Сергій з Києва : другие произведения.

Федір Тетянич, книга Марії Пригари і знайомство з козацько-християнською цивілізацією Євразії

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Книга української, радянської, європейської і російської, євразійської робочохристиянської і краснокозачої письменниці 20 ст. Марії Пригари "Козак Голота"... Книга, з якої почалось моє знайомство з козацько-християнською цивілізацією Київської Русі-України, країн Старого Союзу 20 ст. і всенької Євразії, людьми Бога-Христа і Його Вічного Війська з діда-прадіда, людьми вільної України і святої Русі, людьми Степу Безкрайнього і Безмежжя Благодатного, грішними, але вільними людьми по волі Божій, а не царській чи панській. Знаково, що ця книжка у моїй родині (родині мого діда) з'явилась завдяки нашому родичу, українському, радянському, краснокозачому і робочохристиянському, європейському, російському і євразійському художнику, філософу, козаку і чудотворцю Федору Тетяничу (1942-2007) ще років за 20 до мого народження. Неісповідимі шляхи Господні... Господи, помилуй! Мати Божа і всі святі, моліть Бога за нас грішних! Радуйся, київський чудотворче! ... Благодать Божа, спасай козаків! Фрипулья!
  
  p.s. Книжку можна знайти тут http://www.rulit.me/books/povisti-i-opovidannya-read-250594-1.html
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"