Маусович Анна-Zyxee : другие произведения.

Людина iз сонячним серцем

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


Оценка: 4.80*27  Ваша оценка:
  • Аннотация:
    НОВА РЕДАКЦIЯ! Я вiдкоректувала твiр згiдно ваших коментарiв. Прошу оцiнiть ще раз!Так краще? (Невеличка стаття на задану в школi тему! Прохання - вчителька пiсля перевiрки сказала, що в мене тяжкий стиль написання, я досi намагаюся зрозумiти в чому саме тяжкий, бо вона пояснила, що занадто емоцiйно i на ЗНО менi бал за таке знiмуть! Якщо можете, висловiть свою думку про це!Дякую! УВАГА! Буква йi в СI не сприймається, тому вiн видає так - Ќ, змiнити я нiчого не можу, тому вибачте за незручностi!)


Людина сонячним серцем

   Менi здається, що жити i не бачити сонця - це звичайнiсiньке iснування. Як можна не любити цю зiрку? Коли все навколо таке гарне, яскраве, дивовижне? Коли промiнь дає надiю на щастя, дарує тепло, є джерелом життя?
   Так само, є люди, якi уособлюють в собi всi цi якостi. Мабуть, кожна справжня мати є людиною iз сонячним серцем! Бо, здається, нiби вона, як i сонце, подiлилась свом теплом, щастям зi своïм немовлятком. Дитинкою, яка схожа на веселий, жвавий, неспокiйний, але мирний i теплий промiнчик.
   Я вiрю в те, що iснують люди-сонечка. Я таких людей зустрiчала, чи хоча б схожих на них. Така людина є надзвичайно енергiйною, веселою, теплою, м'якою, трохи навною, мрiйливою, романтичною i навiть в деяких речах iдеалiстичною... Це "сонечко" вiрить в кохання, вiчну дружбу, утопiю. Воно мрiє про мир у всьому свiтi, чи хоча б у всiх, хто ïï оточує. Це - людина iз сонячним серцем, яка нiколи, нiзащо не зробить щось погане.
   У нас, у нашiй краïнi, таких сонечок стає дедалi менше. Всi кудись квапляться, намагаються вийти iз скрутного становища. Люди працюють понад силу i можливостi. Їм не вистачає часу дивитись по сторонам. Треба вижити, чогось досягти, а вже тодi... Але, зазвичай, цього " тодi " нiхто не досягає. " Таке життя,"- скажемо ми. "Ха! Все буде добре!,"- скаже людина iз сонячним серцем.
  

Оценка: 4.80*27  Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"