Масляк Петро : другие произведения.

Свiт дурисвiтiв

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Оповiдання про вплив Чорнобильської катастрофи на ментальнiсть людей.


   Весь свiт, повержений в пiтьму,
   В юдолi скнiє, гине в горi,
   А дурнiв - як пiску у морi,
   Їм не ганьба - блазенськi шати,
   Не смiй лиш дурнями їх звати
   Себастiан Брант
   Я дурень сам - Петро Масляк
  

Свiт дурисвiтiв

   Вже вiддавна мене дивує i вражає часто-густо елементарне дурисвiтство людей у всьому свiтi. Я побував у багатьох країнах свiту, в тому числi в розвинених i багатих i мене не полишало здивування - як цi країни, досягли такого рiвня розвитку, коли в них iдiоти трапляються на кожному кроцi. При цьому цi люди можуть бути найсучаснiше освiченi i такi, якi володiють найпередовiшими технологiями. Складається враження, що ледь не основна частина людства є генетично неповноцiнною i здатна лише засвоювати якусь послiдовнiсть дiй, не розумiючи, до чого цi дiї можуть призвести вже в найближчий час.
   Не пам'ятаю, хто вже сказав, що свiтом рухає колективне божевiлля людей. З цим можна згодитися саме в технологiчному сенсi. Але чи здатний такий рух привести нас до чогось доконечно хорошого, чи це поїздка в комфортних умовах до прiрви? На жаль, всi подiї ХХ i вже ХХI ст. в сенсi суспiльного використання основних технологiчних досягнень людства вказують на те, що людство так i не спромоглося чiтко сформулювати сенс свого iснування. А раз так, то або в нас не вистачає розуму для цього, або ж його просто не iснує взагалi. А з останнього напевно i випливає все незбагненне дурисвiтство людства i його неусвiдомлене бажання самознищитися.
   В основi всього бiологiчного виду людей знаходиться генетика. Недаремно найбiльшi органiзованi дурисвiти за всю iсторiю людства, тобто комунiсти, в "Країнi дурнiв" СРСР вважали генетику "буржуазною лженаукою". Очевиднi дегенерати Сталiн, Каганович, Хрущов та всi iншi навiть зовнi виглядали доволi дивно, якщо не сказати бiльше. Недаремно, що всi їхнi дiї, були суцiльним дурисвiтством. Елементарне дослiдження їх родоводу вказує на те, що вони страждали, як i критична маса iнших землян, на генетичне виродження.
   Ну давайте вiдверто. В основi дурисвiтства людства лежать сотнi i тисячi рокiв пияцтва пращурiв, венеричнi хвороби, якi в минулому не лiкувалися i "вмонтовувалися" в ДНК, спадковi психiчнi захворювання, наркоманiя тощо. Цiлi нацiї вiками змалечку поїли своїх дiтей вином, не знаючи про згубний його вплив на органiзм (французи, iталiйцi, iспанцi, португальцi, греки, румуни, молдавани тощо). Масовий алкоголiзм росiян чи шотландцiв, наркозалежнiсть не лише окремих народiв, але й цiлих континентiв призводили до падiння iмперiй i занепаду цивiлiзацiй. Якщо релiгiя забороняє вживати алкоголь, що є явищем зовсiм новим в протяжнiй iсторiї людства, в основному лише з УII-ХII ст., люди знаходять йому iнший замiнник, наприклад наркотики.
   Стiйкiсть до алкоголю, яку демонструють деякi народи, говорить не на їх користь. Це свiдчить лише про те, що їхня генетика вже вiками пристосувалася до пияцтва i цi народи приреченi на безпросвiтнє дурисвiтство, що i пiдтверджує iсторiя ХХ i ХХI ст. Так же як стiйкiсть до наркотикiв у деяких народiв Сходу i Америки. Масове вживання пива всiм свiтом у ХХI ст., шалена його реклами, ще один крок до "лагiдної дебiлiзацiї" нашої планети. Мало того, що пиво сприяє поширенню iмпотенцiї свiтом, через жiночi гормони в ньому, але воно впливає на швидкiсть мозкової реакцiї людини. "Пивоман" зрештою стає i зовнi схожим на жiнку. Звичайно, як люблять кепкувати веселуни, на блондинку. Таким чином, свiтом поширюються чоловiки не лише з подiбним до жiнок зовнiшнiм виглядом, але й з жiночим типом мислення. Все тi ж веселуни стверджують, що логiка буває трьох типiв: формальна, залiзна i жiноча.
   Нiчого поганого чи неприродного в жiночому типi мислення немає. Це очевидно. Просто серед жiнок переважають особи з тактичним типом мислення, а серед чоловiкiв - зi стратегiчним. Жоден з них один без одного не є продуктивним. Тому жiнки i чоловiки навiть в цьому сенсi є взаємодоповнюючими половинками один одного. Розумна жiнка питає поради в розумного чоловiка, а розумний чоловiк обов'язково зважає на думку розумної жiнки. Нинi ж свiтом все бiльше поширюються жiночий, тактичний тип мислення. Це ми бачимо на прикладi хоча б Росiї i її президента Путiна. Керiвництво "Iмперiї зла" дiє суто тактично. Як показує ситуацiя з агресiєю фашистської Росiї проти України i окупацiя нею частини територiї останньою, росiйське керiвництво являє собою яскравий приклад невмiння стратегiчно мислити, хоча i складається практично на сто вiдсоткiв з чоловiкiв.
   Це цiкавий феномен, на який донинi нiхто не звертає уваги. "Країна дурнiв", тобто Радянський Союз, розпалася, але дурнiв на уламках цiєї iмперiї не стало менше. Однак з часом почали вiдбуватися цiкавi подiї. До новоствореної Росiї з iнших країн колишнього СРСР вiдбулося переселення переважно маргiналiзованого, нездатного до критичного мислення i конструктивних активних дiй населення. За часiв СРСР цiлi республiки колишнього СРСР були перетворенi на заповiдники вiйськових пенсiонерiв (республiки Балтiї, Молдова, Україна). Радянська армiя i так не була взiрцем iнтелектуального розвитку. Цьому свiдченням величезна кiлькiсть анекдотiв про суцiльний дебiлiзм армiйського життя i власний, слава богу, непротяжний досвiд служби в армiї автора цих рядкiв, вiд чого його врятував 45 денний госпiталь. Таким чином весь цей "контингент", безмiрно посилений старечим маразмом в значнiй мiрi переселився до Росiї, змiцнивши i без того потужний "антиiнтелектуальний" потенцiал "Iмперiї зла".
   Якщо ти неконкурентоспроможний дурень, для тебе лише один вихiд у твоїй родинi, оголосити своїм рiдним, що всi твої бiди i нещастя йдуть не вiд дурної голови, а вiд iнтриг оточення. Це класика жанру. Усi виннi, що я не здатний рацiонально органiзувати власне життя, крiм мене самого, звичайно. Всi мене ображають i не люблять. Ось якби не цi "цапи", ото б я розвернувся. Ну просто один до одного сюжет з життя нинiшньої Росiї. Ну все було б так добре, аби не цi "америкоси", "пiндоси", "жидомасони", "укри", "хохли", "бандерiвцi" тощо. Вони в усьому виннi. Це вони окупували Костромську область Росiї i ввели вiйська до Калузької областi, де утворили марiонеткову Калузьку Народну Республiку. Поставляють туди, сволота, пiд виглядом гуманiтарної допомоги, танки, "Гради", "Урагани", "Смерчi", прости господи "Буратiно", ще бiльше прошу пардону, ПЗРК i все iнше божевiлля, придумане "розумним Кацапстаном" для знищення людей. Який iнтелектуальний рiвень повинна мати нацiя, яка повiрить у всю цю маячню? Але ж росiяни вiрять!!! Хiба це не свiдчення повної iнтелектуальної деградацiї, виродження цiлого народу, який крiм того, претендує на те, що вiн є найдуховнiший, найкращий у всьому свiтi i взяв на себе мiсiю вчити жити iнших.
   Ми дуже добре тепер знаємо, яке життя несуть росiяни зi своїм "руським мiром" окупованим територiям. На них з появою там росiян i принесених ними росiйських порядкiв починає панувати суцiльний маразм i дебiлiзм, що вражає навiть тих етнiчних росiян, якi вже встигли пожити в умовах правлiння "проклятих хохлов". Сутнiсть цього маразму визначається трьома росiйським словами "мрак, бардак i перетак",
   З часiв СРСР всi повторювали гумореску одного з єврейських радянських гумористiв, iнших просто не було, який описував алкоголiка "кацапа", який телефонує дружинi з витверезника i першим його питанням є: як там у Грецiї? Нинi як мiнiмум 80 вiдсоткiв росiян я такими алкоголiками, так як їх цiкавлять не гiпергострi проблеми власної країни i родини, а питання: как там у хохлов? Хiба це не повний маразм i дебiлiзм цiлої нацiї? Таким чином уже останньому їжаку стає зрозумiлим, що "Країна дурнiв", тобто Радянський Союз, живилася дурнями не естонськими, не латиськими, литовськими, бiлоруськими, українськими чи якимись iншими, а саме росiйськими.
   Нi для кого не секрет, що серед керiвникiв Росiйської iмперiї у рiзних її проявах i назвах не було генетичних росiян. Лише пiсля створення в 1991 роцi нинiшньої Росiйської Федерацiї бiля її керма опинилися генетичнi росiяни Єльцин i Путiн. I пiшло-поїхало. Петро I, на 90 вiдсоток нiмець i на 10 % татарин намагався європеїзувати Росiю. Брив "кацапськi" цапинi бороди i одягав дворян у європейський одяг. "Виписав" з України професорiв для навчання московитiв грамотi. Потiм його дiяльнiсть продовжила стопроцентна нiмкеня Катерина II. Всi iншi царi теж не були генетичними росiянами, аж до останнього. Далi грузин Сталiн, українцi Хрущов, Брежнєв, Черненко, єврей Андропов, українець Горбачов.
   В Радянському Союзi найвищий iнтелектуальний прошарок складали євреї i українцi. Мiж цими двома нацiями навiть був своєрiдний подiл працi. Наприклад, вся фiзика належала євреям. Там не було жодного етнiчного росiянина (Iофе, Харитон, Сахаров, Лiфшиц тощо). Освоєння космiчного простору взяли на себе українцi (Засядько, Кибальчич, Цiолковський-Наливайко, Кондратюк, Корольов, Глушко, Челомей, Янгель тощо). Нi там, нi сям етнiчних росiян на рiвнi елiти цих провiдних галузей не було. Якщо хтось був Iванов Iван Iванович, то дослiджуючи його походження неодмiнно виявлялося, що насправдi вiн якийсь Тимошенко, Абрамян чи Коган. Я пам'ятаю як смiявся, коли один росiянин вихваляв менi "генiальних представникiв росiйської нацiї" естрадних спiвакiв Пугачову i Добринiна. Якi чудовi слов'янськi, "iстiнно" росiйськi прiзвища у них, радiв вiн. Росiйська нацiя пишається такими талантами. Цiкаво, що перша з них є єврейкою, а другий - вiрменином, зi справжнiм прiзвищем Петросян.
   Характерною особливiстю дебiльного "руського мiра" є постiйне вимивання з захоплених ним територiй iнтелектуального, мислячого, мозкового прошарку населення. Iнтелект i "руський мiр" два абсолютно несумiсних поняття. Ще одне пiдтвердження цьому ми отримали пiсля захоплення Росiєю частини Донбасу. Звiдти як щурi побiгли всi тi, якi здатнi хоча б трохи критично мислити i щось розумiти в цьому свiтi. В Києвi скрiзь з'явилися джипи з донецькими номерами "АН" i луганськими номерами "ВВ". Напевно хтось iз цих людей з дурної голови дiйсно хотiв "руського мiра", але зiткнувшись iз ним в реальному життi, а не в проповiдях сатанистiв з УПЦ Московського патрiархату, вiн якщо не розумом, якщо його немає, то тут нiчого не вдiєш, але хоча б шкiрою вiдчув, що тут щось не так. I "зробив ноги" на територiї, контрольованi ненависними бандерiвцями. Нiхто з них не захотiв переїхати до Росiї.
   Не важко собi уявити в що вже нинi перетворилася знаменита "Лугандонiя", пiсля того, як звiдти виїхали всi унiверситети, студенти, науковцi, бiзнесмени, письменники, артисти тощо. I так в цiй частинi України їх прошарок був надто тонкий, але все ж хоча б якимось чином стримував агресивну "бiомасу". Нинi ж i його вже практично не залишилося.
   Ще один очевидний дебiлiзм росiян полягає в твердженнi, що вони i українцi є одним народом, який живе в двох рiзних державах. Це вже взагалi захмарний iдiотизм. I це твердження не лише керiвництва країни, яке їм потрiбне, щоб в черговий раз використати генетичний i iнтелектуальний потенцiал української нацiї для вiдновлення росiйської iмперiї. В цьому щиро переконана абсолютна бiльшiсть росiян. I їх не цiкавить той факт, що саме "служниця американського iмперiалiзму" генетика, довела, що росiяни вiдрiзняються генетично вiд українцiв бiльше, нiж нiмцi вiд арабiв. Якби хтось з представникiв цих двох народiв раптом почав говорити, що алжирцi i нiмцi є одним народом, який живуть у двох рiзних країнах, його б справедливо назвали божевiльним. Але коли божевiльна цiла нацiя i країна... При цьому росiяни завжди, всю свою iсторiю щиро ненавидiли i знищували українцiв. Це ж вони так само роблять i нинi. Убивати "проклятих укрiв" i тут же стверджують, що вони є одним народом з ними, це такий рiвень дебiлiзму, який не пiддається нiякому лiкуванню.
   У свiтi, навiть у науковому, цього дебiлiзму теж вистачає. Скажiмо класифiкацiя народiв за мовами. Видiляють народи слов'янської мовної групи, германської, романської i т.п. Очевидно, що така класифiкацiя є повним iдiотизмом у ХХi ст., коли за аналiзом кровi людини абсолютно чiтко можна виявити з якого села походить його батько чи матiр. I цi генетичнi дослiдження вказують нам, що слов'яномовнi бiлоруси маю балтiйське походження, слов'яномовнi болгари - тюркське, слов'яномовнi росiяни - угро-фiнське. Але дебiли продовжують i нинi використовувати цю класифiкацiю. I їх не цiкавить той факт, що за нею франкомовних негрiв Гаїтi необхiдно вiдносити до французiв, а англомовних мулатiв Ямайки до англiйцiв.
   Росiяни мають абсолютно чiтке угро-фiнське походження. Нав'язана їм слов'янська мова абсолютно не змiнила їхнiй неслов'янський менталiтет. Тому алкоголь i дiє на них так, як наркотик, як i на iнших угро-фiнських народiв, наприклад фiнiв, мордву чи комi. I в Центральнiй Росiї практично немає географiчних назв слов'янського походження, включаючи столицю Московiї Москву. I їхнi лазнi, це гiрший варiант фiнських саун, i їхнi лаптi це класика фiнських народiв. Росiйська косоворотка є аналогом мордовських сорочок, а балалайка три струни, аналогом музичного iнструменту фiнського народу ерзя. Звiдти походять i щi. При цьому жоден з цих витворiв не є конкурентоспроможним з українськими аналогами. Українськi чоботи i iнше шкiряне взуття, українська вишиванка, українська бандура з бiльше як 40 (!) струнами, український борщ не зрiвняється з кислими щами, український бойовий гопак не йде нi в яке порiвняння з росiйською (фiнською) боротьбою на кушаках. Звiдти i величезний комплекс неповноцiнностi росiян на фонi української культури i їхнє ненаситне бажання тим i чи iншим боком до неї примазатися. А так як нiяким логiчним способом це зробити не можна, виникають найрiзноманiтнiшi спроби, одна дебiльнiша за iншу.
   Дебiлiзм росiян постiйно "крепчаєт, на фонi повернення цiєї країни до "Iсконно русской" Московiї. Iнтернет повниться неможливими в якiйсь iншiй державi фактами повної деградацiї елементiв європейськостi, якi намагалися столiттями безуспiшно нав'язати росiянам царi-нiмцi i радянський режим. До 70-рiччя закiнчення Другої свiтової вiйни в провiнцiйних мiстах Московiї розмiщають банери з нiмецькими солдатами i льотчиками, а той й американцями, який видають за радянських солдатiв. В Калузi обiцяють завоювати не лише Крим, але й Рим. Хтось хоче мити чоботи одночасно i в Iндiйському, i в Атлантичному океанi на узбережжi Францiї. Хтось збирається завоювати Лондон. А у районних центрах уже "нацiлилися" на Америку. Та ви й Донбас завоювати не можете. Хiба не так? Хiба це не ознаки повного дебiлiзму росiян? При цьому характерними всi цi перли є не для бiльш-менш цивiлiзованих Москви i Санкт-Петербургу, а саме для росiйської глибинки, "солi зємлi Русской". Саме тут i зосередженi "думи i чаянiя" росiян i їхнi, прости господи, "духовниє скрепи". Як казав один великий гуморист, цi "скрепи" лiкуються лише послаблюючими лiками, тобто проносним. Дiйсно, якщо тебе "скрiпило" без проносного не обiйтися.
   А масова iстерiя з приводу 70-рiччя закiнчення Другої свiтової вiйни на фонi неоголошеної вiйни Росiї проти України. У цiй вiйнi вбили до 50 мiльйонiв людей рiзних країн. Влаштовувати на такому фонi, тобто масового вбивства людей всiма сторонами здiйснення воєнних дiй, грандiозне свято, виглядає м'яко кажучи некоректно. Але для росiян, як i для дурнiв, людськi закони не писанi. Спекуляцiя на масових вбивствах людей у вiйнi взагалi неприпустима для цивiлiзованих людей. Але хiба росiяни є цивiлiзованими?
   Розмовляючи з деякими росiянами, мешканцями Києва, я не можу пояснити на цей раз уже пiдсвiдомий їх дебiлiзм. Вони мають у Києвi гарнi, великi квартири, купили собi дачi, автомобiлi. В розмовi з ними нерiдко вiдчувається ледве прихована зверхнiсть i виправдання злочинним дiянням росiян i їх поводиря Пунiна в агресивних дiях проти України. Разом з тим, вона навiть не усвiдомлюють того, що їхня позицiя в Українi вкрай вразлива. Якщо ти любиш Росiя i Путiна i не любиш Україну i українцiв, то чому ти в Українi живеш? Ну зовсiм незрозумiлий маразмо-дебiлiзм росiян. Тим бiльше, що в Росiї дiє програми безкоштовного забезпечення зарубiжних спiввiтчизникiв, якi вирiшили повернутися до Росiї житлом, роботою, дiтей школами i дитсадками. Продаєш свою три-чотирикiмнатну квартиру в Києвi чи Львовi, отримуєш безкоштовне житло в Росiї i живеш "за мiлую душу". Але ж за увесь перiод iснування цiєї програми до Росiї з колишнiх республiк СРСР, "гдє всьо так плохо", переїхало лише 30-40 тис чоловiк. Дивовижнi цi люди, росiяни. Фантастичнi, взагалi то. Навiть вiйна в Українi не допомагає. З Донбасу частина людей втекла вiд вiйни до Росiї i виявилося, що вони втекли вiд одного "руського мiра" до iншого. I той другий "мiр" виявився таким, що багато хто хоче повернутися назад. В Українi iнфляцiя, в Українi вiйна, в Українi пiдвищують тарифи тощо, а росiяни все одно не хочуть повертатися до Росiї. Як це? А справа в тому, що вони там мають родичiв, час вiд часу навiдуються туди, i на рiвнi пiдсвiдомостi порiвнюють одну країну з iншою, одну нацiю з iншою i бачать, що Росiя не має шансу на виживання з такою ментальнiстю росiян.
   В розмовi з росiянами декiлька рокiв тому на вiдпочинку за кордоном я нерiдко чув вiд них здавалося б парадоксальнi твердження, що комп'ютер зло, що смартфони придумали проклятi "пiндоси" для знищення росiйської нацiї. При цьому вони всiляко намагалися переконати мене, що все це спрямоване i проти України, так як ми один народ. Це було б смiшно, якби цi люди самi не користувалися всiма цими "примочками", якi дiйсно придумали "проклятi америкоси" для того, щоб людям краще жилося. Всi цi смартфони, айпеди, ай фони, мобiльнi телефони, мiксери, посудомийнi машини i таке iнше є досягненнями Америки, якими користується увесь свiт. Але лише дебiльнi росiяни їх клянуть. Ну як це? Хiба це не останнього розряду дурисвiтство росiян, якi свiй стабiлiзацiйний фонд тримають в американських банках, вчать на Заходi своїх дiтей, купують там нерухомiсть, беруть собi захiдне громадянство i при цьому всiляко проклинають "проклятий Захiд", який спить i бачить як би їх знищити. Та кому ви всрал...ся", дебiли чортовi. З таким рiвнем дебiлiзму ви самi себе знищите. Неодмiнно.
   "Гейропа", один з духовних "скрепiв", який лiкується лише проносним. Це ще один росiйський дебiлiзм, розрахований як на внутрiшнє споживання, так i зовнiшнє. Особливо для "глупих хохлов". Дурисвiтство цього росiйського "термiну" полягає в тому, що геїв або iнакше кажучи гомосексуалiстiв в росiйському суспiльствi не менше, нiж в європейських країнах чи будь-яких iнших країнах свiту. Це явище, вiдоме ще з доiсторичних часiв рiвномiрно розподiлене серед усiх народiв свiту i Росiя навiть у принципi не може бути тут бiльше "скрiпленою" за iнших. Хоча для росiйських iдiотiв, закони природи i суспiльства, не писанi. Як виявили росiйськi журналiсти, саме серед попiв сатанинської Росiйської православної церкви гомосексуалiзм поширений чи не найбiльше. Гомосексуальних скандалiв, притумлених росiйською владою в РПЦ величезна кiлькiсть. Неправдоподiбно велика, навiть для попiв римо-католицької церкви, яка забороняє власним священнослужителям одружуватися.
   Звiдки ж тодi цей термiн "Гейропа"? - запитаєте ви. Вiн криється саме в росiйському менталiтетi. Одна iз його особливостей полягає в тому, що росiяни, як нацiя розвиваються за своїми власними законами, вiдмiнними вiд всього здивованого людства. Цього в принципi бути не може. В росiян i в Росiї не власнi закони розвитку, а лише специфiка їх прояву. Та й то абсолютно божевiльна. Але росiяни у власну винятковiсть свято вiрять. Це призводить до курйозних випадкiв. Пiд час одного з партiйних з'їздiв у Москвi на трибуну вийшла одна дама, яка заявила буквально наступне: в СССР секса нет. Це викликало шок i сенсацiю в усьому свiтi. Характерно, що цiєю дамою була етнiчна росiянка. I дiйсно такий маразм нi українка, нi естонка чи узбечка сказати не могла. Це цiлком прерогатива росiян. Дiйсно, раз на "проклятому Заходi" секс є, то в Росiї, яка розвивається з-а своїми, вiдмiнними вiд усiх iнших народiв законами, його не має бути. Раз на Заходi є гомосексуалiзм, то в "скрiпленiй" не то канцелярськими скрiпками, не то пiдвищеною кислотнiстю шлунка Росiї їх не має бути.
   Ще одна властивiсть росiйського дурисвiтства полягає в притаманнiй цiй нацiї брехнi. Брехня є основою iснування росiйського суспiльства. Вона iснує як для внутрiшнього споживання, так i для зовнiшнього. При цьому з деградацiєю росiйського суспiльства рiзниця мiж зовнiшньою брехнею i внутрiшньою постiйно нiвелюється. За часiв СРСР брехня для внутрiшнього споживання i, так би мовити, на експорт були чiтко розмежованi. "Експортна" брехня була бiльш витончена. Нинi груба i очевидна брехня стали практично однаковими, що для росiян, що для iноземцiв. I останнiм вiдкрилося справжнє обличчя росiян.
   Перше iм'я Московiї, абсолютно брехливе i камуфляжне - Росiя. Друге ж справжнє її iм'я завжди було Брехня. Третя, нинiшня назва цiєї країни є Брехня в квадратi або нiчим не обмежена брехня. Найяскравiше це проявилося в час агресiї Росiї проти України i захоплення нею Криму та частини Донбасу. Я в цей час монiторив повiдомлення росiйських засобiв масової iнформацiї як для внутрiшнього, так i для зовнiшнього споживання i виявив, що все, що повiдомлялося росiянами, всi їхнi офiцiйнi i неофiцiйнi заяви були стовiдсотковою брехнею. Часто-густо захiдний споживач iнформацiї "вiвся" на цi повiдомлення. Це вiдбувалося саме через ментальнiсть громадян цивiлiзованих країн. Вони просто не можуть второпати, усвiдомити, що якась нацiя чи країна може так брехати. В них це просто не прийнято. Спiйманi на найменшiй брехнi засоби масової iнформацiї чи державнi дiячi несуть величезнi матерiальнi i моральнi збитки вiд своєї дезiнформацiї. Зовсiм iнша ситуацiя в Росiї, де брехня є способом iснування нацiї i її провiдникiв.
   Саме вiд росiян в СРСР йшли подвiйнi стандарти i суцiльна брехня. Саме через таку ментальнiсть росiян в "Країнi дурнiв" iснували на промислових пiдприємствах цехи для виробництва продукцiї для внутрiшнього i окремо для зовнiшнього споживання. Це i є один з найяскравiших проявiв внутрiшньо притаманної для росiян брехнi. Жоден народ свiту так i не змiг додуматися до подiбного дурисвiтства. Цим дурили як iноземцiв, так i радянських громадян.
   Який же абсолютно божевiльний комплекс неповноцiнностi у росiян стосовно iнших народiв. Це просто жах! При цьому найяскравiше цей комплекс проявляється стосовно українцiв i американцiв. Стосовно перших - це давня iсторiя, ще з часiв "першого кацапа" князя Боголюбського, який як ординський хан спалив Київ ще до татаро-монгольської навали. Росiяни завжди намагалися знищувати українцiв i знищували їх десятками мiльйонiв, при цьому брешучи їм i всьому свiтовi просто в очi, що вони нашi "брати" i сповненi до нас "братської любовi". Нинi ця "любов" набула чергового загострення у виглядi вiйни проти України, вбивства тисяч українцiв i вже цiлих Еверестiв брехнi на цьому тлi. Цiкавим є те, що деякi iсторики стверджують, що мiфом є твердження про якусь монголо-татарську навалу на Україну. Насправдi ж нею була iнтервенцiя московських ординський вiйськ.
   Мiльйони росiян в Iнтернетi шлють прокльони Українi i українцям i тут же в генетично притаманнiй їм брехнi говорять про те, що ми один народ, який хтось посварив. Читаючи всю цю маячню, неодмiнно приходиш до висновку, що тут уже нiчого не вдiєш, це не лiкується, так як знаходиться в росiян на генетичному рiвнi. Почитаєш все це i складається враження, що росiяни у власному дурисвiтствi, нiчим не обмеженому, свято вiрять, що Крим в України захопили проклятi американцi, а на Донбасi українцiв убивають якщо не американцi, то в крайньому разi НАТО. Хiба це маразм найвищого ґатунку?
   I нинi все яскравiше проявляється iстинна причина всього цього маразмо-дебiлiзму. Виявляється, що без українцiв i України росiяни i Росiя нiчого не може. Нiчого! Найяскравiше це проявилося саме в 2015 роцi, коли Україна наклала ембарго на поставку комплектуючих для росiйських космiчних програм. I росiйськi ракети одна за одною стали вибухати i падати. Увесь свiт побачив, що росiяни генетично не здатнi виготовляти високотехнологiчну продукцiю для освоєння космiчного простору. Не даремно, всi радянськi теоретики i практики освоєння космiчного простору були етнiчними українцями - Цiолковський-Наливайко, Кондратюк, Корольов, Глушко, Челомей, Янгель тощо. Не стало їх i росiяни за 50 рокiв так i не спромоглися створити жодної нової космiчної ракети. I всi їхнi розмови на цю тему, це все та ж росiйська брехня.
   Взагалi, щодо Московiї i московитiв я висунув теорiю, що президент цiєї країни пан Путiн є для неї Распутiним ХХI ст. Його мiсiєю на новому цивiлiзацiйному витку геостратегiчної спiралi є та ж, яка була в Распутiна на початку ХХ ст.: знищення Росiйської iмперiї. Якщо вiдкинути несуттєвi деталi, якi пов'язанi не з самою сутнiстю процесiв, що вiдбуваються, а визначаються новими умовами ХХI ст., дiяльнiсть Путiна до деталей нагадує дiї Распутiна. Бiльш того, я вважаю, що i закiнчить пан Путiн точно так, як i Распутiн 100 рокiв тому. Распутiна прибрало його ж оточення 30 грудня 1916 року, десь приблизно в цей же час, але вже в 2016-2017 роцi знищить i Путiна на цей раз його оточення. Однак буде вже пiзно, Росiйська Федерацiя (реально - iмперiя) вже увiйшла в перiод незворотних процесiв остаточного i безповоротного розпаду.
  
  

Українське дурисвiтство

   Вiдомо, що головними проблемами Росiї є дурнi i дороги. Головними проблемами України є дурнi, дороги i Росiя. Цей анекдот надзвичайно точно вiдображає стан справ з дурисвiтством в Українi, так як абсолютно вiдповiдно визначає, що головнi проблеми нашої держави i нацiї iдуть не вiд неї самої, а няв'язанi нам росiянами спочатку зовнi, а потiм через штучне переселення мiльйонiв росiян на територiю України i вже шляхом впровадження росiйського дурисвiтства через його безпосереднiх носiїв. Росiяни з їх в минулому не притаманними українцям матюками, неприхованим пияцтвом, за яке не соромно (предмет гордощiв росiян), розпусти, неохайностi тощо, як бацили принесли все це до України i призвели до хвороби нашого суспiльства. Тому чим далi в усiх сенсах ми будемо вiд Росiї i росiян, тим цiлком об'єктивно краще для українцiв i України. Радiо "Шансон" чи "Русскоє радiо" в принципi не може бути українським. Це елемент мерянсько-мещорської угро-фiнської культури. I цi елементи українська держава має свiдомо видаляти з органiзму України i українцiв як злоякiснi пухлини.
   Вiдомо, що чим далi вiд України, тим кращi дороги i страшнiшi жiнки. В деяких країнах вона настiльки страшнi, що нiяка вiагра вже не допомагає. Головне дурисвiтство українцiв полягає в тому, що вони вважають, що краще там, де їх немає. Українцi забули слова свого Вчителi i Пророка Тараса Шевченка: немає другої Вкраїни, немає другого Днiпра, а ви претеся на чужину, шукати доброго добра. Замiсть того, щоб спiльними зусиллями перетворити власну, найкращу у свiтi землю для життя i виробничої дiяльностi (за свiдченнями нiмецьких вчених) у рай земний, українцi вiддають перевагу емiграцiї.
   Я озираюся навколо себе i бачу серед своїх друзiв i знайомих просто таки неймовiрну кiлькiсть родин, сини i доньки яких живуть за кордоном. Це тiльки в одного мене знайомi i їх дiти живуть у Iрландiї, Великiй Британiї, Францiї, Iспанiї, Португалiї, Iталiї, Нiмеччинi, Польщi, Чехiї, Болгарiї, Туреччинi, Японiї, США, Канадi, Бразилiї, Аргентинi, Австралiї i Новiй Зеландiї. I це так, на першу згадку. Напевно, що я не всiх ще й згадав. При цьому переважають жiнки. Це вже бiда якась. Одна моя знайома, людина iнтелiгентна, освiчена i не бiдна, свою красуню-доньку вiд народження готувала для того, щоб видати її замiж за iноземця. Донька вiдвiдувала музичну школу по класу фортеп'яно, спортивну школу, де займалася художньою гiмнастикою, вивчала мови. Ускладнення виникли в тому, що крiм обов'язкової англiйської знайома не знала, яку вивчати другу мову. Чи то нiмецьку, коли донька вийде за нiмця, чи може французьку, коли пiдвернеться пiдходящий француз. А раптом доньку захоче забрати iспанець чи швед. От проблема! Крiм того, мати не знала, якi страви вчити доньку готувати. Вона мала бути ще й гарною господинею. Знайома врештi-решт зупинилася на французькiй i прогадала. Доньку забрав iталiєць з Мiлану i тiй бiдолашнiй прийшлося вивчати ще й iталiйську.
   В iнших знайомих донька вийшла замiж за шотландця з Глазго. I це теж була цiкава iсторiя, так як вона листувалася з греком, ходила до грецького посольства в Києвi, вивчала грецьку мову. Грек, до речi багатий, приїздив до цiєї родини до Києва i вже домовилися про весiлля. Але з дитинства "пiдготовлена" до замiжжя з iноземцем донька (красуня, спортсменка, пiанiстка, полiглот, вправна хазяйка) раптом почала вередувати, так як їй нежданно-негаданно припав до душi червонопикий вiд вiскi молодий здоровань шотландець. До речi, вона познайомилася з ним саме в Грецiї, куди її возив на оглядини до батькiв бiдолашний грек.
   Я впевнений, що i нинi безлiч українських матерiв змалечку привчають своїх доньок до думки, що в Українi жити не можна i для того, щоб покращити своє життя треба їхати за кордон i найкращий шлях до досягнення цiєї заповiтної мрiї саме i є шлюб з iноземцем. Нехай вiн буде найпотворнiшою людиною у свiтi, але в нього мають бути грошi. В деяких родинах дiвчатка змалечку привчаються до цiєї думки. Доходить до абсурду. В однiй київськiй родинi, батько топ-менеджер, саме так i виховували доньку. Спочатку вона вийшла замiж за гарного, молодого i багатого киянина. Жили вони добре, але дружина весь час переконувала чоловiка, що треба їхати до Австралiї, про що їй змалечку торочили батьки. Чоловiк не розумiв навiщо це потрiбно, коли в нього все є i в Українi. Врештi-решт, коли чоловiк навiдрiз вiдмовився виїжджати з України молодята розлучилися i молода жiнка виїхала до з дитинства омрiяної Австралiї. Щастя там вона не знайшла, не знайшла i пристойної роботи. Але вертатися додому вже соромно. Та й колишнiй чоловiк уже знайшов собi iншу, яка спрямована на досягнення успiху на Батькiвщинi.
   Абсурднiсть пошуку щастя за кордоном виглядає на фонi багатьох iноземцiв, якi приїжджають до України з рiзних країн свiту i знаходять тут не лише життєвий успiх, але й велике особисте щастя. Вони заявляють, що кращої землi для життя немає i дивуються, чому це українцям не сидиться вдома. А й дiйсно. Українська дiаспора зараз чи не найбiльша у свiтi i перевищила за чисельнiстю навiть iталiйську i китайську. Крiм того, зараз у свiтi немає жодної країни, де б не жили й працювали українцi. Багато з цих країн явно не належать до держав, якi в чомусь кращi за Україну. В деяких iз них взагалi, як на мене, жити не можна. Але дурисвiтство українцiв проявляється в їх прислiв'ї: нехай гiрше, аби iнше.
   Всесвiтньовiдомий американський вчений Семйуел Гантингтон висунув теорiю "клiматичних оптимумiв". За нею найкращi умови для життя i виробничої дiяльностi людини iснують в помiрних клiматичних поясах. Дiйсно, на пiвднi страшна спека, а на пiвночi лютий холод не дають людям не тiльки продуктивно працювати, але й критично мислити. Придуманi американцями кондицiонери для охолодження повiтря реально є расистськими, так як орiєнтуються на бiлу расу, яка виникла в помiрному клiматичному поясi i до нього алаптована. Нi афроамериканцi, нi мексиканцi не є адаптованими генетично до холодного повiтря. Україна саме i знаходиться не просто в помiрному поясi, а в його найсприятливiшiй для життя i виробничої дiяльностi частинi. Дивовижно, але українцi намагаються покинути "Землю обiтувану" заради чогось гiршого. Я знав одного дурисвiта українця, який все життя прожив в Норильську за Полярним колом, заробляючи грошi, сподiваючись на них пожити на пенсiї в Українi. I помер за мiсяць до виходу на пенсiю i як мамонт пiшов у вiчну мерзлоту Норильська. Нi грошей, нi життя.
   Ще одна рiч вказує на дурисвiтство українцiв у пошуку кращої долi за межами України. Нiмецькi клiматологи визначили, що найкращi умови для життя i господарської дiяльностi людини знаходяться саме в Українi. Вони навiть вказали конкретне мiсто, де цi умови концентровано найкращi. Це мiсто Немирiв Вiнницької областi. Цiкаво, що саме Вiнницька область належить до областей України, населення якої полишає цю благодатну землю найiнтенсивнiше.
   Ще одне очевидне дурисвiтство нашої нацiї полягає в тому, що українцi сприймають нав'язувану їм зовнi i зсередини думку, що їх впродовж вiкiв знищували не росiяни, якi їх завжди щиро ненавидiли, ненавидять i будуть завжди ненавидiти, а Петро I, Катерина II, Ленiн, Сталiн, Путiн тощо. Звичайно, у свiтi є народи, представники яких не люблять українцiв i Україну. Але ненавидять їх на рiвнi необхiдностi винищення до ноги лише росiяни. Дурисвiтство українцiв впродовж столiть, їхнi постiйнi нацiональнi катастрофи саме i полягали в тому, що ненависть росiян не зустрiчала аналогiчної реакцiї в українцiв. I це пояснюється просто неймовiрною, незбагненною для українцiв i iнших європейських народiв брехливiстю росiян, їх вмiнням чорне зобразити бiлим i навпаки. Лише в 2014-2015 рр. українцям в значнiй мiрi вдалося позбавитися навiяної їм росiйської брехнi i вони зрозумiли з ким насправдi мають справу.
   Дурисвiтство української iсторичної науки теж навiяне нам москалями. Це ще одна з нескiнченного ряду брехнi цiєї нацiї. Хтось сказав, що читати українську iсторiю без заспокiйливого брому неможливо. В мене iнша реакцiя на спотворену москалями до невпiзнання нашу iсторiю. Спотворену свiдомо, бо вони не мають такої її глибини. Тому необхiдно довести "глупим хахлам", що трипiльцi не мають нiкого вiдношення до українцiв, як i скiфи, сармати, готи, анти тощо. I наш дебiльний iсторичний "совок" з цим погоджується. Здається, що в "академiкiв вiд iсторiї" панує повний маразм, коли вони стверджують, що трипiльцi за кольором шкiри були ледь не неграми. Ну хтось з археологiв ту шкiру бачив? Вона десь збереглася?
   Що ж виходить з дурисвiтської української iсторiї? Жили-були 7,5 тис рокiв тому в Українi трипiльцi. Залишили по собi величезну кiлькiсть городищ, артефактiв, керамiки тощо. Жодного поселення трипiльцiв в Росiї не було. Потiм, через кiлька тисяч рокiв вся величезна маса трипiльцiв зiбралася до купи i стрункими рядами вирушила туди, "де краще". А де краще? А нiде! В Сахарi, Каракумах, Кизилкумах, китайськiй пустелi Такла-Макан, в холоднiй заболоченiй московськiй Костромi чи Калузi. Де краще? Та нiде краще, як в Українi немає. А потiм звiдкись з неба чи з Марса на їх мiсцi опинилися скiфи-орачi. Потiм i вони стрункими рядами попхалися на Чукотку, бо там краще. На їх мiсце прилетiли сармати, потiм готи, потiм анти. Не здається вам, що українськi дурисвiти-iсторики повторюють придуману нам москалями iсторiю, так як у них нi трипiльцiв, нi скiфiв-орачiв, нi сарматiв, нi антiв нiколи не було. Так як їх до себе вони приписати нiяк не можуть, то треба через наших дурисвiтiв-iсторикiв забрати їх у нас. А трипiльцi, скiфи, сармати, готи, анти, русини вiдносяться до сучасних українцiв точно так, як в кожному людському роду до нас нинiшнiх вiдносяться нашi батьки, дiди, прадiди i прапрадiди. I русини Київської Руси є дiдами нинiшнiх українцiв, а анти їх прадiдами, а готи нашими прапрадiдами тощо.
   Та й займаються нинiшнi українцi майже тим же, чим займалися нашi пращури трипiльцi, скiфи-орачi, анти чи русини. Як i тисячi рокiв тому ми посiдаємо провiднi мiсця у свiтi за експортом зерна i меду. З того часу хiба що картопля та олiя додалися. Та ще "бич Божий" дурисвiтського колгоспного господарства - цукровi буряки. Що воно справдi дурисвiтське, говорять тi незаперечнi факти, що лише пiсля лiквiдацiї колгоспiв Україна посiла провiдне мiсце у свiтi за експортом олiї, зерна i меду.
   Або ж взяти для прикладу так звану "Повiсть минулих лiт" мiфiчного Нестора. Оригiналу цiєї "працi" не iснує. Здається нинi вже й останньому їжаку зрозумiло, що цей твiр створений "борзописцями" царської охранки на замовлення "руського мiра". Уже й археологи сто разiв пiдтвердили, що артефакти Новгорода не йдуть глибше Х ст. А це вказує на те, що вся "повiсть" пробрiхана наскрiзь в класичному стилi мерянсько-мещорських угро-фiнiв i нiякого стосунку до реальних подiй не має. Аж нi, українськi iсторики продовжують посилатися на неї як на iсторично достовiрний документ.
   Але ж не на одних москалях свiт клином зiйшовся. Є ще й "явреї". I ось одна дама археолог розповiла, що нiяк не може видати свою монографiю про трипiльцiв. Немає грошей. Але якiсь меткi хлопцi з Iзраїлю пропонують їй грошi, щоб ця книжка вийшла. Але з однiєю зовсiм "незначною" умовою. Вона має написати в цiй книзi, що трипiльцi були семiтами i ледь не пращурами сучасних євреїв. Зрозумiли навiщо? Якщо ви не належите до свiту дурисвiтiв, то вам стало ясно, що "хлопцям з Iзраїлю" потрiбне "наукове" обгрунтування претензiй на українську землю, її чудовий чорнозем, найродючiшу землю свiту. Ось така в нас iсторична наука. Якщо вийде друком монографiя, в якiй український автор стверджуватиме, що трипiльцi, анти чи русини Київської Руси були семiтами, щоб ви знали, хто дав грошi для проведення таких iсторичних "дослiджень".
   Я б не здивувався, якби десь в палестинських печерах зовсiм несподiвано не вiдшукалися якiсь "документи" на кшталт "Повiстi минулих лiт" Нестора-лiтописця, але вже Мойше-лiтописця, в яких описувалося б походження антiв вiд царя Соломона чи якогось iншого семiтського вождя. I звiдки пiшла земля антсько-iзраїльська i хто перший з "явреїв" став княжити в Києвi. I нашi iсторики миттєво б стали посилатися на цей фолiант як на iстину в останнiй iнстанцiї. Та й знаменитi Змiйовi вали висотою понад 20 метрiв i довжиною понад 9 тис. км мiг побудувати в Українi тiльким Богом обраний народ. А хто в нас богообраний? А iнакше прийшлося б констатувати, що крiм євреїв у свiтi є ще один Богом обраний народ, тобто українцi. Жах якийсь господнiй!
   В цьому свiтi бал правлять так званi пересiчнi люди. Хто вони такi? Позбавленi волi, класичнi пристосуванцi. Тихо вештаються вони вулицями наших мiст i сiл. Непомiтнi, нiчим не вирiзняються з натовпу. Дрiбнi iнтригани, плiткарi, заздрiсники. Це вони поширюють навколо себе розбрат, недовiру, брехню i обман. Лише екстремальнi умови - вiйни, революцiї, природнi катастрофи здатнi на деякий час пiднести їх над буденнiстю. Але все проходить i виживши, вони знову стають самi собою - вислужуються, зраджують, брешуть. Саме такi люди й складають основу незнищенного свiту дурисвiтiв.
   Однак, нинi не так, як було в минулому. Iнтелектуальна елiта, на вимогу свiту дурисвiтiв, створює все бiльше засобiв знищення не лише людства, але й усiєї планети Земля. Всi технiчнi вдосконалення ХХI ст. створюються iнтелектуальною елiтою людства, а потрапляють вони до рук бiомаси, яка не здатна їх використати на добро нi собi, нi людству в цiлому. Крiм того, цiлi дебiльнi нацiї, на чолi з гiпердебiльними очiльниками (саме нинi ми маємо тому багато свiдчень) стають реальними чинниками знищення людства. Тому свiт дурисвiтiв впевнено рухається до свого закономiрного фiналу.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"