Сергій з Києва : другие произведения.

Тематика Вічного Війська у творчості країн Старого (Радянського) Союзу 20 ст.

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Тематика Вічного Війська, Війська Красного, Війська Божого, Війська Робочо-Християнського у творчості людей 20 ст., зокрема у творчості людей з країн Старого (Радянського) Союзу. І дійсно, дивлячись фільми епохи Старого (Радянського) Союзу згадуєш далеко не тільки тодішніх партійних правлячих отаманів, але й просто людей, безліч самих різних людей, козаків по волі Божій, живших, боровшихся і загиблих в ті часи за правду і волю так як вони її бачили і розуміли. Згадуються в т.ч. наші діди-прадіди і їх земляки і соратники, прості українські красні козаки, грішні, але вільні люди по волі Божій, нащадки людей Бога-Христа, Красного Сонця Правди і Його Вічного Війська з теренів Подніпров'я, Київської Русі-України більш давніх часів (в т.ч. часів Всевеликого Степового Війська-Орди 13 ст. і Хмельниччини 17 ст.), загиблі в 1917-1940х рр. не за Леніна і не за Сталіна, а за Українську Республіку і справжнє громадське народовладдя в країнах центральної Євразії під всіма гаслами і прапорами, в т.ч. під червоними, за прадавню правду людей Бога-Христа і Його Вічного Війська. Згадуючи ті непрості часи маємо пам'ятати про все і про це теж, про гріхи цих людей, але і про їх правду теж. Царство небесне і вічна пам'ять всім нашим дідам-прадідам і всім людям різних часів і народів, грішним воїнам Вічного Війська, які під час свого життя, в часи миру і в часи війни як могли і уміли захищали Вічну Правду Життя, захищали так як її бачили і розуміли тоді, в тих умовах, в той час. Часи міняються, міняються гасла і прапори, а Вічна Правда Життя завжди жива, безліч разів помирає і знову воскресає у нових піснях і картинах, у нових словах і ділах. Праві були козаки-християни степів Сходу Європи старих часів: Козацькому роду нема переводу, козак до Бога пішов - а Військо Боже у Степу і далі живе і перемагає! Військо Боже - Військо Вічне! Господи, помилуй! Київський чудотворче, радуйся, яко помагаєш відкривати нам в образах Вічної Картини Вічну Правду Життя і моли Бога за нас грішних! Фрипулья!
   "Якщо знову над Степом гряне Гром, Небо займеться вогнем, Ви нам тільки скажіте, ми на поміч прийдем..."
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"