Сергій з Києва : другие произведения.

Свята Троєщина. Чудо з дядьком Федосем і святою Тетяною, 17 травня 2016 року

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Відчуваю, що прийшов час усім про це розказати. 17 травня 2016 року - саме тоді я, простий і грішний київський козак і філософ, племінник Федора Тетянича, київського козака, художника і філософа, будучи при світлій пам'яті і тверезому розумі сподобився стати свідком і учасником маленького чуда з дядьком Федосем, київським чудотворцем і небесною заступницею його роду, святою Тетяною. Саме тоді з'явилось гасло "Володимир Ленін - а Федір Тетянин". Гасло, яке нагадує в т.ч. про зв'язок київського чудотворця з одного з боку з Небесним Владикою і Його Вічним Військом, з іншого боку - з непростим 20 ст, з епохою СРСР і Київської Русі-України у його складі, з можливістю переосмислення цієї епохи у контексті багатовікової історії козацько-християнської цивілізації Євразії. Також це для мене був останній і доволі вагомий аргумент, знак від Небесного Владики для того, щоб почати говорити про дядька Федося як про святого і чудотворця, як про людину так чи інакше відмічену Божим промислом і послану у наш світ, у Києв не просто так, а заради нашого спасіння, науки і прозріння, хто б що там за нього дурного не говорив. Київський чудотворче, моли Бога за нас! Сонце Правди, помилуй нас грішних! Фрипулья!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"