Маусович Анна-Zyxee : другие произведения.

Льонзаводські дітлахи

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


Оценка: 8.47*5  Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Це вигадана історія про дітей з мого села Льонзавод(Житомирщина). Смішні історійі з йіхнього аж ніяк не сумного життя. Сподіваюся, що вам сподобається. P.S.І сторія написана мною приблизнов 6-7 класі(2007 рік). Це одне з найперших мойіх творінь. Увага! Буква йі поіншому не хоче писатися в Самиздате!Вибачте за незручність в читанні.


Обложка [Я, Интернет, Поуер поинт и Пеинт]
   Льонзаводські дітлахи
   Тихо. В ліс ледь-ледь пробиваються промінчики сонячного світла.
   Літо. Квіти, вітерець повіває, корова ходить...
   Гульк, з кущів чиясь голова вилізла. То діти допомагають пасти череду. А тут ще й одна з них, Бімка зветься, в ліс залізла. Ну і дітлахи пішли йійі звідти виводити. Бідна Бімка і не підозрює, що за нею хтось пильнує Пташки співають...
  -- АААААААААаааааа!!!
   Корова з переляку хвоста догори підняла і одним рогом зачепила Тимка за куртку, в руках він тримав вантуз, котрий вчора знайшов біля заводу. Це він вирішив , що поки дівчата думатимуть як Бімку з лісу вивести, сво криком вигнати йійі назад, на пасовисько.
  -- Ах ти, скотиняка бісова! - кричить на перелякану корову Тимко, який висить у нейі на розі.
   Отямившись, Бімка струснула головою і Тимко впав прямо у калюжу.
   - Ну зачекай! Хай но тільки мій тато дізнається. Тиждень на сіні сидітимеш! - образившись каже Тимко.
   - Хі-хі! Ха-ха-ха! - вилазять з кущів Яришка та Віолка.
   - Ну ти і дав! Тобі що, захотілося собі життя вкоротити? - запитала Яришка.
   - Та ні . А чого ж ви так довго думали? Давайте план складем, давайте план складем! - розгнівавшись сказав хлопчик - І взагалі, чому не допомогли? Ви думаєте легко отак на розі висіти? Вона мені всю курточку порвала, точно як наш Тузик грілку!
   - Вибач. Ми не хотіли! Коли ти закричав, ми здивувавшись вирішили подивитись, що ж таке тут робиться. А ти, поки ми вилізли, уже висів на розі.- почервонівши сказала Віола.
   - Все! Годі сваритися! - сказала Яришка.
  
   Давайте я вас познайомлю з льон заводськими дітлахами.
   Тимко - це син тракториста Степана. Два роки тому Тимко поліз на горище хліва. Він там часто полюбляв ховати свойі речі. І тільки він підійшов до свого іграшкового літачка, як провалився у хлів, і впав як раз на льоху Цукерочку... Ото вереску було!.. Після цього Тимко почав недолюблювати свиней.
   Яришка - дівча з рудим волоссячком. Вона відмінниця у класі. Але це йій не заважає потрапляти у халепу.
   Якось вона на перерві чергувала у класі. Яришка піднесла відро з водою до дошки щоб помити йійі після уроку арифметики. Васько, головний хуліган у школі, підійшов до Яришки і, начебто випадково, штовхнув йійі у відро з водою. Дівчинка вся промокла. Зі злості вона, не зважаючи на дітей, що на нейі дивились, піднялася і вилила все відро прямо на голову Васька. Після цього вони обоє виправдовувались у директора в кабінеті. Звичайно, шкільному хуліганові не пощастило.
   Ну і Віолка. Теж руденька дівчинка, яка завжди мала одну зачіску - два хвостики. І скажу вам, йій це личило. Вона найголовніший репортер школи.
   У Віолки є менша сестричка Валя. Це маленьке чортеня завжди дістає Віолу. Одного разу Валя залізла під піч і вилізла звідти вся чорна від сажі:
   -ьола, вись ака Аля гайна!
   І свойіми чорними руцями це чудо обняло старшу сестричку. Нова Віолкина спідничка була зіпсована. Спідничку вона викинула. Валя знайшла йійі і вирішила випрати спідничку у ... болоті. Коли річ була *випрана*, дівчинка поклала йійі на тин висихати. А сусідська коза, побачивши щось зелене на тині, ледве не з'йіла спідничку. Валі стала до вподоби тваринка і вона натягла на не річ , і пустила йійі гуляти по селу. Отож сорому було Віолі, коли вона побачила козу у свой спідничці.
  

Оценка: 8.47*5  Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"