Приймак Александр Иванович : другие произведения.

Другий тайм ми вже вiдiграли! (слухання з декомунiзацiї в Харковi)

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Власне, декомунiзацiя в Харковi почалася задовго до цих зборiв. I розпочали її так званi... комунiсти. Це розпочалось вже тодi, коли вони ажнiяк не вiдреагували на знесення алеї молодогвардiйцiв у скверi Перемоги, за "Дзеркальним струменем"...

  13 ноября в 19:43 Ј
  "Другий тайм" ми вже вiдiграли!
  (слухання з декомунiзацiї в Харковi)
  Власне, декомунiзацiя в Харковi почалася задовго до цих зборiв. I розпочали її так званi...
  комунiсти. Це розпочалось вже тодi, коли вони ажнiяк не вiдреагували на знесення алеї молодогвардiйцiв у скверi Перемоги, за "Дзеркальним струменем"...
  А тепер - деякi штрихи до слухань з декомунiзацiї вiд рiзних авторiв.
  Serhiy Petrov (з моєю релактурою) :.
  •
  Громадськi слухання щодо перейменування вiдповiдно до закону про декомунiзацiю зiрванi.
  Почалось все з того, що учасники заново реєструвались i отримали мандатиiншого колiру (вчора - жовтi, а сьогоднi - рожевi), але.... слухання продовжились. Тобто ми маємо порушення регламенту, бо якщо слухання перерванi, то в них мають брати участь тi, хто був вчора, а якщо видають новi мандати i заново реєструються, то вони мають проводитись по-новiй.
  Як i мало б бути пролунав державний гiмн України, I, уявiть собi, лише один iз Президiї хоч рота вiдкрив! Це вже був перший наглий виклик. Але цим не закiнчилося. Всi виступи членiв Президiї були виключно росiйською мовою, навiть I.Терехова, тобто офiцiйного представника влади в українському мiстi! Це додатково налаштовувало свiдомих громадян агресивно. Особливо, враховуючи фактичний стан вiйни проти агресора - РФ.
  А коли хтось iз названих членiв Топонiмiчної комiсiї заявив, що Влада вирiшила перейменувати Дзержинський район на честь професора, невролога... Владислава Дзержинського, Фрунзенський в честь Героя Радянського Союзу, Тимура Фрунзе..., обуренню залу не було меж!
  Хтось назвав членiв комiсiї "тупо-анемiчними": важко не погодитись.
  До президiї намагались пiдiйти кiлька людей вiд громадськостi, але невiдомi хлопцi у камуфляжi без розпiзнавальних знакiв цьому перешкоджали. Iз кожною хвилиною, поки виступали Хорошкований, Басараб та Куделко напруга наростала (знаючи Сергiя Куделка, то вiн сильно нервував, а подекуди навiть психував). Зрештою, на сцену пройшли Sitenko Taras, Роман Черемський та Iryna Bagalij. Коли слово дали Роману Черемському то на сцену по її центру вскочили та прорвались крiзь "камуфльованих" кiлька хлопцiв (кажуть iз "Сотнi Лева") i зчинилася бiйка. Тєрєхов закрив "громадськi слухання"... Це тривало максимум хвилин 12-15... Ну от i все... Бiльше "слухань" не буде - вирiшуватиме мiська рада, хоча проведення слухань є обов'язковим (за законом, якщо це увiчнення видатних людей, а у списках i вiд ґєпи,i вiд громадськостi, вони таки є).
  Хлопцi, що зчинили бiйку розчинилися, так само швидко зникли хлопцi у камуфляжi з очеплення сцени. Ми так i не розiбрались, хто i з якою метою це зробив. Тому особисто я вважаю, що це було сплановано владою, аби звинуватити активiстiв в "неконструктивностi". За традицiєю, громадським активiстам швидко у залi вимкнули свiтло. Активiстiв, за даними лiчильної комiсiї, залишилось у залi 435 осiб (хоча Тєрєхов оголосив, що загалом присутнi 1821 учасник слухань).
  Терехов викрикнув, що слухання зiрванно й разом з iншими членами президiї удалився, покинувши папери...зараз починають вимикати свiтло..
  До речi, швидко рятуючи свою дупу, Тєрєхов забув "сценарiй" поряджку голосування "громадських слухань", в якому чiтко було прописано "прiнято большинством голосов" а, про Ленiна взагалi фраза "величайший пролетарский революционер" - тобто про жодний реальний пiдрахунок голосiв вiд самого початку не йшлося.
  Бiльше того, сьогоднi кiлька активiстiв говорили з ґєпою, то вiн сказав, що нам дали пiдтримку, то будемо ми вирiшувати що i як - "я сказал". I взагалi "срав" вiн на той закон - вiн йому не указ...
  Пан Тєрєхов сказав, що ми нiби розтрощили ККЗ "Україна"? Так ось, нiчого не було зламано чи розбито, було викликано патрульну полiцiю, яка це зафiксувала. До речi, надворi стояло близько 30-40-ка працiвникiв... полiцiї рука не пiднiмається назвати... о! "правоохоронцiв перехiдного етапу", якi, мабуть, дивились, аби нiхто випадково не скомунiздив дверi...
  Вiдповiдальнi за виключення свiтла закрилися в кiмнатi й не бажають виходити. Полiцiя зараз збирається вибивати дверi з метою викриття винних)
  Оце б було б дуже добре i конкретно!
  А директоршу разом з обслугою вигнати геть "за невiдповiднiсть займанiй посадi"!
  За тiєю ж статтею вигнати й Терехова (+- за iгнорування держ.мови i законiв України!)
  Громадське слухання пiдходить до завершення. Райони Харкова вирiшено перейменувати наступним чином: Дзержинський - в Шевченкiвський, Жовтневий - в Баварський, Ленiнський - в Зарiчанський, Орджонiкiдзевський - Роганський, Фрунзевський - Немишлянський, Київський - без змiн, Московський - в Салтiвський, Комiтернiвський - Європейський, Червонозаводський - Основ'янський!
  Вибiр зроблено, але заспокоюватися ще зарано. Послiдовники старої системи ще покажуть зуби. Дмитро Маринiн, Тарас Сiтенко запрошують громадськiсть вiдстояти рiшення сьогоднiшнього голосування разом з ними на сесiї мiськради, 20-го числа.
  Боротьба обiцяє бути нелегкою, але перемога залишиться за нами! Слава Українi!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"