Сергій з Києва : другие произведения.

система комунального народовладдя в регіоні і зміни на краще

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Думаю у нашому суспільстві зміни на краще відбуваються тоді, коли спрацьовує система комунального народовладдя під різними гаслами і прапорами, система для всіх козаків, вільних людей по волі Божій, а не царській чи панській, а не лише для обраних, яка мало помалу, з дня у день, віками розбудовується у нашому регіоні. в усякому разі у це дуже хочеться вірити.
   Треба розуміти, що зазвичай "існуюча система влади", "система влади прописана в законодавстві" - це теж складова частина системи громадського, комунального народовладдя. і якраз чим сильніші у суспільстві структури комунального народовладдя, тим менший вплив на життя суспільства мають помилки окремих правлячих отаманів, тим менше проливається крові, люди швидше схильні і здатні знаходити спільну мову. по суті це реалізація на практиці ідеї, що одна голова добре - а багато краще. А правлячі отамани - це не більш не менш як просто люди, яким у рамках тих чи інших структур комунального народовладдя делегуються певні повноваження. Якщо отаман з повноваженнями не справляється - так чи інакше в процесі комунального народовладдя його буде усунуто чи замінено на іншого. Чим швидше, простіше і ефективніше це відбувається - тим більш досконала система комунального народовладдя перед нами (хоч звісно є безліч інших ознак і критеріїв, по яким можна оцінювати ефективність її роботи)
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"