Молитвослов : другие произведения.

Просьба о молитве

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:



  
  На этой странице можно оставлять Ваши просьбы помолиться за кого-нибудь...
  
  Нас, православных христиан, на САМИЗДАТе много! А ведь сказано: "Где двое или трое собраны во имя Мое, там Я посреди них" (Матф.18:20)
  
  Помолимся Господу всем миром за братьев и сестер наших, за детей и сродников, за живых и мертвых православных христиан!
  
  Как молиться? У каждого - "своя" молитва...
  
  В моем, недостойном помысле, такая:
  
  Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий, спаси и помилуй раба (рабу) Твоего (имярек), и прости ея все грехи вольные и невольные, яко Благ и Человеколюбец! Аминь!
  
  О болящих:
  
  Владыко, Вседержителю, святый Царю, наказуяй и не умерщвляяй, утверждаяйнизпадающия и возводяй низверженные, телесныя человеков скорби исправляяй, молимся Тебе, Боже наш, раба Твоего (имярек) немоществующа посети милостию Твоею, прости ему всякое согрешение вольное и невольное. Ей, Господи, врачебную Твою силу с небесе низпосли, прикоснися телеси, угаси огневицу, укроти страсть и всякую немощь таящуюся, буди врач раба Твоего (имярек), воздвигни ея от одра болезненнаго и от ложа озлобления цела и всесовершенна, даруй ея Церкви Твоей благоугождающа и творяща волю Твою. Твое бо есть, еже миловати и спасати ны, Боже наш, и Тебе славу возсылаем, Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
  
  Иконе Божьей Матери "Всецарица":
  
  О Пречистая Богомати, Всецарице! Услыши многоболезненное воздыхание наше пред чудотворною иконою Твоею, из удела Афонскаго в Россию пренесенною, призри нас чад Твоих, неисцельными недуги страждущих, ко святому образу Твоему с верою припадающих! Якоже птица крилома покрывает птенцы своя, тако и Ты ныне, присно жива сущи, покрый нас многоцелебным Твоим омофором. Тамо, идеже надежда исчезает, несумненною Надеждою буди. Тамо, идеже лютыи скорби превозмогают, Терпением и Ослабою явися. Тамо, и деже мрак отчаяния в души вселися, да возсияет неизреченный свет Божества! Малодушныя утеши, немощныя укрепи, ожесточенным сердцам умягчение и просвещение даруй. Исцели раба Твоего тяжкоболящего (имярек), о Всемилостивая Царице! Ум и руки врачующих его благослови, да послужат орудием Всемощнаго Врача Христа Спаса нашего. Яко живей Ти сущей с нами, молимся пред иконою Твоею, о Владычице! Простри руце Твои, исполненныя исцеления и врачбы, Радосте скорбящих, в печалех Утешение, да чудотворную помощь скоро получив, прославляем Живоначальную Нераздельную Троицу, Отца, Сына, и Святаго Духа во веки веков. Аминь!
  
  Пресвятая Владычица Богородица, молим Тебя, пошли благодать исцеления рабу Твоему (имярек), очисти душу ея и тело от всякого греха и болезни!
  
   []
  
  
  А сейчас, братья и сестры во Христе, прошу ваших молитв за отца моего духовного, протоиерея Виктора Богданова. Тяжело заболел батюшка Виктор, предстоит операция...
  
  Спаси нас всех, Господи!

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"