Сергiй з Києва : другие произведения.

Слово за iродiв i душогубiв i Вiйсько Боже

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Знову i знову роздумую, згадую i уявляю. Дiди-степовики, бойовi козаки, люди Вiчного Вiйська Божого i Степу Безкрайнього рiзних епох. Нашi дiди i прадiди, родичi i земляки, серед яких соратники Чингiзхана, Батия, Хмельницького, Сiрка, Гонти i Залiзняка, Єрмолова, Скоропадського, Петлюри, Ленiна, Сталiна, Бандери. Вiльнi люди по волi Божiй, а не царськiй чи панськiй i разом з тим iроди i душогуби, якi рiзали i палили i робили все, що тiльки можна щоб зупинити i вiдплатити iншим iродам i душогубам. Щоб викоренити iродiв i душогубiв в принципi. А я так чи iнакше родич i прямий нащадок цих людей. Склалось би моє життя по iншому - можливо i сам би обрав професiю вiйськовика-ординця. Але не судилося. Проте коли читаєш про те, що вiдбувається в свiтi, як знущаються з людей буває находить така лють, що жах. Мабуть я дiйсно прямий нащадок Чингiзхана. Будь моя воля - повбивав би! Повбивав би i тих i iнших. Повбивав би усiх нинiшнiх iродiв i душогубiв, усiх хто забув за Бога, за Його Правду i за Вiйсько Боже, вояком якого є кожна людина вiд народження. Але потiм це проходить, я згадую хто я i де я, згадую за Добре Слово Бога-Христа, згадую що iроди i душогуби теж люди i що я сам зараз мабуть мiркую як iрод i душогуб i кажу слава Богу, що я все таки той хто я є i слава Богу, що бiльшостi людей зазвичай дається можливiсть прожити своє життя i не бути бойовим козаком, вояком-ординцем. Царство небесне i вiчна пам'ять усiм. Господи, помилуй!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"