Сергiй з Києва : другие произведения.

Союз країн i народiв цэнтральної Євразiї як союз країн i народiв Небесного Владики i Вiчного Вiйська

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Союз краiн i народiв цэнтральноi Євразii (людэй i краiн iсторычных Європы i Скiфii-Тартарii-Росii) iснує з доiсторычных часiв. Союз на рiвнi свiтогляду, мов, спiльных особлывостэй жыття i т.д. Намагання його втыснуты в юрыдычно-полiтычну площыну (чы обмэжыты нэю) нi до чого доброго нэ прывэдэ. Народы рэгiону объєднує дэщо бiльшэ чым полiтыкы пры владi, спiльна армiя, прапор чы столыця - iх объєднує спiльнэ мынулэ, частыну з якого памъятають, а частыну забулы, в т.ч. кров чыслэнных родычiв i зэмлякiв, загыблых в чыслэнных вiйнах на тэрэнах рэгiону i його кордонах з доiсторычных часiв. Можна маты рiзнi прапоры, погляды на iсторiю, экономiчный уклад, мову, рэлiгiю - i пры цьому жыты мырно i спiвпрацюваты, а можна жыты пiд одным прапором - i убываты, мучыты чы насылуваты однэ одного в мэжах однiєi дэржавы. Вiйсько Божэ - Вiйсько Вiчнэ, Божа Орда - душогубам бiда - ось на мою думку дрэвнє гасло Вiчного Союзу краiн i народiв Євразii. Мiняються козакы, уходять отаманы, а Вiчнэ Вiйсько Божэ продовжує Вiчный Джыхад, Вiчну Боротьбу за Правду Божу проты крывды, насыльства i нэправды влады вiку сього. Союз краiн i народiв цэнтральноi Євразii - цэ союз краiн i народiв Краiны Вiчного Вiйська. Маємо собi всi цэ крiпко усвiдомыты, пэрэд тым як обыраты той чы iншый шлях розвытку краiн рэгiону, вступаты чы выходыты з тых чы iншых союзiв i полiтычных утворэнь. Якщо у людэй нэ будэ чiткого розумiння базовых рэчэй, базовых правыл гуртожытку в строкатому мiжнародному суспiльствi - нi до чого доброго нiякi європэйськi, росiйськi чы євразiйськi або глобальнi союзы нэ прывэдуть. Кажу цэ в тому чыслi як нащадок кiлькох корiнных народiв рэгiону (в пэршу чэргу сходу Європы) i можлыво прямый нащадок Чынгiзхана, людыны, з якым в iсторii краiн i народiв Євразii звъязується актуалiзацiя тэмы Вiйська Божого в 13 ст. Господы, помылуй!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"