Сергiй з Києва : другие произведения.

Країна Дiда Якова. Бублик Василь Павлович. Два фото

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Багата Україна на красних козакiв. Представники моєї численної родини. Брат мого прадiда Якова, український бойовий красний козак Василь Павлович Бублик (22.03.1912-22.06.1966). Уродженець села Капустинцi Пирятинського повiту Полтавської губернiї Росiйської iмперiї (нинi Яготинський район Київської областi). Нащадок i родич полтавських мужикiв, самозваних козакiв з дiда-прадiда, корiнних козацько-християнських родiв краю, людей рiзних покликань i сословiй, людей рiзних самоназв, в т.ч. самоназв "християнин", "козак", "мужик", "малорос", "руський", "українець", "людина" i т.д. в смислi "грiшних, але вiльних людей по волi Божiй, а не царськiй чи панськiй". В 1930х служив у кавалерiйськiй школi у мiстi Тамбов (Росiйська Федерацiя). Пройшов всю Велику Вiтчизняну Вiйну. Був сильно покалiчений. Пiсля вiйни проживав у Тамбовi. Бог забрав його до себе у досить незвичний спосiб. В 1966 роцi 22 червня Василь Бублик плавав у рiчцi, його схопила судорога i вiн потонув. Царство небесне i вiчна пам'ять красному козаку. Господи, помилуй!
  
   Два фото. 17.04.1936 i 15.02.1946 року. Як молодий i здоровий хлопець перетворився на скалiченого ветерана-фронтовика. Царство небесне i вiчна пам'ять. Сонце Правди, спаси нас грiшних!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"