Сергiй з Києва : другие произведения.

Самоназва Радянської Червоної Орди як одна з назв Вiйська Божого

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Iсторiя Київської Русi-України i людей Вiйська Божого: Самоназва Радянської Червоної Орди як одна з назв Вiйська Божого. Кому належить iдея назвати Червону Гвардiю Червоною Гвардiєю, а Робоче-Крестьянську Красну Армiю (Робiтничо-Селянську Червону Армiю, Робоче-Християнське Красне Вiйсько) Робоче-Крестьянською Красною Армiєю (Робоче-Християнським Красним Вiйськом) достеменно невiдомо. Можливо Володимиру Ленiну чи Льву Троцькому, можливо комусь з офiцерiв Генштабу Росiйської Iмператорської Армiї, якi перейшли на бiк бiльшовикiв. В будь-якому випадку судячи за все це було колективне, соборне рiшення. Причому враховуючи значення Радянської Червоної Орди як вiйськової сили в iсторiї 20 ст. без Божої волi i пiдтримки при її створеннi точно не обiйшлося. Звiсно як i при її розвалi. Тому навiть, якщо первiсно назва Робоче-Крестьянська Красна Армiя була обрана в насмiшку над козацько-християнською православною традицiєю (хоча навряд чи, швидше просто - робiтнича i крестьянська, тобто Армiя тих верств суспiльства, на якi спиралися бiльшовики), фактично вона стала одним з безкiнечних проявiв i втiлень Вiчного Вiйська Божого, Робоче-Християнського Красного Вiйська в iсторiї людства-козацтва, Степу Безкрайнього i Землi Пiднебесної. В будь-якому випадку правду старi i святi дiди кажуть, Бог поругаємий не буває. I почуття гумору у Бога теж присутнє, останнє слово Вiн залишає за собою... Господи, помилуй! Сонце Правди, спаси нас грiшних! Царство небесне i вiчна пам'ять усiм людям 20 ст. Мати Божа i всi святi, молiть Бога за нас грiшних. Христова Фрипулья, Благодать Божа, спасай козакiв!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"