Сергiй з Києва : другие произведения.

Дивний Бог у святих своїх... Федiр з Києва...

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  "Дивний Бог у святих своїх... Федiр з Києва... Дядько Федось з'явився в моєму життi несподiвано, тодi коли менi було дуже погано на душi. Вiн виринув з Безмежжя, посмiхнувся i сказав: не переживай красне козаченя, не святi горшки лiплять, чудеса iснують i я одне з них. Якщо хочеш щось змiнити в своєму життi - треба щось робити, говорити, молитись Богу чи хоча б просто вигукувати: "Фрипулья!". Так в мене з'явився власний святий i я став одним з шанувальникiв дядька Федося, простодушного i загадкового козака Київського Чудотворця, кумедного святого Бога-Христа, жителя славного мiста Києва, почав спiлкування, яке з невеликими перервами триває до цього часу. Процес спiлкування з дядьком Федосем дав добрi плоди (що засвiдчило, що дядько Федось людина Божа), виявилось, що дядько Федось з Божою помiччю спасає вiд унинiя, допомагає вiдшукати вихiд у здавалось би безвихiдних ситуацiях, дружить зi святими, з Божою помiччю вiдлякує бiсiв, пояснює як читати i тлумачити смисл тих чи iнших знакiв, якi трапляються нам на нашому шляху, несподiваним чином нагадує про Нашого Доброго Бога i Його Загадкове Царство-Не-Вiд-Свiту-Цього, про Київську Русь-Україну i Всесвiт i ще багато-багато чого iншого... Господи, помилуй нас грiшних! Мати Божа i всi святi, молiть Бога за нас! Фрипулья, грiшники!"
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"