Сергiй з Києва : другие произведения.

Пророцтво дiдiв-степовикiв про розвал Росiйської iмперiї

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  1917 рiк - здiйснення пророцтва козакiв-християн з Поднiпров'я 18 ст. про розвал Росiйської iмперiї. В 1917 роцi вiд Чудесного Рiздва Бога-Христа на Землi Пiднебеснiй, по всiй центральнiй Євразiї, на землях Київської Русi-України, старожитньої Областi Вiчного Вiйська на Поднiпров'ї i iнших древнiх удiлiв Вiчного Вiйська, країн Європи i Скiфiї-Тартарiї-Росiї знову замайорiли краснi прапори, древнi прапори Вiчного Вiйська... Здiйснилось древнє пророцтво наших дiдiв i прадiдiв, старожитнiх трудових i бойових козакiв-християн з теренiв Поднiпров'я, грiшних, але вiльних людей по волi Божiй, а не царськiй чи панськiй, закрiпачених i принижених за їхнi грiхи i неправди царями i їх посiпаками у 17-18 ст., пророцтво про розвал Росiйської iмперiї i повернення Вiйська Божого... В 1917-1950х рр. пiд древнi прапори Вiчного Вiйська массово встали навiть агресивнi i немилосерднi безбожники, великi нелюди, iроди i душогуби, якi за старою козацько-християнською свiтоглядною традицiєю незважаючи на їх численнi грiхи i неправди взагалi то теж, як i всi люди створенi за образом i подобою Божою, створенi вiльними, хоч i грiшними, вiльними по волi Божiй, а не царськiй чи панськiй... Неiсповiдимi шляхи Бога-Христа i Його Вiчного Вiйська ... Царство небесне i вiчна пам'ять всiм людям тої непростої епохи... Вiйсько Боже - Вiйсько Вiчне, Божа Орда - душогубам бiда! Господи, помилуй! Благодать Безмежжя сяє серед горя i бiди як козак стяг пiднiмає Вiчной Божої Орди... Мати Божа i всi святi, молiть Бога за нас грiшних! Благодать Божа, спасай козакiв! Слава вiльнiй Українi i святiй Русi! Радуйся, київський чудотворче, що не даєш нам забути нашу iсторiю! Фрипулья!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"