Сергiй з Києва : другие произведения.

Край Дiда Якова. Пам'ятi Кузьми Павловича Бублика

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Iсторiя Української, Києво-Руської Республiки у контекстi iсторiї робочо-християнської цивiлiзацiї як вона є, без прикрас. Школа красних козакiв i робочих християн, школа життя i творчостi, смирення i покаяння дiда Якова з Капустинець. Козаки-червонцi, представники Червоно-Козачого Корпусу Республiки або як його тодi ще називали, Української Повстанської, Української Червоної, Української Радянської Армiї 1920х рр. Початки Фрипульястану, Козацької України рiвної Безмежжю. Iсторiя роду Бубликiв з Капустинець. Похорони простого християнина-степовика Поднiпров'я з дiда-прадiда, щирого козака-червонця Кузьми Павловича Бублика (1901-1925), рiдного брата мого прадiда, дiда Якова, 12 червня 1925 року у мiстi Старокостянтиновi, трагiчно загиблого у розквiтi сил. Прости Господи йому грiхи вiльнi i невiльнi i упокой з дiдами-прадiдами, там де святi i праведники спочивають молитвами його брата, дiда Якова i всiх святих! Господи, помилуй нас грiшних молитвами дiда Якова з Капустинець, доброго учителя i блаженного красного козака, наших дiдiв-прадiдiв i всiх святих!
   p.s. За переказами дiд Якiв був на похоронi брата. Можливо навiть вiн десь тут є присутнiй на фото. В будь-якому випадку загибель старшого брата, якого вiн дуже любив суттєво вплинула на формування його свiтогляду, врештi-решт привела на шлях смирення i покаяння, простої робочо-християнської творчостi у славу Божу i на радiсть людям. Так що навiть пiсля смертi поминання простого воїна вiльної України (i святої Русi), козака-червонця Кузьми Павловича Бублика продовжувало приносити добрi плоди його рiдним i близьким, друзям i товаришам, якi його знали, любили i згадували добрим словом. По плодам пiзнаємо їх. Господи, помилуй нас грiшних його молитвами, молитвами його брата, дiда Якова, молитвами наших дiдiв-прадiдiв i всiх святих! У Бога всi живi, Вiйсько Боже - Вiйсько Вiчне... Благодать Безмежжя сяє серед горя i бiди як Владика пiднiмає Прапор Грiзної Орди, Благодать Безмежжя сяє серед влади i багатств, як Козак Шлях вiдкриває у Найкраще в Свiтi з Царств... Господи, помилуй!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"