Сергiй з Києва : другие произведения.

Єсть така Партiя... Красний козак Якiв Бублик i Партiя Триєдиного Небесного Владики

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  "Єсть така Партiя - Партiя Безмежжя... Казка про красного козака Якова Бублика i Партiю Триєдиного Небесного Владики... Невiдомо, коли i де мiй прадiд, грiшний красний козак Якiв (Бублик) з нею вперше зустрiвся, коли, де i через кого вона йому вперше вiдкрилася, але те що вiн як i дядько Федось (Тетянич) з Цiєю Партiєю i її представниками, людьми Триєдиного Небесного Владики зустрiчався - для мене це безсумнiвний факт. Поспiлкувавшись протягом свого довгого i непростого життя з людьми самих рiзних самоназв, свiтоглядiв i полiтичних поглядiв (в т.ч. самоназв українець, руський, козак, комунiст, нацiоналiст, християнин i т.д.) дiд Якiв з Божою помiччю вiдкрив для себе Цю Партiю - Легендарну Краснокозачу Партiю Сонця Правди, Церкву Бога-Христа, яку по словам Небесного Владики нiщо в цьому свiтi не зможе здолати. Дiд Якiв Бублик i Партiя Триєдиного Небесного Владики, Красного Сонця Правди, Бога-Христа i Його Вiчного Вiйська, Партiя Безмежжя. Мати Божа, красний козаче дiду Якове, київський чудотворче i всi святi, молiть Триєдиного Владику Безмежжя, Бога-Христа, Голову Вiчної Партiї, Вiчне Життя, Добро i Правду за нас грiшних. Господи, помилуй! Слава вiльнiй Українi i святiй Русi! Фрипулья!"
   (З книги казок, замiток i коментарiв Сергiя з Києва)
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"