Мориляк Мирослав Васильович : другие произведения.

Канiкули

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

   Шановнi громадяни!
   На виконання указу президента УкраЌни вiд 11.07.2005 року номер1086, розпорядження МВС УкраЌни вiд 17.03.2011 року номер 263 та з метою забезпечення соцiального та правового захисту дiтей, попередження вчинення злочинiв з боку неповнолiтнiх та вiдносно них, профiлактики бродяжництва, жебрацтва та iнших негативних явищ пiд час весняних шкiльних канiкул в перiод з 21.03.2011 - по 04.04.2011рр. на дiльницi обслуговування ЛВ на ст.Мукачево УМВС УкраЌни на Львiвськiй залiзницi будуть проводитися загальнодержавнi оперативно-профiлактичнi заходи пiд умовною назвою КАНIКУЛИ.
   В ходi вiдпрацювання будуть задiянi Служби у справах дiтей мiськрайдержадмiнiстрацiй, служби КМСД територiальних органiв внутрiшнiх справ, притулки для неповнолiтнiх, медичнi заклади та всi небайдужi громадяни.
   Метою проведення заходiв є виявлення безпритульних дiтей, неповнолiтнiх жебракiв, бродяг та пiдлiткiв, якi перебувають в розшуку з метою Ќх подальшого соцiального влаштування. Особлива увага придiлятиметься вокзалам, станцiям, електропоЌздам примiського сполучення, паркам, ринкам, територiям вiдпочинку та мiсцям проведення масових заходiв. Не залишайтеся байдужими до дiтей на вулицi та приймайте активну участь у проведеннi операцiЌ!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"