Проничкин Ярослав Вячеславович : другие произведения.

Казка. Таємне вiйсько Дiамантової Королеви Прон

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Казка. Таємне вiйсько Дiамантової Королеви Прон
  
   Пiд час запеклої вiйни з королями гоблiнiв, двоє чудовиськ викрали маленького сина Короля Прона. Iм'я його Лицар Непохитний Мир. Лестощами скористався гоблiн-бородавка Подзiгун, а жалощами його служниця Щуриця Гальона, яких зневажав Король Людей iз-за того, що вони зрадили навiть свого червоного короля.
   Але Королева Єва знала їх план заздалегiдь... Окреме вiйсько сформувала Королева i таємно направила у сховинку...
   Вiдважного Дiамантового Короля не зупинити. Битва за битвою! Перемога все яскравiше за попередню. Великi землi, квiтучi сади, дiамантовi замки розквiтали пiсля його походiв. Його дивiз - незалежне життя Людей! Трiшки вiдпочивши вiд останньої битви, незатримуючись рухався далi. Вiйсько його: 4-и десятитисячних батальйона вiдбiрних, особисто пiдготовлених, безстрашних лицарiв, i 75-ть тисяч солдат озброєних Духом i Словом Господа Бога! Прон нiколи не крав дiтей гоблiнiв, але сирiт вiддавав у церкву священика Орiорана, де їх виховували гiдними Лицарями Людей. Втративши зв'язок iз сином, з ненавистю, звiсно сумував. Що всiм серцем вiдчувала його дружина Єва...
   Королiвство покрилося бiлим шовковистим полотном. Прийшла зима. Маленькi Принцеси християн заохочено слухали сповiдi i iсторичнi вiдомостi Королеви у великiй залi, вiдомої в усьому свiтi Царської Династiї Рюр. Прихлюпуючi байховий чай з цукровими льодяниками i тихенько копiюючи Королеву у дзеркалi посмiхаючись, поважали її. Вона навчала дiвчат вiрностi своїм чоловiкам, культурним заздрощам i вiйськовим хитрощам в Дiамантовому замку вiдважних, честних i всемогутнiх Королiв, коли зала заповнилась незвичним дзвiном чорної дзвiницi церкви Орiорана... Фiолет-плащ, тiнню, промайнув за вiдкритими воротами зали. Королева Прон аж похитнулась вiд дивини. Припiднялась i вибiгла за, вiрним другом Короля, воєводою!
   -"Тайное войско с Вашим Именем, Королева, возвращается!" Сказав впевнено Орiоран, тримаючи долонь бiля вуст, щоб не було чутно iншим.
   - "Що? Щщщо!!! Що, з-з-з Непохит..."
   Не встигла промовити питання до кiнця, вiдреагувавши на жест долонi Орiорана - "тихiше". В iншiй руцi якого, бiля гаманця, мерехтiла розгорнутою записка, в якiй було написано: "КоролЄва! Злодiiв знаєшла смертъ. З намi Мир!... Бiлий колiр обличчя "видихнула" Чарiвна. Не читаючи далi, впевнено поверталась до дiвчат радiючи, про те що до моменту повернення її коханого, вона мала приємний сюрприз - повернення маленького Лицаря Миру, сина Короля Прона. Адже нiхто як вона пам'ятала скiльки часу займає дорога вiд Червоного замка гоблiнiв до Дiамантового замку вiдважних i честних, всемогутнiх Королiв. #donpron
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"