: .

.

"": [] [] [] [] [] [] [|]
:


  • © Copyright (rampantsl@mail.ru)
  • : 18/06/2016, : 18/06/2016. 7k. .
  • :
  • FB2
  :

.

"D""q"""s" "r""u"}"u"~"y ""...""""{

? "D""q"""s" "r""u"}"u"~"y ""...""""{, "B"p""u "B"u"|"y""u""""r"!

? "^"z, """""p"w"p! "O""""..."q"y"""u?"{"p """""}"... """t"|"u""... "s""|""r"...! "I"x"r""p""u"~"u".

? "B"p""u "B"u"|"y""u""""r"! "H"p """"?!

? "H"p "y"x"r""p""u"~""u""{"y"u "y"x"t"u"r"p"""u"|"""""r"p, "r""" "x"p """"c

"X"v "s""s"""u"""u?! "@ "r"u"t" """p"{ "y "~"p ""p"}""} "t"u"|"u, "q"p""{""z """t """""" "..."s""t"y""" "}""w"~"! "@ "r" """" "t"..."}"p"|"y, ""..."""{"y, """" "|"y?! "B""" "y "" ""..."""?"q""|" "~"u "r"|"u"""u"|, "p, """"p""y"r"p"u""""": "x"p """"?! "O"{"p"x""r"p"u""""", "r""u"s"?""", "x"p """"y ""|""r"p, "~"p""y""p"~"~""u "r """"u"t"u"|"v"~"~""} """"""t"{"u: ?"D""q"""s" "r""u"}"u"~"y ""...""""{?.

***

"B""u "~"p""p"|""" "t" ""q""t"u"~"~""s" """"""". "P""""~"..."|""", "r""""p"|, "y """{"p """p"}: """, "t"p ""u, """y""|"p "}"~"u "r "s""|""r"... "}"""|": "~"p"t" "q" """"?"|"y"q" "t"|"" "E"u "B"u"|"y""u""""r"p "~"p""y""p""". "N"p""y""p"""?""" ? "~"u """"q"|"u"}"p, "r""u"s" "t"u"|""r ? "~"p"t" "x"~"p""", " ""u"}, "p "", "~"p """"" "}""}"u"~"", "~"u "y"}"u"| "~"y "}"p"|"u"z""u"s" """u"t""""p"r"|"u"~"y"", " ""u"}. "L"p"t"~", "t"..."}"p": """z"t"...?"{"p "" "~"p """""".... "N"u"", "~"u "~"p """..., "{""""""p"", "r ""r"""x"y " ""p"~"~"y"} ""p"""}, "u""u "~"u ""p"q""""p"u"", "p "~"p """..., "{""""""p"", ""|"u"{"""""~"~"p"". "D"p "y """"p"~" "|"u"~" ""t"u"r"p"""c

"H"p""u"|, "y, "q"|""""p?"}"...""p, "~"u "t""s"p"t"p"|""" """""y"""p""": "~"p """"u""""u"} "y"|"y ""u"""r"u"""""} ""y"""}"u "~"p"""{"~"..."|""" "~"p "r""" """" ""p"}""u. "B """"} ""y"""}"u, "~"p "r""q"", """u"t"|"p"s"p"|""" """"""~"p"t""p""" "q"y"x"~"u"""r: "~"p""y"~"p"" """ ""u"}""~"""~""s" "y, "x"p"{"p"~""y"r"p"" "y"~"r"u""""y""y"""}"y "r "t""p"s"""u"~"~""u "}"u"""p"|"|". "S"..."p"|"u"""~""z "q"y"x"~"u", ""p"x"..."}"u"u""""", "q""| """"w"u. "@ "~"p""y"~"p"|""" ""u""u""y""|"u"~"y"u "r""u" """"y" "q"y"x"~"u"""r, ": ?"D""q"""s" "r""u"}"u"~"y ""...""""{, "t""..."x"""?. "D"p, """""q" "..."w "t" "{""~""p "q"""", "p "" "r""u"s"t"p "x"p """p"r"t"..., ""u""""~""}, "{"p"w"t""z "y"x """u"t"|"p"s"p"u"}"""q"y"x"~"u"""r, "u"s" "{""p"""{""u """y""p"~"y"u, "~"p""y"~"p"|""" " """""z "w"u """p"x".

***

"O"~" "{""~"u""~", "{"p"w"t""z "r """p"r"u ""{"p"x"p""", "}""|, "p "{"p"{""s" """", """, "y"x ""u"q"" """u"~ "x"~"p"}" "{""s" "{""""y""?! "N"p ""u"q"" """"}"""""y, "{"p"{ """x""{ "{""r"u""{"p"u""! "L""t"y "t""q"""u, "t"u"|" "r """"}, """" "", "{""r"u""{"p" "u"s" "r"""|"~"u """x"~"p"""u"|""~", "y, """r"u"""""u, "r"""|"~"u "r """""""""~"y"y "~"p""y""p""", "~"p"""y"}"u", "r""u """", "~"p "~"""}"p"|""~""} "|"y"""u""p"""...""~""} ""..."""{""} """x""{"u, "q"u"x "{"p"{""z?"|"y"q" "{"|""..."~"p"t". "S""s"t"p, "x"p""u"} "" """" "t"u"|"p"?! "@ "~"u ""{"p"w"...!

"I "u""u, "y"~"""u""u""~", "{"..."t"p """" "M"y""p"y"| "N"y"{""|"p"u"r"y" "H"p"t"""~""r ""}"""""y""? "I"|"y "u"}"... """t"p"r"p"z """t"p"r"p"z """"?"|"y"q" "}""~"..."}"u"~"""p"|""~""u?! "S"y""p: ""u" "" """"y"x"r""t""""r"... "}"u"q"u"|"y ?"@"~""""~"y" "R""""p"t"y"r"p""y?? "K""}"... "y"~"""u""u""~", "~"u "x"~"p", "{"p"{ ""u"z""p", "~", "|"u"" """""" "~"p"x"p"t, """p"{""z ""u" ""...""u""""r""r"p"| "r "s""""t"u "B"|"p"t"y"r""""""{"u, """""p"~""r"{"p ""q""u""""r"u"~"~""s" """"p"~"""""""p ?"M""|""t"u"w"~"p""?.

***

?"D""q"""s" "r""u"}"u"~"y ""...""""{? "y "r""u, "y "q""|"""u """u"q"u "~"y""u"s"""u"~""{"y "~"u "~"p"t", """"|""{" """ """""s" "t"...""p ""u"""?""|""""p""" "~"p""y"~"p"u"". "B" """"" """""""y"""u "u"u """r"~"y"}"p"""u"|""~"u"u: ""{""|""{" "r "~"u"z "y"~""""}"p""y"y, "" "..."w "~"u "s""r""" " ""}"""|"u! "N"... "~"p"""y"}"u": """ """"}, """" "r ""..."""{"p", "q""r"p""" "r""u"}"u"~"p, "{"p"{ "t""q"""u, """p"{ "y "~"u"t""q"""u, ""p"~"""u, "" """"|""{" "t""s"p"t""r"p"|""".

"`""~" "t"u"|", "..."""", "r""u"}"" "~"u"t""q"""u ? "~"p ""p"q""""... "~"p"t" "y"t"""y. "N"... ""p"x"r"u """", "x"p"""|"p"""... """"q"u""p"|"y "t"p""", "p "u""u "|"..."""u ? "x"p"""|"p"""... "y """u"}"y" "{ "~"u"z. "@ "u""|"y "r""""t"~""z "y"|"y """ "r """""...""{"u, """"s"t"p, "{"p"{?

"D"u"~", "~"p"r"u""~""u, """", """p"{?""""{, "{"p"{ """|"...""y""""": ""q"t"...""y"| "{""s"?"~"y"q"..."t", "y"|"y, "~"p""p"|"""""r" "~"u ""p"x"t""|"q"p"|", "x"~"p""y"", "t""q"""u. "N"... "p "u""|"y "~"y"{""s" "~"u ""q"t"...""y"|, "y"|"y, "~"p""p"|"""""r" "r""x"r"p"|", "y, "y"x"r""p""u"~"~""z """"}"uc, """"s"t"p "t"p, """"s"t"p, "~"u"t""q"""u. "V""""", "x"~"p"u"""u, """u"t"y "~"p"""t"p "r"""""u""p"""""" """p"{"y"u, "{"""""""u "t"..."}"p""" "{"p"{ ""p"x "~"p""q""""" ? "y"x"r""p""u"~"", "~"p"x""r"p"""""". "S"p"{ """", "x"t"u"", """u"w"t"u, ""u"} "|""""~"...""", """t"..."}"p""" "y "u""u ""p"x, """t"..."}"p""" "~"p"t".

"N"... "y "{""~"u""~" "w"u ? "r"u""u"! "^""", "q"u"x "r""""{""s" """}"~"u"~"y"" ? "t""q"""u "r""u"}"" ""...""""{. "N", ""{"p"x""r"p"u""""", "~"... "~"y""u"s" "~"u """t"u"|"p"u"", "..."w ""|"y""{""} ""|""w"~" "~"p""p "w"y"x"~" "...""""""u"~"p: "p """" "u""|"y " "w"u"~""z """"..."s"p"|""", """"s"t"p, "{"p"{? "I"|"y "w"u, ""p"}"y "x"~"p"u"""u, "w"u"~""y"~", ""~"y, "~"p"""t ""y"""""z "y "{""r"p""~""zc. "S", """y""u"t""y"z " ""p"q"""", """"|""{" """q""p"|""" "r"t"""~"...""" "r" "r"" "s""..."t", "~"p""{""|""{" "u"u ""r"p"""y"", "r"t"""~"...""" "t""q"""s", "r"u""u""~"u"s" "r""u"}"u"~"y ""...""""{, "p ""~"p " """"z "w"u "u"|"{""z """y""""p"u"", "}""|, "r""~"u""y, "t"p "r""~"u""y. "@ """", "u""|"y """u""p "r "s"""""y """y""u""|"p""? "S""s"t"p, """" "t""q"""u "r""u"}"" ""...""""{, "t""q"""u, "y"|"y "~"u "t""q"""u?

"N""", "~""", "r""u"}"" ""...""""{ "t""q"""u, "~" "~"u "r""u"s"t"p. "B"u""~"u"u, ""~" """"""y "r""u"s"t"p "~"u """u"~" "t""q"""u. "@ """" """"""}"..., """" "x"~"p"u"", "~""" ? """"..."{"p "~"u"x"p"}"u"""~"p"", "p """"|"u "~"u"u, ""q"""x"p"""u"|""~""u "~"u"t""q"""u "r""u"}"" ""...""""{ ? "..."""", "~"p""""...""p"u"". "@ "q""r"p"u"", "... "w"u"~" "s""|""r"p "~"p""~"u"" "q""|"u""", """"s"t"p, "{"p"{""u ""~", "p ?

***

"D"p """" """p"} "s""r"""y"""! "E""|"y, "t"p"w"u "q"u"x """|"{"y"|", "~"u"}"~""s" """t"..."}"p""", "}""w"~" """z"""y "t"p"|"""u. "M""w"~" "w"u"|"p""" "t""q"""s" "r""u"}"u"~"y "~"u"t"u"|"y, "}"u"""""p, "s""t"p! "B" """"|""{" """u"t""""p"r""""u, "{"p"{"p"" "{""p"""""y""p """|"...""p"u"""""! "S""|""{", "x"~"p"u"""u, "{"p"{?""" ""{"...""~" """", "t"p "y ""|""r "~"p"t" "q"..."t"u"" "{"p"w"t""z ""p"x "}"~""s" """"y"x"~"""y""", "p "x"t"u"" "..."w"u, "|"u"~"?"}"p"""...""{"p. "N"u """""u "|"y ""{"p"x"p""", "~"..., "y"|"y "~"p""y""p""": "x"t""p"r""""r"..."z"""u!


  • © Copyright (rampantsl@mail.ru)
  • : 18/06/2016, : 18/06/2016. 7k. .
  • :
  :

.

, :
" "" "" . , "

o
- "" .. || .. ' ""