Сергій з Києва : другие произведения.

Література радянської епохи як література школи "красних козаків і робочих християн" епохи Країни Рад

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Українську літературу радянської епохи варто сприймати як літературу, яка в тій чи іншій мірі виражає дух справжнього червоного козацтва вільної України і святої Русі, людей Сонця Правди, Бога-Спасителя. І відповідно знайомлячись з нею, можна намагатись оцінювати різні книги в якій мірі вони цей дух, Вічний Дух Життя, Добра і Правди виражають. Наприклад класична книга Юрія Яновського, "Вершники", яка входить до шкільної програми з української літератури - гірка, сумна але повчальна, дійсно література справжніх червоних козаків вільної України і святої Русі, вільних людей по волі Божій, а не царській чи панській, людей Сонця Красного, Сонця Правди, Бога-Спасителя.
  
   Царство небесне і вічна пам'ять всім людям-козакам, які брали участь чи загинули у боротьбі за правду, свободу і комунальне народовладдя під різними гаслами і прапорами на землях Великої Європи і Великої Скіфії-Тартарії-Росії у 1917-1947 рр. Господи, спаси і помилуй грішних людей-козаків, не дай пропасти, поможи покаятися, поки ще не пізно!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"