Сергiй з Києва : другие произведения.

Тарас Шевченко i воїни Христовi Поднiпров'я з дiда-прадiда у контекстi iсторiї людей Грiзної Орди

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Красний козак дiд Тарас, Тарас Григорович Шевченко i воїни Христовi Поднiпров'я з дiда-прадiда у контекстi iсторiї людей Небесного Владики i Вiчного Вiйська, Грiзної Орди Степу Безкрайнього. Традицiйний свiтогляд степовикiв i сучасна фiлософiя iсторiї. Козацько-християнська цивiлiзацiя i строката фiлософiя Безмежжя. Цивiлiзацiя воїнiв Христових обох берегiв Днiпра i цивiлiзацiя людей Небесного Владики i Вiчного Вiйська як рiзнi назви i прояви строкатої цивiлiзацiї нонкомформiстiв Всесвiту Безкрайнього i Безмежжя Благодатного. Кобзар - традицiйна назва поетiв i фiлософiв у контекстi спiльноти наших дiдiв-прадiдiв, воїнiв Христових, степовикiв Поднiпров'я самоназв "черкас", "козак", "русин", "християнин", "хохол", "українець", "демократ", "нонкомформiст" i т.д. i т.п. Наш вiльноукраїнський (i святоруський) красний козак дiд Тарас, Тарас Григорович Шевченко у цьому контекстi. Книга "Кобзар" як прояв свiтоглядної i культурної традицiї людей Небесного Владики i Вiчного Вiйська, Божої Орди, Грiзної Орди Степу Безкрайнього, якi з дiда-прадiда, вiками проживали на Поднiпров'ї i в iнших країнах нашого регiону (Степу Безкрайнього, країнах Європи, Китаю i Скiфiї-Тартарiї-Росiї). У Бога всi живi, Бог всiх пам'ятає. Вiйсько Боже - Вiйсько Вiчне, Божа Орда - душогубам бiда. Господи, помилуй нас грiшних молитвами блаженних красних козакiв Феодосiя Київського, Якова Капустинського, Тарасiя Українського, наших дiдiв-прадiдiв i всiх святих! Слава вiльнiй Українi i святiй Русi! Фрипулья!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"