Сергiй з Києва : другие произведения.

Початки Фрипульястану. Козак i Город

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Початки Фрипульястану. Козак i Город. Секта Свiдкiв Фрипульї. В свiй час менi розказали такий цiкавий образ, що Київ це Город-Монастир. Вiн iмхо багато чого пояснює. Основна функцiя Києва вiками була в тому щоб бути Городом Бога, Обителлю Бога-Троїцi (Знак якого Трiйця-Тризуб) в поняттях православної Русi-України для Поднiпров'я i всього навколишнього регiону, країн Європи i Росiї. I ось так його iсторiю i варто описувати. Про те, як Святий Город вiками жив i служив i як люди сюди приїзджали i звiдси уїзджали. Як люди тут щось будували i малювали i як Бог потiм тут щось з їхньої творчостi руйнував i перебудовував, стирав i перемальовував. Не всякого Бог хоче бачити у Своєму Городi. Однi тут живуть iз поколiння в поколiння, в той час як iншi змушенi виїзджати не проживши i року. Цiкавий Город i Неповторимий Город, Город-Загадка. Город Великого Учителя, Красного Козака, Художника i Чудотворця. Город нашого козака, дивака i художника, блаженного дядька Федося i його Бога-Фрипульї, який по сутi i передав таким способом у своїй творчостi, картинах i перфомансах Бога-Троїцю, Бога-Козака, Бога-Художника, Бога-Чудотворця на фонi Города-Картини. Боже, бережи Свiй Город, Свою Чудесну Країну-Фрипульястан, Малий i Великий i її козакiв, не дай пропасти! Фрипулья!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"