Сергiй з Києва : другие произведения.

Святий дiд Сергiй з Радонiжжя - всесвiтньовiдомий святий з Московщини

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Святий дiд Сергiй з Радонiжжя - всевiтньовiдомий святий з Московщини (Московської Русi), послiдовник Бога-Христа, невтомний трудiвник i чудотворець, який подiляв i в мiру своїх сил сприяв поширенню народного поняття про святу Русь як Царство Бога-Христа на небi i на землi. Саме дiд Сергiй благословив старожитнього московського князя Дмитрiя з його вiйськом, так само як i всiх вiрних святiй Русi людей на захист православної вiри у Бога-Христа, Триєдине Божество i святу Русь як Царство Боже проти воїнiв Мамая, воєводи i самопроголошеного царя ординського, сприяючи цим самим становленню незалежної Московсько-Руської Держави, Князiвства i Царства, яка перетворила Царство Ординське, Монголо-Татарську Iмперiю i Сполученi Вiйськово-Ординськi Держави центральної Євразiї 13-18 ст. на Царство Руське, Росiйську Iмперiю i Сполученi Радянськi Держави 16-20 ст. Враховуючи те, що сучасна Українська, Києво-Руська Держава теж може розглядатись як одна з держав людей святої Русi, благословiння дiда Сергiя поширюється i на неї, звiсно в тiй мiрi, в якiй люди сучасної Української, Києво-Руської Держави будуть стояти за Бога-Христа i Його Царство-Не-Вiд-Свiту-Цього, вiдоме у народi пiд назвами свята Русь i вiльна Україна, боронити грiшний народ Божий вiд усякої бiди i нещастя, захищати Життя, Добро i Правду i взагалi, трудитися в потi чола.
   Господи, помилуй! Мати Божа, дiду Сергiю i всi святi вiльної України i святої Русi, молiть Бога за нас грiшних! Фрипулья!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"