кешедә белән щипцами янына эго черепу, ә башыннан икенче йодрык вонзился ир-атка тормышта. Аннары ул бәрде аның эго янә, уң белән шөгыльләнүче узды да күбрәк алтынчы дюймов, һәм кеше споткнулся турында палубу түләүләр ук кипящее күп. Берничә секундтан соң ул скрылся төре буенча бүген югары дулкыннар.
  
  Арасында мачтой һәм парусом Нигы күрдем штурвалы артында Джонни Воу. Әгәр ул вооружен, Нигы да булыр иде атаковать эго спереди. Һәм алар барысы да бар, - дип ул, чыннан да, булды, вооружен.
  
  Аның барлыкка килүе, идея. Бөтен табиблар кебек үк отчаянный планы, ул требовал дерзости һәм тизлек белән, ә кайчан срабатывал, ул искиткеч матур. Аның, чыннан да, булмады, аеруча сайлау. Бу очракта уңышсызлыкка очравын ул башыннан икенче тапкыр попадет бу плен к китайцам.
  
  Ул сак узды буенча скользкой палубе к перилам һәм перерезал стаксель. Ул удовлетворенно наблюдал, ничек парус порвался, затрепетал һәм врезался бу бурю, ничек выстрел. Аннары ул доковылял кадәр мачта һәм шталь көтәргә.
  
  Бу җиңелрәк иде, күбрәк ул уйлады. Кытай теле экипаж әгъзасы споткнулся турында палубу, акча эшләргә, үз товарища өчен югалту паруса. Нигы тоймадым, дип Джонни авырлык белән тота лодку на курста, башка стакселя. Кайчан башыннан икенче матрос булып узды mimmo мачта, Нигы набросился аңа ничек мәче, схватил өчен воротник һәм ягодицы һәм перебросил аша перила, анда эго шунда ук поглотили бурлящие дулкын.
  
  Эму барыбер күрә Джонни Ву үз кеше & nb яки юк. Джонни һәм үзе булачак исе китте.
  
  Нигы схватился өчен мачту бер кулы белән, өчен, выдержать удар, ул выдержит лодка. Аннары белән намеком бу улыбку бу почмакларында rta, ул воткнул лезвие стилета бу наветренную якка паруса, анда җил көчлерәк барлыгы давил, һәм кинәт үткәрде пычак буенча полотну. Нәтиҗәләр нык тәэсир итә торган булды. Җил башкарды калган. Гротом сорвался астында тавыш молнии, бьющей бу имән, һәм клочья улетел буенча чәркәләре. Тик бездә Ника юк вакытын күзәтеп, барлык шушы. Ул кулланды, алар берничә секунд, дип лодка әле булды юлда өчен прыгнуть бу рулевую рубку, мстительный Нептун белән развевающимися бу чәркәләре волосами һәм пычак наготове.
  
  Күзләрендә Джонни Ву өлешенә секунд отразился курку. Аннан соң ул, ул арада өчен пистолетом, саклап калырга омтылып, ул лодку үз хакимият бер кулы белән. Лодка сошла белән акыл һәм вильнула башлагач, палубу хлынул холм яшел су, ә нос погрузился бу дулкын. Выстрел Джонни эләккән откровенными һавага, һәм Нигы түгел бирде эму вакыт ясарга башыннан икенче выстрел. Ул позволил үзенең телу полететь алга длинном хәрәкәттә сөңге һәм iso барлык көчләре башкарды стилет бу складывать доллар кытай осталары-шпиона. Башка кулы белән ул нанес удар карате буенча запястью Ву, отправив пистолетын бу бушующие дулкын. Изогнувшись, Джонни увернулся нче пычак, әмма бер кеше. Ул задохнулся, кайчан аленка Ника бәрде аның эго. Ирекле кулы белән ул вытащил үз үз пычак. Алар анда лежали, түгел көчләрендә пошевелиться, әлегә лодка янә түгел выпрямилась. Плоские кара күзләре белән Джонни Ву карадык, бу серро-корыч күзләре Ника.
  
  — Син дип уйламаган идем разбираешься сугышларда бу ножах, шулай түгелме, Картер?
  
  Тизлек белән разъяренной кобры ул вонзил всякому племени Нику бу пах. Нику ирешкәннәр яртылаш отразить удар, сломив көченә, тик ул тойдым кебек nen нарастают авырту, һәм тошнота, һәм аңладым, бу эму кирәк секундная передышка. Югарырак отдохнул аннары төнге җыелмалары, ә Нигы пережил өчен җитәрлек парализовать полполка. Нигы акрын опустился.
  
  Лодка плясала арасында дулкын рәвешендә дәвам итә һәм алырга удары шул янәшә. Вакытында дикого хәрәкәте шлюпки Нику алдык освободиться нче күренде һәм күчерергә сулышы.
  
  — Минемчә, син чыннан да хорош бу дальнобойном корал, Картер. Тик мин уйламыйм, дип, син шулай яхшы справишься белән чын мужчиной.
  
  — Әлегә аны түгел, очрашуны чын ирне, миңа туры киләчәк обходиться синең белән, Джонни, — диде Нигы, демонстрируя үз дьявольскую улыбку. — Алды, минем бүләк? Джонни акрын приблизился к Нику, низменному опустив пычак, һәм алар икесе дә ир-атлар караган, кая ступают бу скользкую, топающую палубу. Ву диде Картеру, ул эшли ала ялгызы гына хђл итђ алмый. Бу булып чыкты нәрсә бөтенләй непристойным, анатомически невероятным дип катгый һәм кеше һәлак».
  
  — Моның белән син кайтарып үз европа челтәре, Джонни.
  
  Ул зарычал һәм бәрде аның эго пычак. Нигы откинул үз гәүдәсе белән грацией тореадора түгел двигая аяк. Эго җавап удар, чак мелькнувший кулы белән, пронзил свитер Өстән һәм лезвие чыкты залитое кан белән язылган.
  
  — Син дә осознал, нигә аңа килдем бу йозак, шулай түгелме? — диде Нигы. «Мин ышанам ки, икенче тапкыр алар пришлют иң яхшы командасын. Бу игълан бөтенләй икенче сортлы. Кровавая, әйе. Акыллы, чиста.
  
  Нигы нишләптер ташладым чакыру Джонни. Үткәнен иде өстенлек өстендә аның долли секунд. Рефлексы Ника түгел иде шундый, гадәттәгечә. Бу өлеше секунд калырга мөмкин сумнан артып киткән, әгәр Ву осознал бу. Шуңа да бәйле, моннан тыш, булдыра алырмы икән ул туктатырга Джонни нчы дөрес исәпләү вакыт.
  
  Джонни тагын напал. Нигы увернулся үзеннән һәм бәрде. Джонни дико парировал. Килгәч, ике ир-егет оттолкнулись, алар ике иде кан. Хәзер Нигы иде, дип ышанам реагирует акрынрак караганда Джонни Ву. Ул әле үлем, смотрящую аңа черными күзлегеннән бу скуластом йөзендә.
  
  «Миңа калса, син начинаешь бераз замедляться, Картер». Зат Джонни иде лукавым. «Кичер, Картер. Аның алам дәвам итәргә, бу көне буе.
  
  Нигы көтмәгәндә бәрде янә, пустив кан һәм отпрянул керткәнче Ву оправился.
  
  — Яхшырак әйт, бу үзе, Джонни, — диде ул со смехом. Ул воспользовался булуы шлюпка кимегән арасында дулкын рәвешендә көнне ачык диңгезгә, әмма Джонни кирәк түгел иде бу хакта белергә тиеш.
  
  — Соңгы булган кешеләр өчен шул голландском самолетта. Соңгы удар буенча Доминику Сен-Мартен.
  
  Ву выглядел удивленным.
  
  'Ах, әйе. Самолет. Сез, капиталисты, размягчаетесь. Революций түгел эшлиләр, йомшак рухлы, — фыркнул ул.
  
  Кинәт ир-ат бросился аңа, аның куллары һәм колени тряслись, ә йөзе исказилось бу куркыныч гримасе. Нигы кебек иде приготовился к нападению, аннары алар икесе дә булып чыкты кабинасында, ә су рулевой рубке кызыл булды. Ул задавался мәсьәлә иде микән бу кан Джонни, яки эго үз. Ул югалта үз меч көрәштә, һәм хәзер лезвие дошманның целило бу эго якка. Нигы вскинул левую кулын, схватил кулын Джонни, вывернул аны искиткеч күп көч торган иде сәләтле эго уставшие мускулларын. Ул күрдем, ничек күзләренә У закатились караганда больно, аннары ишетә, ничек сломалась кость.
  
  Джонни попытался урамга чыга буенча наклонной палубе. Беренче порывом уставшего Ника иде œзеžнђн эго. Аннары ул аңладым Ву ползет бу каюту өчен коралы корал. Нигы китте артыннан на четвереньках, иң ышанычлы ысулы хәрәкәт итү өчен зыбком корабле. Джонни басты өчен ишек ачарга каюты, һәм Нигы бросился аңа, әйтерсең ангел переехал. Лодка нырнула, һәм алар бергә аска тәгәрәдек бу күп. Нигы смутное аңладым, чөнки алар & nb, һәм шок китерде эго эченә. Сәламәт кешедә Джонни обвила эго муеннарына, һәм шул рәвешле жестоким итеп попытался утопить аның. Нигы высвободил кулын да нык бәрде аның эго во рту ладонью. Аннары ул схватил эго өчен чәч, һәм сунул башын астына суга. Джонни отпустил муеннарына Ника, һәм Нигы избавился нче аңа. Джонни отплыл, отплевываясь һәм кашляя белән красными нче тозлы су күзлегеннән һәм короткими темными волосами, прилипшими к затка. Нигы развернулся бу & nb һәм бросился элек өчен кулланырга брешь. Күзләре Джонни Ву да киңәйде куркудан.
  
  — Картер, — выдохнул ул. 'Мин йөзә белмим.'
  
  Нигы растерянно посмотрел аңа. Кайбер ир-атлар храбры бер урында түгел, көчле башка. Бу поножовщине Джонни беркайчан да булмас иде шталь молить турында пощаде.
  
  — Картер, аның заплачу сиңа моның өчен, — выдохнул ир-ат. «Мин алам сөйләү сезгә барысы турында кытай операцияләр Европада».
  
  Нигы тукталды һәм недоверчиво посмотрел аңа. Үз волнении ир-ат, күрәсең, сдался. Лодка катилась буенча волнам кимендә ун метрда.
  
  «Син — кытай операция Европада, Джонни Ву. Син гол змеи. Икенче тапкыр булачак яңа кешеләр, яңа система».
  
  Плавая бозлы & nb, Нигы карадым бу, үз күренде һәм маташа аяз фикер йөртә. Джонни Ву булмаячак ия булу зур әһәмияткә ия хөкүмәте өчен АКШ һәм эго угрызения вөҗдан, мөгаен, юкка чыгачак буенча дәрәҗәдә булу белән, алар приближаться к материку.
  
  — Бу Гренландии һәлак булган йөз илле кеше, алар преследовать мине, әгәр аның оставлю сине исән, Джонни, — диде Нигы. "Бу кыз."
  
  Джонни задыхался белән тагын да бер озын үтенече.
  
  Нигы акрын покачал аягы.
  
  — Мин сожалею бу хакта Джонни.
  
  Нигы повернулся һәм усталыми движениями узды бераз кадәр ераклык көймәләр. Ул бортына менде якка карады, диңгез поглотило Ву-цзуна да оставило анда бернинди следов. Морю иде барыбер. Бу очракта Ника бу да кызыксындырды. Ул Устало спустился астында палубу бу сорады Кэти-Линн. Ул бикле үз каюте. Ул гына да түгел, булган склонностей к тонкостям. Ул хлопнул дверью плечом һәм шагнул бу каюту.
  
  — Сәлам, кыз, — диде ул, аны соры күзләре плясали. «Мин ишеттем, быел цветение сакуры Вашингтонда бик шәп күренә».
  
  Аннары беренче залпов мәсьәләләрне ул киң раскрыла күзләре уңаеннан эго имгәнүләр. Аның йомшак куллары обтирали һәм перевязывали эго, әлегә Нигы ял иткђн.
  
  — Син умеешь эшләргә чизбургеры? — дип сорады Нигы устало. Ee күзләренә иде моңа гаҗәпләндегезме.
  
  — Юк, — рассмеялся Нигы. «Иң делле аны бик отель чизбургер. Әйдәгез, съедим, - дип берђр һәм поплывем ярга. Ул вакытка, без аңа кадәр доберемся, син станешь өлкәннәргә моряком.
  
  Нигы башкарды лодку бу маленькую баскскую рыбацкую авылына кайта һәм тиздән пришвартовался аннары захода кояш. Ул тапкан телефон, җибәрдем хәбәр Хоуку Вашингтонда һәм юнәлә буенча пустынным урамнары кире к көймәдә.
  
  Дулкын гавани йомшак плескались турында корпусы. Буря отступала, артыннан бурей ялангачлык килде.
  
  
  Ул аңладым, ниләр арасында аның һәм кыз Лин. Ул торды на палубе һәм тарттым, әнисенә карап вздымающееся диңгез, задаваясь мәсьәлә тели микән ул љчен бу хђл. Ул бүгенге көнгә кадәр хорька помнил длинноногую блондинку бу күлмәк нче Balenciaga. Ирексездән бу странном молчаливом кешедә яңгырады омтылыш сүзләр Петрония. Яхшырак повесить мертвого караганда, үтерергә тере. Тарих белән шөгыльләнүче tak emu булышты, преподала сезгә жестокий дәресе. Ярамый оплакивать үткәне. Исәннәр яшәргә тиеш иде. Бәлки, сез алыр идек кабул итеп алырга тирәсендә әлеге дәрес һәм эшләргә яхшырак икенче тапкыр.
  
  Төнлә ул янына килде аңа. Ул тиз скинула белән үзен кием-салым һәм түшәк янында аның просторную койку хозяйской каюты. Соски аның кечкенә идеальных грудей набухли һәм затвердели. Маленькое алтын гәүдәсен соответствовало күләмнәре Ника. Ул закричала бу незнакомом диалекте, кайчан авызы Ника прижался к ee губам, һәм эго ирләр өстенлеге обрело тынычлыгын, аның ул сезгә. Ул гладил крошечное, тулысынча хатын-кыз гәүдәсен астында үзе, әлегә анда да күтәрелде дикая, задыхающаяся дәрт, калдырып гына ирне һәм эго хатын-кызны, танцующих бу бесконечной хореография кешелек.
  
  
  
  
  
  Турында " китабында:
  
  
  Доминик Сен-Мартен, иң яхшы кыз елның обладала отчаянным һәм ненасытным аппетитом к мәхәббәт. Джонни Ву жаждал хакимияте.
  
  Аның киле слюна шул уйлар турында эго демонических замыслах. Эго тән сакчысы Артур жаждал странных ощущений, һәм кайчан ул әзерләндем подвергнуть Ника Картера нең электр пыткам, эму синнэн сынап ужасающие он үзләренә... Тик ачлык кешелек борчый иде Ника күбрәк, чөнки подопытные микроблар кытай табиб ала означать дөньякүләм рабство...
  
  
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  
  Отравители акыл
  
  
  перевел Лев Шкловский истәлегенә погибшем сыне Антоне
  
  
  Оригиналь исеме: The Mind Poisoners
  
  
  
  
  Башлыгы 1
  
  
  
  Юл, вырубленная бу откосе, яклады үзе тар, извивающуюся бу лунном яктылыгында тасманы тирәсендә соры бетон, резвую тасманы белән шөгыльләнүче кайвакыт бөтенләй исчезала бу клочьях тумана, поднимавшегося белән Тихого океан аста кинәт сгущавшегося бу непроницаемые туччи.
  
  200дән артык милях к северу Сан-Франциско спал аркасында ухудшающейся һава торышы. Ерак көньякта иде мексика компаниясе чиге, һәм бу ih максаты. Ih иде, алты, һәм алар булдык позавтракать анда. Бернинди шик тә юк, дип гладкий, куәтле, төс серый металлик Jag XK-E доставит ih шунда вакытында. Тирән рык яхшы настроенного двигательнең астында озын капотом бирде аларга бу вәгъдә; һәм дикая, решительная дәрт йөртүче, ул тянул превосходного механика зверя аша крутые повороты иде ih гарантиясе.
  
  Әй нибары унтугыз, ләкин ул алып барылды мотоциклы һәм тиз йөрешле спорт машиналары белән ундүрт, һәм ул иде эксперты. Ул җебе совладать белән рычащей астында үзе лошадиной көч һәм ee реакция һәм фикерләр иде безошибочными, кайчан калын кара шиннар визжали на поворотах, берничә дюймах нче пропасти к бушующей, бурлящей & nb һәм зазубренным камням аста.
  
  Дүрт сзади янә курилы, һәм авыр сладкий исе бәрде әй, бу ноздрях. Ул рассмеялась үзенә астында нос. Аның карашынча скользнул к тахометру, һәм ул увидела бу кыска турыдан-туры двигателе разгоняется кадәр 4000. Берничә сотнях ярдов булды крутой юлүткәргечкә күрсәткечләр, һәм нурлары сүнү якты маяк «Лукаса» күтәрелделәр өстендә шоссесы, рассекая темноту ерак өстендә океаном.
  
  Ул замедлилась. Бу тышкы иде күрсәткечләр, әмма ул белсђм, нәрсәгә сәләтле машинасы.
  
  Егет белән янәшә аның сонно пробормотал, протянул кулын погладил аның күкрәгенә.
  
  Ул янә рассмеялась. Бирү өчен, аларга пинка, күп нәрсәгә генә кирәк.
  
  Ул кинәт заговорила түбән тавышы, сүзләре иде өчен генә, аны үз ушей. «Арзан күңел ачу», — диде ул. «Выпивка, секс һәм үлән. Минемчә, без тиеш сынап чын сенсацию.
  
  Ике милях алардан тащился кечкенә дүрт яшьлек «Шевроле», ә усталый йөртүче урта яшьләрдәге близоруко вглядывался бу дрейфующий томан. Гордон Флешер иде төгәл машина йөртүче һәм ненавидел йөртү караңгыда теләсә нинди шартларда да. Ул әйткән хатыны белән раздраженным тоном. Ул бер артык инде җиде сәгать һәм арыдым туганчы стелется диңгез томан.
  
  — Тегүче тик синнән, Луиза, — диде ул, — бу акылсызлык. Аны беләм, син кунакханә күрергә Биг-Сур, әмма барырга уртасында төн — бу чын сафсата собачья. Бигрәк тә хәзер.
  
  Хатын-кыз вздохнула һәм вынула сигарету iso rta. — Балалар, кунакханәләр... — дип башлады ул, әмма ул перебил аны.
  
  — Алар йоклый, — диде ул. «Мин ишетәм, ничек Бонни храпит, һәм игезәкләр уснули йөз миль элек. Әгәр аның увижу анда берәр мотель, без туктыйбыз. Бу чертова юл хәтта берничек тә кайчан куркыныч, ә тормозами бу телеге...
  
  — Яхшы, Горди, — диде эго хатын-кызлар. «Без останавливаемся, анда сез телисез икђн. Әмма без берни дә күрми, күп кенә милясын үтәчәк, һәм минем бар предчувствие, без проедем mimmo Кармель. Гади езжай акрын яки кыска вакытка остановись өчен ял итә».
  
  «Бу юлда? Боже, монда урыныбыз торырга читтә. Алмассызмы сез кабызу өчен мине сигарету, җаным? Ул молчал, ђ ул ќиткђч, протянула аңа зажженную сигарету, ул әйтте: — аллага Шөкер, бөкеләр юк. Аны алыр гади кулланырга бу, юк, хәрәкәт.
  
  Ул чакта аңламадым, фразу, «Шевроле» повернул ук, һәм ул күрдем вдалеке фары автомобиле. Аша берничә мгновений сергей погас, һәм ул прикинул, дип встречная машина булды кимендә караганда миле нче аңа. Ул аңладым эләккән изге арф, кайчан машина сворачивала, бәлки, бер яки ике спускается төньякка таба. Инстинктивно ул снизил тизлеге якынча кадәр илле километр. Одеяло тумана опустилось аңа ничек бик зур повязка күзгә. Калдырып ih артта калды, ул янә күрдем фары. Һәм менә алар тагын исчезли.
  
  Белокурый егет на заднем сиденье «Ягуара» опустил пыяла һәм выбросил окурок. Ул лениво протянул кулын алды һәм бер шешә аракы. Керткәнче поднести эго ко рту, ул әйтте: «ий раббым, Сисси, нигә син едешь түгел, ул читтә юллар?»
  
  Кыз руль артында рассмеялась. — Бу английская машина, җаным, — диде ул, — ә англичане һәрвакыт йөри сулдан. Бу Джаг белә үз эшен.
  
  — Тик син знакомишься белән хема-булса, яхшырак, әгәр ул белә, үз америка манеры, кыз, — диде малай, делая глоток.
  
  Ул янә засмеялась. «Әгәр аны столкнусь белән хема-беребезне, — диде ул, — ул остановится». Ул ускорилась, һәм стрелка спидометра подползла к кызыл чигендә. «Без үсергә телибез икән, позавтракать чит илдә алмыйм жалеть атлар, һәм бу тизлек аның њпкђм внутреннюю юлга, калышмас өчен».
  
  — Әгәр алар отойдут ягына?
  
  «Язмыш, иптәше булып чыга. Язмыш. Берни эшләп тә булмый.
  
  Шиннар кинәт завизжали, һәм машина тетрәде һәм заскользила ике крайних тә әле. Рыжеволосая кыз сзади кинәт проснулась һәм ахнула. Аннары ул хихикнула.
  
  'Ага!' воскликнула ул. — Әйдә, Сисси!
  
  Сисси ускорилась һәм көрәшкән белән руль, аның күзләре блестели, ә авызы белән генә приоткрылся. Ул якын запела, кайчан машинасы шәп повернула, һәм мгновение зависла бу якка карата нейтраль полосасының. Аннары алар чыктылар килә, һәм машина восстановила равновесие югалтмыйча, тизлек.
  
  Ул сняла белән башлыгы булып тонкую тонкую кулын убрала белән аның күзе прядь якты соломенных чђч, ә аннары повернула бу левую якка двухполосной юллар.
  
  Аны юка авызы иде бераз напряжен, ә кечкенә каты подбородок генә выдавался алга.
  
  Ул кинәт увидела утлары, алатырь-транспорт пятистах метрда аша густой туман.
  
  Ул хлопнула буенча кнопке двухцветных рожкового агач кулы белән түгел, свернула уңга да сбавила тизлеге, кайчан төн огласилась ревом рожкового агач.
  
  Гордон Флешер кылды, ягъни, мондый очракта башка хђл зиннәт туксан тугыз номерлар буенча машина йөртүчеләр. Ул нажал бу кимсетү. Тизлек кимегән белән илле елга кадәр кырык чакрым. Вакыт күбрәк иде. Затормозив, ул кинәт повернул руль булса да, понимал, дип уң ягында, аңа, берничә футах нче юллар, стационар һәм смертельно возвышается таш дивары. Әмма эму куркырга кирәкми скалы, чөнки ул хәтта коснулась аны. Вакыт күбрәк иде. Ул выкрикнул моның каһәре, һәм эго соңгы фикер иде наполнена хисе гаебен.
  
  Ул һәм Луиза да иминлек каешын эләктергән була, ә балалар — Бонни, ун ел, һәм игезәкләр Джек һәм Карел, алтынчы м — спал на заднем сиденье «Шевроле», һәм бернәрсә дә ала ih туктатырга.
  
  Әмма бу имело иде, бернинди әһәмияткә ия. Ремень Луиза Флешер разорвал барлык тереклек өчен мөһим органнары ee животе керткәнче порвался, ә зазубренные ахырында ватылган ветрового пыяла обезглавили аны. Эго үз ремень түгел порвался, әмма бу коткармады эго, шулардан рулевую колонку.
  
  Полиция штаты, приехавшая аша сәгать ярым, сочла могҗиза белән, ул шактый озак яшәде өчен сүзне бер прерывистую фразу үләр алдыннан.
  
  «Намеренно... мочка бу мочку... столкнулся безнең белән», — диде Флешер. Ә соңыннан кан хлынула эму бу авызы, һәм ул вафат була.
  
  Төшерергә гәүдәсен белән рулевой колонка авыр иде, әмма шактый иде труднее сопоставить разбросанные җәсәде башка ун һәлакәт корбаннары.
  
  Икенче көнне тамашачылар укыды газеталарда турында џђлакђтлђрендђ яки услышала күңелсез нечкәлекләре радио иде потрясена булуы, бәйрәм вакытында үлде, бөтен данлыклы гаиләсе урта муллык. Куркыныч трагедией дип саналды, ягъни алты яшь, сәламәт студентлар үлгән лобовом столкновении. Һәм бу иде диярлек бердәнбер ревматизма. Әлбәттә, барлык фактлар да билгеле булганнар.
  
  Аркасында влиятельности ата-аналар күпчелек укучылар турында марихуане, найденной бу зазубренных остатках «Ягуара», берни публиковалось. Һәм, карамастан күрсәткечләрен турында кире, полицейскийлар органнары алмадык теләсәм дә ышана йөртүче куәтле спорт автомобиле умышленно врезался башка автомобиль.
  
  Бу тарих барлыкка килгән беренче көндезге выпусках шимбә, 6 нчы ноябрь. Әмма кайбер башка необычайно драматические һәм кырыс вакыйгалар, алар турында шулай ук хәбәр ителгәнчә газеталарда укыткан, отводили бу тарих чагыштырмача незначительное урын матбугатта.
  
  
  Беркем дә көтмәгән идем кайбер күңелсезлекләр; безнең университеты ректоры, безнең полиция лейтенанты штаты, посланный кечкенә генә төркем белән кешеләрне күзәтеп барысына да. Безнең җирле вәкаләтле полиция, безгә бигрәк җитәкчеләре, демонстрацияләр, аларга мөмкинлек бирде моны гына, чөнки алар алдылар тәкчелеге хакимияте шул булыр оештырган һәм тыныч эш.
  
  Берсе буенча өстенлекләре тормыш шартларында демократия булып тора, ягъни мәҗбүри түгел соглашаться белән сәясәте правящего хөкүмәте. Яшьләр, һичшиксез, хокуклы выражать үз фикерләрен, хәтта әгәр дә бу фикер түгел үзәнендә быелгы фикерләү Госдепа, вуз җитәкчелеге һәм иң президенты.
  
  Мөгаен, бу буларак карала уңайлы билгесе тыш, яшьләр булып тора диссидентами, ә интеллектуалы артуга тәэсир итә торган яшьләр белән илнең придерживаются нонконформистских караш. Свобода выражения хәтта иң непопулярных карашларын гына рөхсәт ителә, әмма поощряется. Һәм, янәсе, нәкъ менә беркемгә дә ярамый обвинить бу вере дөньясына. Әгәр кемдер тиеш алырга рөхсәт үткәрү демонстративного шествия, ул, янәсе, нәкъ менә кешеләр өчен чыгыш ясаучы дөнья.
  
  Шуңа күрә, кайчан төркеме буенча ике йөздән интеллигентных студент булдым үткәрергә маршы каршы протест Вьетнам, бу беркемне дә кызыксындырды.
  
  Маршы узарга тиеш иде, шимбә көнне, иртән, ә урыны үткәрелде кампус Зур Көньяк университетының Хай-Сити Көньяк Каролине. Бу Great Southern укый якынча 12 000 студент һәм күбесе шулар тирәсендә түгел иде яклы. Күпчелеге белән кызыксынучы футбол ноябрьдә, күбесе малайлар интересуются девочками, ә күпчелек кызлар интересуются малайлар һәм бу сәламәт торышы.
  
  Шуңа күрә, кайчан ике сотням студентлары парады уздырырга булдык, дип искә төшерде, дип белдерде ул булачак шактый скучным чарасы. Гади вывески, гадәти протестные җыр, берничә ораторов, упорядоченный нәтиҗәсе. Булмаган нәрсә турында паниковать.
  
  Беркем дә төгәл генә белә булып чыкты. Берәү дә төгәл белми, нинди вакытта бу кечкенә тыныч төркеме әверелде артык 5000 кыргый, кричащих һәм визжащих студентлар, алар мчались буенча төп урамындагы кечкенә генә көньяк шәһәрчеге, анда урнашкан Бөек Көньяк университеты.
  
  Беркем дә белми, кем ташладым беренче шешә колы, кем бәрде беренче участковый, кем ташладым таш беренче тәрәзә, кем җитештергән беренче выстрел.
  
  Әмма шимбә көнне, 6 ноябрь, кайчан беспорядки тагын ерак түгел утихли, саен диярлек, кем укый, газета, базарбай радио яки телевизор карадым, белә Хай-Шәһәр кинәт шталь арена ужасного һәм невероятного шартлау чиста анархии.
  
  Егерме ике кеше иде убиты, шул исәптән өчесе буенча полиция штаты һәм икесе буенча җирле полиция. Нибары йөз лежало нче импровизированных госпитальләрдә кешең белән травмами — проломленными черепами, раздробленными конечностями, колотыми телами. Шәһәркүләм мародерство. Бөтен шәһәр һәм ярты биналар кампус сжечь. Талаулар, көчләү, талаулар һәм актлар көч. Сливки көньяк яшьләр превратились бу дикую безмозглую бер төркем, ә законына джунглей заменил законына цивилизацияләр.
  
  Ул вакытка килгәч, е катастрофик шимбә янына кровавому азагына иде, бик иртә, хәтта догадываться, нәрсә булган иң делле, артык иртә бәяләргә зыян килгән, яки подсчитывать югалту. Кала иде гына вакыт җәелдерергә ужасные яңалыклар, илдә һәм развернуть ополчение штаты белән бергә, табиблар һәм медсестрами, алар вызвались доброволецлары. Кыйммђткђ иртә булсын, хис итәргә дип,-йә, тыш, тулы питер футболчылары шок хђленнђн кайтты.
  
  Егерме ике һәлак булган, йөзләгән яралыларны һәм умирающих. Хәтта Сан-Франциско, бу тарих сәхнәдә күбрәк игътибар белән чагыштырганда трагическая автомобиль авария булды, произошедшая кичә кич белән яр буендагы юлда Биг-Сура.
  
  Бу бернинди шик юк. Студентлар һәм профессорлар иң яхшы университетлары берничә снобистски карый калган өлешендә илнең. Иң яхшы мәктәп шулай называемой Лига плюща җәлеп итә «джентльменов». Башка университетларда башкарыла бик күп кирәк-яраклар алмаган допустили иде монда иң яхшы университетларда. Әлбәттә, мәктәп Лига Плюща тигез дәрәҗә турында кайгыртучы үз футбол уеннарында, алар хуплыйлар үз командасы ярдәмендә төркемнәре чирлидеров һәм бөтен банда, әмма, ахыр чиктә, болар барысы да тагын уен.
  
  Җиңү яки җиңелү, барлык эш шунда өчен күңелле вакыт үткәрергә. Сез булырга тиеш, спорт һәм алып бару буенча үз-спорт туризмы. Бу-традиция.
  
  Аркасында, бу традиция әлегәчә хорька беркем дә аңлый булган шул сумнан артып киткән субботний көне 6 ноябрьдә Яңа Англия. Мђгънђсе юк упоминать исемнәре университетлары; теләсә нинди, кем белә, укырга, белә, нинди тирәсендә алар җәлеп ителде. Ә җыелды, җитмеш мең кеше, алар сидели трибуналарда, кайчан да башланды... дип, алар белән? Бу иде студентлары ике университетлары, кайбер тәмамлаучылар, кайбер укытучылар. Диярлек, һәр алаймы белән бәйле иде берсе тирәсендә ике эре университетлары. Сез тиеш иде спешить, әгәр сез кунакханә, билетлар алырга.
  
  Бу булган хәл белән шөгыльләнүче, бәлки, җебе булачак бу бейсбольном матчында сезон азагында, кайчан судья катнаша чиреннән неправильное карар яки уенчы белән битой бьет кетчера көндәше шул голлар. Бу ашырылырга мөмкин футбол матчында көньякта,анда к футбол карый, шулай ук җитди буларак, изге китап. Бу ашырылырга мөмкин, хәтта профессиональ боксерском поединке, әгәр претендентом яки чемпионы сдался беренче планда раундта аннары, ришвәт.
  
  Тик вакытында футбол матчын Лига Плюща? Беркайчан да тормышта!
  
  Тик ул барыбер булды. Бу хђл нђкъ мизгелдә җиңүче команда иде мәшгуль булуы вырывала тирәсендә җир беркеткечлђр капка көндәше. Ул башланды, кырда иде яртысына якыны-җанатарлар.
  
  Бу длилось озак түгел, әмма иде кроваво һәм жестоко. Һәм тоелды, чөнки моның өчен сәбәпләр юк.
  
  Мөмкин, чөнки кемне толкнули, аска тәгәрәдек һәм очраклы рәвештә эләккән, аяклары астында. Внезапный крик, крик, потасовка, бәлки, бу юлы преднамеренно, бәлки, курку яки гнев.
  
  Һәм кинәт: хаос. Көч тирәсендә, испуганная, истеричная толпа, несущаяся, ничек бешеный скотт буенча вытоптанному дђ тђэсир калдырмый. Алмашу өчен артык кече саны выходов; кешеләр иде захвачены. Атавистическая шөбһә һәм паника. Массивная клаустрофобии.
  
  18:30 татарстанда, ту шимбә көнне хакимият һәм полиция әле омтылды, опознать мертвых, күп кенә тирәсендә алар гына түгел, задохнулись да иде затоптаны кадәр үлем. Коридорларда административ корпусын һәм зур спорт залын раздавались мучительные крики искалеченных һәм яралыларны.
  
  Шокированное диярлек парализованное университет җитәкчелеге, кичекмәстән отменило калган уеннар сезон, тик ул вакытка иде соң инде, соң. Зыян инде нанесен.
  
  Һәм беркем дә, — ярар, беркем дә диярлек — белмәдем, нәрсәдән бу башланды, ни өчен бу хђл, бу, димәк. Барысы да, алар белсеннәр, болар барысы да әле тулы булмаган статистика сөйләде турында убитых һәм яралыларны; ужасающие саннар распространились аша мәгълүмат агентлыгы һәм радиоволны буенча потрясенной һәм напуганной ил.
  
  Тарих ачты якшәмбе газетасы һәм отнесла артык иртә фаҗига эчке битләре.
  
  
  Ерак түгел урнашкан Дирборна, Иллинойс штаты, колледжы Тавы-Хойт, бәлки, тора-юньдә иң яхшы колледжлары кызлар өчен илдә. Халкы, Урта, Көнбатыш, уйлыйсыз, үзен бу мәктәп яхшырак теләсә кайсы мәктәп Көнчыгыш.
  
  Wheatland University — кечкенә генә, әмма бер тирәсендә иң бай уку йортлары ил. Бу йорты бары тик малайлар өчен дә мальчикам, алар шунда йөри, барыбер. У Уитленда һәрвакыт тыгыз мөнәсәбәтләр белән Хәсрәт-Холли белән шөгыльләнүче залында барлыгы унсигез милях нче аңа. Икесе дә мәктәпне җәлеп итә, укучылар тирәсендә иң бай һәм танылган гаилә-Урта, Көнбатыш.
  
  Малайлар буенча Уитленда — идеал чыгару өчен кызларның буенча Хәсрәт-Холли. Алар керә иң яхшы ун яулады мәктәбендә; алар үзләрен яхшы алып баралар, мирские, утонченные, учтивые; белән чын күңелдән горурлансыннар, үз мәктәбе, белән чын күңелдән горурлансыннар үзе белән чын күңелдән горурлансыннар родственной мәктәбе. Кызлар Тавы-Холли разумны, сәламәт, ышана үз-үзенә, социаль җайлаштырылган һәм сирәк дәвалау белән очраша хема-йә, тыш, малайлар буенча Уитленда. Кызлар тирәсендә Таулар-Холли шулай ук чын күңелдән ышана, дип малайлар буенча Уитленда иң матур, респектабельные һәм иң яхшы округта. Өчен малай буенча Уитленда неслыханно - яки иде неслыханно - үзләрен башкача караганда, бик тәртипле һәм гадел, бигрәк тә мөнәсәбәтләрдә белән кыз буенча Хәсрәт-Холли.
  
  Хәтта еллык набеги малайлар Уитлендов бу тулай торак Тавы-Холли — эш приличное, безобидное һәм күңелле. Честное күңел ачу мөмкинлеге дә, балалар өчен невинно чыгару пар һәм энергиясе.
  
  Ничек шул чакта аңлатырга, дип һөҗүм субботним кич 6 ноябрендә кинәт икән безгә благопристойным, безгә невинным, безгә безобидным?
  
  Әлбәттә, бу малайлар һәм кызлар буенча Уитленда һәм Хәсрәт-Холли иде бөтенләй нормальными, сәламәт, яшь америкалылар, һәм, әлбәттә, ярамый иде көтәргә, нәрсә алар бар туңдырма яки уйнарга музыка стульях вакытында һәм аннан соң мондый һөҗүм. Нигезендә мондый һөҗүм ята сексуальный подтекст.
  
  Элек малайлар буенча Уитленда появлялись кампус Тавы-Холли төн уртасы якынлашканда. Кызлар иде одеты бу пижамы яки озын төнге рубашки караганда старомоднее яхшырак. Малайлар лазили буенча балконам һәм воровали колготки, алар өчен estestvenno, висели һәркемнең күз алдында. (Oni бик яхшы украшать үз тулай торак һәм заллары утырышлар). Иде-шу һәм крика. Аннары иде сафка басарга граммофоны белән пластинками, джаз, рок-н-ролла. Иде биюләр һәм бераз дәресләр тарафыннан яратып кабул ителә; шул эш парочка исчезала, ничек кенә невзначай.
  
  Бу иде билгеләнгән булса да, аз разрекламированный факт, дип, кайбер кызлар теряли девственность төнлә. Ләкин арасында девочками буенча Хәсрәт-Холли һәм малайлар буенча Уитленда бу һәрвакытта да кабул ителгән иде; ул һәрвакыт черных лаеклы, порядочно, цивилизованно.
  
  Нәрсә булды-шимбә көнне кичен, алтынчы ноябрь? Бу ничек иде случиться?
  
  Ничек җебе бу тоелган, невинная, яшүсмерләр, гади тантанасы еллык ограбления Уитленд-Тавы-Холли кинәт превратиться бу сәхнәгә террор, көч куллану һәм массакүләм изнасилований?
  
  Нинди жуткое, отвратительное күренеш превратило берничә йөз сәламәт, яхшы яшь студентлар көллияте банданы кричащих звероподобных хайваннар, склонных к насилию, постыдному үз-үзен тотышы һәм гаять садистским һәм извращенным поступкам?
  
  Ничек килеп чыкты, дип диярлек дистәләгән кызлар Тавы-Холли кертеп, иң жестоко изнасилованных, избитых һәм избитых аяк, поощряли истерические оргиях корбаны булган, алар үзләре булды?
  
  Бары Ходай белә идем. Ярар, гына түгел, Ходайга.
  
  Университетские хакимияте, гаилә вовлеченных студентлар, студентлар үзләре предпочли иде яшерергә бу калдырырга посторонних бу неведении. Әмма бу мөмкин түгел иде.
  
  Артык күп кенә ондондагы требовалась медицина ярдәме. Ә кайбер буенча катнашкан малайлар омтылды, покончить үзе белән икенче көнне.
  
  Ике шулар тирәсендә дә уңышка ирешкән, написав пространное тану, анда сөйләделәр, барысы да, нәрсә булган, — тик ни өчен.
  
  Шуңа күрә бу тарих конкурировала башка историями урынга, матбугатта һәм эфирда.
  
  Бу мөмкин тутырырга якшәмбе газетасы ай дәвамында. Моның җитәрлек булсын өчен, куркыту склонных моңа, чакыру ташлап, теге, кем әле закончалык һәм восхитить теге, кем дип уйлаган ee уңышлы чара булуын әйтеп китте. Әмма ќитмђде. Ял көннәрендә әле тәмамланды.
  
  
  
  
  Башлыгы 2
  
  
  
  Доктор Мартин Сиддли Уинтерс уртаклашкан үз фатирын белән четырьмя спальнями бу Беркли ривненской җиде сәгать кичке шимбә көнне, 6 нчы ноябрь. Бу Бьютте, Монтана штаты иде, ун сәгать, һәм тыныч җыелышы, ул, чыннан да, башланган тыныч, превратилось бу хаос кричащих, бросающихся шешәләр ыргыта яшүсмерләр һәм спешащих халкы. Бу Бруклине, Нью-Йорк штаты иде полночь, һәм праздничном балу көллияттә кинәт пәйда булды, баннерлар, һөҗүмчеләр бу американскую внешнюю сәясәткә һәм украшенные исемнәре хөкүмәт эшлеклеләре, гадәттә өчен билгеләнгән иң отъявленных җинаятьчеләрнең. Аша берничә минут бал превратился бу схватку студентлар белән ножами һәм бьющих ih полиция хезмәткәрләре.
  
  Әгәр докторы Уинтерс белми турында әлеге вакыйгалар, ул булыр иде тәкъдим итә аңлату. Тик ул берни дә белми бу турыда, һәм бөтен нәрсә турында уйлады ул, иде, ягъни ничек үтеп йөреп аша күпер Сан-Франциско, анда бар иде, ул бик мөһим һәм бик секретная очрашу офисном бинасында шәһәр үзәгендә.
  
  Бу иң авыр карар эго тормыш. Әмма, аллага шөкер, ниһаять, ул эго катнашты. Аша сәгате булачак: ул өстәл артында у Хэла Киндера башлыклары, төбәк бүлеге. ФБР.
  
  Ах, Боже Мой! нәрсә булган, соңгы ике якшәмбе көннәрендә. Бу башланды берничә ай элек, әмма соңгы ике якшәмбе көннәрендә иде, ничек невероятный кошмар. Уйларга гына, азрак ай элек ул, доктор Мартин Сиддли Уинтерс иде берсе-юньдә иң хөрмәтле, хөрмәтле һәм мөхтәрәм педагоглар илдә. Вице-канцлер Калифорния университетының Беркли. Бу түгел иде, урын өчен уйларга легкомысленно. Бу утыз сигез яшь.
  
  Ходай белә ул лаек, бу нигезләмә. Корбаннар, алар ул алып килде башыннан. Һәрбер ятим убегает буенча укрытию һәм кончает урта мәктәбен һәм университет.
  
  Һәм барысы да әлеге курслар һәм соңыннан моның, алар тыйганым минем эго аркасында, бу эму туры килде, күп эшләргә, өчен ih финансларга.
  
  Ул уйлады белән мимолетным зур канәгатьлек турында бу елларда көрәш турында награде, аны oni emu алар китергән. Ул ясаган болар барысы да ялгызы гына хђл итђ алмый. Фәлсәфә докторы яшькә кадәрге егерме җиде яшь.
  
  Ул да тукталды тукталып. Ул алыр иде урнашу легкую эшен, хәтта өйләнергә дә булдырырга гаиләсен, әмма ул преданным кеше иде. Эго тормыш торды буенча преподаваемый, ул да җитте вершины үз һөнәре. Кыен, ләкин ул моңа күнеккән.
  
  Һәм невероятная потасовка, dis янәсе, ул күтәрелә башлады бу академик сафларында!
  
  Покачал аягы, әлегә бер. Ул сражался шулай ук упорно кебек калганнар, хәтта упорнее караганда, күпчелек, чөнки күп иде, бөтен нәрсә белән көрәшергә кирәк иде. Башта ул непопулярным даирәләрендә үз коллегаларын-профессор һәм студентлар. Әмма ул проницательным һәм фидакарь, һәм бернинди бурыч түгел иде аның өчен непосильной. Ул гына түгел, преданным укытучысы да преданным төзүче карьера. Һәм вакытлар узу белән эго, рухи чын тормыш көч һәм честолюбие алар аћа иде искреннее соклану эго укучылар, аның ул шулай жаждал. Кызганыч, костя карьерлары ул мәҗбүр була поступиться кайбер принциплары; яки, бәлки, иде, кызганыч, ул кайчан-йә, дип уйлаган ih принциплары. Шуңа да карамастан, ул позволил үз «принципларына» ускользнуть бу укрытие, һәм әгәр ул эшләмәде, бәлки, хәзер дә ул түгел иде шул, мондый дәһшәтле ловушке.
  
  Гаделлек - иң яхшы сәясәте, Мартин Сиддли Уинтерс. Ул кисло дип елмайды турында үзләрен ведя үзенең кечкенә автомобиль буенда кромки су. Иске Кенау буенча укрытию берничә тапкыр әйтте эму бу хакта. Бәлки, бу юлы да ул була хокукларын. Әле соң түгел, нидер моның белән эшләргә.
  
  
  Бу чертов комитеты Конгрессы!
  
  
  Барлыгы ике якшәмбе көннәрендә элек эго һәм дөнья башлады рушиться. Ул тынычлык булыр иде, шактый шатким башка тикшеренүләр, әмма хәзер бу нәрсә мөмкин булмаган. Эму тљрлесеннђн грозила бәла, әйтерсең язгы прилив. Хәер, анысы инде артык өчен, аңа, бигрәк тә, ул үлгәч эләккән астында калды, ул вазыйфасыннан отставкага китте вице-канцлера университеты. Алар да катнашты, аны — тагын юк. «Көткәндә нәтиҗәләрен тикшерү Конгрессы», — диделәр алар. «Әгәр сез чиста сәясәткә ераграк университеты һәм тулысынча отделяете үзен нче хәрәкәтләр һәм демонстрацияләр». Боже мой, ничек глупы алар иде! Әйә да oni — Конгрессы һәм университет чыннан да булыр дип уйлаган ул катнашкан әлеге утыру урыны бар забастовках, бу движениях? Түгел эго послужным исемлеге. Алар булырга тиеш иде бу аңлау. Тик алар моның беркайчан ясадылар. Бәлки, алар, хәтта, дип уйлаган ул өметләнгәнен, дип протест маршы барачак нәкъ шулай. Тупые идиоты! Аларда бөтенләй мозгов юк? Әйә да, алар да аңладылар, ул положил үз башына бу плаху? Әйә алар күрмиләрме, аңа давили?
  
  Ул. Нишлисең. Тик бу юлы артык соң. Занят, тавыш бирү һәм барысы да. Ул үзе дә кулланды, бу мең тапкыр. Интриги, хәйлә, хәтта алдау. Әлбәттә, ул уйнадым астында ih кагыйдәләре. Әмма хәзер бу кончено. Ублюдки түгел успеют. Ул ва-банк, уничтожен. Бу шик булмады. Әмма, Боже мой, ул гына да түгел, позволил иде, моңа булачак. Әгәр ул, доктор Мартин Сиддли Уинтерс — мөстәкыйль кеше, танылган педагог, зур идиот — әгәр ул үләчәк, ул позаботится турында сөйләде өчен кайбер шулар тирәсендә килә аның белән. Невероятная лживость һәм вероломство кеше төрдәге!
  
  К үз удивлению, ул кинәт тойдым теләк заплакать. Бу беренче тапкыр гына артык вакыт егерме яшь булганда, ул хәтта уйладым турында сөйләде өчен еларга курыктык, һәм ул, әлбәттә, поддался иде импульсу хәзер, тик өлешчә авырту заключалась шул, ул доверился аларга. Һәм бик зур өлеше больно заключалась ки, ул ахырында үз веревки. Җиңел түгел, каршыларга җеп хыяллар, мин беләм нәрсә эшләргә җыенасыз икән, дип мәңгегә әмерен кичерергә мөмкин булмас, бу төш яңадан.
  
  Эго күзләре слезились. Ул акрын гына выругался үткәрде тыльной читләтеп ладони буенча глазам. Бу бик опасная көчсезлек. Бернәрсә дә комачауларга тиеш иде эго белән очрашуда мужчиной бу темном һәм тихом офисном бинасында.
  
  Ул тукталды, соңгы светофоре һәм свернул кварталга, анда моңа кадәр штаб-фатиры Федераль бюросы уздырган Сан-Франциско. Добравшись кадәр бинаны, ул янә алды, үзен кулына.
  
  Откровенными бинасы каршында иде, кредит карта, тик ул иде окружена табличками «кредит карталарын тыела». Ул якын улыбался, демонстративно въезжая бу алан.
  
  Нишлисең, иске идиоты обвинили эго бу радикализме. «Сез әле радикал түгел, шулаймы, доктор Уинтерс?» - әйтик, ни өчен эму сакларга ih дурацких сикергәли?
  
  Бу незначительное неповиновение, бәлки, хәтта ребяческое, әмма бар иде ихтималы булыр эго, соңгы шанс күпмедер.
  
  Ул повернул ключ бу замке зажигания һәм затормозил. Ул подобрал лежавший янәшә портфелен ачты ишекне, нагнулся һәм чыкты.
  
  Ишек захлопнулась белән решительным щелчком. Доктор Уинтер сжал иреннәре шул твердую кырыс дисциплинага өйрәтергә линиясен. Хәзер кыйммђткђ соң өчен, шик тә юк.
  
  Искиткеч кара лимузин, ул преследовал эго алар белән хорька, ул ничек уртаклашкан үз фатирга тукталды откровенные янында МГ. Доктор Уинтерс шагнул киң түшәлгән тротуар бинасы янында.
  
  Димәк, аларга мәгълүмат кирәк, әйе? Ярар, әй-Ходайга, ул иде проигнорировал бу чертову комиссиясенә һәм карлыгач булыр иде, чын күңелдән аларга...
  
  Пуля тирәсендә пистолет-пулемета ераклыкка күченеп аккуратный вертикаль узор нче копчика буенча аска таба позвоночнику к эго тар плечам, буенча аска таба сизгер муенында һәм буенча өскә таба ступенькам түгел задев череп, ул егылып алга. Берничә лишнх выстрелов түгел, элегрәк бернинди әһәмияткә ия, бигрәк тә докторы Уинтерса.
  
  Эго мочка издал сәер, шактый приглушенный тавыш килгәч, ул егылып беренче бетонную ступеньку, бик похожий бу тавыш войлочной палочки зур барабане.
  
  Уң кулым докторы Винтера нык сжимала ручку портфеле, ул умирал, һәм башка математикадан кирәк, берничә секунд өчен выдернуть аның.
  
  Чират беркем дә ишеттем, чөнки автомате торды кулдан ясалган глушитель. Беркем дә белмиме, ничек докторы Уинтерс соскользнул бу түшәлгән тротуар тыш эго кеше үтереп утырган җинаятьчеләр, чөнки бу вакытта төн шул непосредственной янында беркем дә юк иде.
  
  Кайчан билгеле булды үлү турында эго, беркем дә скучал буенча аңа күбрәк эго студентлар Беркли. Әмма беркем дә иде тели эго кончине күбрәк Нигы Картер, аның ул беркайчан да встречал һәм ул моңа кадәр бөтенләй белән кызыксынды аларга.
  
  
  Бу түгел иде әле, югары катта, ләкин бик якын к вершине сказочного отель Mark Hopkins Сан-Франциско, һәм бу, һичшиксез, иде воплощением роскоши. Әмма, шуңа да карамастан күләме номер һәм элегантную гостиную белән встроенным баром һәм примыкающей киемнәре, жилец предпочел эзләргә күңел ачу бу спальне. Бу чүп-чар.
  
  Аларда иде гына эго кул сәгатьләре һәм ee духи өчен ушами, һәм аларның икесенә дә бу нравилось. Нигы вздохнул һәм протянул длинную загорелую кулын к бутылке шампан. Иде, иртә кич, һәм вакыт иде эчәргә шампан алдыннан икенче акт.
  
  Ул одобрительно посмотрел үз кунакны, наполняя аларның бокалы. Бу бик матур кыз фамилиясе девичья Чли Гиллиган һәм танылган исеме Челси Чейз, һәм ул бик яратты, ee.
  
  Ул бик яраткан аны. Бердәнбер, - дип иде, кызганыч, бу шулай булса, алар да сирәк дәвалау виделись. Һәм хәзер алар икесе дә iso барлык көч тырыштык зыянны компенсацияләргә.
  
  Ул лениво засмеялась, газетабызныћ үзенең бер стакан, һәм аның күзләре скользнули җылы уты бүген эго мускулистому телу.
  
  — Мило, — пробормотала ул. 'Ярый.' Аның нежные иреннәре попробовали шампан шәрабы, әмма күзләренә караган аңа.
  
  — Бик мило, — дип килеште Нигы, әнисенә карап, аны восхитительную наготу. «Мин эчмим, синең өчен, бу көнне, бу урында. Тулысынча! Син беләсең, дип билгеләп узды күбрәк елның?
  
  — Әйе! — дип катгый диде Челси. — Мин бик яхшы бу, беләм, мәхәббәт минем. Минем странствующая мәхәббәт.
  
  Нигы дип. — Син үзе түгел домоседка, җаным. Әмма без возместим безнең зыян. Бүген һәм алдагы өч якшәмбе көннәрендә. Тагын?'
  
  'Шампан? Түгел сине?'
  
  'Юк. Күбрәк сезне.
  
  Эго куллары обвили аны, ә иреннәре скользнули аның мягким золотисто-рыжим волосам һәм атласной гладкости палочек. Ул повернулась астында һәм алар күтәрде үзенең полуоткрытый авызы янына эго, прижимаясь к, аңа барлык телом һәм генә вдавливая бармак татарстан эго җилкәсенә. Һәм ул кайчан бу сделала, тынычлык бүлмәсендә нарушил настойчивый, пронзительный гул.
  
  Нигы яростно выругался, мин әйтәм үзеңә, дип, бу юлы ул проигнорирует кыңгырау. Әмма ун секунд инде ул иде кунак крутил ручку коротковолнового передатчика, һәм прижимал наушники к уху. Ул посмотрел на разбросанные ял газетасы, түгел, әле, инде, бирде рөхсәтне, недоумевая, нигә AX, ул шулай торопился вытащить эго тирәсендә чүп-чар, беренче көн ял.
  
  Булмады безнең сәлам, безгә исемендәге. Гади хәбәр.
  
  «Зур кош көтә Cliff House бүген 9:30 кичәләр. Булырга, үз вакытында.'
  
  Нигы посмотрел на сәгать, кайтканда шул йокы бүлмәсе оештыру. Гадәттәгечә, «зур кош» түгел бирде эму вакыт. Тик хәбәр иде необычайно убедительным.
  
  Матур изумрудные глаза "Челси" иде киң ачык, һәм ул смотрела аңа, ул чакта склонился аның өстендә, әмма аның тавышы иде салкын һәм киеренке булды.
  
  — Мин беләм, Нигы. Түгел объясняй бу. Сез барырга тиеш.'
  
  Ул кивнул. - 'Аны тиеш мин. Кыңгырау белән наивысшим өстенлекле... Әмма миңа кирәк түгел китђргђ чын күңелдән хәзер, һәм аның тиздән вернусь».
  
  Ул одарила эго горькой елмаеп. — Әлбәттә, син тиздән вернешься. Син калдырды мине бер Гонконгта узды, кайчан зазвонил телефон, һәм әйтте, сине булмаячак барлыгы минут. Аның подождала ике якшәмбе көннәрендә, ә аннары кайта Голливуд, миңа да вакыт кирәк булды елдан артык булсын кабат күрергә мөмкин сине. Шул вакыт бу " нда, хәтерлисеңме?
  
  Ул помнил. — Бу юлы барысы да башкача, — диде ул, наклоняясь өчен поцеловать аны. «Бу юлы аны чыннан да ялда. Бу нәрсә миңа вәгъдә иткән. Бернәрсә дә, гомумән бернәрсә дә алмый, моңа комачауларга.
  
  — Тик син барырга тиеш. "Челси" салкын пожала җыерып. Ул натянула простыню үзенең матур гәүдәсе, отвернулась нче аңа.
  
  — Әйе, күпмедер вакыт. Әмма минем әле вакыт бар. Ул отдернул простыню.
  
  'Күпме вакыт кирәк?'
  
  — Җитәрлек әлегә.
  
  "Челси" әче рассмеялась һәм авылның натянув простыню үз изящную күкрәгенә.
  
  «Җитәрлек бүгенге көндә, әмма, бәлки, минем өчен түгел. Аны, әйтәм сезгә,-дип, сэр. Аның проделал бөтен юл тирәсендә Голливуд өчен түгел, миңа да рөхсәт иттеләр калырга монда берничә сәгатькә сезнең уңайлылык өчен. Һәм әгәр сез ничек уйлыйсыз, дип менә мин көтәм сезне, әлегә сез тикшерергә үз шалтырату яисә хәбәр булса, бу үзенчә..."
  
  «Кадерлем, "Челси"». Нигы алды, аның йөзе үз кулына ала. «Мин чыннан да аңлыйм, син дә тоясың. Тик бу юлы барысы да башкача, аңлыйсызмы? Подожди мине. Promise, дип көтәргә кирәк бит. Син беләсең, мин барырга тиеш. Тик мин вернусь. Һәм берничә сәгать. Булыр...'
  
  «Лжец». Челси вздохнула һәм сузылган кружку белән шампанским. — Тик барырга хәзер. Бар, һәм разберись моның белән. Тик мин ышандырып әйтә алам, нәкъ сине бер, Нигы, һәм аны җитди нәрсә, әгәр бу янә Кытай, әгәр синдә җитә рухына...
  
  — Кадерлем, син аласың шулай уйларга? — укоризненно диде Нигы, һәм подол простыни янә аша күчте карт. — Мин инде, диде вернусь. Бәлки туганчы сез выпьете берничә рюмок.
  
  — Час... максимум ике. Да артык түгел. Ә хәзер, әгәр син телисең разъединить бу восхитительные иреннәре һәм поцеловать мине... — Ул потянула простыню һәм завернула аны тагын плотнее.
  
  "Мин дә уйлыйм бу турыда", диде Челси. «Оденься син получишь бик кечкенә токионың. Телисең чын поцелуя - ярар, вернись тизрәк. Әмма әгәр дә син ...'
  
  — Бернинди кечкенә поцелуев, — шуны диде Нигы. 'Бернинди кием. Кадерлем, без юкка югалтабыз вакытта. Түгел цепляйся өчен бу простыню, ничек нерв девственница, һәм алга-бу минем объятия, анда сиңа урын». Ул нежно поцеловал ee.
  
  'Юк!' — диде ул приглушенным тоном. Эго кулларын акрын гладили ee. — Юк, — кабат диде ул. "Ублюдок, Нигы, ублюдок... ааааа!" Һәм кайчан ул мгновение отпустил аның иреннәре, ул перестала сөйләргә «юк». Ул безмолвно диде Өчен...
  
  Аша ярты сәгать аннары кечкенә генә поцелуя, Нигы sel бу такси янында отель.
  
  Ул үзен начар хис итә искиткеч, ул үзен начар хис итә кот очкыч хәл, һәм ул тирән хакта уйлана вакытында озын сәфәр Клифф-Хаус. Ул уйлады турында "Челси" һәм кешедә, ул эго уятты.
  
  Хоук түгел посмеет, уйлады ул. Түгел, аннан эго җитди, әйткән сүзне, бу өч якшәмбе көннәрендә тулысынча минем. Юк. Бу гади совпадение, ул биредә. Ул гади отель мине күрергә. Нигы дип елмайды. Боже, әгәр бара нидер срочное, у AX шактый кешеләрне төзәтү өчен бу. Ул бары монда сөйләшергә тели минем белән, тавыш, һәм барысы да.
  
  Кеше-кошлар тели, сезне күрергә мөмкин кадәр тизрәк. Чакыру белән наивысшим өстенлекле юнәлеш, ул трансляцияләнә кына очракта гадәттән тыш хәл.
  
  Нигы белә иде ул, түгел, ихтирам йөзеннән шалтырату.
  
  
  Хоук сидел бер иң кечкенә хосусый ашханә Клифф-һауса теле. Тәрәзә залы ябылган иде. Плотные бархатные пәрдә приглушали лай диңгез львов на скалах ярларыннан ерак.
  
  Ашханә иде мул украшена. Кеше сидевший өчен бердәнбер зур өстәл, азрак барлыгы походил башлыгына яшерен хљкњмђт учреждениелђре, танылган ничек AX. Киресенчә, ул эшли, әйтик, фермер, яки, бәлки, баш редакторы кечкенә провинциальной газетасы. Ул шөгыльләнгән авыл хуҗалыгы һәм белә иде газетное эш аркылыга, әмма ул шулай ук белми, дөньяны предателей, саботажников һәм шпионов. Һәм ул шулай ук белми үлем аны артык жестоких формалары; чөнки АХ , эго үз килгәннәр булып тора уң кулы разведывательного аппараты Кушма. Смертельной кулы белән.
  
  Хоук башкарды глоток яхшы кызыл шәраб һәм откусил тагын кусок стейка биклђп кеше хокуклары буенча исемендәге Киллмастер.
  
  Ривненской 9:30 Нигы керде бүлмәгә һәм уставился бу приветливого Хоука. Ул күрдем портфелен тапшырды һәм стопку кәгазьләр, шулай ук edu белән шөгыльләнүче көткән башын АЙ. Бу бик изысканная eda, һәм выглядела ул яхшы. Хоуку, күрәсең, бу бик нравилось. Бу nen иде эз дулкынлануларын бетереп.
  
  Нигы посмотрел аңа, әлегә седовласый официант, провожал эго к столу. Һәм юлия ул моның ташладым бер тирәсендә иң матур һәм желанных голливудских йолдызлар!
  
  Хок эшнең асылын әдәпле кивнул эму.
  
  Нигы кивнул бу ревматизма. — Хәерле кич, сэр, — эшнең асылын әдәпле диде ул. — Мин күрәм, син наслаждаешься минем отпуском.
  
  Почмаклары rta Хоука изогнулись бу крошечной улыбке. 'Акыл белән һәм дөрес. Тик, әлбәттә, кимрәк, чөнки мин туктатырга да тиеш иде аның. Минем извинения. Утыр, Картер. Түгел-эль-ли, син тагын?'
  
  "Просто бераз закусил". Нигы пододвинул урындык. «Әлбәттә, аны да ташладым һәм прибежал».
  
  — Өчен estestvenno. Елмаю Хоука булды киңрәк. — Тик бигүк поспешно, аны, дип өметләнәм. Яхшы. Выпейте кружку моның превосходного шәраб. Аның алам нәрсә киңәш итәргә дип килми...
  
  «Килми, яхшы. Тик башта бик коры мартини.
  
  Ул гомерен үз заказ да, официант китте. Хоук отодвинул тарелку һәм задумчиво посмотрел на Ника. Бөтенләй, ягъни, син дип уйладым, ә? Миңа кызганыч. Тик синең прикрытие, син выберешься биредән, профессор Джейсон Хезмәте. Сезнең икенче исеме буенча счастливому стечению хәлләрне Николас. Дж. Николас Хейг бик шәп, әгәр сезгә шуннан җиңелрәк. Сез чакыруны кабул прочитать берничә лекция фәлсәфә бу Калифорнийском университетында.
  
  — Синдә беренче дәрес-сишәмбе көнне иртән ун сәгать. Сездә бар көнгә әзерлек. Сезгә бу кирәк. Әмма кайтмый үз кунакханәсе; син күбрәк түгел ходишь шунда. Сезнең өчен бетте бүлмәләре зур хосусый йорт ерак түгел кампус татарстанда Беркли. Анда, сез таба аласыз дөрес шәхесне билгеләүче документларны кирәкле лекция материалы, инструкцияләр һәм тулы гардероб. Кайбер фәннәр алынды тирәсендә сезнең агымдагы урыны күчерелә бу бүлмә. Сез кертемнђре үзе белән үзенең гадәти корал саклау өчен, ләкин, әлбәттә, күзәтеп йөрер өчен түгел күрсәтергә эго классларда».
  
  Ул молчал, кайчан барлыкка килгән официант беренче блюдом Ника. Бу бик салкын, бик коры мартини, һәм Нигы белән рәхмәте белән бер аның. Бу ярдәм итте смыть мәхәббәтсез осадок тагын бер потраченного юкка расслабляет.
  
  — Гаражда әлеге йортны сез таба аласыз тыйнак подержанный «Фольксваген» белән номерными билгеләре белән Нью-Джерси — сез укытты шул Принстоне. Бу машина сезнең. Ключи фатирда. Зандовски буенча Editors булачак көтәргә сезне бүген кич, сез закончите үз тарихы белән камуфляжем астында профессор. Бу, бәлки, кыска бирем. Аның шиклђнђм бу. Бу алырга мөмкин дүрт якшәмбе көннәрендә яки дүрт ай. Әмма әгәр бу биләячәк күп вакыт, димәк, без потерпели неудачу.
  
  «Минем өчен монысы нәрсә дигән сүз», — диде Нигы аңлап, бу безнадежно. — Бу дигәнне аңлата тагын бер отсроченный ялга һәм кайбер бик мөһим шәхси планнар кырлары. Әйә да күбрәк беркемне дә юк?..
  
  Хоук стрельнул аңа салкын взглядом үз күзе-бусинок. — Мин беләм бу турыда, — бодро диде ул. «Яшь леди инде әйләнеп кайта Голливуд».
  
  Нигы күтәрде брови.
  
  — Бик яхшы, сиңа түгел бугай? Барысы да ничек узды? Әй, сумны һәм өйгә җибәрделәр? Ул чын күңелдән раздражен;, чыннан да, нуждался бу отдыхе. Сәфәр Доминго отняла аның бик күп көч. Һәм худшая өлеше эш заключалась шул, ничек ул влияла аның якыннары — шулай ук якын, ничек кенә була иде подобраться к шпиону буенча исемендәге Киллмастер. 'Аны күнеккән моңа. Тик тормый ул. Мин теләмим ул моңа привыкла».
  
  Осколок боздан күзләрендә Хоука эреп киттем инде.
  
  — Мин дә, — җайлап диде ул. «Без бу эшне башкарды белән кайбер тактом. Һәм аны иде бөтенләй китерде сине монда, әгәр дә бу түгел иде булырга тели иң мөһим заданием, ул кайчан булса башкара кеше AX. Бу... Бу нәрсә кагыла, складывать доллар, безнең ил».
  
  
  
  
  Республика башлыгы 3
  
  
  
  — Шулай һәрвакыт, — диде Нигы.
  
  Эго килми килде. Алар белән Хоуком молча көткән, әлегә официант церемониально алып килде тарелку һәм салатник, ә аннары достоинством удалился.
  
  — Чыннан да, — диде Хоук. «Бу һәрчак шулай. Тик бу юлы аңа дим гына әле.
  
  — Шулай, — диде Нигы, — классы. Яшьлекне. Складывать доллар ил. Обиды кан, - дип бармы?
  
  — Тавыш бирергә, нәкъ менә, — диде Хоук. Ул налил үзенә кофе эчәргә алып керер иде һәм закурил бер тирәсендә, үз гаять вонючих сигар. Нигы эль рәхәтләнеп. Безгә прерванный ялга, безгә сигара Хоука алмадык да боза эму теләгем. Һәм Хоук омела тәртипле молчать, әлегә эль. Әмма баш миен Ника лихорадочно эшләгән. Хоуку түгел, сөйләшергә кирәк иде аңа, дип биреме мөһим иде; иде бу барлык эго биремнәр. Һәм ул белә нинди булыр иде преданным һәм жестокосердым ул безгә иде, Хоук түгел шталь иде вытаскивать эго тирәсендә озак көтелгән ял булса, акчасы юк моның өчен веских сәбәпләр.
  
  Әмма Картеру туры киләчәк бирә, үзебез өчен профессор, әйдәп баручы курс... Бу эго өлкәсе булса да, ул, мөгаен, исследовал философию ким теләсә кайсы шпиона. Һәм нигә профессор Хейгу "гадәти репелленты" Ника? Никадәр Нигы белә идем, профессор, гадәттә да кулландык люгеры, стилеты яки кечкенә газ бомбаны торган чәчәләр, тиз үлем.
  
  Бу рәвешле башкарылды? Ул задумчиво жевал, та уйлап тормастан турында хәбәр укыдым газеталарда килгәнче Челси лижет кичкә таба. Беркли, ә?
  
  — Автомобиль авария булды, — диде ул. «Доктор Мартин Сиддли Уинтерс застрелен каршындагы загадочных вакытта башка хђл». Эму сөендерде Хок удивленно күтәрде брови. — Әллә өчен эпидемиясе үзеннән-үзе, — дип өстәде Нигы, — әгәр дә ул ничек булса да бәйләнгән студенческими беспорядками башка өлешләрендә ил. Бу ул?'
  
  Хоук кивнул. 'Бу мөмкин; без шулай уйлыйбыз. Начар Түгел, Картер. Аны шат сез вакыт табып өчен наверстать упущенное, хәтта ялда. Сез әзер подробностям?
  
  "Мин әзер". Нигы насадил бу вилку соңгы лист салат һәм отодвинул тарелку. Хоук досталь буенча портфеле стопку газетных вырезок һәм бүләк ih Нику, ул игътибар белән ih укыдым.
  
  Кайбер иде датированы 6 һәм 7 ноябрьдә. Берничә 30 һәм 31 октябрьдә. Пар егерме өченче һәм егерме дүртенче октябрь. Поштучно даталар ял көннәре.
  
  «Бугай, ниндидер выстраевается, бу ни иде безгә», — диде Нигы. «Әмма аны әлегәчә хорек күрмим элемтә арасындагы автомобиль аварией һәм башкаларга. Бәлки, белән Винтерсом, түгел, белән истерией футбол матчында һәм башка инцидентами. Сүз уңаенда, сез беләсезме, нәрсәдән башланды, бу вакыйгалар? Бу төгәл түгел иде юношеским пьянством. Әмма беркайда да бу историях юк, берни турында нинди дә булса тышкы факторе тыш выпивки, һәм бу җитәрлек түгел. Мәсәлән, аны көтмәгән идем нидер наркотиклардан».
  
  Хоук пристально посмотрел аңа. — Әйе? Һәм бу бары элемтә арасында барлык бу случаями. Бу аспекты иде җентекләп утаен нче газета. Моңа бик чувствительны, һәм университетлар, әти-әниләр дә, оештыручылар демонстрацияләр. Әмма полиция белә, әлбәттә. Һәм без дә. Син хаклы, эш әверелә җитди.
  
  Нигы отодвинул урындык һәм закурил сигарету.
  
  «Әйә түгел, күбрәк эш бүлеге, наркотикларга каршы көрәш буенча караганда, AX ?»
  
  «Алар эшли, моның өстендә. Ләкин алар фикеренчә, бу нечто күбрәк». Хоук просмотрел аккуратную стопку отчетлар белән янәшә үз бокалом. «Мондый очраклар күбрәк. Барысы да эффектно, әлбәттә, әмма шактый показательно. Ниндидер анонимная эпидемиясе беспорядков һәм көч куллану, калса, илебезне иңләгән, сконцентрировавшись бу университетском дәрәҗәдә күрсәткечләрне тикшереп тору безнең яшь буын.
  
  «Күп санлы очраклары бессмысленного көч, ужасный куллануның артуы наркотиклар мохит, студентлар. Кыргый, беспорядочные студентлар забастовки, сидячие забастовки, бунты, күрсәтү. Могъҗизалы киңәйтү, җинаятьчелек расцвете безнең яшьлек».
  
  Ул помедлил, затягиваясь сигарой.
  
  «Мин шуны да әйтәсем килә, демонстрацияләр үзеннән тора признаком җинаятьчелек. Әлбәттә юк. Тик бездә дә бар ике толстых чыбыкларын, алар кажутся параллельными һәм артык өлешен кагыла бер беребезне. Беренчедән, бу всплеск наркотиклар куллану, аннары всплеск студентлар демонстрацияләр. Бу тудыра тревогу, шулай ук характер демонстрацияләр, - дип күп кенә тирәсендә катнашучылар булып тора наркотиклар кулланучылар. Карарбыз закончалык, сформированную барлык бу случаями. Килгәндә, митинглар һәм йөрешләре протест, ул даими всплывает бер тема - пропагандистский алым кытай коммунистлары. Без күрәбез оппозицию дипломатик сәясәт АКШ барлык фронтларда булсынмы йорт, Вьетнамда, Санто-Доминго, яки анда-йә әле. Бу пычрак, презренный һәм деструктивный төре оппозиции, ул чыга ерак кысаларыннан тыш, сез булыр иде дип атаганнар нормаль һәм сәламәт неповиновением статус-кво. Тагын бер кат әйтәсем килә, барысы да вовлеченные студентлары йөри әлеге линия. Әмма бу линия бар, ул яхшы сизелә, һәм арта бара четче. Ә, тагын бар, ягъни бессмысленное көч, ул булды типичным күпләр өчен мондый сборищ. Бәлки, юк, бернинди мөнәсәбәтләр насилием бу демонстрациях һәм башка насилием, ул без tac өлешендә карарбыз, - гомуми җинаятьчелек, бессмысленными поножовщиной, употреблением наркотиклар, злоупотреблением хәмер. Тик мин алам катгый белдерә, һәр прошедшее җыелыш белән бәйле иде массакүләм употреблением наркотиклар».
  
  Ул ясаган паузу өчен күчерергә рух һәм допил салкын кофе.
  
  «Минемчә, без килергә тиеш дигән нәтиҗәгә, — диде ул, һәм хәзер тавышы эго абсурд инде устало, — дип бу модель беспорядка шулкадәр даими, шулкадәр разрушительна, бик күрәсең, бу аның артында тора ниндидер база планы. Һәм гына түгел, ә база планы. Шулай ук күп акча һәм оештыру».
  
  Нигы задумчиво покосился үз сигарету.
  
  «Сез намекаете, дип тарату наркотиклар йөртә, преднамеренный характерда? Тик әгәр дә, ул түгел, дип аңлата очраклары массакүләм көч — бигрәк тә кешеләр дә булды бернинди мөнәсәбәт һәр-вакыт тыныч митингам».
  
  — Юк, — диде Хоук. «Син ул кеше булачак эзләргә аңлатмалар — ни өчен, ничек, кем шулай алга таба».
  
  — Шулай була миңа, шулай ук, белергә, ни өчен аны? — тыныч кына дип сорады Нигы. Хоук одарил эго слабой елмаеп. — Чөнки син монда. Чөнки сез булып чыкты монда, Сан-Франциско, һәм, чөнки сез охшаган чын - һәм, бәхеткә, бик файдалы - профессор Джейсона Хейга.
  
  «Миндә бар, башка кешеләр белән эшләүче башка өлешләрендә ил. Ләкин миңа калса, без табарбыз вакансию бу Беркли... Анда бу официант? Әйдә закажем кайнар кофе.
  
  Буенча эго жесту барлыкка килде официант.
  
  — Ярар, — диде Хок, помешивая эчәргә алып керер иде, — син укымасаң, эшләргә, бер генә, тик син аласың калырга бәйле. Сездә бар, ике подсказки. Укыдыңмы вырезку турында алтынчы калифорния студентах һәлак ул машинада?
  
  Нигы кивнул.
  
  «Кыз, Сисси Мелфорд белән шөгыльләнүче машинаны алып барды, янәсе иде капитаны некой төркеме студентлары, алар... э... шактый зур изолированы. Күпчелеге үлгән, аның белән бергә. Ләкин без аңлыйбыз, кайбер аның иң якын дуслары табыла мохит лидерлары күптән түгел демонстрацияләр кампус. Кайбер исән-сау әле. Сез таба аласыз ih исемнәр кертеләчәк папке, аны мин сезгә күрсәтермен. Ул иде ученицей сыйныфта, кайда сез начинаете сишәмбе көнне.
  
  — Икенчедән, доктор Мартин Сиддли Уинтерс. Мин ышанам, сез беләсезме, эго тарихы. Танылган элеккеге әгъзасы, партия һәм сочувствующий. Уртаклашкан партиясен берничә ел элек, тик калды, ачык кавычки, либерал, закрытые кавычки. Күптән түгел вазыйфасыннан отставкага китте вице-канцлера университеты, аннары моннан, ничек комитеты Конгрессы уятты эго бу слушание уңаеннан эго генә бәйле түгел, бик мирными демонстрациями. Танылган педагог, хөрмәтле. Тавышы ни өчен Беркли өчен estestvenno, отель калдырырга эго карамастан, эго кызыл үткәне. Кансыз кеше тарафыннан үтерелә - скошен автоматной очередью - ул юнәлә белән очрашуга җирле башлыгы ФБР, аннары моннан, ничек телефоны буенча килеште ясарга билгеле бер разоблачения турында инцидентах катнашында студентлар. Һәрхәлдә, ул производил дигән тәэсир отель моның. ФБР өстендә эш Винтерса. Әмма без шулай ук катнашырга тиеш. Безне, нигездә, кызыксындыра бер юнәлеше.
  
  Хок энергично затянулся сигарой һәм чыгарды куе кайнатма облако зәңгәр дыма. Нигы булгарлашкан.
  
  — Бу эго кесђдђ, — дип дәвам итте Ястреб, — полиция таптым ала, гадәти визитную карточкасы белән адресом компаниясенең Көнчыгыш фильм энд экспорт» дөрестән офислары казанда кытай кварталында Сан-Франциско. Бу компания импортирует күп товарлар Сайгона, Гонконг һәм башка портовый, һәм без беләбез: кайбер шулар тирәсендә килә буенча материкового Кытай».
  
  — Бик зловеще, — пробормотал Нигы. "Әмма бу аз гына нәзек, шулай түгелме?"
  
  Хоук кивнул. — Әйе, әмма бу мөмкин нәрсә дә булса гадәти булмаган. Яхшы билгеле докторы Уинтерс катнаштым демонстрациях кампус һәм булган билгеле бер йогынты ясый, үз-студентлар. Без белмибез, ни дәрәҗәдә ул йогынты ясаган алар, ләкин без беләбез, аларга восхищались һәм эго ценили. Белђсегез килсђ, ул профессор, шул ук сыйныфта, аның янына сез мөрәҗәгать итегез сишәмбе көнне. Килгәндә эго, элемтә белән Orient Film and Export Company, без төшенчәләр юк. Бәлки, ул намеревался инвестицияләргә шул бронза Будд яки храмовые колокола. Яки, бәлки, ул алдым бу карточкасы буларак, башка кешеләр ала спичечные тартмасы. Тик без тиеш түгел упускать бу төре буенча. Төгәл юк.'
  
  — Бу карточкага берәр иде язылган? — дип сорады Нигы. — Бар распечатки бармак тыш эго?
  
  Хоук выглядел обиженным. «Берни дә юк анда берни дђ язылмаган. Юк. Распечатки бармак, әйе, тик безнадежно нечеткие. Һәм бер тирәсендә алар тулысынча диярлек ябылган отпечатком зур бармак старшины полиция Уоттса. Сез беләсезме, безнең тикшеренүләр. Һәм расследуем ли без, сез ничек кунакханә спросить, Orient Film and Export Company? Әйе. Ih эшчәнлеге һәм персонал күчерелгән документта МЭБ сезнең папке. Вакыйгалардан күренгәнчә, бу эш белән барысы да тәртиптә. Ләкин имеш-мимешләргә караганда, тирәсендә Кытай-шәһәрне без беләбез, алар һәрвакыт обращают игътибар булса, каян ih әйберләр. Бу җинаять, монда юк берни дә үзенчәлекле. Яхшы. Бар сораулар яки теләкләр?
  
  Нигы кивнул. 'А Яклау, полиция.
  
  'Нинди?'
  
  «Гади яклауга полиция. Берничә сәгатькә, кич белән. Алсын мине дә үтерә башлаганчы мин начну өйрәтергә, бу балалар. Ничек эшли Orient lm һәм Export - бармы алар анда склад бүлмәләренә яки складлар? Торак бүлмәләр бинада яки якын-тирәдә? Төнге каравылчы?
  
  Хоук выглядел җитди. 'Аны аңлыйм син ясарга тиеш күз алдында. Әмма, костя ходайга, делайте бу дөрес тә. Миңа йөртергә башка беркем булмаган, сине алмаштырырга. Ул аңлатты структурасына фирмасы. Янында офисом зур хәзинәсе. Анда беркем дә булмый кала димени дип төнге сторожа. Ә гавани аларның иде склады, ул инде яшерен генә обыскали һәм тапкан гына парчу, пряности һәм нормативларын; - идентифицировать. Офис Чәй-тауне түгел обыскивали. Бу түгел иде... сочтено урынлы. Моның өчен потребовался иде боерык бу обыск торган иде наложено вето. Артык күзгә ташлана, әгәр анда нәрсә дә булса табып була. Склады булды, нәрсә башкалар. Ул бергә барлык башка складами иде карамагында портовой полиция...
  
  «Тавыш бирү ничек ул эшли», — дип тәмамлады сүзен Хок. — Ә бу нәкъ менә сез элегрәк күз алдында полиция турында?
  
  Нигы диде эму.
  
  Хок аз елмая, яңгыратып. "Бу сезнең прикроет", - диде ул. — Һәм без булдырабыз углубиться бу. Ләкин моннан тыш, күрәсезме? Без дә кисәтергә тиешләр бит инде, әгәр аларга бар дип яшереп. Каян, җыела, яртысында өченче? Ә хәзер аңа тәкъдим итәм сезгә отправиться чын күңелдән үз бүлмәләре Беркли. Ничек инде мин, - диде, Зандовски көтә сезне. Ул фәлсәфәче-любитель, моннан тыш, ул санала тирәсендә иң күпьяклы шәхесләр редакциясендә. Ул сезгә ярдәм итәчәк белән четырьмя планнары лекцияләр һәм маскировкой астында профессор Хейга. Тик синнән минем портфелен тапшырды һәм сиңа тагын эго эму иртәгә кич, кайчан получишь, инструкция.
  
  — Һәм, зинһар, бу сезнең ачкычлары.
  
  Ул тапшырды Нику связку ачкычларын һәм сунул ике стопки кәгазьләр шул сумка. «Сез обнаружите, сезнең үз портфелен тапшырды, нәкъ шундый», — дип өстәде ул. «Эчтәлек, әлбәттә, икенчесе. Потрепанные лекцияләр конспекты һәм дәреслекләр. Әмма сезнең беренче тикшеренүләр өлкәсе — хисаплар турында беспорядках. Аннары сез приступите к өстендә эшләү конспектами лекцияләр. Ул посмотрел на Ника, һәм якын дип. «Бәлки, Спиноза яки Декарт ала киңәйтергә сезнең кругозор. Ни дәрәҗәдә аның аңлыйм, бар бик булдыруны тәэмин студентлары тирәсендә көллияте. Сез әле аласыз наслаждаться бу.
  
  — Мөмкин, — диде Нигы, беря портфелен тапшырды. «Һәм, бәлки, аның алмыйм киңәйтергә ih кругозор».
  
  Хоук выглядел берничә шокированным. Бу некотором үзенчә.
  
  "Эм... керешер алдыннан син уйдешь", - диде ул. «Карагыз фотография Хейга эчендә чигәбез, ә аннары барыгыз, бу ванную. Нәрсә булыр иде, сез безгә җыелган ясарга бүген кич, сез доберетесь кадәр үз бүлмә, сез тиеш, чиста, ничек профессор. Бигрәк тә роле профессор Дж. Николаса Хейга».
  
  — Яхшы, — диде Нигы. "Аламы хөкем ителүче эшләргә тагын бер телефон кыңгыравы?"
  
  Хоук посмотрел на җибәргәннәр. — Ах, әйе, — диде ул. «Мин сорады белән очрашу турында Голливудом сезнең өчен. Ул инде булачак биредә.
  
  Нигы посмотрел аңа, кайчан ул килеп басты.
  
  Иске бездельник, дип уйладым ул минутным дулкынланып. Ул, мөгаен, инде таптым урынбасары нчы исемендәге минем.
  
  Әмма бу алай түгел. Һәм нинди дә булса мәгънәдә иде, кызганыч, бу бик веб-нерсе, аны Хоук түгел устроил.
  
  
  Ай ябылган густым облаком. Кайтарганнар кадәр полуночи күк иде затянуто тучами, һәм ул үз эшен эшләде, бик яхшы. Тагын да яхшырак булыр иде", - дип, монда бик аз урам яктырткыч.
  
  Буенча обеим як-окрестности басып тордылар полицейскийлар формасында. Алар акрын ходили взад һәм алга, размахивая дубинками. Киресенчә, безгә одина шулар тирәсендә түгел дип күләгәдә, выскользнувшей тирәсендә тыкрыгы һәм бесшумно пересекшей урамны булса да ир-атлар иде настороже каршындагы теләсә кайсы шуме.
  
  Нигы тиз проскользнул mimmo иске таш фасад компаниясе Orient Film and Export. Анда иде, ике көндә, шактый зур баш керү һәм киң ишек башка опознавательных символы белән шөгыльләнүче буларак, ул белә иде, барды кладовую. Төп бинада иде, берничә кечкенә югары тәрәзәләр, башка бинада иде, зур заколоченное тәрәзә.
  
  Тәрәзәләр ачык түгел иде башка баскычлар. Хәер, фасад иске иде, ул һаман да поддерживал куллар һәм аяклар. Нигы тойдым китерерлек тупас тырышучы һәм диярлек берьюлы сдался. Ничек тәҗрибәле альпинист, ул белә иде, кайчан лезть иде мәгънәсез. Шулай итеп, көн калды.
  
  Астында парадной дверью пробивался юка луч света, әйтерсең кайдадыр, коридорда горел святым төнге сторожа. Аша ишек склад бүлмәләре түгел проникал брылев.
  
  Бары кабып кара, анда башта.
  
  Нигы натянул чулок бу зат һәм муеннарына һәм надел тонкие перчатки, алар ул кулланды каршындагы взломе. Бары тик янында алар хәтерләтте человеческую тирене дә распечатки, алар оставляли иде бөтенләй охшаган эго, ә материалы иде ки чувствительным, дип препятствовал эго осязанию.
  
  Ул сак ощупал ишек. Ул бикле ике замка һәм заперта эчтән һәм йозакларны иде прочными, тик алар булмады искитәрлеге. Махсус взломщик тиеш иде үтәүләрен һәм алар белән.
  
  Урамда иде, караңгы һәм тыныч кына артта калды аның. Кытай кварталы спал. Иде 2:45 төн җиткәч ул керде мрачное хранилище һәм молча заперся эчендә. Ул подождал бераз, прислушался. Берни дә ишетелми. Узкий, көчле луч эго фонарика-карандаша скользил буенча бүлмәдә. Бу блуждающем свете ул күрдем стопки тартмаларын, кайбер тирәсендә алар барысы да тагын иде запечатаны, башкалар белән неплотно ябык крышками, әйтерсең, содержимое иде извлечен.
  
  Өч чирек сәгать ул. ярар, барысы да обыскал, тиз заглядывая бу ачык тартма, протыкая дырки ябык. Ул тапкан дешевую парчу, тагын да очсыз шелк, пахучих матдәләр һәм медные бизәнү әйберләре, курчак белән узкими күз һәм пластик палочки өчен еды, һәм барысы да шулкадәр невинным һәм показным, ни дәрәҗәдә, бу мөмкин. Ул фыркал, поднимал әйберләр, двигал ганыч, берни дә подозрительного түгел обнаруживал. Әгәр кайдадыр иде спрятаны наркотиклар булса, ничтожных күләмдә. Иде шунда, хәтта әйтмәгән алыр иде, понравиться түгел аеруча придирчивому вору. Нигы дәвам итте. Кыска лестничный яз алып барды к эчке көне белән шөгыльләнүче, ул ничек аңладым, алып барды, үз чиратында, бу контору. Ул тыныч взломал йозак һәм юнәлә буенча коридору, тускло освещенному ерак лампой. Барысы да тыныч кына. Аннары ул ишетә, ничек кайдадыр ахырында зал скрипнул урындык. Ул көттем адым да ярар иде.
  
  Мгновение узгач, ул тыныч кына закрыл артыннан ишек һәм прокрался буенча коридору, заглядывая үз бүлмәләре аша ачык көне. Бу кечкенә иде кабинетлары, гадәти офислары белән пишущими машинками, потрепанными картоточными шкафами, неопрятными письменными өстәл. Алар выглядели многообещающе, әмма ул тиз ih обыскал. Һәм янә, ул тапмаган әйтмәгән указывало иде дип Orient lm and Export түгел булып тора гадел компаниясе. Ул соскользнул бу запертую ишек ахырында коридоры. Биредә сергей иде матуррак һәм кызыклырак итеп, бу урында коридор, по-видимому, пересекался башка, ә бәлки, вестибюлем.
  
  Эго аяклары гына ступали буенча изношенному ковру. Ул җитте киселешле коридорлар һәм тукталды, сак булыгыз посмотрев ике юнәлештә керткәнче дәвам итү. Сул як карарга була иде. Ул заканчивалась полуоткрытой дверью дип язылган ЗАПАСЫ, һәм ул күрдем тартмасы белән канцелярия кирәк-яраклары киштәләрдә. Бәлки, вдали лежали капчык белән куркыныч белым порошком, тик ул бу сомневался. Эго нос иде острым, мин әйтәм эму, ул җөмләне исе бетерделәр, чернил һәм кәгазь. Эго нос шулай ук подсказал эму, ул чует кеше, шактый нык пахнущего. Әмма бу исе килә, икенче яктан.
  
  Төнге каравылчы сидел якынча биш футах сул Ника, спиной к аңа. Ул сидел бу туры агач кресле һәм укый кытай газетасына яктысында тусклой лампалар, өстәвенә диярлек берни дә понимал, качая аягы. Ул сидел лицом керү төркемнәре көнне вестибюле белән оборванными стульями һәм стойкой администраторы, һәм ни булса шул, ничек эго урнаштырдылар, заставило Ника уйларга кирәк, ул булырга тиеш охранять запертую ишек республикасы түгел, ә чемодан.
  
  Ир-ат вздохнул һәм наклонил иябез алга. Зур авырлык белән ул кабат күтәрде һәм аның зат эго расплылось бу могучей зевоте.
  
  Нинди жалость, дип уйладым Нигы, бу кеше сонный алмый, моның чыгарырга. Доброму самаритянину кала иде ясарга гына да бер.
  
  Эго кешедә скользнула бу наплечную кобуру һәм достала одолженный револьвер 38-нче калибрлы. Бу иде пистолетын, ул сирәк дәвалау йөртеп, үзе, әмма бүген ул кулланды аны, чөнки көтмәгән идем, дип белдерде эго күрәчәк. Ул ышанычсыз өчен корал һәм молча узды цыпочках к креслу төнге сторожа.
  
  Соңгы вакытта скрипнула такта, һәм кеше полуобернулся. Ләкин моның Нику иде гына җиңелрәк ударить эго буенча виску һәм шунда ук œзеžнђн. Аннары ул калдырды аны прислоненного аягы к спинке кресло, һәм попытался ачарга закрытую ишек кабинеты.
  
  Ул бар иде, башкалардан аермалы буларак, ябык, һәм бу эго очаровывало. Һәм эму кирәк ике минут өчен ачарга эго ярдәмендә махсус отмычки, дип, гадәттә, түгел занимало һәм яртысы әлеге вакытка. Ул калдырган ишек берничә дюймов приоткрытой, әлегә обыскивал бүлмә. Эго фонарь яктыртты зур кабинет, бик зур эш өстәле, берничә книжными шкафами һәм металлическим сейфом.
  
  Башта ул алга китте офис. Тартмалары бер яктан иде төпләре тулы үрнәк кибетеннен һәм башка кирәк-яраклар, үзе тапкан бу кладовке. Калган тартмалары бар иде шундый ук неинтересны алмаганда, стопки визит карточкаларының һәм кечкенә оранжереи. Ул иде запертом ящике, һәм бу бик зур булмаган теплица куелды. Ул беззастенчиво урлаган күбрәк биш йөз доллар, недоумевая, каян шулкадәр акча шул маленьком ящике һәм ул булачак, алар белән эшләргә, әгәр була, дип компаниясе Турында.Һәм.Һәм. дөрес юлда. Шуннан соң ул игътибар итте үз игътибарын сейф. Бу булырга бик зур эше, әгәр биш йөз доллар аңлата бераз сумга.
  
  Ул эшләгән озак минут, ощупывая һәм покручивая тонкими пальцами, прислушиваясь к звукам лязга йозаклар. Ул прислушался шулай ук зур игътибар, дип чак ишетте возглас флагы рөхсәт үтәү буенча коридору өчен алар последовал тихий щелчок.
  
  
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  
  Әмма ул барыбер бу ишетте һәм әзер була. Кайчан зажегся якты потолочный святым, ул таба буенча якка сейфа файдаланып, эго, ничек прикрытие. Баш мие эго 38-нче калибрлы угрожающе ткнулся бу бүлмәгә. Ул белә иде, ул ничек выглядел үзенең катгый костюме белән чулочной маской, нечеловечески искажавшей эго зат белән пистолетом бу кулымда, неподвижно держащим палец бу спусковом крючке. Теләсә кайсы здравомыслящий, уважающий үзен төнге каравылчы, хәтта фирмасы директоры сбежал иде.
  
  Новоприбывший түгел убежал. Бу иде широкоплечий ир-ат белән широким зат һәм зур, киң кулы, анда, ничек бар, Ника була, ул неподвижно сжимал пистолетын, булса да, бу здоровенном зат түгел иде битлек, ул иде диярлек, шулай ук зловещим, ничек бар Ника. Бу nen иде жажда үтерү.
  
  Толстяк тукталды дверном проеме файдаланып, ишекне ничек щит. Эго прищуренные күзләре уставились ка Ника, ә киң авызы ачылды, ничек клапан почта ящика.
  
  «Брось пистолетын, яки аңа выстрелю тормышында», — диде ул.
  
  — Син монда нишлисең, вор? Бросай, дим!
  
  Эго беренче выстрел пролетел mimmo пистолетын Ника дә эләккән аңа бу волосок. Эго икенче таращить күзләре дә опередила беренче пулю Ника һәм миң аңа килеп бәрелдем бу диварны өстендә сейфом. Нигы тиз ата бу ревматизма, целясь бу кулыңны һәм всякому племени түгел, ә бик мөһим орган. Тавыш эго выстрелов оглушал маленькое пространство. Әмма выстрелы башка кеше иде чак громче жужжания теркәлгән.
  
  Һәм бу нормаль? — дип сорады үзен Нигы. Бу аңа яшереп? Һәм ул тиз бросился тирәсендә үзенең сыеныр урын, шуңа күрә ул спрятался за конторку элек караганда широколицый кеше өлгергән эго подстрелить. Нигы опустился бер всякому племени кылды ике быстрых ату бу щель астында өстәл. Икесе дә эләкте шул максат; ул ишетте рев, переросший бу крик, ул кеше пошатнулся, схватился өчен үзенең гәүдәсен һәм кимеде.
  
  Ә аннары свят погас.
  
  Бер үк вакытта диярлек булган тагын берничә вакыйга. Кайбер иде дә артык мимолетными кичерешләре белән, ә башкалар — властным громоподобным ударом бу наружную ишек.
  
  'Дип шунда бара?' — крикнул кемдер. 'Ачарга! Полиция! Һәм янә ишек заколотили.
  
  Нигы прополз аша отверстие астында өстәл янына стонущей фигуре, ә аннары тойдым җиңел агымы пробасы һава артта калды үзен. Аннары раздался шипящий тавыш белән, һәм вызывающе танышы исе, ул скользнул бу эго ноздри, ул повернулся.
  
  'Ачарга! Полиция! — ишеттем ул, һәм стук керү төркемнәре көне превратился бу гром.
  
  Әмма Нигы присел урында. Бу тусклом яктылыгында лампалар коридорда ул күрдем, бу китап шкафлар, стоявшие дивар янында диярлек чын күңелдән өчен язмача өстәле иде отодвинуты ягына ачып дверной проем. Өлешенә секунд эму тоелды ул күрдем, кемне дә булса, стоящего анда; аннары ул ишетә, ничек распахнулась тышкы ишек урнаштырылды һәм закричали ир-атлар; китап шкафлар бесшумно басканнар урынга.
  
  Ул вскочил аякка бастыру һәм убежал. Раненый маташа тоту, аны, кайчан ул узган mimmo.
  
  Нигы аяусыз пнул эго һәм ворвался коридорга. Бар иде вакытта ташлап, беглый взгляд, һәм башка бернәрсә дә. Белән бергә стонущим төнге сторожем холлында басып тордылар ике нык полисмена. Бер потряс ирне, ә башка күтәрде, күзләрен дә күрдем Ника.
  
  Нигы ясаган кечкенә рубящий жест сул кулы һәм бросился коридорга, ул алып барды mimmo ачык офислары к складу.
  
  Ул ишетә - 'Әй, син!', shaggy загремели артыннан.
  
  Тик алар түгел иде шундый җитез булып чыктылар, ничек эго.
  
  Кемдер башлады кричать. Широкоголовый, дип уйлады ул, хәер, бу-пронзительный иде, диярлек хатын-кызлар тавыш белән, - "Чиста аның, чиста эго!" Вор! Убийца!
  
  — Бәрде мине сзади, — диде башка тавышы, аннары буенча коридору донесся яңа тавышны.
  
  Ул ворвался аша смежную ишек кромешную тьму склад биналары. Ишек тагын ачылды диярлек берьюлы, ул споткнулся турында тартмасы юлында башка стоны.
  
  «Стой, яки булам, атарга!» — проревел тавышы һәм киң луч зур фонарика кимеде пространство. Нигы инстинктивно пригнулся. Тик тавышы принадлежал ирландцу, ә кешедә сжимала пистолетын.
  
  — Агент АХ, — җайлап диде ул, пряча пистолетын бу кобуру һәм, повернувшись лицом яктылыкка. Аның артында ул күрдем фигуру полиция формасында.
  
  «Боже, син кот очкыч хәл выглядишь», — диде полицейский. 'Шәхесен? Тиз!'
  
  Нигы протянул левую кулын поднес аның яктылыкка.
  
  Фонарь, әйберләр өчен билбау скользнул буенча нарисованной исчезающей буяу заглавной букве Ә аннары позволил лучу ударить бу диварны белән дверью.
  
  — Бирле бу яклар, — диде ул. — Һәм, тиз эшлә, ягъни тиеш мин.
  
  Кайчан алар белән килдек, коридорда раздались крики. — Рәхмәт, иптәше булып чыга, — диде Нигы. — Һәм минем извинения. Мин әйтәм, бу, ул выбил пистолетын кулы аша офицер һәм нык бәрде аның эго буенча твердому подбородку. Полицейский рухнул, ничек капчыкка белән ком, ә Нигы побежал, әлегә тегесе егылып тљшђ.
  
  Бүгенге көндә ул тукталды һәм вытащил пистолетын өчен выстрелить ягына фонарика, әмма туры килде ягына, убедившись да эләккән бу офицер, әмма, күрәсең, целился аңа. 'Убирайся!' — прошипел полицейский.
  
  Нигы выскочил өчен ишек һәм захлопнул аның артыннан. Ул добежал кадәр икесе дә ахырына кварталының, свернул өчен почмагына һәм побежал алга таба да, әлегә булып чыкты бу тупике. Бу полпути ул тукталды күчерергә рухы, сорвал чулок һәм төшергән куртку, прислушиваясь к звукам генә погони. Вдалеке кемдер крикнул, яңгырады, полицейский свисток, әмма билгеләре непосредственной погони түгел иде. Ул сунул битлек һәм куртку астына кучу чүп-чар тыкрыгында һәм досталь тирәсендә кармана шешә. Ясап, һәрберсенә тиешенчә зур глоток, ул вылил калдыклары өчен кием-салым, выбросил шешә һәм шатлыклы побрел буенча переулку, напевая турында ирландские күзләре һәм воняя дешевым виски.
  
  Бар иде биш йөз доллар кесђдђ, һәм воспоминание турында знакомом запахе, аны истә калдырырга кирәк иде. Һәрхәлдә, бу башы.
  
  
  Ул тоймадым антагонизм. Ул разносился классы буенча ничек зловоние.
  
  Нигы — доктор Джейсон Николас Хейг буенча Принстона — посмотрел егерме биш яки якын моннан тыш буш затларның һәм салкын недобрые күзләрен тиз үзгәртте, - дип үз планнары. Ул покидал лекция укыды, анда шулай тырышып эшләгән алдыннан. Бу шул нәрсә Хок эго түгел әзерләде, ниндидер сђер һәм неожиданное. Ул тойдым, моны гына керде бүлмәгә.
  
  Булыр иде тулысынча өчен estestvenno булса, аннары недавней югалту ih даими һәм, по-видимому, бик популяр профессор класс выказывал билгеле бер смущение һәм ярсу сәламләп, " эго преемника. Тик каян бу гаҗәеп юка антагонизм, якын нәфрәт? Винтерс алмады күп значить алар өчен, шулай түгелме? Ул рәсми рәвештә үзен мак сим дип аларга, ул размышлял турында хәбәр укыдым бу хисапларда Хоука турында Винтерсе, дигән эму әйттеләр алдыннан нәтиҗәсендә башлангыч тикшерү үлем Винтерса. Бернәрсә дә указывало дип Уинтерс кабул итте турыдан-туры катнашу, нинди дә булса тирәсендә шулай называемых миротворческих оешма яки бу ул иде өчен җаваплы кешеләр восстание кампус. Эго подозревали аркасында гына эго красноватого узган һәм якыннарыгыз белән мөнәсәбәтләр үзләренең укучылары. Әмма, бернинди дә күрсәтмәләр нәрсә ул необычайно якын белән хема-йә тирәсендә әлеге студентлар һәм бернинди дәлилләр моннан тыш, ул кулланды үз йогынтысы бу подрывных максатыннан.
  
  Ул генә нахмурился, әнисенә карап угрюмые затлар белдереп, үкенүләрен кызынып докторы Винтерса. Ул солгал, кайчан, дип, бераз белә идем Уинтерса һәм бик восхищался аларга, ә эго баш миен подсказывал аңа онытырга алдан итеп әзерләнгән лекцияне һәм уйнарга ощупь. Бу иде-хурлык, чөнки ул сәгатьләр буе трудился өстендә бу приготовлениями. Кинәт ул обрадовался төрле төрдәге приготовлениям, алар ул ясаган фатирда, предоставленной бу эго күрсәтмәсе. Һәм ул шат последовал гади процедурасы, сжег һәм смыл барлык хисаплар һәм язмалар, аннары тщательного запоминания тоту.
  
  Мљхђррирлђре, бигрәк тә Зандовски, бик җентекләп әзерләделәр эго прикрытие. Берәү булса, безгә позаботился турында кечкенә, яхшы обставленной квартирке һәм перенес бу нах үз әйберләр, моны белән величайшей куллануга бик сак карыйлар. Алар гына күчергәннәр эго, түбән эчке кием, оекбаш һәм аяк киемнәре буенча номерлары кунакханәсе - «Марк Хопкинс», шулай ук, әгәр эму өр-яңа гардероб. Ника поразило саны бирелгән спорт курток һәм брюк. Ул дигән нәтиҗәгә килгән профессор, по-видимому, барыбер күп спорт белән шөгыльләнә.
  
  Эго яраткан тәмәке Players иде изъяты һәм алыштырылган җыелмасын яхшы прокуренных трубок Dunhill. Алар предусмотрительно бирделәр полящика недорогого виски, өч шешә бик иске бурбона, тартма джина һәм берничә шешә коньяк «Наполеон». Зандовски, дип аћлата, хәер, ул булырга тиеш түгел иде җитештерергә тәэсир пьяницы, ул булырга тиеш иде, вакыт-вакыт развлекать кунакларны, дип кисәтте аны, хәтта студентлар бүген көтә выпивки, кайчан йөри, үз-профессор.
  
  Нигы гаҗәпкә калдым; аңа, әгәр сез барлык мәгълүматлар турында судентах. Әмма хәзер эму иде инде кадәр көлке. Беренчеләргә карап, бу хмурые күзләре үз укучыларын, Нигы кулга-һай, ул кайчан да булса доберется кадәр стадиясендә янында белән хема-бу буенча алар. Һәм ул булырга тиеш иде «яуларга ih» ышаныч. Моның урынына, бернинди шик тә юк ки, боз вотум-вотум треснет. Ул беркайчан да күргәнем булмаса да, артык недобрых күзләр, бигрәк тә яшьләр мохитендә. Һәм ул белә иде, әгәр ул чыгыш ясаячак белән әзерләнгән сөйләме, анда дәвам тоелган карарга.
  
  Ул бу хакта уйлана мгновение, аннары заговорил.
  
  «Фәлсәфи характердагы хакыйкать тора шул, — диде ул, — дип, незаменимых кешеләр юк. Юк, незаменимых. Тик йөрәктән искђртергђ сезгә тагын бер истину. Бу человеческом складывать доллар беркем дә булырга мөмкин лифтның. Әгәр кемдер үлә, нидер югала мәңгегә. Исчезло нәрсә дип булмый торгызырга бәйсез рәвештә, никадәр зур яки кечкенә кеше иде».
  
  Бу мгновение ул заколебался, ә аннары яркой вспышке күрдем үзен, мондый, нинди, алар тиеш иде эго күрергә мөмкин. Һәм тойдым үземне самозванцем. Алар алдында торды ул, алтынчы футов арту, безошибочно матур профессор белән диярлек классик connect, разрезом бу подбородке, (эшче вакытлыча тора торган урын) оттенком утонченной седины бу висках, бу очках бу толстой оправе белән генә затемненными линзами һәм искренними манерами. Бәлки кадәр тошноты искренними. Һәрхәлдә, алар алыр бу күрергә. Тик ни алар алмадык күрергә, шулай ук бу тирәнлеге, философской необразованности бу эго мозгу, яки ментальных зацепок өчен күп кенә кешеләрне, алар ул үтергән, яки стилета, ул йөртеп астында рукавом, яки газ бомбаны бу эго кесђдђ, яки Люгера. аны исеме Вильгельминой.
  
  Әмма хәзер эму иде, ел саен; ул күрдем, - дип кинәт привлек ih игътибар бирелә. Ул застал ih врасплох, һәм хәзер алар карадык, аңа түгел, ә аша аңа.
  
  «Мин монда өчен түгел алмаштырырга докторы Винтерса, — диде ул. Аны биредә хәтта булсын өчен чыгыш ясый эго урынбасары. Аның биредә, чөнки сез монда. Чөнки мин ышанам ки, нинди дә булса рәвешле алмыйм бирергә сезгә нәрсә ул алыр бирергә сезгә, әгәр исән. Шунысы кызык, бирергә иде аларга Уинтерс? наркотиклар? Ялган фикерләр? Тонкую пропагандалауга?
  
  Ул та.
  
  — Минемчә, күп кенә тирәсендә сезне бу бүлмәдә иде шәхси дуслары докторы Винтерса. Сез аның тарафдарлары, восхищались аларга, бәлки, хәтта тарафдарлары аның. Мин алмыйм алыштырырга бу. Тик мин үтенәм сарыф миңа ярдәм. Аны, үтенәм кабул итәргә мине, шул, нинди, аны бар, кабул итәргә, алар зур булмаган белем, алар аңа алам бирергә сезгә.
  
  Ул янә заколебался. Тагын иде теплоты, тагын түгел иде алар эз дуслык, әмма алар, һәрхәлдә, тыңладылар.— Аны, — та, ул — тормыйм бүген укырга заготовленную иттем лекция укыды. Аны иде отель өчен әлеге класс уздырды, үзенең гадәти вакытта шөгыльләнү шулай итеп, сез ничек уйлыйсыз, кирәкле дип таба. Алар, кемгә чыннан да ошаган иде докторы Винтерс ала үткәрергә вакыт та уйлап тормастан турында nen һәм шул, нәрсә ул сезне өйрәтте. Бәлки, дисезме, нәрсә булыр иде ул отель сезне өйрәтергә. Ул посмотрел аларда өмет белән тенциаль, аннары задумчиво закрыл глаза. «Хәзер аны әйләнеп кайтам үз фатирына. Мин җыенмыйм файдаланырга кабинеты докторы Винтерса; минем йорт-минем офис. Минем белән элемтәгә керергә мөмкин теләсә кайсы студенты, ул отель килергә иде минем өчен, минем белән танышу. Аның шуны гына әйтә алам сезгә, мин әзер сезне сәламләү белән дуслык белән һәм непредубежденностью. Һәм ачык җаны.
  
  Ул мгновение повернулся аларга спиной бүлмәдә послышался тавышны.
  
  — Мин иду, — диде ул, поворачиваясь өчен ел саен аларда. «Минем адрес бар доске игъланнар. Пожалуйста. Сез, әлбәттә, миннән беләсезме, ни өчен сезнең обида миңа шулай бөек. Һичшиксез, сез булса да карадык к теләсә нинди, кем алды иде, урын да хөрмәтле һәм, по-видимому, яраткан профессор. Әмма шуны әйтәсе килә, мин түгел пытаюсь алырга эго-урын. Һәм аны шулай ук әйтәсем килә, сезгә, сезнең реакция иде излишней, һәм янәсе, нәкъ менә преувеличенной. Хәзер алар пристально карадык, аңа һәм тыңладылар, ничек бер.
  
  Ул аның кинәт хәрәкәте ачып җибәрде сумка һәм сунул шунда үз язу.
  
  — Мин сезгә әйткән, бераз белә идем Уинтерса һәм ценил аның. Әгәр сез уйлыйсыз, нәрсә ул күңелне, сез артыгын да ачыкларга сәләтле, дип, минем аның белән артык гомуми, нәрсә уйлыйсыз. Трихограмма берәр тирәсендәге әлеге", - диде ул үзенә һәм закрыл сумка. Алар карадык һәм аңа, ә башка башка. Веки моргнули, костяшки бармак хрустнули. Ул алды үз сумка һәм кивнул укучыларга, показывая, дип тәмамлый сөйләргә. Бу мертвой тынлык ул шелл арасында рядами скамеек һәм күзләр. Кайчан гына ул чыкты буенча бүлмә һәм закрыл артыннан ишек, класс башлады хәрәкәт итә.
  
  
  Аның тонкая кешедә покоилась бу дверце түбән «Ланчи», ә бармак уң кулы барабанили буенча рулю. Вакыт-вакыт аның миндалевидные темные күзләрен прикрытые сказочно завитыми шелковистыми ресницами алмаган булырга настоящими, тик алар бар иде, скользили аның левому запястью. Ул кайчан књрсђтте бу кечкенә платиновые сәгатьләре, аның лбу барлыкка килде морщинка. Тегүче, ул да чыкты? Соңгы өч укучы инде мәңгегә 45 минут элек. Һәрхәлдә, ул көтмәгән идем, яңа килүчеләрне — янәсе, нәкъ менә беренче генә көне.
  
  Тизрәк, профессор, тегүче тик синнән!
  
  Әлбәттә, ул алыр иде чыгарга тирәсендә машиналары өчен, унсигез мең долларга күчәргә урамны һәм шалтырата бу кыңгырау ничек бу ясадылар. б. катнашты. Әмма бу түгел иде аның намерением. Әй, килми синнэн өчен бу беренче очрашу фаҗига бу эго бүлмәләрендә, алар килмәгәнлектән, аның представлениям турында торак урта профессор — обшарпанном төре, стерильном буенча атмосферада һәм пропахшем старыми пыльными китаплар.
  
  Чиста, атмосфера булырга тиеш, дөрес. Һәм чара узарга тиеш иде. Дөрес булмас иде, аны яклар эшләргә гамбит - һәрхәлдә, по-видимому, сизелерлек. Бу булырга тиеш иде показаться совпадением. Ул алмады аңлый ул оештырды контакт; булмаска тиеш бернинди шикләнүләр. Әмма әйә бу кеше беркайчан да өеннән чыкмаган? Ул, гомумән, сикергәли? Ул укый, спал, обедал? Восхищался бармы ул, шушы искиткеч матур connect көзгесендә?
  
  Шундый матур кыяфђт, һичшиксез, булды көтелмәгән хәл булды. Профессор, гадәттә, выглядели алай чертовски яхшы. Алар һәм агентлар ФБР яки бүлегендә, наркотикларга каршы көрәш буенча... алар ул булырга мөмкин. Ул янә нахмурилась, әнисенә карап запертую, ишекне аша юлны.
  
  Ул тикшерде. Анда, чыннан да, булды докторы Джейсон Николас Хейг, һәм ул видела репродукцию эго фоторәсемнәр. Әлеге түгел воздавало аңа тиешле, әмма сходство иде безошибочным.
  
  Шулай ук? Компаниядә күп яратучылар. Ул булырга мөмкин иде әлеге приманкой, тик барыбер приманкой.
  
  Икенче яктан, ихтимал ул гади невинным укытучысы фәлсәфә. Хәтта ул вакытта ул файдалы булырга мөмкин иде.
  
  Анда ул гомумән иде?
  
  Ярар, ул сикергәли, скотч белән бозлы һәм записывал нәрсә булса, магнитофон.
  
  Нигы уңайлы откинулся бу спинку кресло һәм отхлебнул үз виски. Вильгельмина булды махсус бүлегендә китап шкафа, предназначенном өчен прятать әйберләр. Хьюго, стилет иде кесђдђ сызганып түгел, ә үзләренең гадәти замшевых ножнах. Һәм Пьер иде кесәсендә, үлем, завернутая бу металлический шарик, ул булырга мөмкин иде талисманы яки истәлек билгесе — әмма түгел иде. Тынлык магнитолы. Дэн: нишлисең, рәхмәт выпивку, табиб газетасына биргән интервьюсында. Бу чыннан да иде агымы. аның...'
  
  Нигы повернул ручку һәм күтәрде китүе светловолосого юнца, ул килгәч, ел саен аңа, һәм похихикать. Әй, булмады, кызганыч, доктор Уинтерс вафат була, чөнки ул шундый яхшы кеше иде. Әй, булмады, кызганыч, шул утро класс әйтик прохладно каршы алды докторы Хейга, әмма барысы да күргәннәргә хәйран калдык. Ул иде дип билгеләп үтте римма ратникова, тиздән барысы да кирђклеген ачыклый икђн докторы Хейг да яхшы кеше. Аның тавышы растворился бу голосах тиз вращающейся төркеме.
  
  Икенче өлеше иде тулысынча диярлек заполнена тавышы Ника. Ул аны тыћлаучы, задумчиво бер һәм уйлады турында молодом кешедә белән горящими күзлегеннән һәм длинными волосами, ул задавал эму мәсьәләләре буенча бер хәрефе карадым үз китаплары һәм карадым аңа. Тэд Боган. Одина буенча либералов көллияте. Якты, әмма бик озабоченный халыкара несправедливостью өчен бирергә күп вакытын укуда.
  
  Ул шулай намеренно осуждал Ника, бу иде диярлек, кызык. Эго враждебность иде диярлек ощутимой.
  
  — Сез кунакханәләр турында фикер алышу ниндидер үзенчәлекле? — раздался тавышы Ника.
  
  — Әйә син чакырды безне? — диде Тэд. Аша берничә минут ул китте, калдырып Ника ялгыз калу белән пустым стаканом. Һәм хисе дип вопрошающий караш Тэда иде бөтенләй забавным.
  
  Аннары Кевин Корнуолл, комик буенча кампусында. Широкоротый, белән хисе юмор, дип уйлаган мирные күрсәтү забавными, әмма восхищался остроумием докторы Уинтерса. Һәрхәлдә, ул шулай диде. Һәм әлегә ул әйткән, мөмкинлек тудырачак шуткам сорваться белән губернасында, ул прижал караш Ника к стонал һәм бардым тирәсендә, осматривая кабинеты белән җентекләп замаскированным кызыксыну белән. Ул задавал мәсьәләләре турында Принстоне. Ул җиткерде юмористик кисәтүләр турында төрле фәлсәфә институтлар һәм вызывал фикерләр. Ул тыңлады, кивнул, дип китеп барды. Нигы выключил магнитофон.
  
  Ул берни дә билгеле түгел, моннан тыш, эго-белмәү буенча тикшерделәр. Кыз «Лянче» переместила үз стройное шестифутовое гәүдәсен шул тирән кожаное ковшеобразное сиденье, стряхнула белән күзләр прядь шомырт сыман чем-кара чђч, һәм потянулась өчен ачык пачкой төркия тәмәке бардачке. Ул нәкъ күтәрәләр зажигалка тирәсендә чиста алтын һәм собиралась тасма кисү, аны кайчан ишек йорты ачылды. - Тәмәке түгел зажглась арасында аның губами, әлегә ул смотрела, ничек биек, матур, ир-твидовом пиджаке һәм соры брюках чыкты һәм юнәлә кит берсе нах урамында.
  
  Ул минем янга килеп, ачыктан-ачык к синему двухлетнему «фольксвагену» һәм согнулся руль артында. Нигы файдам мәгънәсе юк күбрәк көтәргә башка килүчеләр-студентлар. Ул берни дә алар белән түгел иреште, алар бары килде эго навестить.
  
  Эму яхшырак үткәрергә, буш, өйрәнеп урын үзенең воскресного взлома һәм сравнивая язу белән яшь белгеч AX, аның мөрәҗәгать итте Хок өчен, күзәтеп бу эш белән. Моннан тыш, ул голоден һәм настроен бу первоклассную кытай edu, аны табарга кытай кварталында Сан-Франциско.
  
  Ул свернул белән тротуар һәм тиз китә. Ярым чаралар оештырыла башлады эму туры килде тукталырга өчен дождаться яшел ут светофор.
  
  Ул нәкъ вынимал iso rta трубку, кайчан машина кинәт рванула алга; эму, хәтта, кирәк иде көтәргә тавыш баткан өчен төгәл белергә тиеш, дигән булган. Ниндидер идиот белән начар тормозами врезался аңа.
  
  Начар запугивание, ә бәлки тагын дип.
  
  Ул посмотрел бу көзге заднего төрен һәм дигән нәтиҗәгә килгән иде әле.
  
  
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  
  Нигы вылез-юньдә машиналар. Бар иде берничә мыслей, әмма барыннан да күбрәк эго дә сөендерә алмады фикер, хәзер бар да яхшы сәбәп сатып алырга икенче машинаны, анда урыннар өчен аяк күбрәк һәм тизлеге күбрәк. Белән двигатель Фольксвагена сзади була, бәхәсләшеп тә алырбыз, - дип ул, сопгы минутта берсе ватылды һәм эму туры киләчәк атна торырга гаражында.
  
  Эму ук рәхәт күрергә Lancia, припаркованную янында эго йорт һәм уехавшую артыннан ук; шул факт Lancia догнала эго шулай драматическим итеп, иде, йомшак итеп әйтәм, подкупающим. Ул ташладым яростный взгляд на җинаятьченең карады заднюю өлеше үз машиналары. Ул хаклы турында зыян. Кечкенә высокоэффективный алман теле двигателе иде сломан. Ә икенчесе машина, озын носом, воткнутым бу задницу "жук", выглядела диярлек неповрежденной. Могучий алдында иде защищен махсус стальным бампером, һәм ул аңладым, - дип машина да алды, бернинди җимерү.
  
  Ул профессор көллияте, ул бөтенләй истәлекле вакыйгаларга бай булды, һәм эго беренче реакцией иде, кайгырту, үз ышанычлы кечкенә генә машинада. Тик ул посмотрел машина йөртүче Lancia, ул аңладым, хәтта профессор түгел, булачак преувеличивать үзенең ачуын. Ахыр чиктә, ул иминләштерелгән, ә хатын-кызлар-автомобилисты, алар шулай бигрәк тә матур, нык смягчают нәтиҗәләрен авария. Ә килгәндә докторы Хейга икән, бу, күрәсең, булган бәхетсезлек очрагы теркәлгән.
  
  Тавышы кызлар донесся аңа кадәр тагын кадәр, моннан тыш, ул ничек килеп җитмәгәндер кадәр аны машина. Ул хәтта удосужилась чыгарга яки сүндерергә двигателе.
  
  «Әгәр син умеешь водить, машинаны, минем кадерле берсен, син тиеш, йә барырга ходьбы, йә алырга такси».
  
  Нигы тукталды һәм посмотрел на нах.
  
  — Әгәр дә сез аласыз аера аласызмы кызыл святый нче яшел, сеңелем ханым, — раздраженно диде ул, любуясь аның матурлыгына, — тәкъдим итәм, сезгә тикшерергә күрү сәләтен көчәйтә. Яки син белмәгән, дип идеясе тора шул булсын урынына бамперов кулланырга запугивание? Һәм, әнисенә карап нах, ул уйлады сирәк дәвалау, үз тормышында һәм эшендә ул әле, шундый соклангыч хатын-кыз. Ee необычайно ялкау тавышы соответствовал аның экзотической матурлык, һәм ул шунда ук карар, ул булырга тиеш, яртылаш кытай спортчысы. Аның бледно-оливковая тире башка макияжа иде идеаль обрамлением өчен бу сказочных күзләр, кечкенә вздернутого борын, югары черепа һәм твердого кораллово-кызыл rta, ул, киресенчә, таил-үзенә мең приглашений к невероятному наслаждению. Әмма хәзер ачыктан-ачык авызы иде убедительным түгел, ә приглашающим.
  
  «Яшел свят », — диде ул, һәм бу вакытта. «Сезнең права теркәү, зинһар».
  
  — Әлбәттә, — диде Нигы. — Һәм твоих, зинһар. Чөнки ул попыталась алырга үз шәхесен күрсәтергә эму. Ул ласково елмая, потянувшись өчен бумажником һәм көтмичә, ул эшләмәячәк шул ук хәл. Ул помедлила, издал нетерпеливый тавыш белән һәм, ниһаять, полезла зур сумка белән шөгыльләнүче карамастан, үзенең күләме, выглядела ничек булса да сак һәм изысканно.
  
  Ни гаҗәп, әмма аның исеме Твин Блоссом. Ул нахмурилась, әнисенә карап права торган Нигы алган өчен прикрытия. Аннары ул тихонько вскрикнула һәм изящно прикусила нижнюю губу.
  
  "Ах, доктор Хейг!"
  
  Кайчан бу разрушительные күзләре күтәрелделәр бу юлы булсын өчен, ел саен анда, бу шулай иде, әйтерсең, волшебная палочка узды буенча әлеге гүзәл сияющей баш. Күзләренә иде дружелюбны, ә иреннәре приоткрылись, обнажив ике кайбер сирәк энҗе бөртеге һәм кызыл тел алырлар иде хезмәт итәргә пестиком экзотической тропик орхидеи.
  
  Нигы күзләрен ачты һәм шул притворном удивлении. Хәзер ул ышанам ки, бу очрашу очраклы түгел.
  
  — Күрәсең, сез мине беләсезме, — сак, - диде ул. - гадать, дип әйтә иде чын Дж. Николас Хейг. "Әлбәттә, аны беләм сезне," - диде ул. - нетерпеливо һәм бераз күңелсез. — Мин идем сезне шунда ук билгеле булды, булмаса опоздала на волге бүген иртән. Аны кайчан килде, барысы да инде кончено — класс опустел, син гади юкка чыга вдали. Хђзер без очрашабыз шул рәвешле. Миңа бик кызганыч!' Ул одарила эго чиелоның елмаеп.
  
  — Миңа кызганыч түгел, — диде Нигы. «Ә ни сине жалеть, әгәр аңа, үзе гаепле, дип тукталды шундый дурацком светофоре?» Ул мило дип елмайды әй, һәм ул шау-гөр килеп рассмеялась.
  
  — Чөнки бу түгел иде, твоя шәраб, мин дә белә идем бу. Һәм, әлбәттә, зыян өчен минем исәп. Әгәр сез позвоните һәм отбуксируете бу западногерманскую коллекциясен запас частьләр, — диде ул, указывая кечкенә генә, небрежной кулы белән бу разбитый «фольксваген», — мин бәхетле булырмын отвезти сезне кая теләсә. Мине бик раздражает, мин...
  
  — Юк, чыннан да юк, — прервал аның Нигы. «Һәрхәлдә, миңа идек нидер артык спорт белән чагыштырганда, бу зәңгәр жук, һәм хәзер минем бар безне акламый. Шулай булгач, держись анда, ә аның вызову эвакуатор. Әйе, рәхмәт тәкъдим подвезти. Аның отель сарыф пообедать. Китайскаий ресторан. Син поешь минем белән?
  
  Ул янә одарила эго лучезарной елмаеп. — Килешђм, — диде ул. — Ләкин, чөнки аның извлекли сезгә уңайсызлыклар, сез минем кунак. Сез обнаружите, мин дә бик яхшы укыйм, әмма бик яхшы пешекче-любитель. Түгел сочтете ли сез бик самонадеянным — яки кот очкыч хәл грубым — әгәр аны спрошу, сезне желаете ли сез пообедать өемдә? Ул умоляюще књрсђтте аңа, аның миндалевидные күзләренә иде киң ачык, иреннәре генә приоткрыты. — Юк, — диде Нигы. «Бу чын ләззәт».
  
  "Ах, ничек матур!"
  
  Хәрәкәт ползло һәм гудело шулар тирәсендә, аннары ушах Ника прогрохотал тавышы.
  
  — Ярар, ярар, — диде офицер, — түгел, отпраздновать микән безгә помолвку монда, урамда? Әгәр сездә бар, туктагыз, бәлки алабыз яңарту эшен?
  
  
  Аның резиденциясе булды югары өчен Телеграфном холме, каян открывался төре-Кытай теле кварталда һәм шәһәрнең борынгы өлешен бер яктан, һәм күпер Алтын Капкалар белән башка.
  
  Бу булган кечкенә генә матур бина бар. Ике катлы һәм, мөгаен, подвал, дип уйладым Нигы, прикидывая; шактый элегантное өчен торак яшь студентлары. Икенче яктан, Блоссом чиреннән түгел иде, гади студент булганда көллияте, кайчан эш касалось кыяфәтендәге, акча һәм утонченности.
  
  Блоссом инде собиралась алырга ачкыч булганда, тышкы ишек урнаштырылды ачылды һәм чыкты худая пенсионер кытай спортчысы. Хатын-кыз дип ни булса, кытайның диалекте, аның Нигы белми, һәм кыз кыскача дип җавап бирде. Нику тоелды карчык һәм тагын да карый, аңа аз гына артык кискен, күбрәк кирәк, әмма ала ул ялгышырга да. Аннары хатын-кыз неуверенно кивнула, бу инициативаның старухи, китте, оглядываясь аша эчтђге.
  
  «Ул үз эченә алган йорт тотсын», — диде кыз һәм киле буенча коридору.
  
  — Ә, чынлыкта, — диде Нигы белән профессорской неопределенностью. "Сез яшисез биредә әле бер, бу восхитительном йорты?" Көне иде номерны Нигы помнил буенча досье Хоука, ә номер астында иде икеләтә прорезь өчен фамилий. Тик nen иде фамилий.
  
  "Хәзер бу шулай," диде Блоссом, шактый кыска гына итеп. Аннан соң ул дип елмайды үз диярлек соблазнительной елмаеп һәм протянула кулын. «Рәхим итегез, доктор Хейг. Бу некотором яктан караганда, аның иң отсталая укучысы сезнең сыйныфта түгел, барлык мөнәсәбәтләрдә, шулай түгелме?
  
  — Џм, — диде Нигы. — Яки, аның кунакханәсе әйтә «юк»? Ул алды да аның кулын тотты аны. — Һәрхәлдә, син иң привлекательная. Чыннан да, иң матур кыз көллияттә. Теләсә кайсы университеты. Һәм эго елмаю иде кимендә очаровательна караганда аны.
  
  Ул рассмеялась серебристым смехом.
  
  — Боже мой, доктор, бу бик мило. Нәтиҗәләр битенә күз салыгыз һәм располагайтесь поудобнее. Теләсәгез, башта эчәргә, уйлап куйдым мин. Сез булачаксыз эчә?'
  
  Отель иде аңа белергә, син задумала, дип уйладым ул, следуя өчен аның изысканно сложенной фигурой буенча коридору бу роскошную гостиную; Һәм, аны шулай ук отель иде белү, яртылаш ли син шулай сексуальна, ничек выглядишь.
  
  Ул избавила аның проблемасы, җавап биреп үз штопора.
  
  «Бу көнчыгыш төш аны тәкъдим итәм көнчыгыш эчемлек». Ул тукталды алдында бик бай украшенным резным шкафом алды һәм бер шешә һәм ике тонких хрустальных бокала.
  
  «Минем бар, бик үзенчәлекле рисовое шәраб, ул бүләк иттеләр, миңа минем ата-аналар, һәм мин ышанам, сезнең изысканный тәмен рәсемнәрне эго». Ул льстиво дип елмайды һәм налила.
  
  Ул протянула ике стакана бу көмеш поднос. — Пожалуйста, — диде ул, протягивая эму бер стакан.
  
  Ул бер стакан алды, ул алды башыннан икенче. Алар ясадылар глоток, барысы да тагын торам, ул диде: «синең Өчен сәламәтлек һәм марлон удачу бу Беркли».
  
  Янә обворожительная елмаю. Нигы посмотрел аның удивительную темную матурлыгын һәм тойдым реакцию. Ул иде диярлек артык красива булу өчен чып-чын, һәм барысы да шул ук кебек, астында, шушы матурлыгы белән скрывалось хәзерге җылы. — Бик яхшы ахыры хәрби шәраб, — диде ул одобрительно.
  
  Ул кивнула һәм сделала изящный жест ягына тирән кресло. 'Садитесь. Һәм сез гафу итегез мине, әлегә аның переодеваюсь? Мин үземне гаепле хис итәм көнбатыш шведларны».
  
  Ул нигезендә, кивнул, һәм ул юкка чыкты, грациозная кебек язгы ветерок.
  
  Шулай да атмосферада иде", - дип, бөтенләй түгел, язгы. Нигы хакта уйлана, ни өчен. Булырга мөмкин, чөнки кыз иде необычайно чувственной. Яки, бәлки, чөнки Сисси Мелфорд жилки буенча моңа кадәр түбәндәге адрес трагического саттерга бу таулы юлда. Сәер полицейском турында хәбәр Сисси түгел упоминалась соседка буенча бүлмәдә. Әмма моның өчен түгел иде, бернинди сәбәпләре, догадался ул. Һәм эму ачыкларга кирәк иде, бәйләнгән микән үлем Сисси белән... нәрсә? Нәрсә белән теләсә.
  
  Ул акрын бер шәраб буенча бик бай украшенного хрустального бокала, ул кайчан проскользнула кире бүлмәгә, неся үзе белән начар ис нидер мускусного, әмма күңелле. Ул сняла үз изысканный шантунговый костюм алыштыра эго облегающую кытай тунику тирәсендә малинового шелка. Ул белән башланып китә иде воротника-такталары, струившегося аның матур күкрәк белән шөгыльләнүче иде подчеркнута аларны түгел, ә окутывалась, обернутой тирәсендә аның сизгер була, ул аны алыр иде обернуть ике куллап, һәм бетте бераз түбәнрәк колен. Буенча бокам иде разрезы, доходившие диярлек кадәр туплана, һәм ул шунда ук күрдем, нәрсә арасында дип белдергән һәм җылы оливковой кожей берни дә юк.
  
  Ee аяклары иде босыми һәм гладкими, ә ступни торчали ачык уйнатып, йөреп чыкты. Бу ушах у нах иде звездчатые сапфиры, оправленные бу платиновый гирлянда белән бриллиантами. Алмаганда, гап-гади золотисто-яшел броши рәвешендә дракона өчен сул күкрәгенә, драгоценные серьги иде, бердәнбер бизәге фонында простоты ee күлмәк.
  
  Бу мгновение Нигы диярлек запыхался. Ee матурлык прокатилась буенча бүлмәдә ничек ударная актив ял итү.
  
  Ул торып басты һәм күтәрде үзенең бер стакан, ул кайчан сузылган үзенең. — Өчен бик очаровательную хозяйку, — диде ул. «Минем өчен иң матур йола ученицу. Һәм бердәнбер добрую миңа!
  
  Ул рәхмәт белдерде эго белән берничә грустной елмаеп.
  
  — Түгел винить безне, — җайлап диде ул. «Бу безнең өчен иде икеләтә шок. Гына түгел, доктор Винтерс, тик ул ужасный очрагы теркәлгән, тауларында, узган ќомгада. Алты кеше тирәсендә сыйныф һәлак булган мгновенно. Сезнең сыйныф укучылары.'
  
  Нигы посмотрел на нах җитәрлек дәрәҗәдә изумлением. «Минем класс? Аңа моның түгел понимал. Отель идем, өчен, миңа әйттеләр, бу хакта алдан ук, шул чакта аның алыр иде үзләрен башкача. Боже мой, әйе. Аны укыган идем, бу хакта бу ялларда. Руль артында иде кыз буенча исемендәге Сисси Мелфорд, шулай түгелме? Ул иде синең подругой?
  
  Блоссом пожала җыерып. Аның күкрәгенә вызывающе вздымалась.
  
  «Түгел, чын близкая дус кызым, әмма бу гына ясый, аның ким начар. Ул күпмедер вакыт жилки минем белән бу йорт. Кадәр узган пятницы. Әмма без кешеләрне бөтенләй башка төрле тормыш. У нах бар, бер — у нах иде, аерым керү сбоку һәм ике аерым бүлмә наверху. Ул күңелсез покачала аягы. «Бу бик ужасная фаҗига. Ләкин без күбрәк шул хакта. Выпьем тагын шәраб.
  
  Ул менделәр осушила үзенең бер стакан.
  
  — Рөхсәт итегез миңа, — диде Нигы. Ул алды у нах бер стакан, минем янга килеп, к буфету, янә наполнил икесе дә стакана. Ул чакта чак кына арттарак басып торган, ул авылны түбән обитый шелком диванчик, свернувшись калачиком бу почмагында, поставив крошечные ножки астында үз-үзен, һәм похлопала буенча урыны белән янәшә үзе.
  
  "Подойдите һәм сядьте янымда докторы", - диде ул. - һәм чакыру аның күз алдында иде непреодолимым. Ул sel. Алар эчтек.
  
  — Ышанам, сез бигүк торопитесь, — диде Блоссом, — уйламыйм, - дип, нидер портит edu кебек... ашарга татарстан спешке. Хисе көтү әйтик, күпләр моңа өстәп куя, сиңа гына бугай?
  
  — О, әлбәттә, әлбәттә, — пробормотал Нигы. — Тик мин алам сезгә нәрсә дә булса ярдәм итәргә? Аның кинәт туды кискен ихтыяҗ эде, кофе һәм саф џавада. Йогынтысы кызлар башыннан сказываться бу nen, һәм эму кирәк диярлек нечеловеческое усилие өчен анда тора алучылар кылудан түгел обнять аны да обхватить кулы белән бер тирәсендә әлеге мягких, әмма приятных бу төре грудей. докторы, Дж. Николас Хейг түгел иде тирәсендәге кешеләрне приставал к кызларга.
  
  «Юк, правда юк, ашарга пешерњ, өй диярлек били вакыт», — диярлек сызып ќибђргђндђ ул. «Сджин Ту, карчык һәм тагын да, һәрвакыттагыча приготовила мәгариф, шуңа күрә барысы да, миңа эшләргә кирәк, бу кабызу газ өстәргә кайбер ингредиентлар. Сез беләсез, безнең кытай eda диярлек таләп итә приготовлений. Үзенчәлекле штрих, әйе, тик соңыннан готовки... бик аз вакыт. Шулай булгач, расслабьтесь, доктор.
  
  Ул расслабился, задаваясь сорау, ни өчен бу шулай җиңел. Иде микән бу аркасында виски плюс көнчыгыш шәраб яки гади действовало көнчыгыш шәраб? Ул белә иде ревматизма диярлек уйлап та тормыйча. Тик ул бирде үзенә башка штопора. Ул якланган шул ук хәл яки притворялась? Ул янә бирде эму ревматизма, бу юлы башкача. Утырып янында, беспричинно возбужденный аның близостью һәм матурлыгы белән, ул әле, ничек ул алды эго кулын повернула аның ладонью өскә таба, әнисенә карап, аңа җылы светящимися күзлегеннән.
  
  «Сезнең матур куллар өчен көнбатыш кеше», — диде ул, һәм ул күрдем тонкую венага, пульсирующую у нах бу виске. «Зур һәм көчле, әмма матур. Аның билгеләп үткәнчә, бездә күпчелек америкалылар бик китерерлек тупас куллары белән зур костяшками бармак һәм шактый грязными ногтями».
  
  Нишләптер ул тойдым внезапное көчле теләк поцеловать аны. Тик ул иде тизрәк аның. Хәрәкәте бер үк вакытта аның кинәт һәм грациозным ул күтәрде эго кулын, һәм аның максаты-рванулась алга, һәм бу көтеп алынган коралловые иреннәре прижались к эго ладони, һәм аның озын, матур, кара ничек смоль чәч аска тәгәрәдек алга һәм ласкали эго обнаженное запястье. Бу мгновение авыру, Нигы испытал иң совершенный чувственный контакт, ул кайчан булса испытывал, мондый нечувствительной өлешендә тән, ничек эго сул ладонь... Бу ни гаҗәп, тик ул дип бу хакта, страстно желала моның. Ул тирән вздохнул, обнял аны ирекле кулы һәм притянул үзенә. Шул ук вакытта ул тотты да күзләре ачык һәм навострил уши, гәрчә бу затруднялось ударами бу висках.
  
  Аның иреннәре оторвались аны куллар, ә аннан соң неистовом хәрәкәттә ул склонился аның өстендә, һәм аның иреннәре тапкан аны.
  
  Эго авызы ачылды, һәм красный тел скользнул, ничек светящийся кинжал арасында зубов һәм, тирән шул авызы, кайчан аның куллары скользнули астында эго куртку һәм күлмәк к эго голой аркада. Ул тойдым, аны ничек соски кинәт напряглись аркасында сизгер тукыма туники, ул кайчан прижалась к аңа, һәм аның бармак җанатарларның һәм мяли, ә аның үз куллары скользнули бу щели моның манящего күлмәк һәм обвели голые бот, әлегә алмады гладкой, круглой экстаз аның кечкенә ягодиц.
  
  Ул мгновение шевельнулась бу эго кулында, шулай булгач, аның изгибы коснулись эго кулыннан ничек бархат, ә аның аяклары белән генә раздвинулись, шулай булгач, ул гына түгел тоймадым изгибы аның ягодиц. Ул позволил рукам соскользнуть белән манящей пропасти өчен хәнҗәр сжать түгәрәк өстәл ягодицы. Хәтта аның өчен, ул беркайчан да терял вакыт бушка узмаган, иде, бик иртә өчен күпчелек янында. Тик берсе буенча-ee кечкенә ручек повела эго аска таба, бу долину, тар бот салмак кына повернулись, шуңа күрә кончики эго бармак тапкан максаты, аны ул эму предназначала, һәм ул тойдым, ул нинди йомшак, нинди җылы, нинди мондый, нинди диярлек әзер. . Ул тоймадым, дип эму әверелә жаркого, тоймадым, ничек кан йөгерә буенча венам.
  
  Ә аннары, ничек шартлау булды, ул спрыгнула белән диван һәм встала, кечкенә һәм туры, үзе алдында. Тик аның күзләре ачык сверкнули, һәм ул, диде.
  
  — Исәнмесез, доктор Хейг, — выдохнула ул. 'Син дип шаккатырды мине. Философу сез кажетесь кеше гамәлләр.
  
  Нигы заставил үз пульсы замедлиться. Тик бу юлы эго түгел послушались.
  
  «Ярар, аны практикующий фәлсәфәче, — диде ул, тирән вздохнув, — кем таба доказательства артык удовлетворительными караганда чиста теориясе». Ул торып басты да алды, чиста бераз смущенным, гәрчә эго кан барысы да әле бер кайнаган, һәм ул белә иде, ул возбудила эго намеренно. Һәм ул бар иде шундый ук кайнар кебек ул.
  
  — Син мине дә удивляешь, — диде ул дөрес елмаеп. — Студентлары өчен көллияте сез кажетесь миңа... э... тәҗрибә куртизанкой. Һәм бу правдой.
  
  Ул чын күңелдән рассмеялась. "Студентлар белә-бу көннәрдә", диде ул. «Куртизанки! Нинди матур сүз. Бәлки, аны тиеш обидеться. Тик мин түгел обижусь. Минем дә нинди дә булса шутница, яки глупая кокетка. Аның йөзе кинәт булды җитди, ул кайчан књрсђтте аңа һәм йомшак вә куя кулын эму бу эчтђге. «Мин шулай ук гамәли фәлсәфәче», — диде ул. «Әгәр аңа нәрсә дә булса әйтәсем килә, аны бик тырышам, бу алырга. Сезне бу шокирует? Ах, юк? Син дә мине телисең, шулай түгелме?
  
  Ул наклонился алга һәм поцеловал аны башта нежно, аннары нарастающей җылы. Күрәсең, бу иде ул ревматизма, аның ул кунакханә. Тик ул попытался расстегнуть пуговицы аның аркада, ул сызып ќибђргђндђ: «Түгел монда. Түгел ирина. Наверху бар спальня. Зинһар, отнесите мине анда. Миңа кирәк хис итәргә марлон керде. Аның телим белергә тиеш, дип мин мужчиной, чын мужчиной, чын мужчиной».
  
  Ул күтәрде аны, әйтерсең уенчык, һәм ул обняла эго өчен муеннарына.
  
  — Лестница коридорда, — пробормотала ул, полузакрыв күзләре белән, — аннары син поворачиваешь шул...
  
  — Турында, борчылма, аны анда йокы бүлмәсе оештыру, — диде Нигы. — Көне биредә заперты? Аның теләмәс идем күрергә нежданных кунаклар.
  
  « Безне побеспокоят. Выпьем шәраб?
  
  — Безгә ул күбрәк кирәк түгел, шулай түгелме? — чу-диде ул. - күреп, аның күзләренә ка мгновение вспыхнули. Аннары ул вздохнула һәм сызып ќибђргђндђ: «Юк».
  
  Ул югары тотып бара, аның аша бүлмә һәм өскә таба, баскычтан. Ул иде легка, ничек перышко, әмма гәүдәсен аны вибрировало һәм томилось, һәм барысы да эго существо дрожало нче лихорадочной похоть, шуңа күрә эму кыен түгел иде аны алырга откровенными баскычтан. Әмма эго мәгънәсе тикшерде фактлар бер почмагында, ул каласың прохладным, һәм подсказал эму дип,-дигән. Беренчедән, бу аерым көнчыгыш шәраб иде любовным зельем.
  
  Икенчедән, ул бу белсђм. Өченчедән, ул да биргән эго, мин беләм, нинди качествами ул ия. Дүртенчедән, ул, дип уйладым алачак ни дә булса ирешергә, превратив эго бу жадного кадәр секска зверя, һәм шуңа күрә - бу-пятых - ул тиеш иде суметь ирешергә булса, аның белән бергә. Бу-шестых, аның гәүдәсен пылало, әмма эго бдительный үзәге әле дә каласың начеку, аның физик көч һәм рефлексы зыян күрмәгән.
  
  Войдя бу бүлмәгә белән зур круглой кроватью, ул тукталды һәм прижался аның губам обжигающим поцелуем. Тик ул поцеловал аны, ул позволил үзенең шестому чувству исследовать бүлмә түгел, чувствуя надвигающейся куркыныч. Һәрхәлдә, тагын юк. Керткәнче куярга, аны идәнгә, ул тиз закрыл артыннан ишек һәм повернул ачкыч. Һәм ул несс ee к түшәк, ул посмотрел на тәрәзәләр буенча обеим якларга һәм билгеләп үткәнчә, алар ачыла, әмма снабжены даими ширмами.
  
  Ул белән вздохом опустилась бу караватка җитештерүче. Ул нежно поцеловал аны чәч үткәрде куллары белән аның гладкому телу, прислушиваясь к звукам йортына, әмма берни дә ишетте. Әгәр ул разыграл бу сәхнәгә аның белән дөрес, бәлки, ул алмас иде удивить аның шулкадәр дип вытянул иде буенча nah дөреслекне — прорвал иде ee оборонасы һәм осознал, ни өчен ул устроила бу очрашуны. Очрашу! Нишлисең, сүзләр җитмәде. Һәрхәлдә, хәзер ул икеләтә ышанам, ул устроила авариягә эләкте намеренно. Һәм ул шулай ук иде, иманым да бар, бер нерсе, анда ул притворялась. Ул белми, ни дәрәҗәдә моның белән бәйле иде көнчыгыш шәраб, тик... ул якланган ихтыяҗ сарыф шул йокы бүлмәсе оештыру ким эго. Һәм хәзер ул дрожала нче теләк.
  
  Тик ул янә ул иркен эго.
  
  Ул торопилась. Аннары затаившего сулышы мизгел оказавшись бу түшәк, ул выскользнула аша " эго куллар, приказала эму подождать һәм юкка чыккан өчен шелковой ширмой. Әй, кирәк нибары берничә секунд өчен, каршына басып, аларга бөтенләй голой бу тусклом яктылыгында бүлмәләре бар.
  
  Ул арада ул аңа, төшергән куртку һәм сбросил аны. Гюго Пьер тора устроились бу складках. Вильгельмина иде йорты, барысы да әле ящике бу книжном шкафу. Блоссом подобрала эго куртку һәм сак повесила, аны урындык. Кебек бик җентекләп, дип уйладым ул, әйтерсең ул взвешивала сл.
  
  Ул коснулась эго затларга. — Ложись бу караватка җитештерүче, — сызып ќибђргђндђ ул. — Мин телим раздеть сине.
  
  Ул жим ятып кына торды зур круглую караватка җитештерүче һәм тойдым, ничек аңа пробегает актив ял удовольствия, әлегә ул акрын стаскивала белән аңа кием-салым. Балетные тапочки... оекбашлар... ыштан... күлмәк... Ул убрала киемне сак якын суетливо һәм ласково, әйтерсең, яраткан һәр нерсе, ул шөгыльләнә иде, мәсәлән шуңа якын эго тиредђге, әйтерсең, наслаждалась материей һәм дип белдергән.
  
  Кайчан ул инде якын раздет, ул тукталды, әмма бары тик шулкадәр өчен аның иреннәре скользнули буенча эго күкрәгенә кебек ике бабочки. Ул попытался притянуть аның үзенә, тик ул покачала аягы һәм дип елмайды; ул һаман да спешила, гәрчә ee соски иде тверды, ә күкрәк вздымались. Эму түгел разрешалось прикасаться аңа кадәр теге хорька, әлегә ул тулысынча түгел вкладку эго.
  
  Ә аннан соң, аннары тагын бер восхитительно продолжительного хәзерге вакытта ул лежал голый бу түшәк, ә ул аның янәшәсендә. Бу юлы да иреннәре скользили өскә һәм аска буенча эго наготе, ә куллар иде, ничек тычканы, ищущие потаенные һәм чувствительные өлешендә тән.
  
  Ул тосковал аның буенча, отель үткәрергә засаду һәм завладеть аның белән животной похотью. Шул ук вакытта ул отель озайтырга ул тиресен. Ул тоймадым анда ту ук ярость, әзер взорваться, һәм понимал карамастан, дәрт, подпитываемую шәраб, ул кунакханә насладиться елдан-нюансом, һәр тонкостью акт мәхәббәт керткәнче отдаться соңгы акробатике белән шөгыльләнүче присоединяется иде к абсолютному экстазу.
  
  Һәм шуңа күрә ул сдерживал үзен контрольдә тора, ул охшаган иде восхитительной пытке, һәм уйнадым бөтен мастерством, алар, ничек ул дип уйлады, ия булырга тиеш шактый искушенный профессор. Кайчан аның мускулы напряглись, ә ih тән терлись тагын бер хакында башка, кыен сообразить, нинди трюклар ул белергә тиеш, ә нинди юк. Әмма бераздан бу инде имело әһәмияткә ия. Буенча дәрәҗәдә моннан ничек росла дәрт, техника отпадала, һәм преобладала восхитительная алудан мәхрүм итү-кыргыйлык. Ул гына помнил кирәк, дип белдерде тотарга начеку ту маленькую өлеше үзенең баш мие белән шөгыльләнүче сөйләде эму, ул гына түгел, профессор дә шпион.
  
  Ниһаять, ул кимегән, аңа һәм потянула эго үз-үзен, һәм янә эго авызы таптым аны, һәм аның нежное гәүдәсен покрыло эго. Аның кечкенә түгәрәк өстәл бот дрожали, ул да тоймадым, чөнки ул двигается аның өстендә киң раздвигая ih. Хәзер ул әзер иде; корчилась, стонала, сжималась.
  
  Аның гәүдәсен сомкнулось тирәсендә аңа. Ул погружен бу нах, һәм эго баш торды рев торган була заглушить гына тирән погружением бу нах.
  
  Ул нырнул. Алар прижимались берсен к, бер-берсенә, ахали, наслаждаясь гомуми шумом.
  
  Бу момент — момент сукыр кульминации кайчан ушах звенело, баш миен вращался, ә аның гәүдәсен переплеталось аның белән, — ул тавыш ишетте. Бу кыен түгел. Бик тихие, скользящие тавышлары, мондый тихие, ул түгел иде дип, чыннан да, нәрсә ишеттем. Әмма ул бик тиз повернул башын, кайчан кыз извивалась һәм стонала, улавливая хәрәкәт күләгәдә крае күзләре.
  
  Бу молниеносно һәм жестоко.
  
  Блоссом задохнулась от ужаса һәм вцепилась аңа когтями. Әмма ул инде свернулся идәндә, аны озын куллары иде протянуты к күләгәдә белән шөгыльләнүче хәзер булган кеше. Ныклы фикере ягы эго куллары миң аңа килеп бәрелдем бу мускулистую муеннарына, һәм Нигы күрдем, ничек рухнула бу сан.
  
  Ул шулай ук күрдем, кабат крае күзләрен икенче скольжение, ул янә представляло үзе шәүлә. Тик бу юлы ул опоздал. Ул аңында шактый озак өчен мельком күрергә опускающуся шәүлә дә кинәт крик Блоссом... — Юк, юк, юк! - ишетә ул, ә аннары тойдым, ничек тынычлык взорвался нинди дә булса взрывом торган ул бөтенләй ѳметләнмәгән.
  
  
  
  
  Башлыгы 6
  
  
  
  Нинди дә булса исе борчый иде аны, дә комачауламаган уйларга. Һәм эму иде, нәрсә турында уйларга кирәк.
  
  Нигы неловко пошевелился бу ограниченном киңлегендә, ул эму отвели, һәм покачал аягы өчен фикер йөртә яснее. Бар иде ужасная баш авырту. Бу чын профессионаллар, ул түгел иде, бигрәк тә канәгать үзе.
  
  Ул беренче идиотом. Өстәвенә, ул булып чыкты бу хәлдә булганда, безгә бер кеше дә хәлдә үзен якларга; өстәвенә, һәм бу тагын да начаррак - ул переоценил үзен. Хәзер, кайчан гамәлгә шәраб выветрилось, ул аңладым выпивка сделала аның белән. Ул обманывал үзен бу. Бдительный үзәге, әзер молниеносные рефлексы, гәүдәсен шул идеальном боевом торышы, кадерле хәерле Картер - йә рабби! Одураченный любовным шәраб һәм излишней самоуверенностью.
  
  Әмма Блоссом кричала: «Юк, юк, юк», һәм бу яңгырады әйтик, әйтерсең лә ул омелой күздә тотып нәкъ менә бу.
  
  Кем аңа напал?
  
  Бәлки, әй түгел нравилось, аны кайчан прерывали уртасында гамәлдә. Эму үзеңә түгел, бик нравилось.
  
  Бу иде өчен исен? Вонючий, несвежий, затхлый. Ул тоймадым бу.
  
  Алар связали аны заткнули аңа авызы һәм завязали күзләре белән күрә генә эго нос иде, нидер уловить. Ул тулысынча воспользовался шушы; ул белә инде нюхал бу исе иде.
  
  Күптән түгел, уйлады ул. Бу түгел иде ул танышы неожиданный исе, дип, бераз төннәр элек; бу күпкә артык экзотично. Анда...?
  
  Һәм шунда ул ишетте кайдадыр тавыш гонга, һәм кинәт кенә искә төште эго.
  
  Ул бүген кытай опиумном притоне, ягъни ул тойдым иде классик запахом ладана, сожженного өчен маскировки исе готовящегося опием.
  
  Әйе. Бик волнующе.
  
  Әлеге мыслью, застрявшей у аның баш, алга таба карау, ул җентекләп обдумывал үз бурный визиты йорт Телеграфном холме. Безликие фигуры, напавшие аңа бу спальне түгел проникли аша ишек яки тәрәзә. Үзенең беренче планда молниеносном обзоре ул күрдем, алар ябылган. Шулай булгач, бу инде үзенә күрә скользящую панель. Мөгаен өчен бу экраном.
  
  Ул янә выругался өчен үз сүндерелмәгән, аннары тикшерде үз путы һәм киеренке мускулларын. Грубая ткань терлась турында эго тирене; һәрхәлдә, ул күбрәк иде голым. Һәрхәлдә, бу заставило эго хис бераз ким уязвимым. Янә гонг яңгырады. Аша берничә мгновений өчен бу звуком последовало мягкое открывание һәм закрывание көне. Ул ишетте шарканье сандалий һәм аңладым, - дип бүлмәгә керде бер яки берничә кеше.
  
  Хәзер инде барлыкка килгән яңа тавыш, ул кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр эму турында сөйләде, ничек кемдер отодвигает занавеску буенча полновесные. Музейдагы шагам, бу булды ике ир-егет гадәти аяк киеме.
  
  Ул янә бераз пошевелился. Веревки бик яхшы завязаны һәм шактый кыенрак натянуты, әмма алар физик яктан эго түгел нык беспокоили. Ул, әйтерсең, лежал ниндидер койке яки кушетке, чөнки тоймадым астында собою мягкую подстилку һәм тоймадым шулай ук залда берничә югарырак дәрәҗәдәге адым. Һәм веб-авырту белән шөгыльләнүче мучила аны иде баш белән, бу яклар, кая нанесли удар. Шуңа да, күрәсең, алар удовлетворились шул, ул аңын югалткан, һәм упрятали аның. Һәрхәлдә, әлеге мизгелдә.
  
  Китерерлек тупас куллары кинәт схватили эго һәм фрицлар кляп iso rta. Аша берничә мгновений повязка иде сорвана да грубо. Башта ул бернәрсә дә түгел иде разглядеть көннең внезапном яктылыгында тыш смутных очертаний бүлмәләре бар. Ул әле моргал, омтылып, ул нидер разглядеть, кайчан аның бураны аякка бастыра, һәм эго бәйле аяклары приземлились бу соломенную циновку идәндә. Исе ладана иде диярлек невыносим. Акрын ала ул нәрсә разглядеть, бүлмәсен, ир-атлар. Ih иде дүртесе, һәм алар басып тордылар читтә досягаемости полукругом һәм карадык, аңа түгел, безгә сөйләшергә сүз. Ике шулар тирәсендә иде старомодных кытай, мин оплачивал, ә икесе башка көнбатыш кигән. Безнең барлык дүрт иде, ике гомуми кызы икән: алар көнчыгыш күрсәтелде һәм зур күләмнәрен.
  
  Кеше гап-гади кара тунике килеп к табурету һәм селл, ә башка ир, кытай плаще алга китте, шуңа күрә Нигы иде диярлек дотронуться аңа кадәр, әгәр кирәк. Ике ир-егет көнбатыш киемдә басканнар буенча ике як нче Ника һәм скрестили куллары күкрәгендә.
  
  'Кем син?' — диде, ир-кара тунике. Ул бердәнбер, кем ачты авызы.
  
  Ачык бумажник Ника лежал бу кулымда ир-атлар.
  
  Нигы уставился аңа, воплощение недоумения һәм негодования.
  
  'Кем, мин! Син беләсеңме кем мин. Һәм боларның барысы да, димәк - џљќњм, ограбления, восторга? Сез күп кенә рискуете? Ул посмотрел аларда, показывая шушы катнашмасы замешательства һәм курку. — Һәм чыгуыгыз белән кыз? Нәрсә син телисең миннән?'
  
  Беркем дә тирәсендәге ир-атлар түгел шевельнулся. Выражения ih затлар үзгәрмәде.
  
  «Ах, ничек бу достать по-китайски», — дип уйладым Нигы. Ләкин переусердствуйте, егетләр.
  
  Кара Туника янә заговорила. 'Кем син?'
  
  — Гафу итегез, аны уйлады, сез беләсез, укырга, — фальшиво диде Нигы. «Аны докторы Джейсон Николас Хейг, хәзерге вакытта эшлим Беркли. Минем шәхес таныклыгы — әгәр бу шулай ук мөһим, сезнең өчен — залында узган бумажнике, ул булып чыкты сезнең кулымда.
  
  Кеше кара тунике уронил бумажник идәнгә, әйтерсең иде какашка.
  
  'Син врешь. Кем син?'
  
  — Бу сафсата? — дип сорады Нигы. «Син нападаешь миңа, тащишь бирегә, крадешь минем бумажник, ә аннан соң ясарга тиеш наглость задавать миңа сораулар? Аңа дөресен моны тагын бер кат һәм предупрежу сезне, дип приму чаралар. Аның докторы Джейсон Николас Хейг, профессор, философия шул Беркли. Ә син кем?
  
  Бар иде генә өлеше секунд өчен пригнуться. Әмма спрятаться урыныбыз юк иде.
  
  Удар ир-атлар уңнан эләккән эму муеннарына, һәм бу кеше булырга тиеш, таныш һәм бик неприятную техниканы, чөнки мгновение авырту иде, шундый дәһшәтле, дип уйладым, - дип тавыш-голос югалтачак аңы. Ул инде поздравлял үзен шуның белән, моңа булмады, кайчан башка аның эго сулдан, заставив раскачиваться взад һәм алга.
  
  Алар подождали, әлегә ул очнется, аннары янә заговорил кеше кара. Эго тавышы иде аның кинәт һәм плаксивым, әмма эго акцент иде гаҗәеп утонченным диярлек оксфордским.
  
  «Бәлки, — диде ул, — мин алмыйм безгә акчаны янга калдырырга, вакыт, ә сезгә изрядную була. Һәм поверь миңа, странствующий башка, кайчан аңа дим авырту, мин тотам була. Аның шулай әйтәм. Бездә бар, дип уйларга нигез сез докторы, Акш, һәм без телибез белергә, сез кем. Әгәр сез башкарырмын дөреслекне, без, ихтимал, алачакбыз теләкләренә удовлетворительному килешүе. Әгәр син укымасаң, дәвам итәргә, лгать, син укымасаң, сожалеть бу хакта мәңге. Нигы кыскача покачал аягы. доктор Джей Николас Хейг, әйе? Надежное прикрытие булдырган Хоук. Аңа түгел иде күрәсең сайларга прикрытие, ул мөмкин иде шундый җиңел фаш итү.
  
  Әмма, чыннан да, бармы алар эго, күргән насквозь? Каян народного белергә, ул Хэйг? Эго үткәне иде", - тидерерлек, ә чын Хейг җентекләп скрывался астында прикрытием AX. Бәлки, ул әле тагын алыр иде расларга аша бу блеф.
  
  — Мин аңламыйм, — диде ул. — Ни өчен аны тиеш мин нәрсә килешергә синең белән? Ни уйлыйсыз, дип мин лгу?
  
  Җиңел елмаю скользнула буенча сжатым губам тикшерүчегә.
  
  «Син юкка тратишь вакыт», — диде ул. — Бу сиңа ярдәм итмәячәк. Һәм икеле аласыз сорарга мине ачарга чыганагы минем белемнәр. Тик мин күрсәтермен сезгә ике кечкенә подсказки. Бик маленьке. Беренчедән, сезнең неуместная әзер керергә дөньясына, ул сезгә түгел, татарстанныкы, әгәр шулай була выразиться. Икенчедән, сезнең гәүдәсен — сезнең көч, сезнең тизлеге, сезнең шрамы. Бу обученное гәүдәсен, яхшы обученное да өчен укытучы фәлсәфә. Шактый. Аның теряю вакытта һәм юкка трачу драгоценные сүзләре. Зинһар өчен, әйт миңа, кем син, ясаганчы, аның сочту кирәкле тәкчелеге сине.
  
  Нигы изобразил крайнее аңлашылмаучанлык.
  
  «Боларның барысы да-сафсата, — диде ул. «Әлбәттә, аны хуплыйм физик формасын». Тик бу, ул иде белү миңа, уйлады ул. Яки тагын бер нәрсә булса, иде?
  
  Кеше-кара посмотрел аңа. Аннары ул әкрен генә торып басты.
  
  «Әйе, сезнең яхшы, көчле, сәламәт гәүдәсен ничек без инде билгеләп үтте. Бу түгел иде һәвәскәр удар, ул нанес минем коллеге элегрәк берничек тә кайчан. Без заинтересовались сезнең телом. Шулай ук, бәлки, сез эксперт белеменә ия булып, кайбер интеллектом, гәрчә соңгы вакытта, сез эго түгел проявляли. Аның киңәш итәм сезгә моны хәзер.
  
  — Мин аңламыйм, нәрсә турында син халкын да, халкың да, — диде Нигы. "Әгәр полиция..."
  
  «Бернинди полиция, бернинди ярдәм, сезнең өчен генә килә. Икенче сәгате синең матур да, зависть натренированное гәүдәсен булачак сломлено һәм курген. Сүзләрне иде произнесены акрын һәм размеренно һәм мәгънәсе ih иде безошибочен. Кеше-кара, по-видимому, түгел иде тирәсендәге кешеләрне предается буш болтовне. Эго күзләре пронзили Ника. — Син кирәк бит изуродован, — кабатларга ул. — Тик син яшәр. Әлегә синең изуродованное гәүдәсен протянет калган елларда синең тормыш, синең рухы булыр, взывать турында пощаде үлем. Чөнки сезнең разум да булыр, кот очкыч хәл һәм необратимо поврежден. Сез булачаксыз растением, клочком растительности, жалкой оболочкой, смотрящей мертвыми күзлегеннән әлеге тиеш киләчәге. Һәм үзенең үткән син укымасаң, истә гына крайнюю авырту һәм коточкыч.
  
  — Минем кадерлем, — диде Нигы. "Яңгырый кот очкыч хәл". Бәлки, бу юлы да әйткән иде докторы Хейг, әмма ул алмады анда тора алучылар. Бу угрожающая сүз иде бик охшаган сүз иванова Фу Мэнджо тирәсендә кытай киносы.
  
  Кеше-кара рассмеялся посмотрел аңа. «Бәлки, сез, уйлыйсыз, мин шучу. Бу керми эше.' Ул кивнул буенча математика һәм артта калды, аңа һәм махнул кулы белән. Ир-ат бесшумно шагнул аша расшитую бисером занавеску ахырында бүлмәләре бар.
  
  «Ул китте өчен җиһазлар», — диде кеше кара тунике. «Без кулланабыз артык изощренные алымнары белән чагыштырганда, сез, америка гангстеры. Ә хәзер спрошу соңгы тапкыр. Кем син?'
  
  Нигы стиснул тешләре. — Ул чакта соңгы тапкыр, — яростно диде ул, — мин әйтәм сезгә, кем мин. Ул чакта син, фальшивый Фу Мэнджо һәм твои миньоны ала отправиться шул тәмуг. Аның докторы Джейсон Николас Хейг, доктору фәлсәфә, вакытлыча эшләүче Калифорнийском Беркли университетында. Һәм хәзер сез остановите бу безумный фарс һәм азат итәргә, мине?
  
  Аннары ул закрыл глаза һәм тирән вздохнул.
  
  Иртәме-соңмы һәр тиеш иде кылырга хатасын, һәм, күрәсең, хәзер настала эго чиратта.
  
  — Юк, сез остаетесь безнең белән, профессор , — диде тыныч кына тавыш, нанеся глухой удар буенча затылку.
  
  Яки, бәлки, бу бик шәраб Хоука.
  
  Хок белергә тиеш иде, ул әле профессоры.
  
  Ул шунда ук таныдым җайланма. Ул беренче тапкыр күрдем эго берьюлы аннары, сугыш башлангач, баш тартмаган демонтировать концлагерь к югу нче Йокогамы. Соңрак ул әле, тагын шундый вакытында яшерен миссия Вьетнамда аннары рейд узган штаб-фатирында Вьетконга. Һәм ул сөйләштем белән корбаны берничә сәгать эчендә барып, ничек ир-ат покончил үзе белән.
  
  Бу кеше иде, бик яхшы ярдәмлек агентом. Шуңа да карамастан, ул сдался.
  
  Раскаяние иде буенча бер меньших сәбәпләр аркасында, алар буенча ул покончил тормыш самоубийством.
  
  Беркем дә белми кытай исемнәре җайланмалар, әмма ниндидер мизгелдә америка агенты дип атады эго «Убеждающим». Һәм бу исеме калды; нерсе иде кот очкыч хәл чиелоның.
  
  Иде бу машина якынча ике метр биеклектәге; төзелеш исә белән металлическим каркасом һәм шипами, алар зажимали аяклары корбаннар на расстоянии якынча өч четвертей метр берсен нче берсен, һәм тазарачакмын кожаным ремнем тирәсендә була алсын булдырмый эго төшү. Запястья иде обнесены металлическими браслетами буенча бокам ир-атлар, ә моннан тыш дәрәҗәсендә күкрәк иде металлическая перекладина, туктатырга эго. Үзәк элементы җайланмалары иде пар гаҗәп выглядящих шипов, алар тянулись бу полпути к подножкам, һәм тянулись якынча өч фута. Половинки шипов иде овальными һәм генә чашевидными. Ih приводил бу хәрәкәт винт, ул акрын, бик акрын соединял половинки.
  
  Дрожь пробежала буенча аркада Ника барганда, ике ир-егет подтолкнули машинаны к бокова стонать, анда көттем кеше кара. Ала ул яшәргә тәкъдим итәргә ужасные физик пытки, кайчан аның яички акрынлап раздавливались. Һәм начаррак, күпкә начаррак булыр иде", - тынычлык, пыткой белергә, әлегә ул терпит мучительную авырту, ул акрын, әмма чынлыкта кастрируется бөтен оставшуюся тормыш.
  
  Ул обучен терпеть бик күп формаларын пыток. Ул белә алыр иде терпеть сәгатьләре мучительной больно, әгәр бу шулай булды да. Әмма күбесенең методларын пыток бар ысулы выдержать, ул сезне мәҗбүр итә ышанырга, әлегә кемдер акрын гына үлә, сезне мәҗбүр итә молчать, беләм, үлем ахыр чиктә освободит сезне. Әмма монда иде, алай түгел. Бу җайланма булмаган кеше һәлак. Ул калечило гәүдәсен һәм разум, ничек диде кеше кара.
  
  Диләр мизгелдә үлем кеше буларак, ничек бөтен эго тормыш переворачивается. Нигы гына билалет үләргә, дип уйлады турында башка. Кайчан артык югары буенча ике кытайлылардан көнбатыш киемдә наклонился өчен перерезать веревки тирәсендә эго лодыжек, ул кинәт күрдем, ничек алдында простираются елларда. Һәм ул әле киләчәк, населенное матур кызлар, алар аның беркайчан да булмаячак, киләчәге, анда ул булачак ялгыз, ничек облако, һәм бесполезен, ничек разбитая раковина. Бу бик угнетающая күренеш.
  
  Тик кенә булса да, безне булды ул тиеш иде сакларга молчание. Хема иде һәм яхшырак булыр иде, безгә иде бу кешеләр, ул гына да түгел, китәм сөйләргә аларга кем һәм ул шундый. Ул белә, сказав, бу инде алмый тукталырга. Ул та булыр иде сөйләшергә бәйсез рәвештә, никадәр обученным ул иде. Һәм ул артык күп белми идем турында AX, артык бик күп , бик күп, милли секретов өчен болтать шушы незнакомцами-садистами.
  
  Кеше-кара, гүя иде, укырга эго уйлар. Эго тавышы иде бераз кимрәк-аның кинәт, һәм ул канәгать иде. "Бар, күп әйберләр без булган тулай торакларда булыр иде белергә сездән", - диде ул.
  
  "Мин ышанам ки, сез атагыз ih буенча здравому размышлению."
  
  Ул инде торды, һәм алар бер-бер артлы подталкивали эго алга грубый плащ иркен развевался тирәсендә аңа. Бар иде, сайлап алу, юк.
  
  Хәзер алар перевернули эго спиной к ящику белән төзелеше буенча обеим якларга иде кешеләр, схватившие эго өчен лодыжки өчен втиснуть аяклары шипы. Эго кулы иде бәйле за спиной һәм бессильны. Шулай да бер тирәли высказываний Хоука кала иде дөрес булып чыкты. «Яхшы агент, — диде Хоук, — беркайчан да куя үз-үзен югалткан, анда эго ала пытать. Ул отдает үз тормышы көрәш». Һәм нәкъ менә шуңа күрә бар иде, сайлап алу.
  
  — Бер генә минутка ашыкмый торыгыз, — ласково-диде Нигы. «Мин карар кулланырга, үз башын».
  
  Табигатькә кыскача выжидательная тәнәфес.
  
  Ул ђйлђнђ-үз башына. Бу барысы да бар иде булу.
  
  Башта ул бәрде ирне уңнан; ул булган иң зур. Эго гәүдәсен двигалось, объекты буларак, подгоняемый көчле тогы, ә максаты-напоминала гаять зур йодрык, толкаемый iso барлык көчләрне. Ул нык бәрде ирне бу стратегик урын, анда позвоночник мактаулы бөтен нерв системасын, баш һәм ир-ат аңын югалткан. Ә аннары, шул ук покачивающем хәрәкәттә бот, аның гәүдәсен изогнулось, һәм эго череп врезался бу зат икенче сутулого кеше. Ир-ат застонал, һәм эго куллары соскользнули белән лодыжек Ника.
  
  Бу " нда нибары берничә секунд. Тик монда кеше кара тунике метнулся алга катнашып, стойку каратэ, һәм Нигы повернулся һәм посмотрел аңа. Килгәч, ике ир-егет иде нокаутированы, ә аның аяклары расшатаны, бар иде шанс. Ул позволил үз уң ноге менү стилендә саватэ һәм тойдым, ничек эго ступня нык ударила буенча максатлары. Иде нәтиҗәлерәк булыр иде, әгәр дә ул иде туфлях, әмма хәтта удар босой ногой бу промежность ир-атлар җитәрлек иде өчен замедлить кеше кара һәм мәҗбүр итә эго корчиться караганда больно. Нигы отплясывал боком, неуклюже үз развевающемся плаще, әмма читтә досягаемости эго яростных выпадов. Тик дүртесе ир-атлар иде", - артык күп. Дүртенче ударом карате бәрде аның эго буенча муенында һәм Нигы егылып, тезләренә. Башыннан икенче удар пригвоздил эго урынына, ул iso барлык көч маташа килергђ һәм смутное дип уйламаган идем, булса алар безгә нишләр, ул булырга ТИЕШ ТҮГЕЛ башларга сөйләргә; ул заставил үз мәгънәсе сопротивляться аларга; дип әйтте үзе, - дип аның тагын мөмкинлегебез бар-аягы белән һәм аяк. Ул попытался басарга. Әмма урынына корал эго максаты булды мишенью.
  
  Өчен авыр медной вазы, аны кеше кара белән көч швырнул аска таба. Ул күрдем аны якынлашуга һәм уйлады: Минем исемем Хэйг, һәм аның преподаю философию... Ваза нык ударила аның.
  
  Эго колени кебек, расплавились, һәм ул рухнул идәнгә башка аң.
  
  Соңрак эму алдык артык яки ким кемгә, ничек озак ул сөргендә башка аң. Шактый вакыт. Бу вакыт эчендә аның белән бик күп булган инде, һәм ул соңрак аңладым, дип, аннан моннан, ничек аңын, ул накачан наркотиклар.
  
  Алай гына да түгел гади генә кебек успокоительным.
  
  
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  
  Исе ладана юкка чыга. Моның урынына иде көтелә медицина исе, напоминающий табиб кабинеты.
  
  Эго ресницы күтәрелделәр бераз неохотно. Алар ничек кенә спаяны.
  
  Ул инде идәндә, түгел кушетке түгел, ә обшарпанной бүлмәдә белән занавеской буенча полновесные. Аның каршында булмады бернинди пыточного җайланмалары һәм дүрт эго палачей кебек, покинули аның.
  
  Эго күзләренә акрын гына ачылды. Ул закрыл ih кабат бик тиз, кайчан кискен, непрекращающаяся авырту пронзила эго башын. Ул попытался кабат. Аның бик нык авыру гол, әмма бу юлы ул тотты да күзләре ачык. Нигы сак булыгыз, сель һәм огляделся. Ул заманча бүлмәдә. Комфортабельный һәм төзек номеры. Табиб кабинеты. Ул лежал бу кш кожаном кресле каршында зур пустого урындык, ә өстәл артында сидел худощавый, невысокого роста, ир-непрозрачных черных очках бу впалых желтых щеках. Ул бөтенләй лысым, һәм зат эго иде гладким, ничек бар, сабый баланы. Бу сизгер кулымда белән длинными пальцами ул тотты алтын папиросу; башка кулы белән ул акрын гына терпеливо барабанил буенча пустому столу.
  
  «Голос аны», — оцепенело уйладым Нигы. - Босс, Босс-Мучитель, Зур Босс. Башыннан икенче этабы уеннары. Сострадательное аңлау, разумные сүзләрен, апеллирующие минем к интеллекту, ә аннары кире к пыткам. Бу хәл минем белән.
  
  Һәм кинәт ул аңладым тулысынча одет; одетый анда кием-салым, анда ул уртаклашкан үз йорт Беркли, һәм аны төшергән бу спальне очаровательной һәм куркыныч булган кызлар, называвшей үзен Блоссом-Игезәкләр. Җитми генә очко, һәм ул тоймадым ih бу нагрудном кесђдђ. Һәм бердәнбер яңа вещью иде повязка бу авыру баш.
  
  Ул янә посмотрел кешегә өстәл артында, кеше темных очках. Ул алмады күрергә күзе, тик белми идем, ир-ат эшләрегезне тикшереп күзәтүче артыннан. Белән кызыксынучан сострадательным взглядом кеше.
  
  Ир-ат заговорил.
  
  «Сез чувствуете үзен яхшырак, доктор Хейг?» Кытай теле тавышы абсурд дружелюбного.
  
  Ул булса, кивнул булмаса тойдым, - дип эго максаты вотум-вотум отвалится нче туловища һәм покатится буенча идђндђ.
  
  — Минемчә, әйе, — неуверенно пробормотал ул. Эго иреннәре иде сухими һәм потрескавшимися, ә баш миен кебек, кружился бу пычрак. Ни өчен ул карар кылды, әлеге кеше иде противником... мучителем? Ә ул монда сикергәли, булмаса иде?
  
  Шактый тонкие иреннәре күңелле улыбнулись.
  
  — Бернинди переломов, — диде кеше өстәл артында, — гади шактый җитди сотрясение баш мие. Бәхеткә, сез, ахрысы, хәлдә, үтәүләрен моның белән бик яхшы. Әмма сезгә барыбер туры киләчәк күпмедер вакыт расслабиться. Сезгә кирәк яхшырак кайгыртырга үзе турында, доктор.
  
  Тавышы иде сострадательный, скользкий. Бу булырга мөмкин иде тавышы дружелюбного терапевты.
  
  Нигы iso барлык көч тырыштым аяз фикер йөртә. Ул көтмәгән идем сострадательного итү. Тик нигәдер бу мәгънәсе зур түгел ия, чын күңелдән. Яки өчен бу сидела завуалированная угроза?
  
  «Мин моны аңламыйм, — диде ул. — Ни бар, кем син?
  
  Елмаю юкка чыккан, әмма тавышы калды дружелюбным. «Әлбәттә, сез запутались. Тик гафу итегез мине, әгәр аны бигүк күп объясняю. Рөхсәт итегез, миңа бары әйтергә сезгә, - дип, мин табиб, миңа да бәхет елмайды ия берникадәр тәэсире бу Чайнатауне. Һәм бу ниндидер барышня звала ярдәмгә.
  
  'Полициягә?' — дип сорады Нигы.
  
  — Юк, доктор Хейг. Тавышы яңгырады, берничә кискен. «Полиция дә бар, моңа бернинди катнашы юк. Кытай кварталы ялгызы гына хђл итђ алмый белән шөгыльләнә, үз эшләре. Аның алмас ярдәм итәргә, сиңа шәхсән.
  
  — Ул чагында аны тиеш рәхмәт сиңа, — диде Нигы. Эго, баш миен хәзер функционировал, тик кайдадыр глубине эго преследовал башка кошмар. «Мин төшенчә түгел тотам, дип, болар барысы да дигђн сњз, ләкин, күрәсең, аның күп кенә сиңа бурычлы». Һәм тавышы обезьяна вылезает аша җиң сызганып эшкә кереште, дип уйладым ул; хәзер маска булачак өлешенә килеп чыккан.
  
  Ир-ат артында пренебрежительно күтәрде наманикюренную кулын.
  
  'Зинһар. Сиңа кирәк түгел, благодарить мине. Аның артык шат алмас ярдәм итә. Әмма, доктор, аны тиеш мин сезгә шуны әйтергә кытай теле квартал Сан-Франциско вакыт-вакыт булырга мөмкин, бик куркыныч. Анда бар ниндидер зловещие һәм явыз кешеләр, һәм өлешендә алар эшлиләр әйберләр булмый аңлатып - ярар, постороннему. Ни дәрәҗәдә аның аңлыйм, сез булды корбаны дәһшәтле хаталар.
  
  — Һәм сез онытырга тиеш түгел, доктор, ничек бервакыт диде берсе, каршылаячак сезнең көнбатыш шагыйрьләр: «Восток бар Көнчыгышка таба, ә Көнбатышка таба бар Көнбатышка таба, һәм алар беркайчан да яулаган». Мин бөтенләй килешәм аның белән, бар билгеле бер өлкәсе, анда булырга тиеш... э... бик осторожным. Ул тагын елмаеп куйды. - 'Син аңлыйсың?'
  
  — Минемчә, әйе, — диде Нигы булмаса иде, төгәл дип.
  
  'Ярый. Сездә бик уңышсыз тәҗрибә, әмма хәзер ул бетте, һәм сез кичекмәстән уйдете моннан, һәм мин ышанам ки, сез табачаксыз бөтен бу инцидент. Аны ышандыра алам, сезне, кешеләр, алар начар мөрәҗәгать иткәннәр сезнең белән булачак наказаны, һәм сырое, әмма сез бирергә тиеш бу миңа. Ничек инде мин, - диде, Чайнатаун үзе белән шөгыльләнә, үз эшләре. Желтое зат окаменело. — Һәм күпкә нәтиҗәлерәк, күбрәк полиция. Шуңа күрә аласыз булырга тиеш, дип ышана гаделлек тантана итер. Тик, зинһар өчен, исегездә тотыгыз, мөһим, әйтик мәсәлән, калырга алардан подальше. Аны сезгә тәкъдим итәм выбросить болар тирәсендә баш һәм полежать чүп көне яки якын моннан. Бу аның сезгә файдага гына булачак.
  
  Ләкин Кеше кара, дип уйладым Нигы белән мрачным предчувствием экрандагы, хуҗа кебек килеп баса һәм дергает өчен озын шелковый шнурок, висевший янында эго өстәле...
  
  'Такси?' — дип сорады ир-ат артында. — Әллә син отдохнешь керткәнче, аның отправлю синең өенә?
  
  'Өенә ...?' Нигы акрын гына торып басты, яшерергә омтылып, ул үзенең аңлашылмаучанлык.
  
  — Бу безгә, безгә йокы, рәхмәт, — диде ул. «Йөрү барачак миңа файдага гына. Гм... алам, аның спросить сезне... белән кыз да тәртиптә?
  
  — Әйе, аның белән барысы да тәртиптә, — кыскача диде ир-ат. Ул янә потянул полициягә). — Тик онытмагыз, мин, диде турында Көнчыгышында һәм көнбатышында урнашкан. Һәм без бу Чайнатауне түгел, яраткан тыгылу извне. Сез онытырга тиеш бу хакта делле, табиб газетасына биргән интервьюсында. Миңа күңелсез булыр иде дип атарга сезне лжецом. Күрәсезме, бармы, булса, кем дә булса бер кеше, минем хакта, аны булырмын барлык отрицать. Шулай ук минем ярдәмчесе, аның сез күрерсез кичекмәстән. Елмаю смягчила эго сүзләре.
  
  — Ярар, әгәр телисең, — неохотно диде Нигы. — Тик рөхсәт итегез миңа тагын бер кат рәхмәтемне белдерәм...
  
  Ул янә махнул нежной кулы белән.
  
  'Сез дә тиеш благодарить. Забудьте оборудова барлык бу Докторы. Бөтен сезнең юлы. Һәм... Забудь, забудь, забудь. Бик тә мөһим, сез онытканнар, сез аңлыйсызмы, доктор?
  
  Бу юлы Нигы аңладым. Һәм спящей коточкыч беренче партиядән өлешендә эго баш мие шевельнулось нидер беспокойное.
  
  Аша берничә мгновений симпатичная евразия кыз моңа кадәр эго буенча длинному коридору белән янәшә ябык ишекләр башка исем һәм номер. Ә аннан соң тагын бер коридор, тагын бер коридор, әлегә ул бик соң гына аңладым, - дип ул берничә тапкыр возвращалась элек, димәк, ул алмаган, аңларга, каян ул килгән иде.
  
  Ул покачал ошеломленной аягы һәм выругался үзенә астында нос. Эму вакыт алырга иде үзен кулына.
  
  Ниһаять, ул ачты, бер тирәли ишекләр башка опознавательных символларын һәм моңа кадәр эго буенча кечкенә лестнице бу вестибюль белән икеләтә дверью ахырында белән тусклыми тәрәзәле, алар аша ул әле, урамны тышкы якта. Бер тирәли диварлар висела вывеска, һәм ул тиз взглянул бу нах, проходя mimmo. Ул әле, исемнәре кайбер затларның һәм компанияләренең, тик бер генә бездә бер тирәли алар булмаган префикса «д-р», ә күпчелек номерлар бүлмә түгел иде исемнәрен.
  
  Кыз приоткрыла ишекне, һәм Нигы чыкты. Ул берни диде, ул берни түгел, - диде, һәм стеклянная ишекне ябып куйганнар артыннан. Ул күтәрде караш һәм укыдым сүзенә өстендә дверью. Анда язылган иде: НЕФРИТОВОЕ БИНА. Ул әле бу элек мимоходом. Ул таныш урам, таныш районында, бу складывать доллар Чайнатауна. Ул акрын китте кит, эго, уйлар кружились. Киләсе урамы белән шөгыльләнүче барды параллель рәвештә бу урамда һәм аның бинасын басып тордылар впритык к биналарга, алар буенча хәзер ул " шелл, ягында контора һәм склад «Ориент Импорт энд Экспортка Мине». Һәм саф, медицина исе кабинетында безымянного докторы иде шул рәвешле запахом, ул вдохнул төнлә, кайчан китап шкафлар отодвинулись ягына ул бер мизгел генә.
  
  Ул китте, алга таба да. Иде инде, иртә кич диярлек стемнело, һәм ул теләдем сосчитать, ничек озак ул түгел иде бу йорт. Артык озак, расих сәгатьләре. Көне буе. Эго баш авырту иде неописуемой. Ул уйлады оборудова барлык. Ул уйлады турында медной вазе. Әлбәттә, бар авыру гол. Әмма эго баш авырту булырга тиеш иде, әлеге белән чагыштырганда, ягъни башкаларга түгел, ә ударами. Эго накачали наркотиклар. Бәлки, хәтта белән сывороткой правда, әлегә ул башка аң. Тик, булса да ул түгел иде, дип ышанам " безгә караганда башка, ул ышанам, дип сөйләде — берни турында AX, берни дә түгел, - диде үзенең задании. Аның докторы Джейсон Николас Хейг... Юк, бу мөмкин түгел, булсын өчен, ул әйткән. Беренчедән, обусловленность эго чыныктыра эго каршы сывороток правда, әгәр дә возражаете каршы моннан тыш, кораллар пыток.
  
  Икенчедән, әгәр дә кем тотты эго дәвамында әлеге пропущенных сәгать, авызыма турында дөреслекне эго шәхес, ул йөрми иде монда, та уйлап тормастан белән авыру аягы. Мөгаен, ул погрузится бу мягкое төбен бер тирәли устьев шарт лау, су басу, Сан-Франциско, йөк белән цемент. Әмма, хәтта, әгәр ул бу коме, әлегә эму кулландык сыворотку правда, ул тиеш иде булырга тиеш булса да, артык яки ким аңында өчен эго допрашивали. Бәлки, түгел иде. Тик шулай булырга да тиеш иде, һәм алар тиеш иде потерпеть неудачу, югыйсә, нигә эго отпустили...? Ул керде, аптекага, сатып алган һәм аспирин, бер кофе. Блоссом - гангстеры - серле докторы - алар ничек иде бәйле? Һәм ни өчен ? Көнчыгышка таба, Көнбатышка таба, йомшак ялангачлык. Алар сомневались бу эго шәхес, кунакханәләр мәгълүмат алырга. Һәм нигә ул гына да түгел, искә ала, - дип аның белән булган арасында көрәше белән латунной вазой һәм выздоровлением кабинетында табиб? Ни өчен ул коткарылган?
  
  Забудь, забудь, забудь... Бик мөһим син оныткан. Гади забудьте бу хакта докторы. Забудь, забудь, забудь...
  
  Чыктым аша даруханәләр һәм задумчиво китте, алга таба да.
  
  Күпмедер вакыт узгач, ул шул Рыбацкой порта бар, диярлек белмим, ничек анда эләккән. Ул тагын бер кофе. Аннары переключился бу ирланд теле кофе. Чыкты һәм селл эскђмиясенђ у гавани. Басты һәм сукырларча посмотрел суга һәм свят. Размышляя, дигән эму кирәк, кайтырга үз бүлмәләре өчен, зур игътибар бирергә кирәк, попрактиковать принциплары йоги өчен медитации бу уединении үз фатир, әмма дигән нәтиҗәгә килгән яхшырак эшләмисең.
  
  Ул тирән вздохнул һәм сосредоточил, уй-фикерләре бу темном пятне үз мозгу. Бераздан кошмар зашевелился, ничек спящее хайван, һәм проснулся. Ул заставил үзен көрәшергә моның белән.
  
  Ул потел, әлегә уйлады. Әмма, аллага шөкер, өчен марлон физик формасын, тренировкалар өчен AX, йогу.
  
  Ул искә төште. - Забудь, забудь, забудь...
  
  Барысы да түгел, әмма нинди дип. Эго допрашивали. Эшнең асылын әдәпле, тик настойчиво, янә һәм янә, аяусыз. Һәм ул, дип: «Мин табиб һәм Акш, күптән түгел вакыт Принстоне...»
  
  Һәм ниһаять: «бик Яхшы, доктор Хейг. Бу барлык. Сез табачаксыз бу хакта докторы Хейг. Син мине белмисең, син минем беркайчан да күргәнем булмады, син узнаешь мине, әгәр без кайчан да булса очрашырбыз. Сез дучар булды нападению; кем дә булса ярдәм итте сиңа. Забудьте турында безнең очрашуда, доктор Хейг. Забудь, забудь, забудь...
  
  Тик ул янә искә төшерде, үзенең тикшерүчеләр - кеше кара. Доктор Исемлегендә, хәерле коткаручыбыз, призванный ярдәм Блоссом. Тик ни өчен ? Ничек күп ул белсђм оборудова барлык бу, дип — ох, тегүче аның белән. Нигы сдался һәм отвел караш нче огней корабы. Ул беркайчан да белер сорауларга җавап, әнисенә карап, ничек призрак, бу темнеющий кичәсе.
  
  Ул, ул арада, зевнул, торып басты һәм китте фуникулеру. Әгәр кемдер следил артыннан барса, хәзер алар белсеннәр, дип ошеломленный докторы Джейсон Хэйг башкарды глоток свежего пробасы һава керешер алдыннан отправиться үз бүлмәсен.
  
  Математика буенча следовавшему өчен аларга надоел докторы Джейсон Николас Хейг. Бәлки, эму иде, алай кызык түгел, әгәр дә ул белә, войдя аша парадную ишекне үз фатир Нигы аша узды боковую ишек гараж һәм нырнул аягы зур шкаф өчен инструментлар. Бу nen, күрсәткечләрне тикшереп тору башкалар, сөргендә трансивер.
  
  Ника, үз чиратында, алыр иде кызыксындыру сөйләшү, ул булды, ул әлегә размышлял бу вечернем күктә.
  
  
  — Шулай итеп, юлђрлђр. Бу шулай булды да. Хәзер твоя чиратта. Мин тормыйм спрашивать, нигә син переборщил. Аны дим, бу шулай. Икенче тапкыр булса да, икенче тапкыр — син укымасаң, көтәргә төгәл боерыклар, аңлашыла?
  
  "Тик хатын-диде, - безнең нах билгесе бар..."
  
  «Мин сөйләштем белән, әлеге хатын-кыз, һәм беләм, диде ул. Һәм аның белән сөйләштем кыз. Аны беләм, кем гаепле. Син! Син иде глуп. Син глупый, бездумный, грубый, высокомерный, мәкерле!
  
  "Әмма без, дип уйлаган..."
  
  — Син дип уйладым! Син йөреп хатасын белән шөгыльләнүче, ия булырга мөмкин катастрофические нәтиҗәләре. Күбрәк хата. Бу җинаятьчелек тә ахмаклык, — безрассудно, излишне жестоко. Дөрес түгел! Карале, мине хәзер. Сезне күбрәк күрергә тиеш түгел биредә. Хәтта үз глупости поймешь ни. Син монда мине дүрт ир-атлар. Ул күбрәк булырга тиеш беркайчан да сезне дә күрергә мөмкин. Син шталь бесполезен.
  
  'Нигә? Әгәр аласыз мәҗбүр итә эго онытырга сезне аласыз мәҗбүр итә эго онытырга безнең.
  
  «Ба! Син тагын тупее караганда, аны уйлады. Афәт булырга тиеш обращено кенә булса яхшы. Әлбәттә, ул да булырга тиеш торышы искә нәрсә тирәсендә моннан тыш, дип аның белән булган. Һәм син дә. Әйе, син кирәк бит истә. Син укымасаң, истә үзенең җәза озак-озак. Озак һәм авыр...
  
  Бераздан шул ук тавыш янә, заговорил, бу юлы к берәүгә.
  
  «Ничек кенђ авыр хәл, барысы да, аның ышанам-барысы да яхшы булыр. Без игътибар белән күзәтеп үсеше вакыйгалар. Сез бигрәк тә. Параллель рәвештә дәвам итәбез фотоигру. Синдә бар, фоторәсемнәр? Бирегез-бљек уйларга кирәк. џм. һа-һа. ах. Отвратительные. Бик яхшы. Бик файдалы. Бәлки, без алачакбыз компенсацияләргә безнең югалту.
  
  
  Нигы көттем гаражында, посасывая трубку белән шөгыльләнүче эму түгел, бигрәк тә нравилась, һәм жаждал освежающего күңеле. Эму туры килмәгән озак көтәргә; җирле агент АХ тиз тапты җаваплар.
  
  «N3?» — раздался тавышы бу наушниках. 'Син хаклы. Бина Җәмгыяте O. IE спиной к аркада белән Нефритовым бинасы. Соңгы урнаштырыла бик приличные эшлекле предприятие, төрле төрле конторасы булса да, бераз подозрительные. Тавыш бирү мондый алар Чәй-тауне; алар ышанмый бу рекламага да язалар, исемнәрен ишекләрендә. Әмма репутация яңа корылмалар тәртиптә.
  
  — Кем ике?
  
  «Күчемсез милек шәһәр үзәгендә. Бик башкара, төгәл һәм респектабельная.
  
  'Гайсә. Ярар, продолжай. Бәлки тагын нәрсә накопаешь. Шулай ук арендалаучылар исемлеген, зинһар. Ә ничек турында участковый тикшерү ограбления бу МЭБ?
  
  Карак берне скрылся. Котлыйбыз. Агентлары iso барлык көч табарга тырыштык, ул раздвижные панельләр өчен книжным шкафом, һәм барысы офиста, әмма алмадык ih табарга. Хуҗа, Т. Вонг Цьен, һәрвакыт янәшә, мило улыбаясь һәм вставая аларның юлында. Һәм, әлбәттә, аларның булмаган очрак, срывать обои белән диварлар. Моннан тыш, бу тиеш түгел казаться артык бросающимся күзләренә.
  
  — Мин булса да шулай диде. Сүз уңаенда, ничек күренә бу. Т. Вонг Чен?
  
  — Э... карыйбыз. Пожалуйста. Шактый уродливый... монда диелгән. Яхшы гына күренә өчен лысого китайца. Кечкенә, яхшы сложенный. Яхшы одет. Тарта яхшы тәмәке табу кыен булмады. Чђч, бүгенге йөзе һәм черепе юк. Впалые палочки, көчле авызы. Һәрвакыт йөртә, солнцезащитные нокталарында.
  
  — Син җитди, — диде тыныч кына Нигы. "Әгәр дә син мине обманываешь..."
  
  'Гафу итегез мине?'
  
  — Соңрак, башка. Буламы кертергә кеше йорт Телеграф-Хилл?
  
  — Ни бердәм шанс. Безгә инде җитми кешеләр. Пандемии. Сез беләсезме, бу эш общенационального күләмендәге.
  
  — Әйе, Әйе, аның бу беләм. Соединишь минем белән Хоуком? Ә тиздән — калса, мине кайдадыр көтә.
  
  Ул тиз заговорил белән Хоуком һәм, поместив рацию үз поддельную батарею, кайта үз бүлмәләре бар.
  
  Ул тукталды янында үз көне, ул шунда ук аңладым, - дип кемдер эго авырлык. Җеп юкка чыкты, һәм эчендәге послышался нәфис ирләр тавышы. Эго үз тавышы.
  
  Ишекне генә скрипнула, ул ачты һәм аны, һәм эго записанный бу пленку тавышы шунда ук оборвался. Ул чакта җитте кунак үз длинными, җитез булып чыктылар адымнар белән, эго кунак свернулся клубочком һәм полудремал бу кресле.
  
  Нигы бөтенләй гаҗәпләнде, күреп, нәрсә бу Блоссом.
  
  
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  
  "Аллага шөкер!" сызып ќибђргђндђ ул. 'Ниһаять. Аның шулай дулкынландым, дип уйладым нидер башланып китми шулай».
  
  — Минем иде шундый тәэсир калдыра, — коры диде Нигы. — Яки янында каршылаячак сезнең килүчеләр һәрвакыт сыну черепа?
  
  Ул выбралась аша тирәнлеге, кресло һәм протянула эму маленькую кулын. Аның йөзе иде бледным һәм испуганным.
  
  — Ах, бар, бар! Сез тиеш поверить, мин берни дә белмим дигән булган - ни өчен, кем, теләсә нәрсә. Һәрхәлдә, хәзер аны бераз беләм, ә ул чакта белмәгән. Поверь миңа - миңа кот очкыч хәл кызганыч. Ходай шаһит, бу минем өчен дә шок булды».
  
  Нигы выглядел бераз дружелюбнее һәм сак толкнул аны кире кәнәфи.
  
  — Өчен estestvenno. Минемчә, безгә, без дә кирәк эчәргә һәм поболтать. Коньяк?'
  
  Ул кивнула, дрожа астында куллары.
  
  — Мин башта приму порошок нче баш больно, әгәр дә сез возражаете, — диде ул. — Бу юлы аның прослежу өчен безне побеспокоили. Сүз уңаенда, сез ничек монда килеп эләккән?
  
  — Слуг, — диде ул тихим тавышы. — Мин, диде, мин: "твоя укучысы.
  
  — Минемчә, син аласың мине өйрәтергә нинди нәрсә. Шундый һәм минем ниятен, минем кадерле Блоссом.
  
  Ул калдырды аны помчался буенча үз комнатам, проверяя склад бүлмәләренә һәм запирая, ишекне. Буенча аптечки бу ванной ул досталь махсус таблетку Brand AX , гарантияләнә освежит разум һәм успокоит ашказаны. Аннары ул китте бу кухню өчен запить таблетку стаканом салкын сөт һәм алырга поднос белән кубиками боздан. Мгновение узгач, алар сидели берсен киресенчә дусты кунак һәм эчтеләр, бренди белән бозлы.
  
  — Яхшы, Блоссом, — диде Нигы. 'Генә әйт миңа, монда нәрсә бара? Мин ничек эләгә әлеге передрягу һәм ничек выбрался аннан?
  
  Ул тирән вздохнула һәм покачала матур головкой.
  
  — Мин белмим, кем алар иде. Белмим, ни өчен алар начар мөрәҗәгать иткәннәр синең белән. Башта аны берни дә аңладым, хәер, миңа үземне алырга ярдәм иткән. Әмма бүген лижет, кичкә таба ул... бу подсунуто миңа астында ишек. Аның йөзе иде мертвенно-бледным, ул кайчан ачты үзенең зур сумка һәм вытащила озын коричневый конверт. «Хәтта ул вакытта мин түгел понимал, алар ничек проникли эченә. Мин... калса, аны аћын. Әмма яулагач, алды ул, аның књрсђтте тагын бер тапкыр. Һәм ул обнаружила, дип хәбәр арасында минем комнатой һәм кунак Сисси бар раздвижная панель. Түгел раздвижная панель. Шулай ук выдвижной глазок. Күрәсең, алар сперва кулландык глазок. Приготовьтесь докторы Хейг. Сезгә бу ошар. Һәрхәлдә, түгел миңа.
  
  Ул протянула эму конверт. Ул вопросительно посмотрел на нах ачып, конверт. — Раздвижная панель, — ривненской диде ул. — Ә син бу хакта белмәгән. Син ничек думаешь, Сисси?
  
  Ул покачала аягы, әнисенә карап, ничек ул вынимает глянцевые распечатки тирәсендә конверта. 'Аны алай дип уйлыйм. Әмма минем йортым һәрвакыт принадлежал китайцам, ә кытайлар, калса, башка потайные көне.
  
  Әйт шулай уйлады ул, әнисенә карап фоторәсемнәр бүген кулымда. Булса да, ул яртылаш моны көтмәгән идем, һәм мгновение ул кайгыга чума.
  
  Боже мой, әйә да бу выглядело шулай уйлады ул.
  
  Неописуемо непристойный.
  
  Беренче өч фотографиях ул Блоссм белән шөгыльләнгән тарафыннан яратып кабул ителә. Конвульсии, алып баручылар к кульминации иде бик шуны күренә түбәндәге өч. Ул сатиром, ул — голодной нимфой, һәм алар пожирали тагын башка.
  
  — Хат калдырган, — җайлап диде Блоссом.
  
  Ул янә пошарил конвертта һәм вынул лист грубой разлинованной кәгазь. Заглавными хәрефләр белән язылган иде: «Күрсәтегез, бу теләкләре бер-берсенә». Безгә принадлежат негативы. Сез икесе дә тагын әгәр кем дә кем бездән.
  
  — Асылда, — диде Нигы, кладя хат калдырган фоторәсемнәр кире конверт. 'Бик кызык. Әгәр син генә дип сөйләде миңа барын да беләсең, башыннан. Ул вернул әй конверт һәм шталь көтәргә.
  
  Ул күзләрен ачты. — Тик әйә сез дә аңлыйсыз, бу ниндидер омтылышы шантажа? Әйә син генә аңлыйсың, ничек бу җитди, ничек кот очкыч хәл бу, бәлки, синең өчен?
  
  — Ә бәлки, синең өчен дә, — диде ул. — Тик мин җыенмыйм торопиться. Мин үткәрде гомер университет манарасына буенча слоновой сөякләр. Ләкин ул күз алдына да китерә алмый идем, ничек кенә ул үзен тоймадым, бул ул докторы Джейсоном Николасом Хейгом, һәм бу фикер натолкнула эго башка уйлар. — Шулай сөйлә миңа барысын да, — диде ул. «Бигрәк тә кеше турында, ул мине коткарып, һәм ничек эшләнүе турында эму бу алдык».
  
  'Мин алмыйм моны!' воскликнула ул. «Бу юк моңа бернинди катнашы юк. Мин алмыйм аңлатырга сезгә ничек эш ясала бу Чайнатауне. Син хәзер куркынычсызлык? Син исән! Бу-тормышларының бер өлеше төгәлләнде; хәзер без тиешләр эш моның белән. Без нишләргә тиеш?
  
  «Безгә кирәк фикер йөртә мудро», — диде Нигы. «Бирегез миңа шушы фоторәсемнәр, - рәхмәт». Ул вырвал конверт аның безвольных бармак, һәм сунул вакытында эчке минут. «Мин яратам шантаж, кем булыр иде, безгә теләдем моны. Тик мин каршы түгел авыз ачыкларга мөстәкыйль. Әйтик шулай. Әйтик мәсәлән, син түгел, халкын да, халкың миңа килгәндә, мин белергә телим. Ул чакта аны делаю shaggy. Бик гади shaggy. Бөтен дөнья белә фоторәсемнәр була подделывать. Минемчә, мисал өчен, университет җитәкчелеге ышанды иде миңа, әгәр аның диде, бу фоторәсемнәр иде подделаны. Әгәр миңа туры килә бу әйтә. Әмма моңа кадәр аны иде сарыф ачыктан-ачык полициягә һәм әйтә: «Послушайте, без барыбыз да приличные кешеләр». Күрәсез, бу сурәт? Минем шантажируют. Һәм нинди зур әһәмияткә ия, әгәр Беркли уволит мине? Мин һәрвакыт әйтә алам үткәрергә өйрәнү. Мондый әйберләр вакыт узу белән забываются. Кызганыч, әлбәттә, бу синең зат да күренә. Тик бу гади генә аңлата, сезгә табарга туры килә чыгу мөстәкыйль, югыйсә, әйтегез әле миңа нәрсә, мин белергә телим.
  
  — Тик, син бит түгел, собираешься күрсәтергә, бу полиция — сызып ќибђргђндђ ул. — Минем белән? Син булыр иде, моны минем белән? Минем әти, минем гаиләм? Боже, әтием белә минем булалар, кунаклар, дуслар, тик бу опустошит аның. Ул шулай тели, горурланырга минем. Сез булыр иде дә булды моны.
  
  "Турында, сез чиста акча," диде Нигы. 'Син думаешь, аның хәерсез? ул чакта гафу үтенде. Әмма укытучы фәлсәфә бөтенләй бесхребетные существа торган була ih кабул итәргә. Һәм бу чыннан да иң яхшы ысулы-безнең өчен ике полициягә мөрәҗәгать итәргә.
  
  — О, юк, син түгел аласың. Ee иреннәре һәм тавышы дрожали. — Мстительные кешеләр — ярар, син белмисең. Ә әтием... ах, юк.
  
  — Яхшы, — диде Нигы, вставая. — Син оставляешь миңа сайлау. Аны хәзер исә аларга позвоню. Ул посмотрел на нах авыр взглядом. «Мин сорыйм, күп нәрсәгә. Генә булсын, син дип сөйләде миңа, кем миңа ярдәм итте, ни өчен ул моны ничек ул моны. Шактый гади.
  
  "Юк, бу алай түгел, турында юк, бу алай түгел," елап та ќибђрде ул. Аннары ул күрдем, дип аны бледное зат булды кызыл, ә күзләре замерцали. «Зинһар, постарайся аңларга...» Ул вздохнула һәм вздрогнула, әнисенә карап, аның белән полуоткрытым ртом. «Ярдәм ит, миңа булыш миңа!»
  
  Ниһаять, уйлады ул.
  
  Порошок башлады гамәлдә. Бу алай нык, ничек ee көнчыгыш любовное зелье яки сыворотка правда, алар AX кайчагында кулланды, әмма бу бердәнбер нәрсә бар иде үзе белән, һәм, һәрхәлдә, тулаем алганда, ул яхшы гына эшләде.
  
  Ул кинәт наклонился алга алды һәм аның кулына.
  
  — Блоссом, бар, — прошептал ул. — Әйт әле миңа, синең өчен, шул ук блага. Әйт миңа, һәм мин помогу сиңа. Чөнки мин беләм, сиңа ярдәм кирәк. Ул целовал, аның чәч... аның күзләре... аның иреннәре. Ә аннары алар оттолкнули башка башка. Ниһаять, ул чыкты-иреккә. — Ярар, — диде ул кабат, — бернинди секретов миннән. Син аласың ышанырга миңа.'
  
  Ул књрсђтте аңа заплывшими күзлегеннән.
  
  — Бу иде әтием, — нерешительно диде ул. «Доктор Твин. Ул... ул бар, берникадәр тәэсире бу Чайнатауне. Ничек гына аны, очнулась һәм әнкәйләр, нәрсә булган, аңа шалтыратты эму һәм умоляла белергә, дип, синең белән шулай булды да. Аннары ул барысын да тикшерде һәм белемнәр. Күрәсез микән, бу Чайнатауне барлык әверелә гадәти дә булырга тиешлеген белдерђ. Шулай булгач, ул иреште, синең азат итү.
  
  Нигы күтәрде брови. - 'Болай?'
  
  'Болай гына. Бу гади генә бармады, әмма ул моны. Ул барысын да эшли, минем өчен. Әлегә ул җөмләне, мин моңа лаек. Мин алмыйм, моның чыгарырга...'
  
  — Тик ул чакта, ул белә, кем бу кешеләр, — диде Нигы. «Ул хәтта вәгъдә бирде миңа, - дип алар наказаны».
  
  — Әлбәттә, ул белә. Тик ул әйтер безгә, миңа, безгә, сиңа, дип, булсак, без нишләр.
  
  — Мин дә шулай дип уйлаган идем, — диде Нигы. — Ләкин бит, ул бит белергә тиеш һәм фотографиях, чынлыкта? Иң делле, ул белергә тиеш бик күп булгач, фотографияләр дә әһәмияткә ия».
  
  'Юк! Бу мөмкин түгел. Әйә син генә аңлыйсың? Әйттеләр эму бу; әгәр алар элегрәк ih, oni булмас иде безне. Һәм шул чакта алар булмаса прислали миңа фотографияләр. Андый кешеләр күбрәк булырга тиеш; тиеш башкалар, аларның ул алмады табарга. Ә ир-атлар, алар сезне иде, беркайчан да берни дә әйтерләр турында башка. Беркайчан да!'
  
  — Юк, әгәр син генә түгел расскажешь бу хакта үзенең теләгәнчә сарыф иткән пред әти — мрачно диде Нигы.
  
  'Юк!' ул чак түгел закричала һәм отползла кире кәнәфи. «Ярар, нәрсә, — дип уйладым да ул, пробуя башка алым. Ул озак карадым бу нах, ә аннары болай диде: — синдә неприятности , Блоссом. Әйт миңа, ничек озак син файдаланасың икән иглой? Аның покрасневшее йөзе янә побледнело, һәм ул кинәт ахнула. Ул шулай ук, кинәт торып басты да алды ике лямки аның күлмәк. Бик йомшак, тик бик тиз ул натянул күлмәк аның матур җилкәсенә. Ике грушевидные күкрәк бүлеп бирелгән обнаженными һәм манящими.
  
  Ул отклонил чакыру. Эго куллары скользнули астында аның подмышки һәм погладили ih.
  
  — Минем чиратында раздевать сине, — җайлап диде ул. «Тик барысы да эшләре алга киткән киресенчә, аны күргәч, укол, Блоссом. Сез инде күптән моның белән шөгыльләнәсез, шулай түгелме?
  
  Ee матур, якты глаза сверкали гневом. Ул кискен попятилась, обнажив крошечные энже тешләре бу киеренке гримасе гнева. Ee тонкие куллары оттолкнули эго көчле бармак, һәм ул задрала күлмәк. Аннары, шулай ук тиз, ничек рос аның гнев, аның кәефе үзгәрде. Ул опустила башын вздохнула.
  
  — Артык озак, — сызып ќибђргђндђ ул. «Артык озак. Аның да отель өчен син осознал. Син иде разглядеть шулай чертовски тиз? Син бу эксперты?
  
  Ул покачал аягы. 'Икеле. Әмма аны да новорожденный бала, ничек мин гел әйтәм. Бу җиңел булмаячак, Блоссом. Җиңел булырга твоем урында. Аны күреп, ничек яшь кешеләр двигались шул рәвешле элек. Бик күп яшьләр. Аны күреп, алар ничек күтәрелде , һәм күрдем, ничек алар рђвештђ. Кайчак әкрен генә, кайчак белән стуком. Ничек твоя дустым Сисси Мелфорд. Ул да иде наркоте, шулай түгелме? Бу булырга тиеш. Югыйсә, ни булыр иде әй намеренно врезаться мочка бу мочку кулланганнар машинада? Унбер кеше һәлак булган, шул исәптән ул һәм өч кечкенә бала. Нинди ысул кайтырга җае чыкмады тирәсендә моның. Аны, ышанам ки, бервакыт син сделаешь үз Lancia ул сделала, аның белән машиной — нәрсә иде бу? -Ягуар. Яки сиңа барыбер?
  
  Аннары ул књрсђтте аңа, һәм аның зур блестящие глаза кинәт поблекли һәм потускнели. Тавышы аның дрожал, ул сөйләде. «Әлбәттә, бу мине борчый. Өчен estestvenno. Тик әтием. Мин нәрсә эшләргә тиеш?'
  
  "Ни өчен сезнең әтиегез?" — кискен дип сорады Нигы. — Мөгаен превосходный докторы Твин түгел доставляет наркоту шәхсән сезгә, шулай түгелме?
  
  — Боже мой, юк! — воскликнула ул аның кинәт хәрәкәте кулларын дип катгый покачала аягы. — Ул берни дә бу хакта белми. Ул беркайчан да булырга тиеш түгел, моны белергә. Хәер, мин белмим, ничек итеп ул иртәме-соңмы түгел, осознал. Ул булырга тиеш минем белән горурлана - ул, тели - мин инде әйтә килдем сиңа... Тик бервакыт ул обнаруживает бу. Әгәр аны гына иде арынырга моның иртәрәк ул белер!
  
  — Минемчә, аңа ярдәм итә алыр иде сиңа, Блоссом, — диде акрын Нигы. «Мин баш тартмаган һәм башкаларга. Тик син тиеш хотеть өчен сиңа булышкан, син ышанырга тиеш миңа. Кайчагында аның делаю нәрсәдер башкача, караганда башка кешеләр. Сез тиеш следовать минем өчен, нәрсә булыр иде, аның безгә сикергәли — тулысынча яки бөтенләй следовать. Һәм мин тотам, йокларга минем белән, һәм ия ниндидер безумное сексуальное влечение. Мин түгел, бу тотам...
  
  "Идем, отель, булсын иде бу!" Берсе быстрым, грациозным хәрәкәте ул күтәрелде һәм обвила куллары белән эго муеннарына, аның бармак умоляли эго башын наклониться аңа. 'Аның телим, сине, аны, нуждаюсь бу сиңа. Ярдәм ит миңа, зинһар!' Аннары ул прижалась губами к эго губам һәм поцеловала эго белән отчаянием үткәргән иде өлешчә генә сексуальным. «Турында, әйдә, булыш миңа», — кабат сызып ќибђргђндђ, ул, аннары потерлась нең телом турында аның. Хәзер, кинәт, ул тулысынча сексуальна, һәм аны тел охшаган иде кайнар пламени. — Без әле тәмамлады, — пробормотала ул. — Син күбрәк теләмәсәң мине?
  
  Нигы җайлап кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр yo. - «Хәтерлисеңме, ни өчен без дә әзер иде?»
  
  Һәм шулай ук, көтмәгәндә, ничек бросилась бу эго объятия, ул отступила элек кулларын, аның взлетели к затка.
  
  'Сурәт! Без нишләргә тиеш?
  
  — Забудь турында алар әлегә, — җайлап диде Нигы. «Сез беспокоитесь турында иң кечкенә проблема. Шулай ук ихтималы бар, алар барысы да бәйле, үзара, шуңа күрә безгә тагын да яхшырак башларга хәл итәргә, иң зур проблема».
  
  Ул књрсђтте аңа, чөнки ул очаровал эго белән кызыксыну.
  
  'Бу акыл белән һәм дөрес? Сез беркайчан да ишеттек турында наркоторговцах, алар бер үк вакытта булган һәм шантажистами?
  
  'Oi.' Ул кинәт авылы. Ярый, миңа тагын эчәргә?"
  
  Ул шат позволить ирешергә, үз, бар иде бәхетле подсыпать тагын бер маленькую дозу акча развязывающего тел, аның бренди.
  
  — Килгәндә, моның торговца, — диде Нигы. 'Каян син берешь наркотик? Әгәр аны булырга телим хәлдә, сезгә ярдәм, бу бер тирәсендәге әйберләрнең, алар миңа белергә кирәк. Өчен генә түгел, сезнең блага өчен дә блага башка укучылар.
  
  «Мин белмим, — алмыйм, — монда, анда — сез беләсезме». Ул сделала зур глоток бренди һәм књрсђтте келәмгә. Аның тел кебек иде завязан узлом, ә кызыл таплар на щеках пылали. «Сез таба аласыз эго — э-э, егетләр — э-э, кампус...» Ул кинәт тукталды һәм сделала тагын глоток.
  
  — Малай, - Пио, — төгәл диде ул. — Ярар, егет, мексиканцев, ул околачивается бу палаткалар битников. Аны аз нәрсә турында nen беләм. Кала, моннан тыш, ул шалтырата нең... үз завсегдатаям атнага бер тапкыр булсын өчен әйтә, аларга ул анда. У Сисси иде эго, телефон номеры; әгәр ул отель, ул алыр иде позвать эго. Ләкин аны. Мин тотам, мин белмим. Аны бары тик менә көтәм, кайчан ул позвонит.
  
  — Атнага бер тапкыр, син диде. Ул шалтырата, билгеле бер көне?
  
  'Юк. Тик ул позвонит, ул әйтер, анда эго табарга следующую җомга.
  
  Җомга. Тылсымлы көне алдыннан выходными. Ә соңгы берничә ял илдә разразился хаос.
  
  — Ә Сисси белән очрашты, аларга узган җомгада? — йомшак дип сорады ул.
  
  'Әйе. Әйе, без икесе дә. Кайбер буенча, аның дуслары да.
  
  Сүз аны иде диярлек неразборчива. «Алар күбрәк дә очраша аның белән».
  
  — Минемчә, аның кунакханәсе иде аның белән кайчан да булса очрашырга, — диде акрын Нигы. «Бәлки ул булмас иде кит тырышырга сатарга бу миңа. Слушай, аны, телим син сделала расланды. Аша берничә минут сез пойдете кайта һәм анда останетесь. Көтегез, әлегә ул позвонит. Әгәр ул позвонит, назначь эму очрашу һәм кичекмәстән бирегез миңа белергә тиеш». Ул күргәнем булмады кебек, аның күзләренә да киңәйде нче питер футболчылары шок хђленнђн кайтты. — Борчылма, аңа сине түгел скомпрометирую. Кайда сез эго безне каршы алды - аны да планлаштырам булырга тиеш анда. Тик мин тормыйм омтылырга элемтәгә керергә синең белән, һәм эму хәтта туры киләчәк мине күрергә. Аңа бары телим алырга тамаша бу хакта делле керткәнче алга барырга кирәк.
  
  — Тик син булыр иде, ярдәм итте миңа, — диде ул надтреснутым тавышы. — Син нәрсә, переодетый агент бүлеге, наркотикларга каршы көрәш буенча? Мин тотам, нинди карата ярдәм миңа бар, җитмәсә өчен ел саен толкача?
  
  'Рөхсәт итегез миңа әйтә бу шулай. Әгәр сез аласыз дәвам алырга дешевую дурь легким ысул белән, бу гына алып килсен сезгә күп файда. Агент, наркотикларга каршы көрәш буенча! Нигы кыскача рассмеялся. — Ярар, Блоссом, мин җыенмыйм бетерергә банданы наркоторговцев, гәрчә миңа, иде.
  
  Тик мин барысын да эшләячәкмен, дип минем көчләрендә өчен булса да, ничек булса выгнать бу толкачей читкә кампусы, һәм тирәли урыннар студентлар җыела. Һәм әгәр син теләсәң, миңа ярдәм итәргә, барысын да алам сиңа әйтә, бу нәрсә син телисең ярдәм итә үзләренә. Әйдә, Блоссом. Әйдәгез, булышыйк бер-берсенә бер-берсенә». Ул алды да аның кулын һәм нежно поцеловал. 'Яшәргә телисең. Инанырга син закончишь, ничек Сисси.
  
  Ул вздохнула, дрожа, һәм схватила эго кулын, әйтерсең иде коткару даирәсе. 'Ярый. Аның күрсәтермен сезгә белергә килгәч, ул позвонит.
  
  'Бик яхшы. Бу башы гына. Һәм аласызмы сез әйтә миңа берәр әле алыр иде, безгә ярдәм итәргә? Мәсәлән, сездә бар идеяләр, кайдан ала ул бу наркотоки? Яки, бәлки, бар элемтә белән Чайнатауном — бәлки, шул мафиози, алар напали миңа, яки шуның белән, кем ясаган фоторәсемнәр? Ул посмотрел әй чын күңелдән күзләренә һәм күрдем внезапную шәүлә белән шөгыльләнүче закрыла сл. Ул вырвала үз кулын тирәсендә эго, һәм ee тавышы абсурд сдавленно, ул сөйләде.
  
  — Юк, юк, — простонала ул. "Мөмкин - ул - җилдә бармы, бар, - Боже, белмим, белмим!" Аның максаты кимеген кулын, ә гәүдәсен сотрясалось нче беззвучных рыданий.
  
  Нигы задумчиво посмотрел на нах. Әйтерсең, ул, чыннан да, нидер белсђм һәм отель эму сөйләү. Ә ул осмеливалась. Яки ниндидер көч диярлек физик яктан остановила ee — көч белән шөгыльләнә белән көч сынашты порошком аның стакане, һәм россия.
  
  Әмма ул белә мәгънәсе юк расспрашивать, аны алга таба да, чөнки бу мөмкин хәтта җимерергә, ягъни немногое, нәрсә ул бүгенге көнгә кадәр хорька иреште.
  
  — Успокойся, кадерлем, успокойся, — җайлап диде ул. "Әйдә, онытмабыз бу хакта вакытында..."
  
  Ул кунакханәләр калырга аның белән төн, әмма ул баш тарта — эшнең асылын әдәпле, йомшак, әмма дип катгый. Иң яхшысы-неохотно признала ул, булырга бик сак шул ih очрашуларда. Һәм ул раслады үз вәгъдә позвонит эму, ничек гына алачак мөрәҗәгать нче Пио. Китмәсен, ул назвала эго Ником, һәм, киресенчә, тулысынча поддалась эго чарам.
  
  Эму иде, шунысы кызык. Ул разделся үткәрде бер сәгать үтәп күнегүләр йоги, алар ярдәм итәргә тиеш иде эго гәүдәсен шул идеальной формада. Аннары ул кабул кайнар душ, испек бифштекс һәм хакта уйлана.
  
  Ала ул барырга буенча берничә следам, әмма хәзерге вакытта эго иң яхшы ориентиром иде Блоссом һәм толкач наркоты. Әгәр тирәсендә моннан берни чыкты, аның һәрвакыт докторы Твин. Доктор Твин. Докторы Т. Вонг Чен. Нче Orient Film and Export Company". Ир-ат белән мягким гипнотическим һәм тавышы эго кызы-наркоманка.
  
  Нигы яхшы спал әлеге төнлә.
  
  Чәршәмбе узды. Ул берни дә ишетмәдем нче Блоссом. Бернинди хәбәрләр нче кешеләрне башкарды непристойные фоторәсемнәр, килмәде. Ул да гаҗәпләнде. Ул берничә мондый хәлгә булмавы территориясендә баренцева диңгез нче Блоссом һәм отель өчен, бар иде вакытта күзәтеп анда. Һәм ул мөмкин обыскать Нефритовое бина. Һәм ee йорт. Тик, бар иде, башка эшләр, булып, тирәсендә булган иде дәвам итәргә, уйнарга профессор, әлегә эму туры килмәгән претерпеть метаморфозу.
  
  Ул инде сыйныфта пәнҗешәмбе көнне иртән. Блоссом да. Ул ачык дип елмайды эму һәм диде: «хәерле иртә, доктор Хейг. Аның Твин Блоссом. Ярлыкагыл, дип пропустила синең беренче дәрес. Бу кабатланмасын иде. Аннан соң ул тиз огляделась, һәм кайчан ул янә заговорила, аның тавышы иде мягким. «Ул шалтырата бүген иртән. Рыбацкая пристань, иртәгә кичке сигез. Палатка битников - Пычрак ложка. Аның увижу сине анда?
  
  Ул покачал аягы. 'Яхшырак түгел мәңгегә. Исегездә тотыгыз, мин дә встречусь сезнең белән анда. Аның очрашуны сине, әйтик, аша сәгате, аннары бу, синдә өйдә. Ул бераз мрачно елмаеп куйды. — Һәм постарайся, яхшылап забаррикадировать барлык раздвижные панельләр, ярар? Миңа ял кирәк, булсын, дђвалый.
  
  Ee елмаю үзгәртә характерда булды генә насмешливой. Киресенчә, ул яңадан обрела ышаныч үземә. — Ничек син собираешься моны? Алмассызмы сез утыртырга мине урындык һәм отговорить?
  
  'Бер дә. Бу штопора торгызу билгеләнгән рефлексов. Возможны берничә техник — бер тирәсендә алар — гипноз. Сез кайчан булса да кулланып караган бу? Ул ташладым әй штопора тиз, әмма тоелса, очраклы, һәм күрдем, ничек ул вздрогнула керткәнче покачать аягы.
  
  — Юк, — диде ул нечкә тавыш белән, ләкин тукталды, ишетеп тавыш коридорда.
  
  Кайчан килде беренче төркем студентлар Нигы һәм Блосем белән мәшгуль идек разговором турында фәлсәфә.
  
  Бүлмә тиз заполнилась. Нигы катнашты позу тәҗрибәле укытучылар һәм заговорил алар белән белән жаром, әйтерсең, эго беренчел хладнокровный кабул итү иде онытылмады.
  
  Һәм сәбәпледер антагонизм күбрәк түгел витал һавада. Билгеленде, ләкин нәзек ул булдырган үзенә образы радикаль сәяси философы; расчетливо, менделәр вводил возмутительные бирү һәм возмутительные идеяләр. Ахырына сәгать эму барлык хутора куллары белән, шул исәптән Блосем.
  
  Ул, педагогик хезмәткәрләргә вакансияләр юк гаҗәеп акыллы сораулар, шулкадәр акыллы, дип, Тэд Боган расхохотался, һәм взревел: «Боже мой, кыз бала! Син укымасаң, бу ударе бүген!
  
  Блоссом тыйнак дип елмайды. Нигы посмотрел на нах һәм уйлады: «Барысы да тәртиптә булачак, аннары моннан, ничек син послушаешь минем кассету белән записями. Аны, ышанам ки, бу файдалы булыр синең өчен.
  
  
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  
  8:45 кичке җомга көнне Нигы припарковал үз арендованную машинаны бу сотне ярдов нче неонового света «Грязной кашык», иң яңа һәм популяр урыннар өчен бородатых егет һәм взлохмаченных кызлар, шулай ук кешеләрне, алар моның белән файдаланган. Сайланган аларга машина выглядела ненавязчиво, әмма нах иде куәтле двигатель — нәкъ менә шул ярашуы, ул эму кирәк иде.
  
  Чыктым аша машиналар һәм зашагал буенча кварталу, чувствуя үзен идиотом һәм iso барлык көч стараясь туры килергә бу ролен. Бу бер дә җиңел эш түгел. Бу nen иде кара водолазка һәм ак джинсы әнә шундый узкими штанинами, алар облегали эго аяклар, ничек колготки; эго босые аяклары иде засунуты бу сандалии, ә түбән ягы затлар иде покрыта сизгер накладной бородой. Ул баш тартты парика, әмма эго чәч иде растрепаны, ә бер ухе висело алтын балдак. Бу чын профессионаллар, ул бөтенләй охшамаган үзен. Излишне сөйләргә, ул распылил эссенцию Cannabis Indica бу свитер, булсын ул пах, ничек һәвәс тәмәкече үз марихуана. Хәзер аңа барысы да тагын кирәк иде барабаны бонго өчен җиткерү үзенең тышкы кыяфәте кадәр камиллек.
  
  Моның урынына бар иде «Люгер», Вильгельмина, бу уңайлы кобуре бу бедре астында иркен фуфайкой. Хьюго иде ножнах берничә дюймов югарырак хокук запястья.
  
  Ә Пьер ремонтында белән нинди дә булса туганнары кесђдђ на поясе.
  
  Нигы свернул өчен почмагына һәм күрдем Lancia. Ул шат ул воспользовалась әй, бүген — бу облегчило иде бурычын куйды.
  
  Ул кайтты буенча үз следам һәм нырнул бу палатку белән шөгыльләнүче выглядела әйтик, әйтерсең туды стихийно һәм аз дип значила. Калган килүчеләр выглядели тагын да начаррак, әмма ул, — һәм ул — урнашты шул грязной янындагы палаткада. Бар иде, пычрак һәм вонючий, кешеләр дә nen. Башта ул түгел, күрдем ee бу прокуренной бүлмәдә. Барысы да клиентлар выглядели сәер. Аннары ул күрдем аны поразительное зат странной оправе. Ул сидела аша берничә столиков нче көне одиночестве, һәм аның чәч иде уложены стилендә кыргый Клеопатры белән озын челкой на лбу. Эшчелђрдђн у нах иде клетчатый шарф, һәм ул носила кыска ак плиссированную юбку. Ак макияж кискен контрастировал белән темными итә волосами, ә аның аяклары иде заправлены бу югары кара резин итекләр кадәр колен. Ул иде кара-ак, каты авыру кыз кебек һәм барысы да диярлек калган. Янындагы палаткада торды шау-шуны, һәм бородатый шагыйрь маташа укырга шигырьләрен тавышлары астында берничә банджо һәм гитара. Шунда иде пар егет бу фартуках, алар выглядели әйтик, әйтерсең алыр официантами, һәм худенькая хатын-кыз, чыгыш ясаучы ролендә официантлар, тик алар артык шөгыльләнә дусларым өчен, хәтта күрергә Ника. Ул тапкан урын, агач скамейке һәм огляделся. Тыш Блоссом, ул күрдем өч затлар, алар ул таныдым аша сыйныф.
  
  Ул янә посмотрел аның ягына, вынул кармана буенча грубо скрученную сигарету һәм закурил. Ул огляделась, ища, выискивая, бәлки, ища Пио...
  
  Әлегә ул карадым, яшь кеше белән мальчишеским йөзе һәм күзләре белән карт аның янына килеп, югалган селл эскђмиясенђ аныћ янында. Ул сәламләде һәм аны, һәм кайчан ул бу сделала, аның күзләре вспыхнули аша бүлмә. Пио? Бәлки. Бу мгновение Нигы хакта уйлана, чыннан да, бармы ул подаст сигнал.
  
  Аннары бирде. Аша густой дим, ул күрдем, ничек ул поднесла кулын ко лбу өчен откинуть элек чәч.
  
  Блоссом связалась аның белән.
  
  Нигы подождал берничә минут, һәм ясаган төре, дип зовет официанта, әмма крае күзләре следил өчен Блоссом һәм аның парнем. Яшь кеше, смуглый мексиканцев, базарбай Блоссом һәм iso барлык көч тырыштым түгел оглядываться як бу грязной бүлмәдә. Ул ниндидер кыска һәм кискен. Блоссом янә заговорила. Яшь кеше нахмурился һәм посмотрел ике мускулистых ир-атлар вельвете һәм тиредәге сидевших өчен соседним столиком. Ул пожал җыерып. Алар оглянулись. Блоссом тагын нәрсә диде һәм башына басарга.
  
  Нику моңа җитәрлек иде. Ул инде торды бу полпути к көне кайчан Пио да торып басты, һәм чыкты кадәр әле байтак вакыт кала, моннан тыш, алар ничек килеп җиттек к көне. Әмма эго шаркающие, киң shaggy түгел казались торопливыми, һәм тагын беркем дә карадым аңа, ул чакта узды.
  
  Урамда ул шелл үз арендованной машинада скользящими адымнар белән, алар казались шундый небрежными, әмма требовали плавной тизлек. Кайчан гына ул кадәр килеп җитмәгәндер үз машиналары, Блоссом һәм яшь кеше выбрались берсе «Грязной кашык». Нигы скользнул руль артына һәм рухнул аска таба, экрандагы өчен происходящим. Блоссом нерешительно огляделась, аннары биргән кулын үзенең спутнику. Алар акрын килдек «Ланче». Аша берничә мгновений ике мускулистых ир-атлар тиредђге һәм вельвете чыкты тукталдылар, небрежно әнисенә карап түшәлгән тротуар һәм сөйләштегез. Нику билгеле иде, чөнки алар көтәләр генә барачак микән кем дә булса турында Блоссом һәм аның спутником.
  
  Алар разочарованы.
  
  Ул свернул бу переулок, проехал квартал алга, ике тапкыр кискен свернул турыдан-туры һәм күрдем «Ланчу», припаркованную берничә сотнях ярдов алдында аның стоянке. Блоссом һәм аның дусты керде эченә. Ул проехал mimmo алар, отвернув үз бородатое шәхес очрак, әгәр ул покажется аларга танышлары, һәм дәвам итте хәрәкәт бераз түбәнрәк билгеләнгән тизлеген, әлегә ул обогнала аның. Үтеп полквартала артта нах, ул күрдем, ничек ул повернула сулга, һәм хәзер ул якын дип ышана ул җибәрелә карата үз өйдә.
  
  Бик яхшы! Ул ехала тиз, әмма дә бик тиз. Һәм ул артык кыска юл.
  
  Нигы бер ачыктан-ачык һәм повернул сулга аша өч кварталының. Ул, тизлеген арттырды. Урам иде узкими, әмма хәрәкәте аз иде, светофорлар да күп түгел. Блоссом туры киләчәк барырга, ничек сумасшедшей өчен опередить аның.
  
  Прокатный автомобиль бик шәп реагировал аның маневры.
  
  
  Бу йорт Телеграф-Хилл иде, куе; Lancia юк иде әле. Нигы тиз объехал йорты һәм припарковал машинаны кварталда нче аңа. «Лянчии» әле юк иде, ул янә килеп җитмәгәндер кадәр өйдә, тиз, әмма проницательный караш урамга түгел выявил књп кеше була алырлык эго поджидать. Ул скользил буенча бакчасында, ничек шәүлә, барлык эго хисләр иде возбуждены.
  
  Әмма эго беркем дә көттем. Тагын юк.
  
  Ачарга, ишекне иде балалар забавой. Ул янә акрын гына запер аның артыннан постояв бу тамбуре ике минут өчен слух һәм алтынчы хис, дип хәбәр итте ул йорт одина. Аннан соң ул таба килә башлады ачыктан-ачык к лестнице һәм алга китте йокы бүлмәсе оештыру Блоссом наверху. Эго фонарь светил бүлмәдә; кончики эго бармак югары диварлар.
  
  Башта ул бернәрсә дә түгел иде табу. Ул да диярлек ишеттем, ничек тикают минут. Блоссом һәм аның бойфренд булырга мөмкин монда теләсә кайсы вакытта. Ни өчен ih иде әле? Ул әлегә теләмәгән өчен, алар монда, тик эму кызык булды, анда алар шулай бик озак.
  
  Ә аннары, чит шелковой ширмой, ул тапкан участогы диварлар, ул казался күпкә ким ныклы караганда калган. Аннары узды берничә секунд керткәнче панель отодвинулась ягына, һәм свят хлынул бу маленькую бүлмә. Ул гына күреп голые урындык һәм урындык булсын, авыр шкаф өчен документлар урындык, ә соңыннан «Ланча» взревела тышкы якта белән ворчанием тукталды тротуаре йорт каршында. Ул акрын гына выругался һәм ул арада өчен ящиками шкафа. Йозакларны походили бу банк хранилище.
  
  
  Бу садовой юлга кертелде послышались shaggy.
  
  Нигы тиз чыкты буенча странной кечкенә генә бүлмә һәм вернул панель урынга. Аста shaggy тукталдылар алдында керү төркемнәре дверью, һәм сәер акцентированный тавышы Блоссом нәрсә диде, һәм ул тавыш ишетте ачкыч.
  
  Нигы прополз аша аның бүлмәсен һәм бесшумно бросился аска таба, баскычтан. Ул белә иде, кая барырга, югыйсә эго ритмын иде.
  
  Ул нырнул бу кечкенә шкафчик бара, баскыч астында һәм прикрыл артыннан ишек. Тышкы ишек урнаштырылды ачылды, һәм вспыхнул сергей. Яшь кеше керде артыннан Блоссом һәм закрыл артыннан ишек.
  
  Блоссом рассмеялась. 'Тупой? Сез нәрсәдән куркасыз? Ул гади ир-ат. Моннан тыш, ул гына да түгел, аның ґәзабы килсә, тагын бер сәгать. Ул вакытка Чин Аны Линн инде күптән булачак биредә. Успокойся, Пио. Әлбәттә, алар позаботятся турында nen.
  
  'Әйе. Бәлки. Әмма аны отель булыр иде белергә, ни өчен сез алмады күрсәтергә аңа. Нигә син эго күргәнем юк?
  
  'Ничек бу мөмкин? Бәлки, ул замаскирован. Бәлки, аның, гомумән, юк, ул карар түгел килә. Яки, бәлки, ул послал кемнедер урынына үзен. Иң сыщика, мәсәлән.
  
  «Пффф! Копы! Диос, ул чакта аның булырмын алдында блогы. Әйтәм сиңа, болар барысы да глупости. Бу миңа бөтенләй ошамый. Кайчан бу полицейский килер бирегә?
  
  Блоссом рассмеялась. 'Ул вакытта? Полиция берни дә каршы безнең ия түгел. сездә юк судимостей; әле. Һәм алар бернәрсә дә монда түгел, алар - без положим сезнең пакеты бүген секретную бүлмә, әлегә алар да китәчәк. Әгәр алар килә. Килгәндә сине, син генә минем башка түгел, шулаймы? Аның алам, шуның кадәр кабул итәргә килүчеләр күпме захочу».
  
  Хәзер алар булдык, кунак һәм звенели стаканы. — Тегүче тик синнән, миңа бу ошамый. Иде-дөрес китәргә аннан синең белән. Әйтик, анда булыр иде профессор түгел, ә мент, ул шул вакытта булыр иде аңлау, мин килдем сезнең белән, өчен, дождаться аның.
  
  — Ах, перестань, - Пио. Тавышы - пой, зажигай. Аның диде эму дип китәм синең белән, һәм избавлюсь нче сине, ничек гына исән-сау миңа тапшырасың наркоту. Бар, утыр янымда һәм выпей. Тавыш бирергә дип без ясарга җыенабыз... — Аның тавышы смягчился, һәм Нигы йомшак толкнул дверцу шкафа.
  
  — Кайчандыр бирегә килә Чин Аны Линн, — диде ул, — син исчезнешь төре буенча. Кайчан ул килер, аның впускаю моның итмәүчеләргә һәм бирәм аңа сильнодействующее зелье өчен ослабить эго каршылык күрсәтә. Ул чакта сөйләшербез. Аның сөйлим, эму үз тарихы. Дөресен эму дип бар мәгълүмат тапшыру өчен тиешле органнар, һәм аның сорыйм эго миңа ярдәм итә. Аның булам, уйнарга бик ихлас. Әгәр ул тирәсендә бүлеге, наркотикларга каршы көрәш буенча яки ФБР аласыз булырга тиеш, дип ышана мин увижу эго шәхес таныклыгы барып, ничек каршы төндә тәмамлана. Аннары сез выходите, өчесе дә. Бу вакытка ул тора на коленях, пуская слюни, шуңа күрә бу җиңел булачак. Әгәр була, чөнки ул бары доброжелательный укытучысы, перейдем к фотографиям».
  
  — Син ясарга тиеш күздә тотып астында картинками?
  
  'Мөһим түгел. Түгел, синең эш. Тик бу...'
  
  Табигатькә кыскача тынлык, аннары вздох, аннан янә тынлык. Нигы дип уйладым, - дип тавышы Блоссом югалтты үз китайское мавыгуы һәм хәзер абсурд отчетливо кискен һәм нагло. Аннары ул дип уйладым турында башка, полез минутына на поясе астында свитером һәм вытащил өч әйберләр. Бер иде огрызок карандаша, аннан блокнот, аннары кечкенә түгәрәк металлическая өлкәсе буенча исемендәге Пепито — племянник Пьер.
  
  Ул тиз набросал хат калдырган, прислушиваясь к тихим звукам, доносящимся буенча кунак. «Кадерлем... җаным бала. Аааа! Тик бу вакыт юк, Блоссом. Тиздән килә кешеләр.
  
  — Туктагыз, - Пио, туктагыз, — сызып ќибђргђндђ Блоссом. — Бездә бу вакытта. Лизать... Күбрәк. Позволь миңа тоярга сине.' Янә тынлык алмаганда, ih авыр сулыш. — Ах, әйе... әйе... зинһар... әйе! Икесе дә ахнули.
  
  Нигы выскользнул аша укрытия һәм подкрался көнне к кунак. Блоссом һәм Пио хәзер корчились ка түбән обитой шелком кушетке, спрятав куллары бу складках кием тагын башка. Бу вакытта алар осознавали башканы үз кинәт нахлынувшей животной похоть. Нигы тирән вздохнул һәм повернул Пепито. Нинди дә булса мәгънәдә иде оят эму туры килде моны шул рәвешле, әмма хәзер, кайчан килде килүчеләр бар иде, сайлап алу. Ул нагнулся, откатил металлический шар, алга таба да бу бүлмә һәм күрдем, тегесе калды астында диваном. Блоссом һәм Пио иде, артык мәшгуль булу заметить. Шулкадәр мәшгуль, дип, алар хәтта күрдегезме, ничек ул пролетел mimmo ачык көне һәм яртылаш просунул хат калдырган астында, ишекне. Бу записке әйтелде: «Ни бар, Блоссом? Бирегә ничек килештеләр - җавап юк. Зинһар, позвоните миңа, мөмкин кадәр тизрәк. JNH'
  
  Ул цыпочках кайта гостиную. Пио зевал.
  
  — Синең любовное зелье артык көчле, Кыз. Бу-мәҗбүр итә мине йокларга. Исәнмесез! сабый! Сез әле йоклыйсыз икән?
  
  "Пио..." Блоссом нык зевнула һәм откинулась бу кушетку.
  
  "Әй сеңелем...!" Пио свалился бу нах.
  
  Көчле усыпляющий газ Пепито њз нђтиќђсен бирде.
  
  Затаив сулышы, Нигы ишекне бүлмәләре бар. Хәзер ул иде тәмамлап, үз тикшеренүләр, әгәр эму елмайса. Башта ул китте бу кухню ачты заднюю ишек һәм выглянул наружу. Шунда иде запущенный бакчасы, ул алып барды к аллее, һәм аның тирәсендә беркем дә юк иде. Яхшы. Калдырып, ишек ачык, ул побежал кире вестибюль һәм побежал өскә таба, баскычтан түбән йокы бүлмәсе оештыру Блоссом. Эго бармак, һәм фонарь-карандаш телибез скользящую панель, ул чакта ишетте тышкы якта машинаны. Ул да тукталды. Тынлык. Швейцар Стукнул. Машина уехала. Shaggy приблизились өйгә.
  
  Проклятье! — белән яростью уйлады ул һәм тагын побежал аска таба, баскычтан. Ул хуҗаларына ишек бүлмә һәм күтәрде Пио белән расстегнутой ширинкой белән спящей Блоссом; монда ике тапкыр кинәт күңелләрне җилкендереп кыңгырау тавышы яңгырады.
  
  Пио егылып бу эчтђге Ника, ничек капчыкка белән ак он бирәләр. Бәхеткә, ул бик җиңел, ләкин неуклюжей ношей. Нигы күтәрде эго һәм побежал к задней көне. Кыңгырау кабат зазвенел.
  
  Нигы побежал аша кухню. Икенче ишекне постучали. Аннары ул булып чыкты тышкы якта, ничек була тише ишекне, схватил Пио һәм побежал аның белән аркада аша ветхий задний ишегалды һәм переулок.
  
  Һәм столкнулся откровенными зур мужчиной, ул нәкъ прогуливался за углом.
  
  Алар беспорядочно аска тәгәрәдек: Пио-ка Ника, ә Нигы бу непрошенного незнакомца. Ир-ат кивнул, аның остекленевшие күзләренә караган ка Ника.
  
  Нигы посмотрел бу ревматизма... Ул инде әле бу ирне элек, бу спальне Блоссом. Ул бәрде, әле яртылаш ошеломленный һәм запыхавшийся, һәм эго ладонь нык ударила буенча напряженному горлу.
  
  Эго удар кебек, турында; ир-ат бәрде аның эго зур кулы белән, ә икенче кулын засунул астында куртку. Нигы отшвырнул Пио ягына тиз взмахнул кулы белән. Хьюго скользнул бу эго кулын погрузился тирән шул мясистую муеннарына — эшлђде боковую борозду башлагач, ир-ат башлады кричать.
  
  Крик түгел вырывался аша " эго горла. Нигы положил Хьюго шул ножны, кайчан гәүдәсен упало. Ул күтәрде Пио җилкәсенә элек караганда умирающая фигура замерла.
  
  Нигы побежал. Пио иде нагрузкой, әмма ансыз да, кич булыр иде тулы югалту. Ярар, диярлек. Блоссом бирде берничә файдалы киңәшләр дә яңгырады. Ул споткнулся тукталды, књтђрњ Пио. Күрдем приближавшуюся бүген кичке прогулке пожилую бер-ике белән шөгыльләнүче сәер књрсђтте аңа.
  
  — Исерек разгильдяй, — дип горечью диде Нигы, Пио. «Ни өчен мин һәрвакыт тиеш мин хисе синең өенә? бродяга! Аны калдырырга тиеш иде сине монда. Моның урынына ул перекинул кулын Пио аша эчтђге һәм, спотыкаясь, побрел аның белән. Пар смотрела аңа, һәм цокала телләре.
  
  Нигы свернул өчен почмагына нче үзенең припаркованной машиналар, прислушиваясь к звукам погони. «Барысы да мин, оставляю, бу акыллы язмалар, — кисло уйлады ул, — һәм, моннан тыш, аның оставляю мәетне ничек визитную карточкасы».
  
  Доктор Хейг, башка минем, бу хәлләр синең белән.
  
  Әмма, ни дәрәҗәдә ул иде күрергә, беркем дә преследовал аның. Бәлки, алар шулай күрергә күнеккән Блоссом шул килеш, - дип әле дә аңлады моның.
  
  Пио башлады тяжелеть. Нигы ташладым эго темной астындагы юлга кертелде, һәм побежал үз машинасында. Әгәр алар теләгән эго, бар да булыр иде да инде мондый авырлыгы муенында.
  
  Ул бросился өчен почмагына башлады барырга, гадәттәгечә, приближаясь, җитмәсә урыны, анда ул припарковался. Янында машиной беркемне дә иде. Тик кварталында алда ул күрдем святый, падающий буенча ачык көне Блоссом, һәм кеше, бегущий аша аны ишегалды, сунул бармак үз авызы өчен кискен свистнуть, ничек ишетә Нигы, садясь руль артына. Ул попятился, алга күчте һәм повернул өчен почмагына к Пио. Аннары ул ишетте крик.
  
  Ләкин алар гаепле булгансыз. Ул тукталды, ташладым Пио бу заднее сиденье һәм янә китә, керткәнче ишетте визг шина артта калды үзен.
  
  Ул свернул бу переулок һәм зигзагами китә буенча аска таба склону. Беренче берничә минут ишеткән ih артта калды үзен. Аннары ул халык кылды, кинәт, обманчивый күрсәткечләр буенча өскә таба холму, разогнался, янә повернул, һәм стряхнул ih.
  
  
  — Тормыш тяжела, Пио, иске әле, — сочувственно диде Нигы. «Һәм ачыктан-ачык әйтик яхшырак инде булмаячак. Әмма успокойся. Түгел торопись. Отдохни. Аны да җыенам моны. Борчылма, мине дә борчый бу протекающий кран. Ышанам, сине дә.
  
  Мин әйтәм, бу, ул сбросил сандалии һәм разделся кадәр түбән белья. Пио повернул башын зарычал. Эго мальчишеское зат иде бледным һәм киеренке булды. Һәм влажным.
  
  — Әгәр аңа закричу? — прорычал ул. "Башлагач, кешеләр киләчәк, сез нәрсә әйтер идегез?"
  
  — Турында, кайгырмагыз, бу хакта, — күңелле диде Нигы. «Дивары мондый иске биналарда калын. Һәм мин дә, дип уйлыйм, кемдер бик нык удивится ишетеп, төнлә крики. Монда мондый хәлләр шактый өлеше. Ул жим ятып кына торды бу караватка җитештерүче. Бу иде обшарпанный кунакханә номеры, әмма искиткеч өчен менђ дигђн эго ниятләр. Ул инандым, кайчан алдыннан алды эго бара аласыз һәм спрятал кусок шылангы, ул хәзер алып барды нче крана к почмагында очында Пио.
  
  Пио иде бөтенләй голым кала, веревок, удерживавших эго идәндә, аның кулы иде привязаны к трубе радиатора, ә аяклар — бер тирәли тимер ножек иске, ләкин нык түшәк. Тирәсендә эго баш иде, нидер кебек хомута, ул шулай ук иде прикреплен к радиатору, гади, ләкин нәтиҗәле корылышы үткәргән Нигы кылды, үз гаражында. Максат Пио үскәндә диярлек неподвижной.
  
  — Тыныч йокы, — күңелле диде Нигы. «Бир миңа белергә, кайчан әзер тотасың әйтә миңа, каян син берешь наркоту. Минем вакыт бар. Ул иде дип, күпме бар-вакыт, тик чыннан да зуррак Пио. Иң делле, эму түгел помешало иде вздремнуть.
  
  — Сдохни, — грубо диде Пио.
  
  «Бернинди да инде», — диде Нигы. Ул соңгы тапкыр взглянул дип мәйданы Пио, һәм күрдем, барысы да яхшы бара. Аннары ул выключил сергей, жим ятып кына торды бу караватка җитештерүче һәм посмотрел бу темноту бүлмәләре, обдумывая үз киләсе адым. Бераздан ул сдался; бу-бәйле булачак күрсәтмиләр кылган әйтер Пио. Һәм Пио әле әзер түгел идем.
  
  Плюх... хлоп... хлоп... плюх. Ритмичный тавыш иде громким бу тихой темной бүлмәдә.
  
  Минут превратились сәгатенә. Ике сәгать. Нигы задремал.
  
  Пио извивался һәм стонал. Ул башлады, бормотать турында үзләрен. Нигы позволил эму бормотать. Сүзләрне иде грязными проклятиями торган түгел алар китергән эму бернинди файда әйә дип ничек исбатлый, дип Пио акрын башлый сдаваться.
  
  Үтте тагын бер сәгате. Кайчагында молчание, стоны, нецензурная брань. Ул чакта Пио башлады напевно дип санарга: «бер Тапкыр, ике, өч, дүрт һәм биш, алты, җиде, сигез һәм тугыз, ун, тагын бер, ике, өч, дүрт...» Узды, ун минут, аннары вздох. һәм тынлык.
  
  Нигы молча басты һәм сак китте караңгыда к треснувшей раковине. Ул үзгәртте, - дип катгый ритм подтекающего крана өчен тамчы бардык артык акрын итүе тигез түгел һәм непредсказуемо. Әмма неумолимо. Ул прислушался яңа звуку. Баржа баржа...... баржа-баржа.
  
  плип.
  
  Пио застонал, кайчан тамчы аска тәгәрәдек эму бу өлешен. Поп, поп.
  
  Кытай пытка су, а-ла-Картер.
  
  Пио-закричал нечкә тавыш белән. Љстђвенђ, громче.
  
  — Миңа заклеить сиңа авызы скотчем? — услужливо дип сорады Нигы. Яки, бәлки, алам аны зашить эго, әлегә, сез дә булачаксыз сөйләргә әзер».
  
  «Выключи бу ублюдочную акциясен сатып алды. Выключи бу! Аны хәтта белмим исемендәге егетне нче аның аның эго алам, - дип ђйтђ алмыйм сиңа, ублюдок. Брось, брось, брось...! Эго тавышы становился да артык пронзительным.
  
  — Мин зашью сиңа авызы, — дип кисәтте Ника. «Бу бик больно. Сез, мөгаен, алачаксыз неприятное воспаление шуннан. Һәрхәлдә, шулай, ничек, мин җыенам моны.
  
  Ул выдвинул тартма тумбочки һәм нәрсә досталь. Кайчы нәрсә булса, резали караңгыда. Пио затаил сулышы. Су капала.
  
  Нигы кинәт дернул өчен яктылык шнурок, һәм бүлмә ачык осветилась. Быстрым прыжком ул булып чыкты янында Пио. Пио моргнул нче неожиданного дөньясында, ниһаять, перевел караш Ника һәм завыл, ничек испуганный зверь.
  
  Бу приблизилось к эго дрожащим губам, нык сжатым Ником. Бу уң кулымда у Ника иде толстая игла белән грубой нейлоновой җеп.
  
  — Күрәсезме, бармы, бу капание тәмамланмый, — небрежно диде Нигы. — Мин гади зашью сиңа авызы моның, әлегә син укымасаң, сөйләргә әзер түгел.
  
  'Net-net-net-net-net!' — прошептал Пио белән дикими күзлегеннән. "Түгел, түгел мәңгегә!"
  
  — Ул чакта лежите, тыныч кына, ничек җаным малай. Тагын бер крик, һәм... Лезвие Хьюго тирән вонзилось бу верхнюю губу Пио.
  
  Пио втянул һава һәм закрыл глаза.
  
  — Ә мин сиңа берни дә әйтә алмыйм, — прошептал ул.
  
  — Ул вакытта сылу, монда ахыргача суды, — диде тыныч кына Нигы. «Мин башлыйм бар, йокларга, эчә, эшләргә, ягъни тиеш мин нишләргә. Түгел сез. Бирегә беркем дә килер. Сезне беркем дә таба ала. Турында, аның булырмын бирергә, сиңа нәрсә дә булса ашарга да вакыт-вакыт, борчылма. Ривненской шулкадәр, шаять исән калды һәм лежали үз дерьме, әлегә сездә дә барлыкка килгән дыра шул голлар нче капающей су. Бераз гына күңел ачу.'
  
  Ул, кинәт кенә янә выключил брылев.
  
  Су капала.
  
  Пио продержался тагын ике сәгать. Аннары башлады неразборчиво бормотать. Ниһаять, бормотание превратилось бу сүзләрен.
  
  — Туктатырга, туктатырга, туктатырга хәзер үк. Җибәр мине!'
  
  Нигы берни дә түгел, - диде. Хәтта эго сулыш иде слышно. — Слушай, ә? Тыңларга!'
  
  Нигы базарбай, әмма берни дә әйтә идем.
  
  'Исәнмесез! Исәнмесез! Син монда? Кайда син, ублюдок?
  
  Нигы молчал.
  
  — Турында Христе турында Христе турында Христохристох-хрис...! Пио башлады рыдать.
  
  Нигы заставил эго еларга керешђ. Кайчан бормотание башланды янә, бу иде тавышлары, кемгәдер чигендә безумства.
  
  Ул потянул өчен выключатель.
  
  — Әзер, - Пио? — суык дип сорады ул.
  
  Күзләре Пио прожигали дыры, аның изуродованном йөзендә. Ул посмотрел на Ника әйтик, әйтерсең эго беркайчан да элегрәк күрмәдем. Кирәк күп вакыт булсын, аңлау мелькнуло бу эго күз алдында.
  
  — Мин әйтәм сиңа, — прохрипел ул. «Закрой бу кран, һәм мин әйтәм сиңа».
  
  'Юк. Югыйсә, Пио. Башта син бу халкын да, халкың да, аннары аны перекрываю кран. Шулай тиз. Җитәрлек, тик быстр.
  
  — Боже, син...! Курку, гнев, нәфрәт, отчаяние преследовали тагын башка күзләрендә Пио. Эго гәүдәсен корчилось, ә максатыбыз-тыгыз прижата к зажиму. Мин әйтәм, бу, ул яздырган сериясен мексика ругательств торган иде ки, гаять противны, дип Нигы моргнул.
  
  — Син әле әзер түгел, шулай түгел микән, Пио? — диде ул күңелсез, һәм эго кешедә потянулась к выключателю. Гәүдәсе Пио свело бергә.
  
  — Мин сезгә әйтәм, дөрес! Карале мине. Карале ...'
  
  Пио сдался. Эго сүзенә вырвались наружу, ничек жидкая пычрак буенча прорвавшейся канализация.
  
  
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  
  Нигы калдырды эго шунда, анда ул лежал. Бу прохладном иртәнге свете ул цыпочках узды mimmo дремлющего клерка бу дешевой кунакханәдә sel вакытында алынган бара аласыз машинаны һәм проехал берничә кварталлар буенча тихой үзәк урамда, анда припарковал һәм машинаны калдырды. Әмма башта ул нинди-дип үзгәртте үз кыяфәтендәге, приличествуя буенча математика, che неиспользованный номеры кунакханәсе - «Палас» көтте бу некотором расстоянии. Ул чакта ул полициягә шалтыратып, телефон аша-автомату. Бер сәгать дәвамында алар заберут тирәсендә отель ошеломленного пушера, некоего Пио, һәм алар аның доказательства эго законсыз сәүдә. Нигы төшенчәсенә ия түгел иде, чөнки ул аларга турында сөйләячәк пытках су өчен эму иде барыбер. Эму кирәк иде, барырга буенча яңа тропе белән шөгыльләнүче, ни гаҗәп, уведет эго өчен күп миль ераклыкта Сан-Франциско һәм эго Чайнатауна.
  
  Арнольд Алмыйм. Отель-казино перекати-басуда да, Лас-Вегасе.
  
  Нигы сәгате үткәрде икенчесендә кунакханә санында, ул төшергән, әзерләнгәндә мөрәҗәгать белән очрашуда Пио. Бу санда иде роскошная душевая, ул анда киң аеруча зур уңыш. Тиз позавтракав һәм переодевшись, ул алга китте гараж отель сорады һәм үз машинасын аның турында телефон аша хәбәр иткәнчә, әлеге отель", " кеше һәм редакциясендә «Маркасы Хопкинса». Машинада ул табар өчен кирәкле бөтен нәрсә үзенең яңа прикрытия.
  
  Джимми «Ат» Дженелли, элеккеге узник чикагской төрмә.
  
  Кайбер сәбәпләр аркасында, һәр тирәсендә алар ул вакытта казалась эму яхшы, Нигы карар да кабул итәргә, үз яңа шәхес, әлегә покинет шәһәр беразга. Дженелли туа кайдадыр юлда, предпочтительно юлыннан көньякка таба яки көнбатышка таба бу лас-Вегас түгел, ә көнчыгышка таба вакытында Фриско.
  
  Тавышы ни өчен эго сизде һәм белделәр, кайчан чыктым аша гаражы, Сарае һәм кушылды хәрәкәтенә. Моның тиеш түгел иде", - случиться; законнар књрђсећ иде моңа каршы. Тик бу шулай булды да.
  
  Нигы арыдым, әмма иде, күтәренке күңелле, садясь руль артына үзенең махсус машиналар; нигметжанова реактивный двигатель, ул алай походил бу двенадцатицилиндровый Lamborghini 350GT, әмма аның тирәсендә ала ул извлекать бөтен куәте, аны сез көтеп аласызмы нче машиналар дүрт тә әле.
  
  Кайчан эму көтәргә туры килде бу светофоре, ир-ат буенча исемендәге Ул Цзин чыккан даруханәләр аша тукталды өчен удивленно ел саен анда. Нигы эго күрмәдем; балалар иде эго билгеле түгел. Әмма бу кеше бәрде аның эго сзади бу спальне Блоссом; бу кешене таныдым аны.
  
  Сергей сместился. Нигы подтянулся.
  
  Туры караш Булса, Цзина, күрдем плавные линия серебристого демона тизлек һәм тиз укыдым номерной билгесе. Нигы бер, берни замечая, әле зевая аннары беспокойной төн.
  
  Түгел-бөтенләй-Lamborghini иде көмеш луч, ул пронесся аша утро, грациозный, ничек каплан " га, тик чиксез тиз, аша долину Сан-Хоакин буенча юллары Бейкерсфилд.
  
  Нигы сөйләшми, әлегә машинаны алып барды. «Хәбәр өчен Хоука», — диде ул кечкенә сверхчувствительный микрофон, спрятанный арасында итә кнопками һәм циферблатами бу приборной панельләр. Килү урыны: бүген Лас-Вегасе. Ике отель Арнольд алмыйм. Карагыз әле, нәрсә белә аласыз турында nen. Толкач Пио әйткән идем ала наркотиклар нче аңа. Ди, тегесе җитәкли милли наркосиндикатом, ул специальләшә китерү наркотиклар мәктәп укучылары өчен. «Бәлки, бар һәм башка сатып алучылар, — уйлады ул, — тик мин түгел, дип ышанам». Нигы башкарды паузу кабызу өчен сигарету һәм уйларга тарихы турында Пио. Бу көзге заднего төре ул күрдем, дип, аның өчен дә уңайлы, ул бу бик ышанам. Әллә өчен кемдер күреп, ничек ул уходил. Ул уйлады.
  
  — Кайсы очракта — та ул, — Дип боера Пио сатарга гына студентларга һәм дешевке. Ул бирде миңа исемлеге бәяләр, алар буенча, ул булырга тиеш сата торган ценымногие түбәнрәк бәяләр кара базар моның препарата. Бервакыт ул дип сорады алмыйм, нигә ул гына күтәрә ала бәяләр. Диде Алексей килде бу ярость һәм дип пристрелить Пио, булса, ул кайчан да булса услышит, ул моны.
  
  «Пио ала түләү саны белән бәйле рәвештә, ул ул сата түгел, ә нчы бәяләр. Бар иде идея, дип Түгел, эшли-бер һәм теге ук шартларда кешеләр өчен эму җибәрә . Тик ул белми, каян бу эшкә наркотиклар. Ул уйлый, турында Мексикада. Ул үзе ала эго турыдан-туры нче Арго, ничек һәм башкалар толкачи буенча эго сүзләре. Раслаганча, бервакыт осознал толкача тирәсендә Нью-Йорк, ә узган атнада күреп егетне, ул, эго фикеренчә иде буенча-Хай-Сити, south korea Каролина. Сез онытмагыз восстание Хай-Сити? Хоук белә, мин аны беләм. Шулай ук, ди ул, соңгы вакытта, соңгы өч якшәмбе көннәрендә, ул ала, өч тапкыр күбрәк наркоты гадәттәгедән. Һәм сата. Аны күреп, йөкләнеш, алар ул алган бу атнада. Аның смыл зур өлеше хуҗаның аш бүлмәсеннән раковина, тик булганы да җитте өчен эго утыртырга озакка.
  
  Нигы молчал. Аз калды. Пио катгый отрицал, дигән иде хема-ягъни зур караганда поверхностным танышлары Сисси Мелфорд;, диде дә белмәде, чөнки ул яши шул ук йорт, дип Блоссом. Ул белә йортына Блоссом бар потайная бүлмәсе, ләкин беркайчан да аны күрмәдем һәм белмәдем, чөнки анда залында. Ул бөтенләй очраклы каршы алды Блоссом бер караганда, палатка бу Рыбацкой порта бар. Ул возбудила аны, һәм киресенчә, әмма ул берни дә аның турында белми, моннан тыш, ул иде сексуально зависимой. Нигы аяусыз расспрашивал аның, тик ул белми иде, дип Пио сөйләде барын да белми.
  
  — Тагын бер, — диде ул, искә төшереп. «Кант гел әйтә идем, эму бу нинди палатку барырга. Һәм Блоссом һәрвакыт янәшә. Ул беркайчан да шалтыратып әй, булсын, дисәң, анда ул булачак. Бу-тарих, барысы да миндә бар.
  
  Раздался свисток радио.
  
  — Ий раббым, малай, бу бик күп. Думаешь, нормаль барырга бүген лас-Вегасе бу рәвештә? Күрәсең, синең соң, алып бара, к Блоссом.
  
  Нигы башкарды паузу. Ул үзе дә задавался мәсьәлә. — Бәлки, юк, — диде ул, ниһаять. «Ә соң минем соңгы очрашу аның белән һәм ee желтыми дуслары, алар запирать һәр ишек, аңа аның пытаюсь керергә. шулай ук охранять аны. Ee йорт, т. МЭБ Җәмгыяте, бәлки, хәтта Нефритовое бина. Карале, отправь иң мөһим хәбәр Хоуку Вашингтонда. Попроси аны умоляй аның, миңа ярдәм итә Сан-Франциско. Әгәр сез обыщите бу йорт. Аны тиеш барып Арго - әлегә бу минем иң яхшы элемтә белән продажей наркотиклар студентларга. Гына уйлагыз: торговец буенча Беркли, торговец тирәсендә Нью-Йорк, торговец Хай-Сити, барлык ала арзанлы наркотиклар берсе-Арго. Ах, әйе! Берәр әле. Пио раслый, ул һәрвакыт торгует буенча җомга. Боерык Арго, булмаса, киләчәктә дә аңлатма бирегез. Тик мин предполагаю, алар иде приурочены к шуның беспорядкам узган ял».
  
  Бу юлы икенче яктан иде тыныч кына. Аннары: «Мин кичекмәстән позвоню Хоуку. Ләкин хәтта ул да эшләмәячәк, кирәк вакытта өчен отвлечь кешеләр нче ih биремнәр. без түгел, ФБР, син беләсең. Бездә юк безлимитного..."
  
  — Мин беләм ул, аны беләм! Шәхсән минем генә өч куллары».
  
  — Ярар, успокойся. Ләкин... сез сөйләштеләр алар турында толкачах. Аның подозреваю, сез иде, артык мәшгуль булсын өчен, тыңлау, яңа. Шимбә, аңлыйсыңмы? Икенче көнне аннары пятницы. Кертергә һ. б. радио, без эшебезне тәмамлагач. Кичә кич белән студентларның очрашу Де-Мойне переросла бу сугышны. Маршы ике сәгать элек Лексингтоне. Сигез мертвых. Сидячая забастовка бу Саванне, хәзер булды побоищем - барысы да бар, алар кан. Әлегә болар барысы да. Әмма АХ шактый занят. Турында, тагын нәрсә,-дип. Бернинди авырлыклар Лос-Анджелес яки Сан-Франциско. Әмма послушайте, сездә вакыт бар. Ул чакта син поймешь, нигә у Хоука калмады агентлар.
  
  Нигы инде аңладым, ә кайчан выключил рацию һәм включил чын автомагнитолу, тагын да яхшырак аңладым.
  
  Ул акрын гына выругался һәм алга таба китә. Ирексездән ул тизлеген арттырды. Иртђрђк ул разберется моның белән Генә алабыз, яхшырак булачак. Һәм эму туры киләчәк моны бу Вегасе мөстәкыйль рәвештә, шулай ук Сан-Франциско. Әллә өчен ул возражал; ул яратты, эшләргә бер. Һәм ул, дип ышанам дөрес юлда, дип эму да кирәк булырга безгә Де-Мойне, безгә Лексингтоне, безнең Нью-Йоркта, бер Хай-Сити. Ләкин, беренче тапкыр өчен күп, ай, ә бәлки, яшь, ул хакта уйлана, бигүк бармы күп ул үз өстенә ала.
  
  Ул пронесся mimmo Бейкерсфилда тукталды өчен шәһәр кофе эчәргә. Аннары ул свернул белән америка шоссесы 99 һәм повернул көнчыгышка таба шоссе буенча 466 өчен следовать буенча длинному круговому повороту аша пустыню, ул булырга тиеш иде, китерергә эго аша Барстоу к чиге белән Невадой. Кайдадыр анда, сөйләп курс һәм замаскируется.
  
  Ул уйлады. Һәм ул уйлады өчен барысына да, чөнки ул белә, подкрепленным Хоука — һәм эго үз — взглядами иде, нидер күпкә артык зловещее караганда гына табыш өчен синдиката. Кант иде алу, сатудан кыйммәтле наркотиклар. Әмма ул њзен тњгел, моны эшлђргђ. Эго табыш исходила тирәсендәге башка чыганаклар. Тирәсендә үз чыганагын наркотиклар. Һәм иде әле. Нидер шундый неясное һәм туманное, ул түгел, дип саный кирәкле хәбәр бу, АХ . радио. Үзе Пио иде нерешительным, чын күңелдән сбитым белән файдасы. Ул бу дип ышанам. Пио диде: «Мин белмим, чувак, мин белмим. Тик бу бар нәрсә аерым, ниндидер башка бер караганда, гадәти героин ачыклана һәм анда марихуана табып алалар. Мин белмим бу. Әмма һичкайчан аның алмыйм бирергә, аларга башка берни дә, һәм аны тиеш мин әйтәм сиңа, мужик",-дип алар белән бара, аны беркайчан да күргәнем булмаса да, бер дә алай түгел.
  
  Lamborghini разогнался кадәр 130 миль/сәг.
  
  Ниндидер үзенчәлекле бу наркотике. Ярар, угадайте дип. Һәм ниндидер үзенчәлекле оештыру. Мәсәлән, усал планы подорвать мораль тормыш рәвеше яшьләр илдә. Мөмкин, хәтта начаррак. Нәкъ менә ква, дип тирәсендә моның чыгарга мөмкин? Нигы хакта уйлана. Коррупция аша наркотиклар һәм тагын нидер нче честных маршей протест һәм демонстрацияләр. Гамәлләре полиция. Аннары, федераль вмешательство. Репрессияләр хакимиятләр каршы протестующей яшьләр. Америка халкы ошеломлен, хөкүмәт белән кыскача гына файдасы, тышкы дөнья возмущен. АКШ слабеют, һәм сәяси яктан нык дискредитированы. Бөтен картина яклады үзе преднамеренную диверсию.
  
  Әмма еш кына хема?
  
  Буенча логике өчен шулай хитрым заговором, мөмкин торырга гына бер көч. Бер генә.
  
  Бәлки, бу үз ярамый иде, туктатырга. Тик, һәрхәлдә, мөмкинлек разорвать элемтә арасында бу иң төп көч-ул разрушительной эше, аны күрсәтте алар бу илдә.
  
  Вертолетом күрдем, Ника була, ул пересекал илгә штаты.
  
  Ул пролетел аның өстендә, утыз метрда, аннары акрынайды һәм завис, әлегә янә дә китте, өскә.
  
  Нигы посмотрел өскә. Ягъни, кыска гына вакыт, дип, бар иде үзенең үзенчәлекле Lamborghini, ул күнеккән нәрсәләргә незнакомцы останавливаются һәм карыйлар, аның белән изумлением. Ләкин беренче тапкыр барганда, очучы вертолет кычкырганчы итүгә, аңа кызыксыну уятты. Эму бу бөтенләй ошамаган.
  
  Капот иде опущен, һәм кайчан ул күтәрде караш булса, ирне күрдем янында очучы. Кеше, кем зат ябылган зур очко белән желтыми линзами, властного, жестикулировал, ә аннары бер. Вертолетом кинәт егылып якынча илле футов, һәм кеше высунулся уйларым кылды жест.
  
  Oni кунакханә өчен, ул тукталды.
  
  Нигы түгел, сезгә моның. У ih вертолет түгел иде номерных символы, һәм эму түгел нравились ih затлар катнашты.
  
  Башлангычларда Ника җиңел нажала бу педаль газ. Спидометр кискен подскочил кадәр 150. Ул белә иде, дип сәләтле Lamborghini. Хәзер бар иде шанс исбатлау бу.
  
  Пейзаж пронесся mimmo аңа ике яктан да.
  
  Вертолетом взлетел тиз. Аша берничә мгновений раздался тавыш автоматом. Нигы күрдем брызги пуль, падающие юлга алда аның. Аннары ул проехал поврежденное юл катламы алыштырылды һәм калдырды эго еракта. Хәзер эго тизлеге иде күбрәк 180. Вертолетом әле теләсә алда аның.
  
  Нигы повернул муеннарына һәм посмотрел өскә.
  
  Бар ир-атлар түгел иде, куәтле винтовкадан — бу булды, автомат сүтеп җыйдылар.
  
  Вертолетом каласың аның белән бераз алда аның.
  
  Нигы нажал бу кимсетү. Автомобиль мгновение дернулся, аннары акрынайды.
  
  Вертолетом пролетел алга таба, башлады эшләргә даирәсе өчен приземлиться. Сукмак пустынной алмаганда, эго машина һәм вертолет дип висел җир өстендә.
  
  Нигы кискен нажал бу педаль газ. Куәтле Lamborghini рванулся алга, һәм берничә секундтан соң замигал спидометр, һәм җил бәрде эму бу зат; зависший вертолетом кинәт булып чыкты бу миле артта калды аның.
  
  Ул белми иде бу җитәкчеләр. Ала ул үстерә тизлеге якынча йөз кырык миль сәгатенә
  
  Көтелгәннән аз булды, дип Lamborghini выжмет кадәр ике йөздән семидесяти.
  
  Тиздән без күрербез, түгел лжет бармы җитештерүче, мрачно уйладым Нигы. Ул нажал бу акселератор. Вертолетом бит мчался артыннан.
  
  
  Ул ишетте треск выстрелов, кайчан вжал педаль газ пол, бу мгновение сбросил тизлеге һәм переключился бу бишенче.
  
  Буенда юллар летела полосасы песчаных кочек, изъеденная непрекращающимся потоком пулеметных пуль.
  
  Нигы бу мгновение потянул руль һәм скользнул к линия ут рассчитывая, дип атучы исправит хатасын. Ул хаклы. Икенче ягы да бар юллар усыпана песчаными валунами. Аннары машина проехала mimmo, мелькнув кебек, ртуть, үзәк линиясе бетонной тасмалар таратканнар.
  
  Нигы огляделся. автомат хәзер молчал, һәм вертолетом, сверкая бу ярком кояшлы яктылыгында, акрын отходил элек.
  
  Бәхет елмайды, дип уйладым Нигы. Бу егет шактый яхшы стрелком, әмма эму күзләренә светило кояш. Һәм җитештерүче Lamborghini түгел иде лжецом.
  
  Эго кешедә потянулась к рукоятке нагнетателя.
  
  Lamborghini устремился алга, ничек стрелы, луки тирәсендә. Бәхеткә, шулай иде аз трафика.
  
  Нигы та, набирать тизлеге кадәр булган хорька, әлегә вертолетом түгел булып чыга ноктасы вдалеке, ә ул инде бар иде әле бу полупустыне. Аннары ул мгновение притормозил һәм высмотрел боковые юллар белән зур булмаган төркемнәре түбән агач. Ярар, күп түгел иде; әмма вертолетом ул һаман иде немногим күбрәк кечкенә отблеск күккә, кайчан тапты ул нәкъ менә шул, - дип теләгән идем",-дип, хәтта яхшырак ул өметләнгәнен. Бу бик тар юл белән шөгыльләнүче кискен уходила төньякка таба, һәм якынча аша париж, аннары поворота буенда юллар тянулась роща.
  
  Ул ясаган күрсәткечләр кинәт, тиз затормозил кылды «Ламборгини» ка обочину, әлегә тукталды астында агачлар. Аннары тиз выскочил тирәсендә машина нәрсә эшләде белән серебристой кожей. Чөнки җитештерүче недоверчиво моргнул иде. Хәтта белгечләре AX бураны булыр иде брови, кайчан Нигы тәкъдим итте ул аларны. Әмма алар следовали инструкциям.
  
  Нику кирәк якынча ике минут өчен төшерергә тирене, ябу һәм аның засунуть бу отсек бу пассажирском сиденье. Ул выпирала контурами спереди һәм сзади, әмма сак помещалась бу глубоком бүлегендә. Аннары закрыл капот карады машинаны тышкы якта. Башка обтягивающей пластик обшивки автомобиль булды куе синим, с черным капотом белән бераз измененными передней һәм задней бер өлеше, булмый инде кричащего серебристого луча, ул шулай җиңел күргән вертолеттан.
  
  Нигы нырнул бу шкаф һәм вытащил әйберләр Дженелли. Бу вакытта яхшы булсын өчен, үзгәрергә. Ул яхшы укрыт нче төп юл, һәм вакыт-вакыт ул ишеттем, ничек mimmo проносилась машина. Әгәр кем дә булса повернул китә к, аңа, ул булса, шунда ук бу ишетте. Хәзер ул ишетә һәм стук вертолет һәм ирексездән күзләрен күтәрде. Челтәре коры яфраклардан һәм тармаклары арасында иде һәм алар күк, шуңа да ул түгел иде күрергә башканы кечкенә таплар синевы.
  
  Ул әйләнеп кайтып, машинаны һәм повернул ручку, нәтиҗәдә номерные билгеләре урыннарын алмашкан. Ул разделся башлады наносить макияж, ул ишетә, ничек якынлаша вертолетом... барысы да лижет һәм лижет. Ул эшләгән тиз. Тавыш стих. Кайчан ул әзер алга барырга, ул юкка чыга һавада пустыни.
  
  Джимми «Ат» Дженелли — одутловатое, бледное зат белән зур булмаган ямочками төбендә һәм тонкими усами; сгорбленные җилкәсенә зур тормыш; роскошная, кадерлем, шведларны, широкополая шляпа, остроносые балетные тапочки — направлялся төньякка таба өчен миновать Лас-Вегасе һәм кайтырга башкаларга курсы белән чагыштырганда буенча Сан-Франциско.
  
  
  Кояш инде авылны, кайчан ул килеп җитмәгәндер кадәр аэропорт һәм припарковал Ламборгини. Ул бер бераз бу баре, ә аннан соң гына спеша таба килә башлады к наблюдательному пункты. Небрежно осмотревшись берничә минут, ул күрдем вертолетом өчен сул ягында кыры. Ул отель спросить бу хакта, әмма кыймады. Беркем дә алмады сөйләү эму бу хакта күп нәрсә инде ул белми. Ул казанда буенча Сан-Франциско белән ике китайцами бортында, һәм бу нәрсәне ала ул танырлык түгел җәлеп итеп, игътибар. Ул әйләнеп, үз машинасында. Аша берничә мгновений ул подъехал к отелю «Сэндс», һәм эго отвели бу бүлмәгә белән шөгыльләнүче иде зарезервирована бүген иртән буенча телеграфу бөтен Чикаго өчен мистера Дж. Дженелли, ул очрак, әгәр кем дә булса попытается подкупить клерка өчен получившийся мәгълүмат.
  
  Подписывая теркәлү, ул обмолвился, дип башка отогнал эго машинаны һәм припарковал аны аэропортта.
  
  Аннары ул китте, ашханәгә һәм заказал роскошную edu. Эго үз-үзләрен иде җентекләп рассчитано; юка катламы цивилизация поверх толстой катламын шероховатости, тихий тавышы белән смутным намеком бу угрозу, щедрость ачык белән, акчалата, поразительная грубость, әмма невыносимая.
  
  Аннары ул китте шәһәргә. Эму көтеп торырга түземлеге җитмәгән барып моннан казино, әмма моның өчен иде, бик иртә. Шуңа күрә ул тратил үз акчаларын өчен уен өстәлләр өчен ачык освещенными фасадами һәм перебирался аша бер казино башка. Ул җентекләп выбирал ih нигезләнеп, алдагы визитах бүген Лас-Вегасе һәм советлар хезмәттәшләре-агентлар. Һәр выбранных аларны казино иде сатуда бераз күбрәк гади комарлы уеннар. Һәм һәр бөтен бар, ул өлгергән, упомянуть үз исемен күрсәтергә толстую пачку акча һәм намекнуть, дип килдем, шәһәргә өчен түгел ташларга сөякләр, крутить тәгәрмәч, сверкать җитез булып чыктылар картами.
  
  Һәм, ниһаять, кем дә булса әйтте: «Әйе, әгәр сез чыннан да телисезме күрергә ниндидер вакыйгалар, сез булырга тиеш, перекати-кырда». Барлык төр гамәлләр. Һәм мин тотам барлык төрләре. Әйе, күренә бљтенесе дђ закон кысаларында, әгәр син аңлыйсыңмы, нәрсә турында ул? Бу Да акыллы. Акыллы һәм бай. Тавышы кимеде. — Әгәр сиңа кызык, бездә наверху яхшы уен. Зур ставкасын. Күбрәк караганда бу вак-төякме. Махсус күңел ачу кертелгән. Әгәр сездә бар акчаны, бар уены».
  
  Нигы удивленно күтәрде бровь. 'Әйе? Беләсең, - дип, икенче тапкыр, әйе? Аның килүчеләр белән урнаштырган, биредә күпмедер. Башта, әйдәгез, карыйбыз, - дип тәкъдим итә ала перекати-басуда. Бел, чыннан да, ли у Арго бар дип, мин ищу.
  
  Ул китте.
  
  Перекати-кырда башлыкның үзе җыелмасы мигающих огней, преследующих башка башка даими меняющимся схемам.
  
  "ГОЛЛИВУД КИНО!" укый Нигы, 'ТОП-күңел ачу! бессчетное саны йолдызлар! Музыка! тылсымы! бик күңелле!
  
  Нигы эченә керде. Бу задымленном вестибюле висели фоторәсемнәр башкаручылар, әмма аның каршында басып тордылар кешеләр, һәм ул гына күреп Марко Мага керткәнче к аңа килеп сияющий яшь кеше белән елмаеп йљзендђ. Нигы вытащил тирәсендә бумажника зур купюру һәм кыскача сорады столик на подиуме, кайда, тегүче тик синнән, безгә иде подиум өчен эшләргә берничә глотков керткәнче эш; һәм мин тотам хәзерге вакыйгалар, сабый.
  
  Ул понимающе елмая, положив купюру минутына үткәрде Ника зур полутемную бүлмә, тулы кешеләр, өстәлләр, исе выпивки һәм звуковой музыка. Кешеләр прыгали нче урындык, кул көрәштерү өстәле янына ќыеп, скудное пространство идәндә, һәм искиткеч яшь кеше ударился бу Ника, тегесе пробирался аша хаос.
  
  Нигы высмотрел эго бу полумраке, отошел ягына өчен түгел кичерергә официантом белән подносом белән эчемлекләр булачак, поспешно отступил элек, кемдер отодвинул урындык, һәм наткнулся боком бу досту хатын-кызны, пытавшуюся барып көне.
  
  — Кичер, кичер, — пробормотал Нигы, әнисенә карап әй ачылган зат.
  
  Ул да сак иде. Бу кыйммђткђ көтмәгәндә.
  
  Эго проблеск узнавания иде зәгыйфь, бик тиз контролируемым, әмма безошибочным.
  
  Кыз бу увидела. Күзләрендә аны иде, ниндидер сђер аеруча, әйтерсең, ул хәл, белә микән ул эго-юкмы, бәлки, очраткач эго бөтенләй иткәндә, башка вакытта башка хђл.
  
  Ул тиресен бу. Күп тапкыр. Әле күптән түгел генә кунакханәдә Mark Hopkins Сан-Франциско.
  
  Нигы застонал үзенә астында нос.
  
  Челси Чейз.
  
  
  
  
  Башлыгы 11
  
  
  
  Озын буйлы ир-ат, безукоризненном шантунговом костюме постукивал үз наманикюренными пальцами буенча столешнице һәм карадым аша непрозрачные нокталарында бу өч ир-атлар, киресенчә аңа. Тавышы бар иде, йомшак, әмма чиста, контролируемый.
  
  «Бу, әлбәттә, авыр хәл, — диде ул, — әмма без һәрвакыт белә бит нечто мондый ашырылырга мөмкин. Ап-ачык иде, - дип булачак башланган тикшерү; без көткәнгә бу. Ул кыскача гына һәм коры рассмеялся. «Калса, аңа иде гаепле бу недооценке яки, бәлки, бу тактической ошибке. Тумаган. Әгәр дә кеше ясый хатасын, ул аны исправляет. Ревматизма сезнең штопора, иптәш Чан, толкач, атлантика. Һәрхәлдә, түгел, безнең дә башка, аның ни дәрәҗәдә алмас кемгә. Беркем дә тирә-эго тыңлаучылар да үзгәртте аеруча затлар катнашты. Әмма толстяк бу полосатом костюме башын күтәрде.
  
  «Ул чакта без фаразларга тиеш, минемчә, бу Пио заговорил».
  
  — Без, чыннан да, тиеш, бу бит, — диде кеше, темных очках. — Чөнки башкача бу Акш, яки ничек эго анда түгел генә китеп барган булса, шулай тиз үз Лас-Вегасе.
  
  «Шулай ышануы бик тиз».
  
  — Һавага күтәрелә, — задумчиво-диде Полосатый Костюм. — Минемчә, хитрый кеше. Ничек күп белә идем бу пушер? Ул әйтә иде?
  
  Озын буйлы ир-ат пожал җыерып. 'Түбән бәяләр. Сату студентларга. Лас-Вегас. Алмыйм. Ләкин күбрәк Кант аласыз булырга, бу ышанабыз. Үзе Кант бик осторожный кеше, кырыс кеше, безнең җитәкчеләр кеше. Чиксез артык тотрыклы к допросам караганда, мондый зверь кебек Пио. Бик кызганыч, безгә белән эшләргә туры килә бу свиньями-америкалылар — әйе, әлбәттә, ул мексиканцев, әмма нинди аерма? - шушы җирле гангстерами, әмма җитә мизгелдә, бездә юк сайлау тыш, ничек файдаланырга бу элементлары. Без алмыйбыз тутырырга, университетские городки һәм кофе кытай затлар».
  
  — Әлбәттә юк, әлбәттә. Без моны аңлыйбыз. Толстяк кивнул. "Тик килгәндә, непосредственной проблемалар, әгәр бу кеше доберется кадәр алмыйм?"
  
  "Мин ышанам ки, ул бу әмерен," - диде кеше очках. — Бу безнең веб-өмет табарга аны. Алмыйсыз предупредили көтәргә эго; Түгел опасается эго. Һәм ул мөмкин переместить үзенең йөк теләсә кайсы вакытта.
  
  — Яхшы, — диде югары худощавый ир-ат белән северным кытай акцентом. «Әгәр бу кеше керешкђнче, контакт, алмыйм, әлбәттә, эго ликвидирует».
  
  Кечкенә кеше покачал аягы. — Юк, генерал. Тиз генә. Чиреннән кеше нәрсә белә, һичьюгы, нәрсә диде эму толкач. Әмма безгә кирәк ачыкларга да , ул белә. Безгә кирәк ачыкларга, кем ул, һәм кем булып эшли. Һәм безгә кирәк ачыкларга, нинди мәгълүматны нәкъ менә ул бүләк башка. Аннары, кирәк икән, без вакытта уйдем һәм без изменим безнең базасын операция. Сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ, беркайда да булачак найдено берни дә, указывающего безне. Безнең убежищ диярлек неприступны. Хәзер иң мөһиме — тоту, моның кеше мәҗбүр итә эго сөйләргә.
  
  Дүртенче ир-ат, смуглый белән кәрими күзлегеннән, сардонически елмаеп куйды. — Сез инде кулланып караган бу элек шулай түгелме, иптәш? Һәм аны аңлыйм, син потерпел неудачу.
  
  Темные нокталарында карадык, ачыктан-ачык аңа. 'Чынлыкта. Ул чакта аңа була ышанам, ул, чыннан да, булды глупым профессор көллияте, һәм без куллана фоторәсемнәр, гадәттәгечә. Хәзер миңа аңлашыла, чөнки ул бик тәҗрибәле агент, приученный сакларга допросы иң проницательного характердагы. Сыворотка правда дә үзен сиздергән. Булмады сәбәпләрен подозревать, аның, хәтта ул проявлил кызыксыну пушеру. Ихтимал берәр мягкосердечный интеллигент тапканчы тырышырга коткарып бедную кызны, бәлки, шәхсән разыскать толкача. Шуңа күрә без тәкъдим иткән эму толкача сыйфатында приманки».
  
  "Ах, дөрес." Темноволосый янә елмаеп куйды. «Ул укусил, син дә эләкте на крючок».
  
  Юка авызы астында темными очко иде сжат.
  
  — Сез виртуоз, иптәш Лин. Ләкин, минемчә, сез нәтиҗәләр битенә күз салыгыз артык ерак. Шундый авария дә артык блошиный укус бу зур үсте безнең операциясе. Гомумән алганда, без үсеп удовлетворительных нәтиҗәләрен».
  
  — Тавыш бирергә, нәкъ менә, — диде югары генерал. 'Аерым алганда. Сүз уңаенда, пекинский ҮК сорады мине рәхмәт белдерү өчен мөһимлеген сезнең эш. Алар беләләр кебек, аны мөмкин случаться зур уңышсызлыкка очравын. Әмма алар бик тели синең белән , иптәш, берни дә барып кына чыкмады , чөнки сине алыштырырга ярамый. Сез — складывать доллар һәм күңеле безнең»операциясе.
  
  Озын буйлы ир-ат изящно склонил башын басты.
  
  — Рәхмәт, генерал. Аны үземне бик польщенным. Әгәр хәзер, әфәнделәр узачак өчен минем башка минем кабинеты, аның кунакханәсе иде күрсәтергә сезгә кайбер кадрлар кинохроники демонстрацияләр һәм беспорядков, алар шулай непостижимым итеп распространились буенча моңа оплоту демократия соңгы вакытта». Ул сардонически рассмеялся. — Минемчә, син тотасың канәгать.
  
  Калган басканнар.
  
  — Отель булса, аның өчен без үзебез күрдек, бүген Лас-Вегасе, — диде толстяк, авырлык белән вставая. "Якты святым, хатын-кызлар, игорные өстәлләр, выпивка, тагын да күбрәк хатын - ах!" Ул вздохнул. «Кызганыч, бу мөмкин түгел. Әмма бу алмыйм — ул, әлбәттә, даими элемтәдә сезнең?
  
  Ир-ат, темных очках покачал аягы. «Бер күзлегеннән куркынычсызлык без ограничиваем безнең элемтәләр кадәр минимум. Әмма аласыз булырга тиеш, дип ышана ул бирәчәк миңа белергә, ничек гына бу агент приблизится.
  
  — Тагын бер штопора, иптәш, — диде кара кеше исемендәге Лин. — Ике, иң делле. Беренчедән, әгәр Дә туры киләчәк тоту, моның кеше кебек ул да белер дөреслекне булуы турында сез потерпели неудачу?
  
  Юка авызы неприятно скривился. «Була вакытлар, кайчан брутальные америка алымнарын ценымногие яхшырак көнчыгыш утонченности. Арго күрә, ул үз кулларына алачак, һәм гамәлдә булачак димәк. Кайгырмагыз, бу хакта, иптәш Лин. Ул уңышлы булыр. Ә башыннан икенче штопора?
  
  «Кеше, һичшиксез, булачак приближаться к Арго белән крайней куллануга бик сак карыйлар», — диде Лин. — Һәм, белән җентекләп продуманной тарихы. Һәм алмыйм, элек беркайчан да күргәнем булмаса да, бу кеше. Ничек ул тиеш белергә эго?
  
  Елмаю булды киңрәк. — Ул кыз, иптәш, — пробормотал тихий тавышы. «Кыз анда. Ул аны белер.
  
  
  Уйлар Ника пронеслись аша эго череп. Бу наихудшее могҗиза, ул алар алыр иде күрергә насквозь, ләкин ул тормышка ашкан. Ул авазлары көчәя баруны аңлау, күзләрендә, алар шулай өлешендә һәм шулай пристально карадык, бу эго күзләре, һәм ул белә алмый, бары позволить әй китәргә һәм позволить әй, барлык обдумать. Һәм, бәлки, хәтта поболтать. Ни өчен ул иде биредә?
  
  Юк, ул булырга тиеш сөйләшергә аның белән, иң элек, нәрсә ул заговорит башка.
  
  "Исәнме, Челси, детка!" — диде ул, довольный нең скрипучим тавышы. — Ярар, син бит, хәтерлисеңме, үзенең иске дусты Джимми? Джимми "Ат"...'
  
  Эго прервал тавышы, ул скрипел хәтта көчлерәк караганда эго үз. 'Сез таныш дусты белән башка?'
  
  Челси затаила сулышы. Нигы посмотрел кеше, ул протиснулся аша һәм бер төркем басты янында Челси. Ул зур һәм мускулистым астында үзенең яхшы скроенным костюмом, һәм эго күзләренә иде ледяными.
  
  — Тагын иде, — воинственно диде Нигы. — Бу синең эш? Ир-ат положил кулын эчтђге "Челси". 'Килгәндә, бу минем? Аның босс, моңа бизнес бу барысы да минем эш, һәм тавыш бирү бу кыз эшли минем. Мин теләмим ул беспокоилась советы аны. Шулай ...'
  
  "Ах, син хуҗа казино!" — диде Нигы, башта тон. — Бу нәрсә. б. Джимми «Ат» Дженелли буенча Чикаго. Шат очрашуда.' Ул протянул кулын схватил сопротивляющуюся клешню здоровенного кеше.
  
  — Алмыйм, — диде ир-ат, опуская кулын Ника. Арнольд Алмыйм. Әмма ул һаман да болайрак тора, имеш белә сине.
  
  «Ярар, бәлки ул теләми мине белергә тиеш», — белән смешком диде Нигы. «Кайчак миңа калса, ул түгел, бөтен минем белән килешђм. Әмма без һәрвакыт күзгә-күз очрашабыз тагын беребез белән шунда, анда да шулай түгелме, детка?
  
  "Турында, чыннан да, чыннан да," диде Челси белән вздохом. "Син появляешься бөтен җирдә дә шулай түгелме, Джимми?" Ә аннары ул, диде. — Тик мин әйтергә тиеш, шат сине күрергә, иске бездельник.
  
  "Хәзер аны белђм үз кызны!" — шатлыклы диде Нигы. — Ә син монда нишлисең?
  
  «Мин выступаю монда, ничек син думаешь, юләр?»
  
  Нәрсә булыр иде ул, - дип җавап бирде моңа?
  
  'Искиткеч!' — энтузиазм белән диде Нигы. 'Бары восхитительно! Әйтик, әгәр без эчтек? Ул вопросительно посмотрел на Арго.
  
  Алексей покачал аягы. Боз эго күзләрендә бераз эреп киттем инде. — Юк, рәхмәт, — диде ул. — Тик сез займите минем столик, әгәр теләсәгез. Ягъни, әгәр теләсәң , "Челси", детка.
  
  — Ярар, алай ук түгел, — акрын диде ул. «Минем эш бар, бүгенге көндә, минем белән бар, соңгы шоу була, аны мәңгегә ясарга. Мин нәкъ собиралась подышать свежим воздухом, кайчан наткнулась өчен моның бездельника. Шулай булгач, әгәр син дә яратасыңмы саф һава, Джимми, малыш, син, бәлки, захочешь прокатить мине буенча кварталу.
  
  "Ах, тик бу юлы түгел, бу бик булачак беспокоить мине," неохотно диде Нигы. 'Ярар, әйдә шул ук.'
  
  Алмыйсыз выглядел нерешительно, әмма отпустил ih.
  
  Алар акрын барды, mimmo якты огней. "Челси" сияла үз блестящем күлмәк, әмма аның зат иде озабоченным.
  
  Кайчан алар покинули казино артта калды, ул диде: «Мин белмим, ни кылырга исәбең синең, Нигы, әмма мин тиеш иде вытащить сине аннан. Һәр залда бүлмәдә әлеге казино бар микрофоны кебек өстәлләрдә, хәтта Арнольда. Ә хәзер син әйт миңа — барлык димәк?
  
  — Әйт миңа башта, нәрсә-нәрсә, җаным, — диде Нигы. — Кайчан килдегез эшләргә «перекати-кыры »?
  
  'Сишәмбе көнне кич белән. Минем агент шалтыратып миңа дүшәмбе - шулай дип атала торган урын җырчы Түгел авырып китте фарингитом, нигезендә һәм нуждался бу алмаштыру. Минем өчен бу мөмкинлек - клуб - ул яхшы витрина өчен минем җыр. Һәрвакыт җитәрлек разведчиклар талантлар һәм башка голливудской тусовки. Һәм костя ходайга, әйт миңа, ни өчен син шляешься монда, ничек сбежавший отличнейший мошенник буенча Синг-Синга?
  
  Аның агенты шалтыратып әй, дүшәмбе. Бу мөмкин һәм җиңел тикшерергә. Тагын да җиңелрәк иде инанырга ул, чыннан да, ирекле бу төннең кеше. Бу складывать доллар Ника булды бераз җиңелрәк.
  
  «Мин одеваюсь шулай өчен удовольствия», — диде ул. «Балачакта, мин һәрвакыт булырга хыялландым гангстером. Сез белмәгән элек? Аның, дип уйладым, ул алып бара үзен шактый собственнически. Челси књрсђтте аңа кызыксыну белән күзләрендә. Ниһаять, ул диде: «Юк, аның эго элек белмәгән, һәм әйе, ул ниндидер икенче миңа буларак, юк, әлегә ул гына ясый, дип похлопывает мине буенча плечу. Өчен биш йөз доллар атнага аның алам бу чыгарырга. Ә хәзер әйтегез миңа, әфәнде секретный агент, яки хема иде сез безнең иде, ни уйлыйсыз кирәкле башкарырга сезнең, һичшиксез, отвратительную минем өчен һөнәр. Син замаскировался түгел, ә аны. Шуңа күрә, әгәр сез миңа нидер сөйләделәр.
  
  — Мин астында прикрытием, "Челси", — акрын диде ул. «Аның өлеше шулай эшлим. Бигрәк тә хәзер буенча наркотикларга. Аның ищу элемтә белән баш белән тәэмин итүче. Бу Кант. Әмма идем сезгә, шаять, элегрәк нинди дә булса мөнәсәбәте шундый математика буенча.
  
  Челси тукталды. Ул књрсђтте аңа. — Мин дә тотам к, аңа бернинди катнашы юк, — диде ул, ниһаять. — Миндә дә бар сиңа нинди дә булса мөнәсәбәте. Син ясарга тиеш түгел берни дә гомуми наркотиклар белән ничек аны. Ненавижу, ненавижу! Ул әле, - дип ул якын дрожит нче үзенең серьезности. — Поверь миңа, зинһар, Нигы! Поверь миңа. Бәлки аның ярдәм итә алмыйм сиңа... белән Арго.
  
  Һәм ул доверял әй, ни дәрәҗәдә ул кайчан булса иде ышанырга кемгә дә булса.
  
  — Ышанып алга таба барачакбыз, — диде ул, җайлап, хәзер, кайчан карар кабул итте. Бәлки, ул эш нәкъ менә шул контактом, ул эму кирәк иде.
  
  Аша берничә м алар инде булдык, припаркованном «Ламборгини», һәм ул сөйләде, әй бөтен тарихы, аны буенча эго фикеренчә, ул белергә тиеш иде.
  
  'Балалар!' сызып ќибђргђндђ ул. «Бу балалар». Шок һәм отвращение иде язылган, аны матур күз алдында. «Боже мой, бу чудовищно. Син тиеш куярга моңа җеп, Нигы. Алам аңа нәрсә дә булса ярдәм итәргә? Әйт, бу — мин барысын да эшләячәкмен, дип ачулануыңнан.
  
  — Әйтү эму, тавыш бирү һәм барысы да. Прохладно һәм непринужденно белән легким отвращением к сезнең иске бер-берсенә Джимми Дженелли. Сез дә яклады, ничек низменному аның пала соңгы берничә ел эчендә. Шөгыльләнәм наркотикларга! Син аңлыйсыңмы? Аның расскажу сиңа бераз турында Джимми "Атлар" һәм ничек эшләнүе турында без таныштык, ә аннары без пробежимся буенча синең подходу к алмыйм...
  
  
  Соңгы шоу төн уртасы якынлашканда, подошло ахырына якынлаша. Нигы тоймадым вибрации аша калын диварлар офисы алмыйм булмаса да, тавыш ишеттем.
  
  Арго карадым аңа астыннан густых гасыр; молчаливый, расчетливый. Эго калын бармак сжимали здоровенную сигару.
  
  — Яхшы, — диде ул, ниһаять. 'Тавышы шулай. Аны башкарды, берничә телефон аша шалтырату, аннары моннан, ничек Челси сөйләде миңа, сиңа. Әй, Син бик нравишься, шулай түгелме? Аңа әйтәм сиңа, дип,-дип, Дженелли. Һәм аңа әйтәм - юк. Минем эш — комарлы уеннар. Белмим, безгә нәрсә турында башка. Әмма - минем элемтә бар, һәм мин гел яратам күрергә, акча. Әгәр бу зур эш.
  
  Нигы пожал җыерып белән бергә тонкими бровями Дженелли.
  
  «Бәйле, моннан тыш, сез называете зур. Аның алам барып миллион».
  
  Арго күтәрде куе брови.
  
  'Oi. Һәм анда бу миллион?
  
  'Евгений. Иң зур өлеше.
  
  Алексей рассмеялся. 'Әйе. Забудь бу хакта Дженелли. Егет, анда мин уйлыйм, алай уйный.
  
  Нигы янә пожал җыерып. 'Oi. Ә анда наркота? Сезнең башка йөртә үрнәкләре, аны ничек? Ул полез вакытында эчке минут һәм вытащил яңа купюру бу 5000 доллар. — Бу одина. Минем бар күбрәк. Әгәр телисез икән, күбрәк күрергә, банк ачыла, 9 иртәнге дүшәмбе көнне. Без җиңел алабыз трансферга заказ бирү. Ул положил купюру кире минут. Күзләре Кант задумчиво проследили артыннан.
  
  — Каян килә сиңа мондый акча Дженелли? син беркайчан да зур дельцом. Югыйсә, аның кенә белә идем.
  
  Нигы кыскача рассмеялся. 'Ах, әйе? Ул чакта күп кенә башка кешеләр дә белдек булыр иде, әгәр дә аңа булды, күз алдында. Ничек күрәсе килә, ФБР белү, барысы да? Әлбәттә, минем зур булмаган операция. Камуфляж. Диверсии. Берәр мәңгегә ташлап, волкам башлагач, алар киләчәк белән воем. Бу нәрсәне аңлата барлык бу мәсьәләләр, алмыйм? Сорыйм микән мин аны, сезне кайвакыт сөйләү миңа тарихын сезнең тормыш? Юк, иптәше булып чыга, мин яратмыйм нечкәлекләре. Ни дәрәҗәдә аның аңлыйм, бу акча, алар, диләр. Түгел, минем авызы. Әгәр сиңа кызыклы, шулай әйт. Син нишлисең миңа одолжений.
  
  Алмыйсыз указала аның мясистой кулы белән.
  
  — Утыр, утыр. Мин әйткән дип миңа неинтересны акча. Әмма нәкъ менә сез теләсәгез күпме?
  
  "Все, мин алам алырга," - диде Нигы. «Бәйле, моннан тыш, күпме бар булу, никадәр әйбәт, бәясе. Әмма башлыйк героин. Бары тик беренче сыйфаты өчен башлау белән үрнәктәге өчен аны иде эго тикшерергә. Һәм аны бик разборчив. Әгәр миңа ошар моделе, аның телим якынча биш фунт башлау өчен. Син ничек думаешь, синең малай алачак бу күтәрергә?
  
  Алексей непонимающе књрсђтте аңа. 'Ул ала. Димәк , сездә булырга тиеш якын татарстанның җиде йөз меңнән илле мең.
  
  — Карап сыйфатларын, — кабатларга Нигы. — Һәм аны алырга тиеш эго якын арада. Модель кадәр дүшәмбе, димәк мин булырмын әзер булганда, банк ачыла.
  
  Кант отодвинул урындык. — Подожди, биредә аңа позвоню.
  
  — Звони, күпме телисең, — ривненской диде Нигы һәм алдым сигару буенча тартмасы алмыйм. Алмыйсыз выглядел раздраженным, әмма берни дә түгел, - диде, подойдя к толстой бу көнне задней стоны үз кабинеты. Ул ачты ee ривненской шулкадәр өчен проскользнуть эченә, ә аннары тиз закрыл аның артыннан.
  
  Нигы откинулся бу спинку зур кожаного кресло һәм посмотрел аша бүлмә булса да, эго интересовала гына ишекне ача. Зур ромбовидное көзгесе иде прикреплено к көне дәрәҗәсендә плеч, һәм ул әзер иде астына куярга, аның тормыш, дип, бу одностороннее тәрәзә һәм, мөгаен, бердәнбер кеше түгел глазок бүлмәдә. Һичшиксез, табылмаган урын өчен подслушивающего җайланма. Эфирны разглядыванием үз сигары һәм эзләү шырпы ише кайчан вдохнул исе. Жженый һәм табак дим. Һәм ни дә булса әле. Начар ис, моның әлләни исе күр бүлмә, кайчан Кант ачты һәм ишекне.
  
  Духи. Мускусные, әмма матур. Нәрсә экзотическое. Якын дуновение ароматного ладана.
  
  Нигы закурил сигару һәм мрачно дип елмайды турында үзләрен. Һәрхәлдә, ул задней бүлмәсендә түгел иде, "Челси".
  
  Артык вакыт узды егерме минут керткәнче Кант кайта һәм потер үзенең зур йомшак куллары. Ул гына да түгел, сель. — Тагын смолоду, — диде ул. — Ләкин егет, әлбәттә, сак — һәм ул очрашачак сезнең белән әлегә, сез дә осмотрите героин ачыклана, ә ул күрә сезнең акча. Түбәндәгечә. Сез возвращаетесь үз кунакханәсе һәм ждете. Берничә сәгатьтән соң, сезгә позвонят, дип аста такси көтә. Түгел, разговаривайте белән шофер - ул сезгә берни дә әйтер. Ул везет сезне шунда, кайда сез булырга тиеш. Тик синнән үзе белән ун данә, башка бернәрсә дә. Безнең корал, безнең таныклыклар шәхес, берни дә. Бары тик акча. Ихтималы бар алар сезне тикшерергә, җи тәкчелеге үзен. Шулай булгач, подыгрывай, Дженелли, югыйсә эш түгел узачак. Яхшы?'
  
  — Яхшы, — диде Нигы.
  
  Барысы да тыныч, кайчан китте. Соңгы шоу тәмамланды, һәм бары тик берничә напористых кунакларны попытали бәхет казино.
  
  Артык зур вакыйгалар, ква офисында Арго.
  
  Ул дип сорады. - 'Дип уйлыйсыз?' Эго кырыс караш скользнул буенча кызга, сидящей бу кожаном кресле. Аның мускусный пешкђн наполнил бүлмә. — Син, дип ышанам эго беркайчан да күргәнем юк?
  
  Блоссом покачала үз хорошенькой головкой. — Аның эго беркайчан да күргәнем юк иде. Ул бөтенләй охшамаган кеше, аның без эзлибез. Ул сдвинула үз идеаль брови. — Мин генә белмим була микән мудро минем яктан монда килә. Бәлки, ул куллана маскировку — ул инде одурачил мине шул рәвешле. Бәлки мин алмыйм күрергә аша нах. Мин белмим. Аны күрергә тиеш эго янында. Бик якын ара. Һәм шул чакта ул белер мине. Мин алмыйм, шулай җиңел замаскироваться. Әгәр аны алырлык хәрәкәт итәргә свободнее, ә мин алмыйм, бу берәүгә дә показываться шәһәрендә».
  
  — Сиңа уйларга тиеш иделәр бу хакта элек — салкын диде Арго. 'Камуфляж! Нәрсә телисез икән, аның өчен проверял һәр егетне, ул хәзер бирегә күрү өчен, бармы-бар силиконовые сиськи яки нәрсә бу үзенчә? Тавышы бу егет, мәсәлән. Әйтик, ул даими кунак. Нинди репутацию аның получу ул чакта? Һәм тагын бер нәрсә-нәрсә. Сез шулай дип ышана ул килер бирегә шәхсән? Әгәр Пио барлык испортил, ә бу егет алмас китәргә һәм сөйләү тарихын, түгелме послал булса, кемне дә булса, тагын, кемгә сез беркайчан да элек күргәне?
  
  — Ул вакытта аны гына алам тәкъдим итә, сезгә җентекләп тикшерергә, барлык каршылаячак сезнең килүчеләр, — диде Блоссом шулай ук салкын тавыш белән, ничек һәм эго. 'Аны, китәм. Toe Jing ала җибәрергә мине кире. Әгәр бу Дженелли була чын покупателем, инаныгыз ул алачак искитәрлеге.
  
  — Турында, ярар, куколка, хәзер болар барысы да үзенчәлекле, син беләсең бит. Бу димәк? Ул чагында бу кебек, бездә яңа толкач. Һәм мин ышанам Genelli пропустит яшьләр базары. Шәхсән аны, дип саныйм алабыз эго кулланырга кирәк».
  
  Боссом менделәр күтәрелде. — Гади инаныгыз ул да куллана сезне. Бәлки, бу кыз "Челси" түгел иде, мондый случайной, син дип уйлады. Күзәтеп аның алмыйм. Сез, мөгаен, түгел телисезме югалтырга иң доходную линия белән шөгыльләнүче сезнең кайчан булса иде. Булсын, хәзер килер Ул Цзин өчен аның выбралась бу вонючей дыры.
  
  
  Димәк, Блоссом иде анда.
  
  Булсын күрсәтергә аңа?
  
  Икеле. Ул җебе нидер подозревать, әмма түгел иде дип саный.
  
  Нигы сидел руль артында «Ламборгини» караңгыда, янәсе өчен достать нидер буенча бардачка йоклар алдыннан, ә иң делле открывал һәм закрывал цилиндрический сейф. Ул вынул стопку яңа тысячедолларовых банкнот һәм, сунув ih нче эчке минут, положил барлык корал, ул, гадәттә йөртеп, үзе белән бу сейф. Эго шәхес таныклыгы последовало артыннан. Кайчан аша полминуты ул чыкты тирәсендә машиналар, запертый шулай ук тыгыз, ничек банк хранилище, ул кеше башка нинди дә булса опознавательных символларын кала, крошечной чыгарга мљмкин белән балта бу эчке ягында локтя, һәм безоружным алмаганда, кием, аңа ул одет. .
  
  Әйләнеп кайта ул үз бүлмәсен өчен, көтәргә, страстно булырга телим белән "Челси" да белә алмый, дип эму кирәк түгел хәтта связываться аның белән; һәм ул өметләнгәнен белән грызущим хисе беспокойства, ул подвергал аның куркыныч.
  
  
  Арнольд Түгел тәмамлый үзенең завуалированный телефон белән сөйләшү Сан-Франциско һәм повесил трубку. Күпмедер вакыт, тирән задумавшись, ул сидел өчен язмача өстәле.
  
  Ул алмады оттырырга. Хема иде безнең булып чыкты бу Дженелли,
  
  Кант алмады оттырырга. Блоссом иде хокуклары турында "Челси". Ул позаботится бу хакта. Бу остальном баш бит ловушка инде расставлена.
  
  Ул выключил святым офисында һәм менде наверх. Әмма үз бүлмәсен.
  
  
  
  
  Башлыгы 12
  
  
  
  Ривненской башка чирек алты такси утыртты Ника "казан" халыкара аэропортында. Ул чак өлгерде үтәргә вертолетом юкка чыккан кеше буларак, авыр темных очках поманил эго к самолету.
  
  Бу иде шәхси самолет, четырехместная «Сессна», һәм алар бортында берәүләр. Кимендә өч чирек сәгать соң взлета самолет башлады акрын кружить бу лучах иртә, иртәнге һәм кими су төбенә китәчәк пустыни. Нигы украдкой посмотрел на очучы. Ир-ат әйткән гына рычащими слогами, ә ненужные нокталарында обеспечивали шактый нәтиҗәле маскировку. Әмма Нигы да билгеле булды бу nen кеше, приветствовавшего эго бу казино мондый искрящейся елмаеп.
  
  Аңлау түгел утешало. Бу заставило эго уйларга кирәк, дип эго түгел көтәләр Лас-Вегасе, анда ул алачак опознать бу кеше. Яки алар, чыннан да булыр дип уйлаган эго одурачит хриплый голос һәм нокталарында?
  
  Пилот выключил двигатель, - диде аша эчтђге. — Открой ишек һәм выходи, — небрежно диде ул. Нигы ясаган, ничек эму әйттеләр, чувствуя үзен голым һәм уязвимым алмыйча, үзенең гадәти коллекциясен яраткан корал. Өч минут, мин басып торам, берничә метр ераклыкта «Цессны», ул кинәт кенә ишетте рычание стартера. Самолет башлады рулить. - Мәсих! уйладым Нигы. Ублюдок калдыра мине монда. Һичшиксез, стервятники прилетят объедать минем сөякләр...
  
  Машина тукталды якынча 500 метр.
  
  Нигы булып калды бер.
  
  Куаклар полыни, чүп үләннәре кактусы, голые пески кажущейся бескрайней пустыни. Серро-зәңгәр холмы көньякта, көнбатышта һәм төньягында һәм пологий склон көнчыгышта. Берни дә күбрәк. Бернинди билгеләре тормыш тыш ожидающего самолеты. Тулы һәм гробовая тынлык.
  
  Һәм шунда ул тавыш ишетте эшләүче двигательнең кайдадыр ерак көнбатышта. Акрын ползущее пятнышко превратилось бу лендровер, ул исчезал аша кыры ягыннан һәм янә появлялся, исчезал һәм янә появлялся, әлегә бер буенча наклонному дну пустыни.
  
  Нигы карадым аңа һәм көттем.
  
  «Лэндровер» тукталды берничә ярдах нче аңа. Берсе аның чыкты, ике ир, югары һәм ныклы телосложения, причудливо одетых бу таплы комбинезоны белән ковбойскими шляпами һәм черными галстуками бу йөзләрдә. Алар белән килдек к аңа молча, икесе дә белән наведенными аңа пистолетами. Нигы, кулларын күтәрде дә сөйләргә безгә сүзләрен.
  
  Алар молча обыскали эго, кеше перчаткалар киеп башкарырга угрожающе башкарды, аңа пистолетын, шул ук вакытта башка тиз, әмма җентекләп ощупал аның. От ике пахло затхлым аннары һәм катнашма башка неприятных әйберләрнең.
  
  Кеше перчаткалар киеп башкарырга берәүдә акча пятитысячную купюру һәм биш яңа тысячных файдаланырга омтылу, һәм сунул ih бу комбинезоны.
  
  — Әй, көтегез, — дип башлады Нигы, һәм кеше перчаткалар киеп башкарырга придвинул пистолетын берничә дюймов лижет.
  
  Ул, диде. - 'Чу!' Ул әйтте, бу-мексикански, әмма акцент бар иде мексиканский. Ә күзләрен арасында үткәрә, кырлар шляпы һәм шейным платком, ничек бар кеше, ул эго обыскивал иде узкими күзлегеннән бу желтовато-оливковой тиредђге.
  
  Нигы молчал. Башка ир-ат отступил к «лендроверу» белән кайтты портфелем. Ул бирде эго Нику. Ачкыч иде замке.
  
  «Послушайте, заселитесь отель соңрак», — диде ул, җентекләп выговаривая испан сүзләрен, әмма башка мелодичности. — Сиңа позвонят бүген кич.
  
  Нигы ачты сумка һәм тиз посмотрел на содержимое. Ул фыркнул. Понюхал астында носом.
  
  Неразбавленный. Әмма иде бармы nen нәрсә тагын? Һәрхәлдә, бу беренче сыйфаты. шәп әйбер. Бик әйбәт өчен выскочки кебек Дженелли... өчен калдыра.
  
  Ул кивнул. — Яхшы, — диде ул, запирая сумка. 'Кем...?'
  
  — Болар барысы да, сеньор, — бодро диде тавышы белән странным акцентом, һәм ике ир-егет кискен повернулись һәм андый уен казанда «лендровер».
  
  Кеше-кара, дип уйладым Нигы, әнисенә карап алар. Һәм одина буенча эго җинаятьтәшләреннән.
  
  Фикер иде бик захватывающей. Һичшиксез, бу бозуына дәлил элемтә арасында Лас-Вегасом һәм Сан-Франциско, ул аны теләгән идем. Һәм бу, шулай ук, указывало булса да, уртак операцией руководило чагыштырмача аз кешеләр саны, югыйсә аларга да понадобились иде кешеләр бөтен Сан-Франциско татарстан пустыне Невада. Булса гына иде, башка сәбәпләр нәтиҗәсендә, алар буенча алар монда түгел, ә бөтен Фриско...
  
  Тавыш отъезжающего «Лэндровера» заглушился, кайчан пилот «Цессны» разогнал үз үз машинасын һәм акрын вырулил ка Ника. Пилот поманил эго бортына.
  
  Обратный путь үтте башка һәлакәтләре һәм сүз. Нигы карадым, ничек астында алар скользит пустыня, ничек маяклар, булса да, белми идем, алар бик аз дип расходиться. «Лэндровер» приближался аларга көнбатыштан, һәм бу барысы да, ул белә иде. Ул да түгел, приблизился, җитмәсә урыны, анда наркотиклар саклана. Яки бу тавыш?
  
  Ул посмотрел кешегә очках, дип атады, аның турында, аларның обнаружении администрациясе лицей. Күрәсең, ул аеруча зур уңыш доверием алмыйм, һәрхәлдә, кадәр күпмедер дәрәҗәдә. Бәлки, вырвать бар идарәсе самолет? Иде микән ул эшләргә. Ә аннары? Идарә итәргә машиной һәм бер үк вакытта извлекать буенча nah мәгълүматны? Икеле. Яхшырак подождать. Подождать, әлегә алар приземлятся. Никадәр ала ул күрергә астында летным комбинезоном Жемчужина бернинди выпуклостей түгел иде. Шактый тиз үз хакимиятен сзади; аннары күрсәтергә басымы.
  
  Шуңа күрә ул көтте.
  
  Машина приземлилась, һәм вырулила бу пустынный участогы аэропорт Лас-Вегаса.
  
  Искиткеч! — уйладым Нигы, напрягая мускулларын өчен атак.
  
  Булырга тиеш, нәкъ менә шушы момент турында, аларның обнаружении администрациясе лицей нажимал бердәнбер төймәгә, аны Нигы күрмәдем, чөнки ул булды астында ногой Жемчужина.
  
  «Башка мђзђк, иптәше булып чыга», — ишетте ул сүзләрен Жемчужину, ә аннан соң нидер ударило эго тормышында ослепляющей древнее — ул да аңладым менә, — дип заставило эго хис диярлек безжизненным.
  
  Кайчан томан рассеялся, һәм авырту булды мөгаен тупым ужасом караганда мучительным пычак белән бу животе, ул аңладым самолет тукталды, һәм аларны обнаружении администрациясе лицей вытолкнул эго шул ачык ишек.
  
  Ул авыр егылып бу платформу. Портфелен тапшырды егылып аның янәшәсендә, һәм артта калды, аңа зарычал двигатель «Цессны». Ул повернулся һәм күрдем, ничек самолет выруливает бу очып китү-посадочную юлга өчен янә взлететь.
  
  Ул әче выругался һәм күтәрде портфелен тапшырды. Һәм ул, спотыкаясь, ковылял буенча халыкара кебек исерек, втягивая һава үзләренең буш җиңел, недоумевая, кенә, тегүче тик синнән, ул ввязался.
  
  Алар рисковали, чертовы ублюдки; берни белән дә. Һәм внезапное кисәтү, хисе покалывания бу муенында эму", - дип әйттеләр алар тагын да көч сынашты үз соңгы картасын.
  
  Өч ир-атлар килеп җиттек к аңа, ул чакта шелл буенча ягында кыр таләп итте чыгу. Чыгу түгел иде; Якындагы чыгар иде, зур көтү залы, һәм алар урынга килеп җиткән кадәр аңа кадәр әле байтак вакыт кала, моннан тыш, ул ничек килеп җитмәгәндер шунда. Одина шулар тирәсендә иде, одет бу фуражку һәм формасын полиция штаты; ул тукталды, положив кулын рукоять пистолеттан иде берсе простом костюме ФБР да, алды бар, аңа портфель; ә өченчесе, одетый бу распахнутую спорт күлмәк, джинсы һәм ак кроссовкалар, ачыктан-ачык насмехался аның өстендә, надев наручники ка Ника.
  
  "Бу фигня?" — дип сорады Нигы.
  
  Кеше костюме, ул иң янәсе, ФБР агенты, катгый әйтте: «казначылык Департаменты» һәм күрсәтте таныклыгын. — Барабыз тыныч, Дженелли. Сез арестованы.'
  
  'Астында арестом? Нинди наводке? Анда сезнең боерык?
  
  Ул ухмыльнулся буларак, бүре, һәм подтолкнул эго алга.
  
  "Бу әһәмияткә ия?" 'Поторопись!'
  
  Нигы рванулся алга. Офицер формасында кушылды аңа сзади, бераз сбоку нче ФБРовеца, әгәр ул аларга иде, держа бер кулын кесђдђ, ә портфельне — башка. Өч илтә эго бу урынга күчерү икенче яктан бинаның гавани һәм затолкнули машинага башка опознавательных символы.
  
  «Әй, послушайте...» — диде Нигы, тегесе sel аның янәшәсендә, һәм офицеры, сель, руль артына. «Мин тотам хокукы...»
  
  'Син хаклы! Син ясарга тиеш түгел, хокук, катнашучы — диде ул. — Мин расскажу сиңа барлык хокуклары турында, алар синдә юк. Аны, Бизәкләр. Детектив лейтенант Бизәкләр Департаменты, полиция Лас-Вегаса. Әй, бир миңа бу сумка Дункан. Мистер Дункан, мине гафу итә беләләр. Аның отдаю сезгә бу кош-корт, ничек гына оформлю аны кабул берничә сорау. Аның позвоню сиңа бу офис, яхшы?
  
  — Яхшы, — диде ир-ат буенча исемендәге Дункан, куеп портфелен бу аяк, Джинса. — Әмма бул сак белән уликами, ярар?
  
  — Перестань, — кыскача диде Джинс. — Сез позвоните бу штаб яки миңа?
  
  — Сезнең реклама, — диде ир-ат. 'Аңа позвоню. Увидимся Федераль бинасында, Дженелли, ничек гына лейтенант закончит сезнең белән.
  
  Ул нәзек елмая һәм захлопнул ишек.
  
  Инде юлда, офицеры, — диде Джинс. "Язмача урындык, һәм тиз язарга беркетмә..."
  
  — Яхшы, сэр.
  
  "Нәрсә бу, димәк, офисы?" — хрустнул Нигы. — ",- Дип синең, син алыр иде ясарга минем белән?
  
  Офицеры рассмеялся. — Әллә, мин алам сиңа эшләргә, шулай булса да синдә бар, иптәше булып чыга. Чөнки анда — рубашки һәм крем өчен бритья? Ул пнул портфелен тапшырды һәм яңадан засмеялся.
  
  Нигы молчал. Эму түгел синнэн башка берни дә сөйләргә. Алар яхшы эго ритмын.
  
  Ул әлеге инвентарьлаштыру, чөнки юл вилась астында алар присоединяется ih бүген лас-Вегасе. Бер агент, диярлек, мөгаен, чын. Бер детектив бу штатском, бәлки чын, әмма шулай ук, ихтимал, һәм подкупленный. Бер кеше тирәсендә казначылык бүлеге, наркотикларга каршы көрәш өчен бизәнү әйберләре һәм шулкадәр үк фальшивый, ни дәрәҗәдә, бу мөмкин.
  
  Һәм некто Николас Дж. Хантингтон Картер, ул шул ук Джимми «Ат» Дженелли җибәрелә төрмәгә. Ул сак устроен.
  
  Хөрмәт белән, Арнольд алмыйм.
  
  Ул, Картер, эләккән китердемме. Һәм "Челси", охшаган да. Ахыр чиктә, ул поручилась аның өчен бик косвенным һәм нечкә итеп. Әмма, бәлки, алмыйм, шүрләп авырлыклар, кубаныћ аны хәйлә насквозь.
  
  Шәһәрдә машина свернула ягына Мексика кварталының.
  
  Полицейский участокка? - уйладым Нигы. Бәлки. Әгәр әйе икән, ул, бәлки, уңайлы яки неблагоприятным. Яхшы, чөнки ул чакта аның күбрәк булыр да инде исән кайтырга җае чыкмады. Неблагоприятным, чөнки эго бердәнбер чыгу мөмкин азат итү буенча рәсми каналлары, һәм ул чакта эму туры киләчәк үз-үзен фаш итү, һәм шул чакта алмыйм, бөтен бүлмә скроются. Ул чагында йөгерергә. Выпрыгнуть тирәсендә машиналар һәм убежать.
  
  Юк... Бу Узоров иде звено бөтен сомнительной разбивать. Авыз Узоров. Аннары ...
  
  Машина тукталды алдында полицейским участогы. — Миңа ярдәм итәргә, сиңа китерергә эго? — дип сорады агент.
  
  Лейтенант Бизәкләр катнашучылар фыркнул.
  
  «Бу бомж? Гайсә, юк. Аның алам үтәргә язсын полдюжиной шундый бер кулы, һәм аны тагын да түгел, арыдым.
  
  — Кайчан барысы да наручниках? — саркастически дип сорады Нигы. Текстура грубо вытащил эго тирәсендә машина бәрде, аның буенча һәр аркада. — Милашка, — диде ул. «Комик. Карарбыз алабыз микән без ясарга аңа актерлар».
  
  Кайчан алар керде, сержант формасындагы өчен стойкой башын күтәрде. 'Бу кем?'
  
  — Турында, бродяга, — диде Узоров. — Капитан мондамы?
  
  — Аннары гына төштән.
  
  'Яхшы. Аны душевой. Тик башта булыш миңа.
  
  Сержант баскан алдында Ником һәм ярдәм итте, кайчан Бизәкләр төшергән наручники, закрутил куллары Ника бу спину һәм янә застегнул наручники аның запястьях.
  
  — Болай булса яхшырак, — диде Узоров, ударив Ника буенча аркада. «Поторопись, капчыкка».
  
  Сержант посмотрел аларда, качая аягы.
  
  Алар үткән mimmo ике шымчылар бу штатском, алар, баскычтан күтәрелде һәм направлялись шул подвал. Одина шулар тирәсендә посмотрел на Ника бераз күңелсез.
  
  «Убийца янә эшкә керешкән», — җайлап диде ул үзенең коллеге. «Шунысы кызык, ул эшләмәячәк бу юлы өчен смыть кан белән диварлар».
  
  Бүлмә иде, якынча, дүрт, биш метр, бөтен тыш потолка һәм цемент идән иде выложена плитка. Анда иде, ике ачык күңеле, берничә шкафов, берничә раковин һәм бердәнбер урындык. Юк тәрәзә. Бер ишек аша аны алар керде. Лейтенант Узоров, запер ишек, сунул ачкыч минутына, ә портфельне сунул бер буенча шкафчиков. Аннары вытащил дубинку. Ул куйды аягын өчен урындык һәм посмотрел на Ника, иркен аның покачивая.
  
  — Ярар-ярар, — диде ул. — Яхшы выглядишь, җаным. Булырга тиеш, бу төшкән сезгә алып чыгу кыйммәткә төшәчәк. Тик синдә тагын калды, акча, шулай түгелме? Сәлам?' Внезапным хәрәкәте ул оттолкнул урындык ягына һәм аягын күтәрде. Нигы әле, ничек ул якынлаша, тик барысы да ул иде ясарга, бу втянуть тормыш һәм повернуться боком. Жестокий удар, направленный бу пах, эләккән бедро, һәм эго гәүдәсен отлетело элек. Ул выпрямился, әче ругаясь һәм авыр дыша.
  
  — Яхшы, — рассудительно диде Узоров. «Начар өчен карт. Ләкин, бәлки, икенче юлы үзегезгә дә елмайса. Түгел, шулай да мине дөрес түгел, мин түгел, торгую синең белән, Дженелли. Син нишлисең, миңа бер тәкъдим. Сезнең иң югары ставка. Синдә булмас, икенче шанс.
  
  'Тәкъдимен?' — выдохнул Нигы. «Мин покупаю бу?»
  
  Бизәкләр взмахнул дубинкой. «Бәлки, сезнең тормыш», — диде ул. «Соңгы егет белән алар аны монда әңгәмәдәш, повесился үз цифрлы камералар. Тик мин открою сезгә дә сер түгел. Әгәр алар үткәрделәр ачу, ягъни таптылар иде, барысы да эго органнары разорваны. Моның белән тора эшләргә, Дженелли. Сделай миңа тәкъдим!'
  
  Дубинка кискен ударила һәм тимерче Нику бу бөерләр. Нигы согнулся була, задыхаясь, һәм бу юлы эго авырту түгел иде симуляцией.
  
  Ул задыхался. - Син, ублюдок, син, ублюдок!" — Минем акча юк. Обыщи мине. Lamborghini припаркован бу Sands. Минем машина. Ун мең приборной панельләр, заперты. Отвези мине шунда - мин покажу сиңа. Дөресен генә әйткәндә!'
  
  Бизәкләр рассмеялся. — Честное сүз! Бәлки. Бәлки. Карыйбыз. Бәлки, без отправимся бит, тик икәү. Тик башта...!'
  
  Ул янә двигался белән молниеносной тизлек, приземляя дубику, башына Ника белән умением, ул предотвратило югалту аң Ником, причинив эму көчле авырту. Тиз, яростно, ул тагын ике тапкыр бәрде аның эго буенча почкам. Нигы егылып җиргә һәм застонал, әмма шулкадәр деморализовано, ничек уйлады Узоров.
  
  «Мин, көчемнән сиңа больно», — пропел Узоров. «Мин причиню сиңа авырту. Ламборгини, әйе? Аның алам табарга эго яума. Тик син сөйләшергә тиеш, һәм әгәр син укымасаң, сөйләшергә бик акрын булачак, больно, иптәше булып чыга. Син расскажешь миңа нәрсә-нәрсә, кайбер тирәсендә минем егет тели белергә. Сез кем иң делле, ни өчен килдегез бу Лас-Вегасе. Кем әле монда белә турында сезнең почта бизнесявляется. Мондый әйберләр. Әгәр җаваплар кажутся миңа правильными, нишлисең, ул вакытта, бәлки, аны бары тик бераз причиню сиңа авырту. Шулай булгач, сезгә кирәк булачак калырга хастаханәдә нибары берничә атна өчен, остыть. Махсус хастаханә, әлбәттә. Бик тихое урын. Ул дип. «Гади уйлагыз бу хакта мгновение. Сөйләгез. Тиз!'
  
  Нигы отдохнул, җыена белән көче белән. Ниһаять, ул вскочил аякка бастыру һәм сак отпрянул нче Узоров.
  
  — Юк сөйләргә, — выдохнул ул. «Мин мондый, нинди, аның белән бар, һәм сез беләсезме, кем аны шундый. Арестуй мине хакына Иисуса. Уведи мине судка. Аны поговорю алар белән.
  
  Бизәкләр запрокинул башын залился смехом.
  
  «Әле дә мәзәкче, дип бармы? Бәлки, син әле беләсеңме, малай? Бар, тагын нәрсә,-дип, моннан тыш, ул небрежно взмахнул дубинкой, - шаять, разговорились. Һәм киресенчә судьясы. Ә сөйләделәр, барысы да миңа. Хәтерлисеңме кызны Дженелли? Подумай турында кызга! Бәлки, ул да мөмкин дип, ягъни сөйләү. Яки, бәлки, сез иде предпочли избавить ee шуннан. Нишлисең?' Нигы выглядел непонятливым. - 'Кыз? Ул Кыз Шөгыльләнә? Безгә бер кыз юк, миңа бернинди катнашы юк, Бизәкләр.
  
  Көлү Узоров иде широким һәм фальшивым. «Мин алмыйм ih винить. Әмма син, мөгаен, захочешь ия булу, алар белән эш, Дженелли. Мөмкин, хәтта сез дә теләсәгез өчен татлы киска интегә. Шуның кадәр больно, күпме аны җыенам причинить сиңа!
  
  
  "Челси" сонно зевнула. Сәгать җыелмалары аннары аны соңгы шоу, ә аннары моңа сумасшедшему Арнольду алмыйсыз чакыртырга туры килде, аның тирәсендә чүп-чар өчен иртән бару үзенең ранчо. Әгәр дә ул түгел иде аның боссом өчен биш йөз доллар атнага, ул иде бирде эму буенча морде. Әмма ул эшләгән анда, ә болай... Әлбәттә, саф һавада рәхәт. Тик бу сәгать, көн, боже мой! Һәм иң худшей тирәли мөмкин булган сәбәпләр. Карарга, ничек восходит бу проклятое кояш. Восход! Ул проспала зур өлеш юллары.
  
  Ул налила үзенә тагын эчәргә алып керер иде кофе, подождала, әлегә ул кайтачак белән телефон. Иртән биредә иде людно. Башта «Лэндровер», прибывший тиздән аннары моннан, ничек табыш ул һәм Арго. Алмыйсыз чыкты эму каршыга, һәм икесе яңаларын алуны, ир-атлар, әгәр аңа нәрсә, - дип, киресенчә, эму ошады. Аннары алар узды заднюю өлеше йорты һәм спальный домик яки нәрсә бу үзенчә. Ә бераздан төште самолетик, һәм алмыйм янә канәгать иде. Хәзер телефон кыңгырау. Һәм барысы да бу кадәр иртәнге аш.
  
  Ул пила кофе һәм уйладым, бәйле түгел микән бу Ником. Әй, отчаянно синнэн ышанырга, бу алай түгел. Әгәр Түгел отель белән шөгыльләнергә тарафыннан яратып кабул ителә, бу бер. Ул җебе тотарга эго бу узде. Әмма...
  
  Ике ир-егет бөтен Land Rover. Ул гына мельком увидела ih, әмма әй, түгел ошады ih тышкы кыяфәте. Аларның иде, нидер китайское. Һәм икесе башка хуҗалары ранчо. Алар выглядели, ничек мексиканцы, әмма выглядели фальшиво. Әйе, үзе Кант кебек, югалтты өлеше үзенең тышкы обаяния, әйтерсең, хәзер башлады проявляться эго чын жестокость.
  
  "Челси" башлады хис да артык артык неловко.
  
  Алексей кайта гостиную, потер кулларын выглядел тагын да канәгать караганда иң элек.
  
  Кант канәгать иде; канәгать үзе. Бизәкләр иде бер малай алу өчен җаваплар. Әгәр Дженелли турыдан-туры, бераз грубости аның белән зыян итмәс. Ахыр чиктә, бәлки, яхшырак булыр иде, куркыту, аның өчен ул китте. Үз боссы Түгел сумны эму шактый яхшы - күп! - башка кирәклеге өстәмә хезмәт хакының. Доставляли эму героин ачыклана һәм сумны эму да! Боже, бу чертовы кытайлар гына бирәләр иде эму наркоту, алар хәтта ачтылар аның өчен бөтенләй яңа базар - иң яхшы мәктәбе-илдә! Барысы да эму кирәк иде эшләргә, бу табарга толкачей, һәм аллаһы тәгалә белә иде бу шактый җиңел. Нинди аңа эш барып кытайлар тели ясарга тирәсендә студентлар һәм профессор, наркоманнар? Ул узды, барлык юл белән алар.
  
  Әгәр Дженелли була самозванцем, переодетым правительственным агентом, ул тиздән автомобиленең белән акыл, аннан тыш, алар эго раскусят. Бизәкләр шунда ук сообщит Кант, әгәр Дженелли алачак вырваться иреккә. Ә аннары — героин ачыклана исчезнет, ул эшләмәячәк невинное зат предупредит кытайлылардан, алар скрылись, һәм тыныч заживет хисабына майлы бонуса, әлегә алар әзер булачак башларга да башта. Бик сак, матур һәм җиңел.
  
  Ул sel янында "Челси" һәм налил үзенә кофе эчәргә алып керер иде. — Шулай итеп, детка, — диде ул. — Тиздән без покатаемся ат өстендә идем, һәм мин сиңа барын покажу. Тик хәзер безгә кирәк башта поболтать, яхшы?
  
  — Яхшы, — диде Челси, изумленно әнисенә карап. Бүген Арго иде дип, менә бөтенләй нравилось. «Алам микән аңа, ичмасам, бераз поспать керткәнче без отправимся экскурсия?»
  
  — Мөмкин, — диде Арго. «Башта без сөйләшергә тиеш. Турында сезнең друге Дженелли. Ул ясаган миңа шактый сђер тәкъдим. Шундый сђер, аның телим башта турында белергә nen ценымногие күбрәк. Син әйт миңа, "Челси", детка. Сөйлә миңа барысын да беләсең.
  
  "Челси" расширила күзләре. Димәк, болар белән бәйле иде Ником. Курку закипал анда. Әмма аның йөзендә отразилось гына вежливое хәйран кала һәм намек на скуку.
  
  — Мин инде барысы да сиңа сөйләде, — диде ул. «Ул бары кечкенә гангстер».
  
  «Ярар, һәм минем уйлавымча, син, бәлки, барысы да миңа сөйләде», йомшак диде алмыйм, һәм кайчан ул алды да аның кулын үз, аның прикосновение булды стальным. — Алай да, ангел. Ул булырга тиеш иде, һичшиксез, бераз уйнарга, әлеге кыз. — Шулай сөйлә миңа барысын да, бу хакта, "Челси", минем кадерлем. Эго киев аның кулымда усилилась.
  
  
  Лейтенант Бизәкләр әле смеялся, поднимая аягын өчен ударить Картера бу голлар.
  
  Тик бу юлы Нигы иде тизрәк, ул приготовился моңа. Ул, тезләренә егылып, изогнувшись өчен повернуться спиной к Узорами; һәм ул присел, ничек краб, һәм эго скованные наручниками куллары метнулись кая тизрәк клешни краба, һәм схватили Бизәкләр бу лодыжку. Ул нык схватил эго һәм закрутил. Бизәкләр взревел һәм авыр егылып җиргә.
  
  Нигы бәрде аның эго бу голлар обеими аяк ишетә күңелле удар. Аннары ул покатился алга таба, отпустив лодыжку Бизәкләр һәм пригнувшись карата үз бәйле запястьям. Ул карадым, ничек ошеломленный Бизәкләр вытягивал куллары шулай киң, ничек гына иде, растопыривал отмадым диярлек чувствуя, ничек рвутся эго мышечные связки, һәм прижимал куллары карата үз сгорбленному телу, проталкивая өчен аша дугу, образованную эго куллары. Ул янә покатился алга таба да, бу юлы белән поджатыми коленями һәм, пригнувшись, — ә аннары, аякка басты, куллары белән бу наручниках алдына.
  
  Бизәкләр дә басты һәм выругался.
  
  Нигы двигался белән грацией һәм тизлек ягуара. Эго сул башлангычларда вылетела һәм нык бәрде башка ир бу пах. Кайчан Бизәкләр, согнувшись була һәм сцепив куллары алдыннан авырткан урыны, попятился элек Нигы прыгнул аңа белән югары поднятыми куллары белән мускулистой петлей белән шөгыльләнүче түшәк җилкәсенә Бизәкләр, прижав руки к эго һәм телу, надяның стальная рукоятка. Нигы сжался. Эго всякому племени нык подогнулось, һәм бик больно ударило Узоров. Аннары ул бәрде Бизәкләр аягы астында подбородок, бәрде аның эго турында выложенную плитка диварны һәм янә һәм янә стучал турында нах эго-аягы, әлегә Бизәкләр түгел закричал белән булькающим звуком, ул указывал нәрсә ул диярлек керде артык ерак булу, ичмасам, нәрсә дә булса файдалы. Нигы кискен тукталды. Әмма ул та, цепляться аның өчен.
  
  — Твоя чиратында, Бизәкләр, — кешеләр түгел, грубой диде Нигы. 'Хәзер твоя чиратта. Әйт бу. Бу-димәк, кыз? Кайда Гына прячет үз наркоту? Син нишлисең аның өчен? Һәм постарайся түгел, лгать, слизняк. Түгел сөйләгез миңа, син белмисең. Үзең укып кара әле дөреслекне әйт! Эго көчле куллары янә ущипнули эго, һәм ул бәрде аны тамакны Узоров. Әмма шулкадәр нык булсын өчен ир-ат алмады сөйләргә аннары моннан, ничек тагын берничә тапкыр ударился аягы турында твердую куелган, идәннәргә плитә җәелгән.
  
  Да еладым, Бизәкләр иде трусом. Ул башлаган болтать.
  
  Ул задыхался. - 'Сез буенча ФБР,' — син Нигђ шунда ук моның түгел диде? Ул чакта без алыр идек бергђлђп...!
  
  — Хәзер без бергә эшлибез, ублюдок, — мрачно диде Нигы. 'Минемчә методы. Ә алга таба, Бизәкләр? Әле сез миңа әйтергә?
  
  Калды немногое. Нәкъ шул урында, кайда иде ранчо алмыйм, анда ул белән кыз. Тагын бер удар турында диварны. Ул досталь тирәсендә кармана ачкычын наручников. Соңгы, беспощадное иткән өчен, элеккеге вице-Шаблонами, озак-озак алмады беркемгә дә берни дә әйтә.
  
  Нигы калдырды эго бу луже кан. Бәлки, яшәр. Әмма гына икеле.
  
  Нигы умылся бер тирәли раковин һәм оправился. Бизәкләр үлсә, әгәр эму якын арада түгел ярдәм килер, әмма Киллмастеру иде барыбер. Бар иде башкалар эше башлы. Ничек кайтырга җае чыкмады моннан, мәсәлән.
  
  Иң яхшысы, карар, ул кыю рәвештә чыгу өчен ишек. Сержант өчен прилавком иде ясарга гына бер нәтиҗә — корбаны Бизәкләр заплатила. Шуңа күрә ул небрежно чыкты буенча душевой һәм запер артыннан ишек. Ул үз эшен эшләде.
  
  Детектив бу штатском, аның ул каршы алды юлында, арийцев посмотрел аңа. Сержант өчен прилавком удивленно күтәрде, күзләрен һәм покачал аягы.
  
  Ул, диде. - 'Ир-ат!' "Сезгә бәхет елмайды!"
  
  Нигы дип елмайды. — Кечкенә хата, — диде ул. «Барысы да разъяснилось».
  
  Ул чыкты, биналары әйләнә-тирә кебек ир-ат, башка всяких мәшәкатьләр. Аша берничә кварталлар ул китте тизрәк. Аннары ул башлады йөгерергә. Ниһаять, ул притормозил, такси тоттым һәм үзе китә отель «Сэндс».
  
  «Ламборгини» әле торды бу стоянке.
  
  "Исәнмесез!" — диде парковщик. «Узган төнлә иде егет, ул отель ел саен марлон машинаны, син беләсең ул? Теләдем подкупить минем өчен пустил аның эго. Сез миңа бу башкарырмын? Боже, ни генә башкарыла, бу шәһәрдә!
  
  Нигы бирде эму мул итеп чаевые һәм бик тиз китеп барган.
  
  Покинув шәһәр ярты сәгать ул тукталды һәм төшергән белән маскировку астында Дженелли. Белән аңа җитәрлек иде дә, вакыт җитте булырга үзе кебек. Бу «Ламборгини» берни трогали һәм рәхмәт аны, ничек ул догадался, парковщику. Вильгельмина, Гюго һәм Пьер кайттылар урыннар. Эго бозау. Ә тайники бу приборной доске һәм идђндђ әлегә кадәр хорька асрыйлар әйберләр тиеш иде анда булырга тиеш.
  
  Ул алга таба китә. Янә тукталды беспокрасочной заправке бу пустыне һәм шалтыратып казино, назвавшись лейтенант Узоров. Скучающий тавышы диде эму дип әйтә алмыйм юк монда, аны урнашкан урын була. Мисс Чейз да түгел иде. Белми ул анда.
  
  Нигы тагын алга таба китә, тиз связался буенча рации керткәнче разогнаться кадәр максималь тизлек. Кирәк иде хәбәр итәргә, дип наркоторговец Джимми «Ат» Дженелли иде застрелен вакытында омтылыштан побега аннары ужасного избиения храброго лейтенант Бизәкләр... алмаган туктатырга эго.
  
  Ул ачты, капот, кояш палило аның. «Ламборгини» рванул көньяк-көнбатышка таба, mimmo моннан урыннар приземлилась «Сессна», һәм таба килә башлады к голубым холмам һәм ранчо алмыйм.
  
  
  Зат Түгел вспыхнуло, анда эго ударила раскрытая ладонь "Челси", ә аның темные күзләре загорелись.
  
  — Кабып кара тагын бер мәртәбә булса да, кыз, — рявкнул ул, — һәм аның да эшләячәкмен сиңа бик больно. Син нәрсә скрываешь миннән...
  
  'Бар, к ассызыклады!' - ул гневе вскочила аякка. — Хәзер аның начинаю аңларга сине, алмыйм. Бөтен бу тарих белән Дженелли - бу бары тик сезнең хәйлә, шулай түгелме? Сәбәп схватить мине һәм соклану миңа! Гади упади замертво. Аның китәм моннан, әгәр миңа узарга туры киләчәк, бөтен обратный путь ходьбы...
  
  Бу юлы кешедә алмыйсыз рассекла һава һәм ударила "Челси" буенча щеке. Ee максаты отлетела ягына, һәм ул задохнулась.
  
  — Кара, дип, халкын да, халкың да, шлюха, — прорычал ул. "Тагын бер комментарий сездән - нинди черта сез телисезме?"
  
  Ишек ачыла һәм бусагада басып кеше белән слабой, әмма жемчужной елмаеп.
  
  — Гафу итә беләләр, дип беспокою сезне шундый неловкий вакытта, — диде ул, инде рыча, шулай ук сверкая кебек эго елмаю. «Мин уйладым, сезнең мөмкин кызыксындыру радиорепортаж буенча Лас-Вегаса. Турында сезнең парне, лейтенант Узоров.
  
  'Әйе? Нәрсә булды аның белән?' — дип кырт кисә Илдар.
  
  «Алар тапкан эго подвалда полиция участогы, избитого кадәр полусмерти диярлек мертвого. Барлык штаты разыскивают некоего Джимми Дженелли, шикләнелүче сәүдә наркотиклар, ул, по-видимому, нык аны үтергән, ә аннары скрылся».
  
  Челси иде актриса, әмма ул алмады әйтергә удивленное «Юк!» түгел смогло аны туктатырга. Алексей тиз посмотрел на нах.
  
  — Синнән яхшы дуслар, детка, — җайлап диде ул. «Дженелли, кечкенә бандит, убийца копа. Ә Бизәкләр крутой. Кем әйтер, мондый ветхая фигура, ничек Дженелли, бирергә мөмкин эму бирде? Бәлки, у Дженелли бар скрытые талантлар, ә? Эго караш скользнул к көне. — Яхшы, Хуан. Булсын, укучылар җыя башлыйлар әйберләр. Син беркайчан да узнаешь барлыгы....'
  
  — Яхшы, — диде Хуан. — Сез моңа исәп тотарга. Миңа шалтырата?'
  
  — Мин көчемнән ул үзе, — диде Арго.
  
  Килгәч, ишекне ябып куйганнар, ул повернулся к Челси. — Минемчә, сез беләсез, чын җинаятьче дә керә, — диде ул разговорчивым тоном. «Ул сядет төрмәгә яки выкупит үзен. Шулай сөйлә миңа турында Дженелли, шлюха! Эго ачык кешедә качнулась, һәм ул нык бәрде аны затка, аннары икенчесенә үткәргән вычисления. Ул споткнулась һәм кимегән.
  
  — Ублюдок, — сызып ќибђргђндђ ул. «Бедный, скользкий, жалкий ублюдок». Аның күз алдында басып тордылар яшь тирәсендә борын текла кан, һәм ул белсђм, бу тагын да начаррак булачак. "Пычрак эттән туган, куча дерьма, помойка!" Бу түгел иде, ул тел, ул файдаланды элек, әмма хәзер бу хисе белән. Ә аның артыннан последовали тагын да непристойные сүзләр — сүзләр, әһәмияте, алар ул чак белсђм, әмма алар үзләре әй кажутся грязными һәм неприятными. Алмыйм да. Ул күтәрде, аны аякка бастыру, пылая яростью, һәм бәрде аны затка тыльной читләтеп ладони.
  
  «Свинья ярма!» — диде Челси.
  
  Бу юлы алмыйм взревел һәм сжал йодрык. Ул предвидела, бу якынлаша, һәм биргән, үзенә волей ударив эго бу зат өчен-секундына кадәр, моннан тыш, күп аћын, аңладым уңышка иреште.
  
  Ул озак вакытлар берәү дә берни әйтә килдем.
  
  Ишек кабат ачылды.
  
  — Ярар-ярар, — диде Хуан, һәм эго елмаю булды киңрәк. «Мин күрәм, синең обаяние түгел оправдалось. Интересуетесь последними яңалыклары радио? Алар схватили Дженелли, ул уятты каршылык күрсәтә иде застрелен».
  
  Арго повернулась һәм посмотрел аңа. — Застрелен, — удивленно кабатларга ул. — Димәк, ул түгел иде агентом... Гайсә!
  
  'Хәзер?' — дип сорады Хуан.
  
  — Миңа кирәк, уйларга кирәк, — диде Арго. — Уведи аны биредән. Уведи, аны минем бүлмәгә һәм брось минем караватка җитештерүче. Миңа мәңгегә уйларга кирәк.'
  
  
  Кояш стояло югары һәм палило күктә, ә «Ламборгини» иде стрелой, летящей аша пустыню. Прикрытия түгел иде; әйтмәгән алыр иде замаскировать машинасын йөртүче; бернинди алырга да инде подкрепление берсе разбросанных ил буенча агентлар АХ. Бары Картер. Әмма нәкъ менә шулай яраткан эшләргә.
  
  Бу җиңел булмаячак, бигрәк тә хәзер, кайчан эму туры килә дип санала белән "Челси", ә «Ламборгини» түгел, бөтенләй невидимость; шуңа да карамастан, үзендә булмаган башка сайлау.
  
  Әле алда ул күрдем, кояш, коснувшееся көмеш канат. Аннары нәрсә башка, мөгаен, машинада. Ул чакта түбән тњбђсендђ - юк, ике түбә. Фермасы һәм сарай яки конюшни. Аннары тагын бер автомобиль, Land Rover.
  
  Ул бераз притормозил өчен кияргђ капот һәм ачарга зуррак тирәсендә ике потайных отсеков бу «Ламборгини». Ул положил содержимое бу сиденье белән янәшә үзе һәм янә ускорился, направляясь түләүләр турыдан-туры, җитмәсә урыны, анда кояш блестело бу Цессне, зур припаркованной машинада, Лендровере һәм түбәләрендә.
  
  «Ламборгини» пронеслась миль, пронесла Ника mimmo самолетта һәм юлда mimmo машиналар, вывела эго белән визгом зур крыльцо да, ишек ачылды, һәм барлыкка килгән кеше белән кулларына корал. Пистолетын-пулемет, күтәрелде, — тик нерешительно.
  
  Нигы гына колебался. Нәрсә ул ясарга тиеш иде, булырга мөмкин куркыныч өчен "Челси" да — ярдәм ит эму Ходай! — бу булмады, ә иң аз санда буенча эго күзлегеннән. Элемтә өчен граната вылетела аша " эго бармак киткәнче, машина тукталды, һәм ул күргән кеше буларак, взорвался клочьями, алар разлетелись буенча воздуху отвратительной катнашма фрагментов диварлар. Крыльцо рухнуло, һәм кемдер заревел кайдандыр өстендә бәрергә. Нигы ускорился һәм бер үк вакытта юнәлдерде дымовую горелку. Ee нос изрыгнул куе кайнатма облако, охватившее йорт һәм керткәнче дим тулысынча закрыл эго кыры ягыннан караганда да, ул бик тиз обвел «Ламборгини» тирәсендәге йорт. Бу считанные секундта бөтен йортны иде окутан облаком дыма, һәм прорвавшиеся аша аңа кыргый выстрелы полетели наугад.
  
  Ул тукталды янында припаркованным «лендровером» һәм скользнул животом аша дим белән гранатой һәр кесђдђ һәм Вильгельминой бүген кулымда. Өйгә иде, тыныч кына, аны көткән. Ул полз акрын һәм сак булыгыз; ул базарбай буенча-эго нервы напряглись нче звуковой әлеге йорт һәм аның тирә аңа.
  
  Shaggy послышались аның янәшәсендә, тышкы якта. Якынча шундый ук бесшумные кебек эго үз адым, әмма әле. Ул ишеттем ih. Ике кеше. Бер якынлаша сулдан алдында, башка уңнан. Бик, бик сак булыгыз. Хәзер алар шулай якын, ул тоймадым исе ih несвежих тел, якын тоймадым вибрацию ih адым. Шактый якын.
  
  Ул егылып плашмя һәм югары күтәрде Вильгельмину. Люгер ике тапкыр гавкнул сулга, вызвав булькающий крик; Нигы перевернулся, кайчан таращить күзләре просвистела уңнан mimmo эго уха, аннары ата яңадан. Бу юлы бер выстрел уятты рычание һәм удар. Ул янә подождал. Вытащил тирәсендә кармана гранату һәм ташладым аны задымленную дыру шул урында, кайда иде элек ишек. Аннары ул торып басты һәм побежал тирәсендә йортлар, ища пальцами тәрәзә, ишетә крики һәм залпы ут, алар да безгә беркем эләккән. Аннары эго ощупывающие бармак тапкан тәрәзә, ачык дышащему утренним воздухом, һәм эго гәүдәсен скользнуло эченә.
  
  Бу дымных сумерках ул күрдем гәүдәсен өчен түшәк. Хатын-кыз гәүдәсен. Тик, бар иде, вакыт тикшерү. Тавышы алмыйсыз проревел: «Элек идиоты! Мәңгегә подкрасться к аңа сзади - нинди черта ждете? Убейте эго!
  
  Нигы подкрался к көне. Күрдем Арго, стоящего коридорда һәм размахивающего пистолетом. Ике ир-егет убегают автоматлы. Өченче торды белән бледным зат, жемчужная елмаю пропала.
  
  Киллмастер ташладым үз соңгы гранату һәм прицелился. Бар иде мимолетная турында фикер шул, ничек кызганыч, ул беркайчан да алачак допросить алмыйбыз, ә аннары икенче мимолетная фикер, бу эму бу, чыннан да, кирәкми.
  
  Шартлау булды разорвал коридор бу клочья. Стеналар рухнули, тәрәзә выбиты; ишек спальни слетела белән петель һәм ударила Ника.
  
  Раздался крик. Рђвештђ обломки. Күтәрелде болыт тузаннан. Аннары тынлык. Тынлык алмаганда, падающих кусков известняка һәм вытекающего пламени.
  
  Нигы толкнул ишек ягына таба һәм тиз арада йортны карады. Җиде ир-атлар, алар килдек ужасному азагына кертеп Арнольда алмыйм. Запертое хранилище, ә запертый тышкы якта һәм тихий сарай, заслуживающий алга таба өйрәнү.
  
  Ә эчендә, бу түшәк, Челси шевелилась һәм стонала.
  
  
  
  
  Республика башлыгы 13
  
  
  
  Худощавый ир-ат развелся изящные руки һәм покачал аягы.
  
  — Гафу үтенәм, джентльмены, — диде ул. — Куркам, минем юк сезнең өчен җавап бирү. Дженелли булырга мөмкин иде безнең кеше иде, ә иде дә булырга тиеш. Аның ышанам, без булдырабыз, дип фаразларга ул мәет. Әмма белмим, нигә без берни дә ишетәбез нче Арго. Һәм мин алмыйм аңлатырга, нигә мин алмыйм аңа кадәр дозвониться. Аның алам гына, тәкъдим итәргә, иң вероятное аңлатма — ул үзе спрятался белән героин буларак, саклык чараларын, әлегә бу инцидент түгел тәмамлана. Килгәндә сезнең тәкъдимнәр, иптәш Лин, мин түгел, дип уйлыйм иде, акыл белән һәм дөрес җибәрергә Бу Цзин һәм Микән Чан кире өчен вертолете. Ђгђр ранчо иде нинди дә булса кыенлыклар - нидә мин, сүз уңаенда, склонен сомневаться - әлбәттә, шунда ук башлаячак подозревать вертолетом. Юк, иптәшләр. Без алабыз гына көтәргә. Һәм аны ышандыра алам, сезнең, без монда абсолют куркынычсызлык. Без прятались; барысы да хәлләреннән. Безгә нәрсә турында борчылу. Керемнәр, дуслар! Вакыт җитте төштән. поедим, выпьем шәраб, освежимся. Һәм планируйте тагын да мөһим эшләр. Эго тавышы бодро вибрировал, тик күзләре өчен толстыми темными очко иде озабоченно прищурены.
  
  Толстяк вскочил аякка.
  
  «Әйе, безгә ашарга кирәк», — диде ул. «Әмма онытмагыз, дип Пекин җыена сезгә, доктор Твин».
  
  Стройная фигура поклонилась.
  
  «Бу фикер миңа ярдәм итә», — диде әтисе Блоссом.
  
  -
  
  Инде күптән стемнело, кайчан «Ламборгини» белән Ником руль артында һәм "Челси" белән распухшей физиономией сбоку притормозили алдында огнями Сан-Франциско. Автомобиль радио пробормотало тыныч, ободряюще. Тагын булмады турында хәбәр итү кирәклеге Картер калдырды пустыне Невада — пылающий уты, ул поглотил ранчо һәм топкапи, «Сессну», һәм припаркованные машиналар. Ул җентекләп обыскал фермасы керткәнче вспыхнуло просачивающееся ялкыны. Бу стенном сейф тапты ул, артык 200 000 доллар наличными һәм закодированный исемлеге, ул, ничек ул татарстанныкы аларга булырга тиеш исемлеге толкачей һәм урыны. Ә тирәсендә запертого сераля ул вытащил зур тартма белән запрещенными наркотиклар. Әмма ул калдырган корал һәм сугыш кирәк-яраклары алынган өчен подлить мае ут.
  
  Чылбырын диярлек замкнулась. Сопутствующие доказательства, әйе, тик неоспоримые. Бер яки ике сылтамалар иде тагын бераз темными, тик алар бар иде. Непристойные фото. Йомшак, гипнотический тавышы. доктор Мартин Сиддли Уинтерс, шулай ук яраткан укучылары, әмма мондый мертвый...
  
  "Челси" зевнула, ә аннары кинәт застонала. Ee кешедә потянулась к болезненному затка.
  
  «Тегүче тик синнән», диде ул. — Уйламыйм, - дип миңа бик ошый твоя эш, Картер, нинди ценной ул безгә иде. Отдохнем, дип бармы?
  
  — Яхшы, — диде Нигы. 'Җыенасыз ял итә. Минем тагын бар эше.
  
  Ул высадил аның янында отель «Марк Хопкинс», һәм юлын дәвам итте.
  
  Бәлки, ул сайладым неправильную максат өчен үзенең соңгы удара, әмма предчувствие подсказывало аңа, дип эму калды гына барырга бер урын.
  
  
  Бу йорт Телеграф-Хилл иде, акрын гына караңгы.
  
  Нигы подкрался караңгыда, кара һәм молчаливый сэм бу кара рубашке, кара штанах һәм туфлях бу подошве йомшак. Эго хәрәкәте иде нарочито медленными, хәтта ул булып чыкты откровенные киресенчә изящного домика Блоссом, ул гына да түгел, сикергәли быстрых хәрәкәтләрнең.
  
  Эму кирәк берникадәр вакыт булу өр-ышанычлы, йорт охраняет бер генә кеше — һәрхәлдә, тышкы якта, — һәм ул алмас уловить характерда медленной ходьбы кеше, ул подчинился моңа үрнәге... шталь башыннан икенче тенью эго бу мягком лунном свете. Смертельной тенью.
  
  Хьюго молча скользнул бу эго кулын. Нигы күтәрде лохматый. Һәм прыгнул. Эго левая кешедә обхватила ирне өчен тамакны, ә уң ул проткнул эго муеннарына Хьюго, ничек вертелом. Послышался тихий булькающий тавыш, внезапное киеренкелек теле, аннары ул булды мертвым йөк.
  
  Нигы опустил гәүдәсен җиргә янында йорты бик темное урын.
  
  Передняя һәм задняя көне иде кабат заперты бирле эго соңгы визит. Башка махсус отмычки бу вакытта булыр иде, зур тырышлык. Хәтта хәзер эму кирәк артык өч минут өчен ачарга заднюю ишекне ябарга һәм аның артыннан.
  
  Ул украдкой прокрался өйдә, ища эзләре компанияләр һәм боковую ишек, кайда сүзләренә караганда, Блоссом, жилки элек Сисси.
  
  Мелфорд моның пользовалась. Компания түгел иде, тик кечкенә боковая ишекне аз эму җиңел булса да, ул да күргәнем булмаса да, аның тышкы якта. Тагын бер секретный кытай теле керү, догадался ул, поднимаясь буенча кара лестнице бу ту өлеше йорты, анда жилки Сисси.
  
  Ул иде дип хәйран кала кечкенә һәм бөтенләй буш.
  
  Эго фонарь-карандаш карады, стеналар нче идән кадәр потолка һәм погрузился тирән аерым шкафлар; әмма ул алмады табарга бернинди следов белән бәйле покоями Блоссом. Ул ышанам кертеләләр булырга тиеш анда, — яки арасында спальней Блоссом һәм бу башка комнатами дә карамастан, үз ныкчымлык, әбиләренең аны. Һәм ул алмады күбрәк югалта вакытта.
  
  Ул прокрался элек һәм сак пробрался аша вестибюль һәм өскә таба, баскычтан бу бүлмәгә Блоссом. Ул ишеттем аны тихое сулышы, тоймадым, аны ис. Бледный луч лунного света, егылып тљшђ зур караватка җитештерүче ачып, ул ята үзәгендә, аның угольно-кара чәч разметались буенча шелковой подушке, ә аның восхитительное гәүдәсен яртылаш прикрыто простыней, димәк, аның матур күкрәк обнажаются, ничек соблазнительные җимешләре. Тик бу юлы Картер түгел поддался искушению. Ул подкрался к түшәк һәм посмотрел на нах өстән аска таба, вдыхая пешкђн, ул башлыкның үзе катнашмасы мускусных га брасс белән йѳзү, ладана һәм опием, һәм прислушиваясь аның дыханию. Ул, чыннан да, спала, һәм тирән.
  
  Ул досталь тирәсендә кармана моток скотча һәм ике җитез булып чыктылар взмахами острого лезвия Хьюго дип кырт кисә два куска. Аннары ул откинул простыню һәм нык бәйләде запястья һәм лодыжки. Ул дәвам итә, йокларга булса да, ритм аның сулыш үзгәрде, һәм ул белә иде, ул тиздән проснется.
  
  Яхшы. Ул чакта алар алыр иде сөйләшергә. Шул ук вакытта, эму тагын иде, нәрсә белән шөгыльләнергә.
  
  Ул передвинул ширму өчен күзәтеп анда, әлегә моны, аннары ощупал диварны, әлегә панель түгел отодвинулась ягына. Аннары ул шагнул бу маленькую, џђм буш бүлмә һәм багышлады фонариком. Һәм янә сергей егылып бу стеналар булмаса, тәрәзәләр һәм ишекләр, кәнәфи, урындык һәм авыр стальной картотечный шкаф. Кайдадыр булырга тиеш, әле бер ишекне, әле бер скрытая раздвижная панель яки, һәрхәлдә, люк яки нәрсә бу үзенчә. Әмма күпме ул безгә теләгән идем, берни дђ тапмаган, һәм ахыр чиктә сдался игътибар итте һәм үз игътибарын картотечный шкаф.
  
  Барлык тартмалары иде заперты бер йозак эленеп тора, һәм ул сопротивлялся аңа ун минут. Аннары ул сдалось. Ул выдвигал тартмалары бер-бер артлы, тиз һәм бесшумно, слыша вздохи Блоссом бүлмәдә артта калды, аңа; ул берни дә белми турында замысловатой сигнализациясе белән шөгыльләнүче эшләде, ул взломал йозак.
  
  Бу ящиках обнаружилась камера, берничә негативов ир-атлар һәм хатын-кызлар, переплетенных бу бик компрометирующих позах, аз санда наркотик впрыски, магнитофон һәм стопка аудиокассет. Ак предметы игътибарын җәлеп иткән эго, ул наклонился өчен ел саен магнитофон, һәм ул яктыртты эго нең уты. Билет. Берничә карточкалары, прижатых к стенке ящика, әйтерсең, алар очраклы рәвештә генә шунда аска тәгәрәдек. Нигы вытащил бер.
  
  Бу бик визит карточкасы Orient Film and Export Company".
  
  Tac tac tac.
  
  Һәм шунда ул күрдем, дип провод нче магнитофона бара аша заднюю стенку шкафа к стонать, ә башыннан икенче провод бара аша бераз отверстие спереди аста аша пол һәм диварны к маленькому динамикасын югары өстендә секретом. ишек тәмамланды.
  
  Ул нажал төймәгә һәм буш катушка магнитофона закрутилась. Юк, ул түгел иде пуста. Кайчан катушка вращалась, оторвавшийся кусок тасмалар таратканнар вспорхнул өскә. Ул остановил җайланма. Буш тасма түгел иде, шуңа күрә ул алды тулы тасманы тирәсендә тартмасы һәм сак просунул җеп ирекле тасмалар таратканнар астында җеп башка тасмалар таратканнар. Аннары ул промыл машинаны һәм включил аны.
  
  Йомшак, изге күңелле, көчле тавышы прошептал бу спальне. Булмаган тавышы Блоссом — җылы, сочувственные џђм ир-атлар тавыш бормотали тирәсендә громкоговорителя бүлмәдә. Нигы посмотрел шул йокы бүлмәсе оештыру, әлегә базарбай, һәм күрдем, ничек Блоссом генә повернулась бу чүп-чар. Әмма аның күзләре һаман иде ябылган. — кайчан проснетесь докторы Уинтерс, — диде тавыш. «Сезнең укучылар, башка сезне тыңлыйлар сезне. Блоссом позаботится турында сөйләде, алар өчен продолжали яратырга сезне. Блоссом да дәвам итәчәк яратырга сине. Сез ярардай әй, бөтен нәрсә турында ул сезне попросит. Ул әйтер сезгә, - дип әйтә, һәм сез бу башкарырмын, доктор Уинтерс. Син сөйләгез минем тавышы, тик истә тотасың, инструкция. Сез шулай ук истә тотарга, дип без беләбез һәм алабыз бирергә доказательства моннан тыш, сез әле коммунист, һәм без моны кылырбыз, сез дә булачаксыз итәргә әзер. Моннан тыш, онытмагыз, бар, фоторәсемнәр, алар үзләре дә алалар сезне погубить. Онытмагыз бу турыда докторы Уинтерс. Әмма забудьте, сез ишеттек тавышы. Истә тотарга страхе. Исегездә тотыгыз, сез хезмәттәшлек итәргә тиеш. Хәзер бар, йокларга, аннары проснись. Йоклый хәзер... хәзер йоклый... йоклый... — тавыш докторы Твина стих.
  
  Блоссом хихикнула. Нигы выключил магнитофон һәм күрдем, ничек ул авылны. Ул эму дип елмайды.
  
  — Чөнки тавыш бирергә, син заполучила Винтерса, — дип катгый әйтте Нигы.
  
  «Секс, шантаж, гипноз, тагын бер тапкыр шантаж. Әмма нинди дә булса рәвешле ул таныдым, бу хакта, шулай түгелме? Блоссом шау-гөр килеп расхохоталась һәм свесила үз стройные аяклары ахырында түшәк.
  
  — Бервакыт шулай, — диде ул. — Ике тапкыр, ике шҽһҽр дүрт, бу начар кеше. Минемчә, ул гаҗәпкә калдым, дип шталь шундый гаҗәеп влюбчивым аннары берничә генә пряных эчемлекләр»
  
  Аның көлү янә превратился бу хихиканье. «Ул неуклюжим идиотом. Әллә, син, гигант секска. Ходай! Син бик әйбәт иде. Аны алыр иде үтерергә әлеге тупых идиотов, кайчан алар бәреп артык иртә. Аның йөзе потемнело. — Нәкъ шул чакта, кайчан аны получала ләззәт синең белән. Күпкә күбрәк, нәрсә белән Мартином, күпкә күбрәк караганда Пио. Тик, әлбәттә, алар башладылар куркырга кирәкми. Алар ышаналар иде агентлыгы наркотикларга яки ФБР поставит бер аша үз кешеләр бу урынны Мартина. Аны да шулай уйладым, әмма түгел иде дип саный . Нигә сезгә дә развязать минем өчен без идек шөгыльләнергә, шул, нәрсә белән шөгыльләнгән, кайчан безнең грубо прервали? Ул обольстительно књрсђтте аңа һәм сделала непристойный жест ачык бедрами.
  
  — Булырга мөмкин, әйе, — диде Нигы, hавада отвращение моңа зрелищу. — Әмма башта син әйт миңа, бу-бу. Лаборатор тестлар матдәләр, ул тапты ул, шул Арго, ихтимал, бирәчәкләр ревматизма, әмма бар иде жуткое хисе, дип эго булмаячак янәшә өчен ишетергә нәтиҗәләре.
  
  Һәм ул чыннан да отель белергә. «Әйт миңа, нигә бу материал мондый үзенчәлекле. Ни өчен болар барысы да студентлар сходят белән акыл бер үк вакытта, әйтерсең, барысы да бара расписание буенча?
  
  Аның көлү иде испорченным балалар восторгом. «Әйе, бу нәрсә булса, үзенчәлекле, шулай түгелме? Ничек ЛСД, әмма ценымногие көчлерәк. Ах, алар булалар дикарями! Алар тулысынча поражены бу. Син беләсең? Бар, алдан ук урнаштырылган сәгатьләре! Сперва алар тыныч, ә кайчан вырвется наружу - исәнмесез! Һәм шул чакта гына бер малай тиеш ташлап, шешә, бер малай, ул сходит белән акыл һәм закричит, бер малай, ул закричит "Мир!", ул чакта бөтен толпа сходит белән акыл!» Ул шатлыклы усмехнулась һәм заерзала бу түшәк.
  
  — Син считаешь, бу бик әйбәт, — диде Нигы, вытаскивая Вильгельмину буенча кобуры.
  
  Ул белә дикая елмаю Блоссом, әлеге гына түгел, наркотиклар. Ул якланган, үзен имин. Тулы ышаныч. Аша ачык ишек, аның бүлмәләре ворвался сквозняк, аның элек анда түгел иде. - Син чыннан да түгел, отель барырга дәваланырга үзе, шулай түгелме?
  
  'Син үз татарлык?' — закричала ул, һәм барысы да эзләрен көнчыгыш утонченности исчезли. «Баш тартырга, моның костя сине? Хәтта синең өчен, красавчик! Мин уйлыйм бу хакта.
  
  — Ә Уинтерс? Ул булырга тиеш иде сезнең пропагандистом, шулай түгелме? Өчен развратить әлеге студентлар сәяси?
  
  «Ба». Ул диде презрительно. - «Ул гына беренче. Әгәр бу эш эшли башлаячак, безнең күп булыр кебек ул. Бу каршылаячак сезнең кампусах җитәрлек рыжеволосых. Барысы да аларга кирәк, бу кемдер кебек минем өчен подтолкнуть ih. Һәм керткәнче, сез моны белерсез, - тик некотором яктан караганда, бу позором аның өчен. Ул догадался бераз иртәрәк, аның уйладым. Бервакыт бирегә ул иртән, һәм аны кайчан өенә белән Lancia, ул гына выехала буенча спальни, ничек моның турында? Һәм гына соңрак аңа билгеле булды, дип бар иде магнитофонная язмасы. Әмма бу имело әһәмияткә ия — без барыбер эго үтерәләр.
  
  - Чыннан да, - диде Нигы, прислушиваясь к тихому скрипу белән баскычлар. Әлбәттә, ул каршы түгел иде сөйләшергә. Ул белсђм, дип, алга таба да аның сүзләреннән эш түгел барачак, һәм наслаждалась словесной уен котылу элек әй туры килде воздерживаться. «Барысы да бик акыллы. Башта наркотиклар, аннары пропагандалау. Әмма доктор Мартин Сиддли Уинтерс берәүдә, бу нечто күбрәк, күбрәк секс, пычрак фоторәсемнәр һәм обожания студентлар, шуңа күрә ул упаковал үз сумка белән үрнәге наркотиклар, бәлки, фоторәсемнәр белән һәм, әлбәттә, язма, аны ул халык кылды, килгәч, безне ишетте. Һәм визит карточкасы белән шөгыльләнүче выдавала бөтен бу неразбериху.
  
  «Түгел, бөтен букет». Бу мгновение ул выглядела бераз неуверенной. «Әлбәттә, ул белми...»
  
  — Бөтен бу неразбериха, — мрачно диде Нигы. — Ул белми, ләкин барыбер бирде безгә наводку. Синең турында твоих фотографиях турында твоих наркотиклар турында твоих кытай гангстерах турында твоем толкаче турында посреднике Кант, ул хәзер охшаган жареную камбалу үзенең сгоревшем ранчо. Ул вафат була, Блоссом. Һәм синең белән дә покончено. Һәм синең папа, синең балалары өчен үзләре белән тәэмин итүче. Ул ятып кына торды неподвижно бу бледном лунном свете.
  
  — Ә син... син хәтта күргәнем булмаса да, алмыйм, — сызып ќибђргђндђ ул. — Мин белсђм, син вернешься, чөнки син... чөнки син... тик син ясарга тиеш күз алдында? Ни бар белән Арго? Әмма күбрәк вакыт сөйләшүләр булмады.
  
  Пистолетын рявкнул тирәли дверного проема, һәм Нигы ата бу ревматизма, өч рәттән ату, аннан соң ул пригнулся һәм повернулся өчен тоту өчен мушку теге, бу, ул ничек белә идем, бара сзади. Шәүлә уң ягында, аның белән криком кимеген ишек спальни, әмма дәвам итә атарга, һәм тавышы Блоссом разразился взрывом көлке, килгәч, ике ир-егет бәреп аша хәзер ачык панель икенче ягында кечкенә генә бүлмәләр һәм башладылар атарга бүген Ника.
  
  Ул развернулся, увернулся, пригнулся һәм ата. Кайнар кургаш тирән вонзился эму бу эчтђге һәм оцарапал щеку, кайчан пуля летели аңа да, ике яктан. Бер кеше кимеде һәм лежал неподвижно берничә футах нче, аның башыннан икенче, ул, бу көнне, әле шутер кебек һәм башка ир-ат бүлмәдә.
  
  Нигы танцевал взад-вперед, ругался һәм ата. Ул астына эләккән перекрестный ут кебек књбђлђк. Ул янә пригнулся һәм ата, чувствуя, ничек таращить күзләре вонзилась эму тормышта. Дикий көлү Блоссом кинәт превратился бу отвратительный крик башлагач, ул ирексездән чак кына арттарак басып торган, ул күрдем, ничек ул кимегән белән түшәк һәм авыр приземлилась идәнгә, аны бәйле куллары омтылды, схватиться өчен дыру шул голлар, ә аннары кире аска тәгәрәдек. Гром бәрде эму башын, һәм ул замер.
  
  Һәм янә, ул проплыл якын к өстендә аң өчен генә булсын тагын упасть һәм поплыть буенча морю больно.
  
  Тавыш. Исе. Тагын тавыш һәм ис.
  
  Роктөркемендә җырлый янә пәйда булды, әмма ул тотты да күзләре ябык. Ул тоймадым липкую кан буенча затка, күкрәк һәм җилкәсенә төшә, ощущал аның сәбәпләрен исе. Бу юлы иде-булса, икенчесе - безгә благовоний, безгә дарулар, безгә латунные - канализация.
  
  Аннары зазвучали тавыш, плывущие, утихающие, возвращающиеся, затухающие, твердеющие, спускающиеся. Ул заставил үзен укырга килергә аңы, күз йомарга, прислушаться, калырга була.
  
  'Юк! Башка промедления, — диде бер тирәсендә тавыш. «Ул бетәргә тиеш, һәм без дә».
  
  "Әмма билге AX !" — диде икенче тавыш. 'Тату на локте - димәк, без көрәшәбез белән AX һәм бар, һәм башкалар, мондый эму. Поднимите эго, доктор! Поднимите эго-Чан, һәм аның допрошу эго
  
  — Бу допросы күбрәк вакыт юк, әйә син генә аңлыйсың? Комиссар көтә. Генерал көтә. Эго ярдәмчесе көтә. Без барыбыз да куркыныч, әгәр без колебаться. Дьяволы! Сез ничек уйлыйсыз, алар килде бирегә шушы материалларын законсыз паспортлар өчен ih тоткарлаган складта Сан-Франциско? Безгә кирәк кичекмәстән котылырга бу кеше, ә аннан соң бергә җыелырга өчен әзерләнергә кулланганнар перегруппировке».
  
  'Әгәр бу агент AX булып тора...'
  
  АХ проклят мең тапкыр, һәм сез идиоты, дип түгел, күреп бу татуировку элек! Аңа, сезгә әйтәм, нәрсә соң инде, соң өчен, сорау алу, һәм без тиеш арынырга бу кеше хәзер үк! Ул шулай ук ерак керде, мин барыбер алмыйм эго кайтарырга.
  
  Доктор Твин, смутное уйладым Нигы, югалтты зур өлешен үз гадәттәгедән апломба.
  
  Нче болит һәм головокружения Нигы осмелился приоткрыть бер күзе. Ул күрдем өч ир-атлар. Берсе шулар тирәсендә иде докторы Твин, һәм ул выглядел опустошенным. Башка ике ул белми буенча именам, әмма йөзләрне, ih иде. Одина шулар тирәсендә приподнял люк, ә өченче, зажав, кулларын бу забинтованной баш выглядел бик начар.
  
  Пычрак исе ачык канализация бәрде бу ноздри Ника, ничек исен гигантского унитаза. Тик ритм эго сулыш түгел, үзгәрде. Внутренне ул көрәшкән, алырга үзләрен куллары, көрәшкән өчен тормышларын да, аңы һәм үз.
  
  Эго грубо схватили. Аша берничә мгновений ул тойдым, - дип проскальзывает аша зияющую дыру, ведущую шәһәр канализация системасы. Ул шактый сознателен, аңлау өчен, ул, мөгаен, залда, подвалда Көнчыгыш буенча компания импорту һәм алмаганда, һәм нәрсә бар, бары тик бер шанс калырга исән, ә аннары кулы столкнули эго гәүдәсен шул бурлящий вонючий агымы пычрак.
  
  Ул тирән вздохнул һәм закрыл авызы.
  
  Куллары прижаты максатка. Бер минут, ике минут озаграк. Ул тоймадым, - дип акрын үлә. Ул позволил үзенең телу опуститься... глубже, глубже, глубже...
  
  Послышался приглушенный стук булды куе.
  
  Ул ничек уйлыйсыз, көттем, тоймадым, дип эго максаты вотум-вотум лопнет. Ләкин ул булырга тиеш иде, бирергә кирәк, вакыт китәргә.
  
  Үтте тагын бер мизгеле...
  
  Ниһаять, ул башын күтәрде өстендә дурно пахнущей су һәм вдохнул вонючий, гнилостный һава, ул аңладым, - дип беркайчан да тагын да якын к үлгәннән. Ул әле үләргә мөмкин; бәлки, бу хђл булыр иде.
  
  Әмма эму кирәк иде, тагын бер очрашулары.
  
  Ул протянул больную кулын нащупал төбен люка. Башка эго кешедә моңа кадәр буенча эго телу өчен ел саен алмадылар бармы, алар ни дә булса бар.
  
  Һәм ул удовлетворен.
  
  
  Озын буйлы, изящно сложенный, ир-безупречном шантунговом костюме сидел җитәкчелегендәге урындык, әнисенә карап үз собеседников аша темные нокталарында. Хәзер ih иде, бишәү; өч тирәсендә Пекин һәм ике башка, икесе дә ќђрђхђтлђнгђн, бер җитди.
  
  -- Нәрсә килеп чыгарга мөмкин, джентльмены", - диде доктор Твин.
  
  — Тик непосредственная куркыныч хәзер предотвращена. Бу кеше иде агентом AX һәм ул удален. Башка килергә мөмкин. Ул чакта без уйдем. Компания дәвам итәчәк эшләргә законлы основаниях вакытында минем булмау сәбәпле, һәм мин приостановлю эшен алмыйм һәм верну эго эшкә, вакыты җиткәч.
  
  «Болар барысы да дигән сүз генә кыска задержку. Аны, әлбәттә, да понес зыян гына... — Эго тавышы сорвался, һәм ул ясаган паузу. — Да, — та, ул, килгәч, үзенә, — безнең беренче бурычыбыз биредә — эзсез юкка чыгарга. Toe Jing отвезет сезне машинада к вертолету, ул доставит сезне урынына вылета. Без берни югалтмадык, әфәнделәр. Берни дә мондый. Ярар, диярлек берни дә юк.
  
  Иптәшләр склонили баш. Якынча белән благоговением заговорил толстяк.
  
  — Без сочувствуем сезгә, кадерле иптәш, — диде ул, — шул сәбәпле югалту сезнең матур кызлары. Әмма ул сослужила безгә яхшы хезмәт иткән, ныгытты безнең эш. Без бигрәк тә впечатлены сезнең лояльностью һәм нәтиҗәле файдалану. Һәм без бик шат син избавился нче агенты AX чөнки ул безгә калса кеше, ул извлекли безгә шуның кадәр кайбер күңелсезлекләр узган. Бу препятствие...
  
  Ул кинәт замолчал, әмма авызы эго ачык калды. Эго күзләренә акрын да киңәйде, ә йөзе превратилось бу растерянную битлек " кә.
  
  Калганнары ир-атлар проследили өчен эго взглядом. Бу Цзин һәм докторы Твин кунакханәләр басарга. Кешедә генерал полетела к прикладу револьвера. Алар карадык, застыв белән выпученными күзлегеннән, полустоя.
  
  Ишек бүлмә бесшумно ачылды. Һәм анда вырисовывалась чудовищная рәсем нидер, охшашлыклар күбрәк зур зверя, күбрәк кеше. Слизь, пычрак, кан һәм экскременты покрывали фигуру. Шведларны иде порвана һәм испачкана, чәч взлохмачены һәм грязны, ә күзләре иде дикими һәм налитыми кан белән язылган.
  
  Өлешен секунд Нигы Картер торды бу дверном проеме, ул тулысынча заполнил, расставив аяклары, раскинув руки буенча бокам. Ул посмотрел аларда. "Компаниясе җитәкчелеге белән!" — диде ул һәм споткнулся.
  
  Алар күрмиләрме өлкәсенә, маленькую блестящую металлическую өлкәсенә бу эго уң кулымда да күрдек, җиңелчә крутящего хәрәкәте үткәргән ул ясаган, иң элек белән чагыштырганда, уронить аны. Алар шулай ук күрми, ни дәрәҗәдә ул тирән вздохнул керткәнче егылып җиргә. Костя удовольствия, ул бу эму принесло, эму туры килде кулланырга өлеше моның сулыш өчен тапшырырга үзенең соңгы хәбәр.
  
  — Рәхим итегез Арго буенча аду, — диде ул аша стиснутые тешләре. — Ул сине көтә. Ә аннары ул кабат затаил сулышы һәм лежал, ничек мертвый бу дверном проеме.
  
  'Боже Мой!' — диде ул, аның зат иде яшел һәм блестящим. 'Иптәш! Богохульство! — кискен диде Лин һәм кинәт авырту тойдым үзләрендә горле.
  
  Генерал кискен торып басты, пошатнулся һәм кимеде. Башкаларга кирәк якынча унбиш секунд өчен упасть һәм үләргә.
  
  Пьер, смертоносный шарик газ, юеш һәм липкий, ничек ул үзе дә, үтәгән, үзенең гадәти смертоносную белән эшне гадәти аның өчен тизлек.
  
  Нигы вскочил аякка бастыру һәм ишекне өчен әти Блоссом һәм эго пекинским начальством.
  
  Ә аннары, измученный, истекающий кан белән язылган һәм вонючий, ничек выгребная яма, ул ощупью пробирался буенча темным коридорам Көнчыгыш импортно-экспорт " компаниясе саф кичке һава.
  
  
  "Нигы, кадерлем" — сызып ќибђргђндђ Челси.
  
  — Ангел, — диде Нигы. «Их! Юк, забудь бу хакта. Трихограмма ул янә. Лижет, җаным. Лижет, анда...
  
  Күп булган өчен, ике якшәмбе көннәрендә, алар ул әлеге хастаханәдә өчен выздороветь. Наркотиклар анализланды, язу иде прослушаны, бөтен тарихы предательского пекин заговоре белән наркотиклар һәм тарату иде ачылды... Сәүдәгәрләр наркотикларга иде арестованы студентлары җибәрелгән иде дәвалану, МЭБ Компаниясенә обыскали белән чердака кадәр өелгән.
  
  Әмма хәзер бернәрсә дә имело әһәмияттәге нинди булыр мөһим иде безгә эш. Хәзер имело әһәмияткә ия, чөнки бу-җылылык өчен чүп-чар һәм якынлык ике любящих тел.
  
  'Син сөясеңме мине?' — пробормотала Челси.
  
  — Мин сине яратам, — прошептал Нигы.
  
  Бу чиста һәм матур итеп.
  
  Алар лежали бу объятиях берсен берсен һәм позволяли наслаждению акрын һәм восхитительно нарастать. Һәм ул вакытта инде акрын, ә воодушевленно, һәм вакытын югалтты һәрвакыт мәгънәсе шул волнообразных движениях ih ритмичного бию.
  
  Бу бүлмәгә наверху отель «Марк Хопкинс» керде тьма. Тынычлык бозды гына тихие вздохи; һәм боз холодильнике өчен шампан эреп киттем инде. Бөтен дөньяны иде сосредоточен бу җылы, йомшак, сочной чүп-чар.
  
  Һәрхәлдә, шулай тоелды Нику, ул чакта белән ликованием көрәшкән белән "Челси". Ул шөгыльләнә, мәхәббәт турында күренгәнчә, аннары бөтен перенесенной усаллык, һәм бу инде, дулкынлану, һәм юаныч булыр, дидек, һәм бәхет, һәм болар барысы да заключалось бу матур, чын хатын-кызлар существе.
  
  Чувственное, сексуальное существо... Ih тән двигались бер энергичном ритме.
  
  Хисләр Ника кинәт дрогнули, һәм эго, разум, киресенчә, уплыл җылы диңгез. Бармак Челси уткнулись эму бу спину, һәм алар бергә подпрыгивали өскә һәм аска таба, восхищенные, аларның дара чыгышында. Бергә алар почувствовали, ничек тынычлык взорвался зур взрывом страсти.
  
  Берничә мин алар лежали иңгә-иң торып, ничек измученные гладиаторы. Аннары Челси вздохнула һәм повернулась к аңа. Ee иреннәре ласкали эго зат; аның кулы җиңел күрсәткән (тирәсендә аңа.
  
  — Тагын, — сызып ќибђргђндђ ул. «Моннан тыш, керткәнче реферилар бирәчәк свисток».
  
  — Свистка юк, — сонно диде Нигы. «Мир ала взорваться башка минем тыгылу. Бернинди телефон аша шалтырату, бернинди перерывов, берни дә. Без синең белән бергә түбәндәге өч якшәмбе көннәрендә.
  
  'Син чынлапмы?' — белән сомнением Челси-дип сорадым. «Ә ничек турында моннан будильника, ул, гадәттә, звенит мәсәлән, бу вакытта?»
  
  Нигы дип елмайды караңгыда һәм прижал ee үзенә.
  
  — Мин выбросил аның, — диде ул.
  
  
  * * *
  
  
  
  Турында " китабында:
  
  
  Студентлар хәрәкәте, тынычлык өчен иде, теләсә нинди гына түгел, һәр-вакыт тыныч. Кинәт яхшы оештырылган демонстрация переросла бу разнузданную дулкын террор. Машиналар переворачивались һәм поджигались, кызлар становились корбаны булган, жестоких һәм садистских оргий. Һәм әлегә үтелде парализует паника, Нигы Картер дә уяна укытучы ролендә. Ягъни, нәрсә ул, өйрәтә үз укучыларын, юк, безгә бер учебнике. Ягъни, ул белер аларның уята, аңа мурашки буенча тиредђге!
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  Корал төн
  
  
  Беренче башлыгы
  
  
  Странные әйберләр килеп чыга шул тусклом свете
  
  Әгәр дә мөмкин иде, дип әйтергә Генрихе Штроблинге, шулай ук ул түгел позволил егерме елдан артык елга украденной азатлык смягчить гәүдәсен үзенең элеккеге гауляйтера. Хәтта буларак, Генри Стилом, аргентинским эшкуар, энергияле филиалы белән бу Чикаго, ул тотты да, үземне тонуста иң яхшы шәһәр яны клубларда һәм гимназиях төрле илләрнең. Ул одержим физик әзерлек, телесным совершенством һәм мускульными упражнениями тагын чорыннан ук үз эшен оештыру, Гитлерюгенд бу затлар нацистлар Германий.
  
  Хәзер ул күнегүләр ясадым.
  
  Һәр унция эго төгәл настроенной көч яростно напрягалась каршы ирләр тән, шундый ук көчле һәм хәрәкәт, ничек үз эго - тән яшьрәк эго, великолепного үзләренең иң яхшы проявлениях, әмма хәзер покрытого синяками һәм пульсирующего нче больно кулыннан берсен Строблинга.
  
  Дусты лежал мертвым бүлмәдә, кайда караганы Ника әсирлектә һәм Ника ике азагына озын кровавой тропы каласың гына Строблинг. Соң башланды белән үлем йөз невинных кешеләр, кайчан Строблинг надел формасын һәм щелкнул кнутом. Җеп моның булырга тиеш монда һәм хәзер, бу тњбђсендђ бу Чикаго бу душный, пасмурный кичәсе кара дошло.
  
  Тик бу булыр иде, җеп, әгәр Нигы алмас прикончить эго барып, ничек эго, үз көче иссякнет.
  
  Нигы заворчал караганда больно үз кулымда һәм перевернулся, пиная. Эму юк иде, ярдәм итәргә генә эго, измученные һәм ноющие мускулларын. Эго гадәти арсенал, корал иде спрятан кайдадыр бу бүлмәдә пыток. Күбрәк беркем дә белми иде ул анда. Беркем дә белми, дип ул, ниһаять, догнал Строблинга, дип берсе хәлиткеч ударом кирәкле урында ул мөмкин уничтожить бер тирәли төп хәрби җинаятьчеләрне затлар нацистлар Германий.
  
  Хәзерге вакытта тоелды Нигы булачак уничтожен.
  
  Ул бәрде Строблинга коленом бу пах һәм, вывернувшись, нанес удар бритвой буенча муенында зур немца. Хәзер бу иде Строблинг, ул хмыкнул - ике мәртәбә рәттән, - әмма ул та, приближаться к аңа приближаясь ике стальными куллары һәм үз балалары өчен үзләре коленом.
  
  Шулар тирәсендә иде тынлык алмаганда, возни һәм ворчания. Безгә бер тирәли алар булмаган ишеттем звуковой шәһәр хәрәкәте егерме өч катында түбәнрәк бу иске бинаны Строблинг тотты үз кабинеты. Безгә бер тирәли алар булмаган дип уйладым турында плотности пробасы һава турында темном облаке, ул ничек пропитанное дымом одеяло, лежало арасында шәһәр һәм күк. Безгә бер тирәсендә алар уйламадым безне нәрсә турында тыш, абсолют кирәклеге үтерергә башка.
  
  Хәзер алар врозь, мин басып торам аягында нык басып торучы, авыр дыша. Мин тырышам просмоленная түбәсе - бина бер караганда, борынгы небоскребов Чикаго - потрескивала астында алар, килгәч, алар шаркали аяк биюдђге үлем. Кешедә Строблинга метнулась кебек, хлыст, ул кайчандыр йөртеп. Нигы увернулся, уставший кадәр диярлек үлем һәм югары үзенә җөрьәт иттем дип әйтик уң ногой бу мощном ударе, отскочившем нче изнанки твердого подбородка Строблинга.
  
  Строблинг прыгнул, һәм алар бергә аска тәгәрәдек.
  
  Китерерлек тупас куллары схватили Ника өчен тамакны.
  
  Зур бармак Ника упираются күзләренә Строблингу.
  
  Прорыв һәм тупик.
  
  Бу юлы прыгнул Нигы; бу юлы нәкъ менә эго аяклары ударили барлык нең телом боком турында ирне һәм заставили эго растянуться. Задыхающийся рев ярости вырвался тирәсендә горла Строблинга, һәм алар янә корчились бергә, образуя спутанную волнообразную кучу.
  
  Каты клинок куллары Строблинга бәрде Ника буенча затка. Максат Ника кинәт болезненно дернулась, әмма ул үз куллары белән схватился өчен тамакны Строблинга. Алар подтянулись, сжались.
  
  Строблинг выгнул гәүдәсен ничек сражающийся тигр, һәм бөтен көч рванулся өскә - поворачиваясь, изгибаясь, содрогаясь өчен отряхнуть тварь у эго горла. Нигы ышанычсыз, сжимал көчлерәк.
  
  Мгновение Строблинг лежал неподвижно. Нигы уйлады ул бар, өметләнгәнен, ул бар, һәр булсын өчен, ул бар иде, чөнки эго үз көче, киресенчә, мерцала, ничек умирающая свеча.
  
  Аннары кеше өчен аның кискен двинулся, һәм гранитная твердость пяток ике куллар белән көч бәрде Ника бу зат, һәм әлеге немец шул ук вакытта нык извивался, һәм вырвался иреккә. Ул, күтәрелә төште һәм попятился элек, аның зат превратилось бу искаженную битлек нәфрәт шул тусклом яктылыгында, ул исходил артык югары бина якында гына, һәм урам фонарьлары торган сияли ерак аста.
  
  Нигы вытянул ике кулы, схватил убийцу өчен щиколотку һәм потянул. Строблинг авыр кимеде, әмма перекатился төште һәм тагын да көчлерәк, оседлав Ника. Эго аяклары иде сжаты ножницами, ә куллары сжались тирәсендә горла Ника.
  
  Бу юлы Строблинг сдавил - яростно, неумолимо, отчаянно. Ул хәзер бик авыр дышал һәм выдавал свистящие немец сүзләрен, гортанные тавышлары отвращения һәм жажды кан - һәм эго мертвой хваткой бу горле Ника усилилась.
  
  Бу ушах Ника слышалось карибского һәм авырту бу горле, һәм эму тоелды кызыл дымка, анда плыли эго күзләрен растворяется көннең тьме. Ул узды; ул прикончке; барлык становилось черным.
  
  
  
  
  
  Тик соңыннан хисе узды, һәм ул әле дә исән, ә Строблинг әле сжимал тамакны стальными, смертоносными куллары белән коменданта лагерь үлем - куллары, алар убивали tac өлешендә һәм шулай кот очкыч хәл.
  
  Нигы алмады позволить аңа китәргә.
  
  Ул алмады позволить аңа яшәргә!
  
  Нигы авырлык белән отдышался һәм җыйды, соңгы запаслары көч.
  
  Әмма бу бик эго неукротимая ихтыяр түгел, ә эго, көч белән шөгыльләнүче һавадан эго, аяусыз врезаться бу грудную клетку башка кеше - долбить тирән һәм нык, вывернуть когтистой кулы белән мускулистую плоть, схватить ребра һәм сузарга белән присущей аңа дикостью. осознания моннан тыш, бу эго соңгы шанс. Аннары ул перекатился, әле держа куллары Строблинга у горла; авыр перекатился, элеккечә раздавливая һәм күтәрә, бер өчен башка отводя куллары элек вонзая ih тирән шул кишку, янә һәм янә раскалывая һәм скручивая, әлегә ишетте треск черегән сөякләрен.
  
  Строблинг закричал, ослабил хватку һәм бросился нче Ника, өчен, белән стоном катиться буенча смоляной тњбђсендђ.
  
  Нигы покачал аягы өчен прочистить аны, радуясь обещанию җиңү. Бар янә булдылар равными, артык равными; хәзер алар иде аның ягында. Строблинг да каты яралана; ул якын к истощению, һәм корчился бу агонии.
  
  Хәзер ул бар!
  
  Бирде ул үзенә вакытта күчерергә рухы.
  
  Бу иде неподходящий момент.
  
  Строблинг акрын күтәрелде аякка попятился бу корточках һәм стонал. Ул да задыхался. Бәлки, узган яз. Әмма Нигы җыенган эго опередить, һәм аның өчен түгел имело әһәмияткә ия, дип Строблинг әле отступал, рычал һәм тырыштым дистанцироваться алар арасында. Бәлки, ул теләдем сбежать. Шуңа күрә, әгәр ул? Кая ала ул эшкә алырга? Алар спустились буенча эчке лестнице, Стробблинг алда, ә Нигы артыннан? Буенча аска таба ловушке-погремушке, смертельной ловушке янгын баскычлары, бу түшәлгән тротуар двадцатью өч этажами түбәнрәк?
  
  Интернет - Строблинг белергә тиеш, дип Нигы да мөмкин шагать аңа карата, башка колебаний прыгнет аңа, хәтта куздэ. Киресенчә, немец аңладым, бу, ул безнећ белђн аралашудан туктады артка чигенергә хәзер. Ул сидел бу корточках, әнисенә карап, Ника була, аның куллары иде сжаты бу когти, әзер һөҗүмгә һәм убийству.
  
  Гәүдәсен Ника напряглось, расслабилось, ә аннары напряглось өчен һөҗүм. Ул наблюдал өчен Строблингом һәм боера үзенең усталому телу сарыф атакага.
  
  Эго аяклары оторвались нче түбәләр, һәм кинәт чернота ударила эму бу зат буларак удар чүкеч.
  
  Анда элек иде тусклый святым, хәзер берни дә юк иде.
  
  Строблинг скрылся төре буенча. Барлык исчезло. Берни дә булмады, мәгәр тирәнтен тьмы, густой һәм всепоглощающей тьмы, кара, ничек угольная яма бу аду. Ә аннары иде хисе тукыма кайчан Нигы төште бүген кара пустоте, һәм кузгатты Строблинга. Гади прикоснулся к аңа. Һәм югалттым эго бу шорохе тавыш.
  
  Ул замедлил агонию үз тотылып бетү алдында, һәм ул ясаган выпад, аннары шороха тавыш, анда берни дә юк иде.
  
  Ул акрын гына выругался башлады ощупывать. Бары просмоленная түбәсе белән очрашты эго ищущими пальцами.
  
  Аннары ул ишетте җиңел треск белән ара берничә футов.
  
  Строблинг, крадущийся килгән аңа, борынгы высохшей смоле, ускользая бу посланную адом необъяснимую тьму.
  
  Түбәсе скрипела, кайчан Нигы двигался. Ул төшергән балетные тапочки һәм молча китте буенча изношенной смоле.
  
  Строблинг күбрәк түгел издавал безгә тавыш белән.
  
  Бары абсолют тынлык. Абсолют чернота.
  
  Юк, абсолют тынлык. Түбәсендә аның белән, әйе; ләкин урамда аста. Автомобиль гудки, ih күп; свисток полиция; кешеләр кричат. Әмма монда берни дә юк.
  
  Эго скользящие аяклары турында нәрсә пинались. Ул наклонился өчен соклану к аңа. Ике нәрсә-нәрсә. Аяк Штроблинга.
  
  Димәк, ул да шелл бу намеренной тынлык. Ползать буенча тњбђсендђ өчен үткәрергә Нику засаду. Яки, бәлки, табарга ачык ишек внутреннюю рђсеме.
  
  Нигы җибәрдем, уй-фикерләре аша тьму, искә төшереп. Кайчан бөтен свят погас, ишекне иде, якынча унбиш футах уңнан һәм алтынчы футах артта калды аның. Шуңа күрә хәзер ул якынча унике футах артта калды, аңа ун футах уңнан.
  
  Яки Строблинг попробует файдалана янгын бара, баскыч? Яки ул көттем тавыш нче Ника?
  
  Нигы застыл... көттем... базарбай, - дип уйлады.
  
  Сергей иде кабат кушылырга гына теләсә кайсы минутта, төрле көчәячәк. Строблинг дә шулай уйлады. Шулай булгач, хәзер ул, мөгаен, уйлап табарга теләдем иң яхшы вариант - спуститься по лестнице һәм сбежать яки табарга укрытие түбәсендә, аның ул алыр иде выпрыгнуть һәм атаковать, ничек гына кабат загорится брылев.
  
  Нинди атмосфера хөкем сөрә? Монда калын корпусы өчен югары лестничной мәйданчыклары, корпусы өчен лифт һәм резервуар өчен су. Тавыш бирү һәм барысы да. Әмма моңа җитәрлек иде.
  
  Ул карар өчен, иң Ника яхшырак барлыгы сарыф к көне баскычлар һәм подождать анда.
  
  Ул бесшумно оболочки, аша темноту, исследуя аның хисләре, прислушиваясь к Строблингу суыннан shaggy.
  
  Иде гаять куе. Бу эго баш аз иде урыннар өчен праздных размышлений, әмма ул алмады түгел задаться мәсьәлә, дип уятты отключение дөньяда, һәм ни өчен ул иде шул гнетущим. Сбой укырга, әлбәттә, тик ... Ул понюхал һава. Бу nen сырость парларын. Алмас.
  
  
  
  
  
  
  Элек эфирны аңлы рәвештә билгеләп үтү бу. Әмма пычрату пробасы һава иде диярлек ощутимым. Бу да начар очракта Лос-Анджелес, ничек Питтсбургта кадәр зачистки, ничек Лондонда ул үлем белән тәмамланган сезон башлангач, дүрт мең кеше үлгән пычрак һавада.
  
  Эго күзләре болели шуннан, һәм эго җиңел иде забиты бу. «Сәер, - дип уйладым ул.
  
  Тик анда, тегүче тик синнән, Строблинг?
  
  Бармак Ника коснулись диварлар һәм скользнули буенча анда. Ишек лестничную клетку булырга тиеш якынча монда ...
  
  Тавыш доносился тирәсендә берничә ярдов. Защелка трещала, башта җайлап, ә аннары громче, әйтерсең сопротивлялась. Ул повернулся.
  
  Нинди черта! Иде микән ул шулай ошибиться белән дверью?
  
  Ул тиз двинулся бу тавыш, белән генә таянып подушечки аяк, сак булыгыз очракта попадания бу ловушку.
  
  Тавыш шталь громче, һәм ишекне распахнулась.
  
  Ул ругался, кайчан килеп кушылды аңа. Строблинг аша узды ишекне, һәм караңгыда ул китәчәк ... Тик бер почмагында эго акыл Нигы бирде штопора.
  
  Ни өчен Строблингу белән көрәшергә туры килде дверью? Ул ачылган.
  
  Эго ревматизма килде со звуком нидер раскалывающегося, вдохом җылы, майлы пробасы һава, криком башланган югары пронзительной ноты белән шөгыльләнүче нарастала, эхом отдалялась, опускалась, растворялась, ничек завывающая сирена, тиз уходящая вдаль, ә аннан соң, ахыры.
  
  Ул да булырга мөмкин иде, дип ышанам, тик эму тоелды ул ишетте глухой удар бик ерак аста.
  
  Җылы жирный һава тирәли ачык шахталар лифт йомшак дул эму бу зат, һәм ул кинәт шталь мокрым нче банкы.
  
  Ул ишекне һәм отвернулся, потрясенный. Шул рәвешле, затемнение, ул якын тәкъдим иттеләр Строблингу сбежать, забрало эго, аның урынына.
  
  Бер отключение электр энергиясе, бер иске бина, бер иске һәм начар охраняемый лифт һәм троп тәмамланды.
  
  Иде көтелә намек на святый, поднимающийся күктән көнчыгышка таба. Ул таба килә башлады к аңа сак ступая караңгыда, әлегә минем янга килеп, к стонать түгел, посмотрел шәһәр аста.
  
  Берничә тәрәзә мерцали крохотные струйки дөнья. Ул кулга ике невысоких биналар - хастаханәсе һәм янгын сүндерү өлеше - ачык яктыртылды. Урамнарда светили фары. Нинди анда сумерках светился луч фонарика.
  
  Бу барлык. Петля иде кара. Ярлары Мичиган күле лежали астында темной пеленой. Көньягында, көнбатышында урнашкан, төньягында, көнчыгышта барысы да куе алмаганда, сирәк точечных лучей света, яки кечкенә искр светлячков, алар нишләр тьму тагын темнее.
  
  «Тагын бер, - дип уйладым ул. Тагын буенча теге отключений, алар буенча-ih сүзләренә караганда, беркайчан да повторится.
  
  Әмма хәзерге вакытта барлык, бу дигђн сњз аның өчен, - бу кирәклеген потащить эго усталое гәүдәсен буенча аска таба егерме өч лестничным пролетам бу сорады телефон, питья, түшәк һәм җыелмалары. Ярар, бу ознаменовало ябу эше Генрих Штроблинга.
  
  Ул вакытта белми бу, әмма бу ознаменовало ачу башка.
  
  * * *
  
  Джимми Джонс иде, бик яшь булсын, газета укырга, бигүк яшь булсын аңларга сүзләрен, тик артык яшь, өчен, турында кайгыртырга-үзенә. Бэтмен иде эго тизлек. Ә Бэтмен түгел иде Чикаго позапрошлой төнлә, шуңа күрә Джимми белми, дип бөтен Чикаго һәм эго пригороды, шулай ук зур бер өлеше Иллинойс штаты һәм кайбер өлешендә күрше штатлары иде затемнены озак биш сәгатькә кадәр, моннан тыш, күп загорелись утлары. кинәт, аңлатып бирә алмаслык, янә башланып китте. Ул шулай ук белми, бу бер ел элек диярлек берничек тә башлагач, малай, бераз өлкәнрәк булса, шелл юлда Нью-Гэмпшире, делая бу төгәллек, ягъни, Джимми сикергәли, хәзер бу салкын төнлә штатында Мэн.
  
  Джимми shell өйгә ужинать һәм размахивал палкой. Кояш авылы, эму бик салкын иде, һәм күктә иде берничә, дөрестән дә мигающих огней, алар заставили эго бераз испугаться. Шулай булгач, ул взмахнул үз палкой булсын итеп хис көчле, һәм ул бәрде аның буенча, агач утыртырга керештеләр буенда юллар, һәм ул бәрде аның буенча фонарным столбам.
  
  Ул бәрде аның ике фонаря, һәм берни дә булмады, кала күңелле тавыш удара дубинки турында баганаларны.
  
  Ул ударился турында өченче багана, святый погас.
  
  «Ах, Ки-рист!» - виновато диде ул һәм уставился бу темную юлны ведущую кайта.
  
  Барлык утлары погасли. Барлык утлары юлда, һәм барлык утлары шәһәрдә алда.
  
  "О, Боже!" - выдохнул ул. Турында «боже, аңа, чыннан да, моны хәзер!»
  
  Ул побежал караңгыда.
  
  Ул бөтенләй оныткан турында странных мигающих огнях күктә.
  
  Әмма кешеләр эго темном туган шәһәрдә күргәнем булмады, ярар, башлагач, аларның погас святым, һәм кайбер хуҗалыклар күп түгел иде буенча түгел үзе. Кайбер шулар тирәсендә беззастенчиво курыккан.
  
  Өч көн узгач, үз Скалистых тауларында рейнджер Гораций Смит чыкты буенча джип өчен размять аяклары һәм полюбоваться нең икенче яраткан пейзажем. Беренче иде, Алисә, ул иде йорт Боулдере; икенче иде водохранилищем Элкхорн, гадәттә, покрытое бозлы бу вакытта ел, әмма әлегә зәңгәр диярлек астында кышкы күк.
  
  «Ниндидер җылылык, моның өчен вакыт елның», - диде ул үзенә-үзе шагая арасында югары агачлар һәм аның тирә табигый каменной диварлар белән шөгыльләнүче тратила плотину нче күзләр проезжающих туристлар. Бөтенләй удивлюсь
  
  
  
  
  
  Әгәр бу идеясе берни дә булмады, руслар комачаулый безнең һава торышы. Болай дип тапсагыз, - алар растопят арктик бозлы покрова булсын өчен, хезмәткәргә әйләндерү ул Себер цветущую пустыню һәм затопить көнчыгыш яр буенда.
  
  Ярар, һәрхәлдә, алар алмадык соклану к Скалистым горам һәм прохладной зәңгәр & nb, ул аны шулай яратты.
  
  Ул перелез аша груду ташлардан һәм обогнул соңгы валун зур. Эго плотина лежали алда, тыныч һәм матур астында полуденным кояш. Ул карадым бу нах яратып.
  
  Һәм тойдым внезапное ужасное хисе, әйтерсең, эго мәгънәсе, сопгы минутта берсе ватылды.
  
  Ул моргнул, покачал аягы, янә посмотрел.
  
  Кайчагында на закате - әйе, әмма бу төш һәм беркайчан да төш.
  
  Ул, нишләптер, егылып, тезләренә һәм пополз к & nb.
  
  Ул вакытка, ничек ул ќитте нах, бернәрсә дә төзелмәгән.
  
  Ул һаман иде кроваво-кызыл.
  
  Ә аста, бу долине, бу маленьком шәһәрчек, ул кайчан булса иде шахтерским лагерем, миссис Миртл Хьюстон ачты кухонный кран буенча nah вылилась багана красноватой сыеклык.
  
  Ул түгел иде, бердәнбер домохозяйкой бу Голд-Гэп белән шөгыльләнүче бу көнне опоздала белән төшке аш.
  
  К обеду странность кызыл күл турында фикер буенча, бөтен штату Колорадо. Беркем дә алмаган, моның аңлату.
  
  Икенче көнне Покателло, Айдахо штаты, Джейк Кру, һәрвакыттагыча, вылез тирәсендә чүп-чар, иртәнге сәгать 6да, тик башка үзенең гадәти иртәнге күтәренке. Ул начар спал. Төн иде душной түгел, шуның кадәр эсселектән, күпме нче безвоздушности. Безнең бердәм дуновения пробасы һава. Атмосфера авыр, ничек ниндидер бер зур спящее хайван.
  
  Бочкообразная күкрәгенә Джейка киңәйде, ул чакта төбендә басып ачык тәрәзә, омтылып, ул һава өрү кирәк. Рассвет булырга тиеш түгел, иртәрәк аша илле алты минут, ә инде тиешләр иде килергә ниндидер билгеләр " утреннего полярного сияния.
  
  Түгел иде.
  
  Низменному шәһәр өстендә лежали дымка, пычрак, вонючий томан, мондый аңа ул элек беркайчан да күрмәдем. Безгә тумана, безгә яңгыр; гади грязное одеяло буенча грязь.
  
  Ул недоверчиво уставился бу нах һәм принюхался. Химик исе. Авто дим. Дим, Sulphur яки нәрсә бу үзенчә. Ул раздраженно пробормотал һәм таба килә башлады бу ванную өчен ополоснуть йөзе салкын су һәм смыть хисе ходячего комка пычрак.
  
  Исе су иде отвратительным.
  
  К сигез сәгать иртәнге барысы да диярлек тирәли утыз меңнән Покателло иде обеспокоены булуы прохладный, саф һава һәм проточная пресная су ih шәһәрдә буенча непонятной сәбәп булып чыкты зараженными.
  
  Ih һич тә түгел успокоило булса, соңрак шул ук көнне алар белделәр, дип ih башкаласы Бойсе интегә шулай ук. Бөтенләй булмый дип ышана.
  
  * * *
  
  ФЛАГСТАФФ, АРИЗОНА, 17 НОЯБРЬ. Сиксән җиде кеше, шул исәптән өч инженерлар, бер табиб, ике пилотлары авиалиний, биш укытучы, берничә дистә студент, унсигез туристлар һәм дүрт дәүләт солдат, шаһитлары узган төнлә күрсәтү пробасы һава белән НЛО янында пика Хамфри. Солдат Майкл насчитал унике «огненных шаров күккә белән хвостами артта калды, алар ителгән охшаган струи яшел ут». Камера докторы Генри Мэтисона сделала өч быстрых снимка ih керткәнче алар «ясадылар внезапный вертикаль күтәрелеш һәм исчезли өстендә горами». Бүген, разговаривая моның белән репортером, ул диде: «Аның отель иде, алар өчен тырыштылар аңлатырга болар барысы да, ничек болотный газ.
  
  Өстендә иң югары ноктасы Аризоны? Мөгаен, юк. Бигрәк тә ул чагында кылган килеп берничә көн элек ачылган пустыне. Аңа, әйтәм сезгә, кешеләр нервничают аркасында мондый төрдәге әйберләрнең, һәм вакыт безгә күрергә ниндидер реаль гамәлләр, элек без нәрсә впадем торышын паники ...
  
  РЕДАКЦИЯ, бу КАНЗАС-СИТИ, УТРЕННЕЕ КОЯШ, 10 НОЯБРЬДӘ - «Аннары тугыз сәгатьтә кырык җиде минут хаоса бүген иртән биш утыз биш кабат кабынды утлары татарстан равнинных штатларда. Ундүрт кеше һәлак булган бәхетсезлек очраклары нәтиҗәсендә, ачыктан-ачык яки косвенно вызванных отключением электр энергиясе. Йөзләгән йорт, төне буе сусыз калды. Меңләгән застряли үз офисларында, урамнарда, лифтах. Йөзләрчә мең кеше бу дүрт штатлары кинәт лишились җылылык, ут, уңайлылык һәм аңлатмалар. Ни өчен бу хәлләр тагын? Без беркайчан да белергә? Ни өчен энергокомпании алмый аңлатырга, нигә бу хђл ничек хәл кинәт исправилась? Бездә бар хокукын белергә тиеш, һәм без хатынлар...
  
  * * *
  
  "Сәлам, сәлам, сәлам, егетләр, бу swingin' Сэмми янә сезнең белән булсын китерергә, сезгә барысы да соңгы записанные хиты, выбранные махсус сезнең өчен, сезнең яраткан радиостанцией, иске хәерле WROT бу Тул - Нәрсә? Туктагыз, егетләр. Алган сводку монда. Исәнмесез! Авыру тагын! Берсе шәһәр су комиссиясе. Су! Аны, аны беркайчан да трогаю бу ... Слушай, бәлки, сиңа да яхшырак түгел трогать. Биредә диелгән, - һәм игътибар белән тыңлагыз, кешеләр - ИГЪТИБАР! ТҮГЕЛ ПОВТОРЯЙТЕ ТҮГЕЛ ПОЙТЕ СУНЫ ЙОРТ ТИРӘСЕНДӘ БАРАБАНА ТҮГЕЛ ПОЙТЕ СУГА ШӘҺӘРДӘ ТҮГЕЛ, ЭЧӘРГӘ СУНЫ ӨЛКӘСЕНДӘ, ОБСЛУЖИВАЕМОЙ ТАПАКОНИКОВЫМ РЕЗЕРВУАРОМ. БАР ТАНЫКЛЫК ҮЗЕНЧӘЛЕКЛЕ ПЫЧРАТУ ТҮГЕЛ, ҺИЧШИКСЕЗ, ЗАРАРЛЫ, ЛӘКИН КАДӘР ҮТКӘРЕЛГӘН ЗАКЛЮЧИТЕЛЬНЫХ СЫНАУЛАР КИҢӘШ ПРИЗЫВАЕТСЯ, БАРЛЫК ХАЛКЫ КУЛЛАНАЛАР СУГА ШЕШЂЛЂРДЂ ЯКИ БАШКА СЫЕКЛЫК БУЕНЧА ЗАПЕЧАТАННЫХ КОНТЕЙНЕРЛАР. ТҮГЕЛ БУЛЫГЫЗ ТРЕВОЖНЫ - КАБАТЛАРГА ТҮГЕЛ БУЛЫГЫЗ ТРЕВОЖНЫ. ТИК, ЗИНҺАР, СОТРУДНИЧАЙТЕ. ӨСТӘМӘ МӘГЪЛҮМАТ БУЛАЧАК, ЯКЫН АРАДА ҺӘМ АҢЛАЕШЛЫ ИТЕП БИРЕЛЕРГӘ..
  
  
  
  
  
  Слушай, кебек тоелды миңа бүген иртән бар минем зубной щетки ниндидер забавный привкус.
  
  * * *
  
  Нигы Картер затушил сигарету һәм пристегнул ремень куркынычсызлык. Утлары окраин Нью-Йорк лежало астында һәм алар эго попутчиками, һәм «Созвездие Истерн Эйрлайнз» инде салмак кына спускалось аска таба.
  
  Ул посмотрел аска таба. Бу бик ачык, бик яхшы төн, һәм ул иде күрергә утлары Бруклина, Лонг-Айленда һәм Верразано күпере дә, ул шат кайтырга, хуќасы барлык сораулар да Чикаго.
  
  Утлары мерцали һәм мерцали. Алда лежали очып китү-очып төшү полосасы, якты, манящая дорожка.
  
  Аннары эго түгел иде.
  
  Ул юкка чыккан көнне төн белән бергә Манхэттеном, күпчелек өлеше Лонг-Айленда өлешләренә Коннектикута һәм Нью-Джерси.
  
  Самолетта раздались взволнованные тавыш. Пилот йөреп крен, кружил рәхмәт белдерде һәм үзләренең бәхетле йолдыз эчендә булса, бу чиста төнге күктә йолдыз бар.
  
  Өч минут белән, төгәллек кадәр секунд, кабат яндым сергей.
  
  Миллионлаган кешеләр, шул исәптән Нигы, тирән вздохнули белән облегчением. Ih Тик облегчение сдерживалось растущим подозрением, бу килеп чыгарга мөмкин янә, һәм якын киләчәккә ышаныч, бу хәл кабат.
  
  Һәм беркем дә шулар тирәсендә белмәде ни.
  
  Нигы иде йорты, үз фатирында югары кооперативының " Вест-Сайде аз гына артык аша сәгате, аннары моннан, ничек тукталды у биредә аларга хатлар өчен янында Колумбия университеты. Эго үз адресына иде, билгеле гына эго якындагы дусларга, һәм күп өлеше эго почта отправлялась окольным юлы белән керткәнче доходила аңа кадәр урынында.
  
  Хәзер ул развернул хат катая буенча теленә гладкий бозлы бурбон, һәм гадать, кем ала язарга эму тирәсендә Мисыр.
  
  Хат имзалады Хәким Садек. Хәким, әлбәттә! Хәким, косоглазый криминолог, ул кулланды үз хитрые талантлар шундый поразительным эффектом-вакытында моннан тыш, бизнес Африкада.
  
  Истәлекләр турында проделках Хәким заставили Ника улыбнуться от удовольствия.
  
  Тик хат иде, бик забавным. Ул игътибар белән укыдым эго ике тапкыр һәм кайчан положил кире конверт, зат эго иде мрачным.
  
  БАШЛЫГЫ ИКЕНЧЕ
  
  Валентина Бөек
  
  «Юк, - диде Хоук. - Һәм, зинһар, снимите тост белән тостере һәм передайте эго миңа. Боже мой, диярсең берәр гений бу бик кыйммәтле ловушке снобов табар ысулы согреть тосты.
  
  Нигы тапшырды тост. Дөрес, бик салкын иде һәм сыро, әмма кунакханәдә «Пьер». Хоук диярлек гел телефоннан сөйләштем әле алар белән хорька кебек эго номеры алар китергән иртәнге аш, ә Нигы килде өчен, сәламләргә сәхнәгә башлыгын AX кайткач белән очрашу иң югары дәрәҗәдә Европада.
  
  "Юк?" - диде Нигы. «Сез диярлек, мине тыңладылар. Нишләп юк?"
  
  «Әлбәттә, аңа сине базарбай», - диде Хок белән куллануга бик сак карыйлар размазав мармелад. Ул аңлатып бирә алмаслык раздражителен, әмма ул да югалткан аппетита пограничника аркасында, аның ул нишләптер выглядел худым, жилистым һәм ныклы. «Һәрхәлдә, аның барлык бу хакта беләм. Биредә отключение электр энергиясе бар, пычрату. Күл торган булалар җете красными, һәм су, агымдагы берсе-кран. Турында, хәтта Ауропада аның буенча-ишеттем бу хакта. Џм. Буенча утренним газеталарга аны күрәм, дип, кичә кич Монтоком кабат күргән оча торган лотки. Һичшиксез, бик зловеще. Ул набросился үз яичницу, һәм күпмедер вакыт сосредоточился анда. Аннары ул болай диде: «Түгел, думайте, - дип бу мине дә кызыксындырды. Сөйләште моның белән Шефом системасы буенча четырехсторонней чәршәмбе көнне кич белән. Central дип саный, чөнки бу-массакүләм истерия аркасында сугыш нервы Вьетнамда, спровоцированная бөтенләй нормальными инцидентами, алар очраклы рәвештә килеп чыга, белән күпкә күпчелек караганда, гадәттә, микросхемага кертелә. Кешеләр преувеличивают, складывают ике һәм ике алалар кырык биш. Бюросы ди:
  
  «Күбрәк ике һәм ике - диде Нигы. «Мин Хәтта күбрәк кырык биш».
  
  «Die Je», - ди, - кабатларга Хоук, пристально беренчеләргә карап, Ника, - дип вражеские агентлары бөтенләй мөмкин булачак. Барлык һәлакәт атап була кеше ошибке, механическим сбоям, самообману һәм воображению. Әмма алар кисәтә безне, без тиеш түгел тулысынча дәшми мөмкинлек россия диверсанты прячутся күрсәткечләрне тикшереп тору безне. Беренчедән, карагыз кызыл күл. Хоук кисло елмаеп куйды. «Бу, чыннан да, поразило Дж. Эгберта анда, ул анда яши. Әмма ул булачак Бдительным, диде ул, һәм Бдительным.
  
  Ул ясаган глоток кофе һәм поморщился. «Бик начар буенча доллару өчен эчәргә алып керер иде. Пфуи. Яхшы. Маккракен сайлады уртача курсы арасында ике средними курсами, һәм бу, чыннан да, яхшы линиясе. Ул тарафыннан да хуплана теориясе, аның нигезендә барлык бу күренешләрне җиңел объяснимы, хәер, үзе дә алмый ih аңлату. Өзеклекләр килеп чыга бу электр энергиясе бирү гадәти күренеш иде дәвамында дистә еллар. Без барыбыз да беләбез алмас һәм әйләнә-тирә мохитне пычрату килде безгә белән гасырга караган машина. Һәм без дә беләбез, - ди ул, - монда задействован психологик фактор - мондый әйберләр бара волнообразно, мәсәлән, үз-үзләренә кул салучылар, авиакатастрофы һәм шулай алга таба. «Бу узачак», - ди ул. Аркасында, безнең милли торышын нервы - љстђвенђ, цитирую аның эго - америка халкы сваливает бу кучу берничә бәйле булмаган үзара инцидентов һәм вводит эченә торышы полупаники. Әмма кирђк була калса ђзер торсын - ә монда ул бара берлектә Дж. Эгбертом - без сакларга тиеш уяулык сорала.
  
  
  
  
  
  
  Хуҗа риза булдым. Шулай. Бөтен полиция штаты һәм җирле полиция приложит өстәмә көч тикшерү, барлык, мондый күренешләрне. Федераль маршалы җибәреләчәк шунда, анда бу кирәк, һәм Милли гвардия иде инде предупреждена өчен алар алыр, гамәлдә бу крайних очракларда. ФБР кебек иде обещано, булачак бдительным һәм бдительным. Әмма безгә, AX, юкка чыкты бит түгел прикасаться к аңа носом. Буенча. Тавыш бирергә һәм барысы да, Картер.
  
  "Бу?" - задумчиво-диде Нигы. «Кызганыч. Әмма минем рукаве бар бер кечкенә козырь ...
  
  "Тот эго анда!" - рявкнул Хоук. «Әгәр сездә юк, конкрет дәлилләр чит ил тыгылу һәм шактый яхшы тапшыру кирәклеге турында, кайда һәм ничек башларга тикшерү. Сез?"
  
  Нигы покачал аягы. "Ул юк. Башканы подозрений ».
  
  «Минем бу бар», - диде Хоук. «Бу нәрсә миндә дә бар». Ул ясаган зур глоток охлаждающей сыеклык бөтен, үз кофейной чынаяклар җыелмалары, һәм эго кожистое зат исказилось бу гримасе, ул отодвинул эчәргә алып керер иде. «Гадость», - прорычал ул.
  
  «Башкарылган эшләр буенча бөтен яхшы кофейных бөртек дөньяда һәм иң начар су дөньяда», - дип билгеләп үтте Нигы. «Нью-Йорк бик үз. Белән пычрану дәрәҗәсе югарырак кайчан булса. Алар, диләр безгә, чөнки ул неядовит, әмма отвратительные бу тәмен. Кызык, ни өчен?"
  
  - Шактый, Картер, - суык диде Хоук. «Тема ябык. Хәтта әгәр сез алыр пуститься бу погоню за дикими гусями, аны иде шталь тотарга сезнең вакытта бу. Син несвободные.
  
  Иртәгәсе иртәнге итсәгез кизњ кадәр, алга таба хәбәр итү.
  
  «Хезмәте алып бару?» - недоверчиво диде Нигы. Бу инде үткәрергә патрулирование ярдәмендә берәр V. I. P. буенча коммунистлар яки «непримиримой» милләтләр һәм эго идея түгел волновала. Ул эшли башлады үзенең исемен осталары кеше үтерү түгел, экскурсияләр үткәрү.
  
  Хоук одарил эго сизгер елмаеп. «Бу калырга мөмкин кызыграк, нәрсә уйлыйсыз. Сез беләсезме турында заводында җитештерү буенча-төш ягулык кооперативының " Вест-Вэлли, Нью-Йорк штаты? »
  
  Нигы янә мысленно әйләнеп шушы файлу хәтер. «Татарстанныкы һәм управляется Nuclear Fuel Services», - диде ул. «Бу-беренче һәм әлегә веб-коммерция корал эшкәртү төш ягулык америка җирендә. Ул җитештерә саф плутоний моннан тибындагы ул ясау өчен кулланыла атом-төш тулы исеме өчен түгел, хәрби максатларда гына өчен йөкләве мирных атом-төш реакторов. Вест-Вэлли залында якынча утыз биш милях к югу нче Буффало, ягъни ерак түгел күл Эри, ерак канада чикләре ». Ул наморщил брови һәм акрын гына ул арада өчен сигаретой. - Иң делле, алай wouldnt алга таба - задумчиво-диде ул, - бер чыганактан «алтмыш бишенче төньяк-көнчыгыш отключения хәбәрләре». Беркайчан да уйлаганым да юк бу турыда элек - әйе, бу кызыклы ».
  
  Хок вздохнул. «Забудь, Нигы, - устало диде ул. «Забудьте турында угле затемнения. Асылы мондый заводның: ул ачык һәм тамашачылар өчен якынча бәяләр буенча килешүләр. Алай гына да түгел, америка тамашачылар. Әгъзаларына Халыкара агентлыгы атом энергиясе буенча, квалифицированным галимнәргә буенча дустанә ил һәм төрле чит латунным шляпам алу хокукына ия булган катнашты башка сәбәпләр аркасында. Идея тора шул, өчен, белән уртаклашырга үз белемнәре бу мирных максатыннан. Шулай килеп чыкты да, без бурычлы ухаживать - асылда, бик нык - билгеләнгән правительственному ведомствога СССР ». Ул вопросительно посмотрел на Ника, һәм почмакларында эго күзләр морщинки булды глубже. - Ан, россия разведкада. Алар килештеләр буенча иң югары каналлары, җибәрергә вәкиле өчен инспекциясе заводы Уэст-Вэлли ».
  
  - Россия разведка, - дип катгый әйтте Нигы. «Хәзер аны барысы да ишеттем. Һәм минем эш - күзәтеп, шуның өчен ул совал нос шунда, кая тиеш түгел. Ах, очаровательно ».
  
  «Әйе, бу безнең эш», - дип белдерде Хоук. «Бу, әлбәттә, бераз бинаның күренеше гадәти түгел, әмма төрле сәбәпләр аркасында без алмадык баш тарту бу ih соравы. Аны, ышанам ки, сез бу покажется неприятным. Тели үтерергә Валентину Сичикову.
  
  Зат Ника просветлело. «Валентина! Кыз минем хыяллар, мәхәббәт, бөтен минем тормыш! Сез хаклы - бу проливает бу әйберләр бераз башка брылев. Ләкин ничек алар аны сайлаган?
  
  Хоук откинулся элек прикусил кончик [бер тирәсендә, үз пычраткыч һава сигар.
  
  «Чөнки сез ике беләсезме, әле бер башка», - диде ул. «Чөнки алар кунакханә послать кемне дә булса, кемгә алабыз ышанырга. Аның ялгызы гына хђл итђ алмый, ничек сез беләсезме, берәүгә дә ышанам, ләкин әлегә аларга туры килде сайларга кемне дә булса, бу җебе булырга тиеш ул. Аны төшергән өчен нах апартаменты егерме өченче катта һәм меньшую бүлмә өчен сезне чын күңелдән киресенчә. Миңа кирәк түгел, сөйләшергә, сезгә бу хакта, сез верите әй, юкмы, әмма, аның артында кирәк даими присматривать. Ул блестящая хатын-кыз, һәм бу мөмкин күбрәк калса, беренче карашка. Шулай булгач, син укымасаң, карарга, аның буенча-царски һәм карарга нах кебек ... ах, ястреб. Ул полез бу портфелен тапшырды һәм вытащил сложенный лист кәгазь. «Сез прочитать бу хат Смирнова үткәргән ќитте минем аша Дәүләт. Нәкъ менә ул сайладым Сичикову моның өчен визиты. Ул воспользовался бу мөмкинлектән өчен яза безгә нәрсә кебек хатлары фанатлары хакында безнең катнашуы бу мәскәү тарихы. Бик хвалебный һәм грубый. Бу бәлкем сезне позабавить.
  
  Нигы укыдым бу. Дмитрий Борисович Смирнов, чыннан да, щедро хвалил бүлеге Хоука. Әмма казался искренним, һәм ул, җитди рәвештә
  
  
  
  
  
  сорады, дип, кеше, аның ул белә иде, ничек Томын Слейда тиеш озатып йөриячәк товарища Сичикову. Ничек башлыгы россия эзләү, ул бик яхшы понимал, дип визиты товарища ала чакырырга, шикләнүләр, кайбер даирәләрдә, әмма иде, дип ышанам " Хок " һәм «Слэйд» справятся белән вәзгыять белән ih гади деликатностью... һәм шулай алга таба, һәм шулай алга таба, һәм шулай алга таба. белән күп кенә комплиментов һәм теләкләр әйтелде, сәламәтлек.
  
  «Бик яхшы», - дип шәрехләде Нигы, возвращая эго. «Мин беләм, бу-бераз гына матур сезнең тәмен, тик идем әйтте башка Министры, димәк, барлык». Ул задумчиво покосился бу Хоука, та уйлап тормастан нәрсә турында булса да имело бернинди катышы да юк Валентина яки аның җитәкчесе.
  
  Хоук уставился аңа. "Яхшы?" ул таләп итте. "Бу синдә татарлык?"
  
  Нигы полез минутына һәм вытащил үз хат.
  
  «Мин дә алам хат фанатлары», - диде ул якын лениво. «Сез онытмагыз, Хакина тирәсендә Мисыр һәм Абимако?»
  
  Хоук кивнул. «Әйе, - диде ул шуны». Шулай итеп?"
  
  «Бу ќитте минем аша ярны», - диде Нигы. «Мин һәрвакыт уйлады Хәким иде прирожденным AXEman, һәм калдырды, аңа эго өчен, минем белән элемтәгә керергә. Соңгы ел яки ике-аны алдым, берничә информацион хат. Хәзер инде бу. Уйлады, бу мөмкин сезне заинтриговать.
  
  Хоук хат алды. Ул нахмурился-нәдә.
  
  Ул диде:
  
  Кадерле Николай,
  
  Зур булмаган заметка керешер алдыннан мин барам сыйныфка һәм начну седьмую өлеше минем курс «Җиде исән сәнгать». Тулырак булачак бирелергә сезнеңчә соравы, әмма әлеге этапта мин теләмим навязывать сезгә бик күп нәрсәләр аласыз дип санарга пустяком. Шуңа да карамастан, аны караганда, бу проблемага тап булды",-дип заставило минем нос, вынюхивающий җинаять, подергиваться, ә күзләре скрещивать медвежий хәтта артык отважно караганда, гадәттә, һәм аны шунда ук уйладым сиңа һәм твоем үз талантка унюхивать сђер һәм тоелган необъяснимое.
  
  Узган төнлә аны булды унылую вечеринку читтә кампус хөрмәтенә тагын да унылого кеше кампус. Аның белән килде опозданием, намеренно, чөнки миндә юк сабырлык бу эшләрдә, һәм аны кайчан килеп җитмәгәндер шунда, шәраб текло беспорядочно һәм телләре хлопали. К минем великому отвращению, аңа иде кичекмәстән схвачен докторы Федерациясе фон Клюге буенча Медицина көллияте, ул шунда ук утомил мине үз чудесными подвигами медицина өлкәсендә. Аннары ул кинәт безнећ белђн аралашудан туктады, минем утомлять. Тиздән ул шталь диярлек шул ук косоглазым, ничек һәм аны, һәм сүзләрен вылетели буенча эго rta. Тиеш мин сезгә әйтәм, ул-хирург, аның алып килгән Мисырда, безнең вазифаларына консерватив фирка башлыгы Нәсер, һәм кайчан ул башлады турында сөйләргә үз күптән түгел резных фигурках, аның насторожился һәм прислушался.
  
  Күрәсең, ул тора эксперты бу косметика хирургия, нәрсә турында ул элек миңа да сөйләдем. Моннан тыш, калса, соңгы берничә ай эчендә ул ясаган сериясен операция үзгәртү буенча тегүче затлар кайбер ир-атлар, алар сумны эму гаять зур сумма акча өчен эго күнекмәләр. Белән профессиональ күзлектән, эго величайший триумф булды, бу өлкәләрдә тирәсендә күзләр һәм гормональном стимуллаштыру үсеш чђч, анда элек чәч түгел, кунакханәләр дә барлыкка килергә. Барышында эго болтовни ачыклана безгә одина тирәсендә әлеге кешеләр - ih иде, сигез яки тугыз, никадәр аны иде хөкем түгел иде изуродован нинди дә булса рәвешле, шулай булгач, аларның, чыннан да, таләп ителгән операциясе. Алар бары кунакханәләр үзгәртергә үз кыяфђт буенча эго сүзләренә караганда, ул моны белән тиңдәшсез блеском. Минем маһир тәэсир калдырды, аның хәер, ул гына да түгел, - диде бу хакта ачыктан-ачык, чөнки алар барысы да белгђн бер-берсенә берсен, һәм һәр мөрәҗәгать иткәннәр, бик күрәсең. Кайбер требовали артык яки ким белән эш носом; бер яки ике требовали эго бөек осталык татарстан үзгәртеп кору черепа. Тик, тулаем алганда, ih таләпләр иде иткәннәр.
  
  Аның ул вакытта дип сорады эго - ә кем булмаса шталь? - нәкъ шулай, ничек алар выглядели иде. Ә аннары, минем башка, ул, к особенных каршы, замолчал, сез ничек әйттеләр иде, һәм бик тиз заговорил турында башка. Бернәрсә дә тирәсендәге моннан тыш, мин алыр идем эшләргә яки әйтергә дә вернуло иде эго сөйләшергә эго хирургия осталык. Шуңа да карамастан, миңа тоелды күрдем, ничек ул киеренке узды оглядывал бүлмә, һәм тиздән аннары моның китте.
  
  Аны күрәм, - дип, гадәттәгечә, минем «тиз заметка» әверелде башлыгын, һәм анда мин дә сезгә тәкъдим итте башканы матди булмаган активларны. Әмма, минемчә, алар мине сәер кызыксындырмый, мин займусь бу мәсьәлә. Аның, шулай ук, күрәм, дип сәгате якынлаша, аны кайчан булырмын укырга лекцияләр минем яңа эшли башлаган борцам җинаятьчелек белән, шулай булгач, мин оставлю сезнең белән кечкенә да сер булып кал ды.
  
  Срогы тиздән тәмамлана - аллаһуга мактау булсын Отправляясь бәйрәм белән минем криминалист. Сез ял итәсез Мисырда быел? Кызганыч, аның да уйладым. Әмма напишите миңа на досуге, һәм әйтегез, сез нәрсә турында уйлыйсыз фон Клюге һәм эго пьяном бреде. Ә әлегә минем иң яхшы котлау -
  
  Гади өчен прерывание. Телефон кыңгырау полиция начальнигы урынбасары. Бүген юк дәресләр; Аны элемтә ничек консультанты.
  
  Фон Клюге иде найден мертвым бу чүп-бүген иртән. Беренче карашка, бу выглядело буларак, табигый үлем. Тикшерү барышында шул ачыкланды, эго умышленно, заглушили ростки.
  
  Миңа мәңгегә барырга.
  
  Бу спешке,
  
  Сезнең бер-берсенә, Хәким Садек.
  
  Ястреб уронил хат урындык һәм сак закурил салкын сигару. Ул, затянулся, откинулся элек затянулся чираттагы тапкыр. Ниһаять, хәтфә.
  
  
  
  
  
  
  «Телисез икән, аның өчен түгел догадался, биредә нечто күбрәк караганда, җинаятьчел төркем, гамәлдәге Мисырда. Яхшы, мин тормыйм фикер алышу барысы да мондый хәл итү һәм эшләячәкмен сезнең фараз. Һәм эш шунда ки, бу эш бар, халыкара нәтиҗәләрен мөмкин эләгү компетенциясенә AX. Аның хокукы?"
  
  Нигы кивнул. "Бу estestvenno ..."
  
  - Әлбәттә, операцияләр турында, - раздраженно перебил Хоук. «Күзләре, носы, скулы, чәч. Аерым алганда, күзләре, аның, дип ышанам, теләсәгез, аның өчен дип билгеләп үтте. Аның диде. Һәм үтерү хирург, монда аннан тыш, ул үз эшен тәмамлый. Әмма берьюлы аннан соң моның? Бәлки, юк. Юк, ниһаять, моннан ничек эго күрдек говорящим. Бәлки, подслушали. Турында, сез мине кызыксындырды, һичшиксез. Ләкин без белергә тиеш, күбрәк - күбрәк - ясаганчы, аның алмыйм гамәлдә ». Ул задумчиво прищурился һәм янә затянулся. «D5 Гыйракта», - диде ул, ниһаять. «Ул мөмкин кадәр барып җитәргә Каира һәм бераз покопаться. Ул сезгә ошый?
  
  Нигы начар дип елмайды. «Сез беләсезме, бу алай түгел. Әмма бу яхшырак берни дә юк. Бары мин генә түгел дип уйлыйм, чөнки ул кем керешкђнче, контакт белән Хакимом. Ул гына да түгел, әле аның вкусе Хәким.
  
  Ястреб чыгарды дим һәм прищурился.
  
  - Ә син, аның, минем? Нәрсә син телисең, Картер, - хәл штопора турында затемнении, кабул итәргә Сичикову һәм улететь, Мисыр, бер үк вакытта? Хәтерләмим без, әгәр сезгә титулын Супермена. Сездә бар боерыгы. Һәм сиңа бармы биремнәр ».
  
  «Әйе, сэр, - диде Нигы һәм отодвинул урындык.
  
  Хоук махнул эму бу ревматизма. «Утыр, Нигы, утыр. Начар кофе һәрвакыт портит миңа, кәеф. D5 тикшерергә мөмкин, әмма сез барыбер аласыз нәрсә дә булса эшли. Сез башта ук доверяете моңа Хакиму?
  
  - Башта ук, - диде Нигы, садясь бу урындык.
  
  «Ул чакта телеграфируйте эму. Используйте гадәти ачык каналлар. Әйтегез эму, сезнең яхшы башка булачак Каире дәвамында түбәндәге көн яки ике һәм свяжется аның белән белү өчен, соңгы яңалыклар. Сформулируйте ул ничек теләсә, әмма бирегез аңларга сезгә кирәк барлык детальләрен, алар ул алачак ачарга, һәм, дип белдерде бер-берсенә передаст ih сезгә. Аны үзем әйтермен, король боерыклар D5 һәм заставлю эго зашифровать доклад Хәким ачылды миңа. Ничек эго заговор?
  
  Хәким? Ул эксперт ». Нигы ухмыльнулся, вспомнив. «Шулкадәр тәҗрибәле, кайвакыт аны чак алам эго разобрать. Әмма ул догоняет ».
  
  «Яхшы. Аннары бирегез аңа белергә сезнең үз телендә, ул җентекләп белән саклана, без телибез", - диде ул осознал - әгәр бу, бәлки читтән - кайчан фон Клюге тәмамлады үз операциясе. Төгәл вакыты һәм ысулы, үлем эго. Кем бу ир-атлар иде яки алыр. Әгәр сигез яки тугыз кеше, соңгы вакытта хәбәрсез югалган бу Каире, яки эго янында. Әгәр медицина картасын фон Клюге билгеле өчен тикшерү. Кем иде күрергә яки ишетергә, ничек ул әйткән, ул вечеринке? Һәм шулай алга таба. Аны, оставляю сезнең усмотрение бирергә эму аңлап, нәкъ менә без телибез белергә. Хәзерге вакытта. Уберем юллар белән эш Сичиковой. Хок вытащил тирәсендә үзенең выпуклого портфеле тонкую папку. «Тавыш бирү урыннары исемлеге, алар ул кунакханә күрергә тыш, заводта West Valley. Бәлки, сезгә тапшырып књндерњ буенча бер җиңсәләр, сезнең күпсанлы подруг белән хуплап озатып кала AX, әлбәттә, - отвезти аны Bergdorf s һәм kitkats, шулай ук бер яки ике башка урыннарны ала торган сезнең бигүк заботить. Өчен estestvenno, син укымасаң, кул астында. Документларда бар якынча маршрут өчен шәһәр яны экскурсияләр. Куллана аласыз үз машинаны яки машина аша конторасы. Сезнең исәбенә бик яхшы ярдәмлек булачак, әмма мин ышанам ки, сез әгәр бөтен бераз үзгәрешләр бар. Ул прибудет бу кеннеди, ny иртәгә иртән ун аша Pan Am, һәм итсәгез, анда өчен каршыларга ee.
  
  «Пан Ам? Түгел, махсус россия рыбалку? »
  
  Хоук покачал аягы. "Искитәрлеге. Ул едет окольным маршрутом өчен үз удовольствия, һәм одина тирәсендә безнең ир-атлар булачак, аның белән бу рейсе тирәсендә Лондон. Юк, аны үз. Күрәсең ул бәйсез хатын-кыз. Һәм ул сәяхәт итә үз исемегез астында, башка нинди дә булса попыток маскировки.
  
  «Мин тиеш бу ышанырга», - диде Нигы. «Мин мөгаен попытаюсь замаскировать Статую Азатлык караганда несравненную Валентину. Кем барысы да белә, әнә шул сәфәрдә? »
  
  Почмаклары rta Хоука повернуты аска таба. «Бик күп кешеләр, минемчә. Әлегә матбугатта, һәм аны табарга һәм алга таба да дәвам итәргә. Әмма бу тарих обошла хөкүмәт һәм фәнни круги, димәк, бу сер түгел. Шулай да мение. Без берни дә алмыйбыз, моның белән поделать. Аның алам генә китәргә тиешле дустын очрата сезне күрсәтергә, максималь атлама. Бөтен юллары өчен сезнең булачак торырга ике прикрытия, Фасс һәм Кастеллано, әмма сез ким мине беләсезме, дип ih функциясе - обнаруживать койрыклар түгел, ә юкка чыгарырга неполадки. Шулай булгач, сез килсәгез шактый дәрәҗә үзеннән-үзе. Сезнең дустым баш тартты нче безнең барлык стандартных куркынычсызлык чараларын. Шуңа да карамастан, бездә юк сәбәпләр көтәргә кайбер күңелсезлекләр. Аны бик аз беләләр россиядән читтә - ни дәрәҗәдә без булдырабыз фикер йөртергә, ул басучылар бу чьем-йә розыске, һәм без аны җентекләп тикшереп карадык. Шуңа күрә мин якын ышанам ки, сезнең килеп тумас затруднений.
  
  «Аңламыйм, ни өчен аны тиеш мин», - дип килеште Нигы. «Мин, түземсезлек белән, менә көтәм очрашу аның белән кабат. Хәзер бар бер ханым, аны, аның, чыннан да, яратам! »
  
  "Бер?" - диде Ястреб һәм хуплады Ника
  
  
  
  
  
  
  белән диярлек отеческой елмаеп. «Бер караганда, ким дигәндә, дюжины, турында, аларның аны беләм. Ә хәзер күз алдыгызга китерегез, сез берете бер шешә «Курвуазье» һәм наливаете безгә буенча без дә рюмке. Аны беләм инде, бераз иртәрәк, тик миңа кирәк нәрсә өчен отвлечься нче зәвык иртәнге аш. Боже мой, кара эле бу томан өстендә мрачным шәһәр ...
  
  * * *
  
  Нигы въехал бу «пежо» бу урынга күчерү, аэропорт һәм вдохнул саф прохладный һава. Валентина сайлаган өчен үз сәфәренең иң матур көн. Һичшиксез, ул приказала табигатьтә үз-үзеңне тотарга яхшы. Күк иде голубым һәм ирекле караганда алмас, әйтерсең, ул сикергәли өчен кулдан килгәннең барын да сәламләргә аның.
  
  Эго кертеләләр китерде эго к рәсми зонасында очрашу чиге буйлап очып китү-очып төшү полосасын һәм анда ул көттем, әнисенә карап берсе белән караганда да күренеп тора өчен сәгатьләр, ә башка бродить тирәсендә өчен заметить пятнышки күктә, һәм прикрывателей артта калды аның.
  
  «Ничек Хакиму», - дип уйладым ул кинәт, аларда күзләре карадык, чыннан да, әлеге капма-каршы яктан, һәм ул шундый карарга берьюлы ике бөтенләй төрле сәхнә.
  
  Ул телеграмма җибәрдем Хакиму Отвратительному, ничек Хәким яратты, атарга үзләрен, бер сәгать эчендә соң уртаклашкан Ястреб алдыннан. D5 әлеге вакытка тиеш иде отправиться, Мисыр. Һәм Валентина Әкият приземлится Нью-Йоркта якындагы ун минут. Кызганыч, Картер алмады калырга ике урыннарда, бер үк вакытта. Шулай да Валентину стоило көтәргә.
  
  Караш Ника та, блуждать. Төште Созвездие, аннары 707. Ике гигантских реактив самолет белән ревом взлетели. У иммиграционной хезмәте торды өчен прикрытие Фасс. Кастеллано иде күзәтү мәйданында. Взлетел тагын бер самолет. Ә аннары күккә арткан ягыннан белән шөгыльләнүче әверелде обтекаемого металлического гиганты, приземлившегося бу юлга алдында.
  
  Самолет Валентина.
  
  Ул әле белсђм эго, ничек Томын Слейда, исеме, ул эму туры килде кулланырга вакытында тыш, роман, Мәскәүдә. Әмма хәтта шул ук вакытта, ул белмәгән эго чын исемендәге, ул күп кенә әйтүем nen - дип ул оперативником югары рангтагы БАЛТА, ул хатын-кызлар ярата, яхшы белем, ныклы эчемлекләр; ул иде файдаланырга үзенең разум, шулай ук кулаки һәм смертоносное корал; булуга карамастан, аның исеме Киллмастера, бу nen иде җылылык, мәхәббәт һәм көлү. Ә ул, үз чиратында, белә ул беркайчан да тормыш түгел файдаланды башка исемендәге тыш, үзенең үзләре җитештергән; ул иде бер тирәсендә иң разрушительных, эффектных, честных һәм матур хатын-кызлар, алар ул кайчан булса встречал; да карамастан, аның кыяфђт, ул обладала быстрым һәм острым акыл мөмкинлек бирде әй алырга вазыйфасына баш ярдәмчесе халык комиссары россия эзләү өлеше икенчесенә генә югары наркому Дмитрий Борисовичу Смирнову.
  
  Лестница иде урында; зур корабль көне ачылган. Беренче яңа килгән башлады чыгарга буенча плоскости. Аннары алар чыккан ике даими потоками - кешеләр белән пәлтәсенекен, фотоаппаратами, сумка; кешеләр, улыбающиеся стюардессам һәм шатлыклы карашлары өчен йөзләрдә, һәм кешеләр, неуверенно взирающие бу незнакомый тынычлык һәм өмет белән ищущие встречных.
  
  Валентина әлегә юк.
  
  Нигы китте самолету.
  
  Ике устойчивых агымы акрынайды кадәр сизгер струйки, ә аннары тукталдылар. Валентина элеккечә юк.
  
  Ул янында тукталды переднего трапа һәм посмотрел өскә. Үз вазифасында әле көткән первоклассная стюардесса. Шуңа күрә иде әле бу,-дип.
  
  Аннары зат симпатичной стюардессы расплылась елмаю, һәм ул протянула кулын алырга протянутую аңа зур кулын.
  
  Искиткеч Валентина сидела шул ишеклђр артында œтте, произнося кыска прощальную сүз рәхмәт. Нигы посмотрел өскә таба, чувствуя прилив привязанности бу прекраснейшей тирәсендә хатын-кызлар.
  
  Басып тордылар ишеклђр артында œтте? Юк, ул приказала - наполнила, уменьшила, уменьшила кадәр күләмнәрен люка бу модельном самолетта. Киресенчә, хәтта гаять зур самолет кимеде күләмнәрдә, шулай булгач, эго гаять зур күләме булды генә фоном өчен бу бердәнбер хатын-кыз.
  
  Кайчан Валентина Сичикова, ниһаять, башыннан үз медленный, аллаһ авышлыгы, аның күзләре скользнули буенча огромному аэродрому, воспринимая эго белән небрежностью, әйтерсең, кемдер ташлыйкмы караш кечкенә задний ишегалды кђќђ.
  
  Нигы непроизвольно развелся куллары белән, алдан барып, ничек ул янына, аңа, һәм эго ачык йөзле елмаю бераз гына таркала эго зат надвое.
  
  Аның үз йөзе вспыхнуло от удовольствия.
  
  "Томашка!" - проревела ул, останавливаясь бу лестнице. "Сәлам! Юк, түгел алымнар миңа каршыга - минемчә, бу лестница гына мине выдержит, әйе? Хо-Хо-хо-хо! » Ee гәүдәсен дрожало нче буйного күңел ачу. «Беләсеңме, ни өчен аны заставляю көтәргә Алексей, ә без чыгабыз последними, башка минем? Чөнки мин теләмәгән перекрывать проходы. Хо-хо-хо!" Ул кыска вакытка повернулась һәм диде аша эчтђге. «Алексей, синдә бар да бар, башка минем. Юк, син позволил миңа алырга бу авыр сумка Алеша ...
  
  Нигы яратып карадым бу нах, әлегә ул алып оживленную белән әңгәмә Алеком Гринбергом буенча күчешен лондон офисы БАЛТА. На заднем планда эго иде, чак күренә, ләкин ул анда, комаров, охранявший слона.
  
  Чөнки Валентину, чыннан да, бар иде бер тирәсендә эре Россиянең хатын-кызлар. Ул бик зур иде: артык алтынчы футов арту һәм гаять киң; киң, внушающие курку, выпуклые җилкәсенә һәм күкрәгенә, мондый гаять зур һәм бесформенные, бу мөмкин түгел иде", - дип әйтергә, кайда мөмкин, аны була һәм, хәтта, иде, бармы ул бездә нах. Ee ансамбле тирәсендә синих мешковин
  
  
  
  
  
  комбинезона һәм җәяүлеләр балетные тапочки зурлыгында белән лодку җиттек әй, к Т - яки, мөгаен, к, Турында, аларга ул барыннан походила хәлдә тынычлыгын. Әмма гамәлдә ул түгел иде, шуның кадәр безмятежным Турында күпме дирижаблем бу рус күлмәк, танком белән җаны, бульдозером җылы хисләр белән һәм ун кеше существ.
  
  Ул дәвам итте, үз медленный авышлыгы һәм ныклы лестница задрожала.
  
  Агент A7 торды артта нах, экрандагы өчен аның величественным прогрессом һәм проницательным взглядом оглядывая кырында. Ee багаж алып торды наверху баскычлар аның янәшәсендә. Осторожный Алек ничек дип билгеләп үтте Нигы, аңлы рәвештә тотты куллар ирекле, әлегә Валентина түгел выбралась бу твердую туфракка һәм аның яңа эскорт.
  
  Нигы ремонтында откровенными у подножия баскычлар һәм карадым, ул ничек якынлаша аћа.
  
  Ул ишетте, бер үк вакытта пронзительный кошлар свист, һәм беренче свистящий тавыш белән, аша өлешен секунд внезапный кинәт звон металл турында металл.
  
  Берсе прыжком пьедесталының баскычтан уртасына кадәр, һәм прикрыл зур фигуру Валентина үзенең югары мускулистостью - нәкъ вакытында күрү өчен ee спину, ничек испуганную ат, һәм хлопнуть зур кулы буенча ee пудингу муенында.
  
  Кайдадыр за спиной Ника раздался треск хлыста, кайчан Валентина шаталась к, аңа ничек проколотый һава шар.
  
  ӨЧЕНЧЕ БАШЛЫГЫНА
  
  Исчезающая девятка
  
  Әл! Доставь кызны эченә! » Нигы взревел, хәтта ул кричал, ул вертелся барлык телом һәм хватал ике зур кулы, шулай итеп, алар обвились тирәсендә эго муен. Тавышлары теркәлгән пронеслись mimmo һәм алар артта калды, металлическими ударами. Одина шулар тирәсендә скользнул mimmo эго бот.
  
  Ул нык вздрогнул, ничек карлик Атлас, пытающийся арынырга дөнья үз аркада. Бу мгновение берни дә булмады, һәм ул тойдым диярлек непреодолимое хисе глупости.
  
  «Успакойся, Наташенька», - проворчал ул, аның гәүдәсен согнулось ике тапкыр диярлек түбәнрәк аның невероятным авырлыгындагы, аның мускулларын напряглись. Аннан соң ул янә вздрогнул - аның кинәт һәм изгибающим хәрәкәте үткәргән перевернуло зур гәүдәсе аша перила һәм упало бу гудронированное шоссе белән янәшә бара, баскыч. Ул последовал артыннан берсе прыжком, һәм затащил упавший дирижабль өчен прикрытие якындагы багажного йөк машинасының ишетеп, кинәт лай ответного ут Алека һәм глухие удары пуль буенча металлу. Берничә секундтан соң ул янә иде, аягында нык басып торучы үзенең «люгером», уворачиваясь нче йөк машинасының, һәм недоумевая, нигә выстрелы, башланган шулай югары сул аңа, күпмедер вакыт кебек тоелды, исходят буенча низов уң ягында аңа.
  
  Хәзер ул читтә йөк машинасының белән багажом һәм читтә линия ут Алека. Эго күзләренә карадылар бинасы һәм кыры.
  
  Кинәт ату прекратилась, һәм кешеләр башлады кричать.
  
  Бу күзәтү мәйданында царила ниндидер смятение. Нигы мельком күрдем склонившегося өстендә нәрсә Кастеллано. Аннары Кастеллано низменному наклонился һәм скрылся төре буенча. Әмма крик доносился түгел бу өлешендә күзәтү мәйданчыклары. Ул шелл уңнан кебек, биеклектән, түбә ябу, шулай ук белән дәрәҗәдәге җир. Һәм бу түгел иде чын крик буенча љлешендђ - бу иде крик һәм кричащие указывали булса да ул түгел иде күрергә.
  
  Ике убийцы! Ђлбђттђ. Ул булырга тиеш иде, бу шунда ук аңлый. Бер наверху, башка аста, һәм Кастеллано позаботился турында бер.
  
  Анда, тегүче тик синнән булган башка?
  
  Ул проскользнул mimmo бензовоза ягына крика һәм күрдем, нәрсә турында барысы да кычкырып тора " иде, шул ук мизгелдә Алек крикнул: «Правее, Нигы! Өчен температура иске исландским ящиком.
  
  Кеше прополз астында брюхом исландского самолеты, аның максаты һәм пистолетын метались барлык яклар, шулай булгач, ул прикрывал гына түгел, үз максаты, әмма зур булмаган төркем кешеләр артта калды аның. Нигы билгеләп үткәнчә, бу бар иде алымнары, күрсәткечләрне тикшереп тору, алар берничә түрәләрне, һәм беркем дә шулар тирәсендә түгел иде, вооружен.
  
  Ир-ат яхшы планлаштырган үз маневры. Әгәр Алек выстрелит, ул йә эләгә самолет, нәрсә булыр иде файдасыз һәм потенциаль куркыныч, йә ул бик нык мөмкин выстрелить бу төркемгә кешеләр. Бензовоз да затруднял стрельбу. Шулай итеп, Алек көттем, үз сәгать. Һәм бу кеше неумолимо полз к грузовику белән багажом, прикрывавшему Валентину.
  
  Нигы кыска вакытта выругал, үзебез өчен генә булса подтолкнул аны өскә таба бу плоскости, әмма бу вакытта бар иде веская сәбәбе, һәм, һәрхәлдә, ругаться иде файдасыз. Ул низменному опустился һәм үзе пополз быстрым зигзагом, ул китерде эго к хвосту исландского ящика. Алек чыгарды берничә выстрелов бу укрытие, алар прикусили пычрак алдында стрелком, ул промахнулся, әмма үтәде үз бурычын куйды, һәм Нигы воспользовался быстрым өстенлеге һәм нырнул өчен хвост.
  
  Ул әле, ир-ат буларак, ата үз ревматизма юнәлешендә Алека, ә аннары повернулся элек, һичьюгы, Ника була, тик тапмаган гына эго; ул әле, ничек полицейскийлар аэропорт разбивают кучу кешеләр һәм загоняют ih эченә бинасын, һәм ул иде күрергә сак движущуюся фигуру белән шөгыльләнүче буларак, ул белми иде Марти Фассом, проносившимся mimmo нос самолеты һәм якынлашып килүче к убийце.
  
  Шулай итеп, хәзер ул аларның иде. Оказавшись ачык урында, ул попадет бу өчпочмак һәм аның булмаячак бернинди өмет бу аду.
  
  Нигы бросился өчен укрытие һәм ремонтында үз боевую позициясе.
  
  
  
  
  
  Эш диярлек кончилось, һәм шул чакта барысы да аларга кирәк иде эшләргә, бу ачыкларга, кем, ни өчен дип, һәм аңлатырга тырышырга бу возмущенному россия хөкүмәтенә ...
  
  Нәрсә булган, аннары, кайчагында кайчан вмешивается доброжелательный любитель.
  
  Убийца барлыкка килде астыннан брюха самолеты... һәм механика эш комбинезоне кинәт пәйда астыннан яшь һәм тиз заскользил аларга, вытянув мускулистые куллар өчен схватить егетне һәм вырвать бар пистолетын.
  
  Бары тик чыкты алай түгел, ничек задумал яшь механик. Убийца иде профи. Гениальный профи.
  
  Ул повернулся белән неконтролируемой тизлек, ничек бар дикого кота, һәм чыгарды ике гаять быстрых ату - түгел, механика, ә Марти Фасса. Һәм досталь эго. Марти егылып, ничек капчыкка белән картошкой, һәм жим ятып кына торды, генә подергиваясь, асфальтта, һәм вакытка килгәч, ул егылып, убийца бәрде механика коленом бу пах һәм выкрутил эму кулын жестоким аларны каршы алудан, отчего яшь кеше взвизгнул караганда больно.
  
  Нигы ишеттем свистящий шепот убийцы.
  
  «Бер хәрәкәт, ул мин түгел, дим, сиңа эшләргә, һәм син мәет. Сез аңлыйсызмы? Ә хәзер бар, алга. Бар, бик яхшы.
  
  Яшь кеше shell, эго, гәүдәсен исказилось , ә йөзе исказилось разочарованием һәм болью. Пистолетын убийцы иде нык прижат к эго аркада, һәм эго юлламасы иде безошибочным. Һәм, ул очракта, әгәр мохит күзәтүчеләр бар, кем булса да, кем аңладым, картина хәрәкәте тән вооруженного җинаятьченең бу эшне башкарды зловеще очевидным. Эго максаты металась барлык яктан, ничек бар поражающей змеи, ә югары өлешен тән вращалась гибкими җитез булып чыктылар движениями, шуңа күрә эго нигезләмә гел үзгәрә килде - нибары нче долли секунд долли секунд - карата барысына да кешеләргә басып тордылар яки приседали. янәшә һәм күзәттеләр артыннан. Һәм елдан-быстрым, стремительным поворотом ул нык поворачивал яшь механика өчен прикрыться, шуңа күрә эго беспомощный тере щит мөгаен выдержал иде удар теләсә кайсы уты. Теләсә нинди утын, чөнки ул пистолетын, врезавшийся бу спину невиновного, означал, Син стреляешь миндә, ә аны стреляю аңа да бирәм кемгә дә булса үлем!
  
  Убийца күтәрде адым. Хәзер ул якын бежал, тараня, поворачиваясь һәм уворачиваясь күнектеләр к Валентина.
  
  Беркем дә ата.
  
  Нигы акрын выдохнул. Эго урезанный «Люгер» следил өчен бегущими фигурами, ничек магнит. Әгәр урынына Валентина тиеш иде үләргә этносларга һәм глупый яшь кеше булса, ул үләргә тиеш. Сайлау, чыннан да, булмады.
  
  Һәм Нигы инде шактый озак көттем ачу, аны мөмкин беркайчан да булачак.
  
  Ул приподнял баш мие өлешенә дюйма, һәм эго прищуренные күзләре впились бу максат өчен дуэли. «Ничек сиамские игезәкләр», - дип уйладым да ул, сак булыгыз нажимая пальцем бу спусковой крючок. Үтерергә бер; үтерергә ике. Ә бәлки, юк. Бу иде шанс, аларга ул тиеш иде файдалана.
  
  Аннары, хәтта аны кайчан палец сжался, ул замер.
  
  Казана тавышы прогремел буенча дђ тђэсир калдырмый, һәм сәбәпле, багажного, вагон белән удивительной внезапностью барлыкка зур фигура - максат зурлыгында белән сарай белән ревом, ничек ачуы кабарган динозавр.
  
  «Сез шунда ук отпустите бу яшь кеше, һәм кичекмәстән!» Валентина взревела. «Булмас, күбрәк бу чепухи -!»
  
  Вильгельмина, гадиләштерелгән Люгер, взорвалась грохотом һәм яростью, чөнки бу мгновение боевик күтәрде пистолетын белән арка механика һәм юнәлдерде эго аша эчтђге яшь кеше ачыктан-ачык бу Валентину калдырып эго башын кискен очерченной фонында иртән. күк, кайчан ул оскалил тешләре һәм нажал бу спусковой крючок.
  
  Ул егылып, аны профиль югалды белән бергә расколотым черепом.
  
  Валентина изящно перевернулась, ничек слон, вакытта грязевую ванну, һәм приземлилась аякка. Яшь механик, тезләренә егылып, бледный һәм дрожащий, һәм ул арада өчен упавшим пистолетом. Убийца лежал башка затлар кан.
  
  Нигы подбежал к Валентина. Кан скапливалась на воротнике ee зәңгәр саржевого костюмы, ләкин күзләре аны иде яркими һәм тере кебек зәңгәр диңгез астында җәйге кояш.
  
  «Яхшы атуы, Картер!» - күңелле проревела ул. «Тик, мин бирде, сиңа ул бердәнбер мизгелдә, анда син нуждался, әйе?»
  
  * * *
  
  «Киләсе штопора», - крикнул Хоук. «Вак-төякме, әмма миңа кызык». Эго стальной караш бродил буенча, кечкенә төркемдә кешеләр, җыелучыларны әлеге эго санында кунакханәсе - «Пьер»: Валентина Бескрайней, агентка AX Алек Гринберг тирәсендә Лондон һәм Николасу Дж. Хантингтону Картеру.
  
  «Каян, - диде Хоук, һәм хәзер эго караш иде устремлен ка Ника, - мадам Сичикова белсђм исемегез? Минем маһир тәэсир калдыра, дип, сез, билгеле әй, һәм һәрвакыт, ничек Томас Слейд. Һәм барысы да ирешкән соң мөрәҗәгать итәргә сезгә буенча исемендәге Картер. Күрәсең, бу ниндидер брешь безнең иминлек - дә бердәнбер очрак түгел, ә гади тирәсендә зур игътибар бирә алар. Сез ничек аңлатырга?"
  
  Нигы беспомощно пожал җыерып. «Безнең ханымнар Сичиковой бар, үз алымнары. Белмим, бу нәрсә. Бәлки, ул һәрвакыт осведомлена. Шулай ук, ничек без хәзербез, аның исеме һәм Смирнов ».
  
  Валентина бәхетле гомер заурчала тирән шул горле. Повязка муенында походила өчен өстәмә воротник һәм, күрәсең, аның бөтенләй беспокоила.
  
  «Ах әйе, бездә бар да үз алымнары, иптәш Ястреб», - фыркнула ул,
  
  
  
  
  
  Карагыз әле, ничек Хоук вздрогнул, ул притворялась, дип белми. «Борын-борын заманда, кайчан безнең иде сәбәбе сорарга турында сезгә ярдәм, без көткәнгә, сез пришлете барысы да иң яхшы, һәм, әлбәттә, без белә бит, сездә бар агент Николас Картер». Аның добродушная елмаю, җылы коснулась Ника. «Шулай итеп, кеше кайчан буенча исемендәге Томас Слейд проделал безнең белән шундый блестящую эшне, без, һәрхәлдә, заподозрили, ул бөтенләй Слейд».
  
  "Шикләнелүче?" - диде Хоук. - Әмма бүген "казан" халыкара аэропортында сез шалтыраттылар Картеру буенча исемендәге. Ул вакытка сез ышана иде? "
  
  Валентина усмехнулась һәм өйрәнде узор на ковре.
  
  «Әмма өчен estestvenno, аңа иде дип саный».
  
  Хок бит вздохнул.
  
  "Тик, кебек"
  
  Алек Гринберг пошарил аяк һәм әйтте: «Гм. Шулай, сэр, аның, минемчә, мин дә булса мөрәҗәгать белән хат минем коллеге буенча исемендәге Нигы кызган иде: сугыш, сэр. Оплошность, владимир анда аны ...
  
  «Аласың булырга повешен бу муеннарына», - яростно перебил Хоук. Аннары ул елмаеп куйды. «Ханым Сичикова, аны күрәм, дип, сезне истә тотмыйча ярамый. Тик хәзер, без булдык бу штопора, безне кызыксындырмый башка, артык мөһим. Беренчедән, бу штопора турында шикаять, аны сез, һичшиксез, захотите бирергә каршы безне. Сез булачаксыз дәлилләнгән. Аның алам гына сорарга сезне күрү, бу яктылыгында сезнең үз теләк белән минималь чаралары саклык чараларын күрү зарур. Икенчедән, сәбәбе һөҗүм сезне. Турында сезнең килү түгел иде, билгеле киң публике, һәм ул изге, әгәр кемнеңдер шулар тирәсендә иде сәбәпләре причинить сезгә барлык йортларда тирәсендә. Ә чөнки иде, ике профессиональ убийцы, без булдырабыз булырга диярлек ышанабыз, юк эш белән түгел безумцами. Шуңа күрә штопора шул, кем? Ни өчен? Өченчедән, без кабул итәргә тиеш чараларын булдырмау өчен мондый очрак киләчәктә. Йә сез тиеш чыгарырга үзенең күп монда тыныч кына кайтырга, йә сез тиеш рөхсәт итәргә безгә оештырырга сезнең өчен прикрытие. Әгәр сез, мәсәлән, берничә үзгәртте үз кыяфђт төшерделәр һәм торак шәхси йорт ...
  
  «Хо. хо! О, юк, башка минем. Валентина дип катгый покачала аягы. «Син думаешь, бәлки, миңа тора замаскироваться астында тетю Николай һәм калырга белән твоими, яки эго дуслар? Сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ, бу беркайчан да сработает. Әгәр мине эзли, мине ярамый замаскировать. Килми минем. Беркайчан да. Бу мөмкин түгел. Башта аны, аңа сезнең соңгы штопора, һәм ревматизма булачак, бу җәһәттән тискәре. Мин китәм шушыннан да пытаюсь замаскироваться. Хәзер мине предупредили. Аның инде совершила берничә непростительных хаталар. Ах! Ничек разозлится Дмитрий! » Ул авыр вздохнула кебек, сотрясая мебель, һәм захохотала бу укоризне. «Ул булачак бөтенләй хокукларын. Әмма күбрәк аңа берни дә эшләячәкмен. Аның килешђм булуы белән мин түгел, шәхси зат, һәм аның позабочусь. Килгәндә бирелгән шикаять булса, миндә ул юк. Бу иде минем шәраб. Сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ, бернинди дә зыяны булмас. Сез белән шөгыльләнәсез үз америка матбугат; Аңа займусь нең Дмитрий. Юк, аның продолжу үз планнары... »
  
  Нигы прослушал аның казана тавышы артта калды, һәм торып басты өчен, сорауларга җавап бирергә сигнал көне. Кайчан кайта да, кулымда бар иде пачку кәгазьләр, һәм ул задумчиво хмурился.
  
  "Әйе? Бу нәрсә?" - таләп итте җавап Хоук.
  
  «Доклады нче Кастеллано», - диде Нигы. «Фасс хастаханәдә, таращить күзләре бу животе, поправится. Ике убийцы иде застрелены, опознаны буларак, авыл халкы да булган танылган сәяси кирәк-яраклары. Йорт обысканы, һәр обнаружены зур сумма акча аз әле. Әмма моның өчен. Ул протянул Хоуку фотография. «Найден йортына Джон Снайдера, убийцы номеры ике».
  
  Хоук алды фотография һәм молча игътибар белән аны исследовал. Аннары тапшырды Валентина. «Исеме Джон Снайдер нәрсә дә булса сезнең өчен?» дип сорады ул.
  
  Ул покачала аягы. «Мин аладыр дип уйлыйм сатып алдык һәм сумны», - кыскача диде ул, һәм аның зәңгәр күзләренә сузились кадәр кискен щелей, ул кайчан уставилась өчен фотография.
  
  Бу фото Валентина Сичиковой белән баш кадәр плеч. Ярдәмчесе комиссары эзләү Россия.
  
  «Иң рәсми форматы», - диде ул отстраненно, һәм аның тавышы походил бу эхо грома, раскатывающегося буенча пещере. «Карарга була генә совет журналистлар белән очрашу һәм безнең союзникам өчен рәсми язмалар. Сездә, бәлки, юк күчермәләрен? »
  
  Хәзер аның күзләренә караган бусинки һәм теләдек.
  
  «Юк, - диде Хоук. "Поверь миңа. Безнең файлах шундый сурәт юк. Бу да алынган иде аша безне. Ләкин, күрәсең, кемдер күрсәтә эго Снайдеру - ә исеме ничек икенче кеше? Ах, Эдвардс, - дип очевидной максаты. Эдвардс, күрәсең, уничтожил үз күчермәсен. Акыл белән һәм дөрес. Әмма башка аерма. Доказательства күренеп тора. Наемные убийцы, ничек сез сөйләгез, снабжены сезнең портретлары. Тик ни өчен? Нигә син? Ни өчен монда? Өчен, чираттагы тапкыр дискредитировать АКШ? Бәлки. Әмма әгәр бар, башка бер сәбәп. Бәлки, ул, ул, һөҗүмнәрдән откровенные сезне. Сез, Валентина Сичикова. Урыс, әйе, ләкин аерым ». Ул көтте.
  
  Күзләре Валентина карадык, вдаль, аны җебе күрергә генә ул.
  
  «Минем булачак вакытта уйларга кирәк», - кискен пробормотала ул. «Бир миңа булса да, бер сәгать».
  
  «Бу акыл белән һәм дөрес», - диде Хоук. «Гринберг, сез сузарга үз кайту бу Лондон һәм поработаете белән Кастеллано, әлегә без генә белергә кирәк белергә турында әлеге ике мужчинах. Отнесите бу файллар җир бүлмә, прочтите ih һәм уходите. Шунда ук."
  
  Алек кивнул һәм китеп хисап белән Кастеллано.
  
  
  
  
  
  «Әлдермештән иде необычайно категоричным», - дип уйладым Нигы. Әмма, һичшиксез, бар иде моның сәбәбе. Һәм караш күзләрендә Хоука указывал дип агент Картер авырлык белән соответствовал нең башлангыч мәгълүмат системасына килгән гаризалар.
  
  - Картер, - диде тыныч кына Хок. «Тагын бер штопора сезгә. Әгәр дә возражаете.
  
  Чыннан да, карт билгеләнгән иде, колючий манере !.
  
  "Сэр?" - эшнең асылын әдәпле диде Нигы.
  
  «Әйт миңа, - диде Хоук тагын тише, - гади әйт миңа бу. Ни өчен сез сочли кирәкле перебросить госпожу Сичикову аша перила баскычлар, урынына алсын ярдәм итәргә әй кайтырга самолет? Минемчә, соңгы юлга булыр иде ценымногие разумнее ».
  
  «Яхшы, - диде Нигы. "Яхшы. Гм. Күрәсезме, бармы, сэр, хәрәкәт, баскычтан иде... ягъни Гринберг иде ишеклђр артында œтте, һәм стюардесса да, һәм мгновение юлын шунда иде заблокирован. Әйе, бу ул. Булмады четкого юллары, шуңа күрә аны ясаган расланды. Аны беләм, бу бик тә буенча-рыцарски, әмма ...
  
  Тирән смешок, Валентина прокатился һәм киңәйтелде. Ee гәүдәсен дрожало, ничек тавы студня.
  
  «Әмма хәзер сез ведете-үзеңне рыцарски, кадерле Николас. Әгәр син дөреслекне башкача әйтеп тђ булмас иде, аның расскажу ». Ee елмаю расплылась буенча Хоуку, ничек киң солнечный луч. «Эш түгел шул, - дип башка блокировали ишек, аңлыйсызмы? Ул кортлардан, мин бу эшләячәкмен! Ә аннары, аның максаты нинди иде башкарды белән минем... ул Чакта сез, шулай ук, онытмаска тиеш шул, ничек кыен подтолкнуть мине элек, баскычтан. Юк, иптәш Ястреб. Сезнең Картер ясады бердәнбер мөмкин. Сез тиеш, мактарга, аны түгел, ә сердиться аңа. Хо-хо-хо! Бу бик әйбәт, ул мине ташладым, аны иде отель өчен сез бу күрдек. Хо-Хо-хо-хо! »
  
  Кожаное зат Тетеревятник акрын сморщилось бу улыбке, ә аның жилистое гәүдәсен задрожало нче беззвучного көлке.
  
  «Иптәш Сичикова, - җылы, - диде ул, - сез одобряете барлык нәрсә турында әйткән Картер, һәм, хәтта күбрәк - планда характердагы, әлбәттә».
  
  "Әлбәттә!" Валентина янә взревела. Тик шау-аның көлү утих, ee милое крестьянское йөзе кинәт булды җитди. «Син миңа нравишься, Ястреб», - диде ул. «Шулай ук, аны ничек яратам Картера. Минемчә, аны тиеш сиңа ышанырга. Сез тырышырга тиеш, миңа поверить, зинһар. Чөнки миндә дә бар, кечкенә яшерен мотив өчен бирегә килеп, сезнең илне. сез аңлыйсыз, өчен түгел причинить сезгә барлык йортларда тирәсендә. Әмма минем иде үз сәбәбе ».
  
  "Мәсәлән?" - диде Хоук, һәм хәзер елмаю юкка чыкты белән эго күзләр. Әмма эго покоящемся затлар иде, ышанычсызлык, һәм ул кеше, ул уйлады, дип ышаныч иде өчен балалар һәм глупцов.
  
  «Шулай итеп, - диде Валентина. Аның зур фигура неловко ерзала бу маленьком кресле. «Миңа җиңел түгел формалаштыра үзен, ләкин мин тырышачакмын. Беренчедән, аның хатын-кыз, шуңа күрә вмешиваюсь. Икенчедән, аны - россия разведка, шуңа күрә подозрением мөнәсәбәтем к мелочам. Һәм аның белән зур подозрением карый зур булмаган отключениям, электр энергиясе һәм башка беспорядкам Мәскәүдә һәм якын-тирә шәһәрләрдә, алар сизелерлек булды, бер ел чамасы элек. Аңа сөйләшәм «кечкенә», чөнки безнең системада булмый крупномасштабное отключение электр энергиясе - мин сезне интересую? »
  
  «Сез безне интересуете», - кыскача диде Хоук. "Зинһар, продолжайте."
  
  «Тик соңыннан инциденты туктатылган. Әйтерсең, ih астына контрольдә тота. Әмма беркем дә алмады ih аңлату. Беркем дә алмаган, әйтергә, алар ничек башланды, беркем дә алыр идем дип әйтә, ни өчен алар төгәлләнде, һәм беркем дә ала башларга предполагать, ни өчен алар кинәт прекратили үзенең яшәешен ». Добродушный крестьян караш юкка чыккан затлар белән Валентина, аның урынны акыллы һәм проницательная хатын-кыз. «Аннары белән прекращением булган вакыйгалар, аның дип нинди-нәрсә әле. Берничә атна дәвамында Мәскәү покинуло берничә кеше. Әлбәттә, күп белә. Әмма алар кире кайта. Алар кешеләр моның түгел ясадылар. Алар киткән башка макетларын кире кайтару. Гадәттә, бу берни дђ тњгел дигђн сњз иде. Тик минем өчен бу инде дип, ике шулар тирәсендә покинули билгеле бер ресторан, тагын ике - прачечную, өч тирәсендә алар - илчелегенә, бер - сәүдә вәкиллеге һәм одина - сувенирлар кибете. Алар барысы да киткән буенча, кебек миңа тоелды, иң банальным сәбәпләр һәм растворились бу билгесезлек ».
  
  Ул тукталды мгновение, аның тере күзләре скользнули буенча затларга Хоука һәм Ника.
  
  «Дисезме, ә нәрсә?» - дип дәвам итте ул жестом зур куллары. "Мин әйтәм сиңа. Берничә ай дәвамында аның откладывала, уй-фикерләре бу глубине күңел. Аннары каршылаячак сезнең Кушма Штатларда башлыйлар аша вакыйгалар. Күп кенә перебои бу электр энергиясе бирү. Сез называете смогом. Көчле пычрату, хәтта күбрәк уйлыйсыз, бу җитешсезлек бетерелгән. Күп странных әйберләр, артык күп кенә тирәсендә алар мөмкин түгел аңлату. Аның хђтерлим, зур сбой бу электроснабжении ноябрь, 1961 ел. Аның инде кызыксынып диде сезнең атомную станциясен бу кооперативының " Вест-Вэлли - минем белән элемтәдә фәнни даирәләре белән, һәм аны увлекаюсь атом-төш физикой. Тик мин әйтәм турында башка вакыт әзерләү. Хәзер аның подчеркиваю, мин күптән интересовалась атом-төш энергетика, һәм, димәк, Көнбатыш долиной. Аны кайчан хђтерлим, зур затемнение, аның хђтерлим, ничек укыган мәгълүматлар турында сөйләде, анда башланды проблема. Миңа килә башын, дип ерак түгел заводы кооперативының " Вест-Вэлли.
  
  - Бик ерак, дөрес, - вмешался Хок, - хәер, берничә милях нче чикләре. Әмма завод зыян күрмәгән. Биредә иде намеки бу неприятности ».
  
  
  
  
  
  
  «Мин бу хакта хәбәрдар, - прогрохотала Валентина. «Якынлык, мөгаен, бернәрсә дә аңлата. Һәрхәлдә, беренче тапкыр, минемчә, бу совпадение. Әмма, әгәр дә бу повторится тагын, һәм, әгәр шул ук вакытта пострадают үсемлекләр? Тудырмый микән сездә беспокойства факт, нәкъ менә секторында сезнең илнең ешрак туа перебои бу бирү, электр энергиясе? Бәлки, тагын совпадение. Әмма күп барлыгы бара соңгы вакытта, - һәм, сл зур кешедә ударилась турында урындык, барысы да совпадение. Ih артык күп. Алар артык загадочны. Артык күп берьюлы. Әйе? Бу тудыра беспокойство. Аны үзе дип уйлыйм - юк, мин алмыйм сөйләргә телисез, дип уйлыйм. Бу артык күп. «Очулар хыялларын», - диде Смирнов. Шикләнүләр хатын-кызлар. Түгел, минем эш. Шуңа да карамастан, эму да иде, шунысы кызык, әнә шундый исчезающие кытайлар ».
  
  "Кытайлар?" диде Нигы да, Хоук тирән вздохнул һәм откинулся бу спинку урындык белән полузакрытыми күзлегеннән, әмма эго худощавое гәүдәсен диярлек трясло нче кызыксыну уяту.
  
  «Кытайлар», - диде Валентина. «Тугыз ир-атлар, уехавших Мәскәүдән аннары безнең кечкенә« эшләгән бу электроснабжении », килмиләр. Әйтерсең, алар тренировались безне. Һәм бросили безне ул чагында, перейдя башка көтүлекләр. Әйе, алар барысы да иде китайцами ».
  
  БАШЛЫГЫ ДҮРТЕНЧЕ
  
  Хәким Отвратительный
  
  Агент D5 сидел бу җылы вестибюле отель «Семирамида» һәм унынчы тапкыр карадым, бу сәгать. К ассызыклады бу егет өчен нәрсә ул опоздал, кайчан Багдадта көткән мөһим эшне AX! Һәм, тегүче тик синнән, Хоук да рәхмәт, - дип китте эго бу Каир кебек, нинди дә булса посыльного.
  
  «Ә хәзер перестань, Эйгер, - диде ул үзе. Карт түгел, послал иде сезнең монда, булса иде бу бик срочное. Һәрхәлдә, бу кыска вакытка. Бер тиз белән очрашу, алар, бәлки ... бераз карап чыгу белән, аның истәлекле урыннары өчен макетов витрина " һәм барысы да.
  
  Агент Эйгер откинулся бу спинку үз газета ачты редакционные чара. Әмма ул уйлады турында алдагы очрашуда турында сөйләде, кая алар тиеш сарыф аннары очрашу. Күрәсең, алар алмый, монда сөйләшергә. Садек шулай ук отель, очрашулар үз йорты, дип аңлашыла иде булса витало һавада. Ул кыска вакытка хакта уйлана алыр иде микән ул скучать буенча моңа буенча математика, тик якын шунда булдым, - дип алмадым. Тасвирлау Хоука - һәм Картером да - искиткеч иде точными. Килгәндә, иң Эйгера, ул одет бу предписанный якты костюм һәм куе зәңгәр галстукны, укыган лондонскую «Таймс» һәм несс изношенную кожаную сумка өчен фотоаппарат. Юк, мөмкин түгел, алар скучали башка буенча бер-берсенә.
  
  Ике чаралар оештырыла башлады, аның Хәким Садек заплатил үз өченче эчендә кичәсе билет җыемнар һәм задавался мәсьәлә түгел сайладым микән ул барыбер неправильное урын өчен очрашу, кайчан эму шалтыратып Эйгер. Әмма иде өчен estestvenno каршыларга шулай называемого турист-отель холлында бу көнне кичке сәгать, һәм мондый урыннарны теләсә нинди очракта да артык иде подходящими караганда, әйтик, парлы ялгыз мәчет яки үз домик Садека.
  
  Хәким тиз үтте тирәсендә кварталының һәм керде галереясын. Ике минут узгач, ул керде боковую ишек «Семирамиды» һәм таба килә башлады бу вестибюль.
  
  Әйе, бу булыр иде Эйгер. Бераз напыщенный төре кебек предупреждал, Николас, әмма бу, отвисшей челюстью һәм жестоким взглядом кебек положено барлык яхшы AXEmen.
  
  Эйгер опустил газетасына өчен ел саен ручейки кешеләр керүче төп керү вестибюля. Садек опоздал артык ярты сәгать. Бу nen зарождалось беспокойство; беспокойство һәм любопытство уңаеннан, бу кеше торган иде, дөрес булып чыкты башка Картера. Кызык булыр иде, ел саен нинди булыр тагын бер Отстойник. Әгәр ул кайчан да булса барлыкка киләчәк.
  
  Бәлки, аңа яхшырак шалтырата бу егеткә өенә кайтып китә.
  
  Аннары ул күргән кеше, ул шелл к аңа странной неуверенной походкой, һәм аңладым, бу, булырга тиеш, Садек.
  
  Әмма, Боже всемогущий! Ничек кенә Хок һәм Картер ышанырга шундый математика буенча? Тасвирламасы, гадәттәгечә, иде төгәл түгел, соответствовало чыккан иде.
  
  Подошедшая к аңа фигура иде, югары һәм генә сгорбленной, ә зат, ул, киресенчә, подозрительно парило аның өстендә, бәлки чагыштырганда, аның белән эшләргә гарәп работорговца милым. Непревзойденные мерцающие күзләрен рябая тире, жестоко изогнутые тонкие иреннәре походка буенча бокам - барысы да складывалось бу картинаны невероятного разврата.
  
  К аңа подошла когтистая кешедә, һәм эго уши разозлил свистящий тавышы: «Чувственные лопаты, мистер?»
  
  О боже, юк! - уйладым Эйгер. Бу артык күп.
  
  Хәер, бу бик кодовая сүзләр, ул аны көтмәгән идем ишетергә моннан зловещего кеше, бу карикатура бу разносчика пычрак, бу-воплощение непристойной злобности, бу чыннан да артык.
  
  «Булса гына алар резкими, - диде Эйгер, - показывая барлык детальләрен».
  
  Ул ирексездән смахнул кулын, тянувшуюся к эго кулымда, ничек булса иде шундый ук скользкой кебек бу кеше. Кешедә күтәрелде һәм хлопнула эго буенча плечу гаҗәеп твердой һәм мускулистой хваткой.
  
  «Хәким Садек, к сезнең өчен», - диде мерзкий кеше алдында. Югары сгорбленное гәүдәсен кебек, выпрямилось диярлек распространилось, ә гаять ужасном йөзе кинәт барлыкка килгән тагын да гаять привлекательная елмаю. "Ә син ... син, булырга тиеш ...?"
  
  «Дэн Эйгер, к синең», - диде Эйгер, әнисенә карап аңа. Киресенчә, бу гаҗәеп кеше трансформируется түләүләр турыдан-туры аның күз алдында. Ул һаман иде кадәр булмавы неправильную формасын, ләкин күбрәк түгел иде тайным булдыру закоулков;.
  
  
  
  
  
  Хәзер ул кеше тора торган ачыктан-ачык һәм четвероугольником, кеше мәдәният, тәрбия, акыл һәм... бөтенлеген, вәгъдә Хәерледер! Үзгәртү иде неопределимым, ләкин ул юк иде. Яраларны, тонкие иреннәре косоглазие - берни дә тирәсендәге моның түгел, үзгәрде. Һәм әле дә...
  
  «Берсен минем дусты, аның сәламлим сине», - җылы, - диде Хәким, әнисенә карап берсе белән дә күрергә була бу зат Эйгеру, ә башка әнисенә карап диярлек астына туры углом. «Ничек яхшы, сезнең яктан, сез вакыт табып, сәфәрдә өчен навестить мине. Күрәм, син башка хезмәт мине билгеле.
  
  - Ярар... ә... - Дэн кыска вакытка заколебался. Бар иде теләк булырга оскорбительным моның өчен нелепого кеше, һәм ул икеле иде дип әйтергә эму дигән иде табу мөмкин түгел башка кеше шундый уродливым. Ул шулай ук алмады, дисәк, гашыйк булдым, шулай итеп нык оттолкнут, дип уйладым, бу ниндидер хата. «Әйе, аны таныдым сезне, бик яхшы, тик мгновение сез мине бераз озадачили. Шулай булгач, ярдәм ит миңа", " мин алмыйм бу - бәлки, бу бик уены света яки нәрсә бу үзенчә, тик син выглядел бераз артык злодейским караганда, аны көтмәгән идем.
  
  Хәким засмеялся. «Чын подлость - минем белгечлеге», - бодро диде ул. «Гәрчә кайчагында прелюбодеяния да булырга мөмкин забавными. Кичер мине, башка. Николас предупреждал мине, мин алам булырга мөмкин түгел, бөтенләй сезгә күңеле, шуңа күрә тиеш дөресен генә әйткәндә, бераз повеселился өчен сезнең хисапка. Сез сердитесь? »
  
  Бу юлы Эйгер протянул кулын сжал икенче.
  
  «Әлбәттә, юк», - диде ул һәм елмаеп куйды.
  
  «Рәхмәт белдерәм», - эшнең асылын әдәпле диде Хәким һәм эшнең асылын әдәпле склонил башын. Шуңа да карамастан, Эйгеру кебек тоела иде хәтта ул кайткач кланялся, Хәким бродил взглядом буенча вестибюлю бу мин сорады ни-нәрсә ул теләмәгән табарга. «Безнең өчен неразумно калырга монда», - дип тыныч кына диде Хәким. «Бүген минем өчен бик өлешендә уңайлы һәм минем йорт сагында торучылар. Әйдәгез, бергәләп выпьем хөрмәтенә безнең очрашу һәм поделимся яңалыклары, уртак дуслар. Бәлки, баре? Хәер, яхшырак сөйләшергә, үз бүлмәсендә ». Эго тавышы арткан һәм понижался бу любопытной, әмма расчетливой манере, әйтерсең лә иде бу сүзләре өчен иҗтимагый машиналар һәм сүзләр өчен ушей Эйгера.
  
  Эйгер покачал аягы. «Кайчан аңа шалтыратып, сез иде мондый спешке, дип минем иде карары әйтергә сезгә, ләкин минем урын юк, кызганычка каршы, аны тиеш, мин әйтәм. Бу урын забронировано буенча швам кебек калган. Лотос вәгъдә бирде миңа бүген бер, ун, әмма кадәр алар хорек, аны иректә.
  
  «Тик нинди неприятность сезнең өчен». Хәким покачал аягы һәм сочувственно кудахтал. «Ул чакта булсын булыр лежбище, әлегә без генә хәл итәрбез, дип безгә алга таба да эшләргә. Тик сак булыгыз, мистер Эйгер, зинһар.
  
  Бу күбрәк гади күзәтү. Бүген фаҗига авария белән минем машиной белән шөгыльләнүче, минемчә, түгел әле... Нинди иде безнең башка Николас, сез кайчан соңгы тапкыр күргән эго? »
  
  «Үзенең гади неудержимом приподнятом настроении», - диде Эйгер, экрандагы кебек mimmo уза пар туристлар артыннан груженым коридорным. «Тулы радостей тормыш һәм шактый непристойных хәбәрләр сезнең өчен». Иң делле, күрмәдем", - Ника күп ае да бик яратты аны. Картер иде, артык зур бабником - аның өчен артык яратты очрашырга белән своеобразными персонажлары, алар ул встречал бу почта бизнесявляется. Шулай да бу эго тагын иде кадәр сәерлек җәлеп итә. Эйгер посмотрел бу блуждающие күзләре кинәт тойдым ихлас теплоту к невероятному Хакиму.
  
  - Алайса, бар, - диде ул тыныч кына, - тик, кыска вакытка. Аның нанял машинаны ничек гына селл бүген. Минемчә, яхшырак булыр иде шуа сөйләшергә тыныч ».
  
  «Яхшы», - диде Хәким. "Бу бик яхшы. Бәлки, буенда Нила, һәм мин покажу сезгә кайбер истәлекле урыннары. Син иде монда элек?"
  
  Алар бергә керде вестибюль, дружелюбного болтая, направляясь янына бару.
  
  Әлегә Эйгер түгел замедлил адым да тукталды өчен очраклы карарга резьбу бу витрине.
  
  Көне «Янында бара тора, ике ир, алар миңа бик ошый, - диде ул разговорным тоном. «Һәм алар, калса, күзәтәләр синең».
  
  «Шулай бар», - диде Хәким, по-видимому, түгел, әнисенә карап алар. «Һәм гына карарга - вернись, башка минем, мөгаен!»
  
  Бер озын худощавая кешедә протянула кулын ударила Эйгера күкрәгенә эләгә, ә икенчесе, вскользнув көннең внутреннюю урынын камзолы, вытащила пистолетын. Эйгер генә отшатнулся, тик торды үзенең.
  
  «Юк, син кайт инде..., иптәше булып чыга, - дип катгый әйтте. «Моны миңа». Эго морщинистое зат иде, каты, ә кешедә белән шөгыльләнүче потянулась к Хакиму һәм сбила эго аяк, иде полна көч. Хәким взлетел һавага һәм врезался соңгы авыр урындык һәм көч эго удара иде өчен җитәрлек перевернуть урындык һәм ташлап, эго келәмгә икенче яктан.
  
  Бер оглушительный, мәгънәсез вакытта эму тоелды ул падающее кәнәфи издал грохочущий тавыш, ул разнесся буенча холлу. Тик ул вскочил аякка ишетә звон осколков пыяла һәм эхо ату, һәм күрдем дымный хаос тирәсендә ул үзен белән внезапным ужасом аңладым, бу юлы алар килгән өчен, аның белән взрывчаткой. Килде аның артыннан -! .
  
  Һәм взорвали Ходай белә, тагын күпме кешеләрне, чөнки ул шактый глуп өчен каршыларга Дэна Эйгера бу оживленном вестибюле отель.
  
  Хәзер ул торды на коленях һәм высовывал пистолетын аркасында упавшего урындык.
  
  Бу вестибюле царил беспорядок. Стеклянный шкаф иде барлыкка киләчәк миллион осколков, ә сломанная җиһазлар иде разбросана, ничек осколки, оставленные аннары ураган. Идәндә лежало берничә кеше. Кайбер шулар тирәсендә стонали. Ике яки өч җавап бирүче булмады.
  
  Дэн Эйгер иде берсе тирәсендә иң молчаливых. Эго израненное гәүдәсен распростерлось зат өскә таба идәндә, һәм аны затлар бернәрсә дә калмады диярлек. Ләкин үләр алдыннан ул ата белән смертельной төгәллек. Одина тирәсендә дошманнар лежал мертвым нибары берничә футах нче аңа.
  
  Башка...?
  
  Ашханәдә двигалось берничә кеше. Тик бер генә, ул приседал һәм карадым тирәсендә, ничек хайван, ищущее үз скрытую табуга; бары бер белән курносым пистолетом үз кулымда өчен добить умирающего.
  
  Шулай. Бер кеше белән гранатой, берсе өчен прикрытия.
  
  Хәким ата ике тапкыр тизлек белән хлыста һәм югары төгәллек, алар ул шулай тырыштым тапшырырга укучыларына беренче өлешендә үз курс Җиде Тере Сәнгать.
  
  Эго беренче выстрел раздробил кулын, анда булгансың пистолетын, үзе дә пистолетын улетел бу недосягаемые ярды. Эго башыннан икенче врезался күкрәгенә эләгә стрелку. Ир-ат белән криком отшатнулся.
  
  Хәким менде. Бу яшәр. Бу юлы булачак кемнеңдер допросить.
  
  Ул пробирался аша разбитую мебель, һәм кешеләр, мрачно билгеләп саны стонущих яралыларны һәм мертвого красноярской янында измельченной витрина". Черствость кешене царапала эго внутренности. Чынлап әйтәм Икән, бу кешеләр - хема иде алар безгә иде - ни алдында караганда да остановятся үз попытках заполучить эго!
  
  Һәм эму иде шунысы кызык, нәкъ менә ул белергә тиеш иде, дип эму кирәк иде мәҗбүр итә замолчать. Әйә да берни дә булмады, ул әле", - дип чынбарлыкны ачып бирде полициядә? Әмма ул белер, дип, ул шундый булса да, эму туры киләчәк нагнуться алдында пытками.
  
  Хәзер двигались һәм башка кешеләр. Эго блуждающий взгляд скользнул алар буенча, һәм ул билгеләде, аларда булса, хема алар: швейцар, ярдәмчесе идарәчесе, детектив, раненые кунакларны отель. Бандит лежал, анда эго скачали выстрелы Хәким, бәлки, башка аң. Тик юк, књрђсећ, юк! Гәүдәсен нык дергалось, әйтерсең нче больно.
  
  Хакин бросился к аңа аша обломки һәм кимеде бер всякому племени аның янәшәсендә.
  
  Аннары эго складывать доллар упало бу болезненном разочаровании.
  
  Бу бит түгел иде судорогой тормыш, ә судорогой үлем. Һәм бу елмаю йөзе ир-атлар түгел иде сәлам сүзе. Иреннәре тыгыз прижатые к зубам, ераклыкка күченеп хитрую улыбку үлем, сардоническую гримасу кеше, проглотившего быстродействующий обиды.
  
  Хәким йомшак выругался турында үзләрен түгелсеңдер. Хәзер сораулар булмаячак. Шулай да иң кызыгы, дип эго потенциальный убийца алды таблетку өчен үз-үзләренә кул салуга һәм карар аны кабул итәргә. Бу да соңгы чарасы һөҗүм юлбасар; иде чыгу шпиона.
  
  Бу ишек керә полицейскийлар бу униформе, һәм ул булырга тиеш, һәм аларга үзләре турында халыкка җиткерү.
  
  Ул күрсәтте, аларга үз шәхесен, һәм алга китте, алар белән мөрәҗәгать ih начальнигы, полиция белән алар ул әлеге зур өлеш көне өстендә загадочным эш фон Клюге. Хәзер бу тагын да аңлашылмый. Ә мөмкин иде.
  
  Ул казырга тиеш, һәм тирән. Һәм ул калырга тиеш була. Бу инде, ул тиеш радикаль үзгәртергә үз алым, проблемага, һәм әгәр ул тапшырырга тиеш мәгълүматны AX, ул ясарга тиеш, бу нинди дә булса башка ысул белән.
  
  Тик бу, ул иде булуын белергә мөмкин куркыныч алар өчен? Ул сидел шул V. I. P. босс Фуада. на билеты откан һәм, дип аңлатты, ул ничек очрашкан дусты белән башка, кайчан булган һөҗүм, вакыт обдумывая үзенең башлы, дип нәкъ менә ул иде белү. Барысы да, тик барысы да ул белә иде, иде, билгеле, полиция.
  
  Өчен мөмкин тыш бер крохотной вак-төяк. Ә бәлки, ике, башыннан икенче әле мельче. Аларның иде исемлеге кунаклар yahoo, анда та канашты фон Клюге. Тик ул гына, ул бер төгәл белә иде, кем булды бүлмәдә ул вакытта, ул чакта базарбай фон Клюге. Счетлар таркалган, өлешчә өчен куллануны, хәмер, өлешчә өчен, дип тусовщики түгел, бигрәк тә наблюдательны, ә өлешчә өчен, дип беркем дә белми иде әле башка. Һәм ул да. Әмма ул күчәтчелек һәм обладал фотографической памятью бу затлар катнашты. Ул билгеле бу. Өстәвенә, ул бердәнбер, кем ишеттем һәр тљскђ тавыш фон Клюге һәм авазлары, ничек эго күзләре киеренке узды метались буенча бүлмәдә булганда ул аңладым, дип әйтте артык күп.
  
  - Худой, Садек, бик худой, - диде үзе Хәким. Әмма мөмкин булса...?
  
  «Без эзләргә тиеш секретные файллар», - диде Хәким. «Бернинди таныклык пропажи нәрсә-йә, булса да, офис фон Клюге иде җентекләп обыскан. Үзендә булырга мөмкин записи кайда да булса тагын. Без тиеш дәвам тикшерү хәбәрсез югалган, чөнки Каире бар затлар, әгәр дә кешеләр түгел. Без ике тапкыр арттырырга һәм безнең тырышлык белән посольствами белән иммиграционными хезмәтләре белән Паспортным бүлеге. Без тиеш, мәҗбүр итәргә, кешеләр турында уйларга йөзләрдә. Сподвижники фон Клюге. Эго дуслар. Эго домработница. Эго ярдәмчеләре. Барысы да уйларга тиешләр турында йөзләрдә, алар килә һәм китә. Без тиеш..."
  
  
  
  
  
  Ул та, сөйләргә, чөнки карата үтерү фон Клюге тагын уздырасы күп уздырган. Әмма үлем белән Эйгера буенча БАЛТА үзендә барлыкка килеп, тагын да тирән шәхси мотив иртђрђк өчен разгадать бу загадку, һәм ул үзе уйлап турында бер зат ул. ул әле ...
  
  * * *
  
  Квадрат ир-ат җитәкчелегендәге урындыклар утырышлар залында башын күтәрде һәм кивнул йөзеннән сәлам.
  
  «Ах, шат сине күрергә, Б. П.», - диде ул нечкә тавыш белән, ул казался неуместным хрупким өчен мондый кеше белән бочкообразной књкрђк. «Сез гаепле булгансыз - мин начинал уйларга, сез генә аласыз килә».
  
  Б. Ай. куйган портфелен өчен урындык һәм придвинул урындык. Иде, бинаның күренеше гадәти түгел прохладно өчен хәтта кара дошло, тик барыбер аның лбу чыгыш ясады капельки банк, ул да генә попыхивал.
  
  "Ничек мин! - диде ул, бросаясь к югары смуглому ир-атка белән раскрытой папкой алдында. «Бу-напряженное вакытта минем өчен. Ләкин мин уйладым, бу да яхшырак килергә бу этапта, элек белән чагыштырганда, барысы да булачак тагын да загруженным. Аны күрәм, чөнки мин үзем биредә соңгы, - дип өстәде ул, оглядываясь бу полдюжины хезмәттәшләрен.
  
  «Шулай, тик мин куркам, чөнки бу шулай», - диде министр рәисе. «Джонс һәм Мейстер киткән эшләре һәм кайтачак гына иртәгә. Әмма аның прослежу өчен аларның иде күчермәләре безнең беркетмә, һәм аны, әлбәттә, үзе эскизларны карыйм ih хисаплар. Ә әлегә бездә бар кворум. Шулай. Джентльмены, рөхсәт итегез безгә игълан итү һәм үткәрү турындагы әлеге җыелыш Canadian Ceramics, Ltd. Без шунда ук приступим карауга пунктының беренче көн ». Мин әйтәм, бу ул, ул арада к компактной кара коробке өстәлдә аның янәшәсендә һәм щелкнул переключателем. «Базар бурычлары тенденцияләр элеккечә булырга ошаган киңәйтү безнең предприятие», - дип дәвам итте эго югары пронзительный тавышы. Әмма эго бледные диярлек бескровные иреннәре иде неподвижны. Бер-бер артлы кешеләр, сидевшие аның белән өстәл артында, протягивали эму битләр кәгазь, һәм ул укыган ярар, болай да аңлашыла.
  
  Башка, артык тирән тавышы заполнил бүлмә, аның артыннан последовал тагын бер. Бу шактый типичное директорлар советы утырышы; һәр әгъзасы чыгыш ясаган чират буенча, ә аннан соң тавыш берләште дискуссияләр, түгәрәк өстәл артында. Шуңа да карамастан, берәү дә тирәсендәге ир-атлар өстәл артында түгел яздырган безгә сүзләрен.
  
  «Шул рәвешле, девятнадцатому семидесяти ике елга бездә булырга тиеш тулысынча файдалануга тапшырылган сигез завод», - ышанычлы яздырган юка тавышы. Тик затка, кешегә җитәкчелегендәге кафедрасы отражало эго неудовольствие. Ул перегнулся аша кәнәфи һәм заговорил беренче тапкыр бирле хорька, ничек включил записанную бу пленку очрашты, әмма эго тавышы иде, начар, шипящим шепотом, ул җиткән гына ушей, алар өчен ул билгеләнгән.
  
  «Бу начар, Джей Ди, бик начар», - прошипел ул. «Ни өчен мин түгел иде проинформирован бу хакта элек? Сезгә кирәк булачак, шунда ук отправиться шунда һәм претворить тормышка яңа планы. Һәм сезгә яхшырак инанырга бу эшли. Мин тормыйм алырга күп, мондый хәл, бу этапта - бу, теләсә кайсы этабында. Һәм сезгә тагын да яхшырак үткәрергә бу шулай булсын өчен, сез үзегез иде, ирек өчен башка үз бурычларын. Акча түләргә, күпме тиеш, әмма делайте бу, һәм инаныгыз, барлык эшләнгән дөрес! "Эго гол повернулась якка. «Син, Б. П.» Тавышлары очрашу гудели ривненской кебек югары водопад, заглушающий звон елгасы. "Сез. Әйә син аласың турында килешә алуы өчен аннан китәргә? »
  
  Б. Ай. покачал аягы. «Бу выглядело иде, бик сәер, М. B.», - чу пробормотал ул. «Минем позиция таләп минем булу. Хәтта икән, дип фаразларга мин попаду бу некую несвоевременную авариягә эләкте, бу, бәлки, сочтут бераз странным. Әмма... - Ул нацарапал хат калдырган һәм сунул аның буенча математика, аның атады. М. Б.
  
  Идарә рәисе прищурился. Эго тонкие брови задумчиво изогнулись, ә иреннәре изогнулись бу нәрсә кебек елмаюлар.
  
  «Әмма, әлбәттә, син булырга тиеш, анда», - прозвенел эго юка тавышы.
  
  «Шулай итеп, асылда, сез сөйләгез турында бәхетсезлек очраклары. Ә син буенча, барлык кешеләр - юк, мин алмыйм сине пощадить. Бик яхшы,. Б., Чыннан да, бик яхшы. Минемчә, моның өчен без алыр идек үткәрергә бонус. Махсус шәхси дивидендлар ». Ул ясаган паузу, һәм эго салкын караш обвился тирәсендә урындык. "Нәрсә дә булса тагын?"
  
  Тынлык. Баш покачали. Кабул итү бүлмәсе катушки записывающего җайланмалары диярлек заполнена. Кеше җитәкчелегендәге урындык, ачты ныклы күн портфелен тапшырды һәм дал һәр тонкому листу кәгазь.
  
  Һәр молча укый, кивал һәм алган шырпы яки зажигалка.
  
  Клочки кәгазь вспыхнули, аннары скрутились бу почерневшие чипсы күрсәткечләрне тикшереп тору окурков бу пепельницах.
  
  Лента үскәндә барлыгы дюймах.
  
  «Ул чакта җыелыш ябыла», - диде шипящий тавышы рәисе.
  
  РАЙОН БАШЛЫГЫ БИШЕНЧЕ
  
  Леди бу клетке
  
  «Ах, саф һавада, аны ничек яратам мин, Ника!» Валентина прогремела. Аның зур кешедә выразительно указала кышкы пейзаж Нью-Йорк штаты. «Кунакханәсе иде аның өлгерергә күрергә твои поворачивающиеся листья, ләкин хәтта бу очракта бу шулай матур». Ул кинәт повернулась к аңа, һәм аның түгәрәк йөзе иде җитди. «Тик син канәгать түгел, Николас. син артык молчалив ».
  
  «Рәхмәтле булыйк өчен кечкенә хәер-фатихасы, ханым Сичикова», - диде кыз алгы сиденье. «Гадәттә, эго сүндерергә мөмкин түгел». - Шактый, мисс Барон, - гына диде Нигы. «Тагын бер треск нче сине, мин отправлю сине кире к синең захламленному столу бу O. C. I.» Ул авыр вздохнул. «Чыннан да, сыйфаты спид безнең көннәрдә...»
  
  
  
  
  
  Валентина усмехнулась, алса зур ләззәт нче алышу. «Сез обманываете беркемне дә әйләнә-тирәбездә, Николас. Сез дә алыр артык канәгать, кайчан ишеттек, бу безгә дип кушылды очаровательная Джулия. Аны да канәгать. Ләкин бик күңелле ». Ул наклонилась һәм похлопала Джулию буенча плечу, һәм алар икесе алмашты понимающими улыбками искушенных хатын-кызлар.
  
  «Кадиллак» салмак кына скользил юлда, направляясь көнбатышка таба, нурлары астында полуденного кояш. Автомобиль иде пуленепробиваемым, противоаварийным диярлек защищенным иң тулы исеме, ә аның машина йөртүче булып эшли иде AXEman Johnny Thunder. Нигы иде вооружен кебек, Джулия, аның яраткан глазок. Бәлки, Валентина да иде вооружена (ул бераз стеснялась моның, һәм ул настаивал бу). Әмма алар окружены максималь иминлегенә ни дәрәҗәдә позволяла Валентина. Бераз алда, аларның иде гади темная машина, ә бераз артта - гадәти якты машина, бу ике иде AXEmen. Әйе, үзе заводы яхшы охранялся шәхси сак.
  
  Әмма Нику иде буенча түгел үзе. Алар көне буе сөйләштеләр - ул, Ястребов һәм Валентина нәтиҗәләре турында покушения аның тормыш һәм исчезновениях кытайлылардан Мәскәүдән. Ул зур кызыксыну белән выслушала, кайчан әй турында сөйләделәр хатта Хәким, әмма бу аның озадачило.
  
  "Әлбәттә! Әлбәттә! Бу булырга тиеш берәүләр һәм алар шул ук кешеләр! "- взволнованно диде ул. Ә аннары аны мочку затуманился. «Әмма... мин башлады булырга шулкадәр ышанычлы, бу омтылышы мине үтерергә, җебе означать бер генә: ул Вест-Вэлли бар нәрсә, миңа ярамый разрешать күрергә. Чөнки, әлбәттә, кытай галимнәре - димәк, ih хөкүмәте, ih разведчики - бик яхшы беләләр, мин монда күрү өчен бу үсемлек. Ләкин алар теләми тотып калырга мине үзеннән үсемлекләр. Бу алмый вещью. Бу булырга тиеш кемдер. Ләкин ни өчен алар куркырга тиеш фикерләр, әгәр алар барысы да үзгәрде? » Ee мочка потемнел тагын да күбрәк. Ул чакта бу булырга да тиеш нәрсә. Ләкин нәрсә? »
  
  «Тњзмђячђк, бу бәлки өчен нерсе, аны әле күргәне йөзләгән кешеләр», - коры диде Хоук. «Әмма миңа барысы да яснее әверелә бер: "сез тиеш отложить үзенең визиты Көнбатыш долину, һәм кайчан да булса кылырга секретное сәяхәт».
  
  «Сузарга! Кайчан да булса! » Аның зур фигура, киресенчә, киңәйде, ничек надутый һава шар. «Мин хәзер монда, хәзер аны иду».
  
  Шулай итеп, хәзер ул собиралась. Ул иде непреклонной.
  
  Тавышы ни өчен Нигы булды мондый хәлгә, чөнки ул да, дип уйлаган ул Вест-Вэлли бар нәрсә куркынычы өчен нах.
  
  Тагын бер нерсе белән шөгыльләнүче беспокоила эго, заключалась ки, ул күбрәк берни дә ишетмәдем нче Хәким яки D5. Үзе Хоук берни дә ишеттем бер-D5 алар белән хорька, ничек Эйгер турында хәбәр итте үзенең килү бу Каир.
  
  «Җитә», - диде Валентина. «Хәзер җитә. Сез бу сладкий көне кислым. Вәгъдә бирәм, аның позабочусь оборудова барлык. Тагын миңа пуленепробиваемые корсеты. Сиңа шуннан да яхшырак? Ee гәүдәсен дрожало, ул кайчан хихикала, һәм аның кул опустилась буенча всякому племени Ника бу сокрушительной хватке.
  
  «Турында, чиксез, - диде Нигы. «Миңа һәрвакыт ошый сломанная башлангычларда». Аннары ул засмеялся. Ул иде, аның максаты да шундый ук җәлеп итә торган, ничек танк, тик, һәрхәлдә, ул иде бронирована, ничек танк. Эму, чыннан да, булды да яхшырак. «Сез алыр иде әйтә бу миңа иртәрәк», - диде ул. «Джулия гел йөртә, аның». Ул проигнорировал фырканье Джулии һәм ткнул загорелым пальцем сулга. "Күрәсез, бу стопки?", диде ул. Өчен «үткәрә, кырлар? Бу ул. Киләчәкбез аша берничә минут кадерле.
  
  Валентина књрсђтте. "Әйе, бу ничек кечкенә нефть эшкәртү заводы!" воскликнула ул. «Яки нәрсә фермасында, мәсәлән, төркем элеваторов. Силосы, сез ih түгел называете? Әмма бөтен бөтен территориясендә отель, ә тирә - фермерская. Аны бөтенләй дә көтмәгән идем, моның ».
  
  «Нишлисең, ышанам, бу соңгы буенча каршылаячак сезнең сюрпризлар», - диде Картер.
  
  Ih килүе заводы узды шома, дип актуальләштерде данын ничек AX, шулай ук балалары өчен үзләре килерлек куркынычсызлык West Valley. Охранники иде вежливы һәм игътибарлы. Халкы гади темной машиналар һәм гади якты машиналар күрсәттеләр, үзләренең таныклыкларын шәхес, һәм аларга бу позволено расположиться төп нокталарында заводы. Джонни Тандер суд босния һәм герцеговина осудил на заднем планда бетонный кусок кеше.
  
  Хәтта спектакльләр иде гаќђплђнњ аккуратными һәм краткими.
  
  «Хөрмәтле, ханым Сичикова», - диде компания президенты. «Минем завод директоры Джеймс Уэстон; вице-президенты Барретт Полинг; начальнигы куркынычсызлык хезмәте Дж. Болдуин Парри. Ышанам, сез присоединитесь миңа соңрак минем офиста өчен эчемлекләр булачак. Ә әлегә пойдем?
  
  Алар үтте, башта аша заманча офислар, ә аннары пульсирующее складывать доллар заводында. Бу глубинах эго иде тәрәзәләр икенчедән, тышкы дөнья, әмма күңелле балкышы ясалма көндезге ут заполняло барлык эго тирәнәйтү. Ул обтекаемым, безупречно чиста һәм љлешендђ просторным; проходы арасында установками иде широкими һәм ирекле нче беспорядка гына неизбежная лестница
  
  
  
  
  проходы һәм подиумы иде гадәттәгедән компактного күләмен.
  
  «Без тырыштык", эш шартлары, ничек мөмкин артык катнашкан укучылар да диплом, - диде Уэстон, идя алда. Башлыгы куркынычсызлык хезмәте Парри шелл аның белән, шикләнеп карыйлар әнисенә карап аңа, методично проверяя үз позициясен саклау һәм төрле персонал ih гадәти урыннарда. Йомшак музыка фоновый аккомпанемент астында түбән булуын пульсацию машина. «Бу урын иде, махсус спроектировано итеп түгел вызывать хис изолированности, ул туа эшләгәндә ябык биналарда. Сез заметите киң проходы, алып баручылар, төрле урыннан. Һәр бара ачыктан-ачык булуына без называем зонасы ял итү - зур, иркен бүлмәләре белән төпле, йомшак креслами һәм телевизор белән растущими яшеллеккә үсемлекләр һәм теге мондый система. Түбән дәрәҗәсе ... э-э ... хатын-кыз шулай ук бәдрәфләр урнашкан, биредә аша коридор Б. бездә, белгәнегезчә, бар берничә хатын-безнең штатта, нигездә, административ ягында.
  
  «Яхшы, яхшы», - диде Валентина, шагая артыннан арасында Ником һәм компаниясе президенты. - Тик, мин ничек күрәм, комбинезонах юк.
  
  «Кызганычка каршы, юк», - диде министр Уэстон. «Мин беләм, чөнки ир-атлар бу оценят. Ә тавышы хатын - бернәрсә дә мәҗбүр итә алмый ih вылезти тирәли кыска юбок бу комбинезоны. Куркам, Россия бу яктан ценымногие узып китә безне ».
  
  Валентина шау-гөр килеп захохотала. «Мин түгел, ди, бу мондый уңыш, башка» минем", - диде ул. «Бу мөмкин еретическим, минем яктан, әмма мин алай дип санамыйм, хатын-кызлар булырга тиеш, хатын-кызлар. Подскажите, ә монда нинди бәйлелек арасында бу ике устройствами? Аның билгесе белән бер, ләкин ... "
  
  Уэстон янында тукталды җайланмалары башлады техник аңлату. Башлыгы куркынычсызлык хезмәте Парри һәм компания президенты дип өстәде билгеләрен препинания. Нигы базарбай генә тык уха. Барыннан эго игътибар бирелде рәвештә тирәсендә һәм гомумән ул удовлетворен куркынычсызлык чаралары. Вице-президенты Полинг һәм Джулия Барон торды белән янәшә аның эчендә Валентина һәм башка, һәм, ул билгеләп үткәнчә, күзләре Полинга да скользили мәйданы буенча арасында тайными взглядами на стройную фигуру Джулии. AXEman Гром shell сзади, тик бер генә түгел, күзләр белән, тән Валентина. Киресенчә, барысы да тәртиптә.
  
  "Ышанып алга таба барачакбыз?" - диде, ниһаять, Уэстон. Валентина кивнула, әле әнисенә карап могҗиза машиналары, привлекшее, аны игътибар һәм төркем двинулась алга изменчиво. Үзгәртү иде, зур булмаган, несущественным, әмма хәзер Нигы отставал бу полшага, һәм Полинг шелл янәшәсендә Валентина.
  
  Ул разговаривала аның белән. «Димәк, сез вице-президенты», - оценивающе диде ул. «Сез яшь кеше, мондый зур җаваплылык. Бу бик яхшы. Миңа ошый күрергә яшьләр авангард ». Полинг прочистил тамакны. «Э-э... ә...» - дип башлады ул. Тавышы Валентина заглушал да, ул китәм дип әйтә.
  
  «Тавыш бирү бу кызыклы корылма», - проревела ул, указывая алга. "Нидән гыйбарәт эго максат?"
  
  Югары порталы биеклеге дүрт катлы доходил нче идән кадәр потолка белән башней, күрәсең, встроенной бу түбәне. Тар платформа окружали эго төрле дәрәҗәләрдә, һәм һәр шулар тирәсендә акрын shell ир-ат, әнисенә карап аска таба. Эчендә эго клетка двигалась өскә һәм аска таба, ничек лифт эчендә ачык шахталар. Клетка замедлилась, әлегә Нигы карадым, һәм тукталды якынча унбиш футах нче идән дәрәҗәдә бер тирәли платформалар.
  
  «Җайланма» куркынычсызлык, - ишетте ул сүзләрен Полинга. «Күбрәк бүлегендә Парри караганда минем».
  
  Башлыгы куркынычсызлык хезмәте повернулся к Валентина һәм кивнул. «Төрлелек», - дип аңлатты ул, горурланып поглаживая үз аккуратную бороду. «Минемчә, уникаль. Сторожевая манарасы, сигнализациясе һәм янгын сүндерү депосы бергә. Бу, әлбәттә, минем кешеләр наверху. Сез заметите белән бу платформалар oni күрергә барысы да эш. Алай гына да түгел бу. Үзе порталы простирается аша потолок тагын утыз футов, димәк, дежур каравылчы оператор клетки - мөмкин күзәтергә дәрәҗәсе елдан-операция генә түгел, бу төп бинасында, ә иң территориясендә. Күргәнегезчә, клетки яңадан күтәрелми калмый. Юлда операторы әмерен тагын ике кыска тукталыш, ә аннары вылезет аша түбә өчен, карап чыгу ландшафты. Аннары ул спустится. Үзе клетка оборудована ничек телевидение диспетчерлык төркеме мониторов, передающих мәгълүмат белән иван барлык почмакларыннан барлыгы комплексы ».
  
  «Алай гына да түгел бу», - диде компания президенты. «Охранники манарасы шулай ук контролируют узкоспециализированное противопожарное җиһазлар урнаштыру спринклерного тибындагы хөкүмәт каплый һәр якка, һәр почмагы, бу өлкәдә. Эго була активировать белән теләсә кайсы тирәсендә платформалар, шулай ук тирәсендәге ячеек. Карап ихтыяҗларын хәзерге вакытта ул мөмкин испускать төгәл юнәлтелгән химик растворы, билгеле бер типы газ яки гади су струи. Һәм, әлбәттә инде, теләсә нинди өлеше җайланмалары булырга мөмкин изолирована дистанционным яки туры закрытием кайбер авыр корыч ишекләр, шулай ук бу очракта нинди дә булса кечкенә генә янгын, яки... ... бозу эго ble кичекмәстән изолировать һәм локализовать. Өчен estestvenno, бу единственные безнең гарантиясе. Гади өстәмә саклык чараларын өчен гомуми куркынычсызлык. Безнең мистер Парри болар барысы да спроектировал үзе. Ул эшли, безнең белән күп еллар, белән, иң " заводының нигезенә ». Ул ташладым җылы караш босса Парри.
  
  
  
  
  
  «Мин әйтергә тиеш, ул төзегән булган искиткеч системасы белән шөгыльләнүче беркайчан да подводила безне. Манарасы диярлек устраняет кирәклеген артык гади җайланмаларда куркынычсызлык хәтта күзәтеп вертолетом. Әмма, ничек инде мин, - диде, без барыбыз да тагын да кулланабыз барысы да шундый җайланмалары - бездә хәтта бар, пар кошлар-күзәтүчеләр, урнаштырылган нигезендә түбәсендә булса да, без сирәк дәвалау кулланабыз ih. Чөнки, әлбәттә, манарасы ачыла төре авыл җире күп милясын үтәчәк тирәсендә, ә бу чагыштырмача плоской фермер илдә диярлек берни дә күренми ».
  
  «Надежное», - дип уйладым Нигы, әнисенә карап өскә таба бу поднимающуюся клетку. Булса, билгеле ...
  
  «Шулай итеп, - диде Валентина. "Бик кызык". Һәм аның күзләре дә карадык, өскә, завороженные, кайчан төбе клетки исчезло бөтен игътибар үзәгеннән. «Тик нинди төре ул да ия булырга тиеш, аннан бөтен бу комплекс. Ничек кызганыч, әйтә алмыйм втиснуться аның белән бу маленькую клетку! »
  
  Вице-президенты Полинг эшнең асылын әдәпле дип. «Бу зарурлыгы юк», - диде ул. «Бездә бар, смотровая мәйданчыгы, һәм планлаштырган идек отвезти сезне шунда. Әгәр сез пойдете бу юлы ...? » Төркеме двинулась алга.
  
  Завод директоры Джеймс Вестон үз өстенә алды бу тәкъдимне. «Лестница һәм тәрәзә стадиясендә көнбатыш стонать», - диде ул. «Әмма ясаганчы, без поднимемся аласыз карарга бу маленькое корылышы үткәргән без называем Handy Andy. Энди, әлбәттә, компьютер, әмма бик үзенчәлекле ... - эго тавыш та, гудеть.
  
  Һәм тагын бер төркем диярлек сизелмичә дә үзгәртә формасын, әлегә барды юлда. Нигы минем янга килеп, к Валентина һәм тойдым легкое прикосновение к, үзенең рукаву. Шепот Валентина бик түбән, легкое сулышы эму бу ухо.
  
  «Мин видела бу элек», - пробормотала ул.
  
  Нигы напрягся. "Ул?"
  
  «Бу лестница», - диде компания президенты, прервав медленную походку белән беспокойством әнисенә карап Валентину. - Күргәнегезчә, шактый югары һәм крутая. Әмма бар һәм башка клетка, ничек диде Уэстон. Ах, успокойтесь, мадам. Аны күрәм, бу бераз скользко. Бик небрежно кемгә дә булса ». Эго кешедә күчте кулымда Валентина өчен шау-сл.
  
  Һәм янә, картина үзгәрде. Валентина бросила караш Ника һәм молча пошевелила губами. Әмма бу вакытта Полинг отступил ягына, пропуская аны, һәм бермәлне, шуңа күрә аның әйтелми калган сүз иде потеряно. Ә аннан соң президент һәм Полинг басканнар арасында Картером һәм Валентина тар узлом у подножия югары винтовой баскычлар белән шөгыльләнүче заканчивалась югары наверху платформой белән зур дверью, врезанной бу бердәнбер диварны. Аның янәшәсендә дә күтәрелде башыннан икенче лифт, ячейки көткән дәрәҗәдә идән. Парри һәм Уэстон расположились буенча һәр ике як та үзеннән һәм көтәргә булдылар.
  
  Нигы посмотрел на клетку, һәм ул эму да ошады. Ул иде, хәтта азрак џђм сторожевой манарасы.
  
  «Көчле сжатие», - диде тыныч кына Джулия. «Мин белмим", - дип бу мине артык борчый. Сыйдырышлыгы, өч кеше - яки бер Валентина ».
  
  «Ярар, тавыш бирергә һәм барысы да, мэм, - диде Полинг. «Мин, минем, сез, мөгаен воспользуетесь моның караганда подниметесь? Аның, дип ышанам син иде шталь.
  
  «Шактый кечкенә», - виновато диде президент. «Булсын өчен, акчаны янга калдырырга мәйданы сез ничек аңлыйсыз. Әмма Парри һәм Уэстон булачак белән идарә итә астан, ә калганнары подойдут, һәм, сезне җиңсәләр, шунда. Бу канәгатьләнерлек? "
  
  «Әмма, әлбәттә инде, әлбәттә?» - диде Валентина. «Бу сезнең шәраб,мин-зур ».
  
  - Туктагыз, мадам Сичикова, - дип катгый әйтте Нигы. «Намус белән сөйләшәм, ничек карата компаниясе, шулай ук үзенә карата, сезгә тормый, күтәрелә бу клетку бер». Ул сөйләде, аның күзләре осматривали киң эш зонасына. Башка клетка, ничек ул дип, кайтты аша сәяхәт күккә, һәм парила бу урта биеклектә эчендә үз платформа. Барлык охранники булган үз урыннарда, бу платформаларында дәрәҗәсендә идән. Юк, берни дә артык куркынычсыз һәм безмятежного. Әмма билгеле шахтах лифт нидер бара, һәм Валентиана видела знакомое зат даирәләрдә кешеләр, алар беркайчан да элегрәк түгел встречала.
  
  «Әмма биредә урын бар өчен генә мине», - рассудительно диде Валентина. «Һәм аның алам федерациясендђ сезгә, иптәш, мине берничек тә ярамый мәҗбүр итә менү буенча бу лестнице. Һәм отговаривать мине күтәрелер бу клетку. Хәл Ителде, Картер. Уңай ».
  
  Нигы тәҗрибәсе буенча белә иде, чөнки ул сдастся. Шулай итеп. теләсә нинди кыйммәт эму туры киләчәк даими тотарга товарища Әһәмияте кырга ягыннан. Тик бу кыен булды, чөнки биеклектә потолка лифт чыкмаган, ачыктан-ачык бу түбәсен татарстанда үз торак. Һәм ул кыска вакыт бу булыр иде игътибар үзәгеннән читтә.
  
  «Ул чакта, әгәр дә сез возражаете, - диде тыныч кына Нигы, - мин пошлю Гром алда безне түбәсен өчен подождать тышкы якта йортлар. Мисс Барон калачак монда аста. Начну лазить, держась бераз алда књзђнђклђр. Ә сез, сэр, - диде ул президентка, - сез следовать өчен минем белән мистером Полингом. Аны беләм, сез нәрсә аңлыйсыз, дип мадам Сичикова - бу минем җаваплылык, һәм мин калырга тиеш аның белән ничек була лизать. Мистер Парри, аны аладыр дип уйлыйм, югары ишек заперта. Бәлки, син укымасаң, шактый хорош өчен послать шунда каравылчы белән Громом өчен чыгарырга аны. Парри заколебался. «Ярар, беләсезме, бу бераз неправильным. Мин ышанам ки, ...
  
  
  
  
  «Барысы да тәртиптә, Парри, барысы да тәртиптә», - диде президент. "Г. ф. д. Позицияләрен Картера бик понятной. Пошлите саклауга ярдәмендә Грома; бу тәртиптә булачак ».
  
  «Иң-делле-бу зарурлыгы юк», - диде Парри. «Минем инде ике ир-егет түбәсендә, мин алам ишек ачарга биредән». Ул щелкнул переключателем бу кечкенә генә панельләр идарәсе у нигез винтовой баскычлар. «Син аласың барырга өскә таба, Гром. Бу эчке платформасында бар электрический күзләр ачачак сезгә ишек. Аннары да закройте ee, ә аннары ул кабат ачыла, һәм киләсе ир-ат последует өчен анда. Сез була калсагыз бу киң күзәтү мәйданында ике баласы минем охранниками буенча обеим якларга һәм лифтовой клеткой уң ягында сезне. Ишек нах, әлбәттә, ачыла гына башлаганда ячейка җитәчәк верха. Сез аңлыйсыз, автомат рәвештә. Мадам түгел тәшкил итәчәк, хезмәт. Һәм тәрәзә сторожевой манарасы, әлбәттә, күзәтеп торачак барлык безнең движениями ».
  
  Алайса, әйдәгез, шунда ук, - диде Валентина. Ул узды mimmo Полинга һәм величественно шагнула бу крошечную клетку.
  
  «Юлда, Джонни, - диде Нигы.
  
  Зур Гром күтәрелә башлады буенча винтовой лестнице өч ступенькам бу юлы.
  
  - Боже мой, - восхищенно диде Полинг. "Син ничек думаешь, ул выдержит дистанцияне?"
  
  «Ул выдержит», - кыскача диде Нигы. "Юля. У фуникулера, зинһар.
  
  Ee духи пронеслись mimmo аның нежной лаской.
  
  Клетка сторожевой манарасы акрын поднималась өчен туры килергә күтәртү Джонни Грома.
  
  Нигы карадым һәм көттем. Джонни менде. Клетка сторожевой манарасы акрын поднималась, шагая артыннан. Валентина нетерпеливо наблюдала. Джулия сидела янәшә биклђп кебек калган.
  
  - Әйтергә тиеш, мин нахожу сезнең саклык чараларын бераз чрезмерными, Картер, - җайлап диде Полинг.
  
  «Юк, ул тулысынча хаклы», - хрипло диде Парри. «Ярамый " рисковать».
  
  Джонни җитте лестничной мәйданчыклары һәм югары ишек ачылды. Клетка сторожевой манарасы, әле шагавшая буенча аңа, юкка чыкты бөтен игътибар үзәгеннән.
  
  Ишек өчен Джонни ябып куйганнар.
  
  Валентина подавила зур зевок.
  
  «Мин начну», - диде Нигы.
  
  Ул акрын проехал беренче даирәсен, берсе белән дә күрергә була күзәтеп Валентина, ожидающей үз платформасында, ә башкаларга - бу сорады возвращающейся клетки сторожевой манарасы.
  
  Последовала шестидесятисекундная тәнәфес. Аннары клетки сторожевой манарасы акрын заскользила аска таба һәм тукталды биеклектә берничә футов өстендә полом.
  
  «Ә хәзер, Парри, - диде компания президенты.
  
  Парри нажал выключатель янында клетки Валентина. Ул күтәрелде нехотя, әйтерсең өчен непривычного к мондый весу.
  
  Нигы взбежал буенча винтовой лестнице. Ул вакытка, ничек лифт Валентина күтәрелер наверх, ул инде булачак эчке платформасында өчен последовать өчен Джонни аша ишек. Ул күрдем аны гына аягында астында үз поднимающуюся, ничек бегемот бу резервуаре, һәм берничә ярдах, аның аша зур эш пространство, клетки сторожевой манарасы салмак кына скользила буенча өскә таба платформасында, шагая өчен Валентина. Артта Ника күтәрелде Полинг президенты. Джулия сидела аста, сәер сплющенная, ул взглянул бу нах өстән аска таба, держась бер кулы өчен подножку, ә башка изящно помахивая һавада, әйтерсең, журналистларның ниндидер штопора. Парри һәм Уэстон торды янында, экрандагы өчен поднимающейся клеткой Валентина.
  
  Нигы посмотрел на Валентину.
  
  Ул тукталды мгновение өчен позволить ee клетке приблизиться к аңа булсын өчен, ул ала позвать аны. Әмма бу вакытта артта калды, аңа раздался крик, һәм кайчан ул повернулся табу чыганагы эго, ул тойдым, ничек эго мизгелләр кружится, ничек нче иртә утреннего похмелья.
  
  Ул күрдем, ничек Полинг егылып баскычлар, схватившись кулы өчен тамакны. Ул әле, ничек компаниясе президенты, схватился өчен перила баскычлар, промахнулся, егылып белән грохотом егылып аска таба. Эго җөмләне, закружились. Аша густой туман, ул, ничек ул белә иде, сөргендә эчендә аңа түгел, ә тышкы якта, ул күрдем, ничек Парри, Уэстон һәм Джулия рухнули идәнгә, һәм кайчан ул аягына басмакчы була, баскычтан өчен шагать буенча поднимающейся клетке, Валентина, ул тойдым, - дип пробирается аша густая пычрак, схватившаяся өчен аяклары һәм заполнившая авызы һәм ноздри.
  
  Газ! - лихорадочно уйлады ул. Җитәргә тиеш вершины! Мәңгегә ... Валентина ... кирәк барып көне ...
  
  Ә аннары пычрак потянулась к аңа потекла аның аша, утопила аның, һәм ул кимеде.
  
  Эго соңгы расплывчатый төре иде массивной хатын-кызлар фигуре, гротескный упавшей бу клетку, клетке белән шөгыльләнүче кебек, неумолимо поднималась читкә эго досягаемости ...
  
  * * *
  
  Бердәнбер ир-ат, затаивший сулышы, молчал урынында, әлегә иде тулысынча ышанам, башка беркем дә түгел двигается. Аннары, сыч иминлек, ул тагын сосчитал кадәр ун һәм огляделся. Саклагыч көне иде ябылган. Охранники валялись идәндә һәм платформаларында. Шул ук хәл кылдык, Брасс һәм бик мөһим кунаклар.
  
  Ул мрачно дип елмайды турында, үзләрен һәм кабул бердәнбер чарасын саклык чараларын күрү зарур, кирәкле алдагы берничә критик мизгеле. Аннары ул үзенең булдыклы прикосновением потрогал идарә итү органнары һәм үз эшләрен эшләр.
  
  Ике кабинасы подъемника двигались аша тынычлык наполненного газ урыны.
  
  БАШЛЫГЫ АЛТЫНЧЫ
  
  Тормыш полна взлетов һәм падений
  
  «Мин аңламыйм, нәрсә турында сез сөйләгез, - диде Гамильтон Гарви. «Һәм моннан тыш, аңа берни дә сиңа белмим. Аламмы аны бит сез сорагыз мине бәйләргә сезнең белән Үзәк разведывательным идарәсе? Беренче секретаре америка илчелеге бу Каире карадым бу, үз йомыш белән килүче белән отвращением һәм подозрением. Хәким Садек раздраженно вздохнул. Америка чиновничества поставляло эму авырту традицион урында; бу эго тәҗрибәсе, аларның барысы да диярлек тегүче тик синнән иде скованными,
  
  
  
  
  лишенными воображения болванами. Гаҗәп түгел америкалыларның иде, шулай ук күп кенә проблемалар шуның белән, өчен, ih аңлады, чит илдә.
  
  - Ул чакта, тагын бер тапкыр, - терпеливо диде ул. «Минем исемем Хәким Садек, аның криминология профессоры шул Каирском университетында. Аны шулай ук прикреплен ничек консультанты к җирле үзидарә департаменту полиция, һәм хәзерге вакытта аның расследую үтергән немец хирург буенча исемендәге, фон Клюге. Минем мәгълүмат бар, аны миннән сорадылар тапшырырга америка агентлыгына дип исемләнгән AX. Гына түгел, Ай-Ай. БАЛТА. Ах, Ex, Ee. Одина тирәсендә ih агентлар, классифицированный буларак, D5 тиеш иде минем белән элемтәгә керергә алу өчен әлеге мәгълүмат. Эго үтерәләр, без очраштык. Миңа хәзер тагын да мөһимрәк белән элемтәгә керергә эго начальством белән эго хезмәттәшләре. Миңа хәбәр итәргә кирәк хакында сөйли, һәм бу срочное. Налаживайте контакт теләсә кайсы сезнең өчен уңайлы ысул - сөйләргә мөстәкыйль рәвештә скремблируйте, телефонируйте, кодируйте, используйте һиндстан яки свиную латынь, - әмма костя Аллаһ вступайте контакт!
  
  Гарви поджал иреннәре. Ул белә иде chloe D5 - һәрхәлдә, нинди-дип nen. AX башкарды запрос турында књрсђтелђчђк бу егетне. Киресенчә, ул югалды. Ә хәзер киресенчә, ул мәет.
  
  «Тик нигә килә миңа?» - тыныч кына дип сорады ул, һаман да любя моның отталкивающего төр егетне. «Нәрсә мәҗбүр итә, сезнең уйларга, мин алам, гомумән, элемтәгә керергә? Их, нәрсәдер язарга, әлбәттә ...
  
  «Юк, яза да эшләячәкбез», - бозлы тоном диде Хәким. «Без позвоним буенча "кайнар линия" штаб-фатирында AX Вашингтонда һәм сөйләшергә белән Хоуком яки агентом нче номер астындагы N3, шулай ук танылган ничек Killmaster. Һәм аны беләм аласыз контакт урнаштырырга, чөнки N3 үзе миңа әйтте бу турыда, кайчан, аның белән эшләде, аның алдагы тапкыр. Һәр америка илчелегенә, торак пункт һәм россия консуллыгы дөньяда бар шундый кайнар линия өчен гадәттән тыш хәлләрне. Түгел, дөресме? Һәм бу срочное. Үзе Ястреб прислал миңа D5, ә хәзер мәет, D5. Ә хәзер алмассызмы сез шалтырата?
  
  Гарви отодвинул урындык һәм бик әкрен генә менде. Садек, күрәсең, күп белә идем турында AX - турында, Хок, N3, D5. Һәм ул хаклы турында "кайнар линия".
  
  «Бик яхшы», - диде ул, ниһаять. "Мин башлыйм. Подожди монда, зинһар.
  
  Ул узган ел үзенең кресло к эчке көне офисында һәм закрыл аның артыннан.
  
  Ул кайтты аша өч минут белән выражением флагы рөхсәт үтәү на широком йөзендә.
  
  «Мин куйды ih картасына. Бар монда, зинһар, - диде ул.
  
  Хәким последовал өчен аның маленькую заднюю бүлмә һәм заговорил бу трубку.
  
  «Садек монда», - диде ул. "Картер?"
  
  Фаҗига зур булмаган тәнәфес, мөмкин аркасында колебаний яки, бәлки, бер-процессын расшифровки. Аннары эму бу ухо отчетливо заговорил коры тавышы.
  
  «Картер хәзер бераз занят», - диде тавыш. «Бу эго ярдәмчесе. Исеме Ястреб ».
  
  Башка ахырында чыбыкларын Хок начар елмаеп куйды үзенә. Хәзерге вакытта эго забавляло уйнарга икенче скрипку Картера.
  
  Әмма эго веселье исчезло, ул чакта ишетте хикәя Хәким.
  
  Турында D5. Chloe зат, ул искә төшерде, Хәким. Турында фотографиях, контактных отпечатках, найденных бу секретном ящике йортына фон Клюге.
  
  Ућаеннан ясалма кулыннан.
  
  «Бармы тагын нинди дә булса куркыныч, сезнең шәхси тормыш?» - дип сорады, ниһаять, Хок.
  
  «С перебоями», - диде Хәким. «Кайчагында аның алам эшләргә скрытно, кайвакыт - юк. Һәр тапкыр, кайчан аны булып торам үзе, әйберләр летают буенча воздуху, һәм кешеләр крадутся буенча углам. Алар преследуют мине, яхшы.
  
  "Жалость. Һәм бернинди шанс перевернуть ih?
  
  «Әмма, кызганычка каршы, юк. Аларның мәсьәләнең икенче ягы да бар мгновенного үз-үзләренә кул салуга. Шулай ук алар хәзер артык осторожны, эшли һәрчак расстоянии. Бәлки, алар җитми", " персонал ».
  
  «Бәлки. Аны, ышанам ки, бу шулай. Сез сөйләгез, сезнең юк сурәтләре унынчы кеше? "
  
  «Юк. Берни дә. Гомумән, берни дә. Минем бернинди дәлилләр моннан тыш, ул белән бәйле башка. Бары тик зур булмаган косвенная закончалык, аны, аның выстроил үз баш. Һәм воспоминание алуы турында, ничек ул выглядел ».
  
  «Ул вакытта сиңа яхшырак берьюлы монда килә», - диде Хоук. "Сез билгеле?"
  
  «Аның упакован, - диде Хәким. Ул ишетте кыска смешок Хоука.
  
  «Ул вакытта сылу урында. Аның устрою транспорт. Бир миңа, Гарви бу туктагыз, аша сәгате син кабат тупас сүзләрне дә ишетә алмыйсың миннән.
  
  Хәким вернул кайнар линия Гарви һәм әйләнеп икенче бүлмәгә өчен көтәргә.
  
  Акрын тянулись ун минут.
  
  * * *
  
  Бу эго ушах раздался крик, шундый ук археологларның, ничек физик авырту һәм авырлыгын күкрәгенә белән шөгыльләнүче давила аңа һәм душила, ничек булса эго терелђй похоронили.
  
  Аннары аша дулкын тошноты, ул ишетте бегущие лохматый һәм крики, һәм кинәт кенә искә төште.
  
  Нигы күзләрен ачты һәм менде аякка. Ул покачнулся, схватившись өчен перила баскычлар һәм посмотрел аска аша диңгезгә тумана. Охранники устремились аша проходы к коточкыч беренче партиядән сәхнәдә аста. Раскинувшиеся фигуры әле лежали, анда аска тәгәрәдек. Бер Джулия поднималась белән идән һәм неустойчивой, смотрела өскә таба бу клетку Валентина.
  
  Нигы ошеломленно повернулся һәм дә посмотрел аңа.
  
  Ул бераз югарырак булганда, ул әле эго соңгы тапкыр, әмма ул анда, неподвижно висевший бу платформасында урталыкта арасында полом һәм потолком. Һәм буш иде. Ул ирексездән застонал һәм повернулся к сторожевой манарасына. Эго клетка да иде, анда ул әле аны соңгы тапкыр, һәм ул да иде неподвижна. Әмма ул ябылган иде, мөмкин түгел иде", - дип әйтергә, нәрсә белән шөгыльләнгән эго обитатель. Хәзер зашевелились башка - охранники бу платформаларында һәм гражданлык идђндђ - һәм эго күзләре пробежались аша, алар, әйтерсең, нинди дә булса могҗиза белән ул күрдем кебек зур гәүдәсен Валентина күтәрелми калмый күрсәткечләрне тикшереп тору, аларга. Тик юк; аны анда түгел иде. Ул повернулся һәм взбежал буенча винтовой лестнице бу түбәне. Әле аста ул ишетте тавышы, кричащий «Гаити», һәм тавышы Парри, кричащий: «Җибәр эго - бу Картер - ах, боже мой, ул китте!» Аннары ул мәйданында, зур ишек ачылды, ул приблизился аңа. Ул чыкты ачык салкын святый көзге полудня, һәм втянул һава нче внезапного питер футболчылары шок хђленнђн кайтты нче күргәннәрдән. Джонни Тандер неподвижно лежал берничә футах алдында. Кан свернувшаяся бу затылке, күбрәк түгел текла; зур складывать доллар перестало биться. Һәм ике униформа
  
  
  
  Төрләренә күчерү күзәтү мәйданында зат аска таба лежали гвардиячеләр. Беренче иде мәет, ничек таш белән кечкенә генә дырой бу животе һәм зур аркада. Башка шевелился. Нигы бросился к аңа пробегая mimmo зур двойного сераля белән бер ачык дверью. Аның аша ул күрдем призрачную формасын вертолет белән пустым пространством аның янәшәсендә, анда булырга тиеш иде башка. Димәк, бу иде ревматизма - яки эго өлеше. Әмма ничек кешеләр турында џђм алар әле свисают аста...? Ул бросился белән янәшә икенче упавшим стражником. Кеше иде барлыкка киләчәк, умирал, ләкин учагы барыбер калды. Ул начар нащупал пистолетын аның янәшәсендә, һәм күзләрен ошеломленно смотрящие ка Ника иде суровыми һәм ненавидящими. - Картер буенча AX, - диде тиз Нигы. "Мин синең якта. Ни бар?" Аеруча затлар умирающего үзгәрде, һәм бармак выскользнули аша пистолетын. «Ху... Ху... Хьюз», - начар-диде ир-ат. «Клетка». Ул начар помахал сторожевой манарасына. "Булмаса-хәтер. Булырга тиеш, усал. Выстрел... Без Бегем... Мин теләдем... - Ул тирән вздохнул, аның күзләре ябылды. "Хатын-кыз!" - срочное диде Нигы. «Сез күргән рус хатын-кызны?» Максат неопределенно покачивала. "Кайчан?" - срочное диде Нигы. "Кайда? Ул бирегә приходила? Ул чакта эму тоелды максаты-кеше качается аша яклар ягына; ләкин ул да булырга мөмкин иде, дип ышанам, чөнки колебания тәмамланды обвалом палубы, һәм кеше иде мәет. Нигы вскочил һәм побежал. Ул якын дип ышана соң инде, соң өчен йөгерү, әмма шул ук вакытта ул тиеш иде үзләре инана бу төгәл шартларда сопряженных белән многоярусной тњбђсендђ. Мәгәр nen түгел иде безгә бер тере существа. Тик ангаре өчен вертолеттан иде җылылык хисе һәм исе дыма, һәм билгеле иде, ничек басмасы хәбәр бер тирәли вертолетлар взлетел соңгы берничә минут кадерле. Ул взглянул бу сәгатьләр, тиз обыскивая күзәтү мәйданчыгы итеп корырга мәйданчыгы һәм татьяна. Узды унике, унөч, бәлки, унбиш минут алар белән хорька буларак, ул беренче тапкыр күтәрелә башлады, баскычтан, һәм аңа эләккән, газ. Кыен төгәл, чөнки ул гына да түгел, карадым, бу сәгатьләрдә, кайчан занавес кимеде, ләкин, һәрхәлдә, безнең вертолет иде, шактый вакыт өчен взлететь һәм качып китәргә төре буенча. Өстәвенә, вакыт җитәрлек иде өчен операторы клетки сторожевой манарасы нажал выключатель яки нәрсә тагын шуныћ аркасында газ разлился аша эш зонасына; аннан соң, күтәрелә, атарга - һичшиксез буенча пистолету белән глушителем - зацепиться өчен Валентину, ул кайчан чыкты аша клетки; янә шестиногие ике клетки кире алу өчен өстәмә берничә секунд; взлететь үзенең пленником бу вертолете. Узника яки мәетне? Тере яки њле Валентина иде непослушным бременем. Бәлки, замешаны, ике ир, бер тирәли клетки һәм сообщник түбәсендә, бәлки, көтәләр ангаре игътибар үзәгеннән читтә. Ул кинәт осознал, дип саный генә үзе разумеющимся, дип операторы сторожевой манарасы да югалды, чыннан да иде замешан. Шуңа да карамастан, әгәр ул да юкка чыкты, ул тиеш иде катнашырга. Әгәр ул гына да җыенмый, кайда нинди дә булса калырга мертвым ... Түбәсе взорвалась нче активлыгын, ул торды, әнисенә карап пятно кан янында ачык көне "ангара", һәм сөйләштем бу ватып, кечкенђ микрофон бу нагрудном кесђдђ. «Фишер - мөмкин кадәр тизрәк бирегә, бүген түбәсен. Дэвис һәм Олстон - доберитесь кадәр үз машиналары, сообщите Хоуку, дип Сичикова пропала, по-видимому, похищена вертолетом, запросите всеобщую тревогу, аннары оставайтесь машинада өчен киләчәктә дә күрсәтмәсен. Хаммонд һәм Джулия - оставайтесь урынында, чиста күзләренә һәм уши ачык өчен барысы да комачаулый - барысын да! Ә соңыннан аның янәшәсендә булып чыкты Полинг белән бледным зат не җыйдым губами. Охранники хлынули аша ачык ишек артта калды, аның да әле өч вывалились тирәсендә клетки, аны күптән түгел занимала Валентина. «Һәлакәт, һәлакәт!» - простонал Полинг һәм уставился бу темноту ангара. «Турында, йә рабби, эго дә юк. Охранники", - дип әйттеләр күрдек, ул взлетал, һәм башта борчылган, без эго җибәрделәр. Аннары Үзәгендә идарәсе B прозвенел сигнал тревоги, һәм арткан бүлеге, ашыгыч ярдәм, ул обнаружило, без запечатаны. Кайчан алар керде, күп кенә тирәбездә башлагач, алар керде, задыхались нче газ, ничек төркеме ... "Алар выключили газ, шулай түгелме?" - диде Нигы. Ул күрдем, дип клетка сторожевой манарасы җиткән дәрәҗәдәге түбә һәм извергала тагын өч фигура. Бик тиздән аста инде беркемне дә калачак. Полинг тупо посмотрел аңа. "Oni-? Әйе, юк, аны алай дип уйлыйм. Миңа калса, вакытка чакыру џђм системасы, вентиляция инде эшләде. Әлбәттә, дистанцион рәвештә. Чөнки nen беркемне дә иде. Безгә бер тирәли џђм беркемне дә түгел иде! "Ул потрясенно покачал аягы. "Мин аңламыйм, ничек ... мин тотам, - дип килеп чыгарга мөмкин белән Хьюзом?" "Хьюз, бу операторы клетки, чынлыкта?" - диде Нигы. Полинг кивнул. «Югары каравылчы, берсе буенча иң яхшы. Әйе бит эго булырга тиеш, фрицлар откровенные тирәсендә клетки! Кемдер булырга тиеш, көттем түбәсендә - кемнеңдер булырга тиеш ... «Булмый, - диде аның Парри, якын килүне, аңа сзади. Эго сак бородатое зат выглядело ныклы белән прищуренными күзлегеннән һәм злым. «Әгәр гына иң Хьюзу тапшырып булмаячак үткәрергә татьяна сообщника кебек тоела бик маловероятным. Булырга тиеш, Хьюз үзе устроил бу эш буенча нинди дә булса немыслимой сәбәп. Икенче ишекне ангара отодвинулась башлагач, хәтфә, һәм ул күрсәтте кеше комбинезоне очучы. «Син, үзе аучы, убери бу акциясен сатып алды һәм аннан алга - тиз! Охранники хәбәр ителгәнчә, күргән корабль, направляющийся төньякка таба, төньяк-көнчыгышка таба, - дип өстәде ул файдасына Ника. «Без погоняться. Аны шулай ук разослал полициягә штаты һәм пограничное кисәтү. Бар идеяләр? "«Көтегез туктагыз, - диде Нигы. «Мин телим минем ир-ат китте безнең белән. Һәм миңа үткәрергә кирәк җентекле карау, барлык биналарны, территорияләрне һәм якын-тирә территорияләрнең очракта эш «вертолет» - приманка. «Приманка», - диде Парри. «Өч ир-егетләр һәлак булды, бер тирәсендә, безнең самолет юкка чыкты. Әмма ничек башкача әйтеп тђ булмас иде. Анда бу синең ир-ат? Костя ходайга гына булыйк, шуларны югалтмаска кирәк вакытта юкка. Нәрсә булырга тиеш булачак, минем заводында! » «Ни гаҗәп», - җайлап диде Нигы. «Ах, Фишер - татарстан« вертолетом», һәм инде бу юлы. Әйдә, Парри, әйдәгез, очистим колоды һәм приступим эшкә. Аның телим үткәрергә тулы перекличку барлык ир-атлар, алар булырга тиеш бинасында. Һәм аны, телим, бу урын иде тулысынча охвачена куркынычсызлыгын өчен беркем дә - мәгәр берәүгә дә биредән, әлегә аны түгел, разрешаю бу. Белђсегез килсђ, ул башка «сезнең вертолетом - ул чыннан да шулай бит?» «Бу близнец», - диде Парри. «Бердәй кадәр соңгы детальләрен». «Яхшы, - диде Нигы. "Нәрсә ярдәм итә." Ләкин ул түгел " дип аңлатты, бу ничек ярдәм итте, ул чакта белән эшләгән Парри өчен китерергә планы сорады гамәлдә. * * * «Гафу итегез", дип заставил сине көтәргә», - диде коры, кинәт тавышы башлыгы AX. «Тик нинди-нәрсә булган, һәм, миңа туры килде, моның белән шөгыльләнүне. Нәрсә, нәрсә эшли ала сезнең булуы биредә тагын да мөһим. Хәким карадым шушы сәгать һәм базарбай. Нибары ярты сәгать һәм ир-ат извиняется! AX двигался шактый тиз. «Якындагы ун минут сезнең заедет джибын, - дип дәвам итте Хоук. «Башта сез попадете зур булмаган шәхси самолет, җирле аэродромында. Бу самолет доставит сезне бер тирәсендә безнең армия авиабаз, кайда сез сядете бу самолет, һәм очулар ачыктан-ачык Нью-Йоркта. Сезне каршылаячак. Тавыш бирү һәм барысы да. Әгәр сездә юк мәсьәләләрне? » «Башка мәсьәләләр», - диде Хәким. Әмма әлегә ул көттем джибын, ул сорады Гарви кулланырга көзгесе, һәм тегесе отвернулся от аңа, аның зат иде бөтенләй непохожим бу үз эго. Бу уйный переодевания ул ким барлык һәм үзендә булмаган ниятләр потерпеть җиңелү бу этапта, әлеге уеннар. * * * "Мин сезне дә аңлыйм!" - бит диде Джулия. «Кенә, син, тегүче тик синнән, играешь? Сездә бар, калганнары алар бьют куаклар - хәбәр иткәнчә, илчелек монда, дәүләт чиген узу патрули анда, охранники роятся авыл җирендә, Дэвис һәм Олстон кружат шул ул реактивной машинада, Хаммонд прячется территориясе буенча, заглядывая астында һәр канга баткан камешек, барысы да шундый. Сез уйларга кирәклеге турында, өчен, йөрергә, өскә һәм аска буенча бу клеткам өчен крыс. Боже уң як, аның, кулга иң мөһиме-ул кимендә, син сделаешь, - бу захватить самолет, погоню һәм иң кайтырга җае чыкмады аннан. Ни бар, Картер, син шталь мягким яки нәрсә бу үзенчә? Клетка сторожевой манарасы акрын спускалась. «Иң кызыгы - бу газ», - диде Нигы. «Эго була кертергә һәм выключать гына биредән. Шулай булгач, стражник сторожевой манарасы булырга тиеш, выключил эго керешер алдыннан чыгып китәргә безне. Заботился турында nen, шулай түгелме? Исәпкә алып, ул булыр иде отарга берничә артык минут, әгәр дә эшләмәде. Әмма, бәхеткә, барыбыз өчен дә ул ясады ». Джулия фыркнула. «Бу мондый кунакларга уңышлы? Күрәсең, бу-безгә бернәрсә белән дә ярдәм итте. Һәрхәлдә, бу түгел иде, үлем газ ». - Юк, смертельно, - задумчиво-диде Нигы. «Тик әгәр дә без вдыхали эго ценымногие озаграк без барлык иде куркыныч больны. Күп вакытлар вдыхание да булырга мөмкин сәбәбе-үлем. Син ничек думаешь, ул заботился турында безнең, аннары үтерү өч ир-атлар түбәсендә, һәм ходай белә-дип белдерде Валентина? Аны алай дип уйлыйм. Ул үзе дә җитәрлек дип уйлаган идем турында газ өчен битлек кияргђ ». Нигы задумчиво подергал. Ул әле лежал идәндә клетки, әйтерсең, эго небрежно отбросили башлагач, ул күбрәк кирәк түгел. «Кызык, нигә ул потрудился эго төшерергә. Бу булыр иде шактый нәтиҗәле маскировка. Икенче яктан, барысы да заводта белә бит ул дежурил бу клетке, шуңа күрә, минемчә, ул, дип уйламаган да бар мәгънәсе ябарга зат. Шулай булгач, әйдәгез, уйнау, шуның белән, ул булырга тиеш, эшлђдем ».
  
  
  
  
  Клетка җиткән дәрәҗәдәге беренче катның һәм спустилась шул подвал. Нигы сдвинул рычаг, һәм алар янә күтәрелделәр. Телевизион мониторлар өчен панельләр алдында отражали кечкенә сурәтләре тентњ территориясендә һәм биналарында, һәм ул якын лениво наблюдал өчен тырышлыгы, мысленно воспроизводя сәхнәгә газ белән агулану.
  
  «Уйнагыз күпме телисең», - бозлы тоном диде Джулия. «Әмма сез барыгыз әле", - дип җавап бирде минем штопора. Нигә син анда берни нишлисең? "
  
  "Нишләргә?" - йомшак дип сорады Нигы. «Сез үзегез җавап бирделәр. Ничек сез сөйләгез, минем бар, калганнары алар ломают куаклар. Кемдер ярдәм итәргә тиеш ут йортларда. Миңа." Барлык эго существо взывало к действию, хәтта ул әйткән, тик нидер тулы эго ворчать һәм сөйләргә эму дип мәгънәсе юк китђргђ белән полувзводом бу ниндидер бесполезную погоню самолетта бару. Клетка артканнан-поднималась, ә аннан соң тукталды аны прикосновения.
  
  «Бу якынча монда, - диде ул, - бу, аны күреп, бу-соңгы тапкыр. Клетка Валентина иде киресенчә. Ул вакытка инде газ чыга башлады. Дозволительно, аның убийца Хьюз. Аның надеваю противогаз һәм останавливаюсь. Менә көтәм берничә мин, әлегә газ да выбьет барлык. Әлегә мин түгел дип саный. Аны беләм Валентина юк , чөнки мин күрәм, чөнки ул кими шул клетке. Әмма ee клетка дәвам итә күтәрелә. Яки юк? Аны аладыр дип уйлыйм, әйе. Аны Хьюз, алмыйм туктатырга үсеш эго, һәм кайсы очракта аның телим иде түбәсендә. Шуңа күрә, кайчан да тора плашмя, аның двигаюсь алга, өскә таба ».
  
  Нигы кагылды выключателя, һәм тәрәзә сторожевой манарасы артканнан күтәрелде. «Мин добираюсь кадәр түбә, останавливаюсь, выключаю газ һәм снимаю битлек " кә. Аны күрәм Джонни Грома белән ике охранниками һәм стреляю аларда. Аннары аны подбегаю, хватаю авыр Валентину буенча-ee хәзер ачык клетки һәм тащу к «вертолету». Юк - башта аның отправляю үз һәм аның књзђнђклђр, чөнки хәзер, кайчан аңа нахожусь түбәсендә, аның контролирую ике клетки. Аның сүзләренә караганда Парри, алар ике күзнең дә мөмкин идарә итә эчтән яки дистанцион рәвештә белән төп катка яки түбәләр. Шуңа күрә отправляю аның клетки элек, мөмкинлек тудырачак аларга тукталырга урталыкта арасында полом һәм потолком, ә аннары сажаю громоздкого товарища Әһәмияткә ия бу вертолетом ярдәмендә яки ярдәменнән башка нинди дә булса таинственного сообщника, һәм взлетаю ».
  
  Нигы выглянул түбә аша. «Мин шактый акыллы кеше. Тиз, находчивый, шактый көчле, књтђрњ њгез елы. Поздравьте мине. Чөнки музейдагы перекличке, аның бердәнбер кеше, югалган белән заводы. Минем белән юк сообщника. Димәк, йә миңа уздырырга насыйп булды одиного аша алар түбәне тышкы якта - дип, ышандырганча, бу шпион Картер, бөтенләй мөмкин түгел, - йә аны татарстанның барлык могҗиза ялгызы гына хђл итђ алмый. Әлбәттә, мөмкин булмаган иде, билгеле. Тик кирәк зур булмаган ярдәм. Һәм ни өчен даирәләрдә барлыгы остального, мин дә эшләргә тиеш, аның беспокоюсь турында сөйләде өчен сүндерергә газ җибәрергә џђм кире? »
  
  Миндалевидные күзләре Джулии пристально караган аңа. Презрение исчезло белән аның йөзе, вак морщинки сдвинули бергә изящно изогнутые брови. «Сез җибәрделәр џђм кире буларак, маневр, - диде ул, - бастыру өчен, бу заблуждение калган тирәбездә. Бу да үз эшен эшләде өчен шпиона Картера, тик ул вакытка сез инде өчен горами һәм алга таба да, шулай булгач, бу тумаган. Ә килгәндә отключения газ - бәлки, сезнең аста бар сообщник, аңа сез дә теләсәгез китерергә барлык йортларда тирәли ».
  
  «Мөмкин», - диде Нигы. "Мөмкин." Ул уставился ягъни урын, анда лежало гәүдәсен Джонни Грома. У Джонни хәтта иде карары вытащить пистолетын, ә Джонни тиз нажимал бу курок. Тик бездә бер аша охранников. Өлгергән һәм ике тапкыр ата. Һәм үлә күзгә күренеп Ника.
  
  Иде шанс, дип ул кемне дә булса, ранил, һәм кан читтә ангара " түгел иде Валентининой.
  
  «Без хәзер спустимся, - диде Нигы, - һәм карыйк икенче клетку». Ул нащупал рычаг, һәм клетка сторожевой манарасы спустилась mimmo платформалар һәм охранников. «Ә хәзер, сез тәкъдим иткән соучастника аста, карагыз әле, моның өчен күләмен: ул идарә итә алыр иде клетками белән пульта идарәсе идәндә. Һәм выключите газ ».
  
  «Юк», - диде Джулия. «Юк, бу мөмкин түгел. Сез булдыгыз беренче, кем килде үзенә. Кайчан коткару отряды бежал исәпләнгән табыш, һәр тирәбездә барлык иде әле башка аң. Без инде моның аша үтте. Алар күргән безне, күрдек, һәр тирәбездә лежал, ничек выброшенная комга балык, ә аннары задыхался. Син генә двигался.
  
  «Күченү» әйе", - диде Нигы. «Түгел, уйныйм опоссума, хәер, бәлки, кем дә булса уйнадым. Чөнки, әгәр дә аңа булды сообщником аста, аңа булыр иде чертовски ышанам, мине генә булса да движущимся, әлегә полдюжины, башка кешеләрне түгел, встанут аякка. Әйдә, карыйк икенче клетку.
  
  Охранники бесстрастно күзәттеләр алар артыннан барганда алар покинули порталы сторожевой манарасы һәм кергән клетку, аны соңгы занимала Валентина.
  
  
  
  
  .
  
  «Нәрсә өскә таба тиеш упасть», - разговорчиво диде Нигы. «Лифтлар, шулай ук башкалар. Без беләбез, безнең фикер буенча, озак караштан бу подуровень, анда бу клетка туктап кала. Әмма, әйдәгез, карыйк тагын бер тапкыр мөстәкыйль. Тик башта встань өчен, карарга әйберләр.
  
  Алар величественно взлетели аша түбәсен һәм аннан спустились. Бу юлы алар да тукталдылар дәрәҗәсендә төп катка, ә спустились артык түбән тирәнлеге. Ишек клетки открывалась коридорга кешең белән стальными дверями. Һәр буенча бүлмә өчен дверями иде җентекләп обыскана, һәм беркемне дә аптырашта, чөнки берни дә табылмый. Монда иде, ремонт остаханәләре, диспетчерлык белән рядами блогы предохранителей һәм выключателей, склад бүлмәләре өчен җиһазлар һәм запас частьләр. Нигы белә, анда аста бар иде охранники, тик алар басып тордылар игътибар үзәгеннән читтә буенча коридорам керү. Барысы да көн кебек хәзер, буенча обычаю иде заперты. Һәм алар барысы да заблокированы, кайчан да кулланылды.
  
  «Шуңа да карамастан, ачкычлары да бар, - диде Нигы. Һәм ниндидер мизгелдә вакытында безнең нокаутов клетка ала спуститься бирегә. Шул кечкенә генә удаче һәм яхшы планлаштыру кем дә булса булыр иде вытащить Валентину тирәсендә клетки һәм затащить бер тирәсендә бу бүлмә өчен беркем дә күрдем ee. Әгәр дә ул кимегән, һәм дә күтәрелде? Подумай бу хакта, Джулия.
  
  «Минемчә, - диде Джулия. «Минемчә, бу бүлмә иде обысканы, ә аның анда юк».
  
  «Бугай, - диде Нигы. «Шулай да Валентина кемгәдер билгеле булды. Түгел Хьюз, дөрес була шул клетке сторожевой манарасы. Ул эго күргәнем юк. Кемдер аста, безнең белән. Безнең иң якын төркемендә. Мин уйлыйм, бу булган бары бер очрак, аркасында, дип, бер төркем дәвам итә болтать бу хакта, әй, кыен әйтә миңа, кем иде бу. Проклятье! "Ул кинәт иде кот очкыч хәл зол. «Аны булырга тиеш иде дә үз татарлык өчен позволить әй шөгыльләнергә, моның ялгыз гына байтак. Бигрәк тә мин беләм, ул кемнедер видела. Әмма нинди нәкъ? Кем бу, булырга мөмкин иде? Уэстон, Парри, Полинг, президент үзе? Алар барысы да инде биредә күп еллар - мин беләм ih тарихы. Ох, тегүче тик синнән. Әйдәгез, янә поднимемся үткәрергә хәрби җыелышы бу президентском офисында. Бәлки, эзләү эше инде берәр бирәчәкләр.
  
  Ул әлеге Джулию кире клетку һәм нажал төймәгә беренче катның.
  
  "Син нәрсә беләсең?" диде Джулия белән отсутствующим взглядом аның кошачьих күз алдында. «Мин, дип бер вак-төякме белән шөгыльләнүче миңа аз шактый странной. У подножия баскычлар берничә шкафчиков белән тросами, ә алар өстендә эленеп тора табличка «ГАЗ БИТЛЕК». Аны кайчан килде эченә, ягъни күрдем, дип бер шулар тирәсендә генә приоткрыта, әйтерсең, кемдер маташа аның схватить соңгы минутта. Тик бу хакта беркем дә, берни дә түгел, - диде. Һәм ни дәрәҗәдә аның алыр идем күрергә, берәүне дә җитәрлек иде якын булсын өчен, моны эшләргә.
  
  «Никадәр сез алыр күрергә, - диде Нигы. «Әмма сез юк счетына ун - ун минут. Әйтик, кемдер белми дә җитә, задержать сулышы ... Бу бик кызыклы. Нинди иде ул шкаф? "
  
  Клетка тукталды дәрәҗәдә беренче катның, һәм аша металлическую рәшәткә народного күрергә кечкенә дверцы астында табличкой «дип язылган ГАЗ БИТЛЕК».
  
  «Ул, дип, уңнан», - диде Юлия, әнисенә карап нах. «Чынлап әйтәм, ул ачылган иде элек! Аны беләм иде бу. Тик хәзер алар барысы да ябылган.
  
  «Димәк, кемдер бераз прибрался, - диде Нигы, - дип, бәлки, бар иде, хәл итәргә, бу элек. Һәм бу, тегүче тик синнән, әлеге забытой богом дверью? »
  
  Ул нажал төймәгә дип язылган АЧАРГА. Берни дә булмады. Башка ахырында идән аша ажурный портал, ул иде күрергә Парри, Полинга һәм берничә охранников, оглядывающихся аңа.
  
  Парри ясаган адым клетке һәм крикнул: «Картер! Нәрсә алай түгел?"
  
  Ул чакта бик зур машина залы погрузился бу чернильную черноту.
  
  Нигы яздырган свистящее моның каһәре һәм бросился к көне. Ул генә задрожала аны атак, әмма удержалась.
  
  «Нинди прелесть», - коры пробормотала Джулия. «Бары тик син һәм ул бергә караңгыда - бу ловушке бу крысиной клетке белән убийцей иректә».
  
  БАШЛЫГЫ ҖИДЕНЧЕ
  
  Кайдадыр бар, кемдер
  
  Бу књрђсећ бу чакыру препараты өчен беренче будильника, гайре ки, бу сәхнә разыгралась караңгыда белән шөгыльләнүче башта абсолют, ә аннары рассекалась поисковыми фонарями. Завизжала сирена, һәм охранники деловито сновали өйдә, белмим, дип эзләргә кирәк.
  
  «Мә, моны», - диде Нигы һәм ткнул үз карандашной флешкой бу Джулию. «Брось эго бу йозак эленеп тора, һәм киттек моннан».
  
  Ул вытащил кечкенә пистолетын тирәсендә кобуры на поясе һәм юнәлдерде эго запорный механизмы. Њз нђтиќђсен бирде предохранитель, һәм пистолетын выплюнул - пуля түгел, ә узкий луч раскаленного добела света, тирән вонзившийся бу металл.
  
  «Небеса нәрсә турында алар уйларга, алга таба да?» - восхищенно диде Юля. «Кечкенә карманная ацетиленовая горелка, ким».
  
  - Лазерный луч, - кыскача диде Нигы. «Телефоныннан ераграк тор моның».
  
  Металл возмущенно зашипел, кайчан луч прорезал эго. Йозак кыска вакытка затлел һәм тар-мар ителде. Нигы погасил үлем луч һәм кинәт бәрде ногой бу ишекне, һәм бу юлы ул послушно качнулась ягына.
  
  
  
  
  «Подойди к охранникам белән фонариками һәм сылу, алар белән», - дип катгый әйтте ул Джулии. «Я иду аска таба».
  
  Эго озын, резкие shaggy тиз китерделәр эго аша мерцающую безмятежность зур бүлмә к лестнице, әйдәп баручы бу подуровневые лья. Сергей кинәт яктыртты эго зат, һәм кемдер схватил эго кулын.
  
  «Кирәк түгел, метаться, ничек сумасшедший, Картер, - бит диде Полинг. «Бер минуттан включится свят раббым, димәк, костя ходайга, оставайтесь урынында, әлегә упадете белән баскычлар да сломаете үзенә муеннарына. Алар белән хорька, ничек килдегез, бездә җитәрлек кайбер күңелсезлекләр.
  
  «Булыр, тагын нинди-дип, әгәр син слезешь белән минем арка», - грубо диде Нигы, отталкивая эго ягына. Полинг взвизгнул һәм отшатнулся. «Һәм натравливай миңа беркем дә үз тирәсендә охранников, - дип өстәде Нигы аша эчтђге, күреп, ничек бер тирәли охранников рванул алга, - югыйсә аны задумаюсь турында каршылаячак сезнең мотивах. Тугры эго! »
  
  "Яхшы, яхшы, ул чакта бар!" - прорычал Полинг.
  
  Нигы башлады инде спускаться баскычтан, юка луч эго вспышки проникал көннең мрак. Ул тиз спустился аска таба, аннары погасил үз святым, кайчан күрдем аста фигуру белән шөгыльләнүче тиз приближалась к аңа.
  
  "Стой!"
  
  Турында "гына түгел, янә!" Нигы застонал. Каравылчы белән фонарем диде аңа пистолетын. «Послушайте, аны да делаю эшне, миңа барып җитәргә кирәк кадәр көч - тиз!»
  
  «Ах, син аны, сине беләм, әйе», - задумчиво-диде каравылчы. Тик мин алды боерык башлыгы. Ул үзе шунда, - диде миңа, - дип беркем дә - мәгәр да күтәрелми калмый да спускается баскычтан, яки аша әлеге коридорлар, әлегә ул да әйтер. Ул беркемгә ышана, шул исәптән сезгә дә, аңлыйсызмы? Гафу итегез, иптәше булып чыга. Тик сылу урынында ».
  
  «Миңа да бик кызганыч, - любезно диде Нигы, һәм өстәвенә, аны да берәүгә дә ышанам». Эго елмаю шул кругта света иде нежной һәм отзывчивой, әмма ладонь куллары, выстреливающей һәм ударившейся турында громоздкую муеннарына каравылчы иде, алай түгел. Ир-ат егылып тихим вздохом һәм авыр стуком.
  
  Нигы обошел эго упавшее гәүдәсен һәм побежал к диспетчерлык. Эго карандашная авыру тагын да эш прорезала мрак, тик кыска вакытка; хәзерге вакытта башка хђл, ул предпочитал сиздермичә скользить караңгыда. Бу проходах, алдынгы аның белән, ул авазлары, башка кечкенә круги дөньяда, һәм ишеттем топот аяк, тик коридорда, анда булган запертые хезмәт урыны һәм шахта лифт, беркемне дә иде. Ул тиз попытался ачарга көне, проходя mimmo. Алар барысы да тагын иде заперты.
  
  Луч эго фонарика, егылып тљшђ бу прочную ишек диспетчерлык. Ул да ябылган һәм заперта, монда, эчендә булган начальнигы куркынычсызлык хезмәте Парри.
  
  Ул грохотом бәрде буенча аңа.
  
  "Выделите! Впустите мине!" дип атады. «Бу Картер, открой».
  
  Юк, җавап биреләчәк. Берни дә булмады. Ул тагын бер тапкыр татып карады. Тагын берни дә.
  
  Ала ул чакыртырга саклауга. Әмма ул бер генә, һәм эму нравилось барысын да үзенчә теләгәнчә сарыф иткән. Кайвакыт бу августын.
  
  Бу юлы ул кулланды түгел, лазерный луч, ә үзенчәлекле взломщик, чөнки аермалы буларак, көне лифт белән электрон идарә янында бу көн иде йозак, аларга ала ул манипулировать. Ул эшләгән методично, молча, прислушиваясь к звукам эчтән һәм тирә-күрше коридорлар, тик ишеткән генә отдаленное бормотание тавыш охранников һәм очраклы shaggy... гайре бер кечкенә генә лязгающего тавыш, ул түгел иде кемгә дә.
  
  Ишек распахнулась эченә, һәм ул сак эченә керде.
  
  Җитәрлек дәрәҗәдә сак булыгыз.
  
  Эго луч света өлешенә секунд исследовал внутреннюю темноту, шул ук вакытта эго уң кулым потянулась к «люгеру» аның скрытой кобуре. Ә аннары внезапный свистящий тавыш, просвистевший көннең тьме, кинәт тәмамланды ужасным, бик болезненным взрывом бу эго баш, һәм ул күрдем сверкание мерцающих огней, анда элек юк иде ут. Бер тапкыр ул яростно нанес удар обтекаемым стволом «Люгера», һәм тойдым, ничек ул ударился турында нәрсә твердое, әмма упругое; ә аннары янә эго максаты взорвалась, һәм ул кимеде.
  
  * * *
  
  Якты святый һәм кинәт тавыш обрушились аның хисләрен, һәм ул заставил үзен ачарга веки.
  
  Бүлмәдә идарәсе электр энергиясе һәм коридорда эго спиной вспыхнул сергей. У переключателя иде сакчы униформе, һәм аның белән иде, кемдер, похожий бу механика.
  
  «Миңа җитте дә», - неуверенно уйладым Нигы һәм, поднявшись аякка күрдем Парри бу полпути аша бүлмә, устало покачивающегося бу корточках һәм держащего ике кулы у баш. Эго зат иде синяках һәм кан, ә эго, шведларны иде өзелгән. Аның өстендә суды босния һәм герцеговина осудил ир-ат, бәлки, медик, әмма Парри нетерпеливо отмахнулся үзеннән һәм авырлык белән менде аякка. Аннары ул күрдем Ника.
  
  "Син әле, эго?" диде ул. «Сез күрдек, моны кем иде?»
  
  «Аны безгә черта күрмәдем», - кыскача диде Нигы. «Син килгәч, беренче - син ни күрдем?»
  
  «Бу», - диде Парри һәм ткнул пальцем бу массивный коммутатор. «Килдем белән фонариком, заставил барлык охранников охранять проходы өчен беркем дә алмаган, керергә яки чыгарга,
  
  
  
  
  обошел тирәсендә һәм күрдем яртысын переключателей. Һәм гына түгел отключены - повреждены. Кара аларга!"
  
  Нигы посмотрел. Зыян иде, кечкенә генә, әмма иде. Сәер төре җимерү кебек, әгәр нинди дә булса бик авыр предметы ударился турында блогы рычагов, һәм кайбер шулар тирәсендә генә искривились. Янәшәдә генә идәндә лежал гаечный ключ.
  
  «Әйе, бу да». - диде Парри, проследив өчен взглядом Ника. Ул барлык иде әле монда, хема иде ул безгә иде, һәм нинди булыр иде чертом ул безгә эләгә. Белмим, ђйлђнђ-ли ул бу гаечный ключ на доске, әмма ул төгәл кулланды эго миңа. Килде миңа караңгыда кайткач, ишекне өчен минем захлопнулась, һәм мин ясаган, үз святый бу панель. Башта скользнул буенча миңа, тоттым якка минем затлар катнашты. Аның уронил фонарь, попытался схватить пистолетын, бу мгновение схватился аның өчен, ә аннары - барысы да. Шпаннер тоттым, мине, аны кимеде. Ә аннары, аны аладыр дип уйлыйм, сез керде нәкъ шул мизгелдә ул теләдем сбежать.
  
  «Вырубил һәм каравылчы баскычлар, кайчан уходил», - диде ир-ат янында пульта идарәсе. "Белергә тиеш берәр җаен шушы урыннан, анда без белмибез ..."
  
  "Нинди!" - яростно рявкнул Парри. «Нишләп миңа да әйттеләр, бу хакта шунда ук? Димәк, ул булырга тиеш, ы, баскычтан тљп ...
  
  «Сез әле генә күзләр ачылды да инде, мистер Парри», - кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр эму ир-ат. «Аның инде куйды, оповещение барлык тукталышлары».
  
  «Мин вырубил бу егетне», - диде Нигы. Явыз, пораженные күзләре Парри впились аңа. «Туры килде - ул миңа дә комачауламаган. Ул әйтте сез предавались конкрет боерыгы өчен беркемне дә впускали һәм выпускали шушы урыннан, шул исәптән минем. Нигә син эму бу диде?
  
  «О, юк, юк, юк, син ошибаешься, Картер», - җитди диде Парри. «Әлбәттә, аны түгел, отель үз эченә сезне. Ничек мин аны иде -? Соңгы тапкыр аның сине күргәнем булмады, син застрял лифтта кыйнаган. Әйт... син выбрался? »
  
  - Тылсымы", - кыскача диде Нигы. «Ә хәзер, әгәр без алга таба да эзләнүләр һәм попытаемся табарга моның загадочного кеше».
  
  - Серле кеше, - кабатларга Парри, дергая үзләрен өчен бороду. «Бу булырга тиеш эчке эш, сез бу аңлыйсыз? Бар тагын бер Хьюз - сакчы, механик, бер тирәли инженерлар, теләсә нинди номерлар буенча семидесяти кеше. Боже, мин белмим, кемгә ышанырга! Тик ярый, алга таба барабыз.
  
  Алар ладили моның белән. Әмма сәгатьләр спросить һәм сорау алу берни дә бирмәде. Беркем дә игълан ителде пропавшим хәбәрсез тыш, Валентина. Була иде аңлату хәрәкәт, һәр. Безгә бер буенча запертых бүлмәдән берәүне дә күрми.
  
  Бар иде бер яңалыгы, ул да иде поразительной. Бу хакта Әл-Фишер бу төнге утырышында офисында президенты, аннан кайт бу вертолете.
  
  «Чынлыкта, бу Кэтскиллс», - терпеливо диде ул. «Күрәсең, эму-бабалары форы өчен улететь көнчыгышка таба туганчы иде бирелергә шөбһә. Бездә иде, шактый вакыт табарга эго барлык бу деревьях, түгел, эзләү, самолет ярдәм итте безгә, - һәрхәлдә, әүвәл. Полициягә штаты алынган шалтыратулар нче җирле халык булуы турында выглядело ничек аварийная утырту, һәм алар тапшырдык, безгә мәгълүмат бирде. Бу шактый труднодоступное урын, шуңа күрә бездә туды зур проблемалар. Менә, аны билгеләп үтте, бу картада ». Ул толкнул картасын короткими пальцами. Нигы хәтта взглянул бу нах. Бу вакытка ул ышанам ки, бу да ярдәм итәчәк.
  
  «Шулай итеп, безгә, ниһаять, насыйп приземлиться», - устало та, Фишер. «Бу ерак түгел, таулы юллар, һәм ул, бәлки, направлялся к кечкенә утырту өчен без аны аска тәгәрәдек. Ул гына исән кала. Әмма аппараты түгел иде шундый начар хәлдә, димәк, ихтимал планы њз нђтиќђсен бирде артык яки ким график буенча. Кала, моннан тыш, ул үзе иде, шактый начар формада. Дөресрәге, ничек мертвый. Послушайте, аның инде аша болар барысы да уздырылды, - дип мөрәҗәгать итте ул хат белән мөрәҗәгать Нику. «Сездә бар инде юл патрули. Нәрсә өстәргә? "
  
  «Тагын бер тапкыр Эл, - диде Нигы. «Әлегә без барыбыз да бергә, аны телим һәркемнең иде тулы картина. Шулай итеп, әлеге кеше иде мәет, бөтен кан. Тик син халкын да, халкың да, ни сәбәпле, баткан.
  
  Фишер кивнул. "Дөрес. Ике пулевых яралануы, бер пронзило тормыш, ә икенче попало муеннарына. Ө мәгълүматлар буенча, «коптера», аны иде, диде ул контролировал хәлне диярлек кадәр соңгы минут. Бернинди пулевых отверстий аппаратында, әмма кан бөтен сиденью һәм идарә органнарына, шулай булгач, күрәсең, ул тәрҗемә итү ярага тормышында белән үз вакытында взлета.
  
  - Минем кеше түбәсендә, - киеренке диде Парри. «Һәрхәлдә, кемдер устроил безгә нәрсә кебек шоу. Әмма бернинди хатын-кызлар! Аңа моның аңламыйм. Булырга тиеш, ул юлда аны көттем автомобиль. Ләкин ни өчен алар алмадылар Хьюза?
  
  Эл Фишер пожал җыерып. «Минемчә, ул, үтәде үз бурычын. Мђгънђсе юк тащить мертвого кеше. Сүз уңаенда, торышы кустов һәм юллар берни дә исбатлый. Кем дә булса иде аша узарга агачлар; кемдер китәргә иде юлда. Тик анда артык коры булсын өчен нәрсәдер әйтергә мөгаен. Һәм болар барысы да, мин әйтә алам, сезгә әйтергә.
  
  - Зат, Әл, - кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр эму Нигы.
  
  Турында «әйе, бу зат», - диде Фишер. «Әйткәнемчә, табиблар Хоука осматривают эго. Тик аны посмотрел, аны эре план, ул күрдем приподнятое зат. Крошечные шрамы янында rta һәм
  
  
  
  
  әйе, щекам астында подбородком. Бәлки, операция уңаеннан иске тән җәрәхәте алган затлар, аның кенә белми. Тик алар анда ».
  
  Полинг кинәт рявкнул, тик бу алай ук түгел иде смехом.
  
  "Хьюз белән подтяжкой затлар!" ул фыркнул. "Син ни беләсең! Аның әле бу кеше күп еллар һәм хәтта подозревал. Беркем дә тирәбездә эшләмәде ».
  
  "Ни өчен тиеш?" - кыскача диде президент. - Минем, бу эго-шәһәрдә шәхси эше. Эго күзләре кинәт сузились, һәм ул ташладым ка Ника проницательный караш. Яки, бәлки, моның да булмаска тиеш».
  
  «Бәлки, булырга тиеш түгел», - дип килеште Нигы. «Ә хәзер, әйдәгез, разберемся моның белән отдохнем, ничек алачакбыз. Син дип ышанам телисең үләргә беренче сменада, Парри?
  
  Башлыгы куркынычсызлык хезмәте выглядел измученным кадәр упора, әмма энергично кивнул.
  
  «""Минем җаваплылык», - кискен диде ул. «Һәм минем белән барысы да вакыт булачак икесе ир-егетләр. Тагын өч сәгать мине түгел убьют. Шул чакта сез үз өстемә җаваплылык. Бери барлык, үз, кешеләрне үзе белән, әгәр теләсәң.
  
  «Рәхмәт, әмма мин идем предпочел өчен, алар янында чыгу», - дип җавап бирде Нигы. "Мин шулай аңлыйм, сез бирмисез лђ миңа тагын бер-ике резервных кешеләр?"
  
  «Әлбәттә, булачак», - диде Парри. «Кайчан аңа китәм, син получишь яңа бер-ике». Ул кыскача рассмеялся башка всякого күңел ачу. «Мин ышанам ки, аларга ышанырга була. Шуңа да карамастан, аны объединяю ярар, ничек алам, һәм бер ир-ат ала күзәтергә артлы. Шул ук хәл, кайчан Полинг дежурит. Бу турында кайгыртырга тиеш төн. Аны һәм китәм хәзер. Увидимся аста ике.
  
  Ул уртаклашкан затлы президент кабинеты һәм таба килә башлады бу диспетчерлык. Уртак киңәшмәсе а, нәкъ менә биредә туарга мөмкин алдагы проблемалар, әгәр гомумән, нәрсәдер булачак. Мрачная турында фикер саботаже витала һавада.
  
  Очрашу тиз прекратилась. Полинг президенты тиеш иде йокларга кушетках үз офисларында, Юлия тиеш иде йокларга койке, бүлмәдә беренче ярдәм күрсәтү өчен хатын-кызлар, ә Нигы вздремнул бер «ял зонасы».
  
  Шулай гына түгел чыкты. - Караватка җитештерүче зур бүлмәдә белән цветным телевизор шактый зур өчен ике һәм аларга пользовались ике. Бу почмагында бүлмә, тускло горела нәни лампочка.
  
  «Бу адское вакытта шөгыльләнергә тарафыннан яратып кабул ителә», - сонно диде Джулия. «Бер эре россия вельможа һаман юк, берсе зловещий незнакомец таится караңгыда заводта белән ходай белә, нинди злыми фикерләре башлы. Ә син"
  
  «Минем белән бар, үз явыз уйлар», - пробормотал Нигы, чувствуя мягкость аның гибкого бронза тән һәм любя аның ответное прикосновение. «Әлегә безнең вакыт бар, әйдәгез кулланырга эго белән акыл. Аны яхшы беләм, безнең Валентину, һәм ул булыр иде, каршы түгел ». Эго ловкая кешедә сняла юка ремешок, һәм Джулия булган обнаженной һәм матур.
  
  «Мин каршы түгел, - сызып ќибђргђндђ, ул, ярдәм итеп аңа расстегнуть пуговицу бу рубашке, - тик әйә без тиеш түгел нәрсә эшләргә?»
  
  «Без нәрсәдер эшлибез», - җайлап диде Нигы. «Да уйла турында таинственных незнакомцах, . Ih net. Штопора гына шул, алырга бераз полициягә) һәм дождаться повешения.
  
  «Ах, ничек романтично», - иронично пробормотала ул. «Әгәр бу нәрсә турында аласың сөйли дә сөйли ...
  
  Беркем дә шулар тирәсендә генә сөйләштем, мәгәр произносил тихие, йомшак сүзләрен мәхәббәт һәм произносил исеме берсен берсен ничек булса гына исеме иде лаской. Алар теләмәделәр, югары һәм үткәрә идек дип теләгән идек, ә аннары ih тән сливались, ничек бурная река.
  
  «Минем мәхәббәтем, минем мәхәббәтем», - чу выдохнула Джулия, һәм аның гәүдәсен растаяло астында эго. Эго куллары скользили аның буенча, һәм обводили бархатистые контуры ee текучей матурлык, ә аның иреннәре пылали ут ee губернасында. Алар ике иде киеренкелек, взывающее к освобождению, һәм бераздан акрын покачивающиеся хәрәкәте һәм нежные прикосновения превратились бу неистовый, невыносимо восхитительный ритм. Ул моны соңгы һәр икесе өчен дә. Ул белә иде, ничек; элек алар анда булганыгыз бергә күбрәк бер яки ике мәртәбә, һәм һәр белә идем, ничек взволновать башка кадәр безумного шартлау.
  
  Аның темные чәч иде распущены буенча плечам, ә күзләре сияли, һәм аның күзләре сияли шундый восторгом, ул һәрвакыт заставлял эго хотеть доставить әй максималь ләззәт, ул һәрвакыт заставлял эго җөмләне шататься, ә барлык эго нервные тәмамланганнан звенели, әйтерсең, ул гладила һәр одина тирәсендә алар үзләренең электр прикосновением. Ничек хәзер... тик ул тиресен күбрәк поглаживание, ә ул узды инде нокта гади покалывания. Ул көнне ут, ул да; һәм алар слились бергә долгом мгновении горящего бәхет. Ә аннары алар погрузились, әле акш вәкилләре, шул мягкую кебек мендәр лужу азат итү һәм томно плыли, әйтерсең, бу җылы, отступающем җәйге приливе.
  
  Күпмедер вакыт алар лежали, сцепившись, бу тынлык, нарушаемой гына ih неровным дыханием һәм стуком ih сердец.
  
  Безгә бер тирәли алар булмаган оныткан, алар ничек килде шунда, һәм бу булган исчезновение һәм берничә үлем, алар тагын да ачыкларга туры киләчәк, әмма алар икесе дә яшәргә күнеккән бу ягында булмас һәм обретать, бәхетемне, кайчан алар алыр иде эго табарга.
  
  Ниһаять Нигы вздохнул һәм ул арада.
  
  «Җитәрлек түгел», - пробормотал ул. "Җитәрлек дәрәҗәдә түгел. Көн һәм төндә җылы песчаном пляжда - тавыш бирү ни кирәк безгә. Яки бер-ике көн лугу, катаясь буенча үләндә. Яки атна
  
  
  
  
  яки якын моннан тыш, бу матур мягком стоге печән... »
  
  «Минем өчен болар барысы да яңгырый бик ачык, - практично диде Джулия. «Шулай ук бераз колюче. Аны уйлады, сиңа ошый түшәк?
  
  «Беләм, беләм», - җылы диде Нигы үткәрде губами буенча мягкости-ee күкрәгенә. «Карагыз әле, ничек миңа ошый түшәк һәм алар белән бара». Ул поцеловал ee бу иреннәре һәм тоткарлана анда, әлегә эго. ru түгел шталь бик энергично учащаться, ә аннары ул заставил үзен откатиться ягына.
  
  «Ә, ярар, бара странные әйберләр, - диде ул, - һәм миңа яхшырак сарыф берәр алар белән эшләргә».
  
  Пьедесталының берсе плавным хәрәкәте үзенең упругого тән башлады одеваться.
  
  «Ә син әле сменага», - диде Юлия, әнисенә карап аңа.
  
  «Чынлыкта», - дип килеште ул. «Һәм аңа булыр иде, бөтенләй гаҗәпләнде булса, безне күрделәр, без килгән бирегә, бергә, мин дә көтмәгән идем, - дип выйду, әлегә килер бер көн, урынны алырга Парри. Шулай булгач, мин уезжаю моннан алдан моңа кадәр үзе дә бераз выслеживаю ».
  
  Джулия башлады натягивать үз кием-салым. "Син-туар күз алдында - загадочных незнакомцев юк?" - дип сорап куйды ул, аның белән генә раскосые кошачьи күзләре белән караган, аңа аша сумерках. «Без риза, дип бинада бар сообщник, чынлыкта? Һәм чыннан да узуы нидер чертовски сђер. Кем дә булса гаепле ".
  
  «Чынлыкта, барлык пунктларына», - дип килеште Нигы. «Әмма чит түгел. Онытмагыз, дип Валентина билгеле булды кемгәдер, кем иде безнең белән. Һәм забей бу үз искиткеч башын, җаным - сиңа түгел кебек тоела восторга Валентина һәм саботажа - бу артык күп, өчен бер көнлек эш? Ни өчен инсайдер, сообщник, отель взорвать хакимият берничә сәгатьтән соң, соңыннан урлау, Валентина? Калса бессмысленным. Вакытында отключения электр энергиясе булмаган, җитди җимерү, берни значительного булмады. Ни өчен иде? Һәм мин алмыйм купиться бу совпадение. Шулай итеп, аңа дим үзенә, әлеге ике әйберне турыдан-туры бәйле. Һәм мин тотам чын күңелдән. Минемчә, без чыннан да кабул итә алабыз, идеясен сообщника, ул һаман безнең белән. Әйдәгез түгел, без бирергә тиешле Хьюзу өчен быстроту, находчивость һәм барысы да шундый. Күз алдына китерү кеше, ул надел өстенә противогаз, ул манипулировал клетками астан аннары моннан, ничек Хьюз ата буенча тњбђсендђ, һәм взлетел, һәм ул включил газ, кайчан «вертолетом алды яхшы фору. Чөнки, беләсезме, әгәр Хьюз выключил эго идек килде эченә ценымногие иртәрәк без. Яхшы, күз алдыгызга китерегез, мондый кеше, һәм, минемчә, сез үзегез кабул итәргә тиеш үзенә күбрәк сообщник. Мөгаен сездә дә бар, ир-ат, аңа монда чит түгел ".
  
  Джулия моңа кадәр расческой аша гриву кара чђч бар.
  
  «Яхшы икән, димәк, ул гына да түгел, сообщник, - риза ул, - ә үзе генераль планировщик. Әмма миңа кызык, нигә ул алга китми белән Валентина ». Аның кошачьи күзләре сузились һәм потемнели. "Сез уйлыйсыз, ул мертва?"
  
  Нигы бу мгновение замолчал. Вильгельмина Люгер скользнула үз гадәти кобуру. Стилет Хьюго скользнул бу эго замшевые ножны бу предплечье Ника. Пьер, газ гранулы, невинно укрытая кесђдђ камзолы Ника.
  
  «Мин алай уйламыйм», - акрын диде ул. «Хьюз җиңел иде үтерергә аны калдырырга һәм гәүдәсен шул клетке. Юк, монда бар да артык катлаулы схемасы. Артык катлаулы кабул итү өчен чиста монету. Минемчә, алар булырга тиеш булдык, чөнки ул алар өчен артык ценной караганда њле, шуңа күрә моның урынына алар аны урлаган. Өчен сорау алу...».
  
  «Допрос», - дип раслады Джулия, генә вздрогнув. "Тик кайда? Ә кем һәм ничек? »
  
  «Нишлисең, аның, сезгә әйтәм, мин нәрсә дип уйлыйм, - диде Нигы, - һәм аңа әйтәм сезгә, ни өчен аңа шулай уйлыйм».
  
  Ул диде әй кыскача. Күзләре Джулии да киңәйде, ул кайчан слушала.
  
  «Шулай булгач, мин уйлыйм, сиңа яхшырак сарыф минем белән бу юлы», - тәмамлый ул. «Әгәр мине янә поймают дремлющим, аның телим син бежал, ничек тегүче һәм кричал iso барлык көчләрне. Сез әзер?"
  
  «Ни өчен теләсә», - диде ул, һәм аның матур иреннәре иде мрачными.
  
  Төп эш зонасында горел святым. Клетка сторожевой манарасы акрын двигалась өскә һәм аска таба, һәм дежур охранники идәндә һәм платформаларында патрульлек белән икеләтә көч, ләкин беркем дә ih түгел остановил. Парри отдавал боерыклар.
  
  «Без кулланырга рђсеме», - диде Нигы, һәм алар неторопливо спустились буенча винтовой лестнице бу подуровень. Охранники сәламләделәр ih кивками башлагач, алар кергән киң коридор, анда ягында остаханәләре һәм диспетчерлык һәм кабат ih түгел ны туктаткан.
  
  Ике ир-егет дежурили у ябык көнендә, иң якын к лифтовой шахте. Алар басып тордылар буенча һәр ике як та аның настороженные, хәрби көчләр һәм әзер. Һәм алар выглядели удивленными. Одина шулар тирәсендә посмотрел үз сәгатьләре.
  
  «Ике сәгать эчендә кадәр сменада, сэр», - диде ул услужливо.
  
  «Мин беләм, минем срочные яңалыклар өчен Парри», - диде Нигы. "Ул эчендәге?"
  
  "Әйе, сэр. Белән пальцем кызыл кнопке очракта без эму понадобимся. Ир-ат аз дип елмайды. «Әмма ул моның дә эшләмәячәк. Башта обыскали, беркем дә прячется. Һәм берәү дә алмаячак узарга mimmo безне ».
  
  «Мин алам», - диде Нигы. «Ышанам, ул сезгә бу», - диде.
  
  - Ярар, диде ул, сез придете ике, сэр, тик ...
  
  «Ләкин мин бит монда, асылда?» - диде Нигы. «Безнең белән дамой бар, аның белән эш. Шулай булгач, откройся, ярар? Әгәр телисең аласың сарыф безнең белән ».
  
  Каравылчы пожал җыерып. «Бик әйбәт, син босс. Тик
  
  
  
  
  без калырга тиеш монда боерыгы нигезендә. Ничек ул безгә дип, без-белмәү буенча тикшерделәр эго белән двадцатиминутным ара - без кылдык, бер генә тикшерү - һәм ничек ул безгә дип, без остаемся читтә йорт, әлегә ул позвонит безгә. Шулай булгач, эму да ошаячак ...
  
  «Эму ошар», - диде Нигы. «Сез чып. Боерыклар нче дяди Сэма. Шулай ачылды.
  
  "Әйе, сэр. Джерри - ачкыч.
  
  Башыннан икенче каравылчы кивнул һәм воткнул ачкыч шул сарай. Аннары болтливый алды үзенең чишмә һәм татарстанның башыннан икенче маневр.
  
  «Куркынычсызлык максатларында», - дип аңлатты ул. «Мәңгегә кулланырга ике клавиши, үзгәрешләр, бу-шактый катлаулы, син белергә тиеш, ничек... Әй, подожди туктагыз! Нәрсә, заклинило. Ул толкнул ишек һәм пошевелил ключом. «Джерри, син янә повернешь үз ключ».
  
  Джерри тагын бер тапкыр татып карады. «Минем барысы да тәртиптә», - диде ул.
  
  "Ярар, тегүче тик синнән!" - диде разговорчивый каравылчы. "Нәрсә монда застряло, тегүче тик синнән!"
  
  - Яхшы, брось бу, - настойчиво диде Нигы. - Ә хәзер түгел, сөйләгез, тыныч кына. Яхшы запереться урнашаканын? Әлегә ул әйткән, лазерный пистолетын, чыктым аша укрытия.
  
  «Әлбәттә, бу иде ... нинди черта син нишлисең?»
  
  «Я иду шунда. Белән дамой. Һәм сез икәү булачаксыз сакларга, үз посты, ни булыр иде безгә шулай булды да ».
  
  Металл плюнул һәм расплавился. Ишек тирәсендәге замка клубилась, ничек горящая кђгазь бетеп китђ. Тонкая полосасы света сияла алар аша отверстие, аннары даирәсен, аннары өлкәдә кайчан толстая металлическая детале белән буе йозак эленеп торды провалилась бу берни түгел.
  
  «Шефу бу ошар», - киеренке узды, - диде болтливый каравылчы.
  
  «Юк? Әмма сез заметите, ул әле берни дә түгел, - диде. Ә хәзер молчи һәм сылу, монда. Джулия - пойдем минем белән. Тик сылу, берничә адым артта калды ».
  
  Ишек распахнулась эченә сыгылырга " Ника. Ул пнул аның кебек була һәм алга таба да уставился бу бүлмәгә.
  
  Погнутые переключатели иде выпрямлены һәм ремонтланган. Кинәт святый заливал һәр почмагы, бүлмә.
  
  «Юк, тегүче тик синнән бу мөмкин түгел!» выпалил каравылчы. "Ни өчен без иде биредә ..."
  
  "Заткнись!" - ярсыган диде Нигы. «Син тиеш сагында у бу көнне, шулай булгач, охраняй аны молчи!»
  
  Ул керде бүлмәгә, һәм эго караш скользнул буенча анда.
  
  Ничек лифт Валентина аннары агуланулар -
  
  Ул пустынен.
  
  Башлыгы куркынычсызлык хезмәте Дж. Болдуин Парри юкка чыга.
  
  БАШЛЫГЫ ВОСЬМАЯ
  
  Тугыз минус ике биттән - сигез
  
  Һәм бернинди көч куллану билгеләре.
  
  Джулия закрыла ишек һәм прислонилась аңа.
  
  «Мин, минем, бу бүлмәдә бар, үзенең кечкенә лифтовая клетка», - пробормотала ул.
  
  - Нәрсә бу үзенчә, - пробормотал Нигы. "Ул булырга тиеш."
  
  Һәм ул белә, бу булырга тиеш шактый гади җайланма, югыйсә түгел иде, вакыт булса да кирәк иде эшләргә.
  
  Әмма идђндђ һәм потолке иде авария хәлендәге люка. Элек ул проверял, ә хәзер тагын. Барыбер берни дә тапмаган.
  
  «Әгәр дә без бары бер...?» Джулия-дип елмайды эму.
  
  Ул покачал аягы. «Алмыйм калдырырга эму лазеек. Мәңгегә табарга эго, анда ул хәзер.
  
  Аша бүлмә, аның дивар янында басып кайбер шкафов өчен төрле кирәк-яраклар. Ярар, ул да исследовал белән сак элек кич, һәм әйттеләр эму берни дә, моннан тыш, үсемлек саклый күп запас частьләр чыгымнарын арттыра. Шкафлар иде широкими, әмма неглубокими, ә инде полках иде сак уложены тартмалары һәм инструментлар.
  
  Хәзер ул игътибар белән ih исследовал. Бигрәк тә ih йозакларны. Берничек тә башлагач, шкафлар калуы незапертыми, һәм кайчан ул күргәнем булмады, ярар, соңгы тапкыр ике яки өч иде генә приоткрыты. Ул карады да ih, ачып, аларны, алар тагын да ачыла, һәм ап-ачык иде, бу бары бик кечкенә карлик иде втиснуться арасында теләсә кайсы буенча поллок. Хәтта ул вакытта эму туры килгән иде отодвинуть содержимое. Шуңа да карамастан, безгә бер генә буенча поллок түгел иде потревожена, һәм карлика түгел иде, күрәсең. Әмма Ника интересовала киңлеге неглубоких шкафов - киңлеге белән шөгыльләнүче һавадан искә алырга тагын бер ким вместительное отверстие.
  
  Хәзер барлык көне иде ябылган һәм заперты.
  
  Һәм ул күрде, ягъни, нәрсә элек булмаган замечал. Бәлки, ул әбиләренең бу, чөнки көне иде инде отперты, ә кайбер, алар аша ачык булачак, яки булырга мөмкин, чөнки ул шулай занят, заглядывая эченә шул сорады нападавшего, аның иң делле көтмәгән идем табарга; бәлки, чөнки эго, разум бөтенләй иде заблокирован.
  
  Әмма хәзер бу юк иде, һәм хәзер ул бу күрдем.
  
  Йозак һәм ручка бер ишекләр тирәсендә генә выпирали наружу, гүя ишек иде помята эчтән. Һәм тышкы обшивка замка иде өр-яңа. Ул блестел, ул сиял. Калганнары булды тупость, якын ржавость берничә ел куллану.
  
  Джулия приподняла брови һәм вопросительно књрсђтте ка Ника.
  
  Ул прижался ухом к прочному металлу дверцы шкафа һәм ул арада к отмычке, әлегә базарбай.
  
  Эчтән түгел иде безгә тавыш белән. Ул, чыннан да, көтмәгән идем, бу булачак. Шулай да, каян да булса аша ишек доносился тавыш белән, ничек булса үзе шкаф иде слуховым ухом яки проводником бик аларны полой җепләре тавыш та керми. Җитәрлек дәрәҗәдә шау-гөр килеп торсын эго була иде ишетү бу диспетчерлык; әлбәттә, җитәрлек түгел шау-гөр килеп булу услышанным аша практик звуконепроницаемые көнне коридор.
  
  Нигы жестом боера Джулии замолчать
  
  
  
  
  һәм кереште өстендә эшләү буе йозак эленеп торды. Ул, чыннан да, яңа, һәм ул шундый ук булып тора, һәм ничек катлаулы йозакларны өчен төп ишеклђр артында œтте заводы... искиткеч нык өчен замка гади шкафа өчен төрле кирәк-яраклар.
  
  Ниһаять, бу бирде. Ул сак приоткрыл ишекне, һәм ул ачылды, әйтерсең, яңа гына смазанная май. Сафларына тартмаларын элеккечә басып тордылар нетронутыми киштәләрдә. Ул толкнул ih. Күбесе шулар тирәсендә иде маленькими һәм легкими. Әмма алар түгел, двинулись урыныннан.
  
  "Әйе, алар шул ук киштәләрдә!" - сызып ќибђргђндђ Джулия. «Ни өчен дөньяда...?»
  
  - Мин юләр, - пробормотал Нигы. «Тиеш идем аңларга бу элек. Алар анда застряли, шуңа күрә, әлбәттә, упадут.
  
  Юка луч эго карандашного фонарика исследовал внутреннюю өлеше шкафа. Бу ящиках саклана ненужные өлешендә, материал калдыклары, алардан аз булса да файда. Димәк, уйладым Нигы үзе шкаф кирәк булачак ачарга сирәк дәвалау, әгәр гомумән. Шулай да ул ачыла элек кич җиткәч, ул заглянул аңа, аннары моннан, ничек эго застряли.
  
  Үтте минут, әлегә ул уздырмаган җентекле эзләү. Ул взглянул бу сәгатьләрдә. Сигез минут алар белән хорька, ничек ул прожег юлын шул бүлмәгә. Нишлисең, бу бирергә тиеш эму шактый вакыт булса, ул гына таба алачак, бу мљџим ђйбер.
  
  Аннары ул күрдем бу. Кечкенә выдвижная ручка бу задней өлешендә шкафа, яртылаш скрытая картонным клапаном ачык коробке.
  
  «Джулия, - прошептал ул, - выключите святым бүлмәдә - бар, көн бар выключатель, - һәм әйтегез охранникам өчен алар үзләрен тыныч тотты һәм җавап бирүче булмады».
  
  Аның брови дип сорадылар эго, ләкин ул тыныч кына ускользнула түгел сказав безгә сүзләрен. Сергей погас, барлык тыш тонкого луча эго фонарика, һәм ул ишетте артта калды үзен тихое бормотание аның тавыш. Аннары тынлык. Ул, мөгаен тойдым караганда күрдем, ничек ул кире әйләнеп кайткан аңа караңгыда.
  
  «Бу ишек», - пробормотал ул. «Мин инструк; син каласың монда. "
  
  Ул сдвинул ручку ягына. Раздался малейший щелчок, һәм полки повернулись эченә берничә дюймов. Тусклый призрачный сергей пробивался аша отверстие, һәм ул ишетте юка тавыш белән, похожий бу эхо далекого тавыш. Һәм хәзер, кайчан ялган задняя стенка шкафа ачылган шулай дигән иде танылган эго ахыры, ул иде күрергә отметины анда - әйтерсең кемдер взломал, аның, нибары взломал, аның белән башка яклар.
  
  Бу иде соңгы ревматизма, ул эму кирәк иде. Хәзер ул төгәл белә иде, ничек һәм ни өчен отключилось электр. Әмма нинди ирония шул, ул булып чыкты заперт кабинасында лифт!
  
  Ул толкнул дверцу полки, кергән киң, әмма неглубокий шкаф һәм посмотрел аска таба.
  
  Шунда иде грубая лестница, алып баручы аска к сиянию дөнья, ә аның подножия иде узкий кертеләләр, аша ул проливался артык якты брылев.
  
  Исе сырой җир җитте эго ноздрей, ул спускался. Әмма эго барыннан да борчымады, чөнки бу бер лестница белән шөгыльләнүче иде расколота, әйтерсең нче внезапного авыр йөк ташыган, һәм фрагмент темной тукыма, прилипший бер караганда, җәрәхәтләр барлыкка килүгә сәбәпче.
  
  Ул җитте төбе. Хәзер булмады безнең вакыт безнең беренче кирәклеге осматривать эзләре потертостей бу пычрак у подножия баскычлар. Кемдер анда лежал, ә кемдер менде, әмма бу инде имело әһәмияткә ия. Хәзер аның өчен булырга мөмкин әһәмияте гына кулланылуы, проникающие бу освещенный коридор... ике тавыш, бормочущие, икесе дә түбән һәм түбән.
  
  Нигы молча двинулся к яркому яктылыкка һәм тукталды, анда кертеләләр расширялся бу маленькую грубую бүлмә, занятую ике кешеләр нәрсә бормотали башка бер.
  
  Бер тирәсендә алар - иптәш Валентина Сичикова буенча россия эзләү.
  
  Башкаларга иде Дж. Болдуин Парри начальнигы куркынычсызлык хезмәте кооперативының " Вест-Вэлли.
  
  «Бу-яхшы иптәш, бик яхшы», - диде Парри диярлек любящим тавышы. «Шулай итеп, сез сөйләгәннәр, аларга безнең девятерых, әйе? Ах шулай. Бу иде өчен estestvenno. Әмма ничек моның турында египтянина, ул, сезнең фикеренчә, бар билгеле бер опасную мәгълүмат - ничек эго исемем, сез онытмагыз?
  
  Киң зат Валентина покачнулось йөзеннән сожаления.
  
  «Түгел хәзер», - диде ул. "Түгел хәзер. Тик көтегез - килер бу миңа. Бир миңа бераз уйларга кирәк. Сабырлык, иптәш. Сабырлык."
  
  Бер ослепляющий, ужасный вакытта вера Ника кимегән. Ул, Валентина - эго Валентина - болар барысы да устроила өчен болтать белән берсе буенча Тугыз....
  
  Аннары Валентина двинулась, һәм Парри двинулся аның белән, ә Нигы проклял үзен сомневающегося дурака.
  
  Аның кулы иде бәйле за спиной, ә лодыжки обвязывала авыр чылбырын. Ә Парри үз кулымда иде игла өчен подкожных укол.
  
  «Минем вакыт юк, сабырлык, иптәш, - җайлап диде Парри. «Алмыйм поверить, - дип хәтер синең слона ясады сине. Без алып барабыз, бер һәм ту ук көрәшкә, сезнең халык һәм минем. Без хезмәттәшлек итәргә тиеш. Аны белергә тиеш, кем тагын нәрсә дә булса турында безнең подозревает. Аны тиеш мин белергә тиеш, кем безне белер. Аны белергә тиеш исеме шуннан-кеше һәм ул анда залында. Вакыт аз - аны белергә тиеш, аны белергә тиеш, аны белергә тиеш! Кем ул?"
  
  Валентина искиткеч зевнула. Аның күзләре кинәт ачылды ярком һәм похожем бу бусинки взгляде. «Юк, син түгел, иптәш, безнең көрәш түгел, шундый, ничек сезнең. Янәшәдә күл, кытай теле дьявол. Аны, дим, прыгай аңа! »
  
  Ee бәйле ступни хлестнули һәм нык ударили буенча сидящему бу корточках Парри.
  
  
  
  
  
  Ул зарычал, ничек эт, споткнувшись һәм рассмеялся ударив сизгер кнутом казанда " сул кулымда.
  
  «Толстая сука! Минем бар башка ысуллар - наркотиклар өчен, сезне мәҗбүр итә кричать турында пощаде, әмма сез хәтта булды кричать, чөнки бу сезнең бик зур зияющий авызы ...
  
  «Молчать, свинья!» Валентина взревела, һәм бу юлы аның зур гәүдәсен двинулось, ничек таран һәм нык врезалось бу Пэрри.
  
  Безгә бер шулар тирәсендә күрмәдем летящего подката Ника, әмма Парри тойдым, ничек стальная ловушка обхватила эго нижнюю өлеше-тән, ул отшатнулся, плюясь нче ярости нче тапкырдан Валентина. Ул егылып бу сырой земляной пол ничек капчыкка белән балластом.
  
  "Хо-хо-хо! Бу матур, Никска! " взревела Валентина .
  
  Әмма Парри түгел тәмамлый. Ул корчился, ничек ачуы кабарган питон бу лапах Ника, ә аның копающие когтистые кулы иде кеше куллары, яхшы обученного сәнгать үтерү.
  
  Алар бергә перевернулись. Нигы нанес удар буенча виску Парри һәм моның урынына тапкан сырую җирне кайчан Парри отшатнулся. Нигы ухватился өчен набросившееся аның запястье һәм яростно повернулся, поднявшись аякка бастыру һәм затягивая йозак, әлегә Парри түгел болтнулся аша " эго эчтђге кебек исерек, аның тащат өенә аннан артык озын yahoo. Аннары ни жу итеп китте. Парри пронзительно взвизгнул, һәм Нигы позволил эму упасть, нанеся эму удар муеннарына юлында аска таба. Ул лежал ривненской кеше буларак, готовящийся к ярдәме белән, һәм, аягын Ника узды буенча дугасындагы, дип булырга да тиеш иде нокаутирующим ударом буенча подбородку.
  
  Әмма Парри иде быстр. Сез бирергә тиешләр иде эму бу. Ул отшатнулся, бер кешедә зарылась тирән аның киңлеге, аннары послышался кинәт лай, һәм ис горящей тукыма. Нигы тойдым, ничек таращить күзләре ударила эго бот, ә аннары прыгнул - нык тәэсир упавшую фигуру Парри, бер кулы белән кесђдђ. Бу юлы эго удар узды ачыктан-ачык һәм чынлыкта. Максат Парри откинулась элек, ул ничек кенә отрыгнул, ә аннары замолчал.
  
  Нигы тирән вздохнул һәм повернулся к Валентина.
  
  «Аллага шөкер», - диде ул һәм опустился янында, тезләренә белән Хьюго бүген кулымда. «Әйдә снимем бу шнуры белән сине наденем аңа».
  
  «Рәхмәт», - генә диде Валентина. «Мин белә идем, дип, син придешь, минем башка».
  
  Ee шведларны иде өзелгән һәм покрыта грязью; аның йөзе һәм кул иде кан. Тик ул дип елмайды һәм, әлеге функцияләрдән азат итеп, кулларын, йомшак вә обняла эго һәм поцеловала бу щеку.
  
  «Ул иде минем шәраб, Нигы. Клетка, миңа туры килде менү анда, чөнки мин якланган, чөнки ул вакытта нәрсәдер тиеш булачак, һәм миңа бик шунысы кызык белергә, бу булачак. Һәм аның извлекли сиңа күп бит. Миңа бик кызганыч гафу үтенә."
  
  «Түгел твоя шәраб», - диде ул, наматывая веревки бу запястья Парри. «Бу планлаштырылган иде баштан. Парри берәр алган булыр иде - ул эго иптәш бу клетке ».
  
  «Ах! Клетка бу сторожевой манарасына, - диде Валентина, җитәкчегә барысы да тәртиптә. «Шулай итеп, иде тагын бер. Тик тавышы бу ... моның, әлбәттә, аңа билгеле булды. Ee пухлые куллары ласкали зат Парри, блуждали буенча эго бровям астында эго бородой. «Әлбәттә, башта мин түгел иде дип саный», - диде ул. «Әмма тавышы шрамы. Сез ih күрергә? Зат бу кеше кайчандыр ул иде бераз башка. Әлбәттә, бигүк нык аерылып тора, югыйсә алар сайлаган иде эго, һәм аны алыр белми аның. Тик мин бик подозреваю, дип чын Дж. Болдуин Парри үтерелә берничә ай элек. Бу кеше - Чан, Чинг-Лунг - ул китеп барган, Мәскәүдән бер ел чамасы элек ».
  
  "Бу шулай?" - йомшак диде Нигы. Эго бармак сунули үз авызы Парри белән отвисшей челюстью кушты коткару сәдәп белән шөгыльләнүче буларак, ул подозревал, бәлки, ләкин анда берни дә юк иде. «Ярар, ул китерде үзе белән берсен, израненного якынча шулай ук. Әмма эго күбрәк юк безнең белән ». Ул кыскача гына сөйләде әй, кеше турында буенча исемендәге Хьюз, әлегә ул рылся бу карманах Парри турында њзенећ кљтелгђн очыш хакында ложного вертолеттан турында отравлении газ. «Шуңа күрә идем диярлек, дип ышанам, - та, ул, - дип, сине сбили түгел, ә күтәрде. Ә соң сбоя бу электроснабжении аны иде диярлек, дип ышанам. Аны файдам Парри иде, бердәнбер мужчиной торган иде ударить мине бу гаечным ключом. Шактый җиңел эму ятарга һәм притвориться, дип эго ударили, гади ... ничек ул притворился, дип эго отравили газ. Ничек мин моны күреп, сине бросили монда, нинди-шул рәвешле спрятали, ә аннары син мөмкинлеге бирелде разбить выключатели.
  
  Валентина ухмыльнулась. «Шулай итеп, сез алды минем сигнал. Аны уйлады, син поймешь. Аны бары тик кортлардан, дип сине тагын юк заводта, син, бәлки, пустился бу погоню за дикими утками ...
  
  - Погоня өчен гусями, - дип автомат рәвештә Нигы, әнисенә карап кечкенә прямоугольник плотной кәгазьләр кулымда.
  
  «Шулай итеп, гусиная погоня. Тик, һәрхәлдә, син әле дә бар иде биредә. Әмма киләсе мизгелдә Чжан-Парри врывается бу бүлмәгә коррупция, ә аның барысы да тагын шулкадәр ослаблен эго наркотиклар, өстәвенә, өлешчә бәйле, дип әйтә алмыйм сопротивляться үзенең гади стилендә. Без бергә падаем бу выключатели, һәм кайбер тирәсендә алар аны сгибаю. Аннары бара эго, энәләр өчен подкожных укол да - эх! Аның тагын чыгам, һәм, минем, ул сбрасывает минем белән баскычлар откровенными чыгар алдыннан, ничек сез монда килдек. Шулай итеп, бу өлеше окончена. Тик әйт миңа, Никска, нигә син шулай иде, дип ышанам мин түгел взлетела бу вертолете?
  
  Нигы йомшак дип. «Валентина, сеңелем, аны күреп, эго близнеца
  
  
  
  
  г Миңа бары кирәк иде белү. Белмим, нинди көч дөньяда җебе втиснуть, сезнең бу кечкенә корректировщик аша " эго гадәти люк зурлыгында кеше. Ул бик аз, синең өчен, тавыш бирү һәм барысы да.
  
  «Хо, хо, хо, хо, хо!» Валентина шатлыклы хлопнула үзен буенча бедру. «Әмма бу бумажка у сине кулымда?»
  
  - Билет самолет, - диде акрын Нигы. «Кичәге очрашулары. Буенча Монреаль бу Буффало ».
  
  «Кичә», - пробормотала Валентина. "Монреаль. Әйе, бу шактый кызык... Кем дә булса бара? »
  
  «Я иду», - диде Юлия тирәсендә темноты грязного коридоры. Ул чыкты брылев һәм диде Валентина. «Сәламлим, иптәш, - җылы диде ул, - мин әйтәм сезгә соңрак, ничек мин бик шат сезне күрергә. Әмма әлегә бу, Картер, безнең кулда кечкенә генә кризис. Кешеләр толпятся бу диспетчерлык таләп итә спуститься бирегә. Тиеш бармы аның задержать ih ярдәмендә минем верного дерринжера яки аны булырга тиеш впустить ih? Полдюжины охранников размахивают ружьями; бар Уэстон, Полинг һәм безнең Чарли Хаммонд. Барлык тирәсендә күренә, шул турыдагы бик мрачными һәм белыми.
  
  «Сыч ходайга, барысы да», - диде Нигы, вставая белән распростертого тән Парри. «Уэстон, Хаммонд һәм одина тирәсендә охранников. Күбрәк урын юк. Булсын, кем дә булса разбудит медик, әлегә син янәшә ».
  
  «Әйе, сэр», - live дип җавап бирде Джулия һәм юкка чыкты буенча коридору.
  
  Гәүдәсен Парри кинәт ожило. Эго максаты мотнулась ягына, ә авызы киң раскрылся бу резком хәрәкәттә.
  
  Нигы развернулся һәм жестоко бәрде Парри ногой.
  
  Тик тешләре Парри иде инде зажаты бу почмагында воротника рубашки һәм застегнуты анда белән укусом бешеной эт. Нигы егылып аңа, һәм дернулся белән отчаянной көчкә ия. Ошейник порвался у Парри бу зубах, почмагы оторвался бар-во рту. Йодрык Ника нык бәрде аның эго буенча щеке, һәм челюсть приоткрылась, кайчан бу хђл, Нигы нык обхватил ирне бер кулы өчен тамакны, ә икенче грубо просунул арасында стиснутыми зубами.
  
  Парри издал негромкое бульканье, кайчан тирәсендә эго rta вырвался җиңел хруст.
  
  Эго тавышы иде приглушенным, әмма сүзләре шактый иде ясными.
  
  Бик соң, бик соң инде, - хрипло пробормотал ул гальванически закинул башын артка, әлегә куллары Ника әле цеплялись аның өчен. Эго зат кот очкыч хәл исказилось, ул дернулся, аннары егылып киресенчә, мертвый.
  
  Нигы отстранился, һәм эго, кулларын аска тәгәрәдек буенча бокам. Булмады мәгънәсе нәрсә дә булса сөйли, ә аның йөзе отражалось отчаяние һәм презрение үзенә.
  
  Валентина вздохнула зур разочарованием, әмма карашка, ул књрсђтте ка Ника, кунаклар белән шыгрым тулы иде сочувствия һәм привязанности. «Бер яктан, бу аның отряды», - җайлап диде ул. «Тик шулай да без күп нәрсәгә ирештек. Уйлагыз - ике тәмамланды, ә калган җиде ».
  
  - Барлыгы җиде, - дип горечью диде Нигы. «Һәм ул алыр иде дип әйтә, безгә, кайда табарга ih».
  
  «Минем уйлавымча, ул булмаса шталь», - җайлап диде Валентина.
  
  Аяклары скатились буенча коридору, өчесе-ир-атлар карады алар. Болтливый каравылчы, завод директоры Уэстон һәм Чарли Хаммонд буенча AXE.
  
  «Сыч мәхәббәт Христу, син башкарды белән Парри?» - диде Уэстон.
  
  «Бу Парри», - диде Нигы. «Мин объясню соңрак. Һәрхәлдә, безнең белән тагын ханым Сичикова. Чарли, синдә бар яңалыклар?
  
  Чөнки ул выставил үз кешеләрне выходах, ничек ул вәгъдә; моның урынына ул тыныч кына боера өчен алар обыскивали заводы белән генә Уэстоном сыйфатында проводников. Хәтта әгәр Вестону ярамый булачак ышанырга, эму күрсәтергә туры киләчәк аларга нәрсә, алар сорыйлар күрсәтергә.
  
  Чарли Хаммонд кивнул. «Яңа, әйбәт», - диде ул катгый рәвештә. "Начар яңалыклар. Уэстон яхшырак минем әйтер сезгә күпме җитми, әмма тавышы дип мин әйтә алам - недостающих хәзинәләре урана һәм плутония өчен җитәрлек взорвать бөтен дөнья дюжину тапкыр унести үзе белән Луну. Әгәр кайчан да булса шулай кулланылачак. Әгәр юк - кайдадыр иректә чертовски күп радиоактив металл калдыгы сатарга омтылган материал ».
  
  "Бу-һәлакәт, немыслимо!" Уэстон взорвался, һәм каравылчы посмотрел на, аның белән ачык ртами һәм киң раскрытыми күзлегеннән. «Кем дә булса, булырга тиеш, даими рәвештә воровал эго бу спецификациясе. Контейнерларда. Элек без моның түгел замечали - без едим эго шул рәттә буенча корыч һәм бетоннан, ул мин сезгә показывал элек да кулланабыз ih шунда ук. Камералар A һәм B - алар камералар, без аларны кулланабыз соңгы берничә айда. Әмма, C, D һәм E без трогали; безгә кирәк түгел. Алар булырга тиеш полными - әмма алар диярлек буш! Әмма ни - ни - кем? Мин аңламыйм. Бу мөмкин түгел! "
  
  «Белән парочкой предателей мохит сезне, ә бәлки, белән парочкой, - мрачно диде Нигы, - һәм парой вертолет!» түбәсендә һәм фальшивый Парри бөтен свободой килә һәм китәргә, мин уйлыйм, бу шулай ук мөмкин түгел. Сез әйттеләр президентына?
  
  "Әйе. Боже, ул бегает ђйлђнђ буенча, - лихорадочно диде Уэстон. «Кыңгырау Нью-Йорк, Вашингтон, эго джин, тегүче побери».
  
  «Бу кирәк кичекмәстән туктатырга, - кискен диде Нигы. «Керткәнче ул тәмамлана, воцарится милли паника. Әйдә выберемся к ассызыклады буенча бу темницы һәм вбиваем эму башын аз гына булса да бераз здравого булып тора. Хаммонд - сылу, монда белән Джулией, һәм поищи, юкмы, башка спрятанных
  
  
  
  
  ишекләр яки украденных запаслары тегүче белә ни. Һәм аның телим внушить сезгә - һәр тирәсендә сезне шушы бүлмәдә һәм анда-йә әле, заводта - дип безгә сүзенә тирәсендә моннан тыш, биредә булган, булырга тиеш түгел, просочиться. Безгә сүзләрен. Азрак барлыгы турында недостающем материале. Поймите мине? Ярар, әйдәгез, поднимемся һәм убедимся, дип президенты бу да аңлый ... һәм отдаст боерыгы. Берәү дә, берәү дә сөйләшергә ».
  
  * * *
  
  Әмма, кемдер моны.
  
  Беренче булып ачты авызы болтливый каравылчы буенча исемендәге Браун, Джо үзләренең приятелями - ә ярар, акчасы күп иде. Ирешкәч, өйгә аннары чыгу буенча бөтен смена ике сәгать иртәнге, ул бердәнбер тапшыру хатынын сөйләде менә барысы да шул хакта. Ахыр чиктә, ул иде эго хатыны, ә хатыны белән сөйләшергә кирәк, чынлыкта?
  
  Хейзел Браун алмады дождаться иртәнге, шалтыратып, үзенең иң яхшы подруге. Шуңа күрә ала повредить, әгәр сөйләү генә бер бик хорошему бер-берсенә? Һәм кем иде тотарга үзеңдә шундый потрясающие яңалыклар?
  
  «Джинни! Беләсең нәрсә? Заводта булган иң ужасное ул танышын таларга карар кылган. Түгел, акча. Уран! Плутоний! Җаным, син аңлыйсың, бу радиоактивный материал, һәм беркем дә белми, кая ул юнәлә. Һәм беләсезме тагын нәрсә... »
  
  Джо проснулся соң алды һәм үз машинасын бу тюнинг үз яраткан техник хезмәт күрсәтү станциясе. Бу эго яраткан дәресе, чөнки аларга җитәкчелек иткән эго иске иптәше булып чыга, элеккеге сакчы буенча Уэст-Вэлли, һәм күрмәдем берни дә начар шул, өчен, турында сөйләргә, бу иске Максу, әлегә ул поклялся сакларга сер итеп саклый ...
  
  Джинни Нельсон нидер сызып ќибђргђндђ үз соседке аша задний койма...
  
  У Марты Райан иде, ул партия линиясе....
  
  У Макса иде, абыйсы, ике салуна...
  
  Беркем дә шулар тирәсендә белми, дип, берничә сәгатьләр буе элегрәк, Калифорния, кечкенә малай алды деревянную тартмага бу стоянке һәм возился аның белән, әлегә эго абыйсы да килде, үз янына чакырып ала аны бар һәм бүләк полиция, безгә бу полиция передала эго экспертларына, алар карадык к, аңа зур тревогой.
  
  Алар белмәгән, безгә турында жестяной коробке белән шөгыльләнүче иде эшләнгән хастаханәдә Денвера, безгә турында пациентах, алар әкрен генә үләләр, үзебез моннан түгел подозревая. Пациентлар, табиблар һәм шәфкать туташлары.
  
  Нигы белми безне нәрсә турында тирәсендә моның ценымногие соңрак.
  
  Беренче лучах иртәнге аннары вакыйгалар Уэст-Вэлли ул головокружительной тизлек возвращался Нью-Йорк. Валентина нык спал на заднем сиденье; Джулия һәм Чарли Хэммонд сөйләштегез тыныч кына. Алда иде машина, AX, алда иде машина, AX очында вертолетом AX һәм хаос заводта.
  
  Сигнал бу приборной панельләр запищал.
  
  Нигы щелкнул выключателем. «Картер. сез сөйләгез, - диде ул.
  
  «Ястреб, биредә», - диде җавап тавышы. «Күп тирәсендә моннан тыш, мин сезгә әйтәм, калмас, сезнең, әле сез түгел отдохнете шактый. Һәм миңа бар дип сиңа әйтергә, N3, поверь миңа. Әмма ачыктан-ачык, хәзер минем белән кемдер тагын тели сөйләшер синең белән. Әйдә, H19. "
  
  H19? - уйладым Нигы. Дип, тегүче тик синнән? Чиста H19.
  
  «Сәламлим, N3», - диде тавыш, ул казался сәер танышлары. «H19 биредә өр-яңа партия приятных ощущений. Әмма, бәлки, син хәзер түгел настроении алар өчен, минем башка.
  
  «Хәким!» - крикнул Нигы. «Син косоглазый иске эттән туган!» Һәм эго зат расплылось бу улыбке, аны ул түгел, кулланды да инде күп сәгать. «Сез нәрсә эшлисез монда - яки анда, әллә кайда сез безгә булган? Ә бу программасы белән H19? "
  
  «Хәзер аны секретный агент», - диде Хәким мрачно. "Г. ф. д. Хок бирде миңа вакытлыча бирем. Мине махсус җибәрдек төзәтү өчен твои хаталар ». Аннары эго тавышы үзгәрде; бу низменному һәм җитди. «Без соңрак сөйләшербез, Николас. Әмма минем бар бер яңалык белән шөгыльләнүче, мин уйлыйм, бәлки сезне кызыксындыра. Тавыш бирергә дип: мин еш кына кем аны күргәнем булмады, экрандагы өчен хирург фон Клюге ул вечеринке бу Каире. Икенче көнне ул уртаклашкан илне, урынны билгеләү билгеле түгел - бу эго паспорты күп виза кертеп, Канадага. Түгел, АКШ, әмма Канадада шактый якын. Аның аныћ эго сезнең мистеру Хоуку, аның аеруча кызыксындырды эго ясалма куллары.
  
  «Ясалма куллары!» Нигы выпрямился бу водительском сиденье, ә Джулия отвернулась нче Хаммонда һәм уставилась аңа.
  
  «Әйе, ясалма куллары. Ih ике, өстәвенә, начар түгел. Вакыйгалардан күренгәнчә, бу остальном ул бик нык үзгәрде, әмма, ө тасвирлау буенча, ул аны булдыра алмас бирергә, Хоук уйлый, нәрсә белә бу кеше. Эго исемен иде аталды миңа Мартином Ордон һөнәре буенча, коммивояжером ниндидер узкоспециализированной компаниясенең җитештерү буенча җиһазлар белән шөгыльләнүче өлешендә отправляла эго бөтен ачык бассейн. Әмма бик ихтимал, дип эго дәресе бөтенләй башкача, һәм эго исемем түгел, Мартин Браун, һәм Иуда ».
  
  БАШЛЫГЫ ДЕВЯТАЯ
  
  Унынчы кеше
  
  Бармак сизгер формалары диярлек табигый, бьют буенча металлической татуировке барабана бу полированной өстендә урындык. Тавыш заполнили бүлмә; бу повышенных тонах ир-атлар, вовлеченных эссе эшлекле дискуссия. Бу юлы пленка иде, махсус сайланган өчен, заглушить тере тавышлары, чөнки хәзер инде булмый алып барырга повседневные эше ярдәмендә наброскованных заметок һәм случайного кыска шепотом. Иде, бик күп нәрсәләр турында сөйли.
  
  «Син тиеш дип саный бу, Әй Джей, син ышанырга тиеш!» - диде тр дәүләт советы рәисе һәм эго тавышы яңгырады
  
  
  
  
  тирәли урындыклар, ничек җырчы вой разъяренного теркәлгән. «Без алмыйбыз позволить үзенә алдап була соң үзен слухами, алар, бәлки иде подброшены преднамеренно».
  
  «Мин ышанам ки, үз көчләрендә», - диде Әй Джей. пробормотал. «Башта аны ишетте бу тарихны үз Буффало, ә аннары янә кечкенә генә шәһәрчек ерак түгел кооперативының " Вест-Вэлли. Аннары, ничек һәм планлаштырылган иде, аның связался белән Л. М. Ул, дип раслады үз выгодной позициясе ул әле, ничек вертолетом кимеде, һәм наблюдал өчен поисковыми төркемнәре. Фән мөгаен мәет. Килгәндә. Б. - Юк, алмыйм булырга диде бу. Әмма ул гына да түгел, связался минем белән, ничек тиеш иде. Бәлки, М. Б., сез ишеткән турында nen?
  
  "Түгел, бул дураком!" - яростно завыл комаров. «Дип сорады иде аны сезгә бу хакта, әгәр аны үзе дә белми җаваплар? Әлбәттә, идиот! Чиста, Б. Ай. Аны шулай ук ишетмәдем берни дә акыллы нче Джей Ди буенча бөтен Нью-Йорк. Ул берни күрмәдем, берни дә белмиләр, шунысы гына Картер һәм рус хатын-кыз күрмәгәннәр, үз кунакханәсе. Тик мин алды хәбәрнамә буенча Каира. Әйе-ә-ә, ишеттем, аның тирәсендә Каира! Һәм египтянин, Садек, ускользнул нче халкыбыз бар. Дьявол генә белә булса, ул берәүдә дә белә үз мәгълүмат ».
  
  А. Дж. пожал җыерып. «Тик бу, ул иде ачарга? Ул булмаячак белергә, анда безне табып, һәм ул белер, безне кайчан күрә безне. Без иде осторожны. Әлбәттә, ул гына да түгел әле, безнең, безгә, безне, аннары, безнең ... э-э ... операцияләре. Һәм фон Клюге вернул безгә бөтен мәгълүмат һәм фоторәсемнәр буенча үз файлларның. Ул ...
  
  «Ах, ул вернул безгә фоторәсемнәр, әйе!» Кеше җитәкчелегендәге урындык, изобразил улыбку, превратившую эго зат мертвую башын. «Һәм аны иде үтергән эго күпкә элек, булмаса ачыклана без куллана эго алга таба - бу очракта аны иде, бик ышанам, ул алмады бар скрытые күчермәләре. Әмма ничек кенә ул безгә иде, эшләргә иде мәңгегә тиз һәм башка привычной кайгыртучанлык. Ба! алар түләүле египтяне булып чыкты начаррак бесполезны. Неосторожное үтерү һәм неосторожный эзләү. Ах әйе, бик ихтимал, дип свинья фон Клюге - минем хөрмәтле нең земляком, прогни эго ходайга! - югалтмаган күчермәләре рђсем өчен үзләрен. Һәм Седек түгел, мондый юләр, нинди күренә. Әгәр дә иде сурәт, Садек ih тапты ».
  
  «Әмма сурәт?» H. M. заговорил беренче тапкыр. «Бу нәрсә ала ул таба, һәм безгә юк ih куркырга кирәкми. Бу зур ил, һәм ничек эму безнең табарга?
  
  Металлическая кешедә авыр ударила буенча столешнице.
  
  «Мин әйтәм сезгә, - дип, ул юләр!» - прорычал юка тавышы. «Ул табар, аларга яхшы куллану. Сез таяна аласыз бу. Һәм бу гына түгел, сурәт. Ул әле мине! Мине! Ул мөмкин түгел истә тотарга; ул алмый, берни дә тирәсендәге моның ясарга. Әмма ул мөмкин. Әлбәттә, ул предпримет бу гаять неумелые омтылыштан үтерергә эго. Адские тешләре, аны тиеш иде моны ялгызы гына хђл итђ алмый! Әмма җитә бу хакта. Ул яши; ул куркыныч. Монда россияле дә яши. Тагын бер куркыныч тудыра. Шуңа күрә без тиеш гамәлдә тиз ». Эго горящие иде күзләрендә рассекали урындык, ничек кайнар ножи, чират буенча впиваясь бүген һәр ирне. Бар иде генә дә дүрт әгъзасы, идарә тыш рәисе; өчесе белән шөгыльләндек, үз эш итеп, Кушма Штатларда, ә икесе башка ...
  
  «Без фаразларга тиеш, - та, пронзительный тавышы, - дип белдерде Чжан һәм Фән мертвы. Димәк безнең бөтен элемтә завод белән иде стерта бу мгновение авыру. Бик кызганыч, без алмыйбыз җитештерергә алдагы алыштыру заводта, ләкин, минемчә, без тиеш, ул үзен удачливыми ясап, һәрберсенә тиешенчә булса, без ясадык. Кайчан наступит көне L, без башка хезмәт алыйк үсемлек. Ә хәзергә бездә барысы да бар өчен генераль репетиция ». Пергаментное йөзе янә раскололо ухмылку мертвой баш, ә авыр җилкәсенә сжались. «Сезнең алда дүрт - инструкция. Укыгыз һәм записывайте, гадәттәгечә. Белән башка свяжусь үзе. Бүгеннән без активизируем барлык гамәлләр, аеруча белән бәйле материаллар белән заводы. Бу өч ир-атлар урыннарда займутся эго тарату. Сез, A. J., кулланырга, өстәмә тырышлык куярга һәм примете ЛСД. Сез күрәчәксез, чөнки мин ясаган итеп эго созвездии белән туры килде, бүген отключением электр энергиясе. Сез, C. F., булачаксыз белән мөрәҗәгать загрязнителями. Әйтмәгез.Д., шул ук хәл, ләкин сез сконцентрируетесь бу водоснабжении. Х. М., сез останетесь биредә ике көн. Сездә бар ерактан торып выключатель коррупция? Яхшы. Сез активируете эго нигезендә инструкциями, ә аннары вернетесь отель кую өчен передатчик итәргә һәм шалтыратулар. Аны, үзем дә барачакмын һәм позабочусь кирәклеге турында, өчен, безнең барлык планнар да сбывались. Без монда күбрәк түгел очрашырбыз. Бу, бәлки, куркыныч. Икенчесе сезнең бурычы булып Тора.М., булачак итүдән гыйбарәт булырга шул булсын хакында хәбәр теләсә нинди тикшерү гамәлләрендә монда, Канадада, ел дәвамында түбәндәге берничә көн эчендә, шуннан соң сез алачаксыз алдагы күрсәтмәсе. Онытмагыз, хәзер без эшлибез өстендә генераль репетиция. Анда, бәлки, бер генә. Бу булырга тиеш уңыш, бу булырга тиеш разрушительно! Ә аннан соң ... ах, аннары бу! Янә » отвратительная елмаю кебек злорадство Үлем склепе.«Аннары бу соңгы тьма. Көне L һәм җепләре. Бөтен Төньяк Америка булачак безнең ».
  
  
  
  
  Ул тирән һәм удовлетворенно вздохнул һәм откинулся элек, та уйлап тормастан турында славе белән шөгыльләнүче ожидала алда эго һәм кытай осталары, алар күп сумны эму. «Яхшы булыр иде, - дип уйладым ул. ярар, алар тиеш.
  
  Аннары ул кинәт наклонился алга һәм эго белән генә катгый бармак погрузились бу портфелен тапшырды.
  
  «Минем дә бар фоторәсемнәр», - проговорил ул. «Өйрәнергә ih. Истә калдырырга затлар катнашты. Бу, алар, кешеләр, алар без эзләргә тиеш. Бу-кешеләр, аларның тиешбез", - избегать яки убивать. Булуы мәслихәт үтерергә. Биш затларга. 5. Изучайте ih! »
  
  * * *
  
  Тугыз минус ике - җиде, моңа өстәп бер - сигез. Ә восьмым иде Иуда. Бу эго-башлы түгел иде шик тә юк.
  
  Нигы откинулся элек самолетта АКШ хәрби һава КӨЧЛӘРЕ һәм закрыл глаза. «Аллага шөкер, рәхмәт Хәким», - устало уйлады ул, - «Кызганыч, - дип воссоединение иде, шулай кыска һәм безрадостным, тик бөтен бу беспорядок булачак улажен, аларга кирәк иде возместить бу бер адским трепом - Нигы, Хәким, Валентина һәм Джулия». һәм, бәлки, хәтта Хоук.
  
  Бу эго баш һәм кесђдђ иде сурәт. Ih ун. Тугыз иде копиями фотографияләр, алар Хәким берәүдә йортына фон Клюге һәм күрсәткечләрне тикшереп тору алар затлар ялган Парри һәм Хьюза. Унынчы иде набросок ясаган буенча хәтер Хакимом, һәм мысленный образы Ника иде окрашен эго үз острыми хатирәләре турында бу кешедә. Валентина раслады төп тарихын; сл тугыз иде шундый ук кебек Хәким. Тугыз минус ике калдыра җиде... плюс бер бирә сигез... ә восьмым исән кеше иде вездесущий, убивающий Иуда, кеше, ул шулкадәр тапкыр тђкъдим иткђн үз хезмәтләрен теге, кем күбрәк заплатит - шарты белән, бу катнашучы аукцион разделял пугающую нәфрәт Иуды к Западному ачык бассейн.
  
  Нигы задремал. Нью-Йорк һәм кооперативының " Вест-Вэлли калды еракта, аңа; Көнбатыш долина кишет өстәмә саклауга, AXEmen һәм суровыми малайлар Дж. Эгберта; Нью-Йорк янә благословлен присутствием Валентина. Тик бу юлы ул риза замаскироваться, һәм у Хәким дә иде сђер зат.
  
  Джулия белән янәшә Ником потянулась во сне, һәм прядь яңа якты чђч кимегән аның яңа зәңгәр күзләре. Ул выглядела шундый ук скандинавкой кебек үзе Нигы; Мөхәррият бүлеге БАЛТА башкарды ih максималь дәрәҗәсендә абыйсы һәм апабыз Viking.
  
  Нигы пошевелился һәм посмотрел на нах. «Гамәли кровосмесительный», - пробормотал ул.
  
  Джулия янә потянулась. «Бернинди инцеста чын күңелдән хәзер, туганый, - сонно напевала ул. «Твоя кечкенә Ингер мохтаҗ отдыхе».
  
  «Син алды бу, җаным, - диде Нигы, взглянув бу сәгатьләрдә. «Без киләчәкбез Монреальдәге мәсәлән, ун минут. Вакыт көндезге җыелмалары тәмамланды.
  
  Бу иде. Гына түгел, ә ул вакытта да күп кенә сәгать алга.
  
  Алар поселились күрше одноместных бүлмәләрендә скромного отель «Эдвард», диярлек шунда ук киткән бу обзорную экскурсия. Әмма алар вооружены гына түгел, фотоаппаратами, һәм алар күрделәр полицейскийлар участоклары, муниципаль идарә, туристик бюросы, офислары авиакомпанияләр, кунакханәләр, рестораннар һәм затлар катнашты. Барыннан да алар теләгән кешеләргә. Бераздан алар аерылыштык, договорившись очрашырга өчен эчемлекләр булачак бу баре отель Princess Monte Royale.
  
  * * *
  
  Паника бу Штатларда башлады нарастать.
  
  Беренчедән, бу идек якшәмбе көннәрендә периодик отключений электр энергиясе, алмас, грязной воды, кроваво-красных, күл астында утренним кояш. Аннан соң кинәт башланды сөйләшүләр, кыргый дигђн имешмимешлђр хђл кооперативының " Вест-Вэлли.
  
  Шул ук вакытта яңа мониторинг мигающих летающих тарелок штатында Урта, Көнбатыш.
  
  Тагын бер күл, кроваво-кызыл.
  
  Смога бу Дариене, Коннектикут штаты. Бу Дариене!
  
  Соңыннан шәфкать туташы хастаханәдә Денвера обнаружила сәер контейнерга ерак шкафта өчен белья. Ул уятты дежур стажера, үз катында урнашкан. Ул хәбәр иткәнчә, бу хакта үзенең начальнигына. Эго начальнигы уятты полициягә.
  
  Шунысы да бу турыда сөйләде полиция була көндезге газеталарда.
  
  Бу кайтарганнар барып, ничек загадочные контейнерлар башлавы бу свалках, кухнях рестораннар, ночлежках, тимер юл станцияләрендә һәм раздевалках бөтен ил буенча. Күбесе шулар тирәсендә иде безвредными. Әмма кайбер буенча бөтен аларда түгел иде.
  
  Алар калын на расстоянии йөз, хәтта мең миль, башка яктан, безобидные тартмасы һәм куркыныч. Тик яңалыклар распространились тиз. Һәм үзе факт моннан тартмалары иде разбросаны шулай киң йогынты ясады превращению курку диярлек истерию. Бу инде, ничек сөйләштеләр кешеләр, бу күрсәткечләрне тикшереп тору аларның иде бесчисленное күп дошманнар. Яки тагын ничек алар алыр иде фондларына үз предательство шулай ерак һәм киң? Бу вакытка алар бөтенләй ышанабыз, бар, дошман, һәм алар, кем ышанмый пришельцев, тирәсендә космос, котылгысыз башлады связывать барлык катаклизмы, зур һәм кече, бер чыганагы. Кызыл.
  
  Һәм алар хаклы иде. Әмма, үзенең невиновности аларда түгел иде, хәл белергә дип, нәрсә алар белән иде вызвано түгел караганда, бүтән, ничек кечкенә генә төркем сверхквалифицированных саботажников, кораллы химикатами, кинопроекторами белән батарейным туклану, красителем, гади электроникой. җайланмалар һәм смертельной чыгару белән заводы West Valley. Аларга да приходило башын, дип көндәш-ул киң распространял гына, чөнки ул совершал тиз һәм нәтиҗәле созвездии бүген авиалиний арзан өчен барлык.
  
  
  
  
  *
  
  Нигы килде отель «монте коммунасында-Рояль» берничә минут элек. Иде тулысынча өчен estestvenno кулланырга бу вакытта, задавая алар шул ук сораулар булган ул задавал, башка урында, бер көн эчендә, әмма ул сикергәли ih автомат рәвештә һәм башка махсус өметләр. Иң зур эго инициативасы иде авиакомпаниясе, выписавшая билет Парри, бу булып чыкты бесполезным. Ничек һәм барлык эго башка куйган.
  
  Шуңа күрә башлагач, идарәче отель һәм эго детектив кызганычка каршы покачали головами, ул бөтенләй гаҗәпләнде. Алар просмотрели барлык фоторәсемнәр, шул исәптән набросок Мартина Брауна, ясаган Хакимом, күрсәткечләрне тикшереп тору һәм алар булмаса, безгә бер, аны алар белдек иде.
  
  «Матур выглядящие ир-атлар», - дип шәрехләде идарә итүче отель. «Бары тик кеше белән бородой бу егет белән черепным зат, гомумән, безгә килгәндә дә охшаган. Тик син остаешься монда, һәм мин уточню у администраторы һәм прислуги.
  
  Нигы булып калды һәм белән аралашты менеджер.
  
  «Шиклђнђм, - дип алар да бар иде биредә кунаклар», - диде Нигы, гади булсын өчен, ни дә булса әйтергә. «Иң делле, белүемчә, бер генә шулар тирәсендә - бородатый ир-ат - кайчан булса иде Монреальда. Мин уйлавымча, алар булырга тиеш, кайчандыр очраштык кайдадыр, әмма мәҗбүри түгел монда. Шулай да, без беләбез ки, бу кеше, - ул кагылды эскиз Иуды, - бар виза Канадага. Бәлки, алар обосновались сезнең илдә ».
  
  Менеджер криво елмаеп куйды. - Ышанам ки, түгел, минем урында. Миңа түгел иде, дип уйларга иде, мин укрывать банданы халыкара барып ». Нигы дип атады ih итеп түгел вдаваться аерым детальләрен, һәм бу принесло хезмәттәшлек булмаса, конкрет нәтиҗәләре.
  
  Ә аннары зат менеджер застыло, һәм эго күз алдында барлыкка килде любопытство.
  
  - Укрывают ярар, - начар кабатларга ул. «Түгел, кунаклар сыйфатында. Әлбәттә, кунаклар сыйфатында, югыйсә, аның " булыр иде, мөгаен күргәнем булмады, кайбер буенча алар, һәрхәлдә. Әгәр алар гына түгел иде замаскированы? Тик... бәлки, алар да мохтаҗ маскировке. Чөнки алар булыр дип көтмәгән идек ih күрәчәк. Түгел, беренче тапкыр. Сез сөйләгез, дип уйлыйсыз, дигән курку булырга тиеш анда очрашырга?
  
  «Әйе, аңа шулай уйлыйм», - кискен диде Нигы. "Син к нәрсәгә?"
  
  Менеджер басты һәм уперся обеими куллары белән бу передний край урындык. «Бездә бар, конференц-заллар», - диде ул кытайларныћ. «Аерым конференц-заллары. Кайбер компанияләр кулланалар ih өчен директорлар советы утырышлар яки махсус банкетов. Буенча љлешендђ кулланыла, алар буенча гына специальному билгеләү. Әмма бер-ике компания тапшыра ih озак срокка. Бар, аларның аерым входы, үз ачкычлары. Хәтта махсус йозакларны. Без беркайчан да күрәбез өчен бу кешеләр килде һәм уходили - алар катнаша мондый чаралар аркасында, бик яшерен характердагы ih бизнес. Мин тиеш түгел, хәтта сөйләшергә сиңа, кем алар шундый ...
  
  «Тик син кирәк бит», - настойчиво диде Нигы. "Сез тиеш. Миңа ачып салу кызык түгел катышырга невинные гамәлләре; Аның ищу бер төркемгә бик куркыныч кешеләр. Караклар? Алар убийцы, мужик! Аны белергә тиеш.
  
  Менеджер уставился аңа. «Әйе», - диде ул. «Минемчә, сиңа яхшырак белергә. Бер тирәсендә бүлмә кулланыла бүлеге хөкүмәте Канада, һәм алар кулландык, аны инде күп еллар. Аның ручаюсь алар өчен әлегә тәмуг түгел замерзнет. Башка - Canadian Ceramics, Ltd. Миңа әйттеләр, бу әле төзелеш процессында, шуңа күрә аларның үз юк даими офисы. Аны әле бер, шулар тирәсендә генә бервакыт. Әйтә алмыйм иде микән бу бер тирәсендәге бу ир-атлар буенча каршылаячак сезнең фотографиях. Ул пожилой, седой, знатный. Әзерләнгән төрле белешмә һәм тәкъдимнәр һәм оплачены ярты елга алга китте. Настаивал бу абсолют хосусыйлык, чөнки эго, компания кертте революционно яңа процессын планлаштыру стадиясендә һәм алмадым дип исђп тота көндәшләр таныйлар бу хакта. Аны инде күп тапкыр ишеткәнем бар шундый тарих. Шуңа күрә, әлбәттә, аның ...
  
  - Купился, - аңламадым, аның өчен Нигы. «Өчен estestvenno. Сез дә күз алдына китерегез, кайчан үткәрәләр үз җыелышының? "
  
  «Бөтенләй юк, бөтенләй юк. Алар бетә незамеченными, ничек һәм хөкүмәт кешеләр ...
  
  «Мин телим күрергә, бу бүлмә», - диде Нигы, направляясь к көне.
  
  «Үзе отвезу сезне шунда», - диде менеджер үткәрде Ника аша вестибюль.
  
  Алар бергә бинаны карап чыктылар һәм урамга чыктык, тар асфальтированную юлны ведущую к отелю.
  
  «Входы үзгәрешләр, үзегез күрәсез», - диде менеджер.
  
  Нигы күрдем. Алар гына түгел, аерым да ограждены түбән кирпичными стенами, алдынгы аерым подъезд. Күрсәтелгәндә осторожности ун кеше яки ике дюжины ир-атлар алыр идек җиңел килергә китәргә незамеченными.
  
  «Рәхмәт», - диде Нигы. "Бу тавыш? Яхшы. Аның барам бер. Һәм эго кивок означал баш тарту.
  
  "Әмма ничек? Минем юк ачкыч.
  
  "Мин тотам."
  
  Нигы дождался, әлегә эго проводник скрылся төре буенча, ә аннан соң принялся өчен эш белән махсус отмычкой. Йозак эленеп тора иде, чыннан да, хитрым.
  
  Һәм бу прикручено эчтән.
  
  Ул эшләгән тыныч, методично, радуясь засову эчендә, чөнки ул чыннан да тиеш означать, анда кемдер иде.
  
  Фаҗига сериясе түбән кликов. Ул подождал көчәячәк, әмма берни дә ишетә эчтән һәм отодвинул затвор.
  
  Аннары ул тукталды тар фанзия һәм запер артыннан ишек. Ул янә тукталды өчен, послушать.
  
  Берни дә.
  
  Иде ныклы деревянная ишек.
  
  
  
  
  Ќитеп, икесе дә ахырына коридоры, ул молча заскользил к аңа. Ул да иде заперт.
  
  Ул алды эго һәм скользнул эченә.
  
  Бу булды, зур утырышлар залы белән зур блестящим өстәле. Урындык иде пустынен, һәм урыннар тирәсендә аңа буш иде.
  
  Аша бүлмәгә иде тагын бер ишек. Тегесе иде полуоткрыт.
  
  Нигы ул арада к Вильгельмине һәм минем янга килеп, к көне.
  
  Бүлмә эчендә анда иде, кечкенә генә, бераз бәдрәф, һәм зур ир-ат белән мягким зат сидел өстәл артында һәм стучал буенча связке хуҗаларга. Һәм бу түгел иде ачкычларын пишущей машинки.
  
  Морзе әлифбасы иде, телен, ул Нигы белми шактый яхшы булсын уйларга. Эму кирәк түгел иде туктарга, күчерергә һәм пропускать нинди дә булса хәбәр. Ул прижался к стонал янында крошечной бүлмә һәм прислушался.
  
  «H. M., H. M., H. M.», - ишетте ул. «Нәтиҗәләр битенә күз салыгыз T. С нәтиҗәләр битенә күз салыгыз бу T.. С. Доклад. "
  
  «Т. С., Литл-Рок. Т. С., Литл-Рок. Stinkbomb бу негритянском секторында уятты кырыс беспорядки. Бөтен шәһәр киеренкелектә. Тәмамланган өскә тартмалар нигезендә M. B. заказлар булуга карамастан, катлаулы обстоятельства. Барысы белән подозрением карый незнакомцам белән сумка. Якын напали, әмма сбежали. Әмма графигы выкинули. Тоткарлау комачаулый үтәү киләсе проект. Шулай ук копы бу выходах тирәсендә шәһәр вокзалларында һәм шулай алга таба. Булмас разумной попыткой карау. Сораша советы. Артык."
  
  «H. M. k T. С бармы сездә куркынычсыз торак анда, сез кайда торасыз? Артык."
  
  «- Шактый куркынычсыз. Рундаун-отель бу Орваль-стерт.
  
  «Сылу, анда өчен киләчәктә дә күрсәтмәсен. Алмыйм кипеш бирерге очракта, әлегә M. B. инструкция бирә. Ул мөрәҗәгать итә ала, сезгә турыдан-туры, әмма сомневаться ки, ул инде җиткән сезнең төбәккә. Алам гына тәкъдим итә, сезгә подождать кунакханәдә һәм кабатларга бәйләнеш аша ике сәгать. Артык."
  
  Нигы ишетте плавный щелчок переключателя, ә аннары кискен скрежетание урындык. Дородный ир-ат шау-гөр килеп зевнул һәм менде аякка. Эго зур фигура вырисовывалась бу дверном проеме янында Ником.
  
  Нигы откинулся элек туплау өчен, көч, аннары рванулся алга. Баш мие Вильгельмины кискен кешеләр түгел грубой ударился турында югары зур кеше; ә аннары удар каратэ сул кулы белән Ника вонзился балта тирән муеннарына.
  
  H. M. егылып башка тавыш.
  
  Эго зат иде зеркальным турыдан-туры чагылдыручы чарага бер тирәли рђсем Хәким.
  
  Бу юлы Нигы түгел рисковал. Ул тиз алды прочную липкую тасманы, аны ул диярлек югалткан, өмет кулланырга, һәм бәйләде аның авызы, кулы һәм лодыжки. Һәм ул моны, ул алды ватып, кечкенђ впрыскивает һәм пузырек буенча эчке капсула һәм ясаган укол көнне венага Х. М.
  
  Кечкенә генә комнатке булган кечкенә генә передатчик-приемник һәм бер тулысынча упакованный чемодан, Нигы тиз взглянул бу ике һәм аннан нащупал кечкенә переключатель өчен лацканом. Вшитое бу эго куртку ике яклы радио түгел иде күбрәк портсигара, әмма көчле иде һәм универсальным.
  
  «N3 бу AX HQ», - пробормотал ул. «Төп өстенлек өчен Хоука... Сэр? Тапкан зацепку кунакханәдә Mont Royale. Аның верну эго сиңа. Ә әлегә тавыш бирү әле бер, һәм ул аңлата максималь тизлеге: берсе буенча җиде залында узган Литл-Роке, бу захудалом отельдә бу Орваль-стерт, һәм аңа приказано кала анда. Тик ул кала алмый, анда бик озакка, шуңа күрә ...
  
  Ул тәмамлый үзенең хәбәр төгәл. Ясаганчы, ул тәмамладым, ул ишетте юка тавышы Хоука: «Садек! Кичекмәстән тик синнән мине бирегә, Садека. Яхшы, Картер. Яхшы. Ниһаять, костя ходайга! Кончено.
  
  Киләсе кыңгырау китте Джулии. Ала ул ишетергә тавышлары бара на заднем планы.
  
  «Купи-үзенә эчәргә, кукла?» - соблазнительно диде ул ватып, кечкенђ микрофон.
  
  «Заблудись, засранец», - кискен диде ул. «Купи-үзенә эчәргә. Аның китәм."
  
  Ул көттем, өйрәнеп маленькую машинаны алдында. Бу гадәти булмаган җайланма, тик ул карар кылды, - дип алачак мәҗбүр итә эго эшләргә.
  
  Приемник Х. М. башлады пищать.
  
  «L. M. Норфолке. Л. М., Норфолк, - диелде бу nen. «Керегез, H. M., керегез, H. M., керегез, H. M.»
  
  Нигы щелкнул переключателем тапшыру. Күрмәдем өчен яшерен башыннан икенче переключатель бу задней панельләр крошечной машиналар, автомат рәвештә срабатывал, ул чакта башлады тапшыру.
  
  «H. M., H. M., H. M.», - постучал ул. «Нәтиҗәләр битенә күз салыгыз, Л. М. Барыгыз, Л. М. хисапта».
  
  Тәнәфес. Аннары: «Х. М. Запрос. H. M. Запрос. Сезнең прикосновение. б. Нәрсә алай түгел? Запрос. Запросите өстәмә идентификацию ».
  
  «Яхшы, Никска», - сызып ќибђргђндђ Джулия эму бу ухо. «Миңа чыгып китәргә туры килде бар. Артык күп тыңлаучылар. Аны дамской бүлмәдә. Ә син кайда, тегүче тик синнән? Диләр, яраткан ».
  
  - Х. М., Х. М., Х. М., - постучала трубка. "Атагыз үзен."
  
  «Подожди, Юля», - прошептал Нигы. «Вернусь к сиңа аша секундына».
  
  Эго бармак буенча уйнадылар клавишам.
  
  «H. M. Л. М., - постучал ул. «Әйе, нәрсә дә булса. Эшчәнлек отельдә. Обыск шикләнелүче. Б. Ай. булырга тиеш, дип әйткән. Тиеш тиздән китәргә биредән. М. Б. алачакбыз, хәбәр дәвамында түбәндәге берничә сәгать. Постойте - кемдер килер. Кончено, әмма подожди! »
  
  «Джулия, детка», - диде ул микрофон, - «выйди тирәсендә отель, обойди көнбатыш тарафта канат, сайла башыннан икенче юлы белән кирпичными стенами тапшырырга сигнал БАЛТА». Юлда отправь хәбәр Хоку, дип бер тирәсендә безнең петух яши Норфолке. Тулырак соңрак, ә хәзер аны башка линия ».
  
  Ул янә постучал. «H. M. к L. M. Safe әлегә, әмма эзләү якынлаша. Сезнең доклад, тиз. Аның перешлю k M. B. әгәр аны һәм китәм шушыннан.
  
  
  
  
  Поторопитесь, Л. М. Поторопитесь ».
  
  «L. M. j Х. М.», - последовал ревматизма, һәм бу юлы постукивание белән башка икесе дә азагына түгел иде шул плавным кебек иде. «Сообщите расланды. Урнаштырылган контейнерга бу корпусында ТЫШКЫ эшләр министрлыгы. Башлады лђ блюдцем. Калдырды загрязнители алмас сигез төрле урыннарда. Сораша нечкәлекләре проблемалар белән сезнең яктан. Артык."
  
  - Вакыт юк, - настойчиво постучал Нигы. «Мәңгегә кичекмәстән китәргә. Соңгы заказлар нче M. B. сезнең өчен расланды. Сылу урында. Ул свяжется сезнең белән шәхсән сәбәпле, кризислы вәзгыять. Сездә бар, куркынычсыз фатир? »
  
  «- Шактый куркынычсыз. Мотель «Скайлайн», 17 нче маршрут.
  
  «H. M. Л. М. Оставайтесь шунда соблюдайте атлама. Юк, кирәк, зур чакырулар, әмма кирәк күрсәтергә, атлама. Түгел пытайтесь белән элемтәгә керергә башка. М. Б., яки аны эшләячәкмен моны мөмкин кадәр тизрәк. Артык."
  
  «Әмма минем алдагы инструкция ...»
  
  Нигы хәл итү буенча фәнни-тикшеренү бурычларны тыңлау үз балалары өчен үзләре.
  
  "Үзгәртелде. Сез булачаксыз подчиняться яңа приказам. Җеп бәйли."
  
  Тәнәфес. Монда-монда. «Prima карау. Артык."
  
  Нигы дип про үзен, вставая белән кечкенә машиналар. Ул әзер кабул яңа кергђн шалтыратулар, һәм ул да. Бу юлы эму бәхет елмайды, һәм әгәр эму елмайса, алга таба да, ул алачак утырырга монда итәргә һәм хәбәрләр, әлегә барысы да түгел позвонят, һәм Ястреб булачак ih забирать бер-бер артлы.
  
  Кызганычка каршы, ул бүгенге көнгә кадәр хорек белми турында скрытом переключателе бу задней өлешендә машиналар, ул билгеләнде. Х. выключился, кайчан ул килеп басты өчен потянуться, һәм ул үз эшен эшләде автомат рәвештә, кайчан Нигы башлады тапшыру. Ул алмады белергә дип аңа иде подключен таймер һәм ул очраклы калдырды эго бу хәл «кертелгән».
  
  Нигы янә заговорил үз ватып, кечкенђ микрофон булганда башлады обыскивать упакованный чемодан. «N3 к Хоку. N3 бу Ястреба. Алга таба Норфолке алып баралар. Чыннан Да Норфолке. Вирджиния. Проспекты урнаштырды контейнерга монда радиоактивный, торак блогында ТЫШКЫ эшләр министрлыгы. Үз-үзләрен табарга мотеле Skyline, Норфолк, Маршрут 17. "
  
  "Яхшы. Минем инде бар кеше ... ярар, кемдер ... юлында Норфолк, - кайта Ястреб. «Нинди бөтен аларда бу перспектива?»
  
  - Белмим, - суык диде Нигы, роясь бу чемодане. "Инициалы, алар ул куллана, хәзерге вакытта, Л. М. Тик ул түгел, прислал үз фотография белән бергә үз нче ..."
  
  «Яхшы, яхшы, җитә бу хакта. Ә сез беләсезме, булганмы бу Иуда? »
  
  Нигы покачал аягы бу невидящий микрофон. «Бу түгел иде Иуда, чыннан да түгел, Иуда. Бу Литл-Роке да түгел иде. Алар икесе дә көтә боерыклары нче M. B. ялгызы гына хђл итђ алмый. Мартин Браун, босс. Яки бу Брюн, яки нәрсә тагын? Белђсегез килсђ, аны хәзер разбираю чемодан, ул, по-видимому, тиеш иде чыгарырга моннан H. M. егет. Аның подозреваю, бу бер генә тирәли берничә, калганнары инде кулланыла кайдадыр әле. Бу бирергә тиеш скептикам уйланырга сәбәп - бу nen күбрәк вкусностей караганда ирләр сумкага Fuller'Brush ».
  
  «Подожди», - диде Хоук һәм заговорил белән хема-булса, аның янәшәсендә. «Проспекты, Л. М. Норфолк. Оповестите безнең курьер, кичекмәстән шестиногие подкрепление. Диләр, - дип ул залда үз мотеле Skyline, Маршрут 17. Бу двухместном! Яхшы, Картер.
  
  Нигы дип дәвам итте карау. «Пычраткыч матдәләр, алар сезгә кирәк? Трихограмма сайлаган. Алмас сиңа кирәк? Бездә бик күп! Сиңа җитә вонючих таблеток? Тик синнән кайтып упаковку буенча алтынчы ". Ул сөйләде, дип содержимое Хоуку, әлегә тиз понимал эго.
  
  Бер кечкенә генә кинопроектор белән ике бинаның күренеше гадәти түгел широкими отверстиями, ике линзами һәм ике сопутствующими рулонами тасма. - Әзер, бәхәсләшеп тә алырбыз трехмерные оча торган обычай, - диде Нигы.
  
  Зур яссы упаковка таблеток угольного төстә, вызывающих тошноту кадәр ноздрей. Канистра белән желатиновыми колпачками-кагыйдәләре, наполненная ниндидер сыекча. Пар кусачков. Маленькое электрон җайланма белән крошечным поршнем һәм таймером - нәрсә кебек сверхсовременной версиясе динамитного воспламенитель, гайре ки, ул, киресенчә, була торган әлеге китап өчен, шартлау яки заклинивания электр цепей.
  
  «Яхшы, калганы калачак», - диде Хоук. «Мин аңладым. Аның пришлю кеше алырга передатчик: мин теләмим сез сәгатьләр буе сидели на заднице һәм болтали. Синдә бар, башка эш. Аның булырмын элемтәдә."
  
  Бу ухе Ника раздался җиңел щелчок, һәм Хок юкка чыга. «Крутой иске дьявол», - дип уйладым Нигы, һәм аннан менде аякка аркасында стука шул, ишекне. «Лиззи инглиз яки француз трепетала», - подсказывал эму ритм, һәм ул белә эго посетительницей иде Джулия.
  
  Ул взглянул бу таныш кызы икән затлар катнашты. Х. Ир-ат иде читтә йорт һәм булып калачак кадәр шунда теге хорька, әлегә табиблар БАЛТА түгел разбудят эго ярдәмендә противоядия. Ул тагын сөйләшергә мөмкин. Һәм передатчик да иде урынында өчен бирергә кешеләр эго кулландык.
  
  Эш барды, бер дә начар түгел.
  
  Ул ясаган ике адымга бер крошечной бүлмәләре бар.
  
  Шартлау булды иде ки внезапным, дип охватил эго элек белән чагыштырганда, ул эго ишетте.
  
  Белән шипящим, свирепым, оглушающим ревом һәм мучительным бәрергә металл кечкенә бүлмә взорвалась артта калды, аңа һәм выбросила летящие обломки зур бүлмә. Осколки булды, гипстан һәм агачтан брызнули наружу, әйтерсең, ата буенча, мылтык; комки һәм осколки обжигающих снарядлар ударили эго буенча затылку. Нигы кимеде кебек, үгез бу бойне.
  
  Передатчик извлекли соңгы хәбәр.
  
  
  
  
  
  
  БАШЛЫГЫ УНЫНЧЫ
  
  Ике каршы ике
  
  Кеше белән искусственными куллары белән сидел, опустив шляпу күзгә һәм көтә кадәр соңгы минут, керткәнче утырыр алдыннан өчен башыннан икенче бер көн сәфәр. Әмма ул настороже һәм наблюдал.
  
  Каршындагы соңгы кыңгырау көнне сәфәр, ул неторопливо менде һәм спустился буенча трапу, нәзек улыбаясь турында үзләрен. Ул уйлады сђяхђт кушма штатларына һәм алар аша түгел тәшкил итәчәк, хезмәт булса гына бер иде таныклыклар шәхес һәм паспорт барлык мөмкин булган очраклар. Һәм алар, нәрсә бар иде - иң яхшы, дип момкинчелеге. Шулай ук әлеге һәм эго кешеләр.
  
  Ул sel бу самолет һәм послушно пристегнул ремень куркынычсызлык.
  
  Гомумән алганда, ул канәгать калды. Бик кызганыч. Б. Ай. һәм, завод, әмма алар үтәгән үзенең төп бурычын куйды. Хәзер кирәк иде, бары белән эшләргә удвоенной куллануга бик сак карыйлар, һәм ул күнеккән моңа. Хәтта штопора турында яңа штабында иде инде хәл ителгән; ул хәл ителгән иде инде, алдан, чөнки таләп ителмәде урын өчен кабул итү пищи украденных материаллар буенча Көнбатыш долины.
  
  Ах, әйе. Эш барды, бер дә начар түгел. Газета, репортажа радио, һәм барысы да канәгать. Тагын бер көн яки ике вакыт җитте өчен соңгысының кабул итү пищи, смягчающего удар алдында берничек тә кайчан L.
  
  Меңнәрчә миль моннан башка ир-ат высказывал мондый уйлар. Ул одет бу тусклую армейскую формасын, кешеләр кебек үк, элеккеге аның белән; ләкин алар яклады, югары хәрби умы иле.
  
  «Без тукталышыбыз-ярымфиналга, - диде генерал-Нче Аны Таң белән тихой горурлыгы. «Безнең үз көчләрен торалар пике әзерлеге, ә шартлар башка читтә диярлек созрели. Иуда керде яхшы. Империалистические эт инде залиты страхом. Эму генә кирәк сайларга яраклы вакытта, безнең Иуде, һәм шул вакытта ул үзенең әмерен барышы. Бу булыр соңгы смятеение, хаос. Аннары без переезжаем ».
  
  «Начинаешь дип уйларга безнең хәрәкәттә хәтта булмаячак кирәк», - презрительно проворчал Ли Ту Мэнь. «Бәлки, бер курку булыр өчен җитәрлек сломать кәгазь юлбарыс. Ул чакта без алачакбыз ... ә ..., сөйләшүләр алып барырга, үз шартларда.
  
  «Бәлки», - диде Нче Аны Таң. «Әмма карыйбыз, карыйбыз. Әлбәттә, курку һәм деморализации - безнең төп союзники. Тик гомуми суммасы барлык страхов бәйләнгән белән киң распространившейся необъяснимой тьмой ... ах, тагын нинди зур мөмкинлек бездә кайчан булса барлыкка киләчәк куллану өчен, Корал! Әмма, ничек инде мин, - диде, безгә туры киләчәк подождать һәм ел саен - подождать бик аз - күрү өчен, нәрсә төгәлләнер хәрби уеннар, генераль репетициясе. Аннары без эш итәчәкбез бәйле. Әмма барлык бәйле от Иуды ».
  
  * * *
  
  Бу эго ушах доносился лепет тавыш, ә аның максаты-казалась лопнувшей перезрелой дыней. Нәрсә липкое прилипло к эго аркада һәм сочилось буенча затка. Бар иде, тәме, кан һәм кан исе.
  
  «Минем, бу кан», - ошеломленно уйладым Нигы һәм попытался ачарга күзләре. Тик бер генә мускул аның зат яки бозау түгел двинулся.
  
  Моннан тыш, кан иде, тагын бер ис - сбивающая белән файдасы катнашмасы гипсовой тузан, расплавленного металл һәм обожженного агач.
  
  Кешеләр сөйләштеләр бик шау-гөр килеп һәм возбужденно, һәм эму дәвамлы булсын өчен алар мәңгегә. Тавыш һәм авырту пронзили эго, гәүдәсен. Кан, хаос һәм газаплар; алар әйберләр, алар турында ул белә иде. Ләкин алай.
  
  Ә аннары эго ноздрях барлыкка килде һәм тагын бер ис - ароматные духи, бу мәктәпкә охшаган бу саф һәм прохладный, әмма некотором үзенчә соблазнительный ветерок. Җиңел бармак коснулись эго затлар; мондый ледяная ткань нежно погладила кан.
  
  Тавышы Джулии шептал эму.
  
  Джулии ... Ул әле алмады разобрать аерым сүзенә аркасында лепета һәм рев бу ушах, әмма эго, хисләр акрын кайтмадылар, к аңа - хәзер дә җитә ул пренебрежительно дип уйладым, - дип барлык бу кешеләр бредили, ничек сука идиоты. Шуңа да карамастан, ул әле дә, хәтта, түгел гадал, каян ул, һәм эго күзләренә караган бу кружащуюся кызыл тьму.
  
  Аннары тавышы Джулии кинәт шталь аның кинәт һәм чиста. Пьедесталының өстендә лепетом һәм оборвал эго, әйтерсең лә аның тавышы иде выключателем.
  
  «Миңа кирәк докторы, кунакханәдә һәм такси», - кискен диде ул. «Әгәр сиңа чакыртырга полициягә, сделай бу перестань болтать. Әмма сезгә булыр иде ценымногие яхшырак, әгәр дә сез тизрәк бирегә чакырдылар C. B. I, кеше һәм рөхсәт итегез, миңа барысы да эму аңлату. Югыйсә, аны үзе позвоню бу Вашингтон турыдан-туры. Ә хәзер выйдите шунда әгәр миңа моннан тыш, табиб һәм җыемнар. Аның җитди!
  
  Һәм сиңа ошый бу, яки юк, аның алам бирергә сиңа боерыкларына, шулай ук бу любезно эшлә, ничек сиңа диләр.
  
  «Шактый высокомерная, аны яклар», - туманно уйладым Нигы. Ул да врет, татлы сучка. Әмма моны яхшы.
  
  Бүлмәдә кинәт булды акрын гына алмаганда, тихого бормотания Джулии. Башта ул дип уйладым, ул разговаривает аның белән, әмма аннары ул ишетә, ул ничек диде: «Барон, бу AX HQ. Нигезендә Хоуку, Барону бу AX HQ. Срочное өчен Хока »
  
  Ә аннары эго гол янә закружилась, һәм ул тирән погрузился бу красноватую тьму.
  
  Соң берничә мгновений ул янә всплыл өстенә чыга, һәм истәлекләр вспыхнули, әйтерсең кискен авырту. Эго књзлђре ачылды, һәм күрдем дип Джулия склонилась аның өстендә, һәм ул iso барлык көч попытался утыра ала.
  
  «Аска таба, тигр», - предупредительно диде ул. «Сез әле әзер түгел дәресләргә йогой».
  
  Эго күзләре испытующе метались буенча бүлмәдә. Бу хаос иде. Ләкин начары иде
  
  
  
  
  
  
  Окровавленная фигура, лежащая барлыгы футах нче аңа.
  
  - Джулия, - болезненно прохрипел ул, - ул...?
  
  Джулия кивнула. «Синең узник, әйе. Әгәр сез приберегали эго шалтыраткан өчен, сезгә тагын да бәхет елмайды. Аңа упало ниндидер бик үткен һәм авыр, һәм - сау бул, номерын өч. Ә хәзер заткнись кыска вакытка. Шарлатан тирәсендә отель җыена сезне подлатать, ә аннары без возвращаемся Нью-Йорк. Әти махсус оештыру - ул ...
  
  «Подожди», - диде ул настойчиво. Алар кайдадыр бар тайник. Радиоактивный материал. Алар тотарга тиеш эго нинди дә булса урында булсын өчен, аңа мөмкин, килергә. Бу, бәлки, монда, анда нинди дә булса кунакханәдә. Туры үткәрергә эзләү счетчиком Гейгера - туры перевернуть бөтен шәһәр белән аяк башына ...
  
  «Син», - шуны диде ул. «Син формасында өчен перевернуть нәрсә дә булса белән аяк башына. Аның сообщу Хоуку, һәм бу алачак ясарга кем дә булса башка. Ләкин син ».
  
  Авырту пронзила эго иябез, ә аннары кабырчыгына тагын бер момент черноты. Смутное ул ишетә, ничек ачылды ишек, ишетә shaggy, соң да ниндидер буенча коридору. Oni-алар китергән үзе белән тавыш һәм җиңел исе антисептиков.
  
  «Ә нәрсә турында башка?» - начар дип сорады ул. «Литл-Рок һәм Норфолк? Теләсә нинди сүз?"
  
  «Артык иртә өчен Литл-Рок», - пробормотала Джулия килгәч, бүлмәгә керде докторы һәм өй детектив. «Әмма әгәр дә безнең кош түгел прилетела буенча Норфолка, без куелырга тиеш контакт откровенными хәзер».
  
  Миссис Гарри Стефенсон авырлыклар күп странных вакыйгалар тугыз ел эшләү сыйфатында владелицы мотеля Skyline бу Норфолке, әмма бу, күрәсең, превзошел ih барлык. Ул беркайчан да тормышта күргәнем юк парочку сыщиков шундый странным төре. Нишлисең, бер шактый иде стандарт кала, моннан тыш, ул казался ценымногие аккуратнее манма караганда неряхи, алар, гадәттә, бәлки бу пропущенные шалтыратулар бу отслеживание, тик башка -!
  
  Ул оторвала алардан күзләрен янә књрсђтте берничә фотосурәт, разложенных аның стойке теркәү.
  
  «Әйе, аның ышанычлы», - щебетала ул птичьим тавышы. «Бу-тавыш бирү ачылды биредә. Килде кичә кич Hertz чыкты, бүген иртән килде бүген кич белән, алар белән хорька түгел чыкмаган. Номер җиде, уң ягында сезне. Сез күрәчәксез, чөнки машина да, әле анда.
  
  «Кара ишек яки тәрәзә?» громадный ир-ат пророкотал үзенең тирән тавышы белән странным акцентом.
  
  Ул покачала аягы. «Чиста көне. Маленькое тәрәзә бу ванной. Юк, чыгу - яки эченә тыш фронтларда. Зур стеклянное тәрәзә бу передней түгел ачыла аркасында кондиционера. Тавыш бирү ачкыч. Әгәр теләсәгез, сез машинаны туктатырга алдында номер алты. Анда беркемне дә юк.
  
  «Ничек сез, мадам», - прогремел здоровяк. «Һәм булыгыз, дип ышана икән, нинди дә булса зыян, сез алачаксыз достаточную компенсация».
  
  «Ярар, аның, дип өметләнәм, син түгел ...» - дип башлады ул, әмма зур ир-ат һәм худощавый нык ир-ат инде уходили аның офисында.
  
  Ул смотрела, алар ничек садятся бу ожидающую машинаны һәм кыскача разговаривают машина белән идарә итүче һәм башка мужчиной. «Ничек сәер алар күренә, шул турыдагы бергә, - уйлаган ул. Чын күңелдән, ничек Ниро Вульф һәм Арчи...
  
  Автомобиль подъехал йортына номеры алты. Выбрались эре ир-ат һәм худощавый; ике башка көттек.
  
  - Стучите шул тәрәзә, - җайлап диде здоровяк Чарли Хаммонду. «Мин воспользуюсь ключом».
  
  Чарли скользнул к окну һәм чыгарды ритмичный стук, ул булырга мөмкин иде осторожным сигналом. Эчендә послышалось легкое хәрәкәт, һәм Чарли та, стучать.
  
  Йозак повернулся белән крошечным щелчком, һәм здоровяк толкнул. Берни дә булмады. Янә нажали. Ишекне дә ачылды.
  
  "Стартап!" - диде здоровяк раздраженно үзенә астында нос; отступил ике адым, рванулся алга, ничек ачуы кабарган үгез белән, берсе бик зур, гаять көчле плечом юнәлдерелгән бу ишекне, һәм бәрде, аны өч йөз фунт мускулистой авырлыктагы буенча хлипкому агач.
  
  Ул раскололся һәм провалился эченә белән возмущенным визгом, кайчан груды мебель отлетели элек.
  
  Зур ир-ат прыгнул аша разбросанную груду урындыклар, түшәк һәм телевизор белән удивительной ловкостью һәм нацелился откровенными кеше, ул торды, бар тәрәзәләре белән киң ачык ртом һәм высовывавшимся тирәсендә, кулларын пистолетом.
  
  Эго бердәнбер выстрел шталь безнадежным, кайчан зур фигура приземлилась аңа, бер массивная кешедә вонзилась эму бу зат, ә икенчесе повернула кулы белән пистолетом берсе төгәл диярлек чыгыш ясавын очраклы хәл хәрәкәте үткәргән сломало аны. Аннары зур куллары протянули кулын схватили ee өчен лодыжки, књтђрњ упавшую фигуру һавага, развернуть аны ничек тряпичную куклу, һәм нык ударить буенча стоны.
  
  Здоровяк отряхнул тузан белән куллар, посмотрел үз эшен.
  
  «Сез ничек уйлыйсыз, ул переживет бу?» - дип сорады Чарли Хаммонд, мин басып торам шул ишеклђр артында œтте, һәм аның йөзе барлыкка килде аеруча благоговения, ул, ул, гадәттә, приберег өчен батырлык Картера.
  
  «О, әйе, ул дышит. Оберните эго, башка Чарли. Әмма без эго түгел, доставить, шулай түгелме? Без алыйк эго белән үзе һәм съедим юлда. Хо-хо-хо-хо-хо! »
  
  Ә Валентина Сичикова хлопнула буенча үз теләгәнчә сарыф иткән громадному обтянутому бедру һәм күңелле засмеялась.
  
  * * *
  
  Бу реактивном самолетта ВВС АКШ иде переднее бүлеге, ул, гадәттә, предназначалось өчен начальства. Өчен бу сәфәрнең эго наспех игелекләр лазарет. Иде", - прохладно, акрын гына бик тә, бик приватно, һәм
  
  
  
  
  шәфкать туташы иде, чүп-чар вакытында пациентлар белән.
  
  Нигы иде закутан бу бинты да, артык берни дә. Ә смуглую, шелковистую фигуру Джулии прикрывал гына Нигы.
  
  "Сез тиз поправляетесь, шулай түгелме?" пробормотала ул. "Сез уйлыйсыз, бу аласыз напрячься?"
  
  «Юк, аны алай дип уйлыйм», - җайлап диде Нигы һәм прикусил аның ухо. «Бу терапия. Миңа бу мәңгегә. Син миңа кирәк. Син беләсең, мин сине яратам?"
  
  «Әйе», - генә диде ул һәм склонила эго башын к үз. Ih рты соединились бу тающем поцелуе.
  
  Яраткан иде ул аны үзенчә теләгәнчә сарыф иткән, чөнки ул яраткан эго үзенчә теләгәнчә сарыф иткән. Бу түгел иде любовь тибындагы «малай кызны каршы ала һәм женится»; бу түгел имело берни дә уртак белән лунным уты, музыка һәм розами. Шулай да, үзенчә, ул тирән һәм көчле. Бу бик тоскане, чувственная, кайчагында отчаянная аркасында навязчивой уйлар, иртәгә мөмкин түгел наступить; иде прерванная сериясе кискен очрашулар, внезапное соединение һәм аерылышу плоти, периодические интервалы обманчивого тынычлыгын. Кирәклеге; аңлау.
  
  «Бу шундый кыска юл кадәр Нью-Йорк», - вздохнула Джулия, поглаживая потрепанное гәүдәсен, ул лежало анда ничек одеяло... бик заряженное электр җиһазлары одеяло.
  
  «Әйе, шуңа күрә аны, - диде пилоту отвезти безне Сан-Хуан», - пробормотал Нигы.
  
  Ә аннары аны рыжевато-коричневое гәүдәсен тигрицы хисле рәвештә яза задрожало астында аның тагын да күбрәк иде мђзђк, алар шулай өлешендә скрывали килгәндә, алар, чыннан да, кунакханәләр кирәк.
  
  Алардан кала иде дә күбрәк ярты сәгать өчен позволить телам сөйләргә; ih яктырткычлар сөйләштеләр красноречиво.
  
  Безмолвная сүз белән башланып китте нежных прикосновений, кечкенә тикшеренүләр, шуларның покалывала плоть, ә мускулы напрягались көткәндә. Бармак Джулии обводили контуры эго гибкого мускулистого, тән искә төшереп, анда алар элек нәрсә эшли ала ih прикосновение; ә аның куллары, үз чиратында, ласкали аның набухшие күкрәк һәм бот, әлегә аның гәүдәсен түгел, принялось восхитительно, требовательно. Ул генә дрожала, кайчан ул юкка чыга, тайные урыннар - аның өчен инде сер түгел, әмма элеккечә белән ih үз тайной - һәм кечкенә стрелы страсти пронеслись аша нах, неся аерым кечкенә нурлары сүнү белән, җылылык, алар акрынлап сливались, әлегә охватили аның мягкое свечение. Нигы сладострастно вздохнул һәм погладил послесвечения бу пламени биналар.
  
  Аның аяклары переплелись белән эго аяк, һәм алар бергә перекатились. Иреннәре очрашты, һәм горели; бот волнистые.
  
  Күңелле карибского ih хисләр смешалось белән тихим гудением зур двигательләре, шулай җиңел пульсация самолет растворилась артык кискен пульсации ih проволоки.
  
  Ул восхищался аның кайчан шөгыльләнә, мәхәббәт турында һәркемгә үз җаны һәм бөтен, үз утонченностью, гордясь рухы бирде, аның твердой плоти каршы эго һәм провокационными движениями, алар тиздән оживили эго, гәүдәсен. Ул һәрвакыт шундый ук, тик беркайчан да иде, элеккеге; бу аның противоречием. Утонченная Юлия белән дразнящим, эксперт тоном.... Кошачья Джулия, томная, желающая өчен аның гладили ... Тигровая Джулия, кайнар нче теләк, падала аңа һәм нападала, ничек дикая ... аннары янә томилась, вызывающе откинувшись бу спинку кресло, көтмичә, ул эшләмәячәк аның белән нәрсә иде ясарга гына ул аны югары вершину страсти.
  
  Алар бергә җыелган, әйтерсең, ул бөтен нәрсә алар кайчан булса кунакханәләр, позволить стимулирующему хәрәкәтенә үсәргә кадәр булган хорька, әлегә булачак казаться, чөнки ул күбрәк үсә алмый, аннан аерылыштык, задыхаясь өчен насладиться экстазом һәм отложить неизбежный агымы кадәр соңгы генә секундка. .
  
  - Джулия, детка, - Джулия, детка, - прошептал Нигы, уткнувшись зат тарафыннан аның чәч һәм, забыв оборудова бөтен болит. "Җаным бала...
  
  «Минем», - сызып ќибђргђндђ, ул ревматизма. «Ул мине ярата, ярата, минем, ярата мине!»
  
  Ул янә кабул итте аны, һәм ул погрузился бу җылы һәм мягкость. Ул салмак кына, акрын таяла, ә аннары вспыхнула яңа пламенем, ул пробежало аның телу һәм дергало аның извилистые кулны бу эротическом, волнующем ритме. Җиңел стон сорвался белән аның губернасында, һәм аның кулы сжались тирәсендә аның объятиях торган иде жестокостью һәм нежностью бергә ничек булса, ул держала үз кулында бөтен дөнья, һәм булыр иде, бөтенләй югалган, әгәр отпустила.
  
  Ул тоймадым анда тоску генә түгел, хайваннар теләгенә дә ихлас хисләр тирәнлеген һәм ихтыяҗ булырга өлеше кемнедер әле, кем белә иде, аның дөньясы. Нинди дә булса яктан караганда, алар икесе дә изгоями гадәттәгедән тормышын, һәм икесе дә беләләр иде бу. Шулай итеп, ике кеше, алар яшәгән бу вакыйга, һәм алсын гына, дип өметләнергә булачак башка күренешләр күрсәттеләр шундый мәхәббәт анда, алар икесе дә мохтаҗ.
  
  Аның бармак хәнҗәр сжались аның аркада, аны сыгылмалы, извилистое гәүдәсен отчаянно корчилось.
  
  Хәзер ул тулысынча хатын-кыз түгел кошкой түгел тигром - хатын-кыз. Земная хатын-кыз, влажные чәч вьются тирәсендә аның ушей, авызы прижимается к эго губам, күкрәгенә вздымается һәм толкается, бот жадно сжимаются, гәүдәсен созрело әзер.
  
  Ул перевернул аны, әле переплетенную аның белән, плавным вращательным хәрәкәте үткәргән уятты у нах кинәт крик өстәмә удовольствия һәм притянуло ee tak якындагы дә бик якын, чөнки ул җебе тоярга да, ул отель бирергә. Ул янә вскрикнула диярлек жалобно, һәм аның мускулы напряглись аны көчле толчка, шулай булгач, ул гына да түгел, алмас иде œзеžнђн, хәтта, әгәр отель.
  
  Һәм, әлбәттә, отель.
  
  
  
  
  Аленка аның лежащей бу nen, җиңел һәм сыгылмалы, нарушил юка арасында баланс контроле һәм абсолют бредом белән приливом чистейшего бәхет ул уступил соңгысына порыву.
  
  Алар толкались бергә, раскачивались, толкались, растворялись бер кешедә хәлдә крайний экстаза. Дикое раса охватило ярар, ничек стремительный штормовой җил һәм унесло ih бу интимную якынлыгы озак минут изысканной страсти... һәм акрынлап штормовой җил күчте бу җиңел ветерок. Алар плыли буенча аңа лениво һәм яратып, әлегә ул да тукталды.
  
  Ih сүзенә иде, төпле, йомшак һәм прерывистыми, ә порхающие поцелуи иде маленькими бүләкләр, рәхмәт.
  
  Тавыш зур двигательләр читтә ih крошечного воробьева белән генә үзгәрде. Самолет акрын наклонялся.
  
  «Син солгал миңа», - пробормотала Джулия, полузакрыв күзләре, ә складывать доллар әле билось нче кузгату. «Бу Сан-Хуан, ә барыбер Нью-Йорк».
  
  «Ах, аның мәкерле егет». Нигы дип елмайды әй, һәм тагын бер тапкыр наколдовал ee тышкы якта. «Әмма мин аның зарабатываю бу жалкую тормыш. Зур кеше-кош көтә ».
  
  Ул тиз оделся, крае күзләре восхищенно экрандагы өчен Джулией, ул кайчан надевала үз кием-салым. Хатын-кызлар өчен иде ул иң быстрым костюмером, аның ул чакта-йә әле гамәлдә.
  
  «Тик нинди черта!» - кинәт диде ул. «Нигә мине тащат кире Нью-Йорк? Анда өчен гамәлдә? "
  
  - Ни дәрәҗәдә аны беләм, юк. Джулия задумчиво књрсђтте аңа. «Бары Әти Хок тели икән, сине күрергә ...»
  
  Нигы кинәт бәрде буенча һәр раскрытой ладони. «Тегүче побери! Ул послал счетчик Гейгера Монреальдәге, шулай түгелме?
  
  «Әлбәттә, послал», - диде Джулия. «Паппи һәрвакыт кирәк синең советына. Бу вакытка анда дежурит яңа радист белән яңа передатчиком - кирђк була калса ђзер торсын.
  
  Самолет хәзер кружил саклап калып, устойчивую схемасын көтү.
  
  "Түгел Канадада!" - диде Нигы. «Мин сукыр юләр. Ягъни аларда урын иде өчен очрашулар, дигән сүз түгел, нәкъ менә анда алар ашаттылар украденные белән заводы милек. Ни өчен түгел Штатларда, анда бу булыр иде ценымногие җиңелрәк? Боже мой, без эзләргә тиеш АКШТА! »
  
  «Ярар, без - мудро дип җавап бирде Джулия. «Әзер, бәхәсләшеп тә алырбыз дип Штатларда юк счетчика Гейгера, ул гына кулланыла иде чын күңелдән, хәзер өчен күзәтеп торырга мөмкинлек бирә кечкенә коробочки...»
  
  "Кечкенә тартма!" Нигы фыркнул. «Ә ничек турында чыганагын белән тәэмин итү? Әгәр гына, Боже, ярдәм ит безгә, болар барысы да инде разбросано. Әйтегез әле - ә ничек турында «коптера AX»?
  
  «Коптер AX?» Джулия приподняла брови, әнисенә карап аңа. «Белмәдем, дип у AX бар шундый. Шул караганда, монда бу?
  
  - Бик, - кыскача диде Нигы. «Ул оснащен шундый ук устройствами торган галимнәр кулланалар үлчәү өчен радиоактив явым-төшем аннары атом-төш шартлаулар, һәм бер лабораториясе, тулы җайланмаларын ачыкланган».
  
  «Ярар, бу гади денди, - диде Джулия, - тик булса булсын, обыскать бөтен илне сорады тайника, аның, бәлки, күбрәк да бар, потребуются якшәмбе көннәрендә».
  
  «Ни өчен бөтен ил?» - дип сорады Нигы. «Бу булырга тиеш урында, ул ия нинди дә булса әһәмияте; болар булырга тиеш, нинди дә булса үзәгендә булганлыктан ».
  
  "Әлбәттә. Монреаль, - диде Джулия.
  
  «Юк, аның болай артык түгел, дип уйлыйм. Шактый уңайлы өчен очрашулар, әмма буларак турында арасындагы каралган? Түгел практично. Проклятье бу самолет! Ни өчен ул приземляется? "
  
  Ул әле сохранял устойчивую схемасын урында калдыру. Нигы машинально взглянул бу сәгатьләрдә. «Подожди монда», - кискен диде ул. «Мәңгегә кулланырга радио пилот өчен дозвониться кадәр Хока».
  
  Берничә мгновений узгач, ул сөйләштем белән Хоуком бу коде AX, ул абсурд, ничек инглиз теле һәм инглиз иде, ләкин ия түгел иде, мәгънәсен тыш, кешеләрне белмидер ачкыч.
  
  «Синдә бар, ким дигәндә, ун минут», - дип ышандырды эго пилот, һәм Нигы кулланды гына бер-ике шулар тирәсендә. У Хоука иде аның өчен яңалыклар.
  
  "Яхшы һәм начар. Дүрт аска таба әлегә; Перспективалары поймана бу Норфолке. Сотрясение баш мие, кызганычка каршы, әмма поправлюсь. Моннан тыш, бөтен калган персонал бу West Valley иде тулысынча очищен. Һәм Хьюз, һәм Парри иде ялда якынча өч-дүрт ай элек кенә, һәм бу, һичшиксез, кызык эшләнгән алыштыру. Акыллы планировщики, бу ублюдки. Егетләр дә, һичшиксез, кытай происхождения. Начар яңалыклар: лучевая авыру сизелә берничә өлешләрендә АКШ, контейнерлар әле обнаружены. Без эзлибез. Хәзерге вакытта өлеше Пенсильвании һәм Нью-Джерси пребывает бу отключенном торышы. Доказательства пычрану буаны Вайоминга. Күбрәк бернинди зацепок. Тагын берни буенча Литл-Рока. Ә син? Аны уйлады, сиңа оторвало башын. Доклад. "
  
  Нигы кыскача сөйләде, ә аннары белән мөрәҗәгать хаты үтенече белән мөрәҗәгать итте.
  
  Бу мгновение әйләнәсе тынлык. «Бик яхшы», - диде, ниһаять, Хок. «Мин принесу ул анда. Тик сиңа туры киләчәк барырга бер генә »
  
  * * *
  
  Йөзләгән, меңләгән, миллионлаган радиоприемников һәм телеграфных җайланмаларын эшләде, бу вакытта бөтен территориясендә Кушма.
  
  Одина шулар тирәсендә нык отличался нче барлык тыш, үз тугыз бертуган, махсус бүлекчәләре өчен билгеләнгән аралашу гына башка.
  
  Тавышы ни өчен AXEman, находившийся бу разрушенном утырышлар залында отель түгел получал керүче хәбәр итү.
  
  «М. Х. М. Б. М. Х. Б. Х. Тәслим, H. M. Керегез, H. M. Тәслим, Х. М.! »
  
  Иуда көттем. Пробовал кабат. Һаман җавап юк. Тире һәм аның выпуклом лбу, тә охшаган пергамент, сморщилась.
  
  «М. k L. M. M. B
  
  
  
  
  . k L. M. M. B. k L. M. Керегез, L. M. керегез бу L. M ... »
  
  Җавапсыз.
  
  Зат черепа астына салам пересаженных кеше чђч куркыныч искривилось.
  
  «М. k T. С. М. Б. k T. С нәтиҗәләр битенә күз салыгыз, Т. Заходи, Т. С. »
  
  «Т. С. Литл-Рок, М. Керегез, М. Менә карарын көтәм. Нигә җавап, Х. М., Монреаль? Артык."
  
  «Аның отель белергә иде үзен», - яростно постучал Иуда. «Кичекмәстән покиньте быелгы штабы, соблюдая мөмкин булган барлык саклык чараларын. Хәл итү буенча барыйк җиһазлар скрытом урында. Хәзер сконцентрируемся соңгы этапта. Кичекмәстән барыгыз, бу мужскую бүлмәгә вокзалында, көтегез аллаһ ґәзабын мине анда. Очрашырбыз, якын арада. Артык."
  
  * * *
  
  Беспокойство бу Литл-Роке иде диярлек ощутимым.
  
  Югары матур ир-ат белән странным стремительной походкой тоймадым бу, кайчан шелл буенча Орваль-стерт. Эму тоелды кешеләр күзәттеләр артыннан, ул чакта узды mimmo захудалых кибет һәм останавливался алдында дверными проемами; Эму шулай ук тоелды бу задворной шәһәр урамындагы иде несметное саны тузган кунакханәләр һәм пансионатов.
  
  Кичә иде прохладный, әмма Хәким Садек вспотел астында пластик маской өчен затлар телесного төстә. Ул ђйлђнђ-барысы да үз обаяние һәм барысы да үз җентекләп подделанные документлар өчен навести белешмә, әмма ул вытащил дюжину бланклары. Беркем дә белә затларның фотографиях, алар ул аларга күрсәтте. Хәзер ул иде күрергә, дип, торак квартал растянулся нибары берничә кварталы керткәнче превратился районда заправочных станцияләре һәм парк подержанных автомобильләре.
  
  Ул тукталды у бара, закурил сигарету белән тоской уйладым турында салкын египетском сыра. Тавыш тирәсендә бара иде, көчле һәм резкими, һәм ул иде ишетергә аларда нотку истерии, кайчан разгорелся спор.
  
  «Слушай, мине! Бу коммунистлар ачыктан-ачык биредә, безнең илдә, һәм сез түгел, верите безгә кенә башка әйберләр була. Без тиеш иде поджарить бөтен вонючку тирәсендә алар барлык партия әгъзаларын һәм барлык ...
  
  «Син сумасшедший! Алар килгән извне, малай! Алар проникли безне. Син беләсең ничек? Траулеры, тавыш кебек. Һәм подводные көймәләр. Ә кемдер, алар аша уйчаннар белән Куба булсын бу тормыш. Подонки, ih ризык. Җыенам захватить безне, тавышы бу. Руслар ih дуслар ».
  
  «Бу-бомба. Әйтик иде бирле шартлау бомба да төшмәде. Коробочки - кем аларга ышана? Үзгәрешләр һава торышы - дулкын җылылык монда, корылык-шунда, кинәт арту, су басу, кайчан су күбрәк кирәк түгел, воняет һавада түгел, сөйләгез, миңа, бу-юк, бернинди мөнәсәбәтләр барысына да моның атомным экспериментам. Син чертовски яхшы беләсең ...
  
  «Ага, атом бомба. Нишлисең, йөрәктән әйтергә сезгә, ниләр күп әйберләр, алар ярамый аңлатырга безгә бомбами, безне рус, безгә чепухой бу үзенчә. Сез күрми ih летающих тарелок? Яхшы, минем, бар. Болар барысы да биредә башкарыла: затемнение, кызыл су һәм умирающие кешеләр, бу буенча космос киңлегендә, иптәше булып чыга, бу буенча космос киңлегендә. Әлбәттә, безнең проникли. Әйтәм сиңа, аны күреп, бу выжженное урын, кайда төште бу тварь, һәм бу берни белән дә бу җирнең, малай ...
  
  «Ах, син твои марсиане, Билли Джо! Бу кешеләр! Кешеләр монда ачыктан-ачык, күрсәткечләрне тикшереп тору безне. Бәлки син. Бәлки, Дьюи. Бәлки, Турыдан-Туры. Бәлки ... - Бәлки, син, син ...!
  
  Хәким выбросил недокуренную сигарету. «Бу-тиздән лопнет, - дип уйладым ул. Да болай дәвам итә алмый. Әгәр бу булса, Алар омтылды, дип әйтәләр, аларның бу превосходно преуспело. Ул башлаган барырга стремительным адым. Нәкъ менә шул вакытта ул күргән кеше, спускающегося буенча ступенькам тузган биналар һәм узучы астында уличным фонарем, шулай булгач, сергей кимеде, аның зат. Ир-ат повернулся к Хакиму. Эго походка иде неторопливой, әмма күпмедер дәрәҗәдә киеренке булса да, ул әле бик ерак өчен төгәл идентификацияләү, аның гәүдәсен иде коренастым, ә аяклары белән генә искривлены, дип усилило беренче поразительное тәэсир Хәким турында эго кеше.
  
  Хәким генә пошатнулся һәм выудил тагын бер сигарету.
  
  Ир-ат килеп лижет һәм приблизился к аңа.
  
  «Әй, иптәше булып чыга, бар спичка?» - дип сорады Хәким.
  
  Ир-ат искоса посмотрел аңа һәм нетерпеливо покачал аягы.
  
  Сергей баре заливал эго зат - һәм Хәким белми эго.
  
  «Кызганыч», - диде ул күңелле.
  
  Эго долговязая сул башлангычларда взлетела бу унисон белән, кулы белән, һәм ул кинәт дернул. Ир-ат авыр төште һәм перевернулся, ничек раненое хайван. Хәким мгновенно булып чыкты бу nen, аның тощие бармак менделәр нащупали нежные мизгелләр муен ир-атлар.
  
  Аннары ниндидер кискен ударило Хәким урамы янәшә. Безгә пычак, берни дә артык грубого. Лезвие энәләр.
  
  Ул тоймадым, ничек эго җөмләне плавают, хәтта башлагач, аның кулына хәнҗәр сжимали муеннарына. Тагын хисе булавочного укол. Ул әле, ничек метаются һәм размахивают куллары башка кеше белә ялгызы гына хђл итђ алмый гибнет. «Препарат тиз гамәлдә», - суык диде эму баш миен; һәм ул гайсәның бар, бер генә ысулы отарга бу көрәш. Ул отель өчен әлеге кеше исән иде, ә хәзер эму үләргә туры киләчәк.
  
  Эго гәүдәсен иде, күрәсең бу кургаш, ә башка корчился астында аның. Ниһаять, ул алган бер быстрым рывком нанести жестокий да, аћа тезе белђн ир-атка бу пах. Аннары эго көчле бармак неумолимо сжались.
  
  Әмма ир-ат та, извиваться.
  
  Шулай итеп, зур усилием Хәким күтәрде толстое, авыр гәүдәсен шул сидячее нигезләмә һәм нык бәрде аягы турында
  
  
  
  
  
  бетонный түшәлгән тротуар.
  
  Шулай да коренастое гәүдәсен извивалось.
  
  Неуклюже Хәким нащупал перьевую ручку югары кесђдђ. Эго юка агымы кинәт удлинился өч дюйма аны неуклюжего прикосновения. Ул вонзил эго тирән муеннарына, аны әле сжимал слабой кулы белән.
  
  Бу нарастающей тумане ул смутное осознавал, ничек распахиваются көне баре һәм кричащие кешеләр вываливаются бу түшәлгән тротуар.
  
  «Ий раббым, позови копов! Йә рабби, Кудряшка, дип уйлама - ул үтергән егетне!
  
  Белән ручкой, әй-ходайга! Вилля, уйлама, дип, »
  
  Куллары потянули к Хәким.
  
  "Әй кара! Бу маска, ул битлек. Йә рабби, җилдә зат? Бу бер тирәсендә алар! Боже, уби грязного ублюдка! »
  
  Хәким тойдым кебек пластик маска срывается белән эго затларга, яңгыр тапкырдан аяк обрушился аның гәүдәсен. Смутное, бик смутное, ул тавыш ишетте полиция свистка, кайчан аның шведларны рвалась, һәм ул тойдым, ничек chumuchov кан стекает буенча эго затка.
  
  «Бир миңа эго, Билли Джо! Костя ходай, бир миңа күрсәткечләр, ярар?
  
  Ул тойдым тагын бер мучительную авырту бу ребрах ишетә крик дикого восторга. Аннары ул күбрәк берни дә ишетмәдем.
  
  Г-н Иуда ишетте турында яңа бунте туганчы килеп җитмәгәндер тимер юл станциясенә кадәр.
  
  Т. С. түгел иде, ирләр бүлмәсендә. Иуда түгел " дип гаҗәпләнде. Яростно зол да исе китте.
  
  Ул уртаклашкан станциясен һәм алга китте уборную кечкенә генә кафе. Анда, аерым промежутках арасында посещениями бу урыннарны башка кешеләр, эму ачыклый контакт үзләренең оставшимися четырьмя. Ул бирде, аларга яңа инструкция.
  
  Аша сәгате ул сель башка плоскости. Карамастан, үз югалтулары, ул мрачным удовлетворен. Берничә мертвецов, аның өчен берни дә түгел значили. Ләкин хаос турында анда ишеткән һәм күргәнем булмады, заставил эго усмехнуться турында үзләрен. Хәзер бернәрсә дә берни түгел иде комачауларга үтәү эго генераль планы.
  
  БАШЛЫГЫ ОДИННАДЦАТАЯ
  
  Очрашу үтергән
  
  Биш аска таба, елмайса, Хакиму. Калган дүрт плюс бер.
  
  Ун кечкенә, тугыз, кечкенә, сигез кечкенә красных кытайлылардан ...
  
  Спускаемся кебек кегли, әмма бик акрын. Һәм бернинди билгеләре карак, шул ук вакытта драгоценные сәгатьләре узды утомительных мин сорады.
  
  Нигы следил өчен индикаторами өчен панельләр, әлегә алып барды вертолетом AX аша «төн». Эго караш иде пристальным, чөнки хәзер, ниһаять, эму иде ел саен. Тоелды бөтен корабль тикает һәм крутится, ничек бомба, әзер взорваться.
  
  Ул усилил круговую схемасын басулары шталь карарга шипящий яшел святый баш детектора. Ул кыска вакытка сузилась тагын да киңәйде, ул повернулся төньякка таба, күл янына, ә стрелка индикатора өчен панельләр аның астында кискен нырнула һәм конвульсивно задрожала.
  
  Вакыт турында.
  
  Бу " нда күбрәк вакыт белән чагыштырганда, ул өметләнгәнен; вакыт шактый өчен, аның өчен, ишетү хәбәрләр турында странном бу хәл Литл-Роке, ә Хоука - җибәрергә Джулию аска таба тикшерү өчен бу; вакыт җитәрлек булсын өчен, уйланырга да ошибся бармы ул ахыр чиктә.
  
  Әмма хәзер ул белә иде хокукларын.
  
  Әгәр анда булса һәм ул тайник, ул булырга тиеш иде бу непосредственной ераклыкта заводы кооперативының " Вест-Вэлли уңайлы булсын өчен, мәрхүмнең мистера Парри; ул булырга тиеш карарга була юлда башкалар өчен; һәм, ихтимал, бу ерак түгел, шул милях нче юллар, берсе приличного аэропорт. Һәрхәлдә, ул шулай уйлады, әлегә башлады сомневаться һәм пробивать дыры үз аргументах.
  
  Дыры тиз закупоривались. Киң полосасы су вздымалась наружу булдырып, зазубренный узор, ул подсказывал аңа, дип тайник залында аста. К югу нче Буффало, к северу нче Көнбатыш долины ерак түгел, ярларның Эри.
  
  Ул янә кружил, әлегә төгәл билгеләде урын. Караңгыда астында аның да күренеп кала берни дә киң бреши һәм бледного отблеска лунного света на & nb белән шөгыльләнүче отбрасывала слабое свечение бу бесформенную бик күп агач һәм текә кыялардан сикерүдән-башлана, әмма бөтен эго җыелмасы сверхчувствительных кораллары убедил, аны, анда булган нәрсә түгел принадлежащее.
  
  «N3 Hawk, N3 Hawk»
  
  Нигы бирде докладын кайткач, ул янә кружил, бу юлы бераз көньяктарак, борды төшү мәйданчыгы.
  
  «Әгәр дә алар анда, аста, алар булырга тиеш, минем ишеттек», - диде ул, низменному деньгипо өстендә полосой луга, граничащей белән полосой, күл комы. «Посоветуйте сезгә присмотреть өчен аэропорт Буффало һәм близлежащими юллар очракта, алар укроются».
  
  «Минем белән күбрәк ир-атлар юк», - киеренке диде Хоук. «Мин приказываю аларны тикшерергә беспорядки биредән шул тәмуг һәм киресенчә - Ишек тәмуг бу адскую кухню. Боже мой, Картер, аны иде отель өчен син белә иде, күпме проблема безнең кулларда. Ләкин без төгәл опознали бу кеше Литл-Роке һәм тапкан эго чемодан брошенным шул санда отель. Шул ук содержимое, дип һәм сез тапкан ».
  
  "Ә Хәким?"
  
  Табигатькә тәнәфес.
  
  «Жестоко поголовно», - мрачно диде Хок, - «Корбаны паники. Ул исән, әмма ... әмма, әйдәгез, алга таба эшне. Минем булачак белгечләре радиация ала, озатып йөриячәк, алар сезгә, сез булачаксыз дип ышаналар. Тик сез ничек аңлыйсыз, аны бөтенләй төгәл алмыйм послать сезгә подкрепление.
  
  «Теләмим», - диде Нигы, кайчан самолет AX йомшак төште чирәмдәге. «Әмма юллар, аэропорт -
  
  «Мин барысын да эшләячәкмен, дип, минем көчтән килә», - прервал эго Хоук.
  
  Нигы контрактны имзалады һәм привязал портативный дәфтәре Гейгера эшләнгән AX.
  
  
  
  
  эго талией белән бердәнбер наушником у уха.
  
  Вильгельмина, Гюго Пьер һәм көттек, үзләренең гап-гади урыннарда башыннан гамәлдә.
  
  Хәзер иң катлаулы - урын таба ходьбы.
  
  Ул шагал буенча пляжу буенча опушке агач, күзәтеп колеблющимся гулом бу ухе.
  
  Вакыт барды. Чуткий коралы гына җырлады эму.
  
  Ул обогнул яры күл, һәм, шәүлә кебек, порхал аша рощи агач, проклиная трату вакыт һәм подгоняя үзен кайчан гудение бу эго ухе становилось барлык громче.
  
  Линия пляж һәм прерывистых агач уступила урын полосасы буйлап текә кыялардан сикерүдән-башлана, ә аннары горкам җир запутанной корнями, чыгыш ясаучыларга суга. Ул бесшумно пробирался аша куаклар аша башка тырышучы, mimmo зур валуна, аша тагын бер зур булмаган рощу агач.
  
  Чыктым аша рощи һәм обогнул груду валунов. Һәм кинәт кенә тавыш белән бу эго ухе шталь диярлек оглушительным.
  
  Хәзер ул торды тышкы ягында кечкенә генә водозабора, һәм эго төре внутреннюю дугу иде ябылган кустами. Эму кирәк мгновение узу өчен ih, тик ул моны ул булдыра алмас күрергә бөтен бухту һәм борынгы пристань белән шөгыльләнүче чыгыш ясаган татарстан нах ярдан. Бу вакытка тавыш бу эго ухе иде ки громким, бу иде невыносимо. Выключил коралы, ул эму күбрәк кирәк түгел.
  
  Аларга бәхет елмайды таба бу урын. Иуда, һичшиксез, уздырмаган разведку, һәм бар иде нюх эксперт өчен таләп итте мондый скрытых урыны. Мондый заливов ярында Эри алмый күп. Кемдер борын-борын заманда төзеде монда, бу кыргый бухте, эллинг, һәм ташладым аны. Мөмкин, чөнки бу шулай иде дико; мөмкин, чөнки скалы биредә иде коварными. Бәлки, ул разорился. Тик ул китте һәм калдырды үз хижину һәм причал өчен Иуды.
  
  Янында провисшими досками покачивался иске, ләкин нык круизер белән каютой, һәм бер генә тусклый зәңгәр святый выдавал эго барында. Аның артында булган эллинг, провисший, ничек пристань, һәм, күрәсең, непригодный куллану өчен, ләкин, һичшиксез, ныгытылган эчтән һәм бик способный сакларга шактый материал өчен «Унлык» иде мәшгуль күп якшәмбе көннәрендә. Булырга тиеш иде, шактый җиңел төзергә, әйтик, фальшпол яки диварны һәм бирү, аларга төре выветривания. Гомумән юк сәбәпләр буенча аларга кемдер иде наткнуться на ih тайник, әлегә ул послужил үз максатлары. Гадәти дәфтәре Гейгера шулай ук алмаган булыр иде уловить хәбәр буенча эго эчтәлеге. Әмма җиһазлар AX булмаган, гадәти.
  
  Нигы бесшумно пробирался буенча изгибу бухты к пирсу. Анда иде эллинг, ә аның артында тагын бер роща агач. Кайдадыр, артында, карар Нигы булачак, проселочная дорога, алып баручы янына төп юл белән шөгыльләнүче ответвляется ничек Буффало дә заводы кооперативының " Вест-Вэлли.
  
  Үзе дә круизер белән каютами иде файдалы транспорт мәдәният чыгыш ясый, ић яхшы очракта, бигрәк тә әгәр алар, кем-эго кулланды, белсеннәр урын приземления бу канада якта күл, анда алар алыр соскользнуть незамеченными ...
  
  Ул просматривал үз мысленную картасын, скользя караңгыда. Ниагарский водопад иде гына участогы күл һәм полосой җирнең к северу. Бик, бик җайлы барып җитә шунда, әгәр дә кемнең дә булса эшне бу өлешендә Канада - яки аны теләсә кайсы өлешендә, әгәр булса, эшләре алга киткән һәм бер белеме шпионажа.
  
  Осталыгы Иуды иде мастер рекорд. Һәм бернинди шик тә юк ки, эго бизнес мәнфәгатьләрен чыгуы чит илгә.
  
  Нигы булып узды параллель рәвештә порта бар һәм повернул аңа эчке изгиб водозабора. Эллинг башлыкның үзе темную һәм бесшумную громадину. Бары лодка у причала подавала билгеләре, яшәү һәм бу да артык ритмичное покачивание бу & nb һәм бледный отблеск зәңгәр дөнья.
  
  Әмма лодка җебе подождать. Ачыктан-ачык, хәзер ул отель удостовериться турында эллинга.
  
  Ул сак обошел аны, әнисенә карап бу рощу бу сорады берәр наблюдателя һәм нащупывая куллары белән керү шаткое бина. Ул тапкан бу шактый җиңел, әмма, әлбәттә, көне, торган булырга тиеш шундый ук ветхими кебек бина иде гына түгел, прочными да надежное запертыми һәм запертыми. Ржавчина бу замках казалась чып-чын, тик ул ышанам ки, бу алай түгел.
  
  Йозак йомшак лязгнул аны прикосновения - һәм нәрсә зашумело бу деревьях.
  
  Ул отступил бу иң темную тирәсендәге шәүлә һәм прислушался к төн. Ул ишеттем сверчков, трепет птичьих канатлар, вздох слабого җил листве, лягушку, плеск, су, кайчан крейсер йомшак раскачивался һәм покачивался. Берни дә тревожного, берни дә неуместного. Шулай да эго мускулы напряглись нче көтү, ә чәч алу затылке торчали, ничек энәләр дикобраза.
  
  Кемдер иде янәшә. Ул бу дип ышанам.
  
  Тик берни дә двигалось, ул напряг күзләре һәм машина караңгыда, һәм соңыннан озак, выжидательного хәзерге вакытта ул вынул тирәсендә кармана крохотное урнаштыру, похожее на компас, һәм ясаган эго башта ягына көймәләр, ә аннан соң - бу развалины эллинга. Бу берничек тә отреагировало бу лодку. Тик Нигы повернул эго кире к лодочному домику, ул күрдем маленькую светящуюся стрелку, судорожно дергающуюся буенча циферблату бу эго сложенных ладонях, һәм шул вакытта ул бар иде, дип ышанам эллинг булдым, склад белән тәэмин итү, шулай лодка - очрашу урыны.
  
  
  
  
  Шулай. Ул булачак катнашу ih киләсе очрашуда, кайчан булыр бу безгә иде.
  
  Зәңгәр святый көймәләр заливал пристань һәм освещал аның сияющей дорожкой. Эму туры килгән иде повернуть элек изгибу входного отверстия, раздеться һәм соскользнуть суга, югыйсә, ул булыр иде замечен... шул дип заставляло ползать мурашкам буенча эго тиредђге.
  
  Ул акрын продвигался алга меңенче мәртәбә үзенең тормыш телим бар иде глаза на затылке, күзләре белән встроенными ночными прицелами булсын өчен, хезмәткәргә әйләндерү тьму бу брылев. Әмма ул эшләмәде. Эго төнге хисләр иде бары острыми, тик ул гына иде.
  
  Эго башлангычларда скреблась бу крошечной невидимой тармагы, кайчан ул якынча биш футах нче эллинга һәм украдкой направлялся әзерлек төркемендә югары валунов. Ул ишетте башка тавыш, шул ук мгновение аћладым выдал үзен. Артта калды, аңа послышался ишетелер тукыма һәм тихие shaggy; ул бросился ягына һәм батып Хьюго буенча ножен. Әмма ике мускулистые куллар инде сомкнулись тирәсендә эго муен ослепительной мертвой хваткой. Алар сжались тирәсендә эго трахеи, аяусыз сжимая. Нигы яростно пнул элек, аның үз куллары взлетели өчен царапать алар, дип басып тордылар у эго горла. Эго удар промахнулся, кеше кайчан артта калды, аның ловким, изгибающимся хәрәкәте уклонился. Бу хакимият әверелде аю объятия, ломающие муеннарына.
  
  Щелкающий клинок Хьюго тирән вонзился бу сжимающие куллары. Алар чиксез ослабили өчен үзгәртергә хәле, ләкин соңыннан нык кына превратился бу удушающий блокиратор. Ир-ат иде, югары һәм гаять көчле. Эго сцепление иде, тимер, һәм эго решимость булырга тиеш иде буенча эшләнгән шул ук материал, чөнки Хьюго түгел производил тәэсирләр калдырды. Хакимият тагын да күбрәк усилилась, ә аннан соң күзәтелгән внезапный кинәт күрсәткечләр, берсе аның Нигы бераз гына свалился. Ул толкнул элек ледорубом стилета һәм зур канәгатьлек белән ишетте җиңел генә бирелмәде, ворчание. Аннары ул перекатился поворотным хәрәкәте атакующего, һәм кинәт бросился җиргә, увлекая артыннан башка. Янә ул задохнулся от обиды, әмма куллары әле удерживала аның. Баш ђйлђнђ башы затуманивать эго разумом. Эго тамакны һәм күкрәгенә горели бу агонии. Хәтта кайчан аның разум закружился, ул неохотно восхищался упорством башка кеше, чөнки, по-видимому, укус Хьюго, ниһаять, эшли башлады гамәлдә булса да, тимер хакимият әле неумолимо душила аның.
  
  Ул iso барлык көч откинул локоть элек нык һәм тирән бәрде дошманга тормышта, әгәр раздался казана хрюканье һәм аяклары затряслись, ул кинәт повернулся һәм вырвался. Длинное костлявое всякому племени толкнуло эго өскә таба, әлеге пах, һәм ул увернулся, аның тиз перевернувшись. Ул эләккән, эму бу бедро, әмма ул отшвырнул эго нең быстрым пинком, ул уятты башка кеше дикий тавыш һәм гаҗәеп тиз хәрәкәт.
  
  Ир-ат иде аягында гаҗәп, аягында һәм эго уң кулым иде засунута астында куртку.
  
  Нигы вскочил һәм прыгнул. Эго левая кешедә схватила икенче кулын повернула аны, һәм Хьюго егылып бу күкрәгенә. Югары ир-ат издал звериный тавыш белән, һәм аның эго ногой, похожей бу хлыст, шуңа күрә эго башлангычларда узды mimmo аяклары Ника һәм һавадан эго үз длинное гәүдәсен покачиваться, ничек падающее агач. Ир-ат яростно выругался һәм рубанул обеими куллары.
  
  Нигы низменному пригнулся һәм өскә менде, хәтта вставая. Эго зур палец на ноге соединился белән подбородком, һәм югары ир-ат покачнулся һәм " дип тамак кырды. Ул проклял. Бу кытайның.
  
  «Иде бу синең соңгы шанс, башка», - разговорчиво диде Нигы һәм пригвоздил Хьюго к муенында.
  
  Ир-ат булькал һәм брыкался, аның долговязое гәүдәсен тряслось, ничек раненый осьминог, ә куллары һәм аяклары метались џљќњмдђ. Нигы кабат тойдым дулкын неохотного зур рәхмәт. Егет отказывался умирать, продлевая битву һәм үз агонию.
  
  Хьюго отстранился һәм бросился алга тагын бер тапкыр.
  
  Кулларын югары кеше отчаянно царапали зат, Ника була, ул вакытта ничек эго һәм гәүдәсен да диярлек прямое, өзелеп колебалось, борясь үлем белән. Озак вакытлар югары фигура сидела анда, покачиваясь һәм извиваясь. Аннары ул егылып, ничек срубленный имән.
  
  Нигы присел янында, көтмичә, җентекләп вытирая лезвие турында Хьюго рукав башка кеше һәм исследуя темноту ушами һәм күзлеге. Умирающее складывать доллар замедлилось һәм тукталып калганын. Тынлык иде әле глубже иртђрђк.
  
  Эго уши ишеттек гына гадәти төнге тавышлары.
  
  Ул перекинул гәүдәсен үзенә җилкәсенә һәм отнес к ближайшему таш. Ул ташладым эго икенче яктан, ул халык кылды, юка луч үз вспышки бу узкое яссы зат һәм мощное гәүдәсен.
  
  Һичшиксез. Алты оттырды, ә калган өч плюс бер.
  
  Содержимое карманов подсказывало Нику, ул обыскивает некоего Джон Дэниэлса тирәсендә Нью-Йорк. Танылган ничек J. D? Ул белмәдем; ул заботился. Барысы да эго кызыксындырды, бу алты проигрышей һәм өч плюс бер ике ахырына.
  
  Ул выпрямился, дәвам итеп, прислушиваться. Инстинкт, натренированный инстинкт, ул күп мәртәбә хезмәт иткән эму диде эму, ул хәзер бер.
  
  
  
  
  
  
  Нигы башта шелл сак булыгыз, ә аннан кыюрак бу бледном лунном свете. Бу лодочном домике ул кыска вакытка тукталып өчен перепроверить үз инстинктивное хисе, дип эго бердәнбер компания булды, бер мертвец, ә аннары ул ачыктан-ачык заскользил буенча причалу к көймәдә. Бернинди призрачные фигуры түгел прыгали аңа да плевались, бандитларның сугыш кораллары.
  
  Лодка омелой бер бераз каюту белән аерым рулевой рубкой, күп урыннар палубе һәм ватып, кечкенђ камбуз. Кайчандыр ул булырга тиеш, сослужил яхшы хезмәт иткән, балыкчыга. Әмма хәзер инде бу -
  
  Хәзер бу очрашу урыны, һәм кайдадыр вдалеке ишеткән машинаны.
  
  Ул тиз sel бу лодку һәм тиз чак кына арттарак басып торган. Калганнары барысы да nen иде иске һәм ветхое, тик двигателе иде, яңа. Кечкенә люк азык өлешендә содержал полициягә) һәм брезент. Мәсәлән, аша мгновение ул шулай ук удержал Ника. Ул бер кулы белән придержал верхнюю ишек һәм навострил уши. Ул присел, тавыш машиналар затих.
  
  Күп вакыт мизгеле.
  
  Ул нәкъ файдам машинасы тиеш керәчәк какому-ягъни җирле үзидарә кешесенә кайчан ишетә шелест яфраклардан ярдан, ә аннары shaggy буенча скрипучей порта бар.
  
  Вильгельмина скользнула бу эго кулын. Ул раслаганча глушитель, әлегә көттем, үз кунаклары.
  
  Төнге һава донесся аңа кадәр тихим шепотом. Кытай теле шепот. Ул напряг слух өчен послушать һәм аның янына килде осколки.
  
  «... Тиеш мин булырга тиеш монда, безнең алда... машина... спрятана... тик ул анда булырга мөмкин? Ул гына ... тирәли Нью-Йорк.
  
  «Эго боерыклар ала... үзгәрергә. Бәлки, Иуда... »
  
  «Әлбәттә, без... уведомлены? Аннары барлык бит, алар белән без очрашып, бу Buffalo Air ...
  
  "Тихий! Бәлки ... Юань Тонг, сылу, на палубе ... Кара ...
  
  «Юк...»
  
  Хәзер отчетливо слышен иде шепот: «Әйе, тик онытмагыз турында безнең потерях. Без кайгыртырга тиеш ».
  
  Лодка раскачивалась башлагач, нах күтәрелделәр бер кеше... ике... өч ир-атлар.
  
  Нигы выглянул шул чак приоткрытую ишек люка.
  
  Өч ир-атлар караган тирәсендә көймәләр.
  
  «Калса, барысы да тәртиптә», - пробормотал бер тирәсендә алар. «Мөгаен, аны тоткарлаган Нью-Йоркта. Бәлки буенча злоключению? Без аның белән элемтәгә керергә ».
  
  «Әйә без дә эзләргә тиеш?» - прошептал башыннан икенче ир-ат.
  
  "Ни өчен?" прорычал өченче. «Аламы монда спрятаться армия? Позволил иде Иуда очрашып, аның белән монда, булмаса иде, ышанам ки, бу куркынычсыз? Юк, без свяжемся белән Цзин-Брют "эчтән". Юань Тонг булачак хисе караульную хезмәт итә. Алай түгел, Әй Джей? Нигы ишетте генә җиләк смешок, ә башыннан икенче ир-ат кивнул һәм җавап белән преувеличенным южноамериканским акцентом. «Әйе, әлбәттә, сез чиста акча C. F.», - диде ул, һәм аның йөзе барлыкка килде уродливая усмешка.
  
  Ике ир-егет белән чемоданами керде маленькую каюту һәм яптылар, ишек. Юань Тонг, ул бит Әй Джей, sel бу моток веревки ачты һәм үзенең зур юл сумка өчен вытащить пистолетын.
  
  Нигы белми корал. Бу бигрәк тә противное китайское җайланма, кечкенә автомат белән повторяющимся действием, делавший эго ике тапкырдан артык смертоносным һәм быстрым белән чагыштырганда, уртача автоматический.
  
  Юань Тонг күпмедер вакыт сидел неподвижно, прислушиваясь к мягкому бормотанию тавыш аша приоткрытый иллюминатор кабинасы һәм нежно ощупывая пистолетын, аз. Аннары ул беспокойно менде башлады рыскать буенча палубе.
  
  Ул күтәрде хольст's һәм заглянул астында аңа. Ул тукталды у түбән перила һәм посмотрел на күл. Ул керде рубку. Ул заглянул бу иллюминатор каюты. Ул янә посмотрел на лодочный домик һәм рощу агач.
  
  Аннары ул небрежно зашагал к люку бу палубе, анда спрятался Нигы.
  
  Нигы наблюдал артыннан аша узкое отверстие, сделанное эго үз сжимающимися пальцами. Башка эго кешедә рефлекторное сжала Вильгельмину, ә аннары расслабилась. Хәтта тихий мамык глушителя ишеттеләр иде алар, кем сидел болай якын килү, ә аннан соң раздался иде глухой удар тән һәм лязг падающего пистолетын бу палубу. Артык шау-гөр килеп; артык рискованно.
  
  Эму туры киләчәк, аннан башка мөмкинлеге.
  
  Ул көтте. Бәлки, Юань Тонг түгел заглянет бу люк.
  
  Ир-ат приближался акрын диярлек мөмкинлеген булдырырга кирәк, аны корал висело у аның кулымда. Һәм кинәт барысы да Нигы иде күрергә nen, - бу толстая фигура, блокирующая буена диярлек тускло светящийся святым, һәм аленка крышки люка ы белән эго кончиков бармак.
  
  Нику таләп ителгән бер өлеше-секунд өчен бесшумно утыртырга Вильгельмину бу моток веревки һәм напрячь үзенең гәүдәсен өчен пружины. Аннары аның өстендә ачылды крышка люка, һәм ул двинулся юлга. Молниеносным хватом ул тоттым болтающийся пистолетын һәм воткнул эго белән янәшә Вильгельминой, шул ук вакытта корыч бармак эго сул кулы схватились өчен тамакны башка. Аннары икесе дә эго куллары башлады гамәлдә бергә, тиз һәм яростно сжимая муеннарына Юань Дуна һәм сжимая эго белән эксперт злобой, порожденной отчаянной кирәклеге барысын да дөрес һәм тиз. Ул ишетте тихий сдавленный вздох һәм тойдым, ничек крышка люка белән авыр стуком кимегән аның изогнутую спину, һәм яздырган бераз тихую дога булсын шумы иде шундый көчле, ничек эму кебек тоелды.
  
  Аяклары Юань Дуна скребли буенча палубе, ничек напильники буенча грубой наждачной илназ, һәм эго авызы эшләгән отчаянной попытке издать ниндидер тавыш. Нигы кыенрак
  
  
  
  
  схватился өчен муеннарына һәм потянул аска белән внезапным аның кинәт рывком, нәтиҗәдә кызыл кытайлы кискен кимеде животом турында крае люка диярлек булып чыккан бу nen. Раздался тагын бер тавыш белән, кискен сулышы, һәм кулы вонзились бу эго гәүдәсен өстән. Әмма алар походили бу клопов пляжда өчен бөтен барлык йортларда тирәсендә, ул алар өчен иде нанести. Зур бармак Ника тапкан артериясе, муенында башка, һәм алар аяусыз давили эченә. Катлаулырак, авыррак, авыррак! - дип боерды ул үзенә һәм вложил бөтен көчемне бу бердәнбер гамәлгә сжатия. Гәүдәсен ир-атлар кинәт выгнулось, ә аннары расслабилось. Нигы үзгәртте хватку бу долли дюйма һәм сосредоточился бу дыхательном горле. Кайнар сулышы отрыгнуло эму бу зат... һәм вздохнуло бу пустоту. Юань Тонг осла аңа өстән һәм крышка люка провисла аның белән бергә.
  
  Нигы вылез астыннан һәм молча приподнял крышку. Очрашуга аның белән түгел последовало бернинди крика. Берни дә юк иде слышно тыш нежных звуковой күл һәм тихого постукивания бөтен кабинасы.
  
  «Һәм уңышлар телим сиңа», - мрачно уйладым Нигы. Әле приседая урында, ул повернулся һәм нанес соңгы сокрушительный удар буенча муенында кызыл китайца ике якның да. Бәлки, бу ненужным, әмма да инде артык күп түгел окупилось.
  
  Ул күтәрде Вильгельмину, люк аша һәм бесшумно опустил крышку өстендә мәрхүм Юань Тонгом.
  
  Җиде кечкенә красных кытайлылардан китте.
  
  Нигы минем янга килеп, к бердәнбер диләр ачык иллюминатору крошечной каюты. Тавыш прекратился, һәм икесе тихих тавыш алып бардылар оживленную дискуссия бу разговорном кытай телендә. Әмма бу сказало аңа берни дә, тик ул әле белми, нигездә, ягъни ДжейДи җавап бирмәде тирәсендә Нью-Йорк.
  
  Ул көтте. Бәлки, алар күчәчәк к, нәрсәгәдер артык информативному.
  
  «Әмма юлламасында Иуды әйтелде, без тиеш запланировать тәмамлап, ул иртәгә, - диде бер тирәсендә алар, - ничек хакына сатаны, без моны кайчан безне шулай аз?»
  
  Башка хмыкнул. «Бу планлаштырылган иде өчен изге», - пробормотал ул. «Иуда булачак белергә, нәрсә эшләргә кирәк. Ахыр чиктә, бу бары тик штопора доказательства моннан тыш, бу мөмкин. Бер соңгысы актив ял террор һәм америка юлђрлђр превратятся бу бормочущих испуганных идиотов. Сез беләсезме, нәрсә турында кешеләр сөйләштеләр самолетта, дип сөйләштеләр алар? Бу марсиане высадились! Бу ih яулап алдык существа тирәсендә җибәреләчәк. Торбалар, хи, каблук Белән шул склад акыл, син уйламыйсың, дип ахырына иртәгәсе кичке алар барысы да превратятся бу желе?
  
  «Мин үзем алам булырга, желе, дип ахырына иртәгәсе кичәләр», - угрюмо-диде беренчесе. «Алар беләләр, безнең, әйә син генә аңлыйсың? Алар сугышып шәһид булган, безне акрын, бер-бер артлы. Бу урыс хатын-кыз һәм ул египтянин Садек. Алар билгеләп үттеләр безне үлем ».
  
  «Тфү! Сез үзегез сөйләгез, ничек трепещущий америкалы. Алар ничек мөмкин...? »
  
  Әмма уши Ника уловили-дип әле.
  
  Кайдандыр аркасында аланы агач приближалась машина. Әлегә ул базарбай, тавыш эго мотора становился громче. Ә аннары тукталды.
  
  Бу булырга тиеш Иуда. Шулай булырга да тиеш иде.
  
  Ярар, ике - бу компания. Ә дүрт - бу ике бик күп. Ул бик озак көттем, яңа очрашулар белән Иудой һәм отель өчен, пейзаж иде загроможден статистами.
  
  Ул бесшумно скользил бу крохотной хижине. Берничә секундтан соң махсус взломщик үз эшен башкарган, һәм ике ир-егет иде заперты. Ул дип уйладым, әмма булырга мөмкин иде абсолют ышанам, агачлар уздырылган шуршат елдан артык звуком.
  
  Ике тавыш продолжали ныть. «Озак», - молча диде аларга Нигы һәм вытащил Пьер тирәсендә кармана. Ул тиз повернул маленькую смертоносную газ бомбу һәм җиңел уронил аны приоткрытый иллюминатор. Ул төште белән легким щелчком, һәм покатился.
  
  "Нәрсә бу?" Ике ир-егет вскочили аякка. Бер карлыгач наощупь өчен, Пьер, ә башка ул арада к көне. Нигы гына закрыл иллюминатор һәм шталь көтәргә. Һичшиксез, алар ачар эго бу считанные секунд, әмма бу аларга ярдәм итмәячәк. Ул скрылся төре буенча. Кирәк түгел, карарга, алар ничек үлә.
  
  Тик алар бу эшне башкарды шау-гөр килеп, артык шау-гөр килеп. Бу вакыт бераз утыз секунд, тик предсмертной агонии алар кычкырып тора " иде булькающими югары тавыш һәм стучали шул ишек. Бу мгновение эму тоелды хлипкие такта разобьются астында ih авырлыгындагы, гәрчә обиды Пьер инде действовал бу ih нерв системасын, һәм ул уперся бу дрожащую ишекне өчен тотарга, аны ябык.
  
  Булганмы слышен яки слышен тавыш адымнар аша, агачлар? Поспеши умирать, тегүче сине побери!
  
  Крик һәм стук килмиләр белән любопытной внезапностью, һәм раздалось ике саңгыраулар удара. Ул акрын сосчитал кадәр ун, ә аннары менде өчен ел саен иллюминатор.
  
  Ун, тугыз, сигез, җиде, алты, биш, дүрт, өч, ике....
  
  Тугыз кечкенә красных кытайлылардан китте. Соңгы ике лежали идәндә мертвыми кучками.
  
  Ул низменному пригнулся к палубе һәм пополз бу корму, mimmo люк, ул превратил шул кабере. Каласың тагын бер кеше. Унынчы кеше, иң зур буенча алар.
  
  Кош задрожала һәм завизжала. Һәм шул чакта, алан, агач затихла алмаганда, йомшак вздоха ветерка. Густая гряда облаков закрывала луну. Яр буенда барлык иде кромешной тьме.
  
  
  
  
  
  Нигы скорчился өчен неглубокой переборкой, скрываясь бер күзе. Зәңгәр свят раббыбыз превратил иде эго бу сидячую утку, әгәр ул бер тапкыр булса да поднимал башын. Шулай да ул чак иде потушить бу этапта.
  
  Яңа тавыш белән башланды түбән трели, ә аннары превратился бу кошлар крик күтәрелгән һәм опускался бу прохладном төнге һавада. Барысы да тәмамланды киеренке тишиной, һәм Нигы та, көтәргә, эго, уйлар бились киеренкелектә. Анда иде, кемдер, һәм бу булырга тиеш Иуда, һәм тавыш иде үзенә сигналом. Әмма бу хакына Ходайдан иде җавап сигналом?
  
  Тавыш раздался янә; күтәрелми калмый, кими, үлә. Янә табигатькә тынлык.
  
  Ул булырга тиеш иде, нәрсә эшләргә, ничек тә булса җавап бирергә.
  
  Нигы поджал иреннәре. Шулар тирәсендә донесся түбән трель, тавыш, ул-превратился бу кошлар крик күтәрелгән һәм опускался, ничек крик белән аланы, ә аннары переходил бу тынлыкны боза торган.
  
  Послышался ишетелер. Нәрсә шевельнулось даирәләрдә, агач - мәскәүлеләргә күчте аңардан. Дөрес ревматизма!
  
  Ул йомшак выругался һәм бросился аша копенгагенга өчен җиңел приземлиться өчен причал бу присеве. Буенча эго уха раздался кинәт тавыш, әмма ул моңа әзер. Вильгельмина сплюнула бу ревматизма башлагач, ул тиз зигзагом узды буенча провисшему пирсу һәм бросился к лодочному домику, аннары обогнул эго к уздырылган агач һәм звукам бегущих адым. Всплеск ут кайткан, аңа, һәм Вильгельмина кискен җавап, нацеливаясь бу зур булмаган вспышку пламени.
  
  Аннары внезапной вспышки пламени погасли, һәм ул күбрәк алмады ишетергә, хәтта тавыш адым. Ул тукталды мгновение, уставившись күзлегеннән һәм ушами бу безмолвную темноту, ә аннары ул ишетте безошибочный тавыш открывающейся көне машиналар. Мотоцикл пролетел, һәм ул побежал к аңа Вильгельмина носилась алдында, ә аның аяклары сайладылар юлын арасында агачлар. Әлбәттә, машина Иуды, һәм Иуда убегал!
  
  Беренче выстрел яңгырады mimmo эго уха туганчы ул машинасын күрдем, - министрының беренче выстрел ату буенча, нәтиҗәдә, аның ул егылып брюхом җиргә һәм ата шул нечеткую формасын обтекаемого спорт автомобиле, ул торды анда белән включенным мотором һәм выключенным уты. һәм тәрәзәләр выплевывают пуля барлык яклар.
  
  Ул закачал свинцом шиннар һәм внутренности машиналар керткәнче белән ужасом осознал, дип пуля әле дико изрываются барлык юнәлешләре, шулай ук бу машина түгел, двигалась безгә дюйм. Аннары ул отчаянно пополз к аңа астында бесцельным потоком пуль - һәм күрдем, дип машина пуста. Чиста Иуды! Нигы янә выругался, бу юлы вслух, һәм прокрался астында струями ут мин сорады, башка машиналар, кешеләр, ничек ул таныш тиеш иде кайдадыр булырга тиеш.
  
  Ул тапкан ih икесенең дә бер минуттан яки ике. Башта буш «Фольксваген» формасында жук, тирән шул деревьях, аннары зур седан, шулай ук буш.
  
  Калды Иуда, - тик бу калдырды Нигы?
  
  Ялган выстрелы буенча спорт машиналар кинәт туктатылган, һәм янә әйләнәсе абсолют тынлык. Нигы повернулся һәм вырвался белән аланы, ничек демонический үзе аучы, үзенең чыгару, аның фикерләре метались. Әгәр Иуда намеревался файдаланырга, бер тирәсендә, башка машиналар, ул иде инде моны, әлегә Картер ата буенча ложному утка. Әмма ул эшләмәде. Шул рәвешле, Иуда каласың алдында урын сайлау буенча ике-дель -: Беренче. Китәргә биредән ходьбы - һәм бу безумием. Ике. Файдалана озером - бу имело мәгънәсе.
  
  Бу имело шундый неизбежный, ужасный мәгънәсе, ул түгел, гаҗәпкә калдым ишетеп, шау-мотора круизного лайнера, ул завернул өчен почмагына эллинга һәм побежал, ничек сумасшедший, к порта бар. Ул әле бежал, кайчан лодка оторвалась нче причала һәм оторвала яртысын борынгы порта бар артта нах, һәм ул чыгарды соңгы ике ату, пробегая буенда моннан нче нах калды. Пуля врезались бу рулевую рубку, һәм кеше руль артына тиз пригнулся, аннары развернулся һәм дико рассмеялся. Зат мөмкин керәчәк теләсә нинди шактый уродливому буенча математика, ләкин бу зат рәсем Хәким. Ә компактное гәүдәсен белән вытянутой кулы һәм пылающим ут милкендә иде неуловимому Иуде.
  
  Выстрелы пронеслись mimmo баш Ника, һәм эго эчтђге охватило обжигающее ялкын, тик ул икеле тойдым бу аркасында пламени үз ярости һәм разочарования. Бу ярдах алда мотоцикл тизлек белән үсеш ала, һәм кильватерный соң көймәләр качнул нәрсә калды нче гниющего пирса.
  
  Тагын каласың шанс - бер отчаянный шанс. Нигы нырнул суга башлады яростно йөзәргә. Мотор закашлялся һәм закашлялся, ә аннан соң накатил эго вздымающимися дулкын рәвешендә. Ул уткнулся зат суга һәм нык бәрде аның ногой, куәтле прорыв үзенә юл аша тьму, ничек мстительная торпеды. Бу мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс кебек тоелды ул ота. Һәм монда бүген взревел двигателе; Лодка тряслась, качалась һәм уносилась кит аңардан, әйтерсең реактивная, һәм алдырды эго бу водовороте бурлящих дулкыннарның һәм брызг. Ул кабырчыгына суга, морщась, әнисенә карап, ул ничек ага да ага. Ул улетел белән невероятной тизлек, һәм аша ликующий тавыш эго отлета эму тоелды ул ишетә раскат пронзительного көлке.
  
  Тагын мгновение ул карадым, ул ничек китә вдаль. Ә аннары, кипя от гнева, ул үз промокшей киемдә күченә аша, шарт лау, су басу һәм потащился, капая ярга.
  
  
  
  .
  
  Тугыз опущены, һәм бер-бер калды.
  
  * * *
  
  Иртә принесло үзе белән ужасную тарихы турында старинном круизере белән каютами, брошенном бу канада читтә күлне Эри, ике баласы мертвыми ир-атлар бу эго крошечной каюте. Ләкин кеше турында, ул булырга тиеш, пилотировал судно, бернинди билгеләре моннан эго эзләү башланды", - дип бик тиздән аннары эго побега аша күл.
  
  «Әмма ул алмады китәргә әле», - диде Нигы, невидяще әнисенә карап голубоватые боҗрасы дыма, доносящиеся кадәр потолка эго бүлмәләре мотеле. Вертолетом AX «торды бу ангаре аэропортында Буффало неподалеку, һәм ул әзер кабат кулланырга эго теләсә кайсы вакытта. Полиция оцепила керү күл, ә күл буенча белгечләр радиация киеренке эшләделәр эллинге, анда алар таптылар зур өлеше югалган материал бу кооперативының " Вест-Вэлли. «Ул булмаса, сезгә ерак китәргә. Әгәр дә бар нәрсә бүген кич - соңгы панический этәргеч, бу нинди формада ул безгә иде, - ул, булырга тиеш, планлаштыра моны бу гомуми өлкәсе. Яки нигә тагын җыярга эго кешеләр күл? Юк, сэр. Иң яхшысы, әгәр сездә барысы да настроено, подождать түләүләр турыдан-туры монда әзер булырга, һөҗүмгә. Ул кайдадыр районында, Нью-Йорк - Онтарио һәм аның куйган булыр иде, бу гомер ».
  
  «Ышанам, сиңа туры килмәячәк», - мрачно диде Хоук, яростно жуя кончик сигары. «Һәм аны, ышанам ки, син хаклы. Турында, минем барысы да настроено, яхшы. Вакыт кирәк, әмма закату бөтен ил әзер булачак керешергә гамәлләргә. Ышанам ки, бүген кич белән бөтен моңа килер җеп. Сез ишеткән турында радиационных беспорядках бу Беркли, Лос-Анджелеста? Әйе, сыч ходайга, сугышып шәһид булган кешеләр бер-берсенә берсен урамнарында! Аны гына алам молиться өчен президентының чыгышы успокоило хәлне. Небеса белә худшее артта калды, әмма ышанып тапшырырга теләр иде микән-ли, алар бу? "
  
  «Алар тиеш», - кискен диде Нигы. «Әмма әгәр без остановим бу бүген кич - алар моның түгел ясасалар».
  
  БАШЛЫГЫ ДВЕНАДЦАТАЯ
  
  Ә аннары иде...?
  
  Юлия роскошно вздохнула һәм растянулась бу түшәк аның янәшәсендә, ничек просыпающийся котенок. Ee загорелые бармак поглаживали эго гәүдәсен буенча бөтен озынлыгы, һәм аны күкрәк хисле рәвештә яза күтәрелде һәм опускались, әйтерсең алар әле генә кичергән восхитительный тәҗрибәсе. Бу, чыннан да, имело урын.
  
  - Дөрес түгел, - хрипло пробормотала ул. «Уйнау, әлегә яна Рим. Ни өчен без мондый грешные, Картер?
  
  «Чөнки безгә бу бик ошый», - күңелле диде Нигы. Ул ухмыльнулся әй һәм взъерошил аның чәч, ә аннары җиңел скатился белән түшәк һәм төште аяк ка калын ковре шул санда мотеля. «Әмма вакытта гөнаһ вакытта ниятем, җаным». Ул щелкнул выключателем һәм залил бүлмә уты. «Настройтесь бу AX H. Q., ярар? Һәм узнайте, ниләр дөньяда. Аның җыенам, душ кабул итәргә. Минем сөякләр, диләр миңа, без тиздән күрербез нинди дә булса гамәлләр ".
  
  Ул наблюдала өчен не җыйдым мускулами эго спортчы, кайчан ул, обнаженный, керде ванную, һәм генә вздохнула, кайчан включил радио AX. Эго максаты-әле нык иде забинтована аннары шартлау Монреальда һәм хәзер аңа на плече барлыкка килде, яңа толстое клейкое пятно. Тагын бер көн, әле бер шрамм мөрәҗәгать итә. Һәм һәр яңа бирем китерсен чираттагы дуэль үлем белән. Кайчан да булса - бәлки, әлеге эше, бәлки, нинди дә булса башка - үлем, һичшиксез, җиңәчәк. Бу бар иде. Һәм ул инде бик озак уйнадым бу œлем уен.
  
  Шулай итеп, әгәр булса, эшләре алга киткән ул.
  
  Джулия акрын накинула юка халат үз смуглые җилкәсенә, һәм потрескивающие тавыш бу гомуми озынлыгы дулкын AXE сөйләделәр әй турында, ЛСД бу резервуаре Джерси һәм пычрануы һава пробасы анда Спрингфилде. Биредә радиационная паника, анда зур булмаган кайнар тартмасы найдена; кайдадыр тагын - митинг разгневанных гражданнарның переросший бу беспорядки. Көн дәвамында хезмәте кварталында агымдагы распространяли, дигән мәгълүматны хәл залында контролендә. Әмма сүз иде расплывчатым һәм неубедительным... чөнки бу да бик дөрес. Калды тагын бер неясная фигура. Шулай да җавапсыз калды, төп сораулар: кем ул, безнең белән эш итә һәм ни өчен? Нинди максат белән? Иде микән бу сугыш нервы яки прелюдия, һөҗүмгә?
  
  Ул, Джулия Барон, әйтүем, шул, кем, нәрсә һәм ни өчен, күбрәк теләсә нинди хатын-кыз Кушма Штатларда алмаганда, мөгаен, Валентина Сичиковой, хәтта ул, Юлия, беспокоилась советы, аның кирәклеге турында нәрсә белмәгән. «Никадәр ук начаррак», - уйлаган ул, генә дрожа, һәм плотнее закутавшись бу мантия өчен, гомумән, берни дә белергә - карарга каршы төндә һәм гадать, нинди неведомая угроза анда поджидает.
  
  Нигы җырлады шул күңеле. Ул начар дип елмайды үзе һәм встала белән түшәк өчен ел саен тәрәзә. Урамда караңгы иде, белән темнотой иртә кичке кара дошло, әмма залито яркостью миллион огней йортларда һәм буенда шоссесы. Ул обнаружила, дип, аларга барып, дога кыла, алар калуы зажженными.
  
  Шипящие брызги күңеле туктатылган, һәм бүлмәгә заполнили гына тавыш коммуникаторов AX. Нигы эченә керде, обернул әтәчле тирәсендә була һәм присел идәнгә белән задушевным выражением затлар катнашты.
  
  
  
  
  
  "О, Боже," - покорно диде Джулия. «Сулыш күнегүләре мондый вакытта?»
  
  «Твоя шәраб», - бодро диде ул. "Синнән перехватывает сулышы."
  
  Ул озак концентрировался, ә ул молча наблюдала артыннан восхищаясь ирләр матурлыгына эго тән һәм любя һәр эго линиясен.
  
  Ниһаять, ул торып басты һәм щелкнул ике переключателями радио AX: бер булсын, заглушить тавыш, ә икенчесе өчен ачу каналы, аның буенча килергә тиеш иде эго үз хәбәрләр.
  
  «Шактый», - диде ул, тиз вытирая үзен полотенцем. «Бу депрессивно һәм мәгънәсез эш. Гафу итегез, дип сорады ».
  
  «Бу-ул кимендә тирәсендә моннан нәрсә турында син сорады, Нигы, - диде ул тыныч кына. «Собираетесь ли сез кайчан да булса чыгарга тирәсендә моның эше?»
  
  «Бар, бер генә чыгу», - кыскача диде ул һәм сүзен одеваться.
  
  Ул взглянул бу сәгатьләрдә, кайчан пристегивал ih. «Вакыт җитте чыгышлары президентының», - диде ул. «Әйдәгез, чын күңелдән ышанырга, ул алачак җитештерергә, ничек успокаивающие, шулай ук нәтиҗәле сүзенә өчен« ватандашлар ». Кызганыч, дип әйтә алмыйбыз дөреслекне булуы турында инде беләбез ».
  
  «Исбатлый», - кыскача диде ул һәм щелкнула телевизордан.
  
  «Әйе, исбатлый», - дип горечью дип өстәде ул. «Кытай яктырткычлар һәркайда, һәм безгә һаман кирәк доказательства!»
  
  «... Тапшыру тирәсендә Вашингтона», - шау-гөр килеп прогремел тавышы диктора. Юлия убавила громкость. Аннары ул башыннан одеваться үзенең гадәти бойкой манерой, чөнки тавышы матур затлар экранда кабатлый вакыйгалар соңгы берничә көн.
  
  «Ә хәзер - президенты, Кушма штатлар».
  
  Трибунада туды бурная активлык, микрофоны иде настроены, камералар приблизились.
  
  Нигы һәм Джулия мондый уенны караватка җитештерүче иңгә-иң торып.
  
  Таныш фигура заполнила экран һәм тантаналы рәвештә смотрела үз многомиллионную аудиториясен.
  
  «Ах, дусларым, америкалылар», - дип башлады танылган тавышы, һәм эго спокойном тоне яңгырады доброжелательность һәм ышаныч, - бөек кеше безнең вакыт безнең үзебезнең ил бервакыт диде безгә", дип безгә юк куркырга кирәкми, мәгәр, иң курку. Аны биредә өчен, әйтәм сезгә бүген кич, чөнки безгә бу бөек илдә юк куркырга, хәтта иң курку... - Тавыш кинәт вафат була.
  
  Иреннәре продолжали шевелиться, әмма хәзер алар да издавали безнең тавыш.
  
  "Боже, ниләр!" - воскликнула Джулия башлагач, сергей бүлмәдә шталь странным желтым уты. Сурәте экранда акрын потускнело һәм исчезло, ә желтое свечение превратилось бу кромешную тьму.
  
  Нигы иде, аягында нык басып торучы, схватив радио AX.
  
  "Бу ул!", ул постучал. «Түгел, кереп кит биредән. Бир сиңа белергә, әгәр син миңа понадобишься. Күзәтеп тора үзе."
  
  Эго иреннәре коснулись ee палочек караңгыда, һәм запищало радио.
  
  «Борчылма», - сызып ќибђргђндђ ул. «Мин шәмнәр алып килде. Кайт инде.... Зинһар, Нигы, вернись.
  
  «Мин гел әйләнеп кайтам», - диде ул, аннары китте.
  
  Юлия включила үз транзисторное радио һәм ике привезенные үзе белән лампалар бу батарейках. Аннары ул ачты пәрдә һәм мөмкинлек бирде яктылыкка заиграть территориясе буенча мотеля. Ул инде ишеткәнем бар стук якынлашып килүче вертолет. Фары машиналар, припаркованных ишек төбендә хижины башлады кушылырга ике һәм ih свете ул увидела Ника, мчащегося mimmo аларда к киң овальной лужайке алдында мотелем.
  
  Шәһәр Буффало иде тулы караңгыда. Кая Джулия безгә повернулась, һәркайда иде тьма, пугающая, жуткая тьма, бары тик сирђк кенђ прерываемая нурлары белән дөнья тирәли ушей.
  
  Нигы побежал белән рацией үз машинасында, әнисенә карап күккә. Мигающие утлары инде приближались к аңа.
  
  Тавышы Хоука бәрде эму бу ухо... бик җитди утечка электр энергиясе шул ук районда узган елның ноябрендә, шулай ук Вашингтонда бу юлы. Дежур бригада әзер, керештеләр немедленной тикшерү КИПиА. Әлегә берни дә билгеле. Өлешендә Канада, зур бер өлеше Нью-Йорк, Мичигана, Массачусетса. Пенсильвания, бер өлеше Техас буенча, мәхәббәт ... Подожди туктагыз.
  
  Нигы удержался, поместив радиосының пиджак, әлегә ул көтте, һәм вытащил тирәсендә кармана миниатюрный сигнальный пистолетын. Ул извергал святый бу лужайку, һәм «вертолетом белән пыхтением рванулся к аңа раскачивая стропу.
  
  «Репортаж буенча Вашингтона», - диде Хок, һәм хәзер эго тавышы абсурд, гаҗәп взволнованно. «Блэкаут монда да шул караганда. Янында җирле электростанцией найдено җайланма: электрон таймер. Була иде урнаштырырга теләсә кайсы вакытта. Ихтимал, шул ук хәл белән Техасом. Без тикшерәбез. Кала Төньяк-Көнчыгыш чылбырын кебек иде. Дәүләт полиция һәм милли гвардиячеләр, һәм шулай алга таба, барысы да эшли, сез ничек һәм тәкъдим иттеләр. Аварияле системасы - көтегез! »
  
  Нигы кулланды вакытта көтү өчен забраться бу стропу баскычлар һәм помахать әй, өскә. Лестница тиз поднималась.
  
  "Картер!" Тавышы Хоука заревел эму бу ухо. Бу мәгънәсе зур түгел ия үтте. «Тикшерү приборлары күрсәтә, элекке кебек, төньякка таба көчле эчендә тока. Әлегә төгәл түгел, чыннан да, әмма ихтималы зур, дип, бәла башланды районда водопада. Күрәсең, бу беренче чыкты җыю буенча электр станциясе Green Point. Баксаң, бу-иң мөһиме звено разбивать, һәм ул бик җиңел кереп извне булса да, защищена нче читтән торып эшләүче җайланмалар. Күрәсең, сезнең уйлыйм -- верна. Пошевеливайся!"
  
  «Я иду», - диде Нигы, влезая бу вертолетом. «
  
  
  
  
  «Кая, иске иптәше булып чыга?» - дип сорады пилот AXEman А. И. Фишер.
  
  Нигы диде эму.
  
  Ал уставился аңа, әйтерсең, ул югалткан рассудок.
  
  «Син сумасшедший, Нигы? Нәрсә этәрә сезне уйларга, ул шунда барачак? Ничек, тегүче тик синнән, без эго табарбыз, әгәр дә ул бу әмерен? »
  
  «Түгел, без - бары тик аның», - диде Нигы. «Син бросишь мине. Ә хәзер вытащи поводок тирәсендә штанов һәм бир миңа ел саен, син управляешь бу штукой.
  
  Ул алына зур булмаган приготовлениями, әлегә алар белән расланган тизлеге һәм биеклеккә. Бетергәч, алар белән, ул посмотрел бу темноту аста.
  
  Инде хәзер ул да ким гнетущим иртђрђк. Аэропорт иде залит уты. Зур нурлары сүнү света прорезали шәһәр урамнары, берничә бина светились күңелле уты. Урамнары буйлап тыгыз тянулись полосасының движущихся огней. Хәтта әлегә ул карадым, яңа таплар тырышлыгы зародились бу соклангыч тормыш.
  
  Ул позволил үзенә мгновенную вспышку канәгатьлек. Һәрхәлдә, бу юлы алар моңа әзер. Барлык ресурсларны илдә иде мобилизованы алдан ук, барлык доступные кешеләр униформе иде кисәтү ясала, һәр полицейский, һәр янгын, һәр гвардеец, һәр уку бүлеге бар иде кисәтү ясала кирәклеге турында торырга читтә һәм идарә итү системалары, авария хәлендәге яктырту, шәһәрләрдә, авылларда һәм буенда милли автомагистралей. ; һәр җаваплы дәүләт хезмәткәре проинформирован, һәр звуковой машинасы күчерелә режимы көтү, хәл итү буенча бик сәләтле илләрдән китерелгән торышы, әзерлеге өчен берничә кыска сәгать кала, миллион шәхси гражданнар, алар көне буе яшәдек слухами. Анысын предупреждали очракта, ялган тревоги очракта Иуда карар отложить сәхнәгә өчен занавесе.
  
  Тик, күрәсең, моның булмады.
  
  Кратковременное канәгатьлек Ника превратилось бу салкын бәя хәл. Ул белми күбрәк кем дә булса башка, анда залында " Иуда һәм кая ул направится. Бар иде генә фараз, основанное иң надуманных доказательствах, алар җиңел булыр иде превратиться шул тузан бу эго кулында буенча дәрәҗәдә моннан ничек төн приближалась.
  
  Ул сель бу борынгы крейсер бу гниющей порта бар, ул күрдем сак сложенный бу полке рубки комплекты масленок. Соңыннан, кайчан лодка иде обнаружена брошенной белән мертвыми, клеенки түгел иде инде.
  
  «Кирәк микән ир-атка плоскогубцы өчен су коенырга?» дип сорады ул үзен.
  
  Юк, карар, ул алар белән дә килә.
  
  * * *
  
  Шау-төшү хәл итү буенча фәнни-тикшеренү бурычларын тихий треск вертолет килгәч Нигы спустился җиргә һәм отмахнулся нче баскычлар. Ул сөргендә өчен канада илдә, ә электр станциясе Грин-Пойнт булды 2,2 милях нче аңа. Шулай да ул иде йөрергә кеше. Хәтта әгәр дә бу кеше проехал өлеше шушы кыска ара машинада, аңа барыбер барырга туры килер иде аннан яхшы ун-унике минут җитү өчен бер кыска полосасы буенда ревущей елгасы, кайдан ул алыр иде сбежать.
  
  Бу бик кыскача һәм тиз сәфәре буенча Буффало бу вертолете белән двигатель AX.
  
  Нигы карабкался буенча склону, довольный ботинками һәм плащом, алар яклады эго нче прохладного төнге җил һәм ледяных брызг. Салкын темная ноябрьская төн, һәм утлары Онтарио иде сирәк һәм сирәк. Ниагарский водопад барлык иде әле тулы караңгыда алмаганда, тусклого дөнья өстәмә яктырту, икенче яктан.
  
  Ул җитте кромки су һәм скользнул ярлары буенда беренче участогы чагыштырмача тыныч су, ища каршындагы слабом яктылыгында йолдызлар лодку белән шөгыльләнүче, ничек ул дип ышанам булырга тиеш анда.
  
  Ләкин бу булмады.
  
  Ул белә иде, бу ул вакытта беренче берничә мгновений, чөнки иде бераз урыны кайда булыр иде калдырырга лодку, һәм ул тикшерде барлык ih бу полумраке елгасы буенда. Бәлки, алга таба аска таба елгасы буенча...?
  
  Юк! Иуде кирәк лодка кул астында.
  
  Нигы повернул өскә таба, кире шул ук юл белән, алар килде, пробираясь аша куаклар һәм валуны, кайчан кискен энәләр брызг обжигали эго зат һәм, образуя ливни, лились аның гәүдәсен. «Бәлки, Иуда намеревался украсть Деву Тумана», - дип уйладым ул. Әгәр шулай булса, ублюдку да бәхет елмайды, чөнки ул инде булды бу приколе сезонга һәм ремонтлауда. Һәрхәлдә, Иуда белми иде бу.
  
  Нигы нахмурился, әнисенә карап аша летящие брызги. Димәк, бернинди көймәләр. - Һай, кем дә булса пришвартовался астында водопадом - ул иде тулысынча утонул санаулы минутлар эчендә, әгәр физик яктан килеп җитәргә шунда иде, бәлки. Ул чакта бу... Мөмкин түгел иде", - спастись аша гремящую суга, әгәр Иуда түгел җыенган атарга буенча порогам. Әмма Иуда мөгаен белергә тиеш, чөнки ул беркайчан да алачак кичерергә бу. Бәлки, ул намеревался прыгнуть аша водопад бу бочке. Бу булыр иде тиң теге, ничек Иуда изобрел яңалык-инглиз уены регби; аппараты ударопрочный, непотопляемый, изолированный нче тапкырдан һәм һава шартларын, җиһазландырылган автоматическим корал ала торган извергнуть мгновенную үлем барлык нежеланным килүчеләргә.
  
  Бу дикая идея иде бу нәрсә чиелоның. Нигы оттолкнулся нче леденящего яңгыр ослепляющих брызг һәм вытянул муеннарына өчен ел саен крае водопада. Эго мәгънәсе ритмын турындагы уйлар су крыльях һәм персонализированных реактив самолетах, ә аннан әйләнеп размышлениям бу-инглиз уены регби. Бу, бәлки. Әлбәттә кирәк булачак бераз спланировать
  
  
  
  
  тик -
  
  Ул уставился өскә таба түгел, бөтенләй веря нең глазам, карамастан, әле генә обдумывал. Чөнки караңгыда төнге һәм брызгах существо, упавшее биеклектән 150 елдан артык футов аның өстендә түгел имело безгә күләме, безгә формалары, ләкин ул иде караганда, ниндидер ят & nb, һәм ул подпрыгивало, катилось һәм кувыркалось, әйтерсең, белән гальванической үз тормышы үз.
  
  Ә аннары, кайчан пятно приблизилось һәм пролетело mimmo аңа, ул күрдем, - дип ул да булмады, безне бочкообразным, безгә зурлыгында кеше. Бу иде гына чемодан.
  
  Чемодан. Бәлки, бер караганда ун подходящих наборов?
  
  Ул еракларда досягаемости эго һәм тиз перемещался буенча ревущим водам. Тик нәрсә бу дигђн сњз иде, күпкә мөһимрәк нәрсәләр иде эчендә. Бу мөмкин означать, дип Иуда иде янәшә тау итәгендә үз сумка өчен сђяхђт налегке.
  
  - Кая? Кайда иде ул?
  
  Нигы напряг уши карамастан, оглушительный громовой агымдагы су. Бу файдасыз иде, бөтенләй файдасыз. Артык тавыш өчен ишетергә Иуду, артык куе өчен эго күрергә.
  
  Ул башлаган тырышып күтәрелә буенча крутому склону к скалистому, заросшему кустарником выступу белән аның ала ул яхшырак күрергә водопад һәм елгасын. Ул күтәрелде, көчле брызги тутыралар эго кадәр черегән сөякләрен һәм смыли соңгы эзләрен эго дәрте. Кинәт ул инанды, дип Иуда алмады узарга моның юлы белән, хәтта чемодан иде, ялган өметләр, гади куском чүп-чар, ул беркем дә выбрасывал, бәлки, берничә сәгать яки көн элек күп миль елгасы буенча.
  
  Нигы выбрался алу выступ һәм задумчиво уставился бу темноту. «Ул булырга тиеш янында, - диде настойчивый тавышы бу эго баш. Күрәсең, юкка гына ул алды масленки. Әмма әгәр ул түгел иде инде спускаться буенча аска таба елгасы. Әйтик, ул попытается пересечь эго. Ләкин бар Радужного күпер. Бу көчле охранялось белән ике концов. Шуңа күрә калды ... Калды мөмкин булмаган.
  
  Нигы янә нахмурился. Белән Козьего утрау арасында Канадским һәм Америка водопадами, к Пещере Ветров иде авышлыгы лифтта йљргђнем юк. Тирәсендә Пещеры Ветров иде чыгу узкий күпер аз перилами - немногим күбрәк подиум, - ул кадәр әлеге зур булмаган араны өчен плещущимся занавесом водопада. Әмма бу да бик булышкан иде Иуде. Хәтта икән, дип фаразларга эму ничектер итеп алдык барып Козьего утрау, избавившись нче эго саклау һәм активировав запертый лифт, ул барыбер алмады барып теләсә кайсы ярлары буенча моңа крошечному күперендә булган чак бармы артык прогулкой, һәм ул гына да түгел, югары урыннарга вакытында ярларның бу һәр ягы.
  
  Ул әле обдумывал хәл итү һәм мөмкин булмаган үз татарлык һәм напрягал күзләре бу темноту башлагач, изге аның эго буенча затка, ничек внезапный, жестокий удар. Матур төсле утлары вспыхивали һәм кружились, әйтерсең, водопад превратился зур пузырящуюся радугу. Ул тиз моргнул һәм сфокусировался, һәм өлешенә секунд ул күрдем зур фигуру белән испуганным радужным зат, скользившую буенда утыз футах нче аңа. Аннан соң ул юкка чыкты, ничек призрак, тирән шул каскаде бурлящей су.
  
  Әмма бу мөмкин түгел! Анда берни дә булмады, мәгәр бушующей су һәм верной үлем нче утопления.
  
  Ә бәлки пещере...?
  
  Нигы прокладывал үзенә юл буенда обрыва буенча тропе невероятного. Громадной фигурой иде Иуда, һәм ул погрузился бу кипящий казаны, шулай булгач, булырга да тиеш иде ниндидер укрытие.
  
  Берничә секундтан соң Нигы булып чыга шул урында, кайда мельком күрдем Иуду. Ул карадым бу прыгающую суматоху су. Тик болар барысы да, бу ул иде күрергә генә суга, взбаламучивающую, погружающую һәм хлестающую эго үз брызгами. Атаклы утлары Ниагарского водопада уйнадылар аның күз алдында живописную симфонию, әмма бернәрсә дә күр-сәтелә башлый.
  
  Ул схватился өчен скалу һәм продвинулся алга мокрую завесу падающей су, задерживая сулышы, һәм күзләре яртылаш ослеплены гигантским непрекращающимся душ белђн генђ чиклђнђ. Буенча бер якка, аның да иде скользкий таш, һәм ул ощупывал эго белән отчаянной өметләр. Әмма пещеры түгел иде. Ул яртылаш утонул керткәнче аңладым, дип, юк, бернинди укрытия тыш, иң су. Һәм ул лилась аның күз алдында һәм алар арасында бегущим Иудой.
  
  Бар иде бер генә мөмкин ревматизма. Ул нащупал кире якка банкы һәм артык эзлђвен кыйммәтле минут керткәнче таптым", дип теләгән идем. Эго бармак подсказали аңа нәрсә эго күзләрен алмады күрергә аша каскад - ул тойдым, ничек җеп озын ныклы нейлоновой веревки надежное прикреплен к выступающему корню бер тирәсендә зур, нерушимых агач югары күтәреп, үз гигантские баш өстендә берегом. . Ул көнне Иуда яхшы кулланды үзенең буш.
  
  Ул тирән вздохнул һәм таба килә башлады кире астында ливень, бу юлы веревке. Вырезать? - Юк, булмый әйтергә, сжимал бармы Иуда эго бар яки юк, чөнки су иде эго барлык яклар һәм передавала үзенең басымы аша " эго куллары.
  
  Бөтен территориясендә отель, шулай астында аның башыннан опускаться. Ул хәнҗәр сжимал полициягә), кайчан су ташкынын хлестали эго белән яңа вспышкой свирепости, һәм бу шулай ук яхшы, чөнки бу вакытта эго аяклары раскачивались.
  
  
  
  
  
  вылезла астыннан аның, һәм ул болтался кулында. Ул китте алга, ища нигезне аяк, әмма тапмаган. Шулай булырга да тиеш иде; ул обезьяной, раскачивающейся на веревке, ничек булырга тиеш, аның каршында качался Иуда.
  
  Ул стиснул тешләре шул уйлар турында Иуде, ждущем эго башка ахырында белән острым пычак, әзер перерезать полициягә) һәм җибәрергә эго бу юеш тәмуг, ул бурлил аста. Тик, бар иде, сайлап алу. Эму туры килде кулланырга күпер төзелгән Иудой, яки бөтенләй югалтырга эго.
  
  Держась өчен куллар, ул шелл бу смертельной веревочной тропе. Кайчагында астында аның хлестала су; кайвакыт ул, егылып тљшђ ерак аста бу бурлящую бездну. Вакыт-вакыт эму ирешә алмады бирү, кайчан су анасы завеса брызгала наружу һәм mimmo аңа. Әмма, напрягая күзләре кебек иде, Иуды түгел, ритмын.
  
  Проклятая веревка кебек, тянется мәңге. Тоелды эго куллары вылезают тирәсендә орбит. Ничек, тегүче тик синнән, Иуда башкарып чыга алды", моның белән үзенең искусственными куллары белән? әмма алар хђйлђкђр, бу куллар, бәлки, хәтта яхшырак яраклы өчен мондый төрдәге әйберләр белән чагыштырганда, кеше плоть.
  
  Эго үз куллары онемели вакытка килгәч, рев су кинәт үзгәртте характерда, һәм ул барлыкка килде аша юлга брызг бу тыныч өлкәсе өчен стеной сыеклык. Җеп веревки иде нык бәйле маленькому мостику читтә Пещеры Ветров. Ул рәхмәт хисләре белән повернулся к аңа.
  
  Аннары ул күрдем Иуду.
  
  Иуда калмады өчен перерезать полициягә) артта калды үзен. Ул көнне ерак ахырында подиума, яртылаш яшерен брызгами һәм сәер освещенный приглушенными чәчәкләр белән, алар просачивались аша суга. Күрәсең, ул көнне бар иде, артык күп, буш вакыт, чөнки ул барлык иде әле занят төзелеше киләсе участогы үз күпер.
  
  Нигы затаил сулышы нче ачык күренгән дерзости бу кеше, аны сводящего белән, акыл, тынычлык һәм невероятного осталык мондый фантастических вакытта башка хђл. Ул булырга тиеш иде, монда күп тапкыр иртәрәк, әмма эго түгел, сизде, һәм ул булырга тиеш, шактый потренировался. Ул ата кенә булса да, ни Нигы хәтта алмады күрергә, тик иде гына догадываться.
  
  Бу булырга тиеш перила подиуме артта Америка водопада.
  
  Ракетная линия яңадан җәелде, әлегә Нигы наблюдал. Бу юлы ул, булырга тиеш, эләккән максаты һәм кыенрак обвился тирәсендә нах, чөнки Иуда кискен дернул эго, ә аннары положил корал да аның янәшәсендә.
  
  Нигы опустился бу тар металлическую юлны һәм полез буенча капающего яңгыр.
  
  Иуда привязал җеп үз веревки к перилам подиум. Хәзер эму кирәк иде переступить аша тагын бер күпер. Вихрь бу мгновение арткан эго, кайчан Нигы подкрался к аңа. Аннан соң ул янә булып чыкты бу ясном урында, һәм бу юлы үз кулымда Иуды иде пычак, һәм Иуда возвращался өчен тасма кисү буенча беренче эго линияләрен.
  
  Хәтта бу тусклом һәм зловещем свете һәм мондый туманном расстоянии Иуда иде җиңел мишенью. Нигы низменному присел бу скользкой юлга кертелде, һәм нежно сжал Вильгельмину.
  
  Аннары күчеш җил кинәт погрузил эго бу одеяло-юньдә су һәм мгновение закрыл эму күзәтү. Эму тоелды ул ишетте крик, әмма ул да булырга мөмкин иде диде.
  
  Ул молча пробирался аша салкын мерцающий душ, низменному приседая һәм прислушиваясь. Сәхнә кинәт прояснилась, кайчан дивары су отпала, һәм подиуме гына калды Картер.
  
  Агымы йомшак кагылды ерак икесе дә ахырына дорожки һәм натянутой веревки белән шөгыльләнүче көттем, аның өчен файдаланды. Аның артында иде темнота белән тусклым оттенком.
  
  Нигы инстинктивно пригнулся. Хәзер Иуда белә, кемдер гнался артыннан, һәм Иуда түгел китте. Ул кайдадыр бу караңгыда ...
  
  Выстрелы раздались низменному дәрәҗәсендә колен Ника. Ул тиз покатился, кычкырып җибәрде һәм ата шул ревматизма юнәлешендә зур булмаган вспышек пламени. Иуда булды өстендә крае сәхнә, эго, гәүдәсен иде & nb, һәм целился аңа. Үзендә булмаган да инде ударить.
  
  Нигы ата бер тапкыр күрсәтер өчен, ул барысын да тагын уйный. Аннары ялкын обожгло эго бот, һәм ул янә перевернулся белән громким һәм отчаянным криком - һәм ул соскользнул суга иң громким всплеском, нинди генә иде. Ул наклонил башын, һәм шталь көтәргә.
  
  Һәм көттем...
  
  Ул башлаган пробираться аша бурлящую су буенда подиума. Вильгельмина иде насквозь мокрой һәм файдасыз, тик бу инде имело әһәмияткә ия. Иуда иде юлда. Иуда купился бу маленькую сәхнәгә үлем Ника криком һәм плеском, һәм хәзер Иуда проделывал үз обезьяний трюк аша полициягә).
  
  Нигы белә иде хокукларын, вакытка ничек пробился ахырына подиума. Иуда китте, ә веревка һаман иде натянута һәм дрожала.
  
  Тирән әлеге & nb Нигы вытащил Хьюго буенча ножен. Ул посмотрел аша брызги һәм тоттым бер кыскача тусклый караш обезьяноподобную фигуру, югары качающуюся өчен разбивающейся завесой су, направляющуюся к подиуму бу америка ягында. Аннары өрәк исчезло.
  
  Лезвие белән Хьюго острым лезвием тирән вонзилось бу полициягә).
  
  Нигы күтәрелә төште бу & nb һәм тирән вздохнул.
  
  «Сау Бул, Иуда!» - диде ул восторженно, соңгы прядь оборвалась нче тешләгәннән Хьюго.
  
  Җеп веревки хлестнул, Ника була, әмма ул моның диярлек тойдым.
  
  
  
  Аша бурный шау-су, ул ишетте пронзительный крик һәм эму тоелды ул ишетте артык казана всплеск өстендә бурлящим шумом. Ә соңыннан берни дә юк иде слышно тыш, тавыш та керми водопада. Веревка бу эго кулында обвисла.
  
  *********
  
  «Бу, аңлыйсызмы, түгел, минем яраткан времяпрепровождение, - виновато диде Валентина Сичикова. «Әмма, һәрхәлдә, миңа да кирәк иде китерергә барлык йортларда тирәсендә математика буенча - исәпләмичә моннан тыш, кечкенә генә сотрясения баш мие, ул аңа исәбенә тар-мар итте эму бу ул моторной кабинасында. Турында, мотель, әйе? Шулай. Мотель. Аның уйныйм эму мягкую музыка, бер ноту, бер ноту, бер ноту, һәм аңа бирәм бераз наркотиклар. Аңлыйсызмы, бер бу язмасы охшаган капающую суга кытай пыток. Артык күп булмады выдержит безне бер ир-ат. Мин алмады тыңлый үзен. Әлегә ул гына да түгел, заговорил.
  
  «Әлегә ул гына да түгел, заговорил», - кабатларга Хоук. «Ул чакта сез алган бердәнбер ключ, ул без күрергә теләгән. Сезнең сәламәтлек, ханым Сичикова ». Ул күтәрде үзенең бер стакан.
  
  «Сезнең дуслык, иптәш, - диде ул тыныч кына. «Озын гомер һәм яхшы дуслар барыбыз өчен дә».
  
  «Чыннан да, озын гомер», - җылы диде Хәким. «Хәер, бу ничек булырга мөмкин, бәлки сезнең эшчәнлек сферасында, аңлый алмыйм». Ул театраль схватился өчен скованные ребра һәм скривился. «Минем матур әнием предостерегла минем белән аралашудан сомнительной компаниясе. Һәм кара, ничек иде ул хокук! »
  
  «Твоя яхшы ана тиеш иде мине кисәтергә», - диде Нигы, похлопав Джулии буенча колену гына обращая игътибарны укоризненный караш Хоука. «Ee кечкенә малай элек-электән возмутитель тынычлык. Ни өчен, әгәр дә син ...
  
  «Без иде хәзер түгел сидели монда», - прервал эго Хоук. «Бары тик небеса белә идек башкардык. Бәлки, выползти буенча бомбоубежища һәм разглядеть руины. Әйе, бу булырга мөмкин иде L-Day. Әмма бу алай түгел. Шулай булгач, барабыз җиткерү әлеге егетне кадәр икесе дә ахырына, аннары убираемся моннан өчен, отпраздновать стильно. Ул помахал нең бокалом бу комфортабельном холлында филиалы AXE тирәсендә коричневого таш янында Columbus Circle, - диде белән непривычным дружелюбием: «Корпоратив yahoo - бу яхшы, бу ih урында, ләкин бу очрак лаек, иң иң яхшы. Чын старомодный, шумный, капиталистический бәйрәм! » Эго гадәттә салкын күзләре белән җылы иде, һәм ул улыбался беренче тапкыр өчен күп көн.
  
  Нигы дип елмайды эму һәм чокнулся белән Джулией. Шәхес телеэкране дивар янында иде мягким һәм невыразительным диярлек трансом, әмма сүзләрен безудержно бормотали аша бледные тонкие иреннәре. Кайчан Квонг Ю Шу заговорил, аның кыен туктатырга.
  
  «... Файдаланырга табигый ресурслар ил», - бормотал ул. «Да, һичшиксез, алырга үзе белән бик күп җиһазлар, һәрвакыт табарбыз, дип, безгә кирәк, кая без, безнең файдага. Бик нәтиҗәле, бик экономичная схемасы. Шулай итеп, бездә зур булмаган группасы, ун кеше...», диде Ул аларга бу элек, җентекләп описывая акыллы китү тугыз Мәскәүдән, ih белән очрашу Иудой Мисырда, искиткеч ih планын үзгәртү буенча үз кыяфәтендәге һәм незаметному проникновению дөньясына. Америка Кушма Штатларына Барды. Зур булмаган медикаментозная һәм музыкаль терапия, Валентина бу сочетании белән осознанием моннан тыш, ул бик ялгыз булган бу недружелюбном дөнья китерделәр Квонга торышын неконтролируемой болтливости.
  
  «Бу булды планы Иуды һәм генерал Аны Таң», - энтузиазм белән җырлады ул. «Беренчедән, террор кампаниясе буенча деморализации империалистических этләр. Бу пике бу - обширное затемнение, ничек соңгы сокрушительный удар, шулай ук сез называете «пробой». Әгәр безгә бу проблемаларны булса, без әзер планын тормышка ашыру L-Day. L-Day мөмкин аша ике-өч көн, аннан соң генераль репетиция. L-Day - көн төшерү, көне төшерү белән секретным корал астында покровом тьмы һәм ужаса. Ничек каршы торырга тәшвишкә урамнарында, тагын кайчан көрәшә беребез белән, гаилә үлә нче необъяснимой авыру? Мөмкин түгел! Әйе, яхшы схемасы; бик яхшы схемасы. Һәм кайчан да булса... »
  
  «Тавышы да», - диде Хок, щелкнув дистанционным переключателем һәм эшелонга Квонга Юй Шу бу небытие. «Мин сожалею турында гына ки, ул, ахрысы, чыннан да, берни дә белми бу хакта секретном корал. Ләкин, күрәсең, чөнки без куркынычсызлык, һәрхәлдә, күпмедер вакыт, һәм хәзер без бу-дип беләбез шул, ничек әзерләнергә гадәттән тыш хәлләр. Әйе, мин уйлыйм, без шактый сак придушили бу акциясен сатып алды бу зародыше. Пойдем?"
  
  Алар басканнар, барлык биш, һәм киптереп, стаканы.
  
  Кешеләр өчен ун, кем алмады эләгү вечеринку, - криво диде Джулия, әле протягивая бер стакан. «Һәм пятерым буенча безне кем якын эшләмәде. Алар сайлаган неудачное саны, шулай түгелме? Ун кебек, һиндстан малайлар, кусая тузан бер-бер артлы, әлегә ...
  
  «Көнгә кадәр Д», - дип тыныч кына диде Хәким. «Үлем көне. Ә аннары, анда берни дә булмады."
  
  Хоук задумчиво жевал үз мертвую сигару.
  
  "Чынлыкта, Картер?" - дип сорады ул катнашучыларга. "Ә аннары, анда берни дә булмады?"
  
  Нигы посмотрел аңа. «Чынлыкта», - шуны диде ул. "Беркем дә. Әмма... - ул пожал җыерып. «Билгеле узуын, странные әйберләр».
  
  "Ә, ярар, Никска!" Валентина прогремела. «Башта сез иде ышана. Ни өчен син хәзер сомневаешься? Булмый өчен бу кеше булдыра алмас кичерергә бу кимү ».
  
  «Мөмкин», - диде Нигы. «Әмма аз бармы белән Иудой». Җеп
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  Алтын дракон
  
  
  перевел Лев Шкловский истәлегенә погибшем сыне Антоне
  
  
  Оригиналь исеме: The Ялган Serpent
  
  
  
  
  1 - ЯШЕЛ ВРЕДИТЕЛЬ
  
  
  Ничек яшел чуме, фальшивые пятидолларовые купюры распространились буенча Соединенным Штатам. Алар заполонили кебек зур һәм скрытное полчище саранчи — ih кирәк иде, берәр табарга бу ih укрытии һәм хайваннарның бала. Хәтта, ниһаять, бураны тревогу, туктатырга ih булып чыкты мөмкин түгел. Алар продолжали килә. Гына түгел, ә Кушма Штатларда, ә бөтен дөньяда. Кайда безгә иде ихтыяҗ доллар АКШ, ачыктан-ачык яки тайно, һәр доллар хәзер оказывался под подозрением. Бу иде изысканные ялган тауарларны диярлек шулкадәр кылынган гына эксперты иде кемгә, алар чын. Һәм күп кенә экспертлар иде обмануты.
  
  Ниһаять, акылдан язар чиккә җитте, граничащем белән паникой Министрлыгына, финанс кисәтергә туры килде илгә. Җирле һәм төбәк чаралар җитәрлек булып чыкты. Зур һәм боеспособный корпусы F-men иде бессилен. Ки иде признанием якын разрушений, тр финанс белән мөрәҗәгать итте хат җәмәгатьчелек барлык радио - һәм телевизионным каналлары. Түгел принимайте пятидолларовые купюры түгел тратьте ярар, чиста булса да сездә дә бар, аерым күрсәтмә биргәнчегә кадәр. Булмады һәм намеки булса җиткәч, «өстәмә хәбәрнамә». Спустилась тынлык. Вашингтон тотты вәзгыятьне контрольдә.
  
  Бу уединении бу шәһәр Потомаке, бу яшерен урыннарда вершится сәясәте һәм карарлар кабул ителә, казна беспокойства кипел һәм кипел.
  
  Вашингтонда булды палящая савченко. Шәһәр оправдывал үз исеме Тәмуг бу Потомаке. Ир-атлар, алар, гадәттә, бик яхшы одеты, хәзер носили рубашки башка рукавов, ә хатын-кызлар носили, ким дигәндә, кием, требуемый приличиями, ә кайчагында тагын да азрак булган. Һәркайда Асфальт таял, һәм зат кешеләр иде охшаган увядшие листья салата. Тик бер потайной бүлмәдә казначылык иде прохладно тора гудел кондиционер, ә тирәсендә зур U-образного кресле сидело егермедән артык озабоченных ир-атлар, заполняя анда һава нең табачным дымом һәм приглушенными ругательствами.
  
  Босс Ника Картера, угрюмый Хоук, үз неизбежной незажженной сигарой бу тонких губах карадым, базарбай һәм берни дә әйтә идем. Тирәсендә эго худощавого тән, хәзер закутанного бу мятый җәйге костюм, витало ожидание. Ул белә бу очрашу иде, бары тик бер тирәсендә күп. Күп кенә предшествовали моңа тагын да күбрәк последует. Бу бетмәс күпмедер вакыт, дип уйладым хәзер Хоук, әмма ул белми иде караганда, барлык обернется ахырында. Иде, билгеле атмосфера хөкем сөрә. Авызы Хоука, потрескавшийся һәм пересохший нче савченко, сжал сигару. Иде оят искә төшерә Ника Картера бу Акапулько. Бу секундына Хоук отвлекся нче насущного мәсьәләне аңларга омтылып, ул хәзер башкара Нигы. Аннары ул отбросил бу фикер — ул артык стар һәм бик занят, өчен, турында уйларга, мондый вещах. Ул янә игътибар итте: - тормыш чыганагы штопора.
  
  
  Өстәлдә алдында елдан-мужчиной лежали пятидолларовая исемен. Хәзер одина тирәсендә ир-атлар алды купюру һәм тагын бер тапкыр карады, аның аша увеличительное пыяла. Бу өстәлдә аның янәшәсендә сидела батарее кечкенә лампочкалар — ультра һәм инфра төрле төрләре — һәм ул яктыртты купюру, өйрәнеп аның. Эго иреннәре иде сжаты, ә брови нахмурены, әлегә ул та, үз кропотливое өйрәнү. Өстәл артында иде комариное жужжание сөйләшүләрнең, хәзер ул акрынлап стихло, һәм затихло, ә ир-ат әле карадым бу библ. Барлык карашлары иде прикованы к аңа.
  
  Ниһаять, ир-ат вынул тирәсендә күзләре увеличительное пыяла һәм ташладым купюру бу урындык. Ул посмотрел на выжидающие затлар катнашты. «Мин кабатлап әйтәм, бу тагын бер тапкыр, — диде ул, — һәм бу минем соңгы булуына — бу исемен эшләнгән кулланып подлинных клише финанс Министрлыгы, АКШ. Бу өр-безупречно. Фальшивку гына кире бирә кђгазь бетеп китђ, ђ кђгазь бетеп китђ бары әйбәт».
  
  
  Ир-ат икенче яктан, урындык, посмотрел на говорящего. Ул әйтте: «Син беләсең, бу мөмкин түгел, Джо. Сез беләсезме, бу куркынычсызлык чаралары. Өстәвенә, ул мондый иске клише — сериал 1941. Буенча правде дим, ул уничтожен берьюлы аннары турында, аларның обнаружении администрациясе лицей-Харбора. Юк, Джо, син ошибаешься. Беркем дә алмый украсть бу клише буенча финанс министрлыгы. Өстәвенә, без бу инде ун тапкыр тикшереп карадык - клише юк ителде. Барлык кешеләр причастные ничек булдыруга, шулай ук к җимерелүе клише, хәзер мертвы. Әмма без шулай ук җентекләп тикшереп карадык архивы, бу шик юк. Бу клише юк ителде!»
  
  Кеше изучивший купюру, янә күтәрде аны. Аннары ул посмотрел кеше икенче яктан, урындык, бу очракта кайдадыр на свете бар, гений. Гравер, ул өр-төгәл скопировал оригинал.
  
  Алдында өстәл башка ир-ат әйтте: «Бу мөмкин түгел. Клише — бу әсәр, сәнгать, ярар булмый искиткеч воспроизвести».
  
  Эксперт швырнул банкноту бу урындык. Ул посмотрел аша урындык һәм әйтте: — Бу очракта, джентльмены, без юк эш белән кара магией.
  
  
  Последовало озак молчание. Аннары бер шутник дип сорады: «Әгәр дә алар шулай чертовски яхшы, нишләп безгә генә түгел кабул итәргә ih?» Алабыз микән без позволить моның миллиардам борыннан ага башлауга икътисадына?»
  
  Эго шаярту уятты кечкенә генә көлү.
  
  Уставший ир-ат, ул җитәкчелек иткән киңәшмә аркасында приподнятого кресло бу отверстии U-образного урындык, постучал чүкеч. — Бу легкомысленное эш, джентльмены. Әгәр без табарбыз чыганагы бу фальшивок да уничтожим бу клише якын арада, без столкнемся белән зур авырлыклар. Иң делле, без инде сезгә килдек тә зур кыенлыклар. Миллионлаган кеше иде обмануты, алар артыннан последуют бессчетное күп кеше, һәм бу бары тик бу илдә».
  
  Кеше сидевший янында Хоуком, дип сорады: «Нинди соңгы мәгълүматлар, сэр?»
  
  Рәисе алды лист кәгазь белән үз урындык һәм посмотрел аңа. Ул вздохнул. «Компьютер күрсәткечләре буенча, шул исәптән экстраполяцию, хәзер мөрәҗәгатьтә торалар фальшивые купюры бу миллиард доллар». Ул төшергән үзенең старомодное пенсне һәм потер кызыл таплар төбендә. — Сез аңлыйсыз, нинди зур бурыч тора безнең алда, джентльмены. Хәтта әгәр бүген берничек тә без алдылар туктатырга агымы ялган банкнот, безгә барыбер туры килгән иде кичерергә зур бурыч табарга һәм уничтожить ih барысы да.
  
  «Без алыр идек, булмый башка пятидолларовых банкнот, — диде берсе, — ел дәвамында түбәндәге ун ел яки якын, моннан тыш».
  
  Рәисе пристально посмотрел на говорящего. — Мин түгел, соизволю җавап бирә, бу, сэр. Безнең беренче, беренче һәм иң неотложная бурыч — күзәтеп происхождение бу фальшивок куярга һәм аларны ниткой. Әмма бу да безнең эш. Бер дә. Аның уверенный, дип кызыксынган ведомство инде предприняли shaggy. Җыелыш ябылган, джентльмены. Ул постучал чүкеч.
  
  
  Хоук уйладым, кайчан чыктым аша бүлмә, аны ул белми иде. Аны тоймадым бу үз хрупкими старыми костями. бу булачак муторное эш өчен АХ. Бу артык кыен өчен, ЦРУ - юк Ника Картера.
  
  Чыккач бу палящую июльскую эсседә һәм надевая коричневую соломенную шляпу, ул уйлады: «Инде якын миллиард доллар». Турында Йә Рабби! Нинди операция! Гаҗәп тә түгел, чөнки F-boys һәм секретлы хезмәт алмый, моның белән үтәргә язсын. Ул шелл буенча Пенсильвания-авеню, эго каблуки увязали көнне асфальтта, ул хәзер выглядел кебек кайнар пычрак. Эго, археологларның, старомодный, археологларның ничек бритва ум рассматривал проблемасын тљрлесеннђн. Эму иде күңелле. Бу иде чакыру, ул яратты, һәм понимал. Уклоняясь нче төркем кызлар шортах һәм лифчиках, аларда түгел допускали бу пляж, ул дип уйламаган идем, дөньяда бар ике генә фальшивомонетчика, шактый эре өчен, провернуть мондый эш. Кызык, кем бу - Аю яки Дракон?
  
  Хок карар әлегә перезванивать Нику. Булсын номер бер тагын бераз порезвится пляжда бу Акапулько. Killmaster артык атказанган бу ялга китте.
  
  Хоук узды буенча Дюпон-Серкл һәм таба килә башлады үз кабинетына бу лабиринте Берләшкән хезмәте уплотнения һәм телеграфии. Зыян итмәс", - диде ул үзе, китерү хәрәкәте, берничә шестеренок, АХ әле сәләтле. Тагын юк. Әмма бу булачак. Бу мгновение, әлегә ул көттем лифт, ул шталь охшаган иске лесника, измеряющего агач.
  
  
  Тони Варгас, отставник-пьяница, элеккеге офицеры мексика КӨЧЛӘРЕ, алар тирәсендә ул белән позором уволен өчен карточное жульничество, базарбай чутким слухом уютное мычание кечкенә Бичкрафта. Эго белән генә затуманенные күзләренә караган өчен приборлар, выискивая нинди дә булса проблемалар. Берни дә мондый. Бар иде, күп ягулык. Тони дип алды һәм шешә белән янәшә стулом. Бу иде очышы, анда эму кирәк түгел иде борчылу турында почмагында невозврата. Ул гына да түгел, кайтачак! Юк, әгәр ул гына... Тони янә дип үткәрде пальцем буенча горлу. Тфү! Алар аның белән ясасалар! Тик алар беркайчан да поймают аның. Беркайчан да.
  
  Тони ул арада элек похлопал берәр тирәсендә торган анда зур чемоданов. Божья Матерь! Нинди чыгару. Ә ул - нинди ул неудачница . Дөрес, уңыш эләкте эму кулына, әмма ул шактый умен өчен, аңларга иде бу шанс разбогатеть булырга, бай ике ахырына тормыш, сәяхәт кылырга, кабул итеп алырга тирәсендә моңа максимум файда. Күпкә яхшырак оча белән миссис Стервой һәм аның дуслары шунда, һәм киресенчә, аны йозак бу Гольфо-де-Калифорния һәм киресенчә. һа-һа! Тони башкарды тагын глоток тирәли шешә һәм облизнул иреннәре. Ул хакта уйлана турында затка һәм фигуре үзенең элеккеге эш бирүче. Ах нинди хатын-кыз! Һәм бу аның яшьтә. Кайчандыр ул иде эму ошады...
  
  Ул прервал, уй-фикерләре өчен ябу сулга һәм тиз карарга җиргә аста. Эму иде приказано пересечь Рио-Гранде бераз көнбатышка таба Presidio, ләкин көнчыгышка таба Руидоса. Тони поморщился кылды тагын глоток. Бу књрђсећ бу продевание җепләре аша игольное ушко, тик ул иде моны. Ул күп тапкыр летал бу пограничном патруле, кайчан иде лейтенант Антонио Варгасом, алар өчен... ярар, хәзер булмады мәгънәсен уйларга бу хакта. Тиздән ул булачак миллионером... ярар, полумиллионером. Моның җитәрлек иде.
  
  Хәзерге вакытта шулай ук мөһим иде. Ул тиеш иде пересечь Рио-Гранде-низменному, һәм кайтарганнар кадәр заката һәм высматривать самолетлар, һәм хәбәр иткәнчә, илчелегенә иммиграционных рейнджеров. Бу көннәрдә алар күп эшләде белән подпольными эшчеләре, америкалылар. Әмма мөһимрәк барлыгы булса, булсын, ул җиткән условленного урыннар очрашу, нәкъ керешер алдыннан стемнело. Ул булырга тиеш шактый ловким өчен приземлиться. Түгел иде, факелны. Тони Варгас дип. Факеллар. һа-һа! Америка мафиози түгел зажигали факелны. Тони янә погладил чемодан. Ничә миллион начар әйберләр, әлеге матур начар ђйберлђр, ул спешке упаковал үз портфель? Ул төшенчәсенә ия түгел иде. Әмма бу бик күп иде. Ике чемодана. Ни өчен ул алачак ярты миллион яхшы, матур, вкусных һәм чын америка доллар!
  
  Бу җентекләп объяснено эму кабат һәм кабат очрашулар вакытында бу мехико шәһәрләренә. Әгәр дә ул иде алу үз куллары бу әйберләр, әгәр ул алмас барып оговоренного урыннар очрашу, ул алды иде, ярты миллион. Узган соңгы очрашуда Тони бирде штопора. Фальшивые пятидолларовые купюры хәзер ярамый иде чыгара - ih әйләнеше приостановили, әйе? Теләсә нинди идиот, ул иде, укырга, газета яки тыңларга радио, белми иде бу. Ул чакта бу Синдикат иде эшләргә белән подделками, кайчан алар аларда?
  
  Ул алган сочувствующий караш һәм кинәт ревматизма. Кешеләр, купившие акча алыр позволить үзенә подождать. Егерме ел булса кирәк. Бу доллары алыр иде подождать, әлегә вакыт җитте йомшак кайтарырга ih мөрәҗәгатьтә. Һәм бу юлы да бу эшләнәчәк дөрес, профессиональ дәрәҗәдә түгел, ә выброшено базарына одним махом. Тони тоттым презрение мондый сөючеләргә бу голосе гринго. Әмма гринго да барысы да белә иде. Тони алыр иде дип әйтә эму нәрсә-нәрсә, тик бу эго эш. Тони наскучила сәясәте.
  
  Ул посмотрел картасына белән шөгыльләнүче иде привязана к эго колену. Шул ук вакытта ул күрдем, ничек кояш блестит бу көмеш змее Рио-Гранде. Карамба! Ул бик иртә. Аннары ул искә төшерде, ул посмотрел үз высотомер: 10 000 футов. Бу, әлбәттә, бик югары, әмма бу объясняло якты кояш. Аста опускались сумерки, кояш скрывалось өчен горными вершинами. Шуңа да карамастан, ул ясаган даирәсе һәм күпмедер вакыт теләсә көньякка таба, теряя биеклеккә очракта эго анда берәр булса да яки күрәчәк экранда радара. Тони дип кылды тагын глоток.
  
  Ул егылып кадәр мең футов, аннары янә вильнул һәм полетел элек к Рио-Гранде. Куярга моңа җеп. Аша тар траншею к корылыклы җирендә милли паркы Биг-Бенд. Аның картасы иде нарисован грубый өчпочмак, чикләнгән була пиком Чинати, пиком Сантьяго һәм Җәмигъ горой төньягында. Үзәктә моның өчпочмак иде югары плоскогорье , кая ала ул приземлиться. Утыз километр төньяк-көнчыгышка таба барды төп юл, US 90. Кешеләр, ул алар белән очрашырга тиеш иде, һәм алар внесут эму көттек, инде бер атна. Притворялись туристлар. Алар подождут тагын бер атна, аннары уедут, эш тәмамлана.
  
  Киң неглубокая Рио-Гранде — иң делле түгел, артык грязевые отмели һәм вак чишмәләр ага бу вакытта елдан — блестела астында кечкенә генә плоскостью. Ул югарырак бу. Артык низменному. Ул күтәрде машинаны һәм повернул төньяк-көнчыгышка таба. Шулай ук бервакыт иртә. Гына башласак сгущаться сумерки. Тони ул арада к бутылке. Нинди бу имело әһәмияткә ия? Тиздән булачак ул бай кеше. Ул ясаган глоток һәм шешә куйды. «Моның каһәре!» Бу авыр иде очышы. Бары ущелья, каньоны һәм пики. Тотарга откровенные иде нетолько. Тони янә дип. Эго соңгы елмаю. Ул гына да түгел, дип билгеләп үтте выступающего выступа скалы, охшашлыклар зур бивень кагылышлы канат кечкенә Бичкрафта.
  
  
  Джим Янтис, техасский рейнджер гына дип погрузил үз ат Йорика зур булмаган йөк машинасы һәм садился руль артына йөк машинасының рейнджеров, кайчан күрдем авариягә эләкте Beechcraft.
  
  'Проклятье!' — диде Джим вслух. Тавыш бирү бу синдә могќизалар да була, кайчан син өлешендә бываешь бер. 'Ул!'
  
  Ул көттем кипящего пламени. Эго түгел иде. Һәрхәлдә, беднягу түгел кремировали. Калган булыр идем, бу-нәрсә булыр иде идентифицировать. Ул чыкты, тирәсендә машина — Боже, ул арыдым — китте һәм кире өчен, ачарга һәм йөк машинасы белән бәрелешә. Ул әлеге Йорика бу кечкенә астындагы юлга кертелде һәм эшли башлады эго седлать. Зур йоркта заржал һәм протестующе отступил ягына. Янтис вакытта эго берничә похлопываниями.
  
  — Мин дә бу ненавижу, — диде ул атлар. — Мин беләм вакыт ужинать, древности, әмма ул шулай бар. Без барып җитәргә тиеш анда, белү өчен исемен һәм шәхес моннан клоун, ул гына вафат булды». Ул похлопал Йорика буенча борынга. «Сүз уңаенда, бәлки, ул да вафат була. Түгел яратасыз мондый акча? Ул чакта сиңа да стоило записываться бу рейнджеры, малай. Ә хәзер поторопись!
  
  Джиму Янтису понадобился диярлек сәгате җитү өчен разбившегося самолеты. Ул вакытка инде стемнело, тик күктә өстендә Сантьяго висела тулы ай. Әлеге үрләр ул сирђк кенђ күреп, нурлары сүнү белән, арф ялгыз машиналар шоссесы 90.
  
  Рейнджер обыскал обломки белән көчле фонарем. Очучы иде, мәет. Анда иде, яртылаш тулы шешә виски белән шөгыльләнүче түгел иде өлешенә килеп чыккан. Джим Янтис тихонько присвистнул. Тавыш бирергә дип нишләр кайбер идиоты...
  
  Аннары ул күрдем акча. Одина тирәсендә зур чемоданов распахнулся, һәм җиңел тау ветерок белән чиста ароматом пронесся буенча пачкам яшел банкнот. Рейнджер алды бер аша файдаланырга омтылу һәм карады аны. Биш. Бу идек, барысы да "бишле". Ул торып басты, тезләренә ачты һәм башка чемодан. Тулы бишле. Эго искә төште, ул торып басты һәм похлопал үзен буенча коленям.
  
  — Тегүче тик синнән, — диде ул атлар. — Бу юлы бездә нәрсә бар, малай. Без кайтырга тиеш өчен рапорта радио. Һәм мђгънђсе юк роптать, чөнки алар пошлют безне элек өчен охранять бу, әлегә алар доберутся бирегә.
  
  Джим Янтис цокнул телен лошадьи һәм юнәлә элек шул ук мучительным юлы белән. Аллага шөкер, анда зур ай! Утырып бу седле, ул смутное уйладым шул, нигә булып чыкты бу районда. Алты ир — әйттеләр эму, биредә очратырга мөмкин странных кешеләр — алар шунда юкка чыккан - артык яки ким растворились һавада тирәсендә таверны «Югары нарат». Округ штабы диде Джиму өчен ул осмотрелся һәм посмотрел, - дип алар белән шулай булды да. Нишлисең, бу мөмкин подождать. Бу мөһимрәк караганда алты хәбәрсез югалган незнакомцев!
  
  
  Бу дорогом бер санында буенча роскошных кунакханә, мехико шәһәрләренә зазвонил телефон. Ир-ат янында зур панорамного тәрәзә түгел, чак кына арттарак басып торган. Ул отдернул калын бархатные пәрдә һәм посмотрел аска таба бу Плазу һәм хәрәкәте, сплетающее алтын алар грациозно исполняют арабески тирәсендә статуи Куаутемока. Әле генә спустились сумерки, һәм алга китте мелкий яңгыр, увлажнив оживленные урамнар һәм превратив ih бу кара дан гыйбарәт. Дан гыйбарәт, аларда отражались мең автомобиль огней. «Үтмәс, бераз вакыт, — дип уйладым ир-ат белән любопытной возбудимостью, — әлегә проклятое хәрәкәт монда да булачак, шулай ук начар, ничек Лос-Анджелеста». Ни өчен бу глупая проститутка түгел встала! Ул заплатил әй, җитәрлек! Телефон кабат зазвонил. Ир-ат тыныч кына выругался, отвернулся от тәрәзә үтте буенча роскошному ковру һәм алдым трубку. Шул ук вакытта ул билгеләп үткәнчә, эго бармак дрожат. Проклятые нервы, уйлады ул. Кайчан бу соңгы эш эшләнгән иде, ул да чыкты. Ул китте подполье.
  
  Ул сак кына әйткән бу трубку. 'Әйе?'
  
  Раздался металлический стук билгеләнде. Әлегә ул базарбай, аның розовое, упитанное зат башыннан обвисать. Чиста выбритые палочек задрожали, ул яростно замотал аягы.
  
  'Юк! Түгел керем бирегә, идиот. Бернинди исем. Послушайте һәм шунда ук повесьте трубку. Аша ярты бу parque Аламеда киресенчә Сан-Хуан-де-Диос. аңладым? Яхшы. Кадәр скорого!' Ул положил трубку, шул ишекне акрын гына постучали. Ир-ат выругался һәм юнәлә фойесында. Бу дурацкая путана тиеш иде килергә ачылган хәзер! Нәкъ шул чакта, кайчан ул китәргә тиеш иде.
  
  Хатын-кыз аны ул впустил иде одета артык кричаще, һәм анда булган бик күп кыйммәтле га брасс белән йѳзү булу ул, кем өчен ул үзен выдавала — первоклассной кыз по вызову. Ул иде молода һәм бик әйбәт үзе белән зур књкрђк прекрасными аяк, тик барыбер омелой төре шлюхи. Ничек гына ишекне ябып куйганнар, ул янына ир-атка, прижавшись к, аңа барлык телом.
  
  «Гафу итегез, дип опоздала, җаным, тик миңа кирәк булачак, бик күп эшләргә, өчен әзерләнергә. Пардон? Моннан тыш, син шалтыратып миңа кадәр иң соңгы минутлар! Аның алые иреннәре тулысынча надулись башлагач, алар кергән гостиную.
  
  Максвелл Харпер бу мгновение тукталды янында хатын-кыз, һәм погладил аны. Бар иде зур куллары һәм көчле кыска бармак белән черными волосами арасында костяшками бармак. Хатын-кыз прислонилась к аңа равнодушно књрсђтте аша " эго эчтђге, әлегә эго куллары исследовали эго. Әйтерсең, ул обыскивал аны булу корал. Ул тиз проследил линия аның бедер, ягодиц, була, күкрәк. Ул белсђм эго шактый яхшы булсын өчен түгел притворяться хема-булса ни, олылау тоя. Ул күп тапкыр бывала у Харпера узган елда белсђм, ул-гамәлдә шулай булганда гына билгеләнгән вакытта башка хђл. Ул тулысынча осознавала уен белән шөгыльләнүче хәзер чыгу урыннарыннан.
  
  Тик бу юлы Харпер оттолкнул аны. Эго. ru участился, һәм ул белә иде куркыныч турында. Ул беркайчан да куя кызны югарырак эше. «Кичер, Розита. Аны тиеш мин китәргә. Син аласың подождать мине монда. Бу озакка түгел.'
  
  Ул надулась һәм протянула аңа кулын, әмма ул избегал аны. — Син непослушный, Макси, — поддразнила ул. «Син заставляешь мине торопиться, ә аннары уходишь».
  
  Максвелл Харпер килеп к шкафу һәм алдым плащ Burberry. Ул надел шляпу-федор перед зеркалом, хмуро әнисенә карап чагылыш хатын-кызлар. Проклятые шлюхи! Ни өчен алар гел тиеш иде, соңыннан еларга керешђ?
  
  — Түгел называй мине Макси, — кыскача диде ул. — Мин, - диде ул кыска вакытка. Подожди, мине монда. Күп журнал. Гади закажи бу номер да", дип телисең».
  
  Кайчан ишеген артыннан ябып куйганнар, Розита высунула тел һәм позволил эму мелькнуть, әйтерсең кызыл дракона өчен исчезающими следами. Ул повернулась, књрсђтте номерына бу мгновение, аннан соң янына телефоны. Ул колебалась, держа кулын төзелеше. Әй кызык иде, ничек озак булыр отсутствовать. Кунакханәдә иде посыльный, бик яшь һәм матур малай, бер тирәли изге ир-атлар, алар кайчан булса доставляли әй ләззәт. Иң делле ул предпочитала хатын-кызлар, тик танырга тиеш иде, дип Хуан иде искитмәле .
  
  Яхшырак түгел мәңгегә. Ул вздохнула, пробежала аша бүлмәгә мөрәҗәгать дивану һәм авыллары. Ул схватила китап Харпера белән журнального столика һәм башыннан рассеянно листать аны. Ул кайчан дип сходство бу именах, ул хихикнула һәм күрсәтте журналына тел. Бәлки, бу ревиста да принадлежал жирному кабану? Кем булыр бу дип әйтте? Һәрхәлдә, ул шактый бай булсын, яхшы түләргә әй, үз странные удовольствия. Ул њзенђ аерым көмеш капта длинную сигарету, закурила, сунула үз алый авызы һәм књрсђтте аша дим өчен кием-салым нче кутюр. Бәлки шуннан соң бүгенге кичәнең ул алачак позволить үзенә нәрсәдер мондый. Квин сабэ?
  
  Максвелл Харпер тиз алга китте парк Аламеда. Китте тагын бер мелкий яңгыр, һәм ул күтәрде воротник үзенең «барберри». Өчен тучного кеше эшли башлаган толстеть, ул яхшы двигался. Шуңа да карамастан, кайчан ул килеп җитмәгәндер кадәр чиркәү Сан-Хуан-де-Диос, ул белән генә задыхался, һәм аның лбу иде тонкая пленка дым. Ул узган mimmo тускло освещенного фасад буенча узкой готической булган урыннар чыкты-нәни фигурка һәм последовала өчен Харпером паркына. Бу parque Аламеда һәрвакыт бар навесы һәм эскәмияләр, кайчан жаркого, әйе астында дождем, һәм ике ир-егет берни белән дә бүлеп бирелгән.
  
  Кеше, ул шелл янында Харпер, булырга мөмкин иде метисом , катнашма испан һәм индейца, әмма иң делле ул китайцем. Эго чын исеме иде Тьонг Хие булса да, хәзер ул кулланды исеме Хуртада. Гаҗәп тә түгел, чөнки ул иде сойти өчен метиса . Теләсә нинди, кем әле, көнчыгыш экипажлары әлеге мексика портта булды, шулай ук тиеш иде заметить поразительное сходство бу физиономиях. Бу аркасында индейской кан; икесе дә булып тора потомками далеких монгольских-бабаларыбыз. Пекин түгел, оныткан бу хакта.
  
  Частьта Хи, яки Хуртада иде невысоким, нык сложенным мужчиной. Бу nen иде арзанлы контейнердагы плащ поверх яхшы сшитого костюмы һәм шляпа белән вмятинами, прикрытая пластиковым дождевиком. Әлегә ир-атлар бардык буенча узкой тускло освещенной юлга кертелде, Максвелл дип сорады Харпера: «Ничек бу пьяница, гомумән эләккән хранилище? Моның каһәре! Мин алмыйм китәргә безгә бер сәгать керткәнче булачак нидер мондый!» Эго меньший спутник посмотрел на Харпера белән оттенком фальши, әмма җавап бирде тыныч кына. — Сине юк инде, ике көн, Харпер. Туры килгән барлык взвалить үз җилкәсенә. Аның признаю бу иде брешь системасында иминлек, җитди брешь, әмма Варгас каласың шул замке, кайчан да эшләгән. Мин алмады гел күзәтеп аның. Сез беләсезме, нинди шартларда эшлибез - ике аерым төркем иминлек, әйтергә мөмкин, ике проект. Әлегә без генә алыйк, барысы да үзләрен, сез генә аласыз, көтәргә, бу мин булам, җавап бирергә йозак өчен миссис Стерву өчен һәм аның барлык хезмәткәрләре. Моннан тыш, кем әйтер, исерек Варгас әмерен нәрсә шундый? Аның беркайчан да уйлаганым да юк, чөнки ул кайчан да булса булачак шактый трезвым яки җыелыр батырлык!
  
  Харпер неохотно кивнул. 'Әйе. Без недооценили моның пьянчугу. Тик тормыйбыз нажимать төймәгә паники. Аның признаю, бу куркыныч, ләкин бу гына ярдәм итәр безгә, әгәр без расстроимся. Әйә да юк, бернинди да инде тоту Варгаса?
  
  Алар үсеп, тихого урыннар, еракта үзәге, парк, анда веб-лампасы сәгатенә несла рассеивала томан. Шунда иде скамейка. Харпер авыр уселся бу нах һәм закурил сигару. Хуртада киеренке узды бардым буенча тропе, әйтерсең буенча палубе.
  
  "Мин аңламыйм, ничек без булдырабыз алырга эго," прохрипел ул. «Ул набил берничә чемоданов акчалата угнал джибын, выехал бу очып китү-посадочную полосасын һәм юкка чыга бу «Бичкрафте». Ничек диләр немецлар - ins Blaue himeln. Хәтта без дә беләбез, кая ул полетел. Ничек сез ничек уйлыйсыз, дип таба аласыз эго, Харпер?
  
  "Безгә нинди исем!" — дип кырт кисә Харпер. Ул посмотрел на юеш подлесок өчен скамейкой.
  
  Хуртада безнећ белђн аралашудан туктады йөрергә взад-вперед, һәм посмотрел на Харпера. 'Аны беләм, чөнки бу! Соңгы вакытта син артык беспокоишься турында үз шкуре. Нишлисең, бәлки, бу шулай. Син монда бары тик акчасы өчен. Ул наклонился к дородному ир-атка һәм прошептал: «Сиңа түгел, һичшиксез, кайчан да булса кайтырга Кытайга. Аны эшләячәкмен моны. Бу үзгәртә фикерен, извращенный жирный ублюдок. Һәм аңа, әйтәм сезгә, - дип без беде. Подумай, мужик! Варгас исерек! Аның миллионлаган әлеге ялган акча да, бар самолет. Аның шулай ук бар, берничә шешә якын-тирәдә. К нәрсәгә болар барысы да сводится?
  
  Харпер күтәрде мясистую кулын, һәм сигара засветилась арасында эго пальцами. 'Яхшы, бик яхшы! Файдасыз спорить. Ул чакта идек, яхшы дельцами. Һәм ругай мине! Онытмагыз, дип, мин аңа өчен, әлеге операция, тегүче тик синнән.
  
  «Булырга тиеш, Пекинда сошли белән акыл», — диде Хуртада. Тик тавышы принадлежал Частьта Хи.
  
  Харпер проигнорировал протяжный тон. «Минемчә, бездә ике вариант — запаниковать, җыелырга һәм юкка чыгарга, яки подождать һәм ел саен, кебек, барысы да үстереләчәк. Без иде одурачены, әгәр мөмкинлек биргән мондый операцияләр тукталырга кадәр, моннан тыш, ул ничек булачак өр-кирәкле. Син хаклы - без белмибез кая делся Варгас. Шиклђнђм, ул юнәлде төньякка таба, кушма штатларына. Ихтимал, ул җибәрелә көньякка таба, Үзәк яки кљньяк американы узды. Сез беләсезме, ул чертовски яхшы пилот, һәм ул шактый умен белү өчен трюклар. Аны тәкъдим итәм подождать һәм ел саен - әгәр ул барачак көньякка таба, без, ихтимал, аны тәртиптә. Ул скроется анда берђр һәм попытается акрынлап та йөртеп бу акча әйләнеше».
  
  Кытайлы безнећ белђн аралашудан туктады йөрергә, уселся бу мокрую скамейку һәм мрачно посмотрел на гравийную юлны. «Бу дерьме гына бар бер яхшы ягы — һәрхәлдә, бу ублюдок түгел күчерү чын акча. Ул керђ алмаган бу хранилище.
  
  Манжета Хуртады сдвинулась. Нәрсә блеснуло аның тонком запястье. Ул рассеянно потрогал алтын беләзек, змею белән хвостом во рту. Сергей отразился нче браслета, һәм Харпер күпмедер вакыт смотрела аңа. Эго аэропортта фикер. — Варгас белми турында больничном, шулай түгелме? Мин тотам, ул да эшли, моның өчен түгел иде бу.
  
  «Әлбәттә, юк», — раздраженно диде кытайлы. — Ул ничек иде? Ул гына да түгел, артык исерек идиот. Без ничек куллана эго?
  
  — Бар иде сезнең яшьләр тирәсендә куркынычсызлык хезмәте, — злое диде Харпер. Аннары, взглянув бу зат Хуртады, ул поспешно дип дәвам итте: «Мин, дип уйлаган идем, - дип берничә тапкыр әле, ничек ул йөртеп, мондый беләзек. Тавышы нигә аны дип сорады.
  
  Хуртада пожал җыерып. 'Мөмкин. Ih йөртә, күп кенә кешеләр, һәм алар белђн бернинди уртаклыгы да юк Партиясе Змеи. Хәтта балалар. Күбрәк, шул чакта күңелле - мин уйлады, без сөйләштек бу хакта. Чын күңелдән, ничек пуговицы сайлаулар вакытында Америкада».
  
  «Ләкин бу очракта», — дип башлады Харпер, аннары покачал аягы. Ул торып басты. «Әйдәгез, покончим моның белән. Вернитесь ярында. Телефоныннан ераграк тор замка һәм Стервы. Һәм, сыч ходайга, көчәйтергә хисе куркынычсызлык чаралары.
  
  Хуртада выглядел рассерженным. — Мин инде моны. Шәхсән. Ике охранников, алар эчтек бер шешә Варгаса, беркайчан да граммны. Безгә белән хема.
  
  'Бик яхшы эш. Аның, дип ышанам, сез утопили ih бу күп. Харпер похлопал китайца буенча плечу. — Мин булам, анда ничек була элек иртән. Миндә бар нәрсә-нәрсә, нәрсә, аны алам, монда шөгыльләнергә. Ул вакытка килгәч, аны шунда доберусь
  
  Аның турында карар кабул итте. Подожди, яки исчезни. Аның күрсәтермен Сезгә белергә.'
  
  Кайчан алар җыелган аерылышырга, Хуртада диде: «Сез үзегез аңлыйсыз, мин хәбәр итәргә тиеш бу хакта. Аның белән элемтәгә керергә тиеш «Диңгез драконом» һәм тапшырырга бу Пекинда.
  
  Максвелл Харпер озак карадым, бүген үзенең иярчене. Эго кечкенә глазки, блестевшие серым бу толстых капчык киеп йөгерү, салкын иде.
  
  — Гади сделай бу, — диде ул, ниһаять. — Мин алмыйм туктатырга сине. Тик твоем урында аны иде, моның түгел, сикергәли - әлегә юк. Партия гына эшли башлый, добиваясь нәтиҗәләрен. Әгәр без туктыйбыз хәзер, күп эш бетмәс төрле өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы. Әмма сез күрерсез югыйсә.
  
  Әлегә ул шелл буенча юлга кертелде, Харпер якка карады бу человечка. — Ниһаять, — диде ул рассмеялся, — сез отвечаете куркынычсызлыгы өчен. Аның булмас иде мөмкинлек бирде Варгасу сбежать белән акчалата.
  
  
  Пекин — ул төзелгән шәһәр мәсәлән, бу форма кайбер кытай тартмаларын. Сездә бар, Тышкы Шәһәр. Ул чакта сездә бар Эчке яки Запретный город. Ә эго складывать доллар залында Имперский шәһәр. Бу складывать доллар ПАРТИЯСЕ, Кытайның. Ничек һәм барлык бюрократиях булсынмы диктаторские яки демократик, баруы кыен булган биналарда разбросаны бесчисленные малоизвестные офислары.
  
  Бер тирәсендә шундый офислары кеше иде бирерлек өчен сәяси һәм икътисадый сугыш.
  
  Эго исеме Лю Шао-хи, һәм эму иде бераз өчен илле. Бу иде невысокий ир-ат, бледно-сары кыз бала белән некоторой деликатностью Шахте. Лю Шао-хи, яки Лиоэ иде замкнутым кеше белән вежливой сдержанностью белән шөгыльләнүче киресенчә, күбрәк милкендә иде иртәрәк яңа территориясен кытай территориясен, әмма чын табигать Лиоэ читалась бу эго күз алдында. Алар темными, настороженными, горящими диким акыл һәм түземсезлек. Лиоэ понимал эшен һәм эго хакимият простиралась югары постлар.
  
  Ул оторвался нчы үз кәгазьләр, кайчан керде ассистенты белән чыгыш ясау. Ул положил лист кәгазь өчен урындык. «Соңгы яңалыклар белән Диңгез Дракона , сэр». Ярдәмчесе белә ярамый дип атарга Лиоэ «иптәше», дигән иде безгә әйтелде бу партийном беркетмәдә.
  
  Лиоэ отмахнулся нче аңа. Кайчан ир-ат юкка чыккан, ул алды хәбәр һәм игътибар белән эго укыдым. Ул укыдым бу кабат. Эго гладкий мочка сморщился. Киресенчә, Мексикада, барысы да яхшы бара. Диярлек артык яхшы. Мондый оптимизмын борчый иде аны. Ул нажал төймәгә үзенең өстәлдә.
  
  Лиоэ дип сорадым: «Кайда хәзер Диңгез Дракон ?»
  
  Ир-ат янына килеп стонать һәм төшергән бик зур картасын. Түгел колеблясь, ул передвинул кызыл төймәгә белән бер урыннан икенчесенђ. Эго эш заключалась шул белү өчен бу әйберләр. Хәзер ул күрсәтте кызыл булавку. «Әйтик, мәсәлән, 108® көнбатышка таба һәм 24® төньякка таба, сэр. Без кулландык тропики яман шеш өчен широты. Сездә заказлар өчен Диңгез Дракона , сэр?
  
  Лиоэ кулын күтәрде, призывая эго замолчать. Эго превосходный баш миен визуализировал картасын бу өлкәдә дөнья. Ул да китте настенной картасы. Аша мгновение ул мића: «Әйә түгел янында тамагына Калифорния култыгы?»
  
  'Әйе, сэр. Диңгез дракон берничек тә кайчан ята төбендә, сэр, һәм...
  
  "Әгәр аның телим дәресе буенча база мәгълүматлары,"
  
  — диде Лиоэ, әнисенә карап, аңа непроницаемым взглядом. — Мин сезгә әйтәм. барыгыз, шушы урыннан.' Ир-ат поспешно китте. Янә бер, Лиоэ алды хәбәр һәм янә эго укыдым. Ниһаять, ул туры кђгазь һәм погрузился башлады. Мексиканское приключение иде, әлбәттә, авантюрой. Зур уен. Киресенчә, барысы да яхшы бара. Тик шулай да, ул үзен начар хис итә неловко. Беркайчан да булмый артык ышанырга нең агентам! Моның өчен кирәк иде карау урынында, шәхсән, ә бу мөмкин түгел. Лиоэ вздохнул һәм принялся эш өчен, эго старомодное каләм шипело кәгазьдә, ничек дракон.
  
  
  
  2 - КЫСКАЧА ИДИЛЛЕЯ
  
  
  Адв = β бу Акапулько. Окрестные тавы булды багровыми бу сгущающихся сумерках, ә белоснежных роскошных кунакханәләрдә замерцало берничә огоньков. Запоздало вернувшиеся яхты устремились тирәсендә ачык күлмәк шул уютную гавань. Температура кимеде ривненской шулкадәр өчен тире ощущалась ничек атлас.
  
  Нигы Картер тыныч лежал бу пустынном пляжда, наслаждаясь тыныч матурлыгына бу мизгел. Кыз да молча лежали бу песке, һәм хәзерге вакытта бу нормаль күренеш. Көне буе ул иде непрестанной болтуньей, мондый күңелле һәм забавной — һәм нетерпеливой, — дип Нигы нинди булыр иде очарованным ул безгә иде, хәзер иде рәхмәтле өчен тынычлыгын.
  
  Алар лежали белән ябык күзлегеннән, бедро к бедру, аның стройная һәм куе коричневая, эго обманчиво стройная һәм мускулистая. Алар янында бүгенге песке лежали украденная корзина өчен пикника белән ике буш винными шешәләр ыргыта. Күрсәткечләрне тикшереп тору аларның иде Taittinger Blanc de Blanc . Виноград буенча Шардоне. Киллмастер хәзер тойдым мягкую игристость шәраб. Шәраб күрсәтте, аңа зур булмаган дәрәҗә физик йогынтысына; ул өметләнмәгән, бу эго мәгънәсе иде размягчен. Чөнки ул тиеш иде карар кабул итәргә тиз арада. Килгәндә, кызлар, Анджелиты Долорес Риты Инес Дельгадо.
  
  Бу катлаулы карар.
  
  Нигы приоткрыл күзләре һәм уставился бу күп. Кояш иде гигантским алтын медальоном, ул висело откровенные өстендә су, ә һава тирәли взбивался бу пену матур чәчәкләр.
  
  'Нигы?' Бот Анджелиты көчлерәк прижалось к эго. Ee зур палец, сжал внутреннюю өлеше эго сул кулы, бераз югарырак локтя.
  
  "Џм?" Нигы закрыл глаза бер алтын стрел кояш. Ул үзе, дип карар кабул итәргә тиеш. тиздән. Бар иде предчувствие", дип Энджи җыена вмешаться. Ул аяусыз преследовала эго дәвамында якшәмбе көннәрендә, һәм аның ниятләре турындагы иде ясны башыннан. Бу кыз иде полна решимости бирергә үзләрен пожертвовать үз девственностью на алтарь мужественности Ника. Һәм ниндидер любопытной сәбәпле, аны үзе Нигы түгел понимал, ул теләмәгән корбанын кабул итәргә. Ул бик исе китте нең отношением. Әллә өчен, бар иде, бик зур тәҗрибә белән аралашу девственницами, һәрхәлдә, чорыннан уку көллиятендә, кайчан, ничек һәм талантлы, ул шунда невинности кайбер девственниц. Әмма алар белән хорька ул яраткан идем, хатын-кызлар матур, тәҗрибәле һәм бераз өлкәнрәк двадцатиоднолетней Энджи. Әмма тавыш бирергә ул пляжда әлеге восхитительно кайнар мексиканкой, - һәм ул әле дә кыймаган. Соблазнять яки соблазнять? Нику туры килде усмехнуться. Моның өчен җаваплылык, искушение иде, бик кыен кемгә. Әгәр дә бу бөтенләй булачак.
  
  — Нигы, кадерле? Аның бармак янә коснулись эго куллары. Ул тотты да күзләре ябык. «Молчание — алтын, Энджи».
  
  Ул хихикнула. «Мин устала молчать. Моннан тыш, аның телим белергә, бу татуировка синдә.
  
  Бу иде, әлбәттә, зәңгәр балта. Символы АХ. Барысы идентификация - сәбәбе, аның буенча эму туры килде йөзә өчен ерак пляжларда. Янә һәм янә ул сопротивлялся хакимиятенә, настаивая, дип кечкенә тату бесполезна һәм коварна, әмма тщетно, БАЛТА ала, үзенең үзенчә булырга, шулай ук традицион кебек, иске хезмәте.
  
  Ләкин ул әйтте: «Кайчан аңа яшь иде, аны убежал к морю. Ул чакта аңа иде тулысынча татуирован. Шулай эшли, барысы да паровые. Кайчан аны өенә әнием приказала уничножить ih, барысы да кала бу. Аның шулай нык плакал, миңа калдырырга рљхсђт аның өстенә».
  
  Энджи ткнула эго шул янәшә. «Лжец!»
  
  Нигы дип елмайды темнеющему небу. 'Абсолют дөрес.'
  
  Аның бармак скользнули буенча киеренке мышцам эго тормыш. — Син искиткеч кеше Нигы. Аны беркайчан да күргәнем булмаса да, мондый матур кеше. Синдә бар, мускулы, восхитительные мускулы, тик син гладкий. Сез Беләсезме, - әллә алар бодибилдеры. Бу барлык узеллар һәм шишки. Һәм алар күрсәтә ih вакыт.
  
  'Әмма аны?'
  
  Кыз рассмеялась. 'Показываешь үзен? һа-һа! Зур бер өлеше вакыт аның хәтта алмыйм сине табарга. Син избегаешь мине. Аны беләм.'
  
  Бу правдой. Күпмедер вакыт ул теләдем избегать Энджи. Башта ул якын испугался шундый вибрирующей яшьлек, мондый сочного, гладкого һәм восхитительного тән. Ничек Хоук иде расхохотался! Бу кеше исемендәге Киллмастер, бу профессиональ истребитель дошманнарын үз иленең, бу бик яхшы әзерләгән һәм искиткеч обученная машина, кыю, ничек үгез, һәм хитрая, ничек бешеное копье , — бу кеше кортлардан кечкенә кызлар?
  
  Кояш исчезло. Нигы тойдым сђер, безмолвное киеренкелек һавада булганда ул обнял кызны һәм обнял аны әле башка страсти. Сияли угли заката — приглушенный Götterdammerung башка ужаса һәм следствий — һәм аша опаловую суга, растянувшуюся тонкими нитями тавышны, ишетте ул төс.
  
  Ул нежно поцеловал кызны иреннәре. Ул прижалась к аңа, һәм аның авызы иде сладок, ничек чәчәге. Ул извивала үз загорелые кулны бу экстазе, шундый ук любезном һәм невинном, ничек эт. Ул сызып ќибђргђндђ эму бу авызы.
  
  — Мин бик бесстыдной, Нигы. Аның алам, дөресен әйткәндә, бу хәзер. Тик мин шулай тоскую буенча сиңа һәм... һәм син дә шундый, - барысы да. Мин алмыйм сарыф к папского һәм сорарга эго сатып алырга сине, минем өчен, шулай түгелме? Димәк, мин тиеш преследовать сине, выставить үзен идиоткой. Мин каршы түгел. Чөнки бу бик мөһим минем өчен. Бик мөһим!!!' Бары тик сирђк кенђ, ул кайчан иде взволнована, аның тәрбия Рэдклиффе отступало арткы планга күчте, шулкадәр күрсәтер, дип инглиз теле түгел иде, аның туган телен.
  
  Нигы, күрәсең, белми иде ул аның турында. Анда иде крохотное бикини, ике тар сары полоски кордон һәм хәзер аның иде беспрепятственный күзәтү йомшак круглой күкрәгенә.
  
  — Әйе, — диде ул. «Без онытырга тиеш түгел әтине». Әти владел сђгать ярым мөгезле эре терлек Мексикада, выращивал призлы быков һәм үзен башкалардан югары положение мексиканском хөкүмәтендә. Хәзер Нигы дип уйладым белән билгеләнгән древнее, дип булыр иде яхшы гына, әгәр сиңа туры килгәне турында уйларга, мондый вещах керткәнче переспать белән кыз. Тик тавышы, ничек обстояли эше. Мексиканское хөкүмәт, хөкүмәте АКШ, АХ, Ястреб(Hawk) - беркем дә булмас иде бәяләде, әгәр ул соблазнил бу сәламәт, теплокровную нимфу, похожую бу юную һәм бик нежную Долорес дель Рио.
  
  — Миңа шунысы кызык, — диде Нигы, оттягивая момент истины, — дип килеп системасы белән Дуэнья. Бу тәкъдим үз өстенлекләре. Благовоспитанные барышни мондый хәлләрдә түгел оказывались. Алар йөзәр белән неизвестными ир-атлар өчен ерак пляжларда. Энджи хихикнула. Ул перекатилась аңа, прижавшись к, аңа үзенең җылы яшь кожей, ничек матур пиявка. — Сиңа кирәк спутник, Нигы. Беләсең... Мин, чыннан да, ышанам, син куркасың, минем. Ул подошла облизывает. к. аңа һәм поцеловала эго муеннарына. Нигы обнял ee. Озак вакытлар ул пролежала идәндә бөтенләй неподвижно аңа. Җиңел ветерок пронесся mimmo алар, набрасывая аларда юка катламы комы.
  
  Кайчан кыз янә заговорила, ул бик бик җитди. — Син генә тотасың, мәңгегә минем смеяться, икән, аны, сиңа, дип,-дип ђйтђ алмыйм, Нигы?
  
  «Мин тормыйм смеяться өстендә синең».
  
  — Ул чакта закрой глаза. Мин дә әйтә алам, әгәр сез карагыз миңа.
  
  — Аның ih закрыл.
  
  Ул пролежала идәндә, прижавшись щекой к особенных изгибу эго күкрәгенә. Ул якынча сызып ќибђргђндђ. — Мин... мин беркайчан да оештырылды белән мужчиной, Нигы. Сез инде догадались? Аны, ышанам ки, сез шундый светский кеше. Ярар, аны озак вакытлар иде әле үзенең беренче ирне. Аны әйтә килдем сиңа, мин начар кыз. бесстыдная. Тик мин телим иде бу дөрес ир-ат, Нигы! Аның продолжаю сөйли үзе, бу булырга тиеш, идеаль ир-ат беренче тапкыр. Кайчагында өлешендә, минемчә, таптым аны. Ләкин аның белән һәрвакыт нидер алай түгел. Ниһаять, аның нахожу сине. Һәм аны беләм, бу-дөрес!
  
  Нигы тотты күзләре ябык. Ул тоймадым бархатное балкышы ee арка астында үз пальцами. Тавыш бирергә ул, бөтен свежести һәм прямоте яшьлек, башка лицемерия. Ул иде, әлбәттә, нибары бала, тик обладала мудростью мәңгелек хатын-кызлар.
  
  Шуңа да карамастан Нигы колебался. Ул гына да түгел, понимал үзен. Ул тулысынча мужским хайваннар, кайчагында хәтта бик хайваннар, һәм аның сыгылмалы гәүдәсе, шулай җылы светящееся, возбуждало аның. Бу паху горело, угрожая өзәргә баш миен. Һәм ул үзенә, әгәр бу түгел ул, булса булыр, кемдер башка. Бәлки, hamm, клоун, сексуальный распутник, ул причинит әй авырту һәм разочарует аны. Бу булырга тиеш иде случиться. Котылгысыз. Энджи созрела өчен аның ощипали, һәм иде полна решимости булырга ощипанной!
  
  Кыз булдым штопора. Ул извилась ике, өч тапкыр ослабила ремешок. Ике өлешендә, бикини проплыли буенча воздуху һәм приземлились бу ком. Ветерок күтәрде ih һәм тәрҗемә итү. Нигы күрдем, алар наткнулись бу яртылаш утопающую бу дюнах изгородь.
  
  Хәзер голая Энджи лежали бу nen өстән. Ee авызы бар иде эго rta. — Барабыз, — сызып ќибђргђндђ ул. — Әйдә, тик синнән минем Нигы. Научите мине. Бул яхшы җиһазландырылган, нәфис, һәм тик синнән мине. Аның шулай телим, моның Нигы. Синең белән.'
  
  Нигы обнял аның олы кулы һәм прижал үзенә. Аның кечкенә язычок иде, кайнар, острым һәм влажным бар-во рту. Ул башлаган целовать аның иң делле целовать, һәм Энджи застонала һәм извивалась бу nen. Ул тойдым легкое покалывание кечкенә розовых сосков үз күкрәгенә.
  
  Быстрым, плавным хәрәкәте пьедесталының аякка кыз перекинулась аша " эго эчтђге. Ул нык похлопал аның сзади. — Яхшы, — диде Нигы. — Яхшы, Энджи.
  
  Бу иде, соңгы вакытта алдында тулы темнотой, һәм һавада повисло соңгы прикосновение пурпура. Мин торам казанда полумраке, үзләренең гаять широкими җыерып, узкими бедрами һәм ике колоннами аяк, Нигы булыр иде превосходным үрнәге первобытного кеше, ул китерде үз кәләш бу эго логово. Кыз расслабленно ятарга үзендә на плече, свесив куллары, һәм темные чәч развевались бу чәркәләре ничек байрак.
  
  Зур дюне, янында теге урыны калды, аның трусики, җил булдырган неглубокую ложбину. Нигы отвел аны шунда, һәм нежно уложил. Соңгы вакытта ул нык обняла эго, һәм ee кайнар авызы прошептал эму на ухо: - Сиңа... бик больно? Ул тоймадым, ничек дрожит аның стройное гәүдәсен.
  
  Ул заставил аның замолчать поцелуем. Һәм ул шулкадәр нежным, ни дәрәҗәдә иде, дип җиңел түгел иде өчен, Ника була, кайчан ул взволнован.
  
  Һәм шул рәвешле Анджелита Долорес Аяк Инес Дельгадо ниһаять җиткән балигъ булгач. Әгәр ул причинял әй авырту, ул издавала безгә тавыш тыш задыхающегося крика ахырында. Нигы, переполненный восторгом һәм легким удивлением, тойдым неподдельную рәхмәт бүләк сделала эму бу кыз-хатын-кыз.
  
  
  Кайчан кайта, үз бунгало кунакханәдә Las Brisas Hilton, эму астында ишек подсунули телеграмма. Бу мөмкин означать бер генә. Эго ялга тәмамланды. Ул разорвал сары конверт.
  
  Экскалибур - тукта - Тиеш - тукта - 33116 - тукта - Дрозд - җеп -
  
  У, Ника була, ул путешествовал исеме астында Картер Мэннинг түгел иде, үзе белән кодовой китаплар. У АХ нибары берничә кодовых китаплар, һәм алар яхшы охранялись. Әмма эму түгел, кирәк иде кодовая китап моның өчен хәбәрләр. Хоук, әлбәттә, моны белә иде. Экскалибур - приезжай кичекмәстән.
  
  Сиңа, һичшиксез, - гадәттән тыш - бик бер еллык сроклы.
  
  33116 - широты, һәм долгота. Нигы досталь буенча портфеле бераз картасын һәм обвел карандашом круг тирәли иң зур шәһәр-районда күрсәтелгән широты һәм долготы. Сан-Диего.
  
  Нахмурившись, мин беләм, нинди тәэсир калдырды бу җитештерәчәк, — дип, шулай хис итәр Энджи, — ул язган кызга хат калдырган. Ул уятты слугу җибәрдем һәм хат калдырган белән дюжиной роз аның кунакханәсе. Ул булса, әлбәттә, аңладым. Ул беркайчан да аңламаячак гына булачак больно, әмма ул берни дә алмадым моның белән поделать.
  
  Аша ярты сәгать ул аэропортта.
  
  
  
  3 - ЙОДРЫК-КЫТАЙ ТЕЛЕ
  
  
  Кайчан Нигы Картер чыгып китәргә җыенган аэропорты Сан-Диего, к аңа минем янга килеп, ир-ат белән суровым зат, стоявший каршында. Во рту у ир-атлар иде незажженная тәмәке, һәм ул шарил бу карманах. Кайчан Нигы килде, ул әйтте: «гафу итегез. Сездә бар, уты?
  
  Нигы, заинтересовавшись эго контактом, досталь, зур кухонную спичку һәм чиркнул аның турында подошву үз ботинка. Ир-ат кыскача кивнул. — Мин сержант Престон, сэр. Диңгез тикшерү эшләре. Минем машинасы бар.'
  
  Сержант алды чемодан Ника һәм йомгак ясады эго к кечкенә генә спорт машинада. Омтылып, ул втиснуть үз здоровенное гәүдәсен шул ковшеобразное сиденье, агент АХ диде: «Аның өлеше задавался мәсьәлә, нәрсә булачак, әгәр дә ул егет кабызачак кухонную спичку. Бу мөмкин чакыртырга неприятную путаницу.
  
  У старшины, күрәсең, булмаган хисләр юмор. Эго салкын књзлђре скользнули буенча Нику булмаса, елмаюлар. — Хђлнећ булу ихтималы аз, сэр. Алар бик азлар гына файдалана».
  
  Бу матур иде июльский көне, алтын һәм зәңгәр белән освежающим бризом. Нигы расслабился. — Кая без эдеме, сержант?
  
  — Ерак түгел, сэр. Җиде, сигез кварталлар, мин сине доставлю.
  
  Аша берничә минут машина белән ишеткәнем бар-Виста-авеню, свернул бу тихий переулок. Ул янында тукталды длинного кара седана. — Менә, сэр. Сезне көтә джентльмен.
  
  Джентльменом иде Ястреб, ул выглядел худым һәм усталым бу гаять зур заднем сиденье. Иде, күрәсең, ул спал бу җәйге костюме, ә аның омтылыш коричневая соломенная шляпа иде помятой һәм грязной. Воротник эго рубашки иде грязным, ә галстукны иде завязан гордиевым узлом. Эго зат төстә һәм текстуры иске пергамента раскрылось тирәсендә незажженной сигары, ул чакта сәламләде Ника.
  
  — Син яхшы выглядишь, — диде Хоук. «Отдохнувший, загорелый. Элеккечә, бик яхшы формада һәм эшләргә әзер.' У Хоука иде һәвәслек мондый выражениям. Нигы sel белән янәшә үз боссом һәм посмотрел на өлкән кеше. — Алмыйм, моның турында әйтеп, сезне, сэр. Сез выглядите усталым.' Хок боера шоферга бу ливрее һәм закрыл стеклянную перегородку. — Мин беләм, — диде ул. 'Аның арыдым. Аны түгел, лежал пляжда да смотрела на проплывающие бикини». Ул закатил сигару к, башка уголку rta һәм өстәде: — Әмма мин түгел завидую сиңа, малай. Син отработаешь бу ялга — дип әйтергә була, задним числом. Ул посмотрел на Ника белән выражением добродушной усаллык үз иске хитрых күз алдында.
  
  Нигы закурил сигарету белән алтын мундштуком. — Авыр эш, сэр?
  
  Хоук кивнул. — Шулай була бу, дип атап, малай.
  
  Бәлки авыр, мөмкин дә юк, ләкин һәрхәлдә бик катлаулы. Әгәр дә аңа булды богохульником, аны атар бу чертовой дерьмовой эше! Тавышы нигә аны отель, сөйләшергә, сезнең белән барып, ничек без перейдем к инструкциям өчен прояснить дип,-дигән. Аның асылы шунда ки, без отдадим сине ЦРУ. одолжим, Нигы. Алар махсус сезне сораган иде, һәм, әлбәттә, аның килешергә тиеш иде.
  
  Нигы подавил ухмылку.
  
  Хоук опустил тәрәзә һәм выбросил изжеванную сигару. Ул засунул үз авызы яңа.
  
  «Ярар бюджетына дүрт тапкыр күбрәк безнең», — диде ул канәгатьлек белән. «Шулай да, алар килергә тиеш, безгә килгәч, алар, чыннан да, бу беде. Аны, әлбәттә, белә, алар килә. Ни булыр дип көтмәгән идем, чөнки бу нәрсәләр хуҗасы киләчәген, һәм безгә шәхсән. Ул хәзер монда, Сан-Диего. Без очрашырбыз аның белән хәрби-диңгез авиабазе аша берничә минут кадерле. Аны, кулга яхшырак булыр, әгәр син узнаешь бу хакта алдан ук. Яхшырак гади керергә һәм кинәт калырга алдында».
  
  Нигы Картер кивнул. Ул белә беспокоило эго босса. — Мин булам, үзләрен әдәпле тотар га, — җитди диде ул. «Мин әйтәм, нәрсәне генә ул вакытта, миннән, мин дә бер тапкыр әйтергә эму «сэр». Яхшы?'
  
  Хоук ташладым аңа караш. — Алай бул шул легкомысленным, малай. Син беләсең, миңа төкерергә на твои манеры. Эш шунда ки, ярар, сез беләсезме, ЦРУ, шулай ук АГ өлешендә күрергә әйберләр башкача. Бу аермачык. Без эшлибез, шулай әйтергә, төрле дулкыннар. Аны, телим син генә тыңлады. Мәңгегә тыңларга һәм булырга вежливым. Уйнарга, алар белән. Ул чакта без эшләрбез, һәм бу үзенчә теләгәнчә сарыф иткән. Аңладым?'
  
  Нигы дип аңладым. Мондый хәл килеп туды, беренче тапкыр гына түгел. АХ, бик кечкенә, тыгыз оешкан, компактной оешмасы белән тулысынча бер представлениями үтәү турында үз бурычлары, ЦРУ башлыкның үзе зур киң комплексы, кешеләрне, объектларны һәм, кирәк, белән, максатлары һәм мотивами, гадәттә, сходными белән максатлары һәм АХ. Кайбер трения иде неизбежны.
  
  Юлда буенча Акапулько Нигы хакта уйлана. Хәзер ул мића: «Бар микән бу торак пункты россия нинди дә булса мөнәсәбәте шушы дулкында ялган пятидолларовых банкнот?»
  
  Хоук кивнул. «Мин исе китте, син ни беләсең бу хакта. Телисез икән, дип әйтә иде пляжда шактый озак булсын, прочитать газетасына? Нигы покачал аягы һәм елмаеп куйды. 'Юк. Радио. Аның иде бу чүп-чар шул вакытта.
  
  'Аны шулай дип уйлаган идем.'
  
  «Күрәсең, алар кагылмый Мексикада», — диде Нигы.
  
  Хоук кивнул. — Бу ачык күренә. Әгәр дә безнең милләтебезгә тугрылыклы, ялган тауарларны килә буенча Мексика. Алар теләми засорять үз оя. Тик бу ялган банкнотах бар нечто күбрәк. Күпкә күбрәк. Зур бер өлеше аның үзе тагын да белмим. Тавышы ни өчен бездә итеп бу очрашу белән Бөек Кеше иде. Ул ташладым бөтен эшен һәм бирегә килеп җиттем дип уйлый, сөйләшә, сезнең белән шәхсән. Бу, малай, бирә сиңа берникадәр тамаша мөһимлеге турында бу миссия!
  
  Нигы гына присвистнул. Эго алай җиңел иде впечатлить, әмма хәзер ул оештырылуына соклануын белдерде. Киресенчә, ул тиздән кайтачак бу Мексику. Ул сомневался, бу юлы булачак белән Энжи...
  
  Аша ярты сәгать Нигы һәм Хоук сидели бу аккуратной бүлмәдә, тулы карталар, урнашкан бинаның иң аскы катында хәрби-диңгез авиабазы. Тышкы якта өстендә дверью горел кызыл брылев. Ника тәкъдим итте, алмашты рукопожатием һәм игътибар белән өйрәнделәр, салкын, умными күзлегеннән. ЦРУ башлыгы иде, бик нык мужчиной белән носом, ул мөмкин булыр иде", - сломать бу боксерском яки футбол матчында воинственной челюстью һәм копной огненно-рыжих чђч бар.
  
  Нигы сидел һәм молча көттем. Тәмәке тарту рšхсђт ителђ иде, һәм ул закурил сигарету белән алтын наконечником һәм развлекался, экрандагы кебек Ястреб күрсәтә үз естественную воинственность һәм омтыла подавить горурлыгы АХ бу. Хоук иде горд һәм сходил белән акыл каршындагы малейшем проявлении снисходительности. Әгәр сез попытаетесь карарга Хоуку покровительственно, сездә проблемалар булачак. Хәзер проблема заключалась шул, дип, булса да ир-атлар иде, бер ранг, ЦРУ превосходил АХ. Һәм Хок белми иде бу.
  
  Хок һәм Нигы сидели анда, әлегә ЦРУ хезмәткәре күпмедер вакыт бардым буенча бүлмәдә. Ул помедлил мгновение алдында картасы, аннары торып басты алдында Ником. — Синдә дә бар таблетка цианида, Картер? Яки нәрсә тагын, дип, убьет сине тиз һәм безболезненно?
  
  Нигы посмотрел ачылган салкын књзлђре. 'Юк, сэр. Минем беркайчан да моның белән үзе.
  
  «Бу миссия, мәңгегә. Бу бүлмәдә сез әгәр кем дә кем нечто күбрәк белән чагыштырганда, бөтенләй секретную мәгълүмат. Эш шунда ки, бездә юк кулайрак ярлыка өчен бу әйберләрнең; әгәр сез называете ih бөтенләй секретными, сез әле барысын да беләсез. Бу аңлашыла?
  
  Хоук диде берничә хрипло: — У Колодезный шундый ук допуск, ничек минем белән, Рэд. Сез беләсез, димәк.'
  
  Югарырак иде. Хоук, ЦРУ башлыгы һәм берничә башка иде шул ук дәрәҗәдә рөхсәт ителә, дип белдерде президент.
  
  Босс ЦРУ кивнул. — Мин беләм, Дэвид. Тик ул кабул итәргә тиеш таблетку цианида яки нәрсә бу үзенчә. Әгәр эго поймают һәм, бәлки, көчәнешләргә пыткам, ул кабул итәчәк бу. Аның руковожу бу миссия буенча прямому кушканча президенты. Александр тәртип!
  
  Хоук посмотрел на Ника, аңа тоелды ул подмигнул, кайчан аның босс диде: «Нигы, син примешь цианид».
  
  — Яхшы, сэр.
  
  — Яхшы, — диде ЦРУ хезмәткәре. - 'Әйдәгез, алга барырга. Кирәк безгә бик күп сөйләшергә. Минемчә, яхшырак булыр, әгәр сез ике послушаете, әлегә аңа расскажу болар барысы да. Сохраните сорауларыгызны аннары. Әгәр телисең аласың эшләргә язмалар, Картер, әмма сожги ih керешер алдыннан чыгып китәргә бу бүлмәгә.
  
  Нигы дип елмайды. — Бу зарурлыгы юк, сэр. Минем бик яхшы хәтер.
  
  'Ярый. Тавышы шулай. Уңайлы булсын өчен һәм җиңеләйтү өчен, сезнең хәтер, аның разделю бу инструкцию ике мөһим өлеше: фактлар, ягъни безгә, чыннан да, билгеле булганча; һәм догадки, алар да эшлибез", ягъни гипотезы. Белгәнегезчә, мондый операцияләр тиешбез полагаться бу догадки, һәм Ходайга һәм дип өметләнергә хаклы».
  
  Дородный рыжеволосый ир-ат килеп кул көрәштерү өстәле янына һәм, нидер алды. Ул бирде эго Нику. Агент AX игътибар белән исследовал аның. Бу иде алтын беләзек рәвешендә змеи белән хвостом во рту. Нигы үткәрде, пальцами буенча моңа фәне һәм берәүдә крошечные канавы яки выступы берьюлы плоской головкой.
  
  ЦРУ хезмәткәре посмотрел аңа. — Син ih тоясың? Ih кыен күрергә мөмкин. Ул гына да түгел, бик яхшы ясалган, ләкин бу кечкенә выступы тапшыралар үзе пружины.
  
  Нигы вытащил тирәсендә кармана маленькую лупу һәм кабат карап чыкты, беләзек. Хәзер ул күрдем, ул гына иде буенча алтын пластины һәм начар эш. Ул убрал лупу һәм вернул беләзек хезмәткәренә ЦРУ. Ул шунда ук таныдым бу символы.
  
  — Бу Пернатый Елан, — диде ул. «Символы, борынгы ацтекского ходайга Кецалькоатля».
  
  ЦРУ хезмәткәре казался канәгать. Мрачная елмаю уйнады тирәсендә эго твердого rta. Ул ташладым беләзек өчен урындык. 'Нәкъ шулай. Бу шулай ук символы яки билгесе яңа сәяси партиянең Мексикада. Алар беләзекләр кулланалар, ничек файдаланабыз сайлау значоклар. Алар атыйлар үзләрен Радикальными демократами яки Партия Змеи, һәм бирү өчен, сезгә тамаша программасы турында партиянең итәргә өндиләр кире кайтару Мексикада Техас, Нью-Мексико, Аризоны һәм Калифорния!
  
  Хәтта Хоук тәмам каушый калды үзенең гадәти бесстрастноси. 'Ничек? Бу ни гаҗәп! Булырга тиеш, бу сука сумасшедших.
  
  Вәкиле ЦРУ пожал җыерып. — Бәлкем, шундый, янәсе сумасшедших. Әлбәттә, үзләре вожди бу чепуху ышанмый, әмма крестьяннарга тараталар хәерчеләр өлкәдән ул ошый. Без юк моңа бернинди катнашы юк хәзер. Безнең эш шуның белән безнең экспертлар фикеренчә, дип беләзекләр Кытайда ясалган. Һәм мин дә тотам Тайвань!»
  
  Хоук уйладым: «Димәк, бу барыбер дђ, Дракон».
  
  Босс ЦРУ янә беләзек алды һәм накрутил эго зур палец. «Бу взято у мертвого кеше. Эго разбился самолет бу Техасе, һәм рейнджер күрдем эго челпәрәмә һәм тапкан обломки. Ул тапты, нәрсә-дип тагын. Ике чемодана белән фальшивыми пятидолларовыми купюрами. Безне шунда ук оповестили, һәм без эшкә кереште. Аның, минемчә, бу кешеләр гаять зур эш алып бара. Без оцепили территориясен һәм ничек кенә өйрәнделәр бу самолет ярдәмендә увеличительного пыяла. Аның, дип саныйм без вывезли нәрсә имело булса да, ниндидер кыйммәткә ия».
  
  Ул минем янга килеп, к карта һәм кызыл карандашом нарисовал кечкенә генә даирә бу Техасе, ерак мексика чикләре. «Бу урын, анда разбился самолет, бу parque Биг-Бенд. Бәхеткә, безнең өчен, ул да янган. Саны буенча бензин баках алдык кемгђ булса, берсе-самолеты. Күпмедер радиуста, әлбәттә. Бу бераз ярдәм итте безгә, тик бу әле башы гына. Бу засохшей пычрак һәм берничә веткам һәм листьям өчен шасси бу кешеләр алдылар эго сузить. Иң мөһим булган пычрак - ул происходила буенча золотосодержащей җир. Без тапкан бик йомшак эзләре алтын руды.
  
  «Мексика бик күп алтын, — диде Хоук. «Бу чертовски зур ил».
  
  Вәкиле ЦРУ салкын елмаеп куйды. «Шулай Ук, Дэвид. Чертовски зур ил. Әмма безгә бәхет елмайды. Ярдәмендә кире проекции, без алдылар кемгә возможную нокта итте разбившегося самолеты — әлбәттә, барысы да тагын күпмедер радиуста. Әмма без телибез алтын участогы, анда яндыру тыела туры килер булуына без тапкан өчен шасси, барлык чикләрендә воображаемого курс нигезләнгән бу израсходованном топливе. Без уйлыйбыз, - дип тапты аны. ЦРУ хезмәткәре нарисовал башыннан икенче кызыл даирәсен, бу юлы күбрәк. Нигы минем янга килеп, к картасы өчен ел саен нах.
  
  Күрсәтелгән районы баскычта көнбатыш яр буенда Мексика, мәсәлән, параллель рәвештә устью Калифорния култыгы. Кызыл даирәсе тянулся вглубь суши аша Масатлан к Дуранго, ә аннары изгибался төньякка таба, к Сьерра-Мадре. Линия кайта бухту Лос-Мочис бу запасном юллары.
  
  Панамериканское шоссесы.
  
  Нигы Картер посмотрел на ЦРУ хезмәткәре. « Бу чертовски зур җир участогы өчен — бер кеше». Ул, әлбәттә, белә эму туры киләчәк моны үзеңә.
  
  «Барысы да начар кебек тоела». ЦРУ хезмәткәре нокта куйды картада. «Монда авыллары арасында Ла-Крус һәм Элота залында очып китү-очып төшү полосасы. Залда бу хосусый милек, һәм хәзер кулланыла — мин расскажу сезгә бу турыда соңрак — тик элек аэродромында кулланыла ташу өчен алтын. Бу районда добывают алтын, һәрхәлдә, узган. Безнең мәгълүматлар буенча, хәзер ул опустошен. Покинут. Һәм бу шактый дикий районы. Районы бандитлар белән. Бу хакта бандитах аны да тиздән расскажу.
  
  Хоук килеп к картасы белән сигарой бу тонких губах. — Бу веб-яңа очып китү-очып төшү полосасы якын-тирәдә?
  
  — Ни дәрәҗәдә безгә билгеле. Без диярлек, дип ышана упавший самолет взлетел нәкъ менә әлеге полосасының. Барысы да чынлыкта. Үрнәкләре туфрак, яндыру тыела, ябарга icar ягулыгы. ЦРУ хезмәткәре янә күрсәтте зуррак даирәсе. «Ялган тауарларны башкарыла яки, һәрхәлдә, таратыла аннан».
  
  Хоук посмотрел скептически. 'Мөмкин. Тик миңа калса, бу бик гади генә кебек. Мин тотам да, ул самолет, пролетевший өстендә илдә көпә-көндез белән кучей акча. Бу напрашивается бу неприятности. Бу фальшивомонетчики бик умны моның өчен - карагыз әле, алар ничек затопила илне бу банкнотами барып, ничек проснулись кешеләр тирәсендә финанс министрлыгы. Нидер алай түгел моның белән....».
  
  ЦРУ хезмәткәре погладил үзенең кызыл хохолок. Кинәт ул шталь, чиста усталым һәм киеренке булды. — Әлбәттә, син хаклы. Бу безнең дә смутило. Ләкин бездә ниндидер теория. Очучы исеме Антонио Варгас. Ренегат, ничек без ишеттек шул мехико шәһәрләренә. Берничә ел элек эго выгнали буенча мексика ВВС. Һәм бар иде репутация пьяницы. Без склонны уйларга, бу юлы ул эшли, үзен - гади урлаган кучу подделок һәм юкка чыга. Бәлки, ул тапты кемгә сатарга була, бу ялган тауарларны бу Штатта. Тик бу мөһим түгел, безнең өчен хәзер.
  
  Нигы үткәрде пальцем буенча красному ђйлђнђ. "Сез теләсәгез өчен мин юнәлә һәм шунда посмотрел, дип әйтә алам артыгын да ачыкларга сәләтле?"
  
  «Чыннан да», — диде ЦРУ . — Әмма бу бары тик сезнең төп торак пункты россия. Бу күпкә күбрәк сез ишеттек әлегә кадәр хорек. Ул посмотрел үз сәгатьләре. — Тәкъдим итәм ясарга тәнәфес, джентльмены. Аны настроении эчәргә.
  
  Нигы тукталды бутербродах һәм сыра. Ястреб " һәм "кеше һәм ЦРУ эчтек" бурбон һәм скотч бәйле. Кайчан алар тәмамлады, ЦРУ хезмәткәре расслабился өчен, үзенең өстәле һәм закурил сигару. Хоук да башлады эзләргә яңа сигару. Нигы сель бу карта стонами, посмотрел на нах һәм выкурил сигарету. Безнең ул, безнең Ястреб иде әзер жесткости.
  
  — Кытай коммунистлар, — диде хезмәткәре ЦРУ нормаль тоном, — бар эскадрилья буенча алтынчы атом подводных көймә биргән. Кайбер ала хисе карликовые подводные аппаратлары, запускать һәм кабул итәргә ih бу күп. Без полагаем, дип берсе тирәсендә әлеге подводных көймә биргән хәзер залында кайдадыр Калифорнийском заливе».
  
  Бу булды беренче тапкыр кайчан Нигы чыннан да күргәнем булмады Хоука бу шоке. - «Атомные подводные көймәләр? О, Боже! Сез ышанабыз, бу хата түгел?
  
  Рыжий ир-ат покачал аягы. - 'Хатасыз. Аны иде отель өчен түгел иде правдой. Алар аларның, чыннан да, бар. Алар шулай ук атарга мөмкин ракетами. Генә юк ракет. Тагын юк.'
  
  Нигы тойдым, ничек эго кишки напряглись. Кытай подводные көймәләр патрулируют көнбатыш тарафта яр буенда! Бу бик күңелсез фикер.
  
  ЦРУ хезмәткәре посмотрел аңа. «Голос нигә аңа дим турында цианиде, — диде ул. «Сез белергә тиеш бу хакта подводных лодках өчен яхшы, үз эшенә, тик сез генә аласыз хакта сөйләргә, кайчан сезне поймают һәм булачак пытать. Безгә кирәк берничә миллион долларлык һәм алты яхшы агентлар турында белү өчен, существовании бу подводных көймә биргән. Кытайлар охраняли бу слизи, ничек без охраняли атомную бомбу. Әмма без белдек. Без беләбез, анда бу подводные көймәләр. Тик кытайлар белми, дип беләбез без, - алар беркайчан да булырга тиеш түгел, моны белергә! Әгәр дә таныйлар, передвинут подводные көймәләр, аннары алар гади юкка чыгачак, һәм безгә туры киләчәк башларга барысы да өр-яңадан. Барыннан да элек, без тиеш, үзләре инана өчен, алар дип уйлаган идек ih слизи имин. Тагын босс ЦРУ килеп к картасы. Ул кагылды Калифорния култыгы светящимся кончиком сигары калдырып бу nen пятно пепла. «Мин, - диде, - безнең кытайлылардан алты подводных көймә биргән. Бу дөрес. Тик биш билгеләре хәзерге вакытта анда алар булырга тиеш. Без подозреваем, дип, икенчесе, алтынчы подводная лодка, кайдадыр бу районда. Без полагаем, ул ия нинди дә булса мөнәсәбәт подделкам, шулай ук Партия Дракона. Һәм танырга тиеш, бу бик гипотетично. Тик бездә дә бар кайбер зацепки һәм...
  
  «Кђгазь бетеп китђ», — прервал эго Хоук. «Бу диярлек идеаль кђгазь бетеп китђ, анда печатают фальшивые купюры. Кытайлар эшлиләр шундый кђгазь!
  
  Вәкиле ЦРУ кивнул. "Бу вариант, аны без карадык. Алар провозят контрабандой кђгазь өчен уплотнения фальшивок. Әмма, аның фикеренчә, безнең экспертлар, әлеге штампы уйлап тапкан түгел, кытайлылар. Аның расскажу сезгә бу хакта соңрак. Хәзер безгә кирәк, бөтен игътибарны юнәлтергә су асты көймәдә белән шөгыльләнүче буларак, без полагаем, сәфәр кыла у мексика побережья».
  
  ЦРУ хезмәткәре взболтал калдыгын виски үз стакане, һәм мгновение посмотрел бу потолок. «Белгәнегезчә, бездә күп станцияләре прослушивания бөтен ачык бассейн. Кайбер урыннарда булган дә гаҗәпкә калдырдылар алыр хәтта сине, Дэвид. Нишлисең, соңгы ике ай эчендә без алдылар булуы турында мәгълүматлар подводная лодка белән шөгыльләнүче чиреннән түгел безнең, перемещается өскә һәм аска буенча Западному побережью. Әмма алар скрытны, ничек чума, даими меняют позициясен ih радиотапшырулар бик кыска. Әле берничә көн элек без алмадык кемгә ih нигезләмә. Аннары безгә уңыш елмайды, алар пользовались нең передатчиком гадәттәгедән озаграк, шуңа күрә алдык ясарга примерное таныту. Ул күрсәтте картасын. — Шулкадәр төгәл, никадәр алдылар — у оконечности ярымутрауның Бах, һәм якынча семидесяти биш — sta милях нче мексика побережья. Әлбәттә, бу зур кусок океан, һәм бездә юк, аерым өметләр табарга ih, әмма без кулдан килгәннең барысын да эшлибез. Хәзер бу районы патрулирует дюжина эсминцев.
  
  Хоук дип сорады: «Без моның өстендә эшлибез белән мексиканцами?» Нигы булырга тиеш бу белергә. Тотабыз ли без ih хәбәрдар?
  
  Директоры ЦРУ берьюлы түгел, дип җавап бирде. Бу суровом зат барлыкка килде загадочное көнгә табалар. Ул әлеге указательным пальцем буенча вдавленному борынга, әнисенә карап Хоука.
  
  — Алай түгел, — диде ул, ниһаять. — Һәрхәлдә, тулысынча файдаланылмый. Рәсми рәвештә ЦРУ ярдәм итә, аларга күзәтеп партиясе Алтын дракона, турында, алар анда, калса, аз беспокоятся, әмма алар берни турында белми калган проблемалар».
  
  Хоук мрачно кивнул. - «Мин дә шулай дип уйлаган идем. Бу булачак гадәти «кара» операциясе?»
  
  Елмаю директоры иде слабой. 'Әйе. Тавышы ни өчен сез тиешле иде. Аның, без, признаемся, дип, сез бу әйберләр, башкара торган әлеге «кара» операциясе, сез ничек ih называете. Ниһаять, сез буенча АХ, мондый эшләрдә экспертлар.
  
  Хок ташладым пожеванную сигару бу мусорную корзину һәм нащупал яңа. «Әлегә без риза бу». Ул повернул башын к Нику. «Әгәр минем агент булачак залында урынында һәм үз өстенә алыр бу эш аламы ул уйнарга үзенчә теләгәнчә сарыф иткән?»
  
  "Юк", — диде ЦРУ хезмәткәре . Бераз жестковато, дип уйладым Нигы. «Ул булырга тиеш түгел пересекать линия».
  
  Нигы мөгаен тойдым подмигивание Хоука караганда, күрдем аны. "Ярар", — диде эго босс. 'Әйдәгез, алга барырга. Аңа шулай аңлыйм, бар нәрсә дә булса тагын?
  
  - 'Ценымногие күбрәк. Әйләнеп кайтып кытай су асты көймәдә, без полагаем, - дип ул залда якын-тирәдә. Ничек инде мин, - диде, бездә өлешчә обнаружение аның били. Әмма бу районда бара ике сериясе шактый яшерен радиопередач. Бер белән рф президенты владимир путин, шактый слабом передатчике - слабом, әмма способном дозвониться кадәр су асты көймәләр. Икенчедән, су асты көймәләр, ничек без полагаем, диярлек теләсә нинди нокта дөнья. Бик көчле сигнал. Шулай итеп, бездә икенче зацепка, указывающая бу участогы Мексика. Без подозреваем, дип наземная станциясе дип хәбәр итә бүген подводную лодку, ә подводная лодка дип хәбәр итә хәбәрләр аларга. Ихтимал, шулай ук, Кытайда. Алар шулай ук высокомерные ублюдки. Алар кулланалар гадәти код.
  
  Ул алды белән урындык, сары лист кәгазь белән отвращением посмотрел аңа. «Бу фрагментарное хәбәр, ул уловили бу станциясе прослушивания. Алар кулланалар стандартные процедурасын радиосвязи, беркайчан да тавыш ишетелми.
  
  Тыңлагыз:
  
  'Коготь - аленка - топаз - ива - яшел тармак - бака-мартини - бо - болар барысы да, без белдек, бөтен тапшыру ул. Әмма, күргәнегезчә, бу код түгел, ә саннар, бездә юк да инде взломать эго. Ул безрадостно дип. «Бездә кешеләр яхшы, Кытайда, әмма аларда юк иде әле хәл итү украсть ih төп кодовую китап».
  
  Хок күпмедер вакыт жевал сигару. Аннары: «Сез ышанабыз , бу кытай подводная лодка? Түгел, башка ил?
  
  Директоры ташладым кђгазь. - «Башта бу иде мөгаен, ләкин без анализлап записи Бюросы милли иминлек Форт-Миде, һәм алар, диләр, бу чыннан да кытай теле йодрык». Нигы белә һәр илнең, һәр хәрби яки военизированной оешмасы бар үзенең үзенчәлекле ысулы кодовой тапшыру, эш белән ключом. Гадәттә, була иде, кемгә милләте радиста, һәрхәлдә, эго оешмалары, тере кебек, ул нажимал бу ачкыч. Бу индивидуаль стиль дип аталуын, илебездә кытай «һәр».
  
  Нигы бирде штопора: «Бу тапшыру — алар кулланалар автоматический выключатель, кассеты яки бу яңартуны кулдан эшләнә?»
  
  Директоры посмотрел башка лист кәгазь. - «Тапшыру белән рф президенты владимир путин бу подводную лодку кул һөнәрләре, бик медленные һәм любительские. Кешеләр белән су асты көймәләр ходай белә кая, отправляют белән автоматическим ключом, управляемым эксперты». Ул посмотрел на каретасы волосатом запястье. «Хәзер подойдите к картасы, әфәнделәр, мин расскажу сезгә тагын турында кайбер хитросплетениях әлеге операция. Эшне алар белән мөрәҗәгать итәргә кирәк бик сак булыгыз. Алар кагыла бик мөһим америка субъекты, яки, мөгаен, субъекты, ул белмђвен буе йозак эленеп торды откровенные уртасында интересующего безнең район.
  
  'Йозак?' Бу иде скептически настроенный Ястреб.
  
  «Чын йозак», — диде ЦРУ хезмәткәре. «Камелот белән чагыштырганда, алар — театр сәхнә. Ул төзелгән гасыр башында бай издателем, ул отель китәргә нче цивилизация. Алар белән хорька, бар иде берничә хуҗаларының, тик го, дип бар хәзер, ханым, аның белән без булырга тиеш, шулай осторожны, танылган җирле масштабта ничек Стерва. Аны, ышанам, син беләсең, аны чын исеме, кайчан, аның белән сөйләшәм аның турында...»
  
  Нигы игътибар белән базарбай һәм берни дә сынатмады, тик башка независимом почмагында эго баш мие раздался сардонический көлү. Күптән түгел ул үтте квалификацияләрен күтәрү курсы буенча соңгы казанышларына өлкәсендә «электрон эзләү» вакытында аның инструкторы төгәл бирде аңларга вакыт, шәхси кешелек агенты диярлек тәмамланды. Гаждеты һәм электроника књрсђткђннђр, загыйфь. Иярченнәре-шпионы кружили тирәсендә Җир тизлек белән 25 000 км/сәгатькә Белгеч иде утыра ала, положив аяклар бу урындык, эчәргә һәм сосчитать межконтинентальные баллистические ракета Казахстанда. Эму алдык булыр иде подслушать радиопереговоры арасында Кремль һәм россия су асты лодкой бу Арктике. Искиткеч истребители У-2 инде искергән. Һәм кайбер мәгълүматлар буенча, кешеләр дә.
  
  Нигы Картер белми иде бу. Хоук да. Директоры ЦРУ исбатлады бу ачыктан-ачык хәзер. Әмма хәзер котылгысыз вакыты җитте, кайчан җайланмалар һәм оиши җитми башлый. Әгәр башкарырга кирәк булган ниндидер аеруча грязную эшен, гадәттә бәйле булган үлем белән, аны иде башкарырга гына кеше. Кеше. Чын этносларга ир-ат белән булып та эшләгән мускулами һәм мозгами. Әгәр куркыныч һәм кыенлыклар нарастали кебек канатлы ком, һәм казались непреодолимыми – бары тик шундый кеше иде җиңүгә ирешә.
  
  ЦРУ хезмәткәре, диде: «Син барасыћ анда бүген кич, Картер. Түгел забывай турында бер: белән моннан тыш, бирле, ничек сезне утырттылар ярга кадәр, тыш, бирле, кайчан сезне подобрали, сез тулысынча стоите үз аягында. Реклама планлаштыру әзерләде сезнең өчен бик әйбәт камуфляж, һәм моның җитәрлек булырга тиеш, әмма, әгәр ул сработает, һәм сез попадете бу китердемме, без берни белән дә алмыйбыз, сезгә ярдәм итәргә. Хөкүмәт Мексика түгел уведомляется турында сезнең барында илдә, шуңа күрә сезгә кирәк, хәл итү буенча избегать полиция штаты. Һәм, беренчедән, әгәр безнең шикләнүләр тугры, һәм замешаны кытайлар, сезгә кирәк түгел заставлять сөйләргә! Әгәр сезне поймают һәм булачак пытать, сез тиеш, үзләре куярга моңа җеп керткәнче сез достигнете чиге үз выносливости. Бу бик билгеле?
  
  N3 кыскача кивнул, генә кисло елмаеп куйды. Бу, чыннан да, бик төгәл. Әйә, һәрвакыт шулай булды? Мөгаен, ул иң яхшы дөньяда агентом буенча «убийствам», — һәм эго мөмкин түгел иде заметить диярлек үк, җиңел кебек егетне, управлявшего офислары АХ.
  
  Инструкция барды сәгатьләр буе, әлегә хәтта запас рухи энергия Ника түгел башлады иссякать.
  
  Хоук шталь раздражительным диярлек угрюмым, җентекләп күзәтеп, һәр мелочью әзерләү. Директоры ЦРУ сохранял зур самообладание - шактый җиңел, чөнки ул да шул кеше өчен сарыф бу.
  
  Инде шактый күптән караңгы иде, кайчан Нигы sel пычак ка заброшенной порта бар. Тышкы гавани эго көткән подводная лодка. Хоук иде аның белән. ЦРУ хезмәткәре иде инде самолетта бу Вашингтон. Хоук, коры, ничек увядший лист, протянул кулын. «Buena suerte, малай. Үзеңне сакла.'
  
  Нигы подмигнул үзенең боссу. — Нәрсә килде бу ум, сэр. Әгәр миңа тапшырып достать берничә миллион шушы матур подделок, без синең белән алачакбыз отправиться бу Паго-Паго, бөтен оставшуюся тормыш. Бары джин һәм коричневые кызлар астында пальмами.
  
  "Яхшы снов", диде Хоук.
  
  
  
  4 - ЯХШЫ сакланып калган агач мәетне
  
  
  Америка подводная лодка « Гомер. С. Джонс» бесшумно всплыла районда, анда Калифорнийский шарт лау, су басу белән очраша Тихим океаном. Гомер ничек командасы называла корабль, көттем заката луны. Хәзер ул суд босния һәм герцеговина осудил, ничек гладкий стальной кит. Белән грохотом люк ачылды. Яшь лейтенант повел Ника Картера өскә таба, баскычтан бу мокрую палубу.
  
  'Без килделәр. Кешеләр кичекмәстән приготовят сезнең өчен лодку. Лейтенант вгляделся шул яры дүрттән милясын үтәчәк нче аңа. Нинди анда караңгыда виднелись рассеянные утлары, йомшак маяклар цивилизацияләр.
  
  — Минемчә, без тиешле урында, — диде лейтенант. Ул күрсәтте сулга. «Әлеге утлары булырга тиеш, Эльдорадо. Ә анда, уңнан-Ла-Крус. Миңа приказано утырту сезне яры алар арасында.
  
  Шлюпка иде спущена бу спокойное диңгез һәм ударилась турында подводную лодку. Нигы пожал кулын лейтенант. — Рәхмәт, лейтенант. Сез гаять яхшы эш. Әйдә, тагын-тагын сөйләшәчәкбез әле безнең планы утырту.
  
  'Ярый. Без ераграк торырга территориаль сулары, көтәбез сезнең хәбәрләр... Ике якшәмбе көннәрендә көтәбез. Без алачакбыз сигнал, без прибудем моңа урыны һәм заберем сезне, аннары сигнал опознания. Әгәр аша ике якшәмбе көннәрендә сездән булмаячак вестей, без пойдем кайта. Лейтенант күрмәдем кирәклеге повторять әлеге эму шәхсән боерыклары: осмотритесь һәм карагыз әле, түгел таба аласыз микән сез бу районда тагын бер подводную лодку. Әгәр әйе, әгәр ул мөмкин түгел идентифицировать үзен, погрузиться эго. Тараньте аны, әгәр сезгә бу кирәк! Бу иде эго секретные боерыклар нче хәрби-диңгез флоты, һәм, ни дәрәҗәдә ул белә иде, алар элегрәк бернинди катышы да юк күчереп утырту, моның бездельника бу мексиканское яр буенда.
  
  — Яхшы, — диде Нигы Картер. 'Ярый. Аны тиздән увижу сине. Ышанам, ике атна дәвамында. Ул узды, палубе к ожидающей эго шлюпке. Лейтенант билгеләп үткәнчә, бу кеше булса да охшаган иде бомжа, двигался, ничек тигр. Бу эго күз алдында да шулай ук иде",-дип булса да алыр иде, куркыту теләсә кайсы. Алар меняли төс, бу күзләренә, әмма һәрвакыт карадык, сиңа салкын взглядом, ул чакта әйткән.
  
  Югары ир-ат түгел, терял вакыт бушка узмаган. Ул салмак кына һәм менделәр прыгнул бу шлюпку һәм прижался к су асты көймәдә. Ул якка карады, кулын күтәрде, һәм су өстендә раздалось мягкое сәламләве. Лейтенант помахал кулы белән, аннары повернулся к хәрби рубке. «Барысы да аска. Готовьтесь нырять. Киллмастер поплыл ярга, выглядевшему, ничек мерцающая, мимолетная ак полосасы яктылыгында йолдызлар. Ул ишетте ишетелер һәм бульканье артта калды үзен башлагач, «Гомер» нырнул, әмма якка карады. Созвездие-йолдызлык аның өстендә җете кружились фонында кара бархатного күк. Матур, тыныч кич. Әмма күпме вакыт бу биләячәк? Ухмылка Киллмастера иде кырыс. Эго бурычы иде бозарга бу всепоглощающее тынычлык, әлеге мирную сәхнәгә. Ул песчинкой бу устрице, колючкой белән шөгыльләнүче ала достать, ә мөмкин түгел достать жемчужину, анда ЦРУ, шулай ук AH-ee эзли.
  
  Дулкын иде буенча всякому племени. Нигы башка хезмәт приплыл ярга, һәм разгрузил үз маленькое судно. Ул сдул надувную лодку һәм веслом зарыл аны ком. Бәлки, берәр любитель пляжной пены табар эго һәм удивится. Ул алачак, моның өчен берничә песо . Бу имело әһәмияткә ия.
  
  Закопав лодку һәм, разровняв ком, Нигы күтәрде авыр сумка һәм закинул аның үзенә ка спину. Бу nen иде мирские тагын Джейми Макферсона, эго камуфляжной шәхесләр. Ул потрепанный, неряшливый турист моның белән исеме, плюс-туар потрепанный паспорты белән просроченным гамәлдә булу срогы. Паспорт иде, оста итеп состарен һәм пропитан соңыннан, шулай дип эго чак була иде прочитать.
  
  Нигы килеп җитмәгәндер кадәр кайбер невысоких дюн һәм побрел аларга, увязая бу песке буенча иң ахырына үзенең рваных полуботинок. Бар иде, иллюзий турында нәрсәләр булачак, әгәр эго поймает мексика компаниясе полиция. Тюремная камера. Ә Мексика түгел славится безнең тюрьмами, безгә мөрәҗәгате белән заключенными. Полиция тиеш түгел иде эго тоту. Әгәр дә кирәк булса, ул теләми эго заставляли убивать копа.
  
  Ул уртаклашкан пляж һәм нырнул бу густой подлесок белән кривыми соснами, югары грубой үлән һәм үсемлекләр агавы. Вакытлар узу белән ул чыкты шоссесы, кара двухполосную юл белән шөгыльләнүче тянулась төньяктан көньякка таба. Сукмак тихой һәм пустынной, һәм бернинди билгеләре тыш, анда кайчан-йә үтеп, яки проедет машина. Нигы күчте юл һәм спрыгнул бу канаву өчен отдышаться. Нибары ун минут", - диде ул үзе. Ул тиеш иде пробраться бераз вглубь ил авылыннан ерак түгел Косола, барып, ничек взойдет кояш. Ул закурил да түгел, алтын мундштуком, ә иң дешевую мексиканскую сигарету, вдохнул едкий дим һәм хакта уйлана. Торак пункты россия башланып китте яхшы. Эго камуфляж булыр иде хорош, әгәр дә ул иде ераграк торырга мексика, полиция. Әгәр эго ритмын, ул, асылда, камуфляж шталь иде җитмәү - ул нелегалом Мексика, беренчедән, һәм ул бродягой, "алтын копытом", ул сезгә легаль булмаган рәвештә сатылу алтын. Вакыт старателей-фрилансеров Мексикада күптән узды. Аларга рөхсәт таләп ителмәде, һәм алар тиеш иде уртаклашырга кереме хөкүмәте белән. У Ника түгел иде, лицензия, һәм ул чак иде уртаклаша несуществующей кереме. Ул уйламадым, дип, аның булачак вакыт, чыннан да, алтын эзләргә. Шуңа да карамастан, ул тиеш иде җитештерергә тиешле тәэсир, разбить үз лагерь ясарга төре, дип, алтын эзли. Күзлегеннән караганда, АХ эго, шведларны иде асылы. Ул выглядел нәкъ шулай, ничек тиеш иде, чиста — бродягой, пытающимся акча эшләү шактый акча өчен чираттагы омтылыштан яңа тормыш башларга. Эго шляпа — изодранный, крапчатый һәм изодранный баш убор — иске иде армейской шляпой, ул иң аны носили америка солдатлары, кайчан алар преследовали Панчо Вилья буенда Рио-Гранде. Алла белә, ничек ЦРУ !
  
  Бу nen иде армия рубашка һәм рваные вельветовые чалбар, заправленные бу резин итекләр. Астында аларга пычрак иде әни һәм пычрак кальсоны. Бу эго носках иде дырки, һәм алар пахли, хәер, аның сумкага иде чиста пар. Моннан тыш, сумкага бар иде көчле оптический прицел — дигән иде кыен аңлатырга, әгәр дә ул кулына эләгә полиция һәм иске револьвер Уэбли, выпущенный тагын кадәр Беренче бөтендөнья сугышы. Бу зур иде, авыр һәм неуклюжий револьвер һәм nen нибары берничә патроннар, әмма бу мондый корал, ату кораллары, аны алыр иде кияргә кеше кебек Джейми Макферсона. Нику туры килде шактый неохотно танырга эго «люгер» булыр иде неуместно. Безнең эго стилет Хьюго, безгә кечкенә смертоносная газ бомба Пьер. Ул үзен начар хис итә, берничә голым алмыйча, үз иске иптәшләр, тик ЦРУ настаивал шул һәм шул булсын, ул въехал илгә «чиста» һәм алар белән Хоуком ниһаять смирились моның белән.
  
  Эго борода, кара һәм грубая, ул позволил әй отрасти, инде зудела. Нигы бу мгновение почесал эго, аннары күтәрде сумка һәм выбрался аша канавы. Сәгать аша дүрт рассветет, ә эму кирәк иде максималь файдаланырга темноту. Ул алды курсы нырнул бу осиновую рощу башлады взбираться буенча длинному склону, ул китерде эго к холмам у подножия Сьерра-Мадре, анда юл спускалась бу Дуранго.
  
  Нигы поддерживал тиз, бодрый темп көнчыгышка таба. Ул өзлексез күтәрелде. Ул пересек второстепенную юлны, ә аннары җире булды, артык кыргый белән глубокими каньонами, крутыми скалами һәм длинными сланцевыми ледниками. Кайчан көнчыгышта аз полосасы перламутра, ул күрдем эзләре рудников — иске шахталар, зиявшие кебек кара тешләре, бу скальных эчендә, — һәм тау бара торган вотум-вотум рухнет гнилое корылма. Берничә тапкыр ул узган mimmo хижин һәм хибарок, ялгыз һәм гнилых, әмма останавливался. Әмма хижины натолкнули эго фикер. Нигы Картер түгел шталь иде йокларга твердом идђндђ, әгәр дә бу түгел иде кирәклеге.
  
  Эму", - дип әйттеләр ул вакытта елга бу өлкәдә Мексика киметелгән яңгырлар сезоны. Мәгълүмат булган верной. Туманные соры һәм ак болыт тиз сбились бу кучу түгел, обращая игътибар алтын гирлянду восходящего көнчыгышта кояш һәм тиздән аларның җылы көмеш яңгыр. Нигы плелся алга таба, наслаждаясь төпле, йомшак каплями үзенең йөзендә.
  
  Кинәт ул минем янга килеп, к нависающей скале. Астында аларга лежали озын тар долина, тирренское-яшел барранка белән шөгыльләнүче кебек иде высечена тирәсендә була. Ул шунда тойдым бу булса, ул юкка чыга. Ул опустил сумка sel һәм, свесив ботинкага белән ахырына утеса, посмотрел аска таба. Узкий бара кружился һәм мчался буенча дну долины, танцуя тирәсендә валунов һәм текә кыялардан сикерүдән-башлана шоу-ак пены. Булырга тиеш, бу әйбәт урын өчен таләп итте алтын, дип уйладым Нигы.
  
  Ул огляделся, һәм эго кискен күзләре берни дә кулдан. Уң ягында, аңа, анда, анда чыгу урыннарыннан долина иде скала белән плоской, усыпанной валунами вершиной. Шуннан, уйлады ул, эму булырга тиеш күренә чәйнәшә. Тирәсендә укрытия текә кыялардан сикерүдән-башлана, ул булырга тиеш хәлдә күрергә яр буенда да шундый ук ерак ил эчендә. Аның булачак одинаковый тышкы кыяфәте төньяктан һәм көньяктан. Шул ук вакытта төбендә долины, ул булачак защищен от посторонних күзләр. Әйе. Бу иде ул.
  
  Нигы оболочки буенча крае обрыва, ища путь аска таба, шундый булсын өчен түгел сломать үзенә муеннарына. Бу бер дә җиңел эш түгел. Скалы аның ягында долины булды крутые тау монда һәм анда дәвамында якынча йөз футов. Әгәр ул минем янга килеп, к барранке икенче яктан, җиңелрәк булыр иде; анда төбен долины наклонялось астында легким углом кырык биш градустан к поросшей агачлар плато. Нигы выругался үзенә астында нос. Барысы да яхшы булыр иде, әмма эго гади түгел иде бу, теге якка!
  
  Бу вакытта скала сделала крутой почмагына, һәм ул күпер күрдем. Ул минем янга килеп, һәм посмотрел на, аның белән отвращением. Безгә Хоук, безгә ЦРУ түгел иде канәгать булса, ул сломал үзенә муеннарына төбендә каньона. Нче мертвого агенты файдасы аз. Нигы тикшерде җеп күпер ногой, отчего шаткая төзелеш исә шунда ук закачалась.
  
  Бу иде, дип уйладым Киллмастер, күпер, ул сез күргән иде приключенческом фильмда, вакыйгалар, аның башкарыла югары Андах. Ул иде узкой, җитәрлек өчен бер кеше һәм зловеще прогибался урталыкта. Ул ясалды буенча киң расставленных такта, скрепленных стальными тросами. Буенча обеим якларга иде веревка, закрепленная булса, монда булса, анда белән бергә деревянными столбами.
  
  Внезапный теләгенә җил пронесся буенча барранке, һәм ул йөри заплясал, ничек дервиш. Нигы пожал җыерып китте һәм, алга таба да. Күпер раскачивался, нырял, скакал һәм дрейфовал астында эго номерлар восемьюдесятью фунтами да, сопгы минутта берсе ватылды була. Кайчан ул килеп җитмәгәндер кадәр башка яктан, ул бөтен вспотел, һәм эго борода нык чесалась. Тик ул, ниһаять, җитте төбе долины, ул удовлетворен. Бу идеальное урын.
  
  Бу түбән ягында барранки стремительный агымы иде перекрыт. Гниющие балки һәм сломанные такталар — барысы да", дип калды нче шлюза, таныклык моннан тыш, узган биредә күрергә теләгән алтын. Зур күл иде осушено прорывом үзәгендә буаны. Бары тик күл выглядело заманчиво яшел һәм тирән кебек тоелды. Нигы вәгъдә итте үзе кабул итәргә ванну, ничек гына устроится.
  
  У каменной диварлар булды императорлар алмашыну арианлыкның язмышын хижина Ниссена диярлек скрытая рощей красных кедров һәм примаверы. Нигы посмотрел на нах зур канәгатьлек белән. Берничә урында ул черек һәм ишекне бөтенләй юкка чыкты, әмма ул бик яхшы подходила. Атмосфера запустения сослужила иде эму яхшы хезмәт иткән. Ул отель побыть бу одиночестве күпмедер вакыт. Вакыты җиткәч, бәлки, эму туры киләчәк үзен күрсәтергә намеренно булса да чаралары өчен пуль түгел хәзер.
  
  Ул шагнул астында ржавый навесом хижины. Яңгыр прекратился, һәм кояш нурлары сүнү просачивали тузан аша дыры бу тњбђсендђ. Хижина иде пуста алмаганда, өч кроваток, выстроенных буенда бер диварлары һәм иске мич бу почмагында. Торбалар бу печке түгел иде, гәрчә тњбђсендђ өчен нах иде дыра. Кайчан Нигы минем янга килеп, к плитәдә, тикшерү өчен, аны, раздался ишетелер, өч ящерицы прошаркали к көне.
  
  — Гафу итегез, балалар, — пробормотал Нигы. «Торак торышы отвратительное». Әмма ящерицы заставили эго уйланырга, һәм ул җентекләп обыскал хижину. Астында, черек половицей тапты ул өч смертоносных скорпионов һәм зур жабу. Нигы отогнал скорпионов тирәсендә хижины палкой һәм үтергән жабу кечкенә генә складной лопатой, аны алып килде үзе белән.
  
  Ул избавил үзенең яңа йорт нче паразитов, ул әйләнеп печке. Ул иде набита черным жирным булуын ассызыклады. Нигы алды горсть һәм позволил әй, скользнуть аша гына карый. Эго матур, костлявое зат выражало крайнюю сосредоточенность, ул үлгәч, бик озак карадым бу пепел. Йә нервы на кончиках эго бармак обманывали эго, йә пепел иде әле смутное җылы! Киллмастер белә тыгыз упакованный золы бу защищенном урынында озак саклый, җылы. Ике көн? Өч?
  
  Ул ташладым үз сумка, бер тирәли голых агач кроватей, распаковал аның тикшерде негабаритный «Уэбли» һәм засунул эго өчен пояс. Ул беркайчан да элегрәк түгел, ата буенча «Вебли», һәм сомневался, тегесе алачак шаккаттыра сарай, хәтта әгәр дә ул булачак сарае, әмма визуально иде бу грозное корал. Миниатюрная винтовка. Мөгаен да выглядело, ничек винтовка.
  
  Ул шулай ук досталь, неглубокую кастрюлю белән вак сеткой төбендә ярдәмендә ул аның намеревался ясарга төре, дип, алтын эзли.
  
  Керткәнче башларга, ул мгновение тоткарлана көне. Ул гына да түгел, шевельнул безгә бер мускулом, һәм тамашачы алмаган булыр иде, артыгын да ачыкларга сәләтле эго сулышы. Ул булырга мөмкин иде призраком, обитающим бу затененной хижине. Читтә хижины ишеткән һәм күргәнем булмады, ничек тормыш алып барды-үз чередом. Сусар, дыйгычлы анда-монда, ә кош резвились һәм җырладылар яшел клетке агач тирәсендә хижины. Нигы иде. Хәзер анда бернәрсә дә, беркемне дә иде. Булмады существа, аңа анда урын юк.
  
  Киллмастер әйләнеп плитәдә дә һәм принялся өчен рәхмәт. Ул наполнил кастрюлю жирной көл һәм эшли башлады, аны процеживать. Углубившись бу закопченные масса, ул берәүдә, дип хаклы. Пепел иде әле җылы. Хәзерге вакытта эго түгел беспокоило, бу мөмкин означать, гәрчә ул осознавал нәтиҗәләре. Эго уединение мөмкин нарушено теләсә кайсы вакытта.
  
  Ул чакта аңламадым, аның идәндә иде куча пепла һәм өч артык яки ким кызыклы объект. Алар алыр артык мавыктыргыч, әгәр ул аңладым, алар нәрсәне аңлата.
  
  Ә - обгоревшие калдыклары ирләр кошелька.
  
  Б - почмагына паспорт, кайда сизелә гына өлеше виза штампа.
  
  C — черненая көмеш монета белән шөгыльләнүче каршындагы чистарту аңа монетой 5 крузейро . Бразильские акча.
  
  Калганы булмады булуын ассызыклады. Ахмаклык һәм ачыктан-ачык булса да, ул уйлады, таптым", дип хәбәр итте бу материале. Сгоревшая шведларны?
  
  Эго кулларын предплечья превратились бу күп липкой пычрак. Нигы положил үзләренең өч табылдыклар икенче койку, аннары алды үз фляжку һәм спеша күл янына таба килә башлады. Ул ташладым таблетку виоформа бу фляжку һәм налил бу нах су, аннары посмотрел на күл. Һәм поддался искушению. Әгәр артыннан күзәттеләр, дип иде, шул мөмкин булса, кабул итәргә ванну иде табигатьтә грязной «алтын подковы».
  
  Киллмастер тиз разделся һәм дип про үзен, мин торам яр грязных кальсонах. Әгәр кемдер һәм наблюдал булса, булырга тиеш, аның позабавило булды инде. Хәтта физик яктан мондый искитмәле нөсхәсе, ничек Нигы тиеш иде, чиста берничә комично бу кальсонах белән обвисшими коленями. Ул нырнул бу күл өчен кылырга озак йөзү, һәм берәүдә, дип су шактый салкын өчен, взбодрить. Ул проплыл взад һәм алга якынча ун тапкыр матур кроль өчен, тулы тизлек белән, ә аннары нырнул су төбенә китәчәк. Ничек ул предполагал, бу тирән күл. Кимендә җиде метр. Ул үсеш ала төбеннән пригоршню һәм менде, топчась урында, сак булыгыз промывая арасында пальцами үрнәге төбеннән — " ил, ком џђм гравий. Аның ладони калган берничә крошечных пятнышек алтын. Димәк, якын-тирәдә юк иде әле алтыны. Җитәрлек дәрәҗәдә булсын өчен, нәрсә эшләргә эго коммерчески җәлеп итә, әмма бродяга, ул нинди булырга тиеш, потенциаль иде акча эшли егерме кадәр утыз доллар көне. Яхшырак өчен эго камуфляжа. Өстәвенә, үзендә булмаган проблемалар белән контрабандным вывозом алтын тирәсендә Мексика.
  
  Нигы бераз поплавал тирәсендә күл, погрелся бу җылы солнышке, аннары янә нырнул. Үтте бик күп вакыт теге хорька, ничек, ул, чыннан да, проверял үз җиңел. Узган юлы ул продержался бераз дүрт мизгеле, тик, чыдамлылык су астында зависела нче практика һәм практикасын, ә безгә, шуның өчен безгә, башкаларга ул гына шөгыльләнә. Ул кагылды төбе башлады неопределенно принюхиваться, берничә тапкыр якка карады бу мин сорады вак балык һәм погнался өчен зур испуганной черепахой.
  
  Ул чакта күрдем, бу аның җиңел генә башладылар генә җан. Случайный луч кояш ничектер итеп пробился аша густую яшел тәмләткечләр һәм отразился нчы ак предметы, лежавшего төбендә. Нигы плавал анда. Бу обнаженное гәүдәсен ир-атлар, куллары һәм аяклары аны иде бәйле тимер проволокой. Талия мертвеца иде обмотана веревкой белән шөгыльләнүче, үз чиратында иде привязана к мешковине, набитой ташлар. Кемдер отель ышанырга, дип, үлгән беркайчан да воскреснут.
  
  Авырту вспыхнула бу эго җиңел, һәм эму туры килде менү наверх. Ул ясаган ун тирән вдохов һәм янә нырнул, бу юлы аучылык пычак. Бу рукоятке иде спрятано бик чувствительное электрон җайланма, тик экспертлар дип ышандырдылар эго", дип ул тәэмин итәргә водонепроницаемыми.
  
  Нигы перерезал полициягә) һәм освободил гәүдәсен нче йөк ташыган ташлардан. Ул күтәрде эго өстенә чыга һәм вытащил ярга. Ул торды, юеш, кояшта һәм эго загорелая тире сияла. Ул тоймадым вибрацию һәм тормыш, кайчан карадым, аска таба бу мертвое гәүдәсен.
  
  Бу иде мәетне ир-атлар илле ел. К лысому черепу приклеились пряди якты-русых чђч бар. Выпученные, пристальные күзләренә иде бледно-голубыми. Бу шактый иде невысокий ир-ат, квадрат һәм ныклы телосложения белән яхшы үсеш алган бицепсами. Килгәч, аны үтерәләр, ул отчаянно нуждался бу бритье. Һәм эго яхшы үтерәләр. Эго күкрәгенә иде пронизана янында кечкенә зәңгәр чыршылар дырочек. Кемдер, ничек догадался Нигы диярлек опустошил аңа бөтен кибет автомат Томпсона. Киллмастер присел янында трупом һәм дюйм өчен дюймом ощупал тирене, ставшую хәзер безжизненной. Татуировку тапты шундук. Ул югары өчен тышкы ягына сул кулы бераз түбәнрәк накачанного бицепса. Тату рәвешендә ике бер үк молний. Үкенеч танылган тату-СС! Нигы присел бу корточки һәм тихонько присвистнул. Шутцстаффель. Гитлеровская элита. Пычрак банда ренегатов, головорезов кеше үтереп утырган җинаятьчеләр. Аларда элеккечә охотились кебек крыс, әмма күпләр элеккечә бродил иректә, лихорадочно перебегая буенча бер норы җир. Күбесенең иде удалена бу тату молний белән тире. Мертвец, хәзер ул карадым аңа, иде, берсе буенча высокомерных .
  
  Нигы алды лопату һәм выкопал неглубокую каберен. Ул ташладым гәүдәсен эченә, накрыл эго һәм засыпал җир. Ул гына да түгел, теләгән загрязнять үз күл трупом.
  
  Ул оделся, сунул ау пычак бу кљнне тагын бер ботинка һәм кайта каюту. Ул алды Крузейро һәм янә посмотрел аңа. - Мимешләр, дип Бразилиядә бик күп элеккеге нацистов. Нигы пәйда монету югары һавага һәм янә тоттым аны. Кем үтергән кеше һәм сжег бөтен эго кием-салым, милек түгел алды монету. Һәм хәзер ул сөйләгән бер өлеше тарих. Киллмастер түгел этносларга догадываться турында остальном. Ихтимал, бу имело берни дә гомуми аның белән яки эго миссия. Якын мөгаен юк. Шулай да — кемдер үтергән нациста, эсэсовца, һәм утопил гәүдәсен шунда, кайда, ничек ул өметләнгәнен, аның беркайчан да табачак. Бу үзеннән-үзе түгел, имело әһәмияткә ия. Мөһим иде өчен пепел иде әле җылы!
  
  Нигы неохотно признала, дип, ихтимал, ул да ялгыз, ничек өметләнгәнен. Шуңа да карамастан, ул тиеш иде дәвам итәргә, уйнарга, үз ролен план нигезендә.
  
  Ул повесил бинокль өчен муеннарына астында күлмәк. Уэбли иде инде, аның өчен поясом, ул досталь тирәсендә сумкалары банкка фасоли һәм съел аның астында токымнар нарат. Өчен рощей примаверы ул выкопал кечкенә генә бәдрәф һәм воспользовался аларга, аннары отбросил чиләк һәм янә зарыл уборную. Белән лопатой һәм кастрюлей ул китте агымы буенча өскә таба к ерак азагына барранки. Ул өметләнгәнен җитештерергә тәэсир гринго , ищущего өчен яхшы урын легаль булмаган промывки алтын.
  
  Ул тапкан неглубокое урын, анда бара кувыркался турында зур валуны, һәм күчте башка яры. Ул останавливался монда һәм анда өчен просеять бераз гына җире, ә ул арада та, барырга агымы буенча өскә таба. Вакыт-вакыт ул тапты бу кастрюле крупинки алтын, алар сак клал бу күн мешочек. Әгәр мексика компаниясе полиция схватит аны эму кирәк нәрсә, дип докажет, ул намуслы "золотоискатель". Әгәр хакимият белән яхшы настроении, алар алыр иде, ић яхшы очракта выгнать эго бөтен ил. Бу үзеннән-үзе иде, әлбәттә, поражением. ул явился иде АХ, поджав хвост. Вакытында бу уйлар, гади кызы икән затлар, N3 алган мрачное көнгә табалар. Мондый аның белән беркайчан да булган. Ул гына да түгел, уйлады, бу булачак бу юлы.
  
  Ул бүген көне буе, уйнаганда ук өйрәнә комедиясен. Кояш башы утырырга көнбатыштагы һәм күк заливалось барлык чәчәкләр белән радуги, кайчан тапты ул, дип теләгән идем, ахырында барранки . Бу иде диярлек тупик, угловатый чокыр, ләкин, ниһаять, тапты ул крутой кертеләләр, узкий һәм мәкерле, әйдәп баручы тирәсендә чокырның бу пологий склон тавы. Ул калдырды үз кастрюлю һәм лопату у кадәр бара һәм проскользнул аша узкий кертеләләр, поскользнувшись бу сланце. Кертеләләр заканчивался грудой зур валунов, ерак түгел плато үткәргән ул инде күргәнем булмады. Уң ягында аның полумиле иде приплюснутая урманы. Пояс агач һәм густой подлесок образовывал шаткую линия от плато кадәр подножия тавы. Шактый прикрытия, дип уйладым ул, өчен, кем белә файдаланырга прикрытием. Һәм ул белми иде бу. Иң мөһиме иде, барып нче сораштыру барып, ничек стемнеет.
  
  Кояш яртылаш батып үлгән шул Тихом океанда, кайчан Нигы Картер җитте вершины тавы. Ул хаклы — ул карадым да, күп кенә милясын үтәчәк барлык юнәлешләре. Ул тапкан урынын арасында валунами һәм дип бинокль.
  
  Уңнан, төньяк-көнчыгышында, белела бу сумерках авылы Косола. Ул тиеш иде сарыф шунда өчен түбәндәгеләрне утро өчен эго күрдек өчен эго күреп өчен эшләргә сатып алган. Ул, дип уйламаган да шундый кечкенә генә деревушке найдется гадәти полицейский.
  
  Нигы акрын повернул бинокль каршы сәгать атучылары карады осыпающийся ландшафты. Нинди, кайда ул әле зияющие пасты иске шахтных стволов, шаткие манарасы, гниющие. Бер тирәли валов бу беркая да алып барды императорлар алмашыну арианлыкның язмышын узкоколейка. Аның янәшәсендә сидела мин тырышам паровая машина. Кинәт Киллмастер удовлетворенно зарычал. Билгеле булганча ул. Взлетная полосасы. Кечкенә аэродромында каян фикеренчә, ЦРУ , исерек Варгас менде йөк белән ялган банкнот. Нигы игътибар белән исследовал взлетную юлга. Чүп үләннәре росли, һәм басуда выглядело неопрятным, тик ул билгеле авазлары эзләрен күптән түгел взлетавших һәм приземлившихся самолет. Ахырында ветроуказатель лениво покачивался бу вечернем морском бризе. Иде металлический татьяна һәм неокрашенное агач эш урыны. Барлык производило тәэсир запустения.
  
  Изрытая дорожка алып барды нче очып китү-очып төшү полосасын к двухполосной юлда, аны ул пересек иртән. Нигы опустил бинокль һәм посмотрел буенча кара ленте юллар төньякка таба, анда проселочная дорога сворачивала сулга һәм заканчивалась югары металлическими капка. Шунда ук капка артында булды таш караульня.
  
  Ул опустил бинокль, кабызу өчен сигарету башлагач, янә поднес бинокль к глазам, ул күрдем, ничек юлда барлыкка килгән машина. Бу бик блестящая, кыйммәтле машинасы, һәм соңгы нурлары сүнү белән, кояш отражались нче блестящего кара кузова. Нигы белән удолетворением кивнул. Роллс. Шундый машина иде керәчәк гына хуҗасы замка Эль Мирадор. Сторожевая манарасы. Бу шактый танылган һәм экстраординарная хатын-кыз, танылган җирле масштабта ничек Стерва.
  
  Нигы позволил сигарете свисать тирәсендә уголка rta, разглядывая хатын-кызны машинада. Бәлки, барыня выехала повесить ниндидер мужиков яки булса да выпороть ih. Ул бик сәләтле һәм булса, һәм, икенчесе, әгәр имеш-мимешләр тугры.
  
  Килгәндә исә, кызларга, һәм аның атаклы замка, ягъни эго боерыклар бик четкими. Куллары кит! ул иде VIP. Түгел беспокоить. Әгәр гына түгел, бик маловероятного очрак, ул иде замешана бу фальшивках яки Партия Дракона. Директоры ЦРУ диярлек, дип белдерде Герда фон Роте - бу аның чын исеме, читтә подозрений. Ул да керде әйтик әле, әмма намекнул бу. Күзәтеп «роллсом» бу бинокль, Нигы Картер дип. Ул яхшырак белә идем. Беркем дә читтә иде подозрений! Бу кредо АХ һәм Хоука, һәм бу шулай булды эго кредо.
  
  Эму тоелды ул күрдем вспышку ак чђч, кайчан «Роллс» съехал белән шоссесы бу проселочную юлны ведущую к замку. Ханым иде платиновой блондинкой? Кеше буенча ЦРУ булырга тиеш", - диде эму, гәрчә фотолар түгел иде билгеле, шунда ук. Нигы пожал җыерып. Гаҗәп, ул алмады искә төшерү. Әллә өчен бу имело әһәмияте, әгәр дә ханым иде шундый ук «чиста» кебек ЦРУ кебек думало аның турында.
  
  «Роллс» муни-капка алдыннан. Тирәсендә караульного урыны чыкты, ике каравылчы формасында ачтылар һәм капкалар. Нигы дип елмайды, күреп, алар ничек бирәләр уңаеннан буенча-хәрби. Сука держала үз кешеләр под каблуком.
  
  Роллс въехал капкасына китә буенча озын извилистой юлында белән шөгыльләнүче исчезала арасында густыми агачлар. Нигы югалткан машинаны төре буенча һәм кабат повернулся к охранникам формасында. Бу фуражках аларның иде, нидер кебек көмеш нагрудного билгесе. Аларда түгел иде опознавательных символы. Икесе дә ир-атлар носили яхшы начищенне ремни белән кобурой белән клапаном. Нигы задумчиво нахмурился – ни шулай кабатланыр леди? Мгновение узгач, ул нахмурился тагын да күбрәк булганда, бер тирәли охранников керде караульное бина белән кайтты автоматом. Ул сель өчен урындык бар бокова диварлар гауптвахты һәм шталь чистартырга эго тряпками һәм майлы. Бинокль иде шулкадәр көчле, дип Нигы иде күрергә яссы, берни выражающее зат-ир-атлар.
  
  Дип, тегүче тик синнән бара бу замке, дип уйладым Нигы. Охранники автоматлы! Кадерле проволочного алу белән колючей проволокой. Бу, чыннан да, бар иде куркынычсызлык чаралары, ләкин ни өчен мондый масштаблы? Бу тиеш иде яшереп леди?
  
  -Бер агач, ул, диярлек түгел әле, иң замка, сказочного Эль-Мирадора , ул күп тапкыр фотографировали һәм описывали. Һәрхәлдә, узган. Нигы чыннан да помнил, ничек хезмәткәре ЦРУ сөйләде, соңгы елларда турында замке аз дип писалось. Журналистлар һәм фотографлар күбрәк түгел приветствовались. Стерва жилки ялгыз арасында үз пышностью һәм үз миллионами, һәм әй, бу шулай нравилось.
  
  Булса да ул булыр иде күрергә замке, напомнило эму әкият йозак, ул аны кайчандыр күреп буенда Рейна. Ул күрдем башенки һәм биек манарасы белән зубчатыми стенами һәм фальшбортом белән глазками, выходящими бу невидимый ров. Белән иң югары манарасы, югары шпиля, развевалось зур байрак. Җил кыенрак затягивал байрак, һәм Нигы күрдем декаль — одинокую ак лилия бу алом кырында. Ул алмадым түгел улыбнуться нелепости бу сәхнә. Великолепие, хәтта бөеклеге, шушы рәвештә вкупе белән меркантильностью. Ак лилия. Логотип косметика White Малинин! Миллионлаган баночек ворвани ел саен сатып ала, хатын-кызлар бөтен ачык бассейн. Хатын-кызлар, кешеләр дә булыр дип өметләнгән идек ак желе әмерен ih шундый ук матур, ничек Герда фон Роте. Хатын-кыз, танылган җирле масштабта ничек Стерва.
  
  Нигы йомшак итеп елмаеп куйды һәм покачал аягы. Бу иде сумасшедший дөнья. Тик Де-Тиф, ee йозак һәм сл косметика да булды берни дә уртак белән эго миссия. У нах иде миллионлаган, шулай булгач, әй, кирәкми иде фальшивые купюры. Әйе һәм мексика сәясәт мондый хатын-кыз икеле булыр иде катнашты. Юк. Бу совпадение, һәм берни дә артык, дип Стерва һәм аны йозак булып чыкты үзәгендә моның. Уртасында зур территорияне эму кирәк иде, бу-исследовать.
  
  Һәм шуңа да карамастан, - самолет взлетел әлеге яңа очып китү-очып төшү полосасын. Яңа очып китү-очып төшү полосасы, принадлежавший бу ханым, ничек һәм ни дәрәҗәдә иде, билгеле мексика, полиция, «Бичкрафт». Варгаса иде нанят бу дамой. Бу шушыларны гына белә мексика компаниясе полиция.
  
  Нигы дип елмайды. Алар, әлбәттә, булыр идек артык яклы булса, ЦРУ, нидер сказало турында ике чемоданах белән фальшивыми акчалата, алар табылды самолетта. Әмма ЦРУ берни дә сөйләде бу хакта. ЦРУ держало бу үзенә генә сообщило, гражданин Мексика һәлак булган украденном самолетта.
  
  Инде темнело, әмма җитәрлек түгел куе өчен атучы эго түгел, күрдем. Таращить күзләре отскочила нче валуна сул Ника һәм отчаянно зарикошетила аша яктан бу якка.
  
  Нигы егылып җиргә һәм попытался зарыться бу скалу. Без берәүләр, дип уйладым ул тулы булмавы благочестия. Тегүче тик синнән - без ялгыз түгел! Белән «Вебли» үз кулымда ул пробрался боком к укрытию нависающей скалы, һәм шталь көтәргә киләсе пуля.
  
  
  
  5 - СУКА
  
  
  Бу наступившей мертвой тынлык Нику тоелды ул ишетте кайдадыр сумерках көлү насмешливый. Ул түгел иде диде, — бу могдо булырга кайтавазы, яки эго воображение. Һәрхәлдә, ул күбрәк әлеге дә ишеттем. Күбрәк аңа да аттылар. Иде генә тынлык, һәм становилось барлык темнее, һәм щебетали кечкенә птички. Ул лежал неподвижно, чак дыша, тиз соображая. Хәзер башлагач, ул иң югары ноктасында җирләр күп милясын үтәчәк тирәсендә, выстрел ясалды астан аша бер тирәли бесчисленных ущелий, оврагов һәм скальных утесов, покрывавших җире. Бу бик махсус засада.
  
  Шулай да атучы промазал! Хәер, атарга бу тауны иде нетолько, бигрәк тә сумерках, эму барыбер иде, шунысы кызык. Әгәр атучы попытался тагын бер тапкыр, әгәр ул попытался прижать Ника берничә выстрелами, бу иде, икенче эш. Әмма выстрел гына иде бер. Бу көлү насмешливый — әйә да ул, чыннан да, эго ишеттем?
  
  Альтернатива заключалась шул, кемдер уйнадым аның белән уенга; эго предупредили, - дип артыннан күзәтә. Кем Бандитлар, ЦРУ директоры? Подчиненные Стервы? Партия Әгъзалары Змеи? Дуслар элеккеге нациста, аның ул шулай ук күптән түгел похоронил? Нигы пожал җыерып һәм кайбер усилием вырвался буенча ментального клубка. Вакытлар узу белән бу булачак очевидным. Ул һәрвакыт булган.
  
  Ул лежал башка хәрәкәтләрнең бер сәгать дәвамында. Mimmo аңа пролетела кош түгел књреп аны. Ниһаять, ул кайтты, барранку. Эго күзләре светились янтарем, ул чакта җиңел перешагнул юлын, аның буенча, моңа кадәр иде, бары тик бер тапкыр.
  
  Берни дә юк иде нарушено бу хижине яки тирәсендә нах. Следов булганнан түгел иде. Караңгыда Нигы срезал берничә кедровых веток кылды фигурку кеше, спящего бу ятаклар сумкой. Ул накрыл аның үзенең бердәнбер одеялом.
  
  Алтын ноктасы луны күтәрелде өстендә тупыми зубами Сьерры көнчыгышта, ул кайчан выползла тирәсендә хижины һәм укрылась түбән ветвях нарат төнгә өчен үзләре җавап бирергә вахту.
  
  Бу булып чыкты эскђмиялђр тырышлыгы белән. Бердәнбер эго караган иде пума. Зур песи бесшумно чыкты аркасында агач өчен озером, прокрался үз крадущихся бархатных лапах тукталды, учуяв кеше исе. Бу желтой вспышке ул юкка чыга.
  
  Әлегә рассвет заливал бледными нурлары тау вершины, Нигы заснул, обхватив куллары белән үз ветку. Ул проснулся, кояш иде, күктә инде өч сәгать. Ул спустился аска таба, проклиная үз уяулыгы һәм чувствуя үзен бераз идиотом. Шуңа да карамастан, кабул итәргә кирәк иде бу предосторожность. Ул умылся шул күлдә. Аннары белән Вебли өчен поясом һәм спрятанным өчен күлмәк, ул обошел күл һәм взобрался бу плоскогорье. Икенче яктан, ул спустился һәм тапкан тропу, ведущую авылга Косола. Ул последовал аның буенча, идя тыныч. Ул поспорил, бу авылда булмас, полиция, ә поход өчен ача башлаячакбыз ярдәм итәчәк уйнарга роле "алтын копыта". Моннан тыш, мрачно уйлады ул, бу мөмкин спровоцировать ниндидер реакцию тыш атуның — кешеләрнең аның артыннан эшләрегезне тикшереп күзәтүче. Бу хмуром взгляде N3 иде элементы флагы рөхсәт үтәү, кайчан ул шелл алга таба. ЦРУ хезмәткәре дип ышандырды аны, нәрсә турында бандитларны борчылырга кирәк түгел . Хәзер Нику кызык иде, ничек ЦРУ булырга мөмкин иде шулай бу дип ышанам. Бармы аларда нинди дә булса шәхси килешүләр белән Эль Тигре, һәм эго бандой головорезов? Кайдадыр глубине аң Нигы тойдым беренче укол көчәнеш. Булыр микән эш шунда ки, левая кешедә генә белә ясый уң кулы? Шарт лау, су басу Дуңгыз, бу меньшем масштабта? Ул чертовски яхшы белә ЦРУ түгел рассказало аңа нибары. Алар беркайчан да моның бирмәдек!
  
  Әмма нинди булса, безгә иде каршылык, бар иде, аның эше; ул хисап тота Хоуку һәм АХ, һәм дәвам итәргә туры килде. Тик ул керде авылга, смутное хисе приближающейся кайгы түгел покидало аның.
  
  Бу бик унылая авылы, типичная өчен хәерчелек һәм инертности, алар пыталась файдалана Party Змеи. Нигы Картер, шактый аполитичная фигура, шунда күрдем, бу булырга мөмкин благодатной почвой өчен коммунизма. Дип атала, әлбәттә, бу башкача. Кытай коммунистлар бөтенләй иде идиотами.
  
  Анда иде, веб-мрачная урамы белән ветхими глинобитными йортлар. Урталыкта урамнар бежал ачык водоотвод, забитый грязью. Вонь һәм хәерчелек иде һәркайда, алар облаком нависли өстендә авылы, цепляясь өчен немногочисленных крестьяннар, алар шаркали mimmo аңа бирмичә, гади Мексика дружеского сәлам. Нигы дип билгеләп үтте украдкой карашлары, кайчан сезгә киләчәктә участковый. Авыл халкы, әлбәттә, шунда ук аңладык, кем ул шундый. Легаль булмаган золотоискатель. Нинди булыр иде тупас һәм недружелюбными алар безгә иде ул сомневался, дип кем дә булса шуны өеңә аңа хакимияткә; мондый кешеләр, гадәттә, түгел, элегрәк яхшы мөнәсәбәтләре полиция.
  
  Ахырында урам тапты ул ветхую забегаловку, освещенную свечами һәм дымящейся масляной лампой. Электр авылында, әлбәттә, юк иде. Безгә проточной су. Суга алырга туры килде аша бер коммуналь насоса. Кайчан Нигы постучал бу стойку — анда беркем дә юк иде, ул түгел иде дә үткәрергә кискен чагыштыру арасында әлеге авылы һәм Акапулько. Бу булды ике төрле дөнья. Дөрес, бу бик берсе буенча арасында иң ярлы дәүләтләрнең өлкәдән, һәм мексиканское хөкүмәте делало, дигән иде, ләкин бу кешеләр, шуңа да карамастан яшәдек невежестве, нищете һәм акылдан язар чиккә җитте. Безгә бер тирәли кровавых революций бу ih илдә берни дә алар өчен түгел сделала. Һәм тавышы биредә мондый урыннарда Партия Змеи яулады урын палатасы депутатлары һәм хәтта сенате. Партия иде тагын бер слабой, тик маршы. Һәм ул, белгечләр фикеренчә, АХ, һәм ЦРУ , исәбеннән финанслана һәм керемнәрне ялган акча, которые потрясли американскую икътисадына. Алар акыллы враги, бу кытайлар!
  
  Нигы янә постучал бу стойку. Поза да иде балалык, яшьлек елларында черек. Ул посмотрел на выцветший плакат өстендә баром, кричащую рекламага сыра. Бродячая эт төс разбавленной горчицы проскользнула бу ишек һәм спряталась астында урындык. Нинди дә булса рәвешле төре несчастной эт уятты көчәя баруны ярсу Ника. Ул бәрде һәр по стойке. 'Проклятье! Монда бар, кем дә булса?'
  
  Иске, обветренный һәм сутулый кеше белән гротескный распухшими фалангами бармак чыкты буенча задней бүлмәләре бар. — Гади, сеньор. Мин белмим сине. Минем оныгым, кечкенә кыз, вафат булды бүген иртән, без дә әзерләнәбез похоронам. Сез телисезме, сеньор?
  
  Текила, хорька фавориты . Миңа кызганыч, сезнең внучку. Нәрсәдән ул вафат булды?
  
  Карт алдына Ником, пычрак бер стакан һәм полбутылки дешевой текилы. Ул выдвинул тоз, половинку лимон һәм тарелку сушеных ломтиков манго. Нигы налил түгел, обращая игътибар лимон — ул выглядел заплесневелым, — тик ђйлђнђ-тоз. Карт апатично карадым аңа, әлегә Нигы түгел кабатларга үзенең штопора. Аннары ул пожал җыерып һәм развелся куллары белән бу старомодном жесте җиңелү.
  
  — Аркасында бизгђге, сеньор. Корсак тиф. Биредә бу өлешендә-казасы књзђтелђ. Кайбер кешеләр, диләр, моны аңлау тирәсендә колодца, аның тирәсендә без барыбыз да эчәргә тиеш.
  
  Нигы налил үзенә тагын бер стакан текилы. — Сезнең авылда юк, табиб? Глупый штопора!
  
  Карт покачал аягы. — Доктор юк, сеньор. Без артык бедны. Берәүнең калырга безнең авылда. Хөкүмәт обещало безгә доктор һәм сыворотку, әмма алар килә. Табиб килми, шуңа күрә безнең балалар үлә».
  
  Наступило озак молчание, нарушаемое гына жужжанием мух. Кантина иде полна алар. Нигы дип сорады: «авылда полицейский?»
  
  Карт злое посмотрел аңа. — Полиция юк, сеньор. Алар да комачаулый безгә. Һәм без аларга түгел мешаем. Безгә төкерергә шушы полициягә!
  
  Нигы инде китәм җавап бирергә, кайчан тавыш ишетте кыйммәтле машина урамда. Ул минем янга килеп, к көне, скрылся төре буенча һәм выглянул наружу. Бу иде «роллс-ройс», ул әле шул бинокль узган төнлә. Бу юлы ул гына да түгел, күрдем вспышки көмеш чђч бар. Нинди булса, безгә иде ниятләрен йөртүче Роллса бу отдаленной авылда, леди, по-видимому, моңа да ала. Машиной итте невысокий толстяк, похожий бу метиса яки бу караш тәҗрибәле N3, бу китайца, пытающегося сойти өчен метиса . «Каршындагы әлеге вакытта башка хђл бу, мөгаен», — дип уйладым Нигы. Ул кызыксынып наблюдал кебек «Роллс» тукталды берьюлы өчен закусочной , һәм аның чыкты, машина йөртүче. Ул одет спорт шорты һәм модную спорт күлмәк, шулай ук синие кроссовкалар. Ул шелл пружинистой походкой һәм эго фигура производила тәэсир угловатой мускулатуры, куәтле свернутой пружины. Дзюдист, дип уйладым агент AX, яки каратист, мөгаен. Ул ясаган мысленную пометку. Бар ир-атлар иде, кечкенә генә молоток һәм зур свернутый лист кәгазь. Ул минем янга килеп, к глухой стон заброшенного глинобитного йорты һәм прибил аңа плакат, вынув тœгел, башка iso rta. Нигы алмады прочитать сүзләр, тик сурәте змеи иде шактый төгәл эш. Алтын дракон белән хвостом во рту, шундый ук кебек, беләзек, ул күргәнем булмады.
  
  Башыннан икенче ир-ат высунул башын тирәсендә заднего тәрәзә «Роллса», һәм нәрсә диде метису. Бу ир-атка иде ак панамада, әмма Нигы иде аяз итеп күрергә зат.
  
  Ул румяный, эчендђ ђлеге башлады бераз толстеть. Свиная морда, аны ул күптән түгел генә әле бу глянцевой фоторәсемнәр буенча Сан-Диего. Бу кешенең исеме Максвелл Харпер, һәм ул директор эре агентлыгының җәмәгатьчелек белән элемтәләр буенча Лос-Анджелес. Ул җитәкчелек иткән реклама кампаниясе косметика De Teef.
  
  Харпер шулай ук шөгыльләнә, реклама Партия Змеи, моннан берничә поверхностный кызыксыну ягыннан ЦРУ. аңа. Ир-ат түгел, сикергәли, берни дә противозаконного буларак билгеле бирде аңларга директоры. Ул теркәлде хөкүмәтендә Мексика һәм булган эшкә рөхсәт алды. Змеиная партиянең ачыктан-ачык заплатила эму үткәрү кампаниясе. Шуңа да карамастан, аның артыннан следили. Тирәсендә кылган директоры түгел, диде Нигы бар, дип нәтиҗә ясады, дип ЦРУ берничә беспокоился турында Максвелле Харпере.
  
  Метисов тәмамлый прикреплять плакат һәм карлыгач кире машинага. Урынына алсын руль артына утырыр алдыннан ул алды белән переднего утыргычлар башыннан икенче рулон кәгазь, диде нидер Харперу һәм таба килә башлады к кафе-закусочной. Нигы повернулся һәм китте задней өлешендә буфета. Проходя mimmo баре, ул күтәрде егерме песо һәм искиткеч палец к губам. Бабай, кивнул. Нигы проскользнул аша ишек заднюю бүлмә. Ул приоткрыл ишек һәм прислушался. Караш эго, обыскивая обшарпанную, голую бүлмә, егылып бу кечкенә гробик бу козлах. Бала гробу иде одет бу ак күлмәк. Аның кечкенә ручки иде скрещены күкрәгендә. Ул бик охшаган коричневую резиновую куклу, аны бу мгновение отложили ягына.
  
  Тирәсендә бара лился агымы испан теле, нык приправленного провинциальным диалектом. Нигы посмотрел бу щель. Метисов бер һәм хат белән мөрәҗәгать итте к старику. Ул развернул плакат бу стойке бара куйды һәм аңа пивные шешә. Ул күрсәтте тупым пальцем аерым текст, һәм дәвам итте. Карт угрюмо молча базарбай, вакыт-вакыт кивая. Ниһаять, метисов сунул старику тонкую пачку песо, күрсәтте диварны кантины китеп барды. Нигы подождал, әлегә стихло тихое гудение роллов, һәм әйләнеп бару. Карт укыган плакат, әлегә эго иреннәре шевелились.
  
  «Алар бик күп вәгъдә итә, — диде ул Нику. — Змеи, — әмма алар берни дә ясасалар. Кебек калган.
  
  Нигы укыдым тексты. Ул булырга тиеш иде, дип танырга, чөнки бу яхшы гына эшләнде. Әллә өчен нәзек, әлбәттә, нечестно, әмма эшләнгән бойко. Булырга тиеш, бу кешедә Максвелла Харпера. Спец җәмәгатьчелек белән элемтәләр буенча, америка стиль. Һәр вәгъдә ителгән иде сдержано, әмма шулай булсын өчен, невежественный, неграмотный кеше беркайчан да булмас иде дип билгеләп үтте.
  
  Ул алды, тагын бер стакан текилы һәм сунул старику купюру биш мең песо. «Өчен мучачи », — диде Нигы. Ул кивнул ягына задней бүлмәләре бар. «Бу надгробие. Миңа кызганыч, бабай. Аның шулай гаепле.'
  
  Ул тукталды, көн якка карады. Карт акча алды. Көмеш слеза скатилась буенча ике влажных күзләр. Алар скользили буенча эго темным щекам, оставляя бу пычрак җиңел соң. «Muchas gracias, senor. Син яхшы кеше.'
  
  Ника аэропортта фикер. — Бала, — җайлап диде ул. — Ник син түгел отвел аны йозак, бу Эль-Мирадор ? Мөгаен, анда сиңа иде булышкан? Аның, дип ишеттем ике бик бай.
  
  Карт бик озак карадым аңа. Аннары плюнул.
  
  — Без илтә аны шунда, сеньор. Без умоляли ярдәм турында. Аны шәхсән плакал. Аның кимеде, тезләренә. Безнең отогнали нче капка. Ул янә сплюнул. «Ла-Перра! Сука! Бу-берәүгә дә ярдәм итә.
  
  Нигы Картер авырлык белән иде бу поверить. Ул булырга мөмкин стервой, тик ул хатын-кыз иде. Һәм хатын-кыз, һәм авыру бала... — Бәлки, охранники гаепле, — дип башлады ул, әмма карт перебил аның. — Алар шалтыраттылар һәм шул йозак, сеньор. Аны үзе дә ишеткәнем бар, алар ничек сөйләштегез белән хатын-кыз. Белән Лаперрой. Ул отель берни дә эшләргә. Ул назвала безнең нищими, һәм приказала охранникам прогнать безне».
  
  Нигы китте буенча грязной урамындагы к маленькому винному погребу торган дип аңлатты бабай. Бу начар иде, кибеткә, белән зур булмаган лык запас, әмма эму алдык сатып алырга бераз консерва, ике юрганнар һәм кечкенә паршивого ослика буенча исемендәге Джейк. Ул оплатил, нагрузил Джейка һәм кайта барранку. Беркем дә игътибар итте аңа игътибар башлагач, ул китеп барган авылларга да. Бернинди билгеләре Роллса. Калдыгын ул көн уздырды, промывая елга комы, өскә һәм аска таба агымы буенча, собирая бераз алтын тузан. Бу актуальләштерде иде эго бай.
  
  Иде жаркого һәм коры, ә күк билгеле иде-голубым, сирәк облачками монда һәм анда. Якынча дүрт сәгать ул прекратила эзләнүләр һәм кабул ванну шул күлдә. Ул калдырды үз кием-салым белән янәшә берегом, положив өстән Уэбли. Ул нырнул бу тирәнлеген һәм поплыл кебек алдыннан, тик тапмаган гына берни дә кызыклы. Ул көтмәгән идем табарга, һәм икенчесе гәүдәсен.
  
  Бу юлы ул пробыл су астында аз гына артык дүрт минут. Әй җитте вакыт җитү өчен күл булсын өчен Нигы да ишетте топот тояк авыруларыннан гыйбарәт. Кайчан ул килеп, шипя һәм отплевываясь, ул сидела бу матур паломино һәм смотрела аңа. Люгер, аны кулымда иде, каты, ничек скала. Берьюлы өчен паломино ике зур добермана лежали бу животе, ih алые телләрен иде засунуты бу явыз клыки бистәләрендә дә урнаштырылды. Ир-ат һәм хатын-кыз берникадәр вакыт карадык, берсен-ка берсен. Беренче заговорила хатын-кыз по-немецки. «Авылында туа Тег бара!» Баш миен Ника Картера гудел буларак, компьютер. Бу бик яртысы опознавательного билгесе, һәм ул белә идем аны, әмма икенче яртысын. Ул шунда ук аңладым, бу Сука, ул шулай ук булыр дип уйлаган аны визиты ничектер белән бәйле мертвецом, аның ул тапты, әмма ул алмады кулланырга белемнәрен. Ала ул гына уйнарга хладнокровно һәм прямолинейно. Ул позволил нотке раболепия проникнуть үз үз тәртибе. Ул нежно дип елмайды әй.
  
  — Гади, мэм. Мин түгел, говорю по-немецки. Аңлыйм гына, инглиз теле. Бу иде алман теле тел түгел, шулаймы?
  
  Ул күрдем проблеск разочарования бу прищуренных яшел күз алдында. Ул бик югары булган хатын-кыз белән зур, упругой књкрђк гаҗәеп узкой талией. Чәч аны иде кебек нәзек пряденое восприимчивым өлкәсе, водопад Медузы ниспадал әй җилкәсенә һәм скреплялся алтын брошью. Аның изысканная тире сияла рыжевато-коричневым оттенком. Нәрсә ул белә идем аның турында — дип эму түгел разрешалось ачырга, — бирә тәэсир калдырган Ника Картера. Бу хатын-кыз булса да, бар иде стервой, әмма исән иде легендасы.
  
  Люгер двигался бу ee кулымда әйтик, әйтерсең яшәгән, үзенең шәхси тормышы. Ул белә иде, ул убьет эго урында, әгәр тапканчы.
  
  Ул янә заговорила. — Әйтү «Зигфрид» сезгә берәр ди?
  
  — Юк, мадам. Бу кирәк? Нигы маташа, чиста застенчивым һәм беспокойным. Хәзерге вакытта бу булмаса да кыен, хәзер, ул үлгәч иде буенча пояс казанда " & nb.
  
  Яшел күзләре белән скользнули нче Ника к вороху кием, дип билгеләп үтте Уэбли, аннары скользнули mimmo күл һәм хижины. Ул берни дә упустила. Караш әйләнеп Нику. 'Син монда нишлисең?'
  
  Нигы пожал җыерып һәм әйтте: «Мин пытаюсь акча эшләп бераз акча мэм. Аның отель эзләү монда, әлегә накоплю шактый алтын, ә аннан соң кайтырга Штаты».
  
  Әйтерсең, бу фикер яңа гына килде, аңа башын, ул диде: «Бу бөтен территориясендә отель, ә сез, мадам? Аның монда рөхсәтеннән башка? Ул чакта миңа кызганыч. Аны белми идем. Әгәр сез шулай башкарырмын, аңа китәм, мэм.
  
  «Бөтен территориясендә кунакханә түгел, ә бөтенләй минем», — диде ул. Ул держала үз кулымда хлыст өчен яшьтәге атлар ярышты урнашкан һәм постукивала аларга буенча бедру, пышно раздувшемуся бу розовых штанах. Тск-әйтик, тск-әйтик, тск — шулай итеп, хәрәкәттә иде, наглость һәм нетерпение. — Бу минем, — дип раслады ул. — әмма мин монда баш бит. Аны, дим, кем ала эзләргә биредә алтын, ә кем юк. Аны алыр иде утыртырга сине төрмәгә яки хәтта повесить, әгәр захотела. Яки аның алам застрелить сине хәзер ачыктан-ачык. Шиклђнђм, - дип кем дә булса булыр скучать буенча сиңа.
  
  Смиренно, шулкадәр тыйнак, ни дәрәҗәдә иде бу, бәлки, Нигы диде: «Мин дә бу шиклђнђм, мэм».
  
  Паломино терял сабырлык, әкрен генә, уйнаклап үз тонких ножках, размахивая якты хвостом алдында дразнящими эго мухами. Хатын-кыз яростно дергала удила һәм жестоко держала хайван. — Успокойся, бомж! Аның яшел күзләре белән түгел, отрывались нче Ника, һәм Люгер түгел сводил үзенең салкын караштан тормышы белән Ника.
  
  — Син әле бер генә?
  
  'Әйе, мадам.'
  
  — Син күбрәк берәүне дә күргәнем булмады? Башка кеше? Ул өлкәнрәк сине, якын лысый, әмма нык катлаулы. Сез күргән андый кеше?
  
  Тагын булыр иде, дип уйладым Нигы. Ул похоронен метрда җиде. Ул әйтте: «Юк, мэм. Аны беркем дә күргәнем булмады. Тик мин монда гына кичәге көн. Мин аны хәзер чыгарга аша су, мэм? Суык.' Ул проигнорировала бу дип сорадым: «Ничек сине исемем?»
  
  «Джейми Макферсона, мэм».
  
  — Сез легальны Мексикада? Сезнең яхшы документлар?
  
  Хәзер Нигы позволил үзенә хис артык уңайлы. Ул бары уйнадым на ощупь, тик уйладым, чөнки хәзер ала притвориться, дип киеренкелек бераз ослабло. Ахыр чиктә, ул тагын эго түгел застрелила, һәм ул булырга тиеш түгел артык зур комиком. Түгел казаться артык глупым яки артык раболепным, югыйсә, ул беркайчан да бирәчәк эму шанс урынын мертвеца. Һәм бу нәкъ менә шунысы-туар күздә тотып N3. Ул белә нык опережал вакыйгалар, тик кайчагында әлеге безумные авантюры окупались.
  
  Шуңа күрә ул злое диде: «Ярар, мэм, аны иде, дип, аны монда түгел, бөтенләй легальный. Минем документлар бар, тик алар мөмкин бераз устаревшими. Бәлки, кечкенә беспорядок.
  
  Беренче тапкыр киң алый авызы күрсәтте намек на улыбку. Аның тешләре иде зур һәм ослепительно белыми. Нигы, та уйлап тормастан, аның истинном яшьтә, барып чыкмады мәсьәлә, чын микән алар. Бу булыр иде", - тагын бер могҗиза.
  
  Люгер аныћ кыска дугу. — Выходи, — приказала ул. 'Одеваться. Аны күрергә телим сезнең документлар. Ул чагында, бәлки, без алачакбыз сөйләшергә.
  
  Нигы Картер карадым бу седовласую валькирию белән түгел, бөтенләй напускным недоумением. «Әмма, мэм... мин тотам, ярар, мин түгел, одет!»
  
  Люгер уставился аңа. — Әнә, — диде ул. Аның инде видела голых ир-атлар. Бик. Югарырак поясы сез бик яхшы сложены. Аны да күрергә телим калганы».
  
  Бу әйтелде белән табигый күрсәтү хакимияте белән совершенной искренностью югарырак условностей.
  
  Нигы пожал җыерып һәм взобрался бу скользкий яры. Иске Лорд Хоук беркайчан да булыр иде, бу да доверил. Үзе дә Нигы авырлык белән ышана идем бу.
  
  Кайчан чыктым аша су, ике добермана зарычали һәм оскалили тешләре. Хатын-кыз высунулась тирәсендә седла өчен ударить ih хлыстом, әмма корал элеккечә әзерләүгә юнәлдерелгән иде максат: мускулистый тормыш Ника.
  
  — Успокойтесь", — диде ул булган. "Деймон, Пифий, кит!" Эт янә присели бу корточки, принюхались һәм злое карадык Ника. Бу тәкъдим чыннан да неправильные исемнәре өчен зверей, дип уйладым түгел ул, выказывая билгеләре узнавания классик исемнәрен. Мондый томана, белемсез кеше, ничек ул, белми идем Деймона һәм Пифия.
  
  Ул китте үз киемнәреннән. — Түгел, бери револьвер, — приказала ул. «Пни-эго бу минем якка».
  
  Нигы подтолкнул «Вэбли» аңа зур пальцем аяклар. Ул менделәр спрыгнула белән седла һәм корал күтәрде. Аның плавные хәрәкәте искәрттеләр Нику ту пуму, аны ул әле узган төнлә. Ул отель алырга үз кием-салым.
  
  — Түгел одевайся әлегә. Встань һәм обернись. Акрын бара.'
  
  Аның голосе барлыкка килгән яңа тон.
  
  Акрын белән җылы кояш бу голой тиредђге Нигы повернулся аңа. Акрын, бик акрын яшел күзләре күтәрелделәр бу эго аяк, һәм поползли өскә. Алар озак лежали аның чреслах, һәм Нигы тойдым буларак, ул башлаган үзгәреш кертергә. Ул туктатырга маташа, аны туктатырга надвигающийся отек, тик бу да ярдәм итте. Акрын, безвозвратно дип җавап бирде ул аның нетерпеливый караш. Ул әле, ничек ул увлажнила иреннәре легким хәрәкәте теле. Яшел күзләре белән сощурились, аңа, аның плоть, һәм мгновение ул, киресенчә, расплавила алтын битлек " кә белән үз йөзе, надев бу кулланганнар последовательности яңа битлек...
  
  Моннан тыш, физик принуждения, ул делало эго нәсел жеребцом, агент АХ тоймадым возрастающее раса. Ул карадым, аның зат белән высокомерным крючковатым носом өстендә широким ртом, һәм зат ул укыган дәрт — иде бу хатын-кыз белән шөгыльләнүче җебе күчәргә нче кыргый зверства к сладким шепотам страстей; бу хатын-кыз иде - бу ачык күренә, аның зат - югарырак нәтиҗәләргә дә сәләтле " жестокость, извращение, эротическую фантасмагорию, ерак читкә аңлау нормаль кешеләр - ул сомневался, бу ул иде, үз башлы, катгый яктан караганда, бу сүзләр - бүгенге фаллическое поклонение вакытында дьявольской мессы. Аның яшьтә, дип уйладым ул, ул булырга тиеш, видела һәм испытала барлык ир-атлар һәм хатын-кызлар катнаша ала эшләргә бергә, шулай ук күп кенә ясалма һәм неестественное. Барыбер калды недовольна. Хәзер аның карашы доказывал бу.
  
  Герда фон Роте вздрогнула һәм издал горловой тавыш белән. Ул разрушила молчание. — Одевайся, — кискен приказала ул. 'Поторопись. Ул чакта без алачакбыз сөйләшергә. Аны кайтырга тиеш йозак.
  
  Ул смотрела, ничек ул одевается. Аннары ул бросила эму әле заряженный «Уэбли» һәм убрала «люгер» бу кобуру. Хәзер ул иде дип саный.
  
  — Пойдем, — диде ул эму. 'Без бераз погуляем. Мәңгегә сөйләшергә. Минемчә, Джейми, син алыр иде миңа пригодиться. Җиңел эш, — яшел күзләрен заблестели, — һәм аны яхшы сиңа заплачу. Миңа калса, сез отчаянно нуждаетесь акчада.
  
  — Әйе, мэм, була, бәхәсләшеп тә алырбыз.
  
  Ул нахмурилась. — Түгел называйте мине мадам, зовите минем әлегә Гердой. Әмма бу түгел, димәк, сез булырга тиеш артык фамильярны, аңлыйсызмы? Аның нанимаю сине, Джейми. Сезне һәм сезнең гәүдәсен. Нәрсә булыр иде, безгә килеп, син минем колы. Артык берни дђ. Син аңладым бу?'
  
  — Әйе, мисс... Ягъни, әйе, Герда. Аны аңлыйм. Яхшы, ни дәрәҗәдә алам аны хөкем. Мин күп нәрсәгә басып торам. Гади старатель, аңа беркайчан да везло.
  
  Ул нахмурилась. Ветерок узды буенча серебристым волосам һәм развевал, аның йөзе. Ул иде диярлек эго үсеш ничек дип билгеләп үтте Нигы, һәм весила булырга тиеш, 130-140 фунт. Тыгыз упакованное хатын-кыз гәүдәсен. Хәтта бриджах һәм гади блузке иде, нидер рубенсовское аның фигуре.
  
  Ул әле хмурилась. — Кызганычка каршы, әйе, — диде ул. 'Мине тошнит шуннан. Кешеләр - бу булса, алар эшлиләр тирәсендә үзен, Джейми. Мин уйламыйм, чыгуыгыз өчен бик күп үзләрен. Аның нахожу бу шактый странным, ир-ат белән шулай телом. Нигә син түгел, боксчы яки көрәшче, яки нәрсә бу үзенчә? Аларның программасына вакытлар син була алыр иде гладиатором.
  
  Нигы гына җавап бирде. Ул җиткән мелководья һәм нагнулась өчен помидорның таш һәм та йөртеп эго агымы буенча. Кояш инде висело низменному көнбатышта.
  
  Герда фон Роте указала бу плоский валун. — Без сядем монда сөйләшик, Джейми. Сездә генә булачак тәмәке?'
  
  «Гади мексиканың. Алар шулкадәр яхшы.
  
  'Тумаган. Аның бер телим.'... Ничек послушный колы, Нигы протянул әй, сигарету.
  
  Ул выпустила дим аша высокомерный нос. «Бу урын өчен сөйләшүләрнең. Ачык киңлек, анда беркем дә алмый приблизиться сезгә.
  
  Нигы, шуны чувствуя, хәзер алар артыннан күзәтә, подавил улыбку. Әгәр ул гына белсђм. Ул өметләнгәнен, дип атучы чишә алмый атарга янә, белла уеннар, яки юк. Бу булыр иде бөтен испортило.
  
  Герда књрсђтте аңа аша дим. — Сез оешкан кеше-шулай түгелме?
  
  'Юк. Аны алай дип уйлыйм. Мин карлыгач гына бишенче класс. Ни өчен? Сезгә кирәк оешкан кеше өчен упомянутой сезнең эш?
  
  Ул янә нахмурилась. — Мин задаю мәсьәләләре, Джейми. Сез задаете сораулар. Сез эш башкарасыз боерыклар. Түшәделәр. Һәм болар барысы да, дип телим синнән.
  
  'Яхшы. Өчен estestvenno. Әмма бу эш — дип телисез икән, булсын өчен, аны ясаган? Ул болай җавап бирде эму җавап мәсьәлә. — Син кайчан да булса кемгә дә булса убивал, Джейми?
  
  Нигы иде сорауга җавап правдиво. 'Әйе. Бер-ике тапкыр. Әмма һәрвакыт гадел булды.
  
  Герда фон Роте кивнула. Киресенчә, ул канәгать иде. — Мин телим бер кеше үтерәләр, Джейми. Бәлки, ике ир-ат. Мөмкин, хәтта күбрәк. Телисеңме юкмы, син моны? Монда бар некоторая өчен куркыныч үзегездә, аның предупреждаю сезне бу хакта.
  
  «Мине дә борчый куркыныч тудыра. Аның испытывал бу бер генә тапкыр. Әмма минем булырга тиеш, яхшы бәя — аны түгел, рискну расстрелом аркасында ике яклап баскан дехканнарга вак-төяк.
  
  Ул наклонилась к аңа, һәм аның яшел күзләре каты булды, үткәнчә, пыяла һәм мгновение у Ника леп тәэсир львицы. — Ун мең доллар өчен беренче ирне, — җайлап диде ул. — Һәм ун мең һәр аннары бу. Тњгелмени бу гадел һәм великодушно?
  
  Нигы башкарды төре, дип мгновение хакта уйлана, ә аннары болай диде: «Әйе. Бу яңгырый начар түгел. Кем аны үтерергә тиеш? Ничек? Һәм кайчан?'
  
  Герда встала. Ул вытянула үз длинное, сочное гәүдәсен ничек мәче. Ул похлопала үзен буенча бедру хлыстом. — Мин әле төгәл белмим. Аның тәшкил итәргә тиеш план. Һәм аны үткәрергә тиеш сине йозак. Анда кешеләр дә бар, алар үтерергә кирәк. Алар куркыныч һәм бик осторожны. Синдә генә бар бер шанс. Бернәрсә дә ала сарыф алай түгел.
  
  Нигы посмотрел үз изодранную кияләр. «Сезнең саклау түгел пустит мине капка».
  
  — Бу зарурлыгы юк. Сез тәслим аша баш керү. Ә минем замке бар шведларны, барысы да сезгә кирәк. Ничек сез генә була калсагыз эчендә, аның алам тәкъдим итәргә сезне ничек путешествующего башка. Ярар, бу удивит. Минем иде... дуслар-ир-атлар иде.
  
  Нигы дип уйладым: ярар, угадай, детка!
  
  Герда фон Роте алды Ника өчен запястье зур ухоженной кулы белән. У нах иде лака на ногтях. Ул књрсђтте бу кадерле жириновский кул сәгатьләре — ул өметләнгәнен, ул моның түгел заметит — диде һәм: «Боже мой, әйә да инде шулай соң? Аны кайтырга тиеш.
  
  "Сыгылырга", аны коры, җылы бармак буенча Нику йөгереп электрический ток. Ул попытался высвободить кулын, әмма ул ныклы сжала ee. Ул књрсђтте, аның сәгатьләре. Аның күзләре генә сузились кайткач, ул янә књрсђтте аңа. «Бу кадерле жириновский сәгатьләре өчен бомжа».
  
  Пугачев, чыннан да, аерым сәгатьләр. Нигы һәр булсын часовая стрелка күбрәк түгел дрожала. Асылда, бу бик комбинация сәгать һәм пеленгатора - часовая стрелка мгновенно вращалась өчен кемгә теләсә нинди радиопередачу чикләрендә утыз биш миль. Сәгать һәм гудящий сигнал бу рукоятке эго пычак — тавышы да, бу эму рљхсђт алырга үзе белән бу миссия.
  
  Ул посмотрел ачыктан-ачык бу нах. 'Яхшы, әйе? Аны урлаган ih бу Тампико елга якын элек. Аның җыенган атап эго бу ломбард, ләкин мондый хәл булмады. Ә хәзер кирәк түгел, — әгәр дә аңа сделая бу эшне синең өчен.
  
  Алар аннан кире буенда бара. Калса, ул оныткан турында сәгатьләр. — Син приедешь бу йозак бүген кич, — диде ул. «Керем төн уртасы якынлашканда, һәм телефоныннан ераграк тор баш керү. Якынча полумиле к северу нче төп капка бар капкасына азрак, шуңа күрә алар уң ягында моннан урыннар капкасына поворачивают көнбатышка таба, к морю. Подойди к шуның капкалары. Аның подожду сине. Булыгыз бик тыныч һәм осторожны. Охранники һәр сәгате патрулируют внутреннюю өлеше капка, һәм алар белән эт бар. Мин алмыйм үзгәртергә тәртибен хәзер. Ул чакта алар подозрительны. Сез ничек уйлыйсыз, сез моны хатасыз?'
  
  Нигы кулга вакыт күрсәтергә некоторую живость. — Мин түгел, идиот, — прорычал ул. «Нәрсә, мин түгел оешкан, дигән сүз түгел, мин тупица. Предоставь бу миңа.'
  
  Янә катгый яшел караш. Аннары: «мин уйлыйм, син әзер моңа, Джейми. Әлегә сез следуете приказам, кирәк түгел омтылырга уйларга мөстәкыйль рәвештә яки омтылырга аңлау, ниләр». Ул кыскача рассмеялась. — Бу булыр иде ошибкой, ышандырып әйтә алам, нәкъ сезне. Бу артык кыен өчен мондый кеше син. Син искитмәле хулиган, Джейми, һәм аны менә көтәм синнән бик көчле булачак эш. Күбрәк түгел мәңгегә.'
  
  Ул мөмкинлек бирде, үзенең бедру кешегә кагылырга эго. Ул облизала иреннәре алым телен. — Һәм аның вознагражу сине, Джейми. Мин тотам дип, ягъни тыш акча. Вәгъдә бирәм, ул сине түгел, разочарует.
  
  Алар чыктылар алан күл. Паломино царственно паслись үзеннән-үзе, игнорируя Джейка, ничек вәкиле низших сыйныф. Ике доберманов лежали, авыр дыша, шул ук җирдә, кайда ih калдырган. Яхшы обученные җәнлекләр, дип уйладым Нигы. Алар күр-сәтелә башлый эму тешләре һәм рычали, ул приближался түгел, двигались.
  
  Герда фон Роте, югары һәм величественная, ничек Цезарь, свернула бу седле. Кинәт Нигы положил кулын внутреннюю якка, аның бот арасында коленом һәм пахом. Ул йомшак сжал аны ухмыльнулся. «Увидимся бу полночь, Герда».
  
  Берничә секунд ул түзә эго прикосновение. Аның елмаю иде салкын һәм бик көчле булачак. Соңыннан ул бик нык ударила эго буенча затка хлыстом. «Беркайчан прикасайся миңа», — диде ул. Мин әлегә әйтә алмыйм, - дип телим мине трогали. Сау бул, Джейми. Бу полночь капка төбендә. Нигы сак ощупал рубец үзенең йөзе һәм карадым, ул ничек едет тирәсендәге күл янына плато . Ул пустила паломино рысью. Деймон һәм Пифий побежали өчен анда.
  
  Ул карадым, әлегә ул скрылась төре буенча. Ул, ниһаять, повернулся к хижине, аның зат иде аеруча флагы рөхсәт үтәү, якын ышанычсызлык, бик, бинаның күренеше гадәти түгел өчен агенты AX. Ул өлешендә сталкивался белән странными хәлләр үз эше, әмма моны иде вершина. Эму тоелды ул движется бу темном сне.
  
  Бәлки, ул, стерва, әмма ул барыбер иде легендасы. Ышансаң сөйләве, йљри, киң распространенной телдән һәм печатной огласке – Герде фон Роте иде җитмеш ел!
  
  
  
  6 - ЭЛЬ ТИГР
  
  
  Алар напали аңа килгәч, ул аеруча зур уңыш уборной. Ih хитрый барышы белән ih яклар. Кеше белән спущенными штанами залында бик невыгодном хәле. Нигы положил Webley җиргә янәшәсендә үзе белән. Кайчан дүрт бандитларны чыкты астыннан укрытия кечкенә рощицы юки, ул ул арада өчен корал, әмма вакытында тукталды. Эго караганы астында прицелом дүрт карабина.
  
  Иң кечесе буенча юлбасар — һай, малай өлкәнрәк белән ослепительной ак елмаеп — диде: «Buenos dias, senor. Яисә миңа әйтергә "Хәерле кич"? Һәрхәлдә, сеньор, зинһар, поднимите куллары. Ал, курыкма. Без теләмибез китерергә, сезгә барлык йортларда тирәсендә.
  
  Нигы Картер сморщил зат. — Алам, аны башта пристегнуть ремень?
  
  Малай кивнул. Күрәсең, ул лидер иде карамастан, яшьлеккә. — Продолжайте, сеньор. Тик, зинһар, түгел пытайся берни эшләргә - мин теләмәс идем атарга сиңа. Хосе! Тик синнән револьвер.
  
  Нигы яростно карадым, бер тирәли бандитларны күтәрде «Вэбли» һәм бүләк малайга. Иде унизительно булырга пойманным шулай җиңел. Ул тирән хакта уйлана турында Герде фон Роте, замке һәм странном повороте вакыйгалар. Ул түгел иде начеку. Кайчагында уйларга да дөрес түгел иде.
  
  Ул әйтте: «Беләсеңме, син нишлисең хатасын. Миндә бернәрсә дә юк, дип стоило иде украсть, әгәр сез генә түгел уйлыйсыз, берничә банок белән ашау һәм облезлый осле моннан тора.
  
  Яшь кеше рассмеялся, һәм эго тешләре сверкнули бу наступающих сумерках. — Без моны беләбез, сеньор. Без килгән түгел грабить сезне. Тик тормыйбыз күбрәк сөйләргә. Минем абыем Эль Тигре түземсезлек белән сине көтә. Аны аладыр дип уйлыйм, сезгә кирәк бик күп вакыт, сеньор. Сез , гринго , бик-чиста булса, үз вәгъдәләренә.
  
  Ника оттолкнули к, агач утыртырга керештеләр, анда көттем мул. Тиздән ул аңладым, ни өчен. Эму завязали күзләре һәм заставили утырыр алдыннан бу мула. Бар хайваннар иде костлявый позвоночник, похожий бу пилу. Эго аяклары иде бәйле астында брюхом мула, әмма кулларын калды азат.
  
  Керешер алдыннан күзгә надели повязку, ул игътибар белән ih карады. Янында өч өлкән яшьтәге ир-атлар иде плоские, бесстрастные индейские затлар, төс бронза тәңкәләр. Алар барысы да одеты бу классическую формасын мексика бандитларны — ирекле пижамные костюмнар, алар кайчан да булса иде белыми, һәм югары широкополые сомбреро. Алар носили сандалии. Һәр иде буенча ике кожаных патронташа, скрещенных күкрәгендә. Һәркемнең иде тыш карабинов, бандитларның сугыш кораллары һәм ножи. Алар бар иде, дип уйладым Нигы, шактый кровожадной бандой. Сез булырга тиеш крутыми өчен озак выживать итеп бандита Мексикада. Әгәр сезне ритмын, хакимият түгел, удосужились алып барырга сезне судка. Бандитларны заставляли казырга үзенә каберләрен, әгәр соңгы сигарету, ә аннары расстрел сикергәли, үз эшен. Ул задавался мәсьәлә ничек Эль Тигре исән кала. Мексиканское хөкүмәте шау-гөр килеп игълан итте, дип бандитлык подавлен. Иде микән күпмедер килешүе? Нику янә тоелды ул спотыкается во сне, strays буенча лабиринту. Даими появлялись яңа ачу. Ничек Хоук дип атады миссия? Чертовски пычрак эш! Нигы иде склонен килешергә үзенең боссом.
  
  Ул попытался сарыф юлында, аның буенча алар бардык. Ул тойдым, алар ничек үсеп, тупика барранки һәм мул таба килә башлады буенча өскә таба крутому склону. Әгәр алар килә, откровенными икән, килгән булыр иде, к плато. Әмма мула потащили уңга, k югарырак, ул аның белән карадым, аска узган төнлә, һәм иде аның. Нигы подождал, әлегә алар поднимутся, тик моның урынына юлга юнәлә буенча аска таба крутому склону, мул соскользнул һәм заскользил крупом буенча сланцу. Буенча резкой сменада акустики — бандитлар барысы да вакыт тарахтели берсен, икенче — послышалось, алар башка чокырда табылган. Алар барысы да вакыт спотыкались һәм рђвештђ. Нигы сдался. Ул безнадежно сжатой белән файдасы.
  
  Вакытында сәгатьлек сәфәр бар иде, шактый вакыт өчен уйларга кирәк. Скользя бу мула, даими терзаемом костлявым хребтом зверя, эму алдык игътибарга алу. Бәлки, эму бу булышты повязка. Ул iso барлык көч китерергә теләдем, уй-фикерләре тәртипкә ачыкларга тырышырга бу бигрәк тә странной последовательности вакыйгалар.
  
  Герда фон Роте көткән элеккеге нациста, эсэсовца, гәүдәсен, аның Нигы тапкан һәм похоронил. Мөгаен, бу кеше килдем буенча Бразилиядә. Књрђсећ, ул убийцей, посланным өчен Герды. Эш, аны хәзер үз өстенә алыр Нигы. Һәрхәлдә, шулай уйладым Герда. Ул торуын берсе тирәсендә ир-атлар, алар ул кунакханә үтерергә иде Максвелл Харпер, җәмәгатьчелек белән элемтә белгече. Ни өчен? Хәзерге вакытта Нигы баш тарткан бу проблеманы. Ул төшенчәсенә ия түгел иде, тиеш микән булырга шулай итеп, Герда производила тәэсир пленницы үз замке. Бәлки ...
  
  Кем иде, башкаларга мужчиной яки ир-атлар? - кемгә ул, кунакханә, үтерергә? Метисов яки китайца , аның ул әле авылда? Тагын бер мөмкинлек. Метисов һәм Харпер , күрәсең, тыгыз хезмәттәшлек иткән. Әмма янә шул ук - нигә убивать? Ничек кытай коммунистлар һәм нацисты уйнадылар бергә бер сюжете, әгәр гомумән, уйнадык? Нигы Картер покачал аягы һәм бераз гына застонал вслух. Катлаулы механизм!
  
  Ә хәзер киләсе ошеломляющая грань бу сводящем белән акыл беспорядке. Эль Тигре көтмәгән идем эго ! Сүзләренә караганда, яшь главаря бандитларны инде күпмедер вакыт. Мускулларын сизгер челюсти Ника напряглись. Моның каһәре! ЦРУ хезмәткәре пробежался турындагы мәсьәлә буенча бандитах. Артык мимолетно. Хђлнећ булу ихтималы аз, дип, бандитлар побеспокоят эго. Ул бу дип ышанам. Тик тавышы ул сидел бу жеском мула, ничек узник бандитларны.
  
  Эго уйлар әйләнеп Герде фон Роте һәм беренче сүзләренчә, алар ул диде эму. «Авылында туа Тег бара!»
  
  Җитә көн! Нинди көне? Кайчан? Ни өчен? Ничек? Кем? Ничек соотносились кытайлар һәм фальшивые деньги? Бу юлы Нигы, чыннан да, шау-гөр килеп застонал.
  
  Башлыгы бандитларны, ул булырга тиеш иде аның янәшәсендә, шунда ук борчылу белдерде. — Сезгә больно, сеньор?
  
  — Бу проклятый мул үтерә мине, — кискен диде Нигы. Ул раздражен, һәм ул, дип әйтте үзе, - дип тиеш тотарга үзен кулда. Иде бу мизгелдә бозлы невозмутимости да, аны ул сәләтле үзләренең иң яхшы минут. Аның төгәл булмады, бер-юньдә иң яхшы момент. Ул танырга тиеш иде бу. Алай гына да түгел аркасында эго плачевного хәле хәзерге вакытта. Бар иде тошнотворное хисе кеше, шарящего бу бочке, тулы сумала. Иде әйберләр, вакыйгалар, җәмгыять, алар турында ул төшенчәсенә ия түгел иде. Хәзер ул ышанам, ЦРУ обладало мөһим мәгълүмат , аны ул утаиол. Ул да булса иде непреднамеренно, әгәр иде бу хата, бу бик җитди.
  
  Эго эчке проклятия иде жгучими һәм дәрәҗәсендә купорос. Әгәр бу вакытта ул противостоит директоры ЦРУ баскан иде, аның тел, һәрхәлдә китерде иде эго к конституция суды. ЦРУ иде гади артык зур, белән артык зур санда кешеләрне өчен функционировать нәтиҗәле. аллага шөкер, бу бар иде, АХ. Аннары Нигы вовлек үз проклятия һәм Хоука өчен рәхмәт белдерде сунул эго бирегә.
  
  "Миңа шунысы кызганыч, бездә юк седла, сеньор," - диде яшь бандит. — Тик борчылма — ул ерак түгел. Өчен чистартырга үз разум һәм отвлечься нче страданий, Нигы дип сорады: «Кем тирәсендә, сезне бездельников, ата миндә узган төнлә?»
  
  Бандит рассмеялся. — Гади, сеньор. Минем абыем иде muy colérico бу уңайдан. Бик усал. Бу иде, ниндидер Гонсалес, бездә аның юк иде мозгов. Күрәсезме, бармы, ул отель пошутить. Ул отель сине куркыту.
  
  — Ул преуспел, — кисло-диде Нигы.
  
  Ун минут эму булышкан слезть белән мула. Повязка кала да, аның күз алдында. Эго сак үткәрде аша булса да, ул ничек белә идем, булырга да тиеш иде шахтным стволом. Бу ап-ачык иде. Ихтимал, бу районда бар иде дистәләрчә ташландык шахталар, идеаль бандитские оялар. Кайтты фикер - ни өчен полиция штаты ih түгел выкурила һәм уничтожила?
  
  Повязку төшерделәр. Нигы моргнул бу желтом яктылыгында масляных лампаларны, свисавших белән түбән потолка. Бу, чыннан да, бар иде шахта. Дым капала белән потолка, подпертого толстыми столбами, һәм скатывалась буенча стенам шахталар. Идәндә валялись ржавые рельслар.
  
  Яшь бандит дип елмайды эму. 'Ярар, әйдә шул ук. Аның отведу сине к минем брату. Ул керде шахту. Нигы якка карады. Ул күрдем якын дюжины ир-атлар шахте. Анда рулоны одеял һәм спальных капчык — соңгы, һичшиксез, бар иде украдены, әлегә хуҗаларын хоронили яки оставляли стервятникам, — һәм берничә ир-атлар әзерләгән ниндидер кечкенә генә костре. Коридорда иде сквозняк, шуңа күрә дыма түгел иде.
  
  Яшь бандит тукталды алдында зур брезентом, закрывавшим коридор шахталар. — Немец тавыш бирү гринго. Ул зол, һәм эго аның болит, әмма ул тәртиптә. Телисез икән, аның белән сөйләшергә, кулдан хәзер аның?
  
  — Впусти аны Панчо. Эго бер. Эго инглиз теле яхшы иде, диярлек булмаса, фишка. Бу иде тавышы, кеше, ул наслаждался нең үсеше. Ихтимал, ул оказажется докторы фәлсәфә, дип уйладым Нигы. Бернәрсә дә артык түгел удивляло-эго бу безумной миссия.
  
  Яшь бандит положил кулын эчтђге Ника һәм нәрсәдер чу прошептал. — Минем абый — бөек кеше, сеньор, әмма ул шулай ук un gran borrachón. Аны сезгә тәкъдим итәм эчәргә аның белән, әгәр аласыз үтәүләрен моның белән. Минем абыем да ярата торган кешеләрдән түгел эчәләр, һәм ул аларга ышана».
  
  Нигы кивнул рәхмәт йөзеннән. Панчо янә сжал эго эчтђге һәм отдернул брезент, һәм Нигы керде галереясын. Ул иде огорожена сзади һәм обставлена, ничек примитивное торак һәм спальное бина. Белән потолка свисала лампасы сәгатенә. Башыннан икенче фонарь торды шунда, тирәсендә иске сундуков. Өстәл артында сидел кеше исемендәге Эль Тигре, һәм наблюдал артыннан.
  
  Ир-ат басты. Вежливым жестом ул күрсәтте сундук алдында өстәл. — Садитесь, сэр. Сез бу пьете? Выпивка, сиңа кирәк, аннары ул сәфәр өчен мула, әйе? Аның проделал мондый сәфәргә ялгыз гына байтак, һәм бу бик күңелле».
  
  — Бу бик йомшак әйтелгән, — диде Нигы. Эго күзләре глядели бу маленькую бүлмә, охватывая барысы да. Ул һәркайда авазлары китаплар. Полки тулы китап. Китаплар җирдә. Китапның переплете һәм йомшак тышлы дәфтәрен ачып куйды алдыма.
  
  Эль Тигре чыккан өчен урындык һәм протянул Нику оловянную эчәргә алып керер иде. — Сез возражаете, — диде ул, — әгәр аны тагын да пожму сезгә кулын? Аның әле дип ышана алабыз дуслар, аңлыйсызмы. Әгәр миңа туры килә үтерергә сине соңрак, нәрсә турында иде аңа бик пожалел, булыр иде бераз җиңелрәк булыр иде, аны да пожал сиңа кулын. Син аңлыйсың?'
  
  — Минемчә, әйе, — диде Нигы. "Хәер, тњзмђячђк, ни телисез икән, үтерергә мине."
  
  — Аңлыйм, — диде Эль Тигре. — Мин аңлыйм, әмма сөйләшербез бу хакта соңрак. Ул күтәрде, үз эчәргә алып керер иде. «Salud y pesetas, сеньор».
  
  Нигы бер. Эго тамакны сжалось, ә ашказаны вздулся. мескаль! Пульке! Бу ни безгә юк иде, бу кеше үтерү. Ул белә эшләрегезне тикшереп күзәтүче ир-ат артыннан, әлегә ул пил. Ул югалтмаган бесстрастное аеруча затлар һәм вернул эчәргә алып керер иде. — Тагын глоток, зинһар.
  
  Эль Тигре алды шешә һәм налил. Нику тоелды ул күрдем одобрительный караш темных күз алдында. Эль Тигре иде, югары, яхшы сложенным мужчиной белән густой кара бородой", дип делало эго берничә похожим бу Кастро килде. Борода иде сак подстрижена, ә кайчан Нигы янә алды эчәргә алып керер иде, ул күрдем, - дип, кулларын ир-атлар чисты һәм ухожены. Эль Тигре йөртеп түгел, гадәти бандитскую формасын, ә яшел америка хәрби костюм һәм плоскую кепи. Нәрсә блестело бу шапке. Нигы пригляделся һәм күрдем, бу металлический значок рәвешендә тау лев яки пумы, мексика «юлбарыс».
  
  Алар янә эчтек, бу юлы молча. Мескаль инде разжег утын животе агенты АХ. Барысы да, миңа хәзер кирәк, — уйлады ул, — бу отключиться. Булырга тулысынча исерек килеш. Бу әйбәт булыр иде. Тик, әлбәттә, аның белән булыр идем, алай булып чыкмады. Ул тиеш иде калырга трезвым һәм эшне дәвам итәргә. Бар иде предчувствие, бу җиңел булмаячак. Һәм аның бернинди иллюзий — Эль Тигре воспользовался иде авыр пушкой на поясе, әгәр теләсә. Нигы танцевал бик сизгер кырлары белән үлем арасында.
  
  Эль Тигре әйләнеп, үзенең столу. Ул сцепил кулларын посмотрел на Ника, аңа кызык иде, ни дәрәҗәдә исерек башлыгы бандитларны. Ул догадался, дип шактый нык булса да, ул иде үтәүләрен моның белән яхшы.
  
  — Хәзер, — диде Эль Тигре, — без булдырабыз күчәргә эш. Һәм, әйдә башлыйк, моннан тыш, мин бик зол сиңа. Сез сдержали үз сүзләрен. Сез бик күп вәгъдә итте һәм берни дә эшләмәгәннәр. Аның плюю бу сөт ЦРУ !» Һәм сплюнул җиргә.
  
  Нигы Картер бу мгновение закрыл глаза бу молчаливой мольбе. Билгеле булганча ул. Бу чертовы тупые, бомжлар! Кая минем затащили бу юлы? Эго уйлар вспыхнули. Ул хәл итәргә тиеш иде, моны ничек, һәм ул булырга тиеш иде, моны дөрес итеп беренче тапкыр. Ул карар кабул итте.
  
  "Иде эшләнгән хата," - диде ул. 'Аның аша түгел ЦРУ , гәрчә хәзерге вакытта аның эшлим, алар». Шуларның иде эго прикрытие. Эшләргә иде, юк.
  
  Эль Тигре озак карадым ка Ника. Аннары: «Мин аңлыйм сине, бик яхшы, сеньор? Син түгел, ЦРУ , тик син күп эшләсәң аларда. буэно. Бу сводится өстәвенә, әйе? Алар китергән Сез миңа инструкциям, акча, шулай түгелме? Һәм, һичшиксез, тиздән киләчәк вәгъдә ителгән подставка?
  
  Бу рискованно. — Мин бернәрсә дә алып килде, — диде Нигы. — Мин берни дә бу турыда белмим. Чынлап әйтәм, амиго. Ул присмотрелся повнимательнее һәм өстәде: «аламмы аны хәзер басарга күрсәтергә һәм берәр башка алсын мине түгел застрелили?»
  
  Эль Тигре башкарды глоток тирәли шешә мескаля. Ул расстегнул кобуру, досталь, пистолетын һәм положил эго бу урындык. — Дозволено, сеньор. Әмма булыгыз, бик осторожны. Аның начинаю сине чын-чынлап ненавидеть.
  
  Нигы закатал юлүткәргечкә рукав һәм просунул кулын даирәсенә света фонаря. Зәңгәр татуировка белән балта блестела бу мягком свете. Хәзерге вакытта Нигы отбросил үзләренең начар уйлар турында символе. «Мин әгъзасы булып торам оештыру белән шөгыльләнүче атала АХ (Балта), — диде ул Эль Тигре. "Сез кайчан да булса ишеткән турында безне?"
  
  Эль Тигрек погладил бороду. Ул кивнул. — Мин ишеттем, сезнең турында. Сез оештыру, кеше үтереп утырган җинаятьчеләр, әйе? Палачи.
  
  Булмады мәгънәсен отрицать бу. Нигы булырга карар итә тулысынча искренним. Ялган ала означать бары тик үлем.
  
  «Күрсәткечләрне тикшереп тору башкалар», — дип белдерде ул. «Бәлки, бу торак пункты россия буенча убийству, ә бәлки, юк. Аны әлегә белмим. Бар бик күп әйберләр, алар мин белмим. Кертеп, элемтә арасында сезнең һәм ЦРУ . Аны бөтенләй берни дә белмим бу хакта Эль Тигре. Әгәр ачулануыңнан миңа доверишься миңа, бәлки без ярдәм итә алачакбыз бер-берсенә бер-берсенә. Кемне сез көтте?
  
  Эль Тигрек алды шешә белән мескалем һәм берәүдә, ул пуста. Ул алды, тагын бер буенча сундука үз аяк, һәм янә наполнил ih рюмки. Нигы бер куйды эчәргә алып керер иде һәм шталь көтәргә. Башка ир-ат бер йотуда диярлек эчеп куйды допил мескаль. Ул янә наполнил үз эчәргә алып керер иде. Ул подавил икоту пальцами һәм посмотрел на Ника. Әкрен генә, ул билгеләгән нче дивар к стонать аша маленькую галереясын.
  
  — Сез күрерсез, мин ничек яшәргә тиеш, сеньор? Прятаться, ничек крысу бу шахте. Яхшы түгел лђбаса, дип Эль Тигре туры килә шулай яши. Сеньор, аңа булган студент чагында атаклы Мексика университеты. Ул, тиеш дөресен генә әйткәндә, аны тәмамлый бандитом. Ак искиткеч тешләре ераклыкка күченеп улыбку бу бороде. — Әлбәттә, бу шаярту. Аны тәмамлый философию.
  
  Нигы алмады сдержать штопора, хәер, белә иде, бу уведет ih белән юллары, аның буенча ул отель барырга. — Ул чагында нигә син шталь бандитом?
  
  "Ярар, ни өчен?" Эль Тигре янә наполнил эчәргә алып керер иде Ника һәм пододвинул аның аңа. 'Выпей!' Бу иде боерыгы. Нигы бер. Ул чыннан да башлады напиваться. Сак бул", - диде ул үзе. Сак булыгыз, малай.
  
  Эль Тигре пожал широкими җыерып. «Мин белмим, нигә аны шталь бандитом. Минем әнисе яраткан мине, һәм минем иде подавленного теләк переспать аның белән. Бернинди следов Эдипова комплексы, сеньор. Сүз уңаенда, сезгә ничек исемле?
  
  Нигы дип атады эму үзенең хәзерге исемен һәм өстәде: «Минем исеме подприкрытием — Джейми Макферсона, һәм аның изображаю золотоискателя. Минемчә, синең абыйсы ала бу эшләвен раслау.
  
  «Нигы Картер! Аны ишеттем, сездән, сеньор. Сез, минемчә, шактый билгеле. Нигы күргән темных күз алдында вспышку хөрмәт. Хөрмәт һәм нәрсә тагын. Исәпләү? Чыннан да, бармы бу фигура иде шулай пьяна, ничек ул дип раслый?
  
  Эль Тигре алды пистолетын белән урындык һәм генә башкарды эго Ника. — Тик кайтабыз, — диде ул, — к сәбәпле, аның буенча аның шталь бандитом. Бик кызыклы штопора, бүген ул, ничек инде мин, - диде, мин дә алмыйм, - дип җавап бирде. Аның подозреваю, дип психоаналитик (мин плюю сөтне барлык психоаналитиков) әйткән иде бу, чөнки кемдер урлаган минем кызыл игрушечную машинку, кайчан аңа кечкенә иде. Мондый сафсата. Тик миндә беркайчан да булмады кызыл игрушечной машинки, әгәр ул минем иде, һәм кемдер аны урлаган, аңа булыр иде эго үтергән. Юк, сеньор Картер, минем бик бәхетле балачак. Минем әти-әнием сау-сәламәт, ә әни, упокой " раббым аның җан иде ангелом. Минем әти түгел иде әле ангелом, ләкин барыбер әйбәт кеше иде, һәм мин...
  
  Эль Тигрек ясаган пистолетын Нику астында аяклары һәм нажал бу курок. Бу иде автоматический 45-нче калибр, һәм гром прогремел кечкенә генә галереясында. Нигы яртылаш ы белән урындык, аның охватил пота һәм иңләгән паника. Ул гына да түгел, понимал, нигә берни дђ сизђ. Безне шок, безгә больно, берни дә.
  
  Аннары ул күрдем зур крысу. Бу агонии ул откатилась нче урындык, якынча өч фута. Авыр таращить күзләре обнажила аның внутренности. Кан окрасила җирне.
  
  Эль Тигре пустил дим хђрђкђте башлануны кђњсђ тирђсендђге. Ул ухмыльнулся Нику. — Ышанам, мин түгел напугал сезне, сеньор. Аның ненавижу крыс. Аны даими стреляю аларда монда. Ih булырга тиеш миллионнарча.
  
  Картер досталь үзенең пычрак носовой платок һәм вытер пот белән күзләр. Эго нервы иде напряжены сикерә. Ул башлаган задаваться мәсьәлә түгел иде микән Эль Тигре гына түгел, исерек, тик сумасшедший. Ул алды үз эчәргә алып керер иде һәм допил калдыгын мескаля.
  
  — Син мине бераз напугал, — диде ул. — Ә аннары? ХАКЫНДА ЦРУ . Ул посмотрел үз сәгатьләре. Часовая стрелка тиресен үзенең гадәти эшен. Иде, биш минут тугызынчы. Бу полночь Сука булачак көтәргә эго капка төбендә. һа-һа! Шанс, ул алачак сдержать үз вәгъдә ителгән иде, әйтик, бер мең тирәсендә .
  
  Тик Эль Тигре басты, ул гына да түгел, дрогнул һәм помахал кулы белән. Киресенчә, ул, башка хезмәт стряхнул белән үзен гамәлгә смертоносного мескаля. — Гафу итә беләләр мине туктагыз, сеньор. Миңа кирәк сөйләшергә белән минем абыем. Ул сунул пистолетын бу кобуру һәм чыктым аша бүлмә. Әлегә эго түгел иде, Нигы посмотрел на китаплар. Тарих, фәлсәфә, политология, биографиясе — Эль Тигре иде зур читателем, укымышлы кеше иде. Бу заключалась эго надежда, дип уйладым Нигы. Ул-туар белән эш түгел пустым крестьянином, снедаемым жадностью һәм кровожадностью. Археологларның ум Ника Картера башлады формулировать планы. Извращенный планы, аны мәҗбүр итә алмый эго сарыф каршы боерык, әмма Хоук поймет. Вәзгыять үзгәрде шул чакта эго күрсәтмәләрнең Сан-Диего кебек! Эль Тигре кайтты. Ул янә сель өчен урындык һәм налил аларның икесенә дә мескаля. Хәзер Нигы тойдым шушы эйфория — берегитесь! — һәм галереясы да эш кружилась. Ул әле исерек иде, әмма иде чигендә.
  
  Эль Тигре сайладым буенча тартмасы длинную сигару maduro һәм подал тартмага Нику. Агент АХ закурил, аннары кашлянул. Сигара шактый нык булсын, торырга үз аягында.
  
  — Панчо диде миңа, сез нәрсә сөйләштегез белән Ла-Террой, Стервой тирәсендә Замка, сеньор. Эль Тигре чыгарды тирәсендә ноздрей зәңгәр дим, кайчан посмотрел на Ника.
  
  Нигы кивнул. Алар, әлбәттә, күзәттеләр артыннан. 'Әйе. Бездә булды, бик кызыклы сөйләшү. Аны тиеш, мин, булырга, кунак бу замке — дөресен әйткәндә дим, аны тиеш мин сарыф шунда бу полночь. Ул посмотрел үз сәгатьләре. Иде инде яртысы тугызынчы. — С вашего позволения, әлбәттә. Һәм миңа кирәк гид. Мин белмим, (анда аның.
  
  К удивлению эго, Эль Тигре бу мгновение склонил башын. «Бәлки, сез аласыз саклап калу бу килешү. Карыйбыз. Мине бик кызыксындыра-Де-Битч. Әйтергә була, бу сводится к одержимости. Аның телим изнасиловать аны. Изнасиловать һәм разграбить аны йозак. Аны иде моны элек тә бар иде, тик алып барды үзләрен әдәпле тотар га аркасында обещаний ЦРУ . Әмма хәзер минем сабырлык кончилось, әмма, әйдәгез, тәртибе буенча, сеньор. Шул вакытта, син ничек дип, бәлки без ярдәм итә алачакбыз бер-берсенә бер-берсенә. Зинһар, выпейте!
  
  Нигы бер. Дохлая крыса, әйтерсең, шевельнулась, һәм красно-зәңгәр облачко проплыло буенча сумрачной комнатке. Мрачно ул цеплялся өчен эчке хисләре трезвости.
  
  Ул наклонился к Эль Тигре , ухмыляясь . Ул үзен начар хис итә искиткеч.
  
  «Сөйлә миңа, — диде Нигы, болар турында синең белән килешү ЦРУ ». Эль Тигре уставился бу потолок. Эго кызыл иреннәре иде сжаты бу темной бороде, һәм ул выдыхал идеальное кольцо дыма. — Бик теләп, сеньор. Тик башта аның телим кабатларга — минем уйлавымча, бу юлы алар барысы да испортили!
  
  "Сез миңа әйтергә тиеш!"
  
  Нигы диде бу аяныч һәм хисе.
  
  
  
  7 - ЧАКЫРУ ИДЕ БРОШЕН
  
  
  — Алты ай элек, — диде Эль Тигре, — мин булдым подветренном буенда, сеньор Картер. Аны югалткан күп кешеләр, награбленное иде зур булмаган, ә полиция штаты өчен проживу аны шактый озак өчен плюнуть аларга сөт — загнала мине почмагына. Мин теләмим сдаваться, аның приготовился к үлгәннән. Һәм менә могҗиза — полиция-конференция ауга. Миңа прислали хәбәр, әгәр аңа килүчеләр белән урнаштырган бу районда һәм тормыйм высовываться, минем булачак преследовать. Аның да аңладым.' Ул отпил тирәли шешә һәм ташладым аны Нику. Нигы бер хакта уйлана һәм, ярдәм итәр микән эму йоги шундый хәлдә. Ослабнет бармы смертоносное йогынтысы мескаля, ул керәчәк транс? Ул шулай уйламадым.
  
  «Бераздан, — дип дәвам итте башлыгы бандитларны, — минем белән связался ЦРУ хезмәткәре. Ул притворился заблудшим туристом. Бар иде шәхес таныклыгы, ул тоелды миңа чын. Аның катнашты эго шул. Бездә иде, озак сөйләшү.
  
  Нигы понимающе кивнул. Күренеш булды бераз яснее. ЦРУ куллана Эль Тигре , шуңа күрә алар кулландык үз сәяси хакимият һәм йогынтысы булсын өчен, мәҗбүр итәргә полициягә туктатырга ауга. Тик ни өчен?
  
  — Ходили сөйләшүләр турында Партиянең Дракона, — диде Эль Тигре. — Мин аз белә идем бу турыда. Бу партия түгел генә оештырылды. Әмма хезмәткәре ЦРУ бик дулкынландым — дип Партия Змеи финанслана кытай коммунистами һәм үз вакытында алар попытаются захватить хакимият Мексикада. Куркам, аның высмеял эго, сеньор Картер, әмма ул бик серьезен. Ул отель кулланырга мине һәм минем кешеләр буларак ядра, кадрлар белән көрәшү өчен теләсә кайсы революцией, аны развяжет Партиянең Дракона. Моның өчен аны тиеш иде җыя күбрәк. Ул арада миңа түгел разрешалось гамәлдә ничек бандиту , аны тиеш иде тыныч кына скрываться. Син аңлыйсың берәр тирәсендә моның амиго?
  
  Нигы дип аңладым. Ул аңладым кайбер очракта да мәгълүматлар, үзе алды нче ЦРУ. хакта уйлана. Сез тиеш иде тапшырырга аларга бу - алар исәпләгән идек, алдан. Әгәр алар ул үзен, дип Мексикада яшәп куркыныч революция, вдохновленной Кытай, — ә бу-даими куркынычын, бу сәяси актив тотрыксыз илдә (к. тарихы) — аларда, һәрхәлдә, булыр иде хәрби көч бирү өчен, отпор, байрак, ул контрреволюционеры алыр иде алырга.
  
  Эль Тигре булмас, беренче бандитом, сражающимся азатлыгы.
  
  «Миңа вәгъдә иткән бик күп корал һәм акча», — диде Эль Тигре. «Шул ук вакытта аны тиеш иде помалкивать түгел грабить байлар өчен бирергә хәерче һәм вербовать кешеләр. Аның сикергәли, болар барысы да, сеньор. Тик берни дә чыкты. Алар белән хорька минем булмады сәбәпле, ЦРУ. Башка агент тиеш иде күчәргә яшәргә минем белән һәм минем кешеләр, тик ул да килде. Корал һәм акча да килде. Хәзер, бәлки, сез аңлыйсызмы, нигә аны разочаровал шул, сез түгел, ЦРУ' Ул ясаган зур глоток тирәли шешә мескаля.
  
  Нигы затянулся сигарой мадуро. Нинди банда! Шуңа да карамастан, ул тиеш иде табу юлы аша бу кара лабиринт төгәлләү өчен үз миссия.
  
  — Кайдадыр фаҗига зур хата, — диде Нигы. «Бәлки, иң делле бу шәраб түгел ЦРУ . Ih агент булырга мөмкин иде кансыз кеше тарафыннан үтерелә барып, ничек булдыра алмас сезнең белән элемтәгә керергә.
  
  « Кеше үтерелә», — диде Эль Тигре. — Ерак түгел, моннан урыннар сине тапкан кешеләр минем. Эго шведларны иде сожжена, ә гәүдәсен брошено бу күл».
  
  Нигы пристально посмотрел на ирне. — Сез моны күрдегезме? Эль Тигре пожал җыерып. 'Юк. Одина тирәсендә минем ир-атлар. Без игътибар белән күзәтәбез өчен барлык берни упускаем төре буенча. Ир-ат үтерелә америкалы буенча исемендәге Максвелл Харпер. Кайвакыт ул, кала Ла-Перра бу замке. Тик мин ышанмыйм, ул йоклый аның белән. Аңа шулай аңлыйм, алар simpatico . Әгәр дә алар иде любовниками, мин уйлавымча, ул җиңүче булыр иде подбирать бомжей, кайчагында автостопщиков, һәм отвозить ih кайта. Без күрдек, ул бу тиресен.
  
  Нигы проигнорировал бу пристальный взгляд на героиню Герды фон Роте. Нинди странные бирүен үтенә һәм җенси нравы иде эго көтәргә.
  
  — Бу америкалы, бу Харпер иде бер кайчан үтергән бу кеше?
  
  'Юк. Аның белән бергә булган тагын бер ир-ат, ул выдавал үзләрен өчен метиса . Иң делле ул кытайлы. Әмма ул кеше үтергән. Моны гринго белән автоматом. Аннары, ничек инде мин, - диде, аның гәүдәсен бросили бу күл, ә кием-салым яндырганнар. Аннары, моннан тыш, алар ничек бетте, минем кешеләр чыгарган гәүдәсен тирәсендә күл һәм карадылар аны. Алар әйтә килде миңа, һәм аны да посмотрел на гәүдәсен. Аннары без бросили эго кире күл. Күрәсең, бу имело безгә бернинди катнашы юк. Эль Тигре досталь тирәсендәге тартма яңа длинную кара сигару һәм закурил.
  
  Бу-бар иде, нәкъ менә ул кеше, аның көтте - Зигфрид, яки, ничек кенә шунда иде безгә эго хәзерге исеме. Харпер һәм кытайлар ритмын эго һәм мәңгегә упокоили. Ә Герда фон Роте, отчаянно нуждавшаяся ярдәм тәкъдим ясады Джейми Макферсону эшен өчен, аны элекке нациста алмады килешергә, чөнки кинәт вафат була.
  
  Эль Тигре башкарды глоток һәм киеменең бер шешә Нику. 'Выпей!' Ул диде: «Мин таптым, бик кызыклы билгесе, СС бу мертвом кешедә. Аның, дип ишеттем, Көньяк Америкада скрывается күп нацистов. Әмма хезмәткәре ЦРУ кызыксындырды гына кытай коммунистлар. Ул берни турында әйткән немцах».
  
  «Мин түгел, минем уйлавымча, бу алар иде, нидер белергә турында нацистах, — диде Нигы. Ул попытался саклап калу соңгы глоток мескаля. Эго ашказаны иде ут. Справившись белән тошнотой, ул мића: «Кеше ЦРУ әйткән берәр турында замке турында Эль-Мирадоре ? Ул сорады сезне присматривать өчен хатын-кыз?
  
  Эль Тигрек тряхнул үзенең кара шевелюрой. 'Берни дә мондый. Кала, моннан тыш, без тиеш иде ераграк торырга аңа. Киресенчә, ул гына да түгел, беспокоился турында Эль-Мирадоре . Аны уйлады, чөнки Стерва шулай бай һәм шулай ук мөһим, Америкада. Сез, чыннан да, верите, дип, әй, җитмеш, сеньор Картер? Сез күргән ee лизать караганда, мин, сез сөйләштек аның белән. Дип уйлыйсыз?'
  
  Неуместный комментарий прервал барышын мыслей Ника. Ул посмотрел на бандита аша клублары сигарного дыма. Аннары: «Мин чыннан да белмим. Ул чыннан да түгел, шулай күренә генә алып бара, үзен шулай. Әлеге төре түгел, өлкәнрәк утыз биш, мөмкин, кырык. Ул бик матур, бу салкын, шактый жестоком мәгънәдә. Әмма барысы турында хикәяләр анда, огласка күп еллар дәвамында, дип раслый әй, чыннан да, җитмеш, һәм ул яшь булып кала рәхмәт нең кремам һәм лосьонам — һәм үзенең яшәү рәвеше. Аның скептик һәм авырлык белән әйтә алам, бу поверить. Шулай да ул бар. Аны бары тик аңламыйм, бу нинди катнашы бар безнең эш.
  
  Эго убежденность ныгыды соңгы берничә минут кадерле. ЦРУ ялгышлар ясамады турында Эль-Мирадора һәм Стервы. Миңа моны расларга туры киләчәк! Һәм ул бу докажет... Әгәр ул допустит хатасын, аны ић яхшы очракта мөмкин повесить һәм четвертовать.
  
  «Бу күбесенчә белән бәйле-безнең эш», — диде Эль Тигре. Ул сплюнул, идәнгә һәм ухмыльнулся Нику. — Шарты, әлбәттә, без риза, безнең фикер буенча эш.
  
  Нигы янә посмотрел на җибәргәннәр. Иде, ун сәгать. «Мин телим керергә бу йозак, — диде ул, — һәм җимерергә эго».
  
  Эль Тигре кивнул. 'Аны да. Аның барам тагын алга таба — мин телим украсть бу замке нәрсә күңелне. Аны күбрәк түгел њпкђм сүзен алдында ЦРУ . Минем сабырлык тәмамланды. Аннары ограбления аның распущу үз банданы, һәм шул чакта без разойдемся. Бәлки, аның барачакмын бу кљньяк американы узды. Һәрхәлдә, бу бандитской эше юк, зур киләчәк. Тик башта - ах, мин башта тиеш изнасиловать Стерву. Аның вәгъдә итте үзе бу.
  
  Нигы тойдым, ничек мескаль подействовал аңа. Бүлмә әкрен генә поворачивалась, һәм вдалеке доносилась аз музыка карусели. Зур авырлык белән эму ирешә алмады сдерживать сүзләре.
  
  — Тиеш дөресен генә әйткәндә, сак булыгыз, - диде ул, — мин нахожу бу странным үсешкә. Нигә аның үкчәсенә басып килә? Әгәр булса, син ни турында әйтте шул, ничек ул подбирает ир-атлар, дөрес, булырга тиеш түгел бернинди кирәклеге үкчәсенә басып килә Стерву.
  
  — Ах, — диде Эль Тигре. — Ах, тик бу булыр иде дә шул ук хәл. Минем иде, мондый дикого күңел ачу. Аның жестокий кеше, сеньор Картер. Аның признаю. Һәркемнең бар үзенең кечкенә кире кагылган, һәм минем извращение тора шул, дип мин алмыйм наслаждаться хатын-кыз белән шөгыльләнүче отдает үзен ирекле.
  
  Нигы диде гүя: — Син аласың булырга разочарован, амиго. Ул, мөгаен, инвесторларга сезгә җылы кабул итте.
  
  «Миңа булыр, - бик кызганам», - ди. Эль Тигре дернул үзләрен өчен бороду. «Аны күптән отель ee изнасиловать. Сука tac - әйе, нәкъ шулай: Сука! Гордая. Высокомерная. Ул файдаланды үз хлыст бу фермерах һәм индейцах якын-тирәдә, ничек булса, алар аны коллар. Аның җыенам унизить бу горурлыгы. Аның заставлю аның кричать һәм молить турында пощаде. Нигы Картер пожал җыерып. Нишләп юк? Герда фон Роте бернәрсә дә аның өчен түгел значила, мәгәр юл максатка эго миссия. Һәм хәзер ул, дип ышанам эго чын эш, чыганак барлык тайн — ялган акча һәм Партия Алтын Дракона, залда бу замке Эль-Мирадор яки аның янәшәсендә . Димәк, ул булачак кулланырга Эль Тигре үз максатында. Нәкъ шулай, бу ничек тели Эль Тигре .
  
  Башлыгы бандитларны мечтательно карадым, бу киңлек белән сигарой во рту һәм бутылкой мескаля бүген кулымда. Ул күтәрде нәрсә белән идән белән янәшә үзе дә ташладым Нику. «Мин карыйм бу фотография һәр төн йоклар алдыннан, сеньор Картер. Һәм ул чакта аны, вәгъдә бирәм үзеңә, - дип бервакыт ул миндә булачак. Бу көн җитте.
  
  Бу искиткеч иде америка модалы журналы, порванный, оборванный, башка обложек. Эму иде, биш ел. Шунда иде фотография бөтен сәхифәне, анда Герда фон Роте ятып кына торды шул бикини янәшә, бассейнлы. Ул бик охшаган Венеру Боттичелли буенча, ә сорты һәм мясистые изгибы кискен обнажались бу крошечном купальном костюме. Имза белешмәдә болай диелә: «Могҗиза бу шестидесят биш».
  
  Нигы укыган текст исерек күзләре белән, ә хәрефе плясали һәм колыхались, ничек тере существа. Иде, нидер турында Кара үгез җиккән, тагын бер әдәби упоминание, « Ул», Х. Райдера Хаггарда, һәм күп турындагы кремах һәм катгый дәвалауда, аңа легендар фон Роте приписывала яшьлеккә.
  
  Киллмастер — булганмы ул иң делле Киллмастером? - переложил журналы кире Эль Тигре. Бүлмә хәзер плыла. Ул үзе висел өч дюймах җир өстендә.
  
  — Мөмкин, — алды ул әйтә. «Бәлки, бу дөрес, әмма мин әле дә ышанам, бу ловушка». Ул тиеш иде смеяться.
  
  — Ышанам ки, юк, — диде Эль Тигре. — Бу булыр иде бик жестоко ягыннан язмышлар. Аның шулай көттем хәл итү изнасиловать бу 70 яшьлек хатын-кызны. Бу булачак зур сенсация, ә аның тирәсендәге кешеләр испытал күп ощущений. Сез хәзер эшлисез, сеньор Картер?
  
  'Ул?' — диде сеньор Картер. «Минем хәзер вырвет, кадерле. Мәңгегә выблевать барысы да. Ышанам, син генә тотасың, возражать каршы минем начар манер, әмма мин исерек. Ә син аласың. Эш бар, аны ясарга кирәк.
  
  — Бу дөрес, — дип ризалашты Эль Тигре , — сез тулы боррачо . Извиняюсь. Бәлки, сез дә бик яхшы пьете. Әмма продолжайте, сеньор. Облегчайся күпме телисең.
  
  Мин торам казанда почмагында, аның рвало, һәм Нигы дип уйладым, - дип ягыннан Эль Тигре бик нелюбезно шулай уничижительно карарга эго сәләтен эчә. Нигы Картер иде напоить кемне. Ярар, барлык диярлек. Аннары янә косу подступила к горлу, һәм ул күбрәк безгә нәрсә турында уйламадым. Ул, ниһаять, минем янга килеп, кул көрәштерү өстәле янына, бледный һәм дрожащий, ул күрдем, дип Эль Тигре тора. Башлыгы бандитларны торды скрюченный, ничек бородатая пизанская манарасы, әмма улыбался.
  
  — Килә, — диде ул Нику. 'Аны шәхсән провожу сезне йозак. Без булдырабыз, планнарны барышында эш. Без бергә эшлибез, без икебез дә алабыз дип телибез. Ничек сез сөйләгез, гринго", дип ни өчен яраклы, син?
  
  «Аның». Ул бераз яхшырак вытянулся. Булдыра алырмы икән, ул калырга ат җигеп, әле билгеле түгел.
  
  Эль Тигре протянул зур кулын. — Ә хәзер без пожимаем бер-берсенә бер-берсенә куллар, минем башка. Аңа ышанам сиңа. сез буенча АХ являюетесь тоз, җир. Аның плюю бу сөт ЦРУ» . Алар жалели бер-берсенә бер-берсенә кулларын. Эль Тигре чыкты шахту башлады выкрикивать боерыклар торган бандитлар сорауларына җавап бирделәр, ничек дикари. Нику кайтаралар Уэбли.
  
  Бу иде Панчо, энесе, ул янә завязал күзләре Нику. Эль Тигре иде барыбер. Әмма Панчо, завязывая ткань күз алдында Ника иде һәрвакыттагыча доброжелателен. — Бу синең өчен, шул ук блага, хомбре. Кайчан минем абыем борракбо , ул ни дә булса онытмый. Ләкин аны. Ләкин әгәр дә сез беләсезме, бу урыннар, сез генә аласыз предать безне, безгә дә туры киләчәк сезнең убивать. Әйә бу алай түгел? Нигы ди, бу шулай.
  
  'Пойдем!' — взревел Эль Тигре. — Безнең вакыт юк. Минем амиго тиеш түгел опаздать белән очрашуга Ла-Перра.
  
  Бу бик сәфәре, аны Киллмастер беркайчан да забудет. Бу юлы үзендә иде, ат белән седлом һәм поводьями, алар өчен мөмкин иде калырга, һәм бу яхшы иде. Ат та Эль Тигре, привязанная к атлар Ника, озын сәбәп, пустилась юлга бешеном темпе. Скользя, взбираясь, алар продолжали скакать. Буенча холмам, аша, чокырларны һәм плоскогорьям. Ниһаять, бандит натянул поводья. — Ә хәзер аласың төшерергә повязку, амиго. Без якын урында.'
  
  Алар басып тордылар бу невысоком холме, возвышающемся өстендә шоссесы. Вздутая ай отбрасывала тусклое балкышы. Вдалеке Нигы күрдем горящий бу Эль-Мирадоре брылев . Капка һәм караульное бина иде окутаны тьмой. Мөгаен, махсус рәвештә. Ул искә төшерде, каравылчы, аның ул авазлары, чистящим үз автомат.
  
  Ул посмотрел на сәгатьләр һәм, ниһаять, күрдем, инде яртысы-уникенче. Тагын ярты сәгать һәм ул каршы Герду фон Роте у боковых капка.
  
  «Хәзер, — диде Эль Тигре, — алга , амиго. Бу бик гади. Слушай.'
  
  Алар сөйләштеләр унбиш минут һәм килдек тулы килешүе. Киллмастер белә күп брошен, ул күчте Рубикон, юллары элек юк инде. Ул нуждался бу Эль Тигре , ә бандит нуждался бу nen. Һәркем өчен үз максатларын. Ягъни китәм ясарга Нигы иде бик законсыз — ул нарушил иде күпсанлы законнар. Берни дә булмый моның белән поделать. Һәрхәлдә, ул Ястреб килештеләр, дип, ул барысын да үзенчә теләгәнчә сарыф иткән. Әгәр ул хаклы тњгел - ярар, эму кирәк түгел, бу хакта уйларга.
  
  Эль Тигре похлопал эго буенча колену. — Вакыт барырга, амиго. Увидимся бу оговоренное вакытта. Buena suerte. Нигы выскользнул аша седла. Этнеž юллары эму үтәргә туры килде молча. Ул пожал кулын Эль Тигре . « Сау бул ».
  
  Эль Тигрек наклонился к аңа. «Сак бул, минем кадерле. Бик сак. Аны оныткан сиңа",-дип әйтер - без күргән, ничек Стерва приводила бу йозак бик күп ир-атлар. Без беркайчан да күргәне өчен, кемдер алар аша чыга аннан».
  
  Рәхмәт, диде Нигы. үзенә астында нос. Ул карадым, ничек Эль Тигре алып бара, икенче ат та буенча аска таба пологому склону холма. Бу ж, иде бу. Иде бу мизгелдә. Ул белә әле бераз исерек. Аның авыру гол. Гомумән, шуңа да карамастан, ул бу неплохом торышы исәпкә алып, мескаль белән алар ул столкнулся. Нинди фигура, бу Эль Тигре.
  
  Киллмастер янә взглянул бу сәгатьләрдә. Иде бирмичә, ун унике. Аннары ул напрягся, аның күзләре тукталдылар бүген сәгать стрелке сәгать. Ул тряслась, тиз вращалась һәм дергалась. Пеленгатор эшли башлады. Кемдер аның янында эшләдем белән көчле передатчиком. Ниһаять, часовая стрелка тукталды һәм указала ачыктан-ачык бу йозак.
  
  Нигы тойдым облегчение. Эго подсказки башладык алып килә дә.
  
  
  
  8 - СЕКС ИРТӘН
  
  
  Киллмастер проснулся, һәрвакыттагыча, кискен һәм тулысынча овладев үз способностями. Ул кузгалмый да открывал күзләр, тик белми идем, кайда ул, ничек монда ул булып чыга һәм ни өчен ул монда. Бар тагын иде, ул зур булмаган, баш авырту, ә ашказаны иде болезненным — нәтиҗәләрен смертельного мескаля, — әмма иң делле похмелья түгел иде. Ишеткән кебек, аның янәшәсендә тыныч кына дышит Герда фон Роте, һәм аның пухлая ныклы согревает аягын эго. Нигы сдвинулся ривненской шулкадәр өчен, разорвать контакт. Хатын-кыз шевелилась һәм нәрсә бормотала во сне. Ул гына да түгел, понимал сүз, ул сөйләде по-немецки. Ул ощутил тихую музыка, льющуюся бу бүлмәгә, приглушенную, бик тихую, вакыт Ул лежал неподвижно белән ябык күзлегеннән, омтылып, ул керергә полутранс өчен оештырырга, уй-фикерләре. Ләкин тавышлары беспокоили аның, һәм ул белә, бу кадәр дәвам итәчәк теге хорька, әлегә ул аны да аңламаячак. Бу эго карата, әйләнә-тирә мохиткә иде, нидер фрейдистское — ул тиеш иде проникнуть аның тирәнлеген. Күзәтеп барлык факторлар белән бәйле мөмкин булган ярдәм эго яшәү яки үлем! Расставить нче өстендә i. Асылда, ул экологом-практиком, ничек бервакыт диде Хоук, изучавшим сәбәпләре һәм тикшерү өчен, исән калырга.
  
  Ниһаять, ул таныдым музыка - "Проданную кәләш" Каймак . Ул берничә исе китте. Аннары узган төнге һәм иртәнге сәгатьләрдә уздырылган өчен зур канәгатьлек седовласой амазонки аның янәшәсендә, ул көтмәгән идем, һәрхәлдә, Вагнера. Бәлки бер Төн "валькирий". Нигы вздохнул нчы түгел неприятных истәлекләр. Герда, чыннан да, китерер эго бу төн! Хатын-кыз иде ненасытной. Әгәр менә чыннан да иде җитмеш, ул шат белми аның кайчан әй иде утыз. Ул чагында булыр иде мәет, бүген иртән.
  
  Ул вытер күзләрен ачты һәм ih. Ул уставился бу потолок. Ул возвышался артык егерме метр аның өстендә иде изогнут. Әгәр эму кирәк иде мнемоника искә төшерер өчен аңа, - дип ул залда средневековой сырада, сказочном замке, моның потолка иде җитәрлек. Белән арок безвольно свисали байраклар һәм флаглар, һәр тирәсендә булган иде украшено ак лилия косметик бренд. Бу бик ложная нота.
  
  Нигы позволил нең генә налитым кан белән язылган глазам бродить буенча спальне. Әгәр сез алыр дип атарга пол-акра плиточного идән спальней. Бу нишах иде берничә югары тәрәзәләр, хәзер ябык занавесками, ким караганда, илле футах алардан. Эму кызык булды, дип чыга тәрәзәләр. Мөмкин юлын побега?
  
  Караватка җитештерүче, анда ул лежал, бик зур иде. Бу бик караватка җитештерүче формасында гигантского алтын лебедя. Царственная тормыш иде биредә. Нигы бу мгновение уйладым турында башка мужчинах, алар присоединяется бирегә Стерва. Булырга тиеш, алар үтәгән аны ул, шулай ук, чүп-чар, ул узган төнлә. Чөнки алар белән буладыр? Эму кебек тоелды, чөнки ул белә... мәрхүм алмый сплетничать турында странной төнге мәхәббәт!
  
  Ул ишетте сђер жужжание һәм щелчок очында. Мгновение узгач, бу кремовой стонать бүлмә барлыкка килде сурәте. Тыш динамикасын өчен музыка арасында арками иде әле, проектор. Икесе дә автоматик рәвештә эшләде. Ул искә төшерде, бу атнада төнлә, аннары моннан, ничек ул моңа кадәр эго аша потайной барышы бу удивительную бүлмә һәм һавадан кабул итәргә салкын душ, ул Стерва карадык интернетта стоны. Эротические сурәт, әгәр сезгә нравились эвфемизмы. Порнографические, әгәр дә теләсәгез, боза дөреслекне. Алар мавыктыргыч, аңладым Нигы, һәм яхшы сыйфатлы. Әмма аласыз булырга тиеш, дип ышана у фон Роте иде, иң яхшы, хәтта кайчан эш җитә порнографии.
  
  «У җайланмалары булырга тиеш автоматический механизмы вакытны киредән», — дип уйладым Нигы, чөнки хәзер барлыкка килде, бөтенләй невинные күренешләре. Иде Маттерхорн, снимок Арктики белән белыми медведями, ә аннары Тауэр Лондонда. Авыру тагын бейсбольного матч. Микки Мантл башкарды хоумран. Нигы лежал аркада һәм кызыксынып наблюдал. Захватывающее җайланма. Сука пробормотала кичә кич, ул љстен бу статичной формада картина.
  
  Проектор ошибся. Бу диварны иде брошено некое похотливое сурәтләре. Ир-ат һәм өч хатын-кыз предавались сексуаль акробатике. Нигы дип һәм подавил смешок. Машина запуталась - чиреннән иде төнге һәм көнлек образлар, түшәк йорты да, бакчасы һәм кухня.
  
  — Бу чертову акциясен сатып алды кирәк починить, — диде сонный тавышы аның янәшәсендә. «Даими путает. Аның выключу эго.
  
  Киллмастеру синнэн әйтә : «Guten Morgen, schönes Fraulein» . Тик вакытында аңладым, - дип ул Джейми Макферсона, бедный невежественный Джейми түгел, имевший мәгариф. Биредә итәргә эшен өчен фройляйн фон Роте. Эш турында үтерүдә.
  
  Шуңа күрә, ул болай диде: «хәерле иртә, Герда. Сез хаклы - бу машина запуталась. Ул да күрсәтергә тиеш, мондый образлар шулай иртә. Синдә идея барлыкка килергә мөмкин. Ул изобразил иң яхшы хитрую ухмылку белән шөгыльләнүче иде эго карамагында, бу сәгать.
  
  Хатын-кыз проигнорировала аның. Ул наклонилась ягына өчен нәрсә пристроить үз ягына түшәк. Сурәте стонать исчезло, музыка тукталды. Нигы башкарды мысленную пометку. Өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы идарәсе астында кроватью. Өчен музыка һәм проектора - ә тагын ни? Атагыз бу интуицией яки алтынчы хисе, аны ул развил бу еллар эчендә, тик ул кулга у нах булырга тиеш, ниндидер системасы, сигнализация.
  
  Герда фон Роте авылны түшәк һәм књрсђтте аңа. Королевское пурпурное полотнище буенча тончайшего шелка түгел, эрзац өчен әлеге хатын — закрывало аның кадәр генә була. Аның нык торс иде, золотисто-коричневого төстә, шундый ук полярного сияния кебек үк, аның йөзе генә күренеп безгә грамм май. Ee зат, хәтта белән морщинами нче җыелмалары иде мечом надменной матурлык белән широким ртом һәм күзлегеннән, мондый изумрудам. Аның күкрәк иде зур, авыр булды, бик каты, с длинными красными сосками һәм коричневатыми ореолами. Хәзер алар җибәрелде ачыктан-ачык ка Ника, ничек спаренные, бандитларның сугыш кораллары. Ул пыталась прикрыться. — Син исерек иде атнада төнлә белән, — диде ул обвиняюще. Аның яшел карашка ныклы иде. Ул моңа кадәр зур кулы буенча растрепанным серебристым волосам. - Моның кабатланмасын иде, шулай да! Бу түгел иде штопора.
  
  Ул кивнул. 'Аңладым. Извиняюсь. Минем сумкага иде шешә текилы, һәм, минемчә, аның гади бер артык күп. Шулай да барысы да яхшы. Аны бирегә, шулай түгелме?
  
  Алый авызы скривился. — Түгел, бу эш, идиот. Аның тирәсе түлим сиңа рәхмәтле, син нишлисең, минем өчен эш. Сез алмыйсыз барысын да боза. Ул нык прикусила нижнюю губу һәм күпмедер вакыт смотрела аңа. — Сиңа начар булыр, әгәр син облажаешься, Джейми. Әгәр алар убьют сине беренче булып, бу эшләячәкмен мин. Шулай да бу бик яхшы. Беренчедән, әгәр син выпьешь һәм облажаешься, сине убьют һичшиксез. Харпер һәм Хуртада крутые паровые һәм беләләр белән мөрәҗәгать итү коралы корал. Үтерергә ih ќићел булмаячак.
  
  Ниһаять, у эго корбаннарын хәзер иде исемнәре! Нигы гына җыенган убивать безне, ярар, безнең белән кем дә булса, әгәр гына да түгел, кирәк иде өчен эш эго, тик булмады, яхшы белергә тиеш, кем ул үтерергә тиеш. Ул, әлбәттә, белә иде Харпера һәм догадался, дип Хуртада иде метисом — яки, мөгаен, китайцем, выдающим үзләрен өчен метиса . Ул задавался мәсьәлә кадәр нинди дәрәҗә-Де-Битч әйтер эму дөреслекне.
  
  Нигы кабатларга исемнәре. — Хуртада һәм Харпер? Бу алар паровые, алар аны тиеш охладить? Син, диде, - дип синдә планы бар, Рассуждение. Бәлки, сиңа яхшырак әйтә миңа хәзер. Миңа белергә кирәк, бик күп нәрсәне белергә, әгәр мин теләмим барысы да боза кебек син диде. Кайчан телисез икән, булсын өчен, бу фигуры иде убиты? Кайчан? Анда? Ничек? Син аңлыйсың?'
  
  Аның елмаю иде слабой. — Син начинаешь укырга, Джейми. Һәрхәлдә, син шаромыжница, ни өчен аның телим ih үлем. Һәм аның итмђс иде, - диде сиңа. Атагыз бу үзенә күрә дворцовым переворотом. Сез беләсезме, нәрсә дигән сүз?'
  
  — Юк, мин белмим. Әмма моның өчен сездә бар сарае.
  
  «Чыннан Да, Джейми. Һәм шул эш шунда, бу иске сумасшедший, построивший бу йозак иде романтиком, кеше рожденным түгел, үз вакытында. Бу бик зур йозак. Урыннар да бар, анда аның хәтта беркайчан да бар иде — һәм подземелья, һәм потайные проходы, һәм бик күп потайных почмакларыннан. Урыннар мәетен беркайчан да таба алачак. Бүген син тиеш исследовать йозак, Джейми, һәм табарга кулай урын яки урын. Әгәр алар сезгә түгел, кажутся правильными, бездә һәрвакыт бар океан. Аның оставлю бу сезгә. Тик син тиеш үтерергә Харпера һәм Хуртаду буенча аерым, әгәр сможешь, һәм беркем дә күрергә тиеш, син бу нишлисең. Бу-бик мөһим. Аның телим өчен алар растворились һавада, эз калдырмыйча. Ничек сез моны эшләрсез - сезнең эш. Ахыр чиктә, сез ясарга тиеш нәрсә өчен егерме мең доллар.
  
  Сука перекатилась к аңа погладила эго бицепс кончиками бармак. — Мин бик хокуклары турында сине, Джейми. Син булыр иде куркем гладиатором. Яшел күзләре белән хәзер җылы светились. Нигы внутренне застонал. Сука тагын иде течке. Кинәт ул тойдым непреодолимую ихтыяҗ туалете.
  
  Ул выскользнул астыннан простыни үз ягына түшәк. "Гафу итегез, әмма мин тиеш облегчиться ..."
  
  — Подожди, — кискен диде ул. 'Стой!'
  
  Иде бик соң. Босая башлангычларда Ника ударилась турында җирне, һәм башланды шау-шуны. Гонги гудели бүлмәдә, арасында арками потолка. Ул карадым, выказывая күбрәк изумление караганда тоймадым, ничек Герда фон Роте просунула кулы астында караватка җитештерүче һәм потянула невидимый рычаг. Кинәт гул прекратился. Хатын мгновение хмуро књрсђтте ка Ника, ә аннары дип елмайды бераз яхшы настроении. — Хәзер аласың успокоиться, Джейми. Бу бик нибары беспокойство. Кайчан бу функция кертелгән, беркем дә барып җитәргә мөмкин кадәр түшәк яки басу белән нах түгел подняв тревоги. Пол подключен. Аның елмаю сменилась раздраженным выражением. "Әмма, әлбәттә, Эрма хәзер килер, тегүче тик синнән!"
  
  — Кем шундый Эрма? Нигы әле притворялся ошеломленным. Ул тайно шатмын. Рәхәт белергә тиеш, дип сигнализациясе бар иде анда, әмма дә яхшы белергә тиеш, дип ярамый басарга белән түшәк , ул кайчан кертелгән. Бу ограничит эго бар үткәрү төнге эзләү — әгәр ул гына таба алмый ысулы перехитрить сигнализацию.
  
  Зур двустворчатые көне спальни белән грохотом распахнулись. Нигы әле, кемнең шундый Эрма. 1966 елда ул бик Мисс Чемпионы. Ул алыр иде уйный командада регби буенча. У нах иде сары чәч, переплетенные белән сединой, массивным кольцом обвивавшие аның череп. Поверх брюк ул носила мужскую спорт күлмәк. Ee бицепсы, видневшиеся астыннан кыска рукавов иде диярлек шундый ук көчле, ничек бар, Ника була, һәм казались шундый ук каты. Аның йөзе кызыл иде һәм покрытым пятнами, һәм Нигы алыр иде поклясться, дип у нах уши төс төсле кәбестә. Бу вакытта эго күбрәк интересовал «люгер» ул держала бу квадратной кулымда. Ул нәрсә ләкин эго үз 9мм, ул да стоило алырга үзе, әмма бу корал түгел иде разобрано һәм выглядело өр-яңа. Ул җибәрелде откровенными бу эго голый тормыш.
  
  Нигы карар пошутить. Ул отель өчен Стерва дәвам итә уйларга турында nen буларак турында крутом парне, бәлки, бераз глупом. Акрын подняв, кулларын, ул әйтте: «Түгел стреляйте түгел стреляйте! Аның, чыннан да, берни дә башкарды. Болар барысы да хата. Һәм подмигнул Герде. Эрма перевела караш белән Ника үз госпожу. Люгер, элеккечә үк җибәрелде откровенными бу пупок Ника. У Эрмы иде сары күзләре, сары, как у кошки.
  
  — Барысы да тәртиптә, — диде Герда фон Роте. — Бу бик хата, Эрма. Ул берни дә белми турында сигнализация, ә аны оныткан аны сүндерергә. Сез барырга.
  
  Эрма књрсђтте ка Ника. Аның сары күзләре белән башланды у эго аяк, һәм бик акрын скользнули өскә. Караш тоткарлана, охватывая һәр квадрат дюйм эго тән. Ee зур влажный авызы скривился нче отвращения. Эго ярамый иде", - спутать белән блеском нәфрәт аның желтых күз алдында, кайчан ул, ниһаять, књрсђтте Нику ачылган зат.
  
  Эрма повернулась һәм чыкты аша бүлмә. Олы көн захлопнулись. Ул түгел, диде безгә сүзләрен. Нигы посмотрел на Стерву. «Мин нравлюсь бу хатынга, — диде ул. Ул засмеялась. 'Юк. Ул ненавидит барлык ир-атлар. Ярата ул мине, - һәм кайвакыт досаждает. Тик бездә нах бар да үз уңай яклары. Барыннан да элек ул менә дигән тән сакчысы. Элек ул көрәшче иде бу Германий. Джейми, аны иде советовала сиңа позволять-үзенә мондый вольности белән Эрмой. Сука подавил зевок. — Тик Эрма начар түгел девчонка — вакыт-вакыт, кайчан аның умираю от скуки, ул минем белән йоклый. Аннары ул бәхетле була, берничә ай».
  
  Киллмастер сохранял хладнокровие. Дип саналды, ул томана, белемсез хам. — Мин аңламыйм, — диде ул. "Ул хатын-кыз?"
  
  — Ә син зур, матур обезьяна, — диярлек ласково диде хатын-кыз. — Белән мозгом обезьяны. Сходи бу ванную, әгәр мәңгегә. Ә аннары кайт инде ... мөгаен. Аны сизәм, - дип, син миңа янә кирәк.
  
  Ул указала королевским пальцем ка Ника. — Син иде хорош узган төнлә тиеш танырга, ләкин мин ышанам, сиңа нәрсә яхшырак булырга трезвым. бар,.' Бу иде боерыгы. Нигы прикинул, дип ванна бүлмәсе бар иде барлыгы чирек күләмен спальни. Барлык краны һәм моннан шундый иде тирәсендә чиста алтыннан. Бу мозаичном идђндђ лежали матур төрек ковры. Урынына ванны иде, кечкенә генә бассейн, дюжина зур көзге, ә санузел иде көнчыгыштан. Искиткеч кафельный желоб белән хромированной перекладиной өчен вагоннарга бу корточках. Күпкә яхшырак, сәламәтлек өчен, караганда, көнбатыш стилендәге. Җылылык һәм изгеләндерү иде непрямыми. Буенча ванной иде чыгу, мәгәр көне. Ул отель иде, барысы да белергә тиеш.
  
  Нигы опустился бу кәнәфи белән янәшә ванной һәм хакта уйлана. Сука дип ышандырды эму азатлыгы бу замке өчен ала ул исследовать территория һәм планлаштыру үтергән. Аның артыннан булачак даими күзәтергә. Ул булырга мөмкин иде бу, дип ышанам! Әмма ул мондый хәлгә бу, вакыты җиткәч.
  
  Нигы посмотрел на җибәргәннәр. Ул күрдем, ничек часовая стрелка вращается, Пеленгатор иде эшендә. Бу яшерен передатчик яңадан эшли башлады!
  
  Агент АХ посмотрел на ишекне ванной, взглянул шушы сәгать һәм попытался кемгә билгеләү. Ул тәкъдим итте, үзе бүлмәгә дип искә төшерде һәм югары тәрәзәләр рамах. Алар сул аңа, ул чакта чыкты, тирәсендә ванной. Һәм часовая стрелка хәзер указывала, генә дрожа, шул, теге якка. Ул күрергә тиеш иде, дип залында өчен бу тәрәзәле.
  
  Раздался казана тавышы. - «Джейми!»
  
  — Мин иду, — пробормотал Нигы үзенә астында нос. «Я иду турында, игелекле Сука. Синең игелекле һәм ышанычлы слуга тыңлый сине. Избавь мине нче хлыста, сучья сука! Эго ухмылка керешер алдыннан ул ачты ишек ванную иде кырыс һәм бик көчле булачак. Ул сезгә Эль Тигре всяческих уңышлар эго яктан көчләү. Шул уйлар турында Эль Тигре ул янә посмотрел на җибәргәннәр. Пеленгатор әле дә эшли, әмма минутная стрелка показывала биш кадәр нинди дә булса сәгать. Әйә иде, төш? Эль Тигре, һәм эго кешеләр казанга киләчәк сумерках. Бу якынча тугыз сәгать бу сезонда. Эль Тигре доверил Нику өчен туфракны әзерләргә, атаки.
  
  Әйләнеп кайтып лебединой түшәк, ул ташладым неясный караш югары тәрәзәләр. Пеленгатор әле указвыаал шул юнәлештә; шулай булгач, бу бик озын трансляция. Күпкә озаграк, гадәттәгедән. Бәлки, ЦРУ дә билгеләр артык төгәл фоторепортаж. Бәлки, малайлар белән «Гомера» алыр идек, хәтта төгәл кемгә фоторепортаж. Әйе, мөмкин. Күп төрле хәл булырга мөмкин, билгеле, иң элек караганда, ул ярдәм алачак. Помошь? Глупый малай! Бу бик сольная эш — шушы нигездә ул гамәленә нах, һәм бу нигездә булачак, аны үтәргә кирәк. Ул җиңәр яки проиграет үзе. Моннан Тыш, Эль Тигре. У Ника иде, иллюзий уңаеннан Эль Тигре .
  
  Герда фон Роте, роскошная алтын Венера " лебедином чирек, ятып кына торды шул нетерпеливом көткәндә. Ee ныклы, пухлые аяклары иде раздвинуты, һәм хәзер Нигы күрдем — нәрсә ул элек очрашканым юк иде, — дип, аны лобковые чәч иде шундый ук көмеш, шундый ук итә һәм переливчатыми кебек чәч аның баш. Ходай! Мөмкинме, дип әй җитмеш чыннан да?
  
  Сука иде кулланганнар фигурой белән шөгыльләнүче түгел, яраткан башлангыч ласки. Ул схватила агенты AX гаҗәеп көчле хваткой һәм подтолкнула эго астында үзен. "Син аста," кыскача диде ул.
  
  Шулай килеп чыкты да. Ул воспользовалась аларга, вакыт-вакыт стонала, ә аннары обернулась. — Мин хәзер үк барам, йокларга, — диде ул, тыныч кына. 'Күпмедер вакыт. Мин һәрвакыт шулай делаю. Сез безне нәрсә өчен мине дә разбудите.
  
  Һәм ул, чыннан да, заснула. Бөтенләй табигый сон удовлетворенного хайваннар. Нигы бу мгновение прислушался к глубокому размеренному дыханию, сак кына күтәрде һәм, бер аягын белән түшәк, ә аннары отдернул аны. Ул бирәчәк " әй, биш минут. Һәм ул өметләнгәнен, ул да включила сигнализацию кабат. Хәзер эму кирәк иде бераз уңышлар.
  
  Ул лежал, заложив куллар өчен башын, һәм карадым бу потолок. Громкоговоритель замолчал. Проектор иде выключен. Эму кызык булды, ни бар белән эго киемнәре. Эго «камуфляжная», шведларны, пычрак кальсоны һәм башкалар. Һәм анда иде Уэбли? Ул бөтенләй голым бу замке ведьмы. Окруженный сигналами тревоги, этләр һәм саклауга, сүз дә юк, инде турында Брунгильде белән люгером. Ул отель идем та йөртеп пулю бу эго кору.
  
  Агент AX сморщил күзләре һәм бик акрын гына пробормотал: «Алар беркайчан да миңа ышанып тапшырырга теләр иде микән, әгәр аны аларга әйтәм, мин, һичшиксез, дөресен аларга... диния нәзарәте-диния нәзарәте-әйе-диния...»
  
  Узды биш минут. Хатын-кыз тагын спала. Нигы сак выскользнул тирәсендә чүп-чар. Сигнал тревоги дә яңгырады. Ул минем янга килеп, югары окнам, раздвинул пәрдә һәм выглянул наружу. Шушы яктан коткару иде. Сулдан һәм уңнан ул әле зубчатые манарасы. Алар арасында, астында тәрәзәле, дивары спускалась перпендикулярно к покрытым пеной скалам. Ул прикинул, бу соры зазубренные тешләре иде җитмеш футов түбәнрәк. Юк чыгу!
  
  Уң ягында үзләрен, к северу, ул күрдем комплексы невысоких ак биналар урнашкан естественном склоне утеса, шуңа күрә алар невидимы, ул чакта карадым шул бинокль. Ул уйлады ярар, хәтта булмаячак күренә белән юллар. Бу иде одноэтажные прямоугольные бина — ih иде биш — һәм выглядели алар шактый яңа.
  
  Ул посмотрел булса, күрдем, дип ике ир-атлар озын ак халатлы чыкты аша бер тирәсендәге биналар һәм җиттек янына бер тирәли башка, разговаривая һәм жестикулируя юлында. Бу иде халатлар, нинди җаваплы, лаборантлар. Бу түгел иде искитәрлеге тиеш иде танырга Нигы. Бу мөмкин лабораториясе, анда Де Тиф испытывала яңа формула кремов өчен тире һәм башка чаралар өчен матурлык һәм мәңгелек яшьлек. Бу алыр иде. Бу делало бу невероятным, шулай ук бу сәхнә разворачивавшаяся хәзер алдында эго күзлегеннән.
  
  Килгәч, ике ир-егет килеп җиттек к көне бер тирәсендәге биналар барлыкка килде вооруженный каравылчы һәм остановил ih. Нику бик синнэн ия булу үзе белән бинокль, әмма эго, искиткеч ягыннан җитәрлек иде, күрү өчен, бу сакчы аерылып тора, моннан тыш, дип тора капка төбендә. Бу кеше иде, әллә метисом , әллә китайцем! Бу nen иде рубашка һәм шорты төстә хаки, гольфы кадәр колен һәм авыр армейские ботинкага. Бар иде яссы кепка белән козырьком, әмма башка чыгару. Әмма күбрәк барлыгы Ника җитештерә тәэсир үз-үзеңне тоту манерасы каравылчы — бу кешедә кайчан ул просматривал кәгазь иде, нидер нор хәрби.
  
  Нигы Картер бик акрын гына присвистнул. Мексикада иде кытай хәрбиләр! Һәм куркынычсызлык чараларын иде катгый — бу ике туры килде предъявлять документлар, өчен, аркылы бер бинадан. Әйтерсең, алар подневольными хезмәткәрләре, аларга ышанырга ярамый.
  
  Артта аннан лебедином чирек шевелилась Герда фон Роте һәм стонала во сне. Нигы побежал бу ванную.
  
  Ул кабул ванну, поплескался, проплыл берничә гребков һәм кабул душ өчен смыть мыло. Хәзер ул острым һәм бдительным, мескаль иде гына галантным калган. Ул күрдем кечкенә шкаф белән махсус зеркалом өчен бритья һәм подсветкой, анда поместьесы барысы да кирәк булырга мөмкин ир-атка өчен бәдрәф. Барысы да кыйммәт, иң яхшы буенча иң яхшы. Нигы поморщился көзгесендә, сбрив кара щетину. Бу ап-ачык иде. Ул поспорил, чөнки анда берәр найдется һәм ир-атлар, шведларны.
  
  Ул чакта чыкты, тирәсендә ванной, ул инде спала. Ул эму дип елмайды. Ул тукталды, ике метр ераклыкта түшәк. Ул књрсђтте аңа одобрительно, дип уйладым Нигы, одобрительно һәм тагын бер нәрсә. Соң сожаления? Булыр микән ул сожалеть булуы турында әй, туры үтерергә эго аннары моннан, ничек ул ясаган nah бөтен грязную эшен?
  
  — Мин төшенчә түгел омелой, — диде Стерва аша мгновение, — дип, син шундый матур астында бу бородой. Синең зат белән эшкә кергән иде калганнарына, Джейми. Син восхитительный зверюга. Аның яшел күзләре белән башка промедления скользнули буенча эго телу, һәм Нигы вздохнул белән облегчением. Ул канәгать иде — һәрхәлдә, әлеге мизгелдә.
  
  «Выглядя шулай итеп, аны аз нәрсә эшли алам», — диде ул. «Миңа кирәк шведларны. Ул анда?
  
  — Әлбәттә, аңа боера Эрме сжечь аны. Ул указала. «Нажми төймәгә стонами янында дверью бу ванную».
  
  Нигы моны. Панель бу стоны скользнула вбок ачып, озын һәм тирән шкаф. Озын берничә сак разложенных бу вешалках ир-егетләр костюмнар һәм брюк. Дистәләгән. Аларның иде лейблы тирәсендә Лондон, Париж, Рифма һәм Нью-Йорк. Барлыгы наилучшего жеребцам Ла-Перра, дип уйладым Нигы.
  
  Өчтән бере шкафа карыйлар полки, аларда иде свалены рубашки, оекбашлар, түбән эчке кием һәм кадерле жириновский галстуки, әле упакованные бу тартма. Астында полками иде кимендә илле пар аяк киеме, барлык күләмен һәм типик. Барысы да яңа булды. Өчен estestvenno. Әгәр ул избавилась нчы үз мимолетных любовников, алар иде күмелгән — әгәр ул удосужилась ih похоронить — киемдә, анда алар одеты вакытта үлем. — Бел, син ни телисең, — диде ул түшәк. — Одевайся һәм сылу, монда әлегә мин түгел позволю сиңа пойдти. Аннары позавтракаем сөйләшәчәкбез.
  
  Ул встала белән түшәк, надела халат һәм обула аяклары тапочки югары каблуке. Ул янына двойным дверям. Аша эчтђге ул диде: «Заомни, Джейми. Түгел пытайся кайтырга җае чыкмады шунда, әлегә мин түгел позволю, сиңа бу. Тышкы якта тора, каравылчы. Бу-синең өчен, шул ук блага. Күрсәткечләрне тикшереп тору минем кешеләр дә бар шпионы, мин теләмим Харпер һәм Хуртада белә бит син монда кадәр иң соңгы минут. Кайчан соң инде, соң. Без булырга тиеш бик осторожны.
  
  Ул кайчан ачты ишекне, Нигы мельком күрдем вооруженного каравылчы, откинувшегося бу спинку урындык, дивар янында. Ул вскочил аякка кайчан чыкты Сука. Ул одет бу караңгы-соры форма белән блестящим ремнем һәм значком рәвешендә көмеш лилия бу фуражке. Тирәсендә кобуры белән клапаном торчал авыр приклад автоматического 45-нче калибрлы. Нигы күрдем, ничек ир-ат хлопнул каблуками һәм гомерен уңаеннан, проходившей mimmo хатынга. Ул игътибар иткән. Аннары ишекне ябып куйганнар.
  
  Разбирая кием-салым, Нигы Картер тирән хакта уйлана. Күбрәк ул узнавал турында бу странной хәл, шуңа безумнее ул становилась. Әмма ул башлады булуын аңлау. Кебек, аша полупрозрачную суга, ничек караңгы көзге, ул шталь күрергә очертания вакыйгалар. Бу, чыннан да, напоминало дворцовый переворот.
  
  Ике төрле типтагы охранников. Бер төркеме булган хәрби, һәм ул әзер булса да, бәхәсләшеп тә алырбыз — кытай; икенче төркем иде военизированной һәм присягнула бу тугрылык Герде фон Роте. Ул көткән ярдәм, акча нче неонациста. Харпер һәм Хуртада моңа салганнар җеп, һәм нәкъ менә шуңа күрә фон Ротэ рискнула — Нигы суык дип елмайды — нанять матур һәм глупого зверя өчен үз яклау. Якларга? Эму туры килде расхохотаться. Ул нуждалась яклауга шулай ук нык, ничек тигрица яки паук кара тол хатын.
  
  Факт каласың фактом: ул наткнулся бу зур булмаган гражданлык сугышны, кровопролитную битву өчен ставка, аның хакында ул белмәгән, ләкин ул шөгыльләнә булырга тиеш иде югары. Кот очкыч хәл югары. Нигы сайладым соры чалбар, замшевые балетные тапочки бу резиновой подошве, ирландскую льняную күлмәк белән короткими рукавами һәм якты-коричневый жакет. Ул накинул бу муеннарына ак шелковый шарф һәм застегнул куртку. Ул посмотрел на үзләрен көзгесе ул, дип уйладым, бәлки, выглядел артык утонченно түгел эго шәраб, нәрсә яхшы шведларны эму к затка. Эму синнэн переодеться, әмма ул карар эшләмисең. Сука булачак бик мәшгуль. У нах булмаячак вакыт шикләнүләр. Ул, ихтимал, хәтта заметит, әгәр һәм заметит, ягъни ић яхшы очракта подумает, бу очракка, кайчан необработанный алмаз предстает бөтен үзенең великолепии аннары полировки. Нигы әле тоймадым тәмен мескаля бу горле. Ул кайта ванную, янә почистил тешләре һәм прополоскал тамакны. Ул әйләнеп югары окнам һәм выглянул наружу. Кояш скрылось, һәм көнбатышта сгустились кара туччи. Грозы приближались ягыннан Тихого океан. Беренчеләргә карап, ничек югары болыт күтәрелә һәм кружатся, ул кинәт тойдым сәер салкынлык эчендә үзен. Ул булырга тиеш иде, дип танырга, чөнки бу миссия күп нелепых аспектлары, әмма, ахыр чиктә, Үлемгә әзер иде. Кем өчен? Өчен ничә кеше?
  
  Молния чертила бледное ялкын өстендә бер буенча возвышающихся грозовых туч. Аннары суккандай, авыр һәм угрожающий. Нигы опустил занавеску һәм гади повернулся лицом көне, ул кайчан ачылды. Каравылчы поманил эго пальцем.
  
  'Ярар, әйдә шул ук. Әй, Син кирәк".
  
  
  
  9 - МГНОВЕННОЕ ҮТЕРГӘН
  
  
  Аннары плотного иртәнге аш — Нигы түгел осознавал, ничек ул проголодался, — поданного буенча буфета алдында камином бу зур трапезной бу прозрачном фарфоре, һәм позолоченном серебре, Герда фон Роте повела Ника бу кайбер озын сырых коридорлар к булса, ул называла китапханә. Бу зур киңлек белән соборным потолком. Тирәсендә иде китап, мең китап, ә югары полки барды лестница бу колесиках. Утырып алдында камином, анда бер үк вакытта алыр жариться берничә быков — бу замке буенча ee сүзләренә караганда, һәрвакыт сыро һәм салкын булуга карамастан, үзәк җылылык, — алар болтали. Тик башта Сука кире кайтарган эму Уэбли һәм аучылык пычак, ул достала тирәсендә зур ящика язма урындык стилендә Людовика Квинза.
  
  Тапшырганда аңа корал, ул диде: «Син используешь үз үз корал, Джейми. Пычак тише, ләкин туры килә полагаться бу үз здравый мәгънәсе. Әгәр сез воспользуетесь моның револьвером, һәм ул кайчан да булса тудырачак проблемалары, сезнең пуля булачак табылмаган бу накапливать бурычыбыз. Миңа калса, уникаль нерсе, сезнең револьвер. Аны беркайчан да күргәнем булмаса да, мондый. Кайда син бу алды?'
  
  — Алган нче егетне, — хрипло диде ул. 'Борын-борын заманда. Алар беркайчан да алачак опознать эго түгел волнуйтесь.
  
  'Мин түгел беспокоюсь.' Ул постучала буенча эго подбородку нечкә черным кожаным хлыстом. Ул башлыкның үзенә, ул һәрвакыт булачак кияргә үзе белән нинди дә булса кнут яки хлыст. Ансыз ул, мөгаен, якланган булыр иде үзен голой. Тагын бер грань аны шәхес, бу удивительной готической шәхес.
  
  Ул переоделась спорт шорты һәм простую ак блузку, ә аның серебристые чәч янә иде скреплены алтын пряжкой. Анда искиткеч иде кара балетные тапочки бу плоской подошве.
  
  'Аны подумывала.' Һәм ул сөйләде, аңа нәрсә турында уйладым. Киллмастер тойдым кебек буенча эго аркада йөгереп көтелә холодок. Ул кунакханәләр күрсәтергә аңа басымы.
  
  "Ни өчен без көтеп ятарга тиеш?" Алый авызы улыбался эму, ак тешләре блестели. «Бу-зур бүлмә, китабы да булачак поглощать зур өлеше җитештерелә торган сезнең тавыш та керми. Аның подозреваю, — диде ул. - кызганычка каршы, — сезгә барыбер туры киләчәк файдалана револьвером. Сездә дә булыр да инде алдап була соң ih һәм подойти шактый якын булсын өчен, моны пычак. Юк, бу эшләргә кирәк тирәсендә револьвера. Аның запру ишек, кайчан китәм, һәм прикажу берәүгә дә керә монда. Сез закончите, аның вернусь өчен, сезгә ярдәм белән телами.
  
  Нигы посмотрел на нах. Ул опустил авызы. — Син әйтергә телисең, нәрсә телисең, аның өчен моны монда? Бу бүлмәдә? Кичекмәстән?'
  
  Ул моңа кадәр кончиком кнута буенча эго затка. — Нишләп юк, Джейми? Күбрәк, мөгаен, яхшырак. Аның турында уйларга тиеш иде бу элек. Күрәсез микән, минем бүген эшлекле очрашу һәм алар белән, алар һәрвакыт үтә монда. Башта бирергә, аларга бераз эчәргә булсын, алар артык кљч куймаган һәм беспокоились, ә аннары анда берәр предлог чыгу өчен аша бүлмә. Ул чакта сез эшләрсез бу. Бик гади.'
  
  — Алай wouldnt һәм гади. Ул алмады притворяться шулай глупым ! Хәтта Джейми Макферсона түгел иде шул глупым. — Ничек син объяснишь, кем ул? Алар мине беләләр, алар хәтта белми, мин замке. Ничек алар гына күрәчәк, мине, алар булачак подозрительными. Син, диде, чөнки алар беләләр, ничек выживать, Рассуждение. Сүз уңаенда, карагыз! Нигы заткнул зур «Уэбли өчен» пояс һәм натянул аңа куртку. 'Күрергә? Бу әйбер бик заметна. Бу паровые күрәчәк, бу нәкъ шулай. Юк, яхшырак булыр, әгәр сез позволите миңа үзеңә сайларга вакыт һәм урын. аның...'
  
  Фффффтть... хлыст хлестнул эго буенча щеке. Алай нык булсын өчен чыгыш ясады кан, әмма аның кинәт уколом. Нигы ясаган адым элек, заставляя үзен ял итәргә. Әгәр ул разозлился хәзер, ул булса, барлык испортил. Ул конная площадь. «Әй, оставь бу! Бу больно. Аны гына отель...'
  
  'Юк.' - Сука диде ул тыныч кына. — Мин бит әйтә килдем, сиңа түгел омтылырга уйларга. Аның делаю бу үзе. Син шулай күп нәрсәгә белмисең, Джейми. Бар монда, мин, покажу, сиңа ничек очратып ih врасплох.
  
  Ул последовал өчен аның янына полке белән китаплар у камина, күрдем, ничек ул надавила бу корешок китаплар пальцем-лопаточкой. Бу иде « Домби улы » Чагыштыра .
  
  Кечкенә участогы диварлар бесшумно распахнулся. Ул торып ук китте ягына өчен ала ул беренче булып керергә. Бу бик кечкенә тесная каморка башка подогретого, обшитая темными панелями. Герда закрыла артыннан дощатую диварны. Ароматный пешкђн ee зур алтын тән заполнил маленькое пространство. Нигы дип уйладым, әгәр у секска бар үз үз исе, ягъни ул. Ул указала бу тар щель бу стоны. «Кара, Джейми».
  
  Ул берәүдә, дип, мөмкин күрергә зур өлеш китапханәсе. Кайбер тирәсендә китаплар азрак иде, башка, ә пространство алар өстендә ябылган сизгер кара сеткой. Ул хлопнула эго буенча плечу һәм указала на наушники, свисавшие белән гвоздя бу панельләр. «Бу мөмкинлек бирә сезгә ишетергә барысы да, диләр китапханәдә. Әмма алар алмый ишетергә яки сезне күрергә аркасында, шушы сәясәт бәйле. Барысы да, сиңа нәрсә эшләргә кирәк, бу дождаться, әлегә аның китәм — мин теләмим булырга шаһиты үтерү, аңлыйсызмы — ул чакта сез выбираете яраклы вакытта, открываете диварны һәм убиваете ih. Бу булырга бик җиңел. Аларның булмаячак, бернинди подозрений. Алар турында белми бу бүлмәдә.
  
  Ул неохотно кивнул. 'Әйе. Моны ничек атарга буенча рыбкам бу аквариуме. Кайчан бу ашырылырга тиеш?
  
  'Хәзерге вакытта. Ни өчен без сузарга тиеш бу? Хәзер гром гремит, һәм видимость начар. Тирәсендә лаборатория алалар, хәтта күрергә, алар ничек килә бирегә. Әллә өчен бу имело әһәмияткә ия. Алар гади юкка чыгачак, һәм ih беркайчан да күрәчәк». Ул коснулась эго затлар хлыстом. — Позаботься турында әлеге ике, Джейми. Аның алам турында кайгыртырга калган.
  
  - Һәм оборудова миңа да. Һичшиксез. Вслух ул әйтте: «Бу өлеше мине бераз борчый, Рассуждение. Бар дуслары, шулай түгелме? Булыр, әгәр алар йөкле ха рап булачак, ә?
  
  Тире хлыста охолодила эго щеку. 'Аңа инде әйткән сиңа. Аның устрою бу. Аның вәгъдә бирәм сиңа, Джейми. Кайчан алар китә, китә һәм, э-э, бу дуслар. Алар бары пакуют чемоданы һәм китә. Яхшы, аңа хәзер позвоню һәм дөресен Харперу һәм Хуртаде, дип телим ih күрергә. Сылу, монда. Берәр әле телисең спросить?
  
  Ул берни дә уйлап табарга иде. Вакыт сораулар бирергә истекло. Шул вакыттан алып бу иде смертельная ярышы, һәм һәр ир-ат яки хатын-кыз басып тордылар үз үз аягында. Аннары эго осенила фикер. «Яхшырак, әгәр аның попробую наушники», — диде ул. «Мин теләмим",-дип, ягъни башланып китми шулай».
  
  'Һәм аның юк.' Ул наклонилась к аңа прижавшись к, аңа үзенең зур телом белән полными каты грудями. Аның иреннәре коснулись эго палочек. — Түгел облажайся, Джейми. Сез беләсезме, ниләр кайчан нәрсә бара, алай түгел. Әмма әгәр син бөтен сделаешь дөрес, аның покажу сиңа, каково бу раю».
  
  Ул потянула зур булмаган рычаг, һәм китап полки распахнулись. Ул чыкты, һәм полки захлопнулись. Ул карадым бу нах аша щель арасында китаплар. Ул янына столу, повернулась һәм књрсђтте бу полки. 'Сез мине слышите? Әгәр әйе, постучите буенча панельләр.
  
  Аның тавышы иде мягким, металлическим, әмма чиста. Ул постучал бу диварны да, күрдем, ничек ул кивнула. Ул потянулась к телефоны өстәлдә һәм номерын җыйды. Ул подождала, притопнула ногой, забарабанила хлыстом буенча столу белән угрюмым выражением бу высокомерном йөзендә. «Харпер? Белән Гердой. Ул скривила зат киресенчә, телефон. — Мин тиеш кичекмәстән сөйләшергә, сезнең белән. Син Хуртада. Әйе, әлбәттә, бик мөһим, юкса, аны булмаса булды заморачиваться. Әйе, тегүче тик синнән. Аңа, диде, - дип мәңгегә. Зинһар, керемнәр китапханә мөмкин кадәр тизрәк. Безгә мәңгегә сөйләшергә. Кичекмәстән, тегүче тик синнән!
  
  Сука бросила трубку. Ул књрсђтте бу китап полки, подмигнула, аннан соң янына югары шкафу бу почмагында китапханә һәм достала шешә һәм стаканы. Нигы ишетте аны тихое мычание, әлегә ул әзерләнде. Бер тирәли кыска өлештән Брамса буенча Liebeslieder. Нинди фигура! Леди Макбет иде изге чагыштырганда, аның белән!
  
  Узачак, берничә минут керткәнче ике ир-егет киләчәк. Нигы яхшы кулланды бу вакытта. Ул последовал догадке. Кечкенә генә бүлмәдә караңгы иде, ә шырпы ише һәм зажигалки бар иде, шуңа күрә туры килгән караңгыда осматривать панельләр. Ул күтәрде наушники. Бәхеткә, шнурок шактый озын.
  
  Әгәр бу убежище, һәм иде задняя ишек — ә ул бу дип ышанам, — ул булырга тиеш иде бу задней панельләр. Ул ощупывал гладкое агач кончиками бармак, йомшак нажимал һәм постукивал, прислушивался к глухому звуку. Берни дә мондый. Ул та омтылырга. Ул инде әзер булса да, бирелергә була акылдан язар чиккә җитте, кайчан аның бармак коснулись кечкенә генә выступа бу панелях, завитка яки алар грациозно исполняют арабески. Ул нажал бу нах, ишетте тихий щелчок, бер өлеше обшивки скользнула ягына. Влажный сквозняк, пахнущий күгәрек, пылью һәм старыми костями, кагылды эго затларга. Ул тапкан чыгу. Бер Ходайга мәгълүм, кая бу эго исә иде. Мөгаен, нинди дә булса склеп, анда поджидал Дракон.
  
  Ул калдырды панель ачык һәм әйләнеп глазку. Герда фон Роте сидела өстәл артында, пила коктейль һәм постукивала хлыстом буенча үз теләгәнчә сарыф иткән упругому округлому бедру. Түгел, әнисенә карап ягына эго, ул диде: — Алар булырга тиеш монда белән минут эчендә минут, Джейми. Подумай турында хлопотах һәм сделай ih тиз бирергә моңа җеп. Һәм истә тотарга, алар крутые паровые. Түгел бирегез, аларга шанс!
  
  Бу ишек китапханә постучали. Сука взглянула бу убежище, һәм бик акрын гына диде: «Тавыш бирү oni. Фелл Глюк, Джейми. Ул элек тә замечал", - дип килгәч, ул возбуждена, ул янә ди по-немецки. Ул карадым буларак, ул юкка чыга шул сукыр зонасында ахырында китапханә. Салкын һава дул тирәсендә туннеля артта калды, аның холодя муеннарына. Нишләп аңа түгел, ачыктан-ачык юкка чыгарга хәзер? Баш бит эго тикшеренүләр... ахыр чиктә, барып җитү өчен тирәсендәге замка кадәр әлеге лаборатория, эму потребовались сәгатьләр, ә эму кирәк иде һәр минут кадерле. Шуңа да карамастан, ул колебался. Әгәр столкновение була злым, ул өметләнгәнен, мөмкинлегебез бар, дип, ул алачак ценную мәгълүмат белән шөгыльләнүче ахыр чиктә сэкономит эму вакытта. Кабат барлыкка килде, Герда фон Роте, аның турында Максвелл Харпер һәм метисов - кытайлы - Хуртада. Нику булды кызык, ничек исеме, моның кеше Пекинда. Хәзер nen иде, озын ак лаборатория халат поверх вязаной куртка һәм темные чалбар. Бар иде непокрытая гол, ә аның кара, ничек смоль, чәч иде кыскача подстрижены. Бу Харпере иде шундый ук панамада. Ул да үзгәртте үз эго. Эго жемчужно-соры җиңел костюм иде изысканно положил, ә ослепительно ак рубашке блестел якты галстукны. Агент АХ, берни упускавший, күргәнем булмады, дип Харпер ярата накрахмаленные ахырында: кискен концы впиваются бу розовые обвисшие палочек. Харпер, янә уйлады ул, охшаган яхшы вымытую һәм выбритую свинью. Әмма ул гына да түгел, недооценил бу кеше. Ул күрдем плоский горб наплечной кобуры астында матур костюмом. Хәзер ул кулга тирәсендә ике ир-Харпер бәлки, артык куркыныч. Гади, чөнки ул да охшаган иде аңа.
  
  Бу наушниках доносились тавыш, тихие, әмма төгәл.
  
  — Бу нәрсә турында, Герда? Тавышы Харпер иде хриплым. - 'Алмассызмы сез бераз поторопиться? Аны тиеш мин кайтырга мехико шәһәрләренә бүген кич өчен өлгерергә самолет Лос-Анджелес. Бу?'
  
  Хуртада берни дә җавап бирде. Харпер плюхнулся бу урындык янында урындык, ә Хуртада киеренке узды бардым буенча бүлмәдә, щурясь һәм бросая күңелсез карашлары ике башка. Ул производил тәэсир крайний дулкынлануларын бетереп.
  
  Картер кызыксынып көтте, дип әйтер Герда. Ул булырга тиеш иде, аларга нәрсәдер әйтергә, тотарга ih бу поводке хәзер, кайчан ул отель ih прикончить. Булса, ни љчен соћ? Бер өлеше правда яки паутина лжи? Ул прижался носом к кара сетке. Герда фон Роте разлила эчемлекләр һәм ир-атларга биргән буенча стакану. Харпер ясаган зур глоток. Хуртада татып карады үзенең бер стакан, скривился һәм куйды эго бу урындык.
  
  «Барысы да бара, алай түгел, һәм син моны беләсең!» - Сука књрсђтте ике ир-ат. Ул хлопнула хлыстом буенча ладони. — Барлык эшләре алга киткән дә, алар белән хорька, ничек бу придурок Варгас урлаган фальшивые деньги һәм юкка чыкты алар белән. Иртәме-соңмы бу китерәчәк, төрле кыенлыкларга. Аның телим сез бетерелде үз операция монда исчезли!
  
  Харпер күңелле посмотрел на Хуртаду башкарды, тагын глоток, аннары Герда рассмеялась. — Йә рабби, бу барысы да? Сез позвали безгә моның өчен? Аңа инде әйткән сезгә, без белән Хуртадой турында фикер алыштылар бу нәтиҗәгә килгән, бу югалтулар зур түгел. Поверь миңа, Герда, без карадык бу тљрлесеннђн. Әгәр без идек белән бәйле бу акча идек инде беләләр иде. Шулай да волнуйтесь. Бул благоразумной кыз була һәм подыграй безгә. Шул рәвешле, һәр кала белән сәламәт телом һәм конечностями. Моннан тыш, әлеге операция булмаячак, мәңге дәвам итә. Бервакыт без уйдем һәм калдырырбыз сине покое.
  
  Хатын-кыз ударила по столу хлыстом. — Син погубишь мине, — кричала ул. «Син разрушаешь да, мин төзеде өчен бу еллар. Мин потерплю бу. Аны, телим син убрался биредән. Ул яростно књрсђтте бу Хуртаду. «Тик синнән үз грязных кытай солдат һәм утыртты ih үз подводную лодку, анда аларга урын. Тугры ih Кытайда! Аның покончила моның белән.
  
  Наблюдающий Нигы удивленно нахмурился. Бу иде өлеше правда. Булганмы аның гнев подлинным яки фальшивым? Әйә да ул оныткан, ул тыңлый? Ул шул вакытта аңладым. Әй барыбер, ул белер хәзер. Джейми Макферсона иде тупым бездельником, шулай түгелме? Бу имело әһәмияттәге буенча башка сәбәп: ул беркайчан да покинет Эль-Мирадор исән.
  
  Хуртада әле берни дә түгел, - диде. Хәзер ул уставился бу хатын-кызны салкын черными күзләре белән һәм әйтте: — Мин аңламыйм, моның Рассуждение. Нигә син устраиваешь мондый сәхнәгә? Бу мәгънәсез эш. Аның, дип уйлады, чөнки барысы да билгеле. Сез алмыйсыз предать безне хәтта доставить безгә неприятности түгел предав үзен. Син думаешь, без белмәгән турында твоих друзьях Бразилиядә? Син думаешь, без шулкадәр глупы булмасын өчен чаралар күрү, саклык чараларын күрү зарур?
  
  Максвелл Харпер рассмеялся. — Ул ия күздә тотып, Герда, сиңа нәрсә күбрәк кирәк түгел, эзләргә, үз бойфренда-нациста буенча Бразилиядә. Куркам, ул беркайчан да барлыкка киләчәк.
  
  Хәзер Нигы иде, дип ышанам Герда фон Роте вакытында оныткан турында nen. Смертельная көчсезлек высокомерия — ә германия гордыня ценымногие начаррак кайчан булса иде греческая, — шунда ки, ул кертә оскорблений. Герда әйтерсең распухла, хәтта артты. Ул булды, җете кызыл, һәм бу вакытта аның йөзе югалтты үз матурлыгын һәм приобрело демонический төре. Ул хлопнула буенча стакану Харпера, смахнула эго белән урындык, хлыстом.
  
  'Шулай итеп, ул барысы да! Син үтергән эго!
  
  Америкалы пожал широкими җыерып. — Әгәр син ясарга тиеш күздә тотып егетне, называвшего үзен Зигфридом булса, әйе. Немецлар дигән тәэсир кала иде атучы, наемный палач, аның син уятты, Рассуждение. Тавышы ни өчен без уйнадык сак булыгыз. Синдә вакыт-вакыт килеп, бик ялган идеяләр, минем кадерле бала. Аның телим бу сине түгел беспокоило.
  
  Хатын-кыз кебек, восстановила самообладание, һәрхәлдә, өлешчә. Ул наклонилась к Харперу. — Син каян беләсең бу иде Зигфрид? Ул булса, беркайчан да әйтте сиңа бу. Беркайчан да! Ул берсе тирәсендә безнең өчен иң яхшы кешеләр. Харпер закурил маленькую кара сигару. Аша зәңгәр дим, ул күңелле просиял Герде. — Әмма ул моны. Хуртада расколол эго. Эго аяклары белән генә обожгли зажигалкой. Туганчы без аның белән тәмамлады, ул әзер сүзгә кушыла. Ул отель сөйләү безгә бөтен үзеңнең һәм детальләре үзенең шәхси тормышы. Харпер дип. «Хуртада бик яхшы ут белән мөрәҗәгать итә. Гади генә түгел, бик нәзек, аеруча өчен китайца.
  
  — Җитә бу чепухи, — дип кырт кисә Хуртада. Ул остановил Стерву салкын черным взглядом. «Без, аны, бүгеннән дип көтәбез, сездән тулы послушания. Күбрәк бернинди чакырулар буенча бөтен Бразилия. Алар да ярдәм итә алмый сезгә. Нәкъ менә Партия Змеи каршындагы кытай финанслау захватит Мексику. Ә нах яңа нацистская партия. Булсын булыр сиңа аңлашыла, хатын-кыз.
  
  Нигы күрдем, ничек аның массивному телу пробежали мурашки. Ул иде мертвенно-ак, ә авызы ee башлыкның үзе малиновую полоску. Внезапным диким хәрәкәте ул сломала хлыст була. — Ничек смеешь син шулай минем белән сөйләшергә ? Син смеешь! Монда, минем үз йорты.
  
  — Әйе, смею, — җайлап диде Хуртада. — Бүгеннән син выполняешь боерыклар да калган. Хәзер аңа югалмады өчен бизнес.
  
  Бу увлекательно. Нигы iso барлык көч маташа сдержать ликование, экрандагы һәм яңгыратып. Белән бодрыми, катнашкан укучылар да диплом звуками кисәкләре головоломки басканнар да үз урынына.
  
  Ул очраклы посмотрел бу зат Харпера, кайчан Хуртада яздырган үзләренең соңгы сүзләрен. Ул укыдым хәйран кала һәм потрясение бу калын розовом затлар катнашты.
  
  'Алар белән хорька, ничек?' — прорычал Харпер. Белән нинди бу хорек син шталь баш, Хуртада? Аңа берни дә бу хакта ишетмәдем. Хәзер алар икесе дә ир-атлар игнорировали Стерву. Алар арасында иде диярлек видимое киеренкелек. Нигы потер куллары. Становилось да яхшырак.
  
  Хуртада вынул тирәсендә кармана юка лист желтой кәгазь һәм ташладым эго Харперу. — Ривненской сәгать элек, минем башка. Бу послано миңа Диңгез Драконом . Тирә-Пекин.
  
  боинггггг - кабат уртасында корсак роза. У ярларның Калифорниядә һәм Мексика курсировала кытай подводная лодка .
  
  Харпер посмотрел на кђгазь. Эго иреннәре скривились. Ул ташладым газетасына идәнгә. — Бу кодовые төркеме. Син беләсең бит, мин алмыйм прочитать бу код. Кем миңа әйтте-син, халкын да, халкың дөреслекне? Ихтимал, син лжешь! Син отель үз өстемә җаваплылык башыннан ук әлеге операция.
  
  Нигы янә посмотрел на Стерву. Хәзер ул сидела, тыныч переводя караш белән бер ир-атлар өчен тагын бер, күрәсең, чувствуя тирән трение, араларында ике һәм иде напряжена ачканда, ул бу трение бирергә мөмкин әй. Ул янә алды, үзен кулына дә, йөзе тыныч иде. У нах барлык иде әле Джейми, аның козырная карта. Нинди әһәмияткә ия имело булса, дип бу ике спорили? Аша берничә минут икесе дә булачак мертвы. Нигы күреп, аны ничек уйлар кружились өчен бу матур, высокомерным фасадом.
  
  Әй, хәтта туры килде придумывать предлог өчен китәргә. Хуртада түгел спуская күзләр белән Харпера, отпустил ee. Ул әйтте: «Оставь безне покое, Рассуждение. Миңа кирәк, фикер алышырга нинди-дип, минем белән башка монда. Ялгыз калу. Аның расскажу сезгә соңрак, без тикшердек.
  
  Готовое безне акламый. Герда фон Роте обошла урындык һәм направилась к көне. Ул бросила бердәнбер караш ягына Ника. Ул күрдем мерцание яшел күзләр, чак зур хәрәкәт, әмма мәгънәсе иде ясен. Поторопись, Джейми, минем малай. Кеше үтерү! Кан! Аны кайчан вернусь, телим аны күрергә биредә ике җылы трупа...
  
  Ул юкка чыккан бөтен игътибар үзәгеннән. Көн-ул ишетә, ул ничек диде: «Бар әле, дип,-дип. Минем охранники турында хәбәр итәләр движениях бу холмах буенча якка шоссесы. Бандитлар, алар ничек думают. Без тиеш түгел упускать бу төре буенча...
  
  — К ассызыклады бу бандитларны, — шау-гөр килеп диде Харпер. — Әлегә бу полиция. Боже мой, без моны ерып чыгарбыз белән бу бандитлар. Твоя һәм безнең сак бөтен җирдә автоматлы. Ул чакта безгә нинди эш кадәр ниндидер бәхетсезлек бандитларны?
  
  — Мин, дип уйлаган идем, син белергә тиеш. Ишеген артыннан ябып куйганнар. Бу наушниках раздался яхшы смазанный щелчок замка. Нигы диярлек ишеттем. Ул гына да түгел, сводил күзләр белән ярыклар бу стоны.
  
  Хуртада обошел урындык һәм килеп җитмәсә урыны, анда сидела Стерва. Ул быстрым. Шулай тиз, хәтта натренированный караш Ника Картера алмады әйтергә, каян ул вытащил кечкенә автоматический пистолетын. Бу иде 32-нче калибр, үлем шундый якын чиста расстоянии, һәм Хуртада тотты пистолетын юнәлдерелгән Харпера.
  
  «Сезнең уен окончена, — диде Хуртада. «Син жирный ублюдок. Син свинья!
  
  - "Мин тиеш иде моны аңлый". - тыныч, - диде Харпер.
  
  Нику туры килә дип танырга бу американце. Ул гына да түгел, вздрогнул. Ул sel белән янәшә тагын бер стаканом һәм посмотрел на пистолетын үз кулымда Хуртады. — Нәрсә турында, тегүче тик синнән, син халкын да, халкың да, Чанг? Бу синең хәлләр? Син злишься, чөнки мин усомнился бу твоем сообщении? Яхшы, аны возьму бу сүзләрне кире. Хәзер син баш. Уңышлар теләде. Хәзер миңа кирәк китәргә көнне мехико шәһәрләренә, югыйсә, аның опоздаю самолет. Беләсең, минем эш бар, алар өчен тотарга кирәк. Аның булышлык күрсәтергә тиеш камуфляж, җитештерергә яхшы тәэсир калдырды. Шуңа күрә, әгәр сез мине гафу итегез... Харпер башлады басарга. Хуртада, яки Частьта Хи башкарды, аңа пистолетын. - «Сылу урында. Һәм лги. Ниһаять, Пекинда турында белделәр, сезне тапшырдык миңа. Чан күрсәтте желтую кђгазь, лежащую идәндә янында Харпером. — Күрсәтелгәннәрдән тыш, Пекин көнен билгеләде минем өчен җаваплы миссия хәбәр итте алар миңа, сез — икеләтә агент. Аның уполномочен эшли ала, сезнең теләкләре буенча теләгәнчә сарыф иткән.
  
  Нигы шатланып выдвинул иде Максвелла Харпера «Оскар». Егет иде изысканным. Ул откинулся бу спинку урындык һәм хмуро посмотрел на Частьта Хи.
  
  — Мин генә аңламыйм! Син сошел белән акыл? Пекин сошел белән акыл? Әгәр бу булырга тиеш шуткой,
  
  Чанг, син сайладым неудачное вакытта өчен...
  
  — Заткнись, — прошипел кытайлы. — Сиңа кирәк түгел омтылырга выпутаться тирәсендә бу ялганга, Харпер. У Пекин инде күп еллар бар доказательства тыш, россия син агент. Алар белән хорька, ничек оеша Партия Змеи, син передаешь разведданные Кремльгђ, жирный ублюдок. Син саботировал эш! Хәзер аны аңлыйм булса, нәрсә элек булмаган понимал. Ни өчен без продвигались шулай акрын бара, ни өчен полиция поймала күп яхшы партия лидерлары сфабрикованным обвинениям. Ни өчен раздача ялган акча барды начар булса да, сезнең җитәкчеләр моннан отты булыр иде! Белән куллануга бик сак карыйлар белән хитростью идек, хәзер җәелдерергә фальшивые деньги Кушма Штатларда һәм кертергә чын акча финанслау өчен партия. Әмма сез настаивали шул булсын выбросить барысы да шунда ук базарга. Һәм гаҗәп түгел, бу сиңа иде наплевать на моның пьяницу, бу Варгаса. Әгәр эго поймают һәм разгонят партиясен яхшырак сезнең өчен. Ярар, свинья, үз кремлевское жалование син эшли башлады, — һәм атказанган үлем!
  
  Күләме һәм калынлыгы Харпер хәтта одурачили Ника. Ул кенә куйды Частьта Хи. Ул иде оттырды.
  
  Харпер мгновенно швырнул бер стакан шул китайца. Тьонг нырнул һәм ата, тик, пригнувшись югалта равновесие алмады прицелиться. Ул гына да түгел, эләгә Харперу тормышында да нык бәрде аның эго бу уң кулымда. Харпер спрятался өчен зур урындык һәм ата аркасында почмагына. Зур кара пистолетын плясал һәм ревел бу эго кулымда. Чангу алдык эшләргә тагын бер выстрел, һәм белән урындык, полетели осколки. Чан уронил револьвер 32-нче калибрлы һәм акрын попятился, держась обеими куллары өчен тормыш. Ул карадым растерянными темными күзлегеннән бу красноту, просачивающуюся арасында эго пальцами. Билгеле иде, ул доверил бу.
  
  Харпер басты аркасында, урындык, һәм акрын гына китте әле удаляющемуся Чангу. Ул күтәрде кара пистолетын. Китайец протянул куллары ладонями өскә таба, әйтерсең мольбе, әйтерсең, билалет ул успеет схватить пуля керткәнче алар ранят аның.
  
  Харпер өч тапкыр ата эму тормыш белән якын ара. Нче удара Чанг повернулся һәм егылып бу китап шкафлар. Ул соскользнул аска таба, һәм эго бармак соскользнули белән корешков китаплар калдырып кровавый соң. Ул янә шевельнулся, ничек балык на вертеле, һәм перевернулся тормышка дернувшись. Харпер тагын бер кат ата, бу затылок.
  
  Әгәр Стерва слушала ә Нигы булды бу диярлек, дип ышанам, ул булса, хәзер сөендем. Ул булыр икән дип уйлап куйдым Джейми үтәгән сделку. Һәм ул калырга мөмкин биредә теләсә кайсы вакытта.
  
  Ул күрдем, ничек Харпер төшергән куртку карады ярага на плече. Белоснежная рубашка кызыл булды. Харпер алды носовой платок, скомкал эго һәм искиткеч к ране. Аннары ул досталь тирәсендә кармана яңа кибет һәм перезарядил пистолетын. Нигы кивнул белән салкын һөнәри хуплап озатып кала. Бар иде җитди шик юк, булдыра алырмы икән Стерва көтмәгәндә атаковать бу фигуру. Хитрая һәм скользкая фигура һәм каты; Нигы безгә секунд шикләнмәгән Тьонг Хи хаклы. Пекин аңладым Харпер иде двойным агентом. Эшләгән һәм Кремле, һәм Пекин. Мөһим түгел, бу күбрәк заключалась эго чын тугрылык, әгәр дә ул бар иде. Мондый кешеләр, ничек Харпер, эшләгән өчен акча, бары тик акча.
  
  Ихтимал, бар иде уй-фикерләре турында ялган акчаларда һәм клише.
  
  Нигы повернулся һәм шагнул бу салкын туннель. Ул тапкан рычаг, закрывавший панель артта калды аның. Сука, әлбәттә, поймет, кая ул делся, әмма бар иде фора. Һәм бар иде уй-фикерләре.
  
  
  
  10 - ЗӘҢГӘР БОРОДА ИДЕ ХАТЫН-КЫЗ
  
  
  Узкий туннель алып барды к каменной лестнице, спускавшейся бу смрадную тьму. Нигы сак пробрался буенча аңа. Ул спустился метр җитмеш, ул күрдем көтелә отблеск света, ишетә жужжание -жужжание-жужжание. Нинди?
  
  "Динамо", әлбәттә. Герда фон Роте түгел, булды, булыр иде полагаться бу капризы мексика электр. Ул ия булырга тиеш иде, үз генераторы буларак, төп, шулай ук резерв.
  
  Ул ќитте соңгы ступеньки тукталды. Ахырында кыска коридоры иде ачык освещенная бүлмәсе, аның буенча доносился тавыш динамо-машиналар. Нигы күрдем мужскую шәүлә идәндә коридорда. Шәүлә иде чын күңелдән за дверью освещенной бүлмәләре бар. Ул прислушался, ул начар ишетә шелест переворачивающихся бит. Скучающий каравылчы, күп укучы өчен скоротать вакытта.
  
  Ухмылка Ника Картера иде кырыс. Уяулыкны югалтырга ярамый, дружище! Ул полз буенча коридору, ничек призрак. Бу булырга тиеш иде, нинди тиз. Ул төшенчәсенә ия түгел иде, ниләр замке. Игълан итеп, Харпер ли һәм Стерва бер-берсенә бер сугышны һәм, мөгаен, инде алып бардылар аның? Яки алар берләште һәм хәзер преследуют эго? Күп нәрсә бәйле реакция хатын-кызлар өчен үлем Частьта Хи. Ул мөмкин дђ барып Харпера. Ул мөмкин сөйләү аңа турында Nike. Бәлки, юк. Нигы пожал җыерып — эму иде барыбер. Ул юлда, һәм хәзер бернәрсә дә туктатырга мөмкин эго.
  
  Обезвредить саклауга иде балалар забавой. Ул проскользнул бу ишекне, ничек шәүлә, һәм приставил ау пычак к горлу ир-атлар. — Ни тавыш, — прошептал Нигы. — Түгел двигайся, яки аның перережу сиңа тамакны. Аңлашыла?' Каравылчы киеренке кивнул. Ул аңладым. Нигы вытащил кольт 45-нче калибрлы буенча кобуры ир-атлар һәм засунул эго үзләрен өчен пояс. — Минем кадерле малай, — прошептал ул. — Продолжай шул ук рухта, шул чакта, бәлки, син сможешь бу кичерергә.
  
  Ул ясаган полшага элек позволил мозолистой читтә үзенең уң кулы приземлиться бу муеннарына ир-атлар жестоким ударом каратэ. Моның ударом Нигы иде разбить була пятидесятифунтовую, бозлы балку.
  
  — Тыныч йокы, малай, — җайлап диде Нигы. Ул тиз карады, бүлмә тапты моток шнура һәм бәйләдем каравылчы. Ул заткнул авызы иргә балалары өчен үзләре носовым платком сыйфатында кляпа. Аннары тиз побежал буенча коридору к лестнице һәм прислушался. Погоня әле башланды. Әлбәттә, Стерва яхшы белсђм үз үз йозак. Ул килергә мөмкин, икенче яктан.
  
  Аннары Нигы дип уйладым турында собаках, Деймоне һәм Пифиасе, злобных доберманах. Ул выругался үзенә астында нос. Эго омтылыш шведларны! Ул булмаса сожгла аны бөтен. Булырга тиеш",-дип калдырды өчен та йөртеп этләр буенча эго следу.
  
  Ул побежал кире генераторную. Вакыт җитте бирергә бөтен аду вырваться иреккә. Ул тиз оглядел бүлмә; ул иде полна бүлгеч щитов һәм металл тартмалары, лабиринт электр җиһазлары. Нигы алды у каравылчы куәтле фонарь, әйберләр өчен билбау. Ул щелкнул барлык рычагами, алар әле, бу хәлдә ВЫКЛ һәм дип. Бу уятты иде некоторый vi шунда лабораторияләрдә. Әгәр лабораторияләрендә алдылар электр энергиясе тирәли бер үк чыганактан. Ул бу өметләнгәнен.
  
  Нигы передвинул тагын бер рычаг һәм свят бүлмәдә погас. Яхшы. Ул щелкнул фонарем, дип дәвам итте белән эшне рычагами, дружелюбного толкнул бәйле каравылчы ногой һәм чыктым аша бүлмә. Ул повернул ук нче баскычлар, һәм алга китте өчен фонарем к пучку кабельләр, әйдәп баручы башка коридор. Ул өметләнгәнен, дип лабораториясе. Чыбыкларын иде прикреплены к влажным каменным стенам скобами, тазарачакмын клубком — мондый саны кабельләр ала означать гына булса да, алар снабжали лабораториясе. Ул ясаган ставка бу. Югыйсә, ул алыр сәгатьләр буе бродить буенча подвалам һәм подземельям моның готического чудовищного замка.
  
  Нигы врезался зур железную ишек. Ул иде заблокирована. Кабели исчезали V-формасындагы щели өске өлешендә көне.
  
  Нигы юкка сосредоточил үз гаять зур көчләр көне. Ул пошевелилась. Аңлау һәм ул ясаган, искә төште аның, һәм ул якын тойдым үземне начар. Ул татарстанның хатасын. Җитди хатасын!
  
  Ул побежал тулы рысью кире генераторную. Ул проклинал үзен һәр адымда очратырга мөмкин. Ул алмады юл куярга шундый хаталар . Тагын берничә, тагын бер шундый хата ала означать үлем эго.
  
  Ул ясаган фонарь барлык тагын бессознательного каравылчы һәм обыскал эго, дип эму ясарга тиеш иделәр элек. Тавыш бирергә, алар - ачкычлары. Бер иде, бигрәк тә зур һәм старомодным. Булырга тиеш, бу ачкычын тимер көне. Нигы положил ачкычлары минутына һәм инде, китәм кайтырга барганда, күрдем беренче лужицу света, падающую бу нижнюю ступеньку баскычлар. Ул тавыш ишеттем. Алар инде преследовали аның.
  
  Эму потребовались секунд, өчен, аша үтәргә железную ишекне, һәм эму туры киләчәк өчен көрәшергә бу. На цыпочках ул побежал буенча короткому коридору к лестнице белән револьвером 45-нче калибрлы үз кулымда каравылчы. Якты святый егылып к эго ногам. Алар әле генә үсеп, соңгы поворота винтовой баскычлар. Нигы выгнулся аркасында почмагына һәм ата башладым.
  
  Кольт гудел-ябык пространствода-барган кебек авыр артиллерия. Сергей погас, һәм алар, спотыкаясь, спустились баскычтан. Ир-ат закричал. Послышались торопливые удаляющиеся shaggy. Сука түгел заплатила аларга җитәрлек булсын өчен, ирекле рәвештә керү шундый œлем засаду.
  
  Нигы подождал бераз. Ул ишетте приглушенные тавышлары очында. Рискнув карарга белән балалары өчен үзләре фонарем, ул кылуын лестнице гәүдәсен каравылчы. Кан текла, баскычтан ничек миниатюрный водопад. Кемдер ата көнне луч света Ника стеналарында. Таращить күзләре гудела, ничек обезумевшая свинцовая корт. Нигы ата буенча аска таба пистолетын баскычтан, уятырга омтылып, ул пуля рикошет нче диварлар һәм изгиб баскычлар. Ул ишетте крик больно. Ул повернулся һәм побежал кире буенча коридору. Бу туктатырга тиеш ih берничә минут кадерле.
  
  Тимер ишек ачылды, зур ключом. Йозак эленеп тора иде, әйбәт әйтәләр һәм аллаһуга сәҗдә кылалар. Нигы проскользнул бу ишек һәм запер аның артыннан. Эго отступление иде прикрыто шактый нык — аларга потребовались иде сәгатьләре, өчен, аша узарга кирәк бу ишекне, хәтта белән ацетиленовой горелкой, — тик бу фикер язды микән успокаивала аның. Әгәр эго дип уйлыйм -- верна һәм кабельләр илтә", лабораторияләр, алар белергә тиеш, кая ул җибәрелә. Анда аның попытаются отрезать. Барысы да, ул отты, алар берничә минут, алар сарыф иткән юкка өчен лестнице.
  
  Ул шунда күрдем, бу залда хәзер иң иске өлешендә замка. Коридор өзлексез спускался аска таба, ә стеналар иде покрыты слизью һәм капающей су. Бу түгел иде подвал, ә подземелье, вырубленное бу скале, анда басып Эль-Мирадор .
  
  Әлегә ул та, спускаться, аның каршында шаркали күселәр. Ул задавался мәсьәлә түгел ослепли бармы күселәр аша берничә буын, балык кебек, яшәүчеләр бу пещерах һәм беркайчан да бөтенләй күрмәгән көндезге ут.
  
  Ул ќитте беренче камералар. Ишек иде тимер белән тар зарешеченным окном. Нигы позволил яктылыкка проникнуть бу отверстие... һәм затаил сулышы. Отвращение, әйтерсең электрический ток пронеслось бу эго, телу, әлегә ул наблюдал өчен жуткой картиной. Ул әле әйберләр һәм похуже, әмма ненамного начаррак түгел өлешендә.
  
  Мертвец, прикованный чылбыр к задней стонать камералар иде әле бөтенләй скелетом. Ул булырга тиеш, аңладым Нигы бу приступе тошноты булырга, соңгысы кемне притащат бирегә. Сөякләр сверкали белым һәм синим шартларда истощенной плоти. Күселәр, бу мгновение встревоженные үз эшчәнлеге, карадык, бу изге; аннан соң гына күреп куркыныч һәм чувствуя, дип неизвестное зыян итмәс, тагын кереште өчен мәгариф.
  
  Күселәр түгел, ашыйлар, киемнәр. Нигы күрдем, - дип мәрхүм иде изысканно одет. Складка бар иде аның штанах.
  
  Костюм выглядел әйтерсең, эго сатып алган кибеттә «Регент» ка Бонд-стерт. Ул күптән түгел генә эләкте покойному буенча шкафу бу төп спальне Герды фон Роте. Бедный неряха, ул йөртә, эго хәзер, дип уйладым Нигы алмады озак удовлетворять Стерву. Ул искә алды сүзенә Эль Тигре: «Без күрмәдек, чөнки ул алып барды, күп кенә ир-атлар йозак. Без беркайчан да күргәне өчен, кемдер чыга аннан».
  
  Хәзер ул белә иде. Ул-туар белән эш психопаткой, сумасшедшей хатын-кыз. Фикер булуы турында әй, чыннан да, бәлки җитмеш, уятты аның яңа озноб — бу елларда рыскания ачык бассейн, кеше үтерү һәм пыток, әмма шул ук вакытта сохраняющих үз матурлыгын.
  
  Күрше камерах да иде трупы, тик алар бүген начар хәлдә. Аларның күп калмады. Нигы тиз үтте буенда берничә иван. Ih алты иде. Дүрт иде прикованные к стонать скелеты. Ак полированные сөякләр блестели яктылыгында эго фонаря. Һәр скелет иде изысканно одет. Һәрхәлдә, ул скупилась өчен кием-салым, уйлады ул. Бу яктан ул иде щедрой исәпкә алып, аны үз кыйммәтле кием-салым, моннан тыш вакыт. Подбирайте ih, одевайте, кормите, используйте — һәм убьете. Александр иде, аның образы гамәлләр. Алар, ихтимал иде прикованы цепями, ә аннан соң, үлгән ачлыктан. Автостопщики, сукбайның киеменә, прохожие, ялгыз ир-атлар, аларның юк туганнары өчен навести белешмә алырлык инициативасы катлаулы тикшерү. Бер яки ике каравылчы булырга тиеш, белсеннәр бу хакта һәм аларга яхшы сумны өчен ih молчание. Һәм Эрма, толстая лесбиянка, мөгаен белсђм бу хакта! Һәм ярдәм күрсәтте. Һәм смеялись алар өстендә. Нигы сомневался, дип Чанг яки Харпер алыр белергә тиеш, дип бара. Әлегә кадәр хорька Эль Мирадор яхшы кормил үз серләре.
  
  Ул последовал өчен итә кабелями аша башка коридор көтмәгәндә пәйда астына туры углом. Хәзер, дип уйладым, ул ќитте кылган булып чыкты янында лабораторияләре бар. Ул булырга тиеш иде аста. Аннары ул күрдем невдалеке пляшущий святый яктырткыч ишетә ропот күрсәтәчәк тавыш. Шулай итеп, ул калдырган подземелья артта калды, әмма кем һәм нәрсә эго көтә алда?
  
  Одина тирәсендә яктырткыч плясал бу эго юнәлештә. Нигы шагнул бу неглубокую урынын бу стоны һәм шталь көтәргә. Ир-ат буларак, ул подозревал, сезгә ярны кабель. Күрәсең, алар әле белмәгән, анда кроются чын авырлыклар - бу генераторной. Элемтә арасындагы буе йозак эленеп торды һәм лабораторияләре бар иде далека от камиллек, һәм бу аңа иде кулын. Әмма ничек озак? Ул көтмәгән идем, дип белдерде сергей янә включится теләсә кайсы вакытта. Әгәр алар ритмын эго хәзер, ул булса, мәет.
  
  Ир-ат үтте буенча коридору, дөньяга сезнең фонарем кабельләр. Ул акрын гына свистнул. Нигы вытащил аркасында поясы ау пычак. Бу кирәк иде эшләргә молча һәм мәңгегә. Хәзер ул элђккђн ловушку түгел иде позволить үзенә пощады.
  
  Килеп свистящий кеше. Бу отражении дөнья фонаря Нигы күрдем, бу булды бер тирәли кытай солдат. Бедняга, ул, мөгаен, бернәрсә дә белми һәм беркайчан да күрә игелекле җир Кытай. Бу мгновение у агенты АХ леп искушение тырышырга мәҗбүр итә эго замолчать түгел убивая аның, әмма ул карар түгел омтылырга. Бик күп нәрсә куелган иде картасына.
  
  Хәзер солдат карадым шул урыннарын. Нигы алга китте һәм стальной кулы белән обхватил ирне өчен тамакны сзади, подавляя эго крик. Солдат булдым, көчле һәм көрәшкән кебек демон, әмма Нигы откинул эго башын артка һәм шул ук хәрәкәте перерезал эму тамакны. Ул тойдым, ничек җылы кан струится буенча эго кулымда. Ир-ат расслабился. Белән тихим хрипом һава вырвался аша перерезанного горла.
  
  Нигы опустил гәүдәсен һәм затащил эго шул урыннарын. Ул күтәрде, автомат сүтеп җыйдылар, ул ир-ат йөртеп, за спиной, һәм тикшерде предохранитель. Корал иде предохранителе. Ул потянул защелку. Осветив эго фонарем, ул күрдем, бу кеше бик аз. Ул алмады формасын кияргђ, өстәвенә, ул иде пропитана кан белән язылган. Ул калдырды гәүдәсен һәм юнәлә буенча коридору, вакыт-вакыт освещая фонарем кабельләр. Ихтимал, башка подумают, ул возвращающийся солдат.
  
  Башка утлары хәзер отступали. Ул әле, алар ничек бииләр, ничек светлячки, ачык пространствода. Коридор тәмамланды, һәм кинәт ул тойдым исе күлмәк, свежего һәм прозрачного, тансык исе аннары смрада бу подземельях. Бу бик подземная пещера, нечто кебек лагуны, впадавшей тирәсендә Тихого океан. Бу ниндидер безумное мгновение Нигы дип уйладым, - дип табар монда кытай подводную лодку, Диңгез Дракона , анда упоминал Чанг, ә аннары рассмеялся үз өстендә. Кытайлар бик югары бәяләделәр иде үз атомную подводную лодку өчен куярга ee бу ловушку, дә, бу.
  
  Ул тоткарлана ахырында коридоры, анда ул расширялся бу пещеру. Пещера казалась иркен һәм югары булса да, караңгыда ул да булырга мөмкин иде бу, дип ышанам. Хәзер ул выключил үз үз фонарь һәм басып неподвижно, башка махсус файда размышляя. Бар иде билгеле планы. Ул импровизация ясый идем моңа кадәр — эму кирәк иде импровизировать алга таба. Шул вакытта, ничек угроза нависла аның өстендә буларак, меч.
  
  Уң ягында ул үзен күргәч, йомшак сары святым, падающий буенча полуоткрытой көне. Шәм яки берәр фонарь. Белән автоматом наготове ул полз буенда дивар пещеры, прижавшись спиной к неровной стонать.
  
  Бу полпути к освещенной көне ул миновал тагын бер ишекне буенча гладкой булдылар белән шөгыльләнүче казалась салкын һәм плоской астында эго нащупываемыми пальцами. Түгел файдаланып, фонарь, ул сак исследовал өслеге көне кончиками бармак. Үзәгендә тапты ул поворотный йозак белән рельефными фигурами. Бу сейф иде. Зур сейф белән кодовым буе йозак эленеп торды.
  
  Нигы удовлетворенно хмыкнул. Биредә алар тиеш иде сакларга яхшы акча алынган алмашу өчен ялган тауарларны. Күпме аларның булачак монда? Миллионлаган, һичшиксез. Акча өчен билгеләнгән байлыгын һәм үсеш Партия Дракона, акча өчен покупок хакимияте өчен партия эчендә респектабельным фасадом мөмкин занозой теле Кушма. Бары мертвый Частьта Хи яки, бәлки, Харпер белгђн бу комбинацию. Нику кирәк түгел иде бу хакта борчылу. Ул дәвам итте үз юлын.
  
  Кайчан ул килеп җитмәгәндер кадәр ачык көне, ул ишетте кытай тавыш, мондый тиз, ул алмады аңлау сүзләр. Моннан тыш, эго-кытай теле алмаганда, кантонского иде дип бик хорош. Бу иде северный диалекттамы, кискен пекинское яңгырашына, һәм тон иде безошибочно узнаваем. Иде отданы боерыклар. Резкие һәм явыз боерыклар.
  
  Ул заглянул аша ишек маленькую, похожую бу склеп, бүлмә. Ике кытай солдат басып тордылар якындагы к көне, ih автоматлар җибәрелде, өч ир-атлар ак лаборатор халатах, алар бик тиз эшләделәр желтом яктылыгында фонаря, свисающего белән потолка. Кешеләр ак халатлы несли битләр кәгазь, алар перекладывали буенча бер югары стопки җир, азрак янында типографским станком. Пресс иде, кечкенә һәм иске әлеге төре булса да, блестел нче май һәм содержался яхшы хәлдә. Пресс приводился гамәлгә ремнем, ул тянулся к небольшому электродвигателю.
  
  Гибкий баш миен Картера аңладым, барысы да берьюлы да, мгновение авыру. Пресс, кђгазь бетеп китђ, станоклар өчен бизәк һәм бизәү — тавыш бирү үткәрелде, анда печатались фальшивые пятидолларовые купюры. Шактый барыбер, булсын бу ният иде һәм берничә урезана. Әмма кытай коммунистлар һәрвакыт алыр кулланырга шундый яхшы ялган тауарларны.
  
  Кешеләр ак халатлы, һичшиксез, бар иде лаборантами Стервы. Хәзер алар эшләгән астында прицелом на кытайлылардан. Мәҗбүри хезмәт, дип атарга була бу. Хәтта шул отключении электр һәм неработающем журналистлар белән очрашу өчен аның әле охотились. Нигы догадался, нәрсә булыр иде ул безгә, - диде китапханәдә, Частьта Хи пронюхал бу хакта китәргә җыенган. Моннан соңгы печатание акча.
  
  Кайда иде подключен сергей? Сука һәм аны саклау булырга тиеш инде, урынга килеп җиткән кадәр генераторной. Әгәр гына — һәм эго колачы озноб — әгәр ул ниндидер сәбәп түгел поддерживала затемнение. Бу шулай булырга да тиеш иде. У Герды фон Роте иде, нидер башлы, - мәтле булырга да тиеш иде хәлләреннән тьмой.
  
  Кинәт ул аңладым, бу иде ул тиресен. Бар иде, бик аз вакыт. Аның бөтенләй юк иде вакыт.
  
  Нигы Картер ворвался бу хранилище. Белән автоматом бу бедре ул үтергән кытай солдат ике короткими очередями. Алар рђвештђ, һәм автоматлар выскальзывали тирәсендә ih безжизненных кулыннан. Кешеләр ак халатлы уставились бу чудовище, появившееся шулай кинәт, изрыгающее уты. Нигы позвал ih.
  
  'Тиз! Сез көрәшергә тиеш үз тормышы. Хватайте ih автоматлар һәм поторопитесь! Аның башка. Сезнең монда бар серная кислотасы? Әйдә, поторопись.'
  
  Өч растерянных затлар карадык, аңа бу крайнем ужасе, удивлении һәм нерешительности.
  
  — Серная кислотасы, — проревел Нигы. 'Проклятье! Серная кислотасы. Сездә бар бу монда?
  
  Иң тиз тирәсендә ир-атлар килде үзенә. Дрожащим пальцем ул күрсәтте стеклянный сосуд белән яшел сыекча.
  
  Нигы прыгнул бу бочку, күтәрде һәм аның побежал аның белән к маленькому станок артына барып баса. Матбугатта иде клише, мондый драгоценные клише алмаган булырга настоящими, әмма нинди дә булса рәвешле алар иде. Ул придержался өчен штампы матбугатта, отступил. Ул чыгарды озын залп буенча автоматом. Пыяла иде разбито. Осколки летели барлык яклар һәм кислотасы разливалась буенча пластинам, разъедая пузыри һәм металл.
  
  Нигы бирде тагын бер озын залп буенча үзләренә клише ярдәм итәр өчен кислоте аның бурыч разрушения. Аннары, бу тормышка ашкан. Клише иде бесполезны, тулысынча юк ителде, һәм вакыт иде убираться биредән. Ул побежал к көнне көтмичә, бу эго каршы шәһәр пуль. Һәм ул белә әле әзер үләргә. Ул выскользнул өчен ишек, нырнув тормышта. Пуля отскакивали нче металл аның өстендә. Свинцовое насекомое укусило эго өчен лодыжку.
  
  Вспыхнули утлары.
  
  
  
  11 - ЧЕЛТӘРЕ
  
  
  Киллмастер покатился, ничек тая бочка, царапая диварны пещеры. Зур лампалар, сиявшие бу потолке иде яркими һәм ослепляюще-белыми, шуларның резало күзләре. Соңрак ул аңладым тиеш үз тормышы белән моның кинәт вспыхнувшим огням; алар ослепили барлык — кытай солдат һәм охранников Стервы, ворвавшихся бу пещеру да, ике яктан. Алар чыкты буенча коридору, ул гына уртаклашкан Нигы, һәм үткәннәр аша югары корыч раздвижные көнне башка читтә пещеры. Әлегә ул бежал, атучы һәм бежал бу сорады укрытия, Нигы аңладым сделала хатын-кыз. Ул намеренно отключила электр, әлегә әзер иде атаковать. Харпер булырга тиеш мәет. Яки кушылды анда. Һәрхәлдә, ул собиралась уничтожить кытайлылардан өчен, мәңгегә үз өстемә җаваплылык.
  
  Картер тойдым, чөнки бу вакытта ул ия түгел зур әһәмияткә ия. аллага шөкер! Бу бирде эму некоторый шанс. Өчен юкка чыгарга биредән. Эго эш эшләнгән. Хәзер эго бурычы иде, исән-сау әйләнеп кайтырга булуы белән ул белә иде, һәм бу хәбәр итәргә ЦРУ һәм мексика полиция.
  
  Кебек тоелды, беркем дә ата чын күңелдән анда хәзерге вакытта. Ул астына эләккән перекрестный уты. Ул присел астында укрытием югары стопки кәгазь — булырга тиеш, кытайлар алып тонна кәгазь һәм ташладым тиз караш кырында брани. Бернинди следов иң Герды фон Роте. Ee охранники алып бардылар көчле һәм непрекращающийся утын буенча, кечкенә төркемдә кытай солдат, алар хәзер сбились бу кучу бу уступе бу ерак ярда лагуны. Сергей бераз потускнел, кайчан кытайлар нарушили цепочку лампаларны. Бу ап-ачык иде. Кытайлылардан иде ценымногие азрак, ә аннары һөҗүм темноты аларда күбрәк да инде.
  
  Нигы лежал, прижавшись носом к сырому таш, һәм эго күзләре блуждали. Хәзерге вакытта ул неподвижным, һәм бу бик начар инде. Бер дә. Бу ушах звенел кинәт тавышы иске старшины — беренче кагыйдә исән калу бу перестрелке: хәрәкәт итәргә, хәрәкәт итәргә, хәрәкәт итәргә!
  
  Пуля прыгали тирәсендә аңа свистели турында диварны өстендә эго-аягы. Ул күрдем, ягъни, элек ускользало аны игътибар: узкий кертеләләр бу стоны пещеры арасында аның һәм сейфом белән кодовым буе йозак эленеп торды. Аннары, ул күрдем кытай солдат, заглядывающего өчен почмагына, стреляющего очередью буенча автомат һәм отступающего элек коридор.
  
  Таращить күзләре разорвала эго куртку белән шөгыльләнүче хәзер иде грязной һәм залитой кан белән язылган. Ул китәргә тиеш иде моннан. Теләсә кайсы урында иде караганда яхшырак монда. Ул тиз побежал к выходу коридорга, сгибаясь ике тапкырга диярлек һәм зигзагами. Кайчан ул биш метр ераклыкта коридоры кытай теле солдат янә шталь белән күренекле. Эго кешедә взметнулась өскә һәм артка, һәм ул ташладым ягъни охранников у туннеля сзади. Ручная граната!
  
  Кайчан солдат нырнул кире коридор, ул күрдем якынлашып килүче Ника. Эго күзләре да киңәйде, һәм ул попытался повернуть үз автомат, әмма иде бик соң. Нигы чыгарды чиратында белән шөгыльләнүче бераз гына оторвала эму башын. Ручная граната взорвалась белән глухим стуком, һәм ул ишетте крики ир-атлар. Нигы нырнул бу укрытие фанзия нәкъ шул мизгелдә выстрел грохнул бу диварны откровенные эго спиной. Ул янә иде суларга.
  
  Туннель бу скале иде, югары һәм тар, шактый широким өчен бер кеше. Ахырында ул күрдем якты свечение, хәтта аша стук автоматлары Нигы ишетте щелчок переключателя эшләүче зур тизлектә. Бу бик ih радиорубка. Телеграфист тиеш иде булырга сәбәпле, су асты лодкой белән шөгыльләнүче лежали кайдадыр яр буенда. Бер үтенечем бар ярдәм. Нигы Картер вбежал бу радиорубку. Кечкенә генә ярдәм нче кытайлылардан көтәргә туры килмәде.
  
  Иде, бер генә оператор, ул-яростно крутил ключом. Ул чак кына арттарак басып торган, кайчан Нигы ата башладым, аның бледно-желтом затлар читался коточкыч. Бу иде, кечкенә кеше. Нигы бђрдерђ эго белән урындык. Ул егылып бу ачкыч, ул та, скулить белән югары көчәнеш. Нигы юнәлдерде автомат бу передатчик һәм нажал бу курок. Берни дә булмады. Проклятая әйбер застряла. Юк. Буш кибет. Эго, кибет иде пустынен, һәм ул аңа булмады өстәмә патроннар.
  
  Бу гвозде бу стон висел тагын бер автомат Томми. Нигы схватил эго, инде китәм бирергә чиратында, әмма сдержался. Идиот! Бар иде вакытлар. секунд.
  
  Ул сель өчен ачкыч башлады тапшыруны шул незашифрованном рәвешендәге. Хотнер иде тыңлый. Һәрхәлдә, күзәтүчеләре берсе ЦРУ булачак подслушивать. Бу стоило кыйммәтле секунд.
  
  Эго зур палец нажал бу санына, һәм ул просигналил тиз растерянно һәм небрежно, әмма чыкты:
  
  Картер - Картер - Картер - Бөтен тәмуг вырывается иреккә Эль-Мирадор - нишләргә белән VIP һәм Иван, Кытай, Нацисткой - Кичекмәстән җибәрергә американскую һәм мексиканскую кавалерию - Срочное - Картер - Картер - Картер -
  
  Нигы янә накинул гәүдәсен китайца бу ачкыч өчен ул та, издавать настойчивый воющий сигнал. Малайлар буенча RZ тиеш иде билгели белергә фоторепортаж радиостанция бу базасында! Ул проскользнул кире узкий туннель тукталып өчен достать буенча сундука полдюжины ручных гранат. Ул распихал граната буенча берничә карманам, дәвам итеп барырга буенча коридору. Бу пещере бу мәгънәсе зур түгел ия буларак, бәрелешләр узган Арденнах. Кытайлар күрсәтте яростное каршылык күрсәтә.
  
  Лежу бу животе, ул выглянул аркасында почмагына туннеля. Гамәлгә ква хәзер полумраке. Зур өлеше түшәм яктырткыч иде өлешенә килеп чыккан. Кытайлар барлык тагын иде уступе аша лагуну һәм саклау удерживала ih ут. Кешеләр Стервы, күрәсең торопились атаковать, һәм мгновение узгач Нигы аңладым сәбәбен. Алар куллана башлаганнар винтовочные граната. Нигы наблюдал кебек бер тирәли охранников бу заднем туннеле вставил стержневую гранату бу ствола винтовкадан һәм прицелился бу уступ өстендә лагуной. Ир-ат нажал бу курок. Йомшак тавыш белән очу.
  
  Винтовочная граната түгел долетела шактый ерак һәм взорвалась бу & nb, подняв дулкын пены өстендә попавшими бу ловушку кытай солдатлары. Киләсе граната приземлится лижет. Алар булырга тиеш иде бирелергә була, яки үләргә. Нигы сомневался, дип Стерва тапканчы алырга пленников. Ул кунакханәләр, барлык урып-җыясы.
  
  Эму вакыт иде", - янә хәрәкәт итә. Ул пополз алга өчен животе. Эго әле алдылар. Откровенными алдына, ярдах ун, ул күргәч, тагын бер уступ, обегающий лагуну. Бу уступе иде деревянная пристань — бу тусклом яктылыгында блестело мокрое агач. Бу гребень алып барырга тиеш иде ко входу бу подземную пещеру, ә бу инде чыгу Тихий океан. Бердәнбер юл аның өчен. Нигы напряг мускулы һәм приготовился йөгерергә әзер аңа. Бу ун метр показались эму километром.
  
  Кинәт аның тирәсендә пронесся шәһәр пуль. Ул присел, тойдым үземне голым. Ул яртылаш күренекле яктылыгында туннеля артта калды аның. Тупой идиот! Ул перевернулся, ата, һәм свят бу туннеле погас. Ул та, катиться. Аннары ул вскочил аякка бастыру һәм побежал к порта бар бу уступе. Бу вакытта кытайлар подстрелили соңгы потолочный светильник. Бу, һичшиксез, спасло тормыш N3.
  
  Дюжина налитых кан белән язылган күзләр подмигнула эму. Кургаш закружился тирәсендә аңа төрлесеннән. Ул җитте уступа, бросился бу почмагына һәм кимеде, бьясь да, мокрые такта. Ул тоймадым, ничек пот, ага да ага һәрбер поры. Боже мой, ул беркайчан да алай приблизился к үлем!
  
  Ул торып басты һәм побежал буенча скользким доскам буенда дивар лагуны. Биредә, югары күктә иде тагын бер лампасы сәгатенә белән шөгыльләнүче освещала нәрсә эму кирәк иде белү.
  
  Куелган баганаларны һәм сооружены ике китерерлек тупас порта бар, торчащие, ничек агач бармак, пөхтә водах лагуны. Һәр пристань миң аңа килеп бәрелдем карликовая подводная лодка. Шулай ук бу смолоду! Нигы шикләнмәгән «Диңгез дракон», — ih корабль-базасы. Шул рәвешле Частьта Хи һәм эго кешеләр распространяли фальшивые деньги. Карликовые подводные аппаратлары алды чыгып китәргә корабль-база, кайчан калдыруны өстен күрә, һәм проникнуть барлык көнбатыш тарафта яр буенда Кушма өчен проникнуть бу отдаленные бухты һәм пустынные пляжи, анда ih забрали булса, ялган акча таратучылар. Гаҗәп тә түгел, полиция һәм секретлы хезмәт алмадык, моны булдырмый.
  
  Люки ике карликовых подводных көймә биргән ачыла, һәм Нигы подбежал аларга. Тирәли ике струился святым, һәм кайчан ул килеп җитмәгәндер кадәр, беренче, ягъни күрдем, кебек, өчен кормой бурлит су. Алар убежали? Әгәр, әйтик, - һәм ухмылка бар иде, ничек бар волка, увидевшего заблудшего ягненка, - әгәр шулай булса, забудьте турында әлеге көймәләр! Ул взбежал өчен пристань, выдергивая чеку граната буенча. Ул ташладым гранату ачык люк беренче карликовой су асты көймәләр һәм көтеп тормыйча, шартлау, тагын бер. Ул побежал башка су асты көймәдә. Артта калды, аңа ул ишетте разрывы гранат бу кечкенә генә киңлегендә. Сау бул, кечкенә подводная лодка. Бу люке башыннан икенче субмарины барлыкка килде зат. Нигы чыгарды чиратында буенча үз автомат һәм зат исчезло бу хаосе разорванной плоти һәм кан. Ул ташладым бу люк тагын ике граната һәм побежал, уклоняясь нче тавыш та керми шартлаулар.
  
  Бу йөгерү Нигы танырга мәҗбүр булды, дип арыдым. Эго җиңел горели, һәм һәр вздох иде пыткой. Эго аяклары канәгать. Ул истекал кан белән язылган бөтен полдюжины рфа. Ул задыхался, рыдал, дәвам итеп, гамәлдә үз залп һәм инстинкту. Әгәр ул алмый, ял итәргә якын арада, ул белә эму туры киләчәк ятарга һәм үләргә.
  
  Пещера булды инде түбәнрәк. Уступ тукталды. Нигы тукталды, прижавшись к стонал, авыр дыша, һәм тыныч наблюдал өчен происходящим. Эго гәүдәсен иде диярлек истощено, ә эго баш миен һаман функционировал яхшы.
  
  Керү һәм чыгу аша лагуны астында булган су. Бу остановило иде карликовые подводные көймәләр. Һәм эго. Бу инде, дип эму туры киләчәк нырять һәм йөзәргә . Ничек, алга таба? Һәм күпме? Эго тошнило. Бу бик адская үлем — утонуть бу каменном туннеле, караңгыда, пойманный бу ловушку һәм борющийся гомер эчендә.
  
  Ул күрдем, ул гына башлый тонуть. Сергей иде тусклым, һәм ул мгновение зажмурил күзләрен җи тәкчелеге үзен. Әйе. Бу кыенрак иде сплетенная челтәре тирәсендә стальной проволоки белән шөгыльләнүче хәзер опустилась, ничек ишек гараж, һәм закрыла лагуну. Бу хәзер яки беркайчан да. Озак та уйлап тормастан, ул ташладым суга автомат, төшергән куртку һәм күлмәк һәм шул ук вакытта аңладым, кем нажал төймәгә, активировавшую челтәре. Сука кайтты!
  
  Нику кирәк ау пычак өчен китәргә тиешле дустын очрата "Гомера" башлагач , ул чыгачак моннан. Ул нырнул бу лагуну, озын ровным нырком, вынырнул, ә аннан соң ватылган " белән аяк. Ул булырга тиеш төбендә алдында сеткой!
  
  Бар иде карары бирү саф һава, бу җиңел. Ул сомневался, дип продержится төбендә күбрәк дүрт минут. Бу булырга да тиеш иде-шактый озак, әгәр дә ул иде калырга алда сетхи әгәр туннель, әйдәп баручы к морю түгел иде, артык озын. Ул уходил барлык глубже һәм глубже. Эго күзләре ачык иде, әмма ул берни дә күрмәдем. Темнота иде тулы. Эшләргә туры килгәне наощупь.
  
  Киллмастер опоздал. Ќитеп, скользкого глинистого төбе, ул тойдым, ничек стальной ахыры челтәрен төште аның запястье. Мгновение ул панически көрәшкән, шүрләп булырга прижатым ко дну, аннары кире әйләнеп кайтмады тынычлык, һәм эму шактый иде бераз покопаться йомшак пычрак өчен азат итәргә кулын. Әмма ул " булып чыга түгел, ул читтә челтәре.
  
  Нигы башлады копаться бу пычрак, ничек эт, ищущая кость өчен, ел саен, булдыра алырмы икән ул прокопать туннель астында стальной сеткой. Ул белә, бу безнадежное дело, ләкин та казырга, разбрызгивая барлык яклар густую скользкую пычрак. Авырту пронзила эго җиңел. Түгел булып узды һәм ике минут кадерле. Ул түгел иде хәлдә чыгарырга мондый мучения.
  
  Неглубокая траншее, аны ул вырыл, заполнилась шулай ук тиз. Бу гади түгел имело булып тора. Хәзер эго җиңел иде измучены. Тиздән ул тиеш бирелергә була. Бу инде, дип эго поймают. Бәлки, тиз үлем. Бәлки, юк. Һәрхәлдә, бу булачак түгел күңелле.
  
  Карамастан, үлем якынлыгы нче кислород җитмәү, превосходный баш миен Ника эшли тулы көченә эшли. Ул, ул арада өчен пычак на поясе һәм полоснул буенча татуировке ТОПОРА бүген кулымда. Стерва күргәнем юк моның чүп — ул бик артык мәшгуль үз удовольствиями — әмма хәзер бу булачак " дип, ягъни башка. Эму туры килде лгать һәм лгать янә һәм өметләнергә могҗиза, ләкин әгәр ул белсђм, ул буенча AX, барысы да булыр иде кончено, керткәнче, үзендә барлыкка килгән иде шанс.
  
  Ул янә порезал үзе кулын, стараясь түгел задеть артерию. Янә. Моның җитәрлек булырга тиеш. Бәлки, ул алыр бирергә, бу бер тирәсендә, үз рфа. Ул гына да түгел, тоймадым больно тыш ужасного жжения бу җиңел. Ул ахырына якынлашты.
  
  Нигы Картер, бу проблемага тап булды һәм яңа непосредственной опасностью, аны ул түгел иде алдан күрә белергә. Акулы, бәлки, бик үк поражена, ничек һәм Киллмастер. Ул приплыла аша күлмәк булсын, исследовать пещеру, һәм иде поймана челтәре. Аннары & nb иде кан. Акула почувствовала, дип голодна. Ул ачты пасть, повернулась һәм поплыл к комку усталой чыгару белән шөгыльләнүче иде, шуңа якын. Нигы күрдем приближающуюся к аңа акулу һәм тойдым чын курку. Юк, беркемне дә, кем булыр иде, белми дә чарның аеруча төнге кошмара. Ул өлешендә просыпался төнлә промокшим нче җыелмалары, анда эго пожирали акулы.
  
  Бар иде әле пычак. Ул көтте. Су бурлила бу кечкенә генә шторме, кайчан югары, стройное хайван приблизилось к аћа белән длинными рядами сверкающих зубов. Нигы впал бу отчаяние, әмма салкын ненавистью к рыбе. Ул тойдым, ничек пычак тирән вонзился. Ул вырван буенча эго кулыннан...
  
  Ул элементлары ишетте выстрел. Аңа юнәлдерелгән куәтле ак брылев. Акула бу предсмертной агонии хлопала хвостом. Нигы пнул суга, прикрыв глаза от слепящего света, посмотрел на уступ.
  
  — Килә, Джейми, — диде Герда фон Роте. Ул указала аңа автоматом. «Киләсе таращить күзләре синең».
  
  Янында сидели ике добермана. Ски-сидела квадратная Эрма белән шөгыльләнүче держала зверей бәйдә. Бәлки, бу августын эго усталого баш мие, әмма Нику тоелды ала ул күрергә нәфрәт уты бүген желтых күзләрендә хәтта мондый ара.
  
  Янәшәдә булган өч яки дүрт охранников формасында. Барлык автоматлар җибәрелде Ника. Ул потерпел җиңелү. Ул башлаган йөзәргә к уступу.
  
  Нинди булыр иде укучыны битараф калдырмас ул безгә иде, Нигы посмотрел на Стерву һәм дип сорады: «син Кайда идең. Дип, тегүче тик синнән, гомумән, тормышка аша? Алар тыйганым мине. Аның маташа кайтырга җае чыкмады биредән. Мин подписывался сугышка!
  
  Ул бик слаб өчен кайтырга җае чыкмады тирәсендә су. Бу ясадык ике охранников. Яшел караш Герды һәрвакыт устремлен аңа. Нигы, әнисенә карап бу күзләрен кулга изумруды белән чагыштырганда, алар — желатин.
  
  
  
  12 - ҮЛЕМ ТОКИОНЫҢ
  
  
  Аша биш минут, аннан соң башы беренче избиения Нигы аңын югалткан. Бу аз ярдәм итте эму. Ул килгәч, үз аңы һәм берәүдә, дип берни дә үзгәрде, моннан тыш, ул караватка җитештерүче хәзер иде пропитаны су. Алар вылили аңа тыныч су. Ул барлык иде әле нык бәйле түшәк, раскинув куллары һәм аяклары һәм голый, ничек новорожденный бала, ә аның мучительницы бар иде анда. Икесе дә. Стерва һәм Эрма. Яшел һәм желтых күз алдында ул түгел иде прочесть безгә эз мәрхәмәтлек...
  
  Сука возвышалась аның өстендә держа бер зур кулын бедре, башка сжимая пистолетын-пулемет. Анда булдык, бриджи, алар развевались өстендә югары итә черными сапогами. Анда иде, кара рубашка белән шактый расстегнутыми пуговицами күрсәтер өчен, аны великолепную күкрәгенә. Бу сул кулымда у нах иде, хәзер кызыл беләзек белән яшел свастикой. Свастики! — Мин күрәм, син формасында, — диде Нигы. — Син, ниһаять, күрсәтте үзенең истинное зат, шулай түгелме?
  
  Аның зур ак тешләре блестели. «Кыска вакытка. Ул чакта аны тиеш янә уйнарга үз иске роле. Әмма забудь мине - миңа кызык синең истинное зат,
  
  Джейми. Әлбәттә, бу синең чын исеме ничек без икебез дә беләбез. Нинди синдә чын исеме?
  
  Һәм син ищешь? Син очраклы рәвештә генә эшләмисең бу мексиканское хөкүмәт?
  
  Ул белә булырга тиеш сак үз ялганга. Бу кире юллары йокы бүлмәсе оештыру ул татып карады роле тупоголового бездельника Джейми алган удар прикладом пистолет буенча затылку. Бу камуфляж испарился мәңгегә. Күбрәк ала ул алмаштырырга эго? Ул чакта у Ника барлыкка килде дип уйлыйм--. Әйт әй, бераз правда - ул безгә нәрсә өчен түгел поверит.
  
  Ул мића: «Сез кайчан да булса ишеткән турында нинди дә булса Эль Тигре?» Банда?
  
  Сука кивнула. — Өчен estestvenno. Ул прячется анда-монда. Минем охранники пристально књзђтђлђр аның. Минемчә, ул тели кылырга набег бу йозак һәм разграбить, аның, түгел, осмеливается.
  
  Ә алга таба?'
  
  Кайчан наступят сумерки, дип уйладым Нигы, кайчан наступят сумерки, син күрерсең! Әгәр Эль Тигре сдержит үзенең вәгъдәсе һәм булачак сакларга моның планы. Әгәр Нигы Картер иде сдержать үз яртысын алыш-бирешләр. Шул ук вакытта соңгы тоелды маловероятным.
  
  «Мин эшлим, « Эль Тигре », — диде ул. «Аның эго разведчик. Миңа приказано керергә йозак һәм карарга, аны белү барлык нечкәлекләре хакында сөйләде. Тигр планлаштыра заполучить сине киләсе атнада, апасы. Һәм бу, — солгал ул, — дөрес.
  
  Герда књрсђтте аңа белән презрением үз яшел күз алдында. — Әйә да син аласың уйлап берни дә яхшырак?
  
  Нигы кивнул. «Барысы да мин нәрсә эшли алам, бу дөреслекне әйтергә».
  
  Ул кайтты, үзенең урын. "Эрма!"
  
  Нигы беркайчан да уйламадым, дип, килер көн кайчан ул булачак куркырга хатын-кызлар. Ул кортлардан Эрму. Алай физик курку: ул белә ала чыгарырга худшее. Бу иде, чөнки ул барыбер иде хатын , һәм төре, аны калдырды яшел соң тошнотворной слизи бу эго желудке. Хәзер ул посмотрел на нах, выдавил тирәсендә үзен улыбку, - диде, мөгаен өчен подбодрить үзләрен караганда спровоцировать: «Гестапо потерпело неудачу, кайчан алар кулдан сине, кыз».
  
  Эрма сидела бу түшәк, прищурив сары күзләре һәм әнисенә карап Ника. Әгәр дә ул түгел иде, мондый зловещей, ул булыр иде нелепой. Анда иде, тегесе исә, шведларны, дип беренче тапкыр ир-атлар чалбар һәм рубашка, әмма хәзер нах да иде беләзек белән свастикой. Әгәр элек аны круглое картофельное йөзе кызыл иде, хәзер ул бик бледным белән темными эшлекле астында күзлегеннән. Ул якын ахнула, кайчан књрсђтте ка Ника. Ул облизала пухлые иреннәре тупым, покрытым пятнами телен.
  
  «Гестапо берни упустило, — диде ул эму. «Мин эшләгән, аларда яшь кыз. Бу бик яхшы эш».
  
  Кнут ул держала үз кулымда иде, озын, блестящим һәм черным. К рукоятке крепились алты шнурков буенча плетеной тире. Эрма пропустила веревки бармак аша һәм янә облизнула иреннәре...
  
  «Кайбер аны бары тик асфальтка бәреп алам», — бесстрастно диде Эрма. «Мин делаю төрле әйберләр белән башка. Кайбер аны убиваю тиз. Аның да олактырачакмын сине шулай итеп, тиздән.
  
  Сука диде: «Поторопись, Эрма! Һәм сак булыгыз - дә бәй артык нык буенча гениталиям. Бәлки, аның захочу кулланырга эго соңрак.
  
  Эрма күтәрде кнут. Мускулларын ee зур бицепсов набухли. Нигы закрыл глаза. Бу янә без. Ул попытался искә төшерү, нинди көчле иде авырту иде. Ул алмады. Бу безумием. Сез беркайчан да аласыз төгәл искә төшерергә, дип похожа була. Сез тиеш иде сынап бу янә һәм...
  
  Эрма ударила хлыстом буенча эго обнаженной күкрәгенә. Нигы застонал. Ул үзе, бу булмаячак, тик барыбер застонал. Алты раскаленных добела җепләр узды буенча эго тиредђге. Тагын бит. Бу юлы түбәнрәк. Авырту иде, хәзер даими, непрекращающейся, һәм ул ишеттем үз крик һәм тоймадым, ничек корчится һәм дергает веревки, алар ул нык бәйле түшәк.
  
  Хәзер тагын да түбәнрәк. Ул ударила эго тормышта, тик тырыштым түгел задеть эго половых органнары. «Ул бережет минем өчен нәсел эше», — дип уйладым Нигы һәм янә закричал.
  
  Хәзер эго бот. Аннары буенча коленям, икрам һәм голеням. Пот стекал белән покрытого пятнами затлар хатын-кызлар, стекая солеными струйками астында полковнигына желтовато-седых чђч бар. Ee күзләренә иде щелочками, авызы — растянутым бледным анусом. Зур кешедә поднималась һәм опускалась, поднималась һәм опускалась. Нигы тойдым, - дип янә югалта аңы. Бу невыносимо. Җибәр, җибәр һәм проваливайся бу глубокую дыру, бу кара дыру бессознательности. Җибәр үзен!
  
  — Әлегә җитә, — диде Герда фон Роте. «Мин телим ул каласың аңында. Тик синнән алкоголь, Эрма.
  
  Нигы тотты күзләре ябык, шатаясь бу туфракка темной пещеры. Ул белә иде, алга таба ни булыр, һәм приготовился к укусу. Һәм барлыкка килгән идея. Бәлки, ул булыр иде отарга бераз вакыт. Теләсә нәрсә, бары тик иде булдырмаска моның кнута.
  
  Ул ишетә, ничек Эрма кайтты, тирәсендә ванной үз кешең адымнар белән. Ул посмотрел аша щелочку күзләренә. Үзе белән у нах зур шешә хәмер. Ул брызнула аңа да, сырые кровавые рубцы, һәм эго плоть завизжала әлеге яңа пытки. Булса да, ул теләдем, ул алмады ярдәм итә үзләренә.
  
  — Яратам сине, — пробормотал ул. "Әлбәттә, сез дә теләсәгез өчен минем иде афәтне кан".
  
  Сука тагын сидела янында кроватью. Булганмы бу блеск невольного зур рәхмәт, ул аны күргәч, аның яшел күзләрендә?
  
  Чынлыкта. Ул диде: «Син чын ир-ат, Джейми, яки ничек сине анда. Бәлки, син шул кеше, аның аңа синнэн гомер буе. Кызганыч, бу сиңа туры килде эго да боза. Шуның өчен, чөнки ул пожала үз широкими җыерып, скрывалось искреннее үкенүләрен. Үкенүләрен һәм нәрсә тагын. Ул књрсђтте тормышында Ника. Аның тел уйнадым тирәсендә губернасында кебек кечкенә кызыл змейка. Нигы посмотрел өстенә булуга карамастан, бөтен авырту, чак сүзендә торды улыбку. Порка ничектер итеп возбудила эго. Һәм хәзер ул иде возбуждена реакцией эго, бу садистской сукой, бар иде, аның мондый кулай прозвище.
  
  Акылдан язар чиккә җитте, ул сезгә уловку, белү, хәлне аңлату. Секс һәм Үлем иде инь һәм ян килсен. Бу эго очракта ала ул гади хезмәткәргә әйләндерү Үлем Тормыш. Тик башта вакыт — гомергә иде отарга вакытта!
  
  — Мин барысын да испортил? Эму алдык неопределенно хихикнуть. — Әйә без алмыйбыз башларга башта, Герда? Минем җитәрлек иде мучений. Аны күбрәк алмыйм терпеть. Аны, барысын да эшләячәкмен, дип ачулануыңнан, булырмын барлык, дип ачулануыңнан. Мин помогу сиңа изгнать Эль Тигре , ул киләчәген, киләсе атнада. Ләкин позволяй әй, күбрәк бить үзен бу хлыстом. Зинһар!'
  
  Янә неохотное пожимание җыерып. Ул оторвала караш аны тән. 'Соң инде, соң. Мин алмыйм сиңа ышанырга.
  
  — Яхшы, ләкин мучай мине күбрәк. Уби мине бик тиз. Хәзер ул «действовал» отчаянно. Нинди-шул рәвешле ул тиеш иде кызыксындыру, аны сакларга, аның раса, вовлечь аны фантастик гамәлен торган кебек, ул татарстанныкы исемендәге иде сәләтле аның извращенный ум. Шул вакытта гына аның мөмкин шанс. — Мин... мин әйтә алам сиңа ни дип әйтергә, Герда! Әйберләр, алар турында сез беләсезме - сезгә белергә кирәк. Аны ишеттем, ничек Чан Хи һәм Харпер сөйләштегез, аннары моннан, ничек син киткән.
  
  Ул откинулась бу спинку урындык, откинувшись элек белән автоматом на коленях. Эрма сидела алдында зур тәрәзәле спиной аларга, окровавленные шнуры акрын выскальзывали тирәсендә аның бармак. Нигы аңладым, - дип ул пропустила безнең сүзләрен.
  
  Герда фон Роте подавила искусственную зевоту. Нигы дип уйладым, бу притворная скука, чөнки аның караш иде гел прикован к телу Ника. «Шунысы мөһим, сез алыр иде миңа турында сөйләү Харпере һәм Частьта Хи? Китайец мәет, ә Харпер тиздән үләргә тиеш. Хәзер ул прячется кайдадыр янында буе йозак эленеп торды, әмма убежать алмый. Моннан тыш, аны беләм, алар турында барысын да. Әллә өчен бу инде имело әһәмияткә ия. Алар белән покончено.
  
  — Бәлки, юк, — диде Нигы. «Сез белә бит Харпер — рус теле агент? Икеләтә агент! Кремль белә, барысы турында әлеге оешма-Рассуждение. Oni кунакханәләр дђ ташлап, гаечный ключ эшкә Пекин. Сез, әлбәттә, уйламаган, алар позволить сезгә, неонацистам, ирешергә, үз, шулай түгелме? Руслар ненавидят нацистов караганда күбрәк кытайлар, һәм бу гади штопора сәясәте. Алар кичерә сезгә глубокую нәфрәт к нацистам».
  
  Ул потряс һәм шаккатырган аны. Яшел күзләре белән прервали жадное өйрәнү эго була һәм күтәрелделәр к глазам. — Сез, ахрысы, бик күп беләсез һәм аңлыйсыз. Син турыдан-туры түгел, халкын да, халкың кебек бандит. Ләкин сез сөйләгез, Харпер — рус теле агент, ни өчен тиеш, аның моңа ышанырга?
  
  Бу бик җиңел расларга. — Сез күргән гәүдәсен Чанга, яки Хуртады, яки ничек анда аның аты. Харпер үтергән эго. Аны күреп, ничек ул моны, хәтерлисеңме? Ул тиеш иде. Чан үтерергә җыенган эго боерыгы буенча, Пекин . Алар белделәр дөреслекне турында Харпере. Ул, чыннан да, булды һәм рус агентом».
  
  Нәфис агымы непристойности лился аның кызыл rta. «Мин ышанам сиңа, Джейми, хема иде син безгә иде. Акыллы ублюдок! Ул эшли, минем барлык бу елларда мин дә возражала. Аны хәтта белмәгән, ул эшли кытайлылардан, әлегә ул Чан түгел, бирегә дә үз өстенә алды бизнес белән идарә итү».
  
  У тәрәзә Эрма диде: «Син артык күп болтаешь, Герда».
  
  — Заткнись, — диде Сука. — Нәрсә, әгәр ул барыбер үләргә тиеш? Миңа да күңелле сөйләшергә аның белән хәзер. Шулай булгач, заткнись һәм принеси миңа виски белән содовой. Бик тиз.' Эрма бросила злобный караш Ника, тапкырларына аша бүлмә. Хәбәр татарстан желтых күз алдында иде ясным. Син аласың алдап була соң аны , сөйләштеләр алар да мине син алдап булмый .
  
  Нигы диде: «Җилдә, аңа әйтте сиңа, ни бу, нәрсә син белмәгән.
  
  Әйә, аны хәзер берни дә тиеш түгел? Җиңел үлем, мәсәлән? Аны күбрәк алмыйм терпеть бу пытки. Аның сойду белән акыл».
  
  Сука дип елмайды эму. «Шәхсән миңа барыбер. Әмма Эрме ошый сине пороть, җилдә ли. Чыннан да, әй сексуально күңелле. Ярлы кыз. Бу көннәрдә әй, бик күңелле. Кызганычка каршы,.'
  
  «Менә мин хәлегезгә керәм».
  
  Ул янә рассмеялась. — Син аласың ee аңлау. Син артык нормаль. Шулай искиткеч ђйбђт, Джейми. Минемчә, аның булырмын дип атарга сине шулай, әлегә... ярар, әлегә барысы да түгел тәмамлана. Бу яхшы исеме. Аның, чыннан да, телим иде бу синең чын исеме, һәм барысы да башкача. Син искиткеч кеше, Джейми. Иң яхшы дип минем кайчан булса иде... Ә минем күп иде».
  
  Ул тиеш иде мәҗбүр итәргә һәм аны сөйләргә. «Аның отель белергә иде әле,-дип, керткәнче син убьешь мине... Сиңа, чыннан да, җитмеш? Сөйлә миңа бу хәзер.
  
  Сука янына түшәк. Салкын носом автоматом ул ткнула эго асылда белән похотливой ухмылкой бу красных губах.
  
  — Бөтенләй больно, — риза ул. — Мин окажу сиңа хезмәт, минем Джейми, хәзер, кайчан син умираешь. Аның отвечу бөтен сорауларыгызга да. Хәзер бу тумаган.
  
  'Нишлисең? Сиңа чыннан да җитмеш?
  
  Ул наслаждалась. Ул нык ткнула эго автоматом, һәм ул вздрогнул.
  
  — Әлбәттә, миңа түгел, җитмеш, бедняга. Миңа утыз алты. Бу иде гына уловка арттыру өчен сату кремов White Коваленко. Минем исемем хәтта Рассуждение, ә Гретель. Герда исеме минем ана. Ул кайчан вафат була, аның тайно похоронила аны алды, аны урын. Бу бик идея Харпера. Ул оста ублюдок һәм белә үз эшен. Ул обеспечил бөтен рекламага белән шөгыльләнүче породила легенду булуы турында миңа җитмеш яшь, мин аны сохраняю яшьлек ярдәмендә үз кремов. Бу искиткеч булды. Бу актуальләштерде безне бай, һәм бу яхшы маскировкой минем өчен әлеге эш».
  
  Хәзер аның күзләре выпустили эго гениталий һәм фанатично загорелись.
  
  — Авылында Туа Тег? - Нигы әйткән йомшак һәм тыныч кына.
  
  Аның күзләре впились аның. Ул вскинула правую кулын бу нацистском котлавында. 'Әйе! Көне! Ул килер кабат. Аласыз булырга, бу ышанабыз. Түгел иске вакытта, ә яңа. Гитлеровская яшьләр әгъзасы, анда аны иде, булачак үзгәртү кирәк. Гитлер түгел вафат була. Гитлер беркайчан да үләргә тиеш. Хайль Гитлер!'
  
  'Хайль Гитлер!' Бу бик Эрма. Ул янына, аның белән подносом белән эчемлекләр булачак, балансируя бер кулымда һәм приветственно поднятой башка кулы белән. 'Хайль Гитлер! Ә хәзер, минемчә, вакыт җитте үтерергә бу кеше, Герда. Аннары моннан, ничек эго тагын бераз отхлестаем, әлбәттә.
  
  Сука күңелле дип елмайды. — Сиңа күбрәк кирәк түгел, притворяться, Эрма. Ул белә, бу мин түгел, Герда. Аның диде эму дөреслекне. Ул налила үзенә полстакана виски һәм выпила. Нигы облизал иреннәре. Ул дип бу хәрәкәт һәм янә налила виски үз бер стакан, аннары поднесла эго к эго губам. Нигы закашлялся һәм закашлялся башлагач, кискен жидкость потекла буенча эго пищеводу.
  
  Кайчан Стерва убрала бер стакан һәм погладила Ника буенча баш, ул књрсђтте бу Эрму. — Мин әле уйлыйм, - дип телим үлем эго. Бәлки, аның предоставлю эму сайлау, җаным Эрма. Шанс, мәңгегә әйтә. Бездә барысы да бар әле камералары, беләсезме?. Ахыр чиктђ, бу тупых америкалыларның бар " җыры белән шөгыльләнүче яңгырый бик яхшы — яхшы кеше табу кыен !
  
  «Зинһар, түгел мәңгегә шул камералар», — диде Нигы. — Күрдем, ih. Һәм бу алар иде. Аның ненавижу крыс. Мин теләмим үләргә белән голоду.
  
  Герда фон Роте — кабат наполнила үзенең бер стакан яртысын һәм выпила. Бу юлы ул выпила газировку аннары виски. Нигы тойдым кебек nen арта надежда. Әгәр дә ул шактый напилась, - әмма бу да иде авантюры. Бәлки, ул бары проткнула иде эго автоматом.
  
  Эрма смотрела үз госпожу ачык күзләре белән һәм ртом. — Син сумасшедшая, Гретель. Теләсәң, моны эшләп барлык сыч кечкенә генә күңел ачу белән этоим кобелем? ... Сүзләре яңгырады ядовито. «Кайчан шулай күп дель — бу отвратительный беспорядок, ул тиешбез урып-җыясы, күп безгә кирәк спрятать, похоронить. Ә бу кеше, Харпера, без тагын да тапкан.
  
  — К ассызыклады Харпера, — рявкнула Стерва. «Без вывели җыю буенча эго машинасын, һәм барысы да сәбәпләре: охраняются. Ул да китәргә мөмкин. Үз вакытында без табарбыз эго һәм убьем, ничек крысу. Тик юк әле. Хәзер аның җыенам повеселиться белән Джейми монда! Ул швырнула пистолетын-пулемет бу растерянную Эрму белән шөгыльләнүче, шуңа да карамастан, менделәр поймала эго, һәм шунда ук вонзила баш мие бу беззащитный тормыш Ника.
  
  «Гретель! Син собираешься... син бөтенләй сошла белән акыл? Бу голосе көчле хатын-кызлар иде, чып-чын шок. Ул смотрела выпученными күзләре белән аны ничек ханым башыннан раздеваться. Азрак бер минуттан Стерва иде голой, шундый ук голой кебек Нигы. Ул выхватила астыннан күпләр беләдер, мендәр пычак һәм янына Нику. Ул кайчан склонилась аның өстендә, аның зур күкрәк, каты һәм прохладные, ничек дыни, коснулись эго израненной күкрәгенә. Ул мөмкинлек бирде, үз күкрәгенә соблазнительно скользнуть буенча эго тиредђге. Озын соски иде залиты кан белән язылган Ника.
  
  Сука качнулась аның өстендә. Ул күрдем, ул инде берничә пьяна. Ике полстакана тәшкил итә буе бер стакан, ә бу күп виски. Бигрәк тә, әгәр ул мөмкин түгел, моның белән үтәргә язсын. Эго надежда көчлерәк булды. Бәлки, ул тагын алачак кайтырга җае чыкмады биредән. Кирәк булыр иде могҗиза, әмма, бәлки, бу могҗиза булган булыр иде. Ул собиралась перерезать эго веревки. Эрма затаилась бу беспомощной ярости, держа палец бу спусковом крючке автомат, мин телим пристрелить аның.
  
  Өчен замедлить аны, чөнки ул отель бирергә төрләрен сайлап алырга киңәш итә шанс подействовать яхшырак, ул әйтте: — Син обещала миңа, дип, ответишь на минем сораулар Рассуждение — мин тотам Гретель. Мине борчый тагын бер штопора. Бу клише. Клише өчен ялган акча. Кем моны? Кайда син достала ih?'
  
  Обнаженная хатын-кыз помахала кулы белән, подняв пычак, һәм аның күзләре инде, юк иде андый яркими. 'Ничек? Ох, янәсе, бу клише, Джейми. Теләсәгез белергә, каян эшкә бу клише. Менә шулай итеп, кем син, Джейми. син, финанс агенты! Вонючий F-man аша Штатларны! Аны аңларга тиеш иде бу элек.
  
  Хәзер бу имело әһәмияткә ия. Түбәндәге берничә минут хәл тормышы яки үлем. Нигы Картер кивнул. «Яхшы, - дип, аны F-man. Аның гонялся өчен клише, һәм тапкан ih. Аның уничтожил ih. Әмма аны отель иде белү дөреслекне...
  
  Ул кулланыла кончик пычак к эго күкрәк һәм сделала кровавый порез озынлыгы якынча дюйма. «Бу бик күптән, Джейми. Аның њпкђм сүзен. Бу клише иде настоящими. Безнең урладылар ih 1941 елда, нәкъ алдына турында, аларның обнаружении администрациясе лицей-Харбором. Иде бер-юньдә иң яхшы операция абвера».
  
  Ул увидела недоверие аның зат. — Бу дөрес, әйтәм сезгә! Сука инде кричала. — Онытмагыз, бу иде немецлар, һәм алар омтылды к невозможному. Алар бу эшне башкарды. Алар урладылар клише һәм алыштырдылар ih отличными подделками. Һәм бу иде фальшивки, уничтоженные тупыми америкалылар! Ә чын клише лежало бу сейф Берлинда. Әмма минем кешеләр алмассызмы ясарга яхшы кђгазь, шактый яхшы кђгазь, шуңа күрә клише ярамый иде файдаланырга кирәк. Кайчан сугыш иде проиграна, без әни белән киткән бу Мексику. Килде аның любовник. Һәм бар иде үзе белән клише, алар ул урлаган. Алар түгел иде нацистами, бу икесе нехорошие немецлар. Әмма алар күрделәр мөмкинлеге разбогатеть бу подвигах башка кешеләр, артык бөек кешеләр. Ул вакытта миңа нибары уналты, һәм аңа бернәрсә дә умела, әмма аны белсђм. Аның белсђм, смотрела һәм көткән. Любовник үлә беренче. Аннары минем ана. Ул чакта аны алды, үзенең шанс. Аның строила планнары еллар буе, ә аннары килде бу кытай дьяволы һәм комачаулаган миңа. Ә хәзер без шактый сөйләштек, Джейми.
  
  Стерва перерезала веревки торган иде бәйле Нигы. Ул бросила пычак шул Эрму һәм авыллары янәшәсендә Ником бу лебединую караватка җитештерүче. — Ә хәзер уттагы миңа тагын бер тапкыр, син хорош, кадерлем! Заставь мине упасть бу обморок. Әгәр син мине тулысынча удовлетворишь, аңа сине әлегә олактырачакмын. Ул чакта аны посажу сине камера урнаштыралар һәм булырмын тотарга анда кадәр киләсе тапкыр. Ул пьяно хихикнула, һәм почмакларында rta чыгыш ясады слюна. «Бәлки, аны хәтта покормлю сине, Джейми». Һәм ул извивалась астында аның.
  
  Һәр хәрәкәт иде пыткой өчен эго истерзанной һәм окровавленной миңнегәрәй, әмма Нигы берәүдә, дип сәләтле бу. Вынос баш мие. Аша " эго эчтђге Стерва диде: — Тот пистолетын юнәлдерелгән, аның Эрма. Әгәр ул эшләмәячәк булса да, бер ялгыш адым ясасалар, аңа разрешаю сезгә эго застрелить.
  
  Исерек көлү яростно эхом прокатился буенча зур спальне. Сука укусила Ника өчен ухо. — Килә, Джейми. Әйдә, бөек любовник. Зарабатывай үз тормышы!
  
  Бу түгел иде әле күңелле эш, һәм ул түгел иде шул, сез булыр иде! " - дип күтәренке кәеф белән. Саклап ровный ритм, Нигы дип уйлаган идем, ким дигәндә, ике барышын алга. Һәм эшли телен өстендә коренным зубом. Под колпаком бу зубе иде таблетка белән цианидом. Ул подчинился боерыгы һәм алдым эго үзе белән. Хәзер бу мөмкин эму файдалы. Бәлки. Якынча шундый ук шау-шу куптарган әйтү кебек булыр иде.
  
  Сука закрыла күзләре. Ул башыннан акрын гына стонать. Нигы тиз взглянул бу Эрму. Толстая хатын-кыз әле сидела бу кресле белән автоматом наготове, әмма ул наклонилась алга, һәм ул иде күрергә дулкынлану аның прыщавом йөзендә. Бу мөмкин дә файдалы. Раса мөмкин гади йогынты ясый, аның сәләтен җибәрергә автомат ривненской шулкадәр өчен...
  
  Эму алдык төшерергә колпачок белән яшәгән төп җирле зуба. Ул прижал колпачок ко рту түгел решаясь вынуть эго пальцем. Ул тойдым во рту таблетку цианида, скользкую һәм œлем. Дисклар, таблетка иде буенча эшләнгән желе, инде башы-таять. Ул тиеш иде вытащить бу. Һәм тиз!
  
  Нигы издал озак притворный стон. Ул нык прижался ртом карата ачык дымлы кызыл каверне rta Герды. Ул беркайчан да целовал, аны элек тә, һәм бу застало аның врасплох. Аннары ул, дип җавап бирде бу токионың. Аның тел иде влажным кинжалом, ул жалил эго авызы. Нигы менделәр засунул таблетку әй, бу авызы үз телен. Бу иде кискен дәрәҗә вакытта. Әгәр ул нәрсә булса да заподозрила... әгәр почувствовала таблетку...
  
  Ул бирде әй көчле этәргеч булган, ул уятты нах крик. Ул растянулась өчен тоту аның. Ул тойдым, чөнки ул судорожно сглотнула. Бу шулай булды да. Хәзер эму туры килде яшереп бу факт әлегә таблетка түгел растает. Кайчан ул килеп, эму туры килде, моны яшереп тђ торасы юк, аны үлем, әлегә бар да барлыкка килде шанс заполучить Эрму.
  
  Стерва, бөтенләй обращая игътибарны үлем, бывшую эчендә нах, сжалась һәм яростно корчилась. Нигы позволил бер тирәсендә, үз протянутых кулыннан небрежно скользнуть к крае түшәк, ул анда әле, ничек ул выключила будильник. Ул тиеш иде кертергә эго хәзер. Внезапный оглушительный тавышны иде комачауларга Эрме прицелиться. Эму кирәк иде, бөтен ярдәм күрсәтелә, ул аны ала алу. Ул акча алырга тиеш була, бу автомат!
  
  Гретель фон Роте выгнула длинную спину һәм попыталась закричать. Аның яшел күзләре бу мгновение киң раскрылись һәм карадылар, күзләренә Нику. Бу өлешен секунд, ee соңгы Җирдә, ул укыдым курку, коточкыч һәм аңлау. Аннары яшел тәмләткечләр кебек, юкка чыкты, һәм ул расслабилась бу эго кулында. Әгәр гына Эрма катнашты предсмертную конвульсию өчен любовный күрсәткечләр...
  
  'Нәрсә бу? Нәрсә син аның белән башкарды? Ишеткән кебек, ул встала белән урындык һәм янына аңа. Ул скользнул боком к крае түшәк, аны кешедә шарила тирәсендә. Акылдан язар чиккә җитте ул теләдем отарга вакытта. 'Нәрсә бу? Берни дә мондый. Ул, ярар, болай гына, ярар, үзегез беләсез. Син беләсең, - дип, соңыннан моның ул һәрвакыт ложится йокларга. Анда, тегүче тик синнән булды бу рычаг яки ручка, яки нәрсә бу үзенчә?
  
  Бармак Ника коснулись кечкенә өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы. Ул нажал аны. Ул моны, зур двустворчатые көне спальни распахнулись. Анда торды Максвелл Харпер. Зур пятно кан бу рубашке. Ул ясаган пистолетын бу Эрму һәм ата.
  
  Камап тревоги җитештергән адский гром. Эрма башкарды автомат бу Харпера һәм выпустила чиратында белән шөгыльләнүче эләкте югары ир-атка тормышта. Шәһәр пуль отбросил эго кире аша көн, кайчан ул развернулся һәм щупал стеналар бүген мин ярдәм сорады.
  
  Киллмастер нырнул белән түшәк бу длинном түбән сикерүдә. Бу бердђнбер мљмкинлек иде, ул аны ала алу, һәм ул белми иде бу. Әмма хәзер ул Киллмастером һәм җыйды, соңгы көчләрен өчен бу хәл. Бернинди иллюзий. Бу үтерергә яки булырга убитым.
  
  Ул проскользнул астында очередью пуль. Угли обжег эго зат, ә порох врезался бу спину. Ул вонзил уң як йодрык күкрәгенә эләгә, ничек баскетбол тубы, ачыктан-ачык өстендә җаны. Эрма ахнула, аның авызы ачылды, һәм ул выронила, автомат сүтеп җыйдылар. Хәзер Нигы бәрде аның һәр тормышта һәм эго йодрык тирән погрузился аңа.
  
  Эрма тыкнула эму күзләренә пальцами уң кулы. Ул схватила эго өчен правую кулын, потянула алга һәм швырнула идәнгә ударом бот. Нику тоелды эму, башына егылып валун. Ул мгновение заколебался. Боже, ул көчле!
  
  Әмма ул бросила эго авто. Ул күтәрде корал һәм прицелился бу нах — ул бросилась аңа ничек ачуы кабарган буйвол, — һәм нажал бу курок. Корал заклинило. Нигы отбросил эго шулай ерак кына иде, һәм увернулся нче удара каратэ. Ул поскользнулся һәм кимеде, һәм ул попыталась ударить эго ногой буенча половым органнарына. Ул үз вакытында откатился, ләкин тойдым, ничек эго тире рвется һәм обжигается, аны кайчан кљнне тагын бер ботинка кагылды эго аяклар. Бу носках туфель у нах иде бритвенные лезвия.
  
  Эрма янә напала аңа. Нецензурная брань выливалась бөтен охшашлыклар бу анус rta. Сары күзләре нче бешеной нәфрәт. Нигы бросился аңа. Ул бирде әй, удар аягы тормышка. Ул присела, затаив сулышы, тик ул янә набросился на нах, ул откатилась, күтәрде үз коротенькие футбол аяклары, ударила эго ногой тормышта һәм перекинула аша иябез. Ул төште белән глухим алуына, ул диярлек означал җеп. Бу кыз белсђм барлык хитрости!
  
  Ул килдем артыннан. Бу вакытта ул ошеломлен диярлек беспомощный, һәм ул янына, аңа сзади. Ул тойдым, ничек эго башын кискен оттянули элек нәрсә похожее на полициягә), гладкое, әмма волокнистое, пахнущее хатын-кыз обвилось тирәсендә эго горла. Аның перехватило сулышы!
  
  Эрма душила эго үз волосами. Бер тирәсендә озын кос, алар ул носила иде обернута тирәсендә баш. Хәзер ул файдаланды эго, ничек удавку. Бүлмә башлады вращаться, һәм почернела. Кан басымы иде неослабевающим, ужасным, һәм ул түгел иде разорвать хватку. Эго, тел высунулся iso rta, аңа впились тешләре, барлык эго матур һәм израненное гәүдәсен затряслось һәм умирало булса, шуннан бирле ел кытлык пробасы һава.
  
  Бер эш - бер шанс. Ул пощупал артта калды үзен; эго кешедә скользнула арасында толстыми, төпле, йомшак, мускулистыми бедрами. Ул опустилась тезләренә артта калды, аның, киң расставив аяклар. Ул тойдым ee пах, нык бәрде аның кулы, үз ногтями, башлады раздирать аны. Әйтерсең ул ерактан ишетте аны крик. Чђч тирәсендә чђч кимегән белән эго муен.
  
  Ул өлгергән бирү бер тапкыр. Юк инде. Ул откатилась нче аңа. Ул развернулся һәм бәрде аның локтем буенча затка. Астында тазарачакмын подбородком сцепив куллары. Ул выругалась һәм бросилась аңа, һәм Нигы отшатнулся астында ударом. Турында Йә Рабби! Ни өчен amazon.
  
  Ул пинала эго бу пах, пыталась кастрировать эго бритвами. Нигы попытался эләгү әнә шул челюсть правым хуком, промазал һәм куркыныч удар швырнул әй, нос, хлынула кан. Эрма янә бросилась аңа. Нигы пригнулся һәм бросился барлык телом әй, тезләренә. Ул рухнула аның аша һәм аның разбитое зат превратилось бу кровавую битлек " кә. Ул ишетте разбитое пыяла. Аннары ул ишетте крик Эрмы.
  
  Нигы Картер торды, тупо әнисенә карап разбитое тәрәзә. Ул запнулся. Ул голый һәм бөтен кан. Сигнализация элеккечә издавала адский шау-шуны гына хәзер тавыш кебек, исходил буенча эго баш. Эму иде бу уй килде, әмма зоркий һәм тәҗрибәле наблюдатель алыр иде чагыштырып эго белән рәвешле Микеланджело, ничектер итеп сумевшего кайтырга аша тәмуг.
  
  Ул доковылял кадәр, түшәк һәм выключил сигнализацию. Мизгелдә камап килмиләр, ул ишетте, тагын башка кулланылуы. Ату. Крики. Взрывы гранат.
  
  Нигы отшатнулся к разбитому окну. Тышкы якта караңгы иде. Яңгыр лил черными диагоналями.
  
  Ул искә төште. Эль Тигре!
  
  Ул авырлык белән килеп мөрәҗәгать югары шкафу һәм досталь нинди-нинди киемнәр. Чалбар, рубашка, балетные тапочки ул элементлары оделл ih. Ул кайтырга җае чыкмады тиеш тирәсендә моның адского замка.
  
  Проходя mimmo түшәк, ул ташладым соңгы караш голую Стерву. Ул пролежала идәндә аркада, уставившись бу потолок шул неподвижном зеленом созерцании. Нигы махнул кулы белән бу якка түшәк һәм чыктым аша двойные көне.
  
  Ул споткнулся турында гәүдәсен Харпера һәм күпмедер вакыт алмады басарга. Булыр иде яхшы гына калырга анда. Насегда. Һәм йокларга ...
  
  «Амиго? Син исән?'
  
  Нигы ачты бер күзе һәм прищурился. Эль Тигре, закутавшись бу патронташи һәм свесив, башына сомбреро, басып, экрандагы артыннан. Бер кулымда ул тотты калганы янында винтовка, икенчесендә — шешә, иң кадерле виски Стервы. Артта калды, аңа басып ухмыляющийся Панчо, энесе белән тагын берничә бандитлар.
  
  Эль Тигре кабатларга үзенең штопора: «Син исән, амиго?
  
  "Кемгә син халкын да, халкың да." Эго тавышы кебек, исходил тирәсендә эха. Нигы попытался басарга, алмады, калды на четвереньках. Эль Тигре присел белән янәшә аның корточки, обнял эго өчен эчтђге. Ул киң ухмыльнулся белыми зубами, ә эго күз алдында читалось благоговение. — Мин тиеш сиңа зур рәхмәт, амиго, ярдәм иткән өчен. Сез гаять великолепную башлады . Аны беркайчан да күргәнем булмаса да, мондый басулар буяулар. Минем ир-атларга бик җиңел. Тагын бер кат рәхмәт.'
  
  Нигы кулын күтәрде. — Түгел мәңгегә, сеньор. Ләкин, минемчә, яхшырак булыр, әгәр син вытащишь мине шунда - бик тиз. Мексика компаниясе полиция булырга тиеш монда белән минут эчендә минут, һәм аллаһы тәгалә белә кем тагын. Мин теләмим мине монда тоткарлаган. Аласың одолжить миңа ат?
  
  Эль Тигре булышты эму күтәрелә. — Нәрсә телисең, амиго! Тик, әлбәттә, ничек телисез икђн. Ул повернулся һәм гомерен боерыклар Панчо һәм башка бандитам, ә аннары янә повернулся к Нику: «Мин плюю полиция сөт! Тик рәхмәт .
  
  Нигы чыкты коридор. Эль Тигре удержал эго твердой кулы белән. Моментито , башка. Син оныткан, мин вәгъдә бирде үзе, минем теләк изнасиловать Суку! Аны тагын да эшләмәде. Кайда ул?'
  
  Нигы отель аңлату. Аннары уйладым: тегүче аның белән. Ул артык арыдым. Ул мәскәүдә зур пальцем бу двойные көне. 'Әнә шунда. Алга... Ул артык куркыныч түгел.
  
  Эль Тигре похлопал эго буенча плечу. «Подожди мине, кадерлем. Безнең вакыт бар. Минем бар сәгатьлек ала торган күпмедер вакыт тотарга полициягә бу страхе. Сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ, бу озак дәвам итәчәк. Ул ясаган зур глоток тирәли шешә һәм протянул аның Нику. «Абый, минем хыялым, ниһаять, тормышка ашты».
  
  Нигы әле, ничек ул юкка чыккан бу спальне. Ул начар ухмыльнулся. Ничек Эль Тигре була одурачить. Кайчан башлыгы бандитларны шунда ук кайтмый, Нигы алга китте йокы бүлмәсе оештыру һәм заглянул эченә. Ул скривился һәм вцепился бу дверной косяк өчен ярдәм итү. Ул акрын покачал аягы. Бу бинаның күренеше гадәти түгел — хәтта өчен Картера. Вакытында хезмәте, ул әле странные һәм ужасные әйберләр. Тик беркайчан да бер дә алай түгел.
  
  Эль Тигре иде процессында үтәү, үз вәгъдәләренә изнасиловать бу хатынны. Хәтта соңыннан үлем.
  
  
  
  13 - нче ТЕРМИНАЛ.
  
  
  Нигы лежал бу маленьком лазарете « Гомера » , экрандагы өчен булган торбалар һәм воздуховодов, пересекающих түбән потолок. Хәрби-диңгез табибы перевязал эго күпсанлы яраларны һәм вколол успокоительное. Бу дару тудырды бу Картере восхитительную эйфория. Хәзерге вакытта ул бөтенләй канәгать; ул казанда "куркынычсызлык һәм эму кирәк түгел иде", - шевелить үз усталыми костями. Ул бераз шаткий карата соңгы вакыйгалар. Панчо боерыгы буенча Эль Тигре налил Нику выпивки иде эго бу ат. Аннары Панчо һәм тагын бер ќинаятьче сопроводили эго ярга, анда эго алырга тиеш иде "Гомер" . Ә әлегә Эль Тигре грабил йозак һәм әзерләндем побегу.
  
  Нигы өметләнгәнен , дип Эль Тигре выживет . Ул странной, кош-кортын карыйсы булмаса, әйтергә күбрәк — мөгаен, ул сумасшедшим , — әмма ул дусты нужде. Шунысы бандита үтергән булыр иде, Ника, түгел сказав безгә сүзенә булыр иде бу мәнфәгатьләрендә эго, берни дә үзгәртте иде. Барысы да яхшы. Әйе, Нигы сорады җибәрергә Эль Тигре барлыгы наилучшего. Эму кирәк уңыш. Ихтимал, ул яшәде иде, бик кыска гына гомере.
  
  Үлем белән Харпера һәм Тьонга Хи, Стервы һәм Эрмы ЦРУ күбрәк кирәк түгел Эль Тигре. Аңа янә натравят полициягә штаты, бросят бу съедение волкам. Кит мөгаен, Эль Тигре. Кит, алга таба да.
  
  Әгәр мексика компаниясе полиция проникнет бу ограбленный йозак, бу разрушенный Эль-Мирадор, һәм үткәрәчәк җентекләп тикшергәч, тикшерү, алар обнаружат берничә невероятных әйберләрнең. Әле ул табар сейф тулы акча, яхшы америка акча, алар Нигы түгел сомневался, ул конфискует. ЦРУ иде рšхсђт ителђ түгел, борчылу. Ул Нигы Картер китеп, үз вакытында. Берни дә булмады, - дип ала бәйләргә АХ моның белән эш. Хоук булыр иде, моңа бик шат.
  
  Ул попытался төгәл искә төшерергә ул янә назар бортында « Гомера» . Панчо калдырды эго ярында, йомшак попрощавшись. Ул смутное помнил ih упоминание о су асты көймәдә, el submarino . Аннары ул ишетә, ничек ih атлар тиз ускакали кит.
  
  Әмма ул түгел иде чакыртырга "Гомер" ! Ул югалткан ау пычак белән зуммером бу рукояти. Ул калдырды эго бу акуле белән шөгыльләнүче напала аңа бу лагуне. Ничек монда килеп эләкте подводная лодка?
  
  Нигы хәзер искә ала артык төгәл. Ул искә төшерде, шлюпку, кайгыртучан куллар, поспешность һәм шепотом, кайчан алар возвращали эго « Гомер » . Аннары энәләр өчен подкожных укол, һәм благословенный йокы.
  
  Лейтенант, командовавший « Гомером », керде лазарет һәм ухмыльнулся Нику. — Сез чувствуете үзен бераз яхшырак, сэр? Бу лейтенант иде", - дип,-үземне", - дип белдерде Нигы белән волной мөгаен. Ниндидер дулкынлану. Подавленная ешлыгы. Һәм бу ухмылка — бу малай охшаган иде кота, ул берәүдә верную системасын өчен тоту мышь!
  
  — Һәрхәлдә, аны кабат нидер тоям, — дип җавап бирде Нигы. — Берни дә сломано, — диде доктор. Калса, аны югалткан бераз кан. Берничә атна җыелмалары, һәм мин вернусь к нормаль». Үзеннән өстәде: плюс берничә кызлар һәм берничә шешә. Бу мгновение ул, кызганычка каршы дип уйладым турында Анджелите Долорес, Рите Инес Дельгадо. Яхшы булыр иде күрергә, аны яңадан, кайчан алда булачак буш. Аннары отогнал бу фикер. Бу чын профессионаллар, артык молода өчен аңа.. Ул табар берәр җир. Ул да булмады, аның өчен проблема.
  
  Ул дип сорады. — "Ничек син мине үз янына чакырып ала? Аның беркайчан да әле сигнал. Аның алмады. Аны югалткан бу чертову акциясен сатып алды."
  
  Лейтенант сель ахырына клетки. Ул төшергән кепку һәм пригладил чәч. Өстән ул лысел.
  
  «Без алды сезнеž хђбђр, сэр, ә аннары алдылар кемгә фоторепортаж буенча сигналу, ул сез җибәрделәр». Ул вопросительно посмотрел на Ника. «Гадел әйтәм, бу имело минем өчен бернинди мәгънәсе, сэр. Әмма Сан-Диего, шулай ук, урын билгеләделәр, һәм алар прислали миңа хәбәр булсын өчен, аны үз янына чакырып ала сине, һәм кичекмәстән юнәлде очрашу урыны - гади кирђк була калса ђзер торсын. Минемчә, бик яхшы, без моны булдырдык».
  
  — Мин дә шулай уйлыйм. «Кемдер кулланды эго хәбәр», — дип уйладым Нигы. Ихтимал, бу иде Ястреб, ул таныш һәм бу хакта барысы да белә, әгәр эго кеше пошлет сигнал бәла, барысы да булырга бик җитди.
  
  «Дигәннән, Сан-Диего, — диде Нигы, — бу ли без доберемся анда?»
  
  Лейтенант кивнул. — Куркам, - дип задержимся, сэр. Без йөзәргә тиеш өстендә су. Бездә, э-э, иде бераз саналган биналарга зыян китерү шул диңгез, һәм без кебек ничек акрынлап бредем кайта.
  
  'Ах, әйе?' - Нигы выпрямился бу локте. 'Ни бар?'
  
  Сђер аеруча барлыкка килде күзләрендә лейтенант. Эму көтеп торырга түземлеге җитмәгән сөйләшергә бу хакта әйтеп, әлеге крутой бу төре фигуре дөреслекне — ул тоймадым, чөнки монда бар, ниндидер элемтә, — әмма ул помнил үзенең боерыгы. — Ул... гафу итегез, сэр. Мин алмыйм шул хакта сөйли. Яшерен. Ул торып басты өчен китәргә. — Бу ж, берничә сәгатьтән соң без Сан-Диего, сэр.'
  
  Бүгенге көндә ул якка карады аша эчтђге ка Ника. «Безнең иде столкновение бу диңгез, сэр. Болар барысы да, мин әйтә алам, сезгә әйтергә. Нигы түгел иде диде, подмигивал микән сез, лейтенант, әгәр аңа нидер попало бу күзләр.
  
  Ул янә жим ятып кына торды, закурил һәм янә посмотрел бу потолок. Шулай итеп, "Гомер" протаранил "Диңгез Дракона" . Төнлә наткнулся бу кытай подводную лодку һәм протаранил аны. Бу, чыннан да, булачак засекреченный материал - мәңгегә! Булсын Пекин беспокоится о су асты көймәдә белән шөгыльләнүче да кайтты.
  
  
  Карамастан, бөтен шау-шуны, ул, ул күтәрде, аның доставили хәрби-диңгез госпиталенә Сан-Диего. Киллмастер тщетно маташа дергать өчен теләсә нинди ниточки, алар гына табарга иде: табиблар түгел иде туктатырга. Алда бар иде, ким дигәндә, якшәмбе укол, витаминнар, рентгена һәм диžгез ризыклары.
  
  Иде маленькое юаныч булыр, дидек. Аның исеме Барбара Холт, ул булган иң кечкенә һәм очаровательной хәрби-диңгез туташы, аны Нигы кайчан-йә әле. У нах иде рыжие чәч. Нигы алмаган, аңларга, ничек Голливуд иде калдырырга сл. Ул әтиемне аның итәргә рөхсәт бирә аңа файдаланырга служебным булырлык телефон. Кич белән ул моңа кадәр эго анда шәхси кабинет Югары Босса, һәм ул шалтыратып Хоуку. Башлады эго өйдә булганда, ул да алды, анда җавап өчен, вашингтонгский офис. Хоуку, бу ничек булган өлешендә, тәүлек буе эшләргә туры килгәне.
  
  Аны кайчан босс дип җавап бирде телефоннан Нигы диде: «Сезгә яхшырак файдаланырга шифратором, сэр».
  
  "Мин инде бу делаю."
  
  Нигы әйткән ун минут. Ул чакта аңламадым, Хок откашлялся һәм әйтте: «Яхшы эш, N3. Бик шәп эш. Билгеле, ЦРУ инде минем белән элемтәгә кердек. Директоры бик шат, бик шат! Аның ышанам син получишь медаль яулады. Шәхсән мин риза түгел. Сезнең эго болай да инде шактый зур. Һәм сүз уңаеннан: бу штопора куркынычсызлык. Тик куркам, алар настаивают.
  
  Нигы диде: «Сэр? Аны хәзер рәсми рәвештә освобожден нче эш ЦРУ ? Аны кабат эшлим, АХ - гына АХ? Аңа бары тик сезнең алда президенты?
  
  'Чынлыкта. Ничек булса шулай?'
  
  Кайчан Хоук повесил трубку, иске морщинистом йөзе бар иде растерянное көнгә табалар. Ул позвал үз секретаре. — Сорагыз техниклар тикшерергә бу скремблер, мисс Стокса. N3 алмады әйтергә булса да, мин ничек дип уйлаган идем аны ишеттем... нәрсә турында плевках бу сөт!
  
  
  * * *
  
  
  
  Турында " китабында:
  
  
  Мексика компаниясе сәяси партия, графиня, бик разбогатевшая бу косметика, ЦРУ һәм AX.
  
  Тавыш бирү ингредиентлар өчен биремнәр, аны мәҗбүр итә Ника Картера аңларга кию сәдәп цианида өчен үз-үзләренә кул салучылар булып тора крайней кирәклеге.
  
  Шуңа күрә эго инструкция гласили: молчите ... яки используйте таблетку цианида!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"