Сергiй з Києва : другие произведения.

Фрипулья як Хрест i Благодать одночасно

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Фрипулья це Хрест. Благодать i Хрест одночасно. Хрест Трудового i Бойового Козака, Спасителя, Творця i Подвижника. Хрест кожного, хто займається творчiстю i подвижництвом, приймає участь у боротьбi, боронить Вiчне Життя, Добро i Правду у складi Вiйська Божого так як йому це явлено i вiдкрито, примножує i роздає людям набуту вiд Бога Благодать. Хрест, який часом буває нести радiсно, а часом дуже тяжко, просто нестерпно. Хрест, який не кинеш. Хрест, який можна кинути, але щастя i радостi вiд цього буде мало, швидше це буде величезна втрата, величезна втрата для всiх i в першу чергу для Самого Подвижника, для Самого Себе. Бог дав Тобi Благодать, Велику Благодать i поставив Тебе надiляти нею iнших, нужденних, спраглих i голодних. А ти цю надiю не виправдав, не виконав наказу Командира, покинув свiй бойовий пост i своїх побратимiв. Горе тим, хто зрiкається даної їм Богом Благодатi або намагається її приховати вiд тих, кому вони мають її явити. Слава i Боже благословiння справжнiм подвижникам!
   Як казали нашi дiди-прадiди, простi i грiшнi трудовi i бойовi краснi козаки-християни, воїни Христовi з теренiв Київської Русi-України, Благодатного Поднiпров'я, вiльнi люди по волi Божiй, а не царськiй чи панськiй: Наш Вiчний Отаман, Бог-Христос вiчно несе Свiй Вiчний Хрест i всi ми за Ним, скiльки кому дано, скiльки в кого вистачить духу i сил... Сину Божий, Вiчне Сонце Правди, помилуй нас грiшних! Радуйся, київський чудотворче, що направився вслiд за своїми дiдами-прадiдами i їх Славним Отаманом до Благодатного Безмежжя, що з Божою помiччю ведеш людей до спасiння i радостi чудернацькими шляхами i вiдкриваєш усiм i кожному Божу Благодать! Неiсповiдимi шляхи Господнi! Дивний Бог у святих своїх! Фрипулья Бога-Христа, спасай козакiв! Фрипулья!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"