Приймак Александр Иванович : другие произведения.

Думки вголос 1.Президент

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    "Президент миру" - гордо називає себе нинiшнiй обранець. Але ж у нас - ВIЙНА! Бiльшiсть, i я у тому числi, хотiли б миру, але у нас вiйна. Треба бути реалiстами. I тому нам в першу чергу потрiбний успiшний Президент для вiйни! Але це що ж - тодi буде ДВА Президенти?!..

  Думки вголос
  1.Президент
   "Президент миру" - гордо називає себе нинiшнiй обранець. Але ж у нас - ВIЙНА! Бiльшiсть, i я у тому числi, хотiли б миру, але у нас вiйна. Треба бути реалiстами. I тому нам в першу чергу потрiбний успiшний Президент для вiйни! Але це що ж - тодi буде ДВА Президенти?!.. "Цього нам лише не вистачало".
   Щось треба мiняти. Або мiняти-ся!.. Негайно!
   Примiтка: нелiшнiм буде i приклад з Черчиллем, - його пiдтримували 84 вiдсотки населення, i цей показник зберiгся практично до кiнця вiйни. Але. до закiнчення вiйни на перший план вийшли економiчнi проблеми, вiн подав у вiдставку. Отже всьому - свiй час, а кожному часу - свiй лiдер!
   Нинiшнiй же Президент вперто повторює (услiд за Меркель i Со), що вiйськовим шляхом миру не досягти. Зовсiм не безсумнiвно. Особливо враховуючи, що а) "iсторiя людства є iсторiя воєн", б) i особливо, враховуючи можливий негативний аналог розвитку "мирних" подiй - шляхом довгого потурання Гiтлеру в 1938-1940 рр.
  Та i нинiшнiй його послiдовник продовжує лише публiчно глузувати з мирних санкцiй i усе бiльш розпалювати пожежу вiйни i поглинати все новi територiї. Одночасно - всi, об'єктивно мислячi, експерти наполягають, - що без успiшної вiйськової складової Перемогу досягти просто неможливо!
  Теоретично (а потiм i практично -?!) можна, звичайно, продемонструвати i Меркель з Оландом (а можливо i Обамi/США) помилковiсть їх страусиної стратегiї i тактики, - переставши бути щитом мiж ними i путiнськими бандами. Правда, я не повiрю, що українцi вже настiльки вiдвернуто "альтруїстичнi".
  Кращi iз справжнiх українцiв платять найвищу цiну - життя - за власну СВОБОДУ i за свободу своєї сiм'ї i Батькiвщини. Нинiшнiй "Президент миру" не квапиться розлучитися з Липецькою кондитерською фабрикою ROSHEN. Важко повiрити, що так само поводився б успiшний "вiйськовий" Президент!
  Абсолютно очевидно, що такий Президент зобов'язаний зiбрати олiгархiв i сказати: "Я продав свої активи i направив їх на ВСУ! Роби, як я! Iнакше це зробить за вас революцiйний народ, але вже так, як вiн сам це розумiє i умiє!.."
  До речi, успiшне ВIЙСЬКОВЕ протистояння мiнiатюрної Фiнляндiї - ще бiльш потужному СРСР в 1939-1940 гг.повнiстю протирiчить лукавiй формулi "пацифiстiв"! Можна i треба бити не тiльки числом, але й вмiнням! I українцi це неодноразово в iсторiї вже доводили.
  Ось i тепер наш "Президент миру", роблячи як би "хорошу мiну", не вводить багатократно обiцяного вiйськового стану, а замiсть цього направляє у ВРУ однойменний законопроект. Але що ж заважало йому це зробити завчасно?
   Адже в України вже немає часу на розгойдування i "наздоганяння". Навпаки, - успiшний Президент зобов'язаний вигравати за рахунок ВИПЕРЕДЖЕННЯ!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"